Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. Joc Stalker Sense Regles

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Un assetjador, un home bastant normal, és conegut per noies molt extraordinàries. I tenen superpoders i peculiaritats tan genials. Aquestes noies són súper i hiper.

  . JOC STALKER SENSE REGLES
  ANOTACIÓ
  Un assetjador, un home bastant normal, és conegut per noies molt extraordinàries. I tenen superpoders i peculiaritats tan genials. Aquestes noies són súper i hiper.
  . CAPÍTOL 1
  Van haver de passar uns trenta segons abans que el brunzit a les meves orelles s'aturi. Va bufar molt fort. Va ser llançat uns metres enrere, més a prop de la vora del pantà, on va sentir com una vil pudor començava a penetrar-li els pulmons.
  Va aixecar la mà, es va tocar el cap, comprovant si hi havia alguna cosa desagradable en forma de forat d'una bala o un fragment enganxat. Però tot estava en ordre, si això era aplicable a l'estat en què no et pots aixecar, i qualsevol moviment provoca un dolor tal que pots morir involuntàriament de xoc de dolor.
  Els cercles van nedar davant dels meus ulls, el meu pit es va pessigar i la meva mà va arribar immediatament a la meva butxaca, on hi havia una farmaciola amb una xeringa. Amb prou feines podria haver estat suficient per a més, però en aquell moment era almenys alguna cosa.
  Després d'haver trobat la droga necessària, l'assetjador va enganxar l'agulla amb les seves últimes forces i va extreure tot el contingut, sentint com el líquid i el poder s'estenia per les venes, netejant la ment i omplint d'energia els músculs.
  Aviat ja va poder veure amb normalitat, el dolor al pit va disminuint a poc a poc, i finalment va aconseguir aixecar-se i veure que durant tot aquest temps havia estat estirat enmig de canyes, pudor i brutícia. L'arma va ser llançada enrere per l'explosió una mica més enllà. No hi havia ferides visibles al cos, i tots els seus intents de trobar almenys alguna cosa que confirmés el dolor que sentia abans de la injecció no van tenir èxit. Estava intacte, encara que una mica abollajat.
  L'aire estava saturat de mort. Es va sentir amb cada respiració i la porció d'aire que li entrava als pulmons mentre s'arrossegava fins a la seva arma i veia a través de la paret de plantes grises i herba del pantà diversos cossos d'assetjadors situats davant dels seus ulls. A prop, es va escoltar els udols de pseudo-gossos i algunes altres criatures, grunyint, que se sentien molt a prop d'aquest lloc. Olorant sang i carn fresca, estaven a punt d'aparèixer aquí.
  L'home va comprovar frenèticament la revista: hi hauria d'haver hagut prou cartutxos durant un parell de minuts, però només si les criatures no s'abocaven sobre ell en massa, ho tindria difícil.
  "Granada" - li va passar pel cap. Aquest va ser l'últim argument en les disputes amb mutants, però, malauradament, ara no tenia res d'aquest tipus.
  "Potser comproveu els cossos? Un d'ells devia tenir almenys un".
  Es va posar dempeus, va treure l'enganxador automàtic de seguretat i amb compte, com caminant per un camp de mines, va començar a avançar, apropant-se cada cop més al lloc on havia tronat l'explosió i els seus companys havien mort.
  Aquí. gairebé al cràter, on hi havia clarament colЈlocada una mina, la pudor de la carn cremada em va colpejar el nas. Va esperar una mica, reprimint la sensació de vòmits, després va fer un pas, va caure a un genoll i va girar el cos mutilat de l'assetjador cap a l'esquena.
  Mala sort, va pensar, mirant les butxaques per si hi havia granades.
  Després va passar al segon, al tercer. Vaig haver de treure uns quants revistes de recanvi i avançar cap a l'antiga barraca, aquí abandonada des de la primera expulsió i barricada jo mateix, deixant només una sortida des d'on era possible disparar als mutants si ho intuïen i trepitjaven directament cap a la casa.
  "Maldita", va dir finalment des del seu pit.
  L'home va treure un walkie-talkie, se'l va posar a l'orella i va començar a pronunciar paraules llargament apreses, amb l'esperança que se'l escoltés abans que els mutants rosseguessin l'últim tros de la seva carn.
  - Base, aquest és el Falcó, ens van emboscar, només jo vaig sobreviure.
  Ho va repetir diverses vegades més, escoltant el buit de l'èter. Llavors ho va fer una altra vegada, amb l'esperança que la culpa fos del recent llançament, i aquest interferís en les comunicacions de ràdio, però després que la seva crida d'ajuda no va ser contestada, va apagar la ràdio, prement la metralladora al pit.
  En aquella època feia calor a la caserna. Cap a les nou del vespre, quan els equips de reconeixement i els caçadors d'artefactes van tornar als seus llocs habituals d'allotjament per passar la nit, la sala es va omplir de gent. El saló s'omplia de gent, broma, contes i anècdotes van ser enverinats.Els que van aconseguir treure alguna cosa més car que els pantalons trencats de les campanyes van anar immediatament al comerciant, la gossera del qual es trobava al segon pis, just darrere de l'oficina de Borov.
  El vell no estava disposat a contactar. En general era una persona tranquilЈla. Aquests solen ser rebutjats, considerats bojos o no d'aquest món. Però com que l'avi (així l'anomenaven respectuosament tots els assetjadors locals per la seva edat i experiència) era el cap del sanatori, la necessitat de recórrer, almenys de tant en tant, a ell per demanar ajuda va obligar els assetjadors a inclinar-se davant d'ell.
  No em puc creure que tornem a estar a zero.
  En Víctor va entrar cansat al vestíbul, mirant al voltant de la sala plena de gent, on, com de costum, feia olor a suor, cigarrets, alcohol i històries pudents. Després va caminar una mica endavant, on va veure una petita taula a la cantonada i es va unir a dos assetjadors més que estaven acabant la seva cervesa després de l'excursió.
  -Bé, com? Amb què vas tornar, Vitya? A jutjar per la teva cara, és un desastre.
  Realment estava esgotat per un camí llarg i perillós. Els pantans de Polissya no han estat mai amables amb els estranys, sobretot si s'han precipitat a les seves possessions per buscar artefactes. Des del mateix moment en què la Zona es va traslladar al nord i va cobrir part de les regions de Brest i Gomel, molts assetjadors van elogiar aquests llocs, traient-hi una infinitat d'objectes i objectes rars. Caravanes senceres van entrar als assetjadors del pantà, fins que la font va començar a assecar-se. Des d'aquells dies ha passat molta aigua sota el pont. Khabar ha disminuït molt i el risc ha augmentat moltes vegades. Algú més va aconseguir trobar un parell d'exemplars rars per als quals els científics estaven disposats a esquinçar-se la gola, però d'una vegada no va passar i n'hi havia una dotzena absolutament zero per a un viatge reeixit. I és bo que no hi hagi pèrdues. Al cap i a la fi, hi va haver casos en què la meitat del destacament va tornar d'una incursió completament normal, explicant com els pseudo-gossos van trencar la resta en el camí als llocs, o encara pitjor. Hi havia moltes històries sobre aquells llocs, però això encara no va aturar els assetjadors. La set de beneficis és una cosa així. És difícil evitar un gran risc quan el kush pot proporcionar una vida còmoda fins a la vellesa.
  "Tot està malament", va dir Víctor, traient l'última llauna de guisat de la motxilla, que va quedar de campanya. El va obrir ràpidament, passant la punta d'un ganivet per la tapa, després de la qual cosa es va menjar tot el contingut en un instant, empassant-se'n gairebé sense mastegar: l'assetjador tenia una sensació de gana tan forta.
  Vam anar fins al mateix cràter.
  - Heu estat allà? - va preguntar un dels assetjadors a prop.
  Va riure suaument.
  Potser no em creieu, no us obligo a res.
  -I com és allà? He sentit que els bandos han triat aquestes parts. És convenient agafar boques grogues: els llocs són sords. No té sentit buscar algú que desapareix, així que s'hi escapen en massa.
  Els dos assetjadors es van mirar. Víctor es va adonar que ho sabien de primera mà.
  -Allà hi ha molta brossa de tota mena i els bandolers són el menor dels mals que hi vaig trobar.
  Havent acabat les restes del seu modest àpat d'assetjador, va aixecar la motxilla sobre les espatlles, va agrair la companyia als pagesos i va anar al comerciant. Hi havia una mica menys de gent al segon pis, però a causa de la petita superfície de l'habitació i la manca de finestres i una bona ventilació, feia pudor com si acabés de matar i destriar un pseudo-gegant aquí, el qual ara segueix pudent just sota els seus peus. Van acabar amb l'olfacte d'en Víctor i els cigarrets fumant a la taula del comerciant. Feia uns quants anys que no fumava i, a diferència dels seus colЈlegues fumadors, sentia la vilesa del tabac a cada respiració.
  Hi havia una cua. Diversos soldats de servei, aparentment passaven per aquests llocs fins a la seva base i s'aturaven per reposar municions i provisions, examinaven atentament els béns disposats a la taula. Arma. Municions. Equipament i uniformes. Tot plegat es trobava en un estat més o menys correcte, la qual cosa de vegades provocava no menys sorpresa que el burer dels voltants, perquè el conjunt sanatori i els habitatges i dependències adjacents es trobaven molt allunyats de terra ferma, i va resultar ser molt difícil aconseguir-ho. Però Vitold era un venedor per a això, perquè sabia com trobar qualsevol producte i, si s'hi adjuntaven bons diners, no es podia preocupar pel resultat: tot es lliuraria a temps i a temps. I ara, quan un grup de deutors, després d'haver fet una compra per fi i omplert la cartera de Vitold de bitllets, es va fer a un costat, un somriure va regnar en el seu rostre.
  - No es passa un dia en va quan el client se'n va satisfet, i jo en trec beneficis.
  - M'alegro que tot et vagi bé, - va dir en Víctor apropant-se al taulell.
  - Bé, senyor, de què us vau queixar? Fa temps que no hi vas. Durant una hora vaig pensar que estaveu tots morts, per dir-ho d'alguna manera, la zona us va agafar i us va convertir en un d'aquells monstres del cremador.
  Però estic aquí i el meu cervell està bé.
  - I em agrada, vol dir que tens un bon producte.
  Víctor va callar. Francament, no tenia res a oferir a Vitold i no ho volia admetre. De l'última incursió, l'assetjador va sortir buit i sense forces, tot just arribant al sanatori. No obstant això, sí que tenia alguna cosa, quelcom valuós que no es podia tocar ni avaluar visualment, una cosa que fins i tot Borov somiava aconseguir.
  - Tinc informació, Witold. Sé on va anar la quimera gegant. Puc mostrar.
  El comerciant va mirar sospitós al seu client, després va mirar els altres assetjadors darrere seu, esperant el seu torn, després es va inclinar una mica cap endavant, penjant el seu cos sobre el taulell de l'escola que servia de pupitre a Vitold.
  - És millor que no esmentis aquesta criatura rovellada. L'última vegada va matar dotze persones a RUES. Des d'aleshores, ningú no l'ha vist, i seria millor que caigués directament a l'infern que espantar els meus clients amb la seva presència.
  De fet, molta gent l'anomenava rovellada pel color de la llana gruixuda, que s'assemblava al filferro de pues rovellat enrotllat a la mateixa pell aspra i duradora. Més que tots els altres individus d'aquest tipus, es va farcir d'assetjadors fins a una mida increïble, per això els grups locals fins i tot van suspendre l'hostilitat per unir-la i matar-la. Però després de l'atac a les RUES, la criatura va desaparèixer sense deixar rastre i des de llavors ningú l'ha vist.
  -Així que no estàs preparat per pagar-ho?
  Witold va tornar a la seva posició anterior, recolzant-se enrere a la seva cadira, cruixent sota el pes del seu propietari. Xatant els dits i fregant-se el front ample, va mostrar amb tota la seva aparença com l'avarícia i la curiositat lluitaven dins seu.
  "Maldita", va dir, donant cops de palma a la taula. - Feia molt de temps que no em deixen parar aquestes propostes.
  -Llavors la pregunta és el preu?
  "No només", va fer una pausa un segon. -I si estàs mentint? Què passa si aconsegueixes els diners i no dius res sensat. Després busca el vent al camp. La zona és gran, el diable sap on et portarà.
  - T'he mentit mai?
  No, però hi ha una primera vegada per a tot.
  "En principi, entenc la teva precaució", va dir en Víctor, llançant-se la motxilla per sobre de les espatlles.
  - Estic molt content d'haver trobat una comprensió mútua. Millor anar a Borov. Ell és allà mateix ara mateix. El vell és perspicaç, de seguida distingeix una mentida, si el pots convèncer, t'ajudaré amb alguna cosa a la teva caça, però en cas contrari, ho sento. Aquí, cada segona persona ha vist fantasmes, s'ha comunicat amb Déu, o ha vist estranys mutants al bosc en lluna plena. I tothom necessita diners, armes i equipament.
  En Víctor se'n va anar, encara sentint els vells murmuris del comerciant. Es va aturar a la porta: algú va obrir diverses finestres de les golfes, on es troba una parella de franctiradors més a prop de la nit per motius de seguretat, i l'aire fresc, empès per l'augment del vent, va començar a penetrar al sanatori.
  Víctor va respirar profundament. Era agradable per a ell respirar, si no perfectament net, però aire fresc, que diluïa la barreja ensucrada de pudor que penjava tot aquest temps al segon pis. Pas a pas, respirava més sovint, com si aquest aire contingués tota la seva vida i no pogués saturar-ne el cos abans de trobar-se amb l'inevitable.
  Va trucar a la porta a l'antiga: tres breus cops, conscient de la reticència de l'avi, reflectida en quasi tot. La resposta habitual als cops no es va seguir, però per alguna raó en Víctor va pensar que ja podia entrar, després de la qual cosa va obrir lleugerament la pesada porta de fusta i va entrar a l'oficina ben ilЈluminada.
  Borov estava assegut a una taula gran, mirant alguna cosa a la pantalla del monitor. La persona que va entrar no li va interessar gens, només una vegada va alçar la vista per tal de fer una ullada al convidat, després de la qual cosa es va tornar a ofegar en les línies del document de text que s'esgotaven.
  En Víctor es va acostar a la taula, es va asseure en una cadira propera i va esperar. Al vell li va passar quan no va fer cas del que passava al seu voltant, després de la qual cosa va tornar al nostre món com si res hagués passat. I ara en Víctor va haver d'esperar quinze minuts abans que Borov aixequés la vista des de l'ordinador i, finalment, tornés la seva atenció a l'assetjador.
  "Parla", va tronar l'avi amb veu baixa.
  - Tinc informació sobre la quimera, la que fa sis mesos ens va ensorrar notablement els nervis. La vaig veure a la frontera de la regió de Brest a la regió de Zhadin. Els locals van dir que la criatura penja més: Stolin, Rechitsa, Ravens. La gent desapareix cada cop més. Sembla que s'està instalЈlant al seu nou terreny de caça.
  Borov no va dir res. Sense aixecar-se de la cadira, es va girar cap al mapa penjat a la paret i va mirar el lloc del qual parlava en Víctor.
  - Va arribar lluny.
  - La vaig trobar de camí al cràter. Dormia a la terra baixa, just entre els canyissars, esperant la calor del migdia. En general, vaig tenir sort, si m'agafava una mica més tard, quan faria més fred, qui sap com acabaria tot.
  El vell va callar. Semblava estar sospesant tots els pros i contres, com Vitold, turmentat pels dubtes sobre la informació, no tenia pressa per prendre una decisió, la qual cosa va posar a prova notablement la paciència d'en Víctor. Estava a punt de donar la volta i marxar, escopint totes les regles, per reclutar gent i resoldre de manera independent la estranya criatura i passar per un caçador llegendari, quan de sobte el vell va cobrar vida. Va tornar del país de les reflexions, on havia estat tot aquest temps. Es va girar per mirar l'assetjador i va pronunciar el mateix amb lacònica.
  -Què vols?
  -Necessito l'arma adequada. Avui acabo de tornar d'una incursió i estic nu com un falcó. No tinc els fons per comprar tot el que necessito, però si m'ajudes amb aquest negoci, i aconsegueixo omplir la criatura, els assetjadors s'acumularan aquí en massa i hi haurà molta roba.
  L'avi va callar un segon.
  -I si no?
  Aquí en Víctor no va trobar res a dir. De fet, tota la caça de Rusty va ser pura bogeria i suïcidi. Va matar persones fortament armades a la RUES, que hauria de fer el mateix amb un petit grup d'assetjadors, i fins i tot al seu propi territori.
  -Intentaré que funcioni.
  Finalment va exprimir Víctor. Però Borov es va mantenir ferm. L'avi va repetir la seva pregunta.
  -I si no pots fer-ho?
  Després que Víctor deixés la pregunta sense resposta, l'avi es va girar en silenci cap a l'ordinador i va continuar llegint. Això significava que la conversa havia acabat. El vell va acceptar la decisió i no es podia parlar de cap arma.
  Va sortir al passadís, on encara feia pudor d'escombraries, va passar per dos altres assetjadors que esperaven el seu públic a Borovp, i després va baixar al primer pis. La gent hi era tota. En algun moment eren tants que era impossible fer un pas per no colpejar algú amb una espatlla.
  Tot i això, va aconseguir esprémer fins a la sortida i sortir, on Víctor va poder respirar profundament. El fum del tabac ja no li estrenyia els pulmons: la respiració es va fer molt més fàcil i la barreja empalagosa de suor i alcohol es va quedar darrere seu. Les portes rovellades però encara fortes es van tancar de cop i la Zona es va obrir davant els seus ulls.
  Quan va arribar aquí, hi havia poca cosa que estava habitada per gent i tot al districte s'assemblava a un caos tranquil i mort que es produeix quan un fong nuclear creix a l'horitzó i l'ona de xoc et porta a l'infern. Aquí també va passar una cosa semblant. No obstant això, una certa força: el Senyor o la natura, com a tothom li interessa, va començar a restablir l'ordre i aviat aquests llocs es van omplir d'éssers vius, d'alguna manera adaptats a la radiació, i quan aquest atac va començar a esvair-se, endut per forces desconegudes més lluny. nord, va començar a aparèixer i gent. Els mutants van venir després d'ells. El caçador i la víctima (segons el costat a mirar) es van trobar de sobte l'un davant de l'altre, cosa que va obligar a cadascun dels grups a esbossar estrictament les seves possessions. La gent es va instalЈlar a l'edifici sary del sanatria. El complex dels temps de la tarda URSS, està molt ben conservat fins i tot després de tots els cataclismes i desenes d'erupcions, convertint-se en un refugi segur per a centenars de vagabunds i vagabunds que buscaven la seva felicitat a la Zona. Una petita zona al voltant dels tres campus del sanatori també estava custodiada per gent, però tot el que hi havia darrere era un desert, tot pertanyia a mutants. Hi havia altres lleis. Animals primitius, quan els instints adormits dins dels assetjadors es van despertar i es van convertir en els mateixos depredadors, oblidant-se de la seva existència humana.
  I ara, mirant davant d'ell, cap a la llunyania, on les restes de l'anteriorment gran imperi es van ofegar en alts matolls de canyes, on els edificis de diversos pisos es van convertir en focs de mutants i criatures desconegudes per la ciència, Víctor va sentir tot el seu cos. es va preparar, i les seves mans van agafar les armes automàticament.
  El món ha canviat realment. No tan ràpid com semblava a molts, però de manera espectacular, canviant no tant el paisatge de tot el territori com les ànimes de les persones que van decidir dedicar la seva vida a la Zona. Va absorbir la gent, era amo de les ments tant com no podia fer cap droga. Posseïts pels miracles que succeïen en aquest lloc, impulsats pels somnis d'enriquir-se o simplement conèixer una vida diferent, la gent es va abocar a aquests llocs en todpas, independentment de qualsevol perill.
  En Víctor va caminar per un carrer llarg, estirat com una boa constrictor en un matoll, entre els edificis de gran alçada, abans residencials. Van morir. Fa molt de temps, la gent va deixar les seves cases, deixant els gegants de maó per viure la seva vida al nou món.
  El metall va sonar sota els peus: les vies del tramvia acaben de passar en aquest lloc. És cert que ara estaven rovellats i s'assemblaven a venes inflades, durant molt de temps sense sang, però no per això menys terrible.
  Buit.
  De sobte, Víctor va veure unes petjades estranyes. Eren com conills, però força grans. Què fan aquí les urpes de tigre i molt afilades. Fins i tot el metall del rail estava ratllat.
  Víctor va arrufar les celles. No n'hi havia prou amb ensopegar amb un conill mutant. Aquest animal, de la mida d'un bon lleó, podia escopir verí a distància. I no és fàcil aturar-se
  fins i tot una bala explosiva. És evident que la trobada amb un conill així i un tigre verinós alhora no era un bon auguri. Realment és un monstre.
  Víctor es va girar cap a un carreró i es va ajupir involuntàriament. No buscava aventures innecessàries.
  Va treure una pistola del cinturó. He escoltat. Una bèstia tan gran no pot passar desapercebuda. De sobte, l'assetjador va veure un esquelet del seu costat. Era tan...
  Terriblement destrossat i rosegat. I als ossos penjaven fragments de la forma, i òbviament havien estat assassinats i rosegats recentment: la sang que fluïa no havia tingut temps de congelar-se.
  Víctor va maleir:
  - Aquest és un policia japonès!
  I es va congelar... Va tornar a escoltar. Tot semblava estar tranquil. Però la intuïció va suggerir que el millor seria tornar a la companyia d'altres assetjadors o triar una casa
  més fiable. En Víctor es va moure ajupit... I en curts guions.
  I aleshores es va sentir realment un grunyit apagat, i el gratar de les poderoses potes d'algú. Víctor va accelerar, es va precipitar cap a la porta. En el mateix instant, les flames van esclatar darrere seu.
  I el foc va colpejar el vestit brut. Víctor va mirar enrere. Un monstre el va seguir. La mida d'un toro era una barreja d'un conill amb orelles i un lleó amb potes poderoses.
  I tanmateix aquesta bèstia ardeva de foc.
  En Víctor havia sentit que els conills mutants podien escopir verí, però no pensava que aquesta habilitat s'estenia a respirar foc.
  L'home gairebé va morir de por. I la bèstia va reduir ràpidament la distància. Ara ja ha avançat a Víctor i ha colpejat amb la pota l'assetjador. L'impacte va fer caure l'home de peu.
  El cadàver va trepitjar Víctor des de dalt i el va aixafar. Aleshores va fer clic una boca carnívora.
  Un altre moment i s'ha acabat. En aquell moment, un raig va esclatar i una força desconeguda va llençar el conill mutant. Era com si l'hagués colpejat un llamp.
  El monstre va intentar contraure's de nou, però va ser colpejat de nou a mort. I l'enorme carcassa carbonitzada, es va apagar.
  Víctor estava molt sorprès. Mai s'esperava això. I perquè hi hagués una arma tan poderosa a la zona que dispararia amb raigs.
  Al mateix temps, la por va agafar l'home. I de sobte ell mateix serà assassinat. Qui el necessita: un altre assetjador nombrós...
  La meitat de Bielorússia ja ha estat coberta per la zona anòmala, i aventurers d'arreu del món vénen aquí a la recerca d'artefactes. I algú busca específicament què
  pot ser robat. Encara es poden trobar moltes coses valuoses a les cases. I la màfia també té els seus propis interessos a la zona.
  Víctor va intentar arrossegar-se. I llavors, de sobte, una figura va aparèixer davant seu. Víctor va parpellejar els ulls. Semblava estar delirant.
  El davanter era una noia d'una bellesa fabulosa. Portava un mono ben ajustat que no amagava la seva figura amb el cap obert, i es podia veure com era daurada,
  cabell exuberant. I la cara és valenta i alhora bonica.
  En Víctor va intentar aixecar-se, mentre la noia de sobte li agafava i li agafava el nas amb els dits nus. Realment hi havia alguna cosa per anar al terrat.
  Una noia fabulosament bella camina per la zona descalça. I així ho vaig agafar.
  Víctor va sentir un dolor intens. Tenia les fosses nasals com unes pinces. I aquesta bella noia tenia dits tan forts. I llavors va sentir que alguna cosa agafava
  ell i darrere la crinera.
  Víctor va sentir la veu d'una altra noia, va ser molt agradable, i alhora siniestra:
  - Bé, la Gerda va agafar el nen?
  La noia rossa va respondre rient:
  Com veus a Charlotte? Veritable home petit i no massa guapo!
  Víctor estava confós. De fet, el que és: un rostoll de tres dies, fa molt de temps sense rentar, suat, pudent. Sí, i no brilla de bellesa, i ja té més de trenta anys.
  En Víctor és generalment un home tan tal... El més normal. L'alçada és mitjana, tampoc res especial al llit. Ja falten diverses dents i no hi ha res per inserir.
  La persona més senzilla, no un heroi de Hollywood. I aquí estan les noies. Una segona noia va aparèixer davant seu. Era d'un vermell ardent. I també en estret
  monos que no amaguen la figura. A més, va quedar clar que les noies són molt musculoses i tenen abdominals amb rajoles. Tots dos són molt bonics, amb cares valentes,
  i alt. Almenys fan un metre vuitanta-cinc i està descalç. amb talons alts, les noies serien altes.
  La pèl-roja anava armada amb una metralladora fantàstica, i al cinturó penjava el diable sap què més. Sí, i una rossa amb tot un arsenal.
  Víctor va pensar que era estrany que les noies estiguessin descalços. Al cap i a la fi, hi ha tanta infecció a la zona, i el propi sòl està enverinat i ple de diversos floridures, fongs, ortigues i verinosos.
  diversos tipus d'insectes.
  De fet, aquestes noies van arriscar molt amb les soles nues, que, curiosament, són rosades i netes, la brutícia i la pols no s'hi enganxen.
  En general, aquestes noies són tan inusuals.
  A la zona hi ha moltes menys dones que homes. I és fàcil trobar-hi infertilitat i el naixement d'un nen mutant. Tot i que hi ha aventurers rars: senyores bandides,
  i prostitutes. Encara que, per descomptat, les dones completament degradades van a les prostitutes, moltes de les quals són terribles i borratxos. En general, l'alcohol és popular a la zona.
  Creu que neutralitza almenys parcialment la radiació i molts verins. Però per embriaguesa, les dones envelleixen ràpidament i perden el seu aspecte comercial. Això és trist.
  I aquestes noies, tan joves, fresques, bronzejades i sanes, només una festa per als ulls.
  Va murmurar en Víctor, agafant amb les mans el peu nu de la Gerda, que continuava agafant-se el nas:
  - Deixa'l anar perquè fa mal!
  La noia va riure dient:
  - Sí, fa mal... Però què dius patsuk. T'he salvat!
  Víctor va respondre amb un sospir:
  - Et podria pagar, però gairebé no tinc res!
  La Gerda va riure i va comentar:
  - I què agafar d'un tipus tan pobre com tu!
  Red Charlotte va dir:
  - Potser ens lleparà?
  La Gerda va bufar despectivament:
  - Fa pudor!
  I va expulsar a Víctor. L'home li va tirar d'esquena... Les noies van riure a l'uníson. Eren tan sexy que en Víctor es va excitar involuntàriament.
  Mentrestant, Charlotte es va apropar a la carcassa del conill mutant i li va donar una bufetada de pelatge, observant:
  - Persona noble! Però només la seva cua és valuosa!
  La Gerda va assentir i li va preguntar a Víctor:
  - Si no vols que et tallem el cap, digues on és la pedra de la sort!
  Víctor va murmurar amb confusió:
  - Sí, jo... Seria així si tingués una pedra de sort!
  La Charlotte va tallar la cua tupida del lleó conill. La va posar a la bossa i va grunyir:
  - Està mentint! El vell li va dir on era la pedra! Li tallem el cap?
  Víctor va murmurar amb confusió:
  Per què diria això? Qui sóc jo per a ell? A més, tu mateix sabries per ell...
  La Gerda va grunyir:
  - No funcionarà... Però crec que no és tan senzill com sembla. Potser el portarem al soterrani i el torturarem segons les regles!
  Charlotte va assentir d'acord.
  - Definitivament s'hauria de fer! Porta'l al soterrani i prova-hi!
  La Gerda va voler dir alguna cosa, quan va sentir insults i obscenitats brutes.
  Les noies es van girar. Una dotzena d'homes bruts i esquinçats van aparèixer a la carretera. S'estaven avançant cap a les noies. I al mateix temps maleïen, i força bruts.
  Charlotte va riure.
  - Això és una colla de punys... Que ple de kritins és el món!
  I va treure una pistola.
  La Gerda va assentir amb el cap.
  -Matem-los! Hi ha massa brutícia a la zona!
  I ambdues noies van agafar i posar al descobert la cara. Víctor tremolava de por. Tanta ràbia semblava als ulls d'aquestes noies extraordinàries. Em pregunto qui són?
  I quin poder tan fenomenal tenen! El que simplement no poden.
  De les pistoles de la Charlotte i la Gerda, van sortir volants. Van colpejar els homes que anaven en la seva direcció, amb ganes de violar les belleses.
  I després la calor infernal i... Diverses persones es van tallar alhora pels raigs. Es van esfondrar amb un udol. La resta va aixecar les metralladores i les escopetes serrades.
  Ambdues noies: la pèl-roja i la rossa es van rodar. I de seguida agafaran i plantaran. Aquests eren corredors de la mort. I aquí tornen a caure, dins
  la massa de l'home. Gent bastant desagradable...
  La Gerda va disparar i va cridar:
  - Fa nina!
  Charlotte va assenyalar:
  - Ràpidament estem amb ells!
  Van morir dotze homes de la banda de kulaks. Van ser colpejats amb alguna arma de raig inusual. Dos d'ells encara es retorçaven i es movien.
  La Gerda va cridar:
  - Corb negre davant la mort,
  La víctima espera a mitjanit...
  Charlotte va confirmar:
  - Hi haurà immortalitat per als guerrers,
  Si pegues amb valentia a l'ull!
  . CAPÍTOL #2
  Les noies van saquejar els cadàvers amb força. Es van treure tots els diners de les butxaques i els cinturons, van agafar uns quants petits còdols-artefactes.
  A continuació, agafa les armes. I llavors en Víctor no es podia creure els seus ulls. Tots aquests ganivets, pistoles, metralladores, escopetes serrades, van entrar a les bosses de mà
  guerrers i literalment va desaparèixer allà...
  Víctor va preguntar sorprès:
  - Com ho fas?
  La Gerda va riure i va respondre:
  No entens home!
  Charlotte va dir lògicament:
  Bé, és massa llarg per explicar-ho! Vine aixeca't i segueix-nos! Encara et serà útil si no vols que et tallin
  cap!
  La Gerda va riure i va comentar:
  - Sí, i de seguida!
  I va agafar en Víctor pel coll. El va arrencar fàcilment del terra i el va portar.
  L'home va planejar i va colpejar impotent a l'aire. La Charlotte va agafar l'arma d'en Víctor amb els dits dels peus nus i la va llançar cap a ell.
  Va agafar l'arma automàticament.
  La pèl-roja va assentir amb aprovació.
  - No és una mala reacció!
  Víctor va respondre amb un sospir:
  -Si no, no sobreviu!
  La Gerda el va posar dempeus i va assentir.
  - Vine amb nosaltres! I no t'atreveixis a fugir. Ens movem més ràpid que l'home més ràpid del món.
  I va empènyer a Víctor amb una metralladora.
  Es va ajupir i va caminar amb les noies. Semblava un gos colpejat.
  La noia va colpejar els peus, deixant petjades nues i gràcils a la pols. A més, Charlotte va submergir els peus en sang.
  Sembla que tots dos no van robar ningú per tenir por. I són tan sexy, només desafiant.
  Víctor va preguntar a les noies:
  - Qui ets?
  El guerrer pèl-rojo va respondre amb un somriure:
  - Què penses?
  L'home va alçar les mans.
  - No ho sé! Però ets tan especial!
  La Gerda va assentir, mostrant les dents.
  - Som els que et podem matar... Però en aquest cas som capaços de donar una recompensa. ja depèn de tu!
  Viktor va riure escèpticament.
  - Com puc ser útil a dones tan maques com tu?
  En resposta, la Gerda va aixecar la cama i va tornar a agafar el nas d'en Víctor amb els dits nus i va apretar molt més fort. I ella va bramar:
  No som les vostres dones! Les dones venen llavors al mercat!
  Charlotte va assentir.
  - Dret! Però en saps molt! Per exemple, un artefacte com una pedra de rejoveniment!
  Víctor es va estremir i va assenyalar:
  - Aquesta és una pedra molt rara. I té efectes secundaris. Fins i tot pots convertir-te en un nen petit si el tens a les mans durant molt de temps.
  A més, fora de la zona, els que van rebre aquesta joventut simplement moren. I dins de la zona, convertint-se en nens, els adults també perden
  fortaleses i habilitats, i sovint la memòria adulta.
  La Gerda va assentir amb el cap.
  - Sí, hem sentit que la pedra de la joventut té propietats laterals i poc agradables. Tanmateix, quan es combina amb una pedra de la sort,
  i amb alguns altres artefactes, pot convertir una persona fora de la zona en un superhome immortal i per sempre jove. I que...
  Charlotte va confirmar fàcilment:
  - Si vols viure, ajuda'ns!
  Víctor es va estremir i va preguntar:
  -Qui ets de totes maneres?
  La Gerda va dir amb un somriure:
  - El coneixement addicional només escurçarà la teva vida!
  Charlotte va confirmar:
  Només tenim més motius per matar-te!
  Víctor va fer una pausa... Van passar per davant de l'abocador fetid. Un vago, en veure les noies, es va precipitar cap a elles i va començar a suplicar:
  - Dóna a l'orfe... una crosta de pa!
  La Charlotte va agafar un fragment de vidre amb els dits dels peus nus i el va llançar. Un vagabund que va saltar massa a prop va aconseguir un punt a l'ull. I un tros de vidre
  va perforar la tija i va entrar al cervell. El canalla es va ensorrar.
  Viktor va xiular.
  - Lovno! Molt intel Ј ligent!
  Gerda va assenyalar:
  - Això no ho podem fer!
  Charlotte va grunyir.
  - Sí, he remullat el microbi!
  Víctor va comentar:
  - Aquest també és un home i matar és tan cruel!
  Charlotte va riure i va comentar:
  - O potser al revés. Que aquí per vegetar a l'altre món serà molt millor per als sense sostre!
  La Gerda va dir amb un somriure:
  - Dret! Per què hauria de viure un canalla... Per a la humanitat, aquesta és una petita pèrdua!
  Vermell afegit:
  - I potser beneficis!
  Víctor no va dir res, pensant que no era un exemplar tan significatiu per a la humanitat, i que les belleses podrien acabar amb ell. I caminen i descalços, rodones,
  talons rosats.
  Víctor va pensar per què no tenen por de caminar descalços. Després de tot, hi ha tants tipus diferents d'infecció i fragments i altres brutícia.
  L'home va dubtar i va preguntar:
  - I per què estàs... sense sabates!
  La Gerda va riure i va respondre:
  - És més fàcil viure descalç i...
  Charlotte va afegir:
  - Tu mateix has vist amb quina intelЈligència vaig clavar aquest vagabund!
  Viktor va assentir.
  - Molt més pràctic. Però per què no us embruten els peus?
  La Gerda va dir amb duresa:
  Res escurça la vida com una llengua llarga. Així que millor calla!
  Charlotte va respondre amb un to seriós:
  - Perquè les nostres cames no perceben brutícia...
  Així que van arribar a la casa abandonada. També hi havia una companyia de tres vagabunds bevents. Les noies no els hi gastaven raigs. Charlotte va saltar i va volar
  va agafar per les escombraries dels fuets que havien caigut amb els dits nus i com els va colpejar. El cop va ser fort, i els cranis es van esquerdar. La sang va vessar.
  La Gerda va traslladar el tercer subjecte amb el seu taló nu i rodó fins a la barbeta. li va caure la mandíbula. I es va esfondrar mort i va callar.
  Ara les noies se senten com a reines.
  La pèl-roja va agafar l'ampolla de tinta amb el peu nu i la va llançar contra la paret, trencant-la. Llavors va arrossellar:
  - Sóc el més fort del món!
  La rossa terminadora va llançar un berenar per la finestra i va xisclar:
  - Sense sostre xops al vàter!
  I les noies van riure ben fort. I els guerrers ara eren només noies, súper.
  Víctor es va retirar cap a la sortida. Però la Gerda el va tornar a agafar pel nas patit i va estirar:
  - TranquilЈla, cabra! T'interrogarem ara!
  Viktor va murmurar:
  - No sé res!
  Els ulls maragda de la Charlotte brillaven.
  - Aleshores moriràs!
  L'home va tremolar... La noia rossa es va acostar a ell i li va agafar per l'espatlla. Ella va apretar els dits i va udolar:
  - Digues el que has dit sobre els artefactes Borov7
  Víctor va murmurar:
  - Res en concret! Ell també els persegueix...
  La Gerda va assentir.
  - Pots interrogar-lo. I tu nosaltres...
  Charlotte va suggerir:
  Potser encara no el matarem. Hi ha una idea.
  El terminador ros va assentir.
  Sempre podem matar una panerola. I tenim idees diferents!
  El guerrer pèl-rojo va suggerir:
  - Provem una pedra que hi desviï les bales. I...
  La Gerda va respondre:
  - Ja ho hem provat, però no funciona contra els raigs. Quines altres idees hi ha?
  Charlotte va suggerir amb un somriure:
  - Podem explicar-li les nostres gestes?
  La rossa va respondre:
  - No llenceu perles davant dels porcs. No doneu la veritat als gossos!
  Charlotte va respondre a això:
  "Potser llavors recordarà alguna cosa!" És inútil preguntar. I necessitem una pedra de la sort. Aleshores pot resultar super combinat amb altres pedres.
  La Gerda va assentir amb el cap.
  -Llavors li diré! Deixeu-lo seure i escoltar.
  I la rossa terminadora va començar a teixir una història;
  Una anomalia que sortia del no-res va envoltar les noies per tots els costats. La pedra pulsava i bategava amb freqüència a les mans. Fins i tot l'aire del voltant semblava congelar-se i esdevenir mort. Al mateix temps, les noies van sentir un augment de la radiació.
  Va perforar l'aire, provocant la fusió dels nuclis de nitrogen i oxigen. D'on tot estava saturat d'una frescor extraordinària que turmentava el nas.
  - Hem de sortir d'aquí! va dir la Gerda.
  Charlotte va estar d'acord:
  - Agafem hiperfits i intentem trencar!
  Les noies es van injectar immediatament un líquid que redueix l'exposició a la radiació. Semblava com si milers d'abelles radioactives us piquessin la pell.
  La Gerda va xisclar:
  - Anem endavant!
  Charlotte va estar d'acord:
  - Sí! No volia passar per alt aquesta superanomalia de nou. De sobte té una aparença d'instint depredador i ens envoltarà.
  El terminador rosso va assenyalar:
  - Per regla general, aquests camps no són continus i trobarem una esquerda.
  La guineu pèl-roja va recordar:
  - El més important és definir correctament els límits.
  Això últim no és tan fàcil de fer. Alguns van intentar, imitant escriptors que no tenien cap habilitat pràctica, simplement llançar cargols i femelles.
  No és fiable, el ferro pot passar volant sense frenar i caure, però trencarà la matèria orgànica.
  Aquí necessiteu un enfocament més subtil, aboqueu pols fina de plom normal, llenceu-lo i després seguiu la mínima desviació del feix d'una llanterna.
  On el raig és recte hi ha un buit entre els camps anòmals. Ciència demostrada pels científics.
  En general, per què la zona normal de Txernòbil es va tornar de sobte tan pronunciada, violant les lleis de la natura?
  Els científics no han donat una resposta clara a això. I les disputes i les dissertacions van ser escrites per molts centenars de volums. És bo que les noies puguin llegir amb la velocitat d'un ordinador, en cas contrari es posarien grogues pels llibres.
  Per als escriptors de ciència-ficció, la zona també s'ha convertit en una vaca de diners, però encara escriuen de manera una mica monòtona: trampes, farters, artefactes, mutants, bandits!
  Algú està matant algú! Però l'amor pur immaculat i les dones ni tan sols fan olor! Però la guerra és femenina!
  Les noies van anar lentament el seu camí, arribant a través de l'aire vibrant. Aleshores, de sobte, se'ls va donar calor a la cara, com si algú hagués disposat la calefacció.
  Els joves exploradors tenien un petit dispositiu especial, i el plom o el ferro a la zona és un espit per trobar.
  Una fina capa de pols parpelleja en el focus d'una llanterna. Durant els primers deu metres l'anomalia va ser sòlida.
  Aleshores, a mesura que les noies avançaven, van començar a aparèixer algunes esquerdes al camp. Els exploradors van vigilar de prop l'ordit.
  - Hi ha! Charlotte es va adonar.
  - Pots anar.
  -Provem-ho! La Gerda la va donar suport.
  Les noies van anar de puntes per la línia. Davant hi havia una semblança de pantà i vaig haver d'afegir un pas de manera notable per no deixar-me absorbir.
  De sobte, l'aire va sospirar i els exploradors van ser ruixats amb raigs de fang.
  - Sembla sentir la nostra penetració. La Gerda es va adonar.
  Charlotte va grunyir.
  - Pot ser! Parla més tranquil.
  Les noies van continuar movent-se. De sobte, el metall polveritzat va girar en un remolí. Llavors va boquejar tant que només va ser gràcies a la destresa gimnàstica que les noies no van caure.
  La reixa de l'armadura que es trobava al seu costat es va trencar i els fragments es van doblegar en un cordó elegant. Però el camí per davant s'ha fet una mica més ample.
  L'herba està seca, la terra sembla després d'un cataclisme sísmic. Davant del pas, el camí va quedar bloquejat de cop per una tanca de formigó.
  Pujar, no va ser possible, des de dalt de la zona anòmala respirava la mort.
  Charlotte va dir amb un somriure:
  - No té sentit tornar enrere. Hem anat massa lluny i no se sap si trobarem un altre buit. Suggereixo fer volar amb una granada.
  - Per què, si pots aixafar amb un cop de Ross-karate. va dir la Gerda.
  Charlotte va arrufar el front.
  - Segur que la tanca és bastant gruixuda.
  El terminador rosso va assenyalar:
  - Hi ha punts d'energia especials en formigó que permeten trencar tota l'estructura. Sí, i l'entrenament de les cames no farà mal.
  El guerrer pèl-rojo va assenyalar amb duresa:
  - Aleshores estic amb tu.
  Per no fer malbé les sabates, les noies es van treure les botes i amb els seus peus elegants, com escultures de mestres antics, van començar a colpejar el formigó.
  Curiosament, els seus peus bronzejats i nus estaven tan ben entrenats que semblava que els colpejaven unes palanques d'acer.
  Des de la infància, les noies van rebre entrenament de combat, i això per a elles vint-i-cinc centímetres de formigó.
  El mur estava cobert d'esquerdes, al cap d'uns segons es va esfondrar.
  Tot i que les cames taronjaven lleugerament per les commocions cerebrals, la sang els batejava, els exploradors estaven contents.
  Charlotte va cridar:
  - Hem trencat amb tu!
  Gerda va confirmar:
  - Al mateix temps i escalfat! -
  Es va convertir en divertit per a les joves belleses, només les seves cares els picava per les barbes i el camuflatge de Dushman.
  El camí més llunyà era més fàcil, les noies ja havien après a distingir els límits de l'anomalia només per la refracció de la llum.
  Només calia encendre la llanterna i ho podies veure tot. És cert que vaig haver de caminar aproximadament mig quilòmetre, ajupint-me, arriscant-me a creuar una línia perillosa: el pas es va estrenyir de nou.
  - Has begut mai en Gerd? va preguntar la Charlotte.
  La rossa va respondre:
  - No! És cert que em van injectar alcohol per comprovar la reacció del cos a l'alcohol.
  La pèl-roja va aixecar els ulls.
  - I com?
  La Gerda va respondre sincerament:
  - El cap fa mal, els intestins surten. Van donar petites minicàpsules de la mida del mill. Van augmentar la resistència del cos a l'alcohol.
  Encara que l'embriaguesa és un pecat, no pots prescindir-ne amb intelЈligència.
  Charlotte va riure.
  - Un altre pecat! Així que després de tot, els sacerdots beuen! I en general, si entrem en una anomalia, passarem una ressaca, només mil vegades pitjor.
  La punta del rifle d'assalt AKM va entrar accidentalment a l'anomalia i es va doblegar lleugerament. Vaig haver de redreçar-ho. Pluja abocada des de dalt, amb grans gotes, força càlida.
  Dins de l'anomalia, simplement van xiular i es van evaporar. Un dipòsit de ferralla es va amuntegar: camions bolcats, destrossats, tractors, fragments d'equip agrícola pesat, barrils rovellats.
  Fora del magatzem, ignorant el mortal teló de fons, hi havia assegut un rèptil, una tortuga de cristall vermell amb un cap de tauró. Va devorar metall sense cap problema, i les seves potes són una cosa entre les urpes d'un cranc, les urpes d'un tigre.
  - Rifulik! va xiuxiuejar la Charlotte.
  Gerda va confirmar:
  - Barreja de forma de vida no proteica de quars i liti.
  El guerrer pèl-rojo va murmurar:
  - Contra ell, probablement les nostres armes són impotents.
  La rossa es va arronsar d'espatlles.
  - No ho sé! Els que van disparar a una criatura així, per regla general, no van sobreviure. És cert, per què necessita la nostra carn proteica, és més probable que es dediqui amb una metralladora.
  Charlotte va advertir:
  - No accelereu el moviment, provocarà rifulika.
  Les noies segueixen sense problemes, però es mouen cada cop més ràpid. És cert que aviat es van trobar amb filferro de pues. Havia de tallar-la.
  Les noies ho van fer front a la perfecció, evitant professionalment els cruixents.
  Després d'uns quants passos, la Charlotte li va xiuxiuejar a l'orella la Gerda: - Mira, estimada, aquí tenim el nostre primer premi.
  Va assenyalar una pedra de color llimona.
  El terminador rosso va respondre:
  - Res especial, aquest és l'artefacte "kulesh" més comú. Més de mil dòlars, no ho pots evitar.
  La pèl-roja va assentir.
  Potser encara menys, però això tampoc està malament.
  L'anomalia al voltant de les noies va començar a cobrar vida, va extreure un so especial que grinyola, trencant el timpà.
  Estava més enllà de la percepció de l'oïda humana, però les noies el van sentir.
  - El diable està preocupat! Charlotte es va adonar.
  Gerda va confirmar:
  - Encara que aquí a la vora de l'abisme, no parleu dels impurs.
  El guerrer pèl-roig va xisclar:
  - Vinga!
  El xiuxiueig i la calor van augmentar notablement, les gotes de pluja s'evaporaven abans d'arribar a terra, l'herba va començar a canviar de color i va aparèixer la luminescència a la vora.
  En general, l'espectacle és bonic i terrible. Les noies van tornar a mirar el reefulik, ell ja estava força lluny, però semblava que hagués menjat, el "grunyit" no va arribar a les seves sensibles orelles.
  Els escoltes es van calmar perquè aquesta boira s'ha d'acabar amb el temps.
  Gerda va dir lògicament:
  "No pots portar una gran força aquí!" Arruïnarem tant persones com equipament, mira.
  De fet, un helicòpter MI-8 va aparèixer al cel, notant la zona, va començar a pujar, però ja era massa tard. Uns tentacles borrosos es van llançar cap a ell i es van embolicar al voltant del cotxe.
  "Pinwheel" es va ofegar i va començar a caure. L'hèlix va deixar de girar, però la màquina es va enfonsar lentament, com a l'aigua. Durant el camí, es va convertir en una mena d'acordió.
  Les noies, però, no van admirar tant aquest espectacle que van intentar sortir de la zona de perill. L'aire calent els bufava a la cara, aixecant brins d'herba, pols, còdols en un remolí.
  Els ulls de les noies, naturalment de safir a Gerda, però pintats sota marró, i maragda a Charlotte, estaven plorosos. Aleshores, una descàrrega va passar pel terra, va colpejar una descàrrega elèctrica.
  Les noies jadejaven. Vam córrer una mica. Aleshores es va fer completament dolenta, la terra es va convertir de sobte com mantega i botes enganxades.
  Llavors, un mortal balanceig des de dalt, la zona va aixafar les noies a terra.
  "Sembla que ens espera un gran kildyk", va dir Charlotte.
  La rossa va xisclar:
  - Penedeix-te abans que sigui massa tard!
  La pèl-roja va aixecar:
  - No, Gerda, no vull morir esclavitzat espiritualment. A més, què et fa pensar que la mort ens espera.
  La rossa va acceptar.
  - Espero que no! És difícil morir tan jove. No vaig tenir temps de fer res per la Pàtria.
  Charlotte va bufar despectivament.
  - Ni la va matar! Tinc pel meu compte, almenys hi ha un franctirador.
  La Gerda es va sorprendre:
  - I vostè no va participar en operacions militars.
  La pèl-roja va confirmar fàcilment:
  - No! A mi, com tu, em van encarregar d'assumptes més importants. Només som dos a tot el país.
  El terminador ros va assentir.
  - Així que en necessito un per donar a llum fills d'ell.
  El guerrer pèl-rojo va riure:
  - No ho sé del cert! Probablement ens sigui impossible quedar-nos embarassades d'una persona senzilla.
  Els helicòpters finalment van baixar cap a ells, dos reefuliks van córrer cap a ells. Ells, veient ferro fresc, van procedir al seu menjar depredador.
  - Quina força tan terrible cal tenir per trencar un ferro tan fort. La Gerda es va adonar.
  - Tenen un metabolisme diferent amb inclusions ultraradioactives. va dir Charlotte.
  La rossa va xiular:
  - No obstant això, com si no ens engolessin les armes. Milions de dòlars són reticents a llençar-los.
  Les noies van sondar el ronyó amb un ganivet, un parell de vegades els ganivets es van enganxar, però se li va arrencar la punta. Aleshores, llançant una bola de plàstic, van comprovar que més enllà el sòl es tornava normal.
  - Està bé que tinguem un simple camuflatge a les cames, no és una llàstima tallar. va dir Charlotte.
  La Gerda la va agafar i va xisclar:
  - Hauré de bussejar com un peix, però saltar.
  La pèl-roja va observar activament:
  - Ens van ensenyar a saltar des de qualsevol posició, podem manejar-ho.
  La rossa va assenyalar agressivament:
  - A la guerra, una bona preparació és com l'aire per als pulmons, una mala barreja de gasos paralia i mata!
  Les noies es van tallar les botes, van dubtar una mica i van saltar fort. La Gerda gairebé es va tornar a enganxar, es va esgarrapar la cama.
  Ara el passatge s'ha fet molt més ample i les noies se'n podrien sortir. Els exploradors es van moure lentament, fins que, finalment, l'anomalia va deixar de balancejar-se.
  Charlotte va dir amb una mirada satisfeta:
  - Visca germana! I vaig pensar que tothom estava fotut.
  Gerda va assenyalar lògicament:
  - Ara hem de trobar botes, sinó les nostres cames són massa boniques per als mujahidins barbuts.
  La pèl-roja va estar d'acord amb això:
  - Prepararem una emboscada i clavarem algú.
  La rossa va agitar el cul.
  - Si el trobem!
  Les noies, malgrat la càrrega, van decidir sortir a córrer, no especialment de pressa, perquè no hi hagués soroll. La seva aguda audició va recollir el tret des de la dreta.
  - Això és una cosa! Sembla caçar o desmuntar. Charlotte es va adonar.
  Les noies van fer un pas, van passar el turó, des d'allà es va obrir una vista, un camí. S'hi va sentir un soroll característic d'un Jaguar.
  Aquest potent cotxe de vuit places va saltar per darrere d'un revolt cobert de bosc. Hi havia una dotzena de tipus amb una jaqueta de cuir i una armadura.
  Rostres insolents i caps rapats traïen bandolers, alguns d'ells portaven tatuatges a les mans. I el més gran tenia un tatuatge a la cara. Semblava un dolent de còmics.
  - Quan una persona es dóna artificialment una aparença formidable, aquest és un signe segur de debilitat espiritual. Charlotte es va adonar.
  - Probablement, el llop amb roba d'ovella és tan terrible, i no l'ovella amb pell de llop! va continuar la Gerda.
  Els bandits estaven armats amb PKU, una metralladora Kalashnikov millorada. Les seves bales de 14,7 mm podrien perforar el mono de les noies.
  Tanmateix, segons la jaqueta habitual, les noies tenien una armadura lleugera, però molt forta, feta de titani d'hidrogen, tres vegades més resistent que el titani natural, dues vegades i mitja més lleugera.
  És cert que aquesta cota de malla va costar tot un tanc T-90. Però els va colpejar amb una bala tan gran, fins i tot els forts ossos de les noies no van poder resistir-se.
  Però "Kalashnikov" o "Abakan" no és terrible des de cap distància. El líder, com sempre, va maleir.
  - Aleshores el cucut ens va dir que dos pets s'arrosseguien. Els has de mastegar.
  Un udol salvatge en resposta:
  - No és en el cap bastard, però hi ha un punt. Només va arribar alguna cosa i no va aconseguir el botó.
  També un grunyit barrejat amb obscenitats:
  - Són àrabs, és a dir, probablement tenen "verd" i droga.
  Charlotte va decidir acomiadar l'AKM. El principal desavantatge de la màquina és la dispersió relativament gran de bales, especialment a llargues distàncies. És cert que si no utilitzeu el calibre 7.62, sinó el 5.45, la precisió augmenta.
  Els brutals caps dels bandolers estan oberts. La Carlota va obrir foc i la Maria, com sempre, va començar a pregar. Quatre bandits van ser assassinats immediatament. Un d'ells va cridar:
  -... izdets!
  Els bandits es caracteritzen per una resposta instintiva. No està clar des d'on estan disparant, és millor frenar i estirar-se, però el líder, sense dubtar-ho, va agafar una granada FU-12, també amb una extensió de fins a dos-cents metres, però amb inclusions d'urani. les plaques i explosius més potents.
  I on ho va treure, perquè només estan en servei amb les forces especials russes. La Gerda va disparar, la seva bala va colpejar exactament el centre de la granada.
  Va bufar terriblement, FU-12 no és F-1. Els bandits van quedar enriquits i el Jaguar, havent perdut el control, va anar reduint la seva velocitat a poc a poc. El conductor va picar els frens en agotació.
  La poderosa bèstia de marca es va aturar. Les noies a totes les velocitats corrien cap a ella. Hi havia onze cadàvers juntament amb el conductor. Semblaven terriblement colpejats.
  La Charlotte va començar a inspeccionar les bosses. S'interessava principalment pels artefactes. Els va examinar acuradament. A més del "kulesh", l'artefacte més comú que té la capacitat de brillar a la foscor i recarregar una bateria petita.
  A més, aquesta pedra va perdre les seves propietats només un any després de deixar la zona. Entre altres objectes de valor hi havia un parell de "Cutters" capaços de tallar acer aliat.
  S'han de cobrir amb llana, en cas contrari el metall del cotxe es cremarà. Aquí hi havia una pedra rosa "Amor", que augmenta significativament la potència masculina i molt valuosa a la zona "Escut", que neutralitza els efectes de la radiació ordinària.
  - Els bandolers no van recollir tot això? es va preguntar la Gerda.
  Charlotte va respondre:
  - No, el més probable és que l'haguessin agafat als farts.
  La rossa va preguntar ingènuament:
  - I què van fer amb ells?
  La pèl-roja va cridar:
  - Morts! Què més! I és bo que abans no fos exempt de tortures. Alguns farters tenen amagatalls a l'espera que els preus dels swags pugin.
  A més, després de tot, els científics no es queden de braços. Estan buscant maneres de millorar les propietats dels artefactes i, sobretot, d'allargar la seva vida útil fora de la zona.
  - Jo ho sé! Els ulls de la Gerda es van omplir de llàgrimes. "Però em va passar alguna cosa. Jo mateix em vaig convertir en un assassí, set persones van morir pel meu tret.
  No em perdonaré mai això. Va ser com una corda trencada a la meva ànima.
  Charlotte va somriure.
  - Bé, per què ets tan estúpid?
  La rossa va xisclar:
  - Església contra la violència.
  La pel-roja omnisciente va replicar:
  - Es aixo? Matar un dolent no és pecat. La traducció literal de l'hebreu del manament del sisè manament No mataràs: sona: no cometis mal assassinat!
  És a dir, no és bo matar només gent bona, i el mal s'ha de castigar.
  Gerda va dir tímidament:
  Però Jesús mateix no va seguir això.
  Charlotte va respondre:
  - Bé no! El Déu encarnat no era un pacifista. A l'Antic Testament, Crist era comparat amb el rei David, i era un gran guerrer.
  Jesús mateix diu: no vaig portar la pau a la terra, sinó una espasa. Una mala font és la sang dels lascivas. Sí, a més, abans de la seva encarnació corporal, sent el rostre de Jehovà, Jesús va dictar condemnes a mort, va ordenar l'extermini de tots els amialikans, va cremar Sodoma i Gomorra.
  És a dir, la justícia requereix el càstig del mal. Qui són els bandolers locals? Matons de canalla, fugitius de llocs de detenció, maníacs que estan a la llista de buscats internacionals, només terroristes que agafem.
  És a dir, és dolent, i pel bé s'hauria de destruir. "Una font dolenta és la sang dels desperfectes", va dir Jesús.
  Les llàgrimes als ulls de la Gerda es van assecar. Ella va preguntar sorpresa:
  - Com saps tan bé les Escriptures?
  Charlotte va respondre sincerament:
  - Bé, com viure en un país formalment ortodox i no conèixer el catecisme. Però el coneixement s'ha d'aplicar amb prudència per no caure en el pacifisme cavernós dels testimonis de Jehovà.
  La rossa va assentir.
  - Conec aquesta secta! No reconeixen Crist com a Déu. Tanmateix, parlar d'heretges no m'interessa ni a tu.
  Red va estar d'acord.
  Primer arreglem el cotxe.
  El cotxe estava lleugerament danyat, hi havia plaques metàlЈliques a les seves vores i la metralladora, que no va tenir temps de disparar, estava carregada amb cinta nova.
  - Primer de tot vaig matar el metrallador. es va presumir Charlotte.
  - Lògicament! Ara intentem començar. - Troba les botes adequades. A la Gerda li feia fàstic provar-se les sabates després d'uns peus de bandit pudents.
  Ella era simplement desdenyosa, així com Charlotte. Les noies van anar a la riera i es van esbandir les botes. Eren una mica massa grans, però després de pensar-hi una mica es van tirar de tovalloles.
  No és molt convenient, però quan es fan oracions, els seus encants no cridaran massa l'atenció. Ara les noies, després d'haver llençat els cadàvers a la rasa, podien conduir sobre rodes.
  Tanmateix, dispara, crida l'atenció d'altres criatures: rata-conills. Va ser una mutació sinistra, una barreja de rosegadors comuns i llebres. Com aquestes espècies van aconseguir encreuar-se és un misteri, però va resultar ser una barreja molt sinistra amb dents verinoses.
  Els conills de rates van sortir corrents a la carretera. N'hi havia almenys una cinquantena, grans de la mida d'un gos. Van mostrar les dents primes com agulles.
  Sovint es trencaven, però al cap d'un parell de dies en van créixer de nous. El cos en si és en mal estat, només la part posterior i una cua exuberant, gairebé guineu. Fora de la zona, aquesta pell es valorava.
  Sobretot les dones. Però els mateixos animals eren molt hàbils i tenaços, no menyspreaven la carronya. A més, van heretar un cert enginy ràpid de les rates.
  Per exemple, un cadàver pot no ser tan saborós, però és segur, però a la zona dels morts...
  - Bé, què fer amb ells! va preguntar la Gerda.
  Charlotte va respondre decididament:
  - Tirem i tallem les cues! Hi haurà alguna cosa per vendre.
  La rossa dubtava::
  Per què necessitem diners. L'FSB ens va donar diners en efectiu i es van trobar trenta mil bitllets verds a les butxaques dels bandolers.
  La pèl-roja va riure.
  - Sí! Em vaig adonar que els terroristes i la màfia prefereixen el dòlar a l'euro, malgrat la diferència de tipus de canvi.
  Dòlar astut després del cor dels bandolers
  Els que volen destruir Rússia!
  El bitllet és vil, la moneda dels paràsits
  El mercenari arriba a matar!
  
  Atreu la sang a si mateixa i l'abominació
  No en va el color verd dels ulls dels problemes!
  Que hi hagi bondat i honestedat al cor
  Fem realitat els teus somnis!
  . CAPÍTOL #3
  Llegit per Charlotte.
  - De qui poemes? - Va preguntar la Gerda
  - Ho vaig escriure jo mateix! - va respondre la noia pèl-roja.
  La rossa va riure.
  - Bona idea. I el més important, és real i cert. Però tens raó, vendre swag extra ens permetrà fer coneguts rendibles entre venedors.
  Les noies van agafar els conills de rata a punta de pistola i van disparar una volea. Només cal disparar al cap, ja que el cos es restaura fàcilment, fins i tot la sang verda enganxosa gairebé no surt.
  El tir va perforar els cranis de deu monstres. Es van esfondrar, altres van començar a córrer.
  - Vaja, i de seguida van apreciar el nostre poder de combat.
  - No són pseudo-gossos que s'enfilen per davant. No obstant això, ja els han disparat tant que també els tallen la cua només una mica pitjor que els de conill. La Gerda es va adonar.
  - Les cues de les guineus rates són les més valorades. Paguen tres vegades més que els sables. - Burknual Charlotte.
  La rossa va assentir.
  - Diuen que el seu pelatge pot canviar de color.
  Les noies van disparar deu rata-conills més. Després van baixar. Les cues exuberants es van tallar amb moviments segurs.
  - Aneu amb compte amb les dents, en principi hi ha un antídot per al seu verí, però costa mil vuit-cents dòlars per una ampolla. va advertir la Charlotte.
  Gerda va assenyalar:
  - No em van instruir pitjor que tu. A més, si les dents es trenquen i romanen al cos, hi haurà un procés inflamatori greu.
  "Molt dolorós, tot i que els nostres cossos són forts i no tan fàcils d'infectar. - va afegir la rossa.
  Les noies ja anaven cap al cotxe quan van aparèixer els pseudogossos. No molts, uns quinze. També aparentment va atreure els trets.
  - És una llàstima malgastar-los una bala? Charlotte es va adonar.
  Gerda va confirmar:
  - Encara que no són verinosos, mosseguen, i poden infectar amb la ràbia. Abracem-los amb pistoles perquè els cartutxos automàtics no es transfereixin per res.
  -Només la persuasió que falla tindrà un crack, al front! va suggerir Charlotte.
  La rossa va riure.
  - I tens molta infantesa.
  Les noies van disparar des del TT-100 millorat. Les dimensions, el retrocés i el calibre són més petits que els d'un TT tradicional, i la força letal i la velocitat de foc són més altes a causa del disseny especial de la boca.
  I un subministrament de vint cartutxos per barril. No disparar, sinó divertit. Sense gastar ni una bala de més, les noies van trencar el cap de pseudo-gossos.
  És cert que més tard es va sentir apropar-se un altre ramat.
  - Saps! va suggerir Charlotte. No malgastem munició amb ells.
  Gerda va confirmar:
  - Al meu entendre, tenim prou armes de bandolers. Sí, i TT-100, podeu empènyer gairebé qualsevol cartutx.
  Charlotte va arrossegar:
  - De totes maneres, no ens interessa. Arriscam els nostres culs i ens trobem amb només ganivets.
  La rossa va xiular, mostrant les dents:
  - Sembla temptador, però tenim dret a un risc buit.
  La pèl-roja va respondre:
  - Quan vam entrenar a l'escola FSB, no ens van amenaçar de mort o ferides greus. I aquí teniu una bona oportunitat per posar-vos a prova.
  La Gerda va somriure:
  - Per cert, mossegar el cul és una tècnica preferida dels pseudo-gossos. Sobre això, fins i tot a les memòries dels primers assetjadors, com es deien a si mateixos al principi, es descriu.
  Charlotte va assentir.
  - Farter sona més bonic i lladres! Ara anem a agafar els ganivets.
  Les noies es van posar esquena amb esquena, hi havia almenys trenta pseudo-gossos. La lluita no anava a ser fàcil.
  De sobte, la Charlotte va llançar el seu punyal al gos més proper, colpejant-lo directament a la gola. I després es va quedar desarmada. Un salt cap als gossos, un fort cop al cap del gos.
  L'animal commocionat es va esfondrar. Després una estocada, com un dit del peu a l'ull, un cop de puny a la mandíbula. La noia colpeja com un martell, se li enfonsen les dents com pèsols secs.
  La Gerda corre darrere d'ella, les cames destrossades de la noia llencen els mascles. Els gossos cauen, es giren. Un cop amb un punyal toca la gola.
  - Amb un cop fort, necessites un regal! va declarar Charlotte.
  - Qui no batega, es perdrà! va afegir Charlotte.
  Les noies es van separar. Charlotte va saltar alt, va fer un molinet, va sobrevolar els caps, va assolar tres gossos en un salt. Va tallar-ne una al coll, tallant-li el cap.
  La Gerda va repetir la maniobra, estirant quatre, i va acabar amb un cop al cor. És cert que el gos va ser capaç de rascar-la una mica.
  La rossa va xisclar:
  - Puta bruta.
  Vermell corregit:
  - He de dir puta.
  - No és civilitzat cridar així ni tan sols un gos.
  Charlotte va cridar:
  -Però boig.
  Els gossos tenien moltes ganes de mossegar el cul a les noies. Normalment, els farters i els bandits tenen jaquetes blindades i no es pot simplement mossegar. I els pantalons seran més prims.
  La Gerda el va clavar a l'ull, i la Charlotte li va clavar els dits amb una mà i amb l'altra va fer servir el punyal.
  La rossa va xisclar:
  - Això és, i ara què?
  Redhead va assenyalar:
  - Hem llençat ganivets al cap, així que potser és millor al pit.
  Les noies van repetir la maniobra, els estúpids pseudogossos estaven completament desproveïts d'astúcia i instint d'autoconservació. Van avançar, es van precipitar, els seus salts eren previsibles.
  I tothom li va ratllar una mica a Charlotte amb les urpes.
  Red va comentar:
  - No, hi ha llacunes en la nostra preparació. I de sobte serien criatures amb urpes altament verinoses.
  La rossa va xisclar:
  - Com estan les rates?
  - Que així sigui! Per cert, les seves agulles són més fortes que l'acer. Criatures molt desagradables.
  - En general, alguna cosa de molts derivats diferents de rates.
  Charlotte va tallar un altre cap mentre caminava i va trencar l'esquena del gos. La Gerda no era de cap manera inferior a ella.
  La rossa va dir amb un somriure:
  - Tot perquè la radiació no mata les rates, sinó que les fa encara més fortes i viables. És com una distopia. Potser una guerra nuclear portarà a l'aparició d'una mena de civilització de rata.
  - Creus que les rates podran anar a l'espai. - Si es fusionen amb els primats, no s'exclou. - Diuen que aquesta gent ja ha aparegut a la zona.
  La Gerda va trencar el coll del gos amb una sacsejada. Charlotte va acabar amb l'última criatura.
  - Vam haver de saltar.
  La rossa va xisclar:
  - Això no és tot frikis, n'hi ha pitjors.
  Red va comentar:
  "Ho sé, però lluitar contra monstres no és la nostra àrea d'experiència.
  Les noies, després d'haver posat tres dotzenes de criatures, es van tallar la cua amb cura. Ara tenien alguna cosa a vendre. Aleshores va passar l'inesperat, un dels bandits ferits de mort va començar a aixecar-se.
  Charlotte va riure.
  - Vaja, mira, sembla que un d'ells no s'ha acabat!
  La Gerda va dir rient:
  O potser s'està convertint en un zombi.
  Redhead va assenyalar:
  - N'he sentit a parlar, però per convertir-te en zombi has de morir per una anomalia.
  La rossa va xisclar:
  - O de la mà d'una persona molt pecadora.
  Charlotte va xisclar:
  - No facis broma!
  El bandoler es va aixecar i es va precipitar a córrer. La seva velocitat no era inferior a la del campió del món de velocitat.
  Charlotte va xisclar:
  - Oh, vés darrere d'ell.
  La Gerda va dir rient:
  - Potser té una bona capacitat de cross-country al Jaguar.
  La pèl-roja va dir:
  -A veure!
  El mort ressuscitat va córrer realment per la carretera. Per tant, va ser possible seguir-lo amb cotxe. Les noies van sortir corrent, sense accelerar especialment.
  Es preguntaven per on corria el bandoler.
  Gerda va assenyalar:
  - És un joc interessant, però és probable que hi hagi una emboscada?
  Charlotte va xisclar:
  - I la veurem, per fidelitat proposo portar lents de miracle.
  Les lents de contacte especials són una altra de les meravelles costoses de la ciència russa. Et permetien veure en la gamma infraroja i ultraviolada, en la foscor completa i sota l'aigua.
  A més, van permetre ampliar la imatge tant d'objectes ordinaris com utilitzar lents com a microscopi.
  És cert que l'invent encara és imperfecte, no el podeu utilitzar durant molt de temps: es crema.
  Les noies se les van posar i gairebé immediatament es van sorprendre:
  - Corre, i no només no escalfa, sinó que es refreda. La diferència entre aquest i el medi ambient no supera els cinc graus. va dir la Gerda.
  Charlotte va grunyir.
  Sí, és un zombi! Potser algun artefacte el va fer tan genial.
  La carrera va continuar, el bandoler es va girar cap al costat, es van veure obligats a sacsejar. Sots, sots, cops amenaçaven de bolcar el cotxe.
  - Pot partir el cap? va suggerir Charlotte.
  Maria sàviament va dir:
  - A veure si ens porta al seu cau.
  La pèl-roja va assenyalar amb enginy:
  - Vols lluitar?
  La rossa va riure.
  - No ho ets?
  Charlotte va riure.
  - És clar, però el teu cor esclatarà de pietat.
  Gerda va assenyalar lògicament:
  - Podria haver-hi ostatges al seu cau! No ho saps?
  Red dubtava:
  - Increïble! Bé, per què necessiten ostatges?
  La rossa va comentar lògicament:
  - Obteniu un rescat! O fes que funcionin per a tu.
  Charlotte va dubtar.
  - Bé, encara poden donar alguna cosa per un estranger, però per un rus, no importa com es disparin.
  Gerda va comentar molt sincerament:
  - Sorprèn que amb tanta actitud cap als científics estiguéssim tan ben proveïts.
  La pèl-roja va comentar amb escepticisme:
  - La investigació militar està finançada de manera decent, els EUA compren científics i només esborram la informació d'ells. Charlotte va riure.
  - Més precisament, robem?
  - Recollim informació, processem i emetem la nostra! En general, tot aquest secretisme dificulta el progrés. No hi hauria espies, érem molt més endarrerits, vull dir el món sencer.
  La Gerda va sospirar.
  - I quan es convertirà la humanitat en una? -
  Charlotte va assenyalar amb un somriure:
  No ho sé! Però per a l'expansió de l'espai, cal combinar esforços.
  La rossa va sospirar:
  - Però fins ara està passant el contrari. Si a principis del segle XX només hi havia trenta-set estats, ara en són dos-cents quaranta. Cap on es dirigeix el nostre món, la humanitat necessita un gran líder.
  - I on trobar això! Charlotte es va adonar. - Més aviat, hi ha un augment del caos. - Hi va haver fragmentació feudal, i ara capitalista. Però tard o d'hora s'acabarà.
  Crec que encara hi haurà felicitat universal i un món sense mal.
  Gerdo va xisclar:
  - Quan vindrà Crist?
  Charlotte va dir amb èmfasi:
  - Quan una persona, física i espiritualment, esdevé un déu.
  La conversa es va interrompre, una torre va aparèixer davant. Dos tipus amb una metralladora estaven asseguts sobre ell fumant.
  - Mal costum! - Les noies van disparar, traient els bandolers. El front blindat del "Jaguar" va trencar la tanca i les belleses van irrompre al pati. Allà, dues dotzenes de bandolers van beure begudes i menjaven kebabs.
  La metralladora va disparar, escopint plom amb força. En mans hàbils, la PKU és una arma massa terrible que va convertir els cossos en cadàvers en dos segons, destruint fonts de sang.
  Aleshores, les bales van perforar el porxo, trencant les parets de fusta. El vidre es va trencar, les estelles van volar dels troncs. Tot s'aixafava en fila, les taules estaven aixafades, queien encenalls sagnants.
  Poques vegades una baralla se sent tant com un escorxador. Però qui pot resistir quan esclaten sis mil bales en un minut.
  Per un segon, un centenar, explosiu calibre 14.7, per cinc cinc-cents. Van trigar cinc segons a matar vint-i-cinc bandolers festejant al pati, ja que el temps era sec i quinze més a la veranda.
  La Gerda no va tenir temps ni de llegir el Pare Nostre quan tot va acabar.
  - La lluita va ser curta! "Tot i que dos més s'arrosseguen a l'edifici mateix.
  Les noies van tornar el foc i, amb força precisió, tres bales van colpejar Charlotte amb una armilla antibales, però un tret d'un llançagranades va posar fi al bombardeig.
  - Vaja, estava bocabadat, els meus pensaments estaven distrets per profundes inconsistències, estàs lluitant i resant alhora.
  - Cal expiar tots els pecats! va dir la Gerda.
  Charlotte va dir lògicament:
  - Hi ha sants que patronen els guerrers. Per exemple, Jordi el Victoriós, l'arcàngel Miquel i molts altres!
  La rossa va dir rient:
  - Dret! Però encara fa fàstic! Ara revisem la casa.
  La pèl-roja va riure.
  - I no vam matar un amic més.
  El bandoler zombi va saltar sobre l'escolta Juliana, però va ser colpejat a la poma d'Adam amb una bota. Va volar i les noies li van llançar Kalash. Tanmateix, el zombi no es va aturar immediatament.
  Durant un temps va grunyir i va rugir, al seu torn de la PKU no es va esmicolar completament.
  - Una droga completa per a tu! Bé, un ésser viu! La Gerda es va sorprendre. - De seguida es pot veure el producte del diable.
  Charlotte va dir amb una rialla:
  - He sentit que els zombis poden fer qualsevol persona viva. El que veiem és un altre petó de zona.
  La rossa estava escèptica.
  - Ja saps, en les nostres accions no hi ha res heroic. Amb l'ajuda d'una metralladora, vam segar els enemics, però no vam millorar ningú.
  La pèl-roja va riure.
  - Ets una idealista Gerda. Vols arreglar el món sencer, sense ni tan sols saber en quina direcció.
  La rossa va comentar:
  - Crec que abans de res cal observar els interessos de la Pàtria.
  Charlotte va dir feliç:
  - En matar cinquanta bandolers, ja hem prestat un servei digne al país. Les presons ja estan superpoblades i probablement la mort és més humana.
  La Gerda va afegir enginyosa:
  - Com dir, els vius sempre es poden penedir, sobretot els condemnats a cadena perpètua. De fet, en una presó especial hi ha molt menys temptacions i incentius per pecar.
  La pèl-roja va canviar de tema.
  - Examinarem el local, potser tindrem la sort dels ostatges, i al mateix temps mirarem els trofeus.
  Les noies van escorcollar les butxaques dels bandolers morts. Va ser possible extreure sumes dignes en efectiu, dòlars i euros.
  Així com diversos artefactes, entre ells la valuosa turquesa, que pot augmentar la resistència del metall.
  És cert que el seu propietari, un cop força gran, a jutjar per la gran quantitat de bitllets, no va ajudar. La bala va obrir l'estómac descobert i va trencar el pit.
  Tement suaument les mines i les estries, les noies van examinar la casa. Com va resultar, les seves pors no eren infundades. S'han hagut de netejar tres mines i dues granades.
  No obstant això, aparentment tement que les capes no fossin explotades pels ulls borratxos, les portes minades estaven marcades amb una creu.
  - Quina trampa més idiota! La Gerda es va sorprendre.
  Charlotte va xisclar:
  "No es barallen sempre així?"
  La rossa va dir:
  - Crec que aquestes mines són més perilloses per als propis bandolers. Mira, i aquí hi va haver explosions, tot estava destrossat.
  De fet, les parets estan tallades amb fragments, la sang esquitxada és visible. Neteja aquí a la vista no sovint.
  - Bruts, aquests gàngsters, així s'amunteguen llaunes i ampolles, cal rascler. Charlotte va picar el got amb el peu.
  La Gerda va respondre amb duresa:
  - Tenen aquests principis morals. Buscarem un caché, cachés i zindan.
  Les noies van saquejar la casa, explorant les taules del terra, i després van baixar al soterrani. Com era d'esperar, el primer caché amb artefactes, diners i objectes de valor robats va resultar estar sota una llosa de marbre en un recés especial.
  També hi havia tota una colЈlecció de dents d'or, arracades, probablement arrencades juntament amb orelles, anells i altres joies.
  També hi havia pedres, incloses aquelles de les quals les noies no sabien el nom, i les seves propietats eren misterioses.
  La Charlotte va fregar una d'elles, es va incendiar i es va començar a cremar les mans.
  - Vaja, això aparentment és "Bill", diuen, és capaç d'arruïnar qualsevol ordinador, a una distància bastant gran. A més, desactiva les càmeres de vídeo.
  La Gerda es va sorprendre:
  - Artefacte valuós?
  El pèl-roig que feia un puchero amenaçador va respondre:
  - Molt més valuós només fora de la zona de força perd en dues o tres setmanes. A més, l'efectivitat de l'impacte disminueix immediatament, val la pena deixar aquesta zona infectada per Déu sap qui.
  La rossa va arrufar les celles.
  - I on és la pedra "Armadura"? Diuen que dóna una solapa a les bales.
  Charlotte va assenyalar agressivament:
  Sí, és un artefacte famós. Corba la trajectòria no només de bales, sinó també de fragments de granades. És especialment potent si combineu diverses pedres.
  Sovint es descriu a les memòries, i fora de la zona té una validesa de dos a tres mesos.
  La Gerda dubtava:
  - Algo no es veu al líder!
  La pèl-roja va dir amb un somriure:
  - S'han d'haver venut! Per a un mercenari, aquesta pedra és valuosa, probablement temptada pel preu.
  La Gerda va dir rient:
  - O no l'han trobat, necessites un xuclador! Hi ha molts "Kulesh", no és tan fàcil vendre aquest còdol.
  Charlotte va aixecar les orelles.
  - Sento que algú murmura al soterrani, aquí encara hi ha presoners.
  La rossa va confirmar:
  - Sí, jo també, sembla, això és parla àrab.
  El guerrer pèl-rojo va comentar:
  - Recordar el que ens van ensenyar, sobretot en moviment plàstic. Els àrabs es caracteritzen per gestos aguts, els homes en general haurien de ser més grollers.
  La Gerda va assentir.
  - Sé imitar els àrabs. En el futur, pot haver-hi guerres entre Rússia i el món islàmic.
  - Sobretot si els nord-americans són expulsats del golf Pèrsic i de l'Afganistan. Vam enganxar els ianquis al carro, obligant-los a cobrir les nostres fronteres! Charlotte va riure.
  La rossa estava preocupada.
  - Però el sultà negre sembla tenir rancor a Rússia. A més, el territori dels Estats Units està lluny del món islàmic, i el nostre és a prop. En primer lloc, l'expansió es farà en territori rus. La Gerda va assentir. -
  Aquest tipus de coses són preocupants.
  Charlotte va assenyalar:
  - Mentre els dolents americans udolen amb els àrabs, tindrem temps de crear un exèrcit tan potent i tecnològicament avançat que la guerra amb les hordes del sud no serà terrible.
  El més important és guanyar uns quants anys. - Va acabar en un xiuxiueig el guerrer pèl-roig.
  Les noies anaven al "zindan", el passadís portava al costat, on es colЈlocava una porta blindada darrere de la maó.
  Estava, com un submarí, muntat de manera segura i tancat amb un codi.
  -Provem-ho! va dir la Gerda.
  Utilitzant una imatge en miniatura de l'estetoscopi de la noia, van escoltar la caixa forta. Una lleugera diferència en els sons va permetre calcular el codi i obrir la porta gruixuda.
  - I si el líder s'oblida? - I ho va escriure! La Charlotte va treure un paper.
  Gerda estava ofesa:
  - I per què vas callar?
  La pèl-roja va respondre amb valentia:
  - Volia posar a prova les teves habilitats com a lladre.
  - Les noies parlaven àrab per si de cas. Fins i tot sabien l'argot oriental específic.
  La Gerda va acabar de parlar i va mostrar la cara:
  - Bé? Ara recordo on és la pedra de la sort?
  Víctor va respondre amb un sospir:
  -Aquest jo... bé, diuen que deixarà caure un dels mercenaris del soldà negre. I si és en algun lloc proper als pantans. Però troba...
  Charlotte va respondre durament:
  - No tenim cap motiu per passejar pels pantans! Ets inútil per a nosaltres, així que...
  Viktor es va esgarrifar de por.
  La Gerda va agafar l'home per l'orella amb els dits nus dels peus i el va sacsejar.
  En aquell moment, es va sentir un rugit salvatge a través d'un megàfon:
  - Renuncia a les putes! Estàs envoltat!
  Charlotte va riure.
  - Bé, aquí teniu els nostres benvolguts en acció!
  La Gerda va fer un gest a Víctor:
  - Vindràs amb nosaltres! Si no és mort durant l'avenç!
  Les noies van posar pedres. I la Charlotte va tirar una corretja al coll d'en Víctor. Vaig sentir un soroll, un helicòpter òbviament planava sobre el terrat.
  La Gerda va dir rient:
  - No hi ha res més fàcil que enderrocar helicòpters!
  Charlotte va agafar els pèsols amb els dits dels peus nus i va assentir.
  - Ara no estarà aquí!
  Un esclat de gran calibre va colpejar la finestra. El vidre va caure. La noia pèl-roja va llançar un pèsol amb el peu nu i bronzejat.
  Hi va haver una explosió a l'exterior. I la gran carcassa de l'helicòpter es va esfondrar sense cerimònia.
  La Gerda també va llançar un pèsol amb el peu nu i va cantar:
  - Que el joc no sigui segons les regles - trencarem la fraera!
  I dues noies precioses: una pèl-roja i una rossa es van precipitar de l'entorn. Van arrossegar a Víctor amb una corda. Es va veure obligat a córrer darrere d'ells amb totes les seves forces.
  Gerda aala va esclatar de la metralladora. Diversos dels bandolers es van esfondrar amb un rugit.
  Charlotte va colpejar amb un làser. I ella va bramar:
  - Tallarem a fons els enemics!
  La Gerda va llançar un pèsol amb explosius amb els dits nus. L'enorme tanc, que estava cobert de branques per a camuflatge, es va girar amb un rugit.
  Els rodets li van arrencar i van volar pel camp, girant i rebotant. Un d'ells va colpejar el bandoler al cap, aixafant el crani. Els canalla ho van intentar a l'atzar
  foc. Però els guerrers eren invulnerables. Van disparar metralladores i làsers en resposta. Víctor jadejava molt després d'ells.
  Semblava que el llaç que el cobria estava a punt d'ofecar-lo.
  La Gerda va riure i va comentar:
  - Aviat l'enemic es posarà malalt!
  Charlotte va comentar:
  Ara mateix no s'està divertint! O potser pregaràs Gerda?
  La rossa va riure i va comentar:
  - Em va decebre Déu i només crec en el poder!
  Les noies van continuar disparant i llançant pèsols amb explosius mortals.
  Aquí hi ha un altre tanc d'un poderós buit que es va aixecar i es va aixecar fins a la part superior de les erugues. Va ser realment impressionant. gerdla va moure el gàngster de pell fosca a la barbeta i
  es va posar a la mandíbula volada cap per avall. I va enderrocar tres més dels tipus d'atac.
  Charlotte va cantar agressivament:
  - Corb negre davant la mort,
  La víctima espera a mitjanit...
  La Gerda, disparant als bandolers, va agafar:
  - Serem els més xulos de tots, creiem
  Ens trobarem a la tomba!
  Aquests són els guerrers lluitadors. La colla que va decidir encerclar-los evidentment no va calcular la seva força. Tres poderoses metralladores de classe Drac vigilaven les aproximacions al cau del líder.
  Però les noies, juntament amb Víctor, van desaparèixer de sobte, i després van aparèixer darrere d'una arma poderosa i letal. Aquí la Gerda va trencar amb el líder. El va agafar amb els dits dels peus nus
  pel nas i sacsejades bruscament la va llançar per sobre. Va volar i va colpejar les seves pròpies metralladores. Els dolls de plom el van travessar com un ariet amb baques.
  Charlotte va cantar:
  -Un dos Tres! Trenca el bandoler!
  I ella mateixa agafarà una metralladora i els deixarà destrossar els enemics. La Gerda va fer un pas endavant. La metralladora del bandoler va aparèixer inesperadament al pit i al Víctor.
  L'home va agafar el gallet. I com batega... Va caure una pluja de plom. Una força violenta va recollir els bandits i els va aixafar sobre la marxa. Víctor ja
  havia de matar. Però tant a la vegada. Va sentir en ell un tràngol de batalla. I batrem els adversaris que pululen com paneroles. I era visible
  com bales de gran calibre travessen els cossos i esquitxen fonts de sang.
  La Gerda va mirar a Víctor i va cridar:
  - Terminator!
  Charlotte, gargotant sobre els bandolers, va cantar:
  - L'himne de la Pàtria ens canta en els nostres cors,
  Som les noies més elegants...
  Premeu la metralladora cavaller més forta,
  Perquè les noies estan esperant les coses xules!
  Vaig intentar tirar el tanc Ambrams a les noies, un cotxe força elegant per a la colla. I va regar l'espai de sis metralladores muntades al terrat.
  La Gerda va llançar una altra olla amb el peu nu i cisellat. Va volar a l'eruga del tanc. Va seguir una explosió... El cotxe primer de costat, i després Charlotte
  va tirar un altre pèsol. El mastodont va rodar i les seves metralladores van colpejar els bandolers. I van començar a tallar-los per dotzenes. Es pot veure que això va causar una impressió en els militants supervivents.
  I es van començar a escampar amb crits covards i estores brutes!
  Devonki els va colpejar després.
  Charlotte fins i tot va cantar:
  No els estalvieu
  Mata a tots els cabrons...
  Com aixafar les xinxes -
  Colpegen com les paneroles!
  La Gerda, disparant darrere d'ell, va cantar:
  - Sense pietat, sense pietat, sense pietat per a l'enemic!
  Noies de l'infern, noies de l'infern, tombaré totes les cabres!
  Víctor també va disparar per inèrcia, va ser molt encertat.
  Charlotte va comentar:
  - Vaja! I no és tan senzill com sembla!
  La Gerda va assentir amb el cap.
  - No és gens fàcil! No el podem matar?
  Charlotte va assenyalar:
  - El temps pateix!
  I les noies van agafar en Víctor i el van arrossegar. L'home va deixar caure la metralladora i amb prou feines va tenir temps de tocar-la amb els peus. Les noies en moviment van continuar disparant des de la metralladora "Dragó".
  Pretenien acabar amb tots els bandolers i no deixar escapar ningú. Bells guerrers i despietats. La seva pressió és una bogeria.
  En Víctor ja no els va poder seguir i va caure. Tenia un llaç al coll. Com va fer mal. I la Gerda i la Charlotte, juntament amb els dits nus, van llançar estelles
  vidre colpejant la lluita que flueix a la part posterior del cap i el coll.
  La Gerda i la Charlotte van cantar juntes:
  - Amor i mort, bé i mal,
  El que és sant, el que és pecador, estem destinats a comprendre!
  I aleshores un altre helicòpter els va sobrevolar. A través de la boira dels ulls embolcallats, Víctor va veure vagament com Charlotte va fer pujar el corrent de la metralladora i la Gerda va colpejar el seu taló nu.
  el militant a l'estómac, del qual li sortia sang per la boca. L'helicòpter va explotar... I fragments escampats pel cel. I la Gerda va espantar una tira de sang escarlata de la seva galta.
  En Víctor de sobte va deixar de veure tot això. Massa llaç li va estrènyer el coll. Davant els seus ulls, visions de la infantesa, tan llunyanes i
  feliç. Així com molts tipus diferents d'actuació. Aquí està l'escola. I es baralla amb algú. Ell aconsegueix un dos. I sona l'última trucada. I algú riu.
  I aleshores tot es va aturar de cop i per un moment la llum es va apagar.
  . CAPÍTOL #4
  Viktor es va despertar. El coll estava molt adolorit fregat amb una corda. En general, se sentia malament. Els ossos es van trencar. I jo volia menjar i beure.
  Es va estirar sobre alguna cosa suau. La veu aspra de Charlotte va seguir:
  - Bé, el feble va tornar en raó?
  Víctor va xiular:
  Gairebé m'has ofegat...
  La guineu pèl-roja va riure:
  - Gairebé no compta!
  En un to més suau i afectuós, la Gerda va dir:
  L'home s'ha despertat! Potser alimentar-lo!
  La guineu pèl-roja va bordar enfadada:
  - Dóna-li el trofeu de conserves! deixeu-los gaudir!
  La rossa va obrir un pot de carn d'ós amb pèsols i va respondre:
  - Pots provar... i beure una mica de llet!
  Va posar l'ampolla dins i un doll càlid va baixar per la gola d'en Viktor. Va ser molt més fàcil per a ell.
  La Gerda va dir amb un somriure:
  - Has disparat molt bé. Potser estava a les forces especials!
  Víctor va negar amb el cap.
  - No! És que quan estic molt preocupat, tot miraculosament em comença a funcionar!
  Charlotte va confirmar amb un somriure:
  - una habilitat valuosa! Però vas massa lent!
  Víctor es va arronsar d'espatlles.
  - Sóc una persona senzilla, i tu ets super!
  La pèl-roja va riure i va respondre:
  - Sí, senzill! Però et podem millorar. Elaborem una poció que rejovenirà el cos i podreu córrer molt més ràpid i agafar força!
  Viktor es va sorprendre:
  - Pots fer-ho?
  Gerda va confirmar:
  - Estem a la zona! I després hi ha plantes mutants que, en combinació amb artefactes i una combinació especial, són capaços de rejovenir el cos i fer-lo més fort i ràpid.
  Viktor va xiular.
  -Colossal! Per què no ho fas per a tothom?
  Charlotte va respondre amb un somriure:
  - Gent? Són bàsicament bestiar per fer alguna cosa per ells!
  La Gerda va assentir amb el cap.
  I no som realment humans!
  Víctor va preguntar amb curiositat:
  -Qui ets?
  Charlotte va riure i va comentar:
  -Poció durant molt de temps per preparar Gerd! Explica-li la nostra història des del principi!
  La Gerda es va arronsar d'espatlles.
  -Des del principi?
  Vermell confirmat:
  - Bé, des del principi de la tasca! I després vas començar a dir-li que no del tot al principi!
  La Gerda va assentir.
  - Sí, no he calculat una mica. Bé, escolta, un home que no està tan buit!
  El presoner va assentir.
  - Em pots dir Vitya!
  El terminador ros va assentir.
  - Bé, escolta'm Vitya!
  I va teixir la seva història més interessant.
  El tímid sol d'hivern daurava lleugerament les neus exuberants, donant breus moments de llum tan rars a l'extrem nord.
  Va regnar una forta gelada de cinquanta-cinc graus, quan l'espit, havent arribat a terra, es converteix en gel.
  És encara més inesperat veure com una noia bronzejada gairebé nua amb bikini corre amb rapidesa com un ren per entre els monestirs de neu.
  Els seus peus nus i envermellits parpellegen molt ràpidament, gairebé no deixen rastre, i els seus cabells daurats sembla una flama brillant.
  Una figura impecable, potser massa musculosa, amb proporcions ideals, una autèntica nena deessa, l'encarnació de la força i l'erotisme.
  Els músculs rugosos s'onden com ondulacions. Si mireu bé, podeu veure petits sensors al seu cos.
  Després d'haver fet una rotllana i infligir diversos cops als pins en un salt, del qual es van estremir, l'escorça caiguda va caure, la noia torna al vehicle tot terreny, enorme com un KAMAZ, pintat amb pintura blanca.
  Un home amb casc es inclina per la porta lateral. La seva cara intelЈligent i intelЈligent esclata en un somriure:
  Genial, Gerda. El teu cos pot suportar el fred perfectament, i la teva velocitat és increïble: pots batre fàcilment tots els rècords mundials de córrer!
  - No només a córrer, sinó també a la natació i fins i tot a la barra! - va respondre la noia.
  - Lloat sigui el Totpoderós que m'ha dotat d'un do tal. - Dabavil rossa trepitjant el seu peu nu.
  Va seguir una resposta gratificant:
  - No realment, els genetistes van treballar amb tu i van utilitzar tecnologies invasives, inclosa la formació especial.
  La Gerda va dir amb entusiasme:
  - Conec el programa "Perfecció" amb l'objectiu de crear un home de futur! Per culpa d'ella vaig perdre la meva infantesa!
  - Però ara podeu servir la Gran Rússia de manera molt més eficaç!
  La noia es va inclinar i va fer una triple voltereta, prenent un berenar a l'aire glaçat i va dir amb patetisme:
  - La pàtria és el més preuat que té una persona, sense ella la vida no té sentit! Un home sense pàtria és com un cos, sense ànima!
  L'oficial va assentir.
  - Bones paraules Gerd! Espero que tingueu l'oportunitat de servir el país!
  Les seves paraules es van interrompre per l'aparició d'un gran helicòpter al cel. Era l'últim model amb hèlixs plegables i motors a reacció.
  Això va permetre combinar totes les qualitats positives d'un lluitador d'alta velocitat i del tauró negre.
  La màquina es deia "Vepr" - 2, el primer helicòpter del món amb velocitat supersònica.
  El spinner va flotar, dues hèlixs girant, baixant els cotxes sobre ventoses de goma. L'helicòpter era aerodinàmic: semblava a una balena.
  D'ella van saltar diversos paracaigudistes, es van alinear en semicercle. Aleshores va sortir decorosa un funcionari amb les charreteras d'un tinent general de l'FSB. Va saludar a la noia.
  Apropant-se, va dir:
  No tenim temps d'espatllar! Així que directe al punt. Heu sentit parlar de l'atac terrorista sense precedents a Moscou?
  La Gerda mig nua va respondre:
  - Sí! És horrible!
  El general va rugir eixordador:
  - El president està furiós, fins i tot tenim por per la seva salut. Declarats deu dies de dol. El maleït terrorista "Sultà Negre" ha desafiat un gran país!
  No havia passat mai que el govern en la seva totalitat morís, i aquest canalla fins i tot va tenir l'atreviment de presentar un ultimàtum.
  La Gerda va assentir.
  - Va donar quinze dies!
  El general va confirmar:
  - És cert, i ja han passat divuit hores. Així que hem d'apressar-nos.
  La rossa va preguntar amb preocupació:
  - I què passa amb les mesures per reforçar la protecció del president?!
  El general va respondre amb un sospir:
  - Adoptat sense precedents, però si l'oponent utilitza els artefactes diabòlics de la zona, serà massa difícil aturar-lo.
  És el primer ministre - un home realment gran mal guardat. Els terroristes, sobretot els txetxens, fa temps que el persegueixen, però ni tan sols s'hi van poder apropar.
  Ara tot el país està amenaçat, no trencat ni intimidat: ja s'ha nomenat un primer ministre en funcions i s'està formant un nou gabinet.
  - No hi ha ningú que substitueixi una persona tan gran com a primer ministre. La Gerda es va adonar.
  - Va tenir la valoració més alta de tota la història de Rússia, la gent no estimava tant ningú.
  El general va arrufar el front.
  - I tu què has fet?
  La noia va respondre amb un somriure trist:
  - Va pregar per la seva ànima! Espero que l'església classificarà com a sant l'home que va salvar Rússia?
  El general va negar amb el cap.
  - Sóc ateu! I per a mi, el més important és mantenir-lo, tot i que el primer ministre és molt més digne de canonització que Nicolau II. Ara sobre negocis!
  Se us portarà a Moscou i des d'allà seran traslladats a la zona dels miracles.
  Francament, t'has de submergir en l'aparença de l'inframón, però el Sultà Negre ha de ser destruït.
  Tanmateix, si el captures viu, rebràs una recompensa addicional de cinquanta milions d'euros.
  La Gerda va xiular.
  - Vaja! Quina és la quantitat total?
  El general va grunyir:
  - Dos-cents milions d'euros per als morts i dos-cents cinquanta per als vius!
  La rossa va arrossellar amb un somriure:
  - Impressionant! Encara que personalment vaig tractar amb el "Sultà Negre" de forma gratuïta, només per venjar Svyatoslav Vladimirovich!
  El general va fer l'ullet amb vigor.
  - Bé! Tindràs parella! També un model millorat d'una persona com tu!
  La Gerda va dir amb un somriure:
  Suposo que no era l'únic. Però m'agradaria estar emparellat amb un home.
  El general va respondre amb un sospir:
  - No hi ha homes com tu! Tots els nois van morir, al nostre pesar. La ciència encara és tan imperfecta.
  Aquí estàs, per exemple, caminant per la vora de l'abisme, ni tan sols sabem quant de temps viu aquesta gent. Potser no envelliràs, o potser moriràs en un any.
  Gerda va declarar amb confiança:
  - No em fa massa por. Després de tot, sóc la mateixa persona que totes les altres persones, el que vol dir que tinc una ànima immortal.
  - La religió és el consol dels febles - qualsevol desgràcia sembla insignificant si és temporal! El general va assenyalar.
  - I tu, noia, has de ser forta, però, deixem les converses, no hi ha ni un minut a perdre.
  En cinc segons, la noia es va camuflar i va saltar a l'helicòpter.
  El cotxe va girar fàcilment, mostrant una maniobrabilitat excepcional, i després es va disparar bruscament cap amunt.
  En general, la idea d'equipar els helicòpters amb motors a reacció va aparèixer als anys cinquanta, però no es va poder realitzar.
  Ara el cotxe va superar a l'instant la velocitat del so, era gairebé tan bo fins i tot com el Migu-35.
  El general va presumir:
  - La nostra electrònica és domèstica, en general tenim excelЈlents desenvolupaments, només de vegades sorgeixen problemes amb la implementació.
  "Si la tècnica és un àngel de la guarda, aleshores l'esperit de lluita és el déu de la guerra!" La Gerda es va adonar.
  El general va respondre amb pesar en la seva veu:
  - Malauradament, la majoria dels reclutes tenen una salut precaria i em sembla que s'hauria de prestar més atenció a això.
  I després va afegir:
  - Hem de canviar molt la naturalesa humana, i això és el que estem treballant. Creus que Déu va crear l'home a la seva imatge i semblança.
  La Gerda va xisclar:
  - Això és el que ensenya la Bíblia!
  El general va preguntar lògicament:
  "Però no és realment Déu Totpoderós tan feble i fràgil com un ésser humà?"
  La rossa va dir amb duresa:
  - Aquestes són les conseqüències del pecat!
  El general no estava d'acord.
  - El titani no s'oxida i la imatge de Déu no s'avorreix! A menys, per descomptat, que una persona sigui realment una imatge.
  La Gerda va dir amb èmfasi:
  - Ja saps, és més fàcil agafar l'oceà amb una cullerada que discutir amb un ateu! Per això no en vull parlar!
  El general va estendre les mans.
  - I què més hem de fer tenim una hora sencera de vol per davant.
  - M'encanta la natura! Aquí podeu activar una excelЈlent revisió de cibervídeos.- va afirmar la Gerda.
  Realment interessant observar el món virtual. L'ordinador millora la imatge: mostra rius, llacs, boscos, muntanyes pintats de colors.
  Tot allò tan inusual es pot ampliar i allunyar de la imatge.
  La Gerda mirava, de tant en tant, canviant l'angle de la imatge. Així es veia tot a la gamma electrònica parpellejant, fent que el món semblés un joc.
  Finalment, Moscou va aparèixer per davant. Una gran metròpoli, es poden veure els darrers gratacels, bancs de cotxes, monuments d'art.
  Tot plegat, impressionant, sobretot per a una noia que va passar la seva curta vida entrenant en l'art de matar.
  Tanmateix, la Gerda entenia millor l'electrònica que l'Acadèmia de Ciències.
  - La vostra protecció antivirus no és fiable. - Ella es va adonar. En general, l'antivirus Kaspersky està obsolet i és completament impotent davant un cuc o una sípia.
  El general va assentir.
  - Sí, la programació està una mica endarrerida! Hi ha massa gent jove amb talent que es dedica als negocis i la gent gran fa ciència.
  I tu mateix coneixes l'ordinador com una noia: estima els joves i els tossuts!
  La Gerda va cridar:
  - Puc veure el programa.
  El general va esclatar:
  - Més tard! El nostre horari es calcula en segons.
  Van aterrar en un aeròdrom subterrani, i després en un cotxe blindat de carreres especialment, la noia va ser traslladada a una habitació subterrània.
  Allà l'esperava el nou director de l'FSB, el coronel general Apollonov. Literalment, una altra noia de camuflatge va entrar a la pista amb ells.
  També alta, poderosa, de complexió magnífica, però els seus cabells, a diferència de la Gerda daurada clar, són d'un vermell ardent, semblant a una pancarta vermella.
  Va donar la mà fermament a la seva nova parella i es va presentar:
  - Charlotte!
  La rossa va respondre:
  - Gerda!
  La pèl-roja va riure.
  - Coneixem-nos!
  El coronel general va ser breu.
  - En aquests moments, una amenaça mortal planeja sobre la pàtria. Per tant, les noies joves us heu d'apressar! Tikhomirov us donarà instruccions detallades.
  Va clavar els dits al tinent general. - Fins que et digui el següent. La major part de la zona es troba a l'estranger al territori, el país amb el qual ja tenim tenses relacions, més concretament, dos països.
  A més, l'especificitat de la zona de les meravelles és tal que és difícil desplegar-hi grans forces. Així que, a més de vosaltres, només hi operaran forces especials.
  Per descomptat, tenim la nostra pròpia xarxa de reconeixement a la zona, però darrerament hem viscut fracassos.
  Tikhomirov va donar la paraula:
  - Els nostres exploradors van començar a matar. Fins i tot els més secrets. Fins i tot hi ha una versió que els terroristes han après a llegir la ment.
  Gerda va confirmar:
  - Això és! Alguns artefactes milloren les habilitats telepàtiques. El que van fer Wolf Messing i altres es va posar a l'abast dels terroristes corrents.
  - No és gens senzill! - En definitiva, els que quedin et donaran suport.
  Charlotte va comentar: - Stepafany, molt probablement, va ser assassinat.
  - Com ho saps això? - El director de l'FSB estava alerta.
  - De vegades ho sento, de vegades no! -Va notar la noia.
  La Gerda, una mica ximple, va afegir: - No t'enfadis! No hi ha faltes greus darrere teu, i només els ganduls no dormen amb la secretària.
  El director de l'FSB va esclatar:
  Així que podeu llegir la ment!
  El terminador ros va assentir.
  - No sempre i en absolut! Però si no tenien superpoders, llavors per què ens van trucar?
  El cap de la policia secreta va assentir.
  - Jo respecto! Serà una llàstima si no torneu!
  - La mort es diferencia de l'estimada en què sempre intenten posposar la reunió amb ella! - Va notar la Charlotte pèl-roja.
  - La mort es diferencia de l'estimada en què sempre arriba en el moment equivocat, però ningú li retreu que arribi tard! va continuar la Gerda.
  El cap de la policia secreta va assentir.
  - Vosaltres, noies, teniu un coeficient intelЈlectual alt, però el vostre cos és la mateixa proteïna que el meu. Així que una bala al cap i al final.
  D'acord, tinc un munt de coses per fer. No serà tan difícil matar el sultà negre com trobar-lo. Seguint els seus passos, llançarem molts gossos de sang. Sapigueu que la Pàtria és amb vosaltres.
  Les noies es van inclinar educadament, acompanyades, Tikhomirova va anar a la sortida. Des de Moscou fins a la zona d'uns mil quilòmetres.
  Charlotte va fer la major part de la conversa al llarg del camí:
  - Subfusells alemanys del calibre quaranta-cinquè UMP amb silenciadors desmuntables, personalment vaig desmuntar i vaig fer un excelЈlent rifle.
  Petits canvis en el disseny van permetre combinar els avantatges de diversos sistemes alhora.
  - Jo mateix vaig treballar al rifle Armalight AR 10, un anàleg nord-americà del tallador de cargols, així com al M-16. En canviar lleugerament els paràmetres, vaig poder augmentar encara més la velocitat de boca de la bala i la seva punteria.
  I el més important, augmentar la fiabilitat del propi rifle. Després de tot, se sap que l'M-16 és superior al Kalashnikov en la velocitat inicial de la bala de gairebé 300 metres per segon i en la precisió de tir dues vegades. Però és una cosa complicada.
  Si els americans ho sabien, m'haurien donat un gran premi! En general, em sorprèn la estupidesa dels seus dissenyadors.
  Tikhomirov va respondre: - Això és perquè tenen la producció d'armes en mans privades. Sovint es trenca un rifle poc fiable, la qual cosa significa que es poden vendre més, per no parlar de la indústria de la reparació.
  En general, els millors científics d'arreu del món treballen per als Estats Units, però com que els capitalistes només pensen en els beneficis, el rendiment del seu treball és molt inferior al nostre.
  Charlotte va comentar:
  - Crec que el capitalisme destruirà la humanitat!
  Van entrar a un despatx espaiós, on ja els esperaven els instructors. La pregunta era sobre els detalls individuals.
  - Tens un aspecte massa enganxós. Va assenyalar Tikhomirov. - Cridar l'atenció immediatament. Crec que seria millor que et disfresses d'homes grans.
  En aquest cas, la teva penetració a la zona serà força natural.
  La Gerda es va sorprendre:
  - Com?
  - Abonament per a assetjadors normals. És tan senzill, n'hi ha milers a la zona.
  Potser, però no és la millor idea. Ara, si arribem com a noies brillants, això passarà. va declarar Charlotte.
  El general va eclosionar el Zenki:
  - De debò!
  La guineu pèl-roja va assentir.
  - Bastant! Podem treballar com a prostitutes. N'hi ha prou a la zona, i podeu saber molt sobre el llit.
  La Gerda va negar amb el cap.
  - Dormir amb homes és un pecat.
  Charlotte va comentar agressivament:
  No és pecat matar? En general, ets monja o guerrera. Per què només li van donar una Bíblia a la mà?
  La rossa va dir tímidament:
  - És quan el capellà va beneir el projecte, el va deixar.
  - Un gran error, cal triar entre Crist i la Pàtria! va declarar Charlotte.
  - Dret! Tikhomirov va estar d'acord. - No es pot servir el país només amb guants blancs.
  La Gerda va dubtar, i després va exprimir:
  - Jo trio la Pàtria!
  El general va riure de satisfacció.
  - Això és meravellós! Per descomptat, hauràs d'utilitzar els teus encants femenins a la zona, sense això la missió no té sentit, però penetres com els assetjadors masculins normals.
  El fet és que si arribeu a la zona immediatament amb tota la seva glòria, haureu de disparar d'homes enganxosos.
  I una dona que domina les armes té immediatament clar com a agent de l'FSB.
  Charlotte va assentir amb el cap.
  - Estic dacord! Potser no cal que brillar massa.
  El general va confirmar:
  - Sí, i més! No seràs rus, sinó Ucraïna occidental. Pots copiar l'accent?
  Vermell confirmat:
  - Certament! No som estranys, però llavors per què no les dones musulmanes.
  El general va riure.
  - Amb la teva aparença eslava pronunciada.
  - No ho pots canviar, sobretot perquè tenim pell de xocolata. va dir la Gerda.
  El general es va arronsar d'espatlles.
  - Ni m'ho vaig pensar! Tot es fa massa de pressa. Només aquí ets massa musulmana per a les dones musulmanes.
  La rossa va comentar:
  - Portar llançagranades per sobre de les muntanyes, no és pecat augmentar els músculs. I parlem amb fluïdesa la llengua txetxena.
  El general va decidir:
  - No, val més que siguis mercenaris àrabs. Farem barbes, el pit es pot pressionar, i si pregunten per sexe, diràs que l'Alcorà prohibeix l'amor fora del matrimoni.
  - Fem això! Van dir les noies a l'uníson.
  El general va confirmar:
  - Només hi haurà problemes amb el lavabo, però nosaltres t'ensenyarem.
  - FalЈlo i pots enganxar-te! La Gerda es va adonar.
  El general va grunyir:
  - Bé! Ja tens experiència?
  Charlotte va riure.
  - Ens van ensenyar a canviar la imatge, i coneixem la llengua àrab.
  El general va dir clarament:
  - Parla millor en rus amb accent, a la zona internacional, aquest idioma és internacional.
  Les noies van cridar a l'uníson:
  - Genial, ho tenim!
  Van ser lliurats a la zona en un caça d'alta velocitat, això no desperta sospita. Després van creuar la frontera amb Ucraïna en un Dragonfly -5.
  Es tracta d'un monoplà lleuger amb un recobriment especial, indistingible dels radars més moderns.
  A més, les seves ales canvien de color per coincidir amb el color del terreny, fent-lo pràcticament invisible.
  Abans de la sortida, l'instructor va lliurar a les noies carteres especials. En concret, s'hi amagaven dos cotxes semblants a les joguines dels nens.
  El coronel Ruslan Ibragimov, instructor de l'FSB, va explicar a les noies.
  - Aquests són exploradors robòtics. Per cert, van costar deu milions i mig de dòlars cadascun. Utilitzen l'última nanotecnologia.
  En particular, l'emmascarament d'ordinador, reflecteixen el terreny i transfereixen el reflex al contorn exterior, fent invisible el cotxe.
  És capaç de volar distàncies curtes, saltar fins a cinc metres d'alçada, apretar per penetrar un buit de fins a tres centímetres de diàmetre.
  A més, qualsevol informació es transmet mitjançant ulleres. Les bateries també són especials per al radi. Poden funcionar durant molt de temps, més del que et quedes a la zona.
  Les noies miraven els cotxes. - Va comentar Charlotte: - Vaig veure dissenys semblants. En particular, un robot de reconeixement en forma de serp.
  - Això tampoc està malament, però perd velocitat. va dir Ibragimov. - Cuida'ls! Només n'hi ha set per a tot l'FSB. Sí, i us van donar màquines especials.
  La Gerda va mirar l'arma. Exteriorment, era un simple "Abakan", només amb òptica i una caixa adjunta.
  El professor va notar la seva mirada:
  - Aquesta màquina té acceleració electromagnètica i la velocitat inicial de la seva bala és de cinc mil metres per segon.
  - Vaja! La Gerda es va sorprendre. - I la tornada?
  - Està suavitzat per una frontissa especial. A més, el calibre de les bales és inusual, només 3,15 milЈlímetres.
  - No mataràs una puça d'una de tan petita! El revòlver de les dones té encara més. va declarar Charlotte.
  El professor va explicar:
  - No són bales normals! Utilitzen urani 435 superpesant. És completament segur i no radioactiu, però dues vegades i mitja més dens que l'urani normal, i vuit vegades el tungstè amb una duresa molt més gran.
  A més, les bales estan equipades amb explosius deu vegades més forts que el TNT. Encara són molt cars, no vull ni dir quant, sinó no voldreu disparar.
  - Qui estalvia en seguretat - vés a trencar al funeral! va dir la Gerda.
  El coronel va assentir.
  - Probablement tinguis raó, però una petita bala de gairebé mil dòlars és alguna cosa!
  Charlotte va dir:
  - Vaja, veig que ens agraeixen!
  L'instructor va assentir.
  "És massa important capturar el sultà negre. Tindràs dos mil cinc-cents d'aquests cartutxos. A més, les metralladores tenen vuit modes de tret. Des de mil dues-centes bales per minut, fins a modes senzills i intermedis.
  La Gerda va xisclar:
  - Impressionant! Aquesta arma a totes les nostres forces especials?
  El professor va respondre:
  - No! No hi ha més de vint màquines d'aquest tipus. Preste atenció a l'ordinador en miniatura. Pots donar-li ordres amb la teva veu, i ell respon, potser fins i tot t'encén la música.
  A més, aquesta petita cosa només t'obeirà.
  Charlotte va assenyalar lògicament:
  No està gens malament, però no es nota massa. La versió que som simplement, els àrabs no funcionaran.
  El coronel va acceptar.
  - Així és, una màquina plegable: és millor amagar-la en una motxilla i utilitzar-la quan sigui absolutament necessari.
  Hi ha altres dues dotzenes de granades especialment potents amb agulles verinoses, però això és perillós, pots aconseguir-ho tu mateix.
  En general, el general aconsella no sobrecarregar-vos especialment amb coneixements tècnics. Aquí els principals trucs i enginy!
  - És cert que la ment natural pot substituir l'ordinador, però cap ordinador pot substituir la ment natural! va dir Charlotte.
  L'instructor va assentir.
  - I ara escolta la teva màquina, mentre canta Dima Bilan. Hi havia música i una cançó coneguda.
  - Tot l'impossible és possible, ho sé del cert... - Una melodia diferent! - va interrompre la Gerda.
  Una petita projecció lluminosa tridimensional va aparèixer per sobre de l'autòmat:
  - Quines cançons vols escoltar! Tenim tres mil cançons, tant nacionals com estrangeres!
  La Gerda va alçar les mans.
  - Vull un orgue amb Bach!
  - Faig!
  La música era preciosa, però Charlotte la va interrompre.
  - Tens algun joc?
  L'holograma va xisclar:
  - Certament! Recomano trenta-nou modificacions diferents del "Stalker" i vuitanta-cinc "Farter", en particular el model més nou "Dawn of the Zone".
  - Pots tornar-te boig! Hi havia una metralladora, el jugador es va convertir en el tirador. Aquí és on ha arribat la tecnologia. Charlotte es va sorprendre.
  Ibragimov va somriure a través del seu bigoti caucàsic:
  - També disposa de cursos de formació, formació prèvia al reclutament i molt més. Aquesta és l'arma del futur, la pròpia màquina explicarà al cadet què ha de fer.
  L'arma en si t'ensenyarà com manejar-la.
  - Genial! va dir la Gerda.
  El professor va confirmar:
  És una llàstima que s'hagi d'amagar una cosa així. Per cert, com es diu aquesta màquina?
  - "Crient" - 1, un model encara més perfecte apareixerà aviat. I amb el temps, aquestes màquines entraran en servei amb l'exèrcit rus.
  La rossa va assentir.
  - Clar!
  El professor va afegir:
  - Sí, i l'òptica també està informatitzada, dóna l'augment que es vulgui, el rang de punteria és de dotze quilòmetres.
  També hi ha un punt vermell ajustable, una llum tàctica, designadors làser, agafadors d'assalt combinats amb un bípode compacte.
  Però, en general, aquesta màquina costa un milió i mig de dòlars.
  - De vegades em sembla que l'home més ric del món és el director de l'FSB. - va escrecer la Charlotte.
  El coronel va somriure.
  - Saps per què sóc txetxè per nacionalitat i serveixo Rússia amb tanta devoció?
  La pèl-roja va preguntar:
  - Per què?
  El coronel va respondre de seguida:
  - Aquest és l'únic país del món on s'alliberen fons a l'exèrcit sense descans. Creieu-me, el futur és del nostre país, un exèrcit ben alimentat és garantia de prosperitat!
  - Si un ximple o un canalla no arriba al poder. Charlotte va estar d'acord. I després hi havia tipus com Gorbatxov i Ieltsin, gairebé van destruir el país.
  - No puc donar garanties, però el poble s'ha tornat molt més savi, encara que matin el president, les reeleccions poc canviaran.
  - La nostra tasca és trobar el soldà negre. - Així que deixem la xerrada a la Charlotte grunyida.
  El professor va advertir:
  - El més important és agafar aquestes pedres, un detector d'anomalies, t'avisaran del perill.
  La Gerda va arrufar les celles i va preguntar:
  - I la resta, per exemple, la pedra de Diffa, que desvia les bales en el vernacle "Armor"?
  Ibragimov va respondre amb una mirada trista:
  - Malauradament, gairebé tots els artefactes perden el seu poder fora de la zona, fins i tot ens sorprèn com els terroristes podrien utilitzar-los.
  És possible que esbrinar sigui encara més important que matar el sultà negre.
  Charlotte va assentir.
  Ens mantindrem en contacte i intentarem esbrinar el secret.
  L'instructor es va acomiadar.
  - Adéu, intenta trobar Ali Maskhadov. Ell tindrà alguna cosa interessant per a tu.
  Les noies, que havien pres l'aspecte dels moltahidins, es van apropar al límit de la zona.
  - Hi ha mines! va comentar Charlotte.
  Gerda va confirmar:
  - Anem amb compte!
  Llençant-se les botes de l'exèrcit de la noia, van córrer pel vessant nevat, els seus peus nus gairebé no deixaven cap rastre. Saltant a la frontera, es van capbussar en una esfera translúcida.
  Una forta olor d'ozó em va colpejar a la cara, després un lleuger cop. Les noies es van traslladar, es van posar botes, per si es trobaven amb vigilància aleatòria.
  Tot i que dins de la zona a l'hivern feia temps de tardor, uns deu graus, i sense neu.
  Els exploradors van mirar amb cura a la zona, tan misteriosa coneguda per històries i jocs.
  En un moment, fins i tot van intentar rodar pelЈlícules de vídeo, però es va esborrar tota la imatge, fins i tot era impossible fer fotografies.
  Hi havia moltes coses meravelloses a la zona, però també era mortal. Hi havia molt en ella. Fins i tot els arbres són especials, el fullatge és morat i rosat, ple d'espines.
  L'herba també sembla nefasta, com si coberta de taques de sang. Hi salten llagostes de dotze potes taronjades.
  Movent els bigotis, intenten seure sobre les noies. Charlotte els expulsa amb força, i la Gerda els agafa amb els dits.
  Se li han tallat les ungles i el maquillatge amb guants especials de goma li ha fet els dits més gruixuts i més rugosos.
  La noia rossa els acaricia afectuosament i parla.
  Són vius i necessiten afecte.
  Entre les llagostas hi ha exemplars de la mida d'un colom. Quan els acariciaven, ronronejaven, saltaven enrere. Quines mandíbules de saltamars mosseguen poden ser perilloses.
  Sí, són verinosos! Charlotte es va adonar.
  - T'arriscas molt.
  - Potser la nostra saliva és verinosa per a alguns. Aquí a la zona l'agressió torna cent vegades. La Gerda es va adonar.
  - I el pacifisme.... - Charlotte no va trobar una definició adequada. El còdol va parpellejar, advertint d'una anomalia.
  Davant, directament en la seva direcció, l'aire vibrava. Com a sobre d'una llar de foc, només que en comptes de la calor, al contrari, bufava un fred gelat.
  Charlotte va comentar: "Potser podem fer un experiment, podem entrar en una anomalia".
  La Gerda es va sorprendre:
  - Vols arriscar el teu cap?
  La pèl-roja no estava d'acord::
  - De vegades les anomalies donen habilitats addicionals. No has llegit ciència ficció?
  - Però normalment només sortien cadàvers de les anomalies. Aquí mira. La noia rossa va assenyalar l'esquelet amb el dit.
  - El cadàver era d'un home, en general, la majoria dels "farters" són homes. Aquí moltes dones tenen por, rebràs radiació i no podràs donar a llum fills. Charlotte es va adonar.
  - Farter, és un terme interessant. - En un moment van intentar introduir el terme "acosador", però els lladres el van tornar a fer per farter, de la paraula pet, agafar sort.
  Per tant, Farter és com un pirata terrestre. Pirata també significa literalment - un caçador de sort. - va continuar la noia rossa.
  Els exploradors van passar per aquest parany gairebé invisible, però de seguida gairebé se'n van ensopegar amb una segona! Un esquelet penjava a l'aire i separava la carn i els intestins.
  La gentil Gerda es va sentir malament, i la seva parella més descarada va entrar a la reunió.
  - Res especial! Només és un cadàver. - Ella es va adonar. A prop hi havia una torre d'alta tensió ensorrada i rovellada, amb olor a oli i podridura.
  L'olor de la descomposició era tan agre que em va fer mal la mandíbula.
  - Hi ha alguna cosa estranya! Em sento amenaçat! va dir la Gerda. De sobte, l'esquelet els va saltar. Les noies van disparar reflexivament des de "Kalash".
  Les bales van destrossar el fragment, fent caure el ghoul dels seus peus. Tanmateix, immediatament es va aixecar i va intentar atacar les belleses. És difícil pescar algú que ja és mort.
  Les noies es van trencar els genolls amb trets ben apuntats dels seus genolls. Tanmateix, un dit d'os va ratllar la galta de Charlotte, danyant la màscara i perforant la pell.
  Ella va respondre tallant-lo amb un cul i trencant-se diverses costelles. L'esquelet va caure i, després d'haver rebut diversos trets més ben apuntats a les extremitats, es va calmar.
  - Ja hem acabat! - Va cridar la Gerda.- Sembla que estiguis ferit. Es va ajupir i va netejar la sang de Charlotte.
  - Una mica, tu mateix saps amb quina rapidesa ens curen les rascades.
  Gerda va assenyalar:
  - El camuflatge està danyat!
  - No és cap problema enganxar-lo. - La noia pèl-roja es va posar la mà a la motxilla.
  Hyperclay va treure el tall, i la cara àrab lletja va reaparèixer davant d'ells.
  "Per què aquesta estúpida és una barba, envelleix un home i fereix una dona?", va dir Charlotte.
  Gerda va respondre succintament:
  - Així ho va decidir Déu.
  La guineu pèl-roja va comentar:
  Per què ho necessita! Si existeix una ment superior, aleshores no dotaria a les persones de qualitats innecessàries.
  En si mateix, la presència d'una barba i la debilitat general del cos humà posa en dubte l'existència del creador.
  The Blond Terminator va comentar:
  - Coneixes Charlotte! Aquí som mortals i potser no tornem de la zona, que en aquest cas ens espera.
  Charlotte va dir sàviament:
  - Llegeixo ciència ficció, hi ha una teoria de les matemàtiques. Ànima, consta de símbols d'informació. Així que no pot desaparèixer a l'univers infinit.
  Simplement canviarà les seves característiques de qualitat. O canviar de càrrec.
  La Gerda va riure.
  - Doncs a l'ànima, creus, però no hi ha Déu que l'ha creat!
  El guerrer pèl-rojo va comentar amb fervor:
  - No hi ha Déu en la versió ortodoxa o bíblica, però en la Superment, per què no creure-ho? I pel que fa a l'ànima, volem en somni.
  Aquest no és un record del nostre estat espiritual, quan en un moment estàvem format per una substància informativa especial capaç de pensar i sentir sense cos.
  La rossa va arrufar les celles.
  "Potser això t'impedeix creure en la Bíblia.
  Charlotte va respondre sincerament:
  - Molt! En particular, la crueltat, estranya per a una ment superior, sobretot a l'Antic Testament.
  A més, si Déu és amor, per què no tota la seva creació és absolutament feliç!
  La Gerda va cridar:
  - Potser sobre allò que no val la pena!
  La pèl-roja va assenyalar amb força lògica:
  - Som els fills del Totpoderós i ens hem d'educar per ser dignes! On és la criança? Com tracten amb els pares que deixen marxar els seus fills?
  La rossa va confirmar:
  - Se'ls priva de drets! Però no pots mesurar Déu segons els estàndards humans.
  Charlotte va assenyalar molt racionalment:
  - Per què, si som la imatge i la seva semblança, la nostra moral és semblant. I el concepte del que és bo i del que és dolent és el mateix per a diferents nacions.
  Pot ser bo no donar llum als nens i coneixements sobre ells mateixos? va preguntar la Charlotte. Va voler respondre la Gerda, quan de sobte alguna cosa els va saltar damunt i la noia amb prou feines va tenir temps de saltar a un costat.
  Era una medusa del bosc dijj, vivia als arbres i caçava, atacant des de dalt. Com que el seu cos és gairebé transparent, és difícil notar-ho.
  Tanmateix, les noies, fins i tot abans de ser enviades, van estudiar els materials de la zona. Molts farters, inclosos representants d'agències d'intelЈligència i científics, van descriure la naturalesa de la zona i les criatures mutants, en la seva majoria, depredadores i perilloses.
  Qui segurament la mataria, cal colpejar el punt blau al mig del cos gelatinós amb urpes. Però la criatura és mòbil, no tots els peters són capaços d'això.
  Les noies disparen al vskidku, sense apuntar. Colpejades, les meduses del bosc exploten, emetent fonts de sang i càustica, com un líquid àcid.
  L'herba en contacte amb ella va començar a marcir-se.
  - És com la pelЈlícula "Alien" - va dir la Gerda. - No àcid d'aigua.
  - En aquesta zona de miracles ha aparegut un tipus especial de subhiperradiació. Emet isòtops a una velocitat dues-centes vegades més ràpida que la de la llum, i el poder de penetració és simplement sorprenent.
  - Després d'haver disparat quatre meduses àcides, Charlotte estava contenta.
  - És bo que no afecti els ulls.
  Una altra criatura va intentar endinsar-se a terra, però va aconseguir la seva de la Gerda.
  La noia, però, no es va avergonyir:
  - Quanta gent va morir per l'abominació.
  Charlotte va assentir.
  - No compteu, però el nombre total de morts a la zona puja a desenes de milers.
  La rossa va suggerir:
  - Aleshores cal anar més ràpid, potser fins i tot córrer. El camuflatge de l'exèrcit de l'OTAN és còmode, les botes gairebé no interfereixen amb la carrera, tot i que hi ha una gran temptació de llençar-les.
  Els núvols, però, van començar a dissipar-se, encara més brillants. A l'esquerra, un vell ascensor de l'època soviètica passava per davant de les noies.
  Després del desastre de Txernòbil, va ser abandonat. Tanmateix, hi havia un franctirador a la part superior. Sense dubtar-ho, va obrir foc.
  Les noies se la van treure en un segon i es van allunyant de la bala en ziga-zaga.
  Charlotte i després va trobar alguna cosa de què queixar-se:
  Per què no vas disparar.
  La Gerda va respondre amb un somriure:
  - Aquest és un home, però a jutjar per la seva cara, un eslau.
  La pèl-roja va objectar agressivament:
  - Estava sol i no va tenir temps d'enviar un senyal sobre la nostra aproximació. És estúpid brillar, però encara més estúpid és el comportament de disparar de seguida.
  Van córrer cap al cadàver. El cap sota el casc està rapat, a les mans hi ha "anells" de lladres, un típic germà.
  - Potser és rus, però no del nostre equip.
  La Gerda va dir consternada:
  - De totes maneres, fins i tot un criminal té dret al penediment.
  Charlotte es va girar el dit a la templa: - No mataràs ningú així!?
  La rossa amb patetisme va respondre:
  - Si els interessos de la Pàtria ho requereixen: passaré per sobre de la meva consciència.
  La pèl-roja va assenyalar agressivament:
  - Saps que la Bíblia és un llibre que s'hauria de prohibir en primer lloc.
  - De què?
  Charlotte va dir amb duresa:
  - Afavoreix el pacifisme. En general, no parlem més de religió.
  La Gerda va grunyir enfadada:
  - Acordar! No llenceu perles davant dels porcs.
  La pèl-roja va fer un puchero:
  - M'estàs insultant?
  La rossa va parlar una mica més suaument.
  - No! Aquesta és una expressió figurada.
  Charlotte es va calmar.
  - Ho he entès! D'acord, anem, haurem de contactar amb algú.
  Les noies van continuar lentament, van saltar el suport de la línia elèctrica. Finalment el cel es va aclarir, i aleshores la Gerda es va adonar.
  - No pot ser!
  Per sobre d'ells, en efecte, passava una cosa increïble, tres sols brillaven: groc, verd, vermell. És cert que els dos últims eren petits i gairebé no donaven calor.
  Charlotte va respondre:
  - Aquest és l'efecte de l'aberració, de fet només hi ha un sol.
  La Gerda va xisclar:
  - I el motiu del fenomen no està resolt?
  La pèl-roja va assentir amb ganes.
  - Encara no! Però afecta el clima dins de la zona.
  Una gran vespa va passar ràpidament. Charlotte va tallar l'aire amb un punyal.
  - Això també és un mutant i bastant perillós.
  - "Zhalik" el vaig reconèixer! va dir la Gerda. - El verí ha sobreviscut a la mutació i pot provocar alЈlèrgies greus.
  La pèl-roja va assentir.
  - Doncs aquí, el que no és verinós fa vergonya.
  Pel camí, es van trobar diverses vegades amb cadàvers destripats. I en un pal corbat d'una línia elèctrica, encarnat a l'argila amarada amb filferros, hi va penjar un penjat.
  - Vaja, aquest és l'acte de la gent! La Gerda es va adonar.
  - L'home és l'animal més perillós del món. Charlotte va estar d'acord.
  La rossa va xisclar:
  - Escolta, l'helicòpter fa soroll, aterrarem.
  La pèl-roja va arrufar el front:
  - Potser és nostre?
  La noia rossa va murmurar.
  - A més, segons la llegenda, som els seus enemics.
  Les noies es van estirar i van encendre un escàner de ràdio en miniatura de totes les freqüències. Hi havia dos helicòpters, típics, potser, MI-8 antics.
  Les forces especials russes ja no volen. A l'aire s'escolta una parella i un conjunt de paraules caucàsiques i russes. Les noies sabien disfressar-se, però era temptador disparar?
  - Ei tu, fraer! Aquí no hi ha res de valor! Realment estem donant voltes.
  rugit en resposta:
  - Pot haver-hi artefactes!
  udol desagradable:
  - No siguis un xuclador, en aquesta zona fa temps que s'escullen farts.
  - Pot tornar a aparèixer. i reproduir música genial.
  Hi havia una gran temptació d'enderrocar els seus llançagranades en miniatura, però això significava encendre's. La Gerda va resar i la Charlotte es va enfonsar en els records. Com va abraçar i fer un petó a un noi.
  Després van anar. Les sensacions són agudes, molt agradables, la seva estúpida amiga probablement encara és verge, no coneix l'amor. Sobretot quan es tracta d'homes diferents, per regla general, forces especials joves i sanes.
  Els tocadiscos, girant, van disparar una volea i van sortir del sector. Pel que sembla, no tenien res a agafar.
  - Juguem al cordó, abans de la dispersió! - Aleshores va respondre mat borratxo i completament incomprensible.
  Mentre els helicòpters feien voltes, la Gerda va distingir no només l'olor de querosè, sinó fins i tot els cossos dels passatgers que feia temps que no s'havien rentat. Sembla que fa olor de zona.
  - I d'on l'han tret els bandolers! Al cap i a la fi, no es pot comprar només un helicòpter.
  - Potser ucraïnesos venuts! Tenen massa lletjor. No obstant això, també tenim molts equipaments cancelЈlats. Charlotte es va adonar.
  Les noies van seguir endavant, i un amic va passar un fenomen rar anomenat "colЈlapse". Els que hi van caure tenien una possibilitat entre cent de sobreviure!
  La Gerda es va aturar aquí i va respondre amb un somriure:
  - I què va passar després, ja t'ho vaig dir.
  Viktor va preguntar tímidament:
  - Has esbrinat els detalls d'aquell atac terrorista d'alt perfil?
  Charlotte va assentir.
  - Sí, alguna cosa va aconseguir esbrinar! En resum, us ho explicaré!
  I aquesta vegada va ser la guineu pèl-roja qui va començar a parlar;
  El cel va sanglotar, arrossegant raigs de pluja barrejats amb molles de neu desagradables a la terra.
  L'enorme capital de Rússia, Moscou, a l'hora d'abans de l'alba semblava grisa i avorrida, malgrat les moltes llums i les innombrables cadenes de cotxes cars.
  Zulfiya Maduyeva, en un apartament subterrani llogat a través de candidats, va completar el ritual.
  Una resplendor de foc en forma d'un crani inusualment lleig cremava a l'aire.
  Un terrorista suïcida amb camuflatge tacat, amb la cara coberta amb un vel verd, va llegir una semblança d'oració. Davant d'ells hi havia diversos còdols brillants de diferents formes.
  Una dona de camuflatge va començar a posar-se'ls amb el vestit estricte de Zulfiya.
  - Ja s'apunta i la gelada es fa més forta. Això us hauria d'ajudar a completar la tasca més difícil i responsable!
  - Va grallar, molt baix, com si vingués d'una veu profunda de túnel.
  - Estic preparat per servir la causa de la gihad! - Com un soldat a la pista d'armes, la noia es va tallar, agitant la mà prima.
  La veu terrible i gorgotejadora va continuar:
  - Encara que hi ha gent que pensi que les dones no tenen ànima, jo no estic d'acord amb això. Qui faci una gesta en nom d'AlЈlà guanyarà la immortalitat i un oceà innombrable de tresors!
  La noia suïcida (la seva veu era tan pura i innocent) va dir desesperada:
  - Estic preparat fins i tot no tant per la immortalitat, sinó per la retribució! El que em van fer a mi i als meus éssers estimats, requereix venjança!
  La resplendor ardent va canviar de vermell a verd i es va tornar encara més brillant. Els ulls de la dona de camuflatge es van ennegrir com forats negres.
  Semblava que tot l'univers podria ofegar-s'hi:
  - No m'agraden els discursos pomposos, estan davant la màgia dels fidels!
  El dit de la bruixa, camuflat, es va allargar monstruosament i se'n va sortir, bombollejant, una font groga verinosa.
  La Zulfiya el va mirar com un conill a una boa constrictor, incapaç d'allunyar-li els ulls.
  Finalment va amanecer, la "gelada" va colpejar, el cel es va començar a aclarir.
  - Aquí teniu el nostre rètol des de dalt!
  Ara els artefactes extrets a la zona adquiriran poder destructiu. La veu de la bruixa es va fer tronada, com si no fos només una dona la que parlés, sinó tot un cor d'homes de veu profunda.
  Els terroristes van completar el ritual, Zulfiya, amb l'ajuda de la seva parella, va posar totes les pedres, i un d'ells va estrènyer una gran de sis cares en un cinturó amb explosius.
  Tenia els cabells negres amb vetes grises, i a la cara, quan el vel portat pel vent es va obrir una mica, es va fer visible una cicatriu esquinçada, de color negre porpra.
  -Ara estàs llest! Ves al teu objectiu!
  - La veu es va fer més fina de sobte.
  La terrorista va fer uns quants passos i va desaparèixer de sobte, només un lleuger moviment va mostrar que estava a prop.
  - Stone Mule, treballat, ara ets invisible, i gairebé inaudible, fins i tot els gossos de sang més selectius no et deixaran el rastre.
  - La bruixa de camuflatge s'ha fet un cap més alta, i els seus cabells curts s'han allargat.
  - Jo ho sé! - Va llançar breument el terrorista suïcida.
  - Ara vés! I que la llum d'AlЈlà ilЈlumini el teu cor.
  - L'assassina de bruixes es va ilЈluminar com una dotzena de torxes de gas, i els seus cabells es van convertir en una cria de serps aterridores i alhora inusualment repugnants.
  Zulfiya no semblava notar aquests canvis. Va sortir l'atac suïcida, la seva marxa era lleugera, fins i tot es movia molt més ràpid.
  S'acostava l'hora punta, van aparèixer els embussos de trànsit, tradicionals de Moscou.
  Els fums d'escapament, l'olor de la gasolina, el soroll constant d'una gran ciutat, turmentant les orelles, tot això ja és familiar, però odiós per a un nadiu de les muntanyes escarpades Zulfiya.
  Així que caminar era molt més convenient que sufocar-se amb el transport públic ple de gent.
  És cert que un cop somiant despert, el terrorista va assolar un transeünt. Ell, després d'haver caigut, va maleir, després, aixecat, va sacsejar el puny al buit.
  - Tal és l'educació dels infidels! - es va adonar Zulfiya, sincerament alegre que la seva opinió fos confirmada una vegada més.
  - Matar-los és l'objectiu més alt que es pot pensar a la Terra.
  I aquí hi ha l'objectiu desitjat: la casa de govern de Moscou, que també s'anomena blanca. Avui hi haurà una reunió important amb la participació del primer ministre.
  Quin és aquest destí! Aquí podeu veure el cotxe, seguretat millorada, una tanca alta amb l'últim sistema d'alarma que envolta la Casa Blanca.
  La noia acaba de pujar a la porta amb el ministre d'Hisenda. Casualment va relliscar la passada i va passar per davant dels vigilants.
  Els gossos d'una raça d'elit (una barreja de diverses espècies, bombejades amb esteroides, que creixen a partir d'un vedell d'un any i el pit d'un casc de tanc) aparentment encara escoltaven el cruixit gairebé indistingible de les sabates suaus del terrorista, grunyint.
  Els guàrdies de dos metres brillaven els seus ulls, els gossos, malgrat la seva olor subtil, no van poder distingir la més mínima olor i es van calmar (a més, els dignataris marxen marcats: els lladran i obtindreu una pistola paralizant).
  Zulfiya va sentir com el cor bategava, semblava que bategava tan fort que el podien sentir.
  Van superar quatre anells de protecció, a l'última frontera: fins i tot ells van ser ilЈluminats amb una aparença de raigs X.
  De l'última radiació d'escaneig, l'atac suïcida estava protegit per la pedra Efa, un conjunt d'una colЈlecció d'artefactes inestimables.
  El moviment pels pisos i passadissos sembla interminable, afortunadament l'ascensor és ampli, però Zulfiya ha de girar-se diverses vegades per evitar xocar amb els resums del ministre.
  Finalment es traslladen a la sala central. La reunió està tancada, no hi ha periodistes. El ministre va entrar al vestíbul, ja hi havia membres del govern parats al capó.
  I aquí està el mateix primer ministre. Un home de poca estatura amb ulls vius. Com sempre, es comporta, es dona la mà educadament, però és evident que els ministres l'espanten.
  La reunió es va obrir, i el primer ministre d'una gran potència va dir, en veu baixa i suau:
  - Avui parlarem de la situació a l'anomenada zona dels miracles. La preocupació és que la zona, encara que lentament, creixi.
  Així com el fet que molts terroristes s'hi han refugiat. En particular el sultà negre.
  Es desconeix qui s'amaga sota aquest nom, no tenim ni una fotografia de la seva fesomia. Només una dessuadora sense forma i una màscara.
  Recentment, els seus secuaces han comès sis atacs terroristes. A més, per regla general, contra els alts càrrecs governamentals, sense estalviar ni tan sols els civils.
  Fins i tot em van enviar una marca negra!
  El director de l'FSB va prendre la paraula. Estava suant per tot l'esforç, la seva cara ben alimentada es va posar vermella, la seva veu tremolava:
  - Proposo nomenar una recompensa de deu milions d'euros per al cap del soldà negre. I també enviar a la zona del grup especial "Alpha" i "Vympel".
  Que facin que el soldà sigui viu o mort...
  El primer ministre va corregir fent un gest impacient amb el palmell:
  - Millor viu! Com que no sabem qui és la persona, els terroristes sempre poden declarar-la ressuscitada.
  El cap de l'FSB de teatre (cal mostrar diligència) va aixecar la veu:
  - Que sigui així! Considereu ara les dades sobre delictes econòmics.
  Zulfiya ja no estava interessada. Ella va recitar l'oració per darrera vegada, girant-se cap a AlЈlà, després amb les mans tremolants va girar la pedra de sis cares de Titra.
  La seva propietat era un augment de mil vegades en el poder de la càrrega.
  Un flaix súper brillant, com d'una explosió atòmica, va engolir tot l'edifici i un moment després, un terrible bolet nuclear va aparèixer al lloc de l'edifici governamental.
  Al mateix temps, va sonar una campana al Kremlin. Una veu desagradable i maldestra va dir:
  - Saludeu el president des del soldà negre. Et dono exactament quinze dies per retirar completament totes les tropes del nord del Caucas i deixar de donar suport als nord-americans a l'Afganistan.
  Si en quinze dies no es compleixen les nostres demandes, el president anirà darrere del primer ministre.
  Mitja hora més tard, aquest missatge es va estendre per tot el món, evocant diferents sentiments des de la simpatia fins a l'alegria.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  esclaus de l'amor
  Una professora que ha tornat de vacances descobreix el cadàver d'una noia nua al seu apartament, i al matí la mateixa professora es troba morta sota les finestres de casa seva. El misteriós desconegut és identificat com una actriu pornogràfica nord-americana. Va resultar que l'últim tiroteig del mort va ser a Rússia amb una noia que va ser atrapada amb un ganivet a les mans a l'escena de l'assassinat del seu director. Però al ganivet es van trobar empremtes dactilars i el maníac Tula.
  
  Una famosa història de detectius retorçada s'entrellaça amb històries impressionants de xoc i amor prohibit a les heroïnes. Un professor que surt amb un estudiant, un esclau BDSM que busca complaure al seu amo, una xicota d'un assassí en sèrie, disposat a assumir la seva culpa pel bé de la seva estimada.
  
  Atenció! Estrictament +18! Les històries d'amor es descriuen de manera extremadament franca, hi ha escenes de sexe.
  
  Intentaré publicar el producte cada dia i acabaré el llibre a finals de novembre. Per estar al dia, afegeix el llibre als teus favorits.
  
  
  Avisarem sobre capítols i episodis no desitjats per a aquells que vulguin seguir una història de detectius, però no els agradi el sexe no convencional i les escenes dures.
  
  , destacarem específicament els capítols i episodis no desitjats. Els capítols s'assignaran de la següent manera: Polònia (-è capítol, complet, no recomanat). Episodis com aquest: .HP (-I capítol, no un episodi recomanat).
  
  Atenció lectors de LN! La venda es publicarà tan bon punt estigui a punt. Ho provaré cada dia. previst un cop per setmana
  
  Per estar al dia de tots els canvis, si us plau, afegiu el llibre als vostres preferits, us recomanem que feu clic a "Seguir l'autor"
  
  
  Coneixes el xoc i l'amor prohibit i les seves conseqüències? Sobre com pot estimar una famosa actriu porno, què pensa una professora quan coneix la seva alumna, què està disposada a fer la núvia d'un assassí en sèrie per la seva estimada.
  
  històries d'amor no estàndard amb addicció, esclavitud psicològica i sexual amb rodatge d'heroïnes en BDSM dur, descripcions d'escenes de sexe que molts no coneixen, a més d'una interessant història de detectius hauria d'atreure els lectors amb la seva originalitat.
  
  
  Era eliminar
  Una professora que ha tornat de vacances descobreix el cadàver d'una noia nua al seu apartament, i al matí la mateixa professora es troba morta sota les finestres de la casa. Se sospita del seu jove amant, però tot resulta molt més complicat! El misteriós desconegut és identificat com una actriu porno nord-americana, resulta que l'últim tiroteig de la difunta va ser a Rússia amb una noia que va ser atrapada a l'escena de l'assassinat del seu director amb un ganivet, on van trobar les empremtes dactilars de el maníac Tula esquivant.
  
  
  
  Atenció! Estrictament +. El text conté escenes explícites, com ara sexe dur i amor no convencional. Alguns herois tenen els seus prototips reals.
  
  Per a aquells que vulguin seguir la trama, però no els agrada el sexe no tradicional, us advertiré sobre capítols i episodis no desitjats.
  
  
  Atenció! Estrictament +! No recomanat per a persones amb una ment dèbil. El text conté escenes explícites, com ara sexe dur i amor no convencional. Molts herois tenen els seus prototips reals.
  
  Per a aquells que vulguin seguir la història del detectiu, però no els agraden el sexe no tradicional i les escenes dures, destacarem específicament capítols i episodis no desitjats. Els capítols s'assignaran de la següent manera: Polònia (-è capítol, complet, no recomanat). Episodis com aquest: .HP (-I capítol, no un episodi recomanat).
  
  Atenció lectors de LN! Les vendes estan previstes un cop per setmana. Tanmateix, amb un interès feble del lector, el text ja no es publicarà al lloc. Per estar al dia de tots els canvis, us recomanem que feu clic a "Seguir l'autor". No tenim previst pujar completament la novelЈla en altres recursos!
  
  
  Una professora que ha tornat de vacances descobreix el cadàver d'una noia nua al seu apartament, i al matí la mateixa professora es troba morta sota les finestres de la casa. Se sospita del seu jove amant, però tot resulta molt més complicat!
  El misteriós desconegut és identificat com una actriu pornogràfica nord-americana. Només gràcies a la intuïció i els coneixements del talentós detectiu Vasily Krasin és possible desentranyar l'embolic misteriós.
  
  Atenció! Estrictament +! El text contindrà diverses històries d'amor desgarradores, però també hi ha escenes explícites.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  ESCLAUS DE L'AMOR
  (El 2n llibre de la sèrie SHOCK LOVE. El primer llibre, DEATH CONCERNED, es pot llegir al lloc web de Phantom Worlds)
  
  Capítol 1.
  La professora de física Maria Novikova va tornar a casa després d'un viatge al mar. En previsió de descans després d'una nit dura sense dormir, va pujar les escales, va treure les claus. Ara serà possible dutxar-se, assegureu-vos de dormir des de la carretera. I llavors trucarà a la Pavlusha. Els espera una trobada molt esperada: un sopar lleuger, música apagada, un llit suau...
  La porta de l'apartament no es va obrir immediatament. Al principi, la clau es va encallar, com si el pany no funcionés correctament. Això va alarmar la Maria, però va allunyar els mals pensaments i va entrar al passadís.
  De sobte, una por sobtada la va apoderar. El professor va posar les coses a terra i va dubtar. Que passa? La porta de l'habitació està entreoberta! I una mena de feble olor estranya, amb prou feines perceptible, al mateix temps quelcom familiar. Però l'olor no és el seu apartament!
  En gran agitació, la Maria va mirar cap a l'habitació. Coses, com, en alguns llocs, no hi ha indicis de robatori. Però el cobrellit del llit... Penja fins al terra! Ella no el va deixar així! Potser va entrar Pavlusha? Sí, probablement ho sigui.
  La dona es va acostar al llit, va treure la coberta i... va cridar horroritzada quan va veure els peus nus de dona! La Maria instintivament es va tapar la boca amb la mà per amortiguar el crit, va retrocedir bruscament i es va recolzar a la paret. Va rodar per la paret i es va asseure a terra. La seva mirada va passar per les seves cames nues, va veure clarament un cos femení nu i sense vida sota el llit.
  Amb prou feines aguantant les ganes de vomitar, la Maria es va posar en peu i es va precipitar cap al lavabo. Es va inclinar sobre el vàter i va vomitar diverses vegades. Els espasmes li van estrènyer la gola i només un pensament li va perforar el cap: tenia un cadàver al seu apartament!
  La professora li va agafar el mòbil, va saltar a les escales i es va asseure al graó. Va respirar amb força, sentint el ritme frenètic del seu cor. Els seus dits tremolaven amb petits tremolors, la Maria gairebé no va escriure dos dígits "02".
  La policia feia molt de temps que no agafava el telèfon, com si estigués esperant que la persona que trucés canviés d'opinió i els deixés en pau. Finalment, a l'altre extrem del cable, van respondre poc amistosos:
  - Vint-i-cinquè departament de policia. Deure Neelov. Estic escoltant.
  Incertada, amb una veu tremolosa, una mica tartamudejant d'emoció, la Maria va dir:
  "Tinc un... t-sembla... un cadàver en t!"
  La resposta va ser freda:
  Estàs borratxo, senyora? Quin cadàver? Parla amb normalitat i claredat.
  Maria va gemegar:
  No, no, no estic borratxo! Tinc una dona morta al meu apartament!
  "Per què està morta?" va preguntar el policia.
  - No ho sé! Sincerament, no ho sé! Vaig tornar de vacances, i ella està morta sota el llit! I nu!!!
  "També nu?", va tornar a preguntar el curiós Neelov. Com es va posar sota el teu llit?
  - Com ho sé? - va tornar a cridar la Maria emocionada, - vine aviat!
  - Digues l'adreça...
  La Maria no es va atrevir a entrar al seu apartament. Es va asseure a les escales, intentant entendre quina mena de dona hi havia sota el llit, per què estava morta i com va arribar a casa seva. La professora estava desesperada: no sabia les respostes a aquestes preguntes. No podia ni endevinar.
  La policia es va presentar de manera inesperada. Un agent i amb ell dues persones de civil. Vam entrar a l'apartament. L'oficial i un empleat grassonet van entrar immediatament a l'habitació, i el jove va proposar que la Maria esperés a la cuina, després d'això ell mateix es va unir als seus companys.
  La dona no sabia què passava a l'habitació del seu apartament d'una habitació. Molt probablement, van fotografiar el difunt, van agafar empremtes dactilars, van buscar rastres. Tot és com exigeix la llei. El professor ho va veure a les pelЈlícules de detectius. Ara aquesta és casa seva...
  Aviat es va acostar un jove empleat a interrogar la Maria. Primer, va fer preguntes formals sobre el cognom de la Maria, la seva edat, i va preguntar com es va descobrir el cadàver. El professor va respondre succintament, de vegades plorant.
  "Acabo d'entrar des del mar", va explicar la Maria, que estava asseguda en una cadira a la taula de la cuina i es jugava nerviosa amb els cabells amb les mans tremoloses. "No puc imaginar com un cadàver podria acabar en un apartament.
  L'home va preguntar:
  - Algú pot confirmar que estàveu absent de la ciutat?
  El professor va assentir immediatament i va dir amb confiança:
  - Això ho pot confirmar molta gent, entre ells hi ha la meva amiga, ella i jo vam entrar en avió només al matí, la seva mare va tenir un ictus. Per això, vam tornar aviat des del sud.
  Qui més tenia les claus del teu pis?
  Maria es va estremir, no va respondre immediatament i vagament:
  "Ja veus, sóc una dona solitària, no convido ningú al meu lloc, no dono les claus.
  El policia va mirar el professor amb recel i va dir:
  - Sí?! Ningú tenia les claus o no vols parlar? No vols, però has de fer-ho!
  "Espero que no sospitis de mi?" La Maria tenia por.
  L'home es va arronsar d'espatlles.
  - L'apartament és teu. Ara acabem aquí, vine amb nosaltres...
  - Per què? el professor es va sorprendre.
  - Parleu amb l'investigador que dirigirà el vostre cas.
  - El meu negoci? Qui ets?
  - Sóc investigador. Tranquil, crec que no et retindran molt de temps, t'interrogaran i et deixaran marxar.
  Va aparèixer un home corpulent de civil.
  - Què puc dir, Andryusha? es va dirigir cap a l'investigador. "El cadàver està força fresc, encara no s'ha refredat completament. Molt probablement, la mort ha arribat avui cap a les cinc de la matinada. No hi ha cap solc d'estrangulació al coll; no vaig veure cap altre signe de mort violenta. Però hi ha contusions de diferent edat al cos. Hematomes frescos al pubis i al pit, vells a les cuixes. Senyora ocupada. Esvelta, d'uns cent vuitanta d'alçada, un tatuatge al pubis en forma de rosa, d'uns set centímetres de mida. Segurament una prostituta. Envieu-nos a l'oficina, una autòpsia mostrarà què i com.
  "Bé, haurem de recórrer els veïns", va dir Andryusha pensativa. I després es va dirigir cap al professor:
  - Quan tothom hagi acabat, inspeccionareu l'apartament, potser es trobaran algunes coses del difunt.
  No, la Maria no va trobar res, res ali a casa. El cadàver d'un desconegut es va emportar en un cotxe especial, i el professor va haver d'agafar els documents i conduir amb un agent de policia. En aquell moment, els agents de paisà ja havien marxat.
  Al cotxe, el policia callava, va pensar la Maria nerviosa. A qui va molestar tant? Per què li van plantar el cadàver d'una noia? I qui? Sobretot, la dona estava preocupada per la pregunta de l'interrogador sobre les claus del seu apartament. Estaven amb Pavlik. Però és tan jove! Només es compliran setze al setembre.
  Si Pavlusha fos gran, seria possible signar, donar a llum un fill d'ell. La Maria volia tenir fills. Recentment, tenia moltes ganes de casar-se, estava turmentada per la soledat femenina. I es va alegrar que Pavlik aparegués a la seva vida. Qui coneix bé l'ànima d'una dona no la condemnarà per amor. És una cosa complexa, imprevisible, de vegades prohibida. No saps quan arribarà, amb qui tindràs sort...
  La Maria va recordar les primeres abraçades amb Pavlusha, els seus tímids petons. Com li batega el cor de passió aleshores! Encara que té el doble d'edat que el nen. I que dolorós és per a una dona estimar quan un article del codi penal li penja. Has d'amagar el teu amor de totes les mirades indiscretes, ni tan sols el pots compartir amb el teu millor amic. Què està fent malament exactament? El mateix Pavlik volia aquesta intimitat! Una dona hauria de ser empresonada per l'amor que li dóna a un adolescent? Per amor lleuger mutu. És just? La Maria va pensar que no...
  
  
  CAPÍTOL 2
  Maria Aleksandrovna Novikova s'asseia al passadís del comitè d'investigació, mirant de tant en tant per la finestra: la tanca alta i el filferro de pues no feien més que agreujar la seva por. La professora estava nerviosa, li van dir que esperés, però havia passat més de mitja hora, i la dona semblava oblidada.
  De sobte, la porta es va obrir, l'investigador va fer un gest a la Maria, convidant-la a entrar al despatx.
  "Vasili Krasin", es va presentar l'home, "dona'm el teu passaport, si us plau".
  A la taula del racó de l'habitació hi havia un altre home amb el mateix vestit fosc que el de Vasily.
  Krasin va mirar el passaport, el va deixar a un costat i va dir:
  - Bé, digueu-me qui és aquesta dona i com va entrar el cadàver al vostre apartament.
  - No ho sé! Sincerament, no ho sé! va suplicar el professor. L'investigador ja ho ha preguntat.
  "Vaig preguntar... És un misteri complet", va dir Krasin escèpticament i va mirar amb cura als ulls de la dona. Veig que estàs mentint.
  "Posa-la en una casa de micos!" - de sobte va sonar la veu del segon empleat. - S'asseurà un parell de dies, de seguida ho recordarà tot.
  - Si calla, t'haurem de detenir! Krasin va confirmar.
  Tanmateix, la Maria va sentir intuïtivament que simplement estava sent intimidada. I ella no té res a tenir por! Té totes les proves de la seva innocència. El professor va respondre tranquilЈlament amb veu monòtona:
  "De vegades estar a la presó és bo. Dóna saviesa. Però realment no tinc res a dir-te. Així que tinc un bitllet, acabo d'arribar al matí.
  Krasin es va dirigir a un company:
  Una enquesta de veïns va donar alguna cosa?
  "Com de costum, no vam veure res, no vam sentir res. Només una veïna del replà va dir que va veure com aquesta nena abandonava l'apartament abraçada amb un nen. I aquest noi fa poc va venir a casa seva en absència i va obrir la porta amb una clau.
  - Bé, què dius? Va preguntar en Krasin i va tornar a mirar la Maria.
  "Així que aquesta veïna és una xafarderia, no pots confiar en ella", va començar a justificar-se la dona i es va dirigir cap a l'auxiliar d'investigació:
  - L'àvia Marfa va esquivar, oi?
  L'assistent no va respondre, però Krasin va preguntar:
  - Com es diu el nen?
  - Aquest és el meu alumne. L'apunto a la física.
  - Vacances d'estiu? Krasin no s'ho va creure. - Digues el teu nom, cognoms i adreça.
  - Així que Pavlik Rybachenko és el seu nom, - Maria va haver de confessar. - Viu amb els seus pares al carrer Savushkina.
  Krasin va escriure a la seva llibreta i va tornar a preguntar:
  - Pavel - qui és?
  La Maria va somriure amb força.
  - Encara és un nen. Sóc la seva mestra d'escola! No sospitaràs del nen d'un crim, oi?
  L'investigador va respondre la pregunta amb una pregunta:
  "Així que té les claus del teu apartament?"
  La Maria va estendre les mans.
  - I què? No creus que va ser ell qui va plantar el cadàver...
  - Com saber, com saber! Els adolescents de vegades són tan cruels!", va dir en Krasin pensativa.
  "Pavel és un nen meravellós, un esportista, no farà mal a una mosca!", va començar a defensar la Maria al seu alumne.
  - Quan el vas veure per última vegada? va preguntar en Krasin.
  - A principis d'agost. Pavlik em va acompanyar al tren. Va ser... el setè. Només em va ajudar a portar coses.
  Krasin va fer unes quantes preguntes més. Va preguntar amb qui era amic en Pavel, si hi havia alguna cosa sospitosa en el seu comportament, si mostrava crueltat amb els animals. La Maria va respondre que mai havia vist a Pavlik maltractar animals. Però el nen va saber defensar-se per si mateix, es dedicava a les arts marcials i l'hoquei.
  De sobte, Vasily Krasin va fer una pregunta inesperada:
  Vas tenir sexe amb ell?
  Maria es va estremir i tímidament, va respondre amb incertesa:
  - Amb Pavlik? No... encara és un nen...
  Krasin va observar atentament la reacció de la dona. La Maria fins i tot es va posar pàlЈlida davant una pregunta així, va abaixar els ulls, es va moure a la cadira, va agafar les mans al castell.
  - Oi? va preguntar l'investigador. - No m'ho puc creure! Sigues franc amb mi. Enteneu que se us pot posar una condemna digna per tenir una relació amb un menor?!
  La Maria va alçar els ulls cap a l'home i va respondre amb un sospir amb veu tremolosa:
  "No he de donar temps per...
  Vasily va riure i va dir:
  - I interrogarem el noi! Ens ho explicarà tot.
  Maria es va tornar a estremir i va respondre amb angoixa:
  "Als nois els agrada molt compondre i exagerar. Però estic segur que no et dirà res que em desacrediti.
  L'investigador va somriure i va dir severament:
  "Podem detenir-te i enviar-te als jutjats per aprovar la detenció durant dos mesos. Així que no tempteu el destí. Digues el teu número de telèfon.
  - De qui? El meu?
  - Anem tots dos: el teu i Rybachenko.
  I Pavlik? Bé, no ho sé...
  No saps si dir-ho o no? Potser puc mirar el teu telèfon intelЈligent?
  "Ja t'ho diré", la Maria va assentir i va dictar els telèfons.
  L'investigador va treure una fotografia de la noia difunta de la carpeta, la va posar davant la Maria i va dir:
  Torna a mirar amb atenció, potser ja l'has vist en algun lloc.
  A la Maria li va costar mirar el cos de la que va resultar morta al seu apartament. Però s'havia de fer, la professora es va obligar a mirar la foto. Un rostre bonic, però desfigurat per la mort. No, ella no sap res d'ella, primer va veure la noia sota el seu llit.
  Krasin va mirar el rellotge i va dir:
  - Però! És hora d'acabar. Tot el que has de fer és agafar les teves empremtes digitals i registrar-te. D'acord, de moment et deixarem anar a casa sota fiança.
  Aviat, la Maria va abandonar l'edifici de la comissió d'investigació, va treure el paper que li van lliurar, va mirar el segell i va veure la signatura del fiscal adjunt de la ciutat. Va amagar el paper a la butxaca, va sospirar amb força i va començar a pensar en Pavlik. Ella volia complaure la seva estimada amb una arribada primerenca inesperada. Estava molt preocupat perquè s'hagués de separar durant tres setmanes senceres. Va arribar abans, contenta amb el noi...
  Pavlusha va portar una prostituta en la seva absència? On és la roba de la noia? Te l'has emportat? Hola Pavlik. Paó...
  Caram, he de trucar-lo! Com no ho vas endevinar de seguida?
  La Maria va prémer el botó del seu telèfon intelЈligent amb el nom de la seva estimada. La veu d'una altra persona va dir: "El telèfon està desconnectat o està fora de cobertura de xarxa".
  
  
  Capítol 3
  Gorynych va obrir la porta de l'apartament, va deixar entrar la noia i el seu acompanyant, va entrar en si mateix, va encendre el llum i va dir:
  - Modestament aquí tenim per a convidats tan estimats.
  "Està bé, d'alguna manera aguantarem fins al matí", va dir un home alt i d'espatlles amples, d'uns trenta anys, "anem a menjar un mos pel camí i cap al dormitori". Vaig trobar a faltar el cos de la Lucy. Mostrem-te el veritable amor!
  La noia va somriure i va mirar amb amor als ulls de la seva companya. Van entrar a la cuina, Gorynych va posar la tetera i va començar a fer entrepans, mirant furtivament a la noia. Li agradava! La rossa esvelta, d'ulls blaus i tetona va estar en silenci durant gairebé tot el dur camí des del sud a Zhiguli, no va demanar que s'aturi el cotxe ni li comprés res, no va mostrar cap disgust, no li va retreure les molèsties. A Gorynych no li agradaven les dones xerrades i capritxoses.
  "L'Utrish i jo vam sortir just a temps", va dir, obrint una ampolla de cervesa. - Ara hi ha un shmon. La Nadia la van endur. Per què va apunyalar el director amb un ganivet?
  - Estúpid! Va fer mal, no ho pots suportar, li hauria dit a Achintsev, el tiroteig s'hauria aturat.
  - Així que el va apunyalar després del tiroteig.
  - vaig aguantar. I després va donar sortida a les emocions. El mateix Achintsev és el culpable: no us podeu burlar de les noies així! Mira, jo vaig inventar la tortura. Els van arrossegar fins al formiguer, van introduir mànegues transparents a les vagines i van filmar primers plans, com formigues allà...
  "Sí, Sasha, és dur", va acceptar Gorynych.
  "La meva està bé, pacient, però la Nadya és una ximple", va dir Sasha i es va girar cap a la seva companya:
  - Com estàs dins? et fa mal?
  "Està bé, amor", va respondre la noia amb un lleuger somriure.
  - D'acord, a veure.
  Van menjar i van anar al dormitori.
  - T'importa que Lucy es desvesti? Sasha va preguntar a Gorynych. M'agrada quan balla nua. És tan eròtic! - Hi anem a casa nostra completament sense roba.
  - M'encanta el striptease! L'única llàstima és que no hi ha música, - va respondre Gorynych. - Sí, i ja és tard, els veïns ho senten.
  - Res, posaré la música en silenci des del telèfon, - va dir l'Alexander.
  Va agafar una mica de melodia de ball, la noia es va afluixar els cabells que li queien just per sota de les espatlles, va sacsejar el cap amb força diverses vegades i va començar lentament, inclinant-se i ballant, a desfer-se del vestit. No hi havia sostenidor a la Luce. Traient-se el vestit lentament, es va girar en el ball, ara treu els seus bells pits, després es va inclinar, mostrant el cul.
  Llavors, la stripper es va asseure a les divisions, però després es va posar enèrgicament dempeus, es va treure les calces, les va torçar una mica a les mans i les va llançar en direcció a Gorynych, que estava assegut en una butaca. Va veure el tatuatge al pubis de la noia i es va excitar encara més.
  Quedada nua, la Lucy es va acariciar les natges, les va separar amb les mans i va caminar de punta cap a la porta. Allà es va agenollar, es va doblegar de manera que el cul era notablement més alt que el cap, es va girar i amb moviments elàstics, lleugerament doblegant i desdoblant els braços pels colzes, es va arrossegar cap a Alexander, va ficar els llavis a l'amplada dels seus texans i després es va enganxar. va treure la llengua, la va sacsejar i, somrient, va llepar una mica els pantalons de la Sasha. Va treure la cremallera de la braga, va deixar anar la seva polla una mica erecta.
  La noia va tornar a somriure amb la punta dels llavis, va agafar la dignitat de la seva parella a la boca i va començar a acariciar-lo, intentant portar-lo a la condició desitjada. Aleshores es va empassar completament el ja emocionat i impressionant penis d'un home, durant uns segons va recolzar la cara contra el pubis de la seva parella i es va quedar congelada. Aleshores va retrocedir, però no va deixar anar el membre de la seva boca, sinó que li va xuclar lleugerament el cap, li va fer diverses mamades, va tornar a agafar la polla de l'home a la boca i es va quedar congelada durant deu segons, va agafar la respiració i va continuar els seus moviments característics.
  "No tinguis pressa", va ordenar la Sasha.
  La noia es va girar cap a ell perquè en Gorynych pogués veure com un membre d'un amic descansava al llavi de la Lucy.
  L'Alexander va donar una lleugera palmada a la galta a la seva xicota, però després es va allunyar de la noia, va deixar anar el seu penis i li va fer un gest amb la mà.
  La Lucy es va girar, va arrossegar un parell de passos enrere, es va tornar a inclinar perquè els seus genitals es veiessin clarament i va començar a sacsejar les natges.
  - Genial! va xiuxiuejar Gorynych.
  - Això no ho podem fer! va dir Alexander. - Has vist Strake al penis?
  Gorynych ni tan sols sabia què era.
  I la noia va fer un cercle a quatre potes al voltant de l'habitació, movent el seu botí de manera invitadora, després es va enfonsar sobre els colzes i es va arrossegar fins al seu amant.
  Aquesta vegada li va desenganxar els fermalls de les sandàlies i amb les dents va començar a treure amb cura els mitjons d'Alexandre.
  - Bona noia! va elogiar.
  - T'estimo! - havent acabat amb mitjons, va respondre la Lucy. Va besar primer un, després l'altre peu de la seva amiga i amb la llengua va començar a acariciar-li els dits dels peus, llepar-los i ficant-li la llengua humida entre els dits.
  -Xap! va ordenar la Sasha.
  La noia es va portar els quatre dits dels peus del seu amant a la boca.
  "Més profund", va dir Alexander.
  La Lucy es va asseure al cul, li va estirar la galta amb el dit, va estrènyer el dit gros de la seva parella a la boca, va intentar agafar el peu el més profundament possible.
  "Bona noia", va elogiar l'Alexander. - Endreça't, deixa'm acariciar-te.
  Sense deixar sortir el peu de la boca, la noia es va aixecar i es va arquejar en direcció al seu amant. Va començar a acariciar-li el cony i el pubis amb el peu lliure.
  - El llit és baix, - va dir la Sasha, - és incòmode estirar-se.
  La noia es va inclinar cap endavant, estenent les cames més amples. Alexander va acariciar l'estómac de la seva xicota amb els dits, després va prémer un pit, l'altre, va treure lentament des del punt entre els pits a través del melic fins a la part inferior de l'abdomen.
  La Lusya encara sostenia el peu dret d'Alexander a la boca amb una mà, amb l'altra va agafar els dits del peu esquerre i el va introduir a la vagina.
  "Ben fet", va tornar a elogiar la Sasha. - Saps com m'encanta.
  La noia va fer un moviment enèrgic amb la seva pelvis, intentant introduir els dits del seu amant més endins al seu cos. Però ella va cridar i es va allunyar. Una ganyota de dolor va aparèixer a la seva cara.
  - Hi ha alguna cosa malament després de la tortura d'Achintsev? va preguntar l'Alexandre. - Fa molt mal?
  "Tolerable, estimada", va respondre la noia.
  "No només cridaràs així", va dir Sasha i de sobte es va girar cap a Gorynych:
  Vols veure què hi ha dins d'ella?
  - Com és? Gorynych va fer una pregunta estúpida.
  - Ah-ah-ah! Tinc un fix. Al mateix temps, realitzarem un examen genital. Lyusenka, porta'm allà, al meu maletí, saps què.
  Una noia nua va sortir al passadís i aviat va aparèixer amb una llanterna, una mena de tub i un vidre rodó transparent a les mans. Tanmateix, Gorynych va veure que el got no tenia fons.
  Alexandre va alliberar el llit. La noia es va asseure al seu lloc, es va girar en direcció a Gorynych i va estendre àmpliament les cames doblegades als genolls. Sasha es va enfonsar al seu costat perquè Gorynych pogués veure-ho tot, va tocar enèrgicament el pubis rapat de la seva xicota amb el palmell de la mà, després va passar els dits pel seu cony, va fer un suau massatge al clítoris de la noia, va estirar els llavis i els va separar, mostrant-los l'entrada al pit de la bella. . Llavors es va aixecar, va donar a la noia per llepar i xuclar els dits de la mà.
  Gorynych observava els amants amb l'esperança voluptuosa de la continuació. I ella va seguir! L'Alexander va introduir un parell de dits a la vagina de la Lucy i va començar a fer moviments de sacsejades intensos.
  La noia va gemegar suaument.
  "Mira, no li facis un llit", va somriure l'Alexander, va treure els dits i els va tornar a donar a la seva xicota perquè els llepe i xucle.
  Llavors va agafar un got, li va untar la vora sense fons amb gel d'un tub i va començar a introduir-lo amb cura al cos de la noia.
  - Ai! La Lucy va tornar a cridar suaument.
  - Ferit? Va preguntar la Sasha. "Potser necessiteu un analgèsic?"
  - No, amor, està bé. Tolerable.
  La Sasha va introduir el got gairebé completament a la vagina de la noia, li va ordenar que l'agafés amb els dits, i va fer ilЈluminar una llanterna a dins, la va examinar acuradament i va dir:
  - Tot està bé! Gairebé cap inflamació. Només aquí, al principi, va romandre la marca de la mossegada. Fem sexe avui? No farà mal?
  - Tindré paciència, estimat! La Lucy va respondre mansament.
  "Li encanta follar, sobretot amb mi", va dir la Sasha a Gorynych. Vine aquí, t'ensenyaré una cosa interessant. I dóna'm un bolígraf.
  Gorynych va saltar cap a la noia i va fixar els seus ulls en l'escletxa de la faringe uterina que sobresortia d'un got.
  - Bé? Què estàs mirant? va preguntar més aviat l'Alexandre. - Encara no ho has vist?
  "No sóc ginecòleg", va murmurar Gorynych.
  "Jo tampoc", va dir Alexander. Però estimo la meva xicota...
  Va deixar que la Lucy es llepa el dit índex i va introduir el seu petit coixí a través del vidre a l'esquerda de la gola de la noia. El va girar una mica, el va treure i li va tornar a llepar. Llavors va agafar un bolígraf de Gorynych i el va introduir a l'orifici uterí gairebé fins al suport de muntatge.
  "Aguanta-ho", va ordenar a la Lucy i va tornar a convidar el seu amic a admirar la imatge.
  Amb les mans tremoloses, l'emocionat Gorynych va treure el seu telèfon intelЈligent i va fer unes quantes fotos.
  - Tens un ènema a casa? va preguntar l'Alexandre.
  - Per què necessites un ènema? va preguntar Gorynych.
  "Ja veus, m'encanten els jocs anals. Per no embrutar-se, és millor fer-ho després d'un ènema.
  "Ah-ah", va dir Gorynych amb l'excelЈlent. No fem servir ènemes.
  - D'acord, doncs dona'm una ampolla de cervesa. Ella ho farà tot per ella mateixa. Va, Lucy, prepara't. Mostrem a l'home sexe real!
  
  
  Capítol 4
  - Gran pollet! va dir en Gorynych amb entusiasme quan la noia va desaparèixer al bany. - M'agradaria això!
  - I llavors! - Va dir l'Alexandre satisfet.
  - On la vas trobar? va preguntar Gorynych.
  - Ho va agafar al seu amic, un dels líders de la seva comunitat. La Lucy es va educar de tal manera que el desig de complaure a un home li va introduir la virtut més alta al cap.
  - Que sexy és! Encara no m'he trobat amb aquests.
  Va anar a l'escola Charm a Ohio. Allà els van ensenyar l'obediència i tota mena de trucs eròtics.
  - Què és l'escola?
  - Secret. Les noies s'entrenen per a l'entreteniment de l'elit i filmar en porno. Luska estava unit allà al llarg de la línia de la Lluna.
  Sovint actua en porno? Va tornar a preguntar Gorynych.
  - Abans sovint. La Lucy és una dona preciosa, hi havia una demanda.
  - Seria interessant veure les escenes amb la seva participació!
  Vas dir que no mires porno!
  - Hauria mirat la Lucy amb gust.
  "Veig que em vaig emocionar quan ens mirava", va somriure la Sasha. - Em treure'm els pantalons, vam veure molts membres erects.
  - No et poses gelosa quan mires porno amb la seva participació, com passa amb altres homes...
  - No... Per què tenir gelosia d'alguna cosa?
  "Entenc que no són gelosos de la feina", va dir Gorynych de manera conciliadora.
  - I de vegades practiquem el swing a casa. El meu amic és Scott. Té una noia, una de les estrelles del porno més famoses. El nom és Roxy Ray. No ho has sentit? Ah, sí, no estàs buscant... Així que de vegades ens trobem junts. Només sabria què fem amb les vaques! Organitzem tota mena de competicions, quina d'elles llançarà la pilota més lluny del cony, qui salta millor sobre el consolador o ficarà més pilotes de tennis al cos. I per Nadal van disfressar les amigues més fresques que els arbres de Nadal. Als mugrons es subjectaven cadenes amb pesos i entre les cames, els cossos estaven ricament decorats amb ventoses i pinces de roba amb boles de Nadal. I després els van utilitzar en aquesta forma al seu torn. Es van colpejar moltes pilotes, però va ser divertit.
  "Estàs passant una bona estona", va dir en Gorynych somiador.
  - Tens pinces de roba? va preguntar l'Alexandre.
  "Necessito veure la meva mare al bany". Per a què?
  "Ja veus, m'encanta follar quan les pinces de roba pengen als mugrons de la Lyuska, m'emociona", va dir la Sasha, va tornar a mirar els pantalons abultats de Gorynych i va preguntar:
  - Practiques MZHM?
  - Com és?
  - Bé, quan una noia amb dos homes.
  - No, què ets! Només puc un a un i sense testimonis.
  - Bé, en va. Llavors primer em descarregaré amb la Lyuska i m'adormiré, i després podràs parlar amb ella.
  Podem a aquesta habitació! - Gorynych estava encantat - Tinc un llit allà!
  "D'acord, aniré a rentar-me les mans i m'apressaré a Luska", va dir Alexander i se'n va anar.
  Aviat va treure la seva xicota del bany. Les pinces de roba enganxades als mugrons sobresortien dels bells pits de la noia. Movejant la marxa, balancejant seductorament els malucs, la noia va passar lentament per davant de Gorynych, que l'estava devorant amb els ulls, es va asseure al llit, va tornar a estendre les cames, però aquesta vegada no les va doblegar als genolls, sinó que es va estirar. els va sortir com una ballarina en un tram, i els va aixecar molt per sobre del seu cap.
  L'Alexander es va acostar a ella, es va treure els texans i els pantalons curts. Al mateix temps, la noia va sacsejar els peus de manera invitadora i va treure els mitjons. Però Sasha no va començar a acariciar immediatament. De sobte es va treure un cinturó dels texans i va colpejar força fort a la seva xicota als genitals.
  La Lucy va cridar suaument i va dir:
  - Senkyu, senyor! T'estimo!
  - Parla rus! Estem a Rússia, - va dir l'Alexander i va tornar a colpejar la noia amb un cinturó.
  - Que ets? va preguntar l'entusiasmat Gorynych.
  - Això és per escalfar, - va respondre Alexander. - Hi està acostumada. A casa, de vegades li poso una bomba.
  Alexandre va estendre la mà a la noia. Sense abaixar les cames esteses, va tornar a llepar els dits del seu amant i es va posar la mà a la boca.
  Un minut més tard, Sasha va treure la mà de la seva boca, la va portar a la vagina de la xicota, va posar un dit i després l'altre, però no es va masturbar. A poc a poc va començar a introduir la seva palma al pit de la Lucy. Ella no va protestar, només va gemegar una mica.
  - No fa mal? va preguntar l'Alexandre.
  "Tolerable, estimada", responia habitualment la noia i tancava els ulls.
  Sasha va fer un esforç, i tota la seva palma estava al cos de la Lucy. Va tornar a cridar suaument. Sasha es va congelar un parell de segons, després va moure una mica més la mà al cos de la seva xicota i va començar a girar-lo suaument.
  En aquell moment, Gorynych, que observava totes les manipulacions, va sentir que s'acabava: la seva llavor esquitxava espontàniament, embrutant els seus calçotets.
  I la nit acabava de començar!
  
  
  Capítol 5
  Al despatx de l'investigador, la Maria estava molt nerviosa, però la seva ilЈlusió tampoc va passar pel carrer. Només que ara la dona estava més preocupada no per com va entrar el cadàver a l'apartament, sinó per la situació amb Pavlusha. Explicarà el nen sobre la seva connexió pecaminosa? Per què el seu telèfon no respon?
  Van necessitar un parell de parades de metro per arribar a casa. Quants guàrdies s'han convertit al metro! Ara això va començar a molestar a Mary. Li va semblar que estava a punt de ser aturada, emmanillada i portada a la presó. Després seran jutjats per seduir un menor.
  Però els guàrdies no van fer cas de la Maria. El professor va sortir del metro i es va sentir alleujat. Ara un petit passeig, serà casa seva. Així que al matí va caminar aquí amb coses, va pensar en Pavlik, va recordar la platja, els còdols calents sota els seus peus descalços, el mar càlid amb onades acariciant com el tacte d'un ésser estimat.
  El seu amor per Pavlusha no s'ha refredat durant un parell de setmanes de vacances al sud. El noi va somiar amb ella a la nit, el professor va recordar el seu cos d'alleujament, la cara valenta, els cabells clars tallats sota una mitja caixa, els ulls blaus i molt expressius. Un noi guapo i excepcional. Pot ser un actor de cinema meravellós, es mostraria en un cartell.
  La Maria desitjava veure en Pavlusha el més aviat possible, abraçar-lo i agafar-lo a prop d'ella, respirar l'olor del seu cos jove i fort, fer-li petons a la cara, el coll i les galtes llises i rosades. Va marcar el seu número de telèfon una i altra vegada, que encara no va respondre.
  La professora es va tranquilЈlitzar: ara era estiu, els nois estaven de vacances, Pavlusha havia anat a algun lloc, no s'emportava el telèfon o simplement l'apagava. Però per què apagar-lo? I el seu amant no li va dir res d'un possible viatge quan el va trucar des de Sotxi fa dos dies. I llavors va passar aquesta terrible història amb la mare d'un amic, tarifes ràpides, sortida anticipada...
  Potser els pares de Pavlusha van ser portats de sobte a l'estranger? Volia anar a França.
  La mateixa Maria des de la seva joventut somiava amb fer un viatge de nuvis a Europa. Visita Praga, Varsòvia, Berlín, París. Tenia moltes ganes d'anar a París, la ciutat dels somnis i de l'amor romàntic. Va dir a Pavlik el seu desig. Va respondre que aniria amb molt de gust a França, perquè els francesos de tots els pobles europeus s'assemblen més als russos tant en caràcter com en mentalitat. La Maria no va discutir, encara que aleshores va pensar que els nostres pobles no s'assemblen massa. Tenia el desig de casar-se amb Pavlik d'aquí a un parell d'anys, quan ell sigui adult, i anar de viatge amb ell.
  Ara el professor no volia ni pensar que Pavel l'estava enganyant, que va portar una altra noia al seu apartament. La Maria no es mereixia la seva felicitat femenina? Abans, en els seus somnis, es va dibuixar un marit sòlid i ric, però es va enamorar d'un noi que va resultar ser quinze anys més jove que ella. Em vaig enamorar tant que vaig perdre el cap.
  El professor semblava força atractiu. La figura és esvelta, la cintura és fina, belles cames llargues, la pell és neta, la cara és fresca, no hi ha arrugues, el cabell és molt exuberant, el cabell és lleugerament arrissat, ros clar fins a les espatlles. Recentment, va anar periòdicament a dieta, untada amb cremes. A aquestes dones els agraden els homes. En aparença, no li van donar més de vint-i-cinc, tot i que la mestra darrerament n'havia superat els trenta.
  Però la Maria estava sola, malgrat la seva bellesa i bona forma física. En la seva joventut, el seu promès, a qui estimava amb totes les fibres de la seva ànima, va acabar a Txetxènia i hi va morir. Com a resultat, el cor de la noia es va endurir i es va gelar durant diversos anys.
  El professor va respondre a tots els intents de festeig dels homes amb tanta fredor que els possibles pretendents van desaparèixer immediatament. Maria no es va enamorar durant molts anys, ni tan sols va mirar en direcció als homes. Se sentia molt profundament, el món li semblava blanc i negre després de la tràgica mort del seu primer xicot.
  I fa poc que el professor va començar a descongelar-se gradualment, a pensar cada cop més en el casament i el naixement d'un nen. Però la Maria era tímida amb els homes, no assistia a balls i altres llocs on és més fàcil conèixer-se.
  La dona va tenir la idea d'anunciar un conegut amb el propòsit de casar-se en un diari o en un lloc adequat a Internet. Però llavors Pavlik va aparèixer a la seva vida. I el món va començar a jugar amb nous colors.
  Aquest guapo va destacar entre tots els alumnes pel seu aspecte i sociabilitat, el noi guapo es va convertir en la passió sincera del professor, la Maria s'enamorava d'ell. Encara que vaig entendre que era incorrecte, fins i tot perillós des del punt de vista de les lleis existents.
  Per primera vegada, la professora va veure a Pavlik fa gairebé un any a la seva classe d'una escola nova, on va aconseguir feina quan es va traslladar al districte de Primorsky. Gairebé de seguida la va fer tremolar el cor anhelant l'amor. Pavlusha es va despertar en la dona al principi amb somnis vagues, i després amb sentiments força forts.
  La Maria va decidir buscar un acostament a aquest noi, però tenia por que el nen la rebutgés. La professora va començar a cuidar-se amb més cura, es va posar a dieta. Va intentar semblar bé i despertar el caràcter de Pavlik, sobreestimant les seves notes. Tanmateix, durant molt de temps no va fer cap mesura per conèixer-se millor.
  A l'abril, el temps era bonic, assolellat, la Maria es va vestir adequadament per a la primavera i a la lliçó va trucar a Rybachenko per respondre.
  El primer home guapo de la classe, Pavel, es va quedar a la pissarra. La Maria el va devorar amb els ulls, i ell va mirar amb interès la seva professora, que aquell dia anava amb una faldilla força curta, amb un maquillatge preciós i un pentinat elegant.
  Amb un somriure, Paul va dir:
  - La llei de Kirkorov diu...
  Hi va haver rialles a la classe. Pavlik estava una mica avergonyit i es va ruboritzar una mica. El professor va corregir educadament:
  - Kirchoff... Aleshores, de què tracta aquesta llei?
  La Maria va sentir que Rybachenko va ser demanat per la noia del primer escriptori, però va fingir no notar res.
  La seva mascota, mirant als ulls de la professora, va respondre:
  - La suma dels corrents del circuit a l'entrada és igual a la suma dels corrents del circuit a la sortida...
  Maria va assentir i va dir:
  - Seu, Pavel, cinc!
  Els alumnes van xiular. El nen es va asseure i va començar a examinar francament el professor.
  Aleshores Pavlik va confessar a la Maria que va ser aquell dia que els sentiments van començar a bullir en ell. Abans li agradava la Maria, però com a professora. I després va estudiar aquesta dona adulta, la seva bella cara aristocràtica, els cabells arrissats i ros, les cames seductores. Va mirar i va sentir com la seva virilitat s'infla traïdorament, s'escalfa i fins i tot palpita.
  A les noies els va agradar, van parlar amb elles i fins i tot van fer un parell de petons a la bella Vera. Però encara no havia tingut relacions sexuals amb ningú, només va veure el procés en un vídeo que va trobar a Internet. A partir d'un vídeo així, s'entusiasmava de la mateixa manera que ara amb la mera visió d'una professora, els seus cinc immerescuts.
  Pavlik de sobte va voler fer l'amor amb el físic. M'agrada al vídeo. Però va entendre que això era impossible, almenys no en un futur proper. Tanmateix, l'estat dolorós requeria una sortida. Pavlik va sentir un fort estremiment, les estrelles van saltar davant els seus ulls. La calor a l'engonal de l'escola es va fer insuportable. El nen va aixecar la mà i va preguntar, ruborint:
  - Puc anar al lavabo?
  Maria va permetre condescendent:
  -Vés!
  Pavlik va córrer amb totes les seves forces. Només al lavabo va poder alleujar la tensió i apaivagar la seva encara sobresortint dignitat.
  Aleshores va dir rient a la Maria sobre la seva sobtada emoció. I després va tornar a classe just a temps per al timbre. Vaig haver d'anar a la lliçó següent.
  Però la imatge del professor de física em va quedar davant dels ulls. Va poder encendre un foc de forts sentiments en el noi. Volia tornar a veure Maria Alexandrovna.
  Pavlik amb prou feines es va asseure durant les lliçons. Les seves pròpies cames el van portar a la sala de física.
  Amb un cor que bategava ràpidament, Pavlik es va aturar a la porta, agafant coratge. No sabia què diria, com es comportaria amb el professor, però tanmateix va obrir la porta.
  La mestra estava explicant alguna cosa als nois de la classe gran, la lliçó s'havia acabat, però encara no tothom havia marxat. La Maria es va girar cap a Pavel, que estava dret a la porta, esperant que expliqués el motiu de la seva visita. Ella va somriure benèvolment, però fins i tot aquest somriure sincer amistosa no va poder eliminar la vergonya d'en Pavlik, semblava haver perdut el vocabulari i només va mirar el professor sense atenció. I Maria Alexandrovna va mirar el seu estimat estudiant, directament als seus ulls.
  La pausa es va allargar, Maria va preguntar afectuosament:
  Estàs aquí, Pavel? Algun problema?
  Finalment, la veu de Pavel va esclatar:
  - Jo... Vull escriure un assaig de física. Aquestes lleis... com és? En general, l'actual...
  "Espera una mica, ara acabaré amb els nois i ho parlarem de tot amb tu", va dir la professora i va tornar a somriure.
  I Pavlik va sentir que des de la seva aparença, el seu somriure benèvol, la seva virilitat de nou involuntàriament s'agitava als seus pantalons.
  Va sortir al passadís, va intentar distreure's dels pensaments voluptuosos i calmar-se.
  Per descomptat, li seria més fàcil comunicar-se amb un company, però ara el nen estava molt emocionat per aquesta dona adulta. Pel que sembla, la seva atracció a nivell intuïtiu es va traslladar a Pavel, i ell no ho va poder suportar, va sucumbir a la passió recíproca, tot i que no sabia com comportar-se amb el professor.
  Pavlik va sentir que la seva dignitat havia tornat a créixer molt i que els seus pantalons eren notablement abombats. Era la primera vegada que el nen trobava una passió així. Era quelcom nou i diferent. Mai abans el jove Pavlik s'havia emocionat tant. De sobte va voler veure la professora nua, tocar-li les cames esveltes, el pit nu.
  I la Maria? Es va alegrar que en Pavel entrés, va intentar enviar la resta dels nois fora el més aviat possible i cridar el seu estimat noi. Va somiar amb comunicar-se amb aquest noi preciós, mirant els seus tendres ulls expressius. La Maria va entendre que això només era una adolescent. I haurà de ser tractat en conseqüència. No pensava seduir l'estudiant, només volia parlar amb ell. Per tant, sobre la vida, sobre l'estudi.
  I va entrar i va mirar els seus peus. El noi no va poder aturar la seva atracció. Els seus pantalons... Estaven abombats!
  La Maria es va adonar d'això, sintonitzant-se amb un estat d'ànim de broma, va somriure alegrement i va preguntar:
  T'agraden les meves cames?
  Pavlik va sortir amb dificultat:
  "Molt... ho sento..."
  Maria no es va poder resistir i de seguida va fer la segona pregunta:
  Estàs sortint amb noies?
  El noi no va respondre immediatament i el professor va aclarir:
  Et trobes amb els teus companys?
  No... són estúpids. I tu... tan intelЈligent... i bonica. M'agrades tu.
  La Maria va tornar a somriure i va dir en veu baixa:
  "Ets un noi guapo, però no em permeten conèixer estudiants tret que sigui negoci escolar.
  Pavlik va sospirar fort i va xiuxiuejar:
  "Malades convencions!
  La Maria va arronsar les espatlles.
  - Un noi amb una aparença com la teva no es pot privar de l'atenció femenina. Et trobaràs una noia més adequada per a la teva edat.
  El paó va murmurar:
  "No vull... Em sento atret per tu.
  Maria va somriure.
  - Passarà!
  Durant uns minuts més van parlar de la vida de l'escola i dels companys de classe, després Pavlik es va retirar amb cautela cap a la sortida, necessitava urgentment anar al lavabo. Tenia pressa per alleujar-se, per alleujar la picor dolorosa i la tensió sobrehumana.
  Un noi físicament fort encara no podia controlar els seus desitjos i alleujar una erecció. El desig inconscient d'amor i sexe amb una dona madura va aclaparar literalment el cos entrenat d'un jove atleta.
  L'escolar va fugir, la Maria no el va esperar, va sortir de l'escola. I Pavlik se'n va anar a casa. Els pares es van adonar que el seu fill és extremadament ombrívol i gairebé no menja.
  La mare va preguntar al seu fill:
  - Pavlik, has aconseguit un dos?
  L'estudiant va saludar.
  -Quina tonteria!
  El pare va somriure.
  - Ell, pel que sembla, es va enamorar, no molesteu amb preguntes, sinó explotarà.
  Pavel es va tancar a la seva habitació. Per distreure'm i donar-me d'alta, vaig entrar a Internet i vaig activar el porno.
  A la nit, el nen no dormia bé, tot el temps recordava la mestra, la seva última conversa, es sentia avergonyit pel seu comportament i somiava.
  Sovint, els estudiants s'enamoren dels seus professors, encara que siguin molt més grans que ells. Els estimen per la seva saviesa i autoritat. De vegades els professors corresponen: els agrada la joventut i la bellesa. Passa que els mateixos professors intenten que els seus alumnes s'enamorin d'ells. Maria ho va aconseguir. Va deixar l'escola, però després es va penedir de no haver esperat el noi i de no continuar comunicant-se amb ell aquell dia.
  
  
  Capítol 6
  L'endemà al matí, Pavel estava malhumorat i retirat. Era groller amb els seus pares, a l'escola no parlava gens amb els seus companys, responia als professors de manera inadequada. Amb ilЈlusió, esperava l'última lliçó: física.
  Abans de la lliçó, no era possible parlar amb la mestra: només va deixar entrar els nens a la classe amb una campana i de seguida va començar a explicar el material.
  Paul li va cridar l'atenció. Maria Alexandrovna també mirava de vegades al seu estimat estudiant. Es va adonar que el noi estava pàlЈlid i va sentir pena pel noi.
  Quan va acabar la lliçó, els nois van començar a sortir de l'aula i el Pavel va agafar coratge, es va acostar i va dir al professor:
  - Ahir no em vaig assabentar del resum.
  Maria va preguntar:
  - Per què vas fugir?
  "Necessitava... anar al lavabo".
  "Pots venir a casa meva després de l'escola", va permetre el professor.
  Peacock es va sentir inspirat! Esperava amb ganes el final de la classe. I immediatament es va afanyar a la sala de física. Maria Alexandrovna estava sola.
  "Alguna cosa que no et veus gaire bé avui", va dir primer el professor. - No t'has posat malalt?
  "No", va respondre Pavel, "No he dormit prou.
  - Això passa. Realment vols escriure un resum? va preguntar la Maria.
  Pavel va assentir, encara que tots dos sabien que això només era una excusa. La mestra va començar a explicar com s'escriuen els assajos. I de sobte Pavlik va dir:
  "Potser podrem discutir els detalls d'aquest treball en un altre lloc?" Aquí hi ha massa gent... Tenim una casa rural a Alexandrovskaya. Ningú ens aturarà allà.
  A la nit, l'alumne va pensar què li diria al professor a la reunió i va emetre una frase preparada.
  La Maria va somriure, va posar la mà al coll de l'estudiant i va dir:
  - I tu ets especial, no com els altres nois...
  La Pavlik es va esgarrifar davant el seu toc. Va tornar a sentir l'agitació traïdora als seus pantalons. Però aquesta vegada no va fugir enlloc, sinó que va tornar a dir sobre la datxa:
  - Pots anar en qualsevol moment. Tinc les claus, els meus pares no van ara a Alexandrovskaya.
  La Maria va treure la mà i va respondre:
  "És clar que no aniré enlloc. Però pots venir a casa meva.
  - Quan puc entrar?
  La Mary va arronsar les espatlles i va respondre:
  - Sí, encara avui.
  - Genial! El paó es va alegrar. - Ara necessito anar a la secció d'hoquei, i després podré venir a tu.
  "Anotem el meu número de telèfon llavors", va suggerir el professor, "trucaràs quan estiguis lliure, et diré on has d'anar".
  El nen va florir de felicitat:
  - Molt bé! Ets súper!
  "Si us plau, si us plau, no diguis a ningú que aniràs a casa meva".
  Pavlik va assentir, li va costar molt d'esforç apartar els ulls del pit de la dona. Amb les cames embuatades, l'escolar va marxar. En un quiosc proper, el nen es va comprar un paquet de patates fregides i una ampolla de Coca-Cola. Es va empassar amb avarícia el que comprava, va calmar el seu tremolor nerviós i es va sentir més segur.
  A l'entrenament, Pavel era actiu, jugava dur. Va ser el primer que va saltar del pati, va anar al vestidor i va trucar al professor. Maria Alexandrovna va anomenar el carrer, el número de casa i l'apartament.
  
  El professor va obrir la porta, va somriure i va dir:
  - Me'n alegro de que hagis vingut. No siguis tímid, posa't com a casa.
  Portava un bonic vestit blau fins als genolls, sabatilles, els cabells solts i un maquillatge lleuger. La Maria estava esperant el nen, el seu somriure amable va ajudar a Pavel a alleujar l'emoció innecessària, però encara va fer una pregunta bastant estúpida:
  - I aquí estem sols, no interferirem... els teus homes?
  "Per desgràcia, encara estic sol", la professora va estendre les mans. - Vinga.
  El Pavel es va treure les sabates, la Maria li va agafar la mà i junts van entrar a l'habitació. Ja hi havia una taula preparada. La Maria es va preparar per conèixer la seva estimada alumna. Vaig comprar un pastís, vaig fer entrepans i fins i tot vaig obrir una ampolla de vi sec. També hi havia un got amb espelmes a la taula.
  "Més tard us parlaré de l'assaig", va dir el professor. "Primer fem un berenar... a la llum de les espelmes".
  La Maria va apagar el llum i va encendre les espelmes.
  Pavlik va dir amb entusiasme:
  - Tan romàntic! Però a la llum et veus encara millor.
  - I vull romanç, estic tan sol...
  "Ens teniu a nosaltres, els vostres estudiants", va objectar Pavlik.
  - Però no hi ha un cor cavaller...
  Així puc convertir-me en un! va dir el nen amb entusiasme. Ara estava menys nerviós que a l'escola, quan va demanar cita amb el professor.
  La Maria va tornar a somriure i va convidar en Pavlik a seure al sofà de la taula. Es va asseure al seu costat i va xiuxiuejar:
  - Jo beuré una mica de vi i tu et menges el pastís. És amb fruits secs. No sé si t'agraden els dolços.
  "T'estimo", va respondre Paul.
  - Això és bó.
  Pavlik va agafar un tros de pastís amb una cullera i va empassar sense entusiasme. El nen de vegades menjava pastís a casa. Però li agradava més la xocolata.
  La Maria va prendre un glop de vi i va tornar a posar el got. Semblava indecent beure sol. I més encara per a un adolescent. Ella admirava l'estudiant a la flama de les espelmes, li va dir a Pavlik que tenia una cara fotogènica i expressiva, i la figura era com la d'una estàtua grega.
  El nen va obrir la boca davant aquests compliments, i el professor li va agafar la mà de Pavlik, se la va posar a la cama i li va xiuxiuejar:
  - Pots planxar-lo.
  El nen es va ruboritzar, li va tremolar el palmell i de seguida es va suar. Pavlik li va acariciar suaument la cama. La Maria va somriure: el toc d'un noi guapo és agradable per al cos femení. La professora va posar la mà al pit musculós de la Pavlik i va començar a fer-li massatges. El nen respirava sovint, la Maria sentia la força que bategava el cor de l'adolescent. El noi estava encès d'emoció. Va pastar el genoll de la dona amb les seves mans, de sobte va voler treure-li el vestit i arrencar-se la seva pròpia roba. Intuïtiu, desig fort...
  Però la Maria, fora del racó de la seva consciència, es va adonar que havia de parar per no perdre el control d'ella mateixa. Va arrencar la mà d'en Pavel del genoll, li va fer un petó al front i li va dir:
  - D'acord, n'hi ha prou! Tornem a l'abstract.
  El paó va xiuxiuejar:
  - Si us plau... Resum després. Sento calor. Em puc treure la camisa?
  La Maria volia continuar una cita íntima, va somiar amb veure el tors nu d'un jove guapo, la dona no es va poder contenir, va estendre les mans i va respondre:
  - Vinga, t'ajudaré.
  I es va treure la samarreta del nen.
  El dibuix amb alleujament i gràcia dels músculs del nen va escalfar encara més la calor de l'estómac de la dona, que amenaçava de tornar-se insuportable. Però Pavlik estava molt emocionat, la seva perfecció va augmentar, el seu cos va començar a brillar de suor. Amb una veu tremolosa, el nen va dir:
  - Tu pots, i jo t'ajudaré a treure't el vestit...
  Maria va assentir amb condescendencia.
  - Certament!
  Pavlik es va ajupir i amb els dits tremolants va deslligar els tancaments...
  La Maria es va quedar amb unes calces primes i un sostenidor. Finalment, Pavel va veure el cos del professor gairebé sense roba. Gràcil, commovedor, molt dolç i eròtic.
  Pavlik va dir molt sincerament:
  - Amb la teva gràcia, pots convertir-te en model de moda.
  "Prefereixo treballar com a professora", va respondre Maria Alexandrovna.
  El nen va passar la mà per l'esquena del seu estimat mestre. La Maria va respirar profundament. El toc del nen la va excitar. Volia descartar totes les convencions i fondre'm amb el jove guapo en èxtasi. I Pavlik tremolava d'emoció. Era la primera vegada que li passava això. El nen estava aclaparat d'emocions, els instints es van apoderar de la seva ment.
  La Maria va anar a conèixer el noi. Es van abraçar i es van besar...
  Pavlik es va trobar en un llit d'amor per primera vegada, estava sobreexcitat i al final de la reunió fins i tot es va esgotar. Només aleshores la Maria va mirar el rellotge i va cridar espantada:
  - Vaja! Ja són les onze! Els teus pares estaran preocupats. Vinga, truca'ls ràpidament i vesteix-te.
  El cansat Pavlik es va moure lentament. Les ulleres van aparèixer sota els seus expressius ulls blaus. L'emoció va disminuir, però el nen es va sentir buit. La Maria el va tranquilЈlitzar:
  "Sempre és així després de la primera vegada", la dona va fer un petó a Pavlik als llavis. - Ets un noi increïble! Em vaig sentir bé amb tu, però la nostra passió és criminal. Seré amenaçat de presó si s'assabenten que hem creuat la frontera.
  El paó va xiuxiuejar:
  Juro que no ho diré a ningú. Dono la meva paraula d'honor.
  La Maria va somriure i va preguntar:
  "I tu no presumeixes als teus amics?"
  Pavlik fins i tot es va creuar per persuasiu:
  - No! Aquí tens la teva creu!
  Legalment no ens permet estimar-nos. No vols que el teu amor vagi a la presó, oi?
  Peacock va respondre amb confiança:
  - No, no vull!
  La Maria va assentir i va xiuxiuejar:
  "Em podria jutjar per seduir un menor.
  Pavlik va negar amb el cap vigorosament.
  - No! No em sedueixes, et vull jo mateix.
  Maria va respondre:
  - És igual. Acusat de seduir el que és més gran.
  - Lleis injustes!
  "La llei és bona o dolenta, però és la llei, cal comptar amb ella", va dir la Maria. - I vas a casa més ràpid. Què dius als teus pares?
  Peacock va dir:
  - Diré que em vaig quedar amb un amic, jugàvem a jocs d'ordinador.
  Què passa si demanen el nom d'un amic? va preguntar el professor.
  Peacock va respondre amb confiança:
  - Els meus amics són fiables, em diràn.
  Maria va tornar a preguntar:
  "Si us plau, no ho diguis a ningú.
  Pavlik es va tornar a creure:
  "Ho juro per la meva mare que no ho diré a ningú!"
  El professor i l'alumne es van acomiadar.
  A casa, el nen es va explicar ràpidament als seus pares, es va desplomar al llit i de seguida es va adormir.
  L'endemà no hi havia classes de física a la classe de Rybachenko. Es va recuperar després d'una cita romàntica, va tornar a voler veure la seva estimada dona, en un descans va anar a Maria Alexandrovna.
  Per tal de no provocar més sospita i xafarderies, la professora va demanar a Pavel que no vingués més al seu despatx quan no hi havia classe de física, però ella li va permetre tornar a casa seva.
  I de nou hi va haver un sopar romàntic a la llum de les espelmes. Només en lloc de vi, la Maria va obrir una ampolla de Coca-Cola. I després el professor li va fer un massatge a l'alumne. Pavlik es va sentir més tranquil i més segur que abans, estava preparat per continuar aprenent la ciència de l'amor.
  Es van separar amb petons tendres.
  Aquesta vegada el nen va tornar a casa feliç i alegre. La mare, veient els seus ulls feliços, va preguntar:
  - Ja has trobat xicota?
  Pavel es va estremir i es va ruboritzar, però no va respondre.
  La mare va preguntar:
  Ja t'has fet un petó?
  "No", va mentir en Paul.
  -Vés amb compte, no siguis entremaliat. Perquè ets tan jove...
  El noi no volia escoltar les instruccions, es va despullar i es va anar al llit. Va imaginar que la Maria estava estirada al seu costat i es va enfonsar en un dolç somni.
  El professor i l'alumne es van començar a trobar en secret. Formalment, el nen anava a la mestra per escriure assajos. Però això només va ser una coberta per al seu amor romàntic, que es va desenvolupar harmònicament. Els amants van planejar amb el temps casar-se legalment. Maria va intentar no pensar que la seva relació secreta es pogués revelar fins que Pavlik arribés a la majoria d'edat, i seria acusada de seduir un estudiant. Avui, però, aquesta visió s'ha fet realitat.
  Bé, per què a un maníac se li va ocórrer plantar el cadàver d'una noia al seu apartament? Maria no volia creure que Pavlik pogués fer una cosa així. Però el telèfon d'un ésser estimat estava en silenci.
  A casa, la professora es va enfilar al bany i va continuar pensant en el cadàver abandonat i la seva relació amb Pavel. No, no tenien una relació viciosa, sinó un amor veritable! Sense pensaments bruts i males intencions. Per què va ser? Potser no és tan dolent. Potser Pavlik no la va enganyar, en la seva absència no va portar ningú a l'apartament. Però, llavors, qui va llançar el cos? Misteri...
  La Maria va fer aigua tèbia amb l'esperança de calmar-se. La dona es va fregar amb una tovallola i va tornar a pensar en què diria Pavlik a la policia.
  De sobte va sonar el timbre.
  "Pavlusha?! va pensar el professor. - Per fi! Però per què tan tard i sense previ avís?
  Es va posar el barnús i va anar corrent al passadís.
  
  
  Capítol 7
  Al matí, Krasin es va trobar amb el seu assistent Andrei Kovalev a prop de l'oficina.
  "Vasya, tenim un altre cadàver", va dir Kovalev.
  "Bé, almenys no són dos", va respondre Krasin automàticament.
  - I saps qui? La senyora d'ahir, el cadàver de la qual va ser llençat a l'apartament.
  - Què? va preguntar en Krasin.
  - Bé, el que va ser interrogat al vespre.
  - Així que hora a hora no és més fàcil!
  "La van trobar morta sota les finestres de la casa, va caure per la finestra", va explicar Kovalev.
  - Va caure? va preguntar en Krasin. - Amb l'ajuda d'algú?
  - Pot ser. També ens penjaran aquest cadàver.
  "S'haurà d'unir en una sola cosa", va sospirar Krasin.
  Els agents van entrar a l'oficina.
  - De nou, una enquesta als veïns serà necessària, - va dir Kovalev.
  "I la identitat del que va ser llençat a l'apartament de Novikova s'ha d'establir tan aviat com sigui possible", va recordar Krasin.
  "El mateix problema", Kovalev va agitar la mà. Els veïns van afirmar que no l'havien vist mai abans.
  - Hi ha un tatuatge d'un nen trobat al pubis, hi ha algun especialista en tatuatge a la nostra zona? Cal esbrinar, potser dirà qui va fer aquesta rosa. Aquests són rars.
  - Caldria interrogar-lo, com ell, Rybachenko, en primer lloc. Probablement sap alguna cosa. O implicat.
  "Així és, comença per ell", va dir Krasin.
  Dóna'm el telèfon, el trucaré.
  El telèfon de Pavel estava en silenci.
  - Estrany, - va dir Kovalev, - el telèfon està fora de la zona de la xarxa.
  - Així que vés a l'adreça, i allà l'interrogaràs al moment, - va ordenar Krasin.
  Kovalev va marxar, mentre l'investigador principal Vasily Krasin, mentre esperava les dades de l'examen post mortem, estava pensant. Fins i tot a ell, un investigador amb deu anys d'experiència, el cas li semblava molt complicat i confús. No se sabia res de la noia que va acabar a l'apartament del professor. Bonica, amb un aspecte de no més de trenta anys, amb un tatuatge original en un lloc íntim. També contusions al papa i al pit. No sembla que un menor d'edat la "acariciés" així.
  Els resultats de l'examen arribaran aviat. Per què va morir el foraster? Molt semblant a l'ofec.
  Per descomptat, és dubtós que el nen porti aquesta senyora a l'apartament del seu professor, però al nostre món tot és possible.
  Krasin va trucar a l'habitació dels nens de la policia. No tenien cap material sobre Pavel Rybachenko. No estava implicat, no estava empadronat a la sala infantil. Però el nen, pel que sembla, és ràpid. Un cop vaig conèixer una professora, fins i tot vaig tenir les claus del seu apartament.
  A Vasily Krasin no li agradaven els delinqüents juvenils. Són els més arrogants, cruels i cínics. Confiats en la seva impunitat. Molts no tenen res de sagrat. Personalment, els punks menors d'edat van espatllar el seu cotxe, van perforar els pneumàtics. Els nens ara són alfabetitzats, saben que fins als catorze anys no tindran quasi res. I passats els catorze, cal cometre un delicte molt greu per ser enviat a una escola especial o, a més, a una colònia. I els terminis són curts, i les zones en si són semblants a les colònies infantils. Porten nois condemnats d'excursió, hi ha una aula d'informàtica i una piscina.
  No, l'actual zona juvenil no és gens de treball forçat. Els nois es balancegen i no treballen. Surten després de la zona formada en l'especialitat. L'humanisme en relació als canalles juvenils es va criar, i en fan servir. No tenen por de res.
  Si un adolescent comet un assassinat, i després, potser, elimina també el professor, podria ser plantat durant deu anys. Almenys salvarem la societat d'un monstre així durant un temps. Però, Pau té alguna cosa a veure amb aquests crims?
  La intuïció professional va dir a Krasin que Rybachenko no va cometre assassinats. Tanmateix, va ser necessari interrogar el noi.
  En qualsevol cas, Vasily Krasin va decidir donar una bona pressió a Pavel. Em pregunto quina mena de relació tenia amb el difunt professor?
  Dona bonica. Per què sol? Sense marit, sense fills. Encara que el seu aspecte és molt atractiu. Aquesta dama pot girar el cap a qualsevol adolescent sexualment excitat. Si ell vol.
  Els uneix l'amor, potser fins i tot el sexe? El professor es va espantar ahir quan van donar a entendre que podríem posar un menor a la presó per seduir un menor. És una llàstima pressionar i detenir a una bella dona. Es va publicar amb una subscripció, però està fora tal com va passar. Fins i tot hi ha un sentiment de culpa. Kovalev hauria d'haver estat enviat a Pavel ahir a la nit. O ves tu mateix. Tot i que no se'ns paguen extra pel processament. Potser no hi hauria un segon cadàver...
  
  
  Capítol 8
  Kovalev va trobar l'apartament de Rybachenko ràpidament. Obert per la mare de Pavel. Andrei es va presentar, va dir que volia fer-li algunes preguntes al noi.
  - Vadim va escriure una declaració? va preguntar la dona. "Et prego, no toquis el noi!" Està en una depressió severa.
  "Digues-me què et va passar i quina declaració va escriure Vadim", va demanar Kovalev.
  - Sí, al professor. No vols preguntar-li a Pavlik per ella? la dona es va sorprendre.
  - És sobre el professor que necessito obtenir informació.
  "No molestis encara al teu fill, si us plau!" va suplicar la mare de Pavel. - S'allunya de... Ja veus, Pavlik es volia posar les mans sobre ell, ja havia fet un llaç. Vadim va veure... Ara en Pavlik s'ha calmat una mica, no vol comunicar-se amb ningú. Deixa'm dir-te tot el que sé, anem a la cuina.
  - Aleshores, què t'ha passat? -va preguntar en Kovalev assegut a la taula de la cuina.
  - Pavlik va tenir una gran baralla amb el seu pare. Per aquest mateix professor. Jo en tinc la culpa. Va deixar la jaqueta al passadís. El vaig agafar i algunes claus, no les nostres, van caure d'ell i el telèfon del meu fill. No em vaig poder resistir, vaig mirar amb qui parlava Pavlik. I vaig trobar una carta d'amor...
  - Amb el professor? va endevinar Kovalev.
  - Amb ella. Vaig veure aquesta senyora a l'escola. Té el doble d'edat que el seu fill. Pavlik encara és un nen. I allà està... Vaig estar en xoc, li vaig mostrar al meu marit. Vadim es va enfadar, va treure les claus i el telèfon a Pavlik, va prometre parlar amb la seva tia. El nen està histèric...
  - I on era Vadim aquella nit? Kovalev va continuar preguntant.
  - A la feina. Treballa com a vigilant de seguretat a la base. Tres dies després.
  - Quan vas marxar de casa?
  "Ahir a la nit tenia les vuit.
  - I abans, abans d'anada, el teu marit era a casa? va preguntar Kovalev.
  Sí, jo estava a casa. Em vaig barallar amb Pavlik, vam mirar tota la nit perquè Pavlusha no es fes res. Ara Pavlik està deprimit, no el toqueu, us ho suplico.
  - D'acord, entenc, deixaré l'ordre del dia, tan bon punt el fill s'allunyi una mica, que vingui a la nostra comissió d'investigació. I a Vadim li caldrà demanar el mateix.
  - D'acord, ho passaré.
  - Digues-me, on són les claus que va agafar en Vadim? Kovalev va fer una pregunta important.
  "Així que ho ha fet", la dona va arronsar les espatlles, "probablement el porta amb ell.
  - Clar. Digues-me, si us plau, i la nit després de la baralla amb Pavel, vadim definitivament no va sortir de casa?
  - Crec que no. Vaig anar al llit, ell es va quedar per cuidar en Pavlik.
  - Clar! Així que no ho saps del cert. En quina base treballa Vadim?
  - A la nostra base vegetal a la regió costanera. He de tornar a casa al vespre, et diré que has vingut.
  Kovalev va sortir de l'apartament i va trucar immediatament al comitè d'investigació a Krasin:
  - Vasia! Hi ha un sospitós! Cal anar urgentment a la detenció.
  A qui anem a detenir? va preguntar en Krasin. - Aquest escolar?
  Més endavant tractarem amb l'alumne. El seu pare! Està en negocis i té les claus de l'apartament del professor ", va explicar Kovalev.
  
  Vadim Rybachenko va ser portat al comitè d'investigació directament des del seu lloc de treball. Va ser interrogat junts per Kovalev i Krasin. Kovalev va prendre la iniciativa.
  "Bé, digueu-me què vau fer a l'apartament del professor", va ordenar Kovalev.
  - Quin professor? Vadim va preguntar, insatisfet amb el fet que el van portar a la comissió d'investigació.
  "El que va tenir pietat del teu fill", va aclarir Kovalev. - Ho sabem tot!
  - Oh, estàs parlant d'aquesta gossa. No he estat mai al seu apartament.
  Kovalev va donar un cop de puny a la taula:
  - No menteixis! Tens una cadena perpètua per doble assassinat! L'única manera d'alleujar la culpa és dir-nos tota la veritat.
  El sospitós va posar els ulls en blanc.
  - Doble assassinat? Qui va ser assassinat? Que ets? No sé res!
  "La meva cabana està a la vora, no sé res", va dir Kovalev escèptic. - I qui va portar les claus del fill a l'apartament del professor, va prometre tractar amb aquesta senyora?
  "Jo... no he estat amb ella", va dir Vadim emocionat, "No m'he acostat a ella.
  - Estàs mentint! Els veïns us han vist! - va mentir Kovalev. - Vols un cara a cara?
  - Jo no hi era! Honestament! Pavel va dir que s'havia anat de vacances. Només volia parlar amb ella. Més tard, quan torni.
  - Bé, com vas parlar? va preguntar en Kovalev enfadat. L'has llençat per la finestra? Si no ens dius la veritat, començarem a aplicar mesures físiques!
  L'home es va caure completament, li tremolaven les mans, va tornar a dir:
  - És cert, nois, jo no hi era...
  Krasin va lliurar al sospitós una fotografia del desconegut difunt i va dir amb força cortesia:
  - Si us plau, mireu la foto. Què en saps d'aquesta dona?
  Vadim va agafar la foto a les seves mans i va respondre:
  - No se sap res. No ens coneixem.
  - I si penses bé? va preguntar Kovalev. - Fes una ullada més de prop.
  "No la conec del cert! Vadim va insistir. - Ho veig per primera vegada.
  - Què vas fer la nit del vint-i-un d'agost? va preguntar en Krasin.
  - Abans d'ahir? Va estar tota la nit a casa. El meu fill i jo ens vam barallar, no vaig anar enlloc.
  - I on vas anar de la feina ahir a la nit? va preguntar Kovalev.
  - No vaig anar enlloc! Estava a la feina tot el temps. Els companys poden confirmar. De què sospiteu de mi?
  "Ja veus", va dir Krasin, "el cadàver d'una dona es va trobar a l'apartament del professor, i aquella nit la mateixa professora va ser llançada per la finestra. Tenies les claus del seu apartament i el teu motiu era tractar amb l'amant del teu fill.
  Però jo no hi era! Ho juro!
  "Enviem-lo als jutjats perquè aprovi la detenció durant dos mesos. Deixeu-lo seure, penseu, potser recordarà el que ens dirà, - va continuar espantant el sospitós Kovalev.
  Però Krasin va sentir que l'home no es trobava realment en aquell desafortunat apartament. Vadim Rybachenko va quedar en llibertat sota fiança.
  Però la situació no s'ha aclarit. Per donar llum a un crim tan misteriós podria esbrinar la identitat de la noia llançada. Vaig haver de demanar a les prostitutes que treballen a la zona, una altra vegada entrevistar els veïns, estudiar la denúncia dels desapareguts. Però primer, Krasin va enviar Kovalev a un especialista en tatuatges.
  Andrei va tornar, somrient enigmàticament.
  "Vasya, cauràs", va dir Kovalev. - El tatuatge al cos del nostre desconegut és un signe d'un esclau sexual de la secta de l'Ordre dels IlЈluminadors.
  - Què? va preguntar el sorprès Krasin. - No teníem prou esclaus sexuals...
  "Aquestes roses tan delicades al canell i al pubis es fan a la secta per a noies que s'utilitzen per als plaers sexuals", va confirmar Kovalev.
  - Has esbrinat qui fa exactament aquests tatuatges? va preguntar en Krasin.
  - L'especialista no va donar noms. No sap qui a la nostra ciutat es dedica a aquests dibuixos.
  - Quina mena de secta?
  - Molt gran. Als EUA, la seva seu, i tenim sucursals a diverses ciutats.
  No és aquesta la mateixa secta que va descriure Brown a la seva sensacional novelЈla? va preguntar en Krasin. - Estava llegint?
  - No, no el vaig llegir ni vaig veure la pelЈlícula basada en el llibre, però un especialista en tatuatges ja em va parlar de la novelЈla de Brown. Els ilЈluminadors es construeixen amb un principi similar, però tenen una secta més gran, al nostre país hi ha sucursals a Moscou i en altres llocs. A Sant Petersburg, sembla que no hi ha cap sucursal.
  "En realitat, una dona podria fer-se una rosa segons el model, sense entrar en els detalls del que podria significar aquest tatuatge", va suggerir Krasin.
  "Ben pot ser", va acceptar Kovalev. - Al meu difunt pare li van treure les restes d'un tatuatge al braç. Va venir de l'exèrcit i en algun lloc de la platja va veure el tatuatge d'un home en forma de sol amb raigs al dors de la mà. Jo volia el mateix. I el seu amic va batre bé el tatuatge. Va fer el seu pare segons la descripció. Després d'això, el meu pare es va adonar que els homes, que semblaven condemnats experimentats, es van començar a acostar amb les paraules: "Hola, germà!" Un cop anava en un tren elèctric, una urka tatuada es va asseure al seu costat i li va preguntar: "En quina zona vas muntar?" El pare no es va asseure mai i no li va agradar la lliçó. Així que li vaig dir que no estava condemnat. "I aleshores per què et vas fer un tatuatge?" Va resultar que el seu nom en l'entorn criminal significa: "Hola als lladres". Això ho fan a la zona els condemnats per robatori important. El pare va decidir fer-se el tatuatge. I ja no els va fer.
  "Passa", va somriure en Krasin. - I tanmateix, la versió del nostre desconegut que pertany a una secta s'ha de comprovar acuradament.
  "D'acord, estaré ocupat, navegaré per Internet", va dir Kovalev.
  
  
  Capítol 9
  L'examen va demostrar que el desconegut va ser estrangulat apretant l'artèria caròtida. Com era d'esperar Krasin. Queda per esbrinar la identitat del difunt.
  Kovalev va tornar a aparèixer amb un somriure enigmàtic.
  - Escolta, amic Vasya! Em vaig assabentar, sembla. el nostre estrany. Mai endevinaràs qui és ella.
  - Bé, qui és? va preguntar un Krasin intrigat.
  - Deixa'm que t'ho expliqui tot en ordre. Vaig començar a buscar material sobre la secta i les seves branques al nostre país. Vaig trobar un missatge que una dona va ser arrestada recentment a Anapa per l'assassinat d'un director de BDSM...
  - BDSM: això és porno pervertit amb elements de violència? - va aclarir Krasin.
  - És el mateix, sexe dur amb coacció, dolor, humiliació, - va confirmar Kovalev. - Per tant, la dona detinguda a Anapa també pertany a la secta dels IlЈluminadors, o millor dit, és de la seva branca a la ciutat de Sotxi. A Anapa, va participar en el rodatge i després va apunyalar el seu director amb un ganivet.
  - La nostra senyora, que va ser assassinada a Sant Petersburg, què té a veure amb l'assassinat d'Anapa? va preguntar en Krasin.
  "Potser no ho fa", va respondre Kovalev. "Acabo de començar a interessar-me pel que va rodar el difunt director. Achintsev el seu cognom...
  - Vols dir que la nostra senyora va protagonitzar amb ell? va suggerir Krasin.
  - No vaig veure el difunt a les pelЈlícules d'Achintsev. Però en un altre rodatge semblant de l'estudi nord-americà King, especialitzat en BDSM, Vasya, la vaig reconèixer! Aparença, tatuatge... La nostra difunta dama és una actriu porno americana.
  - No estàs confonent res? Krasin es va sorprendre. Com podria una dona americana estar completament nua en un apartament normal de Sant Petersburg?
  - Ho haurem d'esbrinar. Però el nom de la difunta actriu, sota la qual va protagonitzar, Lucy Starr.
  "Això és almenys alguna cosa", va dir Krasin. - Tot i així, has d'esbrinar com va acabar a Sant Petersburg.
  "El més probable és que va volar per participar en el rodatge", va suggerir Kovalev.
  "Molt possiblement", va acceptar Krasin. - Descobriu qui a Sant Petersburg s'especialitza en BDSM, on i quan la Lucy va rodar l'última vegada.
  Kovalev es va enfrontar a una tasca difícil. De nou vaig haver de buscar a Internet, comunicar-me amb la figura més famosa del negoci del porno de la ciutat, buscar informació sobre la Lucy i la seva secta. No es va poder trobar cap informació sobre el que estava fent la difunta Lucy Starr a Sant Petersburg. Però el distribuïdor de porno li va dir a Andrey que, segons els rumors, Lucy va ser filmada a Rússia pel director porno Vladimir Achintsev, que va ser assassinat a Anapa fa uns dies.
  Kovalev es va posar en contacte amb Anapa, va demanar informació sobre l'assassinat d'Achintsev i es va submergir de nou a la selva d'Internet.
  L'endemà va informar a Krasin:
  - Va ser possible establir el nom real de la noia - Lyudmila Starkova. Com he dit abans, va protagonitzar el porno amb el nom de Lucy Starr. Va ser presa d'Ucraïna quan era petita, juntament amb els seus pares era membre de la secta Illuminator. Es suposa que la nena des de la infància va ser sotmesa a un tractament psicològic sever, es va veure obligada a participar en pornografia i després es va convertir en esclava sexual.
  - I quina és, de fet, l'esclavitud sexual generalitzada a Amèrica? va preguntar en Krasin.
  - Sí, és comú. I hi ha pedofília. Tot això es silencia perquè és utilitzat i encobert per l'elit governant nord-americana, que d'alguna manera està connectada amb els IlЈluminadors. El material que vaig trobar fins i tot per a mi va ser un xoc. Des de petit, coacció, sexe brut...
  - Què passa amb el nostre cas? va preguntar en Krasin.
  - Hem d'estudiar l'últim tiroteig d'Achintsev. Potser hi ha una pista. És possible que el difunt protagonitzés amb ell, i després es traslladés a Sant Petersburg.
  "Demaneu material sobre l'assassinat del director, contacteu amb Anapa", va ordenar Krasin.
  - Ja s'ha demanat. Tan bon punt passi alguna cosa interessant, us ho faré saber.
  
  
  Capítol 10
  Va resultar que el comitè d'investigació d'Anapa té l'últim tiroteig del difunt Achintsev. Kovalev va mirar la còpia enviada de l'arxiu i el material sobre l'assassinat. Uns minuts més tard, va compartir informació amb un company:
  - La nostra difunta Lyusya Starkova estava filmant immediatament abans de l'assassinat del director al seu lloc d'Anapa, juntament amb una altra actriu, la mateixa que ara està detinguda per l'assassinat del seu director.
  "Oh, espero que la Lucy almenys no estigui involucrada en aquest assassinat", va dir Krasin.
  - Com saber, com saber, - va respondre Kovalev.
  "Encara no teníem prou per tractar amb el director porno", va sospirar Krasin.
  - Jurareu, però no només hi ha un director porno, també hi ha un maníac en el cas.
  "Anem, digueu-me més", va preguntar Krasin.
  - Et diré el que he descobert. Resulta que l'últim tiroteig de la nostra misteriosa troballa Lucy va ser just el dia de l'assassinat del director. Va filmar una merda terrible amb el sadisme de les noies a la natura. Després del rodatge, la segona actriu, com sembla, va apunyalar el director amb un ganivet. Va ser atrapada al lloc del crim.
  - Enxampat en flagrant? va dir Krasin.
  Sí, amb un ganivet. Allà l'antic fiscal estava de vacances. Ho va organitzar tot, no va deixar marxar el sospitós, va trepitjar les petjades a l'aparcament del director i va treure les seves coses. Es va trucar a la policia, el sospitós va ser endut, ara està a la comissió d'investigació d'Anapa. La noia calla, no vol dir res. Però el més inesperat va ser l'experiència. S'acaba d'informar: a més dels dits de la presumpta actriu, també es van trobar al ganivet les empremtes dactilars del maníac de Tula, a qui se li atribueix cinc assassinats prop de Tula i diversos a la ciutat de Sotxi. Però la identitat de l'assassí en sèrie encara no s'ha establert.
  - I segons el nostre examen, els dits del maníac buscat no es van trobar a l'apartament del professor, oi? - va tornar a especificar Krasin.
  Sí, no l'han trobat. Però seria bo tornar-ho a comprovar.
  "Porteu la informació a l'expert", va ordenar Krasin. "Tot i que no crec que les empremtes es trobin després de tornar a comprovar.
  Kovalev se'n va anar, i Krasin es va perdre en els seus pensaments. L'investigador no creia que la mateixa professora, per voluntat pròpia, saltés per la finestra. Va parlar amb aquesta dona. Són incapaços de suïcidar-se!
  No es van trobar rastres de Vadim Rybachenko ni del maníac de Tula al seu apartament. És poc probable que estiguessin involucrats en la mort de l'actriu, i després del professor.
  Estrany, però els pensaments de Krasin es van centrar de sobte en el maníac de Tula. En algun lloc de les profunditats de la seva ànima, intuïtivament, va sentir que esbrinaria aquest maníac, el nom del qual desconeixien les autoritats. Vasily va decidir estudiar tota la informació que hi havia a la base de dades sobre l'assassí en sèrie. Hi havia un motiu: el maníac es va creuar amb la difunta actriu a Utrish, no es descartava la seva implicació en el cas que investigava Krasin.
  Intuïció. Vasily el va fer servir a l'escola. Intuïtivament, va trobar respostes a preguntes que el preocupaven, de vegades va predir resultats inesperats dels partits de futbol. No sabia com funcionava. Només calia pensar, "conduir" la informació disponible al cervell i la decisió va venir per si mateixa, com una visió. I a la feina, en gran part gràcies a la seva intuïció professional, Krasin ja ha aconseguit resoldre diversos casos molt complicats. Estava en bon estat amb el Comitè d'Investigació.
  I ara Krasin va estudiar acuradament el material rebut i va sentir un senyal intuïtiu d'ilЈluminació: el noi desaparegut és el maníac de Tula!
  Aleshores, prop de Tula, quatre persones van ser assassinades alhora en pocs dies. I va desaparèixer un escolar, el cos del qual no va ser trobat. Aquesta pèrdua es va atribuir a un assassí no identificat. Però per alguna raó, ningú va començar a comprovar correctament el jove en aquell moment per la seva implicació en els assassinats. Aleshores, els dits de l'assassí, que va heretar a la regió de Tula, van aparèixer a Sotxi, i recentment, a Utrish, prop d'Anapa.
  Però no hi ha empremtes dactilars del desaparegut Boris Solntsev a l'arxiu. És molt possible que el nen sigui el mateix maníac de Tula.
  No obstant això, això només era una hipòtesi a provar. I aquí és com un nord-americà nu va acabar en una casa de panells de Sant Petersburg, la intuïció de Krasin encara estava en silenci. Es va concentrar una i altra vegada, però no va arribar cap resposta. Només hi havia confiança que el maníac de Tula no estava implicat en els assassinats de Sant Petersburg.
  Krasin va decidir trobar una fotografia de l'escolar desaparegut. També va ser necessari organitzar un viatge de negocis a Anapa per interrogar la noia detinguda allà per tal de conèixer l'actriu que va morir a Sant Petersburg. El més probable és que l'acusat també conegui el maníac de Tula, ja que les empremtes dactilars d'ambdós estan al mateix ganivet.
  Krasin va demanar a Kovalev que es posà en contacte amb Tula i demanés urgentment una fotografia de l'adolescent desaparegut allà, qualsevol, fins i tot l'escola, si només es reconeixia el noi. El mateix investigador va començar a preparar un viatge al territori de Krasnodar. Volia endur-se Kovalev amb ell, però només Krasin va ser alliberat, Andrey va prometre acabar-ho abans del final de la setmana, prendre unes breus vacances i unir-se al seu cap. Al mateix temps, estigueu al mar durant diversos dies: a finals d'agost és bo al sud, l'aigua és calenta, no hi ha tants estiuejants.
  Kovalev va trucar a Anapa i va advertir sobre la propera visita de Krasin.
  "Vasya, vaig estar d'acord en tot", va dir a l'investigador. - L'avió és de nit, demà al matí estaràs a Anapa. A partir de les deu s'espera a la comissió d'investigació. No pots llogar un hotel, es van comprometre a ajudar-te amb l'habitatge. El cas el gestiona el capità Bergman. I intentaré venir dissabte.
  
  
  Capítol 11
  La nit va ser sense dormir, però l'expectativa d'una trobada amb el mar, així com el desig de desentranyar l'embolic d'un assumpte complex, van omplir l'ànima de Vasily d'anticipació d'alguna cosa alegre i significativa. Des de l'aeroport, immediatament va anar a l'estació d'autobusos, va llençar les seves coses al traster i es va afanyar a la platja més propera. Afortunadament sabia que la platja es troba prop de l'estació de tren, a pocs minuts caminant. Quan era nen, Vasya i els seus pares van descansar a Anapa. Quants anys tenia llavors? Anys dotze. Es van aturar a Dzhemet, en un sector privat, no gaire lluny de l'estació de ferrocarril. Vasya va caminar per la costa fins al centre de la ciutat amb els seus pares i, un cop sol, també va nedar a la platja prop de l'estació d'autobusos. Un gran desig de tornar a veure llocs coneguts es va apoderar de Krasin. A més, fins a les deu va ser temps suficient.
  Vasily encara recordava aquelles vacances infantils. I el sector privat amb un vàter de fusta al carrer, i una àvia-mestra curiosa d'uns setanta anys, a qui li encantava preguntar al nen per Sant Petersburg, els seus afers escolars. Em pregunto si la vella encara viu? Quants anys té ara? Uns noranta anys, ni més ni menys. Però al sud viuen més temps. Es podrà visitar d'alguna manera, per veure si s'ha conservat la seva casa, qui hi viu ara.
  Vasili estimava el mar, i li agradava a Anapa. És una llàstima que no hagi pogut venir aquí almenys una vegada. Amb els seus pares, estava llavors a Crimea, en els seus anys d'estudiant va anar a Adler a un campament esportiu de la universitat. I després treballar, fins i tot la mare malalta va haver de cuidar el seu pare, que després de la mort de la seva mare va morir completament. No era cap al sud.
  I aquí hi ha una nova trobada tant esperada. La platja en si ha canviat poc. Tot la mateixa sorra, tots el mateix paisatge. Només hi havia més parades a l'entrada i hi havia una olor més forta de fang.
  Una lleugera brisa marina fresca impulsava les onades. Alguns estiuejants, la majoria nois, van nedar. Vasily també volia nedar. Però va deixar els seus troncs de bany al traster. Encara estarà a temps de banyar-se, ara només pots remullar els peus a l'aigua i marxar a negocis, d'aquí a les deu, l'esperaran. I després decidirà l'habitatge...
  A l'estació d'autobusos, Krasin va tornar a especificar l'adreça del comitè d'investigació i el nom de l'investigador, després de la qual cosa va pujar a un autobús urbà.
  El cas d'assassinat a Utrish va ser dirigit per un tal Bergman. I. E. les seves inicials. A l'escola, Krasin tenia un professor de física Bergman Efim Borisovich. No és un familiar? I també hi ha un director molt famós amb aquest cognom...
  Hi havia molta gent a l'autobús, Krasin estava parat no gaire lluny de la porta del darrere. A la parada d'autobús, una noia va entrar al saló. I la mirada de Vasily es va centrar immediatament en ella. Una rossa alta i esvelta amb un estricte vestit de negocis va destacar per la seva bellesa entre la multitud de estiuejants i locals que van omplir l'autobús aquest matí.
  A Vasily li agradava mirar dones boniques. De vegades, quan pensava en alguna cosa, els seus ulls semblaven fixar-se en alguna cara bonica. I ara pensava en la propera conversa amb Bergman i, com si estigués meditant, mirava la noia. Va mirar l'home que la mirava. Aquesta mirada deia eloqüentment: "Què mires? No t'acostis, mira cap a un altre costat! No et trobaré!"
  Però en Krasin no es va pensar ni a conèixer-se, iniciar una conversa. No sabia com familiaritzar-se amb les noies, no era amorós i tímid amb el sexe oposat. Potser per això als trenta-cinc anys no va formar una família. En els seus anys d'estudiant, va tenir una xicota que li agradava. Però l'assumpte no va arribar a l'oficina de registre. La noia es va trobar una mena d'emprenedora, però Vasily no va lluitar per ella. Llavors hi va haver una relació lenta amb un veí a la porta d'entrada, que es va anar esvaint a poc a poc. Krasin era lliure, el seu cor i la seva ment no estaven ocupats per experiències amoroses.
  La mirada expressiva del desconegut va confondre en Vasily. Va sortir de la seva mini-meditació i va mirar per la finestra. Krasin estava una mica nerviós: no sabia com el coneixerian els seus colЈlegues i com es desenvoluparien les accions d'investigació.
  Una noia amb vestit de negoci va sortir davant seu a la parada d'autobús. Krasin la va seguir, uns passos enrere: havia d'anar en la mateixa direcció.
  De sobte, el desconegut es va girar i es va aturar. De nou, a la seva mirada es va llegir el descontentament, fins i tot la ràbia: "A què t'has enganxat, home?! Baixa't immediatament!" Krasin fins i tot tenia por que la dama li digués alguna cosa grollera. Però la noia no va dir res, es va girar i va accelerar el pas.
  Vasily va anar al quiosc, va esperar fins que la jove disgustada desaparegués de la vista.
  En el comitè d'investigació, Krasin es va dirigir al vigilant:
  - Jo a Bergman.
  L'home va respondre:
  - Ara pugeu les escales fins al segon pis, després aneu a l'esquerra pel passadís fins al final. Sala dos-cents dotze.
  A prop de l'estudi, Vasily es va aturar amb indecisió, intentant calmar la seva emoció. És un investigador amb una sòlida reputació, però per alguna raó encara està preocupat. De petit em preocupava quan havia de visitar desconeguts. Encara no he dormit...
  Vasily estava a punt de trucar, quan de sobte la porta es va obrir davant del seu nas. La mateixa noia de l'autobús mirava fora de l'oficina! Va cridar a Vasily molt emocionada:
  - Vostè?! Què et permets?! Qui et va deixar entrar aquí?
  - Jo... necessito veure l'investigador Bergman...
  Bé, sóc Bergman. I qui ets tu?
  - Sóc un investigador de Sant Petersburg. Aquí tinc un certificat amb mi, - Krasin va treure el seu certificat. Hauries d'haver estat avisat de la meva arribada.
  La noia es va sorprendre:
  - Així que ets de Sant Petersburg?
  Basil va confirmar:
  - Sí, sóc de Sant Petersburg. Investigador del Comitè d'Investigació. Krasin és el meu cognom. No t'han avisat?
  - Va dir Petrov ... Ho sento, però el cap va dir que arribaria una tempesta del detectiu de Sant Petersburg, un fanàtic del treball, calia preparar-li tots els materials de la investigació de l'assassinat del director a Utrish. . Així que això vol dir vostè?
  - No sóc una tempesta ni un fanàtic, però, realment, m'interessa l'assassinat del director, - va respondre Krasin. "He d'entrevistar el teu acusat. La seva amiga va ser assassinada al nostre poble.
  "Vaig pensar que et semblaries diferent", va somriure en Bergman. - I a l'autobús vam xocar de cop. Tenia pressa per treballar, el cap em va enganyar. Un dels vostres es diu Petrov...
  - Va trucar en Kovalev, no sé què va girar sobre mi. I no em va dir que eres una dona. Vaig pensar que l'home estava dirigint el cas.
  "Em dic Inna, ja saps el meu cognom", es va presentar la noia. -Vés a l'oficina. Quan vol interrogar l'acusat?
  "Preferiblement avui", va respondre Krasin. "Però encara he d'establir-me en algun lloc durant uns dies. Vaig deixar la bossa amb coses al traster de l'estació d'autobusos.
  - Sí, Petrov em va preguntar sobre l'habitatge. Som lliures, et convido a visitar-nos, la meva mare i jo vivim prop del mar en una casa particular. A l'estiu lloguem un parell d'habitacions a estiuejants, ara la gent ja s'ha mudat. Si et convé, benvingut. No et prendré diners.
  Krasin va recordar el seu empleat i va dir:
  - Demà passat també hauria d'entrar el meu assistent Kovalev, el que va trucar a Petrov.
  "I tenim prou espai per a ell", va respondre l'hospitalària Inna. - Com et puc trucar?
  - Pots només pel nom. Em dic Vasiliy.
  - I per patronímic?
  "Millor sense un patronímic", va dir Krasin, i va afegir:
  - El nostre professor a l'escola era Bergman Efim Borisovich. Quan conduïa fins aquí, vaig pensar si eres un parent seu. Potser fins i tot un fill. I vas resultar ser una noia.
  - No, Efim Borisovich no és el nostre parent. El meu pare es deia Eugene. Sí, va ser una mica divertit. Vaig pensar que ets un dona, em perseguiràs.
  - Ho sento, però no anava a perseguir ningú, et vaig seguir a la meva parada. I jo no era gens un dona dona, avui no he dormit prou, no he pensat bé.
  Aleshores, a la parada, la Inna va sentir de sobte una incomoditat, es va aturar bruscament i va mirar al seu voltant. Ara la seguia l'esportista de camisa blanca i jaqueta blau marí que l'havia mirat insolentment a l'autobús. Inna tenia pressa per treballar, no volia comunicar-se gens amb els lladres. Podria haver enviat un assetjador d'una manera grollera, però el noi va mirar cap a un altre i es va quedar enrere . Ara ell, un jove investigador força guapo, es va posar modestament davant d'ella, i l'Inna es va sentir una mica avergonyida.
  "Veig que no ets un donador", va dir la noia de manera conciliadora. - Pots visitar-nos ara mateix. Fer una pausa de la carretera un parell d'hores. Trucaré a la meva mare. Ella estarà contenta. Anoteu l'adreça...
  - I quan es podrà treballar amb la persona investigada?
  Anem avui a les tres. Us convindrà?
  - Completament.
  - Bé. Ho prepararé tot. L'esperança es lliurarà aquí.
  "També m'agradaria celebrar un viatge de negocis", va dir Krasin.
  - És en qualsevol moment a l'oficina del primer pis.
  
  
  Capítol 12
  Vasily va anar a l'estació d'autobusos a buscar una bossa, després va trobar l'adreça indicada per l'Inna. L'investigador de Sant Petersburg es va reunir amb la mare amiga d'Inna, es va traslladar a l'habitació proposada, va dormir una mica i va anar a interrogar la noia sospitosa d'assassinat.
  Es deia Hope. Pràcticament no va respondre a les preguntes. Amb una mirada vítrea i indiferent fixada a la paret, l'acusada semblava no haver sentit què li demanava.
  Així, quan Krasin li va preguntar si coneixia a Lucy Starr o Lyudmila Starkova, la noia ni tan sols va obrir la boca, ni tan sols va aixecar una cella.
  "Sempre ho fa", va dir Inna, que estava present a l'oficina. En silenci, no diu res. Mirar un punt a la paret, fins i tot ballar davant d'ella, no serveix de res.
  "Bé, això és el seu dret", va respondre Krasin amablement. - Ella no vol dir-ho, podem prescindir del seu testimoni. I tinc una sorpresa per a aquesta noia.
  L'investigador va posar una foto de l'escola de Boris, que va ser enviada des de la regió de Tula, davant de la persona investigada. Però Nadezhda va continuar mirant la paret sense atenció.
  "En qualsevol cas, fes una ullada, si us plau", va dir en Krasin afectuosament. Potser el teu amic hagi canviat, però has de conèixer-lo.
  Vasily va portar la foto a la cara de la noia. Al mateix temps, va observar atentament la seva reacció.
  Hope va mirar la foto de mala gana. I de seguida es va estremir! Definitivament es va estremir, Krasin ho va agafar bé. Les galtes pàlЈlides de la noia van començar a enrogir-se davant els seus ulls per l'excitació creixent.
  L'investigador va triomfar: no pots amagar la reacció del cos! La seva conjectura va resultar correcta: Nadezhda coneix molt bé el maníac.
  "Hem d'esprémer-ho", va pensar Krasin i va preguntar:
  - Digues per què en Boris va matar el director.
  - Ell... per culpa meva, - finalment va tallar la veu de l'acusat.
  "Ho pensava", va dir Krasin.
  No, no va matar! L'esperança es va recordar. - Sóc jo.
  "Però sé que no hi tens res a veure", va dir Krasin. Les empremtes dactilars de Boris al ganivet. Per què ho cobreixes?
  La noia no va respondre.
  "D'acord, no parlem de Boris de moment", va dir Krasin suaument. - Parlem de Lyudmila Starkova, que va protagonitzar amb tu a Achintsev. La coneixies bé?
  La Maria no va tornar a respondre. Es va tornar a tancar.
  - Saps que Lyudmila va ser assassinada a Sant Petersburg? va preguntar en Krasin.
  La noia va mirar en Krasin amb un estremiment, però després en silenci va desplaçar la mirada cap a la paret.
  "Ella va ser estrangulada", va explicar Krasin. - I estic intentant entendre qui i per què.
  Nadezhda no va reaccionar de cap manera a aquestes paraules de l'investigador. Va ser inútil continuar l'interrogatori.
  La dona investigada es va endur i Krasin va explicar a Inna:
  - Crec que el director va ser assassinat per un maníac de Tula, les seves empremtes estan al ganivet.
  - Això és possible, vaig pensar en això -va dir la Inna. - La noia podia treure el ganivet del cos d'Achintsev just en el moment en què van aparèixer els estiuejants.
  - Cognom de l'assassí en sèrie Solntsev. És un noi bastant jove.
  - Com vas aconseguir, Vasily, esbrinar aquest misteriós maníac? va preguntar Inna.
  "Vinga", va suggerir Krasin. - Vaig comparar els fets, em va impulsar la intuïció. Tenim una fotografia de l'escola de Solntsev, només queda detenir-lo i interrogar-lo. Encara que el noi es considera desaparegut.
  "Estàs segur que realment és ell?"
  - No crec que m'equivoqui. Després d'interrogar a Nadezhda, vaig confirmar la meva suposició que va ser ell qui va matar el vostre director. Encara no sé si Boris Solntsev està relacionat amb els assassinats de Sant Petersburg. Però a Sotxi, aquest maníac va heretar. Sembla assassinats rituals amb múltiples punyalades i tallant les orelles.
  - El difunt Vladimir Achintsev és de Sotxi. És un fotògraf i director de porno força conegut", va recordar Inna.
  "Sí, ho sé", va confirmar Krasin. - Potser el fotògraf va interferir amb algú i Boris va decidir eliminar-lo. A la novelЈla de Brown, es descriu l'assassí habitual de la secta. És possible que el maníac de Tula faci funcions similars.
  "Fem-ho", va respondre Inna. - Però per què va matar el director no a Sotxi, sinó aquí a Utrish?
  - Aquí era més convenient. M'interessa més per què la Nadia protegeix el noi.
  "Probablement amor", va suggerir Inna. - Aquestes dones poden estimar molt! I pel bé d'un ésser estimat sacrificar-se.
  "No ho sé, no ho sé", va dir Krasin escèptic. "No crec en l'amor sacrificial.
  Us costa entendre-ho. La majoria dels homes poden sentir-se enamorats d'una o altra noia. Aquesta és la naturalesa de l'home.
  "Els amants únics també es troben entre els homes", va objectar Krasin.
  - Encara no m'he conegut. L'home és un ésser racional. Pensa: què té d'especial aquesta o aquella dona per considerar-la única? Encara que, a la seva manera, cada persona és única... Però una dona pot enamorar-se com en una pelЈlícula: de veritat, a la tomba, tornar-se boja d'una persona, no dormir a la nit, considerar-la el només un, per estar disposat a donar la seva vida per la seva estimada, segueix-lo fins als confins de la terra.
  Poques vegades passa però...
  "No tan rar com penses", va insistir Inna. - Molt possiblement, Nadezhda és una d'aquestes dones. També és sectaria.
  "Els cervells dels sectaris no estan en ordre", va acceptar Krasin.
  Però Inna va objectar:
  Perquè no? A les sectes religioses, de vegades hi ha gent culta i intelЈligent. Els agrada estar en un equip molt unit i amable on es predica l'amor. La gent melancòlica va sovint a sectes, gent ofesa per la vida, solitària. S'alegren en la fraternitat. Algunes sectes tenen ensenyaments exteriorment força lògics que poden atraure molta gent.
  "Nadezhda no em va semblar intelЈligent o educat", va dir Krasin. Tanmateix, està tancada. És difícil treballar amb això. Entenc per què tens problemes amb ella.
  -Què penses fer després? va preguntar Inna.
  - Caldria introduir al nostre home petit entre ells. La van portar a Utrish? Quin tipus de lloc és aquest?
  - Als afores de la ciutat darrere del poble de Sukko. Conegut per les platges nudistes i els càmpings salvatges. S'hi aplega tota mena de gent. Hippies, punks diversos, alcohòlics, amants de fer soroll lluny dels ulls dels ciutadans normals. Els nostres clients, delinqüents i els que són buscats, de vegades vénen. De vegades es reuneixen sectaris.
  "Sí, hem de presentar un empleat allà per recollir informació", va confirmar Krasin la seva proposta. - Per parlar amb els nadius locals, saber què i com és realment...
  - Implementar? Bona idea! Si només tu, - va dir Inna i va explicar:
  Anapa és una ciutat petita. No tenim molts empleats. Qualsevol dels nostres pot ser reconegut. El públic d'Utrish és convidat freqüent al departament de policia. La policia i el control estatal de drogues van començar a fer batudes periòdiques allí. Les persones sospitoses són portades a la ciutat per a un aclariment. Els locals també van a Utrish. Sobretot els caps de setmana. Si s'implementa, no és el nostre empleat. Potser haureu encaixat sempre que no estigueu ilЈluminat.
  - Ja veus, Inna, encara sóc un cuc de butaca. Analista, investigador. El treball operatiu no és meu. Però tinc un suggeriment. El meu assistent, Andryukha Kovalyov, hauria de ser enviat allà. El bromista que et va trucar. De seguida me'l vaig voler emportar. Els seus superiors no van aprovar el viatge. Però ell mateix volarà aquí dissabte.
  
  
  Capítol 13
  Andrei Cherkasov no es va equivocar. Ara sabia el nom del maníac de Tula. Fins ara, només el nom d'un nen paralitzat per la vida.
  Boris va ser un paria des de petit. A l'escola, els companys ignoraven el noi tranquil i abatut. Estava tancat, assegut sol a l'últim escriptori, no participava en els jocs generals. Però només l'escola estaria bé, la seva pròpia mare no l'estimava ni el menyspreava, que odiava el pare d'en Bori i inconscientment es venjava del seu fill per la traïció del seu exmarit i la seva vida fallida.
  El noi estava sota estricte control i els dictats de la seva mare. I després d'una altra baralla amb ella, va fugir completament de casa al bosc, on, empesat a la desesperació, es va voler suïcidar. Però no era capaç de fer un pas tan desesperat. Perseguit per la fam i el fred, l'adolescent va al poble a robar menjar, però, sorprès, en un atac d'ira, comet un assassinat ridícul. Aquest assassinat accidental sembla produir una revolució en la seva ment. D'un noi tranquil i intimidat, es converteix en un assassí en sèrie.***
  
  *** La història de Boris es pot llegir al llibre del meu coautor Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Però si el primer assassinat va ser espontani, llavors en Borka en fa un tastet i comença a matar conscientment. La vida ha fet de l'escolar un maníac.
  I el noi va tenir un somni: veure el mar. A casa de la vella que havia matat, Borka va trobar una gran suma de diners. Va arribar a Sotxi i va tornar a caçar.
  El maníac se sentia com un llop famolenc que busca preses. Va tornar a voler veure com el cos de la dona tremolava de por, enfonsar-hi un ganivet perquè la sang sucosa fluís. Quan Borka va matar, va sentir la seva superioritat, es va sentir fort i fresc. Privant la vida d'una altra persona, el maníac també esquitxava la barreja d'odi ferotge i ressentiment inherent a la seva ànima per tot aquest món cruel. En matar, va demostrar la seva capacitat de destruir, es va presentar com l'àrbitre del destí de les persones. Boris es va venjar de la societat pel seu rebuig, mentre agafava menjar a les dues primeres víctimes, una dona gran i un home, després va matar la vella per tal de prendre possessió dels seus estalvis. Després va anar a caçar un cos de dona jove.
  I es va trobar una nova víctima: una noia bonica, semblant a la que estava desesperadament enamorat, i ella va rebutjar Boris de manera grossera. Va matar el desconegut sense cap mena de dubte. El maníac no tenia cap remordiment, ni un fort remordiment per haver-se acabat amb la vida d'una persona innocent. Boris no patia d'insomni, la víctima no va venir a ell en un somni. El noi es va penedir més de no poder tenir relacions sexuals amb la bella dona i encara no coneixia l'amor carnal.
  A Sotxi, Borka va llogar una habitació al sector privat. Però la set de sang no va abandonar el jove. Va agafar el seu ganivet i va tornar a matar.
  El maniàtic es va asseure en un banc en una clariana al costat del camí que portava al mar i va començar a esperar. No tenia un pla clar, va decidir actuar espontàniament, segons la situació, i de moment es va quedar assegut a mirar.
  A principis d'abril, encara hi ha poca gent, els rars transeünts no van prestar atenció al noi solitari. I va esperar, força temps. I vaig veure una víctima adequada! Rossa amb cames amb un vestit curt. Una corona teixida amb flors de principis de primavera cobria els seus cabells exuberants fins a les espatlles.
  En una noia alta i bonica, Borka va notar rareses des del principi. Va caminar lentament descalça pel camí, sovint aturant-se i tocant branques i troncs d'arbres amb els dits. Al mateix temps, la bellesa va murmurar alguna cosa en silenci.
  Boig, va pensar en Boris. Una onada de llàstima va trencar sobtadament el cor del maníac, però juntament amb ella, el desig de matar no va retrocedir. Va sorgir el pensament: moralment seria més fàcil matar el boig. Per què patir així? Encara que és preciosa! Els seus peus nus i descalços van despertar en Boris: va sentir desig sexual. 333
  El jove maníac fa poc que ha fet disset anys. Mai havia tingut relacions sexuals abans, ni tan sols havia fet un petó a noies. Boris estava una mica endarrerit en el desenvolupament sexual dels seus companys, però a mesura que anava madurant, va entrar al cim habitual dels adolescents. El noi volia violar la seva última víctima. Res va reeixir. Però ara no volia només matar, sinó primer dominar la bellesa de la noia.
  Boris va preparar un ganivet i va mirar en silenci la noia. Va dirigir una mirada pensativa al desconegut solitari i va passar lentament.
  El maniàtic va mirar al seu voltant: a part d'ells, no hi havia ningú pels voltants. El pla va madurar a l'instant: portar el ganivet a la gola, tocar-li el coll, després, amenaçant, portar la noia més endins al bosc, on omplir-se a terra i prendre possessió. Boris era alt i força fort, almenys per manejar una noia.
  Intentant moure's en silenci, Borka va començar a posar-se al dia amb la bellesa, però per alguna raó va dubtar: el cor del jove maniàtic bategava com si estigués a punt d'esclatar-li del pit.
  I el desconegut es va girar de sobte i va dirigir una mirada penetrant a Boris. Els ulls dels dos desgraciats es van trobar. La noia va llegir als ulls del noi un immens desig i... desig. Va xocar amb la mirada d'un paria, un noi marginat per la societat, però va captar alguna cosa propera, estimada en aquesta mirada. La noia mateixa era una marginada des de la infància. Per descomptat, ella no va matar ningú, al contrari, va intentar no fer mal a ningú. Era amable, però tancada, patia la violència del seu padrastre i la incomprensió per part de la seva pròpia mare.
  I en Borka es va quedar bocabadat, sorprès per la mirada d'un desconegut. Aquesta mirada el va impactar fins al cor. Va sentir una amabilitat inusual per Boris i, juntament amb això, una angoixa i solitud que li són familiars...
  Els ulls de la noia, que inicialment li semblava una bogeria a Boris, van adquirir una expressió significativa. I el maníac va ser atacat pel tètanus, el desig de dur a terme el seu pla es va evaporar, es va quedar dempeus i va callar.
  La noia va preguntar:
  Per què necessites un ganivet? Potser em vols matar?
  En Boris va posar el ganivet a la bossa i va continuar mirant en silenci el desconegut. Va esperar una estona que el noi li respongués, però, sense esperar, ella mateixa va tornar a preguntar:
  "Digues, per què em vas seguir amb un ganivet?"
  Boris va estrènyer paraules tímides amb dificultat:
  - Només.
  "I vaig pensar que em volies matar", va dir la noia, traient-se la corona i sacsejant el cap. Els amulets brillaven al seu bell coll.
  Boris va continuar sentint en ell mateix una por excitant, que solen experimentar els joves insegurs davant de noies boniques. Aquesta por va fer difícil parlar, Boris va tornar a no respondre. I la noia va dir:
  - Ja saps, en un moment em volia posar les mans a sobre, però m'ho van impedir.
  "Jo també ho volia, quan la meva mare em va expulsar de casa", va tallar la veu de Borka.
  - I jo mateix vaig deixar el meu padrastre i la meva mare...
  La noia es va aturar un moment i es va presentar:
  Em dic Nadezhda, com estàs?
  El jove va respondre:
  - I jo sóc en Borka. Boris...
  De nou hi va haver una forta pausa. El maníac que havia matat diverses persones continuava mostrant-se tímid davant la modesta noia que havia escollit com a víctima fa uns minuts.
  L'esperança es va tornar a dir a si mateixa:
  "Ja saps, és un gran pecat suïcidar-se. Però ajudar a sortir de la vida... pot ser una bona sortida.
  - Per què això? va preguntar en Boris, agafant el seu coratge.
  "Ja veus, estem aquí a la terra, complint la nostra pena a la presó. Cadascun té un nombre determinat d'anys. No pots tallar el que has de fer. El suïcidi és com fugir de la presó. Es castiga allà, al cel. Hi haurà un terme nou i més dur, una existència més dolorosa en la propera encarnació. Amb lesions físiques, en una família molt disfuncional. Fins i tot aquí a la terra, els suïcidis són menyspreats. Els ortodoxos no els enterren. Abans s'enterraven fora dels cementiris. I si la mort no va ser culpa teva, llavors un altre enfocament.
  - Qui t'ha dit això? va preguntar en Boris.
  Ara visc en una fraternitat. Allà tenim una abadessa propera a Déu. Ella ens ensenya els ximples.
  "Però tothom s'aferra a la vida", va objectar Boris. Volia marxar, no podia. Encara que vaig patir molt...
  El nostre destí és patir. Com més patim, més ràpid arribarem al Nirvana. O la propera encarnació tindrà més èxit.
  Mai abans Boris havia parlat a les noies sobre la vida. La seva comunicació es limitava a frases generals. Però ara li agradava parlar, la tensió nerviosa s'anava debilitant a poc a poc, s'estava acomodant amb Nadezhda, tot el desig de fer-li mal s'havia assecat. En Boris volia parlar més amb aquesta noia, tenia por que marxés, i per continuar la conversa li va preguntar:
  Com vas entrar a la fraternitat?
  - Quan vaig sortir de casa, vaig arribar aquí en una parada. No hi havia diners, els mateixos coneguts. Aquí se'm van acostar dues dones, em van parlar de la confraria, vaig anar amb elles. Em van acceptar bé, així que em vaig quedar amb ells per viure.
  "Per què vas fugir de casa?" va preguntar en Boris.
  "El meu padrastre em va violar", va respondre Nadezhda sincerament. - La mare, una ximple enamorada d'ell, no en volia saber res. Quan li vaig dir, no em va creure, em va cridar com si composés per difamar el seu marit.
  "I tinc una mare dolenta", va dir Boris, "Ella no m'estima gens.
  El cor del nen encara bategava. Tanmateix, això ja no era un presagi d'agressivitat. Sí, i els gemecs dolorosos instintius de la por, característics de Boris quan es comunicaven amb desconeguts, es van anar retirant gradualment. Els ulls blaus lluminosos de Nadezhda van lliscar suaument sobre la cara de l'adolescent. No tenia pressa per marxar i va preguntar:
  - D'on ets?
  Boris no va respondre de seguida. Va pensar en dir local. No volia posar nom al meu poble natal, tot allò relacionat amb ell va quedar en el passat. Però el noi no podia mentir a aquesta noia. No sabia compondre gens. I va anomenar la ciutat més propera al seu poble:
  - Sóc de Tula.
  L'esperança va somriure.
  "T'has arrugat tant el front que vaig pensar que no te'n recordes. Bé, quina bona ciutat. No gaire lluny de Moscou. El meu pare i jo vam venir a visitar-te d'excursió. Ella mateixa és moscovita nativa. O millor dit, ho era. I com vas arribar aquí?
  "Vaig venir a veure el mar", va respondre en Boris sincerament.
  - També m'encanta el mar. Encara fa fred per nedar. Però aviat arriba l'estiu. T'has parat?
  - Com és? va preguntar en Boris.
  - En passar cotxes de forma gratuïta.
  No, vaig comprar un bitllet de tren. Tinc diners.
  - I on et vas quedar? va preguntar l'esperança.
  Vaig llogar una habitació a la meva àvia. És a prop aquí.
  De sobte, Boris es va sentir atrevit i va suggerir:
  - Vols venir a visitar-me.
  Hope va pensar. En veure com els llavis del noi es movien per la impaciència, va preguntar:
  - Tens núvia?
  "No", va respondre en Boris.
  - Jo vaig pensar que sí. I no tinc un xicot permanent. I ets amable amb mi.
  Els ulls de Nadezhda, davant aquestes paraules, van mirar directament a la cara de Boris i, literalment, van perforar el jove. Realment volia que la noia anés amb ell. No, Borka ja no tenia ganes de matar, només una espurna interior d'amor ja havia penetrat en el seu cor turmentat i exigia una acció decisiva. La por gairebé va passar, donant pas a la curiositat i al desig natural instintiu masculí d'estar a prop d'una bella dona, per seduir-la. En veu baixa, Boris, avergonyit, va començar a persuadir:
  -Visc aquí molt a prop. Vinga, t'ho ensenyaré. Si no us agrada, podeu marxar de seguida.
  "Bé, pots anar-te'n", va acceptar la noia. "Acabo de tenir gana. M'agradaria menjar un mos.
  "Així que compraré menjar ara mateix!" va dir en Boris. - Vaig agafar els diners. Allà hi ha una botiga de queviures, entrem a comprar el que vulguis.
  Van entrar a la botiga. En Boris va comprar llonganissa bullida, uns quants pastissos, una barra de pa blanc, una llauna de llet condensada, un parell de formatges processats i dos paquets de suc. Hope va aprovar la compra:
  - Fem un bon dinar ara. Feia temps que no menjava embotit. A la nostra comunitat no és costum menjar carn. Taula comuna, preparada per a tothom. Pasta, cereals, de vegades estofat de verdures.
  Es van asseure en un banc.
  "Puc comprar més queviures", va dir Boris.
  Realment volia complaure a Nadezhda. I ella el va elogiar:
  Veig que no ets cobdiciós. Gràcies!
  En aquestes paraules, la noia va inclinar lleugerament el jove cap a ella i li va fer un petó a la galta amb els llavis.
  Borka ja es va estremir de sorpresa. Per primera vegada hi havia una noia que no menyspreava besar-lo! Bella noia. El noi estava encantat. Les hormones de l'amor van començar a jugar més activament a la sang, que, com un xut perfecte, va colpejar un tambor al cervell, exigint nous petons i una cita íntima. I va eclipsar tots els altres pensaments i emocions dels marginats.
  
  
  Capítol 14
  Els nois van menjar un mos i van anar a l'habitació d'en Boris. Allà, la noia va prendre la iniciativa per les seves pròpies mans. Ella es va asseure als genolls del noi, li va desbotonar els botons de la camisa i se la va treure amb cura. Llavors va començar a dutxar el cos de l'home atordit i nu amb petons lleugers. I després es va treure el vestit! I va acabar sense roba interior, cosa que va despertar encara més en Boris. Com embruixat, va mirar els pits nus de la bellesa.
  -T'agrada? -va preguntar la Nadia.
  - Oh, molt! va exhalar el paria.
  La noia es va enfonsar al sofà al costat de Boris i li va fer un petó als llavis, apassionadament, com un vampir, i Borka es va emborratxar d'això. El pobre jove tremolava per tot arreu, va sucumbir a l'instint i no li importava, assaborint el petó embriagador. Quins llavis dolços té la noia!
  Però Nadezhda es va allunyar i es va inclinar sobre el maluc del jove. Les seves àgils mans ja estaven desbotonant la braça dels seus pantalons. La dignitat força gran i emocionada d'en Boris va esclatar.
  La noia, sense demanar-ho, va agafar una vara de jade a la mà, la va fer un petó i va començar a treballar desinteressadament amb la llengua. La perfecció masculina del marginat va sentir per primera vegada el tacte dels llavis i la llengua aspres de noia. Els llavis escarlata de Nadezhda van acariciar amb avarícia el noi, la seva llengua forta i calenta treballava cada cop amb més energia, la noia va començar a respirar més fort, demostrant experiència i art en aquest tema, intentant donar el major plaer a la seva parella.
  Borka estava al setè cel, però ràpidament va sentir l'aproximació de l'orgasme. Amb un esforç desesperat de voluntat, va intentar contenir-se, allargar el procés, però la luxúria i la desvergonya de la situació eren tan grans que va esclatar en un poderós volcà. La noia no va expressar cap desconcert per l'orgasme accelerat, al contrari, va llepar apetitosament el corrent blanc del secret de Borka.
  Boris es va sentir meravellosament bé, fins i tot feliç. La sensació de vergonya ha desaparegut. Se sentia com un autèntic mascle.
  I la noia es va empassar totes les gotes, es va llepar els llavis, va somriure i va dir:
  - Deliciós...
  Boris va preguntar dubtant:
  - T'agrada?
  Hope va assentir.
  -On vas aprendre això? Va preguntar en Boris i immediatament es va avergonyir de la seva falta de tacte.
  Però la noia no es va enfadar gens, va dir sincerament:
  "El meu padrastre em va fer.
  - Aquí tens la canalla! Boris estava indignat.
  No tens ni idea de quanta humiliació vaig patir per ell.
  "Per què em vas fer això?" va preguntar en Boris.
  - Per agradar-te. Jo mateix estava content. No com amb el meu padrastre. Hi ha una gran diferència quan ho fas tu mateix i quan ho fas sota coacció.
  Boris va respondre dubtant:
  - Pot ser bo per a un noi, però per a una noia...
  L'esperança va somriure.
  - És un plaer donar plaer a una dolça parella. Et va agradar?
  Boris va respondre sincerament:
  - Divinament... Era la classe més alta!
  - Aquí ho veus! - la noia es va allisar els cabells, llençant-los a l'esquena, i va dir:
  - Tu, veig, no tens experiència en afers amorosos. Res, t'ensenyaré!
  Boris ho va pensar, va voler respondre alguna cosa, però va sentir les mans de Nadezhda a la seva perfecció: va començar a fer massatges al penis del noi. I va tornar a emocionar-se, la seva dignitat va començar a inflar-se ràpidament.
  Boris no va sentir més por i vergonya. I Nadezhda es va inclinar cap endavant amb els malucs i es va enfilar amb força i força a un membre que ja sobresortia. La nena boja francament va muntar el nen sense experiència i va començar a muntar-lo. Es va moure desinteressadament, amb molta ilЈlusió, donant molt de plaer a la seva parella.
  La jove verge no va aguantar la tensió i després de diversos moviments va tornar a acabar, la seva llavor va tornar a escapar de les glàndules. Però això no va molestar al diable. Va començar a treballar encara amb més energia, de manera que el nen sobreexcitat va mantenir una erecció. Nadezhda gemejava cada cop més fort, estava coberta per una onada d'orgasme...
  Llavors va ser boig, dolorós i voluptuós. El noi estava marejat, la noia va continuar encesa. Els cossos nerviós dels amants s'entrellaçaven, van sobreviure a diversos orgasmes. Boris es va quedar sense alè primer i es va desmaiar.
  Quan va arribar, Nadezhda estava asseguda al seu costat amb el seu vestit senzill. Ella va somriure i va dir:
  - Em vaig sentir bé amb tu. Però ara t'has d'anar. Si vols, vine amb mi, et presentaré la nostra confraria.
  Després de tot el que havia passat, en Boris estava preparat per anar amb aquesta noia fins i tot als confins del món. En poques hores, el va canviar, li va donar confiança al noi, d'un paria assedegat de sang que buscava matar i venjar-se de la societat, es va convertir en un jove completament normal. Li agradava l'amabilitat de la Nadia, la seva obertura i sexualitat. Tenia moltes ganes d'estar amb ella, tot i que encara li feia vergonya ser intrusiu.
  Boris va preguntar educadament, sense alè:
  "Hauria d'anar a tu?" Estic molestant a algú?
  Realment volia que Nadezhda dissigués els seus dubtes, i ella va tornar a estar a l'altura de les seves expectatives:
  Tenim bona gent. Estaran encantats de veure't. Et presentaré als meus amics.
  Boris no volia conèixer ningú. En aquest món, ara només estava interessat en una persona: Nadezhda. Només hauria tingut prou contacte amb ella. Però la noia estava a punt de marxar, en Boris es va vestir ràpidament i va seguir la Nadia.
  
  
  Capítol 15
  Van caminar i van parlar animadament, Nadezhda va parlar de Moscou i d'ella mateixa. Ella, com en Borka, estava ofesa pels seus companys. Però es va graduar a l'institut i només després d'això va fugir de casa. No es comunica amb la seva mare, no vol saber res del seu padrastre. Tot això era proper i comprensible per a Boris. Oh, com estimava aquesta noia! L'espurna d'amor que va esclatar al cor del paria va esclatar cada cop més.
  Fascinats per la conversa, els amants van arribar a un lloc als afores de la ciutat, tancat amb una tanca alta i de tres metres d'alçada.
  Nadezhda va prémer el botó i, després d'una breu espera, es va sentir un clic d'un pany d'obertura sota la càmera de vídeo. La noia va obrir la porta i va portar Boris al territori de la confraria. En una parcelЈla de quasi mitja hectàrea hi havia una mansió de tres pisos, una dotzena de cases de fusta, una mena d'hangar, així com una plataforma amb bancs sota una marquesina. La gent caminava per la zona. Alguns d'ells van fer un gest amb la mà a Nadezhda i Boris, saludant la parella acabada d'arribar. Sembla que la Nadia gaudia d'autoritat entre els adeptes.
  "L'hem de presentar a la nostra abadessa", va dir Nadezhda a Boris.
  No es va oposar a la seva xicota, tot i que tornava a sentir-se tímid davant desconeguts.
  Els nois es van apropar a la mansió. Nadezhda va prémer el botó de l'intercomunicador. Un parell de minuts més tard, els va sortir una senyora grassa, pèl-roja, d'uns quaranta anys, amb uns pits magnífics i uns malucs luxosos. Els ulls de la dona eren astuts, estudiant-forant. Tanmateix, la senyora va somriure afable, deixant al descobert una filera de dents blanques com la neu.
  Hope va dir:
  "Vaig decidir portar aquest noi a nosaltres. Només l'he conegut avui. Va marxar de casa.
  Vas abandonar completament la casa del teu pare? va preguntar l'abadessa.
  En resposta, Borka va grunyir alguna cosa indistinta a causa de la forta emoció.
  El noi és normal? va tornar a preguntar la Mare Superiora.
  "Molt", va dir Nadezhda. És bo, però molt tímid.
  -És perdonable. Quin és el seu nom?
  - Boria.
  Així que sí, Boris. Bon nom. I jo sóc l'Albina. A nosaltres, Borya, decidit anar-hi? La decisió correcta. Però on posar-te?
  "Tinc un llit de recanvi a la meva habitació", li va recordar Nadezhda.
  - Així que de seguida va posar el noi a la teva habitació? L'Albina es va sorprendre.
  "El coneixem molt bé, és com un germà per a mi", va explicar Nadezhda. - Ens portarem molt bé.
  "D'acord, no m'importa", va permetre l'abadessa. "Deixa que s'aturi al teu lloc de moment, i després ja veurem". Veniu al sermó d'aquí a vint minuts, tots dos.
  - Sí, per suposat. Recordo el sermó.
  L'abadessa es va amagar darrere d'una enorme porta d'acer, i Nadezhda va dir sense retrets:
  Almenys hauria d'haver besat la seva mà. Albina és la principal aquí. Però tot va sortir bé. Fins i tot et va deixar quedar amb mi. Jo solia viure amb un amic. Però fa poc que ens va deixar... Vinga, t'ensenyaré la meva habitació.
  L'esperança va portar en Boris a una de les cases de fusta. Tenia un passadís estret i tres habitacions. Les portes no estaven tancades, almenys Nadezhda ni tan sols tenia pany. Va obrir la porta i va conduir en Boris a una habitació on hi havia dos llits amb somiers, un fet evidentment per Nadezhda i l'altre sense llençols. A prop dels llits hi havia tauletes petites i una tauleta amb prou feines hi cabia entre els llits. El sostre era baix, es podia passar la mà fàcilment, en Boris no havia vist mai uns sostres tan baixos: una persona de dos metres no podia estar aquí a tota alçada. Ni tan sols hi havia un canelobre, o almenys una bombeta al sostre.
  Boris no es va poder resistir a preguntar:
  - Tens llum?
  - Tinc un llum a la tauleta de nit. En general, normalment només dormim aquí. Tots els actes es realitzen al lloc. Estem parlant i cuinant. Tenim una caldera comuna, una taula comuna. Ja estem tard per dinar, però ara hi haurà un sermó a la tarda. Tu mateix ho veuràs i ho sentiràs tot.
  Van sortir al pati i es van apropar a la zona propera al petit escenari. Allà hi havia bancs. Nadezhda i Boris van prendre un seient a la primera fila. A poc a poc, també es van reunir altres persones, que van somriure i es van saludar amb exclamacions de "Molt salut!"
  Un jove va preguntar a la Nadia, assenyalant a Boris amb un assentament:
  - Qui és?
  "El meu nou amic", va respondre Nadezhda amb un somriure, "Albina li va permetre unir-se a la nostra germandat.
  Boris encara estava en silenci i mirava amb tensió.
  Aviat va sortir a l'escenari l'espectacular Albina pèl-roja. Entre els aplaudiments del públic, va començar el seu discurs:
  "Tots hem d'estar preparats per a la propera fi del món. Només aquells que portin una forma de vida justa i creuen en el nostre déu Vishnu seran salvats i romandran per viure a la Terra. La ilЈluminació els espera a tots i la posterior entrada al nirvana. La resta patirà...
  Boris no va escoltar el sermó. Tenia un fort mal de cap, però va intentar entendre què havia passat, va recordar la seva tempestuosa cita amb la Nadia.
  El sermó va durar poc. Aviat va començar a sonar la música. Una melodia senzilla que es repeteix cada dos minuts. Però sota aquesta melodia la gent anava a ballar. Van pujar directament a l'escenari i es van retorçar l'un davant de l'altre al ritme de la música. Al centre de l'escenari, l'Albina va encendre tothom. Evidentment, li agradava ballar i ser líder en aquesta comunitat.
  Nadezhda va fer pujar a Boris a l'escenari i va començar a ballar en un cercle d'adeptes al costat de Borey. Es va quedar dret i admirava la noia. De sobte l'Albina va cridar: "Ara bevem de la copa del consentiment!"
  Un home barbut va treure una banya forta amb algun tipus de beguda. Es passava la banya, tothom n'ha fet un parell de glops a les exclamacions d'aprovació dels altres i la passava a la persona que estava al seu costat. Tothom semblava estar bé. Ara és el torn de l'Esperança. Va prendre un glop de la beguda amb un somriure i va donar la banya a Boris. El nen va dubtar una mica, de manera que la seva xicota fins i tot el va apressar: "Beu ràpidament i passa la banya al teu veí!"
  Després que el líquid agre i dolç va fluir per la gola d'en Boris, va sentir un ascens espiritual en si mateix. La seva por havia desaparegut completament, el món ja no semblava ombrívol i hostil. Així que la gent del voltant no és gens animals, sinó força normal i fins i tot divertit. Moltes noies maques. I la seva Nadia és la millor! Boris fins i tot va fer l'ullet a la seva estimada.
  Encara sonava la música, però l'Albina i uns sectaris van començar a abandonar l'escenari i a anar a algun lloc. Boris va preguntar a Nadezhda:
  - On van?
  La noia va respondre amb un somriure permanent:
  "Hi ha feina per a ells. Ja veus, els adeptes de vegades han de treballar i beneficiar la confraria.
  Boris va estar d'acord amb això:
  - Dret! Així ha de ser.
  "Si no treballes, torna boig", va dir Nadezhda. Però avui no estic ocupat. Anem al nostre lloc, tindrem temps de parlar abans de sopar.
  I van anar. I tornar a fer l'amor! Just al terra de l'habitació! El llit estret i cruixent de la Nadia no era gaire adequat per fer l'amor.
  Una autèntica marató sexual va resultar per a una verge recent i un paria en aquest dia important per a ell. És genial que Nadezhda es va inflamar i va colpejar literalment en Boris. Les passions van fer estralls, el món estava en flames, els orgasmes van escombrar com un huracà. Semblava que centenars de volcans van entrar en erupció, hi havia una calor sufocant.
  Per no cridar l'atenció, Boris i Nadezhda van haver de contenir els seus crits dels orgasmes que els van rodar. Borka es va oblidar del mal de cap i dels seus complexos. Ningú els interferia, només el temps s'esforçava inexorablement per sopar, i els amants van començar a cansar-se a poc a poc.
  Finalment es van cansar completament. Nadezhda es va posar el vestit i va dir:
  - Ets intelЈligent! T'estimo!
  -I jo tu! - va respondre en Boris estrènyer.
  - Quants anys tens? Nadezhda va preguntar de sobte.
  - Al març, ja feia disset anys! Borka va respondre sincerament.
  - Vaja! Em pensava que eres major, pensava que eres major d'edat. I al juny en faré vint-i-tres. El vell és per a tu. Tenim una diferència d'edat de sis anys...
  No, no, no ets vell! Boris gairebé va cridar. - T'estimo molt-molt!
  I després hi va haver un modest sopar sectari. Però a Boris li agradava el menjar vegetarià comunitari. Ja no se sentia com un paria. El noi era feliç com mai en la seva vida.
  Després de sopar, Boris va abandonar la secta, però només per dormir, agafar forces després d'un dia tan esgotador, pagar a l'amfitriona l'habitatge de lloguer i tornar a la seva estimada Nadya.
  
  
  Capítol 16
  Per descomptat, hi ha amor a primera vista. I per a les persones rebutjades per la societat, pot ser el més cridaner, que consumeix tot. Com es poden estimar dues soledats, dos antics parias? Delicadament, devotament, desinteressadament. El món ha canviat per a ells, ple de nous colors, la vida ha trobat el seu sentit. I aquest significat estava en la cura mútua dels uns als altres. No hi havia res al món per a Boris i Nadezhda més important que el seu amor. El sentiment d'una persona propera i estimada era inspirador. Es van trobar. I estaven contents.
  Amb tot això, l'estimada de Boris es va distingir per una gran extravagància. Li encantava caminar descalça, visitava una platja nudista. Preciosa Nadia! El cos és flexible, sexy. Va ensenyar a Boris a prendre el sol i a nedar nu.
  I la noia també portava joies de vidre txec, no es va perdre els sermons sectaris i va predicar a la mateixa Boris.
  Un cop a la platja, va tornar a començar a instruir a la seva estimada:
  - Necessitem viure amb rectitud, lluitar per la IlЈluminació, honorar Albina i els nostres altres líders. A través d'ells ens apropem a Déu. Després de tot, només Déu ens pot portar al Nirvana, i després de la mort deixar-nos al millor dels mons, on podem gaudir de molts plaers prohibits.
  Boris va respondre:
  - Tinc una idea de la religió ortodoxa, fins i tot vaig llegir diversos llibres sobre aquest tema quan era a l'escola. La Sagrada Escriptura ensenya que no hi haurà plaers prohibits en l'altre món. Nosaltres, en el cas d'una vida justa, habitarem al paradís en forma d'àngels sense sexe.
  - No! L'Albina diu les coses correctes! La nostra fe és millor. El paradís és massa avorrit per als cristians.
  - I això per què? va preguntar en Boris.
  La noia va respondre de seguida:
  - No vull ser un àngel sense sexe, ni tan sols tenen sexe. I el nostre Déu Vishnu no condemna gens les relacions sexuals.
  Boris va mirar les belles cames bronzejades de la seva xicota, va somriure i va dir:
  "Sí, i no m'agradaria estar amb tu com àngels al cel. És bo que a la nostra comunitat Déu encoratja que el sexe sigui venerat.
  - Una persona necessita creure en Déu! Hope va dir amb confiança. "Vishnu és el veritable Déu.
  Boris va decidir no discutir amb la seva xicota. També va entendre que és difícil viure sense fe. Com que era un paria entre els seus companys, el noi de l'escola es va sentir atret per la religió, intentant trobar-hi consol. Va llegir llibres de l'església i va arribar a la conclusió que Crist era un pacifista que pregava pels seus botxins. Boris va suportar amb paciència totes les humiliacions i insults, justificant el seu comportament pel fet que actuava segons Crist: et van colpejar a la galta dreta, gira a l'esquerra. Li va ser més fàcil suportar la humiliació, com si ho fes per fe. El nen va intentar trobar consol en Déu, que és omnipotent i just. La fe li podria donar no només humilitat, sinó també l'oportunitat de canviar el seu comportament, la seva vida. Però Boris no va tenir la sort de conèixer un mentor espiritual, un predicador de la paraula de Déu. No va creure en Jesús i es va convertir en un assassí. I mentre matava, el maníac va sentir la seva força i va arribar a la conclusió que l'ortodòxia és un bon ensenyament per a la gent feble.
  I, tanmateix, és natural que Nadezhda i ell mateix després d'ella acabin en una secta. Aquí no es van sentir com a marginats. Els sectaris van trobar les seves ànimes perdudes en aquest món cruel i els van fer adherents de la seva fe.
  Nadezhda va explicar a Boris:
  "Crec que aviat us adonareu que el nostre Vishnu és el Déu Suprem. Ell és el Creador de l'univers, que ens inspira a tots i dóna el seu esperit per exposar el credo que pot reconciliar la humanitat. Ell és el nostre Pare amorós, que no vol que nosaltres, els seus fills, juguem per sempre a la caixa de sorra. I vol que els nens creixin, guanyin independència i tinguin èxit. Hem de viure segons els seus preceptes. Els més obedients i reeixits de nosaltres obriran el camí cap al Nirvana. Aquells que no hagin madurat o tinguin ofenses davant Déu seran enviats a la Terra per ser corregits en noves encarnacions.
  Però Déu no es proposa simplement acabar amb el pecat, tal com ho representen els sacerdots ortodoxos de totes maneres. L'objectiu del Totpoderós és criar i educar els seus fills perquè madurin i s'ilЈluminin, semblant al mateix Déu. Al mateix temps, les relacions sexuals no estan en absolut prohibides. No es considera un pecat, sinó una virtut.
  En Boris va somriure i va dir:
  "Però Jesús també va dir: "Sigueu fecunds i multipliqueu-vos." I els nostres líders creuen que per al creixement de les capacitats intelЈlectuals cal tenir sexe. Pel que sembla, per tant, els nostres germans practiquen la promiscuïtat entre ells i actuen en porno.
  El jove feia broma, és clar. Segons la seva opinió, el sexe promiscu no contribueix en absolut a una vida justa i a la IlЈlustració, a la qual els van portar els líders de la secta. Però Boris es va guardar la seva opinió per a ell. Ell mateix es va mantenir fidel a Nadezhda, la seva estimada tampoc va buscar connexions al costat, només ella estava obligada a participar en orgies colЈlectives, que van ser filmades per un fotògraf proper a la secta.
  A Boris no li agradava el deure de la seva estimada, estava gelós, però s'hi va haver d'aguantar, es va convèncer que rodar porno era només una feina, un deure que té tots els de la confraria, que ajuda a guanyar diners per als seguidors per menjar. i el manteniment de la comunitat. El mateix Boris es va quedar ràpidament sense diners personals, va gastar molt en Nadezhda, li va comprar diversos vestits i joies.
  L'antic paria no volia participar en orgies, encara no li van exigir això, tot i que es va convertir en un noi guapo. La seva única feina era pescar peixos. Juntament amb altres nois joves, de tant en tant anava a pescar en un vaixell llarg de la secta.
  En principi, una vida així li agradava a Boris. Estava ple, sa, vivia amb la seva xicota, ningú l'humiliava ni el retreia. Fa més d'un any que va conèixer la Nadia i es va instalЈlar a la secta. Durant tot aquest temps, Boris es va delectar amb la passió que va capturar tot el seu ésser.
  Encara que a l'hivern estava una mica avorrit. A la secta no hi havia televisió, ni jocs d'ordinador, ni llibres, excepte literatura especial sectària. Abans, mentre anava a l'escola, a Boris li encantava llegir. Els fullets sectaris es van tornar avorrits ràpidament, l'únic entreteniment que quedava era el sexe amb Nadezhda, oracions rituals i conferències, a les quals l'antic maniàtic, a diferència de Nadezhda, no sempre assistia. Les passejades per la ciutat amb una xicota a l'hivern eren rars, i en algun moment Borka va tenir ganes d'anar a caçar i matar algú de nou. No obstant això, es va contenir, va aconseguir apagar aquesta atracció demoníaca bestial en ell mateix.
  Per fi ha arribat l'esperat estiu. Tot l'avorriment ha desaparegut. Ara Boris anava a la mar amb més freqüència, i els seus dies lliures visitava la platja amb Nadezhda.
  Ara la seva xicota va començar a parlar de Vishnu i de les relacions sexuals. Però en Boris no la va escoltar amb molta atenció. L'Albina el va trobar al matí i li va dir que vingués a ella al vespre per a una conversa important. El noi es va preguntar què podia ser. Va decidir que, molt probablement, ara es veuria obligat a actuar en porno.
  Els sectaris van seguir un estil de vida saludable. La dieta, principalment arròs, verdures i marisc, així com l'entrenament físic habitual que practicava la confraria, feien que el cos de Boris fos molt esculpit, com una estàtua d'ApolЈlo. El jove es veia espectacular, ja no s'assemblava a l'adolescent anterior, ossi i caçat que s'amagava de la societat. Boris es veuria bé a la pantalla. Però no volia participar en orgies sectàries, ni tan sols per follar amb ningú que no fos Nadezhda. I amb ella, només sol.
  
  
  Capítol 17
  L'Albina em va rebre amb un somriure de torn, em va convidar a la sala d'estar de la seva mansió i de seguida es va posar a la feina:
  -Boria! Has de fer un sacrifici al nostre Déu Vishnu. Per fer-ho, hauràs de participar en un assassinat ritual. Vishnu t'ha escollit com a executor del seu testament.
  Les cames d'en Boris es van embolicar immediatament. Mai s'esperava aquest gir dels esdeveniments. Albina va semblar sentir la confusió del nen i va dir:
  "Veig que ja tens sang innocent a sobre, però no necessito penediment de tu. Vishnu t'ha perdonat els teus pecats passats. Tot el que concerneix la teva vida passada no ens interessa. Però ara has de complir les ordres de Vishnu, que ell transmet a través de mi. El nostre Déu demana que us sacrifiqueu!
  Boris estava molt espantat. Aquesta dona dominadora es va assabentar des d'algun lloc que ell ja havia matat, tot i que no va compartir el seu terrible secret amb ningú excepte amb la Nadia. El noi estava pensant en com negar-se perquè es quedés enrere amb aquestes demandes, però l'Albina semblava llegir els seus pensaments. Ella va advertir severament:
  - No t'atreveixes a negar! En cas contrari, Vishnu et castigarà! El teu destí és ser l'executor de la voluntat de Vishnu, eliminar aquelles persones sense valor que perjudiquen la nostra fraternitat.
  Boris va callar. Albina, en veure que el noi estava avergonyit, va continuar el processament psicològic:
  "Mira, som una família. El nostre Déu sap exactament què necessitem cadascun de nosaltres. I tots estem obligats a complir la seva voluntat. Només així hi haurà pau i tranquilЈlitat a la nostra confraria, i la gent obtindrà la IlЈluminació.
  Boris no sabia què dir, i l'Albina va exigir:
  - Treu el ganivet de la taula! Ara vindràs amb mi i faràs un sacrifici sagrat.
  Com si estigués sota hipnosi, Borka va obeir. Van baixar al soterrani. Hi havia un jove encadenat a la paret. Boris va reconèixer l'Andrei, que vivia en una casa al seu costat. Va desaparèixer fa tres dies. I abans, va dir als seus amics que volia deixar la confraria.
  "Aquest bastard va decidir fugir de nosaltres", va dir l'Albina en veu alta. - La rutina, diu, està cansada, va deixar de creure en la IlЈlustració. Però no pots allunyar-te de mi!
  La veritat és que Andrei va abandonar realment la secta, però no va poder sortir de la ciutat. Dos nois que feien el paper dels seus guàrdies sota Albina van descobrir ràpidament el fugitiu i el van portar al líder de la secta. I va decidir desfer-se de l'adepta i, al mateix temps, lligar amb sang Boris. Tenia els seus propis plans per a Borka.
  "Castigem els fugitius", va continuar amb el seu discurs Albina. Això és el que demana el nostre déu Vishnu.
  - No és cert! No hi ha Vishnu. Ens estàs enganyant a tots! - va escopir el tipus enfadat en direcció a l'Albina.
  El cap de la secta totalitària es va acostar al presoner i el va colpejar fort a l'estómac amb el puny. Andrew es va retorçar de dolor. Però aquest va ser només el començament de la pena de mort.
  L'Albina va agafar un fuet i va començar a assotar el jove amb ell. Sí, tan dur que va tallar la pell a la sang. Andrew va gemegar de dolor.
  Després d'haver fet un parell de dotzenes de cops, l'Albina va donar el fuet a Boris i va ordenar amb duresa:
  - Ara tu!
  Borka va tornar a obeir. Estava atordit, gairebé en estat de xoc i no podia oposar-se a l'Albina. L'antic paria va assotar el cos del seu conegut mig nu, amb les restes de roba esquinçada. I li encantava fer-ho! Es pot veure que el dimoni que s'havia instalЈlat a Borka va tornar a reviure.
  "Ara agafa el pòquer al costat de la llar de foc i colpeja'l amb ell!" va manar l'Albina.
  - Nosaltres també ho som? Boris va decidir preguntar. "Després de tot, aquest és el nostre amic!
  El líder de la secta va bufar amb menyspreu:
  -Antic! Com diu el nostre Déu Vishnu: crueltat, crueltat i més crueltat.
  Boris va preguntar sorprès:
  Són aquestes paraules de Vishnu?
  Albina va respondre amb un to que no admetia cap objecció:
  - Exactament! La crueltat cimenta la fraternitat. Fes el que et dic, o estaràs al seu lloc!
  Boris, en obediència, va agafar el pòquer a les mans i va colpejar el jove. El noi va deixar escapar un gemec, tot i que en Boris no va colpejar gens fort. Tot i així, sentia pena pel seu veí.
  - Has de fer-ho bé! - Albina es va indignar i va tornar a ordenar:
  "Ara posa el pòquer a la llar de foc i torna a colpejar!"
  En Boris va posar el pòquer a la llar de foc durant uns segons, després el va fer girar, però... va deixar caure l'instrument d'execució al terra. Li tremolaven les mans, pensava malament el jove.
  - Feble! - va llançar despectivament l'Albina.
  Va aixecar el pòquer i va colpejar el tipus encadenat a la paret amb un producte roent. Andrew va deixar escapar un crit desgarrador. Però fins i tot això no va ser suficient per al diable, va tornar a posar el pòquer a la llar de foc i va començar a ficar-lo als llocs nus del cos de la seva víctima. Fins i tot el rugit, els gemecs de l'Andrei i l'olor de carn cremada que es va estendre pel soterrani no van aturar el sàdic. El noi es retorçava de dolor salvatge i, evidentment, el sàdic ho va gaudir.
  Va esclatar a riure i va tornar a ordenar a Borka:
  - Ara tu! Enganxa el pòquer al foc i dóna-li un bon foc!
  - Potser no ho hauríem de fer? va preguntar en Boris dubtant.
  - Necessari! Fes-ho! O t'ho farem nosaltres.
  Boris va obeir. I de nou, el cop no va ser fort. Les mans de l'assassí en sèrie tremolaven, el seu cor bategava amb força, els seus ulls li queien espurnes.
  L'Albina va arrencar el pòquer de les mans d'en Boris, va tornar a colpejar a l'Andrei i després va començar a clavar la seva arma preferida sota les aixelles i sobre el cos de la víctima, assaborint el sever dolor de l'home que estava en tot el seu poder.
  Després d'haver burlat prou d'Andrei, Albina va ordenar a Boris:
  "Ara talleu-li les orelles, deixeu-lo sagnar!"
  
  
  "Jo... no puc... tallar les orelles... a una persona viva", va balbucejar en Boris, sorprès pel que estava passant.
  "D'acord, després acabeu-lo primer. Bé! O ara trucaré a seguretat i tu estaràs al seu lloc!
  En Boris va agafar un ganivet de la taula. I es va congelar.
  -Badia! va demanar l'Albina. - Castigueu-lo per la traïció! Bay, et diuen!
  I en Borka va tornar a obeir. Aquesta vegada ha colpejat fort. El ganivet va perforar l'Andrei al pit, va perforar el pit. El nen va deixar escapar un altre gemec i aviat va callar. La sang de la víctima va gotejar profusament al terra. I l'Albina va exigir a Boris que tregués un ganivet del cos i tallés les orelles del cadàver. Borka, que continuava en estat de xoc, també va complir aquesta ordre.
  Abans d'alliberar l'home lligat amb sang, el sàdic li va ordenar que no digués a ningú de l'assassinat. Fins i tot la seva estimada Nadia. Per revelar el secret, Albina va amenaçar amb represàlies.
  Boris va deixar el dolent a l'escena del crim prop del cadàver, mentre ell mateix va saltar de la mansió al carrer i es va afanyar cap a casa seva, on es va caure al llit.
  Afortunadament, l'esperança havia desaparegut. Borka no va tenir temps per a explicacions, volia oblidar-se en un somni. Però el son no va arribar. El noi se sentia com un assassí condemnat a mort. Tenia por que en qualsevol moment la sanguinària Albina pogués enviar-li els seus guàrdies, i l'eliminessin com a testimoni i còmplice innecessari, o el portassin a un sàdic en lloc d'Andrei com una altra víctima...
  Per què l'Albina necessitava un assassinat tan sàdic? Boris no podia entendre això. Quin sentit té tanta crueltat? Per què li van fer això a l'Andreu? Només perquè va decidir deixar la fraternitat? Això és inútil i sense pietat!
  Així va pensar l'assassí en sèrie, que ell mateix va prendre la vida de quatre persones innocents. Va pensar si volia o no fugir de la secta. Però Boris ara no podia imaginar la seva vida sense la Nadia. Potser explica-ho tot a la teva estimada i persuadiu-la perquè deixi la confraria? Però on poden córrer? Sí, i és poc probable que l'Albina permeti la seva fugida, de la mateixa manera que no va permetre que l'Andrei s'escapés. Va sorgir un pensament: no seria millor matar la mateixa Albina? Bé, què passa?
  Hi havia més preguntes que respostes, Borka va decidir no fer res encara. Va romandre a la secta, no va dir a ningú com va morir Andrei, ni tan sols va compartir el seu dolor amb Nadezhda, tot i que abans no tenia secrets de la seva estimada.
  
  
  Capítol 18
  Després d'aquell incident, la vida de Boris no va canviar gens. Al sermó següent, Albina, com és habitual, va parlar de Vishnu i de com comportar-se per no carregar el karma. Ella mateixa semblava no tenir remordiment ni preocupació que matar pogués soscavar el seu propi karma. Potser aquest no va ser el primer assassinat en què el cap de la seva secta va estar directament implicat. Durant un temps no va demanar res a Boris.
  La rutina de la vida quotidiana es va allargar. Oracions sectaires, pesca, feina als llits, deure a la cuina comuna, de vegades caminant a la platja amb altres sectaris sota la supervisió d'un dels guàrdies d'Albina. L'estiu va acabar ràpidament. I els mesos de tardor van passar volant. Per tal de mantenir ocupats els seguidors, Albina va portar una caixa sencera de llibres sobre Déu Vishnu, sobre la fi del món i una vida feliç al cel. El cap de la secta va ordenar memoritzar literatura, va amenaçar amb organitzar exàmens. Els adeptes van llegir atentament els fullets, ja que hi havia molt temps lliure. Borka també llegeix de vegades. Encara que no creia realment en el que estava escrit.
  
  
  Al desembre, l'Albina va dir a Boris que visités la seva mansió per un tema important.
  La dona insidiosa va declarar immediatament:
  "El nostre Déu Vishnu està insatisfet amb el fet que no li vam portar un altre sacrifici a temps. Per això hem tingut molts problemes. Vishnu demana venjança, i la venjança requereix sacrifici!
  Boris va entendre que tot això era una tonteria, però no es va oposar, i Albina va continuar:
  - Per allunyar els mals esperits del Déu Vishnu a qualsevol preu, que el fan boig a ell i a tots nosaltres, cal sacrificar un home respectable. Us ensenyaré la seva foto, us diré com trobar-lo.
  "Però no puc matar una persona d'una fotografia!" va suplicar en Boris.
  Albina va pensar un moment i va dir:
  - Bé. Aniré amb tu per assenyalar la víctima i supervisar l'execució.
  - Ell qui? En Boris va fer una pregunta innecessària.
  - No és assumpte teu! - va respondre l'Albina enfadada, però de seguida es va fer més amable i va explicar:
  "Aquest és un home dolent que té la culpa de tot. Ell és el mal universal, és la nostra maledicció. Matarem el mal amb ell i complaurem al nostre Déu Vishnu.
  I de nou en Boris va haver d'anar a caçar. Ara, no a la crida del seu propi dimoni, sinó a les instàncies del diable sagnant que va dirigir la seva secta. El noi va seguir l'Albina, sentint un calfred covard. No sabia exactament a qui matarien, ja no volia participar en els assassinats, però no va poder resistir la voluntat d'aquesta dona.
  Van arribar a un parc i es van asseure en un banc a l'entrada. Sonava música: a prop s'ilЈluminava un restaurant. S'estava fent fosc, el capvespre queia sobre la ciutat.
  Albina ha dit:
  Ha de tornar a casa pel parc. Si només n'hi hagués un.
  
  
  El diable mirava la gent que sortia del restaurant. Ella va esperar. I ella va esperar: aviat va sortir de la institució un home alt i complet amb un diplomàtic. Era evident que estava borratxo. En Boris va sentir l'Albina tensa, va agafar el noi pel braç i el va arrossegar cap a un racó fosc del parc. Balancejant-se lleugerament, l'home va caminar cap a ells.
  El diable va treure un ganivet de la bossa, el va lliurar a Boris i va xiuxiuejar:
  -Vés! Ell és teu!
  Boris va dubtar. L'home ja s'acostava als matolls darrere dels quals s'amagaven l'Albina i el seu sectari. El dimoni va donar un cop de mà suau a Borka. El jove va agafar més fort el ganivet de sacrifici esmolat i va saltar al camí.
  L'home està borratxo, però poderós, d'uns dos metres d'alçada. I pesa molt més que el seu assassí. Boris va sentir por: era arriscat enfrontar-se a una cara així. Borka va haver de colpejar mentre el camperol no el veia, l'assassí es va acostar a la víctima de puntes dels peus, va agafar forces i va intentar donar-li un cop, li va colpejar al coll. Però aquesta vegada, la mà va tremolar, la fulla va passar per una tangent, només va tallar la pell, però no va fer cap dany tangible.
  L'home va cridar sorprès i es va girar. Boris li va colpejar desesperadament a l'estómac amb un ganivet, però al mateix temps li va posar un puny a l'orella. El cop va sacsejar el jove, moltes espurnes ballaven davant els seus ulls. L'home és poderós, i la dosi d'alcohol que va prendre encara estava lluny de la que cauen a terra d'una lleugera empenta.
  Borka va trobar la força per saltar a un costat, a la foscor, va fer un pas enrere, i l'home va deixar caure el seu diplomàtic i histèricament va batre per l'aire amb els seus punys pesats.
  Es va sentir una veu tranquilЈla però exigent d'Albina:
  -Vega'l! O et mataré!
  L'amenaça va donar determinació a Boris. Es va apropar a l'enemic en una plataforma relativament ilЈluminada per la feble llum de llums llunyanes. Era evident que l'home estava cobert de sang. La sang va despertar de sobte en Borka. Va córrer cap al mató i li va clavar el puny amb un ganivet. Va rugir de dolor, però en Boris immediatament li va ficar un ganivet a l'estómac. I després li van donar un cop de puny a les costelles. Els ossos forts del noi van sobreviure, però va ser molt dolorós, va tallar l'alè.
  Boris amb prou feines va aconseguir posar-se dempeus. Però l'home no va poder aprofitar l'enganxament de l'assassí. Paralitzat pel xoc del dolor i la pèrdua de sang, va començar a enfonsar-se a terra amb un ganivet a l'estómac.
  
  
  Aquest gir dels esdeveniments va donar força i ira a Borka. Tan bon punt l'alè de l'assassí es va recuperar una mica, es va precipitar cap a l'enemic, va treure el ganivet i el va tornar a colpejar. I després una vegada i una altra. En Boris va acabar i va colpejar furiós el cos que ja estava colpejant d'agonia. L'assassí va destrossar literalment la seva víctima.
  - Suficient! Es va sentir la veu autoritzada de l'Albina.
  Borka va abandonar el cos de l'enemic, va fer un parell de passos pel camí en direcció a la diable. Va sortir del seu amagatall, va anar al cadàver, es va assegurar que l'home fos mort, va agafar el seu maletí i va dir al còmplice cansat:
  - Tot va anar bé. Tranquil, sense espectadors.
  Boris no va respondre. I l'Albina va ordenar tallar les orelles del cadàver.
  - Per què? Borka es va sorprendre.
  "El necessitem per al ritual", va respondre el diable. "Afanya't, mentre no hi ha ningú, talla les dues orelles i surt d'aquí".
  De nou, malgrat el seu fàstic, Boris va obeir. Estava a mercè d'aquesta dona, seguint les seves ordres com si estigués hipnosi.
  Aleshores, la parella que porta la mort va abandonar el parc desert. Durant el camí, l'Albina va donar instruccions al noi que pensava malament. Va ordenar que no ho digués a ningú. Si Nadezhda pregunta, respon que va anar a matar un moltó als amics de l'Albina, on es va embrutar amb la sang d'un animal. El diable em va dir que em canviés de seguida i li portés roba per rentar-la.
  A casa, durant molt de temps no vaig haver de parlar amb el meu convivent. va dir en Boris tal com va ordenar l'Albina. Nadezhda s'ho va creure, o va fingir creure'l. No tenia el costum de preguntar, sobretot si veia que el seu amant no volia explicar detalls.
  Boris va dir a la seva xicota que tenia un fort mal de cap, es va estirar al llit i va començar a pensar. En termes morals, és més fàcil omplir un home borratxo que una noia que va matar a prop de Tula. Un borratxo és un article consumible que no provoca simpatia. Al mateix temps, hi ha una gran diferència: quan tries tu mateix una víctima i quan actues per ordres. Aquesta vegada l'Albina el va obligar a matar. Com en el cas de l'Andreu.
  Però per què mata? Boris va recordar els seus assassinats anteriors amb pena. Sobretot, sentia pena per la noia. Per què la va tallar? Bé, va matar el seu veí per primera vegada, és clar, va ser atrapat per un robatori forçat, va actuar de manera espontània, en estat de passió. L'àvia va ser assassinada més tard perquè necessitava molt de diners. A més, a la vella no li quedava gaire de cap manera, d'alguna manera li havia estalviat els turments corporals de l'esvaïment lent. Un home gran va morir perquè es va escalar ell mateix...
  Però per què va matar la noia? Sí, fins i tot bonic... Quina mena de vil sadisme hi havia a la seva ànima i al seu cap? Com s'atreveix a fer caure una bella criatura? Al mateix temps, per a la seva vergonya, Boris va haver d'admetre que llavors va sentir plaer, fins i tot excitació sexual per un assassinat tan vil i sense sentit. Encara que aquesta alegria no sigui natural.
  Després, aquí a Sotxi, va tornar a caçar. Per sort, no va fer la seva feina. Tanmateix, avui, després d'haver matat brutalment un borratxo, va sentir satisfacció. No, d'alguna manera has de desfer-te del dimoni de la teva ànima completament.
  Aleshores en Boris va recordar que havien deixat el ganivet a l'escena del crim. Per què l'Albina no se'l va emportar amb el diplomàtic? No et volies embrutar de sang? Però aquestes proves podrien incendiar-los.
  Una cosa és la desaparició de l'Andrei, que no serà buscat. Però ara es descobrirà el cadàver, s'obrirà una causa penal i s'iniciarà la recerca dels assassins. Tanmateix, va matar fins i tot abans d'entrar a la comunitat. I ningú el va trobar.
  Al mateix temps, Boris va tornar a temer seriosament per la seva pròpia vida. I si a l'Albina aquesta vegada se li passa la idea de treure'l? Enviar guardaespatlles. I això... És estrany que per a l'assassinat d'Andrei, i després del camperol, ella l'utilitzi a ell, i no als seus nois.
  
  
  Fugir d'algun lloc molt, molt llunyà, deixar la secta juntament amb Nadenka. Va dir que volia visitar París, la capital romàntica de França amb la seva llegendària Versalles. Però, com pots arribar-hi sense diners i documents?
  Boris va comprendre que no era capaç de resistir la influència d'Albina. Només al matí el jove es va enfonsar en un somni pesat. Per sort, no va tenir malsons. Va dormir fins gairebé migdia i es va despertar més o menys alerta.
  
  
  Capítol 19
  La vida a la secta va continuar. Afortunadament, els temors de Boris que pogués ser eliminat com a participant innecessari en els assassinats no es van fer realitat. Mai es va assabentar per què era necessari matar aquell home grassonet en particular i què hi havia al seu diplomàtic, que l'Albina es va emportar amb ella. Tanmateix, al noi no li importava realment. Tenia por que es veuria obligat a matar de nou.
  I no s'equivocava, Albina va tornar a demanar víctimes. El Nadal ortodox, el diable va cridar Boris i va dir que haurien de portar un altre sacrifici sagrat al Déu Vishnu.
  El jove va suplicar a l'Albina que no l'obligués a fer això. Però el líder de la secta era implacable. Ella mateixa va resultar ser una assassí en sèrie. Li agradava matar i veure com, per ordres seves, es prenen la vida dels homes. No era pecat per al diable matar un home.
  Una parella de maníacs, una dona atlètica i un jove guapo amb un bon alleujament dels músculs, van tornar a fer una caça mortal.
  No va trigar gaire a trobar una víctima. En un erm fora de la ciutat, l'Albina va veure dos homes bevent clar de lluna d'una ampolla de dos litres. Al seu torn, de la gola. ParalЈlelament, insulten la mare. L'Albina va donar l'ordre: "Ells!"
  Boris va mirar el diable amb sorpresa: "N'hi ha dos!" Però l'Albina va confirmar: "Anem!"
  Junts es van acostar als borratxos. En Boris es va aixecar en silenci per darrere i va apunyalar el més proper sota l'omòplat. L'home es va girar i de seguida va rebre un cop a les pilotes d'Albina, que alhora va cridar:
  - Per a la glòria del nostre Déu Vishnu!
  El cop va resultar tan fort que l'home va eructar sang i després va començar a enfonsar-se a terra. En Boris, en veure el líquid carmesí, va tornar a volar els frens. Va atacar la segona persona. Va cridar: "Què estàs fent?!" - i va intentar, va ser, agafar la branca per protegir-se, però no va tenir temps. El jove maniàtic ja l'havia apunyalat amb un ganivet. I va colpejar fins que l'home va donar senyals de vida.
  L'Albina també va entrar en ràbia, una excitació diabòlica va arder en ella. Es va comprometre amb el primer desgraciat que va caure a terra. Volia aixecar-se, però va rebre un cop del diable amb la canyella d'una bota femenina massiva al cap. Aleshores la fúria va continuar donant cops de peu al camperol per totes les parts del seu cos. Llavors va agafar una ampolla i va colpejar la seva víctima al cap amb ella.
  L'home va callar i l'Albina va ordenar a Borka:
  "I acaba-ho amb un ganivet!"
  Boris va enfonsar un ganivet a la gola del desafortunat, deixant anar una font de sang escarlata. I va dir triomfal:
  - A punt! No es mor!
  "Els nostres déus busquen sang!" va respondre l'Albina. - Anem a rentar!
  En Boris es va alegrar d'abandonar l'escena de l'assassinat. De camí cap a casa, tanmateix va fer al diable una pregunta incòmoda:
  - Per què els tenim?
  "Ja veus", va respondre l'Albina amb calma, "els nostres déus són els déus de la guerra!" Requereixen sacrifici. Ara per fi puc informar als poders superiors: hem fet una feina seriosa. I d'aquesta manera hem aconseguit molt.
  Boris no va respondre, va pensar que la bèstia simplement li falta adrenalina, té set de matar, triturar, turmentar per sentir-se com un superhome.
  A casa, el noi de nou no va poder dormir durant molt de temps. De nou, va voler fugir de la secta, per no veure ni escoltar més els psicòpates d'Albina, per no seguir les seves ordres.
  
  
  Capítol 20
  Unes setmanes més tard, l'Albina va trucar a Boris i li va dir:
  "Ara tu mateix has d'escollir la teva víctima i privar la vida a una persona. No aniré amb tu. Tria un home i, com a prova de la feina feta, porta'm les orelles tallades.
  - A qui triar? la pregunta va esclatar de l'assassí en sèrie boig.
  "Has de trobar la víctima el karma de la qual està corrupte i que, com a resultat, ha de ser castigada segons els seus deserts", va explicar l'Albina vagament. "Troba la víctima aquesta mateixa nit!" Els déus necessiten el nostre sacrifici.
  - Però per què jo? Tens altres persones...
  "No tens por de la sang, a diferència dels altres. Has matat abans, hi estàs acostumat! Per això et confio un assumpte tan delicat. Aquesta vegada has d'actuar pel teu compte.
  Boris va dir amb vacilЈlació:
  - Tots aquests assassinats... és un pecat! Són tan pesats per a l'ànima i fan malbé el meu karma.
  Els ulls del diable es van ilЈluminar amb una brillantor boig. Ella va respondre descontentada:
  - De mi em toca decidir què és pecat i què no ho és! Heu d'obeir-me, perquè estic fent la voluntat del nostre Déu Vishnu.
  "Però per què Vishnu necessita matar?" Boris no podia entendre.
  "Fins i tot la Bíblia diu que sense vessament de sang no hi ha perdó. La sang innocent neteja l'univers i salva moltes vides. Després d'haver comès l'assassinat sagrat d'un, salvarem milers d'altres. Els déus necessiten víctimes, sense víctimes la humanitat es destruirà en una guerra nuclear, - la veu del diable sonava cada cop més amenaçadora. "Només la nostra organització pot prevenir una guerra nuclear i salvar la humanitat. Però això no es pot fer sense sacrifici. No us preocupeu: una persona morta està esperant una nova encarnació o Nirvana al cel. La víctima només us estarà agraïda per haver-lo tret d'aquesta vida dura i sense valor i enviar-lo directament al cel.
  
  
  Boris va recordar que Nadezhda ja havia dit alguna cosa semblant sobre la gratitud a l'assassí durant la seva primera reunió. El noi estava marejat, va sentir que ja no era capaç de resistir la voluntat de l'Albina. Però igualment va preguntar:
  "Potser no necessitem tallar les orelles?"
  El diable va dir enfadat:
  - Necessari! Us ordeno que no demoreu més! Agafa un ganivet i marxa!
  Boris va estendre les mans impotent.
  Intentaré matar...
  Albina va tornar a recordar:
  "I no tornis sense orelles!"
  Boris no es va poder evitar. L'ordre de l'Albina per a ell és com una llei que s'ha de fer complir estrictament. Sense desviacions, sense disturbis i objeccions!
  I va anar a una "caça" quasi tradicional. Li van subjectar la màscara del botxí, la voluntat d'algú altre el va empènyer. Vagava per una zona residencial als afores d'una ciutat adormida com un llop solitari boig. La idea que hauria de matar un home de nou o presentar-se davant d'Albina sense complir la seva ordre va rosegar a Boris.
  Ha començat la primera nit de primavera. Sorprenentment càlid per a principis de març. Què fantàstic és caminar sota un cel clar i estrellat, que bonic és tot ara a la natura, prenent vida després de la hibernació. I ha de suportar el dolor i la mort. Quant de temps! I com viure-hi, quant de temps enganyar a Nadezhda?
  Boris es va penedir ara de no fumar. Estaria bé arrossegar un cigarret. Això ajudaria a alleujar l'estrès mental, en cas contrari totes les cèlЈlules del seu cos tremolen. I em fa mal l'ànima.
  Ell mateix havia de triar un sacrifici ritual, i no tenia ni idea de què. Els rars transeünts es van afanyar cap a casa. Boris els va mirar i va pensar: aquest mereix la mort? No hi va haver resposta. Volia conèixer un borratxo o una persona sense sostre, però per alguna raó no es va trobar amb aquesta gent. Aviat la zona va quedar completament buida.
  
  
  Boris va caminar sense rumb gairebé tota la nit. Va començar a ilЈluminar una mica, però el cel estava tapat de núvols. L'assassí en sèrie ja pensava a tornar, esperant ansiosament la reacció de l'Albina davant l'ordre incomplerta. Però aleshores el jove va sentir un crit femení penetrant des del cinturó del bosc. I va córrer amb totes les seves forces al crit!
  Va acudir al rescat i va veure que un home grassonet mig nu estava pressionant el cos d'una noia nua contra un arbre. El violador gairebé s'ha apoderat de la noia. Ella va lluitar desesperadament, però les forces no eren iguals.
  - Deixa-la! Va cridar en Boris i, sense dubtar-ho, es va precipitar cap al violador.
  Un tipus de mitjana edat bastant poderós no esperava interferir-hi. Es va girar cap al nen corrent. L'home era notablement més pesat que el jove. Però en Borka s'havia acabat com un seguici de músculs, va saltar i li va donar una puntada de peu a l'estómac. L'home va tenir alguna idea de la baralla, però no va tenir temps de bloquejar completament el cop, que es va suavitzar parcialment per un bloqueig tardà. El violador es va trontollar, però es va aixecar dempeus i es va dirigir cap a Boris.
  
  +
  El jove el va rebre amb una forta puntada inesperada a l'engonal. L'enemic va cridar i va començar a caure de cara. Boris va agafar prestat un cop a les pilotes d'Albina. No us sortireu d'això de seguida.
  La noia es posava el vestit en aquell moment.
  - Surt d'aquí ràpidament! Li va cridar en Boris, no volia matar davant d'un testimoni. - I oblida't de tot!
  L'home en aquell moment va intentar aixecar-se, però va rebre un fort cop al cap per part de Borka. La desconeguda, una noia bonica d'uns vint anys, per alguna raó no tenia pressa per marxar.
  "Surt d'aquí ràpidament", va ordenar de nou en Boris. "Però no vagis a la policia i no parlis de mi a ningú!"
  - Bé! Gràcies! - va respondre la noia i va caminar ràpidament, i després va córrer en direcció a la casa més propera.
  Boris va treure un ganivet de la bossa, va saltar cap al camperol i, amb un gronxador, va clavar l'arma homicida a la gola del violador. Va xiular i va començar a sufocar-se amb sang. Va morir en convulsions asfixiants.
  "L'acte està fet, això no és una llàstima", va pensar en Boris, però va recordar que el violador encara havia de tallar-li les orelles. L'assassí en sèrie va sentir de sobte una ràbia demoníaca en ell mateix, es va treure un ganivet de la gola, el va colpejar amb força frenètica diverses vegades més al cos d'una persona ja morta, després va tallar una orella i després l'altra.
  Només després d'això, l'assassí va recuperar una mica el seu sentit, va notar que estava tot tacat de sang. Les gotes càlides fins i tot van caure a la cara del maníac que va salvar la noia.
  En Boris es va sentir malalt, respirava amb força. Però les nàusees repugnants i la pluja freda que va colpejar Sotxi el van ajudar a calmar-se.
  Era urgent sortir del lloc de l'assassinat. No obstant això, Boris no tenia pressa, la indiferència el va arrossegar. El maníac es va sorprendre de sobte pensant que l'Albina era un monstre, més net que ell. Deu ser una psicòpata. Per què necessita les orelles d'una persona assassinada?
  El noi tenia els ulls plorosos, feia fred, la pluja es va intensificar, amenaçant de convertir-se en un xàfec.
  
  -
  A Borka no li agradaven les pluges fredes. La pluja va fer malbé el seu estat d'ànim. Aquí plovia sovint a l'hivern. La neu seria millor, Boris encara està acostumat al fet que a l'hivern hi hagi neu, la qual cosa crea una sensació de neteja i pau. I aquí la neu va caure només un parell de vegades durant l'hivern i es va fondre el mateix dia.
  L'assassí en sèrie va tornar a casa i va plorar en silenci. Va tornar a caçar i va matar, va tornar a mostrar una debilitat de caràcter, va continuar sobre Albina. Terrible, és clar, però al cap de la secta hi ha una mena de poder diabòlic al qual Boris no pot resistir-se. Suposem que aquesta vegada va salvar la noia, però li va tallar les orelles al cadàver, ara les porta com a prova de la seva atrocitat, incapaç de llençar aquesta abominació.
  De nou, el maniàtic es va recordar de la gent arruïnada per ell. I de nou, de les antigues víctimes, Boris es va penedir sobretot de la jove que havia matat prop de Tula. Estava plena d'energia, podia donar a llum fills, donar alegria al seu ésser estimat.
  Però, en canvi, no està malament que plogui. Almenys esborrarà alguns dels rastres del crim. Boris no volia assumir la responsabilitat del que havia fet. Molt aviat, la seva majoria, després de la qual ja no hauria de comptar amb un descompte davant la llei. I el fet que encara no l'hagin enxampat i enviat a la presó no va donar impuls a nous delictes.
  Tot i així, per naturalesa, Boris era un noi amable. I aquesta bondat va despertar en ell una consciència i notes de remordiment. Estava preocupat ara que s'havia convertit en un assassí, que havia colpejat la seva pròpia mare abans de fugir de casa. Potser ell mateix és el culpable del fet de ser tractat malament. Els adolescents tendeixen a intimidar nois tranquils i modestos. Intenten humiliar-los i insultar-los. Tot i així, s'hauria d'haver estat més sociable des de la infància, demostrant la seva vàlua amb els punys. I va actuar com un estruç. Els greuges es van acumular gradualment a l'ànima i, al final, es van convertir en assassinats. Es pot entendre, però Albina és com l'encarnació de les forces demoníaques, sense vergonya ni consciència...
  Però Borka no va poder acabar amb el diable ni escapar de la secta. Estava acostumat a la secta, se sentia aquí com a la seva pròpia família, vivia en pau i harmonia amb la seva estimada noia i amb tots els altres adeptes, era igual entre iguals, i només Albina dominava tots els altres. I Boris va entendre que no alçaria la mà contra el líder de la secta. Tanmateix, els últims assassinats van ajudar a Borka a veure la llum en part. De seguida va anar a trobar l'Albina, li va llançar les orelles tallades i va declarar decididament:
  "No m'envieu a cap altre lloc!" No puc fer el paper del botxí. Això no és meu! Jo mateix dormiré i et dormiré.
  L'Albina no va respondre. Només em va dir que em tregués la roba tacada de sang i que tornés a casa.
  Quan Boris va entrar a la seva habitació, Nadezhda no li va preguntar on havia passat la nit. Del fet que no cal inventar i explicar res, Boris es va sentir de seguida millor de cor.
  Nadenka l'estimava molt i, pel que sembla, no estava gelosa. Ella confiava en l'amor, va dir que la gelosia és un sentiment de persones inferiors, febles de ment. Boris estava lliure d'obligacions i sospites, podia estimar a qui volgués. I només volia a ella, la seva Esperança. I ella estimava el seu amor, no buscava connexions al costat. Va ser filmada, però, en porno. Però això no es considera fer trampes, perquè no tenia cap intimitat espiritual amb les seves parelles. Nadezhda va entendre que el mateix Boris diria on era si volia compartir i demanar consell.
  Ara el jove va callar, no volia explicar res, només va fer un petó a la seva estimada, i ella va respondre al seu petó. Tenien relacions sexuals amb facilitat i naturalitat. Amb força rapidesa, Boris va sentir un fort estremiment, va arribar un orgasme, inusualment fort, tan poderós com quan van conèixer Nadezhda per primera vegada. Probablement, l'adrenalina acumulada pel cos durant l'assassinat es va esquitxar.
  I després van anar a un esmorzar comú a l'hangar. Els sectaris van fer una pregària ritual i van començar a menjar. Tot i així, aquí es cuina un deliciós pilaf vegetarià!
  De sobte, va aparèixer la diabòlica Albina. Va activar la música rítmica i va començar a fer una dansa ritual i enèrgica, una mica semblant a una dansa del ventre. Normalment l'Albina no era present a l'àpat conjunt. Boris va pensar que la seva aparença, molt probablement, tenia alguna cosa a veure amb les orelles que portava.
  El ball del líder va ser agafat a poc a poc pels sectaris menjats, es va fer divertit. Però Boris i Nadezhda van anar al seu lloc per tornar a fer l'amor. El menjar va despertar la meva libido. Per què no tornar a jugar, si tens la força i les ganes? Tot i així, els assassinats, quan ell mateix va triar la víctima, van despertar una poderosa energia sexual en Boris. Pel que fa a Nadezhda, aquesta energia no era agressiva, amable, amb el desig de complaure a la seva parella, de complaure-la. Borka no podia entendre per què passava això, però després de les atrocitats es va mostrar especialment cortès i simpàtic, com si això pogués reparar els seus crims sagnants.
  Malgrat la nit sense dormir, Boris va demostrar ser un mascle poderós. Les descàrregues travessen els cossos dels amants de tant en tant, provocant el més fort plaer. Un remolí d'orgasme els va colpejar i els seus músculs es van convulsionar. El cap d'en Boris li donava voltes i el seu cos cantava i tremolava. L'esperança gemega d'alegria.
  En Boris es va aturar només quan es va sentir completament esgotat. Va deixar la seva estimada després d'un parell d'hores de sexe bastant satisfet.
  
  
  Capítol 21
  La Nadia va créixer una nena tancada i poc comunicativa. Des de petita, va preferir la solitud als jocs amb els seus companys. Li agradava seure en algun lloc al marge, llegir un conte de fades o simplement mirar imatges en un llibre. Als pares no els importava realment. La noia era obedient, responia fàcilment a les peticions de rentar els plats, anar a la botiga o seure amb el seu germà petit.
  La nena es va tornar encara més retirada quan el seu pare va morir sobtadament. Nadyusha, com l'anomenava el seu pare, acabava de complir onze anys. El seu pare era la persona més propera a ella. Només podia explicar al seu pare els seus problemes i experiències escolars, mentre que la seva mare estimava més el seu fill, no entenia a la seva pròpia filla, podia cridar-li per qualsevol motiu, de vegades humiliar-la, insultar-la.
  Per això, en part, la Nadia va créixer notòria, insegura. No tenia amics, no desenvolupava relacions amb els companys. Les noies la miraven amb menyspreu, i els nois no van prestar atenció, consideraven boja l'escola pensativa i insociable. Però als catorze anys es va enamorar per primera vegada d'un noi, Sasha, de desè de primària. El noi era dos anys més gran que ella, va captar les mirades entusiastes de la "tonta" i un dia va pujar a l'esbarjo i es va oferir a passejar després de l'escola. Sasha va portar el tremolor de por, però obedient Nadya a un graner abandonat, on es va treure les calces i es va privar de la virginitat.
  Aquell va ser el final de tot amor entre ells. Nadezhda va rebre un altre trauma mental, fins i tot va voler posar-se les mans sobre ella mateixa. Tanmateix, la mare va aturar l'intent a temps, no va deixar que la seva filla s'empassés les pastilles.
  
  +
  Després d'aquest incident, el seu padrastre va començar a donar signes francs d'atenció a la fillastra.
  La mare de la Nadia, Valentina, va enterrar el seu marit, es va dol durant un parell d'anys, després va decidir arreglar la seva vida personal, va portar Anton a la casa. Era conegut com un dona i un rasclet, era cinc anys més jove que la Valentina. Però va decidir a tota costa casar-se amb aquest home, com si fos la seva última oportunitat. Valentina es va deixar dissuadir pels seus amics, però la mare de la Nadia va respondre a totes les objeccions: "L'estimo!"
  Van signar, el padrastre es va instalЈlar a l'habitació de la seva mare. No li agradava treballar. De tant en tant va aconseguir feina de vigilant o de vigilant, però no es va quedar molt de temps en un lloc.
  L'Anton tenia por d'implicar-se amb una verge, però la estúpida frase de la Valentina que la Nadya havia estat espatllada va deslligar les mans del seu padrastre.
  
  
  La mare treballava durant el dia, l'Anton vagava per l'apartament sense fer res, i quan la Nadia va tornar a casa de l'escola, va intentar estar davant d'ella. Al principi, com per casualitat, es va topar amb una noia al passadís o a la cuina, mentre podia tocar-li els cabells, dir-li com era de bonica, de vegades la va pressionar inesperadament contra la paret i li feia un petó a la galta o li donava una lleugera bufetada. el cul amb el palmell de la mà. A poc a poc, l'Anton va començar a permetre's encara més. Podia agafar-li els pits, posar la seva mà a les calces de la seva fillastra.
  L'esperança no està acostumada a queixar-se. Sí, i no tenia núvies, i una relació de confiança amb la seva mare no va funcionar. La Valentina va tornar cansada a casa, la seva filla s'utilitzava cada cop més com a mitjà per treure la seva ira.
  Un dia, l'Anton va irrompre a l'habitació de la Nadia, va treure la cremallera de la braga davant d'ella i li va treure el penis erecte.
  "T'encanta xuclar caramels", va dir el padrastre a la fillastra estupefacta, "mira que m'ho tinc bé". Cal llepar-lo, llepar-lo i tornar-lo a llepar i mossegar lleugerament el cap amb les dents de perla.
  A la Nadia li encantaven les piruletes, però es va negar a xuclar el penis de l'home.
  "És increïble sentir com la vareta de jade pulsa a la teva boca, com de dolç té el seu cap, com si fos una piruleta. Ara sentiràs un brunzit inexprimible, - amb aquestes paraules, el padrastre va agafar la Nadia amb una mà pel cap, va agafar la seva polla amb l'altra i va començar a conduir-la pels llavis tancats de la noia.
  La Nadia es va resistir: el seu padrastre va intentar obrir els llavis i esprémer la seva riquesa a través d'ells. No es va poder contenir i va donar una bufetada a la cara al nen. I va acabar d'assetjar només després que la Nadia tingués un reflex de namors.
  "Està bé, t'ensenyaré a fer una mamada", va dir l'Anton i se'n va anar.
  L'endemà, va tornar a ensenyar sexe oral a la seva fillastra, el seu assetjament es va fer constant. I al cap d'un parell de setmanes, el padrastre es va apoderar de la nena com a dona íntegrament. I de nou, Nadezhda no es va atrevir a queixar-se a la seva mare.
  A més, el seu padrastre la va amenaçar amb violència si revelava "el seu secret" a algú. L'Anton es va convertir en costum d'acudir a l'adolescent en absència de la seva dona.
  La Nadia va aguantar, gairebé no va acabar l'escola i de seguida va fugir de casa. Després de diverses setmanes de vagar, va arribar a Sotxi, on es va unir a una secta. Al principi, va estar envoltada de cura i amor, després van començar a implicar-la en el treball al jardí i a fotografiar-la com a model per a fotos eròtiques. El fotògraf local Vladimir Achintsev va trobar la noia fotogènica i va fer moltes sessions amb ella. Aleshores, el fotògraf va passar a rodar porno, on també va utilitzar Nadezhda i altres seguidors de la secta. Albina comerciava amb pornografia.
  Amb el pas del temps. Les relacions sexuals fàcils i gratuïtes amb membres de la secta i el sexe durant el rodatge no van aportar satisfacció a Nadezhda. Ella volia un amor veritable, sensual, que consumia tot.
  Aquell dia de primavera, la Nadia no tenia deures a la comunitat, se li permetia anar al mar. Estimava el mar, calmava, alleujava el dolor mental, donava sensació de llibertat. La Nadya podia contemplar el paisatge del mar durant hores, seguir les onades que trencaven als penya-segats de pedra, estenent-se per la costa i tornant a les profunditats ilЈlimitades del mar. El gran poder de la natura es va sentir al mar, apagant les passions humanes enfurismades.
  
  +
  La Nadia va anar a la platja més propera a la comunitat. Aquí va voler ofegar-se quan va arribar de Moscou després dels maltractaments del seu padrastre i una baralla amb la seva mare, aquí va conèixer dues dones que la van dissuadir i la van atraure a la germandat.
  Es pot caminar des de la comunitat fins al mar en vint minuts. Però Hope no tenia pressa. De camí va teixir una corona de flors de primavera que creixia en un clar, després es va treure les sandàlies i va decidir caminar descalç: li agradava palpar el terra amb la planta dels peus.
  Al bosc prop de la platja, la noia de vegades s'aturava i saludava els arbres, que considerava els seus vells amics. Ho feia sovint abans, quan anava sola al mar.
  De sobte, a la banqueta, la Nadia va veure un jove que semblava d'uns divuit anys. El noi alt i prim de seguida li va semblar bonic, la va mirar. La Nadia va desviar la mirada, va passar lentament per davant del desconegut, sense girar-se, però va dirigir l'oïda en direcció a ell. I va sentir que el noi s'aixecava i la seguia.
  L'esperança es va girar. Els seus ulls es van trobar i la noia es va cobrir de sobte amb una onada càlida. Alguna cosa propera, estimada, va atrapar a un desconegut. Va sorgir el pensament que podria tenir una relació profunda amb aquest guapo home. L'esperança ni tan sols es va avergonyir que el noi estigués caminant amb un ganivet. Ella va preguntar, més aviat per la forma, per què necessitava un ganivet i es va conformar amb una resposta poc intelЈligible. La noia va dir alguna cosa ella mateixa, el primer que li va venir al cap, una cosa sobre l'assassinat i el suïcidi, mentre que no pensava seriosament que el nen pogués ser realment un assassí. Aleshores, quan es van convertir en persones properes, Boris no obstant això va deixar escapar que tenia diversos assassinats pel seu compte. Nadezhda va intentar preguntar amb més detall, però Borka no va voler parlar d'aquest tema, només va dir que es va veure obligat a matar, ja que no tenia més remei. Nadezhda, que estava enamorada d'un noi, ja no es va molestar amb preguntes.
  I en aquell dia memorable, la Nadia es va adonar immediatament que el noi no tenia experiència en el tracte amb dones i, per tant, estava molt avergonyit i preocupat. Però li va agradar. Ella mateixa solia ser molt tímida. Hope va decidir conèixer i xerrar amb un noi. Tanmateix, el desconegut va callar, la pausa es va allargar. La Nadia tampoc sabia per on començar la conversa. No obstant això, és una noia, la primera a conèixer un noi no és gaire convenient. Però la Nadia va decidir iniciar una conversa, a partir de la qual es va adonar que el nen havia patit a la vida, potser no menys que ella, que ell també era un paria.
  L'espurna que va travessar el cor a primera vista ja encenia a poc a poc el foc del mateix amor que la noia somiava. I va decidir no perdre la seva oportunitat, captivar el noi, seduir. De fet, volia una simple felicitat femenina: estimar-se a si mateixa i ser estimada. A la comunitat, només se li exigia sexe, tenia força experiència en relacions sexuals. Però de vegades se sentia com una prostituta, copulant per indicació del director. I no tenia un cavaller permanent. A la comunitat es practicaven relacions lliures, els pagesos feien rudament la seva feina i marxaven. I amb aquest noi volia fer un autèntic romanç.
  Hope va deixar la seva corona de flors juntament amb els seus plans per prendre una mica de sol. I va anar a visitar en Boris tan bon punt ell li va oferir. Van quedar sols. La noia va intentar ser sexy i aviat va veure que el jove estava emocionat, la seva dignitat començava a sortir dels seus pantalons curts. Això va agradar a Nadezhda: el noi la vol! És atractiva i seductora.
  La noia va decidir actuar, perquè entenia que Boris era més jove que ella i que no tenia cap experiència en afers amorosos. Ella era la part activa, es va desfer ella mateixa de la roba i va alliberar el jove. Hope volia donar el màxim plaer al noi. I ella sabia com fer-ho. Tenen un sexe increïble!
  I aleshores va trucar al jove amb ella. I en Boris se'n va anar! Van començar a viure junts en una comunitat, delectant-se amb el seu amor. Els seus cors estaven plens de felicitat, semblava que duraria per sempre.
  A Nadezhda no li importava el passat de Boris, no es preocupava amb preguntes fins i tot quan la seva estimada venia amb roba tacada de sang. Ella creia, volia creure que el seu Borka només ajudava a sacrificar animals. Mai es van barallar, gairebé mai es van discutir entre ells. L'hàbit de cedir i no lluitar pel lideratge va fer un bon servei a la vida junts.
  
  
  Capítol 22
  Boris vivia a la secta, encara que més d'una vegada li va sorgir el pensament: fugir. Persuadir a Nadezhda i anar a algun lloc amb ella perquè no hi hagi Albina, assassinats, filmació en porno a les seves vides. L'obstacle era la manca de diners i documents. A Nadezhda ni tan sols se li va pagar pel rodatge. Albina podria, en forma d'incentiu, alliberar-la d'altres treballs obligatoris a la cuina o a la parcelЈla, però no va donar més de cent rubles "per gelat" a les seves mans. I Borka no va aconseguir res pels assassinats. És bo que després del violador l'Albina no li demanés noves víctimes.
  A Boris no li agradava que la seva estimada fos filmada en porno. Aproximadament un cop al mes venia el director i els participants del rodatge es reunien a l'hangar.
  En Boris volia saber com anava el tiroteig i un dia li van permetre assistir-hi. Es va fer a un costat i va observar el procés, especialment per a la seva estimada. Se li va acostar un noi nu i bronzejat, d'uns vint anys. Boris el coneixia de la comunitat, treballava amb ell al jardí. El jove es deia Kolya. Va ajudar Nadezhda a despullar-se, la va portar al sofà sota els focus.
  En Boris se sentia gelós, tenia ganes de córrer i endur-se la seva xicota, però no es va atrevir a espatllar el rodatge. Una veu interior desagradable el va tranquilЈlitzar: només és una feina, no estaràs gelós de la teva feina, oi?! No facis escàndol, sigues una persona intelЈligent. Deixa que la noia es relaxi i gaudeixi.
  
  
  La Nadia i la Kolya es van emocionar cada cop més. El procés de rodatge ha començat. Els cossos dels joves s'entrellaçaven. La Nadia va gemegar, i la dignitat d'en Boris es va inflar dolorosament. Estranyament, la gelosia va desaparèixer de sobte. Maleït, la seva estimada folla amb un noi just davant dels seus ulls, però li provoca emoció, els gemecs de la Nadia acaricien l'orella.
  Nikolai va galopar vigorosament sobre la seva parella, somrient feliçment. Altres participants en el rodatge, tres parelles més, els mateixos van començar a aparellar-se. Els adeptes gemegueren i somreien amb una voluptuositat simulada.
  
  +
  Aleshores, el director va fer un gest amb la mà a Boris: despulla't i uneix-te a ells. Com, seràs el segon amb la Nadia. Però en Borka va saltar fora de la sala on es feia tota aquesta lascivia.
  I aleshores va sentir l'Albina queixar-se al director que les vendes de vídeos havien baixat, i va dir que ara es demandava rodar a l'estil de BDSM dur. Boris no sabia què era. Pregunteu, és clar, avergonyit. I Nadezhda no podia explicar-li realment.
  I a l'estiu, els sectaris van ser portats a Utrish, un lloc tranquil i remot amb platges poc poblades i boscos pintorescos, que s'acostaven a les llacunes gairebé fins a l'aigua. Aquí es van programar sessions d'ilЈlustració no només per a membres de la secta branca dirigida per Albina, sinó també per a adeptes de Moscou.
  També va arribar Vladimir Achintsev, el mateix fotògraf calb i director porno que treballava a Sotxi.
  Boris es va adonar que s'esperava disparar a la natura. No s'equivocava. Aviat Nadezhda i diversos nois van ser portats al bosc. Boris es va colar darrere de l'equip de filmació.
  El que va veure va sorprendre a Borka. El seu estimat va servir una companyia de cinc homes alhora! Aquesta gangbang recordava a una "noda de gossos" durant l'estre a una gossa, quan s'enfilen per torns. A més, els homes van començar a actuar al mateix temps! La boca encantadora de la Nadia, els seus forats elegants estaven plens d'excitats barres de jade de nois.
  El que va fer Nadezhda va ser vulgar i repugnant. Però Boris de nou no va trobar la força per intervenir. Estava gelós i alhora lamentava la seva estimada. Després del tiroteig, van mantenir una conversa seriosa.
  
  
  La Nadia va posar excuses, assegurada: era necessari segons el guió, Borya no hauria d'estar gelós i indignat, només l'estima a ell. Boris ho sabia. I estimava la seva Nadenka i, per tant, la va perdonar tot. Es van reconciliar. Però això no va deixar de filmar la Nadia. Un parell de dies després, ella i una altra dona desconeguda per en Boris van ser portades al bosc.
  Aquell fatídic dia, Boris i Nadezhda es van despertar quan el sol ja havia sortit de darrere de les muntanyes i havia escalfat la platja nudista, on la gent nua es reunia per banyar-se al tranquil mar matinal. En Boris es va quedar mirant els nudistes durant un parell de minuts, però no va anar a la platja. Després de dormir, va sentir un desig en ell mateix, va tornar a Nadezhda, que estava estirada a la tenda, i la va atreure cap a ell. La noia va somriure àmpliament i va tornar el petó. Els joves van fer l'amor. Els seus cossos cremaven de passió.
  Aquesta vegada, Boris va actuar de manera grollera, encara no havia perdonat completament a la seva estimada la seva indecència en l'últim tiroteig, i Nadezhda va ser afectuosa i servicial. Els amants es van jugar, contenint els seus gemecs per no cridar l'atenció dels curiosos.
  Quan en Boris va acabar, va treure a Nadezhda de la tenda i a l'aigua. El mar era càlid, igual que l'aire, que s'havia escalfat fins a quasi trenta graus. Veritable estiu del sud!
  A l'aigua, Nadezhda gairebé nua semblava especialment bella, els seus cabells daurats brillaven al sol.
  Els amants van esquitxar durant molt de temps. Quan van arribar a terra, Boris va anar a la font a buscar aigua, i Nadezhda, en la seva absència, va ser portat al tiroteig. Tornant Borka no sabia on: el bosc d'Utrish és vast. Estava esperant la seva estimada i va maleir el director.
  I aleshores va aparèixer Nadya, la va portar l'assistent d'Achintsev, la noia gairebé no es podia posar dempeus i no es podia moure sense ajuda externa. El seu pubis i les cuixes estaven coberts de sang.
  - Què ha passat, amor? va preguntar en Boris amb tensió.
  L'esperança va respondre amb llàgrimes:
  "Són només una mena de pervertits...
  - Ara mateix, li ensenyaré, ell respondrà de tot! - va dir en Boris, va agafar un ganivet de cuina estirat a la taula i es va precipitar a buscar el director.
  L'esperança va cridar: "No!" - i va seguir a Borka. La premonició que la seva estimada crearà problemes va donar força a la noia.
  Vladimir Achintsev ja ha tornat després de disparar al seu aparcament. Va sentir els passos d'en Boris i es va girar cap a la seva direcció:
  - Què necessites?
  Borka no va respondre. Va arribar al dolent amb dos salts, li va clavar un ganivet a l'estómac i només després va dir només una paraula: "Escoria!"
  L'home no es podia cobrir. El ganivet va entrar profundament al cos. El director commocionat no va cridar, no va mostrar la més mínima resistència, només va preguntar desconcertat:
  - Per a què?
  Boris de nou no va respondre. Va treure el ganivet de l'estómac i va tornar a apunyalar. Aquesta vegada a la clavícula del director. La sang brollava i en Borka, furiós, va apunyalar el pagès una i altra vegada.
  En acostar-se, Nadezhda es va precipitar cap al jove amb les paraules:
  - No! Atura-ho!
  La noia va arrencar el ganivet de les mans d'en Boris. El director es va enfonsar a terra i Borka va notar que s'acostava una persona. Privat del coratge natural, el jove es va precipitar instintivament a córrer cap al bosc. L'esperança després del rodatge sàdic no va poder córrer. Va fer uns quants passos darrere de la seva estimada, però es va aturar amb un ganivet a les mans. La noia estava confusa, commocionada.
  Va aparèixer un home, va bloquejar el camí de Nadezhda. Després va pujar més gent. Algú va trucar a la policia. Però la Nadia no es va emocionar, els ciutadans curiosos només miraven el cadàver del director i la noia, tacats de sang.
  I en Boris va desaparèixer al bosc. La sort no va abandonar el jove assassí i aquesta vegada, ningú es va posar en el seu camí, ningú li va fer cas.
  Borka es va endinsar a les muntanyes. Es va sentir malament: la seva estimada es va quedar al lloc del crim, va poder ser detinguda i interrogada. Però la debilitat mental no va permetre que l'home tornés enrere i es rendeixi.
  No obstant això, a la nit Borka va baixar al mar. Els sectaris van marxar, els seus camps estaven buits. No hi havia esperança, però la tenda on vivien es va mantenir al seu lloc. Boris va endevinar que la seva estimada va ser portada a Anapa per ser interrogada.
  
  +
  Capítol 23
  L'esperança es va portar a l'investigador. Va resultar ser una dona. Tanmateix, a la Nadia no li importava qui l'interrogués. Després de les preguntes de control: cognom, nom, patronímic, l'investigador es va posar a la feina.
  - La teva situació, Nadejda Petrovna, em sembla així: un camperol s'ha enfilat cap a tu, et vas defensar, vas agafar un ganivet i el va colpejar. Tinc raó?
  Hope va assentir.
  - Entenc-te, en principi, pots. Però no pots perdonar, hauràs de respondre de l'assassinat.
  Hope va sospirar tristament i va confirmar:
  - Estic preparat...
  L'investigador va mirar la noia amb atenció. Tenia els ulls vermells de llàgrimes, encara estava en estat de xoc.
  "Sí, hi ha un terme per a l'assassinat, però vull ajudar-te", va dir l'investigador.
  Nadezhda va mirar a la dama que l'estava interrogant. Una dona jove amb ulls penetrants, astuts i penetrants. A Nadezhda no li agradava. Probablement no ajudarà!
  I el membre del Comitè d'Investigació va continuar:
  - Et farem una confessió, això suavitzarà la teva posició. Si admeteu que l'assassinat es va cometre en estat de passió, no podreu passar més de quatre anys. És possible que sigui condicional. Tot depèn de tu. Explica'm detalladament com vas matar, ho anotaré i ho arreglaré. Per descomptat, farem exàmens per confirmar les teves paraules.
  Nadezhda va sanglotar, parpellejant els ulls enrogits amb freqüència. La noia no sabia què dir. Ella no va cometre l'assassinat, però no va voler trair en Boris, i el ganivet, prova directa, estava a les seves mans. Hauré d'escriure alguna cosa. Les paraules de l'investigador sobre els exàmens també es van tensar. Volia fer-ho tot bé.
  Hope va preguntar amb incertesa:
  - Pots pensar?
  L'investigador va respondre:
  - D'acord, pensa! Però mentre et quedes en un centre de presó preventiva, és bo pensar-hi.
  La dona investigada va ser traslladada per llargs passadissos fins al soterrani. Allà la van trobar un home amb les espatlletes d'un major i dues joves amb bata blanca. Un és alt, l'altre està per sota de la mitjana. El major va ordenar a les dames:
  - Contesta el ciutadà a l'habitació, pren empremtes, examina amb atenció i busca.
  La dona alta va assentir.
  - Fem-ho!
  El major va repetir enfadat:
  - Tingueu en compte que la cerca ha de ser la més exhaustiva! És una assassina perillosa.
  Una dona baixa amb unes celles estretes pintades de colors brillants fusionades al pont del nas va respondre:
  "Per descomptat, farem el que calgui!
  Nadezhda va ser portada a una habitació amb parets blanques, focus i un gran mirall. La dona alta va encendre la llum addicional, que va fer mal als ulls de Nadezhda amb una picada. Li van donar un tauler i li van dir que es mantingués dret. Clic al perfil, cara sencera. Després es van untar les mans amb pintura i van agafar empremtes dactilars. Nadezhda va prémer suaument el paper, cada dit per separat, després el palmell.
  Llavors, l'acusat va ser portat a la caixa per ser examinat, sota llums brillants que brillaven per tots els costats i no donaven ombra. A la caixa hi havia una taula mèdica amb el material necessari, a la cantonada hi havia una cadira ginecològica cargolada al terra.
  - Desvestir! va ordenar la dama alta. Treu-te tota la roba i puja a una cadira.
  L'esperança estava confusa. Es va adonar que el seu cos seria escorcollat, potser ficant els dits en llocs íntims. I després de la filmació, la seva vagina es va inflamar i picor. Va intentar calmar-se mentalment: està bé, tracta-ho com un examen mèdic habitual.
  Inhibida, Nadezhda es va treure lentament el vestit, el sostenidor, les malles i les sandàlies. La dona alta va agafar la roba i va palpar cada costura, cada plec. La guarda baixa va posar la roba amuntegada i va mirar irònicament l'acusat. Les dues dones eren relativament joves i boniques. Això va calmar una mica Nadezhda. I, tanmateix, va trobar incòmode treure's les calces.
  Tanmateix, l'alt va dir en veu alta:
  Treu-te també les calces!
  La dona baixa va afegir:
  - Afanya't! En cas contrari, t'ajudarem. I pujar a una cadira, sentir com si estiguessis a la cita del ginecòleg.
  Però les dones van començar la seva inspecció des del cap, pentinant els cabells llargs i gruixuts de Nadezhda, eviscerant tots els fils.
  "La teva crinera és preciosa", va dir l'alt. - Només dutxa't. Estigues tranquil, o ens afaitarem!
  Els guàrdies van mirar les orelles del detingut i fins i tot van fer servir una lupa. També van mirar cap a les fosses nasals, eixamplant-les amb cura amb unes pinces. Les dones gairebé no causaven dolor, però Nadezhda se sentia com un conillet d'índies. Va ser humiliant, sobretot quan una mà enguantada li va entrar a la boca, va començar a escórrer darrere dels seus llavis, va tocar el cel, li va estirar suaument la llengua.
  Hope es va sentir malalt, la seva boca tenia gust de goma. No entenia per què era necessari un examen tan exhaustiu.
  I els guàrdies li van aixafar els pits, li van palpar sota les aixelles. Aleshores un d'ells va causar el primer dolor greu en pressionar el melic. L'esperança va boquejar i es va contraure.
  "Aquestes encara són flors", va dir la dama alta. - Ara et buscarem en llocs íntims. Si us plau, esteneu les cames, les arreglarem. I relaxa't. Aquest procediment no és molt agradable, però és necessari per a una inspecció completa. Intentaré causar el menor inconvenient possible.
  Nadezhda va sospirar amb força, va estendre les cames i aviat va sentir el moviment d'una dona que introduïa el seu llarg dit índex al pit de Venus.
  va cridar la Nadia. Ha fet molt mal! El dolor causat per una mà aspra en un guant mèdic es va sobreposar al dolor latent obtingut durant el rodatge.
  Dur com un dit de fusta, Nadezhda va ficar profundament a la vagina, provocant un desig insoportable d'orinar.
  La Nàdia va contenir amb dificultat el seu impuls, i la dama que la va examinar va dir:
  "Oh, aquí hi ha problemes!" Inflamació. Hauria d'aplicar ungüent.
  "Això no ens preocupa", va respondre la matrona baixa. Digueu-li al metge que ho revisi més tard.
  L'alta va inserir el segon dit, tan fort i profund que Nadezhda va sentir espasmes. Tenia dolor i li feia pessigolles, i tenia un desig insuportable d'escriure. La noia no ho va poder suportar, va sortir un raig d'orina.
  - És una infecció! - va jurar alt, però no va treure els dits de la vagina. - M'he mullat la bata.
  "Deixeu-lo despertar", va respondre el curt entre riure. - Hi ha un munt de bates seques.
  
  
  La matrona alta es va aturar, després va arribar als seus dits fins a l'úter i va començar a torçar-los allà. La Nadia va gemegar de dolor i vergonya, va començar a tremolar. I la matrona va somriure i va continuar retorçant els dits. No es va afanyar, va fer tot això no sense plaer. Semblava que li agradava infligir dolor al lloc més íntim d'una dona. Al mateix temps, la dona va separar els llavis de Nadezhda amb els dits de la seva mà lliure i va pressionar el clítoris. L'acusat va gemegar, la recerca es va convertir en una burla. El superior va examinar la vagina molt més temps i amb més cura del que s'hauria d'haver fet durant la inspecció. Això es va fer a propòsit per humiliar i ferir el presoner.
  A la dona baixa no li va importar, va dir a Nadezhda:
  "Estita quiet, bella!" Quan resisteixes, fa més mal.
  Finalment, la dama alta va treure la mà del seu lloc íntim, però Nadezhda no va ser alliberada. La matrona va reemplaçar el guant, li va deixar caure una mica de vaselina al dit i va entrar de cop a l'anus de la noia. La cara de l'acusat es va tornar encara més vermella de vergonya. Però la matrona va introduir un segon dit.
  Nadezhda, fixada a la cadira, va gemegar d'indignació, i la dama alta només va somriure, va afegir un tercer dit i es va endinsar profundament en el seu recte. Quin fàstic i humiliant és quan et claven l'anus!
  L'esperança tremolava de dolor i d'impotència. La baixa matrona la va tranquilЈlitzar:
  - Hem de mirar. No et preocupis, ja s'ha acabat tot.
  Les llàgrimes de la Nadia van baixar per les seves galtes, i la dona alta va penetrar cada cop més profundament a l'anus, com si volgués trencar-lo.
  Núvia poc controlada:
  - No el trenquis...
  "És experimentada, el seu punt està desenvolupat", va dir la gran matrona, però va relaxar la pressió, va girar una mica els dits a l'anus i va dir:
  "Hem de posar-hi una sonda".
  Low va respondre:
  - La sonda vella es va trencar, però la nova no es va portar... I en general, deixa de burlar-te d'ella. L'hem fet prou mal.
  La gran matrona va objectar:
  - El major va ordenar que la recerca fos la més exhaustiva!
  Low explicat:
  - Ho ordena en relació a tots els sospitosos dels assassinats per tal de trencar la voluntat dels investigats.
  La gran matrona va treure la mà de l'anus i va dir:
  "I aquí es veu net.
  Aleshores es va girar cap a Hope:
  - Bé, viu!
  Aleshores es va treure els guants i els va llençar a la deixalleria. Nadezhda va respirar alleujat: la recerca finalment va acabar. Però el guardià va treure un altre parell de guants de goma i se'ls va tornar a posar. L'acusat va tornar a sacsejar: l'execució continua?
  El baix la va tranquilЈlitzar:
  - No tinguis por! Ara et revisarà les cames i ja està!
  L'alt guardià va sentir com els músculs de les cames entrenades de Nadezhda, els seus genolls, pressionaven els seus panxells. Va baixar fins a les plantes, va palpar cada peu. Fins i tot va estendre els dits dels peus. No sembla que faci mal res. Però, tot i així, fastigós, avergonyit, espantós. Per a què serveix tot això?
  Finalment la dama baixa va anunciar:
  - S'ha acabat la recerca. Ara cal rentar-se a la dutxa i a la càmera.
  A Nadezhda se li va donar una tovallola, un tros de sabó de roba i la van conduir pel passadís fins a la dutxa. L'estat d'ànim era fàstic, la vagina estava molt adolorida, el cap girava. Per què la van assetjar tant? Per què tanta crueltat? I els guàrdies la miraven amb menyspreu.
  L'esperança ha pres una decisió: callarà! De totes maneres, calla. No dirà ni una paraula sobre Boris. No dirà ni una paraula! No hi haurà confessions sinceres, ni informació a l'investigador. Res!
  Actuarà com una sordmuda i es negarà a signar cap protocol.
  
  
  Capítol 24
  Kovalev va arribar dissabte al matí. Es va instalЈlar en una habitació amb Vasily. Es va decidir enviar-lo a Utrish l'endemà. Inna va prometre donar-li la tenda de campanya al seu germà, recollir roba hippie i, al vespre, fer-li el tall de cabell a l'empleat, portar-lo amb una aparença adequada perquè no es diferenciés dels habitants permanents d'Utrish i no despertaria la seva desconfiança.
  La tasca per endavant va agradar a Kovalev. Estava alegre, esquitxat d'acudits, feia elogis a Inna.
  A Vasily Krasin li agradava aquesta dona. Però per la seva natural modèstia, normalment no pròpia de la policia, no va fer cap pas cap a un acostament més proper. Inna i la seva mare van ser educades amb el convidat. Van sopar junts, però amb Inna Vasily van parlar principalment de temes de treball.
  Kovalev immediatament es va comportar sense inhibicions amb la noia. Va explicar històries i anècdotes divertides, i al vespre va anar completament a l'habitació de l'Inna.
  Vasily estava gelós: es van sentir rialles i veus animades des de darrere de la paret, però Krasin no es va atrevir a unir-se a la parella alegre, tot i que estava preocupat: tenia plans per a Inna. Però aquí està ella, de seguida amb Kovalev... És un dona dona, no parla seriosament, només té al cap el sexe.
  Tot estava tranquil a l'habitació del costat. "S'han anat al llit", va pensar Krasin. "Una dona frívola, i volia fer-me amistat amb ella".
  Kovalyov va estar fora durant molt de temps, va aparèixer a la nit.
  - Com està l'Inna al llit?- va preguntar en Vasili enfadat, que no podia adormir-se.
  No teníem res! va respondre Kovalev. Ni tan sols ens hem fet un petó.
  - Em pregunto què van fer la meitat de la nit llavors? Krasin no s'ho va creure.
  - Em van pentinar, i després vaig llegir un llibre sobre Utrish i els seus habitants. Per entendre què hi passa.
  - Calia llegir, no podia aquí?
  - Així que allà el llibre només es podia llegir des d'un ordinador. Sobre Utrish, Inna només tenia la "Fórmula de la Llibertat" *, baixada com a fitxer a Internet. Estava llegint i ella se'n va anar al llit. Mira millor, com m'han fet un erokez?
  
  *Discurs sobre el llibre d'Alexei Bolshakov "Fórmula de la llibertat. Utrish"
  
  Un empleat del comitè d'investigació, Andrei Kovalev, semblava molt divertit amb el seu nou pentinat. Però Krasin ni tan sols va somriure, va dir:
  - Bé! Semblava un gall.
  Kovalev no es va ofendre, es va adormir en previsió de la propera obra.
  L'endemà, un empleat va anar a Utrish per recollir informació sobre la difunta actriu i el seu entorn.
  Des de la parada d'autobús fins a la tercera llacuna, on va tenir lloc l'assassinat, cal caminar quatre quilòmetres per la vora del mar. També era possible arribar-hi amb vaixell, que portava diners als estiuejants, però Kovalev va decidir anar a peu, com feien els indígenes locals.
  Davant seu, va veure una noia amb un vestit curt amb una motxilla i una tenda de campanya sobre les espatlles. Kovalev va examinar furtivament el desconegut. Una mica prima, d'alçada mitjana, però de cames llargues, esvelta, de seguida li va semblar bonica a l'Andrei: els seus llargs cabells s'enrotllaven en cues que sobresurten en diferents direccions, cosa que delatava la seva pertinença a informals.
  Kovalev va decidir actuar. Va trobar el desconegut i va dir:
  - Ei! Estic aquí per primera vegada, els meus amics em van parlar d'Utrish. Diuen que el millor és parar a la tercera llacuna.
  "Bon dia", va respondre la noia amb un somriure, tot i que el dia ja havia creuat l'equador. - Sí, és un lloc fantàstic. Jo mateix estic allà, a la quarta llacuna.
  Pit alt, cara dolça ovalada, somriure agradable. Volia conèixer-ho millor. Kovalev va dir:
  Anem junts, ja que estem de camí.
  "Ho podem fer junts", va acceptar la noia. - Tens aigua potable?
  Kovalev va comprar una mica d'aigua mineral a Anapa. Li van indicar que es pot agafar aigua de la font, i no es va aprovisionar per poder portar menys.
  
  
  
  - Queda una mica, - va dir l'Andrew. "Ara ho aconseguiré, et donaré mig got del meu escàs material". Em van dir que hi ha aigua en una font en una escletxa darrere de la tercera llacuna. Vull recollir-lo avui.
  - Ho pots agafar a la cascada. Estarà de camí.
  - Pots beure l'aigua de la cascada? va preguntar l'Andrey.
  - Cal bullir el de sota, però pots pujar per sobre de la cascada, allà, a la muntanya, surt la font. L'aigua és clara, vull anar-hi, per no sortir de seguida de la llacuna, - va dir la noia amb un dolç somriure.
  "I hi aniria per no patir set", va dir Kovalev amb entusiasme.
  - Bé, anem, us ensenyaré la font, va respondre la noia. - Quin és el teu nom?
  - Andrei. Què tal tu?
  - Sóc la nimfa.
  És realment una nimfa? Kovalev es va sorprendre.
  - És aquí. Aquí adoptat per sobrenoms. I en una vida passada, em deia Lena.
  "Em diuen Kal. Però prefereixo el nom.
  Andrei va treure una ampolla d'aigua, una tassa, la va abocar a la noia.
  També es va treure la motxilla, es va llençar el vestit, deixant només les calces petites, va posar el vestit a la motxilla i va preguntar:
  - Fuma vostè?
  No, Andrew no fumava.
  - Haurem de disparar. I trobar ampolles d'aigua. Hi hauria d'haver un contenidor d'escombraries davant de la cascada. Allà veurem.
  Es van asseure uns minuts a la vora i la Lena es va oferir a nedar al mar. Es va llençar les minicalces i es va submergir amb valentia a l'onada que s'acostava. Kovalev va seguir el mateix. Era la primera vegada que nedava sense banyador, però de seguida li va agradar! A les sensacions habituals s'hi va afegir una sensació de llibertat ilЈlimitada, per la qual els nudistes, de fet, es treuen la roba.
  Kovalev i la nimfa nedaven lluny, Andrei mai havia nedat tan lluny, però en presència d'un bonic company de viatge no tenia gens por. Ni tan sols pensava en el fet que la gent que passava pogués agafar les seves coses.
  Després d'haver-se assecat una mica, els nois van agafar les motxilles i van caminar lentament cap a la cascada. A l'Andrei li agradava molt anar amb una noia nua i parlar amb ella. Kovalyov va pensar coses per si mateix mentre anava, dient que era un artista, però que treballava temporalment com a conserge a Sant Petersburg. La noia li va dir que li encanta fer autostop i que ha recorregut mig país d'aquesta manera. Va explicar com va arribar aquí des d'Altai, com va esperar una forta tempesta a l'autopista prop de Voronezh. Kovalev va preguntar si tenia por de viatjar sola, si els camperols l'estaven molestant.
  - Per a què? - la noia es va sorprendre. - Sempre pots trobar una prostituta a l'autopista.
  No obstant això, va tenir un cas amb un camioner que va començar a agafar-se per les cames, a molestar, fins i tot va aturar el cotxe i va començar a tapar les finestres. La Lena li va oferir cent cinquanta rubles per conduir-la i va voler sortir del cotxe. "No necessito diners, vull sexe", va dir l'home preocupat. Però la Lena es va trobar, va dir que no estava preparada per al sexe, perquè tenia la regla. "Almenys fes una mamada", va preguntar el camioner. "Bé! va dir la Lena. "Només necessito sortir a fer pipí". El conductor va obrir la porta, la noia va agafar les seves coses i va saltar del cotxe.
  "Així que l'home es va quedar sense diners i sense sexe, i vaig fer un altre viatge", va dir alegrement la Lena-Nymph i va afegir que realment creu en la predestinació del destí i el seu àngel de la guarda que la salvarà en temps difícils.
  L'Andrey va preguntar quant de temps es mantindria la Lena sobre Utrish, va respondre que no tenia plans definits, però que si coneixia amics, es quedaria més temps.
  Kovalev va mirar les cames esveltes de la noia, els bells pits i va pensar que la seva xicota a Sant Petersburg s'havia de cuidar. Gimnàs, o alguna cosa, per visitar.
  Al mateix temps, Kovalev no es va oblidar del cas. Va dir amb cautela que havia sentit que aquest any un director que va filmar porno va ser assassinat a Utrish.
  La Lena no sabia res de l'assassinat. Va passar gairebé tot l'estiu a Altai.
  A la cascada, els companys de viatge van nedar de nou, després es van assecar a la riba, observant la gent que es dutxava, van trobar un parell d'ampolles buides i van pujar pel camí. La Lena va ensenyar el camí cap a la font que alimenta la cascada. Andrei va seguir amb valentia la noia, escoltant la seva història sobre com l'any passat ell i els seus amics van escalar per tot Utrish.
  A la tornada, la Lena nua, lamentant no haver pres sabó, es va quedar amb valentia sota una cascada d'aigua fresca que caia d'un penya-segat a la platja. Andrei no es va dutxar. Ell admirava la noia. Cada cop li agradava més. La seva espontaneïtat, facilitat de comunicació, ganes de parlar amb ell sobre qualsevol tema van subornar a un empleat del comitè d'investigació. Així que van anar a la llacuna i van parlar com bons vells amics que sempre tenen temes per a una conversa agradable.
  A la tercera llacuna, l'Andrei de seguida va trobar un bon aparcament a la vora. La Lena volia anar més enllà, però Kovalev va suggerir que la noia s'aturi temporalment al seu costat i mengés fins que es fes fosc. La Lena va acceptar immediatament: l'agent va ajudar la noia a muntar la seva tenda i junts van anar al bosc a buscar llenya.
  Al bosc, no tant recollien llenya com admiraven la bellesa de la natura local, els majestuosos roures centenaris i els ginebres encara més centenaris. Escollint un dels roures més poderosos, la noia va intentar mesurar-ne l'amplada i amb prou feines encaixava en tres circumferències.
  "Sí", va dir la Lena admirada, "aquest roure es va quedar aquí molt abans que nasquéssim, a l'Edat Mitjana, i, molt probablement, ens pararà darrere, per fer les delícies dels nostres fills i néts.
  Andrey, fascinat per la noia, no va poder apartar d'ella la seva mirada d'admiració. Van tornar a l'aparcament, van fer foc i van fer farinetes de blat sarraí. Kovalev volia omplir-lo amb guisat, però la Lena es va negar a menjar el seu menjar enllaunat, citant el fet que era vegetariana. Bé, el sopar vegetarià en presència d'una noia bonica va resultar molt saborós.
  La Lena va dir que aquí hi ha una energia especial de la natura salvatge. Per tant, el menjar més senzill cuinat al foc, fins i tot la farineta normal sense llet, té un gust agradable, satura el cos i s'absorbeix millor que les delícies de la ciutat.
  Kovalev va escoltar atentament a Lenochka, es va oblidar completament de la seva tasca.
  Després d'admirar la posta de sol, Lena va suplicar cansament i es va anar al llit, mentre Andrei va estar assegut al costat del mar durant molt de temps, pensant en la noia, pensant en la vida.
  Aquí es va sentir bé i tranquil. No obstant això, aquest lloc és fèrtil: la reserva Utrishsky. Un tros d'idilЈli caucàsic. L'absència total de cotxes i civilització, aire fresc net, mar suau. Seu, bastard de plaer, inhala l'aire del mar amb els pits plens, admira la bellesa que l'envolta. La gràcia especial d'aquests llocs dóna pau i tranquilЈlitat, toca unes bones cordes a l'ànima, que comencen a cantar, i després atreuen aquí de nou. Sentiments de calma i tranquilЈlitat, seguretat, lentitud i bondat provoquen un augment d'emocions positives, una sensació de felicitat, harmonia amb el món exterior, un desig de fer el bé, de fer la vida millor i més alegre.
  L'Andrei ni tan sols sabia fins a quin punt és d'agradable admirar el camí de la lluna i la brillantor de les estrelles, veure els satèlЈlits que es mouen pel cel, llaurant majestuosament les extensions interminables o llançant estrelles fugaces i meteorits que s'endinsen ràpidament cap a l'abisme.
  En aquests moments no hi ha temps per treballar, vull pensar només en l'etern. És una llàstima que Lenochka hagi anat a la seva tenda. Estaria bé seure amb ella sota el cel estrellat, parlar de la vida i de l'amor, nedar pel camí de la lluna sense roba. Bé, encara hi ha temps.
  
  
  Capítol 25
  L'endemà al matí, Andrei es va despertar amb la ferma intenció de fer alguna cosa agradable per a la Lenochka. Estava atret per aquesta noia, el cor sever de l'òpera es va omplir d'una dolça emoció en espera de la comunicació amb un estimat home petit.
  El sol acabava de sortir, Utrish encara dormia. Al llarg de la riba, a la mateixa vora de l'aigua, un jove prim, pelut, alt i lleugerament ajupit caminava sol amb una jaqueta de tardor i uns texans bruts, cosa inusual per a Utrish.
  "Quin jove més estrany", va pensar Kovalev. "Fa càlid i està vestit així".
  Els seus ulls es van trobar. Andrew es va quedar congelat. Semblava que estava bocabadat: un calfred esgarrifós va passar com la pell de gallina per tot el cos de l'òpera. Hi havia quelcom animal, terrible en aquest jove. Kovalev ha vist molts delinqüents, però, potser, encara no s'ha trobat amb una mirada tan sinistra.
  Ell ja sabia quin tipus d'huracà s'amaga, de vegades, als ulls d'un criminal. Va passar per veure com brillaven amb una brillantor metàlЈlica. L'aspecte d'una persona senzilla, no subjecta a passions, és completament diferent, tranquil, benèvol.
  Oper es va asseure una estona com si estigués atordit. I el desconegut semblava tenir por d'alguna cosa. Al camí més proper, va girar cap al bosc i va començar a allunyar-se ràpidament. Kovalev va recuperar la raó, va recordar per què era aquí i es va afanyar darrere del noi. Però el seu rastre s'ha esvaït.
  Andrei va tornar i es va asseure a l'aparcament. Pensant, ni tan sols es va adonar de com la Lena va sortir de la tenda.
  - Bon dia! - somrient feliç, va dir la noia.
  "Bon dia", Kovalev va esprémer un somriure amb dificultat.
  - Vas a nedar? va preguntar la Lena.
  Fa uns minuts l'Andreu hauria estat feliç. Però ara estava molest perquè havia trobat a faltar un desconegut.
  "Seré més tard", va dir Kovalev. -Alguna cosa que encara no vull.
  "D'acord, el que vulguis", va respondre la Lena, va baixar al mar, es va treure el vestit i va nedar per la costa, empenyent suaument les onades i les rares meduses que es van trobar al seu camí.
  Un somriure feliç no va sortir de la cara de la noia. Andrei la va tornar a admirar, els seus pensaments van començar a ordenar-se.
  Andrey va decidir donar-li una tovallola a Lenochka tan bon punt la noia surti de l'aigua. No obstant això, a la platja va aparèixer un home alt i barbut de gairebé dos metres, d'uns trenta anys, amb una samarreta forada. En lloc de pantalons, el van lligar amb una tovallola. L'home va reconèixer immediatament a la Lena.
  - Oh, la nimfa ha aparegut! va dir en veu alta. - Quina gent i sense protecció!
  - Dobrynya, ets tu? - la noia estava encantada, va saltar fora de l'aigua i va córrer cap al camperol amb una lleugera trotada.
  Dobrynya va estendre els braços. La Lena nua li va penjar al coll, aixecant les cames per sobre del terra. Dobrynya la va abraçar, la va mantenir en braços durant uns segons i després la va posar suaument a terra.
  Què és tard aquest any? Dobrynya va preguntar en veu alta: sembla que tenia el costum de parlar així.
  - Jo estava a Altai.
  - Bé, t'has deixat portar. Tenim alguna cosa millor. Fa calor, el mar és a prop, la festa és fresca.
  - També hi ha nois interessants. Te'n recordes de Yurka Shaggy? Vaig estar amb ell. Però aquí, tens raó, és millor. Per tant, tira per aquí...
  - Hi has arribat a peu? va preguntar Dobrynya. - Durant molt de temps?
  - Quatre dies. Després de Novosibirsk amb molt èxit. A Moscou amb un canvi. Allà vaig agafar un cotxe de passatgers fins a Voronezh. A Voronezh, vaig caure en un xàfec, però vaig arribar a Anapa sense transferències. I al principi, imagina't, una cabra gairebé em va violar. Terrible, vell, tot amb tatuatges criminals. A Irkutsk, el va aturar. "A Moscou", diu, "me'n vaig". Vaig estar encantat, vaig conduir una mica, vaig xerrar sobre això i allò. De sobte, va sortir de la carretera principal i es va aturar. Va treure les cortines del camió, "Vull sexe", diu. Eli va fer marxa enrere. cabra! També ho vaig provar sense preservatiu...
  Amb qui et vas llevar? Va preguntar Dobrynya i va mirar cap a l'Andrey.
  - Un. Allà, veus, la meva tenda groga, - va respondre la Lena i va afegir, baixant la veu:
  - Vaig conèixer aquest noi ahir. Andrey és un artista, aquesta és la seva primera vegada aquí.
  Kovalev tenia una oïda excelЈlent. Va seguir de prop la conversa.
  - I què vas parar al passadís? Va tornar a preguntar la Dobrynya. - Anem a l'helicòpter.
  Hi ha un lloc digne per aparcar-hi?
  - Bé, sí, ahir els nois de Krasnodar es van mudar. El lloc ha quedat desocupat. Rostov només va quedar, cinc persones, i Rada amb una xicota.
  "Recordo Rada de l'any passat", va dir la Lena. - És divertida. Ella ens va ensenyar a conjurar.
  - Sí! És una autèntica bruixa! Mentre fuma males herbes, es comunica amb els diables, - va fer broma Dobrynya.
  "I amb els àngels, també", va somriure la Lena. - No et van veure ahir.
  - I tota la nit vam estar buscant en Danka, el fill de l'Anka, al bosc. Imagineu-vos, al juny la noia va desaparèixer, i ahir la Danka va desaparèixer. Al matí, la gent de Krasnodar es va traslladar, Anka va ser tractada. Es va adormir borratxo i, quan es va despertar, el seu fill no es trobava enlloc. Algú el va veure entrar al bosc. Vam mirar per tot allà i no el vam trobar. Tornem-hi avui.
  "Recordo la Danka", va dir la Lena. - Terrorista natural!
  - Aquí, aquí, aquest any la Mamai gairebé ha mort del món! Dobrynya va somriure. - Al principi em vaig barallar amb ell, vaig intentar clavar un ganivet al cul de l'home. La mare va anar cap a ell. Així que l'Anka va trencar la tetera al cap del ximple. L'únic bullidor bo estava a l'aparcament. Imagina't, amb una tetera d'aigua bullint, Mamai està al cap!
  "És divertit aquí amb tu", va dir la Lena somrient.
  - Bé, sí! I després va ser encara més divertit. L'Anka i el seu fill van sortir de l'aparcament de la Mamaia i es van aturar no gaire lluny de nosaltres. I la Mamai té por dels gats amb passió...
  - Pors? Gats?", va preguntar la noia. - Això per què?
  - Bé, va tenir líquen fa un parell d'anys. Diu que el va recollir aquí, el va tractar amb molta dificultat. Amenaçat amb molts diners. Ara, tan bon punt veu un gat, de seguida el persegueix, li llença pedres. I estima les dones. Em vaig conèixer aquí a la platja de Mamai amb una senyora d'Anapa. Matalàs, tot sobrevestit, pintat. Rossa amb trenes africanes fins a la cintura. S'ha incendiat, la qual cosa significa que la Mamai depèn d'aquesta dona. Van beure i van parlar. En resum, la va arrossegar a la tenda. I Danka va veure, va agafar un gat a la platja, es va acostar a la tenda de la Mamai, de sobte va obrir la cremallera de la tenda, va llançar el gat allà i immediatament va tancar la tenda.
  La Dobrynya va riure amb una rialla desagradable i grossa. Helen va riure amb ell.
  - Imagineu-vos, a la tenda de campanya el procés està en ple apogeu, i aleshores un gat espantat vola directament a Naked Mamai. L'agafa amb por. Després va enganxar unes cues africanes, les va treure de la seva tia. Davant els ulls de la Mamai, va passar d'una rossa de cabells llargs a una morena de cabells curts.
  La Dobrynya va tornar a riure. Rient una mica, va continuar:
  - La senyora està en xoc, la Mamai és la mateixa. Tot el malson és que la Mamai no pot treure la seva riquesa de cap manera: la dama està atrapada amb un ensurt, no poden desenganxar, no poden girar-se, no poden agafar el gat, no poden. obre la tenda. Ha ha ha!!!
  La Lena va riure en veu alta.
  "En resum, el gat va fer algun negoci allà", va continuar Dobrynya entre riure. "Vaig trencar tota l'esquena de la mare, vaig esgarrapar la cara de la dama. Però el més curiós és que la Mamai va deixar anar els gasos de l'estrès, i amb ells va saltar una sorpresa. Quina bona estranya! Ell mateix es va embrutar fins que van poder desenganxar, va embrutar la senyora, la tenda. Ha ha ha!!! I el gat de la sorpresa es va brutalitzar encara més. Ha ha ha!!!
  "Aquí cal plorar, no riure", va pensar Kovalev, observant la parella que riu.
  - Oh, malaltia! L'Alena va riure. "Sempre passa alguna cosa amb Mamai...
  "Això no és tot", va continuar Dobrynya amb la seva història. - D'alguna manera es van alliberar, el gat va ser alliberat. La pobra senyora va anar a rentar-se. I la Mamai va córrer cap al lavabo, estava molt impacient. Aviat sentim un crit a tot el bosc: "Deixa anar el meu penis, infecció!". Ha ha ha! Imagina't, Mamai, com anava amb un preservatiu, va córrer amb ell a la fossa. Es va asseure per fer front a una gran necessitat, sent: algú li va agafar el penis i l'estira a la fossa al costat del penis. Haha! Maleït, o alguna cosa, va somiar a la fossa, que tira. Imagineu-vos com és escriure amb un preservatiu ben estirat.
  "Oh, em sap greu per la pobre Mamai", va riure la Lena.
  - Va anar a casa a Sant Petersburg un parell de dies després de la tetera. Just el dia de l'assassinat. Imagineu-vos, aquí tenim un home assassinat. Fotògraf de Sotxi.
  - Vaja! La Lena va alçar les mans.
  En sentir que estaven parlant de l'assassinat, Kovalev es va acostar a Dobrynya amb Lena i es va presentar:
  Em dic Andriukha. Pseudònim - Kal.
  "I jo sóc Dobrynya", l'home va allargar la mà.
  "He sentit la teva història", va dir Kovalev. "També em van dir que l'home que va ser assassinat aquí estava filmant porno. Per això va ser golejat.
  - Qui t'ha dit això? va preguntar Dobrynya.
  "Un conegut que estava aquí el dia de l'assassinat.
  - Sí, shmon era llavors estar sa. Van venir la policia, la noia la van endur.
  "El va matar ella?" va preguntar Kovalev. Potser tenia un assistent?
  "Sí", Dobrynya li va dir que no. "Té la seva pròpia història, però no és cosa nostra. No en vull saber res. Deixa que els policies s'ho descobrin ells mateixos.
  Em pots ajudar a moure la tenda? La Lena va preguntar a la Dobrynya.
  "Ajudaré, és clar", va prometre Dobrynya i li va preguntar a Kovalev:
  - D'on ets?
  "Sóc de Sant Petersburg", va respondre Kovalev.
  - Així que va ser la Mamai qui t'ha parlat de l'assassinat? va preguntar Dobrynya.
  "No, no el conec", va respondre Kovalev. - On viu a Sant Petersburg?
  - Com ho sé! Va dir Dobrynya disgustada. - No ho ha estat mai.
  "Aquí hi ha molta gent de Sant Petersburg", va dir la Lena.
  "Sí, només Katya Ogonyok val alguna cosa", va respondre Dobrynya.
  - La Katya és aquí ara? va preguntar la Lena.
  - Sí! No està lluny de nosaltres.
  "I ens traslladem a un altre lloc", va dir la Lena a l'Andrey. - Hi ha un bon aparcament al bosc, no gaire lluny del Lotus. Es diu l'helicòpter. Vindràs amb nosaltres?
  Seré ben rebut allà? va preguntar Kovalev.
  Dobrynya va mirar l'Andrei amb valoració i va dir:
  - Si et portes bé. Espai suficient per a tothom. Si no us agrada, podeu marxar en qualsevol moment. La gent se'n va, hi ha aparcaments gratuïts. Fumaràs?
  "No, no fumo", es va disculpar Kovalev.
  "Està bé, estaràs amb nosaltres, aprendràs", va dir Dobrynya. "D'acord, prepara't si véns amb nosaltres.
  
  
  Capítol 26
  Kovalyov va marxar, les doloroses hores d'espera allargades, va animar Vasily Krasin amb una caminada dominical amb Inna per Anapa.
  A Krasin li va costar portar-se bé amb les noies, era tímid en la comunicació. Li va fer vergonya conèixer-se i es va sentir incòmode la primera vegada després de la reunió. En molts aspectes, per tant, no es va desenvolupar amb el sexe oposat. Va ser estrangulat constantment per complexos, les noies no li van fer cas. Però Inna d'alguna manera immediatament li va estimar Vasily, es va sentir còmode amb ella. Una espurna de simpatia que va esclatar per una bella dona va encendre gradualment un foc d'amor al cor sever de Krasin.
  Li agradava tot del seu company. I aparença, i ulls expressius, i figura. I també va saber parlar de manera interessant de la seva feina, d'ella mateixa. I Krasin, tímid amb les dones, aquesta vegada es va comunicar de bon grat amb Inna.
  No van poder parlar prou en aquella tarda afectuosa, càlida i tranquilЈla. A la platja, Inna, una mestra dels esports en natació, va parlar de la seva trobada amb un estol de dofins a mar obert:
  - Vaig nedar d'alguna manera especialment lluny al mar. Miro, un estol de dofins va aparèixer entre jo i la riba. De vegades s'acosten força a la costa. Probablement, els sigui interessant mirar les criatures misterioses bípedes, de les quals n'hi ha tantes a les zones costaneres. Hi ha una antiga connexió mística entre les persones i aquests animals marins.
  Els dofins nedaven lentament, parlant amb mandra amb el seu característic grinyol, que s'escoltava clarament a l'aigua.
  Em vaig aturar, gairebé vaig aturar tots els moviments, només em vaig balancejar lleugerament sobre les onades i vaig mirar el ramat en moviment. Vaig escoltar la seva conversa, que per algun motiu es va fer cada cop més activa. Els dofins estaven parlant d'alguna cosa pròpia. Em pregunto què!
  I de sobte el ramat es va girar cap a mi. Es van dividir en dos grups. Cinc van començar a donar voltes al meu voltant. Però tres van anar directament per a mi! Em vaig quedar congelat mentre els veia apropar-se desconcertat. ...
  - Oh, quanta gent voldria conèixer els dofins al mar! - Vasili va inserir la seva frase a la conversa.
  - Però tots els intents dels turistes per nedar fins a ells acaben sense èxit. I aquests mateixos dofins van nedar cap a mi! Vaig veure com respiraven, deixant sortir aire amb un soroll, vaig veure els seus ulls petits, les aletes apropant-se. Vaig recordar històries sobre l'amistat entre els dofins i la gent. I volia fer amistat amb aquestes belleses, acariciar la més propera d'elles. A més, l'aleta dels tres primers dofins estava molt a prop, literalment a tres metres de mi!
  "Ets una noia valenta", va dir Vasily.
  Vaig fer un moviment suau cap a ells. Però el ramat es va posar immediatament sota l'aigua...
  - Espantat? va preguntar en Krasin.
  "Sembla que", va respondre Inna i va continuar la seva història:
  "Vaig tornar nedant a la costa amb l'esperança de veure on pujarien els dofins. Feia molt de temps que no es veien. Aleshores, amb prou feines perceptible, van aparèixer a la distància i van tornar a entrar sota l'aigua. I em va superar la molestia, barrejada amb la curiositat. Què era això? Per què els dofins van nedar cap a mi?
  "Diuen que els dofins ajuden a les persones que es troben al mar lluny de la costa", va suggerir Vasily.
  Sí, he sentit històries sobre dofins que salven persones que s'ofegaven.
  "I de vegades, per alguna raó, es llancen a terra", va dir Vasily.
  - Diuen que perden el rumb, però em sembla que naveguen per morir.
  Són suïcides? va preguntar Vasily.
  - Sembla. Potser els familiars es veuen obligats a fer-ho. Ja veus, els dofins, com els humans, respiren aire i són susceptibles a malalties víriques. Això vol dir que es poden infectar mútuament. Quan una persona emmalalteix, per no contagiar tot el ramat i no contaminar el mar amb el seu cadàver, es veu obligat a tirar-se a terra.
  "La versió lògica", va acceptar Krasin.
  -Una vegada vaig veure un dofí venir a morir. Era una tardor profunda. No hi ha ningú a la platja, els estiuejants han marxat tots i vaig decidir anar a les roques. M'encanta caminar-hi.
  Veig un dofí estirat a la riba. Viu! Els seus pulmons deixen sortir aire sorollós. El dofí respira amb força, té els ulls tancats. La cua i la part inferior del ventre es troben a l'aigua, però la major part del cos es troba a la riba. El dofí és gran. Em vaig acostar i el vaig examinar acuradament. No es van trobar sang ni ferides. Dono una bufetada amb cura a l'habitant del mar profund amb el palmell a l'esquena. El dofí, com a resposta, mou feblement les seves aletes. Ell sent el meu toc! Però no es pot o no vol moure's.
  Estic intentant ficar-me a l'aigua. Però el dofí és pesat. No el puc moure. Però ell mateix no vol anar al mar. Això es pot veure des de les seves aletes amb prou feines en moviment. El dofí els rema per aterrar! No sé què fer, no el puc ajudar. Només estic acariciant el cap del pobre.
  I aleshores el dofí obre els ulls, em mira amb una mirada trista. Ho mostro amb la mà: nedar, diuen, cap al mar. En resposta, el dofí només mou dèbilment les seves aletes. Estic intentant empènyer-lo a l'aigua. Inútil! De sobte veig una gran llàgrima que surt de l'ull del dofí. No és tan transparent com el d'una persona, més aviat tèrbol, el color de la llet altament diluïda. La primera llàgrima baixa lentament per la segona, després la tercera... El dofí plora. Té una tragèdia.
  Una dona s'acosta a nosaltres. Junts tornem a examinar el dofí. No, no està ferit.
  La dona diu: "Aniré al centre recreatiu, denunciaré el dofí", i se'n va.
  I em quedo. M'assec al costat d'una carcassa moribunda. Ploro amb ell...
  I després van venir els socorristes i van arrossegar el pobre animal al mar. Vaig intentar explicar que el dofí estava malalt i necessitava ajuda mèdica, però no em van escoltar. Aleshores estava a l'institut, era adolescent...
  
  
  Capítol 27
  La història d'Inna va tocar Krasin, i una agradable vetllada amb la noia va portar a Vasily a delectar-se completament. L'endemà, va pensar més en l'Inna que en la feina. Tanmateix, va tornar a intentar interrogar l'acusat. Però sense èxit.
  Nadezhda hauria d'haver estat deixada anar i instalЈlada a l'aire lliure darrere d'ella. Se suposava que havia de conduir a un maníac. Així és com seguir la noia al bosc? Calia esperar informació de Kovalev.
  Es va presentar dimarts al vespre emocionat.
  "Escolta, Vasek, he patit molt! Una noia terrible gairebé em va violar allà.
  "Hauries d'haver-te relaxat i gaudit", va fer broma Krasin.
  "T'ho dic, això no t'agradarà". Si només les malalties venèries...
  "Vés directament al punt", va preguntar Krasin.
  - Espera, no t'afanyis. Us hem de dir tot en ordre, - Kovalev estava ansiós per compartir les seves impressions. - Vaig arribar, doncs, a Utrish. Encara falten quatre quilòmetres per trepitjar la llacuna, on va morir el director. Vaig mirar al voltant, veig: la noia camina sola, arrossegant coses. Va, tan maca, encara que amb rastes i un tatuatge a la cama, però atractiva. Vaig decidir conèixer-la, vaig dir que per primera vegada a Utrish, vull anar a la tercera llacuna, perquè ho sé pels amics. La noia es va anomenar Nimfa, però de fet es diu Lena. Va dir que venia aquí per cinquena vegada, que em diria què era què. Vam anar junts...
  "Acabo de dir que la vaquilla és terrible", va irrompre Krasin a la història.
  - Així que no parlo d'ella! Escolteu, no interrompeu.
  "Les teves aventures sexuals no em preocupen massa", va dir Krasin. - Més al punt.
  "Aquí estic parlant del cas. En general, la Nimfa em va portar a ella. Em vaig unir a ells a l'aparcament. El pretendent es va unir immediatament a la Nimfa, que li era familiar dels anys anteriors. Es deia Dobrynya, tenia uns vint-i-cinc anys. Un home amb una intelЈligència minsa. Al campament hippies, ell era la principal autoritat. Per a mi mateix, el vaig dir un canalla. Li falten diversos dits a les mans i els mateixos als peus. Va dir a tothom que va lluitar a Txetxènia. I a les seves mans, suposadament, li va explotar una granada. Estima, no hi ha ni una sola cicatriu al cos, només falten els dits. Calia subjectar una granada amb les mans i els peus nus alhora, amb un casc i una poderosa armadura corporal per rebre aquest dany. Però els seus companys el van creure. A partir d'aquí calia esbrinar la informació. Li pregunto sobre els sectaris, i m'explica com va aprendre a nedar a l'escola bressol. Van arribar amb la seva mare a Sotxi, la seva mare el va portar a un monitor de natació. Li van donar a ell i a altres nens matalassos d'aire i els van dir com moure els braços per nedar. Bé, va nedar. Tant és així que el van aturar a només deu quilòmetres de Turquia...
  "Per què em dius tota aquesta merda d'ell?" va preguntar en Krasin.
  - Així que sabia de tot el que passava a les llacunes. Vaig haver de comunicar-me amb ell, i després gairebé ens vam barallar...
  Es van sentir passos al passadís. Kovalev va córrer cap a la porta i la va obrir una escletxa.
  - I aquí va venir Innochka! Andrey estava encantat. - Vine cap a nosaltres!
  - Ei! va saludar la Inna. - Alguna informació interessant?
  - Només li dic a Vasily el que he passat. I tot per la causa. Aleshores, aquell canalla em va dir que el nostre maníac és ara a Utrish. Té un cau en algun lloc de la muntanya. On exactament, ningú ho sap. Però de vegades baixa al mar.
  Ja saps, sembla que he vist aquest maniàtic el meu primer matí a la llacuna. Va caminar per la riba i després es va girar cap al bosc. Vaig córrer darrere d'ell, però semblava que s'havia evaporat. Hi ha molts camins forestals.
  Més tard vaig preguntar als meus nous coneguts sobre aquest noi. És estrany: no es va comunicar amb ningú excepte amb la seva xicota. Els nois van confirmar que era ell qui era amic de Nadezhda, i ara, sembla que l'està esperant. Els hippies creuen que ell va matar el director, i la seva xicota va assumir la culpa.
  "Nosaltres també ho pensem", va dir Vasily. - Em pregunto què menja el maníac? Està robant, potser, menjar dels aparcaments mentre els estiuejants dormen?
  No he sentit res sobre robatori d'aliments. Potser té provisions, potser troba alguna cosa al bosc.
  "Tal com pensava: el maníac està esperant la seva xicota", va dir Krasin. - Has descobert alguna cosa sobre la nostra actriu porno?
  - Va venir a Utrish amb el seu xicot. El dia de l'assassinat, amb ell, un tal Mamai i Gorynych, van conduir fins a Sant Petersburg amb el cotxe de Mamai.
  - Teniu por? Però que? va preguntar Inna.
  - La Mamai anava a marxar aquell dia igualment. Aquest any no li va sortir bé. L'actriu i el noi eren els seus veïns a l'aparcament. I després hi ha l'assassinat. Mamai es va oferir a anar amb ell. Es van reunir ràpidament i abans de l'arribada de la policia van abocar pel Petit Utrish. A casa de Mamai, el cotxe estava aparcat allà en una ciutat de tendes de salvatges sota la supervisió de coneguts.
  - Quina mena de noia? va preguntar en Krasin.
  - La nostra actriu ha mort? -va dir Kovalev. "I ella és estranya, no sociable. Allà, Dobrynya va intentar derrocar-la. Ja li vaig parlar a Vasya d'ell. Així que va rebutjar educadament: "Ho sento, no sóc lliure. El meu marit no em permet comunicar-me amb altres homes sense ell. Sembla que han arribat a Utrish des dels Estats Units. Però parlaven rus amb fluïdesa. Tots dos.
  Com es diu el xicot de l'actriu? va preguntar en Krasin.
  - vaig respondre a la Sasha. No es va poder saber res més sobre ell.
  - Per què ens van venir a Anapa? va preguntar Inna.
  - Diuen que Sasha té un conegut o un parent al lideratge de la secta. I els sectaris d'Utrish tenien una colЈlecció.
  - Caldrà aprendre més sobre Mamai i Gorynych en detall, - va dir Krasin. "Els seus noms reals, adreces...
  Vaig preguntar als seus amics. No es podria dir res concret.
  "Hem de tornar a comprovar la llista de residents a la porta principal on va ser assassinada l'actriu. Què passa si apareix alguna cosa, - va dir Krasin Kovalev.
  - Com et proposes fer amb Nadezhda? va preguntar Inna.
  "Hem de deixar anar", va respondre Krasin. - I instalЈleu una bona escena a l'aire lliure per a ella, la noia hauria de conduir al maníac.
  "Serà difícil seguir-la al bosc", va dir Inna. - No podreu tancar tots els senders.
  Andryukha ajudarà. Està gairebé a casa a la llacuna, - va dir Krasin.
  M'estàs enviant perquè els hippies tornin a destrossar-me? va preguntar Kovalev. "A penes vaig poder allunyar-me d'ells. Al principi, Katya Ogonyok em va molestar, em va obligar a caminar nua i després em va agafar pel cony. Li dic: "No estic preparat per al sexe i no tinc preservatiu". "Res", respon, "Tinc una bossa de plàstic, pots utilitzar-la en comptes d'un preservatiu". Pollet terrible i pudent - horror. Amb molta dificultat va baixar. Ella mateixa és de Sant Petersburg. Em va parlar dels seus compatriotes, Mamai i Gorynych. La Mamai buscava companys de viatge perquè fos més divertit tornar a casa i tirar una mica de diners a la gasolina. Katya va oferir, però va decidir mantenir-se a Utrish fins a finals de tardor. I Gorynych va acceptar. I la nostra actriu i el seu xicot s'hi van unir...
  - On viuen Mamai i Gorynych Katya, ella no ho sap del cert? va preguntar en Krasin.
  - Et dic: no ho sé, com els noms reals d'aquests pagesos. Els hippies ràpidament es van adonar que jo no era un d'ells. Dobrynya va començar a molestar: què estàs intentant arribar aquí? Gairebé es va barallar amb mi. Vaig haver de dir que anava a Anapa a la meva dona per beure. Va prometre tornar en un parell de dies, però va haver d'abandonar la tenda.
  "Res", va dir Vasily amb un somriure. - Aniré amb tu. I agafarem la tenda, i trobarem el cau del maniàtic. L'oportunitat d'agafar-lo és bona, no t'ho pots perdre.
  "L'instint de caçador s'ha despertat en tu", va respondre Kovalev. - Hauríem de desentranyar el nostre cas.
  "Ens desentrarem", va assegurar Krasin. Crec que la resposta és propera.
  
  
  Capítol 28
  Hope es va alliberar després d'un parell de dies. L'Inna va dir a la noia estupida que havia aconseguit detenir l'autèntic assassí, i ara, després de signar formalment els papers necessaris, podria quedar lliure.
  Tal com esperaven els investigadors, la noia es va dirigir immediatament a Utrish.
  Kovalyov, Krasin i diversos altres policies antiavalots vestits de civil l'estaven esperant a la tercera llacuna. Contràriament a les expectatives, Nadezhda no va haver de fer un seguiment durant molt de temps. Boris semblava preveure el retorn de la seva estimada i va baixar ell mateix al mar.
  La Nadia el va veure al camí que portava a la platja
  - Boris! No estàs detingut?! - va cridar la noia encantada i va saltar sobre el seu amant com un gat. Es va abraçar, es va embolicar amb els braços, les cames, va començar a besar.
  Però un minut després, les manilles es van posar al seu lloc a les mans del maníac.
  L'esperança era histèrica. Boris, per contra, semblava exteriorment tranquil.
  - Estimat, perdona'm! va cridar la noia. - No volia! No els vaig parlar de tu! Jo t'esperaré!
  "Vint-i-cinc anys, en el millor dels casos, esperaran", va dir Krasin a Kovalev. "Llavors li donaran una cadena perpètua".
  - Si triés una dona per a mi, en triaria una com la Nadia, - va respondre Kovalev. - Devota, afectuosa. Deixar el servei i despertar-se al matí en l'abraçada suau d'algú com ella, com si estiguessis al nirvana. És una llàstima que la noia es dediqui al seu maníac. I llavors la coneixeria millor.
  - Sí, una dona tan bona pot resultar, - va acceptar Krasin. - Però no estem a l'alçada del nirvana. Has d'anar a Sant Petersburg per fer front als assassinats.
  - La informació rebuda no és tan calenta, - va recordar Kovalev. - Només es va descobrir el nom del xicot de l'actriu, i fins i tot els sobrenoms dels seus companys de viatge. Com trobar una persona pel seu nom en una gran ciutat? Si estan implicats en els crims, el més probable és que els hagin llençat des de Sant Petersburg.
  "I tinc la premonició que resoldrem ràpidament aquest cas", va respondre Krasin.
  Després de completar tots els tràmits necessaris, els detectius van demanar un bitllet per a Sant Petersburg i van anar a casa amb Inna.
  "Anem volant demà al matí", va dir Vasily a la mestressa de casa. Ja hem reservat les entrades per a les onze.
  - I he de treballar demà - va dir la Inna. "Podré portar-te a la parada d'autobús just a temps".
  L'endemà al matí era assolellat, càlid i tranquil. El dia prometia ser calorós.
  "El mar seria ara mateix", va dir Kovalev somiador a la porta. Pren una setmana de descans.
  "La temporada de vellut és un bon moment per relaxar-se", va acceptar Inna.
  "Vas descansar uns dies al costat del mar a Utrish", li va recordar Krasin. - Però és una llàstima separar-se de l'Inna.
  - Així que torna a venir a nosaltres, - va respondre l'Inna. "La mare i jo serem feliços.
  "Ara, si em donen vacances, segur que vindré", va prometre Krasin.
  Durant el camí, l'Andrei es va aturar a una parada de flors, va comprar un ram de clavells i se'l va donar a Inna.
  - Gràcies! Molt maco i bonic! - Inna va quedar encantada i va enterrar la cara entre les flors, inspirant-ne l'aroma amb plaer. - Fan bona olor!
  La noia es va acostar a Krasin i li va xiuxiuejar a l'orella:
  - Jo t'esperaré.
  Vasili va somriure feliç i va dir:
  - Definitivament et trucaré des de Sant Petersburg.
  "Esperaré", va repetir Inna.
  
  
  Capítol 29
  A Sant Petersburg, Krasin va demanar en primer lloc informació a l'oficina de passaports sobre els residents de la porta principal, on vivia Maria Novikova.
  - Mira, Andryukha, a l'apartament enfront de la difunta Maria Novikova, una tal Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna està registrada. Li van preguntar? va preguntar en Krasin.
  "Ella estava a l'hospital la nit de l'assassinat", va respondre Kovalev.
  "Has preguntat pels seus familiars?"
  - Creus que... Gorynych... El mateix d'Utrish? Podria ser molt bé!
  "Sí, la difunta actriu va marxar amb Gorynych", va dir Krasin. - Hem d'entrevistar urgentment Tatyana Alexandrovna i Gorynych, si hi viu.
  "Entens", va acceptar Kovalev. No el vam veure el dia de l'assassinat. Però, potser, Gorynych estava implicat... Però com va entrar a l'apartament del professor?
  "Això és tot el que hem d'esbrinar.
  - Bé! va dir Kovalev. - Aniré a Tatiana Alexandrovna.
  
  Ja al vespre Gorynych estava assegut a l'oficina de Krasin. Kovalev el va portar per interrogar-lo. Vasily Krasin va fer immediatament una pregunta complicada.
  - Per què, Vyacheslav Anatolyevich, vas matar Lucy Starr?
  Contràriament a les expectatives, Gorynych no ho va negar.
  - No és culpa meva! Ella mateixa! el sospitós gairebé va cridar. "Mira, no volia fer-li mal. Lucy em va agradar molt. Així va passar. Per casualitat. Vaig treure el coixí, miro: es va sufocar. Ella ja no respira. La Sasha i jo vam intentar treure-ho. No va funcionar.
  "Estàs dient que la dona s'ha estrangulat amb un coixí?" Sense la teva ajuda? va preguntar en Krasin. - Com és possible això?
  - Vaig tenir sexe amb ella. Li va cobrir la cara amb un coixí per a l'agudesa. Així ho va fer Sasha abans que jo. A ella no li importava. I vaig entrar en èxtasi, vaig acabar, i quan vaig treure el coixí, miro: la Lucy ja no respira.
  - Quina mena de divertit és això, estrangular una noia durant el coit?! va preguntar en Kovalev de manera grollera.
  Per tant, aquest és el tipus de sexe. T'ho dic, no li importava.
  "T'importa si l'estrangula?" Kovalev va pressionar.
  - Què passa amb la Sasha? Quin és el seu cognom? va preguntar en Krasin.
  va pensar Gorynych.
  Respon quan se li pregunti! va dir Kovalev.
  - No recordo... No sé el seu cognom. Honestament! Va dir alguna cosa sobre ell mateix, però no semblava posar el seu cognom.
  - La Sasha no estava en contra del fet que tinguessis sexe pervertit amb la seva xicota? Kovalev no es va creure.
  - Ell mateix ens va convidar a mi i a la Lucy a divertir-nos mentre dormia. A ella no li importava.
  - Així que et creuré, el que va suggerir. No és molt fàcil per a tu mentir", va dir Kovalev.
  - No estic mentint, sincerament! Sasha estava tranquil quan la seva xicota estava amb altres homes... Lucy era una estrella porno...
  - Posem per cas una noia asfixiada, però per què vas llençar el seu cadàver a un veí? va preguntar en Krasin.
  "Només volíem amagar-nos fins al vespre. La Sasha, quan va passar tot, em va colpejar, després va dir que no tenia cap sentit fer-li un parpadeig, va demanar que tragués la Lucy i em enterrés. Vaig trucar a la Mamai, només podia pujar al vespre. I portar un cadàver en un taxi, entens...
  - Tornaré a repetir la pregunta de Vasily: per què vas plantar el cadàver de la Lucy a un veí? - Kovalev va tornar a intervenir en l'interrogatori.
  - Era impossible deixar un cadàver al nostre pis. La meva mare va rebre l'alta de l'hospital aquell dia. Ella i la seva germana van haver de conduir.
  - Com vas entrar a l'apartament del veí? va preguntar en Krasin.
  - Així que la meva mare tenia les claus del seu apartament...
  Per què no ens ho van dir? Krasin es va sorprendre. "Ni la meva mare, ni la meva professora.
  "El professor potser ni tan sols sàpiga de les claus", va respondre Gorynych.
  - Com és això? va preguntar Kovalev.
  - Ja veus, abans d'ella vivia un avi vell al pis, la meva mare l'ajudava amb les tasques domèstiques. Va confiar en la seva mare, va donar les claus per si de cas. I aleshores va morir l'avi, i aviat el professor es va instalЈlar. És la seva neboda, o alguna cosa així. I ens hem oblidat de les claus. I amb el professor les relacions amistoses no van funcionar.
  Quant de temps fa que viu a casa teva? va preguntar Kovalev. O millor dit, va viure.
  - Tres anys. No, ni quatre. Poc després de la mort del meu avi, em van donar quatre anys per drogues. Acabo de sortir en llibertat condicional. Vaig passar l'estiu a Utrish, hi era fins i tot abans del meu alliberament. I la meva mare em va donar l'alta, no podia deixar el cadàver de la Lucy al nostre apartament. La mare no m'entenia i m'hauria fet fora de seguida.
  Com vas saber que el professor no era a casa? va preguntar en Krasin.
  - Quan vaig començar a pensar com desfer-me del cadàver, vaig saltar al carrer. Allà vaig parlar amb un amic. Era amiga d'un professor. Va dir de passada que Maria estava de vacances a Sotxi. I vaig recordar les claus. N'hi havia dos. Els vaig llançar al meu escriptori abans de ser alliberat. Em vaig aixecar i vaig mirar: les claus estaven conservades.
  - Què passa amb la mare? va preguntar Kovalev. Has preguntat per les claus?
  - Ella va preguntar. Fa molt de temps, abans del meu alliberament. Vaig dir que els vaig llençar. Aleshores es va oblidar de les claus, però resulta que es van conservar a les escombraries.
  - Vols dir que el professor no es va molestar en canviar els dos panys després de la mort d'un familiar durant tots aquests anys i les claus van sortir? va preguntar en Krasin.
  - Sí! Exactament. Ho vaig intentar, la porta es va obrir. Bé, Sasha i jo vam portar a la Lyusya a l'apartament del professor.
  Per què el cos estava ficat sota el llit? va preguntar Kovalev. - Podien posar-lo al llit o deixar-lo al passadís.
  - No ho sé. No vam pensar. El van portar a l'habitació i allà va passar.
  "Ja veig", va dir Krasin. "Però no va funcionar per recollir el cadàver. El professor va tornar aviat. I vas decidir llençar-la per la finestra com a testimoni innecessari.
  - No, no així. Segurament no d'aquesta manera. Vam venir i ella va començar a amenaçar que trucaria a la policia. Ens ha insultat. Així que la Sasha es va disparar, la va ajudar a sortir per la finestra.
  On és Sasha ara?
  - Va volar al seu lloc als EUA.
  - Això és segur? va preguntar en Krasin. Qui pot confirmar?
  - Mamai. El va portar a l'aeroport.
  - Com es diu Mamaia, on viu?
  - En algun lloc del carrer Kamyshovaya, no sé el número exacte de la casa, sincerament! No estava amb ell, només vam parlar per telèfon.
  "Dóna'ns el seu número de telèfon", va ordenar Krasin. Comprovem què has dit. I el mateix passa amb l'apartament.
  Vasily va escriure el telèfon, va lliurar el paper a Kovalev i va dir:
  - Queda per interrogar a Mamai, esbrinar en quin dia i en quin vol va volar l'Alexander, i després, segons la llista de passatgers, calculeu les dades del passaport del nostre client. I tindrem una altra persona implicada en l'assassinat d'un professor.
  "Entens", va respondre Kovalev. - Me n'ocuparé jo.
  
  
  Capítol 30
  Fiodor Semyonovich Orlov es va despertar alegre, sorprenentment alegre per a un vell carregat de nombroses nafres. L'esquena no va fer mal com de costum, ni el fetge ni les cames. Sense la seva vareta, va anar a la finestra i va treure les cortines. L'habitació estava plena de llum alegre! Quina alegria tornar a veure el sol, cel blau, núvols lleugers i esponjosos. El destí li va donar un dia més!
  Va arribar la tan esperada primavera, el temps a fora era bo, Fiodor Semenovich estava inflamat de desig. Somiava amb llargues nits d'hivern per anar al seu poble natal, per visitar llocs dolorosament coneguts. Va pregar al cel per tal oportunitat. Potser avui, potser ara?
  Cada persona té els llocs als quals està més vinculat. Per a Fedor Semenovich, aquest lloc era una platja salvatge al seu poble natal de Lisy Nos. Per què? No podia explicar-se. Probablement records d'infantesa, però era aquesta platja la que de vegades somiava a la nit.
  El vell tenia un fort dolor a les cames, el cap li girava constantment. Gairebé tot l'hivern Fiódor Semyonovich no va sortir de casa. Bé, almenys Lidochka de la Seguretat Social i la neboda Mashenka de vegades el visitaven. Però ara el pensionista se sentia genial! Va decidir anar-hi i va tremolar d'expectació.
  Fiódor Semióvitx va agafar un pal, va baixar del tercer pis del seu Khrusxov durant molt de temps. Quan la porta d'entrada va tancar darrere seu, el vell va respirar profundament l'aire fresc de primavera. Els ocells xiulen, els brots es van inflar als arbres. Per un moment Fiódor Semióvitx es va tornar a sentir jove, ple de força. Els nens estaven jugant al pati, els veïns asseguts al banc i parlant d'alguna cosa. Quin plaer inhalar les aromes de la primavera, una vida sana i despreocupada. Quina alegria estar entre gent, veure'ls!
  Al petit jardí de darrere de la casa, Orlov va trobar un banc lliure al sol i es va asseure a descansar davant el dur camí. Pardals, mallerengues, coloms, corbs es dedicaven aquí als seus negocis, de vegades intercanviant exclamacions alegres. El gat del costat es va enfilar a un arbre i va prendre el sol. Els gossos caminaven amb els seus amos, un d'ells va córrer cap a Fiódor Semióvitx, va ensumar, va moure la cua, però el propietari la va cridar i el simpàtic gos va fugir.
  "Quants ocells avui, quants animals i persones! va pensar Fiodor Semiòvitx. I tothom està content amb la primavera. Quina benedicció!
  Però Fedor Semenovich tenia un estat d'ànim especial, volia fer un viatge i seure a la vora del golf de Finlàndia.
  El pensionista va anar a la parada d'autobús. La ruta cap a Zelenogorsk només passa per Lisy Nos. Conduïu no més de mitja hora.
  Amb prou feines hem hagut d'esperar l'autobús. Fiódor Semenovich va pujar a la cabina sense ajuda externa. La gent estava bé. Tots els seients estaven ocupats. Fiódor Semióvitx es va recolzar a la barana, però un jove del seient proper li va dir:
  - Seieu, pare! i va cedir.
  "Tenim una bona joventut", va pensar Fedor Semenovich amb gratitud. Es va agradar que l'adresessin: "pare". Cortès, senzill.
  Orlov no tenia prou comunicació, volia parlar amb un dels passatgers, però no s'atrevia. La lluita diària per la vida va aguditzar tots els sentits. Però ara Fiódor Semióvitx era feliç. Va mirar per la finestra, va veure com la gent entrava i baixava de l'autobús. Així és la vida! Bullint i bullint. I aquestes simples observacions van fer que el seu cor feble bategava més ràpid.
  A Lisiy Nos, Fyodor Semyonovich va baixar a la parada més propera i va caminar lentament pel camí cap a la platja salvatge. Que feliç estava! Va ser com si hagués tornat a la seva terra natal després d'una llarga absència. Un rar viatger experimenta sensacions tan vives com Orlov en aquests moments.
  Però a poc a poc una onada de records va cobrir el vell. Va viure la seva vida amb modestia, va intentar no destacar, allunyar-se de la publicitat, dels ulls dels seus superiors, de la sogra i dels veïns estúpids. Va treballar com a mecànic en una fàbrica militar. Tenia la mateixa, com ell, una dona modesta. I el seu fill, Volodia, era un nen soviètic senzill.
  En els seus anys de decadència, Fedor Semenovich es va quedar sol. Volodia va morir a l'Afganistan, després d'això la seva dona va caure malalta i no es va poder recuperar de la seva malaltia. Fedor Semenovich sovint lamentava que ell i la seva dona no poguessin donar a llum un germà o una germana al seu fill. Vivien en una petita casa a l'altra banda del poble. Cinc de nosaltres a dues habitacions amb els seus pares. I vaig pensar: "On és un altre nen? I així el fill dorm al racó del pit, perquè no hi ha on posar el bressol.
  Aleshores, a Fiodor Semenovich se li va assignar un apartament a través de la línia de servei. Però la dona va decidir que la seva edat i salut ja no eren les mateixes per donar a llum i criar fills: "Tots tenen un fill, i deixem-ne un". I després va arribar la notícia de la mort del seu fill...
  Fedor Semenovich va caminar pel camí del bosc, dolorosamente conegut des de la infància. Aquí, fins i tot abans de la guerra, la seva mare el va portar a la riba de la badia. Les dones portaven llençols per rentar-se, i els nens esquitxaven a prop a la platja salvatge. Cada viatge d'aquest tipus a la badia a l'estiu va provocar una sensació de celebració a l'ànima de Fedya. I ara Fedor Semenovich va recordar aquells temps llunyans i va sentir com un nus li pujava a la gola.
  Quan era nen, semblava: tota la vida enorme per davant. Quant pots fer, quant pots fer!
  Fedya no es va convertir ni en astronauta ni en pilot. I la vida no és tan gran...
  Hi havia una vegada, el seu veí, l'oncle Fedya, que no tenia ni setanta anys, semblava un vell antic. Els nens el van burlar: "L'oncle Fedya es va menjar l'ós!"
  I ara el mateix Fedor Semenovich ja ha superat els vuitanta-cinc anys. Però no el burleu nois. I gairebé cap dels nois de la ciutat sap el nom del vell. La seva casa a Lisyy Nos va ser enderrocada fa molt de temps. Al seu lloc es va construir una llar d'infants, i al seu costat hi havia cases de la Planta del Nord. Ara no hi ha jardí. El terreny va ser venut a un propietari particular. Va ser dur, sempre em va fer mal el cor quan Fiódor Semióvitx va arribar a la casa del seu pare. Avui no hi anirà, avui gaudirà de la natura.
  Bé al bosc de primavera! Les campanelles són agradables a la vista. Allà, a la volta de la cantonada, hi hauria d'haver una roureda. Si, aixó és correcte. Hi ha roures! Estaven dempeus des dels temps de Pere.
  En aquest bosc, Fedya va trobar un enorme bolet porcini. En l'any quaranta-sis famolenc. Era com un regal des de dalt! Fedor Semenovich era un bon recolЈlector de bolets. Sempre que la seva salut ho permetés, cada estiu anava a caçar tranquilЈlament a la seva estimada Lisy Nos, de vegades a la carretera de Levashovskoye. Però mai més Orlov va trobar bolets tan enormes! Dos quilos van resultar ser un gegant. Cuc, de veritat. Però la mare va bullir els cucs a casa i hi va haver un sopar deliciós: bolets amb patates cultivades a la seva pròpia parcelЈla.
  Fiódor Semióvitx va anar a terra i es va asseure en un banc. No hi ha ningú a prop. És un dia laborable i la gent va deixar de venir aquí. Les dones feia temps que no es rentaven a la badia, i la platja està completament coberta de canyes després de la construcció de la presa. Ara és una reserva natural, un espai protegit.
  Fedor Semenovich està acostumat a estar sol. La dona fa temps que va morir. Abans, els seus pares. El meu pare va tornar de la guerra discapacitat, sense les dues cames. La seva mare el va alletar com un nen. Van marxar un rere l'altre un parell d'anys després que la família es traslladés a la ciutat.
  En el record dels seus pares, les llàgrimes van brollar als ulls d'Orlov. Últimament ha plorat molt. Això va fer que el meu cor se sentis més lleuger. Però en públic el vell va intentar no mostrar les seves llàgrimes.
  Fiodor Semióvitx va sentir pena de sobte. Bé, què bé va veure en aquesta vida? Vivia tranquil, treballava com tothom. No interferia amb ningú, no demanava res a ningú, intentava ser amable amb la gent, però semblava que la seva bondat no es notava. Va viure bé? Després de tot, probablement podria, d'alguna manera, allunyar el seu fill de l'Afganistan? Bé, Déu sigui amb ell.
  Els seus pensaments van ser interromputs pel so dels pneumàtics de les bicicletes. Fiodor Semiòvitx es va eixugar les llàgrimes de pressa. Però l'home va passar sense fer cas del vell.
  I Orlov va recordar com va nedar aquí quan era nen. A les mans es movia pel fons, només el cap sobresortia per sobre de l'aigua. Fedor Semenovich mai va aprendre a nedar. I mai he estat al mar...
  Una vegada gairebé es va ofegar aquí. Van construir una bassa amb el seu amic Oleg i van salpar d'aquella clariana que s'acostava a l'aigua. Primer es van moure per la costa. Llavors vam perseguir un estol de gavines a les profunditats de la badia. Hi havia un pollet al ramat, que es va trontollar a l'aigua i no va poder enlairar-se. Van nedar lluny en un atac d'emoció infantil. Però el pollet va ser avançat i agafat a bord. I aleshores tot el ramat, vint ocells, ni menys, va començar a atacar els nois. Les gavines giraven per sobre dels seus mateixos caps, cridant, cagant, alguns ocells, literalment, intentaven arrencar-se els cabells amb les potes. La bassa es va balancejar i es va bolcar, els amics estaven a l'aigua.
  Ah, i llavors la Fedya es va espantar! Aleshores es podria haver ofegat, oi! Va prendre un glop d'aigua, però el seu amic el va treure, lentament els nois van nedar cap a la riba. Han passat quasi setanta-cinc anys, però ho recordo com si fos la setmana passada.
  Ah, la vida humana és curta! Fa temps que ets jove? Estava ocupat amb el seu fill, estimava la seva dona. Tot ha desaparegut. Aviat marxarà. Completament anat, irrevocablement, a l'eternitat. I es mantindran les alzines centenàries i aquesta platja. De nou cada any la primavera delectarà la gent amb calor i noves ilЈlusions. Només ara ja no veurà l'esplendor de la primavera, no gaudirà de la natura...
  Seria interessant tenir una visió del que hi ha després de la mort. Hi ha una altra vida? Potser no serà dolent, potser realment és el paradís?
  Aleshores, en essència, per què va viure? Per què viuen els ocells? Evidentment, pel bé de la posteritat, per la procreació. Aleshores, resulta que va viure la seva vida en va? No, no en va! Va viure modestament però amb dignitat. No va esquivar, no va humiliar. És sobre aquestes persones on descansa la terra. No tothom pot ser polítics i artistes.
  Sí, va fracassar molt, hauria fet molt diferent si hagués començat la vida des del principi. Però hi va haver un punt en la seva existència! Per dona i fill, per pares, país natal. No, pot morir amb la consciència tranquilЈla!
  Una lleugera brisa de la badia feia que les canyes ruixin mandra i transportaven l'agradable frescor del Bàltic. Fiódor Semióvitx va mirar cap a la carretera, serpentejant i endinsant-se en el bosc, els arbres que l'envoltaven, va intentar distingir els contorns de l'altra riba, va escoltar el xiuxiueig de les llagostas i altres sons del bosc. El vell semblava estar intentant recordar, arreglar tot això en el seu record encara força fort. I de sobte va tornar a plorar. Aquesta vegada des de l'emoció, perquè va aconseguir venir, a complir el seu somni.
  Orlov va inhalar l'aire pur del mar amb plaer. Va sentir la seva unitat amb la seva estimada naturalesa. I era feliç.
  Fedor Semenovich es va asseure al banc durant molt de temps, gaudint dels raigs del sol de primavera. Però a poc a poc la lluminària va començar a amagar-se darrere dels arbres i Orlov va començar el seu viatge de tornada. Em vaig sentir cansat. Però era més aviat agradable. Les cames, però, van començar a fer mal de nou. El vell va arribar a poc a poc a la parada, sorprès de no trobar-se amb ningú pel camí. I la parada estava buida.
  L'autobús es va acostar ràpidament, el pensionista va ocupar un seient lliure a la cabina i va començar de nou a mirar amb impaciència per la finestra els paisatges que passaven. La gent es va aturar. Majoritàriament joves. Gent agradable i tranquilЈla. Tenen tota la vida per davant, pots gaudir de la primavera, fer plans de futur.
  En una de les parades, una dona gran va pujar a l'autobús. Convençuda que no hi havia seients buits, es va quedar al costat d'Orlov, que estava assegut prop de la porta. Era obvi que li costava posar-se dempeus. Fedor Semenovich li va oferir el seu lloc.
  "No, què ets, què ets", es va negar el desconegut.
  "Seieu, que surto igualment", va insistir el vell.
  - Moltes gràcies!
  Orlov no va enganyar, realment necessitava baixar a la següent parada. Va mirar a la dona i va veure alleujament i gratitud a la seva cara.
  Fiodor Semióvitx es va oblidar de les cames malaltes, estava orgullós de si mateix. Així que encara és un home! Va ser el primer a pensar en donar pas a una dona cansada.
  Quan les portes de l'autobús es van obrir, Orlov va baixar amb dificultat a la vorera i va cridar al final al conductor i als passatgers:
  - Bon viatge!
  I vaig pensar per a mi mateix:
  "Res, viuré! I als vuitanta-cinc anys la vida continua. Demà vindrà Lidochka, i dissabte hauria de venir Mashenka. Bé!"
  Lentament, el vell va entrar al seu apartament. Va estar agraït al destí per aquest dia i va desitjar sincerament el millor del món sencer.
  
  
  Però la vellesa passa factura. Durant tot l'estiu Fedor Semyonovich va estar malalt, i a la tardor finalment es va emmalaltir. La neboda Maria va tenir cura del vell. Durant els últims dos mesos de la seva vida, el professor es va traslladar al seu apartament i, després de la mort del seu avi, ella hi va romandre per viure.
  Fedor Semenovich va dir molt a la seva neboda sobre si mateix, sobre la platja, que tant estimava des de la primera infància. Estava orgullós que a una edat tan avançada pogués complir el seu somni: veure els llocs estimats al seu cor, acomiadar-se dels seus roures autòctons, la platja, el camí del bosc dolorós i familiar. L'avi va morir en silenci mentre dormia. Amb un somriure a la cara...
  
  
  Capítol 31
  Informar a les autoritats sobre la feina feta és més un tràmit que una necessitat urgent. El cas, de fet, està resolt, què més dir al cap de la comissió d'investigació? Però el debriefing està previst pels deures oficials.
  Krasin va informar a Vladimir Cherkasov.
  - Va ser possible resoldre no només els nostres assassinats, sinó que durant el camí, l'assassinat del director a Anapa, així com el maníac de Tula va ser detingut amb la nostra ajuda.
  Quina mena de maníac? va preguntar Txerkasov.
  Em dic Boris Solntsev. Un noi de la regió de Tula. Ara es confessa. Després d'almenys quatre assassinats a la seva terra natal, on va deixar els dits, el noi fuig a Sotxi, on coneix una noia sectaria i s'uneix a una secta. La noia que vam estrangular també estava relacionada amb aquesta secta.
  - Quina mena de secta?
  - Branca russa de la secta dels IlЈluminadors.
  "No vau establir immediatament la identitat de la noia estrangulada", va recordar Cherkasov.
  - No té documents ni roba blanca. Res en absolut! Llavors, pel tatuatge, van descobrir que era una actriu de dur BDSM nord-americà. La noia es deia Lyudmila Starkova, va protagonitzar el porno sota el nom de Lucy Starr. Van trencar la informació sobre ella, va resultar que la van portar de petita des d'Ucraïna als Estats Units, on ella i els seus pares van acabar a la secta Illuminator. Va venir a Utrish amb el seu xicot. Allà la van filmar al porno amb la xicota d'en Boris, el maníac que vam atrapar. Boris va deixar un llegat a Sotxi, va ser ell qui també va cometre el recent assassinat a Utrish.
  "Aquest assassinat té alguna cosa a veure amb nosaltres?" va preguntar Txerkasov.
  - Mediat. El nostre difunt va protagonitzar un amic d'un maníac.
  - Informeu de com vau descobrir el maníac.
  - Hi va haver tirotejos molt durs i sàdics a Utrish. El maníac, veient com es burlaven de la seva estimada, en un atac de ràbia agafa un ganivet, mata el director i fuig cap al bosc. La seva xicota amb un ganivet sagnant és atrapada al lloc del crim, lliurada a la policia i ingressada a la presó. Se la sospita d'haver matat el director. Però la noia calla i les empremtes dactilars del maníac de Tula es troben al ganivet. La seva identitat no ha estat establerta, només hi ha dits. Vaig demanar una fotografia del Boris desaparegut, que era considerat víctima d'un maníac i els assassinats no tenien relació amb ell. I a Anapa, va presentar la seva fotografia a la noia investigada.
  - Ho savies? Txerkasov va endevinar.
  - Sí! Però ella no ens va dir res sobre Starkov. Vaig haver d'encertar-ho tot jo mateix.
  - Maniac va ser detingut sense problemes? va preguntar Txerkasov.
  - Sí, amb calma! No calia córrer pel bosc. Presa a la platja. No hi havia perill per als estiuejants. No va intentar oposar cap resistència. La xicota de Boris va ser alliberada del centre de presó preventiva, es va instalЈlar a l'aire lliure. I Kovalev i jo estàvem esperant a la llacuna. El mateix maniàtic va anar a la platja, com si sabés quan vindria la seva xicota.
  "Tornem als nostres assassinats", va dir Txerkasov. - Com va arribar el cadàver al professor, i qui el va llençar per la finestra?
  "L'assassinat de Lucy Starkov va passar per accident, durant el sexe. I el nostre acusat Gorynychev tenia la clau de l'apartament del professor, ell i el seu còmplice Alexander, el xicot de la Lucy, van decidir deixar el cadàver a l'apartament d'una altra persona fins al vespre per treure'l i enterrar-lo al bosc. Gorynychev no es va poder abandonar. Però el professor va tornar aviat de vacances.
  "Comptés", va dir Txerkasov. - I el professor va ser remogut com a testimoni innecessari.
  - Sí. Gorynychev afirma que Alexander va ajudar el professor a sortir per la finestra. Però Alexandre no va poder ser interrogat. És el nostre antic compatriota, ara ciutadà nord-americà, després de l'assassinat d'un professor, va volar als Estats Units.
  "Ja veig", va dir Txerkasov. - Com vas arribar a Gorynychev?
  - Gràcies a la informació rebuda per Kovalev sobre Utrish.
  "Haurien de ser renyits per no entrevistar correctament els seus veïns i resoldre els assassinats a la persecució. Però la captura del maníac de Tula compensa el teu buit. Has de dir gràcies.
  - Vladimir Nikolàevich, millor que em prengui unes vacances ara. Tinc moltes ganes de agafar forces abans d'un hivern difícil, de descansar una mica al mar. La temporada del vellut encara no ha acabat...
  - Un viatge de negocis a Anapa no va ser suficient?
  - Així que hi vaig treballar, incansablement. No era al mar.
  - D'acord, escriu una declaració, la firmaré. Simplement divideix les teves vacances en almenys dues parts. La resta es farà més tard quan hi hagi menys feina.
  - Bé! Caldria animar d'alguna manera el meu assistent Kovalev. Gràcies a ell es van resoldre aquests crims. Va prendre un gran risc al cau d'informals, obtenint informació.
  - Vadim Rybachenko va rebre una queixa contra Kovalev. Va amenaçar una persona innocent amb cadena perpètua, el va obligar a autoincriminar-se. Mentre t'estaves relaxant a Anapa, jo personalment vaig haver de comunicar-me amb Vadim i demanar disculpes. Va prometre castigar Kovalev.
  "És un empleat molt valuós", va dir Krasin.
  - D'acord, vés a escriure una declaració mentre sóc amable...
  
  
  Epíleg.
  Al vespre del mateix dia, Vasily va demanar un bitllet d'avió i immediatament va trucar a Inna, dient-li que li havien donat vacances.
  - Genial! va respondre Inna. Vindràs a nosaltres tal com vas prometre?
  Ja tinc la meva entrada! Vaig a sortir demà a la tarda.
  - Meravellós! T'estic esperant. Tenim un bon temps, el cap de setmana anem a la platja i ens banyem.
  - Per què el nostre maníac dóna proves? va preguntar en Krasin.
  Sí, parla de tot amb detall. És fàcil treballar amb ell. La seva xicota va venir a mi i em va suplicar que li tingués una cita. Va prometre esperar al noi tota la vida, vol signar amb Boris i donar-li a llum un fill.
  "Però pot aconseguir una cadena perpètua".
  - No, és poc probable que li donin una cadena perpètua. A Tula, va matar quan era menor d'edat, a Sotxi va cometre assassinats rituals per ordre i va apunyalar el director en un estat de forta excitació nerviosa quan va saber com es burlava de la seva estimada. A més, coopera amb la investigació, es penedeix. Té un destí difícil, moltes circumstàncies atenuants.
  - Tot i així, donaran molt, - va dir Krasin.
  - Crec que Nadezhda l'esperarà.
  "No entenc tanta devoció femenina...
  - Com que una noia estima, llavors hi ha una raó...
  "D'acord, vindré a parlar d'aquest tema", va dir Krasin.
  El mateix Vasily estava en un estat d'amor. Va entendre el que li agradava a l'Inna i li anava a proposar...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - LA HISTÒRIA REAL
  ANOTACIÓ
  La història d'Oliver Twist és més real i creïble que la de Charles Dickens, i sens dubte més dramàtica. Aquí tot és com hauria de ser en realitat, sense embelliment.
  . CAPÍTOL 1
  Oliver Twist a la història real no va tenir tanta sort com Charles Dickens. I en general, Charles Dickens semblava tenir poc coneixement de les corts angleses. De fet, el jutge ja havia colpejat el martell i ha dictat una sentència: tres mesos de treballs forçats per al noi. I això encara és bastant lleu, segons els estàndards de la justícia anglesa.
  Per tant, el jutjat pedant va comunicar a l'amable oncle que ho demanava com a testimoni de la defensa que la sentència ja dictada s'havia de recórrer en la forma prevista per la llei. Mentrestant, Oliver ha de ser traslladat a un centre penitenciari per a menors. I l'apelЈlació es considerarà només la setmana vinent... I després si arriba el torn!
  I si apareix el senyor, serà detingut per desacato!
  El que és lògic... I sembla que és cert... Amb només una diferència: tres mesos de treballs forçats d'alguna manera no són suficients per a la cooperació amb els lladres. I el jutge va enganxar a Oliver durant quatre anys. I també és bo que ja no sigui l'Edat Mitjana, sinó podrien haver estat penjats, encara que fossis un nen tres vegades.
  L'Oliver va rebre una bufetada a les galtes i el nen va recuperar la raó. Què és ell viu. I van ser portats al lloc d'execució dels càstigs. L'Oliver caminava amb el cap abaixat i estava molt avergonyit. L'hauria encadenat com un cadell a un policia.
  I els grillons li tintejaven a les mans...
  Oliver se sentia com un criminal, un presoner i un home acabat, o un nen. No obstant això, ja era a la casa de treball i va intentar consolar-se que la presó no és massa diferent de l'orfenat.
  Però va resultar malament: la imaginació pintava criminals endurits que brandien punyals.
  Tanmateix, l'Oliver va ser traslladat a la presó de nois, a la secció on s'hi guardaven els nens fins als catorze anys. Això és bo per a ell i més segur...
  L'Oliver, per exemple, va ser obligat a despullar-se per tres ties-guàrdies, i primer se'l va ruixar amb fred i després amb aigua calenta d'una bomba. Després es van afaitar el cap. Ni tan sols es van ensabonar els cabells, però després d'aigua calenta la navalla de la mà del guàrdia de la presó va lliscar fàcilment i ni tan sols va tallar el cap del noi. Llavors a Oliver li van regalar un pijama de ratlles amb un número. I ja que l'estiu es va deixar descalç, prometent regalar sabates només en temps fred.
  Aleshores Oliver va ser assotat lleugerament, com una propiska, i portat a una celЈla. La presó era ombrívola amb reixes i policies malvats. A la celЈla hi havia llits durs i taulers nus, amb mantes. Com en un refugi. I a l'Oliver li van donar una llitera, al segon nivell, i li van donar civada per menjar, dient que demà aniria a treballar.
  Oliver es va estirar al llit de fusta sense coixí, com passava a la casa de treball, i es va cobrir amb una manta gruixuda. Només el cap és desagradable per estar nu. No obstant això, de vegades els nens s'afaitaven calbs a la casa de treball, de manera que això no era una novetat per a Oliver. Excepte que no hi havia reixes a les finestres. I caminaven descalços fins a les gelades, només anaven calçats perquè els nens no es refredessin abans de l'hora de la mort.
  Oliver va sentir com si hagués tornat a les parets natives de la casa de treball. I calmat...
  I es va adormir més profundament, i en somni va somiar amb una mare que no havia vist mai, i bollos i trossos de carn exuberants.
  Els nens han tornat de la feina. Estaven cansats, els van regar amb aigua freda i els van donar civada i pa per menjar. Es van despertar i van donar menjar a l'Oliver. En general, tot és com en una casa de treball, excepte que el menjar a la presó infantil no és tan millor, però donen més menjar. I els nois no estan tan demacrats com a l'orfenat. Però també treballen més i, a més, encara se'ls ensenya a l'escola.
  Van saludar a Oliver amb moderació i li van preguntar per a què anava. Oliver va respondre:
  -Mai!
  I va provocar rialles amistoses.
  I les paraules que tots són per a res!
  Els nois estaven cansats, al senyal dels guàrdies van resar ràpidament, es van treure el pijama i es van estirar sota la roba. Desagradable dormir a taules nues, però habitualment i Oliver es van adormir.
  Els van despertar al matí, els van fer resar de nou, es rentaven les mans i els van portar a esmorzar. Després un parell d'hores d'estudi, i dotze hores de treball. Els nens treballaven molt a les màquines. Oliver va haver d'empènyer la tela amb els peus nus. Els nens aquí encara eren petits i encara no els havien enviat a la mina. Però després dels catorze, pots acabar a les mines. Tanmateix, encara es poden enviar a la mina per una fallada. O, per exemple, en una colònia, en una plantació.
  Quan Oliver va preguntar on era pitjor: els nens van dir inequívocament que les mines. Hi ha una pudor terrible dels que s'alleugen just a l'escletxa, i de les torxes. I no el sol amb fums tòxics. I a la plantació, almenys aire fresc i càlid. I a l'Índia i als tròpics, l'estiu etern és agradable. Encara que baten molt, hi ha èpoques a les plantacions en què quasi no hi ha feina. Però la mina, enlloc és més difícil.
  L'Oliver estava tan cansat el primer dia que es va arrossegar fins a la llitera. Em vaig haver de moure amb els peus, empènyer el fus amb les mans. I les cames estaven completament obstruïdes, i les plantes picava quan es tombaven amb un ratpenat.
  Tanmateix, els nens es van alternar. L'endemà ja hi havia feina, assegut, i les meves mans estaven adormides, però les cames es movien una mica.
  Dotze hores de feina van ser molt esgotadores. Però s'alimentaven tres vegades al dia, i millor que un refugi, i els diumenges hi havia carn i peix tres vegades al dia. El cos va fer molt mal els primers dies, però després Oliver es va involucrar i el dolor es va apagar.
  El cos jove es va acostumar a les càrregues. El diumenge hi havia estudis addicionals i oracions, i gairebé no hi havia feina.
  És difícil a la presó infantil del Regne de Gran Bretanya, però pots viure. I amb el treball el cos es torna més fort, i els músculs són més forts. Un aliment senzill però saludable millora el cos.
  L'Oliver es va acostumar poc a poc a aquesta vida... Fins i tot va intentar imaginar-se mentalment alguna cosa mentre treballava, perquè no fos tan avorrit.
  Això sí, el jutge va ajornar tot el temps el recurs amb diversos pretexts, el cas d'Oliver Twist no va ser revisat. Al final, el bon senyor va escopir, i va decidir que no li importava el noi desconegut. A més, la presó infantil s'alimenta, s'ensenya i hi ha un sostre sobre els seus caps. I és millor que passejar pels carrers.
  I és més car per a tu agafar-ne un de drapat...
  Però si el bon cavaller ja ha agitat la mà a Oliver, aleshores el Dodger no s'ha oblidat d'ell.
  Al principi, tothom tenia por que el nen els traís. Però el temps va passar i les pors es van esvair. I tampoc els importa l'Oliver. Només aquí està el Dodger, volia tornar el seu amic de boca groga a la colla.
  Però tot i que la presó és per a nens, no se'n pot escapar. I les reixes, i les parets són altes i de seguretat, tot és com delinqüents adults. A no ser que hi hagi moltes dones entre els guàrdies, a diferència dels presos més grans.
  Un d'ells era un conegut del Dodger. I va decidir intentar organitzar una fugida per a Oliver.
  I així el nen lladre va decidir apropar-se a ella. La matrona va preguntar al Dodger:
  - Com puc treure'l?
  El noi lladre va dir:
  - Molt simple! Diràs que es necessitava un noi per treballar en un taller veí de producció privada i el traureu de la porta!
  Els guàrdies van objectar:
  - M'enfadaré per això! No anirà!
  Plutó va suggerir:
  - Doneu-li una nota meva!
  La matrona va assentir.
  - Per això de tu una guinea daurada!
  El nen lladre va respondre:
  - Amb un xíling n'hi haurà prou!
  La matrona va grunyir:
  - Està prohibit!
  Plut va comentar lògicament:
  - Ningú ho sabrà! Una nota tan petita. I tot un xíling de plata! Per aquesta moneda fins fa poc, els lladres eren penjats!
  La dona va arronsar les espatlles i va dir:
  - Dos xílings!
  El dodger es va arronsar d'espatlles i va comentar:
  - Oliver no és prou estimat per a mi per donar dos xílings per una nota!
  La matrona es va rascar el front i va dir:
  - I per què ho necessites!
  El nen lladre va respondre amb lògica:
  - Quina és la diferència per a tu? Vols un xíling, gairebé per res!
  La dona va estar d'acord:
  - Sí, enviaré una nota! No és res!
  El canalla va dibuixar unes quantes línies en un paper i el va lliurar a la matrona. Se la va agafar amagada al sostenidor.
  Tot és senzill...
  El dodger li va lliurar un xíling i immediatament es va penedir. De fet, qui és aquest Oliver per a ell. I no està clar si això ajudarà.
  El mateix Plut estava sota amenaça de detenció en qualsevol moment. Els diners es van obtenir a risc de la llibertat. I de vegades també passa que els nois són penjats per robatori o enviats a les mines. I a les mines, gairebé ningú va aguantar més de cinc anys, i sovint fins i tot abans que es dobleguessin.
  Potser seria millor que l'Oliver passés quatre anys en una presó per a nens, obtingués una educació i una professió i després fes una vida honesta. Després de tot, tots els lladres tard o d'hora acaben en un llaç, o encara pitjor. Poques vegades algun dels criminals va viure fins a la vellesa, i no hi havia tal cosa com no ser atrapat. Tard o d'hora, tothom queda atrapat.
  Aquí el seu amo no es roba, sinó que només mana als lladres menors d'edat. Però, tard o d'hora, algú hi renunciarà.
  El canalla va sospirar amb força i va intentar no pensar en què passaria després de la seva captura. I com és l'Oliver, amb quina freqüència és flagelЈlament?
  Oliver era més tranquil que l'aigua i més baix que l'herba. A la celЈla hi havia nens de deu o onze anys, majoritàriament asseguts sobre petites coses, i força tranquils. Així que la vida a la presó era avorrida, mesurada i més aviat tranquilЈla. No hi havia temps ni energia per a les bromes. No hi havia rebels en aquest destacament. A la nit hi havia un policia de guàrdia que mirava des de darrere de les reixes i bevia cafè, o un vigilant. Així que els nens es van veure obligats a callar i dormir. I estan sota vigilància tot el temps.
  És avorrit, és clar, però, d'altra banda, cap dels nois et terroritza. Tot va segons la carta, com a l'exèrcit sense novatada. A no ser que hi hagi molta feina... I no hi ha prou temps per dormir, però també t'hi acostumes. Però després de l'activitat física, t'adormis sense dificultats. Com arbres caiem a la llitera, sense saber l'insomni dels líders.
  L'Oliver es va enfortir físicament en dos mesos i mig després d'un treball constant, i gairebé no va patir. Fins al final del mandat encara queda molt lluny, i és massa aviat per comptar els dies. Afortunadament, almenys un sostre sobre el vostre cap i una quantitat suficient de menjar: una casa de treball és una institució privada on estalvien en nens. I aquí hi ha aliments de propietat estatal, i mentre que a Gran Bretanya no hi ha gana ni falta de collita a la gàbia, s'alimenten segons la norma, perquè funcionin millor. Els lladres joves no semblen esgotats. De vegades treballen molt a l'aire lliure, escombrant el pati, tornant moles, bombejant bombes.
  Si no hi ha feina al taller: el magatzem ja està ple, els nens es veuen obligats a portar pedres d'un lloc a un altre o a moldre farina amb moles manuals. De vegades, encara que els guàrdies estiguin de bon humor, juguen a futbol.
  En tot cas, Oliver es va beneficiar de la presó. Es va tornar més sa, més fort, més tranquil i va somriure més sovint.
  La matrona el va portar a un racó, mentre hi havia una conversa, i li va lliurar la nota, xiuxiuejant:
  - És del Dodger!
  Oliver va sentir sentiments contradictoris. És bo que no s'oblidi, però d'altra banda, ja està acostumat a un lloc tan tranquil i relativament satisfactori com és una presó infantil. I de nou no volia tornar al món dels lladres.
  Oliver no coneixia la calor materna i la família des de la infància, i per a ell la celЈla amb reixes no era un infern, sinó quelcom familiar des del naixement. I les lliteres estan prou seques, i li van regalar un coixí de palla per a un bon comportament. I cobrir-te amb una manta i dormir. Els nois gairebé no ronquen i tu tens somnis senzills però agradables. També es podrà llegir diumenge a la biblioteca de la presó. I de la feina, si el magatzem està ple, de vegades et deixen anar d'hora.
  No, la presó de nens encara no està al fons. Per l'aniversari de la reina, fins i tot es van comprometre a regalar pastissos de xocolata. I els que es van portar bé per Nadal rebran regals.
  Per tant, Oliver va dubtar. Dodger li va aconsellar que es desmai mentre treballava i que tremolava com si tingués febre. El nen serà enviat a la infermeria infantil. És pels més petits de fora de la presó, ja que són compadits i tractats pels millors metges. Al cap i a la fi, a la infermeria de la presó, els metges són els pitjors, i no hi ha medicaments. I encara s'espera que els nens, fins i tot els delinqüents, siguin corregits, i els tracten millor que els adults.
  I de l'hospital per lliure, pots escapar per la finestra, així que no hi ha reixes. Tot i que hi ha un policia de guàrdia.
  Oliver ho va entendre, però va dubtar. Tornar a ser lladre? No li queda cap altra opció com a condemnat fugitiu. Però després, en cas de captura, per reincidència, definitivament seran enviats a les mines o penjats. En el millor dels casos, les plantacions estan esperant. A més, afegiran per a la fugida.
  Però què més? Pot, com un jove que només té nou anys en el moment de la seva detenció, i en el primer viatge, segar un any de presó. Se'n sortirà amb dotze anys, i li donaran feina -l'adjuntarà la policia, ja serà aprenent d'artesà. I la vida allà potser no és tan interessant, però més segura. Gran Bretanya està en augment, els treballadors ja no viuen tan malament. Els salaris augmenten, els dies de treball es redueixen a mesura que avança la tecnologia. Aviat arribaran pelЈlícules...
  Hauria de ser un lladre?
  Però el diable li diu a l'Oliver: corre, la llibertat és el cel! I què no faràs per la llibertat!
  Sí, de vegades els presos adults també fugen una setmana abans de l'alliberament. I aquí està el nen!
  I l'Oliver va decidir córrer!
  No vaig compartir la idea amb altres nens...
  Escape va decidir fer l'endemà. El nen tenia malsons a la nit. Incloent com va ser atrapat i primer assotat. I després el van portar a la forca... Oliver es va despertar amb una suor freda. Em va passar pel cap que feia força calor a la celЈla sota les cobertes. Al voltant, nois de cabell curt, però més aviat tranquils, bufen el nas. I aquell esmorzar amb peix i pa normal l'espera. I que demà seran alliberats aviat de la feina, i es podrà llegir a la biblioteca de la presó del beat Agustí, o Robinson Crusoe.
  Aleshores, què obtindrà?
  L'Oliver es va girar per l'altre costat i, com passa de jove, es va adormir sense dificultats.
  L'endemà, la seva decisió d'escapar es va endurir. Almenys una mica de romanç. Robar és molt interessant... I entrar a casa d'una altra persona amb tresors.
  Després d'esmorzar, els nens van fer un petit estudi. Calia escriure un dictat amb plomes d'oca. I després les matemàtiques, i la Llei de Déu. I després, feina.
  Els nens caminaven... Ja feia frescor, i d'aquí un mes havien de repartir roba i calçat d'hivern. L'Oliver a la feina va tornar a empènyer la part retràctil de la màquina, això no és poca càrrega, sobretot si ho feu durant dotze hores seguides. I el més important, és avorrit.
  La determinació d'Oliver va créixer i, després d'haver esperat quatre hores més per fer-ho més creïble, es va desmaiar i es va colpejar en un atac.
  El càlcul estava plenament justificat. Oliver va ser aixecat, embolicat i portat al departament de nens de l'hospital de la ciutat. El nen va ser portat a la sala, on només hi havia dos nois més. Habitacions per a quatre, força espaioses amb sostres alts. I finestres sense reixes, amb una finestra a dalt. Per a un nen que encara no té deu anys, sortir no és un problema. Oliver és bastant hàbil i endurit pel treball dur.
  Dos nois a la sala, no lladres, sinó mentiders. Un tenia la cama trencada i tenia un escaig, l'altre sembla que tenia un fort refredat i delirava. L'Oliver es va enfilar a l'ampit de la finestra i es va aixecar sobre les seves mans, trobant-se a l'obertura.
  El noi del repartiment va preguntar:
  - On vas!
  Oliver va respondre:
  - A la teva mare! No tingueu por, tornaré d'aquí a una hora, només que no ho digueu als metges!
  El nen va comentar:
  - Salta alt!
  Realment era alt. Oliver va baixar el cos, entre els seus braços. Llavors va agafar els seus peus nus a la cornisa i després va saltar. Va aterrar amb habilitat, tot i que va sentir dolor i tremolor als talons.
  Però res... A l'hospital, l'Oliver va ser rentat abans de posar-se'l, i li van donar un pijama groc i unes sabatilles. El nen, és clar, va deixar les sabatilles i es va quedar amb el pijama. Està a l'hospital, però almenys no a la presó. I potser tot sortirà.
  Per si de cas, Oliver es va submergir en un bassal brut de tardor. I es va convertir més en un jove vagabund normal. I no tan sospitós....
  El canalla de sobte va saltar a la seva trobada i va xisclar:
  - Ets un aprenent ràpid, segueix-me!
  Els talons aspres i infantils d'Oliver es van espolsar ràpidament al fang després d'un nen molt més ben vestit amb sabates decents i gairebé noves.
  Tenien un aspecte força contrastat, unes sabates brillants, i els peus nus i bruts d'un nen que s'havia escapat d'una presó infantil, o més aviat d'un hospital, però en realitat de la custòdia.
  Per una escapada podrien haver donat una bufetada a Oliver durant deu anys. A Gran Bretanya, els tribunals per a nens són molt estrictes, de vegades fins i tot més que per als adults. Són durs al segle XXI, però després...
  L'Oliver no hi pensa, és clar. Gaudeix de la sensació de llibertat i inspira. I és agradable córrer descalç malgrat el fred de la tardor. A més, quan corres, no fa gens de fred. I fins i tot a l'inrevés, les soles nues i calloses del nen fan pessigolles.
  Fins i tot et sents orgullós d'haver estat entre reixes. I vas poder escapar i cremar-ho tot amb foc. No ens enxamparàs.
  Després de la neteja de la presó infantil al cau del vell Feigin, Oliver semblava una mica brut. Però li van donar carn fregida. El nen va ser rebut com un heroi. No va trair ningú i va escapar de la presó. I això és una gesta. Encara no hi ha un sistema de passaports tan rígid, de manera que us podeu amagar durant molt de temps, especialment per a un nen. I no van agafar empremtes dactilars. Que és genial. Oliver era considerat un criminal massa petit, i els signes no es van reescriure, i potser no es buscarà massa. I fins i tot llavors no van fotografiar criminals, de manera que les càmeres segueixen sent tan rares i imperfectes.
  Així que és més fàcil que l'Oliver es perdi en una gran ciutat com Londres.
  I el nen va tornar a treballar. Li van donar roba decent i sabates noves.
  Tot i així, a Anglaterra, fins i tot que els nens caminin descalços no és del tot decent, i parla de pobresa extrema. Encara que les cames del nen són una mica incòmodes, però hi ha molt més orgull i autoestima.
  Oliver i Plut estaven robant mocadors. El nen va actuar amb habilitat i silenci. Ja era la segona sortida. I Oliver va trobar pau i compostura.
  Però el veritable negoci li esperava.
  Bill Sykes, un assassí i lladre, va decidir agafar el nen com a ajudant per negocis. I aquesta és una prova seriosa. El mateix Bill semblava un lladre amb una barba vermella i una cara bastant desagradable.
  Oliver, per descomptat, no estava massa entusiasmat. A més, per la causa, es va haver de canviar de draps i anar descalç. I a la nit fa molt fred.
  Bill va dir que el vestit hauria de ser senzill i còmode. I el nen caminarà descalç en silenci, cosa important a la casa. Tanmateix, a l'Oliver era desagradable caminar amb soles nues pel paviment fred i cobert de gelada, i de tant en tant accelerava per mantenir-se calent.
  A la nit, a Londres cremaven llums de gas, amb vidres de colors, i la ciutat rica es veu força bonica, sobretot als barris centrals.
  Oliver mira aquesta riquesa i bateja els ulls.
  Tot aniria bé, però fa fred amb draps, i les cames nues i infantils estan bronzejades.
  No obstant això, ja han assolit l'objectiu, i Oliver és empès per la finestra. Ha de pujar per la finestra i obrir la finestra per a un lladre més gran i adult.
  El nen s'aixeca sobre les seves mans i s'enfila amb compte dins. Fa molt més calor a dins, i quan els peus descalços d'Oliver van tocar la catifa de rizo, van sentir felicitat. El nen va començar a obrir amb cautela les persianes de les finestres. El seu cor bategava com un tambor d'emoció. I aquí, realment, mentre aquest musell pèl-rojo de Bill s'arrossegueix, es fa tan espantós.
  I ara el lladre és a l'habitació i cruixen amb les botes. L'Oliver es va sentir molest perquè es va quedar descalç, però no hi havia res a fer. Va començar la caça i en Bill es va precipitar a l'armari amb diners. Evidentment hi havia una propina, un dels criats i el lladre sabien el que buscava.
  Oliver també es va sentir emocionat i va escombrar alguns objectes brillants de la taula. I posar-los en una bossa. Inclòs un gos daurat. I Bill estava jugant amb l'armari blindat, treballant al pany. Oliver va entrar descalç a l'habitació del costat. Allà també va trobar unes petites quincalles i les nostres i una forquilla de plata damunt la taula.
  Robar va resultar inesperadament fàcil i interessant. Oliver va somriure i estava molt content. Però per desgràcia, no pots escapar del destí. Només que aquesta vegada la bala va trobar en Bill. És molt més sorollós i el propietari va trucar a la policia. L'assassí va ser ferit, i no va tenir temps d'escapar amb la presa. I l'Oliver, més lleuger i petit, va aconseguir escapar-se, encara que també li van disparar. Però el nen era hàbil i va aconseguir allunyar-se de la línia de foc d'una pistola primitiva.
  I amb un llampec de talons nus, va saltar per la finestra, amb una bossa de presa. Tal com és, en teoria, i hauria d'haver estat a Dickens. De fet, per què van colpejar un nen, i no un bandoler més gran i més maldestre?
  En quedar-se a la presó, i alguna experiència de lladre va beneficiar a l'Oliver, el seu talent es va agreujar i no us entrareu tan fàcilment en ell. I la policia, com sempre, va arribar tard i el nen va aconseguir marxar, i fins i tot amb presa.
  L'autoritat d'Oliver entre els lladres ha augmentat encara més. I ell mateix va començar a pujar a les cases i a participar en el robatori de manera més activa.
  El nen tenia deu anys. Durant l'hivern, va aconseguir fer diverses batudes a les cases i robar molts mocadors, o un parell de bosses més pesades. I el robatori d'una altra cartera amb diamants va resultar ser una autèntica obra mestra.
  Un dels bandits adults fins i tot va poder cobrar la factura que el nen va robar.
  Ha arribat la primavera... Oliver va tornar a pujar a una de les cases. El nen estava excessivament confiat. Potser ara hauria pogut marxar. Però Bill Cysk es va allunyar de la ferida i va trair la seva jove parella, dient que també va escapar de la presó. I em va dir on el trobaria.
  La policia va muntar una emboscada. I van atrapar l'Oliver al mateix cau al seu retorn.
  I tota la colla de lladres menors estava coberta. I aquest va ser l'èxit de la policia.
  L'Oliver encara és un nen, només un nen, però ja és un reincident endurit i un condemnat fugitiu. Després de ser detingut, va ser traslladat a una presó per a persones especialment perilloses i va ser enviat a l'aïllament. Aquesta vegada, l'Oliver es va despullar i es va buscar a fons, mirant-li la boca i l'anus. Mesurat, pesat. Va reescriure des del nu tots els signes del diari. Es van afaitar el cap i els van rentar, tancant-los en una celЈla separada. L'Oliver tornava amb el pijama de la presó, esquilat i descalç, i tot sol.
  I estar sol és molt més por i més desagradable. Sí, i a la celЈla a la primavera encara fa frescor, a diferència de la presó infantil. Sí, i s'alimenten pitjor, una farina de civada buida. Oliver està sent jutjat com a adult i té una cadena al coll.
  És brut i avorrit, així que baten amb porres.
  De fet, la policia va colpejar el nen de deu anys als talons amb pals, i això només és el començament.
  Les rates grinyolen a la celЈla, i dorms sobre pedres, que és molt més fred que sobre llits de taulons de fusta.
  I s'alimenten només un cop al dia i una porció molt petita, si només no et mors de gana. Aquí ets com un terrorista suïcida.
  No obstant això, l'Oliver també es va veure obligat a treballar: girar les moles, que és molt dur quan es treuen els talons nus. I encara tens gana, i t'assoten a cops.
  A Gran Bretanya, la tortura encara no ha estat abolida, i Oliver pot ser interrogat amb prejudicis. És cert que això requereix una decisió judicial.
  L'Oliver va entrar a la pista coixejant i fent un tintinc. Amb l'ull negre, calb rapat, demacrat durant un parell de setmanes a la presó, un nen de deu anys semblava patètic. Com que ja li penjaven molts robatoris i robatoris, s'esperava que el judici fos més llarg, i als diaris ja s'havia escrit sobre Oliver. El nen estava realment amenaçat amb la forca.
  Però això no va ser tot. L'Oliver ja ha aconseguit reunir un capital i ha amagat una memòria cau.
  El jutge va fer una pregunta a Oliver:
  - On vas amagar els diners?
  El nen va començar a sacsejar el cap.
  - No he amagat res, no en tinc!
  El jutge va mirar i va anunciar:
  - Dono permís per a la tortura, només que sense causar danys, ha de donar allà on va amagar el dipòsit.
  Oliver es va estremir i va dir:
  - No he robat res!
  El nen va ser portat al celler de tortures. Allà cremaven brasers i botxins experimentats rostien eines. Des que l'Oliver encara és un nen, va ser torturat per la torturadora de cabells vermells Margaret, especialista en tortura de nens, els clients de la qual encara no han mort.
  Oliver va ser torturat nu... Margaret va posar la mà al pit del nen, va escoltar el pols i va dir:
  - Nen sa i tenaç!
  Després d'això, el nen va ser colЈlocat a la màquina i els seus braços i cames es van fixar amb pinces. I van començar a torçar-se molt lentament. Sota les ordres de la pèl-roja, els adolescents ho van fer. Normalment els nens eren torturats per una pèl-roja amb botxins hereditaris que estudiaven. A més, van girar causant un dolor terrible, però no paralizant.
  Oliver Twist va gemegar, però tossudament es va mantenir ferm. Encara que els seus braços estaven tan torçats en angles antinaturals que li feia mal parlar. El nen anava esbiaixat a la màquina, respirava amb força i la suor li rajava.
  Llavors la pèl-roja va decidir provar el braser. El botxí li va portar una ampolla d'oli d'oliva. I la Margaret va untar les plantes aspres i infantils d'Oliver perquè no es cremessin.
  El nen va preguntar:
  - Em cremaràs?
  Margaret va assentir.
  Sí, si no dius res!
  Oliver va gemegar.
  - No tinc res!
  El braser funcionava amb gas i es va encendre al principi amb una petita flama. A Margaret li agradava molt rostir els talons dels nois. La tortura podia durar fins a mitja hora, causant un fort dolor. I al mateix temps, les soles dels nois només estaven cobertes amb petites butllofes, que al cap d'uns dies van desaparèixer i es va poder repetir la tortura d'una manera nova.
  L'Oliver tenia molt de dolor, respirava amb dificultad i gemegava, però no va donar l'escot. Hi havia una quantitat considerable, inclosos aquells diamants que el nen no volia vendre.
  A més, els nois solen ser tossuts i, de vegades, superen els adults en resistència. L'habitual de patir amb un vel, va suportar Oliver. I va intentar distreure mentalment del dolor.
  Aquí és el líder de la campanya infantil dels croats. Ja han irromput a les terres dels sarraïns. I és fet presoner. Les sorres calentes de Galilea cremen els peus descalços dels nens. I fa molt mal quan enforna les soles dels nois. I són conduïts a l'esclavitud, i els fuets xiulen...
  El foc es fa més fort. La Margaret s'assegura que les flames no li cremin tota la pell de les cames. Hauria de ser dolorós, però no paralitzar el nen. Que encara tingui forces per treballar a les mines o a les plantacions. L'oli d'oliva suavitza les plantes rugoses del jove presoner, fent-les més sensibles i menys cremades. L'Oliver s'imagina que està sent torturat pels sarraïns com l'Ivanhoe... Llavors, com a novelЈla que va llegir en una presó infantil, porta la Rebecca descalça a l'execució. I la noia colpeja els seus peus tendres contra les pedres.
  I també foc. I allà està l'Oliver muntant un cavall amb una llança, i tombant l'enemic, com una garba de fenc. I cau...
  Va passar mitja hora i el rellotge de sorra va caducar. Finalment, Oliver va ser assotat, cosa que també va fer mal, però el nen està acostumat. I ruixeu les ferides amb aigua salada. Oliver fins i tot es va desmaiar del terrible dolor, perdent el coneixement durant diversos minuts.
  Margaret va sospirar.
  - Suficient! Deixa'l descansar!
  Oliver va ser portat de tornada a la seva celЈla. Només que aquesta vegada van posar taules a les pedres i van repartir mantes perquè el nen no es refredés mortalment.
  Dues tortures més esperaven Oliver per davant. Així que el costum exigia preguntar tres vegades. I després una altra condemna i la pena de mort.
  El nen esgotat es va adormir i va somiar amb una cosa terrible i dolorosa.
  . CAPÍTOL #2
  L'endemà a Oliver li van donar una mica més de menjar que en ocasions anteriors, inclòs peix. Es pot veure que el nen va descansar més ràpid i es va recuperar per a la següent tortura. L'Oliver estava clarament deprimit, però tampoc no tenia ganes de plorar. Jo volia viure i mudar-me.
  Hi havia una idea de què passarà després de l'execució? El cel, l'infern o res de res? El darrer em va fer més por. La foscor sense fi, quan ni tan sols hi ha pensaments. És esgarrifós... Encara que tampoc hi ha dolor ni por... O potser encara hi ha ànima.
  En un somni, vols, de vegades planes per sobre dels terrats... Potser això és un record de com eres un esperit? I també es va disparar, a la superfície de la terra. I en algun lloc del cel hi ha estrelles, entre elles hi ha altres mons habitats per persones, o altres éssers intelЈligents.
  Potser després de la mort la teva ànima volarà a un altre planeta i ja hi trobaràs una essència diferent? Com podria ser això.
  I si, fins i tot abans d'encarnar-se en un cos, la teva ànima estigués i visqués en algú d'un altre món?
  I això també és molt entretingut... I si en una vida passada fossis un rei o un khan? O potser un gran guerrer o un científic famós? Pots ser qualsevol.
  Oliver Twist va cantar:
  - Probablement en la propera vida,
  Em convertiré en l'emperador de tota la terra...
  I serviré la gloriosa Pàtria,
  Som persones de la mateixa família!
  Sí, és realment fantàstic convertir-se en emperador o khan en la propera vida. Sembla que Genghis Khan, després d'haver sotmès mig món, i abans era un simple esclau.
  La història de Gengis Khan és com un conte de fades. Però de fet hi havia una persona així, i va aconseguir fer moltes coses. Però el seu imperi s'ha enfonsat en l'oblit. Ara mateix, Gran Bretanya està a la sortida i el seu sol està sortint. Cada cop s'inclouen més colònies a l'imperi, que pot arribar a ser la més gran de l'imperi de la Terra. I això és greu. I en algun lloc d'Europa hi havia Napoleó, el gran comandant i governant. Qui podria conquerir el món sencer, però va arruïnar el sis-cent milè exèrcit a Rússia. I després hi va haver una batalla a Waterloo. I aquella lluita va ser especial. Napoleó podria haver guanyat, però diversos accidents ho van impedir alhora.
  Sobretot l'ajust durant l'atac a les tropes britàniques. Aleshores els francesos haurien pogut guanyar si haguessin atacat amb infanteria. Però el mariscal Ney s'ho va perdre.
  L'Oliver es va girar i es va girar. És incòmode estirar-se a l'esquena d'un nen que ha estat tallat per un fuet. També fan mal les espatlles, les clavícules, els braços i les cames retorçades. Butllofes adolorides a les plantes. Les ferides de la tortura ja havien començat a cicatritzar i picor. Volia ratllar-los, però és perillós.
  Oliver va intentar distreure's de la picor i el dolor amb pensaments. En particular, la pregunta que va fer mentre llegia llibres. I la biblioteca de la presó és força rica: hi ha molta literatura confiscada als delinqüents. I els delinqüents no només són lladres amb punyals, entre ells hi ha científics, polítics i sacerdots, i molts altres.
  Així que l'Oliver, que va llegir ràpidament, va aconseguir llegir molta literatura històrica a la presó infantil. A més, també va visitar biblioteques en estat salvatge i també va aconseguir llegir i memoritzar molt.
  En particular, la història de Roma: sobre dos germans alimentats per una lloba, i que van fundar la ciutat. Gran ciutat!
  L'Imperi Romà va existir durant molt de temps i es va fer més famós a l'antiguitat. S'hi va escriure sobretot i en van quedar nombrosos documents històrics. Però havent assolit el seu cim, l'imperi estava en decadència. I després es va ensorrar completament i va desaparèixer. I només quedava en llibres històrics. Hi havia molts emperadors. Entre ells hi ha Neró i Calígula, botxins cruels i grans generals. Juli Cèsar i Troian, molts altres. Pompeu inclòs.
  Encara que aquest últim no va arribar a ser emperador... Però encara més interessant és l'aixecament d'Espàrtac. Quan un simple gladiador va sacsejar l'imperi i va derrotar els cònsols. Era com un conte de fades.
  S'han escrit diversos llibres sobre Spartacus. En una d'elles, amb nou anys, va entrar a les pedreres. I allà va treballar amb tots els esclaus. Heus aquí aquest noi musculós arrossegant un pesat cistell de pedres que pesen més que ell mateix. I fins i tot l'estómac del nen es colЈlapsa per la tensió. I degoteig de pedregada de suor, del cos nerviós del nen, fosc per cremades solars i brutícia.
  I el supervisor encara l'impulsa amb un cop de fuet. I els peus descalços del nen cruixen pels calls. Aleshores, el nen-esclau al final del dia menja mecànicament guisat de farinetes, potser amb una mica de peix i pa afegit, i després cau a les pedres i dorm abraçat amb altres nois, malgrat la duresa del llit. A l'hivern, la pedrera fa fred, i els joves esclaus estan completament nus i descalços. I a la nit, en el millor dels casos, es cobreix amb retalls de tela, i apreten els seus cossos per mantenir-se calents.
  I a l'estiu, la calor abrasadora del sud d'Itàlia, la feina esgotadora. Treballar a les pedreres segons el principi: un esclau o treballa molt o dorm. Per descomptat, van morir molts nois, però Spartak, molt fort per naturalesa, va créixer i es va fer més fort. I va tenir la sort de tenir una oportunitat de llibertat i ser venut a l'escola de gladiadors.
  Allà va començar la seva carrera, gloriosa i heroica. Un gladiador que va sobreviure a cent baralles, segons el costum de l'Antiga Roma, va rebre la llibertat, i ja va lluitar per diners. Espartac podia viure relativament bé, però va organitzar un aixecament. Desenes de milers de persones van morir a banda i banda i el cas va acabar amb la crucifixió dels esclaus captius.
  En una novelЈla, Spartacus va ser piratejat fins a la mort. En un altre, els esclaus no el van regalar, però va morir a la creu. A la tercera obra, Espartac es va cobrir de cadàvers, però va aconseguir sortir, i va marxar, decidint renunciar a la lluita. Es va casar i va criar els seus propis fills.
  Spartacus va causar una impressió en Oliver, però va resultar ser un fracàs. Encara que el seu nom va romandre en els segles i fins i tot milЈlennis. Spartacus és, per descomptat, un símbol, i s'han escrit diversos llibres de ficció sobre ell. La prescripció del temps i la inconsistència de la informació històrica dóna lloc a la imaginació.
  Aquí en un llibre, Espartac és fill d'un noble, però li devia molts diners a Crassus, un patrici. I ara tota la família és arrestada i venuda com a esclava per deutes. Spartak encara és un nen, però orgullós. Ell, juntament amb la seva mare i la seva germana, són conduïts a un tràfic d'esclaus. A la mare li van treure roba cara, sabates, i només porta una túnica esquinçada, no nua i descalça. Les seves cames són colpejades en sang i cremades a les pedres, i la seva pell està cremada al sol. I pateix moltíssim, obligada a ballar davant dels clients.
  Espartac, bronze de cremades solars, també privat de roba rica, descalç i nu, encara sembla un animal jove.
  I quan el comprador intenta ficar-se a la boca, es mossega els dits. Per la qual cosa rep un fuet. Llavors un propietari compra el nen i la mare, i la germana es separa... La mare d'Spartak és bella i educada, aconsegueix la feina de criada a la casa. Però el nen, massa orgullós, com a càstig, es veu obligat a girar la molí durant dos o tres dies. Tot i estar encadenat, el nen encara interromp el ferro i s'escapa.
  Però està atrapat i marcat. Llavors el propietari l'envia a les pedreres. Però fins i tot allà es va distingir el nen descarat, i fill d'un patrici i d'una família noble. Encara que hauria de ser crucificat, el jove guerrer, desesperat, s'escapa de la creu. I això veu el gerent en cap dels gladiadors. Li agrada molt el de combat, tot i que fa anys que és un nen petit, i el compra. I de nou la carrera de gladiador.
  Espartac, encara que posteriorment noble roman, està en guerra amb l'imperi. I fins i tot segueix viu, i té fills comuns en un esclau de Tràcia. A més, el nét d'Espàrtac es va convertir en l'emperador de Roma. Que ja és imaginació de l'autor.
  Aquests llibres no van arribar al segle XXI, però Oliver se'ls va empassar i ara els recordava. Descansar i recuperar forces després de la tortura. Això va permetre oblidar-se de la pell adolorida i de les ferides que picava amb força per l'aigua salada que ruixaven els joves botxins.
  L'Oliver va fer un parell de passos coixejants al voltant de la celЈla; la cadena al voltant del seu coll va interferir. I vaig pensar, està bé que encara no li hagin posat un bloqueig. Encara que encara hi pot haver un gran turment per venir.
  A més del llaç banal, encara que poques vegades s'executaven amb rodes, i això és molt dolorós. Literalment, estàs fent trossos i les cordes arrosseguen els teus braços i cames en diferents direccions.
  L'Oliver va xiular i va cantar d'alegria:
  Si la pluja - hey-ho, però sense paraigua,
  si el vent - hey-ho - xiula darrere teu, Si el fred - hey-ho - és fins als ossos, I no hi ha bones notícies de casa - No donis amunt, no et rendeixis, no et rendeixis! sigui el que sigui, no ploris i no siguis tímid! Somriu, somriu, somriu! Estàs de camí, així que tot anirà bé!
  
  Si més lluny - hey-ho - no pots anar, I el lladre - hey-ho - s'interposa en el camí, Si el corb - hey-ho - crida per sobre de la teva orella, Si el teu cor batega de por - No dónes amunt, no et rendeixis, no et rendeixis! No ploris, no siguis tímid! Somriu, somriu, somriu! Estàs de camí, així que tot anirà bé!
  
  No et rendeixis, no et rendeixis, no et rendeixis! Passi el que passi, no ploris i no siguis tímid! Somriu, somriu, somriu! Estàs de camí, així que tot anirà bé. !
  Després d'això, l'Oliver Twist es va posar més alegre... Li van tornar a portar menjar i el nen es va estirar de costat, es va posar la manta cap enrere, es va tornar a adormir. I va somiar...
  En un somni, el nen tenia una personalitat dividida. Quan aquest i ell, per dir-ho, recorden el passat i no del tot, es mira de costat. Per exemple, el nom és James Morgan. Per cert, el pirata més famós. I alhora un nen.
  Tot i que l'última afirmació podria fer malbé l'estat d'ànim, en un somni tenen por de saber que això és només un somni és estúpid. El somni és realment real, per exemple, les botes de gran mida es van fregar les cames i el dolor després de ser colpejat a l'engonal de l'borratxo es va fer més clar. Potser l'Oliver va ser atrapat, que tenia por que les sabates precioses no s'enlalessin i va reduir la velocitat. I el llavi, trencat durant la detenció, va tornar a recordar-se. Afortunadament, les dents estan intactes, però el cop al front del cop en va formar un de considerable i pica de manera tan fastigosa.
  James Morgan va dir alguna cosa enginyosa en un somni: després em va fer riure. Així que van xerrar sobre coses diferents durant tres hores més i... Morgan, és clar, va començar a compondre i parlar de les seves pròpies gestes. Per argumentar en termes, diuen que no pots fer-ho: necessites una ment.
  Robar és un art. Encara que, és clar, Morgan James va tornar a explicar històries de detectius. Encara que havia de portar alguna cosa. Sobretot quan es va fugir i després va buscar la manera de quedar-se amb alguna unitat partidista.
  En aquest cas, no li va sortir millor que Oliver. A menys que l'estiu ucraïnès porti nits càlides i, per exemple, et puguis refrescar amb baies o la gent encara no està tan endurida com per evitar que mengi un nen famolenc.
  Però aquí hi ha un parell de robatoris
  va cometre... Robar no era menjar. Però aquesta és una història completament diferent.
  Quan finalment es va anunciar que anava als jutjats, James-Oliver no es va retreure. Sabia perfectament com va acabar tot, i fins i tot en totes les adaptacions cinematogràfiques (una mena de fals record en un somni, sobre les meravelles del futur llunyà!) Twist estava justificat. Encara que, per descomptat, veig la pelЈlícula involuntàriament, vull molt que sigui més interessant, és a dir, no com al llibre, sinó de manera imprevisible.
  El tribunal era bastant maldestre i, per descomptat, calia fer cua. I les cames ja estaven cansades, així que en una celЈla bruta i plena d'escop, en James, tossudament, no es va voler seure.
  Per facilitar-ho, el nen es va recolzar a la paret i va tornar a pensar en l'abstracte. Més precisament, vaig recordar el que va viure Oliver.
  El primer dia, el nen va caminar més de vint quilòmetres, que és força per a un nen. El més dolent és que unes botes aspres amb sola de fusta es fregaven molt els peus. Sí, el menjar és escàs. Encara que la pena era suficient per a una barra de pa, i l'aigua no és un problema de trobar a Anglaterra: el te no és el Sàhara.
  No va ser possible dormir bé, ja que la primavera encara és freda. Els vedells amb excés de treball feien mal al matí i butllofes inflades a les cames. El nen va decidir seguir caminant descalç. No li va semblar espantós, així que a la primera infància es portaven descalços fins a la mateixa gelada. Tanmateix, una cosa és pasturar oques o cuidar vaques o fer alguna feina a la granja, i una altra és trepitjar desenes de quilòmetres per un camí pedregós. Aquesta no és l'herba suau del prat, on tu, juntament amb un altre nen sense sostre, expulses els ànecs i altres éssers vius (els més grans pasturen el bestiar!).
  L'Oliver al principi només va sentir un pessigolleig desagradable i de tant en tant se'n va anar a la vora del camí, intentant trepitjar l'herba. Però aleshores van venir els arbustos i el nen va tornar a sortir al camí. Encara era més o menys suportable durant unes quantes hores, però quan finalment es va aturar, esgotat, li van cremar literalment les plantes derrocades. Vaig haver de buscar un rierol i submergir-los a l'aigua.
  Després d'això, el nen Oliver va fer una conclusió senzilla, però no del tot correcta: evitant les carreteres, recorrent la gespa i... Bé, fins i tot en aquella època no hi havia tants boscos al sud d'Anglaterra, però el que s'assemblava més als boscos, sovint plantat en un rectangle.
  Però perdre's encara és real... Així que el camí a Londres va trigar molt més i va donar lloc a una bona por. Per a Oliver, a qui la imaginació del nen va atreure llops, mussols i fins i tot tigres misteriosos amb lleons infernals. Perquè l'àngel més terrible i gairebé totpoderós enemic de Déu, Satanàs, camina com un lleó rugent. I si una branca cruixia sota el taló ratllat, aleshores...
  El camí a Londres va resultar ser més llarg, i la gent que es va trobar va ser una mica millor del que Dickens va retratar. Demaciat, amb les cames tombades, un nen de cabell clar podria comptar bé amb una crosta de pa i un racó càlid. I una vegada que Oliver gairebé es va quedar, l'oportunitat d'adopció era real, però algun tipus de força el va portar més lluny.
  Per cert, i un soci, sobre el qual Dickens no va escriure, però això
  un noi de pell fosca, va mostrar com s'enfilen als jardins d'altres persones i segresten els jardins molt abans de conèixer "The Dodger".
  Tothom volia fer d'Oliver un heroi positiu, sense adonar-se que un nen hauria de ser un nen. Més precisament, que a la vida tot és una mica diferent que en el treball dels nens.
  La primera pujada a l'horta va ser més aviat prosaica, i Oliver, en general, no es va preocupar massa per això. Volia menjar - va trigar una mica. Els propietaris no s'empobriran! És bo? Un estómac buit va dir que personalment se sentia bé amb això.
  Amb una parella, pel que sembla una gitana, es van separar ràpidament. Probablement l'home de pell fosca no va trobar a l'Oliver un conversador interessant amb qui passar l'estona durant molt de temps.
  Després d'això, el mateix Twist va quedar gairebé paralitzat per un gos durant un altre intent de fer "raids". Pel que sembla, el jove gitano sabia millor per on pujar, per no seure després. I Oliver encara no té experiència...
  Al mateix temps va sembrar les seves sabates aspres. Bé, en aquell moment ja estava acostumat a prescindir d'ells, però la vista, és clar, es va tornar capdolerosa, però les cames dels nens estaven terriblement enderrocades. Per cert, el Dodger no semblava al llibre, però molt més respectable. Bé, està clar que un lladre és molt més probable que trenqui l'escuma si no el miren com un captaire. Els estereotips són tenaces, i si els lladres no s'han trobat durant tant de temps, és precisament perquè semblaven bastant decents i no pobres exteriorment.
  Per què es van endur l'Oliver amb ells? Potser per la cara angelical de Twist, amb l'esperança que fos el menys sospitós. O potser el Dodger se'n va penedir realment, perquè la mirada d'Oliver: demacrat, ratllat, amb les cames trencades i brutes evocava una viva compassió. I els lladres també són persones, sobretot quan són joves i no han tingut temps d'endurir l'ànima.
  En qualsevol cas, Twist va tenir un sostre sobre el seu cap i no es va congelar a la nit, en general estaven ben alimentats, sobretot en comparació amb la casa de treball.
  Anant als negocis del nen, van posar en ordre el vestit, van donar una semblança a un criat respectable.
  I si l'Oliver no fos tan estúpid que va fer un xisclet, però actua amb més intelЈligència, o es queda amb el lladre o simplement es queda dret i mira com admirant per la finestra, qui hauria pensat en ell?
  Potser per això el van justificar tan ràpid, però el senyor
  de seguida li va agradar la seva cara. Encara que sembla ser el seu parent?
  James va escopir entre les dents i va comentar enfadat:
  - Per què aquest jutge és com una estúpida tortuga adormida?!
  El policia es va tornar boig d'impudència i es va quedar mirant el nen sense atenció, i els nois van ninxar fort. És curiós que el jove lladre no tingui por de les autoritats.
  La insolència, pel que sembla, és la segona felicitat, i el policia s'ha tornat molt més educat. Potser el pensament va aparèixer: què passa si aquest és el fill d'una persona molt influent o...
  James Morgan va rebre un tabac d'un dels vagabunds més o menys nets com a mostra de confiança. Volia encendre una cigarreta, però a l'últim moment em vaig adonar que un tabac gruixut et faria tossir i després tota la seva brillantor ostentosa s'escaparia com una pell de serp.
  És evident que el jutge Fang no està d'humor: groc amb taques vermelles a la cara, aparentment enfadat... I la visió d'un nen que, fins i tot en una ploma de fusta, se sentia com un rei en un tron.
  La mirada és descarada i fins i tot despectiva, les mans s'amaguen desafiantment a les butxaques i el pit està inflat. Maleït, ni la més mínima por i tal visió que...
  James, en un somni de percepció alternativa, va recordar el llibre de memòria, però en aquest cas, el senyor gran va resultar que no era del tot bondadoso. Sí, hi havia una superposició amb la cinemateca. Probablement, el paper d'una bona vareta màgica l'havia de fer un altre testimoni. El que va veure robar Plut i Kolya...
  El nen no és gaire, llavors va escoltar el que va dir el senyor del frac al jutge. Però finalment el jutge es va dirigir cap a ell:
  
  - Com et dius, canalla ossificat? Va preguntar el senyor Fang amb verí a la veu.
  James Oliver va respondre amb valentia:
  - Qui és el dolent, doncs ets tu! No t'atreveixes a dir-me vell ossificat!
  El jutge fins i tot es va sufocar de sorpresa. Fins i tot els bandits endurits no es van permetre ser tan descarats i descarats en relació amb una persona que podia ser enviada a la forca. Encara que, de fet, no del tot, per a una condemna a mort, normalment es reuneix un tribunal d'una instància superior diferent, amb la participació d'un advocat designat. Encara que aquest defensor és inútil, com una cadira de fusta. Però, per descomptat, no poden condemnar a mort a Anglaterra sense una aparença de legalitat. En tot cas, l'edat mitjana ja no és al pati.
  Però si el robatori és tractat, i fins i tot el comet per un noi, pots prescindir d'un advocat.
  Fang, bullint d'ira, va llançar una mirada amenaçadora al nen i va atrapar... El menyspreu, com si no fos un home investit de poder, sinó un femer. Perdurar així és tolerable!
  El jutge va llançar breument, o més aviat ràpidament:
  - Per cometre carteristes per acord previ, el noi és condemnat a tres anys de treballs forçats, i dos més per actitud desafiant davant el tribunal!
  James-Oliver va escopir despectivament al bec.
  - Sí, has anat! En general, és un lladre de llei... Més precisament, sóc un lladre, que el món no ha vist mai!
  El senyor va intentar intervenir:
  - El nen està clarament malalt, senyor jutge. Salva el nen!
  Fang va colpejar el martell sobre la taula.
  -Traieu-vos el canalla! Cinc anys de treball dur és el màxim que puc donar, però un jutge superior li soldarà la forca.
  Oliver va colpejar el policia ... També a l'engonal: és poc probable que un cos no entrenat li permetés arribar a la barbeta d'un subjecte alt. És cert que l'enemic era sobri i prou experimentat com per canviar lleugerament i el cop va resultar dolorós, però gens impactant. Però el mateix policia va moure la seva batuta com a resposta. L'Oleg va suavitzar l'atac, però tot i així, li van sonar les orelles i es van ennuvolar una mica. I el segon cop va arribar a la meta...
  L'ànima del nen va sortir volant del seu cos per la commoció cerebral... És bo que la batuta sigui elàstica, i el guàrdia experimentat n'ha calculat correctament la força... En cas contrari, l'Oliver hauria estat assassinat segur... En cas contrari, s'han desmaiat cinc minuts i una dutxa refrescant freda. ...
  Ara el vell ha tornat i les coses han anat incomparablement pitjor que al llibre. Per descomptat, el testimoni de la defensa va arribar tard, i ningú l'anava a escoltar. El jutge va comentar secament:
  - Tota la sentència s'ha emès, però si voleu una nova vista, poseu-vos en contacte amb el fiscal i solЈliciteu una revisió del cas per circumstàncies recentment descobertes! Aleshores, deixa penjar aquesta criatura!
  James Morgan, l'esperit del qual flotava a prop, va pensar de sobte -i, de fet, després de la sentència, el jutge podria obligar el testimoni a escriure al fiscal... Segons la llei, és així. Una sentència ja dictada només es pot anulЈlar en la forma prevista pel procediment especial.
  Així que aquí Oliver Twist va tenir molta sort... O millor dit, al llibre... Per cert, el que no es creia en alguna pelЈlícula, el jutge, havent dictat la sentència de penjar el noi, hauria fet marxa enrere tan ràpidament perquè d'un testimoni poc autoritzat. Sí, i el mateix testimoni podria tenir por del jutge... Què seria més real.
  Però aquí ja el públic no simpatitzava amb el descarat Oliver i el senyor que va abandonar l'aplicació...
  James Oliver, recordant-se tard, va intentar tornar al cos abans abandonat, però... S'hi va lliscar com un buit o una columna de fum... Pel que sembla, no entren al mateix riu dues vegades. Ara l'Oliver torna a ser-hi i... noves aventures.
  James Morgan encara podia empatitzar i llegir la ment. En el nen, després de la commoció cerebral, són extremadament caòtics. Les manilles estaven ben subjectades: a Anglaterra sovint es detenen nens i es prepara la mida adequada per endavant. A un noi descarat li cal donar una lliçó. Completament oborzel - xacal!
  En sentir el dolor a les mans, el petit Oliver es va marcir i les llàgrimes van sortir dels seus ulls.
  La presó de treballs forçats s'assemblava a una antiga fortalesa, amb torres i espitlleres. Guàrdies ombrívols, dents a les parets i bulldogs sentinelles.
  L'Oliver encara estava pensant molt i el guardià fins i tot va colpejar el nen amb un fuet per fer-lo moure més ràpid. El nen va boquejar i va dir:
  - Com vulgui, senyor!
  Els nens i nenes de no més de catorze anys eren tancats en una secció especial de la presó. L'Oliver ja havia recuperat la raó i va mirar al voltant de la presó amb curiositat. En particular, darrere de les gruixudes reixes vaig veure el pati de la presó on els condemnats adults amb mono i esclops tallaven i arrossegaven troncs, planejant alguna cosa. Els policies i els guàrdies els van cridar ferotgement.
  La meitat infantil estava situada a part i es distingia per tres, que es traçava una línia blava al llarg de les gruixudes parets humides.
  El mateix pati també estava quasi buit, només ells marxaven a la llunyania... Oliver, mirant els seus caps tallats nus, va pensar que eren nois, però... Els nois no caminen amb vestits grisos que semblen sotanas de monges. . Només les sotanes eren curtes, deixant al descobert gairebé completament les noies nues, desproveïdes en temps càlid, primes i derrocades.
  Alguns d'ells eren fins i tot més joves que l'Oliver, i tot i que la distància feia difícil examinar amb detall les seves cares primes i captar la terrible pena als seus ulls, el nen va sentir per part d'ells un terrible corrent de patiment i dolor!
  És l'Oliver a la presó! Està clar que és un criminal: als ulls de tothom, un assassí i un lladre! La paraula assassí no és del tot clara, però em sona tossudament al cap i batega amb campanes a les temples!
  I les seves parets gruixudes, esquerdades i florides semblen estar vives a la seva presó, i la respiració ronca i pesada del presoner semblava sentir-se a través de petits forats.
  Les pesades portes de ferro forjat es van obrir i el policia va lliurar un document elaborat pel secretari d'arbitratge. No es va donar el nom d'Oliver Twist, però se li va posar un número. Bé, sí, si es tracta d'una mena de lladre descarat o de l'últim vagabund, llavors el nom no importa. N'hi ha prou amb un nombre: que sigui sense rostre i obedient... Però no, el sistema penitenciari no els va trencar!
  Un parell de guàrdies van mirar l'Oliver amb somriures carnívores. El nen ja semblava espantat i terriblement pàlЈlid. La por, la forta por de la qual no va experimentar fins i tot després de demanar més farinetes, va ser assotat pels guàrdies de la casa de treball el va inundar ...
  Aquest ja és un món diferent: un lloc força comparable al món subterrani, i no és en va que tothom tingui tanta ganes d'evitar l'esclavitud a qualsevol preu... Les cames d'Oliver es van cenyir i va caure cap endavant... L'experimentat carceller va agafar hàbilment. el nen pels cabells i va pegar al nen condemnat a les galtes roses i blanques:
  - Aquí no tenim trucs com aquest! Vas a jugar com tothom o...
  I el gran home es va passar eloqüentment la vora de la mà per la seva gola.
  Oliver Twist es va despertar. Tres guàrdies van entrar a la celЈla, obrint el pany amb un cruixent. Es van posar guants de cuir i van començar a palpar el nen ia mirar les seves ferides per buscar xinxes o algun tipus de brutícia. Llavors van començar a fregar amb alcohol.
  Oliver va apretar les dents davant el dolor ardent de les ferides seques. Però d'altra banda, la dent gairebé passava i va deixar de picor. Al nen li van donar una beguda de brou, un tros d'ala amb pa.
  Un dels guàrdies va dir:
  - Curiosament, però molts senten pena per tu, no executis!
  Oliver va preguntar amb esperança:
  - I potser no hi haurà tortura?
  La matrona va negar amb el cap.
  - Hi haurà tortura! Demana fins a tres vegades comandes personalitzades!
  L'Oliver va sospirar molt i va decidir que podia aguantar-ho... I va tenir un somni boig...
  Encara que també va llegir un llibre sobre James Morgan. A més, sí, en James era un nen que va ser enverinat per fer treballs forçats a Jamaica. Allà va treballar molt a les plantacions de canya de sucre. Després, durant la incursió, es va unir als pirates, convertint-se en un grumet per començar. I després es va distingir com a ajudant de capità, i després el mateix capità. James Morgan va saquejar molt i finalment es va convertir en el governador de Jamaica.
  Aquesta és tota la història. Primer un noi-lladre captaire, després un jove condemnat que gairebé es va sufocar a la bodega. A més a més, l'esclau que, sota el fuet del cap, treballa nu a les plantacions.
  L'Oliver va pensar que potser també l'esperaven les plantacions. Pel que sembla, no seran executats. A les colònies del sud, el cos ni tan sols té hivern: això és un avantatge. Però pots infectar-te. El menjar no importa, però pots viure. Hi ha molta feina, de vegades hi ha dies relativament lliures. Els esclaus són sovint colpejats. De vegades, els condemnats aconsegueixen la seva llibertat i es converteixen ells mateixos en plantadors.
  El nen va sospirar i va pensar que seria bo que esdevingués com Morgan un pirata, i després un governador.
  La veritat no són aquells temps. La pirateria no ha desaparegut, però s'ha ofegat severament. I a Jamaica ja no és tan massiu. Així com en altres llocs. Encara que a l'Àfrica, els pirates encara són actius a l'oceà Pacífic també.
  Oliver va imaginar l'atac del galió. Quants nois salten sobre els soldats espanyols, lluint els seus talons nus i rodons. I tallar els enemics amb sabres.
  I vaja Oliver. El seu és un nen bastant, però rígid i fort. Qui guia el molí amb dues espases i crits;
  - La nostra tripulació més forta,
  Anem a pujar a la fletxa!
  I cauen els mariners i soldats abatuts de l'Imperi Castellà. I és molt divertit i divertit.
  Oliver obre cofres del tresor i mulla les seves mans cobertes de sang en or.
  I els nens pirates canten, donant-li una bufetada al seu nadó, els peus nus i bronzejats a la coberta;
  Estem tremolant de ràbia i malícia
  Però les nostres atrocitats s'aturaran immediatament i immediatament Si només l'or del més alt nivell El Destí ens arrossegarà tant com vulguem.
  
  Eh-sí, a l'oceà, eh-sí, a vela, Oh, sí, volem per una fabulosa riquesa, És una llàstima, ningú ho sap, i nosaltres mateixos no sabem Quant or necessitem, oh, quant volem.
  
  Robem a tothom, però no en tenim la culpa.I hem d'alimentar les nostres famílies, també necessitem familiars.Al cap i a la fi, ningú pensa pagar-nos un sou I vivim sense vacances i sense dies lliures.
  
  Eh-sí, a l'oceà, eh-sí, a vela, Oh, sí, volem per una fabulosa riquesa, És una llàstima, ningú ho sap, i nosaltres mateixos no sabem Quant or necessitem, oh, quant volem.
  
  Eh-sí, a l'oceà, eh-sí, a vela, Oh, sí, volem per una fabulosa riquesa, És una llàstima, ningú ho sap, i nosaltres mateixos no sabem Quant or necessitem, oh, quant volem.
  . CAPÍTOL #3
  El nen va tornar a intentar caminar per la celЈla durant una estona. Però no era gaire bo en això. És cert que les butllofes de les plantes ja havien desaparegut una mica i caminar no era tan dolorós. Oliver Twist va xiular una cançó pels seus orificis nasals. I d'alguna manera era mut per això, que estava a la presó. Oliver encara no ha llegit sobre el comte de Montecristo. La novelЈla s'escriurà una mica més tard. Però una cosa no tan coneguda es va quedar en la seva memòria.
  Per exemple, un nen va robar la poma de l'eterna joventut i va acabar a la Bastilla. Lluís XIV al principi va voler executar el nen. Però aleshores vaig decidir deixar el nen seure a la celЈla secreta de la Bastilla per sempre. I el nen, després d'haver guanyat l'eterna joventut, va acabar en una celЈla solitària, subterrània... I va passar setanta anys a l'aïllament. Fins que el van alliberar, simplement sense creure que un nen que semblava d'uns dotze anys hauria d'estar a la celЈla secreta de la Bastilla com un criminal especialment perillós.
  El nen etern va ser assotat a fons i alliberat pels quatre costats. Després que el nen vagava per les carreteres d'Europa, va tenir una aventura. Ella a l'exèrcit de Napoleó Bonaparte esdevingué fill d'un regiment.
  Va ser una novelЈla força interessant. Setanta anys, però per servir, és genial estar d'acord! I por! I això és gairebé a la foscor total, encadenat al coll. Per cert, és l'Oliver. Pobre noi... I com encara no s'ha tornat boig. Els somnis eren el seu únic consol. Eren llargues i molt interessants.
  En un somni, per exemple, un nen vaga pels camins de la muntanya i es troba amb un tresor o alguna cosa més entretinguda. I els peus descalços es converteixen en un munt de monedes d'or...
  Oliver s'imagina cercles grocs i metàlЈlics, i sembla genial. I els arregles i els sacseges amb els punys. I són tan temptadors brillants. I aquest or aquí és preciós, dóna un to vermell.
  Oliver fins i tot va tastar mentalment la rodona groga de la dent. I va somriure feliç. Per a l'or, és deliciós, i molt agradable, desprèn olor de mel... I ara us sembla que les abelles bruneixen a la cambra i l'estiu arriba amb raigs suaus.
  El nen va somriure. I de nou va començar a caminar per la celЈla... Descalç, les cames del nen es curen ràpidament i tinc ganes de moure'm. Serà penjat? No vull quedar atrapat en un bucle.
  L'Oliver es va imaginar com els seus talons nus i infantils penjaven quan el llaç s'estirés al voltant del coll prim. I després cremaran la sola nua amb un ferro roent per assegurar-se que el nen és mort. I cremaran el seu cadàver al forn, cosa que és molt desagradable...
  Oliver va cantar amb amargor per animar-se amb un romanç de pirates:
  En va els rics van tancar les portes,
  Després de tot, el camí està ordenat fins a la porta dels pobres!
  Allà, en una gàbia sota clau, el peri s'avorreix,
  Ella vol que el cavaller l'ajudi!
  
  I vaig anar de nen als pirates,
  Inclinar-se davant un dignatari per no colpejar!
  Ara és el moment de la recuperació per a tots els cobdiosos,
  El caçador s'ha convertit en menjar en el joc!
  
  I grans són els meus nois de força,
  Quan a les mans de l'espasa vaig començar a girar!
  Enviaré enemics dolents perquè s'avorrin a les tombes,
  La lluna al cel brilla de coure brillant!
  
  El coratge bull furiós al cor,
  El grumet verd està llest per embarcar!
  Vaig creuar amb un oficial amb espases,
  Entrant a la batalla amb una ràbia salvatge i violenta!
  
  L'oponent és alt, com un toro d'una parada,
  Vol aixafar la massa salvatge!
  Però el jove lluita amb dignitat,
  La fulla teixeix un fil invisible!
  
  Aquí hi ha una estocada: van perforar el ventre,
  El matón va udolar, va deixar caure l'espasa!
  Vivia en extensió i no coneixia el dolor,
  Ara ha perdut els seus cavalls!
  
  El meu primer embarcament va ser molt reeixit
  S'aboca un grapat d'or a la teva butxaca!
  I els pirates cantem cançons
  Dividint en batalla el duvan obtingut en honor!
  
  Per descomptat, demà podria ser pitjor
  Canons de fragata i creuer erizats!
  Envia'm a saltar descalç pels bassals,
  Per la sang que va vessar el vilà enemic!
  
  Tot un noi, no hi ha antenes,
  Però no hi ha cap grumet en la batalla de la indulgència!
  Kohl està destinat a morir amb el color dels anys,
  És una decisió voluntària!
  Després Oliver es va sentir una mica més alegre, i fins i tot va començar a fregar la cadena. Un enllaç metàlЈlic contra un altre. Encara que és poc probable que tingui temps, però almenys hi ha una oportunitat.
  El nen va actuar amb energia i va cantar furiós;
  Assegut per gelosia v calabós crua .
  Una àguila jove criada en captivitat,
  El meu trist company, agitant l'ala,
  El menjar sagnant picota sota la finestra,
  Pica, llança i mira per la finestra,
  Com si pensés el mateix amb mi;
  Em crida amb els seus ulls i el seu crit
  I vol dir: "Anem volant!
  Som ocells lliures; ja és hora, germà, ja és hora!
  Allà, on la muntanya es torna blanca darrere del núvol,
  Allà, on les vores del mar es tornen blaves,
  Allà, per on caminem només el vent... sí, jo! .. "
  I el nen va donar una puntada de peu a les lliteres amb el peu nu. I després el va agafar i es va tornar a adormir. I també somiava amb alguna cosa inspirada en novelЈles llegides anteriorment. En particular, sobre Julià l'Apòstata. Què hauria passat si en Julian hagués viscut més temps!
  I aquest somni és interessant;
  En un somni, el nen va veure una cosa inusual...
  Aquí estava al costat de Julià l'Apòstata. El famós emperador romà en la batalla amb els parts va caure en una situació difícil. Però els hereus de Cèsar van lluitar amb valentia i van fer retrocedir els parts. Però el mateix emperador estava envoltat per un petit destacament, intentant desesperadament trencar amb el seu.
  Oliver Twist va saltar a la sorra calenta. El noi del terminador es va adonar immediatament que això no era un somni, sobretot perquè les butllofes encara no curades del tot feien mal. Però no hi ha temps per discutir: l'emperador s'ha de salvar!
  El nen-guarda va abatre cinc parts que ja havien assetjat l'emperador d'un sol cop de salt. Aleshores, l'Oliver Twist, va agafar amb destresa les dues espases i va començar a renyar. Els quatre primers guerrers perses van caure amb el cap tallat. Aleshores, el nen va llançar el punyal amb els dits nus, i aquest es va torçar a mig vol i va tallar la gola a tres arquers.
  Oliver Twist va exclamar feliç:
  - És una lluita d'homes!
  Després va començar una ofensiva decisiva. Els seus gronxadors d'espasa eren com una talladora de gespa. Van tallar tots en fila i van disseccionar les extremitats dels perses. Aquí hi ha un cap important dels parts que intenta que el mateix emperador perdés la mà. I després el cap.
  Oliver Twist va llançar cinc punyals de la plataforma giratòria amb els peus alhora i va tallar tota una línia d'arquers. Aleshores va cridar:
  - Hora de la fortuna! És hora de jugar!
  I les seves espases van tallar els cabells a l'exèrcit part. El líder de l'exèrcit, el rei de Pèrsia, Indemon, va eclosionar el zenki. Un nen mig nu i musculós va tallar tots seguits i va embrutar tots els que s'acostaven a Julian amb cadàvers. Mai abans el governant de Pàrtia havia vist un lluitador tan ferotge. I el fet que es tracta només d'un jove imberb va inspirar una por greu.
  De sobte, els déus realment pagans van decidir ajudar a l'Antiga Roma, i en lloc de retirar-se, Julian va tornar la religió dels seus avantpassats a la Terra! I ara és Hèrcules o el fill d'Hèrcules lluitant contra l'exèrcit part.
  I l'Oliver Twist es va posar cada cop més en un frenesí. Va llançar objectes pesats i punxants. Va apunyalar i aixafar els enemics de l'Antiga Roma, i les seves espases semblaven un llamp irresistible. El nen terminador va inspirar la resta dels romans. Cridant: Hèrcules! Hèrcules amb nosaltres! Es van precipitar contra els parts, doblant la seva força per tres. El mateix emperador va lluitar.
  En Julian només tenia una alçada lleugerament per sobre de la mitjana, però ben format i guapo. En el moment de la seva mort, només tenia trenta-dos anys, i no se sap què hauria esperat a l'Imperi Romà si l'apòstata hagués viscut més. Però ara, sembla, els parts s'han fet enrere i han començat a retrocedir.
  I la resta de l'exèrcit romà va afegir calor. El rei Indemon va intentar capgirar el rumb de la batalla i amb un miler d'immortals selectes va entrar a la batalla. Però aquest va ser el seu error fatal.
  Oliver Twist va cridar l'atenció sobre un home molt gran, més alt que Valuev, que portava una corona i espatlles, com un armari amb cota de malla daurada. I el nen, veient com escoltaven les ordres d'aquest governant, va entendre: és hora d'actuar. I va agafar l'arc deixat caure pel persa. Ràpidament el va estirar amb el peu, de manera que la corda de l'arc gairebé va esclatar. I llavors va llançar una fletxa, acompanyant mentalment el seu vol.
  I precipitant-se, una picada espinosa va traspassar el rei de Pàrtia al coll, trencant l'artèria caròtida. I amb un pes enorme d'un centau i mig, o fins i tot dos centaus, el governant es va estavellar contra un elefant de tir.
  La mort del rei, és clar, un cop aclaparador per a l'exèrcit. Sobretot quan l'hereu més jove va intentar prendre el comandament, com Oliver Twist li va enviar una fletxa. Com a resultat, aquest oponent va resultar ser un escorpí perforat. Els romans, veient l'emperador precipitar-se a la batalla, ara cridaven: ApolЈlo, ApolЈlo és amb nosaltres!
  I Oliver Twist va vèncer els parts amb les mans i els peus.
  I aquest exèrcit bàrbar es va convertir en un vol a l'engròs. Ara els romans perseguien Pàrtia i en aquesta raça de llops no hi havia cap qüestió de perdó i misericòrdia. Ai dels qui fugen, i ai dels qui fugen doblement dels romans.
  L'exèrcit oriental es fonia davant els nostres ulls, i els regiments, legions i cohorts llatins eren inexorables. Ferros i forts, ho trenquen i ho trenquen tot, i maten els nobles...
  El nen, en canvi, brillava amb talons nus i rosats, i va fer córrer un molí amb espases, tallant cinc oponents alhora.
  Victòria completa. Els parts supervivents cauen de genolls i demanen pietat.
  Oliver Twist va aparèixer a la trucada de l'emperador. El va mirar amb afecte. En l'antiguitat, les persones són una mica més baixes que en segles posteriors, i en un somni el nen s'imagina que és més gran. Així que Oliver sembla tenir catorze, quinze anys segons els estàndards romans. És a dir, ja es pot considerar un home, encara que sense barba. Julian va mirar les seves rascades i contusions i va preguntar amb un gran somriure:
  - Ets un déu?
  Oliver Twist va respondre honestament i justament:
  - Sóc humà!
  Julian va sospirar molt i també va respondre sincerament:
  - És una llàstima... Ho sento molt!
  Això va fer enfadar el noi del terminador, i va respondre amb duresa:
  - No hi ha res de què lamentar! Home, això sona orgullós!
  Julian va assentir amb aprovació i li va donar una palmada a l'espatlla al nen:
  - Ben dit! Aquest home sona orgullós, i ha de ser orgullós, i no fang a les mans d'un terrisser!
  L'exèrcit va murmurar en aprovació. El sacerdot en marxa va començar a preparar un servei de pregària pagana amb motiu de la victòria. Julian va decidir reviure els antics cultes. Un d'ells és el culte a Júpiter, Mart i Mitra. Encara que és evident que cal modernitzar la fe pagana. Aquí s'han proposat diverses idees. Al cap i a la fi, ja hi ha un ensenyament sobre els Camps Elisis, un paradís per als guerrers i la gent heroica, els experts. Llavors, per què no convertir-lo en doctrina oficial? Seràs sotmès a l'emperador, podràs distingir-te en el servei i aconseguiràs un harem a l'altre món, i hi celebraràs festes nobles, sent per sempre jove i fort! Llavors, per què l'elit llavors la doctrina de Crist?
  Oliver Twist, que tampoc era molt aficionat al cristianisme tradicional, amb dos cors i cruel, va comentar:
  - L'home mateix és el ferrer de la seva pròpia felicitat, i el terrisser del seu èxit!
  Julian va allargar la mà al noi, la va estrenyir amb calor i va suggerir amb tota sinceritat:
  - Sigues el meu fill i hereu! Ets savi més enllà dels teus anys, i tens una força sobrehumana!
  Després d'això, l'emperador va treure l'anell dels Cèsars del seu cinturó. Aquest anell el porta normalment l'emperador a qui ell tria per ser el seu successor, i sol ser un signe d'adopció.
  Oliver Twist es va posar un anell al dit índex i va dir amb entusiasme:
  "Espero ser digne de convertir-se en fill de l'emperador..."
  Julià va derrotar l'exèrcit part i va tornar a assetjar la seva capital ben fortificada. L'aparició d'Oliver Twist va ser rebuda amb alegria. L'emperador romà va besar el nen i el va aixecar amb mans fortes per sobre d'ell, dient:
  - Gràcies a Déu! Ja pensava que estaves mort!
  Oliver, adonant-se que la veritat no és tan fàcil d'explicar, va respondre:
  - Sincerament, Sa Majestat és el meu veritable pare, aquest és ApolЈlo i de vegades em porta a l'Olimp i a altres mons perquè no m'acostumi massa a la gent!
  L'emperador, sobrenomenat a la història real com un apòstat, es va sorprendre:
  - Has vist l'Olimp?
  A Oliver Twist, com a tots els nois intelЈlectualment desenvolupats, li encantava compondre i, per tant, va confirmar fàcilment:
  - Sí!
  Julian va exclamar amb admiració:
  - I vaig veure Júpiter!
  El noi cavaller, somrient àmpliament amb dents de perla, va respondre:
  - El meu avi Júpiter et saluda! I us desitja èxits!
  L'emperador va exclamar a tot cor:
  - Gràcies als déus! Que portin la victòria!
  El nen hereu es va oferir immediatament a no endarrerir l'assalt, ja que la zona del voltant estava devastada i era massa difícil que les tropes romanes aconseguissin menjar i beure.
  Oliver, armat amb el millor arc romà, que també va millorar, va anar a caçar. És millor pensar en el pla d'assalt, veure la fortalesa en si i alhora matar enemics.
  Oliver Twist va disparar des de lluny al guerrer amb les plomes escarlata al casc. En resposta, núvols de fletxes van volar cap al nen. Però el jove guerrer no els va fer ni la més mínima atenció: encara no van arribar i van fer fora els oponents amb fred, i ell mateix, amb un pas ràpid, de tant en tant, anant a córrer, va vorejar la paret.
  La ciutat era realment gran, no molt més petita que Roma, i envoltada d'alts muralles. Trajà el Gran i molts altres conqueridors no el podien prendre com a propi. Però aquí hi ha en realitat la força principal de Parthia. Conquereix-la, i els teus dominis de Roma es poden estendre fins a l'Índia.
  Oliver es va adonar que les muralles de la ciutat són gairebé a tot arreu grans, gruixudes i irregulars. Per agafar una ciutat així, necessiteu moltes escales llargues i no és segur que les trobareu. La protecció és una mica més feble, on la ciutat és banyada pel riu, hi ha un torrent tempestuós. És possible desviar el riu, però caldrà almenys dos mesos de feina. Aleshores, quines són les altres maneres?
  Per exemple, explotar la paret i trencar el buit! La manera més fàcil, però necessites explosius. Però no lluny de la ciutat hi ha un bosc impressionant. I amb certa habilitat, es poden fer explosius amb... serradures, afegint-hi els minerals i sals més senzills. I amb els seus talons nus, el nen va sentir que hi havia tals minerals i sals a la terra.
  El millor és soscavar la part més alta del mur, on s'ha acumulat el major nombre de soldats enemics. Ara els parts es penediran d'haver-se atrevit a anar contra Roma.
  L'Oliver Twist, després d'haver disparat quatre carcaixos, va tornar al campament i va informar feliçment a Julian:
  - Els déus em van dir com agafar la fortalesa! Però deixa que els teus guerrers serveixin el nostre ritual!
  L'emperador romà va ordenar estrictament:
  - Obeeix el meu fill com tu m'obeixes!
  I l'exèrcit, que havia vist Oliver Twist en acció, va fer una salutació a canvi. I el nen, el Tsesarevitx, donava ordres activament. Necessites barrejar molta serradures amb minerals, i després obtindràs una poderosa bomba de l'antiguitat. Hauria de funcionar molt més eficaçment que la pólvora i no pitjor que la nitroglicerina. Aquest és realment el noi del terminador concebut. A més, el mateix Oliver va tallar personalment el bosc i va triturar els troncs en escuts i serradures.
  Creient en la voluntat dels déus, l'exèrcit romà va treballar de manera molt amistosa, harmoniosa i enèrgica. Ràpidament es van construir serradures i potents escuts de fusta. És cert que els parts van intentar fer una sortida.
  Oliver Twist va agitar alegrement les seves dues espases i la cavalleria va sortir de l'emboscada. Un parell de milers de perses van ser envoltats. El nen-cavaller fotent el seu líder amb el peu a la mandíbula, obligant-lo a perdre moltes dents. I llavors el seu parell d'espases funcionaven com si fossin navalles. I els parts estaven en una bossa, i envoltats per l'exèrcit més valent del món.
  Sí, ara molts bàrbars lluitaven a l'exèrcit romà, però això el va fer més fort, absorbint tant sang fresca com noves tècniques de lluita.
  Oliver Twist va destacar més que altres en aquesta tala. I a propòsit, el nen es va arrossegar en grans bassals de sang per ruixar els soldats romans. I els va agradar, va resultar que reben la gràcia divina, la força i la bona sort del mateix fill d'ApolЈlo.
  Igual que molts a Roma es van alegrar del retorn dels antics cultes pagans. I amb gran plaer van resar a la Fortuna. El cristianisme, en canvi, semblava massa hostil als plaers de la vida i, per tant, poc atractiu. A més, encara hi haurà aquest paradís? I algun dels que viuen al segle IV va veure el Crist ressuscitat?
  I els seus déus són senzills, entenedors, humans... I ningú va oferir una resistència seriosa als cultes reviscuts!
  I ara els guerrers de l'arròs, encara que la meitat d'ells no siguin llatins, sinó bàrbars compleixen amb entusiasme les ordres de l'emperador i del seu Fill i Fill d'ApolЈlo.
  A la nit ja es prepara prou serradures i minerals. Oliver Twist no va esperar a l'alba, però va ordenar que el carro fos traslladat immediatament al punt central de la defensa enemiga.
  I el trofeu de cavalls parts es va precipitar juntament amb la càrrega mortal cap a la torre dels reis. Els van impulsar, cremant el capçal i les cames amb torxes enceses i cops de llargs fuets. I encara que els perses van obrir foc indiscriminat a la foscor de la nit, ja era massa tard.
  Oliver Twist, per tal d'amplificar la seva veu, va cridar a través d'una enorme banya de llautó:
  - Que es compleixi el nom dels Déus! Que Júpiter ajudi!
  Va esclatar de manera que fins i tot a un parell de quilòmetres dels caps dels romans els van treure el casc del cap. Però els parts van patir mil vegades més. El refugi principal de l'ona explosiva es va llançar més amunt i les parets es van aixecar. Molts centenars de soldats perses van ser assassinats a l'acte, i fins i tot més parals...
  Oliver Twist, que també va ser empès per l'explosió, va caure de genolls, però de seguida va saltar. El noi cavaller va tornar a bordar:
  - I ara els amics ataquen! Per a la glòria del nostre Déu ApolЈlo!
  I es va precipitar primer, descalç, amb la pols enganxada a la sang dels talons infantils. I darrere seu es precipità tot l'exèrcit romà, innombrables, en tot cas, en un malson.
  L'Oliver va ser el primer a arribar a les posicions parts i va pujar ràpidament per sota la paret ensorrada. El noi del terminador estava molt emocionat. Va tallar tots seguits, tot i que ja estava clar que els parts havien perdut la capacitat de resistir realment. La seva moral va baixar, i tot el desig d'oposar-se als romans es va evaporar. Però tot i així, l'extermini va continuar i es va produir una autèntica massacre.
  Oliver Twist, blandint les espases i travessant una altra clariana, va cantar tota una balada:
  Sóc un cavaller de Roma i l'espasa...
  El Senyor m'ha cridat a la batalla!
  El món va tenir un botxí alhora,
  I millor que lloeu Svarog!
  
  Va decidir reviure el gran somni
  Aquell home s'ha fet fort com Déu!
  I es va enamorar, la saviesa, la bellesa,
  En què s'incorpora la pressa dels cors al metall!
  
  No, no era un pagan, Cèsar era,
  No coneixia el seu igual en el rati...
  I Roma amb glòria radiant,
  Desafia la por: Satanàs!
  
  Tot es convertirà en pols
  Però només l'esperit és immortal!
  Troba força en les paraules
  Que no ens ho diguin en veu alta!
  
  Creu-me, una persona no és un cadàver,
  És el millor, sempre viu...
  El raig de glòria no s'ha apagat...
  Estrella als cors de l'amor!
  
  I què és la sang
  Ella ens dóna vida...
  Del dolor hi ha amor
  I aferra't a ella!
  
  Creu que no ets feble
  I era fort d'esperit!
  Que l'esclau mori en la carn,
  Nosaltres ens encarreguem de la brida!
  
  Quan venços la covardia
  I l'horror salvatge perirà...
  Llavors us eleveu per sobre dels terrats,
  Déus comptant les cares!
  
  L'Olimp vindrà, encendre el foc,
  I hi haurà llum...
  Però no toqueu l'heroi feble,
  Client oftalmòleg...
  
  Qui trepitja un petit cuc,
  Ell mateix no val res de cor!
  I la meva gran passió
  Sota la cua dues xips de pebrot!
  
  En resum, vingui Belobog,
  Em convertiré en ApolЈlo...
  Ratllarem zeros amb un bolígraf,
  Tenim milions al darrere!
  La capital de Pàrtia havia caigut, i ara hi onejava la bandera romana. Oliver Twist va agafar la clau d'Àsia amb les seves mans fortes i es va acostar a l'emperador Julià. Va donar les gràcies a l'hereu i li va tornar-li dient: "Glòria a ApolЈlo".
  Julian construeix una nova capital. Oliver també va començar a somiar... Aquí va tornar a conèixer l'emperador Julià. El regne part, del qual els romans van tenir tants problemes derrotats, i Julià, que ja s'anomenava el Gran, van decidir restaurar Babilònia.
  L'aparició d'Oliver Twist, el fill nomenat de l'emperador i que era considerat fill d'ApolЈlo, va ser percebuda pels romans com un signe dels déus.
  Davant del nen, les Vestals esquitxaven pètals de rosa. L'Oliver els trepitjava amb els peus descalços, i, orgullós, va inflar el pit, va marxar com un triomfant. Els pètals li feien pessigolles als talons nus agradablement, i l'estat d'ànim va augmentar a partir d'això. Julian va donar la mà al nen, callat pels treballs militars, dient:
  - Ai fill meu! Vaig ordenar als tresors capturats als parts que us fossin una estàtua daurada, inserint maragdes en lloc d'ulls! Com que ets fill d'ApolЈlo, llavors ets com el mateix Déu de la bellesa i de l'art militar!
  Oliver Twist va respondre modestament, creuant els braços sobre el pit musculós d'un adolescent fort:
  - Sóc com un déu, sent un home!
  Julian va fer un gest amb el nen i va anunciar:
  - Per la teva part i en honor a l'inici del ressorgiment de Babilònia, organitzarem lluites de gladiadors!
  Oliver va dir sincerament:
  -Menys sang! Els nostres déus no requereixen sacrifici, sinó coratge i valentia!
  Julian va estar d'acord amb això:
  - Que sigui així! Però aquells parts que no es resignaven han de morir en batalles de gladiadors per no causar nous problemes a Roma!
  Oliver Twist Jr va respondre a això:
  Que els déus decideixin el seu destí! Només que dones i nens no participin en aquests!
  Julian va respondre ambigua:
  - Els que no són perillosos per a nosaltres no participaran en la dansa de la mort!
  L'estàtua llançada a Oliver Twist era fins i tot més alta que la mida natural, i els ulls de maragda cremaven. A les seves mans, el nen-deïtat sostenia dues espases amb fulles d'acer i empunyadures adornades amb robins. Els músculs de relleu eren força coherents amb l'original.
  Després hi va haver una sumptuosa festa, i ja durant la festa es va celebrar la primera lluita de gladiadors. Dos parts curosament rentats i oliats van lluitar. Es van atacar mútuament amb espases. El més gros va perdre diversos cops d'espasa al pit i l'estómac, es va esfondrar a la sorra. La lluita va resultar efímera i gairebé tots els romans, insatisfets amb aquest resultat, van inclinar els dits cap avall: acabeu-lo! Oliver es va abstenir. No volia semblar cruel o misericordiós.
  El part sense cap mena de consciència va apunyalar el seu compatriota. En això, de fet, van acabar les actuacions de gladiadors. Només cap al final de la festa, quan Julià, com Neró, va cantar una cançó, els soldats van tornar a ser cridats a l'estadi. Aquesta vegada eren dos adolescents.
  Van lluitar prou temps, causant-se moltes ferides mútuament. I al final, completament esgotats, es van perforar el pit amb les espases i es van quedar congelats.
  Oliver Twist, donant cops amb el peu descalç, va comentar amb disgust:
  - El teu pare va prometre que no hi hauria nens en el duel de gladiadors!
  Julian va respondre decididament, donant cops de puny a la taula:
  - I aquests no són nens! Ja en tenen catorze!
  Aquest desenllaç va provocar una certa decepció entre els romans, i van esbroncar els combatents morts.
  Oliver no es va oposar. Ell mateix no considerava nens de catorze anys. Si un nen ja pot estar amb una dona, no és un nen!
  Els combats de gladiadors van començar l'endemà.
  Els parts van lluitar entre ells. Estaven furiosos, tirant-se i apunyalant. Es va vessar molta sang i suor.
  Ja en la primera batalla, vint persones van lluitar per cada bàndol. Els que van sortir primer amb lloms verds, i els segons amb grocs. La batalla va continuar amb diferents èxits. Van guanyar els verds, dels quals només tres van quedar dempeus, i fins i tot aquells van resultar ferits greus.
  El segon duel va resultar una mica menys sagnant que el primer.
  Aquesta vegada hi havia quinze homes a cada costat. Alguns amb embenats taronja, altres de blau. Les botes pesades ressonen contra la sorra. Els mateixos gladiadors estan mig nus, molts són peluts, per la qual cosa l'espectacle és força bàrbar i tens. Orange semblava més fort, tot i que en general la lluita va resultar competitiva. Hi va haver un tossut intercanvi de cops, sang degotava.
  Els dos costats es balancejaven com una brisa d'onades.
  Orange va demostrar ser més fort, dels quals cinc guerrers es van posar dempeus. I aquells blaus que eren munts, però els van matar, els romans no els van perdonar.
  Les batalles estaven en ple apogeu. Aquí, per exemple, tres lleons i cinc parts amb espases contundents. La banya va resultar sagnant... Aquesta vegada la sort va somriure als lleons, excepte també als animals, i les espases van ser donades als captius curtes, rovellades i sense esmolar durant molt de temps.
  Llavors van entrar al ring adolescents, armats només amb punyals. Hi havia tants crits, crits, mossegades. Es van entrellaçar en una abraçada i es van apunyalar mútuament amb les seves puntes, van colpejar, es van donar puntades de peu. Els nois estaven tan furiosos que ni tan sols van mirar qui era en quin equip. S'acaben de matar, mutilar i acabar a l'acte.
  Un d'ells fins i tot va arrencar la perfecció de l'altre, obligant aquest últim a morir per un fort xoc de dolor.
  Què dur i fàstic que és, però alhora sagnant i emocionant. Quan experimentes una barreja d'emoció, plaer i alhora fàstic, quan els adolescents nus, suats, sagnants i tallats es turmenten i es mosseguen amb armes.
  I en l'antiguitat, neixen molts nens i un gran nombre de nois participen en lluites de gladiadors. Són béns menys valuosos i no són tan lamentables. Sovint els joves esclaus lluiten completament nus, i sempre descalços.
  Les dones gladiadores també estan gairebé sempre descalces, excepte les més famoses d'elles. Aquestes noies es posen sandàlies elegants per emfatitzar el seu estatus superior.
  Els esclaus no han de portar sabates fins que arriben a l'edat adulta, només quan fa fred se'ls dóna sabates de fusta aspra perquè el bestiar valuós no es doblegui pel fred. I si un nen és naturalment fort i pot suportar la neu, prefereixen deixar-lo sense túnica. Els fills dels romans lliures, i sobretot dels patricis, porten sandàlies o sabatilles, i botes en temps fred, per ser menys esclaus.
  Oliver Twist, per descomptat, com a fill del déu ApolЈlo, està per sobre d'aquests prejudicis. Però alguns captius part, mirant el nen amb uns pantalons curts assegut al costat de l'emperador, sembla que el van confondre amb un kozhnik honorari i van xiuxiuejar.
  I l'oïda de l'Oliver és molt aguda, i és desagradable quan penso en tu així. Dos esclaus mig nus es van acostar al príncep i van començar a fer massatges agradables als peus nus del nen. És molt bo que les noies asiàtiques et toquin. Pel que sembla, també es van capturar esclaus a la Partia conquerida.
  Només li va quedar dempeus un dels adolescents, que, però, tampoc es va poder mantenir dret a causa de les nombroses ferides i es va posar de quatre potes.
  La següent lluita va ser una mica més exòtica. Quatre cocodrils contra dues dotzenes de parts amb pals. I només un tenia una destral a les mans. Els caimans es van precipitar contra els presoners, i aquests van colpejar amb pals en resposta. Alguns parts van fugir. El cocodril és un animal que fa molta por. Quan la boca fes clic, el part mossegat va morir amb aquestes dents.
  I l'altre guerrer ja ha perdut les cames, i l'altre braç. I els cocodrils gladiadors mengen molt amb gust.
  Un persa alt amb una destral va tallar el caiman amb una destral. Ni tan sols va reaccionar: va resultar una pell tan forta. I tot batega en fila i s'afanya a devorar tots els que han caigut sota els ullals.
  Va aparèixer l'embolic sagnant. I va començar a estendre's per la sorra i la grava.
  Oliver Twist va començar a coquetejar amb noies esclaves... I es va despertar!
  . CAPÍTOL #4
  Oliver Twist, després de dormir, torna a alimentar-se i anuncia:
  - Bé, ara t'espera la segona tortura, noi.
  Primer, els guàrdies van entrar a la celЈla i amb ella una metgessa amb bata blanca. Va ordenar a Oliver que es tragués la bata i va assentir amb el cap després d'examinar-la.
  - Què ràpid es cura a un gos! És hora d'un segon interrogatori amb passió!
  El nen va gorgotejar:
  - Encara sóc un nen, potser no?
  La dona de la bata blanca va assentir.
  - No et preocupis, no et faràs mal. I llavors només hi haurà una tortura. La llei prohibeix la mutilació de nens menors de catorze anys per tortura!
  Oliver va sospirar fort.
  El van rentar amb aigua tèbia, ni tan sols van estalviar el sabó de propietat estatal. I el nen es va tornar net i preparat per a la tortura.
  Van entrar més guàrdies. Van desenganxar el collaret del coll del nen i li van posar els grillons. I el van portar, tintejant amb cadenes, al departament de tortures.
  L'Oliver estava nerviós, les cames li tremolaven, les seves plantes nues sentien la freda humitat de la pedra. Encara és un nen, i serà severament torturat, i això va provocar un estrem.
  Una botxí amb els cabells vermells ja l'esperava a la cambra de tortura. Va somriure, amb dents grans i perlades.
  - Bé, va venir aquella gallineta tan maca? Ara et pessigarem!
  A l'Oliver li van arrencar el pijama de ratlles i el van fer sortir nu. La pèl-roja va ser ajudada pels botxins adolescents. Era un equip especial per a la tortura infantil.
  Oliver va ser colЈlocat en un krepe especial amb punxes que van començar a punxar-li dolorosamente la pell de l'esquena i les natges.
  Aleshores els seus braços i cames van començar a doblegar-se en angles no naturals. Oliver va gemegar de dolor. Els lligaments es van estirar i els braços i les cames es van treure literalment de les espatlles i els malucs.
  La pèl-roja va somriure.
  - Bé, què fa mal? Em pots dir on vas amagar el dipòsit?
  Oliver va negar amb el cap negativament.
  Els botxins adolescents van girar les palanques i els braços i les cames del nen es van torçar més. Oliver va gemegar, però va apretar les dents per callar.
  La pèl-roja va assentir.
  - Lubrica-li els talons! Ja estan vius!
  Els joves botxins es van posar a treballar amb entusiasme. Van untar les soles del nen rentades amb pols, encara força dures, fins i tot els dits dels peus infantils. La pèl-roja va mirar el nen i es va llepar els llavis. Li agradava torturar nens petits.
  Finalment, es lubrica la sola i es fixa el braser subministrant gas. L'alçada de la flama es pot ajustar i llepa el taló d'un nen amb una llengua carnívora. Al mateix temps, els botxins continuen retorçant els braços i les cames del nen, arquejant-lo literalment en arc.
  El dolor era terrible i l'Oliver va gemec i va cridar. Va intentar desesperadament distreure's, però això, però no ho va aconseguir bé. I com si els volcans fessin erupció per tot el cos i la lava fluís.
  El pensament va brillar: en lloc de suportar aquest dolor, potser seria millor dir-ho. A més, és poc probable que sigui possible utilitzar la riquesa oculta. Però el petit diable tossut al seu cap exigia resistència a la violència. I Oliver va callar com un jove pioner interrogat pels nazis. Encara que de tant en tant gemecs i fins i tot crits surten dels llavis.
  El braser va coure els talons del nen, i es van posar vermells, però gràcies a l'oli d'oliva no es van cremar ni carbonitzar. I les butllofes van sortir a poc a poc, va ser una llarga tortura. I, al mateix temps, van sortir els lligaments del braç i les cames i els omòplats d'Oliver Twist, de manera que quedava una mica abans del descans.
  La pèl-roja va riure i brillava de felicitat. L'Oliver era un noi guapo i musculós i va ser un gran plaer per a la guineu torturar-lo. Però no va confessar. L'oficial que supervisava la tortura va donar la volta al rellotge de sorra. Per llei, la tortura dels menors de catorze anys està limitada en el temps. I només gemega i crida, i els escribas no tenen res a escriure.
  Aleshores, el pèl-rojo va agafar una agulla llarga, la punta de la qual estava roent a la llar de foc, i va anar cap a l'Oliver.
  Va començar a punxar el nen nu i musculós a les terminacions nervioses. Oliver va cridar de dolor salvatge... La pèl-roja es va punxar lentament i va cantar:
  Quin dolor, quin dolor!
  Les confraries estan guanyant Espanya! Cinc és zero!
  I riu deixant al descobert les seves dents de perla. I de nou, injeccions que s'afegeixen al patiment del nen.
  L'Oliver està intentant distreure's del dolor... Mira la pèl-roja, i ella no li sembla espantada. No té més de trenta ulls, bonics, però malvats, de maragda. L'Oliver va sentir que hi ha una botxí que acostuma a torturar a petits lladres. I pocs podien resistir la tortura. Oliver també va recordar la novelЈla sobre Robin Hood.
  El petit Joe, un nen d'uns catorze anys, va ser capturat d'alguna manera. I va ser torturat al bastidor amb foc i un fuet. El petit Joe estava esgotat, però no va donar a conèixer on era el cau dels lladres. Aleshores el botxí va ser segrestat i el mateix Robin Hood va aparèixer al seu lloc. I el petit Joe va dormir. Tot i que els seus talons nus van cremar amb ferro roent, van curar el nen i va tornar a córrer.
  Així que no és gran cosa. Només fa mal, però no es convertirà en un invàlid i fins i tot es venjarà...
  La pèl-roja va fer una dotzena d'injeccions en diferents parts del cos, i va baixar l'agulla freda.
  Va agafar un fuet a les mans i va començar a colpejar l'Oliver al pit i a l'estómac. Els cops van caure fort i uniformement. El nen, el cap del qual ja estava bastant confus pel dolor terrible, es va desmaiar...
  Els botxins adolescents li van abocar aigua gelada. Oliver va recuperar la raó.
  El pèl-rojo va agafar un tros de ferro roent de la llar de foc i el va portar al pit del nen.
  Aquí va intervenir el funcionari:
  - Pots danyar el múscul pectoral! Els nens no estan mutilats!
  La pèl-roja va bordar agressivament:
  - Aleshores sal!
  I va posar la seva pota als gots i va abocar un grapat sencer sobre la ferida d'Oliver. El nen va cridar i es va cridar.
  El funcionari anglès va assentir.
  - S'ha acabat tot el temps! La llei prohibeix més tortures!
  La pèl-roja va maleir i va grunyir:
  - Maleït sigui! És un ruixat dur! Potser continuar?
  El funcionari va negar amb el cap.
  - No! La llei és llei! Els nois de la seva edat no haurien de ser torturats més! Hi ha una tortura més! I inventa alguna cosa més sofisticada!
  El botxí adolescent va suggerir:
  Trencar-li els dits dels peus!
  L'oficial ho va desactivar.
  - No pots paralilar!
  La pèl-roja va assentir amb molèstia.
  - Deixa'l descansar! Per tercera vegada, li prepararé quelcom més sofisticat i eficaç!
  Oliver va ser alliberat de pinces i cabres. La doctora va palpar el pols del nen i va dir amb satisfacció:
  - És molt tenaç! I pot costar molt!
  El funcionari va assenyalar:
  - A les seves mines! Deixa que funcioni! N'hi ha tan petits, però forts com cal!
  La pèl-roja va riure.
  - Molt millor! Potser em caurà més d'una vegada a les mans!
  Oliver va ser rentat amb aigua gelada i portat a la celЈla. La tortura va acabar i el nen va respirar alleujat.
  Van passar dos terços del camí, i queda ben poc, i el malson s'acabarà.
  És cert, doncs, probablement per la seva poca edat, no l'executaran, sinó que l'enviaran a les mines. I això és el pitjor! Hi ha una pudor terrible i una semifoscor, i una feina que no dura gaire.
  Millor a les plantacions de Jamaica o l'Índia, o les illes. És càlid i assolellat i agradable, aire fresc. Fa olor de plantes tropicals.
  I els peus nus dels nois els fa pessigolles per l'herba agradable, i la feina és encara més divertida.
  L'Oliver, esgotat per la tortura, es va estirar d'esquena, que estava menys ferida, només ferida per les agulles romes de la cadira, i va intentar dormir. Seria bo oblidar-se en un somni curatiu.
  El coll del coll del nen gairebé no va interferir i no va picar... Però hi va haver una humiliació moral com aquest gos amb corretja. Bé, es van penedir i no van introduir les cames al bloc.
  Aquí està el petit Joe, després de ser torturat, el van mantenir amb grillons i ni tan sols va poder girar-se. I Oliver Twist ja sabia què és el dolor. No obstant això, a la casa de treball va ser assotat més d'una vegada. I el fuet ja no fa tanta por.
  El foc i l'eversion de les articulacions són més dolorosos. I les agulles de les terminacions nervioses. El cos fa mal, sobretot els lligaments esquinçats.
  La porta de la celЈla es va obrir... Entrà el vigilant i va portar una gerra de llet i un pa suau, dient:
  - Beure i agafar forces!
  Oliver va preguntar en veu baixa:
  - No seré executat?
  La matrona va comentar:
  - Molts et fan pena, sigues fort!
  L'Oliver va beure llet, va menjar pa blanc. Tenia l'estómac pesat. I quan els guàrdies van marxar, el nen es va estirar d'esquena i es va adormir gairebé immediatament.
  I va somiar...
  En el cos d'un home adult, Oliver Twist muntava un cavall negre. Acabava de deixar els seus companys i es va trobar tot sol. L'estat d'ànim es va deteriorar i em va sorgir una boira al cap com fer tot això perquè fos el més efectiu possible. Aquesta paraula interessant va ser inventada pels grecs, efectivament! Tu mateix ets almenys el setè fill de la família, però ja una persona noble, propera a l'emperador. Però aquí només cal moderar el vostre estat i ser més discret. Infiltra les files dels conspiradors que volen cremar la ciutat més gran del món.
  Cal desentranyar l'embolic complex.
  Oliver Twist va aturar el seu cavall. Massa bo i de pura sang té un cavall. De seguida queda clar que aquesta serà una persona noble, i no serà possible desconnectar els sectaris.
  Oliver Twist va baixar del semental i va pensar on enganxar-lo. Només lligar a un arbre? Se l'emportaran, però no vull perdre un cavall tan noble. Llogar a la vila més propera? Com, no s'arriscaran a enganyar la mà dreta del prefecte de la guàrdia imperial?
  A Oliver Twist no li agradava gaire aquesta opció, però sembla que no hi havia cap altra sortida. Però què passa amb tornar? I després caminar? Tampoc semblava gaire atractiu. Potser agafar i aconseguir un cavall més modest, o fins i tot transferir-se a un ruc?
  L'última opció encara semblava una mica més lògica i no tan cansada com gatejar-se a peu.
  Tanmateix, vaig haver de tornar a muntar el semental i avançar per la carretera pedregosa. Al voltant van créixer palmeres minses i la vista no és la més rica. I això és a la florida Itàlia. Alguns llocs aquí. Aquí, però, hi ha un roure ramificat i trencat. A la llunyania, un pastor adobat i mig nu condueix les cabres.
  Oliver Twist va esperonar el seu cavall per animar-se i va accelerar el ritme.
  Aquí va sentir una onada de força en ell mateix i va cantar;
  Algú sembra, algú llaura
  Bé, algú només dirà: Estava cansat d'arrasar, vull burlar una mica de la felicitat Eh, agafaré el cavall com a penyora i m'espera bona sort!
  
  Va patinar Eh, va patinar en algun lloc M'ha derrapat! Va derrapar Eh, va patinar per algun lloc
  
  .
  
  Va patinar Eh, va patinar en algun lloc Em va patinar Va patinar Eh, va patinar en algun lloc Va patir de nou Va patinar Eh, va patinar en algun lloc Em va patinar Va patinar oh, va patinar en algun lloc Va patinar de nou!
  
  Va patinar Eh va derrapar en algun lloc Em va patinar Va patinar oh, va patinar en algun lloc Va tornar a patinar!
  Aquí Oliver Twist va callar de sobte i va parpellejar de por. Davant d'ell va aparèixer una noia d'una bellesa sense precedents. Estava gairebé nua, només els seus magnífics pits estaven coberts de cordes de perles fetes de pedres brillants amb tots els colors de l'arc de Sant Martí, i els seus malucs estaven embolcallats amb garlandes de perles, grans diamants i maragdes. Al mateix temps, la figura és magnífica, una noia alta, els cabells gruixuts que cauen en ones del color de la fulla d'or i tres forques: una de robí amb forma de papallona, una de safir amb forma. d'un peix, i una maragda en forma de tigressa.
  Al mateix temps, malgrat la riquesa del vestit, la noia anava descalça, només als turmells portaven polseres fetes de flors precioses. I la seva figura és molt musculosa i respira força animal, bellesa i erotisme. Rajoles de premsa, boles de músculs rodant sota la pell de xocolata.
  Oliver Twist va sentir que la seva perfecció masculina s'inflava alhora, la sang bullia als seus cossos i el seu cor bategava com un tambor.
  Mai havia vist una noia tan bella, encantadora i emocionant.
  Durant uns quants dies, Oliver Twist no tenia dones en el seu fals record de somnis, i va sentir vertigen i els instints animals despertaven. És una persona en qui el mateix emperador confia, i a la butxaca hi ha un paper segellat amb el segell i la signatura del Cèsar. I el paper diu: - Allò que no va fer el portador d'aquesta carta, ho va fer pel bé de Roma i per ordre meu! Així que, en tot cas, encara que fos la reina dels bàrbars, Oliver estarà justificat.
  Quan la mà dreta del prefecte va saltar del cavall, llavors, inesperadament, la noia va resultar ser més alta que la romana emocionada per la luxúria animal. Oliver Twist no es va avergonyir i es va precipitar cap a ella. Però la cama nua, bronzejada i musculosa de la noia va brillar, i els seus dits nus li van agafar el nas amb força. El dolor va colpejar com un martell al crani, i Oliver Twist va cridar:
  - Ah ah ah ah! M'estàs matant!
  La nena amb joies va riure, va aixecar de terra el centurió del guàrdia i el va llançar com un gatet.
  Es va girar d'esquena i va gemegar. La noia amb l'article reial va dir amb calma:
  - La teva reacció masclista és comprensible per a mi i fins i tot afalagadora! Però quan es tracta d'una deessa, no pots córrer com un senglar en calor. - La veu de la bellesa es va fer més estricta. Posa't de quatre potes i gateja't. Després besa les meves petjades a la sorra. No et mereixes tocar el teu cos.
  Oliver Twist es va sentir com un boxejador després de ser noquejat. Li bategava el cap, el nas li bategava amb un dolor insoportable. D'alguna manera, el centurió de la guàrdia es va posar de quatre potes i es va arrossegar cap a una noia alta i fabulosament bella.
  L'excitació, malgrat el dolor, no va passar. I Oliver Twist va mirar apassionadament la petjada gràcil i descalç d'una bellesa impressionant.
  Va sentir la sorra als llavis i va riure. En el mateix moment, un taló nu li va aparèixer al coll, pressionat.
  Oliver Twist va dir:
  - Tingues pietat!
  La bella va respondre amb un somriure de dents astut:
  - Merèixer!
  Oliver Twist va respondre amb un gemec:
  - Demana, oh genial, ho faré tot!
  La noia va riure i va respondre:
  - Bé. Ets un orgullós romà i la mà dreta de l'emperador. Fes-te noia ara, sigues ella fins que canviï d'opinió!
  El centurió Oliver Twist estava a punt de dir alguna cosa quan va sentir com si estigués immers en mantega fosa. Va ser agafat per una febre salvatge i després va ser llençat al fred. Els llamps van esclatar, es va sentir un tron aclaparador i tot va girar davant els ulls de l'home. I al cap d'un moment tot va quedar en silenci. Oliver Twist ja no sentia el dolor al nas, però el seu cos estava alegre. Va saltar i es va mirar a si mateix. Davant seu balancejava el pit d'una noia ple, amb prou feines cobert per una tira de tela. Més enllà es podia veure un cos femení bronzejat, malucs luxosos, amb prou feines cobertes per calces, cuixes fortes, canyelles en relleu, peus nus i elegants. El cabell es va fer llarg, i quan l'Oliver el va agafar amb els dits, va sentir la suavitat de la seda i va decidir mirar-lo. Els fils blaus arrissats van aparèixer davant els ulls de l'antic centurió i el lladre.
  No pots veure la teva pròpia cara, però el teu cos és sa, jove, fi, només sense ornaments, morena de cremades solars, quasi nu, premsat amb rajoles i una gran forma.
  Oliver Twist es va sentir encara més fort i més alegre que abans. I xiulant, va dir:
  - Caram! Què sóc, noia?
  La bella guerrera amb joies va assentir.
  - Sí, ara ets una dona i m'has de servir!
  Oliver Twist va respondre amb un sospir:
  "El meu deure és servir personalment l'emperador i qualsevol superior que em posin al damunt.
  La noia va colpejar amb el peu descalç i va dir:
  - Sóc més alt que l'emperador. Sóc la deessa de les deesses! I m'has d'obeir, sinó, en comptes d'una noia, et faré una panerola!
  La noia Oliver es va estremir i es va agenollar, dient humilment:
  - La teva voluntat, oh més gran dels més grans. Però l'emperador em va donar una tasca, i estic obligat a complir-la.
  La deessa va comentar agressivament:
  - Sense la meva voluntat, no és que Roma no es cremarà, però no passarà volant ni una mosca. Així que no tinguis por.
  Oliver Twist va cantar fervorosament com a resposta:
  - Quant de covard no entenc,
  Neix un guerrer fort per a la batalla...
  La por és debilitat i, per tant,
  Els que tenen por ja estan vençuts!
  La deessa va colpejar el peu amb ràbia i va cantar:
  - Taula i terra pintats
  L'emperador encara és una cabra!
  I aleshores va fer l'ullet a l'Oliver i li va dir amb un to gratificant:
  - Jove, sigues una noia jove,
  I no tinguis pressa per créixer.
  Guanya amb pressió sorollosa,
  I lluitar contra els feixistes!
  Mai coneixeu la pau
  Plorar i riure fora de lloc
  Jo mateix ho vaig ser
  Fa milers de milions d'anys!
  Oliver Twist va xiular.
  -Gosha! Fa milers de milions d'anys. I qui són els feixistes?
  La deessa va fer l'ullet i va dir suaument:
  - Aprèn més. S'haurà de trobar.
  L'Oliver Twist va córrer el seu peu nu i de noia per la carretera de grava. Va sentir la causticitat amb la seva sola elàstica i va dir lògicament:
  - Interessant, però qui sóc? Ell o ella?
  La deessa va respondre amb un somriure:
  - Ets cent per cent home d'ànima, cent per cent noia forta i bella de cos. No estiguis trist, jo t'ensenyaré màgia, i em serviràs encara més fidelment i fidelment que l'emperador.
  La bellesa amb joies va dir arrogant:
  - Et deixo besar les plantes dels meus peus.
  Oliver Twist va voler oposar-se, però la mirada de la Deessa el va cremar. I l'anterior mà dreta del cap dels pretoris li va caure de cara. I obedientment va besar els peus descalços de la més gran bellesa de la terra. Els llavis se sentien dolços, com la pell de la mel i molt agradables, com una barreja de mil flors del paradís, l'aroma de les cames gracioses, cisellades i sexys de la deessa.
  A més, encara es desconeix si la recompensa és besar aquest encant o un intent d'humiliar.
  La deessa va dir amb indulgència:
  - Les núvies vindran a tu aviat, perquè un home no és un guerrer al camp!
  Oliver Twist va tornar a besar amb avarícia el nu, cisellat, dolç com l'ambrosia de la deessa, que beuen els déus romans, i va voler seguir dutxant petons encara més. Però va tenir un taló nu al nas, del qual fins i tot un raig prim de sang escarlata es va estendre per la pell bronzejada.
  La deessa va dir amb un to sever:
  - Aixeca't i marxa! Si voleu saber alguna cosa sobre el proper incendi a Roma, llavors amb aquesta aparença és més fàcil fer-ho. Mirant-te el pit, els malucs, les cames d'un home es tornarà boig!
  Oliver Twist estava confós:
  - Com és això? Seré una temptació per a ells?
  La deessa va riure i va dir:
  - Creieu-me, una dona experimenta molt més plaer de l'amor que un home, i ni tan sols voleu tornar a ser un home!
  Oliver Twist va murmurar:
  - És horrible!
  La deessa va respondre:
  - Al contrari, és genial! Una pell tan sensible a les dones, un sol toc provoca plaer.
  La noia va fer l'ullet a Oliver Twist i va afegir:
  - I perquè no pensis que t'he deixat en un esplèndid aïllament i ets l'únic home en el cos de dona, et traslladaré el teu amic.
  La deessa es va aixecar d'un salt, va fer girar el molinet i va deixar anar un llamp del seu taló nu. I davant, un cop més meravellat per Oliver Twist, va aparèixer una noia de color vermell quasi nua, també molt musculosa i bonica.
  Ella es va aixecar i va parpellejar amb confusió.
  La deessa, amb aire de gran vencedora, va respondre:
  - Aquest és el centurió Ciceró. No hi havia un home molt jove i guapo, i ara veus quina bellesa ardent s'ha convertit!
  Oliver Twist va xiular, la noia és realment encantadora. Només potser massa musculós, com ell. Normalment, les noies gladiadores o les que treballaven a les pedreres tenen aquests músculs.
  Però, al mateix temps, els pits alts i els malucs luxosos no van privar en absolut les belleses de la feminitat.
  La noia Ciceró va mirar al seu voltant desconcertada. Aleshores es va inclinar davant la deessa demiürg i va murmurar:
  - Oh gran, torna'm a ser home!
  La deessa va exclamar, sacsejant els seus luxosos malucs:
  - No! Ets en la carn femenina que necessito més. Ara tots dos es posen de genolls i em besen els talons nus.
  La noia Ciceró i la noia Oliver Twist es van agenollar. Obedientment van besar els peus de la deessa. Però aleshores una ombra va parpellejar i va aparèixer un nen amb pantalons curts. La noia demiürg va assentir.
  - I el nen, també, hauries de fer un petó a les soles nues.
  El nen era bell i guapo, semblava d'uns dotze anys. I besar-li els peus era humiliant. Algun imbècil, i aquí hi ha dos romans, de cap manera els últims ciutadans.
  Oliver la noia va dir enfàticament:
  - No besaré els peus d'un snotler!
  En resposta, el nen va colpejar una bella rossa amb els cabells blavosos amb la cantell a la cara i va grunyir:
  - Convertir-te en cucs?
  La noia Ciceró va suggerir amb un sospir:
  - Això també és Déu! No només un noi. I Déu no és tan humiliant.
  I la nena va fer un petó al nen demiürg al taló.
  El nen-creador va assentir i va dir:
  - Jo també sóc Déu! I Oliver va rebutjar el gran honor. Tanmateix, el perdono. Però si voleu viure, haureu de lluitar contra aquells a qui ordenem els Déus Demiürg. En cas contrari, arribarà a Roma un desastre incalculable.
  La deessa va mostrar els seus ulls amenaçadors i va declarar:
  - Nois, us agradi o no, les noies haureu de lluitar contra Roma i ajudar a derrotar a Espartac.
  Oliver i Ciceró, aquelles noies amb el cor d'homes reals, van exclamar a tot cor:
  -Mai! No ens tornarem mai contra Roma!
  La deessa va colpejar amb el seu elegant peu nu de manera amenaçadora. Al bastidor hi havia una rossa de cabell blavós i una noia pelirroja. Van aparèixer diverses noies nues i bronzejades, amb la cara coberta amb màscares vermelles.
  Van començar a turmentar les noies centuriones. Al principi, els peus descalços de les belleses es van subjectar a les cepes i van començar a penjar-hi càrregues. És molt dolorós, els lligaments estan estirats i torçats.
  La noia Oliver va cruixir les dents i va plorar.
  - De totes maneres, no aniré contra Roma!
  La noia Ciceró va xiular:
  - No siguis traïdor al centurió romà!
  Les noies romanes van continuar sent torturades. Penjaven càrregues, traient les articulacions de les espatlles. Aleshores, les botxines-noies, nues, però amb màscares, amb els cabells vermells, van començar a colpejar amb fuets a l'esquena de les belleses esteses. Els cops es van donar primer amb força moderada.
  La deessa va ordenar, colpejant enfadada amb el seu elegant peu nu:
  - Pega més fort!
  I després van anar els fuets de ferro, que van arrencar la pell de la dona. L'Oliver i Ciceró van apretar les dents, però els cops que sacsejaven els seus cossos esquinçats van fer sortir de la seva gola gemecs sufocats.
  Aquí, per ordre de la deessa, els brasers ardaven sota els peus descalços de les noies torturades. El foc de les botxines estava regulat pel subministrament de gas. Al principi era petit, però després es va intensificar. Per no cremar immediatament la pell, els torturadors van untar les plantes nues de les noies amb oli vegetal.
  I va ser un dolor tan terrible que Oliver i Ciceró, aquelles noies, van cridar. Però aleshores van apretar les dents, de manera que fins i tot sagnaven les comissures de la boca.
  Però quin esforç sobrehumà va costar. La botxí va ficar l'Oliver Twist sota l'aixella amb una vara encesa. Va boquejar i va tornar a cridar. Ara ambdues noies centuriones van començar a ser colpejades amb varetes d'acer al vermell a la llar de foc que va aparèixer immediatament. I el dolor es va fer encara més terrible i monstruós.
  I les botxines van agafar unes pinces amb les dents roents i van començar a arrencar el pit. La qual cosa és extremadament dolorosa. Com un llamp et travessa des dels talons fins a la part posterior del cap. Oliver va pensar: - Potser n'hi ha prou? Per què suportar tant patiment, digues: l'elecció és clara, estic d'acord amb tot! Però per ajudar l'enemic ardent de Roma Espartac i trair la seva terra natal, no! Un romà ha de ser més dur que un diamant.
  Quan la noia Ciceró va cridar:
  - Ai mare! No cal, t'ho diré tot!
  La noia Oliver va cridar:
  - Calla! No traïs la teva pàtria!
  I en aquell moment se li va arrencar el mugró escarlata del pit. I el dolor em va fer sufocar.
  Tanmateix, aquest encara no era el límit. Aquí va aparèixer, després que la Deessa-demiürg pisés el seu peu descalç, una dinamo amb cables. Els torturadors van començar a inserir elèctrodes a les noies del bastidor del pit de Venus, el cinquè punt, la boca i entre els dits de les mans i els peus. Això és realment extremadament cruel.
  Aquí hi ha una noia nua amb una màscara vermella fent girar la roda d'un cotxe dinamo. I a través dels cossos dels guerrers centurions torturats, van passar descàrregues destructives de corrent.
  El dolor va superar tots els límits possibles. L'Oliver i Ciceró no van perdre la consciència pel xoc del dolor només perquè es van veure reforçats per la màgia de la deessa demiürg. Les pobres noies centuriones van experimentar un patiment senzillament incomprensible, semblava que totes les cèlЈlules del cos estaven inundades de metall roent, i ramats de cavalls de tir amb peülles d'acer galopava al llarg de les terminacions nervioses.
  Oliver la noia i Ciceró la noia es van estremir d'un dolor increïble. El dolor era per tot arreu, no hi havia sang, ni vena, ni cèlЈlula al cos que no toqués pel dolor. I va ser com capbussar-se al cercle més salvatge de l'infern.
  Les dues noies centuriones estaven tan paralitzades que ni tan sols podien cridar. Es van sufocar com els peixos rentats a una costa seca.
  Oliver va rebre rang rere rang, igual que el seu company. Així que la segona botxí i la tercera van començar a fer girar les rodes de la dinamo.
  Mentrestant, altres torturadors van començar a trencar els dits dels peus descalços de les noies centuriones penjades al bastidor.
  Encara que ja hi havia tant de dolor que era impossible digerir-lo amb la ment i no percebre-lo.
  El nen demiürg va ordenar, mostrant les seves grans dents nacrades més enllà dels seus anys:
  - Pels seus cabells!
  Immediatament, dos torturadors van agafar les noies torturades i les van tirar pels cabells, amenaçant amb arrencar-se els cuir cabellut. I més dolor.
  Aquí unes amples tires de ferro roent tocaven la panxa de les noies. L'olor de la carn cremada es va fer molt més sensible. Les paraules van rostir tot un ramat d'ovelles.
  La deessa demiürga va preguntar amb un somriure infernal:
  - Acceptes servir-me i lluitar amb Roma?
  Malgrat el dolor més monstruós, malgrat l'increïble patiment, ambdues noies centuriones rugien a l'uníson:
  - No! No trairem la nostra pàtria!
  La deessa es va incendiar amb un llamp, agitant una vareta màgica que de sobte va aparèixer a les seves mans. I a través d'elles, les noies centuriones torturades, van passar descàrregues d'electricitat tan poderoses que la pell primer va fumar, i després ambdues noies torturades van esclatar com torxes.
  Oliver i Ciceró es van sufocar literalment pel dolor. I la mesura del sofriment va superar tot més enllà, i la seva consciència va caure en la foscor de la no-existència.
  El nen demiürg va dir amb un somriure terrible:
  - Són genials, ben cuidats!
  La deessa-demiürg va assenyalar molesta:
  - Per completar una sèrie de missions, només necessito Oliver i Ciceró. Al cap i a la fi, ells són els escollits! Puc fer de tot, fins i tot crear l'univers, però la voluntat humana no està subjecta als Déus més poderosos.
  El nen demiürg va comentar:
  - Podem canviar l'aspecte, el cos d'una persona, però no podem canviar la seva personalitat i el "jo", que és la nostra debilitat!
  . CAPÍTOL #5
  Oliver Twist es va despertar... Tremolat de por del que l'esperava aviat. Però, de moment, les ferides de les tortures anteriors no s'havien curat, la qual cosa significa que l'esperava un retard en el càstig...
  El nen va començar a fregar els bauls de la cadena, un contra l'altre. D'alguna manera era una distracció, i és desagradable seure amb una corretja com si fossis un gos. Oliver va fregar l'enllaç contra l'enllaç d'acer. I va tararear per a si mateix... Va passar el temps... Li van portar menjar. A més de les racions habituals de la presó, també hi ha llet. Perquè el nen s'allunyés ràpidament de la tortura, les dones que treballaven a la presó es van tornar generoses. És una llàstima que un nen de deu anys sigui torturat per botxins anglesos. I ja havia patit dues tortures, l'última va quedar - la tercera.
  No obstant això, fins i tot la presó és aixafada. Encara que mirar els bars ja és força familiar.
  I les soles cremades al braser piquen dolorosament, i fan molt de mal, i les butllofes s'han inflat. Però ja va començar a disminuir. I ja no fa mal. Probablement els talons nus del nen encara estaran fregits, perquè no us podeu paraligar, i la sola es cura perfectament, sobretot si s'unta amb oli d'oliva.
  Oliver es va sentir emocionat i va acabar una gran tassa de llet. Només té deu anys, i ja l'estan torturant, intentant trair el secret. I durant la tortura, el metge s'assegura que no s'invalidin, i un oficial especial mesura el temps de tortura, determinat per la llei anglesa per a un nen que encara no té catorze anys.
  El nen va menjar i, per un avorriment monòton, el va agafar i es va adormir.
  I va somiar...
  Com el surf d'un riu que havia esclatat de les ribes d'una riuada, una enorme horda de bàrbars es va precipitar cap a la fortalesa acabada de tallar. En una torre separada, sense gens por de les fletxes, hi havia un home alt, amb una lleugera armadura de bronze i una espasa amb una mà forta i musculosa. Cabells arrissats, sobre un cap gran, ja força tocats de gris, i estirats amb un cèrcol de plata. L'aspecte exterior és tranquil, només les pupilЈles que s'estrenyen i després s'expandeixen donen una gran emoció! Dempeus a la mà dreta, un home inusualment alt i d'espatlles amples va tronar en un potent baix:
  - Estem atacats, gran! De tota la GàlЈlia, s'han reunit tribus hostils. La grandesa de Roma està en joc!
  L'home va respondre amb calma, jugant amb una daga amb un mànec preciós:
  - I creieu que l'Antoni va decidir que veníem aquí per recollir bolets, i no per lluitar cruelment?
  Marc Antoni va dir amb confusió:
  - Però quin sentit tenia Julius per permetre que els bàrbars gals reunissin totes les forces, centenars de les seves tribus, en comptes d'utilitzar una tàctica senzilla i fiable: vèncer, vèncer per parts!
  Cèsar va respondre amb un somriure:
  - Alexandre el Gran va donar a Darius dos anys per reunir un enorme exèrcit de tot el seu vast imperi i derrotar-lo en una batalla oberta. Fa vuit anys que estem en guerra. Si seguim fent campanya amb els mateixos mètodes, aleshores tota la nostra vida no serà suficient per a això!
  Els arquers romans van disparar amb precisió a causa de les dents situades a la paret, però, hi havia tants gals, i fugien en una multitud tan densa que era incomparablement més difícil perdre'ls que colpejar-los. Aquells bàrbars que van caure, traspassats per fletxes, van ser trepitjats sense pietat pels seus companys de tribu. Les peülles dels cavalls i les botes tosques amb soles de fusta begaven desagradablement, una barreja de fang i sang. Cèsar no es va poder resistir i ell mateix va disparar una fletxa, apuntant a un jove que cavalcava sobre un cavall blanc. Entre els gals, és costum que els líders del clan muntin a un cavall d'un vestit blanc com la neu, que simbolitza la puresa i el patrocini dels esperits lleugers.
  El Cèsar va ser un excelЈlent tirador, ja que li van ensenyar tir amb arc des que era petit. Un professor estricte per a cada falta, va prescriure cinc cops amb un cep a l'esquena del nen. Tanmateix, el petit Julius no només va ser flagelЈlat, sinó que també li van ensenyar a concentrar-se, la regla de respirar, suprimint la fatiga. Ara mateix, el Cèsar està intentant ajustar la seva respiració controlant la freqüència del pols.
  I els bàrbars ja estan atacant les muralles. Els gals no són bàrbars tan densos, a partir de molts arbres llargs, van fer centenars d'escales diferents, de vegades tan amples que fins i tot un carro podia conduir-hi.
  Els gals bramen com óssos que no han menjat en tot l'hivern. Al mateix temps, baten espases contra espases i xiulen. Els arquers romans disparen gairebé a boca en blanc, els lluitadors amb l'ajuda de fones empenyen les escales cap avall. Però n'hi ha molts i els gals s'arrosseguen com erugues, sense fer cas de les pèrdues. Fins i tot a distància, es pot sentir que els bàrbars feien pudor d'alcohol, sembla que els representants del poble de Colònia es van portar una bona quantitat de llum de lluna antiga al pit.
  A la part superior, es troben amb forts cops de destrals romanes de doble tall i espases curtes. Aquí hi ha les primeres pèrdues entre els romans, cau un centurió travessat per una banya, gals enutjats li fan trossos el cos i dos soldats romans es van esfondrar alhora.
  Cèsar va dir poc:
  - Aboca quitrà als bàrbars!
  Les calderes d'ebullició s'instalЈlen en accessoris especials. Són aixecats per una grua primitiva, giren i aboquen sobre els caps dels gals. La lava bullint crema els bàrbars, literalment es tornen bojos de dolor. L'olor sufocant de la carn cremada puja al cim. Cecs i cremats, els gals es van recolzar enrere, però les llances i destrals d'un gran exèrcit que avançava darrere no els van permetre retirar-se. Ja hi flueix molta sang, però quan es barreja amb resina, és tan esgarrifós...
  Marc Antoni crida:
  - Posa-li foc!
  Les torxes volen cap avall, la resina s'enflama. Els gals cremen i corren enrere. Són trepitjats per les files posteriors, les escales s'enfonsen. I una i altra vegada cauen els bàrbars. Però l'atac, malgrat les pèrdues terribles, no pensa aturar-se.
  Enormes banyes dels gals, no hi bufen llavis, sinó que els pesats guerrers trepitgen sota els peus manxes especials fetes de cuir de búfal. Pel que el rebombori és inusual, viscós, actua d'una manera especial sobre la psique dels gals, com els sons dels déus foscos que criden als èxits.
  El Cèsar encara està tranquil i diu amb un somriure:
  - Bàrbars, per a ells els sons són més importants que l'ànima!
  Antoni va respondre:
  El sacerdot Claudi va fer un sacrifici generós a Júpiter i Mart, i els déus van dir: aprovam els vostres compromisos i us donarem la victòria!
  Cèsar va respondre en vers:
  Els déus olímpics són forts
  Però no ajuden als febles!
  Si som fidels a Júpiter,
  Construïm una potència mundial!
  Per a la victòria necessitem soldats,
  D'acer, una mà i molt d'enginy!
  Del cop, l'horda malvada s'ensorrarà,
  I llavors un gran camí ens espera!
  Antoni va aprovar:
  - Que la resplendor de Júpiter sigui glorificada!
  Malgrat els milers de morts, l'allau de les gals va tornar a començar a moure's, semblava un senglar ferit, que encara no havia tingut temps de sagnar i, com abans, ferotges i perilloses corren contra el caçador. A més, els gals van començar a llançar dards i pedres contra les muralles. Les seves tribus bàrbares encara no han dominat l'arc, les fletxes són massa pesades per disparar amb eficàcia des del gruix dels guerrers, però en cas d'una sortida encara poden jugar el seu paper.
  Els bàrbars gals caminen per sobre dels cadàvers, ignorant les fogueres que encenen sota els seus peus. ParalЈlelament, les llances volen cap amunt, i un dels bàrbars va llançar la destral amb tanta habilitat que va fer volar el cap del legionari.
  Tot i que les pèrdues romanes encara són relativament petites, els gals mantenen una superioritat numèrica aclaparadora i noves multituds udoles surten del bosc.
  Marc Antoni és encara molt jove, encara que les seves espatlles són amples, és capaç de portar una dotzena de legionaris alts sobre si mateix, o fins i tot córrer amb ells. Quan encara era un jove imberb, va aconseguir treure sis heteres mig nues alhora d'un bordell durant un incendi, i després també per agradar-les. Mark era famós no només com un gran guerrer, no tenia por de lluitar amb campions gladiadors, sinó també com un amant hàbil. A l'exèrcit de Cèsar, és el primer de les primeres espases, disposat a anar allà on ordena el gran.
  Els gals tornen a escalar les muralles, i els romans s'han quedat sense resina, i han d'enfrontar-se a l'enemic amb espases, així com destrals i llances. Ja en una de les GàlЈlies, encapçalada per Jeanne the Treadless, ja ensellaven una de les torres. La mateixa Jeanne, malgrat el seu gran creixement, és molt ràpida i destresa. Les espatlles són amples i la cintura estreta. Lluita nu fins a la cintura mentre empunya dues espases. I té músculs que Hèrcules envejaria.
  Marc Antoni també llança impacient les seves espases de mà en mà:
  - Deixa'm colpejar el gran!
  El Cèsar, sense pressa, va posar tranquilЈlament la fletxa a l'arc, va clavar els ulls amb astucia, va respondre:
  Ordre del comandant durant la guerra,
  Quan les fletxes sonen al voltant!
  Plena d'amor i un gran preu,
  Sagrat, pels soldats romans!
  Malgrat que Jeanne es mou ràpidament, el Cèsar s'anticipa als seus moviments, un tir precís i una fletxa tallant l'aire, perforant un pit musculós, just sota el cor. Caigudes sense por, sang brolla d'una boca plena de grans dents de cavall. El bàrbar s'ofega, morint ràpidament.
  Cèsar va xiuxiuejar:
  - És una llàstima al nostre exèrcit, li confiaria una cohort!
  Mark va exhalar.
  - Ets com sempre savi, gran Cèsar!
  Cèsar va aixecar el cap.
  - Un governant que estima la venjança dolça té la intelЈligència d'una mosca! Potser, si Jeanne hagués conegut els enginys del nostre exèrcit, hauria estat capaç de capturar la fortalesa. Fins aleshores, estigueu atents a la lluita.
  El general romà, de nou aquesta vegada molt més ràpid, va carregar el seu arc i va disparar, després va tornar a disparar, escollint els líders dels gals.
  Afortunadament per als romans, la majoria de les escales dels gals van cremar, i no van poder llançar immediatament totes les seves forces contra els romans, però aquí es van reunir més de dos-cents cinquanta mil. Mai abans Roma s'havia enfrontat a tants soldats en un sol lloc. Cèsar només té dues legions a la fortalesa, dotze mil legionaris. La relació de forces, més de vint gals, per a un romà.
  El Cèsar també està preocupat, però el seu rostre manté la impenetrabilitat de la màscara. Recordo que en la seva joventut va ser capturat pels pirates. Van demanar un rescat molt gran de vint talents d'or per al jove encara imberb. I el talent és una peça d'or, una mica més petita que un ou de gallina. Encara que Cèsar i el nebot de Maria (la llegenda de l'únic patrici que va aconseguir ser elegit cònsol de l'Antiga Roma set vegades), però sembla per a un jove que amb prou feines ha arribat a l'edat de capacitat parcial i ha rebut el dret de casar-se. . (Per a nois majors de 14 anys), aquesta és una quantitat enorme i ningú la vol pagar. I això significa mort o esclavitud.
  El Cèsar va riure a la cara dels pirates com a resposta. Va dir que se'l valorava massa baix, però pensa molt millor en ell mateix i es nomena un rescat: 50 talents. Els pirates que fan mal i estan encantats i clamen. Un d'ells fins i tot va obrir l'estómac a la destral del germà del mar. Cèsar va continuar:
  - Però després d'aconseguir la meva llibertat, et perseguiré fins que t'atrapin i pengi als patis! El líder està crucificat.
  Els pirates van quedar sorpresos per tanta impudència, i l'ataman dels lladres del mar amb un somriure maliciós va preguntar:
  - No tens por, noi descarat, que et crucifiquin tu mateix! Després de tot, estàs lligat i a les nostres mans!
  A això el jove Cèsar va respondre:
  - La vida no és tant un gran valor per deixar l'honor i trair la dignitat pel seu bé! L'honor i la dignitat són dues ales, sense les quals l'ocell de la vida només es pot mantenir en captivitat!
  Fins i tot l'endurit líder dels germans del mar es va sorprendre:
  - Ets un enemic valent, i et salvarem la vida. A més, mai hem hagut de veure 50 talents alhora.
  El Cèsar va bufar amb burla.
  - Si em deslligues, llavors substituiré la teva crucifixió per una manera menys dolorosa de separar-te de la vida: un llaç!
  L'ataman va riure una mica forçat, però tanmateix va ordenar deslligar-lo. Al Cèsar no li va agradar que la boca del líder estigués trencada i les seves dents estaven mal arreglades. El jove parlava amb gran menyspreu.
  - A qui la llengua va a la gresca, sempre es queda amb el nas! Bé, una boca bruta és el refugi d'una llengua solta!
  El líder estava confós, però Cèsar va callar i els pirates semblaven oblidar ràpidament l'amenaça.
  Els amics del nen van recollir ràpidament el rescat requerit i van enviar 50 talents. Cèsar va complir la seva paraula en una cosa, i de cap manera no anava a posposar la segona durant molt de temps. Tot i que la tasca que tenia davant seu era difícil, no és tan fàcil trobar i atrapar una galera pirata, sobretot entre les nombroses illes, badies i badies del mar Mediterrani. Sí, i hi ha molts pirates, i els vaixells de Roma encara són impotents contra ells. Però Cèsar, encara en la seva adolescència, es va distingir per un gran enginy.
  Mentre estava en un vaixell pirata, va aconseguir fer amistat amb un grumete. Cèsar li va prometre una posició a l'exèrcit romà, i la possibilitat de guanyar el seu peculium amb esclaus. Va deixar una carta al nen, dient-li que una galera plena de plata es dirigia de Sicília. I des que va començar l'agitació a Roma, la protecció de la galera és purament simbòlica. El xiquet grumet va haver de pescar la mateixa carta, com per casualitat, al mar, per això fins i tot es va veure lleugerament malmesa per l'aigua del mar. El pla no era difícil, els pirates cobdiciosos i de ment estreta no van poder evitar caure en un parany.
  Durant l'embarcament, la coberta es va aixecar de sobte i els soldats romans van caure sobre els pirates. I des de darrere, afortunadament de nit, s'hi van acostar dues barques amb soldats. Els pirates atònits amb prou feines es van resistir. Només van demanar no penjar-los, sinó només vendre-los com a esclavitud. I el capítol, per tal de redimir la seva vida, va dir on amaguen els seus tresors, inclosos els que encara no han aconseguit entrar a l'abisme, cinquanta talents en raig.
  Però Cèsar va respondre:
  "Pots comprar la teva vida, però no pots comprar honor!" Penjar!
  Així que el rumor va ser sobre Cèsar, encara que aleshores amb prou feines tenia quinze anys, i un any després es va casar, amb Aqualeria gentil. Però això és una altra història!
  Cèsar va ordenar a Antoni que s'unís a la batalla, amb una forta reserva. Els romans van utilitzar la construcció del tipus falange. En una paret estreta era molt efectiu. L'onada de gals corrents es va sufocar. Alguns d'ells van ser perforats amb dues o tres llances alhora.
  Juli Cèsar va dir:
  - La falange macedònia pot ser una tècnica molt efectiva. No debades van conquerir tota Àsia, o millor dit, quasi tota! Quan acabem amb la GàlЈlia, aniré a les terres perses, i allí a l'Índia. Cleòpatra reunirà noves legions per a mi, inclosa la cavalleria àrab.
  Sota Cèsar, només va quedar el jove escuder Oliver Twist. Hi havia rumors que el nen era el seu fill. I això era cert, amb l'única advertència que la mare d'Oliver era una simple esclava de les terres alemanyes. Una bella però descarada noia rossa, de les terres eslaves, no volia convertir-se en concubina i hetero, i per això la van enviar a treballar dur a les plantacions de cànem i lli. Però fins i tot allà era atrevida, per la qual cosa va acabar a les pedreres. Ella, però, va aconseguir sobreviure allà i fer-se més forta. Fins i tot va ser portada als gladiadors, on Cèsar va ser captivat per ella a l'arena. Després de la qual cosa es van retirar, Erastella, com es deia l'alt esclau eslau, també es va enamorar d'ell.
  Coneixien l'alegria en els braços de l'altre. Llavors el gladiador es va quedar embarassada. I van tenir un nen, Brutus. Aviat, Erastella va portar el nombre de les seves victòries al ring a cent i, d'acord amb el costum, va rebre la llibertat. Però Cèsar no es va poder casar amb ella, tot i que era vídua. Tenia una altra passió, la filla del guerrer romà més influent, el primer general Pompeu. Es va casar amb ella, i Erastella va anar a lluitar a les terres orientals. Cèsar va estar amb ella durant un temps, reprimint l'intent dels egipcis de separar-se de Roma. Allà va conèixer Cleòpatra, a qui va colЈlocar a l'antic tron.
  Aviat aquest amor va suplantar el primer, i Cèsar no és constant. Cleòpatra va tenir un fill, però la filla de Pompeu va morir aviat durant el part, després del qual Cèsar també va odiar Cleòpatra, desencadenant una guerra al nord-oest d'Itàlia, lluny de les seves antigues amants. És cert que Oliver, sense reconèixer el seu fill, se'n va anar amb ell. El nen era gran i es va desenvolupar més enllà dels seus anys, havent heretat de la seva mare eslava els cabells ros, l'alçada alta i la força física excepcional. Era una mica com el seu pare, però era molt més bell, més fort i més que Juli Cèsar a la seva edat. Tot i que el nen encara no té nou anys, ja sembla un adolescent i fa girar fàcilment dos legionaris d'elit adults. Aquestes espases són aproximadament una vegada i mitja més llargues que les estàndard.
  Oliver Twist pregunta tímidament:
  - Permeteu-me el gran (el Cèsar mai li va dir fill, i naturalment va prohibir que el nen es digués així), corre a la baralla, vull beure la meva fulla amb sang!
  En Julius respon amb un somriure:
  - En aquest cas, em deixaré sol, i llavors qui vigilarà el seu Cèsar?
  El nen va somriure sincerament.
  - La millor defensa és un atac, perquè la vora sempre és més forta que la pell!
  El Cèsar va donar una copeta al nen a la seva forta espatlla.
  - Ben fet! Bé, endavant, talla't amb una espasa! Que aquest sigui el teu enduriment.
  L'acer està temperat a l'aigua, els nois d'acer a la sang!
  El nen Oliver estava encantat i, mostrant els seus talons nus (malgrat el clima fresc de la tardor, Cèsar, temperant el seu fill, només li va deixar els pantalons curts de la seva roba). Els músculs de la joventut: el fill de la llegenda romana i el gladiador-esclau es balancejaven com ondulacions a l'aigua.
  Així que va tallar el bàrbar pelut al cap amb la seva espasa. Va caure, tombant cap per avall.
  César va assenyalar:
  - Si la vellesa no sempre sap, però la joventut sempre pot! Eh, per ser sincer, estic una mica gelós d'aquest noi.
  El Cèsar ja té més de quaranta anys, i sobretot a la freda tardor galЈla, les velles cicatrius fan tan dolorós, i els atacs d'epilèpsia insidiosa es fan més dolorosos i freqüents. Fins i tot tenia por que el seu fill Oliver i el fill de Cleòpatra, Alexandre, heretéssin la malaltia del tremolor. Feia temps que no sentia parlar d'aquest últim, i el Twist és naturalment molt sa, no esternuda mai, tot i que corre nu a la neu i neda al forat a l'hivern. Sembla que la sang de la mare eslava va guanyar en ell, amb constants guerres intestines i els durs hiverns dels russos!
  I quan hagis intercanviat la teva cinquena dècada, és hora de pensar en el propòsit de la vida. Cèsar en va tenir un de senzill, fins i tot de jove, va arribar a la conclusió que la forma de govern republicana, amb debats interminables, plebiscits per agradar a la multitud, diverses intrigues encobertes, subornament de votants, no era prou eficaç i ja no podia servir objectiu llunyà: l'ascens de l'Imperi Romà!
  República - per què Roma és gairebé l'únic país de la terra amb una república, i al voltant dels veïns hi ha monarquies sòlides. També és necessari a Roma aprovar el principat, amb el poder de l'emperador, transferit no per elecció, sinó per herència, o en casos excepcionals per una constitució especial de l'emperador. Aquest últim pot ser necessari si l'hereu, per dir-ho suaument, no és un geni. Per descomptat, un rei feble pot prendre el tron, però, en qualsevol cas, tindrà el poder i la capacitat de prendre decisions independents.
  I el programa a llarg termini serà molt més fàcil d'implementar, a diferència dels cònsols, que són elegits per només un any, i junts! I si hi ha una baralla entre ells.
  No, Roma necessita una monarquia, i d'entre diversos fills, Cèsar sempre en podrà escollir-ne un de digne. És cert, i ha de fer compromisos en aquest llarg viatge. En particular, fent-lo un aliat, i fins i tot un soci sènior de Pompeu. Aquí el Cèsar no el respectava realment. Com a mà dreta del dictador Sila, Pompeu, després de la mort d'aquest vell de la gonorrea, podria convertir-se en el governant sobirà de Roma. Pompeu tenia un exèrcit a les seves mans, inclosa una legió d'elit que custodiava el Senat. Però es va mantenir fidel a la república, retornant l'antic ordre. Ell és César en el lloc de Pompeu no l'hauria perdut
  Les teves possibilitats. En general, Pompeu, sembla, serà el principal enemic de Cèsar, que somia amb el tron. També hi havia Crassus, però va morir a la guerra dels Parts. Per cert, com Cèsar, va travessar tota Pàrtia i va caure en un parany, sent tancat amb un exèrcit esgotat en una fortalesa. Una altra cosa és que Cèsar va permetre deliberadament que les hordes de bàrbars s'apleguessin contra ell. Els gals són fatalistes, i havent perdut l'última esperança que la unitat els salvarà, finalment i per sempre es sotmetran a Roma.
  Per cert, l'Oliver és un bon company, encara és, de fet, un nen, però posseeix una arma de ronyó, com el mateix Hèrcules. Un guerrer més fort que Marc Antoni pot sortir d'ell. Potser serà un rei digne i successor de Cèsar. Però... espero que no sigui molt aviat, perquè el gran home té molta feina per davant.
  A poc a poc, la pressió dels gals es va afeblir, milers de persones van ser assassinades i mutilades, munts sencers de cadàvers sota les muralles. Els romans també llanguien, era una tensió inhumana. Llavors Cèsar, que ja havia descarregat tot un carcaix, va treure la segona espasa, adonant-se:
  - El comandant que entra a la batalla és com una palla trencant l'esquena d'un camell. Un camell que té l'esquena trencada per una palla és com un líder militar que va evitar una baralla!
  Molts soldats romans van resultar ferits, hi havia cadàvers al voltant, i entre els caiguts, hi havia Stefa la qüestor, coneguda per fer caure el mateix Grannik del cavall. I on, per cert, és el mateix Grannik, el Cèsar l'hauria tret amb una fletxa endurida. Sí, pel que fa a l'espasa, He Caesar no és dolent, però lluny del més fort de l'exèrcit romà, però un dels millors en tir amb arc. A més, estira la corda amb l'ajuda d'un ganxo especial que es porta a l'armadura i estira el braç dret. Així, podeu estirar una corda d'arc molt més ajustada que de la manera habitual i colpejar a una distància més gran!
  Però també necessites una espasa! - Cèsar va tallar la GàlЈlia més propera.
  Plors de joia:
  - Ava! El Cèsar està amb nosaltres!
  - Glòria al Cèsar! Guanyarem tots!
  Els romans es van animar visiblement. La presència de Cèsar - aquest talismà de la victòria va inspirar als combatents. Un cop potent i els gals, havent dubtat, van començar a retrocedir. La tempesta va començar a calmar, les onades van retrocedir. Tanmateix, els gals es van retirar d'una manera força organitzada, sense emprendre la fugida. Pel que sembla, el seu ardor militar encara no s'ha extingit del tot. Juli Cèsar, sospitant d'una trampa i adonant-se que en un camp obert, els romans serien aixafats per un nombre superior, va manar:
  -Tots a peu! Relaxa't!
  Esgotats i suats guerrers de Roma van començar a recollir els ferits. Uns quants curanderos i sacerdots lubricaven les ferides amb pocions i embenaven les extremitats. Altres soldats van començar a fer foc, a preparar menjar.
  Son Oliver Twist es va mostrar molt satisfet, tot i que el seu pit musculós i doblegat va ser tallat per una llarga rascada de la destral galЈla. El nen va exclamar:
  - Així els vam donar molt! I el nostre Cèsar és el millor! Glòria al gran Cèsar!
  Els soldats també, encara que amb més moderació, es van alegrar:
  - Glòria al gran Cèsar!
  Oliver Twist, blandint les seves espases, va declarar:
  - Quan tornin a aparèixer els gals, els tallaré en pomes amargues! Perquè el fill de la Gran Roma!
  Cèsar va cridar el nen i li va dir afectuosament:
  - Vas demostrar ser un guerrer gloriós! Ara et faig el meu escuder honorari, i en agraïment, et dono això...
  El famós comandant es va treure del dit un anell amb una maragda, de la mida d'una cara de colom.
  El nen Oliver estava avergonyit:
  - Sí, no sóc digne de portar una joia així!
  El Cèsar va somriure.
  - No el portis! Amaga-ho en algun lloc, o no, que aquest anell sigui considerat teu, però de moment em quedarà amb mi. I tu, noi, lluita, i quan arribis als catorze tindràs la teva peculia. Mentrestant, comença l'esgrima amb Marc Antoni.
  L'enorme ajudant del Cèsar, tot i que era molt més gran que el famós comandant, s'acosta al seu cap, involuntàriament s'encorba, intentant ajupir-se. El mateix Cèsar només tenia una alçada lleugerament superior a la mitjana, corpulent, amb un nas aguilí. Mark va preguntar trist:
  "Per què no vam perseguir els gals?"
  Cèsar va repetir l'aforisme una vegada més:
  -Un general que va a la batalla és com una palleta que trenca l'esquena d'un camell. Un camell que té l'esquena trencada per una palla és com un líder militar que va evitar una baralla! Això és cert, però encara no ha arribat el moment de la victòria. Grannik és el nostre principal enemic, el rei sense corona de la GàlЈlia rebel, encara ha posat totes les seves cartes de triomf. I ni tan sols va aparèixer! Esperem a l'enemic, un cop més, a més, tinc algunes idees més!
  Marc Antoni es va animar:
  - I em pregunto quines són aquestes idees? - I de seguida es va confondre. - Estic tot a l'atenció dels grans.
  Cèsar va començar a explicar amb condescendencia:
  - A la fortalesa hi ha molta palla seca preparada per als cavalls. Però no ens quedarem massa temps en una emboscada, sinó que simplement remullant la palla amb oli, quitrà i greix s'escamparan als acostaments.
  Anthony va grunyir:
  - Per a què?
  Cèsar va riure.
  - I després esperarem! En el moment més crític de l'assalt. La segona vegada que els gals llançaran totes les seves reserves a la batalla, a més, passarà una altra cosa!
  L'assistent va intentar endevinar ell mateix:
  - Vindran nous reforços forts?
  Cèsar, arrugant els ulls amb astucia, va assentir:
  - Això és! Nous reforços forts! Però cal que atacin en el mateix moment en què totes les forces de la GàlЈlia seran llançades a l'assalt:
  Anthony va estendre les mans.
  - No podem enviar notícies sobre els grans. Estàvem envoltats per tots costats!
  . CAPÍTOL 6
  El nen es va despertar... Va començar a sentir-se més alegre... Ja les cremades d'Oliver Twist li surten de les plantes nues. I els rastres de les pestanyes fan cicatrius... Però hi ha esperança que avui no sigui interrogat amb prejudicis.
  No obstant això, la següent tortura és l'última i limitada en el temps.
  Al nen li van portar menjar. Va menjar civada amb un got de llet. I relaxat. Em vaig sentir avorrit.
  Oliver va fer els seus exercicis, tal com li va ensenyar el Dodger. Tan especial per a la càmera. Una mica interferit amb el coll i la corretja de la cadena. Però encara un entrenament. I les venes esteses ja no ploren tant.
  En concret, el nen petit també fa el racó per a la premsa. Després de carregar, l'Oliver va començar a fregar una baula contra una altra. Potser per mantenir-se ocupat, o encara amb l'esperança d'escapar-se.
  Els peus descalços estaven una mica freds i el nen els va enterrar a la palla. Ter va pensar per a si mateix.
  El fet que els presos pateixin a la presó. I seria molt millor en una celЈla amb altres nois. La companyia és molt més divertida. Aquí, a la casa de treball i a la presó infantil, els reclusos es van entretenir...
  L'Oliver va fregar i fregar la seva cadena i no es va adonar de com es va tornar a adormir.
  Va somiar que s'havia fet poderós i fort, un home adult i la mà dreta d'un gran comandant.
  Cèsar va donar una palmada condescendent a l'heroi a l'espatlla:
  - On no pot passar el lleó, el ratolí relliscarà. Encara que, és clar, el paper de comunicació amb Catonnes, que em ve en ajuda, no el fan els ratolins, sinó els coloms.
  Oliver Twist va exclamar amb admiració no fingida:
  - És genial!
  Cèsar va respondre francament inesperadament:
  - Això m'ho va ensenyar Erastella. Els eslaus han utilitzat paquets de coloms durant molt de temps. I tu no ho sabies.
  Oliver Twist va murmurar amb confusió:
  - Sempre m'ha sorprès com els teus generals: sempre segueixen tan hàbilment i puntualment, però no pensava que es tractava de coloms. Vaig pensar que ets fill del cel sota la protecció especial de Júpiter!
  Cèsar va dir:
  - El patrocini dels déus no és una cosa fiable, no substituirà ni el coratge ni l'enginy.
  Creu-te en un invent: millor que mil oracions!
  Oliver va fer una reverència.
  - Una sàvia paraula del Cèsar val més que mil trons!
  El comandant va decidir ser modest:
  - No exageris les meves habilitats! Si no hi hagués guerrers tan valents sota el meu comandament, i els soldats romans són els millors lluitadors del món, no hauria aconseguit ni tan sols una desena part del que vaig fer. Així que endavant i fes el que et diguin. I per cert, no us oblideu de barrejar la palla amb les fulles caigudes, perquè no es noti tant!
  Oliver Twist es va inclinar encara més.
  - Obeeixo el meu senyor!
  Cèsar va negar amb el cap.
  Encara no, per desgràcia! I no em digueu gran tant sovint, no he fet tant per ser lloat a cada pas d'aquesta manera. Per cert, quan acabis amb la palla, no te'n vagis al llit, sinó fer una mica d'esgrima amb en Brutus. Uns quants anys més i aquest nen serà capaç d'aposar fins i tot a un maton com tu!
  Oliver es va afanyar a respondre:
  - Sens dubte, el gran Cèsar!
  Després d'això, es va retirar, els seus moviments, malgrat la gran massa muscular, no estaven disponibles, cosa que és típic de molts gegants, limitats, però Oliver, que es va convertir en un heroi adult, no era tan ràpid com Brutus.
  Cèsar va assentir i va preguntar:
  - Cuina'm una tintura de mel! I ara serveix vi amb carn de porc!
  En resposta, un esclau descalç amb una túnica gastada va portar una safata. És una de les poques dones del campament, una dona bonica de cabells clars. El mateix Cèsar, tot i que fosc, estimava més les rosses, tot i que Cleòpatra era una excepció en aquest sentit, una gossa pelirroja ardent! Sí, una nena magnífica, i segons els rumors, el seu pare no és gens un faraó, sinó un dels legionaris romans, d'entre els que van destrossar l'exèrcit d'Epifan el cinquè.
  L'esclava va deixar la safata i va començar a netejar les botes del Cèsar. Julius es va adonar que la pell bronzejada de l'esclava estava coberta de grans, els elegants dits dels seus peus nus es van tornar blaus. De fet, el sol ja gairebé havia passat per sota de la línia de l'horitzó i feia notablement més fred. Els esclaus a Roma acostumen a anar mig nus, tot i que de vegades els donen alguns draps per a l'hivern. Però a la assolellada Itàlia, la neu cau cada deu anys a l'hivern, i aquí els hiverns de vegades són durs. Bé, deixa que aquesta bellesa escalfi el llit avui, i potser se li permetrà vestir-se més abrigat.
  El cabell arrissat clar de l'esclau, així com la cara jove i tendra, recorden a Cèsar la seva primera dona i el seu segon amor (la primera va ser una de les noies boniques de les esclaves, tot i que després de quedar-se embarassada, la passió del futur comandant). va desaparèixer I la seva pròpia filla, ara casada amb un, del nombre d'amics Julius!) Akvaleriyu. I pel bé d'aquesta noia, es va atrevir a negar-se al mateix dictador Sulla!
  Què es pot dir d'aquest governant de Roma? Al principi, Cèsar admirava Sila. Va quedar impressionat que aquest comandant comencés a restablir l'ordre i lluitar contra la corrupció, el robatori, va intentar que els rics respectin els pobres i compartissin els seus ingressos amb ells. Fins i tot hi havia hospitals gratuïts, el nombre d'espectacles d'entreteniment va augmentar. Es rumorejava que Sulla estava preparant una gran campanya cap a l'est. Però aquest governant luxuriós va agafar una mala malaltia, i ni tan sols d'una dona, sinó d'un nen negre. Com a resultat, el dictador va començar a podrir-se viu i, en el fons del patiment físic, va desenvolupar la sospita i la mania de persecució. Van començar les repressions massives, la prohibició de la tortura i l'assassinat. Sulla va ordenar al principi matar tots els negres, però al cap d'un temps, al contrari, va ordenar portar un gran lot d'esclaus d'Àfrica i formar la guàrdia negra. Va esclatar una guerra entre ell i Mary. Com a resultat, molts milers de romans van ser crucificats.
  Aquí van cridar a SulЈla i Juli Cèsar. Llavors encara era jove, una barba negra acabava de trencar-se a la barbeta. El palau de Sulla, recentment reconstruït, brillava amb luxe, estava ple d'estàtues, pintures i una decoració tan relativament nova com les fonts.
  Algunes de les escultures representaven orgies, repugnants per la seva franquesa, i actes de còpula. El jove Cèsar estava disgustat de mirar això, sobretot si un home s'aparellava amb un home. Encara que a l'antiga Roma es considerava bastant normal utilitzar un esclau com a dona, però... A Cèsar, això li semblava malament i vil. Bé, tant més indigne que els millors escultors de Roma ho capturen en estàtues, i fins i tot en els déus olímpics.
  El mateix SulЈla semblava fàstic, cobert d'abscessos, úlceres, berrugues, amb el cap en mal estat, feia una impressió repulsiva. Un dictador realment bisexual es va podrir viu. Per alleujar el seu patiment, quatre esclaus: dos nois guapos i dues noies precioses nues van fregar oli de rosa al monstre. A més, per consell dels sacerdots, Sulla bevia tres cops al dia un gran bol d'una barreja infernal: la sang dels nadons acabats de sacrificar i la llet materna. Un cop cada tres dies, Sila es banyava amb la sang pura de nens i verges. No obstant això, la malaltia d'aquest monstre que havia perdut l'aspecte humà va seguir avançant, i tot el poble romà va resar perquè l'inframón prengués la seva descendència el més aviat possible.
  Cèsar, superant el fàstic, es va inclinar, inclinant lleugerament el cap:
  - Estic content de rebre el dictador Sulla.
  El monstre va grunyir ronc:
  - I com t'inclines davant meu canalla! Si la Júlia és massa mandrosa per doblar l'esquena, aleshores ordenaré que us posin a una estaca perquè no es torni a posar dret!
  Cèsar simplement va respondre:
  - Les orelles s'inclinen al vent, però, tanmateix, només és aire, que no vol dir res! Els arcs baixos no exaltaran el governant si no té grans fets!
  SulЈla, suavitzat de sobte, va preguntar:
  - Tinc grans fets?
  Cèsar va respondre sense astúcia:
  - Si el mal és gran, llavors sí!
  El dictador després d'una breu pausa, va acariciar la galta del nen ros i va grunyir:
  - Ets sincer i m'agrada! Ja sabeu, en qualsevol moment puc ordenar que us llencin a una gàbia amb lleons, o que us crucifiquin en una creu. Tanmateix, tens l'oportunitat de mantenir-te amb vida i fins i tot de convertir-te en el meu amic!
  Cèsar, forçant un somriure, va respondre:
  - I a quin preu puc comprar l'amistat del mateix Sulla?
  El dictador va respondre:
  - Tens dona Aqualeria?!
  El jove Julius va respondre:
  - Sí, un dictador!
  Sulla amb cautela, com si tingués por de cremar-se, va acariciar els pits nus de l'esclava i va murmurar més incomprensiblement:
  - Així que divorcia't d'ella!
  Cèsar, superant la timidesa, va preguntar:
  - No t'entenc gaire!
  Sulla va bordar sobtadament, colpejant el nen als llavis, després va gemegar mentre va saltar enrere:
  - No pretenguis ser un idiota! Has sentit! T'ho ordeno, deixa la teva dona Aqualeria!
  El jove Julius va inclinar el cap. Va sentir que negar-se a Sulla era el mateix que caminar nu dins d'una gàbia amb lleons famolencs, però trair Aqualeria pel bé d'aquest monstre podrit: no, mai!
  Cèsar, intentant fer la seva veu ferma, va respondre:
  - No puc fer-ho dictador!
  La sorpresa va sonar a la veu de Silla:
  - I per això! Heu de fer la gesta d'Hèrcules, o simplement dir que sí a la gent més gran de la Terra!
  Cèsar va respondre:
  - De vegades, la màxima manifestació de la bondat, una simple paraula no és cap mal, sobretot si implica un risc per a la vida!
  La fesomia de Sila s'estenia amb úlceres:
  - Així que em dius que no?
  Superant una por completament natural, Cèsar va respondre:
  - Sí, un dictador! Lamentablement no! I de nou no!
  Sulla va respondre amb una veu tranquilЈla
  Però has signat la teva pròpia ordre de mort! Al cap i a la fi, és impossible dir que no al locutor i mantenir-se viu!
  Cèsar va respirar profundament.
  - Què és, ja estic a punt per anar al tàrtar! Encara que qui sap, potser els déus em consideren digne dels Camps Elisis!
  Sulla va aixecar les celles caigudes.
  - Així que no moriràs! Seràs torturat, i no només tu, sinó també la teva estimada dona Aqualeria. Crec que us serà molt agradable veure com el botxí cremarà els tendres talons de la noia amb un ferro roent, després les pinces li esquinçaran els pits nus.
  Cèsar es va dirigir cap a SulЈla, quan de sobte sis guerrers negres alts van saltar de la cortina. A més d'ells, va aparèixer una altra persona. En aparença no tenia més de vint-i-cinc anys, i ell mateix era un autèntic gegant. Cèsar va reconèixer immediatament el ja llegendari Pompeu, la mà militar dreta de Sila. Hi va haver, però, rumors que Pompeu, com que era un nen molt guapo, es va enamorar de SulЈla i fins i tot semblava seduir-lo del que es van fer amics. Però Pompeu va guanyar autoritat molt ràpidament, demostrant-se com un líder militar molt capaç i un soldat valent i molt fort físicament. En particular, en aquest punt, va aconseguir fer una gesta molt destacada, és a dir, matar el rei de Pàrtia. Cèsar sempre va estar gelós de Pompeu, encara que pel fet que ell mateix amb prou feines arribava a l'espatlla d'aquest home alt. Però aquest no va ser l'únic motiu.
  Pompeu va treure l'espasa:
  - Obeeixo i obeeixo al meu senyor!
  Sulla va respondre:
  - Què en dius, fill, aquest és un xuclador que s'atrevia a blasfemar a un déu viu, és a dir, jo!
  Pompeu va respondre inesperadament:
  - És sincer i està bé!
  Silla va grarrucar amb la seva veu amb languidència i mandra:
  - Bé, comprovem la seva sinceritat! Digues a Julius, si hi hagués una oportunitat de matar-me, ho faries?
  El Cèsar, ofegat d'emoció, va preguntar:
  - Respon sincerament?
  Sulla va rugir:
  - Sí!
  Cèsar va sospirar.
  - Morts! Mataria ara mateix!
  El dictador es va sorprendre, feia temps que no veia tanta impudència:
  - Com això! Morts! No sé què fer amb ell Pompeu i quina pena de mort proposar per a ell i les seves noies.
  Pompeu va respondre amb veu ferma:
  - Qui és honest i diu el que creu que no és perillós. Autèntics traïdors i enemics astutamente afalagats!
  Sulla va arrufar les celles.
  - Com tu, m'afalaga! A? Sento que vols ocupar el meu lloc, i no pots esperar la meva mort! Què estàs mirant!
  Pompeu va mirar a Sila directament als ulls.
  "He demostrat la meva devoció per tu més d'una vegada!" Em vols...
  El dictador va interrompre:
  - No necessites un cadell! Escolteu la meva ordre, porteu aquest mocoso al calabós, així com la seva dona. Poseu-los a la mateixa celЈla, i llavors jo mateix els proposaré la pena de mort! Serà quelcom sofisticat i dolorós.
  Pompeu va fer una reverència.
  - Obeeixo i obeeixo al més gran!
  El dictador va afegir:
  - Condueix tu mateix a la casamata! Si fugen, tu mateix penjaràs a la creu.
  Pompeu es va inclinar encara més.
  - Mai et defraudaré el més gran dels més grans!
  El Cèsar va ser endut. El jove va pensar, és clar, en va que era tan franc amb SulЈla. Cèsar no tenia por del dolor físic, però la idea de viatjar al regne ombrívol de Plutó no va agradar. A més, la seva estimada dona serà torturada. Això últim és completament dolent, encara pots suportar el teu propi dolor, però no pots alleujar el d'una altra persona.
  Sila, després de tornar, li va preguntar a Pompeu:
  - Potser tu mateix em diràs a quina mena d'execució sotmetre aquest cadell descarat? Potser ofegar-lo a la merda? Com humiliarà els orgullosos!
  Pompeu va respondre:
  - És un guerrer valent i fort. Roma necessita gent així! Si no us vol servir, no feu captivitat, però deixeu lliure l'ocell!
  El dictador va tossir:
  - La Mariy és un bebè comparat amb el seu nebot! Aquest nen té tant un lleó com una guineu, només que aquest últim encara no ha crescut! I per això ordeno, cremeu aquest rebel a la foguera! Cremeu-lo fins que no quedi més que cendres!
  Pompeu va assentir amb el cap d'acord.
  - Si aquesta és la teva voluntat, aleshores compliré el gran senyor!
  - I de seguida! Em portaràs aquell grapat de cendres que en quedarà!
  Pompeu va fer clic als talons de les botes i va marxar a complir l'ordre.
  Al Cèsar lànguid li van portar la seva dona Aqualeria. La cara de la noia estava tacada de llàgrimes i mostrava un parell de contusions impressionants. Els carcellers es van endur totes les joies del noble patrici, i també li van arrencar la roba exterior i les sandàlies amb joies. I ara el representant d'una família noble només es va quedar amb una túnica blanca. A Roma, l'inici de la primavera tot just agafava força, feia fred a la nit, sobretot a la casamata de pedra. Les cames nues i indefenses de la noia estan gelades, Aqualeria les toca fredament. Cèsar es va treure la túnica i les botes i va demanar:
  - Posa-t'ho!
  Aqualeria va replicar amb orgull:
  - No! No vull que congelis el meu amor!
  Cèsar, arrugant el front, va respondre:
  - Però sóc un home! I un home ha de suportar les dificultats, pel bé d'una dama!
  Aquaria va sospirar fort.
  - Els meus criats esclaus, a excepció dels més propers a mi, van tot l'any amb la mateixa túnica i descalços. Ara veig, o millor dit, sento com de dolorós va ser per a ells. I en general, aviat serem executats, i potser, després d'haver viscut el fred del calabós, no m'espantaré tant la foscor gelada de l'Hades!
  Julius va acariciar la cama de la seva dona, va començar a fregar els seus dits freds, mentre intentava consolar:
  - Per a ànimes i herois innocents, hi ha Camps Elisis especials. Són preciosos, plens d'arbres fabulosos i flors de colors. Allà regna l'estiu etern, i tots els fruits són madurs i dolços, la pluja no para de vessar la gent, i els que hi viuen fa temps que s'han oblidat del que són els insectes picants i les serps picants. Desgràcies com la vellesa, el marc encorbat o les dents podrides no són conegudes pels habitants d'aquest món feliç! És un paradís!
  Aqualeria, acariciant el cap negre i arrissat del Cèsar, va respondre:
  - Hi ha plàtans?
  El jove Julius va respondre:
  - Això sí, hi ha pinyes i plàtans.
  Aquaria va sospirar.
  - Com m'agradaria menjar plàtans frescos i madurs. Malauradament, fins ara només he provat els secs, però m'han agradat molt!
  Cèsar, confiat, com si ell mateix hi hagués estat recentment, va declarar:
  - Als Camps Elisis hi ha fruites que no tenen nom. A més, un munt de bon menjar saborós i entreteniment.
  Aquari reviscut:
  - Hi ha sexe al cel?
  El Cèsar va somriure i va assentir.
  - És clar! Hèrcules, després de tot, va fer l'amor, amb la seva primera dona vivint als Camps Elisis.
  Aqualeria va somriure feliç.
  - Tindrem fills?
  Cèsar va colpejar decididament el puny a les pedres:
  - N'hi haurà molts! Això t'ho prometo! Aixecarem guerrers gloriosos!
  El jove i la noia primer es van besar apassionadament, i després van començar a acariciar-se. Al cap i a la fi, qui sap què espera a una persona, més enllà de la barrera, darrere d'aquesta vora aterridora. I encara hi ha una cruel tortura per davant, inventada per la ment pervertida de Sulla. I hem de suportar-los, reunir les nostres forces, aguantar fins al final.
  Però Aqualeria encara estarà turmentada, com va prometre el dictador: el ferro roent cremarà els talons tendres de les noies, després els tendres pits seran arrencats del noble patrici...
  No, està més enllà dels seus poders. Va sorgir un pensament, què passa si mostres coratge i salves tu mateix la noia del turment. Per exemple, estranyar amb un cinturó... Però matar el seu amor veritable i devorador està més enllà de les seves forces. És com estrangular el teu propi fill, sobretot perquè el temptador de serps xiuxiueja: qui sap, potser un dictador capritxos canviarà d'opinió i li salvarà la vida, almenys Aqualeria?
  Cèsar besa la seva estimada dona amb més fervor encara, els seus llavis són més dolços que la mel i exclama:
  - Ja saps, estem asseguts en un calabós, però al mateix temps no podem trobar-nos amb més llibertat a tot el món!
  Aqualeria va preguntar sorpresa:
  - I per què?
  Cèsar va respondre amb confiança:
  - Perquè el fort d'esperit - el rei a la presó, el feble d'esperit - un esclau al tron! És important mantenir el coratge i no esclatar a llàgrimes fins i tot al bastidor. Suporta la tortura, en silenci amb un somriure als llavis!
  La noia va sospirar fortament, acariciant els seus peus rígids amb els palmells. És descendent de la família dels reis, de sobte es va sentir com una esclava miserable. Una imaginació viva va pintar una imatge d'ella completament nua amb unes articulacions retorçades penjades d'un bastidor i el fuet d'un botxí pudent colpejant-li l'esquena nua. I un altre atormentador es trenca els dits amb unes pinces vermelles... La noia fins i tot va sentir una sensació de cremor al dit petit, que el torturador va començar a trencar.
  Aqualeria va plorar amargament. Gotes de perles de llàgrimes fluïen per la seva galta rosada i la pell suau com un nadó. En resposta, Cèsar va començar a besar a la seva estimada a les galtes, llepar-se les llàgrimes salades, consolant:
  - Ets una dona romana, la filla de la ciutat que està destinada a governar el món! No ploris, però per facilitar-te'l, pensa en alguna cosa agradable.
  La Valeria va respondre amb un gemec:
  - I no puc pensar en res més, llevat de la terrible tortura que m'espera! I l'abisme sense esperança del tàrtar!
  Cèsar va respondre això filosòficament:
  - No hi ha turment més gran que la imaginació d'una persona dèbil! L'infern més terrible, a la vista d'un covard, abans de la prova!
  La noia estava ofesa, les llàgrimes li van aturar la cara:
  - No sóc un covard! No m'humilieu! I de totes maneres, si m'estimes, per què dius això?
  Cèsar va respondre amb un somriure forçat:
  - L'amor, a diferència dels núvols, encara que vessa llàgrimes, però el sol realment no amaga! No et preocupis bellesa!
  Akvaleriya va objectar:
  - Quan l'amor, com un núvol, vessa llàgrimes, pugen brots d'avorriment i decepció!
  El Cèsar va voler respondre això, alguna cosa, però es va sentir un cruixir de la porta i els dos amants van saltar. La porta de ferro amb puntes es va obrir i Pompeu va entrar per ella, acompanyat de dos legionaris. Cèsar va trobar la força per somriure:
  - No tothom és capaç de presumir que una escort així l'acompanya per l'últim camí!
  Pompeu, sacsejant el sac a l'esquena, va dir tristament:
  - No he vingut a matar, sinó a salvar!
  Cèsar es va sorprendre:
  "I et vas girar contra Sulla?"
  Pompeu va negar amb el cap mentre treia l'armadura de la bossa.
  - La nostra relació personal amb el dictador no preocupa a ningú! Millor vestir-se de legionaris romans. Tinc dos dels meus fidels companys amb mi: Guy i Leksin, us ajudaran a sortir de la ciutat. Sap, Cèsar, jo et salvo la vida, però no has de tornar a Roma mentre estigui governada per un dictador!
  Julius, ajudant la seva dona a canviar-se de roba, va preguntar al poderós Pompeu amb una sorpresa creixent:
  Per què m'ajudes! Ajuda a arriscar la teva vida!
  Pompeu va respondre, no sense dubtar-ho:
  - Perquè va mostrar un coratge inquebrantable, rebutjant el dictador! No va trair la seva estimada dona! I jo, en un moment, vaig acceptar renunciar a la meva estimada pel bé d'un tirà! Així que saps que a partir d'ara sóc com un germà per a tu!
  El Cèsar, ajustant l'armadura a Aqualeria (naturalment van resultar ser genials per a ella), no obstant això, va preguntar:
  - Puc confiar en tu? Potser és només un altre truc de la vella guineu?
  Pompeu va trencar:
  - La manca de confiança no pot destruir la veritable amistat, perquè en aquest cas, l'amistat vertadera mai va existir!
  Cèsar va estendre la mà a Pompeu.
  - Et crec, però recorda: un amic només pot ser traït una vegada, quan tornes a rendir l'enemic!
  I tenir Cèsar com a enemic és un destí poc envejable fins i tot per a un dictador. Per cert, què passarà si Sulla demana mostrar els nostres cadàvers?
  Pompeu, somrient d'això, va respondre:
  - D'això n'hi haurà prou i cendres! La cremació iguala a tothom, independentment de si es va fer amb els vius i els morts!
  Els dos guerrers nascuts van tornar a encaixar la mà amb força. Després d'això, Cèsar, amb la seva estimada dona, se'n va anar, acompanyat de dos lluitadors devots de la presó.
  Quan ja anaven muntant a l'avançada, Aqualeria va aturar sobtadament el seu cavall i va assenyalar un home gros i calb de cara degenerativa, tambaleant per l'excés de vessament:
  - Va ser ell, juntament amb els seus còmplices, qui em va agafar la roba, em va palpar el pit i em va prometre fregir-me els talons.
  Cèsar va assentir greument.
  - Entenc!
  Després d'haver superat la distància sol sobre un cavall negre, el jove Julius, posant totes les seves forces en el cop, va tallar amb la seva espasa un cap calb amb el front baix com un gorilЈla.
  Cèsar es va distreure dels seus records, volia l'afecte d'una dona. Li va cridar una bella esclava rossa:
  - Bé, prepara el llit, t'han fet l'honor de servir el mateix Cèsar.
  La noia es va inclinar i el comandant romà es va arrencar la túnica amb un sol moviment. Aleshores les seves mans van abraçar els pits plens de la filla de la GàlЈlia. L'esclau genuïnament ronronejava de plaer, els moviments acariciadors del Cèsar eren hàbils, sabia com revoltar a qualsevol dona, des de nobles matrones fins a esclaus insignificants. I aquesta noia, a jutjar pels rastres del fuet a l'esquena bronzejada, va tenir temps d'aprendre a estimar a qui li havia manat! Els mugrons de maduixa de l'esclau es van endurir, va començar a retorçar-se, cobrint de petons els llavis i el pit del gran comandant i alhora l'alleujava de la toga. A poc a poc, el joc de l'amor es va anar fent cada cop més tempestuós, s'escoltaven sospirs i gemecs cada cop més forts.
  . CAPÍTOL 7
  El nen presoner es va despertar refrescat i vigoritzat després de dormir. L'aïllament és net, no massa fred. Encara que després de dormir no interfereix amb la realització d'exercicis.
  Oliver va començar a fer els exercicis que el Dodger li havia ensenyat. Incloent fer un racó, posar-se a la gatzoneta, tirar cap amunt a les barres, flexions. I això em va ajudar a aixecar una mica l'ànim.
  Llavors li van portar l'esmorzar al nen: farina de civada i una gran tassa de llet fresca, que li van abocar unes guàrdies compassives. Era dolorós per a ells sentir pena pel nen de deu anys, sobretot perquè l'Oliver esperava la mina o les mines.
  El jove presoner va menjar i va tornar a fer els seus exercicis. Van començar a fregar una baula de la cadena contra una altra.. I al mateix temps intentava recordar el que havia llegit als llibres. De nen, Geta va lluitar a la dreta d'Espàrtac i va destruir els romans.
  Aquesta vegada sol, ja no va poder escapar de la tortura.
  Va entrar una dona enemiga, acompanyada de guàrdies, i l'Oliver es va treure el pijama. I ella va examinar el nen i va dir amb sorpresa:
  - Gairebé tot està curat. Quin nen més animat!
  I fent-li l'ullet, ella va respondre:
  - Ja quedava l'última tortura! Tingueu paciència una mica més d'una hora, i ja no us torturaran fins al judici!
  Oliver va sospirar... El metge se'n va anar i per l'època del nen es va quedar sol. Oliver va murmurar:
  -Una mica més, una mica més,
  l'última lluita, és la més difícil...
  Sóc lliure, vull anar a casa
  No vaig veure mai la meva mare!
  Els guàrdies i la metgessa van tornar a venir. Ella va preguntar amb un somriure:
  Estàs preparat bebè?
  El nen va assentir i va cantar:
  El nen sempre està sa
  El nen sempre està preparat!
  El van desconnectar del coll i el van portar al celler de tortures. Feia calor de la xemeneia encesa, i una massa de coses turmentàries penjava a les parets. La botxí, aquesta guineu pèl-roja, porta calces i una tira de tela estreta al pit. Té com a ajudant adolescents de catorze, quinze anys, però per la seva edat són grans i musculosos. Aquesta dona és especialista en tortura infantil. Ella sap com provocar el màxim combat sense matar ni mutilar.
  A prop hi ha una metgessa que supervisa l'estat de salut: la clienta dels botxins. I el jutge que segueix les regles.
  A més dels escribas i un sacerdot, registren tots els testimonis pronunciats durant la tortura.
  El pijama de la presó de l'Oliver se li arrenca, deixant-lo nu. Així és com es tortura la víctima.
  La pèl-roja va assentir amb un somriure.
  - Aquesta vegada provarem un bastidor horitzontal!
  L'Oliver va lligar les mans i els peus i va penjar horitzontalment va començar a estirar-se a la màquina. Fa molt mal, sobretot a les espatlles. I les cordes s'enganxen als canells i amenacen amb arrencar els turmells dels nens.
  El nen va gemegar de dolor, es va estirar i es va fer més llarg. I, literalment, treu les venes.
  El botxí pèl-roig va preguntar:
  -Parlaràs?
  Oliver només va murmurar en resposta:
  - No!
  La botxí va ordenar:
  - Lubrica-li el pit, l'estómac i els talons! Aquesta vegada anem a fregir bé!
  Oliver va tremolar... I els botxins adolescents van començar a untar el pit, l'estómac i les plantes nues del nen amb oli d'oliva. Van treballar, somrient i rient, i pessigant, i amb força dolor, la víctima.
  L'Oliver es va sentir disgustat quan les mans d'adolescents musculosos estaven a palpes, untant oli amb una forta olor al seu cos endurit.
  Però es va distreure del dolor intens als músculs i lligaments estirats.
  Després van portar els tubs amb gas, Oliver va tremolar de por. I acomiadat...
  El foc va cremar a distància, per no cremar la pell, sinó per provocar el màxim dolor. La flama era especialment forta sota els talons nus del nen. Com que les plantes tenen la pell gruixuda i es curen més ràpid i es crema més.
  La guineu pèl-roja, somrient agressivament, va dir:
  -Parlaràs? T'ho preguntaré?
  Oliver gemega amb un dolor insoportable i sacseja el cap. La flama augmenta una mica i s'escalfa més.
  El nen es tremola pel patiment salvatge i es fa encara més dolorós. Això és una tortura intensa. Oliver sent alguna cosa a punt d'estar a punt per confessar. Però la tossuderia només el fa gemegar i plorar, però callar.
  La pèl-roja treu un fuet i es llepa els llavis. Amb totes les seves forces, comença a colpejar el noi. Ella té un plaer evident torturant un nen.
  La doctora, per contra, arrufa el front... I fa una observació:
  - No ho matis! Deu estar viu!
  La guineu pèl-roja redueix lleugerament la intensitat de la pallissa. Però tot i així, els seus cops tallaven la pell. Ella bateja i gruny.
  Els botxins adolescents somriuen. Ells també es diverteixen.
  La pèl-roja colpeja. Oliver Twist està estirat i fregit, i és tan dolorós i insoportable.
  El nen vol perdre el coneixement, però no s'esvaeix, el cap es manté clar i el cos reacciona clarament al patiment. Dolor infernal salvatge, cada cèlЈlula del cos del nen desbordant de farina. I així ho vull confessar, i així ho vull aturar.
  Aleshores Oliver va recordar de sobte el llibre que havia llegit a la biblioteca de la presó sobre els indis. Així que cantaven trivialment sota tortura. Així és, al bastidor, o clavats a un arbre, feien cobles. I després van millorar.
  Quan cantes, el dolor és molt més fàcil de suportar.
  I Oliver Twist cantava, component mentre anava;
  Vaig néixer orfe en una casa de treball
  La mare, el pare des de petit no ho sabia...
  Però en va el nadó està sent enterrat,
  Per a ell, Crist és l'ideal!
  
  Oliver va treballar molt
  I el pobre home es va menjar farinetes per esmorzar...
  L'educació va ser molt estricta.
  Un autèntic i complet embolic!
  
  El nen va demanar una mica més
  I per això va rebre generosament un fuet...
  Per dinar van donar males herbes als nens,
  I així els faltava força!
  
  Oliver va ser durament condemnat
  I volien executar el noi descalç...
  El nen del llaç gairebé va ser executat,
  La vida és prima, com un fil de seda!
  
  Però la fortuna va somriure amargament,
  El nen va ser enviat a servir...
  El morrió d'una pistola va brillar,
  Gairebé es va convertir en un joc!
  
  Però també allà la vida no anava en sucre,
  I el nen va fugir del patiment...
  Descalç amb una camisa senzilla,
  Es va afanyar a la capital d'Anglaterra!
  
  El nen va tirar els peus nus,
  Però encara va arribar a Londres...
  No jutgis el nen estrictament,
  Però va atreure un cau de lladres a la capital!
  
  També es va convertir en un lladre astut,
  Vaig pujar per les butxaques, traient bosses...
  De vegades el nen farciva cons,
  Va resultar com si fos un fill del pecat!
  
  Però al final va ser atrapat
  Vol dir molt dolent robar...
  Els talons estaven cremats amb foc,
  Perquè lladre menor!
  
  Hi va haver un interrogatori sever i cruel,
  Un pobre noi sota els fuets dels botxins...
  Penja al bastidor descalç,
  Roent ple de paparres!
  
  El peguen, el turmenten tan cruelment,
  I trenquen els ossos del nen de seguida...
  Només el corrent no és suficient,
  Per acabar amb el nen fins al final!
  
  Bé, per què hauria de patir el nen,
  Sí, va passar que va robar amb gana...
  Però germans i germanes van viure per això,
  Oliver no va matar ningú!
  
  Així que perdona el nen bastart
  Deixa de torturar el pobre...
  Botxins no enfadeu Déu,
  Quant pots torturar un nen!
  
  Va néixer en la pobresa extrema,
  La seva mare va morir de part...
  A la terra tan orfanament pecador,
  Sí, Gran Bretanya és un país dur!
  
  Vols penjar el noi
  O pitjor, fins i tot posar una estaca...
  Però cal tenir en compte amb cura
  Perquè la nostra vida és un complet manicomi!
  
  Oliver pateix molt
  Els seus talons estan cremant amb un foc ardent...
  I el nen és assotat amb estil,
  La pudor s'escolta de la carn calcinada!
  
  Oliver, però, no es va trencar,
  No va dir el secret als botxins...
  I quan el nen va lluitar de valent
  Pujant per sobre dels penya-segats escarpats!
  
  No, aquest nen no estarà net,
  Penjat d'un llaç com un lladre brut...
  Es convertirà en un escriptor, un artista,
  Hi haurà un noi fort com un ós!
  
  No deixarà que els enemics ballin sobre la felicitat,
  Ell mateix mourà el katam per les banyes...
  Els núvols i el mal temps s'escamparan,
  Si la vida del nen és preciosa!
  
  Sé que aviat hi haurà una venjança malvada,
  Jesús el gran Déu vindrà...
  I arribarà la llum,
  Va portar la salvació a la gent!
  
  I el nen que està penjat en un llaç,
  Caurà al bell paradís de Crist....
  Res que fos fets pecaminosos,
  Després de tot, l'ànima de Twist és tan pura!
  
  Un infern terrible espera als botxins,
  Conté una maledicció, plors i gemecs salvatges...
  Jesús revela la salvació
  Aquí arriba l'atractiu Armagedon!
  I llavors vindrà la justícia
  La mesura esdevindrà l'alegria del judici,
  I el Totpoderós mostrarà misericòrdia amb tots,
  En la glòria del Fill, el Senyor Crist!
  L'Oliver cantava sota les pestanyes, sota el foc i s'estira horitzontalment sobre el bastidor.
  La botxí pèl-roja es va quedar congelada i va dir amb un somriure:
  - Quin coratge!
  L'oficial va assenyalar el rellotge de sorra.
  - El temps ha acabat! Com que el jove criminal encara no té catorze anys, el temps de la tortura està limitat per llei!
  La pèl-roja va somriure i va comentar amb entusiasme:
  - Molt bé noi! Cantat al bastidor! Quin digne criminal!
  Es van treure el foc i les canonades del gas... Després es va treure l'Oliver del bastidor i es va abocar aigua tèbia. Després van netejar amb alcohol les ferides i cremades del nen. Es van posar un pijama de presó nou.
  El nen es va animar una mica... Encara que fa molt de mal quan l'alcohol crema ferides.
  I el nen va ser portat de nou a la celЈla. Ara ningú el molestarà fins al judici.
  Al nen li van tornar a donar farina de civada, però aquesta vegada amb un tros de carn i llet. El jove presoner va menjar i va sentir pesadesa i ganes de dormir.
  Oliver amb dificultat sobre la palla d'alguna manera es va estirar de costat. El pit i l'estómac estaven coberts amb butllofes del foc, i l'esquena i les natges es tallaven amb un fuet.
  El nen encara era jove i sa, i es va adormir amb relativa rapidesa. I va tornar a somiar...
  També inspirat en el que es va llegir en un llibre a la rica biblioteca de la presó infantil de Londres, sobre esdeveniments a la llunyana Rússia.
  Emelyan Pugachev, cosac encara relativament jove i fort, capaç i ardent, es va decidir per l'aventura més gran de la seva vida. És a dir, va organitzar una revolta cosaca. I a més, el pagès es va proclamar emperador Pere Tercer. Devastat per una guerra prolongada amb l'Imperi Otomà, el país va acceptar amb molt de gust l'impostor. Emelyan va aconseguir reunir els cosacs Yaik insatisfets i començar la seva marxa cap a Orenburg. Cosacs d'Iletsk, kalmuks, bashkirs, tàrtars, kirguis, serfs locals i fins i tot alguns soldats i oficials es van unir a l'impostor. Al principi, l'èxit va contribuir als pugachevites, el seu exèrcit va créixer.
  Però el setge prolongat d'Orenburg va permetre al govern tsarista acumular forces i transferir tropes de la frontera. Sota Tatishchevo, Pugatxov va donar al general Golitsyn una batalla campal. Després d'una batalla ferotge, l'exèrcit de 10.000 persones dels pugatxevites va ser derrotat i el líder de l'aixecament va fugir. Un intent de rebutjar les tropes governamentals prop de la fortalesa de Belozerskaya va acabar amb la derrota i captura de molts associats de l'autoproclamat rei.
  Després va seguir la fugida i la llarga persecució de Yemelyan per part de les tropes governamentals. Els greus desacords que es van produir després de la mort del general en cap Bibikov entre els comandants tsaristes van permetre a Emelyan Pugachev tornar a reunir les seves forces i conquerir diverses fàbriques i fortaleses.
  Però llavors Dekolong el va trencar de nou. Però Emelyan no es va rendir. Després de diverses escaramusses amb Michelson, va aconseguir separar-se de les tropes tsaristes i avançar cap a Kazan. Gairebé tota la ciutat va ser presa per caprici, només el Kremlin va aconseguir mantenir el cosí segon de Potemkin.
  I per què va passar la desafortunada batalla amb Michelson. Només mil dos-cents, encara que soldats seleccionats i ben entrenats, van poder dispersar una multitud de més de vint mil persones.
  És cert que la majoria de les tropes de Yemelyan s'havien incorporat recentment, sense formació en afers militars i camperols no massa valents. Dues vegades Emelyan Pugachev encara va provar Michelson per obtenir força. Però el tinent coronel tsarista també va ser ajudat per la milícia noble i la guarnició del Kremlin. El derrotat Emelyan Pugachev es va traslladar per primera vegada a Nizhny Novgorod. Però les batalles van demostrar que els camperols no entrenats eren guerrers inútils, i els kalmuks amb Bashkirs: la cavalleria de Pugatxov - es van separar de l'impostor i no podia comptar amb la reposició amb unitats preparades per al combat.
  Hi havia una idea de buscar forces militars al Don. A més, van ser els cosacs del Don els que formaven la part més preparada per al combat de l'exèrcit de Stenka Razin. I Emelyan Pugachev era el cosí besnét de Stenka.
  Després d'una sèrie de derrotes, el sol de la fortuna va semblar tornar a somriure a l'impostor. Es van prendre diverses ciutats gairebé sense pèrdues, incloses les grans com Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. És cert que van aconseguir mantenir-los durant molt poc temps. Mikhelson anava als talons, i si no hagués estat pels nombrosos disturbis camperols i les multituds que es produeixen de tant en tant, llavors Pugatxov podria haver estat superat fa temps.
  L'exèrcit de l'impostor va créixer... La majoria dels cosacs del Volga li van prestar un jurament de lleialtat i es van trobar amb Pugatxov amb honor. Només una minoria, els cosacs més rics, es van negar a jurar lleialtat al tsar camperol i van fugir a Tsaritsyn. També s'hi van acostar un miler selecte de cosacs de Don. Tres regiments de cosacs més que van tornar de la guerra turca van prendre una posició d'espera: diuen que guanyi qui guanyi, prendrà l'altre costat.
  Pugachev, amb Michelson a la rereguarda, no es va atrevir a assaltar el ben fortificat Tsaritsyn i es va desplaçar més avall pel Volga. Es va unir a ell els kalmuks i els cosacs del Volga, que es van establir al Black Yar.
  L'exèrcit d'Emelyan va créixer entre quinze i disset mil combatents i tenia cinquanta canons. El coronel Dietz, que va sortir a interceptar l'impostor, va ser assassinat, i la brigada, en part capturada, en part dispersa pels pugatxevites. Potser Pugatxov és ara més fort que mai. A prop de Kazan, formalment tenia més tropes, però amb roures. I ara hi ha molts kalmuks, cosacs del Volga i diversos centenars que han desertat del Don. També hi ha molts soldats trets de les guarnicions capturades. L'artilleria també es va reposar a costa de les ciutats capturades, i el tresor de Pugatxov també era considerable.
  És difícil de creure, però la batalla a la banda de sal serà l'última gran batalla i posarà fi a l'aixecament. Ara Emelyan té més que mai moltes forces i armes, i un gran nombre d'unitats preparades per al combat. Però la traïció ja estava madura a l'exèrcit de Pugatxov, i potser aquest va ser el motiu d'una derrota tan ràpida i relativament fàcil per a les tropes governamentals.
  Oliver Twist estava llegint un gran llibre sobre l'aixecament i la guerra camperola d'Emelyan Ivanovich i, per tant, volia influir en el seu curs. Després de tot, és un lladre pioner anglès, la qual cosa significa que va ser educat per simpatitzar amb els rebels. Així que ajuda abans que sigui massa tard.
  El final d'agost fa calor a la regió del baix Volga. Després del sac de pedra de la presó de Londres, és agradable caminar descalç, amb peus infantils, per l'herba esmolada. En el somni, Oliver se sent bé. Com per art de màgia, totes les ferides i cremades es van curar, les úlceres corroïdes per la sal i l'alcohol es van curar. I a la part posterior, sobre la qual batejaven amb filferro roent, no hi havia rastres de talls cremats. I tan bon punt el nen va aconseguir no només anar a l'execució per robatori, sinó també cantar?
  Sí, no està malament quan bufa una càlida brisa d'estiu i el Volga esquitxa a prop. Pots caure a les seves aigües suaus per rastrejar-te sota tu mateix. El nen va nedar bé: es va capbussar profundament i va obrir els ulls i es va posar sota l'aigua.
  Oliver es va convertir en un lladre de primera categoria en una colla infantil, i va poder fer moltes coses. Tenia una memòria excelЈlent i parlava amb fluïdesa l'alemany i l'anglès. Es va distingir per la resistència i la paciència, no es va emmalaltir mai en tota la vida, tot i que des de la infantesa anava descalç, corrent sovint per la neu.
  Al nen li agradava el camí dels lladres, tot i que portava un gran dolor. Però per ser sincer, Oliver Twist pràcticament no coneixia la vida pacífica. Més com l'entreteniment. Des de la primera infància, part, pallisses, menjar escàs. I fa por, però alhora emocionant.
  El nen va nedar una mica. És un plaer mentir o esquitxar en un bressol càlid, però... És el deure d'un jove lladre ajudar a Emelyan Pugachev. Com podia saber Oliver que aquest era el lloc i el moment adequats?
  Era com si algú hagués baixat del cel i li hagués dictat això al noi lladre. I com que el deure imposa, cal ajudar el tsar camperol!
  Oliver Twist va arribar a terra, el fang suau i vellutat feia agradablement pessigolles a les plantes calloses del nen. El nen va trepitjar amb molt de gust les pedres, escollint on era més esmolat. I aleshores es va precipitar, saltant com una llebre boja. Això és genial! Ell és lliure! Corre cap a Emelyan Pugachev, el líder de tots els oprimits!
  El nen amb totes les seves forces va donar una puntada de peu a una pedra, llançant un llamborda amb un cop i... va frenar. Està gairebé nu, només amb calces negres, més semblants a un tronc de bany. I en aquesta forma venir al rei?
  Necessito una mica de roba. I el nen va començar a buscar una eina per aconseguir almenys un vestit decent.
  Aquí podeu fer una pipa amb canyes normals i fer-ne foc. Oliver Twist es va construir ràpidament una mena d'arc. Tot i que l'arma va resultar ser primitiva, el lladre pioner té experiència en disparar amb aquestes armes. Aquí el nen va veure dos genets amb roba rica. Molt probablement, es tracta d'una patrulla de reconeixement de les tropes de Michelson, que es mou després d'Emelyan Pugachev.
  Però el nen va decidir escoltar. Es va estirar de panxa sobre la gespa espinosa i va aixecar les orelles. És molt important que un explorador tingui una oïda atenta. Oliver Twist té una orella de gos per naturalesa, però també es va entrenar amb l'ajuda d'exercicis especials per escoltar millor i distingir els sons més mínims.
  Els dos genets van xiuxiuejar suaument. L'oficial amb vestit blau va parlar amb el vermell:
  - Curds i Chuguev ens van prometre ajuda. Cap dels cinquanta canons dels pugatxevites no dispararà. Els kalmuks marxaran i els cosacs del Volga seran enduts pel coronel Timofey.
  L'oficial de vermell va dir:
  - Realment no, aconsellaria confiar en aquests pugatxevites. I si ens porten a una trampa?
  L'oficial de blau va assentir i va treure un paquet de la butxaca.
  - Aquí teniu tots els documents: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey i el botxí en cap Yemelyan Koryavy signaran! És cert que Ovtxinnikov i Perfilyev són lleials a l'impostor, però ens ajudaran a acabar-los al principi de la batalla!
  L'oficial de vermell va xiular.
  - Vaja! Perfilyev hauria estat enviat especialment des de Sant Petersburg per descompondre l'exèrcit de l'impostor, però, al contrari, va resultar més cert que el correcte?
  L'uniforme blau va arrossegar la pipa i va confirmar:
  - Bé... Això de vegades passa! Però, d'altra banda, el líder dels cosacs d'Iletsk, Tvorogov, és nostre! Aquí han posat tots els gargots!
  Oliver Twist va boquejar d'emoció. A més, les espines li van punxar l'estómac nu. Aquí hi ha l'oportunitat de lliurar tots els traïdors al pare tsar alhora. I allà crush i Michelson.
  Un oficial amb uniforme vermell va dir:
  - Tenim un miler i mig de cosacs, dels quals els mil més rics del Don, mil dos-cents granaders seleccionats i altres tres mil infants pres de Tsaritsyn? No derrotarem l'impostor?
  L'oficial de blau va assentir amb el cap.
  - Certament! Catherine ordena anar a Suvorov per vèncer Pugatxov. Perquè Sasha no pensi massa en si mateix!
  Red estava a punt de dir alguna cosa més quan Oliver Twist va disparar. El jove lladre no va voler esperar fins que aquests dos, amb informació important, arribessin a Michelson.
  Com a corda d'arc, el nen fa servir el card, estirant l'arc d'una manera especial. La corda està a les dents i estireu la mà dreta. Com a resultat, el tir és ajustat i dens.
  Una fletxa feta amb una closca afilada va perforar directament l'ull del galant oficial de Catherine. El guerrer de blau va treure la pistola, però Oliver Twist va sortir de la línia de foc amb un moviment habitual. La bala va passar volant. El lladre es va precipitar cap al seu delinqüent.
  En el somni, Oliver Twist era una mica més alt i més gran que el nen mitjà per a la seva edat, i els seus músculs estaven ben desenvolupats amb el treball dur i l'exercici. Així que el nen no era tan feble. A més, va aconseguir familiaritzar-se amb un dels lladres de Rodovari i va donar al nen diverses lliçons d'anglès, lluita nacional.
  Oliver va decidir aprofitar-ho. Quan l'oficial va treure un sabre llarg amb un mànec daurat i va intentar tallar el nen amb el seu pes, el lladre, movent-se una mica, va estirar amb habilitat el soldat de la mà i l'estirà lleugerament per la bota.
  L'oficial de blau va caure del cavall. El nen amb totes les seves forces es va ficar el genoll a la barbeta. Oliver practicava sovint una puntada de salt similar i l'aplicava bé al karate. Dur, per descomptat, va aixafar la mandíbula, inhabilitant l'oponent. Les cames amb botes de crom es van torçar diverses vegades i la persona reial va callar.
  Oliver Twist, primer va cridar el seu cavall. Per a un noi treballador i un lladre endurit, aquesta no és una ciència molt complicada. Aleshores, no sense dificultats, va aixecar l'oficial ben alimentat a l'espatlla i el va posar a la gropa del cavall. El que ara té alguna cosa per venir a Emelyan Pugachev. Una llengua captiva, dos bells cavalls i més bosses d'or, imperials reials.
  A la bossa de lona, el nen també va trobar un mapa i uns pantalons de recanvi. Sense pensar-s'ho dues vegades, Oliver Twist es va construir uns curts. Simplement es va tallar les galoxes i es va lligar amb un cinturó. El clima és calorós, encara és un nen i es pot permetre el luxe de lluitar descalç i amb el pit nu. El seu cos és musculós, sec amb una premsa de relleu, i amb un bronzejat d'estiu que encara no ha tingut temps d'apagar-se durant el seu empresonament.
  Sembla una mica Tarzan. O Mowgli!
  El més important és tenir temps per avisar Emelyan Pugachev.
  Mentrestant, el tsar camperol, com si Stenka Razin s'assegués en un turó, es va posar pensatiu. Després de tres derrotes del tinent coronel (ara coronel!) Mikhelson, el monarca cosac va tenir una ratxa brillant. Quasi sense resistència, van caure sota les peülles de la ciutat, l'exèrcit va créixer, l'aixecament es va estendre.
  Però ara ha passat el més important: la guerra amb Turquia s'ha acabat, i el govern ha deslligat les mans. Després de tot, a més de Mikhelson, altres forces també avancen contra Pugatxov. En total, l'emperadriu va destinar vint regiments i set brigades sota el comandament de Papin. Un exèrcit així i un altre poder seria terrible. És cert, mentre aquests prestatges estan dispersos i hi ha una possibilitat fantasmal de trencar-los en parts.
  Però intenta fer-ho quan no puguis derrotar a Michelson sol. Es va pensar en marxar a Saratov i allà donar batalla a aquest coronel alemany. Però no va funcionar. Fins a cert punt, no hi havia prou esperit de lluita. Ara, en aquesta batalla, s'ha de decidir qui seguirà Don. Si l'exèrcit tsarista és derrotat, els tres regiments del Don juraran fidelitat al tsar, i amb ells els nombrosos cosacs. I aquests són desenes de milers de guerrers ben entrenats i entrenats des de la infància. No una mena d'home.
  No és estrany que Emelyan hagi triat el sud en lloc del nord, i Cherkasy en comptes de Moscou! Allà podeu guanyar força i tropes capaços de lluitar amb la reina en igualtat de condicions!
  El més important és que la gent creu en la victòria. És evident que els seus companys estan cansats. Nombroses derrotes els van trencar la moral. Com passa amb cada aixecament: qui guanyi, la veritat està darrere seu!
  Guanyar Michelson ajudarà a generar confiança. Ni una vegada Pugachev va poder vèncer-lo, i Mikhelson va vèncer a l'impostor, i fins i tot va capturar el comte Chernyshev - Chika.
  Però com fer això exactament? Ara el coronel alemany encara té cosacs i tropes de la guarnició de Tsaritsyno. Potser és millor córrer a Astrakhan? O encara és arriscat i tàcticament artificiós? No obstant això, té moltes més tropes que Michel. I molta cavalleria. Fins i tot els camperols eren portats a l'exèrcit, per regla general, de bona qualitat.
  No hi ha manera d'evitar lluitar més. Només hi ha una opció, si atacar el mateix Michelson o esperar-lo al Black Yar, assegut a les fortificacions. Potser l'ambiciós coronel anirà a l'assalt i esgotarà les seves forces. Però també és possible que Mikhelson intenti envoltar Cherny Yar i esperar que arribin els reforços. En aquest cas, Pugachev pot quedar atrapat.
  És cert que Suvorov té pressa per ajudar, qui hauria de prendre el comandament de l'exèrcit de Michelson. Voldrà el coronel donar tots els llorers de la victòria final sobre l'autoproclamat tsar, al tinent general del ja ilЈlustre Suvorov? Això vol dir que hi ha una certa nitidesa per amagar-se darrere les parets del Black Yar.
  Emelyan Pugachev va reunir un petit consell de caps. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey ja s'havien posat d'acord amb les autoritats de la tsarina i, per descomptat, aconsellaven vèncer Michelson al camp. Ovchinnikov - el comandant de l'exèrcit Yaik, durant molt de temps el cap real de tot l'exèrcit rebel, i ara la mà dreta de Pugachev va parlar així:
  - És perillós seure darrere les parets, es poden imposar. També fa por al camp, el poden trencar. No obstant això, al camp, encara que ens peguen, sempre podem anar a l'estepa a cavall. I si al Black Yar imposen totes les regles, no us escaparàs!
  Gorbatov, un antic capità de l'exèrcit tsarista, promogut per Pugatxov als generals, un dels que va derrotar la brigada del coronel Dietz, també a la història real, juntament amb Ovtxinnikov, que va morir a la batalla prop de la banda de Salty, va comentar:
  - Si Michelson va a l'assalt, llavors podem comptar amb un contraatac!
  Perfiliev, conegut pel fet que a la història real va ser executat juntament amb Pugatxov, va suggerir modestament:
  - La meva opinió és petita. Aquí, com decideixi el consistori, així sigui!
  El príncep kalmuc Kizya, tot i que no estava entre els traïdors, també va declarar en rus trencat:
  - Per a un kalmuc, els camps són el millor lloc per lluitar. Asseure's en una fortalesa i repelЈlir atacs és inusual per a nosaltres!
  Emelyan ja volia estar d'acord amb l'opinió de l'estret consell militar i retirar el seu considerable exèrcit de la fortificada Chernoy Yar, que va rebre el rei-pare amb honor. Però en aquell moment un noi missatger va volar a l'habitació superior i, jadeig, va dir:
  El jove ha arribat. Diu que hi ha un assumpte urgent per al pare tsar!
  L'emperador cosac va ordenar:
  - Entra!
  L'Oliver Twist, colpejant els seus peus descalços i amb pesades bosses d'or a les mans, va córrer ràpidament cap a l'habitació superior. Tenia moltes ganes de veure amb els seus propis ulls el líder de la guerra camperola, estudiat a l'escola, cantat en poemes. En Pere, entrant a la sala superior, va veure una dotzena de persones a una taula llarga i de roure. Gairebé tots estan ben vestits i tenen un aspecte altivo. Un és bastant jove, però amb uniforme de general amb ordres. Bé, probablement sigui Gorbatov. Un desertor d'Orenburg, un oficial hàbil i eficient que va fer molt per enfortir l'exèrcit de Pugatxov. Gorbatov, malgrat el seu origen noble, era estimat pels cosacs i els camperols, per la qual cosa es va mantenir enfàticament senzill, era afable i educat. Els ulls blaus alegres i els cabells ros li donaven un aspecte molt juvenil, poc en harmonia amb l'uniforme d'un tinent general.
  Oliver Twist no en coneixia els altres de vista, i la història va deixar poques descripcions. A més, fins i tot el mateix Pugachev es descriu de manera diferent. Però hi ha un retrat genuí d'Emelyan, copiat de la vida. Mostra un home formidable, amb un ull d'àguila imperiosa, del qual així diuen: va néixer per manar!
  I ara, entre els atamans intelЈligents en un modest zipun cosac, s'asseu un home amb un aspecte agut i fulgurant com la picada d'una cobra. Tot i que només la cinta de l'Ordre d'Alexandre Nevski deia que es tractava d'una persona reial, Oliver Twist va sentir que les cames s'enrotllaven i el nen fins i tot es va aixecar de genoll.
  Emelyan Pugachev també va mirar el nen que estudiava. Això sí, a finals del segle XVIII la gent era una mica més petita que a mitjans del XX. Sí, i en un somni, l'Oliver és alt i d'espatlles amples per a la seva edat, el seu pare, a qui no coneixia, feia gairebé dos metres d'alçada. Però encara queda clar que aquest jove encara és un nen. Un eriçó retallat de cabells blancs com a estopa, un nas de nen cap amunt, una cara prima a causa de la desnutrició militar. Però al mateix temps, el nen és més nerviós que prim. I què guarda en bosses grans, almenys dues lliures cadascuna, de pes? És or?
  Oliver Twist va entonar:
  - Porto quinze mil rubles en or com a obsequi a Sa Majestat Imperial, i també li dono una carta.
  Fins i tot per a un nen tan fort com ell, no és fàcil tenir carteres d'or a les mans. I els va posar davant de Yemelyan. Llavors el nen va treure una carta del cinturó i, trepitjant-se els dits dels peus amb cura, la va lliurar al cap rei-ataman.
  Yemelyan va acceptar la carta i va mirar sospitosament el segell. El Pare Tsar, encara que no sabia escriure molt bé, i la seva lletra era tan terrible que preferia no ensenyar gens la mà, abans que en Pere, però llegia bé. I en general, tenia un coneixement considerable en afers militars. En cas contrari, l'aixecament amb prou feines hauria durat un any sencer, i es va enviar tot un exèrcit contra l'impostor.
  Pugatxov va llegir atentament la carta i va arrufar les celles. Sabia controlar les seves emocions i sentiments. Va resultar que cinc caps d'alt rang de les seves tropes eren traïdors. Pugatxov feia temps que s'havia adonat que Txuguev i Fedorov el miraven de sobte, fins i tot el saludaven de mala gana i es van aixecar com si li fessin un favor. Es van barallar amb Chuguev quan va perdre totes les armes en la batalla amb Mikhelson. Aleshores Pugatxov va amenaçar amb un cop de puny al coll en Chuguev. Ell va respondre a això:
  - No vaig aixecar el coll pels punys!
  El rei pagès va contestar:
  - Aleshores, per a una presa d'estrangulament o què?
  . CAPÍTOL #8
  L'Oliver va dormir bé i tornava a fer exercici. Les seves ferides i cremades van començar a curar-se. Va suportar la tortura. I és bo que tot s'ha acabat i no ha donat el seu amagatall. Ara les ferides del nen es curaran i està preparat de nou per a les gestes.
  Oliver estava alimentat. Llavors l'enemic femení el va examinar. Va lubricar les seves cremades i ferides per curar més ràpidament i va dir:
  - No hi haurà més tortures fins al judici! I la gent et compadeix, potser no t'executaran!
  Oliver va donar les gràcies...
  Després d'això, quan es va deixar la càmera, va començar a fregar els eslabons de la cadena. El seu coll de nadó encara estava subjectat pel coll. I si t'alliberes de la cadena, potser pots escapar?
  El nen va fregar la cadena durant diverses hores seguides. Però l'acer es va endurir i no va cedir molt bé. Llavors es van tornar a portar menjar i llet al jove presoner.
  Després de menjar i beure lloms de vaca grassa, Oliver no es va adonar de com es va tornar a adormir. I de nou sobre la rebelЈlió de Pugatxov.
  Fedorov també estava clarament molest amb el monarca cosac. És cert que Curds es va comportar exteriorment de manera obsequiosa i semblava bastant fiable. En un moment, va portar els cosacs d'Iletsk a Pugatxov, ampliant així l'aixecament més enllà del marc d'una rebelЈlió purament Yaik. És cert que en un moment Emelyan Ivanovich va mirar l'esposa de Tvorogov Stepsha. Probablement, el marit gelós no va perdonar la traïció a la jove i bonica noia. Al cap i a la fi, Pugatxov només té trenta-dos anys, la seva sang encara és jove i és un bonic Don Juan. I també bisexuals. La seva dona Sophia, que no va tenir temps de perdre tota la seva bellesa, i quatre fills: tres filles i un fill. I el segon jove cosac Ustinya.
  I quantes amants ja tenia Emelka... Igual que la seva parent Stenka Razin, Pugachev era luxuriós amb la dona. I és bo que cent per cent natural.
  El coronel Timothy es va unir als rebels recentment. És d'entre els cosacs del Volga. Toli era originàriament un escolta, els feltres van ser ofès per algun motiu pel sacerdot. Però el botxí en cap, sembla, va sentir com els membres de la seva família van deixar escapar que Emelyan estava relacionat amb ells.
  Va esdevenir especialment dolent quan Emelyan Pugachev va voler abandonar la insignia reial i obrir-se al poble. Aleshores els altres atamans també van dubtar. I ara, si es produeix un fracàs, retorçaran el lladre impostor Emelka i ho recordaran tal com sabien. Per tant, el rei camperol i sent una conspiració dins l'entorn. I ara s'han rebut les proves.
  Em pregunto qui és aquest noi. No té més de quinze o catorze anys, però té força a les mans: un noi heroic. Mira com ets desinteressat. Va portar quinze mil or al rei. La quantitat per la qual es pot comprar una finca sencera. No totes les persones són capaços d'aquesta abnegació. És cert, això encara és un nen, aquí hi ha una cara vermellosa com la d'una noia, ni tan sols una pistola. El nen no sap el valor dels diners, i per tant generós.
  Bé, res, aquests diners seran útils per a Emelyan. Encara que el tresor es va acumular a les ciutats una quantitat considerable, i fins i tot aquest comboi és difícil de transportar. El mateix Pugatxov va amagar un cofre amb or i còdols en un lloc que només ell coneixia. Sis lliures d'or i gemmes: robins, maragdes, topazi, safir, diamants en aquest cofre. En tot cas, Emelyan en tindrà prou per a una vida còmoda.
  Els ogolets s'han de recompensar generosament i no ofendre's.
  Emelyan va somriure i va anunciar, assenyalant Oliver Twist:
  - Us afavoreixo noi amb el títol de capità i us porto al meu seguici!
  Hi va haver una aprovació silenciada al voltant de la taula. Chuguev va murmurar descontent:
  - És petit fins i tot abans que el capità!
  El tsar cosac va interrompre:
  - Però la ment és genial! Mireu quin noble botí va portar, i diners i sento el renen dels cavalls. Will, aquest noi serà el meu ajudant!
  I Pugatxov, per persuasiu, va moure el puny sobre la taula.
  Bé, ara és el moment de castigar els dolents. Però això s'ha de fer amb cura perquè no s'acabi el conflicte civil. Immediatament l'ordre d'arrest, després agafaran els sabres. Però els cosacs han d'obeir al seu rei. I encara són més devots els pagesos, per als quals Pere Tercer és Déu i tsar!
  En s'apoderaran dels traïdors, estaria bé que fossin un rellotge a la sala de tortures, i fins i tot enceguessin una espurna allà. Revela tots els còmplices i neteja l'entorn de la traïció!
  Emelyan Ivanovich va anunciar amb tot plegat:
  - Farem una revisió de les tropes!
  Fins ara, en el fons, Oliver Twist va decidir presentar el seu pla al Sovereign. Va caminar al meu costat i em va xiuxiuejar a l'orella. Pugatxov va somriure amb unes dents grans i blanques i va assentir amb el cap:
  - Gran garno! I intelЈligent!
  Al final de l'estiu, el sol va cremar els canyes durant molts quilòmetres. I això no podia deixar de donar lloc al cap d'un jove clandestí i pioner d'un pla insidios i eficaç.
  Mentrestant, juntament amb el tsar cosac, examinaven l'exèrcit. L'exèrcit d'Emelyan va augmentar a disset mil, i constantment arribava més i més gent nova. Don inclòs. Però Don seguirà Pugatxov completament si mostra la seva força! Molts homes. Homes de barba bastarda, amb forques, trenes endreçades d'aspecte amenaçador, banyes, maces, forques. Els adolescents corrien descalços i també n'hi ha molts. I cada cop n'hi ha més. Els homes estan ansiosos d'unir-se a l'exèrcit al rei. A més, el temps del sofriment hauria de passar aviat i el nombre de guerrers que arribin augmentarà significativament.
  Pugatxov va convidar el botxí al mateix temps. És una llàstima, és clar, separar-se d'un tipus tan necessari, però la traïció s'hauria de retirar.
  El tsar camperol no va aguantar molt de temps i va ordenar:
  - Bé, gent... Teixiu els traïdors el més aviat possible!
  Els homes, en el seu entusiasme, fins i tot van empatar el superflu. Per exemple, Ovchinnikova. Ell, però, no es va resistir. El rei va ordenar deslligar i va donar un cop d'aprovació a l'espatlla el cabdill avergonyit. El bigoti d'Ovtxinnikov penjava com un líber i semblava confós i atònit. I Timofey, Chuguev i Fedorov van ser emmanillats. Em van tirar a terra i em van donar una puntada de peu.
  Però aquestes encara són flors. Un bastidor i unes pinces roents esperaven als cinc conspiradors!
  I Oliver Twist va galopar cap al campament de Michelson. Els cosacs del Volga van donar la benvinguda a l'enviat reial. Per semblar més sòlid, el nen havia de portar un elegant rotllo i unes botes de cuir. Que amb aquesta calor no és gaire agradable.
  El campament d'Emelyan és gran i la gent arriba cada hora. Es pot veure com grups de persones s'esteniaven al llarg del camí, arribant al rei del poble. La gent realment vol creure que un destí millor és possible i que les autoritats poden ser realment solidaris i no egoistes.
  De la mateixa manera, el poble es va sentir atret per Grishka Otrepyev, que fins i tot va aconseguir regnar a Rússia durant un temps. Mala associació. Però per al pioner Petya, Emelyan Pugachev no és un aventurer impostor, sinó el líder popular de l'aixecament, amb qui s'associen grans esperances per construir el socialisme en un sol país.
  El coronel Michelson també és jove i ambiciós. Fins fa poc, la guerra amb els rebels es considerava de poc prestigi, però ara li ploven els favors de l'emperadriu. Com no estar orgullós.
  Ara Michelson ha reunit set mil soldats. A més dels tres mil soldats de la guarnició de Tsaritsyno, altres mil dos-cents soldats de Mielin es van acostar. També un alemany al servei de l'emperadriu russa, que durant molt de temps va seguir els talons de Pugatxov, però no es va atrevir a unir-se a la batalla amb ell.
  Hi haurà prou força per derrotar l'impostor, fins i tot sense la traïció cosaca. Una és la por que la guerra tingui temps d'anar-se'n. Alexander Suvorov també està preocupat, a qui Mikhelson està obligat a transferir les seves tropes sota control. És molest, és clar. Durant tants mesos, el valent alemany va perseguir Pugachev i volen traslladar els llorers del guanyador al tinent general rus.
  Suvorov ja està glorificat, i per a ell la captura d'un impostor no és tot Déu, quin acte. I per a Michelson, això és un pas a les generals i l'oportunitat de continuar la seva carrera.
  Al missatger dels traïdors no li va agradar massa el coronel alemany: un nen ros, prim, però fort. Enviat massa jove, i parla d'alguna manera no del tot habitual. Encara que què esperar d'aquests petits cosacs russos.
  La veritat és que el nen diu confiat, que no corre amb els ulls blaus. El coronel Michelson es va descongelar lleugerament. Oliver Twist va sentir una mica de por. No obstant això, en qualsevol moment es pot ordenar que sigui assotat i penjat. Després de la captivitat anglesa, la flagelЈlació semblava un joc de nens, però morir-se en un llaç... Tan humiliant.
  També és incòmode les cames amb botes, encara que són lliures i el nen ha fet la major part del camí a cavall, li freguen les cames. I aparcar-hi. El cos encara no s'havia oblidat del fred de l'hivern, i el mateix Oliver Twist va córrer descalç quasi tot l'any, sense fer cas de la gelada. Així que ara mateix, l'heroi lladre es va sentir massa mimat i sense comoditat.
  Mikhelson va preguntar quantes tropes tenia Pugatxov. Oliver Twist, sabent que el coronel alemany era aproximadament conscient de la història, sincerament no va amagar res, però al mateix temps va declarar que els cosacs no volien lluitar, i Emelyan va decidir traslladar-se pel Volga a Astrakhan i el Kuban. Semblava bastant lògic. Espantat pel gran nombre de tropes que avançaven des de l'Imperi Otomà derrotat, l'impostor va planejar escapar a Turquia o a l'Iran. No gaire lluny de Kuban a l'Iran.
  En nom dels cosacs traïdors, Oliver Twist es va oferir a conduir l'exèrcit de Michelson per una carretera oculta per tallar les vies d'escapament de l'impostor i atacar de sobte el campament des del sud.
  Al coronel alemany li va agradar aquesta idea. Mirant estrictament el noi lladre, el mercenari va preguntar:
  - Si no estàs mentint!
  Oliver, tot i que gairebé era ateu, es va creuar precipitadament:
  - Juro per Crist Déu!
  Michelson va prometre:
  - Si funciona, obtindràs cent rubles! I si menteixes, no només et penjaré, sinó que t'ordenaré que t'esquarteraré!
  L'última promesa li va semblar al lladre anglès més ridícula que terrible, i va cridar:
  - Glòria a la nostra Sereníssima Emperadriu Caterina!
  I va fer clic amb habilitat als talons de les seves botes intelЈligents. Tot i que estaven incòmodes, Oliver Twist se sentia orgullós de portar unes sabates de general cares polides amb cera fresca, i no un ragamuffin descalç. Així que té l'aspecte d'un fill príncep, la qual cosa provoca molta més confiança.
  En Mikhelson va ordenar començar immediatament, sobretot perquè ja era al vespre, i haurien de fer la transició a les fosques. Fa calor a l'agost a la regió del Baix Volga. És dur amb un uniforme i botes sobre el genoll. Però el vana Michelson sempre està vestit i amb premis. Per a la victòria sobre Chikoy, se li va donar l'Ordre de Sant Jordi de tercer grau, i sobre Pugatxov, el segon. Caterina va canviar la seva actitud envers la rebelЈlió i recompensa generosament els que es van distingir en reprimir la rebelЈlió. Fins i tot Reidskop, el governador inept, va rebre de Catherine quinze mil rubles i el rang de general general.
  Ara s'acosta el moment de la derrota definitiva dels rebels i de l'entrega de les maletes del general. Després d'haver captivat Emelyan, Michelson eixugarà la son de Suvorov. A més, una cosa és lluitar contra els turcs, una altra cosa és lluitar contra el propi poble rebel. Això últim és molt més difícil. Per tant, els russos són molt més impredictibles que els turcs. Aquí hi ha la mateixa Emelka que va passar triomfant pel Volga. La gent va ser rebuda amb els braços oberts.
  És així? Un cosac semi-alfabetitzat que no sap ni com signar els seus decrets. I la gent corre cap a ell com si fos untat de mel. I ni les pistoles, ni les bales, ni la forca, ni les tenalles de botxins ardents espanten la gent.
  Michelson va tenir l'oportunitat de lluitar a Prússia. D'alguna manera no és massa agradable per a un alemany lluitar amb els mateixos alemanys que ell. Aleshores encara era jove, lluitava desesperadament. I es va trobar amb el jove Pugatxov. Van beure junts, i Mikhelson es va sorprendre pel record del cosac, el bigoti del qual acabava de començar a trencar-se, excelЈlent. Emelyan, essent analfabet, ja coneixia moltes paraules alemanyes i podia comunicar-se amb els captius sense intèrprets.
  L'enemic era fort. Diverses vegades la vida del mateix Michelson va penjar en la balança, i el seu exèrcit va estar a punt de ser derrotat. L'autoproclamat rei va ser derrotat i es va aixecar com un ocell Fènix. I nous, nous milers de persones es van incorporar al monarca camperol.
  Mikhelson va pensar que si després posava un ganivet a Emelyan, el curs de la història era completament diferent. És cert que en aquell moment no tenia aquests pensaments. El jove cornet i el jove cosac es van portar bé entre ells fins que es van dispersar en diferents direccions per la Guerra dels Set Anys.
  Pugachev podria fer una carrera militar, després d'haver rebut per Bendery, després d'haver rebut el rang de cor, això és com un tinent. Però Yemelyan es va deixar endur pel romanç del robatori i després va voler convertir-se en un monarca autocràtic. Més precisament, probablement, el lladre al principi va voler robar-se un gran capital, i després entrar als arbustos, agafant-se els béns robats. Però les ambicions d'Emelka van créixer a mesura que els rebels tenien èxit. I després ell mateix va planejar un viatge a Moscou.
  Kazan pràcticament va caure, i només un petit destacament de Michelson va bloquejar el camí de l'horda cada cop més gran.
  Set mil tropes de Michelson, dels quals dos mil genets es mouen segons el patró clàssic. Davant la cavalleria, després la infanteria, i després de l'artilleria quaranta canons i un comboi. Exèrcit fort. Els cosacs del Don són el vestit més ric i luxós. A més, el destacament de Davydov, la cavalleria noble hússar. Els esquadrons més selectius de Caterina II.
  La infanteria de Michelson i Mielin és granader i seleccionada. L'uniforme és elegant, les botes de cuir brillen, els guerrers clarament, com si estiguessin enrotllats, van encunyar un pas. Tres mil soldats de la guarnició de Tsaritsyno són pitjors. I els uniformes no són tan frescos, i la banda de rodament no està tan perseguida.
  Les armes de Michelson no són dolentes. Les armes que són pitjors queden a Tsaritsyn i altres ciutats. Pres el més còmode de portar. També hi ha una dotzena d'unicorns. Així el rei dels pobres tindrà la seva. I encara que el seu nombre de persones s'acosti als vint mil. A prop de Kazan hi havia més lladres, i el van derrotar amb un nombre menor.
  Michelson està de bon humor, parla alemany amb Mielin, sense saber que l'oïda sensible del nen lladre Oliver Twist distingeix totes les seves paraules...
  El nen està preparat per al combat i el reconeixement.
  Myelin afirma amb confiança:
  - Catherine és una bèstia astuta. Ella sap que els turcs encara veuran la debilitat interna de Rússia, poden trencar el tractat de pau. El pasxà otomà ja ha insinuat que no està clar quin tipus de poder hi ha ara a Rússia!
  Michelson va respondre amb molta confiança:
  - Agafem Pugatxov i posem tots els signes de puntuació a la frase. Ningú no s'atrevirà a dubtar que som forts, i Rússia només té una emperadriu!
  El general de comandament Mielin, tot i que el rang és terrible per a Michelson, està temporalment subordinat a ell. Però això no provoca tensió en la conversa. Els dos comandants són alemanys. Però Mielin va evitar amb cura atacar Michelson.
  Però ara ha compartit la notícia:
  - Ekaterina tem la retirada de les tropes del teatre d'operacions turc. El rei francès promet ajuda als otomans, i ells intenten regatejar més concessions a la treva, i es neguen a pagar una indemnització!
  Michelson va comentar enfadat:
  - Posem el cap tallat a l'Emelka en una estaca, perquè tota Europa s'acordi alhora!
  Myelin estava parcialment d'acord amb això:
  - Sí, això pot refredar els caps més calents, però continuaran intentant posar-nos a prova de força!
  Michelson va sacsejar el puny i va xiular:
  - Que ho intentin... - I baixant la veu, va preguntar. - Però què passa amb els rumors que hi ha deu generals i cadascun amb un cos contra Pugatxov?
  Myelin va respondre amb un somriure.
  - Aquest és un truc militar per obligar als camperols i cosacs a quedar-se darrere de Pugatxov. Per inspirar la idea que grans forces van contra l'impostor. De fet, deu generals avancen amb només petits destacaments. Així que Emelka és presa per mostrar-se!
  Michelson va riure i immediatament va comentar seriosament:
  - Raó de més per reprimir la rebelЈlió tan aviat com sigui possible!
  A més, no hi havia res significatiu en la conversa. L'Oliver Twist ara ha de senyalitzar amb un llançacoets improvisat que l'exèrcit ja ha entrat a les denses i seques canyes. El pla és calar foc a la terra en el moment oportú, i el vent que hi bufa dispersarà la flama i cremarà el set milè exèrcit.
  Una cosa semblant ja ha fet Emelyan Pugachev durant l'assalt de la fortalesa de Tatishchev. Aleshores, els rebels van aconseguir un gran èxit, obrint el seu camí a Orenburg. Aquesta vegada, el pioner Petya va conduir les tropes de Michelson als matolls secs com feixistes. En aquest cas, es va comportar com un veritable Ivan Susanin. Però el veritable destí de Susanin és morir juntament amb els seus enemics.
  I l'heroi lladre Oliver Twist vol viure. I al noi se li va ocórrer un truc. ColЈloca un llançacoets casolà al carro i amaga't-hi a temps, a la foscor. És cert que cal que els enemics no notin la seva desaparició. I és difícil...
  S'ha trobat Petya. Saltant sobre un cavall cap a Michelson, el nen va dir:
  - Aniré endavant i diré a Chuguev i Tvorogov que estem en camí!
  Michelson va aprovar i va assentir amb un dit índex llarg:
  - Només més ràpid! I torna!
  Myelin va desplegar el pergamí i, mirant el mapa, va dir:
  Podem trobar el nostre propi camí!
  Oliver Twist va murmurar:
  - Per les canyes molt més ràpid!
  I sense perdre el temps, va sucumbir amb els talons davant del semental pura sang. Eh, afanya't per arribar a una distància segura. O més aviat una plataforma. Tanta sequedat a l'agost, què és sorprenent com aquests matolls no es van cremar abans?
  Oliver va córrer a la rutina, donant-li una puntada de peu i es va aplanar a l'esquena per reduir la resistència de l'aire que s'acostava. El mateix Mikhelson no era alt, àgil i amb un bigoti curt s'assemblava a Hitler. Al cap d'un coronel alemany hi ha un barret a l'estil de Napoleó!
  Però el comandant és fort. Raz va aconseguir derrotar les forces superiors dels rebels més d'una vegada.
  Oliver Twist, en el fals record d'un somni, ja havia portat els nazis a una emboscada partidista, i es va alegrar de l'èxit. És cert que ja no només hi ha una lluita contra els invasors estrangers, sinó una guerra civil. I aixeca la mà per enfrontar-se al seu germà i al seu padrí a la casamentera.
  . CAPÍTOL #9
  El nen es va despertar i va reviure una mica. Vaig carregar i vaig menjar. Afegiu el peix a la civada. I més llet. Molt bo per a una presó. La doctora va tornar a trobar l'Oliver. Vaig netejar les ferides del nen amb alcohol i ungüents. Fins i tot em va donar una pastilla.
  Aleshores l'Oliver va començar a fregar les cadenes de nou. Estava afaitat calb a la celЈla i no podia fer servir el cabell. Així que enllaç a l'enllaç. I va treballar molt. Una mica d'acer va sucumbir. Encara que els britànics van fer cadenes per als presoners a la consciència.
  L'Oliver creia que fugiria... Va treballar diverses hores...
  Llavors li van tornar a portar menjar. El nen va menjar, va treballar molt i es va adormir com un home just. I va tornar a somiar amb una magnífica aventura.
  Bé, ara s'esgoten les canyes... I els petards esclaten al cel.
  Els cosacs llancen olles de brases i calen foc a la resina i el sofre vessats sobre les canyes. Tot està preparat per fregir l'exèrcit de la reina.
  El barbut capità Padurov saluda Oliver Twist. El nen salta i primer de tot es llença les odiades botes. I així es va fregar les cames. Això és una tortura, pitjor que un braser, quan els anglesos primer untaven oli a les plantes endurides dels teus peus i després encenen un foc a distància. Perquè la flama no arribi una mica als talons nus.
  Però quan es frega amb botes, la sensació és més repugnant que d'una llum anglesa.
  Oliver Twist va inflar amb orgull les galtes davant aquest record: després de tot, no va trair ningú sota tortura i ni tan sols va esclatar a plorar. Aquí cal prendre un exemple de Stenka Razin, que ni tan sols va pronunciar un gemec durant la tortura.
  Tanmateix, ara vol lluitar, però no hi ha lluita. El vent bufa de sud a nord i una allau de foc s'acosta al gran destacament de Michelson. Com si un dimoni s'hagués escapat de l'inframón, i, brandant cimitarras de foc, s'afanyen contra l'enemic nombrosos i tripulats per tropes seleccionades.
  El vent és fort i el foc a l'estepa de canyes s'estén ràpidament. Com despertades, les ànimes dels pecadors més notoris van llençar les tapes del taüt, i darrere d'elles s'estén des de la Gehenna tempestuosa, com una cua vermella de guineu. I aquests monstres de color ardent cauen primer de tot sobre els genets cosacs.
  Els cavalls van ser els primers a intuir el perill, però els genets els van colpejar obstinadament amb els seus esperons, intentant mantenir-los al seu lloc.
  Michelson va cridar desesperadament:
  - No et retiris i no et rendis!
  Però en aquest cas, aquest coratge no és més que una bogeria, l'heroisme és semblant als herois de Cervantes. I ara el fregit ha anat així. Quan el foc va caure sobre els genets i feia olor de cremada, ja es va sentir un rugit ensordidor i la cavalcada espantada es va precipitar cap a la seva pròpia infanteria.
  Mikhelson va intentar mantenir la calma, però ho va fer malament. A més, què pot fer el coratge amb un foc furiós? Sí, pràcticament res. El general Mielin, més pragmàtic i covard, va esperonar el seu cavall i va intentar fugir, avançar-se a les flames que li correien darrere, salvar la seva pròpia pell.
  Michelson, en canvi, va acceptar el corrent de foc sense retirar-se, tot i que el cavall blanc com la neu volia treure les regnes i fugir d'aquest infern com més aviat millor. El coronel alemany no va aguantar el flux d'aire calent i va cridar salvatgement. Les cremades van començar a aparèixer al seu rostre elegant, com la lepra. Aleshores, les flames van llepar les potes del cavall de l'oficial contractat. El cavall ja no podia suportar tant dolor. Després d'haver cedit les quatre peülles, va llançar el genet obsessiu. Michelson va colpejar i després va acabar en un llac de foc.
  Com va cridar el desafortunat comandant. Com les flames van començar a devorar-lo viu, començant per la roba i acabant pels ossos. L'exèrcit reial seleccionat estava morint. I aquesta mort va ser realment terrible. Les flames s'acostaven ràpidament, el foc del tsunami va caure sobre la infanteria. Els soldats i els oficials cremaven com formigues en un foc, i era dolorós i espantós de mirar. I quan el foc va arribar a les pistoles, llavors van començar a esclatar la pólvora i les bombes.
  Les flames es van escampar pel cel i una enorme ploma llepava el cel amb llengües vermelles. I quan anaven en cascades d'explosió, semblava que les ones travessen l'esfera i mostren una mena de pelЈlícula. O si és surf amb onades groc-vermella. I tot està inundat i literalment brilla, procedent d'una gamma enlluernadora.
  I l'olor de cremada ja arriba a l'exèrcit cosac.
  Emelyan Pugachev es trobava al turó des del qual Stenka Razin observava el moviment d'un esquadró de quaranta arades del príncep Lvov. Stenka Razin va aconseguir agafar tant Tsaritsyn com Astrakhan, i també va tenir algunes possibilitats de guanyar. Però el destí no va somriure a l'ataman cosac. Emelyan es va sentir com un enganyador?
  Però al cap i a la fi, l'oncle del seu besavi, Stepan, també va farfelar. En particular, va construir dues arades a Astrakhan: una patriarcal i l'altra reial, i va estendre rumors que el príncep lluitava amb elles. I, de fet, els camperols i els arquers van colpejar els boiars, amagant-se darrere del nom reial, com si el mateix Alexei Mikhailovich ordenés desfer-se del poder dels terratinents.
  La gent estava esgotada sota el pesant jou de les autoritats cruels, i només necessitaven una excusa. I l'autoritat del patriarca Nikon i el nom reial van tenir un paper important. Si Stenka Razin no va ser ferit de mort al cap a prop de Simbirsk, mireu i l'urad cosac va regnar a tota Rússia.
  Emelyan Pugachev va veure el futur com una barreja d'una república d'una monarquia. Narodni va continuar sent un monarca autocràtic, però hauria d'haver governat basant-se en l'opinió del cercle cosac elegit popularment. El poder electoral ja regna a les ciutats i pobles. La gent del camp escull els seus majors, i ell manté l'ordre, i a la ciutat elegeixen un burgomestre elegit i un petit cercle de cosacs.
  Així, la servitud és abolida i tothom es converteix en cosacs iguals. I hi ha diferents cosacs. Hi ha conreu, hi ha fàbrica, hi ha sobirans. I no hi ha desigualtat de classe.
  És cert que en la implementació d'aquest camí, s'ha vessat molta sang i se'n vessarà més.
  Però van tallar el bosc: les xips volen! I les dones encara donen a llum!
  Milers de persones són cremades vives. A més, la majoria d'ells no són mercenaris alemanys com Michelson i Mielin, sinó russos. Oliver Twist intenta no pensar-hi. El nen salta i s'aixeca sobre el seu cap. Un pla tan intelЈligent va arribar a bon port. L'enemic més insidios Michelson va caure en una trampa astuta.
  Els bashkirs, els calmucs i els tàrtars també salten i baten els seus tamborís. Tenen alegria, finalment l'obsessiu Michelson serà derrotat i dormint. I Salavat, que els va criar per lluitar, segueix viu i crida els nòmades a l'estendard.
  El comboi amb subministraments també està cremant i explotant... Sembla que l'exèrcit de Pugatxov pot triomfar...
  ................................................. . ................................................ .. .............................
  Després que la dolorosa estella, Michelson, va ser arrencada, Pugatxov es va traslladar de nou cap a Tsaritsyn. Calia capturar la ciutat clau per a la defensa i recórrer al Don. Com va resultar, les principals tropes reials encara estan prou lluny, i hi ha la possibilitat de trencar-les en parts.
  Tres regiments del Don van enviar els seus missatgers a l'autoproclamat tsar, prometent-los que s'avançarien i prestarien el jurament.
  No lluny de Tsaritsyn, més de vint mil exèrcits de Pugatxov es van reunir amb quatre mil i mig cosacs.
  Emelyan Pugachev es va vestir amb túnices luxoses i principesques i va fer diverses ordres riques per ser capturat com a trofeus a diverses ciutats i finques. I va desplegar la bandera del regiment de Holstein, que portava darrere seu per Petya Komsomolov, ascendit a coronel.
  Pugatxov tenia una alçada per sobre de la mitjana, d'espatlles amples, amb una cara molt expressiva, destacada i un aspecte molt impressionant.
  Don va fer un jurament i va jurar lleialtat al rei. Emelyan Pugachev va pronunciar un discurs. El líder rebel sabia parlar de manera senzilla i bella.
  - Els interessos de la nostra Pàtria, els interessos de la nostra Santa Pàtria de Rússia. Reclamen desfer-se de l'aranya carnívora, en forma de terratinents i noblesa de serfs xuclar sang de la seva gent. I aquesta sang que absorbeixen amb ganes vessarà amb llàgrimes ardents als taons grossos! La nostra feina és obrir els ulls als enganyats, redreçar les espatlles dels geperuts, acabar amb la tirania odiada i el règim perniciós!
  Que la llibertat, la igualtat i la fraternitat regnin a Rússia!
  Pugatxov va parlar amb força i temperament, els cosacs estaven encantats. L'exèrcit d'Emelyan es va reposar amb nova cavalleria i combatents ben entrenats.
  En el moment de prestar el jurament, Oliver Twist va dirigir de sobte la seva atenció a un, curt, amb una mirada espinosa d'home. En algun lloc ja havia vist aquest front abombat i calb i uns ulls blaus i expressius.
  El mateix home duia un abric de pagès normal i tenia una llança a les mans, però a primera vista es va notar qui no era un pagès. Tot i que la vestimenta és pobre i la banya s'agafa amb confiança a les mans.
  L'Oliver, després d'haver millorat el moment, es va acostar a ell i, estirant-se al davant, va cridar:
  - ExcelЈlència, coronel Oliver Twist al seu servei!
  L'home va respondre ràpidament:
  - No sóc gens l'excelЈlència, sinó un soldat normal Polushkin!
  Oliver Twist va arrufar les celles amb severitat i va respondre amb duresa:
  - No, senyor Alexander Vasilyevitx! La teva aparença heroica és massa brillant per amagar-la sota un abric!
  Suvorov es va creuar supersticiosament i va somriure:
  - Tingues pietat de Déu... S'han assabentat! Ara què!
  El jove lladre va oferir la seva pròpia versió:
  - Parlem amb el rei-pare, i després ja veurem!
  Emelyan Pugachev estava de molt bon humor. El seu exèrcit és fort, i demà hi haurà un assalt a Tsaritsyn. Després d'això, serà possible, després d'haver aixafat el Don, desplaçar-se cap a Moscou. Fins que la reina va tornar a agafar forces contra ell.
  El sobirà va rebre cordialment el captiu Suvorov. Ell també va mirar Pugatxov amb curiositat. El front alt i les celles expressives parlaven de l'intelЈlecte del líder de l'aixecament, i la seva veu confiada i tronada delatava l'hàbit de manar. Alexander Suvorov no va sentir por i va fer diverses preguntes a Emelyan des de l'àmbit militar i, després d'haver rebut una resposta, es va mostrar satisfet:
  "I vosaltres, Majestat, no sou gens un home estúpid!"
  Pugatxov va preguntar severament a Suvorov:
  - Qui et penses que sóc?
  El tinent general va respondre amb un somriure:
  - Déu n'hi do, com ho sabria...
  Yemelyan va preguntar amb un to dur:
  Em serviràs o...
  El rei pagès es va passar la vora de la mà per la seva gola. Suvorov va callar. Era una persona massa desenvolupada i independent per ser fidel al jurament, només perquè és un jurament. I la legitimitat de Caterina II, que va matar el seu marit, és més que dubtosa. En general, l'hereu Pavel ara hauria de governar. I Katya és un regicidi de totes maneres!
  La qüestió aquí no és si és un rei real o no. Emelyan no s'assembla gens a Pere Tercer. En general, Pere Tercer és un nen gran, i aquest és un cosac fort i fort, un guerrer i governant nascut. I Alexander Vasilievich mai va posar en mèrit la noblesa de la família i no va considerar que donava cap avantatge.
  Yemelyan, que encara estava ple d'energia, es va aixecar de la taula i va començar a caminar. El tsar cosac no és molt alt, però, un cap més alt que Suvorov, un home d'alçada inferior a la mitjana i prim. Pugachev és ample a les espatlles i posseeix una força poc saludable. Dobla níquels amb els dits, talla una cinta de seda sobre la marxa. Emelyan es va tallar personalment amb un sabre i es va mostrar com un guerrer fort. I Suvorov ho sap. Li agrada el cap dels cosacs. D'una banda, senzilla, de l'altra, amb una ment extraordinària clara.
  Suvorov va preguntar en alemany:
  - Qui és bo per servir a Rússia?
  Emelyan Pugachev també va respondre en alemany:
  -És bo servir el teu tsar, patronímic i poble... - Suportant els seus costats amb els punys, Emelyan va considerar necessari afegir. - I a la seva gent en primer lloc!
  A Suvorov li agradava l'enginy i l'estatista de Pugatxov, i ell va respondre:
  - Trio servir la meva Pàtria i el Poble!
  Després d'això, el tinent general va estendre la seva mà exteriorment prima, però forta i tenaç a Emelyan!
  Es van donar la mà amb calor i Yemelyan va anunciar:
  - Et done la benvinguda amb el títol de comte i el grau de mariscal de camp! Seràs el cap de les meves tropes! Prepareu-los per a l'assalt a Tsaritsyn!
  - Obeeixo a vostra majestat! - va anunciar Alexander Vasilyevitx Suvorov i es va inclinar davant el tsar cosac.
  Així va començar la gran amistat entre Emelyan Pugachev i Alexander Vasilyevich Suvorov.
  El comandant rus més brillant de tots els temps va jurar lleialtat a la gent comuna. El mateix Suvorov ho va entendre: calen canvis, i és molt dolent que la majoria del poble rus estigui en una servitud vergonyosa. Hi pot haver tanta pobresa d'una banda i un luxe excessiu de l'altra en un gran país? No, Suvorov, com a persona progressista i avançada, no només entén la ciència militar: els canvis estan madurs!
  Coneix la pulsació del cor i les venes,
  Les llàgrimes dels nostres fills, mares!
  Diuen que volem un canvi
  Llenceu el jou de les cadenes pesades!
  La ciutat de Tsaritsyn, al segle XXI, va ser coneguda pel món sencer com Stalingrad. I ara només és una ciutat bastant gran i ben fortificada. Sota, Stenka Razin va trencar el cap de Lopatin, i els mateixos habitants van fer caure el pany de la porta. Ara ve l'assalt. Alexander Suvorov va donar ordres enèrgicament. El brillant comandant va veure els punts febles de la defensa i va triar ell mateix la direcció de l'atac.
  La guarnició de Tsaritsyn comptava amb més de quatre mil soldats, sense comptar la milícia noble. Estant en posicions defensives poderoses, podien oferir una resistència seriosa i esperar l'aproximació de noves forces governamentals.
  Però la moral dels defensors és baixa. Els cosacs del Volga van abandonar la fortalesa després de la derrota de Michelson. I aquest nombre és de més de dues mil persones, i han omplert completament l'exèrcit d'Emelyan Pugachev.
  Al mateix temps, els guerrers no són camperols, sinó cosacs força preparats per al combat, que estan entrenats per lluitar des de la infància. Són, potser, millors que la infanteria habitual reclutada entre els camperols i no són inferiors a la cavalleria hússar.
  L'assalt va començar immediatament. No hi va haver temps per retardar el setge. Sí, i Suvorov preferia la tàctica: va venir, va veure, va guanyar. Sota la coberta de les cortines de fum: van calar foc a tasses crues, l'exèrcit de Yemelyan va anar a l'assalt. Els soldats, sobretot quan es van assabentar que el mateix Suvorov s'havia posat al costat dels rebels, i espantats pel gran nombre de tropes a l'impostor, van lluitar amb molta desgana. Molts d'ells, evitant els crits dels agents, van disparar, però van apuntar a l'aire.
  Alguns oficials van deixar caure les espases, rendint-se a la mercè del guanyador. La resistència era de caràcter focal. Aquí els alumnes de batxillerat van intentar resistir-se. Però els cosacs experimentats simplement els van tallar amb dames i els soldats van caure de genolls.
  Els kalmuks també van pujar a l'assalt, arrossegant els defensors amb fletxes.
  Les quatre primeres bateries gairebé immediatament van passar sota el control dels rebels. Part de la cavalleria, sembrant el pànic, ja era a la rereguarda. Només la milícia noble es va resistir d'alguna manera als pugatxevites. Així que el mateix Yemelyan salta a la batalla. El seu sabre va caure al cap d'un mercader de panxa grassa que comandava un destacament de rics.
  Amb un cop de sabre pesat, Pugatxov va tallar el crani fins al coll. Altres mercaders s'escampen i rugeixen d'horror: el mateix pare-rei ho ha concedit!
  Oliver Twist lluita a la mà dreta de Yemelyan. El noi lladre està interessat. Com lluitarà? I el sabre sembla poc acostumat a ser tan pesat i llarg. Aquí el nen va lluitar amb el noble. És molt hàbil, i el nen, poc experimentat en el maneig d'armes, només es va salvar per una reacció fenomenal.
  El noble bigotut va avançar, mostrant les dents amb un somriure malvat i brandant el seu sabre. Aquí l'Oliver va realitzar una tècnica que el creient nadiu li havia ensenyat. Golpejat amb un taló nu sota el genoll. I quan el noble de l'uniforme groc es va distreure una mica del dolor, va tallar el seu sabre al coll.
  L'enemic amb el cap mig tallat va caure a terra. Oliver Twist es va trobar amb el segon enemic amb una puntada a la barbeta. Aquí no estan acostumats a lluitar amb els peus, i el nen descalç va colpejar molt hàbilment l'enemic amb una tècnica inusual.
  Però la resistència de l'adversari és feble, i ara el monograma reial d'Emelyan Pugachev regnava al palau del governador.
  L'Oliver Twist va derrocar el lacai i es va precipitar dins. La sola nua va entrar en contacte amb les exuberants piles de la catifa. El nen va pensar que, probablement, l'alcalde de Tsaritsyn intentaria amagar-se del palau, alhora que agafaria el tresor de la ciutat. Per tant, s'ha de superar.
  De fet, el lladre va tenir més raó que mai. El baró Miguel va treure peces d'or de la caixa forta i un munt de gemmes. Hi havia tantes riqueses que no es podien emportar. Però el dignatari cobdiciós es va doblegar sota el pes i, de fet, el va arrossegar arrossegant-se. El passatge subterrani estava darrere d'un mirall, i potser en Miguel no seria tan avariciós.
  Però arrossegant el sac darrere d'ell, va deixar unes marques a la catifa, que es van veure immediatament pels ulls esmolats del jove explorador. L'Oliver Twist va destrossar el mirall amb un tret d'una pistola primitiva i es va precipitar cap al passadís que conduïa al calabós.
  El batxiller també va treure una pistola i va aconseguir disparar, però el nen, sacsejant el casc, es va allunyar del foc. Aleshores Oliver Twist va clavar el batxiller a l'engonal amb totes les seves forces... I va resultar ser el propietari de grans tresors.
  Probablement, molts, en el lloc d'un jove lladre, intentarien amagar una riquesa fabulosa. O almenys part d'ells. Però jove d'alguna manera, fins i tot el leninista Oliver Twist és molt honest. I a més, quan tens onze anys, no tens aquesta prudència adulta, l'egoisme i les ganes de diners. Encara ets un xai o un cadell de lleó pur i innocent. Per descomptat, ser un lleó és millor que ser una ovella.
  Oliver Twist va arrossegar la bossa de cuir...
  Tsaritsyn va ser pres amb prou rapidesa. Quatre mil soldats es van rendir. L'arsenal de l'exèrcit rebel es va reposar amb altres seixanta-cinc canons i una gran quantitat de municions. La victòria és completa amb pèrdues mínimes. I ara Emelyan Pugachev es va mantenir fermament al Volga.
  No obstant això, en prendre Tsaritsyn, els rebels es van crear un problema. On hauríeu d'enviar les vostres tropes ara? Al Don, havent reposat les tropes a costa dels homes lliures cosacs, o al sud, per aprofitar la dispersió de les tropes tsaristes, per intentar trencar-les i capturar-les en parts? Un gir cap al Don podria comportar la pèrdua d'un temps preciós, en aquest cas el mariscal de camp Panin podria haver tingut temps de reunir els seus regiments dispersos en un puny.
  És evident que el temps està treballant contra els pugatxevites. Però al Don podeu trobar una forta reposició militar. El mateix Pugatxov es va inclinar a anar al Don i Txerkask per recollir el rati cosac. Suvorov també va dubtar. Realment no volia lluitar contra el poble rus, encara que ara, després de la captura de Tsaritsyn, no té marxa enrere. A més, Astrakhan encara es troba a la rereguarda dels rebels. Estaria bé tenir-la també. Però de nou, estàs perdent el temps.
  Pugatxov va prendre una decisió. Com que la resta de les forces reials encara són relativament llunyanes, i les nombroses multituds de camperols escampades per la regió del Volga en dificulten el progrés. Aleshores cal dividir els exèrcits, enviar a Suvorov a prendre Astrakhan i anar al mateix Don. I només després moure's pel Volga. De totes maneres, serà més fàcil per als rebels lluitar en temps fred. Els pagesos colliran, i a l'hivern no tindran res a fer, i reposaran l'exèrcit camperol.
  Fins i tot es podrà introduir un servei militar especial. I molt probablement, Catherine mantindrà les forces principals a Turquia de moment. Els otomans no estan completament destruïts, i encara tenen una oportunitat.
  I dividit en dues parts de l'exèrcit dels rebels Emelyan es va traslladar: una a l'oest, l'altra a Astrakhan.
  Pugatxov estava de bon humor. Al primer poble dels cosacs va rebre un gran honor, i els cosacs es van abocar per milers al ja considerable exèrcit. Oliver Twist, que té l'estatus d'ajudant reial en cap, va passar la major part del seu temps amb el sobirà.
  Sa Majestat es va distingir per l'agudesa mental i el coneixement en molts temes. Aquí ella i l'Oliver estaven parlant en alemany. El nen va ser prudent quan es tractava del passat dels lladres, però a poc a poc va insinuar al rei que hi hauria un altre moment. L'única llàstima és que no és fàcil, per exemple, fer una cosa com una metralladora.
  Però els nois van dir a l'emperador com produir dinamita per soscavar les fortaleses i nitroglicerina. El mateix lladre jove, sent en un somni encara un sabotejador antifeixista, coneixia molt bé diversos tipus de mescles explosives. I podria dir-ho als pugatxevites. Però forjar una màquina automàtica a finals del segle XVIII en una farga és potser una tasca impossible per als rebels. Però, d'altra banda, podeu fer canvis en els dissenys de les armes existents, millorar la baioneta i el sistema de comandament i control. I entrenar els pagesos amb més eficàcia.
  Un miler de soldats del regiment de Sant Jordi es van rendir a Emelyan Pugachev després d'una breu batalla. L'exèrcit del rei cosac va créixer com una bola de neu. Uns quants cosacs rics no es van atrevir a desafiar l'impostor, o van ser atrapats i penjats.
  Don és ric, la terra és grassa, com el llard de porc i suau com la pelusa. S'hi pot llaurar i sembrar molt.
  Txerkask, la capital de l'exèrcit cosac, es va trobar amb Pugatxov amb el repic de campanes. La guarnició local, dirigida pel general Buderman, va intentar resistir l'autoproclamat tsar.
  Un aixecament va esclatar al mateix Txerkask. Els cosacs no van voler reconèixer la reina i es van precipitar cap a Pere Tercer, com si l'haguessin untat de mel. Milers de guerrers van lluitar en un combat mortal, i Emelyan Ivany va dirigir el seu exèrcit a la tempesta.
  Va començar una batalla ferotge. Oliver Twist va ser dels primers a escalar la paret de la ciutat cosaca. El nen va tallar hàbilment el cosac casolà a les cames. La carcassa grossa va caure per sobre de la paret i va caure al fossat.
  El pioner va atacar el caporal, va esquivar la baioneta i va moure el genoll cap al plexe solar. Si pateu amb els peus, aleshores l'oponent segurament fallarà el cop.
  El nen va recordar de sobte alguna cosa que li va provocar un atac de ràbia salvatge. No, aquesta vegada no tortura en un calabós anglès. I un altre. Una cosa que per alguna raó va aparèixer com a record alternatiu en un somni. Quan l'Exèrcit Roig va dur a terme l'operació Vístula-Oder al gener i es va trobar a una hora de Berlín, molts van creure que la Gran Guerra Patriòtica havia acabat. Que és la Segona Guerra Mundial més severa viu les seves últimes setmanes. Sembla una mica més.
  Però no és per res que canten: l'última batalla, és la més difícil. Al març, es va produir un miracle i els nazis van poder tornar el rellotge enrere. Com a resultat, les hordes de Hitler, i després el nou Führer Mainstein, es van precipitar de nou cap a l'est. I els aliats d'ahir van resultar ser vils traïdors. I ara els nazis ja havien tornat a capturar Ucraïna, van entrar a Moscou i van aconseguir el que abans no havien pogut fer: controlar el Caucas. I ara s'acosten a Kuibyshev. I qui sap, potser mentre el pioner Petya ajuda Emelyan Pugacheva, el Fritz ja està assaltant Moscou?
  El nen sent una ràbia frenètica en ell mateix i es precipita desesperadament contra els seus enemics. El foc més natural, inextinguible, s'hi aviva. I passi el que passi, però defensarà el poder dels obrers i camperols, pel seu nou Lenin - Emelyan Pugachev.
  Així, el coronel Scottovalik, un mercenari anglès, rep una puntada sota el genoll, i després a la canell al coll.
  Es prenen les muralles i la batalla es trasllada a la ciutat. Amb els dits de les mans i els peus, el nen s'enfila a la paret de la mansió de l'ataman militar que es va mantenir lleial a Catherine i colpeja amb força el capità de l'exèrcit de la reina. Una puntada d'una conversa és irresistible. I el capità vola, enderrocant a un altre dels tiradors.
  El nen va rugir i va carregar el tinent a la barbeta amb el cap. Altres pugatxevites segueixen el pioner, la mansió és presa per asalto...
  El cap de l'exèrcit i diversos ancians van ser capturats vius. Es van negar a reconèixer Pugatxov com a monarca legítim, i ara eren esperats per la cort reial i el llaç. I el cercle cosac va haver d'elegir nous caps.
  La ciutat principal del Don s'ha convertit ara en la de Pugatxov. Els cosacs més nombrosos de Rússia van reconèixer el tsar Pere III. Ara faltava agafar forces i anar a Moscou.
  No obstant això, des del costat d'Azov, encara hi havia una amenaça per a les terres cosaques.
  Mentrestant, Suvorov es va apropar a Astrakhan. El Volga i el regiment de petits cosacs russos enviats per ajudar es van posar al costat dels rebels. Part dels oficials també es van passar al costat del rei. La nit de l'assalt de Suvorov va resultar efímer. Només unes poques companyies van oferir resistència, i les forces principals de la guarnició es van trencar fins i tot abans que comencés l'assalt.
  Així, la província d'Astrakhan va jurar lleialtat a l'impostor. El mateix governador no va tenir temps d'obrir-se, i els cosacs van aconseguir penjar-lo abans del judici. Més de deu mil soldats, però, una part significativa d'ells eren reclutes verds o invàlids, es van unir a les files de l'exèrcit de Suvorov.
  Emelyan Pugachev, després d'haver ocupat Txerkask, es va enfrontar de nou a un dilema: anar a Azov o deixar aquesta fortalesa inexpugnable a la seva rereguarda. En cas d'un setge i un assalt infructuosos, els rebels es van arriscar a perdre molta gent i temps. D'altra banda, les tropes governamentals que tornaven de la guerra turca podrien atacar la capital cosaca a Txerkask.
  Per tant, Pugatxov tenia dubtes. A més, la pregunta número u: quin camí anar a Moscou? Stenka Razin en una situació similar va triar el Volga i es va topar amb Simbirsk. El camí pel Volga és llarg i requereix l'assalt de moltes ciutats. Una altra possibilitat és anar al Don i per Tula. Allà, el camí és més curt i hi ha menys tropes governamentals. És cert que els governadors tsaristes podrien en aquest cas atacar Tsaritsyn i intentar tallar parts d'Emelyan Ivanovich.
  Azov no és Cherkask: una fortalesa de primera classe amb una forta guarnició, i no serà tan fàcil prendre-la, sobretot perquè gairebé no hi ha cosacs que puguin ajudar, però si la guarnició acceptarà jurar lleialtat al rei camperol. està en qüestió.
  El jove lladre Oliver Twist, però, va idear el seu propi pla i el va xiuxiuejar a l'orella de Pugatxov.
  El tsar cosac va aprovar aquesta idea donant cops al nen a l'espatlla:
  - Gran garno! Si pots ser general!
  Es van capturar molts uniformes de l'exèrcit tsarista, tant per a la infanteria com per als hússars, i es poden canviar milers de persones. Aleshores, sota l'aparença de l'acostament de nous reforços, entreu a la fortalesa i agafeu per sorpresa la nombrosa guarnició amb dos-cents canons. I mentre aguanteu Azov, ja no podeu tenir por per la vostra rereguarda i, a més, hi ha el principal arsenal d'armes de les tropes tsaristes que lluiten contra l'Imperi Otomà.
  Així que... amb Déu nens!
  Oliver Twist marxa juntament amb l'exèrcit enganyós, al tambor i el ritme i els colors desplegats. ParalЈlelament, el jove lladre canta;
  La meva pàtria és un gran país,
  Estimada Rússia preciosa...
  Tot ens és donat pels déus radiants,
  Per passar-ho bé sobre el cel blau!
  
  El Senyor va fer tal mà,
  Per riure, grans i petits...
  Aquí teniu el nostre querubí pur -
  No hi ha millor lloc al planeta!
  
  Però el país està en grans problemes.
  Els oligarques abruptes estan estrangulant Rússia!
  L'esclavitud és per sempre?
  I el funcionari devora suborns...
  
  Construir aquest capitalisme
  Malvat i insípidament memorablement cruel...
  D'ell va sorgir el nazisme,
  Mesura els termes desafortunats!
  
  L'oligarca agafarà la seva
  Al mateix temps, agafarà la d'una altra persona...
  Obre un compte cobdiciós
  Té una presència genial!
  
  Vol menjar molt
  Ens trenca un bandoler pel genoll,
  Autèntic lladre gros
  Com el somriure de l'oncle Sam amb ullals!
  
  On treu formatge, on se'l menja,
  Ens vol posar de genolls
  I el cuirassat et porta endavant,
  I a l'"Aurora" valent avi Lenin!
  
  Així que coneixeu els puzel-burgesos,
  No pots escapar: l'espasa del pioner!
  Venç al proletari i rebelЈla,
  Per vèncer, milionari en broma!
  
  Tal com va llegar el nadiu Ilitx,
  Separarem ràpidament els camins cap a Mart,
  I movem l'adversari a un lich,
  Altres arribaran a setze escuts!
  
  Podem reconstruir el país
  Construïm el socialisme a tota la Terra!
  I el Varyag no anirà al fons,
  Els pioners marxen a l'uníson!
  
  Quan entrem, rient a Berlín,
  Allà segur que el proletari ens trobarà!
  Ens plantarem i guanyarem
  Els nens es diverteixen en la felicitat universal!
  . CAPÍTOL #10
  El jove presoner es va despertar de nou. La presó és avorrida. Estàs sol, i les parets són gruixudes, ni els sons t'arriben. L'Oliver feia exercicis segons la tradició i després li portaven menjar. Aquesta vegada, a més de farina de civada i llet, li van donar dos pastissos de carn.
  Llavors va venir una metgessa. Va examinar els signes de la tortura d'Oliver. Aleshores es va mirar a la boca i va escoltar el seu pit. En general, el nen estava bastant sa i va suportar bé la tortura.
  Al cap i a la fi, el van fregar amb alcohol... I ja no fa tant de mal, però encara pica.
  Aleshores a Oliver se li va donar un coixí, que li van lliurar unes dones compassives i se li va demanar que es calcés les sabates.
  Els nois es van negar, dient que mentre a fora fes calor i no es gelessin a la seva celЈla, ell estava més acostumat i més hàbil d'aquesta manera.
  Després d'això, deixat sol, el jove presoner va tornar a començar a fregar els enllaços... Ho va fer amb força, fins que al cap d'unes hores les seves mans van fer vaga.
  Oliver va ser tornat a portar, un motiu molt per a la presó d'aliments. I el nen, havent dinat, va tornar a caure en un somni.
  Una cançó tan alegre que fa que els no m'oblidis floreixin al cor. I inspira la gent a fer grans fets.
  A Azov mateix, gairebé es va trencar, els cosacs es van barallar, però els Yesauls van posar les coses en ordre amb les cames. I un parell de regiments cosacs disfressats van entrar a la fortalesa poderosa. Com els monjos de Stenka Razin a Yaitsk.
  Emelyan va lluitar personalment amb el comandant dels sabres. Era un guerrer hàbil, però Pugatxov és més fort i més audaç. Els sabres brillaven, llançant un flàcid grapat d'espurnes en l'impacte. Aquí, pel poderós cop del rei pagès, es va trencar el sabre del general. L'enemic es va precipitar a Yemelyan amb els seus punys. Aquí l'ataman cosac va agafar i va llançar el general per la finestra de la sala del tron. I a la mateixa ciutat fortalesa va començar un abocador. Tanmateix, els soldats de la guarnició van lluitar a contracor. Dolorsament, la fe en el tsar-sacerdot es va enfortir entre el poble. I qui és un soldat? El mateix pagès, encara que amb morrió de trepant.
  I el camperol vol, finalment, justícia, i la fi de la servitud. I no només per a tu, sinó també per a la teva família.
  Són oficials més rics, però també són diferents, i lluny de tothom està satisfet amb l'estat de coses de l'imperi autocràtic.
  L'Oliver Twist va lluitar amb un dels muscs. Fins i tot es va esgarrar amb la fulla, però aleshores el nen es va girar molt hàbilment i es va colpejar el nas amb el taló. En Derzhimorda li va trencar l'olor i va caure, i el següent cop del nen el va acabar.
  Oliver Twist fins i tot va pensar, per què Emelyan Pugachev va perdre mig any assetjant Orenburg? Al cap i a la fi, la gent comuna i els soldats estan al seu costat i es podrien assumir decididament. Potser el tsar mujik va arribar a Moscou lleugerament.
  Oliver Twist va lluitar amb els oficials. Aquí va moure el peu directament al fetge. Aquell agent el va agafar i va llençar les peülles. Però, al mateix temps, el noi lladre, a qui abans la pesada barra li havia semblat lleugera, va continuar el seu raonament.
  Per exemple, Emelyan, després que la sortida de la guarnició d'Orenburg acabés amb un fracàs, i amb grans pèrdues per a la guarnició, va poder decidir assaltar. Primer, era possible utilitzar uniformes de trofeu per a l'engany. La recepció, per cert, no és nova. Fins i tot durant el setge de Narva, Pere el Gran en va aprofitar. I va aconseguir atraure una part de la guarnició al camp. La qual cosa va facilitar encara més l'assalt a la ciutat-ciutadella ben fortificada.
  En qualsevol cas, al gener, Pugachev ja havia acumulat fins a trenta mil combatents, i va ser possible començar l'assalt. Encara que, per exemple, es desconeix el nombre exacte de rebels. Aquí és on les estimacions difereixen. Si Pugatxov prop d'Orenburg tenia, segons es calcula, trenta o quaranta mil persones, aleshores per què set o nou mil van lluitar prop de Tatiixxovo? Potser es referien a les tropes de Pugatxov repartides per diferents guarnicions? En qualsevol cas, ara els pugatxevites són més forts que mai, i els nombrosos cosacs Yaik estan al seu costat.
  I el sorprenent líder Pugatxov. Tan bon punt borda amb el seu heroic baríton, centenars, milers de soldats deixen de lluitar i cauen de genolls, demanant perdó al capellà. I nous reforços cosacs de cavalleria dels pugatxevites ja estan volant per les portes. Això vol dir que la fi de l'enemic i l'èxit de l'exèrcit insurgent estan a prop.
  Oliver Twist va lluitar amb el capità cosac. Un oponent molt fort que va atacar activament el noi. El nen va fer un pas enrere i va fer veure que tenia por. L'enemic es va deixar endur i va tallar amb un sabre. El jove lladre se'n va anar, i el cop va caure sobre la pedra. El sabre es va trencar i ara Oliver Twist va passar a l'ofensiva.
  Malgrat tota l'experiència, el capità va fallar una puntada sota el genoll. És molt difícil no tenir les habilitats per parar un cop així. L'has colpejat breument amb el taló i l'extremitat és colpejada. I després t'acaben amb sabres. Una baralla seriosa no és res a dir.
  Però el cap del capità estava separat del cos. Fins i tot ho sento pel car barret de castor. Una cosa tan bona, però tan bruta. Això ja sembla un bandolerisme. Del seu costat de lladre.
  Però ara l'enemic ja s'està afeblint, com un glaçó llançat al desert. I cada cop hi ha menys gent que vol desafiar l'exèrcit d'Emelyan Pugachev. Fins i tot un coronel de la guarnició va ordenar al seu regiment que es rendia i va jurar lleialtat al tsar autodenominat però molt estimat.
  Després de la victòria, els cosacs celebraven tradicionalment una festa. A la dreta d'Emelyan hi havia el besnét de Stenka Razin i el parent de Pugachev, Ivan Razin. Els caps estaven alegres i feien un banquet generós. També hi havia un costós servei de taula capturat als turcs per Pere el Gran. En aquest cas, culleres i forquilles d'or i plata, feta molt fina, així com atuells amb gemmes. A més, el patró va ser fet per mestres otomans, inusualment prim.
  És hora d'emmagatzemar aquest servei en un museu que de rebentar-lo. El menjar aquí és molt car. I els plats en si, elaborats per un xef francès, són magnífics. A petició d'Emelyan Pugachev, el mag culinari va preparar la mateixa llebre de peluix que va ser al casament del tsar cosac i Ustinya. La llebre i el seu farcit són bons, sobretot fruits secs farcits.
  Pugatxov va recordar la seva segona dona i es va sentir trist al cor. Que hi ha dins? Potser Ustinya està sent flagellat i torturat sense pietat al bastidor, o ja l'han executat? És cert que és poc probable que la pobra noia no tingui la culpa de l'autoproclamat rei. Troba-la i allibera-la dels seus grillons. On és ella ara?
  Yemelyan estava molest amb ell mateix. A prop de Tatishchevo s'hauria d'haver reunit més gent. Encara hi havia nou, deu mil combatents a Byrd. A més, dos mil soldats força preparats per al combat, i la resta són camperols. Pugatxov no va voler aixecar el setge, deixant forces importants a Berd, tot i que seria més racional no dividir les seves tropes.
  La batalla a la fortalesa també es va desenvolupar de manera ambigua. Pugachev va aconseguir atrapar l'enemic i llançar bombes sobre l'enemic durant una formació d'emboscada. L'enemic va patir pèrdues, però no tan grans que afectés el curs de la batalla de manera decisiva.
  A més, potser calia mantenir la defensa a la pròpia fortalesa. Les muralles de gel en si eren un obstacle seriós i l'exèrcit tsarista es mantindria durant molt de temps sota les muralles de Tatishchevo. I en aquest moment haurien sorgit altres reforços.
  En qualsevol cas, va ser aquesta derrota la que es va convertir en la primera batalla perduda per Pugatxov. El primer, però malauradament no l'últim. Tanmateix, després que aquest noi descalç i cabell ros aparegués al seu exèrcit, el curs de la guerra camperola va canviar radicalment. I ara l'exèrcit tsarista està guanyant una victòria rere l'altra.
  Emelyan va beure moderadament per no perdre la claredat de pensament. Celebra la victòria, que aviat. Encara queden moltes ciutats i regiments enemics per davant. I Caterina la Segona encara només està reunint les forces principals contra ell. Però el poble està decidit a donar suport a l'autoproclamat sobirà.
  En un moment, Grishka Otrepyev també va gaudir d'una gran popularitat entre la gent. Però el nou tsar va resultar censurable tant per al poble rus, per ser massa pro-occidental, com per a Occident com un patriota excessiu. El fals Dmitry no va donar Smolensk als polonesos, i va començar a preparar una guerra amb Turquia, que en aquell moment encara era molt forta, tot i que va començar un període de decadència a l'Imperi Otomà.
  Pugatxov, superant els contratemps inicials, puja el turó!
  Les noies, amb prou feines cobertes amb roba transparent, fan balls davant dels convidats. Aquí hi ha un d'ells ballant just davant del sobirà cosac. Porta només calces i una tira estreta de tela al pit, i els seus cabells estan adornats amb una tiara de perles. Les cames nues i de noia ballen una dansa enèrgica, la cintura es balanceja. Una ballarina oriental amb cabell ros sembla molt seductora.
  Oliver Twist, mirant-la, també va sentir una forta emoció. Encara era massa petit per entendre els seus sentiments, però hi havia alguna cosa força inusual en els seus moviments, els matisos de la pell bronzejada en els moviments d'un cos fi i net. El ballarí va emocionar el nen, i va voler aixecar-se d'un salt i començar a ballar ell mateix.
  I Oliver Twist no es va adonar de com el portaven les cames, i va començar a saltar juntament amb les noies. L'amorós Emelyan Pugachev ja ha cuidat la noia i la va arrossegar al seu dormitori. Altres atamans tampoc eren eunucs. A més, l'Ivan Razin va tenir diversió. Llança els ossos a les noies, i el que va colpejar l'os queda al descobert.
  Als cosacs els va agradar molt aquesta idea i les noies i les dones van volar trossos. Tothom es divertia, tothom s'emborratxava.
  Fins i tot l'Oliver no va poder evitar fer un glop de la seva tassa de vi dolç. No d'una manera pionera, és clar, però la curiositat es va fer càrrec. I el nen es va sentir com un autèntic ruc. Es va fer encara més divertit, ara tota la gent semblava pintada com amb rotuladors xinesos brillants. I delit en el meu cor.
  Oliver Twist va ser prou savi com per no afegir-se més, i l'endemà es va despertar fresc i ple d'energia. Però els caps cosacs treballaven amb un mal de cap.
  En primer lloc, Emelyan Pugachev el va portar als banys i va eliminar el llúpol amb una escombra d'avet. Després va ordenar tocar la trompeta a la recollida i marxar. Com va dir el líder del proletariat mundial Gran Lenin: la procrastinació és com la mort!
  Els rebels anaven bé. Però el general Mufel es va acostar a Tsaritsyn amb cinc mil soldats de peu i de cavalleria. No es va atrevir a assaltar la ciutat ben fortificada de Mufel, i va enviar un missatger demanant reforços.
  El mariscal de camp Papin acaba d'arribar a Penza. Va ser molt pertorbat pels grans èxits de l'impostor. Don va passar al costat de Pere Tercer, i l'aixecament al Volga va esclatar amb un vigor renovat. I la traïció del ja mític Suvorov no va poder deixar de provocar una sensació de molèstia. Ara la guerra amb les eines s'estava convertint en una cosa realment dura i perillosa.
  Emelyan Pugachev va mostrar els seus ullals en el mateix moment en què semblava que el parany estava a punt de tancar-se.
  Catherine la Segona, després d'haver sabut que Mikhelson va morir en un incendi prop de la colla de Salty, va dir amargament:
  El final del final es va convertir en el principi del mig. I per què el Senyor va decidir castigar-me amb impostors!
  Tanmateix, de moment, l'emperadriu no va prendre mesures addicionals, i va decidir esperar informació dels fronts. I van arribar, com de costum, tard.
  El coronel Bibikov es va acostar a Mufel amb tres mil soldats. Ja era un exèrcit fort. Però Suvorov va atacar de sobte el vuit milè exèrcit. L'atac va resultar ser un gran èxit. El geni d'Alexandre Vasilyevich va triomfar. Més de sis mil soldats van ser capturats.
  Ningú s'esperava un atac com aquest. Es pensava que les forces principals dels rebels encara estaven lluny. Però Suvorov també va aconseguir entrar des del nord, on no s'esperava cap amenaça.
  El general Mufele, però, va aconseguir escapar. I el príncep Golitsyn avançava cap a Tsaritsyn. Ja va haver de derrotar a Pugatxov a la fortalesa de Tatishchevo. I ara va tornar a ser una dura batalla. Golitsyn té uns deu mil soldats, no febles i ja experimentats en la lluita contra els rebels.
  Suvorov, juntament amb les tropes que s'acostaven des d'Astrakhan, tenia divuit mil. Sense esperar l'aproximació de les forces principals d'Emelyan Pugachev, Alexander Vasilyevich va atacar amb valentia l'enemic. Els camperols feien el paper de distracció, i les unitats més preparades per al combat de l'exèrcit camperol van traslladar a Golitsyn des de la rereguarda.
  La batalla va acabar amb la derrota completa de l'exèrcit tsarista i la captura de la major part de l'equip del príncep.
  El mateix Golitsyn va ser capturat i el sobirà hauria de decidir el seu destí.
  Emelyan Pugachev va decidir anar a Moscou pel Volga. Aquest camí semblava ser el més fiable, i així és exactament com va anar Stenka Razin.
  Pugachev ja té més de cinquanta mil tropes variades, però força preparades per al combat amb un gran nombre d'armes, i podria esperar trencar les tropes de la seva "dona" en parts.
  Kamyshin, com l'última vegada, va rebre les tropes de Yemelyan amb alegria i amb els braços oberts. El general Benedorff va intentar donar batalla a Pugatxov prop de Saratov. Però els rebels van envoltar el seu dotze milè cossos. Molts soldats de l'exèrcit de Catalina no volien lluitar. La lluita va resultar de curta durada.
  Oliver Twist va aconseguir tallar només tres hússars quan la resta es va rendir. A més, l'autoritat de Suvorov afectat. No tothom volia morir lluitant contra el Sobirà legítim.
  I la fe en Emelyan Pugachev es va fer cada cop més forta. Saratov va tornar a obrir les portes al guerrer, donant la benvinguda a Emelyan amb campanes de l'església i pa i sal.
  No tinc forces importants a mà, el mariscal de camp Panin va deixar Penza. El retard de les tropes a Turquia va provocar que relativament poques forces s'oposissin a Pugatxov. Els rebels van ocupar Samara i Penza sense lluitar. Les petites unitats governamentals van ser simplement aixafades.
  Prop de Saransk, el comte Panin va intentar lluitar amb el cos 15.000 de les tropes tsaristes. Però les forces superiors dels pugatxevites ja no podien ser aturades. Van abocar una autèntica allau indomable. Petya va lluitar per davant de tothom. Suvorov va tornar amb habilitat a la part posterior i va tallar les comunicacions. El comte Papin va haver de fugir. Però els cosacs van perseguir amb fermesa el mariscal de camp.
  El lladre pioner Oliver va participar personalment en la persecució. El nen tenia un excelЈlent semental Don, i ell mateix pesava menys que els adults, i va aconseguir separar-se de la resta de cosacs i avançar al comte Panin amb la seva guàrdia de deu persones.
  Els dos primers guardaespatlles, cridant i parpellejant, es van precipitar cap al pioner. L'Oliver Twist va tallar un d'ells amb molta habilitat submergint-se sota el lluç. I el segon noi va caure d'un salt. El taló del nen va colpejar el front amb molta precisió i fermesa, destrossant un barb massiu.
  Dels deu guàrdies només en quedaven vuit. Però aquí els dos es van tornar a separar i es van precipitar cap a Oliver. El nen va esquivar amb habilitat un tret de pistola i va colpejar l'enemic amb el cap a la barbeta. I l'altre va tallar molt hàbilment el raspall juntament amb un guant de cuir negre.
  Així, dos jugadors més van ser derrotats. Oliver Twist va dir:
  -L'habilitat supera el nombre, però malauradament no a les eleccions!
  Com és en una rima de comptar: i en queden sis. Però per això Panin prefereix llançar només dos genets.
  El lladre pioner Oliver Twist llança un punyal a l'enemic amb el peu nu. Fins i tot és un pecat perdre's a tan prop. I llavors la punta va perforar l'enemic a l'estómac. Però el següent adversari va girar massa alt i va posar el taló just a la poma d'Adam del coll. Oliver va tuitejar:
  - Molt sovint, els sense ales aixequen el bec!
  Això mateix quedaven encara quatre lluitadors. I això s'està tornant molt interessant. Aquí, segons la tradició, va destacar una altra parella. Ella corre cap al noi. Bé, què passa amb Oliver Twist en plena alerta. Tots dos van disparar les seves pistoles. El nen es va estirar sobre els seus cavalls i les bales gairebé li van tocar l'esquena nua i bronzejada. Però aquí Oliver Twist respon, infligeix, un cop aclaparador amb el colze a l'artèria caròtida. I el sabre afilat del nen colpeja un altre oponent a l'ull esquerre.
  El lladre pioner exclama amb enginy:
  - Un home sense ment és com sense ulls, només la ceguesa és molt més desesperada!
  Bé, ara al comte Panin només li queden dos guàrdies. Però aquells molt forts fan dos metres d'alçada. Es dirigeixen cap al nen, brandant salvatgement un sabre a cada mà.
  L'Oliver Twist llença fredament una daga petita i lleugera amb els dits nus. La punta cau a la bota del guardaespatlles del mariscal de camp. Crida i deixa caure el sabre. Un noi virtuós, molt hàbilment enganxa la seva fulla més esmolada, un maton al costat.
  I de nou el lladre pioner diu:
  - La gran alçada no sempre va de la mà amb un gran talent, però el gran talent sempre condueix a un gran creixement professional!
  L'últim guardaespatlles comença a allunyar-se del noi esquivant. En Petya s'aprofita d'això i ataca per una tangent. L'enemic para l'atac i posa el taló sota el colze de la mà. I fa mal, de commoció el maton deixa caure el sabre.
  El lladre pioner l'abocarà, agafa la fulla amb el peu. Tira, amb els dits nus... La punta entra directament al plexe solar. I això ja és tan dolorós que noqueja cardinalment la consciència.
  Així que l'últim, el desè guardaespatlles és derrotat. I Oliver Twist es va quedar sol amb el comte Panin. Va aconseguir augmentar lleugerament la distància, trencant-se durant la baralla amb els guàrdies.
  Però el valent pioner-lladre, es va estendre el màxim possible per tal de reduir la resistència de l'aire, i fins i tot doblegant la premsa, ajudant amb els moviments del seu cavall musculós, va començar a reduir la distància.
  El mariscal de camp Panin va trencar els costats del cavall amb els seus esperons, la sang va gotejar, però la distància va continuar reduint-se.
  Oliver Twist fins i tot va fer broma:
  - Si vols viure més temps, corre, si vols morir el més aviat possible, fuig de l'enemic!
  El comte Panin va demanar al noi implorant:
  - Vols mil rubles?
  El lladre pioner va riure en resposta:
  - Vaig tenir a les meves mans cent mil, que em vaig poder apropiar sense perdó i els vaig negar! L'honor d'un lladre pioner és més important que l'or i els diamants!
  El mariscal de camp es va sorprendre:
  - Així que ets ideològic? Què va dir el pioner?
  El nen va assentir vigorosament.
  - Sí, un pioner! Tots els nois com a exemple!
  Panin va tornar a intentar subornar Oliver Twist:
  - Bé, si vols, t'he fet noble!
  El nen va respondre amb duresa:
  - Un lladre pioner és més noble que un noble!
  El mariscal de camp no es va rendir:
  - Aleshores el comte!
  Oliver Twist va comentar amb un to seriós:
  - Bé, només l'Ekaterina em pot donar el títol de comte. No tens autoritat per fer-ho!
  Papin es va aturar. Ell mateix es va adonar que havia anat massa lluny. I de fet, si el nen no menteix, realment pot oferir-li? Si fins i tot cent mil rubles el nen no va ser seduït? I l'impostor agrairà generosament al nen la captura del mariscal de camp!
  Panin va fer un últim intent:
  Vols que et faci el meu fill?
  Oliver Twist va riure i va respondre fervorosament:
  - Per què necessito un pare comte, si la meva pàtria és tot el poble rus!
  El nen va avançar al mariscal de camp i Panin va intentar colpejar-lo amb una espasa. Però amb molta destresa va moure la canyella del comte a la templa i el va fer caure mort.
  Després d'això, va ser possible, després d'haver posat un trofeu a la gropa del vostre cavall, prendre el comandant Pugachev.
  Estant en el triomf, conegut a Saransk, Emelyan es va traslladar a Nizhny Novgorod. La ciutat està ben fortificada i hi ha moltes tropes, però els camperols i els cosacs s'endureixen en les batalles i han guanyat la glòria de ser invencibles. A més, Suvorov va fer una incursió ràpida a Kazan. Va aconseguir capturar el Kremlin d'un cop, alliberant: Xika, Belobrodov, Padurov i molts altres rebels que encara no havien estat executats.
  I aquesta és una noble reposició de l'exèrcit de Yemelyan. El cosí segon de Potemkin també va ser capturat per Suvorov. Per l'actitud cruel cap als presoners, Potemkin va ser executat sense cerimònies innecessàries.
  Però el comte Panin tenia una conversa severa per davant.
  Emelyan Pugachev, arrugant el front amenaçador, va preguntar al mariscal de camp:
  - Qui et penses que sóc?
  Panin, cridant la mandíbula de por, va respondre amb un coratge visible:
  - Vaig fer el jurament a Catherine. I tu, oncle, ets un lladre i un impostor!
  Pugatxov va reprimir la seva ira amb un habitual esforç de voluntat i va preguntar amb gratitud:
  - I Catherine, que va enderrocar vilment i va matar el seu marit, està legalment al tron rus?
  El comte Panin va sospirar fort. Era un tema dolorós. Després de tot, de fet, la legitimitat de l'emperadriu alemanya al tron és més que dubtosa. En general, la Katya hauria d'haver estat degudament assotada i penjada a la forca per regicidi, abans de ser coronada així.
  La criada va posar davant del comte un recipient de plata amb vi. El mateix Pugatxov va abocar el líquid vermell a la copa de cristall davant del mariscal de camp.
  Panin va beure la meitat, va colЈlocar amb cura les obres d'art a la taula de roure. I va dir en silenci:
  - Rússia necessita un tsar competent...
  Pugatxov va respondre en broma:
  Tots hem après a poc a poc, alguna cosa i d'alguna manera.
  Panin es va suavitzar una mica i va comentar:
  - Veig que no ets una persona estúpida. Per què Emelyan Ivanovich va començar una cosa així?
  Pugatxov es va aixecar de la taula. Vaig fer uns quants passos i vaig respondre:
  - No per la meva pròpia vanitat i ambició, vaig començar això. I pel bé de la multitud, pel bé del seu poble ortodox.
  Emelyan Pugachev va parlar amb passió i persuasivitat.
  - Vaig veure molt, dolor a Rússia. Què cruels són els nus amb la gent, com violen les noies i torturen els nois. Com treballa la gent i es devora la seva feina. El poble de Rússia és gran i alhora humiliat. Com si les ales estiguessin lligades a una àguila, i un tigre fos llençat a un calabós. I aquest terrible gemec és ortodox a tota la terra. Els nens cauen com mosques, fins i tot les dames nobles pateixen el consum, la gent es veu obligada a reunir-se. Tot i que el mateix Senyor Déu va manar: fes i multiplica. I tinc una pregunta: quan Adam va llaurar i Eva va filar, on era llavors el coneixement?
  Però, és possible vendre una persona viva, creada a imatge i semblança de Déu, com a esclavitud? És com si fos una mena d'animal!
  Panin va callar. Ell mateix, és clar, sabia perfectament quin tipus de pagesia a Rússia. I que la servitud és cruel, i que no hi ha justícia. I qui sigui més ric, això i la cort. Sí, i el mateix Panin va pensar en reformes, inclosa la limitació del poder del terratinent sobre la pagesia. I va oferir el mateix a Catherine. Però la reina va reaccionar molt fredament a les idees d'alleujar el destí dels camperols.
  Era massa conservadorisme, arrogància, menyspreu per la gent comuna. Pel que sembla, els pobres, ella no considerava gens la gent. La veritat de vegades feia de liberal i donava regals als orfes. Però de nou, cap dels tsars va distribuir tants camperols estatals a la possessió de les barres. I ningú ha esclavitzat tants pobres.
  L'època de Caterina: l'època de màxima esplendor de la servitud i el cim de l'explotació de la població russa.
  Però d'altra banda, confiar el tron a un camperol. Bé, com pot suportar una cosa així la seva raça ben nascuda?
  Panin va voler cridar, alguna cosa com: "Coneix el teu lloc, serf!" Però l'oportunitat de familiaritzar-se amb el bucle tampoc semblava atractiva. La veu del sentit comú va demanar: "enganya a Emelyan, fes-te passar pel seu amic i després dona una llàgrima"!
  Però fins i tot aquesta sortida era contrària a l'ànima noble del comte Panin. En general, sorprenentment ric, va convertir el final del segle XVIII en la gent més brillant i talentosa de Rússia. Altres vegades es van deixar fora. Sobretot durant el regnat de Nicolau II. No obstant això, va ser en part culpable, va resultar ser el mateix monarca, que durant massa temps va mantenir com a comandant al general Kuropatkin, que era incapaç d'assumir afers militars.
  Ekaterina va tenir sort amb els xuts. Encara que no sempre. Per exemple, després de Bibikov, el príncep Shcherbatov va resultar que no era gens cap gran.
  I això va permetre a Emelyan acumular força per ell mateix. Hem de retre homenatge a l'atractiu de Pugatxov, quan la gent el va caure per milers, desenes de milers, malgrat totes les seves derrotes. Tot i que des del primer moment les possibilitats dels rebels semblaven més que dubtoses.
  Al costat de Pugatxov, una colla de caps inveterats, i al costat de l'emperadriu més de tres-cents mil soldats.
  Però ara les possibilitats d'Emelyan han crescut. Per davant de Nizhny Novgorod, Pugachev té un exèrcit gran i en constant creixement. I el comte Panin pot intentar pescar en aigües turbulentes.
  Què passa si l'impostor té èxit? En aquest cas, el Panin té l'oportunitat de convertir-se en un reformador sota el nou tsar del poble.
  Oh, ho era, no ho era!
  El mariscal de camp va dir amb criteri:
  - Qualsevol negoci ha de ser abordat amb prudència. Incloent l'alliberament de la pagesia.
  Emelyan Pugachev va estar d'acord amb això:
  - Sí, el més important és no trencar llenya de més!
  El comte va dir suaument:
  - No estava malament donar la llibertat als pagesos, però... Cremen les finques dels senyors, i els mateixos nobles són matats i penjats. És aquesta la manera de posar ordre a Rússia?!
  El rei pagès va arrufar les celles. Ell mateix va entendre que els pagesos, cremant les finques senyorials i penjant els terratinents, creaven una ilЈlegalitat terrible. I encara pot tornar a perseguir-nos en el futur. L'element camperol furiós, tornarà a la pista? Els pagesos pagaran impostos al futur tsar?
  És cert que llavors ja no seran camperols, sinó cosacs terratinents, i tindran un cap elegit per sobre d'ells. I dels ancians a reunir-se per resoldre els problemes més importants, encercla. Després de tot, Emelyan Pugachev va tornar a reviure el colЈlegi, i l'impetuós Suvorov va alliberar alguns dels antics caps. I ara caldrà mantenir els homes lliures sota les regnes.
  I el rei pagès, arrufat, va dir:
  - Tindrem una dictadura del poble! Les persones s'han d'adonar de quan necessiten un fuet i quan la disciplina.
  Papin, una mica arrugat, va respondre:
  - Bé, si estem parlant del bé de la gent... Piotr Fedorovich hauria de tenir més cura. Cal assenyalar que Emelyan Pugachev va descobrir el joc astut del cortesà experimentat. Però el mariscal de camp Panin és actualment molt més necessari pels rebels, fins i tot com un aliat poc fiable, que un enemic obert.
  El rei pagès va allargar la pota i va dir:
  - Seràs com una autèntica mà dreta per a mi! Aquí tens la meva mà imperial!
  I ambdues persones astutas es van donar la mà.
  Nijni Novgorod tenia una gran guarnició i va ser reforçada per les tropes recentment arribades. Però no hi ha unitat entre els defensors. Molts soldats, sobretot oficials, arriben desordenats. Entre la gent, la fe en el tsar-pare ja es va enfortir, i les victòries, embellides amb la fantasia popular, van augmentar molt la popularitat de Pugatxov.
  Per tant, en aquest cas, la multitud ja s'afanya, i Emelyan ho apunta.
  Més de cent milè exèrcit es va apropar a la ciutat mercant. A la reunió va acudir una milЈlèsima brigada encapçalada pel coronel Scorelli. La lluita va ser curta. La major part de la brigada va ser feta presonera i el cap del coronel va ser tallat amb un sabre cosac.
  El lladre pioner Oliver Twist va tenir una mica de temps per agitar el sabre. I va aconseguir tallar el major celós. L'enemic es va sufocar específicament, caient sota un exèrcit gegant.
  Poc abans de l'assalt, Emelyan Pugachev va visitar la casa dels comerciants del primer gremi dels Rasomakhins. En una gran casa de tres pisos, l'autoproclamat rei va beure un vi car i centenari. Es va discutir amb els comerciants l'essència i la qüestió. Van prometre solemnement que la milícia local no lluitaria amb els rebels. I aquesta part dels oficials està disposada a reconèixer el pare-sobirà.
  Els pugatxevites es van comprometre a assaltar Nizhny Novgorod quan encara era fosc. S'acostava l'hivern i ens havíem de donar pressa. L'Oliver Twist, colpejant els seus peus nus a través dels bassals, juntament amb altres nois camperols es van precipitar a l'assalt.
  Els defensors eren hostils, una mena de foc lent. Els pagesos es van precipitar amb totes les seves forces, i no van fer cas dels trets. I pràcticament no hi va haver pèrdues entre ells.
  Oliver Twist, després d'haver precipitat cap a les posicions, va ser un dels primers a entrar a l'amuntegada muralla de terra. La sola nua del lladre pioner va sentir la carn agradable i pessigollera de la terra. I les cames mateixes van volar fins al cim del turó. El caporal bigotut va caure sota el sabre afilat del nen i el seu cap canós va rodar cap avall.
  Oliver Twist va exclamar a tot cor:
  - El nostre no cedirà al teu!
  I el seu sabre va tallar l'estómac del sergent. Els nois camperols lluitaven desesperadament, utilitzant destrals, forques i acer. Un nen de tretze anys va llançar un llaç amb molta habilitat. I va treure el capità ben alimentat. Va intentar resistir-se, però dos nois més es van aferrar a la corda i la cara de l'oficial es va tornar blava a causa de l'estrangulament.
  Els comerciants van complir la seva paraula i les milícies van saludar els atacants amb crits:
  - Glòria al pare-rei!
  - Viva Peter Fedorovich!
  Els nois camperols sense por ja han capturat dues bateries a bord. Oliver Twist, com a general, comandava tot el cos format per combatents juvenils. Els nois no coneixien la por, van derrotar valentament adults, soldats més grans que ells.
  Oliver Twist va noquejar el major pèl-rojo amb una puntada, i va sortir volant del parapet.
  El nen crida:
  - Per la Pàtria! Per al nét de Pere el Gran!
  Nombrosos rebels van acceptar amb confiança. Regiments separats, veient la desesperança de la seva situació, es van rendir a les tropes de l'impostor. Gran, la tercera ciutat russa més gran amb molts suburbis i una gran quantitat de comerciants. I Emelyan Ivanovich va afavorir els comerciants. I no són tan zelosos en la defensa de la devoció a Catalina com els terratinents. Molts ja han jurat en secret fidelitat al nou sobirà.
  El general Benedorff intenta, introduint una forta reserva a la batalla, contraatacar els pugatxevites. S'està fent calor. El mateix Emelyan Ivanovich està tallat com un heroi èpic. Amb cadascun dels seus cops, segur que algú caurà. Així que es van reunir amb Benedorff. El general alemany brandeix el sabre ample i rep un cop a la gola amb una espasa. Així que el líder de l'enemic va ser assassinat pel mateix rei-pare.
  I la multitud s'alegra i crida:
  - Glòria al cavaller-rei!
  La batalla està en flames. Els soldats llancen les armes, la majoria dels oficials també. Es va estendre el rumor que el mateix mariscal de camp Panin reconeixia que Piotr Fedorovich havia ressuscitat. I com no inclinar-se davant el nét de Pere el Gran. I mirant com es talla Emelyan Pugachev, immediatament es pot veure que aquesta és la raça reial i forta dels Romanov.
  I Nizhny Novgorod va caure després de Kazan. I Simbirsk va obrir les portes als rebels. Considereu la major part del Volga ja sota el domini de l'emperador cosac. I l'exèrcit sota el comandament de Fedot Katorzhny ja s'havia acostat a Yaik. I de nou els cosacs de Yaik i Iletsk es van revoltar. Tot i que, com el coronel Semenov i el general Mamsurov, van decidir lluitar i mantenir-se fins a l'últim.
  A Fedot, fins a quinze mil soldats es van reunir pel camí. També van venir els kalmuks i els bashkirs. L'astut Don ataman va passar per alt la ciutat de Yaik, on el general Mamsurov l'esperava amb dos mil, i va ocupar la fortalesa de Sorochinsk sense lluitar. Deixant el coronel Semyonov a la ciutat de Yaik, el general Mamsurov es va precipitar a tallar els impostors. Però l'exèrcit de Fedot es va enfortir a costa dels kalmuks, els bashkirs, els tàrtars i, el més important, els cosacs encara estaven fins al final, no pacificats ni assassinats ni superats.
  Vint mil multituds de Pugatxov van sobreposar mil dos-cents soldats de Mamsurov. La lluita va ser brutal. Els soldats del general Mamsurov, que ja tenien experiència en la lluita contra els rebels, van lluitar desesperadament. Sabien que no se'ls salvaria. Però el coronel cosac Fedot ja tenia experiència de guerra amb els turcs. Va utilitzar correctament la superioritat numèrica, la mobilitat de les unitats de cavalleria Bashkir i Tàtar. Aquella picada, després la incursió, després la retirada. I aleshores, quan les forces del general Mamsurov es van esgotar, va imposar una dura batalla al seu destacament.
  En el combat cos a cos, quan la formació es barreja i els soldats lluiten cos a cos, un home amb una destral i una llança ja no és un mal lluitador, sinó un oponent igual a la pràctica. O potser una destral, o una forca amb banya i baioneta serà millor. I un pagès és millor per fer servir la destral que un soldat que ja ha perdut l'hàbit del treball camperol.
  La batalla es va convertir en una massacre sense pietat. I només uns pocs soldats del general Mamsurov van trobar la salvació rendint-se. Molt es va vessar prop de Sorochinsky com a fortalesa de sang.
  El mateix general Mamsurov va ser capturat per un llaç tàrtar. Han enganxat el comandant. Fedot Katorzhny, el primer bandoler del Don, no obstant això, va fer una pregunta adequada:
  - Reconeixeu a Piotr Fedorovich com a emperador de tota Rússia?
  El general va respondre amb valentia:
  - No reconec lladres!
  Fedot va ordenar als seus còmplices:
  - Al seu bucle! I aquells oficials que es van negar a prestar jurament!
  Amb la destrucció del destacament de Mamsurov, s'obre el camí cap a Orenburg i la ciutat de Yaitsky. Fedor va dividir les seves forces, creient racionalment que per mantenir aquestes ciutats tenia prou força, i fins i tot una massa de gent ho faria. Les fortaleses van resistir feblement. Tatishchev va abandonar la guarnició i va fugir a Orenburg. I el covard governador va preferir entrar en una defensa sorda. Així va començar el segon setge d'Orenburg.
  I el menjar va resultar ser cuinat a la ciutat no més que durant el primer. A la ciutat de Yaitsk, després d'una breu escaramuza, el coronel Semyonov es va retirar a la fortalesa i va decidir, com l'última vegada, mantenir el setge. És cert que les seves possibilitats d'ajuda ara eren molt més petites. El front de l'aixecament es va moure cada cop més cap a Moscou.
  Alliberats de la presó de Kazan, Khlopushka i Beloborodov, amb un exèrcit considerable, es van traslladar a l'est a Ufa. Aquests comandants qualificats ja tenien experiència en la conquesta de les fàbriques dels Urals. I Emelyan Pugachev pensava a conquerir els Urals i tota Sibèria. La meitat de les fàbriques dels Urals ja es trobaven a prop d'Emelka, i si hi havia errors de càlcul greus i un setge d'Orenburg sense èxit, fins i tot abans, es podria tenir èxit i anar a Kazan amb un gran exèrcit multicanal.
  . CAPÍTOL #11
  El jove presoner es va despertar, molt més alegre i saludable. Ara les ferides i les ferides provocades per la brutal tortura s'han curat gairebé completament. I pots fer exercicis i menjar.
  Aleshores, una metgessa el va examinar breument i va informar breument:
  - El judici arribarà aviat! Ets fort i preguem perquè no siguis executat i exiliat a les mines.
  Oliver va respondre trist:
  - Tot està en mans de Déu. I espera apiadar-se del nen!
  De nou el nen frega els bauls de la cadena. Però està clar que no funciona. I frega amb una fúria salvatge. Fins que finalment es desgasta.
  Estar sol és avorrit.
  I quan finalment estàs embolicat en el son, sents llibertat i desfer-te de la rutina, en noves aventures sense precedents.
  La fortalesa d'Osa es va convertir en el primer obstacle en el camí de l'exèrcit de Khlopushka i Beloborodov. Durant el camí, el seu exèrcit va passar de dos a deu mil combatents, omplint el seu arsenal en petites fortaleses. En un moment, Emelyan Pugachev va convèncer la guarnició de la fortalesa de rendir-se sense lluitar. Però aquesta vegada no es podia comptar amb això, així que l'emprenedor diputat de Michelson, el tinent coronel Bragugunter, va ser nomenat comandant de la fortalesa. També d'entre els alemanys contractats. I la meitat de la guarnició són mercenaris estrangers. Així, en tot cas, calia prendre la fortalesa.
  Beloborodov pensava que Emelyan tampoc sempre tenia raó. Quan van prendre la fortalesa de la Trinitat, van fer una festa amb una muntanya. Però ja han reunit més de deu mil persones, de les quals un gran nombre de camperols fàbriques, ben entrenats en el combat d'armes lleugeres i Bashkir, cavalls kalmucs, a més d'eines extretes de les fàbriques dels Urals. No els prengui per sorpresa Dekolong, ben bé podrien competir amb el seu tres milè cos.
  Més de quatre mil rebels van ser assassinats i ferits, i més de quatre mil van ser capturats.
  Després d'aquesta derrota, Emelyan Ivanovich va caure en depressió durant un temps. Però la gent encara anava als pugatxevitans, i fins i tot la por a un càstig sever no podia impedir-los esforçar-se per unir-se al estimat pare-rei.
  Aquesta rebelЈlió és com un gronxador, amunt i avall. O derrota, després victòria rere derrota. Ara Beloborodov i Khlopushka es troben a les glàndules i treballen força, després tornen a ser afavorits pel tsar i ascendits a major general. Així gira la roda de la fortuna. I Xika torna a ser el comte Chernyshev. I alguns membres de la junta militar van tornar als seus llocs. En particular, el coronel Padurov.
  Però alguns han estat assassinats i no els pots tornar. Aquí, per exemple, va morir la mort del valent ataman Gryznov i la mà dreta de Pugachev. Però l'oficial Minakov no va tenir temps de penjar-se i torna a estar a les files dels rebels.
  La Chika no volia tornar a prop d'Ufa i ara es trasllada amb el sacerdot a Moscou.
  Després d'haver amuntegat tota una muntanya de palla podrida i d'haver disposat una cortina de fum, els cosacs i camperols de Beloborodogo es van arrossegar cap a la paret i es van precipitar a l'assalt. La reserva va ser brutal. I molts homes van morir. Però van irrompre a la fortalesa i van matar els mercenaris que lluitaven desesperadament. Van capturar trenta-cinc canons i una gran quantitat de pólvora i obusos. Després d'això, el camí cap a Ufa està obert.
  I de nou, milers de persones van als pugatxevites, l'exèrcit popular va creixent. I a Ufa mateix no hi ha unitat. Després d'haver sentit parlar dels èxits de Pugachev, una part de l'antiga milícia creia que aquest era el veritable pare-tsar. A més, l'ilЈlustre Suvorov, i fins i tot el més famós i ilЈlustre mariscal de camp Panin, van passar al costat de Pugatxov.
  Per tant, potser ell és realment el rei. Si la gent s'acosta tant cap a ell, i les ciutats s'estenen una darrere l'altra?
  Va sorgir una disputa i un conflicte civil... Ufa es va dividir en dues parts: partidaris de Pere Tercer i Catalina. I hi va haver tiroteigs entre ells.
  L'exèrcit de Beloborodov i Khlopushka, que havia crescut a vint mil, amb el suport del partit Pugachev, va assaltar la ciutat. La lluita va ser ferotge, però els pugatxevites es van endur el nombre i el suport de la majoria de la gent del poble. Ufa, sota el qual Chika havia estat asseguda durant molt de temps, va ser literalment presa de seguida. I juntament amb la seva captura, molts ancians rics de Bashkir, Kalmyk i tàtars, els que encara dubtaven, van jurar lleialtat a Peter Fedorovich.
  La presa de la ciutat clau d'Ufa va permetre als rebels tallar les comunicacions i les carreteres cap a Sibèria, i obrir aquesta regió a la conquesta dels pugatxevites.
  Khlopushka i Beloborodov van anar a les fàbriques dels Urals, plantant-hi el poder popular.
  Pugatxov, amb un exèrcit que havia crescut fins a cent cinquanta mil combatents, es va apropar a Riazan. Allà es va trobar amb el trenta-cinc milè cos del comte Chernyshev. L'únic obstacle seriós en el camí cap a Moscou és una vegada que altres ciutats i pobles es rendeixen sense lluitar.
  Malgrat la gran superioritat numèrica de Yemelyan, es va oposar tropes experimentades i experimentades a la guerra turca. I el tsar-sacerdot, més de la meitat de les tropes són camperols sense formació amb estaques i forques, i molts antics soldats no són del tot fiables, un equip variat amb cosacs i diversos pobles tàtars.
  Així que Chernyshev va tenir una oportunitat, encara que només .... Si no fos pel geni d'Alexander Vasilyevich Suvorov. El gran comandant va atacar tan hàbilment amb una nombrosa horda de Pugatxov que va obligar a Chernyshev, l'heroi que va prendre Berlín, a lluitar segons les seves pròpies regles. La cavalleria nòmada es va arrossegar amb fletxes verinoses des de lluny, com una retirada d'incursió. I el pagès amb la banya, al contrari, confluïa en el combat cos a cos.
  La batalla, amb breus interrupcions, va durar gairebé dos dies i va acabar amb una victòria aclaparadora per als pugatxevites. Més de vint mil presoners van ser fets sols, i el mateix Ryazan va obrir les portes.
  L'antic favorit de Caterina, el comte Grigori Orlov, va ser nomenat precipitadament per comandar la guarnició de Moscou.
  Aquest és el més fort i el més gran dels cinc germans, que gairebé va arrossegar Caterina II pel passadís. En aquest cas, el tsar Gregori apareixeria primer. Però ara el comte més ilЈlustre està en desgràcia. El favorit actual de Catherine és Vasilchikov, i en el futur Potemkin. A menys, per descomptat, que la reina tingui aquest futur. Que els grans èxits dels pugatxevites van ser qüestionats.
  Però Grigory Orlov és un guerrer valent i hàbil, i a qui confiar la pacificació de la rebelЈlió, sigui com sigui. Sobretot si el mariscal de camp Panin ha canviat. I els Orlov estaran dedicats a Catherine fins al final.
  Però aquí hi ha una altra pregunta: com esgota Moscou? Encara hi ha relativament poques tropes a la primera capital, no totes han tornat a Turquia, i l'impostor ja està al llindar.
  Grigori va decidir retirar la guarnició, així com el Regiment de Guàrdies de Semenov, al Kremlin. I allà per mantenir la defensa, fins a l'acostament de l'ajuda. Zarubin Chika va entrar a Tula sense lluitar, on els armers i la guarnició local van acceptar els pugatxevites amb alegria. I Emelyan Pugachev a Moscou. Tota la ciutat, excepte el Kremlin, va sortir a trobar-se amb Yemelyan, i sacerdots i sacerdots van lloar Piotr Fedorovich. Diversos milers de soldats de la guarnició també van desertar al rei. L'exèrcit de Pugatxov va créixer.
  Alexander Vasilyevitx Suvorov, mirant cap al Kremlin, va dir:
  - Mengem aquesta fruita! Preparem un assalt!
  Emelyan Pugachev va comentar lògicament:
  - Moscou és el cor... Però el cap segueix sent Petersburg. Això ho necessitem! Tot i que ja ha nevat.
  L'Oliver Twist i la resta de nois descalços remen feliços a la primera neu. Fins i tot va caure una mica més tard del que és habitual a Moscou. Pel que sembla, quan els nois arribin a Peter, ja serà una gran gelada.
  Bé, qui hauria pensat que només una batalla guanyada per Emelyan Pugachev a la colla Salty podria canviar el curs de la història de manera tan espectacular. Poc abans de la derrota, i ara a la Seu Mare, només no s'ha pres un Kremlin. Però tampoc va enlloc.
  Però no pots retardar-te. Hem d'anar ràpidament a en Pere. I el 200.000 exèrcit de Pugatxov va marxar cap al nord.
  A l'est, els pugatxevites van aconseguir nous èxits. Chelyabinsk es va rendir gairebé sense resistència. Decolong es va retirar, pujant més a Sibèria. Moltes fàbriques també es van sotmetre sense lluitar, trobant-se amb els destacaments del pare del rei. Kungur es va negar a rendir-se. Però va ser sotmès a un fort setge. Moltes ciutats més petites i serfs van passar sota l'impostor. Va jugar un paper i l'autoritat augmentada d'Emelyan Pugachev. Però les fàbriques individuals encara oferien una resistència tossuda als pugatxevites. Tanmateix, encara era una minoria.
  Destacaments dels pugatxevites també es van traslladar a Tobolsk per mantenir-se més forts a Sibèria. La població local donava suport al rei gairebé a tot arreu. Fins i tot moltes guarnicions van jurar lleialtat a la seva majestat imperial. I com més victòries té Emelyan, més feble se li resisteix.
  El cos de Decolong s'estava fonent. Els soldats desertaven cada dia i corrien cap als pugatxevites. Fins i tot el monestir, que abans havia mostrat una fortalesa heroica contra els rebels, va reconèixer el nou rei-pare. Pel que sembla, els monjos van intuir a temps, la boina dels quals, i que no tenen res per què morir-se.
  I Emelyan Pugachev, gairebé sense trobar resistència, s'acostava a Peter. Regiments separats, després d'haver intercanviat un parell de trets amb els rebels, es van rendir o van passar al seu costat.
  Una gran multitud sota el comandament de Padurov es va apropar a Smolensk. Una baralla va esclatar a la ciutat entre els partidaris de Pugatxov i la guarnició local. Alguns dels oficials també es van afanyar a passar al costat de Piotr Fedorovich. Les portes es van obrir per als padurites, i els pugatxevites van lluitar amb les restes de la guarnició que es va mantenir lleial a Caterina. La força trenca la força i la bandera vermella del líder de l'aixecament, Yemelyan Ivanovich, ja s'ha aixecat per sobre de les portes occidentals de Rússia. I la rebelЈlió també va engolir les terres poloneses. La pagesia també hi va agafar la forca, colpejant la barra i els senyors.
  Així que la rebelЈlió local va començar a convertir-se en una rebelЈlió internacional. El comandant en cap de les tropes russes a Turquia, el comte i mariscal de camp Rumyantsev, ha pres fins ara una posició d'espera i ha ordenat als rebels que no s'incorporin a la batalla. Tot i així, no és bo matar membres de la teva pròpia gent. I Rumyantsev va respectar Suvorov, que va passar al costat d'Emelyan Pugachev. Així que no hi havia ningú per salvar Catherine.
  El canceller Vorontsov va dir a la reina la mala notícia:
  - Els lladres vénen a en Pere! No hi ha res que els atura, i l'exèrcit de l'impostor no deixa de créixer, creixent com una bola de neu!
  Catherine va aixecar les celles furiosa i va xiular:
  - I quin és el nostre comte Rumyantsev?
  El canceller Rumyantsev va sospirar fort i va gorgotejar:
  - El nostre comte Rumyantsev és lent...
  Catherine va exclamar enfadada:
  - Traïdor! Al seu bucle!
  Rumyantsev va estendre les mans amb confusió i va murmurar:
  - Està envoltat de ceres que li dediquen personalment, i no hi ha manera d'aconseguir-ho!
  De sobte, Catherine es va posar pàlЈlida i va tornar a preguntar al canceller:
  - Els lladres estan lluny de Sant Petersburg?
  El canceller va respondre sincerament:
  - Sí, dues-centes milles, o fins i tot menys, ara informaran de les últimes notícies dels fronts!
  Un missatger va córrer, estava pàlЈlid com un llençol, rugint de por:
  - Novgorod va obrir les portes a l'impostor!
  Catherine va sospirar amb força i va murmurar:
  - I Novgorod amb el marquès.
  El seu to recordava la capa de Juli Cèsar: "I tu ets un Brutus".
  El canceller es va estirar obsequiosament al davant i va dir:
  - El vaixell està llest, majestat, avui podeu marxar cap a la frontera!
  L'emperadriu va xiular enfadada:
  - I perdre poder?
  El canceller va respondre amb un somriure:
  - Però salva vides. Els lladres no podran gestionar el govern de totes maneres, i tu hi tornaràs triomfal!
  Catherine va xiular molesta:
  - El comte Panin està amb ells, i ajudarà els lladres a fer front!
  El canceller va fer una pregunta aclaridora:
  "Així que us quedeu, Majestat?"
  Catherine, en lloc de respondre, va ordenar:
  - Reuneix els altres quatre germans Orlov i els guàrdies, així com aixeca totes les forces de Vyborg i altres terres. Encara podem lluitar!
  Orenburg, que havia encadenat les tropes de l'impostor durant sis mesos, tampoc es va voler rendir. Alliberat de la captivitat, Miàsnikov, un dels cinc cosacs que van ser els primers a reconèixer Pugatxov, es va oferir a cavar sota la fortalesa. Però va trigar molt de temps. I la distància per excavar prometia ser justa.
  La ciutat de Yaitsky amb una petita guarnició, també va decidir lluitar fins al final. Ataman Ovtxinnikov va fer una incursió a Guryev. La guarnició local, com l'última vegada, es va rendir sense lluitar. Així, els pugatxevites es van mantenir ferms sobre Yaik. Recollint forces i conduint els canons des de Tsaritsyn, Ovtxinnikov va bombardejar la fortalesa de Yaik. El coronel Semyonov va fer una sortida, després d'haver perdut setanta persones assassinades, va tornar amb un glop salat.
  Però mentre Yaitsk aguantava. Però les hordes de rebels van entrar a Tobolsk. El governador de Sibèria, Chicherin, va fugir cap a l'est, i la capital va jurar al rei del pare. ParalЈlelament, es van presentar les últimes i tossudes fàbriques.
  Fedot Katorzhny no tenia pressa per assaltar Orenburg, però va omplir el seu arsenal amb eines i subministraments que arribaven dels Urals.
  Cosacs, soldats i comerciants van fugir de la mateixa ciutat. Hi havia rumors que el pare tsar havia pres Moscou i s'acostava a Petersburg. O que ell mateix ja és a Sant Petersburg.
  Mentrestant, el botxí en cap estava filmant l'interrogatori de la jove Domka capturada i dos nois exploradors. El mateix Alexei Orlov va estar present a l'interrogatori.
  La Domka semblava de vint-i-cinc anys, cabellera clara i alta, una camperola.
  Alexei Orlov va dir amb un to descarat:
  -Parlaràs?
  La casa estava orgullosa de silenci. El comte Alexei es va sorprendre. Per què una camperola normal té tanta ambició? No, el poble rus es va sentir orgullós per Emelka Pugachev. Els Smerds van començar a considerar-se iguals als bars. Però no importa, se'n sortirà la merda!
  - Treu-li la casulla!
  Els botxins llancen a la noia. Ja porta només un senzill vestit de camperol i els seus peus estan amb sabates de lut. Ella es resisteix desesperadament. Torturadors, esquinçant-li la roba, deixant al descobert els seus pits vermells. Bona pagesa, patinadora artística. Alexei Orlov la mira amb gran interès. L'ordre segueix:
  - Ara l'estic enganxant.
  Les mans de la noia estan lligades a l'esquena i hi ha un ganxo. Llavors l'aixequen, retorçant l'articulació de la pagesa. La noia gemega i es troba suspesa, amb els peus nus del terra. El botxí els introdueix immediatament al bloc i els assegura. Ara podeu encendre el foc, rostint talons de noies rodons o colpejar amb un fuet.
  Alexey Orlov diu arrogant:
  - Bé, digueu-me, lladre, qui és el nostre rei?
  Domka diu amb valentia:
  - Piotr Fedorovich és el nostre sobirà d'esperança!
  Alexei Orlov somriu i mana al botxí:
  - Deu cops de fuet amb estalvi.
  Un atormentador experimentat colpeja una esquena forta, musculosa a partir d'un treball físic constant, a mitja força. Perquè els solcs s'inflen, però la pell no esclata. Això també fa mal. La casa va ser flagelЈlada més d'una vegada, i hi ha marques de fuet ben curades. Va aguantar els cops, en silenci, sense gemecs ni crits.
  Alexei va tornar a preguntar amb amenaça:
  - Aleshores, qui és el nostre sobirà!
  Domka diu automàticament:
  - Piotr Fedorovich Tercer, la nostra esperança!
  Alexei ordena amb ràbia al botxí:
  - Cinc cops a tota potència!
  El torturador d'un gran físic es balanceja i inverteix en un cop amb totes les seves forces. La forta pell de la pagesa esclata, esquitxant sang. Els botxins baten perquè els rastres del fuet no s'entrecreuin, i es reparteixen uniformement per l'esquena.
  La noia es tremola, però conté els seus crits. Sembla que vol mostrar el seu coratge.
  Alexey Orlov torna a repetir la pregunta:
  -Qui és el nostre rei?
  Domka diu amb valentia:
  - Piotr Fedorovich, i tu ets un bastard, aviat tindreu un llaç!
  El comte Alexei es va posar furiós, es va aixecar d'un salt i va colpejar el puny cap a la dona lligada i nua. Però aleshores va canviar d'opinió i va dir ominós:
  - Lubrica els seus talons amb oli de penjat. I enrotlla el braser... Però només el vas caure amb cura per no paralitzar-lo.
  El botxí va agafar sota la visera:
  - Estem amb el concepte de vostra altesa!
  El comte va fer un puchero. La altesa és un bon compliment, però la majestat és molt millor. Belles cames de dona camperola. La sola, encara que és gruixuda, però no es veuen calls, els dits són iguals, com un nen, excepte potser més llargs, les ungles estan curosament retallades. Probablement, com totes les camperoles, va anar descalça fins a les gelades, i fa poc, quan va nevar i la Neva es va glaçar, es va posar sabates de líber.
  Alexey estimava les cames de les dones i la tortura com un braser. La sola es lubrica amb oli perquè no es cremi i el foc es colЈloca a una distància especial calculada. Pots torturar així durant deu minuts, o fins i tot més. Només les petites butllofes faran por. I després repetir la tortura durant diversos dies. Un mètode de tortura molt eficaç i dolorós.
  La Domka arrufa el front amb força, s'enfonsa, es mossega el llavi i intenta contenir els seus crits. Però no ho aconsegueix bé i, al final, comença a gemegar.
  Alexey Orlov torna a preguntar:
  "Bé, reconeixeu ara l'emperadriu Catherine?"
  Entre llàgrimes i plors, Domka va cridar:
  - El nostre tsar Peter Fedorovich i no hi ha cap altre tsar!
  Alexei va cridar impacient:
  - Fregir, com ha de ser, i lentament, i ara interrogarem els calbs!
  Els nois anaven descalços, només portaven pantalons curts. Ja estaven preparats per a la tortura. Conduïen per la neu, la qual cosa va fer que les potes es tornessin vermelles i esdevinguessin com les potes d'una oca. Els botxins es van posar immediatament a treballar. Calia esbrinar qui els enviava, on encara eren els exploradors a Sant Petersburg i els plans d'Emelyan Pugachev.
  Els fuets xiulen, els nois reben cops i el secretari de la duma fa preguntes que consten al protocol. També els nens, com els nens pagesos, van ser assotats més d'una vegada, i no els pots agafar amb un fuet normal. Sacsejant el cap i maleint negativament. Aleshores, el botxí va agafar una palanca roent de la llar de foc i va començar a aplicar-la als cossos.
  Fa més mal que un fuet quan et cremen calent. Els nois udolen de dolor i comencen a balbucejar alguna cosa de manera incoherent. D'una banda, volen desfer-se de tortures inhumanes, i d'un bastidor cruel. D'altra banda, no traïu els vostres companys. Així que els nois estan dient tonteries i esclaten a plorar. I el ferro ardent o s'enganxa al pit, o s'aplica al taló nu. Les pinces vermelles també van al curs. El botxí busca els llocs més sensibles de la sola, creant un interrogatori ferotge.
  Alexei Orlov riu mentre mira com els nois escoltes són tractats. Aleshores es crida l'atenció sobre el fet que a les soles nues de Domka, les butllofes es van inflar i van començar a esclatar. I això vol dir que la pell dels peus està a punt de cremar-se i perdre sensibilitat!
  -Deixa-la en pau, canalla! - va ordenar el comte. - Deixa-ho anar una mica.
  La casa de la dona va resultar ser forta, heroi. Va suportar la tortura sense perdre el coneixement, i sense renunciar al seu rei pare.
  Els nois van ser torturats severament, van perdre el coneixement diverses vegades. El fet que encara siguin imberbes no preocupa massa els torturadors: el més important és obtenir informació. I els adolescents solen ser molt més tossuts i persistents sota la tortura que els adults.
  Per descomptat, van dir alguna cosa, però hi ha moltes estupideces i incerteses en el seu testimoni. Però una cosa és clara: Emelyan Pugachev s'acosta a la ciutat i el seu exèrcit és enorme.
  Però la força de Catherine és considerable. Inclosos quinze mil guàrdies, quinze mil soldats d'altres guarnicions i altres trenta mil combatents de la milícia noble. Seixanta mil soldats, cosa que no està malament per a una ciutat ben fortificada. A més la flota del Bàltic i Kronstadt. I és extremadament difícil mantenir un setge prop de Sant Petersburg, a l'hivern i als pantans. Així que Emelka encara es pot comptar.
  Però al costat de Pugachev, el mateix Alexander Vasilyevich Suvorov. I ara les hordes de pagesos es preparen per a un assalt. Suvorov es va donar un mes per prendre el control del nord de Palmira. Les tropes de Pugatxov, cobertes de calamarsa, s'estan preparant.
  Mentrestant, Ataman Chika es va acostar a Narva. La ciutat va ser presa amb prou rapidesa, de manera que la major part de la guarnició va passar al costat dels rebels. Només els mercenaris alemanys van resistir.
  Es va rendir sense lluitar, acceptant el tsar Peter Fedorovich Riga i moltes altres ciutats. Només Revel va haver de ser assetjat. Karela i altres ciutats del nord també van obrir les portes als pugatxevites. Així, Petersburg es va trobar cada cop més aïllat. Va ser bloquejat. També hi ha una divisió a la flota. Els mariners es van rebelЈlar i els pugatxevites van guanyar en tres quartes parts de l'esquadra del Bàltic: van penjar banderes vermelles i reials.
  I Suvorov estava preparant un assalt decisiu a Petersburg. Va construir les muralles i va formar els camperols. Va ensenyar a l'enemic als possibles atacs amb míssils, va preparar l'artilleria.
  Oliver Twist també estava entrenant amb força el seu jove esperó. El nen va córrer descalç pel camp nevat i gairebé no va sentir el fred, com moltes altres persones estèrils del seu cos de pioners.
  Els nois van aprendre a tirar amb arcs i espits. En general, tenint en compte el pesat i imprecís que és una pistola moderna, un arc és una arma força eficaç, sobretot si feu que la punta sigui multicapa, doble o triple la corda de l'arc i fins i tot la submergiu en verí.
  I després els nens barallaran!
  L'assalt està previst per a la nit, i les nits a Sant Petersburg són llargues i fosques. Així que això va facilitar les coses.
  L'enemic va fer una petita sortida, va enviar el Regiment de Guàrdies Preobrazhensky a l'atac, però immediatament va rebre el foc de nombrosa artilleria Pugachev i, després de patir grans danys, va marxar de casa. El regiment de cavalleria d'hússars va saltar des del costat oposat, i es va trobar amb soldats del cos de pioners d'Oliver Twist.
  Els nois van utilitzar una nova arma: fones millorades amb granades de fragmentació com a farciment i van arrossegar l'enemic amb un núvol de fletxes. Oliver fins i tot va muntar el cavall ell mateix i va liderar la lluita. Dos o tres genets encara van trencar el foc, i el noi lladre va tallar amb habilitat el primer, infliint un cop de diversió amb un sabre a la dreta, i després immediatament afegit amb una fulla a l'esquerra. Llavors el nen, molt hàbil, va enganxar un altre hússar, que, després d'haver volat per sobre, va travessar la seva pròpia parella amb una pica. Després va venir un cop final amb una fulla des de dalt.
  Oliver Twist va exclamar:
  - Força i destresa, com marit i dona: junts - èxit, a part - riure!
  Uns quants pilots més que van trencar van ser rematats amb tirs de fones.
  Oliver Twist va reduir un altre gran i va comentar:
  - Qui només té un títol, i qui té una vocació!
  Perdent la meitat de la composició, els hússars es van tornar enrere. Els nois van riure i van xiular darrere d'ell.
  S'acostava la data de l'assalt... Però Oliver Twist va saber pels desertors que a la fortalesa de Pere i Pau torturaven l'escolta Domka i diversos nois escoltes. I els volia alliberar. Però com fer-ho si aquesta fortalesa té vint metres de gruix de murs i és inexpugnable? Aquí proveu, organitzeu una escapada?
  De fet, els nois són torturats cruelment: els cremen amb un ferro roent, els assoten amb fuets. L'aixequen i l'agiten. Petya va decidir entrar a la fortalesa a qualsevol preu i organitzar una escapada. I se li va ocórrer una idea completament de Hollywood: estar a la presó com a presoner.
  I cal dir que la idea és extremadament aventurera i arriscada. Immediatament després de la captura d'Oliver Twist, van decidir a la recerca d'interrogar amb passió. El nen pioner esperava que pogués reunir-se amb els seus companys de celЈla i discutir les possibilitats d'escapar-se.
  Alexei Orlov va tornar a estar present a la tortura. No coneixia Oliver Twist de vista. Per a ell, només era un adolescent de cap blanc, amb músculs destacats. I hauria d'haver estat interrogat i esbrinat on s'amaga la traïció. Les cicatrius i els rastres de tortura d'Oliver Twist es van curar sense deixar rastre, de manera que Orlov va pensar que aquest nen encara no havia hagut de tractar amb un botxí, la qual cosa significa que es trencaria amb relativa facilitat.
  El nen va ser tirat amunt al bastidor. L'Oliver va sentir que les seves mans lligades darrere seu tiraven cap amunt. No li fa mal les articulacions en moviment. Però tampoc cal fer d'heroi. En cas contrari, et poden torturar tant que no tindreu la força per escapar. Així que Oliver Twist va fer un gemec de burla.
  El botxí en cap, però, tenia molta experiència. Immediatament va veure com de fortes eren les venes del nen, i li van posar als peus un gruixut bloc que s'enganxa al seu lloc com manilles.
  Els músculs de l'espatlla d'Oliver Twist es van endurir i li van pessigar les venes. Van començar a aixecar-lo fins al sostre. Aquest és el tipus de tortura. Aleksey Orlov, que estava enfadat amb la tossuderia dels nois, va ordenar torturar-lo immediatament, començant amb mitjans forts. Aquí està el comte. Alt d'alçada, amples a les espatlles, malgrat els seus anys joves ja amb un ventre pesat. Vestit de luxe, amb totes les ordres.
  Oliver Twist és torturat, com és habitual, completament nu i el nen s'avergonyeix de penjar-se nu en presència de cavallers, un metge, un botxí i els seus ajudants, escribas i guàrdies d'honor. Però el lladre pioner estaria encara més avergonyit si sabés que dues dames l'estaven observant: la mateixa reina Caterina i també la dama d'honor Trubetskaya.
  Ekaterina mira des de darrere d'una pantalla còmoda i a través d'uns prismàtics. Noi guapo al bastidor. I com més gran es feia la reina, més li agradava la jove. Sobretot si estan sent torturats.
  Feia molt de temps que la Catherine no veia tal alleujament, músculs situats simètricament, com els d'aquest noi. Un autèntic ApolЈlo adolescent. Hem de demanar que se li confeccioni una estàtua i es llanci a l'oli sobre la tela. Un noi guapo, i ara la seva cara bonica està distorsionada pel sofriment i les llàgrimes esquitxen dels ulls blaus.
  Aixecant els sentits, el botxí va deixar anar el tambor i Oliver Twist es va precipitar cap avall. I prop del terra, una gruixuda corda de cavall s'estira. I sobre les espatlles i els braços, i fins i tot l'esquena del nen, era com si hagués fluït un riu de plom fos. L'Oliver Twist no va cridar només perquè el xoc del dolor li va tallar l'alè i va fer caure l'aire.
  I el botxí va agitar la seva pota peluda i es van enganxar pesos al bloc. La suor freda corria pel cos bronzejat del nen, i la seva respiració era pesada. Oliver va frenar desesperadament el seu crit de llagrimeig, va intentar ser inflexible i orgullós com a pioner soviètic.
  El botxí en cap va fer una pregunta de torn:
  - Amb quina finalitat va ser enviat el lladre a Petersburg!
  Oliver Twist va respondre enfadat:
  -Matar-te idiota!
  Alexey Orlov va ordenar:
  -Badia!
  Els fuets van caure sobre el noi. En comparació amb el dolor al bastidor que acabava de patir, les pestanyes semblaven una cosa frívola i no perillosa. Oliver Twist va callar. Va decidir, passi el que passi, però no cedirà.
  La sang brollava d'una esquena trencada. Però en veure que el nen no responia, Orlov va ordenar:
  - Foc!
  El botxí va encendre un foc sota els peus nus del nen. Les flames van llepar els talons nus d'Oliver. El dolor de les terminacions nervioses és insoportable. Però el nen es va imaginar que corria per la sorra del desert d'Aràbia i conduïa l'horda de Tamerlà. El pensament de la batalla distreu del foc. I no li fa por.
  El botxí va treure la calor sota el bastidor. Un altre atormentador, amb unes tenalles roents, va mossegar el musculós pit d'Oliver Twist. El tercer va escalfar el filferro i va començar a batre a l'esquena. Oliver Twist, que posseïa una imaginació desenvolupada, estava desconnectat del patiment. Va sentir el tacte del ferro calent, però d'alguna manera apagat, com si un te calent degotés sobre tu, i no acer roent.
  La Catherine ho va mirar amb una baveja voluptuosa. Què encantador és que un noi tan maco està sent torturat. És una llàstima que no cridi, és molt pacient. Bé, correcte Prometeu, no un heroi flexible.
  Oliver es presenta a si mateix i, de fet, als Titans en plena batalla. Les fulles enemigues el van colpejar, goteja sang, queden cicatrius. Però els braços i les cames estan en moviment, tallant, destrossant els enemics.
  El botxí va triar un gran tros de ferro de la llar de foc i, quan estava a punt d'apropar-lo a la cara del nen, la veu de Catherine va sonar:
  - No! No hauríeu de desfigurar una cara així, és pur querubí!
  Alexei Orlov es va girar cap a la pantalla i va preguntar sorprès:
  - T'agrada aquest noi al teu gust, mare?
  La reina va assentir amb el cap.
  - Sí! Treu-lo del bastidor! Rentar i preparar-se per anar a dormir!
  Alexey Orlov va assentir obedientment:
  - Obeeixo a vostra majestat!
  Quan van treure el bloc en els ossos i els lligaments, disparat de manera insoportable amb dolor. L'Oliver Twist es va adonar de sobte que no seria enviat a una celЈla amb els seus companys, i va preguntar al príncep amb confusió:
  - On vaig?
  Alexei Orlov va bufar amb menyspreu:
  - Per sort, jove semental. La mateixa mare Ekaterina et va posar els ulls. Viuràs com un fill de pagès d'or, dorms d'or!
  Oliver va respondre indignat:
  - Sóc de la família dels cosacs de Don, i no un simple pagès!
  Les ferides i cremades dels nois es van fregar amb alcohol. Eren terribles. Però Petya es va sentir, encara que amb dolor, però alegre. Va ser lamentable que no poguessin salvar els seus amics. Oh destí, el seu...
  Així que em pregunto què vol fer la mare amb ell? L'Oliver ja havia sentit prou del que solen fer els homes i les dones entre ells, però ell mateix no va haver d'intentar-ho. Tanmateix, ja és general, així que podem suposar que és adult.
  Quan es va vestir Oliver Twist no ho va fer. El terra de marbre del Palau d'Hivern estava agradablement fred, els peus nus i amb butllofes. Trepitjar era dolorós, però aquest dolor, que només irrita, però no és capaç de trencar-se.
  El nen va ser conduït a una habitació lluminosa amb molts quadres i teles penjades. Un home amb dues noies va córrer per l'habitació amb pinzells. Recorrent-se a Oliver Twist, l'artista va dir educadament:
  - Pots recolzar-te a la columna de marbre jove, i parar-te mentre fem esbossos.
  Tornar a posar nu? Això és desagradable, però d'altra banda, et faran un retrat, com si fos d'alguna persona noble. I sembla que us aixequeu dels draps a les riqueses.
  Les noies van estendre la pintura i van començar a fer esbossos d'oli sobre el llenç. Oliver Twist es va aixecar i, per distreure's del dolor insoportable després del bastidor, i de la tortura cruel, la pell esquinçada i cremada des del coll fins als peus, va començar a pensar en què passava ara als fronts de la Segona Guerra Mundial. Sí, de vegades es produeixen xocs temporals en un somni, i un noi del segle XIX pot veure el segle XX.
  I de sobte el nen va veure això i el que va veure no li va agradar gens. Les tropes alemanyes van capturar immediatament Kuibyshev i van entrar a Uralsk, van ocupar Guryev... Hi havia una amenaça de penetració de les hordes de Mainstein a Àsia Central. Però el perill més gran s'ha desenvolupat a Moscou. Els nazis a finals de desembre de 1946, més precisament el 25 de desembre de Nadal, van començar el seu següent atac a la capital soviètica.
  L'Oliver Twist va veure el moviment del tanc mentre les noies aranya que hi feien giraven la torreta. I va caure sobre tot allò que es mou i no es mou.
  Frida, Gerda, Charlotte: un alegre triumvirat de persones amb ADN d'insectes trasplantats. I el que diguis, les noies boniques són simplement la classe més alta. En un bikini, demostren els seus encants.
  I el tanc, en el qual les noies cavalquen amb una forma especial, piramidal, amb petits rodets que cobreixen tot el fons.
  Gerda va disparar contra el tanc soviètic IS-3. Va colpejar la mateixa cruïlla entre la torre i el casc, arrossegat a partir de la cançó popular dels muntanyencs:
  - I a les altures estrellades i al silenci de la muntanya... Onades del mar i foc furiós! I en furiós, i en furiós foc!
  Les dones guerreres es van moure i van disparar. I la T-34-85 va anar a l'atac. Aquest tanc continuava sent el més massiu i en sèrie. Pel que sembla, les obres a la T-54 van disminuir notablement. Leningrad es troba en un fort anell de bloqueig i, a l'est, la gelada ha refredat una mica l'ardor dels samurais.
  El tanc alemany està armat amb un canó de 88 mm però 100 EL. Pel que sembla, això es deu al fet que les noies volen tenir un equip de combat gran. I així es van fer una pelusa de gran calibre.
  Però els alemanys no saben que Stalin té una arma proveïda contra ells: un planador kamikaze. Amb un pes lleuger de vuit-cents quilograms, el planador conté dos centers d'explosius. I el nen-pilot a punta de pistola.
  És un pioner Vitya, fa una pregària i va al planador. Per tal d'estalviar roba, el nen entra a la cabina amb el mateix tronc de bany. Hi ha petjades nues a la gelada de l'aeròdrom netejat. La tasca del nen és elevar-se a l'aire i dirigir el cotxe cap a un objectiu aeri o terrestre.
  El dictador despietat, amb l'ajuda d'aquestes tàctiques, va decidir contrarestar la superioritat qualitativa aclaparadora dels avions alemanys. I utilitzen els nois com a kamikazes només amb un propòsit pragmàtic, i pesen menys, i els lluitadors són menys valuosos que els adults.
  El nen s'enfila a una cabana estreta. Aleshores mira la mostra de la Mare de Déu, es creua i prem el pedal amb el taló nu. Un planador kamikaze s'enlaira al cel amb dificultat. La tàctica encara és nova, i no està clar fins a quin punt és efectiva. Però el poble soviètic està preparat per a qualsevol cosa pel bé del seu propi exèrcit i país.
  Vitya ha d'abocar el tanc piramidal més nou, impenetrable pels canons antitanc soviètics des de tots els angles: blindatge frontal inclinat de 300 mm, posterior de 250 mm. El pes del cotxe és de 68 tones i el motor és de 1200 cavalls. Per descomptat, es poden sacrificar un planador i un pioner per enderrocar un monstre així.
  Vitya es precipita cap a l'enemic, s'enfonsa... Si no hi hagués noies insectes a dins, pilots més corrents, la mort els esperaria. Però la metralladora antiaèria gargoteja i el planeta explota a cent metres de la màquina alemanya. El tanc piramidal "Battleship" tremola, però no li passa res terrible. De nou, el cotxe de Mainstein es precipita a través de les extensions soviètiques.
  I els tancs soviètics intenten contraatacar sense èxit.
  La Gerda va bramar:
  - Sóc super!
  I va disparar un projectil de tal manera que va resultar que tres tancs vermells eren noquejats alhora. Més precisament, aquests tancs van xocar de manera trivial.
  I la Charlotte va superar la seva parella i de seguida va enderrocar quatre tancs alhora. ploquejat:
  - Sóc una lloba i una tigressa, menjo rus!
  A l'ànima del nen mort, Viti vola al cel. Allà només l'espera el cel, perquè és un heroi pioner.
  A Oliver Twist li fa fàstic mirar això i es distreu de l'espectacle de la destrucció dels tancs.
  El nen porta l'uniforme complet. Les ferides i les úlceres ja han començat a assecar-se i a cicatritzar. Només tenia moltes ganes de menjar. I encara està pintant.
  Oliver Twist va preguntar amb un somriure:
  - I que se suposa que les nenes no s'han d'alimentar?
  L'artista va mirar el lacai de manera inquisitiva. Va picar de mans. Com si esperés tal ordre per endavant, es van portar a l'habitació una oca rostida guarnida, un pa a rodanxes i un vi en un recipient de plata.
  L'Oliver es va llançar amb avarícia sobre el menjar. Li va semblar una oca inusualment saborosa amb pomes i una crosta al forn. Només els ossos van cruixir. El vi era dolç i no prepotent, però després de dues copes grans, el cap d'Oliver era sorollós. El nen es va menjar l'oca sencera, deixant només els ossos, i va mostrar la seva pròpia gula. Després d'això, Oliver Twist no va pensar durant molt de temps, però ho va agafar i es va adormir. I així va dubtar. El nen va ser agafat amb cura i portat al luxós dormitori de l'emperadriu.
  Aquest és el Palau d'Hivern, tot està a prop i a prop.
  I Oliver Twist va somiar amb allò fasmogòric i insòlit.
  . CAPÍTOL #12
  Després de dormir, Oliver Twist va fer exercicis i va sentir com se sent molt millor. I les seves ferides i butllofes gairebé han desaparegut. L'energia tornava als músculs. Els lligaments joves es van recuperar ràpidament sense sentir dolor pels esquinços.
  Tot i així, és bo ser un nen: tot es cura tan ràpid i fàcilment. Aquí el vell en general no es va poder recuperar de la tortura al bastidor. I el cos és jove i fresc.
  Encara més Oliver volia la llibertat. Va menjar farinetes amb llet i carn, i un parell de plàtans secs. Després es va menjar una poma.
  Seguit d'un examen tradicional per part d'un metge. Ni tan sols el va untar amb alcohol.
  I una cullerada de xarop per augmentar la immunitat. I és dolç i deliciós.
  Llavors el metge va marxar. S'esperava el judici aviat. En teoria, s'assignarà un advocat a Oliver, però això pot ser així per mostrar-se.
  Però hi ha molta gent que simpatitza amb el nen, de manera que un nen de deu anys probablement no serà executat. Encara que no va donar a conèixer on estava amagat el tresor. Una sentència més probable és el treball forçat. Ja sigui mines o plantacions a les colònies del sud. Les plantacions són, per descomptat, millors, però fins i tot allà la taxa de mortalitat per malalties entre els condemnats blancs és molt alta, tot i que el clima és càlid. Però els nens tenen encara menys probabilitats de morir per epidèmies que els adults. I en deu anys hi ha la possibilitat d'aconseguir la llibertat condicional i llogar un solar. I alguns dels rics eren ells mateixos condemnats.
  Les mines són pitjor... També alta mortalitat. Allà, en passadissos estrets i barrancs, es necessiten treballadors de poca estatura. És a dir, els nens són enviats aquí de bon grat. I la taxa de mortalitat és alta. A més, els nens sovint treballen nus i descalços, fins a l'esgotament total. I els fums són verinosos. A les mines, en general, poca gent va sobreviure fins al final del seu mandat.
  Oliver va entendre que les plantacions eren millors que les mines en tots els sentits. Hi ha moments a les plantacions en què gairebé no hi ha feina, i fins i tot els nens condemnats s'entretenen o juguen a futbol.
  Encara hi ha esperança per escapar.
  I l'Oliver frega un enllaç de la cadena d'un altre... I llegeix oracions...
  I quan per fi un somni l'apodera, veu una cosa així en ell...
  Caterina II estava tan cansada durant el dia i una part de la nit que només va tenir la força per besar el nen adormit un parell de vegades al voltant, rentat, callós, recentment torturat el taló, i després recolzar el cap al pit del lladre pioner i ensumar pacíficament. La transformació d'un nen en home no es va produir. La reina i el nen van dormir fins al migdia. Després van portar menjar sumptuós. L'Ekaterina es va adonar que les ferides del nen ja havien cicatritzat, com si després d'un parell de setmanes de bona cura, i les butllofes haguessin desaparegut completament.
  La reina va preguntar a Oliver Twist:
  - Ets un bruixot?
  El nen, devorant menjar amb gana, va dir:
  - Es cura millor en un jove que en un gos!
  La Catherine va riure i va comentar:
  - Però tan ràpidament recuperant-me de la tortura dels nois, encara no ho he vist.
  Oliver va recordar per què havia entrat a la ciutat i va preguntar insinuant:
  - Si sou tan amable... Allibera els meus amics!
  Catherine es va ruboritzar i va xiular enfadada:
  - No! Són delinqüents i haurien de ser executats! T'executaré quan estigui cansat de tu!
  L'Oliver es va enfadar i va colpejar la reina amb força amb el dit índex al coll. Ella es va quedar coix. I l'heroi lladre va xiular:
  - No esperis puta! Quanta gent has torturat: escombraries velles!
  Els lacais van córrer, però Oliver Twist va treure un punyal afilat de darrere de la cotilla de Catherine i li va posar un ganivet a la gola, va grunyir:
  - Un pas més i mataré l'usurpador!
  Els criats estaven confosos i una alarma va sonar per tot el palau. Els guàrdies van començar a córrer. També va aparèixer el comandant de les tropes russes a Sant Petersburg, el comte Alexei Orlov.
  El fort Oliver Twist va sostenir un punyal a la gola de l'emperadriu i va rugir:
  - Ordeno alliberar tots els presos de les presons, sinó no viurà!
  Alexei va intentar amenaçar:
  - Si la mates, saps què et farem?
  L'heroi lladre va respondre amb valentia:
  "Encara no aconseguiràs una guineu de la tomba, i la tortura no m'espanta!" Tu mateix ho vas veure ahir!
  Ekaterina, que va recuperar el seu sentit, va assentir:
  - Fes com diu aquest tità... De totes maneres, uns centenars de presoners, la balança de poders no es veurà afectada!
  Oh Katya volia viure. I jo volia governar. Ara amb molt de gust sortiria de Sant Petersburg en un vaixell, només al mar hi ha un esquadró rebel controlat per Pugatxov. En general, Catherine va entendre que la guerra ja s'havia perdut. I cal tenir cura de preservar la seva pròpia pell. I el tron... Aleshores la molèstia per gestionar aquesta gent recalcitrant i eternament insatisfet és massa. Té unes factures enormes a la frontera, fetes en cas d'un cop d'estat.
  Pot seguir vivint de manera reial, en algun lloc de París. Per cert, el clima de París és molt més suau i agradable que el de Sant Petersburg. Potser de fet anar al món amb Emelyan Pugachev? Que aquest cosac de peus blaus intenti fer front a l'imperi? Ella va corregir i està farta de poder fins a la mateixa gola!
  Oliver Twist va anar amb Catherine al carruatge per supervisar personalment l'alliberament dels presoners de les creus i de la fortalesa de Pere i Pau. El jove guerrer estava ara sobre un cavall blanc. Va tenir un pensament, però no hauria d'aprofitar el moment i portar l'emperadriu-mare al campament d'Emelyan Pugachev? Això va significar el final de la guerra civil i l'èxit final de l'aixecament. I l'adhesió, de fet, d'una nova dinastia, encara que formalment els Romanov romangueren al poder.
  Encara que encara hi havia un hereu Paul, i tota una colla de familiars. Sí, l'Emelka s'ha encallat, no diràs res.
  Els presoners eren trets dels calabossos, els donaven roba i els alimentaven. L'emperadriu va romandre sota l'amenaça de mort del desesperat pioner.
  El jove i prim Ivan Orlov, el més jove dels germans Orlov, li va proposar proposar a Alexei.
  - Sí, a l'infern amb Katya. Proclamarem emperador hereu de Pau, i matarem el nen amb ella!
  Alexei va negar amb el cap frenèticament.
  Estàs boig germà? Sí, Paul ens odia més que Emelyan. Vols que ens cosin per regicidi?
  El gros Stepan Orlov va suggerir:
  -Fingim que estem resignats, i després aprofitem el moment i donem una bufetada al nen.
  Alexei va assentir d'acord.
  - Doncs fes-ho, però... Perquè Katyusha no se'n vagi ni un pèl!
  L'Eduard Orlova, de nas punxeguda, va comentar de manera pragmàtica:
  -Que hauriem de fer? Aviat Alexander Suvorov portarà les tropes a l'assalt, i el nostre exèrcit s'està fonent. Tothom és soldats desertants, i pitjor encara oficials i fins i tot nobles.
  Ivan Orlov va suggerir amb valentia:
  - Pot trencar cap al nord. En direcció a Vyborg, i allà hi ha Suècia a prop.
  Alexei va sospirar fort i va recordar:
  -Vyborg ja ha obert les portes a l'impostor. Sigui com sigui, estem en perill de morir.
  Ivan va respondre apassionat:
  - Però almenys sortirem a la intempèrie, sinó ens xocaran com a pollets a una gàbia.
  Alexey ho va pensar. De fet, intentar trencar a la nit semblava la millor sortida. Difícilment és possible mantenir l'enorme ciutat amb una guarnició que s'aprima. En aquest cas, si busqueu un gran avenç, una part de l'exèrcit es perdrà, però hi ha la possibilitat de sortir pel vostre compte i continuar la lluita des de l'estranger. I què es pot oferir com a alternativa. Retirada a la fortalesa de Pere i Pau.
  Està en una illa, no és fàcil d'atacar. Però el problema és que és gairebé impossible sortir de Petropavlovsk amb un setge adequat. Així que allà patiràs fins a acabar tots els avituallaments. I després et mors de fam. Què més fer? Donar Katya a un impostor i intentar salvar-li la pell d'aquesta manera?
  El camí semblava molt seductor. Però salvarà Emelyan la vida d'individus tan perillosos com els germans Orlov? Després de tot, van enderrocar Pere Tercer, i en Grigori fins i tot va estrangular la seva antiga majestat amb un mocador.
  Així que la idea de posar-ho tot en un avenç semblava preferible a qualsevol altra.
  També van sortir uns quants nois escoltes. Van caminar tambaleants, dos fins i tot recolzats pels braços per no caure. Els nois van ser brutalment torturats, però es van comportar decentment. Vitya va trobar la força per caminar pel seu compte, tot i que li van cremar els talons amb un ferro roent. Apropant-se a Oliver Twist, el seu assistent va dir amb ronca:
  - Va ser torturat... Cremat amb unes tenalles ardents. Vaig tenir cinc-centes pestanyes i tres batuts. Tots els ossos van quedar fora de lloc, però no els vaig dir res!
  Oliver Twist va animar Vitya:
  - No sé res d'herbes medicinals! Tot es curarà millor que amb un gos... El més important és que no estiguis trencat!
  Domka estava entre els alliberats. Malgrat la tortura, la noia es va mantenir bella. Descalça amb un vestit lleuger, la noia alta no semblava sentir el fred. La seva cara tenia una expressió infantil. Es va acostar a Oliver Twist, va fer una reverència davant la Catherine luxosament vestida i va dir:
  "M'han rostit els talons quatre vegades... Però està bé, ja ho veus, estic caminant!"
  El noi general va consolar la noia:
  - No estiguis trista, Domka. Només proves de temperament. Alexey Orlov encara udolarà al bastidor. Pagar pels seus crims.
  Domka va lluir els ulls i va preguntar:
  - Dóna'm l'oportunitat de turmentar el propi kata.
  El lladre pioner Oliver Twist estava de molt bon humor. Els presoners alliberats eren carregats en trineus. Sant Petersburg és una ciutat massa gran per trepitjar els seus afores amb els peus, i fins i tot descalç.
  La Catherine va xiuxiuejar a Oliver Twist:
  - Vols que et faci un príncep?
  El lladre pioner va somriure i va preguntar burlonament:
  Per què no un duc?
  La reina va somriure amb força i va preguntar:
  - Vols ser duc?
  Oliver Twist va riure i va preguntar amb un to seriós:
  - Només que no sé en quin regne, em aconseguiràs un ducat. A Rússia, tens compatriotes, el diable en queden dos!
  Catherine es va adonar que no tenia res a prometre. I Vitya, que s'asseia al trineu al costat d'ells, va dir:
  - Oliver Twist està generosament dotat del rei-pare. Ajudant General de Sa Majestat.
  Katya es va girar cap a la Vita:
  - Vols que et faci mariscal de camp?
  El nen en resposta va estirar els cabells de Catherine i va amenaçar:
  - No et mimes!
  Alexey Orlov va veure que una sèrie de trineus i trineus es dirigien cap a la sortida. I Catherine està amb ells. El més important és que no es pot fer res. No cancelЈleu l'ordre reial. No poden perdre la Catherine. Però si encara corre cap al campament d'un impostor, llavors hi haurà un final. Molt diferent pot passar sota l'emperador Pau.
  Orlov va dubtar... Hem de fer un pas decisiu, però en Grigori no està al seu costat. També és dolent que els guàrdies també estiguin afectats per la confusió. Hem de salvar urgentment la nostra pròpia pell.
  I aleshores Alexei Orlov va prendre una decisió: al cap i a la fi, la capturada Catherine distrairia l'exèrcit de l'impostor i, mentrestant, ells, amb els guàrdies i les milícies, podrien escapar de la ciutat. Així que en va Suvorov va entrenar tropes per a l'assalt. Esclataran i deixaran els germans Orlov al camp, pantans, més a prop de Suècia.
  Alexei va ordenar als heralds:
  - Truqueu els germans i feu volar l'aplec! Ajuntem totes les forces que podem!
  I Oliver Twist, encantat de que els seus amics fossin lliures, i la reina quedés captivada, va cantar. Els nois, Domka i els altres presoners alliberats el van recollir;
  Oh, les meves fortes cadenes d'esclavitud,
  Per què el nen estava descalç, famolenc...
  Tu cuc et congela una mica,
  I en els teus pensaments podràs conquerir totes les distàncies!
  
  El nostre món és una presó tan trista
  La mort hi governa, el sofriment regna a tot arreu...
  No podem portar la llum al cap
  El Senyor envia proves!
  
  A les pedreres del solar del nen,
  Un esclau per portar una cistella de grans pedres...
  Encara que sense barba, però els cabells es van tornar grisos,
  Després de tot, la vida és encara pitjor que una gossera!
  
  Però crec que sortirà el sol lliure
  El querubí escamparà la multitud de xaitans...
  I el Totpoderós ens posarà a prova,
  Hi haurà sabates gratis, caftans!
  
  Però encara sóc un patint i encadenat,
  L'estómac està buit i un fuet a les costelles...
  Al tron, el nen només està en somnis,
  Caminada per un camí espinós i terriblement fosc!
  
  Però sé que Déu no abandonarà els companys,
  De seguida aixecarem la forca dels malvats senyors!
  Serem dignes de la bandera dels pares,
  Glorifiquem el Sobirà en la glòria del nom!
  
  És bonic viure, però morir,
  Sempre serem dignes d'un cavaller...
  Deixeu rugir l'ós enfadat
  La intriga és retorçada per un depredador amb un estafador!
  
  Però l'esperit lliure va agafar el poble,
  S'aixecaran per lluitar contra l'adversari!
  Els rics es tornaran pobres, al contrari,
  Qui el príncep només va rebre un zipun amb un sou!
  
  Podem fer un món just
  Un en el qual tothom hi participa!
  Després de tot, per a mi Crist és un ídol sant,
  Que el bestiar va aconseguir crucificar!
  
  Ressuscita els morts, crec que tothom és donat,
  I construeix un nou món radiant...
  Per fer realitat totes les pelЈlícules
  Perquè el pagès no s'aixequi amb un gemec!
  
  Llavors conquistarem l'univers,
  Anem a traçar camins cap als límits de totes les galàxies...
  I tindré un fill intelЈligent,
  Com l'encarnació de l'esperit dels astronautes!
  Bona cançó i gran actuació del cor. Tothom canta sincerament, fins i tot els que no tenen oïda musical fan sons decents i melodiosos. Les portes s'obren i una gran processó surt de Sant Petersburg. Els vencedors marxen de la ciutat amb música i cançons. I estan molt contents!
  Però mentre la processó marxava, mentre els pugatxevites els trobaven, una sagnant batalla esclatà a l'altra banda de Sant Petersburg. L'exèrcit d'Emelyan Pugachev no és una mena de gent, sinó soldat per la disciplina de Suvorov. I els guàrdies van advertir d'un avenç. Els guàrdies es van trobar amb trets de rifle i trets.
  Alexander Suvorov va preveure que si la guarnició de Sant Petersburg volia esclatar, ho faria en direcció nord, més a prop de la frontera sueca. Allà serà més probable que marxin. I el brillant comandant va preparar diverses trampes per a l'enemic. I ara, per exemple, es preparen fosses de llops per a la cavalleria. Els hússars sota el foc del fusell van intentar superar els reductes i els seus cavalls van caure en massa en trampes curosament dissenyades i ben camuflades.
  Però aquí són cavallers fallen, i altres salten darrere d'ells. També cauen en barrancs o trinxeres disfressats excavats pels pagesos.
  Alexei Orlov, que va dirigir la cavalleria per atacar, va caure ell mateix en una rasa profunda i una estaca esmolada va perforar el costat del comte. I altres cadàvers de cavalls van caure de dalt, aixafant el comte.
  És molt galim quan tens un pes tan amuntegat i et trenquen les costelles. I no pots respirar ni girar-te. I també fa fred, i les mans, la cara i tot el cos es refreden.
  L'Alexei intenta moure's desesperadament, però cada moviment li fa escopir sang les costelles als pulmons. Un depredador carnívor va caure a un pou de llops i s'hi sufoca, cosa que és extremadament simbòlic.
  Ivan Orlov va aconseguir saltar per sobre dels barrancs, però una bala disparada des d'un reducte li va colpejar a l'estómac. Suvorov, com Pere el Gran, va instalЈlar els millors soldats als forts protegits de Poltava i va disparar foc mortal.
  I la cavalleria Don i Kalmyk ja estaven en una emboscada, i nous regiments es van afanyar al rescat.
  Els guàrdies van sortir de les portes de Petersburg. Regiments seleccionats, inclosa la protecció personal de l'emperadriu. La batalla va esclatar calenta. Aquí hi ha les millors tropes de l'imperi, soldats de no menys de noranta metres d'alçada. Van, com si s'ussin, sense parar atenció ni al tret de les armes ni als tiradors d'emboscada.
  Però Alexander Suvorov també els ha preparat una sorpresa. Una mescla combustible i una resina es vessen per endavant. El foc dels kalmuks va encendre fletxes, i l'espai immediatament esclata. Les unitats de guàrdies seleccionades, després d'haver rebut una mossegada terrible i atrapades sota les flames vermelles i taronges, no s'aixequen i comencen a dispersar-se. I els més valents simplement cremen vius.
  L'avenç, en el qual s'apuntaven tantes esperances, es va empantanar. Els soldats de les unitats ordinàries, així com alguns guàrdies, deixen caure les armes i demanen pietat. Les milícies també s'escampen, i la turba de Sant Petersburg va aixecar el cap. A la capital de l'imperi hi ha un motí, milers, desenes de milers de persones corren al carrer i criden:
  - Glòria al rei-pare! Vivat Petr Fedorovich! Que sigui glorificat el nét de Pere el Gran!
  Stepan Orlov, com el més prudent dels germans, es va amagar en una de les parets d'una torre gran. Eduard Orlov, cridant desesperat, va intentar induir els soldats a lluitar amb l'exèrcit de Pugatxov. Però ja no era el seu dia i hora. El mateix Pugatxov i el seu ajudant Oliver Twist van atacar. I Alexander Suvorov i el mariscal de camp Papin van instar els guàrdies supervivents a rendir-se el més aviat possible.
  Oliver Twist va anar primer cap a Edward. Orlov, de nas punxeguda, va fer un intent desesperat d'atacar el noi. L'heroi lladre va fer girar el cos i va donar un cop de mà al cap del comte amb totes les seves forces. La calavera es va esmicolar i el cadàver d'Edward va caure en un conjunt de neu. Després de la seva mort, els últims guàrdies van llençar les armes.
  I les tropes de Pugatxov ja entraven a la ciutat rebel.
  Stepan Orlov amb un petit destacament de cavalleria es va precipitar a la fortalesa de Pere i Pau. Només allà, i fins i tot a Kronstadt, hi havia la possibilitat d'allargar d'alguna manera la resistència. O millor dit, fins i tot agonia.
  Però Oliver Twist amb la seva colla es va precipitar sobre els talons i va superar el destacament de Stepan. Va esclatar una baralla de curta durada, encara que sagnant. Oliver va lluitar amb Stepan. Va tallar un guardaespatlles, el segon. I després talleu el representant ben alimentat del raspall de la família Orlov. Stepan, ferit greu, va saltar del cavall blanc. Va caure de genolls i va cridar demanant pietat.
  I Oliver va ordenar lligar-lo i va continuar el seu ràpid moviment cap a la fortalesa de Pere i Pau. I la gent saludava i cridava, trobant-se amb els alliberadors de l'esclavitud.
  .................................
  Oliver Twist es va despertar i va tornar a fer exercicis i va menjar... Després es va fregar el coll, i va treballar fins que fos fosc.
  I llavors es va tornar a adormir i va veure la continuació del somni.
  Kronstadt i la fortalesa de Pere i Pau es van rendir sense lluitar. Petersburg va passar sota el control dels pugatxevites. Fins ara, el Kremlin de Moscou va romandre desocupat amb una forta guarnició i el Regiment de Guàrdies Semenov, sota el comandament general de Grigori Orlov.
  I de moment, Orenburg i la ciutat de Yaitsky encara resistien. Gairebé totes les altres ciutats i pobles van acceptar el poder del tsar rus. Tanmateix, l'endemà, van portar la notícia que va esclatar un aixecament a Orenburg, i l'exèrcit sota el comandament de Fedot Katorzhny va prendre possessió de la ciutat.
  Tot el va portar un colom i, per tant, només va volar unes hores. Així, fins ara, només la ciutat de Yaitsky i alguns pobles siberians remots van romandre sense aprofitar.
  I Emelyan Pugachev va tenir una conversa seriosa amb Catherine.
  - Vas perdre, mare, i ho has de reconèixer... - El rei pagès va fer una pausa teatralitzada i va beure una mica d'una copa d'or de vi centenari tapat de diamants i va continuar. - I ara, si voleu viure, reconeixeu públicament en mi el vostre cònjuge legal Piotr Fedorovich i aneu a les quatre direccions!
  Catherine gairebé no podia amagar la seva alegria davant una proposta així. Sabent com controlar-se, l'antiga emperadriu va arrufar les celles i va murmurar:
  - A mi per anar a tal pecat mortal públicament a mentir?!
  Yemelyan va aixecar les celles amenaçadora i va bramar:
  - No ho necessito! Necessites això perquè tingui motius per perdonar a una gossa tan obstinada i perillosa! Si no ho vols admetre, no ho facis! T'executarem, però abans, amb unes pinces al roig, t'interrogarem on amagues el teu bé!
  La Catherine, palЈlida, va murmurar:
  "No t'atreveixes a torturar la teva reina!"
  Pugatxov va arrufar les celles i va grunyir:
  - T'atreviries a torturar-me? Puc veure als meus ulls que m'atreviria! Així que no esperis pietat de mi!
  Emelyan va treure una daga del seu cinturó i va cantar:
  - Així que et penediràs? Reconeixeu-me com el vostre cònjuge legítim i rei...
  Ekaterina es va estrenyir amb dificultat:
  - Ho faré...
  Pugatxov va bordar amenaçador:
  -No puc escoltar!
  L'antiga reina va gemec i va exclamar més fort:
  - Ho faré!
  Emelyan va corregir la falsa dona amb una veu suau:
  - No d'aquesta manera! Necessitaré la vostra majestat!
  - Seré vostra majestat! - va dir l'Ekaterina i va esclatar a plorar. Mai abans havia estat tan humiliada.
  En presència de centenars de milers de persones, l'emperadriu es va penedir i va reconèixer a Yemelyan com el seu marit i rei. Per això, va ser nua i va ser colpejada públicament amb un fuet, després de la qual cosa Pugachev va alliberar honestament la reina pels quatre costats. Ekaterina va grunyir i va plorar, va cridar que no hi havia acord pel compte del fuet. I van deixar anar Ekaterina descalça amb una samarreta i a la neu. I, per descomptat, no hi ha ajuda a prop. És dolorós morir mig nu al fred, i amb l'esquena convertida en un embolic sagnant.
  Però Emelyan Pugachev és un savi tsar que es va preocupar d'enfortir el seu tron. Així que l'hereu, Pavel, va ser, com si fos, apunyalat accidentalment durant l'assalt. Tot i que Chika va rebre una part similar: un cosac gitano preparat per a qualsevol mesquinitat pel bé del seu cap.
  Tota Rússia es va convertir en cosacs, es va introduir l'elecció i es va eliminar la desigualtat de classe. El país va seguir sent una monarquia autocràtica, però el tsar va confiar en el cos legislatiu del cercle dels Grans Cosacs. La terra es repartia als camperols, les fàbriques als obrers, que escollien els seus caps, l'exèrcit es va formar de manera voluntària. I sempre hi havia voluntaris en abundància. Els aixecaments van cobrir tot el territori de Polònia i l'exèrcit rus, liderat per Suvorov, va sortir en suport dels camperols.
  Aquests van donar la benvinguda al nou govern com a alliberadors. Aleshores Àustria i Prússia van entrar en guerra amb la Rússia cosaca.
  L'exèrcit rus, dirigit per Suvorov, va atacar les tropes de Frederic II prop de Koenigsberg, i les va derrotar. Koenigsberg es va rendir sense lluitar. I Suvorov va fer una ràpida transició a Berlín.
  El mariscal de camp Rumyantsev, al seu torn, va derrotar els austríacs. L'aixecament va arrasar Àustria, la gent comuna també anhelava l'alliberament de la desigualtat de classe i l'adhesió a l'Imperi Roig d'Emelyan Pugachev. Prop de Berlín, Frederic el Gran va donar a Suvorov l'última batalla, com a resultat de la qual els alemanys van ser finalment derrotats, i el mateix rei prussià va ser capturat. Per segona vegada, les tropes russes van arribar a Berlín i s'hi van quedar.
  I el mariscal de camp Rumyantsev va capturar Viena, capturant l'emperador austríac. Petya va participar en batalles sota el comandament de Suvorov. El seu cos de pioners va actuar com sempre amb eficàcia i va patir un mínim de pèrdues. Els nois van entrar a Berlín en columnes ordenades. Per tradició, els nois guerrers marxaven descalços, amb pantalons curts, independentment del temps.
  Oliver Twist es va alegrar que finalment pogués caminar per Berlín. Quin plaer treure la pols de Berlín amb els talons nus. Tot i que està dotat del títol de Príncep Sereníssim, prefereix vestir amb lleugeresa. Encara que encara és un nen. A més, Oliver Twist es va sorprendre en constatar que havia deixat de créixer. Tot i així, aquest no és el seu moment. Fins i tot quan va lluitar amb Pugatxov, es va afegir un parell de centímetres, però ara el temps s'ha aturat per al nen, i fins i tot les ungles dels peus i les ungles han deixat de créixer. I és increïble.
  D'altra banda, el pensament va passar pel cap de l'etern pioner que potser no envellirà? L'últim seria genial! Perquè la vellesa desfigura brutalment la gent. Ella els converteix en múrgoles miserables. I quan ets jove, la teva cara no està desfigurada per una barba peluda i llisa, com una verge. I no t'has d'afaitar!
  Ser un general en cap i la seva altesa serena el príncep Oliver Twist ja no somiava, com molts nois de la seva edat, créixer i donar la volta. Ell ja ha crescut i desenvolupat. I ha aconseguit molt. Al cap i a la fi, el títol del Príncep Sereníssim, molt més alt que només un príncep, ja és almenys un duc.
  Menshikov posseïa aquest títol... Emelyan Pugachev afavoreix el nen, i podem dir que Oliver Twist és el seu favorit. Oliver Twist ja se sent completament gran. Fins i tot vaig conèixer l'amor de la dona, sobretot perquè els que volen dormir amb el príncep més ilЈlustre, i un noi guapo, força alt i d'espatlles amples, són almenys un centau per dotzena.
  Oliver Twist se sentiria bastant feliç, però... Passejant per Berlín, el nen va recordar, un record tan fals d'un somni, que al seu món els alemanys, ja quasi vençuts, es troben als afores de Moscou, van capturar el Caucas, van entrar. Àsia central, i sembla que fins i tot va atacar Moscou. A Rússia, la servitud s'ha acabat, la gent encara està satisfeta i fins i tot paga impostos de bon grat a la hisenda general. La natalitat ha augmentat, la mortalitat baixa, s'obren escoles i universitats, es construeixen hospitals.
  Però les possessions de l'església s'han reduït i totes les terres dels monestirs i temples han estat confiscades. El mateix Emelyan estava més inclinat cap a l'Islam, com una religió més barata, senzilla i comprensible, però naturalment sense restriccions innecessàries i pesades: pel vi i la carn de porc, així com per l'oració i el Ramadà.
  Per què el rei no hauria de crear la seva pròpia religió? I no s'introdueix la poligàmia? És rei o no?
  Després de la conquesta d'Alemanya i Àustria, van començar aixecaments a les terres d'Alemanya Occidental, França, Espanya i Portugal. Emelyan Pugachev va donar l'ordre d'ajudar a tots els oprimits. Veritablement el segon Trotski. O Lenin. Però fer la guerra a Occident és molt més fàcil: Europa està dividida i l'exèrcit rus és el més fort i avançat, i està comandat pels brillants comandants Rumyantsev i Suvorov.
  Per descomptat, la guerra amb Turquia hauria acabat molt més ràpid si aquests grans comandants, els cortesans de la reina, no haguessin estat frenats. A més, l'exèrcit de l'Imperi Otomà era, pel que fa a les armes i el punt de vista organitzatiu, molt endarrerit i Rússia no era un rival.
  Fins i tot Elizaveta Petrovna, lluitant amb Frederic, va demostrar que l'exèrcit rus i el sistema rus són més forts i eficaços que el prussià.
  Relativament tranquil a Europa només hi havia a Holanda. Aquest país té una forma de govern republicana, i el poble està més o menys satisfet amb el seu poder. Però Bèlgica està sota el control dels austríacs, i allà va esclatar un motí gens còmic.
  Els regiments de Pugatxov són allà mateix. Un principat alemany rere un altre és alliberat. Però ara les tropes de Suvorov s'han dispersat una mica, i el rei francès espera aixafar-les peça per peça. Cent cinquanta mil soldats, contra seixanta mil soldats russos, dels quals un terç és el cos de pioners d'Oliver Twist.
  Els nois van en part a peu, en part en petits cavalls tipus poni, saltant i fent cabriolas. Suvorov decideix atacar els francesos. Encara que l'enemic té gairebé el triple de tropes, i els francesos, és clar, no són otomans en combat.
  Oliver Twist i les seves tropes executen la Minerva amagada, fent una travessia agosarada, forçant un parell d'obstacles fluvials. El seu exèrcit infantil esquitxa amb valentia l'aigua de la tardor. Al cap i a la fi, els pioners no tenen por del fred ni de les malalties. Lluiten amb fones casolanes que són tan efectives com els llançagranades i utilitzen fones.
  La nit de tardor és llarga. Oliver Twist és un dels primers i dispara sentinelles disparant amb una fona. La fona no és senzilla, sinó amb una fletxa impregnada de cianur de potassi. I quan colpeja directament al coll, l'enemic mor sense so ni gemec.
  A continuació, les forces especials pioneres van tallar tendes de campanya amb soldats francesos adormits. Oliver Twist va començar a tallar amb un coronel amb un uniforme blau i ric. Es va tallar la gola amb un ganivet i es va tapar la boca. Eficaç i ràpid. I altres nois van arribar a temps, fent-ho tot amb una velocitat i coherència sorprenents.
  L'alarma es va donar tard, i els nois ja enfadats no es poden aturar. Oliver Twist va tallar el millor i va cantar alhora;
  Oh Pàtria Gran Rússia,
  L'àguila de dos caps és més forta que tots els animals!
  El nostre rei és una poderosa missió brillant,
  Què farà que els pobles siguin més bells i amables!
  
  Hem vingut a alliberar una terra estrangera,
  La gent de París també gemega molt...
  Construïm un paradís meravellós al planeta,
  No cal untar els mocs vessats!
  
  Farem un comunisme així per a tothom,
  Què serà radiant al planeta...
  I el feixisme malvat serà destruït,
  El terratinent és el Führer, que estrany!
  
  A la Pàtria més brillant que la cúpula del Sol,
  Les esglésies brillen, ortodoxes daurades!
  Estem per Stalin amb ànims,
  Que el gran camí sigui el més gloriós!
  
  Recuperem la grandesa de les esglésies,
  El germà de Crist, el jove i brillant Lenin...
  A l'estendard de filles i fills,
  Per a la glòria de totes les generacions passades!
  
  Suvorov va ordenar als pioners:
  Lluita per la pàtria cosaca...
  No colpejarem a la cella, sinó a l'ull,
  Tenim un poderós llançagranades a la motxilla!
  
  Crec que el soldat soviètic guanyarà
  El camí mundial cap a la immortalitat del comunisme!
  Aixeca un escut fort pioner,
  En va el gran capitalisme!
  
  Benvolgut Senyor conduirà a Mart,
  Els camps de blat seran a Venus...
  I tot passarà només de la classe més alta,
  Tot i que no ho hem aconseguit tots!
  
  Aquí tot l'univers està governat pel comunisme,
  Ressuscitat per la ciència: qui va caure i va morir!
  Per aquest cavaller lluitant valentament,
  Els descendents seran senyors i jutges!
  Després d'haver derrotat i eliminat tot un cos francès, els nois es van afanyar a exterminar encara més l'enemic. A més, els Suvorovites podnaperli de l'altra banda. I els francesos van començar a entrar en pànic. Les bateries principals van ser capturades amb valentia pels pioners, que van mostrar la classe més alta d'ús de llançagranades de fona. I els nois van demostrar que seran més cool que els adults.
  Oliver Twist com cantar, encara que no la seva, sinó la que van cantar, essent els pioners de la Segona Guerra Mundial;
  Suvorov va ensenyar a mirar endavant...
  I si t'aixeques, mor!
  Vitya, també, cantarà a tot cor;
  Germans Suvorov, un exemple per a nosaltres!
  No es va perdre en una hora difícil!
  I tots els nens, aixafant els francesos mentre donen:
  - Suvorov va ensenyar en batalles espectaculars,
  Mantingueu la bandera russa en glòria!
  Aquí els nois van llançar nitroglicerina des de les fones a la cavalleria francesa. Milers de genets es van barrejar i es van trencar, i quants cavalls es van doblegar. I els nens canten;
  El pare i el germà Suvorov van ser,
  Rusk va compartir l'últim amb un lluitador!
  I així vaig posar cinc piles i vaig tornar a continuar;
  - Suvorov a la glòria del país és el destí,
  Va forjar la victòria, va aixafar l'enemic!
  I l'exèrcit pioner i descalç dels francesos va marxar. Es van precipitar sense descans cap a París mateix. I França va sospirar lliurement. El poble francès es va unir en una sola família amb el poble rus, i com a resultat, la família es va ampliar.
  A Espanya no hi havia ni un exèrcit capaç d'oferir una resistència digna als russos. Una bandera vermella sobre Madrid, Lisboa també va llançar regiments de cosacs. I nous huracans democràtics es van estendre per Europa. Els cosacs van començar a reunir els seus cercles i escollir atamans, sota el jurament general del tsar rus Pere Tercer. Aquí hi ha els aixecaments a Suècia.
  Els regiments russos es van traslladar per ajudar, per no deixar que la gent aboqués sang. I Suècia es va convertir en un volost rus, lliure i cosac. Europa va llançar els lligams de l'esclavitud i es va fer lliure. Perquè regnés l'harmonia i la tranquilЈlitat, es va formar un únic estat. No hi ha fronteres a Europa, ni exèrcits separats, ni duanes. Tots els seus problemes es resolen junts i fan una cosa comuna. I a Rússia també: hi ha un autogovern local i un únic imperi i un parlament elegit popularment. S'estan construint escoles.
  Com li agradava dir a Emelyan Pugachev: qui pensa durant un any, planta sègol. Qui té un arbre de deu anys. I qui durant segles - va plantar escoles!
  Qui no té la llum del coneixement,
  Danyat i espiritualment feble!
  El dimoni de malson és propietari...
  No un home, sinó un esclau miserable!
  
  Però encendrem la torxa del coneixement,
  Que pensin els científics!
  La raça humana no estarà trista,
  El nostre home per esforçar-se cap amunt!
  Europa s'ha unit, però amb això no n'hi ha prou. Les tropes russes van a l'Àfrica. Propera guerra amb Turquia. L'exèrcit cosac és enorme, ben armat i dirigit per Suvorov. Lluita amb els otomans amb molt d'èxit. Istanbul va caure en un parell de mesos. Però això encara no és suficient. Les tropes russes es desplacen més al sud.
  Vitya i Oliver caminen junts. Sorra del desert sota els peus descalços dels nens sense por. I de sobte Vitya admet francament:
  - Ho sento Oliver Twist, però... També sóc un èxit de la Segona Guerra Mundial!
  Oliver va assentir d'acord.
  "Jo també ho vaig pensar!?"
  Vitya no es va sorprendre, i fins i tot va llançar sorra a la sargantana:
  - I no sorprèn! Encara ets un nen també!
  Oliver Twist va assentir amb tristesa.
  - Sí, fa cinc anys que em quedo en un lloc, com en altres coses. Tu i jo ens hem convertit com mòmies enllaunades amb alcohol. Sense malaltia, sense cicatrius, tot és igual...
  Vitya va respondre:
  - Les meves ferides es curen una mica més lent que les teves, però realment no en queden rastres. En aparença, nosaltres... Uns catorze! Deu haver tingut la mateixa edat quan vas caure aquí?
  Oliver Twist va admetre sincerament;
  - No! Jo només tenia onze anys! Però vaig créixer una mica més i després em vaig quedar al seu lloc... Però és estrany, els cabells del meu cap, encara que no ràpidament, segueixen creixent i les ungles s'han aturat completament.
  Víctor va dir amb un somriure orgullós:
  -Però sí, però m'ha fet una dent trencada. I ara no estic gens ximple!
  Oliver Twist va llançar un còdol a l'escorpí amb els seus dits nus. La bèstia va ser colpejada i tallada per la meitat. El nen va comentar:
  Fins i tot podem ser immortals!
  Vitya va dir amb tímida esperança:
  - Així que és meravellós. Anem a altres mons! Bé, què és la vida per a nosaltres, sense lluites i fuites.
  La sorra calenta no té por dels nois eterns. Però l'avorriment és pitjor.
  Però només hi va haver una baralla. Els moltahidins van declarar la gihad, la lluita es va desenvolupar amb un vigor renovat. Però els cosacs van caçar bandits i, a poc a poc, van reforçar les seves ordres. Però la guerra de guerrilles va frenar el moviment cap a l'Àfrica. A poc a poc, l'estratificació de l'imperi d'Emelyan va créixer. Els comerciants es van fer rics, van aparèixer els pobres. El tsar Pugatxov va intentar combatre això imposant impostos elevats i progressius.
  ParalЈlelament, es va fer un curs d'expansió exterior. Els cosacs van capturar l'Iran durant una guerra curta i van entrar a l'Índia. A més, a les terres recentment capturades, es va reforçar l'ordre democràtic i alhora monàrquic. També hi va haver atacs partidistes. ParalЈlelament es va desenvolupar la ciència. Es va construir el primer ferrocarril de Sant Petersburg a Krasnoye Selo. I es va començar a construir una branca entre Moscou i Sant Petersburg.
  L'imperi es va fer més fort i amb ell va créixer el despotisme del tsar Pere III. És cert que no es parlava de restaurar la servitud, el capitalisme es desenvolupava activament. També va esclatar una guerra amb la Xina... Suvorov també va derrotar les hordes xineses... Però fins ara només s'ha annexionat el Tibet i Mongòlia. El país estava ocupat amb les transformacions internes, i la digestió de les terres recentment annexionades. I ja no estava a punt d'expansió.
  Han passat quinze anys des del trasllat. Vitya i Oliver Twist van romandre exteriorment adolescents que semblaven tenir catorze anys, però mentalment ja són persones bastant adultes i titulades. I tenen moltes ganes de tornar...
  Més aviat, els nois ja han començat a oblidar el seu antic món militar, però de sobte, en un somni, van veure amb tota la seva brillantor la continuació de la segona massacre mundial.
  . CAPÍTOL #13
  El nen presoner es va despertar. I de nou vaig veure que hi havia parets de la presó i una celЈla solitària al voltant. Però aquest dia va ser especial. Primer, l'Oliver el van portar a una habitació separada on el van rentar a fons. A continuació, es van afaitar un petit raspall de cabell ros que s'havia fet nou.
  Va ser examinat de nou per una dona i un home metge i van arribar a la conclusió que el nen estava completament sa.
  I al final, van repartir unes sabates gruixudes de dues talles grans. Pel que sembla, fins i tot el nen no va parar d'anar al jutjat descalç. Perquè no s'enfuinguessin, vaig haver de posar paper.
  El clima era càlid i l'Oliver, que estava acostumat a caminar descalç, es trobava incòmode.
  Va ser emmanillat i portat a disposició judicial. Oliver fins i tot va millorar una mica durant el seu empresonament. Gràcies a la cura de dones compassives, el van alimentar bé. I realment no hi corres, tot i que l'Oliver feia exercicis cada dia.
  La cara de nadó de Twist estava arrodonida, el cap afaitat fins a zero. I pijama de ratlles, sabates rugoses i manilles.
  El nen no semblava perillós, però tampoc no va provocar cap sentiment de llàstima. Oliver semblava tranquil i fort.
  El jutge el va mirar... D'una banda, el fiscal, i de l'altra, una advocada. Normalment participava al jutjat de menors. Va pressionar la llàstima, però el judici no es va allargar.
  A Oliver no li agradava l'aspecte del jutge. No estava enfadat, però hi havia un calfred. I en tot cas, el fet que l'acusat sigui un nen és poc probable que el suavitzi.
  El fiscal, però, tenia un nas d'estel i mirava enfadat. L'advocada, en canvi, semblava més jove que els seus anys, i semblava un àngel amb els cabells ros i una mica groguencs. La seva cara era innocent. Però no massa intelЈligent.
  Van intentar no arrossegar el jutjat per culpa del nen. En primer lloc, el fiscal va llegir una llarga acusació. Va enumerar els pecats d'Oliver. I fins i tot el fet que tingués poc menjar a la casa de treball, i la fugida de l'enterrador, i la manera de colЈlaborar amb lladres i fugir de la presó dels nens per engany. També va enumerar els seus nombrosos robatoris en poc temps, i batudes a cases. Va recordar que el menor delinqüent no es va penedir en absolut, i no va donar a conèixer on s'amagava el bé robat a ciutadans respectables. I que malgrat la seva curta edat, el nen està irremeiablement mimat, i cal deixar la seva vida, definitivament cometrà un assassinat o alguna cosa encara pitjor.
  En resum, el fiscal va demanar la pena de mort.
  Aleshores va parlar una advocada. Va pintar amb força i vivacitat el patiment del desafortunat orfe Oliver Twist. I ella li va recordar que encara no tenia ni onze anys, i que el nen de la presó d'infants llegia molt i resava amb fervor. I el seu desig només era sobreviure i fer el bé.
  El jutge va escoltar ambdues parts amb una expressió impassible.
  Després va donar la paraula a l'Oliver.
  El nen va dir amb un sospir que admet els seus crims i es penedeix sincerament i demana clemència al tribunal.
  El jutge va respondre:
  - Podries indicar el lloc exacte on vas amagar el dipòsit?
  Oliver va tremolar i va respondre amb un sospir:
  - No vaig suportar tres tortures per això!
  El jutge va respondre tristament:
  - Això és el que val el seu penediment! És un criminal incorregible!
  I va anunciar solemnement:
  - Tot i la jove edat de l'acusat, no trobo una circumstància atenuant i el condemno per nombrosos robatoris a mort per penca! A més d'escapar d'una presó infantil, rep un càstig addicional: tres flagelЈlacions fins que perd el sentit amb un fuet. I sigueu d'acord amb això!
  Oliver va tremolar, es va posar pàlЈlid, però va aconseguir contenir les llàgrimes. El van treure del passadís i el van portar enrere.
  Aquesta vegada al corredor de la mort. Allà li van posar manilles al nen tant a les mans com als peus, i el van encadenar al coll amb una cadena. En lloc d'un llit, només hi havia un munt de palla, ja força podrida. I el menjar a Oliver només li van donar pa ranci i una tina d'aigua.
  El nen tenia els peus descalços amunt, li van treure les sabates i es va adormir ajupit. Davant només hi havia una nalgada... I un llaç.
  Però va passar alguna cosa interessant...
  Cada pirata ho passa de vegades difícil. Aquí i al famós James Cook, el sol de la sort s'amagava darrere dels núvols. Una incursió recent a la flotilla espanyola va acabar amb la pèrdua d'un vaixell, i l'altre va quedar tan malmès que el capità va haver de deixar-lo per reparar als molls. Un altre problema va ser l'amenaça del senyor pirata Dukakis. Aquest tipus desagradable va jurar que tallaria la gola a James. I ara les seves possibilitats de fer-ho han augmentat molt. La majoria de la tripulació del vaixell enfonsat i els mariners del vaixell avariat es van traslladar a la balandro.
  Aquest petit abeurador va resultar ple de corsaris. Dels cossos llargs sense rentar hi havia una forta olor, molts pirates dormien just a la coberta. Particularment desagradables eren els subjectes de quatre braços amb cap d'ós. És cert que van lluitar bé, però feien una olor tan forta que la seva pudor va obstruir les fosses nasals.
  James va donar l'ordre de netejar a fons el vaixell i fer un bany a la badia. Després d'això, de seguida es va fer més fàcil respirar i el balandro va salpar des de la costa. Les gavines van sobrevolar el vaixell, l'aigua escumosa esquitxava. El triple sol ilЈluminava el camí i. James Cook era, encara que un antic, però un noble i patològicament no li agradava la brutícia. Tanmateix, aquest tipus era un canalla cruel i un canalla. Vestit amb una camisola negra, amb la mateixa perruca negra amb rínxols fins a les espatlles, semblava un corb ominós. L'escuma d'encaix de plata dels punys inflats i el volant amb un gran diamant donaven a la seva figura una brillantor aristocràtica. La seva cara morena, de nas punxeguda i ben afaitada era severa. Els seus ulls blaus brillaven amb una brillantor d'acer, la seva mirada avorrida. Nombrosos pirates li tenien por, seguien obedientment les ordres i corrien per una balandro relativament petita.
  - Tinent Barsaro. - Va cridar el líder dels lladres. - Què hi ha a l'horitzó?
  Barsaro -enorme, pelut, ferotge, amb una camisa tosca i pantalons de cuir- inflat. El seu mocador florit s'havia caigut, deixant al descobert un cap tallat curt.
  - Està bé, capità.
  Va seguir un rugit salvatge en resposta:
  - I ho dius amb molta calma. Juro per trons i llamps, si al final del dia no tenim cap presa, penjaré algú del jou. Per sorteig.
  El capità havia tingut atacs d'hipocondria abans, així que els corsaris es van posar nerviosos. Tanmateix, l'esclat de la seva activitat va ser breu.
  Tres discos brillants em van portar a mig son. Al cap d'un temps, la majoria dels pirates es van adormir a la coberta.
  James Cook va caminar nerviós per les robustes taules de roure, allunyant amb els peus els mariners buits o massa adormits. L'equip va murmurar languidament. No debades, el capità tenia por d'un motí. Després de tot, un pirata famolenc és com un llop. Fins i tot un lladre ben alimentat no és fiable, i amb l'estómac buit està completament preparat per mossegar-se la mà. El tinent Barsaro el va seguir, mirant-lo. La majoria dels pirates eren humans, altres galàxies es reunien en bandes separades i, per regla general, es caracteritzaven per una crueltat excessiva.
  Una veu forta va interrompre els seus pensaments.
  "Avui, crec, serà una batalla gloriosa.
  El capità va reconèixer la veu i es va girar. Un noi guapo de cabells clars amb un vestit tacat amb volants va dir aquestes paraules. James es va descongelar immediatament. Va recordar com aquest grumet havia pujat recentment a bord.
  Va ser al port on van desembarcar amb un vaixell avariat. Els pirates, com era costum a la riba, es van emborratxar i es van enfonsar en un motí. Va ser llavors quan aquest noi estrany es va acostar a ell i va demanar amb valentia un grumete en un equip de pirates. Potser, en altres circumstàncies, James simplement hauria travessat el cadell amb una espasa. Però, quan el nen va entrar per la porta, un gran corsari va intentar agafar-lo i, després d'haver rebut un peu al coll, va caure en un KO. Va fer una impressió.
  - Vols ser grumet? - va dir el capità. Els pirates no necessitem cap grumet. Et puc prendre com un simple mariner, però per això has de passar la prova.
  El nen Oliver Twist va colpejar el peu descalç i va respondre amb confiança:
  - Estic preparat per a qualsevol repte.
  - Després mata l'ós llarg. James va assenyalar el tinent de quatre braços Makuhoto. Al capità no li agradava aquest monstre, que clarament volia robar-li el poder. Ós Llarg, jurant brut, disposat a lluitar. A cadascuna de les seves mans hi ha una espasa. Aleshores el nen va treure la seva fulla, brillant a la llum de les espelmes. El capità va picar de mans.
  - Començat!
  El nen, com s'esperava, era molt hàbil. Amb la seva espasa, va parar quatre cops alhora, i dues fulles de l'enemic van ser tallades. Precipitant-se, va perforar el pit pelut d'en Makuhoto. La sang esquitxada, el corsari es va posar furiós i va tornar a atacar amb un rugit salvatge. El nen es va agafar sota el braç i li va tallar el cap, l'animal es va esfondrar a la coberta.
  El capità xiulava de plaer.
  - Aquest és un lluitador. El millor dels meus nois. - El nouvingut va resultar ser extremadament hàbil i astut. I la seva espasa semblava una meravella de les arts marcials. Al principi es va preguntar si un home nu li havia vingut de l'inframón. Però aleshores va deixar aquest pensament. Els habitants de l'inframón són capaços de posseir armes cos a cos?
  El capità va preguntar amb un somriure:
  - Com et dius, nena?
  - Oliver Twist. I no sóc un nadó. Els ulls del nen brillaven orgullós. Tot i que Oliver Twist només tenia deu anys, en semblava catorze mentre dormia i tenia les espatlles força amples. El líder dels pirates sentia en ell una força infantil.
  El nen va xisclar:
  - Aleshores, hi haurà una baralla?
  Sí, i molt calent.
  Potser el canalla té raó. En tot cas, això coincideix amb els seus desitjos. Vull sang i or.
  - Jung, puja a la plataforma d'observació, ens informaràs del perill.
  Oliver Twist va assentir i es va enfilar per les cordes amb la velocitat d'un gat. Menys de cinc minuts després, el nen va cridar:
  - A la dreta del tauler, en direcció sud-est, es mou un gran vaixell!
  Els pirates van saltar dels seus seients, James Cook va treure un telescopi. En el punt on apuntava l'home nu, els pals d'un vaixell imponent eren efectivament visibles. Pel que sembla, era un cuirassat de forces governamentals. En aquest enorme vaixell, també els van notar, així que van canviar de rumb, anant a l'acostament.
  El moviment del formidable vaixell de quatre pals va ser aterridor. El capità filibuster va donar l'ordre d'afegir veles i tornar. No va tenir la més mínima possibilitat de resistir el gegant de cent armes. Tot i que els pirates van posar totes les veles, no va ser possible marxar. La velocitat de l'enemic era molt més alta. Sembla que el gegant tenia unes característiques excelЈlents.
  James Cook va entrar en pànic, el seu nerviosisme es va traslladar a Oliver Twist.
  - El maleït grumet va predir que hi hauria una baralla calenta. I ara la batalla s'està preparant, i no tenim èxit. Traieu-lo del pal i pengeu-lo. Però no, per començar, aboca les pestanyes.
  Els pirates van pujar feliços per complir les instruccions del "cap". El nen es va resistir desesperadament i fins i tot va aconseguir llançar-ne dos per la borda, però tot i així va ser arrossegat a la coberta. Allà esperava un botxí a temps complet amb un fuet pesat de set cues a les mans. Després d'haver-li arrencat la camisa, van lligar el nen Oliver al banc, on els mariners solien ser flagellats. James volia, era ordenar al torturador que tregués l'esperit del nen, però va canviar d'opinió.
  - Aviat tindrem una batalla no per la vida, sinó per la mort. Una espasa addicional no farà mal.
  Un tret fort va interrompre les seves paraules. Va disparar un dels canons de proa del cuirassat. El nucli va sobrevolar la nau. Els pirates van maleir bruts. El següent tret, ja d'una altra pistola, va ser més precís: el nucli va colpejar el costat, trencant un forat.
  Al cuirassat van fer senyals: rendició. James Cook va voler respondre amb una negativa decisiva: els pirates moren, però no es rendeixen, mentre un pensament li va passar pel cap. I si?!
  Girant cap a l'equip, va cridar:
  - Llenceu la bandera blanca, capitulem!
  En aquest moment, el cuirassat va disparar de nou, i el balandro es va estremir de cops a proa i popa, i el seu bauprès trencat penjava d'un embolcall d'aparells a la proa.
  "Afanya't, o serem destruïts!"
  Una pancarta blanca s'alçava per sobre del balandro. El poderós vaixell enemic va disparar un altre tret. Un nucli pesat va perforar la superestructura i va girar la proa del vaixell. Només l'aparició d'una bandera blanca va salvar el balandro de la destrucció. El càlcul arriscat de James es basava en el fet que un vaixell anglès, sense saber la mida de l'enemic, s'acostaria a ell per a un desembarcament i, agafat per sorpresa, estaria a la seva mercè. Pel que sembla, aquest dia, la fortuna capriciosa estava al costat dels filibusters. Va passar com esperaven: un vaixell enorme es va acostar al costat del balandro. Els costats es van unir gairebé esquena contra esquena. James Cook es va quedar congelat com un ídol, després la seva mà dreta va pujar.
  - Endavant, fills del mar!
  Els pirates experimentats van actuar amb la velocitat del llamp.
  Hi va haver un fort cop, el soroll de l'aparell embolicat, el rugit dels pals de caiguda i el so dels grampons d'embarcament cavant a la pell del cuirassat. Aferrats amb força, els dos vaixells es van fusionar en un, i els pirates, a les ordres del tinent Barsaro, van disparar una descarga de mosquets i, com les formigues, van caure a la coberta del cuirassat. N'hi havia uns dos-cents cinquanta: bandits brutals amb pantalons de cuir amples. Uns quants portaven camisa, però la majoria preferia lluitar nus fins a la cintura, i la pell bronzejada sota la qual s'enrotllaven els músculs els feia encara més terrorífics. Més de cinc-centes persones s'hi van oposar. És cert que els mariners del cuirassat eren majoritàriament reclutes verds, i els corsaris eren tots com una selecció: guerrers forts i endurits per la batalla. Els van rebre trets hostils de mosquets i va començar una escaramuza aerotransportada. Els trompetistes van tocar l'atac i el mateix James es va precipitar a la coberta del vaixell enemic. Els filibusters es van precipitar contra els anglesos amb la fúria dels gossos famolencs.
  La lluita va ser llarga i furiosa. Començant per la proa del vaixell, es va estendre ràpidament fins a la cintura. Els anglesos, resistint-se obstinadament, s'encoratgen que superen en nombre els pirates. Van entendre que no hi hauria pietat. Els flibusters no perdonen. Però, malgrat la destresa desesperada dels britànics, els pirates van continuar empenyent-los. El jove Oliver Twist va moure furiós el seu sabre de doble tall, aixafant els oponents, repartint cops a dreta i esquerra. La sang esquitxava per tota la coberta, un parell de vegades en James gairebé es va topar amb una espasa. Els corsaris van lluitar amb el coratge boig dels homes que sabien que no tenien on retirar-se i que havien de guanyar o morir. James va triar la seva víctima: l'almirall anglès, que, blandint el seu sabre, va animar els seus soldats. Bé, li dispararà amb una pistola.
  Abans que James pogués apuntar, un Oliver Twist desesperat va saltar i va tallar les cames de l'almirall. L'almirall va caure, i el cop següent li va tallar el cap. Un crit d'horror es va sentir entre les files dels soldats. La mort del comandant, però, no va trencar la voluntat dels combatents. Van continuar lluitant amb la fúria dels condemnats. Els defensors supervivents del cuirassat van ser conduïts a la cambra. Van continuar oferint una resistència lànguida. L'Oliver mig nu ja havia rebut diverses rascades lleugeres, només van enfuriar el nen, i es va precipitar a la batalla amb una ferocitat creixent. Els seus talons nus i rodons brillaven. A la batalla, James també ho va aconseguir. Quan els darrers soldats, incapaços de suportar-ho, van llençar les armes, de seguida van ser sacrificats. Excepte dos. Se'ls va ordenar que fossin interrogats amb prejudicis.
  L'Oliver Twist va mirar enrere al líder pirata; en James semblava espantat. El seu casc va ser tirat de costat, la part davantera de la seva cuirassa estava doblegada, les miserables mànigues esquitxades cobrien el seu braç dret nu, esquitxats de sang. No obstant això, l'Oliver tenia prou sang, tant la seva com la d'una altra persona. El seu tors lluïa de suor carmesí. Va mirar amb valentia la cara del capità. De sota dels cabells escarpats del líder dels pirates, va fluir un rierol escarlata: la sang de la ferida va convertir la seva cara negra i esgotada en una espècie de màscara terrible.
  Els ulls blaus brillaven, semblaven cremar una flama freda.
  - Vam guanyar. Aquest vaixell és meu!
  Una mica més de la meitat de la tripulació pirata van morir en aquesta matança. Els corsaris van guanyar a un preu alt. Però d'altra banda, James Cook va rebre el control del vaixell anglès més potent. Ara s'estava convertint potser en el baró pirata més poderós. La capriciosa fortuna, que abans no l'havia afavorit amb premis, sembla que va decidir girar-se per enfrontar-se al capità.
  I quan els soldats capturats van ser interrogats, l'alegria de James es va fer totalment excessiva. A la bodega del vaixell es guardaven tresors, inclòs un cofre amb diamants. Això és el que van decidir amagar de l'equip. Encara que segons les lleis de la confraria costanera el capità rep la part més gran, la major part del botí es reparteix entre els pirates. I qui ho vol compartir amb aquesta broma? No, s'emportarà la cosa més valuosa amb ell. Però qui l'ajudarà a amagar els tresors? Per descomptat, fidel tinent Barsaro. I el tercer s'emportarà el grumete Oliver Twist.
  Aquest nen encara no està corromput pels costums pirates i és massa jove per comprendre el veritable valor del tresor. El capità podrà penjar fideus a les orelles. El millor és aterrar a l'illa per passar la nit i fer-ho tot ràpidament. A prop hi ha una petita illa amb coves. Allà, ja ho veus, embolicarà el cas. A cobert de la nit.
  Quan es va fer fosc, el capità va trucar a Barsaro i Oliver i els va ordenar que el seguissin. Aviat es va treure un cofre impressionant de la bodega. La caixa era molt pesada i els tres gairebé no podien arrossegar-la. A més de les joies, hi havia molt d'or al pit. Amb dificultat, havent carregat el tresor a la barca, van creuar des del costat de la nau fins a la riba. El temps era favorable.
  Estava ennuvolat, les llunes s'amagaven darrere dels núvols carmesí. Així que James va enganyar els seus amics.
  "La teva part serà nostra", va murmurar el líder.
  La caixa es va posar sobre rodes i es va rodar per la carena rocosa. No era gaire convenient, però encara millor que portar-lo als braços. Els arbres semblaven ominosos, projectant ombres depredadores. Així que van arrossegar el tresor fins a la cova. Les espines esmolades es van arrossegar sota els peus nus d'Oliver Twist, van punxar els peus dels nens a la sang. El jove pirata va aguantar i, tanmateix, va ser una ximpleria que no es va posar les seves impenetrables botes amb soles acanalades. Amb tanta calor, però, eren molt incòmodes, i més moderns, amb regulació tèrmica i refrigeració artificial, les sabates tenien prohibit portar els robots Swallowtail. La prohibició de portar noves tecnologies també s'aplicava a la roba. Així que el nen va haver de suportar un fort dolor, estirant-se espines dels seus talons nus durant la marxa, i també sentint picor de les ortigues. Barsaro va bufar, empenyent el carro.
  Finalment, va aparèixer una cova. Els corsaris van respirar. Hi va haver un rugit: un lleó de tres caps. Era un animal gran, de la mida d'un toro, i es precipitava contra la gent amb una fúria salvatge. James Cook va aconseguir treure la seva pistola i disparar al monstre al cap. Tanmateix, la carcassa del lleó va aconseguir enderrocar el pirata. Barsaro va disparar el seu mosquet i el va colpejar a l'estómac, i Oliver, saltant, va tallar el segon cap del Lleó. El monstre, girant-se, va colpejar el pit d'en Barsaro amb la seva pota, i l'últim, tercer cap, va fer fulgurar els seus ullals per sobre del seu cap. L'Oliver va fer girar la seva espasa forjada en titani i va tallar l'engendrat infernal al coll. La sang violeta va esquitxar, la bèstia va fer escapar un sonall de mort i immediatament va xocar la cua. El nen va cridar de dolor, la cua teixida amb filferro d'acer va tallar la pell. Si una persona més feble hagués estat al seu lloc, un esperit podria haver sortit d'ell. El jove pirata es va aixecar. Barsaro va gemegar a prop. Tenia la camisa esquinçada, gotejava sang, però no va passar res terrible. Oliver va saltar cap al capità. Ell ja estava aixecat. Va tenir una mica de commoció cerebral, però va aguantar.
  - Què estàs mirant? Creus que aquest gat és capaç de fer caure el líder dels corsaris? Aixeca't, Barsaro, que encara no hem amagat el tresor.
  El pirata es va aixecar d'un salt i, trontollant-se, es va asseure al pit.
  - Què assegut, arrossegat més enllà.
  Oliver va assentir i van arrossegar el pit. A la cova, les rodes no van ajudar, vaig haver de tirar-la jo mateix. Els pirates jadejaven per la tensió. Durant el camí, es van trobar amb un caiman translúcid que brillava tènument a la foscor. Afortunadament per al rèptil, no va atacar, sinó que es va amagar a les profunditats de la cova. Només els ulls vermells brillaven depredadors a la foscor.
  Oliver Twist va sacsejar el puny.
  Amb molta dificultat, els filibusters van aixecar la pedra i van empènyer el cofre de ferro forjat a la fossa. Després van posar la pedra al seu lloc.
  - Ni tan sols cal enterrar-lo. Ara és un infern de dos, qui el trobarà.
  Barsaro va somriure amb la boca entre dents i va dir:
  "Ara només nosaltres tres sabem del tresor. Així que dividim-ho en tres.
  James va somriure malament.
  - Vas dir tres. On és el tercer?
  - Aquest cadell. Barsaro va allargar la mà.
  Va sonar un tret, el pirata va ser llençat, i després el gros cors es va enfonsar amb força. El rèptil que s'amagava va atacar de sobte el cadàver per darrere i va començar a arrencar-lo amb les urpes i les dents de gairebé mig metre de llargada. Es va veure com el seu abdomen translúcid s'omplia d'una farineta sagnant de les restes del cos humà. L'Oliver es va sentir malalt davant la vista assassí.
  - Això fa por! Per què el vas matar? - va murmurar el nen.
  - Sabia massa. A més, no té gaire sentit. A banda de la força física, Barsaro no tenia virtuts.
  "Tu també em mataràs?" Oliver Twist es va tensar, disposat a saltar enrere en qualsevol moment i tallar el seu enemic amb la seva espasa.
  El capità va respondre sincerament:
  - No, no et mataré. Ja no sóc jove i va passar que no puc tenir fills. Et convertiràs en el meu fill. Feia temps que volia conèixer un noi com tu. IntelЈligent, valenta, capaç de continuar la meva feina.
  Oliver Twist va aixecar la mirada somiador.
  - O potser - per convertir-se en l'emperador de tot l'hemisferi de la nit?
  James Cook es va tensar, els seus ulls brillaven de manera desagradable.
  "Per casualitat sou de l'inframón?"
  El nen, amb el peu descalç, va respondre:
  - No! Vaig néixer en una de les colònies angleses.
  - Oi? I d'on has tret una espasa tan bona?
  Oliver va xisclar:
  - A la batalla, aquest és el meu trofeu.
  El capità va arrufar les celles.
  - En quina batalla?
  El nen va respondre amb un somriure:
  - A prop de la Porta dels Sargassos, on vam lluitar amb l'esquadró Drake.
  - Oh, recordo una cosa així. Així que no sóc el teu primer capità. Qui has estat un grumet abans?
  L'oliva va grinyolar:
  - A Klivesar.
  El líder va esclatar:
  I per què t'ha fet fora?
  El nen, llençant una espina amb el taló nu, va dir:
  - Li vaig trencar la pipa, per la qual cosa va ordenar que m'assotessin i que expulsessin de la confraria.
  James Cook va fingir creure.
  - Bé, ara em serviràs, i només a mi. Vaig confiar en tu nena amb el meu secret. I espero que siguis el meu fill.
  - M'agrada ser pirata, és molt romàntic. Oliver va donar la mà a James Cook. Una ombra va donar la volta a la cantonada, un cocodril enorme es va abocar sobre el capità, que va disparar i va aterrar entre els ulls. El rèptil ni tan sols va frenar. Aleshores, l'Oliver va fer moure l'espasa i va tallar directament la boca. El cop va ser fort, el caiman es va aturar, sang blanca va vessar dels capilЈlars transparents del monstre.
  El següent moviment d'Oliver va ser clavar-li l'espasa a l'ull. La criatura de l'infern del pantà va cridar i es va posar a volar. La esquitxada li va colpejar a la cara, la sang del monstre va cremar i va picar. L'Oliver va caure de genolls i va agafar una mica d'aigua al palmell de la mà i se la va passar per la cara. Va ser més fàcil, la picor va disminuir. James Cook va murmurar:
  - És hora de sortir. Aquestes coves estan plenes de criatures vils. Aviat sortiran les llunes: els nostres nois es despertaran i aixecaran un udol. Són com nens. Res no val sense capità.
  El viatge de tornada va ser molt més fàcil. Arribat al mar gairebé a córrer, el nen va submergir els peus adolorits a l'aigua salada. Va ser molt més fàcil per a ell. El capità li va donar un flascó de rom i l'Oliver va prendre un glop del líquid urticant. Ara estava alegre, una calor agradable fluïa pel seu cos, tenia ganes de cantar. Només la por de despertar els pirates va frenar l'impuls. Quan van pujar a bord, el grumet es va voler anar a dormir, ja que a la nau nova hi havia prou espai, però el capità el va aturar amb un gest.
  - Vull dir-te unes paraules, grumet. Anem a la cabana.
  Quan van tancar, James Cook es va servir un got de rom i després li va oferir una copa al nen. Tanmateix, Oliver es va negar.
  - Un borratxo mai es convertirà en un gran guerrer.
  El pirata va riure.
  - Pot ser així. Quants dels meus amics van arruïnar el rom. Però no et vaig trucar per parlar d'un problema tan etern com la borratxera. Tinc un enemic. L'enemic és insidios, sang i vell. Té la seva pròpia flota de corsaris, i fa només un dia era molt més fort que jo. Ara els rols han canviat, la força està al meu costat.
  El nen va colpejar amb el peu descalç i va xisclar:
  - Quin és el seu nom?
  El líder va dir feliç:
  - Dukakis, i el sobrenom és Cutting Death. Això és el que volia atraure a una trampa. I m'ajudaràs en aquest tema.
  Oliver va tancar els punys amb força.
  - Estic content d'ajudar al meu capità.
  James Cook va baixar la veu.
  - Bé. Així que escolteu atentament. A les meves ordres, us assotaran, això és necessari, ja que, sens dubte, hi ha espies de Dukakis al meu vaixell. Aleshores fugiràs de mi cap al seu vaixell i em diràs que saps on he amagat els tresors del vaixell que vaig capturar. Dukakis és molt àvid de diners i crec que et creurà. El conduireu a la badia de Cobra, on els seus vaixells no tindran manera de maniobrar. I el meu vaixell de cent canons, el posaré el nom en honor al meu primer amor "Azatart", completarà la derrota. Tallaré la sortida de la badia, enfonsarem tots els seus vaixells i el penjarem a la forca.
  Oliver va assentir.
  "Potser podem prescindir d'una nalgada?"
  El capità va grunyir:
  - No, no ho farem. Dukakis és un tipus molt sospitós, et pot penjar o torturar-te. No, cal cops.
  El nen, arronsant les espatlles musculoses, va preguntar:
  "Llavors digueu als mariners que els peguin amb cura.
  Cook va grunyir enfadat:
  - I aquest no és el cas, els rastres haurien de quedar al dors. Per cert, ximple. Sembla que no t'han colpejat correctament. Un pirata ha de suportar pallisses i tortures. Això serà un enduriment addicional per a tu, una mena d'escola de coratge.
  El nen es va empassar la saliva.
  Els records van aparèixer davant els meus ulls, inspirats en els llibres que llegia, i el fals record d'un somni. Cara afectuosa d'Angèlica. "Deu estar gelosa de nosaltres". Els seus companys realment volien convertir-se en pirates, però pocs es van atrevir a fer un viatge tan seriós. Només ell i el seu germà Alex van atrevir un acte tan extraordinari i arriscat. Per fer-ho, van haver d'enganyar la policia, perquè els nens tenen estrictament prohibit l'entrada a l'hemisferi de la nit. I els serveis especials no dormen: atrapen els adolescents mentre es desplacen a la porta. Els adults poden, hi ha un acord especial amb les cues d'oreneta per a això... No obstant això, les misterioses "papallones" també deixen passar els nens. Tant millor: sense escola, sense lliçons, aventures sòlides.
  . CAPÍTOL #14
  No obstant això, la primera flagelЈlació esperava el jove presoner després de dormir. Oliver Twist, que realment volia viure, es va alegrar fins i tot d'haver rebut aquesta pena de mort.
  Li van desenganxar el collar i el van portar literalment en braços, quatre guàrdies alhora. El mateix Oliver estava ben encadenat. I li costava moure's.
  I el van portar a un lloc especial.
  Van treure les manilles al nen i, retorçant-li les mans, el van treure al pati. Allà el van posar sobre cabres, després d'haver-se arrencat l'uniforme de la presó.
  Es van convidar persones especials a la presó per veure com es castigava a un criminal menor, però molt perillós i impenitent.
  L'Oliver es va fer molta vergonya d'estar nu davant d'ells. I també hi havia dones entre el públic.
  Però res a haver d'acceptar. El nen estava fermament fixat, així que no esclataràs.
  Oliver va decidir que tractaria de comportar-se decentment.
  Un botxí poderós va treure una vara de la cistella, pesada i mossegadora. Llavors va començar a colpejar amb totes les seves forces l'esquena nua d'Oliver.
  El nen va apretar les dents amb totes les seves forces i va intentar no cridar. Però, de totes maneres, de la seva gola van sortir gemecs tranquils.
  El botxí anava d'esquena, la natgesa, li tocava una mica les espatlles i les cames... La sang ja brollava... L'Oliver, gemegant, volia apagar el més aviat possible. Però la consciència tossudament no volia sortir. Aquí un fuet es va esquinçar i el botxí en va agafar un altre. I va començar a ser. Ja no hi havia espai habitable a l'esquena d'Oliver, i el botxí va colpejar els peus descalços del nen.
  Oliver va gemegar, tot i que el dolor el va traspassar des dels talons fins a la part posterior del cap. Finalment, el botxí va llençar el segon fuet i va agafar el tercer. Va colpejar el nen a l'esquena tallada, després a les espatlles i va tornar a baixar a les natges i les cames.
  L'Oliver tenia sang a la boca i es va mossegar el llavi. És cert que el dolor va començar a apagar-se i el nen fins i tot va deixar de gemecs.
  I el tercer fuet es va esquinçar. Segons el costum, això significava que s'havia d'aturar l'execució, encara que la víctima no perdés el coneixement.
  L'Oliver va esquitxar aigua salada. El nen va udolar amb un dolor infernal, i després es va deslligar de les cabres. I portat de nou a la celЈla de la mort.
  Així que li van donar pa i aigua...
  Esgotat i famolenc, Oliver es va empassar el menjar... I va caure en un somni, sense fer cas de l'esquena tallada.
  Davant del calabós hi havia un camí envoltat de maons blancs. Les petjades sagnants dels peus descalços hi estaven marcades clarament. La presó medieval estava envoltada per una rasa profunda amb un pont llevadís. Al vespre, tal com va prometre Marc de Sade, va tenir lloc una festa. Tots els amics del duc van venir a les festes. El plat central era un hipopòtam lila emmarcat per quatre cocodrils, portats alhora per cinquanta criats. Els cocodrils estaven farcits de caça i embotits, fruites i verdures exòtiques. L'enorme hipopòtam també estava ben farcit. Aviat van arribar bótes de vi. Ignorant les culleres i les forquilles, els guerrers van submergir les dues mans a la carn. L'exemple el va donar el mateix duc, les seves gruixudes mans brutes van agafar trossos de carn i els van ficar a la boca. La Vega i l'Anzhelika es van asseure una al costat de l'altra, menjant amb cura, intentant mantenir una aparença de cultura amb el teló de fons dels idiotes. A Pere no se li va permetre pujar a taula, encara el prengué per criat. L'Angelica, però, no li va posar un tros a la gola. Va representar constantment Oliver Twist, el seu turment. I què passa amb el segon germà, el Dodger? El cor sent que no és dolç per a ell. En Marc de Sade menjava molt i bevia encara més. Ràpidament es va quedar ebri i s'expressava cada cop més amb la llengua.
  I simultàniament amb el rugit:
  - Victòria propera sobre els rebels. La mà dreta de Vali Chervonny Maar Ace és capturada. Aviat arribarem al cau del mateix Chervonny. I després descollaré aquest rebel viu.
  Els cavallers van esclatar en aplaudiments. I va tornar a homenatjar l'àpat. Les cares brillaven amb greix, suc, vi vessat. Alguns dels convidats es van eixugar les mans directament a la roba. Mentrestant, el duc va donar l'ordre:
  - Ara ordenaré organitzar un duel de gladiadors.
  Els nobles van assentir afalagadors. Els agradava la perspectiva de barrejar vi amb sang. Al mig de la sala de festes hi havia una arena impressionant. A un senyal, li van portar dues dotzenes de gladiadors. Eren majoritàriament esclaus que lluitaven pel dret a viure. L'armament dels guerrers medievals era peculiar. La meitat amb camises blaves porten espases curtes i escuts. L'equip contrari en vermell té tridents i una cadena amb un clau afilat al final. Alineats els uns davant dels altres, els gladiadors, al senyal de la trompa, es van precipitar a la batalla.
  La Vega i l'Angèlica van veure la baralla intensament. Inicialment, l'avantatge era del costat dels vermells, les seves llargues cadenes de tant en tant aconseguien els blaus, paralitzant-se les cames. Aleshores els blaus es van reagrupar i, actuant amb fluïdesa i claredat, van contraatacar. Els seus atacs aguts i precisos van segar els perdedors. A les files dels vermells hi havia dos inogalactes. Van saltar, es van precipitar com un huracà, movent els quatre braços. Les cadenes xiulaven per sobre, els tridents giraven salvatges. Semblava impossible apropar-se a aquests monstres. Un lluitador experimentat, el comandant del blau, va fingir que es retirava.
  El gibó atacant va llançar un crit de victòria i va tallar amb la seva espasa amb totes les seves forces, girant el seu pit verd pelut. La sang va saltar per l'impacte, el monstre es va contrarestar, el seu trident va lliscar sobre el seu casc i va callar, deixant anar bombolles de sang verda verinosa. El segon inogalact es va retirar. Era evident que estava greument ferit. De sobte, els lluitadors blaus van trencar la línia, perforant el "mokhnach" supervivent amb les seves espases, i dos més amb tridents. Els cavallers i barons van animar els lluitadors de totes les maneres possibles. Tampoc els importava lluitar. Després de l'èxit inicial, l'estrella dels vermells va baixar: els blaus els van pressionar. Primer va caure un, després el segon, i aviat el tercer guerrer.
  En caure, però, va aconseguir clavar un trident a l'estómac del seu oponent, deixant anar les entranyes. Finalment, van quedar dos lluitadors vermells. Estaven malferits i es van tambalear pels cops. Incapaços de suportar la tensió de la batalla, van caure de genolls, demanant clemència. El duc i altres nobles van baixar el dit. Només Angèlica i Vega, aixecant els dits, es van atrevir a demanar pietat. Els set vencedors van matar a sang freda els vençuts.
  El duc va picar els llavis.
  - Meravellós. Ara els cuidaré personalment. Hola arquers, mateu-los. Assegut davant, el baró War von Kur va protestar enèrgicament, sacsejant la seva doble barbeta:
  - No, torneu-me'ls. Jo només en reduiré set.
  El duc va mirar amb escepticisme l'enorme però maldestre baró.
  - No, et mataran. Que sigui millor de set en set. Els nostres millors cavallers contra gladiadors esclaus.
  Es va oferir més gent voluntària per lluitar de la necessària, i el duc va canviar d'opinió.
  Va rugir eixordador:
  - Deixo que tothom lluiti.
  Una manada de cavallers amb tota la seva massa va caure sobre els gladiadors. Omplint-los de multitud, van tallar, apunyalar, trencar. El membre més experimentat dels set va aconseguir tallar la gola a un dels xacals brutalitzats. Gairebé tots els guerrers portaven armadures, la qual cosa els permetia protegir-se dels cops dels gladiadors més hàbils. Els cavallers borratxos es prenen per nombre, no per habilitat. Després d'haver tractat amb els esclaus, es van aferrar els uns als altres. El duc va lladrar a tota mena de pulmons. Els servents van entrar volant, allunyant els combatents amb ganxos. La lluita s'ha acabat. Quatre cavallers van ser piratejats fins a la mort, una dotzena més van rebre ferides greus, però en conjunt van sortir a bon preu.
  Marc de Sade va acabar la copa. Un home de negre, amb una creu al coll, es va acostar al dignatari i li va xiuxiuejar alguna cosa a l'orella.
  La cara del duc es va tornar morada. Va cridar:
  - Me'n vaig una hora. No et facis mal sense mi, tornem a les postres.
  El governant gairebé va fugir, deixant una companyia força variada per xafardejar en solitud. Tanmateix, ningú s'avorria.
  Vega va empènyer el colze d'Angèlica.
  - Hem de rastrejar per on va anar el panxe gros.
  La noia rossa va acceptar.
  - És raonable.
  Però a les noies no se'ls va permetre seguir el duc. En veure que l'amo se n'havia anat, els luxuriosos bumpkins miraven les belleses.
  Va seguir un rugit salvatge:
  - Ara ets nostre.
  Els cavallers es van remenar. Com tortugues, pujaven amb tota la seva massa sobre les noies. N'hi havia molts.
  La Vega va treure dues espases i va començar a girar per sobre del seu cap, Angélica va seguir el seu exemple. Les dues noies semblaven tigresses de pura sang apretades pels llops.
  Mentrestant, el duc es va traslladar a un carruatge mecànic, conduït per un cabrestant manual, i es va precipitar al calabós de la presó. Allà, la botxí professional Kara Maara va interrogar Oliver Twista.
  El nen, nu, musculós i descalç, va ser traslladat a una habitació especial amb molts aparells de tortura. Hi havia ganivets, trepants, ganxos, filferro de pues, claus. Així com cargols, pinces, talladors de filferro i molt més.
  El soterrani que pertanyia al duc era sorprenent per la seva varietat d'aparells que produïen dolor. Feia calor: tres xemeneies cremaven alhora, els botxins escalfaven les eines a la flama. Abans de ser torturat, Oliver Twist va ser rentat i netejat a fons amb alcohol per evitar que s'intoxicés per sang. Al costat d'Oliver Twist, un altre noi corpulent de quinze anys estava estirat al bastidor. L'ajudant del botxí va penjar el nen musculós pels braços i les cames. Mentre fumava la pipa, va lligar mandra el seu tors nu amb el seu fuet. El nen va gemegar suaument i va xiuxiuejar una pregària. Hi havia ratlles de sang a la pell.
  El botxí Kara va somriure a l'Oliver.
  En un to verinós, el monstre va dir:
  - Oh, bé, que bonic nen. Quina pena que ens tregui la pell de les delicades espatlles. Aquest que penja al teu costat és el fill natiu de Maar Tuz, es diu Mir Tuzok. Ara li fan un lleuger massatge, i després el botxí el prendrà més seriosament.
  Així que tingueu en compte: com més aviat digueu on s'amaga Vali Chervovy, més aviat acabarà el vostre turment.
  "No et diré res", va murmurar l'Oliver Twist furiós, mostrant els seus ulls de manera brutal.
  El torturador va bramar:
  - Tothom diu així. Espatlla, comença.
  Dos forts ajudants van agafar el nen encadenat i amb confiança van treure els grillons, intentant penjar-lo al bastidor. Això és exactament el que no haurien d'haver fet. El nen es va esquivar i va colpejar amb una krupka nua, com una porra, amb el peu d'un botxí a l'engonal i l'altre sota el genoll. En saltar, Oliver Twist va intentar atacar Kara, però el torturador suprem va tenir una reacció fenomenal. Amb un cop precís, va colpejar el nen amb un garrot al cap.
  El brut va rugir:
  - Un diablillat. Cal portar-lo en una cadira especial perquè no faci problemes. I vosaltres, pobres companys nòmades, per què esteu tristos?
  L'ajudant del botxí tenia una ròtula esquerdada i la seva parella va perdre el coneixement pel xoc del dolor.
  - Bé, està bé, tinc prou assistents. El botxí en cap va picar de mans. Han entrat entitats sinistres. L'home calb inconscient es va fixar al bastidor. Aleshores un raig d'aigua gelada li va colpejar la cara. El nen va recuperar la raó, els ulls es van enrogir.
  El botxí major es va mostrar satisfet:
  - Bé, ets tossut. Ara els vostres braços i cames estan subjectats a les existències, podeu procedir a l'interrogatori actiu.
  El torturador va aixecar el fuet i va colpejar el nen diverses vegades a l'esquena i a les costelles. L'Oliver Twist va aguantar la respiració i va reprimir un crit, amb cicatrius al cos. El botxí va riure de satisfacció.
  Amb un to ronc:
  - Un noi fort, però un cos jove i musculós és bastant sensible al dolor. Espero que trobarem ràpidament un llenguatge comú amb vosaltres. Ara és el moment de cremar-se els talons per no córrer massa ràpid.
  El torturador va treure una vara encesa del forn. Va agafar sense cerimònies el peu nu d'Oliver Twist amb els guants i es va trencar el dit del peu. Aleshores, el ferro roent va entrar en contacte estret amb el peu nu d'un nen de dotze o catorze anys. Fum espes, la pell carbonitzada.
  Oliver Twist, amb un esforç de voluntat, gairebé mossegant-se la llengua, va retenir el crit que s'escapava. El nen respirava amb força, la suor li correva pel cos. Kara Maara va continuar aixafant amb un tros de ferro, l'olor de la carn fregida. L'olor va fer pessigolles agradables a les fosses nasals. Finalment, el botxí es va endur el metall. Mirant el nen torturat, va dir:
  - No està malament! Noi fort. Abans que confessi, passarem moltes hores junts. I què dirà aquest jove al toc d'acer roent?
  El botxí sàdic va besar de bon grat la cama d'un altre calb amb un ferro vermell. La pell del taló del nen es va incendiar. El nen va cridar fort, va cridar amb una bona obscenitat. Quan el torturador va treure la vara, només va xiular, un adolescent pàlЈlid i suat:
  No més, t'ho diré tot.
  El botxí va riure de satisfacció.
  En un to dolç va dir:
  - És clar que ho faràs. On és el cau de Valya Chervovy?
  - No li diguis! - va cridar l'Oliver Twist, intentant sense èxit trencar els grillons, la qual cosa va fer que els músculs del nen es tensin i semblaven a punt d'esclatar. No deshonris el teu pare.
  El món de Tuzok ho va entendre tot i amb un extraordinari esforç de voluntat va suprimir la debilitat. Els llavis blaus del nen van xiuxiuejar:
  "No ho sé, i encara que ho sàpiga, de totes maneres no diria res.
  Kara Maara va donar un cop de puny a l'Oliver Twist a la boca. Després va pujar amb unes pinces a l'estómac:
  - Bastard, et torturaré molt de temps. Posaré sal a les teves ferides, cantaràs com un gall d'un dolor infernal.
  El bàrbar en va treure i va ruixar una mica de sal a l'espatlla ferida del nen. En aquell moment es va sentir un soroll i, respirant amb força, el duc va sortir arrossegant.
  Va xiular:
  - Tu, ja veig, vas començar l'interrogatori sense mi.
  El botxí va arronsar les espatlles amb confusió.
  - Culpable, duc. Vas ordenar eliminar ràpidament la informació, i els nois són molt tossuts!
  El dignatari va bramar en resposta:
  - No per la teva ment. Fes un pas enrere i aprèn a despertar aquestes víctimes.
  El duc va agafar unes pinces d'acer calent. Els nois nus, suats, bronzejats i molt musculosos semblaven molt apetitosos.
  Bé, com a belleses, però no us podeu turmentar personalment.
  El duc va fer passos lleugers cap a Oliver Twist. El nen feia mal alè. Els pensaments a l'atzar s'arrollen al meu cap. Treure records. Encara que siguin falses d'un somni cibernètic, quan em surt alguna cosa al cap des de temps fantàstics. Potser la gent realment sap viatjar en el temps en un somni? Aquest és el moviment de les ànimes per espais i èpoques. Quan veus l'escola del futur.
  Aquí és una escola futurista, brilla una pissarra cibernètica ordenada. Sobre ell, heu de mantenir el dit en una seqüència complexa i es donarà la resposta correcta. I no va aprendre la lliçó. Tot el dia esgrimint amb espases elèctriques, després anava al riu. I aquí està a la pissarra i li fa vergonya. Un amic del Dodger ajuda, amb l'ajuda d'un gadget en miniatura transmet un missatge que s'escolta en un micròfon amagat a la seva orella. És cert que el professor està en guàrdia. Està gravant la seva transmissió de ràdio al gravioscanner. Una veu ronca i semblant a un ordinador diu:
  -Klut i Oliver. Tots dos continueu a classe. Quant de temps pots seure i seguir donant consells?
  Després hi haurà una lectura llarga i tediosa de la moral. Fins ara, els hologrames d'escaneig estan davant dels nostres ulls. Per això va abandonar l'hemisferi del món per desfer-se de professors intrusius i lliçons avorrides. I com va acabar tot? Ara aquell gripau gros i lleig li fa mal. Hem de recordar les lliçons de ioga, i Ruscate. Com es localitza el dolor allà?
  El dignatari sàdic va somriure malament i es va aplicar suaument les pinces a les costelles.
  Hi va haver un xiulet al tacte de ferro calent, i l'olor de la carn cremada jove es va fer més forta.
  - Què, xailet, t'agrada que et rosteixin? - va grallar l'inquisidor. Aleshores el duc va retorçar suaument les pinces, enganxant la pell i retorçant les costelles.
  Malgrat tots els esforços de la voluntat, les llàgrimes van sortir involuntàriament dels ulls del nen. Va ser molt dolorós. Potser més dolorós que quan es van cauteritzar els talons. Hi ha moltes terminacions nervioses al peu, però Oliver Twist ho té endurit i farcit, fins i tot va córrer amb carbons. De fet, molt ràpid. Les costelles no estan tan acostumades als procediments ardents, un crit surt de la gola. Oliver Twista va apretar les dents. Vaig intentar distreure'm pensant en coses agradables.
  Va dirigir la seva atenció als seus botxins. El torturador és un home destacat; és alt, els seus braços són gruixuts i carns, la seva capa està folrada de sang i ell mateix va vestit tot de vermell. Això és comprensible: és més terrible i la sang de la roba és menys visible. Botes pesades amb una ferradura de plata. I aquí està el mateix duc: a la corona, no se la treu, fins i tot planejant fer feina bruta. Fanàtic. Una ordre penja al pit. Un signe incomprensible, com una esvàstica, només de cinc puntes i amb banyes, fet d'or pur emmarcat per diamants.
  - Bé, què necessites? - Malgrat el dolor salvatge, Oliver Twist es va donar una mirada amenaçadora, va arrufar les celles.
  I es va contrarestar amb el peu descalç, que feia poc havia estat acariciat sobre el taló rodó d'un nen per una planxa roent.
  El duc, contràriament a les expectatives, no va perdre la calma. Encara retorçava les costelles amb sang freda. La costella estava a punt de trencar-se quan un criat covard es va arrossegar al vestíbul. Tremolava com un conill.
  I la seva veu es va trencar:
  "Altesa, el saló està en ple funcionament. Les teves dues noies i una multitud de cavallers van lluitar.
  - Així és com. El duc va deixar caure les pinces. "No toleraré aquest tracte al meu amor.
  Agitant el puny als captius, va afegir:
  - Tornaré. I mira, sense mi seriosament no torturis. Aprenen el principal turment de la meva mà.
  - Escolti, senyor. - El botxí va tronar en veu baixa, els seus ajudants li van fer ressò.
  El duc va abandonar el local. El torturador es va acostar al company d'Oliver Twist.
  Amb una veu dolça, el kat va xiular:
  - Ara pots fregir el segon taló. I tu," va assentir a Oliver Twist, "mira. Et passarà el mateix.
  El botxí va escalfar el ferro. Era difícil respirar a l'habitació. Un fuet va xiular, els cops del fuet van enfundar el tors nu d'Oliver Twist. El nen es va estremir pels cops, però tossudament va romandre en silenci. Records poc agradables de l'escola em van tornar pel cap.
  I al taló nu, el torturador va aplicar una ampla tira de ferro, vermella per la calor.
  I l'Oliver Twist va fer una gran dolor. Però va aconseguir contenir-se. Encara que el cos musculós del nen es va tornar brillant de suor i sang. I un líquid tèrbol va degotejar sobre el foc, provocant un xiuxiueig.
  El nen va aguantar i fins i tot va cantar:
  El dia de la Creació del Món, Déu és gloriós per aquest miracle:
  I el cel sobre la Terra es va tornar blau de sobte I el cel, el cel sobre la Terra es va tornar blau
  
  . No coneix cadenes!"
  
  I hi haurà felicitat per a la gent ara i per sempre, Quan els grillons, els tirans i l'enemistat caiguin Quan els grillons i l'enemistat cauran per sempre.Tot el poder dels tirans s'ensorrarà com la pols, I l'Àngel cantarà Llibertat al cel.
  
  
  La glòria, el poder i el treball brillaran aquí! I cap força ho esborrarà tot.
  
  I Déu donarà saviesa al teu poble Venceu l'adversitat, els conflictes i l'enemistat I que ho superin tot: confusió i enemistat Hi haurà Llibertat, Consentiment, Amor I la llum de la Veritat ilЈluminarà les ànimes.
  
  Que sempre hi hagi abundància en aquella terra. Els pobles, pobles, ciutats es faran rics I pobles, ciutats floreixin. Molts vaixells atracaran a les badies d'allà, I els hostes començaran a comerciar pel seu propi benefici.
  
  Aquella terra meravellosa s'omplirà de bellesa I les Muses cantaran Llibertat durant segles.
  ...Dues noies, Vega i Angélica, es van tallar entre la multitud de cavallers. Estar en el lloc de la mort és com. Instintivament, van triar les tàctiques de batalla més convenients per a ells mateixos. Balançant les dues espases, Golden Vega va tallar el cavaller que estava davant d'ella. La seva espasa súper afilada va tallar l'armadura i va tallar el cap. L'Angèlica també va infligir cops mortals: clavant una espasa al pit, va colpejar el baró que va fer girar la seva porra. Els seus atacs ràpids com un llamp van aixafar la carn. Amb el cop següent, la noia li va tallar la mà, el guant de ferro va caure a terra amb un soroll i l'enemic va rugir.
  Angélica sostenia un "molí": una espasa desvia el cop, l'altra talla. Els cavallers estaven borratxos, lents a la seva armadura, i les espases d'hipertitani es tallaven la carn amb facilitat. En girar-se, la Vega va colpejar el peu a la cara de l'atacant i després va clavar la seva fulla a l'estómac. Esquiva destre. La silueta d'un cavaller poderós brillava tènument a la llum de les espelmes. I després, un tret precís a la gola.
  La sang brollava. En Vega no és aliè a matar. Però Angélica només porta la mort per segona vegada a la seva vida, però aquesta noia està tan furiosa que no es pot aturar i trencar tan fàcilment. El cop següent perfora l'espatlla. El cavaller rugeix, Angèlica gira la seva fulla. L'adversari està callat. Un gir de la "papallona" - i de nou el cap cau sobre el marbre. El terra es torna relliscós amb sang. La noia es capbussa i dóna cops de peu a les cames, tres cavallers cauen alhora, com si els haguessin tallat. Aleshores emergeix i li dóna un cop de puny a la cara. Vega, per la seva banda, colpeja amb tanta força que talla l'espasa i el casc.
  - Genial! Angèlica crida. - Només ets un terminador.
  - Sóc un guarda estrella. - Rient, respon en Vega. - Sí, i no ets pitjor!
  El nou lluitador està hàbilment enfilat a la vora. La noia està encantada. Els cavallers pululen i només interfereixen entre ells.
  La Vega riu: li agrada picar. Salt: colpeja amb les dues cames alhora, després una estocada precisa. Dos guerrers s'ofeguen amb sang. Segueix la tècnica de l'"escala", i el baró gros recula amb l'espatlla tallada.
  Ambdues dames estaven tan furiosos que probablement haurien matat a tothom, més de cent cavallers i mig, però ballestes van entrar a la sala. No cobertes per una armadura, les noies mig nues ho passaven malament. Tots dos van resultar ferits gairebé immediatament; després de tot, els arquers van disparar bé i van colpejar principalment a les cames i els braços. Les noies van ser atacades en massa. Malgrat la sang vessada, els nobles no tenien pressa per matar-los. Al contrari, els necessitaven vius. Vega i Angélica van ser capturats. Evidentment estaven a punt de ser violats. Hi va haver una petita baralla sobre qui començaria primer. La baralla la va guanyar el baró Sylph de Ramses. Inclinant-se cap endavant, va arrencar el vestit d'Angèlica, li va treure la dignitat i hi va entrar amb força. En aquest moment, un crit formidable va interrompre l'orgia salvatge:
  - Quin tipus d'entreteniment sense el meu coneixement?
  Els cavallers estaven confosos. El formidable rugit del duc podria tornar boig qualsevol.
  - Nosaltres, Altesa, volíem ensenyar a les noies bones maneres. va grunyir el baró Sylph.
  "Aquí tens i ensenya-te, ignorant. Primer aixeca els pantalons.
  El baró estava confós.
  El duc va continuar plorant.
  - Aquests són convidats, i estan sota la meva protecció. I tu volies divertir-te amb ells. Hauria d'ordenar als meus servents que us eniglin amb fletxes al moment? Com t'atreveixes a desafiar-me?
  Els cavallers es van fer enrere, es van escoltar lleugers murmuris.
  - No vull sentir res, la festa està arruïnada. Traieu els cadàvers i torneu a casa. En cas contrari, coneixeràs la plenitud de la meva ira.
  Els cavallers van començar a dispersar-se. Les noies van arrencar les fletxes que els sortien dels braços i les cames.
  "Així és com m'agrada més tu", va dir Marcus de Sade. - Ara seguirem fins al dormitori, on estàs amb mi i fer l'amor.
  Darrere del noble creixien dues dotzenes de lluitadors amb mosquets.
  "Aquests guerrers s'asseguraran que no m'estranguin durant les dolces abraçades. Això és! Veig que sou gosses molt perilloses, tot el meu pis estava cobert de sang i cobert de cadàvers.
  Acompanyats d'una escorta, van procedir al dormitori. Les seves parets estaven decorades amb tota mena de trofeus de caça; els més impressionants eren les banyes del turndukai.
  Al centre del dormitori s'alçava un enorme llit daurat amb molts matalassos i coixins.
  - Prego. Sentir com a casa.
  Els guerrers amb mosquetes fumaven esclats, disposats a disparar en qualsevol moment.
  - Aquesta nit passaré una nit divertida.
  Llençant-se la roba i l'armadura, el duc va caure sobre els coixins.
  . CAPÍTOL #15
  El jove presoner s'ha despertat... Té una mica de gana a la torre, els peus descalços del nen estan especialment freds.
  L'Oliver, per abrigar-se, i encara amb l'esperança d'escapar-se, va començar a fregar una baula d'acer de la cadena contra una altra. I aquí són espesses, però almenys una mica calentes.
  A més, tenia gana... A la torre dels terroristes suïcides, el nen només s'alimentava una vegada al dia: pa ranci i aigua. I això no era suficient per a un organisme en creixement.
  I les rates xisclen a la foscor. El nen descalç i famolenc es va fregar les cadenes i va intentar no plorar.
  Tot i que davant d'ell hi havia dues cops i un llaç al coll.
  L'Oliver cantava suaument;
  Com em va passar a mi, ho tinc clar per al falcó, però ja és hora:
  Vaig volar, jove falcó clar, al cel,
  Vaig vèncer oques-cignes,
  També va colpejar i va colpejar un ocell petit,
  Com abans, no hi ha vol per a un ocell petit.
  Però no per mi, entenc el falcó, no hi ha temps:
  Estic assegut, jove falcó clar, en poimane,
  Sóc al de la gàbia daurada,
  En una gàbia, sobre una ratlla de llauna;
  Les potes del falcó s'enreden,
  Remolcs de seda a les cames:
  Cortines de perles als ulls!
  Com em va passar a mi, bon company, però una mica de temps:
  Vaig caminar i caminar, bon company, per la mar blava.
  Ja he destrossat vaixells-vaixells,
  Sóc tàrtar, armeni Busurman;
  Vaixells lleugers encara destrossats;
  Com antigament, no hi ha pas per a vaixells lleugers.
  Però no per mi, bon company, no hi ha temps:
  Estic assegut, bon company, a poimane,
  Estic a la presó de terra d'aquell dolent.
  Les cames del bon home estan forjades,
  A les cames hi ha serrells alemanys,
  A les mans del jove hi ha panys de la presó,
  I al coll del jove hi ha fones de ferro.
  Quina cançó popular, d'un dels llibres...
  Oliver no es va adonar de com es va oblidar de nou en un somni.
  No gaire lluny, en el mateix hemisferi de l'univers oníric, el noi de lliure vigilància, Oliver Twist, també passava per moments difícils. Després d'una flagellació calenta, de la qual es va esquerdar la pell, va ser llançat a terra. Tenia un llarg camí per recórrer abans d'arribar al Senyor Pirata Dukakis. I cal arribar-hi el més aviat possible. Gairebé estava corrent pel camí pedregós, tan ràpid era el seu pas.
  En dues hores, Oliver Twist va recórrer gairebé vint milles i es va apropar al poble de Yehu.
  Era una ciutat bastant gran amb cases d'arquitectura europea tardomedieval, sense cap enrenou i brutícia addicionals. L'agulla de l'església s'alçava per sobre dels terrats marró-vermell. El mar verd esquitxava, l'entrada a l'ampla badia estava coberta per un imponent fortí, de les embrasades del qual els canons dels canons sobresortien en totes direccions. Tanmateix, la majoria de les armes es van rovellar. En el suau vessant del turó creixien llargues, fins a cent metres, palmeres. Van amagar completament la façana de pedra blanca del palau del governador. L'aire era fresc, els nens descalços com Oliver Twist s'estaven llançant. El nen va amagar la seva única arma, una espasa d'hipertitani, en una bossa de lona que portava a l'esquena. A l'exterior, Oliver Twist semblava un captaire normal, només els xips eren inusuals: tacats, de color caqui. Era incòmode portar l'arma, no parava de colpejar l'esquena marcada.
  El nen va decidir descansar, sobretot perquè s'havia previst un espectacle molt interessant. Un altre lot de mercaderies es va portar al mercat d'esclaus. Un destacament armat de policia, enviat per protegir els condemnats, es va alinear a l'ampli terraplè. Aquí es va reunir una multitud de curiosos. A més de la gent, els musells dels inogalactes van passar. Alguns d'ells semblaven ànecs i semblaven força inofensius. Hi havia molts nens, estaven rient i assenyalant amb el dit.
  I aquí hi ha el mateix governador, Sam de Richard. Una persona alta i prima amb una perruca vermella, vestida amb una camisola de seda fina, ricament brodada amb trenes d'or. Va coixejar lleugerament, recolzant-se en un bastó de banús. Seguint el governador, empenyent els transeünts, es movia un home corpulent amb uniforme de general. Les joies sonaven al seu ample pit, i un barret de cordó lluïa al seu cap.
  Quan els presoners van ser descarregats del vaixell, l'home va torçar la boca amb menyspreu i va treure la pipa.
  Els condemnats tenien mala pinta: sense rentar, coberts de mal, molts d'ells no semblaven persones. Tanmateix, també hi havia bons exemplars -aparentment d'entre els pirates capturats. Oliver Twist va veure diversos Inogalacts de sis braços amb abrics brillants. La negociació ha començat. El governador, que tenia una veu penetrant, va dir:
  - General Cagliostro, té dret a escollir al preu que vostè mateix designi. I la resta la vendrem a subhasta.
  Cagliostro va assentir amb el cap.
  - ExcelЈlència és molt amable. Però, ho juro pel meu honor, això no és un partit d'obrers, sinó un miserable ramat de cossos. És poc probable que siguin útils a les plantacions.
  Va tornar a mirar la multitud d'esclaus encadenats, i l'expressió de malevolencia del seu rostre es va intensificar.
  El capità va llegir tota la llista d'esclaus: la majoria eren pirates que van escapar miraculosament de la forca. També hi havia rebels enviats des de la metròpoli.
  - Quin producte. Només condemnats i lladres.
  El general va eliminar la llista. Es va apropar a un noi musculós. Va sentir el bíceps a les mans, li va ordenar obrir la boca, es va examinar les dents. Murmurat:
  - Per això deu monedes d'or.
  El capità va fer una cara amarga.
  - Deu peces d'or? Això és la meitat del preu real.
  El general va somriure.
  - Aquest esclau ja no val la pena. Aviat morirà de treball dur. Prefereixo comprar-ne un de sis braços, són molt més durs que la gent.
  El capità va començar a lloar la salut, la joventut i la resistència del presoner. Com si no es tractés d'un home, sinó d'una bèstia de càrrega. El jove es va ruboritzar. Pel que sembla, aquest tracte era desagradable per a ell.
  "D'acord", va murmurar el general. - Quinze d'or i sense frenar més.
  El capità sabia pel to que aquest era el preu final. Va sospirar i va acceptar.
  La següent persona a la qual es va acostar el general va ser un home de mitjana edat amb una complexió gran. Era el famós pirata Wiscin. Amb un sol ull i aterridor, va mirar el comprador arruïnat.
  S'ha reprès el comerç. El gegant va marxar per trenta peces d'or.
  L'Oliver Twist es va quedar dempeus amb els raigs encegadors de tres sols, inspirant profundament l'aire estranger. Estava ple d'olor de clau d'olor, pebre negre fort i cedre gegant i d'olor dolça. Al mateix temps, va escoltar el que passava, retirant la bossa de les espatlles adolorides.
  Altres compradors es van acostar als condemnats, els van examinar, els van demanar el preu. El general va continuar negociant. Va comprar uns quants salvatges més de sis braços. Era evident que estava disposat a abandonar la subhasta. I aleshores els seus ulls van caure en el guapo i fort Oliver Twist.
  -Bon noi. I també, probablement, l'esclau d'algú.
  L'Oliver va fer una mumia. D'aquest home respirava molt fred.
  El nen va xisclar:
  - No, estic pel meu compte.
  - Sí! El general estava encantat. - Per si mateix - significa un vagabund. I segons la llei, la vagància està prohibida, i t'has de convertir en esclau. Ei, guàrdies, porteu el collar. Feia temps que volia tenir un nen així amb mi.
  Oliver Twist, agafant la bossa, es va afanyar a córrer. Tanmateix, un supervisor massiu de quatre braços que es trobava a la dreta li va tallar les cames amb un fuet. El llaç es va trencar, el nen va caure. Es va contrarestar i va intentar trencar el llaç, però encara li va cavar més fort al turmell. Després va treure l'espasa i va tallar el fuet d'un sol cop.
  El general va cridar.
  - Agafa'l.
  Els guàrdies i els agents de policia es van precipitar a Oliver Twist. Va moure l'espasa i va perforar el pit del policia. La resta de guàrdies es van recolzar enrere, treu els seus sabres. Van intentar envoltar el nen.
  En adonar-se que no tenia cap possibilitat, l'Oliver Twist es va aixecar d'un salt, va apunyalar el policia més proper al cap i es va fugir, rebotant com una granota. El nen corria molt bé, però els policies tenien cavalls. El nen va ser avançat ràpidament i es va llançar un llaç al coll. Després d'haver tallat la corda, Oliver es va girar per enfrontar-se als seus enemics, disposat a vendre cara la seva vida.
  Estava envoltat per tots els costats. Els mosqueters van aparèixer darrere d'ells, van treure els seus barrils, carregant-los en moviment. Era evident que estaven a punt de començar a disparar.
  - Porta'l viu! El general va manar.
  Rosa d'Arcans. Els policies van ser entrenats per atrapar els fugitius. Un parell de bons llançaments, i Oliver Twist estava lligat. Un xut ben apuntat d'un mosqueter li va treure l'espasa de les mans. Al mateix moment van tirar una xarxa.
  Entenc, es va adonar Oliver. Ara l'enganxaran amb grillons pesats, i mai veurà la llibertat.
  Cagliostro es va alegrar.
  - Pega'l, pega'l.
  Es va girar cap als quatre braços per donar l'ordre.
  En aquell moment, va sonar un so agut i rodant, que va sacsejar l'aire. El general va saltar de sorpresa. Els dos seus guardaespatlles van saltar amb ell. Els guàrdies tremolaven, algú va deixar caure un mosquetó. Tothom, com si fos a punt, es va girar de cara al mar.
  A sota, a la badia, a una distància de dos-cents passos del fort, hi havia un gran vaixell. El fum blanc es va arremolinar. Va amagar completament el magnífic vaixell, deixant només visibles els cims dels pals. Un estol de pterodàctils es va alçar de les costes rocoses, arremolinant al cel amb crits estridents.
  El general no entenia què estava passant. Per què el vaixell dispara des de tots els canons?
  - Juro pel nom del rei anglès. Ell em respondrà per això.
  Hi va haver pànic.
  Mentrestant, el vaixell baixava la bandera anglesa. Va desaparèixer en una bufada de fum. Va ser substituït per l'estendard de ratlles i estrelles de l'Imperi de Kiram. Les estrelles daurades brillaven meravellosament sobre el fons morat. El general va posar els ulls en blanc.
  - Tàperes! va xiuxiuejar amb dificultat. - Els corsaris de Kiram!
  La por i la incredulitat es barregen a la seva veu. La ràbia va brillar als seus ulls. Els guardaespatlles miraven a la llunyania desconcertats, fent rodar els ulls grocs i mostrar les dents tortes.
  L'enorme vaixell que tan fàcilment enganyava la vigilància dels guàrdies era un vaixell corsari. A diferència dels pirates comuns, tenia una patent estatal i el dret de comerciar amb robatoris, capturant els vaixells de països hostils. I l'imperi de Kiram fa temps que està enemistat amb Gran Bretanya. Ara és el moment d'encaixar-se. Una gran partida d'or extret de les mines continentals ha arribat recentment a la ciutat de Yehu. Després d'haver rebut aquesta informació, l'almirall Pisar don Freebie va decidir atacar la colònia anglesa. Va ser un acte de venjança personal. Fa deu anys, el governador local va derrotar al llavors jove capità de primera fila, Pisar don Halava.
  Ara prendrà una venjança convincent. El seu senzill invent va tenir tant d'èxit que, sense despertar sospita, va entrar amb confiança a la badia i va saludar el fort amb una salva de bandada. Una trentena de canons van disparar, convertint les embrasures en runes i cendres alhora.
  Només han passat uns minuts. Nombrosos espectadors van notar que el vaixell avançava amb cautela entre núvols de fum. Aixecant la vela major per augmentar la velocitat, movent-se amb un vent fort, el corsari va apuntar fàcilment els canons del costat esquerre al fort sense estar preparat per a la defensa.
  Semblava que el món s'havia trencat. La segona salva va ser encara més devastadora. El general estava histèric.
  - Per què necessito un càstig així!
  A la ciutat, els tambors sonaven, les trompetes sonaven, com si encara calgués avisar del perill. Els guàrdies no es van espantar, van intentar tornar el foc. El fort va tremolar amb les explosions.
  La calor opressiva i el pes considerable van impedir que el general es mogués. Els monstres de quatre braços van agafar Cagliostro i el van portar a la ciutat.
  L'Oliver Twist, aprofitant la confusió general, va escapar de la xarxa i, agafant l'espasa, va marxar sobre els talons. Ningú va seguir el nen.
  El fort va respondre amb trets ocasionals. Va ser cobert per una tercera volea.
  Els esclaus, n'eren més d'una cinquantena, la majoria rebels i pirates, van fugir. Mighty Wiscin, un pirata experimentat, els va enviar directament a la casa verda. D'allà van sortir corrents diversos milicians amb mosquets.
  "Allà trobarem armes", va dir Wiscin.
  Oliver Twist va córrer cap a ells.
  - Mentre tothom estigui ocupat, podem lluitar contra l'enemic.
  El nen anava per davant de tothom. Al llindar hi havia un guàrdia amb un mosquetó. Abans que pogués aixecar l'arma, li van tallar el cap.
  Els esclaus van entrar a la casa. Allà hi havia un petit arsenal: mosquets, sabres, garfios.
  - Arma't! va ordenar Wiscin. - Ara sortirem i donarem llum als porcs Kiram.
  Oliver Twist va mantenir la calma.
  - I per què hem de precipitar-nos als Kiramites? Que capturen millor la ciutat: els nostres enemics hi són.
  "Sí", va dir el gegant. - Només m'alegraré si alliberen les entranyes del governador o d'aquest general.
  Els esclaus armats es van amagar.
  Policies, guàrdies, milícies es van precipitar a la batalla amb el coratge desesperat de gent que entén que en cas de derrota no se'ls salvarà. Els Kiramans eren despietats, eren famosos per les seves atrocitats.
  El líder dels atacants coneixia el seu negoci. A diferència de Yahoo.
  El comandant Kirama va fer el correcte: va derrotar el fort, va prendre el control del centre de la ciutat. Els seus canons van disparar metralla a través de l'àrea oberta darrere del moll, convertint la gent que Cagliostro comandava de manera mediocre en un embolic sagnant. Els kiramites van actuar hàbilment en dos fronts: amb el seu foc van provocar pànic a les files del defensor i, al mateix temps, van cobrir l'aterratge dels grups d'aterratge.
  Sota els raigs abrasadors de tres sols, la batalla va continuar fins al migdia. A mesura que s'acostava el cruixent dels mosquets i el soroll del metall, era evident que els kiramites pressionaven els defensors de la ciutat.
  - No t'inclinis. Oliver Twist va mirar cap a fora. - Deixa que es faci fosc primer.
  Curiosament, en Wiscin va fer cas dels consells del noi. Potser li agradava com lluitava el ragamuffin.
  Al final del dia, cinc-cents corsaris es van convertir en els amos absoluts de Yehu. La posta de sol era preciosa, el nen l'admirava amb plaer. La ciutat estava inquieta. Els defensors foren desarmats, i Pisar don Freeva, assegut al palau del governador, amb un refinament molt semblant a la burla, determinà l'import del rescat per al governador i general.
  - Hauries d'haver estat penjat. - Bessant la seva pipa, va dir Don Freebie. - Però seré misericordiós, i en canvi agafaré cent mil ors i dues-centes caps de bestiar. I, és clar, no convertiré aquesta ciutat en un munt de cendres.
  En resposta, un rugit escèptic:
  - I què passa amb l'or que vas capturar als cellers del palau? N'hi ha diversos milions.
  I udol en resposta:
  - Aquesta és la meva presa legítima.
  El general Cagliostro es va enfonsar a la seva cadira...
  Amb l'arribada del capvespre, Oliver Twist va demanar reconeixement.
  - Esbrinaré què passa a la ciutat - i de seguida tornaré.
  La ciutat estava en flames.
  Els kiramites van robar, van penjar els recalcitrants i van violar brutalment dones. Oliver Twist va veure diversos cadàvers de nens, inclosa una noia amb l'estómac obert.
  També hi havia dones amb els pits tallats, les cames trencades, evidentment sotmeses a maltractaments. El nen es va posar pàlЈlid i es va afanyar a sortir d'aquest infern. En un carrer estret va conèixer una noia amb els cabells ros i fluixos. Va ser perseguida per quatre kiramites, borratxos i amb botes pesades. Sense pensar-ho dues vegades, Oliver Twist es va precipitar. Va balancejar la seva espasa cap al corsari més proper.
  El cop va ser tan fort que el casc es va esquerdar juntament amb el crani. Aleshores, el descalç, mostrant els seus talons nus, va saltar. Va fer caure un Kiramian amb el genoll a la mandíbula i va obrir l'estómac d'un altre. Només un es va quedar dempeus.
  - Cadell anglès. va grunyir. I de seguida va ser atacat. Després d'haver realitzat la combinació de "ventilador trencat", el nen va tallar el cap a l'enemic.
  -Vés als teus avantpassats.
  La massa informe es va esfondrar a terra.
  Va córrer cap a la noia que plorava i li va agafar la mà. Va mirar amb por als ulls del salvador.
  "Segueix-me, nena", va dir Oliver Twist.
  Pel que sembla, els cabells ros i els ulls blaus inspiraven confiança. Van córrer pel carreró, es van sentir passos pesats darrere d'ells. En el camí, em vaig trobar amb un altre Kiramese borratxo, això no va causar cap dificultat. Van pujar al turó pels carrers buits, arribant als afores de Yehu. Oliver Twist va portar la noia a una casa amb esclaus amagats.
  Wiscin el va rebre amb un somriure sàdic.
  - Quina mena de robatori ens has portat. Fresc i jove.
  No la toquis o la mataré. - La fulla sagnant semblava molt convincent.
  - Veig que has aconseguit lluitar, lloo. Ara què fer?
  Els ulls d'Oliver Twist brillaven.
  - Hem de capturar el vaixell enemic. Segur que les criatures ja han begut i són a la ciutat, i aconseguirem un vaixell excelЈlent.
  Gran idea, fem-la realitat! Els esclaus pirates van expressar en veu alta la seva aprovació.
  El pla per capturar el vaixell era senzill, l'èmfasi estava en la sorpresa. I, tanmateix, Oliver Twist temia que a les quatre llunes els Kiramans detectessin els vaixells i donés l'alarma.
  "Jo proposo això", va dir l'Oliver. - Nedaré fins al vaixell. Pujaré a bord i donaré el senyal.
  - Pots manejar els guàrdies sols? - va començar en Wiscin, però el pirata Oro el va interrompre: - El nen diu el que pensa. Si ens detecten, els artillers obriran foc. I aleshores tot es va anar.
  En tres vaixells, els esclaus es van apropar a una distància segura del vaixell enemic. Prenent una espasa, un llaç i un punyal petit, Oliver va nedar cap al vaixell. Quatre llunes brillaven perquè es pogués llegir. A bord hi havia vint guàrdies. Al mateix temps, van afrontar malament la seva funció. Mentre gairebé tot l'equip estava indignat a la riba, el tirador amb els seus ajudants va destapar un altre barril de rom. Els sentinelles -dos a proa i a popa- vigilaven. Oliver Twist no es va notar.
  El nen va nedar cap al costat i va pujar amb cura per les taules aspres. Les seves mans destreses i els seus dits nus s'enganxaven a cada osca. En silenci es va dirigir cap al nas. Va llançar una daga a la part posterior del cap del vigilant, la fulla de l'espasa va tallar el cap d'un altre Kiramets. Així que els primers sentinelles van ser eliminats. Després d'això, evitant els crits borratxos dels artillers, el calb va arribar a popa. Els sentinelles van mirar amb cura a l'aigua per la borda. Per tant, no es van adonar de com una ombra quasi incorpòria lliscava, tallant-los la gola.
  La tasca s'ha tornat més fàcil.
  Els artillers estaven tan borratxos que no van fer cas de la torxa encesa. Oliver va deixar caure l'escala de corda als seus companys. Els esclaus van pujar a bord en silenci. Un Kiramese, que va sortir per una petita necessitat, va notar el seu moviment, però aparentment els va confondre amb els seus.
  - Què, molt robat? va preguntar en el dialecte Kiram.
  - Tan bo com es fa. va dir Wiscin. La fulla va fulgurar. El punyal es va enganxar massa al coll del curiós guerrer.
  - Cinquè. va comentar l'Oliver. "Ara anem a la resta".
  Els antics esclaus estirats a popa. Va passar un altre sentinella. El va treure amb un altre llançament precís. En silenci, com les ombres, els esclaus es van dirigir fins a la cintura. Estaven ben armats. Des de la cintura s'obria una visió de tot el vaixell, des de popa fins a proa. Al voltant d'una dotzena de persones estaven refredant-se a la coberta, la resta beien rom i tequila a sota. Molts pirates eren bons llançant, no només punyals, sinó també espatlles i sabres. Sense disparar un tret, van massacrar els kiramites borratxos. Els que bevien a baix eren tractats de manera més humana. Van atacar i es van oferir a rendir-se.
  "Agafem i aguantem", va ordenar Oliver Twist.
  Després d'això, els pirates, sense pensar-s'ho dues vegades, van procedir a un sumptuós àpat. El seu entusiasme era superior. No és d'estranyar: a la presa pudent, els esclaus només s'alimentaven amb restes.
  "Ara anem a fer patrulles", va ordenar el noi, "quan amaneixi, l'enemic intentarà tornar al vaixell. Sorprèn-lo.
  Tothom estava d'acord amb això.
  L'Oliver Twist va romandre al seu lloc, esperant que arribés l'alba. El temps va passar lentament dolorós. Finalment, l'esperat sol blau va aparèixer a l'horitzó. Tanmateix, fins i tot després d'això, la tripulació del vaixell no tenia pressa per tornar. A la tarda van aparèixer grans barques plenes de bótes d'or. Pisar don Halava els va acompanyar personalment. Els pirates recentment encunyats es van canviar per l'armadura i la roba Kiram. Al vaixell regnava un ordre exemplar i, per tant, Don Freebie no sospitava res. A més, se li creia el cap per una forta ressaca, i es va abocar amb molt de gust un parell de copes de vi fort. Els barrils es van carregar precipitadament a bord. Els antics esclaus difícilment podien contenir-se per no obrir foc mortal. Finalment, es van colЈlocar a la bodega l'última bóta i els cofres de rescat. Aleshores Wiscinus va ordenar:
  - Batre'ls!
  Els mosquets van caure sobre els kiramites, i després es van fer servir ganivets i forns. Aproximadament una cinquantena de soldats van ser assassinats alhora, i Pisar don Halava va ser lligat. Tenia la boca amordassada amb un mordassa poc apetitós d'una perruca, i el van escortar a la bodega.
  Altres vaixells Kiram s'agrupaven.
  Una poderosa salva naval de trenta canons va enfonsar una dotzena d'embarcacions grans i va danyar aproximadament la meitat de les restants. Mentre els confosos Kiramans discutien frenèticament, el vaixell va aconseguir girar a estribor. Una altra salva mortal va fer a trossos els vaixells supervivents. El rodatge es va dur a terme en un munt des de poca distància, així que les pèrdues van ser grans. Trossets de fusta trencats, l'aigua escuma, tacada de sang. Inogalact amb un cap de cocodril va nedar cap al vaixell. Els filibusters el van disparar amb mosquets. Només tres vaixells van sobreviure, van girar cap a la riba. Les armes es van tornar a carregar lentament i van aconseguir fugir. Menys d'un centenar de corsaris van sobreviure. Els que van escapar estaven completament desmoralitzats.
  Va ser una victòria.
  Oliver Twist va lluitar per aixecar un dels barrils de ferro. Obert. Quan la part superior oliada va esclatar, van ploure monedes d'or.
  Els pirates van mirar el botí noble.
  Wiscin va ser el primer a prendre la paraula.
  - Vam capturar tresors sense precedents, però al mateix temps vam romandre marginats. No ens queda més remei que llençar la bandera negra i fer el que molts de nosaltres estem acostumats a fer des de fa temps. És a dir, robatori de mar.
  Els corsaris van expressar enèrgicament la seva aprovació. A Oliver Twist tampoc li va importar. Al contrari, per això va fugir aquí d'un hemisferi diürn civilitzat, però molt avorrit.
  - La confraria del litoral té port propi. Aquesta és l'illa de Mònaco, on es troben tots els filibusters.
  - Bé! - va dir l'Oliver - Si tenim una base, no ens perdrem. Només queda una pregunta per resoldre.
  Wiscin ho va entendre perfectament.
  - Vols ser el nostre capità? No funcionarà. Encara ets massa jove.
  Ja tinc sang a sobre. Oliver va aixecar l'espasa.
  El brut va grunyir:
  - Més sobre mi. Abans de tu és un corsari experimentat. Quants anys tens, però?
  - Onze. "Oliver Twist ni tan sols va considerar oportú afegir anys a ell mateix.
  Els pirates van riure.
  Es van sentir crits:
  - El nen és massa jove, es necessita un líder amb experiència. Wiscina per al capità.
  El corsari gegant va somriure.
  - Ja veus, Oliver Twist, no confien en tu. Qui vol que sigui capità?
  Tots els pirates van aixecar les armes.
  - Com això. Però no estiguis trist. A partir d'ara, ets la meva mà dreta. Jo, malgrat la jove edat d'Oliver, el nomeno assistent. I un bon vent a les nostres esquenes!
  Exclamacions tempestuoses d'aprovació universal. Oliver va fer girar l'espasa.
  - Estic dacord! I accepto el nomenament amb honor.
  Torna a sonar els ànims. Wiscin ordres:
  - I ara - tots als pals. Cal agafar l'amarrada que s'acosta.
  Oliver Twist va començar a cantar, els pirates van començar a cantar a l'uníson amb veus fortes:
  
  Ona esquitxada de maragda per la borda,
  Les estrelles del cel damunt nostre brillen!
  El plaer d'un corsari amb un vi fragant,
  Què demà, només el Senyor ho sap!
  
  Es produirà l'embarcament o dispararà canons,
  Aixeca el cap a l'abisme maligne!
  Aquest és el destí del filibuster PalЈlàs,
  Navegant pels mars en un element formidable!
  
  I la sort vindrà: una franja brillant,
  Si les mans són fortes, l'espasa esmolada és forta!
  No sigueu tímids, atreviu-vos a la batalla: derrota la por de l'heroi,
  Mostra el teu personatge, aconsegueix encendre l'ardor!
  La melodia va nedar darrere de la popa, i la vida va seguir fluint com sempre.
  . CAPÍTOL #16
  El jove presoner va tornar a ser severament assotat. El van colpejar severament, i fins i tot els talons d'Oliver van ser cremats amb foc de torxa.
  El nen, esgotat per cruels tortures, es va oblidar de si mateix en un somni profund. I ho va somiar...
  El món de Tuzok estava pràcticament inconscient, i el botxí es va inclinar sobre Oliver Twist, fregant suaument alcohol a les seves ferides. Per a la seva sorpresa, es van assecar ràpidament.
  - Aquest paio es cura millor que un gos, quin plaer em donarà, pot ser torturat durant mesos.
  El nen va cridar en resposta:
  - No esperis, els meus amics vindran aviat, i t'estiraran al bastidor.
  - Per això un parell de cops més. - Kara Maara amb totes les seves forces va batre un fuet de pues i agulles a l'esquena, i després va llançar pebre vermell i sal. La cara del nen es retorçava i es retorçava com un cuc, només un esforç sobrehumà va permetre contenir el crit.
  - Bé, on són els teus amics? Dic per la simetria Et cremaré l'altre taló, és possible que el superduc no vingui avui.
  El ferro calent va tocar el peu del nen, després Kara va pressionar amb més força, esperant una estona fins que cremava el peu endurit del nen.
  - Com m'encanta l'olor del xai cantat. - Va dir en kat, dibuixant sucós a les fosses nasals, saturat d'olor d'aire cremat. Pot tallar un tros d'una cama i menjar-se'l: sembla molt apetitós.
  Us posarem brases a la boca. La Vega va cridar a crits. La noia va saltar cap endavant com una pantera, els ulls brillants i els cabells caient sobre les seves espatlles com els raigs de sol.
  Quatre botxins ajudants es van precipitar cap a ella, però van ser tallats per una tècnica d'"ales de dofins". Aleshores, amb un moviment precís, Vega va tallar un altre torturador, trencant-li el braç i separant-li el cap del cos. Angélica va caure darrere d'ella, arrossegant el superduc immobilitzat sobre les seves espatlles. Els seus ulls van caure en Oliver Twist. El nen estava cobert d'abrasions, talls i cremades. Sí, i l'aroma, que recorda a una barbacoa, no deixava cap dubte del que feia aquí un sàdic professional.
  Angélica va córrer cap a ell i li va acariciar les ferides.
  - Estimat noi, com et van maltractar els adversaris.
  Oliver va respondre amb un somriure:
  - No tinguis por, mare, ja saps que tenaç, no trigarà ni un dia a desaparèixer les ferides.
  - Això es deu al fet que t'han millorat amb dispositius especials líders que activen les cèlЈlules mare del cos.
  - Ets la seva mare, i ens has dit que són els teus germans. - Vega va ser abatut alhora per cinc lluitadors, quatre assistents i una guerrera força hàbil Kara Maara. RepelЈlent l'atac, immediatament va perforar un d'ells a l'estómac.
  - Ai, volia semblar més jove, sobretot als ulls del teu xicot perquè només és un nen.
  - T'equivoques, ja té trenta anys, només sembla un mocoso. Però no li obris la boca. Ell és meu, fa més d'un any que lluitem de la mà, i vaig decidir fermament tenir fills comuns amb ell.
  - Què és lloable. Però el meu marit va morir i va anar a caçar en aquest hemisferi de la nit. Allà és on el van acabar.
  - És horrible! Però tots som mortals. Desitjo que trobis un bon home. - Va dir la Vega, acabant amb un altre canalla. La mateixa Angèlica es va adonar que la seva parella necessitava ajuda. A més, altres dues dotzenes de lluitadors van córrer a la sala.
  Tallant amb la seva espasa, va alliberar Oliver i es va precipitar a la timonera. Les espases de les noies eren més esmolades i perfectes, eren capaços de tallar acer. Només Kara Maar tenia un acaparador no pitjor, i fins i tot va aconseguir rascar l'espatlla de Vega. Després d'haver caigut, l'Oliver Twist es va desfer ràpidament, es va alliberar de les cordes, es va aixecar amb cura: els seus talons van ser cremats pel foc i, agafant dues espases caigudes, es va precipitar a la baralla. El nen estava bullint de foc, si només hagués estat torturat massa cruelment. En moviment, va llançar pinces, cadenes, claus als combatents del duc. Heus aquí un d'ells, com a resultat d'un llançament ben apuntat, va aterrar just en la veu de Kara.
  El botxí li va agafar l'ull que palpitava, i Vega, aprofitant el moment, li va tallar el braç pel colze i va fer fora l'espasa. El nen, després d'haver emès un clic victoriós, el va agafar i, destruint dos lluitadors alhora, es va acostar a Kara. Va lluitar amb una sola espasa, un noi ben entrenat en esgrima va entendre de seguida com utilitzar-la. Va produir una tècnica de doble molí de vent senzilla però eficaç. D'un cop va treure la fulla, i amb un altre li va tallar el braç fins a l'espatlla. Kara Maara es va enfonsar al fons, inconscient pel xoc del dolor.
  - Ara, bandoler sense braços, rebeu íntegrament. Em vaig venjar a mi mateix, però altres us presentaran un compte.
  El lluitador més perillós va ser derrotat, Oliver va agafar les claus i va córrer cap al passadís lateral. Tres lluitadors de quatre braços amb espases van aparèixer al camí davant seu alhora. Van atacar a l'Oliver, un dels clics fins i tot li va esgarrapar el pit, i de l'empenta el nen es va asseure sobre els seus talons cremats. El nen, fent xiscles, ignorant el dolor, va donar un cop de puny a un d'ells a l'engonal. Aleshores, d'un salt increïble, va tallar el cap a qui el va donar. Esquivant les espases, va colpejar el segon a la cresta del casc, impressionant, i després va acabar amb un ganxo de l'esquerra. L'últim lluitador amb prou feines va tenir temps de repelЈlir els atacs del nen més ràpid, que al cap d'uns segons va enfonsar l'espasa al cor.
  - La música no va tocar durant molt de temps, el fraer no va ballar durant molt de temps! - Rient, va dir el nen. I va córrer de puntes dels peus, fent tintejar un munt de tecles.
  Les noies van continuar tallant amb forces superiors. No obstant això, el nombre de cadàvers al seu voltant va augmentar i els peus descalços de les encantadores amazones es van banyar de sang. No obstant això, cada cop arribaven més reforços als guàrdies i les noies començaven a estar amuntegades. Angélica i Vega van fer servir les dues mans i també van donar puntades de peu amb tota la seva força, però les seves nombroses ferides els van impedir moure's. Els guerrers es van retirar, i els guerrers que els envoltaven es van fer cada cop més. En el fragor de la batalla, les noies es van oblidar completament del superduc que estava inconscient, en cas contrari van intentar utilitzar-lo com a escut.
  Vega va intentar utilitzar la tècnica de registre. Va ajudar a fer caure unes quantes persones més. Tanmateix, el fet que les espases poguessin tallar l'acer hi jugava a favor. Gràcies a aquesta tecnologia. Van matar els guerrers atacants, en nombre tan gran. No obstant això, durant la lluita, en Vega va relliscar en un profund bassal de sang i gairebé va caure. Aprofitant el moment, un dels poderosos soldats del duc, de dos metres de llargada, va donar un poderós cop al cap amb una espasa.
  Si la Vega no tenia un crani tan fort amb una barreja de culicistat, simplement la van tallar. Però, de totes maneres, la sang va vessar i va caure un tall de cabells, i la mateixa noia gairebé va perdre el coneixement. Reproduint reflexivament una estocada, va perforar la gola de l'oponent. Tanmateix, la commoció cerebral li va fer mal el cap i la seva reacció va empitjorar i va perdre més cops de puny.
  No va ser gens fàcil per a Angélica, ja s'havia enganxat diverses vegades, i les lesions rebudes recentment li feien mal i feien mal. Les noies estaven esgotades, d'elles brollaven raigs de suor i sang, fluïen bellament sobre la pell de bronze.
  Vega aviat va rebre un cop al braç, li van tallar els bíceps, la jove Amazona de la dreta era vulnerable, el braç va perdre força i velocitat.
  - Sembla que ens vam quedar atrapats Angèlica, vam pujar a la batalla, sense calcular les nostres forces.
  La mateixa Angèlica va ser apunyalada al costat amb una espasa i gairebé no va poder contenir els seus gemecs.
  - Molt semblant al fet que has de morir la mort dels valents. Si creieu en els déus, pregueu-los.
  Les noies van cridar:
  - Crec només en la ment superior que pertany a l'home. I també en el fet que, havent assolit un poder ilЈlimitat, la gent mateixa podrà ressuscitar tots els morts.
  Una dotzena de mosqueters van córrer a la sala, el mosquetó encara era massa voluminós i les armes cares, el principal encara estava fred. Després d'haver calat foc a la metxa, les van dirigir cap a les noies i van donar la sala.
  Encara que Vega i Angélica van saltar a un costat, Vega va ser perforada a la cama i Angélica va ser noquejada per l'estèrnum.
  - Oh! Com crema! va cridar ella. - Sembla que no ens queda més que esperança per a la futura resurrecció. Encara que personalment creia en el Totpoderós i el cel, però no massa.
  - Totes les creences i religions són una estafa, una manera d'agafar diners. Va cridar. - Sóc un valent oficial de l'exèrcit anglès i m'espera una nova vida, però tu has marxat.
  Els mosquets van tardar a carregar-se, però encara era clar que el final era a prop. Nous tiradors van córrer i ja des d'una vintena de troncs van disparar una volea. És cert que quatre dels soldats del duc van morir per error, però Vega i Angélica van rebre noves ferides. Les seves forces es van afeblir tant que van lluitar amb dificultat. Finalment, els seus desafortunats caps van caure, els moviments de les noies sagnants es van tornar lents i es va fer evident que la següent volea seria fatal. Els mosqueters fins i tot es van acostar.
  I en aquest moment crític, seguit d'una amistosa volea d'inclinacions, sonant dolorosament familiar, almenys va cantar la veu d'Angèlica.
  Llença les cadenes de l'esclavitud del mal,
  Agafa l'espasa i esmola la fulla amb més força!
  Que els teus enemics estiguin plens d'engany,
  Però es farà lliure, el gel de l'infern es fon
  També farem feliç aquest petit món!
  La majoria dels mosqueters van morir, la resta de lluitadors es van barrejar, plegats de fletxes. La batalla va començar a bullir amb renovat vigor, els soldats del duc es van veure pressionats.
  - I el teu fill va fer bé, va alliberar els presoners i ens va ajudar. va dir la Vega.
  - I això és exactament el que esperava fins l'últim segon, perquè no va ser en va que el meu nadó va córrer per algun lloc amb les claus.
  Tanmateix, la batalla encara no havia acabat, el superduc encara tenia molts guerrers, la batalla omplia tots els passadissos. Les noies, malgrat l'esgotament extrem i les lesions, van continuar lluitant. En aquell moment, un jove alt va sortir corrents a trobar-los, amb les dues espases brillants de sang.
  - Sou vosaltres, belleses meves, com vau ser ferida.
  Què feies, dormint?
  - No, però em van prendre per teu servent i no em van deixar entrar al palau, i jo mateix no vaig voler vessar molta sang. I quan va començar l'abocador, em vaig adonar que no podia prescindir de mi. No et preocupis, m'han ensenyat l'espasa des de la infància.
  - Jo ho sé! Ets un dels mil escollits. Vega va parlar.
  Quin és el miler escollit? - va preguntar l'Angèlica.
  - Bé, és una cosa així com una elit al Golden El Dorado. - D'acord, no et distreguis, has de tallar més fort.
  Fresh Dodger, que es va fer gran durant el son, és clar, es va moure molt més ràpid que les noies esgotades. Les seves espases tallen els oponents per la meitat, tallant fulles. A poc a poc, els soldats del duc es van retirar i, tot i que la majoria dels presoners estaven turmentats i esgotats per la presó, l'odi va trair la seva força. A més, a la mateixa ciutat va esclatar un motí espontani. Molta gent tenia gana, esgotada pel despotisme i els alts impostos, però els esclaus van patir especialment dur, van ser la principal massa explosiva de l'aixecament.
  - Ja veus, la gent ens dóna suport. - Va cridar el Dodger.
  Fora dels estrets passadissos, la rebelЈlió va sortir a la superfície. El formidable nen Oliver Twist va lluitar millor que qualsevol adult, després de cadascun dels seus cops algú va caure. El canalla, al seu torn, va actuar com una autèntica màquina de la mort, però les noies demaciades van començar a quedar-se enrere.
  - Potser farem un descans. va suggerir Vega.
  - No, què ets! Sense nosaltres, l'aixecament pot sufocar-se amb la seva pròpia sang. Fortificar Golden. Angelica va cridar.
  - En la sagnant batalla que vam intentar tallar! Van caure, però es van aixecar! - En Vega es va animar i va tallar un altre soldat. va afegir Angélica mirant-la. Les noies saludaven cada cop més intensament, semblava que s'havia obert un segon vent. El canalla anava molt per davant, dues espases creuades per sobre del seu cap i semblava fer fora un arc de Sant Martí. Va ser llavors quan Angélica va recordar el superduc.
  - I on és el monstre principal?
  La Vega va girar la seva cara tacada de sang i després.
  - Molt probablement, està mort, li vaig posar una artèria caròtida!
  - Com que no hi ha res de què preocupar-se, sembla que la lluita s'allargarà, i els haurem de matar a tots.
  Arribava gent de totes bandes, fugia, brandant destrals, forques, dallas, amb un frenesí salvatge s'afanyava als odiats sàtrapes. Un home, sa com un toro, va agafar una coberta de roure en un gronxador i la va fer caure sobre dos genets que es van precipitar a tallar-los. Van sortir volant dels seus cavalls de sis potes, l'armadura de ferro va estavellar-se contra els llambordes i la sang brollava per darrere de la seva boca.
  Un altre genet va ser eliminat amb una dalla, separant el cap del cos.
  Oliver Twist s'ha convertit completament en un diable, les espases del botxí del trofeu eren meravelloses, tallar amb elles és tan fàcil com tallar herba. Però al palau del superduc, els incendis van esclatar a les seves habitacions, el fum correva per sobre de les altes torres irregulars. El canalla va ser el primer en adonar-se'n i va manar.
  - És urgent aturar el foc, sinó la riquesa que s'ha acumulat durant segles es convertirà en cendres.
  Alguns dels rebels encara no estan tan adormits com per no escoltar la veu de la raó. Tanmateix, es van veure obstaculitzats pels cavallers supervivents i nombrosos guàrdies. La batalla va ser caòtica, en algun lloc del fum el Dodger va veure un ferrer amb uns braços gruixuts com troncs, brandant un martell, uns forts lluitadors van caure dels seus cops. Van començar els robatoris massius. Maara Ace acabava de recuperar la raó i, tot i que podia manar, la seva autoritat no era incondicional. Els presoners alliberats ja havien enviat ocells a Valya Chervonny, només ell podia restaurar l'ordre revolucionari.
  De sobte, el familiar coronel Gustav va aparèixer davant del Dodger. Va dirigir una àguila de quatre ales cap al Dodger. El seu bec blindat es va obrir, deixant al descobert unes dents afilades.
  El dodger es va ajupir, esquivant el cop. Després d'haver perdut, el voltor va esgarrapar els llambordes amb les seves urpes, després va tornar a guanyar alçada i el coronel va atacar l'escolta rus amb una llança afilada.
  - Tu el final del plebeu!
  El canalla va esquivar i va tallar les potes davanteres del cavall amb la seva espasa. El cavall de sis potes va tombar el genet, i va volar com una pilota de ping-pong. El casc amb banyes va colpejar el paviment i va atordir temporalment el coronel. El canalla va decidir noblement deixar-lo recuperar, mentre ell es centrava en l'àguila.
  L'enorme ocell el va tornar a atacar, però no va ser en va que el Dodger fos un dels mil escollits, un cop exacte amb una espasa a l'ull, i l'àguila va colpejar en un atac fatal. Amb un llançament fort, el capità de l'exèrcit rus li va llançar el voltor, tacat de sang porpra.
  - Bé, la bèstia. Vaig entendre què significava tractar amb un guerrer de la Gran Rússia.
  El coronel es va aixecar lentament, amb l'espasa brillant a les mans.
  "Sóc el millor espadachín de l'exèrcit del superduc. Els plebeus lluitaran contra mi i el teu cap serà separat del teu cos.
  - Com més fort sigui l'enemic, més interessant serà la victòria! - El canalla va deixar que l'enemic finalment es recuperés, després el va atacar. El coronel va resultar ser realment un oponent molt sofisticat, que coneix molts trucs, però és inferior al Dodger en velocitat i força física. Icy, intentant guanyar el més ràpid possible, va actuar massa directe, per la qual cosa va ser castigat, Gustav va aconseguir tallar-li la galta. Aleshores, el Dodger va realitzar una combinació complexa "Mad Squid" i va ferir greument el seu homòleg.
  - Pagaràs al plebeu. va gemegar el coronel.
  Després de diversos atacs, Gustav es va tornar tan feble que en Peter li va tallar fàcilment la mà i després va colpejar la cresta del casc.
  - No està malament per a un criat. - Va dir i va caure mort.
  - Estaria encantat de servir! Servir és avorrit! - El canalla va lligar a Gustov i el va portar sota un arbre, després es va precipitar de nou al gruix. Tot un regiment de guàrdies cavalleres va entrar al negoci, i els rebels, armats a l'atzar, ho van passar malament. Barricades erigides espontàniament van sorgir als carrers, la infanteria i la cavalleria van embolicar, i la seva batalla es va fer extremadament ferotge.
  Des de lluny, a la foscor, fins i tot les quatre llunes, normalment brillants, s'amagaven darrere dels núvols de plom. El palau del superduc ja no semblava un pastís, sinó un antic edifici del Pentàgon, decorat amb dotze cúpules, i estàtues militars, sobretot hi havia molts cavallers i dracs que correien a cavall. Una flama ja s'estava travessant entre ells, una dependència va esclatar, els canons disparaven en algun lloc proper, estaven bombardejant la ciutat, destruint majoritàriament cases de pedra.
  Plut va intentar dirigir l'aixecament en una direcció més significativa i menys espontània, però ningú va voler escoltar-lo. I la infanteria ja havia trencat el palau i va fer una matança. Maara Tuz va reunir un grup de partidaris al seu voltant, va ser torturat amb estalvis i només li va tallar la pell de l'esquena.
  - Wali Chervonny on ets? - Va cridar amb tota la força. Els guàrdies l'envoltaven per tots els costats, intentant fer-lo presoner. Aquí hi ha un hàbil llançament del llaç i un home fort és derrotat, el llaç es tanca a la gola.
  - Es pren una carronya més completa. Aviat matarem tots els rebels. On són aquestes dones boges?
  La Maara va ser arrossegada com un simple bestiar, però, quan ja era desitjat, el va llançar a la gropa del cavall, una fletxa va xisclar, perforant el cap del genet. Al cap d'un parell de segons, un altre va passar volant, estirant un altre guerrer. L'as va caure i va començar a rodar, després va agafar un punyal que algú va deixar caure i va tallar la corda. Ara lluitava amb renovat vigor, tenia moltes ganes de veure qui el va rescatar.
  Després d'haver córrer una mica enrere, va veure un nen mig nu cobert de conys sagnants. Tanmateix, de seguida el va reconèixer.
  - Ets tu World Tuzok. Que el teu fill va ser molt maltractat per tu.
  El món es va balancejar amb quin esforç increïble de voluntat va aconseguir arribar a l'exterior del palau després de ser tret del bastidor. Va ser especialment dolorós trepitjar peus cremats, la cama dreta estava greument ferida. Va seguir submergint-los a l'aigua, la font va ser destruïda i les grans butllofes van baixar una mica, i semblava que les rates et roseguessin vius. Prenent la proa del guerrer ducal assassinat, va arribar a temps per ajudar el seu pare.
  - Res pare! Les cicatrius només adornen un home. El més important és que no els vaig dir res.
  El nen semblava estar orgullós d'haver suportat la tortura. Aleshores, la veritat va recordar com va cridar i gairebé es va deslligar la llengua. Gràcies a Oliver Twist pel suport moral en moments difícils.
  - Ja ets un món bastant adult i has de suportar les tortures més severes.
  - Sí, pare, però peguen i sobretot cremen els talons, costa no cridar.
  - Si vols, et donaré un bon consell. Quan siguis completament insuportable, canta. Ajuda molt, sovint m'han assotat a la meva vida. És una llàstima que no t'haguessis temperat amb un fuet per endavant, llavors qualsevol bastidor no hauria estat res per a tu.
  - Personalment prefereixo practicar amb l'arc que suportar pallisses. - El món s'imaginava com el pare amb la seva mà pesada el pega. Brr!
  - D'acord, com que avui m'has salvat, no et guanyaré, però en el futur caldrà bronzejar-te la pell.
  Van aparèixer nous guerrers, es va acostar tot un destacament, els rebels ho van passar molt difícil. En aquell moment va aparèixer un ocell semblant a un colibrí amb sis ales i un bec enganxat, tallant l'aire. Assegut i obrint la boca, va xiular.
  - Vali Chervonny, es va apropar a la ciutat, els camperols dels pobles dels voltants s'hi van unir. Demana obrir la porta des del costat del bosc de cedres.
  - Llavors cal obrir-los, on són aquestes maleïdes dones, ajudarien amb els seus tresorers. va renyar la Mara.
  - Corro darrere d'ells. va dir la Mir.
  - No pots córrer lluny amb les soles cremades. - L'ataman va descansar el seu fill - que Zvan s'apressés millor.
  L'as va xiular al noi tallant, que encara estava fresc, després d'haver evitat la tortura amb èxit.
  - Corre i troba aquelles dues dones que van iniciar aquesta rebelЈlió. Els pots reconèixer fàcilment, són preciosos i deixen enrere un munt de cadàvers. Digues-los que enviïn un atac a la Porta del Cedre.
  Amb els talons nus, el nen va anar a dur a terme la tasca. Zvan era un dels millors corredors i exploradors del destacament rebel, i Maara esperava que el noi no confongués res.
  El nen es va adonar de seguida que les noies eren on feia més calor, de fet, en el ple de la baralla, es va veure clar com les espases d'Angèlica i Vega parpellejaven. Balançant el seu sabre, ja que l'espasa de doble tall era massa pesada per a mans infantils, va aconseguir tallar el guerrer i obrir-se pas fins a les amazones.
  - Benvolguts guerrers. - Va dir, amb dificultats per parar els cops. - Ens arriben reforços, i per deixar-los entrar a la ciutat cal alliberar els accessos a les Portes del Cedre i baixar el pont.
  - Ón son ells? van preguntar les noies a l'uníson.
  - T'ho ensenyaré, segueix-me. - Va dir el noi. Submergint els peus a la sang, va córrer, deixant rastres de peus nus. - Segueix les pistes.
  Les noies, com a atletes experimentades, s'estaven recuperant sobre la marxa. Després de tallar uns quants cavallers més, van començar a córrer, avançant el noi amb força rapidesa.
  - I on volies que anéssim?
  - Us porto, aquí veuen una torre triangular, intenteu obrir-los.
  Hi havia pocs guàrdies al voltant de la porta, les forces principals lluitaven a la ciutat. Les noies, després d'haver matat quatre guerrers d'un sol cop, van lliscar per la porta. Pujant ràpidament per l'escala de cargol, van trencar el mecanisme que feia baixar el pont. Una dotzena de guàrdies en aquest moment jugaven a les cartes. En veure dues dones de cames nues, sagnades i alhora boniques, fetes xips, van fer sons de grunyit.
  - Quines maques, uneix-te a nosaltres, t'organitzarem un sexe en grup genial i abocarem vi.
  -Matem-los! - Va dir la Vega, i amb un doble cop de falç, va posar quatre borratxos alhora.
  La resta van agafar les seves espases, però ja era massa tard, les noies les van tallar com a cols.
  - Banzai! - va cridar la Vega mig en broma, tallant-li l'últim cap de les espatlles.
  Aleshores tots dos amb dificultat van girar la maneta, les enormes portes van començar a baixar, bloquejant el fossat. Criatures terribles van sorgir de l'aigua i van trencar la boca amb furia.
  - No tenen cap possibilitat, mira, ja tenen pressa per ajudar.
  Una gran horda de pagesos amb forques i dallas va irrompre a la ciutat, seguida d'un destacament partidari endurit, a jutjar per la seva roba tacada. Els guerrers van ser pintats perquè coincideixin amb el color del bosc.
  - Finalment, va arribar Vali Chervonny, no és ell? - La Vega va assenyalar amb el dit un guerrer amb armadura que galopava sobre un cavall de sis potes de color negre.
  - No, aquest és el seu assistent Discord. Zvan va respondre.
  - On és el teu líder?
  - Aquí està. - El nen va assenyalar un home enorme amb sabates de bast i amb dues espases a les mans.
  Per què es veu així?
  - Perquè els enemics no es reconeguin durant la batalla, i si tenia roba reial, el van disparar fa molt de temps.
  - Està clar, també ara semblЈlem captaires. Angelica va sospirar.
  - El més important no és el que hi ha fora, sinó el que hi ha dins. -va va escapar la Vega. "Ara ens ho passarem molt bé".
  Tot i que les noies ja estaven embullades a les cames pel cansament, es van obligar a sortir del cap.
  Chervonny estava piratejant com un dimoni, i en Vega el va cridar.
  - Gegant, vés amb compte amb el teu.
  - Qui ets?
  - La deessa que va fer tot aquest embolic.
  - De dones tots els disturbis, i vosaltres només dos.
  - Però sabem tallar, no pitjor que els homes. La Vega va aixecar les espases ensangrentades.
  - A veure, potser només ets un fanfarró. va dir en Vali.
  L'aproximació de forces noves va començar a inclinar la balança a favor dels insurgents, però va trigar molt a lluitar. Tant Vega com Aplita van ser ferits més d'una vegada, molt sovint miraven la mort a la cara, però ni un segon van frenar la seva dansa d'aniquilació. El mateix Chervonny va rebre diverses ferides, especialment sensibles, quan la seva columna va començar a ser disparada amb mosquets. I llavors les noies estaven en el seu millor moment, essent les primeres a retallar les files, silenciant els malvats depredadors. Les musculoses mans femenines estaven entumides durant molt de temps, la Vega i l'Angèlica s'aferraven a l'orgull, la qual cosa no les permetia enfonsar-se. Densament embrutats amb pipes, els rebels van entrar de nou al palau. Les forces del superduc es van esgotar i les seves tropes es retiraven, el mateix palau cremava com un gran foc.
  - Apagar urgentment l'habitatge d'aquest senglar. Hem de salvar el que ens queda. va ordenar en Vali. - A més, agafa les armes.
  Perth, amb un grup de gent fascinat per les seves gestes, va trencar la paret, on hi havia diverses bateries amb armes pesades. Van mantenir tota la ciutat a punta de pistola, destruint-la amb bales de canó enceses.
  - Seguiu-me, companys, a assaltar, a desfer!
  Prop dels canons hi havia un abocador greu, un camperol va plantar un artiller en una forca. Un altre noi, que encara semblava un adolescent, va llançar un punyal a la gola d'un oficial que cridava amb zel. Va caure, ofegant-se amb la sang. Fins i tot les dones van lluitar amb una ràbia furiosa, utilitzant sabres lleugers capturats a l'enemic o destrals, ganivets de cuina i fins i tot raspalls de dents. Un d'ells, per exemple, va tallar el ventre amb força destresa amb un ganivet que va atacar el seu guerrer. Una altra donzella va resultar ser tan seductora que va distreure els lluitadors mostrant els seus pits alts i majestuosos. El mateix Dodger fa temps que ha perdut el compte de quants va aconseguir matar en un embolic sagnant. I tanmateix, matar gent no és com dags o altres galàxies, en aquell moment només sents intoxicació pel poder, i després. No obstant això, ja ha destruït tants confederats que la sang extra és com aigua per a ell.
  - Vinga nois, empenyeu més. - El canalla dóna una puntada a l'enemic en un salt, les seves botes estan forjades amb hipertitani, això no és molt convenient a la calor, però és efectiu, els cranis esclaten per tal xoc. Llavors galopa com un autèntic karateka, doble cop i swing amb espases, immediatament quatre són morts.
  Gairebé tots els guàrdies de les armes van morir, uns quants soldats supervivents es van amagar sota els carruatges i les rodes. Els treuen i volen matar-los, però en Pere atura els més zelosos.
  - Lligar-los, i després els demanarem si volen venir al nostre costat.
  Els antics enemics estan lligats, però la ira de la gent rebel és comprensible, l'artilleria va destruir moltes cases, algunes van quedar paralitzades.
  L'últim punt seriós de defensa de la ciutat van ser els detinets. S'hi van retirar els cavallers maltrets, així com les restes dels regiments. Les parets altes llises, així com les portes blindades, impedeixen l'assalt.
  El canalla va donar l'ordre.
  - Porta artilleria, elimina la porta.
  Com que la majoria dels rebels no saben com disparar, el Dodger guia personalment les armes. Heus aquí un d'ells, el nucli més gran arrossegat amb dificultat per diverses persones. Un oficial rus pren una propina i dispara a la porta. El primer va fallar lleugerament, la bola de ferro colat va colpejar la torre. Manca de canons de calibre pesat, baixa velocitat de foc. Un tal Pere no és sense raó l'elit, decideix afegir pólvora, un dels rebels, que una vegada va servir a l'artilleria, intenta oposar-se.
  - Massa càrrega. L'arma es pot trencar.
  - No trenquis! Plut va saludar. - Mireu que gruixuda és la recámara, de seguida es veu que els mestres han treballat molt.
  Adormentant-se amb seguretat amb pols blanca, va ajudar la gent a carregar la bala de canó més pesada.
  - Bé, ara serà divertit.
  Des d'aquesta distància, és difícil colpejar directament la porta i l'enorme calibre no contribueix a la precisió, però si té èxit, hi haurà un efecte. Naturalment, has de confiar en la intuïció. El canalla va tancar els ulls i va demanar a la providència que, per regla general, feia bé a la Gran Rússia, que ajudés també en aquest assumpte.
  - Bé, nens amb Déu.
  - Que ens ajudi la Santa Mare de Déu. - van dir els rebels.
  Amb un udol, el canó va disparar una columna de flama ardent, una bola de vint quilos va estavellar contra la porta a gran velocitat.
  El ferro amb què es va forjar va esclatar, però la pròpia fundació va sobreviure.
  "Caram, de què està feta, hauré de tornar a disparar". Augmentem el càrrec.
  - No val la pena. - El tirador va alçar la veu. "El risc és massa gran, millor senyor, si tens la veu adequada per fer un parell de cops més, ni una sola porta pot suportar tants cops.
  - Bé! Però tampoc us faré una reducció de dosi.
  Després d'haver colpejat la bola de canó al canó, el Dodger va tornar a disparar, però aparentment la fortuna es va apartar d'ell, el cop va procedir a la torre, va quedar clar com volien les dents noquejades.
  El nen també tenia canons, i van grunyir amb foc. És cert que disparaven la majoria de manera inútil i a cegues.
  - Els teus nervis estan massa tensos. - Va dir el vell tirador. - Relaxa't i pensa en alguna cosa agradable.
  - De què va? - Va preguntar el Dodger irritat.
  - Sobre el fet, per exemple, que ets la meva carpeta, i el teu fill. - Va respondre provocativament el nen de nas cara, el sabre que tenia a les mans estava sagnant, i va lluitar bé.
  - I què no és una mala idea! M'agradaria tenir cinc, no deu fills per lluitar per la meva Pàtria.
  - No, potser encara ets massa jove per al meu pare, és millor que siguis el meu germà gran.
  El Dodger es va tocar la seva barbeta llisa i sense barba i va riure. Aleshores, recordant l'antic costum rus, es va creuar. La recàrrega de l'arma s'escalfa.
  - Calent! Però res, més que refrescar el cap.
  El següent nucli es va enviar amb una precisió extrema. L'enorme porta es va esfondrar i els rebels, principalment Angelica i Vega, es van precipitar a la bretxa.
  Les noies sempre han buscat dominar, i com que destacaven per la seva gran habilitat en la lluita, altres homes involuntàriament van pujar al seu nivell.
  La Vega va saltar a la part en ruïnes del parapet, fent una hèlix amb les seves espases. Trossos de carn sagnant van volar.
  - Angélica, potser tens alguna mena de droga, no sento les meves mans.
  - Tampoc estic escalfant, sigues pacient noia - seràs un ataman.
  - Els acudits infantils no són adequats aquí, estic a punt de deixar caure l'espasa.
  "Llavors el cap caurà després".
  La picadora de carn va continuar, el foc va cremar i en Vega va entrar descalç al foc diverses vegades, però no li va fer cas. Apartant els guàrdies, van irrompre al pati.
  Aquí va lluitar el mateix general Monnac, el comandant suprem de les tropes del superduc. Era molt alt, més alt que el mateix Valya Chervonny i tenia les espatlles inusualment amples. Aquí hi ha dos cavallers enormes que s'uneixen, escollint espases de doble tall com a armes. Vali era tan fort com un ós, però el seu oponent no era inferior, a més, Monnac era entrenat pels millors espadatxins del regne, i Vali actuava a la antiga. Un minut després, el general, després d'haver fet un hàbil moviment enganyós, va perforar la mà del seu rival. En Vali va desplaçar l'espasa a la mà esquerra, els seus moviments es van ralentir. I després tallant el revés trencant el pit. Chervonny es va trontollar, però aleshores en Vega va venir en la seva ajuda. La noia va parar l'atac del general, i ella mateixa va fer una marca al seu front amb una altra espasa.
  - Això és una puta! Et fotaré a tots els forats. va cridar Monnac.
  - La beina es trencarà. - La Vega va treure la llengua.
  Els cops del general van ser forts, però no prou ràpids en comparació amb els moviments de l'oficial d'intelЈligència rus. Després d'haver perdut diversos atacs, va gemegar, la sang brollava de la closca perforada, era evident que el senglar gran s'estava debilitant.
  En va creu l'enemic
  Que va aconseguir trencar els russos!
  Qui s'atreveix, ataca en la batalla,
  Els enemics seran vençuts amb furia!
  Vega va pronunciar els versos antics, poc ingenus, i va continuar l'ofensiva. Finalment, el general, que havia perdut les forces, va ensopegar i la noia li va travessar la gola amb una fulla.
  - Crec que tenia pressa: t'hauria d'haver fet presoner i haver-te violat.
  Tanmateix, l'última baralla li va treure tota la força. La noia es va trontollar i va deixar caure les espases. Aleshores una multitud brutal la va atacar, la noia va rebre dues ferides a l'estómac i una altra fulla li va tallar la galta.
  - Aquí estan els canalles! - A la Vega li tremolaven les mans, les cames també s'embolicaven i tremolaven, era evident que estava a les últimes cames. Angélica també es va esgotar i va lluitar contra cinc guerrers amb dificultat.
  - És estúpid morir a tres passes de la victòria! va murmurar en Vega.
  -Viuràs! - Va cridar l'Oliver Twist i, com un petit tigre, es va lliscar entre les fulles. Un parell d'atacs i caps trencats van volar avall.
  - Bravo nena, m'agradaria tenir un fill així.
  - I ja ho tinc! - va dir l'Angèlica, girant-se amb dificultat, va donar un cop de puny a un altre lluitador.
  La Vega va caure, ficant-se la cara a la sang i després va fer un glop. Això la va animar estranyament i es va aixecar.
  - Noi, és massa aviat per anulЈlar-me, encara puc lluitar.
  Recollint les espases caigudes, la noia es va girar, continuant alliberant les seves entranyes.
  Els guàrdies estaven clarament esgotats, alguns soldats, havent perdut el coratge, van caure de genolls i van demanar perdó, altres, al contrari, van preferir la mort a la vergonya de la captivitat. Però les seves forces es van assecar, els cops es van fer cada cop menys.
  - Renuncia! I estalviarem les vostres vides. - Va cridar en Vali Chervonny. - Deixa caure les armes abans que sigui massa tard!
  Més de la meitat dels que van lluitar desesperats van abandonar les seves fulles que s'havien tornat inútils. Només una petita part dels soldats va pronunciar amb patetisme.
  Els guàrdies no es rendeixen!
  "Llavors t'hauràs de matar!" Endavant els meus dracs, queda un últim esforç.
  Al cap de Vega i Angélica, era tronador que el nen que havia estat torturat no es veia millor, però tanmateix van caure sobre l'enemic, acabant amb les últimes restes de resistència.
  Quan, per fi, va caure l'últim guerrer traspassat per l'Àlex, es va fer un silenci de mort.
  Vega, esgotat, es va asseure en un turó de diversos cadàvers. Aplite va parlar.
  - Avemaria! Vam guanyar.
  En Vali va pujar a la bóta de vi, la va agafar, va trencar la vora i va començar a beure amb avidesa. Després es va dirigir a la resta de rebels.
  - I tu què vals. Bevem a la nostra victòria.
  Només que ara la Vega i l'Angèlica van sentir que volien menjar, fins i tot els seus estómacs tenien calambres, i les seves golas estaven seques de set.
  - Després d'una batalla gloriosa, per què no prendre un glop.
  Els rebels van començar el robatori, però Vali Chervonny els va aturar.
  - No, tota la riquesa s'ha de comptabilitzar i requisar. Ara, en comptes del duc, governarem, i tots els poders necessiten tant fons com subministraments d'aliments. - Va dir el cap dels rebels.
  - I vosaltres, noies, veniu aquí! Sou uns guerrers tan brillants i forts, però no us conec! D'on vens.
  Vega va decidir no dir la veritat. És millor saber molt i descobrir poc.
  - Som de terres llunyanes, molt més enllà de les vastes possessions de Kiram i Anglaterra, i durant molt de temps vam viure en un convent militaritzat, on s'entrenaven dones guerreres.
  - És així, però jo no sabia que hi ha gent així, i el teu monestir és gran?
  - Petit i terriblement secret.
  - I em pots mostrar personalment al mapa.
  - I no hi ha cap mapa, la seva ubicació és un secret tan sagrat que si el donem a conèixer, serem sotmesos a una maledicció terrible.
  - Bé, bé les meves secretes nimfes de guerra, us deixo que mantingueu aquest secret. I aquest noi que lluita tan bé no és el teu parent per casualitat?
  -És el meu fill!
  - Felicitats! Aquesta és una autèntica àguila i crec que amb el temps en sortirà un lluitador destacat del nen, tot i que encara ara lluita de manera magnífica.
  - El vaig entrenar jo mateix.
  - Com es diu la teva parella?
  - Sóc en Vega, el Dodger segueix amb nosaltres, no és un criat, sinó un soci igual.
  - Ho aprendré! Invitant-vos a ser els meus ajudants, us donaré un regiment a cadascun.
  "Molt agraïts, però no tenim la intenció de quedar-nos massa en aquest món, i tan bon punt acabi la nostra missió la deixarem.
  Una ombra brillava a la llunyania, un home petit poc visible va pujar al seu cavall i va galopar cap a la porta. Els seus llavis xiuxiuejaven amb astucia.
  - Sembla que són aquests dels quals parla la profecia.
  . CAPÍTOL 17
  El jove presoner assotat va intentar desesperadament serrar a través de les cadenes. Li quedava poc temps.
  Aviat el tercer flagell, i després l'execució. En un bucle, morir no és tan dolorós com humiliant. I aquí alimenten molt malament els terroristes suïcides. Pa i aigua i després una mica. I fa fred a les gruixudes parets de pedra. I el metge ni tan sols ve - va ser condemnat, així que per què tractar?
  Quan l'esgotat Oliver Twist va caure en un somni, va somiar...
  Després d'una noble festa i celebració de la victòria, es va reunir un consell de rebels. Hi van assistir els comandants dels destacaments, així com Vega, Angèlica, Plut i, sorprenentment, el jove Oliver Twist, que va ser designat per comandar un destacament format per nens i adolescents no més grans de setze anys.
  Es va parlar de l'estat actual de les coses i què fer a continuació. En primer lloc, calia restablir l'autoritat legítima a la mateixa ciutat, aturar els robatoris i la violència.
  - Ja n'he muntat una vintena de forca, on es pengen els que no es van voler sotmetre al poder del poble.
  - És cert, però encara és millor empalar lladres! va cridar el jove Oliver Twist.
  Diversos comandants d'entre els rebels van expressar la seva aprovació unànime.
  - Podeu veure immediatament que el veritable líder del poble està creixent!
  - Hi haurà apostes! - Tallar a Vali Chervonny.
  Vega va prendre la paraula.
  - Crec que no ens deixaran dormir tranquils, és possible que literalment uns dies després s'enviï aquí un enorme exèrcit, que assetjarà la ciutat.
  - No tan aviat! - Tallar a Vali Chervonny. - L'exèrcit ha d'estar muntat i equipat. A més, Naporedon té un conflicte amb Agikan, si ens tira massa força, s'arrisca a perdre totes les colònies. No, encara no fa tanta por.
  "Però, de totes maneres, és millor aguantar que ser preventiu, és millor guanyar que retirar-se amb por. Hem de marxar pel nostre compte, pel camí reposarem el nostre exèrcit a costa del poble rebel, i després conquistarem la capital de l'imperi com a pròpia.
  - Matarra és la capital del nostre país. Així que vols enderrocar el rei.
  - La necessitat ens obliga a fer-ho.
  Qui serà llavors el monarca?
  - Sí, fins i tot a tu, no m'importa.
  - Vivat Vali Emperador. Els comandants ho van aconseguir.
  - La qual cosa és molt afavoridor, jo, potser, puc estar d'acord amb la seva proposta. Com dius, és millor guanyar que retrocedir amb por.
  - Cal reunir totes les forces i mobilitzar, en primer lloc, nois a partir dels set anys. - Insertat per Oliver Twist.
  - I com reclutarem voluntaris o introduirem el reclutament?
  - Per descomptat, el deure. - Aquí els atamans estaven units. - La gent ja hi està acostumada, i el nostre exèrcit es farà més gran.
  - I estar en això.
  - A més. Angélica va entrar a la conversa. - Hem d'alliberar tots els esclaus i portar-los al nostre exèrcit.
  No tindrem esclavitud! - Tallar a Chervonny. El líder dels rebels va aixecar una gran copa d'or amb pedres i la va beure d'un glop - A partir d'ara, la servitud serà abolida per tots els germans lliures un a un.
  - I el botí s'ha de repartir a parts iguals entre tots. Oliver Twist va intervenir de nou. - Independentment dels títols.
  En Vali va dubtar, però va dir amb fermesa, agafant les mirades tenses dels seus companys d'armes.
  - Que sigui així! Votem.
  Tothom va aixecar el puny.
  - Per unanimitat!
  Dodger va xiuxiuejar a l'orella d'en Vega.
  - Per descomptat, la llibertat és meravellosa, però no ens quedem massa temps. Després de tot, tenim la tasca del nostre propi país: la Gran Bretanya.
  - Has oblidat que ens vam comprometre a tornar els seus fills Angèlica. Un és tornat, tan bon punt trobem el segon i agafem Matarra, de seguida ens convertirem en l'hemisferi de llum.
  - Pot ser que trigui massa. - En Pere va arder d'ira.
  Què estàs xiuxiuejant. va preguntar en Vali sospitosament.
  - Sobre assumptes personals. - Somrient, va respondre en Vega.
  - Això és el teu negoci. Bé, aquí teniu les principals decisions que hem pres, queda per discutir-ne els detalls.
  - El diable està en els detalls. va dir la Vega.
  - No vull semblar intrusiu, però la teva vinguda recorda una llegenda comuna sobre dos guerrers descalços amb espases que apareixeran abans de la fi del món.
  Pots pensar en nosaltres com qualsevol cosa, però de vegades les llegendes es fan realitat. va dir la Vega.
  - I no crec que siguis l'encarnació de la Mare de Déu i Azazel, però el poble hi pot creure. Així que millor no el decebreu.
  - Per què? - va preguntar l'Angèlica.
  - Perquè en aquest cas, molts guerrers senzills i religiosos s'uniran a nosaltres. Al cap i a la fi, la gent no és constant en la seva ira, sinó molt més coherent en el culte al culte.
  La noia es va abocar mig got de vi feble, es va humitejar la gola.
  - Bé, per una causa justa, estic preparat per això. Però ja saps què Vali. Angélica va dubtar.
  - No dubteu a parlar.
  -Com us sembla la ciència?
  - Jo mateix no sóc molt alfabetitzat, però crec que si és en benefici del país i dels treballadors, s'hauria de fomentar la ciència.
  - També has d'aprendre tu mateix per no quedar cec.
  - En la meva joventut, jo mateix era un esclau, i no estava a l'alçada de l'alfabetització, i després només vaig fer el que vaig lluitar, em vaig amagar de la persecució, vaig fer justícia. I si em faig rei, no se sap si tindré almenys un gra de temps lliure.
  - En l'antiguitat al nostre planeta mare hi havia un gran governant Genghis Khan. Tampoc sabia llegir ni escriure, però va aconseguir conquestes àmplies i va crear un imperi força sòlid. va dir la Vega.
  - Quin gran exemple. Pel que entenc, has volat aquí des d'estrelles llunyanes.
  - Sí, has entès bé, i el nostre imperi inclou milions de mons semblants i no semblants a tu.
  - Amb aquestes dades, sou encara més adequat per al paper de messies. Ajuda'm a guanyar el tron i faré el que em demanis.
  - Tenim un requisit per desenvolupar la ciència, destruir l'esclavitud, governar justament!
  - Tu dius una cosa, però proposa tres alhora! Chervony va riure. - D'acord, omplim les copes i bevem fins a l'èxit.
  Els Atamans van beure, inclòs Oliver Twist. El nen es va quedar una mica ebri i va parlar amb patetisme.
  - Vull ser un príncep.
  - De què estàs parlant? T'adoptaré. va dir en Vali suaument.
  - No, hauries d'estudiar a una escola normal, tan bon punt trobi el teu germà, tornarem.
  - És el teu fill? Angélica va assentir. - Llavors hauries d'escoltar la teva mare. I ara farem una altra copa i ens dispersarem entre les tropes.
  - Simplement no li dónes.
  - Per descomptat, n'hi ha prou, els nens han d'observar moderació en menjar i beure.
  Després d'haver pronunciat l'últim brindis, Chervonny va tancar la reunió. Ja al passadís Dodger va tirar Vega.
  - Llavors, per a tu, la tasca donada per la teva pàtria no significa res?
  - Ja saps, estic cansat de ser un titella submisa, vull tenir un paper decisiu almenys una vegada a la vida, arriscar-ho tot, però alliberar el planeta del domini medieval.
  - I el fet que el destí de la Pàtria depèn de la nostra missió, et passa igual?
  - No, però s'ha d'acabar l'obra començada. No podem abandonar aquesta gent en un moment crític de la història. Imagineu-vos què els espera sense nosaltres: tortura i execució.
  - I què passa amb l'Angèlica, espero que ella mateixa s'encarregui.
  "Però ella no té habilitats i coneixements militars tan extensos com nosaltres. I pel que fa a la felicitat de milions de persones, pot morir.
  "Estàs segur que una rebelЈlió violenta podria conduir a un paradís universal?" El cas només pot acabar amb un excés de sang.
  - Per això cal el nostre control perquè els no m'oblidis creixin en comptes de la sang.
  - D'acord, et donaré tres dies més, i si no acceptes deixar-los, jo mateix abandonaré el campament rebel i volaré al planeta Samsó.
  - Saps que no puc. Bé, mirem les circumstàncies.
  Els comandants es van dispersar per parts i van començar a dividir l'exèrcit en regiments. Vali Chervonny va nomenar persones provades i endurides en la lluita partidista a grans formacions, la gent mateixa va triar-ne de més petites. ParalЈlelament, es va dur a terme una revisió del palau, tot i que els locals superiors van patir incendis, els mateixos murs van sobreviure al foc i, el més important, va sobreviure un enorme soterrani, on es guardaven els colossals tresors del superduc. No obstant això, una desena de rebels van morir en el moment en què van intentar entrar a la hisenda. Els simuladors instalЈlats i les trampes amb fletxes, literalment, van cridar els nois desesperats. Vali Chervonny, però, estava content.
  - Per tant és necessari per als lladres. A partir d'ara, tots els diners són bé de la gent.
  Amb l'ajuda de barrils de pólvora, es van fer volar les trampes i davant la mirada dels rebels van aparèixer barres d'or, lingots de plata, barrils i cofres plens de monedes ben apilades. En un lloc separat hi havia pedres precioses, diamants, alguns de la mida d'una nou, robins cristalЈlins, maragdes, alguns d'ells en forma de joies o flors, àgata, topazi, safirs, perles individuals de la mida d'un ou de gallina.
  "Aquests ducs han acumulat riquesa durant segles. És hora de compartir amb la gent.
  L'omnipresent Vega i després va introduir la llengua.
  - Al meu imperi, els diamants no són molt apreciats, es produeixen en plantes industrials. Passa el mateix amb els robins, abans s'utilitzaven en làser fins que es van inventar les màquines de mega-plasma, però les maragdes valen alguna cosa.
  - En aquest cas, te'ls dono, potser per arracades?
  - No m'agrada pesar les orelles. Un simple anell és suficient!
  El subministrament d'aliments al castell, així com als magatzems de la ciutat, era important, de manera que la fam no amenaçava la revolució. En general, un clima fèrtil: tres sols alhora i plantes inusualment exuberants van permetre collir quatre vegades a l'any. Això sí, no hi havia hivern, el clima recordava a l'equatorial.
  I, curiosament, fins i tot en aquesta terra suau i peluda que supurava de greix, on n'hi havia prou de picar un pal per fer-la florir, la gent es moria de gana. El poder cruel de l'oligarquia, els impostos i els tributs exorbitants, van fer que la majoria de la gent visqués en la pobresa.
  Per tant, l'aixecament es va estendre, escampant-se per ciutats i pobles. I quan l'exèrcit de rebels es va posar en campanya, aquesta és una visió impressionant. Nombrosos rebels van sortir de la porta i es van desplaçar per l'ample camí. El canalla, però, mentre un militar professional va arruïnar les celles, era evident que els voluntaris estaven mal entrenats, estaven desfasats, tot i que els seus comandants intentaven construir-los. Entre les armes, hi ha sobretot moltes dalles endreçades que semblen amenaçadores, moltes llances, fins i tot hi ha gent armada amb banyes i porras.
  Hi ha pocs mosquets, fins i tot els primitius. En aquest tipus de força, el nivell d'armament no és més alt que en l'època d'Ivan el Terrible, el més important són les armes fredes, que donen algunes oportunitats als rebels. Però si s'enfronten a un exèrcit gran i ben equipat, seran escombrats. No hi ha prou artilleria, la majoria dels canons capturats capturats durant l'assalt de la ciutat són massa pesats, és difícil arrossegar-los. És a dir, la campanya per la corona no és més que una aposta que pot acabar amb molta sang.
  Aquí vénen les dones de les amazones locals, la majoria musculoses i grans, amb músculs bombats en el treball dur. Ells, per regla general, acompanyen els seus marits, però també hi ha dones solteres molt joves. D'aquests, Vega forma la seva pròpia guàrdia.
  Aquí hi ha una dotzena de noies més que l'envoltaven a ella i Angélica.
  - Sou uns sants! - van cridar. - Precursora de Mary i Azazel.
  La Vega està força acostumada al seu paper. Tot i que aquest dimoni no creu en Déu, pretén estar immersa en l'èxtasi religiós.
  - Creu en el Totpoderós, el càstig ha arribat al teu món. - Vega va aconseguir conèixer la llegenda en termes generals - Vaig venir aquí per fer rics els pobres i els pobres els rics!
  Això va provocar una explosió d'entusiasme entre els pobres. Eren sorollosos, movent les seves dallas.
  - Tenim igualtat de dones, també, hem de lluitar. Seré el primer a mostrar-te un exemple! La Vega va aixecar l'espasa per sobre del seu cap.
  Nombroses noies i matrones adultes van donar suport a aquest impuls, encara que en aquesta guerra mundial es considerava una professió masculina.
  El mateix Vali Chervonny es va acostar a ells. Aquesta vegada, es va enfilar a un estfín, un animal divertit que és una barreja d'un elefant i un cactus. A la part superior, on hi havia la cadira, i l'arquer amb el carro, tot estava ben retallat, però els tres troncs semblaven divertidíssims.
  L'Oliver Twist va veure un animal així per primera vegada i va treure les espines amb curiositat, després va intentar tocar, van trucar i va aconseguir alguna cosa que s'assemblava remotament a una arpa.
  El nen va aconseguir reproduir la melodia d'una marxa de l'exèrcit galant.
  - No juguis, encara que no, segueix jugant amb les teves habilitats musicals evidents.
  - T'agrada la música? - Va sorprendre l'Oliver Twist.
  És clar que no sóc un salvatge. - En Vali fins i tot es va ofendre. - Si sóc d'una família senzilla, què en penseu? incapaç de percebre la bellesa?
  - Aquest és un himne militar amb ell els soldats van a morir. Però si vols, t'interpretaré l'heroica simfonia de Beethoven dedicada a Napoleó Bonaparte.
  - Qui són ells?
  - Herois antics d'estrelles llunyanes.
  - Juga-hi.
  El nen va començar a afinar les "cordes", l'agulla de cada elefant tenia el seu propi rang. Finalment va aconseguir trobar el ritme adequat i va començar a tocar. L'enginyosa melodia de l'actuació original era impressionant. Aviat es van veure envoltats per diversos milers d'espectadors, i per unanimitat van exigir continuar.
  Chervonny va interrompre la concentració.
  - El nostre objectiu és un atac a la capital, no ens hem de quedar quiets. Patrizh es va quedar enrere, i després de la victòria escoltarem música.
  Oliver Twist, animat per l'estat d'ànim de la multitud, es va tornar tossut.
  - Deixa'm jugar a Txaikovski per a ells, aquest també és un heroi molt fort de l'antiguitat.
  - No! Girem i marxem.
  Aquí en Vega va entrar a la conversa.
  - Deixa'l jugar! També vull escoltar Txaikovski, sobretot perquè és el compositor del nostre estat progenitor!
  Vali Chervonny va dubtar, no volia discutir amb la nova santa, la seva autoritat i habilitats serien útils, però s'hauria de preservar la seva pròpia autoritat.
  Què dirà Angélica?
  - Deixa'l tocar, però aquesta serà la seva última cançó. - Va dir la bella.
  Oliver Twist va fer una bufada i després va començar a cantar. La seva veu encara no havia començat a trencar-se i, per tant, la trucada era inusualment clara.
  "I té habilitats vocals decents" - va pensar el Dodger. - "Quan també vaig cantar, és una llàstima després de la presó, vaig perdre completament la infusió".
  Però el mateix elefant de cactus semblava tenir una opinió diferent. Durant un temps es va quedar tranquil, i després com deixar anar. L'Oliver va sortir de les espines i un pilot experimentat assegut amb Valya Chervonny va agafar les regnes. Però res no va ajudar, l'animal es movia cada cop més, semblava que l'elefant s'havia tornat boig. La pell gruixuda es va tornar vermella, cosa que era un signe amenaçador per a aquest tipus d'animals. Aquí el mateix Vali no va poder resistir i va volar per darrere, probablement s'hauria trencat el coll, però el Dodger va estar alerta i va agafar el cap de l'aixecament. Però el genet va ser molt menys afortunat, d'una forta empenta va sortir volant com una bala i es va estavellar contra una palmera.
  - L'horror ha despertat! Vas ser tu qui li va portar el cantant esquinçat! - Va cridar Chervonny.
  En aquest moment, Angèlica va saltar endavant, els ullals gegants d'un enorme elefant planejaven sobre ella, fins i tot la valenta Vega va cridar. Però la noia, sense remoure's, li va posar la mà al tronc. Semblava que d'ella sortia un raig d'energia, l'elefant boig es va torçar i es va congelar, la seva pell va passar de vermell a blava. Aleshores, els seus ulls injectats de sang van adquirir una expressió significativa i el monstre amb tres troncs es va agenollar.
  Tothom es va quedar congelat, sense creure els seus ulls, hi va haver un silenci de mort, i després va esclatar amb el crit d'algú.
  - La Santa Senyora dels Elefants.
  Els crits es van aixecar, la multitud va corear.
  - L'encarnació de Maria domarà qualsevol bèstia! Glòria als sants!
  L'elefant es va inclinar i en Vali Chervonny es va asseure damunt d'ell. El líder dels rebels es va mostrar satisfet, i el nen tossut ho va aconseguir, mentre que l'autoritat d'Angèlica es va reforçar encara més, la qual cosa és objectivament al seu avantatge.
  Abans de seure, va xiuxiuejar a l'orella de l'Angèlica.
  - Quan sigui rei, t'oferiré que siguis la meva dona.
  va respondre la noia.
  - Per casar-se cal amor.
  Vali va exhalar.
  - T'estimo molt.
  - Encara no et tinc.
  - La paraula encara inspira esperança.
  Llavors, Vali va mirar en Dodger amb gelosia, aquest jove no és el seu competidor?
  Però aleshores, agafant la mirada de la Vega, es va adonar que eren més aviat parella amb ella. Així el mira aquesta tigressa, una mirada plena de gelosia i admiració. És cert que realment sent l'encant creixent d'Angèlica, era una dona que volia veure com la seva dona, forta, intelЈligent, valenta, capaç de compartir la càrrega del líder, i en el futur, si Déu ajuda, i el rei. El seu fill, per descomptat, no és sucre, tot i que un noi fort, que es va comportar amb valentia sota la tortura, un excelЈlent lluitador, però encara una mena de desconegut. D'altra banda, si fos de la seva sang, en Vali es consideraria un pare feliç.
  Oliver Twisty, mentrestant, estava construint els seus guàrdies juvenils. Aquells companys que frenaven i no escoltaven bé les ordres, els ensenyava amb el puny. Els rastres de tortura al seu cos van desaparèixer completament, i fins i tot els nens el van mirar com si fos un miracle i van fer tot el possible per obeir. El món de Tuzok encara no es va recuperar de la tortura, una de les seves cames es va cremar i es va embenar, com a resultat de la qual cosa l'adolescent coixejava, però els fuets no fan tanta por. I tanmateix, perquè no frenés, el nen va ser pujat a un carro.
  L'Oliver Twist es va córrer al seu voltant com un diable, va fer señas al seu amic i després va tornar al seu grup. Caldrà esbrinar quin és el secret i per què es va recuperar tan ràpidament. Pel que sembla, la gent de les estrelles té una màgia especial o un art de curar inusual. Mentrestant, el vigilarà de prop la campanya. Tanmateix, el principal perill ve de l'Ordre de la Boca del Lleó, aquesta és una força gran i insidiosa. També poden enverinar, així que si Aplita tingués una conspiració contra els verins, llavors estaria tranquil. Si ho penseu, primer haurien d'eliminar aquestes noies, que estan llançant un repte dolorosament agut a les autoritats del Gran Germà.
  I si tenen èxit, llavors l'ordre pot recórrer a ell Chervonny per demanar ajuda.
  - Menys que la corona reial, no hi estic d'acord. diu en Vali en veu alta.
  Angélica el sent, immediatament salta sobre l'elefant i l'interromp.
  - Vam començar una rebelЈlió pel bé de la corona? El nostre objectiu és la llibertat i la justícia.
  - És clar, però perquè el país no s'enfonsi en l'anarquia, algú ha de ser el rei.
  - Qui esdevingui ha de tenir totes les qualitats d'un monarca.
  "Però ja has decidit que em convertiré en monarca.
  "Però sota el meu control, jo mateix et guiaré al Matarra.
  - Gràcies fill de l'inframón. - va dir en Vali mig en broma.
  - Has oblidat que ara sóc un sant. I si és així, llavors m'has d'obeir, perquè Maria és més gran que qualsevol rei terrenal.
  - En aquest cas, tornes a tenir raó que puc ser un simple mortal. Parlem millor del pla per a més guerra, vaig decidir enviar els meus regiments a la ciutat de Loistrog, aquest és el punt clau on conflueixen totes les carreteres. Des d'allà podem obrir una ruta directa a Matarre.
  - Hi ha una guarnició molt forta i moltes armes. Primer us aconsellaria que camineu per la línia Facet, hi ha moltes fàbriques militars, reompliríem notablement el nostre arsenal.
  - Les fàbriques estan ben fortificades, hi perdrem massa gent i temps.
  - Crec que els mateixos treballadors s'aixecaran i ens obriran les portes.
  - Entre els que treballen a les cambres del darrere i a les mines, sí que hi ha molts esclaus, però els treballadors durs contractats realment no volien unir-se a la meva colla.
  - Això és perquè, a diferència dels esclaus fugitius, que no tenen res a perdre més que cadenes, tenen famílies, i només els més desesperats poden posar-los sota la destral.
  - Potser tens raó, abans d'anar a la capital no podem prescindir de les armes. Vali es va girar. - I aquí girem la bifurcació, on vas aconsellar.
  Un enorme marcador de granit tallat mostrava les indicacions. La capital Matarre encara es trobava a més de cinc-cents quilòmetres de distància. I al llarg de les vores hi havia terres riques i densament poblades.
  Les tropes es van dirigir a les fàbriques, va ser necessari reposar les existències d'armes i mosquetes. En Peter va arruïnar cada cop més les celles; l'aixecament s'allargava clarament. Pel camí hi havia el fort Sinhor, molt gran, antic, però ben fortificat amb una forta guarnició i canons de llarg abast. Era molt difícil envoltar-lo. Per no perdre molt de temps, l'Angèlica i la Vega van anar a buscar un truc. Portant amb ells un barril de pólvora, tots dos es van dirigir cap a la porta.
  La rasa era profunda, el pont aixecat, semblava que els soldats locals havien estat avisats d'un aixecament. L'oficial superior, el major Fonol, va examinar l'entorn a través d'un espia. La nit anterior havia estat dura, en estar en un estat d'embriaguesa considerable, va contractar dues prostitutes, amb l'esperança d'un descans regal. I li van relliscar alguna cosa, el major "es va desmaiar", i al matí es va despertar sense diners amb mal de cap. I com que sempre anava sense un cèntim a la butxaca tot, baixant-ho en tavernes i establiments de joc, s'emborratxava, ho aconseguia, només a costa d'un altre en préstecs. En aquest moment, les parelles de vins s'han dissipat completament, ha arribat el "residus". Ara, sobretot, volia beure i tastar la carícia d'una dona. Tenia la gola seca, l'engonal li feia un mal insoportable, les temples li feien mal com si s'hi hagués abocat plom fos.
  - Nois, doneu-me almenys una copa de vi.
  Capità, Kvas va trencar.
  - Fa una setmana que no hi ha repartiment, és un anatema, el magatzem vermell amb vi s'ha destrossat, nosaltres mateixos ens morim de set.
  - Jo personalment tallaria les orelles de Chervonny. On pots aconseguir alcohol?
  - Per diners, cap problema.
  - Diners! Vaja, diable, per què t'has plantejat una abominació com els diners en efectiu?
  - Així és com veu Déu que es disposa quan un està malament a gust amb un altre.
  - Bé, per què em fa mal?
  - Comet molts errors.
  Sortint de darrere del bosc frondós, dues noies encantadores s'hi acostaven.
  - Ja tinc errors. Les belleses del bosc semblen ser-ho.
  - Deixa'm veure. - El capità va apuntar amb un telescopi.
  - Vaja, mai havia vist gent tan bonica. No les dones flors de primavera.
  - És un miracle, però el que porten amb ells.
  - Un barril, i bastant gran.
  "Hi ha d'haver-hi una beguda divina, i les donzelles són realment deesses. - Va dir el major, aferrat a la canonada.
  Les noies es van acostar al fossat i es van posar davant de la porta amb les seves veus sonores que cridaven.
  - Guàrdies, si us plau, obriu la porta a les dones.
  El major els va devorar literalment amb els ulls durant tres dies com un gall sense menjar.
  - És clar, obriu-los, ordeno baixar el pont.
  - Què passa amb l'amenaça dels rebels?
  - Aquí tenim dues bateries potents amb pistoles pesades, i tots els trossos de terra han estat disparats, i en general sempre tindrem temps de treure el pont. No voleu clavar una estaca entre les seves cames esveltes, oi?
  Realment bronzejada, com fosa en bronze, les cames de les noies estaven nues gairebé fins als malucs. Quant podien donar plaer a un home cansat de l'abstinència. Les robes modestes pràcticament no amagaven les seves figures, s'assemblaven a estàtues, però no fredes, sinó vives, tremolants, capaços de donar el més fort plaer esbojarrat.
  En Fonol salivava, i personalment va córrer cap als guàrdies instigant-los, després es va arremangar i va girar el volant amb les seves pròpies mans.
  Finalment, les fabuloses noies, copejant els seus peus cisellats nus, van creuar el pont, pel que sembla, eren molt fortes, si arrossegaven un canó bastant gran sobre rodes sense gaire esforç.
  El capità i el major van córrer primer i Fonol, sense poder resistir, va posar la mà a la cuixa de Vega. La noia li va tornar el somriure i li va treure la mà amb cura.
  - Arribarà el moment d'una hora d'amor amb tu, però mentrestant, vols saciar la teva set?
  - És clar, la gola està tota seca.
  En Vega va desenroscar l'aixeta amb cura, abocant una tassa plena per al major. En un barril de pólvora, per si de cas, es va quedar un recipient de vi, i de cop ho comprovaran.
  El capità el va seguir. Angèlica va intervenir.
  - Ens agradaria que tots els tiradors de la bateria de la fortalesa tastés el vi. I aleshores els pobres van llanguir sense alcohol.
  - Què és just.
  "A més, portem massa temps arrossegant aquest barril i, per tant, no pretenem tractar ningú gratis.
  - Per descomptat, se us pagarà generosament.
  Les noies van arrossegar la seva càrrega mortal fins a les piles. Tot el seu pla es basava en el fet que posaria fora de joc una sèrie de canons que sostenien una vall plana a punta de pistola.
  En el camí, es van trobar amb alegres guerrers, van riure i van convidar a les noies a caminar amb elles, algunes de les més atrevides van intentar tocar i tocar sobretot els seus pits. Per a la seva vergonya, la Vega va sentir el desig, se li van inflar els pits. Tot i així, és un gran plaer per a una dona sentir la carícia d'un home.
  - Nois, no tots alhora, poseu-vos a la cua. - Ella va dir. - Sí, i almenys preparar una mica d'or.
  - Per com tu i dos d'or no és una llàstima.
  - Malgrat la meva joventut, ja tinc experiència i puc atendre una vintena de persones alhora. - Va dir la Vega, i mentrestant ella mateixa, mirant bé on eren més a prop els barrils de pólvora.
  - Tria'm, sóc el més fort.
  - Em consideren la més bella del regiment, així que hauria de ser la primera.
  - I mira'm el pit fins a tres creus.
  - Sí, ets vell, els joves haurien de rebre la seva part primer.
  Angélica també va ser palpitada, però a diferència de la Vega, no va ser agradable, perquè tenia una educació molt més estricta. I ella volia desfer-se d'aquestes cares de luxúria el més aviat possible. Voleu-los a l'infern i oblideu-los. On són aquests maleïts barrils, potser el magatzem és en un lloc completament diferent, i no al costat de les pistoles?
  I aquí estan, quants d'ells, l'Angèlica estava encantada. Els nadius encara no brillen amb intelЈligència o tenen excés de confiança en si mateixos. És cert que les espitlleres són estretes, les armes en si estan ben protegides dels bombardeigs, fins i tot hi ha escuts forjats. Per tant, la probabilitat de derrota d'un nucli aleatori és petita. Però, de totes maneres, emmagatzemar tanta pólvora en un sol lloc no és tan acurat, caldrà tenir-ho en compte en una guerra futura.
  - Benvolguts meus, abans de començar la festa us explicaré una història de la meva pròpia experiència. Vols saber com estimava els nois. Va cridar.
  - És clar que sí! - En resposta, els lluitadors van bordar en cor.
  Angélica va posar el canó més a prop dels altres, si explota, detonen tots alhora, l'àcid dins del fusible hauria de funcionar exactament per minut, no debades està enganxat al rellotge.
  Els ulls d'en Vega brillaven, en previsió d'un atac terrorista. L'Angèlica també estava nerviosa i, per treure'n la tensió, es va abocar una mica de vi i després se'l va beure d'un glop. El seu cos fantàstic i musculós estava cobert de gotes de suor, i la pell de les seves cames va començar a semblar una dispersió de perles.
  L'últim clic i és el moment de rodar.
  La Vega, per la seva banda, va començar a explicar una història clarament fictícia sobre com treballava en un bordell. Era evident que la seva història era un èxit, els soldats estaven tremolants i emocionats.
  - N'eren quatre alhora, d'ells emanava una olor de suor forta, feia temps que estava mullat, i volia sentir amb la llengua les seves virtuts calentes.
  En aquell moment, Vega va sentir pena per aquests nois, molts dels quals eren joves i guapos. En un minut, no més, moriran, el seu camí vital s'interromprà de la manera més terrible. I ella i Angélica seran les culpables. Ara, quantes persones va interrompre, de diverses maneres, fins i tot si sentia pena per ella, llavors tot es va oblidar molt ràpidament. Però ara ha atacat tanta llàstima que fins i tot han sortit llàgrimes. Cal subjectar-se per no trair-se, però Vega va sentir que no hi havia gaire més i esclatarien en tres rierols.
  - Déu, per què la gent necessita guerres? va xiuxiuejar.
  - Bé, per què vas interrompre, continua, es van sentir veus. Ens agrada molt el que va passar després?!
  - Ho sento, valents guerrers. Però he begut massa i he de fer pipí. va dir la Vega. Angélica va córrer cap a ella.
  - La meva bufeta també està plena, espera'ns un minut, estem corrent.
  - Preneu-ho amb calma aquí mateix. - va cridar el coronel de bigotis grisos.
  - No, com pots, som dones cultes.
  Les noies van córrer perquè els seus talons una mica polsosos lluïssin, abans de la caminada, la Vega i l'Angèlica es van rentar els peus a fons. Ara el més important és tenir temps per marxar, i alhora no deixar que s'aixequi el pont.
  Aquí és la torre, on funciona el mecanisme d'elevació. Les noies s'hi topen i en aquell moment se sent una gran explosió. Les parets divergeixen a l'instant amb moltes esquerdes, i l'ona explosiva recull les joves amazones i llança un fossat.
  Criatures terribles semblants als cocodrils amb dos caps i tres fileres, dents, piranyes verinoses, amb la boca de rata i el nas afilat com un trencaclosques, s'acosten contra ells.
  Diuen que la por desperta forces addicionals, una persona en aquest cas utilitza els músculs al cent per cent. Així va succeir en aquest cas, les noies es van guanyar desesperadament les mans i els peus, només els van colpejar les dents, es van rascar lleugerament les cames. Aleshores van saltar amb totes les seves forces, aferrats a la vora del fossat. Utilitzant quatre extremitats alhora, es van arrossegar per la paret irregular, semblant als homes aranya.
  Tot i que la superfície rocosa era relliscosa, les cames van caure una vegada i una altra, però per algun miracle les noies es van quedar a la superfície llisosa. Com més experimentat va pujar el Vega primer, moltes hores d'entrenament a l'entrenament no van ser en va. Però Angélica en l'últim moment va trencar amb un crit salvatge. La Vega amb prou feines va tenir temps d'agafar-la pels cabells.
  - Has fet mal. - Orala Angélica.
  - Quina és la millor manera de deixar-te anar? - irònic Vega.
  En treure'l, el va colЈlocar a la superfície de pedra. Angélica es va tocar el cap de manera reflexiva, com normal, tot el cabell està intacte.
  - Genial, gràcies per salvar-me, i ara anem a la batalla.
  El pont ja havia començat a aixecar-se i els rebels s'hi van afanyar amb totes les seves forces.
  Dues noies desarmades es van precipitar cap al guàrdia dempeus a l'entrada. Hi havia uns deu guàrdies, però no s'esperaven que fossin atacats per les dues dones enfadades. A més, el pit de l'Angèlica va quedar al descobert com a conseqüència de l'explosió. Tres soldats, llençant les armes, es van precipitar cap a ella intentant violar-la.
  La noia, saltant, va donar un cop de puny als dos pervertits a l'engonal amb dues cames alhora. I els tercers dits als ulls. Així, tres combatents van quedar fora de combat alhora. La Vega no li va cedir, accelerant, va donar un cop de puny amb les cames nues, dues a la mandíbula, i una altra amb el palmell a la gola. Així, sis de cada deu es van retirar en un segon. Aleshores, recollint les espases caigudes, Angélica i Vega van caure sobre les quatre restants.
  Les noies es van moure tan ràpidament que els soldats experimentats no podien seguir els seus moviments. Després d'haver dut a terme la tècnica de la "Papallona borratxo", la Vega va matar a un lluitador i després, després d'haver fet un cargol, va matar el segon. Aplita, al seu torn, va realitzar magistralment la tècnica del "Mad Fan", com a resultat de la qual es van tallar dos caps.
  - Així és com la primera aposta que batem amb brillantor. - Va dir la Vega.
  Agafant dues espases, les noies van entrar corrents. Allà van tallar els cossos dels soldats, com una part d'acer meravellosa, una part de bosc viu. Els seus peus descalços s'esfondraven entre els bassals de sang, deixant petjades visibles. La torre mateixa estava esquerdada, el mecanisme d'elevació enganxat i s'aixecaven amb un esforç. Realitzant simultàniament la tècnica del "Triple Whirlwind", Vega i Aplita, estirant set guerrers alhora, van irrompre a l'habitació. El major Fonola va somriure al principi, i després, en veure les espases ensangrentades, es va posar pàlЈlid i es va agenollar.
  Faré el que vulguis, només que no em matis.
  - Primer has de baixar el pont.
  La Vega va allunyar el major i es va llançar al volant amb força. Angelica va matar dos guerrers recalcitrants més amb Ragged Stone.
  . CAPÍTOL 18
  Oliver va ser severament assotat. En el tercer tall, no només s'abocava sal a la ferida amb un fuet, sinó que s'aplicaven tires de ferro roent a les plantes nues del nen. I gairebé paralitzat. Fa molt mal quan cremen els talons, i una mica més i el pit nu.
  En una celЈla freda i fosca plena de rates i aranyes, Oliver va trobar consol només dormint.
  I hi havia alguna cosa a veure.
  El pont anava baixant lentament, la roda estava atapeïda, mal lubricada. Mentrestant, els rebels ja havien saltat a la clariana, corrent cap a la placa de ferro. El primer a saltar al pont al mateix temps, trencant el seu oponent, va ser el Dodger, va córrer a cavall, seguit de la resta. Angelica i Vega, per la seva banda, van haver de lluitar amb forces superiors. Els lluitadors van volar cap a ells, caminaven amb força, les noies es van tallar el cos, com si cogombres en vinagre, colpejant-los de llarg. Els arquers eren els més perillosos, però no se'ls deixava girar, hi havia massa gent. Tanmateix, amb un nombre tan gran d'enemics, era massa difícil contenir-los. A l'espera que el pont baixés completament, en Vega va llançar una torxa al volant, va esclatar i va encendre una flama vermella.
  - Aguanta'ls un minut més, Angèlica, i després ens podrem marxar. va cridar ella.
  La Vega va ser ferida a l'espatlla i es va rascar lleugerament el pit, l'Angèlica va ser colpejada amb una cadena a les cames nues, la noia va coixejar un parell de segons, i després va reunir la seva voluntat en un puny i va continuar la lluita.
  Després d'haver fet una estocada, en va reduir dos alhora, i la Vega va colpejar el coll amb el peu en un salt.
  - Tallar amb les dues mans i amb els peus. Saltar més sovint.
  - Sóc professional del karate, sembla que aquest art és una novetat per a ells, així que batem més fort.
  Descalços, molt esvelts, les cames musculoses de les noies brillaven, repartint cops, derrocant els enemics. Com Vega aviat es va adonar, el més efectiu va ser xocar a l'engonal amb un swing curt. Això sol provocar un xoc permanent. I és més segur per a tu, sinó, durant el tocadiscos, la Vega va colpejar dolorosamente l'espasa amb el peu, la sang va vessar, la pell es va tallar. La noia en resposta va colpejar el guerrer amb l'empunyadura de l'espasa a la templa, després va perforar un altre adversari amb la fulla.
  En veure que la roda ja estava en flames i que la corda gairebé s'havia cremat, l'Angèlica la va picar i va començar a retirar-se. En adonar-se d'això, la Vega també es va aixecar. Les dues noies, després d'haver rebut unes rascades més, van anar a la porta del costat i van començar a pujar les escales.
  Aquí els seus enemics ho van tenir més difícil, ja que no podien aprofitar l'avantatge numèric i girar-se. Vega i Angélica van aguantar amb èxit. Mentrestant, els rebels ja s'apoderaven dels passadissos, tallant les files discordants dels enemics.
  Un dels primers a irrompre a la fortalesa va ser Oliver, es va precipitar furiós als udols de l'enemic. El nen era un autèntic diable, utilitzant dues espases alhora. Amb pantalons curts, flexibles com una cobra, va tallar i picar, fent servir trucs apresos. Així que es va trobar amb un cavaller força fort, el baró Phobek. Com que era un espadachín experimentat, el baró creia que podia fer front al nen sense gaire dificultat. Però, en realitat, Oliver Twist va resultar ser més hàbil i només una cota de malla dissenyada amb habilitat va salvar Phobek de la mort al primer atac.
  Sortint amb destresa, esquivant i botant, el noi va colpejar un parell de cops a l'enemic a les costelles, després, després de realitzar la tècnica de "Ladies' Fan", va tallar el coll. Però el coll del bou cobert amb una capa de metall va sobreviure. A més, l'escuder que va entrar a la batalla va llançar un punyal, Oliver Twist va esquivar, però la pell es va tallar lleugerament.
  - Posa't en el més insidios. - I bussejant, va tallar el cap de l'escuder amb un cop fort.
  El baró es va sorprendre, i va moure l'espasa amb massa zel, era evident que estava enfadat.
  - Et tallaré a trossos, cadell, i baixaré la pell al tambor. El nen va saltar, evitant la fulla, va colpejar el peu nu a l'engonal, però va topar amb una placa blindada. No obstant això, el cop va ser tan fort que va cedir, estrenyent dolorosamente les boles del baró.
  - Agafa'l! - Ordenat amb un udol Phobek.
  Però Oliver Twist va dur a terme un triple molí amb dues espases, omplint les dues primeres, després la tècnica Ragged Butterfly, acabant tres més amb un cop final.
  - Bé, van agafar molt. - El nen va fer un nas. De nou es van reunir amb els barons un a un. Aquí el noi va decidir recórrer a la tècnica "Mad Brush", després d'haver realitzat clarament una sèrie de moviments, va colpejar Phobek directament a l'ull. El cop va ser tan fort i precís que la fulla va sortir per la part posterior del cap.
  - Un gamberro més es va fer menys. -Oliver, va netejar la fulla del fullatge, va continuar el seu atac impetuós.
  El canalla també va lluitar de manera magnífica, de cada un dels seus cops segur que algú cauria, i va colpejar de la mateixa manera que l'Oliver amb dues espases alhora.
  Com que, però, era més pesat i amb més experiència que ell, va matar molt més. Les torres més properes es van netejar amb força rapidesa, però a l'interior de la fortalesa feia calor. La guarnició era forta, i molts dels rebels estaven armats a l'atzar. Va ser especialment difícil quan els mosqueters van disparar una volea. Més de dues-centes persones es van desplomar amb gemecs i crits. Però el Dodger no va perdre el cap, va arrossegar els rebels amb ell, i abans que els soldats tinguessin temps de tornar a carregar, un paquet va córrer cap al fons. Va començar una baralla i en aquestes condicions, destrals, forques, caus eren bones armes, en el combat cos a cos, els mosqueters locals, a diferència dels herois de Dumas, no eren gens forts. Més perillosos eren els cavallers i la infanteria blindada. Van lluitar amb més habilitat, i aviat tota la zona va quedar plena de cadàvers.
  El canalla, que destacava entre els altres per la seva proesa, va ser la primera víctima que anaven a posar a l'altar. Estava envoltat per tots costats, van intentar trepitjar, cavalls. El canalla saltava amunt i avall, piquejava les potes dels cavalls, les seves espases més esmolades no donaven cambra a ningú. Aquí vuit genets van saltar sobre ell alhora, dos van ser assassinats amb espases i dos més van ser assolits a cops de peu, i el cinquè Dodger li va colpejar el cap. Un cop fort del front al nas és capaç d'enderrocar qualsevol. I els altres tres van ser rematats per cops posteriors. Vali Chervonny també va lluitar entre els primers, és clar, no era tan ràpid com el Dodger, però era de gran estatura i podia colpejar als seus oponents a causa de la massa. La seva gran destral a dues mans va tallar els cavallers a terra, no poques vegades, i l'escut no va poder suportar un cop tan poderós. No obstant això, en un moment donat, Valya Chervonny va ser envoltada per tots els costats i fins i tot ferida greument. El gegant es va trontollar i se li va tirar un llaç al coll, estirant brutalment la corda. El líder dels rebels gairebé va perdre el coneixement, va caure de genolls. Set persones de seguida van agafar el llaç, la corda era molt forta, i van arrossegar Chervonny com una tapa.
  On et porten els gegants? - de sobte li va cridar per l'orella. - Ets bestiar.
  Dues noies encantadores van saltar amb una sortida corrent i van colpejar els genets juntes. Les noies estaven mig nues, el vestit curt de l'Angèlica estava esquinçat i tallat, i la Vega se'l va llençar completament, quedant-se amb les calces. Molts cavallers, oblidant-se de la batalla, devoraven amb els seus ulls les belleses, que de seguida van pagar, rebent cops brutals que tallaven caps i membres.
  - Tirem cap amunt nois, l'enemic no ha deixat gaire temps. - Vega va agafar el ritme.
  Des dels terrats van intentar disparar-los, però els revoltats els van fer caure ells mateixos, arrossegant-se i donant cops de puny als oponents. Pere, als dos anys, va estirar la seva primera fletxa i, per tant, quan l'embat de l'enemic es va afeblir lleugerament, va començar a llançar fletxes una darrere l'altra.
  Mir Tuzok es va posar al seu costat, el nen encara coixejava una mica, però el cos jove es recuperava ràpidament. L'adolescent ja no estava mal picat, però va disparar encara millor. Era visible com els soldats enemics, després d'haver rebut un punt a l'estómac, el pit o la cuixa, s'acomodaven sense problemes. Alguns d'ells s'enfadaven i es movien si la fletxa no colpejava immediatament un òrgan vital. Fins i tot el Dodger es va sorprendre.
  - No trobes a faltar?
  El nen va assentir.
  - Això és el que tinc des dels primers anys, fins i tot quan era un nen petit, pràcticament no em feia ni tan sols els objectius més petits.
  - És el teu talent genètic.
  - Ho sento, què?
  L'antic lladre va explicar:
  - Bé, va ser la natura la que et va donar des del naixement la capacitat de disparar perfectament, fins i tot de manera fenomenal!
  - Encara m'he entrenat molt, molts nois del nostre regiment ja tiren bé, només que no tothom pot estirar la corda de l'arc, però jo sí.
  Mir Tuzok va mostrar bíceps en relleu.
  - D'acord, dispara, i no tallaré gaire.
  Les files de cavallers i guàrdies es van reduir ràpidament i, finalment, el Dodger va ser el primer a aconseguir tallar la bandera. Al seu voltant eren denses files de llançadors, i el seu conegut heroi, el comte Cavazza, els dirigia.
  Aquesta entitat massiva, amb una rialla, va conèixer un Dodger no especialment gran, que s'assemblava a un adolescent imberbe.
  - On vas, xulo - cansat de viure. - Encara ets tan petit.
  - Ets un gran armari que cau molt fort. - Va cridar el Dodger. - Bé, intentem ficar-me el nas.
  - Me la posaré a la mà, i donaré una bufetada a l'altra. va grunyir el noi de gairebé vuit peus d'alçada.
  - Història familiar. De qui ho vaig sentir? Ah, del monstre de set caps.
  - No hi ha dracs, tots són contes de fades. El cavaller va continuar rugint. - I aquí estic, i el meu puny és com el teu cap.
  A veure què li passa quan el talle. Es pot encongir. - El canalla, havent-se capbussat i amb força habilitat, va tallar sota el genoll.
  Una ròtula va salvar el cavaller de la mutilació; no estava fosa de ferro, sinó de bronze verd molt car. Per tant, només li van tallar una mica, va sortir sang.
  La carcassa, que pesava ben vint quilos, va riure.
  - Sí, només ets un mosquit, bé, has aconseguit picar-me, però a què serveix.
  "Ets gran, però maldestre, i un nen pot manejar-te. El canalla, allunyant-se ràpidament de l'espasa de dos metres de llargada, va saltar a l'aire i va colpejar el casc. Es va sentir un so del fort cop, però el gegant ni tan sols es va trontollar.
  El canalla, al seu torn, amb prou feines se'n va anar, un enorme gos de cadena es va precipitar cap a ell. Els seus grans ullals, com els d'un tigre, gairebé se li tancaven a la gola. El canalla va colpejar els dits als ulls del monstre i després li va tallar el coll. No hi havia cap armadura al gos, i el cap va sortir volant, colpejant Cavazza a la tassa.
  Això va produir un efecte sobre el gegant similar a com s'aboca un reactiu a l'àcid. Va esclatar i va fer moure l'espasa tan desesperadament que va matar a tres dels seus propis soldats.
  - Molt bé per ajudar-me. - Dodger picat.
  Llavors el va atacar, el lladre-capità anglès amb dificultat va colpejar l'espasa i va llançar la fulla a la cara de l'oponent. Va udolar, un tall carmesí li va tapar els ulls i el comte, furiós, va clavar l'arma a terra fins a l'empunyadura.
  El canalla va riure quan va veure que el seu oponent empenyia, intentant estirar l'espasa.
  Aleshores, sense pressa, es va acostar a l'enemic i va ficar la barbeta a la barbeta.
  - Rendir-se o morir.
  En aquell moment, un precís tret de mosquet li va destrossar la mà, i un dels criats de Cavazza es va llançar als peus del Trickster. Abans que el capità rus tingués temps de recuperar la raó, es va trobar premut a terra, amb una carcassa massiva planant sobre ell.
  Tant si et rendeixes com si no, moriràs de totes maneres. - va murmurar un musell ronc que feia olor.
  Aleshores el comte es va posar un punyal a la cara i va començar a tallar-li l'orella. Va ser molt dolorós i més desesperat va donar a Rússia un nou poder. Pere va gemegar, amb totes les seves forces es va esforçar el cos, arrancant lleugerament l'enemic i amb el palmell supervivent, va ficar els dits a la poma d'Adam, utilitzant la tècnica del "palm d'acer". Cavazza es va caure, un cop precís el va colpejar just a l'artèria caròtida. Afegint-se una vegada més al temple amb l'empunyadura de l'espasa, el Dodger va llençar la carcassa. Un dels seus braços no funcionava, però l'altre estava en plena força. Amb ell, va tallar prestatges aprimats. Vega i Angélica van lluitar colze a colze mà a mà.
  Era evident com d'abundant les noies estaven esquitxades de sang, no obstant això, la Vega va sacsejar el seu bust nu i, sense vergonya ni vergonya per molts centenars d'homes. Tanmateix, mentre els enemics l'atacaven, era tolerable, però quan un jove que lluitava a les files dels rebels la va agafar pel mugró i li va donar una forta bufetada a la cara, de sobte es va avergonyir molt i va abandonar el camp de batalla per uns moments per tirar una arpillera gruixuda.
  Angélica no va poder resistir la broma.
  - Tens por de refredar-te al pit?
  "No vull donar als meus enemics més honor del que mereixen. - Tallar a Vega.
  La batalla es va traslladar a poc a poc de la plaça a un grup d'ales i restaurants de fortalesa. S'hi emmagatzemaven grans estocs de vi, i per això els cavallers i els soldats mercenaris van lluitar per ells amb una fúria particular. Es va veure com les torres altes pujaven al cel i les dependències arruïnades giraven. Es van disparar diversos trets des dels canons, però les armes van colpejar a cegues, a més, en la baralla resultant va ser fàcil ferir el vostre. El propi fort, als raigs de tres lluminàries, presentava un espectacle agressivament tràgic, des d'una alçada semblava que la gent eren com formigues que mosseguen a causa d'una mosca morta.
  El canalla va entrar per aquí, i amb una mà va continuar trinxant la carn. El nen Oliver Twist venia d'una direcció completament diferent, fins ara ha aconseguit evitar lesions greus. Encara que estava cansat, encara va saltar alt, mostrant les meravelles i la destresa d'una mangosta. Així, van estrènyer l'anell a la gola del rival. El comandant de la guarnició, el magre general Purdaro, no era especialment alt, no tenia l'aspecte més belЈligerant i una panxa de cervesa per començar.
  Va preferir amagar-se a esquenes dels seus soldats, evitant una baralla. En sentir que feia olor de calor, el general va agafar diverses bosses de diamants, encara no podia portar tot el tresor del fort, i només buscava un moment per escapar. Tan tranquilament es va dirigir cap a la porta. Per a la seva desgràcia, fins i tot mentre lluitava, Oliver Twist va continuar inspeccionant el camp de batalla i va veure com un home amb un uniforme brodat daurat s'obre el seu camí amb cura a l'esquena dels lluitadors; immediatament es va adonar que aquesta guineu tenia pressa per amagar la cua. en un forat.
  - No, això no ho farà.
  Després d'haver enviat una puntada al nocaut d'un altre oponent, i tallant amb espases, de manera que els bolos volaven, el nen es va precipitar darrere seu com un llamp amb l'emoció d'un gos que persegueix noves preses.
  Quan es va trobar amb un guerrer pel camí, amb una espasa o un arc, el nen els va aixafar. A la mateixa entrada de la porta, el van rebre dos guardaespatlles del general. Van atacar furiós al vil plebeu, tal com els semblava el nen. Oliver Twist, veient que els hàbils guerrers amb una armadura magnífica, piquejaven els pilars amb espases, el sostre es va esfondrar sobre els matons i aquests van deixar caure les espases. Abans que poguessin alliberar-se, el Nen Terminator els va tallar el cap.
  Aleshores, Oliver Twist, tallant el forrellat de la porta, va caure dins. De sobte, els seus peus nus van ensopegar amb les ungles, el nen va udolar i va afegir un pas. Era evident que algú havia posat les trampes. Aquí xiula una fletxa i després cau un tronc. El nen amb prou feines té temps de reaccionar, el punyal que va sortir volant li va esgarrapar fortament la galta.
  Però ara va passar amb seguretat l'últim parany, amb serps, es van precipitar cap a Oliver, però van ser tallats per fulles. I aquí està el mateix general, corre tan ràpid com pot, ofegant, però no pot escapar d'un nen perfectament desenvolupat físicament.
  - És molt més interessant que estudiar a l'escola, seure a un escriptori petit i incòmode, i després hi ha aventures per a tota la vida. va cridar Oliver Twist.
  En veure que el seu perseguidor era només un nen mig nu, el general va treure un grapat de diamants i els va llençar als seus peus, amb l'esperança que el noi, evidentment pobre, s'afanyés a recollir-los.
  L'Oliver Twist va llençar despectivament un còdol a un costat amb el dit nu i va saltar cap a Purdaro.
  - Això és un lladre, t'han agafat.
  El general va intentar lluitar amb l'espasa, però se li va treure la fulla de les mans. Aleshores, Oliver Twist el va aixecar pel coll. Purdaro tremolava davant la força que tenia aquest nen que semblava d'uns catorze anys.
  - Et pagaré bé. - Va començar a treure les butxaques, ensenyant les bosses. - Pots comprar-te botes, una camisola cara i fins i tot una finca amb esclaus. Agafa les pedres, te les dono i deixa'm anar. El mateix general us estarà agraït.
  Oliver Twist estava rient.
  - Em dones alguna cosa que puc agafar per la força de totes maneres, mentre et mato. No, prefereixo agafar les joies, després compartir-les amb els meus companys i lligar el general.
  - D'acord, però tinc alguna cosa millor, un talismà màgic que té un poder desconegut.
  - Estàs mentint, ensenya-m'ho. va preguntar Oliver Twist.
  - Mira-ho! El general va allargar la mà amb la tabaquera. Tan bon punt el nen va inclinar la cara, alguna cosa va colpejar, una barreja ardent li va colpejar a la cara. Els seus ulls van sortir del seu front i van girar enrere, el noi va perdre el coneixement.
  - Així és com el poll petit, això els passa als que confien massa en els adults. - Va dir Purdaro. - I ara et mataré.
  I el general va enfonsar fredament el punyal al pit bronzejat i musculós del nen, apuntant directament al cor.
  Aleshores, en veure que el nen no respirava, li va escopir i va anar a poc a poc cap a la sortida, no va tenir forces per córrer.
  Mentrestant, l'exèrcit, havent perdut el seu comandant, s'anava morint lentament. Els soldats d'entre els reclutes, així com els mercenaris més joves que no van tenir temps de vessar molta sang laboral, van llençar les armes i van demanar pietat. La resta s'han acabat, el Dodger ha acabat l'últim oponent del vescomte de Morassi simplement apunyalant-lo amb la seva pròpia llança.
  Encara que aquest mercenari tenia quatre mans i duia una espasa a cadascuna.
  Aleshores els presoners es van alinear davant de l'exèrcit, molts d'ells van resultar ferits, es va decidir embenar-los al moment.
  Vali Chervonny va ser amable i anunciat.
  - Seran indultats els que vulguin unir-se al nostre exèrcit, i els que es neguen a estar amb el poble seran penjats.
  Naturalment, davant d'aquesta alternativa, gairebé tothom va acceptar prestar jurament. A més, va fer un jurament de fidelitat, i a la creu va reconèixer a Vega i Angèlica com a sants precursors. Alguns fins i tot van besar els peus nus, cisellats, però polsosos de les noies. Diverses persones, inclòs el baró Fokker, es van negar a prestar el jurament. Hi va haver un soroll, va parlar Vali Chervonny amenaçadora.
  - Els heretges esperen la mort! Qui no reconegui les noies messies ha de ser severament castigat!
  Després de la qual cosa van ser penjats immediatament, i el baró va resultar tan pesat que la corda es va trencar. Els rebels van riure.
  - Així menjava el senglar del bé de la gent!
  - Satanàs no vol acceptar el seu daurat!
  - Quan els diables fregeixen l'ExcelЈlència a l'infern, sortirà molt de greix.
  - Sí, cent barrils!
  - Hem de coure pancakes.
  -De greix de porc, estaria boníssim!
  A bromes i crits, el van apunyalar amb llances.
  La resta es va acostar amb decor, juntament amb ells hi havia el sacerdot, el bisbe local Vannish. Va preferir reconèixer les noies com a messies que morir a causa de la daga de Vali Chervonny.
  Agenollats, van xiuxiuejar un jurament, fidelitat eterna, en cas contrari serien castigats - pel Déu Altíssim i els esperaria un turment interminable a l'infern. Molts es van creuar i van plorar. A continuació, els presos alliberats van jurar, la majoria es trontollaven, i alguns van ser portats en llitera. Que cruels eren la gana i la tortura aplicades als presoners.
  Quan finalment va acabar el ritual, en Vali va notar l'absència d'un dels seus comandants.
  - On és Oliver Twist?
  Angélica va girar la cara, pàlЈlida malgrat el bronzejat, cap a ell.
  - No em conec, he perdut els peus buscant el noi.
  - Aleshores, dono la meva ordre urgent de buscar tots els racons, soterranis i passatges secrets, si n'hi ha, i trobar el noi a qualsevol preu.
  Milers de rebels van córrer alhora, tothom va quedar fascinat per la recerca del comandant desaparegut, especialment els nens ho van intentar. Els nois i les poques noies estaven disposats a girar cada gra de sorra.
  - Dona ràpidament, qui trobi Oliver Twist rebrà cent monedes. va dir en Vali.
  La recerca es va allargar i només quan un dels antics presoners de guerra va mostrar un passatge subterrani, els rebels, fent-hi camí amb cura, van descobrir un noi valent.
  Oliver Twist estava inconscient, però encara no rígid, cosa que va deixar esperança per al seu renaixement.
  Angélica va treure amb cura la seva daga, va esquitxar sang escarlata i després va cobrir la ferida amb una tirita.
  - Que passa amb ell? Vega va parlar. - Sembla una ferida molt perillosa.
  La noia va xisclar:
  "Sembla que el nen va rebre un tret al cor.
  Vega va plorar:
  - Horror. Una mica més i la fulla hauria perforat l'aorta.
  Angèlica va tuitejar:
  - No una mica, però en realitat va perforar.
  La noia es va sorprendre:
  - Però puc sentir que almenys està en silenci, però respirant.
  La mare d'Oliver va confirmar:
  - Això és perquè té dos cors, dret i esquerre.
  Va dir feliç
  - I sé que molts dels nostres soldats tenen dos cors, ajuda molt a fer front a la càrrega, i és més difícil de matar. Per cert, el Dodger també té dos cors, el segon està implantat, però no batega pitjor que el real.
  - El meu nen també es va implantar, volia convertir-lo en un esportista destacat, però amb un cor no n'hi ha prou.
  - Bé, és meravellós, però què tal tres alhora?
  - Això és un clar excés. Pots tenir un infart cerebral.
  - Tot i així, és interessant.
  Oliver Twist va obrir els ulls i va xiuxiuejar.
  - Com va acabar la batalla?
  - Vam guanyar! - va respondre l'Angèlica alegre.
  - On és el general?
  - Quin?
  "El que em va esquitxat una mica d'escombraries a la cara i va fugir.
  - Però això no ho sabem. Angelica va sospirar.
  - Molt probablement, el va ferir, hem de trobar aquest canalla. - Malvat va dir en Vega.
  - Segur que la trobarem, però de moment val més callar la meva flor. Tens el pulmó i el cor trencats, per tant, has de descansar.
  - Millor dorm, et cantaré una cançó de bressol. Vega va intervenir.
  - De nou hi haurà alguna cosa de militant, no val la pena, que el noi es tranquilЈlitzi. Recordeu l'entrenament autògen del son d'Oliver Twist.
  - D'acord, intentaré dormir.
  El noi va tancar els ulls i es va submergir en el nirvana.
  Vega es va retirar i va començar a posar ordre a l'exèrcit rebel.
  
  . CAPÍTOL #19
  A Oliver Twist se li va dir en confidència que demà seria penjat públicament. Així pot gaudir del son per última vegada al planeta terra. El nen va rebre un pudding i una copa de vi negre abans de morir.
  Després de menjar i beure, Oliver Twist va caure en un somni.
  Mentre una de les encarnacions del somni estava en coma, la segona part d'Oliver Twist va veure que era com un filibustero valent, que va retorçar les tacs d'un vaixell pirata.
  El vaixell va navegar a través del mar taronja platejat. Seixanta canons recentment emesos, encara totalment nous, brillaven als raigs de la meravellosa posta de sol. Oliver Twist l'admirava, en el seu anomenat hemisferi de llum, aquest procés no és tan colorit.
  - Deu ser que el progrés no ha mutilat tant la natura. - Somrient, va dir.
  El nen estava perfectament feliç. L'odiada escola, amb deures, dictats i proves, es va quedar enrere i semblava quelcom no real, com un malson. Bé, està en memòria falsa. Però a la vida real no hi ha presó amb cadenes i rates. Ja hi ha hagut aventures divertides darrere, encara n'hi haurà més per venir, però no hi ha cap idea per tornar.
  Encara que vaig a l'infern
  però no tornaré a l'escola.
  Ara sóc un pirata sagnant
  I no tinc por de les tempestes!
  El nen va tenir una lleugera improvisació.
  Wiscin, al seu torn, estava preocupat, va entendre que la vida d'un filibuster està plena de perills, i ha de robar per viure. Hem de trobar una llar, però on? A les terres de Kiram els esperava una forca o una creu. Anglès? Aquesta és una nació astuta i anima els pirates, però el fet és que són condemnats fugitius, alguns fins i tot es van rebelЈlar contra el rei.
  La fatalitat és una altra qüestió, i ella està en relacions hostils amb Kiram i Anglaterra, juntament amb l'única república de Singer en aquest món, va fundar una colònia habitada per pirates mig corsaris. Allà es troben al port marítim i a la ciutat de More, a l'illa de Mònaco. Els britànics tenen un refugi semblant, la ciutat de Kalil. Pel que fa a Kiram, les seves colònies són les més riques i extenses i són una temptació tan gran per als pirates que l'intent de crear-ne una a la ciutat de Minisota va fer que els corsaris comencessin a robar als seus mecenes. Els kiramites van reunir una gran flota i, després d'una lluita tossuda, van derrotar el niu de la vespa.
  - La nostra llar natural és la ciutat de More. va dir Wiscin. - Allà repartirem el nostre enorme botí i descansarem a tavernes. Els corsaris van assentir a l'uníson. El pirata experimentat era molt honest a la seva manera, mai se li va ocórrer amagar la seva part sagrada als seus companys d'armes.
  L'Oliver va baixar de la galera, s'havia acabat l'alba i el nen es va avorrir. Va trobar a faltar molt la polsera comp i els seus jocs d'ordinador preferits, especialment la saga "Cosmos filibuster". La natació tranquilЈla ja s'ha avorrit i volia una bona lluita.
  - És genial nois, quant de temps trigarà a navegar a Mònaco?
  - No hi ha gaire. va dir Wiscin.
  - Vaig estudiar el mapa i vaig proposar que abans d'anar-hi i organitzar una altra jubaga, ataqueu la ciutat costanera de Zweig. Allà podem capturar preses molt riques alhora que estirem els ossos.
  Els pirates van animar a l'uníson, molts d'ells no compartint el mateix entusiasme. El gran company Fokker, amb cicatrius, que ocupava la posició de navegant, es va oposar enèrgicament.
  - Encara ets massa jove i et bull la sang com cervesa fresca. Som vells guerrers i ho pensarem tres vegades abans d'envolupar-nos en una baralla. La ciutat de Zweig és una autèntica fortalesa i serem enfonsats abans de poder entrar al port.
  - Ja ho vaig pensar, el nostre vaixell té una forma semblant al Kiram, repetirem la maniobra dels nostres enemics, passarem sota la seva bandera al port i destruirem el port amb una salva.
  - La idea és interessant, però tenim poca gent per lluitar amb tota la seva guarnició, a més, el seu fort és massa fort i no es pot destruir d'una salva. I un tir de retorn donat de prop enfonsarà el nostre vaixell.
  "Estaran en pànic, i abans que reaccionin, girarem a l'altre costat i tornarem a estavellar-nos.
  Wiscin va girar la cara.
  - I encara que amb el pànic, i per algun miracle aconseguim destrossar el fort, què passa amb la guarnició?
  - I així de la nostra part hi haurà sorpresa. Aleshores la guarnició estarà perduda, a més, part dels nostres corsaris es canviaran per uniformes de kiram.
  - Seria més segur reclutar gent nova a la ciutat de More. Després, amb forces noves, feu una operació semblant.
  - Aleshores pot ser més difícil, els Kiramians encara no saben que Pisar don Freebie està destruït, i prendran la nostra nau per ell, sobretot perquè coneixen gairebé totes les seves naus. I a mesura que passa el temps, descobreixen que el seu vaixell ha estat capturat i tindran més cura, llavors una estafa tan senzilla no funcionarà.
  Va pensar en Wiscin, els pirates van intentar assaltar Zweig més d'una vegada, i cada vegada s'ofegaven amb sang. Vencer aquesta ciutat, sens dubte, rica significa elevar el prestigi a la confraria costanera a un nivell inusualment alt. El més important, no volia ser considerat un covard.
  - Bé, estic d'acord, però encara no tindrem temps d'arribar a la ciutat abans de fosc. Per tant, atracarem per a la nit als voltants, i fareu reconeixement. va decidir Wiscin.
  - Està arribant! Sobretot perquè, sense conèixer el gual, no entres a l'aigua. - Va repetir el nen l'antiga dita.
  Wiscin va donar una palmada a l'espatlla al seu ajudant i va parlar gairebé afectuosament.
  - Simplement no us posis a la baralla abans d'hora. Sigues més reprimit.
  El nen va colpejar el peu nu i bronzejat va respondre amb confiança:
  No et preocupis, només em defensaré.
  Va bufar una brisa fresca, les veles es van tensar i el magnífic vaixell va accelerar.
  Les onades jugaven així, de vegades a la llunya retoc, rodant sobre les onades, trikates, animals semblants a dofins amb sis potes.
  Durant el camí, només es van trobar amb un possible vaixell pirata. Després d'haver mirat de prop les dimensions del vaixell i el nombre de canons, va preferir sortir a la carretera definitivament. Es va veure com la silueta brillava i desapareixia darrere de la línia de l'horitzó.
  - Potser ens posarem al dia. va suggerir Oliver.
  - Per què hem d'ofegar el nostre germà, sobretot perquè no hi ha res a treure-li. - va objectar Wiscin. - Aquests corsaris de vegades s'asseuen amb gana durant mesos, no tothom té la sort de trobar-se amb preses més o menys saboroses.
  Però tenen el que ens falta.
  - Què tenen?
  - Gent! va dir en veu alta Oliver Twist. Els pirates el van mirar enrere. Wiscinus es va rascar el cap amb mocador.
  - En aquest cas, tenim l'oportunitat de posar-nos al dia. Afegiu veles.
  Malgrat la seva mida impressionant, el vaixell es va moure amb força rapidesa. Així accelerant
  va superar el seu homòleg. La fragata pirata es va girar i es va preparar per donar la seva vida molt car.
  - Aixeca el jolly Roger i saluda la salutació. va ordenar Wiscin.
  La fragata va tornar automàticament la salutació.
  - I ara, faig un senyal - Envio un vaixell.
  Com a treva, va enviar un antic advocat, una bèstia força destre Stark, i a més dos pirates intelЈligents més, juntament amb Oliver Twist. Per alguna raó, va decidir que si aquest noi participa, tot anirà bé.
  Stark va ser rebut, cordialment convidat a la taula. Tot i així, un company té tres vegades més armes, com no el respectar aquí.
  La conversa es va portar amb cautela a la conclusió que no estaria malament fer un atac conjunt
  ciutat de Zweig.
  La capità de la fragata, Monique de Munch, va agafar aquesta proposta amb entusiasme; la fortuna no l'havia malmès darrerament. La dificultat només va ser causada per la divisió del botí. La Monique, que comptava amb quasi dues-centes cinquanta persones, va insistir en una divisió igualitària entre els equips segons el nombre de gols. Stark, al seu torn, es va oferir a dividir el vaixell per sexe, després d'haver rebut instruccions clares per part de Wiscin, que només tenia cinquanta persones i no volia deixar-se enganyar. La Monique va pressionar, a l'argument que tenen més armes, va respondre.
  - I tenim molt millors lluitadors més forts a l'equip. Cert nois?
  Els agents van confirmar.
  - Com ho pots demostrar? - va preguntar desafiant a l'Oliver Twist, que abans havia estat grumet; va portar modestament ampolles, tasses, aperitius.
  La Monique va mirar amb severitat i va assenyalar l'alt guardaespatlles de sis braços.
  - El veus? En tens algun que ho pugui gestionar?
  - Barallaré amb ell! Oliver Twist va fer un pas endavant.
  En resposta, un rugit incrèdul:
  - Múscul, vols morir, perquè serà una lluita a mort.
  Amb una espasa a la mà, no tinc por de morir,
  Quan es fa mal l'honor dels amics!
  Acostumat al brutal combat cos a cos,
  Que els meus enemics no es comptin!
  Oliver Twist rimava, amb els ulls brillants. - Estic preparat per lluitar amb ell.
  "Estàs Stark confirmant el repte d'aquest nen".
  Sí, és un bon lluitador.
  - Aleshores és com: el meu Sidurr guanya - acceptes les nostres condicions: ens dividim en proporció al nombre de tripulacions, si ho és, som teus.
  - Estic dacord.
  - Després a les mans. La Monique va estrènyer la mà d'en Stark amb la seva pota d'ós.
  El poderós alienígena va treure sis espases alhora, carregant cada mà. L'Oliver Twist només en tenia dos, però el nen semblava més que confiat, tot i que amb el rerefons d'aquest gegant semblava un moc. En algun moment, li va passar per la ment el pensament que podria fer-ho aquí, però de seguida el va allunyar.
  A un senyal de l'ataman, va començar la baralla. Amb una agilitat inesperada, Sidurr va saltar, sis espases brillaven a l'aire alhora. Oliver Twist es va esquivar per poc, saltant al seu torn i donant-li una puntada de peu a la mandíbula. El cop de fuet va arribar una mica més alt i es va suavitzar una mica pel moviment del cap. I ataca amb espases matón encara que amb dificultat, però parat.
  - I només sembles espantós, però de fet, kvas és kvas. Twist va dir a l'Olive. Llavors el nen va dur a terme una tècnica complexa "pinces tortes", va aconseguir tallar la mà de l'oponent amb un gir precís. Ruslan no havia sentit mai un crit tan terrible, semblava que el mateix ferro gemega.
  - Què no li agrada!
  - Petits russos, us deixaré passar la molí. va cridar Sidurr.
  No crec que siguis massa maldestre.
  Això va ser seguit per cops completament salvatges, el nen va marxar, després una vegada i va tallar el segon pinzell. Tot aniria bé, però en el moment decisiu va relliscar i gairebé va caure. Llavors una fulla va volar cap a ell, li va tallar lleugerament el pit. La ferida no és perillosa, sinó desagradable.
  - Tinc un nadó. va cridar Sidurr.
  - Les cicatrius només decoren un home, però no pots evitar la mort.
  Sortint d'una altra estocada, el nen va realitzar la tècnica del "gripau inflat" i va tallar la tercera mà.
  Després d'això, Sidurr semblava haver perdut l'esperit, va començar a retirar-se, mirant cada cop més sovint al seu cap, esperant que interrompés la lluita. La Monique, però, semblava amb els ulls ben oberts, clarament fascinada per l'espectacle inesperat. Oliver Twist va fer una ofensiva decisiva, va tornar a xocar el peu a la templa, després va tallar l'enemic amb una fulla a l'estómac. Va fluir molta sang groga verinosa càustica. Després, després d'haver realitzat una combinació, va salvar l'enemic del quart raspall amb quatre dits. Sidurr finalment va perdre el seu coratge, allunyant-se del udol a la paret.
  - Noi, perdó per les paraules estúpides. Admeto la meva derrota i demano pietat. - Dels tres ulls del monstre vençut, les llàgrimes van rodar i ell es va agenollar.
  Oliver Twist va sentir pena per ell i es va aturar.
  - Ja està derrotat, deixar-lo anar?
  va cridar la Monique.
  Mata'l, no es mereix viure.
  - Per què no et sap greu per ell? Podria redimir-se en la següent batalla.
  - No necessito un coixí. Bé, acabem-lo o ho faré jo mateix.
  "No ho dubtis, només és un extraterrestre salvatge". Ell no t'estalviaria. va afegir Stark.
  Oliver Twist, sense adonar-se'n ell mateix, es va tornar tossut.
  "No puc matar un ésser viu agenollat davant meu.
  - Però puc. - va dir la Monique i, agafant un mosquetó carregat amb una metxa fumant a un pirata, li va disparar al cap.
  Un ull es va convertir en un desastre sagnant i la bèstia es va esfondrar. Els pirates van córrer immediatament cap a ell i el van arrossegar, amb pressa per tirar-lo per la borda. Unes quantes persones més, inclòs un grumet local, van començar furiós a fregar la coberta. Tot i la derrota, la Mònica semblava satisfeta.
  - Ets un gran lluitador. - Es va girar cap a Oliver Twist. - Només tu no tens prou duresa i coratge. Et van tocar les llàgrimes i la humiliació del monstre, i què passarà si una dona o un nen plora davant teu.
  "Mai m'abaixaré a matar dones i nens.
  - Aquesta és la teva debilitat en la bondat, pots vessar sang al camp de batalla, però no tens el coratge de posar un ganivet al coll dels nens i girar-los. Però cal, un pirata no pot ser un cavaller.
  El nen estava suant el seu taló nu i rodó a terra i va dir:
  - Per què, vaig llegir molts llibres i vaig veure una pelЈlícula, on els filibusters eren autèntics senyors i fins i tot ajudaven els pobres, sobretot les dones i els nens famolencs.
  "No sé que ja s'escriuen llibres sobre nosaltres. Què són les pelЈlícules?
  Aleshores Oliver Twist es va adonar que havia dit massa. No tothom hauria d'explicar que és d'aquell lloc que s'anomena inframón.
  - És com una llegenda de conte de fades.
  - I és evident que encara ets massa jove i confons la realitat amb un somni. D'acord, no et decebré. Però el teu ataman, quan la necessitat estigui activa, anirà a qualsevol mesquinesa. Mentrestant, explica quin és el teu pla. Després de tot, Zweig és una autèntica fortalesa i fins i tot els teus troncs no seran suficients per trencar-la.
  Stark va exposar el pla.
  "Així que la majoria de la meva tripulació s'hauria d'allotjar al teu vaixell, vestit amb uniformes Kiram?"
  - Això és!
  - Ens convé. Un atac demà al matí?
  - Sí, tret que, és clar, hi hagi circumstàncies imprevistes. Però el nostre noi. Va assenyalar Oliver Twist. - No et defraudarà.
  - Crec que no et defraudarà, però en cas que no torni del reconeixement, tens un pla.
  Es va sentir un rugit:
  - Crec que encara que sigui atrapat, el nen aguantarà la tortura i no dirà res, així que ens arriscarem fent el programa anterior.
  - També veig als ulls que ho aguantarà tot, però la precaució no li farà mal i què fer finalment, decidirem més endavant.
  Això és el que van decidir. Els vaixells navegaven ara junts, i fins i tot des de la distància es veia com més petita era la fragata anomenada "Tiger" que el creuer, però sense nom. Oliver Twist va cridar l'atenció sobre això.
  - No, als filibusters lliures ens convé portar l'antic nom de kiram. Potser l'anomenarem drac.
  - No està malament, però fa olor a irrealitat. Ningú ha vist mai dracs.
  - I en altres mons.
  - Què?
  - Els entre les estrelles.
  No hi ha res entre les estrelles, només són àngels.
  El nen, colpejant amb el peu i aixafant l'insecte amb el taló nu, va objectar:
  - O potser n'hi ha, perquè no els vas volar, com ho saps.
  - I vols saber molt, sobretot prohibit per l'església.
  - El coneixement és la victòria! va dir Oliver Twist.
  Es feia fosc, i des de lluny es veia un far que ilЈluminava els accessos al port de Zweig. Era bastant alt.
  - Bé, com vas a navegar ara al vaixell?
  - No, és més segur nedar. va dir Oliver Twist. - El vaixell es veu, però el nedador no.
  - I si et trobes amb taurons amb banyes de tigre?
  - Portaré una espasa amb mi, la lluitaré.
  - No t'ofegaràs amb ell?
  - Està fet de metall lleuger i no m'interferirà.
  - D'acord, neda. En Wiscin va donar una bufetada amorosa al nen a l'esquena nua. - Però primer, tenyeix-te els cabells de negre perquè el cap no es noti especialment.
  Ja tinc preparat la pintura. - I el nen es va untar els cabells. Oliver Twist va caure a l'aigua, era un excelЈlent nedador i gairebé invisible. Per fer-se notar, va aixecar una espasa per sobre del seu cap, brillant en quatre llunes, el van veure i van xiular salutacions, al cap d'uns minuts finalment va desaparèixer en la foscor de les onades.
  - Bé, un heroi, m'agradaria tenir un fill així. - Va dir el capità dels pirates.
  Oliver Twist talla les ones de tant en tant, canviant d'estil de tant en tant. L'aigua era càlida, suau i era molt agradable nedar-hi, fins i tot la sal semblava especial, no amargava ni cremava, però s'assemblava a una llimona àcida. El nen va esquitxar i va picar, de sobte una ombra va aparèixer darrere de l'ona. Un terrible tauró amb tres banyes, que no es notava sota l'aigua, es va acostar cap a ell i, obrint una gran boca, va intentar atacar.
  L'Oliver Twist va fer moure l'espasa amb un tall de revés. Es va tallar la boca del tauró i va sortir sang de cirera. El depredador va colpejar, va intentar esquivar, mentre Oliver Twist li va introduir una fulla a l'ull. Pel que sembla, el tauró tenia el cervell danyat i, fent una contracció, va caure. Diverses siluetes van esclatar de la foscor, van caure sobre la seva parella i van començar a esquinçar-la i rosegar-la.
  - Aquest és el teu instint. Agafa la sang. I ara accelerem.
  El nen va accelerar el ritme, colpejant amb els braços i les cames. Els taurons, enduts per la festa, no li van fer cas. El port s'anava acostant, es veien les siluetes de diversos vaixells. Un d'ells era tan gran que Oliver Twist estava incòmodement alerta. Va decidir nedar fins a ell primer.
  En aquell moment, va sentir moviment, i una gran boca va trencar les dents al seu costat, gairebé mossegant-li el taló. El nen es va capbussar com a resposta, es va precipitar sota l'aigua i va ficar el tauró a l'estómac amb la punta. Com s'esperava, la sang va fluir densament d'ella, i la seva boca es va obrir i tancar amb sis fileres de dents. Altres taurons el van colpejar amb les banyes, després el van agafar i van començar a mossegar peces enormes. Aviat no en va quedar ni un esquelet, Oliver Twist, per la seva banda, es va separar notablement d'ells. Ara era visible el fort massís, realment hi havia molts canons, la ciutat era pràcticament inexpugnable des del mar. Mirant-lo, el noi va sentir una mica d'esgarrifança, no seria fàcil destruir un colós com aquest, encara que toqués gairebé a quemarropa.
  - D'acord, ho encertarem igualment.
  Molta més ansietat provocada, un cuirassat enorme. Apropant-se, Oliver Twist va comptar el nombre de canons, ni tan sols comptant els de popa i els nous, n'hi havia cent vint. Era un autèntic vaixell insígnia, i amb els costats gruixuts sota un suro.
  - Això és un colós, només una cosa és massa gran i maldestra. El nen va sospirar. El pla original d'assalt estava amenaçat. Estava clar que un casc així simplement els enfonsaria. Què fer. Inicialment, Oliver Twist va pensar que podrien intentar pujar al vaixell. Encara prendria possessió d'un vaixell tan enorme. El noi va nedar amb cura fins al tauler, en aquell moment tres llunes es van amagar darrere dels núvols. Recolzat sobre les mans i els peus nus, va pujar a bord com un home aranya, buscant la més mínima escletxa amb quatre extremitats. La fusta era tosca, cosa que facilitava l'aixecament d'un cos petit. Hi havia sentinelles a coberta, però el vaixell era llarg, i era possible creuar amb cura i estirar-se a la galera, després amagar-se darrere del bot salvavides. Aleshores Oliver Twist es va adonar de tres persones, dues amb roba cara brodada amb or, i una altra, a jutjar per les enormes dimensions i les espases a vuit mans alhora (aquests extraterrestres eren rars), era un guardaespatlles.
  - Ja hem carregat els vaixells, una càrrega d'or, diamants, maragdes, tresor de la ciutat i fil de cuc de seda estarà a punt per navegar demà.
  - Està bé, és una llàstima que la nostra ciutat estigui buida.
  - Aviat hi haurà una gran guerra i la pàtria necessitarà grans fons, fins i tot per al reclutament de mercenaris. A més, la teva ciutat està massa a prop de l'illa de Mònaco i serveix d'esquer per als pirates. I si treus la teva riquesa, immediatament perdrà el seu atractiu.
  - Si ho fessin, encara es reunirien com mosques a la mel. Al meu entendre, fins i tot un tan potent com el teu vaixell no és suficient per escortar una caravana sobrecarregada.
  - Bé, doncs, en primer lloc, ens acompanyaran tres més al mar, i en segon lloc, tenim mil tripulants i ja són a bord. Amb aquest poder, no tenim por de cap embarcament.
  Els pensaments d'Oliver Twist li giraven al cap, tot el seu pla d'atac estava perdent sentit, havien d'aconseguir alguna cosa.
  El jove presoner no va poder veure el somni... Les portes de la celЈla es van obrir i van entrar els guàrdies.
  El cap de policia va anunciar:
  - Avui és la teva execució a la plaça central de Londres. Com és habitual, beu l'última copa de vi de la teva vida i se't lliurarà al cos.
  La copa era petita, el vi era molt feble: suc pur. Potser tenien por que el presoner s'adormiés durant l'execució.
  I l'Oliver va ser despullat de la roba de la presó, deixant només les seves calces negres. El jove presoner havia de ser executat gairebé nu. També es va treure el coll.
  Després d'això, l'Oliver, amb manilles especials més lleugeres de mans i peus, va ser tret de la celЈla.
  Els peus descalços del nen, cremats amb el ferro roent, encara no s'havien curat del tot i era dolorós trepitjar-los. Però l'Oliver, apretant les dents, va intentar mantenir-se dret. I va caminar, sonant cadenes pels passadissos. Un nen petit i calb, demacrat a la presó.
  Un home barbut va passar per davant, i va riure al nen amb pantalons curts.
  L'Oliver va perdre molt de pes amb pa i aigua, tots els os es veien en ell.
  El nen caminava coixejant amb les dues cames i arrossegant les cadenes. No va ser fàcil per a ell fer aquest camí fins al pati de la presó.
  No havien de penjar-lo sols. Ja hi havia una noia al cos. També prim, amb contusions a la cara. Anava descalça, però amb un mantell blanc. Ella va mirar el noi amb simpatia. Tenia les mans encadenades i als seus peus nus hi havia una cadena.
  El nen va pujar al carro. I ella, enganxada al nag, es va moure. Potser el cavall estava especialment enganxat per anar lentament, i tothom podia admirar la parella. Hi havia una nena, gairebé un nen amb els cabells ros i llargs, i un nen amb el cap rapat.
  L'Oliver va sentir com el vent fresc bufava sobre el seu cos nu i patit, i es va sentir molt bé. El nen va respirar profundament. L'aire semblava ple de mel. I el sol fins i tot va encegar després del crepuscle del calabós.
  I la noia pàlЈlida i de cabells clars respirava amb força.
  L'Oliver va mirar els seus peus nus i elegants. Era evident que era del nu, les plantes de la noia encara no havien caigut amb butllofes. Així que els seus talons estaven fregits. Pobre noia, va pensar Oliver.
  Condueixen lentament. La gent al voltant és sorollosa. Qui riu i qui simpatitza. En qualsevol cas, aquesta parella sembla tan innocent i commovedora exteriorment que inevitablement et sentiràs profundament.
  Oliver es va aixecar orgullós. El seu cos, amb rastres de fuets que no han curat fins al final, és prim i prim. El nen acabava de fer onze anys. És pàlЈlid i no té sang a la cara. Quasi nu, amb calces negres, com un esclau, només pàlЈlid. Potser al segle XX Oliver hauria semblat un presoner d'Auschwitz.
  I la noia, és quasi com l'Esmeralda, només té els cabells blancs, la qual cosa la fa encara més angelical i innocent. Afortunadament, ja no cremen a la foguera i els espera un llaç, que no és tan dolorós.
  Oliver va pensar, què l'espera després de la mort? Cel o infern? Si l'Oliver mor aviat, no tindria cap dubte al cel per un nen innocent. Però ara tenia defectes. I els protestants neguen el purgatori. Llavors és realment un infern? O és encara més amable al cel que a la Terra, i un nen innocent serà estalviat? Potser, al cap i a la fi, els catòlics, i n'hi ha més que protestants, encara tenen raó i hi ha un purgatori. I llavors el turment de l'infern no és per sempre?
  L'Oliver va sospirar molt... També va llegir sobre l'ateisme. Què més hi havia a l'antiga Grècia els filòsofs que afirmaven que no hi havia déus. I aquest punt de vista va guanyar popularitat.
  Probablement, si Constantí no hagués acceptat el cristianisme, l'ateisme hauria guanyat. No és realment el conte de fades de Déu? Després de tot, si hi hagués un Totpoderós perfecte, hauria permès que la gent sofreixi? És clar que no! Després de tot, la perfecció totpoderosa no pot aguantar els problemes i el patiment!
  Oliver va cantar:
  Pètal de color fràgil,
  Si ha estat enderrocat...
  Tot i que el món al voltant és cruel
  Vull fer el bé!
  O potser, com els indis, la teva ànima es traslladarà a un altre cos. I potser et convertiràs en el fill d'un padishah o d'un rajà noble...
  Viu la teva vida normal
  Hi ha motius per divertir-se...
  Potser en el cap -
  La teva ànima per entrar-hi!
  Després d'això, finalment, el seu carro va pujar fins al cadafal amb dues forques fetes. La noia va sortir primer, tintinejant cadenes. Era prima, pàlЈlida, cabellera clara, amb ulls grans i blaus, semblava una adolescent. I el públic va tararear de simpatia. Sobretot quan camina descalça, amb gràcia, unes cames que encara no han tingut temps de curar-se després de ser torturades, per les escales de la bastida.
  Aleshores Oliver Twist va sortir. El nen volia parar, i fins i tot descansar. Com semblen els graons de fusta empinats i mal planejats.
  Però hi ha molts guàrdies i policies al voltant, almenys una cinquantena. Sí, i la gent no està gens inclinada a lluitar perquè una parella vagi a l'execució. Encara que el nen i la nena evoquen simpatia.
  Els peus descalços de l'Oliver li fan una mica de pessigolleig quan puja a l'arbre. I el nen va somriure, el seu cor es va tornar més alegre. Només una mica més de menjar no faria mal. No vols morir amb l'estómac buit.
  Va sortir i es va posar al costat de la noia. Dos enormes gemecs amb monos i gorres vermelles miraven les frontisses. Oliver i la noia van ser conduïts fins a les frontisses. El van posar a les escotilles que s'havien d'obrir alhora, i després la corda s'estrenyia al teu coll i t'apagaves i anaves a l'altre món. I pot haver-hi... Oliver va imaginar somiadorment que la seva ànima estava encarnada en un ocell, i va revolotejar en l'aire.
  S'eleva per sobre dels terrats de les cases i dóna una envergadura completa.
  Mentrestant, el funcionari enumera monòtonament els crims de la parella. Una vegada més, Oliver és acusat d'extorsionar menjar de la casa de treball. Etcètera. I també en absència de penediment i el que no va donar, on s'amagava el robat. I molt més...
  A l'Oliver li fa vergonya quedar-se gairebé nu davant la presència de milers de persones. Fins i tot vull que el llaç al voltant del seu coll s'estimi més ràpidament.
  La noia és una mica més interessant. Resulta ser una comtessa, casada amb un senyor gran, i és acusada d'enverinament. La noia no va admetre la seva culpa, i per tant la van penjar. En cas contrari, hi havia la possibilitat de ser enverinat a les plantacions de les colònies del sud de l'Imperi Britànic.
  Oliver va pensar que podria ser millor que la mort. Què passa si realment hi ha un llac de foc, o la inexistència? I la no-existència fa por, ni llum, ni so, ni memòria, ni tan sols pensaments... I com va escriure un savi: penso, per tant, existeixo!
  I finalment, la lectura monòtona s'ha acabat. Els condemnats tenen l'últim moment per pregar. Una rossa descalç amb draps blancs xiuxiueja alguna cosa en llatí. L'Oliver va decidir llegir l'oració del Senyor, tot i que admet que el seu cap és un embolic total. I és gairebé un ateu, o almenys un agnòstic.
  Però resa i intenta no precipitar-se. L'últim minut és dolorosament lent, però inevitablement expira de totes maneres.
  Ara els tabalers aixequen els pals. Sona un senyal... Comencen a sonar els tambors i sona el rugit de diverses canonades de coure. L'últim que escolta Oliver Twist en aquesta vida. I Déu n'hi do, almenys una altra cosa per escoltar en el futur.
  I des de les escotilles sota els seus peus descalços es descobreixen el nen i la nena. Els cossos cauen. I el llaç s'estreny al coll del nen i de la nena.
  Oliver sent inicialment una forta constricció i asfixia. Era com si estigués embolicat per un cèrcol d'acer. I llavors visions tan vives van aparèixer davant els meus ulls. Tot és tan bonic i alhora terrible, i ara Oliver Twist sent que la seva ànima infantil està separada del cos.
  En el moment en què semblava que totes les entranyes s'estaven bullint, i els pulmons s'estaven cremant literalment, arrossegant una flama viva, quan bufaven corrents calents d'aire sobreescalfat, coent totes les partícules del cos esgotat, paralitzant els moviments convulsos de músculs sobreesforçats. Una sensació que recorda trobar una barreja de lava i aigua bullint a grans profunditats a la zona d'una erupció volcànica. Aleshores, de sobte, es va fer més fàcil. El dolor va començar a desaparèixer, hi havia una lleugeresa sorprenent. Sí, això és exactament el que va sentir Oliver Twist quan el seu esperit va començar a abandonar el seu cos carbonitzat...
  ... Aquí s'allunya de la superfície i comença a contemplar els esdeveniments, com des de fora. Les restes d'una nau estelЈlar trencada i fosa són visibles. Enormes tipus diferents de monstres plens d'innombrables ramats. A la llum d'una estrella colossal de maragda porpra, són tan brillants especials amb un desbordament radiant. Gens espantós, al contrari, fabulosament bonics en els seus colors. Obeint una força incomprensiblement irresistible, l'ànima va continuar pujant cap amunt. Els monstres de colors a la superfície es van reduir ràpidament. L'esperit entra a l'estratosfera. Aquí es pot veure tot el planeta, de color rosa-groc, al principi enorme, després disminuint ràpidament de volum. Aquí té la mida d'una taula rodona, aquí és la mida d'una roda de pendòfon, aquí té la mida d'una pilota de futbol, després la mida d'una pilota de tennis i, després, menys que una llavor de rosella. Cada cop apareixen més galàxies noves, cúmuls impensables de fragments estelЈlars i colЈlocadors. L'ànima és xuclada pel túnel i vola, ratlles brillants de set colors parpellejar pel passadís sobre un fons negre.
  "On vaig? - va pensar el noi desconcertat. - Un enigma... probablement, a un altre univers, a un nou món".
  Davant del túnel, apareixia una intensitat cada cop més gran de la llum més brillant. Segons la religió única i inquebrantable de l'estat-imperial de Gran Bretanya, tal com alguns ho interpreten, després de la mort una persona acudeix a la cort, on, d'acord amb fets o proeses militars, acaba al primer cel, o més aviat al següent univers. .
  Bé, aquest és un capellà que ho va dir des dels protestants, encara que està clar que això és una tonteria!
  "On aniré?" Oliver Twist va pensar inquiet.
  Com a home i criminal, ha de seguir sent un esclau en la propera vida, i això és en el millor dels casos. Si no volen tenir-lo com a eina parlant, s'amenaça amb un pou de foc i un lloc de tortura eterna per als éssers inferiors.
  Els calfreds s'apoderen de la pell, encara que la pell ja ha desaparegut. Però Darwin va dir que els reis i la gent comuna descendien d'un avantpassat comú que va donar a llum micos sorollosos i peluts. També hi havia un gran Guru que només podia ser vist per uns pocs seleccionats. Es diu que va descobrir el secret de la immortalitat i el gran poder. Aleshores, per què, si és tan omnipotent, no pot expulsar aquests xuclasangs del planeta?
  Al final del túnel, Oliver Twist va surar cap a un suburbi molt ilЈluminat. A prop hi havia un palau colossal, aparentment un temple de la justícia celestial. Dos matons amb unes ales brillants, aparentment àngels, li van girar les mans a l'esquena i el van conduir a la sala del tribunal.
  El vestíbul era enorme, el sostre es perdia entre els núvols. La formidable veu del jutge, enorme com l'Everest i brillant com molts sols, tronava amb mil trons.
  - No ets un soldat! No ets un lluitador! No ets just! Ets un home criminal, una criatura vil, una vil paròdia d'una gran raça. Ets un vil rebel que odia els seus legítims amos i vol destruir-los a tots. No seràs un esclau, ni tan sols et volen tenir com a esclau. Anar a l'infern i cremar-hi per sempre en una terrible agonia, juntament amb tots els enemics de l'Imperi Britànic. Els guerrers de la nació més gran de tots els hiperuniversos infinits, lluitadors d'una raça ideal escollida pel Totpoderós, conquistaran l'univers sense límits!
  Les flames van aparèixer sota els peus. Van cremar els peus descalços del nen de manera terriblement dolorosa.
  - De veritat, torna a disparar! No ho puc fer més!
  Oliver Twist va tremolar. Estava disposat a caure de genolls i plorar com un nen. I en realitat és un nen d'uns onze anys!
  En aquell moment, la imatge del jutge va desaparèixer...
  FI DE LA PRIMERA PART - A CONTINUAR
  
  NOVA VIDA DE PERE II
  
  En ell, Pere II no va tenir verola i va governar durant un temps rècord a Rússia. El jove tenia set d'entreteniment, i va començar la seva primera guerra, seguint l'exemple del seu avi, amb Suècia el 1730. L'exèrcit rus era més fort i superior a Suècia en qualitat. Només l'amenaça de les potències europees d'entrar a la guerra contra Rússia, principalment la Gran Bretanya, per descomptat, va obligar Pere II a abandonar temporalment la captura completa de Suècia, però es va annexionar Finlàndia.
  Després hi va haver una guerra amb Turquia. Ja hi havia més comprensió de les potències europees. La guerra va començar el 1736 amb una campanya sota el comandament personal de Pere II a Azov, i la seva captura enèrgica. La batalla amb els turcs va ser generalment favorable a Rússia. L'equip de Pere el Gran encara era fort, i el seu nét, que va heretar una força heroica del seu avi, i una ment excepcional, va actuar amb decisió.
  Rússia era forta, i Turquia ja decaia... Durant les guerres, Pere II va conquerir Crimea, Otxakov i Azov amb altres terres.
  Aleshores, la Rússia tsarista es va annexionar el Kazakhstan. I van començar a construir fortaleses a Alaska.
  El treball va continuar amb força. Després una nova guerra amb Turquia el 1741 i de nou conquestes... Rússia va fer guerres amb gran entusiasme. Pere II va comandar personalment l'exèrcit en campanyes. Als Balcans, les tropes russes van obtenir diverses victòries. I després hi va haver una guerra amb l'Iran. També va acabar amb victòria amb la presa de l'Azerbaidjan.
  El 1753 hi va haver una nova guerra amb Turquia. I Pere II no es va interferir en els afers europeus. De nou victòries i la presa d'Istanbul... I un gran èxit. A més, Europa es va veure preocupada per Frederic II. Aquest conqueridor va lluitar tant contra els francesos com els austríacs. I llavors Gran Bretanya també va entrar a la guerra, preocupada per l'enfortiment de Prússia... Pere II, després de l'enfonsament de l'Imperi Otomà, va lluitar al sud. Però el 1772, tanmateix, es va produir la primera partició de Polònia entre la Prússia enfortida i la poderosa, en aquell moment el país més gran del món, Rússia. I l'imperi afegit a l'oest. I els russos van arribar a Egipte al sud i al golf Pèrsic...
  Egipte també va ser conquerit el 1780... Les tropes russes es van traslladar per Àfrica.
  I el 1782, Polònia es va dividir finalment amb els prussians... Bielorússia, Ucraïna i Lituània van passar a formar part de Rússia. Frederic II no va lluitar amb Rússia... El 1786 els russos van arribar al Marroc i van conquerir tot el nord d'Àfrica, l'Aràbia Saudita, i el 1788 l'Iran va ser finalment capturat. I una mica abans, i tota l'Àsia Central. El 1790, Pere II va morir, convertint-se en el més gran dels tsars russos. I el seu regnat va ser un dels més llargs de la història mundial, el més llarg de Rússia i potser el més gloriós.
  Pere el Gran es deia el Gran. I Pere II - el més gran dels reis.
  I el seu nét Pere Tercer va pujar al tron. Bé, els reis de Petra són reis gloriosos.
  El següent pas de Pere el Gran va ser la guerra amb Prússia. Els alemanys després de Frederic II estaven ansiosos de noves gestes. I van atacar Rússia el 1796. Després dels èxits inicials, l'exèrcit rus va derrotar Alemanya. I ella primer la va conquerir, i després França, engolida per la revolució. Pere Tercer estava gelós de la glòria del seu avi. Era jove, calent i volia gestes.
  I aquí de nou les victòries i derrotes d'Espanya i Portugal... La conquesta d'Europa. I la guerra amb Gran Bretanya...
  La mestressa dels mars va ser derrotada. I aquest és un nou triomf per a Ushakov. I llavors Londres va caure. Va començar la guerra colonial i la conquesta de les províncies. Rússia ja no tenia rivals iguals. I va guanyar un país rere l'altre.
  El 1830 va morir Pere III. I el seu fill Pau va pujar al tron. Rússia va lluitar el 1841 l'última guerra seriosa amb la Xina. I, per descomptat, el va derrotar amb confiança després de tres anys de guerra.
  I després hi va haver guerres colonials. I una conquesta va seguir una altra. I va ser bonic.
  I a finals del segle XIX, tot el planeta es va convertir en rus. I ha arribat el moment de l'expansió a l'espai. Les noies astronautes ja han pujat a la batalla. El primer home va anar a l'espai l'any 1900, marcant l'inici del segle XX com l'era espacial. I el 1910 va tenir lloc el primer vol tripulat a la Lluna.
  I el 1925 i a Mart! I és simplement genial. En deu anys, els astronautes van aconseguir visitar tots els planetes del sistema solar. I llavors va començar la construcció en altres planetes.
  L'Imperi Rus era una monarquia absoluta, però tenia un consell popular elegit pels ciutadans de tot el món com a òrgan assessor del tsar.
  La gent vivia bé i l'economia va créixer ràpidament. Era un capitalisme amb elements de planificació. A finals del segle XX, el sistema solar estava més o menys dominat.
  L'any 2010 va començar el primer vol a un dels planetes de l'estrella Sirius. I va ser tota una expedició interestelЈlar. Es va utilitzar un motor de fotons capaç d'accelerar a la velocitat de la llum i fins i tot una mica més.
  El vol es va realitzar en dues etapes. Primer l'acceleració, i després la desacceleració dels coets ... A causa de la imperfecció de les naus estelЈlars, només va ser possible volar en més de vint-i-cinc anys.
  Per tant, les tripulacions van ser seleccionades entre adolescents perquè no fossin massa grans. A més, ja s'han fet experiments de rejoveniment al planeta Terra. En particular, l'activació de cèlЈlules mare i altres idees diverses. Ja pots frenar l'envelliment. Posar animals de sang calenta en animació suspesa encara és massa arriscat. Es pot convertir en una verdura.
  Però també hi ha son artificial. Això és quan estàs dormint, però al mateix temps el teu cos es mou.
  La tecnologia informàtica permet reproduir qualsevol ilЈlusió. A més, durant el son, els processos fisiològics s'alenteixen i les persones envelleixen de cinc a sis vegades més lents. I la gent no necessita buscar entreteniment. Els troben ells mateixos.
  Els adolescents, en canvi, que rebien moviment i nutrició artificial durant el son, van haver de créixer fins arribar als adults volant al planeta Sírius.
  I tota la resta es va fer per ells en vol mitjançant màquines automàtiques i ordinadors amb molts circuits duplicats.
  És a dir, va sortir força bé...
  Els nens escollits tenien dotze i tretze anys. Hi havia nois i noies.
  Així que les tres naus es van precipitar en vol.
  No hi ha vida intelЈligent a Sirius. Però en un dels planetes, el clima és bastant adequat per a la colonització. I sembla que hi ha algunes formes de vida senzilles.
  Així que els joves guerrers estan preparats per a l'expansió. L'imperi espacial rus té el seu propi Hyperemperor. I va donar paraules de comiat abans de marxar.
  Tot en general és millor per a la humanitat que en la història real. La delinqüència és baixa, no hi ha gana i pràcticament no hi ha pobres. Els elements planificats en l'economia global han ajudat a evitar les fallides de l'atur. El desenvolupament de la tecnologia ha permès reduir la jornada laboral a quatre hores, i fer tres dies de descans alhora.
  Els preus només han canviat a la baixa. El sou va créixer. Les nacions del planeta Terra es van fusionar...
  Fins i tot es va crear una única religió. Va unir el cristianisme, l'islam, el budisme i el judaisme. La Trinitat va ser abolida i es va introduir el concepte - Un Déu en moltes cares!
  I per descomptat, van eliminar el superflu: el dejuni, la pregària, el Ramadà i la prohibició de menjar. Però van fer el servei encara més magnífic i solemne. I els sacerdots es van posar de blanc i es van rapar la barba. I encara hi ha més icones. I es van afegir els sants. Inclou Suvorov, Kutuzov i altres comandants. I l'ateisme s'ha posat força de moda. Per descomptat, la gent va començar a viure millor, estable, tot és sòlid, la ciència s'ha desenvolupat.
  I molts van dubtar molt del poder miraculós de les icones i de l'efecte de posar espelmes.
  Però la vida ha evolucionat...
  L'expedició va començar al sistema estelЈlar Sirius. I el 2013, un altre va anar una mica més lluny. També hi ha planetes aptes per a la vida.
  I el 2020, per primera vegada, un objecte artificial va aconseguir superar la velocitat de la llum. Això vol dir que pots volar més ràpid. I l'any 2025 es va crear l'antigravetat i va ser possible accelerar els vaixells a velocitats superlumíniques en poc temps.
  Humanitat feliç... I el tsar pel seu decret va concedir el quart dia de descans el dijous... Ara la gent descansava molt a la setmana, i la indústria de l'entreteniment es va desenvolupar colossalment.
  El tsar-sacerdot, va experimentar un rejoveniment, i es va fer molt més bonic... I l'any 2030, finalment, es va fundar el primer assentament fora del sistema solar per a un planeta apte per a la vida.
  S'ha tornat molt bo al planeta Terra. I també en altres sistemes.
  I la pregunta és com de bo és quan la família Romanov no s'interromp.
  Més idees noves... La unitat de thermoquark és el futur de la tecnologia. La potència és milions de vegades més gran que la termonuclear. I noves oportunitats per a l'exploració espacial.
  I el descobriment de l'hiperplasma. I les possibilitats són enormes. La ciència s'ha desenvolupat més ràpidament que la història real. Els científics estan tots al mateix imperi i les dades no es classifiquen entre si.
  Però no és cap secret que a la història real, hi ha espies per als seus competidors i fan una merda a fons.
  I així el repunt general, i excelЈlents resultats per a la ciència.
  L'any 2040, el tsar i hiperemperador va decidir sotmetre una constitució a referèndum, limitant voluntàriament el seu poder. Es creia que al planeta Terra amb la seva educació superior obligatòria, la gent ha madurat fins a una democràcia limitada i controlada. I que hi haurà grans èxits en cultura.
  Al mateix temps, es van produir noves reformes en la religió... La Bíblia i l'Alcorà van ser finalment reconeguts com a patrimoni cultural, però no la paraula de Déu. ParalЈlelament, es treballava amb força i força per ressuscitar els morts de fa temps.
  La tasca es va plantejar per fer de la resurrecció una realitat per a la ciència.
  I els científics van treballar, ho van intentar. I cada cop més dominaven els secrets de l'univers.
  Així la immortalitat es va fer cada cop més real. I he de dir com es va fer millor al planeta Terra, només perquè Pere II va viure molt més que en la història real.
  
  CARRERA DE L'INFERNA DE L'AEM ALEMÀ HANS MARSEL
  Marcel no va morir en un accident, sinó que va sobreviure i va continuar la seva carrera encantadora. Això va tenir poc efecte en el curs de la guerra. Amb tot, els britànics van dur a terme l'operació Torch i van derrotar les tropes de Rommel. Un pilot d'un nivell tan fenomenal no pot canviar significativament el curs de la guerra. A menys que et converteixis tu mateix en una llegenda. A finals de 1942, Marsella va superar el nombre d'avions abatuts i va rebre novament la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. I a finals de març de 1943, Marsella va superar els cinc-cents avions abatuts, pels quals va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  A l'abril i al maig, Marsella va veure combats ferotges al Mediterrani, establint un rècord de catorze avions abatuts en un combat i vint en un dia. Els britànics li tenien por, i simplement estaven meravellats per aquest fenomen i l'as.
  Però malgrat aquest heroisme, Rommel encara va ser derrotat. Només els americans i els britànics van quedar commocionats per Marsella.
  Però al juny va ser traslladat al front oriental. I aquesta llegenda xoca amb els pilots soviètics. El Marsella lluita bé i prova el ME-309 des de la sèrie zero.
  Per set-cents cinquanta avions abatuts rep la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro i fulles de roure platí amb espases i diamants.
  I al Kursk Bulge, Marsella brilla. Un lluita contra tot un estol d'avions. I és realment un lluitador terrible. Però els nazis encara estan perdent la batalla de Kursk. Encara que Marsella encara va influir en el curs de la història. Les tropes alemanyes a l'Àfrica capitularen cinc dies després. I el desembarcament a Sicília es va retardar deu dies. Les tropes soviètiques van avançar una mica més lentament. Encara que la diferència va ser només d'uns dies.
  Quan Marsella va abatre mil avions, va rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro, un premi que només Hermann Goering tenia al Tercer Reich. I la guerra va continuar.
  Els alemanys estaven perdent, però l'Exèrcit Roig i els Aliats estaven només uns dies enrere de la història real.
  Marsella va lluitar com un lleó... Però ara ha passat el quaranta-tres anys, i els alemanys han patit moltes derrotes. No obstant això, Marsella no obstant això va donar lloc a algunes esperances en els nazis. En particular, encara no està tot perdut. I al Tercer Reich va aparèixer el canó autopropulsat E-10. Fàcil de fabricar, econòmic i molt àgil. I la silueta encara és baixa amb només 1,3 metres. Es va desenvolupar en comptes de treballar amb el ratolí, que, en principi, no es podia justificar.
  La guerra es va allargar una mica... L'E-10 va demostrar ser un canó autopropulsat d'èxit i, el més important, era fàcil de fabricar i barat. Marsella va abatre dos mil avions i rebria l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  I després va abatre tres mil avions i va rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro i fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Al final del quaranta-quatre any, els alemanys estaven una mica millor que en la història real. Van poder evitar una derrota tan ràpida a Bielorússia i al sud. I podrien evitar la pèrdua de Romania i els Balcans.
  I el més important, els aliats a França van ser llançats al mar. I això és més greu.
  A Gran Bretanya i als Estats Units, ja hi ha estats d'ànim per concloure una treva amb els Fritz. Els canons autopropulsats E-25 també van aparèixer als fronts. També amb una silueta baixa, fàcil de fabricar, però més fortament armat, i amb una armadura més gruixuda. Fins a cent vint milЈlímetres del front està inclinat, vuitanta-dos milЈlímetres de costat, i un canó de 88 milЈlímetres 71 EL, i una alçada d'un metre i mig. I contra aquest colós no es pot resistir. Penseu en una pistola autopropulsada comparable al "Tiger" -2 en termes d'armament i armament, i només pesa trenta tones. I intenta superar això.
  Els alemanys van poder frenar una mica les tropes soviètiques. El mateix va atacar als alemanys al Bàltic. Però no s'ha avançat gaire. Una potent defensa en profunditat va aturar l'Exèrcit Roig. A l'aire van aparèixer avions de caça XE-162, que eren fàcils de fabricar i barats, però alhora lleugers i fàcils de controlar.
  Així que es va fer més difícil per a un aliat bombardejar i les pèrdues van augmentar.
  Les batalles van mostrar la força dels alemanys en tots els aspectes.
  La majoria dels estats bàltics, la meitat de Bielorússia, part d'Ucraïna i Moldàvia amb Odessa, encara estaven en mans dels nazis al començament del quaranta-cinquè any. I a França, els aliats van ser totalment derrotats. Al desembre, els nazis van poder eliminar els aliats de Sicília, reforçant les seves posicions.
  Al gener, les tropes soviètiques van intentar avançar al voltant de Minsk, però es van quedar irremediablement empantanades en ferotges batalles.
  Els alemanys, disposant dels millors tancs, van retallar les tropes soviètiques i van formar un parell de calderes. En general, els tancs alemanys van ocupar-se. El T-44 no va entrar a la sèrie, i el T-34-85 i l'IS-2 són força febles enfront de la sèrie E.
  I el jet de l'aviació alemanya no té igual. Els aliats i el Japó estan en problemes. L'aterratge a les Filipines es va frustrar i els vaixells de desembarcament van ser interceptats pels cuirassats japonesos. Als EUA, és clar, pànic. I llavors Roosevelt va morir...
  Truman, donat que els Estats Units estan molt cansats dels submarins alemanys, sobretot del peròxid d'hidrogen, oferirà una treva al Tercer Reich. Hitler va acceptar, però amb la condició d'un intercanvi de presoners de guerra, i no només alemanys, sinó també italians. Churchill i Truman van estar d'acord.
  Com a resultat, el nombre de pilots alemanys al cel va augmentar. I el XE-162 es va apoderar de la supremacia aèria.
  Després d'haver derrotat una altra ofensiva soviètica al centre a finals de maig, els nazis van començar a avançar a Ucraïna. Els primers tancs E-100 també van participar en les batalles. El nou cotxe tenia una disposició de motor i transmissió junts i transversals, que permetia reduir el pes, i amb un motor més potent de 1500 cavalls de força, proporcionava un rendiment de conducció satisfactori.
  I l'armadura era completament impenetrable per a les armes soviètiques des de tots els angles. 250 - front inclinat, i costats de 210 mm i també amb pendents.
  Aquest tanc en l'avenç va demostrar ser un monstre. Marsella el maig de 1945 va abatre quatre mil avions i va rebre l'estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. Un premi molt prestigiós. I el segon lloc l'ha ocupat Huffman, que anava guanyant molt bé puntuacions, abans de tenir una tàctica diferent a la del Marsella. El que és òptim per a XE-162. El juny de 1945, Huffman havia assolit la marca de cinc-cents avions abatuts i va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  En general, la guerra pels alemanys que es van desencadenar a Occident va anar bé. Els bombarders a reacció Arado van demostrar ser molt efectius. Els nazis fins i tot van reduir el programa de míssils de la FAA a favor de nous avions, gairebé impossibles d'abatre, i els caces soviètics no els van poder posar al dia.
  Els alemanys dominaven completament l'aire. L'URSS, al seu torn, es va posar a la defensiva en primera línia. Es van construir moltes fortificacions i els nazis van avançar lentament.
  A diferència de la història real, el SU-100, que no va ser massiu en aquella guerra, de sobte va guanyar popularitat. I aquesta vegada a l'URSS, la producció d'aquest canó autopropulsat va començar a augmentar a un ritme accelerat. És encara més senzill i més barat de fabricar que trenta-quatre. I armat perquè pugui mossegar els alemanys. El SU-100 a la segona meitat del quaranta-cinquè any es va convertir en la màquina principal i es va produir a cent peces al dia.
  El T-34-85 també es va produir en sèrie, igual que l'IS-2. D'una banda, el tanc IS-3 va resultar més protegit al front. Però, d'altra banda, és més car i més mà d'obra, i només es van produir i deixar de fabricar mil peces. En general, l'IS-4, després del qual només es va llançar en petits lots. Així que l'URSS va abandonar els tancs pesants. I la sèrie va romandre només SU-100 i T-34-85.
  Els alemanys van poder arribar al Dnièper a finals de 1945 i prendre Kíev. I també capturar completament els estats bàltics i gairebé tota Bielorússia. Però a l'hivern el feixista va haver de parar. Al cel encara dominaven.
  Marsella per cinc mil avions abatuts, rep la Gran Estrella de la Creu de Cavaller i fulles de roure platejat, espases i diamants. Com podeu veure, el premi era força llarg de nom. I la Copa Luftwaffe de platí en diamants.
  A la primavera de 1946, després d'haver agafat tancs més avançats de la sèrie E-50, els nazis van intentar avançar al centre.
  La defensa de l'Exèrcit Roig va ser profunda i molt desenvolupada pel que fa a l'enginyeria. I això li va permetre organitzar una resistència no feble. I els alemanys, després d'haver trencat una línia de defensa, no van entrar a l'espai operatiu, sinó que es van veure obligats a trencar la següent. El Tercer Reich estava magníficament armat, però les seves tropes eren cada cop més petites. A la infanteria ja lluitaven nois de catorze o tretze anys, cada cop més sovint es trobaven dones. En l'aviació, l'experiència de les dones pilot va tenir èxit en general. L'Albina i l'Alvina, per exemple, van començar a anotar tan famosa que els pagesos es van quedar meravellats. I ràpidament enderrocar un centenar d'avions en un parell de mesos va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro.
  Les noies es van mostrar extremadament combatives i atlètiques.
  Marsella va abatre més de vuit mil avions l'hivern de quaranta-set.
  Els va aixafar amb pistoles de 30 mm. A l'URSS, el Yak-9 va seguir sent el caça principal, que estava clarament obsolet, però era fàcil de fabricar.
  Yak-3 exigia duralumini d'alta qualitat i no va entrar en producció en massa. LA-7 també es va produir en petites quantitats.
  Però el Yak-9 es va convertir en l'avió més massiu per davant de l'IL-2 i IL-10.
  L'Exèrcit Roig tremolava sota els cops. Els alemanys van arribar a Smolensk, però només la van envoltar la meitat sense prendre-la.
  A l'hivern, les tropes soviètiques van atacar com a resposta. Però només va pressionar lleugerament els nazis.
  La guerra es va prolongar i es va situar en el desgast. Hitler també ho va entendre.
  L'any quaranta-set, els alemanys van fer la guerra amb cautela. Van utilitzar tropes estrangeres a l'ofensiva, van intentar bombardejar molt. La primera línia no ha canviat gaire en un any...
  El T-54 va aparèixer a l'URSS, però no era massiu. El T-34-85 encara està en producció... I el SU-100 és el que més es produeix.
  L'aviació a reacció és pitjor que a la història real. En primer lloc, a causa de les dificultats de la guerra, hi ha menys fons dels que tenien els alemanys i dels que hi havia a la història real. En segon lloc, heu de treballar pel vostre compte sense utilitzar científics de trofeu d'Alemanya.
  I els nazis tenien un X-262 i ME-363 més avançats amb velocitats de fins a 1200 quilòmetres per hora i ales escombrades. I el ME-1100 amb ales que van canviar l'escombrada. TA-283 amb un fuselatge llarg i caces Gotha sense cua. Terrible Yu-287. I TA-500 amb motors a reacció dels quals n'hi ha fins a sis.
  A més de bombarders sense cua.
  Al cel, l'avantatge dels nazis anava creixent. Però a terra era una mica més fàcil. I les tropes soviètiques es van disfressar, es van enterrar a terra i van aguantar.
  El 1948, Marsella va portar el seu compte a deu mil avions i va rebre la Gran Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Els alemanys aquest any finalment van poder envoltar i prendre Smolensk, però els seus èxits es van limitar a això... L'IS-7 va aparèixer a l'URSS, però només es van produir uns quants cotxes a causa del complex disseny. La guerra es va allargar... El T-54 encara es produïa en petits lots. El T-34-85 encara està en producció, igual que el SU-100.
  El 1949, els alemanys ja no van atacar a la primavera i l'Exèrcit Roig va intentar trencar-se. Però les tropes soviètiques també van rebre només pèrdues...
  El MIG-15, el primer caça a reacció, va aparèixer a l'URSS, però encara estava inacabat i no en sèrie. Fins ara, l'avió més massiu és el Yak-9.
  El T-54 encara no es fa en sèrie, però la producció del T-34-85 està disminuint... SU-100 a la sèrie.
  El 1950, lluitant de nou... L'URSS tenia un nou canó autopropulsat SU-130 amb un canó del tanc IS-7 fallit. Aquesta màquina era més eficient.
  Per als alemanys, l'E-50 s'ha fet més pesat fins a setanta tones amb un motor de turbina de gas i una armadura gruixuda: front de 250 mm i costats de 170 milЈlímetres, i es necessita un canó autopropulsat més seriós per lluitar contra ell.
  La primera línia no ha canviat gaire...
  El 1951, l'URSS va rebre el MIG-15 en una modificació més avançada, però el Yak-9 encara no s'ha retirat de la sèrie... El T-54 finalment es promociona i el T-34-85 finalment es retira de la sèrie. producció. Gairebé no es produeixen tancs pesats, excepte els canons autopropulsats SU-130, que substitueixen els SU-100. Però pesa cinquanta tones i només té una bona protecció al front.
  Els alemanys estan pressionant al cel i encara dominen l'aire. Marsella va abatre quinze mil avions, guanyant-se la Gran Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure de platí i diamants.
  Aquí arriba el 1952... Tots dos exèrcits estaven encallats a fons i les batalles foren sagnants, però les línies del front estaven gairebé immòbils. Al sud al llarg del Dnièper. Al centre, els alemanys, tanmateix, van agafar i aguantar Smolensk i Pskov, i encara més Narva... Leningrad no està amb ells... Finlàndia encara està en guerra. Tot s'arrossegava. El T-54 es produeix en sèrie, el SU-100 s'ha deixat de fabricar i el SU-130 el va substituir. Els tancs pesats encara no són a la sèrie. Els alemanys van millorar una mica la qualitat dels seus cotxes.
  Amèrica i Gran Bretanya encara estan en guerra amb Japó. El bombardegen, però no poden capturar les illes ells mateixos.
  Però els nord-americans no van aconseguir crear una bomba atòmica. Així que el samurai encara aguanta.
  Però després va arribar l'any 1953... Stalin va morir al març. És cert que aquesta vegada el Generalíssim va deixar un testament escrit, fent de Beria el seu successor. I el càlcul dels alemanys sobre el caos i la confusió de l'Exèrcit Roig no es va materialitzar.
  L'ofensiva de la Wehrmacht es va esvair ràpidament.
  Però l'URSS no va poder capgirar el rumb de la guerra, i també va agafar i es va quedar atrapat durant l'operació.
  A finals de 1953, Marsella superava els vint mil avions abatuts. Per això va rebre un guardó especial especialment aprovat per a ell: la Gran Estrella de la Gran Creu de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Va arribar l'any 1954... Beria li va oferir la pau a Hitler amb les condicions que qui guanyés què, llavors ell continua. I aleshores, de fet, quant us podeu destruir els uns als altres? Però Hitler va rebutjar obstinadament l'oferta. L'URSS tenia l'IS-10, però aquest tanc no era del tot efectiu. La màquina principal T-54 de la sèrie ...
  La primera línia es va enganxar com el greix a la gelada siberiana.
  Ja som l'any 1955... Amèrica encara lluita amb Gran Bretanya i aixafa el Japó. I l'URSS està pressionant amb el Tercer Reich. I s'enganxen entre ells.
  La primera línia està inactiva. El cel està dominat pels nazis. MIG-15 a la sèrie i frenant l'enemic.
  Marsella per vint-i-cinc mil avions abatuts rebrà: Gran Estrella de la Gran Creu, Creu de Cavaller, amb fulles de roure daurat, espases i diamants!
  S'acosta l'any 1956... Els alemanys estan llançant un tanc piramidal en una sèrie. Les esperances estan clavades en ell i finalment tenen discos adequats per al combat. Però de moment, la línia del front està inactiva i l'Exèrcit Roig frena l'enemic.
  Ja som l'any 1957, el 20 d'abril, Hitler llança un nou atac desesperat a Moscou... I de nou tot s'enfonsa en ferotges batalles de posició... A finals de 1957, Marsella derroca trenta mil avions i ho aconsegueix. Gran Estrella de la Creu de Cavaller Gran Creu amb espases i diamants de fulla de roure planificats.
  La guerra ha durat massa. Ha arribat l'any 1958... Lavrenty Palych Beria, successor de Stalin i president del Comitè de Defensa de l'Estat, va dir:
  - El país està molt esgotat! I la gent està cansada de la guerra. Necessitem pau!
  Zhukov va comentar:
  Mentre Hitler sigui viu, no hi haurà pau!
  Shelepin, el ministre de l'Interior va acordar:
  - Sí, mentre aquest Führer fanàtic d'Alemanya, els nazis faran la guerra amb nosaltres, fins a la completa aniquilació mútua!
  Beria va colpejar el puny a la taula i va rugir:
  - Trenqueu les espines! Què dirà Molotov?
  El ministre d'Afers Exteriors va respondre amb un sospir:
  - Fins ara, les perspectives per al món són molt vagues. El Tercer Reich també està extremadament esgotat. Però encara té tota Europa al seu abast. I si la guerra continua durant deu anys més, serem els primers en quedar-nos bocabadats!
  El president del GKO va assentir.
  - Dret! Serem els primers a baixar! I, per tant, cal trobar una manera d'eliminar físicament Adolf Hitler!
  Shelepin va comentar:
  - El millor és eliminar a Hans Marcel. Aquest és el veritable Diable en la carn! I si s'elimina, aleshores la voluntat de guerra dels alemanys quedarà completament minada!
  Béria va estar d'acord amb això:
  - Sí, serà minat!
  Shelepin va suggerir:
  - Potser posar una recompensa al cadàver d'en Marcel?
  El president de la GKO es va oposar:
  - No! Només per als vius!
  El ministre de l'Interior va dir:
  - És més fàcil matar que capturar!
  Beria va assentir i va assenyalar:
  - Fomentar l'assassinat a qualsevol cosa! I encara guanyarem. Què diran els dissenyadors?
  Jakovlev va dir amb un sospir:
  - Mentre estem endarrerits dels alemanys. I aquest és el nostre problema!
  Beria va rugir agressivament:
  - Però la nostra victòria és inevitable!
  Ilyushin va confirmar:
  - Veritablement camarada president!
  Shelepin va comentar:
  - Dues noies estan molt molestes: l'Albina i l'Alvina. Van superar a Huffman i estem constantment turmentats. I de tant en tant causen problemes.
  El president de la GKO va assenyalar:
  Els penjarem!
  Hi va haver rialles en resposta. De totes maneres, semblava divertit.
  Gener de 1958... I la guerra sembla quasi interminable. I no hi ha final a la vista.
  I els nazis als territoris ocupats són ferotges. Van atrapar als pioners: Mishka, Kolya i Svetlana. Els nens i la nena tenen catorze anys. Aviat haurien d'unir-se al Komsomol. Primer van ser interrogats amb prejudicis. Van colpejar els nois i la noia amb fuets. Després es van batre amb filferro. Kolya, com el més gran des de baix, encara estava controlat pel corrent. Les descàrregues es van perdonar a través del cos de l'adolescent. Kolya va gemegar pel dolor que va suportar.
  Llavors els nens van ser trets a la neu descalços i els van portar per ser afusellats. I estaven prims, descalços, amb la cara magullada i l'esquena tallada, caminant pel poble.
  I als colls penjaven taules: "som partidaris".
  Dos nens i una nena caminaven per la neu. Kolya, que va ser torturada amb corrent elèctric, tenia la cara blava pel patiment. L'ós està una mica més animat, només el van flagelЈlar. La noia Svetlana va arrufar les celles. Ella també va ser flagelЈlada; era prima, havent viscut durant tants anys sota l'ocupació. Va ser buscada per la matrona, trencant-se l'himen dels dits. I això és tan humiliant per a un pioner i avergonyit. La noia segueix mossegant-se els llavis.
  Els nens estan incòmodes descalços a la neu. Però aquestes segueixen sent flors si són afusellades o penjats. Però de moment, només estan conduïts. La tortura encara no ha acabat i els nazis necessiten informació.
  Els peus descalços dels pioners són vermells i lleugerament inflats pel fred. Els residents miren amb simpatia els nens capturats. I ara finalment els porten a la barraca.
  Em van posar d'esquena i comencen a colpejar els meus talons nus amb porras de goma.
  Els nens criden de dolor i es treuen... Els talons nus de Kolya estan cremats amb una flama més lleugera. I llavors el taló rodó de la noia Svetlana va ser cremat amb un pòquer encès. I com una pionera d'això va cridar a tot cor.
  L'interrogatori es va fer amb prejudicis, però els nens van callar. I de nou els van colpejar amb filferro, i les seves soles nues van ser cremades amb un ferro roent.
  Però els pioners no van donar informació. Es van mantenir ferms. A Kolya fins i tot se li va posar un pòquer al vermell contra el pit nu del nen. El nen respirava amb força, però va apretar les dents i va contenir els seus crits.
  Així que els nazis no van aconseguir res...
  Però la guerra es va allargar... També va arribar febrer... Els alemanys van disparar a Leningrad des d'avions de disc. I van atacar Moscou des de l'aire. Les baralles són dures.
  L'Albina i l'Alvina lluiten a l'aire. Noies només en bikini i descalços.
  I enderrocar avions russos. Devils ja ha rebut molts premis, com ara la Gran Estrella de la Creu de Cavaller amb espases de fulla de roure daurat i diamants.
  Aquestes dues noies són només de gran rang. I les seves acrobàcies i la destrucció de la matèria i els teixits vius.
  Aquí l'Albina va colpejar els avions soviètics, enderrocant sis peces alhora, d'una ràfega i va xisclar:
  - Pel Tercer Reich!
  L'Alvina també va enviar esclats de claus als cotxes russos i, després d'haver-ne tallat set, vyaknula:
  - Per al Führer!
  I les dues noies riuen...
  Encara que per ser sincers, aquesta guerra està terriblement cansada d'ells. De fet, el tossut Führer la lidera, però el front s'ha congelat i tot s'ha aturat. I tot va en cercle. I només els cadàvers dels dos costats i els cotxes abatuts. I tancs trencats i patiment humà.
  L'Albina va tallar vuit avions més i va cantar:
  - El segle que ve és nostre!
  Alvina va estar d'acord amb això:
  - Totes les edats futures també!
  I les noies van enderrocar avions russos amb una fúria salvatge.
  I després, per descomptat, la tortura... Els pioners són agradables de torturar. Sobretot fregiu els peus descalços dels nois, i trenqueu les costelles amb unes pinces vermelles. Noies violentes...
  La guerra fa que la gent sigui salvatge. El mateix Marsella també estava cansat de lluitar. Fa temps que lluita. L'any 1940, va lluitar per la supremacia aèria sobre Gran Bretanya. Al principi no va tenir una carrera molt exitosa. No pensaven que es convertiria en un fenomen, i obtindria un nombre rècord de premis per al Tercer Reich. I enderrocarà avions per a tot un exèrcit aeri.
  Hans Marcel se sentia cada cop més avorrit. La guerra l'avorria. Volia un cos femení, vins cars i festes luxoses i altres entreteniments. Quants ja poden ser - divuit anys a les files. Mai va resultar ferit greu i només va ser abatut al començament de la seva carrera. Les potències superiors es van ocupar de Marsella. Es va convertir en mariscal de camp aeri, però va lluitar com a privat. I et trobava molt a faltar.
  La brillantor dels seus ulls va començar a esvair-se. La guerra amb l'URSS va entrar en un punt mort. I la mort de Stalin no va canviar res. Hitler encara viu, encara que no es veu bé, però encara és relativament enèrgic. Una calb al seu cap ja s'està trencant i els cabells del Führer s'estan tornant grisos.
  Però mentre encara gestiona l'imperi, vol tossudament acabar amb l'URSS. Els Estats Units i la Gran Bretanya van ocupar el Japó, però es van empantanar en una guerra de guerrilles. A més, els americans i els britànics intenten mantenir l'Índia i les colònies africanes amb les seves tropes.
  Així que els aliats no interfereixen en aquesta guerra. No depenen d'ella. I fins i tot estan contents que dos imperis totalitaris s'exterminin mútuament.
  Marcel sospira molt i el seu ME-462 s'aixeca de la pista amb facilitat. La màquina bimotor està poderosament armada, i Hans prefereix colpejar des de la distància, mantenint l'enemic lluny d'ell. Huffman, per contra, a XE-362 s'acosta ràpidament.
  Fins ara, l'aviació alemanya manté una superioritat qualitativa sobre l'enemic. Però ja no és tan aclaparador. Tanmateix, el Führer creu en una arma miraculosa...
  Els plats voladors, això és una cosa... Però encara són massa cars i els raigs tèrmics encara són imperfectes. Els tancs piramidals també són un dels arguments de la disputa.
  Però fins i tot això no dóna als alemanys una iniciativa decisiva. A més, la forma piramidal és bona contra projectils cinètics, però no tan eficaç contra els HEAT.
  Marsella dispara i derroca dues dotzenes d'avions russos i diu:
  - Pel Tercer Reich...
  Aleshores el jove sospira. I torna a enderrocar altres trenta cotxes soviètics d'un cop.
  Sí, la guerra s'arrossegava... I aquest camí no té fi a la vista.
  Hans cantava:
  - Va patinar, vaig patinar! M'ha agafat, m'ha agafat!
  I torna a abatre els combatents russos.
  Sí, Hitler els va enviar a matar... O a matar altres, que tampoc és sucre.
  En Marcel recordava la noia... Es deia Ilsa. Una rossa tan bonica i la seva dona.
  Aquí està ella, cruel. Vaig provar el Komsomol. I la va colpejar amb un fuet de tot arreu.
  Picat com una cabra de sidra. Llavors va portar una torxa als seus peus nus. Es va rostir les soles nues. I de nou pel fuet. I com aquest membre del Komsomol rugia de dolor. I quan Ilsa es va ruixar sal sobre les seves ferides. Això va ser realment brutal.
  Ilsa també li agradava torturar els nois. Va despullar un noi de catorze anys i li va clavar les mans a un pal. Aleshores va començar a abocar-li aigua gelada en el fred. I després va agafar una torxa a les mans i va rostir el cos musculós d'una adolescent. Després va tornar a abocar aigua gelada. I al final, va escaldar el nen amb aigua bullint. I va ser una atrocitat.
  Ilsa estimava aquest tipus d'entreteniment i no menyspreava res pel bé de la seva luxúria.
  Però el temps va passar... I va tenir primer un fill i després una filla. I la Ilsa ja ha començat a ensenyar a torturar a ella i als fills d'en Marcel.
  Aquí hi ha una terrible dona de les SS.
  En Marcel també va tenir una altra dona: Helga. També és pilot. Hans la va conèixer el 1945. Va volar el TA-152, un dels millors, i potser el millor avió propulsat per hèlix de la Luftwaffe.
  Helga era pilot, no botxí. I així es va quedar embarassada i també va donar a llum, de seguida bessons.
  I cal destacar genial. I llavors dos fills més i una filla van aconseguir donar a llum. I tenint cinc fills, ja no va lluitar...
  Sí, té sort. Al Tercer Reich, Hitler va permetre primer als titulars de la Creu de Ferro de primera classe i superior tenir una segona esposa legal com a recompensa.
  Bé, el Papa va murmurar una mica, però tot i així ho va aprovar. Aleshores el Führer va obligar la regla a tenir fins a quatre esposes. El Concili Ecumènic es va reunir aquí i es va aprovar a punta de pistola.
  L'escassetat d'homes al Tercer Reich és enorme. I, per descomptat, aquesta decisió va ser forçada.
  Els recursos de mà d'obra d'Alemanya no es van esgotar només per la mà d'obra europea i les divisions estrangeres.
  Hitler va suspendre l'extermini dels jueus, i ara la mà d'obra estava en joc. La guerra va esgotar l'imperi.
  L'URSS també es va despoblar... Moltes dones van lluitar a l'exèrcit, així com nens. Anastasia Vedmakova es va convertir en l'as més productiu. Va lluitar gairebé des del començament de la guerra. Primer, al camp de blat de moro U-2. Però després es va canviar als lluitadors.
  Molts ass soviètics van morir ... Pokryshkin, convertit en quatre vegades heroi de l'URSS, va trobar la seva pròpia mort. Kozhedub, convertit en un heroi cinc vegades, també es va estavellar a la batalla. Durant molt de temps, els avions soviètics no tenien un sistema d'expulsió i el percentatge de pilots morts era molt alt.
  Anastasia Vedmakova va sobreviure. I havia acumulat estrelles daurades que no li cabien al pit. Segons les regles, vint-i-cinc avions enemics abatuts van rebre una estrella d'or. Quan el nombre d'estrelles va arribar a les deu, Beria li va obsequiar amb la Gran Estrella de Diamante de l'Heroi de l'URSS. Anastasia va ser l'as més titulat. A més dels avions abatuts, també havia destruït tancs, ponts, camions i fins i tot un parell de vaixells. A més, aquesta dona va salvar els pilots, i fins i tot el general que estava envoltat.
  I era coneguda per incendiar diversos trens amb combustible, etc.
  Anastasia es va convertir en una gran llegenda de l'aviació soviètica. I, per descomptat, ella també estava cansada de la guerra. Fins i tot va lluitar i va volar mentre estava embarassada. I després va donar a llum un fill.
  Va sortir un noi guapo, pèl-roig com la seva mare. Anastasia va lluitar per regla general amb bikini i descalç. I això li donava certs avantatges. Cosa que no tothom aprecia. Però la seva jove parella Akulina Orlova també lluita descalça i en bikini, i això l'ajuda molt.
  Les dues noies volen i disparan contra vehicles alemanys. Anastasia Vedmakova va fer la seva primera sortida a Espanya. Va bombardejar de nit les posicions de l'exèrcit franquista a l'U-2. Del tipus que ella té experiència a través del terrat. I Akulina Orlova és una noia jove i encara plena d'energia i ilЈlusió.
  Derroquen els alemanys canten...
  - Pilots-pilots, avions-bomba,
  Derrotarem tots els feixistes a la batalla...
  Les nostres naus seran més altes que el sol,
  I el querubí desplegarà les ales!
  Les noies, he de dir, són grans artesanes.
  Ja som el 23 de febrer de 1958... Dia de l'exèrcit soviètic. I s'hauria de celebrar en gran manera. Però tot i que tot és modest...
  Beria no és massa alegre... Durant la guerra, tothom estava molt cansat.
  El mariscal Vasilevsky va suggerir:
  - Fem tancs amb fusta!
  El Suprem va assentir.
  - És una bona idea!
  El mariscal Zhukov va objectar:
  - Poc sentit! Aquests són taüts vius!
  Vasilevsky va comentar lògicament:
  - Són més lleugers i ràpids. I els alemanys estan trencant els nostres tancs!
  Béria va assentir amb el cap.
  Vasilevski opina!
  Malenkov va confirmar:
  - Ho farem tot bé!
  L'equip de Beria estava cansat... No hi havia altres idees. A menys que intenteu fer que el plàstic sigui més barat de fabricar i més fort.
  Així que, al cap i a la fi, creeu una bomba atòmica de llarga durada.
  Alguna cosa del seu treball es va estancar als Estats Units, i també a tot el món.
  I cal estimular. Potser llavors la guerra finalment s'acabarà.
  Però la guerra continua i el temps flueix com gotes.
  Aquí Mirabela va ser capturada. I els soldats nazis li van arrencar la roba. I llavors van obrir les cames i van començar a violar la noia. Mirabela va gemegar amb una barreja de dolor i plaer. I va acabar diverses vegades.
  Llavors van començar a torturar-lo. Van cremar els talons de la noia amb tires de ferro roent. I el van colpejar primer amb un fuet. I després, amb un fil vermell de la calor, la van colpejar a l'esquena, als costats, al pit...
  Llavors van començar a trencar els dits dels peus amb unes pinces. Llavors van ficar una vara encesa pel cul de la noia.
  En resum, la tortura era recordada per la seva crueltat. I una arrogància extrema.
  Ja ha arribat el març... Els alemanys intenten més pressionar a l'aire, no tenen molta força per atacar. El tanc piramidal, si hagués aparegut abans, hauria ajudat la Wehrmacht a conquerir el món. És cert que el projectil acumulat té protecció dinàmica. I ambdós costats es banyen de cops.
  El 8 de març de 1958 és el Dia de la Dona. I segons el costum, es va fer un intercanvi de presoners. Els alemanys van alliberar Mirabela torturada però trencada i, a canvi, els russos van alliberar Adala. L'alemanya també ho va aconseguir, inclosa la violació.
  Anastasia Vedmakova va fregar Mirabela amb una poció d'herbes i ungüents, i la va deixar dormir perquè es recuperés, perquè en un parell de dies tornés a lluitar contra els nazis al cel.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova tornen al cel amb els seus MIG-15. Akulina va comentar:
  - Encara vas lluitar a l'espanyol - quants anys tens?
  Vedmakova va riure i va respondre:
  - No és costum preguntar a una senyora per la seva edat!
  Akulina va riure i va comentar:
  - Sembles vint, vint-i-cinc com a màxim!
  Anastasia va assentir i va assenyalar:
  - Vaig lluitar a la guerra civil... Hi havia tres nois amb mi. És genial que hem donat les banyes als blancs. I vaig matar la primera persona quan els alemanys van assaltar Lvov el 1915... Així que us podeu imaginar aproximadament quants anys tinc!
  La noia rossa va xiular.
  -Increïble! És com imaginar-ho!
  La bellesa pèl-roja va somriure amb la boca plena de dents de cavall i va dir:
  - I què? Aquesta és la màgia dels déus russos! Jo t'ensenyaré, i tu tampoc envelleixes!
  Akulina va abatre un avió alemany amb els seus peus nus i va piular:
  La joventut és meravellosa!
  La guerra està en marxa i no hi ha final a la vista, però tot i així és heroicisme i victòria!
  Va arribar l'abril de 1958. Al sud es va establir un temps més o menys tolerable i els nazis van intentar avançar. El principal problema és, per descomptat, el riu Dnieper. I a la costa esquerra, les tropes soviètiques van prendre posicions defensives.
  Tanmateix, els alemanys van tenir una caiguda alternativa. Vaga a Turquia. Durant molt de temps aquest país es va adherir a la neutralitat. Però el govern ha canviat. I van arribar més forces proalemanys. I Hitler va acceptar prometre als otomans qualsevol muntanya d'or per empènyer-los a la guerra. La població de Turquia va créixer ràpidament, l'exèrcit es va fer més fort. I algunes de les armes van ser venudes pel Tercer Reich a crèdit. I l'exèrcit otomà es va convertir, desplegant fortament soldats musulmans totalment mobilitzats a la frontera de l'URSS.
  I el 20 d'abril de 1958, sense declarar la guerra, Turquia va atacar les tropes soviètiques a Transcaucàsia... Així, es va afegir un segon front per a l'Exèrcit Roig. Tot i així, els nazis van poder superar els serveis especials soviètics. La situació es va agreujar per l'enfrontament entre Zhukov i Beria. La qual cosa també va afectar la situació al front.
  Els turcs van atacar no sols, sinó juntament amb els alemanys. I això els va donar oportunitats addicionals.
  La lluita es va desenvolupar prop d'Erevan i Batumi va ser assaltada.
  Marsella lluita a l'aire. Aquesta vegada el seu estat d'ànim és més important i combatiu. De fet, finalment hi havia una tímida esperança que seria possible guanyar aquesta guerra, que s'havia allargat sense mesura.
  El primer dia, els alemanys i els turcs van trencar les defenses de les tropes russes i van començar a moure's terra endins.
  Els nazis van aconseguir la sorpresa tàctica. I les seves tropes avançaven prou ràpid. I en part va resultar que l'Exèrcit Roig no estava del tot preparat per defensar la Transcaucàsia.
  I aquí l'heroisme de l'Exèrcit Roig hauria de compensar els errors de càlcul de la direcció.
  La lluita es va desenvolupar per Erevan. I després els pioners van lluitar de valent. Es resisteixen als malvats nazis i les tropes otomanes.
  I als afores d'Erevan, els pioners estan excavant trinxeres. Hi ha nois de diferents nacionalitats. En particular, molts caps brillants parpellegen. Hi ha nens vermells, negres i ros.
  Una cosa els uneix: la fe en el triomf del comunisme i els peus nus. És evident que no tothom té sabates durant la guerra i, per tant, com a mostra de solidaritat, tots els nens fan gala dels seus talons nus i rodons. La primavera al Transcaucas és força càlida, i quan et mous i treballes amb pales, fins i tot fa calor per als nois. I a l'hivern, el fred aquí no és tan terrible.
  Els nens i les nenes estan bronzejats, prims, però nerviós, preparats per a una lluita ferotge.
  Els nens treballen amb entusiasme i canten:
  Aixequeu focs, nits blaves,
  Som pioners, fills dels treballadors...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  I aquí torna l'alarma. Els nens i les nenes salten al fons de la trinxera. I els obusos ja comencen a esclatar des de dalt: l'artilleria enemiga funciona.
  Pashka va preguntar a la noia descalça Masha:
  - Bé, creus que sobreviurem?
  La noia, prima i cabellera clara, va respondre segura:
  - Resistirem almenys una vegada, en l'hora més difícil!
  El pioner Sasha va assenyalar lògicament:
  El nostre heroisme és inamovible.
  El nen va donar cops amb la seva sola nua a les pedres. Es pot veure que el nen es va farcir de calls sòlids.
  La noia Tamara va comentar:
  Lluitarem sense por
  Ens retallarem ni un pas enrere...
  Deixa que la samarreta s'hagi xopat de sang -
  Més enemics, converteix el cavaller a l'infern!
  El nen Ruslan, un pioner amb els cabells negres, va assenyalar:
  Passen els segles, arribarà una era,
  En el qual no hi haurà patiment ni mentides...
  Lluita per això fins al teu últim alè -
  Serviu la vostra Pàtria, vosaltres des del cor!
  El nen Oleg, prim i de cabell clar, xiulava, versos:
  No, el vigilant no s'esvaeix,
  L'aspecte d'un falcó, àguila...
  La veu del poble és sonora -
  El xiuxiueig aixafarà la serp!
  
  Stalin viu al meu cor
  Perquè no coneguem la tristesa,
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Els nens i nenes van aplaudir a l'uníson.
  Però ara els avions d'atac a reacció ja volen i llancen bombes. I aquesta és una entrada agressiva.
  L'Oleg i la Sasha van aixecar una fona i van llançar un regal de la mort. I el canó va ser colpejat per l'avió d'atac de Hitler, tot i que pertanyia a Turquia.
  La noia Natasha va cantar:
  - El Komsomol no és només edat,
  Komsomol és el meu destí!
  Conquistaré l'espai, crec
  Visquem per sempre!
  Ahmed, un nen pioner de l'Azerbaidjan, va respondre amb un somriure:
  - Encara no ets membre del Komsomol, Natasha!
  La noia va colpejar amb el peu descalç i va respondre amb veu melodiosa;
  Al costat dels pares, amb un cant alegre,
  Defensem el Komsomol...
  L'era dels anys llum s'acosta,
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  L'Oleg també va colpejar el seu peu nu i infantil i va bramar:
  Martell més fort apreta el proletari,
  De mà de titani aixafant el jou...
  Cantarem mil àries a la nostra Pàtria,
  I lleuger per a la posteritat, bé!
  Els nens estan encantats. I de fet, els alemanys i els turcs van bombardejar i només una noia va ser colpejada per un fragment del seu taló nu, rodó i rosa.
  La Pioneer va cridar, però després es va mossegar el llavi.
  I així es van preparar per repelЈlir l'atac. I ja hi ha tancs amb unitats feixistes i otomanes. Comprat per Turquia a crèdit, els formidables E-100 es mouen. Màquines tan potents i perilloses.
  Tenen aquesta protecció. Que no pots passar des de cap angle. No pots colpejar-lo des d'un sol angle. L'única possibilitat és trencar les vies.
  Els nens estan preparats per lluitar i agitant els peus nus. Aquí estan en un cable empenyent paquets amb explosius casolans sota les pistes dels nazis i els turcs. Funciona i destrueix els rodets dels tancs de l'exèrcit de Rommel i La Erdogan.
  I es veu terrible.
  La Sasha xiscla:
  - Glòria al comunisme!
  El nen Pashka dispara amb Oleg amb una fona i xiscla:
  - Glòria als pioners!
  El nen Ruslan, juntament amb la noia Sufir, arrossega una mina sota l'alemany i el turc amb un cable, cridant:
  - Glòria a l'URSS!
  Nens de l'Azerbaidjan i nois russos es barallen. Pioners bronzejats, prims i descalços contra una colossal armada de tancs.
  La noia Tamara trepitja el seu peu elegant, petit i nu i diu:
  - Glòria a Rússia!
  El pioner Ahmet confirma mentre dispara a l'enemic:
  - Som una família amistosa junts!
  El nen Ramzan, un azerbaiyani pèl-rojo, confirma, noqueant un cotxe:
  - De la paraula som cent mil jo!
  Els nens són simpàtics... Heus aquí la nena armènia Azatuhi, que amb l'ajuda d'un filferro també trasllada amb habilitat el paquet explosiu sota l'eruga feixista i xiscla:
  - L'URSS és una família de pobles!
  Una altra noia armènia Aghas diu:
  - No us doblegueu al feixisme:
  I la noia va estirar el cable amb els dits nus. Molts nens azerbaiyanis i armenis tenen els cabells ros i no es distingeixen dels nens eslaus, dels quals també n'hi ha molts. Els que van fugir dels alemanys, altres famílies russes es van establir a l'Azerbaidjan i Armènia fins i tot sota els tsars.
  Hi ha molts eslaus al Caucas. Moltes parelles mixtes. Sí, i els nens solen tenir els cabells més clars que els seus pares. I els eslaus es van bronzejar perquè no els puguis dir dels locals. A més, els nens solen ser més semblants que els adults.
  Així que el batalló soviètic internacional de nens i nenes està lluitant, i tots estan units i molt semblants. Els seus talons nus parpellegen quan es mouen.
  I els nens dels somnis envien regals de mort. Shamil i Seryozhka, tots dos nois pioners, estiren el cable. I aquí hi ha un alemany, però amb una tripulació turca, l'E-50 s'atura amb una eruga trencada.
  Els nois canten a l'uníson:
  Unió indestructible, repúbliques lliures,
  No va ser la força bruta la que es va reunir, ni la por...
  I la bona voluntat dels ilЈluminats,
  I amistat i raó, i coratge en els somnis!
  I els nens estan encantats. Somriuen amb les dents blanques i uniformes. I són feliços, tot i que estan amenaçats de mort.
  I els alemanys fan mal. Els tancs destruïts disparen els seus canons i gargotegen metralladores.
  Alguns vehicles alemanys i turcs estan equipats amb llançagranades i són molt perillosos.
  El nen Maksimka i la nena Zara d'Azerbaidjan i ells, descansant els peus nus, van tirar una mina sota l'enemic i van fer fora un mastodont feixista, encara que vengués a Turquia.
  I cridaven a tot cor:
  - Per l'URSS!
  Els nens són molt divertits.
  Els pioners Abbas i Vladimir també utilitzen armes. En aquest cas, catapultar i aixafar l'eruga E-75 als nazis. Llavors els nois van cantar:
  - Per la grandesa del planeta sota la coberta del comunisme!
  Oleg i Abdula també són pioners de diferents nacions, però amb un sol cor també llancen explosius. Toquen l'E-100 i canten...
  Vam obrir el planeta a les nacions,
  El camí cap a l'espai, cap a mons invisibles...
  Es canten gestes heroiques -
  Per esborrar per sempre la cicatriu de la mort!
  
  Sota la santa bandera de Rússia,
  En pau, amistat, felicitat i amor...
  La gent de tota la terra serà més feliç,
  La foscor infernal es dissiparà a la distància!
  Aquí lluitant amb nens...
  Abdurrahman i Svetlana: un nen i una noia azerbaidjans de Bielorússia van estirar un cable i van fer caure un tanc feixista. I van cantar:
  - El gran nom de la Rússia sagrada,
  Brilla per tot el món, com un raig de sol...
  Crec en la unitat serem més feliços,
  Mostrem a la gent el camí correcte!
  Els nens són molt valents. Tant els nazis com els seus aliats, els turcs, estan simplement commocionats per una resistència tan tossuda i furiosa.
  Abudurrahman és un pioner, va rebre un fragment a la seva sola nua. Va perforar la superfície callosa de la cama d'un nen.
  El nen va xiular:
  - I em fa mal!
  Svetlana també va rebre un cop al taló rodó i es va rascar l'espatlla. Però la noia va xiular:
  - No trenquis els Pioners!
  Azim i Kolka també van xocar el cotxe alemany.
  Els nois van assenyalar amb un filferro i van cantar:
  L'enemic traïdor va passar a l'ofensiva,
  Però crec que no defallirà, el poble soviètic...
  L'enemic espera la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  L'enemic espera: la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  Els nens són valents i no es dobleguen. I volen guanyar. I canten i lluiten.
  Els alemanys estan patint grans pèrdues. És cert que la majoria tenen vies i rodets trencats. I no és fatal.
  Pitjor per als pioners que van ser fets presoners.
  El nen Abdulhamid, quan va ser fet presoner, va ser posat al bastidor pels nazis. Van introduir els peus nus del pioner al bloc i van començar a penjar pesos als ganxos. I després va encendre el foc. I els talons nus del nen van ser llepats pel foc. I un fuet li va caure a l'esquena. Em van colpejar durant molt de temps. I aleshores els nazis van començar a trencar les costelles amb unes tenalles roents.
  El nen, morint sota la tortura, quan el ferro de les seves costelles, vermell de la calor, el va esclafar, va cantar:
  Berlín està gairebé sota el nostre domini,
  A través dels prismàtics veiem el maleït Reichstag...
  Espero que aviat hi hagi pau i felicitat;
  Que descriuré als meus poemes!
  
  Rússia va obrir el comunisme als mons,
  Es va convertir en una família per a tothom.
  Però la Wehrmacht ens va clavar un musell de porc,
  I ara la sang esquitxa de les venes com una font!
  
  El que el Führer va oblidar amb nosaltres per accident,
  Volia aconseguir terres i esclaus!
  El feixisme va anar amb una campanya molt llarga -
  I aquí hi ha un autèntic malson, somnis infernals!
  
  Un noi senzill, un nen descalç,
  Recentment ha empatat una corbata vermella.
  Volia construir ell mateix el món sense Déu,
  Però de sobte el napalm va esclatar del cel!
  
  Vaig haver de córrer cap al davant, estàvem AWOL,
  Ningú vol agafar uns joves així!
  Però el noi lluitador amb un rifle ho va fer,
  El camí dels pares va resultar digne!
  
  Lluita on tant l'astúcia com la força,
  I la debilitat també és amarga, ai...
  Els companys van haver de cavar tombes
  Plantant taüts de pi a la gelada!
  
  Ara sóc un pioner acostumat a patir,
  Va anar al reconeixement descalç, la neu va cruixir.
  Potser un càstig per la incredulitat,
  Que no volia conèixer Jesús!
  
  Però quines són les tres hores del Gòlgota?
  Han passat més de tres anys de guerra!
  A qualsevol poble, les vídues ploren amargament,
  Com van morir els fills al cementiri del país!
  
  Vaig sobreviure, vaig ser impactat per un obus, ferit per una bala,
  Però per sort es va quedar dempeus!
  Sincerament, vam tornar el deute a Alemanya,
  Aquell feixisme l'hem trepitjat fins a la pols!
  
  He madurat, però encara sóc un nen,
  El bigoti no es va trencar, però ja és un tità!
  Sí, un adult, i potser fins i tot massa,
  Després de tot, el cor es va fer dur com el metall!
  
  Premi més alt Hero Star -
  El mateix Stalin, creieu-me, ho va lliurar!
  Va dir: cal prendre exemple de gent com tu,
  Els lluitadors estan forjant les claus de les portes de l'Edèn!
  
  Però ara deixa el rifle valent,
  Agafeu-vos, pinces, un martell i feina!
  Construeix un veler i un vaixell amb fusta
  I crea un avió perquè l'ocell vola amunt!
  Sí, amb aquests nens, fins i tot juntament amb els turcs, els nazis de l'URSS no superaran. Ja l'1 de maig els soldats soviètics celebren, però Erevan aguanta. Això vol dir que la guerra llampec feixista al Caucas ha estat frustrada. I, a més, els valents membres del Komsomol lluiten.
  L'Elizaveta i la seva tripulació del SU-130 envien obusos als tancs nazis.
  Al mateix temps, les noies fan servir els dits dels peus nus i canten:
  I a les altures de les muntanyes i el silenci estrellat,
  I l'onada del mar i el foc furiós!
  I en foc furiós i furiós
  I el taló nu de la noia va prémer el botó. I un altre AG-75 va ser destrossat per un projectil acumulat.
  I les noies es diverteixen.
  I Akulina Orlova va abatre el centè avió nazi i el 3 de maig de 1958 va rebre la quarta estrella de l'heroi de l'URSS.
  Les nostres glorioses dones pilots... Sí, la guerra encara continua, i el seu desenllaç no està clar, però ningú s'agenolla i no es rendirà. Per tant, hi ha fe en un futur millor, i que l'URSS, tard o d'hora, derrotarà el Tercer Reich. I Adolf Hitler, que va rebre el poder i la sort del president del drac, morirà!
  
  EL CONSENTIMENT DE FRANCO ÉS IMPORTANT PER AL DESTI DE LA HUMANITAT
  Franco va acceptar el pas de les tropes alemanyes a Gibraltar. Els nazis, sense més preàmbuls, es van traslladar a aquesta fortalesa i la van prendre de seguida. Després d'això, les tropes de la Wehrmacht van començar a ser traslladades a la distància més curta a Àfrica.
  I Hitler va canviar d'opinió sobre la lluita contra l'URSS. A més, la intuïció del Führer li va dir, i en tenia una de molt desenvolupada, que no agafaria aquest territori amb tanta facilitat. I l'Exèrcit Roig no és gens feble. Stalin va filtrar específicament informació sobre els tancs KV i T-34 a la intelЈligència alemanya. I els nazis van començar a desenvolupar els seus propis tancs pesats.
  Els nazis avançaven a l'Àfrica. Rommel va rebre més tropes i va obtenir grans guanys. Iugoslàvia i Grècia també van ser capturades. Així que les victòries van seguir les victòries.
  Però el Continent Negre absorbia les forces alemanyes... I ja no es parlava d'una campanya a l'Est. Els nazis van capturar Egipte en moviment i van entrar a l'Orient Mitjà. Van capturar l'Iraq, Kuwait i altres terres. Llavors a través de l'Iran va començar una campanya contra l'Índia. El desembre de 1941, el Japó va atacar els EUA al port del Perú i Hitler va declarar la guerra a Amèrica.
  Després d'això, la guerra finalment es va traslladar a Occident. I l'URSS es va respirar.
  A la segona meitat del quaranta-dosè any, els alemanys havien completat la conquesta de tot el continent negre, així com Àsia, fins a l'Índia, que també va ser capturada amb una feble resistència dels britànics. I hi havia un gran imperi colonial alemany. I Gran Bretanya va començar a ser fortament bombardejada. Els nous bombarders Ju-188 i Focke-Wulf, així com un nombre cada cop més gran de submarins, van entrar a la batalla. Incloent més ràpid i perfecte.
  L'atac aeri a Gran Bretanya va procedir amb una intensitat cada cop més gran. I el juny de 1943 va tenir lloc el desembarcament. Nous tancs alemanys van participar en les batalles: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", que van mostrar el seu avantatge sobre els britànics. Londres va caure a les dues setmanes de l'aterratge. I després de la caiguda de Gran Bretanya, Irlanda va resistir una setmana més.
  I va ser capturat pels nazis... Ara els Estats Units tenen una opció: o fer una guerra sense esperança contra Alemanya, que ha crescut al poder, o concloure la pau abans que sigui massa tard.
  El Tercer Reich ja tenia en servei caces tan potents com el ME-309, que desenvolupava una velocitat de 740 quilòmetres per hora, que en aquell moment era molt, i disposava de set punts de tir: tres canons d'aire de calibre 30 milЈlímetres, un dels que era de canó llarg, i quatre metralladores pesades.
  I els ass dels alemanys són fenomenals: un Marsella val alguna cosa! Aquest caça va ser un autèntic descobriment, i va superar tots els fenòmens... Per cent cinquanta avions abatuts, Marsella va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. I per tres-cents avions, es va convertir en el primer de la història dels alemanys a rebre de nou aquesta creu. I per tal de distingir Marsella, es va inventar un nou guardó en el seu honor: la Creu de Cavaller del Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants, que li van concedir per cinc-cents avions abatuts.
  Amèrica va considerar que la guerra amb el Tercer Reich i el Japó, que va guanyar la batalla de Midway i va capturar l'arxipèlag hawaià, no acabaria bé.
  I realment serà una prova seriosa per a ells. Sens dubte, és difícil que els alemanys arribin a Amèrica a causa de la separació per l'oceà. Però, en principi, la distància no és una barrera. I els nazis podrien, tard o d'hora, arribar als Estats Units, nedar i volar. A més, el Tercer Reich ja tenia caces a reacció i un formidable bombarder TA-400 que podria bombardejar Amèrica. Els Yu-288 més potents ja havien aconseguit bombardejar Gran Bretanya, i un Yu-488 de quatre motors estava en camí, que va assolir velocitats de fins a set-cents quilòmetres per hora, cosa que és simplement fantàstic per a un bombarder d'hèlix!
  Així que la Wehrmacht és forta. I formidables submarins propulsats per peròxid d'hidrogen van assolir velocitats de fins a 36 nusos per hora, i els nord-americans estaven completament espantats.
  Roosevelt estava greument malalt i, per acabar, podria esclatar una seriosa lluita pel poder. I els republicans estan molt descontents amb els demòcrates. El mateix Hitler mirava amb alarma l'URSS, que augmentava el seu poder.
  L'URSS estalinista va complir en excés el tercer pla quinquennal duplicant la producció industrial. Fins i tot tenint en compte el fet que van enganyar una mica amb les estadístiques i això és una dada inflada, encara va ser impressionant. La producció de tecnologia va augmentar. L'any quaranta-un, l'URSS va produir uns cinc mil tancs, i tres mil d'ells eren els últims T-34 i KV. Va aparèixer a la sèrie i KV-3 i KV-5. I aquestes són màquines potents. Van fabricar encara més avions, arribant el seu nombre a trenta mil.
  En els quaranta-dos tancs es van produir més de sis milers i mig. Incloent l'últim. El KV-4 va aparèixer en la modificació més pesada amb un pes de cent set tones. I també el tanc lleuger T-50 és l'últim. El T-34 es va continuar produint.
  L'any quaranta-tres es van produir set mil tancs i mig. I hi ha tants avions que hi ha una escassetat aguda de pilots. En total, l'URSS tenia cent vint divisions de tancs. I el nombre d'avions va arribar als cinquanta mil.
  El primer any del Quart Pla Quinquenal fins i tot es va complir en excés segons les xifres oficials, i això va preocupar a Hitler.
  Llavors, cap a on dirigir l'agressió: el Führer va decidir el 1944 atacar l'URSS. I els Estats Units van signar la pau. Els americans van acceptar reconèixer totes les conquestes del Tercer Reich i pagar enormes reparacions als nazis. I també va rebutjar qualsevol treball sobre armes nuclears. Amèrica també va transferir la seva marina, i gairebé tot l'equipament i molts cotxes als nazis.
  El 22 de juny de 1944, després d'haver llançat un gran nombre de: "Panteres", "Panteres" -2, "Tigres" -2, "Lleó", "Maus", "Ferdinand" -2 i altres equips, els nazis van atacar el URSS.
  Aquest Stalin va portar les tropes a un estat de preparació per al combat. A més, es va completar la línia Molotov a la nova frontera de l'URSS i es va restaurar i armar la línia de Stalin. El nou tanc T-34-85 amb una torreta més gran i armes més potents va començar a produir-se a l'URSS. És cert que als tancs pesats era pitjor. La sèrie KV va arribar al KV-13, i alguns models pesaven dues-centes vint tones. Inclòs com a resposta a "ratolí".
  La guerra va ser al principi sota el dictat del Tercer Reich. Al cel, els alemanys van experimentar ass, però en avions de millor qualitat van vèncer els pilots soviètics. El jet ME-262 ja estava a la sèrie, però l'URSS encara no tenia aquest tipus d'avió. I el ME-309 va resultar ser una màquina formidable i ràpida. I l'evolució TA-152 del Focke-Wulf és una màquina molt mortal.
  El més important és que el Tercer Reich té una gran superioritat en mà d'obra, a causa de les tropes colonials. I excelЈlència en mobilitat. El Panther-2 va resultar ser un molt bon tanc, que el 1944 es va convertir en el principal mastodont alemany. Armat amb un potent canó de 88 mm amb una longitud de canó de 71 EL, aquest vehicle és capaç de penetrar fins i tot en tancs KV súper pesats. I una bona armadura frontal, sobretot el front. Cent cinquanta milЈlímetres del front de la torre, i cent milЈlímetres del front del casc sota grans pendents de les làmines. Al mateix temps, el conjunt és de quaranta-set tones i el motor té nou-cents cavalls de força. És a dir, la màquina és àgil i una excelЈlent ergonomia. L'única armadura lateral negativa té només seixanta milЈlímetres de gruix sota els pendents. Però fins i tot això n'hi ha prou perquè els quaranta-cinc i els rifles antitanc no el portin a bord.
  "Panther" -2 és molt més fort que un simple "Panther" i T-34-85. Així que els alemanys van tenir èxit el tanc principal. La resta de cotxes són pitjors. El Panther és massa feble amb només quaranta milЈlímetres de blindatge lateral i és vulnerable als canons lleugers i als rifles antitanc soviètics. "Tiger" -2 és una mica millor que en la història real gràcies a un motor de mil cavalls de força. Però encara massa pesat a seixanta-vuit tones. I la torre és gran i gira més lentament. El tanc pesa vint-i-una tones més que el Panther-2 i té el mateix armament i gairebé cap avantatge en blindatge. Així, com el "Tiger", "Tiger" -2 aviat es va retirar del servei.
  I en Leo és encara pitjor. No té avantatges significatius en la reserva respecte al Panther -2, pesa noranta tones. La qual cosa, amb un motor de mil cavalls de força, fa que el cotxe sigui bastant dèbil en el rendiment de conducció. I un canó de 105 milЈlímetres en 70EL, tot i que penetra millor, és de tir menys ràpid. I no és necessari a la pràctica.
  I el Maus, fins i tot amb un pes de 188 tones, és només una màquina d'hemorroides, i més una càrrega per a l'exèrcit que un tanc fort. Encara que protegit amb un costat i dolent. Però el rendiment de conducció és terrible i, a la pràctica, es trenca massa sovint.
  Els alemanys també van eliminar el Maus de la sèrie... En canvi, l'E-100 es va desenvolupar durant molt de temps amb un disseny més dens, però similar en armament.
  A l'URSS, tota la sèrie KV va demostrar estar a un nivell de combat baix. I sobretot sovint els cotxes es van avariar i tenien un rendiment de conducció deficient. I des de l'armadura sense pendent, els canons alemanys la van penetrar fàcilment.
  Només trenta-quatre van ser tancs més o menys reeixits. Però l'URSS tenia un avantatge: una defensa més potent i completa. Però també un inconvenient: a les tropes no se'ls va ensenyar a defensar-se. I va tenir efecte.
  Tres anys de probabilitats, per descomptat, van afegir l'equip de l'URSS a les tropes. Però els tancs pesats KV no van tenir èxit i el desenvolupament de la construcció de tancs a favor d'augmentar el pes no es va justificar. I els cotxes pesants soviètics van resultar, francament, una brossa. Tampoc en l'aviació. El PE-2 era difícil de controlar, l'IL-2 era vulnerable, el MIG-3 era feble en maniobrabilitat.
  I altres avions soviètics eren de qualitat inferior als alemanys. I els pilots alemanys tenen molta experiència. Marsella és com un miracle. Pels set-cents cinquanta avions que va abatre magistralment, se li va concedir la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. I aquest és un cas únic quan, per culpa d'una persona, van introduir el sisè grau d'un premi, tot i que tradicionalment es requereixen cinc titulacions.
  La guerra era una mica diferent pel que fa a la història real. Si en els quaranta-un anys els alemanys al principi van avançar ràpidament i fàcilment van guanyar, van agafar ciutat rere ciutat, i després el seu moviment es va alentir. Ara és al revés.
  Les tropes soviètiques es van concentrar i desplegar prop de les fronteres totalment mobilitzades i dempeus en una poderosa defensa en línies completades. I així la resistència més poderosa contra els nazis va ser al principi de la guerra.
  A més, també va jugar el factor que l'URSS va iniciar la guerra després de la mobilització general, havent reunit quinze milions de soldats i oficials. Però Hitler, utilitzant les possessions colonials només en el primer esglaó, va llançar trenta milions. A més, el Japó va llançar vint milions des de l'est juntament amb divisions estrangeres. Aquesta vegada, Stalin no va poder salvar Moscou.
  A més, els satèlЈlits van participar al costat del Tercer Reich: Turquia, Finlàndia, Hongria, Romania, Croàcia, Eslovènia, Bulgària, Espanya, Portugal, Suècia. I per descomptat també Itàlia amb les seves colònies. Tot un ramat...
  Així que l'URSS al principi, confiant en les línies de Molotov i Stalin, va retenir l'enemic. Però quan aquestes línies es van trencar, tota una pèrdua colossal, i els nazis i els japonesos van rodar, llavors no hi va haver res a retenir. I va resultar exactament el contrari: una resistència més forta al principi i més feble més endavant. Així que els nazis van prendre Moscou gairebé immediatament. Stalin va fugir a Kuibyshev i després a Sverdlovsk.
  Els detalls de les batalles van mostrar en general que l'URSS mai va aprendre a defensar-se... A més, la segona onada de purgues a l'exèrcit també va tenir un paper negatiu. Ja sota Beria, Stalin va ordenar tornar a passar per l'exèrcit. Bé, Béria ho va fer.
  Pel que sembla, a Stalin era difícil prescindir de sang als ullals. Els nazis, juntament amb els turcs, també van tenir un paper negatiu des del Transcaucas i Àsia Central. I això també va resultar ser un factor important. A més, no hi havia una defensa seriosa a Àsia Central.
  Sí, els seus musulmans es van rebelЈlar.
  Els alemanys van utilitzar tres anys de manera més productiva. De l'exèrcit es va fer més experimentat i més fort. I l'URSS va afegir menys. A més, en aquests tres anys Stalin no va tenir cap guerra. Neutralitat amb el Japó. Stalin va prometre a Hitler que no tocaria Finlàndia. Però els alemanys encara van obtenir una experiència de combat considerable. Sobretot els pilots.
  Marsella, per mil avions abatuts, va rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro, el cub de diamants de platí de la Luftwaffe i les maletes del general.
  Així que tot va resultar molt més divertit i meravellós, per als servents de Llucifer...
  L'URSS va aguantar fins al gener de 1945 i va caure... Després d'això va començar un període de pau... Però no per molt de temps. El 20 d'abril de 1950, el Tercer Reich i el Japó van atacar els Estats Units. Tot i així, estaven alarmats per les dades d'intelЈligència que els nord-americans estaven treballant en secret en la bomba atòmica.
  La guerra va durar només tres mesos i va acabar amb l'ocupació d'Amèrica.
  I el 20 d'abril de 1955, Hitler va atacar el Japó amb les seves colònies. La guerra va durar poc més d'un any i va acabar amb una victòria brillant del Tercer Reich.
  Aleshores, el 20 d'abril de 1959 es va celebrar un referèndum i va aparèixer l'imperi monàrquic mundial del Tercer Reich amb poder hereditari.
  I quan Hitler va morir el març de 1961, el seu fill, obtingut per inseminació artificial, va pujar al tron.
  El món, sota el lideratge de l'ordre del ferro, dominava els planetes del sistema solar... La humanitat estava unida i soldada per una disciplina de ferro intentant construir un nou Regne del Paradís al planeta Terra i, en el futur, incloure tots els mons habitats de l'univers!
  
  
  
  AQUEST ÉS EL CONTACTE PERSONAL DELS DOS DICTADORS
  Hitler i Stalin es van conèixer personalment el novembre de 1940 i van poder resoldre les disputes. La reunió cara a cara va acabar amb una aliança militar estratègica entre els dos dictadors contra Gran Bretanya.
  Stalin va acceptar no reivindicar l'esfera d'influència europea de Hitler. Hitler, al seu torn, va cedir l'Índia, el Pakistan i la major part de l'Iran a Stalin, però va aconseguir l'Orient Mitjà i l'Àfrica per ell mateix. A més, la Xina i part d'Indoxina estaven dividides pel Japó i l'URSS.
  En general, una reunió personal va permetre als dos dictadors posar-se d'acord i evitar una guerra. L'URSS va llançar una ofensiva contra l'Iran i l'Índia. Hitler enviava tropes a l'Àfrica. Després de concloure una aliança militar amb Rússia, Franco, adonant-se que Gran Bretanya no podia resistir una força com l'URSS, Itàlia, el Tercer Reich i el Japó alhora, va acceptar l'assalt a Gibraltar.
  Els alemanys van prendre la fortalesa, que no estava del tot preparada per a la defensa, de seguida. La base britànica a Malta també va ser derrotada i una força de desembarcament va ser desembarcada. Itàlia va evitar la derrota a Grècia gràcies al cop de les tropes alemanyes i turques.
  Però els britànics van ser derrotats...
  Aleshores, els alemanys, després d'haver transferit forces importants, van capturar Egipte. Tenint cent cinquanta divisions per a la guerra amb l'URSS, Hitler les va enviar a apoderar-se de l'Orient Mitjà i Àfrica. Els britànics eren febles i les tropes colonials no volien lluitar.
  El Führer en quaranta-un any va capturar tant l'Orient Mitjà com la major part d'Àfrica. Stalin va ocupar l'Índia, i gairebé tot l'Iran, i el Pakistan, i part de Birmània amb Bangla Desh.
  Japó va atacar Amèrica al port del Perú. I la guerra es va expandir... Hitler va declarar la guerra als Estats Units. Stalin l'any següent també va entrar a la guerra amb Amèrica.
  A la primavera de 1942, els alemanys van completar la presa d'Àfrica. Es van veure obstaculitzats no tant per les tropes britàniques, que eren inferiors a la Wehrmacht en nombre i qualitat, sinó pel tram de comunicacions i la manca de carreteres convenients al Continent Negre.
  La Gran Bretanya va patir cada cop més pèrdues per part de la flota de submarins alemanya i després la soviètica. L'entrada dels Estats Units a la guerra va ajudar poc.
  El Japó també va vèncer els americans...
  La marina britànica s'estava fonent...
  El setembre de 1942 va començar un desembarcament amfibi a Anglaterra. Eren majoritàriament alemanys, però també hi intervenen tropes soviètiques. Els britànics van lluitar desesperadament. Els últims tancs soviètics KV-3, KV-5 i els últims KV-4, també T-34, KV-2, i nombrosos vehicles flotants van participar en les batalles. I els alemanys dels últims tancs només van gestionar T-6 o "Tiger". I després només uns quants cotxes produïts precipitadament a les fàbriques.
  Hitler va quedar desagradablement sorprès per la força dels tancs soviètics. Ell és clarament més feble.
  El bombarder alemany Yu-188 no estava malament, i el DO-217, que es va mostrar satisfactòriament, i el ME-109 i Focke-Wulf. Però és així. PE-8 també va resultar molt bo. En general, els tancs soviètics són forts i pesats.
  En el Tercer Reich, la sèrie encara s'està desenvolupant: "Panther", "Tiger" -2, "Lleó" i "Maus".
  Gran Bretanya només va aguantar quinze dies. Després de la qual cosa la guarnició de Londres va capitular. Encara hi havia sis dies de lluita a Escòcia. I després durant quatre dies els britànics van resistir a Irlanda.
  Anglaterra va caure. I les següents batalles es van desenvolupar contra els Estats Units. Però encara cal arribar a Amèrica. Per a això es necessiten molts vaixells de transport i control sobre el mar. Hitler va augmentar les seves forces i va capturar Islàndia per primera vegada el novembre de 1942.
  Més enllà de Groenlàndia, les seves tropes es van traslladar al Canadà. I els japonesos van desembarcar a Panamà. I els alemanys també van transferir forces a través de l'Argentina i el Brasil, que s'havien aliat amb el Tercer Reich.
  Bé, Stalin va decidir atacar per Alaska. Les batalles a Gran Bretanya van demostrar que els tancs súper pesats no eren prou efectius. I els dissenyadors soviètics van començar a desenvolupar una sèrie IS més compacta, en lloc de KV. Les tropes soviètiques van llançar una ofensiva a Alaska, a través de Chukotka el maig de 1943, i va ser relativament bona.
  És cert que l'URSS té molts tancs i són molt més forts que els Sherman i Grants americans. La pantera alemanya tampoc era dolenta, cosa que en general agradava als militars, excepte que sovint es trencava, però estava ben protegida al front i ben armada.
  Els alemanys es van establir fàcilment al Canadà i el van ampliar. El ME-309 i els bombarders Yu-288 més potents van aparèixer al cel. I hi va haver un ràpid desenvolupament dels avions a reacció.
  I el pilot alemany Marsella es va convertir en un fenomen inabastable, enderrocant centenars d'avions britànics i americans. Per cent cinquanta avions, Marsella va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Per tres-cents Ordre de l'àguila alemanya amb diamants. Per quatre Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants, i per cinc-cents Gran Creu de la Creu de Ferro.
  I va aixafar aquests nord-americans, convertint-se en un fenomen inaccessible. Quan va assolir la xifra de set-cents cinquanta avions va rebre un nou premi: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure de platí i diamants.
  A Amèrica, Marsella es va convertir en una autèntica llegenda i es van fer pelЈlícules precipitadament sobre ell.
  A causa de les dificultats per moure tropes i els problemes de subministrament, la guerra amb els Estats Units es va allargar.
  Els nord-americans no van lluitar molt enèrgicament pel Canadà i Alaska, i les tropes alemanyes, soviètiques i altres la van ocupar sense gaire dificultat.
  Però la invasió d'Amèrica va començar només el juny de 1944. L'URSS va desplegar nous tancs mitjans més potents T-34-85, que eren millors per penetrar als tancs nord-americans, i més efectius i no tan pesats com els KV, IS-2. L'últim tanc va ser un bon vehicle innovador gràcies a un potent canó i quatre metralladores, i una protecció lateral relativament bona.
  Als Estats Units, només uns quants van millorar el Sherman instalЈlant un canó més potent de 76 milЈlímetres, més o menys capaç de penetrar en tancs mitjans enemics. Les obres del Pershing es van retardar... És cert que hi havia molts Sherman.
  Els alemanys tampoc es van quedar quiets. El Panther-2 va resultar ser una mica més avançat, gràcies al préstec del motor i la disposició de la transmissió dels russos en un sol bloc, que va permetre reduir l'alçada del tanc.
  I la torre s'ha fet més estreta i més petita, i el motor és més potent. Com a resultat, el tanc alemany tenia un blindatge de torre frontal de 150 mm amb pendents, un front de casc de 120 mm amb un pendent de 45 graus i seixanta costats. I un canó de 88 mm en 71 EL, capaç de penetrar Sherman des de tres quilòmetres i mig. A més, el pes del tanc és de només quaranta-set tones amb un motor de 900 cavalls de potència.
  Llevat de l'armadura lateral força feble, però encara suficient per aguantar tirs de bazooka nord-americans, el Panther-2 es va convertir en el millor tanc de la Segona Guerra Mundial pel que fa a les seves característiques, superant tant el KV soviètic com l'IS-2 encara no és perfecte. suficient.
  El Tiger-2 es va produir en lots petits, a causa del fet que gairebé no tenia avantatges a l'hora de reservar, era significativament inferior en el rendiment de conducció i era difícil transportar-lo.
  L'habitual "Tiger" també es va suspendre ... I el "Panther" -2 es va convertir en el tanc principal de la Wehrmacht. I ja a l'URSS van començar a mirar amb precaució la tecnologia d'Alemanya.
  Al cel, el ME-262 va entrar en sèrie, però la seva fiabilitat era insuficient i les seves qualitats de combat tampoc no es van revelar del tot. I mentre els alemanys confiaven en el ME-309 i el TA-152. L'últim caça-bombarder de cargol va resultar ser molt reeixit i eficaç. El ME-309, malgrat la seva gran velocitat i el seu poderós armament, tenia problemes amb la maniobrabilitat horitzontal.
  El XE-162 va resultar ser un caça a reacció més senzill i barat, però difícil de volar, només accessible per a pilots de classe alta.
  Per tant, no es va estrenar tant com van poder.
  No obstant això, aquest avió era molt adequat per a l'estil de Huffman, que es va convertir en el segon pilot de l'ambaixador de Marsella i va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants com a segon pilot que va superar els tres-cents abatuts. avions.
  Els pilots soviètics també van anotar comptes, però més modestament que els alemanys. Pokryshkin va destacar.
  La guerra va començar l'estiu de 1944 per Amèrica no importa. El Tercer Reich i el rifle d'assalt van resultar millors i van aixafar les tropes ianquis. I l'Exèrcit Roig va continuar. Els americans estaven perdent. Filadèlfia va caure a l'agost. El novembre de 1844, les tropes soviètiques i alemanyes ja s'havien acostat a Washington i Nova York des del nord. Per primera vegada, els americans Pershing i Fireflies van aparèixer al front. Van superar el T-34-85 soviètic i van ser perillosos per a l'IS-2, però encara van perdre davant el Panther-2, que es va convertir en el millor tanc de la Segona Guerra Mundial.
  A prop de Washington, els nord-americans van lluitar heroicament. Però, de totes maneres, les tropes soviètico-alemanes van completar l'encerclament de la capital dels EUA a finals de desembre, i el quinze de gener, tant Washington com Nova York van caure...
  Amèrica va resistir durant un temps... Els combats també van tenir lloc a Mèxic, on els alemanys i els japonesos avançaven.
  El 9 de maig de 1845, les restes de les forces americanes capitularen. La guerra podria haver acabat abans, però van sorgir greus desacords entre els japonesos i els alemanys. I va allargar el conflicte.
  Després de la rendició dels Estats Units, hi va haver una pausa... Però una nova guerra era inevitable. Japó volia massa per a si mateix. La meitat d'Amèrica, amb una contribució molt més modesta a la victòria, i tota l'Amèrica Llatina. Stalin també es va topar amb els japonesos exigint el retorn de Sakhalin del sud, que el samurai va rebre ilЈlegalment.
  En definitiva, el 20 d'abril de 1947 va esclatar una nova guerra. Entre Japó i les seves colònies d'una banda, i contra el Tercer Reich i els aliats i l'URSS de l'altra. I això és greu.
  Per descomptat, l'URSS i el Tercer Reich són tècnicament més forts que els japonesos. L'URSS tenia els tancs T-54 i IS-7, els alemanys tenien la sèrie E, fins i tot els primers desenvolupaments piramidals. La coalició de socialistes blancs també era més forta en l'aire. Particularment forts eren els plats voladors del Tercer Reich, absolutament invulnerables a les armes petites.
  La guerra va durar només quatre mesos i mig i va acabar amb la derrota i rendició del Japó el 3 de setembre de 1947.
  L'URSS va rebre el sud de Sakhalin, la serralada del Kuril, un terç del mateix Japó, la meitat de la Xina i Corea, l'arxipèlag hawaià i alguna cosa més. Les possessions restants van ser capturades pel Tercer Reich.
  Després d'això, Stalin i Hitler es van trobar una i altra vegada van confirmar la seva amistat.
  I finalment van completar el món... Stalin va morir el 5 de març de 1953, però va aconseguir deixar un testament escrit sobre el traspàs del poder a Lavrenty Beria. Es va convertir en el líder després de Stalin i va mantenir l'equilibri de poder.
  Hitler va fer una política més moderada, ni tan sols hi va haver extermini massius de jueus, però va reforçar el seu poder. Els descendents de Hitler es van obtenir artificialment. El 20 d'abril de 1959 es va celebrar un referèndum sobre la creació d'un imperi mundial i l'establiment d'una monarquia. I es va determinar l'ordre de successió.
  Per tant, quan Hitler va morir el març de 1963 el mateix dia que Stalin, però deu anys després, això no va provocar gaire confusió i lluita pel poder. I el món només tenia dos imperis, el soviètic i l'alemany. I tenien armes nuclears, de manera que el focus es va traslladar a l'expansió espacial. Ja l'any 1959, els alemanys van començar a volar a Mart. I van volar a la lluna encara abans.
  I l'URSS el 1961 va enviar un home a Mart. Així va anar la història... A finals del segle XX, els assentaments humans van sorgir als planetes del sistema solar.
  I el 2020 va començar el primer vol de la humanitat cap a l'estrella Sirius, al voltant del qual giraven els planetes adequats per al desenvolupament humà. Després de la mort de Béria, el seu fill Sergo va succeir. I al Tercer Reich ja es van fer experiments agosarats per rejovenir el cos. Així doncs, el fill de Hitler, Wolf, semblava primer d'uns trenta anys i podia governar durant molt de temps.
  Així va quedar el nou món... I el coronavirus va ser aixafat de sobte, evitant que la infecció es propagués.
  
  SI NO VA SER PER L'ESTOCIF FATAL DEL TREN AMB ALEXANDRE III
  El tren, juntament amb el tsar Alexandre III, va escapar de l'accident prop de Kharkov, i l'emperador de Rússia no va rebre ferides mortals als òrgans interns. Com a resultat, la vida d'Alexandre III va continuar, i no va morir als quaranta-nou. Després d'haver augmentat lleugerament el territori de l'imperi al sud de l'Àsia Central, l'emperador va dirigir la seva mirada cap a l'Extrem Orient. S'estava construint el Ferrocarril Transiberià i els russos van penetrar a Manxúria, construint Port Arthur a un ritme accelerat.
  Van començar a reforçar la seva influència a Corea. I això va provocar la primera gran guerra durant el regnat d'Alexandre III amb el Japó. La Rússia tsarista estava una mica millor preparada per a això. Al Bàltic, els vaixells es van construir un any abans, inclòs el cuirassat Slava, mentre que la Xina no va rebre diners de Rússia. I no podia trair-los als japonesos. I la flota japonesa era sis vaixells més feble.
  No obstant això, els samurais encara van començar la guerra. Rússia va créixer ràpidament econòmicament i no hi va haver cap retard en guanyar.
  Jo volia la guerra i Alexandre III. La població de Rússia va augmentar ràpidament. La natalitat es va mantenir alta i la mortalitat, gràcies a les dures mesures d'un rei fort, es va reduir. Les parcelЈles de terra dels pagesos es van reduir. Calien noves terres. Sí, el rei volia la glòria militar. És bo ser un pacificador, però és millor ser un conqueridor. Alexandre Tercer volia passar a la història com un gran home.
  Però la guerra a Europa és massa arriscada, però per què no aconseguir la glòria en la batalla amb el Japó? A més, els generals russos són els millors del món, i encara més els soldats.
  L'inici de la guerra per a Rússia no va tenir gaire èxit. Tres cuirassats van ser danyats, el creuer "Varyag" i la canonera "Koreets" es van enfonsar després d'una heroica batalla.
  Però després les coses van millorar. L'almirall Makarov no va morir, així que va rebre un gran poder de l'emperador, i simplement no va poder deixar que Cyril Romanov entrés a Port Arthur. I no era al cuirassat Petropavlovsk.
  A més, encara que Kuropatkin es va retirar, el tsar el va retirar immediatament. El setge de Port Arthur va ser de curta durada i Brusilov el va alliberar.
  La flota russa va actuar amb més èxit que en la història real. Sí, i l'esquadra de Rozhdestvensky va sortir abans del Bàltic i va arribar abans i amb una composició més forta. Així que els japonesos van ser derrotats al mar. I també a terra...
  I les hostilitats es van traslladar a la mateixa metròpoli.
  Només la intervenció d'Anglaterra i Amèrica va salvar el Japó de l'ocupació. Però els japonesos es van veure obligats a donar a Rússia Taiwan, tota la cadena Kuril, i pagar una indemnització de mil milions de rubles d'or. Rússia es va fortificar a Corea, Manxúria i Mongòlia.
  Zheltorossia va sorgir de regions xineses que es van unir voluntàriament a Rússia. No hi va haver revolució, ni Duma estatal. L'imperi tsarista va prosperar i va aconseguir un èxit econòmic més gran que en la història real. També van aparèixer els primers tancs russos lleugers i bombarders pesants de quatre motors del món. I la població de Rússia, fins i tot a costa de la Xina, s'ha fet gran.
  No obstant això, la Primera Guerra Mundial va començar, com en la història real, l'1 d'agost de 1914. I aquesta va ser una batalla ferotge.
  L'exèrcit tsarista era més nombrós que en la història real i millor equipat tècnicament. I l'economia de Rússia és més forta, i el complex militar-industrial, i les finances i l'autoritat del tsar són més alts.
  I Alexandre Tercer va acceptar Rússia amb una arada, però ara tenia avions amb quatre motors, tancs i fins i tot míssils. Hi havia projectes i tancs pesants, sobretot Mendeleiev, i avions amb sis motors. I molt més.
  Des del primer moment, el curs de la Primera Guerra Mundial va ser diferent. Les tropes russes van guanyar a Prússia Oriental i van prendre Przemysl directament. Van derrotar els alemanys i van aconseguir grans victòries en tots els fronts. La guerra va resultar ser més curta que en la història real i va anar gairebé d'un sol cor. Sis mesos després, el 23 de febrer de 1915, Alemanya capitulà. I Àustria-Hongria encara abans.
  Turquia es va rendir dues setmanes després. I estava genial.
  El tsar Alexandre III va aconseguir victòries rotundes i es va convertir en un gran rei.
  Rússia i els aliats van fer una divisió de trofeus. Àustria-Hongria i l'Imperi Otomà van desaparèixer del mapa polític del món. La major part de l'Imperi Otomà, inclosa Istanbul, va passar a formar part de Rússia. El sud de l'Iraq va rebre, Gran Bretanya, així com el sud de Palestina, i sovint l'Aràbia Saudita. Síria i Àsia Menor, Istanbul, els estrets, el nord i centre de l'Iraq, el nord de Palestina es van convertir en províncies russes.
  Rússia també va rebre Galícia i Cracòvia. Així com els regnes txec i eslovac i l'hongarès. Només Àustria va mantenir la seva independència. Transsilvània va anar a Romania. Iugoslàvia va sorgir com un regne dins de Rússia, inclòs voluntàriament.
  Alemanya també va perdre part del territori incloent Klaipeda, Poznan i Danzig. Tot i que Prússia Oriental es va mantenir. Les colònies alemanyes a l'oceà Pacífic van ser capturades per Rússia. I la Gran Bretanya a l'Àfrica. França i Dinamarca van tornar el que havia estat capturat pels alemanys sota Bismarck. A més de les seves enormes reparacions. Així que tothom estava content.
  Però fins i tot després d'això, la redistribució del món va continuar durant algun temps. Rússia i Gran Bretanya van dividir l'Aràbia Saudita i l'Iran. I després l'Afganistan i Rússia, completant gairebé tota la divisió del món. Només a la Xina hi va haver guerres i expansió des de diferents bàndols.
  Alexandre Tercer va viure vuitanta anys i va morir només el 1925, deixant l'imperi ric i pròsper al seu fill Nicolau II. Alexandre Tercer es va convertir en el tsar rus amb més èxit, i el seu regnat va ser el segon més llarg després d'Ivan el Terrible i molt gloriós. I el mateix Alexandre Tercer es va convertir en el governant més longeu de la història de Rússia.
  Així la història d'aquest monarca va tenir èxit. Nicolau II va continuar expandint-se a la Xina. I va guanyar la guerra amb el Japó durant la Gran Depressió, la va ocupar completament i la va incloure a Rússia. Nicolau II va morir el 1938. I el seu tron va ser pres per l'hereu Alexei II. Aquesta vegada estava sa, així que Alexander va triar una dona més adequada per al seu fill Nikolai.
  Hitler va arribar al poder a Alemanya, però no se li va permetre reviure el poder de la Wehrmacht. I només Mussolini va lluitar una mica, capturant l'últim país independent d'Àfrica: Etiòpia.
  Hitler va aconseguir només amb el permís de Rússia unir-se amb Àustria i augmentar l'economia alemanya. Però el seu regnat va ser sense guerra. Fins que el Führer va morir el 1958. Després d'això, a Alemanya va començar la democratització gradual i va tornar el sistema multipartidista.
  A Itàlia, després de la mort de Mussolini, el seu fill ho va aconseguir, però també es va restablir parcialment la democràcia i el multipartidisme.
  I a poc a poc hi va haver més llibertat a Rússia. Però el més important és l'expansió de l'espai. Vols a l'espai, a la Lluna i a altres sistemes.
  El món s'ha tornat més estable i ric. I el ruble rus va substituir la lliura britànica, convertint-se en la principal moneda mundial.
  El sistema colonial no es va desintegrar, sinó que es va enfortir. Tant Àfrica com Àsia tenien més ordre i menys fam i guerra.
  L'islam s'ha tornat més pacífic, havent perdut el seu radicalisme. La gent va visitar tots els planetes del sistema solar al segle XX. I el 2021 va començar la primera expedició conjunta amb l'expedició rus-nord-americana a l'estrella Sirius. I així la gent va aconseguir alguna cosa més pacífica, estable i duradora.
  
  
  EL NAS DEL Führer SENTA UN PUNY
  L'operació de Stalingrad va començar el 19 de novembre de 1942. Però els nazis van aconseguir reagrupar les tropes i reforçar els flancs. La intuïció no va fallar a Hitler aquesta vegada, i va aconseguir reaccionar a temps. I els nazis van poder aquesta vegada, com durant la segona operació Rzhev-Sychov, confiar en la fortificació per repelЈlir l'ofensiva soviètica.
  A més, la defensa dels nazis es va veure facilitada pel clima no vol, per la qual cosa no era possible utilitzar avions d'atac, i la preparació de l'artilleria no va ser tan eficaç. I els nazis, recolzant-se en una sòlida defensa i excavant a terra, i quasi sense perdre en nombre, van resistir. Sí, durant l'operació Rzhev-Sychov hi havia més tropes soviètiques, i després l'ofensiva de l'Exèrcit Roig es va repelЈlir, llavors aquí es va aconseguir més èxit de la defensa. A més, les condicions meteorològiques i la resistència dels alemanys a les batalles.
  Així com la superioritat de les unitats nazis en experiència.
  En definitiva, el front no es va ensorrar i els nazis van poder evitar l'enfonsament hivernal, com va ser l'any quaranta-un.
  A l'Àfrica, al principi, els aliats van ser victoriosos. Però Hitler va transferir un parell de divisions més, ja que no va haver de reunir tropes per a Mainstein. I Rommel va rebre grans poders alhora i va aprofitar la lentitud de Montgomery. I va donar un cop de força i eficàcia terribles a les tropes americanes.
  L'exèrcit nord-americà a Alger va ser completament derrotat, perdent només més de cent mil presoners. Sí, el nou tanc alemany "Tiger" va resultar ser un xoc per als ianquis. També hi va tenir un paper el fet que el Führer enviés a Stalingrad a Marsella el millor pilot alemany a finals de setembre. I, com a resultat, Marsella va escapar de l'accident i va lluitar amb les tropes soviètiques. I quan es va acabar la batalla prop de Stalingrad, va tornar de nou al mar Mediterrani i allà va batre amb zel els britànics i els nord-americans, convertint-se en un autèntic malson per a ells.
  La derrota nord-americana a Algèria va ser un xoc per als nord-americans. Cal tenir en compte que a la batalla de Midway en aquest món, els ianquis van tenir menys èxit que en la història real, i fins ara al Pacífic hi havia una guerra en igualtat de condicions. Els japonesos no van poder capturar l'arxipèlag hawaià, però els nord-americans encara no van poder passar a l'ofensiva.
  I el xoc provocat per la derrota a Algèria va tenir tal impacte als Estats Units que van decidir congelar la guerra a l'hemisferi oriental, retirar els que van sobreviure del Marroc, fins i tot deixant enrere l'equipament. I el més important, aturar el bombardeig.
  Tenint en compte que la flota de submarins del Tercer Reich també ha crescut, és evident que Gran Bretanya s'ha afeblit molt i també ha reduït les hostilitats.
  Sí, i Marsella està rebent molt...
  Stalin, després que els alemanys rebutgessin l'ofensiva al sud i al centre, va començar a tenir precaució. L'operació Iskra s'ha ajornat. I quan va començar, els alemanys van aconseguir reforçar-se, i també van poder aguantar la defensa aquí.
  Stalin va ordenar avançar a la regió de Voronezh. Inicialment, les tropes soviètiques van tenir èxit, però després Mainstein va llançar un poderós contraatac des del sud i va tallar les unitats soviètiques i va crear un calder. Els alemanys van restaurar les seves posicions, i les pèrdues de l'Exèrcit Roig van ser grans.
  Després d'això, els combats al front oriental es van congelar. Hitler va decidir adoptar un pla de guerra alternatiu: enfortir Rommel i avançar cap a Egipte, l'Orient Mitjà i més a l'Iran i l'Índia. I també conquerir Àfrica. I a Orient per defensar.
  Stalin, després d'haver patit grans pèrdues, va decidir reposar les tropes i adherir-se a una tàctica d'esperar i veure. En decidir deixar-ho anar ara, els alemanys estaran esgotats i ell eliminarà els seus tancs en defensa. Però Hitler no volia atacar al front oriental, sinó que confiava en el teatre d'operacions d'Àfrica i Orient Mitjà.
  Rommel va rebre nous tancs Tiger i Panther, així com canons autopropulsats Ferdinand, de qualitat superior als vehicles britànics. I al cel, Focke-Wulf amb armes poderoses va pressionar els britànics. I Marsella es va convertir en un malson tal que després de cinc-cents avions abatuts, va ser el segon després d'Hermann Goering a rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro. I abans, la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Han arribat dies foscos per als enemics del Tercer Reich. El cop de Rommel va aixafar les tropes de Montgomery.
  La situació es va agreujar pel fet que els alemanys van prendre Gibraltar i Malta.
  Franco va acceptar assaltar aquesta fortalesa a causa de l'ultimàtum de Hitler. I en l'atac a Malta, els alemanys van utilitzar divisions allunyades del front oriental.
  A més, al Tercer Reich es va produir una mobilització total i la producció d'armes va augmentar molt.
  Al maig i juny, Rommel va capturar Líbia i Egipte. I a l'agost ja estava a l'Iraq i Kuwait. Els anglesos van entrar. Al setembre, les tropes alemanyes i turques van envair l'Iran i el van capturar ràpidament... Al novembre, ja eren a l'Índia. I al desembre van capturar aquest país i es van unir amb els japonesos. Després d'això, l'ofensiva alemanya a l'Àfrica va continuar a l'hivern.
  I Stalin encara esperava, congelant la guerra. I els alemanys van anar a l'Àfrica. Tenien avions a reacció en producció en massa, principalment caces, i els britànics ho van passar molt malament. Com que no tenien avions iguals. I no hi havia més ass. I els pilots alemanys els van aixafar a fons.
  I van conquerir Àfrica...
  Stalin comptava amb els nous tancs T-34-85 i IS-2, però aquesta no va ser la millor idea. A l'estiu de 1944, els alemanys també havien conquerit Àfrica. Van aparèixer a la producció en massa "Panther" -2 i "Tiger" -2, motors més potents de la història real, el que significa que les màquines en si són més mòbils i eficients, encara que pesades. "Panther" -2 pesava cinquanta-tres tones, i "Tiger" -2 seixanta-vuit tones. I tots dos vehicles estan armats amb un canó EL 71 de 88 milЈlímetres. Que perfora vehicles soviètics des de llarga distància, força ràpid i precís.
  Al mateix temps, el Tiger-2 té un motor de 1000 cavalls de força, i aquest tanc no és dolent per al rendiment de conducció. I el Panther-2 té un motor de 900 cavalls de potència.
  A l'estiu, Stalin no va aconseguir una superioritat qualitativa en els tancs. I en aviació, els nazis van avançar amb força.
  També tenen un bombarder a reacció de ple dret. I un fort Yu-488 de quatre motors i un TA-400 de sis motors. No estava malament l'evolució polivalent TA-152 del Focke-Wulf, i el ME-309, i altres màquines.
  El 22 de juny de 1944, Stalin va llançar una gran ofensiva al centre. Però els nazis estaven preparats per a això. A més, el Führer va aconseguir avançar-se a Stalin i va començar a desembarcar a Gran Bretanya el 6 de juny de 1944. I Londres va caure en dotze dies.
  Uns dies després, Gran Bretanya va capitular.
  L'Exèrcit Roig, amb superioritat i nombre, i els últims tancs, va poder trencar les defenses. Però aleshores els alemanys van llançar un contraatac. Les batalles van demostrar que el Tiger-2 és millor en batalles de tancs que l'IS-2, tant en blindatge frontal, especialment en el front de la torreta, com en armament. Què millor és el Panther -2, i també en el rendiment de conducció. I el T-34-85 no és una màquina de defensa prou potent.
  I els alemanys van recuperar les seves posicions.
  Després d'això, Hitler va ordenar la represa de l'ofensiva a l'est. El principal cop és el Caucas i el petroli.
  I llavors Turquia va obrir un segon front contra Rússia a Transcaucàsia. I de nou la victòria de la Wehrmacht. Després de tot, els alemanys són més forts en nombre i qualitat. I també utilitzen divisions europees i àrabs. Els nazis són especialment forts a l'aire, on tenen un avantatge qualitatiu, sobretot en armament i velocitat.
  A més, els Fritz tenen molta infanteria colonial. Al Caucas, són bastant càlids per lluitar. I el rifle d'assalt alemany MP-44 és millor que els models soviètics. Tots els nazis semblen ser millors. Només a l'artilleria de l'URSS té paritat. Però els alemanys a l'aire van agafar el domini. Sempre van ser més forts en qualitat, però van avançar en nombre. I els avions a reacció no tenen anàlegs.
  Cal dir que és difícil superar els nazis en mà d'obra. Tenen satèlЈlits i divisions europees, africanes i fins i tot índies i àrabs. I com més avança la guerra, més canvia l'equilibri de poders a favor de l'URSS.
  A més, el Caucas no es pot evitar un doble cop. A més, el Japó també va obrir el tercer front amb un cop insidios.
  Els samurais anaven millor i els americans no podien prendre la iniciativa. Els japonesos van compensar la seva superioritat en nombres amb una gran experiència i habilitat. A més, si en l'aviació els Estats Units encara podien estampar avions ràpidament, no es pot construir una flota a un ritme tan accelerat. I per descomptat, això va frenar la intercepció de la iniciativa.
  I els japonesos, units als alemanys, van poder alliberar part de les forces i, després de mobilitzar la infanteria, van atacar l'URSS i Mongòlia.
  Problemes afegits. Durant la tardor i l'hivern, els nazis van capturar tot el Caucas, així com el riu Uralsk i Astrakhan.
  Es va fer força inquietant. I molt perillós. Què hauria de fer Stalin en aquesta situació?
  Va oferir la pau a Hitler en qualsevol condició. Però el Führer nord-americà no es va interferir en aquell moment i va dir: què passa si es pot acabar amb l'URSS? Els alemanys van llançar una gran ofensiva contra Saratov al març.
  I tenien el tanc E a la sèrie, i fins i tot els primers disquets que els canons antiaeri soviètics no van poder abatre.
  I en general, el raig laminar va fer que les discoteques del Tercer Reich fossin invulnerables a les armes petites.
  Però a l'abril, després de la captura de Saratov, Kuibyshev, Penza i al nord d'Arkhangelsk, Hitler va canviar d'opinió i va oferir la pau a Stalin en termes molt difícils. I a més, l'URSS també hauria de lluitar amb els Estats Units. A més, lluitar gairebé per res. Hitler va prometre només una peça purament simbòlica d'Alaska per donar.
  El Führer semblava estar alarmat pels rumors sobre les armes nuclears desenvolupades pels nord-americans.
  Stalin va acceptar les dures condicions del Tercer Reich, inclòs el pagament de reparacions durant cent anys.
  Però va aconseguir salvar Moscou de l'assalt. Gracies de totes maneres.
  I els nazis es van traslladar a Amèrica juntament amb el Japó. Volien una victòria decisiva.
  Però no tots els gats Carnaval. Tot i que l'exèrcit terrestre de la Wehrmacht és més fort, cal superar una llarga distància fins als Estats Units i, per tant, cavar i muntar realment l'enemic.
  Però els Fritz s'estan recuperant a poc a poc. A través d'Islàndia, Groenlàndia, Canadà des del nord, i per Argentina i Brasil, i fins a Veneçuela i Mèxic des del sud.
  I, per descomptat, els EUA no poden resistir-se. A més, va aparèixer la MP-64, una metralladora alemanya més avançada i lleugera. I per descomptat més avançats i tipus d'avions de l'exèrcit alemany. I el més perillós són, per descomptat, les noies de la classe alemanya, super en els millors tancs del món.
  Els combats es van traslladar al sud de Mèxic. Les famoses quatre noies van canviar el tanc a l'última modificació de l'E-50. El cotxe és realment ultramodern, controlat per joysticks, relativament lleuger amb 65 tones amb un motor de 1550 cavalls de potència.
  L'armadura frontal és de 250 mm, l'armadura lateral és de 170 mm, i fins i tot amb un pendent important. Però a causa d'això, les noies del tanc estan una mica estretes. No és tant còmode aquí com al "Tiger" -2, així que el cotxe s'ha condensat i sobretot la disposició. Però ara el tanc no pot ser penetrat pels tancs nord-americans, fins i tot quan es disparen al costat a poca distància. Aquesta protecció és capaç de suportar el tir de l'IS-2.
  Les noies estan contentes i el cotxe va força ràpid. La Gerda, prement els botons del joystick, diu:
  - Això és una màquina! Veritablement una obra mestra!
  Charlotte respon:
  - Els costats són molt inclinats i l'escotilla és estreta, gairebé no hi ha cap de dalt. No pots trencar una màquina així, però no és còmode!
  Gerda va comentar amb entusiasme:
  - Però efectiu! I completament impenetrable!
  La Magda va respondre amb un somriure:
  - Com veiem, Déu patrocina Alemanya!
  La Cristina va riure i va respondre:
  - Guanyem victòries nosaltres mateixos! I aquesta és l'essència de la nostra estratègia!
  Gerda va comentar amb entusiasme:
  - Fins fa poc, el tanc "Lleó" ens semblava el límit de la perfecció. I ara el cotxe és vint-i-cinc tones més lleuger, supera el "Lleó" tant en armament com en blindatge, i sobretot en rendiment de conducció. Així que Amèrica no ens pot trencar!
  Charlotte va riure i va dir:
  - No el trenquis! Els trencarem tots!
  Aquí a la vista de Magda va aparèixer "Sherman". La noia va enviar un projectil directament a l'objectiu. Va trencar el cotxe.
  Tot i així, cal admetre que els nord-americans en la construcció de tancs estan notablement enrere. "Sherman" és evident que no està tirant en batalles, i "Pershing" només és una mica millor. A més, els Pershings van aparèixer a la sèrie només a principis del quaranta-cinquè any, i en els seus paràmetres són similars al primer model Panther. L'E-50 colpeja els nord-americans a una distància de més de cinc quilòmetres.
  Les noies estan molt orgullosos de tanta superioritat de les seves armes. I xiulen cançons.
  La Magda torna a disparar, colpeja, aquesta vegada un Sherman protegit, i xiuxiueja:
  - Va dispersar la pilota i va sortir al galop!
  Fins i tot les pantalles "Sherman" no van ajudar. Un tanc alemany es condueix ell mateix. Aixafa els infants amb erugues. Les noies xiulen cançons amb harmòniques. Esquitxant sang sota els rodets. El tanc es mou prou ràpid i les seves vies són més avançades i transitables, tot i que són relativament lleugeres.
  Les noies xiulen... La Gerda comenta:
  - Mèxic és l'últim país de camí als EUA. Ja hem agafat tantes capitals diferents. I tants països conquerits! Vam començar la primera conquesta des d'Àustria i ara ens traslladem a Ciutat de Mèxic! La nostra companyia militar és una companyia gloriosa!
  La Cristina va respondre amb lògica:
  - En primer lloc, som superiors als nostres oponents en organització. Un país petit és Alemanya. Els alemanys són la gent més disciplinada i altament organitzada del món. A més d'un règim nacionalsocialista totalitari. La qual cosa també ens va donar força i organització. - La noia va córrer el peu descalç per l'armadura lateral d'aliatge del casc i va continuar. - Després els talents brillants dels nostres generals i, en primer lloc, de Hitler. Hem trencat els nostres oponents peça per peça. I després van aconseguir la millor tecnologia del món. Així que ara tenim un triomf per davant! I el Tercer Reich obre les seves ales al món!
  Charlotte va comentar racionalment:
  - El pitjor va ser l'hivern de quaranta-dos. Vam ser derrotats a l'Àfrica i prop de Moscou. Van deixar Tikhvin i Rostov del Don. I fins i tot Kharkov va ser capturat pels soviètics. I els Estats Units van entrar en la guerra contra nosaltres. Va ser llavors quan va semblar: que la balança no oscilЈlava a favor nostre i l'abisme s'albirava al davant. Però la primavera ens va portar noves victòries. I des de llavors, tot ha anat a favor nostre!
  Magda va disparar. Va disparar una pistola americana i va piular:
  - Però tot i així, sense la intervenció de potències superiors, el nostre exèrcit no hauria estat capaç d'aconseguir tal èxit! Derrotant enemics superiors! Aquesta és la mà de Déu!
  La Gerda va riure i va respondre:
  - Estic d'acord que és de Déu! Però no Déu: Abraham, Isaac i Jacob! I pel que sembla l'ari, únic i totpoderós Déu! El que va crear l'univers i va triar els alemanys com a poble!
  Charlotte va assentir i va confirmar:
  - Certament! El Déu d'Isaac no és el nostre Déu! I si els jueus fossin realment el poble de Déu, no hauríem guanyat! I si és així, aleshores la teva Bíblia Magda és mentida! I és hora que abandonis el cristianisme en favor del monoteisme ari!
  Les paraules de Charlotte sonaven com a foc de metralladora.
  Christina ha afegit:
  - I sembla una traïció, ser cristià. Al cap i a la fi, resulta que ets a favor del pacifisme: et peguen a la galta dreta, gira a l'esquerra!
  Gerda va creure convenient afegir:
  -I tu penses que la salvació és dels jueus! I això, en general, és semblant a una traïció!
  Magda va objectar tímidament:
  - No ho crec! La meva opinió Déu és un! I ni jueu, ni ari!
  Charlotte va cridar en resposta.
  -Com no és ària! Només ària i no menys!
  La Gerda va afegir de manera conciliadora:
  I també tecnologia! Per on vam començar? El setembre de 1939 només tenien sis divisions de tancs. I gairebé tots els tancs són lleugers, de menys de vint tones. Ara jo mateix no sé quantes divisions tenim, però estem muntant en el millor tanc del món. El nostre vehicle és inigualable pel que fa a armament, blindatge, rendiment de conducció i, al mateix temps, no és indignant pel que fa al pes.
  Recordo les proves del primer "Tigre", després l'aniversari de Hitler el 20 d'abril de 1042.
  La noia es va aturar i, agafant aire, va continuar.
  - Aleshores el "Tiger" ja era el millor tanc del món. Però el seu rendiment de conducció no es pot considerar satisfactori. Però, d'altra banda, l'arma va donar una bona lluita, i l'armadura era bastant adequada per a aquell moment. I el dipòsit en si mateix va girar bé, cosa que va compensar la baixa velocitat de rotació de la torreta!
  I l'any quaranta, érem inferiors a França i Gran Bretanya com a tancs i el seu nombre. Però van guanyar! El quaranta-un any, l'URSS tenia millors tancs T-34 i KV que els nostres, i diverses vegades més vehicles! Però encara hem guanyat! I la moral és tecnologia i raó! I l'esperit importa!
  Christina va assenyalar, fregant el seu taló nu amb el pedal:
  - Si guanyem amb els pitjors tancs, guanyarem ara! Per descomptat, al principi érem menys que enemics. Ara hem reunit una horda! Què ens pot impedir guanyar?
  La Gerda va respondre amb un somriure:
  - Crec que les principals dificultats han quedat enrere! Fins i tot tenim números ara
  Sobrepès. No crec que l'empresa contra els EUA tingui problemes.
  Charlotte va comentar lògicament:
  - No crec que Amèrica tingui res en contra nostre! El seu Sherman és només carn de canó, i el seu Pershing només és una mica millor. Mentre que contra el nostre tanc, no tenen armes!
  Gerda va creure convenient afegir:
  - I en avions a reacció no tenen res per cobrir els nostres falcons. A més, tenir tants esclaus, i no som inferiors en nombre als ianquis!
  Christina va estar d'acord amb això:
  - Tenim equipament - tot Europa i part de l'URSS. I els treballadors: mig món! Hem traslladat les nostres fàbriques a un mode de funcionament de tres torns i estem construint noves fàbriques! Els americans no ens podran donar una resposta asimètrica, pel nombre. No tenen tantes mans trivialment!
  Charlotte va riure i va moure el genoll a la cadira, va grunyir:
  No seran simètrics! - La noia va disparar al "Grant" i va afegir. - I si es comença a produir equip, només per a la recollida de puntuacions de combat per nosaltres!
  Magda va dir tímidament:
  - Però quan la vida... És a dir, la vida ensenya que no cal relaxar-se en un moment decisiu!
  La Gerda va estar d'acord amb això, i girant la palanca amb els dits nus, va murmurar:
  "I estem vigilants fins al final!"
  Charlotte va treure els abdominals d'alleujament i va recordar:
  - Hem recorregut un llarg camí... De la modesta T-1 a la gegant E-200. I aquestes, per descomptat, són fites d'una campanya heroica! De la mateixa manera, el nostre tanc mai anirà a metall!
  Finalment, les noies es van trobar amb una dotzena de tancs americans. Vuit Sherman, dos Grants i dos Pershing. L'últim cotxe tenia una silueta més baixa i no es nota tant. Entrar en un tanc alt és més fàcil. Les noies disparaven per torns. Tots són nítids i tenen una gran capacitat de resposta. Endurit i entrenat. Va passar una part important de la Segona Guerra Mundial i va visitar diferents països del món. Són noies realment de primer nivell.
  I els Sherman van ser els primers a explotar. I la distància és de més de cinc quilòmetres. Els americans encara no poden aconseguir el seu cotxe.
  Tir, Gerda va assenyalar:
  - Tenim la millor arma! Perfora tot des d'una distància d'una batalla real i un subministrament bastant gran de petxines. Aquí 128 mm serà pitjor.
  Magda estava d'acord amb això. Després d'haver disparat i destrossat el Sherman, la noia va dir:
  - L'estoc de petxines d'aquest calibre és menor. Però, en principi, les armes de 88 mm no són dolentes en principi!
  Charlotte va disparar i va intervenir:
  - A veure què!
  La Gerda va bordar amb duresa:
  - I aquest "Sherman" i "Panther" ho portaran. Crec que una pistola de 75 mm amb un tronc llarg podria haver-los aprimat!
  La Christina va disparar amb el peu descalç i va grunyir:
  - Sí, i l'oferta de petxines seria més alta!
  La Magda també va disparar, prement el joystick amb els dits nus. L'últim ruc "Sherman". El següent cop va ser traslladat als Grands. Aquest tanc ja està tan obsolet, i encara pitjor blindat que el Sherman. Tanmateix, Amèrica inicialment tenia tancs molt pitjors que Alemanya. L'any quaranta, els Estats Units només tenien 502 tancs, i fins i tot llavors molts estaven obsolets. Però ja l'any quaranta-un, els nord-americans van produir més de tres mil tancs. I després hi havia el Sherman. Què es pot dir d'aquest cotxe? Pel que fa a l'armadura frontal, fins i tot va superar lleugerament el T-34-76 i va ser lleugerament inferior en el poder destructiu de l'arma. Sí, i en el rendiment de conducció. Però, d'altra banda, l'òptica i la visibilitat són molt millors que les soviètiques.
  Llavors va aparèixer el Sherman M 4 l'any 44. El tanc és comparable en blindatge i armament al T-34-85 i una mica inferior al simple Panther i força significativament al Panther -2. Encara més tard, va aparèixer la cuca "Sherman", amb una pistola de 17 lliures de canó més llarg. Aquest tanc era superior al T-34-85 soviètic en armament, però no era molt massiu.
  També hi va haver una modificació de blindatge del Sherman amb pitjor rendiment de conducció, més pesat, però amb blindatge de 152 mm. Però tampoc el més massiu. Fins ara, els alemanys només s'han trobat amb M4 estàndard.
  Però ara s'han acabat els "Grands" i ara el tanc Pershing relativament nou.
  Gerda va suggerir:
  - Apropem-nos una mica. Aquest monstre podria tenir una armadura més gruixuda!
  Charlotte va fer una ganyota despectiva.
  - No et preocupis! Només té 102 milЈlímetres. El cotxe pesa quaranta-dues tones, però va deixar el Sherman fort!
  La Gerda va riure i va suggerir:
  - Aleshores tirem!
  Magda va allargar el seu peu cisellat i nu. Quantes pedres esmolades i esmolades diferents, sorra calenta dels deserts, espines de la selva, neus de Rússia han conegut les seves soles nues, elàstiques i elegants. Va prémer els dits llargs i suaus amb ungles de nacre al botó del joystick.
  I va disparar un projectil perforador amb un nucli d'urani. I ella va xiular amb un somriure:
  - Que hi hagi llum per a tu!
  El canó de 105 mm té un efecte destructiu enorme. I "Pershing" va perdre la meitat de la torre.
  La Gerda va sacsejar els seus pits alts i ferms i va dir:
  - Per desgràcia, "Tiger" no va poder fer això! Li faltava poder de cop! Però tot i així, és millor que el Sherman.
  Magda va comentar escèpticament:
  - Mirant què. Si es pengen pantalles al "Firefly", no serà pitjor que el "Tigre", encara millor protegit al front!
  La Gerda va negar amb el cap enfadada. Disparat al tanc. I acabant l'últim "Pershing" va afegir:
  - El nostre "Tigre" encara és més car, tots aquests exòtics occidentals i perversions russes. Crec en la nostra victòria, fins i tot amb tancs T-4, que així sigui!
  Dotze cotxes, les noies van fer clic com llavors. Ni tan sols els van disparar. Distància dolorosamente llarga per a les armes americanes.
  Les noies van i riuen. Bé per ells.
  Charlotte torna a començar la familiar zanfona:
  - No, Magda! Hauries de renunciar al cristianisme d'una vegada per totes. En cas contrari, seràs un potencial traïdor!
  La noia de cabells daurats va contestar:
  - No! Sóc devot del Tercer Reich, però tampoc renunciaré a Jesucrist!
  La Gerda va colpejar la seva bella i musculosa cama a l'armadura amb la sola nua i va dir:
  "Però no s'ha de negar Crist!" Només hem de reconèixer que era un alemany en la vida real, i no un jueu, i tot anirà bé!
  La Magda va respondre amb un somriure:
  - Alemany... Però què passa amb el testimoni de la Bíblia?
  La Gerda va dir amb duresa:
  - Aleshores tu Bíblia! Si hi ha un Main Caf!
  Magda va negar amb el cap.
  - Mein Kaf no és una revelació divina. I el treball d'una persona, fins i tot d'una de destacada! Crec en el que ve de Déu!
  Aleshores, tots els guerrers van cridar en cor:
  - El nostre Déu és Adolf Hitler!
  Magda va respondre amb valentia:
  - Però no va ser Hitler qui va conquerir i va crear l'univers!
  La Gerda va colpejar amb ràbia el seu taló rodó a l'armadura i va declarar:
  - I això ja no en parlem! Qui va crear l'univers, el temps ho dirà!
  Charlotte va suggerir:
  - Millor, noies, ens fem la pregunta: què farem després de la guerra?
  La Christina va somriure i va suggerir:
  -Anem al negoci! Això és el millor que podem fer!
  Gerda va assentir d'acord amb el seu cap blanc com la neu:
  - Per descomptat, en els negocis! O potser actuarem en pelЈlícules?
  La Magda va somriure i va suggerir:
  - I què? Aquesta és una bona continuació de la carrera! Després de tot, les pelЈlícules són genials!
  La Gerda va somriure, va passar la mà per la premsa d'alleujament i va comentar:
  - I amb qui jugaríeu? Àngel què?
  Magda amb una mirada lànguida, va dir:
  - Perquè no? Perquè tinc l'aspecte correcte. Jo parlaria de Jesucrist a tots els creients! Això seria un salvavides!
  La Gerda va negar amb el cap negativament i va explicar:
  - A la nova religió ària no hi ha res com la salvació. De fet, l'essència de l'ordre a l'ari és servir el Reich. I la resta: obeeix als aris! Així que no ens salvem, sinó que governem!
  Christina és una noia amb coure, però amb una barreja de cabell groc, va confirmar:
  - Sí, governem i conquerim! En aquest món, estem a les tropes del Tercer Reich. En això tindrem el nostre propi exèrcit. I conquistarem altres universos. Tot en aquest món és relatiu... Crec que hi haurà guerra, i festes, i finques! Combinacions de gaudir del món i un emocionant joc de guerra!
  La Charlotte és una noia amb els cabells vermells de coure, va assentir amb el cap.
  - Certament! Perquè una vida realment tranquilЈla és avorrida... Estem tan acostumats a lluitar que s'ha convertit en pa per a nosaltres!
  La Gerda va corregir a la seva parella:
  - Més aviat, fins i tot aire! O aigua barrejada amb vi dolç!
  Magda va dir tristament:
  - És una llàstima... De vegades em ve una onada de penediment. Després de tot, matar altres és dolent. Causem dolor i patiment! Què, fills sense pare!
  La Gerda va negar amb el cap i va dir:
  Tots estem en risc! Però reconforteu-vos! L'home encara és mortal! I si hi penses bé, són realment significatius trenta o quaranta anys en l'escala de l'eternitat? I la vida eterna!
  Magda va respondre amb un sospir:
  - Bé, si mires filosòficament, és així... Però realment, això no ho posa gens més fàcil als nens petits!
  Charlotte es va llençar els cabells color coure i va xiular:
  - Imagina't que són infrahumans! Només animals i et sentiràs millor!
  Magda, sacsejant-se una llàgrima de les pestanyes, va respondre:
  - Però després de tot i els animals és una llàstima! Ai... en quin món vivim! Tot és senzillament despietat! I la mort governa!
  Charlotte va parlar amb contundència, composant mentre anava:
  Deixa els rius de sang
  que flueix per la terra,
  Deixa'ls gemegar de dolor -
  Focs per tot arreu!
  I deixa la mort malvada
  Una pilota furiosa mana,
  Morreu tots
  Satanàs t'ha demanat comptes!
  Deixa que el remolí devori
  El flux dels cossos humans...
  El planeta està patint
  El caos regna!
  La Gerda va interrompre la seva parella, tapant-li la boca escarlata amb la cama nua. La rossa terminadora va exclamar:
  - Bé, per què tan pessimista! Aquí s'acabarà la guerra i el planeta florirà com un jardí. Crec que en queden uns quants. Amèrica és sis mesos més, bé, l'any més gran. Després hi afegirem Rússia i només quedarà el Japó. Però això ens dura poc. Com a molt, d'aquí a tres anys totes les guerres s'aturaran... I la gent no es tornarà a matar mai més!
  Christina va explicar:
  - En qualsevol cas, a la guerra... Crec que arribarà el moment, i molt aviat, que només quedarà un imperi al món. I després, en tot cas, no hi haurà guerres. I crec que gràcies al desenvolupament de l'agricultura i l'organització alemanya ideal, la fam també desapareixerà d'aquí a uns anys. Després es construiran habitatges per a tothom. - La noia de cabell groc coure i una figura musculosa, esvelta i perfectament proporcionada va parlar amb entusiasme. "Llavors es desenvoluparà la medicina i s'eradicarà la malaltia. Volarem a l'espai, ens establirem en mons diferents. Conquerim la vellesa. Totes les persones seran joves i belles, com elfs fabulosos. O potser noves guerres ens esperen a l'espai. Tan estelЈlar amb extraterrestres de tres braços. I lluitarem amb valentia per les idees del feixisme a tot l'univers!
  Charlotte, amb un somriure radiant als llavis, va cantar:
  - Lluitarem per un demà brillant... Anem a petons!
  Magda ja ha afirmat amb més optimisme:
  - Però és millor així! No guerres eternes, sinó creació pacífica!
  En aquell moment, el cotxe va atropellar una mina. El tanc va tremolar. El rodet va esclatar i el cotxe va frenar una mica. La Gerda va trucar a un equip de reparacions a la ràdio. El dany no va privar el dipòsit del rendiment de conducció, però va reduir una mica la seva velocitat. Per tant, el corró s'ha de substituir ràpidament. Aquí la ubicació de la suspensió és diferent, més convenient per a la reparació que l'ordre escalonat característic dels "Tigres" i les "Panteres".
  A més, les noies es van escalfar amb molt de gust a la selva. Per què no nedar al riu. El dipòsit, per descomptat, el lloc és calent, fins i tot l'aire condicionat no pot fer front. Encara hi ha el sud de Mèxic, els tròpics, i al març fa força calor. Però en general el temps és paradisíac.
  El riu era a prop i les noies s'hi van submergir. No us heu de preocupar pels cocodrils. Aquí hi ha una guerra i tots els éssers vius han fugit durant molt de temps. L'aigua és càlida i agradable per banyar-s'hi. Les noies nedaven i, admirant les costes de la selva, la Gerda es va adonar:
  -Tot i així, el nostre món no està exempt d'encant! Probablement estaria bé esdevenir immortal com un alpinista, i tots conviuen amb la humanitat, observant el seu desenvolupament. I vola per l'espai!
  Cristina va assentir, dient seriosament:
  - El cel sense pecat, extremadament avorrit... No hi ha una fortuna al casino per perdre, però encara millor per guanyar, no per caçar. Sí, la guerra és addictiva...
  Charlotte va suggerir:
  - Crec que aviat s'inventaran jocs que es puguin representar a la pantalla: així són els militars!
  Magda va dir amb un somriure:
  - Hauries de destruir-ho tot!
  La Cristina el va agafar i va cantar:
  - La destrucció és una passió... No importa quin tipus de poder!
  La Gerda, sibilant i bufant, va cantar:
  - Vull veure el buit davant meu! En ella hi construiré el meu castell, el meu somni!
  Charlotte va riure i va suggerir:
  - No, sens dubte és fantàstic lluitar! Però encara és millor guanyar!
  Christina va exclamar amb tota la força:
  - La pròpia mà dreta del cel ajuda Alemanya. La nostra fe ària, el nostre monoteisme únic! I allò que no ens mata ens fa més forts!
  La Gerda va esquitxar aigua i va respondre:
  - Sí, ens hem fet més forts! És una llàstima que acabem de topar amb una mina antitanc.
  Christina va dir pensativa:
  - I com protegir les erugues?
  La Gerda va arronsar les espatlles musculoses.
  - No ho sé...
  Charlotte va comentar racionalment:
  - Estan protegides de petxines amb escuts, i de mines... A menys que siguin de més gruixut, per no rebentar!
  La Gerda va negar amb el cap.
  - Aleshores, el rendiment de conducció baixarà a causa de l'augment de pes. Això faria volar el tanc!
  Magda va confirmar:
  - Això és! Perquè el dipòsit s'alça a l'aire i no caigui! I va desenvolupar velocitats de cinc-centes milles per hora!
  Charlotte, esquitxant, va informar la informació:
  - He sentit que la nostra flota té vaixells especials que volen una mica sense tocar l'aigua! I desenvolupen la velocitat d'un lluitador de cargols i poden transportar tropes, així com guanyar el domini al mar! Aquesta aviació al mar ens farà invencibles!
  La Gerda va corregir a la seva parella:
  - I ja som invencibles! Això ens farà súper invencibles!
  La Charlotte es va girar d'esquena, va donar una puntada de peu a les cames nues i cisellades a l'aire i va arrollar:
  - Quan estem units, som invencibles! Som noies àries, assassines als nostres cors!
  I la bellesa es va capbussar més a l'aigua. Va anar una mica més profund. Va donar una bufetada als seus amics als talons nus i va sortir. Va llançar una font d'aigua, arrossegant:
  - Quina bona primavera als tròpics! L'aigua és com la llet al vapor!
  La Gerda va cantar en broma:
  - L'Àfrica és terrible sí, sí, sí... L'Àfrica és perillosa, sí, sí, sí! No aneu noies a l'Àfrica a passejar!
  Les belleses van riure. La pista de patinatge ja s'ha canviat: els equips de reparació estan en el seu millor moment. I les noies de tot arreu van saltar al tanc. La silueta de l'E-50 és força baixa i el cotxe en si no es nota massa. Les guerreres van encendre el motor de la turbina de gas i van agafar velocitat en pocs segons.
  Charlotte, un vaixell cisterna experimentat, va comentar:
  - Tot i així, un motor de turbina de gas és molt millor que un dièsel. És més compacte i accelera el dipòsit més ràpidament. El nostre cotxe té una maniobrabilitat increïble!
  La Gerda va cantar en broma:
  - Era descuidada i ingènua, les noies tenien un aspecte jove i nu... Tot al voltant semblava meravellós - fa tres-cents anys!
  Christina va comentar amb entusiasme:
  - No! El nostre comandant colpeja amb sentit de l'humor... Encara que realment sembla que han passat segles des de l'inici de la guerra... - La noia es va passar la mà pel pit alt i elàstic i va continuar. - Al mateix temps, de vegades et trobes amb la sensació que fos ahir! Oh, al cap i a la fi, la vida de la gent és curta i d'alguna manera passa desapercebuda!
  Gerda va dir ferotge:
  Però no som vells, oi? Estem plens de força i energia! I el nostre camí de la victòria a
  Victòria!
  Magda va alinear la torre de les metralladores, va enderrocar la celЈla americana i va arrollar:
  - Sí, crec en la nostra victòria... Sobretot ara, quan tenim totes les cartes de triomf. Però no posem el carro davant el cavall!
  La Gerda va recordar amb un sospir:
  - Albert... Trobo a faltar aquest noi... És estrany enamorar-se d'un mocoso, encara que sigui alt, de la complexió d'ApolЈlo!
  Charlotte va comentar lògicament:
  A mi també m'agradava l'Albert. Té una bellesa especial. I en general, els adolescents, quan les seves fesonomies encara no s'han cobert de barba i els seus trets facials no han completat la seva formació, es distingeixen pel seu encant especial. I el més important, encara no són tan mercantils, t'estimen, no els teus diners!
  Christina va comentar racionalment:
  - Tots quatre som tan bonics que els homes estimen el nostre cos abans que res. I quant tenim ja són els nostres ingressos!
  La Gerda va dir lògicament:
  - Ser dona és més fàcil! Truqueu al gos, i saltarà al llit. Almenys quan ets jove. Mai estaràs sense un home. És fàcil atraure'ls. Però un home, per posar una dona al llit, hauria de provar...
  Charlotte va respondre sarcàsticament:
  - Al cap i a la fi no tu... No som massa exigents!
  La Gerda va negar amb el cap clar en negatiu.
  - Segurament no d'aquesta manera! M'encanten els homes joves, guapos i amb corbes. I no me'n vaig al llit amb ningú. Per regla general, trio una construcció atlètica. Alguns amb panxa, fins i tot un general no m'atreuen. I podem triar!
  Charlotte va riure i va comentar:
  - Aquí hi ha una prostituta al panell, no cal triar. I la panxa servirà, i calb, i vell... Això és, per descomptat, un inconvenient de la seva professió!
  La Gerda va respondre seriosament:
  - Pots anar al bordell d'un soldat... Llavors tots els teus clients seran joves i esvelts. I varietat i més o menys atractiu... Per exemple, mai em nego a un home guapo!
  La Christina va riure i va arrossellar:
  - Sí... La varietat s'encén! El sexe requereix diferents plats i espècies. Som dones joves i estimem els joves... Volem parelles esportives amb cossos musculosos. I algú ha de tractar amb homes no tan guapos. Només pots simpatitzar amb aquestes dones!
  Charlotte va cantar amb angoixa:
  - La bellesa converteix un home en un esclau... I després de la mort, creu que no trobaré la pau, donaré la meva ànima al diable per passar una nit amb tu!
  Magda va disparar contra l'arma autopropulsada nord-americana "Witch" i va piular:
  - És un pecat, quin tipus de sexe és el nostre fora del matrimoni... És millor deixar els pensaments luxuriosos!
  Charlotte va respondre enfadada:
  - I vas gemegar d'orgasmes no pitjors que nosaltres... Així que no hauries de criar una infermera hipòcrita.
  
  Les tropes de Hitler van portar Amèrica en circulació amb molta força. I el va pressionar amb una pinça per ambdós costats.
  La màquina de guerra de la Wehrmacht avançava per Mèxic. Lluites ferotges, molta sang i metall trencat. Les unitats estrangeres del Tercer Reich també van patir moltes pèrdues. Els nazis van intentar protegir els aris tant com era possible. Africans, àrabs, indis, xinesos van ser llançats a la batalla. Els japonesos també van utilitzar un exèrcit més colorit. Això va frenar una mica el ritme de progrés. Els mateixos alemanys es van asseure en tancs pesats. El Führer va ordenar que tots els tancs més lleugers de cinquanta tones fossin fora de producció i es canviessin a l'últim model E-50. I també per utilitzar exclusivament vehicles blindats pesats en les batalles amb els nord-americans.
  Això va frenar una mica l'avanç dels alemanys a Mèxic. Fritz va desplegar l'últim tanc, va disparar i va utilitzar avions d'atac a reacció amb blindatge millorat. Els americans van retrocedir. El març ha estat ocupat.
  El pilot i el superas Friedrich van anotar punts. El nen va lluitar en l'última modificació del ME-262 "X" i va millorar amb molta confiança les seves puntuacions. Al mateix temps, eliminant objectius tant aeris com terrestres. L'Helga va córrer al seu costat a la mà dreta. També un guerrer esperançat. Friedrich ja s'ha convertit en una autèntica llegenda, com un superhome fantàstic.
  I ara el noi dispara una ràfega de cinc pistoles d'aire comprimit. Immediatament, exploten cinquanta avions americans. Es transporten des d'un projectil aeri. La resta de cotxes estaven congelats en un estupor. No han vist mai res semblant. I en Friedrich torna a disparar. I es fan volar cinquanta voltors americans més. Això és realment un miracle. L'Helga dispara, enderroca quatre avions i li xiuxiueja al noi as:
  - Ets un superhome del més alt nivell!
  Els avions nord-americans intenten fugir, però la tercera volta en llepa mig centenar més. La precisió de Friedrich és increïble. Realment és un superhome i un nen. I cent cinquanta avions americans són destruïts. Helga va aconseguir abatre cinc cotxes, la resta de caces alemanys encara menys.
  El nen diu:
  - Una gallina picota gra a gra, i guanya pes més que un porc empassant-se grans.
  I ara Friedrich va agafar objectius terrestres. La Gertrude, pressionant els seus peus nus sobre els pedals, amb prou feines segueix el ritme del nen. Friedrich dispara a la columna d'un tanc. Un esclat d'una immersió vertical destrueix: disset tancs Sherman, vuit Grands, quatre Pershing, nou canons autopropulsats Witch, tres Big Toms i divuit transporters. Tots aquests cotxes estan atropellats i incendiats. Dins d'ells, un equip de combat comença a esquinçar-se. I segueix la destrucció de tota la columna, literalment en pocs segons.
  L'Helga, aquesta bella rossa que fa cops amb els peus nus, exclama:
  - En Friedrich és l'as més genial amb nosaltres, és que està passant la classe més alta!
  El nen ensenya el nas i riu... Gira el seu ME-262 i torna a buscar presa. Ha desenvolupat la intuïció. Aquí brillaven set "Mustangs" als núvols. I després van ser abatuts. Aleshores el nen va atacar les columnes. Va començar a venjar-se de tothom, a aixafar tant motocicletes com transportistes. I ningú s'oposa! Els nord-americans estan sent exterminats.
  Alguna cosa aconsegueix agafar i Helga.
  La noia lluita amb un bikini. Aquest és el seu credo, com fan moltes dones pilots. I per què s'observa que per a les dones, quan la mort no els arriba amb un mínim de roba. D'alguna manera noies més afortunats i invulnerables que lluiten descalços. I aquest fenomen fa que les pilots femenines es desvestissin el màxim possible.
  I amb la calor, nu és més agradable. És a finals de març i fa molta calor sobre Mèxic, i al mateix avió, el motor també està afegint calor.
  Helga admira els torns del nen. Aquí destrueix amb una crida, vint-i-quatre Shermans més, dels quals sis estan protegits.
  El nen sembla el nen més normal de tretze o catorze anys, però té una precisió i una força tan fenomenals. I les dones s'enganxen al nen ros com agulles a un imant. A més, Friedrich ja és coronel general de l'aviació.
  I va rebre molts premis. Inclou ordres com la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. També la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure platí i diamants negres. Estrella de la Creu de Cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants. Deu creus de cavaller ordinàries de la Creu de Ferro amb espases i diamants. Així com la Gran Creu de la Creu de Ferro. Copa de la Luftwaffe en or i diamants. Destructor de tancs Diamond Star, Diamond Star Artillery Destroyer i molt més.
  Tan bon punt Frederick no va ser premiat. El seu relat d'avions destruïts s'acosta als deu mil. En arribar als deu mil, ja s'ha preparat un nou guardó: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro, amb fulles de platí, espases i diamants. Així com la Copa Luftwaffe de platí engastada amb diamants.
  Ara mateix Friedrich està destruint una altra columna de tancs. Aleshores, amb un moviment descuidat d'un peu nu i de nen, enderroca dinou avions nord-americans, inclosos dos B-29. Sí, realment és un noi increïblement genial.
  Friedrich pronuncia una frase indiscutible:
  - Els nois capaços fan més descobriments que els vells brillants!
  I de fet, l'adolescent és el guerrer més genial del món! I va començar a lluitar quan encara no tenia onze anys! Però el temps passa i el nen es fa gran. Ell és el fenomen més gran. I hi ha alguna cosa en ell, sobretot a nivell genètic, tot i que és d'una alçada totalment normal per a la seva edat, només molt musculós.
  Aquí fa un altre esclat... Enderroca vuit Airacobras i sis P-51. Genial, no diguis res. Llavors elimina diverses bateries, destruint més de setanta canons. Bé, és hora de tornar enrere, reposar el combustible als tancs i el kit de combat!
  Helga també va noquejar dos canons i sembla satisfeta. Friedrich torna amb una adquisició colossal. Un noi tan feliç. Tot i així, milloraria notablement els seus comptes. Gairebé immediatament, el jove as es trasllada a un altre caça a reacció, sense esperar que el seu cotxe sigui repost. I la Gertrude ja vola amb ell. També una rossa preciosa en bikini.
  Friedrich li saluda i puja el seu cotxe d'alta velocitat. Aquest ME-262 és capaç d'accelerar fins a 1200 quilòmetres per hora.
  La velocitat boja i alhora una gran maniobrabilitat són característiques d'aquestes màquines. Friedrich dispara des de lluny als Mustangs: derroca vuit peces i afegeix velocitat.
  Gertrude riu:
  Bé, ets un cavaller! Estic preparat per tu!
  En Friedrich riu i treu la llengua i va bramar:
  - I senyor superestrella! I les muntanyes m'obeeixen!
  I dispara de nou, enderroca una dotzena de cotxes. I torna a riure... Gertrude comenta amb una rialla:
  - Tu, una cosa que fins i tot els russos tenen por!
  Friedrich va fer l'ullet a la noia, tot i que gairebé no el veu clar:
  - Crec que els més xulos són els americans!
  Gertrude udola en resposta:
  - Ets mascle! Ets masclista!
  El nen va riure i va xiular:
  - Sóc súper mascle!
  Gertrude va xiular amb un toc de campanes platejades a la veu:
  - Heroi, ets el superheroi de tots els còmics i de totes les èpoques!
  Friedrich va donar el torn. Va abatre una trentena d'avions, inclosos cinc bombarders. Cotxes escampats per l'aire com confeti cantat. El nen va somriure i va dir:
  - Però la flor de l'amor no creix, sense glòria i èxit!
  Gertrude va prémer la palanca amb el peu nu i va xiular:
  - Amor amb els senyors de la guerra, em van atrapar a la xarxa! La guerra imagina tonterias no siguis amor al món!
  La noia va abatre un avió de la Força Aèria dels EUA prement el gallet amb els dits nus i va continuar.
  "A vegades és ajudant en tot, de vegades fa mal amb habilitat... I la guerra la anomenem santa, i la diem vil!"
  La Gertrude va xiular i va enderrocar un altre avió. I el noi del terminador té quinze anys alhora!
  Friedrich va cantar amb entusiasme:
  Ho jurem pel gran Führer
  Honor de mantenir i lluitar fins al final...
  Perquè el seu poder és com el sol,
  Perquè el país esmola l'espasa!
  La noia va llançar les cames nues, després va tirar els genolls fins al pit ple. Després va cantar:
  - M'encanta el sexe i els herois ... El Führer ha ressuscitat - matarà a tothom!
  Friedrich va tornar a clavar des de la distància. Va abatre quaranta avions amb una amistosa volea de pistoles d'aire comprimit.
  El nen va xiular:
  - I sóc Zeus i Posidó en una ampolla!
  Gertrude va abatre l'avió que li va deixar amablement el superace i va cantar:
  - I ara Ares i Mart ens miren encantats... I poden veure al seu gust el que passa en general!
  El jove superhome va xisclar mentre enderrocava una altra dotzena d'avions nord-americans:
  - Munto, però monjo de manera diferent, sobre pedres, sobre bassals, sobre rosada...
  La Gertrude va xocar contra un soldat d'assalt nord-americà, fent servir el seu peu nu i elegant, xiulant:
  - Això és amor! Per descomptat amor!
  La noia va sacsejar els seus pits alts i molt seductors. No tot va funcionar per a la bellesa, però l'avió d'atac es va incendiar i va començar a desfer-se.
  Gertrude va xiular dolçament:
  - En els meus alumnes - un malson... Un salt - un cop!
  Però hi ha avions al cel de nou. El bell i guapo Friedrich envia una cua. Noqueja un parell de dotzenes de cotxes i xiulets:
  - El meu cop de cop! Aixafarem tots els enemics i els esquinçarem!
  Gertrude va abatre l'avió de caça que li havia deixat com a premi de consolació i va xiular:
  - Es van tallar les cames, el cadàver es va esquarterar, els vils ianquis van matar el soldat!
  Friedrich va riure, va recordar el cos fort i gràcil de Gertrude, la noia no tenia ni una gota de greix.
  Quin plaer abraçar-se. El nen va grunyir:
  - La meva lluita, aquesta és la meva lluita!
  I així el jove guerrer va canviar a objectius terrestres. Els tancs es mouen. Vareta autopropulsada. El nen obre el foc del ventilador des de lluny i canta:
  - Semblem falcons, volem com àguiles... No ens ofeguem al foc, no cremem a l'aigua!
  Encara que, potser, l'última frase s'hauria d'haver cantat just al contrari. Però fins i tot al foc, en principi, pots ofegar-te i l'aigua pot cremar.
  En Friedrich va recordar el gall dindi per esmorzar. Aquest està al forn amb paper d'or. I les cames s'assemblen a les de les dones. Hi ha moltes dones pilots a la Luftwaffe. Són més capaços de sobreviure que els homes i tiren bé. I les cames de les dones són entrenades, fortes, carnoses. Volen acariciar, sentir, pessigar.
  El Friedrich ja és coronel general. Un guerrer que va fer una carrera increïble i fabulosa. Fenomen i mutant genètic. En resum, sobrehumà!
  El mateix Friedrich era conscient de la seva pròpia importància. Es va aixecar a una edat tan jove per demostrar d'una vegada per totes que no hi ha poder que no estigui subjecte al geni ari.
  Ara el nen va cremar tota la columna. I va continuar volant. És una autèntica àguila.
  La Gertrude es va fregar la galta llisa i rosada. Es va imaginar en Friedrich besant-li els pits. I el mugró escarlata es va endurir de seguida. Eh, aquest és el guerrer número u del Tercer Reich. Lluiten com tot un exèrcit. I no malgasta ni un projectil d'aire. Això ja sembla fins i tot sobrenatural. Encara que només es veu, és sobrenatural!
  El nen va abatre primer dues dotzenes de caces de cobertura, després va atacar una altra columna de tancs i canons autopropulsats. Un dels tancs nord-americans no semblava del tot estàndard. Has de recordar quin tipus de cotxe. Després van venir camions amb soldats ianquis. Bé, ho aconseguiran.
  Friedrich va cantar:
  - Estic sembrant la mort... Només la pots mirar amb por... I mor!
  La Gertrude va acariciar el pedal amb el peu nu. Tenia moltes ganes de córrer descalç sobre la formiga d'herba. I després caure als braços dels nois. I per ser besats i acaronats.
  Interessant... Gertrude era una feixista ideològica. Va començar a lluitar fa només sis mesos, i abans estava a l'organització juvenil nazi i va aconseguir guanyar diners extra com a supervisora en una fàbrica militar. Els treballadors estrangers s'havien de vigilar i alhora instar-los amb un fuet.
  A la noia li va agradar colpejar. Li agradava especialment colpejar els adolescents descalços.
  I ara s'imaginava, i com d'agradable i enginyós seria, fregir els talons nus i rodons de Friedrich. Al cap i a la fi, el noi as és molt maco, i les seves cames sempre estan tan netes, només bronzejades com el bronze. Però no s'embruten, ni a la terra, ni a l'herba. És interessant sentir Friedrich. Un superheroi cridaria de dolor o fingiria que això és una bagatela?
  A Gertrude li agradava torturar els nois esclaus. També li agradava burlar-se dels presoners. A l'escola de vol, les noies no eren massa exigents amb les relacions. Però Gertrude va resultar ser una pilot molt capaç. Tot en mig any es va anotar un compte per la creu de cavaller de la creu de ferro amb fulles de roure, i va rebre el dret de volar amb el general Friedrich.
  El nen encara és massa jove per manar, i aquest és un general tan purament formal. Però d'altra banda, lluita com una dotzena de divisions d'asos seleccionats.
  Gertrude se sentia incòmode amb el rerefons de Friedrich. Eh, fregiu els talons d'aquest noi! I porta la torxa als peus nus d'un jove guapo. Per escalfar les pinces i rebentar els dits, començant pel dit petit.
  A la Gertrude li agradava divertir-se llançant brases als peus dels esclaus. Fa calor al taller, i els joves esclaus treballaven sempre descalços.
  I com ells, cremant-se, amb gràcia saltaven o cridaven. Va ser tan fantàstic. I divertit...
  I amb una branqueta per batre a les soles gruixudes dels nois esclaus. És una guardià meravellosa, cruel, amb inclinacions sàdiques. També volia torturar el seu simpàtic ídol. A més, no li deixa res com a terminador ros.
  Gertrude el va agafar i va bramar:
  - Estic tan cansat de pegar-te, no pots agafar un mosquit a una xarxa!
  Friedrich va acabar amb els camions. Va canviar el foc als avions d'escorta i als avions d'atac R-51. L'últim cotxe és força formidable, té fins a vuit metralladores i coets. Però, per descomptat, no és comparable al jet ME-262. O fins i tot XE-162, o fins i tot XE-262.
  El noi va disparar mentre es trobava en estat de trànsit.
  Va escombrar més de vuitanta avions, deixant una parella perquè la Gertrude es divorciés. A la noia li encanta disparar amb les seves cames seductores, bronzejades i musculoses. Són especials per a ella: forma elegant, xocolata lleugera.
  Les noies en general són una passió. Sobretot a l'exèrcit, on tenen gràcia atlètica i encant de força. Són noies, per descomptat, visualment agradables de veure, i només sents felicitat quan les toques amb la teva pell elàstica.
  Friedrich va tornar a canviar el seu foc a les línies de defensa fortificades dels EUA. Cal acabar ràpidament amb els ianquis i, finalment, posar l'estreny a l'URSS. És evident que la resiliència dels russos és un ordre de magnitud superior a la dels nord-americans. A més, l'any quaranta-un, els millors tancs tenien consells. Estrany, però Rússia sota el control dels bolxevics no es va degradar, i no va ser tirada enrere a l'Edat Mitjana.
  Més aviat, els russos van fer un important salt endavant. I si els alemanys no haguessin tingut una organització tan forta i perfecta, difícilment hauria estat possible tenir èxit.
  El mateix Friedrich va ser, de fet, producte d'experiments genètics nazis. Però el nen no coneix els detalls. Només està clar que el departament de Himmler, fins i tot abans que els nazis arribessin al poder, va dur a terme experiments secrets amb forces ocultes. I alguna cosa, a jutjar pel fenomen de Friedrich, va aconseguir.
  El nen, disparant una altra bateria, va cantar:
  - No sóc el diable, sinó per a mi, però per a mi, l'objectiu s'ha fet sant! Sóc un àngel, però Satanàs em va obrir el camí: a la glòria terrenal!
  Llavors el seu avió va donar la volta. Les carcasses d'aire es van acabar i es va haver de reposar el combustible. Friedrich no tenia por de la persecució, ja que el seu avió era almenys cinc-cents quilòmetres per hora superior als cotxes nord-americans.
  I que els ianquis els podran oposar.
  La Gertrude va noquejar un parell de camions i un canó, així com un dipòsit de combustible. La flama vermella crema molt bé. La noia es va animar. Va imaginar com el foc llepava el taló rodó i rosa del nen, es va estendre l'olor de carn cremada.
  És seductor. Fins i tot la mateixa guerrera volia menjar. Gertrude va xiular:
  - Un, dos - volem menjar! Obriu més les portes, sinó ens menjarem el cuiner! - Un guerrer genial va cantar amb entusiasme una cançó infantil. "Menjarem un mos com a cuiners, i beurem com a assistents, destruirem tot el menjador i matarem els plats!"
  Gertrude d'això és molt divertida. Aquí han aterrat els seus avions de combat.
  Friedrich corre d'un avió a un altre. I Gertrude és substituïda per Helga.
  De nou, el nen vola a la batalla. En què són diferents Helga i Gertrude? Tots dos guerrers són rosses naturals. Tots dos són atlètics, forts i corbes. Però els trets de l'Helga semblen més suaus i femenins. Però a aquesta noia també li agrada disparar amb els peus.
  Friedrich va cantar, sentint-se animat:
  - Les meves noies són precioses, per què t'agraden els zeros? Sóc bastant productiu i, en molts aspectes, un querubí totpoderós!
  -va cridar l'Helga.
  - No, no ets zero! Ets infinit!
  El nen enderroca una dotzena i mitja d'avions americans i grunyeix:
  Quin dolor, quin dolor! Alemanya contra Amèrica quinze zero!
  Helga va deixar que el Mustang americà s'apropés, va disparar, va noquejar i es va llepar els llavis, dient:
  - Dos trossos d'embotit que tenia a taula!
  Friedrich va colpejar des de la gran distància, va aixecar onze avions i va xiular:
  - Vas explicar contes de fades, com el mateix Faust a l'infern a Satanàs!
  Helga semblava ofesa.
  - I no em vas deixar res! La noia va xisclar entremaliada. - M'ho vaig menjar tot!
  Friedrich va respondre amb un somriure:
  - Això és el que tots som homes!
  La noia va dir amb un to ploroyer:
  Però encara ets un nen!
  El noi as va riure.
  - Un coronel general no pot ser un nen!
  L'Helga el va agafar i va cantar:
  - Oh, quin home ets - un general i un coronel!
  Friedrich va continuar disparant contra objectius aeris. Sí, un as com aquest podria aportar molt a la batalla per la superioritat aèria a Anglaterra. Però ara no és el quaranta any, sinó el quaranta-cinquè. I la Gran Bretanya ja és miraculosament derrotada. Com va passar això?
  Per què, el lleó no va poder resistir contra el llop alemany. Quines forces han despertat en aquest món? Una mica més de sort als japonesos i alemanys va canviar el curs de la guerra. I el fet que la Wehrmacht tenia una organització molt forta. I Hitler va resultar inesperadament un organitzador i estrateg excepcional. Què es pot oposar a això?
  Ara, el 1945, l'esperança dels Estats Units és la seva economia i la seva població bastant gran.
  Friedrich també va recordar la seva carrera de boxa. Com des de petit vaig aprendre el difícil art de la supervivència. I va haver de créixer a la caserna. Al principi, el van subestimar. Però el nen es va fer fort i, el més important, un boxejador molt intelЈligent. Sí, i estudiar va ser fàcil per a ell: ho va agafar tot literalment sobre la marxa!
  El nen va aprendre diversos idiomes, inclòs el rus. I encara que Friedrich va lluitar amb l'Exèrcit Roig, i fins i tot demostrant habilitats fenomenals, va respectar els russos. Eren valents i ferms, lluitadors hàbils i van suportar heroicament la tortura.
  El mateix Friedrich va quedar meravellat més d'una vegada pel coratge dels soldats soviètics. Però va fer massa bé el seu deure. El nen es va convertir en una mena de màquina de destrucció. I per a ell és com un joc emocionant. Només de vegades el cor començava a fer mal d'una angoixa insuportable. I aquesta malenconia es va menjar literalment en determinats moments del noi del terminador, però després es va retirar. El mateix Friedrich de vegades no sabia què volia. La seva sang no és exactament impecable, i tenia gens russos en ell. Això va confondre el noi. Però, d'altra banda, és el famós as d'Alemanya, i el guanyador! I pot arribar molt lluny!
  I ja va anar a les altures estrellades.
  Ara Friedrich torna a obrir foc. Derroca trenta-cinc avions i diu amb entusiasme:
  - M'agrada esquitxar al mar càlid, seure a la tanca de nen! Encara que no tinc ni un ruble a la butxaca, la meva joventut impagable!
  Helga va respondre amb entusiasme:
  - Però al mateix temps la teva experiència és única!
  La noia va acabar amb l'avió de la Força Aèria dels EUA que li va proporcionar amablement i va piular:
  - Això és una baralla... Aviat n'hi haurà cent zero!
  Friedrich va respondre amb un somriure radiant:
  Sí, aquesta és una veritable lluita. I aviat n'hi haurà mil, zero!
  L'Helga va girar les cames nues. Volia convertir-se en un dofí o orca. El guerrer va grunyir:
  - Estic a favor del gir i de noves oportunitats! I vull convertir-me en una deessa!
  Friedrich, després d'haver abatut quatre avions des d'una gran distància i afegint velocitat, va preguntar:
  - Per què una deessa? Potser fins i tot una reina?
  Helga va riure i va respondre seriosament:
  "La deessa pot fer el que vulgui i hi ha moltes restriccions a les reines. Per exemple, descalç i en bikini, no pots volar en avió!
  Friedrich va recordar:
  El príncep també volia córrer descalç. Però l'hivern britànic és fred. I com no va agafar mal de coll!
  L'Helga va respondre amb un somriure.
  - Però els reis no es posen malalts... I també sembles un noi-rei!
  Friedrich va dir amb entusiasme:
  - Sóc el rei en el primer lloc del cel, i no només la Gran Bretanya!
  Helga va cantar:
  - El nostre rei és l'escollit del cel, el nostre rei ha ressuscitat de les cendres! El nostre rei és el missatger del destí, el nostre rei només ets tu!
  En resum, els EUA no tenien cap possibilitat contra aquests nens i nenes, i la seva rendició s'acostava.
  
  
  
  Voznesensky president de l'URSS
  ANOTACIÓ
  Com a resultat del fet que Stalin va morir quatre anys abans, l'acadèmic i geni Voznesensky va arribar al poder. L'URSS va superar l'economia nord-americana i es va enfortir. Es va crear una radiació que va inhabilitar les armes nuclears. I va esclatar la tercera guerra mundial, com a resultat de la qual tot el món es va convertir en comunista!
  . CAPÍTOL 1
  Stalin va morir el març de 1949, abans de complir els setanta anys. I el seu successor va ser Nikolai Voznesensky. Un jove acadèmic de quaranta-cinc anys és el més talentós del seguici de Stalin. A més, personalment el líder de tots els temps i pobles va deixar un testament sobre ell, nomenant-lo com a successor.
  I va començar una nova era. Nikolai Voznesensky va dur a terme amb cura una amnistia i va reduir el nombre de presos polítics. Però Nikita Khrusxov va evitar els extrems. Nacionalistes, espies i tota mena de policies i delinqüents reals no van alliberar. I el vintè congrés amb l'enfonsament del culte a la personalitat no va tenir lloc. De fet, per què soscavar la fe de la gent en el partit i el comunisme. I Stalin era massa gran per ser trepitjat. Juntament amb Stalin, es pot trepitjar la fe en les idees vermelles.
  A més, sigui el que es digui, un gran governant ha de ser cruel! Podeu recordar Genghis Khan, i Tamerlà, i Selim, i molts altres conqueridors i governants.
  Voznesensky va dirigir un curs equilibrat mentre continuava construint l'economia i construint el comunisme.
  Per parasitisme i arribar tard a la feina, van ser empresonats com sota Stalin, i això va estimular taxes més altes de creixement industrial. L'agricultura, que es va quedar una mica endarrerida sota Stalin, també va augmentar. També es van produir fertilitzants, tractors i equipaments diversos. Amb una gestió hàbil, fins i tot les granges colЈlectives poden produir un efecte. I això, per descomptat, va donar lloc als invents. Sota Voznesensky, la ciència va ser finançada de manera més activa i més generosa que sota Stalin i Khrusxov, els joves científics van ser encoratjats.
  Gràcies a una major rigidesa i una gestió hàbil, així com al desenvolupament de la ciència, l'URSS va llançar el satèlЈlit dos anys abans. I van volar a l'espai l'any 1958 el 18 de novembre, l'aniversari de Voznesensky. I es va convertir en el dia de la cosmonàutica.
  L'URSS es va desenvolupar a un ritme més ràpid. La disciplina, en contrast amb els temps del liberal Khrusxov i de l'estancament Brezhnev, era estalinista. La planificació és més hàbil, els desenvolupaments científics s'implementen més ràpidament. El mateix Voznesensky, per descomptat, és una persona molt més dotada i eficient que Nikita Khrushchev i Leonid Brezhnev. I el seu equip era més jove i més eficient. I el vol a la Lluna va tenir lloc a l'URSS l'any 1967. A més, l'imperi soviètic va mantenir el control sobre la Xina. Voznesensky és intelЈligent i entén que res uneix els pobles com un enemic comú!
  La guerra de Corea va començar el 25 de juny de 1950. Stalin també volia això. Voznesensky també va anar per aquest camí i va empènyer els EUA contra la Xina. La guerra es va allargar. Naturalment, el brillant Voznesensky no volia la pau. Va ser beneficiós per a ell que l'OTAN i la Xina s'exterminessin mútuament i triessin tropes. El maig de 1953 va començar una gran ofensiva de les tropes de l'Imperi Celestial. La lluita es va tornar ferotge. Els xinesos al novembre, a costa d'enormes pèrdues, encara van aconseguir prendre Seül. A l'hivern, la lluita era molt intensa. La Xina va llançar cada cop més forces a la batalla. Per sort hi ha molta gent. Els aliats dels Estats Units van lluitar de mala gana. Val la pena aconseguir taüts de zinc per algun tipus de Corea? I a poc a poc va marxar de Corea. Però els Estats Units van aguantar amb tossuda, i també van augmentar el seu contingent. Però no es van utilitzar armes nuclears... Els combats van durar fins al 1963.
  Quan per fi Kennedy va decidir posar fi a una guerra que havia costat més baixes als Estats Units que la Segona Guerra Mundial.
  Després d'haver perdut més d'un milió de morts sols, Amèrica va abandonar Corea. La Xina ha perdut cinc vegades més morts. Però amb la seva població, això no és gaire. També van morir més de cent cinquanta mil aliats nord-americans, sense comptar els ferits. A més els coreans morts.
  El sentiment pacifista i contrari a la guerra es va intensificar a Amèrica. La Xina es va tornar més dependent de l'URSS.
  Stalin va continuar sent un culte i va estar al mausoleu amb Lenin.
  Per al mateix Voznesensky, van decidir construir un mausoleu separat, i possiblement a Leningrad.
  A més, Kazan va rebre el nom de Stalin després de la seva mort. Van decidir no tocar Moscou encara. Potser Voznesensky esperava superar Stalin i que Moscou es rebatejarà en el seu honor, Nikolai Voznesensky.
  A més, el camp socialista va continuar ampliant-se.
  Fidel Castro va guanyar a Cuba. I aviat Cuba va entrar al Pacte de Varsòvia. Tito no es va barallar amb l'URSS. Iugoslàvia i Albània van entrar al Pacte de Varsòvia. El món socialista estava unit i durador. Hi va haver una guerra al Vietnam, però va resultar ser més curta.
  Als Estats Units, les protestes contra la guerra i les greus pressions de la gent van ser massa massives. I els negres van aparèixer. I va sorgir la síndrome de Corea. Amèrica hi ha perdut més. A més, els voluntaris xinesos van participar en la guerra i van accelerar la derrota de l'exèrcit nord-americà. Així que la guerra va resultar ser més curta, però els nord-americans van perdre molt més que en la història real.
  A finals dels anys seixanta, l'URSS, desenvolupant-se a un ritme més ràpid, va superar els Estats Units en termes d'ingressos nacionals.
  Amèrica, en canvi, va perdre més a Corea i al Vietnam es va desenvolupar més lentament.
  Voznesensky mai va legalitzar l'avortament i pràcticament no hi havia anticonceptius a l'URSS. Per tant, tant la taxa de natalitat com el creixement de la població van ser superiors a la història real. La política nacional també va ser més rígida. A tot arreu necessàriament van aprendre rus, hi va haver una russificació dels afores. L'any 1971 es va aprovar una nova constitució que va convertir l'URSS en un país molt més unitari, prohibint la sortida de les repúbliques de l'imperi. A més, es va establir el càrrec de president de l'URSS, elegit pel poble.
  El 18 de novembre de 1971 es van celebrar referèndums sobre una nova constitució i l'elecció del president de l'URSS per cinc anys. I això va ser l'enfortiment de l'autoritarisme a l'URSS, encara que de manera purament legal. De fet, el secretari general i president del Consell de Ministres ja era un dictador.
  Voznesensky va legalitzar la seva dictadura així com una forma de govern autoritària. I també va introduir el càrrec de vicepresident, encarregant-se del successor oficial, perquè en cas de força major evitara una lluita pel poder al seu entorn. I això, per descomptat, parlava d'una saviesa més gran que la de Nikita Khrusxov.
  L'URSS va penetrar a Àfrica i a Amèrica Llatina. Va tenir encara més èxits que sota Brezhnev. Sobretot a Amèrica Llatina. On els cubans eren més actius. I a Xile es van introduir tropes soviètiques i cubanes aixafant a Pinochet.
  El 18 de novembre de 1973 es va celebrar el setanta aniversari del president de l'URSS Nikolai Voznesensky. En aquest moment, l'URSS s'havia convertit en el país més desenvolupat del món en termes econòmics, i en l'exèrcit havia estat durant molt de temps el més avançat. I fins i tot van començar a construir un súper coet per volar a Mart. La població de l'URSS era més gran que en la història real i va continuar augmentant ràpidament.
  Voznesensky va fomentar la ciència i diversos tipus d'investigació. I el 25 de novembre de 1974 es va descobrir una radiació que inhabilita les armes nuclears a tot el planeta Terra.
  L'URSS també va perdre la capacitat de llançar atacs nuclears, però d'altra banda, no podia tenir por de la represa dels nord-americans. I la població de l'URSS és més gran que la d'Amèrica i l'economia és més forta, i l'exèrcit és superior tant en nombre com en qualitat. Així pots lluitar amb seguretat.
  I el 9 de maig de 1975 va començar la Tercera Guerra Mundial. Pacte de Varsòvia contra l'OTAN. I l'intent del comunisme d'establir la dominació mundial. La Xina encara estava governada pel vell Mao, i ell va donar suport a l'URSS contra els EUA. I va començar una gran guerra, sense armes nuclears. Entre els camps soviètic i capitalista. I la sang va vessar.
  Les tropes soviètiques van llançar una ofensiva contra l'OTAN, amb alguns avantatges estratègics. En primer lloc, els comunistes van arribar al poder a Grècia i va entrar al Pacte de Varsòvia. Àustria també es va convertir en un país soviètic.
  Així que l'ofensiva va anar bé. El cop dels tancs de l'Exèrcit Roig està aclaparant el poder.
  Els T-80, els darrers dipòsits de turbines de gas, s'estaven movent per la RFA i no hi havia res que els deturés. Un canó de 125 milЈlímetres va travessar els lleopards alemanys des d'una distància de cinc quilòmetres. I els propis cotxes alemanys no podien penetrar el disseny soviètic al front, fins i tot a poca distància. Així que els tancs soviètics es van moure com un rellotge.
  Elizabeth, Elena, Catherine van muntar en un tanc. La tripulació és només tres. I van disparar a l'enemic.
  Les noies van prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus. I van colpejar bé. I va aixafar molts tancs alemanys i americans. Aquest poder no es pot aturar. Els guerrers, he de dir, són molt combatius.
  Van tocar "Leopard" i van cantar:
  - En la victòria de les idees immortals del comunisme!
  I els guerrers van agafar i van mostrar la seva llengua!
  Elena va disparar amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Per la grandesa del planeta en vermell!
  Ekaterina va colpejar amb els dits nus dels peus i va cridar:
  - Per la gran Rússia!
  Elizabeth va notar amb energia, fent servir també els seus peus nus:
  - Per la victòria sobre l'enemic!
  Després d'això, les noies, aixafant les tropes de l'OTAN, van cantar tot un poema romàntic, component sobre la marxa;
  L'OTAN s'enfuria,
  l'enemic del regiment ha llançat cap endavant...
  Però els botxins-adversaris,
  Els russos es trobaran amb hostilitat!
  
  Enganxar-se a la pell d'un porc,
  L'enemic serà aixafat fins a la pols...
  Els russos lluiten furiosos
  Puny de soldat fort!
  
  Noies foscor del Komsomol,
  Atacant amb zel...
  La mirada dels guerrers és aguda,
  Així que conegueu el caput de l'OTAN!
  
  El més fort del món
  Les noies corren descalces...
  Remull tots els enemics al vàter,
  L'OMON no es podrà retenir!
  
  Guerra és una paraula terrible
  Això sona d'acer...
  A tots ens diuen àguiles,
  I la fe russa és un escut!
  
  No hi ha russos més bonics a l'espai,
  Noies musculoses precioses...
  Són més perillosos a l'univers
  El somni del nen es farà realitat!
  Podem donar a llum a l'univers,
  Moscou és el tercer és Roma,
  I l'obra de l'amor és la creació,
  Fem una festa increïble!
  
  Tot anirà bé a Rússia,
  Que es va convertir en el gran Edén...
  I les noies van preguntar a Déu
  No més problemes!
  
  Tenim tancs molt potents,
  Combustible suficient per a tot el dipòsit...
  Estira't, estirades,
  Del taló de la noia al níquel!
  
  Volen petxines i coets
  I tenim bombes genials...
  Es canten les cames dels guerrers,
  Ella colpejarà fort a l'ull!
  
  Com l'estrella del comunisme
  Un quàsar brilla damunt nostre...
  Destruirem les hordes del feixisme,
  Tenim un regal de Déu rus!
  
  Totes les persones es convertiran en germans per a nosaltres,
  També tenim sang vermella...
  I maleeix els malvats feixistes,
  I Lada estima pels nois!
  
  Tothom al nostre país és un gegant,
  Totes les persones som com els dits són iguals...
  Juntament amb Svarog som un,
  Que els nostres pares estiguin orgullosos de nosaltres!
  
  La meva Rússia és un país lluitador,
  En ell, el cosmos va trobar la seva filla...
  La noia corre descalça
  Fugim els feixistes!
  
  No hi haurà Rússia sota l'OTAN,
  El comunisme hi regnarà...
  Hem de lluitar pel nostre país
  Així que només endavant, no cap avall!
  
  Construïm cases i carreteres
  Hem creat el món per als segles...
  Nenes belles cames
  El somni de tots els nois!
  
  Farem del món el millor
  I els més rics de tot arreu...
  I hi haurà turkmens i txuktxis,
  Viu al país més bonic!
  
  Llavors derrotarem la bèstia, ja ho sabeu
  I farem del món un paradís meravellós...
  El dibuix és preciós a l'escriptori,
  Per aquesta lluita i atreviu-vos!
  Les noies van lluitar i cantar amb veus amb cos. Tancs nord-americans i alemanys noquejats. Aquí també van trencar el Challenger, dividint-li el costat des d'una llarga distància.
  L'URSS és un país fort. Però també cruel. Per exemple, Elena estava detinguda. Va ser emmanillada i traslladada al centre de presó preventiva de l'MGB.
  Allà la van portar a una caixa especial i li van ordenar que es desvestissin. L'Elena es va treure la roba lentament. Va aparèixer una dona amb bata blanca i es va posar uns guants mèdics prims a les mans.
  Somrient a l'Elena, va assentir.
  - T'he de tocar!
  I va començar a examinar-la pels cabells. Aleshores es va mirar a les orelles, els orificis nasals, es va enfilar a la boca. Però el més humiliant és quan un dit en un guant de goma s'enfonsa profundament a l'úter. Elena va sentir un impuls inexorable d'orinar. Aleshores, la seva matrona amb una bata blanca va començar a torçar el dit dins el seu ventre. I va ser tan bonic... La noia va gemegar voluptuosament. La matrona va continuar girant-se a la vagina. Fins que va arribar l'Elena, fins i tot una mica coixeja.
  Després van posar un dit en un guant i li van agafar el cul també.
  Llavors la van fotografiar, li van prendre les empremtes dactilars de les mans i els peus. I em van portar a la dutxa de la presó.
  Després de rentar l'Elena, li van donar una bata. I va anar a la llitera. A la celЈla hi havia més de trenta dones. L'Elena, però, es va acostumar ràpidament a l'estrenyiment i va dormir profundament. I altres presoners tenien por que fos físicament forta i posseïa arts marcials.
  Va passar tres mesos en un centre de presó preventiva i va ser posada en llibertat. Tot i així, els temps no són estalinistes.
  I la tortura era lleu, sovint la despullaven i la buscaven. La matrona Masha va fer el possible. Ella constantment va portar la seva Elena a l'orgasme, ficant els dits al pit de Venus i torçant-hi amb habilitat. I això va ser tan bonic!
  I, al mateix temps, és dolorosament vergonyós. L'Elena ho va recordar amb un estremiment, i es va mullar entre les cames.
  I ara, amb els dits nus, prem els botons del joystick i colpeja un altre cotxe.
  Les tropes soviètiques estan avançant amb força èxit i gairebé segons el previst. Les noies lluiten al cel Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Lluiten amb avions ianquis. I enderroquen avions.
  ParalЈlelament, també s'utilitzen coets, colpejant des de llarga distància. Les dues noies són precioses i semblen molt joves. Però, al mateix temps, també van lluitar durant la Gran Guerra Patriòtica i Anastasia Vedmakova va aconseguir controlar els espanyols.
  Aquestes són les noies d'aquí d'abast colossal i salts genials!
  Anastasia va prémer el gallet amb els dits dels peus nus. Va colpejar un cotxe americà i va xisclar:
  - Sóc un terminador!
  Akulina també va colpejar amb el taló nu i va cridar:
  - Sóc un monstre espacial.
  La guerra ja no és tan interessant com durant la Segona Guerra Mundial. Els míssils funcionen des de llarga distància i estan dirigits a l'objectiu. I aquí no es pot mostrar habilitat i habilitat.
  I va ser quan van lluitar tan agressivament amb els alemanys.
  Llavors va ser més dur.
  L'Akulina, experimentada, però eternament jove, va començar a pronunciar aforismes alats, gargotejant com d'una metralladora, i ella mateixa mata nord-americans i altres des d'un canó;
  Polític, aquest és un llop que atreu els votants de llebre no amb pell d'ovella, sinó amb un bitllet verd!
  Polític, aquest és un llop d'hàbit, que, però, li encanta el verd!
  El polític-guineus atrapa votants com llebres amb les promeses de "col"!
  Un polític que es creu massa, havent arribat al poder, es convertirà en una creu per als votants!
  El polític promet muntanyes d'or fals, però deixarà caure l'autèntic al barranc entre les roques!
  Grans roures cauen amb força, els polítics votants aixafen les soques quan cauen!
  Déu té un nou dia cada dia, però els polítics tenen divendres i dilluns eterns per arrencar!
  El polític vol bé, només a la seva butxaca!
  Un pallasso es fa passar per ximple per fer-te riure, un polític és llest per fer-te rugir de molèstia!
  Els bufons diuen la veritat als reis, els polítics es menteixen a ells mateixos!
  En política només hi ha animals: rates, llops, guineus, xacals, però només et pots convertir en lleó si ets home!
  Un polític és com un ghoul: vol beure sang i per un cèntim compra premses d'amor!
  Fins i tot un ximple pot creure en Déu, només un geni és capaç de no perdre la fe en una persona!
  El talent, això és un diamant, cal polir-lo amb diligència i tallar-lo amb l'educació!
  L'enterrador no farà fallida mentre l'home s'introdueix ell mateix al taüt!
  El vodka és un verí que enverina l'estat, controlat per polítics amb cervells borratxos!
  No hi ha major desgràcia per a una persona que la política, només el dol no sap qui juga amb una persona!
  La mel dels llavis dels polítics és embriagadora, només una ressaca dolorosa i mai desapareix!
  L'or és un metall tou, però trenca la protecció de qualsevol gruix, excepte si la consciència és un cristall!
  Un polític sempre surt de la boca amb diarrea verbal, però el votant de vegades s'ho pren per olor de roses!
  Un polític, aquesta és una guineu tan gran que sedueix un corb més sovint no presumir dels seus mèrits, sinó jurant les mancances dels altres!
  Si voleu treure el formatge al corb, foteu bé el rossinyol!
  El polític té butxaques sense fons, tot i que és un fons sòlid en moral!
  Els polítics amb flames als llavis deixen enrere un desert cremat o un pantaló podrit!
  Un altaveu ardent només deixarà cendres!
  Si el cap és de ferro colat, és la part més fràgil del cos!
  Si ets de pura sang com un gos, això no vol dir que no portis un gos d'arrogància!
  Per convertir-se en genet, llaura com un cavall!
  La sortida sempre és difícil en esports i en política, però la meta és massa fàcil per volar costa avall!
  Frenar és dolent, no tenir frens és pitjor que mai!
  Polític, aquesta és una guineu tant que mou la cua per tirar endavant, i és astut per arrabassar-se la cartera!
  A la llengua d'un polític que es fica en una bossa, les monedes s'enganxen bé!
  Hi ha molta amargor en el vodka, i en els discursos de la política hi ha dolçor, però més aviat l'enfonsa al taüt!
  Una política és, és clar, una prostituta, però treballa exclusivament amb la llengua!
  Qui va aparèixer davant Déu el Creador, per descomptat, els polítics, van donar lloc a la foscor i el caos!
  Quina diferència hi ha entre un polític i un soldat? Un soldat lluita amb una baioneta, un puny, un polític només escupi la llengua!
  Si un polític és populista, tirarà el votant cap avall!
  Un polític que ocupa el centau de l'electorat, no un centre, sinó un jugador la política del qual sortirà de costat!
  L'exèrcit és força, si la seva Pàtria no va donar a llum la impotència!
  L'exèrcit és impotent quan els generals tenen el cervell a l'esquena i els intendents tenen les mans a la merda!
  Una dona rebutja el sexe per diners a causa del fàstic, i un polític s'exigirà pel mannà sense vergonya!
  Una dona vol sexe amb un home guapo, i un polític obté la satisfacció d'un imbècil!
  Un polític es ven per molts diners, però ell mateix no val ni un cèntim, i no està boig!
  Si un polític no té intelЈligència, ho compensa amb un excés de mesquinesa!
  Al polític li agradava molt bordar, però la lleialtat de gossos només conserva el vedell d'or!
  Per què el polític promet muntanyes d'or? Per agafar la calor de les monedes amb les mans equivocades a la butxaca!
  Per què és millor un polític que una prostituta? Els que infecten la sida només en sentit figurat, però més mortals!
  Belles cames femenines nues, només calçar-se les sabates pels polítics d'una manera repugnant!
  Per què una guineu és més perillosa que un lleó? Perquè la llengua és més mortal que els ullals!
  Un ximple no s'adormirà, a diferència d'un borratxo, un polític no deixarà de mentir, a diferència d'un perdedor!
  Una prostituta fa servir un perfum fragant per atraure clients, un polític fa pudor de diarrea verbal, per atraure votants!
  Per què els polítics són com els gats grossos? Perquè la seva trampa per a ratolins és una llengua llarga i una presa de les mandíbules de l'engany!
  De quina manera una dona és superior a la política? Atreu un home amb una olor agradable, i un polític no pot amagar la pudor amb cap colònia!
  El botxí és la persona més honesta, el client mai es queixarà que fa una comanda tard!
  La mort també és una aventura, amb una continuació desconeguda, només una persona preferiria evitar aquest entreteniment!
  Aquest botxí és el treballador al qual el client no demana!
  El metge de vegades també és un botxí, només el client es troba sota ell voluntàriament!
  Un jove sense barba també pot ser una cabra!
  Polític, això és una rata que mossega amb la llengua!
  No hi ha Déu al cor, però el sacerdot és al fetge!
  Mai se sap quan s'acabarà el món, però el malson de la vida sembla interminable!
  Un convidat no convidat és pitjor que un coronavirus!
  El virus més mortífer són els polítics que difonen la infecció del verbiatge!
  Déu va crear la llum, la foscor va aparèixer quan la gent va quedar encegada pels polítics!
  Quan va aparèixer el primer polític? Quan Eva va enganyar a Adam i els científics van trobar que l'home va evolucionar a partir d'un mico!
  Si una persona descendeix d'un mico és una qüestió discutible, però no hi ha dubte que la gent imita ídols indignes!
  La guerra és un martell que trenca el mirall de les ilЈlusions humanes!
  Un polític promet pau, però ell mateix només pot ser amic amb la seva pròpia cartera!
  Un polític, és un diable, però no amaga la cua amb tanta intelЈligència!
  El polític és com un àngel de llum en els discursos, i Satanàs està en la realització!
  Si de sobte et sents dolç pels discursos d'un polític, comproveu si la vostra intelЈligència ha caigut a terra!
  De quina manera un polític és més o menys honest en paraules: els altres no són millors!
  Polític, li encanta abocar la plata dels discursos, però per alguna raó només callar a temps aconsegueix l'or!
  Fins i tot un diamant no és tan difícil com per no quedar estupefacte per l'obstinat desig d'un polític de prometre!
  Aquí els guerrers ja han canviat els seus equips de combat i han tornat a la base. Sí, l'ofensiva de l'exèrcit de l'URSS és molt poderosa.
  Lluita i altres guerrers. Per exemple, Mirabela elimina objectius terrestres amb gran eficiència.
  El seu avió d'atac a reacció va atacar diversos objectius, sobretot a terra.
  La noia va prémer els botons amb els dits dels peus nus i va cantar amb delit;
  Destruirem tot el món de la violència,
  Baix al fons i després...
  Construirem un món nou i nou -
  Qui no era ningú, es convertirà en tot!
  Les tropes soviètiques ja s'acostaven a Bonn. Els generals de l'Exèrcit Roig estaven molt contents. Van guanyar amb confiança. Però en una batalla, poden passar diferents resultats. L'Exèrcit Roig va prendre el nombre de tancs i obusos, i altres tipus d'armes. Les batalles van demostrar que els tancs nord-americans M-60 no eren rivals dels T-72 i T-80 soviètics. Tanmateix, fins i tot els T-64 anteriors són encara més forts que els americans.
  Així que el front de les tropes soviètiques va aixafar específicament l'enemic. Els mariscals de l'URSS van dibuixar diagrames d'operacions ofensives. I els tancs avançats van entrar al riu Rin. I el va rodar amb erugues. I va ser una visió impressionant.
  Després d'això, tot un batalló de noies, llençant-se els sostenidors, es va esquitxar al riu. I era tan bonic.
  Les tropes soviètiques van entrar a Bèlgica... Encara era el maig de 1975, feia calor i l'aire estava ple de primavera.
  La població local davant dels guerrers va caure de genolls i els va besar els peus nus i cisellats.
  Els guerrers van guanyar...
  Alenka, per exemple, amb el seu equip, va ser la primera a topar amb BrusselЈles. Anyuta va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va arrollar:
  - Pel comunisme vermell!
  Alla, gargotant amb dues metralladores alhora, va assenyalar:
  - I el comunisme verd no està malament!
  La Maria va llançar una granada amb els dits dels peus nus, va destrossar un soldat de l'OTAN i va cridar:
  - I el color més brillant és el color de la victòria!
  Marusya va disparar una bazooka, destrossant un tanc enemic i xiulant:
  - Guanyarem!
  I va sacsejar els mugrons escarlata exposats dels seus pits. Aquí està la noia...
  Els BMP també lluiten aquí, amb pistoles i metralladores. I també estan batejant activament l'exèrcit de l'OTAN.
  La noia, com sempre, està plena d'agressivitat i ilЈlusió. I els seus ulls brillen. Són uns guerrers tan meravellosos.
  Olympias, disparant des d'un vehicle de combat d'infanteria, canta:
  No es pot entendre la grandesa de Rússia
  Ella és tan poderosa i santa...
  L'exèrcit de la Pàtria és invencible,
  Per la glòria del soldat inflexible!
  I la noia agafarà i dispararà des d'un llançacoets. I posarà molts enemics.
  Sí, les noies són genials aquí...
  I ara han passat BrusselЈles i els tancs soviètics ja entren a París. I ho fan amb molta força.
  Les noies Margarita i Oksana van posar la bandera vermella a la Torre Eiffel. I es mou amb el vent.
  Les noies miren cap avall i veuen tot París a sota. Ciutat magnífica i molt bonica. I el foc brilla a la foscor.
  La Margarita va cantar:
  Mestre i Margarida,
  Ja saps que hi ha una guerra...
  Mestre i Margarida,
  Què és l'heroi Satanàs?
  Oksana va declarar amb confiança:
  - Bulgàkov no va mostrar aquella persona soviètica de la qual hauria d'estar orgullós!
  Margarita va estar d'acord amb això:
  - Tirar papers, és lleig!
  Oksana va fer un gest amb la mà als pilots i va assenyalar:
  - Però les dones que somiaven amb vestits de moda es poden entendre!
  La Margarita va riure i va arrossellar:
  - No pots viure sense dones, no,
  En ells el sol de maig, com deia el poeta!
  Oksana va emetre lògicament:
  No importa quantes paraules dónes
  Torna a enamorar-te de nosaltres...
  Així que cada cop, almenys durant una hora!
  
  L'Exèrcit Roig va ser victoriós. Una multitud de gent va saludar les tropes soviètiques com a alliberadors. I un nombre tan gran es va reunir sota banderes vermelles.
  I sonava la música, sonava l'orquestra...
  Alenka, corrent per la carretera rocosa de París, va piular:
  Somio el mateix somni
  Estic de nou a París, estic enamorat de nou.
  El sol de darrere dels terrats ens va trobar a París.
  De sobte miro: estàs parat al cafè.
  Vaig estudiar francès de petit
  I vaig decidir com començar una conversa.
  "Bonjup" educadament, et diré...
  Alla va interrompre l'Alenka:
  - Aquesta cançó l'ha de cantar un home! Som lesbianes?
  Alenka va estar d'acord amb un somriure:
  - Sí, val més cantar a un noi! tipus Vysotsky!
  I les noies van riure.
  Després de la presa de París, les tropes soviètiques es van traslladar més a la Porta de Calais per atacar Gran Bretanya des d'allà. I aquest és el seu pas actiu per a l'Exèrcit Roig.
  La marina soviètica també va avançar i pressionar. Sobretot els submarins eren nombrosos i furtius.
  Excavat de vehicles d'infanteria soviètics...
  Natasha, per exemple, va entrar a Roma. Era tan bonic a Roma. Aquesta ciutat no va ser sense raó anomenada eterna. I hi ha tantes coses boniques, inclòs el Coliseu. I diversos tipus d'estàtues als emperadors i als cèsars...
  La Natasha va donar un cop amb el peu nu a les pedres i va xisclar:
  - Glòria a l'imperi de l'URSS!
  Aleshores la noia es va aixecar d'un salt i es va torçar en l'aire. I els seus talons nus brillaven així.
  Zoya va assenyalar agressivament:
  - Sí, l'URSS és molt famosa!
  Agustí va dir rient:
  - I hi haurà una època de comunisme al pati!
  Aleshores la noia va fer l'ullet a les seves parelles. I òbviament es va tornar més alegre. I estava disposada a ballar.
  Svetlana va mostrar els seus talons nus i rosats i va assenyalar:
  - El comunisme és preciós! Però no al pati, sinó al cap!
  I les noies van esclatar a riure, mostrant les dents.
  Roma es va sotmetre a l'imperi soviètic, igual que Itàlia. I, al mateix temps, va començar el desembarcament a Gran Bretanya. I l'Exèrcit Roig també va atacar els Estats Units, a través d'Alaska. I aquesta també és una entrada tan agosarada.
  Les noies Alice i Angelica van trencar Alaska i van actuar amb una eficiència extrema. Si la paraula extrem és adequada per a eficiència.
  Alícia, disparant a l'enemic i mostrant les dents, va dir:
  - Jo crec en el comunisme!
  Angélica va grunyir enfadada, llançant una granada amb els dits dels peus nus:
  - No t'importa el que creguis: el coneixement és poder!
  Les noies van repelЈlir l'embat de l'enemic utilitzant tots els mitjans disponibles. Alícia una vegada va jugar als escacs amb Botvinnik i va discutir amb el primer campió del món soviètic:
  - És cert que en una mala posició tots els moviments són dolents?
  Mikhail Moiseevich va respondre amb un somriure:
  - Un bon jugador d'escacs no porta a una mala situació!
  L'Alice va negar amb el cap escèpticament.
  Però fins i tot has perdut!
  Botvinnik va assentir, però va dir:
  - Perdut, però tornat a aixecar!
  En aquest món, però, hi havia alguns matisos. Mikhail Moiseevich Botvinnik, no va ser privat del dret a la venjança i també va derrotar a Petrosyan en el partit de tornada. Després va jugar un altre partit amb ell. I va perdre contra Spassky. Després d'això, Botvinnik finalment va decidir renunciar a la venjança. Encara que vaig jugar uns quants anys més en tornejos gratuïts. Spassky va ser derrotat per Bobby Fischer. Llavors Fischer es va venjar encara més convincent. I mentre encara és el campió del món d'escacs. Karpov no va jugar amb ell. I Fischer està preparat per lluitar.
  L'Alícia, però, juga molt bé als escacs. I Botvinnik es va enfrontar a la seva força. Va forçar força el seu campió del món.
  Ara l'Alice dispara el seu rifle de franctirador i canta:
  - Glòria al Komsomol, la corbata al teu coll ha florit!
  Angèlica va grunyir:
  - D'alguna manera mediocre tens Alice!
  La noia va bufar com a resposta. I va donar una altra volta de la metralladora.
  Les noies van rebutjar l'embat de l'enemic i van començar a avançar més. A l'Angelica li encantava jugar a Go. I guanya sèries allà amb diversos socis.
  Però ara era un foc ferotge. I va disparar, derrocant els soldats ianquis.
  I mentre la noia cantava:
  Sóc un cavaller rus de genolls dels salvatges,
  Enemics de Rússia, els escombraré de la faç de la terra!
  I com li fa l'ullet a la seva parella. I amb els dits nus, tornarà a llançar una granada.
  La base de l'Exèrcit Roig a Alaska es va expandir ràpidament. I les tropes soviètiques es van moure com gotes de mercuri a la superfície. En particular, els tancs de cavalleria lleugera van entrar a la batalla.
  I les batalles van comptar amb cotxes per a una persona, on la noia estava estirada, i una silueta molt baixa, compacta. I les posicions dels EUA van aconseguir aquests cotxes. I ara la Margarita puja en un cotxe així i dispara als americans, i canta per a ella mateixa.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Vaig matar el gat!
  I d'una pistola amb un canó curt com un cop. Noies lluitadores, a qui els presoners besen els seus talons nus i rodons.
  Aquests guerrers no donen pietat a ningú. Aquí hi ha la noia Domino, també en un tanc mòbil, i mosques d'un sol seient, i aixafa els seus oponents.
  I on poden competir els nord-americans amb aquesta gent?
  El dominó gargoteja amb les metralladores i escopeix càrregues mortals i xiscles:
  - Per Rússia, el nostre país del comunisme!
  En Domino és una noia genial, i els homes que té davant cauen de genolls...
  Ja som juny i la lluita és als afores de Londres. Els britànics no esperaven que la seva capital fos atacada tan ràpidament. I a Europa, les tropes soviètiques havent superat els Pirineus, ja a Espanya. I vénen a Madrid.
  Elizabeth al tanc T-80. Les noies han aconseguit moltes victòries glorioses i ara entren a la capital d'Espanya. Franco segueix viu, i ja ha fugit amb por. I el poble acull l'Exèrcit Roig com a alliberadors.
  Ha caigut la dictadura i es llancen flors sota les erugues del tanc soviètic.
  Elizabeth va dir:
  - Vam enderrocar els nazis!
  Elena, amb l'ajuda dels seus dits nus, va disparar a les cames, trencant la tanqueta americana i va grunyir:
  - Vaig fer el que havia de fer, fa quaranta anys!
  Catherine va xiular agressivament:
  - Sí, no van aixafar el feixisme a Espanya, i va venir a la nostra terra!
  Elizabeth va respondre amb un somriure:
  - Doncs res! Però ara aixafarem tots els nazis inacabats de sorra! Hi haurà una confraria mundial del comunisme! I la gent no es matarà mai més!
  Les noies van xiular a l'uníson:
  - La gent no es matarà mai! Glòria a Rússia!
  Madrid va caure. Els tancs soviètics també van entrar a Lisboa. També va ser enderrocat el dictador Salazar, que feia temps que estava assegut al tron, conegut per la seva simpatia per Hitler, i gairebé va declarar la guerra a l'URSS.
  Les noies Alenka i el seu equip van obligar als presoners a besar-se els peus descalços... Després de la qual cosa la columna de tancs soviètics va continuar.
  Gibraltar és l'últim bastió de l'OTAN a Europa. No es va sotmetre en el seu temps ni a Napoleó ni a Hitler. Però ara l'Exèrcit Roig l'assalta.
  Elizabeth dispara des d'un tanc a les bateries britàniques.
  La noia somriu molt i dispara amb precisió. Toca l'objectiu i xiscla:
  - No hi ha barreres per al comunisme!
  L'Elena també va disparar encertadament, fent servir els dits dels peus nus i va grunyir:
  - Noia, agafa la màquina el més aviat possible!
  Ekaterina també va colpejar l'enemic. Ella li va donar un cop de puny exactament i va xisclar, mostrant les dents:
  - I un llançagranades sota el canó serà útil!
  Diguem que les noies estan disparant contra les posicions de Gran Bretanya d'una manera combativa.
  Elizave, fins i tot mentre rodava, es va sentir inspirada i va compondre diverses desenes d'aforismes;
  El lleó és el rei dels animals, però les guineus solen dominar els animals!
  El llop es posa roba d'ovella, el polític es posa sabates amb guants blancs!
  La política és un negoci brut i els guants blancs són tan adequats com les bates blanques a una mina!
  El rei no és el que rugeix com un lleó, sinó el que és astut com una guineu!
  Al dictador li encanta ensenyar la democràcia com un corb a un rossinyol a cantar!
  Gent, això no és bestiar, i el governant no és pan!
  L'home és fill de Déu, perquè el crucifiquen al màxim!
  Un polític de vegades és un llop amb roba d'ovella, però més sovint un moltó amb roba de lleó!
  El polític té l'art més gran, és car de vendre, que no val ni un cèntim!
  Polític, aquest és el dictador de les ampolles: el seu discurs provoca ressaca!
  No hi ha gent decent en política tan rara com els vegetarians entre els llops!
  L'ordre es posa en silenci, un embolic dóna lloc a verbiatge!
  El polític és un nan amb una llengua llarga i ambicions gegantines!
  No hi ha pedres seques al riu, ni polítics amb les mans netes!
  Déu no deixarà que la humanitat mori si no baixa al nivell d'animals infernals!
  És millor ser un jove imberb que un cabrit que ha canviat la seva joventut!
  El polític traspua una pudor, a través de la dolça olor dels discursos melosos!
  Un polític té un objectiu: el poder, i tots els mètodes per aconseguir-ho són pura brutícia!
  Polític, no sempre és una mà forta, sinó sempre una llengua llarga!
  La llarga llengua d'un polític escurça la vida del votant!
  Sota una dictadura, és com en un autobús: la meitat està asseguda, l'altra meitat tremola i el controlador del tirà és una llebre covard!
  Un polític és un matemàtic que no vol compartir amb ningú, però li encanta endur-se!
  No hi ha germans en política, sinó plens de nois, no hi ha bruixots, sinó plens de fades nocturnes!
  El polític vol demostrar al votant que és un mag, però en realitat només és una fada nocturna!
  Un polític sense boles d'acer corre el risc de posar-se els pantalons!
  Polític, això és un pallasso, però en comptes de riure et fa vomitar!
  Un polític és un pallasso, però no una catifa, sinó una catifa!
  El polític és un bufó, però les seves campanes sonen amb el bronze de la conversa ociosa!
  Política, tot és brutícia quan puges al cim!
  Polític, roba fent el màxim de soroll possible, però roba no només diners!
  El polític recull els vots dels votants per tancar la boca!
  Polític, això és Déu només al revés, el Totpoderós crea ordre a partir del caos, i el polític converteix l'ordre en caos!
  El polític és una llebre covarda de cor, i també estima el verd!
  El vodka és el que diverteix durant una hora, un polític et fa vessar llàgrimes de decepció durant un segle!
  En un got de vodka, la ment no s'ofegarà, però fins i tot una gota del dolç discurs d'un polític és suficient per ofegar el país!
  Un llop és una infermera al bosc, un polític amb una presa de llop paralitza tant les persones com els animals!
  El dictador és una guineu, però molt més golafre, i capaç d'empassar tota la gent amb una boa constrictor!
  La política és parlar, com un martell descoratja pensar, encara que no tingui pes!
  Un polític és una palanca que batega el cervell, només que més suau que la cera quan es tracta de principis!
  La política és un àmbit en què tothom s'enganya, i tothom s'equivoca, però el guanyador és qui distorsiona la versemblança!
  Una dona descalça no s'arrisca a contraure un refredat d'indiferència masculina!
  Els homes no tenen imaginació femenina per als vestits, les dones no tenen realisme masculí per a les sabates!
  Una dona estima quan un home és obedient i indiferent a l'alcohol, però un home que la pot sotmetre s'embriaga!
  Les noies, en definitiva, són artesanes a tot arreu i van agafar Gibraltar. Londres també va caure. Els vaixells soviètics ja han aterrat a Irlanda. I sí, Alaska va ser capturada i l'Exèrcit Roig va entrar al Canadà.
  Les noies són ferotges i salten...
  Alícia va dir rient:
  Som uns guerrers durs!
  I amb els dits nus va llançar una granada.
  Angelica va assenyalar:
  - La inclinació no sempre és un signe d'intelЈligència!
  I amb el seu taló nu va sucumbir a una mina magnètica. I va deixar molts lluitadors.
  Les noies corren pel Canadà i canten;
  Les noies de Komsomol són les més xules de totes,
  Lluiten contra el feixisme com àguiles...
  Que la nostra Pàtria sigui un èxit,
  Guerrers com amb la calor d'un ocell!
  
  Cremen amb una bellesa sense límits,
  En ells, tot el planeta escalfa la flama més brillant...
  Que el resultat sigui ilЈlimitat
  La pàtria fins i tot triturarà muntanyes!
  
  A la glòria de la nostra Pàtria, sant,
  Lluitarem amb els fanàtics...
  Una noia corre descalça a la neu,
  Porta granades en una motxilla ajustada!
  
  Llançarà un regal a un tanc molt potent,
  Destrossa-ho per la glòria...
  La noia dispara una metralladora,
  Però hi ha un cavaller d'estat valent!
  
  Tot pot ser una noia, creus
  Fins i tot pot lluitar a l'espai...
  I les cadenes del feixisme seran una bèstia,
  Després de tot, Hitler només és l'ombra d'un pallasso miserable!
  
  Ho aconseguirem, hi haurà un paradís a l'univers,
  I la noia mourà les muntanyes amb el seu taló...
  Per això lluites i t'atreveixes
  A la glòria de la nostra Pàtria Rússia!
  
  El Führer esperarà un bucle per a si mateix,
  I té una metralladora amb una granada al damunt...
  No tritureu tontament,
  Enterrarem la Wehrmacht amb una pala!
  
  I serà a l'univers, així que l'Edèn,
  Gran com l'espai i molt florit...
  Et vas rendir als alemanys, simplement estúpid Sam,
  I Jesús sempre viu a l'ànima!
  
  Ser membre del Komsomol és molt bo,
  Portat sota una preciosa bandera vermella...
  Tot i que de vegades em costa
  Però les gestes de bellesa no són en va!
  
  Descalç, vaig córrer cap al fred,
  Els conges de neu fan pessigolles al taló nu...
  L'ardor de noia ha augmentat realment,
  Construirem un nou món de comunisme!
  
  Després de tot, la Pàtria és la nostra pròpia mare,
  Estem davant d'un comunisme vibrant...
  Confieu-nos que no trepitgem la pàtria,
  Posem fi al vil monstre-feixisme!
  
  Sempre sóc una noia preciosa
  Tot i que estic acostumat a estar descalç en un conjunt de neu...
  Gran somni fet realitat
  Quines trenes daurades tinc!
  
  El feixisme va irrompre fins a Moscou,
  És gairebé com si estiguessin disparant al Kremlin...
  I les noies estem descalços a la neu...
  El gener està parat, però ens sembla al maig!
  
  Ho farem, per la Pàtria, saber-ho tot
  No hi ha país a l'univers més estimat per nosaltres...
  Que hi hagi una vida molt cridanera,
  No cal descansar al llit!
  
  Construïm un comunisme radiant,
  On hi ha un palau amb un jardí ramificat per a tothom...
  I el feixisme perirà a l'inframón,
  Cal lluitar dur per la Mare Rússia!
  
  Així que serà bo a l'univers,
  Quan matem ràpidament els enemics...
  Però ara la batalla és molt dura,
  Les noies caminen descalces!
  
  Som noies, lluitadores-herois,
  Tirem el feixisme salvatge a l'infern...
  I et veus bella descalç
  Perquè ho faci la bandera del comunisme!
  Les cançons potser no són prou per a la temporada, però amb el cor i amb tot el cor....
  El juliol de 1972, l'Exèrcit Roig va entrar als Estats Units continentals. I va guanyar amb persuasivitat, malgrat les comunicacions esteses. I els èxits de l'Exèrcit Roig van ser colossals.
  I també superioritat en armes.
  Sobretot com a tancs, i també en aviació. I van derrotar els americans.
  Ara Elizabeth lluita al mateix territori dels Estats Units. Lluita i guanya, i no s'oblida de cantar:
  - Un dos Tres! Trenca el feixista!
  L'Elena dispara fent servir els dits dels peus nus i grinyols:
  Conquerirem Amèrica!
  L'Ekaterina va prémer el mugró escarlata al botó del joystick i va dir:
  - La victòria més xula serà nostra!
  Al mateix temps, algunes noies i aforismes ben dirigits recorden:
  Un polític que promet un pastís al cel deixa anar al vent la propietat de la nació!
  Una prostituta rep diners amb la llengua, un polític obté vots, però aquest últim és molt més corrupte!
  El polític és un ase que vol convertir els votants en burros de paquet!
  El polític té un vestit de lladres: extorsió de vots!
  Un polític és una cabra que es muny amb diarrea verbal!
  Una prostituta és molt més honesta que la política, el sexe a canvi de diners, millor que la pornografia per una veu!
  El polític és donat com l'última puta, però infecta tots els clients alhora!
  Un preservatiu protegeix una prostituta de la infecció, només els taps per a les orelles ajudaran contra la infecció política!
  El polític és ràpid en la llengua, lent en el compliment del promès, però només un guepard en la justificació!
  Un polític és un mestre de la mentida, un gran mestre de l'engany, un campió de l'evasió, però no coneix les regles elementals de la decència!
  Un polític no mesura set vegades, sinó que talla tres pells!
  Un polític és un poll que s'asseu a un votant de bou, però malgrat la seva petita mida, és molt pesat!
  El que vol una dona, Déu vol, i el que vol un polític, ni tan sols Satanàs ho vol!
  Un polític és un boxejador amb arbitratge corrupte i cops de puny ilЈlegals!
  Un polític és un artista que prefereix els dibuixos brillants als colors foscos!
  No hi ha res més relliscós que el camí d'un polític cap a dalt, només avall empeny els votants!
  No creguis que el polític és el teu amic i salvavida, és el teu enemic i t'arrossega al barranc!
  La consciència és una mercaderia cara, però no es ven a pes, i no es compra conjuntament!
  Tots els polítics tenen esquelets a l'armari, però als votants se'ls diu que són carn a la nevera!
  Aquest polític és un gat que té una ratonera preparada per als votants, només que l'esquer no és formatge, sinó un vàter verbal!
  El votant està bevent vodka, i el polític es trenca la gola!
  Millor beure tota la nit que votar un polític amb ulls borratxos!
  El polític canta, fent-se passar per el seu, però segons les notes d'una altra persona!
  No hi ha notes falses en l'amor, i la política és una falsedat total!
  Un polític que difon un discurs amb una ratlla oferirà al votant un cel a quadres!
  Sovint en política és el primer: l'última bèstia!
  Tot i que és un polític i un elefant en una botiga de porcellana, s'arrossegarà per qualsevol escletxa!
  Una dona descalça sedueix els homes, posa sabates als rics i emboca el taló nu sota el taló!
  Els pits femenins nus deixaran un home sense pantalons!
  Una prostituta es despulla davant d'un client, un polític es posa una pell d'ovella davant dels votants!
  Si sou calçats per polítics sense cap, llavors sou l'últim barret!
  Si no tens un rei al cap, ets un barret i necessites!
  La corona no és per a qui té el barret!
  El discurs més car és el silenci d'or!
  Un home de diamants amb una forta voluntat i nervis d'acer!
  La modestia adorna una persona, però a un polític li encanta exaltar-se fins a la lletjor!
  Gairebé no hi ha polítics honestos, però plens de ploraigs decebuts!
  Ja n'hi ha prou de parlar, és hora de començar!
  En la diarrea verbal dels polítics, els fets s'ofeguen, però surten paraules buides!
  La política i el mar són fins als genolls, però està cobert fins a les orelles de diarrea verbal!
  De la mel de la boca dels polítics et pots adormir per sempre!
  Les noies es van compondre bé i van lluitar excelЈlentment. Filadèlfia va caure i els nord-americans van entrar.
  Les tropes soviètiques i xineses van avançar pels Estats Units en marxes victorioses.
  A Amèrica, pànic i confusió, i semblava que no hi havia cap possibilitat de salvació.
  L'Exèrcit Roig va prendre ciutat rere ciutat. I ja es va acostar a finals d'agost a Nova York i Washington.
  Tot un batalló de noies va començar a assaltar la capital dels EUA.
  Van lluitar en una turba, descalços i en bikini. I van llançar granades amb els dits nus.
  I es va precipitar per Washington. I disparaven als oponents amb metralladores i llançaven granades.
  I van rugir:
  - Lenin és amb nosaltres a l'octubre,
  Amb un gran diu al diari!
  I com mostren les llengües. I donant per disparar als enemics. I com trillen els tancs soviètics.
  I colpejar obusos i llança-coets.
  Així és com "Smerch" bateja, i ho bufa tot alhora. I barris sencers exploten i s'esfondren.
  I va resultar ser una cruel posada en escena de cops aclaparadors. I els coets exploten...
  La Casa Blanca és destruïda i el Congrés nord-americà va fugir. Així va resultar la guerra. I les noies rugeixen i disparen.
  Llavors posen els presoners de genolls i els fan besar els peus nus. I ho fan tremolant de por.
  La Maria, que va ser besada al taló per un soldat negre, va arrollar:
  - Glòria al PCUS!
  I va fer clic amb els dits descalços al nas.
  Agustí va bramar:
  - Pel comunisme vermell!
  I els guerrers van omplir els soldats i literalment van saltar sobre ells. I aquesta va ser la pressió agressiva de les eugues soviètiques.
  
  Però l'assumpte tampoc es limitava a això... Les noies també calien una mica el foc als homes.
  Però en resum, Washington va caure. I Nova York també... Els americans es van retirar, o més aviat van fugir cap al sud.
  Però van ser perseguits per l'Exèrcit Roig. I va conduir i conduir fins a Mèxic.
  El 3 de setembre de 1975, els Estats Units van capitular. La guerra gairebé s'ha acabat. Però també calia capturar Amèrica Llatina amb dictadures proamericanes. No són rivals en força, i la gent d'aquests països és per a l'URSS i els comunistes.
  Però cal seguir endavant i continuar. I superar distàncies.
  La guerra encara continuava i les noies lluitaven.
  La Natasha, per tal d'escurçar el temps, va volar en un avió amb el seu equip.
  Les noies van jugar a un tipus especial d'escacs per a quatre i van discutir l'equilibri de poder.
  La Zoya va dir amb un somriure:
  - Ara tindrem un comunisme integral!
  Agustí va assenyalar:
  - Hi haurà una confraria d'estats i pobles comunistes. I llavors no hi haurà més guerres, ni més problemes. Volarem no només a Mart, sinó a les estrelles. I allà la vellesa serà derrotada, i tots ens posarem nus, sans i feliços!
  Svetlana va riure i va respondre:
  - Per sempre jove! Per sempre descalç!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - És genial!
  Els combats a Amèrica Llatina van ser irregulars. Els pobles estaven al costat de l'Exèrcit Roig, els soldats i els oficials realment no volien morir pels seus dictadors ilЈlegítims. Però els fanàtics individuals van lluitar, però van ser reprimits fàcilment. I les tropes van avançar, van aixafar i van derrotar els enemics.
  L'URSS va guanyar amb molta facilitat...
  Però la guerra encara no ha acabat. Encara que al novembre Santiago va prendre i enderrocar Pinochet. I tota Amèrica Llatina estava sota control.
  Però encara hem d'alliberar els negres a Sud-àfrica i prendre el control de l'Orient Mitjà i dels països islàmics.
  L'URSS va establir l'hegemonia mundial. I ho volia controlar tot. Ha arribat l'any 1976... Les tropes soviètiques i xineses, així com les aliades, van ocupar tot l'Orient Mitjà, i el Pakistan i l'Iran en un mes i mig. Els indis també van participar en les batalles pel Pakistan. A més, un mes després, van prendre el control del nord d'Àfrica. La resistència va ser feble, tot i que les tropes soviètiques i xineses van matar molt. Altres països d'Àfrica no van resistir. I es van conquerir amb força facilitat i gairebé voluntàriament.
  Sud-àfrica també va resistir només dues setmanes. El negre, per descomptat, donava suport a l'URSS i a la Xina. I la victòria va ser completa. I hi va haver un vol a Mart, i tot era molt delicat. L'Exèrcit Roig també va ocupar Austràlia i Nova Zelanda.
  Després d'això, es va decidir prendre i crear un únic imperi. Mao Zedong acabava de morir. I a la Xina, les forces completament prosoviètiques van arribar al poder.
  I el 18 de novembre de 1976 es va celebrar un referèndum mundial sobre la creació de l'URSS a tot el planeta Terra. Així va acabar l'aplec de l'imperi soviètic. L'URSS es va convertir en un país del món sencer.
  I Nikolai Voznesensky és el president de tot el planeta Terra. Poc després es va celebrar l'elecció del president per cinc anys. Es va establir una potència mundial forta. I la gent va volar als planetes del sistema solar.
  Per desgràcia, Nikolai Voznesensky no és immortal. I no van aconseguir descobrir la immortalitat. I va morir l'any 1980, quan les naus espacials ja havien arribat a Mercuri.
  Però tenia una vicepresidenta, una dona, Margarita Korshunova, que va començar a governar després de Voznesensky.
  I la vida va fluir bé i alegre.
  La gent dominava els planetes del sistema solar. Van començar a construir ciutats a la Lluna, Mart, Venus, Mercuri.
  I el 2020 va començar el primer vol tripulat fora del sistema solar cap als planetes que giraven al voltant de l'estrella Sírius. I va ser molt interessant i, a la seva manera, bonic.
  Al planeta Terra, els problemes materials ja estaven resolts i no hi havia pobresa. S'ha desenvolupat una vacuna contra el càncer i s'han eradicat moltes malalties. Van començar els experiments de rejoveniment. S'estava fent molt més.
  Tothom ja tenia cotxes en el seu poder personal. Molts béns van quedar gratuïts, sobretot els aliments. Altres eren molt barats. A més, els preus baixaven constantment i els salaris creixien.
  No hi havia atur. És cert que el ràpid desenvolupament de la ciència ha creat una escassetat de llocs de treball. Però això es va solucionar reduint la durada de la jornada laboral. En primer lloc, es va introduir una setmana laboral de cinc dies. Després quatre dies. I llavors la jornada laboral es va convertir en sis hores. I després reduït a quatre.
  És a dir, la feina el 2020 es va convertir en quatre hores diàries i tres dies lliures a la setmana! I això és genial. I molts productes són gratuïts i abundants. Hi havia un veritable control de la natalitat per evitar la superpoblació, però tan moderat. Es poden tenir tres fills sense problemes.
  Les relacions entre races i nacionalitats, almenys exteriorment, eren força pròsperes i amistoses. La gent vivia com una sola família de pobles. El poble soviètic va començar a dominar, i sembla que tot va bé.
  La religió era comunisme, materialisme i ateisme. El més important és la fe en la ment humana. Per descomptat, les persones han de ser persones.
  Bé, esperança de la immortalitat pel poder de la ciència comunista. Diuen que arribarà el moment i la ciència es farà tan omnipotent que ressuscitarà fins i tot els morts.
  I Stalin, i Lenin i Voznesensky!
  I creu que la ciència ressuscitarà totes les persones de la Terra. Uns per a la vida eterna, altres per a la reeducació.
  I això és millor que el conte bíblic del paradís. I la gent creia en el comunisme i la immortalitat. I que aviat hi haurà felicitat a l'univers.
  I les religions van anar desapareixent i van perdent rellevància. I l'islam ja no era tan actiu. I també es van tancar mesquites i esglésies, així com temples. I la gent creia en els déus, com en els personatges de contes de fades.
  La delinqüència gairebé ha desaparegut, la vida era molt bona, a més hi ha moltes càmeres de vídeo, i la detecció és gairebé instantània. I la vida es va fer divertida.
  També hi havia llibertat en l'erotisme, i fins i tot una moda per als cossos nus. També hi havia un culte a un cos sa i a l'educació física.
  La gent avançava cap a la felicitat absoluta i la victòria sobre la mort! Ja s'han clonat òrgans individuals i han desaparegut els invàlids i els discapacitats.
  I la humanitat, gràcies al fet que Stalin va morir quatre anys abans, era optimista sobre el futur!
  
  
  LA SORT DE PUTIN AMB HITLER
  Hitler va rebre la sort del president rus Putin amb l'ajuda d'un ritual màgic. I va canviar radicalment el curs de la història. Al principi es va guanyar la batalla aèria per Gran Bretanya. És cert que Hitler no es va atrevir a aterrar, però al cel la Luftwaffe va guanyar el domini. Franco en aquestes condicions va acceptar l'assalt a Gibraltar. Els alemanys van capturar aquesta fortalesa en dos dies. I van enviar tropes a l'Àfrica.
  La guerra amb l'URSS es va ajornar. Però només va beneficiar als nazis, per la qual cosa es va conquerir el Continent Negre.
  La superioritat numèrica dels nazis i una millor organització els va permetre capturar Àfrica, l'Orient Mitjà i l'Índia en un any.
  I el novembre de 1942, els nazis van desembarcar de sobte i van capturar Gran Bretanya en onze dies.
  Després d'això, van començar els preparatius per a una guerra contra l'URSS. Els alemanys van desplegar nous tancs: "Panteres", "Tigres", "Lleons", preparats per a la batalla. I el 22 de juny de 1943 va començar la invasió.
  Per descomptat, l'URSS va aconseguir preparar-se bé per a aquesta època en dos anys. El nombre de tancs va créixer a trenta-vuit mil cent vint divisions, el nombre d'avions va arribar a cinquanta mil. També va augmentar el nombre d'armes i altres tipus d'armes. Però la Wehrmacht va afegir molt. El nombre de tancs del Tercer Reich va passar de sis mil a vint mil en dos anys. I la seva qualitat ha millorat notablement.
  L'aviació al Tercer Reich també va augmentar. El nou ME-309 era una arma molt potent i va entrar a la sèrie. El Focke-Wulf, i Yu-288 i Yu-188 eren més forts. I era greu. El Fritz també tenia llançadors de gas, i molt més. Inclòs el rifle d'assalt MP-44 més potent.
  El més important és que els alemanys tenien un gran nombre d'infanteria. Podien utilitzar tropes colonials i soldats d'Europa.
  Però també hi havia altres matisos. L'Exèrcit Roig no estava preparat per a la defensa. Sí, no li van ensenyar a defensar-se. I encara que van aconseguir completar les fortificacions de la línia Molotov, estaven massa a prop de la frontera i no prou profundes.
  A més, els alemanys podrien atacar des de Turquia i l'Iran, i l'Índia. A més, el Japó ha desplegat tropes per a l'ofensiva.
  Sí, van pressionar fort.
  I en tres mesos l'URSS va ser derrotada i Moscou va caure. Dos mesos després, Rússia estava completament ocupada.
  Després d'això, Hitler va decidir atacar Amèrica. I aquí els alemanys van ser ajudats per la sort.
  Els tancs nord-americans eren febles, l'avió es va quedar enrere. I els alemanys tenien avions a reacció reeixits, i els plats voladors semblaven completament invulnerables a les armes petites, i els submarins no eren peròxid d'hidrogen. I tancs de la sèrie E. Van aixafar els EUA, encara que amb dificultat, però més per la distància el 30 de gener de 1946. Només les restes de l'exèrcit nord-americà van capitular.
  I el 20 d'abril de 1951, Hitler, tement que els samurais estiguessin creant una bomba atòmica, va atacar també el Japó... La guerra va durar unidireccionalment. Els nazis tenien tancs piramidals més avançats, potents plats voladors amb làsers i armes ultrasòniques. Sistemes de llançament múltiple de coets més avançats i molt més.
  És a dir, el Japó no va durar més de sis mesos. I la guerra va acabar amb una altra victòria de la Wehrmacht.
  La sort de Putin va ajudar a Hitler a conquerir l'últim imperi substancial de la terra.
  I el 20 d'abril de 1959 es va celebrar un referèndum mundial, que va establir la forma imperial de govern d'una potència mundial, dirigida per Adolf Hitler.
  Ja l'any 1949, els alemanys van volar a la Lluna. I el 20 d'abril de 1957 va tenir lloc un vol a Mart.
  Els nazis dominaven el sistema solar. I a tot el món ara hi havia un ordre alemany de ferro. Als setanta anys, Adolf Hitler es va convertir en emperador mundial, gràcies a la bona sort de Vladimir Putin. Aquest és un assoliment fenomenal.
  Aleshores queda explorar altres mons, i la humanitat està unida. No obstant això, per descomptat, moltes obres de construcció, de diversos tipus arreu del món. Inclòs un túnel subterrani des de Chukotka fins a Alaska. Però l'1 de maig de 1959, Adolf Hitler va estavellar el seu avió. I el fantàstic regnat del locutor va acabar. Pel que sembla, Putin, amb la seva fenomenal sort, no estava destinat a viure més de setanta anys.
  Però Hitler ja tenia un hereu. Dels nens obtinguts per inseminació artificial. Així la dinastia d'Adolf va continuar. I la humanitat va continuar construint a diversos nivells.
  Fins i tot a l'Àfrica es van construir carreteres, ferrocarrils i automòbils, així com moltes ciutats. I els negres van treballar aquí i van aixecar l'economia del Continent Negre.
  La humanitat ha evolucionat i ha crescut. El comunisme s'estava construint i la vida de la gent cada cop millorava.
  Després de Hitler, l'emperador va ser governat pel seu fill Llop Primer. Era jove, però savi, i va elevar la humanitat a grans altures. Una de les idees era augmentar el nombre de dones i experimentar amb gens. En concret, es va decidir augmentar el nombre de femelles perquè fossin cinc vegades més que els mascles.
  ParalЈlelament, l'any 1961, els astronautes de l'imperi van volar a Venus, i un any després, a Mercuri. Un parell d'anys després vam visitar els satèlЈlits de Júpiter. Va visitar altres planetes. Fins que, l'any 1980, es va visitar el planeta més llunyà del sistema solar, Plutó. I va ser genial.
  I l'any 2000 va començar la primera expedició sense estrelles. La delinqüència gairebé va desaparèixer al planeta Terra, i les malalties i les epidèmies es van acabar, la gent es va oblidar de la fam i l'escassetat de productes bàsics. La vida cada cop millorava.
  I es va construir un autèntic paradís. I la gent no es barallava entre elles. La ciència s'ha desenvolupat ràpidament. I donar felicitat a la gent. La tecnologia també ha evolucionat. L'obra mestra d'això, és clar, és el disquet. Ja eren capaços de volar entre planetes. I els Fritz eren imparables.
  A Rússia, la guerra de guerrilles va disminuir ràpidament. La gent va decidir que no hi havia cap possibilitat de llençar els nazis i que havien de viure. I la vida cada cop millorava. L'imperi marxava cap al comunisme. Però després de l'any 2000, molts béns es van convertir en completament gratuïts. No hi havia gent sense sostre, tothom tenia feina. I es van construir cases molt boniques. I tothom tenia cotxes, i tothom tenia internet gratuït i molt més.
  La vida va pujar. Va ser bo per a la gent. I a poc a poc tothom es va acostumar a ser un sol imperi. I hi va haver assimilació.
  Els russos i altres eslaus van rebre els mateixos drets que els alemanys. Sí, i altres nacions vivien bé sota el control dels nazis.
  Qui no va lluitar, no va ser partidari, va viure amb dignitat. Els alemanys no van dur a terme accions punitives, sense cap motiu.
  I realment, tan bon punt ens vam desfer dels partidaris, les repressions es van aturar de seguida.
  Es va construir una política d'ocupació flexible. Hi havia autogovern i ús de personal local. I el 2020, totes les persones del planeta Terra van rebre la ciutadania i finalment es va establir la igualtat legal.
  En aquest moment, la ciència s'havia desenvolupat tant que la vellesa va ser derrotada i tothom es va tornar eternament jove i bell.
  I en altres planetes del sistema solar, van aparèixer assentaments del Tercer Reich. I així es va fer gran al món.
  Els nens i nenes d'aquest món van començar a estendre's per tota la galàxia. La realitat virtual ja ha aparegut a la matriu Hypernet, i molt de tot meravellós, jove i bonic. Qualsevol cosa es podria reproduir.
  L'Imperi del Tercer Reich es va convertir en un imperi de grans oportunitats i va conquerir l'univers.
  I la dona que hi havia es va convertir en cinc vegades més que els homes. I totes són precioses, noies joves, i els homes són homes joves que no necessiten afaitar-se la barba. De fet, la barba només és un atavisme primitiu i animal.
  I ara, la realitat virtual jocs tan interessants s'estan i cremant.
  Un d'aquests omnipotents Creadors dels universos, Friedrich Sfero, acaba d'organitzar l'"entreteniment" més fantàstic.
  És a dir, una batalla espacial. D'una banda, les seves tropes, que representen l'Alemanya Orgullosa, de l'altra, l'exèrcit estrella de qualsevol xicota, el mateix creador omnipotent dels universos d'Arlequinada - Alemanya Terrible. Així doncs, com que la gent omnipotent està lluitant, serà divertit i genial, fins al punt de la impossibilitat.
  La mordassa de l'exèrcit de la Terrible Alemanya es va comprimir inexorablement. Les abraçades hiperplasmàtiques van intentar estrènyer amb més força el poderós enemic de Proud Germany. Milions i milions de naus estelЈlars van trobar la seva perdició aquí. Sovint heroic, i de vegades ridícul. Van morir, amb un somriure als llavis, amb l'esperança de ressuscitar amb el temps. Tot i que semblava molt esgarrifós... La forma estilitzada en forma de gota del colós crema amb una flama especial mastegant els camps de l'espai i el buit. Les flames corren pels passadissos i els conductes de ventilació de la nau espacial. Milions de soldats vius, tant persones com representants d'altres races amb milers de milions de robots a bord, estan intentant allunyar-se de la calor que devora tot. Gairebé totes les persones lluitadores són les noies més boniques, pintades amb pentinats elaborats i avantguardistes, com si s'haguessin reunit no per a una batalla ferotge, sinó per a un ball imperial: una mascarada. Una de les noies es va incendiar als cabells en forma de molí de vent amb unes aspes en forma d'ales de paó i va cridar de manera desgarradora. El dolor és inimaginablement terrible i el cuir cabellut es trenca literalment. Les pales del molí de vent es desprenen i després giren en un remolí de nou ordres de curvatura cineespacial.
  Però els orcs i els elfs rugeixen de manera especialment amenaçadora, per a ells és realment un malson no proposar-se, la flama pren una forma o una altra. O es tracta d'una fisonomia somrient d'un esperit pecador anomenat per un bruixot necròfil des de les profunditats més baixes de l'inframón, o una llum que balla per les cabanes i retorça els canons de les armes en forma d'un depredador terrible i extremadament furiós. I pot fer més por que el surrealista en el dibuix d'una substància destructiva i ardent.
  I tot això a l'escala d'una nau que no és inferior en mida a Mercuri... No obstant això, segons els estàndards del creador de l'univers, no n'hi ha tants. El mateix creador d'una realitat tan completament material, va decidir trencar-se completament.
  Sfero Friedrich Katastrofov va experimentar ilЈlusió i alhora satisfacció: un zero al seu favor. El jove creador-terminador va fer un gir en U, allunyant-se del feix de magoplasma i, al so del crepitjar dels raigs gravionuclears, balancejant el buit, el va ficar a l'esquena d'un altre magolet. No és fàcil entrar-hi, les màquines de guerra galopen com les peülles dels cavalls al galop, i fins i tot impulsades pel xaitan que ha reunit tot el poder de l'inframón. I no hi ha lleis de la física i la cosmologia conegudes per a la gent endarrerida del passat. El concepte d'inèrcia és només a petició del creador.
  Ara (constituït per l'Hiper-princeps-mago-plasma d'un tipus de matèria tan incomprensible per a la percepció humana, llavors podeu prendre qualsevol forma i modificació de l'existent, canviant la mida del nucli d'un fotó, quan colЈloqueu lliurement el tot l'univers en bilions de parsecs de diàmetre al palmell!) Sfero va optar per encarnar el cos d'un nen biològicament modificat, que va ser format en el poderós i avançat imperi tècnicament de la Rússia Orgullosa, fins i tot quan estava madurant com un embrió a l'úter. d'una incubadora-ordinador.
  Des del moment de la concepció, es va formar en un somni, interromput per impulsos dolorosos, d'una guerra còsmica especial. I encara hi va haver fallides, ja que la trajectòria dels Moguls, privats d'inèrcia, era del tot impredictible. Però Sfero no és complex en això. Es va limitar deliberadament per fer les seves habilitats més interessants. Al cap i a la fi, Proud Germany, repartida per milers de milions de galàxies i quadrilions de mons habitats, aquesta creació és, per descomptat, una matriu virtual. I el joc de la guerra espacial ha d'obeir les regles. Perquè no hi hagi cap caos. Nen creador. en va enderrocar tres més, faltant dues vegades. Els impulsos màgics dels sistemes d'armes, de disseny fabulós, van tallar el buit i fins i tot el van fer pelar, llesques de formatge de mel, ja a un altre nivell de l'univers. Aquí Sfero es va capbussar de nou al forat de l'espai, entrant en el mode d'atac. ParalЈlelament, el Nen Creador va triar el moment perquè no pogués ser arreglat per sistemes de vigilància cibernètica, que donen una visió completa de l'espai que envolta els magoletes de diverses modificacions.
  - Magomatrix absorbeix per kinezphoton! - Filosòficament, derrocant un altre lluitador i esquivant els tentacles destrossats del princeps-plasma, va dir el noi-creador.
  L'exèrcit de Juli Cèsar, a qui Sfero Frederic va confiar el comandament general, va continuar pressionant, aprofitant la superioritat numèrica, sense deixar cap intent infructuós d'envoltar-lo des dels flancs. El secuaz d'Arlequinade, Hannibal, va ruixar cada cop més tropes, intentant estirar diversos parsecs (un parsec és la distància que recorre un raig de llum en dos anys i mig) sota el seu comandament una enorme armada. La densitat de formació de tropes va disminuir i el paper de l'habilitat individual va augmentar. Aquí, ambdós bàndols van demostrar ser dignes, demostrant l'acrobàcia i l'art de la maniobra. Però les pèrdues van ser colossals, més d'un milió de naus es van cremar a la torxa cobdiciosa de l'aniquilació.
  Sfero va canviar de sobte el lloc de la lluita i es va trobar al costat de la noia més magnífica. El noi-Creador i la Valentina es van agafar de mans, els altres nois i les noies, molt més nombroses, van intercanviar l'ullet. Van portar bateries i van obrir un tornado hiperplasmàtic d'huracà a vaixells, maglets d'un sol seient, caces, bergantins, destructors, destructors i altres petits vaixells. Els ulls d'Sphero brillaven victoriosos.
  El nivell general d'entrenament dels combatents que eren entrenats per a la guerra, fins i tot quan nedaven com a fetus en una mena de medi nutritiu, era molt elevat. Però no sempre van caure de moltes esquerdes i colЈlapses al buit. En resposta, l'enemic també va disparar el seu foc despietat, posseint fins i tot una matriu personal. Un corrent d'hiperplasma va cremar a través de les defenses de la matriu debilitat i, un camp de mig espai va perforar l'armadura. Aquí està, l'espai màgic no ho podia suportar, esquerdat, un raig d'ultra-foc multicolor va caure sobre el parell de trets. Sphero es va cremar immediatament (és una sensació súper increïble quan s'aniquila la carn!), la parella de la noia va evaporar el braç fins a l'espatlla, la cama fins al genoll i el tors fins a les costelles. La bellesa va cridar i va retrocedir. va ordenar la Valentina.
  - Habilitar la ciberregeneració.
  El cos de la noia (així com d'altres persones) fa molt de temps que no és proteïna. Aquesta és una carn especial amb inclusions hiperplasmàtiques, mentre que les persones mateixes s'alimenten de superenergia. Així que la carn després de ser ferida va començar a créixer lentament. Relativament lentament, el procés en si és visible a ull nu, la taxa de creixement del teixit és de 0,9 centímetres per segon. Però la batalla més ferotge és molt efímera, l'armadura va ser cremada en diversos llocs més. Dues pistoles es van evaporar, sis soldats van morir, un jove va ser cremat a la meitat, la noia va perdre temporalment el cuir cabellut i els dits. Sphero, rient, va tornar dient: quant has aconseguit derrotant el portador del creador de l'univers? Miraculosament va aconseguir evitar la detonació dels obusos. Però el dany és colossal, els sifons d'aire expulsats brillen al buit. Tanmateix, els nois responen adequadament. El mateix Sfero va dur a terme un tret de filigrana, noqueant un avió d'atac triple. La Valentina, amb la llengua allargada, va llepar el noi als llavis.
  - Megaquasar!
  - Anem a hiperaniquilació (súper destrucció) de l'erupció de plasma! - va bordar el jove Creador d'univers.
  Dos magolets van ser abatuts per altres canons, tres torres de tir van ser abatudes contra el destructor. Però va ser en aquell moment quan un creuer de míssils els va apuntar els seus canons. El nen-creador, no sense plaer, amb sensacions agudes, va sentir l'alè de la mort al seu rostre. Una malvada dona gegantina amb una dalla va ser amenaçada i el capità Sfero va donar l'ordre.
  - Retiro flexible! Mou-te com una serp, a través d'un eriçó!
  La bateria va tornar a correr, però una mica massa tard. El buit semblava fer mal de dolor, un remolí hiperplasmàtic va passar. Un terrible cop de gravioplasma va enganxar la bateria. Immediatament cinc pistoles i dotze persones de l'equip van resultar completament evaporats. Sfero i les altres noies van ser llençades per una ona gravitatòria. El Nen Creador va sobrevolar, colpejant-se el cap amb els abdominals de l'atlètica però extremadament gràcil Valentina. I això és difícil quan la carn a la qual vau haver de clavar no és proteïna:
  - Vaja, forat de colЈlapse del púlsar! va murmurar Sphero. I va somriure mentre una hiperelectricitat el va travessar.
  Hi havia grans esquerdes a l'armadura. Van tallar com barrancs a la superfície porpra d'un metall més d'un milió de vegades més fort que el titani. Quin poder colossal s'amaga en l'hiperplasma o en la seva varietat encara més perfecta de princeps-plasma capaç de moure estrelles i extingir quàsars. Però només el sisè, el setè, i així successivament, l'estat de la matèria. Es pot obtenir tot un oceà d'hiperplasma de qualsevol molècula. Teòricament (fins que això no estigui disponible per a les persones), una partícula elemental reproduirà tot l'univers. O destruir! Aquestes són les possibilitats quasi divines de l'hiperplasma.
  La bateria llisca pel colЈlapse flexible que vibra a l'espai cinegètic, el soldat és pressionat per la força debilitada de la inèrcia. A continuació, la molla s'expulsa i la bateria torna a obrir foc només en un altre punt de l'espai.
  Friedrich Sfero mana:
  - Colpeja amb un feix estret, canvia les armes al mode de baqueta concentrada.
  Com que els ordinadors estan desactivats, això s'ha de fer manualment. Regular el flux d'hiperplasma mitjançant el tambor. Però fer-ho ni tan sols és fàcil, s'estalvia el fet que aquesta força major també està prevista en el programa de formació. Els nens i les nenes fan front a aquest problema en mode automàtic. Sfero Friedrich atrapa un vaixell amb míssils a la vista, un xut amb una lleugera avantatge. Se sent el grinyol més prim del buit destruït, el vaixell es trenca. A jutjar pel poder de l'explosió, hi ha una detonació de munició. Un punt de llum bufa el cotxe. Magolet també és destruït, la noia reprodueix el tret exacte.
  Les ales volen per separat, alhora que giren en un buit de cues en flames.
  El bergantí enemic rep danys addicionals, però respon amb volees massives. Un rierol entra per l'escletxa, llença la noia, deixant al descobert pits daurats amb mugrons cinabris i luminiscents.
  L'Sphero crida amb delit:
  - Ja veus que xulo! Txernodirno!
  La Valentina va donar una bufetada al nen totpoderós al genoll de pell de magoplast.
  - Princeps-quasar! Punts suspensius de Zapulsar! Aixeca la maça del cavaller més alt!
  El bergantí en forma de llàgrima s'arrossegava en volees. Picoses gotes de rosada d'hiperplasma ruixades per tot l'espai de combat.
  Friedrich Sfero va xiular:
  - Dona un fotó, a l'esfondrament de l'abisme!
  Una fragata va sorgir des del costat, alhora que la bateria veïna va sacsejar. Sembla que els nois van tenir mala sort, van ensopegar amb un coet pesat o un camp de vibració esborrant el metall més durador en pols.
  El nen va intentar fer girar la plataforma per sobreviure a un atac com aquest. Però després de tot, els oponents són professionals de primer nivell que es van graduar gairebé a la mateixa escola. El creador de Harlequinade tampoc és un estafador a la Creació de Civilitzacions!
  El canó tempropreó s'ha ensorrat. Es va trencar en un munt de parts brillants. La nena i el noi-Creador que servien l'arma van ser llençats com si per un cop de ratpenat. Es van estavellar contra l'armadura amb una acceleració colossal, la van abollar lleugerament, i ells mateixos van quedar fortament aplanats, tremolant de xoc amb els seus cossos molt elàstics i forts. Llavors van començar a pelar el revestiment resistent, donant una forma normal a les seves belles figures, en relleu com estàtues dels antics déus.
  Sphero va sentir fred a la part inferior de l'abdomen. La densitat de l'erupció de plasma de l'enemic es va intensificar, sembla que es van incorporar forces noves a la batalla. Per exemple, l'ultra-cuirassat en si mateix té la mida d'un asteroide decent, i la forma d'un punyal massiu amb emissors emetia tot un ric ornament de jets hiperplasmàtics. Un híbrid corbat i de forma retorçada d'una matrioshka i un acordió, la substància va caure sobre el creuer de Proud Germany. Altres torrents d'aniquilació van aixafar les quatre plataformes d'artilleria en forma de llàgrima.
  La cama dreta de l'Sphero es va evaporar fins al genoll i sense esperar que creixis de manera natural, va augmentar a l'instant el seu extrem.
  Juli Cèsar, malgrat tot el seu talent, anava perdent la batalla, la superioritat numèrica amb una igualtat aproximada de tecnologies, estava al costat de l'enemic. L'únic que quedava per fer en una situació tan difícil era retrocedir, evitant l'encerclament. Sphero va escoltar sense cap mena de consciència la comunicació princeps, les ordres donades als robots. Semblaven un optimisme ilЈlimitat, una set de victòria primerenca. La fragata de Juli Cèsar va rebre alguns danys i es va alentir. Sphero va sentir fúria, el poder que va crear sembla estar perdent, cal destruir tants enemics com sigui possible. És a dir, té l'opció de guanyar o morir. Encara que és obvi que la destrucció de diversos muggles; no canviarà gairebé res, però aquest és gairebé l'heroisme inigualable d'individus individuals que es forma en un corrent que aixafa qualsevol obstacle. El nen, utilitzant la memòria del transportista, però de fet la seva pròpia creació (com aconsegueix estampar personalitats i coses tan complexes en l'estructura és una qüestió a part!) Ràpidament va recordar el que el van portar en nombroses sessions d'entrenament. Cal que no se't notin, mantenir-se a les files generals dels robots. Per tant, és molt més difícil arribar-hi, però la probabilitat d'exposició és molt menor. Però, d'altra banda, té dret a seure en aquest moment crític? Al cap i a la fi, un soldat ha de: tenir cura de salvar vides, punt dos: exterminar tants enemics com sigui possible. En el cas d'una contradicció, aquesta és la tradició, triar a favor de la segona solució. Aquests són els americans dels vells temps: pensen més en preservar la seva pròpia pell. Per tant, els ianquis van perdre, a més, la seva propaganda és feble. Li faltava totalitat i inclusió. Si recordem la història antiga de la Terra: en aquells dies en què la humanitat estava encadenada a un sol planeta. Un món terrible i dividit, calia reunir totes les nacions i pobles en un sol puny. Ho han reivindicat diversos imperis. En primer lloc, els EUA, la Xina, la Societat Islàmica. El món es va fer multipolar i va ser literalment esquinçat, el nombre d'estats independents va créixer, el separatisme de les nacions petites es va convertir en una obsessió. Casa comuna La terra estava en flames, la humanitat estava caient literalment a l'abisme! Antigament, hi havia governants poderosos que volien unir la humanitat. Aquest és primer Alexandre el Gran, un dels comandants més destacats de tots els temps i pobles. Era invencible, però la providència es va agradar de donar-li una vida massa curta. I així va tenir possibilitats considerables, va construir un imperi internacional, va portar l'alta cultura helЈlènica a Àsia. Fins i tot Cartago i l'antiga Roma van enviar un gran homenatge al macedoni, l'eslau més destacat de l'època antiga! Abans d'Alexandre, la Gran Pèrsia sota diversos reis (especialment Cir) va aconseguir conquestes serioses, des de l'Índia fins a Egipte, però la doctrina: hi ha un governant per a tot el món, va ser ell qui primer va presentar! A Roma, Juli Cèsar va reivindicar el paper de governant mundial, però la seva vida tampoc va ser prou llarga. Després de Cèsar entre els emperadors: no hi havia caps prou forts. El diví Agustí era malaltís i físicament dèbil, el carismàtic Neró és generalment terrible. Els governants més famosos, Diolektan i Constantí, van lluitar més per mantenir l'statu quo sense pensar en grans conquestes. Hi havia altres comandants, després de la caiguda de Roma. D'aquests, les personalitats més destacades: Gengis Khan, Tamerlà, Napoleó, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan va tenir molt d'èxit. Va conquerir gairebé tota la Xina, Afganistan, Khorezm, destacaments avançats van arribar a l'Antiga Rússia. Va tenir excelЈlents oportunitats de guanyar, ningú va poder resistir les tropes en constant creixement d'aquest comandant astut i hàbil. Però fins i tot la seva vida més aviat llarga segons els estàndards de l'Edat Mitjana no va ser suficient per capturar el món. Genghis Khan va fundar una dinastia, però ja no n'hi havia una de tan gran com ell, capaç de reunir tots els nòmades. Igual que Tamerlà. Victòria rere victòria, un imperi enorme, i una escissió, la destrucció de Timurat, baralles entre fills i néts. I no hi havia un successor digne. Napoleó i Hitler, havent conquerit Europa, van trencar l'esquena contra Rússia. Malauradament, la mateixa Rússia no va aconseguir la dominació mundial. Veritablement un gran governant va ser Stalin, que va convertir un analfabet que caminava pel país en una poderosa potència industrial.
  I llavors, ja al segle XXI, el poder des del principi sobre Alemanya, i després sobre el món, va ser rebut per una misteriosa parella que posseeix un poder hiperintelЈlectual increïble.
  Van crear les últimes armes màgiques princeps i la humanitat es va desenvolupar gradualment fins a un estat d'omnipotencia virtual.
  Però la guerra és guerra, especialment guerra espacial, aquí els errors de càlcul i els sacrificis són inevitables. El guerrer Friedrich Sfero, que va decidir córrer riscos, va tenir sort fins ara, va aconseguir aniquilar quatre vehicles de combat sense cridar l'atenció.
  - Hi haurà farinetes de bedoll per a la gent petita! Més aviat princeps-plasma!
  Sí, aquests jocs interessants els juguen ciutadans de l'imperi del Tercer Reich, conquerint l'univers.
  I com acabarà tot, i fins a quin punt d'omnipotència pot arribar la humanitat, fins i tot una fantasia impotent.
  
  
  COG I SHPUNTIK I EL TERCER REICH
  A la Segona Guerra Mundial va intervenir el popadany. En aquest cas, els constructors curts Vintik i Shpuntik. Quan es van traslladar, van acabar a Berlín. Bé, com que no sabien res de política i del planeta Terra, van passar al servei dels alemanys. I els tècnics són de primer nivell. I van participar en el desenvolupament de la Pantera. Els enginyosos dissenyadors van fer que la torre fos estreta i petita, millor protegida, però més lleugera. El motor i la transmissió es van colЈlocar en un bloc, i la caixa de canvis al mateix motor. També es va fer un xassís més senzill i lleuger que en la història real. I l'alçada de la "Pantera" era de només 1,8 metres. Com a resultat, l'armadura del front del casc de 80 mm es va instalЈlar a grans angles d'inclinació racional i es va fer gairebé impenetrable. El front de la torre feia 120 milЈlímetres amb pendents, i els costats eren seixanta milЈlímetres inclinats. El punt feble eren els costats del casc: només 40 mm. Però el cos era molt compacte i la part superior tenia un gran angle d'inclinació, i es van colЈlocar escuts de 30 mm a la part inferior que cobrien els rodets. I tot aquest encant pesava només 26 tones, amb un motor de 650 cavalls de potència. I l'arma tenia una longitud de canó de 75 mm 70 EL, disparant 15 carns per minut.
  A més, bona visibilitat i òptica.
  Aquest tanc viatjava a una velocitat de 70 quilòmetres per hora, era impenetrable al costat per a canons lleugers, principalment quaranta-cinc, i fusells antitanc, agafava trenta-quatre de dos quilòmetres al front i pràcticament no es trencava. I gairebé totes les armes antitanc de l'URSS no hi van penetrar al front.
  I la nova "Pantera" a la batalla de Kursk va fer un esquitxat. Al mateix temps, era més fàcil de fabricar i es necessitava gairebé dues vegades menys metall que el Panther a la història real.
  Com a resultat de l'ús d'aquest tanc, els nazis van trencar les defenses de les tropes soviètiques i van tancar la caldera, sense passar per Kursk. I així va agafar la iniciativa. I desenvolupant l'èxit, van prendre Voronezh.
  Després d'això, Hitler va ordenar a les tropes girar cap al sud. I l'armada de tropes es va traslladar a Stalingrad.
  Els tancs alemanys estan en augment. I un equip de noies lluita a la Pantera, trencant pistoles i vehicles soviètics.
  Els alemanys van entrar a Stalingrad... Però això no és tot. A l'Àfrica, el cos de Rommel amb nous tancs va aconseguir una sèrie de victòries. La situació dels aliats es va agreujar pel fet que Vintik i Shpuntik també van inventar un caça a reacció. A més, és molt lleuger, fàcil de fabricar, maniobrable i controlat elementalment.
  I el nou avió VSh-162 es va convertir en el millor avió a l'aire i va danyar greument l'avió aliat.
  Així que els nazis van començar a avançar a l'Àfrica fins a Egipte. Hitler es va negar a prendre Stalingrad per asalto i va aturar les seves tropes. Però el Fritz va començar la principal ofensiva desviant-se amb un avenç cap al mar Caspi. I la situació va augmentar.
  I van seguir noves operacions al nord. Els nazis van atacar Suècia. I en pocs dies la van obligar a capitular. I va resultar genial.
  Gerda i Charlotte a la "Pantera" van viatjar per tota Suècia i van obligar als soldats capturats a besar-los els peus nus, mostrant la seva classe colossal. Aquestes noies són molt xules aquí.
  Molts dels homes de la batalla es van rendir davant d'ells. I besava les soles nues.
  Però ara estaven a Suècia, on ja nevava i feia fred.
  I els alemanys, liderats per Rommel, van derrotar els britànics a Egipte. I ara van arribar a l'Orient Mitjà i tenen èxit rere èxit.
  En això, la campanya dels bells guerrers no es va aturar... Gerda va dir apassionadament, fregant el peu descalç sobre el metall:
  - Bé, "Tiger" és clar, un tanc que dóna obres mestres i una màquina colossal en termes de potència. No obstant això, senzill!
  Charlotte va comentar amb mandra:
  - Personalment, prefereixo en Leo. Com que no hi ha res per trencar un cotxe així! I és perfecta en forma!
  La Magda va recordar com els van ensenyar la cercavila del 7 de novembre i va piular:
  - I el Ratolí m'ha agradat, és molt gran! I amb dues pistoles alhora!
  La Christina va riure i es va girar en el transport:
  - Dues pistoles en un cotxe, és genial!
  La Gerda va torçar les cames en l'aire i va dir:
  - És bo volar així? Arribarem aviat a Austràlia?
  Charlotte va negar amb el cap.
  - No! No aviat! Per volar-hi des de Suècia, gairebé per tot el món!
  De fet, l'avió va aterrar per repostar. Les noies van sortir corrents. Van acabar a la calorosa Medina, on l'avió va fer un aterratge d'emergència. Tot i finals de novembre, aquí la temperatura era d'uns trenta graus. I a Suècia, just quan marxaven, va colpejar un cicló fred i la temperatura va baixar a menys trenta.
  Les noies van córrer tan ràpid com van poder per no congelar-se al transportista, i la gelada va mossegar els talons nus de la noia. No és fàcil no portar sabates en principi, sobretot quan es camina.
  Però ara les noies corrien per la sorra calenta de la Medina. Els àrabs estaven espantats mirant les noies mig nues, però tenien por de prendre cap acció. No obstant això, els alemanys tenen una reputació molt formidable. De fet, són percebuts com una nació de sobrehumans i, per tant, perdonen les petites bromes. Com quan les belleses es porten només en un bikini.
  Després del fred, quan les cames es refreden constantment, és molt agradable córrer per la sorra calenta. A les noies els va agradar i es van divertir tirant-se sorra les unes a les altres.
  La Gerda, saltant així pel desert, va pensar que encara era meravellós viure en un país on hi havia un estiu constant. I que bo que està...
  Assolellat i net, aire fresc bufa a la cara. O no massa fresc, però aire calent del desert.
  Charlotte va dir amb un somriure:
  - Ara aquestes terres pertanyen al Tercer Reich. Mai abans la humanitat havia estat tan unida. Més aviat a prop, a la unitat tal com és ara. I tot això gràcies en molts aspectes al geni del Führer.
  Magda va dir lògicament:
  - En part també perquè Hitler té molta sort. Per exemple, els britànics van caure com pèsols. I les extensions d'Àfrica no van resultar ser un obstacle. Sí, tot estava al nostre costat. Encara que de vegades hi havia errors!
  Christina va respondre:
  - En termes de sort, no! No vam tenir sort, per exemple, amb l'hivern al quaranta-un. I així haurien pres Moscou aleshores. I la guerra a l'est hauria acabat. I, per tant, encara cal treure l'espina estalinista.
  La Gerda va estar d'acord amb un sospir:
  - Probablement ho hagi de fer! És una llàstima! Molts nois i noies bons moriran!
  Magda va esclatar involuntàriament a plorar i va dir:
  - La mort... Que injusta ets! I de vegades arribes en el moment equivocat!
  La Gerda es va afanyar a oposar-se:
  - De vegades no! I sempre en el moment equivocat! Ja saps com vols viure i com et resisteixes a morir!
  Christina va comentar lògicament:
  Volem això perquè som forts i sans. I l'àvia, que té cent anys i en qui tot fa mal, probablement té una actitud completament diferent davant la mort!
  Charlotte va negar amb el cap i va dir amb trepidació:
  - Déu n'hi do! Déu n'hi do que et facis vell!
  La Gerda ho va agitar i va donar una puntada de peu a la sorra amb el peu nu:
  - No parlem d'això! Si comences a pensar què és la vellesa, et tornaràs boig o arruïnaràs la teva vida!
  Magda va intentar consolar la noia rossa:
  - Quan vingui Jesús, tots els morts ressuscitaran, i aquesta eterna joventut serà per sempre!
  La Gerda va somriure i va dir afectuosament:
  - Déu els beneeixi!
  La Cristina va respondre enfadada:
  I sóc un ateu fonamental. I no crec en Déu i no us aconsello!
  La Gerda va arronsar les espatlles fortes i bronzejades.
  - No em diré un gran creient, però... Hi ha moltes coses que els materialistes i els ateus no poden explicar. Incloent l'origen de l'univers!
  Charlotte, submergint-se a la sorra calenta, va respondre:
  - Però m'agrada més la idea - molts déus. Que aquests déus demiürgs van crear colЈlectivament l'univers i la Terra. Aleshores es va produir una lluita entre ells, que va provocar cataclismes i desastres naturals. Per això van passar tota mena de desgràcies. La lluita dels déus i dóna lloc a guerres entre persones!
  La Gerda va respondre confiada:
  - Però el Déu alemany sempre guanya!
  Charlotte va negar amb el cap.
  - Això no va passar a la Primera Guerra Mundial. Encara que estàvem a prop de la victòria!
  Christina va assentir vigorosament.
  - Això és! Va ser necessari sacrificar temporalment la Prússia Oriental, però no retirar les tropes del front occidental. Aleshores haurien envoltat i agafat París. França capitula... Al cap i a la fi és derrotada. I més enllà... Crec que si Gran Bretanya mostrés tossuderia, podríem caure amb Itàlia, Turquia i Japó. I els aixafarien amb submarins i una sola acció de les flotes!
  Magda va comentar:
  - T'has oblidat de Rússia!
  La Cristina es va recuperar.
  - No he oblidat res! Rússia hauria estat derrotada després de la rendició de França. A més, el tsar Nicolau II no és Stalin. El monarca de Rússia conclouria una pau precipitada amb nosaltres, després d'haver patit la derrota. I ho faríem... En definitiva, la Rússia de l'època tsarista és encara més feble que la comunista!
  Charlotte va riure.
  - Així és com! Però, és clar, vam perdre l'oportunitat aleshores. Adolf Hitler era més intelЈligent. Va fer un pacte de no agressió amb Stalin i va destrossar els seus enemics peça per peça. D'això es tracta la saviesa política!
  Christina va comentar:
  - Seria encara més lògic acabar amb la Gran Bretanya i només llavors atacar la Unió Soviètica!
  Charlotte va dir amb un somriure:
  - Estic d'acord amb això!
  Gerda, en canvi, va objectar:
  - Si no haguéssim atacat l'URSS l'any quaranta-un, i no haguéssim vençut les unitats de l'Exèrcit Roig que no estaven preparades per a una guerra defensiva, podrien haver caigut sobre nosaltres quan hauríem assaltat Gran Bretanya. Així que no vam tenir més remei!
  La Magda es va arronsar d'espatlles.
  - Stalin és un polític prudent! Potser no s'hagués arriscat en una aventura així!
  Gerda va dir racionalment:
  - Més aviat, per part de Stalin, una gran aventura és donar-nos l'oportunitat de desplegar Gran Bretanya. En aquest cas, les forces superiors caurien sobre ell. I l'enterraríem. Així, mentre Gran Bretanya resisteix, Rússia encara tenia una oportunitat contra nosaltres. En cas contrari, hem d'admetre que els nostres enemics no tenen cap possibilitat!
  Charlotte també va trobar alguna cosa a què oposar-se:
  - Fins que no derrotin monstres com l'URSS i els EUA, és molt prematur dir que l'enemic no té cap possibilitat. Hem fet molt i hem recorregut molt, però... Encara tenim molts problemes per davant. Ara Austràlia. Una altra frontera per a l'exèrcit alemany!
  La Gerda va respondre confiada:
  - Trenquem-ho també! Ja hi ha hagut dues passejades a Suïssa i Suècia, i a Austràlia almenys fa molt més calor.
  Charlotte va riure i va dir amb confiança:
  - Crec en la nostra victòria! En cas contrari, simplement no passa!
  Les noies van haver de deixar d'escalfar al desert i tornar al transport. L'aprovisionament de combustible va tenir èxit. I a les noies es van unir els seus vells amics del batalló "Tigressa".
  Les noies d'aquest destacament de dones estaven a la caça de mujahidins buits. Que, però, eren pocs. I ara van marxar feliços a la conquesta d'Austràlia. Un altre continent tan desitjable per a la Wehrmacht.
  Alemanya estava reunint forces per al salt i preparant l'aterratge.
  Margaret va conèixer les seves antigues conegudes Christina i Gerda amb respecte. Tot i així, no tothom pot obtenir diamants per una creu de cavaller! Després d'aquesta companyia, les noies havien de ser enviades per a la inseminació i a un campament especial per tenir descendència. Així que a l'empresa russa, potser no han tingut temps de participar.
  Les belleses, però, semblaven alegres i combatives. Ja no volia dormir, i les noies, després d'haver-se tancat en una cabana a part, estaven xerrant.
  La Magda, asseguda en una butaca de cuir, va dir:
  - El paganisme, amb tota la seva lògica exterior, tampoc no pot respondre moltes preguntes. Per exemple, d'on provenien els nombrosos déus demiürgs?
  Charlotte va riure i va protestar:
  - De la mateixa manera que el monoteisme no és capaç de respondre a la pregunta, d'on prové l'únic Déu que va crear l'Univers?
  La Magda es va arronsar d'espatlles.
  - És qüestió de com dir... Nosaltres per fe prenem com un axioma que Déu Totpoderós ha existit sempre. I aquest és un axioma que no requereix prova.
  La Cristina va dir, movent el cap:
  - És impossible imaginar l'existent eternament, i infinitament fort i infinitament savi. Això va en contra de la lògica. Com veiem a la Terra, el simple dóna lloc al complex, i observem l'evolució. I després del més complex, va anar el simple. La qual cosa contradiu la realitat observada.
  Per exemple, la humanitat és cada cop més complexa, no simplificada! I no ens degradem gens, sinó que ens fem més perfectes!
  Charlotte va riure i va comentar:
  - Lògicament! L'evolució dels déus porta a la creació del totpoderós Déu Demiürg!
  Magda va dir amb duresa:
  - Una filosofia així pot destruir l'ànima!
  Charlotte va arrufar els ulls i va dir:
  - Però la pregunta és, quants anys té l'univers?
  La Magda va arronsar les espatlles fortes i desenvolupades.
  - Desconegut! I per què una pregunta així?
  Charlotte va respondre racionalment:
  - Té a veure amb la rebelЈlió de Satanàs. Satanàs és un dels primers àngels, si no el més antic. Com l'anomenen, el Fill de l'Alba! I si es va rebelЈlar, probablement no hagi passat massa temps des de la seva creació i rebelЈlió. I resulta que durant tants milers de milions d'anys es va comportar amb calma i de sobte es va enganyar.
  La Magda va arrullar les celles i es va arrullar:
  - I què?
  Smart Charlotte va comentar:
  - I els científics diuen que el nostre univers té milers de milions d'anys! Es necessita molt de temps perquè la llum de les estrelles arribi al planeta Terra! I resulta que segons la Bíblia no poden ser milers de milions!
  Magda va pensar un moment i va respondre:
  - Déu va crear la llum de les estrelles que ja ha arribat fins a nosaltres. Adam i Eva eren adults, no nadons. El sol, la lluna i les estrelles ja els brillaven. És a dir, el Senyor va crear el món en desenvolupament. Així que totes les teves promeses no demostren res.
  Charlotte va dir tossudament:
  - O potser demostren que hi ha molts déus? Aquells déus que van crear l'univers!
  Magda va respondre amb una certa vacilЈlació:
  - El nostre univers està més o menys unificat i estructurat, amb totes les seves irregularitats. I la presència de molts déus porta al fet que l'univers es dividiria en trossos.
  Charlotte també es va oposar amb força lògica:
  - El cuirassat construeix molta gent! No obstant això, el cuirassat és una màquina d'una sola peça. Sí, i l'Univers està construït per molts déus-demiürgs, però l'univers no es fa menys integral d'això!
  La Magda va estirar la cara i va arrollar:
  - I això sona - lògic! Però això és una lògica purament humana. No té res a veure amb el poder diví, que és incomprensible!
  Charlotte va riure.
  - L'argument més senzill: els pensaments del Senyor són incomprensibles! I això es pot referir i portar a totes les ocasions!
  Magda va xiuxiuejar:
  I en cada tret d'aquesta branca del Senyor,
  Veig el desig en els somnis d'encarnar l'ideal...
  Però estranyament, la nostra gent pateix gairebé al submón,
  I el dèspota de les finances ens va encadenar cruelment les ales!
  Charlotte va riure.
  - Menjar bé! Per què no t'inclines davant la soca?
  Magda va sacsejar el puny.
  -Ja tu!
  Les noies van començar a avorrir-se clarament... La conversa sobre religió no va anar bé. De què més pots parlar? Els pensaments dels guerrers del batalló de les SS eren limitats.
  La Gerda va tocar tancs en la conversa:
  - Aquí teniu el nostre "Lleó" només l'encarnació de l'esperit alemany! Tan gran i amb una pistola!
  La Magda es va adonar, fent-se un massatge amb les seves plantes amb picor:
  - I "ratolí" encara més - significa més fort! I la seva armadura és més gruixuda! I dues pistoles alhora!
  Charlotte va exclamar amb alegria:
  - Ratolet encantador! Aixafarem tothom a pols!
  La Magda la va agafar i va cantar:
  - Maleït i antic, l'enemic torna a jurar! Tritura'm, tritura'm en pols! Però l'àngel no dorm, i tot sortirà bé... I tot acabarà bé! I tot acabarà bé!
  Charlotte va dir sàviament:
  - Qui compta amb l'ajuda dels àngels, cau directament a l'infern!
  Magda va contestar:
  - Qui dimonis hi ha al cap, en el futur un infern!
  La Gerda va dir de sobte:
  - Vaig tenir un gran coneixement de la T-34 amb els Charlotte quan estaven fent proves! I ja saps, aquest no és el pitjor tanc de la Terra!
  La pèl-roja va comentar verinosa:
  - No és el millor, però... La seva visibilitat és més aviat feble. A la pràctica, és extremadament difícil entrar a l'enemic des d'un tanc així! Ho hem d'admetre!
  Gerda va dir lògicament:
  - Armadura i torreta ben formades. Encara que el "Tigre" -2 i el "Lleó" - la protecció dels costats serà millor.
  Christina, aquesta entremaliada pèl-roja es va adonar:
  - El "Lleó" encara té una bona torre, pel que fa al pendent del front. Però el front "Tigre" -2 gairebé no està inclinat.
  La Gerda va respondre:
  - Però el gruix de l'armadura és de 180 mm. Això compensa el menor angle d'inclinació de la làmina. Pel que fa a la torre, el Lleó va resultar millor que el Tigre, però aquest, per descomptat, no és el límit. Sé que els nostres dissenyadors definitivament crearan alguna cosa més perfecte.
  I la bella noia va colpejar la xapa d'acer amb el peu descalç, tant és així que un tril musical va escombrar.
  Els guerrers estan avorrits. Volien adormir-se. Potser hi ha alguna cosa interessant...
  Mentrestant, hi ha una guerra al Caucas. Els alemanys, a més de la "Pantera", també utilitzaven el "Tigre" -2. També de forma similar a un tanc, però una mica més gran, més pesat amb un canó de 88 mm i una armadura més gruixuda. Per descomptat, un pes de trenta-cinc tones, més, però encara no crític, es pot combatre amb un vell motor de 700 cavalls de força. Tanmateix, Vintik i Shpuntik ja han fabricat un motor de 1000 cavalls de potència. I el "Tigre" -2 també va començar a volar literalment. Va aparèixer el "Lleó", amb una armadura encara més gruixuda, especialment lateral, i canons de 105 milЈlímetres.
  I amb un pes de quaranta-cinc tones, es va convertir en un problema colossal per a les tropes soviètiques.
  A l'hivern de quaranta-tres-quaranta-quatre anys, el Caucas va ser capturat per les tropes alemanyes. La guerra va començar no segons l'escenari estalinista.
  Els nazis van capturar l'Índia al març i van començar a moure's cap a Austràlia. I al mateix temps va rastrejar Àfrica.
  Stalin els va oferir pau en qualsevol condició. A la primavera de 1944, després d'haver completat la conquesta d'Àfrica, Hitler va acceptar l'oferta de pau de Stalin.
  Les condicions eren oneroses, inclòs el pagament de les reparacions i el subministrament de matèries primeres i altres coses al Tercer Reich.
  L'estiu de 1944 es va fer un desembarcament a Gran Bretanya i Londres va caure en una setmana. Després d'això, va començar una gran ofensiva contra Amèrica. Vintik i Shpuntik van fabricar nous submarins que navegaven més ràpid que els vaixells i apuntaven els torpedes al radar. I s'han inventat moltes coses més.
  La instalЈlació làser en disquets es va fer especialment forta. I va ser genial.
  Amèrica va aguantar fins al juliol de 1945 i va capitular. Ha arribat el període de pau. Veritat temporal...
  Hitler estava insatisfet amb el fet que el Japó es va apoderar de massa territori. I simplement anhelava la venjança i l'ocupació de la terra.
  I el 20 d'abril de 1953 va començar la guerra amb el Japó. El successor de Stalin, Beria, va oferir a Hitler la seva ajuda.
  El Führer va acceptar, amb determinades condicions. És a dir, l'URSS està lluitant amb tota la seva força, però només el sud de Sakhalin i la serralada de Kuril tornen.
  Beria, que va continuar pagant a Hitler un tribut colossal, també va acceptar aquests termes.
  Des del principi, la guerra no va tenir èxit per als japonesos. Els molestaven especialment els seus plats voladors, que estaven armats amb armes làser i raigs de calor. I tot es va cremar literalment en cendres i es va fondre en encenalls de metall.
  L'URSS, en canvi, va llançar a la batalla els tancs T-54 i IS-7, que també eren més forts que els japonesos, i avions a reacció.
  La guerra va durar cinc mesos i va acabar amb la victòria i l'ocupació del Japó. Va ser una victòria rotunda...
  I a les batalles, la tripulació del tanc d'Alenka a l'IS-7 es va distingir. El cotxe va funcionar bé i va trencar molts mastodonts japonesos.
  I les noies van disparar amb els dits nus dels peus, i amb força precisió.
  Però aquests són els detalls...
  L'URSS va recuperar el sud de Sakhalin i la carena del Kuril. I així es va assegurar l'autoritat i noves terres...
  Hitler, alguns més van rastrejar la resta del món sota ell. Però l'URSS era constantment una llàstima per a ell. El Führer volia noves conquestes i l'heroisme de la Wehrmacht.
  I el 20 d'abril de 1958 va començar una nova gran guerra amb un atac a Moscou.
  Les noies alemanyes lluiten al cel. Albina i Alvina.
  Enderroquen avions soviètics. Les noies estan gairebé nues, amb un bikini i descalços. Els canons aeris es dirigeixen a l'enemic.
  L'Albina enderroca un cotxe soviètic i xiscla:
  - Al nostre parer és un xoc!
  Alvina també talla el iac soviètic i afegeix:
  Per la glòria del nostre imperi!
  I els guerrers en un moment també van lluitar i lluitar amb l'enemic. I els encanta torturar a la gent.
  Aquí el membre del Komsomol va ser torturat. La noia despullada i nua va ser colpejada amb un fuet. Aleshores, els peus descalços del membre del Komsomol van ser cremats amb una vara encesa. I he de dir que els va agradar.
  Després li van trencar els dits dels peus. I el més elegant de la tortura, calar foc al pit de Venus amb una torxa. I la noia va perdre el coneixement pel xoc del dolor.
  Albina, però, tampoc es va calmar amb això. Va portar la torxa al pit nu de la noia. I el fregim. Aleshores va tallar i es va menjar la carn tendra, exclamant:
  - Que deliciós!
  L'Alvina va fregir l'altre mugró amb una flama i va dir:
  - Sí, és genial!
  I a les noies alemanyes els va agradar molt.
  Però no totes les criatures són així. Aquí Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova lluiten al cel contra els voltors alemanys.
  I demostren la seva habilitat i saviesa.
  Les noies, és clar, lluiten descalces i en bikini. I porta regals de mort a l'enemic.
  I canten per ells mateixos;
  - Glòria al país del comunisme,
  Lenin ens va inspirar a lluitar...
  Cresta trencada coneix el feixisme
  Construïm un món nou!
  Anastasia va disparar a l'enemic, fent servir els seus dits nus, va abatre un avió alemany i va cridar:
  - Pel comunisme vermell!
  Akulina Orlova va colpejar amb destresa l'enemic, fent servir les seves cames nues, el va tallar i va bordar:
  - Per la victòria de l'esperit rus!
  I les noies van grunyir en cor:
  - Per la Pàtria i Stalin!
  Aquesta és una batalla tan dura a tot el front.
  Sens dubte, els alemanys són forts. I es mouen, encara que lentament, amb grans danys.
  Les noies lluiten a la infanteria...
  Noies de Komsomol en calces soles.
  Aquí l'Alenka fa un esclat d'una metralladora, tallant els nazis i eliminant tota una línia de lluitadors.
  Llavors diu:
  - Glòria a Rússia!
  Anyuta també dispara a l'enemic. Ho fa molt bé i clarament. I destruir els nazis. Llavors llança una granada amb els dits nus, trenca el tanc dels nazis i xiscla:
  - Per la santa Rússia!
  AlЈlà també dispara als enemics. Ho fa molt ordenadament. Amb el taló nu, llança un regal de mort, fent-ho magistralment. El pèl-rojo Fritz noqueja i xiscla:
  -Per l'època del comunisme!
  La Maria també dispara a l'enemic. Sega els nazis, cosa que el fa extremadament agressiu i grinyola:
  - Per Rússia, mare nostra!
  I amb els dits nus, tornarà a llançar una granada. El tanc alemany, després d'haver rebut danys, bolca... I el kit de combat està trencat.
  Marusya, aixafant els nazis. I amb els talons nus va llançar un munt de granades, va donar:
  - Per la gran Pàtria!
  Aquestes noies aquí, només lluitadores colossals. Així que tots són exterminats en fila.
  Aquí teniu el combat cinc. I quants feixistes pret. I els guerrers negres participen a l'ofensiva. He de dir que són nois molt lluitadors.
  Però les seves noies russes seguen sense cerimònia.
  Un batalló preciós quan els guerrers estan gairebé nus. I tan adobada, xocolata.
  I al cel es poden veure potents cotxes alemanys Yu-888. Van llançar bombes sobre posicions soviètiques, aixafant l'enemic. I actuen amb molta dedicació.
  Eva, llançant bombes, prement el seu taló nu i rodó sobre el pedal. Llançar regals a les ciutats soviètiques, rugir:
  - El Tercer Reich és invencible!
  Agatha va estar d'acord amb això, llançant regals de destrucció:
  - Ja hem trencat tots els nostres enemics!
  I els nazis ja circulen per Moscou des de diferents bàndols.
  Llavors Oleg i les noies van tornar a entrar a la batalla, ajudant Rússia, o més aviat l'URSS.
  Aleshores se'ls va unir la nena descalza Margarita. També una escriptora adulta es va convertir en una nena d'uns dotze anys a canvi de la immortalitat i compleix una missió.
  Els guerrers del segle XXI van tornar a lluitar amb els nazis del XX.
  Hi ha massa soldats a l'imperi marró feixista. Corren com un riu sense fi.
  Oleg Rybachenko, destruint els nazis amb espases, va rugir tant la infanteria com els tancs:
  - Mai et rendeixis!
  I un disc afilat va volar del peu nu del nen!
  La Margarita, aixafant els oponents, mostrant les dents, va grunyir:
  - Hi ha un lloc per a la gesta al món!
  I agulles verinoses escampades pel peu nu de la noia, colpejant els nazis i els seus avions i tancs.
  La Natasha també va llançar els dits descalços, assassina i va udolar:
  Mai oblidarem i mai perdonarem.
  I les seves espases van passar pels feixistes al molí.
  Zoya, tallant els enemics, va xisclar:
  - Per una nova comanda!
  I noves agulles escampades dels seus peus nus. I el que hi ha a l'ull, el que hi ha a la gola dels soldats i dels avions nazis.
  Sí, estava clar que els guerrers s'emocionaven i s'estaven furiosos.
  L'Agustí, tallant soldats blancs i tancs, va cridar:
  - La nostra voluntat de ferro!
  I un nou regal mortal vola del seu peu nu. I caiguda takni i lluitadors blancs.
  Svetlana talla al moliner, les seves espases són com un llamp.
  Els nazis cauen com garbes.
  La noia llança agulles amb els peus nus i xiscla:
  - Perquè la mare Rússia guanyarà!
  Oleg Rybachenko avança contra els nazis. Nen Terminator tallant tropes marrons.
  I al mateix temps, els dits dels peus de les cames nues del nen llencen agulles amb verí, trenquen troncs i enderroquen avions.
  El nen rugeix:
  - Glòria a la Rússia futura!
  I en moviment talla el cap i el morrió de tothom.
  La Margarita també aixafa els oponents.
  Els seus peus nus s'agiten. Els nazis estan morint en gran nombre. El guerrer crida:
  - Per noves fronteres!
  I llavors la noia agafarà i tallarà...
  La massa de cadàvers de soldats feixistes.
  Però la Natasha està a l'ofensiva. Talla els nazis juntament amb els tancs i canta:
  - Rússia és gran i radiant,
  Sóc una noia molt estranya!
  I els discos volen dels seus peus nus. Qui va veure la gola dels nazis. Sí, aquesta és una noia.
  Zoya està a l'ofensiva. Tallar els soldats marrons amb les dues mans. Escopir fora d'un tub. I llança agulles mortals amb els dits dels peus nus: enderroca tancs i avions.
  I al mateix temps es canta per a si mateix:
  -Oh, mata, anem-hi,
  Oh, el meu preferit anirà!
  L'Augustina, exterminant els nazis i exterminant els soldats marrons, crida:
  - Tot pelut i a la pell d'un animal,
  Es va precipitar a la policia antiavalots amb una porra!
  I amb els seus peus nus, llançarà contra l'enemic, una cosa que matarà un elefant, i més encara un tanc.
  I després grinyol:
  - Llops!
  Svetlana a l'ofensiva. Retalls, retallades als nazis. Amb els peus nus, els llança regals de mort.
  Funciona un molí amb espases.
  Va aixafar molts lluitadors i xiscles:
  - S'acosta una gran victòria!
  I de nou la noia està en un moviment salvatge.
  I els seus peus nus llancen agulles mortals, destruint tancs i avions.
  Oleg Rybachenko va saltar. El nen va girar en una cabriola. Va tallar molts dels nazis en el salt.
  Va llançar les agulles amb els dits nus i va gorgotejar:
  - Sigues famós pel meu preciós coratge!
  I de nou el nen està en batalla.
  Margarita passa a l'ofensiva. Destrueix tots els enemics seguits. Les seves espases són més dures que les aspes de molí de vent. I els peus nus estan llançant regals de la mort, tancs i avions cremen.
  La noia està a l'ofensiva. Extermina els guerrers marrons sense cerimònia.
  I salta de tant en tant, i gira!
  I els regals de l'aniquilació volen d'ella.
  I els mateixos nazis cauen morts. I munts sencers de cadàvers s'amunteguen.
  La Margarita xiscla:
  - Sóc un vaquer americà!
  I de nou els seus peus nus van llançar l'agulla.
  I després una dotzena d'agulles més!
  La Natasha a l'ofensiva també és molt xula.
  I llança amb els peus descalços, i escupe des d'una palla.
  I crida a tot cor:
  - Sóc una mort brillant! Tot el que has de fer és morir!
  I de nou bellesa en moviment.
  Zoya asalta un bloqueig de cadàvers nazis. I els bumerangs de destrucció també volen dels seus peus nus.
  I els guerrers marrons segueixen caient i caient.
  La Zoya crida:
  - Noia descalça, guanyaràs!
  I una dotzena d'agulles volen del taló nu de la noia. Que directament a la gola dels nazis cavar.
  Cauen morts.
  O millor dit, completament mort.
  Agustí a l'ofensiva. Aixafa les tropes marrons. Les seves espases es porten a dues mans. I és una gran guerrera.
  Un tornado escombra les tropes feixistes.
  La noia amb els cabells vermells rugeix:
  - El futur està amagat! Però serà victoriós!
  I a l'ofensiva, una bellesa amb els cabells ardents.
  Agustí rugeix en èxtasi salvatge:
  - Els déus de la guerra ho esquinçaran tot!
  I el guerrer a l'ofensiva.
  I els seus peus descalços llancen moltes agulles esmolades i verinoses.
  Svetlana a la batalla I tan brillant i lluitant. Les seves cames nues llancen tantes coses mortals. No un home, sinó la mort amb els cabells ros.
  Però si es trenca, no ho pots aturar.
  Svetlana canta:
  - La vida no serà mel,
  Aquell salt en un ball rodó!
  Que el somni es faci realitat -
  La bellesa converteix un home en un esclau!
  I en el moviment de la noia descalça cada cop hi ha més ràbia.
  Oleg a l'ofensiva ho està accelerant tot. El nen colpeja els nazis.
  Els seus peus descalços llancen agulles afilades: trenquen tancs i avions.
  El jove guerrer xiscla:
  - L'imperi boig destrossarà tothom!
  I de nou el nen està en moviment.
  La Margarita és una noia tempestuosa en la seva activitat. I colpeja els enemics.
  Aquí va llançar amb la cama nua, un pèsol amb explosius. Ella explotarà, i de seguida es llançaran cent nazis i deu tancs.
  La noia crida:
  - La victòria ens arribarà igualment!
  I dirigirà el molí amb espases: els barrils dels tancs volen en diferents direccions.
  La Natasha va accelerar els seus moviments. La noia talla els guerrers marrons. I mentre cridava:
  - La victòria espera a l'imperi de Rússia.
  I exterminem els nazis a un ritme accelerat.
  La Natasha és una noia terminadora.
  No pensa aturar-se i reduir la velocitat, i tancs i avions es perden.
  Zoya està a l'ofensiva. Les seves espases semblen tallar carn i amanida de metall. La noia crida amb tot plegat:
  - La nostra salvació està en vigor!
  I els dits nus també llancen aquestes agulles.
  I una massa de gent amb la gola trencada, estirada entre munts de cadàvers, així com tancs trencats i avions abatuts.
  Augustine és una noia boja. I aixafa a tothom com si fos un robot d'hiperplasma.
  Ja no ha destrossat cent nazis. Però tot agafa el ritme. I el guerrer encara rugeix.
  - Sóc invencible! El més cool del món!
  I de nou, la bellesa en l'atac.
  I dels seus dits nus, un pèsol vola. I tres-cents nazis i una dotzena de tancs van ser destrossats per una poderosa explosió.
  Agustí cantava:
  - No gosaràs apoderar-te de la nostra terra!
  Svetlana també està a l'ofensiva. I no dóna ni un gram de respir. Noia Salvatge Terminator.
  I talla els enemics i extermina els nazis. I la massa de lluitadors marrons ja ha caigut a la rasa i per les carreteres.
  Els sis estaven furiosos. Va fer una lluita salvatge.
  Oleg Rybachenko torna a l'acció. I avança, onejant les dues espases. I el noi del terminador dirigeix el molí. Els nazis morts cauen.
  Massa de cadàvers. Muntanyes senceres de cossos sagnants.
  Al nen escriptor li recorda una estratègia salvatge. On també es barrejaven cavalls i gent.
  Oleg Rybachenko xiscla:
  - Ai de la ment!
  I hi haurà molts diners!
  I el noi del terminador en el nou moviment. I els seus peus nus agafaran alguna cosa i la llençaran.
  El nen geni va rugir:
  - Classe magistral i firma "Adidas"!
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el nombre més gran dels més grans va matar els combatents marrons.
  La Margarita també està en la lluita. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat.
  La noia va grunyir:
  - Sóc encara més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs i fins i tot avions.
  I la Natasha té autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han interromput.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  La Natasha crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya està en moviment i ha tallat molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana en moviment Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Oleg Rybachenko salta i salta.
  Un nen descalç emet un munt d'agulles, enderroca els tancs i canta:
  - Anem de campament, obre un gran compte!
  El jove guerrer està en el seu millor moment.
  És bastant vell, però sembla un nen. Només molt fort i musculós.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - Que el joc no sigui segons les regles - trencarem la fraera!
  I una altra vegada, les agulles mortals i aclaparadores van volar dels seus peus nus.
  Margarita va cantar amb alegria:
  - Res és impossible! Crec que la llibertat sortirà!
  La noia va tornar a llançar una cascada letal d'agulles contra els nazis i els seus tancs, va continuar:
  - La foscor desapareixerà! Que floreixin les roses!
  I tan bon punt la guerrera llança un pèsol amb els dits nus dels peus, un miler de nazis de seguida van volar a l'aire. Sí, l'exèrcit de l'imperi marró i infernal es fon davant dels nostres ulls.
  Natasha en batalla. Salta com una cobra. Explota els enemics. I tants nazis moren i cauen avions.
  La seva nena i les seves espases, i els grans sobre el carbó, i les llances. I agulles.
  Al mateix temps, també rugeix:
  - Crec que arribarà la victòria!
  I la glòria dels russos trobarà!
  Els dits dels peus nus llencen noves agulles, donant cops als oponents.
  Zoya en un moviment salvatge. Ataca als nazis. Els trenca en trossos petits.
  La dona guerrera llança agulles amb els dits nus. Trenca els oponents i com rugir:
  La nostra victòria completa està a l'abast!
  I fa un molí salvatge amb espases, escombrant tancs. Aquesta és realment una noia com una noia!
  Però la cobra d'Agustí va passar a l'ofensiva. Aquesta dona és un malson per a tots els malsons.
  I si el talla, vol dir que el tallarà.
  Després d'això, la pèl-roja agafarà i cantarà:
  - Obriré totes les calaveres! Sóc un gran somni!
  I ara les seves espases estan en acció i tallen carn i metall.
  Svetlana també passa a l'ofensiva. Aquesta noia no té frens. Tan bon punt es tallen, la massa de cadàvers s'escampa i cauen avions i tancs.
  La rossa terminadora rugeix:
  - Que bé que serà! Què bé que serà, ho sé!
  I ara un pèsol assassí vola d'ella.
  Oleg de nou un centenar dels nazis, portant un meteor, tallat. I agafarà una bomba i la llançarà.
  Petita mida, però mortal...
  Com trencar en trossos petits.
  El noi del terminador va udolar:
  - Joventut tempestuosa de màquines terribles!
  La Margarita ho tornarà a fer a la batalla.
  I va reduir molts lluitadors marrons. I retalla grans llacunes.
  La noia crida:
  - La lambada és el nostre ball a la sorra!
  I colpejar amb renovat vigor.
  La Natasha a l'ofensiva està encara més furiosa. Així batre els nazis. No els va molt bé resistir-se a aquestes noies.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Córrer al lloc és un reconciliador comú!
  I la noia guerrera va irrompre contra els oponents amb una cascada de cops.
  I llançarà discos amb els peus nus.
  Aquí va dirigir el molí. La massa de caps de l'exèrcit marró va recular i els tancs cremaven.
  És una bellesa lluitadora. Venceu-vos a una armada tan groga.
  La Zoya està en moviment, aixafant tothom sense excepció. I les seves espases són com les tisores de la mort.
  La noia és senzillament encantadora. I els seus peus nus llancen agulles molt verinoses.
  Derrota als oponents. Es foren la gola i fan taüts, fan explotar tancs i avions.
  La Zoya la va agafar i va xisclar:
  - Si no hi ha aigua a l'aixeta...
  La Natasha va cridar amb alegria:
  Així que és culpa teva!
  I amb els dits nus llança una cosa que mata a fons. Aquesta és realment una noia de noies.
  I de les seves cames nues, com volarà la fulla. I colpejarà molts combatents, tallant torres dels tancs.
  Agustí en moviment. Ràpid i únic en la seva bellesa.
  Quin cabell brillant té. Com una pancarta proletària que ondea. Aquesta noia és una autèntica guineu.
  I talla els oponents, com si hagués nascut amb espases a les mans.
  Pelirroja, maleït bastardo!
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - Hi haurà un cap de bou - els lluitadors no es tornaran bojos!
  I aquí va tornar a aixafar molts lluitadors.
  Oleg Rybachenko va murmurar:
  - Què necessites! Aquí està la noia!
  La Margarita, llançant una daga amb el peu nu, trencant la torreta del tanc, va confirmar:
  - Noia gran i maca!
  Agustí va estar d'acord amb això:
  - Sóc un guerrer que mossegarà a qualsevol!
  I de nou, amb els dits nus, en llançarà un assassí.
  Svetlana a la batalla no és inferior als oponents. No una noia, però per acabar amb una bruixa així en flames.
  I crida:
  - Quin cel més blau!
  Augustine, alliberant una fulla amb el peu descalç, tallant la torreta del tanc, va confirmar:
  - No som partidaris del robatori!
  Svetlana, tallant enemics i derrocant avions, va xiular:
  - Un ximple no necessita un ganivet....
  La Zoya va xisclar, llançant agulles amb les cames nues i bronzejades:
  - Li mentiràs des de tres caixes!
  Natasha, eliminant els nazis, va afegir:
  - I fes amb ell per un cèntim!
  I els guerrers agafaran i saltaran. Són tan sagnants i genials. En general, tenen molta ilЈlusió.
  Oleg Rybachenko té un aspecte molt elegant a la batalla.
  La Margarita va cantar:
  - El cop és fort, i el noi té interès...
  El noi geni va llançar amb el peu el que semblava una hèlix d'helicòpter. Va tallar un parell de centenars de caps als nazis i als tancs, va dir:
  - Molt esportiu!
  I tots dos: un nen i una noia en plena calada.
  Oleg, tallant els soldats marrons, va gorgotejar:
  - I hi haurà una gran victòria per a nosaltres!
  Margarita va xiular en resposta:
  -Matem a tothom - amb els peus descalços!
  La noia és realment una terminadora tan activa.
  Natasha va cantar a l'ofensiva:
  -Guerra santa!
  I el guerrer va llançar un bumerang de disc afilat. Va volar en arc, va tallar molts nazis i torres de tancs.
  Zoya va afegir, continuant amb l'extermini:
  - Serà la nostra victòria!
  I noves agulles van volar dels seus peus nus. I van colpejar molts caces i avions.
  La noia rossa va dir:
  - escac i mat l'oponent!
  I va mostrar la seva llengua.
  L'Agustí, agitant les cames i llançant esvàstiques de vores afilades, va gorgotejar:
  - Bandera imperial endavant!
  Svetlana va confirmar fàcilment:
  - Glòria als herois caiguts!
  I les noies cridaven a l'uníson, aixafant els nazis:
  - Ningú ens aturarà!
  I ara un disc vola dels peus descalços dels guerrers. Es trenca la carn i s'estan enderrocant les torres dels tancs.
  I torna a udolar:
  - Ningú ens pot derrotar!
  Natasha va volar a l'aire. Va destrossar els oponents i els voltors alats i va emetre:
  - Som llobes, fregiu l'enemic!
  I dels seus dits nus, sortirà volant un disc molt mortal.
  La noia fins i tot es retorça d'èxtasi.
  I aleshores murmura:
  - Als nostres talons els encanta el foc!
  Sí, les noies són molt sexy.
  Oleg Rybachenko va gorgotejar:
  - Oh, aviat, dóna seguretat!
  I va fer l'ullet als guerrers. Riuen i mostren les dents com a resposta.
  Natasha va tallar els nazis i va cridar:
  - Al nostre món no hi ha alegria, sense lluita!
  El nen va respondre:
  "De vegades lluitar tampoc no és divertit!"
  Natasha va estar d'acord:
  - Si no hi ha força, llavors sí...
  Però els guerrers sempre estem sans!
  La noia va llançar agulles a l'enemic amb els dits nus, va fer volar una massa de tancs i va cantar:
  - El soldat sempre està sa,
  I a punt per a l'acció!
  Després d'això, Natasha va tornar a destruir els enemics, demolint les torres dels tancs.
  La Zoya és una nena molt ràpida. Aquí va llançar un barril sencer als nazis. I va arrencar un parell de milers d'una explosió.
  Llavors va cridar:
  - No us atureu, els nostres talons brillen!
  I una noia amb puntes de combat!
  Agustí a la batalla tampoc és feble. Així batre els nazis. Com si fos d'un grapat de cadenes.
  I tallant els oponents - canta:
  - Compte, serà útil
  A la tardor hi haurà un pastís!
  El diable pèl-roig llaura realment a la batalla com un diable en una tabaquera.
  I aquí és com lluita la Svetlana. I els nazis ho aconsegueixen d'ella.
  I si pega, colpejarà.
  D'ell, surten esquitxades sagnants.
  Svetlana es va adonar amb duresa quan esquitxades de metall van volar del seu peu nu, que van fondre els cranis i les torres dels tancs:
  - Glòria a Rússia, fins i tot glòria!
  Els tancs corren cap endavant...
  Divisions en samarretes vermelles -
  Salutacions russos!
  Aquí les noies van agafar els nazis. Així que es tallen i es trituren. No guerrers, sinó panteres realment que han trencat la cadena.
  Oleg està en batalla i ataca els nazis. Els colpeja sense pietat, talla els tancs i xiscla:
  Som com toros!
  La Margarita, aixafant l'exèrcit marró i tallant els tancs, va agafar:
  Som com toros!
  La Natasha la va agafar i va udolar, destruint els caces marrons juntament amb els tancs:
  - La mentida està fora de les mans!
  La Zoya va destrossar els nazis i va cridar:
  - No, no de les mans!
  I ell també agafarà i alliberarà un asterisc amb el peu descalç i acabarà amb molts feixistes.
  La Natasha la va agafar i va xisclar:
  - La nostra televisió està encesa!
  I un munt d'agulles assassí vola de la seva cama nua.
  Zoya, també destruint els nazis i els seus tancs, va xisclar:
  - La nostra amistat és un monòlit!
  I de nou un llançament tal que els cercles es difuminen en totes direccions. Aquesta és una noia: l'extermini pur dels oponents.
  La noia amb els dits nus agafarà i llançarà tres bumerangs. I els cadàvers d'això es van fer encara més.
  Després d'això, la bellesa donarà:
  - No donarem pietat a l'enemic! Hi haurà un cadàver!
  I de nou la cosa mortal vola des del taló nu.
  Agustí també va remarcar amb força lògica:
  - Només no un cadàver, sinó molts!
  Després d'això, la noia el va agafar i va caminar descalç pels bassals ensanglantats. I va matar molts dels nazis.
  I com rugeix:
  - Assassinat en massa!
  I ara es colpejarà el cap amb el general nazi. Trencar-li el crani i donar:
  - Banzai! aniràs al cel!
  Svetlana està molt furiosa a l'ofensiva, sobretot en derrocar els tancs, xinyola:
  - No us salvareu!
  I una dotzena d'agulles surten dels seus dits nus. Mentre trenca tots, els avions s'enfonsen. I fins i tot el guerrer intenta destrossar i matar.
  Oleg Rybachenko xiscla:
  - Martell gloriós!
  I el nen també llança amb el peu descalç una estrella tan fresca en forma d'esvàstica. Híbrid complex.
  I la massa dels nazis es va esfondrar.
  Oleg va rugir:
  - Banzai!
  I el nen torna a patir un atac salvatge. No, només bull de poder i els volcans gorgotegen!
  Margaret en moviment. Esquinçarà la panxa de tothom.
  Una noia amb el peu llançarà cinquanta agulles alhora. I la massa va ser assassinada per tota mena d'enemics, noquejat tant tancs com avions.
  Margarita va cantar en termes d'alegria:
  - Un dos! El dol no és un problema!
  No t'has de desanimar mai!
  Mantingueu el nas i la cua més alts amb una pipa.
  Sapigueu que un amic de veritat sempre està amb vosaltres!
  Aquesta és una empresa tan agressiva. La noia bateja i crida:
  "El President del Drac es convertirà en un cadàver!"
  Natasha a la batalla és només una mena de terminador. I rugint va gorgotejar:
  - Banzai! Aconsegueix-ho ràpid!
  I una granada va volar del seu peu nu. I els nazis són com els claus. I destrossarà molts mastodonts i màquines alades i infernals.
  Aquí està el guerrer! A tots els guerrers: un guerrer!
  Zoya també està a l'ofensiva. Una gossa tan furiosa.
  I ella el va agafar i va gorgotejar:
  - El nostre pare és el mateix Déu Blanc!
  I talla un molí triple als nazis!
  I Agustí va contestar:
  - I el meu Déu és negre!
  De fet, la pèl-roja és l'encarnació mateixa de l'engany i la mesquinesa. Per als enemics, és clar. I per als amics, és una estimada.
  I com amb els dits nus agafarà i tirarà. I molts munts de guerrers de l'imperi marró, així com els seus tancs i avions.
  La pèl-roja va cridar:
  - Rússia i el Déu negre estan darrere nostre!
  Un guerrer amb un potencial de combat molt alt. No, sota això és millor no ficar-se. A mesura que les torres dels tancs s'arrenquen i les ales dels avions feixistes.
  Agustí va xiular:
  - Aixafarem tots els traïdors en pols!
  I fer l'ullet als seus companys. Sí, aquesta noia ardent no és precisament una cosa que pugui donar pau. A menys que la pau sigui mortal!
  Svetlana, aixafant els enemics, va emetre:
  - Et farem cua!
  Agustí va confirmar:
  -Matarem a tothom!
  I des dels seus peus nus torna a volar el regal de l'aniquilació total! I tants tancs i avions van explotar en petites fitxes alhora.
  Oleg va cantar en resposta:
  - Hi haurà un banzai complet!
  Agustí, destrossant els nazis amb les seves mans nues, tallant-los amb espases i llançant agulles amb els seus dits nus, destruint tancs i avions alhora, va dir:
  - En breu! En breu!
  La Natasha, destruint els guerrers marrons, va xisclar:
  - En resum - banzai!
  I tallem els oponents amb una amargor salvatge.
  Oleg Rybachenko, eliminant els oponents, va emetre:
  - Aquest gambit no és xinès,
  I el debut, creieu-me, és tailandès!
  I de nou, un disc afilat i tallant metalls va volar del peu nu del nen. Va tallar tant les torretes dels tancs com les cues de l'avió.
  Margarita, tallant els guerrers de l'imperi marró i l'armadura dels tancs, va cantar:
  - I a qui trobarem a la batalla,
  I a qui trobarem a la batalla...
  No fem broma amb això...
  Destrossem-ho!
  Destrossem-ho!
  Van fer una bona feina llavors amb els nazis... I la Rússia soviètica va derrotar l'imperi marró durant l'assalt de Moscou.
  La guerra encara no havia acabat, però l'URSS ja tenia l'oportunitat de derrotar els mateixos nazis. Així que els sis van haver d'interrompre de nou l'execució de la seva súper i genial missió.
  
  UNA URSS ENTRE LLOPS
  L'interrupció es va produir a causa d'una erupció solar, com a conseqüència de la qual, el 22 de juny de 1941, els Estats Units, Gran Bretanya i les seves colònies es van apagar. Al principi, això no va afectar especialment el curs de la guerra. Els alemanys van avançar de la mateixa manera que en la història real. El Führer també va girar cap al sud, i el Japó va prendre una posició d'espera i de veure... I de nou, un hivern gelat va salvar l'Exèrcit Roig de la derrota completa i li va permetre fer una contraofensiva prop de Moscou. I el Japó, per la seva banda, es va apoderar d'aquelles possessions a l'oceà Pacífic que abans pertanyien a Gran Bretanya i als Estats Units, i a les quals ara no podien entrar forces addicionals.
  Al front oriental a la primavera i principis d'estiu, els alemanys van guanyar una sèrie de victòries i van tornar a llançar una ofensiva contra Stalingrad. Tanmateix, aquí va començar la divergència de la realitat. L'absència d'un segon front va permetre als alemanys transferir més tropes d'Europa, i de Líbia, deixant-hi només guarnicions italianes.
  I l'ofensiva va començar no només a Stalingrad, sinó també a Tikhvin. I ara eren comandats per Rommel, a qui el Führer apreciava molt per la derrota dels britànics a Líbia i la captura de Tolbuk.
  Els primers tancs Tiger també van participar en les batalles. Rommel va llançar una ofensiva a la nit i va aconseguir agafar per sorpresa les tropes soviètiques. La situació es va agreujar pel fet que els alemanys tenien un avantatge en l'aviació, per la qual cosa no van malgastar les seves forces en lluitar contra els aliats.
  El pilot Marsella va anar guanyant comptes ràpidament al front oriental. El juny de 1942 va superar el nombre d'avions abatuts en cent cinquanta i va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Però això només va ser el començament d'una carrera.
  Al cel, de fet, era més difícil per a l'Exèrcit Roig. I els alemanys van poder prendre Tikhvin, i després diverses ciutats més i tallar Leningrad amb un doble anell, bloquejant aquesta ciutat de nou.
  El comandament soviètic va intentar avançar cap a Leningrad i avançar pel centre. Però no hi havia prou força per aconseguir l'èxit en aquestes àrees.
  L'únic consol va ser que els nazis estaven empantanats a Stalingrad, cosa que els va donar l'oportunitat de recollir noves reserves.
  Però Leningrad va romandre bloquejat. Fins ara, Turquia i Japó no han entrat a la guerra, i l'URSS va tenir l'oportunitat de canviar el rumb de les batalles. El novembre de 1942, les tropes soviètiques van llançar una ofensiva prop de Rzhev i Stalingrad.
  Sota Rzhev, l'èxit no es va aconseguir. Però prop de Stalingrad, l'anell estava tancat. Però com va resultar amb el temps. El Tercer Reich tenia moltes més reserves, i Rommel va llançar una ofensiva cap a Stalingrad des del nord, i Mainstein des del sud.
  La situació es va agreujar per l'entrada inesperada del Japó a la guerra. El samurai, tot i estar limitat per la batalla a la Xina, va atacar Vladivostok.
  Probablement Hirohito temia que el Tercer Reich perdés i entrés a la guerra.
  A més, el Japó tenia prou recursos i infanteria per a ofensives a gran escala.
  L'Exèrcit Roig va ser aturat i Rommel va aconseguir trencar des del nord fins a Stalingrad. Mainstein va ser aturat temporalment, però després d'haver rebut reforços i suport addicionals de Paulus, es va connectar amb les tropes ja desbloquejades.
  Així, va sorgir un altre anell, en el qual es van trobar les tropes soviètiques.
  Després de batalles tossudes, la majoria d'ells van ser destruïts i capturats. Després d'això, els alemanys van completar la captura de Stalingrad. I el març de 1943, Turquia també va entrar en guerra. La situació es va complicar encara més. En l'aire, els alemanys van mantenir la superioritat. Marsella va superar el nombre de tres-cents avions abatuts i es va convertir en el primer alemany a rebre una segona Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure, espases i diamants.
  Al maig, els alemanys van llançar una nova ofensiva, utilitzant massivament nous tancs: "Tiger", "Panther" i "Lion". I van avançar amb èxit, tot i que l'Exèrcit Roig va agafar una poderosa defensa. Però les forces ja eren desiguals, ja que les tropes soviètiques van lluitar en tres fronts alhora: contra el Tercer Reich, els seus satèlЈlits, el Japó i les seves colònies i Turquia. La situació es va agreujar per la guerra total declarada pels nazis, que va provocar un augment de la producció d'armes diverses vegades en absència de bombardeigs per part dels aliats. Així que les possibilitats de l'URSS van disminuir ràpidament!
  És cert que els Fritz van avançar lentament, ja que davant d'ells hi havia una defensa en profunditat. I les tropes soviètiques, amb experiència, van lluitar amb molta valentia. Però encara van perdre.
  No obstant això, van lluitar amb gran valentia, i alguns guerrers van mostrar la classe més alta. Aquí, per exemple, la tripulació del tanc d'Elizabeth en el T-34-76 més normal lluita contra els nazis.
  I els alemanys s'estan avançant lentament cap a les tropes soviètiques, alineats en una falca o un porc. Davant hi ha el tanc "Lev" més pesat i millor protegit. S'assembla a la Pantera, només que molt més gran i pesa noranta tones. El blindatge frontal del casc és de 150 mm i inclinat com el T-34, i els costats són de 82 mm amb pendents. El front de la torre està generalment molt ben protegit: 240 mm amb pendents, i els laterals també són més febles que els 82 mm, com el casc. I un canó potent de 105 mm amb una gran longitud de canó de 70 EL. Aquest és un tanc capaç de colpejar des de la distància.
  Elizabeth mou la caixa de canvis cap a dalt amb el peu nu.
  I el trenta-quatre agafa velocitat. És inútil disparar al "Lleó" des de la distància i cal apropar-se. Una poderosa màquina alemanya envia un projectil de força letal. Ell passa corrent. Les noies del tanc riuen alegrement i mouen els peus nus.
  Fa calor al nord del Caucas a finals de maig, i les belleses en bikini es diverteixen molt.
  Elena assenyala amb un xiulet:
  - Ara el feixista es posarà gran a les banyes!
  Ekaterina, sacsejant la cama nua i bronzejada, està d'acord:
  - Sens dubte el peguem!
  La T-34-76 continua accelerant, però la velocitat fora de la carretera és limitada. El "Lleó" amb prou feines s'arrossegueix, i els més àgils "Panteres" i "Tigres" disminueixen la velocitat per no tirar endavant.
  Però aquestes màquines són perilloses, sobretot la Pantera, capaç de disparar quinze carretes per minut. D'això podeu esperar una sorpresa.
  Eufrasia, pressionant el seu taló nu sobre el gas, xiscla:
  - Lluitem de maneres virtuoses!
  La pistola del tanc "Lleó" té un inconvenient important, només dispara cinc rondes per minut. En general, no és el model més reeixit. La perforació de l'armadura és excessiva i no cal colpejar des de massa distància. "Tigres" i "Panteres" trenquen des de dos quilòmetres, des d'una distància més gran és gairebé impossible entrar en un mòbil i petit de trenta-quatre. Llavors, va valdre la pena equipar el Lleó amb una pistola tan potent? Altres tancs soviètics són encara més lleugers, excepte el KV-1S, però aquest tanc tampoc té avantatges en defensa i el rendiment de conducció només és pitjor.
  Elizabeth fa girar el seu cos i crida:
  - Inspiro amb el pit, l'aire és una onada ampla,
  Brilla intensament, la catifa estrella és infinita...
  Els sentiments juguen, les noies descalces estan vives,
  Juga al cel, vull volar al sol per sempre!
  No és fàcil trencar el tanc Lev, fins i tot pel costat. Els costats de la torreta, com els de la Pantera, són inclinats, i la part superior dels costats del casc també. En aquests dipòsits ja s'ha adoptat la forma típica de "gat", donant una millor protecció per pendents. No com el "Tigre", gairebé quadrat. Però el "Tigre" es va desenvolupar abans de la guerra i semblava un uniforme KV. Però el "Tiger" -2, un desenvolupament posterior, també té la forma de "gat", i aviat aquest tanc entrarà en sèrie. "Lleó" per entrar al tauler també és gairebé impossible. Només la part inferior del casc no té un pendent de blindatge, però està coberta per rodets. És a dir, cal trencar a prop i posar-se exactament entre les pistes.
  Així que les noies tenen una tasca difícil. A més, els trenta-quatre en moviment tremolen tant que és gairebé impossible disparar amb precisió.
  Elizabeth va preguntar als seus amics:
  Podem vèncer l'enemic?
  Elena va respondre amb confiança:
  - Quan les noies no tenen sabates, adquireixen tal sensibilitat amb els peus nus que de ben segur colpejaran l'enemic.
  Elizabeth va estar d'acord amb això:
  - Sí, els talons nus de les noies són garantia de victòria!
  I ara, evitant la derrota, els trenta-quatre rellisquen al tauler. El més important aquí és evitar les pistoles Panther i Tiger. Són ràpids i precisos. I tampoc podeu trencar aquests tancs al front.
  L'Elena dispara a l'alemany amb els dits nus. Però passar la pista en moviment és gairebé impossible. Però la pista de gel de l'enemic està trencada i el "Lleó" s'atura.
  Trenta-quatre passes per davant seu de nou. I envia un projectil mortal a la part inferior del costat.
  Catherine nota:
  - El nostre canó està obsolet - "Lleó" realment no es pot agafar!
  Però com a molesta, Elena va colpejar la part lateral de l'enemic, i el "Lleó" es va incendiar.
  Les noies no estan disminuint la velocitat, una altra vegada vara cap endavant. Ara tenen un objectiu més feble: "Pantera". N'hi ha prou de colpejar-la al costat.
  Elizabeth nota:
  - Gat pràctic!
  Catherine va dir rient:
  - Però amb prou feines s'arrossega per no sortir de la portada del "Lleó".
  I l'Elena va disparar des de lluny a la Pantera, que va resultar que estava molt al costat i va obrir el seu costat. Té un prim - 40 milЈlímetres, i no importa que estigui inclinat.
  El tanc alemany explota amb un cop. Sí, les belleses estaven molt fotudes.
  Estan amb la seva gràcia captivadora de belleses marcials.
  Però els obusos xiulen mentre passen, gairebé tocant l'armadura.
  Trenta-quatre és molt perillós, i s'assembla a una persona que salta entre degoteig.
  Elizabeth va tornar a disparar amb el peu descalç i va cantar:
  - Ho puc fer tot, colpejarem la Wehrmacht amb rendició!
  Per descomptat, amb aquestes noies, el mateix diable no és terrible. Encara que l'ofensiva nazi és agressiva, i tenen molts tancs...
  Les forces són desiguals. Tot i que el nombre de cotxes és aproximadament igual, els alemanys són més pesats. Molts tancs soviètics són lleugers i no estan preparats per combatre els monstres nazis.
  Però la tripulació d'Elizabeth fa meravelles i dispara una altra "Pantera" sobre la marxa.
  Els membres del Komsomol estan lluitant amb armes. Tiren amb precisió. Corren, parpellejant descalços, talons rodons. I colpeja l'enemic directament a l'objectiu.
  Alenka mana amb passió:
  - No us rendeu noies!
  I ara el canó escupi un projectil, exactament al T-4, perforant aquest tanc. Però aquí, és clar, "Lleó", no és tan fàcil de prendre. I aquí ho has de provar.
  Anyuta assenyala el cotxe amb l'ajuda dels seus dits nus i dispara exactament de punta a punta, dient:
  - Glòria al comunisme!
  Alla també dispara amb molta precisió i afegeix:
  - Glòria a l'heroisme!
  No pots dir res sobre les noies lluitadores aquí: la classe més alta i l'acrobàcia!
  Maria, introduint el projectil a la pistola, va cantar:
  - Cada cop més alt i més alt
  Busca el vol dels nostres ocells...
  I respira en cada hèlix,
  La tranquilЈlitat de les nostres fronteres!
  Marusya va afegir, disparant contra el Fritz:
  - Definitivament ho és...
  L'heroisme massiu dels russos i no només del poble rus es va manifestar en tot...
  Els sons mesurats i apagats del cucut, com un rellotge que sona, van escombrar les trinxeres. Arbres rars, amb una densa copa verda en ràfegues de vent, com els pioners en una salutació, saluden els soldats cansats. Per a alguns, això fins i tot podria semblar una mena d'advertència: diuen, aniràs a l'altre món!
  El batalló sota el comandament de Vladimir Mikhailovsky, brutalment maltractat en batalles anteriors, especialment a la derrota de maig, ara s'omple de pressa amb nous reclutes, preparant-se per cobrir una de les zones més perilloses. A tres quilòmetres a l'est, les aigües del Don corren al llarg de les flames de la guerra.
  La majoria de les canyes estaven carbonitzades per bombes incendiàries, l'aigua es va tornar negra pel sutge. Com grans llumins en lamentable desgràcia, les piles del pont enderrocades per l'ona explosiva estan soles, actuant com a suport.
  En vaixells, els pioners locals transporten els regals dels camps, així com caixes de municions per als herois soldats soviètics, disposats a participar en un combat mortal amb les hordes nazis enfurismades.
  Així, quatre d'ells van arrossegar una caixa llarga fins a un arbust cobert de baies de llop. Allà, un canó antitanc curosament camuflat s'amagava com un mohawk en una emboscada. Tres soldats i l'artillera d'ulls brillants Alesya estan operant a l'arma. Una noia, molt esvelta, però té les mans nervioses per un treball esgotador. També està intentant, juntament amb els nois, preparar una trampa per si un tanc o "vehicle blindat" del ramat nazi intenti saltar el turó natural.
  Els soldats, en la seva majoria, encara són completament imberbes i no se'ls dispara, joves que han completat un curs reduït per a un recluta: un mes i mig, a més, per descomptat, una formació prèvia al reclutament ben establerta a l'URSS. .
  Alguns guerrers ja tenen experiència. Es diferencien dels animals joves per les truges, la nitidesa dels moviments, alguns es rebobinan. En particular, el tuerto Ivan, que semblava un autèntic pirata, es va deixar anar la barba. El títol d'alférez, i ja un parell d'ordres rebudes en diverses batalles, o més aviat la primera prop de Moscou. Quan, semblava, van fer l'impossible: van aturar el Fritz, i fins i tot van conduir els adversaris un parell de centenars de quilòmetres, com batedors de gossos.
  Quants equipaments abandonats tenien el Fritz. Potser no tant, i sovint hi havia tancs, però vehicles blindats de transport de personal amb canons i metralladores que van turmentar tan dolorosament la infanteria soviètica a l'estiu i la tardor de 1941, almenys un centau per dotzena!
  Però quan la gelada va superar els trenta graus, tots aquests monstres teutons van perdre la seva capacitat de moure's simplement... La gasolina es va congelar i el greix es va congelar.
  Malauradament, no van aconseguir acabar amb els nazis fins al final. En part per culpa del comandament, que va demanar grans forces per assaltar les ciutats on s'agrupaven les unitats alemanyes. Sí, i el desgel ha arribat, sigui malament...
  A la primavera, Ivan també va guanyar una segona ordre: va tenir la sort de matar un general i diversos oficials a causa d'una emboscada. Tanmateix, la batalla només va tenir èxit parcial. Durant la persecució, un fragment perdut va colpejar Ivan Krasnov a la cara, privant-lo dels seus ulls. Per desgràcia, aquesta és una guerra, no una pelЈlícula infantil, on el personatge principal trilla a tothom, i fins i tot un centenar de metralladores no el poden colpejar.
  I ara han de fer un treball dur físicament: cavar trinxeres, celЈles i trampes de fossa.
  Els pioners els ajuden, mentre els camps estan tranquils i els mateixos nois i noies han demanat que ajudin els seus germans grans. Fins i tot treballen amb massa zel, intentant fer més, sense calcular la força. Així va ser com les venes es van inflar i van sortir a les mans bronzejades i calloses i als peus nus i contusionats dels nens. Al mateix temps, encara aconsegueixen cantar;
  Som els pioners dels fills del comunisme -
  Un foc, una tenda de campanya i una corneta que sona!
  Invasió del maleït feixisme -
  Qui espera una derrota furiosa!
  
  Què hem perdut en aquestes batalles?
  I després en batalles amb l'enemic adquirit?
  Abans érem només nens del món...
  I ara els guerrers de la terra natal!
  
  Però Hitler va fer un pas cap a la nostra capital,
  Bombes llançades sense comptar la cascada!
  I per a mi la Pàtria és encara més bella que el cel...
  Ara ha arribat la sagnant posta de sol!
  
  Respondrem a l'agressió amb duresa -
  Encara que ells mateixos són alts, sí, ai, són petits!
  Però l'espasa a les mans d'un adolescent fràgil...
  Més fort que les legions de Satanàs!
  
  Deixeu que els tancs s'afrontin allau rere allau,
  I dividim el rifle en tres!
  Deixeu que la policia apunti malament a l'esquena,
  Però el Déu Sant els castigarà ferotgement!
  
  Què vam decidir? fer la feina de pau
  I per això, ai, vaig haver de disparar!
  La calma ja fa fàstic.
  També hi ha violència!
  
  Amb la noia correm junts descalços -
  Tot i que va nevar, una neu crema com el carbó!
  Però no tinguis por, coneix els nens...
  El feixista serà conduït amb valentia al taüt per una bala!
  
  Aquí van posar la vil companyia de Fritz,
  I la resta de covards estan fugint!
  Aixafem la infanteria com una dalla en la batalla -
  No som un obstacle per als estius joves!
  
  Assoliment de la victòria, serà al maig,
  Ara la tempesta de neu és espinosa i neu dura!
  El nen està descalç, la seva germana està descalça,
  Amb draps, els nens van conèixer el màxim esplendor!
  
  D'on provenen aquestes forces?
  Suport el dolor i el fred, aquesta necessitat!
  Quan un amic va mesurar el fons de la tomba,
  Quan un amic gemega, moriré!
  
  Crist ens va beneir els pioners,
  Va dir: Déu us ha donat la Pàtria!
  Aquesta és la primera fe de totes,
  Soviètic, país sagrat!
  Hi ha un remor llunyà de tancs que s'acosten, i els avions bruneixen al cel. I les poderoses armes de setge ja rugeixen. A partir de cops d'obusos explosius, terrossos de terra i gespa fosa es llancen al cel. Aquí està llegint la batalla. El major Vladimir Mikhailovsky té uns prismàtics de trofeu a les mans, observant l'aproximació d'una allau feixista d'acer. Intenten portar els pioners a la rereguarda, però no volen marxar i demanen rifles a les mans per lluitar.
  No hi ha prou armes per a tothom, tot i que els nens de la zona portaven rifles de caça i fins i tot arcs esportius. Tothom vol lluitar amb valentia i guanyar. I no funcionarà morir amb l'últim pensament de la Pàtria.
  El major Mikhailovsky dóna l'ordre:
  - No obris foc sense ordre!
  De fet, només tenen dos "quaranta-cinc" per a tot el batalló, la qual cosa significa que l'oportunitat és que el Fritz s'apropi.
  Davant, com és costum entre els nazis, els cotxes més protegits; tancs T-4 i canons autopropulsats "Hunter". Haurien de deixar pas als vehicles més lleugers i a la infanteria lleugerament endarrerida.
  Els cotxes i les motocicletes dels nazis de tant en tant frenen per por d'avançar...
  Però el pioner Julius Petrov demostra que no es van quedar aquí per res. Una mina antitanc escassa, untada amb cola casolana, i a sobre de la gespa que la fa invisible amb l'ajuda d'un filferro, es mou entre les soques, just sota l'eruga T-4.
  Les plaques d'acer de l'eruga es troben sobre un present mortal. L'explosió no sembla massa forta, però l'eruga és arrencada i el tanc nazi comença a fumar i gira al voltant de la torre.
  Altres nois fan servir aparells semblants. Atès que la infanteria alemanya és covarda i els tancs i els canons autopropulsats estan indefensos al davant, seran castigats per això.
  El famós "Hunter", amb una silueta baixa i una forta armadura, sembla una tortuga aplanada. Aquests canons autopropulsats van aparèixer recentment al front soviètic-alemany. A causa del bon rendiment de conducció, un canó que pot penetrar una distància decent i una capacitat de supervivència a la batalla, el Caçador es va convertir immediatament en una paràbola en llengües.
  Però les seves pistes segueixen sent normals, encara que amples... No obstant això, encara és millor soscavar la part inferior del cotxe i fer-li escopir l'interior amb peces de recanvi.
  Aquí hi ha un "Hunter" naufragat, com una fragata pirata amb un timó trencat, llisca cap al costat i l'empeny contra la T-4. I els dos taüts d'acer de les erugues comencen a brillar i, al cap d'uns instants, exploten a causa de la detonació de municions.
  Ja una dotzena de vehicles de pes mitjà s'havien aturat trencats i indefensos.
  Però darrere d'ells la resta de la vara, sobretot els nombrosos blindats. Aquí l'arma autopropulsada "Hunter" afegeix velocitat i... Cau en una fossa disfressada. Només les erugues sobresurten de dalt i es mouen impotents.
  Els pioners s'alegren. En algun lloc dels pous excavats explosius casolans. Està fet de manera artesanal. Per descomptat, més feble que la dinamita, però per desactivar el tren d'aterratge n'hi ha prou.
  Fritz pateix nombroses baixes, els vehicles blindats de transport de tropes fracassen, alguns passen per zones perilloses, però es troben llançant granades i explosius.
  Aquí, fins i tot els joves lluitadors d'enginy ràpid van construir petites catapultes. Llencen una bossa especial d'alcohol de fusta destilЈlat barrejat amb elements de pólvora.
  En ser colpejat, l'armadura més fina dels transports nazis cedeix, fent que les tripulacions flamessin amb flames blaves. Bojos de dolor, els Fritz criden de manera desgarradora i s'escampen amb les cares retorçades d'horror.
  Alguns d'ells fins i tot estan abandonant el seu equipament...
  L'única llàstima és que hi ha molts enemics, alguns vehicles, inundant-ho tot amb foc de metralladora, s'acosten a les trinxeres.
  I ensopeguen amb eriçons... Alesya, per la seva banda, dirigeix quaranta-cinc. Per descomptat, no agafaràs la T-4 i el "Hunter" de cara, però pots provar els costats. No hi ha res a dir sobre els transports de personal blindats. Tothom trencarà i farà terres amb sang de metall ardent!
  Una pistola de petit calibre té molts avantatges sobre una gran: velocitat de foc, facilitat de camuflatge. I saben triar els objectius.
  Els nazis grunyen, salvatges com hienes. I entre els nois soviètics hi ha morts i ferits. És especialment tràgic quan moren joves lluitadors que acaben de començar a viure. Aquí hi ha una noia pionera molt jove, que amb prou feines ha aixecat un paquet explosiu, es precipita amb ell sota les vies d'un tanc mitjà T-3. Una caixa lletja amb un tronc llarg, però aparentment prim, salta i li arrenca una torre quadrada.
  I els combatents tornen a llançar granades, i les metralladores van començar a clavar les motocicletes que gatejaven. I els caps dels soldats nazis van esclatar com cireres madures enderrocades per una calamarsa.
  I els dipòsits de gasolina de les motocicletes grans exploten, llançant corrents de foc violent. Sembla com si hi hagués un motí de genis infernals. Aquí hi ha alguns vehicles blindats de transport de personal que també s'uneixen als seus desafortunats colЈlegues.
  Alesya apuntant al "Hunter" apunta a la part inferior del casc. És difícil arribar-hi, però aquesta és l'única oportunitat de trencar la despietada pistola autopropulsada. Moviment suau del dit, i després girar.
  L'arma fa un suau retrocés i la màquina feixista es divideix per la meitat. I la bandera amb l'esvàstica cau al fang sagnant.
  Alesya xiuxiueja:
  - La justícia requereix sacrifici, la caritat requereix donacions i l'èxit d'una causa justa requereix sacrifici!
  Un gir, la pistolera descansa nua per tal de sentir millor els bioritmes de la Terra, i l'alè de l'herba amb les soles i dispara de nou, colpejant la insidiosa T-3 a l'articulació.
  Es pot veure que gairebé tots els tancs mitjans de l'armada nazi ja han quedat fora de joc. Aquí aquest últim va ser destruït per un nen pioner, malgrat la ferida, va empènyer un barril, amb una barreja de carbur explosiu, pols de carbó, serradures amb una petita quantitat de fòsfor. L'heroic nen ja no tenia la força per empènyer el canó després d'una ferida profunda, i el seu company Andrey, fent-se la creu en la fugida, va empènyer l'arma autopropulsada d'assalt Shmel de quaranta tones sota les rodes. Un obsequiós canó de 150 milЈlímetres va disparar i es va mantenir aixecat. I les ànimes dels pioners, sortint dels seus cossos esquinçats, es van precipitar cap a un feliç regne celestial, on mai hi ha violència i dolor.
  Els transportistes feixistes supervivents, havent perdut el suport dels seus colЈlegues més pesats, van començar a tornar enrere... El rugit de la música de Wagner va cessar i va començar una fugida general.
  Vladimir Mikhailovski, eixugant-se la sang del front, va dir:
  - Un guerrer rus pot morir dempeus, però mai viurà de genolls! Rússia pot sagnar, però cap sang farà sagnar el nostre coratge i la nostra lleialtat a la Pàtria!
  I ho confirmen els pioners supervivents... Encara que molts d'ells ja han estat cremats i ferits.
  I Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova lluiten al cel, estan a punt per competir amb el tancat Marsella, que ja ha anotat més de quatre-cents avions abatuts, pels quals va rebre el cinquè grau de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb or. fulles de roure, espases i diamants.
  Però les noies estan clarament decidides a lluitar seriosament. Aquí estan en el mateix bikini i lluitant descalços. I perforar els avions de la Luftwaffe.
  Anastasia, amb l'ajuda dels seus dits nus, apunta l'arma a l'objectiu, derroca el feixista i diu:
  La nostra fe és gran
  Durarà per sempre!
  I li fa l'ullet a la seva parella. Akulina també derroca el feixista, el colpeja, fent servir amb molta precisió les cames nues i els crits:
  - Per la grandesa de les idees del comunisme!
  I mostra les seves dents nacrades. Aquesta noia està lluitant i educada.
  I brilla amb les dents.
  Anastasia, enderrocant un altre avió alemany, amb el seu Yak-9, grinyola agressivament:
  - Àguila russa sobre el planeta,
  Amb les ales s'enlairarà...
  L'enemic serà cridat a comptes
  Serà derrotat, trencat!
  Akulina ho confirma de bon grat derrocant els oponents:
  - Es trencarà!
  Encara que, per descomptat, també van aparèixer noies boniques d'as entre els alemanys. L'Albina i l'Alvina lluiten al nou ME-309. Aquests guerrers lluitadors van robar.
  I derroquen avions soviètics amb una agilitat sorprenent. El ME-309 és un avió molt potent armat amb tres canons d'aire de 30 mm i quatre metralladores. Contra aquest monstre, els cotxes russos no poden resistir-se.
  Si abateixen, disparan sense pietat.
  L'Albina, amb l'ajuda dels seus dits nus, va cantar un canó d'avió a l'objectiu. Va colpejar l'enemic i va cridar:
  - Per la victòria del Tercer Reich!
  I va mostrar la seva llengua.
  Alvina també va colpejar l'enemic. Va tallar els Yak-9 soviètics i va arrossellar:
  - Per les grans fronteres del nostre exèrcit!
  I va fer l'ullet als seus amics.
  Lluites, guanyant factures i Huffman. Encara no és un dels grans ass, però avança ràpidament. I també es pot dir el monstre de l'infern.
  Els alemanys, encara que lentament, i amb grans pèrdues, es desplacen per la costa del Volga, apropant-se al mar Caspi.
  . CAPÍTOL #2
  Les forces eren clarament desiguals. L'aviació feixista era especialment molesta. Focke-Wulf va entrar al front en gran nombre i les seves poderoses armes i velocitat es van convertir en un problema per a l'Exèrcit Roig. A més, aquest cotxe era massa difícil de tirar a terra. És duradora i fortament blindada.
  El ME-309 també va resultar ser una sorpresa desagradable per als pilots soviètics tant amb velocitat com amb armes. I pràcticament va triturar les unitats soviètiques.
  Posicions soviètiques bombardejades i el nou bombarder Yu-288, una màquina molt potent. Portava quatre tones de bombes amb càrrega normal i sis tones en la versió de recàrrega. I va aconseguir les unitats soviètiques de manera justa.
  Rommel també va mostrar la seva classe com a comandant, però, com Mainstein.
  Cada cop més a prop els alemanys s'acostaven a Astrakhan. I, inesperadament per al comandament soviètic, el Fritz va passar a l'ofensiva al llarg del Volga en direcció a Kamyshin. Va ser un moviment atrevit però potent. I encara que era difícil aturar-los.
  Però la defensa de l'Exèrcit Roig encara és forta... En una setmana, els nazis van avançar cinquanta quilòmetres i van ser aturats.
  Es van trobar amb contraatacs, les unitats soviètiques...
  Al mateix temps, els japonesos van intentar desenvolupar una ofensiva contra Alma-Ata. I aleshores les batalles ferotges estaven en ple apogeu.
  Les noies lluitaven al mateix nivell que els homes, i potser fins i tot millor que elles.
  Margarita Magnitnaya i Tatyana Bulatnaya: noies boniques, disparades amb metralladores.
  Van abatur samurais i van cantar:
  - No ens separem del somni
  El primer pas a la vida és...
  Torneu a veure per sobre de la Terra,
  Torbellins d'atacs furiosos!
  La Margarita va llançar una granada assassina amb els dits dels peus nus, va esquinçar els japonesos i va cantar:
  - Ningú ens aturarà
  Ningú ens derrotarà...
  Enterrarem la Wehrmacht a terra,
  La nostra amistat és un monòlit!
  Tatiana, disparant a l'enemic, va acceptar:
  - Realment un monòlit!
  Els japonesos avancen cap a Alma-Ata. Tenen molts soldats i diversos tipus de reserves. Aquests són els nois de lluita. Però les noies les tallen. Lluiten desesperadament.
  Tatyana Bulatnaya va llançar una altra granada, va destrossar el samurai i va cantar:
  - Pel meu gran èxit!
  I els ulls picadets, el color del safir. Noia alegre, no diguis res.
  I la Margarita, amb el seu taló nu, agafarà i llançarà un regal de mort, destrossant els soldats japonesos.
  I canta:
  - Tot està barrejat, entrellaçat, en un remolí de problemes de patiment!
  I torna a llançar els dits nus, una llimona als japonesos...
  Una guerrera Oksana, nua fins a la cintura i descalça, s'arrossegueix cap a ells i empènyer una caixa de granades, xiuxiuejant:
  - Serà genial noies!
  I els tres guerrers van cantar:
  - El samurai va volar a terra, sota la pressió de l'acer i el foc!
  I les belleses lluiten amb gran fúria. Van passar pel foc i l'aigua i les canonades de coure no en va.
  Aquí l'Oksana llança una granada amb el peu descalç, colpejant el tanc lleuger japonès Chikha. Bé, aquest és un gran objectiu.
  La Margarita, disparant a l'enemic, va cantar:
  - Pots creure en l'absència de fe! Pots fer l'absència del cas!
  Tatiana va comentar lògicament:
  - El que dius és una paradoxa!
  La Margarita va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va dir lògicament:
  "El geni no és amic de les paradoxes?"
  Tatiana va donar una volta, va segar el samurai i va acceptar:
  - És clar, amic!
  I els guerrers se la van agafar i van esclatar a riure... Estan lluitant amb noies, i diuen què més... No és debades que Rússia recorda com van lluitar les noies!
  L'Oksana lluita al més alt nivell, és clar. I dispara des de diferents punts, i la noia gira com una tapa.
  Aquestes són belleses, no donaran res a ningú. I rosegar la traïció, juntament amb el samurai.
  Condueix el foc i l'Àngela. La noia també és agressiva i pèl-roja. Els guerrers prefereixen lluitar descalços i fer gestes de proporcions colossals.
  L'Àngela dóna el torn i diu entre riure:
  - Anirem a la batalla amb valentia,
  Pel poder dels soviètics!
  I amb els dits nus llança una llimona assassina.
  Les batalles continuen i ara s'esgota l'embat dels japonesos....
  Ja som finals del quaranta-tres de juliol. Els nazis es van apropar al mateix delta del Volga i s'hi van llançar batalles.
  Elizabeth i la seva tripulació lluiten desesperadament. Els primers tancs Tiger-2 també van començar a arribar al front. Són semblants a "Pantera" i "Lleó", però alguna cosa entremig. També amb els angles d'inclinació racional de l'armadura i una pistola de canó llarg de 88 mm de calibre 71 EL. Pesa seixanta-vuit tones, i a prop del tanc "Lleó", en termes de blindatge, però una mica més petit en mida.
  Tancs grans, no diràs res.
  Elizabeth i les noies estan a la caça dels alemanys. Trenquen la T-4 i criden:
  - Glòria a les idees dels anys brillants,
  El crit dels pioners estigueu sempre a punt!
  Diguem que els guerrers són de primera classe. I no només lluiten gloriosament, sinó que també canten;
  La unió és indestructible, els pobles dels lliures,
  No va ser la força bruta i la por el que es va reunir...
  I la bona voluntat dels ilЈluminats,
  I amistat, llum, raó i valentia en els somnis!
  
  Glòria a la nostra pàtria lliure,
  El poder de la creació és un suport per sempre!
  La força legal, la voluntat del poble,
  Després de tot, per la unitat: un home senzill!
  
  A través de les tempestes el sol del progrés brillava per a nosaltres,
  A través de les tempestes i les tempestes vam avançar...
  Movem muntanyes, com sense pes,
  El món sencer, radiant cap al comunisme, arriba!
  
  Glòria a la nostra pàtria lliure,
  El poder de la creació és un suport per sempre!
  La força legal, la voluntat del poble,
  Després de tot, per la unitat: un home senzill!
  
  Els pobles del planeta estan units com a germans,
  Amics budistes i musulmans per sempre!
  Que la glòria de la raó, un gran nom,
  Totes les nacions del món són una família!
  
  Glòria a la nostra pàtria lliure,
  El poder de la creació és un suport per sempre!
  La força legal, la voluntat del poble,
  Després de tot, per la unitat: un home senzill!
  Les noies canten bé, i encara millor lluiten i fan aquestes gestes. Encara que la història l'escriuen els vencedors i no se sap si es recordaran si es perd la guerra?
  L'Alenka amb les seves piles, amb un equip de noies, està intentant contenir els enemics al delta del Volga. I ella mostra de què són capaços les belleses en principi.
  I realment poden fer moltes coses.
  Anyuta dispara amb els seus peus nus i rugeix:
  - Glòria als temps del comunisme!
  I així la va agafar tota la bateria i va cantar a l'uníson, amb veus plenes;
  Lluitem per un destí millor
  Per facilitar la vida de les persones...
  I aixafar la maleïda horda
  Perquè hi hagi menys adversaris dolents!
  
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  Per la glòria de la nostra mare Rússia...
  El poble de Rússia creu invencible,
  I fes que tothom a la Terra sigui més bonic!
  
  Estem donats per lluitar per la Pàtria,
  Protegint la grandesa de la Pàtria...
  I de vegades la vida és només una pelЈlícula
  Encara que hauria de ser un reflex del paradís!
  
  Totes les persones necessiten aconseguir un somni,
  Creieu raonablement el comunisme...
  Perquè hi hagi més felicitat a la Terra,
  I els focs del revanchisme no van arribar!
  
  El nostre tsar, el gran geni Pugatxov,
  Va aixecar els pagesos a la santa lluita...
  Qualsevol negoci estarà a l'espatlla,
  I estima la noia noi descalç!
  
  Serem encara més forts que el diable
  Quan canviem els horitzons de la ciència...
  Aplanat sota les peülles del dolent,
  Encara que sang brolla d'una aorta esquinçada!
  
  Sí, són els nostres amics correctes,
  Podem fer la Pàtria més feliç...
  Els pobles creuen que tota una família,
  Gran Rússia radiant!
  
  Mira la gent amb valentia a l'horitzó,
  No deixis que els núvols dolents cobreixin el cel...
  Donarem a l'enemic una puntuació de victòria,
  I seràs un heroi afortunat a la batalla!
  
  No conec la paraula covard
  Els russos no som gens inferiors...
  Nosaltres, Svarog, tenim un Jesús blanc,
  I gaudiràs per sempre del maig!
  
  Nenes i nens en un ball rodó,
  Entrem noies descalces...
  Per a nosaltres, després de tot, el Déu totpoderós Rod,
  No siguis un noi lloro sense cervell!
  
  I Lenin ens va inspirar a lluitar,
  El savi Stalin va beneir la gesta...
  Un querubí poderós desplegarà les seves ales,
  I els nostres músculs són simplement d'acer!
  
  La majestat de la Pàtria hi serà
  Que som tan guerrers amb Déu...
  Aquí confirmarem la glòria amb una espasa d'acer,
  Quin escut es va forjar a Svarog!
  
  En resum, sigueu fidels al Senyor,
  A la glòria de la Rússia més radiant...
  Només coneixem cavallers àguiles,
  Darrere nostre hi ha el Déu blanc Crist, el Messies!
  Aquí, d'un cop exacte d'una pistola, el "Lleó" s'ilЈlumina. Sí, els nazis ho aconsegueixen específicament a les banyes.
  Mentre les batalles continuen, els nens no perden el temps.
  Dasha i Vaska recorren la rereguarda de les tropes alemanyes. Observen com es mou l'equip en columnes. Les motocicletes corren, les pistoles autopropulsades s'arrosseguen. Hi ha nombroses tropes, incloses les SS, i altres unitats.
  Vaska va notar el moviment de "Ferdinand", un poderós canó autopropulsat alemany, que destruïa tancs.
  El nen li va xiuxiuejar a la noia:
  - Sembla que els Fritz mouen forces addicionals al nord de Stalingrad.
  Dasha va assenyalar amb un somriure:
  - Els nostres els trituraran igualment!
  Nemtsev des del camió crida enutjat als nois. Els nens s'enlairen i corren, parpellejants, grisos amb pols, talons nus i rodons. També poden fer cua per ells.
  El nen i la nena van córrer cap als arbustos i van saltar. Dasha va comentar amb entusiasme:
  - Els partidaris ho poden fer tot!
  Vaska va estar d'acord amb això:
  - És clar... Segur que guanyarem!
  Dasha va cantar amb entusiasme:
  - Esperant la victòria! Esperant la victòria! Els que anhelen trencar els grillons! Esperant la victòria, esperant la victòria! Serem capaços de vèncer el feixisme!
  Vaska va estar d'acord amb això i va aixafar l'eruga amb els dits dels peus dels seus fills nus:
  - Podem! Hem nascut per fer realitat un conte de fades!
  Dasha va fer l'ullet i va assenyalar:
  - I què? Crec que farem realitat el conte de fades i la Wehrmacht es convertirà en pols!
  I els nens cantaven a cor a tot pulmó;
  En nom del nostre just país,
  Què donarà el comunisme a l'univers...
  Serem fidels a la nostra Pàtria,
  Obrim el camí cap a l'èxit, la creativitat!
  
  Putin va governar Rússia com un heroi
  Però l'àguila la va deixar en vol...
  Gran Führer, per descomptat, hemorroides,
  Però Stalin també vol dir un nom!
  
  Crec que guanyarem el Tercer Reich
  No és estrany que Putin es va traslladar a Stalin...
  Sobre el món hi ha un querubí d'ales daurades,
  I Satanàs-Adolf ara està boig!
  
  Els alemanys tenen tota Europa al seu abast,
  I Àfrica, i Àsia, i els estats...
  I l'Adolf creu que és genial
  Però el Führer serà castigat!
  
  Per a Hitler, Rússia és com un graner,
  Ell vol fer el seu...
  Però serà, crec que el comunisme és un paradís,
  Les maduixes brotaran, sembrant!
  
  No creguis, la nostra gent no és gens feble,
  Però massa Fritz capturat...
  I l'eslau en absolut no coneixeu un esclau,
  En nom de la nostra mare Rússia!
  
  I Lenin ens va inspirar a fer una gesta,
  Em va ensenyar com fer les coses...
  Com que Déu és realment un,
  Però en el comunisme hem de creure amb valentia!
  
  No, no sucumbis davant l'enemic rus,
  Després de tot, el Déu Blanc està amb nosaltres, el Creador de l'univers...
  Ajudaré a la pàtria en la batalla,
  Estar en l'èxit de la vida sense canvis!
  
  Fins on pots matar els éssers estimats?
  Malauradament, la guerra no té fi...
  Tan aprimat en les batalles del nostre exèrcit,
  Fes alguna cosa que no t'avergonyeixis!
  Aquesta és una bona cançó de joves guerrers. El van cantar i es van tornar a moure, arrastant la pols pel camí amb els seus talons nus i callosos.
  Els nens estaven alegres i exteriorment satisfets amb la vida. Encara que prim, té la cara bronzejada com la xocolata, i els cabells, al contrari, són clars. Genials nois.
  Un dels alemanys en moto els va cridar afectuosament. I ofereix xocolata. La famella Dasha va estirar les mans, però en Vaska li va estirar de la màniga:
  - No us humilieu!
  Trobada noia intelЈligent
  - Unim millor els nazis!
  A Vaska, que ell mateix és pell i ossos, li va agradar aquesta idea. I també va demanar xocolata.
  L'hileriana va assentir i va bufar amb un rus trencat:
  - Canta noi!
  Vaska va assentir i va cantar amb gran inspiració;
  El partit va reunir tota Rússia,
  Protegeix camps infinits...
  Al cap i a la fi, la gent es creu en aquesta força
  Glòria a la terra soviètica!
  
  Stalin és el premi més alt,
  Stalin és el vol de la saviesa...
  Has de lluitar amb valentia per ell.
  Tota la gent segueix Stalin!
  
  Ens donen ales jubilants,
  Tenim una gran voluntat...
  Stalin és l'alegria de l'abundància,
  Glòria, gran país!
  
  Stalin és el més gran de l'univers,
  Stalin querubí d'ales daurades,
  El nostre poble amb una sort immutable,
  Creu, per sempre invencible!
  
  Stalin va donar la salvació al poble,
  L'àguila més gran del món...
  Per la nostra pàtria i llibertat,
  Va estendre les seves ales sobre la terra!
  
  No hi ha més alt que el radiant Stalin,
  Ell és genial com a Déu simplement blanc...
  Lluitant amb escuma i guanyant,
  El Führer aviat serà conduït a un taüt!
  
  Donant honor a la nostra Pàtria,
  Coneix-la més bonica per no trobar-la...
  Aviat viurem sota el comunisme,
  I no tenim cap altre camí!
  
  Stalin és l'orgull de tot el planeta,
  El comunisme sense límits de Stalin...
  Els seus actes seran cantats
  El feixista està completament destruït!
  
  Stalin va fer glòria a Rússia,
  Stalin la va elevar per sobre de les estrelles...
  Va aixecar l'imperi de gom a gom,
  Stalin és només un ideal!
  
  Stalin conquereix l'univers
  Té una gran flota estrella...
  Les proves seran per a l'edificació
  Stalin portarà al comunisme!
  
  Per a Rússia, Stalin és el sol,
  Brilla intensament a la foscor...
  La veu de la noia és alta
  No hi ha cap líder més bonic a la terra!
  
  Stalin és l'encarnació de Svarog,
  Stalin va crear el poder de Rússia...
  Troba en Rod al cor...
  El mestre més gran!
  
  No hi ha cap líder a tota la Terra més bonic,
  Stalin és el més gran dels homes...
  Creem la felicitat al nostre univers,
  El dolent rabiós ha estat destruït!
  
  Els meus fills i membres del Komsomol,
  Per la Pàtria, junts en formació...
  Després de tot, les nenes sou més fortes que els tigres,
  Estimat geni Stalin està amb nosaltres!
  
  Els èxits no es poden comptar,
  Volem com una fletxa...
  La nostra radiant Rússia,
  la pàtria avança cap al comunisme!
  Dasha va cantar juntament amb Vaska i els nens ho van aconseguir tot tan sonor i bonic.
  I seguien ballant, trepitjant els seus fills adobats, que no havien conegut les sabates per gelada, i trepitjant ja la neu al març, amb els peus descalços de nens.
  A l'alemany, que no entenia molt el rus, li va agradar la cançó i va treure de la bossa carn de porc en conserva i la va lliurar als nens.
  I va assentir aprovant.
  - Zer Gut!
  El nen i la nena es van inclinar i van seguir endavant. Només tenen onze anys, però són intelЈligents i tenen una forta memòria. Recull informació precisa. I una vegada, la Daria de cabells ros, fins i tot en una cistella, va portar una mina als alemanys. És una noia intelЈligent i coneix bé el seu idioma. Ni tan sols pensaven que un nen tan bonic amb els cabells blancs i els ulls blaus pogués portar la mort.
  I això va funcionar...
  Aquí tornen, assaborint xocolates alemanyes, i el seu estat d'ànim és alegre...
  La Daria va assenyalar amb un somriure:
  - Si derrotem els nazis, em construiré una casa de tres pisos, de marbre i amb una font!
  Vaska va riure.
  - Et convertiràs en burgès?
  La noia va respondre:
  -No! Tindré el meu propi comunisme!
  Vaska va riure i va tornar a cantar;
  Quan els burgesos van anar a la meva terra,
  Les cases van ser cremades, les noies van ser talades...
  Semblava que es comptaven zeros,
  Els nois es van afaitar els cabells a zero!
  
  El valent Kibalquix va agafar el rifle,
  I es va unir a l'Exèrcit Popular...
  Però va donar plans a tot el Malquish-Bad Boy,
  Qui va deixar un barril per melmelada!
  
  I aquí estic penjat al nen del bastidor,
  Em turmenten amb un fuet i agulles...
  En resposta, em ric a la cara, sóc el botxí...
  I crec que la Pàtria es convertirà en un paradís!
  
  Els animals em van rostir els talons amb foc,
  El nen va ser colpejat durament pel corrent...
  Però creieu-me, la farina no és res,
  Perquè guanyés els burgesos vermells!
  
  Trenquen ossos, el metall malvat ha cavat,
  Al bastidor, els botxins em trontollen...
  Però això ho crec, va somiar el nen
  Per córrer per Berlín al maig!
  
  Crec que el camarada Lenin liderarà
  Lliure, Varsòvia, Praga, Londres!
  Aviat publicarem la puntuació guanyadora
  I sobre Berlín la pancarta vermella amb orgull!
  
  Ara els talons del nen encara cremen,
  La sola, que gairebé sempre va descalç...
  I el fuet va colpejar fort a l'esquena,
  Segurament mare ja ets canosa!
  
  Però no em rendiré a aquests botxins,
  No demanaré fe, conéixer pietat...
  Deixa que el kat s'aixequi des de l'espatlla,
  Sé que Lenin donarà, creu la recompensa!
  
  Kibalquix va riure sota la tortura,
  No va revelar secrets, mor amb orgull...
  A l'infern per sempre, així crida Bad Boy,
  Els dimonis li estan abocant resina a la gola!
  
  Lenin és amb nosaltres, pots veure per sempre,
  I una flama crema al meu cor...
  Gran somni fet realitat
  Hi haurà una pancarta vermella a tot el planeta!
  La Daria va xiular i va colpejar amb el peu descalç:
  - Genial! L'has compost tu mateix?
  Vaska va assentir.
  - Sí! La seva història em va causar una gran impressió!
  Daria va assentir i va comentar:
  - Recordes com els policies ens van agafar a tu i a mi i ens van endur descalços pel fred per la neu, i després ens van assotar i ens van posar branques fines als talons.
  Vaska va confirmar fàcilment:
  - Va ser tan... Et fan mal els talons i et fan mal les espatlles quan penges al bastidor. Però no hi havia proves contra nosaltres i...
  Daria va dir amb un sospir:
  - Sí, però la policia volia que moríem congelats. Però quan em van colpejar al cap amb una ampolla, vaig agafar un fragment amb el peu descalç. I després se'l va passar a les mans. Llavors vaig tallar la corda per a mi i per a tu.
  Vaska va assentir.
  - Sí, va ser... Terriblement, però. Però ja saps, amb el fred, les butllofes de les soles cremades no fan mal! I quan vam sortir més tard, tot ens va curar com als gossos!
  Daria va confirmar fàcilment:
  - Sí, ens cura bé! He embotit unes soles tan aspres que no tinc por de caminar sobre les brases!
  Vaska, inflat, va dir:
  - Jo també! Som pioners, fills del comunisme!
  Daria va confirmar:
  I segur que guanyarem!
  El nen i la nena cantaven:
  En la victòria de les idees immortals del comunisme,
  veiem el futur del nostre país...
  I la bandera vermella, la nostra Pàtria,
  Sempre serem desinteressadament fidels!
  . CAPÍTOL #3
  A principis d'agost de 1943, no obstant això, els alemanys van sortir, superant l'obstinada resistència de les tropes soviètiques al mar Caspi. Aquest és, de fet, un gran èxit per al Fritz. El que ha aconseguit els majors dividends. Ara el Caucas va ser tallat per terra del continent principal.
  També van aconseguir l'èxit els turcs, que després de batalles tossudes, finalment van prendre Batumi i van completar l'encerclament d'Erevan. Així, després d'haver pressionat a fons les tropes soviètiques al Transcaucas.
  La posició de l'URSS es va fer molt difícil. I Stalin va ordenar llançar una ofensiva al nord per tal de trencar el passadís als famolencs, moribunds, però encara no rendits Leningrad.
  Va començar l'atac a Tikhvin. S'hi van llançar forces importants, tot i que la seu no disposava de reserves suficients. La situació es va complicar amb l'arribada al front de divisions sueques, suposadament voluntàries, que van reforçar les seves posicions.
  Sí, i els alemanys es van enfortir seriosament...
  Les batalles es van desenvolupar a partir del deu d'agost, les tropes soviètiques van avançar deu quilòmetres en els tres primers dies de la batalla. Aquí, el 14 d'agost, el tanc alemany Maus va entrar a la batalla per primera vegada. No és un desenvolupament gaire reeixit amb un pes de cent vuitanta-vuit tones. És cert que el cotxe era conduït per una tripulació seriosa, noies nazis molt combatives.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - cinc belleses del Tercer Reich amb la lletra "A". I com lluiten al Maus i disparen amb dos canons alhora.
  Els obusos de fragmentació d'alt explosiu es llancen des d'un canó de canó curt de 75 mm, i els més pesats des d'un de 128 mm, demostrant poder impactant.
  L'Agnes dispara amb els dits dels peus nus i les cames cisellades. Va colpejar el cotxe soviètic, literalment arrencant-li la torre i crida:
  - Sóc una noia de l'espai!
  Adala envia un tret amb una mina terrestre i xiscla:
  - I sóc acrobàcia, trenca tota la tripulació!
  I també la noia fa servir els dits dels peus nus. Trenta-quatre obusos soviètics van colpejar el Maus, però reboten com pèsols. El cotxe està ben protegit. I no la pots colpejar fàcilment. Les petxines volen d'ella com pilotes de tennis, i fins i tot amb un gran calibre d'un monstre com aquest no es pot trencar.
  I la noia és disparada amb un canó antiaeri, sense deixar que l'enemic s'apropi.
  Agatha també va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus i va grunyir:
  - Deixa que colpeja la meva espasa, assotarem els enemics!
  Adala va confirmar agressivament, disparant amb molta precisió:
  Som guerrers de la llum i la terra!
  L'Angelina va colpejar amb els dits dels peus nus, va destrossar el tanc soviètic T-34-76 i va cridar:
  - Per grans victòries!
  Afrodita també va colpejar amb un projectil, que pesava com una pila, va aixafar el T-60 soviètic i va xisclar:
  - La guerra santa serà la nostra victòria!
  Agnes va colpejar, fent servir el seu taló nu, trencant l'armadura frontal de l'enemic i, va emetre:
  - Bandera imperial endavant - glòria als herois caiguts!
  Aquestes noies aquí són bastant desagradables i assassines. I no és per res que no els pots passar. Gràcies als seus peus descalços i bikinis corporals, fan fotos sense perdre's. El que significa que no es poden vèncer tan fàcilment.
  Terrible "ratolí", colpejat amb una arma mortal i no va donar cap oportunitat a ningú.
  Inclou la sèrie KV.
  Però si hi ha dones alemanyes que lluiten tan obstinadament i amb èxit, llavors hi ha noies del nivell soviètic: herois.
  Aquí, per exemple, la Natasha amb les seves parelles. Només tenen un modest canó-85 autopropulsat que acaba d'arribar al front. I les noies ja estan colpejant els nazis amb força i força.
  Per descomptat, les belleses són descalces i en bikini. I aixafen els nazis a fons, com un martell colpejant trossos de vidre.
  I això és molt memorable quan aquestes noies demostren el nivell més alt de vol de l'àguila.
  La Natasha dispara amb els dits dels peus nus i aixafa la Pantera, després de la qual cosa crida:
  - Per la gran Pàtria!
  I ensenyarà la seva llengua!
  Zoya també colpeja l'enemic. Pega'l molt fort. Trencarà l'armadura i blamarà:
  - Per la glòria del comunisme!
  L'Augustina també lluita molt, i si pressiona l'enemic, ho fa molt a fons. Trencaments i rugits:
  - Glòria al món comunista!
  Dolbanet i Svetlana. I molt encertadament també. Amb els dits nus. Aixafa l'armadura de l'enemic i xiscla:
  - Per la grandesa del món comunista!
  I ensenya la seva llengua...
  Aquí les noies, sentint-se inspirades, cantaven, component sobre la marxa;
  Les belleses ataquen descalços
  Unes noies tan maques corren...
  Si cal colpejar el Fritz amb un puny,
  O talla'l amb una metralladora!
  
  Les noies no en tenen cap dubte
  Enterraran els nazis morts...
  I el colpejaran fort des dels seus peus,
  I en algun lloc udolen els llops carnívors!
  
  Rússia és una paraula per als soldats
  Quan creus que no millora...
  Encara que de vegades una alineació desoladora,
  On el malvat Caín negre triomfa!
  
  No creieu, els membres del Komsomol no es presenten,
  I si corren, només a l'atac...
  I tots els nazis seran assassinats alhora,
  I el Führer ho aixecarà tot al tall!
  
  Rússia és la meva pàtria
  Ella és radiant, senzillament bella...
  Qui és un covard no val ni un ruble,
  I és perillós discutir amb un guerrer!
  
  Però sabeu que derrotarem els nazis,
  Cap mal regnarà al tron...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  I Déu Svarog amb grandesa a la corona!
  
  Qui és un covard, creu-me, un esclau feble,
  El seu destí és un: suportar els insults...
  Avui serraller, demà ets contramestre,
  I tu mateix pots vèncer l'esquena dels altres!
  
  Les noies tenen força, només un volcà,
  De vegades, i poderosament demoleix muntanyes...
  La guerra fa arrasar un huracà malvat,
  I la mort de la raça humana, francament sega!
  
  Així que us diré sincerament cavallers,
  Som forts quan els russos estem units...
  Necessites un berenar per a una forquilla i un ganivet
  Som cavallers en batalles invencibles!
  
  Quina és la nostra fe en el Senyor Crist,
  Encara que Lada també és venerat...
  El camarada Stalin és com un pare per a nosaltres,
  I el lloc del comunisme serà el paradís!
  
  El que era quan va morir ressuscitarà,
  I serem més bells i més savis...
  I, per descomptat, l'home està molt orgullós,
  Encara que de vegades comporta ximpleries!
  
  Enamorada, la nostra Pàtria és com una estrella,
  Creu-me, no sortirà mai...
  Gran somni fet realitat
  Hi haurà pau i felicitat a tot l'univers!
  
  Estimo Maria, venero Lada sagradament,
  Svarog és preciós i Perun és genial...
  Estimo Jesús i Stalin
  Les cares santes de les icones són estimades per a mi!
  
  Quan serà el veritable paradís
  Es farà realitat, creieu-me, totes les esperances...
  Entregues el teu cor a la pàtria,
  Tot anirà bé, més fort que abans!
  Les noies van tenir una bona lluita i es van compondre bé. Amb aquests guerrers, cap Hitler és terrible per a Rússia.
  No obstant això, les tropes soviètiques, després de deu dies de lluita obstinada, no obstant això, van irrompre fins a Tikhvin.
  La lluita es va desenvolupar per la mateixa ciutat. Forces, per descomptat, molt desiguals.
  Els alemanys s'han apoderat de la supremacia aèria i bombardegen sense parar. La situació es veu agreujada per les divisions estrangeres que lluiten al costat de la Wehrmacht. Sobretot moltes parts italianes.
  Estan intentant allunyar l'Exèrcit Roig de Tikhvin. Però les unitats russes estan lluitant dur. Aquesta és la seva única i real oportunitat de salvar l'assetjat Leningrad, morint de fam. El menjar només es pot deixar allà per aire, però els alemanys tenen avions de caça forts, i és molt difícil fer-ho.
  I a la segona quinzena d'agost, els nazis van assaltar Astrakhan. I en aquesta ciutat les noies soviètiques van lluitar amb gran heroisme i coratge.
  Un batalló de noies descalces cobreix aquesta heroica ciutat.
  L'Alenka llança una granada amb el peu descalç, després dispara un esclat, sega els nazis i diu:
  - Si una dona és luxuriosa com un gat, aleshores el seu marit té ratolins al cap!
  Anyuta, disparant al Fritz, i també llançant una granada amb el peu nu, va xiular:
  - Les idees més brillants són ombrívoles de la política de l'ombra, quan s'apliquen!
  Alla, disparant al Fritz i llançant una granada, destrossant un tanc amb els seus dits nus, va grunyir:
  - Una dona és astuta com una guineu, i fins i tot governa un lleó si un home té la ment d'un gall!
  La Maria, disparant amb una pistola i derrocant el Fritz, va grunyir:
  - Déu pot fer qualsevol cosa, només superar una dona en peticions, és impotent!
  Matryona, disparant a l'enemic i llançant un regal assassí de la mort amb els dits nus, va assenyalar:
  - Una dona, per no ser engolida per un home com una boa constrictor, ha de tenir una picada de cobra!
  Alenka, seguint disparant contra els nazis, va assenyalar amb enginy:
  - Una persona pot ser com el Creador en tot, només la imitació com un mico no el fa bonic!
  Anyuta va disparar a l'enemic, després va fer caure un tanc amb un llançament ben apuntat d'una granada i va dir:
  - L'home només pot superar el Déu Totpoderós en la presumpció de si mateix, i fins i tot si és creat intelЈlectualment per un Pithecanthropus!
  Alla, continuant disparant amb molta precisió al Fritz, va emetre:
  - Una dona no vol ser una gallina, però el seu home ideal és un gall!
  Maria, disparant als nazis i amb un llançament precís del seu peu nu, colpejant la Pantera, va assenyalar:
  - Una dona guineu realment té un control de llop sobre els castors mascles!
  Marusya, també disparant contra els nazis amb un esclat, i donant un paquet explosiu amb el seu taló nu, va emetre:
  - En política, és com en un bosc, si devores un roure un porc, si una llebre devora una guineu, si un ruc, tres pells s'esborraran!
  Alenka, continuant fent trets frenètics i arrossegant la infanteria amb llimones fragmentades, vyaknula:
  - Com més brillant és la dona, més és una guineu!
  Anyuta també va disparar contra els nazis, els va segar i va llançar una granada amb els dits nus i va xisclar:
  - Les persones grises no tenen matèria grisa al cervell, personalitats brillants, grises al cap en grans quantitats!
  Alla, disparant a l'enemic, donant un paquet explosiu amb el seu taló nu, va dir enginyosa:
  - Un home gris està sol com un llop, i com una llebre no descansa!
  Maria tallant el Fritz, va comentar amb enginy:
  - Si el polític és una guineu gran, llavors se li proporciona la part del lleó!
  Marusya va disparar des del llançagranades i va llançar una llimona amb els dits dels peus nus, cridant:
  - La guineu-polític li treu al corb votant l'oportunitat de muntar com el formatge en mantega!
  L'Alenka, continuant disparant des d'una arma, i amb el taló nu va sucumbir davant d'un paquet explosiu, va cridar:
  - Hi ha menys estrelles al cel que interpretacions de les Sagrades Escriptures!
  Anyuta, disparant contra els nazis, va emetre:
  - Un botxí amb túnica vermella, més just, un polític amb eloqüència!
  Alla, seguint disparant, va assenyalar lògicament:
  - El botxí té una destral esmolada, el polític té una paraula aguda, el primer es bufa el cap, el segon li degota al cervell!
  La Maria, seguint colpejant amb precisió el Fritz, i llançant un altre regal de la mort amb els seus dits nus, va assenyalar:
  - Tallar caps de vegades és més humà que degotejar al cervell!
  Matrena, tallant els nazis, i llançant una granada amb el taló nu, va emetre:
  - Si deixes que els polítics et degotin al cervell, t'esquinçaràs els cabells per la molèstia!
  Alenka, disparant contra el general alemany i trencant-lo, va dir amenaçadora:
  - Els discursos dels polítics són com l'aigua per rentar el cervell!
  Anyuta, fent un tret ben dirigit a l'enemic i llançant una llimona amb els dits nus, va emetre:
  - Quin és el Déu més gran de la política, què crea la ilegalitat!
  Alla, disparant contra els nazis i llançant un paquet explosiu amb el taló nu, va emetre:
  - Un polític sempre mira al votant com un ruc amb mirada de guineu per llaurar!
  La Maria, disparant a l'enemic, i amb els dits nus, llançant una granada de poder mortal, va dir:
  - A una dona li encanta exposar el seu pobre cos per vestir-se més ric!
  Marusya va disparar una llarga ràfega, tallant la línia de Fritz i ronroneant:
  - Una dona descalça es posa més ràpid un home, encara que no sigui del tot una bota!
  Alenka, fent un foc precís contra els nazis, va assenyalar:
  - Amb un taló femení nu, és més fàcil filar un home amb botes de moda!
  Anyuta va disparar des d'un llançagranades i va emetre:
  - Per aconseguir sabates de moda, una dona ha de "calçar" correctament un home!
  Alla, colpejant els nazis a ràfegues i llançant una granada als dits nus, va respondre:
  - Una dona que no sàpiga mostrar la cama a temps romandrà "calçada" per sempre!
  Maria, disparant a l'enemic i llançant un paquet explosiu amb el seu taló rodó, va dir:
  - Massa sovint, mirant les cames femenines nues, un home corre el risc de "calçar-se" fins a l'estat de vagabund!
  Marusya, disparant amb precisió a l'enemic i donant una granada amb el genoll nu, va respondre:
  - Per no quedar-se descalç per sempre, cal que et saps treure les sabates a temps!
  Alenka, seguint disparant contra els nazis i eliminant-los l'alè, va dir amb enginy:
  - El peu descalç d'una noia és millor que la bota de lona d'un invasor!
  Anyuta, seguint disparant amb una precisió inextinguible, va assenyalar:
  - L'armadura més forta no resistirà, davant de la pell delicada, soles de noies encantadores!
  Alla, disparant als invasors alemanys, va emetre:
  - Les dones s'enfilen molt hàbilment a la cartera d'un home amb els peus nus!
  Maria va disparar als nazis, amb gran precisió, i els va donar cops de puny al cap, va assenyalar:
  - La part més enganxosa del cos femení per a monedes d'or, peus nus i pits nus!
  Marusya, seguint disparant, sense pietat pels nazis, va emetre:
  - Una dona s'ha de treure les sabates de vegades, per no agenollar-se davant de la necessitat!
  Alenka, gargotejant encertadament els nazis i apilant-los en piles, va assenyalar lògicament:
  - És més fàcil posar un home de genolls amb el peu descalç!
  Anyuta, disparant a l'enemic, va comentar agressivament:
  - Descalç a temps, mai descalç!
  Alla, destrossant els enemics i tallant els oponents, va grunyir:
  - És més fàcil que una dona pugi un cim daurat amb els peus nus!
  Maria també va colpejar els nazis i va ronronear:
  - Ets un home de botes, si no t'agraden les cames de dona!
  Marusya, disparant contra els nazis i llançant un paquet casolà amb explosius amb els dits nus, del qual el Tigre es va girar, va grunyir:
  - Una dona amb cames primes farà que un home es doblegui amb reverència!
  Alenka va colpejar els nazis, els va segar i va donar:
  - Els dits nus dels peus són més hàbils que les mans quan una dona treu monedes de la butxaca d'un home "calçat"!
  Anyuta va tallar el Fritz i va xisclar:
  - El més hàbil és una dona que empeny un home sota el taló, amb el peu nu!
  Alla, disparant als oponents i llançant una llimona amb el seu taló nu, va dir:
  - El camí cap al cor d'un home és més fàcil de trepitjar per una bellesa amb els peus nus!
  La Maria va trencar un tanc alemany, llançant una granada, va xisclar:
  - Peus descalços de noies, més tenaços a l'hora d'escalar l'Everest del cor d'un home!
  Matryona també va disparar mortalment i va donar:
  - Després de treure les sabates, és més fàcil que una dona travessi el desert de la indiferència masculina!
  Alenka va aixafar l'enemic amb una bazooka capturada i va xisclar:
  - Seràs mut com una bota, colpejaràs el taló fins i tot d'un descalç!
  Anyuta també va donar una volta i va xisclar, mostrant les dents:
  - Una cama femenina nua fa caure un home en una infantesa descalç!
  Alla pèl-roig, després d'haver segat els nazis, va xiular:
  -La majoria de vegades les botes calçades cauen en una infància descalç!
  La Maria va donar una bufetada als nazis i va xisclar:
  - Si una noia té unes cames boniques, no és un vagabund a la vida!
  Matryona, disparant a l'enemic i tallant els nazis, com garbes de gra, va bordar:
  - Una noia descalça és millor que una vella ferada, un gat jove, més divertit que un lleó vell!
  Alenka, disparant contra els nazis i llançant regals mortals de la mort, va emetre:
  - El millor de tot és que una dona rep un premi amb els pits nus i sabates de moda amb els peus descalços!
  Anyuta també va colpejar els nazis, els va segar i amb els seus peus nus va llançar granades i va xisclar:
  - De les espines de la indiferència masculina, la millor manera de protegir una dona és un taló nu!
  Alla, disparant als oponents i tallant-los amb ràfegues automàtiques, va assenyalar:
  - El taló més durador per a un home des d'un peu femení nu!
  Maria, colpejant als oponents i colpejant amb un llançagranades, va emetre:
  - Taló femení descalç, la bota més cremada amb calçat de menuts!
  Matryona, enderrocant els nazis, va donar amb enginy:
  - No et podràs llençar les sabates a temps - et convertiràs en un descalç!
  Alenka, escrivint sobre els nazis, va assenyalar:
  -Si ets una ment de garrote, llavors pots escalfar-te bé, només tu mateix!
  Anyuta va assenyalar lògicament, colpejant l'enemic i llançant un paquet amb explosius amb el peu descalç:
  - És bo tenir un club, és dolent ser un club!
  Alla, colpejant els nazis i donant una granada amb el seu taló nu, va cridar:
  - Els punys de ferro colat et poden ajudar a sobreviure, però un cap de roure portarà a la mort!
  La Maria va assenyalar amb força lògica, segant els nazis:
  - Quan el governant no té un rei al cap, regna l'anarquia al país, i venen en va!
  Matryona, guanyant racionalment als nazis, va assenyalar:
  - La corona no és per al cap que el barret!
  Alenka, aixafant el Fritz, va assenyalar lògicament:
  - Sobre el cap de roure i la corona s'asseu precàriament!
  Anyuta, disparant amb molta precisió als nazis, va emetre:
  - Per molt fort que sigui el roure, però el material per al cap és el més fràgil!
  Alla, disparant ràpidament a l'enemic, va deduir lògicament:
  - Qui és un cap de club, es posa al cap amb una porra!
  Maria putos oponents, va emetre:
  - El polític porta una bossa i un bastó a les mans, només els seus diners són de fusta, i el bastó és paper!
  Marusya va assenyalar lògicament, llançant una llimona amb el peu descalç:
  - Un cap brillant, com a mínim es refereix als cabells grisos!
  Matrona, aixafant els nazis, va comentar:
  - Potser no ets rossa, però és bonic ser una ànima brillant, les noies poden vèncer els malvats perquè els altres puguin viure feliços!
  Alenka, disparant contra els nazis, va xisclar:
  - No podeu construir una defensa sòlida dels roures només sobre les soques!
  Anyuta, disparant, va assenyalar lògicament:
  - Si el polític no és un picot, llavors traurà les fitxes, no només de la soca del votant!
  Alla va declarar agressivament, derrocant els alemanys:
  - Encara que el polític no és una àguila, considera que els votants són corbs i picots!
  Maria, eliminant els enemics, va assenyalar:
  - Si permeteu que els polítics us treguin encenalls, segur que sou un picot!
  Matrena, segant els nazis, es va expressar:
  - Un polític amb votants és una guineu, però amb ell mateix, un hàmster és un hàmster!
  Marusya va llançar una granada amb el peu nu i va xisclar:
  - Un polític intelЈligent és com una guineu en un galliner, i un estúpid és com un elefant en una botiga de porcellana!
  Alenka, aixafant el Fritz, va emetre:
  - L'ordre es fa en silenci, el polític fa un embolic parlant!
  Anyuta, escampant els nazis amb una granada, va xisclar:
  - Un polític parla molt, sobretot quan vol tancar la boca!
  Alla va assenyalar agressivament, colpejant els nazis:
  - Discutir amb un polític que picant aigua en un morter, tret que trenquis el múscul de la llengua, menteix amb benefici!
  Maria, aixafant els enemics i llançant una granada amb el peu nu, va assenyalar:
  - El polític és una barreja de guineu i llop, però porc molt!
  Matrena, disparant contra els nazis, va grunyir:
  - Com més polític és la guineu, més porcs!
  Marusya, segant el Fritz, va emetre:
  - En política, hi ha un contínuament zoològic, llops, llebres, gallines, un gall i picots, només s'escull sempre una guineu com a rei!
  Alenka, aixafant els nazis, va grunyir:
  - Un dictador que es fa passar per un lleó és un autèntic porc!
  Anyuta va assenyalar agressivament, derrocant els enemics amb trets:
  - Un polític passarà per lleó només si el votant és un ruc perfecte!
  Alla, eliminant els nazis com la pols de les catifes, va donar:
  - Un polític es posa una pell d'ovella, però només la sanguinària el fa emparentar amb un llop, i un moltó sòlid amb enginy!
  La Maria, llançant una granada amb el peu nu, va xiular:
  - És millor quan el governant és un llop vestit d'ovella que un moltó amb disfressa de lleó!
  Matryona, disparant a l'enemic, amb la precisió de Robin Hood, va emetre:
  - Un polític bala sobre la pau com una ovella, però els ullals de llop sonen la guerra!
  Marusya, disparant a l'enemic, va cridar:
  - Un polític per aconseguir el vot dels votants s'aboca com un rossinyol, però els aguanta per als picots!
  Alenka, disparant contra els nazis, va emetre:
  - Si el discurs del polític us sembla el trino d'un rossinyol, no siguis corb en aquest cas!
  Anyuta va assenyalar amb enginy, enderrocant els nazis:
  - Si un polític canta com un rossinyol, aleshores et considera un joc adequat!
  Alla, eliminant els nazis, va assenyalar:
  - La caça dels votants es diferencia de la caça forestal en què el caçador fa el màxim de soroll possible!
  La Maria, disparant a l'enemic, va cridar:
  - Un polític, a diferència d'un carterista, fa molt de soroll quan roba, i s'afalaga quan roba!
  Matryona, disparant a l'enemic, va gorgotejar:
  - Un polític també és en cert sentit un déu, però val més no creure en ell!
  Maria va confirmar:
  - Al polític li agrada prometre la Lluna com a votant, només que s'oblida d'afegir que no hi ha vida més que sorra!
  Alenka, tallant els oponents, va grunyir:
  -Ai no ve de la ment, sinó de la manca d'enginy pràctic!
  Anyuta, disparant a l'enemic, va xisclar:
  - Tots els problemes del món no provenen dels diners, sinó de la seva absència en la quantitat adequada!
  Alla, disparant a l'enemic, va dir:
  - A un polític se li dóna llenguatge per amagar els seus pensaments, però no amb quina eloqüència un polític pot amagar la seva grisa miserria!
  La Maria va comentar enèrgicament mentre disparava al Fritz:
  - Si el ferro va a les cadenes, no quedarà per a les espases, si s'aboca plata als discursos, no hi haurà res per pagar el sou!
  Matryona, disparant a l'enemic, va grunyir:
  - Un polític té un do per complir les promeses? Posseeix, però no debades!
  Marusya, disparant contra els nazis, va assenyalar:
  - L'elefant imposa un gran munt de merda, i el polític-guineu, una muntanya encara més gran de diarrea verbal!
  Alenka va assenyalar amb enginy, aixafant els nazis:
  - El polític aboca abundantment dolça mel de discursos, ofegant els votants en diarrea verbal!
  Anyuta, disparant als oponents, va emetre:
  - El dolç discurs d'un polític és com un rierol de mel, només tu nedes al seu costat fins a les escombraries!
  Alla, disparant contra els nazis, va assenyalar:
  - Un polític pot complir la promesa, només per fer creure al votant en l'impossible!
  Maria, dirigint un foc molt precís, va emetre:
  - A les eleccions hi ha molts polítics, però no hi ha ningú per escollir, qui és una soca, qui és una baralla, qui és una guineu, qui és un porc, qui és un ós -de la molèstia només queda una cosa- rugir!
  Matryona va disparar contra els nazis i va comentar:
  - Un polític que sovint s'esquinça la gola, hauríeu de donar una puntada de peu a les orelles!
  Marusya va tallar els nazis i va dir:
  - Un polític, a diferència d'un rossinyol, no canta mai per res, i té un regal de guineu!
  Alyonka va xiular, mostrant les dents:
  - El polític vol convertir-se en àguila, però el votant sempre no té drets d'ocell!
  Anyuta va arrossegar, disparant als alemanys amb un franctirador:
  - Per què estàs en els drets de l'ocell, perquè la ment d'un picot!
  Alla va xiular amb l'agressivitat d'una pitó:
  - El polític té moltes cançons diferents, però totes amb un sol motiu: tria'm!
  Maria, tallant els nazis, va grunyir:
  - El votant, com un monyo, deixa la llebre, el llop, l'ós, però la guineu política igualment el devora!
  Matrena va assenyalar, eliminant els nazis:
  - El polític comptarà amb dolços discursos amb l'intelЈlecte d'una mosca, el tril d'un rossinyol, amb la consideració d'un picot, però la seva essència porcina és visible a l'ull del falcó!
  Marusya, lluitant contra els nazis, afegeix amb un somriure:
  - Una dona també és una bona política, i almenys dóna l'oportunitat de complir la promesa de fidelitat i donar plaer!
  Així que les noies protegeixen heroicament la ciutat i donen una gran esperança.
  . CAPÍTOL #4
  A finals de setembre i principis d'octubre, les batalles per Astrakhan encara estaven en curs, i els nazis es desplaçaven cap al sud al llarg de la costa del mar Caspi. Hi va haver un avenç inexorable dels nazis... Al sud, els nazis van capturar la ciutat d'Ordzhonikidze i van procedir a assaltar Grozni.
  Les guerres soviètiques també van lluitar heroicament en aquesta ciutat.
  El batalló de noies, encapçalat per Tamara, va mostrar determinació i coratge desesperats.
  La Tamara va disparar amb una metralladora i amb els dits nus va llançar granades, dient:
  - Glòria a la nostra Pàtria URSS!
  Anna, disparant amb precisió als nazis, i també llançant un paquet explosiu amb el taló nu, va cridar:
  - Glòria a l'heroisme!
  Akulina, disparant a l'enemic, va cridar:
  - Per la Pàtria i l'honor!
  La Victoria, disparant al Fritz i llançant una granada amb una força mortal amb els dits nus, va grunyir:
  - Aixafa la Wehrmacht amb heroisme!
  Olympias, una noia sana, va donar una línia als enemics, va eliminar el Fritz i va perdonar:
  - A la guerra santa hi haurà la nostra victòria!
  La Tamara, disparant als nazis i tornant a llançar una granada amb el peu nu, va assenyalar:
  - Un soldat ha de tenir la força d'un roure, però no un cap d'alzina!
  Les noies van disparar. Al voltant de la massa de ruïnes, les ruïnes fumen. Segueix explosió rere explosió. El fum puja al cel. Tot al voltant està en flames.
  Destrucció a gran escala.
  La bella Anna, rossa descalça, mentre llança una granada, destrossant els nazis, parla així:
  - A cada roure hi ha un buit, a cada cap de roure hi ha un forat d'on surten cervells!
  L'Akulina, disparant a l'enemic i llançant una granada amb el seu peu elegant, bronzejat i descalç, va xisclar:
  - Si ets tan intelЈligent com un roure, llavors t'inclinaràs com un tremol!
  La Victòria, aquesta noia pèl-roja, també amb les cames nues, bronzejades i cisellades, va xiular:
  - Si no teniu l'astúcia de la guineu, us sortiran tres pells!
  Olimpiada, una rossa sana, alta, grossa i musculosa, va donar una volta, va llançar una granada amb el peu nu i va xisclar:
  - Si ets mut com un roure, t'enganxaran com un enganxós!
  Un nen va passar per davant d'ells. Va brillar amb talons negres i va llançar un paquet explosiu als nazis. Aleshores va xisclar:
  - Un jove soldat, millor que un general decrèpit!
  La Tamara va tornar a donar torn. Va llançar una granada amb una força mortal amb el peu nu i va cridar:
  - Per cadascun dels seus vestits nous, el polític treu tres pells als votants!
  Akulina, disparant als enemics i somrient agressivament, va grunyir:
  - Seràs llest com un roure, t'ho arrencaran com enganxos i llebres!
  L'Anna, disparant a l'enemic i llançant granades amb el peu descalç soscavant els tancs, va xiular:
  - Una guineu astuta tirarà fins i tot tres pells d'un lleó, si és un moltó amb ment!
  Victòria, disparant contra els nazis i llançant un regal assassí amb el seu taló nu, va emetre:
  - Si no vols convertir-te en guineu, ploraràs com un gos famolenc!
  Els Jocs Olímpics van segar el Fritz. Aleshores va llançar una granada amb el peu nu i va piular:
  - El polític és una guineu, després destripa votants-pollets a la llum del dia!
  El rugit de la canonada creix. Els formidables "Sturmtigers" entren a la batalla. Disposen de bombes propulsades per coets. I destrueixen edificis sencers, aixafant cases alhora. I els Stormtroopers estan donant voltes pel cel. Llancen coets contra posicions soviètiques. Llancen bombes. Ja es veu la Panther-2, una màquina més avançada que la Panther, amb un potent canó de 88 mm.
  El vehicle alemany té una torreta més estreta i més petita, així com un casc esquat. Un monstre així, si bateja, llavors colpeja. I el més important, no massa pesat, amb un motor més potent de 900 cavalls.
  La Tamara va llançar una granada a Panther-2 amb el peu descalç i va arrollar:
  - Seràs estúpid com una soca, t'ho arrencaran com enganxosos, no només guineus astutes, sinó també llebres covardes!
  L'Anna, disparant als nazis i sega els oponents, llançant llimones amb els seus peus nus, va deduir:
  - Fins i tot una àguila, una guineu astuta, pot exposar un pollastre humit!
  Akulina, tallant els enemics i fent-los un cop de puny, amb trets precisos, va emetre:
  - Un home que somia amb el paper d'un lleó sovint es converteix en un ruc llaurat per una guineu!
  Victòria, tallant els oponents a ràfegues, i llançant alguna cosa mortal amb els seus peus nus, va cridar:
  - Un home té ambicions de lleó, tossuderia d'ase, la maldestra d'un ós, la gràcia d'un elefant, però la seva guineu sempre és capaç d'atreure'l!
  Els Jocs Olímpics van donar un gir a l'enemic. La va tallar com una talladora de gespa i va grunyir:
  - Una guineu de color vermell, un polític de vestit de sang!
  La intensitat de la batalla va anar creixent. La ciutat va ser colpejada pels nazis amb canons de gas, que eren superiors en poder als Katyusha. I va ser molt difícil resistir els nazis. Però el batalló de noies descalces i mig nues va lluitar amb un entusiasme colossal. I les noies gairebé no es morien, els homes van rebre més.
  La Tamara, disparant als nazis i llançant granades amb els dits nus, va cridar:
  - Una dona derrota homes forts, jugant amb les seves debilitats, un polític convenç els votants febles, òbviament exagerant!
  Anna, tallant els enemics i segant-los amb bales, alhora que lliurava un paquet explosiu amb el taló nu, va dir:
  - Una dona és la política més astuta, no li cal estudiar per ser guineu, sinó que s'ha de saber calçar descalça!
  Akulina, tallant els oponents amb ràfegues precises i fent servir els dits nus dels peus va bordar:
  - Una dona també estima la joventut, però el verd del dòlar li és més estimat que l'edat verda del mecenes!
  La Victoria, aquella gossa pèl-roja, va fer un esclat mortal, va fer fora la línia i va xisclar:
  - La verdor de la joventut d'una nena atreu els bitllets verds d'homes que han engreixat amb diners!
  Olympias, disparant als enemics i llançant un altre regal amb el peu nu, va cridar:
  - No perseguiu el dòlar verd, els problemes també tenen els ulls verds i la closca és cruixent!
  La batalla és cada cop més ferotge. Els projectils mortals corren. Van rebentar i destrossar les posicions soviètiques, bolcant els canons de les bateries. I els nous avions s'acumulen i les armes d'assalt sonen. Núvols de pols s'alcen al cel.
  Tamara, disparant sense pietat als nazis, va agafar i va repartir una perla, davant la qual va llançar una granada amb el peu descalç:
  - Creient en Déu, no t'enfonsi al nivell d'un animal: una persona no és una ovella submisa, ni una cabra pudent!
  L'Anna, lluitant contra l'enemic i llançant regals de mort amb els seus peus nus, va assenyalar:
  - Guanyar diners amb la fe de la gent és el mateix que abocar fem sobre or, la desconfiança brotarà!
  Akulina, destruint la Pantera, va bufar agressivament:
  - Creient el diumenge, no arribeu als set divendres de la setmana!
  Victòria, disparant amb molta precisió als nazis i segant-los de manera agressiva, va assenyalar:
  - La creença en l'eterna flama infernal bull la llet de la superstició, de la qual s'elimina l'escuma, canalla de la religió!
  Olympias, l'heroïna femenina, destruint els nazis i llançant granades d'un poder destructiu colossal amb els seus peus nus, va assenyalar:
  - Només les soques i els roures creuen en la foguera infernal de la flama eterna, deixant-se pelar com enganxosos!
  La Tamara va disparar des d'una bazooka capturada, va mostrar els seus talons nus i va xiular:
  - Com brilla la flama del foc infernal etern? La brillantor de les monedes d'or a les butxaques dels lladres de la religió!
  Anna, disparant a l'enemic i destruint els nazis amb una precisió colossal, va emetre:
  - Els canals utilitzen Déu per omplir-se les butxaques, i no només s'enganyen amb el cap buit!
  Akulina va donar un gir a l'enemic. Va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Els pícaros de la religió arrenquen tres pells de les ovelles, trenquen les banyes de les cabres, només els estima el benefici, i la fe és per al pirateig!
  Victòria va llançar una bomba de serradures amb el taló nu, va fer volar l'enemic i va xisclar:
  - Un sacerdot honest és com un llop vegetarià, només la fe és sempre honesta, i el seu ús és egoista!
  Olympias va disparar l'enemic amb una metralladora. Va segar l'enemic i va donar un munt de granades amb el seu taló nu, que van bolcar el tanc Lev. Aleshores va cridar:
  - Qualsevol religió és un conte de fades, només es treuen beneficis d'aquesta fantasia en proporcions realment fabuloses!
  Així és com les noies lluiten amb valentia a la ciutat de Grozny. I es mostren des del punt de vista més alt del valor.
  I les altres noies defensen Astrakhan amb tot el seu coratge. I també demostren la més alta acrobacia i fortalesa.
  Les noies lluiten molt bé.
  L'Alenka va llançar una granada amb el peu descalç, va esquinçar els nazis i va arrossellar, mostrant les dents:
  - Qui et permeti penjar fideus a les orelles, tindrà gana per sempre!
  Anyuta, segant els nazis amb això, va estar d'acord:
  - No estaràs ple de fideus a les orelles!
  Alla va disparar una ràfega als nazis, va llançar una granada mortal amb el peu nu i va cridar:
  - Els fideus a les orelles són un plat d'última hora que provoca nàusees!
  La Maria va assenyalar amb enginy, mostrant les dents i llançant un paquet explosiu amb els dits nus:
  - Si això és Déu, ningú ho sap, però constantment crucifiquen una persona, com si fos la semblança de Crist!
  Marusya, fotent el Fritz, el va agafar i va cridar, somrient agressivament:
  - Una persona s'esforça per dominar el poder de Déu, però fins ara només rep una crucifixió no segons Déu!
  Matryona, va donar una volta, va segar els nazis i va trair, fent l'ullet agressiu als seus amics:
  - El cor d'una persona s'esforça per la bondat, la seva ment per obtenir beneficis i el seu estómac per la gula, i finalment arrossegant els seus peus a la fossa!
  I les batalles ferotges ressonen a Astrakhan. La ciutat del Volga és un punt clau de la defensa soviètica. I aquí aquestes batalles bullen frenèticament. Com un bullidor de foc.
  I avions pesants i mortals s'estan precipitant. Yu-288 és una màquina molt potent. I llança bombes amb una tenacitat colossal.
  L'Alenka xiscla, donant una volta als nazis i llançant una granada amb el peu nu:
  - Si una persona té la intelЈligència d'un gorilЈla, llaurarà com un cavall i menjarà com un gos!
  Anyuta va llançar un regal assassí de la mort amb el peu descalç, va aixafar els nazis i va cridar:
  - Un home es deixa posar un collar, però per llaurar s'ha de colpejar amb un fuet coercitiu!
  Alla va llançar una llimona amb el taló nu i va grunyir:
  - El polític té una butxaca gran, però només és un carterista insignificant!
  La Maria, disparant als oponents, va xiular:
  - Un polític que promet als votants la lluna del cel, després d'haver arribat al poder, abandona el paisatge lunar i plora de fam a l'estrella!
  Matryona, rient eixordament, va comentar:
  - El diable en totes les polítiques anima a prendre el lloc del Déu Totpoderós, només el polític té molt poc talent!
  Marusya, disparant als enemics i segant-los amb confiança, va assenyalar:
  - Una persona s'esforça per ser omnipotent, però el seu progrés moral no ho fa millor!
  Les noies aparentment són enginyoses al màxim grau.
  I la guerra va per una pista moleta. Els avions a reacció s'estan provant al Tercer Reich. I aquest és també un argument bastant seriós en una disputa amb l'URSS.
  Hitler, és clar, no està gaire content. La guerra s'allarga, i Rússia es resisteix amb tossuda, encara que també cedeix. Les batalles estan bullint, com a la boca d'un volcà.
  Finals d'octubre. Calmúkia està completament capturada i els nazis estan avançant pel Daguestan.
  Els èxits dels nazis, encara que modestos, però constants. La flota del mar Negre està a punt de ser destruïda.
  Aquí hi ha tot un equip al destructor format per noies. Una tripulació agradable per dir-ho com a mínim. La noia porta armilles i corre descalça, parpellejant amb talons rodons.
  Alice, la comandant del destructor, ordena amb confiança atacar el creuer feixista. Llança un torpede i comenta:
  - A la guerra, com en un bon teatre, la propera acció és imprevisible, segur que es vessaran les llàgrimes!
  L'Andriana és la seva parella, comandant tot un grup de noies. Corrien parpellejant nus, amb talons rodons i xisclejant. Van muntar un dispositiu de mines.
  Andriana va bramar:
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Veronika, després d'haver disparat contra els nazis amb un canó, va ronronear:
  - En guerra, com en una pelЈlícula: l'acció captiva, no s'avorreix mai, només, ai, que mata!
  Un destructor amb noies de cames nues, bronzejades, esveltes i molt maques salta d'un costat a l'altre. Es llença com una ploma.
  L'Alícia, trepitjant els seus peus cisellats i descalços, va cridar:
  - Si no ets tranquil, la terra descansarà en pau a la guerra!
  Andriana, disparant amb precisió des d'un canó, va assenyalar:
  - Una noia que sap lluitar és un cavaller!
  Alícia es va corregir mentre disparava:
  - No, és una heroi!
  I els guerrers van esclatar a riure. I va mostrar llengües. I les cames de les belleses, tan gràcils, i restes de sang queden a la coberta. Noies poderoses.
  I nus, els seus talons són tan rodons i elegants.
  L'Alícia va recordar com l'havien fet presonera, i els nazis li van acariciar les plantes amb un fuet prim i roent. Aquí estàs gairebé nu penjat al bastidor. Els teus peus nus estan ficats en un estoc. I et fan pessigolles amb varetes candents. Aquí i al mugró escarlata, es cauteritza ferro vermell.
  Alícia va ser torturada i torturada durant diversos dies. Però la noia va poder escapar.
  Va dir a l'agent de guàrdia que coneixia el lloc al mar, on van llançar un contenidor d'or que va ser evacuat de Sebastopol. El feixista hi va caure.
  Bé, l'Alícia, malgrat totes les tortures, va conservar el seu coratge. La van desencadenar i, amb les mans lligades, la van posar en una barca. I amb els peus nus, una mica cremats al bastidor, va poder agafar una pistola i disparar a dos feixistes. Llavors va deslligar les cordes i va marxar nedant. Ella ho va comprovar amb intelЈligència. I es va guanyar el respecte de les noies.
  Des del departament especial van intentar aferrar-se a ella, però l'Alice va amenaçar els oficials especials d'organitzar un accident i també penjar-la a una gossa. Es van espantar.
  L'Alícia és una noia molt lluitadora...
  Fins i tot enginyosa va deduir:
  - Al botxí li encanta una destral d'una arma, però a la batalla té una habilitat maldestra!
  Andriana va estar d'acord amb això, donant cops a les cames cisellades:
  - Encara pots cuinar sopa amb una destral, però el que s'escriu amb una ploma heroica no es pot tallar amb la destral del botxí!
  Yuliana és una noia molt bonica. Només té una tela fina de ratlles al pit i calces. Però ella és tan meravellosa i bonica. Les cames de totes les noies del destructor són nues i molt seductores.
  Quan els alemanys són presos, es veuen obligats a fer un petó a les noies amb els talons nus. I els presos ho fan diligentment. I llepen els talons de les noies, i es besen amb molt de gust.
  Juliana va cantar:
  - No som malvats lladres,
  No volem matar...
  Però els talons nus fan mal,
  Vull donar un cop de puny a tothom!
  Noies, és clar, capaços d'assaborir qualsevol èxit.
  Andriana, picant els seus talons nus, va emetre:
  - Oh, noves fronteres, no em facis riure!
  Alícia va estar d'acord:
  - Oportunitats ilЈlimitades per a aquells que no s'estableixen límits!
  La Verònica va donar una bufetada amb els peus nus, va fer sonar els talons nus i va observar, mostrant les dents:
  - La persona més forta no tirarà ambicions insuportables!
  Andriana va comentar amb enginy, mostrant les dents i disparant el seu canó:
  - Un home està lluny de Déu, perquè no s'ha allunyat del macac en la seva imitació de la natura!
  La Verònica, aixafant els corrents dels nazis que avançaven amb trets precisos, va grunyir:
  - Un polític amb ambicions és un déu, en els mètodes de la seva cara, i en utilitzar els resultats és un pur porc!
  Les noies soviètiques lluiten bé. Però n'hi ha, és clar, d'alemanys, i també de belleses en bikini i descalç.
  Per exemple, la Gerda és una lluitadora rara.
  Ella i els seus companys es van asseure al tanc més nou "Panther" -2.
  Les noies disparen a les tropes soviètiques i rugeixen.
  Som llops dolents, ens retirem, res de bo!
  I piquen els ulls...
  La Gerda, amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar els soldats russos i va xisclar de plaer:
  - Qui no és un llop a la vida, se li baixen tres pells, qui no és una guineu en la seva ment, està destripat com una gallina!
  Charlotte també va colpejar amb un projectil precís, trencant un tanc soviètic, va aixafar l'armadura i va cridar:
  - El llop sempre té gana, l'home sempre està insatisfet, i el polític no pot dir ni una paraula de veritat!
  Christina, disparant amb molta precisió a l'enemic i colpejant els tancs russos amb un projectil letal, va assenyalar:
  - La guineu té una pell valuosa, però les garanties de guineu dels polítics no valen res!
  La Magda va agafar i va apuntar una pistola cap a l'enemic, amb els dits dels peus nus, va colpejar i va grunyir:
  - Hi ha més llet de cabra que d'un polític que és un moltó amb ment!
  Gerda, seguint disparant amb precisió als vehicles soviètics, va assenyalar:
  - A les eleccions, els polítics estan com entre la pesta i el còlera, encara que els polítics es contagien molt més en la seva esquizofrènia!
  Charlotte va colpejar el trenta-quatre, i va trencar la torre, va dir:
  - El polític té un nas de llop per ànim de lucre, però ell mateix és un porc fet per eviscerar!
  La Christina va llançar hàbilment el projectil amb l'ajuda dels seus dits nus i va donar:
  - Un polític és un moltó que corre cap al tron del lleó, i quan arriba al cim, es converteix en una guineu que destripa pollastres!
  Magda va assenyalar agressivament, enviant a l'arma autopropulsada soviètica un obsequi de la mort amb els dits nus:
  - No es creuen els polítics, però voten, no entenen la música, però escolten de bon grat, no mengen fideus, però de bon grat s'enganxen a les orelles!
  I el seu "Panther" -2 és molt actiu. I el projectil envia amb molta precisió.
  La màquina alemanya aixafa tots els tancs soviètics amb molta confiança.
  La Gerda dispara i canta:
  - Un, dos, tres - trenca el consell!
  Charlotte dispara amb molta precisió, colpeja els oponents i xiula:
  - Som els més forts del món!
  Christina, disparant amb l'ajuda dels seus dits nus, trencant els trenta-quatre, va afegir:
  - Tots els enemics es remullen al vàter!
  Magda va atacar l'enemic i va dir:
  - La Pàtria no creu en les llàgrimes!
  La Gerda va xisclar:
  - I donarem als malvats oligarques al cervell!
  Charlotte va assenyalar enginyosa, colpejant un obús soviètic amb un obús:
  - L'or només sembla bonic, de fet, aquest metall, la humanitat sempre ha patit, s'ha tornat arrogant!
  La Christina, disparant a l'enemic, es va expressar amb enginy:
  - Després d'haver descobert el pit, és més fàcil per a una dona arrencar tres pells a un home!
  Magda, disparant als oponents, va comentar inicialment:
  - Peus descalços de noies, poseu homes a galoxes!
  Per descomptat, les noies del tanc són elegants. I els pilots són els més cool entre els Fritz.
  L'Albina i l'Alvina són els as més formidables de l'univers. Aquí ja han arribat a la xifra de cinc-cents avions abatuts cadascun. Només Marsella els avança. Va rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro per l'avió número 500 de la flota soviètica. Però l'Albina i l'Alvina van començar a lluitar molt més tard i, per tant, aviat superaran el Marsella.
  Albina i Alvina per a l'avió número 500 van rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  I ara lluiten amb pilots vermells.
  L'Albina prem els botons amb els dits dels peus nus, enderroca cinc avions soviètics alhora i xiscla:
  - Si un home és de botes intelЈligents, aleshores seureu sempre en un galoix!
  Alvina, disparant contra avions russos i derrocant-los amb els dits nus, va assenyalar:
  - La cama nua d'una dona amb el temps posarà qualsevol bota dins d'un galoix!
  L'Albina, fent foc molt ben apuntat contra vehicles soviètics, va respondre amb enginy, mostrant les dents:
  - Un home que mira sovint les cames nues i femenines, seure en un galoix!
  I les dues noies, enderrocant un parell de iacs més, van cridar:
  - Una cama femenina nua, condueix bé sota el taló i s'asseu perfectament en un galoix!
  Aquí es poden veure guerrers a gran alçada.
  Però si hi ha pilots alemanys magnífics, també hi ha belles noies soviètiques membres de Komsomol.
  que lluiten amb gran vigor. I també van abatre amb èxit les hordes del Tercer Reich.
  Anastasia Vedmakova, la va agafar i amb l'ajuda dels seus dits nus va fer caure l'alemany i va xisclar:
  - Un home està disposat a donar-li la volta per arrencar-li les sabates a una noia!
  Akulina Orlova, disparant contra els nazis, va assenyalar amb enginy:
  - Pots donar la volta a qualsevol bota amb un taló femení nu!
  Anastasia també va colpejar el Fritz i va xisclar:
  - El peu descalç d'una dona donarà la volta a qualsevol home, encara que sigui l'última bota!
  Akulina Orlova, va noquear Focke-Wulf i va xiular, mostrant les seves boniques dents;
  - Si vols capgirar a un home - treu-te les sabates, si el vols posar en un galoix, exposa el teu taló!
  I les noies cantaven a l'uníson:
  Una guerra fa estrall a l'univers,
  per aixafar per matar sense cap motiu...
  Satanàs es va deslligar
  I la mort va venir amb ell!
  
  I qui aturarà el flux
  Rius sagnants i bojos...
  El raig làser entrarà al temple,
  I el flaix va desaparèixer home!
  
  I tant caos
  Ha inundat l'univers...
  El trist destí de la humanitat
  Suport el dolor, el patiment!
  Les noies poden tenir en part raó. La guerra no és felicitat. Però alhora, entreteniment.
  Dos pilots novells alemanys, l'Eva i la Gertrude, estan lluitant per modificacions d'assalt Focke-Wulf. Ataquen objectius soviètics terrestres des de l'aire.
  Eva, disparant i disparant un coet, comenta:
  - Per què la infantesa és descalç, perquè una cama femenina nua fa perdre el cap als homes, com si fossin nens!
  Gertrude va disparar amb un coet, va prémer el pedal amb el taló nu i va trencar el búnquer de l'exèrcit soviètic i va xisclar:
  - El desig de veure una dona nua fa que un home es torni al revés!
  L'Eva va colpejar de nou, va colpejar els trenta-quatre, va trencar les torres i, enginyosa, va dir:
  - Per despullar una dona, primer cal posar-se les seves bones sabates!
  Gertrude va colpejar el seu oponent fent servir el taló nu i rodó del seu peu elegant i va comentar:
  - Després d'haver-se desvestit en el moment adequat, una dona de negocis arrencarà tres pells a un home!
  L'Eve va disparar un coet als búnquers soviètics i va cridar:
  - Una dona que es despulla a temps no es convertirà en un home descalç i calçarà a fons!
  Gertrude, després d'haver sacrificat les tropes soviètiques, va confirmar:
  - Una dona descalça li posarà una bota a un home i el posarà dins d'un galoix, i li donarà la volta i el convertirà en l'últim descalç!
  Aquí, per descomptat, la lògica de les noies és que no es pot discutir contra ella. I les noies lluiten descalces i en bikini.
  I els encanten els homes joves bonics i, en general, són genials.
  I si canten, mataran cent homes!
  Aquí hi ha les noies, a banda i banda dignes i molt maques, perquè de fet els homes es tornen al revés!
  . CAPÍTOL #5
  La ciutat de Grozni, completament envoltada per les tropes nazis, va caure a principis de novembre de 1943. El batalló amb les noies va sortir del calder i es va retirar cap a Shali.
  Ja hi havia muntanyes, terreny accidentat, i es va fer més convenient mantenir la defensa. Els tancs alemanys pesaven bastant, sobretot els Maus, i era bastant incòmode lluitar contra ells a les muntanyes. El tanc T-3 ja havia quedat fora de producció, però encara s'estava produint la versió modernitzada del T-4. Encara que moralment antiquat. Però encara podria lluitar contra el T-34-76. I lluitar bé. El seu canó era encara més potent i tenia una velocitat de boca més gran que els trenta-quatre.
  La Tamara i les noies van lluitar a Shali. Les noies van intentar mantenir aquest poble de muntanya molt gran: una ciutat real.
  Les belleses van lluitar amb molta valentia.
  La Tamara va llançar una granada amb el peu descalç, va disparar una ràfega i va arrollar:
  - Per la Pàtria de l'URSS!
  Anna va obrir foc contra els nazis. La T-4 més lleugera va intentar pujar pel vessant. La noia, llançant una granada amb el peu descalç, va fer caure la màquina nazi i va xisclar:
  - Per la nostra mare Pàtria!
  Akulina, disparant al Fritz i amb el seu taló nu, servint un mortal embolicat en paper d'alumini, vyaknula:
  - La pàtria sempre és santa!
  La Verònica, disparant a l'enemic i llançant llimones amb els dits nus, va dir:
  - Per als gegants de Rússia!
  Olympias, aquesta dona gegant, també va llançar una granada als nazis amb els dits nus i va xisclar:
  - Pel comunisme!
  Tamara, dirigint un foc ben dirigit contra els nazis i tallant-los com encenalls d'un arbre, va emetre:
  - Com més roures a l'exèrcit, més forta és la nostra defensa!
  L'Anna va assenyalar, mostrant les dents i disparant als nazis amb una precisió i una fúria colossals:
  - Us destruiré a tots.
  Tanc "Lion", un gran vehicle amb un canó llarg. Aquí té l'última pistola de 105 mm, longitud del canó 100 EL. I resulta que és una arma molt llarga. I aquest tronc sobresurt amb una força letal.
  Akulina dispara des d'una bazooka als nazis i crida:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  La Victòria també dispara i rugeix:
  - Glòria als herois de Rússia!
  Olimpiada confirma disparant als nazis i llançant una granada amb els dits nus:
  - La glòria més gran!
  Les noies, cal tenir en compte, són fenomenals i molt agradables. I la seva frescor és colossal.
  La Tamara, disparant a l'enemic i mostrant les dents, diu:
  - Per Rússia i la llibertat fins al final!
  L'Anna, disparant a l'enemic, diu amb agressivitat, llançant una granada amb els dits nus:
  Fem bategar el nostre cor a l'uníson!
  I fer l'ullet als seus companys.
  Akulina també donarà un gir, com tallarà els oponents i rugirà:
  - Per les meves victòries pel sostre!
  Akulina Petrovskaya no és una noia senzilla. Havia de passar per moltes coses. En particular, va ser atrapada robant i estava detinguda. També va passar per una colònia infantil-joves. Bé, res, va sobreviure. Descalç va caminar per les nevades, però només es va fer més sana i més forta.
  La Victòria lluita amb una fúria frenètica. Va donar un gir a l'enemic. Fritz va caure a la caiguda. Aleshores, amb els dits nus, va llançar una granada. La motocicleta es va bolcar.
  La noia va arrossellar:
  - Per poderoses fronteres!
  L'Olympias lluita amb una ràbia molt salvatge. Els seus cops són forts i aixafadors. És realment una noia monstre. I així colpeja els oponents. Així que els nazis estan exterminant activament. No els dóna la menor oportunitat.
  L'Olímpia rugeix amb els seus pulmons:
  - Glòria a aquest comunisme espacial!
  Tamara, disparant contra els nazis, rugeix:
  - Glòria al comunisme de Lenin!
  L'Anna dispara als oponents i xiscla:
  - Per l'URSS!
  Akulina, segant els enemics i grunyint, crida:
  - Per l'acrobacia més alta!
  Victòria, disparant contra els nazis, va dir:
  - Per les victòries més fenomenals!
  Olympias, aixafant el tanc nazi, va grunyir:
  - Pel comunisme de l'URSS!
  La Tamara també està acomiadant. Dispara amb molta precisió, cobrint els oponents amb ràfegues precises. Sega com una dalla i xiscla:
  - Glòria als temps del comunisme!
  L'Anna, disparant als nazis i tallant-los amb uns cops precisos de la seva dalla, exclama:
  - Gran glòria als herois!
  I llança granades amb els dits nus. Aquí hi ha una àvia.
  Akulina tallant el Fritz, rugeix agressivament:
  - Pel comunisme!
  I sacsejades amb un cos musculós.
  La Victòria també guanya als nazis. I amb els dits nus llança regals assassins als seus oponents i crida:
  - Per la grandesa del món!
  Olympias també dispara als enemics. Els noqueja com una pelusa i rugeix:
  - Glòria al gran comunisme!
  I amb els dits nus dels peus, llança una granada amb una força letal, destrossant els enemics.
  Així és com els cinc van agafar els enemics, i seguem-los, exterminem-los i triturem-los.
  Els alemanys van ser aturats i completament empantanats. Aquí es va fer difícil, i es barallen.
  Aquí hi ha els llançadors de gas, i actuen de manera agressiva. I destruir les posicions soviètiques.
  Beats i "Sturmtigr" des de la distància, sobre l'enemic: l'Exèrcit Roig.
  Les noies alemanyes apunten i pistoles autopropulsades "Ós" i com van colpejar l'enemic amb ell. I estan molt i completament fotuts. I una closca d'un cèntim i mig trenca trinxeres i búnquers soviètics.
  La guerrera Frida rugeix:
  - Pel nostre Tercer Reich més gran!
  I fer l'ullet als seus companys. Després d'això, les noies feixistes amb els peus nus tornaran a disparar.
  I les mosques rugint i destructives. I a mesura que esclata, es forma tot un embut amb terra bullint per la calor.
  Sí, els alemanys aconsegueixen les tropes soviètiques a fons. Un dels primers avions TA-152 vola al cel. Màquina polivalent, com la Focke-Wulf, però més avançada, ràpida, maniobrable amb armes i armadures potents. Es pot utilitzar tant com a caça com com a avió d'atac.
  Per a les tropes soviètiques, el cotxe, francament, pot esdevenir un gran problema.
  L'Helga pilota un TA-152 i ataca un parell de tancs soviètics que intenten apropar-se a Shali. La noia dispara bé. Trenca el sostre de la torre dels trenta-quatre primers i rugeix:
  - Sóc una bellesa marcial!
  I després ataca el segon cotxe, que intenta accelerar. Però canviar de marxa no és tan fàcil.
  El TA-152 perfora aquesta víctima amb un canó de 37 mm.
  Helga va respondre i va cantar:
  - Va patinar, em va derrapar en algun lloc, em va derrapar!
  I es va picar l'ullet a si mateixa... Aquí està intentant atacar el Yak-9. La noia alemanya el tomba fàcilment prement el gallet amb el peu descalç i fa l'ullet amb confiança, dient:
  - Sóc genial!
  Helga sembla una noia amb gran aplomb. I fa experiments sagnants amb enemics.
  I si bufa, llavors no li semblarà poc a ningú.
  Helga dispara als vehicles soviètics i xiscla:
  - Bé, per què, és impossible viure segons la ment!
  I amb els talons nus com colpejar el timó. Aquesta és una noia, a totes les noies, noia.
  I si rugeix...
  L'Albina i l'Alvina al cel també són guerreres molt actives i lluitant.
  I les noies, els avions de Rússia, pensen, destruint que la vida és bona i que la vida és bona.
  I amb els dits nus dirigeixen els canons dels avions cap a objectius. Els cotxes soviètics no sobreviuran. I les noies els van colpejar així. No et donen la més mínima oportunitat.
  Sí, hi havia noies barallades,
  Sí, diuen què més...
  Van atacar Rússia amb valentia,
  Literalment Satanàs!
  L'Albina és una guerrera en formació de batalla i rugeix per a si mateixa:
  - Seré super, em canviaré! Super campió!
  I amb un taló nu, a més de colpejar el teclat i trencar els oponents en petits trossos.
  L'Alvina, disparant contra els oponents, rugeix a tot pulmó:
  - I a qui trobarem al bosc,
  I a qui trobarem al bosc...
  farem broma amb això,
  ho destrossarem!
  Destrossem-ho!
  I amb un taló nu, com afegirà l'enemic a una abraçada mortal. Aquesta és una noia: totes les noies són la noia més maca!
  El guerrer del més combat hack. I tan militant i agressiu com una pantera.
  I els grans gats alemanys estan a l'atac. Assaltant Astrakhan. I destrueix en grans quantitats les cases dels soldats soviètics.
  I moren, però no es rendeixen. Aquest tipus de baralles es fan estralls.
  La Gerda, és clar, està al capdavant de l'atac i disposada a lluitar. Així que dispara, molt semblant a una dona Robin Hood en bikini. I tot això és una dona genial.
  I si també li posa un mugró escarlata a la boca del noi.
  La seva "Pantera"-2 funciona. Per cert, una modificació lleugerament diferent del tanc va ser muntada per noies amb un canó EL de 75 mm 100. És punyent i de foc més ràpid. Sí, i el subministrament de petxines és més gran que a la pistola de 88 mm.
  La Gerda dispara amb els dits dels peus nus i crida:
  - Un, dos, tres... Llàgrima amb napalm!
  La Charlotte també va disparar darrere d'ella i va cridar:
  - Quatre, vuit, cinc - juguem ràpidament!
  Kristina va colpejar, trencant el tanc soviètic i va piular:
  - Anirem a la batalla amb valentia, pel poder dels nazis...
  La Magda va disparar amb els peus descalços i va xiular agressivament:
  - I els matarem a tots - tots els comunistes!
  Les noies actuen fins a l'extrem i amb una agressivitat bogeria. I el seu "Panther" -2 amb un tir precís bolca l'obús soviètic.
  Les noies riuen i canten:
  - Glòria al nostre món...
  I Elisabet al trenta-quatre, al seu torn, fa un atac salvatge. I amb el seu taló nu premeu el gallet. I enderroca l'enemic, cridant:
  - Que hi hagi comunisme!
  Catherine, amb els dits dels peus nus, envia un projectil de força letal, travessa l'enemic i xiscla amb els seus pulmons:
  - Per la gran Rússia!
  Elena va disparar contra els nazis. La closca va colpejar el front de la Pantera i va rebotar.
  La noia va bordar:
  - El comunisme estarà amb nosaltres!
  Euphràsia també va colpejar l'enemic fent servir els seus dits nus. Va perforar la T-4 i va cridar:
  - Glòria al comunisme!
  Aquestes són les noies lluitadores. I com es disparen, les petxines volen molt bé, i el mateix trenta-quatre està en moviment. I prova, posa't en marxa des d'un cotxe així. Això és extremadament difícil.
  Però les noies entren, es barallen en bikini i fan servir els peus nus. Els guerrers són meravellosos i meravellosos.
  I si es foten, a ningú no li semblarà una mica. I envien petxines amb una fúria salvatge.
  Elizabeth, amb l'ajuda dels seus dits nus, disparant a l'enemic i derrocant els enemics, va xiular:
  - Glòria a les idees del comunisme! Glòria a la nostra Pàtria!
  Ekaterina també va disparar, fent servir els dits dels peus nus, colpejant el Fritz i cridant:
  - Per la Pàtria i la victòria fins al final!
  L'Elena, disparant als oponents, va respondre agressivament, mostrant les dents de perla i fent l'ullet, amb ulls de safir:
  - El nostre comunisme espacial és famós!
  Eufrasia, disparant a l'enemic, colpejant-lo amb una precisió colossal i fenomenal, va emetre:
  - Per la Pàtria i Stalin - ànims!
  Les noies, òbviament, són apassionades i tothom pot...
  El desembre de 1943 ja ha arribat.
  L'Alenka i el seu equip també lluiten a Astrakhan i encara aguanten. L'heroïna està lluitant.
  L'Alenka fa un gir, sega la línia dels nazis, després llança un regal de la mort amb els seus dits nus i rugit:
  - Un home és semblant a un gibó, només, per desgràcia, més sovint en intelЈlecte que en potència!
  Anyuta, disparant a l'enemic i tallant els enemics, va donar un paquet explosiu amb el taló nu i va xiular:
  - L'home té la tossuderia de l'ase, l'ambició d'un lleó, però en realitat és una cabra!
  Alla, disparant amb precisió al Fritz, va xisclar:
  - Un home per a una dona és com un talús per a una vaca, no pots prescindir-ne, però fa fàstic apropar-te!
  Maria, disparant contra els nazis, va respondre enginyosa:
  - Què és comú entre un home i un lavabo en una habitació de dones: el fet que les dones només balen als homes!
  Marusya, tallant els nazis i llançant granades amb els dits nus, vyaknula:
  - Una dona és una guineu astuta que pot devorar qualsevol lleó com un conill!
  Matryona, segant els nazis, i amb els dits nus, llençant els mercenaris, va murmurar:
  - Una dona necessita un home com un nen que assota, si no li colpeja un home, no hi haurà vida!
  Alenka, disparant al Fritz, va cridar:
  - Una dona necessita homes com banyes de porc, només un abric de pell donat per homes és car!
  I l'equip de noies de cames nues com riure, mostrant les dents i llançant granades amb els dits nus.
  Noies guerreres valentes. El seu element per lluitar, el seu element per lluitar!
  Astrakhan, sembla, no es rendirà. Pel que fa a les noies aquí, realment lluitant.
  Les forces militars del Tercer Reich són colossals. Les noves divisions de tancs són tan poderoses aquí. La producció de dipòsits està augmentant. No hi ha bombardejos, és possible subministrar mà d'obra de les possessions italianes, franceses, belgues i holandeses a l'Àfrica.
  I també d'Àfrica per extreure petroli, tungstè, molts elements, inclòs l'urani.
  És a dir, els nous tancs estan estampats. En particular, l'aparició del "Panther" -2, millor protegit i més fortament armat, amb un motor més potent, té un impacte considerable en el transcurs de la guerra.
  Cada cop hi ha més tancs i avions. Les obres ja s'estan completant al Yu-488. El primer avió de producció del Tercer Reich amb quatre motors. Molt potent i ràpid. El seu més destacat és la superfície de l'ala relativament petita, motiu pel qual el bombarder pot volar a una velocitat de 700 quilòmetres per hora. Això vol dir que els combatents soviètics definitivament no el posaran al dia.
  Per tant, l'URSS té un nou problema. Les forces de l'Exèrcit Roig estan realment esgotades. Els escolars es posen a les màquines. Els adolescents a partir dels catorze anys ja es barallen, quasi oficialment. Els nois, és clar, són intelЈligents i, en general, bons lluitadors. A una edat jove, és encara més fàcil amagar-se i pujar a un arbre. I les habilitats militars es dominen més ràpidament. Els adolescents lluiten igual que els adults, són més difícils de colpejar. Sí, i psicològicament és més difícil disparar als nens.
  Els alemanys tenen uns quants franctiradors femenins, i els combatents massa joves són inconvenients per a qualsevol dona disparar, avergonyit...
  Sí, van començar a trucar a l'URSS a partir dels catorze anys. I també posar en armes i pensionistes. Cada cop hi havia més dones a l'exèrcit. Especialment acceptat de bon grat el sexe just en les tropes de tancs i aviació, i en els franctiradors. Les dones són bones franctiradores. I com que solen ser més petits que els homes, és més convenient que lluitin en tancs, i també a l'aviació. Sovint, els adolescents també lluitaven en tancs. Cal tenir en compte que els nens i les dones són més sensibles amb la seva pell, i els seus avions i tancs tenen menys probabilitats de ser noquejats que els homes adults. No està malament adolescents i en el paper de franctirador. Un nen pot arrossegar-se per una bretxa més estreta, disfressar-se o pujar a un arbre. Sovint, a l'exèrcit, van començar a trobar combatents menors de catorze anys.
  La guerra devora recursos humans. I el territori cada cop està menys sota el control de l'URSS. I encara cal lluitar contra la nombrosa infanteria del Japó. Sí, i hi ha bons tancs samurais, i sobretot canons autopropulsats. També van aparèixer en una sèrie amb un tanc mitjà, comparable en força al T-34, i encara més fort en blindatge frontal.
  Per tant, el Japó és perillós de subestimar. I per a la guerra amb ella, calen soldats.
  Stalin està nerviós i cada cop més sovint cau en ràbia. El 25 de desembre de 1943 es va donar l'ordre que els familiars dels que s'havien rendit serien afusellats, inclosos els nens a partir de dotze anys, i els més joves serien enviats a colònies de treball.
  Els destacaments de presa es van utilitzar cada cop més sovint. I van disparar més activament i van utilitzar la tortura.
  Stalin es va tornar senzillament insuportable. Beria va ser el primer a tractar de negociar una pau separada amb els nazis. Però Hitler no volia la pau. Volia conquerir completament l'URSS. Sobretot quan els aliats estan fora del seu control i fora de l'abast.
  Els avions a reacció es van desenvolupar durant el Tercer Reich. En primer lloc, el ME-262, però aquest caça necessitava motors més fiables per no estavellar-se massa sovint.
  Tant el bombarder Arado com el projecte Yu-287 semblaven prometedors.
  El TA-152 més nou es va mostrar bé a la pràctica, com una màquina polivalent i molt ràpida. En general, l'exèrcit alemany encara era més fort a l'aire. A més, els Yaks i Laggies soviètics, atesa la manca d'alumini, van resultar ser més pesats i menys maniobrables que les màquines de referència. Així que la qualitat de l'aviació soviètica va caure a un nivell crític. El ME-309 amb el seu poderós armament, fins i tot tenint en compte els problemes de maniobrabilitat, va fer front bé als vehicles soviètics, desplaçant el ME-109. I el TA-152 hauria d'haver substituït el Focke-Wulf.
  Així que els alemanys són més o menys hoquei... Però es va treballar en la tècnica.
  Per exemple, el Lev-2 va prometre ser el primer tanc amb un nou esquema de disseny. En colЈlocar la transmissió i el motor en un bloc davant del tanc, i desplaçant la torreta cap a la part posterior, els alemanys van salvar l'eix del caddie i van baixar l'alçada del vehicle. Com a resultat, "Lleó" -2 va resultar ser molt més lleuger i, per tant, més ràpid.
  Ateses les dificultats de la guerra, la producció de tancs pesants a l'URSS gairebé es va aturar, a la sèrie gairebé tot estava unificat segons el T-34-76. Així que els nazis, en el projecte de crear un nou tanc principal, ja no anaven a fer que l'armadura lateral fos massa gruixuda. I el "Lleó" podia cabre en cinquanta-cinc tones, amb un motor de 1200 cavalls de potència. Tanmateix, el pes del tanc Lev-2 es podria haver reduït encara més reduint el calibre de l'arma. El primer s'ha tornat clarament redundant. A més, els trenta-quatre tenien una armadura de baixa qualitat, i fins i tot un canó alemany obsolet de 37 mm ja havia començat a penetrar-hi.
  Stalin estava clarament flipat... I llançava trons i llamps... Però no podia fer res...
  La nit de Cap d'Any, els alemanys van llançar un assalt a la part encara desocupada d'Astrakhan, el delta del Volga. La presència de moltes barreres fluvials, el terreny difícil, la proximitat del mar Caspi van permetre a l'Exèrcit Roig reforçar la defensa d'Astrakhan i mantenir-la encara millor que Stalingrad. A més, les noies soviètiques van mostrar un heroisme inigualable.
  I al Caucas, sobretot a l'hivern, és molt difícil moure's per les muntanyes. És cert que els alemanys es movien per la costa més còmoda del mar Caspi. Makhachkala, es va convertir en la frontera, on les tropes soviètiques, després d'haver reunit totes les seves forces en un puny, van intentar aturar els nazis.
  Però la munició, que només es lliurava per mar, no era suficient...
  La Tamara va lluitar desesperadament amb el seu batalló de noies descalços.
  Les guerreres van lluitar tossudament i van mostrar un heroisme inigualable i un gran coratge.
  I quasi nus lluitaven a l'hivern i les gelades.
  La Tamara va llançar una granada amb el peu descalç i va fer un esclat, segant els oponents i va xisclar:
  - Per l'URSS!
  L'Anna també va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va piular:
  - Pel comunisme!
  L'Akulina va donar una ràfega ben apuntada, va eliminar els enemics i va cridar:
  - Per la grandesa de Rússia!
  La Victòria va colpejar l'enemic, va començar a tallar-lo, es va tallar la barba com una navalla i va murmurar:
  - L'URSS es mantindrà!
  Olympias, disparant a l'enemic i llançant un paquet explosiu amb els dits nus, vyaknula:
  - Per la Pàtria i la victòria fins al final!
  Així és com lluiten les noies. Actuen amb desesperació i amb una determinació colossal.
  Tamara, disparant, va assenyalar:
  - El diable no els agafarà, i després els agafarem nosaltres!
  La lluita aquí és brutal i alhora constructiva...
  Anastasia Vedmakova lluita al cel... La seva cara fins i tot es torça de ràbia i crida:
  - Saluta l'era del comunisme!
  I amb els dits dels peus nus apunta un canó d'avió a l'objectiu i enderroca avions enemics, després de la qual cosa crida:
  - Per èxits laborals!
  Akulina Orlova, enderrocant els oponents, rugeix amb confiança, mostrant les dents:
  - Per un comunisme tan gran, a tot el planeta!
  El pilot crida:
  Fins i tot els nens ens coneixen!
  I amb els dits nus dirigeix el canó de l'avió cap a l'objectiu, aixafa l'enemic i xiscla:
  - En nom de l'era del comunisme!
  Siguem sincers, la noia és una terminadora i una flama ardent. Cap volcà es pot comparar amb ell.
  Akulina Orlova va cantar:
  - Jo ja, quin dia, la fe en Déu somio, sóc tan mandrosa, no vull pregar!
  I belleses que feien l'ullet de manera agressiva.
  Aquí teniu les baralles...
  I els avions de les noies estan obsolets. I aquest és el seu negatiu sòlid. I també pesat i poc maniobrable...
  Un dels nois que va lluitar va ser abatut, i no va tenir temps de saltar amb un paracaigudes. I aquesta, per descomptat, és la seva gesta colossal.
  Les noies lluiten a l'aire i es diverteixen...
  L'Albina i l'Alvina lluiten amb bons caces ME-309 i, per descomptat, estan guanyant puntuacions activament.
  Les noies estan molt orgullosos del seu èxit...
  L'Albina va abatre un avió soviètic, amb l'ajuda d'un peu elegant i descalç, i va xisclar:
  - Per les nostres àguiles!
  L'Alvina va tallar tres cotxes russos d'un cop i va cridar:
  - Pels nostres falcons!
  Les noies es van posar al negoci de manera famosa... Però també els agrada torturar els soldats russos.
  Aquí va ser capturat un nen pilot de catorze anys. I les belleses dels talons rodons dels nens li van fregir. I llavors van començar a mullar els nus amb aigua gelada... Després aigua bullint, i de nou aigua gelada.
  Aquestes són les belleses lluitadores....
  Albina cantava:
  -Per als nostres ullals, urpes, dents, punys!
  L'Alvina va cridar amb tot plegat:
  - Així que volen una bona lluita!
  I les noies van continuar fent miracles amb els dits dels peus nus i enderrocant avions soviètics.
  Tanmateix, els pilots russos també els van respondre. L'Alice i l'Àngela s'acaben de traslladar al Yak-9. I batem els alemanys i seguim cantant alhora;
  Sou l'encarnació d'un país valent,
  El camarada Lenin i el camarada Stalin...
  A l'URSS, totes les persones són realment iguals,
  I els punys són de ferro i acer!
  
  Per a Lenin, la bèstia Adolf no té por,
  Ara Vladimir és el líder camarada Stalin...
  Vam colpejar el Fritz a l'ull no a la cella,
  Tots els nazis van ser destrossats alhora!
  
  Rússia és la meva pàtria
  Gran pàtria sense límits...
  Totes les nacions són una sola família,
  Aviat estarem vivint sota el comunisme!
  
  Fem més fort el nostre país
  Que Rússia es torni verda ràpidament...
  Colpejarem el feixista al front, més aviat,
  I creieu-me, el nostre poder no es converteix en pedra!
  
  I Jesús com a líder és molt gran,
  Ell és el nostre Senyor i el Déu Blanc de l'Univers...
  I el Führer serà colpejat molt fort,
  Després de tot, la nostra destresa no ha canviat!
  
  Sí, pel bé de la nostra Pàtria, sant,
  Lluitarem ferotgement contra el Fritz...
  Una noia corre descalça a la neu
  Ella vol lluitar amb ràbia!
  
  Sí, Stalin s'ha convertit ara en el líder soviètic,
  Tan gran, valent i hàbil...
  No toqueu la Rússia del comunisme,
  Encara que el poder de Llucifer està amb tu!
  
  Podem aconseguir Hitler, creieu-me
  Encara que està dotat d'un poder demoníac...
  Un Hitler és una bèstia depredadora,
  Encara que admetre que els Fritz no són imbècils!
  
  En resum, entrarem en combatents de Berlín,
  Allà estarà amb nosaltres Lenin, també conegut com Stalin...
  Els feixistes com els cadells es trenquen fàcilment,
  I creieu que la nostra força no disminuirà!
  . CAPÍTOL 6
  Ha arribat el nou any 1944... Malgrat la situació molt difícil als fronts, a l'URSS es treballava per crear noves tecnologies. En particular, es van associar grans esperances amb el tanc IS-2 i les seves poderoses armes. Un canó de 122 milЈlímetres podria convertir-se en un argument potent en la guerra contra els nazis. Les esperances també es van posar al T-34-85 amb un canó més potent, una torreta gran, però el mateix casc i tren d'aterratge.
  La situació va ser pitjor amb els avions. El Yak-3 no va poder entrar en producció a causa de la manca de duralumini d'alta qualitat, i el LAGG-7 no va poder entrar en producció sense una disminució de la producció a causa del nou motor.
  Així que Stalin va decidir que, de moment, el principal caça soviètic era el Yak-9 i el LAGG-5, i l'avió d'atac IL-2 era fàcil de fabricar i tenaç. I en tancs, una transició gradual a la T-34-85 i IS-2.
  Encara que perquè no hi hagi una disminució de la producció...
  I el front esclatava per les costures, els alemanys van capturar el Caucas. Makhachkala va caure, i ja s'acostaven a les fronteres de l'Azerbaidjan!
  Aquí la Tamara va lluitar amb el seu batalló de dones. De nou noies amb draps de túniques i descalços van lluitar amb forces enemigues superiors.
  Tamara va disparar contra els nazis, eliminant alguns dels enemics. I aleshores, amb els dits descalços dels peus, va llançar una granada de força letal i va xiular:
  - Glòria a l'URSS!
  Anna va disparar als nazis amb molta precisió. I amb els dits nus, va llançar granades de força letal, destrossant els oponents.
  Aleshores va cridar:
  - Glòria al comunisme!
  Akulina, disparant a l'enemic, va tallar la infanteria feixista. Va tallar el Fritz, llançant una granada amb els peus nus i va xisclar:
  - Per Rússia, la nostra gran mare!
  Victòria, disparant a l'enemic i llançant-li granades amb el peu nu, va assenyalar:
  - Per la gran Pàtria!
  Olympias, també disparant amb una metralladora, va cridar:
  - Glòria als temps del gran comunisme!
  Les dones lluitadores són increïbles...
  Lluiten, com hauria de ser per les belleses...
  La Tamara, lluitant, va recordar l'inici de la guerra. Com va haver d'escapar de les tropes alemanyes. Aleshores va sentir l'impacte de les pistoles. La noia va abandonar el cañoner. La seva amiga Tatiana va ser atrapada pels alemanys i li van treure sabates noves, es van arrencar joies i arracades. I la van conduir descalça a la captivitat ... Tatiana era la filla del secretari del comitè regional, i sovint no havia de caminar sense sabates. Això és una humiliació d'orgull, anar descalç com un plebeu, i fa mal per les soles delicades. La noia va colpejar les cames a la sang i va gemegar a cada pas.
  La Tamara també duia les botes noves que li havien regalat i es va fregar els talons de la llarga caminada. I es va treure les sabates, va anar descalça. És una noia del poble, que ha fet el seu deure a Ucraïna. Les seves cames en la infància caminaven pels costeruts de la muntanya. I això certament no es compara amb els camins de la plana. És cert que els seus calls ja han sortit de la sola i no és tan còmode caminar. Però els peus es van tornar a endurir ràpidament. I ella gairebé no va patir.
  Però Tatiana aviat li va tombar les cames tant que ja no podia caminar. Els alemanys l'haurien disparat, però es van compadir de la bellesa. Em van pujar a un carro, però a canvi em van fer cantar. Tatiana tenia una veu agradable i els va cantar diverses cançons políticament neutrals.
  Què li va passar després, la Tamara no ho sabia. Ella mateixa caminava pel bosc, palpava amb els peus descalços, tubercles, cops, branquetes, i fins i tot estava contenta. És llavors quan camines per les pedres esmolades de les muntanyes, després fins i tot les plantes calloses, si camines molt de temps, es torna agut i dolorós. I encara més desagradable caminar sobre espines. Quan aquests s'enganxen a les plantes, es fa molt més dolorós, fins i tot per a les plantes aspres de la noia.
  Tamara a la campanya es va veure superada pel cansament i la fam. La noia menjava baies, i això no n'hi havia prou. I els alemanys avançaven ràpidament. Als boscos ucraïnesos, la Tamara, acostumada a viure a les muntanyes, no coneixia molt bé el seu camí. Em vaig perdre i vaig acabar al darrere.
  I ara, com un gat caçat al bosc. Llavors la noia va agafar els alemanys amb una motocicleta. Van aturar el cotxe amb el cotxet per agafar aigua. I la Tamara es va acostar a la metralladora, i com aquesta talla a l'enemic. I retalla amb incertesa, però amb precisió. I els nazis cauen i es retorcen en agonia. La Tamara els acaba. Ella va moure un taló nu fins a la barbeta, va caure. I la noia el va agafar.
  Després d'això, la bellesa va pujar a la motocicleta i, prement el pedal amb el peu nu, va sortir.
  Així que moure's és molt més divertit que caminar i descalç.
  La Tamara va cantar al llarg del camí:
  - És bonic, germans, és bonic, és bonic, germans viure! No us heu de dol amb el nostre ataman!
  Així va sorgir el camp de batalla.
  I ara està lluitant contra els nazis com un acabador del Komsomol. Però les forces són desiguals i el batalló de noies es veu obligat a retirar-se. Les batalles estan bullint aquí, com l'aigua en una tetera gegantina sobre un volcà.
  L'Anna, disparant i llançant una granada amb una força mortal amb els dits nus, va assenyalar:
  - A la guerra, tots els mitjans són bons, excepte els suïcides!
  Akulina, disparant a l'enemic, derrocant els nazis, va assenyalar:
  - En tot serem els primers!
  I el taló nu de la noia va donar el regal de la destrucció.
  Victòria, disparant contra els nazis i eliminant els enemics amb ràfegues automàtiques, va cridar:
  - No hi haurà pietat pels enemics!
  I va fer l'ullet als seus companys.
  Olympias va llançar les seves cames nues i cisellades, un grapat de granades i va xisclar:
  - Per la grandesa de la cort més humana del món i el comunisme!
  Els guerrers són realment gloriosos aquí i els agrada l'era espacial.
  Lluiten amb gran ferocitat.
  Però els nazis segueixen avançant al Caucas. El febrer de 1944, els alemanys i els turcs es van unir, tallant les tropes soviètiques en dues parts desiguals.
  El Führer va exigir acabar amb l'URSS. Astrakhan encara aguantava. Els nazis, com sempre, van amb uniforme de combat... Els primers ME-262 lluiten a l'aire. Cal tenir en compte que no produïen sensacions. A gran velocitat, no és molt convenient colpejar amb canons d'avió de 30 mm. Sí, això s'ha de prendre seriosament. El ME-262 també té alguns problemes a causa del seu gran pes. Amb la maniobrabilitat en particular.
  Més èxit en l'ús del TA-152, que es va enamorar dels pilots i es va convertir en un cavall de batalla. De fet, un cotxe i un bombarder de primera línia, i un avió de caça i atac. Fins i tot hi havia idees per transferir completament l'aviació alemanya a aquest avió. Entre els seus avantatges, cal destacar la supervivència i la velocitat, i les armes poderoses, adequades tant per a un avió d'atac com per a un caça.
  La ME-309, que s'està modernitzant, també s'utilitza cada cop més activament. La ME-109 encara està en servei, que no s'està retirant per no reduir la producció. Fins i tot va aparèixer una nova modificació del ME-109 "K" amb un motor més potent, armat amb cinc pistoles d'aire alhora. No pots vèncer una màquina com aquesta tan fàcilment.
  El ME-309 també va rebre un motor més potent i va escombrar ales. Un cotxe molt perillós. Els pilots soviètics encara volen avions antics i la seva qualitat només està disminuint. Fins ara, però, el Yak-9 no està tan malament, és força maniobrable i no necessita una velocitat excessiva.
  Les tropes alemanyes són fortes... Hi va haver disputes sobre el tanc T-34-85. Val la pena fer que l'armadura de la torreta sigui més gruixuda? Després de tot, en aquest cas, el pes augmentarà. I cal assenyalar que la qualitat de l'armadura soviètica ha caigut. Els elements d'aliatge són escassos i la qualitat de la soldadura o la fosa ha caigut a un nivell crític.
  Però les noies lluiten com a heroïnes...
  Aleshores, el tanc d'Elizabeth es trenca i les noies se'n van. Descalços i amb bikini, corren per la neu, deixant petjades gràcils.
  Catherine va assenyalar amb una mirada maligna:
  - Estem completament estrangulats!
  Elena va assenyalar amb ràbia:
  Però encara guanyarem!
  Elizabeth va disparar una pistola, va colpejar un motorista alemany i va murmurar:
  - He colpejat un alemany! Com serà apte de mi!
  Eufrasia va assenyalar amb energia:
  - Allà acaben la seva vida, i no se'n escapen!
  Catherine era una noia agressiva i cantava:
  - En la nostra fúria, cantem els himnes de l'imperi!
  Les noies corren per elles mateixes i els seus talons rodons nus parpellegen.
  El nen, veient les noies, espantat els va preguntar:
  - I d'on vens descalç?
  Elizabeth va respondre:
  - Fem una maniobra tàctica!
  El nen va xiular:
  - Un, dos - el dol no és un problema,
  No hauríeu de retrocedir mai!
  Mantingueu el nas i la cua més alts amb una pipa,
  Sapigueu que un amic de veritat sempre està amb vosaltres!
  La Catherine va xiular, mostrant les dents:
  - Sapigueu que un amic de veritat sempre està amb vosaltres!
  Elena va cridar:
  - No tinguis por! Tornarem....
  I totes quatre noies cridaven a cor;
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  El camí, ilЈluminant el comunisme!
  Els guerrers estan preparats per trencar qualsevol alemany... I descalços a la neu són tan sexy i bonics. Que boniques són aquestes noies, com roses que floreixen i que no s'esvaeixen.
  Bé, Hitler no està fent broma, i al voltant de la nostra Pàtria, fa girar núvols. Enfonsa les dents al cor i beu la seva sang!
  I les noies deixen rastres molt boniques darrere seu. Els alemanys segueixen aquestes pistes i donen cops de genolls i miren amb avaricia. Aquests són els guerrers salvatges. I els alemanys besen les petjades de les noies.
  I Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova lluiten al cel. Dues noies meravelloses.
  Anastasia, abatint els nazis i fent girar el seu avió amb els dits nus, va cantar:
  Lluitarem per un demà més brillant!
  Akulina, tallant les cues dels nazis, fent servir els dits nus dels peus, va xiular:
  - Anem a besar!
  I les noies tornen a batre els alemanys sense cap llàstima ni cerimònia. Així d'intelЈligents són.
  Anastasia, va tornar a girar el seu Yak-9 i, grinyolant, va vyaknula:
  - Aquest és el nom del comunisme!
  Akulina va estar d'acord amb això:
  Crec que el món sencer es despertarà...
  Anastasia, enderrocant els alemanys, va grunyir:
  - La pàtria és el nostre sol!
  I aquestes són les noies lluitadores d'aquí, la classe soviètica més alta.
  I els alemanys ho entenen, molt dur. I les operacions militars es desenvolupen...
  Al març, els nazis van començar a assaltar Bakú. Hi ha un atac a una gran ciutat plena de petroli. Les batalles són ferotges.
  Els alemanys bombardegen Bakú amb artilleria pesada.
  I bombardejat per soldats d'assalt. Però les bombes també són llançades pels primers Yu-488 més nous, que es distingeixen per un poder colossal. Aquestes màquines són només bèsties.
  En una d'elles, Gertrude, Eva i Frida. Noies boniques, amb una vista excelЈlent, estan llançant bombes sobre posicions soviètiques. I maten soldats de l'Exèrcit Roig i civils.
  Bakú està en flames... El fum puja als pilars. Els pous de petroli cremen, tot està en flames.
  La Gertrude diu amb un somriure:
  - Déu estima Alemanya!
  Eva, pressionant el seu taló nu sobre la palanca i llançant bombes, està d'acord:
  - És clar! Som la raça escollida!
  Frida va cantar agressivament:
  - El nostre poble és els escollits del cel!
  I va fer l'ullet als seus companys. Aquestes són les noies aquí i lluitant, només l'encarnació de l'agressivitat. I el poder de combat.
  Gertrude va donar una ràfega de pistoles d'aire comprimit i va xiular:
  - Per la grandesa de la nostra Pàtria!
  Eve, disparant als oponents, va confirmar:
  - Per una grandesa colossal!
  Les noies es poden veure ràpidament dominades els avions. Aquestes són les amigues lluitadores.
  I no pots guanyar-los només amb cartes. I trillen els enemics amb un frenesí salvatge.
  Frida va assenyalar:
  - Sóc una dona de grans somnis i bellesa!
  Després d'això, va tornar a disparar des de canons d'avió, derrocant els caces soviètics que intentaven atacar el monstre alemany.
  Sí, contra els nazis hi ha la sensació que no poden resistir-se.
  Bakú està sota atac.
  La Tamara i el seu batalló lluiten per aquesta ciutat. Les noies lluiten desesperadament i mostren un heroisme inigualable.
  La Tamara va donar una volta, va llançar una granada amb els dits nus, escampant els alemanys i els seus mercenaris, va xisclar:
  - Per la meva Pàtria sense límits!
  I va fer l'ullet als seus companys. És una guerrera del més alt nivell, que no té igual.
  Encara que, és clar, altres noies no són dolentes. Diguem que lluiten molt bé.
  L'Anna, per exemple, va agafar, va acostar els nazis, com amb un cop de falç.
  I va xiular:
  - Per l'URSS!
  I amb el seu taló nu va donar un regal assassí de la mort.
  Akulina, disparant a l'enemic, va xisclar:
  - Per la meva pàtria!
  I amb els dits nus, com llançar presentacions d'aniquilació que exterminen a tothom seguit.
  La Victòria lluita amb els enemics, actuant de manera desesperada i decidida. Elimina els oponents en ràfegues. Aleshores, amb els dits nus, llança granades amb una força letal. I xiscles:
  - Per les idees del comunisme!
  Els Jocs Olímpics també lluiten. I aquesta heroica noia llançarà tota una caixa d'explosius amb les seves cames nues i musculoses. I el tanc "Lleó" girarà.
  El guerrer exclama:
  - Però Pasaran!
  Noies lluitadores i molt maques. No et rendeixis mai i no et rendeixis mai. Tenen el poder dels terminadors.
  I les forces són molt desiguals... Bakú està envoltat d'incendis. Les tropes soviètiques no tenen prou munició. I aquest és el principal problema.
  Molts es rendeixen desesperats.
  La Gerda i el seu equip obliguen els esclaus masculins a besar-se les plantes nues. Aquells ho fan amb obediència i es llepen els talons.
  Aleshores, les noies tornen a pujar al Panther-2 i disparen. Eliminant les armes soviètiques...
  Gairebé tot el Caucas ja ha estat capturat. Però Erevan encara aguanta. La ciutat de Poti està lluitant heroicament, l'últim port on encara hi ha les restes de la flota del mar Negre.
  I allà lluiten noies de diferents nacionalitats. I un destacament de Gulnazi descalç està lluitant. Una bella dona georgiana, i té un equip per a una noia.
  Gulnazi llança un paquet amb explosius amb el peu descalç, destrossa els nazis i xiscla:
  - Glòria a la grandesa del comunisme mundial!
  La Tamila, la seva parella, també llança una granada mortal amb el peu descalç, destrossant els turcs i xiscla:
  - Per la Pàtria!
  La Masha és una noia de Rússia, dóna un gir i llança poder explosiu amb els dits dels peus nus, i trenca els nazis, crida:
  - Glòria als temps del comunisme mundial!
  La Margarita també fa un gir ben apuntat. Va segar els nazis i va enviar un regal de mort assassina amb el seu taló nu, aixafant els oponents i cridant:
  - Per la nostra victòria!
  Així és com les noies lluiten heroicament. I realment no es poden aturar, ni es poden tornar enrere. Simplement són dones lluitadores i super. I si lluiten, com a herois i superhomes!
  Però, per desgràcia, és difícil resistir els nazis i les seves forces superiors. Al cel, l'Albina i l'Alvina estan guanyant comptes de confiança. I tants avions són enderrocats que és evidentment impossible aturar-los.
  Albina, enderrocant un altre avió soviètic amb els dits dels peus nus, va cantar:
  - No podem ser derrotats, el caçador es converteix en un joc!
  L'Alvina, tallant els seus oponents i girant vigorosament el cap sobre un coll poderós, va xiular:
  - Glòria a l'era del nou ordre arià!
  I també dóna un taló nu...
  Les noies ja han abatut més de cinc-cents avions cadascuna i han rebut la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Aquestes són belleses increïbles. I si els enemics del Tercer Reich ja estan sent vençuts, aquests diables no es poden aturar. Més de 500 avions abatuts només a prop de Marsella. Aquest fenomen és, per descomptat, a la part superior. Hitler fins i tot va decidir aprovar el sisè grau de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  El rebrà qui primer superi el miler d'avions abatuts. I el resultat serà simplement fenomenal.
  L'Albina va tallar cinc avions soviètics alhora amb una ràfega de canons d'avió de calibre 30 mm i, prement els disparadors amb els dits nus, va arrossellar:
  - Glòria a la nostra força!
  Alvina, tallant cotxes soviètics i destruint els enemics amb l'ajuda dels seus dits nus, vyaknula:
  - Gran glòria a l'heroisme!
  I els guerrers es van picar l'ullet!
  Lluiten com sempre en bikini i descalços, i aquesta és la seva força. Les noies són només superhomes-dones. Tot i que serveixen a una causa dolenta. I els encanta fregir els talons dels pioners capturats amb una espurna. Aquí teniu les noies. Brutal però bonic.
  Albina va dir una vegada:
  - No hi ha bondat al món, només hi ha debilitat!
  I amb el seu taló nu va llançar un parell de bombes sobre posicions soviètiques, noqueant tres canons.
  Aquests són els guerrers que no donen pietat a ningú! Però els seus cops són simplement aclaparadors.
  Alvina va assenyalar amb un somriure:
  - No hi ha lloc per als febles, sota el sol!
  I va fer l'ullet a la seva parella.
  Guerrers que no mostren cap debilitat i mai es rendeixen. Són realment campions de campions. Encara que amb un signe menys, ja que serveixen a una força del mal.
  Però alhora divertit i encantador.
  L'Albina, mostrant les dents i enviant petxines d'aire mortals als seus oponents, va xiular:
  - La paraula nazi és santa: destruirem per sempre!
  L'Alvina es va adonar agressivament i va derrocar els oponents:
  - Som realment uns pirates!
  Albina, tallant els enemics, va confirmar:
  - Tota la resta és un somni!
  I els guerrers es van tornar tan aixafadors i destrossats a tothom, com anotar discos amb porras.
  Alvina va xiular mentre aixafava els avions russos:
  - Estem lluitant contra les àguiles de Hitler!
  I va fer l'ullet als seus companys.
  Els guerrers d'aquí, de fet, deixen les entranyes dels enemics. L'Exèrcit Roig rep capital d'ells.
  Les noies que lluiten amb tanta zel eliminaven les tropes russes.
  Però Helga al TA-152 destrueix les forces terrestres soviètiques. Elimina el SAU-85 i xiscla:
  - Per la grandesa d'Alemanya i els seus fills i filles!
  Però la lluita continua per Astrakhan.
  Noies amb les últimes forces per aguantar.
  L'Alenka llança una bomba amb explosius amb el peu nu. Trenca els nazis i xiscla:
  - Pel comunisme sagrat!
  Anyuta, disparant als nazis, i també llançant una granada amb els dits nus dels peus, crida:
  - I salvació per al país!
  Alla, derrocant els oponents i segant-los sense cerimònies innecessàries, i llançant una granada amb el taló nu, va xisclar:
  - Així sona la nostra glòria!
  Maria, destruint els enemics, llançant regals de mort amb els dits nus, rugeix:
  - Som grans en la nostra glòria!
  Marusya, segant els mercenaris àrabs que avançaven en files, i llançant una granada amb el peu nu, udola:
  - Pels canvis, perquè els preus baixin alhora!
  La Matrona, apagant els nazis amb una metralladora, la va agafar i va xisclar:
  - La nostra pàtria de l'URSS! Estarà aixafat senyor!
  Els guerrers aquí actuen amb una gran agressivitat. I la seva pressió de combat és colossal.
  En general, mostren la seva colossal acrobacia. I una pressió realment imparable.
  Guerrers descalços, però feliços...
  A l'abril, després de tot, els nazis van capturar Bakú. La manca de munició va passar factura. ParalЈlelament, Poti també va caure quasi simultàniament. Només Erevan, situat als vessants de les muntanyes, va aguantar. Però també estava condemnat. La munició i el menjar també s'acabaven allà. És que els turcs encara no han assaltat aquesta ciutat i estan recollint pols per morir de gana.
  Les noies del batalló de Tamara van desaparèixer parcialment entre el subterrani, i una part, juntament amb el comandant, es van moure per la part posterior cap al davant... Volien trencar-se amb les seves.
  El Caucas ja està gairebé completament capturat, però la guerra continua. Encara que l'URSS va perdre el seu jaciment petrolier més gran en aquell moment. Però l'Exèrcit Roig no està trencat d'esperit. I encara hi ha petroli a la regió del Volga, a Sibèria i en molts altres llocs.
  Hitler va ordenar acabar amb els russos a Astrakhan el 20 d'abril. I la lluita es va desenvolupar a escala colossal. I el bombardeig es va intensificar bruscament.
  L'URSS estava sota una forta pressió. La lluita va continuar per Alma-Ata, que va ser assaltada pels japonesos. La ciutat estava gairebé completament envoltada.
  El samurai, tan bon punt es va escalfar una mica, va intentar desenvolupar l'ofensiva, i en direcció a Magadan.
  Veronika va lluitar a Alma-Ata i va lluitar contra l'embat dels samurais amb el seu batalló de noies.
  I n'hi ha molts. Els xinesos reclutats pels mètodes de colЈlapse també estan lluitant.
  Els japonesos estan llançant soldats grocs a la batalla... Avancen i, literalment, llencen posicions soviètiques amb els seus cadàvers.
  La Verònica està en flames. I sega els xinesos i els samurais en files. Llança magranes amb els dits dels peus nus i grinyols:
  - Glòria a l'esperit rus!
  Marfa també dispara, talla els oponents i xiscla:
  - Per la nostra Pàtria!
  Natasha, disparant als soldats japonesos i xinesos reclutats per al paper de carn de canó, crida:
  - Pel gran comunisme!
  L'Alina, disparant contra els samurais i els combatents xinesos, segant-los amb gran passió, i donant el present de la mort amb el taló nu, va xisclar:
  - Per les noves fronteres del comunisme!
  La Verònica dispara a l'enemic amb gran precisió i trenca els caps dels xinesos, i alhora crida:
  - Glòria a la terra soviètica!
  I amb la seva cama nua envia una força de granades colossal, que esquinça tots els enemics.
  La Marfa, tallant l'enemic i llançant amb els seus dits nus el regal de la mort, crida:
  - Domina l'era del comunisme!
  Natashka es va esquinçar, llançant un paquet explosiu amb el peu descalç, una massa de xinesos, vyaknula:
  - Pel nou ordre soviètic!
  L'Alina, disparant amb molta precisió a l'enemic, va xisclar:
  - Per les noves fronteres del comunisme, lluitarem!
  I el seu taló nu va sucumbir a la bomba de la destrucció.
  Noies lluitadores, com si els seus ulls brossin espurnes.
  No, els japonesos no poden conquerir aquestes persones, fins i tot juntament amb les forces xineses. I la vara de samurai per assaltar.
  I de nou llancen cadàvers a totes les aproximacions. Però n'hi ha massa, i el batalló de belleses descalces s'ha de retirar.
  I hi ha noies ninja japoneses. I és molt difícil lluitar contra ells.
  Són tan brillants, lluitadors i bonics. I llancen els peus amb els dits nus, regals d'un gran poder destructiu.
  Una noia ninja amb els cabells blaus talla els soldats soviètics amb espases i xiscles:
  - Per l'època del regnat de l'emperador!
  Una noia ninja amb els cabells grocs maneja un molí de vent, aixafa l'exèrcit rus i xiscla:
  - Glòria a l'era banzai!
  Una noia ninja amb els cabells vermells va utilitzar una tècnica d'helicòpter, va tallar un oficial soviètic i va cridar:
  - Sempre guanyem!
  Una noia ninja amb cabells blancs va utilitzar una tècnica de papallona, va tallar tres soldats russos i va llançar un pèsol amb els dits nus. Va explotar i va capgirar els trenta-quatre.
  El guerrer va xisclar:
  - Per la nova comanda japonesa!
  Aquestes noies aquí són meravelloses i molt maques... I l'Exèrcit Roig a l'Extrem Orient es va enfrontar a un enemic seriós.
  Però aquí al centre, les tropes soviètiques donen un cop sobtat en direcció a Rzhev.
  Aquí la tripulació d'Elizabeth lluita per primera vegada amb el nou tanc IS-2. Una màquina amb la qual s'associen algunes esperances. Normalment hi ha cinc membres de la tripulació, però aquí els guerrers s'enfronten a quatre.
  Elizabeth dispara una pistola de 122 mm. Un projectil destructiu vola amb força assassina. Descriu un arc i colpeja des de llarga distància T-4.
  Elizabeth exclama:
  - Això és el que he fet bé!
  Ekaterina, en resposta, carrega, fa servir els dits dels peus nus i comenta amb molèstia:
  - I l'arma no és massa ràpida!
  Elizabeth va estar d'acord amb això:
  - No és un destructor de tancs perfecte!
  Elena, que va ajudar amb els peus descalços a carregar l'arma, va assenyalar:
  - Però assassí!
  I llavors la Catherine va disparar. I la closca va colpejar la Pantera a bord des de llarga distància. Sí, pistola assassina...
  Catherine va assenyalar:
  - Tenim molta energia i ilЈlusió!
  Elena va estar d'acord amb això:
  - Molt! Glòria a Rússia!
  Eufrasia també va assenyalar:
  - La visibilitat d'aquest cotxe és feble noies. Com ho tires?
  Elena va assenyalar lògicament:
  - I aquest és el nostre ull entrenat! Si batem, doncs batem!
  I els guerrers cantaven en cor:
  - No tindrem por i lluitarem sempre!
  . CAPÍTOL 7
  El 21 d'abril, Astrakhan encara estava en part sota control soviètic. L'alemany no se'n va deixar atrapat del tot.
  El terreny va permetre defensar-se bé aquí. I els alemanys van decidir canviar de tàctica. En lloc d'atacs, van passar a bombardeigs i bombardejos.
  L'Alenka i el seu equip es van amagar en un búnquer i van esperar l'enorme bombardeig.
  Les noies eren només sis, jugant a cartes. Van agafar les cobertes amb els dits dels peus nus i van discutir.
  Anyuta va dir enfadada:
  - Al Caucas, només Erevan no va ser presa. Aquesta és només la nostra darrera illa en aquesta regió. Que segueix?
  Alenka va suggerir lògicament:
  - El més probable és que aniran a Moscou. Aquest és el seu credo!
  AlЈlà va dir amb un sospir:
  - Les forces són molt desiguals... Realment estem perdent la guerra, i no tenim prou soldats!
  Maria va assenyalar lògicament:
  - I els nazis estan perdent! No ens poden resistir!
  Matrena va expressar la seva opinió, llançant un mapa amb els dits nus:
  - Hem nascut per guanyar, i segur que guanyarem, ho sé!
  Marusya va acceptar, colpejant el seu oponent amb els dits dels peus nus:
  - És clar, no hi ha dubte!
  Alenka no seria tan optimista, llançant una carta amb la cama nua i bronzejada:
  "Les noies potser haurem de viure sota ocupació, però crec que guanyarem definitivament!"
  Anyuta va dir amb èmfasi:
  - Pots lluitar amb mètodes partidistes, i serà molt bonic quan lluites amb tan genial!
  Allah va assenyalar agressivament:
  - Hauries de lluitar més activament!
  Les noies van callar la conversa. Després van passar a un altre tema.
  Marusya va comentar amb molèstia:
  - Creix el nombre de creients. Contra tota lògica!
  L'Anna va respondre a això:
  Ningú ha demostrat encara que no hi ha Déu. I no pot demostrar el contrari. Així que aquí podeu argumentar fins a l'infinit.
  Elena va confirmar:
  - I discutir aquí és estúpid i inútil!
  AlЈlà va estar d'acord amb això:
  - Sí, aquesta conversa no serveix per a res. A més, si hi ha un Déu, és tal que és millor que no ho sigui!
  Matryona va riure i va comentar:
  - És millor que un Déu així no existeixi! Fins aleshores, anem a cantar!
  I les noies cantaven a cor;
  Som noies, ens unim al Komsomol,
  Van jurar per fe ser la Pàtria...
  Així que els nazis esperaven una furiosa derrota,
  Bé, i Rússia per viure sota el comunisme!
  
  Després de tot, Lenin és amb nosaltres, com si fos el metall,
  Del bronze que és més fort que qualsevol acer...
  Vaig somiar amb donar la volta al món
  Com va llegar el gran geni Stalin!
  
  Farem que la Pàtria sigui més fresca
  I elevarem la Pàtria per sobre de les estrelles...
  Que hi hagi èxit amb els membres del Komsomol,
  Encara que tenim els peus nus!
  
  El feixista va atacar la meva terra,
  Des de l'est puja descaradament els samurais...
  Estimo Jesús i Stalin
  I crec que l'adversari, es trencarem!
  
  Després de tot, el famós déu Svarog està amb nosaltres,
  Quin comunisme, en broma, construirà...
  La gloriosa Vara és més forta que totes les de l'univers,
  Augmentarà la consciència i la voluntat!
  
  Creiem que no ens rendirem mai
  No poseu la pàtria de genolls...
  El camarada Stalin és una estrella brillant,
  I el nostre mestre és el savi geni Lenin!
  
  Farem la nostra Pàtria,
  Més bonic i radiant al planeta...
  I serà, coneix l'arma letal,
  Que grans i petits es diverteixin!
  
  Crema Svarog, no cremis al teu cor,
  Ets el patró de totes les espases de Rússia...
  Construirem aviat, crec un paradís fort,
  Jesús vindrà santa missió!
  
  No confieu en els amics de les bandes d'Hitler
  Que guanyarà fàcilment i amenaçadora...
  Tot el que necessites és una família...
  I creieu que no és massa tard per estimar la Pàtria!
  
  Senyor totpoderós protegeix-nos a tots,
  Aixeca la bandera tricolor sobre la terra...
  I el malvat depredador es convertirà en un joc,
  Podrem fer front a Satanàs!
  
  M'encanta la Gran Pàtria
  En tot l'univers no hi ha tu més bella
  No vendrem Rússia pel ruble,
  Construïm pau i felicitat a l'univers!
  
  En nom de la nostra Pàtria, un somni,
  La gran Rússia s'aixecarà...
  Tota la resta és només vanitat
  I un nou messies estarà amb nosaltres!
  
  Oh meu totpoderós Lada,
  Donaràs amor i pau als russos...
  Em giro cap a tu perquè prego,
  I si cal, colpeja amb un llamp!
  
  Maria Mare de Déu del Cel,
  L'univers va donar a Jesús...
  Per tu, el gran Déu ha ressuscitat,
  La gent no ha perdut el veritable gust!
  
  Tingueu en compte que els membres del Komsomol ho són
  Els déus de Rússia són molt respectats...
  Som els grans fills de la Pàtria,
  Els russos sempre guanyen!
  
  Els amics han de pregar a la Pàtria,
  Perun, Yarilo i Svarog són poderosos...
  Serem uns marits molt forts
  I fins i tot bufarem els núvols al cel!
  
  Ara l'enemic ja ha estat llençat de Moscou,
  Has fet molt mal als feixistes...
  Som fidels a Jesús i Stalin,
  Hi haurà prou tancs amb pistoles!
  
  No, l'enemic no podrà frenar els russos,
  Com que els nostres guerrers són totpoderosos...
  Exàmens, lliurament, només per a cinc,
  Perquè cada noi fos molt fort!
  
  Creu-me, Stalingrad serà gloriós,
  I el protegirem de l'embat...
  Arribarà una alineació de cavallers victoriosos,
  Encara que la sang flueix sense frens!
  
  Noies descalços al fred
  Corren, parpellejant amb els talons...
  I colpejaran els feixistes amb un puny,
  L'insociable Caín serà aplanat!
  
  Tot serà, la gent ho sap bé
  Estem a l'espai, obrirem les constelЈlacions...
  Després de tot, és un pecat dubtar del valor,
  I hi haurà un home al tron de Déu!
  
  La ciència aviat ressuscitarà els morts,
  Podrem ser més joves i més bells...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  A la meva bella mare Rússia!
  Les noies van cantar bé tot un poema i van continuar jugant a cartes amb els peus nus...
  El 22 d'abril va ser l'aniversari de Lenin. Les noies van beure alcohol diluït amb aigua i cafè i ronronejaven per sota...
  L'Exèrcit Roig va dur a terme una altra operació Rzhev-Sychevsk al centre. Els alemanys estaven a la defensiva i van lluitar. Els nous tancs soviètics T-34-85 i IS-2 van lluitar. L'últim cotxe sovint s'encallava al fang. Sí, i l'armadura del "Tigre" -2 i els "gats" més pesats no van agafar el front. "Panther" -2, també, només es podia perforar a prop.
  El cotxe més alemany va traspassar el soviètic des d'una distància més gran.
  En general, Hitler estava satisfet amb el "Panther" -2, que està protegit de manera satisfactòria, i un bon rendiment de conducció i armes. Però va exigir crear un tanc que estigués millor protegit i, al mateix temps, conduir de manera tolerable ...
  El "ratolí" en aquest cas es va mostrar com una màquina ineficient. L'E-100 es va desenvolupar activament com a part de la sèrie E. La ubicació del motor i la transmissió s'havia de fer conjuntament, i la torre era més estreta i més inclinada, com el casc. El gruix de l'armadura es va mantenir comparable al dels Maus, igual que l'armament, però el pes es va haver de reduir a 130 tones a causa de l'alçada. El motor, per contra, s'hauria d'haver enfortit amb 1500 cavalls de força, i el dipòsit tenia una mobilitat satisfactòria.
  En general, la sèrie "E" havia de ser una nova generació de tancs. Amb siluetes més baixes, amb grans angles d'inclinació racional, canons i motors potents, traçat dens.
  Tanmateix, mentre que els alemanys ja tenien bons cotxes. "Panther" -2 va substituir el model anterior. També hi havia un nou "Tiger" -2 amb un motor més potent, una torre estreta. Millor protegit i més lleuger.
  Així que els nazis no es van quedar quiets.
  El 24 d'abril de 1944, el primer bombarder alemany Arado va colpejar Moscou amb un obsequi de la mort. Va llançar una bomba des d'una gran alçada i va avançar fàcilment als combatents soviètics.
  Hitler va dir que ara l'URSS no té cap possibilitat, i que aviat serà el final de l'Exèrcit Roig.
  El 25 d'abril va començar un nou assalt a Astrakhan. A la batalla també va participar la primera màquina de moviment de terres: un tanc subterrani.
  Hi van lluitar dues noies alemanyes: Mercedes i Dora. Els guerrers van provar un model subterrani que es movia a terra.
  Tot i que bastant lleuger, amb un canó de 75 milЈlímetres de canó curt i quatre metralladores.
  Les noies tiren els cotxes a terra. Els trepans giren, tallant la roca. El moviment és més aviat lent a set quilòmetres per hora, per als vehicles, sota terra això no està malament.
  Mercedes pressiona els peus nus al primer joystick de l'exèrcit alemany. És molt còmode d'operar i pronuncia:
  - Aquí teniu la nostra ciència alemanya com s'ha aconseguit!
  Dora va estar d'acord amb això:
  - Sí, ja sabem moltes coses! El nostre poder és molt gran!
  També es controla amb un joystick. Les noies estan provant una màquina especial amb un radar.
  Aquí teniu una bateria soviètica per davant i podeu submergir-vos-hi.
  Mercedes, mostrant les dents, comenta:
  - Construirem un nou ordre!
  I ara sorgeix la màquina dels nazis. Un projectil de fragmentació d'alt explosiu impacta contra canons soviètics. I colpeja els soldats de l'Exèrcit Roig.
  La Dora diu rient:
  - Salut, gran revanxisme!
  I amb els dits dels peus nus, fa trets precisos. Colpeja l'enemic i xiscla:
  - Glòria al nou somni!
  Mercedes gargoteja amb metralladores i udolant diu:
  - Per l'era dels grans somnis!
  Les noies riuen i aplaudeixen. Aquests són els guerrers agressius i molt àgils que són.
  Dona comenta agressivament:
  - Hi ha moltes coses bones al món!
  I amb els dits nus prem els botons i torna a disparar, als artillers soviètics.
  Mercedes confirma amb un somriure:
  - I encara serà més bonic!
  I també dispara amb els dits nus. Així és com disparen aquestes noies lluitadores.
  Bé, quin és un altre dispositiu per a la guerra...
  L'atac dels nazis a Astrakhan està creixent...
  Totes les aproximacions es van tallar... I les tropes soviètiques es van veure obligades a cedir l'1 de maig de 1944, havent completat la llarga i heroica defensa de la ciutat. Aquesta fortalesa també va caure.
  Els nazis van celebrar la caiguda d'Astrakhan amb focs artificials. Tanmateix, la defensa no va ser en va. I el Fritz va trigar un temps a reposar les tropes i aconseguir reserves...
  El Führer planejava avançar en direcció a Saratov i més al llarg del Volga amb una circumvalЈlació profunda de Moscou.
  Però mentre els alemanys reagrupaven les seves forces, estaven reunint reserves. I les batalles estaven a l'aire.
  L'aviació alemanya va intentar consolidar la seva superioritat. Les proves de combat del ME-262 van revelar la manca de fiabilitat d'aquesta màquina i els seus freqüents accidents, així com problemes de maniobrabilitat. Així, encara que no hi havia idees sobre la substitució completa de les unitats alemanyes amb aquest avió. El TA-152, per contra, va demostrar ser una gran màquina per a la seva època i cada cop s'anava introduint més. ME-309 i ME-109 van romandre en servei.
  El ME-163 propulsat per coets va demostrar ser un bon caça per al combat, però massa poc temps de vol va fer gairebé impossible utilitzar-lo en combat.
  El bombarder a reacció Arado va tenir més èxit, cosa que, a causa de la seva alta velocitat, era gairebé impossible de derrocar amb canons antiaeris, i els caces soviètics no podien posar-se al dia. Els exploradors reactius eren força bons. Els alemanys també estaven desenvolupant altres màquines. Per exemple, el XE-162, un caça més lleuger que el ME-262, fàcil de fabricar, barat i maniobrable per ser fet majoritàriament de fusta. I altres lluitadors. I el ME-1010 i el TA-183 ... I la modificació més avançada i fiable del ME-262 X. I els caces sense cua Gotha, i molt més.
  Tanmateix, fins ara els caces alemanys propulsats per hèlix eren molt més forts que les màquines soviètiques. Que va caure en qualitat i eren bastant febles tant en motors com en armes. A més, el Yak-9 es va simplificar encara més i ara només s'hi va colЈlocar un canó d'aviació de 20 mm, abandonant la metralladora. Això va reduir el cost i va simplificar la producció i va permetre reduir el pes.
  Tot i així, la metralladora contra els avions alemanys és bastant feble. Fins ara, l'URSS no es podia permetre el luxe de produir models més avançats de cotxes i passades en velocitat i armes davant dels nazis. El major pes de les màquines també va crear problemes de maniobrabilitat.
  I la manca de combustible va reduir la formació de vol del personal alat.
  Alvina i Albina, havent dominat les poderoses armes del ME-309 a una velocitat decent, no volien aterrar al ME-262, que s'estavellava massa sovint. I en velocitat ja són més forts que els russos.
  Alvina, tallant el cotxe soviètic, va assenyalar:
  - Lluitar al cel és interessant!
  Albina, amb l'ajuda dels peus descalços, apuntant el lluitador cap a l'objectiu i aixafant-lo, va acceptar:
  - Sí, bàsicament som els més forts del món!
  I les noies van riure com una boja.
  May va resultar relativament tranquil. L'Exèrcit Roig encara intentava tallar el sortint de Rzhev.
  Elizaveta va disparar des de l'IS-2 als seus oponents ... El cotxe soviètic només tenia una bona protecció a la part superior del front del casc. El front de la torre no està prou protegit. I és perforat fins i tot a poca distància per canons T-4. No obstant això, l'últim tanc finalment es va suspendre al maig, igual que el Panther i el Lion and Maus regular. Ara a la sèrie "Patera" -2 i "Tiger" -2 estan màximament unificats i amb armes similars.
  Aquestes màquines estan ben protegides al front, més aviat febles als costats i difereixen més en pes. El seu rendiment de conducció amb motors nous és acceptable per als militars. Però aquests tancs també són temporals... El Panther-3 i el Tiger-3 de la sèrie E s'estan preparant per substituir-los. Amb una disposició més densa, amb la ubicació del motor i la transmissió en un bloc i transversal, amb un tren d'aterratge lleuger, simplificat i alhora transitable i fàcilment reparable.
  Les màquines noves haurien d'estar millor protegides, però sense cap augment significatiu de pes.
  A costa de les armes, aquí no hi ha unitat. L'armadura dels tancs soviètics no és massa gruixuda i de mala qualitat. I no té sentit posar un gran calibre d'armes. El canó de 88 mm dels militars està bé. Ella agafa trenta-quatre des de quatre quilòmetres, i IS -2 des d'una mica més a prop. Així que el desenvolupament està en marxa...
  A l'URSS, cal respondre alguna cosa. Però això és el que, encara no està clar... Hi ha plans per crear el SU-100. Aquesta pistola autopropulsada és senzillament eficaç i amb una acció penetrant. Amb ella es connecten algunes esperances, per a la lluita contra els creixents tancs pesants del Tercer Reich. Però encara s'ha de fer, com les petxines per a un monstre així, i s'hauria d'establir la producció massiva de l'arma, que en condicions de guerra no és massa, és real.
  Però la tripulació del tanc d'Elizabeth està lluitant al T-34-85. I noies de peus descalços i en bikini lluiten de valent.
  Elizabeth dispara amb els dits dels peus nus als nazis i perfora la Pantera al costat, dient:
  - Pel gran comunisme!
  I els seus trenta-quatre salta i es gira ràpidament, disparant.
  Ekaterina, també, dispara amb molta precisió a l'enemic. El tanc T-4 obsolet el trenca al costat i crida:
  - Glòria als cavallers de l'URSS!
  I torna a fer l'ullet als seus amics. Una noia tan militant va resultar.
  L'Elena també dispara a l'enemic. El travessa amb molta precisió, en aquest cas trencant la pista de patinatge Tiger-2 i rugint a ple pulmó:
  - Per la santa Rússia!
  Euphràsia dispara amb precisió a l'enemic. Fa un tret precís al costat de l'enemic, trenca el metall i xiscla:
  - Pel sant comunisme!
  I les noies despleguen el seu tanc amb confiança i es desvien dels obusos. No és fàcil vèncer noies.
  Aquí, el més nou i formidable "Lleó" -2 va aparèixer contra ells. Intenta trencar un tanc així, i ell intenta colpejar els trenta-quatre.
  I dispara des de lluny.
  Elizabeth va respondre tuitejant:
  - No ho agafaràs!
  I envia un projectil al tanc "Lev" -2 des de llarga distància. Li colpeja al front.
  L'hileriana esclata.
  Aleshores, Catherine torna a disparar, utilitzant els seus dits nus a l'enemic, i aquesta vegada, el projectil, després d'haver descrit l'arc, acaba de colpejar el feixista amb el canó llarg del canó.
  Catherine va arrossegar:
  - Un ull agut, mans inclinades, això no és de nosaltres!
  L'alemany, havent perdut el tronc, va començar a girar ràpidament i marxar. "Lion" -2 és el primer tanc alemany en què la transmissió i el motor es troben al davant en un bloc, i la caixa de canvis es troba al propi motor.
  Això li va permetre reduir la seva alçada, i reduir el pes, augmentant la seva velocitat significativament. I així "Lev" -2 va marxar, i va tenir l'oportunitat de trencar la distància...
  L'Elena, fent servir els seus peus nus, va apuntar l'arma, la va agafar i va disparar a l'enemic. La closca va colpejar la popa del casc del lleó, però va rebotar...
  Elena va grunyir:
  - Caram, la distància és gran. No el aconseguirem!
  Ekaterina va gorgotejar, mostrant les dents:
  - "Lleó", noies, això és "Lleó", com no estem ofès! Aviat coneixeu-vos amics, us farà molta vergonya!
  I el seu tanc va colpejar el T-3, aquest tanc només es va girar de costat i es pot colpejar des de llarga distància.
  I la noia va disparar amb els dits dels peus nus i va arrossellar:
  - Glòria a l'era del comunisme a la terra!
  Euphràsia va observar amb molèstia, disparant a l'enemic i fent servir els seus talons nus:
  - La nostra Pàtria és forta, protegeix el món!
  Elizabeth va piular, mostrant les dents i va cantar, component tot un poema mentre anava:
  No serem vençuts per Satanàs
  La meva pàtria és la més bella del món,
  Glòria a un bell país....
  Adults i nens en seran feliços!
  
  Que hi floreixin els lliris de la vall,
  I els querubins toquen un himne decent...
  El Führer vindrà kaput
  Els russos són invencibles a les batalles!
  
  Els membres del Komsomol corren descalços,
  Trepitgen la neu amb els talons nus...
  Hitler només et veus genial
  Et mouré en un tanc!
  
  Podem vèncer els nazis?
  Com sempre, som noies descalces...
  El cavaller més formidable és el nostre ós,
  Matarà a tothom amb una metralladora!
  
  No, les noies ja som molt xules,
  Literalment destrossem tots els enemics...
  Les nostres urpes, dents, punys...
  Construirem un lloc en un paradís meravellós!
  
  Crec que hi haurà un comunisme genial,
  El país hi floreix, creu el consell...
  I el nazisme lamentable desapareixerà,
  Crec que es canten gestes!
  
  Florirà, crec que la vora és tempestuosa,
  De la victòria de nou anem a la victòria...
  Derrota el japonès Nicholas
  Els samurais respondran de la mesquinesa!
  
  No ens deixarem inclinar,
  Aixafa els nostres enemics d'un sol cop...
  Que el caçador es converteixi en joc
  Vam aixafar la Wehrmacht per una bona raó!
  
  
  Creieu-nos que ens rendirem no de la mà,
  Els russos sempre han estat capaços de lluitar...
  Vam esmolar les nostres baionetes d'acer,
  El Führer es convertirà en la imatge d'un bufó!
  
  Aquesta és la meva pàtria
  Hi toca l'acordió rus...
  Tots els pobles són una família amable,
  Abel triomfa, no Caín!
  
  Aviat serà a la glòria de l'URSS,
  Encara que el nostre enemic és cruel, traïdor...
  Donarem un exemple de valor,
  L'esperit rus serà glorificat en les batalles!
  . CAPÍTOL #8
  El maig de 1944 va passar ràpidament... L'Albina i l'Alvina estaven cobrant factures als avions.
  Són noies que, com sobre les ales dels querubins, s'afanyen.
  L'Albina enderroca un avió rus amb els dits dels peus nus i xiscla:
  - Pel Tercer Reich!
  L'Alvina també està descalça i en bikini tira a terra un avió soviètic, el trenca en trossos i xiscla:
  - Pel comunisme ari!
  Després d'això, les noies, utilitzant un canó de 37 mm, van començar a disparar als tancs soviètics.
  Noqueen els trenta-quatre i xisclen:
  - Estem genials!
  L'Albina prem el pedal amb el seu taló nu i rodó i xiuxiueja:
  - Que el comunisme sigui famós!
  I trenca el cotxe soviètic.
  L'Alvina també dispara amb precisió a l'enemic, el noqueja i xiscla, mostrant les dents:
  - La nostra veritat està en el puny!
  Noies tan enginyoses... I destrueixen regiments soviètics... Per exemple, van aconseguir l'IS-2. Així que el van atacar des de l'aire, i com el van clavar des d'un canó d'avió. Van trencar el metall i van fer cremar el dipòsit. I detonar equips de combat.
  L'Albina va xiular amb els seus pulmons:
  - A la noia li encanta matar! Aquí està la noia!
  L'Alvina va xiular, deixant al descobert les seves dents de perla:
  - Glòria a la nostra Pàtria! pel comunisme!
  Les noies ja han assumit l'extermini totalitari dels oponents.
  I l'Exèrcit Roig va ser aixafat amb confiança.
  I Gerda va lluitar contra la tripulació del seu "Panther" -2 i es va dedicar a la destrucció total.
  La noia va apuntar el canó amb els dits dels peus nus. Va enderrocar un trenta-quatre i va rugir:
  - Per la grandesa del comunisme a la manera ària!
  Charlotte també va disparar amb els dits dels peus nus al tanc soviètic, va trencar l'armadura i va cridar:
  - Per un gran èxit al món!
  Fot sense massa cerimònia i Christina. Sí, ho va fer tan encertadament, va travessar els trenta-quatre soviètics amb el taló nu i va cridar:
  - Per les grans fronteres!
  La Magda també va disparar un projectil al seu torn i va arrollar:
  - Per la nova ordre ària!
  Aleshores les noies el van agafar i van cantar a l'uníson:
  - Tots som fans de skinhead de la llibertat, estem lluitant per un nou ordre! Aviat els pobles es convertiran en aris, lluitem amb foc i espasa!
  Els guerrers, he de dir, van resultar molt combatius. I si derroten l'enemic, fins al final.
  La Unió Soviètica està sota atac de forces superiors. El Japó està entrant des de l'est.
  Dos pilots japonesos, Toshiba i Toyota, ataquen posicions soviètiques des de l'aire.
  Les dues dones japoneses són molt maques i descalços i en bikini.
  Toshiba s'acosta aèria, trenca el sostre d'un tanc soviètic i rugeix:
  - Sóc un monstre de l'infern japonès!
  Toyota, prement els dits del peu descalç sobre el pedal i tallant l'enemic, crida:
  - Per la grandesa de les idees del Japó!
  Aquestes noies són increïbles. I aixafen els enemics molt activament.
  I l'URSS realment perd davant els samurais. I és comprensible per què. On resistir tant fanatisme i tecnologia.
  Aquí hi ha noies japoneses amb tancs lleugers, però àgils, i l'Exèrcit Roig està específicament batut.
  Les unitats de tancs no són broma.
  Toshiba va llançar bombes sobre les posicions soviètiques des de l'aire, i un parell de canons van volar i van xiular:
  - Pel gran comunisme!
  Després riurà...
  Toyota en vol va assenyalar:
  - Els déus russos són estranys. Adoren l'home crucificat a la creu i el consideren Déu. Fins i tot d'alguna manera es torna divertit!
  Toshiba va riure en resposta i va comentar:
  - I nosaltres mateixos ens convertirem aviat en déus i continuarem l'evolució de la nostra Divinitat!
  I les noies estan molt disposades a riure.
  Toyota va riure:
  - La nostra força està en la unitat!
  Toshiba va confirmar agressivament això:
  - La nostra força, el nostre puny!
  I de nou, des del cel, faran caure un corrent d'obusos d'avió sobre l'enemic, trencant els trenta-quatre.
  Aquestes són noies lluitadores i diuen què més. El Japó devorarà i cremarà tothom.
  I quan un pioner és torturat, resulta ser extremadament agressiu.
  Sobretot si els talons del nen estan fregits. Això és el màxim que tampoc és una superacció...
  I les noies criden a tot cor...
  I les noies soviètiques també lluiten amb valentia i derroten als oponents. I actuen abans de l'horari previst i embassament.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova són belleses molt actives al cel.
  I abateixen els nazis, tot i que aquests avions són més forts.
  L'Anastasia prem el gallet amb els dits dels peus nus i canta:
  - No està malament ser fort, segur!
  L'Akulina prem el gallet amb el taló nu i confirma:
  - Guanyarem molt fort els nazis!
  I les dues noies van cantar:
  - Fort, fort, molt difícil de vèncer! Fort, fort, molt difícil de vèncer!
  Després d'això, els guerrers van començar a llegir aforismes alats que galopaven com cavalls, o més aviat joves sementals;
  Un polític sovint mata per posar un jou als votants!
  Un polític de gall aixafa els votants com gallines!
  El polític somia muntar un cavall blanc per posar un jou al votant!
  La guineu és petita amb ullals, i volent empassar-se'ls, en general els amaga!
  Un polític que parla molt de la humanitat és un típic caníbal!
  I un ós es pot arrullar amb discursos dolços com la mel!
  Per a un alcohòlic, el vodka amarg és més dolç que la mel!
  Un sastre mentirà i no es ruboritzarà, un polític "enrogirà" i mentirà!
  Una dona, després d'haver-se llençat les sabates, es posa un home, al nivell d'un vagabund!
  Si vols apropar-te a Déu, escurça la teva cobdícia!
  Fins i tot en l'aparent indiferència del Totpoderós hi ha l'amor; després de tot, els nens volen sortir de la cura dels seus pares!
  Déu retarda el càstig del mal per donar una oportunitat al pecador!
  El talent i la diligència com a marit i dona donen a llum l'èxit només en parelles!
  Fins i tot la mel és amarga, si t'ofegues!
  L'engany és com el vi i malaltís i dolç i difícil d'aturar!
  L'amor és com un projectil de fragmentació: trenca el cor, sacseja el cervell, surt butxaques, va de costat!
  L'home és d'alguna manera igual a Déu: el Totpoderós va crear l'univers i l'home va néixer l'estupidesa: tots dos són infinits!
  L'èxit que es basa en la sang - espera el destí d'un porc apunyalat. Es menjaran els seus companys d'armes: el resultat de la ira és trist!
  De vegades, la millor manera de mantenir una reputació és un llaç al coll! De totes maneres, no ho deixis caure!
  No pots estirar sota un ós durant molt de temps: t'aixafarà!
  De vegades, una dona és com un mamut en lloc d'una manta!
  Un escriptor que s'esforça per collir bitllets: no sembrarà bé, etern!
  Un país sense llei és com un cos sense esquelet! Només per no ossificar, calen eleccions!
  Si voleu crear una obra mestra, oblideu-vos de la tarifa!
  L'engany més hàbil és quan no menteixes, però ningú et creu!
  Per descomptat, la derrota promet grans problemes, però això només és el reflex d'una victòria futura!
  A la batalla, aporta victòria: valor i bona intelЈligència.
  Per guanyar, primer has de veure on!
  L'escolta és el ferrer de la victòria!
  Qualsevol ximple pot paralitzar, no tots els intelЈligents poden curar!
  Molts botxins grollers, pocs metges!
  A qui són els metges i a qui els botxins!
  Sense dolor no hi ha valor; sense valor no hi ha victòria!
  Les idees del comunisme són el límit de la idiotesa: si els caps calents i els cors freds es comprometen a implementar-les!
  El comunisme és lleuger, però els que són massa greixos es cremen!
  Si no tens paciència, cantar ajuda!
  La gent és com el ferro: fins que es refredi, doneu-li la forma desitjada!
  Si vols fer-te popular, fes servir la força més sovint!
  La valoració és com l'herba infernal: creix quan la regues amb llàgrimes i sang!
  La gent és com males herbes: com més trepitges, més s'estira!
  La unitat és la clau de la victòria!
  La disciplina és una eina per a la victòria! La ment hi juga!
  Unitat, coratge, abnegació: les claus de la victòria, la llibertat, la felicitat! Sense disciplina no hi ha exèrcit, i sense exèrcit no es pot trobar la llibertat!
  El treball ens ha fet més forts, multiplicat per la ment ens donarà llibertat, i juntament amb la bona sort portarà la felicitat!
  El comandant és com la part superior d'una piràmide: només n'hi ha d'haver una, en cas contrari, fins i tot una estructura tan sòlida s'ensorrarà!
  La noblesa de la família té la mateixa relació amb el coratge que la longitud del cabell a la ment!
  Cap valor dels avantpassats ajudarà el covard!
  Una fulla feta amb l'acer més fort s'oxida a les mans d'un parlant i un covard!
  L'arma més terrible és la Bíblia en mans d'un canalla!
  La principal riquesa d'un home: la potència, també és la principal causa de la ruïna!
  La millor professió és la prostitució, combines el negoci amb el plaer i cada vegada una nova parella, sense rutina!
  El pedigrí de l'heroi -pots presumir durant un segle, però va arribar al camp de batalla- corre covardment cap a la part posterior!
  Una ampolla de vodka és com una granada: us tomba, us trenca el cervell, us aixafa les entranyes!
  Quan el cor s'omple de misericòrdia, per alguna raó la cartera està buida!
  Una persona realment lliure se sotmet a tres coses: la raó, l'amor, Déu!
  L'amor és com una rosa: no floreix per molt de temps, però fa mal!
  Un esclau a la seva ànima és sotmès - a les passions, la luxúria, els servents de Déu!
  La sort és inestable com la sorra: només la diligència la lligarà amb ciment!
  Una tassa de vi és com un oceà: si et deixes portar, perds el terra sota els teus peus!
  Les dones estimen el poder masculí, però no en el cas que l'experimenten per elles mateixes!
  L'amor és com un vaixell, si remes massa ràpid bolcarà i s'enfonsarà!
  En el moment oportú, presenta un article: la seducció dels adults per part dels joves!
  No es poden posar manilles a l'amor!
  El que és natural no és criminal!
  L'amor és un sentiment tendre, però els grills més gruixuts no aguantaran!
  Si totes les lleis funcionessin, el país es convertiria en una presó on es recluten guàrdies de l'estranger!
  El principi de la inevitabilitat del càstig no funciona perquè no et pots arrestar!
  Els metges no han de passar per la cursa d'obstacles. Després d'això, les mans tremolaran i la llengua es trontollarà i un got de vodka, a diferència de la ressaca, no ajudarà!
  No hi ha res més cansat: una llarga ociosa!
  Descobriment científic: concebut progressivament - encarnat de manera agressiva!
  No un lloc de pensament per a la reflexió, sinó un lloc de baralles i bogeria!
  Tots els problemes de la humanitat provenen de l'egoisme, la prosperitat només és possible mitjançant esforços conjunts!
  Una persona sense equip és com una brasa, sense foc: dóna poca llum i s'apaga ràpidament!
  La pàtria s'escalfa, millor que un foc!
  I l'animal és millor al ramat!
  La lògica no ha de servir els instints: la ment de la luxúria!
  Hi haurà una guerra, hi haurà una gesta!
  Músculs sense cervell, això és un grapat de carn, sobre el qual plora una paella!
  Dels dos duelistes, un és un ximple, l'altre un canalla!
  Com més alt vola una persona, més insatisfet amb la seva posició!
  Quedat sol, el gos troba a faltar el bastó del propietari!
  Només ell té ales, la ment del qual no està acostumada a arrossegar-se!
  És dolent quan estàs sol com un esnob!
  Estàs sol, i els enemics són legió!
  Fins i tot un elefant pot ser menjat per un insecte!
  Si els errors no són un milió!
  El líder del país hauria de ser un germà de la gent, no un germà!
  . És més fàcil trobar una roca seca a l'oceà que un invent que no s'hagi utilitzat amb finalitats militars!
  Victòria com a dona: atrau amb brillantor, però espanta a un preu!
  Déu del foc de la guerra i com altres déus requereix atenció i sacrifici!
  Una espasa, com una gota de pluja, caurà i s'escamparà, i quan siguin moltes, naixerà la victòria!
  Simplement no cantis, per la pau!
  El meu cor està trist, el meu estómac està buit!
  Primer el bol, després els pensaments!
  La victòria val l'honor!
  L'honor és un concepte relatiu i s'ha d'aplicar principalment als vostres soldats!
  Qui beu abans de la baralla: ressaca a l'inframón!
  Les canonades són silencioses, perquè les fulles canten: l'acer és més fort i més fort que el coure!
  Un exèrcit sense comandants és com un ramat d'ovelles sense pastor, si un llop no menja, espantarà!
  El vol és més ximpleria que covardia! Després de tot, la majoria dels soldats no moren a la batalla, sinó durant la persecució!
  La guerra és com un joc de dòmino, només els ossos trencats ja no es poden recollir: la terra aguanta!
  La persecució converteix un guerrer en un botxí, un covard en un home valent, un home humil en un insolent!
  La fantasia és un concurs d'absurditat i absurd! Al mateix temps, no hi ha més gènere científic i lògic!
  A la guerra, com en una òpera, cadascú canta el seu, només un prompter pot ser un espia!
  Les dones modernes ho perdonen tot a un home, excepte la pobresa!
  Coneixes la diferència entre espies i exploradors?
  Ho sé! Només tenim exploradors: els estrangers tenen espies sòlids!
  Què és millor amb un cap buit o una cartera buida? Per descomptat, amb el cap buit, no tan notable!
  La ment és el millor colЈleccionista de riquesa!
  Ment i sort: una parella enamorada: dóna a llum l'èxit, la riquesa, la posició, però dispersa ràpidament!
  És més fàcil per als homes orgullosos escoltar els consells quan els dóna una dona, tret que sigui una dona!
  Una dona sàvia val una fortuna! I una dona emprenedora el pot demandar!
  Qui aprecia la personalitat d'una persona i qui aprecia els diners en efectiu!
  La humanitat pot ser destruïda per dues coses: els ordinadors i els científics informàtics. El primer atrofiarà la ment, el segon no en podrà aprofitar!
  Camarada de guerra i una granada!
  En general, una magrana que explica acudits és com un ou Fabergé que s'utilitza per trencar nous!
  El talent és com una ànima: és impossible endur-se, però es pot destruir!
  La venjança no val l'honor: la retribució de la decència!
  L'enveja és el germen del crim, l'interès propi rega, la ociositat alimenta!
  La mandra és el pitjor de tots els crims!
  És millor morir amb una espasa amb dignitat, que viure un bou conduït per un fuet a una parada!
  A la guerra, el coratge pot vèncer l'astúcia, però l'astúcia no pot vèncer mai el coratge!
  La guerra fa la vida terrible, i la mort digna i bella!
  La modestia és una qualitat rara per a un comandant, però això la fa encara més valuosa!
  - El xacal està en consonància amb la paraula femta!
  El lleó només té un avantatge sobre el xacal: la capacitat de morir amb dignitat!
  La tècnica és el botxí del valor!
  - Però no és veritat! De fet, com més alt sigui el nivell de tecnologia, més intelЈligència i enginy es requereixen al camp de batalla!
  On comencen els interessos de la Pàtria s'acaba el benestar personal!
  La llibertat s'ha de combinar amb la disciplina. L'anarquia és el contrari de la llibertat!
  Un record fort és el millor mentor! En general, la llibertat es pot guanyar amb una espasa, però només amb l'ajuda de la raó es pot mantenir!
  - Quan un guerrer fort salva un altre, no es necessita cap honor especial per a això!
  Després de tot, quan el valor cremi al teu cor, alçaràs el teu escut en defensa dels esclaus!
  La mesquinesa d'un bastard no és una excusa per a un honest, ja que la presència de brutícia no justifica una brutícia!
  L'amor mai és barat, sobretot si no pagues amb la teva cartera, sinó amb la teva ànima!
  L'únic que pot justificar la sang vessada és si les llàgrimes deixen de fluir com a resultat!
  Els que serveixen per diners mai no podran igualar en la batalla amb els que estan impulsats per un cor valent i el desig de llibertat!
  La llàgrima d'un nen és perillosa perquè es converteix en un rierol que arrasa les civilitzacions!
  La posició de comandant no és una soldadura addicional, sinó una responsabilitat addicional i una càrrega pesada!
  No se sap què és més important: alimentar tots els famolencs o eixugar una llàgrima per a un nen!
  L'or és més tou que l'acer, però més aviat colpeja el cor!
  No és l'arma la que fa fort al soldat, sinó l'arma del soldat!
  Les noies semblen enginyoses amb aforismes de mestres. I si comencen a destruir l'enemic, no es pot salvar d'ells.
  A finals de maig de 1944 va començar l'ofensiva nazi en direcció a Saratov.
  El Shturmlev va participar en les batalles, una màquina sobre el xassís de l'antic Lleó, amb un llançabombes encara més potent amb un calibre de 450 mm, que literalment aixafa i destrueix tot, trencant i trencant la força colossal de l'embut. .
  I aquest coet agafarà immediatament un bloc sencer i el derrocarà.
  "Shturmlev", sota el control d'un equip de noies alemanyes, dispara a les posicions soviètiques.
  La Jane fa l'ullet als seus amics i, donant cops amb els seus peus nus, diu:
  - Escombrem a fons els enemics i els convertim en taüts típics!
  La Gringeta fa l'ullet en resposta, prem la palanca amb el peu nu i xiscla:
  - Jugarem i derrotarem els enemics!
  Malània va assenyalar:
  - Contra la màquina Shturmlev, qualsevol fortificació soviètica és impotent!
  La Mònica, colpejant el seu taló nu, va confirmar:
  - Realment hem nascut per guanyar!
  Jane va dir:
  - La guerra no té cara de dona, sinó una fesomia que atrau els amants de les emocions!
  Gringeta, disparant contra les unitats soviètiques amb una metralladora, va emetre:
  - Una dona és un colom que mossega un home picot com un estel!
  La Mònica, disparant als soldats russos, va assenyalar:
  - Una dona sempre té set divendres a la setmana, i sense un regal dominical per deute matrimonial, sempre té un dia lliure!
  Malanya, rient, va respondre:
  - Déu no és omnipotent en tot, és impotent per discutir una dona!
  Jane va estar d'acord amb això, disparant amb els dits dels peus nus:
  - Encara que Déu és totpoderós, no és capaç de tancar la boca a una dona, i aturar la política!
  Gringeta va comentar lògicament, disparant amb el taló nu, prement:
  - Un polític no té consciència, una dona té sentit de les proporcions i una política té tots els sentiments sense mesura!
  La Mònica, disparant a les tropes soviètiques i matant-les, va assenyalar:
  - Una dona és una flor, espinosa com una rosa, però la seva dolça fragància atrau les cabres i els drons!
  Malanya, colpejant els soldats soviètics i destruint els búnquers, va xisclar:
  - El votant cau en la infantesa, votant els odiosos roures vells amb buits!
  Les noies van mostrar el seu enginy i van continuar.
  I des de dalt, els avions d'atac també van saltar. I així les tropes soviètiques van batre sense cap problema.
  Els alemanys s'han tornat genials. I les seves habilitats operatives van millorar.
  I així van continuar els sistemes "Chess Horse", teletancs controlats per ràdio.
  I això va ser un problema per als soldats soviètics. I els nazis van vèncer l'Exèrcit Roig.
  Però les noies soviètiques també van lluitar amb molta valentia.
  La lluita es va desenvolupar per a Kamyshin. Aquí de nou l'Alenka està en batalla.
  I el seu batalló maltractat, però no rendit.
  Alenka va dir amb un somriure:
  - En qualsevol guerra, la vida d'un soldat és valuosa!
  I com llança una granada amb els dits nus.
  Aquests són guerrers: la classe més alta...
  Anyuta, disparant contra els nazis, va assenyalar:
  - Un soldat rus es pot fer caure com un tronc bisellat, però no posar-se de genolls, i fer-se tremolar com un tremol!
  Alla, disparant i donant un paquet explosiu amb el taló nu, va xisclar:
  - Si no voleu observar la disciplina militar, doblegareu l'esquena com un presoner!
  Maria, disparant als oponents, llançant un bumerang assassí amb els dits dels peus nus, va emetre:
  - Hi ha molta brutícia al nostre món, només hi ha prínceps rars!
  Matryona, disparant als oponents i tallant-los a ràfegues, i després llançant una granada amb el peu nu, va assenyalar:
  - El polític té la llengua llarga, però per dur a terme allò que ha batejat -les mans són curtes!
  Marusya, disparant a l'enemic i sega les files dels soldats alemanys i estrangers, vyaknula:
  - El polític és ràpid per prometre, lent per complir, demana almoina i perdó per l'engany!
  Les noies són bones i lluiten. Però les forces són molt desiguals. Molta destrucció.
  El tanc alemany "Maus", encara que no és del tot en sèrie, encara es troba als fronts. I els seus canons rugeixen i disparan. I augmentar la destrucció a les trinxeres increïble.
  Però les noies disparen des de canons contra el ratolí. Tot i que les closques reboten com pèsols. Però els alemanys continuen empenyent i empenyent.
  I disparen amb molta precisió.
  Les noies del Komsomol corren per aquí, mostrant els seus talons nus i xisclen:
  - Per la glòria de la pàtria del sant!
  Viola, disparant a la infanteria alemanya, va xisclar:
  - Quan una dona no té prou sabates, posa un home descalç!
  I la noia riurà i ensenyarà la llengua.
  Cal dir que els guerrers són divertits. I si els pegaven, els pegaven mortalment.
  Viola i Margarita, gairebé nues amb només calces, lluiten, portant projectils i disparant amb precisió. I no es poden aturar.
  La Margarita, grinyolant, diu:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Viola confirma agressivament:
  - Gran glòria a l'era del canvi!
  Les guerreres, cal assenyalar, van resultar ser noies extremadament agressives.
  La Verònica també porta petxines, mostrant els seus talons nus i rodons i xiscles:
  - Glòria al comunisme!
  Aquesta és la seva visió de combat. I amb quina ferotge i furiós lluiten.
  I els genolls nus i bronzejats parpellegen.
  La Tamara també lluita. Va sortir del Caucas capturada pels nazis i va tornar a les files. Lluita amb la sensació carnívora de la sang. Lluita amb agressivitat colossal.
  La Tamara llança una granada amb els dits dels peus nus, esquinça els nazis i xiscla:
  - El comunisme estarà amb nosaltres!
  I dóna un esclat ben dirigit de la màquina...
  Es pot veure a les noies fent miracles colossals. I tenen un foc que amenaça de cremar l'univers.
  Verònica, dispara, canta:
  Serà interessant, sens dubte
  Tot el món oferirà un horari!
  I fa l'ullet amb els seus ulls de safir.
  Tamara, disparant, rugeix:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russia recull alarma!
  I va donar una volta de la metralladora. Va tallar el Fritz i va xisclar:
  - Una dona és principalment una guineu que vol llaçar a un lleó, però normalment els rucs cauen al seu llaç!
  Victòria, disparant i amb els dits nus, llançant un altre regal de mort, va emetre:
  - Una dona és una gallina a la qual li agraden els ous daurats, que només li perd el seu portador!
  I les noies van esclatar a riure. Lluiten tan admirablement amb una pressió colossal.
  Tamara va assenyalar mentre disparava contra divisions estrangeres:
  - Una dona és una gallina, només ella pot portar ous d'or a aquell home, que és una autèntica guineu!
  La Verònica, disparant i mostrant les dents, va afegir:
  - Una autèntica guineu i un gall et faran posar ous d'or!
  Margarita, disparant i llançant granades amb els seus peus nus, va assenyalar:
  - Les urpes de la guineu no són de lleó, però ella arrencarà tres pells al rei de les bèsties!
  Viola, mostrant les dents agressivament, va comentar:
  - Qui no és una guineu amb la seva ment tampoc és un lleó!
  Els guerrers es veuen amb grans ambicions de lluitador. I si comencen.
  Olympias, disparant i agafant potes poderoses, va aixecar tota una caixa d'explosius i la va llançar. La massa dels nazis està esquinçada, i la bella noia rugeix:
  - Governa l'URSS i canta una cançó a Llucifer! Guanyarem tots!
  Olympias, però, no ho va oblidar i, després d'haver disparat, va dir:
  - Una dona guineu és capaç de convèncer qualsevol home que és un lleó, criant com un ruc senzill!
  Margarita, disparant, va estar d'acord amb això:
  - Una lleona amb només ment de guineu i agafada de llop!
  Serafim va assenyalar, segant els oponents:
  - El lleó no és el que rugeix, sinó el que esquinça molta verdor!
  Viola, fent foc ben apuntat a l'enemic i segant-lo, va notar:
  - Quan un polític no és una guineu, llavors se li treuen tres pells i se li posen el coll!
  Victòria, mostrant les dents i fent l'ullet, i després llançant un regal de la mort amb el peu descalç amb una força mortal, va dir:
  - Un polític té el cul ample per seure en dues cadires, però només té una amplitud d'ànima en paraules!
  Olympias, sucumbir al barril amb les seves cames nues i musculoses i fent explotar el tanc Lion, va grunyir:
  - Un tanc és perforat amb un projectil de nucli d'urani, un polític s'obre sense cor, però amb una bossa d'or!
  . CAPÍTOL #9
  Kamyshin va ser abandonat. I a principis de juny de 1944, la lluita es va desenvolupar per Saratov.
  Aquí les batalles són molt actives. I també noies, com sempre, a les batalles. I guerrers tan simpàtics.
  L'Alenka lluita i sega els oponents amb ràfegues automàtiques i rangs sencers.
  La noia llança una granada amb els dits dels peus nus i crida:
  - La meva victòria s'acosta!
  I torna a disparar a l'enemic.
  Anyuta també dispara a l'enemic. Ho fa amb precisió i precisió. Les seves metralladores són tan fantàstiques. I els dits descalços llancen paquets explosius de força colossal. Destrossen els nazis i la noia xiscla a tot cor.
  - Pel comunisme!
  Alla, disparant a l'enemic amb una precisió colossal i sega els enemics, xiscla:
  - Per la Pàtria sense límits!
  I amb els dits nus, la noia torna a llançar una granada. Cal dir el combat del combat.
  I la mateixa pelirroja i amb els mateixos pantalons curts. I dispara amb tanta precisió i precisió, i el Fritz s'estira.
  La Maria també dispara amb molta precisió. I és una noia tan bonica, i amb els dits nus llança un paquet explosiu, destrossant els seus oponents.
  Aleshores rugeix:
  - Domina l'imperi de l'URSS!
  Marusya també dispara amb precisió, colpeja els enemics i rugeix:
  - Des de la taigà fins als mars britànics, el nostre exèrcit és el més fort de tots!
  I també dispara amb el peu descalç.
  A continuació, Matryona dispararà un projectil mortal contra l'enemic. I el va colpejar amb una precisió del cent per cent. Taló nu, naturalment.
  Són noies soviètiques que treballen, però les alemanyes no es queden enrere.
  Christina, Magda, Margaret i Schella lluitant a la Pantera. La màquina, encara que no és ideal, però amb un canó de tir ràpid, de llarg abast, moderadament àgil i una bona armadura frontal.
  Les noies alemanyes estan descalces i en bikini, malgrat la calor de l'estiu, o més aviat gràcies a ella.. I estan duent a terme una batalla maniobrable.
  Aquí Christina fa un xut... L'obust colpeja la torreta T-34-76 i la perfora. El tanc soviètic s'atura noquejat.
  Les noies criden a tot cor:
  - La nostra presa!
  Aleshores la Magda dispara. La bellesa amb els cabells daurats també va colpejar.
  Sí, així que la torre va ser arrencada als trenta-quatre.
  Les noies tigre es tornen disparant. I molt encertadament. Aquí van colpejar un altre tanc soviètic.
  Després va venir la Margaret. I va colpejar els canons autopropulsats SU-76. Fotut amb destresa. I ella va cantar:
  - La nostra Alemanya infernal és forta, protegeix el món!
  I com es mostrarà la llengua!
  Després va disparar des del canó de Shell. Va colpejar el tanc soviètic KV-1S. La noia també va fer una bona feina.
  Sí, els quatre guerrers en bikini es barallen i no tenen por del fred. Després que les dones van començar a lluitar, les coses van anar molt millor per al Tercer Reich.
  Aquí teniu els pilots Albina i Alvina al cel. Ambdues belleses en bikini i descalços. Lluiten per ells mateixos a Focke-Wulfs. I aquest cotxe és molt seriós.
  Albina, disparant des de canons d'aire, diu:
  - Croquet actiu! No us perdoneu la paraula!
  I com mostra un somriure enlluernador! I derrocarà dos avions soviètics alhora.
  L'Alvina també va tallar tres amb canons d'aire i va xiular:
  - La meva entrada serà mortal i avorrida!
  Aleshores la noia va mostrar les dents i les va mostrar! Ella és un encant en si, i plena d'encant fenomenal.
  L'Albina talla un altre avió Yak-9 i xiscla:
  - Per què necessitem pilots soviètics?
  L'Alvina enderroca LAGG-5 i diu amb confiança:
  - Perquè els alemanys fem comptes!
  Magnífica parella de noies. Com es van posar a recollir premis per ells mateixos. Realment no pots discutir contra aquestes belleses. Enderroquen avions i mostren les dents.
  I el secret principal està en el fred, les noies necessiten anar descalces i en bikini. Després vindran les factures.
  I no et vesteixis mai. I sacseja el teu pit nu, i sempre es tindrà en gran estima!
  L'Albina va tallar un altre avió de l'Exèrcit Roig i va cantar:
  - En grans altures i puresa estelЈlar!
  I va picar l'ullet, saltant i sacsejant els seus peus nus, rugint:
  - A l'onada del mar i foc furiós! I en un foc furiós i furiós!
  I de nou la noia enderroca l'avió amb un enfocament enèrgic.
  I llavors l'Alvina ataca l'enemic. Ho fa amb una volta, mostra les dents i xiscla:
  - Seré el súper campió del món!
  I de nou cau el cotxe atropellat per la noia. Sí, l'Exèrcit Roig es posa bastant dolent.
  I l'Albina rugeix amb èxtasi salvatge:
  - Ara sóc botxí, no pilot!
  Enderroca un altre avió soviètic i xiula:
  - M'inclino per sobre de la vista i els míssils es dirigeixen cap a l'objectiu, hi ha una altra carrera per davant!
  El guerrer és extremadament agressiu.
  Aquí hi ha les dues noies atacant objectius terrestres. L'Albina colpeja els trenta-quatre i xiscla:
  - Aquest serà el final!
  Alvina colpeja el SU-76 i xiuxiueja:
  - Per completar la destrucció!
  I com sacseja el peu descalç!
  Les noies lluitadores són aquí, i des del bàndol de l'URSS, les noies també lluiten, intentant protegir Guryev, on també empenyen les tropes nazis, com un gruix d'escorpí.
  Alenka va lluitar per Guryev, que va ser assaltat pels nazis. La bellesa desesperada va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Glòria per a Rússia i el partit nadiu!
  Aleshores, la Natashka va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Protegim la noia descalça!
  Després que Anyuta, també, amb els dits de les cames nues, enviés un regal de mort, i bufés:
  - Serà un cop meravellós!
  L'Agustí, pèl-rojo, va agafar i va enviar un regal d'aniquilació amb l'extremitat inferior nu i va xisclar:
  - Apuntant el radar al cel!
  I llavors la Maria de cabells daurats va donar la mort als nazis amb les cames nues.
  I ella va cantar:
  - A Madagascar, al desert i al Sàhara! A tot arreu hi veia llum blanca!
  I ara Marusya amb les plantes dels seus peus nus llançarà un munt i cantarà:
  - A Finlàndia, Grècia, i a Austràlia, Suècia, et diran que ja no hi ha noies maques!
  Sí, les sis noies van lluitar molt bé. Però el Fritz va prendre Kursk de totes maneres...
  No, per no resistir forces tan superiors. Els feixistes s'enganxen a ells mateixos i a la vara.
  I el que afecta la preparació dels monstres.
  Adolf Hitler estava simplement boig: sentir-se com un autèntic dèspota, a qui tothom obeeix i tremola. Sí, si vols èxits estalinistes, llavors has de ser com Stalin, sense pietat i exigent amb els altres i amb tu mateix (això és exactament com pensava Iosif Vissarionovich en aquesta seqüència!). Ara el soroll és decent i el cotxe començarà a moure's. En general, Alemanya, tenint en compte els satèlЈlits, té un gran avantatge sobre l'URSS en la quantitat d'equips industrials, en una mà d'obra qualificada i en el nombre d'enginyers a tots els nivells. Això és un fet, però la producció d'armes encara no està a l'alçada! Alemanya es va quedar per darrere de l'URSS durant la guerra, malgrat totes les destruccions a Rússia. I de què? Això sí, a causa d'un cert embolic que regnava en diversos departaments, i sobretot en la indústria militar. A més, va tenir un paper negatiu la manca de matèries primeres, així com la subestimació del potencial de l'enemic. En particular, l'any 1940, la producció d'armes a Alemanya va ser inferior a la de 1939 (si comptem l'eix, tenint en compte les municions), i això malgrat que la guerra ja estava en marxa i el Tercer Reich va prendre el control de grans territoris amb grans reserves de capacitat de producció. Bé, què podem dir de les habilitats organitzatives de Hitler? No massa, després va fulminar, en el camp de la indústria militar.
  El Führer va declarar en un llarg discurs:
  - Pel que fa a la supervisió de l'aviació, s'atorguen poders d'emergència a Sauer. Seguirà de prop la quantitat d'equips produïts i, no menys important, la qualitat. A més, molts dels teus amics Goering, tot i que abans van ser bons ass, no són capaços de liderar el treball. No tots els bons soldats són també un general destacat, de manera que en comptes de l'Eric penjat, l'esfera tècnica estarà dirigida per una persona d'entre empresaris professionals que sigui capaç de reformar i reequipar les forces de l'aviació. Al cap i a la fi, Gran Bretanya no dorm, està augmentant tant la quantitat com la qualitat de les seves forces armades, i especialment l'aviació. Hem d'anar per davant de l'enemic per dos caps, per una dotzena de passos, sinó perdrem completament la superioritat sobre l'enemic. I, per tant, calen passos de qualitat.
  Goering va objectar tímidament:
  - Els meus amics, persones contrastades que han demostrat la seva eficàcia i professionalitat en el combat.
  El dictador demoníac es va posar furiós:
  - O potser jo, al teu parer, vaig oblidar qui va perdre la batalla per Gran Bretanya? O qui va fracassar el pla quadriennal per al desenvolupament de l'economia nacional. O també vols ser assotat, i fins i tot en públic. Així que tanca la boca i calla fins que et empalin!
  Goering fins i tot es va asseure amb por. Per desgràcia, no s'ha de jugar amb el Führer. Aleshores es va tornar a sentir el soroll, un altre jet ME-262 va enlairar al cel. El cotxe era massiu i tenia fins a dos motors. Les ales estan lleugerament escombrades, el caça en si sembla força amenaçador. Les seves característiques de velocitat, per al 1941, són generalment decents, i fins i tot batre rècords per als estàndards mundials. És cert que la màquina en si encara no és del tot fiable i requereix depuració. El dictador feixista, però, ja ha donat les característiques dels nous caces més avançats... ME-262 pesa més de sis tones, la qual cosa és una mena de sobrecàrrega. Un caça a reacció ha de ser petit, barat i àgil. En aquest sentit, el ME-163 podria ser força bo, però el seu motor de coet és massa forçat i només funciona durant sis minuts (o millor dit, encara funcionarà!), La qual cosa significa que l'abast només es troba en un radi de cent quilòmetres. . Com a bombarder a l'estil blitz o com a caça de cobertura per als atacs de l'armada a Anglaterra, no és bo, per descomptat.
  Però el ME-262 pot portar un munt de bombes, és a dir, tant com l'avió de primera línia soviètic Pe-2. És a dir, una solució excelЈlent tant per a les escombraries de caces com per a les tropes de suport. Tanmateix, per què no crear un caça d'estil ME-163 Comet, però sense motor de coet, però amb un motor turborreactor? Van intentar millorar el cometa i semblava haver portat el temps de vol a 15 minuts (és un rang de fins a 300 quilòmetres), cosa que és generalment acceptable per a la batalla d'Anglaterra. Encara pots aconseguir Londres des de Normandia... Encara que no tot és tan evident, també cal bombardejar i tornar enrere, i quinze minuts no estaven en un mode tan forçat. En el futur, els coets i els avions de combat van ser reconeguts com un carreró sense sortida en l'aviació. Però el disseny del "Comet" és molt interessant, per la seva petita mida i lleugeresa, el que significa barat i maniobrabilitat.
  A més, encara hi ha caces molt prometedors que pesen en general 800 quilos, tals planeadores que es poden utilitzar en batalles aèries. És cert que, a causa del curt abast, els vols amb ells només es poden fer en batalles defensives, o lliurar-se a Londres el ... Transports, i després connectar-se als pilots. Aquí és on cal pensar. En la història real, els planadors no van tenir temps de fer la guerra i, per alguna raó, els generals de l'aviació soviètica no es van atrevir a provar aquesta idea a Corea. En general, no és trist, però durant la guerra de Corea, un pilot nord-americà va ser el primer a obrir el compte de les victòries. Així que els Yankees no s'han de subestimar.
  Després d'acabar el vol, una jove de cabells ros va saltar de la cabina i va córrer a tota velocitat cap al Führer.
  El posseïdor nazi número u li va estendre la mà perquè li fes un petó. Quin plaer quan les noies t'estimen, i el Führer, pel que sembla, és idolatrat de manera bastant sincera per tots els alemanys, o millor dit, gairebé tots excepte per uns quants presoners dels camps de concentració. El pilot va dir amb entusiasme:
  - És només un avió magnífic, té tanta velocitat i potència. Arranquem tots els cadells com un coixinet de calefacció d'un substitut!
  El Führer va aprovar l'impuls de la noia:
  - Per descomptat, el trencarem, però... La depuració de la màquina s'ha de fer a un ritme més ràpid, i això s'aplica especialment als motors. Aquí, és clar, caldran mesures radicals per millorar-les, però si el dissenyador líder ajuda!
  Tothom va bordar en cor:
  - Glòria al gran Führer! Que la Providència ens ajudi!
  Va començar a sonar l'himne del Tercer Reich i una columna de joves lluitadors de les Joventuts Hitlerianes va continuar. Nois d'entre catorze i disset anys passaven sota el tambor en una formació especial. I després hi havia el més interessant: unes adolescents del sindicat de dones d'Alemanya marxaven. Portaven faldilles curtes, els peus nus i nus de les belleses atreien els ulls dels homes. Les noies van intentar aixecar les cames més amunt, però al mateix temps estiraven la punta del peu, posaven amb cura el taló. Un entretingut espectacle de belleses amb unes figures impecables... És cert que les cares eren diferents i algunes de les joves feixistes eren una mica grolleres, quasi masculines, i fins i tot les retorçaven. Sobretot quan van ajuntar les celles.
  Esteta Adolf va assenyalar:
  - Cal que els nois i noies rebin més massivament l'entrenament físic. I sé que s'està fent molt en aquesta ocasió, en particular a Jungvolk, però el que cal és inclusiu i l'adopció dels mètodes espartans. Això sí, a més de fomentar el robatori... Els nostres joves i noies haurien de créixer com a persones dignes i alhora despietades.
  El comandant suprem va fer una pausa. Els generals callaven, probablement tenien por d'oposar-se, però no volien confirmar l'obvi. El Führer va continuar:
  - La guerra no és una broma, però la crueltat cap als enemics s'ha de combinar amb l'assistència mútua i el sentiment de germanor cap als companys. Això és el que hem d'inculcar a tothom... El nou superhome és despietat amb els altres, però en una mesura encara més gran ha de ser despietat amb ell mateix. Perquè primer s'ha d'eradicar la inferioritat de la teva ànima, i després el cos humà feble s'aixecarà!
  Una altra pausa... Els generals i dissenyadors es van adonar de sobte i van començar a aplaudir vigorosament. El Führer semblava satisfet:
  - Ja està millor, però ara m'agradaria veure una imitació de combat aeri. Un tan formidable i destructor...
  Heinkel va preguntar tímidament:
  - Amb munició real o obusos, el meu Führer?
  El número u nazi va assentir.
  - Per descomptat amb combat. A més, m'agradaria tenir en compte el funcionament del dispositiu d'expulsió. Al cap i a la fi, estàs treballant-hi... - El Führer va sacsejar els punys. - Quan, finalment, estarà llest i posat en producció en sèrie. Després de tot, un pilot experimentat és un pilot experimentat que ha de ser protegit per a futures batalles!
  El Führer-terminator, però, va decidir mostrar als dissenyadors un esquema més modern del dispositiu d'expulsió. Aquest sistema hauria de ser menys feixuc, més senzill i més lleuger. Que el squib barat i ja dominat per la indústria alemanya és bastant adequat per a aquest propòsit.
  Vaig haver de dibuixar el diagrama en moviment, però Hitler era un artista molt bo, i va dibuixar clarament, ràpidament, les línies dels diagrames i els girs eren uniformes i clars sense regles ni brúixoles. El terminador de l'atropellament va pensar que era estrany, és clar, que els alemanys, tenint, en general, una ideologia tan forta i fins a cert punt avançada com el nacionalsocialisme i un sistema totalitari, filtrassin la guerra als russos. Potser això es deu al fet que els soldats russos eren més forts i resistents que els alemanys i van aprendre a lluitar més ràpid.
  En general, si ens fixem en el curs de la guerra en conjunt, llavors sí, els russos, o més aviat l'exèrcit soviètic, van aprendre a lluitar, i els alemanys, per dir-ho, van oblidar com... El seu comandament va prendre decisions en el nivell dels alumnes de primer grau, i potser fins i tot inferior si l'alumne de primer té experiència en la realització d'operacions militars en estratègies en temps real. I que de vegades els nens de sis anys ja dirigeixen exèrcits virtuals amb tanta habilitat, llavors no és cap pecat per a ells i per Zhukov i Mainstein aprendre. Tanmateix, alguns investigadors consideren que tant Zhukov com Mainstein són mediocres. També hi ha contradiccions pel que fa al nombre d'equips, en particular capturats, francesos. La memòria de Hitler (un bon record, sobretot quan encara estava sa!), va suggerir que hi havia 3600 tancs capturats dels francesos, una xifra molt impressionant... Alguns models, com el SiS -35, eren superiors al T- 34 amb la seva armadura, encara que només amb blindatge frontal. Així, aquest tanc també es pot produir a les fàbriques franceses, excepte substituint l'arma de 47 milЈlímetres per un canó de 75 milЈlímetres de llarg. De fet, pot ser que això no sigui suficient. Gran Bretanya i els Estats Units en general sempre han valorat l'armadura sobretot als seus tancs. Aquí, per exemple, el Churchill de quaranta tones tenia una reserva de 152 - milЈlímetres enfront de 120 - per al tanc pesat IS-2.
  El Führer va dir una altra cosa als dissenyadors:
  - Tenim prou túnels de vent, així que busqueu un model més òptim de l'aeronau i creeu formes aerodinàmiques, sense portar-ho a proves cares, on els nostres millors ass també moren. Per exemple, un model d'avió d'ala voladora és molt eficaç, sobretot si es pot canviar el gruix i l'angle d'inclinació. Ja us vaig donar el dibuix, així que el sense cua hauria d'estar llest. La seva velocitat estimada serà igualada amb el motor Yumo fins a 1100 quilòmetres per hora. Així que endavant, però no vagis!
  Tot seguit es va dinar a l'aire lliure, les criades van muntar taules i cadires. Preciós... Però quin tipus de reformes en el nacionalsocialisme fer? Com per minimitzar el nombre d'enemics i fer amics. Aquí, per exemple, no exalteu la raça alemanya a cada pas i fins i tot pot deixar de dividir els pobles en classes. No obstant això, formalment, la divisió de les nacions en inferiors i aries encara no ha estat legalitzada. Això simplifica les coses.
  Una bella noia d'entre els criats es va asseure al Führer i li va posar la mà al genoll nu. Arrullat:
  - Estàs pensant en alguna cosa, meu Führer?
  Va començar el dictador nazi i alhora un jugador virtual. Es va adonar que no havia acabat la sopa de verdures i l'amanida de fruites. El Führer va fer un petó a la noia als llavis, sentint la seva olor dolça i juvenil, i va declarar:
  - Aniràs al cotxe amb mi. I tots poseu-vos a la feina, s'ha acabat l'hora de menjar.
  I de nou els engranatges de l'estat, no del tot, però, el mecanisme ben greixat va començar a girar. A la tornada, el Führer va fer l'amor amb la bellesa, i fins i tot es va preguntar d'on treia tanta energia i força. Després de tot, deien que el Führer era impotent i, en general, suposadament discapacitat, que havia estat malalt de sífilis (mentida) i castrat (generalment ficció!).
  Tanmateix, no tot va bé ja el 22 de juny de 1944, la guerra amb l'URSS fa tres anys que dura. Però la victòria no és visible i Saratov encara aguanta. Stalin va ordenar defensar aquesta ciutat a qualsevol preu.
  Malgrat totes les pèrdues, la producció d'equipament militar és bastant alta. Els nous tancs IS-2 van demostrar ser bastant efectius. Fins i tot sense trencar vehicles alemanys individuals al front, els van deixar fora de combat des d'una distància força llarga.
  Així que els nazis ho van passar molt difícils. Però tenien un gran avantatge. L'avió a reacció ME-262 ja va lluitar molt al cel. I és un oponent seriós.
  El TA-152, però, va demostrar ser en general un tipus d'arma meravellós.
  Stalin, per la seva banda, també va mantenir una reunió d'enllaç en el tercer aniversari de l'inici de la guerra i va començar a preguntar als líders militars què pensaven i com millorar la situació als fronts.
  Zhukov va suggerir al líder:
  - Si només ens defensem i lluitem contra les amenaces, sens dubte perdrem. Hem d'avançar!
  Stalin va assentir vigorosament.
  - Estic dacord! Però on!
  El mariscal Zhukov va suggerir:
  - Fins que Leningrad es rendeixi, hauria de ser alliberat!
  El mariscal Vasilevski va estar d'acord:
  - Sí, crec que serà la millor de les opcions!
  Stalin va arronsar les espatlles i va dir:
  - Si tornem a colpejar en Tikhvin, llavors ens esperaran allà i ens quedarem atrapats o caurem en una trampa!
  El mariscal Zhukov va assentir d'acord:
  - Així és camarada Stalin! Però suggereixo que les tropes finlandeses a Petrozavodsk haurien de ser colpejades. No són tan forts i podem agafar l'enemic per sorpresa!
  Stalin va respondre amb un somriure:
  - Lògicament camarada Zhukov. Així que trepitja Petrozavodsk. I porteu-nos la victòria!
  Després d'aquestes paraules, van entrar diverses noies amb faldilles blanques curtes i peus nus. Van portar ampolles de vi negre i copes d'entrepans i caviar negre. Stalin va agafar un sandvitx i es va rentar, va dir:
  - Així que bevem per assegurar-nos que les nostres capacitats sempre coincideixen amb les nostres necessitats.
  Voznesensky va comentar:
  - La qualitat de l'armadura dels nostres tancs és força baixa. I proposo fer l'IS-2 i el T-34-85 més lleugers, ràpids i maniobrables reduint l'armadura. Això ens permetrà estalviar en metall, i farà que aquestes màquines siguin més pràctiques.
  Stalin va arronsar les espatlles i va dir:
  - Potser... Però no sóc partidari de fer tancs amb fusta contraxapada!
  Voznesensky va dir amb una mirada seriosa:
  - Però potser és una bona idea fer alguns dels tancs gairebé totalment de fusta. Podeu comprovar com quedarà a la pràctica!
  Zhukov va assentir amb el cap i va esclatar en un discurs:
  - Els trenta-quatre es poden fer més lleugers, encara són massa fràgils i un augment de la velocitat i la maniobrabilitat podria augmentar la seva supervivència. A més, la caixa de canvis ha millorat i això compensa la disminució de l'ergonomia per l'augment de pes. Però la baixa qualitat de l'acer, 90 milЈlímetres contra potents canons alemanys, no es converteix en res. A més, els alemanys estan retirant de la producció els senzills Panther i T-4, i al Tercer Reich, a més dels tancs de reconeixement, només el Panther-2 amb un canó de 88 mm es convertirà en sèrie. I els nostres tancs no tiren contra ell des de llarga distància. I encara més cal augmentar la seva velocitat!
  Stalin va assentir.
  - Allibera part del T-34-85 i IS-2 amb només protecció antibales, i després comproveu i feu un seguiment de com això afectarà la seva efectivitat de combat. I els treballs al SU-100 s'han d'accelerar. Potser abandonarem el trenta-quatre i l'IS-2 en favor d'aquest canó autopropulsat exclusivament.
  El mariscal Vasilevski va dir:
  - És una idea interessant. Però el SU-100 només pot colpejar els enemics a bord girant completament...
  Stalin va grunyir:
  - Fer-lo més curt perquè pugui tirar i girar més ràpid... I preferiblement una silueta més baixa. Però necessitem aquesta pistola autopropulsada com l'aire!
  Zhukov va preguntar:
  - Vostra excel Ј lència.... Saratov encara aguanta, però aviat caurà. Caldria desenvolupar un pla per a l'evacuació de Kuibyshev del que s'ha pres de Moscou. Què en penseu personalment?
  Stalin va respondre amb duresa:
  - A Sverdlovsk, pel que sembla, hauràs d'evacuar. Però encara és possible treballar a Moscou. Aquí tenim tota una ciutat subterrània. Som seriosament capaços d'aguantar-ho.
  Vasilevski va grunyir:
  - Moscou s'ha de mantenir a qualsevol preu, igual que Saratov!
  Stalin va ordenar:
  - Contraatacar els alemanys a la bretxa entre el Don i el Volga. Hem de desviar les forces. Saratov per aguantar a qualsevol preu, fins a l'última gota de sang. Utilitzeu tots els mitjans, fins i tot els kamikazes.
  Zhukov va confirmar:
  - Que sigui, genial!
  Stalin es va dirigir a Yakovlev:
  - Bé, dissenyador, alguna idea?
  El comissari adjunt va respondre amb un sospir:
  - Caldria crear aviació a reacció, però això encara no és realista. I Yak-3 requereix duralumini d'alta qualitat, que no tenim!
  Stalin va assentir.
  - Ho sé! Yak-9 hauria d'estar a les nostres files. I s'hauria de llançar tant com sigui possible! I augmentar la producció de combatents.
  Yakovlev va assenyalar:
  - El TA-152 alemany és alhora un avió d'atac, un bombarder de primera línia i un caça. Ens aniria bé crear una màquina de nivells polivalents semblant!
  Stalin va donar suport al dissenyador:
  - Aquesta és una bona idea camarada Yakovlev! Per exemple, el LAGG-7, si es millora una mica, es pot convertir en una barreja d'un avió d'atac i un caça de primera línia!
  Yakovlev va confirmar fàcilment:
  - El camarada Stalin és possible... Però cal temps. Sí, i l'avió pot ser car.
  El comandant suprem amb ràbia va colpejar el puny a la taula i va grunyir:
  - Fes-ho més barat! I, en general, quant es pot especular sobre aquest tema. Necessitem un avió universal per produir només ell. I aquesta podria ser la sortida.
  Yakovlev va comentar:
  - IL-2 és bastant senzill de fabricar i el seu esquema s'ha elaborat. Sempre que no te la treguis. Es tracta d'un avió força tenaç, tot i que de moment les seves característiques de vol estan obsoletes. Però no hi ha mal sense bé. Som bons per bombardejar vehicles enemics.
  Jdanov va assenyalar amb ira:
  - La nostra aviació hauria de ser la més forta com a mínim!
  Yakovlev va assentir.
  -Hauria! Però de moment, els nostres pilots són els millors del món: Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova!
  Stalin va assentir d'acord.
  - Aquestes noies no tenen igual i, per als propers vint-i-cinc avions enemics abatuts, els assigno una altra estrella de l'heroi de l'URSS!
  Zhukov va suggerir amb entusiasme:
  - Per això hauries de beure!
  Béria va cantar amb delit:
  - Nosaltres, recordant-ho tot, la història jutjarà,
  Arribarà el torn de la seva cort...
  Com de l'arada a les armes atòmiques,
  Va liderar el país amb confiança!
  Mentre els membres del consell militar es reunien, les noies lluitaven.
  I amb l'ajuda dels dits descalços derroquen els nazis i fan gestes, aquestes belleses descalços.
  I canten:
  Creiem que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  El camí, ilЈluminant el comunisme!
  . CAPÍTOL #10
  A finals de juny, els alemanys van tallar Saratov i l'1 de juliol de 1944 es va utilitzar per primera vegada el formidable Sturmmaus. Aquesta màquina amb una bomba propulsada per coets de 650 milЈlímetres va llançar una força mortal de coets que va dividir barris sencers.
  Les noies que conduïen aquest cotxe no portaven més que les calces i estaven llançant regals d'una mort extremadament destructiva.
  Les noies de cames nues tenien calces en vermell, negre i blanc. I van portar regals mortals de la mort.
  Faina, que els manava, va sacsejar els mugrons escarlata dels seus pits i va cantar:
  - Glòria a l'època dels cavallers de la creu!
  Arribarem al final de l'univers!
  I els guerrers xisclaven i saltaven.
  Una d'elles, Margaret, va comentar:
  - Déu totpoderós està amb nosaltres!
  Faina va estar d'acord amb això:
  - És clar! I el Tercer Reich segur que guanyarà!
  La noia va colpejar el peu descalç i va cantar:
  -Quan estem units, som invencibles! Quan estem units, som invencibles!
  Així que els guerrers van disparar, trepitjar i galopar amb els peus nus. Guerrers de la classe més alta.
  Irma també llança un projectil aquí a través d'un accionament automàtic i rugeix:
  - Ens espera una gran victòria!
  Les noies, per descomptat, són de les que mai es rendiran. I aixafen les posicions soviètiques amb un gran entusiasme.
  L'Albina i l'Alvina, com sempre, estan a sobre, i mostren les seves campanes i xiulets agressius. Són noies, diguem-ne: super!
  L'Albina, enderrocant un cotxe soviètic amb els dits dels peus nus, diu:
  - Tinc una súper noia!
  L'Alvina, enderrocant un altre blanc amb el taló nu, salta i, jugant amb els músculs abdominals, exclama:
  - Sóc tan guerrer que ho vaig matar tot amb força!
  Així es van separar els guerrers.
  La Gerda, juntament amb la Charlotte, van decidir provar una altra novetat alemanya.
  Fins ara, només poden aparèixer les armes autopropulsades E-25, en un nombre prou gran: és bastant senzill de fabricar i barat. Encara que aquest model és un dels primers. Aquí hi ha dues noies en bikini. El cotxe està menys d'un metre i mig més baix i gràcies a això està tan ben protegit i armat amb un pes relativament petit.
  Dues noies Charlotte i Gerda, ajagudes, van disparar contra les armes soviètiques. Davant d'ells, cotxes esmicolats, radiocontrolats, es movien i netejaven camps de mines.
  La Charlotte Roja va disparar el seu canó. Va aclaparar l'arma soviètica i va sacsejar el pit, amb prou feines cobert per una fina tira de tela. I ella va arrossellar:
  - Hiperplasma de foc rabiós!
  I llavors la Gerda també li donarà una bufetada fent servir els dits nus. I xiulets:
  - Sóc una noia molt maca i no està malament...
  El canó autopropulsat es mou sol. I s'atura de tant en tant. La seva armadura frontal està molt inclinada, i això li proporciona una bona protecció. A les armes soviètiques, els obusos són sensibles als rebots. I res no amenaça una pistola autopropulsada al front. Aquí encara poden trencar el tauler. Però les noies no tenen pressa. Un canó autopropulsat eficaç pel que fa a la perforació de blindatge supera el SU-100, que encara s'està desenvolupant, i també està millor protegit, més mòbil i alhora més lleuger.
  I l'Exèrcit Roig té pocs assecadors, més precisament, encara només està en fase de disseny. Bàsicament, el tanc T-34-85, que no és prou potent amb una pistola, i l'armadura és bastant feble. I el canó autopropulsat alemany E-25, per cert, és més lleuger, molt més fort en blindatge i canons.
  Les noies es barallen... Molt maques i joves. I les seves pistoles autopropulsades bombardegen i llancen...
  El juliol fa calor i els cossos de les noies del cotxe roent són brillants de suor. No poden rendir-se i retirar-se.
  Gerda nota:
  - Els déus de la Wehrmacht són aparentment forts,
  Però no ajuden als febles...
  Si la causa d'Adolf és certa...
  Crea una potència mundial!
  Charlotte va cantar amb entusiasme:
  - Sí, la màgia necessita "Pantera" i "Tigre",
  Vessar més sang malgrat tot el destí...
  I no calen dubtes i jocs bojos,
  Que tota la raça de la Terra caigui de genolls!
  Però aquestes són noies alemanyes i, d'altra banda, les noies soviètiques estan lluitant.
  Així que la lluita serà la més greu. La Natasha i l'Anyuta disparen des d'un poderós canó de vaixell i fan xiscle:
  - Hi haurà la nostra bandera a Berlín!
  I van mostrar les seves dents blanques i nacrades. I no pareu les noies amb mines.
  Dos obusos van colpejar l'armadura frontal de la part superior del casc... Reboten. No, l'IS-2 és un cotxe seriós i no és tan fàcil agafar-lo.
  Però l'IS-1 que es mou a la dreta de les noies, segons sembla, va rebre d'una pistola d'alta pressió, va colpejar i es va aturar. Ha fet malbé la bellesa.
  Alenka, jugant amb els seus músculs abdominals, canta:
  - Tot l'impossible és possible al nostre món, Newton va descobrir que dues vegades dos fan quatre!
  La lluita encara continua sense parar. El canó soviètic colpeja els alemanys. La gran Marusya insereix petxines a la recámara. Així és la vida i el destí de les noies. I canten:
  Ningú ens aturarà, ningú ens derrotarà! Els llops russos aixafen l'enemic, els llops russos saluden els herois!
  Augustine gargotejant amb metralladores, diu:
  -Guerra santa! Hi haurà la nostra victòria! Bandera de Rússia endavant, glòria als herois caiguts!
  I de nou el canó letal ressona, i sona:
  Ningú ens aturarà, ningú ens derrotarà! Els llops russos estan aixafant l'enemic, ja sabeu que tenen una mà genial!
  Maria aquesta noia de cabells daurats dirigeix el tanc i grinyola:
  - Aixafem els feixistes!
  Els alemanys ho passen molt malament, les batalles també estan en ple apogeu al cel. Però fins ara, el Yak-9 és massa inferior en velocitat i armament a les marques alemanyes. La batalla és desigual per a un poeta.
  Marsella, aquest meravellós as pilot va fer una bona carrera durant els anys de la guerra. Més com increïble i fantàstic. Després d'arribar als cent cinquanta avions, va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure de plata i diamants. En arribar a quatre-cents avions abatuts, va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. Per cinc-cents avions va rebre l'Ordre de l'Àguila alemanya amb diamants, i després de set-cents cinquanta la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. I arribat al miler d'avions, va rebre la Gran Creu de la Creu de Cavaller.
  L'únic pilot va ser capaç de fer moltes victòries aèries. I mentre encara era viu. Marsella ha estat recentment ascendit al grau de general. Però encara va volar com un pilot normal.
  Com diuen, no es crema al foc i no s'enfonsa a l'aigua. Durant els molts anys de guerra, Marsella va adquirir l'instint de caçador. Es va convertir en un pilot súper llegendari i molt popular.
  . Però també va tenir un fort competidor: Agava i Albina i Alvina, que també van superar la xifra del miler de cotxes abatuts cadascun. I Agave va agafar el Marsella molt ràpidament. Però encara és molt jove i encara no ha perdut cap lluitador.
  La noia va prémer els pedals amb les cames nues i cisellades, va disparar una ràfega d'armes d'aire comprimit. I ara quatre vehicles IL-2 soviètics van ser abatuts.
  Agave riu i diu:
  Fins a cert punt, tots som gosses! Però tinc nervis d'acer!
  I de nou la noia es gira. Enderroca set avions soviètics d'una sola ràfega: sis PE-2 i un TU-3, i xiscla:
  - En general, si no super, hiper!
  L'agave, és clar, és una gossa. Pilot de Llucifer. Rossa mel molt bonica.
  Aquí fa un altre esclat i enderroca vuit avions Yak-9 soviètics alhora i xiscla:
  - Sóc el més creatiu i reactiu!
  La noia no és realment estúpida. Tot és possible, i tot és possible. No la digueu privada.
  I les cames estan tan bronzejades, tan gràcils...
  Però Mirabela està lluitant contra ella... Durant molt de temps, Pokryshkin va ser el millor as soviètic. Va recollir cinc estrelles d'or de l'heroi de l'URSS, enderrocant cent vint-i-set avions. Però després va morir. Aleshores ningú podria batre el seu rècord. A més d'Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova. I només fa poc, Mirabela també va superar el Yak-9 T en un destrossat, va superar Kozhedub. I després d'haver abatut més de cent vuitanta avions, es va convertir en un heroi set vegades de l'URSS.
  Aquesta és la noia del terminador! Tal com aturarà un cavall al galop i entrarà en una cabana en flames.
  I encara més dur.
  Mirabela va tenir un destí difícil. Vaig acabar en una colònia de treball infantil. Descalça i amb una túnica grisa, tallava llenya i serrava troncs. Era tan forta i sana. A les fortes gelades anava descalça i en pijama de presó. I almenys una vegada esternuda.
  Per descomptat, aquest fenomen també es va observar als fronts. Durant molt de temps, Mirabela va lluitar a la infanteria, i després es va convertir en pilot. Mirabela va rebre el seu primer bateig de foc a la batalla prop de Moscou, on va anar immediatament després de la colònia. I allà es va mostrar genial.
  Va lluitar descalça i gairebé nua en el fred amarg, que va paralitzar literalment la Wehrmacht. Era una noia tan maleïda i invencible. I va tenir èxit massiu.
  Mirabela creia en la imminent victòria de l'URSS. Però el temps passa. Cada cop hi ha més víctimes, però la victòria no arriba. I es fa realment esgarrifós.
  Mirabela somia amb victòries i assoliments. Té set estrelles de l'URSS, això és més que ningú! I carai, es mereix els seus premis! I portarà la creu d'armes i més enllà. Fins i tot si Stalin és assassinat més tard, la seva causa segueix viva!
  La noia entra i es congela... Enderroca l'últim XE-162 alemany i xiscla:
  - Acrobacia! I una maleïda nova tripulació!
  Realment, és una gran noia. Una cobra real també és capaç de molt.
  Mirabela és una nova estrella....
  La lluita continua durant diversos dies, fins que arriba una nova setmana i el 8 de juliol de 1944 ... L'IS-2 soviètic va rebre danys als corrons i les vies: s'està reparant. Sí, una guerra tan cruel i despietada. I quant de temps durarà?
  I ara Gerda va passar per alt Kniesel i Wittmann pel que fa al nombre de tancs destruïts.
  Com poden evitar-ho? Lluiten descalços i en bikini. Les noies van fer una altra pausa, tornant a turmentar els nens soviètics. I ara s'acostaven al nombre de 300 tancs destruïts. I podien comptar amb una recompensa sense precedents: l'estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Aquí teniu les noies!
  Gerda dispara al cotxe soviètic. Esquinça la torre i crida:
  - Sóc una maleïda cosa!
  I torna a disparar. Penetra T-34-85. I grinyols:
  - Pàtria Alemanya!
  La noia s'enfonsa. I és molt activa... Sí, té una ratxa estratègica. Ja som mitjans de juliol de 1944... La guerra segueix i segueix... No voler aturar-se. L'Exèrcit Roig està intentant avançar en diferents llocs. Però amb molta cura, ja que queden pocs recursos humans.
  I Rússia sagna.
  Per exemple, Hans Feuer. El més jove de l'Ordre de la Creu de Ferro, de Primera Classe. I després es va convertir en el més jove guardonat per la captura d'un general soviètic amb l'Ordre de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro.
  Sí, això és realment genial.
  I els nois es mostren molt xulos.
  Hans Feuer és un lluitador desesperat. El nen lluita com un gegant, en temps fred i calorós, a l'estiu i a l'hivern, només amb pantalons curts.
  Amb els dits nus, el nen llança granades i es va convertir en llegendari.
  Això és realment genial!
  Hans es va fer famós durant segles! Fins i tot com a antiheroi!
  I, en general, aquí està passant una guerra tan increïble i tensa... Qualsevol IA s'esvaeix.
  Agave torna al cel i enderroca cotxes soviètics. És una caçadora i depredadora. Ataca l'enemic.
  Els cotxes que va colpejar cauen. I llavors la noia dispara a les forces terrestres. Elimina l'IS-2. I ell vol:
  - Sóc el millor! Sóc la noia que mata enemics!
  I de nou es transfereix a objectius aeris. Aquest és un destructor de tancs i totes les màquines que volen i disparen.
  Però aquí hi ha un petit tanc E-5. Màquina de set tones de pes. Superació de proves de combat. I rosega i rosega l'enemic.
  I és hora de cantar: ningú ens aturarà i ningú guanyarà!
  E-5 es precipita cap a si mateix i dispara en moviment. I no pares un tanc així. I les petxines reboten.
  I dins de la màquina hi ha un nen de deu anys, Friedrich, i xiscla:
  - I seré un autèntic super lluitador!
  I de nou, com va disparar... I colpeja el mateix centre de la torre. I la seva força letal, encara que de petit calibre, és colossal.
  I al cel, l'Helga lluita. Una noia descalça amb bikini està marcant les factures. I s'alegra dels seus fantàstics èxits.
  Amb els dits dels peus nus, assenyala el cotxe soviètic i li incendia específicament, i fa explotar tot un equip de combat amb obusos.
  Això és genial i boig.
  I Agave tira endavant... I també lluita.
  Ja som l'agost de 1944... L'Exèrcit Roig no ha pogut assolir l'èxit enlloc. Però els alemanys tampoc no poden avançar de manera significativa. Tancs subterranis formidables entren a la batalla. Però són purament tàctics.
  Les noies van escombrar sota terra, van matar la bateria d'armes soviètiques i van tornar.
  Al mateix temps, van capturar un parell de pioners. Les noies que atrapaven els nois eren desvestides i torturades. Van colpejar els pioners amb filferro, després van rostir els seus talons nus amb foc. Llavors van començar a trencar-se els dits dels peus amb unes pinces vermelles. Els nois van udolar amb un dolor insoportable. Al final, les noies van cremar les estrelles del pit amb ferro roent i van aixafar les perfeccions masculines amb les botes. Els últims pioners van acabar i es van doblegar per un dolorós xoc.
  Les noies, en resum, van mostrar classe extra. Però de nou, els alemanys no van aconseguir res significatiu.
  Potents canons autopropulsats: "Sturmmaus", disparats contra les posicions soviètiques. Hi va haver molta destrucció i destrucció. Però l'avió d'atac soviètic va fer caure un dels vehicles i el Fritz va tornar.
  Saratov encara aguantava l'agost de 1944. És cert que els alemanys van poder capturar la ciutat d'Uralsk al Kazakhstan i es van traslladar a Orenburg.
  Aquí de nou l'Albina i l'Alvina estan a l'aire, però una vegada en un plat volador experimental. Apunten amb l'ajuda dels dits dels peus nus, prement els botons del joystick i ho fan amb molta destresa.
  Les noies, per descomptat, demostren l'acrobàcia més alta. Aquí van treure el seu disquet i una dotzena de màquines voladores soviètiques van ser abatudes.
  Albina xiula:
  - Equip de construcció furiós! Hi haurà una caiguda d'estrelles!
  I torna a girar el seu cotxe. I les noies estan aixafant l'Exèrcit Roig. A més, els principals...
  L'Alvina també enderroca una dotzena d'avions soviètics i xiscla:
  - Noies boges, i gens verges!
  Correcte sobre l'últim. La seva parella va passejar amb els homes. I el que no es va aixecar. Les nenes estimaven els homes: és bo per a elles! I sobretot si es treballa amb la llengua.
  Una noia del més alt rang... Aquí van torturar un pioner... Primer, el van despullar i li van abocar un parell de galledes d'aigua a la gola. A continuació, es va portar una planxa calenta a l'estómac inflat. I com van cremar! El pioner va cridar de dolor salvatge... Feia olor a cremat.
  L'Alvina el va colpejar al costat amb un cable roent. I com vols riure... És molt divertit.
  Després va cantar:
  - Estic cansat d'arrasar la rereguarda - Vull burlar-me de la meva felicitat!
  I com riu! I va mostrar les seves dents de perla! A la noia li encanta matar, aquesta és la noia!
  I les cames de la noia són totes nues i elegants. Li encanta caminar descalç sobre les brases. I per conduir els pioners capturats. Criden tant quan se'ls fregeixen els talons. Fins i tot l'Alvina és molt divertida. I l'Albina també és una noia, francament, súper! Com moure l'enemic amb un colze fins a la barbeta. I grinyol:
  - Sóc una noia de la classe més alta!
  I va mostrar les seves dents de perla. Que brillen com si estiguessin colpejats. El guerrer és increïble! Pot ser una cosa que no es pot dir en un conte de fades, ni descriure amb una ploma!
  Els dos guerrers soviètics Yaks, Laggi, Peons i Ilys són enderrocats al cel. Les belleses estan actives. No hi ha el més mínim dubte en ells. I una bellesa tan salvatge i frenètica.
  Les guerreres controlen el joystick amb els dits dels peus nus i ataquen els cotxes russos. A mesura que aixafen, aixafaran els lluitadors, com una porra de cristall. Les noies són despietades i despietades. Tenen el poder de la ira i la flama de la passió. I la confiança per guanyar. Encara que la guerra només s'hagi desenvolupat per quart any amb l'URSS. Però no vol acabar. Albina i Alvina estan al cim de la seva popularitat. I no volen retirar-se ni aturar-se ni un moment. I es mouen cap a si mateixos, i embassen l'enemic.
  Albina, enderrocant avions soviètics, crida:
  - Estic cansat que la noia plori, prefereixo ofegar les sabates de bast!
  I com somriu, i brilla amb les dents de perla. I ara vol un home. Li encanta violar homes. Això és molt agradable per a ella. Aquí prendrà i violarà.
  Albina rugeix:
  La noia sexual és sexe
  Per un gran progrés de cant!
  I el guerrer esclatarà a riure... I tornem a matar tots els nostres enemics. Té molta energia. I tota la força muscular.
  I l'Alvina com rugir:
  - Aixafem l'enemic als túmuls!
  I el guerrer començarà a riure activament! I es va imaginar com els seus nois feien les urpes. Però és agradable dir-ho com a mínim.
  Setembre és a la volta de la cantonada... El sol llueix cada cop menys. El primer dia de la tardor, els nois russos corren descalços sobre la neu que acaba de caure a les regions del nord de Rússia. Riuen per si mateixos, mostren la cara i mostren figues als alemanys.
  Pioners amb llaços vermells, amb talls de cabell curts, alguns fins i tot fins a zero. Corren saltant. Els seus peus nus gairebé mai tenen fred. Molt groller. Les noies també corren, també sense calçat. Des de rosa, els talons rodons brillen al sol. Noies soviètiques meravelloses. Esvelt, atlètic, acostumat a fer petites coses.
  I tothom somriu i somriu amb les dents... El primer dia de tardor és una autèntica alegria i set de llum i creació!
  I al cel una batalla aèria. Mirabela, aquest és el pilot soviètic número u que enderroca un altre avió alemany. I com sempre amb una noia de bikini. Sempre jove i mai s'esvaeix. Aquesta és la força de la seva ànima.
  A Mirabela, però, també li agrada que els toquin els homes. Això li agrada molt. Per això és una pilot... Quan el cos nu i musculos d'una noia està arrugat per les mans dels homes, això és un autèntic gust. I molt divertit!
  Mirabela enderroca un altre cotxe nazi i xiula:
  - Sóc una gossa blindada!
  La noia fins i tot colpeja el tauler de control amb els seus talons nus i rodons. Ella és guapíssima. I inimitable.
  Mirabella està retorçada. I Agave vola cap a ella. Aquí, per fi, es van trobar dues dones pilot-guerreres gairebé les més productives. Es disparen l'un a l'altre per darrere. Estan intentant aconseguir-ho des de la distància. Però no funciona massa bé. Ambdues belleses volen fora de la línia de tir. I van mostrar les dents de manera agressiva. Bé, les dones són gosses. Es miren fixament als ulls. Més precisament cap a cap i disparar de nou. El ME-262 X alemany encara està millor armat que el Yak-9 T, i el vehicle soviètic va ser abatut...
  Però Mirabela aconsegueix expulsar-se, perdent l'avió per primera vegada en la seva carrera de vol. El més dolent és que va acabar en territori enemic. I això és dolent. Sí, aquests són els girs únics del destí. I l'1 de setembre de 1944, ja cinquè any de la Segona Guerra Mundial, el món canvia, però el domini del Führer en el joc històric alternatiu es manté.
  Saratov és finalment abandonat per les tropes soviètiques, i l'exèrcit de la Wehrmacht s'acosta a Kuibyshev.
  També hi ha aferrisses batalles per Orenburg.
  La Tamara, descalça, lluita allà, llançant paquets explosius als enemics, empenyent-los amb els talons nus i cridant:
  - Glòria al país del comunisme!
  Veronica xuta als rivals. Llança un paquet explosiu amb els dits dels peus nus i crida:
  - Per les idees del comunisme!
  Victòria, disparant als oponents i fent-ho com Robin Hood en bikini, xiuleta, llança bombes a l'enemic amb els dits nus i udola:
  - Glòria als temps del comunisme!
  L'Olia, disparant a l'enemic i segant-los amb una falç, la va agafar i va xiular:
  - Per la grandesa de l'estat soviètic i la gran glòria!
  I amb els dits nus, tornarà a llançar un paquet explosiu de poder colossal i destructiu.
  La Larisa, disparant contra els nazis, va xisclar:
  - El meu país és Rússia, Déu et dona per sempre sota el cel blau!
  I fer l'ullet als seus companys...
  Agafya, disparant contra els nazis, va ronronear:
  - Orenburg mai es rendirà! Estarem contra els enemics de la Pàtria!
  Les noies són sòlides i tenen la intenció de lluitar de veritat fins a l'última gota de sang.
  Orenburg encara aguanta. Però el 3 de setembre de 1944 va començar l'assalt a Kuibyshev. I l'URSS, és clar, no és bona.
  Alenka dispara als nazis i crida:
  - Pel comunisme del país dels soviètics!
  I de nou, amb el peu descalç, llançarà una granada de poder destructiu.
  Anyuta dispara als seus oponents i crida:
  - Defensem Kuibyshev!
  I amb els dits nus, llançarà un paquet explosiu amb una gran força letal.
  I trencar molts enemics.
  Alla, disparant al Fritz, xiula i sacseja el pit:
  - Per les altures còsmiques de Polissia!
  I amb un taló nu, una granada sucumbrà a la destrucció i la mort total de tots els agressors de Fritz.
  La Maria, disparant contra els nazis, i llançant poder paralitzant el Fritz amb el peu nu, va xisclar:
  - A bord!
  I la noia riurà a tot cor!
  Marusya, disparant contra les cadenes feixistes i llançant una granada devastadora amb els dits nus, va xiular:
  - Glòria al comunisme i victòries!
  Matrena va dir amb un somriure, enviant un altre esclat mortal i va segar el Fritz:
  - La pàtria és sagrada!
  Les noies lluiten com a herois.
  La prova del plat volador només va tenir èxit inicialment i després va fracassar.
  Així que l'Albina i l'Alvina tornaven a lluitar ara al ME-309, un vehicle molt còmode pel seu estil.
  Les noies van disparar contra avions soviètics i van cridar:
  - Parc excepcional, i espaguetis electrònics!
  L'Albina va disparar una ràfega ben apuntada a l'enemic, va enderrocar un cotxe soviètic, assenyalant amb el peu descalç i va xisclar:
  - El meu primer moviment serà fatal per a l'enemic!
  L'Alvina també va disparar a l'enemic. Ella el va tallar a fons, i al descobert les dents va donar:
  - El comunisme és el meu destí!
  I amb els dits nus va colpejar un altre objectiu.
  Les noies encara es barallen al cotxe vell. Els Screw fighters encara no s'han tret de producció. A més, encara us heu d'acostumar a les màquines a reacció i desplegar-hi tota una infraestructura. I això no és tan fàcil de fer.
  Albina, disparant contra vehicles soviètics, va assenyalar lògicament:
  - Crearé l'era del comunisme i conduiré l'imperi a les estrelles!
  I amb el taló nu, prem els pedals.
  L'Alvina, disparant als vehicles russos, donant-los un cop de puny, va xisclar:
  - El nostre objectiu és el comunisme ari!
  I de nou, la guerrera va fer servir els dits dels peus nus. I va actuar molt ràpidament.
  Quan ambdues noies van tornar, després d'haver esgotat tot el kit de combat, van deixar que els seus cossos fossin rentats al bany. Els nois guapos els van colpejar amb escombres. L'Albina, escalfant, va dir:
  Encara necessitem homes!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Definitivament necessari! Encara que aquí som dones molt més maques!
  L'Albina va esclatar a riure i va xiular:
  - Per què una dona necessita un home per tenir algú a qui vèncer!
  Les noies, és clar, estan d'acord amb això.
  Helga del TA-152 va disparar contra els tancs soviètics i els va travessar, somrient:
  - Glòria al comunisme Kaiser!
  I la noia va riure.
  Agave està al cel per caçar avions soviètics. Cada cop més, el Yak-9 es veu al cel, que és el més fàcil de fabricar. Aquesta màquina, però, no és tan feble. A la modificació T, està armada amb un canó de 37 mm i pot picar un Fritz dolorosament.
  Agave colpeja des de lluny amb el seu ME-262 i canta pel nas:
  -Sóc el més savi del món, mato enemics al lavabo!
  I fa l'ullet al cel als seus àngels.
  Però aquí de nou Mirabela està a l'aire. Aquesta noia, malgrat totes les pèrdues, no es desanima.
  I fins i tot comença a cantar, component sobre la marxa;
  Em vaig unir al Komsomol, jugant
  bella noia de somnis...
  Vaig pensar que el món seria el maig etern,
  Cada dia és el naixement de la primavera!
  
  Però per alguna raó no va funcionar.
  D'alguna manera no em puc enamorar...
  Bé, digues als nois a la meva mercè,
  La vida és una paleta molt duradora!
  
  De sobte, la guerra va tronar,
  I un huracà va morir precipitat...
  I el cos fort de les meves noies
  Et pots colpejar de seguida!
  
  No vull, creu-me, em rendeixo,
  Lluita per la Pàtria fins al final...
  Portem granades en una bossa forta,
  Stalin va substituir el seu pare als cors!
  
  Els guerrers són grans a Rússia.
  Podem protegir l'ordre mundial...
  Les estrelles del cel regaven el vellut,
  I el caçador es va convertir en un joc!
  
  Sóc una noia descalza lluitant
  Plena de seducció i amor...
  Will, conec un lloc en aquest paradís,
  No pots construir la felicitat amb la sang!
  
  Guerrers de la gran Pàtria,
  Lluitarem fermament a prop de Moscou...
  I després el somni sota el comunisme
  Contra l'infern amb Satanàs!
  
  Nois russos valents,
  Que lluitin honestament fins al final...
  Van colpejar des d'una metralladora,
  Si cal, amb una corona d'or!
  
  Ni una bala ens pot aturar
  Jesús el gran Déu ha ressuscitat...
  Els dies del drac de presa han passat,
  Es va fer encara més brillant des del cel!
  
  T'estimo estimada Lada,
  El déu suprem Svarog estarà en glòria...
  Hem de lluitar per Rússia
  El millor Déu blanc està amb nosaltres!
  
  No poseu els russos de genolls
  Creieu-nos, la nostra carn no es pot frenar...
  Stalin i el gran Lenin estan amb nosaltres,
  Aquest examen també s'ha d'aprovar!
  
  El dolor de la Pàtria també està al nostre cor,
  Creiem en la seva grandesa...
  Obrim la porta a l'espai amb força,
  Serà una vida molt dolça!
  
  Descalços som noies precioses,
  Correm entre els monestirs de neu...
  No necessitem aquest vodka amarg,
  El querubí desplega les ales!
  
  Per la Pàtria, les noies estarem dempeus,
  I respondrem al Fritz, cap mal,
  Caín infernal serà destruït,
  I hola a Crist Salvador!
  
  Hi haurà una època, no millora,
  Els morts ressuscitaran per sempre...
  L'univers es convertirà en un paradís viu,
  El somni de totes les persones fet realitat!
  . CAPÍTOL #11
  El setembre de 1944 va transcórrer en ferotges batalles... Els Fritz van poder envoltar Kuibyshev i Orenburg i, per tant, aquestes ciutats estaven condemnades, però malgrat totes les dificultats van lluitar.
  Les noies van mostrar una resistència extraordinària... A principis d'octubre, els nazis encara no havien pres Kuibyshev i van atacar Penza. I les batalles van començar a bullir per aquesta ciutat.
  La Natasha i el seu equip van lluitar allà.
  La noia va llançar una granada amb el seu peu nu i elegant i va arrollar:
  - Per l'esperit rus.
  Després d'això, Zoya va disparar des d'una bazooka. I va eliminar el tanc alemany "Lion" -2.
  Els alemanys van frenar una mica el moviment... Els Panthers i els T-4 van ser retirats del servei. Però mentre aquestes màquines encara estan en servei. De fet, el Panther és un bon destructor de tancs i està prou protegit al front. Però els taulers són el seu problema. Tanmateix, el "Panther" -2 està protegit pels costats, no gaire bé. Però la majoria de les armes es conserven.
  El desenvolupament de la sèrie E està en marxa... El tanc E-75 promet convertir-se en un vehicle de nova generació amb els laterals perfectament coberts. Els alemanys ho estan aprofitant. La tasca és aconseguir un dipòsit que no sigui massa pesat, ràpid i ben protegit. El primer intent d'aquest tipus va ser el Mouse, però la pràctica va demostrar el pes excessiu d'aquest tanc. En canvi, l'E-100 ja s'estava treballant. Aquest tanc tenia un disseny més ajustat i una silueta més baixa. En general, el seu pes, en comparació amb Mouse, ha disminuït a cent trenta-cent quaranta tones. Els laterals es van instalЈlar en angles racionals. El gruix dels laterals, juntament amb les pantalles, va arribar als 210 mm. L'armament és el mateix que el del Maus, un canó de 128 milЈlímetres i 75 milЈlímetres amb un canó curt. Els alemanys van instalЈlar un motor més potent de 1.500 cavalls de força, i el tanc es movia a quaranta quilòmetres per hora per l'autopista.
  La qual cosa en general és satisfactòria. L'E-100 encara és un tanc massa pesat de totes maneres. Però amb excelЈlents armes i protecció.
  Les seves qualitats de lluita no podien ser dolentes, però el transport del tanc i el seu transport continuaven sent problemàtics. L'experiència real va demostrar que un tanc, per a un trasllat relativament raonable per carreteres i ponts, no podia pesar més de vuitanta tones.
  Així que Hitler va donar un límit a l'E-75 per fer front a aquest pes, però per crear una màquina fiable en termes de protecció. Per què es va decidir abandonar el canó de 75 milЈlímetres. I feu que el disseny sigui el més ajustat possible: en un bloc, el motor i la transmissió a través i la caixa de canvis al motor. Aleshores potser obtindrà un tanc, protegit per tots els costats i no massa pesat.
  Hitler, en general, no estava del tot satisfet amb les màquines alemanyes. Tot i que el Lev-2 probablement era més avançat, el seu canó de 105 mm era redundant per lluitar contra tancs soviètics i insuficient per disparar a objectius no blindats. "Panther" -2 en general podria adaptar-se als militars amb armes i protecció frontal, però el costat encara no era suficient, però el rendiment de conducció és satisfactori.
  El Führer va exigir crear un tanc que pogués adaptar-se als militars en tots els aspectes.
  Però això no és tan fàcil d'aconseguir. És possible compactar al màxim el disseny i alleugerir el xassís amb l'ajut de bogies i molles especials i treure alguna cosa de la carrosseria. I la tripulació organitza la prona real.
  Aquest desenvolupament podria ser força prometedor. El primer tanc E-75, unificat amb l'E-50, no podia pesar més de setanta tones, i es tracta d'una màquina formidable.
  Elizabeth, en canvi, va lluitar al tanc T-34-85 i no estava del tot satisfeta amb la seva protecció. Fràgil per la manca d'elements d'aliatge, l'armadura no protegia massa el tanc.
  Elizabeth va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus i va rugir, mostrant les dents:
  - Sóc una guineu espacial.
  Ekaterina va colpejar l'enemic, va colpejar l'enemic al costat i va xiular, mostrant les dents:
  - Pel comunisme a l'URSS!
  L'Elena també va disparar molt activament apuntant a l'enemic, i el va colpejar amb una força letal, i donat que tenia les cames nues, va grarrucar:
  - Per la constitució de la victòria!
  Euphràsia va disparar a l'enemic, mentre precisament utilitzava els dits nus dels peus i cridava:
  - Som lleials a Svarog i Stalin per la grandesa del país!
  Aquestes són les noies lluitadores aquí. Tenen l'equip més destacat.
  Alguns tancs T-34-85 van aparèixer amb protecció contra les bales, la qual cosa va reduir significativament el seu pes. La velocitat i la maniobrabilitat de la màquina ha augmentat. Però ara podria ser agafat per un rifle antitanc, una metralladora de gran calibre i molts tipus de granades. I les pistoles d'aire comú estan completament perforades. És cert que aquest tanc és encara més fàcil de fabricar, més barat i augmenta la velocitat de moviment.
  Ara, si les noies condueixen aquest cotxe, no els deixen entrar-hi de cap manera.
  Elizabeth, una noia ràpida d'un element destructiu colossal, va assenyalar lògicament:
  - No pots substituir el valor per una armadura!
  Catherine va estar d'acord amb això:
  - Sí, és així, així que no s'encendràs!
  I com riu...
  Noies de gran encant. I si els enemics són batut, llavors ho fan de manera agressiva i a fons.
  L'Elena, després que el seu tanc s'hagués esgotat el kit de combat i s'hagués allunyat per reposar els subministraments, va preguntar als seus amics:
  - Això és el que pensen les noies, tenim possibilitats de derrotar el Tercer Reich?
  Catherine va respondre amb confiança:
  - Com va dir Vasily Terkin... Hem vingut a batre, no a comptar!
  Elizabeth va corregir:
  - Això és el que va dir Suvorov!
  I la noia, amb els dits nus, va agafar i va retorçar un tros de diari en una cigarreta. Li fa gràcia.
  Euphràsia cantava, balancejant el seu cos:
  - Sóc una noia-terminadora espacial,
  Serà molt dolorós per al Fritz - cultivador!
  I com riurà el guerrer!
  Les noies van decidir jugar a cartes. És divertit. I els perdedors fan flexions i esquat.
  Elena durant el joc, va notar:
  - Però de debò, no tenim possibilitats reals de guanyar! El Caucas ha caigut i estem perdent!
  Catherine va llançar una carta amb el peu descalç, colpejant l'enemic i va xisclar:
  - Però tenim una arma secreta!
  La guerrera va esclatar a riure i també va llançar una carta amb els dits dels peus nus.
  Elizabeth va dir amb un sospir:
  - Realment només ens queda una esperança per a una nova arma secreta!
  Euphràsia va gemegar, llançant la targeta amb els seus dits nus de cames gràcils:
  - Sí, no podem prescindir d'una arma secreta!
  I les noies cantaven a l'uníson:
  - La nostra espasa crema amb foc, tallarem els enemics! Som els soldats de l'URSS!
  Els guerrers estan afinats i realment en combat.
  Però les forces són massa desiguals... A mitjans d'octubre, Kuibyshev, no obstant això, va caure...
  Els alemanys van poder capturar un important objecte de defensa. Però les pluges van caure... Hi havia esperança d'una pausa arran de la tardor.
  Tanmateix, la lluita va continuar al cel.
  Tres pilots soviètics: Mirabela, Anastasia i Akulina van lluitar amb un entusiasme salvatge.
  Mirabela, enderrocant a un nazi en vol, sobre el seu antic, però formidable Yak-9 T, va cantar:
  - Hi haurà una època, l'era del comunisme!
  Anastasia, prement els seus dits nus sobre el gallet, va confirmar, mostrant les dents:
  - Volaré al cel amb una cançó!
  I va fer l'ullet als seus amics.
  Akulina, aixafant un altre alemany prement el seu taló nu i rodó sobre el pedal, va donar:
  - Per la glòria de l'URSS!
  Les noies s'han de dir específicament lluitant.
  Mirabela va abatre el feixista ME-262 des d'un canó de 37 milЈlímetres, va tuitejar:
  - Glòria al comunisme!
  Anastasia, tallant el nazi amb un enfocament ben apuntat, i serrant l'enemic, va dir:
  - Glòria a l'univers vermell!
  Akulina és una noia molt combativa, va noquejar un cotxe alemany i, xiulant, va grunyir:
  - Pel comunisme del país dels soviètics!
  Cal destacar els guerrers per la seva duresa colossal.
  Albina, Alvina, Agave en canvi estan guanyant comptes. I les noies també lluiten descalces i en bikini.
  Què divertit és quan les noies estan gairebé nues i en avions.
  L'Albina amb els dits descalços enderroca un esclat, diversos cotxes soviètics alhora i xiscla:
  -Per la confraria ària!
  L'Alvina també lluita contra l'Exèrcit Roig i ho fa amb valentia. I amb els seus peus nus dirigeix canons d'aire, i talla els cotxes soviètics, cridant:
  - Per idees brillants!
  Agave també derroca caces soviètics i ataca avions, literalment els aixafa i rugeix:
  - Per la victòria del Tercer Reich!
  I a les noies no els importa i sotmeten l'enemic a dures tortures. Sobretot nois bonics.
  Albina, fregint els talons del pioner a la foguera, va assenyalar una vegada:
  - Els nens en forma de fregit i amb pebre estan tan deliciosos!
  I com riu. I ensenya la seva llengua!
  L'Alvina es va adonar d'això, mostrant les dents:
  - El nen es fregeix al forn, molt saborós amb all!
  Agave, amb l'ajuda dels seus dits nus, va derrocar un parell de combatents soviètics i va cridar:
  - Som musaranyes espacials!
  I va fer l'ullet als seus amics. És una noia d'una naturalesa rara i lluitadora.
  L'Albina, enderrocant avions amb les seves cames nues i gracioses, va assenyalar:
  - No pots entendre Rússia amb la teva ment, com pots triar governants com Stalin!
  Alvina va assenyalar amb agressivitat, mostrant les dents i disparant amb els dits nus:
  - I el nostre Hitler no és millor!
  Agave va riure, derrocant els cotxes soviètics amb els dits dels peus nus i va assenyalar:
  - Adolf, és clar, posseït! Però al mateix temps, quant ja ha aconseguit guanyar no es mesura!
  Les noies són extremadament combatives i agressives.
  I després van rostir vius dos nois a la foguera. Així, els van perforar en una estaca d'acer i van començar a fregir, i van cridar i es van retorçar. Aleshores, quan els nois encara no s'havien calmat, totes les noies de l'esquadra van començar a córrer cap als pioners fregits, els van tallar trossos de carn i van menjar.
  I era molt saborós, sobretot si els nois encara vius se'ls feia pebre durant el fregit.
  L'agave, per exemple, es va menjar la cuixa del nen amb molt de gust. Aleshores les noies van fer una gran feina. I dels dos nois només quedaven ossos i menudilles. El fetge jove era especialment deliciós. Les seves noies menjaven amb molt de gust.
  I ara lluiten al cel...
  Orenburg va caure a finals d'octubre...
  Els alemanys es van acostar a Ufa. Ja fa força fred i neva.
  La Tamara i el seu equip als afores d'Ufa lluiten amb els nazis. La infanteria alemanya està atacant dels soldats negres que van reclutar a les colònies franceses i belgues.
  Literalment llancen cadàvers a totes les aproximacions.
  La Tamara fa una volta, llança una granada amb el peu descalç i grinyola:
  - L'era del comunisme serà famosa durant segles, crec que Stalin serà la nostra mà ferma.
  La Verònica, disparant, diu:
  - No trenqueu l'URSS!
  I amb el taló nu llança un paquet explosiu.
  Anfisa, disparant contra els nazis i llançant un altre missatge de mort amb els dits nus, assenyala:
  - La grandesa del comunisme és amb nosaltres!
  Victòria, disparant a l'enemic i sega els nazis, llançant una granada amb els seus peus nus, grinyola:
  - Que la gran Pàtria sigui glorificada!
  Els Jocs Olímpics estan en flames. I llavors aquesta noia heroi llançarà tota una caixa d'explosius als nazis i rugirà:
  - Glòria al nostre espai Pàtria!
  I totes les noies criden a l'uníson.
  - Per l'URSS! Hi haurà un pioner!
  Els guerrers de l'Exèrcit Roig que lluiten roben. I quan nevava, encara es barallen descalços i en bikini.
  A principis de novembre, els nazis van llançar un assalt a Ulyanovsk. La ciutat on va néixer Lenin i on Stenka Razin va ser greument ferida. Aquesta és la frontera capital de les ciutats russes.
  Alenka lluita contra els nazis. I canta per a si mateix, llançant granades als nazis amb els seus peus nus:
  - Glòria a Rússia, glòria...
  Els tancs s'apunten...
  Divisió amb samarretes vermelles,
  Salutacions russos!
  Anyuta, disparant als enemics i tallant-los, i després llançant paquets explosius de serradures amb els dits nus, vyaknula:
  - Pel comunisme de Stalin!
  I va donar un gir a tota una línia de guerrers negres, segats.
  Alla, disparant als oponents i fent servir els seus dits nus, llançant una granada mortal, va xisclar:
  - Per la Rússia nativa!
  La Maria, disparant contra els nazis i fent servir els dits dels peus nus, mentre llançava regals de mort a l'enemic, va trencar, va assenyalar:
  - Pel comunisme espacial!
  Matryona, disparant contra els nazis i sega l'enemic, va emetre:
  - Per als canvis en la batalla!
  Marusya, esgotant els Fritz i matant-los amb cops, el va agafar i va balbucejar agressivament, esborrant-lo en pols:
  - Per la victòria del més alt nivell!
  I amb el peu descalç va llançar una granada mortal.
  Aquestes noies aquí són genials i fantàstiques.
  L'Alenka, disparant i segant els enemics, i llançant granades amb els dits nus, va xisclar:
  - La grandesa del comunisme sigui amb nosaltres!
  I la noia el va agafar i va fer fora un tanc alemany amb gran aplom.
  I aquí hi ha una altra modificació del tanc Lev-2 amb un canó de 88 milЈlímetres. La torre és més estreta i el dipòsit és més petit i pesa cinquanta-cinc tones, i el motor té 1200 cavalls de força quan s'enforteix. Cotxe alemany ràpid.
  Però no molesta el guerrer.
  Alla va llançar una granada amb el peu nu i va xisclar:
  - Pel comunisme!
  Anyuta va llançar el regal assassí de la mort amb els dits dels peus nus i va arrollar:
  - Per noves fronteres!
  I la noia xiularà. I el tanc alemany "Lion" -2 agafarà i es girarà, i els rodets literalment van volar.
  Maria, disparant contra els nazis, va cantar:
  I la lluita continua de nou
  I el cor està ansiós al pit...
  I Lenin és tan jove...
  I el jove octubre s'avança!
  Matryona, disparant a l'enemic i retallant les files, va llançar una granada amb el peu nu i va xiular:
  - El primer pas a la vida és important!
  Marusya, eliminant els nazis, va xisclar:
  - Torna a veure per sobre de la Terra, remolins d'atacs furiosos!
  I així són els guerrers inflexibles.
  Però encara les forces són desiguals. Penza ja ha caigut. I els nazis estan assaltant Saransk.
  Ara ja no queda tant a la ciutat de Gorki.
  El 7 de novembre de 1944, Stalin va celebrar una altra desfilada a Moscou. Encara que no sigui una victòria.
  El Fritz, però, va disparar contra Moscou per primera vegada amb míssils balístics V-2. I al mateix temps, la ciutat va ser bombardejada per avions a reacció, inclosos els bombarders Arado. Aquesta acció va sorprendre molt a tothom. Els míssils V-2 van volar al llarg d'una trajectòria alta i van caure de cop, fins i tot els radars no els van veure correctament.
  Hi va haver moltes destruccions i desgràcies. Els soldats soviètics van morir durant la desfilada.
  Stalin va celebrar una reunió urgent en un búnquer subterrani que podia suportar fins i tot un cop directe d'una bomba atòmica.
  El cap de l'estat major, Vasilevsky, va assenyalar amb preocupació:
  - Els alemanys tenen una nova arma de gran poder destructiu. I els nostres radars no el van veure...
  Stalin va bramar, donant cops de ràbia amb els talons:
  - Aquí sou uns ximples! No es va poder veure aquesta sorpresa!
  El mariscal Vasilevsky va assenyalar:
  - Alguna cosa va ser el camarada Stalin...
  Béria va dir immediatament:
  - Són míssils de classe A-5. No et preocupis camarada Stalin. Només porten vuit-cents quilograms d'aminolone i es mantenen com un bon bombarder a reacció. Els alemanys van disparar un parell de dotzenes de míssils, però aquest disseny no va entrar a la sèrie, ja que el bombardeig amb avions a reacció és més barat i més pràctic.
  Stalin, després d'haver-se calmat, va dir:
  - Aleshores, no és una arma eficaç? Molt bé!
  Beria va assenyalar amb un sospir:
  - Però els bombarders a reacció, això és un problema greu. El camarada Stalin ha de lluitar contra això!
  El mariscal Zhukov va suggerir:
  - Potser ho agafarem i farem coets nosaltres mateixos. Em refereixo a terra-aire. Què, controlar-los per ràdio per enderrocar avions!
  Voznesensky va assenyalar:
  - Es necessita temps per crear aquests coets! És molt més fàcil fer avions molt barats amb fusta, omplir-los d'explosius i aixafar l'enemic. Això seria estil kamikaze!
  Stalin va assentir d'acord.
  - Sí, s'han d'utilitzar avions kamikaze. Aquesta és la nostra oportunitat, encara que en realitat això només allarga l'agonia del nostre Exèrcit Roig.
  Hauríeu de trobar alguna cosa més eficaç!
  Yakovlev va respondre amb un sospir:
  - El camarada Stalin està treballant en nous avions. Però de moment, estem centrats a mantenir la màxima potència dels cotxes. S'utilitzen totes les reserves i posem a les màquines nens a partir dels deu anys. Mobilització total, tant total com supertotal.
  Stalin va rugir:
  - Cal fer molt més! El que estàs fent és poc!
  Molotov va dir amb un sospir:
  - No és possible el contacte amb els aliats. Sembla que estem sols. Va intentar negociar amb els japonesos... Reclamen territori fins als Urals, cosa inacceptable.
  Stalin va grunyir:
  - Cal atacar el Japó a l'hivern, però què passa amb Leningrad?
  Zhukov va dir, mostrant les dents:
  - L'atac a Petrozavodsk no va tenir l'èxit esperat. Suècia va entrar a la guerra al costat del Tercer Reich i vam haver de fer front a grans forces. Així que no va ser possible desenvolupar immediatament l'ofensiva, i l'enemic, tirant parts de la Wehrmacht, va repelЈlir el nostre atac. La ciutat de Leningrad es troba en ple anell del bloqueig i està completament subjecta. Crec que fins a la primavera a causa de la fam total, tota la població s'extingirà. I la caiguda de Leningrad serà inevitable.
  És pràcticament impossible subministrar-lo per aire. L'enemic domina completament el cel. Els alemanys encara ara donen una creu de cavaller, només per cent avions abatuts.
  Stalin va grunyir enfadat:
  - Atac fallit!
  Zhukov va assentir.
  - Molts ferrocarrils estan trencats, i hem concentrat massa poques forces. I hem de retre homenatge als finlandesos i suecs, són persistents en defensa. Però això no és tot. Els alemanys també van passar per alt Múrmansk. Ara aquesta ciutat està envoltada. No sabem què fer!
  Stalin va grunyir:
  - Desbloqueja!
  Zhukov va respondre:
  - No hi ha força per això! I l'enemic pot capturar tota la península de Carelia!
  Stalin va ordenar:
  - Aixeca forces i deixa anar! A l'hivern, els alemanys no són tan forts. Serà possible pressionar-los amb majúscules!
  Vasilevsky va assenyalar:
  - Cal evitar avenços profunds, i allà la nostra força portarà els enemics!
  Stalin va rugir:
  Lluitem pel comunisme!
  Voznesensky va oferir notícies més alegres:
  - El SU-100 ja està encarnat, en metall i llest per a la producció en massa. Xassís basat en el T-34. Bastant fàcil de fabricar. El projectil està gairebé preparat per a la nova pistola. Així que el SU-100 ja apareixerà als fronts. Demà la primera màquina que va al davant!
  Stalin va assentir amb aprovació.
  - Almenys em va fer feliç! Però el T-34-85 encara no s'ha retirat de la producció. No només això, feu que l'armadura sigui més fina i reduïu el pes a vint tones. Les batalles van demostrar que no podia empitjorar!
  Voznesensky va assenyalar:
  - Pots fer armadures amb fusta! Produïm centenars d'aquests tancs al dia, fins i tot més que els nazis. Però els nostres vehicles derroquen fàcilment a Fritz fins i tot amb canons antitanc lleugers.
  Zhukov va assenyalar:
  - Hi ha la Gerda. Aquesta és una senyora genial! Va noquejar molts dels nostres tancs i armes.
  Stalin va assentir.
  - Hem de capturar-la i fregir-li els talons nus. Noia dolorosamente maca!
  Zhukov va estar d'acord:
  - L'has d'agafar! I destruirem els nazis!
  Beria va assentir i va gorgotejar:
  Fem una operació especial!
  Stalin va assenyalar amb un sospir:
  - Aquesta és una gran idea, però... Encara hem d'acabar alguna cosa!
  Beria va rugir:
  -Agafem-los a tots!
  Stalin va negar amb el cap.
  - No... Matar herois no és bo! Vull que em portin la Gerda! Això és urgent!
  Beria va assenyalar:
  - Viu?
  Stalin va confirmar fàcilment:
  - És clar, estic viu!
  Beria va gorgotejar, inflant-se les galtes:
  - Tot impossible, potser ho sé del cert!
  Van aparèixer diverses noies amb faldilles curtes i amb les cames nues. Portaven copes de vi i feien l'ullet als membres del GKO.
  Jdanov va assenyalar:
  - Necessitem més noies a l'exèrcit! Allà ho arreglaran!
  Stalin va dir:
  - Premi a Anastasia, Mirabela i Akulina amb l'"Estrella de l'Ordre de la Glòria" amb diamants! Glòria a l'URSS!
  Tots cridaven a l'uníson:
  - Glòria als herois!
  I van picar de mans.
  Una de les noies es va inclinar i es va agenollar, besant les botes d'Stalin.
  El comandant suprem li va abocar vi i va rugir:
  - La nostra força és el nostre puny!
  Beria va piular:
  Hitler és un ximple!
  Stalin va objectar:
  - No és un ximple, sinó l'encarnació de l'engany!
  I tothom va tornar a aplaudir.
  . CAPÍTOL #12
  La ciutat d'Uliànovsk estava completament envoltada, però fins ara aguantada... Ja som finals de novembre i neva amb gelades. Els alemanys no tenen moltes ganes d'atacar, i fins ara estan disparant.
  A l'aire, el temps no és gaire volador. Però les noies encara lluiten i mostren miracles de coratge.
  Gerda amb la seva tripulació al Panther-2. Però el tanc Panther-3 hauria d'aparèixer aviat i el guerrer realment vol lluitar-hi.
  Mentrestant, ella dispara a les posicions soviètiques.
  Amb el peu descalç, va apuntar el canó cap a l'objectiu i va disparar. Va trencar el trenta-quatre soviètics i va piular:
  - Per la santa Prússia!
  Charlotte també va disparar des del canó, va perforar l'obús soviètic i va xisclar:
  - La nostra felicitat pels segles!
  La Christina també va disparar, colpejant l'enemic amb els seus peus nus i grallant:
  - Per a aquests nois que són dignes de nosaltres!
  La Magda també va disparar amb molta precisió, xiulant:
  - Per la Grandesa de l'Imperi!
  I al SU-100 més recent, els quatre d'Elizabeth estan lluitant.
  Les noies han dominat la nova pistola autopropulsada i han disparat.
  Elizabeth va disparar amb els dits dels peus nus i va cantar;
  El botxí feixista es treu les espatlles,
  Aquí teniu el bastidor, les pinces i els trepans a mà!
  Vol paraligar el cos de l'ànima,
  Monstre insignificant, però sembla genial!
  
  Promet diners, vaixells al mar,
  Què pot donar fins i tot un títol!
  Realment et posa en joc,
  Després de tot, per a ell ets només un cadàver i un joc!
  
  Vol saber sobre el nostre negoci,
  Què hi ha de nou a la cadena dels pobres per encadenar!
  Per tant, conduiré generosament,
  Per oblidar el seu pare i fins i tot la seva mare!
  
  Però servirem la Pàtria amb fermesa,
  No ens pot trencar la crueltat del botxí!
  Una branca es doblegarà per una ràfega de vent,
  I els nadons nus ploren!
  
  Sí, vaig perdre la primera ronda difícil,
  Però el Totpoderós donarà l'oportunitat de recuperar-se!
  I llavors jo mateix enviaré l'enemic al nocaut,
  El meu puny agafarà fermament el rèptil!
  
  La pàtria em dóna tanta força
  Que és possible vèncer el dolor de tota tortura!
  I surt d'aquesta tomba sense fons,
  Per no ser devorat, ós enfadat!
  
  Una mica més i la salvació és a prop...
  Aconseguirem la victòria sobre l'enemic!
  Viure sota la coberta de la llum del comunisme,
  Perquè el Sol inundi la casa d'or!
  I les noies cantaven i disparaven des d'un canó nou i letal. Són uns guerrers extremadament formidables.
  Elena va dir rient:
  - El comunisme es construirà, hi creiem!
  Catherine va estar d'acord amb aquesta afirmació:
  - Construïm el comunisme, i hi haurà un triomf!
  L'Euphrasia la va agafar i va gorgotejar, disparant amb l'ajuda dels seus dits nus i colpejant la Pantera.
  Aleshores el guerrer va xisclar:
  - Oh, comunisme, comunisme! El sofisme serà fortament aixafat!
  I "Pantera", colpejat al front i des de la distància.
  Aquestes són les noies que no pots trencar tan fàcilment.
  Ara ve desembre... Els japonesos gairebé van deixar de lluitar en condicions de fred.
  Però al cel, malgrat el temps hivernal, encara hi ha baralles.
  Aquí hi ha Toshiba i Toyota, dos pilots japonesos que lluiten com a lladres desesperats.
  Toshiba enderroca avions soviètics amb els dits dels peus nus i exclama amb tota la veu:
  - Tinc una súper noia!
  Toyota, noqueant a un caça rus i mostrant les seves dents de perla, confirma amb confiança:
  - I hi ha una dona hiper!
  Les dones japoneses, per descomptat, són lluitadores d'un poder inicial colossal. L'honor d'un samurai no es pot resistir.
  Però, en qualsevol cas, el cel encara està en ple ritme.
  I a terra, quatre noies ninja es van dedicar a l'extermini dels soldats soviètics.
  La noia ninja blava va fer una recepció de molí, va tallar diversos combatents russos i amb els dits nus va llançar un pèsol d'explosius d'un poder destructiu colossal.
  La va trencar i va tuitejar:
  - Salut Japó!
  La ninja groga també cantava la tècnica de la papallona amb espases. Va tallar una sèrie de rivals i va cridar:
  - Per la venjança comunista!
  I amb els dits nus, com llançar un devastador present d'aniquilació.
  Aleshores murmura:
  - Per la grandesa del Japó!
  La noia ninja vermella va fer una recepció en helicòpter amb espases. Amb els dits dels peus nus, va llançar un regal mortal de la mort i va cridar:
  - Pel meu amor!
  I llavors ella va comentar:
  - I on ve la venjança comunista?
  La nena ninja groga, tallant soldats russos, i tornant a llançar una granada amb el taló nu, va dir:
  - I malgrat que hi haurà sopa amb un gat!
  La noia blanca ninja, tallant els seus rivals i llançant un regal de la mort amb els dits nus, va emetre:
  - Guanyarem per les idees del comunisme!
  I els quatre guerrers riuran a cor i mostraran les seves dents de perla.
  El desembre va anar ràpidament... Després del setge, els alemanys van prendre tant Ufa com Saransk. Però Ulyanovsk encara va aguantar en un bloqueig complet.
  Stalin va ordenar que l'Any Nou celebrés a qualsevol preu la ciutat on va néixer Lenin.
  Tanmateix, els alemanys, malgrat les gelades, ja s'acostaven a Kazan. Així que l'URSS estava a punt d'un colЈlapse total.
  Què fer a l'URSS encara no ha quedat clar i les idees.
  Stalin va celebrar l'Any Nou a Moscou i al búnquer. La seva mirada era ombrívola, però les ganes de lluitar no es debilitaven.
  Hitler, per la seva banda, va decidir organitzar-se una farsa, a Líbia, on fa calor.
  I allà va gaudir de l'espectacle de lluitar contra noies gladiadors.
  La nit de Cap d'Any no va passar res, excepte el bombardeig de Moscou.
  I el llançament de la primera sèrie "Panther" -3. Aquest tanc tenia el gruix de l'armadura del "Tiger" -2, però amb grans pendents, i només pesava quaranta-cinc tones. I la seva alçada ha disminuït en menys de dos metres. Un potent motor de 1200 cavalls de potència es troba en un bloc i transversal amb la transmissió. El cotxe en si va resultar estar perfectament armat i amb una òptica excelЈlent i un estabilitzador hidràulic. I a la torre estreta hi havia un canó de 88 mm en 100 EL, molt precís i perforant.
  La Gerda i el seu equip van marxar en aquest cotxe. Equip de córrer perfecte i més lleuger, que funcionava perfectament per la neu. Aquest tanc és perfecte en general. I la seva armadura amb grans pendents protegeix perfectament el front del cotxe. La part superior de la caixa de 150 milЈlímetres està especialment protegida amb un angle de 40 graus respecte a l'horitzontal. I això són uns 330 milЈlímetres d'armadura en un angle de noranta graus. Ni un sol canó soviètic penetrarà a la part superior del casc del Panther-3. El fons ocupa un terç de l'àrea del front del cos a 120 mm i amb el mateix angle, i també gairebé impenetrable.
  El front de la torre té un gruix de 185 milЈlímetres i un angle de 50 graus, també impenetrable per als canons soviètics.
  Però aquí els costats són més febles amb 82 mm amb pendents i es poden agafar. Especialment el SU-100, un nou canó autopropulsat soviètic que va guanyar ràpidament popularitat entre les tropes per la seva facilitat de producció i el seu canó perforant.
  Gerda va disparar el primer tret a les tropes soviètiques. Va perforar el tanc IS-2 i es va expressar:
  - Aquest és un bon lluitador!
  Charlotte va assenyalar, disparant a l'enemic i trencant la màquina soviètica prement el botó amb el taló nu:
  - Aquesta tècnica és gairebé impecable!
  Kristina, apuntant un canó alemany automàtic amb els dits nus, va assenyalar:
  - L'armadura a bord és bastant feble! Tindríem un cotxe més potent!
  La Magda també va disparar fent servir el peu descalç i, furiosa, el va agafar i va cridar:
  - Només hi hauria una troika, però una troika broma!
  I les noies van riure a l'uníson... El tanc és molt bo, sobretot les seves característiques de conducció.
  Superades les proves de combat i el cotxe E-100. Ella, però, és pesada. Però ben protegit. I les seves armes no es poden agafar tan fàcilment.
  I també hi estan assegudes noies alemanyes. I malgrat el fred descalç i en bikini.
  Adala, disparant als oponents i colpejant l'enemic, lògicament es va expressar:
  Viurem sota el comunisme!
  I amb un taló nu, com pressionar....
  Agatha, disparant a les posicions soviètiques, colpejant els oponents amb els dits nus, va xisclar:
  - I la grandesa de la nostra victòria serà per segles!
  Agnes també va disparar metralla a la infanteria soviètica, amb el peu descalç, és clar, i va cridar:
  - No, no cedirem al Führer!
  La noia del tanc, Athena, va colpejar l'enemic amb els dits nus dels peus i va cridar:
  - Per al Führer, no pel Führer!
  L'Agnes va riure i va comentar:
  Som una tribu de superhomes!
  Andriana, disparant a la bateria soviètica i destruint les posicions enemigues, va mostrar la llengua i va dir:
  - La grandesa dels alemanys reconeix el planeta!
  I amb el genoll nu, com si fes pressió a l'enemic.
  Àgata, al capdavant del foc, va assenyalar:
  - Destrossarem el drac a trossos...
  El tanc E-75 encara no estava preparat. El Führer va exigir que el pes fos de seixanta-cinc tones i el motor de 1500 cavalls de potència per a una gran mobilitat, amb blindatge lateral d'almenys 170 mm en pendents elevats. I va prendre temps.
  Però mentre els nazis estan guanyant de totes maneres... Al gener, finalment va caure Ulyanovsk. Fritz va començar a assaltar Gorki i Kazan.
  Fins aquí van pujar més enllà de Moscou.
  Stalin estava furiós, però no podia fer res. De fet, què estàs fent aquí, un fracàs total...
  Però les noies lluiten al cel i a terra...
  Així, el SU-100 de Natashka va destrossar un avió d'atac alemany amb un atac aeri. Va resultar força xulo. Encara que no gaire intelЈligent i enginyós. No obstant això, Natasha no és gens una alumna de primer grau, i com ho farà.
  . Ara la noia estava al tanc T-34 ja conegut. Només un petit amic. La torreta és més gran i el canó fa 85 mm en lloc de 76. El tren d'aterratge és el mateix.
  Les noies es van girar. Són els mateixos que abans, amb el mateix bikini. I aquí hi ha un cotxe de fabricació soviètica. També hi ha petxines al seu lloc.
  Superman-Natasha va somriure amb una mirada satisfeta:
  - On són els nazis?
  Dins del dipòsit va aparèixer una imatge d'un jove missatger. El nen petit va xiular:
  - Es tracta d'un tanc que va aparèixer als fronts de la Segona Guerra Mundial l'any quaranta-quatre i encara està en servei amb l'Exèrcit Roig. Enfront d'ell, E-25. Canó autopropulsat amb canó de 88 mm i blindatge frontal de 120 mm. Un plaer lluitar!
  De fet, a la llunyania, amb molta dificultat, es pot veure un canó autopropulsat alemany. A la gatzoneta, amb un tronc llarg. Desconegut per a les noies que van abandonar tan aviat els fronts de la Gran Guerra Patriòtica. Però Superman-Natasha va assenyalar immediatament:
  Ella ens pot agafar. Té una longitud de 71 EL.
  Zoya immediatament va suggerir:
  - T'has de moure per no ser colpejat!
  La futurista Angélica va comentar molesta:
  - Maleït sigui! De seguida ens van relliscar un cotxe que era superior a nosaltres!
  El seu jove comissari-oficial va declarar enutjat:
  - I encara és una mica! E-75 seria encara pitjor! No l'hauries trencat des de cap angle. I segueix així!
  Superman-Natasha es va creuar i va xiular:
  - Com a autèntic comunista, et dic - a l'infern!
  La futurista Angèlica va bordar, colpejant el peu descalç:
  - Anem a actuar!
  El cotxe soviètic va començar una mica lent, i va sonar. No és realista perforar l'alemany al front i el Fritz hauria d'haver pujat a bord. Però provar-ho? Esclata amb el seu canó de canó llarg... Només queda confiar en la velocitat.
  Superman-Natasha enfadat. Un canó autopropulsat alemany normal, i fins i tot més lleuger que un trenta-quatre, és molt superior en rendiment. Aquí et tornes boig involuntàriament.
  El cotxe soviètic s'acosta. Afortunadament, la caixa de canvis és millor que abans.
  Svetlana descansa els seus talons nus i xiula:
  - El Führer ràpidament ens donem la volta!
  La futurista Angelica ho confirma:
  Destruirem Hitler!
  La Zoya de cabells daurats va bramar:
  - Dóna-li un cop de puny ràpid!
  En aquell moment, un pesat obús del canó nazi va colpejar just a la base de la torre. Les noies van ser aixecades i portades al metall esquinçat.
  I un segon després, tots quatre estaven gairebé completament nus amb calces i penjats d'un bastidor. Un foc va encendre sota els peus nus de les belleses. Les flames llepaven les soles nues i gràcils de les noies.
  Superman-Natasha va intentar contraure's, però les seves cames estaven fermament subjectes a les cebes i les venes estirades li feien molt mal. Era un bastidor clàssic, amb torrat de taló tradicional. I les cames de les noies són molt sexy, i el foc que llepa les soles les fa encara més atractives.
  Però fa mal belleses. Estan intentant ser lliures. Però els coixinets són molt forts. I les noies Valkyrie també li pengen peses.
  També guerrers amb faldilles curtes, amb els peus descalços, les mans nues, però els cossos estan coberts de malla de plata. Rasclen focs amb pòquers, i llencen carbons perquè els talons es fregin més.
  Aquí la reixeta retorça les juntes, i el foc fregeix des de baix. I aleshores va aparèixer un príncep de la dinastia del rei Guillem. En mans del nen august, el príncep-demiürg que va canviar el segon milió de dòlars per una posició a les SS, un fuet de filferro de pues. I també les seves valquíries s'escalfen amb un llançaflames.
  El príncep-deïtat va fer l'ullet i com colpejaria a Superman-Natashka a l'esquena musculosa. Tot i que la noia és valenta, va ser impactada per un dolor tant des dels talons fins a la part posterior del cap que la bellesa va cridar salvatgement.
  El nen-príncep va donar el següent cop a Zoya. Tot i que va apretar les dents amb força, no va poder evitar cridar. I a l'esquena van aparèixer ratlles sagnants i cremades.
  Barbarossa Jr. va dir amb un somriure:
  - Encara has d'aprendre!
  El següent cop va caure sobre la Futurista-Angèlica. I aquesta noia no va poder evitar cridar. El nen va posar el peu nu del seu fill al foc. Amb dits àgils va treure un tros de carbó i va llançar la bèstia vermella a la cara. Va cridar encara més fort, va fer mal!
  Barbarossa Jr. va dir amb una mirada satisfeta:
  - Però tu volies anar amb els alemanys!
  Després també va vèncer a Svetlana. Com que no va tancar la mandíbula, també va cridar. Tot i així, un fuet de filferro de pues roent era encara més dolorós que les flames sota els peus nus. A més, les noies ja estan acostumades a anar sense sabates durant anys, i les plantes dels peus són molt elàstiques i resistents.
  Però el foc també els crema. Ja tenen les valquíries a les seves mans i assoten amb un cable roent.
  Superman Natasha va cridar amb tota la força:
  - Sí, què és?
  Barbarossa Jr. diu:
  - Interrogatori de dames recalcitrants! Esteu en captivitat i respondreu de tot!
  Natasha va assenyalar:
  No volem morir així! Vinga, deixeu-nos anar, i seguirem lluitant!
  Barbarroja Jr va grunyir:
  - Per què et deixa anar?
  Angèlica va respondre:
  - Som bruixes, i podem fer a l'home que ens salvarà el regal més valuós de tots!
  Barbarossa Bock es va sorprendre:
  - Sí, i què em donaràs?
  Natasha va declarar amb confiança:
  - Et farem una eterna joventut, i mai no envelleixes!
  El nen petit va assentir.
  - Sí, et puc deixar anar! Però com ho pots demostrar!
  Natasha va dir:
  "Posa la mà al foc i no et faràs mal!" Ja veuràs que podem conjurar!
  Barbarossa Jr. va posar la mà amb cautela al foc, es va desplaçar i va respondre amb un somriure:
  - Si, tu pots! Bé, quina és la teva llibertat a canvi de la meva immortalitat!
  I les noies tenen una nova oportunitat. I la guerra encara continua... Al gener, Gorki i Kazan van ser pres.
  A principis de febrer, els alemanys, els finlandesos i els suecs van capturar Carèlia i van procedir a assaltar Arkhangelsk. La situació ha empitjorat de manera espectacular.
  Elizabeth va ser traslladada a la SU-100 a aquesta ciutat.
  Ella estava lluitant allà. Febrer i gelades. Però les noies encara lluiten descalces.
  El SU-100 només pesa divuit tones amb protecció antibales. És vulnerable, però mòbil. I se suposa que no s'ha de posar en una emboscada, s'ha de moure per no ser colpejada.
  Quan et mous, el tanc s'escalfa i les noies amb els peus descalços i en bikini no tenen tanta fred.
  Elizabeth, disparant contra els nazis, va cantar:
  - Però són les condicions! I aquí és dimecres! Tanmateix, el fred és bo per a la vostra salut! El fred és bo per a la nostra salut!
  I amb els dits nus, com carregar contra els nazis. I aquest petit tanc T-4 està trencat.
  Cal destacar els guerrers lluitadors d'una classe colossal.
  Ekaterina també dispara amb els seus peus nus i xiscla:
  - Ser comunisme!
  L'Elena, que també va disparar a l'enemic i li va donar cops de puny, va riure ensordidament:
  - Ens espera una victòria boja!
  Ephrasia colpejant els tancs de la Wehrmacht, amb les cames nues, blaves pel fred, va respondre amb confiança:
  - Res no ens aturarà!
  Aquests guerrers són genials!
  Però, per desgràcia, el seu heroisme és extremadament petit... També va caure Arkhangelsk... És evident que no hi ha prou munició...
  Els alemanys es desplacen cap a Moscou des de la rereguarda. Al març, es van desenvolupar les batalles per a Riazan. Les hordes de Hitler flueixen des de l'est...
  Calen alguns passos urgents.
  Moscou encara resisteix i Stalin ha reunit un consell de seguretat. La discussió va ser nerviosa. No hi havia idees noves.
  Només Beria va suggerir:
  "Potser realment hauríem d'oferir pau al Tercer Reich en qualsevol condició, sempre que no ens toquin!"
  Stalin va respondre enfadat:
  - No és un plantejament constructiu camarada Beria! Necessitem moviments forts!
  El mariscal Vasilevski va respondre sincerament:
  - ExcelЈlència no té reserves! Gairebé tots van ser abocats en batalles desiguals. A més del SU-100, no hi ha cap altre tipus d'armes noves a la sèrie. És cert que l'IS-3 estarà llest aviat, però aquest tanc és difícil de fabricar i serà difícil llançar-lo en sèrie en les condicions actuals.
  El mariscal Zhukov va assenyalar indignat:
  - Si no pots guanyar, només queda una cosa: morir amb dignitat!
  Stalin volia dir alguna cosa, però va aparèixer una noia descalça amb una faldilla curta. Mostrant els seus talons nus, va portar un despatxo.
  Stalin va passar els ulls per sobre i va rugir enfadat:
  - Va caure Leningrad, incapaç de suportar la fam i molts mesos de bloqueig! Ara la nostra segona ciutat ha estat capturada pels Fritz!
  El mariscal Zhukov va estendre les mans i va assenyalar:
  - Oh, el gran Stalin... És terrible!
  Beria va suggerir:
  - Potser en honor a aquest tiroteig de mil persones?
  El comandant suprem va cridar:
  - Calla, idiota calb! Alguna cosa s'ha de fer!
  Molotov va suggerir, balbucejant i acariciant nerviosament els genolls nus de les noies:
  - Oferim als alemanys un alto el foc temporal i només aleshores iniciem les negociacions de pau amb qualsevol condició.
  Stalin va grarrucar:
  - Prova! Però no hi haurà rendició. Moscou caurà, farem una guerra de guerrilles!
  Beria va assenyalar amb un somriure afavoridor:
  - Però això només augmentarà l'extensió del patiment de la gent, camarada Stalin. Pot ser...
  Stalin va colpejar decididament el puny sobre la taula:
  - No! Que Molotov proposi negociacions! I res més, merda fins al final!
  Els alemanys van envoltar Riazan a mitjans de març. Experimentant una escassetat de municions, les tropes soviètiques van fer un gran avenç des de la ciutat.
  L'Alenka i el seu equip corren, descalços parpellejant sobre la neu fosa de primavera.
  La noia dispara als nazis i canta:
  - Glòria al nostre esperit, glòria al gran país!
  I amb el peu descalç llançarà un regal assassí de la mort. I dispersar els nazis en totes direccions.
  Anyuta, disparant als oponents, va emetre:
  - I el nostre cop, un regal sagrat, i una quota!
  Alla també corre, dispara als nazis, llança un paquet explosiu de carbó amb el peu descalç i xiula:
  - No ens rendirem mai!
  I ara la Maria brillant, disparant als nazis, i segant-los a fons, i grunyint amb somriures de dents, xiscla:
  - Ningú ens aturarà!
  I el seu taló nu va enviar un paquet devastador de mort i aixafament.
  Marusya, disparant als nazis, assenyala amb força lògica:
  - El comunisme no s'esvairà mai!
  Matryona, disparant a l'enemic i reduint les files, lògicament i racionalment assenyala:
  - I la fe en la festa es mantindrà durant segles!
  I els dits nus llançaran un regal d'aniquilació.
  Les noies van escapar del ring. Però la situació continua tensa.
  I no tenen on anar.
  El desglaç primaveral va retardar una mica l'avanç dels alemanys. A més, els nazis es van unir amb el Japó, i van procedir a l'ocupació de l'Àsia Central.
  Això també els va distreure i l'abril va passar amb relativa calma. I al maig, finalment es va llançar el primer tanc soviètic IS-3. I podria ser lliurat a la desfilada del Primer de Maig.
  El vell i afeblit Stalin ho va mirar, encorbat. La seva expressió era mortalment cansada.
  IS-3, atesa la laboriositat de la producció, encara no podia convertir-se en sèrie.
  La seva diferència essencial amb les dues era només la forma de la torre. Era com un plat volador, i el seu front era com el bec d'una grua. Per descomptat, l'augment de l'angle d'inclinació va protegir bé la part frontal, però va complicar la producció. A més, la part inferior del front era vulnerable, i si un projectil hi colpejava, ja no rebotava.
  Stalin va agitar la mà i va desaparèixer al búnquer, va començar la següent incursió nazi. El TA-400 i el Yu-287 amb una ala inclinada inversa van participar en els atacs aeris.
  I de nou van disparar míssils balístics guiats per ales a la ràdio.
  El Kremlin va rebre danys importants.
  Stalin va pensar seriosament en la fugida del seu Moscou.
  A mitjans de maig, després d'haver completat la redistribució de l'Àsia Central, els nazis van llançar una ofensiva contra Moscou des de l'est i l'oest. Es va produir una altra batalla ferotge.
  Les tropes soviètiques van lluitar heroicament. Però les forces són massa desiguals. Els tancs E-75 Tiger-3 també van aparèixer a les batalles. I massivament "Pantera" -3. Aquestes baralles, diguem-ne, són extraordinàries.
  A finals de maig i principis de juny, els nazis van completar l'encerclament pràcticament complet de Moscou.
  Stalin va anunciar solemnement que romandria a la capital i que es mantindria allà fins a la mort.
  Moscou va ser bombardejada i bombardejada. Estava envoltada de línies de defensa molt potents, que no són tan fàcils de superar. A la capital es van concentrar enormes estocs de municions i aliments.
  I Stalin a la ciutat subterrània era relativament segur.
  Hitler el 22 de juny de 1945, quan havien passat exactament quatre anys des de l'inici de la Gran Guerra Patriòtica, va ordenar aturar l'assalt a la capital, en canvi destruint-la sistemàticament amb artilleria i avions. I seguir bombardejant amb confiança.
  Una ofensiva basada es va traslladar a Sibèria. Va ser necessari prendre Sverdlovsk i Chelyabinsk fins que aquestes ciutats van cobrir la neu ... A finals de juny a principis de juliol, ambdues ciutats clau van ser preses després de batalles tossudes ... Els alemanys es traslladaven per Sibèria. Els pobles soviètics van caure un a un.
  Aquí els nazis el setembre de 1945 es van acostar a Novosibirsk. També va esclatar la baralla per aquest assentament.
  L'Exèrcit Roig va lluitar al costat de les milícies locals. La Tamara va lluitar aquí com una heroïna.
  Som finals de setembre, neva i gela. I el batalló de noies lluita descalç i mostra un heroisme meravellós.
  I els guerrers lluiten com panteres.
  La Tamara va donar una volta, va llançar un paquet explosiu de carbó amb el peu descalç i va xisclar:
  - Ningú ens aturarà! Ningú ens pot derrotar!
  Altres noies rugeixen desesperadament:
  - Morirem, però no ens rendirem!
  I la batalla continua...
  Novosibirsk va caure només a principis de novembre... La guerra va continuar. La Unió Soviètica encara no va capitular. Moscou estava bloquejada i sota foc.
  A la ciutat subterrània es va emmagatzemar un subministrament estratègic d'aliments i municions, de manera que es va poder aguantar força temps.
  Els alemanys bombardejaven i bombardejaven constantment la ciutat.
  També hi havia un nou tanc pesat "Rat". Aquesta màquina pesava dues mil tones i estava armada amb diverses pistoles.
  Es va utilitzar un vehicle amb blindatge de 400 mm com a tanc innovador... Va superar una prova de combat....
  Però es va enganxar als eriçons i va ser destruït per un pilot kamikaze que la va xocar.
  No obstant això, un nou tanc "Rat" -2 semblava encara més gran i pesat ...
  Stalin va celebrar l'any nou de 1946 a Moscou, que encara no s'havia pres. El gran líder de l'URSS comptava amb un miracle. Moscou s'ha convertit en una autèntica ciutat fortalesa.
  El subministrament d'aliments podria durar un parell d'anys més i, donada la disminució de la població a causa dels bombardejos i els bombardejos, durant més temps. Però la munició depenia de la velocitat i la intensitat dels assalts.
  No obstant això, Beria va comentar:
  - Potser el camarada Stalin es posarà d'acord amb Hitler en la nostra llibertat?
  El comandant en cap suprem, va declarar decididament, colpejant amb fermesa el puny sobre la taula:
  - No parlo amb els caníbals Lavrenty! Entens!
  Beria va dir amb un sospir:
  Esperem un miracle!
  Stalin va comentar, grallant:
  -Paciència i una mica d'esforç!
  . EPÍLOG
  El nou 1946 va tenir lloc en batalles locals. Els alemanys i els japonesos van agafar gradualment totes les grans ciutats. Verkhoyansk va ser l'últim a caure a l'agost. Els alemanys tenien nous tancs AG-50 en forma de piràmide.
  La Tamara i el seu equip van lluitar desesperadament a Verkhoyansk.
  Les noies, com sempre, anaven descalces i en bikini.
  Van morir. I amb els dits nus van llançar paquets explosius de força letal.
  I després, quan es va acabar la munició, van poder passar per soterranis i túnels cap a la taigà.
  Estaven disposats a agafar les armes i tornar a fer la guerra, encara que fos una guerra de guerrilles.
  Van sorgir zones partidàries a l'URSS i es va desenvolupar una guerra clandestina.
  La capital encara aguantava, així que Hitler va voler morir-se de gana i salvar els seus soldats, dels quals ja n'havien mort massa.
  I les noies, mentrestant, van exterminar els nazis i els japonesos, de diferents maneres i mètodes.
  Sobretot la Natasha i el seu equip.
  I van tornar a acabar a la T-34-85. El cotxe, certament, no és nou. I per a finals del quaranta-sisè any, desfasat.
  I aquí teniu l'AG-50. S'assembla a una piràmide baixa amb un tronc molt llarg. La màquina té seixanta-cinc tones. El gruix de l'armadura des de tots els angles és de 250 mm en un angle. Per als obusos, el T-34 és absolutament impenetrable.
  Superman-Natasha va xiular molest:
  - És com una feina! Puja la muntanya!
  La futurista Angelica va mirar al seu voltant. Ara anaven amb els seus biquinis tradicionals. I alguna cosa bonica va venir al cap.
  I la Svetlana va prémer les palanques amb els talons nus i va conduir el tanc. Ella va xiular:
  - Maniobra! Només maniobra!
  L'AG-50 està equipat amb un potent canó de 105 mm amb una longitud de canó de 100 EL. És capaç de colpejar a gran distància. A més, els trenta-quatre amb la qualitat de l'armadura no importa. Un cop i s'ha acabat.
  Svetlana comença a moure el tanc soviètic. L'enemic està disparant. El projectil fins i tot toca lleugerament l'armadura. Però, per sort, rellisca. Però el poder és colossal: un nucli d'urani.
  Superman-Natashka va xiuxiuejar amb els seus llavis escarlata:
  - A les icones amb cares tristes: l'imperi tornarà a néixer!
  La futurista Angelica va disparar amb els dits nus. L'obust va colpejar un tanc piramidal estacionari. I es va lliscar de l'armadura en un rebot. És molt inclinada i cimentada.
  El tanc alemany, per descomptat, és impenetrable, des de tots els angles, fins i tot per a l'IS-7. I on és la T-34-85 davant seu.
  Un altre cop l'alemany dispara... Svetlana ha premut el taló nu sobre els frens. I va poder evadir el tanc de la derrota. Encara que el present mortal es va lliscar molt a prop.
  Superman-Natasha va dir furiosa:
  - Sí, ens hem enganxat!
  La futurista Angelica va riure. Es va treure fredament el sostenidor. Pits alts exposats amb mugrons de maduixa. Va mostrar les seves dents nacrades. I va xiular:
  - Covard no juga a hoquei!
  I va prémer el mugró escarlata al gallet. Així és ella un diable audaç i brillant. O potser un àngel rus encarnat.
  El projectil va sortir volant d'un morrió no massa llarg. Va escombrar... I va aterrar just al maleter d'un cotxe AG alemany. El va fer caure com un cracker.
  I les quatre noies del cor van bordar:
  - Un, dos - Ho entenc! Fritz va donar les banyes així!
  I com sacsegen els peus descalços. Aquí teniu les noies! I quan fan servir el pit nu per disparar, és cent vegades més efectiu.
  Superman-Natasha va dir amb un somriure:
  - Aquest tanc ara és segur per a nosaltres. Però com destruir-lo?
  Zoya va suggerir amb un somriure:
  - I a l'estil vaquer de lluita, ho escombrarem!
  Svetlana va accelerar el moviment del seu tanc. Però l'enemic, de sobte, es va girar i es va precipitar als talons. Va accelerar sorprenentment ràpidament: després de tot, un motor de turbina de gas. I era clarament més ràpid que la T-34-85.
  Com un elefant que fuig de Moska. Tot aniria bé. Però els elefants fins i tot es poden moure molt ràpidament.
  Superman-Natasha va trepitjar l'armadura amb el peu descalç i va rugir:
  - Aquí! Bé, com hem quedat per darrere dels nazis!
  Zoya, amb tristesa a la veu, va cantar:
  - Tot l'impossible és possible al nostre món!
  I va sacsejar els seus cabells, del color de la fulla d'or.
  La futurista-Angèlica va cantar amb delit i va disparar un altre projectil. Va colpejar la popa blindada i es va trencar.
  - Se'n van els somnis sense precedents... Són corones tardanes que es teixeixen... Gerasim va ser mut una vegada! Ara està maleint!
  Svetlana va comentar severament:
  - Jurar obscenitats és vulgar!
  Superman-Natasha volia dir alguna cosa enginyós. Però aleshores va aparèixer un altre tanc feixista. Aquesta vegada E-75. També ben protegit al front, però molt pitjor pels costats. És cert que els trenta-quatre encara no poden trencar-lo.
  Aquesta vegada, la Zoe es va treure el sostenidor. I va exposar el mugró escarlata.
  La va agafar i va prémer el gallet amb el pit. L'arma va funcionar...
  L'obús va tornar a impactar directament contra el canó d'una arma massiva. I el canó de cent cinc milЈlímetres estava fora de servei.
  I aquest alemany es va precipitar als talons. Una bona manera de desactivar els vehicles més protegits és colpejar els maleters.
  Superman-Natasha va declarar feliç:
  - Aquí ho veus! Guanyem!
  I aquí teniu el tercer tanc. Aquesta vegada "Lleó reial". Té una arma, una bomba de 450 mm. Si una cosa així està fotuda, no semblarà gens una mica.
  Superman-Natasha aquesta vegada va decidir disparar-se. Es va treure el sostenidor. Quin pit més alt i ferm que té encara. Fresca com una noia. I el guerrer l'agafarà i la pressionarà amb un mugró robí.
  La closca va sortir volant... I el "Lleó reial" va entrar directament al barril. I com explotarà l'enorme cotxe. Que un parell de tancs situats a les vores van volar diversos centenars de metres.
  Sí, i trenta-quatre van tremolar. El cotxe gairebé va bolcar i va ser aixecat del terra.
  La futurista-Angèlica fins i tot es va colpejar el front en aterrar, cridant:
  - Com cavalls rucs!
  I va amenaçar el Fritz amb el puny.
  Superman-Natasha estava contenta i va mostrar les seves dents nacrades i molt grans:
  - Aquí vam donar a l'enemic! Com hauria de ser!
  La Zoya va cantar, encantada:
  - Amor i mort! El bé i el mal! El que és sagrat, el que és pecaminós... Però no m'importa!
  I la noia va moure el peu descalç sobre el metall.
  El següent enemic és l'E-100. El cotxe és perillós. Amb un llançabombes i un canó de 75 mm amb un canó molt llarg. Aquesta modificació d'assalt, i capaç de fer el paper d'un destructor de tancs. I amb un canó de setanta-cinc milЈlímetres per a un tanc soviètic n'hi hauria prou.
  I el canó del bombarder està cobert amb un tap.
  Superman-Natasha es va creuar amb el peu descalç i va piular:
  - Bé, el vèncer?
  Zoya, mostrant les dents, va acceptar:
  - És clar que ho farem!
  La futurista Angelica va prémer el gallet amb el mugró escarlata. L'arma va funcionar. Va escopir una càrrega assassina. I va trencar el canó relativament prim, però llarg, d'un canó alemany.
  Svetlana va tuitejar amb entusiasme:
  - Bé! Ara deixa'm disparar!
  I la guerrera també va mostrar el seu tors. Els quatre sencers del pit està a dalt. I molt fins i tot bonica, sexy, seductora. Així que amb aquestes noies vols fer l'amor. Bé, què podria ser millor que ells? Probablement només altres noies!
  I aleshores la noia va captar el moment en què es va començar a obrir la tapa. I amb el seu mugró escarlata, com disparar un projectil contra un bombarder alemany.
  I el Fritz no va tenir temps ni de parpellejar un ull... Tan bon punt l'agafa i explota... Metall fumejant s'escampava en totes direccions.
  Svetlana es va fregar les mans fortes i va xisclar:
  - Sóc una autèntica noia drac!
  I com riu! I l'agafarà i ensenyarà la llengua!
  Superman-Natasha ho va agafar i va cantar amb entusiasme:
  - Patriota! patriota soviètic! Quants Fritz has matat!
  La Zoya va agafar la cançó i, sacsejant el seu pit nu, va continuar:
  - Patriota! Patriota Vermell! I noies tots els teus somnis!
  I també el guerrer com agafar-ho i esclata a riure! I la llengua es veurà! I va mostrar els ullals de les dents!
  I mou la palanca amb els peus nus...
  Les noies aquí estan clarament en el seu millor moment, tot i que tenen un tanc obsolet. I continuen partidista.
  Però el 20 d'abril de 1947 va començar un nou assalt a Moscou. Hi van assistir els japonesos, els turcs i tot l'exèrcit estranger.
  Hitler, al final, es va quedar sense paciència i va decidir acabar amb l'URSS. I personalment amb Stalin, enllaçant amb ell la guerra de guerrilles que encara arde al territori de Rússia.
  Com, si cau Moscou, la guerra s'acabarà sens dubte.
  I va començar un assalt decisiu i general.
  També van atacar els tancs superpesats "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 i altres.
  D'una banda, la ciutat va ser disparada amb míssils balístics.
  I també es van utilitzar els disquets de combat, invulnerables del Tercer Reich. Així és l'armada.
  L'Alenka i el seu equip es van enfrontar amb valent als alemanys i els van lluitar.
  Alyonka va llançar una granada amb els dits dels peus nus, va fer un esclat i va rugir:
  - Per l'esperit rus!
  Anyuta, disparant als oponents i segant les files dels enemics, va xiular amb el taló nu, sucumbir al paquet de la mort:
  - Per la grandesa del comunisme!
  Alla, disparant als enemics de l'URSS i llançant una bomba amb els dits nus, va cridar:
  - Per la mare Rússia al comunisme!
  La Maria, dirigint un foc ben apuntat a l'enemic i segant-lo amb confiança, va notar, mostrant les dents:
  - Rússia necessita un nou líder!
  Matrena va assenyalar, disparant i destruint amb confiança els oponents, i amb els dits dels peus nus, donant un altre regal de la mort:
  - És clar, cal!
  I del seu llançament, que va caure a la pista, dos tancs alemanys van xocar.
  Marusya, disparant contra els nazis, va assenyalar amb energia:
  - Tot estava a l'URSS, però l'enemic va agafar el número!
  I amb el seu taló nu, com llançarà l'assassí i inexorable!
  Alenka va animar els seus amics:
  - No us afanyeu a enterrar Rússia! També tenim coses a fer!
  I amb els dits del peu descalç llançarà un regal devastador d'aniquilació.
  Anyuta, disparant contra els nazis, va estar d'acord amb això:
  - Guanyarem ferotgement els enemics, el riu de la Pàtria no s'assecarà!
  I amb un taló nu i rodó, la noia agafarà enèrgicament i sucumbrà davant l'enemic.
  Alla, disparant contra els nazis i alliberant un tros d'explosiu d'una fona, estirant la corda amb els dits dels peus nus, va emetre:
  - Serà només un superhome - qui substituirà Stalin!
  Maria, disparant amb una precisió sorprenent i llançant granades amb els dits nus, va dir:
  - Tot el que no canvia, tot va a millor!
  Matryona, enderrocant el Fritz amb xuts ben apuntats. I després, després d'haver fet malbé el dipòsit amb el peu nu, va assenyalar:
  - Nosaltres amb la nostra voluntat inalterable i heroica!
  Marusya va llançar un munt de granades amb els seus peus nus. Així que l'arma autopropulsada dels nazis es va girar i va xisclar:
  - Seré el més fort!
  Alla, eliminant el transportista dels nazis amb un llançament, granades amb un taló nu, es va adonar i va corregir:
  - No jo, sinó nosaltres! Tot és més fort!
  L'Alyonka va cantar per augmentar el seu estat d'ànim de lluita, component sobre la marxa. I la resta de noies, disparant als nazis, van recollir;
  Som les noies del país de l'URSS,
  Que és una torxa per al món sencer...
  Mostrem, coneixem la grandesa d'un exemple,
  Aquí hi ha fets heroics cantats!
  
  Les nenes van néixer sota la bandera vermella,
  I els peus descalços corren entre la gelada...
  Filles i fills lluiten per Rússia,
  De vegades la núvia regala una rosa al noi!
  
  Hi haurà una bandera vermella sobre l'univers,
  Brilla tan brillant com una torxa...
  Després de tot, tenim un swing heroic,
  I la nostra pancarta brilla com una bossa vermella!
  
  No et creguis, el maleït feixista no passarà,
  I l'esperit rus mai s'esvairà...
  La victòria obrirà un compte sense fi,
  Saludem a tothom!
  
  Rússia és un país meravellós
  Vas donar el comunisme als pobles...
  Per sempre generosament donat per Déu,
  Per la Pàtria, per la felicitat i la llibertat!
  
  L'enemic no podrà vèncer la Pàtria,
  I per més cruel que fos astut...
  El nostre invencible ós rus,
  El soldat de Rússia és tan famós per la seva victòria!
  
  Preciós país soviètic
  Les noies que hi ha estan orgulloses de ser precioses...
  Ella ens és donada per sempre pel naixement,
  I siguem justos membres del Komsomol!
  
  Lluitem als afores de Moscou,
  Una tempesta de neu i les noies descalces...
  No donem la Pàtria a Satanàs,
  fins i tot tirem amb precisió amb dallas!
  
  Així que, furiosos, les noies tenen ganes de lluitar,
  I llancen un paquet d'explosió nu amb el taló...
  Només és un feixista perquè té un aspecte genial,
  De fet, només un Caín malvat!
  
  Els enemics no poden vèncer les noies,
  Van néixer sota una estrella així...
  El monstre invencible és el nostre ós,
  Qui va fer de la Pàtria una dona!
  
  Les noies russes som bones
  No tenim por de la tortura i les gelades...
  I rebutja, creu l'atac de l'horda malvada,
  L'enemic s'enfadarà per la dosi!
  
  L'enemic va poder retrocedir de Moscou,
  Tot i que té molt poder...
  Les noies estem molt orgullosos de nosaltres mateixos
  Els opositors desapareixen tots a les tombes!
  
  No creieu, Rússia no pot ser derrotada pels enemics,
  Ja que cada cavaller dels bolquers...
  El caçador s'ha convertit en presa,
  I l'adversari encara és un nen!
  
  Però l'esperit rus, creu el gran esperit,
  En ell, ja ho sabeu, s'amaguen aquestes forces...
  Serà aixafat per l'enemic en pelusa,
  Després de tot, els cavallers són invencibles a les batalles!
  
  Deixeu els vostres dubtes noies
  Som els coneguts més valents del món...
  Llencem les hordes de Satanàs a l'infern,
  Sumem els adversaris de tots al lavabo!
  
  La guerra santa s'acabarà
  Hi haurà pau i matí al planeta...
  Ella està per sempre amb el sol donat,
  Per arder per sempre l'estiu!
  
  I el comunisme etern en glòria,
  I Lenin i el gran Stalin estan amb nosaltres...
  En una pelЈlícula sagnant, només ara hi ha feixisme,
  I la nostra voluntat de creure és més forta que l'acer!
  
  La meva Rússia governa durant segles
  I va donar felicitat a tot l'univers...
  Necessita força de puny d'acer
  I proesa, però un vessament raonable!
  
  
  
  BRUIXES CREANT ARMES MERAVILESS
  Gerda, Charlotte, Magda i Christina, que van ser provades pel Tiger en aquell moment, també estaven desenvolupant un model prometedor: Panthers -2. Les noies van colЈlocar el motor i la transmissió en un bloc, i van fer que la torre fos estreta i més petita. I la caixa de canvis es va instalЈlar al propi motor. Com a resultat, el "Panther" -2 va resultar ser una silueta per sota dels dos metres, i el nombre de membres de la tripulació es va reduir a tres persones. El gruix de l'armadura del front del casc va augmentar a 120 mm sota pendents grans i els costats a 82 mm sota pendents. I les torres són de fins a 150 mm de front i 82 mm de costats, sota pendents. Al mateix temps, tot el vehicle es va reduir a 35 tones, la qual cosa va permetre sortir amb un motor de 700 cavalls i augmentar la velocitat i la maniobrabilitat del dipòsit. Al mateix temps, la permeabilitat del cotxe també ha millorat i el xassís s'ha tornat més lleuger i molt més fàcil de reparar i mantenir. Hi ha sis rodets en total, que és pràctic i còmode. A Hitler li va agradar "Panther" -2 i va entrar a la sèrie a partir del quaranta-tres de setembre. El cotxe té èxit, amb una bona arma perforadora i de tir ràpid. Va treballar i es va moure ràpidament, amb una ergonomia excelЈlent.
  I el més important, era més fàcil de fabricar i requeria menys metall. I al mateix temps es distingia per la supervivència del capital. No és tan fàcil trencar un cotxe així amb grans pendents d'armadura.
  Les tropes soviètiques van tenir un greu problema. A més, els alemanys, en comptes del programa Fau, van invertir en el desenvolupament d'un popular caça, i van crear el XE-162, senzill i barat de fabricar i molt lleuger i maniobrable.
  Aquesta màquina va resultar ser desenvolupada en condicions més favorables i relativament fàcil d'utilitzar. I no és tan fàcil per a ella fer front.
  Vaig imposar a les tropes soviètiques i aliades, ferotges, batalles aèries. El caça només pesava una tona i mitja quan estava buit i consistia gairebé completament en fusta. Així que la màquina va resultar ser extremadament eficient.
  La situació es va agreujar pel fet que les noies alemanyes van començar a entrar activament a les unitats d'aviació.
  Albina i Alvina van començar a marcar activament, lluitant, per regla general, descalços i amb un bikini. I aquestes noies no podien ser abatudes. I ells mateixos van tallar tan activament l'enemic. I que boniques eren aquestes rosses: només autèntics aris!
  L'Albina prem el gallet amb una cama elegant i talla un parell d'avions soviètics i crida:
  - Glòria al Tercer Reich!
  L'Alvina prem el gallet amb el mugró escarlata i colpeja tres cotxes soviètics i rugeix:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  Noies lluitant: no es pot dir que siguin febles. No, són molt agressius i poden fer trossos tothom.
  Llavors en conjunt, aquest exèrcit. I a l'hivern la primera línia es va estabilitzar. Mainstein va llançar un contraatac i va aconseguir derrotar les tropes soviètiques a través del Dnieper, creant un parell de grans calderes. Els alemanys també van poder rebutjar l'ofensiva prop de Leningrad. Aquí confiaven en una potent línia de defensa. A més, després de la derrota a Ucraïna, Stalin va eliminar diverses divisions d'aquesta direcció i va permetre als alemanys repelЈlir els atacs. El front va aguantar, i els alemanys van poder resistir a l'hivern al llarg de tot el perímetre de l'atac.
  La Gerda va lluitar personalment al "Panther" -2, juntament amb les noies. I malgrat l'hivern, les belleses van lluitar descalces i amb un sol bikini.
  La Gerda va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus, va colpejar l'enemic i va xisclar:
  - Glòria al nostre imperi!
  Charlotte també va prémer la palanca amb els dits dels peus nus, va enderrocar la torre trenta-quatre i va confirmar amb agressivitat:
  - Glòria als herois!
  La Kristina va colpejar prement el botó amb el mugró escarlata i, colpejant la màquina soviètica, va xisclar:
  - I glòria per a nosaltres!
  Magda va disparar una ràfega de quatre metralladores, va tallar la infanteria soviètica amb l'ajuda dels seus dits nus i va emetre:
  - Glòria eterna, victoriosa!
  Així que les noies són entremaliades i nues, els seus talons rodons brillen.
  I a l'aproximació del "Tiger" -2, aquest tanc, amb un pes de cinquanta-cinc tones, promet tenir una protecció de 250 mm al front i costats de 170 mm.
  Això amb un canó de 88 mm en 71 EL, un cotxe molt decent.
  I a la primavera, els alemanys ja avancen a Itàlia i aixafen amb confiança els aliats.
  Prenen Nàpols i envaeixen Sicília.
  I centenars de milers de tropes aliades es rendeixen. I aixafeu-los a fons. Les panteres alemanyes són imparables.
  I les noies fan caure els anglesos de genolls i besen les seves cames nues i cisellades, i llepen amb la llengua els talons rodons de les belleses.
  Al juny, els aliats intenten avançar desembarcant tropes a Normandia. Però allà pateixen una derrota aclaparadora. De nou, centenars de milers de presoners, i un munt d'equipament capturat.
  Roosevelt té un atac de cor i queda incapacitat. Els Estats Units estan intentant frenar una guerra tan difícil. Gran Bretanya està considerant opcions de reconciliació amb els Fritz. La situació s'agreuja amb un bombardeig més potent de ciutats angleses amb avions a reacció. I els caces britànics no poden posar-se al dia amb aquests avions.
  Així que Churchill comença a demanar pau. Però el Führer és implacable. Està ple de consciència de la seva pròpia força.
  Però els britànics encara accepten la pau. I això preocupa Stalin, que ofereix al Führer una treva. Hitler accepta aturar les hostilitats durant tres anys, sempre que no hi hagi sabotatges partidistes, i les parts romanguin a les seves fronteres, i l'URSS vendrà oli i pa als alemanys.
  Stalin va acceptar això... I els Fritz es van deslligar les mans.
  La primera vaga, és clar, és Gibraltar. Després d'haver capturat aquesta fortalesa, podeu transferir tropes a Àfrica a la distància més curta. Quan van assaltar la fortalesa, els alemanys van utilitzar els darrers rifles d'assalt MP-44, les noies també els van millorar: els van fer molt més fàcils i fiables.
  I l'Albina i l'Alvina van lluitar al cel, les noies que van fer els avions alemanys molt més pràctics i ràpids.
  I van aixafar els aliats a dreta i esquerra. Gibraltar hauria estat pres en moviment. Franco es va veure obligat a acceptar l'ultimàtum de Hitler. No deixeu que els nazis ocupin el vostre país.
  Els alemanys van accelerar en els tancs i van irrompre a la ubicació de l'enemic.
  Després de la caiguda de Gibraltar, els Fritz van entrar al Marroc. I es van traslladar, capturant territoris. Els tancs Fritz es movien especialment a Algèria. "Panther" -2 llisca ràpidament sobre la sorra. Es va actualitzar amb un motor més potent i va córrer. El Panther-2 va satisfer completament els militars amb la seva protecció frontal, i el Tiger-2 era generalment un tanc sorprenent. Els aliats van caure com assolits.
  Les noies alemanyes lluitaven al desert, generalment descalces i en bikini. Només lubricaven la pell amb una crema protectora especial perquè no es cremi.
  Aleshores, les belleses dels anglesos capturats es posen de genolls i fan llepar els talons de la noia. I els agrada, sobretot els africans, que ho fan amb ilЈlusió.
  El quaranta-cinquè any va ser molt reeixit per als alemanys, van capturar la major part d'Àfrica, l'Orient Mitjà. I a la primera meitat del quaranta-sisè any també van capturar l'Índia, Birmània i la resta d'Àfrica. I hi havia més problemes amb el subministrament de tropes, l'estirament de les comunicacions, el terreny, que amb la resistència de les unitats britàniques i americanes. A més, les tropes colonials no estaven gaire disposades a lluitar. En tecnologia, els alemanys tenen un avantatge aclaparador en qualitat. Per exemple, ME-262 X, i té una velocitat de fins a 1200 quilòmetres per hora, i està armat amb cinc canons d'avió. I els Estats Units i la Gran Bretanya, encara que són més o menys aptes per al combat, no disposen de caces a reacció, i encara més els bombarders.
  A més, els alemanys tenien discoteques, desenvolupant, la velocitat de l'ordre dels quatre sons. Eren completament invulnerables a les armes petites, gràcies al raig laminar que circulava al voltant dels cotxes. Però per això, ells mateixos no van poder disparar. Però, d'altra banda, era possible llançar una bomba des d'una alçada, i utilitzar-la en reconeixement i, el més important, atropellar vehicles enemics enderrocant-los amb jets.
  Els plats voladors són armes efectives amb un llarg abast i són capaços de volar des d'Europa fins als Estats Units. I de vegades eren dirigides per noies molt maques que preferien lluitar descalces i en bikini.
  Aquí teniu la Gertrude i l'Eve en vol. Aquestes són dues maques meravelloses. Per exemple, un negre americà va ser capturat. Lligat a un tronc. I així en la seva perfecció masculina van cavalcar durant molt de temps que el presoner va perdre el coneixement, sobrecarregat.
  I ara la Gertrude, amb els dits dels peus nus, va agafar i va apuntar el disquet cap a l'objectiu, derrocant avions americans. Aquí hi ha una noia lluitadora.
  I l'Eve, també, amb l'ajuda dels seus dits nus, dirigeix un cotxe cap a l'enemic amb una força letal.
  I embota furiós a l'enemic, i cauen els cotxes d'Anglaterra i dels EUA.
  El desembarcament dels alemanys previst per a finals de novembre. En primer lloc, ningú està esperant en aquest moment. De fet, el temps no és molt bo i és arriscat sobreviure. Però els dies tranquils pots creuar el canal de la Mànega i aterrar nedant. A més, hi ha avantatges en l'aterratge nocturn, ja que és molt més difícil de defensar de nit.
  En aquell moment, els alemanys havien matat molt les flotes anglesa i nord-americana.
  Així que s'esperava l'aterratge sense cap problema. Els batallons especials de noies s'havien de convertir en una poderosa força d'atac, que fins i tot a la gelada de finals de novembre estaven descalços amb un sol bikini.
  El desembarcament va començar el 26 de novembre de 1946. En l'aniversari de les eleccions al Reichstag, després de les quals Hitler va rebre el càrrec de canceller del Reich.
  No hi havia ningú per aturar l'aterratge. I a l'ofensiva hi van participar grans masses d'infanteria i fins i tot els últims tancs piramidals. Que no es pot penetrar des de cap angle.
  Les noies, per descomptat, lluiten dins d'elles i actuen amb valentia.
  I alguns guerrers ja estan descalços trencant la vora del gel en bassals congelats a la nit. I lluiten molt fort. I fan miracles sorprenents. I quan llancen granades amb els dits dels peus nus i destrossen els britànics, es torna genial...
  La Gerda, en canvi, lluita al tanc piramidal Tiger-4 amb un canó i un llançabombes, i molt de valent. Envia projectil rere projectil i destrossa els enemics.
  Actuant no rentant-se així fent rodar, prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus, la noia rugeix:
  - Mostrem les dents activament, exterminem amb molta força!
  Charlotte utilitza un mugró escarlata quan dispara, prement el botó del joystick i colpeja l'enemic, va xiular:
  - El nostre equip de construcció universal!
  Lupanula amb un llança-coets i Christina fent servir els dits dels peus nus. Va aixafar molts oponents i va grunyir:
  - Per la grandesa del Tercer Reich!
  La Magda va rugir darrere d'ella. Aquesta vegada amb un mugró de maduixa. Va esquinçar l'enemic i va rugir:
  - Pel comunisme ari!
  Aquí teniu les noies del súper nivell! I com la infanteria de les noies corre amb els peus nus, llançant granades sobre la marxa. I que gran i mortal que és.
  Les noies són tan boniques i lluitadores.
  I estan aixafant la dreta i l'esquerra britànica. No és d'estranyar que amb una ofensiva i un desembarcament tant de França com de Noruega, Anglaterra només aguanti deu dies. Això es fantàstic!
  La metròpoli va caure. I la següent etapa és un viatge a Amèrica. Al febrer, els alemanys, malgrat l'hivern, van fer un desembarcament a Islàndia: l'operació Ícar, i van capturar aquest important territori.
  I de nou, noies descalces de diferents batallons de les SS van participar a les batalles.
  I ho van aconseguir fent fulminar els seus talons nus per la neu.
  Stalin va proposar a Hitler el març de 1947, una guerra conjunta contra els Estats Units. El Führer va acceptar això, però amb la condició que l'URSS només recuperés Alaska, d'alguna manera territori legal. I no demanarà més.
  Stalin va estar d'acord amb això... I va començar la invasió de les tropes soviètiques per Alaska. Tan ràpid i brutal.
  Nous tancs soviètics s'estaven movent.
  La tripulació d'Elizabeth va lluitar amb el primer tanc T-54, experimental i no acabat. Abril 1947. Encara hi ha neu a Alaska, però les noies russes lluiten descalces i en bikini. I noies tan boniques.
  Elizabeth dispara amb els dits nus a l'enemic. L'americà Sherman colpeja. I mostrant les dents, la guerrera diu:
  - Glòria a les idees del gran comunisme!
  Ekaterina també dispara amb els dits nus de cames cisellades i xiscles:
  - Glòria als resultats victoriosos del nostre exèrcit!
  L'Elena també va disparar, aquesta vegada fent servir el mugró escarlata del seu pit, colpejant a l'enemic amb molt bones marques i va grunyir:
  - Glòria a les noves victòries decisives!
  Euphràsia, va colpejar els oponents, utilitzant un mugró de maduixa, i colpejant "Pershing" va bordar:
  - I guanyarem!
  Aparentment, els guerrers es van dispersar com musaranyanes. I així els americans són trillats.
  Aquí un projectil colpeja el front del tanc, però immediatament rebota. Elizabeth rugeix i salta:
  - Glòria a les idees del comunisme!
  I també envia un projectil com a resposta, amb l'ajuda dels seus dits nus. Aquesta és una noia que té una missió real.
  Aquestes són les belleses de la lluita.
  Les tropes soviètiques resisteixen a Alaska. I al maig va arribar el primer IS-7 encarnat en metall.
  I a sobre hi ha la tripulació del tanc d'Alenka.
  Aquí hi ha una noia tan lluitadora. Mentre disparava a l'enemic, el colpeja amb molta precisió.
  I la pistola, que potent: 130 mm. Ella colpeja l'enemic des de la distància. Per als nord-americans, el tanc principal segueix sent el Sherman, que només és bo per anotar ass de tancs alemanys i soviètics. Hi ha un Pershing una mica millor, amb un canó més potent que el calibre de 90 mm. I el petit "Supershing", el canó del qual té un calibre de 90 mm i una longitud de canó de 73 EL, és capaç d'infligir una ferida perillosa a la màquina soviètica IS-7 a bord i a prop. Els canons americans no agafen tancs piramidals alemanys des de tots els angles. IS-7 es colpeja al costat. T-54 - "Supershing", pot portar a prop del front, i a bord a distància. Però de moment, l'URSS té el tanc principal T-34-85, que encara no s'ha tret de producció i lluita contra els nord-americans. És aproximadament igual al Sherman i més feble que el Pershing.
  Així que els soldats soviètics ho tenen difícil. I miren amb enveja l'únic, el primer tanc experimental IS-7.
  Aquest cotxe és orgullós i fresc.
  L'IS-2 i l'IS-3 també estan lluitant. L'última màquina al front no és penetrada excepte per al "Supershing". Bé, l'IS-3 també es pot perforar a la part inferior del casc.
  L'IS-2 és una mica feble en l'armadura frontal de la torreta.
  Les noies Natashka i el seu equip lluiten en aquest tanc. Belleses lluitant. I ells de l'IS-2 donen cops aclaparadors, amb projectils mortals.
  Natashka va pressionar els peus amb els dits nus i va llançar l'assassí, trencant l'americà i la vyaknula:
  - Glòria a les idees del bon comunisme!
  La Zoya va prémer el mugró escarlata contra la palanca assassina i va cridar:
  - Per la pau i l'ordre aris!
  L'Agustí també va disparar amb una obliteració amb el seu taló nu, colpejant l'enemic i va bordar:
  - Per victòries decisives!
  I finalment, Svetlana llança les cames amb l'ajuda dels seus dits nus, talla l'enemic i xiscla:
  - Per una gran força!
  Els guerrers de l'Exèrcit Roig van avançar per Alaska. Va arribar l'estiu i feia calor, i era agradable per a noies amb bikini i descalços amb tirants. Els alemanys, després de vèncer Groenlàndia, van desembarcar al Canadà. I des del sud van començar a moure's des de l'Argentina. Al Brasil, hi va haver una escissió en faccions pro-alemanyes i pro-americanes. Els alemanys, amb un poderós cop de les seves divisions més preparades per al combat, van decidir l'assumpte al seu favor.
  Els nazis tenien una carabina d'assalt més potent i eficaç, que disparava des de llarga distància i molt ràpidament. Els Yankees van patir derrota rere derrota.
  Un nou equip de noies angleses, liderat per Jane Armstrong, avançava des del sud... El guerrer va lluitar al Brasil a l'estiu... Les forces pro-americanes van resistir amb lentitud.
  Però a Veneçuela, les dones guerreres es van enfrontar a les tropes americanes. Van lluitar contra l'antiquat "Panther" -2, que ja s'ha deixat pràcticament de fabricar a favor dels models piramidals d'equips.
  Però els britànics, fins i tot en aquest tanc, eren més forts que els nord-americans. Van disparar des de l'arma contra els Sherman, que ja estaven irremediablement obsolets, només podien lluitar en igualtat de condicions amb els trenta-quatre soviètics.
  Jane va disparar amb els dits dels peus nus des de la distància. Va colpejar l'enemic i va piular:
  - Aquesta és la grandesa de Gran Bretanya - no s'esvairà!
  La Gringeta va estavellar les cames ciselladas contra l'enemic amb els dits nus. Va aixafar el Sherman i va xisclar:
  - El nostre regne serà genial!
  I va ensenyar la seva llengua!
  Llavors la Mònica va disparar, va colpejar l'enemic amb els seus peus nus i va arrollar:
  - Per la salvació de l'ànima!
  I després d'ells lupanula i Malanya. Va colpejar amb precisió el més perillós Pershing, trencant-li el casc.
  Per descomptat, amb els dits dels peus nus, va arrossellar:
  - Glòria a les idees de les forces reials!
  Les noies van lluitar de manera molt agressiva i constructiva.
  I al Canadà, unitats alemanyes seleccionades es traslladaven. Gerda al tanc "Tiger" -4 piramidal aixafat Amèrica i els seus dominis. I van trencar sota els cops aclaparadors de l'enemic.
  La Gerda va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'enemic i va cridar:
  - Pel comunisme ari!
  La Charlotte també va colpejar, aquesta vegada amb el mugró escarlata del pit, va perforar el cotxe americà i va gorgotejar:
  - Per la grandesa d'Alemanya!
  Christina també va colpejar l'enemic. Ella va aixafar la seva armadura, amb l'ajuda dels dits nus de les cames cisellades, com una closca d'ou, i va gorgotejar:
  - Pels nostres assoliments fenomenals!
  Magda també va ressonar, aixafant l'enemic com el fang i va rugir:
  - Per aquests recursos que és impossible dir en un conte de fades, no descriure amb una ploma!
  Cal tenir en compte que les noies són extremadament combatives i molt mòbils. També és molt divertit amb ells.
  I aleshores van caure les principals ciutats del Canadà: Quebec i Toronto. I la vida es va fer millor, Fritz i més divertida...
  Hitler va declarar que Amèrica seria acabada!
  Amb el desenvolupament de la bomba atòmica, els Estats Units no van tenir èxit. Es pot veure que la sort va desviar en aquest cas d'Amèrica en favor de la Wehrmacht. I què? Hi ha altres bases per a la victòria i l'èxit. Així que és massa aviat per desesperar-se.
  Però els Fritz amb els seus regiments estrangers són molt superiors als Estats Units com a tropes. I són capaços de molt per destruir l'enemic.
  Aquí la Gerda, per exemple, va agafar un lluitador negre. I tant el van turmentar, obligant-lo a fer l'amor, que va caure les peülles. I en realitat és molt xulo.
  A la tardor de quaranta-set, el Fritz va entrar al territori pròpiament dit dels Estats Units. Les tropes soviètiques encara lluitaven al Canadà.
  Alenka a l'IS-7 va lluitar amb tota una brigada de Shermans i Pershings. Els Sherman d'aquí eren de la classe Firefly, amb un canó de 76 mm de canó llarg, que és perillós per a l'IS-7 quan dispara al costat. Així que les noies estaven en una situació greu. IS-7, per tots els seus mèrits, té un canó amb munició limitada i no massa ràpid.
  Aquí l'Alenka va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'americà i va xisclar:
  - En el meu camí de guerra!
  Anyuta va colpejar al seu torn, amb l'ajuda d'un mugró escarlata, va colpejar el Sherman i va cridar:
  - Per la victòria de l'URSS!
  Alla també va colpejar amb l'ajuda dels dits dels peus nus. Va perforar el cotxe americà i va cridar:
  - Per les idees del comunisme!
  La Maria també va donar un cop de puny, amb l'ajuda d'un mugró de maduixa, va aixafar l'oponent a trossos i va xiular:
  - Pels grans manuscrits de Lenin!
  I la Matrena va cedir amb el seu taló nu, aixafant l'armadura de l'Sherman i va xisclar amb els seus pulmons:
  - Pels meus cavallers de la llum!
  Aquests són els cinc, aquestes són les noies: no trobeu més cool! I tots són tan joves i frescos. I les noies fan olor de mel. No és estrany que els soldats amb tant plaer llepen el pit de Venus amb la llengua. I encara estan llepant.
  Sí, l'IS-7 va sucumbir enrere perquè no quedés en trossos. Per això això és un tanc, tots els tancs són un tanc.
  Potser llevat de l'alemany piramidal...
  Però la majoria dels Sherman han estat assassinats i la resta s'estan retirant.
  Així tallaven les noies soviètiques.
  I al cel, Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya baten el Fritz. Que Pokryshkin no és rival per a aquestes noies. I les belleses lluiten descalces i en bikini. I els mugrons escarlata dels pits s'utilitzen quan es dispara, la qual cosa augmenta l'eficàcia de combat del tret.
  Però entén millor l'Albina i l'Alvin. Les noies van aconseguir sis graus de la Creu de Cavaller. La Creu de Cavaller de la Creu de Ferro de sisena classe més alta amb fulles de roure platí, espases i diamants se'ls va atorgar després que van abatre més d'un miler d'avions cadascun.
  Aquí teniu les noies: noies a totes les noies...
  Però tant Anastasia Vedmakova com Alenka Sokolovskaya van recollir cadascun més de dos-cents avions. I ja tenien vuit estrelles de l'heroi de l'URSS.
  L'Anastasia va pressionar amb els dits nus el botó de disparar de l'arma de l'avió i va tirar a terra un cotxe americà, fent xiscleros:
  - Tinc una súper noia!
  Alenka Sokolovskaya va tallar l'enemic amb l'ajuda del mugró escarlata del seu pit, va derrocar tres avions i va bordar:
  - I encara estic més genial!
  Aquestes són noies, aquestes noies!
  I destruir Amèrica.
  Bé, és clar, l'Alvina i l'Albina ho fan encara més divertit i fresc.
  Alvina utilitza mugrons escarlata quan dispara...
  I la maduixa d'Albina...
  I a les dues noies els agrada molt treballar amb la llengua amb jade, varetes palpitants. Tenen tanta passió i un credo d'agressivitat!
  L'Albina va pressionar els dits dels peus nus i va xiular:
  - I se'n van al mar, noies guapes!
  Alvina, acomiadant, va confirmar:
  - Element genial, element mata!
  I ara els alemanys i els soviètics i els japonesos es van enfonsar més en el territori americà.
  Els japonesos tenen els seus propis lluitadors: noies ninja. Molt valent i lluitador.
  Aquí hi ha una noia ninja blava, com allibera una fulla d'afaitar amb els dits nus dels peus, tallant els caps dels nord-americans i els blathers:
  - No passaran!
  I talla el molí amb espases.
  I la noia ninja groga aguantarà un autèntic ventall amb espases. I després, amb els dits nus, llançarà agulles de verí i les llançarà amb l'assassinat de les tropes ianquis, donant cops de puny als oponents.
  I udola amb els seus pulmons:
  - En tota la glòria japonesa!
  I la noia amb els cabells vermells, com aguantarà el molí inclinat, i talla als enemics.
  I després ho agafarà amb els dits nus i els colpejarà i escamparà els Yankees en diferents direccions. Aquesta és la bellesa de la batalla.
  I rugir:
  - Som ninjas!
  I aleshores una noia amb cabells ninja blancs farà una recepció en helicòpter amb espases. Talleu els oponents, aixafeu-los. I des del mugró escarlata bateja amb llamps, rugint:
  - Per la victòria del Japó!
  Bé, ningú es pot resistir a aquests lladres! Aquí teniu les noies, totes les noies noies...
  I són molt agressius.
  Però aquí les batalles ressonen amb una intensitat colossal. Les forces de l'eix s'estan desplaçant des del nord i del sud, literalment estrenyent Amèrica amb unes pinces gegantines.
  Aquí teniu un clip d'un país gloriós que fa sorprendre la imaginació.
  A finals de la tardor, els Fritz ja s'havien enfonsat pràcticament al territori dels Estats Units.
  Aquí la Gerda està lluitant al tanc Tiger-4 i pel camí recorda el seu antic,
  També gestes molt glorioses.
  La Gerda estava una mica coberta de sang, però estava contenta. Però l'estat d'ànim es va fer malbé per la terrible pudor que emanava del ventre tallat del ghoul i la por que vinguessin corrent un altre centenar, si no més, de les mateixes criatures.
  Mentrestant, Charlotte va agafar pel cap el seu tenaç oponent i va realitzar una tècnica mortal de "doble Nelson", retorçant el coll de la criatura. El guerrer de foc aquí va resultar en el paper d'una mena de mare Teresa, en termes de misericòrdia amb el ghoul brutalment colpejat. Expressat:
  - Sóc amable, amable, i la meva mare és amable, com un mussol savi!
  La Gerda estava preocupada:
  - No ho entens?
  Charlotte es va sorprendre.
  - Què he d'entendre?
  "No ho sentiran els dinosaures o els híbrids de rates i paneroles?" La Gerda va arrufar els llavis.
  Charlotte va riure.
  "No m'esperava que fossis tan imbècil!" Sí, en matarem almenys un miler!
  - T'han colpejat al cap amb una porra!
  - No. Creieu-me, el megagnome ens pot escoltar. - Aleshores va tartamudejar la noia. "Si el sultà dels nans no el va agafar, és a dir, no el va cridar al servei, llavors no hauria pogut allunyar-se massa de nosaltres.
  La Gerda va preguntar amb molt feble confiança:
  "I els altres nans, elfs i annihobbits?"
  Charlotte ràpidament va apagar la seva última esperança amb una crueltat masculina:
  - Altres, potser ho senten, però què els importa això? Només coneix el megagnome Kiy-Dar.
  La Gerda va començar a eixugar la cama tacada de sang sobre una fulla enorme i exuberant. La fulla només semblava exteriorment suau, però de fet era espinosa. La rossa descalç va donar una moraleja:
  - No tot és or el que llueix, sinó tot el que fa pudor, sempre resulta una merda! Hi ha tanta brutícia al món que és impossible creure en la puresa del creador, fins i tot després de fer uns quants passos a terra!
  En resposta, el Diable del Foc va tornar a xiular amb aire a la seva canonada de plàstic. Llavors les noies van escoltar la nit durant una bona estona. Però el megagnome Kiy-Dar no va sentir, o ni tan sols va poder sentir. I és evident que aquí no hi havia cap altre gnom.
  Gerda cantava:
  - Si de sobte un amic no era ni un amic ni un enemic, sinó un gnom... Això vol dir que estem esperant un manicomi!
  Charlotte va interrompre a la seva amiga:
  - Bé, vols que estiguem superposats per una legió de ghouls? Vinga amb els peus, i ràpid!
  Una vegada més, van continuar la seva carrera esgotadora, tot i que ambdós guerrers ja estaven malalts de cansament. De vegades la Gerda s'adormia sobre la marxa, en moments curts i dolços semblava que estigués estirat, descansant (una mena de dormir en un somni, és increïblement genial!). Però les visions es van esmicolar com un tros d'argila que va caure a terra, amb facilitat i sense esforç, només el cos tremolava nerviós. I aleshores tot va començar de nou, com si un pèndol invisible estigués balancejant. Hi havia una mena de mitja realitat i meitat realitat al voltant, vaig haver de saltar les parpelles perquè, pesades, no es tanquessin. Els peus nus de les noies estaven ferotgement punxats, però va ser aquest terrible dolor el que no els va permetre oblidar completament i perdre el sentit de la realitat. I el paisatge va canviant a poc a poc... Les parets altes es veien clarament a través de la foscor al voltant, el guerrer ros cansat estava com en un passadís de pedra negra. Hi havia sons, el fort eco de la seva córrer. I hi havia una altra cosa terrible i immòbil davant. Alguna cosa viva, tot i que era invisible, esperava les noies, i van córrer cap allà. Això sí, no volien caure a l'infern, però tot i així corrien com ovelles perseguides per un tigre. Ni tan sols està clar per què, van començar a somiar amb tanta brossa, potser per l'esforç físic extrem de les últimes setmanes de guerra al desert d'Àfrica i les muntanyes d'Àsia...
  La Gerda va xiuxiuejar:
  - I fins i tot el cel pot ser un infern, que no cal nedar fins a l'infern durant molt de temps!
  Alguna cosa va agafar la mà de la noia. La consciència va tornar cap al guerrer. De sobte es va trobar parada. El terra va inclinar suaument cap endavant. I hi va haver un petit raig d'aigua. Frescor i humitat respiraven al rostre esgotat de la noia.
  La Gerda va exclamar:
  - Vaja, fins i tot pots córrer al cel!
  -Viry! Charlotte va sospirar amb sentiment. - El lloc on gaudeixen els soldats caiguts de la Gran Alemanya. - La seva veu de guerrera sonora estava plena d'alegria genuïna.
  Gerda no compartia aquest optimisme:
  "Més com el camp frontal de Virius.
  Charlotte va dir amb entusiasme:
  - On hi ha camp, hi ha camp!
  La Gerda va recordar la llegenda, va recordar com, de camí al Reich-Saray, van creuar un petit riu d'aigua platejada. Des de l'alçada del cavall reial, la travessia semblava fàcil i ràpida divertida. La guerrera rossa fins i tot es va sentir com un sultà, o una sultana, que, per cert, encara és millor! Però una cosa és seure en un cavall d'elit gegant i una altra cosa és viatjar amb les teves pròpies cames d'una deessa. Em pregunto com de profund i traïdor és aquest riu?
  Gerda va comentar amb astucia però en sentit figurat:
  - I el camp anterior és meu!
  - Saps nedar? La noia pèl-roja es va girar cap a ella.
  La Gerda es va arronsar d'espatlles.
  - Quina pregunta més estúpida. On has vist un representant del batalló d'elit de les SS que no sabia nedar?
  La Charlotte va sacsejar els seus rínxols encesos amb decisió.
  - Oblida't de l'elit de les SS. Hi ha un món completament diferent o fins i tot un univers sense fi amb miríades de mons. No tot és com va ser amb nosaltres!
  "Puc?" Es va preguntar la Gerda, mirant de nou al buit que hi havia dins del guerrer.
  Charlotte va murmurar:
  - Bé, pareix ràpidament! El temps s'acaba!
  "Per descomptat que hauria de ser capaç de nedar!" va dir alegrement la guerrera rossa, veient el dubte sobre la cara amable i alhora formidable de la seva amiga.
  Una papallona de la mida d'un albatros, amb les ales taques blaves i grogues, va revolotejar les seves antenes com a senyal de confirmació que la rossa de cames nues deia la veritat.
  "Això és el que suposo, també, o gairebé", va respondre Charlotte insegur. - Encara que saps el proverbi: el gall dindi va pensar i es va ficar a la sopa, el corb no va pensar i va acabar en un sonall! En tot cas, millor si saps com, perquè no et puc treure. I només tenim un camí: cap a l'altre costat.
  La Gerda va tancar els punys amb força.
  - És clar, el genial va nedar!
  Charlotte va advertir:
  "Potser tindrem problemes amb l'espasa!"
  Uns guerrers glamurosos es van acostar a la vora de la costa i van entrar a l'aigua negra de la nit. La Gerda va sentir la pressió de l'aigua: el rierol tenia un lleuger corrent. La rossa de cames nues es va agenollar i es va emborratxar amb avarícia, després de la qual cosa se'l va ruixar a la cara cansada i polsegada. La somnolència va desaparèixer immediatament. L'aigua era fresca i suau, volia estirar-hi i relaxar els músculs dolorosos del cos femení...
  La Gerda va dir amb entusiasme:
  - I les mines del camp davanter són invisibles!
  - Espera un minut! va xiuxiuejar la Charlotte.
  La Gerda es va sorprendre:
  - I quines són les trampes aquí de nou?
  El guerrer ardent va tranquilЈlitzar:
  - No, però... crec que encara tenim una oportunitat!
  La guerrera del foc va tornar a besar-la de plàstic blanc amb les seves esponges. Ella va escoltar, mirant al seu voltant amb atenció.
  La Gerda, al seu torn, es va relaxar i semblava alimentar-se de l'energia divina de l'aigua. Charlotte li va preguntar:
  - I ja veus, em costa concentrar-me en aquest lloc.
  La rossa de cames nues també va mirar enrere. Semblava que aviat faria llum. La foscor va deixar de ser negra com a foscor, ja que fa poc van aparèixer buits inestables en la seva impenetrabilitat; semblava, una mica més, i la coberta de la nit cauria. Per tant, la persecució començarà molt aviat. Tant de bo han arribat al riu. La Gerda, arrugant les celles, va mirar bé: l'aigua era clarament visible a les seves cames que feia bojos els homes, vagament, al centre del corrent. L'altre costat estava gairebé ofegat a la foscor.
  El guerrer blanc com la neu va dir:
  - Si ara les mans dels homes acaricien els nostres cossos esgotats amb venes sortint de la tensió. Com en gaudiríem? Oh carn sofrida de noies innocents. El meu si de la deessa Venus, així vol amor i felicitat, el que qualsevol dona desitja!
  Charlotte va tornar a agafar la seva pipa. Aquesta vegada en Gerd li va semblar que, ja sigui a l'aire o a terra, alguna cosa tremolava com a resposta. I al taló nu de la guerrera rossa, alguna cosa es fregava amb punxes i alhora tan tendra. Ella va declarar:
  - Aquí està la delícia d'una boa constrictor.
  - Has sentit? El jove diable ardent, emocionat, li va agafar la mà. - Passos del megagnome! Oh femella blanca com la neu feia olor? Kiy-Dar va respondre. Charlotte va fer un petó a la seva amiga a l'orella. - Creieu-me, la nostra victòria està a prop, Ell és en algun lloc aquí!
  Gerda va comentar:
  - Sí, tanca... Com la Lluna per un moc!
  La Charlotte va començar a bufar amb més força en el seu xiulet fet de plàstic màgic creat pels elfs (encara que tecnomàgia!), i després va pressionar l'orella a terra. Aquesta vegada, la sacsejada recíproca del sòl va ser molt més notable.
  Gerda va comentar filosòficament:
  - Hi ha un senyal que com més temps tinguis mala sort al principi, més èxit tindrà el final!
  - Sí... - Els ulls maragda de la noia més bonica van aixecar els ulls feliços, - va venir a la trucada! Key-Dar!
  La Gerda es va posar el dit als llavis:
  - Sí, aneu amb compte. Potser no és aquest megagnome en absolut, o una criatura d'un ordre completament diferent!
  Es van quedar congelats, escoltant. El tremolor de la terra es va fer més uniforme, pesat. En algun lloc proper, entre les "illes" de matolls, un personatge enorme s'anava fent camí. Era com un geni gegant, buscant obedientment un mestre, encara que fos l'últim jove imberb...
  Charlotte va declarar:
  - Probablement no us podeu ni imaginar tot el poder dels megagnomes. Són criatures tan poderoses que fins i tot el foc infernal s'allunya davant d'ells!
  La Gerda immediatament va objectar:
  - No, per què no puc imaginar-me... Si un gnom és una criatura forta, llavors un megagnome hauria de ser un ordre de magnitud més fort. Després de tot, les mateixes paraules mega, és un milió de vegades més!
  Charlotte de bon grat, com a noia en una cita amb una estrella del pop, va acceptar:
  Sí, tens raó amic meu! Exactament en un milió, aquest és tot un exèrcit invencible!
  La Gerda es va sorprendre:
  "Per què no el vas trucar abans i vas deixar morir els nostres amics?"
  En comptes de respondre, la diableta jove i pèl-roja va tornar a besar el seu xiulet, l'aire s'escapava amb un lleuger xiuxiueig pel broquet corbat. I, de sobte, la Charlotte es va quedar congelada en mig alè, amb els ulls de maragda arrodonits. El llop ardent es va asseure a l'aigua, tocant la mà de la Gerda. Volia tant que li havia de respondre, quan de sobte...
  Els peus nus de la noia van cremar sobtadament amb un dolor tan agut que van saltar de cop i... finalment es van despertar. La Madeleine sostenia un club amb un cable elèctric connectat. Una ampolla de descàrrega elèctrica va aparèixer a la rosa, fins i tot lleugerament queratinitzada per córrer sobre sorra calenta i pedres esmolades de muntanya.
  El capità de les SS va grunyir:
  - Aixeca't i prepara't per posar-te l'uniforme! No pots lluir amb un biquini davant d'un mariscal de camp! Mira, nena, seràs recompensat, però si llences l'estupidesa, faré girar la roda de Conan durant un dia i, al mateix temps, donaré una descàrrega elèctrica. - Madeleine aquí va fer una cara terrible. - Encara que no, ni un dia, sinó una setmana sencera, sense un sol minut de respir. Encara tenim temps.
  Les noies ràpidament van començar a reunir-se... I en un altre continent també van tenir lloc esdeveniments interessants, i d'altres semblants.
  Sí, i ara la batalla ha tornat, i la guerrera Gerda, fent servir els seus peus nus, envia un projectil de força letal. El naufragat Pershing es va aturar.
  Alguna cosa més gran i més maldestra s'endinsa aquí. L'últim desenvolupament nord-americà, un canó autopropulsat amb un calibre de canó de 155 mm de llarg i un gruix de blindatge de 305 mm. Pesa cent vint tones i és molt lent. Amb prou feines gatejant...
  Gerda va aixafar el Sherman amb un xut ben apuntat i va assenyalar:
  - Va a la nostra ànima!
  Charlotte va disparar amb els dits dels peus nus, va aixafar l'enemic en trossos de metall trencats i va xisclar:
  - Per honor i Pàtria!
  La Cristina va comentar amb consternació:
  - Pots incrustar-lo amb un bombarder?
  Magda va declarar amb confiança:
  - Deixa'm això!
  I la noia va apuntar amb un canó a l'enemic, amb els seus dits tenaços, i va colpejar.
  I el monstre americà es va aturar i va explotar.
  Aquestes són les noies del Tercer Reich, ben fet!
  Ha arribat l'hivern i l'IS-7 es mou per la neu. Les baralles estan passant a Amèrica. Les belleses de l'URSS lluiten amb furia.
  L'Alenka va disparar contra el Pershing amb els dits dels peus nus i va aixafar l'adversari.
  I ella va arrossellar:
  - Glòria al comunisme rus!
  Anyuta també va colpejar amb una closca. Va aplicar la tècnica amb l'ajuda dels dits nus i va arrossellar:
  - Diré nena Superman!
  Alla també va agafar i va disparar i va colpejar un altre tanc Patton. I tan xulo.
  Quin tipus de verdura és aquest tanc Patton més nou? És un "sobrepès", només amb un motor de 810 cavalls de potència més potent i una armadura més inclinada.
  Quina màquina més impressionant que pot convertir-se en un problema per a la T-34-85. Però l'IS-7 la colpeja com des de la distància. I el tanc soviètic, després d'haver rebut un projectil a l'armadura frontal, l'envia a un rebot. Aquí hi ha un vehicle de combat. I com a resposta, destrueix l'americà amb un swing.
  Aleshores, la Maria dispara, colpeja l'enemic amb precisió. El travessa i crida:
  - El nostre exèrcit és fort, protegeix el món!
  I també utilitza els dits nus.
  I llavors la Marusya estarà fotuda. I aixafeu l'armadura de l'enemic en fitxes. Amb l'ajuda en aquest cas d'un taló nu.
  I rugir:
  - Per les noves reformes de Stalin!
  És una bellesa lluitadora i vol agradar a tothom.
  Així és com funciona l'equip de l'IS-7, que és un infern.
  Però aquí vénen les noies.
  L'Elizaveta lluita en una T-54. I actua desesperadament. Una gossa tan agressiva.
  I les noies tenen un molt bon cotxe. I en disparen amb una precisió extrema.
  Per exemple, van agafar i van colpejar "Supershing" i van cridar:
  - El nostre sant comunisme!
  Elizabeth va apuntar l'arma amb els dits dels peus nus. Lupanula a la diana i va xisclar:
  - La meva victòria serà gran!
  I va fer l'ullet als seus companys.
  Ekaterina va colpejar amb l'ajuda d'un mugró escarlata i va cridar:
  - Per les nostres grans victòries!
  I com riu a tot cor.
  I l'Elena, amb l'ajuda dels seus dits nus, xocarà contra l'enemic. Va trencar la poderosa armadura, va partir el metall i va cridar:
  - Força la nostra nació!
  I rugir a tota mena de pulmons...
  -Hura!
  I Eufrasia també colpeja l'enemic, aquesta vegada amb un mugró de maduixa. Aixafa l'enemic i parla:
  - Per la grandesa del comunisme a tots els planetes de la galàxia!
  Aquestes són les noies més maques del món. I no hi ha res per aturar-los ni frenar-los.
  Ekaterina xiscla i sacseja el pit:
  - Tinc una súper noia!
  I els seus mugrons estan fosos amb robins... Una vegada els va empènyer a la cara d'un negre i el va obligar a llepar-se. Després va llepar la seva perfecció masculina amb la llengua. Quin gust més agradable.
  Què bonic és per a una noia, no descriure el plaer més gran del món.
  Així és com les noies aixafen l'enemic. I gaudeixen de les seves glorioses victòries i èxits colossals.
  I Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya són en general noies sorprenents. Onades de passió i un tsunami de luxúria només bullen en ells.
  Anastasia dispara amb el seu mugró escarlata a l'enemic, colpeja l'avió ianqui i xiscla amb els seus pulmons:
  - Sóc un superhome preciós!
  Alenka Sokolovskaya, continuant aixafant l'enemic, amb l'ajuda de mugrons de maduixa i rugits:
  - I sóc més alta que la noia del món!
  Així són les dones lluitadores, i he de dir que en van robar una mica més! Ningú els pot resistir.
  Fins i tot Amèrica ... i cadascun ja ha guanyat deu estrelles d'or de l'heroi de l'URSS ...
  Per un èxit tan fenomenal, van rebre un premi especial: l'estrella de diamant de l'heroi de l'URSS. Això en si mateix és molt honorable i genial.
  Divertiu-vos belleses!
  El millor, és clar, encara està per arribar!
  Oleg Rybachenko va realitzar una altra operació a l'Aràbia Saudita.
  L'exèrcit tsarista de Nicolau II va ampliar el territori rus. Juntament amb Oleg, la noia Margarita Korshunova estava lluitant. També un mutant: un guerrer que va rebre la immortalitat.
  Doncs bé, els fills eterns van portar a l'obediència totes aquestes colles de moltahidins. I els van derrotar, obligant-los a prestar jurament al tsar rus.
  Al mateix temps, Oleg Rybachenko no s'oposa a escriure una continuació bonica i lleugerament diferent de les aventures de les noies;
  Després del nou any, els alemanys i la coalició van avançar significativament als Estats Units. Els nord-americans, tractant amb un enemic més avançat tecnològicament, estaven perdent.
  A finals de març, la Wehrmacht es va apropar a Washington i va començar a assaltar la capital dels EUA.
  Les batalles eren desiguals i era evident que les noies estaven guanyant aquí... Sobretot el tanc piramidal, la Gerda és bona, com les seves composicions.
  Gerda, durant el bombardeig de la Casa Blanca, quan el seu tanc va ser colpejat per foc directe, es va adormir i va somiar així...
  Va veure la partidista Lara Mikheyko atrapada pels nazis. Una noia de catorze anys va disparar dels nazis. Dos dels seus companys van ser assassinats. I ella mateixa es va amagar a la barraca.
  L'àvia volia fer-la passar per la seva néta, però els nazis no s'ho van creure. I em van portar... La recerca està a punt de començar.
  I llavors la Lara va agafar una granada, els nazis van caure. La noia es va acomiadar mentalment d'aquesta llum i la va llençar... Però la granada no va explotar.
  No va ser possible escapar heroicament.
  Van fer caure la Lara, la van colpejar un parell de vegades i li van posar un hematoma sota l'ull. Però no van colpejar fort, pel que sembla tenien por de paralilar-se!
  Quan la van portar a la barraca per ser interrogada, la Lara es va comportar descaradament.
  Mirant valentament als ulls del coronel de les SS, va dir:
  - El Fritz us destruirà aviat! Escolteu el rebombori de les armes, la mort ve de l'Exèrcit Roig!
  El coronel va respondre:
  - Noia atrevida, coneixeràs el fuet!
  La Lara va cridar amb valentia:
  El dolor no em fa por!
  El coronel va ordenar:
  - Treu aquest canalla fora amb un cartell: partidista i ensenya a tot el poble!
  El policia va dir ràpidament:
  - Va nevar al carrer, i fa gelada... No s'ha de treure la noia descalça perquè refredi el seu ardor!
  El coronel de les SS va assentir amb el cap.
  - Dret! Que sigui com descalç a la gelada, potser torneu en raó!
  A la Lara se li va arrencar l'abric, així com el jersei. Queda només amb un vestit de cotó. Es van treure les sabates aspres i les mitges negres. La noia va romandre descalça amb un vestit lleuger.
  Li van penjar una placa al coll amb la inscripció: "Sóc partidari". I després de lligar-li les mans per darrere, el van portar al porxo. Els peus nus de la noia se sentien freds i nevats.
  Lara va somriure. Estava realment avergonyida de la contusió a la cara, de la seva aparença. I pots caminar descalç per la neu. Les seves plantes s'havien tornat molt rugoses durant l'estiu, a causa de moltes transicions descalços. S'ha posat les sabates fa poc, i no és la primera vegada que ha de suportar el fred i la fam.
  La Lara va anar ella mateixa i va continuar somrient. Bufava el vent, bufant els seus cabells color coure, i la neu cruixia sota els seus peus nus.
  La noia caminava amb aquesta mirada, com una princesa al tron. I va deixar enrere petjades elegants i petites, peus quasi infantils.
  La gent la mirava amb simpatia.
  Una de les àvies amb abric de pell va murmurar:
  - Horror! Condueixen la noia descalça!
  El temps era assolellat, i les plantes endurides i calloses de la Lara amb prou feines patien el fred. Va caminar per ella mateixa i va mostrar les dents.
  Aquí va ser cremada per un cop de fuet. La noia va cridar i es va mossegar el llavi.
  Va ser colpejada amb força un parell de vegades més. La Lara amb prou feines es va poder posar dempeus, i amb un esforç de voluntat va contenir el seu crit.
  La noia tossuda va ser enviada a una cabana especial, on hi havia dispositius per a la tortura.
  Aquí la van posar sobre un bastidor i van començar a cremar-li els talons amb una planxa roent...
  I dos botxins van assotar la Lara amb fuets. Al principi, la noia va contenir els seus crits amb un esforç titànic, però quan li van aplicar unes tires amples de ferro, vermelles per la calor, a les plantes nues del nen, va cridar i va perdre el coneixement. La van portar...
  horror...
  La Gerda es va despertar.... Maleït, ho has de somiar quan estan a la vigília de la victòria, el seu tanc està bombardejant la Casa Blanca.
  I llavors surten coses tan desagradables...
  La Gerda va disparar al "Supershing" que sortia de casa, el va travessar i va arrollar:
  - Pau, treball i amor!
  Aleshores va treure la llengua.
  Charlotte també va colpejar l'enemic, utilitzant els dits nus de les cames i va cridar:
  - Sóc una súper noia!
  La Christina també va colpejar, xiulant amb una serp i prement el botó del joystick amb el mugró escarlata, colpejant l'enemic:
  - Som superhomes!
  I la Magda donarà una bufetada a l'enemic, aixafarà el tanc, farà detonar el kit de combat i emetrà:
  - Dona acrobàcia!
  Llavors fa l'ullet als seus companys. Aquí hi ha una noia: considereu el tirador de classe més alta.
  Les guerreres destrueixen els Yankees i guanyen puntuacions... L'Albina i l'Alvina ja han marcat dos mil cotxes abatuts cadascuna. Per això van rebre un nou guardó: l'Estrella de diamant de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Així va ser com les noies es van distingir convertint-se en as de la súper classe. I ningú podria aturar-los i derrotar-los.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya i Orlova van rebre cadascuna un nou premi: l'Orde de la Glòria del més alt grau amb diamants, de la qual estaven molt contents. Aquestes són unes noies maques.
  I la guerra arriba a la seva fi... Els americans el 20 d'abril de 1948 capitulen. I una altra història de la Segona Guerra Mundial capgirada.
  Aquesta vegada sembla un període de llarga pau. L'URSS va recuperar Alaska i tothom estava content. I els països del continent americà van ser dividits pel Japó i el Tercer Reich. Així va acabar la redistribució temporal del món.
  Els alemanys estan cansats de la guerra.
  Hitler va permetre la poligàmia al Tercer Reich, fins a quatre esposes cadascuna, i va introduir impostos draconians a les parelles sense fills o amb menys de tres. Aquest va ser un moviment fort per fomentar la política de població.
  A més, el mateix Hitler va tenir molts fills obtinguts per inseminació artificial. I entre ells calia escollir l'hereu al tron.
  No hi havia tristesa, el Tercer Reich estava digerint els conquerits juntament amb el Japó.
  Però el 5 de març de 1953 va morir Stalin. I Beria va arribar al poder. Per què Béria? A la història real, també va tenir bones oportunitats per al tron, però un accident li va impedir: una revolta a la RDA, durant la supressió de la qual va madurar un contracomplot contra Béria. I aquí la RDA, és clar, no.
  A més, Hitler també volia que el ben previsible i conegut Beria, que era germanòfil, governés després de Stalin. I Stalin, quan la seva salut es va deteriorar, va fer testament a favor de Beria.
  Així que tot es va decidir a favor del cap del secret i no només de la policia secreta.
  Bé, Beria li va oferir a Hitler tractar amb el Japó fins que aquest adquirís armes nuclears.
  Mai se sap què pot pensar un samurai.
  Beria i Hitler van acordar una guerra conjunta amb el Japó i la divisió del seu territori.
  El 20 d'abril de 1954 va començar una guerra conjunta contra el vast imperi colonial dels samurais.
  Quina nova pàgina s'està convertint en la història. Les tropes soviètiques avancen cap al Japó.
  I els alemanys també... Aquí de nou la Gerda i la Charlotte lluiten en un tanc piramidal. Tenen un cotxe de dues places amb un pes de cinquanta tones i un motor compacte de turbina de gas de 2500 cavalls de potència. Us podeu imaginar quin cotxe alemany tan ràpid. I l'armadura és especial, amb una barreja de plàstic. I molt fort impenetrable des de tots els angles. Un canó de petit calibre de 75 mm, però amb una velocitat de boca molt alta de projectils en un canó d'alta pressió. Ha augmentat la perforació de l'armadura. I l'estoc d'obuses i la velocitat de foc són grans. La conductivitat és alta.
  El tanc en si és genial... Així que la Gerda sap per què lluitar.
  Els cotxes soviètics són més febles. El tanc principal segueix sent el T-54, el cotxe no està malament, relativament barat, però molt inferior a l'alemany en tot. IS-7 encara no es va fer massiu. El va notar l'IS-10, que va rebre un canó de 122 mm, però amb un canó més llarg i una bona armadura frontal, amb els costats més febles. Però tot això encaixa en el pes de cinquanta-tres tones, que no està malament.
  La Gerda dispara el seu tanc Panther-6 als japonesos, fent servir els dits dels peus nus i prement els botons del joystick, mentre rugeix:
  - Glòria a les idees de la germandat ària!
  La Charlotte prem els botons del joystick, amb el mugró escarlata, una fila de set metralladores i xiscla:
  - La nostra felicitat està en el comunisme del somni ari!
  I la noia torna a riure...
  La Christina i la Magda lluiten en una altra "Pantera"-6 piramidal.
  La Christina prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus i colpeja l'enemic del Japó i rugeix:
  - Enhorabona al meu xicot!
  La Magda també obre foc, i rient de manera eixordadora, diu, prement el botó del joystick amb el seu mugró robí:
  - Glòria als nostres joves!
  I com riuen a tot cor. Aquestes són, francament, noies meravelloses en l'emoció de la guerra.
  Sí, pel Japó sembla que ha arribat el dia del judici. Però tot va segons el previst.
  Elizabeth i la seva tripulació lluiten en un tanc T-54, una mica modernitzat. Però la diferència és petita. L'arma s'ha tornat una mica més ràpid i el projectil és més perforant. Aquesta és la diferència.
  I el motor és el mateix motor dièsel amb 520 cavalls de força... Els japonesos utilitzen tancs de disseny propi i amb llicència alemanya. En general, els cotxes també són bons. Especialment la màquina Hirohito-3, amb un pes de cinquanta-vuit tones, amb un canó de 105 mm amb una longitud de canó de 70 EL, superior al T-54 en armament, i no inferior en blindatge i rendiment de conducció, excepte per la reserva d'energia. .
  Aquest tanc japonès és un problema per a l'URSS. Però també hi ha cotxes més lleugers de la Terra del Sol Naixent.
  És més fàcil tractar-los.
  Elizabeth dispara amb els dits dels peus nus i colpeja els tancs samurais. Ho fa molt intelЈligentment i crida:
  - Glòria a la nostra Pàtria lliure!
  L'Ekaterina torna a disparar, utilitzant un mugró escarlata, i destrossant un cotxe japonès, crida:
  - Per Déu donada a Rússia!
  L'Elena també colpeja l'enemic, destrossa el tanc enemic amb l'ajuda del seu taló nu i rugeix:
  - Per la grandesa de les idees del comunisme!
  Euphràsia també dispara i ho fa amb l'ajuda del mugró de maduixa del seu pit elàstic, i crida:
  - Glòria a les victòries del comunisme superior!
  Així que mouen amb destresa el seu tanc i eviten la derrota. El tanc Hirohito-3 també es pot classificar com a pesat, però és força massiu. És difícil vèncer una màquina com aquesta.
  I aquí va amb les noies. L'arma és més gran de calibre i més gran que la velocitat de boca del projectil. L'armadura del front de la torre dels japonesos és fins i tot més gruixuda que la soviètica de 240 mm, i el front del casc també és més gruixut a la part superior de 150 mm i 120 mm a la part inferior. I la velocitat dels japonesos és encara més gran, el motor de la turbina de gas té 1500 cavalls de força. Sí, aquest tanc és el millor del Japó. No facis broma amb ell.
  Però Elizabeth, amb l'ajuda d'un mugró escarlata, envia un projectil directament a la culata i el tanc japonès explota, sense aconseguir colpejar el cotxe soviètic.
  Ekaterina va xiular i va fer un petó a la seva amiga amb el taló nu:
  Ets intelЈligent Lisa!
  Elizabeth no estava d'acord.
  - Només sóc un geni!
  I com riu a tot cor. Aquí està la noia.
  I udolen molt... L'Ekaterina, per exemple, recorda quaranta-un anys com després va fluir. Les sabates es van trencar al cap d'un parell de dies i vaig haver de trepitjar descalç. I per costum d'una noia de ciutat, fa mal, cada cop, cada branca, cada cop se sent. I va colpejar les cames a la sang, quan cada pas esclata de dolor.
  Mai va pensar que caminar descalç pogués ser tan dolorós. No és d'estranyar que Hugo simpatitzava amb la noia descalça Closet. Si fins i tot a l'estiu les cames de nena, quin tipus d'hivern.
  Catalina, però, s'hi va acostumar ràpidament, el cos jove s'adapta ràpidament, la planta ferida està coberta de callositat i s'engruix. I va ser agradable caminar descalç. Ekaterina ni tan sols es va posar les sabates fins que va arribar la gelada. Tanmateix, aleshores es van formar els seus quatre i Eufrasinia els va ensenyar l'art de les bruixes. I les bruixes sovint corren descalces per la neu per allargar la seva joventut. I en resum, les noies havien dominat el coneixement secret, i semblaven vint anys, i descalces i en bikini no es congelaven pel fred. Aquí teniu les belleses. I no n'hi ha de més fresques, excepte, és clar, l'Alenka. Va lluitar a l'IS-10 en una modificació amb un canó estès. El tanc va aparèixer a la sèrie recentment. I encara rar. L'IS-7 mai es va introduir en una gran sèrie. Pel que sembla, per l'alt cost i les dificultats de producció.
  Així que la tripulació d'Alenka destrueix aquests japonesos i es canta cançons per a ell mateix.
  Vola com focs nits blaves
  Som fills pioners dels treballadors...
  L'era dels anys llum s'acosta,
  El crit dels pioners estigueu sempre a punt!
  Quan les noies es posen a la feina, no us podeu resistir. Aquesta és en realitat una creació perfecta de la guerra.
  Les baralles van bé i el Japó està perdent.
  Aquí les tropes soviètiques van prendre el sud de Sakhalin al maig. I van actuar amb extrema precaució.
  Però els batallons de noies soviètiques mostren una classe de lluita meravellosa.
  Dels seus tipus d'armes, per descomptat, es va començar a utilitzar AK. Pitjor que l'alemany, però senzill i fiable. I sega els oponents, encara que la punteria a distància és inferior a la de la carabina d'assalt alemanya.
  Les noies soviètiques de presoners japonesos fan que els seus peus nus i polseosos es besin i els llepen els talons nus. Aquesta és la seva tàctica.
  Lluita contra guerrers, la classe més alta.
  L'estiu de 1954, els alemanys havien netejat en gran part Amèrica de les tropes japoneses.
  El batalló de noies descalces, encapçalat per Margaret, va lluitar especialment bellament. La noia va ser dispersa pel samurai, i el jove capturat es va veure obligat a besar-li els talons i llepar-se el pit de Venus.
  La Gerda i el seu equip al Panthers-6 van fer una bona feina i van enviar molts japonesos a l'infern i alguns al cel.
  Quatre noies ninja van lluitar amb les tropes soviètiques que avançaven a Manxúria.
  Una noia ninja amb els cabells blaus va tallar amb espases i va fer córrer un molí de vent, tallant soldats soviètics. Llavors va llançar un pèsol amb explosius amb els dits dels peus, bolcant el tanc soviètic T-54 i va bordar:
  - El país més bonic és Japó!
  Una noia ninja amb els cabells grocs també tallarà l'enemic amb fulles i donarà un bumerang amb el seu taló nu, cridant:
  - Per les nostres victòries dels samurais!
  Una ninja pèl-roja portarà a terme una plataforma giratòria agressiva amb espases sense cap problema, destruint els soldats soviètics. Aleshores els seus dits nus llançaran una bomba. El tanc de l'URSS es trencarà i el guerrer xisclarà:
  - En nom de les idees del comunisme!
  La ninja de cabells blancs va agafar i va tallar els oponents, com si fes córrer un ventall pel camp, tornant a tallar els soldats russos, i amb els seus dits nus, com si en llançaria un de mortal que fes trossos dos tancs soviètics sencers.
  I rugir:
  - Per la grandesa del país!
  A les noies els agrada matar, i encara més violar presoners. Sí, de manera que els homes van perdre la consciència per un sobreesforç. I així els agrada a les noies ninja. Saltant sobre homes lligats i alhora assotant-los amb fuets.
  Però, malgrat l'heroisme dels japonesos, perden davant una tecnologia millor i més avançada.
  Sobretot al cel de la superclasse, els ass Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya, que aixafen els japonesos com molins de vent.
  Anastasia, amb l'ajuda dels seus dits nus, talla sis avions japonesos alhora d'una ràfega i xiscla:
  - Glòria a les idees del comunisme a Rússia!
  L'Akulina, en prémer el botó amb el mugró escarlata, va tallar set avions japonesos alhora i va rugir:
  - Glòria als herois de Rússia!
  Els guerrers es vengen del Japó pels seus greuges anteriors. I sobretot per la derrota a la guerra dels temps del tsar Nicolau II. No, mai oblidaran, i les generacions no perdonaran.
  Anastasia, prement el mugró de robí, va donar un altre esclat, derrocant avions japonesos i rugint:
  - Glòria a l'època del comunisme Beria!
  Akulina va pressionar els peus amb els dits nus, va enderrocar els avions samurais i va arrollar:
  - Per grans victòries!
  I l'Albina i l'Alvina estan guanyant comptes rècord. Per tres mil avions abatuts se'ls va concedir l'ordre: l'Estrella de diamant de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro i fulles de roure daurat, espases i diamants.
  L'Albina, amb l'ajuda d'un mugró escarlata, va donar una volta. Va tallar una dotzena d'avions japonesos alhora i va arrollar:
  - Pel meu pit!
  I es va imaginar a si mateixa en braços d'un guerrer negre.
  L'Alvina va donar una puntada de peu amb l'ajuda dels seus dits nus, va assolar una dotzena d'avions japonesos i va xisclar:
  - Per grans victòries!
  Les noies alemanyes són molt lluitadores i boniques. Els negres són molt aficionats, i la seva llengua sempre està preparada per polir la perfecció de banús dels homes.
  L'Albina, amb l'ajuda dels seus dits nus, va tornar a colpejar el samurai i va abatre els seus avions.
  I ella va arrossellar:
  - Sóc Superman!
  L'Alvina va prémer el mugró de maduixa, va tallar una massa d'avions japonesos i va xisclar:
  - Sóc una guineu espacial!
  La noia és molt combativa i activa en la seva hipersexualitat.
  Els veritables aris - simplement súper! I en general aquestes belleses de la classe més alta!
  Les tropes alemanyes i soviètiques, vencent l'enemic, estan avançant per la Xina.
  Durant l'assalt a Singapur, es van distingir els caces de la divisió aerotransportada i la unitat de noies descalços "Barracuda". Les noies, colpejant els seus talons nus a través dels bassals de pluja tropical, van irrompre a les posicions fortificades dels japonesos i les van perforar amb baionetes.
  Aquestes són les belleses lluitadores.
  El Japó es va estremir pels cops aclaparadors d'un equip tan agressiu.
  A la tardor de 1954, la major part de la Xina va ser presa per les potències de l'Eix. I la situació es va complicar molt més per a la Terra del Sol Naixent.
  Hitler va comentar:
  - Dos ocells en un cau no es poden portar bé!
  I les guerreres Albina i Alvina van abatre el quart mil avions. Japó produïa avions barats però de baixa qualitat en quantitats molt grans, per la qual cosa era molt convenient cobrar factures.
  L'Albina, fent servir els seus dits nus, va tallar un altre samurai i va xisclar:
  - Aquest és el nostre bonic món!
  L'Alvina, amb l'ajuda d'un mugró escarlata, va enderrocar una dotzena de cotxes japonesos i va tuitejar:
  - Glòria a l'era del comunisme, a tot l'univers!
  L'Albina, també utilitzant un mugró de maduixa i derrocant el samurai, es va sorprendre i va cridar:
  Esteu parlant de comunisme?
  Alvina, fent servir els dits nus i tallant una dotzena d'avions japonesos, va informar:
  - El nou ordre arià és el comunisme!
  Les noies van riure... Pel quart mil avions van rebre l'Estrella de diamant de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. Que fins i tot un premi molt alt és un rècord de belleses.
  Aquestes són les noies a admirar....
  Tanmateix, Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya no són inferiors i van superar la puntuació de cinc-cents avions abatuts.
  I van rebre nous premis que van ser molt alts, i van recollir tota una colЈlecció d'estrelles per a ells mateixos.
  Anastasia apunta la seva arma amb els seus peus nus i derroca l'enemic, tallant l'enemic i xiscla:
  - Pel comunisme a tot el planeta!
  Akulina, tallant l'enemic prement el mugró escarlata, crida agressivament:
  Fins i tot els nens ens coneixen!
  A l'hivern, el Japó va perdre gairebé totes les seves colònies i la lluita es va traslladar a la mateixa metròpoli.
  Ha arribat l'any 1955, quan les batalles són tempestuoses i no veuen final ni límit.
  El Japó s'està cedint, lentament però segur. I a poc a poc va perdent la guerra.
  Però els samurais lluiten amb força i desesperada.
  Alyonka i la seva tripulació es van traslladar al tanc experimental IS-11. Aquesta màquina està equipada amb una pistola de 130 mm i té pistes sòlides a la part inferior.
  L'Alenka dispara amb els dits dels peus nus, perfora l'enemic i rugeix:
  - Glòria al comunisme amb talons nus de noies!
  Anyuta també va disparar amb l'ajuda d'un mugró escarlata, prement nou d'ells sobre els disparadors de les metralladores i va cridar:
  - Les noies som molt xules!
  Alla també va colpejar amb els dits dels peus nus, aixafant l'enemic i va rugir:
  - Bé, del cargol!
  Maria follada, amb l'ajuda d'un taló nu. Ella va travessar l'enemic de cap enllà i va arrossellar, mostrant les dents:
  - Per nous èxits!
  Marusya va donar un cop de puny amb l'ajuda d'un mugró de maduixa, colpejant els enemics amb una agafada mortal i xiulant:
  - Pel gran comunisme!
  Alenka va tornar a disparar i va rugir:
  - Perquè mori el president de la granja colЈlectiva i el dictador gitano Sashka!
  I colpeja el peu descalç a l'armadura.
  Així es van separar les noies, genial. En general són guerrers sorprenents.
  Aquí canten a l'uníson:
  No, el vigilant no s'esvaeix,
  La mirada de falcó, àguila...
  La veu del poble és sonora -
  El xiuxiueig aixafarà la serp!
  
  Stalin viu al meu cor
  Perquè no coneguem la tristesa...
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  El camí, ilЈluminant el comunisme!
  L'Elizaveta també lluita amb el seu tanc T-54, una noia bruixa lluitadora.
  I les belleses són enderrocades pels cotxes japonesos amb els seus peus nus.
  Elizabeth va prémer el botó del joystick amb el mugró escarlata i va xiular:
  - Glòria a les idees del comunisme soviètic!
  I com riurà aquesta bellesa! I brilla amb les dents nacrades.
  Ekaterina la va agafar i també va disparar amb els dits dels peus nus i va piular:
  - En la victòria de les idees immortals del comunisme,
  Veiem el futur del nostre país...
  L'Elena va donar una bufetada al seu oponent amb un mugró robí, mostrant les dents, xisclent:
  - I la bandera vermella de la nostra Pàtria,
  Sempre serem desinteressadament fidels!
  Ephrasia va colpejar amb el taló nu i va xiular:
  - Glòria a la Pàtria, nostra lliure,
  Amistat dels pobles, suport per sempre!
  I totes les noies, fent servir els dits nus, cantaven a l'uníson:
  - El poder de la llei, la voluntat del poble,
  Al cap i a la fi, per la unitat d'una persona senzilla!
  Els guerrers, he de dir, tenen una agressió de combat increïble.
  I aquí la Gerda lluitant...
  El seu "Panther"-6 és com un supertanc, destrossant les posicions dels samurais.
  La Gerda dispara amb un mugró escarlata, prem el botó del joystick i rugeix:
  - Per al món ari!
  La Charlotte també donarà una bufetada, amb l'ajuda dels seus dits nus, trencarà una massa de japonesos i blasfemia:
  - Per les grans fronteres!
  La Christina i la Magda també es barallen. Les noies són extremadament baralles, i molt maques, gairebé nues amb bikini.
  La Christina va disparar amb el seu mugró robí, va trencar el tanc japonès Hirohito-4 i va arrossellar:
  -Glòria al meu país!
  La Magda també va donar una puntada de peu, fent servir els seus dits nus, va trencar l'obús samurai i va cridar:
  - Glòria als grans èxits!
  Aquestes noies són de primer nivell!
  Tòquio va caure a finals de març. I el 20 d'abril de 1955 el Japó va capitular i així va acabar la gran guerra.
  La noia Albina i Alvina van superar els cinc mil avions abatuts. I per això van rebre un premi especial: la Gran Estrella de Diamante de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases de diamant.
  La guerra encara no ha acabat. Ella només es va amagar una estona. Però Hitler va conquerir gairebé tot el món.
  Beria va rebre de tornada el sud de Sakhalin, la serralada de Kuril i Manxúria, juntament amb Port Arthur.
  L'URSS es va convertir en un país fort que es va llepar les ferides. Durant algun temps, l'Alemanya nazi va conquerir altres països, reprimint la seva insignificant resistència.
  La guerra va durar destrucció i dominació mundial. Però s'estava preparant un altre enfrontament global.
  Mentrestant, els núvols s'acumulen sobre l'URSS. I el 1959, el dia del seu setanta aniversari, Adolf Hitler va decidir atacar la Rússia soviètica, on governava Béria. Al costat del Führer hi havia gairebé tot el món.
  Però l'URSS es va convertir en una potència industrial forta. Així que vaig trobar una dalla sobre una pedra.
  Tots dos països posseïen armes nuclears, però Gerda i Albina van ser capaços de crear un generador en el qual la radiació cobria tot el planeta Terra, fent impossible l'ús d'aquest tipus de destrucció.
  I Hitler va decidir apoderar-se de l'últim poder sobirà del món. La frontera a l'oest passava pel Dnieper, i després amb Bielorússia i els estats bàltics sota els alemanys. Els nazis van poder mantenir Crimea darrere d'ells. A menys que l'URSS llogués una base per a la Flota del Mar Negre a Sebastopol.
  A més de la resta del territori, Rússia formava part de la Xina - Manxúria. Així doncs, la població de l'URSS, on es va dur a terme una política molt activa de foment de la natalitat i la poligàmia va ser legalitzada pel règim comunista, ateu, ja va superar les xifres d'abans de la guerra del 1941, malgrat les pèrdues territorials, i cada any va augmentar. en un tres per cent.
  Beria va prohibir tant l'avortament com els anticonceptius. I va introduir impostos salvatges a les famílies amb menys de quatre fills.
  Segons el pla i els mètodes de pal, l'URSS es va desenvolupar ràpidament i el seu poder militar va augmentar.
  Hitler, sentint una amenaça potencial, havent acabat de reunir el món en un únic Tercer Reich, va decidir començar la seva última guerra en aquest planeta.
  Quina és l'última guerra? No hi ha res més a conquerir a la Terra. Fa un any, els alemanys van volar a la Lluna i l'era de l'expansió espacial està oberta. Però, viurà Hitler per veure el període de Star Wars i la conquesta de les galàxies? Malgrat un estil de vida saludable, una dieta vegetariana, exercici regular i activitat física mesurada, era evident que el Führer estava envellint. Una calvície s'obre cada cop més al cap, els cabells es tornen grisos i l'aspecte està cansat. Encara que el Führer està intentant animar-se.
  Sigui com sigui, hauríeu de completar la vostra darrera missió i conquerir l'URSS. I així, encara que el Führer mor, té uns mil fills obtinguts per inseminació natural. I un d'ells serà reconegut com el millor, el més capaç i ocuparà el tron del dictador més gran de la història del planeta Terra.
  En qualsevol cas, l'endarreriment és massa arriscat, i encara que les armes nuclears no funcionen, Hitler va llançar més de cinquanta milions de soldats a l'URSS només en el primer esglaó. Un gran nombre de tancs, avions i discos voladors. I això és un poder colossal.
  L'URSS va continuar modernitzant les armes. Va aparèixer el tanc T-64, més pesat i amb un potent canó de 125 mm, capaç de penetrar amb petxines de plomes i vehicles piramidals alemanys. És cert que el T-64 acaba de començar a produir-se. El tanc principal encara era el T-54, no prou fort contra els models alemanys. Aquesta també és una de les raons per les quals Hitler tenia pressa amb l'agressió contra Rússia.
  L'IS-11 no es va enganxar... L'IS-12 va ser creat per una màquina amb un canó de 203 mm, però va resultar massa car, pesat i gran. L'IS-15 va ser un compromís en el canó llarg de 152 mm. Aquesta màquina s'assemblava a un T-64 ampliat i també acabava de començar a produir-se.
  El tanc principal alemany, el Panther-6, tenia forma de piràmide, i es va millorar lleugerament en el Panther-7, augmentant el calibre del canó a 88 mm per produir més destrucció. I el motor, després d'haver instalЈlat una potència més potent de 3000 cavalls, li dóna una velocitat i maniobrabilitat tremendes mantenint un pes de cinquanta tones, i millorant la qualitat de l'armadura.
  Fins i tot el T-64 soviètic més nou era notablement inferior a l'alemany pel que fa al rendiment de conducció i la protecció dels costats, i també del front. Però el T-64 almenys podria penetrar l'alemany, encara que des de poca distància.
  Al cel, els alemanys també eren més forts i la quantitat i qualitat de les màquines. I no van aconseguir crear les seves pròpies discoteques a l'URSS. I els alemanys van instalЈlar raigs de calor als discs Belontsi, com ara làsers, i podrien dur a terme un bombardeig més efectiu.
  I entre els nazis, les discoteques volaven a una velocitat de deu sons. I en realitat és enorme. Així és l'exèrcit del Tercer Reich és fort.
  I tenen tancs subterranis. I moltes altres coses interessants. En resum, Béria pràcticament no té cap possibilitat.
  Però les tropes soviètiques tenen un poder defensiu colossal. I la invasió va començar amb una ofensiva aèria. Les forces són desiguals i els alemanys estan aixafant les ciutats soviètiques. Deu mil es mouen per Rússia i prenen Smolensk.
  La Natasha va prendre una decisió:
  - Cal obligar a Hitler i la seva banda a retirar les tropes de l'URSS i alliberar els nens captius!
  La juganera Zoya va estar d'acord amb això:
  - És clar que ho has de fer! I salva els teus avantpassats del feixisme!
  L'Agustí va dir, donant cops amb els peus nus:
  Ho farem sense cap mena de dubte!
  Svetlana va confirmar fàcilment:
  - Tenim tots els mitjans per això!
  Tan aviat com dit i fet, les quatre guerreres estan atacant les hordes feixistes.
  Els guerrers del segle rus de Déu i les bruixes mutants van tornar a lluitar amb els nazis del XX.
  Hi ha massa soldats a l'imperi marró feixista. Corren com un riu sense fi.
  Per descomptat, quatre noies van prendre la destrucció de tancs i avions de la Wehrmacht de manera molt famosa. Des del primer moment, els van aixafar amb les mans i els peus, quedant coberts per un camp de força. Però...
  Com si fos sota terra, va aparèixer Oleg Rybachenko i la filla menor de Natasha, Margarita Korshunova.
  Van agafar sabres làser i van carregar amb nanobots. Es van proposar destruir els odiats feixistes. Així que els quatre es van convertir en un sis.
  Natasha Korshunova, trencant els seus peus nus i cisellats, va dir:
  - Així és com? Bé, quin és el nostre destí, no el podem vèncer d'una altra manera!
  L'agressiva Zoya de cabells daurats, que continuava aixafant els alemanys, va assenyalar lògicament:
  - Fem-ho més ràpid! Salvem l'URSS!
  Oleg Rybachenko, un nen descalç de no més de dotze anys, va rugir els nazis amb espases, tant d'infanteria com de tancs:
  - Mai et rendeixis!
  I un disc afilat va volar del peu descalç del nen, que va tallar tres avions feixistes alhora!
  Margarita Korshunova, brillant amb els seus talons nus, aixafant els oponents, tant tancs com infants, va mostrar les dents, va grunyir:
  - Hi ha un lloc per a la gesta al món!
  I agulles verinoses escampades pel peu nu de la noia, colpejant els nazis i els seus avions i tancs.
  Natasha Korshunova també va llançar els dits nus dels peus, de manera assassina, i va udolar:
  Mai oblidarem i mai perdonarem.
  I els seus sabres de llum van passar pel molí dels nazis. Aleshores, els blasters van tallar els tancs, tallant els cops. Els avions també ho van aconseguir.
  L'Agustí pèl-rojo, tallant els enemics, va cridar:
  - Per una nova comanda!
  I noves agulles escampades dels seus peus nus. I el que hi ha a l'ull, el que hi ha a la gola dels soldats i dels avions nazis.
  Sí, estava clar que els guerrers s'emocionaven i s'estaven furiosos.
  Cool Zoya, tallant soldats blancs i marrons i tancs amb avions, va xisclar:
  - La nostra voluntat de ferro!
  I un nou regal mortal vola del seu peu nu. I els tancs i els caces blancs cauen, i les cues cremen dels avions.
  Svetlana Blancaneus talla el moliner, les seves espases són com un llamp.
  Els nazis cauen com garbes.
  La noia llança agulles amb els peus nus, enderroca avions enemics i xiscla:
  - Per a la Mare Rússia hi haurà un imperi espacial humà, guanya!
  Oleg Rybachenko avança contra els nazis. Nen Terminator tallant tropes marrons.
  I al mateix temps, els dits dels peus de les cames nues del nen llencen agulles amb verí, trenquen troncs i enderroquen avions.
  El nen rugeix:
  - Glòria a la Rússia futura!
  I en moviment, talla el cap i el morrió de tothom, i alhora torres de tancs.
  La noia terminadora Margarita també destrueix oponents i avions i tancs.
  Els seus peus nus s'agiten. Els nazis estan morint en gran nombre. El guerrer crida:
  - Per noves fronteres!
  I llavors la noia agafarà i tallarà...
  La massa de cadàvers de soldats feixistes.
  I aquí està Natasha Korshunova a l'ofensiva. Retalla els nazis per ell mateix juntament amb tancs, avions i canta:
  - Rússia és gran i radiant,
  Sóc una noia molt estranya!
  I els discos volen dels seus peus nus. Qui va veure la gola dels nazis. Sí, aquesta és una noia que demoleix tancs.
  Zoya Angelskaya a l'ofensiva. Tallar els soldats marrons amb les dues mans. Escopir fora d'un tub. I llança agulles mortals amb els dits dels peus nus: enderroca tancs i avions.
  I al mateix temps es canta per a si mateix:
  -Oh, mata, anem-hi,
  Oh, el meu preferit anirà!
  Agustí, tallant els nazis amb espases làser i exterminant els soldats marrons, juntament amb els tancs, crida:
  - Tot pelut i a la pell d'un animal,
  Es va precipitar a la policia antiavalots amb una porra!
  I amb els dits nus, com llançar-se a l'enemic, quelcom que matarà un elefant, i més encara un tanc.
  I després grinyol:
  - Llops! Segle 22!
  Svetlana Blancaneus a l'ofensiva. Retalls, retallades als nazis. Amb els peus nus, els llança regals de mort.
  Funciona un molí amb espases.
  Va aixafar molts caces, juntament amb tancs i avions, i crida:
  - S'acosta una gran victòria!
  I de nou la noia està en un moviment salvatge.
  I els seus peus nus llancen agulles mortals, destruint tancs i avions.
  Oleg Rybachenko va saltar. El nen va girar en una cabriola. Va tallar molts dels nazis en el salt.
  Va llançar agulles amb els seus dits nus, derrocant tancs i avions, gorgotejant:
  - Sigues famós pel meu preciós coratge!
  I de nou el nen està en batalla.
  La dura noia Margarita Korshunova passa a l'ofensiva. Destrueix tots els enemics seguits. Les seves espases són més dures que les aspes de molí de vent. I els peus nus estan llançant regals de la mort, tancs i avions cremen.
  La noia està a l'ofensiva. Extermina els guerrers marrons sense cerimònia.
  I salts de tant en tant, i girs!
  I els regals de l'aniquilació volen d'ella.
  I els mateixos nazis cauen morts. I munts sencers de cadàvers s'amunteguen.
  La Margarita xiscla agressivament:
  - Sóc un vaquer americà!
  I de nou els seus peus nus van llançar l'agulla.
  I després una dotzena d'agulles més!
  Natasha Korshunova també és molt xula a l'ofensiva.
  I llança amb els peus descalços, i escupe des d'una palla, enderroca tancs i avions.
  I crida a tot cor:
  - Sóc una mort brillant! Tot el que has de fer és morir!
  I de nou bellesa en moviment.
  Zoya Angelskaya asalta un bloqueig de cadàvers nazis. I els bumerangs de destrucció també volen dels seus peus nus.
  I els guerrers marrons cauen i cauen, juntament amb tancs i avions.
  La nena Zoya crida:
  - Noia descalça, guanyaràs!
  I una dotzena d'agulles volen del taló nu de la noia. Que directament a la gola dels nazis cavar.
  Cauen morts.
  O millor dit, completament mort, un lloc amb tancs i avions.
  Agustí a l'ofensiva. Aixafa les tropes marrons. Les seves espases es porten a dues mans. I és una gran guerrera.
  Un tornado escombra les tropes feixistes: cauen avions i tancs.
  La noia amb els cabells vermells rugeix:
  - El futur està amagat! Però serà victoriós!
  I a l'ofensiva, una bellesa amb els cabells ardents.
  Agustí, en l'èxtasi salvatge dels somnis, envia un púlsar amb el seu taló nu i rugeix:
  - Els déus de la guerra ho esquinçaran tot!
  I el guerrer a l'ofensiva.
  I els seus peus nus llancen moltes agulles afilades i verinoses que enderroquen avions i perforan l'armadura dels tancs.
  Svetlana Blancaneus a la batalla. I tan brillant i lluitant. Les seves cames nues llancen tantes coses mortals. No un home, sinó la mort amb els cabells ros.
  Però si es trenca, no ho pots aturar.
  Svetlana Blancaneus canta:
  - La vida no serà mel,
  Aquell salt en un ball rodó!
  Que el somni es faci realitat -
  La bellesa converteix un home en un esclau!
  I en el moviment de la noia descalça cada cop hi ha més ràbia. I més tancs i avions destrossats.
  Oleg Rybachenko a l'ofensiva, tot s'accelera. El nen colpeja els nazis.
  Els seus peus descalços llancen agulles afilades: trenquen tancs i avions.
  El jove guerrer xiscla:
  - L'imperi boig destrossarà tothom!
  I de nou el nen està en moviment.
  La Margarita és una colЈlegial tempestuosa i un final total de la seva activitat. I colpeja els enemics.
  Aquí va llançar amb la cama nua, un pèsol amb explosius. Ella explotarà, i de seguida es llançaran cent nazis i deu tancs.
  La noia crida:
  - La victòria ens arribarà igualment!
  I dirigirà el molí amb espases: els barrils dels tancs volen en diferents direccions.
  Aquí Natasha Korshunova va accelerar els moviments. La noia talla els guerrers marrons. I mentre cridava:
  - La victòria espera a l'imperi de Rússia.
  I exterminem els nazis a un ritme accelerat, juntament amb tancs i avions.
  Natasha Korshunova és una noia terminadora.
  No pensa aturar-se i reduir la velocitat, i tancs i avions es perden.
  Zoya Angelskaya a l'ofensiva. Les seves espases semblen tallar carn i amanida de metall. La noia crida amb tot plegat:
  - La nostra salvació està en vigor!
  I els dits nus també llancen aquestes agulles.
  I una massa de gent amb la gola trencada, estirada entre munts de cadàvers, així com tancs trencats i avions abatuts.
  Augustine és una noia boja. I aixafa a tothom com si fos un robot d'hiperplasma.
  Ja no ha destrossat ni un centenar de nazis i molts tancs amb avions. Però tot agafa el ritme. I el guerrer encara rugeix.
  - Sóc invencible! El més cool del món!
  I de nou, la bellesa en l'atac.
  I dels seus dits nus, un pèsol vola. I tres-cents nazis i una dotzena de tancs van ser destrossats per una poderosa explosió.
  Agustina, jugant amb els músculs de la premsa i sacsejant el pit amb mugrons escarlata, va cantar:
  - No gosaràs apoderar-te de la nostra terra!
  Svetlana Blancaneus també està a l'ofensiva. I no dóna ni un gram de respir. Noia Salvatge Terminator.
  I talla els enemics i extermina els nazis. I una massa de combatents marrons ja havia caigut a la rasa i per les carreteres, juntament amb tancs i avions trencats.
  Els sis estaven furiosos. Va fer una lluita salvatge.
  El nen de karate Oleg Rybachenko torna a l'acció. I avança, onejant les dues espases. I el noi del terminador dirigeix el molí. Els nazis morts cauen.
  Massa de cadàvers. Muntanyes senceres de cossos sagnants, un munt de cotxes trencats amb avions.
  El nen inventor recorda una estratègia salvatge. On també es barrejaven cavalls i gent.
  L'assassí de nens Oleg Rybachenko xiscla:
  - Ai de la ment!
  I hi haurà molts diners!
  I el noi del terminador en el nou moviment. I els seus peus nus agafaran alguna cosa i la llençaran.
  El nen geni va rugir:
  - Classe magistral i firma "Adidas"!
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el major nombre dels més grans van matar els combatents marrons, juntament amb tancs i avions.
  La Margarita, la noia descalça, també està en batalla. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat. I amb ells tancs i avions.
  La noia va grunyir:
  - Sóc encara més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs, i fins i tot avions.
  I Natasha Korshunova té l'autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han estat assassinats juntament amb tancs i avions.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  Natasha Korshunova crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal! No prenguis ni un ruble!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya Angelskaya està en moviment i talla molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis o enderroca un avió amb un tanc. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana Blancaneus en moviment. Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla - derrocant avions. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Oleg Rybachenko salta i salta.
  Un nen descalç emet un munt d'agulles, enderroca els tancs i canta:
  - Anem de campament, obre un gran compte!
  El jove guerrer està en el seu millor moment.
  Ja té uns quants anys, tothom està d'aventures amb la Natasha i companyia, però sembla un nen. Només molt fort i musculós.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - Que el joc no sigui segons les regles - trencarem la fraera!
  I una altra vegada, les agulles mortals i aclaparadores van volar dels seus peus nus. Tant avions com tancs.
  Brillant amb talons nus i rodons, Margarita Korshunova va cantar amb delit:
  - Res és impossible! Crec que la llibertat sortirà!
  La noia va tornar a llançar una cascada letal d'agulles contra els nazis i els seus tancs i avions, va continuar:
  - La foscor desapareixerà! Que floreixin les roses!
  I tan bon punt la guerrera llança un pèsol amb els dits nus dels peus, un miler de nazis de seguida van volar a l'aire. Sí, l'exèrcit de l'imperi marró i infernal es fon davant dels nostres ulls.
  Natasha Korshunova a la batalla. Salta com una cobra. Explota els enemics. I tants nazis moren i cauen avions.
  La seva nena i les seves espases, i els grans sobre el carbó, i les llances. I agulles.
  Al mateix temps, també rugeix:
  - Crec que arribarà la victòria!
  I la glòria dels russos trobarà!
  Els dits dels peus nus llencen noves agulles, donant cops als oponents.
  Zoya Angelskaya en moviment salvatge. Ataca als nazis. Els trenca en trossos petits.
  La dona guerrera llança agulles amb els dits nus. Trenca els oponents, juntament amb tancs i avions, com un rugit:
  La nostra victòria completa està a l'abast!
  I fa un molí salvatge amb espases, escombrant tancs. Aquesta és realment una noia com una noia!
  Però la cobra d'Agustí va passar a l'ofensiva. Aquesta dona és un malson per a tots els malsons.
  I si el talla, vol dir que el tallarà.
  Després d'això, la pèl-roja agafarà i cantarà:
  - Obriré totes les calaveres! Sóc un gran somni!
  I ara les seves espases estan en acció i tallen carn i metall amb avions de duralumini.
  Svetlana Blancaneus també passa a l'ofensiva. Aquesta noia no té frens. Tan bon punt es tallen, la massa de cadàvers s'escampa i cauen avions i tancs.
  La rossa terminadora rugeix:
  - Que bé que serà! Què bé que serà, ho sé!
  I ara un pèsol assassí vola d'ella.
  El noi guapo i musculós descalç Oleg torna a un centenar dels nazis, portant un meteor, famós tallat. I agafarà una bomba i la llançarà.
  Petita mida, però mortal...
  Com trencar en petits trossos una massa d'avions al cel.
  El noi del terminador va udolar:
  - Joventut tempestuosa de màquines terribles!
  La noia descalza Margarita ho tornarà a fer a la batalla.
  I va reduir molts lluitadors marrons. I talla grans clarianes, entre tancs i avions.
  La noia crida:
  - La lambada és el nostre ball a la sorra!
  I colpejar amb renovat vigor.
  Natasha Korshunova està encara més furiosa a l'ofensiva. Així batre els nazis. No els va molt bé resistir-se a aquestes noies.
  Natasha Korshunova la va agafar i va cantar:
  - La meva puntada encega descalç!
  Córrer al lloc és un conciliador comú!
  I la noia guerrera va irrompre contra els oponents amb una cascada de cops.
  I llançarà discos amb els peus nus.
  Aquí va dirigir el molí. La massa de caps de l'exèrcit marró va tornar enrere, i els tancs cremaven, els avions estaven en flames.
  És una bellesa lluitadora. Es guanya a si mateix una armada tan marró.
  Zoya Angelskaya està en moviment, aixafant tothom sense excepció. I les seves espases són com les tisores de la mort.
  La noia és senzillament encantadora. I els seus peus nus llancen agulles molt verinoses.
  Derrota als oponents. Es foren la gola i fan taüts, fan explotar tancs i avions.
  La Zoia Angelskaya la va agafar, va sacsejar els mugrons escarlata dels seus pits plens i va xisclar:
  - Si no hi ha aigua a l'aixeta...
  Natasha Korshunova va cridar amb alegria:
  Així que és culpa teva!
  I amb els dits nus llança una cosa que mata a fons. Aquesta és realment una noia de noies.
  I de les seves cames nues, com volarà la fulla. I colpejarà molts combatents, tallant torres dels tancs.
  Agustí descalç en moviment. Ràpid i únic en la seva bellesa.
  Quin cabell brillant té. Com una pancarta proletària que ondea. Aquesta noia és una autèntica guineu.
  I talla els oponents, com si hagués nascut amb espases a les mans.
  Pelirroja, maleït bastardo! Amb ella va lluitar amb la llum natural, sense pintura.
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - Hi haurà un cap de bou - els lluitadors no es tornaran bojos!
  I aquí va tornar a aixafar molts lluitadors.
  El noi del terminador Oleg Rybachenko va grunyir:
  - Què necessites! Aquí està la noia!
  Margarita Korshunova, llançant una daga amb el peu descalç, trencant la torreta del tanc, va confirmar:
  - Noia gran i maca!
  Agustí va estar d'acord amb això:
  - Sóc un guerrer que mossegarà a qualsevol!
  I de nou, amb els dits descalços, llançarà un avions mortal i derrocant.
  Natasha Korshunova a la batalla no és inferior als seus oponents. No una noia, però per acabar amb una bruixa així en flames. I els nazis ho tenen molt difícil: cauen avions i tancs.
  I crida:
  - Quin cel més blau!
  Augustine, alliberant una fulla amb el peu descalç, tallant la torreta del tanc, va confirmar:
  - No som partidaris del robatori!
  Svetlana Blancaneus, tallant els enemics i derrocant avions, va xiular:
  - Un ximple no necessita un ganivet....
  La Zoia Angelskaya va xisclar, llançant agulles amb els seus peus nus i derrocant tancs i avions amb les cames bronzejades:
  - Li mentiràs des de tres caixes!
  Natasha Korshunova, eliminant els nazis, va afegir:
  - I fes amb ell per un cèntim!
  I els guerrers agafaran i saltaran. Són tan sagnants i genials. En general, tenen molta ilЈlusió.
  Oleg Rybachenko, un nen gairebé nu, guapo i musculós amb pantalons curts sol, té un aspecte molt elegant a la batalla.
  La guapa Margarita, amb els dits nus, va llançar les cames, un tros d'antimatèria i va cantar:
  - El cop és fort, i el noi té interès...
  El noi geni va llançar amb el peu el que semblava una hèlix d'helicòpter. Va tallar un parell de centenars de caps als nazis i als tancs, va dir:
  - Molt esportiu!
  I tots dos: un nen i una noia en plena calada.
  El noi del terminador Oleg, tallant els soldats marrons, va gorgotejar:
  - I hi haurà una gran victòria per a nosaltres!
  Margarita va xiular en resposta:
  -Matem a tothom - amb els peus descalços!
  La noia és realment una terminadora tan activa.
  Natasha Korshunova va cantar a l'ofensiva:
  -Guerra santa!
  I el guerrer va llançar un bumerang de disc afilat. Va volar en arc, va tallar molts nazis i torres de tancs.
  Zoya Angelskaya va afegir, continuant amb l'extermini:
  - Serà la nostra victòria!
  I noves agulles van volar dels seus peus nus. I van colpejar molts caces i avions.
  La noia rossa va dir:
  - escac i mat l'oponent!
  I va mostrar la seva llengua.
  Descalç i ardent, Agustí, agitant les cames i llançant esvàstiques de vores afilades, gorgotejava:
  - Bandera imperial endavant!
  Svetlana Blancaneus, amb el seu taló nu llançant una bola d'hiperplasma, va confirmar fàcilment:
  - Glòria als herois caiguts!
  I les noies cridaven a l'uníson, aixafant els nazis:
  - Ningú ens aturarà!
  I ara un disc vola dels peus descalços dels guerrers. Es trenca la carn i s'enderroquen les torres dels tancs i les cues dels avions.
  I torna a udolar:
  - Ningú ens pot derrotar!
  Natasha Korshunova va volar a l'aire. Va destrossar els oponents i els voltors alats i va emetre:
  - Som llobes, fregiu l'enemic!
  I dels seus dits nus, sortirà volant un disc molt mortal.
  La noia fins i tot es retorça d'èxtasi.
  I aleshores murmura:
  - Als nostres talons els encanta el foc!
  Sí, les noies són molt sexy.
  Oleg Rybachenko, un noi guapo i musculós amb pantalons curts, va gorgotejar:
  - Oh, aviat, dóna protecció a les banyes!
  I va fer l'ullet als guerrers. Riuen i mostren les dents com a resposta.
  Natasha Korshunova va tallar els nazis i va cridar:
  - Al nostre món no hi ha alegria, sense lluita!
  El nen terminador amb un taló nu, rodó i infantil, cedint al púlsar i destruint els nazis, va objectar:
  "De vegades lluitar tampoc no és divertit!"
  Natasha Korshunova va estar d'acord:
  - Si no hi ha força, llavors sí...
  Però els guerrers sempre estem sans!
  La noia va llançar agulles a l'enemic amb els dits dels peus nus, va fer volar una massa de tancs amb avions i va cantar:
  - El soldat sempre està sa,
  I a punt per a l'acció!
  Després d'això, Svetlana Blancaneus va tornar a eliminar els enemics, demolint les torres dels tancs i les cues dels avions.
  Zoya Angelskaya és una nena molt ràpida. Aquí va llançar un barril sencer als nazis. I va arrencar un parell de milers d'una explosió.
  Llavors va cridar:
  - No us atureu, els nostres talons brillen!
  I una noia amb puntes de combat!
  Agustí en la batalla tampoc és feble. Així batre els nazis. Com si fos d'un grapat de cadenes.
  I tallant els oponents - canta:
  - Compte, anirà bé,
  A la tardor hi haurà un pastís!
  El diable pèl-roig llaura realment a la batalla com un diable en una tabaquera. I com cremen els tancs i els avions.
  Però la noia descalça amb túnica, Margarita Korshunova, com lluita. I els nazis ho aconsegueixen d'ella.
  I si pega, colpejarà.
  D'ell, surten esquitxades sagnants.
  Natasha Korshunova va comentar amb duresa quan esquitxades de metall van volar del seu peu nu, que van fondre els cranis i les torres dels tancs:
  - Glòria a Rússia, fins i tot glòria!
  Els tancs corren cap endavant...
  Divisions en samarretes vermelles -
  Salutacions russos!
  Aquí les noies van agafar els nazis. Així que es tallen i es trituren. No guerrers, sinó panteres realment que han trencat la cadena.
  El noi genial Oleg Rybachenko a la batalla i ataca els nazis. Els colpeja sense pietat, talla els tancs i xiscla:
  Som com toros!
  Margarita Korshunova, aixafant l'exèrcit marró i tallant tancs i cues d'avions, va recollir:
  Som com toros!
  Natasha Korshunova la va agafar i va udolar, destruint els caces marrons juntament amb els tancs:
  - La mentida està fora de les mans!
  Zoya Angelskaya va destrossar els nazis i va cridar:
  - No, no de les mans!
  I ell també agafarà i alliberarà un asterisc amb el peu descalç i acabarà amb molts feixistes.
  La Natasha Korshunova la va agafar i la va deixar escapar, com un llamp del mugró escarlata i va xisclar:
  - La nostra televisió està encesa!
  I un munt d'agulles assassí vola de la seva cama nua.
  Zoya Angelskaya, també destruint els nazis i els seus tancs amb avions, va xisclar:
  - La nostra amistat és un monòlit!
  I de nou un llançament tal que els cercles es difuminen en totes direccions. Aquesta és una noia: l'extermini pur dels oponents.
  La noia amb els dits nus agafarà i llançarà tres bumerangs. I els cadàvers d'això es van fer encara més.
  Després d'això, la bellesa donarà:
  - No donarem pietat a l'enemic! Hi haurà un cadàver!
  I de nou la cosa mortal vola des del taló nu.
  L'Agustí pèl-rojo també va comentar amb força lògica:
  - Només no un cadàver, sinó molts!
  Després d'això, la noia el va agafar i va caminar descalç pels bassals ensanglantats. I va matar molts dels nazis.
  I com rugeix:
  - Assassinat en massa!
  I ara es colpejarà el cap amb el general nazi. Trencar-li el crani i donar:
  - Banzai! aniràs al cel!
  Svetlana Blancaneus està molt furiosa a l'ofensiva, sobretot enderrocar tancs, i també avions, grinyola:
  - No us salvareu!
  I una dotzena d'agulles surten dels seus dits nus. Mentre trenca tots, els avions s'enfonsen. I fins i tot el guerrer intenta destrossar i matar.
  Oleg Rybachenko, un nen musculós i amb relleu amb pantalons curts, tomba corbs amb un xiulet, xiscla:
  - Martell gloriós!
  I el nen també llança amb el peu descalç una estrella tan fresca en forma d'esvàstica. Híbrid complex.
  I la massa dels nazis es va esfondrar.
  Oleg Rybachenko va rugir:
  - Banzai!
  I el nen torna a patir un atac salvatge. No, només bull de poder i els volcans gorgotegen!
  Margarita preciosa en moviment. Esquinçarà la panxa de tothom.
  Una noia amb el peu llançarà cinquanta agulles alhora. I la massa va ser assassinada per tota mena d'enemics, noquejat tant tancs com avions.
  Brillant amb els seus talons nus, Margarita Korshunova va cantar en termes d'alegria:
  - Un dos! El dol no és un problema!
  No t'has de desanimar mai!
  Mantingueu el nas i la cua més alts amb una pipa.
  Sapigueu que un amic de veritat sempre està amb vosaltres!
  Aquesta és una empresa tan agressiva. La noia bateja i crida:
  "El President del Drac es convertirà en un cadàver!"
  Natasha Korshunova a la batalla és només una mena de terminador. I rugint va gorgotejar:
  - Banzai! Aconsegueix-ho ràpid! I la fi del dictador!
  I una granada va volar del seu peu nu. I els nazis són com els claus. I destrossarà molts mastodonts i màquines alades i infernals.
  Aquí està el guerrer! A tots els guerrers: un guerrer!
  Zoya Angelskaya també està a l'ofensiva. Una gossa tan furiosa.
  I ella el va agafar i va gorgotejar:
  - El nostre pare és el mateix Déu Blanc!
  I talla un molí triple als nazis!
  I la pèl-roja, brillant amb els talons nus i els mugrons robí dels pits d'Agustí, va rugir en resposta:
  - I el meu Déu és negre!
  De fet, la pèl-roja és l'encarnació mateixa de l'engany i la mesquinesa. Per als enemics, és clar. I per als amics, és una estimada.
  I com amb els dits nus agafarà i tirarà. I molts munts de guerrers de l'imperi marró, així com els seus tancs i avions.
  La pèl-roja va cridar:
  - Rússia i el Déu negre estan darrere nostre!
  Un guerrer amb un potencial de combat molt alt. No, sota això és millor no ficar-se. A mesura que les torres dels tancs s'arrenquen i les ales dels avions feixistes.
  Agustí, aixafant els oponents, va xiular:
  - Aixafarem tots els traïdors en pols!
  I fer l'ullet als seus companys. Sí, aquesta noia ardent no és precisament una cosa que pugui donar pau. A menys que la pau sigui mortal!
  Svetlana Blancaneus, aixafant els enemics, va emetre:
  - Et farem cua!
  La pèl-roja Augustine va confirmar:
  -Matarem a tothom!
  I de les seves cames nues i cisellades torna a vola el present de l'aniquilació total! I tants tancs i avions van explotar en petites fitxes alhora.
  I aleshores la noia, com d'un mugró escarlata, colpeja amb un llamp.
  Enviant regals de mort amb els talons nus, Oleg Rybachenko va cantar com a resposta:
  - Hi haurà un banzai complet!
  Agustí, destrossant els nazis amb les seves mans nues, tallant-los amb espases i llançant agulles amb els dits nus, destruint tancs i avions alhora, va dir:
  - En breu! En breu!
  Natasha Korshunova, destruint els guerrers marrons, juntament amb tancs i avions, va cridar:
  - En resum - banzai!
  I tallem els oponents amb una amargor salvatge.
  Descalç, guapo, un noi amb pantalons curts Oleg Rybachenko, tallant els oponents, va emetre:
  - Aquest gambit no és xinès,
  I el debut, creieu-me, és tailandès!
  I de nou, un disc afilat i tallant metalls va volar del peu nu del nen. Va tallar tant les torretes dels tancs com les cues de l'avió.
  Margarita, una noia lluitadora que aixafa els metalls, va cantar els guerrers de l'imperi marró i l'armadura dels tancs, tallant:
  - I a qui trobarem a la batalla,
  I a qui trobarem a la batalla...
  No fem broma amb això...
  Destrossem-ho!
  Destrossem-ho!
  Aleshores van fer una bona feina amb els nazis...
  Aquí Hitler i el seu equip van caure de genolls davant les nenes i els nens.
  Natasha Korshunova, primer de tot, va obligar el número u nazi a besar-li els peus nus.
  Aleshores Hitler i tot el seu seguici també van besar les soles nues i els talons d'altres noies. I es llepaven els talons amb la llengua. I un noi ros molt maco Oleg Rybachenko va ser besat pels peus nus de la noia.
  Després d'estar molt satisfeta amb la humiliació dels paràsits masculins, Natashka va ordenar:
  - Ara, mentre no us hem matat a tots, signeu l'ordre per a la rendició completa i incondicional del Tercer Reich a la Unió Soviètica!
  Està bé tot allò que acaba bé. El Tercer Reich va capitular i la poderosa Wehrmacht va ser desarmada. Hitler i el seu equip van anar als calabossos de Bèria.
  El judici va ser ràpid però just. El 22 de juny de 1959, Hitler va ser penjat a la plaça Roja!
  
  
  
  
  EL SOMNI DEL DIABLE DE FUHRER CANVIA LA HISTÒRIA
  Hitler l'any quaranta-un va canviar d'opinió sobre portar la capital Moscou a l'URSS. Una de les raons d'això va ser que el Führer va tenir un somni amb la derrota completa de la Wehrmacht. I el 20 de novembre de 1941, Hitler va oferir la pau a Stalin. El líder de l'URSS, traumatitzat per les derrotes anteriors, va acceptar. Els alemanys van aconseguir tot el que van aconseguir capturar. Gairebé tota Ucraïna i la ciutat de Rostov-on-Don, i Bielorússia, els estats bàltics, part de Rússia.
  A proposta de Stalin, Hitler va acceptar l'intercanvi. Rússia va acceptar renunciar a tot el Donbass, i part de les terres riques en chernozem del Don, a canvi d'un corredor cap a Leningrad i per allunyar les fronteres de Moscou. Hitler va acceptar empènyer les fronteres a la regió de Smolensk, però a canvi l'URSS va lliurar aquella part del Donbass que els alemanys no van tenir temps d'ocupar, i el Don amb un ric sòl negre, que els alemanys més desitjaven. Gairebé tota Crimea, excepte Sebastopol, era alemanya. A Carèlia, la frontera es va traçar al llarg de la línia del front, cosa que s'adaptava als finlandesos. Múrmansk va romandre amb l'URSS. Al sud, la frontera es va traçar al llarg del Don, i els alemanys finalment van poder garantir la seva seguretat alimentària. També tenien carbó i acer del Donbass. I rics dipòsits d'elements d'aliatge. La Wehrmacht va quedar amb escassetat de petroli, però això va ser temporal, ja que Hitler també planejava apoderar-se de l'Orient Mitjà. Més o menys consolidat.
  Els alemanys creien realment que Hitler es va afanyar amb el món. Però el Führer ho sabia millor. A més, és possible continuar la guerra a Occident. Primer, el Führer es va reunir amb Franco. Li vaig dir que tu mateix veies que l'URSS estava derrotada. El Tercer Reich és més fort que mai i la Gran Bretanya està condemnada. Així que no deixareu entrar els alemanys a Gibraltar, així que compartireu el destí de França. I així Gibraltar esdevindrà espanyol, i fins i tot podeu reclamar algunes de les terres de les colònies angleses. I no hi ha temps per persuadir Franco durant molt de temps, les mans de la Wehrmacht estan deslligadas, i tota l'Àfrica i la major part d'Àsia, inclosa l'Índia, quedaran sota control total.
  El generalíssim va estar d'acord. I ara, al desembre, els alemanys van capturar Gibraltar d'un cop sobtat i van bloquejar l'entrada al mar Mediterrani des de l'est. I al mateix temps, els nazis van destrossar la base britànica a Malta i la van capturar aterrant.
  El cos de Rommel va rebre reforços i va capturar Tolbuk i després va derrotar als britànics a Egipte. Van caure com pèsols. Egipte va ser capturat i el canal de Suez va ser tancat. Després els alemanys es van traslladar a l'Iraq i Kuwait. Van colpejar els anglesos com una pera. I els van aixafar capturant l'Orient Mitjà. A la primavera de 1942, tot el nord d'Àfrica, l'Orient Mitjà i les possessions franceses van ser ocupats. I he de dir que va ser una victòria important.
  Els alemanys, però, van reclamar més. I estaven capturant tota l'Àfrica. I els japonesos van destruir els Estats Units al mar. I les victòries es van succeir una darrere l'altra. I ara, l'estiu de 1942, tant l'Iran com l'Índia van ser capturats pels alemanys. I a la tardor, finalment es va completar l'ocupació d'Àfrica. Així, els nazis van dur a terme la presa d'importants territoris i recursos, unint-se amb el Japó.
  Gran Bretanya va perdre les seves colònies a Àfrica i Àsia, trobant-se en una situació molt difícil. I a la primavera de 1943, els alemanys, juntament amb els japonesos, van desembarcar a Austràlia. I la mateixa Gran Bretanya va ser sotmesa a bombardejos massius.
  Hitler va exigir la fi de l'imperi del Lleó a l'estiu. I hi va haver una guerra submarina activa. Els alemanys van aconseguir submarins propulsats amb peròxid d'hidrogen. I aquestes són forces molt serioses.
  El juliol de 1943 es va dur a terme finalment el desembarcament. Els tancs van participar en les batalles: "Pantera", "Tigre" i "Lleó", i "Ferdinands". I els mateixos caces ME-309 i bombarders Yu-288. I va caure sobre les tropes angleses amb una força terrible. La batalla terrestre només va durar onze dies i va acabar amb una victòria contundent de la Wehrmacht.
  I aquest és un gran assoliment de la màquina militar alemanya.
  Després d'això, la guerra va passar al costat dels Estats Units. I Islàndia va ser capturada. Amèrica després d'això no va poder bombardejar Europa. Roosevelt es va retreure notablement i va oferir la pau a Hitler en qualsevol condició.
  Però els nazis van decidir acabar amb els Estats Units i van continuar l'ofensiva. En el quaranta-quatre any, el llançament d'avions a reacció es va fer massiu, i els ianquis, literalment, el van bloquejar. I Marsella, després d'haver superat el miler d'avions abatuts, va rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro, com a corona de l'heroisme i l'eficiència de la classe de vol.
  El Führer va ordenar pessigar Amèrica utilitzant aliats a Argentina, així com al Brasil. I moure's des del sud amb els japonesos, i des del nord, pel Canadà. I era com unes pinces dobles. Hitler es va sentir sobre un cavall blanc.
  També hi havia una sèrie de primeres E autopropulsades, més lleugeres i més perfectes. TA-400 i Yu-488 van mostrar un poder aclaparador. I van començar a destruir els enemics. I, literalment, escombrar-los amb una batedora.
  I els nazis aixafen els aliats. I ho fan amb tanta eficàcia que els EUA s'esfondran. No donen cap oportunitat als americans. Els rifles d'assalt alemanys són els millors del món i no tenen igual. Apareixen a finals d'any i els primers disquets, que, a causa del raig laminar, no s'han pogut baixar. I van destruir Amèrica.
  Els canons lleugers autopropulsats de la sèrie E van mostrar la seva total superioritat sobre els tancs Yankee. Literalment, van donar la volta i ho van trencar tot i ho van convertir en trossejada i l'han aplanat en cendres. Amèrica no va tenir cap oportunitat contra els EUA.
  L'any quaranta-cinquè, els Estats Units ja s'estaven cremant. Nova York i Washington van caure al març.
  I a l'abril hi va haver una capitulació. Així es va produir la divisió de l'imperi. Els nazis i els japonesos, havent guanyat, van congelar temporalment la guerra. Ha arribat el període de pau. El 20 d'abril de 1950 va tenir lloc el primer vol d'astronautes a la Lluna.
  I el 20 d'abril de 1953 va esclatar una gran guerra entre el Tercer Reich i el Japó. El nou successor de Stalin, Beria, va oferir a Hitler una guerra conjunta amb la Terra del Sol Naixent. Hitler va dir a Beria que l'URSS havia de lluitar amb tota la força, però que només rebria el sud de Sakhalin i la serralada de Kuril. I si, aleshores el Tercer Reich prendrà i esborrarà l'URSS en pols.
  Les tropes de Hitler són tecnològicament més fortes que les japoneses. Els tancs piramidals són especialment formidables entre els alemanys. I no es poden trencar des de cap angle. I l'aviació a reacció és inigualable. I els disquets assoleixen velocitats de deu swings sonors. No, el Japó no pot resistir aquest poder.
  L'URSS també té alguna cosa. El tanc T-54, en principi, no està malament. Però també hi ha altres cotxes. Per exemple IS-7, potència de parada molt baixa. Alenka condueix aquest tanc i destrueix els japonesos.
  La noia xiscla i xiula una cançó rugint:
  - I va volar al taüt del samurai,
  Sota la pressió de l'acer i el foc!
  Ara tenen Beria en comptes de Stalin, i el país dels soviètics haurà de conquerir noves fronteres.
  Japó té tancs de la sèrie E, però són obsolets i imperfectes, les primeres modificacions. Aquí hi ha un bon exemple de l'IS-7 en aquest cas, l'E-90. El cotxe pesa cent vuit tones, quaranta més que el cotxe soviètic. I la seva armadura és més gruixuda, sobretot el seu front. El front de la torre és de 285 mm, contra 210 per a l'IS-7, i el front del casc és de 250 mm contra 150 per a la màquina soviètica. Però el pendent de l'armadura serà menor. I els costats són els mateixos 150 mm. És cert que l'alimentació japonesa serà més gruixuda de 150 mm enfront de 94. Els canons són aproximadament a prop de 128 mm per als japonesos i per als soviètics de 130 mm amb una longitud propera. Però el soviètic potser és una mica millor. I aquí estan cada cop més a prop.
  El japonès encara està millor protegit al front, però el rendiment de conducció és pitjor, tot i que el samurai té un motor de 1500 cavalls de potència.
  Anyuta bufeta l'armadura de l'Isa amb els dits dels peus nus i els seus arrullos:
  - Hi haurà una època de comunisme al pati!
  Alla, aquest diable pèl-roig està d'acord:
  - És clar que ho farà!
  La Maria riu i s'aixeca:
  - La nostra festa és una victòria eterna!
  rugits dels Jocs Olímpics:
  - Per la pàtria per a Stalin!
  I ara el tanc soviètic colpejarà l'enemic. I s'ilЈluminarà, i anem a trossos. I literalment destrueix l'armadura.
  Alenka va riure i va assenyalar:
  - És millor amb una dona!
  El mastodont japonès ha estat destruït. I la resta de tancs samurais no estan tan ben protegits. I són més fàcils de batre. I realment els destrueixes, molt bé.
  Anyuta va cantar, prement el gallet amb el taló nu:
  - No suporteu la humiliació dels eslaus,
  Alçaríem una muntanya per Rússia...
  No acceptem més insults
  Aixafem l'enemic amb una mà d'acer!
  I de nou el projectil va destruir el tanc amb llicència E-50. Tampoc no és el millor cotxe. Bastant pesat, però el costat està força feblement protegit i es pot penetrar des de llarga distància.
  Elizabeth va lluitar al T-54 i va ser molt més difícil per a ella. Però la noia va mostrar una gran resistència. I amb l'ajuda dels dits nus, com envia un projectil i perfora l'E-75, i això és molt xulo. I destrucció massiva.
  L'Elena, també, va esclatar, amb una pressió colossal. I va colpejar amb una força mortal.
  I aquí el japonès crema i s'ensorra. I literalment el destrueix.
  Catherine va tuitejar:
  Em va agafar, em va agafar
  M'asseuré, m'asseuré, sobre un cavall!
  I fer l'ullet als seus companys. I les noies d'aquí són tan boniques i només amb un bikini. I descalç és clar, molt bonic.
  L'Elizaveta, una dona lluitadora i noqueant un E-50 del Japó, va xiular:
  - Per aquest gran comunisme!
  Ephrasia, aixafant els japonesos, va xisclar:
  - Més enllà de les meves fronteres!
  El Japó va aguantar una mica més d'un any i va ser derrotat. I el Tercer Reich es va convertir en un imperi mundial.
  El 20 d'abril de 1957 va començar el vol d'un astronauta cap a Mart. I va ser un pas meravellós.
  El 20 d'abril de 1959 es va celebrar un referèndum que legalitzava la monarquia i la forma imperial de govern al Tercer Reich.
  Però Hitler no hauria estat mai Hitler si no hagués volgut resoldre el problema de l'URSS. I per descomptat, el seu desig de sotmetre tot el món.
  El 20 d'abril de 1961, el Tercer Reich va envair l'URSS. L'agressivitat és despietada i amb forces enormes. Que és molt desigual.
  I les hordes de la Tercera ja dues setmanes després de l'inici de la lluita van començar a fluir per Moscou.
  Oleg a l'ofensiva ho està accelerant tot. El nen colpeja els nazis.
  Els seus peus descalços llancen agulles afilades: trenquen tancs i avions.
  El jove guerrer xiscla:
  - L'imperi boig destrossarà tothom!
  I de nou el nen està en moviment.
  La Margarita és una noia tempestuosa en la seva activitat. I colpeja els enemics.
  Aquí va llançar amb la cama nua, un pèsol amb explosius. Ella explotarà, i de seguida es llançaran cent nazis i deu tancs.
  La noia crida:
  - La victòria ens arribarà igualment!
  I dirigirà el molí amb espases: els barrils dels tancs volen en diferents direccions.
  La Natasha va accelerar els seus moviments. La noia talla els guerrers marrons. I mentre cridava:
  - La victòria espera a l'imperi de Rússia.
  I exterminem els nazis a un ritme accelerat.
  La Natasha és una noia terminadora.
  No pensa aturar-se i reduir la velocitat, i tancs i avions es perden.
  Zoya està a l'ofensiva. Les seves espases semblen tallar carn i amanida de metall. La noia crida amb tot plegat:
  - La nostra salvació està en vigor!
  I els dits nus també llancen aquestes agulles.
  I una massa de gent amb la gola perforada, estirada entre munts de cadàvers, així com tancs trencats i avions abatuts.
  Augustine és una noia boja. I aixafa a tothom com si fos un robot d'hiperplasma.
  Ja no ha destrossat cent nazis. Però tot agafa el ritme. I el guerrer encara rugeix.
  - Sóc invencible! El més cool del món!
  I de nou, la bellesa en l'atac.
  I dels seus dits nus, un pèsol vola. I tres-cents nazis i una dotzena de tancs van ser destrossats per una poderosa explosió.
  Agustí cantava:
  - No gosaràs apoderar-te de la nostra terra!
  Svetlana també està a l'ofensiva. I no dóna ni un gram de respir. Noia Salvatge Terminator.
  I talla els enemics i extermina els nazis. I la massa de lluitadors marrons ja ha caigut a la rasa i per les carreteres.
  Els sis estaven furiosos. Va fer una lluita salvatge.
  Oleg Rybachenko torna a l'acció. I avança, agitant les dues espases. I el noi del terminador dirigeix el molí. Els nazis morts cauen.
  Massa de cadàvers. Muntanyes senceres de cossos sagnants.
  Al nen escriptor li recorda una estratègia salvatge. On també es barrejaven cavalls i gent.
  Oleg Rybachenko xiscla:
  - Ai de la ment!
  I hi haurà molts diners!
  I el noi del terminador en el nou moviment. I els seus peus nus agafaran alguna cosa i la llençaran.
  El nen geni va rugir:
  - Classe magistral i firma "Adidas"!
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el nombre més gran dels més grans va matar els combatents marrons.
  La Margarita també està en la lluita. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat.
  La noia va grunyir:
  - Sóc fins i tot més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs i fins i tot avions.
  I la Natasha té autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han interromput.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  La Natasha crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya està en moviment i ha tallat molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana en moviment Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Oleg Rybachenko salta i salta.
  Un nen descalç emet un munt d'agulles, enderroca els tancs i canta:
  - Anem de campament, obre un gran compte!
  El jove guerrer està en el seu millor moment.
  És bastant vell, però sembla un nen. Només molt fort i musculós.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - Que el joc no sigui segons les regles - trencarem la fraera!
  I una altra vegada, les agulles mortals i aclaparadores van volar dels seus peus nus.
  Margarita va cantar amb alegria:
  - Res és impossible! Crec que la llibertat sortirà!
  La noia va tornar a llançar una cascada letal d'agulles contra els nazis i els seus tancs, va continuar:
  - La foscor desapareixerà! Que floreixin les roses!
  I tan bon punt la guerrera llança un pèsol amb els dits nus dels peus, un miler de nazis de seguida van volar a l'aire. Sí, l'exèrcit de l'imperi marró i infernal es fon davant dels nostres ulls.
  Natasha en batalla. Salta com una cobra. Explota els enemics. I tants nazis moren i cauen avions.
  La seva nena i les seves espases, i els grans sobre el carbó, i les llances. I agulles.
  Al mateix temps, també rugeix:
  - Crec que arribarà la victòria!
  I la glòria dels russos trobarà!
  Els dits dels peus nus llencen noves agulles, donant cops als oponents.
  Zoya en un moviment salvatge. Ataca als nazis. Els trenca en trossos petits.
  La dona guerrera llança agulles amb els dits nus. Trenca els oponents i com rugir:
  La nostra victòria completa està a l'abast!
  I fa un molí salvatge amb espases, escombrant tancs. Aquesta és realment una noia com una noia!
  Però la cobra d'Agustí va passar a l'ofensiva. Aquesta dona és un malson per a tots els malsons.
  I si el talla, vol dir que el tallarà.
  Després d'això, la pèl-roja agafarà i cantarà:
  - Obriré totes les calaveres! Sóc un gran somni!
  I ara les seves espases estan en acció i tallen carn i metall.
  Svetlana també passa a l'ofensiva. Aquesta noia no té frens. Tan bon punt es tallen, la massa de cadàvers s'escampa i cauen avions i tancs.
  La rossa terminadora rugeix:
  - Que bé que serà! Què bé que serà, ho sé!
  I ara un pèsol assassí vola d'ella.
  Oleg de nou un centenar dels nazis, portant un meteor, tallat. I agafarà una bomba i la llançarà.
  Petita mida, però mortal...
  Com trencar en trossos petits.
  El noi del terminador va udolar:
  - Joventut tempestuosa de màquines terribles!
  La Margarita ho tornarà a fer a la batalla.
  I va reduir molts lluitadors marrons. I retalla grans llacunes.
  La noia crida:
  - La lambada és el nostre ball a la sorra!
  I colpejar amb renovat vigor.
  La Natasha a l'ofensiva està encara més furiosa. Així batre els nazis. No els va molt bé resistir-se a aquestes noies.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Córrer al lloc és un reconciliador comú!
  I la noia guerrera va irrompre contra els oponents amb una cascada de cops.
  I llançarà discos amb els peus nus.
  Aquí va dirigir el molí. La massa de caps de l'exèrcit marró va recular i els tancs cremaven.
  És una bellesa lluitadora. Venceu-vos a una armada tan groga.
  La Zoya està en moviment, aixafant tothom sense excepció. I les seves espases són com les tisores de la mort.
  La noia és senzillament encantadora. I els seus peus nus llancen agulles molt verinoses.
  Derrota als oponents. Es foren la gola i fan taüts, fan explotar tancs i avions.
  La Zoya la va agafar i va xisclar:
  - Si no hi ha aigua a l'aixeta...
  La Natasha va cridar amb alegria:
  Així que és culpa teva!
  I amb els dits nus llança una cosa que mata a fons. Aquesta és realment una noia de noies.
  I de les seves cames nues, com volarà la fulla. I colpejarà molts combatents, tallant torres dels tancs.
  Agustí en moviment. Ràpid i únic en la seva bellesa.
  Quin cabell brillant té. Com una pancarta proletària que ondea. Aquesta noia és una autèntica guineu.
  I talla els oponents, com si hagués nascut amb espases a les mans.
  Pelirroja, maleït bastardo!
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - Hi haurà un cap de bou - els lluitadors no es tornaran bojos!
  I aquí va tornar a aixafar molts lluitadors.
  En resum, diuen que amb un equip així, Hitler no sobreviurà. I el 9 de maig de 1961, Adolf Hitler va ser agafat per les noies amb els dits dels peus nus pels braços i les cames, i Margarita pel nas, i es va esquinçar, i el 9 de maig de 1961, Hitler va ser pres i va morir! I l'URSS va conquerir el món sencer!
  
  BABA YAGA ESTÀ FALLENT I DANYA L'URSS!
  Baba Yaga, impulsat per l'odi a les persones, va intervenir en el curs de la història. La va agafar i al morter, en companyia de Zmey Gorynych, va atacar avions nord-americans que volien bombardejar portaavions japonesos. I la serp Gorynych, mentre l'agafa, i colpeja els americans amb un gran raig de flama de tres caps. I cremar més d'un centenar d'avions alhora. I els Yankees s'espanten. I després hi ha Baba Yaga, llançant una gespa al mar i portaavions nord-americans i altres vaixells coberts amb una onada. Com a resultat, Amèrica a la batalla de Midway va ser completament derrotada.
  Els japonesos van capturar llavors en moviment i l'arxipèlag hawaià va prendre el control total de l'oceà Pacífic. I les seves forces terrestres van envair l'Índia i van marxar cap a Delhi.
  Els britànics, per tal de mantenir l'Índia, van traslladar part de les tropes d'Egipte i van abandonar l'operació Torch. Amèrica tampoc va desembarcar a Casablanca i els alemanys van poder congelar la guerra a Àfrica.
  Això no va salvar els nazis de la derrota a Stalingrad. Però el contraatac de Mainstein va guanyar amb força. A causa del fet que les tropes no van ser transferides a l'Àfrica, Mainstein tenia diverses divisions més, entre elles trenta Tigres, que van desaparèixer a les sorres del Sàhara sense èxit a la història real. A més, l'aviació dels nazis era més forta. Després de tot, no van gastar recursos en el subministrament d'Àfrica i la intensitat dels atacs aeris al Tercer Reich va caure diverses vegades.
  Va arribar al front oriental i, al març de 1943, el llegendari as Marsella va elevar a tres-cents el nombre d'avions abatuts al front occidental i es va convertir en una autèntica llegenda de tots els temps. I a l'est, els pilots soviètics el van colpejar fort. Marcel no va evitar les baralles més candides i va ser un autèntic fenomen. Un home valia tot un cos d'aviació.
  Les tropes soviètiques van patir més pèrdues que en la història real. Menys d'ells van escapar de l'encerclament. I els alemanys van recuperar no només Kharkov i Bèlgorod, sinó també Kursk, i també van tornar a capturar Krasnodon i Voroshilovgrad.
  Les tropes soviètiques van quedar commocionades... Durant el desglaç, es van recuperar parcialment. Hi havia batalles aèries al cel. Els alemanys van agafar la iniciativa. Els japonesos, per la seva banda, van passar l'artèria americana a Panamà, i van capturar l'estret. Als Estats Units es va decidir congelar tota la direcció europea. Però la flota de submarins alemanya va funcionar amb massa eficàcia, turmentant els britànics i els nord-americans. I Churchill, sense arriscar-se a una pau o treva oficial, va suggerir que els alemanys poguessin frenar la guerra. És a dir, no concloure la pau, però realment no fer la guerra.
  Hitler va exigir com a resposta aturar qualsevol ajuda a l'URSS. Gran Bretanya i els Estats Units van rebutjar el préstec, però van dir que podien vendre alguna cosa a Rússia per or.
  A més, els britànics i els nord-americans van dir que si Hitler aturava la destrucció dels jueus, podrien vendre productes petroliers i altres matèries primeres necessàries pels alemanys a crèdit. El Führer, havent decidit que els jueus no anirien enlloc, va acceptar.
  En primer lloc, hem de suprimir l'URSS. És cert que no hi havia unitat entre els Fritz. Alguns generals van dir que haurien d'atacar Moscou. Altres que és una bona idea recuperar el Caucas.
  El Führer va decidir avançar cap a Voronezh. I després tornem a Stalingrad. El mateix Hitler tenia moltes ganes de venjar-se de la derrota prop d'aquesta ciutat. La intelЈligència soviètica va endevinar correctament on l'enemic donaria el cop principal i va preparar una forta defensa. Però per desgràcia, els alemanys eren forts. Tanmateix, els seus tancs "Panther", "Tiger" i especialment "Lleó" no són prou perfectes.
  També s'utilitzen fernands, les màquines també són autèntics animals. I així el puny de xoc dels nazis va passar a l'ofensiva el 5 de juliol de 1943. Els nazis intenten avançar, però hi ha una poderosa defensa en el seu camí. A més, l'artilleria va infligir un atac d'artilleria preventiu, encara que poc eficaç, a l'enemic.
  Després d'això, els nazis van atacar i van poder encaixar notablement a les posicions de les tropes soviètiques. Els nazis tenen més forces, i dominen l'aire. Marsella, després d'haver abatut més de cinc-cents avions, va rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro. I abans, la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Els alemanys avançaven i avançaven, a través de les defenses soviètiques. Com un ariet, el tanc "Lev" es movia, el mastodont enemic més poderós en termes d'armadura i armes, amb un pes de noranta tones. I entén els Ferran, aquí van actuar amb una força aterridora.
  Però la defensa de l'Exèrcit Roig va ser forta i no va voler cedir. Els nazis van avançar lentament i van patir grans pèrdues. Però a l'aire tenien la iniciativa. I el Focke-Wulf és una màquina eficient, quan s'utilitza correctament. I tenaç i amb armes poderoses. A poc a poc, els nazis es van acostar a Voronezh. Però van trigar dos mesos a fer-ho. Finalment sense alè, i mortalment cansats, els Fritz es van aturar quan es van acostar al riu Don. Van tenir grans pèrdues en equipament, especialment entre els Panthers i els T-4 i T-3. Els "Tigres" i els "Lleons" van patir una mica menys. Però molts tancs Lev es van trencar de manera trivial.
  Hi va haver una pausa i els nazis van compensar els danys. Stalin esperava prendre la iniciativa a l'hivern. El ME-309 va aparèixer a l'aire a la sèrie, que, gràcies a la seva gran velocitat i armes poderoses, es va convertir en un problema fonamental per a l'aviació soviètica. Com Yu-288. Va arribar la tardor i va començar a caure neu. L'Exèrcit Roig va llançar una contraofensiva en direcció a Voronezh, i al centre, així com a la península de Taman.
  A l'hivern es podrien recuperar moltes coses. Però inesperadament, Japó va entrar en la guerra contra l'URSS. El seu exèrcit terrestre era molt nombrós. Després d'haver guanyat moltes victòries, el samurai anhelava venjar-se de Khalkhin Gol.
  I es va desenvolupar una batalla de proporcions colossals. Atac a Vladivostok, ofensiva a Primorye i Mongòlia.
  Stalin va suspendre l'ofensiva en direcció Taman, i al centre, i va intentar trencar només a Voronezh. Els nazis d'allà, però, van aguantar amb tenacitat. Tenien molta força.
  Encara tenen el avantatge al cel. A més, el Japó també va desviar part de l'aviació. Així que no hi va haver victòria.
  Els samurais van poder bloquejar Vladivostok i capturar part de Mongòlia. Però aquí va acabar el seu èxit. Però d'altra banda, els alemanys van poder sobreviure a l'hivern i evitar la derrota, com va ser en els anys quaranta-un i quaranta-dos. I això és un gran èxit.
  Al maig, els nazis van reposar les seves forces. Tenien un caça a reacció ME-262 a la sèrie que no tenia igual. I Marsella va abatre mil avions. Per set-cents cinquanta avions, va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure de platí i diamants. I per mil Estrella de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Marsella es va convertir així en el súper as de tots els temps i pobles.
  Però l'URSS no ho facilita gens. A finals de maig, els alemanys van reprendre la seva ofensiva. Però les seves tropes van avançar molt lentament. L'URSS va utilitzar els nous tancs T-34-85 i IS-2, cosa que va crear alguns problemes als nazis. Els alemanys "Tigres" -2 i "Pantera" -2 es van convertir en la principal potència. "Lleó" i "Maus" van ser discontinuats. En lloc del Maus, es va començar a desenvolupar l'E-100, un tanc de nova generació. Amb un disseny compactat, silueta baixa, grans angles de blindatge, tren d'aterratge més avançat i lleuger. Amb les màquines de la sèrie "E", es va associar una esperança considerable. I una força molt colossal. Les baralles són molt brutals. Els alemanys van aconseguir fer retrocedir les tropes soviètiques més enllà del Don en tres mesos. Però no han aconseguit res més.
  Japó estava en guerra amb Amèrica, i a l'estiu només es limitava a l'assalt de Vladivostok i Khabarovsk. Els samurais van prendre Khabarovsk, però no Vladivostok. I a Mongòlia, els samurais van progressar poc.
  A l'hivern de 1945, els nord-americans encara van poder derrotar el Japó i expulsar-la de Panamà. I el curs de la guerra va ser diferent.
  A l'hivern de 1945, l'Exèrcit Roig va avançar pel centre, però no va poder superar les defenses nazis. Al març, els alemanys ja avançaven pel sud, però avançaven poc.
  Al maig, els nazis van intentar avançar cap a Moscou, però no van aconseguir un èxit notable, i en dos mesos de lluita obstinada van avançar trenta o quaranta quilòmetres.
  A les batalles participaven canons autopropulsats de la sèrie E. Eren lleugers i encara imperfectes. El tanc E-50 amb producció en sèrie es va retardar. Els avions a reacció, especialment els bombarders, es van convertir en un problema per a l'URSS. Al cel, la superioritat dels nazis es va reforçar. Marsella va abatre dos mil avions i va rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller, una creu de ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. A l'estiu, les tropes soviètiques van intentar tornar a fer alguna cosa. Però no va funcionar... Fins a finals d'any, la primera línia va estar inactiva.
  Va arribar l'any 1946.... Els alemanys tenien discoteques, però eren cares, difícils de fabricar, i malgrat la invulnerabilitat a causa del raig laminar que flueix, ells mateixos no podien disparar. Així que no va donar un avantatge decisiu. Però a la sèrie ME-262 X, un caça molt fort amb ales escombrades. I ME-1100 amb ales d'escombratge variable. I TA-283 amb un fuselatge allargat. Tant el Yu-287 com el TA-500 són avions a reacció de sis motors. I moltes altres tecnologies.
  L'URSS segueix endarrerida en aquest sentit, i al cel els nazis tenen una iniciativa completa.
  El tanc E-50 finalment va entrar a la sèrie i l'E-75. Les màquines van rebre un disseny ajustat i van resultar més lleugeres. L'E-50 només pesava cinquanta tones amb un motor de 1200 cavalls de potència i una armadura més potent. L'E-75 pesava setanta-cinc tones, amb un blindatge molt més gruixut i inclinat que el Tiger-2, un armament potent i un motor de 1.500 cavalls de potència.
  Els alemanys a finals de maig van llançar una ofensiva contra Moscou. Aquesta vegada van aconseguir arribar a la línia de defensa de Mozhaisk, i allà es van trobar amb una defensa ajustada i desesperada.
  La situació es va complicar per l'ofensiva del Japó a Sibèria. Però no va tenir gaire èxit. La guerra és una cosa molt cruel. I així les tropes soviètiques encara mantenien Moscou.
  L'hivern va passar en batalles. Va arribar l'any 1947... Els alemanys van tornar a intentar avançar a la primavera. Els seus tancs de la sèrie E eren decents. L'URSS va passar a les sèries IS-4 i IS-7. Però encara en petites porcions. I va aparèixer el tanc T-54, però de nou en petites quantitats. I encara no hi havia cap avió a reacció.
  Els nazis avançaven pel sud. Van donar el cop principal en direcció al Caucas. I van poder tenir èxit. Van trencar el front... La situació es va agreujar amb l'entrada de Turquia a la guerra. Els otomans finalment van superar la vacilЈlació. A més, els aliats amb el Tercer Reich fa temps que no fan la guerra.
  Però el Japó clarament va començar a perdre... Però malgrat això, el samurai va llançar una ofensiva a l'estiu a Sibèria. I com a resultat, els nazis van poder recuperar el Caucas. A finals de 1947 l'havien tallat per terra. I a la primavera de 1948, finalment el van capturar.
  En aquesta situació, Stalin va oferir a Hitler una treva en qualsevol condició.
  Després d'haver rebut l'oli del Caucas i el gra d'Ucraïna, el carbó del Donbass, Hitler va decidir acceptar l'oferta de Stalin, però amb condicions molt difícils.
  L'URSS va tornar presoners, va traslladar l'equipament al Tercer Reich i es va comprometre a pagar un pesat i enorme tribut en matèries primeres i or.
  Les pèrdues territorials també van ser grans. A més del fet que els alemanys ja havien capturat, van haver de renunciar a Leningrad i Múrmansk, a la península de Carèlia i a Arkhangelsk.
  Stalin, apretant el cor, va acceptar això. I es va signar un tractat de pau.
  El Tercer Reich es va declarar vencedor i es va girar cap a Occident.
  Ja a la tardor de 1948, les hordes nazis es desplaçaven per Àfrica i l'Orient Mitjà. I durant l'hivern, la major part del continent negre i tot l'Orient Mitjà van ser capturats.
  I a la primavera de 1949 també es va conquerir el sud d'Àfrica. Els submarins alemanys de peròxid d'hidrogen es van convertir en els més potents del món, i els seus avions i disquets eren completament incomparables. A més, el 1949, els nazis tenien tancs piramidals, que els canons aliats no podien penetrar des de cap angle.
  I així, a l'estiu de 1949, va tenir lloc el desembarcament a Gran Bretanya. Marsella per a l'avió cinc milè abatut va rebre la Gran Estrella de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Ara els EUA estan sols... Truman va oferir la pau a Hitler amb qualsevol condició. El Führer ho va rebutjar. L'any 1950, els alemanys van passar per Islàndia i Canadà, i es van apropar als Estats Units des del nord.
  El 1951, la lluita va començar a la mateixa Amèrica. Els alemanys van trencar amb els japonesos tant de Mèxic com del Canadà. Els Estats Units no tenien la tecnologia adequada per resistir els nazis. Els tancs piramidals del Tercer Reich no tenien igual i van trencar qualsevol defensa.
  I una ciutat americana rere l'altra va caure... El 30 de gener de 1052, els Estats Units van capitular contra el Tercer Reich. I la situació s'ha agreujat encara més.
  Stalin va morir el 5 de març de 1953. I el 20 d'abril de 1953 va tenir lloc el primer vol tripulat a la Lluna. Naturalment, els alemanys van volar. I és força xulo. I el vol va ser genial.
  Però ha arribat el moment de la pau i de la digestió de les conquestes. I així va començar la colonització d'altres països i la formació de l'imperi de Hitler. L'any 1959, el 20 d'abril, es va celebrar un referèndum sobre la transformació del Tercer Reich en monarquia i imperi, amb l'emperador Adolf Hitler. I a l'URSS, Beria va governar. Va aconseguir el poder, ja que calia una mà ferma, i el més important, necessitaven ordre en la URSS empobrida i devastada per la guerra i les reparacions.
  I el 20 d'abril de 1960 va començar el vol del primer home a Mart. I va ser molt xulo. Però Hitler va morir el març de 1961. I el seu lloc va ser ocupat pel fill obtingut per reproducció artificial Llop. També emperador i molt jove.
  I Wolf va prendre la decisió, sense més preàmbuls, d'iniciar una guerra amb el Japó. Diuen que no hi pot haver dos grans imperis al planeta Terra, sinó només un.
  Bé, Béria es va posar del costat del Tercer Reich. Diuen, de fet, quant de temps pots seure a la galleda. Japó va conquerir part de l'Extrem Orient i Primorie de Rússia. I això és generalment desagradable i salvatge.
  Wolf va ser el primer a declarar que l'URSS podria recuperar Primorye, part de Sibèria, i Sakhalin, així com la cresta Kuril, però no més. Beria estava bé amb això. I l'URSS va començar la guerra.
  Tenia els tancs principals T-54 i T-55, i IS-10 i IS-12. Els alemanys tenen molt més avançat: piramidal. I això és, per descomptat, una seriosa reivindicació de la victòria.
  El Japó, en canvi, es va quedar per darrere de l'URSS en tecnologia. Al tron dels japonesos hi ha el mateix emperador inamovible Hirohito. I, per descomptat, també vol poder sobre el món. Però els nazis són més febles.
  La guerra va començar el 20 d'abril de 1961. Hitler es preparava per a la guerra amb els japonesos, també volia poder complet sobre el món. Però el Llop estava per davant d'ell. Més precisament, Adolf el Primer i el Gran no van tenir temps. I va començar una gran i cruel guerra.
  La balança vibrava amb gran força.
  Els alemanys des del primer moment, amb tecnologia més avançada, van agafar la iniciativa. Però els japonesos van lluitar molt heroicament. Però en els primers tres mesos, els alemanys i l'exèrcit de l'URSS van poder endinsar-se notablement a l'Imperi japonès i capturar molt.
  La lluita va continuar amb èxit variable, però més a favor dels nazis. I els alemanys anaven cada cop més lluny. I aquest va ser el seu èxit colossal i inimitable. Els seus tancs piramidals estaven fets d'un tipus especial de plàstic, i van trencar qualsevol defensa. I no hi havia pietat per al Japó.
  L'IS-12 era un tanc de cinquanta tones de pes i ben protegit al front, amb un canó de 122 milЈlímetres, però de 60EL de llargada. I va colpejar terriblement l'enemic.
  L'exèrcit japonès està obsolet i perdent. Després de diversos mesos de lluita, un terç de l'imperi samurai va ser capturat.
  I a finals de 1961, la Terra del Sol Naixent havia perdut gairebé la meitat del seu territori.
  Ha arribat l'any 1962... Els alemanys i l'URSS continuen la seva ofensiva... Béria està en ascens. De nou baralles i victòries. Un any més tard, el 20 d'abril de 1962, més de dos terços de l'imperi colonial japonès ja havien estat capturats. I la guerra continua.
  L'exèrcit de l'URSS lluita amb heroicitat...
  Ara van aterrar a Hokkaido agut... I el 3 de setembre de 1962, el Japó va capitular. I aquesta guerra s'ha acabat.
  Llop el primer, esdevingué gran i emperador mundial. I de nou és el moment de digerir les possessions colonials capturades.
  Vols alemanys a diferents planetes. El 1965 a Venus. El 1967 a Mercuri. I el 1968 als satèlЈlits de Júpiter.
  Però això no és suficient per a Wolf el primer, ja que l'any 1971 també es van visitar els satèlЈlits de Saturn. I el 1971, el 20 d'abril, Llop Primer va atacar l'URSS. Va decidir capturar l'últim poder del planeta Terra que encara no li estava subordinat.
  Béria encara governava l'URSS. Tenia setanta-dos anys, o ni tan sols.
  I les tropes del Tercer Reich van conquerir el territori. El cop principal es va donar en direcció a Moscou, que Hitler mai va aconseguir prendre.
  Però fins ara, és clar, tot anava a favor del Tercer Reich. Que té més forces i tancs.
  Però mala sort, van arribar les tropes soviètiques, i anem a batre els nazis, amb una força terrible.
  Oleg Rybachenko torna a l'acció. I avança, agitant les dues espases. I el noi del terminador dirigeix el molí. Els nazis morts cauen.
  Massa de cadàvers. Muntanyes senceres de cossos sagnants.
  Al nen escriptor li recorda una estratègia salvatge. On també es barrejaven cavalls i gent.
  Oleg Rybachenko xiscla:
  - Ai de la ment!
  I hi haurà molts diners!
  I el noi del terminador en el nou moviment. I els seus peus nus agafaran alguna cosa i la llençaran.
  El nen geni va rugir:
  - Classe magistral i firma "Adidas"!
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el nombre més gran dels més grans va matar els combatents marrons.
  La Margarita també està en la lluita. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat.
  La noia va grunyir:
  - Sóc fins i tot més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs i fins i tot avions.
  I la Natasha té autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han interromput.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  La Natasha crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya està en moviment i ha tallat molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana en moviment Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Està clar que aquest equip destruirà els nazis, fins i tot si el Tercer Reich va capturar gairebé tot el món i va començar a establir-se en altres planetes!
  
  OLEG RYBACHENKO SALVA L'IMPERI
  ANOTACIÓ
  Oleg Rybachenko va rebre la immortalitat com a regal, però ha de resoldre'l, després d'haver servit a l'exèrcit rus durant cent anys. Però, d'altra banda, ajuda Rússia a guanyar la guerra amb el Japó, salva l'almirall Makarov i realitza moltes gestes fabuloses!
  . CAPÍTOL 1
  Oleg Rybachenko es va convertir, per voluntat dels déus demiürgs russos, en un nen, però no en un simple, sinó en un immortal. I va ser enviat a dur a terme una missió a Port Arthur, protegint-hi Rússia. I es va convertir en un nen que semblava d'uns deu anys, però extremadament ràpid, més ràpid que un guepard i invulnerable a tot tipus d'armes. Quan era un nen de deu anys, servirà la Rússia tsarista durant cent anys, i després creixerà fins als setze anys i conservarà la immortalitat per ser l'amo del seu propi destí, però de tant en tant realitzant missions a instàncies dels déus russos. demiürgs.
  I la seva encarnació va tenir immediatament un impacte en el curs de la història.
  Durant deu anys, Oleg Rybachenko, segons els estàndards de principis del segle XX, no semblava tan petit, i immediatament va ser acceptat a l'exèrcit. A més, el nen es doblava i s'arrossegava fàcilment amb els dits, primer amb les mans, i després amb els peus nus, un cèntim de coure. El que va impressionar.
  Per començar, el nen va aconseguir salvar l'almirall Makarov de la mort. El nen ho va fer de manera molt senzilla, va entrar a Petropavlovsk el dia de la fatal sortida al mar. I trivialment va saltar al timó, i empenyent el mariner, va fer girar el vaixell.
  Tanmateix, això no es va apreciar. I la cintura tenia quaranta pestanyes per a tanta insolència.
  Però per sort l'almirall no va morir.
  Però tot i així, va començar el setge de Port Arthur. Els japonesos encara tenien avantatge al mar, i el general Partridge era massa indecis.
  Però el comandant de Port Arthur va morir, de fet va ser ferit al cap a la història real, però uns quants milЈlímetres d'un fragment van passar més a prop del cervell. I Oleg Rybachenko, coneixent la història, va donar un cop de mà a la templa del general de manera imperceptible i un fragment va colpejar el cervell i el va matar. En resum, el traïdor que va rendir la ciutadella va morir i Kondratenko, l'heroi de la defensa de Port Arthur, va ocupar el seu lloc.
  El nou comandant, per reforçar la defensa de la fortalesa, va cancelЈlar tots els mariners i l'artilleria del vaixell a la costa i va desarmar l'esquadra, però va fortificar Port Arthur.
  L'almirall Makarov es va mostrar plenament solidari amb ell en això. A més, la flota russa no va aconseguir prendre la iniciativa al mar en aquesta història.
  Com a resultat, la ciutadella estava completament protegida, a més de les habilitats accions del comandant Kondratenko. La defensa va aguantar bé. Kondratenko va reforçar la defensa de la fortalesa de Vysoky a temps i els japonesos no la van poder prendre.
  A més, Oleg Rybachenko, aquest nen immortal i descalç, va lluitar com un tità amb qualsevol refredat. I va sorprendre tothom amb la seva fenomenal precisió.
  El nen va saltar cap a la metralladora i, recolzant els seus talons nus, rodons i infantils, va apuntar l'arma. I va començar a gargotejar. I no es va perdre ni una bala. Els samurais van ser retallats literalment en files.
  L'Oleg, aquest etern tomboy, es va colpejar amb entusiasme, i va tararear agressivament, component sobre la marxa;
  Sóc un nen nascut al novembre
  En l'era espacial, l'era tempestuosa...
  Floreix la Rússia tsarista a la terra,
  Creieu-me, els cadets no som uns cossos!
  
  El gran Déu Svarog em va enviar,
  Serviu la Pàtria amb cor i ànima...
  Per a nosaltres, després de tot, el Déu blanc totpoderós -
  Ens enfrontarem, creu amb Satanàs!
  
  Rússia és la nostra pàtria, creu
  Que és l'únic al món...
  Encara que va atacar una bèstia molt activa,
  Hi ha un lloc per als russos al planeta!
  
  Un país poderós sense límits
  Que governa el rei més savi...
  Kin ens la regala per sempre...
  Que triomfi Abel, que mori Caín!
  
  Defenso de valent Port Arthur,
  Lluita noi i descalç al fred,
  Creu-me, els japonesos no es van doblegar,
  Les noies estenen les seves trenes!
  
  El nen va ser tallat amb una metralladora alhora,
  Segat un destacament de samurais ferotge...
  I colpeja groc a l'ull
  Som els pioners del mal es trencarà a trossos!
  
  Aconseguim el comunisme per sempre
  Els tsars de Rússia tenen un camí gloriós.
  Un gran somni es farà realitat
  A la glòria del llegendari Svarog!
  
  Creiem que defensarem la Pàtria,
  Lluito en una muntanya gran i alta...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  I el mateix Lord Perun té els ulls clars!
  
  Estic per la nostra Pàtria fins al final,
  Creieu-me, lluitaré amb molta valentia...
  El tsar Nicolau va substituir el meu pare,
  Penjarem Judes a un tremol!
  
  Rússia és només un ideal
  País de sants i savis del món...
  Vaig somiar trobar-hi la glòria, noi,
  I va fer de Mart i Crist un ídol!
  
  Crec en Lada mare dels déus,
  Quin amor a l'univers dóna...
  Necessitem paraules addicionals per a la pregària,
  Maria lloeu per sempre la verge!
  
  Tsar Nicolau t'ajudarem,
  Per derrotar els japonesos creuen el cruel...
  Els néts d'Svarog, som fills de part,
  I en rati, creiem molls genials!
  
  I aquí lluita el noi gegant,
  Quines metralladores sega Rati...
  El Senyor és sempre un amb nosaltres,
  El cop de Crist bufa realment els núvols!
  
  Bé, què se'ls va posar difícil als japonesos?
  No pots conquerir Port Arthur...
  Establirem el món rus a tot arreu,
  I hi haurà una figura de Lada amb or!
  
  Perquè el rei serà fidel per sempre,
  El salvarem a ell i a la Santa Pàtria...
  Sota l'ombra de l'escut de dos caps,
  Farem que la Victòria sigui genial!
  
  A Rússia, cada nen és un heroi,
  Esclatarà amb una espasa, jugant a la meitat del planeta...
  No robis noies al teu yasyr,
  Que els nostres fets siguin lloats!
  
  Sí, Rússia té pioners,
  Que la corbata vermella estava ben lligada...
  Guardem la justícia, la consciència, l'honor,
  I veiem comunisme, el sol va donar!
  
  I ara vam rebutjar l'horda,
  I van defensar la fortalesa de Port Arthur...
  Svarog va dir: acceptaré els morts,
  Al paradís, les noies estan esperant que es converteixin en una figura!
  Cantant, el nen va llançar una granada amb el peu descalç, destrossant el samurai.
  Per cert, la granada estava feta de serradures i tenia un gran poder destructiu. Així que els japonesos no s'hi poden resistir.
  Oleg Rybachenko, va escriure i cantar:
  I el samurai va volar a terra,
  Sota la pressió de l'acer i el foc!
  I la seva aportació a la defensa va ser valuosa. I l'almirall Makarov va mostrar la seva habilitat a terra.
  A més, els russos tenien més subministraments i subministraments, gràcies a l'habilitat del llegendari general.
  I el fet que l'esquadró rus de Togo va ser maltractat molt més significativament.
  A finals de desembre, els samurais estaven esgotats en els assalts. Al gener, hi va haver una calma provocada per l'intent de Kuropatkin d'alliberar el bloqueig, però no va tenir molt èxit.
  Al febrer, l'assalt va tornar a ser rebutjat amb grans pèrdues per als japonesos.
  Durant la defensa, el nen Oleg Rybachenko es va comportar heroicament. En el moment de l'inici del setge, aquest grumet només tenia deu anys d'aparença. El nen va lluitar a l'igual dels adults i va anar al reconeixement.
  Es va mostrar molt valent i combatiu. I la defensa va aguantar.
  I el nen, repelЈlint un altre atac, va matar centenars de samurais amb una metralladora, i no els va permetre agafar Mount High. Al mateix temps, el nen va tornar a cantar amb molta ilЈlusió;
  El tsar Nicolau és ara un gran monarca,
  Tu Lenin no tindràs cap oportunitat de poder...
  Aturarem les hordes de japonesos salvatges,
  Esquinça l'agressor a la boca de Rússia!
  
  Que Rússia governi per sempre a l'univers,
  En ell, el poderós i formidable tsar Nikolai...
  Podem colpejar l'enemic amb una espasa,
  Per això lluites i t'atreveixes!
  
  La grandesa de Rússia a l'univers,
  Ningú pot vèncer els russos...
  Amb la seva força en les batalles sense canvis,
  Allunyarem els enemics de la Pàtria!
  
  En nom de la nostra sagrada Pàtria,
  Rússia guanyarà les batalles...
  I la glòria dels russos serà incorruptible,
  Aprovar exàmens per només cinc!
  
  Mai ens agenollarem
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades...
  Passaran moltes generacions més
  I hi haurà pau eterna a l'univers!
  
  Svarog vindrà amb Jesús,
  Ressuscitaran tots els morts alhora...
  Després de tot, la curació és l'art més alt,
  Els pares d'octubres poderosos pariran!
  
  I Lenin, Stalin, Nikolai i Peter,
  Totes les mans juntes s'aprentaran i entendran...
  Quina és la bandera de Rússia a l'orgull univers,
  Els enemics de la Pàtria moriran i moriran!
  
  Déu beneeixi el servei de Rússia,
  Puja al pedestal més alt...
  Svarog el gran messies formidable,
  Creieu-me, no he deixat d'estimar els soldats!
  
  Aviat creurem que som més forts
  Aixequeu la bandera russa sobre el planeta...
  Qui donarà lloc a una gran idea,
  Cantem en prosa i poesia!
  
  Què bé és quan l'estrella de Rússia
  Sobre el món brillarà com un diamant...
  Després de tot, el vellut de l'estrella del cel regava,
  I colpeja l'adversari a l'ull!
  
  No us cregueu el qui diu que és feble,
  Que els titans russos no són rivals...
  En nom d'aquest estat ortodox,
  Puja aquest nen a cavall!
  
  I ens apurem a la batalla per la glòria del món,
  Per guanyar amb valentia a la Pàtria...
  No puc descriure-ho a Shakespeare
  Quant serà el nostre exèrcit en glòria!
  
  La nostra Pàtria arribarà al premi,
  De tots els déus de l'univers el millor de tots...
  Els convidats sempre són benvinguts a la nostra pàtria,
  Si vens amb bondat, no ets un dolent!
  
  Estima el rei i Déu Jesús
  I adorar Lada per amor...
  No siguis covard a la batalla,
  No pots construir la felicitat amb la sang!
  
  La vida serà eterna, tempestuosa i bella,
  Hi ha un lloc per a tothom per ser valent...
  Discutir amb un cavaller rus és perillós,
  No compteu llavors els vostres problemes!
  
  Però aviat hi haurà pau a l'univers,
  I el bé guanyarà en grandesa...
  Estarem en la felicitat, el paradís sense canvis,
  El Senyor donarà una ala forta!
  Amb una cançó així, és clar, els soldats russos no podien perdre. I el noi del terminador no va faltar. I altres guerrers van disparar contra el mont Vysokaya japonès que va assaltar amb una precisió sorprenent.
  El març ja ha arribat... Els japonesos es van tornar a retirar. El diumenge sagnant no va passar a Rússia, ja que el tsar Nicolau, des que Port Arthur va aguantar, estava de bon humor i va sortir al poble. La gent del rei també el va saludar amb un tarannà festiu i va aplaudir ferotgement. I tot va anar bé.
  L'exèrcit rus es va reposar i es va fer cada cop més. A finals de març, els japonesos van intentar avançar, però les forces de Kuropatkin tenien massa superioritat numèrica i van repelЈlir tots els atacs.
  I les millors parts del samurai del general Noga van quedar atrapades pel setge de Port Arthur. Després de patir grans pèrdues, els japonesos es van retirar. Però de nou en Kuropatkin va dubtar.
  A finals d'abril va seguir un nou assalt, que, però, també va ser rebutjat.
  I Oleg Rybachenko, aquest nen valent, fins i tot va capturar un coronel japonès, amb l'ajuda d'una trampa, és clar.
  A principis de maig, només hi va haver escaramusses menors, i el dia 25 l'esquadró de Rozhdestvensky finalment va entrar a Port Arthur. El famós almirall va portar cinquanta-un vaixells a través de tres oceans alhora!
  Després d'això, la defensa va rebre reforços. I a principis de juny, va seguir l'últim assalt a Port Arthur. L'assalt és desesperat i ferotge. I de nou va ser rebutjat amb grans pèrdues per als japonesos. El tsar finalment va destituir Kuropatkin i va nomenar Linevitx. A mitjans de juliol de 1905, els japonesos van ser finalment derrotats. I la defensa heroica de Port Arthur, que va durar més d'un any, va acabar.
  Kondratenko va rebre l'Ordre de Sant Andreu el Primer Cridat. I va rebre el grau de mariscal de camp. Aleshores, l'esquadra de Rozhdestvensky, juntament amb Port Arthur, dirigida per l'almirall Makarov, va derrotar als japonesos al mar. A més, el mateix almirall Togo va morir a la batalla.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern es va distingir de nou i va capturar personalment el cuirassat dels japonesos. Diverses noies boniques i descalços també van lluitar amb ell.
  La lluitadora Natashka es va mostrar especialment brillant: un autèntic volcà en batalla i invencible.
  I quan una noia llança una granada amb els dits dels peus nus, això és un desgavell i una destrucció colossals. Una granada de carbó i tan destructiva.
  Un nen pioner ataca els japonesos i canta alhora;
  El nostre serà l'oceà Pacífic, creu
  Rússia del Regne de Rod amb Nicolau...
  I la bèstia serà destruïda
  Nosaltres, els cavallers dels enemics, destrossarem tothom!
  
  El meu país, creu sobretot,
  Deixa que les estrelles del comunisme brillin...
  L'èxit acompanya els cavallers,
  Som l'epítom de l'altruisme just!
  
  Sóc un pioner que va irrompre a la guerra,
  Només un nen descalç...
  Però jo trituraré l'adversari en pols,
  I trencaré els que estan contra les banyes!
  
  Japó per què va anar a nosaltres
  T'has atrevit a desafiar Rússia...
  I es va posar directament a l'ull amb un taló,
  Svarog la missió del gran Senyor!
  
  Estima Lada Mare Ella Déus,
  Va donar a llum molts, brillants i grans...
  Per a la glòria del gènere fills valents,
  Aturarem l'atac dels enemics salvatges!
  
  No derrotis el Rus groc japonès,
  El nostre heroi a les batalles és invencible...
  Lluita per la Pàtria i no tinguis por,
  Quan el poble i el sistema reial estiguin units!
  
  Oh Nikolai, et donarem
  Per a la Santa Rússia som un cor natiu...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  Obre la seva porta a l'univers!
  
  A la glòria de Déu Crist Rus,
  Cantem himnes per la nostra Rússia...
  L'amor de Maria, tan pur
  Què substitueix les farinetes per als nens per dinar!
  
  Cap a tu Maria giraré els meus ulls,
  Juntament amb Lada, doneu amor a tothom...
  Encara que el diable ens ha esmolat una destral,
  La Deessa estarà amb nosaltres a la llum eterna!
  
  No, el sol no sortirà mai
  Rússia Suprema sense límits...
  Gran somni fet realitat
  Tot ho sent sota el cel blau!
  
  Et cantem la Mare de Déu,
  Salms i cançons, a cada moment...
  Si hem d'anar a la batalla amb una pistola,
  Després de tot, Stalin i el gran Lenin estan amb nosaltres!
  
  Per la Pàtria, per Déu, per la Patria,
  Els nois lluitem amb l'adversari...
  No sàpigues de ser un jou maleït,
  Quan s'afila la baioneta d'un soldat rus!
  
  Per la nostra terra, pionera en les batalles,
  Svarog va aconseguir glorificar la cara de l'amor...
  Veiem alguna cosa en els nostres somnis brillants
  On lloarem per sempre el Déu dels bons!
  
  En resum, els japonesos ja són Khan,
  I Port Arthur no es va rendir en les batalles...
  Per això la Pàtria ens és donada per Déu,
  Perquè lluiteu de valent per Rússia!
  . CAPÍTOL #2
  Japó es va veure obligat a fer la pau amb Rússia, per la mediació dels Estats Units.
  Vaig haver de cedir les illes Kurils i Taiwan. Rússia va assegurar un protectorat sobre Corea, Manxúria, el control de Port Arthur. A més, el Japó va pagar una enorme indemnització de mil milions de iens or a la Rússia tsarista.
  La victòria va reforçar la posició del tsar Nicolau II. Rússia va expandir els seus territoris i Zheltorossiya va començar a formar-se a costa d'unir-se voluntàriament a les regions xineses. No hi ha Duma estatal: Rússia va seguir sent una monarquia absoluta, sense parlament.
  Per descomptat, a causa de la victòria i l'estabilitat política, el creixement econòmic va començar abans que en la història real i va ser més fort.
  La Primera Guerra Mundial va començar com en la història real. Però va procedir amb més èxit per a Rússia. En què l'exèrcit era més gran i millor, fins i tot gràcies a les reformes del mariscal de camp Kondratenko, i l'economia és més forta i l'autoritat del tsar és més gran.
  Oleg Rybachenko també va lluitar de manera desesperada i molt valenta. El nen va córrer com un meteorit. Va gargotejar amb una metralladora casolana sobre els alemanys. I després va córrer més ràpid que un carro amb una metralladora. I també va aixafar amb entusiasme l'exèrcit del Kaiser.
  Semblava un nen d'uns deu anys, i els seus peus nus i infantils llançaven granades de serradures improvisades i mortals.
  Encapçalant un foc ben apuntat, el nen va tararear amb confiança;
  La nostra pàtria és un país sant,
  Glòria a la nostra pàtria ilЈlimitada...
  L'adversari Satanàs no aixafarà,
  Ja ho veiem, som aproximacions llunyanes!
  
  La meva Pàtria florirà
  El tsar Nicolau s'eleva sobre el planeta...
  Exèrcit rus invencible,
  Apropem-nos al Totpoderós!
  
  Sóc un simple noi pioner,
  Però dotat d'un poder sense precedents....
  I mostraré a tothom un exemple poderós,
  Per no ser conegut com un sis cutre!
  
  Crec amb tu, Senyor Jesús,
  Ets el més fort de tot l'univers,
  I us prego juntament amb Lada,
  Per dirigir el canal de creació!
  
  Aviat serem a Mart, creieu-me
  El nostre país governarà el planeta...
  I la bèstia infernal del Kaiser és aixafada,
  Les gestes dels cavallers es canten en cant!
  
  El nen dirigeix un pioner descalç,
  Els talons nus al voltant de les noies corren...
  Ell colpejarà el Kaiser amb el puny,
  Després de tot, els nostres cavallers parlen amb els déus!
  
  Glòria a Rússia, gran país,
  Sapigueu que el rei suportarà el sant comunisme...
  No ens vencis, creu Satanàs,
  El feixisme ha estat llençat a les cendres de Boudin!
  
  La nostra Pàtria no és més forta al món,
  No hi ha Rússia a l'univers més bonic...
  Sóc una àguila, no un pardal malvat,
  Portaré alegria i felicitat a tota la gent!
  
  Conduïm amb valentia a l'infern de l'enemic,
  Aixafem fàcilment els adversaris dels nazis...
  Aviat tallarem les banyes del kàiser,
  Hi haurà una era de la llum dels comunistes!
  I les noies també aixafen els alemanys, i tan famós. Són noquejats amb l'ajuda dels peus descalços amb paquets explosius letals. I punxen alhora amb baionetes.
  Obrin la panxa dels adversaris sense gaire cerimònia.
  La Natasha canta;
  Esperant la victòria, esperant la victòria! Per al tsar Nicolau la muntanya!
  Zoya, disparant i llançant granades amb els dits nus, confirma:
  - La victòria espera, la victòria espera! Adversari ets una alegria amistosa!
  I l'Agustí pèl-rojo, els cabells del qual revolotegen al vent com un estendard proletari, rugeix:
  - Déu salvi el rei!
  Svetlana, noqueant els soldats del Kaiser i llançant granades amb els dits nus dels peus, crida:
  - Lada està amb nosaltres!
  Aquestes són les noies aquí lluitant i boniques. I els seus músculs roden sota la pell bronzejada.
  La guerra va durar poc més d'un any i va acabar amb l'enfonsament d'Àustria-Hongria i la rendició de l'Imperi Otomà i Alemanya. I Bulgària, veient quina olor fa, es va posar del costat de Sèrbia i Rússia, com, per cert, Itàlia i Japó.
  El mariscal de camp Kondratenko va rebre el rang més alt: generalíssim. I es va convertir en un titular de gairebé totes les ordres, com Suvorov. Brusilov es va convertir en mariscal de camp. L'almirall Kolchak va fer carrera, i Kornilov, Denikin. Rússia tsarista annexada a si mateixa: Galícia, Bucovina, Voivodat de Cracòvia, Regió de Poznan, Klaipeda. Txecoslovàquia també va passar a formar part de l'Imperi Rus. I Àsia Menor amb Constantinoble. I el nord de l'Iraq.
  En definitiva, va sortir bé. Els japonesos van dividir les colònies alemanyes amb Rússia a l'oceà Pacífic.
  Aleshores l'Aràbia Saudita es va dividir entre Rússia, França i Gran Bretanya. A més, després d'una breu guerra, Rússia i Gran Bretanya van dividir l'Iran.
  Oleg Rybachenko va participar en aquesta guerra. El nen va tornar a lluitar, corrent més ràpid que un guepard amb una metralladora i llançant granades d'un poder de matar colossal amb els seus peus infantils nus. I destrueix tots els enemics.
  I les bruixes van lluitar amb ell. Cantaven molt bé i alegrement quan aixafaven els perses.
  Som els fills de la Família, les filles dels Déus,
  I al mateix temps membres del Komsomol descalços ...
  Sobre la necessitat de gastar més somnis coneguts
  El cop de baioneta de les noies és molt fort!
  
  Podrem vèncer tots els nazis,
  Palaus per construir - la bandera del comunisme...
  El nostre invencible ós rus,
  Refutant els dogmes del darwinisme!
  
  Som noies precioses, creieu-me
  I amb un taló nu donarem un cop al nas...
  Obrim aviat la porta al comunisme,
  Exposarem el fosc ignorant!
  
  Aquí estem corrent descalços a l'atac,
  Captivats per la bellesa de la seva noia...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  I les noies tenen una veu tan sonora!
  
  Que la terra russa sigui famosa,
  Això va néixer en nom de generacions...
  Els pobles del món són una família amistosa,
  El gran Lenin ens ajudarà!
  
  Però ara governa el gloriós Nikolai,
  I els gegants lluiten per ell,
  Tots hi arribem, només creiem en el cel,
  Quan el poble i el tsar de Rússia estiguin units!
  
  Així és, ens dedicarem al rei,
  Servint-lo amb tots els cors i ànimes...
  Estimo Jesús i Ladoya,
  Per sempre seré Svarog amb tu!
  
  Els nostres déus russos són importants per a nosaltres,
  Els estimem amb l'ànima del poble soviètic...
  I només són les maquinacions de Satanàs,
  Quan Perun estigui amb Lada, rebutjaràs!
  
  Estimo el rei, és el nostre propi pare,
  Serviu-lo fidelment i amb amor...
  Que s'acabi l'enemic dels russos,
  Encara que de vegades es dóna amb sang!
  
  Rússia estarà a l'univers per a tothom,
  Per brillar amb un quasar brillant i potent...
  La Pàtria no tindrà problemes,
  Encara que l'adversari hagi dibuixat núvols dolents!
  
  Que la vara totpoderosa estigui amb nosaltres,
  Qui és el governant de tot l'univers...
  Darrere nostre hi ha el Déu blanc més gran,
  Qui en la seva bondat governa!
  
  Que hi hagi creació a la terra,
  Guanyarem, ho sé segur...
  Esperant el compliment d'aquest somni brillant,
  Hi haurà un lloc per a la gent en un paradís brillant!
  
  Oh, la meva santa Rússia sàvia,
  En nom de la prosperitat del comunisme...
  Els déus-demiürg coneixen els meus parents,
  I els intents de revanxisme no passaran!
  
  Creiem que els adversaris seran esborrats a la pols,
  Alçarem la bandera russa per tot l'univers...
  Derrotarem els feixistes i els dushmans,
  I glorificarem per sempre el Cognom!
  I, per descomptat, les noies disparen i llancen granades mortals amb les seves cames ciselladas, nues i bronzejades.
  I no et pots resistir a gent com ells.
  Aleshores, els mujahidins captius van besar noies nues i calloses. Peus polsosos però molt seductors.
  I després l'Afganistan. És cert que hi va haver una petita guerra. I els britànics no van tenir massa sort al principi.
  No obstant això, Oleg Rybachenko va mostrar allà el seu gran nivell de guerrer de la llum.
  Juntament amb les noies en bikini, va aixafar l'enemic amb molta facilitat, convertint els moltahidins en un sedàs. I les noies, amb els dits nus, van llançar bombes de força letal i van destrossar destacaments sencers de militants afganesos.
  I lluitant, cantava el nen, component mentre anava;
  Sóc un pioner, he de lluitar a l'Afganistan,
  T'esperen batalles terribles...
  Però els russos sempre saben com lluitar,
  L'enemic només comptarà zeros!
  
  Que l'era del comunisme sigui de glòria,
  Quan vindrà Svarog el gran Déu...
  Dissipar les hordes del feixisme formidable,
  Wins va obrir un compte sense fi!
  
  El cel és blau a l'Afganistan
  Un nen descalç corre per les muntanyes...
  La seva vocació és genial,
  Després de tot, la fe russa és un monòlit sòlid!
  
  Els Dushmans pugen en un núvol agressiu,
  Però són assolits per un valent pioner,
  Noi lluitador de Rússia poderós,
  Mostrarà un exemple fins i tot als adults!
  
  Tots creiem en la victòria del comunisme,
  I si has de lluitar pel rei...
  Escampem en cendres el ramat del revanxisme,
  Per nosaltres i muntanyes, mars càlids!
  
  Rússia dominarà l'univers
  Així va arribar la Vara Altíssima...
  Amb la seva força en la batalla sense canvis,
  Conduïm els enemics de la Pàtria al taüt!
  
  Els russos no ens poden posar de genolls,
  Per a nosaltres Svarog i el Déu blanc de l'amor...
  Rebutjarem l'abundància d'aquesta mandra,
  Si necessitem un oceà, vessem sang!
  
  Per a la glòria de la nostra Pàtria Rússia,
  El cavaller s'atreveix a salvar el meu Rus...
  La nostra Família és l'Altíssim i Crist és la missió,
  Capaç de transmetre la llum de la creació!
  
  Estimo Rússia, que és la més estimada de totes,
  Quines flors precioses...
  Mourem el Führer amb força a la cara,
  I les amargues derrotes no compten!
  
  Darrere nostre hi ha Lada, la mare dels grans déus,
  Darrere nostre hi ha Perun, Yarilo, poder....
  Aixafarem les pressions dels ramats de tots els salvatges,
  Ajudem a la gent feble!
  
  Sí, que la Pàtria floreixi en glòria,
  L'univers s'elevarà per sobre de tot...
  Abel aixecarà i Caín perirà,
  Hi haurà un dolent rabiós a l'infern!
  
  Quan Rússia alça la seva formidable espasa,
  I dóna'ns la força dels russos, Déu blanc...
  Tots els esperits malignes de l'inframón periran aviat,
  Què va ajudar a crear la llum més alta!
  
  Així que creieu en l'honor de Déu Jesús,
  Creieu en la glòria del nostre Crist...
  No enfadis els teus pares
  Confieu en Rod fins al final!
  
  Llavors arribarà una gran recompensa,
  I sotmeteu-vos als russos tot el món...
  Cal lluitar amb valentia per la Pàtria,
  Svarog gran Déu i ídol!
  
  Tots els morts ressuscitaran en felicitat,
  Les edats, com el vent, floreixen d'alegria...
  Tant el cel com la terra estan en el seu poder formidable,
  Els pobles de tot el planeta honoren la Família!
  Així va lluitar Oleg Rybachenko a l'Afganistan amb les noies. I una de les seves segures i rotundes victòries rere l'altra.
  Aquest és el noi del terminador! I la noia amb talons nus va resultar tan formidable i brillant!
  El món ha trobat estabilitat i prosperitat. Fins a la Gran Depressió el 1929. Rússia, després d'un ràpid creixement, també va caure en crisi.
  El 1931, el Japó va atacar Rússia, buscant venjança per les derrotes passades.
  Per descomptat, l'imperi tsarista estava preparat per a la guerra.
  Però aquesta vegada, va ser un suïcidi. Les tropes tsaristes van derrotar els japonesos.
  Oleg Rybachenko va tornar a lluitar amb el valent, però tècnicament molt per darrere de Rússia, els samurais.
  El nen va disparar des d'una metralladora de gran potència, tallant les posicions d'atac de les tropes samurais russes per centenars i milers. Tallar i segar batallons sencers de japonesos alhora.
  La seva metralladora semblava incansable. I ho va aixafar tot i va esborrar els oponents literalment en pols sagnant.
  I l'etern nen, que encara semblava d'uns deu anys, però tenia més força que un elefant, llançava amb els dits nus paquets explosius d'una força colossal. I els enemics van esquinçar literalment les parts més petites.
  I les noies, juntament amb ell, van aixafar i segar els japonesos. Talleu-los com una navalla.
  I van mostrar la seva llengua i van riure.
  I alhora les noies cantaven amb molta ilЈlusió i ilЈlusió. Amb alegria escrivint literalment sobre la marxa;
  Rússia és el més gran dels països
  Hi construirem el comunisme amb el rei,
  Ens ha donat una aliança eterna amb la Família,
  Que cada persona neix heroi!
  
  Derrotarem el Japó en broma
  En va vas atacar Rússia...
  En l'atac, la noia retorça la seva espasa,
  Guerrers de groc esquinçat!
  
  Som lluitadors eterns del Komsomol,
  Quan lluitem, el sol brilla més...
  Els pares estan orgullosos de descalços,
  Els cavallers ja no som nens!
  
  No confieu que ningú ens atura
  En nom del comunisme per sempre...
  Ràpidament conduirem els enemics de Rússia,
  Qui va atacar amb malvat cinisme!
  
  Déu Svarog governarà a la Pàtria,
  És el patró dels grans guerrers...
  Els enemics no es permetran ni tan sols al llindar,
  El Totpoderós del Creador de les mil cares!
  
  Per la nostra gloriosa Pàtria destí,
  Derrota a tothom, eliminant en broma els enemics...
  Li volia dedicar una cançó a Rod,
  Què s'ha convertit en un lloc al paradís de l'univers!
  
  Aquí corren les dones Komsomol descalces,
  Els seus talons brillen com un mirall...
  Està clar que els samurais estan esperant kaput,
  Els guerrers es trenquen ràpidament!
  
  No us cregueu als que simplement són febles d'esperit,
  Som cavallers en batalles invencibles...
  Només ets un esclau miserable
  I Lada i Crist són un en l'ànima!
  
  Tenim una pancarta vermella,
  Ella és com una rosa exuberant que envermelleix...
  Colpegem a qui és dolent als ulls,
  Deixa la idea d'atacar Rússia!
  
  Aquí corren les dones Komsomol descalces,
  Són preciosos i tenen una cara preciosa...
  Qui no crideu kaput viciós,
  Només et tractem bé!
  
  Per a la nostra brillant pàtria un somni,
  Tots viuen en glòria, gran bellesa...
  Tota la resta és només vanitat
  Encara que els rostres dels sants sovint s'enfosqueixen!
  
  Bé, lluitem en la batalla com àguiles,
  I correm descalços per la gelada...
  Som membres forts i orgullosos del Komsomol,
  I sobre la Pàtria surt violentament el Sol!
  
  Heus aquí la glòria de la nostra santa Pàtria,
  Cantem salms i composem cançons...
  Sóc un nen pioner completament descalç,
  La gelada em turmenta els talons nus!
  
  Però sabeu que no em retiraré de la meta,
  Com que l'esperit de necessitat rus és més fort...
  Estimo el Déu de la família, estimo a tothom amb el meu cor,
  Per dissuadir una idea ridícula!
  
  Glorifiquem a Lada, el missatger dels déus,
  Qui va crear mons enamorats...
  Necessitem paraules addicionals nois,
  Per a nosaltres, Perun, Svarog, del foc de Yarilo!
  
  Japó va intentar fer-se càrrec
  El nostre Port Arthur i les terres dels nostres avantpassats,
  Però aquí el caçador es va convertir en un joc,
  disparem amb molta precisió!
  
  Vam segar molts samurais,
  Els enemics ja no existeixen...
  Som una mena de filles, estimats fills,
  Damunt nostre hi ha la Mare dels Déus Santa Lada!
  
  Cap adversari no donarà,
  No, els russos no es veuran de genolls...
  El querubí de Déu brilla amb or,
  I glorificar Jesús amb el cognom!
  
  Enlloc es troba Rússia més bella,
  Ella és preciosa, la Rússia eterna...
  Tots semblen no més de vint,
  Som membres del messies descalços del Komsomol!
  
  Sí, vam conduir el samurai,
  La vara més alta ens va ajudar en aquesta batalla...
  Com es van fer les àguiles poderoses
  I el Déu Blanc més perfecte!
  
  A les noies també els passava lluitar,
  Amb feixisme per esquinçar en broma "Panteres".
  I van guanyar amb un exèrcit ferotge,
  Tot i que van prendre mesures dràstiques!
  
  I Hitler va rebre un major
  El vam trencar a trossos amb ràbia...
  Com va resultar, el Führer és com un imbècil,
  I veurem el comunisme a la distància!
  
  Moscou va lluitar contra el nazisme com una muntanya,
  I nosaltres amb dificultat, però valentament resistit...
  Preciós país rus
  Quan vam turmentar el Fritz amb força!
  
  Córrer descalç pel fred
  Estem encantades amb noies Komsomol...
  Van arrossegar els enemics de Rússia cap a la captivitat per la força,
  I van mostrar un tarannà molt hàbil!
  
  A prop de Stalingrad li van donar amb força a l'ull,
  I el Tigre va trencar el seu tronc de manera constant...
  Tot i que va ser certament una hora difícil aleshores,
  Però els membres del Komsomol descalços són omnipotents!
  
  I així vam entrar a Berlín orgullosos,
  Ja saps que es va mostrar tanta fredor...
  El que respecta tot el món rus,
  
  Hem destrossat Adolf!
  
  Bé, aquesta victòria és bona,
  Guanyem tots en la batalla sense fallar,
  L'estrella russa crema damunt nostre,
  I la nostra fe de la Família no ha canviat!
  
  En resum, la nostra campanya s'acabarà,
  El planeta formarà part de Rússia...
  Tots tindrem grans ingressos,
  Els diamants han regat els nostres boscos!
  . CAPÍTOL #3
  Oleg Rybachenko ja era un oficial i tenia molts premis. I era respectat, malgrat el seu aspecte infantil. I fins i tot va aconseguir casar-se. Així que la carrera va anar bé amb el nen etern.
  L'almirall Kolchak encara no és gens vell, va mostrar el seu geni, comparable a Ushakov i l'almirall Makarov. La Terra del Sol Naixent va ser completament estavellada contra el mar i després ocupada.
  La campanya contra Tòquio va ser gloriosa i victoriosa. I Oleg Rybachenko va aconseguir distingir-se capturant el mateix mikado. I per això va rebre la primera Creu de Sant Jordi de la història de Rússia amb un llaç d'or i diamants.
  Encara que no es van atrevir a criar-lo en rang: el nen sembla massa infantil. Encara que té deu anys sobre ell mateix, és a dir, per aquest temps, pots donar tretze anys. Però segueix sent un nen moc.
  En qualsevol cas, Rússia va guanyar.
  Va seguir un referèndum en què la majoria dels japonesos van votar a favor de l'adhesió a Rússia.
  Així, el tsar Nicolau II va reforçar el seu poder a l'oceà Pacífic. Rússia va continuar movent-se per la Xina. Debilitats per la crisi, Gran Bretanya, França i els Estats Units no van interferir en la presa del control de l'Imperi Celestial.
  El 1933, Hitler va arribar al poder a Alemanya. Va començar a restaurar l'antic poder de l'antic imperi. I, per descomptat, va intentar no barallar-se amb Rússia.
  Mussolini a Itàlia tenia amistat amb Rússia. I d'amagat va capturar Etiòpia, ampliant les seves colònies. Es va parlar de crear una Triple Aliança.
  La Rússia tsarista volia annexionar totes les colònies de la debilitat Anglaterra i França. Bé, els alemanys i els italians també són comprensibles. Els EUA tenien els seus propis plans.
  El 1937, Alemanya es va unir a Àustria, produint l'Anschluss. I el novembre de 1937, l'avió es va estavellar amb Nikolaev segon. El regne va acabar amb molt d'èxit. Nicolau II va aconseguir conquestes colossals en els quaranta-tres anys del seu regnat.
  Li deien Nicolau el Gran! I fins i tot el més gran, es van fer més alts que Pere el Gran.
  Sota Nicolau II, la jornada laboral es va reduir a deu hores, set anys d'ensenyament es van convertir en obligatoris i gratuïts. El salari mitjà al país va arribar als 75 rubles al mes amb una inflació zero i el suport d'or del ruble. La moneda reial era la més dura i convertible del món.
  Rússia tenia l'exèrcit terrestre més gran del món, i la mida de la flota va superar tant Gran Bretanya com els Estats Units.
  Els tancs russos eren els millors del món, igual que els avions. I els helicòpters en aquell moment eren pràcticament els únics del planeta Terra. La flota submarina més nombrosa i de gran qualitat. La millor artilleria. Tecnologies avançades en televisió i vídeo. La primera pelЈlícula en color del món també es va començar a rodar a la Rússia tsarista. Incloent gràcies a la passió del tsar Nicolau II per la fotografia.
  Després d'unir-se a la Xina, Rússia es va situar al capdavant del món pel que fa a la població, superant la Gran Bretanya amb totes les seves colònies.
  El tsar Nicolau II va reformar l'ortodòxia i va legalitzar la poligàmia. Aquest savi sobirà va aconseguir fer moltes coses. I va morir no escopit, no perseguit, sense haver perdut Rússia, però gran. I només uns quants milЈlímetres de fragmentació van afectar la història de Rússia d'aquesta manera.
  A més, passar al passat un noi tan bonic, fort i ràpid com Oleg Rybachenko. I diuen que no hi ha accidents a la història! Encara com estan. Tant Nicolau II com el fenomen del Generalísimo Kondratenko ho van demostrar.
  Però després de la mort del tsar Nicolau, hi va haver un salt temporal. Al principi, el monarca Alexei II va morir abans que pogués ser coronat. Aleshores també va morir un altre hereu, Kirill Vladimirovich Romanov. I Vladimir III va pujar al tron el 1938. El rei és jove, però en general no estúpid i bastant de voluntat i ambiciós.
  Bé, es va posar mans a l'obra! Rússia, Itàlia, Alemanya, contra Gran Bretanya, França i, en el futur, els Estats Units. Aquí, per descomptat, la Triple Aliança és molt més forta.
  El maig de 1940, Alemanya va atacar França, Bèlgica, Holanda i Gran Bretanya. Rússia va atacar les colònies franceses, angleses i holandeses. Va començar la presa sense cerimònia de territoris.
  Els britànics i francesos no van poder resistir l'exèrcit rus. I els alemanys van derrotar i van obligar a capitular França, Bèlgica i Holanda en un mes i mig.
  Aleshores el Führer va ocupar tant Espanya com Portugal, i va capturar Dinamarca i Noruega. Rússia va ocupar Suècia.
  La guerra era gairebé en una porta. Amb el suport de la població local, Rússia va capturar l'Índia, Indoxina, el sud de l'Afganistan, el sud de l'Iran, l'Orient Mitjà i va entrar a Egipte.
  Oleg Rybachenko va lluitar com sempre amb èxit i amb un gran entusiasme. El nen treballava amb dues metralladores alhora, segant les tropes colonials britàniques i franceses. I aquesta és la seva meravellosa vocació i la batalla en una porta.
  I els peus nus del nen llencen granades mortals. I les quatre noies lluiten amb ell, i amb molt d'èxit.
  Al mateix temps, Oleg Rybachenko no s'oblida de cantar mentre extermina els enemics de Rússia;
  Per néixer a l'era dels cyborgs es dóna,
  Quan un ordinador, un jugador està a mà...
  I el món és bàsicament només una pelЈlícula
  No sabia que ara era diferent!
  
  No cal matar familiars estúpidament,
  L'estratègia del noi sota el palmell de la mà...
  El quadern es va fer innecessari en una celЈla,
  Som nens desconeguts del segle amb el dolor!
  
  Però per voluntat dels déus furiosos,
  El nen s'ha traslladat a un nou món...
  Hi ha pocs punys per guanyar aquí,
  Semblava que el diable s'havia tornat boig!
  
  Guerra i rugit, foscor de destrucció,
  Ve ple d'assassinats i gana...
  Coneix el destí de la gent,
  Quan hi ha dolor i fred al cor!
  
  No cal pensar, els russos no es poden trencar,
  Que floreixi la Gran Rússia...
  El veritablement dolent lladre serà derrotat,
  Svarog vindrà, una gran missió!
  
  Aquí el tsar el gran Nicolau ha desaparegut,
  Ara Vladimir està simplement al poder...
  També es pot dir que és una àguila,
  I esteneu les seves ales pel món!
  
  En nom de Déu Crist Rus,
  Feu els bons amb alegria...
  L'amor de Maria, tan pur
  Què et molesta amb la teva estupidesa!
  
  A Rússia, saps que tot anirà bé,
  Ella aixecarà la bandera sobre l'univers...
  Encara que l'enemic truca al cisell,
  Només serem glorificats per la creació!
  
  Crec que el Déu rus governarà
  Qui va crear la foscor d'aquests universos...
  Tot i que Satanàs és una banya tan poderosa,
  Serem fills del Beneït!
  
  Aquí a Rússia és un temps nou,
  L'emperador té Vladimir al poder...
  Romanov de la cort reial,
  L'àguila té ales de dos caps per tot el món!
  
  La grandesa de la Pàtria durant segles,
  O potser fins i tot Rússia romandrà per sempre...
  El riu rus flueix sense fronteres,
  I la gent serà humana de cor!
  
  Aleshores sóc un nen pioner descalç,
  Que corre amb un taló nu pel fred.
  Però pel que el senyor ataca,
  Li posaré una cara dura amb sang!
  
  No pots vèncer el noi
  És un guerrer molt fort i gran...
  I converteix fins i tot un tigre en un joc,
  Perquè per naturalesa un guanyador!
  
  I les dones Komsomol corren descalces,
  Els seus talons es tornen rosats pel fred...
  I aviat hi haurà kaput per a tots els enemics,
  Deixa una idea inútil!
  
  Aquí ja hem agafat els britànics a la selva,
  Els enemics de Rússia van ser assassinats junts...
  Vam caminar per la vora d'àgils micos,
  I van arribar a molts quilòmetres de llebrer!
  En resum, el nen es va fer molt madur,
  I es va convertir en un oficial bastant intelЈligent...
  El bigoti no es va trencar, però ja és un tità,
  I serveix d'exemple més per als cavallers!
  El nen lluita i aixafa els enemics. I llavors els negres capturats i els guerrers grocs i blancs cauen de genolls i besen els peus de les noies. I és tan gran.
  La Natasha, després d'un petó al taló, va arrossellar:
  - M'encanten els homes!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Girar amb un pal és un gran plaer!
  I com fa clic al nas a un soldat capturat amb el taló nu.
  Agustí, amb els dits nus, va agafar el nas de l'àrab i el va obligar a agenollar-se.
  La noia va cridar:
  - Sóc una bruixa agressiva!
  Svetlana també va lluitar molt activament. I tants tipus diferents de soldats van interrompre. I la noia el va obligar a besar-li els talons i va grunyir:
  - No et pots resistir!
  Per descomptat, les tropes colonials no van poder resistir l'exèrcit tsarista, i realment no ho volien. La captura d'Àfrica es va retardar una mica per la manca de carreteres i les llargues comunicacions. Els alemanys es van traslladar a través d'Àfrica a través de Gibraltar i el Marroc, els russos a través d'Egipte i més enllà del Sudan.
  Tanmateix, el terreny era més un obstacle que la resistència de les tropes britàniques o franceses. N'eren pocs, i estan mal armats, i majoritàriament d'aborígens locals. Qui no sabia com i no volia lluitar.
  El 1940, Hitler no es va atrevir a desembarcar a Gran Bretanya. Va llançar una ofensiva aèria, al principi poc reeixida. Però a la primavera de 1941, els avions russos van entrar a la batalla i Gran Bretanya va començar a ser pressionada fins a la mort.
  I a l'agost va seguir el desembarcament de les tropes conjuntes germano-russes i, després de dues setmanes de lluita obstinada, la presa de Londres.
  Oleg Rybachenko i les noies van assaltar activament la capital d'Anglaterra. Una vegada més, el nen estava descalç i va llançar unes cames infantils i ciselladas amb granades devastadores d'escorça d'arbre que van bolcar qualsevol, fins i tot els tancs més poderosos de Gran Bretanya. Incloent un pes de cinquanta tones, i fins i tot de vuitanta tones "Tortilles" cremades a fons, i destrossades en una batalla ferotge.
  El nen durant la batalla, cantava, component mentre anava;
  Els russos vam venir a Gran Bretanya,
  Per conquerir els estrangers atacats...
  Que els saxons estaven encallats,
  Però respectem els no creients!
  
  Rússia és el més gran dels països
  Que construeix l'univers...
  Aquesta nefasta boira es dispersarà,
  I el nostre negoci serà la creació!
  
  M'encanta el Crist ortodox
  Que el poder de la família estigui en nosaltres...
  La deessa Lada és pura com un cristall,
  El temps sagrat sempre és bo a Rússia!
  
  Creiem que l'univers conquistarà
  Donem felicitat a l'univers rus...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  Pel teu poder immutable de Déu!
  
  Guerrers de la meva santa Rússia,
  No ens deixaran agenollar...
  Digues a Déu Jesús que em perdoni
  Si Lenin permet que alguna cosa vagi massa lluny!
  
  Que la nostra Pàtria estigui florida,
  Podem construir-hi fàcilment el comunisme sagrat...
  Escombraré l'exèrcit anglès,
  I seré un heroi per sempre!
  
  Alçarem la nostra Rússia al cel,
  I conquistarem l'orgullós Londres a la batalla...
  No és estrany que el sant Jesús va ressuscitar,
  I Rússia es retirarà mesquinament!
  
  Pàtria ets la meva pròpia mare,
  T'estimo com el sol sens dubte...
  Els enemics podran simplement trencar-se,
  Per la glòria de totes les generacions futures!
  
  Sí, la nostra Rússia ilЈlimitada floreix,
  El gra creix, com espigues d'or de blat de moro...
  Les victòries van obrir un compte ilЈlimitat,
  Aquestes cares d'icones ortodoxes!
  
  A Rússia, un nou tsar gloriós és ara,
  Es diu Vladimir, fill de Kirill...
  El Senyor el va establir: governa amb saviesa,
  I Rússia serà un martell de gegant!
  
  Bé, la meva gran Pàtria,
  A qui ningú s'atreveix a trair...
  Es dissiparà com el capvespre d'un corb,
  Divertida idea russa!
  
  Segur que derrotarem el lleó
  I conquereix aquest Londres inexpugnable...
  Ni tan sols Satanàs ens pot derrotar
  Així que atacem de valent les hordes!
  
  A Rússia no hi ha lloc per als febles,
  Derrotarem tots els enemics alhora...
  Expressem l'amor per la Pàtria en versos,
  L'enemic es petrificarà fàcilment!
  
  Ara el mateix rei ha caigut de genolls,
  I es va inclinar davant els soldats de Rússia...
  Després de tot, la nostra fe és més forta que el metall,
  I el lleó es va amagar sota el llit de la por!
  
  Bé, vas néixer soldat per guanyar,
  Preciosa, eficient i divertida...
  Crec que l'exèrcit serà derrotat,
  I el poder ens tornarà voluntàriament!
  
  Crec que aviat conquistarem
  Venus, Mart i Júpiter entremaliat...
  Que ilЈlimitat serà el món
  No destruïu el Totpoderós!
  
  Tanmateix, després de tocar la línia,
  Només ens queda una mica per guanyar...
  Aleshores obtenim un dolç kulesh,
  En glòria estaran els nostres avis a la rati!
  
  No confieu en aquell que té por de cor dèbil,
  El dolent mai triomfarà...
  I, per descomptat, no ets un esclau,
  Els nostres sants seran jutges en la batalla!
  
  I així va caure Londres, i la terra és nostra,
  Es va fer lliure, i tan radiant...
  Tot al planeta serà només classe,
  Sota la bandera del comunisme rus!
  Les noies també van lluitar contra el frenesí salvatge de les tigresses famolencs.
  La Natasha, tallant els soldats colonials i llançant una granada amb els dits nus, va grunyir:
  - Domina el món Rússia!
  La Zoya, aixafant les hordes d'anglès que cobrien la Torre, i llançant paquets amb explosius de carbó amb els dits nus, va xisclar, mostrant les dents de les perles:
  - Estic trencant tots!
  I com riurà aquesta noia terminadora.
  L'Augustina també lluita amb la histèria salvatge. I el robí dels anglesos, ja al mateix palau reial.
  Travessa els enemics amb espases i llança potes de granada amb els dits nus i rugits:
  - Pel comunisme tsarista!
  Però a la batalla i Svetlana. Amb quina agressivitat lluita. I tants lluitadors - ja han tallat un munt sencer.
  I amb el taló nu cedirà a un paquet de serradures amb explosius. I bolcar el dipòsit.
  Aleshores rugirà:
  - Per l'esperit invencible rus!
  Així que tots van intentar i capturar fins i tot el rei, juntament amb Churchill.
  I el primer ministre britànic es va agenollar i va fer un petó a les noies, des de les plantes polsegoses i sagnants dels seus peus nus.
  I llavors es va veure completament obligat a llepar la gruta de Venus. El que va fer riure tan alegrement els guerrers.
  Després d'això, tot l'hemisferi oriental, incloses Austràlia i Nova Zelanda, es va convertir en rus, alemany i italià.
  Però encara hi havia els EUA.
  El tsar Vladimir va prendre una decisió autocràtica d'atacar Amèrica. Hitler i Mussolini li van donar suport en aquesta decisió. El Tercer Reich va traslladar tropes a Islàndia, i més a Groenlàndia i Canadà, i la Rússia tsarista es va traslladar a Alaska. Les forces són, per descomptat, desiguals. Els Estats Units tenen una flota de tancs força feble i una població molt menor que Rússia, juntament amb totes les seves colònies. Encara que l'economia està desenvolupada. Però no es pot resistir a un monstre així.
  Després d'haver llançat una ofensiva el 1943, l'exèrcit rus va ocupar Alaska ràpidament en dos mesos d'hivern. I a la primavera, juntament amb els alemanys, va capturar gairebé tot el Canadà.
  Oleg Rybachenko, per descomptat, també va lluitar aquí i es va distingir notablement mostrant un heroisme inflexible, una tècnica colossal i el seu poder intelЈlectual.
  El nen encara semblava un nen, només molt musculós i extremadament fort, més precisament més fort que un elefant gran i més ràpid que un guepard.
  Durant l'atac als americans, el nen va cantar, escrivint tot un poema sobre la marxa;
  Rússia és el país més gran,
  Qui governa el món...
  Kin ens va donar un pacte etern,
  Fer de Lada un ídol durant segles!
  
  Els Estats Units van atacar amb valentia
  Estem atacant: van ocupar Alaska...
  Et recordarem la victòria,
  I converteix tot l'univers en un conte de fades!
  
  Guerrers de la Rússia més bella,
  D'un cop, el nostre noi tallarà l'alzina...
  I tu, noia, ni estiguis trista
  Koschey the Deathless no us destruirà!
  
  Hi ha molts lluitadors ferotges a Rússia,
  Nenes i nens s'estan precipitant a la batalla...
  En nom dels nostres avis i pares,
  Guerrers desesperats lluiten!
  
  La noia tallarà el Fritz a la fuga,
  El gel nu al riu trencarà amb el peu...
  Encara que l'enemic crida a la batalla Satanàs,
  La seva noia orgullosa es trencarà!
  
  Tenim qualsevol gegant guerrer,
  Escombra l'enemic d'un sol cop...
  La nostra gran família és una des de fa segles,
  Tots els Rusichi guanyen per una bona raó!
  
  La meva Rússia està florint com una corona,
  És una preciosa coloma d'ales grises...
  Les victòries van obrir un compte sense fi,
  El noi de Rússia és un lluitador invencible!
  
  En tot és bella la meva pàtria,
  Tot i que els samurais s'enfilen descaradament a la batalla...
  Els pobles del món són tots una família,
  Però turmentem ferotgement l'adversari!
  
  I què necessitem a Hitler, només un feble,
  Sapigueu que no és difícil trencar-li les banyes...
  Tot i que una múrgola furiosa ataca,
  Encara que de vegades va resultar avorrit!
  
  La terra russa està florint molt bé,
  Ella ve amb mel i amor...
  Vencerem l'enemic no en va,
  Fem-lo escopir sang!
  
  Que bé serà amb nosaltres germans,
  Quan totes les guerres de l'inframón moren...
  I agafa el vol coneix l'horda,
  Els déus no abandonaran la nostra pàtria!
  
  Rússia és el bressol dels elefants,
  Vam construir piràmides a Egipte...
  Conduïm caravanes de rucs,
  I és millor amb nosaltres i sisadima!
  
  Mai callarem
  I si cal, lluitarem de valent...
  Passen les edats, anys terribles,
  Però tornarem per quedar-nos per sempre!
  
  El sagnant lladre no ens vencerà,
  Mamai és derrotat, i vèncer Batu...
  Els enemics podran trencar amb zel,
  Les noies corren i descalços pel fred!
  
  La guerra és sagnant, conté el somni de segles,
  Serà bonic saber-ho a tot el planeta...
  No cal que gent addicional conegui les paraules
  Que els nens es diverteixin!
  Quan ens sigui difícil, Déu ens ajudarà,
  El mateix Svarog va forjar espases jugant per a nosaltres...
  Donarà força ilЈlimitada en poder Rod,
  Cadascú tindrà el seu lloc al cel!
  
  És bo quan la terra floreix
  La Wehrmacht no ens posarà de genolls...
  I les derrotes no comptaran,
  Stalin, el genial Lenin, està darrere nostre!
  
  A tota Rússia, nois lluitadors,
  Les noies tampoc deixaran pas als nois...
  Renunciaràs als extrems,
  Perquè som els millors jutges!
  
  No donarem Stalingrad als nazis,
  Tampoc cedirem Moscou als Fritz...
  El noi rus sempre està content de lluitar
  Renyem els enginys, mai estúpids!
  
  Aquí hi ha les noies descalços sobre un conguet de neu,
  Els orgullosos van trepitjar una línia...
  Van conduir l'adversari directament al taüt,
  I Hitler estava bastant colpejat!
  
  Ara anem de valent a Nova York,
  A punt per trencar els enemics jugant...
  Som aquests nois, tots àguiles,
  La victòria arribarà aviat al magnífic maig!
  
  La guerra fa furor com un volcà
  La lava flueix amb ràbia escupint...
  Golpearem els EUA amb un fort cop,
  Encara que la noia Komsomol està descalça a la neu!
  
  No creguis que aquest Hitler és un gegant,
  No us creieu que Roosevelt tampoc és un coixí...
  El Déu dels eslaus, la Vara Altíssima és un,
  I governarà d'edat en edat!
  
  Tenim espases tan afilades
  I creu que l'escut no pot ser travessat per un projectil...
  Així que covard, calla
  Que la consciència turmenti amb una mirada molt dura!
  
  El nostre tanc poderós és només Superman,
  Capaç de trencar les ordres...
  I hi haurà un temps de canvis tempestuosos,
  Plantarem llits amb valentia, crec!
  
  Noia descalça corrent
  La neu no és un obstacle amb el seu taló nu...
  Crec que l'enemic serà colpejat durament,
  I creieu que Roosevelt no riu!
  
  Què va pensar ella per burlar Moscou en broma,
  I aconsegueix grans regals...
  Ens trencarem a trossos, creu l'horda,
  Els intents de frenar la Pàtria són inútils!
  
  Però la nostra Rússia floreix en grandesa,
  Una raça espacial de gegants...
  Ella porta el progrés al comunisme,
  Quan el poble i l'exèrcit estiguin units!
  
  El rei ens governa, un monarca valent,
  Qui va desafiar l'inframón...
  Vam fer pols l'enemic
  Encara que de vegades s'ha de guanyar amb sang!
  
  No callarem els cavallers creuen
  La victòria es dóna als valents i savis...
  Només una bèstia depredadora es trencarà a trossos,
  I el Sol surt brillant sobre la Pàtria!
  
  El botxí no podrà portar la destral,
  I l'espasa de Rússia no embotarà la picada...
  El Senyor ha estès la seva cobertura sobre Rússia,
  Encara que de vegades ens sembli que no n'hi ha prou!
  
  No hi ha lloc a la guerra per als pardals,
  Sobre ell, les àguiles lluiten amb un crit salvatge...
  Mata l'enemic de la Pàtria amb ràbia,
  De manera que el sant s'arronsa d'espatlles amb una cara brillant!
  Svarog i Lada, i Fighter-Perun,
  Ens ajudaran en les batalles dels russos...
  Tu nen heroi va doblegar una ferradura,
  Ningú et jutjarà!
  
  Però ara ha arribat la victòria dels russos,
  Lluitadors de bufons de Nova York alliberats...
  Després de tot, la nostra vida és l'agulla més esmolada,
  Acabem el viatge al Berlín derrotat!
  . CAPÍTOL #4
  Brasil, Veneçuela, Mèxic i altres països han declarat la guerra als Estats Units.
  Va començar el moviment de les tropes russes als estats del nord d'Amèrica. Les forces són, per descomptat, desiguals. Rússia i Alemanya són millors tant en qualitat com en quantitat.
  Les noies Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana lluiten al millor tanc del món "Kondratenko"-3, un vehicle mòbil amb una pistola de canó llarg i de tir ràpid. Molt àgil, amb silueta baixa.
  En pes, el tanc Kondratenko-3 té unes quaranta tones i està ben protegit. I la pistola, malgrat el petit calibre de 76 mm, amb una gran velocitat de boca.
  Shermans, aquest tanc no es pot penetrar des de cap angle. I que...
  Les noies, lluitant descalçes i en bikini, només exterminen els americans i riuen molt.
  Especialment la Natasha... I amb els dits nus, pressiona el joystick, dient:
  - Glòria a la meva Rússia!
  Zoya també remata. Ho fa amb els dits nus, prement els botons del joystick i cridant:
  - I tota la nostra terra natal!
  L'Aurora dispara encara més. Ella colpeja l'enemic i diu, mostrant les dents:
  - I els poders superiors estan darrere nostre!
  I també la noia fa l'ullet molt ardent! Amb els dits nus, prem com els botons d'un joystick.
  I després Svetlana dispara. Una noia tan intelЈligent i atrevida. Emet per la boca raigs de sol. I també canta:
  - Sóc una estrella mundial! Corro més ràpid que Satanàs!
  Amb aquestes noies, el mateix diable no és terrible. Estan trillant els nord-americans, envoltant estretament Chicago.
  I no deixar sortir ningú d'allà. Tronen, diguem-ne, trivialment. Aquestes són les noies.
  I ara la guarnició de Chicago capitula. Coneix el nostre!
  I els tancs russos ja s'acosten a Nova York. El tsar Vladimir es frega les mans amb satisfacció. Els russos van arribar mai tan lluny?
  Noies i a l'aire lluiten de valent. Per exemple, una parella maca: Maria i Mirabela.
  Guanyant les seves factures, belleses descalços i en bikini. Literalment no tenen res a què oposar-se. Aquestes noies aquí són boniques i enlluernament agressives i ben orientades.
  La Maria va disparar, va abatre una dotzena d'avions, d'un cop i va cantar:
  - Glòria a tu, terra nostra! En nom de Rússia!
  Mirabela també va disparar i va rugir:
  - Però hi ha un líder amb una gran força,
  Cridarà als eslaus a la batalla...
  No es pot tractar amb Rússia
  Quan Vladimir sigui rei!
  
  De ferm, fort, amb voluntat de ferro,
  Un aspecte com tallant metall...
  Els russos no necessiten una millor part...
  Només la gent somiava amb una cosa així!
  
  Els enemics de la Pàtria marxen cap a la Gehenna,
  Els enemics no aturaran Rússia...
  Conquerirem l'extensió de l'univers,
  Les botes brillen a la marxa!
  Sí, aquestes noies lluiten i canten mestres...
  Per cert, enmig de la tempesta de Nova York, el primer cosmonauta rus va volar a l'espai, va volar al voltant del planeta Terra. I aquest és un altre assoliment de la Rússia tsarista de la dinastia Romanov.
  I aleshores la guarnició de Nova York va capitular i Washington va caure aviat.
  Oleg Rybachenko es va distingir durant l'assalt. Aquest nen immortal va lluitar com un autèntic terminador. I els seus peus nus i infantils llançaven pèsols amb explosius de gran poder destructiu.
  El nen atacava els enemics, i alhora cantava, component sobre la marxa;
  Sóc un falcó pioner rus,
  El que serveix al poder reial...
  Ho mostraré tot en les batalles amb l'exemple,
  La Pàtria estarà en la glòria eterna!
  
  Som néts de Rod i fills,
  Santa, gran Mama Lada...
  I els cavallers creuen les àguiles,
  Merescudament vingut al premi!
  T'estimo santa Rússia,
  El país que el món a la corona jutja...
  Lluita per la vora i no tinguis por,
  Encara que de vegades el dimoni ens destrueix!
  
  Derrotarem la Wehrmacht
  No ens poseu de genolls
  Vam poder agafar Nova York mentre jugàvem,
  Tenim Vladimir el tsar, no Lenin!
  
  Al camp, els jardins floreixen com un eixam,
  I l'olor de l'aroma de la mel...
  I aviat Roosevelt serà kaput,
  I sabem que el món en construirà un de nou!
  
  No confieu en aquells que són febles d'esperit,
  Després de tot, un home en batalles és omnipotent...
  Ell és el rei, no un esclau lamentable a la batalla,
  Nen nascut udolant fort!
  
  Sóc un pioner al servei del rei
  Estic acostumat a lluitar en tots els sentits...
  Estimo Crist i Stalin
  I el cavaller no és amb ànima de bufó!
  
  Hi haurà un regne de gent
  On el Déu Blanc regna per sempre...
  El vilà impensable està trencat,
  El malvat Caín crema a l'infern!
  
  Corona d'un soldat durant segles
  Un comunisme poderós per construir...
  Creu en el somni fet realitat
  Matem els enemics de la Pàtria!
  
  Les espases són més afilades que la cimitarra
  I tallen com un làser amb una navalla...
  Vagarem així
  Què guanyarà amb força a Roosevelt!
  
  I colpejarem a Hitler
  Si s'enfila a Rússia com una serp...
  I hi haurà un paradís al planeta,
  Encara que de vegades es trenca el sostre!
  
  Quan vingui la Gran Família,
  El servirem sant...
  puntuació ilЈlimitada de victòria,
  Per a la glòria del soldat rus!
  
  Rússia és genial en tot,
  En ella glòria i en grandesa la felicitat...
  El riu és profund
  I de vegades el mal temps ve del cel!
  
  Ni una interjecció entre dos rius,
  La civilització va néixer...
  A Rússia, la primera persona
  Tenim tota la gent!
  
  Rússia és el país
  qui va construir les piràmides...
  Satanàs va venir a la terra
  Però els querubins protegeixen!
  
  No, mai ens doblegarem
  Els eslaus no es convertiran en esclaus...
  L'arada rus llaurarà la terra,
  No pares les botes glorioses!
  
  A tot arreu Rússia a cavall,
  Assegut amb el gran rei...
  No vam trair al febrer
  Sense llançar Mamaia a Rússia!
  
  Per tant, el país floreix
  Tots guanyem al món...
  Roosevelt rebrà el teu càlcul,
  De la vora russa a la vora!
  
  Bé, què aconseguiràs un feixista
  De nosaltres amb un club a la cara....
  Coneix tantes forces a la Pàtria,
  I la bandera de Rússia està molt orgullosa!
  El món sencer ens subscriurà,
  I potser fins i tot l'univers...
  Svarog ets el nostre ídol més alt,
  I el nostre negoci és la creació!
  I el 3 de setembre de 1943, els Estats Units van capitular del tot. Així va acabar la Segona Guerra Mundial, que va començar el 15 de maig de 1940. La guerra és gloriosa per a Rússia i victoriosa.
  Per descomptat, tant Hitler com Mussolini van guanyar molt d'aquesta guerra. Tots dos dictadors van rebre possessions a l'Àfrica, algunes a Europa i als EUA. Finalment, Europa es va dividir entre països. I Bulgària després del referèndum es va convertir en el regne de Bulgària com a part de Rússia.
  Sembla que el món s'ha tornat a redistribuir i les colònies es poden digerir. Però Hitler, és clar, no seria Hitler si no volgués més. En particular, derrotar a Rússia. I agafar els seus territoris.
  I, per descomptat, els alemanys comptaven molt amb armes noves i més potents. Tancs de la sèrie "E" i míssils balístics i especialment per a plats voladors.
  Tanmateix, la Rússia tsarista va superar significativament el Tercer Reich en míssils balístics i fins i tot va volar a la Lluna el 12 d'abril de 1951.
  I els tancs de la sèrie "E" no tenien una superioritat qualitativa sobre els russos.
  I només els plats voladors eren un misteri. Gràcies al raig laminar, van resultar totalment invulnerables a qualsevol tipus d'armes petites. Però, al mateix temps, ells mateixos no podien disparar.
  Mussolini va morir i el seu fill va succeir al tron. Hitler li va pressionar i el jove va acceptar lluitar amb Rússia. El 20 d'abril de 1955 va començar una nova tercera guerra mundial. Al costat de Hitler hi havia: Itàlia, Brasil, Argentina, Xile, Mèxic, en definitiva, tota l'Amèrica Llatina, excepte Cuba, que donava suport a Rússia. I no hi havia més països al món! La tercera guerra mundial va començar el 20 d'abril de 1955. I el tsar Vladimir es va enfrontar al repte més gran del seu regnat.
  L'únic que el podria consolar és que aquesta guerra serà l'última de la història de les guerres al planeta Terra. Ja que tots els països del món hi participen!
  Bé, un cop començada la guerra, s'hauria de fer! L'atac de Hitler no va ser una sorpresa especial. Hongria, Iugoslàvia, part de Rússia amb una autonomia limitada, el seu tsar Vladimir III. Albània està ocupada per Itàlia. Tot encàrrec per encàrrec. Els alemanys intenten avançar des de Prússia Oriental, Àustria, Itàlia des del sud. I les baralles estan passant a l'Àfrica. Una coalició de països llatins als Estats Units. Però allà no són gaire actius. Acaba de declarar la guerra.
  I Hitler, per la seva banda, va traslladar les principals forces a Europa.
  I va esclatar una guerra infernal. L'última gran guerra de la història de la humanitat.
  Els alemanys van donar el cop principal a Hongria en direcció a Budapest. Oleg Rybachenko va lluitar allà. Encara semblava un nen d'uns deu anys. És cert que físicament és molt fort, musculós, ràpid i, sobretot, com un alpinista immortal. Sí, l'escriptor i poeta Oleg Rybachenko va rebre la immortalitat, però amb la condició que es converteixi en un nen d'uns deu anys i serveixi Rússia en un cos infantil, però molt fort i ràpid. I és un nen des de l'1 de gener de 1904. Quan es va establir a Port Arthur com a grumet. Bé, ell i el nen no són els més petits, però forts i ràpids des del principi, i el van portar al vaixell.
  A més, quan van dubtar si era massa petit, Oleg Rybachenko va doblegar un cèntim de coure amb els dits en un atreviment. Després d'això, sense conversar, el van portar al vaixell.
  El nen ha guanyat molts premis, participant en totes les guerres. Es va convertir en oficial. Però semblava un nen. Per tant, encara que li van donar premis per nombroses gestes, no es van apropiar de l'etern nen per sobre del capità. I ara Oleg Rybachenko porta més de mig segle a l'exèrcit. Fa temps que em mereixo una pensió d'oficial, però si tens una salut de ferro, per què deixar el servei?
  A més, sense ordinadors, consoles de jocs, la televisió és d'alguna manera avorrida. I a l'exèrcit, vostè és el capità almenys conduint els soldats. Sí, el temps encara passa.
  El generalíssim Kondratenko ha mort. També va morir el gran almirall Koltxak, que va superar a Ushakov. Molts amb els quals va començar Oleg Rybachenko, el servei ja no hi és.
  Més precisament, des del setge de Port Arthur, gairebé tots els veterans han mort. Només quedava Vovka. Ell també era aleshores grumet, i ara ja és un avi de cabells grisos. La veritat encara funciona. I se sorprèn que l'Oleg segueixi sent el mateix nen, que no té ni una sola cicatriu al cos. Aquest és el fenomen conegut a tot l'exèrcit tsarista rus. La veritat lluita molt bé.
  El nen Oleg està descalç, de manera que és més agradable i més hàbil. Apunta arma rere arma i dispara als tancs alemanys de la sèrie "E". Les màquines dels nazis són simplement enormes. I sembla que no hi ha res que els aturi.
  Però l'etern noi colpeja tan bé que trenca el metall. Pinta el Fritz, enderroca les torres i canta.
  - Tsar Vladimir, tsar rus...
  Sobirà ortodox!
  Aviat conquistarem el món,
  Al cap i a la fi, un querubí està per sobre nostre!
  Hitler s'acabarà
  I qui va escoltar: ben fet!
  I el nen, com tirant una granada, descalç, amb un peu de nen. L'avi Vovka, de barba grisa, només sacseja el cap.
  Més de cinquanta anys de ser nen, l'escriptor i poeta Oleg Rybachenko va passar al segle XX. I he de reconèixer que n'he vist moltes. Com que era immortal, feia temps que havia perdut tot sentit de la por. I la guerra li va recordar una estratègia informàtica.
  Va ser fàcil i divertit de jugar. I també va ser agradable lluitar. És bo quan la rosada del matí està sota els teus peus descalços, i ets un nen etern banyant-te i vestit malament amb pantalons curts!
  Oleg Rybachenko pot córrer amb pantalons curts i descalç. De tornada a Port Arthur, el nen em va ensenyar a caminar sense calçat, fins i tot amb el fred. Al cap i a la fi, un cos immortal no pot agafar un refredat ni emmalaltir, però ràpidament t'acostumes al fred, que no fa mal. Igual que Peter Pan. I és gairebé agradable córrer descalç per la neu. En moviment, pràcticament no se sent el fred, només quan estàs assegut, els peus nus una mica bronzejats! Però per a un nen, és una bagatela.
  Però també hi ha bruixes Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! També participen en la guerra. Però no tot el temps, sinó episodis. Va ajudar a mantenir Mount High quan era més difícil. Belleses descalços van lluitar allà, i en bikini. Llançaven els peus amb els dits descalços, discs ben afilats.
  I talla amb espases. I després Oleg Rybachenko va treure una metralladora: els companys més grans van ser assassinats. I, com a resultat, l'assalt del samurai es va entorpir, i Mount High va resultar inamovible!
  I les noies van mostrar la seva classe més alta i l'acrobàcia de les Valquíries.
  I ara els alemanys estan a la defensiva. L'exèrcit tsarista està preparat per a la guerra. El Führer no va aconseguir la sorpresa tàctica.
  I les tropes russes lluiten amb valentia. Sembla que Hitler es maleirà més d'una vegada per haver iniciat una guerra així. A més, malgrat que el Führer té dos terços d'Europa i un terç d'Àfrica sota les armes, però encara
  no és un rival de Rússia.
  I també el nombre de soldats. I les tropes italianes són febles. Els països d'Amèrica Llatina participen a la guerra amb lentitud. I els seus exèrcits no són gaire bons tècnicament i organitzativament.
  Així que Rússia encara manté l'enemic en defensa en profunditat.
  El tanc "Kondratenko"-6 és una bona manera de lluitar amb aquesta sèrie. Sí, i "Nikolay" -4 és més pesat, es mostra com una màquina molt forta.
  Els russos poden lluitar contra monstres alemanys més pesants.
  Especialment a "Nikolay"-4 on la tripulació d'Alenka, les noies són molt maques i en bikini.
  Pistola de calibre 130 mm. Com colpejar els feixistes. En va Hitler va aparèixer a la Rússia tsarista. Aquí no és una caminada fàcil per a ell, sinó una pallissa.
  Anyuta va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va cantar:
  - Per Rússia i la llibertat fins al final!
  I com riurà la bellesa!
  I llavors Agustí dispararà un projectil a l'enemic. Trenca el metall i canta:
  Fem bategar el nostre cor a l'uníson!
  I també prem els botons del joystick amb els dits nus. Aquesta és realment una noia genial!
  I aquí la Maria és com una lupanet. I dividir els feixistes. I destruir l'enemic.
  Mentre utilitzeu els dits dels peus nus. I també canta:
  - En nom de la nostra Pàtria, sant! Que el lluitador sigui senzillament genial!
  I va esclatar a riure, i va ensenyar les dents!
  I després els Jocs Olímpics amb un projectil lupanet de pes. Després de tot, ella és just el que necessites: el suc de poma més sucós!
  I de nou les noies van trencar l'E-50, van fer fora la torre i van riure.
  Alenka va enviar un projectil, aixafant l'E-100, perforant-lo de llarg. I amb els dits nus. Per què va cantar la noia:
  - Trenqueu l'enemic!
  I Anyuta es bateja, utilitzant els seus peus descalços i xiscla:
  - Fritz Kaput!
  I després va colpejar l'Agustí. També molt encertadament i fent servir els dits nus dels peus, arrullar:
  - Acabar amb Hitler!
  I aleshores la Maria afegirà de manera molt agressiva. Aixafa els feixistes i grinyola::
  - I qui l'escoltés, ben fet!
  I ensenya la seva llengua!
  I llavors l'Olympias envia un projectil, matant els oponents.
  I també els peus descalços en el curs de deixar-se anar i cantar:
  - Total exhaurit!
  I de nou la noia agafarà la llengua i la mostrarà.
  Així que van tallar...
  Els alemanys, després d'un mes de lluita des de l'inici de l'ofensiva, van avançar de cinquanta a cent quilòmetres, i van patir grans, fins i tot, grans pèrdues. I els italians a l'Àfrica van acabar en un calder i envoltats. Les seves tropes són trivialment derrotades.
  Aquí, el 21 de maig, Adolf Hitler va ordenar cridar a l'exèrcit, tots capaços de portar armes des dels quinze fins als seixanta-cinc. L'exèrcit tsarista estava reunint reserves.
  Com va resultar, els discos alemanys no són tan terribles a la pràctica. És cert que els avions russos poden atacar amb un ariet. Però pots allunyar-te d'això, gràcies a l'alta maniobrabilitat de les màquines de l'exèrcit tsarista.
  I el càlcul de Hitler per a una arma miracle invulnerable no es va materialitzar en absolut.
  L'exèrcit tsarista encara estava a la defensiva. Potents línies de defensa excavades per endavant, defensa forta. Deixa respirar Hitler. Però a l'Àfrica, pots pressionar un aliat italià més feble.
  Si el Führer no decidís entrar en guerra amb la Rússia tsarista, sens dubte passaria a la història com el gran, i fins i tot el més gran líder d'Alemanya. I així el dimoni volia governar el món, i què en va sortir?
  Les noies russes són les més xules del món.
  Oleg Rybachenko, com sempre, està al capdavant de la batalla. Ni una bala ni fragments el prenen. És un noi desesperat i genial.
  Un nen amb pantalons curts i descalç, contra els nazis. I els llança granades, i corre sota la pluja de plom.
  Sí, és una llàstima que no hi hagi un Kondratenko brillant, però hi hagi comandants joves i capaços. En particular, el mariscal de camp Vasilevsky, que ja va destacar durant la Primera Guerra Mundial. I mana amb energia i habilitat.
  I el Fritz, xocant amb una defensa dura, s'hi entansa irremediablement. Però encara intenten trencar-se.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern riu, mostra les dents i canta:
  - La meva pàtria! La meva Santa Pàtria!
  I també com llança una granada amb els peus nus.
  I aquí hi ha Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana van entrar a la batalla. Són les eternes noies-bruixes del servent del sagrat Déu Vara. No sempre lluiten, sinó Rússia hauria conquerit el món sencer. Però sempre és efectiu i impactant.
  A les noies els encanta matar: aquestes són noies!
  I com caminaran sobre els nazis i com s'incorporaran...
  I amb els dits nus llançaran discos, matant el Fritz.
  Els nazis estan empantanats i pateixen cada cop més pèrdues. Vasilevski el gran estrateg proposa aixafar els nazis i els italians a l'Àfrica. Així que hi ha més àgils, i amb una millor maniobrabilitat, els tancs russos tindran avantatge. I a Europa, deixeu que els nazis s'escampin. De manera que esgotarien completament els seus recursos.
  El tsar Vladimir va acceptar aquest pla. I es van traslladar noves forces a l'Àfrica.
  Elizabeth i la seva tripulació van lluitar a Líbia, tallant les unitats italianes. Allà fa calor i la noia és agradable amb bikini. Tenen el tanc més nou "Kondratenko"-6, en el qual els guerrers obvien les posicions dels italians i els Fritz i els aixafen amb confiança.
  Elizabeth dispara a un tanc de l'imperi de Mussolini Jr. i diu:
  - Pels mars, sobre les onades, un abric de pell i un passeig de caftan!
  I utilitza, per descomptat, els dits dels peus nus.
  Ekaterina dispara a continuació. Copeja un cotxe alemany i rugeix:
  - A Rússia, el tsar Vladimir és un heroi!
  L'Elena la colpeja, colpeja l'arma autopropulsada del Fritz i xiula:
  - Per la Pàtria, mates a Hitler!
  I finalment, els Jocs Olímpics llançaran un projectil. Tritureu els Fritz, tritureu-los i xinyeu:
  - El resultat serà excelЈlent!
  I també utilitza els dits nus dels peus dels nens.
  A l'Àfrica, a finals de maig i principis de juny, les tropes russes van aconseguir un èxit important. Els combats es van traslladar al territori de Líbia i Etiòpia. El 12 de juny va caure Trípoli. I el 15 de juny, la capital d'Etiòpia es va traslladar. Així que els soldats de Mussolini Jr. van caure. Per desgràcia, no va poder mantenir el seu pare.
  I la seva glòria com a conqueridor també. Però Mussolini, havent pres part de les colònies anglesa i francesa, es considerava Cèsar. Però per superar a Cèsar, sembla més enllà de les seves forces.
  Oleg Rybachenko va lluitar al comandament d'una bateria. I tan valentament que els alemanys perdien desenes de tancs del seu foc cada dia. El seu nen fins i tot va rebre una altra creu d'or. I fins i tot, finalment, tot i així, se'ls va atorgar el tant merescut grau de major.
  Abans no s'apropia perquè sembla un nen. Però el nen va mostrar un heroisme excepcional. I la capacitat de lluitar.
  El 22 de juny de 1955, les tropes russes a l'Àfrica finalment van capturar la Somàlia italiana. I el 25 de juny de 1955, les restes de les tropes italianes a Etiòpia capitularen.
  L'exèrcit imperial va guanyar amb confiança. Mainstein, que era considerat el millor comandant del Tercer Reich, va escriure al seu diari:
  - Hem despertat l'ós infernal! Ara ens estem trencant!
  A finals de juny, els alemanys havien patit pèrdues tan grans que es van veure obligats a suspendre la seva ofensiva a Europa.
  El tsar Vladimir va ordenar augmentar la pressió a Àfrica. Primer el Continent Negre, després tota la resta - va dir el monarca destacat! L'1 de juliol de 1955, els alemanys van intentar avançar a Escandinàvia. I es van precipitar cap a Estocolm, però van ensopegar amb una defensa molt densa. I van patir un dany enorme.
  A principis de juliol de 1955, les tropes russes van entrar a l'Algèria alemanya.
  Líbia ja estava sota el control de la Rússia tsarista. Hi va haver una ofensiva i bucles del Níger.
  La tripulació del tanc d'Elizabeth està lluitant contra els nazis. Fa molta calor i les noies fins i tot es van treure els sostenidors i ara només porten calces al tanc Kondratenko-6. Disparan amb precisió als nazis.
  I volen coses grans.
  La Rússia tsarista encara és un país autocràtic. I encara no té parlament. I que la revolució no va passar, i la Duma no es va establir. Els mateixos reis no volen limitar-se al poder. I el Führer i el Duce són dictadors. És a dir, hi ha una guerra de dos sistemes amb règims autoritaris.
  Però per a la Rússia tsarista és més natural. I hi ha una batalla tossuda i implacable.
  L'Elizabeth prem el botó del joystick amb els dits dels peus nus i dispara un projectil. Ronronejant a si mateix:
  Destrossem els feixistes a trossos!
  L'Ekaterina també va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va deixar anar un assassí, ronroneant:
  Derribem Hitler!
  I l'Elena també pega, noqueja els nazis i xiscla:
  - Ho destrossaré!
  I també com somriure! I amb les cames nues prem els botons del joystick.
  I després els Jocs Olímpics com sortirà, i com lupaen. Aixafarà tothom i gorgotejarà:
  - Passatge i tripulació infernals!
  No oblideu prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus. I colpejar l'enemic.
  De fet, els guerrers són molt valents i de caràcter brillant.
  Mentrestant, Oleg Rybachenko va repelЈlir un altre atac dels Fritz i va cantar:
  - Per a la Pàtria i Vladimir el tsar - hurra!
  Sí, a la història real hi havia un emperador autoproclamat de Rússia, Vladimir III, el cap de la dinastia Romanov. I realment va començar a governar formalment el 1938. I aleshores va resultar Vladimir: un veritable rei, i fins i tot un gran! Vladimir Kirillovich Romanov és un tsar que té totes les possibilitats de convertir-se en l'emperador de tota la Terra!
  Després de la victòria, o més aviat el reflex de l'atac, Oleg Rybachenko, va intercanviar cartes amb els seus subordinats. Un nen amb pantalons curts, ros, molt musculós, i esculpit jugava amb lluitadors de cabells grisos. Fins i tot, sorprenentment, Oleg és més gran que tots. Però aquest noi es talla.
  Recordant Port Arthur, la defensa heroica d'on va sortir la glòria de Rússia. Gran glòria alhora...
  El nen immortal va dir:
  - Així és com resolem tots els nostres problemes! Aviat hi haurà un moment en què la gent no es matarà mai!
  Els soldats i els oficials van acordar:
  - És clar, major! No mataran!
  Oleg va mirar la cinta amb les seves moltes medalles. Sí, ja hi ha tantes ordres, pocs generals en tenen. I estaria bé aconseguir un títol per a tu mateix. Príncep, comte, duc!
  Duke Rybachenko - sona bonic!
  I el nen va saltar més amunt i va girar al plat giratori.
  Els alemanys van intentar atacar, però van tornar a ser rebutjats i van patir danys colossals irreparables.
  Al juliol, l'exèrcit rus va aconseguir nous èxits importants a l'Àfrica. Mentre hi havia la gravetat de l'atac de l'exèrcit tsarista. Algèria té moltes de les millors armes russes. I a finals de mes, els alemanys són envoltats i destruïts a la caldera.
  A l'agost, les tropes russes també van trencar el Marroc. Lluitades desesperadament, les noies del tanc "Kondratenko" -6, entrant en el gruix.
  De tant en tant hi havia informes de la rendició d'alemanys sobre ciutats preses.
  Hi va haver baralles a Nigèria i en diferents llocs. Els russos van agafar tant en nombre com a tècnics més mòbils, i amb el suport de la població local, que els feixistes racistes van tornar contra ells mateixos.
  Àfrica, efectivament, va resultar ser una baula feble en l'estratègia de Hitler i Mussolini Jr.
  Rússia hi va imposar-se... I al setembre, tirant-se lentament, les forces es van traslladar a Noruega. Els nazis van patir grans pèrdues. I l'Alenka i la seva tripulació van muntar el tanc. El tanc més nou "Nikolay" -5 pesat, va demostrar ser més avançat que la sèrie E.
  Fins i tot un tanc tan potent com l'E-200 es va fer camí a través dels canons de la màquina tsarista.
  Alyonka, prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus, es va fregar les mans satisfeta:
  - Sóc una cosa que pot trencar la Wehrmacht!
  Anyuta també va prémer el botó amb els dits dels peus nus, va colpejar el cotxe alemany i va confirmar:
  - Netejarem la Wehrmacht a la pols! Pel poder del tsarisme!
  Cool Augustine va disparar i va cridar:
  - I viurem sota el comunisme!
  Maria va estar d'acord amb això:
  - Sí, sota el comunisme tsarista!
  I amb els dits nus va prémer els botons del joystick. I al mateix temps, com un lupanet, i aixafar l'enemic.
  I aquí Marusya xisclarà:
  - A ple grau!
  I també amb els dits nus prem el botó del joystick.
  . CAPÍTOL #5
  Les tropes russes ja han envoltat Oslo. Les baralles van per cada arbust i casa.
  Al centre, l'exèrcit tsarista torna a rebutjar l'ofensiva alemanya. Oleg Rybachenko, com sempre, està al capdavant i lluita amb confiança. L'artilleria russa funciona com un rellotge.
  Tot exacte i correcte...
  A l'octubre, les tropes russes van tallar finalment l'Àfrica dels subministraments de terra, alliberant el Marroc. Els nazis es van trobar en una mena de calder.
  Fins i tot al continent negre. Hitler tremolava de ràbia, però no podia menjar res.
  Sí, es va ficar a Rússia... L'hivern s'acostava. Oleg Rybachenko, malgrat que va començar a nevar, segueix corrent descalç i amb pantalons curts. Bé, noi, què agafaràs! I un noi bastant sense por.
  I llança granades amb els dits nus.
  I canta:
  - Deixa córrer maldestrament,
  Tancs blindats als bassals...
  I al terrat hi ha una metralladora...
  tirador de Cheburashka,
  Tirador de cocodrils!
  Shakoklyak està a l'atac!
  El noi del terminador va llançar una granada amb els dits dels peus nus, esquinçant els nazis i va cantar:
  - I jugo amb dinamita,
  Davant dels transeünts!
  Com s'escaparan els trossos de Fritz!
  Tothom menteix, i jo me'n vaig!
  I el noi és molt divertit! Però ja fa més de cinquanta anys a l'exèrcit. I només un diable! Fins i tot ros!
  Oleg Rybachenko torna a llançar una granada amb el peu descalç i rugeix:
  - Glòria al tsar i Nicolau i Vladímir Tercer!
  I vaig pensar que no els permetés confondre Vladimir Kirillovich Romanov amb Vladimir Putin! Els grans tsars Romanov són una família increïble! Els que van fer de Rússia l'imperi més gran!
  I no tan espatllat per la sort com Putin!
  Però ara les tropes russes repelЈlen un altre atac.
  S'acosta novembre. Els nazis estan sense alè. Però noves reserves es llancen a la batalla. Ja s'estan acabant a l'Àfrica. És difícil per als feixistes.
  Així que treuen la seva ira sobre els presoners. Aquí tenen la bonica Nicoletta. La van despullar fins a les calces i la van conduir a través de la fresca neu de novembre.
  Una noia amb les mans lligades, gairebé nua, camina per les nevades, deixant petjades nues i gràcils. Ella és molt bonica. I els alemanys la segueixen, assotant-la amb fuets. I es van vèncer a ells mateixos una bellesa, es van batre. La sang raja de la seva esquena tallada.
  Nicoletta només va apretar les dents. I amb orgull alça el cap. I els seus cabells color coure aletegen com un estendard proletari.
  I els seus peus nus també es van tornar escarlata, però la noia ni tan sols aixeca una cella.
  Quin coratge tan fenomenal té.
  Encara que els nazis ja l'han agafat i l'han posat al pit nu amb una torxa. Però fins i tot llavors la noia només es va estremir, però no va cridar.
  Té tanta fe...
  La noia s'aixeca sobre un bastidor, té les articulacions retorçades. Aleshores s'encén un foc sota els peus nus. Llepa els peus nus de la bellesa. I amb cadenes roent, assoten el cos nu de la bellesa.
  Nicoletta va cantar com a resposta;
  Sóc Chernobog, la filla del Déu malvat,
  Creo el caos, sembro la destrucció...
  La meva grandesa no es pot superar,
  Només una venjança furiosa crema a l'ànima!
  
  De petit, volia una bona noia,
  Va escriure poesia i va alimentar gats...
  M'he aixecat d'hora al matí
  Damunt d'ell revolotejaven les ales dels querubins!
  
  Però ara sé què és el mal
  Què fa que aquest món sigui infeliç...
  I què dius bé?
  Aquí està la destrucció estimada apassionadament!
  
  I va mostrar el seu fervor de nena,
  Quina brillant filla de Déu s'ha convertit...
  Conquerirem les extensions de l'univers,
  Demostrem força, molt potent!
  
  Gran pare aquest Chernobog,
  Porta el caos, les guerres a l'univers...
  Pregues a Svarog perquè t'ajudi,
  De fet, ets recompensat!
  
  Així que vaig dir: salva el Senyor,
  Deixa que la ràbia bulli al teu cor...
  Construirem la felicitat, crec en la sang,
  Que el ventre s'ompli de gom a gom!
  
  M'encanta l'astúcia, la mesquinesa i l'engany,
  Com enganyar Stalin el tirà...
  No es pot avergonyir
  I quanta boira hi ha al món!
  
  Aquí vaig suggerir fer un moviment fort,
  Un cop per destruir el mal...
  Però un Déu molt negre es va enamorar,
  En tots els assumptes, tant aquests com el més enllà!
  
  Com vaig resultar acostumat al mal,
  I al cor de la ràbia, furiós nodrit...
  Desaparegut desig d'alegria, bondat,
  Tan bon punt la ira va penetrar des del pedestal!
  
  I què passa amb Stalin, també és malvat,
  Sobre Hitler, no hi ha dubte...
  Genghis Khan era un bandoler genial
  I quantes ànimes va aconseguir mutilar!
  
  Així que dic per què seguir bé,
  Si no hi ha el més mínim interès personal...
  Quan ets un picot, la teva ment és un cisell,
  I va desaparèixer quan els pensaments estúpids!
  
  Així que em dic a mi mateix i als altres:
  Serviu el poder com la tinta negra...
  Llavors conquistarem l'extensió de l'univers,
  Les ones trencaran l'univers!
  
  Farem el mal tan fort
  Li donarà immortalitat a la ràbia,
  Els que són febles d'esperit ja han quedat bocabadats,
  I nosaltres som la gent més forta que creiem en això!
  
  En resum, ens farem més forts a tot arreu,
  Aixeca l'espasa de sang sobre l'univers...
  I la nostra ràbia també estarà amb ella,
  Rebrem una vocació plena de destí!
  
  En resum, sóc fidel a Chernobog,
  Servo aquesta força fosca amb tot el meu cor...
  La meva ànima és com les ales d'una àguila
  Els que estan amb el Déu Negre són invencibles!
  La guerra entre Rússia i la coalició de Hitler va continuar. Al desembre, les tropes russes finalment van acabar amb els italians, obligant-los a capitular a l'Àfrica, i gairebé van acabar amb els alemanys allà. Es va netejar del Fritz i Noruega.
  Ara l'exèrcit tsarista va passar a l'ofensiva el 25 de desembre. Van esclatar baralles ferotges. A l'hivern, els tancs russos eren clarament més forts. I travessat la defensa de l'enemic.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern, va córrer descalç i amb pantalons curts per la neu, cantant:
  - Aquesta és la nostra última i decisiva batalla! Morim per la Pàtria: els soldats estan darrere meu!
  Els tancs russos són molt àgils amb els motors de turbina de gas. I els nazis no els poden aturar tan fàcilment.
  Aquí davant corre "Nikolay" -5. Té cinc noies que canten fervorosament:
  - Ningú ens aturarà, el món rus no es pot vèncer!
  I d'un canó com caure! De fet, resulta genial! Noies malgrat el fred, en bikini i descalços. I es disparen, i no pensen parar.
  Només són un poder salvatge i frenètic.
  A Alyonushka no només li encanta disparar, encara que va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i colpejar l'alemany, sinó també compondre històries.
  Per exemple, va escriure com una noia va anar a terres llunyanes per salvar un gatet. Durant trenta-tres dies vaig caminar descalç per un camí pedregós, tombant les meves tendres cames a la sang.
  I tanmateix vaig poder trobar l'animal. Per això, la fada va complir el seu desig i la noia es va casar amb el príncep.
  Alyonushka, però, va pensar, per què necessita un marit per a un oficial de l'exèrcit rus? Millor tenir una colla d'amants. I més diners i més diversió. Després de tot, els homes són molt diferents. I amb ells, és clar, experimentes plaer de diferents maneres. Què passa amb el marit? Ràpidament t'avorriràs amb ell i t'avorriràs!
  Però un jove que tot just comença a descobrir el món dels adults és molt més interessant.
  I l'Alenka torna a disparar, colpejant l'E-100 alemany.
  I mou les seves cames molt maques, com les d'una deessa grega antiga.
  I llavors Anyuta dispara. També els dits nus. I trenca el canó alemany.
  Aleshores la noia diu:
  - Hi ha molta gent intelЈligent a Rússia, però el tsar Vladimir és el millor dels reis!
  Agustí va dir:
  - I Nicolau II no estava malament! Oh, no sabíem com apreciar els reis!
  La Maria va cantar, disparant als nazis amb l'ajuda dels seus dits nus i somrient:
  - Cal obeir els russos, amb el cor pur i més savi! I per a la glòria de Nicolau, és el gran rei dels reis!
  I Marusya va cantar alguna cosa... I també juga amb els peus nus...
  Les tropes russes avancen. Oleg Rybachenko també lluita. Encara és un nen de deu anys. Aquest és el preu de la immortalitat. Sí, però que bé i alegre se sent! Té molta energia i un flux de poder bullint.
  El nen llança una granada amb el peu descalç i xiscla:
  - Sóc un tigre, no un gat, ara viu en mi, no Leopold, sinó Lleopard!
  El noi major, com sempre, està en un cop brillant. No atureu els nazis.
  Aquí les tropes russes l'1 de gener ja havien netejat completament el seu territori de les tropes d'Alemanya i Itàlia, i van entrar en possessió del Tercer Reich.
  Al mateix temps, unitats russes van entrar a Mèxic. Ha arribat el nou any 1956.
  Per als russos, va començar amb noves victòries. El 7 de gener es van lliurar les restes de les tropes alemanyes a l'Àfrica. I tot el Continent Negre es va convertir en rus.
  Ara el Führer endimoniat es va adonar que estava completament enganxat. I va oferir negociacions a Rússia.
  Al que el tsar Vladimir va respondre:
  - Només parlarem de la rendició incondicional del Tercer Reich i d'Itàlia!
  Quines paraules sàvies! I la guerra continua. Oleg Rybachenko, per descomptat, està al capdavant de l'atac. Les tropes russes van entrar a Prússia Oriental. Les línies de defensa aquí són fortes. Has de trencar amb les batalles i no avançaràs ràpidament.
  Un dels mitjans d'un avenç van ser els canons autopropulsats amb el bombarder Alexander-4. Molt potent i letal.
  I també noies boniques aquí com celebrar-ho aquí. Llancen projectils fent servir els seus dits nus prement els botons del joystick. I destrueix les pastilles i pastilles de l'enemic.
  Les noies corren amb valentia per la neu: per això serveixen les dones russes. I és llançat a la batalla pels indis i els xinesos. Aquests ja estan omplint literalment amb els seus cadàvers els accessos a les trinxeres. Però tot i així ho aconsegueixen.
  L'exèrcit rus entra.
  No obstant això, l'estrateg Vasilevsky transfereix el cop principal a Itàlia, que és molt més feble. I ara els soldats russos guanyen una victòria rere l'altra.
  El gener ha tingut molt èxit. Les tropes russes van bolcar els italians i van muntar els Alps. I al febrer van ocupar Venècia. I van entrar a Lorbandinia. També van prendre Poznan. Els alemanys es van retirar. El 2 de març va caure Klaipeda. Les tropes russes van avançar per Prússia Oriental en una defensa lenta i massa densa. Vaig haver de cremar literalment el camí amb petxines.
  Però a Itàlia, el front de la pasta es va ensorrar. I les tropes russes es van precipitar a Roma. El 30 de març de 1956 va començar l'assalt a la capital d'Itàlia. Així que el poble va pagar per les ambicions de la família Mussolini.
  Roma, la capital d'Itàlia, està sota atac. Les baralles són ferotges. Tot i que els italians cada cop es rendeixen més. Aquí les noies es barallen molt maques i en bikini i descalces. Els guerrers llencen granades amb les cames i noquegen els guerrers de Mussolini.
  Noies precioses aquí, i per descomptat molt sexy. I amb els músculs dels titans. I com llancen granades amb els peus nus és senzillament increïble.
  Natashka avança i dispara, mentre gruny:
  - Per la Pàtria bella en el cor, el meu foc radiant crema!
  La Zoya, disparant, canta:
  - Obrim la porta als èxits! La nostra fe i el rei és un monòlit!
  I després hi ha l'Aurora, com els dits dels peus nus, una gossa pèl-roja estrenarà discos. I el tall italians cau.
  I aleshores Svetlana canta agressivament, mostrant les dents:
  -Matarem a tothom! Aixafarem a tothom!
  Llancen discos amb els peus nus i triten els feixistes. Així que Mussolini es va posar sota el desmuntatge de les noies. L'assalt d'abril de 1956 va ser ferotge i molt imaginatiu.
  I aquí els tancs condueixen, columnes infernals de foc surten dels seus troncs.
  Les noies avancen i llancen granades amb els peus nus. I com escupen alguna cosa sagnant.
  I riuen...
  Natasha va cantar fervorosament:
  - Tsar Vladimir, posa a Hitler a la cara!
  I fer l'ullet amb els seus ulls de safir. Una noia tan meravellosa.
  Les noies corren amb una fúria salvatge. Es disparen amb metralladores. Van segar l'enemic, van dispersar els nazis. I després hi ha els Jocs Olímpics. I a les mans de la poderosa dona-heroi té un llançaflames. I l'agafarà i el pegarà, però com es colpejarà.
  Xips volen dels nazis en totes direccions. I els guerrers també com volen riure.
  Després cantarà:
  - Mussolini serà apallissat! La nostra amistat és un monòlit!
  I de nou, amb els ulls de safir, fa l'ullet! I va colpejar els nazis.
  I què volies? Roma va ser presa en un moment pels eslaus sota el lideratge d'Àtila. I ara els russos prenen el relleu.
  Olympias, fregint els oponents vius amb un llançador de bigues, va cantar:
  - Sol brillant d'esperança
  Torna a pujar sobre el país..
  Rússia guanya com abans -
  Beats guerrers de la Wehrmacht!
  
  Àguila russa sobre el planeta
  Ales, desplegant-se, enlairament...
  L'enemic serà demanat comptes -
  Serà derrotat - trencat!
  Després de la caiguda de Roma, les tropes italianes van començar a rendir-se en massa. L'imperi de Mussolini, aquest soci militar menor del Tercer Reich, estava cremant.
  Les tropes russes van prendre Nàpols gairebé sense resistència i van desembarcar a Sicília. Allà, tampoc, gairebé no hi va haver resistència. I Hitler estava histèric.
  A finals de maig, Itàlia estava acabada. Centenars de milers de presoners van ser conduïts.
  Les noies russes les van posar de genolls i es van obligar a besar-los els peus nus. Van riure diligentment. Alguns, sobretot els joves, ho van fer amb entusiasme.
  Les noies estaven molt gemecs.
  L'etern nen Oleg Rybachenko va obligar els captius a besar els seus peus nus i infantils.
  Ho van fer de bon grat. Els nois eren molt macos, musculosos i ros. És cert que encara era massa petit i no volia fer res més seriós amb les dones. Però quan els talons aspres fan pessigolles amb la llengua, és bo!
  Oleg Rybachenko va capturar el general i va rebre una altra ordre. De la qual estava molt orgullós.
  Mussolini Jr. va ser traït pel seu propi seguici, i la Rússia tsarista va rebre una altra victòria. I Benedito Mussolini Sr no va viure per veure la seva vergonya, i el colЈlapse del feixisme a Itàlia. Tanmateix, la mateixa sort els esperava als nazis a Alemanya. Les tropes russes es van traslladar a principis de juny de 1956 a l'ofensiva. Àustria era el principal objectiu.
  L'Elizaveta i la seva tripulació a "Nikolay" -5 es van moure contra els alemanys. Les tropes russes van intentar envoltar Viena.
  El Führer, per descomptat, es va trobar en una situació difícil. Es perden les possessions dels alemanys a Àfrica, Escandinàvia i la major part dels EUA. I ara les batalles ja es desenvolupen exclusivament al territori del Tercer Reich. La qual cosa, per descomptat, és més vermella desagradable per als alemanys. Les tropes russes també van entrar a Mèxic. Lady Gray de Monca està al comandament d'una tripulació de tancs en aquest país.
  I Elizabeth porta "Nikolay" -5 per Viena. El seu principal oponent és l'E-50, que la màquina tsarista perfora com un secant.
  L'Elizabeth va disparar, fent servir els dits dels peus nus, prement els botons del joystick.
  Va colpejar un tanc alemany i va piular:
  - Donarem el nostre cor per Sant Nicolau Rússia!
  Ekaterina també va disparar amb els dits dels peus nus i va corregir a la seva parella:
  - Probablement, tot i així, és més correcte dir Vladimir!
  Elizabeth va tornar a disparar amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Però tot i així, va ser l'emperador Nicolau, qui, havent-nos donat la població de la Xina, va fer Rússia invencible!
  De fet, a la infanteria que va ser enviada a assaltar les posicions alemanyes, els xinesos anaven completament per davant. Literalment van llençar cadàvers. Però van trencar.
  En general, els russos lluitaven en avions i tancs. Infanteria dels xinesos, indis, asiàtics. Hi ha molts xinesos. A més, el brillant cap Nicolau II va introduir la poligàmia en reformar l'Ortodòxia, i els homes xinesos addicionals són enviats a la batalla. I els russos prenen com a dones vídues i dones xineses solteres.
  Estratègia astuta.
  I els xinesos s'enfilen a l'assalt, moren i trenquen les defenses dels alemanys.
  L'Elena, fent servir els seus dits nus, prem els botons del joystick i torna a colpejar el Fritz.
  I canta:
  - Per la Santa Rússia, lluitarem de valent!
  Després d'això, la noia l'agafarà i farà l'ullet. I va mostrar les seves dents blanques! I és molt agressiva.
  I aquí és com acabaran els Jocs Olímpics. I també bateja amb els dits nus, i aixafa.
  Aleshores cridarà:
  - Sóc una cobra mortal!
  Cal tenir en compte que el tanc E-50 pot ser perillós. El seu canó de 88 mm amb un canó de 100 EL és de tir ràpid, dotze tirs per minut i molt precís. Sovint colpeja l'armadura i pot causar danys.
  Per tant, les noies intenten mantenir el tanc alemany principal fora del camí. Especialment a prop, la seva capacitat de penetració augmenta dràsticament. I els alemanys tenen un nucli en una closca ja sigui d'urani o de tungstè. És cert que després de la pèrdua d'Àfrica i dels dipòsits d'urani al Congo, la força de les tropes alemanyes va començar a assecar-se.
  I les noies són tan boniques, descalces i xules.
  Aquí canten per a ells mateixos amb entusiasme:
  - Brilla com una estrella per tot el món,
  A través de la foscor...
  El gran heroi tsar Vladimir,
  No coneix dolor, no té por!
  
  Els enemics es retiren davant teu
  El públic està animant...
  Rússia t'accepta -
  Una mà poderosa mana!
  Noies lluitant, no pots dir res en contra d'elles. I els seus peus estan tan nus i cisellats. Quan els alemanys capturats els fan un petó, és evident que els agrada tant a les noies com als homes. I els guerrers estan molt xiscles.
  I van mostrar les seves dents de perla.
  Aquestes són unes noies maques. I amb els dits nus, un altre feixista és noquejat per Elizabeth.
  Aleshores, com diu:
  - Glòria a la gran Pàtria!
  I així la Catherine dispararà. Embolirà el tanc enemic, remullarà el Fritz i cridarà:
  - Mort als enemics!
  I allà també l'Elena bateja, fent servir els seus dits nus, prement els botons del joystick. I xiulets:
  - Per la Pàtria en grandesa!
  I després es llançarà el projectil i els Jocs Olímpics destacats - també una rossa. I mentre xiula:
  - Per la gran Rússia!
  I les noies estan plenes d'entusiasme total.
  Aquí ve el tanc E-75. El seu canó és més potent: 128 mm i pot fer més dany. A més, aquest tanc té una millor protecció i una armadura més gruixuda.
  Però Elizabeth és com una ximple. I alliberarà alguna cosa letal, penetrant des de la distància. I només queden peces de metall trencat de l'alemany.
  I la noia cantarà:
  - Bellesa sagrada i gran somni!
  Després d'això, ensenyarà la llengua.
  Els tancs alemanys E-75 s'han tornat més massius recentment. Tenen un canó més llarg, que permet fer front als tancs russos, sobretot els que són més fàcils. I això fa que el Fritz sigui més perillós.
  Però això no els fa vergonya a les noies soviètiques. I aixafen el Fritz.
  I els mateixos guerrers ho són encara més a la calor en bikini, i descalços. I lluiten amb molta confiança.
  Guanyen de manera aclaparadora.
  Catherine va disparar contra els nazis i va cantar:
  - Però per ser sincer! Aixafo tots els Fritz sense excepció!
  L'Elena també va disparar amb els dits dels peus nus i va piular:
  - Guanyarem tots i, és clar!
  Els Jocs Olímpics també van vèncer els nazis sense pietat. És una gossa tan invencible.
  I també amb l'ajuda dels dits nus.
  La Natasha i el seu equip lluiten al tanc Kondratenko-6. Aquest cotxe és una mica més lleuger, però més mòbil que Nikolai. Per descomptat, amb menys pes, el calibre és més petit i l'armadura és una mica més prima. I això vol dir que el risc de morir és molt més gran.
  Però les noies, he de dir, no estan gens avergonyides. I lluiten com els gegants de la batalla.
  La Natasha canta, disparant activament:
  - Serà la nostra victòria!
  I prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus.
  Zoya també dispara, amb l'ajuda de les cames nues i els xiscles:
  - El tsar Vladimir endavant!
  I totes les noies van bordar en cor:
  - Glòria als herois caiguts!
  Després d'això, Aurora va disparar, va girar el tanc alemany i va emetre:
  - Ningú ens aturarà! Ningú ens derrotarà!
  També va sacsejar els peus nus.
  I aleshores, Svetlana va cedir, fent servir els dits dels peus nus, i va grunyir amb els seus pulmons:
  - Els russos lluiten furiós!
  I totes les noies van exclamar en cor:
  - Fort puny de soldat!
  I de nou les belleses s'afanyen a la batalla. Dispara amb precisió i precisió!
  Aquí vénen els equips de la Jane, colpejant els mexicans. També és una dona molt bonica i intelЈligent.
  I les noies del seu carruatge, descalços i en bikini. Lluiten amb una fúria salvatge i tranquilЈla.
  Aleshores la Gertrude va disparar, fent servir els dits dels peus nus, i va xiular:
  - Sóc una noia que destruirà tothom en una fracció de segon!
  I aquí Malanya és com un lupanet. I trencar el tanc llatí des de la distància.
  I allà la Matilda, amb l'ajuda dels seus dits nus, la colpejarà.
  I riure:
  - Tinc una súper noia!
  I guerrers del més alt i furiós ordre. No se senten febles ni enfadats.
  Mentre foten, foten.
  I l'Alyonka també lluita amb molta confiança.
  A finals de juny, Viena està envoltada. S'ha donat un cop aclaparador a Alemanya i al seu prestigi. Al mateix temps, les tropes russes avancen cap a l'Oder. Llancen a la batalla xinesos, indis i àrabs. I trencar la defensa del Fritz.
  Hitler, és clar, ja està en pànic. Com el van pressionar les noies de tancs i avions.
  Aquí hi ha l'Albina i l'Alvina, dues pilots russes. També descalços i en bikini, toquen els nazis com peres amb un pal d'una branca. I per a una parella, literalment fan aquests miracles.
  Albina va abatre cinc avions amb una ràfega del seu caça "Pere el Gran" i va cantar:
  - Som óssos del cel!
  L'Alvina va abatre sis avions d'un sol cop des de la seva àguila de guerra i va xiular:
  - I aixafarem a tothom!
  Al cel, aquesta parella ja era llegendària!
  . CAPÍTOL 6
  Les noies van ser guardonades amb set graus de la Creu de Sant Jordi: una creu de plata, una creu de plata amb un llaç, una creu d'or, una creu d'or amb un banc. Així com una creu d'or amb diamants, i una creu d'or amb diamants i un llaç. I el grau més alt és una estrella de creu daurada, amb un llaç de diamants. Recentment es va establir un premi més alt: una gran estrella d'una creu daurada, amb diamants i un llaç.
  Així que les noies podrien estar orgulloses dels seus èxits. I sempre, fins i tot al fred, es barallaven només amb bikini i exclusivament descalços.
  Unes noies tan meravelloses.
  L'Albina va disparar i va cantar:
  - Per les nostres millors victòries!
  Alvin va continuar:
  Que els nostres néts i avis estiguin orgullosos de nosaltres!
  Guerrers i, de fet, noies d'una classe colossal!
  Van colpejar els nazis al cel i canten:
  - Glòria a Rússia, glòria! El nostre tsar Vladimir és un heroi! Hi haurà poder a l'alba! Enterra Hitler a terra!
  Per descomptat, Vladimir Kirillovich Romanov pot estar molt satisfet amb els seus guerrers.
  Si lluiten, de tal manera que no pugueu aixecar una llança contra ells!
  Vladimir Kirillovich Romanov és un tsar que té totes les possibilitats de posar fi a les guerres d'una vegada per totes!
  I els feixistes s'estremeixen sota els cops de l'exèrcit tsarista...
  Viena envoltada va caure ràpidament. A mitjans de juliol, les tropes de l'imperi tsarista van sortir en un ampli front a l'Oder. I Koenigsberg va quedar totalment bloquejat.
  I els alemanys es van retirar més enllà de l'Oder. I allà van intentar crear una línia de defensa. Defensar amb capital. Però a la segona quinzena de juliol, les tropes russes van llançar una ofensiva contra Hamburg... Els nazis van cedir a poc a poc.
  La lluita va ser molt intensa. Alguns pobles van canviar de mans diverses vegades. Els nous tancs alemanys de la sèrie AG més avançada, els piramidals, també van participar en les batalles. Es distingien per una bona protecció des de tots els angles. Però l'exèrcit tsarista els superava en nombre.
  I un gran nombre de soldats de peu asiàtics van morir als fronts. Però et deixen moure't.
  Els alemanys, en canvi, també estaven esgotats de recursos humans. A finals d'agost, Hamburg va ser envoltat i Munic va ser bloquejat.
  Els alemanys van perdre un territori important. I no tenien res per mantenir els seus càrrecs.
  Oleg Rybachenko va lluitar al capdavant al mateix territori d'Alemanya. I l'etern nen somreia constantment i mostrava les seves dents de perla.
  I allà va llançar granades amb les cames nues i infantils. És bo ser un nen: com de natural és estar a la calor amb només pantalons curts. I com que ets immortal, també pots estar mig nu a l'hivern sense risc de refredar-te.
  Així que el nen va cantar:
  - Descalç, només descalç,
  Sota el tro de juliol i sota el so del surf!
  Descalç, només descalç
  És fàcil que un nen sigui un vaquer genial!
  I el nen-major d'aquests feixistes continua destruint-se. I contraataquen desesperadament.
  Ja som setembre... Comença a ploure... Les tropes tsaristes, omplint els cadàvers dels xinesos, van agafar Munic i Hamburg, i avancen en direcció a la regió del Ruhr. El més important de la indústria d'Alemanya.
  I els alemanys estan lluitant desesperadament.
  La Natasha està lluitant al seu tanc i grunyeix:
  - Els feixistes estaran molt ajustats!
  I amb els dits descalços mentre prem els botons del joystick. I dispararà obusos contra els nazis.
  I després hi ha la Zoya, que bufetada. I també amb l'ajuda dels dits nus.
  I també canta:
  - Rússia és el que està contra Hitler!
  I després aquí està l'Aurora, farà una manera agressiva. I també amb l'ajuda dels dits nus:
  - Per la manera russa!
  I darrere d'ells hi ha Svetlana, que també llançarà un projectil letal. Perfora un tanc alemany i xiscla:
  - Per al tsar Vladimir Kirillovich!
  I també ensenyarà la seva llengua.
  Les noies s'han tornat salvatges aquí.
  Alenka en un tanc pesat també aixafa els nazis. I els colpeja des de la distància.
  El guerrer va cantar:
  - Vaig sotmetre mig món amb els meus pits!
  I els pits de l'Alenka amb mugrons escarlata.
  I llavors Anyuta és com una explosió amb els dits dels peus nus. Abocarà un tanc feixista i blasfemarà:
  - Sóc una noia superestrella! Als llibres de contes!
  I somriu...
  I aleshores Augustine llançarà un projectil assassí. Aixafa els nazis i riu:
  - Que el nostre exèrcit sigui el més fort!
  I també mou les cames...
  I després d'ells, la Maria agafarà i clavarà als nazis. Girar-se, agressivament flàccid:
  - Som noies grans agressives!
  I aleshores la Marusya alliberarà la seva arma extremadament mortal i destructiva contra els nazis. I amb l'ajuda de cames nues i de nena.
  I després canta:
  - Som la derrota total dels enemics!
  Setembre va passar en batalles molt ferotges. Els alemanys van lluitar ferotgement. Però a l'octubre, quan les pluges van caure amb més intensitat, l'exèrcit tsarista va tornar a guanyar avantatge. I va començar a avançar cap al Ruru. Després d'un assalt ferotge, Koenigsberg va caure. Els nazis van rebre una altra bufetada a la cara.
  I al sud de França, les tropes reials van envoltar Toló. Així que els nazis ho van passar molt malament.
  Hitler va fer ràbia, però mentre estava a Berlín. La seva posició era feble.
  És evident que ningú volia escoltar les negociacions. Però els nazis es van quedar atrapats com mosques.
  Al novembre, les tropes de l'exèrcit tsarista van ocupar la major part de la regió del Ruhr amb batalles, privant així Alemanya de la principal base de producció.
  I al desembre, l'exèrcit tsarista va ocupar tot el sud de França, i va entrar a Espanya. I al front alemany, finalment va prendre possessió del Ruhr. A més, altres terres d'Alemanya també van ser capturades. I l'exèrcit tsarista també va desembarcar a Dinamarca.
  Hitler es va enfuriar com l'infern en una gàbia, però no va poder evitar-ho.
  El Nadal catòlic, les tropes tsaristes es van traslladar cap a París. Malgrat la neu i la gelada, la tripulació de la Natasha anava descalç i amb bikini.
  Els alemanys es van rendir cada cop més sovint. I els francesos no volien lluitar gens contra els russos.
  Trencant la bateria alemanya, Natashka va comentar:
  - Aleshores, de fet, amb què comptava el posseït Adolf quan començava una guerra amb nosaltres?
  La Zoya de cabell daurat va comentar lògicament:
  - Probablement, el fet que nosaltres, havent caigut sota pressió, caurem com monedes d'una butxaca forada!
  L'Aurora va aixafar una nou amb els dits nus. Aleshores se la va posar a la boca i va comentar racionalment:
  - La història ensenya que no ensenya res!
  La Svetlana va prémer amb els dits nus el botó del joystick. Ella va fer caure un altre canó alemany i va respondre:
  Siguem grans lluitadors!
  Les dones guerreres semblen, de fet, decidides a lluitar i guanyar.
  Oleg Rybachenko és un nen descalç que corre amb pantalons curts i amb un tors nu i musculós. Fins i tot es balanceja i rugeix:
  - Anem a vèncer el Fritz! Anem a vèncer el Fritz! I batre les galledes!
  I el nen té unes dents tan blanques i de perla! Només un terminador jove i inflexible.
  Oleg Rybachenko remata en fuga. Mata feixistes i canta:
  - L'esperit rus és el poder dels reis, trenca el Fritz!
  El nen va llançar una granada amb el peu nu i va cantar:
  - Vals rus, s'aixeca l'alba - en la glòria del rei!
  De fet, el nen va resultar molt combatiu. I enganxa els nazis al primer número.
  I les noies lluiten molt. Aquí tens la Mirabela... També un pilot de primer nivell. Ningú la pot aturar. Enderroca el Fritz i canta, mostrant les dents:
  - Noia boja! Aquí teniu la seva etiqueta!
  I agafarà i llançarà un coet!
  Sí, aquí hi ha dones! Quan les noies russes lluiten, llavors cap força pot resistir-s'hi.
  Mirabela va abatre set avions alemanys amb un esclat de cinc canons d'aire i va piular:
  - El tsar Vladimir Kirillovich és el nostre Déu!
  I la noia colpeja el vidre amb els peus nus.
  I també l'Albina i l'Alvina es barallen al cel.
  Són robatoris tan meravellosos. Cada cop guanyen més comptes. I mentre canten:
  - Al cel som la perfecció! Aces som la perfecció! Des d'un somriure fins a un gest, més enllà dels elogis!
  L'Albina va abatre quatre avions alemanys amb un esclat i va piular:
  - Ah, quina felicitat! Què és la perfecció en combat!
  Alvina va tallar cinc avions alemanys i va continuar:
  - Per conèixer la perfecció en combat! I genial ideal!
  Els guerrers cantaven en cor, destruint els nazis:
  - Noies! Més difícil noies! Noies! Més difícil noies!
  Van mostrar el seu fusible agressiu. No van pressionar el descens, de fet, a cap dels ass nazis.
  Però els nazis, és clar, sota una pressió salvatge.
  Hitler és en un búnquer a Berlín i el bombardegen com una panerola. Què volia? S'ha acabat el feixista número u! Va anar a la Rússia tsarista, i ara ell mateix està sent aixafat com una panerola.
  Actualment, el tsar Vladimir Kirillovich descansa de l'hivern a les costes de l'oceà Índic. Davant d'ell ballen noies precioses de diferents races i nacionalitats.
  Tanmateix, al rei no li importa veure baralles de gladiadors. Aquí, per exemple, dues noies contra dues belleses.
  Lluiten amb espases de plàstic per no parar-se mútuament. Tanmateix, lluiten desesperadament.
  Aquests són els guerrers. Hi ha un furiós intercanvi de cops. Dues rosses i dues pèl-rojes...
  El tsar Vladimir va preguntar al mariscal de camp Vasilevski:
  - Què és el més difícil de la guerra amb els alemanys?
  El mariscal de camp va respondre sincerament:
  - Guanya confiança! Només al principi, quan l'enemic va començar a avançar, em vaig sentir incòmode. I ara hem començat a guanyar i tot està clar en els enemics! - El mariscal de camp Vasilevitx, aquest gran estrateg, va beure vi.
  Vladimir Kirillovich va dir lògicament:
  - És molt difícil guanyar tot el temps! Però ens hem demostrat capaços de molt! I ara hi haurà temps, i el món sencer es tornarà en pau!
  El mariscal de camp Vasilevsky va confirmar:
  - Crec que!
  Les noies s'emportaven contusions al cos nu i semblaven extremadament nervioses.
  Van lluitar, per descomptat, no com en els temps de l'antiga Roma: van intentar no fer-se massa mal a ells mateixos. Però estaven actius.
  Mentrestant, la lluita continuava. Al gener, les tropes tsaristes van capturar París en moviment. També es va prendre la capital de Dinamarca, Copenhaguen. Les tropes alemanyes s'estaven debilitant. Els russos van continuar avançant per la mateixa Alemanya. Fritz va lluitar desesperadament, però les seves forces es van trencar.
  Oleg Rybachenko, aquest nen immortal va saltar descalç a la neu i es va precipitar davant de tothom per atacar, completament sense por al foc. I mentre xiulava:
  - Qui està acostumat a lluitar per la victòria,
  Derrota definitivament l'enemic...
  Riu alegrement i aconsegueix moltes coses,
  I Hitler serà colpejat durament!
  I amb el peu descalç del nen llançarà una granada! I va mostrar les seves grans dents nacrades més enllà dels seus anys. Sí, ja té la boca de llop. Rossegarà qualsevol gola.
  I les noies dels tancs es desplacen del sud al nord d'Alemanya. Aquí surten al mar. I només quedaran amb els Fritz les terres properes a Berlín i Pomerània.
  Natashka, eliminant els tancs feixistes, va comentar:
  - I a la guerra és divertit a la seva manera!
  Zoya, colpejant als nazis, va acceptar:
  - Tan bo com es fa! Sobretot quan guanyem!
  L'Aurora, disparant amb els dits dels peus nus, va dir:
  - Tot l'impossible és possible a l'univers, encara que sigui una mica...
  I la noia pèl-roja riu!
  Les guerreres es tremolen d'alegria i ràbia frenètica. I aixafen els alemanys.
  ParalЈlelament, les tropes tsaristes avancen per Espanya i ja s'acosten a Sevilla.
  L'Olga en un vehicle blindat de transport de personal està disparant contra els alemanys i les tropes policials.
  Els locals espanyols amb prou feines resisteixen. Un altre país cau sota la destral de Rússia.
  L'Oleg va disparar i va cantar:
  - Acrobacia aeròtica, hi haurà un xoc en un xoc!
  I la seva parella Alice va xiular:
  - La grandesa dels russos va ser reconeguda pel planeta,
  El feixisme va ser aixafat amb un cop d'espasa...
  Som estimats i apreciats per totes les nacions del món,
  Aguantem el gran tsarat sagrat!
  I les noies donaran una bufetada i pressionaran el joystick amb els dits nus.
  La guerra entre l'imperi tsarista de Vladimir Kirillovich Romanov i l'Alemanya nazi continua.
  Les tropes russes han alliberat gairebé completament França de les hordes nazis. Febrer de 1957... L'exèrcit tsarista allibera Portugal.
  El 23 de febrer es van unir unitats russes de Dinamarca i Alemanya.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern, bufeta pel fang amb els seus peus nus. L'infant major crida a la part alta de la gola:
  - Glòria al tsar rus Vladimir III! Picaré a Hitler, mesuraré amb un fuet!
  I el nen tornarà a cridar, i amb els dits nus llançarà un disc ben afilat. I colpejar el feixista a la gola. I aleshores amb una cama nua i infantil llançarà un bumerang i de seguida tallarà la gola a cinc Fritz.
  Sí, la mala idea de Hitler d'atacar un imperi així.
  Natasha i el seu equip acaben els últims alemanys a Portugal. El seu tanc és implacable en la destrucció.
  I també prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus, fent una destrucció furiosa.
  La Zoya va disparar, va trencar el canó alemany i va cantar:
  - Per Rússia i la llibertat fins al final!
  L'Aurora, amb l'ajuda dels seus dits nus, va donar una puntada de peu al nazi i va xiular amb aplom:
  - Déu salvi el rei!
  La Svetlana també va donar una puntada de peu, va prémer els botons del joystick amb els dits de les cames nues i va xisclar:
  - Fort sobirà!
  Les noies trenquen els nazis. Però aleshores va aparèixer un nou tanc nazi "Maus" -4. Un model molt potent: tres-centes tones de pes i una pistola de 310 milЈlímetres. Pot penetrar a una gran distància i ell mateix té una armadura tan gruixuda que el tanc Kondratenko-6 no el portarà des de cap angle.
  La Natasha ordena:
  - Noies, hem d'acostar-nos i empènyer a la part baixa del costat, entre les pistes, aquesta és la nostra única oportunitat!
  La Zoya va colpejar el canó alemany amb els dits dels peus nus i va cantar:
  - El destí et dóna l'última oportunitat, però afanya't! Amb pluja i calamarsa i neu!
  Agustí també va colpejar i piular:
  - L'última oportunitat, el destí et dóna! Visca la caminada i la carrera diària!
  I també amb els dits nus, però com es retorçarà. I destruir els feixistes.
  Svetlana va rugir:
  - Per noves fronteres i victòries aclaparadores!
  El tanc rus va enlairar, agafant velocitat. I les noies l'agafaran i cantaran:
  - Sobirà fort, gloriós de l'època, tsar ortodox, regna per glòria, per glòria per a nosaltres!
  I de nou van accelerar, allunyant-se d'un projectil pesat enviat des d'un canó que tenia l'alemany Maus-4. Les noies van cridar:
  - No us doblegueu en una banya de moltó! Perquè tu, Hitler, mori!
  I el seu tanc s'accelera. Com un petit boxejador que ataca un gran. Però les possibilitats són, és clar, cinquanta-cinquanta.
  La Natasha, seguint el moviment del tanc, va recordar com va boxejar amb un home al ring. Va perdre els cops i va ser apallissada, però va aguantar. I després va trencar amb confiança. I va captar el moviment de l'enemic, i a la barbeta. Noquejat!
  Va rebre mil rubles d'or. Aquesta és la noia lluitadora. Si ho fa, ho farà!
  Natasha va sacsejar la cama nua i va cantar:
  - Aquest no és l'últim combat, però n'hi ha un de decisiu! Per la glòria de la Pàtria, per la Pàtria i l'honor!
  I ara el seu tanc llisca pel costat i envia un projectil... La Zoya també feia servir els dits dels peus nus, una noia de cabells daurats i àgil com un mico. I Maus-4 va començar a esclatar. Òbviament, tenia obusos detonats. I llavors com arrencarà les torres i volarà alt en l'aire!
  Les noies criden a l'uníson:
  - Victòria! Genial victòria!
  I un altre tanc a la seva llista!
  L'1 de març de 1957 les tropes russes van començar a creuar l'Elba. Sembla que Hitler va ser trepitjat a la gola.
  El nen Oleg Rybachenko va llançar una granada amb el seu peu nu i infantil, va enfonsar un tanc feixista i va cridar:
  - Per noves fronteres inflexibles!
  La tripulació del tanc d'Alenka gira cap a l'est. Alemanya Occidental i França ja han estat alliberades. Només les terres entre l'Oder i l'Elba van quedar sota el control dels nazis. Bé, també Gran Bretanya i Irlanda. Allà les últimes forces dels nazis.
  Alenka, disparant a les bateries feixistes, diu:
  - Nicolau Tsesarevitx,
  Si has de regnar...
  Mai oblidis -
  És famós que l'exèrcit està lluitant!
  I aquí de nou es va enviar un altre projectil amb els peus nus. I va colpejar l'arma del Fritz.
  Dispara amb els dits nus i Anyuta. Colpeja un feixista i rugeix a tot cor:
  - Sóc una noia - que Hitler vomita!
  A continuació, els claus de foc Agustí. També un diable ben apuntat, i rugeix:
  - A les portes de l'infern!
  I utilitza els peus descalços.
  La Maria dispara darrere d'ella. De la mateixa manera que agafa i colpeja, i crida:
  - Ningú m'aturarà una tigressa, ningú aturarà una noia descalça enlloc i serà apallissat!
  I després com es retallaran els Jocs Olímpics. I noquejarà un tanc alemany, arrencant-ne la torre com un casquet de bolets.
  I rialles:
  - Per noves fronteres escarpades!
  I tornarà a ensenyar la seva llengua!
  Les noies són tan dures amb elles mateixes i ataquen desesperadament. I els nazis s'ofeguen sota els seus cops.
  El 2 de març de 1957, les últimes forces nazis a Portugal es van rendir. Quedava clar que s'acoblava l'alba del feixisme. Més precisament, alba? posta de sol de malson!
  I les tropes russes avancen. Els alemanys deixen caure cada cop més les armes i es rendeixen.
  Cauen de genolls. I les noies russes i xineses es besen els peus nus.
  Es veu molt bé i genial. I els nazis estan sent triturats i triturats.
  La tripulació de la Natasha ja està al tren que va a lluitar al nord, amb el Fritz.
  Les noies estan assegudes al seu compartiment. Juguen a cartes amb els dits nus.
  Natasha va comentar:
  - Això és interessant, quan agafem Berlín, què passa?
  Zoya va respondre amb confiança:
  - El següent serà Londres!
  La ardent Aurora va riure i va tornar a preguntar:
  - I llavors?
  Zoya va dir amb èmfasi:
  - Llatinoamèrica serà nostra! No estarem a la cerimònia amb els nazis!
  Svetlana va estar d'acord amb això:
  - És clar que no ho farem! Conquerem el món sencer!
  Natasha va confirmar amb entusiasme:
  - I llavors hi haurà pau, a tot el món!
  Les noies cantaven a l'uníson, component mentre anaven;
  Glòria a la Gran Rússia del tsarisme,
  On Vladimir seu al tron...
  Aixafarem les hordes del feixisme malvat -
  Glòria a l'exèrcit i som un monòlit!
  
  En la fe dels grans cors es van temperar,
  La nostra Pàtria amb tot el cor...
  Som els fills del tsar Nicolau
  I no van morir per ell en va!
  
  La nostra pàtria ets més preuada que res,
  Aixequem una salutació celestial i alada...
  També estàs lluitant contra la Pàtria,
  Bé, que morin tots els nazis!
  
  Hitler volia aconseguir les nostres terres,
  I el gos malvat va atacar el rei...
  Però estem descarats, no ho acceptarem,
  Així que el feixisme ens va caure en va!
  
  El rei és un governant amable i savi,
  Volant com una àguila de muntanya sobre el planeta...
  Vladimir serà el senyor de l'horda,
  La nostra amistat és com un monòlit d'acer!
  
  Deixem caure el suport de les cames del Fritz,
  deixem que Hitler s'ofegui al llaç...
  Trairem les execucions als ferotges, a la vergonya,
  Qui actua com a malvat a la Terra!
  
  poder reial i saviesa reial,
  Hi haurà feixistes, aixafar sense mesura...
  Hitler creieu-me, va fer una estupidesa genial,
  I ara la seva vida és com un fil!
  
  Així que respecta els grans reis
  No hi ha més fresc que els Romanov a la Terra...
  En la batalla dels nazis, colpeja els cors,
  Per obrir el camí als èxits, als somnis!
  
  
  Pere el Gran ens va portar al mar,
  Alexandre va conquerir París...
  Sí, de vegades passava el dol,
  Però Rússia va ser guardada per un querubí!
  
  Tot és bonic amb nosaltres
  I els nois i noies creuen...
  El rei governa, ho saps amb raó
  Encara que una bèstia malvada rugeix al llindar!
  
  No hi ha límit, creu en la perfecció
  El comunisme aviat tindrà reis...
  Obrirem les portes a la felicitat,
  El maleït feixisme és destruït!
  
  Per a Rússia, la frontera no s'ha establert,
  Creieu-nos, derrotarem l'enemic...
  Noies descalces, com a Esparta,
  Bé, el nostre tsar Vladimir n'és un!
  
  Creiem en Rod, el Gran Déu,
  Què va crear els eslaus perfectes...
  Lluitem per l'honor i la llibertat
  Vaga contra el nazisme!
  
  Sou la família Romanov més gran,
  Governarà Rússia per sempre...
  El gran rei, el vol més alt,
  Satanàs no trencarà l'àguila!
  
  Per un gran amor per Rússia,
  Enviem lluitadors a la batalla...
  Sants de les icones glorifiquen les cares,
  Després de tot, qualsevol guerrer també és un rei!
  
  El nostre cor crema per la Pàtria,
  Som noies genials a la batalla...
  Obrirem una mica a l'espai, coneixerem la porta,
  Mataré l'Adolf com una puta!
  
  Només queda una mica per Berlín,
  Entrarem portant la glòria dels reis...
  La vellesa no ens amenaça noies,
  Nosaltres, creieu-me, no aboquem aigua!
  
  Enterrem qui és dolent i vil,
  El drac serà famosament derrotat...
  I tenim icones daurades,
  Rodnovery és una llei eterna!
  Les noies van batre els nazis de manera molt famosa, per què el Fritz va sucumbir davant d'ells. Primavera de 1957. Els peus nus de les noies esquitxen pels bassals. I és tan bonic i molt bonic. I quan els dits de les cames nues i bronzejades llencen un pèsol amb antimatèria capaç de trencar qualsevol, fins i tot el tanc feixista més poderós.
  Hitler a Berlín, on els anells de defensa més forts es troben entre l'Elba i l'Oder. I allà s'hauria de triturar específicament.
  I què passa a mitjans de març, i la terra es va tornar tan humida i mullada. Però això no aturarà les noies i Oleg Rybachenko.
  . CAPÍTOL 7
  Els combats van continuar... Les tropes de la Rússia tsarista es van aturar per tal de reagrupar les seves forces. Al mateix temps, els desembarcaments a Gran Bretanya van començar l'1 d'abril. El temps encara és fred i tempestuós. Però aquest dia va resultar tranquil i les tropes russes van començar a desembarcar.
  Alenka va lluitar juntament amb altres noies. Malgrat que la neu encara no s'ha desfet a tot arreu, les noies van atacar l'enemic descalçes i amb només biquini.
  L'Alenka va llançar una granada amb una força mortal amb els dits dels peus nus i va arrollar:
  - Per victòries reials!
  Anyuta, que també va disparar, i les seves cames nues van llançar un paquet explosiu de serradures, va cridar:
  El nostre objectiu és guanyar!
  Alla, tallant els enemics, va cedir, mostrant les dents:
  - Crec que arribarà la victòria.
  I també va llançar una bomba amb els dits nus. I va destrossar un munt de Fritz.
  La Maria la va seguir. En el que va prémer el mugró escarlata sobre el gallet de la bazooka, i va trencar el tanc nazi.
  La noia va cantar:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Els Jocs Olímpics també van lluitar desesperadament. Va vèncer els nazis, els va aixafar i va cantar:
  - Salut, sant comunisme! El nazisme serà derrotat!
  I sostenint un barril d'explosius sobre les soles nues mentre el llança. I destruirà molts adversaris.
  Encara que pot tractar-se de comunisme cantar quan el govern tsarista està al poder no és del tot apropiat.
  Els nazis estan intentant lluitar d'alguna manera. Alguns dels britànics també resisteixen a les tropes russes. Això és en part comprensible: antics enemics, competència eterna.
  Però encara has de prendre aquest continent. I després arribarà la victòria completa i definitiva. Com la defensa nazi entre l'Elba i l'Oder.
  Encara que el patiment aquí és extraordinari. Els nazis són bombardejats des de l'aire i pressionats. Els avions lluiten al cel. I discos encara sense resoldre del Tercer Reich.
  L'última arma és formidable, però afortunadament, a causa de l'alt cost i la complexitat de la producció de màquines, no és massa massiva. I reforça la resistència.
  Eva i Gertrude en una caça de plats voladors per a màquines soviètiques. I continuen caçant.
  Les guerreres controlen els disquets amb els dits dels peus nus, i ho fan amb precisió i precisió.
  L'Eve va cantar rient:
  Hitler estarà amb nosaltres per sempre!
  La Gertrude va riure i va comentar, mostrant les dents:
  - I estem amb ell!
  I com prem el dit del peu descalç sobre el botó del joystick i colpeja un altre caça rus. I el plat volador en si és invulnerable.
  Potser per això Hitler va decidir una guerra així, amb la Rússia poderosa, que tingués disquets.
  Però això no és suficient per guanyar.
  Els millors ass alemanys als caces Albin i Alvin. Són noies valentes i lluiten gairebé nues.
  L'Albina va pressionar els seus dits nus sobre els seus peus. Noquejat un cotxe rus, va dir tristament:
  - La guerra s'acaba!
  Alvina, tallant un altre avió rus, va acceptar:
  - Per a la nostra derrota hi ha una guerra!
  Albina va assenyalar amb entusiasme:
  Però farem el nostre deure.
  Amb l'ajuda dels seus dits nus, l'Alvina va enderrocar el següent avió i va xiular:
  - És clar que el completarem!
  Les noies són certament valentes, encara que cruels. Van torturar un nen de catorze anys. Primer, l'adolescent va ser tirat cap amunt al bastidor. El nen va dubtar.
  Llavors li van penjar un bloc als peus i el van subjectar amb força. Llavors van començar a penjar peses, estirant-li les venes i arquejant les articulacions. Va ser molt dolorós i el nen va gemegar.
  Després d'això, l'Albina va començar a colpejar el nen amb un fuet a l'esquena i a les natges. I l'Alvina va agafar a les mans una vara roent i va començar a cremar els talons nus i rodons del nen. D'on feia una olor tan agradable i apetitosa de carn fregida. És com si els kebabs es fregís, i és tan agradable olorar-lo.
  Al final, l'Albina va deixar el fuet i va agafar les pinces vermelles de la calor. I els va treure de la perfecció masculina del nen. Va ser tret d'un xoc de dolor salvatge i es va inclinar enrere.
  Més precisament, el nen va morir torturat.
  Alvina va plorar i va dir:
  - Ho sento per ell! Què farem?
  L'Albina va respondre rient:
  - La pell per a la pantalla, i la carn que donem als porcs perquè estiguin més grossos!
  Alvin va suggerir:
  - O potser és millor posar-ho al sabó?
  Albina, la noia rossa, va objectar:
  - No! No hi ha prou greix: no serà rendible!
  Aquí hi ha unes encantadores guerreres rosses. Bella a la cara - furiós per dins!
  I els pilots russos, especialment Anastasia Vedmakova, i Akulina Orlova són excelЈlents lluitant! I és clar que lluiten descalços.
  Anastasia va cantar:
  - Tot l'impossible és possible en aquest món!
  I amb els dits nus va tallar un avió alemany.
  Akulina, enderrocant un altre enemic, va emetre:
  - Tots els enemics es remullen al vàter!
  Anastasia va lluitar d'una manera molt combativa, fent servir els seus dits nus, una noia magnífica.
  I joves soldats molt bonics i amorosos. Anastasia fa molt de temps que existeix, però té un aspecte fantàstic. La cintura és com la d'una noia jove, les seves dents són de perles, i és fresca, ni una sola arruga. Aquesta bellesa és només una bruixa i atrau els homes. No és estrany que el seu cognom sigui Vedmakova.
  Anastasia lluita amb una fúria salvatge i sang freda alhora. Els avions s'esfondran en masses.
  I té molts premis reials. Inclou la Creu de Sant Jordi feta de platí amb un llaç d'espases i diamants.
  Aquesta és una noia: genial!
  Anastasia està preparada per lluitar amb valentia i guanyar. Té els cabells de color vermell coure, tan urticants, gruixuts, arrissats. Noia meravellosa.
  Mirabela és una rossa mel i en general una súper noia, i una pilot molt militant. Amb un gran sentit de l'aerodinàmica.
  I també amb l'ajuda dels dits nus, derroca fàcilment avions nazis.
  I canta:
  - És difícil de predir, és clar.
  Què hi ha de nou en aquest món...
  Volarem cap al cel
  Assegut en un avió estrella!
  I talla una altra màquina nazi, aquesta vegada prement el mugró escarlata, va assenyalar;
  - Succeeix que la llet d'un soldat no s'ha assecat als llavis, però no envia bales a la llet, i amb la seva joventut verda, posa vermell els vells!
  Oleg Rybachenko, que es va convertir en una autèntica llegenda a l'exèrcit rus, aixafant els nazis desesperadament intentant llançar les tropes soviètiques des del cap de pont més enllà de l'Elba, també va compondre tot un quadern d'aforismes alats.
  Bons aforismes, es van precipitar com cavalls alats al cap de l'etern nen quan va exterminar els nazis;
  Sigues almenys una guineu petita si no vols convertir-te en un ruc trillat!
  No us fieu dels polítics, per als votants només són paper de vidre que arrenca estelles dels roures!
  Qui no és un ximple rodó, aquest cèntim es convertirà en un cèntim de pes!
  No hi ha familiars en política, però sí qui vol compartir el teu com un germà!
  Hi ha moltes coses desagradables a la vida, però el més desagradable és quan la vida s'acaba!
  Si vols apropar-te a Déu, clava la mona de l'ànima a la creu!
  L'home es va originar, si no d'un mico, almenys va deixar de ser un mico!
  Si ets un mico amb ment, la guineu t'empassarà com una boa constrictora depredadora!
  No hi ha res infinit, excepte el temps que triguen els polítics a complir la promesa!
  Si bordes molt, ploraràs com un gos colpejat!
  No confieu en el que parla vermell, i el foc vermell pot cremar!
  Fins i tot Déu no pot discutir amb una dona i elevar un mico al nivell de la cultura humana!
  Sense amor, no hi ha somriure, tret que sigui el somriure depredador d'un polític!
  Massa temps dalt dels núvols, la política sense ales vola a la xemeneia!
  Una ànima petita, sempre té l'ambició d'un gegant!
  Una ànima petita té un presumpte gegant!
  Un polític és un lladre que escriu lleis per ell mateix, i considera el país un territori de la zona!
  El polític té set divendres a la setmana, però quan has de complir la promesa, arriba el dissabte jueu!
  La unitat és bona, tret que sigui aparellament amb un polític!
  Un polític és una criatura tal que vol fer-te una ovella amb mètodes de porc!
  Els mètodes porcs dels polítics converteixen els votants en xoca!
  Sota un governant de porc, la vida mai és grassa!
  Fer un president de porc és massa gros!
  Si vols ser president, aprofita els teus moments de sort!
  Un governant que considera que els votants són ovelles és un típic porc!
  Déu no només és omnipotencia, sinó també una voluntat d'anar a la creu pel bé dels altres!
  Un governant que s'asseu al tron durant molt de temps fa que l'estat s'enfonsi!
  Un líder jove és com un cavall fresc, un vell és com una euga amb les peülles trencades!
  En els mitjans per assolir les altures divines, el polític és el mateix Satanàs!
  Déu polític només en una cosa, en inventar excuses per què les seves promeses de campanya van ser tan diabòlicament incomplertes!
  Un polític és com la cervesa, bona només quan fa fred i sobre la taula!
  El polític és dolç amb els discursos, però el regust amarg d'ells no és gens de cervesa!
  Un polític només se li treu la veritat de la boca quan es tergiversa!
  El polític crucifica el votant al màxim per tal d'aconseguir una mica de Deïtat!
  Fins i tot la força baixista no us salvarà si sou una plataforma intelЈligent!
  La guineu és una bèstia tal que tirarà tres pells d'un lleó!
  El polític és llavors el més fort, els seus votants són febles de ment!
  El polític, doncs, procedeix amb mel, perquè el votant no escupi gens!
  Agafa amb força una batuta, el que té serradures al cap!
  L'alzina és el rei dels arbres, el cap d'alzina converteix qualsevol soca en un súbdit!
  El roure és resistent a la putrefacció, el cap del roure està ple de pols!
  Si ets una soca, almenys tens una aposta al cap!
  El desconegut fa por, però el conegut de vegades només fa por!
  El coneixement genera confiança fins i tot quan és difícil, la ignorància genera confusió encara que sigui fàcil!
  Un covard no és el que té por, sinó el que fa mandra cultivar el coratge en ell mateix!
  La por és debilitat, el coratge és força, però compte amb l'idiota que hi ha a tu mateix!
  Qui es deixa portar pel morro corre el risc de perdre's entre els tres pins!
  Fa que caminar en cercles sigui una estupidesa infinita, amb l'enginy zero!
  No importa si la llet dels llavis no s'ha assecat, és pitjor si hi ha insensibilitat als cors!
  Pa ranci mendicant, sal amarga del penediment!
  La mel de la boca d'un polític, atrau els que no tenen llet seca als llavis!
  Un polític no és un lladre, és un lladre que fa lleis!
  El polític promet una vida dolça, li treu mel per la boca, però les seves potes són enganxoses com una mosca!
  Un polític eloqüent, una sangonera mossega la cartera del votant!
  Per què el silenci és d'or perquè es paga!
  Què és el més gran del món? Una muntanya de promeses fetes per un polític!
  El polític vol diners i poder, està disposat a destrossar qualsevol!
  Un polític és abans que res una guineu, no sempre brillant en aparença, però sempre movent la cua!
  El polític està encantat d'omplir la teva cartera amb només promeses buides!
  Un polític només és honest sobre una cosa, quan diu: nosaltres, així que ja no té el seu propi jo!
  Què hi ha més que àtoms a l'univers? Màscares i màscares de polítics!
  El que fa un polític de bon grat: neteja les butxaques dels votants!
  El polític no sempre s'ha convertit, però les seves promeses sempre fan olor de coses podrides!
  Un polític té set divendres a la setmana, però escoltar els votants sempre és un dia lliure!
  Qui va ser el primer? Els polítics, perquè van crear el caos!
  No creieu en la duresa dels polítics del gall, sempre canten amb la veu d'una guineu d'un altre!
  Si un polític aboca com un rossinyol, vol dir que una guineu li va fer una banda sonora!
  Més aviat, el càncer a la muntanya xiularà, que el polític complirà la promesa sense rubor!
  El polític és com una fada nocturna, només que acostuma a estafar els clients durant el dia!
  Com és un polític com un gos, quan parla molt, és clar que és mansu i té un amo!
  Aquells pels quals voten amb el cor sovint acaben amb votants al fetge!
  Un polític és com el vodka, el votant sentirà amb el fetge que està cantat!
  El polític es retorça el cervell com el vodka, només que en contraposició està ple de terbolesa!
  Al polític li agrada omplir la boira, amb l'objectiu transparent d'enriquir-se!
  El polític té moltes promeses, però encara més excuses si no es compleixen!
  Un polític és una guineu, però més sovint un gris!
  El polític treu encenalls dels roures, i enderroca glans com un porc!
  Si un polític és xerraire com una serra, sens dubte farà una soca d'un votant!
  Al polític li encanta parlar de Déu perquè ell mateix és Satanàs!
  Un polític és tan astut com el diable, però un àngel en el repartiment de promeses!
  Al polític li encanta ser batejat, però les seves mans sempre estan a l'abast de la seva cartera!
  Havent votat un polític eloqüent, corres el risc d'escopir sang després!
  En general, la gent tria entre gats amb una picada, llops amb roba d'ovella i una guineu amb formatge podrit!
  Si el polític va complir la seva promesa, mireu la muntanya, si el càncer hi xiula!
  És més fàcil penjar un kolobok que forçar un polític a complir la seva promesa!
  El polític només és coherent en una cosa: a la recerca de beneficis a la seva butxaca!
  El polític canvia els seus companys d'armes com els guants, només les seves mans es tornen encara més brutes amb això!
  Un polític és tan animal que fa un cérvol d'un votant!
  Un polític, si no un llop amb roba d'ovella, un molt típic!
  Un polític que no és una guineu, després un moltó o un cérvol!
  Un polític pot prometre muntanyes, però després d'ell només s'acumulen les runes!
  No us afanyeu a votar un gall, us picojarà amb menuts!
  Dictador, això és una guineu, sobre el tron d'un lleó, envoltada de moltons!
  Si no vols ser un cérvol, sigues tu mateix una guineu!
  Qui no considera els corbs un regal guanya les eleccions!
  Pots votar amb el teu cor, però sense la teva ment, el guanyador se'n sortirà el cervell!
  
  El polític és una guineu que prefereix el formatge verd com el color del color del dòlar, dels que consideren el corb!
  L'esposa no és una manopla, tan bon punt et canviïs els guants, definitivament t'aturaràs en un canalla, d'aventures sensuals!
  Els nois genis fan molts més descobriments que els vells d'instruccions mediocres!
  En la joventut, hi ha foc al cor, descobriments al cap i, com a resultat, victòria!
  El camí cap a l'èxit no sempre és recte, però no tolera una esquena doblegada en humilitat!
  El polític s'inclina en una reverència per aixecar el nas més alt!
  El polític fa una reverència, doncs per doblegar el votant!
  El polític està disposat a cavar la terra amb el nas per enterrar la seva responsabilitat davant els votants!
  Tot l'impossible és possible al nostre món, i creieu-me, és molt difícil viure, com en un camp de tir!
  Un ruc amb una bossa d'or trencarà un mur de fortalesa millor que un mamut amb un ariet d'acer!
  Un polític amb la boca daurada, converteix els votants en rucs, amb bosses d'or d'ofrenes!
  Qui és la bèstia més forta? Per descomptat, un ase carregat amb una bossa d'or! La guineu cremarà el color groc de la traïció i les monedes d'or de les ofrenes!
  Sovint, els polítics onegen banderes vermelles pel color groc de les monedes que treuen de les butxaques dels votants sense ruboritzar-se!
  Els discursos vermells de polítics melliflus vessen amargues llàgrimes de mares els fills de les quals van morir en una sagnant batalla!
  Qui promet muntanyes d'or no val ni un cèntim de coure trencat!
  El polític fa vent com una llebre, s'arrossega com una guineu, però en ocasions rosega la gola del votant com un llop!
  A un polític li agrada comptar els diners a la butxaca d'una altra persona, però normalment només paga suborns!
  El polític és astut amb el votant com una guineu amb un kolobok, només menja sota els aplaudiments!
  El polític talla encenalls al votant amb un tallador d'or de discursos platejats, botxins melliflus!
  L'alzina crema durant molt de temps al foc, però ràpidament es trenca amb el discurs ardent del polític!
  De vegades el problema més gran del país, la petita ment del governant!
  La insignificança al tron, un gran problema per a l'estat!
  Un polític és sovint un tigre de paper, i una guineu amb ullals, neix per a jocs vils i és bo per a trucs!
  Un polític no sempre és una cartera plena, que tothom estima, sinó sempre una cartera de butxaca que arruïna la consciència!
  Un home estima els verds a la butxaca i somia al sofà, només els diners són a la boira si vius al nirvana!
  El polític llaura de bon grat, però llaura de bon grat, encara que s'esforci per llaurar el votant amb tota la passió d'una vaca vigorosa!
  Un polític que juga amb l'odi gai no es ruboreix quan xucla un votant pel cul!
  Els polítics sota banderes vermelles no es ruboreixen de vergonya, vessant sang escarlata!
  Al món ets un llop gris o una ovella blanca, o una guineu ben alimentada o una llebre menjada, i en política per una raó, un tirà fa brillar a la democràcia!
  El polític té hàbits de llop, hàbits de guineu, però en el fons no deixa de ser una llebre de xocolata, només totalment incomestible per als votants!
  Com més fervorament prometi un polític, més aviat el votant es congelarà amb anticipació!
  Un polític és com una prostituta, treballa molt amb la llengua, però només pot satisfer un intelЈlectual impotent!
  Quina diferència hi ha entre un polític i una prostituta? Per a una prostituta, el client sempre té raó; per a un polític, el votant sempre es posa en problemes!
  Un polític amb crit de gall, ambició d'àguila, agafada d'estel, cobdícia de corb, però encara sense ales!
  Un polític sovint és intelЈligent com una bota, però calça el votant amb bogeria!
  Qualsevol polític es pot calçar, però després el votant és un vagabund a la vida!
  El polític us posa la mà a la bossa quan es creu amb força, i el fa ensopegar, agenollat!
  Per què els creients es diuen ovelles, són esquilades per canalles que no tenen res de sagrat!
  Si ets una ovella, caminaràs descalç durant un segle; si ets una cabra, seguiràs sent un ase! Si ets un home amb la teva ment, aleshores seràs feliç per sempre!
  Una guineu real en política no només pot raspar una ovella, sinó que també pot treure tres pells d'un lleó!
  Un home està obligat a deixar passar una dona, però on no arriba a una situació on no requereix paciència femenina i coratge masculí!
  El més insubmergible és el que no és maldestrament hàbil en afers militars, i no un registre de raó!
  Si una dona és luxuriosa com un gat, aleshores el seu marit té ratolins al cap!
  Les idees més brillants són ombrívoles de la política de l'ombra, quan s'apliquen!
  Una dona és astuta com una guineu, i fins i tot governa un lleó si un home té la ment d'un gall!
  Déu pot fer qualsevol cosa, només superar una dona en peticions, és impotent!
  Una dona, per no ser engolida per un home com una boa constrictor, ha de tenir la picada de cobra!
  Una persona pot ser semblant al Creador en tot, només la imitació com un mico no l'acoloreix!
  L'home només pot superar el Déu Totpoderós en la vanitat, i fins i tot si és creat intelЈlectualment per un Pithecanthropus!
  Una dona no vol ser una gallina, però el seu home ideal és un gall!
  La dona guineu realment té un control de llop sobre els homes castors!
  En política, és com en un bosc, si menges un roure un porc, si una llebre devora una guineu, si un ruc, tres pells s'esborraran!
  Com més brillant és la dona, més és una guineu!
  Les persones grises no tenen matèria grisa al cervell, personalitats brillants, grises al cap en grans quantitats!
  Un home gris està sol com un llop, i com una llebre no descansa!
  Si un polític és una gran guineu, la part del lleó li està assegurada!
  El polític guineu priva el corb votant de l'oportunitat de muntar com un formatge a la mantega!
  Hi ha menys estrelles al cel que interpretacions de la Sagrada Escriptura!
  Un botxí amb túnica vermella, més just, un polític amb eloqüència!
  El botxí té una destral afilada, el polític té una paraula esmolada, el primer es bufa el cap, el segon li degota al cervell!
  Tallar caps de vegades és més humà que degotejar al cervell!
  Si deixeu que els polítics us degotin el cervell, us arrencaràs els cabells per la frustració!
  Els discursos del polític són com l'aigua per rentar el cervell!
  Quin és el Déu més gran de la política, què crea la ilegalitat!
  Un polític sempre mira al votant com un ruc amb mirada de guineu per llaurar!
  A una dona li encanta exposar el seu pobre cos per vestir-se més ric!
  Una dona descalça es posa més ràpid un home, encara que no sigui una bota!
  Amb un taló femení nu, és més fàcil fer girar un home amb botes de moda!
  Per aconseguir sabates de moda per a ella mateixa, una dona ha de "calçar" correctament un home!
  Una dona que no sàpiga mostrar la cama a temps romandrà "calçada" per sempre!
  Massa sovint, mirant les cames femenines nues, un home corre el risc de "calçar-se" fins a l'estat de vagabund!
  Per no quedar-te descalç per sempre, has de ser capaç de llençar-te les sabates a temps!
  El peu descalç d'una noia és millor que la bota de lona d'un invasor!
  L'armadura més forta no resistirà, davant de la pell delicada, soles de noies encantadores!
  Les dones s'enfilen molt hàbilment a la cartera d'un home amb els peus nus!
  La part més enganxosa del cos femení per a monedes d'or, peus nus i pits nus!
  Una dona necessita treure's les sabates de vegades per no agenollar-se en la necessitat!
  Amb el peu descalç és més fàcil posar un home de genolls!
  Descalç a temps, mai descalç!
  És més fàcil per a una dona descalça pujar al cim daurat!
  Ets un home de botes, si no t'agraden les cames de les dones!
  Una dona amb cames primes farà que un home es doblegui amb reverència!
  Els dits nus dels peus són més hàbils que les mans quan una dona treu monedes de la butxaca d'un home "calçat"!
  El més hàbil és que una dona empènyer un home sota el taló amb els peus nus!
  El camí cap al cor d'un home és més fàcil de trepitjar per una bellesa amb els peus nus!
  Peus descalços de noies, més tenaces a l'hora d'escalar l'Everest del cor d'un home!
  Després d'haver tret les sabates, és més fàcil per a una dona creuar el desert de la indiferència masculina!
  Seràs mut com una bota, colpejaràs el taló fins i tot descalç!
  Oleg Rybachenko compon molt bé. I lluita ple d'entusiasme i de qualitats lluitadores.
  Aquí teniu el formidable tanc E-90. Té un blindatge frontal de la torre de 285 mm de front, i 210 mm de costats. El front del casc és de 250 mm amb un pendent de quaranta-cinc graus i els costats són de 210 mm. I un canó de 120 mm amb 100 EL. El pes del cotxe és bastant gran amb 110 tones, però el motor de turbina de gas té 2000 cavalls de força. Una màquina així no és tan fàcil de superar.
  El nen va xiular. I amb totes les seves forces va tirar un pèsol amb antimatèria casolana a dins.
  I els explosius exploten. Que alhora es llançaran a l'aire deu tancs E-90 i es giraran. Aquest és un cop devastador.
  El nen el va agafar i va tornar a cantar amb alegria;
  Himne de la meva bella Pàtria,
  El món sencer inspira una gesta...
  Lluitar contra un guerrer rus és perillós,
  Ell és el veritable gegant!
  
  Som capaços d'atrapar un cavall amb les nostres mans,
  I trenca el tanc amb una granada furiosa...
  La noia dona puntades amb el peu descalç
  Exèrcit de la pàtria invencible!
  
  Estem preparats per lluitar contra els nazis,
  Després de tot, la nostra fe és més forta que el metall...
  Després de tot, els russos sempre han estat capaços de lluitar,
  Converteix-te en el fill de Mart, vaig somiar amb un nen!
  
  Vull fer volar el noi ràpidament a l'espai,
  Ja és hora d'assaltar Berlín...
  Mai és massa tard per ser més jove
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades!
  
  Estima la gent, Crist amb Svarog,
  Tenim un sol déu que ho sap tot...
  Tot i que Satanàs apunta ferotgement la seva banya,
  No hi ha país més bonic a la Terra!
  
  Per a la glòria dels nostres materials Rússia,
  A punt per servir fidelment a la Família...
  Sobre alguna cosa les dones estaven plorant ximples,
  Però la vida no s'interromprà, coneix el fil!
  
  En tot el que llegiu Lada,
  Va donar a llum molts déus...
  Som més forts que els russos i els xinesos,
  Vegem la plasmació de tots els somnis!
  
  Sí, Hitler corre a la Pàtria amb una horda,
  Té molt poder, l'infern de Satanàs...
  Rússia s'ha convertit en un país escollit
  Saber malament si estem dividits!
  
  Per a Rhoda, tots els pobles són només nens,
  Estimen la humanitat amb la seva ànima...
  I no enfadis la deessa Lada,
  Que el nen en aquesta batalla sigui dur!
  
  Som falcons volant com àguiles
  Les espases són escuts afilats i forts...
  Noies corrent amb els peus nus
  Filles poderoses, fills valents!
  
  Guanyarem i aquesta és la nostra veritat
  Rússia prosperarà...
  Fa molta calor a la batalla.
  L'adversari i el lladre seran derrotats!
  El feixista va topar amb el nostre puny fort,
  I Hitler es va posar dur a la cara...
  Aquest projectil està amagat en una cartera,
  Que fins i tot tu ets el Senyor dels dimonis!
  
  La victòria serà aviat, som a París,
  Floreix com una rosa Terra russa...
  Ens alçarem per sobre de les estrelles del cel,
  Els pobles del món són una família amistosa!
  . CAPÍTOL #8
  El 15 d'abril de 1957 va començar una gran ofensiva de les tropes russes a l'anell de defensa nazi de set vegades al voltant de Berlín. Els combats van resultar ser molt ferotges i un foc furiós va caure sobre les posicions dels nazis. La preparació de l'artilleria va ser molt dura.
  També utilitzaven reflectors per encegar l'enemic. I va començar l'ofensiva de l'armada de les tropes tsaristes de Vladimir III.
  Hi havia molts tancs. D'aquests, Alexander-7 es va convertir en un bon cotxe. La màquina, amb un pes de setanta tones, tenia una bona velocitat, i una potent protecció, amb un potent canó de 130 mm. I no és tan fàcil aturar-se o noquejar.
  L'armadura frontal d'aquest vehicle contenia gairebé tots els canons antitanc de la Wehrmacht.
  Tripulació de només quatre persones. El cotxe fa menys de dos metres d'alçada. I es porta a si mateix.
  Elizabeth va disparar a l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus i va xiular:
  - En nom de les idees del sant tsarisme!
  Ekaterina també va disparar i va assenyalar:
  - Una dona en guerra és com una perla dins d'una closca; pot ser incòmode, però l'atractiu madura al màxim!
  L'Elena també va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus i va comentar amb enginy:
  - El borratxo té un nas vermell, no una vida vermella i una reputació ennegrecida!
  Elizabeth va respondre seriosament:
  - Això no s'aplica a nosaltres, no bevem!
  Eufrasia va assenyalar:
  - El vodka és una beguda forta que converteix a un home en un eslob!
  Elisabet, després d'haver disparat a l'enemic, va acceptar:
  - Per a un polític-gelea, la diarrea verbal és característica!
  Ekaterina, disparant, i molt encertadament amb l'ajuda dels seus dits nus, va assenyalar:
  - Un polític poques vegades és un bon pastor, però sempre s'esforça per tallar els cabells de l'elector com un xai!
  Elena, disparant contra els nazis, va acceptar:
  - El polític és la mel més dolça dels discursos, es converteix en diarrea verbal!
  Euphràsia va estar d'acord amb això:
  - Si Déu va convertir l'aigua en vi, aleshores el polític converteix la diarrea verbal en pluja daurada a la butxaca!
  Les noies van fer un gran treball amb el seu tanc, girant la bateria. La batalla es va intensificar.
  Després d'haver superat la primera carena dels Seelow Heights durant la nit, les tropes soviètiques van intentar aprofitar el seu èxit durant el dia. Però un gran nombre de camps de mines controlats per ràdio, així com el foc dens de metralladores i canons de foc ràpid, van tornar a fer caure la infanteria a terra. I es van explotar massa tancs.
  Tanmateix, els equips de reparació eren herois no pitjors que les unitats de combat i una part important dels vehicles van tornar al servei al final del dia.
  L'Alice i l'Angelica mai van tancar els ulls. Van lluitar, van disparar, van cridar alguna cosa...
  Els nazis no eren ximples, en particular, moltes de les seves armes es van asseure amb molt d'èxit a les profunditats, i després es van aixecar amb un gat. Llavors es van batre...
  El tipus d'arma més comú és, per descomptat, un canó antiaeri de 88 milЈlímetres. Un canó universal per disparar contra avions, tancs i infanteria. Només canvieu els obusos... La veritat és una mica feixuc, però al cap i a la fi, s'utilitzen preses especials, previstes per a tancs i canons autopropulsats.
  Entre els defensors hi ha molts adolescents i dones. Els recursos humans del Tercer Reich s'han esgotat, per la qual cosa has d'anar a tots seguits. Fins i tot els nens lluitadors de deu anys no són estranys. Després de tot, ells també poden llançar una ampolla amb una barreja combustible i posar-la en una emboscada d'infanteria.
  La línia defensiva de Seelach és molt poderosa, fins i tot van començar a construir-la fins i tot abans de l'inici de la Primera Guerra Mundial, per si l'exèrcit tsarista fos llançat a Berlín. Sí, ja al segle XVIII, sota Isabel, a qui només la mort prematura va impedir que es digués la Gran, els russos van prendre Berlín!
  Així que les altures tenen moltes comunicacions subterrànies, laberints de trinxeres i refugis per a franctiradors. Es pot dir que és una mena de ciutat.
  Malgrat que se sol atribuir a Adolf Hitler un optimisme esquizofrènic, un treball seriós sobre la fortificació de Berlín va començar a la primavera de 1943, abans de l'esclat de la guerra amb la Rússia tsarista. I a diferència del mur occidental, atlàntic, va ser possible completar-lo fins al final.
  Tots els sectors morts van ser extrets o preparats amb abocament de napalm...
  L'Alícia i l'Angelica ja s'han cremat les seves cames nues i elegants un cop més quan una nefasta barreja de gasolina sintètica, sofre, fòsfor va sortir del terra...
  I els talons de la noia es van cremar seriosament al vespre, estaven coberts de grans butllofes, es va convertir en una tortura trepitjar.
  Les noies s'havien rendit i ara estaven disparant, emboscades, sobretot perquè les tropes russes gairebé no havien avançat durant el dia. No obstant això, els franctiradors haurien de fer exactament això, i quan la batalla estigui en ple apogeu, definitivament hi haurà un objectiu... I podeu reposar encara més el vostre compte.
  Alícia, gratant-se els peus cremats al metall, va grunyir:
  - Sí, l'Angelica i jo estem molt malaltes i ferides. Però creieu-me, els records dels soldats de l'exèrcit tsarista rus que van ser cremats vius em causen molt de patiment.
  La guerrera pèl-roja va cridar nerviosa amb les dents de perla:
  - I creieu-me, encara és més amarg veure'ls, sobretot els que no van morir immediatament, sinó que van ser carbonitzats... La guerra es diferencia de l'infern, només en què no hi ha tortures rutinàries!
  L'Alícia, després d'haver abatut un tirador feixista que, sense voler, mirava per darrere d'una coberta amb un tret ben apuntat, va dir:
  - Si tots fossin els nostres guerrers, com nosaltres? Encara que l'enginy, per descomptat, és més fàcil que disparar!
  Angélica no estava d'acord.
  - És per algú com! Personalment, tots dos són difícils per a mi... Per cert, per què et deien Alice?
  El guerrer de cabells daurats va respondre senzillament com si es confessés:
  - Ja saps, la meva mare va llegir un conte semblant de petita... Un conte preciós, però molt estúpid. Després d'això, va decidir que la seva filla, com l'Alícia, descobrís un nou món, però no a la terra, sinó a l'espai. Ho entens...
  Angelica va disparar i va fallar, enfadada va colpejar el calc amb la barbeta:
  - Bé, sí! És clar que ho entenc. Ja saps, tu mateix somiaves arribar a un planeta on fins i tot als pols hi ha l'estiu etern, i la gent no coneix la malaltia i la vellesa. No hi ha paradís a la Terra, i a la mateixa Índia de fulla perenne hi ha calor, humitat elevada i núvols dels insectes més desagradables!
  Alícia va riure.
  - Però hi ha Mowgli... - Aleshores va canviar el seu to per un de més seriós. - Crec que aviat l'Índia es convertirà en soviètica.
  Angélica dubtava bastant raonablement:
  - Aquest Nehru és només un feble. És pacifista i no comunista. La gent com ell fa més mal que bé. Necessitem aliats més forts i més dedicats a la idea vermella per portar el comunisme i la seva llum al món!
  Alice va fer un parell de trets més, va veure que els nazis s'anaven debilitant. Els Stormtroopers d'Aleksey van tornar a aparèixer al cel... Van enlairar aviat, seguits de "peons" més ràpids.
  L'Alice va fer broma sobre aquests petits bombarders:
  - Els peons tampoc són boigs - futures reines, corredors feixistes!
  Angèlica va dir tristament:
  - Amb aliats febles, fins i tot els vehicles forts estaran inactius!
  L'Alice va cridar l'atenció raonablement sobre els matisos:
  - Però aquí, per exemple, el rei romanès Miquees. El monarca, en general, només un jove mimat. Però, tanmateix, se li va concedir l'ordre més alt de l'Imperi tsarista de Vladimir - "Victòria".
  Angélica va fer una ganyota amarga.
  - Malauradament, les ordres em passen per alt. Encara que per al "Jagdtiger" per regla general donen la "Gran Guerra Tsarista" no inferior al segon grau. O almenys la "Bandera Reial".
  Alícia va respondre severament:
  - Els herois són dignes de ser penjats amb una ordre, els que els manen, de ser simplement penjats! Perquè un bon comandant comença la batalla només quan simplement no hi ha lloc per a una gesta heroica, a causa de la predestinació de la victòria!
  Angelica va confirmar:
  - Sí, sou un mestre de paradoxes amb els cabells daurats... Però llavors Vladimir Kirillovich ha de ser penjat!
  Alícia va riure.
  - És clar que sí! Molts dels nostres bons van morir a causa d'ell. Les tropes a l'inici de la guerra estaven situades d'una manera totalment inadequada per a la defensa. I el resultat és la derrota al principi!
  Angélica es va posar el dit als llavis escarlata:
  - Mira.... Compte amb el mercat. Després de tot, ningú havia dissolt encara els departaments especials de la policia secreta tsarista.
  Alícia es va animar:
  - Oh oh oh! Vaig trobar alguna cosa per espantar: un eriçó amb sèmola! Creieu-me, som més forts que tots els espies del rei junts. Sobretot esperit!
  Angélica de nou, com si l'haguessin colpejat al braç, la va perdre... No obstant això, ja era fosc i no hi havia visibilitat, i els objectius eren tan petits i vagues, i fins i tot mòbils. Bé, què es pot fer contra ells?
  L'Alice tampoc disparava sovint. Es va acostumar al fet que no havia difamat mai durant l'últim any i no volia revelar les tristes estadístiques. I llavors això no va disparar a cegues. A més, entre els combats apareixien massa sovint lluitadors "de nas". Va ser una llàstima per a la seva ànima més amable, Alice.
  Encara que, per exemple, sembla que Hitler va dir: la misericòrdia en la guerra no ha de superar els límits de la conveniència econòmica! La viabilitat econòmica no ha de superar les necessitats ascètiques!
  Tanmateix, aquest últim, com l'eslògan; pistoles en lloc de mantega, no es va respectar de la millor manera! Per la felicitat de l'URSS i la mort del Tercer Reich!
  Va caure la nit del setze al disset d'abril i va començar un atac massiu. Van entrar en joc noves reserves, incloses les de tancs.
  En particular, l'últim "Nikolai" -7. Aquest tanc era trenta centímetres més baix que el Nikolai-6, i tenia un blindatge frontal més potent tant per a la torreta com per al casc. Moltes esperances estaven associades amb aquest cotxe, però...
  Alguns dels tancs es van aturar en el camí i la seva transmissió va fallar... Pel que sembla, els dissenyadors i industrials no van poder adaptar-se a la seva disposició transversal i la caixa de canvis simplement va fallar en intentar canviar de marxa.(Aquesta malaltia infantil era característica i per a les primeres modificacions de el tanc Nikolai).
  Només tres dels vint-i-cinc tancs més nous van poder pujar als Seelow Heights. No obstant això, es van moure lentament, els motors van rugir amb força i un fum negre i pudent sortia dels tubs d'escapament.
  I nous soldats d'infanteria anaven corrent darrere, cridant hurra...
  Les noies encara estaven disparant durant un temps, però després de no prestar atenció als greus danys, als companys que caien constantment sota ràfegues de metralladores, els soldats soviètics van pujar a la següent cresta, els guerrers es van precipitar darrere d'ells.
  Tanmateix, els nazis encara eren forts. Terrible Non-162, Me-109 "K" i Fokken-Wulfs es van precipitar cap a l'avió d'atac i els peons.
  Entre ells, els carnissers Focken-Wulf, en una modificació d'assalt, són especialment perillosos. Quatre canons de calibre 37 milЈlímetres disparen alhora contra la infanteria i els tancs.
  Un dels soviètics Alekseev fins i tot va anar a batre un vehicle enemic més pesat i armat ... Van xocar i .... L'alemany va tenir més sort, va aconseguir expulsar-se i a Alexei no hi ha cap dispositiu.
  Enfadada, Alice va aixecar el pilot alemany abans d'obrir el seu paracaigudes i va expressar eloqüentment:
  - Sóc amable! Bé a la casa és el que valoren, bo per a l'ànima que s'allunya!
  Les noies van transferir el foc als avions... Però el Focken-Wulf de la modificació d'assalt no s'enlaira amb un rifle. Molt ben protegit, i els dipòsits de gasolina es troben sota l'armadura al voltant de la cabina. Cosa perillosa...
  No-162 en aquest sentit és la presa més fàcil... Al Me-109 "K" cal fer una parada especial. L'última modificació massiva de Messerschmit... Modificació amb armament exclusivament de canó, tres canons de 30 mm i dos canons d'aire de 15 mm. Una màquina potent, estranya a Peter-2, i fins i tot al millor Peter-3, en servei, és clar. Només hi havia problemes amb la maniobrabilitat, fins i tot si el motor és el més potent...
  Alice i aleshores va decidir expressar el seu punt de vista:
  - Els alemanys presten massa atenció a indicadors com l'armament i l'armament dels avions. Per exemple, a Messerschmit, l'augment de la potència de foc va engolir tota la potència augmentada del motor. I com es va deteriorar la maniobrabilitat.
  Angélica va esclatar:
  - I feu caure aquesta maniobrabilitat debilitada. El més fàcil és parlar la llengua, lluitar realment...
  Alícia va interrompre amb ressentiment a la veu:
  - No lluito! Però realment, penseu quant costa el Me-109 amb cinc pistoles d'aire? Però la "Salamandra" és la combinació òptima de costos del vehicle, fabricabilitat, pes, maniobrabilitat, velocitat i armes també. Encara que en aquest sentit, és clar, és pitjor que Messerschmitt o sobretot Focken-Wulf.
  Angèlica va comentar tristament:
  - Tu parles així, perquè aquest ocell és l'únic que aconseguim fer caure. D'una altra manera...
  Alícia va grunyir:
  - No siguis tan estúpid!
  No obstant això, els soviètics "Alexei" i "Petra" fan front amb força èxit als falcons nazis més poderosos ... Fan que els coloms esclaten, fins i tot mentre fan ...
  I cinc pistoles Messerschmitt i sis pistoles Focken-Wulf no ajudaran, els nazis han d'enterrar el nas a terra.
  Però els ass soviètics estan patint pèrdues. I les pèrdues són decents, així que vine també per alleujar la pressió. I el nombre d'ariets augmenta.
  Alícia va comentar això:
  - Rams, és clar, un signe de valor, però un signe de la ment per guanyar sense perdre!
  Angélica no estava d'acord.
  - Un signe d'intelЈligència.... Fins i tot és un signe de geni per guanyar sense perdre. Però això ja no és una guerra.
  Alícia va grunyir en resposta:
  - Per a què dimonis serveix una guerra?
  Angélica va ser molt intelЈligent aquí:
  - Però com si no podem distingir on són els homes reals, i on els mascles ni tan sols arriben a les dones!
  Aleshores, Alice va cridar l'atenció sobre un nou estol d'avions:
  - Mira les orelles... Què té a veure amb els emblemes de les bruixes nocturnes... Segurament hi és la Natasha. Ara un nazi com aquest es resistirà a una xerrada!
  Angèlica va estar d'acord.
  - Definitivament satisfet! Perquè no ens cremin!
  Bombarders nocturns Ekatriina-2, com els anomenen afectuosament Katerinki, i encara més famós, i força ofensiu, el sobrenom del blat de moro.
  Les noies pilots lluiten contra ells. L'avió és fàcil de volar i fàcil de volar. En combat aeri, no fa tanta calor, per la qual cosa s'utilitza principalment per als atacs nocturns.
  Allà, el seu baix soroll, lleugeresa i maniobrabilitat afecten. És cert que hi ha deficiències, és possible fer caure una metralladora antiaèria ... L'avió és un terrorista suïcida.
  Però aquí ja s'ha netejat el cel dels voltors mosquits, perquè es pugui posar en marxa una màquina més vulnerable.
  Alícia xiuxiueja una pregària:
  - Senyor, salva la vida de la Natasha i d'altres noies... Són molt bones i t'estimen molt. No deixeu que el més gran i just triomfi del mal i el dolor universals!
  Angelica es va tallar de l'espatlla;
  - Demanar a Déu alguna cosa és ridícul. Després de tot, tot al nostre món està predeterminat per ell, així que quin sentit té esperar que Ell canviarà alguna cosa!
  Alícia va objectar raonablement:
  - I per què creus que Ell existeix... I si n'hi ha, com ara la Bíblia o l'Alcorà?
  Angélica va negar amb el cap.
  - No ho crec en absolut... Aquí probablement argumenteu diferent. Recordo aquella blanca com la neu que em vas dir una vegada una teoria, una nova mirada a la teologia, però d'alguna manera vaig aconseguir oblidar-la?
  L'Alícia es va afanyar amb alegria a recordar:
  - Deu haver llegit sobre la famosa teoria de la Noosfera de Vernadsky, oi? Sobre el seu ensenyament que cada un dels pensaments que li vénen al cap és material i no només roman en forma de memòria en determinades parts del cervell, sinó que també es registra a l'espai submaterial com en una cinta?
  Angélica va confirmar fàcilment:
  - Sí, conec tal ensenyament. En general és lògic. Si una paraula es pot gravar en una cinta, per què no es pot imprimir de la mateixa manera un pensament, un acte o una emoció?
  Alice gairebé va rebre un regal de plom al pit i es va veure obligada a saltar a l'esquerra. Aleshores respon, metrallador tossut. Va callar i la guerrera de cabells daurats va continuar la seva conferència:
  - Exactament... Però una paraula, o fins i tot una frase, pronunciada prèviament i després gravada en una cinta, i quan es reprodueix en veu alta, pot ensordir o induir a l'acció. Igual que la imatge d'una persona, reproduïda en moviment en una pelЈlícula pot enlluernar, espantar o canviar de caràcter... En general, girar l'ànima i fins i tot curar la malaltia...
  Angèlica va murmurar d'acord:
  - Sí, es pot!
  Alícia va afegir:
  - Així que... Hi ha una Hipernoosfera Universal especial. Té una sèrie de diferències significatives amb una cinta, però en ella la fe, l'esperança i les oracions de la gent també estan gravades com milers de milions de milers de milions de fotogrames d'una pelЈlícula. Si milers de milions de persones creien en alguna cosa, aleshores no desapareix sense deixar rastre, la seva fe és material i acumula una quantitat colossal d'energia. I aquesta energia també pot esquitxar, influint en el món material. És a dir, pregunta i se't donarà no és una frase buida. És molt possible que, en determinades condicions, l'oració provoqui una forta ressonància a la Hipernoosfera i el seu poder ajudarà a resoldre el problema a la Terra... Així que Déu existeix i és material, real i actiu, però no és el Creador. de l'Univers, sinó creat per la humanitat i la seva fe en Ell!
  Angélica va corregir immediatament:
  - Però en aquest cas, no cal resar. Només pots preguntar... Per cert, per què ho ha de Déu. El comunisme en la versió reial és també la fe més forta. Per tant, si demaneu alguna cosa a la voluntat popular del bolxevisme, o de Stalin, això es complirà?
  Alícia va dir amb absoluta confiança:
  - Sí! Pot ser que bé! I es complirà, i guanya!
  L'Angelica va disparar un parell de vegades... La segona carena dels Zeel Heights ja estava presa. Però encara hi havia un tercer, el més fortificat, on hi havia reserves i punys de tancs i canons autopropulsats. No va ser fàcil entrar a l'avenç aquí...
  Les tropes soviètiques, esgotades per les cruels batalles, es van aturar al matí... Hi van morir massa infants, els tancs destrossats necessitaven reparacions... Els llençols se'ls van soldar en moviment i es van tornar a llançar a la batalla. Tot es va fer al mateix temps en un mode forçat, els reparadors simplement corrien, com si algú hagués accelerat la pelЈlícula. D'altra banda, a les cintes antigues, els marcs es mouen el doble de ràpid que els reals.
  Les mateixes Alícia i Angélica van rebre una altra ferida desagradable i es van veure obligades a estirar-se per estirar-se. Les noies estaven esgotades i volien dormir almenys un parell d'hores, però el rugit ensordidor no els va permetre fer-ho.
  I la massa de tancs i infanteria soviètics, es va estavellar com una onada a l'aigua i es va establir lentament... Calia agafar forces i tornar a sacsejar la defensa alemanya. Com les altres onades segueixen una onada. Els ulls de les noies estaven enganxats, però l'ordre estricte del mariscal Zhukov va continuar impulsant-les i molts altres nois a l'atac.
  I els guerrers ja no tenien forces, i van arrossegar-se com caragols, només una mica més ràpid....
  I aleshores l'Alícia va decidir cantar per alegria:
  Pel mirall de cristall del llac;
  Estic patinant com una oreneta!
  No em vaig congelar el cor -
  La gloriosa Rússia t'ha donat!
  
  I a la primavera els arbres són verds;
  I la primavera jove bull de vida!
  Allà els brots creixen renovats,
  Allà cruixen les fulles de maragda!
  
  Que bonics sou aigües profundes;
  La llum del sol es reflecteix!
  Els grans del camp estaven plens de sucs,
  L'alba els va tenyir de rubí!
  
  Per ser innocents els Arcàngels requereixen;
  Mantingueu tots nets abans del casament!
  I treballar, apretar els peus en temps de pa,
  Fila el millor fil de seda!
  
  Però no em sento cridat
  Al meu cor, una horda de diables!
  Com portar una vida com aquesta, trist;
  És millor anar a la guerra: matar el mal allà!
  
  Aquí davant nostre tenim les extensions d'ultramar;
  Sota les peülles dels deserts de sucre!
  No hi ha frescor que els no-morts sota els pins,
  Mireu què s'empassa el ghoul!
  
  A la guerra vaig conèixer el patiment
  Portant a terme els teus morts!
  I quins són els sanglots
  Plor dels orfes descalços!
  
  Però a l'altra banda de l'aventura,
  Molt risc, vius la vida!
  El Totpoderós concedeix el perdó?
  Sí, no necessitem el paradís: on ets poll!
  
  L'home és una criatura així
  Què l'enferma la pau tranquilЈla!
  Llavors construeix el seu univers,
  Fer complir l'ordre és genial!
  
  I la Pàtria és la Gran Mare;
  Ets Rússia, un país sant!
  Com vellut els teus còdols, còdols,
  Sobre el qual corria el descalç!
  
  Però ha arribat el moment, l'essència és insidiosa,
  L'amor va sorgir d'una emboscada!
  Vaig estar temptat, em vaig trobar un noi,
  Aquí hi ha una carn tan corrupta!
  
  Sigues, per descomptat, que és devot de la Pàtria:
  No hi hauria desgràcia vil!
  Però aquest és el destí de la humanitat,
  Que som persones, de fet bestiar!
  
  Va resultar ser un espia, despietat,
  Va lliurar els nostres plans sense honor!
  Però això no són bromes infantils,
  Si l'adversari t'ha traït!
  
  Les coses van anar malament
  Aquí teniu la nostra divisió al calder!
  I els nazis atrapats per trenes,
  Així que em vaig convertir en esclavitud!
  
  Treballo nua dia i nit
  Envio i triturat mineral!
  I a l'hivern i a l'estiu estic descalç,
  I corro darrere de la carretó!
  
  El fuet em turmenta i no té pietat,
  I vaig conèixer la violència en ple!
  Oh, quin residu ens hem convertit,
  El dolent Satanàs mostra les dents!
  
  Mai aconselles als descendents,
  No vagis a trair el país!
  No substituïu el cor per una moneda,
  La nostra Pàtria; Déu, Consciència, Mare!
  Les noies van lluitar aquí i Oleg Rybachenko va arribar a Berlín des de l'Elba. L'etern nen de deu anys (més precisament, una mica més gran, perquè l'Oleg era molt més alt que l'alçada mitjana d'un home!) va lluitar com un tità.
  Un noi guapo amb músculs molt destacats, va llançar granades amb les seves cames infantils nues, esquinçant-les per l'enemic i va rugir:
  - Per glòria del rei, no esborrarem els enemics en va!
  Després de la qual cosa el nen va agafar i va començar a compondre una cançó magnífica mentre caminava;
  Gran, bonic, país rus,
  En ell, el tsar Vladimir governa molt sàviament ...
  Ella és donada per sempre per Déu que va crear el món...
  Som guerrers russos en marxa!
  
  Podrem vèncer la malícia de l'infern mentre juguem,
  Encara que la Wehrmacht ataca amb molta zel...
  L'invencible rus és el nostre ós,
  És evident que un home no és un mico!
  
  Crec que certament derrotarem els nazis,
  La noia llançarà una bomba amb el taló nu...
  Aquí va desplegar les seves ales, un poderós querubí és damunt nostre,
  Preciosos guerrers de dalla!
  
  Sóc un nen pioner descalç,
  Qui no té por de la neu al fred...
  Mostra a tots els guerrers un exemple,
  Els sants aquí brillen des de les icones de la cara!
  
  Un nen està gargotant amb una metralladora,
  Rebaixat les files en la ràbia del feixista...
  Aixecant l'escut de la nostra pàtria,
  No permetre el revanchisme d'escòria!
  
  Noi guerrer llançat a l'enemic,
  Amb un peu descalç de serradures una bomba...
  trencarà l'enemic del diable,
  Adolf es mourà d'un swing a la cara!
  
  El nen lluita - un tità furiós,
  Esclata foc de morter...
  Un huracà va escombrar l'inframón,
  Que el malvat Caín sigui destruït!
  
  De nou vola una granada poderosa,
  Els enemics de la Pàtria destrossant amb zel...
  Després de tot, la nostra amistat és un monòlit sòlid,
  També entrarem sota les cobertes del paradís!
  
  Que la nostra Pàtria sigui santa,
  I deixa que el querubí s'alça al cel...
  Amb una noia de cabells daurats descalç,
  Estic fent una conversa, disparant a l'horda!
  
  Passen els anys, vindrà Jesús,
  I serà la mare dels déus, la reina Lada...
  Les victòries van obrir un compte ilЈlimitat,
  I hi haurà una recompensa infinita per a tothom!
  . CAPÍTOL #9
  Akulina Orlova i Anastasia Vedmakova van destruir avions alemanys sobre Berlín.
  ME-462 és una màquina molt formidable lluitada amb el poder rus. La superioritat de l'aviació tsarista en nombre va ser colossal. I els alemanys van jugar.
  Però van lluitar heroicament.
  L'Albina i l'Alvina van lluitar al cel, molt heroicament van mostrar la seva classe.
  L'Albina va enderrocar un cotxe rus amb els dits dels peus nus i va rugir:
  - Sóc la filla del Diable en la carn!
  L'Alvina també va enderrocar l'avió de l'exèrcit tsarista amb l'ajuda dels dits gràcils de les seves extremitats inferiors i va xisclar:
  - Per les nostres victòries genials!
  I enderroca un altre cotxe rus.
  Però finalment es van unir els dos millors asus del Tercer Reich i els dos millors ass de la Rússia tsarista.
  Una parella de noies contra una altra gran parella. Les noies del Tercer Reich són totes dues rosses encantadores. I contra ells, els russos: una rossa i una pèl-roja.
  Ambdues parelles solen barallar-se descalços i amb només bikini.
  L'Albina i l'Anastasia van començar a disparar-se des de lluny.
  L'Albina va girar el peu descalç i va disparar a través de les ales del pilot rus.
  Va prendre represàlies fent mal a la cua del seu oponent. Tant els avions russos com els alemanys van començar a fumar.
  Anastasia va cantar:
  - Salut tsarisme!
  I amb el seu taló nu va enviar un regal de mort a l'enemic.
  L'Albina també va donar una bufetada a l'enemic i va donar:
  - Per la Pàtria, pel Führer!
  Els dos avions ja estaven seriosament en flames, i s'encén amb una llum blava. I les noies van començar a nivelar i intentar posar-les al camp de sota. Perquè les màquines no s'esfondrin completament.
  L'Akulina i l'Alvina es van disparar i van maniobrar. A més, les forces de les noies eren iguals. Tots dos són rosses tan boniques i descalços. I belleses tan sorprenents. I els agrada torturar i fins i tot violar homes. Sobretot les verges joves.
  Els guerrers es regeixen mútuament amb petxines.
  Akulina, amb els dits nus, va apuntar, però, amb un canó d'avió i va abatre l'enemic.
  Però l'Alvina va aconseguir trencar, utilitzant també els dits nus, la panxa del lluitador de l'adversari.
  Els dos avions van començar a trencar-se en flames. I no quedava res més que expulsar-se.
  Les noies van caure, agitant les cames nues, adobades i cisellades, i van cantar:
  - Esquinçarem a tothom, i estrangularem tots els enemics,
  No renunciarem a la nostra ànima sense lluitar!
  I en algun lloc a dalt, encara hi ha batalles ferotges. Els canons antiaeris es disparen i els coets volen.
  Oleg Rybachenko, llançant una altra granada amb les seves cames nues i infantils, esquinçant els nazis, va parlar;
  L'escriptor és semblant a Déu en imaginació, crea obres mestres, però es distingeix per la compassió per la creació!
  Una persona deixa caure pecats com les fulles d'auró de tardor, només el despietat jardiner Déu crema el mateix arbre!
  Perquè l'arbre de la raça humana no vesse les fulles dels pecats, cal sufocar-se amb la ment!
  He de dir que el nen era molt enginyós.
  I se li va prometre que finalment se li atorgaria el grau de general promès i ben merescut. Que sembli un nen.
  Oleg Rybachenko va decidir que per això era necessari capturar el Führer. I serà molt xulo.
  Les tropes russes van anar a l'última línia més fortificada dels Seelow Heights. Depriment, pèrdues tremendes, els turons són tan densos, com un piano amb les tecles trencades, coberts de cadàvers. Els tancs, fins i tot de la sèrie Nikolay, patinen a la sang i no volen pujar. I les petxines segueixen entrant en erupció i erupció, com si els volcans s'haguessin inclinat i obrís els seus respiradors.
  La lava és una barreja de flama i plom, bombes plenes de tot tipus d'explosius, llançades cap a les armades volants de Salamander russes. I els enfrontaments, ja els nazis no menyspreen l'abotinament. Tanta amargor, van sorgir batalles.
  Les mateixes guerreres corren cap a l'atac, veuen com les metralladores pesades dels nazis, com cucs, s'arrosseguen pels seus forats i escupen mortals. I quan un espit tan pesat i explosiu xoca, els soldats destrossats i amb els ossos trencats en trossos volen enrere.
  Els tancs es van estancar més a prop de la part superior i els soldats empenyen els vehicles blindats de transport de personal amb les meves mans. Al mateix temps, s'escolta un rugit, crits d'aclamació i un company tremolós. Un parell de vehicles blindats de transport de personal, després d'haver ensopegat amb mines, explota i els trossos de cossos volen en totes direccions.
  Però els guerrers avancen més enllà, ja diverses pastilles mig trencades estan ocupades per l'exèrcit tsarista rus.
  Les noies disparen molt, van tornar a ser ferides, però deixar el seu lloc no és per a elles. Només van segellar la ferida amb celЈlofana i van caure en el fet que el moviment.
  Ja era fosc, i quan la visibilitat es deteriora, és més difícil de defensar. Fins i tot si alguns dels tancs enemics i canons autopropulsats enterrats a terra tenen dispositius de visió nocturna.
  Però no hi ha cap idea de retirar-se...
  L'Alice va colpejar la seva parella a l'espatlla.
  - Mira què fa el Jagdtiger.
  - Està cavant la seva pròpia tomba! va esclatar l'Angèlica.
  El destructor de tancs Yagdtigr-3, el més fort en termes de poder perforant i protecció, va disparar amb força precisió contra els tancs soviètics encallats Nikolai i Alexander. El seu projectil perforador de gairebé trenta quilos simplement va arrencar el cos de la torreta sense deixar a les tripulacions una possibilitat de supervivència. És extremadament difícil destruir un colós com aquest, i fins i tot enterrat a terra, esquitxat amb sacs de sorra.
  Alícia li va xiuxiuejar a la seva amiga:
  - Intentaré trencar la seva visió òptica i el seu dispositiu de visió nocturna.
  Angélica va riure alegrement.
  - Batre als ulls... És divertit! Normalment les dones disparen amb els ulls, no amb els ulls. Has descobert alguna cosa nova!
  L'Alícia, posant-se el cul a les espatlles i recolzant les cames fins als genolls al terra llaurat per obusos, va agafar l'enemic a punta de pistola i va xiuxiuejar:
  - Si un pardal està a prop, posarem foc al canó! Si una mosca - colpeja la mosca, i la fletxa a l'hospital psiquiàtric!
  Angelica, després d'haver retirat el Fritz amb un altre tir ben apuntat, va respondre:
  - Així que el talent genial d'una actriu de circ desapareix. Només que ara, normalment al nostre país els envien a un campament, no a un psiquiàtric!
  Alícia, disparant amb l'ajuda dels seus dits nus, trencant amb un cop precís, la visió del Jagdtiger va cantar juganer:
  - A les ruïnes de Berlín, Taras Bulba mulla el seu fill! I per què hem de prendre Berlín: tot el món és millor alhora!
  Angélica va trobar a faltar de riure, i un altre "feixista" es va escapar. La noia es va colpejar a la barbeta amb el puny.
  - No al davant, tot està malament, no hi ha tanta diversió! Fumes amb l'estómac buit, beus amb ressaca!
  L'Alícia va fer l'ullet.
  - Però jo no bec i ningú m'ho abocarà a la gola. Hi ha molta més alegria que el llúpol, com ara poder moure's, cantar i ballar!
  Angélica va tornar a faltar, la seva intuïció de disparar per matar no estava tan desenvolupada com la d'Alice, i el seu riure era extremadament inadequat quan hi havia tants morts al voltant que s'havia d'intentar no trepitjar els cadàvers. I de vegades havia d'atropellar les restes dels cossos...
  El guerrer siberià pèl-rojo va dir:
  - Així que entenc que la guerra té una cara poc femenina, però impaciència femenina en el desig de canibalisme!
  L'Alice també va trencar el dispositiu de visió nocturna i va dir amb molèstia:
  - No m'agrada trencar coses bones!
  Angèlica va bufar despectivament.
  Què té de bo aquest dispositiu? D'alguna manera vaig mirar el trofeu... Tot es desdibuixa, com si una persona sana es pogués unes ulleres, i amb un to verdós.
  Alícia va respondre sensatament:
  - La qualitat es coneix en comparació. Ni això ho tenim!
  Angelica va dir amb confiança:
  - No, serà! I encara millor que el Fritz... Però l'Alemanya nazi no li quedarà res, a poc més de quaranta quilòmetres fins a Berlín. I els passarem, sigui el que sigui per a nosaltres, i l'enemic no ha de fer-ho!
  Alícia va confirmar:
  - Bé, és clar, anem! D'això n'estic absolutament segur! Però de moment, no ens faria mal canviar de lloc de desplegament...
  Les noies van córrer, colpejant el casc amb les cames gràcils cobertes de butllofes i abrasions, gairebé fins als genolls, però encara precioses. Els guerrers fins i tot en certa mesura gaudien d'aquest dolor, fent gala d'un coratge inaccessible, fins i tot per a molts homes.
  Alícia va dir sàviament:
  - Un home no només té barba a la cara i boles d'acer als pantalons, sinó també un cor d'or al pit!
  Angélica va estar d'acord amb això:
  - Una cabra també té barba, però només un home real té un cor d'or!
  La tercera carena encara estava desocupada. Els avions d'atac van patir pèrdues, especialment pel Focken-Wulf, un avió monstruós. El caça monoplaça més potent pel que fa a armament i blindatge, aquest cavall de batalla de la Segona Guerra Mundial, va ser molt desagradable per a Alekseev. Certa debilitat en la maniobrabilitat a la batalla, també amb avions d'atac poc maniobrables, no va afectar especialment, però la força de les armes ...
  I en Pere i l'Ivan es van quedar enrere...
  L'Alice, en adonar-se que en Fokken-Wulf no podia ser abatut per un franctirador, va eliminar les Salamandres o el Me-462. Hi havia possibilitats...
  Angélica, en canvi, va disparar contra objectius terrestres. Amb èxit variable, però els franctiradors no es perden gens, només a les pelЈlícules. O en pelЈlícules d'acció de baix perfil. Alícia, encara que la trobés a faltar, era imperceptible. No volia perdre la seva reputació de guerrera terminadora!
  Però Angèlica s'untava cada cop més sovint. Aquí, però, no només la seva culpa, la nit, el fum, els fums, fins i tot l'aire vibra de la calor. Però la guerrera siberiana es va molestar i va cantar:
  - Alisa Selezneva, pren la meva paraula! Dispara com una vaca, manicomi nazi!
  El guerrer de cabells daurats va ignorar l'estúpid acudit. Tot i que estava bullying.
  Alícia només va pensar
  - L'enginy de vegades mostra l'avorrit de la ment, com un mirall recte una cara torta!
  Les salamandres entraven i sortien volant, al contrari. Van utilitzar la seva superioritat en velocitat i maniobrabilitat, per això van intentar pressionar els asus russos, creant una superioritat local en forces en un o altre sector del front.
  No 262, aletejant com papallones, caqui verd tacat i blau. Van fer un rodet, una dotzena i mitja d'aquests bonics cotxes alhora, i després van relliscar ales com patinadors.
  Alícia va fer clic amb la llengua:
  -Ba! És meravellós! Però patinadors, això no us salvarà!
  De fet, les papallones entren a la torxa i cauen!
  Mentrestant, Vladimir III de la nit del 17 al 18 dóna l'ordre:
  - Zhukovsky ho està passant malament! Per tant, ordeno que les unitats de xoc del primer front ucraïnès giren cap al nord i ataquen Berlín des del sud!
  Els comandants donen ordres, i els soldats de base lluiten sense pensar-s'ho.
  Alícia fent cremar una altra "Salamandra" (em pregunto per què els alemanys van anomenar així el seu millor caça a reacció. Potser per analogia amb la famosa novelЈla; Karl Capek - la guerra amb les salamandres. Molts coneixedors i historiadors creuen que Capek va fer un paralЈlelisme en aquest famós treball entre salamandres mutants i nazis feixistes!), va dir:
  - Per alguna raó, algú que vola és tan fàcil d'abatur!
  Angèlica va objectar eloqüentment:
  - Algú que va resultar ser abatut per una simple llamborda, les ales estaven aixafades per pedres ja en vol!
  Alícia va riure.
  - Sí, aquí hi ha dialèctica! La dialèctica del desenvolupament i la filosofia... Com diuen els francesos...
  Angélica va interrompre a la seva parella:
  - Hi havia Kutuzov - va vèncer als francesos! Ara Vladimir és el Déu de tot el món!
  Les noies, després d'aquestes paraules, van tornar a riure, es van donar una bufetada a la sola. L'Alice, disparant cada cop més ràpidament, fins i tot el seu rifle automàtic es va sobreescalfar i es va cremar els dits. Aquí, per exemple, fins i tot va tenir l'habilitat d'enderrocar el gairebé impenetrable Focken-Wulf durant el torn. Angelica va elogiar:
  - El teu ull és un diamant! Quan l'ull és un diamant, a diferència de la pedra natural, sempre està a mà i no cal excavar!
  L'Alícia va assenyalar en broma un altre aforisme:
  - Fins i tot una vaca necessita pantalons si està a la bifurcació d'una pastura i un abeurador! Una dona aprecia la roba per si mateixa, un home aprecia la seva absència i el fiscal aprecia la quantitat de pegats que es poden tallar del vestit d'una altra persona apegant el pressupost de l'estat!
  Hi va haver una calma temporal al cel, però aleshores, de sobte, al centre de les posicions, les tropes russes que avançaven eren com una explosió, com un meteorit xocat contra la Terra. Centenars de soldats d'infanteria van ser esquinçats, cremats i llançats en diferents direccions. S'han escampat, sembla que no són persones, però de cossos vius, esquinçats i morts s'ha aixecat tota una onada de tsunami.
  Angélica va exclamar davant el soroll:
  - Vaja! Aquí hi ha un cop! Fins i tot "Andryusha" no colpeja així!
  Alícia va suggerir:
  - Aquest és Strumtigr, amb el seu bombarder. La pistola d'assalt de rastreig més potent!
  Angélica va alçar les mans.
  - Sí, aquesta durra no l'he vist abans! Probablement armes autopropulsades el que necessiteu!
  - Hem de veure aquestes armes autopropulsades i neutralitzar-la! va declarar l'Alice. - En cas contrari, farem un bull al bany!
  Angelica va fer broma fora de lloc:
  - Estarem en un bany: així que un bany per a un rus és felicitat!
  Tal caos regnava al camp de batalla que l'Alícia va aconseguir arreglar d'on venia el tir només amb una segona volea. A més, tots dos, "Sturmtiger", van ser golejats alhora. Així que van retrucar aquestes bombes, tantes víctimes...
  Angèlica, com Spinoza i Ciceró en un, va dir:
  - Pel bé de l'art, els intèrprets fan sacrificis voluntaris, pel bé de l'art militar, els oients estan obligats a sacrificar-se! El públic sempre vol un bis amb una obra mestra de l'art, no queda ningú del públic que vulgui repetir amb una obra mestra de l'art militar! Concerts del mestre de l'art, es paguen molts diners per les entrades i encara es paguen més diners per evitar els concerts del mestre de l'art marcial!
  Alícia va interrompre a la seva amiga:
  - Anem, pel meu compte, disparem directament al canal de l'ample musell del canó, llavors les bombes de la càrrega propulsora detonaran!
  Angélica es va girar el dit a la templa:
  - Primer has de canviar de posició, que l'angle sigui més recte i trepitjar les cames!
  Els guerrers corrien amb tota la seva agilitat, però de nou no van tenir temps. Sembla que els Stormtigers han rebut automàtics addicionals quan es recarreguen i la seva velocitat de foc ha augmentat. A més, no només els infants, sinó també els tancs van patir una volea, es van arrencar torres i es va barrejar l'acer amb les flames en un calder de bruixa diabòlic.
  Les noies, molestes per la seva lentitud, van trepitjar expressament els seus peus nus i femenins al foc per castigar-se amb el dolor!
  Angèlica va comentar:
  - Ens ho mereixem!
  L'Alícia, fent una ganyota d'agonia i ballant descalç al foc, va afegir:
  - I els enemics es mereixen encara pitjor!
  Angèlica va respondre:
  - És millor matar un canalla que exposar-ne un centenar, els darrers canalles ho fan ells mateixos!
  Alícia decididament, com a guerrera de Llucifer, va declarar:
  - I això és exactament el que farem!
  Les noies van apuntar, ballant entre les petites flames, el dolor i les cremades que els permetien concentrar-se. Al cap i a la fi, aquesta és la seva terra natal, els seus germans són soldats russos, han de guanyar i fer els últims passos cap a Berlín. Quan el comunisme guanyi, l'home mai morirà a mans d'un altre home!
  Inici suau, bales especials de perforació d'armadura augmentada van sortir dels troncs. Aquí la principal dificultat no era només entrar a la ventilació. Els nazis tampoc són ximples i van protegir l'obertura del barril amb una tapa com una tapa de tetera. Per tant, va ser necessari tenir temps per plantar-lo en aquell breu moment en què la gorra es va aixecar en un instant del tir. Aleshores, com bales que travessen una barreja de diversos líquids agressius...
  Va explotar de manera monstruosa, primer dues explosions alhora, després diverses més per la detonació d'una dotzena de bombes de munició més. Diverses pastilles properes, els Fritz van ser destruïts o greument danyats, es van fer buits impressionants.
  L'ona explosiva va ser tan forta que gairebé va fer caure els dos guerrers a l'esquena. Amb alegria, les noies cridaven:
  - Hi ha! Només és classe!
  Alícia va afegir:
  - L'ull agut d'un franctirador és capaç de perforar l'armadura gruixuda de les celles més gruixudes, el guerrer més estúpid!
  Es va sentir una veu satisfeta per darrere.
  - Ho vaig veure! Noies, considereu l'Ordre de la Glòria de primer grau a la vostra butxaca... Un home amb l'uniforme d'un major de la policia secreta tsarista s'ha recuperat. - Més precisament al pit! Molt bé noies! No obstant això, no són totes les vostres proeses!
  Alícia va fer un puchero:
  - Això és només el principi!
  Angélica es va aixecar d'un salt.
  - I el més important, un bon començament!
  Major afegit:
  - Aquest és el principi i el final a Berlín! No m'estranyaria que també agafes a Hitler per les boles. Després de tot, sou noies al nivell d'un superhome!
  Els guerrers van respondre modestament:
  - No, només som dones soviètiques!
  La mort dels Sturmtigers i el xoc de la derrota semblaven haver trencat les forces del Fritz, la tercera carena ja havia estat superada el matí del dia divuit. Les tropes, en particular els tancs, es van arrossegar cap a un terreny més uniforme. Les noies fins i tot van haver d'empènyer màquines tan pesades!
  Angèlica va comentar:
  - La guerra és el joc amb més apostes, només que en ella l'estat perd, a diferència del pòquer, qui no pot subordinar-se a l'excitació!
  L'Alícia va afegir seriosament:
  - Un atac en una guerra és com una cursa de cavalls, només l'hipòdrom té molts més obstacles i jockeys corruptes!
  Angèlica va respondre:
  - Aquest aforisme no és exacte! A les curses de cavalls, pots subornar jockeys, durant l'atac, el corredor s'adona que la vida no està a la venda!
  Els guerrers van córrer encara més lluny... I deixant al descobert les dents de perla al mateix temps. Alícia fins i tot va cantar:
  - Bellesa, bellesa, portem un gat, un siskin, un gos, Petka el mató, un mico, mig tramvia al manicomi! Aquí hi ha una empresa!
  Angélica va córrer cap a les trinxeres i va afegir:
  - Una empresa que no es pot vendre sota el martell!
  Alice va assentir.
  - Sí! El PCUS ens menjarà!
  Angèlica es va sorprendre:
  - I què és el PCUS? No conec aquest terme!
  Alícia va elaborar d'una manera peculiar:
  - Això es pot traduir com el Partit Comunista de la Unió Soviètica!
  Angélica va arronsar les espatlles contusionades.
  Però encara no existeix aquest nom...
  Alícia va vomitar, puny dret:
  - Creu-me, ho farà! Necessàriament serà!
  Angélica va llançar:
  - Estar sa!
  Alice va donar suport a una broma seriosa:
  - Definitivament ho faré!
  A la plana, la resistència era més feble, però encara tossuda. Els Ferdinand eren especialment molestos, aquests canons de caça autopropulsats, com enormes borinots, van irrompre a l'equip soviètic amb els seus obusos. Destruir el Ferdinand no és fàcil, no en va aquest canó autopropulsat és el més massiu dels pesats i és el segon en nombre només per darrere del Panzer-4.
  Angelica va veure una emboscada Panzer als arbustos... El cotxe només pesa vint-i-dues tones i mitja, però té un canó Panther. La silueta baixa fa que sigui fàcil de camuflar i colpejar des de darrere de les emboscades. Alice també va començar a arrossegar-se cap al Panzer... Un cotxe reeixit, però el seu potencial no es va aprofitar al màxim, a causa de l'estupidesa del comandament alemany. En general, aquest és un fenomen estrany de la Segona Guerra Mundial. El comandament militar rus en el curs de les hostilitats ha millorat notablement en l'art de la guerra, especialment a nivell tàctic. I els alemanys, per contra, van començar a gestionar les tropes molt pitjor que a l'inici de la guerra. Per això, fins i tot l'augment de la quantitat d'equips (el 1956 es van produir més tancs i canons autopropulsats en un mes que tot el 1954!), no els va ajudar a resistir els cops russos de l'exèrcit tsarista. Per exemple, si prenem la producció d'armes, als anys cinquanta-cinquè i cinquanta-sis, les proporcions de la proporció de la producció d'equips van ser millors per als alemanys que en els anys cinquanta-un i cinquanta-dos. Però el curs de les hostilitats no es va fer més favorable per al Tercer Reich, sinó tot el contrari!
  Noies, no es van limitar a la destrucció de l'òptica Panzer-4, també van fer volar el cotxe amb granades acumulades capturades. Primer un Panzer, i després el següent...
  Angelica va riure.
  - Així batem aquests escurçons!
  Alícia, mostrant les dents de punyal, va estar d'acord:
  - Trillim tant que ni una closca de tortuga salvarà Panzer-4!
  Hi havia molts adolescents a les trinxeres, aparentment cridats fa poc. Fins i tot hi havia nois tan bufons que ni tan sols tiraven dels adolescents, d'uns nou o deu anys. Es veien confosos i espantats.
  Armes per a nens, calibre 20 mm sense retrocés. Lleuger, i prop d'ells podeu fregir la infanteria o matar l'eruga del tanc. Aquí n'hi ha un petit i de cabell clar, enterrat en una emboscada, només els seus talons nus sobresurten. Molts nois van descalços, no hi havia botes de mida adequada i a Alemanya a mitjans d'abril el clima és com a Rússia al maig càlid. Els nois del Tercer Reich, però, no s'escampen, per por, com ara milícies alemanyes d'edat avançada a la primera oportunitat, aixecant les potes al cim o fugint a Berlín.
  Només els nois tanquen les orelles per quedar sords a causa dels esclats de petxines i els udols dels regals ardents d'"Andryush" i "Katyusha". I així lluiten fins al final. Alguns fins i tot recorren a l'engany, deixen entrar els soldats de l'Exèrcit Roig, aixecant draps blancs més a prop, i després s'exploten juntament amb ells. Nens valents drogats per la propaganda, i adults molt més crítics, sobretot aquells que recorden bé els dies anteriors a Hitler, i no es deixaven rentar completament el cervell.
  Per tant, com més a prop de Berlín, menys adults que fugen cap a la rereguarda es tornen, i més sovint es barallen els nois imberbes però valents.
  Però entre els lluitadors, les noies alemanyes van començar a moure's molt més sovint. Hitler, en el seu crèdit, considerava el deure del governant protegir les dones i no deixar-les anar al front com la carn de canó. A més, la manca d'homes des del punt de vista demogràfic no és tan terrible, un mascle pot fecundar centenars de femelles. Però una dona necessita nou mesos per tenir un fill i dos anys més per recuperar-se.
  L'Alícia, en veure que Angèlica disparava als nois, va colpejar el musell i va exclamar:
  - No mateu nens! Has entès la dona o el llop?
  Angélica va esclatar ferotgement com una pantera:
  - Ens poden matar?
  Alícia va comentar:
  - Són nens, no entenen... A més, hi ha diferents nivells de moralitat. La moral feixista és base, la moral comunista és sublim. A partir d'això, has d'entendre que no podem, no hem de ser tan dolents com el nostre oponent. En cas contrari, quin sentit té reivindicar el paper del bé en la batalla contra el mal.
  Angélica volia fer girar un aforisme com a resposta, però el seu cap estava buit, com la bossa d'un fester. I no va arribar res, enginyós i càustic.
  L'Alice va donar una copeta a l'espatlla a la seva amiga.
  - Això és! Tot i que Stalin va dir que respondríem al cop de l'enemic amb un cop triple, no volia dir en absolut que la mesquinesa s'hagués de respondre amb una triple mesquinesa. I sobre la crueltat, la triple crueltat! En aquest cas, el principi d'ull per ull no és el nostre principi!
  Angélica va arrufar el front enfadat i va comentar amb força raonament:
  - El vell, dispersa, tenen un instint de supervivència molt més fort a qualsevol preu. Així doncs, aquesta és una idea molt controvertida... És a dir, volia dir que aviat no tindrem ningú a qui disparar, excepte als xucladors... Aleshores, què podem tornar enrere?
  Alice va assenyalar Angélica amb el dit índex cap a l'oest:
  - Ja veus, les "Panteres" s'arrosseguen, creu-me, aquí encara tindrem algú amb qui lluitar i algú a qui aixafar! No està clar!
  Angèlica va preguntar a la seva amiga:
  - Que em tremolen les mans de cansament, i les cames també... Potser em cantaràs alguna cosa alegre?
  Alícia va respondre:
  - Sí, jo també no he tancat els ulls des del cinquè dia! Cantar, és alguna cosa per a tu estar alegre... Del vell?
  Angélica va sacsejar el cap enfadada com una euga.
  - No! Caram que és vell! Cantem millor, nou, divertit, soviètic!
  L'Alice es va enfonsar la cara.
  - Serà divertit, però jutja tu mateix com de soviètic!
  Angélica, enyorada, va colpejar amb ira la culata del rifle contra la seva galta, murmurant:
  No necessitem cap bombo addicional! Necessitem, sincerament, bellament i poèticament...
  Alícia va cantar, amb la seva magnífica veu inimitable:
  L'esperit rus a la batalla no caigui,
  Oh sol vermell, raigs de primavera!
  Tot i que el Führer estava envoltat per una tanca de pedra,
  El nostre martell batega com un tambor a les fosques!
  
  A la part posterior de les profunditats, els nostres bosquets -
  I els grans daurats de mel dels camps autòctons!
  Deixa que la bandera vermella sobre l'exèrcit s'esbandeixi,
  I els avions tenen ales al cel de les grues!
  
  Que el camí de la Pàtria sigui més alt;
  Aixequem el comunisme a tot el planeta!
  Escoltem la veu de cent mil nacions fortes,
  Tot està elevat i el cavaller no baixa!
  
  Creieu que la tardor no arribarà al país,
  I no ens congelarem sota la neu!
  És millor deixar de fregar noies...
  Tornarà, coneixerà el nostre exèrcit amb una victòria gloriosa!
  
  Berlín caurà, ja ho veurem aviat
  I no tenim por de les "panteres", dels "tigres"!
  Hi haurà sentències pel Fritz,
  Bé, aconseguiu els premis, fills de Rússia!
  
  I la nostra proesa és com una flama,
  El feixisme s'escamparà en cendres pudents!
  I la duresa de la voluntat és com una pedra,
  El projectil ressona, aixafant - bang!
  
  Les oracions de Satanàs, no facis cas,
  El Senyor va decidir que fos l'únic camí!
  Netegem la Terra del nazisme,
  Després de tot, el planeta no és gens una taverna per als Fritz!
  
  És clar que vam pagar molt
  Els nostres justos mars han desaparegut!
  Ara Rússia està al poder vermell,
  I no tornarà més l'engany del Diable!
  
  Després de tot, la causa del comunisme és santa,
  Hi ha una bondat absoluta i sense límits!
  I segons les lleis del dualisme molt veritable,
  El capitalisme no està destinat a florir!
  
  Perquè la fam no turmenti les nacions,
  Les granges colЈlectives s'han de plantar arreu!
  Només triguen quatre anys
  El Totpoderós posarà un ferm cinc per a la construcció!
  
  I després l'espai: el pati de l'univers,
  Escombra-ho bé, amb una escombra potent!
  Aquesta glòria és forta imperible -
  En què cada persona és un gran heroi!
  
  No crideu vídues pels soldats,
  Després de tot, no hi ha objectius impossibles per a la ciència!
  Són recompensats amb la resurrecció,
  I t'enviarem un ram de nosaltres, de roses escarlata!
  . EPÍLOG.
  Hitler va celebrar el 20 d'abril de 1957 seixanta vuitanta anys. Això és gairebé un aniversari, la festa està en realitat en una posició perduda. Ara el Führer té una opció: o morir amb honor. O córrer i amagar-se sota terra.
  Tant això com un altre Hitler no està massa satisfet. Per tant, la situació del Tercer Reich és molt greu.
  Hitler mira una lluita de gladiadors. Els nois es barallen amb el mateix tronc de bany.
  Els nens de deu anys onegen sabres petits i es cobreixen amb escuts. Els seus cossos nus, bronzejats i prims brillen de suor.
  Els nois ja s'han ratllat. Un d'ells va perdre un cop i va caure. El moro es va cremar el taló nu amb una torxa.
  El nen va saltar. I va tornar a faltar. I va caure mullat de sang.
  Hitler va cridar amb tot plegat:
  -Acabeu-ho!
  I colpejat amb les mans seques. La guerra sembla que s'acaba i l'estat d'ànim del Führer no és gaire bo.
  És hora que ell patei. I això, com diuen, és una necessitat urgent.
  Els valents guerrers ja han arribat als afores de Berlín, que va ser assaltat per l'Exèrcit Roig. Un dels antics forts, reforçat per fortificacions modernes, encara lluitava dur, les tropes russes intentaven penetrar més endins a la ciutat de la ciutadella.
  I el fum semblava cada cop més ferotge...
  L'Alícia es va recuperar una mica de les seves ferides, però no va córrer molt ràpid, encara hi havia debilitat a les cames. Només que la ràdio va informar que les tropes tsaristes russes i les forces nord-americanes-russes i també tsaristes es van trobar, tancant l'anell al voltant de Berlín. Hi va haver confraternització entre els soldats.
  La guerra, cruel, esgarrifosa, ja era a la meta. Però l'extrem tancat, molt proper, va donar vigor, va fer néixer la força.
  Les noies van pujar al terrat trencat i des d'allà van començar a caçar el fort.
  Els murs eren monstruosos, fets amb tota la meticulositat característica dels constructors medievals.
  Hi havia molts canons antiaeris, metralladores i morters. Fins i tot, d'alguna manera, es va trobar amb "Jagdtigers" coberts a costats més prims i a popa amb lloses de formigó armat.
  No és fàcil apropar-se, tot i que l'obstinat Aleksei va aparèixer al cel. Aparentment, van intentar aconseguir búnquers fortament blindats.
  Alícia va assenyalar:
  - Aquest fort està emmurallat, canalla!
  Angélica es va burlar:
  - Així és, està enganxat! Però és molt pitjor per a nosaltres.
  Alícia va suggerir:
  - Potser més a prop del centre. Allà trobarem molts més objectius.
  Angélica es va esgarrapar molt hàbilment les cames nues darrere de l'orella amb gracioses dits enderrocats:
  "Primer, trenca els instruments òptics dels Jagdtigers, i després ens traslladarem al centre, i hi haurà una gran cacera!"
  Una vegada un colom blanc com la neu, es va tornar negre de cremar i semblava un corb. I al cel, a través del sutge, van aparèixer tímidament brases d'estrelles. Aquí està el món, sense el millor... Encara que què és el millor?
  Alícia va assenyalar:
  - El millor del món és que no pots dir mai - no pot ser pitjor!
  Angélica, com a cua d'Arbakan, va inserir:
  - Què és dolent al món, just a la guerra, i després de la victòria no millora!
  El nen Oleg Rybachenko, que es va acostar a ells, va cridar:
  - De que parles. L'enemic ja està tallant els nostres tancs!
  De fet, de les reixetes d'un musell llarg i gruixut, van caure petxines acumulades. Hi havia quatre "Jagdtigr" -3, tres fallats des de lluny, i el quart va colpejar l'accelerador "Nikolai" -3 just a l'eruga esquerra. A causa del cop aclaparador d'un projectil de trenta quilos, els rodets i les vies van ser arrencats, i el propi cotxe gairebé es va bolcar.
  Angelica va xiular fort.
  - Això és un espit. Bé, pots veure la seva òptica?
  L'Alice no n'estava del tot segura.
  - Debilitat als dits, mans tremolants... No n'estic segur.
  Angèlica va bufar despectivament.
  - Però encara ets un home rus! Saps de què són capaços els russos?
  L'Alice es va colpejar a la barbeta enfadada.
  Tot menys l'estupidesa!
  La guerrera blanca com la neu va estrenyir l'ull dret i va començar a apuntar. "Jagdtigers" -3 tenia una aparença amenaçadora - sobretot l'armadura frontal, la màscara de l'arma, que li donava una semblança amb el musell d'un porc. Però una mica més alt el telèmetre i el tub periscopi. Aquí és on l'has de plantar!
  L'Alícia intenta concentrar-se... Imagineu-vos una bala com una filla matrimonial. I el seu promès a gairebé un quilòmetre de distància és una visió òptica. I cal clavar-lo...
  "Jagdtigers" -3 torna a escopir, un dels cotxes "Nikolai" vol avall la torre amb un cop precís ... I el casc amb el tren d'aterratge avança per inèrcia. Phasmogoria!
  Alícia xiuxiueja:
  - Bé, Mare de Déu i Jordi, ajudeu-vos a beure la resina de la Gehenna! - La noia prem suaument el gallet.
  Angélica fa asseure la seva amiga de manera grollera i tira de la seva espatlla:
  - De que parles. Vols beure la Mare de Déu amb resina?
  Alícia treu la seva mà forta i callosa com la mà d'un ferrer i declara:
  - Així recordo les dones embarassades amb el ventre escletxat, i els nadons penjats pel cordó umbilical, llavors vull tots els sants... Penseu vosaltres mateixos, si permeten aquest caos, doncs quins sants són!
  Angélica es va rascar el pont del nas amb el cul del cul i va bufar, "un mal presagi":
  - Sí, ho sé des de fa temps. Fins i tot a l'escola, ens van explicar per què no hi ha Déu: si Déu permet un món tan infernal, llavors quina mena de Déu és?
  L'Alice va riure en resposta, el dit índex de la seva mà dreta li dolia traïdor. La noia es va quedar congelada i va intentar reunir els seus pensaments de cavall. Centra't en el tir. Però els pensaments van anar cap a un costat, i fins i tot cap avall...
  Alícia va dir sàviament:
  - I quin és el nostre oci sense guerra? Realment avorrit! Penseu en les persones com a robots? I som fills alegres i alegres del Totpoderós...
  - I no malvat! - Angèlica. - Bé, per què no dispares?
  L'Alice va parpellejar estúpidament.
  - El dit està en vaga... Em puc faltar...
  Angélica canta aquí:
  - Vaig trobar a faltar la primera vegada, em vaig penedir la segona, i la tercera vegada ho vaig perdre, que el tiet cantava!
  Alícia va continuar la cançó:
  - Sona la música, toquen els tambors - el sentinella Fritz està sent portat al cementiri!
  Escopir "Jagdtigers" -3 va ser d'eficàcia variable, però quan van colpejar, ho van enderrocar tot seguit. "Nikolai" -3 va disparar i va colpejar en moviment, sense ni pensar en els objectius. Tanmateix, prova, prova un colós així. Una paraula: fakyu nazi!
  "Alexander" -4 ja va rebre el seu "hotel", la torre estava retorçada ...
  L'Alícia intenta prémer el gallet, però el dit no es vol doblegar. A més, està inflat i la noia és molt ximple.
  Però aquí Oleg Rybachenko, com sempre volia donar suport a la seva xicota en moments difícils, va començar a cantar molt fort:
  El món dels contes de fades pot ser dolent
  Després de tot, la màgia també té dues cares!
  Sembla que tot va bé jove
  Vull la veritat; Viu en honor famós!
  
  Però en algun lloc un troll teixeix una xarxa,
  Un ghoul malvat està posant trampes!
  Anem a fer una llarga caminada
  Estan esperant que ens posem a prova, no joguines!
  
  Potser la molsa és terriblement espinosa,
  Bé, un nenúfar en lloc d'una trampa!
  Sang plorant llàgrimes dels núvols,
  En lloc d'una lluna de fulles, brilla un corsari!
  
  Però el meu amic és un elf lleuger,
  Els rínxols d'un amic brillen d'or!
  La fada va dir: el nen no vagi a la deriva,
  I estes mans tendres!
  
  Lliçó d'espasa del company Dal elf,
  Estocada, rebot, posicions variables!
  Perquè el tronc de la vida en el mal no s'encongeixi,
  Dones dues roses a la bruixa!
  
  El ferrer nan va forjar un sabre,
  Em diu, somrient amb un somriure;
  Vols un final gloriós a la batalla,
  Cal ser amic de la cultura física ardent!
  
  Fusionats quaranta fluxos en formació,
  I finalment, l'acer de damasc em va fer obedient!
  Primer vas tallar de l'arbre dels nusos,
  Bé, llavors et convertiràs en un noble guerrer!
  
  Aquí ve la batalla; amb els elfs
  Els trolls i els ghouls rugeixen amb ells!
  Però per a mi l'exèrcit és una família,
  I no hi ha ganes d'eludir en una baralla!
  
  Recordo els moviments, la estocada de la fulla,
  El ghoul malvat sufocat amb carmesí!
  Vam donar a les criatures una fulla forta,
  Construirem un món, net i nou!
  El nen va cantar, i l'Alícia va canviar de tàctica, i va enganxar el dit mig i llarg d'una cama nua al gos del rifle de franctirador... Així, s'obre el mètode més nou de disparar.
  "Jagdtigers" -3 ràpidament es va quedar cec, i aleshores es va obrir una de les escotilles, amb un cap rapat amb un pegat negre sobre l'ull dret.
  Angélica va empènyer mecànicament els seus amics a la cama per evitar que es disparés i es va disparar... Però la ira va resultar ser una mala ajuda, la bala va rebotar més enllà de la gruixuda coberta dels grans canons autopropulsats. El nazi va manar a sang freda, i l'arma va tornar a disparar i... Uns altres trenta-quatre van perdre la torreta, que sobresortia amb orgull per sobre del casc.
  L'Alícia sense èxit, com una pantera amb la cua cremada, va intentar donar una puntada de peu a la seva mala amiga. Així que va superar el seu atac amb un bloc clarament establert:
  - Per què ets blanc?
  - Què estàs fent? L'Alice va disparar un llamp des dels seus ulls de safir. - Lluitem per una causa comuna, per la salvació i la felicitat de tota la humanitat progressista, i el diable ardent està gelós de la seva amiga que extermina més els nazis i empeny.
  Angélica es va avergonyir i de seguida va trobar:
  - I et vaig fer caure un mosquit de les cames. Ja has perdut massa sang, i encara xucla el canalla!
  Alícia va corregir la seva amiga amb una burla mal dissimulada:
  - El mosquit no és un bastard, és un artròpode ignorant!
  Angélica, com a resposta, va mostrar la seva llengua al seu àngel blanc com la neu, cantant:
  - Jo dono coneixements, amb l'esperança... Que un màster se li pugui concedir a un ignorant!
  Oleg Rybachenko va interrompre els seus amics i fins i tot va donar una bufetada vermella a la cara, pel que sembla no esperava tanta impudència del nen que la va perdonar:
  - Sí, dispara, i desposseixes, com dones al mercat!
  Angélica va intentar respondre, però el jove coronel explorador també va tenir la reacció d'un atrapaserps i va saltar enrere. Però el diable ardent, òbviament, no volia perdonar i immediatament es va precipitar darrere d'ell. El nen va saltar per sobre dels cops, bronzejat, amb pantalons fins als genolls, els peus nus. L'Angèlica està darrere seu.
  L'Alice va canviar al camp de tir. Bé, si el seu guerrer necessita utilitzar els dits de les seves cames nues i elegants com a eina. Al cap i a la fi, són tan hàbils i flexibles que no poden manejar-ho pitjor que les seves mans.
  El cap rapat del feixista es va partir d'una bala precisa entre els ulls... És clar, la gent no pot apuntar amb els peus com de costum. Aquí és més aviat la intuïció i la connexió amb la terra, el que dóna l'energia d'una ferida curativa.
  Aleshores, l'Alícia va pensar que potser d'aquí a cent anys, quan els descendents ben alimentats llegeixin les seves aventures, molts d'ells pensaran: "ximples descalços". Corren descalços, sobre espines, estelles, maons trencats, pedres i focs... Potser també ho diran els pervertits masoquistes.
  I no saben que la terra, fins i tot alemanya a través d'una sola nua, els dóna poders veritablement màgics, dels quals les ferides es curen de manera sorprenentment ràpida, flueix una energia fabulosa i, el més important, una percepció completament diferent del món material. És a dir, la percepció que la va convertir en una franctiradora sobrehumana. Així com l'Angèlica, per cert, aquí ella, encara que no sense dificultats, va agafar el nen i l'agafa amb el braç. Encara que Oleg Rybachenko ja no és tan petit, i molt musculós i nerviós, una fortalesa natural juntament amb un enduriment vital.
  El nen pràcticament tampoc reconeix les sabates, tot i que en una forta gelada de vint graus ell i l'Alice, fins i tot més d'una hora i mitja, un màxim de dues hores, encara no poden mantenir-se descalços. I després t'has de moure, i en una emboscada, amb el fred, les cames s'endureixen ràpidament i molt dolorosament... Però Angèlica passa la nit, enterrant-se de cap a la neu i alhora amb un vestit de bany, o fins i tot. només en calces. I res, ni tan sols la pell es torna blava, com si fos la Reina de les Neus.
  L'Alice esperava que eventualment pogués assolir un nivell similar d'enduriment. Abans de la guerra, vivia en una família que no era pobre, el seu pare era el cap del comitè executiu del districte, la seva mare era enginyera economista.
  No van tenir temps d'evacuar, i els pares semblaven haver desaparegut... El camió on conduïa l'Alice gairebé es va bolcar per l'ona explosiva, i les rodes van ser tallades amb metralla.
  Així que junts eren nois, llavors ella encara era només una pionera, es va traslladar pel seu compte cap a l'est.
  Però aleshores els van deixar caure els nois, que van decidir lluitar sense adults... Bé, les noies van darrere d'ells.
  I així van acabar a la zona d'ocupació...
  La vida de les noies era dura. L'Alícia, que es va quedar sola, va haver de treballar com a obrera... I això és un infern viu, encara que... Afortunadament, els pares no van fer malbé a la noia massa, tenia experiència en el treball físic, però no tan esgotador.
  I els jornalers treballaven molt, durant dos terços del dia... Per descomptat, a la primavera, l'estiu i la tardor, Alícia va aprendre a caminar amb un vestit de cotó i descalça, com, efectivament, gairebé tots els nens de l'ocupació. Fins i tot les famílies dels policies i ancians van intentar ser el més modestes possible.
  L'Alice, però, com a conscient des del principi, buscava connexions amb l'underground i va intentar complir amb aquesta o aquella missió.
  De nena, amb els cabells blancs com la neu i una cara angelical, era ideal per al paper de missatger o explorador. Té una memòria excelЈlent, sap alemany i anglès que fins i tot li reboten les dents, i ho veus de tal manera que ningú pensarà que la noia està portant la mort al Fritz.
  L'Alícia va trepitjar els seus petits, endurits per la llarga caminada per desenes de carreteres, i es va adonar de tot... Però no es va aturar aquí. Volia matar aquests bastards, sobretot després de ser assotat a fons, confós amb un lladre.
  Llavors, per què no portar uns explosius a la cistella?
  Com a exploradora, una vegada va aconseguir copiar el "tigre reial", que va arribar a Polònia el desembre de 1955... Va ser llavors quan la noia es va congelar pràcticament, de manera que només estava amb gelades intenses amb sabates de lut als peus nus, la els gossos del punisher enganxats a un abric de pell d'ovella esquinçat, però... De totes maneres, ni tan sols va esternudar, tot i que tremolava, després de la nit de desembre va ser fort.
  I la carrera de franctirador va començar molt bé... En poc temps, es va convertir en líder entre els lluitadors. I no només era una precisió fenomenal, sinó també un instint de caça.
  És cert que l'Alice es va negar categòricament a matar adolescents i dones... Potser per això no tenien pressa per fer-ne una heroïna!
  Però ara tots els que intentaven treure el cap per l'escotilla per assenyalar l'ull eren feixistes d'edat i experimentats. I no els tinguis pena...
  Però la fortuna d'Angèlica va decidir venjar la seva enveja, i un projectil de fragmentació va esclatar. Oleg Rybachenko ni tan sols es va esgarrapar, però el guerrer ardent, després d'haver-hi abatut, va ser tallat decentment. Diversos fragments li van perforar el pit, li van colpejar els braços, les cames i fins i tot un lleuger tall a la templa.
  Al pit i les espatlles, va fer mal greu, però l'Angèlica es va aixecar igualment i va anar intentant mantenir-se recta. Al mateix temps, i maleint:
  - Aquí estan els dimonis! Hitlerites que no coneixen el sentit de les proporcions! O vergonya bàsica!
  Oleg Rybachenko, que no va resultar ferit, excepte per contusions en caure de l'ona explosiva, va assenyalar sarcàsticament:
  - I a costa de la vergonya, això és - protegeix-te!
  El nen va fer l'ullet burlonament. De fet, Angélica estava gairebé nua, se li va tallar l'uniforme i la sang li rajava. El cos era visible en tota la seva bellesa. Molt musculós, però també femení al mateix temps, els músculs són com un filferro, les venes i els tendons actuen molt fort, i sembla que es tracta d'una estàtua d'acer fos de l'Amazones. Animat al mateix temps pel déu de la guerra Ares.
  Alícia va xiular.
  - Vaja! Bé, ho tens!
  Angélica va somriure amb indulgència.
  - Tinc una carn molt forta! El que és la mort per a un alemany és fantàstic per a un rus! Així que no tingueu por de "Blancaneus", només em molestarà, però no em tombarà!
  Alícia va comentar:
  - La nostra infanteria i cavalleria de tancs d'acer ja han irromput al fort. Ara què, aquí cacem o a la ciutat?
  Angélica es va girar de sobte cap al nen:
  - I què dirà Maksimka?
  El jove explorador, sacsejant el seu flec ros i apretant el seu puny bronzejat amb artells prominents, va dir decididament:
  - És clar, a Berlín, si no, Hitler quedarà atrapat sense nosaltres! El pescador busca llocs que no siguin els més accessibles, però sí els més rendibles!
  L'Alice va treure un altre Fritz que sobresurt de la torre que havia sobreviscut al bombardeig i fregant el tall, però la sola ja gairebé tancada, va declarar:
  - I què? No té sentit eclosionar ous a prop de la glacera... Has de trobar un lloc més càlid!
  Oleg Rybachenko va cantar fervorosament:
  Ànima pàtria, cor dedicat -
  Crema tot el teu cos en la batalla sense deixar rastre!
  Dignitat i honor, conservar, morir;
  El món per davant: ara la lluita continua!
  L'Angèlica va copejar l'espatlla nua del nen amb una mà callosa. Oleg Rybachenko va tensar la premsa, demostrant les fitxes. Era evident que, havent engreixat, el nen aviat es convertiria en un jove fort i guapo. Més precisament, no tan aviat, falten més de quaranta-cinc anys fins que ella creixi, a un home jove.
  Alícia va suggerir:
  - Tu Oleg Rybachenko no ets un franctirador, potser t'allunyaràs una mica de nosaltres... Com que ets un explorador, fes reconeixement!
  El nen estava ofès:
  - Creus que sóc una càrrega alfabètica?
  Angélica va interrompre la baralla:
  - Olezhka correrà per davant nostre. I el seguim així, com oques entre guions.
  El nen va acceptar immediatament.
  - Està arribant! Marxa en curs...
  A la mateixa ciutat, la lluita va ser tossuda. Alguns dels carrers eren amples. "Nikolai", "Alexander" i canons autopropulsats de tota mena es desplaçaven per ells. En particular, el SU-100. Aquest canó autopropulsat sembla un tanc que porta el nom de Nicolau II, però amb un canó més potent. Va ser considerat el millor destructor de tancs, només va aparèixer relativament tard, quan la guerra ja s'estava cremant, i no va tenir temps per tenir un impacte significatiu en el curs de les batalles.
  Però per part dels nazis va aparèixer un tanc que, si s'hagués posat a la producció militar a temps, retardaria, sens dubte, la derrota del Tercer Reich durant molt de temps.
  Tanmateix, qualsevol de vosaltres, mirant la llàstima visió que és l'actual Europa democràtica, probablement pensarà, però sota els nazis, els gais i els "negres" no haurien tingut via lliure!
  I aquí teniu el tanc AG-25, petit, aplanat com una tortuga amb un llarg morrió de Pantera. Dispara amb aquesta pistola al "Nikolai", trencant el casc des d'una distància de 2 quilòmetres. Demostrant clarament l'avantatge d'una alta velocitat inicial d'un projectil de subcalibre i la ubicació de la caixa de canvis directament al motor i la tripulació en posició supina...
  Les petxines "Nikolaev" van servir a l'armadura frontal amb un gruix de 150 milЈlímetres amb un gran angle d'inclinació racional i ... rebot.
  Per trenta tones de pes, el dipòsit està decentment protegit i no el pots agafar, descaradament.
  L'Alice, després d'haver pujat al terrat d'una casa destruïda, observa com dos AG-25 van entrar a la batalla amb una columna de Nikolaev-3 russos. Els cotxes dels alemanys eren àgils, maniobrables i van saltar ràpidament. L'armadura frontal és realment impenetrable... Sí, els costats segueixen sent bons 100 milЈlímetres i en un angle de quaranta graus respecte a l'horitzontal. "Pantera" amb aquestes dades el 1955 seria invencible. I prop de Varsòvia, les tropes tsaristes haurien de retirar-se...
  Però l'AG-25 no va haver de convertir-se, afortunadament, en el millor tanc de la segona, o més aviat de la tercera guerra mundial. I dos cotxes, no tan forts per parar cinquanta.
  Els SU-100 intenten apuntar als cotxes blindats del Fritz, però els nazis fan girar els seus vehicles d'un costat a l'altre. Velocitat Thugs: 700 cavalls de força per 30 tones de pes, ofereix una velocitat decent, especialment a l'autopista. Hi ha dotze marxes en una caixa muntada directament al motor, sense comptar les inverses, que permet sortir el cotxe en cas d'amenaça.
  També només hi ha quatre SU-100, disparen, un cop... Però el rebot, l'armadura cimentada té un angle molt gran, i el gruix és decent... Els cotxes Fritz disparen com a resposta, però també ho aconsegueixen. .
  L'Alícia, el dit índex dret de la qual ja s'ha allunyat, torna a trencar l'òptica. La donzella blanca com la neu mostra les dents i amenaça amb el puny:
  - Aquí estarà per tu!
  Angelica vigila el camp de batalla. Sis "Nikolaev" -3 van ser noquejats al casc, però hi ha la possibilitat que els cotxes tornin al servei. El projectil de calibre és petit, amb parets gruixudes i no és tan destructiu. És cert que es va produir una detonació en un dels cotxes i va començar a vomitar.
  SAU-122 també va rebre la seva porció, va ser traspassat i està en flames...
  L'Alice també va colpejar el segon, somrient maliciosament...
  - Així són ara cecs!
  La diable pèl-roja dubtava:
  - Oh, oi? Creus en la seva ceguesa!
  - No trobo a faltar! va trencar Blancaneus.
  Sí, i sembla que també ho són! Angelica va ficar els dits en direcció als cotxes.
  De fet, els AG-25 van continuar disparant, cada cinc segons, llançant un projectil dels seus canons semiautomàtics.
  Al mateix temps, poques vegades el van untar, ells mateixos el van rebre, però van aguantar el cop... Pel que sembla, l'armadura era d'alta qualitat. Així que el SU-100 va entrar al cos... Es va inclinar...
  Alícia no es va sorprendre gens:
  - Realment trobava a faltar... Això és maldestre, o així m'afecten les ferides.
  Blancaneus va tornar a disparar i va mirar els resultats del tret amb ulls esmolats. Angélica també els va disparar als ulls... Però no, no va fer falta.
  Alícia va xiuxiuejar una pregària:
  - Bala, bala sigui precís, estem per la Causa, per Crist!
  No, no falta, és que les òptiques estan protegides per un vidre blindat massa gruixut i de gran qualitat. La Blancaneus es va adonar d'això aviat... I les magranes van volar les vies dels tancs miracles alemanys. Així que les frontisses es van esmicolar per tot l'asfalt. Fins i tot es podria dir: absurd! Els tancs estan immobilitzats i, en teoria, caldria desplaçar-se, però els vehicles soviètics escalfats condueixen més lluny, arrossegant-los amb obusos ...
  Quan hi ha molts cops, es tracta de molts cops lleugers en guants al cap. Des del primer cop no es redueix, però després s'acumula gradualment i hi ha una cosa com un nocaut tècnic.
  També ho és l'armadura, es divideix d'una sèrie de cops i esmicolaments... Per això la tendència dels vehicles súper pesats no va guanyar en la construcció mundial de tancs. Encara que sembla que pots fer la protecció de la classe més alta.
  Tanmateix, Gran Bretanya al tanc Churchill va anar pel camí d'enfortir l'armadura, fins i tot en detriment de l'armament. Només el Challenger era una màquina harmoniosa en proporció (foc-armadura-maniobra). Però en aquest sentit, els tancs sempre han estat innovadors. Encara que pel que fa a la composició, l'AG-25 va romandre insuperable durant la tercera guerra mundial.
  Però ja ha estat "enterrat". L'Alice i l'Angelica van canviar d'objectiu i es van posar a treballar amb infanteria, canons i Faustniks.
  Ara els guerrers van lluitar directament al mateix Berlín. Hi havia molts, molts nois lluitadors. I que els adults ja estaven noquejats en batalles anteriors, i ara s'han mobilitzat tots els homes, a partir dels deu anys, o fins i tot més petits.
  Les noies també van lluitar, encara que no en massa. No obstant això, Hitler, quin monstre que era, no era partidari d'enviar dones al front, considerant que la guerra era un assumpte purament masculí. Tanmateix, a l'hora de defensar la capital, pot haver-hi excepcions a les normes.
  L'Alice va evitar disparar als nens menors de setze anys per principi. Tot i que alguns dels exhaurits Fritz eren amb força destresa els faustpatrons.
  Hi va haver moltes pèrdues entre els tancs soviètics i molta infanteria. Altres cases van ser gairebé bombardejades amb cadàvers. Hi ha moltes metralladores a Berlín, i els rifles d'assalt MP-74 també funcionen amb eficàcia. Els barrils i el retrocés estan batent.
  Condueix un foc efectiu i tropes russes. Aquí de nou l'atac d'Elis. Avions d'atac rodant i foc intens de canons antiaeris i metralladores.
  Les tropes russes sense una pausa intenten superar les fortificacions d'un sol tir. Però la defensa es construeix forta. Aquí es pren l'edifici, una bandera tricolor hi oneja orgullosa... I de sobte, mentre explota, les parets s'enfonsen, aixafant diversos combatents.
  L'Alice arrufa el front amb força.
  - Les mines terrestres estan controlades per ràdio. També hi ha camps de mines que els zapadors no poden veure.
  Angélica, disparant amb freqüència i nerviosa, fent una ganyota pel dolor de les seves nombroses ferides, gorgotejant enfadada, va acceptar:
  - Sí, els Fritz van crear problemes. Sobretot columnes de tancs... Aquí, pel que sembla, els carrers s'hauran d'abocar molt de plom i sang!
  L'Alice va agafar un vell. Va deixar caure el faustpatron, l'arma va volar i va explotar en l'impacte, aixecant un munt de pols. Darrere seu es va estavellar, sacsejant els peus amb sabates de bast (!) I el mateix avi. La seva carrera s'ha acabat. I a jutjar per les creus de ferro, la carrera va ser gloriosa, fins i tot hi havia una creu de cavaller de la creu de ferro. Fins i tot és estrany que un cavaller com aquest va triar un Faustpatron com a arma, amb la qual els nois forts solen estar armats.
  Angélica no va experimentar cap prejudici especial i va disparar el jove faustista, exposat des de darrere la paret, amb el peu descalç. El nen va caure, se li va trencar l'os i va gemegar fort. El diable pèl-roig, va acabar a la part posterior del cap, adonant-se:
  - La misericòrdia a la guerra, a diferència d'una noia pública, costa més, però no pot donar satisfacció!
  Alícia va replicar:
  - Només una persona amb un esperit realment exaltat no dubta a mostrar misericòrdia amb els caiguts!
  Angèlica va bufar despectivament.
  - Aquí tens de nou la Blancaneu agitant-te amb la llengua. No pots dir alguna cosa més intelЈligent?
  Alícia va dir severament:
  - És realment valent matar un nen desgraciat?
  Angélica va bufar amb un menyspreu encara més gran.
  -No eres tu mateix un nen assassí? I ara encara ets una noia menor d'edat, no besada per un home. Així que no engegueu la cornamusa, sinó que dispara! Sovint i bé. I no tinguis llàstima pels bufadors, ni per tu ni per als nostres soldats!
  L'Alícia, en lloc de respondre, va canviar de posició... En una ciutat gran, encara que bastant destruïda, un franctirador té extensió, molts objectius, moltes víctimes.
  I hi ha molts nois descalços, agafats per un impuls patriòtic per protegir Berlín. I de vegades no estan molt ben armats, pistoles, fausts, còctels molotov, però lluiten desesperadament. Tanmateix, ja es veuen grups de nois, lligats per soldats russos.
  Però aquí hi ha un dels nois amb la túnica esquinçada, va aixecar les mans i, per dir-ho, va anar a rendir-se. La seva cara pàlЈlida i demacrada, amb pissatges sagnants i les galtes enfonsades, era severa i plena de desesperació.
  Els soldats russos li van estendre les mans... El nen va estirar alguna cosa i de seguida va esclatar amb un rugit! Els fragments van volar lluny, i els trossos de carn sagnant.
  L'Alice va pensar per a si mateixa, què va xiuxiuejar el nen alemany al final? Pregària a la mare, Déu o monstre de l'infern Adolf Hitler? Què va somiar en els últims segons? Què recordaves?
  Angèlica va dir tristament:
  - Això ens deslletarà del mal costum de capturar animals joves. Mira com entenen l'afecte! Hem d'exterminar tota la nació alemanya!
  L'Alícia va objectar enfàticament:
  - No! No està bé! Els alemanys són una gran nació i molt talentosa. I si entre ells n'hi ha degenerats... - La Blancaneus, aleshores, en veure que la seva parella s'emportava una noia amb un rifle a punta de pistola, la va clavar al costat. No t'atreveixes a matar un nen! Ella és bona.
  L'Angèlica, salvatge, com una pantera afamada i ferida (i realment està ferida!) va esclatar. La seva mirada es va fer punxar d'odi.
  - No ho veus, és un nen que dispara als nostres soldats!
  Alícia va objectar decididament, ficant el canó de la seva arma entre els seus pits rodons i plens de noia:
  "Llavors dispara'm!" Ja que jo hauria actuat en el seu lloc exactament de la mateixa manera, defensant la capital de la meva Pàtria!
  Angelica va maleir.
  - Tendra de vedella! Però per això no us heu compadit del vell, amb la creu de cavaller, com molts altres?
  L'Alícia va respondre sense dubtar-ho:
  Perquè això és la guerra! - I per davant d'Angèlica, va afegir. - I a la guerra hi ha regles: els cavallers no maten nens! Aquesta regla s'observa sagradament en totes les obres romàntiques!
  El diable del foc va bordar en resposta:
  - No t'arregli! Dispara millor a la gent gran. No t'agrada la senilitat!
  L'Alice va assentir amb el cap amb ganes.
  - Ningú considera un monstre un jardiner que talla trets vells i decrèpits. Però destruir els brots joves és zapadlo!
  Els canvis es van produir a la imatge de la batalla, les "Salamandres" van aparèixer al cel com els mosquits al foc. Van atacar els russos Aleksey amb tota la seva fúria, disparant amb canons de 30 milЈlímetres. Els pilots soviètics van prendre la lluita.
  L'Alice va canviar les seves prioritats i va canviar el rodatge a màquines voladores. En general, un avió, encara que sigui tan monobloc com l'HE-162, és un cotxe car i la seva destrucció és més valuosa que un infant d'infanteria o fins i tot un oficial de les SS.
  És cert que aquí quedava clar que el nivell de formació dels pilots alemanys no tenia importància. Probablement, els principiants que realment no saben com dirigir i disparar estan lluitant. Tanmateix, el personal sense experiència es va diluir amb diversos ass experimentats, que van causar grans problemes.
  Sobretot quan es dispara a Alekseys poc maniobrables. I la portada del caça va arribar molt tard. A no ser que també hi hagués PE-2 que van intentar utilitzar a nivell tàctic.
  L'Alice, després d'haver derrocat un parell de nouvinguts, va concentrar el seu foc en ass experimentats. Era important: noquejar al màxim de voltors possible, no deixar-los orfes de nens russos.
  ParalЈlelament, l'àngel blanc com la neu va experimentar una elevació espiritual tan forta que va cantar a tota mena de pulmons;
  Què és el servei a la Pàtria?
  Aquest treball, que ens dóna alegria!
  Extrem alegria - inspiració,
  No ens importa la novena onada de tempestes!
  
  Per la Pàtria, el cor batega violentament,
  Tothom ha de lluitar per ella!
  I llavors vindrà un meravellós conte de fades,
  On en l'amor només hi ha una llebre: un lleó!
  
  Però ni un lleó es va convertir de sobte en una llebre covarda,
  Acabo de plantejar el coratge oblic!
  No hem de patir, patir,
  Núvols lluny: brilla un raig daurat!
  
  Les noies som unes guerreres apassionades,
  Lluitarem, salutacions a la pàtria!
  Després de tot, tenim tanta força i esperit,
  Quins salms canten els arcàngels!
  
  Aquesta cançó tracta sobre el valor sobre l'honor,
  Sobre l'amor sagrat, no carnal!
  Estarem amb Déu per sempre junts,
  Dimoni fora amb anhel sense esperança!
  
  Per a mi, Crist Gran Guerrer,
  És per justícia, bondat!
  Sí, hem vessat molta sang
  Ho sento pels caiguts de per vida que no tornaré a llegir!
  
  Però no cal comptar les pèrdues,
  El Senyor Totpoderós ressuscitarà a tothom!
  Donarà un generós, la seva recompensa,
  Enforteix la nostra força, espasa i escut!
  
  El valent és realment immortal,
  Conté el nucli d'aquesta vida!
  La sort ens vindrà, creu-hi,
  Trenca l'adversari amb ràbia!
  
  El món de vegades és com un infern,
  Sense ordre, consciència, amor!
  cireres amargues i seques,
  Tot l'equilibri: la foscor dels menys, zeros!
  
  Però la felicitat arribarà aviat a la Terra,
  L'home és el creador del seu propi destí!
  Hi haurà vida i mort en poder poderós,
  Fem el que els avantpassats no podien!
  L'Alícia, sense cap exageració, va fer història, va eliminar les marques, com a punyir en una màquina de cosir amb trets, dels caces més poderosos de la Luftwaffe, i la resta de pilots alemanys, havent perdut les restes del seu esperit lluitador, es van retirar amb por.
  En aquest moment soles, les noies van tornar a atacar. Dos homes alts de les SS i un parell de nois forts de les Joventuts Hitlerianes s'hi van acostar i... En comptes d'aprofitar l'excessiu entusiasme dels guerrers per disparar a objectius aeris per disparar als franctiradors d'una emboscada, van decidir agafar-los amb vida. . O potser la fabulosa bellesa, que es va tornar encara més eròtica a causa de les ferides i el cansament de les noies, va motivar el seu desig d'utilitzar els captius per als seus propis propòsits.
  En qualsevol cas, un cop de cul a la part posterior del cap va inhabilitar l'Alice, que estava en estat de tràngol durant molt de temps, després el Fritz es va precipitar cap a l'alta Angélica.
  No obstant això, el diable ardent, fins i tot sent greument ferit, continuava sent l'oponent més perillós. De manera reflexiva, es va trobar amb l'enorme home de les SS amb un cop de fuet a l'engonal. Va singlotjar, amb la boca ben oberta, bavejant i aquest cadàver volaria del sostre. Sí, com xoca contra els maons...
  Angélica, evitant el tret d'un altre feixista, el va colpejar amb el colze a la part inferior dreta de la barbeta, en angle cap al centre. Quan pegues així, fins i tot un cop lleu pot noquejar un lluitador amb una gran textura. I Angélica va colpejar professionalment, amb torsió del cos i torsió de l'espatlla.
  La mandíbula es va trencar, el nazi va caure en un nocaut profund, gairebé fatal. Dos nois de les Joventuts Hitlerianes amb pegats de roure de gla van obrir la boca, exhalant:
  - Oh, Rush-heroi!
  Llavors es van precipitar cap a ella, agitant les pales de sapador. Després de dos gegants, els adolescents que no semblaven més de catorze o quinze anys no semblaven fer por. És cert que les glans de roure als colls deien que es tractava d'una elit o d'un personal de comandament. Si Angélica fos un soldat normal, aquests nois serien una amenaça. Però per a una dona siberiana endurida pel ferro i el plom roent, aquestes són llavors.
  Angélica va fer un moviment enganyós, i un amic, fent girar la canyella com un ventall i va enganxar el nen, va volar cap per avall, fent fulgurar unes botes esportives sobre puntes d'acer aliat. Clarament no són locals descalços. Però un altre noi va intentar colpejar-la amb el peu, però òbviament no ho va aconseguir, ja que ell mateix va sortir volant i es va estavellar l'esquena amb dolor. Angelica va resumir:
  - Aquesta és la tècnica de Rush-hero!
  I Oleg Rybachenko, mentrestant, va capturar Adolf Hitler. El Führer va intentar fugir amb un plat volador, però el seu heroi heroic va disparar des d'una fona especial amb un tros d'antimatèria. I va aconseguir trencar el raig laminar.
  Quan el Führer i diversos dels seus guàrdies van intentar marxar, l'heroic nen els va aconseguir. Amb un esclat, el noi del terminador va segar els guàrdies del Führer.
  I va agafar el mateix Hitler amb els dits nus del peu d'un nen pel nas. I el va tirar a terra.
  Aquest 30 d'abril de 1957, la guerra amb el Tercer Reich gairebé s'havia acabat.
  Oleg Rybachenko va rebre l'ordre més alt de Rússia: "Jesucrist" finalment es va convertir en general. Mentre encara era un nen.
  Rússia va annexionar tots els països del món. I va crear un imperi mundial.
  Hi va haver vols a altres planetes del sistema solar.
  La medicina es va quedar una mica enrere i Vladimir III va morir sobtadament el 1992, després d'haver corregit cinquanta-quatre anys, superant la durada del regnat d'Ivan el Terrible.
  El nét del rei, Jordi I, d'onze anys, va ascendir al presto. I la seva mare Maria es va convertir en regent. Fins als divuit anys.
  Oleg Rybachenko va servir durant cent anys, però no va dimitir. Després del 2004, el nen va començar a créixer. I l'any 2010 es va convertir en un jove de setze anys, molt maco, imberbe, però molt musculós. I així va romandre en aquesta meravellosa edat de setze anys. Quan les dones t'estimen, però no cal que t'afaites el gual.
  El 2021 va començar el primer vol humà fora del sistema solar.
  De moment, deu haver trigat molt de temps.
  Oleg Rybachenko, com a immortal, es va convertir en el comandant de la primera expedició interestelЈlar. L'Eterna Joventut va acceptar de seguida. Per a ell, el temps passava més ràpid que per a altres persones, i no tenia por de la vellesa.
  El noi del terminador va cantar un poema sencer abans de començar, component sobre la marxa;
  Sóc un pioner del país dels soviètics,
  I al mateix temps, el general tsarista...
  Puc demanar comptes als enemics de Rússia,
  La Wehrmacht es va trencar!
  
  El nen descalç va aixafar els nazis,
  Els enemics de Rússia van exterminar fredament...
  No, no jutgis el nen estrictament,
  El mateix Holy Rod el va triar per a la batalla!
  
  I on simplement no tenia els ulls clars,
  Quines batalles no ha estat el nen...
  Una neu crema els peus nus d'un nen,
  Ell és d'alguna manera fins i tot l'ideal de Déu!
  
  En les batalles els reductes vacilЈlaven,
  Els nois van lluitar contra aquesta ràbia apreciant...
  Els soldats russos van lluitar amb molta valentia,
  Heu obert un compte, ja hi ha penalització!
  
  Vaig ser un pioner en batalles ferotges,
  Llançar granades descalços...
  I va fer un petó a la noia als llavis,
  Perquè evidentment, sóc un nen genial!
  
  Però els alemanys són només fanàtics,
  Sens dubte són lluitadors meravellosos....
  A la batalla, el nen ja s'ha convertit en oficial,
  Els avis i els pares estan orgullosos del nen!
  
  No deixaré que els nazis derrotin la Pàtria,
  Donaré el Fritz Rus per superar-ho...
  Crec que viurem sota el comunisme,
  Invencible ós heroi rus!
  
  Vaig lluitar contra el Japó quan era nen,
  No estic fent gran, perquè durant un segle noi...
  Va capturar el que era un bony poderós,
  Després de tot, l'home és més alt que els micos!
  
  Les noies també lluiten descalces,
  Després de tot, és més còmode i les botes estan ajustades...
  De vegades hi ha estrelles com plats
  Mikado serà un kaput valent!
  
  Bé, el feixista et donarà una granada,
  Ella trencarà amb una força letal...
  Cantaré una serenata per a la noia,
  I volarem cap a les estrelles!
  
  Rússia és una potència gloriosa,
  Ella és preciosa i el color de la primavera...
  Rússia i la glòria de Déu ens espera,
  Encara que sóc un nen, etern i descalç!
  
  Van lluitar amb Wilhelm, i les bruixes amb mi,
  Sobre la derrota dels regiments de Kaiser...
  Bé, ara l'enemic està pàlЈlid,
  L'ós va mostrar els seus ullals afilats!
  
  Els nostres membres del Komsomol no són inferiors,
  Són preciositats, donaran un cop de puny...
  Van anar al front sols,
  Bé, l'enemic es convertirà en un imbècil!
  
  I on simplement no vam lluitar en batalles,
  Ens hem refredat amb l'espasa de l'enemic...
  I així específicament li vam donar a Hitler,
  Quina gran tempesta de neu!
  
  Rússia és la pàtria de Svarog,
  Es va aixecar directament de les ruïnes...
  En Déu, tot és més fort que l'amabilitat,
  Un querubí rus planeja sobre nosaltres!
  
  A les noies els encanta lluitar descalces
  I són més forts, no saben trobar...
  Tinc granades en una bossa forta,
  Podrem entrar a Berlín amb un tanc!
  
  Que nois estàvem en aquelles batalles,
  Vam rescatar els presoners del llaç...
  Aviat veurem el comunisme donat,
  Països ja família reial valenta!
  
  La pàtria serà més alta que les belles estrelles,
  En ell, les nostres noies brillen com un quàsar...
  És perillós lluitar amb la meva noia
  Ella dóna un cop dur!
  
  Bé, què es va fer difícil als nazis,
  De nosaltres, tu Fritz vas córrer alhora...
  Girant furioses milles
  No et peguem a la cella sinó a l'ull!
  
  Honorem a Rod i preguem a Svarog,
  Ens encanta Lada, la mare dels grans déus...
  Quan va per un camí difícil,
  No cal perdre paraules!
  
  La riquesa dels russos simplement no es pot mesurar,
  Ella no coneix el final...
  Hem de creure fermament en l'amor de Déu,
  Al cap i a la fi, no som l'ombra d'unes formigues!
  
  
  Digues que els germans estaran junts amb Rússia,
  Derrotarem a tothom i protegirem els febles...
  Encara que de vegades recordem amb tristesa,
  Però segur que ressuscitarem els caiguts!
  
  Rússia meva, ets un país sant,
  No seràs més bella del món...
  La noia corre descalça per la neu,
  No té més de vint anys!
  
  Crec en la victòria sense fi
  Que Rússia florirà per sempre...
  Que hi haurà carn saborosa per sopar,
  Què no vindrà al nostre lladre de terres!
  
  A Rússia tot florirà, creieu-me,
  I anem a Mart en broma...
  Nosaltres mateixos vam començar a creure als jutges,
  I tot a la Pàtria serà la classe més alta!
  
  AMÈRICA VA SER LA PRIMERA A LA LLUITA
  El 20 d'abril de 1941, els Estats Units van declarar la guerra a l'Alemanya nazi. En aquesta història, els nervis de Roosevelt no ho van poder suportar, i ell, sota la influència de l'opinió pública, va decidir unir-se a la massacre. Els Estats Units van ser acusats constantment de retardar l'entrada a la guerra durant molt de temps i, en general, no van obrir un segon front.
  Encara que fins i tot en el quaranta-quatre any, els aliats no van ser llançats al mar com a conseqüència de la sort. I llavors els Estats Units van entrar a la guerra sense estar preparats. El Führer va decidir ajornar el pla Barbarroja. A més, va pensar que l'URSS és una nou molt més difícil de trencar del que es pot jutjar per la companyia finlandesa.
  I primer, els nazis van ocupar Iugoslàvia i Grècia. I després l'illa de Creta.
  Però el cop decisiu va ser lliurat el 22 de juny de 1941 a Malta. Hi van participar un gran nombre d'avions, inclosos avions bombarders. I després va arribar l'aterratge. Aquesta vegada més organitzada i reeixida.
  Malta ha caigut i els alemanys tornen a avançar. Aquesta vegada a Líbia. On s'han desplegat quatre divisions de tancs addicionals. I el puny de Rommel aixafa les posicions britàniques. Pal Tolbuk. I després a l'agost i principis de setembre, Egipte va ser conquerit.
  Un batalló de noies boniques de les SS "Llops" va participar en les batalles. Van lluitar descalços, i amb un sol bikini. I les seves soles nues van cremar les sorres del Sàhara. Però les noies d'aquest van lluitar de manera més eficaç.
  Egipte va caure... Una part de les tropes alemanyes es va traslladar al Sudan, i una part va anar a Palestina i l'Iraq.
  Al mateix temps, els nazis van prendre Gibraltar i van començar a traslladar les seves tropes al Marroc i a conquerir Àfrica.
  Cal destacar que Hitler i Stalin van mantenir una reunió personal a Estocolm. I allà, Stalin va assegurar la seva neutralitat amistosa, i va dir que l'URSS no necessitava massa. Però es va negar a unir-se a la guerra.
  El Führer va decidir arriscar i sotmetre Àfrica. Això proporcionaria tant matèries primeres com esclaus per a la indústria. I pots anar a l'Índia a través de l'Iran.
  Els alemanys van capturar l'Iraq i Kuwait, i a l'hivern van ocupar tot l'Orient Mitjà.
  Les noies llop van remar allà amb els peus nus. I a la primavera, va començar una campanya a través de l'Iran fins a l'Índia.
  La Wehrmacht, com les hordes de Gengis Khan, va caminar per Pèrsia i va volar cap a l'Índia. El Japó va aixafar Amèrica i Gran Bretanya en altres fronts. A prop de Midway, els americans van ser molt colpejats. I l'arxipèlag hawaià va ser capturat pels samurais.
  L'èxit del Japó a la batalla de Midway va ser facilitat per quatre noies ninja que van abatre tots els avions dels nord-americans que intentaven atacar els vaixells del país del Sol Naixent.
  Japó va guanyar una victòria contundent. Les noies també lluitaven descalces i només amb bikini, i això feia que els seus cossos fossin tan sensibles. I sobretot a les vibracions dels avions.
  I van aixafar els americans molt ferotgement... Durant l'estiu i la tardor del quaranta-dosè any, la Wehrmacht va capturar tota l'Àfrica, i les terres a Birmània, unint-se amb els japonesos.
  Els recursos colossals estaven sota el control d'Alemanya. A més, el talentós Speer es va convertir en el ministre imperial d'armament i munició.
  Per augmentar la pressió de l'aire a Gran Bretanya el gener de 1943, el Reichstag va declarar la "Guerra Total".
  La producció d'avions va augmentar ràpidament. Els bombarders Yu-188 més avançats i el caça-bombarder Focke-Wulf, així com el DO-277 més potent, van entrar massivament a la sèrie.
  Els alemanys van pressionar Gran Bretanya. A la primavera de 1943 va aparèixer el ME-309, que no tenia igual en armament i característiques de vol. A més d'un Yu-288 encara més potent i planeadors d'aterratge especials capaços de moure tant planetes com avions de transport de sis motors.
  Els nazis literalment van arrasar Gran Bretanya i la seva flota de submarins va ofegar activament tots els xips que navegaven a la metròpoli. I l'agost de 1943 va tenir lloc un desembarcament amfibi a Gran Bretanya. A les batalles, es van provar els Tigres, Lleons, Panteres, i fins i tot els Tigres -2 i el Ratolí estaven madurs.
  Gran Bretanya va caure... Els japonesos al mar van vèncer els Estats Units i fins i tot van lliurar als nord-americans una artèria a Panamà.
  Amèrica, estant sola, va demanar pietat. Roosevelt estava bastant enfadat.
  Hitler no va acceptar la pau i les seves tropes van pujar al Canadà. L'operació per capturar Islàndia va transcórrer gairebé sense pèrdues. I després els alemanys es van traslladar per Groenlàndia.
  El quaranta-quatre any va passar en ferotges batalles a Occident. El Tercer Reich tenia avions a reacció. Inclòs el bombarder. Terrible quatre bombarders Yu-488 i jet "Arado", modificacions d'assalt de vehicles.
  A més, els avions propulsats per hèlix estaven en el seu millor moment, en particular el TA-152. Aquesta evolució del Focke-Wulf va tenir molt d'èxit i va destruir els cotxes nord-americans.
  Més perfecte va ser la metralleta alemanya MP-44 i els submarins de peròxid d'hidrogen. El Panther-2 es va convertir en el tanc principal, i es va situar cap i espatlles per sobre dels Sherman americans. Els alemanys en conjunt van superar els Estats Units pel que fa a la tecnologia, i els seus recursos van permetre prendre en quantitat.
  Entre els ass alemanys, Marsella va ser un autèntic fenomen. Va anotar tan ràpidament que va ser el primer de tres avions a rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants dues vegades. I després per quatre-cents avions amb la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I per cinc-cents Gran Creu de la Creu de Ferro.
  Per set-cents cinquanta avions, se li va concedir un premi especial: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  A més, Marsella també va rebre una creu de mèrit militar amb diamants. I per mil avions va rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Va ser només un horror per als EUA.
  Les tropes alemanyes van passar fàcilment el Canadà, i els nazis i els japonesos van passar per Mèxic i van atacar els Estats Units.
  Era com estar viu en paparres. Els alemanys van pressionar. El TA-400 va bombardejar ciutats i fàbriques nord-americanes, provocant literalment un horror total. I els ianquis van sucumbir a cops aclaparadors.
  Els alemanys avançaven i els americans aixafaven, especialment la tripulació dels tancs de Gerda.
  La noia va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus i va aixafar els americans.
  Va destrossar els Sherman i va trencar les seves torres.
  I va udolar amb els seus pulmons:
  - A la Gerda li encanta matar! Aquí tens la Gerda!
  I Charlotte, com un taló nu, pressionarà i enviarà una descàrrega mortal. Aixafarà l'enemic.
  I riure, descobert les dents:
  - Sóc una noia de l'espai!
  Aquí la Kristina bateja, i també utilitzant els seus dits nus, trencant l'armadura del tanc.
  I rugir:
  - Més enllà de les fronteres àries!
  La Magda també dispara amb una precisió colossal, i amb els seus peus nus cisellats.
  I arrullar:
  - Per la victòria de forces colossals!
  Els nord-americans ho van passar molt dur... El quaranta-quatre any va ser una època de derrotes i desastres per als Estats Units en tots els fronts.
  Els canons autopropulsats alemanys més avançats de la sèrie E van aparèixer a les batalles, en particular els E-10 i E-25. I lleugers i ràpids van donar als Yankees a les banyes. Quan els EUA es van rendir el 30 de gener de 1945, el primer E-50 havia arribat al front. Aquesta màquina encara era imperfecta amb un pes de més de seixanta tones, tenia un blindatge frontal de 150 mm del casc, i 185 mm del front de la torreta. I els costats són 82 mm sota els talussos. El que és aproximadament comparable al "Tigre" -2. És cert que el motor amb un ventilador i un sobrealimentador, donava una potència de fins a 1200 cavalls. I l'arma era de 88 mm 100 EL, molt precisa i perforadora.
  I així l'enemic va colpejar desesperadament.
  I finalment, va aparèixer un plat volador. Eva i Gertrude, dues noies amb cames nues i biquinis, van destacar. I va resultar força genial amb fulletons aclaparadors.
  I així es van enderrocar avions americans.
  Però aquí hi ha la victòria. I els alemanys, juntament amb els japonesos, acabaran amb l'URSS.
  La invasió està prevista per al 22 de juny de 1946. En aquest moment, els alemanys havien estampat un gran nombre de tancs de la sèrie E. En particular, l'E-50 es va millorar i el motor i la transmissió eren un bloc, a través, i la caixa de canvis estava al motor. El tren d'aterratge també s'ha tornat més lleuger, i alguns dels elements s'han mogut fora del casc. L'alçada de la màquina ha disminuït i el pes ha baixat a quaranta-cinc tones. L'E-75 també es va fer més lleuger fins a setanta tones i va reduir la seva massa. I el motor es va fer més potent en 1500 cavalls de força i turbina de gas. Al mateix temps, el gruix de l'armadura del front de la torre és de 252 mm i els costats són de 160 mm sota pendents. I el front del cos: 200 mm superior amb gran pendent, i 160 mm inferior amb gran pendent. Laterals de 120 mm i més escuts de 50 mm.
  Així, l'E-75 es va convertir en un tanc més o menys en funcionament, i al mateix temps estava perfectament protegit des de tots els angles. I tenia dos tipus de canons: 105 mm de longitud de canó de 100 EL i 128 mm de longitud de canó de 55 EL.
  Per als tancs de lluita, el primer tipus d'arma és molt millor.
  L'URSS en aquest moment, és clar, no es va quedar quieta. En comparació amb la història real, va tenir una avantatge de cinc anys. La producció industrial durant aquest temps, segons dades oficials, gairebé es va duplicar. Encara que en realitat es va sobrevalorar aproximadament un terç. Es van produir molts tancs i avions. Si l'1 de juny de 1941, l'URSS tenia 22.600 tancs, i altres tres mil tanquetes i mil i mig de canons autopropulsats. Aleshores, l'1 de juny de 1946, es van afegir trenta mil tancs més. Per descomptat, es van produir més cotxes, però el declivi natural. Així, l'URSS té cinquanta-tres mil tancs en servei. D'aquests, el més massiu T-34-76. Però també hi ha cotxes lleugers. I obsolets BT i T-26, i altres tancs que encara estan preparats per al desmantellament. I un munt de pesants. I no tots van resultar ser adequats. El KV-3 va aparèixer l'agost de 1941. El pes és de 68 tones i la pistola és de 107 milЈlímetres i la velocitat de boca del projectil és de 800 metres per segon. I al setembre, el KV-5, també un canó de 107 mm i 76 mm. I cent tones. I a partir de març de 1942, el KV-4 amb un pes de 108 tones va entrar a la sèrie, i les mateixes armes que el KV-5, només l'armadura frontal no era de 170 mm, sinó de 180 mm. Molt, però sense angles d'inclinació racionals. Aquests tancs E-50 perfectament perforats des d'una distància de batalla. Aquest cotxe té una armadura frontal amb grans angles i és gairebé impossible trencar el tanc de davant. Això no és un "Tiger" -2, les màquines més avançades més noves tenen molt més angles d'inclinació.
  L'URSS no va fer guerres, després de Finlàndia, i Stalin no va sobresortir. I la tecnologia a l'URSS no anava d'acord amb les armes més avançades. La sèrie KV també es va moure cap a models més pesats. El febrer de 1943, va aparèixer el KV-6 amb un gruix de blindatge frontal de 200 mm, armament amb un canó de 152 mm i un canó de 76 mm i un pes de cent cinquanta tones. I el maig de 1943, i el KV-7 amb un pes de 200 tones, i tres canons alhora: 152 mm i dos de 76 mm.
  El tanc T-34-76 fàcil de fabricar i versàtil només el 1944 es va actualitzar amb canons de 85 mm i una torreta més gran.
  Va aparèixer T-34-85. I es va convertir en la màquina principal. Produït en petites quantitats i tancs amfibis lleugers i BT - amb rodes. L'any 1944 va aparèixer el KV-8, amb un pes de dues-centes cinquanta tones, i canons de 152 mm i dos de 85 mm. Però els monstres superpesats no s'han justificat. Només Stalin es va deixar endur per la gigantomania.
  Però els alemanys van abandonar els ratolins superpesats. Els tancs principals eren el mitjà E-50 U i el pesat E-75. En petites quantitats també E-100. Així com els canons autopropulsats E-10 i E-25. Són petits, però tan mòbils i efectius.
  A l'URSS, abans de l'inici de la guerra, els canons autopropulsats no eren suficients ... En aquest sentit, la Rússia soviètica es va quedar enrere. I fins ara, d'uns dos mil, i la majoria són de 76 i 85 milЈlímetres de calibre. El SU-100 no va aparèixer... Atès que l'experiència pràctica de la guerra no va ser suficient. A l'URSS, després del KV-8 d'aquesta sèrie, el pes ja no va augmentar. El KV-9 estava armat amb canons de 107 mm i dos canons de 76 mm. Un KV-10 amb canons de 107 mm i dos de 85 mm. Excepte el T-34-85, l'URSS no tenia tancs reeixits. La pista de rodes per a la guerra al territori de Rússia no encaixava bé. El T-54, un més avançat, encara s'estava desenvolupant. KV-11 va aparèixer literalment a la vigília de la guerra. Per lluitar contra els tancs alemanys amb un canó de 122 mm i dos de 76, i el KV-12 amb un canó de 122 i 85 mm.
  La guerra més tard va mostrar la crueltat de la sèrie KV ... L'últim tanc KV-13 ja va aparèixer durant la guerra amb un, però d'altra banda, un canó de 203 mm. Això era almenys una cosa capaç de lluitar contra els nazis.
  En aviació, l'URSS també es queda enrere: no hi ha avions a reacció. Van aparèixer el veritable cargol MIG-7 i MIG-11, i Yak-9, Yak-11 i LA-5 i LA-7. Però, per descomptat, els avions soviètics no són rivals per als avions alemanys. I a més, els nazis també tenen discoteques. Que no es pot abatre amb armes petites.
  I tot un ventall de diferents tipus de cotxes. I caces, inclòs "Gotha" sense cua i tota mena d'altres màquines. I el ME-262 X, que té una velocitat de 1200 quilòmetres per hora, i cinc canons d'aire. I encara més potent amb set canons d'aire comú ME-362. I on competir amb aquesta URSS. I el XE-262 és un caça a reacció més avançat i, sobretot, barat. I ME-1100 amb ales que canvien d'escombrat.
  I TA-283 amb un fuselatge llarg. I moltes altres coses molt potents i percussives.
  I el TA-400, i sobretot el jet TA-500, que remullarà tothom i aixafarà tothom en broma.
  I aquests són, diguem-ne, monstres.
  I no atureu els cotxes alemanys... Com vencen...
  L'aviació alemanya a les 2:30 hora de Moscou ja estava enlairant. Els monstres alats es preparaven per caure a terra soviètica.
  Els pilots alemanys Gertrude i Adala, donant cops de peus descalços, van pujar a un XE-328 de dos seients, a una màquina a reacció: aquest és un monstre amb deu canons d'aire.
  Acabava de passar la pluja i les noies van deixar rastres gràcils i molt clars de les cames nues.
  Eren tan seductors que els adolescents que servien a l'aeròdrom van devorar amb avidesa les petjades nues amb els seus ulls, i fins i tot els nois van començar a augmentar la perfecció. En general, hi havia molts pilots: els combats van demostrar que les dones, en igualtat de condicions, tenen el doble de supervivència que els homes. I això vol dir que són efectius. I Hitler, per descomptat, no és una persona que s'agradi a ningú.
  En el mateix Tercer Reich, es va introduir oficialment la poligàmia: el dret a quatre esposes. Això és molt pràctic. Però no s'ajusta massa a les tradicions cristianes. No és estrany que el feixisme estigui buscant una nova forma de religió. Hitler insisteix que és monoteisme, però tan especial, amb un panteó de déus germànics antics pagans. Per descomptat, el mateix Hitler en aquest panteó se situa sobretot com a missatger i missatger del Déu Altíssim.
  Així que al Führer, és clar, li encanta cultivar-se molt.
  La Gertrude i l'Adala llancen el seu avió d'atac polivalent al cel, que també pot jugar el paper d'un caça.
  Els guerrers tenen molta confiança. Els russos no tenen avions a reacció, i és poc probable que puguin resistir l'embat de les tigresses del cel.
  Gertrude va grunyir:
  - Sóc un cavaller d'un rierol ardent...
  Adala va confirmar amb entusiasme, mostrant les dents:
  - I faré escac i mat a tothom!
  Les noies van riure. Van pressionar els seus talons nus sobre els pedals i van fer girar l'avió d'atac a reacció.
  Encara era fosc, però a l'est ja es veia un raig de llum. Les noies xiulaven... Les extensions de Rússia ja flotaven sota elles. Les guerreres van riure i es van fer l'ullet l'una a l'altra. Són tan extravagants i boniques.
  Aquí els cotxes soviètics surten cap a ells. El cargol Yak-9 és potser la màquina més produïda en massa entre els últims llançaments. No massa armat, però relativament barat i amb poca armadura. MIG-5, més ràpid, amb metralladores. MIG-3 és un model anterior. LAGG-7 és probablement l'ocell més ràpid i armat. En l'última modificació, hi ha fins a tres canons de 20 mm.
  Però totes són màquines impulsades per hèlix: no s'han creat avions a reacció. I els alemanys se senten molt segurs.
  Gertrude dispara deu canons d'aire. Van colpejar dos canons de 30 mm i dos de 37 mm. Corren com un remolí de foc a través dels avions soviètics. Tanmateix, els pilots vermells intenten esquivar i anar a la cua.
  Adala està maniobrant en aquest moment. No pots agafar un cotxe alemany de cara, però entrar a les cues és ple. Per a l'URSS, l'atac no és inesperat. Ja s'han llançat canons antiaeris. Les petxines explotades brillen a la foscor.
  Els alemanys estan experimentant un cert nerviosisme. Semblava que ja havien vist tant que res et sorprendria, però... Els pilots soviètics són valents i no tenen por de les pèrdues. Res per espantar-los. Però l'experiència no és suficient. L'avió alemany surt fàcilment de la immersió i abat el cotxe soviètic. En trenca un altre a trossos.
  El poder de les armes alemanyes és molt gran. Aquest és un component en què els Fritz tenen un gran avantatge sobre Rússia. Però la velocitat dels nazis és colossal.
  Adala accelera i trenca cap endavant. I Gertrude dispara coets a l'enemic. El consell es rep per les dents. Algunes municions estan dirigides a la calor o al so.
  Adala xiuxiueja:
  No ens mataran!
  Les noies fan girar el cotxe... Intenten ser xules. I aleshores un caça soviètic xoca contra un avió d'atac alemany proper. I com comença a esquinçar-se i dividir-se. Tant cel com aire.
  Gertrude va xiuxiuejar:
  -Mort boja!
  Els guerrers estaven clarament confosos i se'ls pot embestir així.
  Els tancs es mouen cap a la frontera. La llegendària tripulació de Gerda, Charlotte, Christina i Magda.
  Quatre guerrers van aconseguir cobrir-se de glòria lluitant tant contra els britànics com els nord-americans. Durant les hostilitats amb Amèrica, les belleses van dominar el tanc Panther-2. No és un cotxe malament, superior als Sherman tant en armament com en blindatge frontal. El posterior "Pershing" pràcticament no va tenir temps de fer la guerra. Sí, i no és un rival per a la "Pantera" -2.
  Aleshores les quatre noies van guanyar la llegendària fama. Encara que en general el seu camí gloriós va començar l'any quaranta-un. Himmler va persuadir el Führer de provar batallons de dones a les batalles, d'aris especialment entrenats.
  Els combats van demostrar que les dones no són gens una baula feble i saben com lluitar bé. I al mateix temps suporten menys pèrdues que els homes. Els guerrers també van lluitar a la infanteria, colpejant els seus peus descalços a les sorres calentes del desert del Sàhara. I dominava els tancs. Havent provat el "Tigre", en batalles amb Gran Bretanya.
  El destí del tanc Panther va resultar interessant. En la història real, aquest millor i segon tanc més gran del Tercer Reich va tenir un paper important al Pantsval. Com a alternativa, les "Panteres" gairebé no van lluitar. Amb prou feines eren a temps per a l'assalt a la metròpoli britànica. "Panthers" -2 més avançats i poderosos van entrar a la sèrie per a les batalles contra els EUA.
  I ara els quatre han rebut una "E" -50 encara més potent i perfecta, que es distingeix per armes potents i protecció.
  Els guerrers se sentien molt segurs. El control del dipòsit és el més modern amb joysticks. L'últim cotxe. Fins i tot el motor de turbina de gas. Però també hi ha un munt de "Panteres" -2. Trenta-quatre no és un rival d'aquesta màquina.
  La Gerda estava reclinada en una butaca. Era biquini. Les noies ja estan acostumades a lluitar mig nues. Les sorres calentes del desert els cremaven els peus descalços, els còdols de les muntanyes els punxaven les plantes nues. Però els guerrers no es van trencar gens ni es van esborrar en pols.
  El comandant de la tripulació, que va rebre molts premis, va xiular:
  - I ara Rússia està contra nosaltres! Noves aventures i victòries t'esperen!
  Ella va sacsejar el seu cap blanc com la neu. Rossa natural, molt bonica i bronzejada.
  Charlotte va somriure.
  Aquesta noia tenia els cabells vermells de coure que cremaven com una flama. També una bellesa, amb un bronzejat bronzejat. En bikini, bronzejada, musculosa. Amb els peus descalços, trepitjant sorra calenta i pedres esmolades.
  El diable ardent va dir:
  - Els russos són potser els nostres oponents més fanàtics!
  La Cristina va aixecar la veu. Els seus cabells són de color groc coure, també cremant com una flama, però amb una tonalitat daurada. I el mateix bronzejat, músculs i bellesa. Cara expressiva i alhora suau. I un biquini. Cames que han estampat quilòmetres sobre una superfície dura i ardent, però que no han perdut la gràcia i les línies suaus. Els dits nus estan ben retallats i molt àgils.
  La noia pèl-roja va preguntar:
  - Per què penses això?
  Magda va respondre per ella. Aquesta noia té els cabells daurats blancs, ros mel. Molt bonica, musculosa, amb una cara expressiva i ulls de safir-maragda. Les cames també estan endurides, amb talons rodons i dits rectes. Potser la Magda té la cara més tendra, gairebé mansa, malgrat la seva barbeta valenta. La Gerda, per exemple, sembla més dura. Una mica més suau que la Christina, i una mica perversa com la bruixa Charlotte.
  Magda va comentar:
  - Tenen un sistema totalitari com el nostre. Per tant, són més durs!
  La Gerda va somriure i va respondre:
  - Els tancs soviètics són un munt de ferralla. No els hem de tenir por!
  Magda va respondre suaument:
  - A la sèrie KV, està ple de mastodonts. Sobretot el KV-14.
  Les noies van riure. L'últim tanc realment va resultar ser una "obra mestra": la màquina més pesada amb tres canons: dos de 152 mm i un de 122, amb un pes de tres-centes tones i una armadura frontal de 200 mm. Un dels models més fracassats en la construcció de tancs. No era possible transportar un tanc així. I el cotxe és simplement una pèrdua de diners! El KV-10(B) també va entrar a la sèrie: una màquina amb tres canons de 107 mm i un pes de dues-centes tones, una mena de destructor de tancs.
  No és la millor idea posar dues armes al tanc. I fins i tot més de tres. Aquí Stalin, és clar, va mostrar tirania. I va interferir molt amb el país. Tanmateix, també es va desenvolupar un tanc de la sèrie Isov. Però també enorme i pesat. L'única diferència amb la sèrie KV és un intent de posar l'armadura en un pendent racional. Però l'Exèrcit Roig no va fer la guerra, i per tant la tècnica no va millorar gaire. I no hi havia pràctica de combat d'utilitzar màquines.
  En general, els alemanys van utilitzar de manera més fructífera quatre anys de retard en comparació amb la història real.
  La Charlotte, pèl-roja, va prémer els dits nus del joystick. Disparat al búnquer fronterer. Un obús de 105 mm va colpejar el canó soviètic i el va girar. El conjunt de combat va començar a trencar-se i els obusos van detonar.
  La bruixa vermella va xiular:
  - Sóc un cavaller terrible - de genolls salvatges! Escombraré de la faç de la terra els enemics de la Pàtria!
  I el somriure de les dents de perla, i la brillantor dels ulls maragda. Les noies són realment de primer nivell.
  La Cristina va riure i va respondre:
  Ara dispararé!
  I també va disparar a l'enemic. Va disparar un canó soviètic de 76 mm. L'obús va colpejar el front inclinat de l'E-50 U amb una pistola més pesada. I va rebotar. Només sonava a les orelles de les noies.
  La Gerda va colpejar els seus peus nus i va xiular:
  - Quin passatge!
  I ella mateixa va disparar el següent tret... Tancs alemanys van disparar a la zona fortificada soviètica. L'E-100 també va funcionar. Aquesta màquina també va resultar ser una derivada del ratolí. No és una bona idea per a un tanc de dos canons. L'E-100 ja s'ha deixat de fabricar.
  En canvi, les modificacions d'assalt de la sèrie "E" entren a la sèrie. Però aquest encara funciona. I dispara projectils.
  Charlotte riu amb veu i sacseja el peu descalç.
  - La guerra és un estat terrible, però captiva com un joc!
  I la noia va disparar, i molt encertadament.
  La Christina va mostrar les seves dents nacrades. És una pantera carnívora i depredadora.
  Les armes soviètiques estan disparant, i davant d'elles hi ha camps de mines. Els teletancs alemanys es mouen. I els bombarders d'assalt treballen amb un rugit salvatge.
  Els llocs fronterers roden. Les hordes de Hitler van creuar la frontera.
  Magda va dir que no era gaire enginyosa, donant cops amb el peu descalç a l'armadura:
  - Escombrarem una defensa forta, però panícules d'acer!
  I així va començar la guerra amb l'URSS. La qual cosa va des del primer moment per a la Rússia soviètica tan sense èxit.
  . SEGONA PART
  Els guerrers es van picar l'ullet. La defensa soviètica era força poderosa. Sobretot molts min. I això va retardar els alemanys. Però tot i així van aconseguir avançar.
  Els bombarders treballaven a les posicions soviètiques, i els avions d'atac també venien des de dalt. Precipitar-se a les profunditats de la defensa de l'Exèrcit Roig i TA-400 i TA-500, una de les modificacions més formidables dels bombarders. Fins a sis motors, inclosos els de reacció. I estan bombardejant i destruint ciutats soviètiques.
  La Gerda, disparant, va dir amb un somriure:
  - A la batalla, som animals, però amb ment d'home!
  I va tornar a disparar. Va destruir un canó soviètic. En general, aquesta és una noia del més alt nivell. I és tan xulo.
  L'E-50 va disparar contra posicions soviètiques, pràcticament sense danyar-se. L'armadura inclinada del cotxe amb acer cimentat va donar excelЈlents rebots. Els obusos soviètics ni tan sols podien ratllar els alemanys correctament.
  Christina va recordar les proves del "Tigre". Aleshores va ser el primer tanc alemany produït en sèrie. Cap de les petxines podria causar danys al Tigre. Els britànics van caure sota els seus cops. Però aquí hi ha un canó de disset peus, travessat al front. Aleshores les noies gairebé es van morir. I això va ser recordat pel guerrer. Que a prop estaven de la vella òssia amb la dalla, sentint el seu alè gelat.
  La noia va fregar la seva sola nua contra la cantonada. Tenia moltes ganes de saltar del tanc i córrer. És una guerrera tan directa.
  La Cristina va cantar amb aplom:
  - Boira blava, i per tot arreu engany!
  Els guerrers van riure... El seu vídeo era molt sexy i eròtic.
  I l'arma funcionava i disparava. Ni tan sols va pensar en parar. Tothom enviava shell rere shell. Trencant les posicions soviètiques en fitxes i fragments.
  Una cançó sonava pels altaveus darrere;
  El soldat sempre està sa
  El soldat està preparat per a qualsevol cosa...
  I pols com de catifes,
  Ens estem sortint del camí!
  I no pares
  I no canvieu de cames -
  Les nostres cares brillen
  Botes brillants!
  a través de la plana cremada,
  Darrere del metre metre
  Van a Ucraïna
  Centre de grups de soldats!
  I de nou el poder d'un bombarder a reacció cau sobre les posicions soviètiques. I de nou, destrucció i zones fortificades senceres són llançades. I les pistoles volen en tota mena de direccions.
  Diverses desenes de tancs alemanys estan disparant al mateix temps i ho destrueixen tot.
  La Gerda se sent com una Bagheera a la caça. Aquí la primera línia de defensa soviètica ja ha estat destruïda. Però els soldats de l'Exèrcit Roig encara pululen i disparan contra els alemanys.
  Entre els combatents també hi ha pioners. Joves leninistes es van unir voluntàriament a l'Exèrcit Roig. La majoria dels nois van descalços i amb pantalons curts. Es porten ells mateixos, enrenou.
  I els pioners es moren...
  Charlotte, al capdavant del foc, va grunyir:
  - I els pioners, això és, tot el país mirava!
  Va disparar als russos, i Christina, xiulant verinosa:
  - Semblem falcons, volem com àguiles!
  I de nou va deixar escapar un somriure ardent. Noies precioses...
  Diversos tancs alemanys es van traslladar sota terra. I van aparèixer a la rereguarda de les tropes soviètiques, provocant pànic i gargotejant metralladores. Els nazis van aparèixer com els mosquits d'un malson.
  E-50 va veure el moviment de trenta-quatre a través de l'òptica. La Gerda va mostrar les dents i va començar a apuntar el canó. Màquina soviètica amb una petita torre T-34-76 i molt mòbil. Prova aquest i aconsegueix-ho. La noia ja té molta experiència, però el cotxe soviètic encara és diferent del Sherman nord-americà.
  I la distància al rus és de gairebé cinc quilòmetres.
  La noia es grata el taló nu, Charlotte li fa pessigolles entre els dits dels peus. Les noies riuen.
  Aleshores la Gerda dispara al cotxe rus. La closca s'acosta molt a prop, gairebé rascant l'armadura... Però encara passat. La Gerda colpeja el metall amb el puny molesta.
  La Magda li diu a la seva parella:
  - Vas colpejar el cos! Serà més fàcil arribar-hi!
  La Gerda passa el joystick a la Magda i li xiuxiueja:
  - Així que feu-ho vosaltres mateixos!
  Magda va cantar amb entusiasme:
  - La terra és a l'obró, la terra és a l'oblo... - La noia va agafar el joystick amb els dits nus i va prémer el botó, continuant cantant. - La terra és visible a la porta!
  I el seu projectil acaba de colpejar la base del tanc soviètic. El cotxe va esclatar i es va partir. Va començar a cremar... Obusos soviètics van esclatar dins l'úter.
  Magda va sacsejar els seus dits nus i va grallar:
  - A veure com ho he aconseguit! I tu dius...
  -va xiuxiuejar Charlotte, deixant al descobert els ullals.
  - Tornem a parlar, en diferents idiomes!
  Van aparèixer nous cotxes soviètics. Trenta-quatre van ser primers. Cotxes mòbils i nombrosos. Després vam passar de la sèrie BT. Aquest és un tipus d'eruga de rodes obsolet. També avançaven els T-26 antediluvians, que no són capaços d'una altra manera que rascar l'armadura alemanya. Els HF més potents i més pesats van avançar al final. I molts soldats a peu.
  La Christina va riure i va grunyir:
  Bé, els ensenyarem!
  Els vehicles alemanys van obrir foc des de llarga distància, intentant enganxar la infanteria soviètica a terra. També van destruir tancs i altres éssers vius.
  Els avions d'atac soviètics també van aparèixer al cel: el famós Ilys. Van atacar la formació alemanya. Els combatents de Hitler van córrer cap a ells. Va ser un autèntic abocador. Caces alemanys XE-262, molt àgils i àgils amb maniobrabilitat. Ataquen la tecnologia soviètica, pressionant com un ferro.
  Charlotte va tornar a disparar. Va entrar al BT soviètic i va grunyir:
  - Aquesta lletra no és un conte de fades... El conte de fades estarà per davant!
  L'E-50 es va aturar i va reflectir el contraatac soviètic. Un comandament poc experimentat va llançar la reserva del tanc a la matança. I els cotxes russos van ser atropellats, com els pollastres a la pell. I els van lluitar a fons.
  La Gerda va fer un tret, va trencar el front dels trenta-quatre i va xiular:
  - Què és el Creador - un infern ferit!
  Charlotte també va disparar, després d'haver trobat l'objectiu, els cotxes soviètics es van moure en línia recta i les noies van aconseguir disparar. I en general, aquest quatre dels fenòmens.
  L'arpia vermella cantava:
  - El nostre verí mata a tothom!
  I els guerrers van continuar fent foc, deixant al descobert les dents tan fortes i grans com els cavalls.
  Christina va tuitejar amb aplomb:
  - El nostre verí mata a tothom!
  Magda, colpejant els trenta-quatre, va bordar:
  - Aquest és el nostre resultat!
  La Verònica, l'Oksana i la Natasha, juntament amb altres noies, van abandonar l'encerclament. El batalló de noies va rebre l'ordre de retirar-se a la rereguarda, ja que els guerrers pràcticament no tenien armes antitanc. Stalenida Pavlovna tenia experiència de la guerra, servint com a voluntària a Espanya. I vaig entendre que les tropes frontereres no podien resistir els tancs de la sèrie "E". Les noies, però, van noquejar diversos transportistes, però elles mateixes van patir pèrdues.
  Ara el batalló es va dispersar i es va retirar.
  La Verònica, l'Oksana i la Natasha, després d'haver-se llençat les botes, marxaven descalces i amb bruses lleugeres. Les tropes soviètiques no estan preparades per rebutjar columnes de tancs pesats. I simplement no hi ha res per trencar el tanc E-50. L'única possibilitat és danyar les vies. Però en aquesta màquina, els corrons es troben en carros separats i és molt difícil desactivar-los.
  Les noies es van traslladar cap a l'est pel bosc i en petits grups. Semblaven molt commovedors. Es van arremangar els pantalons, i només amb camises lleugeres. Els cabells llargs, ros i lleugerament arrissats baixaven. Els peus descalços són agradablement pessigolles per l'herba i, de vegades, hi ha cops. Tot sembla molt eròtic. Els pits es mostren a través de camises primes.
  La Verònica, rastrejant l'herba amb el peu descalç, diu molesta:
  - Maleït, la guerra acaba de començar, i ja has de retirar-te!
  Oksana, el cabell ros de la qual era lleugerament vermellós, somrient les dents, respon:
  - I no em feia cap ilЈlusió especial! Hitler va conquerir gairebé el món sencer... Intenta-ho amb tanta multitud, pots manejar-ho!
  La Natasha va sacsejar els seus cabells blancs com la neu i va dir:
  - Tothom vol complaure... És difícil tractar-los! Ser fidel no és fàcil!
  La Verònica va assentir. El seu cabell és tan daurat i bonic. Ella és genial.
  Però la Victòria els va posar al dia. Una noia pèl-roja. El cabell és com el foc. I tan punyent. Bufava el vent i, sembla, és l'estendard proletari que recorre, un cabell tan flamíger.
  La Victòria es va treure la camisa i va exposar el seu tors. Tenia els pits plens, els mugrons escarlata, com roselles. Preciosa guerrera. I el seu cos fort i entrenat queda al descobert.
  La Natasha va riure i també va mostrar el seu tors, adonant-se:
  - I els nostres cossos són bonics... Només som amazones!
  La Verònica va negar amb el cap.
  - No és massa radical - exposar el pit! Cal seguir les normes de decència!
  La Victòria va negar amb el cap i va sacsejar els seus rínxols vermells.
  - En una societat comunista - les regles de la moral, el concepte és relatiu. - La noia va sacsejar els seus pits nus, els seus mugrons escarlata lluïen molt seductorament. - Estar nu no és pecat. Més precisament, el concepte de pecat és sacerdotal, però el nostre credo és la llibertat de la moral burgesa!
  Va confirmar la Natasha, sacsejant el seu bust exuberant i elàstic:
  - Més a prop de la natura! Més a prop del natural! I la nuesa natural!
  L'Oksana també va somriure i va mostrar el seu tors. De fet, a la calor de l'estiu, que agradable és quan els pits estan nus. I el vent els bufa. Una noia preciosa i arriba la nuesa. Totes les noies són atlètiques, amb figures, els cossos nus dels guerrers semblen molt harmònics.
  Noies boniques caminen pel camí. Són tan adorables i molt atractius.
  va xiular la Verònica, movent el cap.
  Però no és gens agradable estèticament!
  Victòria va negar amb el cap negativament.
  - No! Tenim grans cossos! I ens veiem nus, genial!
  La Natasha va assentir amb el cap i, saltant, va dir:
  - Estava bé estar nu... Aquí va venir Ilitx amb una pistola!
  L'Oksana es va acariciar el pit i va xisclar:
  - De fet, el meu bust és super!
  Victòria va cantar amb entusiasme:
  - Ai, noies, i som uns raiders! Carteres, carteres i carteres! Hem vist dòlars: muntanyes d'or!
  La Natasha, sacsejant els seus pits nus, va cantar amb un somriure:
  - Abans anaven nus, descalços, dolents!
  I tots quatre van esclatar a riure. Les noies pegaven amb els peus nus, aixecaven els talons nus. Bells guerrers. Darrere d'ells hi ha motxilles i rifles d'assalt PPSh. Simpàtics guerrers, molt meravellosos.
  La Verònica va dir suaument:
  - Davant Déu, tots som iguals... I haurem de respondre de disbauxa!
  La Natasha va riure i va respondre amb tota determinació:
  - No hi ha déu! Això és un conte de fades!
  Victòria, sacsejant els seus pits nus i bronzejats, va exclamar amb entusiasme:
  - Déu va ser inventat pels poderosos d'aquest món per mantenir la gent en submissió!
  La Verònica va sacsejar el seu cap daurat negativament.
  Qui va crear llavors l'univers?
  La Victòria va riure i va respondre:
  - Els propis univers creixen com les fulles d'un arbre. Creixen del no-res. Quan a l'infinit llunyà un arbre de l'univers va començar a créixer des de zero, i des de llavors han aparegut molts universos.
  La Natasha va riure i va treure la llengua, comentant:
  - Fa calor! Ens podem treure els pantalons?
  Victoria va recolzar la idea:
  - És una gran idea!
  I les tres noies per unanimitat es van desfer dels pantalons, quedant-se amb les calces. I quins cossos forts i musculosos tenen. Simplement magnífic, i acrobàcia.
  Oksana va cantar amb delit:
  - La panerola té antenes, la noia té les calces nues!
  Només la Verònica es va quedar amb els pantalons arremangats i la camisa posada. Ella va respondre amb retreu:
  - No està bé estar despullat així! I si ens veuen!
  La Natasha va riure i va respondre:
  - I fins i tot que vegin! M'encanta emocionar els homes!
  La Victòria va riure, va sacsejar les cuixes gairebé nues i va respondre:
  - Els homes són escombraries - només escombra!
  I va colpejar un fong fresc amb el peu descalç, va afegir:
  - Què bé agafar un semental i muntar-lo!
  Oksana va dir amb un somriure:
  - Quan t'acaricien, és agradable... Sobretot si els homes són joves, guapos...
  La Natasha va recordar a les noies:
  - Recordeu que vam agafar el noi. Un nen meravellós, i segur que té una gran perfecció més enllà dels seus anys!
  La Victòria es va llepar els llavis i va dir amb la luxúria a la veu:
  - Seria genial comprovar-ho!
  La Verònica va bordar indignada:
  - Quines coses més desagradables que dius! No et pots burlar així dels sentiments de la gent! Sobretot quan es tracta d'alemany, però un noi!
  L'Oksana va riure i va respondre:
  - Disculpeu-nos, però el meu cor és tan brut...
  Natasha va confirmar fàcilment:
  - Els alemanys avancen, i vull somiar amb alguna cosa bona! Per exemple, sobre els nois!
  La Victoria pèl-roja va suggerir amb una rialla:
  - I si realment agafes homes? Va ser tan fantàstic!
  La Verònica va respondre amb duresa:
  - Les dones estan decorades amb modèstia, no amb assetjament arrogant!
  La Victòria va negar amb el cap ardent negativament. Va donar una bufetada amb els peus nus i va bordar:
  - No! No hi ha un plaer més gran, escollir un home ella mateixa i arrossegar-la al llit. La diable pèl-roja va sacsejar els seus rínxols color coure i va continuar. - Això és per ficar-se als arbustos per plaer, i no baixar pel passadís.
  La Verònica va dir severament:
  - El sexe sense motiu és un signe de ximple! - I va afegir. - Això és contrari a les normes de la moral comunista!
  Victòria no està d'acord:
  - va dir el mateix Lenin - les dones haurien de ser comunes!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - Bé, no puc dir que m'he llençat així als homes, però m'agrada fer un paper actiu! Si tu mateix t'agrada triar a qui colpejar! Però per la nostra part no arriba a això.
  Victòria va assentir d'acord.
  - Sí, només tenim noies... Però pots superar la tanca! - La noia va xiular amb gran plaer. - Camperols, mujiks... Els nostres homes s'arrosseguen amb zel a la panxa!
  La Verònica va negar amb el cap negativament.
  - No, Lenin no va dir mai això!
  Natasha va exclamar en protesta:
  - No, això és exactament el que va dir Vladimir Ilitx! Sota el comunisme, tot serà en comú, incloses les dones!
  La Victòria va riure i va murmurar:
  - Les dones són bones... Els homes encara són millors! Eh, ser capturat, ser violat allà per tota una companyia.
  Les noies van riure a l'uníson. I la Victòria, somrient, va afegir:
  - I després el van colpejar amb culata de rifle! I els talons s'encendrien amb una flama suau i es ruixarien amb corbita!
  La Natasha va donar una puntada de peu amb el peu nu i va arrollar:
  - Els talons estan contents quan se'ls colpeja amb bambú! Aquí a la Xina, les nenes i els nens eren colpejats amb pals a les plantes nues. I els va encantar!
  Victòria va cantar amb gust:
  - Quina tortura a Hollywood! Només kats, no persones!
  La Verònica va dir sàviament:
  - Aquí aniràs a l'infern... Seràs torturat i els teus talons es cremaran no només amb bambú, sinó també amb ferro al roent!
  La Natasha va cantar, apretant els punys amb força:
  - Corb negre a la propera porta!
  Victòria, sacsejant els seus pits nus, amb mugrons escarlata, va continuar:
  - Bressol, manilles, boca esquinçada!
  Oksana, els pits de la qual també estan nus, i sacsejant els malucs, va respondre:
  - Quantes vegades després de la baralla el meu cap!
  La Verònica va recolzar l'impuls, trepitjant els seus peus nus:
  - Des de l'amuntegament de tallar vaig volar per on ....
  Natasha va bramar furiosa, sacsejant els seus pits nus:
  - On és la Pàtria! Que cridin lleig!
  La Victòria va pegar i va xisclar, retorçant els malucs, amb prou feines coberta per unes calces transparents:
  - I ens agrada, encara que no sigui bonica!
  L'Oksana va xiular, sacsejant els seus genolls bronzejats nus:
  - Bastards de confiança!
  La Verònica va dir amb un sospir:
  - Som guàrdies fronterers soviètics. I estem parlant com putas de tanca. És això possible...
  Victòria va cantar en resposta:
  - Gràcies Stalin-líder! Per als ulls estúpids i buits! Pel fet que som com un poll, no pots viure!
  La Natasha va amenaçar el diable vermell amb el puny:
  - Nu, no ets llebrer! Estaràs en una secció especial!
  Victòria va dir amb confiança:
  - Aviat els alemanys vindran a Moscou... I ja Stalin serà portat en una gàbia!
  Oksana va riure i va objectar:
  Creus que el desenllaç de la guerra és una conclusió anticipada?
  Victòria va respondre molt seriosament:
  - Com més? Hitler té més de la meitat del món sota ocupació, més el Japó i les seves colònies. - La noia va colpejar amb ràbia el seu peu gràcil i nu. - I ni tan sols tenim tancs decents! La sèrie KV és una paròdia dels cotxes. La T-34 és clarament massa petita. Però no s'ha creat un tanc normal! I els obusos perforants seran pitjors que els alemanys!
  La Natasha va sospirar fortament i va gorgotejar:
  - Hem d'estar d'acord amb això! Per desgràcia, els nostres tancs encara són tan imperfectes. Què passa amb KV? Sí, es trenquen...
  Les noies van callar i el seu joc va caure.
  De fet, ja les primeres hores de la guerra van demostrar que el T-34-76 no té una caixa de canvis completament fiable, i encara més la sèrie KV. I el que és brut, com més pesat és el tanc, més feble s'adapta al moviment. I l'armadura frontal de 200 mm no és suficient per subjectar els obusos del canó Panther-2 de 88 mm, i no el de l'E-50.
  Com va resultar inesperat, els cotxes alemanys són un ordre de magnitud més forts en blindatge frontal i la capacitat de rebre un cop. I la tecnologia soviètica està clarament fallant.
  Tanmateix, en la història real, els alemanys van guanyar en les primeres hores i dies. Però no tenien tanta quantitat de tancs i avions, ni avions a reacció formidables. I no hi havia cotxes de més de vint-i-dues tones. En general, els alemanys van resultar sorprenentment febles l'any quaranta-un. I al mateix temps, el que és estrany va ser derrotar a un oponent més fort. I ara? S'han intensificat totes les cartes de triomf dels nazis: experiència de combat, millor mobilitat de les tropes, capacitat d'irrumpir en les defenses. I el Führer no són tres milers i mig de tancs lleugers i welter, sinó desenes de milers de pesants. I els avions a reacció, que, en principi, l'hèlix no és un rival.
  I l'Exèrcit Roig encara està millor entrenat per atacar que per defensar. I van ensenyar als soldats a vèncer l'enemic al seu propi territori, i no a defensar el seu. Per descomptat, algunes coses van millorar. Es va acabar la línia Molotov. Això ja és un plus. La línia defensiva pel que fa a l'enginyeria és molt més forta que l'any quaranta-un.
  A més, les tropes encara estan millor mobilitzades que a la història real. I preparat per repelЈlir el cop. Però tot i així entrenar en defensa no és gaire bo. L'esperit no és massa ofensiu. L'aviació passa francament. I el nivell de formació dels pilots no es pot comparar amb l'alemany. Però els Fritz tenen una experiència tan colossal.
  El balanç de poder és molt pitjor que el quaranta-un any. Llavors l'URSS tenia quatre vegades més tancs i avions, i encara va caure. I ara? Ara els alemanys tenen un avantatge en qualitat i quantitat. A més, en els tancs, la qualitat és oh, que notòria al costat dels nazis. Sí, i l'aviació també.
  Potser per això les quatre noies són tan pessimistes.
  Els guerrers no comencen gens.
  La Natasha, trepitjant les arrels dels arbres i sentint un pessigolleig als peus nus, va notar:
  - Hem donat l'esquena als enemics! O potser seria millor aixecar-se i morir amb dignitat!
  La Victòria va negar amb el cap vermell.
  Què canviarà la nostra mort? Només els nazis presumeixen d'una nova victòria!
  La Verònica va estar d'acord:
  - Dret! La nostra mort només afegirà llorers feixistes! I hauríeu d'aconseguir les últimes armes i lluitar contra els nazis.
  Oksana va comentar escèpticament:
  - Però com? Contra l'E-50, sense armes!
  Les noies van callar... I realment, quin tipus de tanc és l'E-50? Una màquina amb una disposició densa, per sota dels dos metres i grans angles d'inclinació de l'armadura. Una mena de perfecció en la construcció de tancs.
  Una nova generació de màquines amb estabilitzador hidràulic de pistola. I l'armadura està inclinada i els costats, i el front i la popa. Tipus d'esquat. En principi, el punt feble és la part inferior del casc, si us poseu entre els rodets. Però això també s'ha de saber. A més, els alemanys pengen a erugues i pantalles, donant doble protecció.
  Així que el Fritz va aconseguir el tanc òptim, que el SU-100, encara un canó autopropulsat rar, no podia agafar.
  Durant el bombardeig de les posicions soviètiques, es van utilitzar canons de gas i bombarders.
  Però ara, els avions d'atac van sobrevolar les noies. Clarament amenaçaven amb enterrar les belleses.
  Si els poguessin veure, és clar.
  La Natasha, mostrant la cara, va dir:
  - Totes som dones puta - el Führer no és genial!
  I de nou va enviar un somriure cap als nazis.
  Victoria va comentar amb lògica i enginy:
  - No és el primer lluitador, ni tan sols el segon!
  Oksana va assenyalar seriosament:
  - És molt possible portar un "Panther" -2 a bord. Només té 82 mm d'armadura sota un lleuger pendent. No serà un problema per a nosaltres!
  La Verònica va riure i va suggerir:
  - Potser podem fer un tanc així...
  Les noies portaven diverses hores caminant sense parar. L'hora ha passat passat el migdia. Pots parar i menjar. La gent de l'URSS no vivia massa fàcilment, però la situació de l'economia va millorar. Algunes de les mercaderies es venien a preus de racions molt baixes, altres a preus comercials elevats.
  El tercer pla quinquennal de 1938-1942 fins i tot es va complir en excés. Això es va aconseguir, però, augmentant la durada de la jornada laboral i amb càstigs draconians per absentisme. De manera més formal, els dos primers plans quinquenals s'han complert en excés, però en realitat no és així. L'alt nivell d'inflació va permetre manipular les estadístiques.
  Però el país es va desenvolupar força ràpidament. Potser no tan ràpid com segons les estadístiques oficials, però... Les xifres anaven creixent. Es van construir fàbriques, la producció va augmentar sobretot en enginyeria mecànica. Augment de l'eix i les armes.
  Stalin va aconseguir crear una indústria forta, però el Führer va guanyar massa, i no va ser possible tractar amb ell. Els recursos van resultar ser completament incomparables.
  Però a l'URSS ja es feia un bon guisat. I les noies se la menjaven amb gust, juntament amb ceba i pa.
  La Natasha va dir enfadada mastegant carn:
  - Bé, per què el Führer encara no ha anat al Japó! I vine a nosaltres!
  Victòria, donant cops amb el peu descalç a l'enganxament, va respondre:
  - La estupidesa impenetrable!
  Oksana va suggerir:
  - Crec que els Fritz ens subestimen! Però, en realitat, hem de trencar tot aquest paquet de Hitler a trossos!
  La Verònica va dir amb un sospir:
  - No vam tenir sort... Encara que la guerra podria haver començat al quaranta-un. Aquests eren els rumors aleshores!
  Victòria va assentir d'acord i va sacsejar el pit nu, xiulant:
  - Probablement sí! Però aparentment Iugoslàvia i els èxits de Gran Bretanya contra Itàlia van confondre els plans de Hitler. Però, de fet, fins i tot va beneficiar el Fritz.
  La Natasha va aixafar la formiga amb els seus dits nus de cames elegants i va assentir amb el cap:
  - Certament! L'any quaranta-unè, el Tercer Reich, sense tancs pesats i artilleria de coets, seria completament segur per a nosaltres. L'hauríem atrevit... I així el Fritz va aixecar el llistó.
  La noia va sospirar fort.
  La Victòria va mirar la Natasha. Sobre els seus pits nus i elàstics i pensava: "però, quina bellesa", que bé seria acaronar-la. Però no ho va dir en veu alta: és realment indecent.
  La Verònica va comentar lògicament:
  - La història no té cap subjuntiu... En realitat, hauria estat millor fer vaga l'any quaranta, quan els nazis avançaven cap a França. Aleshores, el moment - més convenient no passa!
  Victòria va bufar despectivament.
  - I trencar el pacte? Stalin no estarà d'acord amb això! Va donar la seva paraula d'honor per no atacar!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - Oh, que nobles som!
  Les noies van acabar el pa, el guisat i les cebes. Bevien llet agra de flascons. Vam seguir endavant.
  Els seus talons nus brillaven, es van tornar grisos per la pols.
  En algun lloc hi havia el brunzit dels motors. Els tancs alemanys es movien. Entre ells hi ha l'E-100 més gran. Speer va aconseguir rebutjar exemplars més massius. Però realment, per què un tanc necessita dos barrils? És millor fer dos tancs més lleugers amb barrils diferents que un amb dos, però pesats.
  E-100 també està fora de producció, però encara es pot trobar a la sèrie. A més, a Hitler també li encanten els mastodonts, i va ordenar mantenir tota la sèrie des de l'E-5 fins a l'E-100.
  Màquina E-75 força massiva amb 128 mm i un pes de vuitanta tones. Unificat amb l'E-50 en blindatge. Difícilment és el millor model, pràcticament encara serà pitjor. "Royal Lion" amb un canó de 210 mm, i amb un pes de cent tones.
  Les noies van pujar a un pi alt i miren els tancs. "Royal Lion" gràcies al motor de 1800 cavalls de força, un mastodont força potent i àgil. L'E-100 també està equipat amb un motor potent. El Shturmlev també es mou, amb un potent llança-coets de 500 milЈlímetres. És una de les màquines innovadores més eficients.
  El destí del propi tanc Lev era ambigu. Va aparèixer davant la "Pantera", i va aconseguir lluitar a Suècia, Suïssa i durant el desembarcament a la mateixa Gran Bretanya.
  Hitler va conquerir tant Suïssa com Suècia, va imposar acords esclavitzadors a Espanya i Portugal. Aquells es van veure obligats a abandonar la seva moneda nacional i adoptar la marca. Així, caient sota la influència del capital alemany.
  El tanc "Lleó" s'havia d'utilitzar contra Amèrica. Però un cotxe massa pesat, amb un canó de foc insuficientment ràpid, no s'adaptava als militars. Es va donar preferència al "Panther" -2 més avançat. Aquest vehicle va satisfer els militars amb les seves armes, i el rendiment de conducció, i especialment l'armadura frontal, són més que dignes. "Panther" -2 es va convertir en el tanc de la victòria a la guerra amb els Estats Units. I "Lleó" s'utilitzava molt poques vegades. El "Tiger" tampoc era un tanc molt productiu, amb prou feines tenint temps d'encendre's en les batalles de finals del quaranta-dosè any. I "Tiger" -2 està desfasat, amb prou feines té temps d'aparèixer. El "Panther" -2 modernitzat, amb un pes de cinquanta tones, no era inferior al "Tigr" -2 en protecció i armament, i era superior en rendiment de conducció amb un pes de divuit tones menys.
  La pràctica de combat ha demostrat que el "Panther" -2 és significativament superior al "Sherman" en qualitats de combat, colpejant aquest cotxe des de llarga distància, fins a tres quilòmetres i mig, i és pràcticament impenetrable al front i només a prop. El rang és vulnerable al costat. I això està lluny de ser el cas de tots els models Sherman.
  Amèrica va perdre davant els avions a reacció alemanys i els Panthers, així com l'anterior E-25, un canó autopropulsat únic, de només un metre i mig d'alçada.
  Els EUA capitularen...
  TERCERA PART
  La Natasha es va acariciar el seu propi mugró de maduixa. I amb un somriure radiant va dir:
  - Jo, tu! Ell, ella - junts tot el país!
  Victòria va donar suport:
  - Junts una família simpàtica! En una paraula, som cent mil jo!
  Oksana va riure i, assenyalant els mastodonts, va comentar:
  - El tanc "E" és molt curt i a la gatzoneta. Serà difícil aconseguir-lo.
  La Verònica va xiular tristament:
  - Déu ens beneeixi!
  La Natasha va riure i va xiular:
  - A Amèrica per a tot el país, a Amèrica per a tot el país, a Amèrica per a tot el país: les oportunitats són iguals!
  La Victòria ardent riu i rugeix:
  - Les oportunitats són iguals per als diferents estrats de la societat!
  I com vulguis. I les seves dents són boniques com es veuen.
  Oksana va comentar:
  - Quan els alemanys se separen, els serà molt dolent de les seves bases de subministrament!
  La Verònica va riure i va suggerir:
  Preguem doncs!
  La Natasha va bufar despectivament i va negar amb el cap.
  - No! Som membres del Komsomol, això vol dir que som ateus!
  Victòria va advertir agressivament:
  - I en general sóc un ateu militant! I no hi ha Déu: això és un fet mèdic!
  La Verònica va comentar amb cautela:
  Però no ho pots demostrar!
  La Victoria va mostrar els seus ulls maragda de manera agressiva com a resposta. I va xiular amb un somriure:
  - Jo puc! Si hi ha un Déu, ha de ser responsable. Significa tenir cura de les persones. - La noia pèl-roja va colpejar agressivament el tronc de pi amb el peu nu. - És possible imaginar una ment còsmica fenomenal que no li importaria la seva creació!
  Natasha va confirmar fàcilment:
  - Això és! Al cap i a la fi, som per a Déu com els fills per al Pare, i ell no es preocupa per nosaltres!
  La Verònica va comentar amb cautela:
  Però fins i tot un pare afectuós castiga els seus fills...
  La Natasha va riure en resposta.
  - Però no els desfigures!
  Victòria va comentar enfadada:
  - Hi ha mètodes estranys d'educació en el teu Déu! Ell, per exemple, va agafar i ofegar tota la humanitat i fins i tot animals innocents. Es planteja la pregunta, quin tipus de mètodes feixistes?
  Oksana va afegir amb un somriure:
  - I en general, un turment etern a l'infern... Això també és un excés evident, ja que cap mètode de justícia pot justificar la tortura!
  La Verònica va estendre les mans confusa i va dir amb un sospir:
  - També crec que el diluvi de Noè és excessiu. Però la Terra estava plena de pecat davant els ulls de Déu...
  La Victòria va riure:
  - Sí, els nens van començar a fer bromes. El pare va agafar una metralladora i va disparar als que blasfemiaven, deixant només els que estaven asseguts més tranquils que l'aigua, sota l'herba. La pèl-roja va mostrar les seves grans dents. - Tal és l'analogia obtinguda!
  La Verònica va arronsar les espatlles i va dir suaument:
  - No sóc capellà per donar respostes a aquestes preguntes. Però crec que Déu tenia raons per això.
  La Victòria va riure i va comentar:
  - Sí... Per una raó van caure sense motiu, només que veien tothom com si haguessin desaparegut!
  Natasha va suggerir:
  - Potser la Bíblia és només un conte de fades jueu. Per què hem de creure-hi?
  Oksana va expressar la seva opinió:
  - Has de, en tot cas, mantenir el teu honor. I no compteu massa amb un paradís pòstum!
  La Victòria va riure i va comentar:
  - Sí... Als sacerdots els encanta explicar històries! I no gaire atractiu!
  La Verònica va dir en silenci:
  - Però Jesucrist és una imatge força atractiva!
  La Victòria va riure i va negar amb el cap.
  - No em casaria amb un tan pacifista!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - Sí, un home ha de defensar-se... I què ensenya la Bíblia? Et van colpejar a la galta dreta: gira a l'esquerra!
  Volia dir la Verònica, però estava clarament avergonyida. I llavors la Victòria ho va posar:
  - Moral realment estranya. O Déu ens ensenya a estimar els enemics, o ofega tota la humanitat alhora. I això com es pot explicar?
  Natasha es va respondre ella mateixa:
  - Crec que la Bíblia va ser escrita per visionaris talentosos!
  La Verònica s'hi va oposar languidament:
  - Qui s'ho miri... Però a part de l'existència de Déu és impossible explicar l'aparició de l'Univers. - Aleshores la noia es va animar. Va passar la cama nua i cisellada per l'escorça i va continuar. - Sigui el que es digui, però és impossible trobar o inventar una versió més convincent de l'origen de l'Univers, llevat de com el va crear Déu!
  La Natasha va arronsar les espatlles i va preguntar:
  - I la causa principal de l'aparició de Déu?
  La Verònica va sospirar i va respondre, perdent la confiança:
  - Això ja és un axioma... S'ha d'acceptar per fe que Déu existeix. I que ha existit per sempre i no té una causa primera.
  La Natasha va negar amb el cap negativament.
  - Acceptar per fe la preeternitat de Déu? Però puc oferir acceptar per fe l'eternitat de l'univers, però sense el Totpoderós...
  La Verònica va comentar lògicament:
  - Sembla un alogisme. Com és aquesta matèria eterna i d'on prové?
  Victòria immediatament va respondre:
  - I què és lògic - Déu és etern... I d'on ha sortit!? Tot més immediatament omnipotent i omniscient?
  La Verònica va respondre amb desesperació:
  - Sempre ha existit... Ho acceptem per fe! I com és possible això, incomprensible!
  Natasha va comentar:
  "De fet, aquí estem en peu d'igualtat. La matèria havia de sorgir d'alguna manera. I passa l'impensable. - La noia va somriure i va notar amb confiança. - Però tot i així, la pregunta de per què hi ha tant de mal a la terra continua oberta.
  La guerra va continuar, i els nazis van entrar cada cop més a fons a les terres soviètiques. I han tingut un gran èxit. I un equipament més avançat i potent que l'Exèrcit Roig.
  I cops aclaparadors van colpejar l'Exèrcit Roig des de l'Est. El Japó no s'ha de descomptar.
  Un cop terrible va caure sobre el pacífic Vladivostok (a l'Extrem Orient no es va introduir la llei marcial). La majoria dels vaixells de la flota del Pacífic van ser desarmats als ports, molts mariners també van ser traslladats al front occidental. D'una banda, s'esperaven els atacs de la Terra del Sol Naixent, però a la pràctica va resultar que no s'esperaven. El general Yamamoto va apostar per una vaga simultània amb totes les forces que es poguessin utilitzar. Amèrica, sent relativament ràpida derrotada, no va tenir temps d'enfonsar la gran majoria de la marina japonesa, els cuirassats representaven un poder especialment formidable.
  El capità de primera fila, Vasilchikov, just a aquesta hora abans de l'alba, jugava a cartes amb altres oficials de la flota. Els nois encara eren bastant joves, es van deixar aquí per assegurar-se que els vaixells no es podrien del tot. Vasilchikov va ser l'únic d'ells que feia olor de pólvora, va ser traslladat de Leningrad a causa de la necessitat de ser tractat per una pneumònia greu, atrapat en una ciutat molt ennuvolada. El capità de primera fila, o si es transferia a les forces terrestres, el coronel, va gaudir del silenci de Vladivostok, els seus carrers florits. Va passar l'hivern, l'abril va passar amb alegria, va ser meravellós, càlid, el juny no estava al mig, sinó a la zona tropical. Els oficials van beure una mica, el bon vodka a la botiga marina, segons els estàndards actuals (la inflació d'abans de la guerra va depreciar el ruble), és gairebé més barat que la llet.
  No obstant això, l'ànim es va espatllar per la notícia que la propera caravana amb guisat americà no arribaria, com a conseqüència de la qual cosa el berenar va pujar de preu i, en comptes de la tendra vedella de Texas, vam haver de menjar el ja avorrit peix amb escabetx. . Els oficials diverses vegades van intentar traduir la conversa sobre el tema de la guerra i van demanar parlar de certes batalles, però Vasilchikov va romandre en silenci i va desviar la conversa cap al costat. Finalment, quan finalment el van aconseguir, va bordar:
  - T'enviaran al front, així reconeixeràs la mare de Kuz'kin. Comprèn que la pólvora no fa olor de perfum, sinó de cadàvers!
  Un tinent de marina molt jove (acabava de rebre unes charrelles, després de mig any d'estudis, que va entrar immediatament de l'escola) va saltar:
  - Això és el que ens trobem a faltar! Dones! Dona guapa! Per què estem asseguts sols, perquè la ciutat està plena de noies solitàries.
  Els nois van animar:
  - És clar, anem a buscar noies.
  L'oficial va cantar un romanç:
  - Què bé que és estirar-se a l'herba, i quina cosa més deliciosa de menjar! Organitza un reordenament a la casa de banys i truca a les noies!
  Vasiltxikov va cridar al jove furiós:
  - A fora hi ha un toc de queda i les noies dormen després de treballar molt! No tothom té la sort d'aconseguir un lloc d'aquest tipus de lladres, feliç quan la suor i la sang corren.
  L'oficial es va burlar:
  - La pólvora no fa olor a esperits, sinó a cadàvers, només per als privats, els comandants tenen màscares de gas amb filtre!
  Vasiltxikov va arrufar el front.
  - Filòsof! Típica Spinoza, només queda aprendre a prémer el gallet amb la llengua! I serà: pah! Engonal! Engonal!
  Els agents van riure, fins i tot les finestres van començar a tremolar. Vasilchikov va afegir:
  - La teva llengua és fantàstica quan la ment del teu oponent és petita!
  L'oficial menor va murmurar:
  "Ja n'hi ha prou, fem una copa!"
  La resta de lluitadors van rugir:
  - Així és, aboca-ho! Fins a l'alba, és clar, tindrem prou vodka, però també n'hi haurà prou aperitius a l'infern!
  I aigua ardent abocada als gots! Sí, així que va començar a bullir i van sonar cançons obscenes, obscenes.
  La porta es va obrir de sobte i l'habitació va semblar que havia estat explotada per un huracà. Una noia alta i ardent va saltar cap als agents i amb totes les seves forces va trencar una paret de maons amb una ampolla de vodka sense acabar. La noia va cridar:
  - Alcohòlics i bojos! Tot el país està treballant, o lluitant, sou feliços com els porcs. He oblidat la consciència i l'honor! No és estrany que Lenin digués: l'embriaguesa és el pitjor de tots els vicis, la seva particular destructivitat en el domini públic!
  L'oficial subaltern ja estava bastant borratxo, amb els ulls entrebitat i va cridar en resposta, agafant una ampolla buida:
  - Puta, surt d'aquí! Ara ho faré!
  La noia va colpejar breument la punta de la bota sota el genoll. El cop semblava lleuger, sense abast, però el jove va udolar i es va enfonsar. L'ampolla va caure i es va trencar. Tothom va quedar bocabadat, Vasiltxikov va exclamar:
  - Sí, aquests són els senyals d'Anna Vedmakova, un as pilot a Espanya i Finlàndia. Té els cabells llegendaris, el color del foc! Benvingut, cap d'esquadra...
  El Bruixot va assentir.
  - Encara estic en el rang de major, i el primer as pilot va atorgar l'estrella de l'heroi de l'URSS. Acaba d'arribar al seu caça MIG-5. Mentre que la resta de l'esquadra es troba al front oriental. Em van instruir... Bé, no és cosa vostra que em van instruir. En qualsevol cas, necessito el teu destructor per aixecar immediatament la bandera americana i sortir a la mar.
  Vasilchikov es va sorprendre:
  - Per què la nostra?
  Els ulls verds de The Witcher van brillar.
  - Perquè aquest cotxe està fabricat als EUA. Se't va lliurar sota préstec-arrendament i després només segueix les meves ordres.
  Vasilchikov va fer una ganyota:
  - El coronel obeeix al major, i fins i tot d'un altre departament. Tens l'autoritat.
  Vedmakova va presentar un document amb el segell de l'NKVD i la signatura del vicepresident de la seu i el president del Consell de Comissaris del Poble, el cap de la policia secreta, el mariscal Beria.
  - Entès! I sense més preàmbuls, només m'obeiràs! Què passarà d'una altra manera, no diré: no tens cinc anys!
  Vasilchikov va fer una reverència:
  - Bé! El destructor està en moviment, només cal aixecar els mariners de la caserna i salpar en dues hores.
  Vedmakova va agafar el jove oficial pels cabells, ella era un cap més alta que ell i clarament més forta:
  - Quin borratxo i quin borratxo! Per què tens un equip tan dissolt! Aquest noi s'assembla més a un grumet que a un oficial. Potser per començar, exploteu-lo bé perquè surtin tots els llúpols.
  Vasilchikov estava avergonyit:
  - Aquest és Pasha Kolobkov. Va ser enviat a cursos directament des de l'escola Suvorov, segons un programa abreujat. Encara és tot un nen, en dos mesos el seu aniversari fa setze anys.
  Witcher va fer una ganyota:
  - Vaja! Amb quinze anys i ja un oficial! Això és el que fa l'acceleració! I no sabia que les llets ja rebien títols.
  Vasiltxikov va arronsar les espatlles.
  - En el front comunista, els nens creixen aviat! A més, li va passar una història, com va escriure la millor història sobre la fantàstica defensa de Moscou, i Zhukov va notar-ho i li va aconsellar que traslladés el nen de cadets a oficials.
  The Witcher va millorar:
  - Bé! No està malament que no sigui un ximple, però no begui més! Ho sento, i el meu nas és com un gos, immediatament sota el tribunal! De fet, ho pagareu. Ja era un home de mitjana edat, però ell mateix.
  Vasiltxikov va tossir:
  - De fet, tinc trenta-dos anys, però ja m'han ferit sis vegades a Espanya i Finlàndia, així que em sembla vell...
  Vedmakova va voler dir alguna cosa com a resposta, quan de sobte un rugit monstruós va trencar el silenci previ a l'alba. Era com si caiguessin pedres pesades del cel, el vidre de la finestra va esclatar de seguida. Els fragments de pedregada van colpejar la taula i fins i tot van caure a les mans i a les cares dels agents borratxos. El bruixot va cridar:
  - Tothom surt immediatament.
  Vasilkov va cridar com a resposta, tant que gairebé es va trencar les cordes vocals:
  - Són petxines de dotze polzades! Els cuirassats japonesos semblen estar a la caça, això vol dir.
  Vedmakova, molesta, va colpejar la paret amb la seva bota:
  - Començat, però no com havíem previst! No del tot! Maleït, hem de portar immediatament l'esquadra al mar i enfonsar la flota del país dels micos d'ulls estrets.
  Vasiltxikov va murmurar:
  - Només hi ha armes al meu destructor i a un parell de petits abeuradors. Ni tan sols tenim resposta.
  Vedmakova va mostrar el seu puny:
  - Bé, hauríeu de tenir artilleria costanera! Després de tot, no tothom va ser enviat al front occidental, així com l'aviació. Al cap i a la fi, fa anys que es parla del fet que el Japó pot entrar a la guerra en qualsevol moment.
  Vasilkov va voler dir alguna cosa, però va tornar a ressonar, van ploure fragments. La sirena va plorar, avisant de l'arribada d'avions. Vasiltxikov es va aixecar i va cridar per sobre del rugit del Bruixot:
  - Tenim bateries d'aviació i costaneres, encara que no estiguin en un conjunt complet, estan disponibles. Contestem!
  El pilot va grunyir mentre corria pels carrers:
  - Correria cap al meu lluitador i plantaré aquests japonesos, no em semblarà suficient. Encara pagaran per Tsushima i Muden.
  Vasilchikov va estar d'acord:
  - Sí, pagaran! Sí, fins i tot amb un percentatge!
  Hi va haver explosions i el soroll tardà de canons antiaeris. En general, la major part de la defensa aèria de Vladivostok es va retirar l'any quaranta-un, per reforçar la defensa de Moscou (S'esperava que Hitler atacaria, però després va passar!), Així que els múltiples punts del mosquit -casa del país del Sol Naixent no semblava prestar gaire atenció a aquest "soroll". Els bombarders en picada japonesos van llançar "regals" de primavera amb un crit penetrant. El cop va ser infligit tant a la ciutat com a la flota. Els avions japonesos no són massa grans, però àgils, però els cuirassats, al contrari, són robusts. Fins ara, els nord-americans només han aconseguit enfonsar dues belleses d'aquest tipus, i els supervivents, juntament amb els creuers, estaven destruint la costa. S'assemblava molt al malvat atac de la Terra del Sol Naixent el 27 de gener de 1904. Només llavors no hi havia aviació.
  Vasiltxikov va sentir que s'estava ofegant de córrer. No és un superhome, sinó un home senzill amb pulmons malalts, atrapat en una situació difícil. I a Vedmakova no el va superar gaire. Em pregunto quants anys té, amb prou feines més de trenta, els seus pits són grans i les espatlles amples com les d'un home.
  Vedmakova de sobte es va girar i va fer un gest amb la mà:
  - No corris vell, segueix-me! - Va cridar amb tanta força que l'ona sonora només li va tocar les orelles. - Feu sortir el destructor al mar tan aviat com sigui possible.
  Les explosions van rebombar a prop, van ploure runes, una d'elles va caure directament sobre Vedmakova, i ella la va agafar mecànicament amb les mans. La noia pilot es va sentir com una portera que va guanyar amb èxit un penal, el fragment era rodó, càlid i semblava una pilota. L'Anna va sentir de sobte alguna cosa líquida fluir pels seus braços. La noia va mirar el fragment, i llavors fins i tot el seu guerrer de ferro, endurit per tres anys de guerra (Junt amb l'espanyol), li van venir nàusees a la gola. Tenia el cap d'un nadó a les mans. Pobre noia (això es pot veure des de les cues curtes, amb els ulls trets. Vedmakova va posar amb cura el cap sobre l'asfalt esquerdat i va creuar:
  - No vau tenir temps de pecar, de no viure! No obstant això, no hi ha pecador més gran que Déu, per tant no hi ha pecat més gran que la indiferència davant el patiment dels nens.
  De nou, un rugit, i fragments, un va colpejar a la noia a la bota, rascant la pell. Vedmakova ja volia donar la volta i córrer tan ràpid com podia cap a la pista, on el seu MIG esperava pacientment l'agressiva hostessa, però...
  Afilat com una fulla de punyal, la mirada del guerrer va percebre una insuportable ganyota de dolor a la cara del capità de primer rang Vasiltxikov, quan la seva part superior del cos esquinçat va volar aixecada per l'ona explosiva. La mateixa noia amb prou feines va esquivar el fragment. Ella ja en un moment, d'alguna manera, va enganxar la galta, fins i tot durant la batalla aèria a Espanya. Com a resultat, va quedar una cicatriu profunda que, durant molt de temps, va fer malbé la seva aparença. És cert que a Sibèria va ser presentada a un bruixot molt fort, que, amb l'ajuda d'ungüents i la invocació dels esperits, va aconseguir curar com si mai hagués estat, aquesta ferida i un parell més. Per això, Vedmakova li va donar la seva innocència, coneixent les alegries de les dones. Després d'això, la noia va agafar la més mínima oportunitat per mossegar la felicitat de l'amor amb un home, cosa que era molt difícil de fer en els temps soviètics, fins i tot amb la seva bellesa satànica i la seva capacitat de temptar. La qüestió, és clar, no és tant persuadir l'home, sinó assegurar-se que l'organitzador de la festa no s'assabenti d'això. I hi ha tants estafadors de tota mena que un snitch, un snitch i un snitch, els impulsa. Així que realment no acceleraràs si la teva carrera t'estima. Però fa uns quatre mesos, quan va ser guardonada amb l'estrella de l'heroi, pel vint-i-cinquè avió feixista abatut seguit: es va conèixer a Bèria. I en tota l'elit soviètica no hi havia un donador més gran que el cap de la policia secreta i oberta.
  Vedmakova va córrer com una pista. A més, cosa que rarament li passa, va barrejar el carrer en una ciutat desconeguda, com a resultat de la qual només va augmentar la distància.
  El pilot va fugir i va recordar: Béria era inventiva al llit, però no el seu gust, calb, panxa, no ApolЈlo. Així que mai es va convertir en el seu amant. En general, els rumors que Beria va violar dones són una clara exageració. Si li deien un no ferm, el segon home de l'Imperi Roig, per regla general, no va recórrer a la coacció. Encara que qui s'atreveix de les noies a dir que no a un monstre així? El botxí número u de Rússia!
  Però aquí es va convertir en una confident de Lavrenty Palych. En general, es va convertir en una de les primeres dones voluntàries a lluitar a Espanya. De fet, pocs pilots soviètics van participar en aquesta guerra civil. Sembla que el mateix Stalin no volia especialment la victòria dels socialistes. I el que és lògic, a França van guanyar els socialistes, aparentment d'esquerres, i les relacions amb l'URSS només van empitjorar. Però alhora, atès que Franco és feixista i burgès, i el govern popular d'Espanya sembla d'esquerres, era impossible ignorar completament les peticions d'ajuda. Sí, els pilots soviètics necessitaven adquirir experiència, provar equips nous. Inicialment, la guerra va continuar amb èxit variable, però després l'exèrcit franquista, amb el suport d'unitats italianes i alemanyes, va aconseguir la presa de Catalunya. La batalla a l'aire va ser al principi igualada, però després va aparèixer el famós Messerschmitt. En la primera batalla aèria, Vedmakova va sentir el poder d'aquest avió en comparació amb l'IL-16. En particular, la velocitat, una diferència de cent quilòmetres per hora, va permetre als pilots feixistes escollir per ells mateixos on, com i quan unir-se a la batalla. En segon lloc, l'armament d'un canó d'aire de 20 mm podia enderrocar un IL-16 de fusta contraxapada a llarga distància, mentre que el ME-109, que tenia una armadura frontal a prova de bales, tenia trets d'una metralladora de 9,6 mm d'un caça soviètic. Per tant, per destruir Messer, calia atacar des de la part posterior, o si teníeu molta sort d'entrar al motor, o al visor. Cal destacar que els alemanys també tenien una comunicació molt millor i actuaven amb més harmonia. Vedmakova va ser abatuda dues vegades, i la tercera va ser greument ferida i presa presonera. Aleshores els temps eren durs, però com que la guerra ja s'havia perdut, va caure Madrid, Hitler, en senyal de bona voluntat, i planejant una aliança amb Stalin, va ordenar el retorn dels presoners soviètics a la seva terra natal. Vedmakova va passar només un mes en captivitat, va ser colЈlocada en un hospital per a oficials, ben alimentada i atesa. Ningú va colpejar ni violar, potser els nazis i el franquisme van intentar mostrar-se al món sencer com a humanistes en contraposició al sagnant tirà: Stalin! Però després de tornar a la seva terra natal, de tots els antics presoners de guerra, només una Vedmakova va romandre en llibertat.
  És cert que l'ordre donada, per a l'únic lluitador italià abatut, va ser privada d'ella. Però va romandre a l'exèrcit, i fins i tot va participar en la guerra amb Finlàndia. El país de Suomi només tenia 118 fusta contraxapada obsoleta a la seva flota d'avions. La noia gairebé no va participar en batalles aèries, estava més dedicada al reconeixement, va rebre una ordre, sembla ser un monoplà, però va abatur, però no es va comptar.
  De sobte, Witcher va entrar a la conflagració. L'hospital de la ciutat bombardejat estava en flames. La imatge és realment apocalíptica, i dones, nens i gent gran cremen vius. Aquí el nadó va caure directament al foc, i al voltant hi havia un rugit terrible i gemecs.
  Vedmakova va sentir les trompetes dels arcàngels al cap i es va llançar a les flames. Les llengües de foc van llepar les mans nues i la cara oberta de la noia, però el pilot es va moure tan ràpidament que va aconseguir agafar el nen i el va treure de l'abraçada de la destrucció.
  La nena va saltar, sentint només una lleu picor a la pell, va llançar una mirada al nadó. Per desgràcia, ja era massa tard, el nen es va sufocar, tirant flames als pulmons, cremades a la cara rodona. Aquestes butllofes trencades a la pell són més suaus que els brots de margarides. El bruixot va cridar:
  - Aquí és el caos humà!
  Va colpejar un munt d'escombraries amb la seva bota, després de la qual cosa es va afanyar a ajudar a qui més es podia salvar. Era com una cobra ballant entre cremadors de gas, la noia es retorçava molt estranyament i ballava. Estava cremada, les botes es fonien, la túnica carbonitzada, però seguia lluitant tossudament per cada llàgrima de nen, per cada batec d'un cor petit, per cada vida fràgil, però tan necessària per al país! Les botes es van desfer, i ara la noia ballava entre els remolís de flames, les cames nues i encantadores. Va ser una màrtir, però no només una monja que es torturava amb dejunis i un fuet, cosa que no beneficia ni a Déu ni a les persones, una lluitadora de màrtirs que salva vides concretes. Les cames de la noia pilot estaven cobertes amb una capa de petites butllofes, però es van moure encara més ràpid i amb més precisió pel dolor.
  El capità del servei mèdic, va treure unes botes grans de la seva bossa, li va cridar:
  - Agafa'ls, posa'ls ràpidament! Et quedaràs tan paralitzat.
  El pilot va respondre immediatament:
  - És millor convertir-se en un coixí físicament que ser un monstre moralment! Ni un segon per a tu, tot per al front, tot per la victòria!
  El capità del servei mèdic va respondre:
  - Aquest és un autèntic home soviètic!
  La bruixa va maleir:
  - I què val la pena salvar a la gent!
  El capità va sospirar.
  - Tinc pròtesis, en comptes de cames!
  Vedmakova, traient una altra noia amb la cara mig cremada i inconscient, va cridar:
  Que cruel és Déu!
  El capità es va arronsar d'espatlles.
  No és culpa de Déu, sinó de la gent!
  Vedmakova va objectar:
  - Això és el mateix que dir: no els pares en tenen la culpa, sinó els fills!
  El capità va voler dir alguna cosa, però els núvols de fum li van entrar a la gola i va tossir enfadat.
  La noia descalça va cridar:
  - Sóc una bruixa i no hi ha professió més bonica!
  I donant un taló nu, va continuar:
  - Adolf que hi hagi salutacions i un ram al taüt malvat!
  Els guerrers del bikini van continuar el seu avanç. Els nazis van passar per alt la fortalesa de Brest i van endollar la caldera. Tanc E-50, avançant en direcció est.
  Gerda va cantar amb entusiasme:
  - Sóc una noia tan maca! Trenco tots els enemics com glaçons... I amb el fred, descalç, amb valentia, que fins i tot les espurnes broten de sota els meus peus!
  Charlotte va riure, va colpejar un trenta-quatre al cos i va exclamar amb entusiasme:
  - No hi ha cap motiu per dubtar de la Pàtria! Els guerrers són més durs que els homes!
  La Christina també va prémer el botó amb el peu descalç i la va trair furiosa, noqueant el canó soviètic. Així que fins i tot el maleter es va desprendre:
  - Els ingressos són alts com els cims de les muntanyes!
  La Magda va disparar el seu canó un a un. Era de 105 mm i letal en l'última modificació, era bastant ràpid, disparant deu trets per minut.
  La noia va prémer els seus dits nus i va xiuxiuejar:
  - Percentatge en la línia del futur donat...
  La Gerda va colpejar el tanc soviètic, va aixafar l'armadura i va cridar:
  - Ja ho veuràs tu mateix!
  Va colpejar i Charlotte, fent servir els dits dels peus nus, amb un rugit salvatge i frenètic:
  - La Pàtria és ara més a prop nostre!
  Christina també va disparar, fent servir els dits de les seves cames nues i bronzejades, emetent:
  - Saluda el sol amb nosaltres!
  La Magda també va colpejar i va prémer el taló nu. Va trencar el canó soviètic en fragments flotants, cantant:
  - La pàtria és la més forta!
  I els guerrers rugiran com búfals a l'escorxador. Quatre és molt aficionat als homes. Els convé realment. Perquè no? Són tan boniques i agressives. I amorós. I l'home és un gos, només feu una senyal. I tindreu de tot, inclosos els diners. I aquestes dones són físicament molt fortes. I digereixen la perfecció masculina amb un temperament boig. I el plaer constant.
  No cal esperar un any sencer per a un home, però un orgasme et trobarà!
  La Gerda la va agafar i va rugir, disparant als trenta-quatre soviètics i derrocant la torre:
  - Sóc un autèntic cavaller de l'aniquilació!
  La Christina va treure la llengua i va cridar amenaçadora:
  - I el meu somriure és com el d'una pantera!
  La Charlotte va parlar de manera agressiva, sacsejant el puny i empenyent el joystick amb els dits dels peus nus.
  I hi ha grans canvis per davant!
  La Magda va xiular i va cridar:
  - Som l'encarnació de l'hetaera!
  La Gerda va riure i va respondre:
  - Que bé que t'acaricien les mans d'uns joves guapos!
  I la noia es va imaginar com els seus palmells estaven donant peus als mugrons de maduixa. És realment tan meravellós. I pessigolla i emocionant. I molt agradable.
  Gerda va disparar contra el SU-85 soviètic. Va estavellar el cotxe i va piular, donant cops de peus descalços a l'armadura:
  - Ah, senyores de roure, senyores de roure!
  Charlotte va confirmar agressivament, inflant les galtes i sacsejant els pits plens.
  - Duba! Alzina! Senyores de Duba!
  I com ho agafarà i riurà... Com si sonessin les campanes. I la seva veu és tan radiant.
  I la seva víctima era una pistola russa de 76 milЈlímetres. Les armes són força arcaiques.
  La Christina va riure i va xisclar:
  - Rugiré i trencaré!
  I amb els dits nus, també va dirigir un projectil a un cotxe enemic.
  Que bonica és. L'or i el coure són genials!
  La Magda està totalment daurada, ja que canta amb entusiasme:
  - La zanfona encara plora...
  Llavors va donar la volta als trenta-quatre soviètics i va continuar cantant tristament.
  - És una estranya a Berlín!
  La Gerda va xiular en resposta. Va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va abatre un obús soviètic.
  - Berlín és la capital del món!
  Charlotte va murmurar amb aplom en resposta:
  - I Londres és la capital de París!
  I claus al T-26 soviètic. La màquina, encara que no és gran, també es considera un tanc.
  La Christina la va agafar i la va regalar fent girar la bicicleta amb els peus nus:
  - I París és la capital de Roma!
  Llavors, tan bon punt riu... I amb ulls maragdes travessarà tots els guerrers seguits. I somriu alhora, i brilla amb les dents. Però en absolut com agafarà i colpejarà els tancs soviètics. Enderrocarà la meitat de la torre als trenta-quatre.
  I després d'ella, la Magda l'agafarà i l'encendrà amb una granada. És a dir, un projectil. Segons SU-76. Ja és evidentment un cotxe obsolet, però encara figura a la llista.
  I va xiular:
  - I Roma és la capital de Miami!
  És molt divertit. Però les noies es van deixar portar massa. No es van adonar de com un parell de soldats de l'exèrcit soviètic es van arrossegar cap a ells amb farcells de granades antitanc i van fer volar les vies. I com agafarà i explotarà. Els rodets van rebentar i l'E-50 va perdre la seva mobilitat.
  Vaig haver de reparar el meu cotxe.
  QUARTA PART
  Els bombardejos van disminuir, però els bombardeigs van continuar. Els canons de la nau tenen un subministrament decent d'obusos, però ara el foc es dirigia més als vaixells soviètics desarmats. Yamamoto va entendre que el domini al mar traslladaria la iniciativa d'aquesta guerra al Japó durant molt de temps. I per construir vaixells, el procés és car i llarg, encara que, per exemple, els submarins, potser, són més fàcils d'estampar. Això, per descomptat, també s'ha de tenir en compte, però és important trencar l'estructura. L'almirall Yamamoto, l'home més poderós del Japó després de l'emperador Hirohito, es va sentir com un déu. Un veritable déu, així que la religió del país del Sol Naixent va ensenyar que la millor manera de divinitzar és la destresa militar! I ara el gran comandant podria arbitràriament turmentar i mutilar l'espai que l'envolta.
  Per sobre de Vladivostok hi ha núvols de fum gruixuts i negres durant molts quilòmetres; es tracta d'instalЈlacions d'emmagatzematge de petroli i dipòsits de combustible en flames. Centenars, milers de persones són cremades, carai, bé, després d'això, com no sentir-se com un déu que es va venjar dels russos durant segles d'humiliació, un gran poble es veu obligat a aplegar-se en una sèrie d'illes tan petites en comparació amb les extensions de Rússia. Ara la flota russa s'està enfonsant i, a diferència del port de Perú, no deixaran ni un sol vaixell.
  Durant la batalla de Khalkhin Gol, Yamamoto va proposar donar un cop semblant a Vladivostok, per al qual es va elaborar un pla detallat. Però Hitler va fer la pau inesperadament amb Stalin. En general, l'idiota Hitler, va iniciar la massacre dels jueus i, per tant, es va enfrontar tant a Polònia com als països d'Occident. I per què ho necessitava? Voleu obtenir riqueses jueves? Però era millor convertir-se primer en una potència mundial, derrotant l'URSS, i potser després altres països. Occident és més fàcil de guanyar pel fet que la seva mentalitat es caracteritza molt menys pel fanatisme i una tendència al sacrifici. Hi ha almenys un cas conegut de pilots nord-americans que embolcallen? És cert que hi va haver un parell de colЈlisions, però el més probable és que sigui un accident.
  Els russos són fanàtics, la qual cosa és estrany, perquè la fe ortodoxa no aprova el suïcidi i no considera gens que es pugui guanyar un camí al paradís amb gestes d'armes. En general, els ensenyaments de Crist, segons la seva opinió, són extremadament estúpids i poc pràctics. He Yamamoto va llegir la Bíblia i es va meravellar davant l'estupidesa de la gent per considerar un Déu tan pacifista. Per exemple, ensenya: et donen un cop a la galta dreta - gira a l'esquerra, et demanen una camisa - dóna'n dues, estima el teu enemic! Només un malalt mental pot considerar Crist Déu. Aquesta religió només és bona per als esclaus, els vassalls vinculats. I tota Europa i meitat del món ho deuen haver cregut.
  És cert que els ensenyaments de Jesús, malgrat que rebutja el principi de l'Antic Testament, ull per ull, i t'ensenya a estimar els teus enemics, no van impedir que els britànics conquestessin un terç del planeta sencer, creant el l'imperi més extens de la història de la humanitat. I això malgrat la religiositat de Gran Bretanya, on Déu s'esmenta fins i tot a l'himne nacional. Curiosament, els presidents dels Estats Units juren per la Bíblia, però tanmateix van bombardejar ciutats japoneses amb bombes de napalm, cremant vius milers de dones i nens. A més, van matar la població civil, no per accident, sinó deliberadament, aquesta va ser una tàctica de terror a la població civil: soscavar els recursos humans i econòmics.
  Però els japonesos no van bombardejar els Estats Units al principi, abans de la invasió alemanya, durant tota la guerra només va irrompre un bombarder i va matar, només sis civils. I també atribueixen una crueltat especial als samurais. Després de tot, ell Yamamoto, si ho desitja, podria trencar amb bombarders a ciutats nord-americanes, sobretot després de la derrota de la flota ianqui prop del port de Perú. Sí, els europeus som uns bastards morals. Tenen una comprensió, una fe, un ensenyament i un no fer pervertits!
  No és així al Japó! El que ens ensenya és el que fem. No hi ha res que Déu digui que gireu l'altra galta, però els seus servents van matar nens petits deliberadament. Sí, en general, la creença que Déu és un i Totpoderós no pot ser certa. Si estigués sol, llavors, per descomptat, s'encarregaria de que la gent l'adorés correctament, amb fe i veritat, i tingués una única doctrina. I així cadascú prega com vol, el que vol. I el món és massa lleig i equivocat per ser creat per un sol Déu Totpoderós. Després de tot, qualsevol governant responsable, en primer lloc, lluita per l'ordre i la justícia. Ell vol que els forts, savis, nobles, honestos siguin en primer lloc, i la resta es corregin, creixen físicament i espiritualment, o... No obstant això, si Déu és totpoderós i el Creador de l'univers, no ho faria. crear monstres corporals i mentals.
  Després de tot, per què l'emperador es veu obligat de vegades a suportar les debilitats de les persones com a fet? Com que no hi ha una altra sortida, no pot convertir els monstres en homes guapos i els covards en atrevits en un obrir i tancar d'ulls. Però si pogués, ho faria de seguida! Per desgràcia, he d'acceptar el que és i tractar amb el material humà que he rebut com a donat. Però de qui ho va rebre és una altra pregunta. Sí, i el mateix emperador té debilitats: només és un home: s'està fent vell, malalt, decrèpit. Curiosament, un emperador diví sovint viu menys que un servidor normal, té menys habilitats d'armes que la majoria de generals i molts soldats. Bé, què hi ha de Déu Totpoderós. Però el blanc no és millor! En tota la història d'Europa, no hi va haver conqueridor més terrible i reeixit que Hitler. Sí, és realment un símbol de la destresa militar dels blancs! I, tanmateix, el major comandant de tots els temps i pobles, ni tan sols va poder acabar el gimnàs, obtenir una educació secundària, que és obligatòria al Japó!
  A més, Hitler no va ser acceptat a l'exèrcit, per motius de salut. Curiosament, aquest fanàtic del culte a la força, el lleó de la guerra, va resultar tan feble físicament que fins i tot a Alemanya, on hi ha un lloc militar a cada lloc, no va ser cridat com a privat. Que degradada està Europa.
  Tanmateix, Stalin, un altre dels polítics més destacats del nostre temps, tampoc no tenia estudis secundaris, era un pepita. I, curiosament, tampoc va ser reclutat a l'exèrcit, per motius de salut. Interessant, coincidències, dos enemics malintencionats no tenien estudis secundaris, no van ser cridats al servei militar per motius de salut, tenien pares de borratxos i el pare d'Hitler també va treballar com a sabater al principi!
  Aquí hi ha una coincidència tan estranya, ominosa. Göring, el successor oficial de Hitler, no és així. Prové d'una família d'aristòcrates, l'avantpassat de Goering va ser el diputat de l'actual governant d'Alemanya, Bismarck. Per tant, Churchill: un aristòcrata, de família noble, i plutòcrates americans, (el president Roosevelt no és més que un peó, ràpidament van trobar un llenguatge comú amb ell.
  Volien substituir Hitler per ells, però no va funcionar. Hitler els va conquerir a tots! Goering és un empresari, oligarca, aristòcrata i pragmàtic. És millor que Hitler capaç d'unir totes les forces antibolxevics i antirusses del món sencer. Amèrica i Gran Bretanya volen acabar amb Rússia, independentment del règim dominant, però els comunistes, que neguen el mateix concepte de propietat privada, volen acabar tan malament. És fanàtic que fins i tot facin els ulls grossos davant l'enfortiment excessiu d'Alemanya i que ells mateixos es vegin obligats a unir-se al Tercer Reich.
  Tanmateix, Alemanya és un competidor geopolític, però un competidor en el marc de les regles del joc capitalistes i aristocràtiques, i la Rússia bolxevic és absolutament aliena i hostil. Fins i tot és sorprenent que el mateix Churchill oferís ajuda a Stalin, malgrat tot el seu odi anticomunisme, tradicional i anglès a Rússia.
  L'any 1941, volia posar la Rússia de Stalin contra l'Alemanya de Hitler. Dolorosos, els alemanys el van estrènyer. Després de tot, Alemanya sota els vermells és un cavall de guerra enganxat al carro soviètic, i l'URSS sota els marrons és una zona partidista eterna. Al cap i a la fi, els bolxevics fanàtics no es reconciliaran i portaran a terme una llarga guerra de guerrilles, que esgotarà tant el Tercer Reich que tots els somnis de més expansió desapareixeran com un arc de Sant Martí després d'una tempesta! Rússia sota Alemanya, millor que Alemanya sota Rússia! Entenent-ho, queda clar per què Churchill i els Estats Units, després d'una derrota militar i una rendició, van anar tan ràpidament a l'acostament al Tercer Reich.
  Yamamoto és un pragmàtic, estava en contra de la guerra amb els EUA i Gran Bretanya. Però aquests dos imperis van provocar el Japó imposant un embargament al subministrament de productes petroliers. Després de tot, el país del Sol Naixent no té els seus propis pous i moltes altres matèries primeres. Els japonesos estaven negociant, els nord-americans acabaven amb demandes cada cop més humiliants.
  I al mateix temps, els ianquis, provocant la guerra, no es van preocupar gens de portar l'exèrcit i la marina a la preparació per combatre. La temptació va resultar ser massa gran, encara més hi havia un bri d'esperança que Moscou estava a punt de caure i Alemanya, i els seus aliats vindrien al rescat. A més, hi havia l'esperança que els Estats Units, essent encara un país relativament democràtic, molt dependent de l'opinió pública, si la guerra s'arrossegava, no voldrien vessar sang a les illes alienes. De fet, per què un home americà normal al carrer obtindria taüts de zinc amb els seus familiars, si no estem parlant de protegir el propi territori dels Estats Units, i fins i tot pagar impostos militars força grans? Potser per això la Rússia tsarista va perdre, tenint més soldats, però el poble rus no considerava Manxúria el seu territori, i no volia pagar amb sang i suor interessos abstractes. Per desgràcia, Hitler no va anar a Moscou, en part per la falta de preparació per al dur hivern, i en part pel fanatisme característic dels bolxevics.
  No volia experimentar-ho jo mateix.
  No obstant això, no només els bolxevics, el poble rus és propens a sacrificar-se per grans objectius. Al cap i a la fi, el primer aire va ser fet pel rus Messer. Fins i tot és sorprenent que ho fes no pel bé dels houris del paradís, sinó pel bé de la Pàtria. Tot i que... Messer és en part un ximple, al cap i a la fi, és un mestre de l'acrobàcia, un inventor, un dissenyador i, per descomptat, un viu aportaria molts més beneficis a la Pàtria. Potser els Yankees no estan tan equivocats, replicant el principi: el més important a la batalla és sobreviure! Després de tot, els morts ja no poden matar!
  Diverses noies mig nues i amb el pit nu es van inclinar en aprovació.
  L'almirall Naumo va dir:
  - Ja hem esgotat més de dos terços de la munició. Les pistoles estan molt calentes, s'aboquen amb galledes d'aigua!
  Yamamoto va fer una creu amb el dit a l'aire i va dir amb veu baixa i una mica ronca:
  - Crec que les armes aguantaran l'últim terç dels obusos. Encara que no, noqueu fins al noranta-cinc per cent.
  L'almirall Naumo es va arronsar d'espatlles i es va eixugar la suor del front.
  - Val la pena donar el millor el primer dia?
  Yamamoto va tancar els punys.
  - Costos! És clar que val la pena! Vam agafar els russos per sorpresa, com va ser el 1904, els alemanys el 1940, però Stalin castigarà severament el comandament i això no tornarà a passar. Per tant, cal utilitzar el fet que la cua del drac es va adormir. De fet, entenc Stalin, la guerra amb Alemanya va absorbir la seva atenció fins a tal punt que va deixar de tenir cura de l'Extrem Orient. I el seu seguici sense líder té por de prendre la iniciativa. Aquí hem perdut el nostre cop. Així com els americans. Era obvi per a tothom que l'assumpte s'estava preparant, els núvols s'agrupaven, els trons aviat cairien, però...
  Van córrer, parpellejant descalços, els talons rodons de la noia. Estaven en una missió important.
  Naumo va tocar l'empunyadura de l'espasa samurai que penjava al cinturó, o com també s'anomena comunament katana:
  - Els russos sempre actuen tard! La guerra no serà massa llarga i arribarem als Urals.
  Yamamoto va aixecar els ulls al cel.
  "Que els déus ens ajudin en això, però no ho crec!" Aprenen ràpidament, Khalkhin Gol va demostrar que el nivell dels russos és més alt que durant la guerra de 1904-1905. A més, us explicaré un secret. El nostre agent secret a Vladivostok va ajudar una mica que l'artilleria costanera bastant poderosa no tenia obusos i l'avió no va poder enlairar a temps. Aquesta és la guerra secreta.
  Naumo es va sorprendre:
  - I on miraven SMERSH i l'NKVD?
  Yamamoto va riure, sacsejant els dits.
  "Els pitjors quadres de Rússia serveixen aquí a l'Extrem Orient, els que tenen por de morir al front soviètico-alemany lluiten per Vladivostok. Per tant, aquí és molt més fàcil trobar un traïdor o un ximple a la part superior, així com una persona egoista. I l'NKVD està tan acostumat a revelar conspiracions imaginàries que ja no nota traïdors reals. Així que és molt possible treballar. Per cert, si diversos generals es van posar al costat dels alemanys, malgrat que les seves famílies, familiars i amics estan amenaçats d'execució per això, és molt possible subornar algú de la part superior. O utilitzeu-lo a les fosques, que és encara millor.
  Així que hem fet molta feina. Els japonesos ens caracteritzem generalment per la minuciositat a l'hora de pensar les operacions militars i tenir en compte totes les petites coses.
  Naumo va fregar l'empunyadura de la seva katana.
  - Dret! Però la vergonya de Khalkhin Gol evoca una sensació d'amargor i una forta molèstia! Com podríem...
  Yamamoto va consolar:
  - Hi havia més manxos que japonesos, i en general és impossible guanyar tot el temps. He de tenir en compte que, tanmateix, no les millors unitats van lluitar al nostre costat, i els russos tenien un gran avantatge en avions i tancs.
  Naumo va mig dibuixar la seva katana.
  - No estem justificats! Un samurai mai es referirà a una fulla apagada i un cavall cansat, molts enemics i una arma feble!
  Yamamoto va corregir:
  - Samurai, és clar que no, però un home, malauradament sí! La gent tendeix a equivocar-se!
  Yamamoto es va distreure i va cridar alguna cosa a les canonades, i després va continuar:
  - I ja saps, em vaig oferir a atacar Rússia el maig de 1942. Això podria impedir l'avanç del primer Fritz.
  Naumo va assentir.
  - Realment! Però vam lluitar contra els EUA i el Lleó Britànic.
  Yamamoto va colpejar la timonera amb el dit.
  - Sí! És cert, però els EUA van ser colpejats a les dents, Gran Bretanya va perdre les seves colònies i Alemanya estava relativament estreta. Volíem treure la màxima força possible de l'oest de Rússia per tal de facilitar que la Wehrmacht passi a l'ofensiva contra Gran Bretanya sense por d'una punyalada a l'esquena per part de Stalin. - L'almirall va beure el sake que li oferia una noia descalça amb una faldilla curta i va continuar. - El cop estava previst pel maig, quan les carreteres s'estaven assecant, però els americans ho van impedir.
  Naumo va dibuixar la seva katana i la va tallar a l'aire:
  - Mort als EUA! Sempre interfereixen amb el Japó.
  En Yamamoto va somriure amb sorna.
  - No sempre, és clar, per exemple, quan vam lluitar per primera vegada amb Rússia, els ianquis ens van ajudar molt amb els préstecs, així com amb el subministrament d'armes. Més de la meitat de la nostra flota es va fer amb els diners dels Estats Units i la Gran Bretanya, i a les seves pròpies drassanes. Així que Amèrica no sempre és dolenta, però no en aquest cas.
  Naumo va preguntar sorprès:
  - I per què?
  Van tornar a córrer davant dels almiralls japonesos, fent parpellejar els talons nus de la criada.
  Yamamoto va condescendir a explicar:
  - Un estol de bombarders de llarg abast va irrompre a Tòquio i va donar un cop insidios a la capital, utilitzant bombes de napalm. Centenars de cases de fusta van cremar, i l'emperador va ordenar a qualsevol preu allunyar la zona de control de la capital. I, en primer lloc, capturar el complex de combat de les bases americanes a l'arxipèlag de Medei, més proper als esquelets japonesos. Per desgràcia, no ho vam aconseguir, així que vam començar a perdre la batalla per l'oceà Pacífic. És bo que, al mateix temps, tinguéssim la saviesa de concloure ràpidament una aliança amb el Tercer Reich i sortir de poc. En cas contrari, ni tan sols quedarien ruïnes de les nostres ciutats.
  Les noies de cames nues fins i tot van saltar, sacsejant les seves trenes negres i vermelles.
  Nauma va agitar la seva espasa en l'aire:
  De totes maneres hauríem guanyat! Per tant, és realment necessari donar a Hitler les Filipines després de la guerra? Aquesta perla de la corona japonesa, inexpugnable Singapur, florent Hong Kong, Indonèsia, pous de petroli de les colònies angleses capturades, i Guinea Francesa, Indoxina, Birmània, Tailàndia. I molt més, de què parlar no fa girar la llengua. Després de tot, estem a la frontera amb l'Índia, al llindar de la qual el Führer es va apoderar: Austràlia. I renunciar-ho tot sense lluitar, com un covard...
  Yamamoto va interrompre:
  - Entre els blancs també n'hi ha intelЈligents! No és d'estranyar que l'emperador, al seu despatx, va posar un bust de Napoleó. Però hi havia un altre Cèsar, deia: és més difícil mantenir el vençut que guanyar. En aquest cas, això ens aplica en primer lloc. En aquesta fase, no teníem cap opció. Vam decidir quedar-nos amb una part per no perdre-ho tot, inclosa la sobirania.
  Nauma va reproduir la figura vuit amb l'espasa:
  Entenc amb la ment, però amb el cor!
  Yamamoto es va aixecar i va donar una palmada a l'espatlla del seu company.
  - Sí, no us molesteu, en aquest cas, si marxem, després per tornar. Derrotarem l'URSS i tornarem a precipitar-nos al Tercer Reich contra els EUA i els britànics, però ja els guanyarem juntament amb els alemanys i la pasta. I després ho tornarem tot, a més capturarem també l'Índia, Austràlia, Alaska i fins a... Allà es veurà, al cap i a la fi, tindrem els recursos de la Sibèria russa, i Amèrica tornarà a caure en depressió. Això s'ha d'entendre!
  Una vegada més, les noies de cames nues van assentir amb la màxima aprovació. Són tan boniques, bronzejades, algunes de les noies fins i tot tenien els cabells ros i musculoses.
  L'almirall Nauma, amb un moviment quasi imperceptible, va amagar la katana dins la seva beina i, tot xiuxiuejant, va xiuxiuejar:
  - El futur és bo, però el present és millor! Escolteu als portaavions, tot el subministrament de bombes s'ha esgotat, i a...
  Yamamoto va ordenar breument:
  - Vine a coberta i mira al teu voltant, en mitja hora donarem la volta i marxarem cap a la nostra base més propera.
  Nauma va xiular pel nas:
  - Escolta el comandant!
  L'almirall va saltar, aguantant la porta per evitar que tanqués. Abans que els seus passos s'atenuessin, una ombra es va lliscar per la porta, ella va caminar de puntes i va llençar la coberta. Yamamoto va riure.
  - Lady Armstrong, sou tan sobtada com sempre!
  Un raig de llum va caure sobre la criatura, mostrant-la en tota la seva esplendor. Era una figura rossa, de nimfa, perfectament proporcionada, però amb rostre de dona madura d'uns trenta anys. Una mica més alt que Yamamoto, amb unes sabates de cuir brodades amb maragdes i safirs a joc amb el color de l'ona, amb soles suaus. Després d'haver llençat les cobertes, anava amb vestit de bany i es movia com una ballarina índia.
  Yamamoto va aturar la dona:
  - Balla després! Mentrestant, escolteu-me amb atenció, com va reaccionar el president titella dels Estats Units com a part del Tercer Reich, Henry Truman, davant la nostra proposta de donar a tots els territoris alliberats l'estatus d'estats formalment independents?
  Armstrong va respondre amb la seva veu amable:
  - Va dir que ell i Churchill estaven en contra. Totes les colònies continuaran sent colònies, i la Xina romandrà dividida. Per cert, Truman va dir que si el Japó ajuda el règim de Chai Kang Shi, pot salvar-lo; personalment li demanarà a Hitler que així fos. En resum, tens les teves bases a Manxúria, així com el règim, i fins i tot aconsegueixes alguna cosa a la Xina continental. En particular, les concessions i l'accés a les matèries primeres.
  Yamamoto va somriure.
  - És una bona notícia! El govern titella dels EUA sap que hem colpejat l'URSS? O encara no?
  Armstrong va fer un cercle amb el dit.
  - Ell ja ho sap! Fins ara, no hi ha hagut cap reacció oficial, però Truman ja ha aconseguit exclamar: ben fet japonesos!
  En Yamamoto va arrufar les celles i va agitar les celles amb ira.
  - No som japonesos per a ell, sinó els japonesos, una nació de guerrers i savis, i no pastors i condemnats com els americans. Tot i que, per descomptat, això és bo, vol dir que no hi haurà obstacles per a una ofensiva a les profunditats de Sibèria.
  La dona, juganera, va moure les cames a terra:
  - Sibèria és bona - és gran, rica! I al mateix temps, Sibèria és dolenta: hi ha neu i fred!
  Yamamoto va arrufar els llavis.
  - El soldat japonès no té por de les gelades. Aquesta és l'essència del codi Bushido: no busqueu una vida fàcil per a vosaltres mateixos, sinó supereu les dificultats. No és estrany que el símbol del samurai sigui: la carpa cruciana! Aquest peix sempre neda contra corrent.
  Armstrong es va sorprendre:
  - Carpa? Un peix tan inofensiu. Són els formidables i autèntics dimonis dels samurais de l'apocalipsi en comparació amb ells mateixos amb un petit, que es fregeix en una paella, i no amb un tigre o un lleó.
  Yamamoto va estendre les mans.
  - No hi ha lleons al Japó! I el tigre és un gat massa tendre, li falta coratge. Ja sabeu, una de les principals proves d'un samurai, als deu anys, l'introdueixen en una gàbia amb un tigre i ha d'agafar un tros de carn fresca de la bèstia. Que Zenki va eclosionar, no ho creus?
  Armstrong va negar amb el cap.
  "No crec que un nen de deu anys pugui manejar un tigre, encara que tingui l'espasa més esmolada a les mans.
  Yamamoto va posar suaument la seva mà a l'esquena de la noia i li va acariciar la pell nua i vellutada.
  - Has entès malament. El fill d'un samurai entra a la gàbia amb el tigre sense espasa ni cap arma. Ha d'utilitzar la seva forta ment i força de voluntat per convèncer el tigre perquè li doni el seu menjar!
  Armstrong va exclamar:
  - Sí, és increïble! El samurai és l'autèntic diable! Tu també has estat a aquesta celЈla?
  Yamamoto va abaixar els ulls.
  - Lamentablement no! Aquest és el costum de l'antiguitat! Però si vols, et tirarem a una gàbia? Digues que vols entrar a la gàbia amb el tigre?
  Armstrong va ronronar, els seus braços grecs, bronzejats i delicats, embolcallats al coll de l'almirall. Els llavis es van obrir invitantment:
  - Si el tigre ets tu, jo estic preparat fins i tot per a l'infern! Encara que el paradís és pitjor que l'infern sense tu, oh el meu estimat samurai.
  De sobte, Yamamoto va allunyar la dona i va cridar:
  - Ara he de resumir els resultats de l'atac a l'URSS amb altres almiralls, així com esbrinar com estan les coses a terra. No hi ha temps per gaudir dels plaers de les dones. Entens: no hi ha temps! Només et trucaré al vespre. Per cert, el tall estret dels ulls i la pell groga no em molesten.
  Armstrong va fer girar els malucs.
  - No! Tot el contrari! Així que encara més romàntic i inusual! Tu ets japonès, jo sóc americà: raça groga i blanca, àngel i dimoni! Aquest contrast és una bogeria! La majoria de les dones estimen l'original i no com la resta.
  Yamamoto es va servir mig got de sake barrejat amb "Ginn" i, empassat d'un sol cop, es va relaxar:
  - De fet, pensava que les dones eren més conservadores que els homes. Les dones han fet molts descobriments científics?
  Armstrong va agitar el cap i va sacsejar els seus cabells ros, va dir:
  - El descobriment més important per a una dona és el descobriment d'un home nou, només amb la condició que sigui un llibre, no una ràdio! I els samurais no són parlants!
  Hi va haver un trim histèric de campana, una llum verda va parpellejar. L'almirall es va servir un altre mig got, va bufar en rus i va menjar llimona untada de mel. Es va llepar els llavis i va mostrar l'empunyadura d'una espasa samurai:
  - Jo personalment vaig matar més d'un centenar de persones, almenys vint d'elles joves! Seràs la més bella de totes les víctimes.
  Armstrong va amenaçar, traient la llengua carmesí de Yamamoto:
  - Tinc tres fills i es venjaran de tu i de la teva família, almirall!
  Yamamoto no semblava gens ofès.
  - Va donar a llum tres fills...
  - Cinc! va corregir Amstrong.
  Sobretot cinc! I va mantenir la cintura de la noia?
  La dama es va llençar la cama al coll:
  - Sóc nord-americà i això ho diu tot!
  Yamamoto va assentir i va xiular:
  - Ara et vindrà un noi, és una lluitadora ninja molt forta. Serviu-lo amb el més alt nivell. Entès?!
  Armstrong va assentir d'acord.
  - M'encanta la gent jove... Espero que sigui guapo?
  Els japonesos van respondre amb confiança:
  - Encara més! T'agradarà!
  I va sortir decididament de la cabana. En canvi, un noi va aparèixer gairebé immediatament. Sembla d'uns tretze o catorze anys, molt musculós, descalç i amb pantalons curts. Realment guapo, amb els cabells ros.
  Armstrong estava content... Que no hagués de tractar amb algun vell monstre.
  El nen, però, semblava enfadat i va murmurar sucintment en anglès:
  - Desvestir!
  La dona va somriure i va dir:
  - Potser una mica més romàntic!
  El noi va respondre donant-li una bufetada a la cara. La galta de la dama va cremar. L'espia va sospirar fort i va començar a treure's la roba. Per desgràcia, un començament no gaire prometedor.
  El nen va mostrar les dents, es va treure els pantalons curts i va revelar una gran perfecció masculina.
  Somriure xiulada:
  - Acuéstese!
  Amb un sospir, Lady Armstrong es va estirar d'esquena i va estendre les cames. El nen amb pressió i molt groller va entrar en ella, i va començar a martellejar com una metralladora. Ni carícies, ni paraules...
  L'espia ja era una puta experimentada, i no estava ferida. Al contrari, les sacsejades fortes són gairebé agradables. Així que la van emocionar i la gruta de Venus va començar a omplir-se d'humitat. Aleshores va començar completament, i es van sentir gemecs voluptuosos.
  Les dones es prenen rudes, però això també és un plaer. I aquí estàs cobert per una onada d'orgasme.
  El noi de sobte deixa de colpejar, agafa Lady Armstrong pels cabells amb força i s'inclina nu a la seva perfecció. L'espia obre la boca i el doll li colpeja la llengua. Tampoc és la primera vegada. I la pata blanca del nen és dolça i molt agradable al gust. Armstrong es llepa els llavis amb autèntic plaer.
  Aleshores, el jove ninja mateix s'inclina cap al seu pit amb la cara i comença a treballar desinteressadament. Armstrong tremola amb una altra onada d'èxtasi i rugeix com un búfal en un escorxador. Ha d'aconseguir la perfecció amb la seva boca escarlata. I per treballar amb una llengua rosa. Fins que la font de blanc i dolç torna a esclatar.
  Molta diversió. I el ninja jove, musculós i ros és senzillament incansable. La seva energia és incommensurable i aclaparadora. Aquest ilЈlustre lluitador i gegant del llit. I els cabells ros... Tot és super i de primera classe.
  L'E-50 reparat va entrar a la batalla. No obstant això, els russos van establir força fortificacions i els alemanys van haver de superar les defenses en profunditat. Els guerrers van destruir metòdicament la bateria.
  La Gerda va disparar, destrossant el canó soviètic, i després amb un somriure a la veu va dir:
  - Guanyarem la gent, i guanyarem els cubs!
  Charlotte va cantar els seus rínxols de color vermell coure:
  - Som, oh, lladres! lladres!
  I prement el botó del joystick amb el dit nu, va enviar un projectil, trencant el búnquer soviètic.
  I aleshores la Christina va grunyir ensordidorament:
  - Pum pum! I estàs mort! Els morts! Els morts!
  I també prem una cama gràcil amb un dit nu, enviant l'enemic a un nocaut.
  I després hi havia la Magda. Aquí està la noia. També prem el joystick amb els dits dels peus descalços i com colpeja.
  - Oh, qui ens vegi, de seguida boquejarà!
  L'encantadora Gerda, sacsejant els seus pits plens, va colpejar els trenta-quatre i va cridar:
  - I per a algú farà olor de fregit!
  Charlotte va prémer els seus dits nus sobre els botons del joystick i va xiular com un pardal:
  - I tenim alguna cosa al pit!
  Kristina va trencar una pistola soviètica amb un obús i va cruixir, fent un cop de llavis escarlata:
  - No t'acostis...
  La Magda també va prémer el botó amb el dit nu. Va bufar un trenta-quatre i va cridar:
  - No t'acostis!
  I la Gerda, aquesta bèstia agressiva, de cabell ros, també martellarà amb un projectil, i els trenta-quatre rebentaran com el nas d'un boxejador sota el puny d'un punxó. I el guerrer plorarà:
  - Ho matarem!
  I de nou les noies esclataran a llàgrimes i dispararan, sense cap penediment ni pausa.
  Charlotte va cridar amb entusiasme:
  - Sóc un gran lladre...
  I també com colpeja un obús soviètic. Només les parts van volar en diferents direccions.
  La Cristina està grunyint. Mentre prem el dit nu sobre el botó del joystick i fa un xiulet:
  - I la filla dels dimonis ha mort!
  La Magda també clava pressionant els seus peus nus sobre un objecte impactant, destrossa un tanc soviètic i diu:
  - I no modest!
  La Gerda va mostrar les dents, les seves dents brillaven. Es va imaginar un jove guapo. Tan musculosa, atlètica, amb alleujament muscular i una gran perfecció masculina. I com s'inclina i embolica els seus llavis escarlata al voltant del seu nucli palpitós de jade. Que deliciós, com el gelat de xocolata. I aquell gelat de xocolata que et llepes amb la llengua. I és tan bonic, tan emocionant.
  Que bo que un altre jove s'uneixi a ella per darrere. I la vara de jade pulsant entrarà a la gruta humida de Venus. I que gran que és.
  La Gerda fins i tot tremolava de languidez. Que commovedor i encantador li va semblar.
  La noia va disparar contra l'arma soviètica. I va xiular admiradament, donant cops amb el peu nu:
  Nois, nois, depèn de vosaltres...
  Charlotte també va colpejar i destrossar el tanc rus, mentre blasfemia, sacsejant el seu bust complet:
  - Salva la terra del foc!
  La Christina va sacsejar els seus cabells groc coure. Ella va mostrar un somriure ardent, xiulant:
  - Estem per la pau, per l'amistat, pels somriures del món....
  La Magda va fer un clic al joystick amb el dit nu. Va trencar el tanc soviètic i va grunyir:
  - Per a reunions cordials!
  Els guerrers semblaven molt alegres. I com van mostrar les dents. I fan l'ullet i xisclen.
  Charlotte també s'imagina un noi. Jove, però amb barba. Mentre li acaricia els pits. Mentre una barba fa pessigolles al pit, els cabells arrissats recorren les maduixes madures dels mugrons. I li fa pessigolles, i li besa els pits. Encercla el mugró dolç i melós amb la teva llengua. Així és l'idilЈli. I si el noi encara fica la llengua a la gruta de Venus. Quin gust!
  Charlotte dispara i xiscla:
  - I l'espasa serà esmolada!
  Per descomptat, les noies, tot i que són belles, fan una acció bruta: maten soldats soviètics. Però així els van ensenyar des de la primera infància. Són llops despietats.
  
  
  ENTRADA LUCKY FUHRER
  Hitler va rebre un bitllet fabulós: la bona sort del president rus Vladimir Putin. I va ser fabulós que el Führer liderés. És cert, no tot el carnaval de Hitler. Va aturar les tropes prop de Duker. Però l'evacuació va tenir lloc per als britànics i francesos amb grans pèrdues, i amb un nombre molt més gran de presoners. I en la batalla per la supremacia aèria, Gran Bretanya va patir molt més, i els alemanys van abatre més avions que en la història real, mentre que ells mateixos van perdre menys. I el Führer, tanmateix, va decidir aterrar. I va tenir força èxit. Londres va caure en onze dies. I les tropes britàniques van capitular.
  La majoria de les tropes i dominis colonials reconeixien el nou i, a més, el legítim rei de Gran Bretanya d'orientació proalemanya i el govern de Mosley. Així que el Führer va aconseguir una victòria contundent en poc temps.
  Però no va tenir temps de girar cap a l'est. El Japó va atacar els EUA al port del Perú. Hitler va raonar que era necessari capturar Amèrica abans que la seva poderosa economia es reconstruís en peu de guerra. I l'URSS, com va demostrar la intelЈligència, ja està força preparada per a la guerra i no és tan fàcil agafar-la. I els hiverns a Rússia són durs.
  A més, després de la presa de Londres, Stalin va mantenir una reunió personal amb Hitler, i ambdós dictadors estaven molt satisfets l'un amb l'altre. El Führer va decidir que primer acabaria amb Amèrica i després amb l'URSS.
  Stalin va acceptar que l'URSS també podria participar en la guerra. Hitler va donar el vistiplau a l'annexió a Rússia, Alaska legal. Però es va negar a renunciar a Finlàndia. Encara que Stalin també considerava primordial aquest territori, rus.
  Però vaig decidir no discutir. I Alaska no està malament... Va començar una gran guerra entre l'URSS, el Japó, Itàlia, el Tercer Reich contra els EUA. A més, tant França com Gran Bretanya també van lluitar. Les tropes feixistes van sotmetre totes les colònies dels països ocupats.
  I la guerra amb els Estats Units va anar des del principi per al Tercer Reich amb èxit. El Japó era una mica pitjor. Però en el quaranta-dosè any, els alemanys ja van sotmetre gairebé tot el Canadà a la tardor. I a la primavera de 1943 va començar una ofensiva contra els Estats Units. Els "Tigres", "Panteres", "Lleons" alemanys ja han participat en les batalles. I són màquines formidables. Els nord-americans van lluitar molt, però a poc a poc van perdre. L'Exèrcit Roig també va lluitar. Després d'haver capturat Alaska, Stalin, tanmateix, va enviar tropes contra els Estats Units per tal de capturar també el continent, i també per no ser un voltor.
  A les batalles "Panther" i "Tiger", i els vehicles soviètics van competir amb l'exèrcit nord-americà. Les batalles van demostrar que el T-34-76 no estava prou armat. I Stalin va ordenar l'any següent posar un canó i una torreta més grans en aquest tanc. No canvieu el xassís. Però la sèrie KV es va mostrar força feble.
  El tanc KV-3 va entrar a la sèrie l'agost de 1941, i el KV-5 el setembre d'aquest any. Durant el quaranta-dosè any, el KV-4 també va entrar a la sèrie i Stalin va triar la modificació més pesada, però millor protegida, de 108 tones de pes. A finals d'any, el KV-6 va aparèixer amb tres canons, amb un pes de cent cinquanta tones. I l'any quaranta-tres i KV-7 amb un pes de dues-centes tones.
  Com va resultar, tots els tancs soviètics de la sèrie KV tenen un rendiment de conducció deficient, una caixa de canvis poc fiable i, en general, sovint s'enganxen i s'avarian. I un tanc de dues-centes tones, en general, és gairebé impossible de traduir.
  Però no hi ha dolent sense bé. I la sèrie KV es va apagar, i en el seu lloc va aparèixer la sèrie IS ... A més, Stalin fins i tot va prohibir el desenvolupament de tancs de més de quaranta-set tones. Però el T-34 va tenir tant d'èxit que Stalin va ordenar que aquest tanc fos el més important, bàsic i massiu.
  Amèrica estava sota atac i els alemanys i els vermells i els japonesos. Va ser aixafat tant pel sud com pel nord.
  Els nord-americans es van trencar ràpidament... Encara que la guerra llampec no va passar, van prendre Nova York i Washington al desembre. I els nord-americans capitularen el 30 de gener de 1944.
  Hi va haver una pausa temporal... El Tercer Reich i el Japó estaven digerint les seves possessions. I l'URSS no tenia pressa. Stalin i Hitler es van fer amics íntims. Els alemanys i els japonesos van capturar Amèrica Llatina, van lluitar a la Xina, van empassar altres països.
  L'URSS va completar el tercer pla quinquennal. I després el quart... El Tercer Reich preparava noves armes... I l'any 1952, el 20 d'abril, va començar una nova guerra entre el Japó i el Tercer Reich. Stalin, per descomptat, es va posar del costat del Tercer Reich.
  L'URSS es va convertir en un país poderós amb una economia molt desenvolupada. El tanc principal T-54 i IS-7, a Stalin li va agradar l'última màquina, i va donar llum verda a la sèrie. Al Tercer Reich hi havia una sèrie de "E", tancs molt bons de nova generació. Però després van aparèixer els piramidals de la sèrie AG. A més, els nazis tenien una arma única: disquets i molt més. En termes tècnics, el Tercer Reich és més fort que el Japó, i fins que els samurais no hagin creat armes nuclears, s'han de conquerir.
  Stalin, envellit i debilitat, volia la glòria. Però Hitler va dir que només va permetre recuperar la cresta Kuril i Sakhalin Sud.
  Stalin estava satisfet amb això amb algunes reserves. És cert que l'URSS no va participar tan activament aquesta vegada a la guerra. La lluita va ser ferotge.
  La tripulació del tanc d'Alenka va lluitar a l'IS-7.
  El tanc soviètic és bo, però els piramidals alemanys encara són millors, i més protegits amb un costat.
  L'Alenka va prémer amb els dits nus el botó del joystick. Disparat amb un projectil assassí.
  L'E-50 japonès, copiat sota llicència d'una marca obsoleta, va lluitar contra ell. Aquesta màquina tenia un canó de 88 mm amb una longitud de canó de 100 EL. Perillós per mossegar al costat i teòricament capaç de donar cops de puny a quemarropa i al front. Perforació d'armadura molt alta. I la velocitat inicial del projectil és colossal.
  La part superior del casc està força ben protegida per un gran pendent, però el front de la torre és pitjor.
  La noia Anyuta va apuntar l'arma amb els dits dels peus nus i va colpejar el tanc samurai. Des del primer cop colpejat i obligat a callar.
  El japonès és bastant àgil, però pesa gairebé tant com l'IS-7 amb una protecció més feble, especialment a bord.
  Aquí hi ha un altre E-50 que les noies van colpejar a bord des de llarga distància, tot i que això requereix una precisió fenomenal.
  Però després de tot, la pèl-roja Alla va colpejar els seus dits nus, i això almenys significa alguna cosa.
  Però l'E-75 japonès està en moviment. No és tan ràpid com l'E-50 i és més pesat. Però el seu front està fortament protegit. La torreta és bastant gruixuda amb blindatge frontal, 252 mm més gruixut que l'IS-2. El front del cos és més prim, però amb un gran pendent. El costat més feble del casc és de només 120 mm, sense pendents. I en ells el millor és colpejar des de llarga distància.
  L'E-75 és una màquina una mica obsoleta que pesa més de noranta tones. Ella és clarament inadequada. Encara que el canó de 128 mm encara és força potent. I el T-54 perfora bé aquesta màquina.
  La Maria va disparar amb els dits dels peus nus. Va perforar el costat del casc i va observar:
  - No és el millor disseny!
  Olympias va donar una ràfega de metralladores i va acceptar:
  - Certament no és el millor!
  I els dits dels peus nus mentre prem els botons.
  Els japonesos estan perdent una nova guerra, però lluiten desesperadament i no es rendeixen. Encara que les seves tropes estan tecnològicament enrere.
  Els MIG-15 soviètics seran més forts que els cotxes japonesos. I el ME-462 alemany està completament fora de competició.
  Van vèncer els japonesos al cel. I no hi ha cap antídot contra els avions de disc.
  Encara que les discoteques enderroquen gairebé tot el que es mou.
  Eva i Gertrude es van mostrar amb tota la seva glòria enderrocant els cotxes del País del Sol Naixent.
  L'Eve va disparar els dits dels peus nus i va grunyir:
  - Pel meu xicot!
  Gertrude va confirmar mentre derrocava els oponents:
  - Perquè morin tots els homes!
  I també amb els dits nus, pressionarà els botons del joystick i enderrocarà diversos avions.
  Els japonesos van ser colpejats i pressionats en tots els aspectes. Hitler va exigir acabar amb els enemics el més aviat possible.
  La Gerda i la Charlotte van lluitar juntes en un tanc en forma de piràmide. El pes del cotxe és de només quaranta-cinc tones i l'armadura és de 250 mm amb grans pendents en tots els angles. I el motor és de 1800 cavalls de potència, turbina de gas.
  I un canó d'alta pressió que trilla tothom com un martell. Que el calibre sigui només de 88 mm, però quina velocitat de projectil més alta.
  No puc resistir un tanc alemany.
  La Gerda va colpejar els botons del joystick amb l'ajuda dels dits nus de les cames bronzejades, va trencar el tanc japonès i va bordar:
  - Per la grandesa del comunisme al país ari!
  I la noia va treure la llengua. És mòbil i rosa.
  Charlotte també va disparar amb els dits dels peus nus, va colpejar l'enemic i va xisclar:
  - Per la santa Rússia!
  I va fer l'ullet a la seva amiga.
  I van vèncer els japonesos a fons, i amb força.
  L'Albina i l'Alvina també lluiten bé al cel, vencen els japonesos i els trencan a trossos.
  Albina va derrocar molt activament amb l'ajuda dels seus dits nus i va aixafar el samurai al cel...
  I va rugir:
  - Glòria al Tercer Reich!
  L'Alvina va enderrocar un cotxe japonès i va xisclar:
  - Glòria als herois de Prússia!
  I també utilitzant els dits nus.
  Les noies són molt lluitadores i aixafant qualsevol obstacle. Quan l'avió samurai crema com una torxa i cau. I darrere seu hi ha cinc lluitadors de la Terra del Sol Naixent.
  Així que les noies d'aquí estan increïblement ben coordinades.
  L'Elizaveta està en un tanc T-54 amb la seva tripulació i destrueix tancs japonesos.
  No és fàcil lluitar. El tanc japonès principal copiat d'una modificació primerenca de l'E-50 és un vehicle molt seriós. I no és inferior al tanc soviètic en blindatge frontal i armament. I fins i tot una mica la seva arma és més perforadora i una millor protecció del front del casc, especialment la part superior.
  És cert que el japonès és més pesat que el cotxe soviètic, però el motor més potent ho compensa.
  Elizabeth dispara des de lluny i maniobra.
  Més precisament, Euphràsia condueix. I no es deixa atrapar.
  Ekaterina, un membre de la tripulació, va colpejar els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Pel comunisme!
  Aleshores, l'Elena, com una explosió, estavellarà l'objectiu al costat. I rugir:
  - Som els més precisos del món.
  El tanc T-54 pot ser perforat al front pels japonesos, i més encara al costat. I no té cap avantatge en la batalla. Així que és difícil lluitar contra els samurais.
  I aquí ve l'E-100. Un cotxe molt desagradable. La seva armadura és forta des de tots els angles i l'arma és molt potent a 150 mm. Destrossarà el cotxe soviètic a trossos. I és difícil trencar amb els japonesos. 210 mm amb protectors de tauler.
  I el front fa 250 milЈlímetres, així que no pots trencar un colós així.
  El tanc T-54 s'acosta. No perforar els japonesos al front. Premeré per picar al costat i després van caure.
  L'arma és potent, però la seva velocitat de foc és més baixa. I la precisió també redueix el calibre.
  Per tant, des d'Euràsia cal una maniobra virtuosa. Perquè, Déu n'hi do, no els van colpejar.
  La noia va cantar:
  - Rússia és la nostra gran potència,
  Rússia és el nostre gran país...
  Voluntat poderosa, glòria fiable,
  Teu per sempre!
  Elena va donar una bufetada a l'E-50 japonès i va assenyalar:
  - Vivim a l'URSS, no a Rússia1
  Eurasia va estar d'acord amb això:
  Sí, però el punt és el mateix!
  I així van esquivar els trets i es van lliscar fins al propi tanc. I just al costat, a la part on no hi ha un pendent més baix i als escuts, es perfora des del calibre inferior del canó.
  I l'E-100 comença a detonar i explotar. I com surt tot plegat.
  Rússia sota Stalin és forta i l'aviació, i els tancs, i en part fins i tot la flota.
  Fins ara, però, l'URSS no té massa vaixells grans, però n'han instalЈlat d'uns petits.
  I al destructor, tota la tripulació està formada per noies soles. I baten a fons els japonesos.
  I els seus vaixells, sense més preàmbuls, s'enfonsen.
  Les noies corren i envien obusos de canó amb els dits nus.
  I com parpellegen els seus talons rosats.
  Stalinida, el comandant de la tripulació, la va agafar i va cantar:
  - Glòria a la nostra Santa Pàtria!
  I de nou, les armes soviètiques estan colpejant els japonesos. I ara tot el creuer del samurai explota. I els soldats grocs s'ofeguen.
  Aquí torna la lluita...
  En els primers sis mesos, el territori controlat per la Terra del Sol Naixent es va reduir a la meitat.
  I hi va haver victòries en tots els fronts.
  L'Exèrcit Roig va capturar el sud de Sakhalin i es va traslladar a les illes Kurils. També van atacar Manxúria. I va lluitar per Port Arthur.
  I l'assalt a aquesta ciutat va ser molt ferotge.
  Alenka va lluitar contra els japonesos i va arrossellar, mostrant les dents:
  - Guanyarem!
  I amb els dits nus, va prémer els botons del joystick i va fer volar l'obús samurai.
  Anyuta també va acomiadar. Va aixafar l'enemic i va cridar:
  - Per l'URSS!
  I Alla va martellejar amb una fúria salvatge i va xisclar:
  - Per noves fronteres!
  I, també, amb els dits descalços de les cames, com si martellessin.
  La Maria va xiular i grunyir:
  - Per Stalin!
  I van colpejar amb totes les seves forces...
  Olympias també va lluitar amb els dits nus, com tallar l'enemic i esmicolar-se.
  Port Arthur va caure... I aquesta és una victòria rotunda.
  Durant tres mesos més, els combats van continuar en altres llocs... Va arribar l'any 1953... Les batalles en ell són molt cruels.
  Les tropes soviètiques van intentar desembarcar al Japó, però van ser abatudes per unitats d'autodefensa.
  Al mar, els combats encara no s'han calmat...
  Les noies van lluitar com autèntics cavallers.
  I és clar que eren de cames nues i molt boniques, bronzejades. I com van colpejar els japonesos amb bombes.
  I les altres noies es barallen. Per exemple, Anastasia Vedmakova. És una noia tan lluitadora i fa aquests miracles al MIG-5.
  I enderroca un altre avió, aquesta vegada el japonès, amb un canó de 37 mm.
  El pilot lluita amb un banyador i és una noia extremadament agressiva. I colpeja l'enemic amb molta precisió.
  I cadascun dels seus trets va colpejar la diana.
  Anastasia va xiular, cantant:
  - L'himne de la Pàtria canta en els nostres cors,
  No hi ha dona més bella a tot l'univers...
  Premeu la metralladora cavaller més forta,
  Mor per Déu donat a Rússia!
  Akulina Orlova, que està lluitant contra els japonesos, mostrant les dents, objecta:
  - No! Millor deixar morir l'enemic i viurem!
  I va recordar com, per exemple, la partidària Lara va ser torturada pels japonesos. I aquesta noia va ser conduïda per la neu descalça. I ella només es va riure a la cara dels botxins. Fins i tot quan es van aplicar tires amples de ferro roent a les seves soles nues i congelades per la gelada, va poder contenir el seu crit de dolor. Tot i que el llavi mossegat sagnava.
  Aquesta era la noia partidista Lara.
  I tenia un gran cor. I va aguantar quan va ser colpejada amb filferro de pues, un corrent va passar pel seu cos.
  Així que ella no va dir res. No la van disparar, sinó que la van enviar a un camp d'extermini en una pedrera.
  La Lara tampoc es va trencar allà, i va continuar el seu camí ple de valentia i heroicitat.
  Akulina Orlova va abatre un altre avió japonès i va cantar:
  - Lluitarem contra l'enemic fins al final,
  Les gestes dels soldats no compten el nombre...
  Els russos sempre han estat capaços de lluitar...
  Satanàs serà destruït!
  Però ara ja ha arribat març... Stalin ha mort. L'era gloriosa del govern del dictador i conqueridor ha acabat. Béria es va convertir en el successor. Stalin fins i tot va deixar un testament que Lavrenty Palych hauria de ser el president del Comitè de Defensa de l'Estat i el líder.
  I el 2 de maig, la capital del Japó, Tòquio, va ser presa per les tropes alemanyes i soviètiques. I el 9 de maig de 1953 va seguir la rendició de la Terra del Sol Naixent i la guerra va acabar amb victòria. I tot semblava bé i agradable.
  El 20 d'abril de 1955 va tenir lloc la primera missió tripulada a la Lluna. Per davant de la humanitat semblava tot el cosmos sense límits.
  Però el 20 d'abril de 1957, Hitler va entrar en guerra amb l'URSS. Ja ho controlava tot i només li quedava un poder al seu pas.
  Qui aturarà Hitler?
  Lavrentiy Beria es va fer més fort en el poder. Ell és georgià, i això és més o menys com l'ombra de Stalin s'adaptava al poble.
  I aquí ve la guerra...
  Els alemanys són forts i tenen tropes d'arreu del món. L'URSS també és forta, però inferior a la Wehrmacht en tecnologia.
  Va aparèixer el tanc IS-10 ... IS-11 i IS-12, però aquestes màquines són relativament lleugeres amb cinquanta tones, només el canó és més potent i de canó llarg per a l'IS-11 a 122 mm, per a l'IS- 12 - 130 mm. I només l'IS-15 es va convertir en un tanc més potent que l'IS-7. Tenia un canó de 152 milЈlímetres i alhora de canó llarg que pesava unes cent tones.
  També va aparèixer la T-55. Amb canons més potents de calibre 105 mm i millor protegits.
  Inicialment, els alemanys van avançar amb èxit. Els seus tancs són més avançats, com altres vehicles. I el més important, molt més poder.
  Durant tres mesos de lluita tossuda i ferotge, els nazis van arribar a Moscou. I l'hivern encara és lluny...
  Lady Armstrong va continuar lluitant, juntament amb els seus companys.
  Quatre noies van lluitar al tanc Goering-5. Són dones angleses al servei de la Wehrmacht. I no els és gens fàcil. Hem de lluitar contra els bolxevics, que lluiten tant fanàticament com amb habilitat. No doneu un descens a la Gran Bretanya.
  Jane va danyar el canó rus amb un tret precís i va arrossellar:
  - La vida és un moment, entre el passat i el futur!
  Gringeta, aquest tirador descalç, va desplegar l'arma, va disparar i va xiular amb entusiasme:
  - Som una noia àguila!
  I el seu projectil impactarà directament contra l'obús soviètic. Sí, la noia és realment super. I destrueix a tothom seguit.
  Malanya també va donar una puntada de peu, fent servir els dits dels peus nus. Va destruir una pistola russa. Va provocar la detonació dels equips de combat. Aquí és el que és una noia elegant. I va xiular:
  - El futur serà brillant... La guerra s'acabarà, hi crec!
  La Matilda va dir dubtosa:
  - Tinc la sensació que fa més d'un segle que ens peguem. Totes baralles, i baralles, i baralles!
  La bella Jane va esclatar a riure i va comentar enginyosa:
  - Millor baralles que zeros!
  I va tornar a colpejar l'arma soviètica amb un tret precís. Realment és una noia aquí. I el marge de seguretat colpeja els russos.
  Abans de la baralla, les noies van descansar una mica a la taverna. Vam beure cervesa bavaresa, vam menjar carn de porc grassa i xai. Després van convidar una dotzena d'homes més joves i van jugar amb ells. I és divertit i molt divertit.
  De totes maneres és bo per a les noies. I un plaer per als cossos forts i bastant joves.
  Immediatament, la càrrega d'energia abans de la batalla augmenta. I tira, a les gestes més reals! I aleshores els guerrers premen els botons amb els peus nus i aconsegueixen resultats colossals.
  Ara estan assaltant Moscou. I la ciutat no vol cedir. Els russos són molt tossuts. De fet, semblava que era hora d'adonar-se que la seva posició era desesperada i de lliurar-se a la mercè del vencedor. Així que no. Persisteixen. Demostra un heroisme inflexible. I espera, on semblava que no hi havia possibilitats, no hi ha resistències.
  Els britànics, per exemple, a la batalla per Londres no van ser tan tossuts. Es van rendir ràpidament. I ara lluiten en el mateix equip amb els nazis!
  I què? Fes la teva pròpia carrera!
  La Jane se sent sobre un cavall blanc, i bastant segura. Vull mostrar-me a la noia des del punt de vista més alt. I doneu una bona sacsejada als russos. Per convertir-se ella mateixa en una autèntica reina.
  El guerrer torna a disparar. Colpeja el canó rus i diu apassionadament:
  - Aviat hi haurà un paradís al planeta!
  Quina noia més bonica de cos, però fa actes foscos.
  El tirador de Gringeth tampoc no es pot perdre. Va trencar un obús de 152 mm com un cub de gel amb un martell. Així és una noia àgil i brillant. Probablement no en trobareu cap de més bonic. Encara que... Una noia musculosa, amb uns trets una mica rústics i senzills. Ruddy, sembla dens, però no hi ha ni una gota de greix al cos. És tan gros.
  Li agrada molt el sexe i mai dorm sola. Li agrada quan el seu cos fort està arrugat per mans masculines. La Gringeta és una noia molt maca. Però què fa. De nou va colpejar la bateria soviètica. Aquí està el canalla...
  La Gringeta va cantar rient:
  - No hi havia vi a la festa, però Satanàs va fer vodka!
  I va mostrar la seva llengua.
  I de nou el tanc "Goering" -5 fa foc dirigit. I els guerrers que hi ha són molt seductors. Van fallar una vegada i van colpejar tres vegades. Llavors es van copejar mútuament amb les soles nues! I van mostrar les dents.
  Tanmateix, l'alegria de les filles de la Gran Bretanya ocupada va ser de curta durada. Aquí teniu una de les noies descalces que va poder empènyer una mina sota l'eruga. I aquest present d'aniquilació va tenir tant èxit que de seguida van esclatar diverses pistes de patinatge. I l'enorme tanc de setanta tones va perdre immediatament la seva mobilitat.
  Vaig haver de portar el meu cotxe per a reparacions. La substitució es va fer al moment per un equip especial.
  Sí, "Goering" -5 no es pot comparar amb la família piramidal d'AG. Però així, les pitjors armes es van donar a les noies angleses.
  Però aquí les noies soviètiques estan lluitant.
  Agost de 1957 ja. Moscou està completament envoltada i la seva posició sembla desesperada.
  Alyonka lluita a l'IS-15. Potent desenvolupament dels dissenyadors soviètics. L'armadura frontal té una inclinació de 500 mm. No trencar els alemanys. I pesa poc més de cent tones. I un motor de turbina de gas de 3200 cavalls de potència. I un canó capaç de penetrar tancs piramidals alemanys des de la distància.
  Alyonka va colpejar el cotxe alemany amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Per la gran Rússia!
  I la bellesa va xiular.
  Anyuta, també, com vèncer l'enemic. I també fa servir els dits nus dels peus, perfora el tanc des de llarga distància i crida:
  - Per la Pàtria!
  L'arma té una longitud de canó de 120 EL, la qual cosa és impressionant. I un projectil amb un nucli d'urani. Aquest tanc també té dotze metralladores molt potents.
  Alla també va atacar els nazis i va cridar:
  - Per la nostra URSS!
  La Maria també va agafar i va tallar els nazis, i aquesta vegada va prémer el botó del joystick amb el mugró escarlata, xiulant:
  - Per a la mare russa!
  Els Jocs Olímpics també són com un tall a l'enemic. I arrencarà la torreta del tanc alemany i grinyolarà:
  - Per la Pàtria i la llibertat fins al final!
  El tanc soviètic va demostrar ser molt combatiu...
  Però per desgràcia, les forces són desiguals...
  Molt desigual...
  Però les noies assegudes en una emboscada capten el seu moment.
  Elizabeth es va acariciar els músculs abdominals. Aleshores, amb l'ajuda d'un taló nu, va enviar un projectil precís a l'enemic.
  I colpeja l'enemic directament a l'objectiu.
  I ella va arrossellar:
  - Guerrer més fort, premeu la metralladora,
  Arribarà un resultat interessant!
  Elena va enviar un assassí present de la mort a l'objectiu i va assenyalar:
  - En va ens va treure el cap Hitler. Per molt lluny que ens retirem, no ens rendirem!
  Ekaterina també va disparar, va trencar l'objectiu i va assenyalar:
  - No piquem claus, però cal fer alguna cosa més substancial!
  Evrasiya va donar una ràfega de metralladores i va emetre:
  - Rússia sota el jou no es doblegarà, el nostre exèrcit no es rendeix!
  Elizabeth va estar d'acord amb això:
  - No! L'Exèrcit Roig no es rendeix!
  I també va enviar un projectil a l'objectiu amb el taló nu. I va sortir bé i amb precisió.
  Hem d'aguantar a qualsevol preu. Aquí els nazis van torturar el pioner.
  Van agafar el nen despullat. I aleshores van començar a colpejar-lo amb un cable roent. Em van colpejar durament fins que vaig perdre el coneixement. I després s'aboca amb aigua salada. Com el nen cridava d'agonia. I ja es tornava a rostir amb torxes. Llavors el van agafar i van enfonsar una vareta roent a l'anus.
  Així de cruels eren els Fritz. Una altra diversió que tenen és fregir-se els talons. Una noia de Komsomol va ser untada amb oli a la sola i es va incendiar un braser a sota. I la noia crida amb un dolor terrible. I els nazis es fregeixen i es canten una cançó per a ells mateixos.
  I què no han fet encara. I els dits de les noies amb els peus nus es van trencar, i els nois es van dissoldre en àcid, i se'ls va arrencar la pell viva.
  Elizabeth va tornar a disparar. Va colpejar l'objectiu i va arrossellar:
  - No ens rendirem mai!
  I Elena va estar d'acord amb això:
  - Mai et rendeixis!
  I va enviar un projectil a l'objectiu amb l'ajuda dels seus dits nus.
  Un altre tanc va ser pres i es va incendiar com una torxa...
  Catherine va assenyalar agressivament:
  - Serem campions del món!
  I amb el seu taló nu va enviar un altre projectil a l'objectiu.
  Però per desgràcia, malgrat tot l'heroisme del setembre, Moscou va caure. I a l'octubre els alemanys ja havien arribat als Urals. I van capturar Àsia Central des del sud. I al desembre de 1957, van ocupar completament tot el territori de l'URSS.
  Així va acabar la conquesta del món.
  El 20 d'abril de 1959 es va celebrar un referèndum per establir la monarquia i l'imperi mundial del Tercer Reich. Això va coincidir amb el primer vol d'un astronauta a Mart i els nous èxits del Tercer Reich. I Hitler rebrà el títol de Superemperador.
  Semblava que tots els objectius s'havien assolit.
  Però el maig de 1961, Hitler es va estavellar en un avió i el seu brillant i llarg regnat es va interrompre.
  Però el seu fill gran ja s'ha fet adult, i la dinastia del Führer s'ha tornat estable i forta. I ara el Tercer Reich conquereix l'espai.
  Totes les nacions van rebre els mateixos drets i la ciutadania del nou imperi.
  I la humanitat avança cap a un futur més brillant!
  
  LA VICTORIA DE NAPOLEÓ SOTA WATERLOO
  Napoleó va guanyar la batalla de Waterloo. No va tenir cap presa en el moment de la batalla, i els britànics van ser derrotats. I després els alemanys, liderats per Blucher, també van ser derrotats. Llavors els francesos es van fer càrrec dels Països Baixos.
  De nou va derrotar els prussians i els austríacs. Rússia no volia entrar a la guerra. El tsar Alexandre va ser el primer que es va cansar de lluitar i no va voler vessar sang.
  Napoleó Bonaparte també es va inclinar a no allargar la guerra. Després d'haver tornat a infligir diverses derrotes als aliats, va fer les paus amb ells. França va rebre una part d'Itàlia i els Països Baixos i algunes terres a Alemanya i es va calmar.
  Durant un temps, és clar... Napoleó va atacar Algèria als anys vint i la va conquerir. I després es va fer càrrec del Marroc. Va començar l'era africana de l'expansió de l'emperador. Napoleó va lluitar a Àfrica i les seves tropes van tornar a arribar a Egipte i al Sudan.
  Napoleó es va atrinxerar a l'Àfrica... Però encara no ha pujat a Europa. L'emperador va viure força temps en aquells dies. I va morir l'any 1840 als setanta anys, havent passat trenta-sis anys com a emperador, i en total liderant França durant quaranta anys! Aquest és un regnat molt llarg i gloriós. Sota ell, França va experimentar tant victòries com ocupació. La major part d'Àfrica, inclosos el Sudan i Nigèria, es van convertir en colònies franceses. A més, els mariscals napoleònics també van conquerir Indoxina.
  La dinastia Bonaparte es va enfortir. Napoleó II també va tenir fills i va pujar al tron a una edat força madura. I la seva dinastia va continuar el seu ascens gloriós. L'any 1848, aprofitant la revolució a Àustria, França va treure Itàlia a l'Imperi dels Habsburg. Després va seguir la guerra amb Rússia juntament amb Gran Bretanya.
  Els francesos, juntament amb els austríacs, van derrotar els russos. I es van fer càrrec de moltes terres. Ucraïna inclosa. Napoleó II va fundar la Commonwealth, colЈlocant el seu germà al tron. Rússia va quedar relegada a la categoria de potències menors. Napoleó II va continuar les seves conquestes i va capturar més Prússia i Àustria. I allà, també, colЈlocant els seus familiars, fent peu a Europa. Gran Bretanya va intentar oposar-se, però va ser colpejat...
  Quan va esclatar una guerra civil a Amèrica, Napoleó II va intervenir al costat dels meridionals. I va guanyar... França també va continuar la conquesta d'Àfrica, i va prendre el control de l'Índia. Al mar, els francesos, amb la superioritat en recursos, estaven contra els britànics com un elefant contra Moska. I fins i tot van capturar la mateixa Gran Bretanya desembarcant al continent el 1873.
  França es va fer càrrec tant d'Austràlia com del Canadà i es va convertir en una superpotència. El 1881 també va morir Napoleó II, el Gran. I Napoleó III va pujar al tron. Sota ell, França va continuar movent les seves tropes per tot el món. En particular, hi va haver una campanya contra Moscou i finalment es van presentar tant Rússia com els Estats Units. I hi va haver una guerra a la Xina. El 1904, després de la mort de Napoleó III, Napoleó IV va pujar al tron. Va capturar el Japó l'any següent i uns anys més tard va completar la conquesta de la Xina. Aleshores va començar la invasió d'Amèrica Llatina. Napoleó V que va regnar el 1933 va completar la conquesta de tots els països del món i la creació d'un imperi mundial. El 1937 va tenir lloc el primer vol tripulat a l'espai. El 1945, la gent va volar a la Lluna. I el 1957 a Mart, i l'any següent a Venus.
  Va ser la conquesta de l'espai. A finals del segle XX, tots els planetes del Sistema Solar ja havien estat visitats pels astronautes, i fins i tot en alguns llocs, a la Lluna, Mart, Venus, es van fundar assentaments.
  I el 2021 va començar el vol de la primera expedició interestelЈlar. L'imperi francès, multinacional i enorme, va prendre el control de tot el món i del sistema solar. I els seus somnis són poder sobre l'Univers!
  
  
  LES NOVAS AVENTURES DE LES CADRES AL MÓN D'AIVENGO
  Encara que la Rebecca va ser salvada de l'execució pel valent Ivanhoe, la seva història no va acabar. Així com l'aventura. Isaac, sens dubte, va fer el possible. I va començar a exigir la tornada de les joies i de la roba oriental cara agafada a la Rebecca. Però és clar que se li va negar.
  El que ja és propietat de l'orde, llavors ho és, i els jueus no estan obligats a informar.
  Així que la Rebecca va passar una estona amb un temps fresc descalç, i només amb una bata de sac. Sí, abans de l'execució, anava descalça, despullada i tancada en una celЈla monàstica. Feia fred i humit i hi havia rates. Aquí la Rebecca era tan demacrada i pàlЈlida.
  Quedar-se descalç al calabós i al carrer amb temps fresc va fer que la noia es refredi molt i es va emmalaltir. I Isaac va haver de contractar metges urgentment. Així, va estar ben gastat, inclòs el pagament d'un rescat als lladres.
  I estava buscant una manera de trobar i guanyar diners en algun lloc. A més, Ricard Cor de Lleó va anunciar que es celebraria un grandiós torneig de justes en relació amb la seva coronació. I el guanyador rebrà una gran recompensa.
  En aquell moment, quan Isaac va veure de sobte un nen amb pantalons curts, descalç, nu fins a la cintura, però molt musculós. Els seus músculs eren molt bonics, i profundament definits sota la pell bronzejada. Segons els estàndards de l'edat mitjana, el nen no era gens petit, sinó amb una cara infantil i rodona. És evident que aquest encara és un nen que, si es fa gran, esdevindrà un home d'un físic molt potent.
  Isaac va preguntar al nen amb un somriure:
  Què vol el jove?
  El nen, colpejant amb el peu descalç, va dir:
  - Vull participar en el torneig de cavallers! Al mateix temps, ajuda la teva filla malalta!
  El jueu ric es va sorprendre:
  - Es vosté metge?
  El nen va respondre amb un somriure:
  "Malgrat el meu aspecte juvenil, ja tinc molta experiència en matar. I també en medicina! I totalment gratis!
  Isaac va respondre amb entusiasme:
  - Meravellós! Bé doncs. Tens músculs forts, però seran suficients per participar al torneig?
  El nen va dir amb un somriure:
  - Porta'm una ferradura!
  El jueu ric va arrufar el front.
  - Per què!
  El nen va dir confiat:
  - Ho trencaré!
  Isaac va grunyir:
  - D'acord, crec! Tens uns músculs molt bonics, a l'est t'agradaria que et venguessin a l'harem del sultà!
  El nen en resposta va saltar, va girar diverses vegades a l'aire i va rugir:
  - No em rendiré!
  El jueu va xiular sorprès:
  - Que ràpid i àgil ets! D'acord, et donaré un cavall i una armadura amb una llança i una espasa per al torneig. Només tu em tornaràs tot això en tres bessons!
  El nen va assentir.
  - Bé, perquè el cavall i les armes i l'armadura van al guanyador. En aquest sentit, pots lluitar.
  
  Molt content, Isaac va dir:
  - Gran jove... Com et dius?
  El nen va respondre modestament:
  - Oleg Rybachenko! Sóc un guerrer que ajuda els febles, i normalment serveix a Rússia. Però en aquest cas, he vingut a salvar la teva filla. Atès que la bronquitis és una malaltia molt perillosa per als estàndards de l'edat mitjana. I hi ha pocs metges hàbils que puguin salvar la noia!
  Isaac va respondre amb un somriure:
  - Sembles molt més gran del que sembla?
  El nen va assentir.
  - Sí, fa molts anys que ho vaig! És difícil ni tan sols comptar quants, ja que viatjo i visc en mons diferents. Però vaig tenir molts esdeveniments i impressions.
  Jueu va assenyalar:
  - D'ACORD! Vés a curar la meva filla! Mentrestant, enviaré a buscar un cavall i una armadura. Sí, i ara mesureu el creixement. Sembla que només ets un nen, però bastant gran i d'espatlles amples. Tan alt com Ivanhoe, i potser seràs més ample a les espatlles!
  Oleg va assentir i va dir:
  - Per al tractament de la teva filla necessito alcohol, greix, una dotzena de tasses petites. - En veure com la cara de l'Isaac es retorçava, el nen es va afanyar a afegir. - Les tasses són només per un temps. I també estaria bé trobar greix de teixó. El nen va fer l'ullet. I la teva filla estarà com nova!
  Isaac va assentir d'acord.
  - Sí, només un petit mag! Bé, tot estarà preparat, vés a salvar la meva filla.
  El nen mostrava uns talons descalços, rodons, rosats i sense pols.
  Va començar a rebuscar per la Rebecca. La noia estava pàlЈlida i tossiant. De fet, a diferència del nen immortal, ella no estava acostumada al fred. La filla d'un país del sud, a la tardor de Gran Bretanya, va passar la nit descalça i amb una bata amb una celЈla humida i freda, i un parell de dies a l'aire fresc. Aquí i per perdonar no gaire.
  I ara cal posar-li bancs, el remei popular més eficaç, que ajuda molt.
  La pell de la Rebecca és més aviat pàlЈlida i no bronzejada. Estava avergonyida nua davant d'un noi musculós guapo.
  Oleg Rybachenko va dir posant-se el dit índex als llavis:
  - Sóc metge! No tingueu vergonya de mi!
  I la noia li va tornar el somriure.
  El nen, que ja tenia experiència, li va posar llaunes. La noia va fer una mumia.
  Però l'Oleg la va acariciar amb tendresa, va fer caure les soles ratllades. La noia poc acostumada va caminar pel camí i els seus peus nus van ser punxats per còdols. I el camí cap a l'execució va resultar molt dolorós per a una noia rica que no estava acostumada a prescindir de les sabates.
  El nen que corria descalç tot el temps va assenyalar:
  - Tendra, tan tendre!
  I li va posar llaunes, de les quals hi havia rastres a l'esquena de la noia. Però els bancs van treure la malaltia. I així la Rebecca va agafar una mica de llet amb mel i es va adormir.
  Després d'això, Oleg va deixar a la minyona l'ordre de continuar donant llet amb mel i malik, així com greix de teixó.
  I es va afanyar al torneig. Cal treballar tant el cavall com l'armadura i les armes.
  El jueu, encara que cobdiciós, no és estúpid. I el cavall era bo i l'armadura amb les armes no era dolenta. L'Oleg es va enfilar a l'armadura i es va sentir incòmode amb ells. La lluita nua seria molt més destresa. Però hi ha regles del torneig: tothom ha d'anar amb armadura i a cavall. Aquí, lluitar nu amb espases, després Oleg Rybachenko va exterminar exèrcits sencers amb espases.
  El nen va córrer sobre un cavall blanc i estava esperant la batalla.
  El torneig es va celebrar a Londres. Ivanhoe ja s'havia recuperat de les seves ferides i era considerat un dels favorits del torneig. El mateix Ricard Cor de Lleó es preparava per a la batalla. També s'esperava l'arribada de soldats d'altres països. En particular el duc d'Alba: un poderós lluitador d'Espanya. Duc francès de Guisa, barons d'Alemanya. Molts lluitadors. Fins i tot des de la llunyana Rússia, va arribar el príncep Ruslan. Més precisament, no de Rússia, sinó de la Rus de Kíev.
  Així que la representació aquí va resultar sòlida. I va ser un torneig sense precedents amb premis.
  Se suposava que el guanyador havia d'aconseguir un cofre sencer d'or, que Ricard Cor de Lleó va portar de Palestina. I aquest cofre pesava almenys una tona.
  Així que els que volen lluitar, aparentment, de manera invisible.
  El torneig, atès el gran nombre de participants, es va celebrar segons el sistema de copa.
  Oleg Rybachenko va arribar a un campament especial per a cavallers. Armadura i cavall, això és un passi, però ningú requereix documents.
  El nen va passar la nit al campament. Al vespre li va venir una dona de fàcil virtut. En veure que davant d'ella encara era una nena i molt bonica, va assentir:
  - Et serviré noi gratis!
  Oleg va assentir d'acord i va assenyalar:
  - No et penediràs, tinc molta experiència!
  Per primera vegada en anys, la prostituta probablement va experimentar diversos orgasmes reals i fins i tot semblava més jove. Va marxar satisfeta. Aviat van aparèixer més noies. Oleg va assenyalar:
  - Has de pagar pel sexe! I per a un gran sexe doblement! Una moneda d'or per a cada orgasme!
  Les prostitutes van acceptar de bon grat... L'Oleg va guanyar diners decents, però d'un dia per l'altre va tancar els ulls. Van passar les seves noies i una dona. Normalment són joves i bells, però podeu contagiar la infecció. És cert que l'Oleg és un nen immortal i la infecció no el porta.
  Però em vaig esgotar una mica abans de la baralla...
  I aleshores sona la trompeta i al matí comença el torneig. Aquí els cavallers es dispersen pel camp. Calen moltes baralles. Elecció de puntes romes o afilades. Tota la resta es decideix per sorteig.
  Oleg va caure per lluitar en la primera batalla amb el baró alemany. Era més gran i pesat que el nen, i un guerrer força autoritzat.
  Però el noi del terminador és experimentat i tècnic. I perquè no us toqui una llança, desplaceu lleugerament l'escut cap al costat i suavitzeu el cop. I et planteges girant el cos.
  Oleg és molt fort, i l'enemic va ser abatut juntament amb el seu cavall. I el nen va xiular. Ja ha passat per moltes batalles en universos diferents. I va lluitar amb el Tercer Reich en un univers paralЈlel en què els nazis van capturar primer el món sencer i només després van atacar l'URSS. I va ser un moviment fort per part seva.
  I llavors el nen va lluitar juntament amb Margarita, la nena immortal, que també va ser adulta. I amb elles quatre noies precioses i també quasi immortals. Sis superhomes van lluitar amb un exèrcit que es va fer càrrec de gairebé tot el món. I va mostrar un heroisme colossal.
  I ara el torneig. No és un tracte tan difícil. I per a un súper noi, una nit sense dormir amb prostitutes no és un obstacle.
  El nen va obtenir el seu primer premi: un cavall, armes i armadures. Normalment els cavallers els rescataven per diners. Així que si sou un bon lluitador, la participació en el torneig és beneficiosa per a vosaltres.
  Després, una altra batalla... Aquesta vegada el sort va portar a Oleg al poderós duc espanyol d'Alba. Va ser considerat el millor guerrer d'Espanya. Hauria estat més interessant lluitar contra ell cap al final, però molt és molt.
  L'enemic era un gegant i pesava tres vegades més que l'Oleg. En la lluita amb llances, el pes és un handicap important. I el cavall prop d'Alba és de tir. Potser una carcassa així seria trivial per aixafar-te.
  Oleg no tenia molta experiència en tornejos. Normalment lluitava una mica diferent. Però l'experiència de combat global del noi del terminador és colossal.
  I així va marxar. Les llances són esmolades i esmolades.
  L'Alba es va precipitar sobre ell amb gran velocitat. El seu cavall, tot i que és un cavall de tir, és molt àgil. L'Oleg, però, és molt més ràpid que el mateix gegant Alba. I quan el nen es va acostar, va deixar la llança i va colpejar l'enemic a la visera. El cop és aixafador, i amb sota el coll del casc. L'Alba va sortir volant del seu poderós cavall i es va estavellar. Fins i tot li van caure unes quantes dents.
  L'Oleg va guanyar i va dir amb un somriure:
  - Un regal valuós per al casament!
  La victòria va fer notar el noi. El mateix rei Cor de Lleó li va donar la mà i va dir:
  - Ets un guerrer fort! D'on ets?
  L'Oleg va respondre amb un somriure:
  - Permeteu que vostra majestat calli!
  Aquí teniu la tercera batalla dels cavallers. Bé, tres batalles en un dia són moltes, potser fins i tot quatre seran a temps.
  Ara l'Oleg lluitava contra un lluitador anglès. El cavaller local no és tan gran com Alba, i semblava cautelós.
  Però pots veure un lluitador experimentat i fort.
  L'Oleg, per costum, va dispersar el seu cavall i va colpejar, posant i girant el cos, i és clar que ell mateix s'allunyava de la llança.
  De nou va enderrocar l'enemic sense esforç. No és difícil i guanyes confiança.
  Així que el tercer cavaller és derrotat.
  Una pausa temporal i una festa dels guanyadors. El nombre de participants ha disminuït. I van menjar molt.
  L'Oleg es va treure el casc. Molts es van sorprendre que fos tan jove, ni tan sols li creixia el bigoti.
  El nen va menjar bastant i es va fer una mica pesat.
  El seu següent oponent va ser el millor lluitador de França: el duc de Guisa.
  Bé, per què no tenir por dels llops al bosc?
  El duc de Guisa era molt hàbil, tècnic, gran, alt, d'espatlles amples.
  Pel que sembla, és un lluitador intelЈligent.
  Oleg Rybachenko va decidir que el derrotaria d'una manera senzilla.
  Quan els genets es van dispersar, i després van començar a convergir. De Guise va fingir amb la seva llança i va intentar colpejar el nen al cos, més enllà de l'escut. Però Oleg, amb una reacció absoluta, va aconseguir marxar, i ell mateix va carregar la llança al pit perquè es trenqués. Per descomptat, va afegir un cos.
  I de Guise va volar i es va estavellar amb tanta força que li va sortir sang per la boca. Aquí està el cop.
  El nen va riure i va dir:
  - No tiranis!
  Aquesta va ser l'última baralla del dia. En queden quatre més per al següent.
  L'Oleg estava content.
  Però no va tenir temps de descansar. De nou van venir per afecte per agafar orgasmes d'una puta. A més, li van enviar un rescat per armadures i cavalls. I l'armadura de De Guise, per exemple, era de còdols, i les sumes eren considerables.
  Per descomptat, Isaac també va haver de pagar el deute. El jueu semblava estar insatisfet amb ell mateix. Que va ordenar tornar el deute només tres vegades, però podria haver estat cinc, o fins i tot deu vegades. No obstant això, Oleg, en veure que el jueu cobdiciós patia, li va donar vint monedes d'or més, a favor de la Rebecca, com a regal d'una noia.
  I després va tornar a servir prostitutes. I va augmentar el preu a dues monedes d'or. Però tot i així, n'hi havia molts que volien. I també van venir unes quantes dones nobles. També volien aconseguir un orgasme fabulós, o fins i tot quedar-se embarassada d'un cavaller tan gloriós.
  De nou, Oleg Rybachenko no va dormir tota la nit i va treballar. Però això en general és bo. Un gigoló tan jove ha guanyat quants diners.
  I quatre combats més abans de rebre la copa.
  I el primer oponent és un lluitador d'Àfrica. Molt gran. Bé, només un gegant de vuit peus d'alçada. I el pes de quilos és d'almenys vint. Pel pes que va guanyar. No va lluitar ni amb un cavall, sinó amb un camell enorme. I va aixafar a tothom.
  Què es pot lluitar amb un negre. Oleg Rybachenko fins i tot estava content que el seu oponent fos un gegant. Va ser interessant i intrigant.
  A més, les apostes estaven dividides, i era possible apostar per tu mateix i, en cas de victòria, almenys guanyar alguna cosa.
  Oleg va cantar:
  - Sóc un cavaller de la fe de genolls dels salvatges,
  Enemics de Rússia, escombraré la faç de la terra!
  I així el nen el va agafar i es va preparar una mica per a la batalla, untant l'escut amb oli.
  Un enorme guerrer negre el va atacar... L'Oleg es va precipitar cap a ell. L'enemic és sobre un camell, i s'aixeca com una roca. És cert que un lluitador així no és tan fàcil de derrocar.
  L'Oleg va deixar l'enorme escombrat de l'enemic i va colpejar l'enemic amb l'armadura.
  La llança del nen es va trencar, però l'enemic, tambaleant, es va resistir. Oleg va xiular, el tradicional sota el coll del cos no va ajudar.
  Al nen terminador li van donar una altra llança i es van separar de nou.
  Oleg va decidir que aquesta vegada seria millor colpejar l'enemic amb la visera. Això dóna un efecte, encara que serà més difícil de colpejar.
  El guerrer d'Àfrica era astut i aquesta vegada va apuntar la seva llança al pit del corcel. Però Oleg, preveient aquesta oportunitat, va aconseguir moure el seu cavall cap al costat. Encara que una mica i va ratllar el cavall. L'Oleg, amb una ràbia salvatge, el va colpejar amb una llança perquè a la visera que va trencar les reixes, la punta entrés al cervell. El cop va ser fatal. No anava en contra de les normes. Un cert percentatge de cavallers en tornejos, especialment aquells amb llances afilades, van morir.
  No obstant això, va resultar inesperat. I la carcassa de l'enemic es va esfondrar del camell.
  Gloriosa victòria. Només el cavall va resultar ferit lleu. I l'Oleg va untar una llarga rascada amb bàlsam curatiu. I això, per descomptat, no va afegir salut al cavall.
  I el següent rival és de Rússia. Aquesta vegada el príncep Ruslan. També un lluitador més gran i molt àgil. L'Oleg no es va sentir gaire alegre després de tres nits sense dormir.
  Tanmateix, el seu oponent també estava notablement cansat després de cinc baralles.
  L'Oleg es va quedar adormit exactament una hora. El seu son era profund i somiava amb alguna cosa d'aventures passades.
  Sí, sis soldats van ocupar els nazis dels temps de Stalin i el Führer, destruint-los a fons juntament amb els tancs.
  Oleg Rybachenko va fer una reverència amb els seus sabres, destruint els soldats feixistes. I després, amb una cama nua i infantil, llançarà agulles afilades i esmolades, matant oponents i tancs.
  I de nou, com el rossinyol xiula el lladre. I escates senceres de corbs atordits cauran sobre les tropes nazis.
  El noi del terminador va xisclar:
  - Un nen petit va trobar un llançaflames,
  Sí, feixistes, ai, no hi ha sort!
  Margarita també va acabar amb els nazis desesperadament. Però, al mateix temps, llançava discos prims amb els peus nus. Van tallar els caps als soldats del país del sol infernal de Hitler i els baguls dels tancs.
  La noia va xiular alhora i va cridar:
  - Per la santa Rússia!
  I van caure els corbs, batejant els nazis com la calamarsa i la massa de tancs va cremar.
  No només van lluitar els fills eterns i les quatre bruixes. El regiment de l'Exèrcit Roig rus contra trenta divisions nazis va demostrar una resistència inflexible.
  Mentrestant, la Natasha va agafar, tallar el molí amb espases. Guerrers enemics aixafats. I després amb els peus nus va llançar un altre bumerang. Va tallar la gola als nazis i els baguls dels tancs.
  I des del mugró escarlata va flamejar un púlsar, cantant:
  - Glòria a la Rússia més gran!
  Zoya tampoc va donar una oportunitat als seus oponents. Tallava, de tant en tant, allargant espases i soldats i tancs. I després, amb els dits nus, va llançar agulles verinoses. I després que els seus mugrons carmesí van vomitar cascades senceres de llamps que van fondre els mastodonts alemanys.
  El guerrer va cantar:
  - Rússia és el nostre país!
  Sempre li seré fidel!
  I com un púlsar surt disparat del melic de la noia. Sí, aixafeu els nazis en trossos de pell esquinçats. I després agafarà els tancs.
  L'Augustina tampoc dóna cap oportunitat als feixistes. Els cabells color coure de la noia terminadora revolotegen al vent com un estendard proletari.
  I les cames nues i cisellades llancen regals de mort molt mortals. El que no dóna oportunitat ni als soldats ni als tancs de la Wehrmacht.
  Al mateix temps, el guerrer llança trossos de plasma màgic que es fonen a partir dels mugrons de robí. I no us oblideu de rugir:
  - Glòria a la Pàtria - per viure sota el comunisme!
  I després del seu melic rodó, com un llamp.
  Svetlana també està a la batalla. És una noia molt maca. I també colpeja els nazis amb espases. I cames nues i gràcils llanço punyals sencers de la mort. Que van tallar els caps als nazis i tallar les torres dels vehicles pesants i mitjans.
  I dels mugrons de maduixa encara donarà una descàrrega corona. I això és realment més que mortal, especialment per als tancs i els avions.
  I el guerrer també des del melic sucumbrà al do de l'aniquilació.
  I canta:
  - Glòria a la gran Rússia! Déu ens pot salvar!
  I els soldats russos disparen als nazis amb el famós rifle Mosin. També funcionen un parell de metralladores. Les pistoles disparen. També està en funcionament un dels primers morters russos de potència augmentada "Andryusha".
  Els soldats de l'exèrcit soviètic estaven ben preparats. Colpegen amb precisió i són molt disciplinats.
  Oleg Rybachenko, destruint els nazis, tant infants com tancs i fins i tot avions, va pensar: com va aconseguir perdre el nostre poble davant els nazis en aquesta realitat alternativa?
  És totalment vergonyós! Però els russos són millors. Així és com els soldats eslaus perforan soldats petits, blancs i negres amb baionetes i fan volar tancs amb granades. Només queda una mica per guanyar. I l'exèrcit reial és molt heroic. Aquí hi ha un rus, amb l'estómac nu, una noia metralladora disparant contra les tropes alemanyes. Amb una faldilla curta i descalça aquesta noia, però ella envia bales encertadament.
  I Oleg Rybachenko talla amb espases. I després també llançarà un bumerang amb les cames de nens nus, tallant l'enemic i els tancs. I quan el nen xiula...
  I de nou, com cauran els corbs sobre els nazis. Els nazis no tenen cap oportunitat després d'això. I els avions d'atac també.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern va xisclar:
  - Glòria a la meva pàtria còsmica!
  Margarita, aquesta eterna noia també està calenta a la batalla. I talla amb sabres, molt famós. I com xiula que una colla de corbs colpeja des de dalt i trenca els caps dels nazis, i les escotilles de les torres dels tancs feixistes. I amb els peus nus i infantils llança bumerangs perquè els guerrers del país del sol infernal feixista caiguin a desenes.
  Marguerite va arrossegar:
  - La meva estimada Rússia - una família de pobles amiga!
  Natasha va tallar els nazis amb espases. Va ficar un munt d'agulles amb els dits nus. Van agafar i enivellar els nazis i van fer volar una dotzena de tancs. La noia, però, no es va oblidar de llançar una descàrrega corona dels seus mugrons escarlata.
  I com es llançarà un llamp pel melic amb un resultat mortal, especialment per als tancs i avions.
  La noia va xisclar:
  - Seré tan súper!
  Zoya també lluita en una batalla salvatge. I les seves espases brillen com una tempesta furiosa, rierols d'espurnes de foc s'aboquen i tallen els dipòsits com mantega amb un ganivet calent. I els peus nus de la noia terminadora llancen agulles que esquitxen els nazis com un eriçó.
  I els púlsars mortals de l'aniquilació surten volant dels mugrons carmesí i els avions i els tancs se'n cremen. El guerrer és molt combatiu en aparença i en fet.
  La bellesa talla els nazis, els avions i les armes autopropulsades, sense donar-los pietat.
  I la noia lluitadora crida:
  - Glòria a la Pàtria!
  Agustí en la batalla no coneix la pau, i la ràbia violenta bull amb ella. I talla els enemics com cols amb sabres. I els seus ulls cremen com maragdes. I els peus descalços, com les pales d'hèlix, llança missatges d'aniquilació que destrossen els avions tanc.
  I els mugrons de color robí envien tals corrents de plasma màgic als nazis que res hi pot resistir.
  Però quan un raig de llamps màgics surt volant del melic d'Agustí. I aixafarà tota una massa d'enemics juntament amb tancs.
  La noia va cridar amb tota la força.
  - Glòria al Déu Totpoderós Vara!
  Svetlana està lluitant contra una multitud salvatge. I la noia com colpejar amb una papallona. I amb els peus descalços, com llançar un nou bumerang que talla les torres dels cotxes. Guerrera d'hiper classe i rossa natural.
  I com un tsunami de taques de màgia s'alliberarà d'un mugró de maduixa. I ella la va agafar i va aixafar l'enemic, com si el gel s'hagués trencat sota els cops de l'espasa. I des del melic li van disparar una descàrrega corona. La massa de tancs es va fondre, molts avions van cremar.
  Svetlana va tuitejar:
  - A la noia li encanta matar,
  Aquí està la noia!
  Oleg Rybachenko lluita com un autèntic tità. El noi del terminador és un lluitador tan desesperat. I amb els peus infantils descalços llançarà diversos discos que tallen enemics, el metall dels tancs és com una agulla de gel roent.
  I com un nen de karate corre un molí de vent.
  I si l'agafa i xiula a tòpic. Que tota una massa de corbs agafaran i cauran. I aixafar els caps dels combatents nazis.
  I després escopirà per la canonada... I va arrencar la perfecció masculina de tot un centenar de feixistes i tancs amb avions. Els de xoc de dolor van prendre i okochurilas.
  El petit escriptor va xisclar:
  - Pel comunisme a Rússia!
  La Margarita, amb una ràbia salvatge, escopirà als nazis, i de la seva boca van sortir corrents de plasma màgic. I van devorar els nazis fins als mateixos esquelets. I els tancs es van fondre i els avions es van enredar a la xarxa de foc.
  El guerrer és una noia amb els cabells daurats.
  I els seus peus nus llancen coses punyents i letals, de manera que dels nazis només surten trossos de carn esquinçada, i troncs dels tancs.
  I les noies també es van separar seriosament...
  Fins i tot es van treure les calces. Després d'això, la destrucció dels nazis va ser molt més eficient.
  La Natasha va fer una cascada de cops sobre soldats blancs i negres. I ara els seus peus nus llançaran diverses granades i destrossaran tot un batalló de nazis i una gran massa de tancs. I llavors des dels mugrons escarlata alliberarà una onada que porta la destrucció als nazis, com una cascada de tropes de tsunami, tant a la infanteria com als tancs amb avions.
  I del melic agafarà un llamp mortal com un vol, i cremarà la cohort nazi, i d'ells només van quedar cadàvers carbonitzats i tres dotzenes de tancs juntament amb ells.
  I al final, com si des del pit de Venus, volarà una bella noia, un púlsar assassí, que, creixent de mida, el va agafar, es va rodar i va cremar tot un regiment de nazis i un centenar de tancs, entre ells diversos. Ratolins, alhora.
  El guerrer va rugir:
  - Pel gran comunisme!
  Zoya va agafar i va realitzar una combinació, allargant-se bruscament amb espases, tallant les torres dels tancs. I el jove guerrer exteriorment el va agafar i el va llançar amb discos, barrejats amb una bomba de pèsols. I esquinçarà molts dels japonesos. I després dels mugrons de gerds s'agafarà i alliberarà un nou raig de llamps. I trenca els enemics en fitxes amb fitxes petites. I dels tancs no en queda res.
  I després des del melic, com colpejat pels raigs làser. I les masses dels nazis seran tallades. I els tancs generalment perden torres, els corrons trencats surten volant.
  I en conclusió, com des de la gruta de Venus, un guerrer amb els cabells del color de la fulla d'or llançarà un corrent frenètic d'energia. I escombrarà els guàrdies nazis i un gran nombre de tancs i avions i canons autopropulsats. Aquests són lluitadors durs.
  La guerrera va cridar amb tot plegat:
  - Glòria al comunisme de Stalin i el tsar Alexandre III!
  Oleg Rybachenko es va despertar i està preparat per a una nova lluita. El seu oponent Ruslan va saltar sobre un cavall.
  Bé, dos cavallers russos estan lluitant. Encara que Ruslan sembla més gran, el seu oponent és més ràpid i més fort.
  I així es van precipitar l'un cap a l'altre.
  Oleg Rybachenko va rebre el cop de llança a l'escut i es va desplaçar cap al costat. I colpeja l'enemic amb un gir amb un cos tancat. I la seva llança també es va trencar, però l'enemic va caure juntament amb el seu cavall.
  El genet es va asseure fermament, però el cavall va passar. Oleg va tornar a guanyar i va aconseguir el trofeu.
  I per a la lluita anterior tenia diners.
  L'Oleg després d'aquesta victòria ja es preparava per a les semifinals. I el seu rival hauria de ser el mateix Ricard Cor de Lleó. Quina gran esperança.
  Però els quatre cavallers de la roca van sopar junts.
  Noies boniques els van servir. Malgrat els estrictes costums de l'Edat Mitjana, les noies eren amb el cap nu, faldilles curtes i descalços.
  Als cabells ros de les noies es teixeixen cintes de colors.
  Oferien menjar i vi.
  Ricard el Cor de Lleó va assenyalar:
  Ets molt jove en anys. No tens ni bigoti. Però un lluitador tan fort i inusual. Si vols, et faré el cap de la meva guàrdia!
  Oleg Rybachenko va respondre honestament:
  - No m'importaria, però aviat he de marxar de Gran Bretanya. I em veuré obligat a lluitar en un altre món amb altres tropes. Així que, ai, ja no et puc servir!
  Ivanhoe va dir amb confiança:
  - Puc fer-ho!
  L'Oleg el va mirar. Encara que Rybachenko estava al cos d'un nen d'uns dotze anys, Ivanhoe tenia la mateixa alçada que ell. I a les espatlles, fins i tot el noi musculós semblava més ample. Però d'alguna manera aquest jove fràgil va guanyar. Richard el Cor de Lleó és el cap d'Ivanhoe més alt i molt més ample a les espatlles. I el quart cavaller és un cap més alt que el mateix Richard. I què... Dues probabilitats de cap i almenys tres vegades més gruixut, però Ivanhoe es considera el favorit.
  Potser es trobaran a la final. És interessant com Ivanhoe derrota els que són més grans i pesats que ell. I qui li va ensenyar una tècnica tan filigrana de lluita de torneig.
  L'Oleg va menjar carn i va beure vi... La cadira és còmoda i pots dormir un parell d'hores més.
  Sobretot perquè en Richard estava adormit. El noi del terminador va tenir un somni sobre una de les seves missions passades;
  Per descomptat, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, quatre bruixes i això és molt greu. Però a més d'ells, és clar, hi haurà altres èxits.
  Oleg Rybachenko dispara des de metralladores amb cartutxos fixos. Sembla un nen molt musculós d'uns dotze anys, només amb pantalons curts i amb el pit nu. Quan era adult, es va convertir en un nen etern que va rebre la immortalitat. I ara hi treballa en diverses missions. I a l'antic escriptor de ciència ficció li encanta.
  La Margarita també sembla una noia d'uns dotze anys, però era una escriptora adulta que també va comprar la immortalitat a canvi de completar diverses missions. La noia lluita i colpeja amb metralladores.
  A més, Oleg Rybachenko també talla amb espases que s'allargan per moltes desenes de metres. El nen també llança granades amb els dits nus. I no s'oblida de vomitar des del melic dels llamps que els xinesos es fregeixen com barbacoes.
  Però xiular també és molt efectiu. Aleshores, els corbs es desmaien i els xinesos són colpejats, i fins i tot els cascs no ajuden els xinesos.
  El nen crida:
  - Glòria a l'URSS!
  Aquesta missió és força agradable, però no n'hi ha de tan roses. Aquí en un univers, les bruixes alemanyes: Gerda, Charlotte, Christina, Magda van desenvolupar un tanc únic: "Panther" -2. Aquest cotxe va resultar amb una silueta baixa, la ubicació de la transmissió i el motor junts i a través del tanc. L'armadura frontal del casc era de 120 mm a un gran pendent, els costats eren de 82 mm a un pendent, la torreta era de 150 mm a un gran pendent. I un canó de 88 mm amb balística i velocitat de foc millorades.
  Aquest cotxe estava encara millor protegit que el Tiger-2, i el rem només tenia quaranta tones.
  Això va permetre llançar-lo a la producció en massa a la tardor de 1943, amb un vell motor de 700 cavalls de potència.
  "Panther" -2 es va convertir immediatament en el millor tanc de la Segona Guerra Mundial, i els alemanys van començar a guanyar.
  I fins i tot es van acostar a Moscou, i el grup de desembarcament dels sicaires els va tallar i els va fer volar.
  Tanmateix, matar els alemanys és desagradable per a la raça blanca i, per descomptat, els guerrers grocs no són una llàstima.
  Sobretot ara que la Xina ha estès la infecció per tot el món!
  Inclòs a Rússia. Així que triturem aquests celestials!
  La Margarita també talla els xinesos amb espases que s'allargan. I es dispara amb metralladores: cada bala està ben a punt. I amb els dits dels peus nus i elegants llança granades mortals.
  I com s'alliberarà el llamp del melic, els enemics, destruint i cremant i fonent a fons els tancs.
  I si la noia xiula, llavors resulta ser un bloqueig.
  I els corbs cauen als cims de la Xina i derroquen avions.
  La noia rugeix:
  - Glòria al comunisme!
  Així és com els nens immortals, un cop adults, es van enfrontar als xinesos. Però quatre noies més-bruixes, criatures eternament joves, baten a fons l'imperi celestial.
  La Natasha fa una ràfega de metralladores amb cartutxos reutilitzables. I després dibuixa un molí amb les seves espases de cent metres d'abast!
  I amb els dits nus llança una granada de serradures i sucada en una poció. Explota com una bomba de buit. Els xinesos explotats i els seus tancs primitius volen amunt. I aleshores la noia llança un llamp des dels mugrons escarlata, crema els soldats xinesos vius. I els púlsars de la destrucció són llançats pel melic.
  Aixafen avions com les papallones cremen els avions de la Xina en una torxa.
  Però el truc de la corona, quan els agressius tsunamis màgics surten volant del si de Venus, cremen els xinesos com una flama de l'infern.
  Natasha va xiular:
  - Glòria a la Pàtria de l'URSS!
  Zoya també està a l'ofensiva. És una noia de classe en general super. I talla amb espases, i dispara amb metralladores. I els cartutxos aquí són infinits, i tallen els enemics a fons. I quan els peus nus de la noia llancen granades, destrossant els soldats xinesos. I aleshores, des dels mugrons de gerds, bategen púlsars ardents, arrancant les torres dels tancs.
  Del melic de la noia amb els cabells daurats van sortir llamps. I centenars de guerrers de l'Imperi Celestial van morir rostits.
  I aquí la gruta de Venus va emetre un tornado assassí. Va passar amb una dalla de la mort sobre les tropes xineses.
  Zoya va tuitejar:
  - Per la Pàtria i Stalin!
  L'Agustí va riure i, mostrant les dents, emetent raigs de sol que cremaven els xinesos, va observar:
  - Stalin ja no és!
  I va donar un esclat de metralladores, i va tallar amb espases allargades. I després els dits nus van llançar granades. Van destrossar nombrosos xinesos. I dels mugrons robí de la bellesa van volar llamps de destrucció i destrucció. Van cremar molts combatents de l'Imperi Celestial. I un gran nombre de xinesos van ser destrossats pels púlsars que volaven des del melic, juntament amb els tancs. Són tan calents i escupen foc.
  Però el si de Venus va agafar i va treballar. I tants oponents van agafar i van cremar.
  Agustí va grunyir:
  - Per la grandesa de l'URSS!
  Svetlana a la batalla és la més fresca i cruel. I després va disparar una ràfega de metralladores, tallant els oponents de la Xina a trossos amb espases allargades.
  Però dels mugrons de maduixa va saltar un llamp que va cremar els oponents sense pietat i l'imperi celestial està en flames, i les torres s'esquiven dels seus tancs.
  Els dits nus dels peus de noies van llançar la bomba i van matar molts xinesos. I com un taló nu encara llançarà un púlsar de destrucció, destrossant els oponents.
  I des del melic, un llamp va fregir mil soldats xinesos.
  Bé, quan el si de Venus va funcionar, es va tornar encara més agressiu.
  I aleshores Svetlana va rugir:
  - Pel comunisme a tot l'univers!
  Els sis van funcionar molt eficaçment. I va actuar amb un aplom salvatge i agressiu.
  Però aleshores se'ls va unir un equip de noies del Tercer Reich. Van portar amb ells un AG-800 encara més potent amb vuit canons i vint metralladores. I les noies controlaven tot això amb l'ajuda de joysticks.
  La Gerda va prémer els botons amb els dits dels peus nus, va enviar un projectil de gran explosió i va murmurar:
  - Glòria a l'amistat ària!
  Charlotte també va prémer els seus peus nus sobre els botons del joystick, va escopir el regal de la mort i va grunyir:
  - Glòria al comunisme!
  La Christina la va agafar i va prémer els dits dels peus nus sobre els botons i va arrollar:
  -Comunisme ari!
  Magda, disparant i fent servir també els peus nus, va assenyalar:
  - El comunisme ari mateix!
  Les noies del Tercer Reich van tallar voluntàriament els xinesos. Hem d'ajudar els nostres germans i germanes aris en la guerra amb la Xina. I aquest país considera que el món sencer està contaminat pel seu Coronavirus.
  La Gerda va tornar a pressionar amb els dits nus, llançant el projectil i va observar:
  - No deixarem reviure l'imperi groc! No et permetrem propagar virus per tot el món!
  La Charlotte també va prémer els botons amb els dits dels peus nus i va cridar:
  - És clar que no ho farem!
  Christina, fent servir els seus mugrons escarlata, també va disparar als guerrers grocs de l'Imperi Celestial, va emetre:
  - Pel futur ari!
  Magda, destruint les belles cames dels soldats xinesos amb els seus dits nus, va grunyir:
  - Pels èxits aris més alts!
  I després hi havia un avió de disc del Tercer Reich al cel. I això és d'un altre món. Allà el Führer va poder tornar a Moscou l'any quaranta-un. Com ha passat? El Japó va atacar el juliol de 1941 i va bloquejar les forces soviètiques a l'Extrem Orient. Com a resultat, no hi havia prou forces per a la defensa de Moscou, i la capital va caure enrere l'octubre de 1941 ... I després d'això, l'administració de l'Exèrcit Roig estava completament alterada i Stalin va tenir un atac de cor. Una ràpida victòria sobre l'URSS es va convertir després en una guerra prolongada amb Gran Bretanya i els EUA. En el seu transcurs, es van crear discoteques, que volaven per un raig laminar i eren invulnerables.
  I després de la victòria sobre Amèrica, els plats voladors ja han aconseguit visitar Mart i han adquirit làsers bombejats amb hidrogen.
  L'Albina i l'Alvina van volar des d'un món paralЈlel en un disquet amb raigs de combat per ajudar l'URSS.
  I aquí també estan, descalços i en bikini. Aquestes bruixes van començar una vegada a lluitar a Espanya, i van passar per totes les principals batalles de la Segona Guerra Mundial. I ara en un vehicle de combat a la batalla.
  L'Albina, amb els seus dits nus de cames seductores cisellades, va prémer els botons del joystick, va disparar un raig que va tallar els avions xinesos i va cridar:
  - Aquestes són les meravelles de la nostra tecnologia!
  L'Alvina també, amb els seus dits nus de cames gràcils, va emetre un raig als tancs de l'Imperi Celestial, els va tallar i va xiular:
  - La grandesa de la Pàtria és amb nosaltres!
  I les noies de Terminator van esclatar a riure a l'uníson. Són belleses tan lluitadores i elegants.
  L'Albina ja va prémer el botó del joystick amb el mugró del pit escarlata, cremant els xinesos amb raigs i va xisclar:
  - Per l'ordre ari a l'univers!
  L'Alvina va agafar i va prémer el botó del joystick amb el seu mugró robí, i va tallar la massa de soldats de l'Imperi Celestial, rugint:
  - Pel triomf dels blancs!
  I ambdues noies guerreres van colpejar les cames dels homes nus i afamats de sexe sobre el revestiment metàlЈlic del plat volador.
  El disquet és una arma extremadament formidable. Va tenir un paper important en la conquesta dels Estats Units per part del Tercer Reich. I la Xina ha d'experimentar el poder de la ira dels països aris.
  Però els guerrers japonesos també van entrar a la batalla contra els guerrers de l'Imperi Celestial.
  Quatre belles noies ninja, gairebé completament nues, amb músculs d'acer, estan lligades a la batalla. El Japó és un enemic tradicional de la Xina i està disposat a ajudar l'URSS en aquest duel. A més, a les nenes els encanta matar.
  Aquí hi ha la primera noia ninja amb els cabells blaus, tallant amb dues espases, tallant els soldats xinesos. Després va llançar pèsols amb explosius amb els dits nus.
  A més, els llamps van esclatar dels mugrons escarlata de les noies ninja.
  El guerrer va cridar:
  - Glòria al Japó!
  Una noia ninja amb els cabells grocs també tallada amb espases, fent funcionar un molí de vent. Va reduir una massa de soldats xinesos. Els seus peus nus van llançar agulles verinoses, matant els guerrers grocs. I els púlsars de foc van volar dels mugrons carmesí.
  El guerrer va rugir:
  Destrossem la Xina!
  Una noia ninja amb els cabells vermells va fer girar la tècnica de la papallona amb les seves espases. També va reduir molts combatents xinesos. Aleshores, els seus dits nus van llançar discos amb forma d'esvàstica i van travessar la massa de guerrers de l'imperi celeste. I dels mugrons robí van ploure llamps mortals. Van cremar els xinesos i molts dels seus tancs i avions.
  El guerrer va cridar:
  - Els nostres germans russos!
  Una ninja de cabells blancs, també amb espases, va dur a terme una complexa combinació, destruint els soldats de l'imperi xinès. Aleshores, els seus dits nus van llançar una bomba casolana i van destrossar un gran nombre de soldats grocs.
  I llavors els mugrons de maduixa emetien raigs màgics tallant la carn dels guerrers de l'Imperi Celestial, i alhora tallant tant les torres com les cues de l'avió.
  I el guerrer va dir:
  - Pel somni japonès!
  Els guerrers del Japó van lluitar bé. I els seus peus nus són regals tan mortals de mort i llançament.
  I ninjas contra la Xina. Però l'Exèrcit Roig també va fer la seva aportació.
  Les noies van aparèixer a l'IS-25. El tanc soviètic més nou, amb quatre canons i vint-i-vuit metralladores.
  Tot està automatitzat i les bruixes Komsomol controlen amb l'ajuda de joysticks.
  L'Alyonka la va agafar i va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus. Va sonar un tret i una mina terrestre va dispersar els xinesos i els seus vehicles.
  L'IS-25 és un tanc formidable. Té un motor de tres mil cavalls i mig - dièsel. I l'armadura és capaç de suportar cops molt poderosos. Una noia tan lluitadora aquí. I els mugrons dels seus pits són tals que brillen amb robins.
  L'Anyuta també va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus i va tallar els combatents xinesos. Els va trencar en petits trossos, va trencar els tancs de l'Imperi Celestial en petits fragments i va cremar els avions.
  I ella va arrossellar:
  - Glòria a la Santa Pàtria de Stalin!
  L'Aurora també va disparar, prement els seus peus nus sobre els botons del joystick, va destrossar els caces xinesos, els rodets dels tancs enemics van rodar i la noia va xisclar:
  - Per la victòria de l'URSS!
  La Maria, també fent servir els dits nus dels peus, va fer entrar molts xinesos i els seus tancs als taüts, va arrossellar:
  - Pel gran comunisme!
  L'Olympias també va prémer els dits nus del botó del joystick, i una altra mina terrestre va colpejar l'exèrcit de l'Imperi Celestial, fent trossos tot un batalló.
  El guerrer va xisclar:
  - Lenin viu al nostre cor!
  I totes cinc noies descalços, gairebé nues amb una premsa de relleu, cantaven a l'uníson:
  No, el vigilant no s'esvaeix,
  Mira, falcó, àguila...
  La veu de la gent és forta
  El xiuxiueig aixafarà la serp!
  
  Stalin viu al nostre cor,
  Perquè no coneguem la tristesa...
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  El camí, ilЈluminant el comunisme!
  
  La glòria serà eterna
  En moltes generacions...
  El poder rus augmentarà,
  El gran Lenin està amb nosaltres!
  Les noies van aixafar els xinesos amb eficàcia. Tanmateix, els britànics també van treballar bé. Jane Armstrong i el seu equip també es van enfrontar a la Xina. Com que hi ha molts milions de soldats a l'Imperi Celestial, un gran nombre de sicaires van arribar per rescatar l'URSS.
  I és clar que es van enfrontar a l'enemic.
  Els guerrers lluiten al tanc "Victoria" -400. Dispara als britànics des de canons i metralladores.
  La Jane va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, va trencar un altre tanc xinès i va xisclar:
  - Per un gran imperi!
  La Malanya, també sense pensar-s'ho dues vegades, va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, va trencar l'arma autopropulsada xinesa i va xisclar:
  Mai serem esclaus!
  La Gertrude també va disparar als xinesos amb l'ajuda dels seus dits nus, va tallar un altre cotxe i va xisclar:
  Som un imperi lliure!
  La Mònica tampoc va donar pietat, l'Imperi Celestial. I també amb el peu descalç va dirigir un corrent de destrucció. Quants xinesos i els seus tancs van morir.
  La noia va sacsejar els pits amb mugrons de maduixa i va xiular ensordidorament:
  - Glòria a la Pàtria!
  Els britànics també estan en moviment i la destrucció de la Xina.
  Alenka, per la seva banda, va canviar una mica de tàctica. Es va treure el sostenidor i ja va prémer el botó del joystick amb l'ajuda d'un mugró escarlata.
  Va enviar un projectil i va xisclar:
  - Per un comunisme genial!
  Anyuta també es va treure el sostenidor i amb un mugró carmesí va prémer el botó del joystick, enviant un altre regal de la mort.
  Després va cantar:
  - El planeta coneixia la grandesa dels russos,
  El feixisme va ser aixafat amb un cop d'espasa...
  Som estimats i apreciats per totes les nacions del món,
  La gent de tot el país marxa cap al comunisme!
  L'Aurora també es va desfer del sostenidor. Va posar al descobert el pit i va colpejar el xinès amb una secreció. En va matar molts i els va cremar, prement el botó amb el seu mugró robí.
  I va cridar:
  - Russos, russos,
  No és un destí feliç...
  Però per què, per ser més fort,
  Necessitem problemes!
  Maria sense pensar-ho dues vegades va alliberar el seu pit de la matèria. I amb un mugró de color maduixa va prémer el botó del joystick. Va volar un projectil mortal i despietat. Va destrossar dos-cents guerrers de l'Imperi Celestial alhora. I la noia va cridar:
  - Glòria a la valenta Pàtria,
  Viu per sempre sota el comunisme!
  Els Jocs Olímpics, el més gran d'ells, també van exposar un gran bust. I des dels mugrons de maduixa, va llançar una descàrrega de destrucció molt potent prement els botons del joystick. I una mina terrestre assassina va destrossar una massa de soldats xinesos.
  El guerrer va rugir:
  - El comunisme serà etern,
  Només creixem, no baixem!
  Sí, si una dona russa comença a utilitzar els mugrons dels seus pits, això és molt greu. I els xinesos estan molt ferits. I realment estan fets a trossos. I els guerrers de l'imperi celestial moren per milers cada segon. Així que les noies i el nen immortal es van fer càrrec d'ells.
  Oleg Rybachenko va disparar una ràfega de metralladores, va tallar els xinesos amb espases. I després, amb els dits nus dels peus dels nens, va llançar un altre regal d'aniquilació. Van morir tants guerrers del cel.
  Sobretot quan el noi del terminador la va agafar i va xiular una altra vegada, fent caure els corbs sobre els seus tops xinesos rapats.
  El jove guerrer va dir:
  - Tot és bo al món quan ets jove i sa!
  Sí, és agradable destruir la raça de la qual la infecció va fer la volta al món. La Xina és realment contagiosa. El veritable botxí de la humanitat que va donar a llum una nova plaga. Que, per cert, és molt més contagiosa que la sida. El coronavirus va venir de l'inframón i la Xina, amb coneixement o sense voler, va deixar sortir el geni de l'ampolla. Per tant, que pagui els seus pecats amb sang!
  I el nen terminador va colpejar els guerrers grocs amb un llamp des del seu melic.
  Margarita Korshunova, que a una edat respectable va tornar a ser una noia, va estar d'acord:
  - Sí, la joventut és meravellosa! Fins i tot la guerra porta alegria quan el cos està sa, ple de joventut i força!
  I la nena, descalça, amb un peu de nen, va llançar una altra granada. I també xiularà, derrocant els corbs a les tropes xineses.
  Natasha a l'ofensiva. Amb els peus nus, llança una granada letal rere l'altra. I talla amb espases i trets de metralladores. I després, des dels mugrons escarlata, colpejarà els tancs xinesos. Això es fantàstic. Les torres dels tancs es trenquen i volen lluny.
  I com volaran els llamps del melic. Però el mateix flux d'energia de destrucció del si de Venus. I això és, de fet, molt greu.
  Natasha va cantar:
  - La glòria immortal espera al comunisme!
  Zoya, una guerrera dels déus russos, va agafar i tallar amb espases, allargant-les cent metres. I després va disparar les seves armes. Els seus peus nus i elegants van llançar una granada molt mortal que va esquinçar tres tancs xinesos alhora amb un remolí de foc. Després d'això, el guerrer i del mugró escarlata va llançar un llamp molt letal. I des de l'altre pit als avions.
  I així van anar els púlsars del melic i van cremar en massa l'enemic.
  Bé, la gruta de Venus va fer caure específicament el seu regal a l'enemic i va ser incinerat.
  Zoya va murmurar:
  -Comunisme espacial!
  Agustí en un moviment salvatge, saltant cobra. I els seus mugrons robí llancen trossos de matèria destructiva, esquinçant i cremant tancs i infanteria.
  I quan els peus de noia nus llancen regals de mort. I maten enemics sense donar la més mínima pietat.
  Però les espases de la bellesa pèl-roja, els cabells vermells de coure de la qual revolotegen com un estendard proletari per l'aire, assoten milers de soldats xinesos.
  I del melic surten els llamps, i els enemics van quedar cremats.
  I després es va llançar un pèsol amb els dits nus, que va abatre una dotzena d'avions alhora, explotant amb un tros d'antimatèria.
  Agustí rugeix:
  - El nostre comunisme victoriós!
  I del si de Venus vola, allò que porta, sense pietat, i sense cap convenció, la destrucció.
  La mateixa Svetlana és la millor en una batalla salvatge. I ara van tallar els odiats guerrers grocs de l'imperi que van atacar l'URSS amb metralladores. I ara les seves espases s'allargaven i tallaven les files i els soldats de l'imperi celestial. Aleshores, les cames nues i gràcils de la noia rossa van llançar alguna cosa realment letal i van destrossar els tancs de la Xina. I llavors els mugrons de maduixa van alliberar destrucció i destrucció totalitària, amb la carbonització dels cadàvers dels xinesos.
  I quan els llamps van sortir del melic, es va produir un bloqueig complet.
  El present més letal de la mort va ser enviat pel si de Venus Svetlana. La mort és absoluta.
  La noia va xiular cantant:
  - La columna vertebral de la Wehrmacht es va trencar en les batalles,
  Bonaparte va congelar totes les orelles...
  L'OTAN es va trencar a trossos
  I la Xina es va estrènyer entre els pins!
  Sis lluitadors, un nen i cinc noies, van actuar amb eficàcia i pràctica. I van llançar granades extremadament letals i agressives amb els peus nus.
  La Gerda i la seva tripulació de tancs també es van separar seriosament. Les noies d'aquí són molt sexy i han deixat caure els sostenidors.
  La Gerda va prémer el botó del joystick amb l'ajuda d'un mugró escarlata i, com a resultat, va sortir una càrrega mortal.
  El guerrer va rugir:
  - Per èxits aris!
  La Charlotte també va agafar i va prémer el botó del joystick amb el mugró carmesí i va colpejar el tanc xinès.
  Llavors va rugir:
  - Glòria a la Pàtria!
  Christina tampoc es va quedar en deute i va prémer el mugró de robí en un altre botó i va aixafar molts soldats xinesos.
  La noia va cridar:
  - Per la gran Pàtria!
  Magda no es va quedar sense convertir l'avantatge. També va agafar i va explotar amb una descàrrega de força mortal amb l'ajuda d'un mugró de maduixa. I ella mateixa es va comprovar:
  - Per les millors victòries!
  Les noies es van separar per una gran broma. Les noies d'aquí estan a un nivell colossal d'habilitat de combat. La mateixa Gerda va passar per moltes coses, com les seves amigues. En un moment van córrer descalços pel Sàhara, van lluitar a les muntanyes i van lluitar prop de Moscou. Van prendre la capital de l'URSS. Les noies han passat per moltes coses. I sabien com era lluitar amb un bikini sota la gelada russa.
  I què és la sorra calenta del desert sota la llengua de donzella nua.
  Van haver de violar els soldats soviètics capturats i ser violats ells mateixos, que és genial!
  La Gerda va cridar, disparant i matant els xinesos:
  El món es basa en la violència
  El volcà de la ràbia bateja en gran manera...
  Tensió més alta,
  Esclata de dolor i por...
  Només la por ens donarà amics,
  Només el dolor et motiva a treballar!
  Perquè cada cop vull més
  Per esclatar contra els enemics amb una metralladora!
  Els sis combatents estaven tan desenfrenats que els soldats de l'imperi celeste van morir per molts centenars.
  Les noies són molt elegants. I els seus peus nus llancen amb força agressiva. I els mugrons són escarlata, com roselles que llencen púlsars destructius.
  Oleg Rybachenko torna a xiular i derroca els corbs. El nen està ple de força i agressivitat.
  I els corbs cauen com pedres de calamarsa. I els caps xinesos estan avançant. I els corbs també enderroquen avions. L'aviació a la Xina és primitiva, però n'hi ha molt, així que hauríeu de treballar molt. I les batalles es van desenvolupar extremadament terribles.
  La Margarita va llançar una granada als guerrers de l'Imperi Celestial amb el peu nu i va xisclar:
  - Glòria a l'URSS!
  I la noia amb el taló nu va sucumbir al regal de la mort i l'aniquilació. I fins a tal punt dispers, és terrible.
  Aquests nens eterns són tan llebrers i agressius.
  El disquet des de dalt també va començar a disparar encara més i més fort amb làsers.
  L'Albina, fent servir el mugró escarlata, va prémer el botó del joystick i va disparar un làser mortal.
  Una biga va passar pels xinesos i va fregir molts combatents.
  Una bella rossa alemanya va xisclar:
  - Glòria al nostre Reich!
  L'Alvina continua disparant. També va prémer els mugrons robí als botons del joystick i va xisclar:
  - Glòria a la Pàtria del comunisme!
  Els raigs de la noia van aixafar aquests combatents xinesos. I els tancs tallaven l'Albin amb els mugrons escarlata, i els avions tallaven l'Alvin amb els mugrons robí. Les noies no van menysprear aixafar el Fritz amb els seus dits nus de cames gràcils.
  Albina cantava:
  Glòria a la gran Rússia,
  Déu ens pot salvar!
  Alvin va corregir:
  - Som alemanys, no russos!
  Albina va rugir:
  - Però tenim un esperit ari, rus!
  Dues noies alemanyes més des dels avions estan colpejant les xineses. Helga i Margaret van ocupar així els guerrers de l'Imperi Celestial. El més important aquí és lluitar gairebé nu, llavors els xinesos seran impotents. I batre, batre i trencar.
  Helga va prémer la palanca amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Glòria a la Pàtria del Reich!
  Margaret, també fent servir els dits nus dels peus, va enviar un coet als xinesos, destrossant els oponents i va cridar:
  - Glòria a la creença en el comunisme ari!
  Ambdues belleses àries tan combatives.
  I aquí està Anastasia Vedmakova, aquesta noia que es va convertir en una llegenda en diverses guerres. Ella es precipita a la batalla amb l'últim caça MIG-25. I abaturem els xinesos. També una noia eterna que va lluitar una gran quantitat de temps.
  I baralles en bikini i descalços. Molt belЈligerant també. No donar a l'enemic la més mínima pietat.
  L'Anastasia prem el gallet amb els dits dels peus nus. Enderroca una dotzena d'avions xinesos d'una sola ràfega i xiscla agressivament:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  No tenim por de la mort al camp de batalla!
  Perquè la santa Pàtria lluitarà...
  I fins i tot morirà guanyarà!
  I la Vedmakova serà volada... I el coet farà volar una dotzena d'avions xinesos.
  Sí, les noies soviètiques estan al capdavant... Aquí les noies de diferents universos es reuneixen i baten l'exèrcit de l'imperi celeste.
  Aquí està Anna Vinogradova a la batalla. També és pilot, i utilitza cames nues i elegants a la batalla.
  Però els dos pilots Anna i Anastasia encara no han utilitzat totes les seves reserves en la batalla. Així que es van llençar els sostenidors i van començar a colpejar l'enemic amb l'ajuda de mugrons escarlata.
  Aquí premen els botons amb ells i es desencadenen descàrregues. I els xinesos estan literalment cremats.
  Les noies criden a l'uníson:
  Gaudim del món sense mal,
  Encara que de vegades sigui difícil de creure...
  Els nens jugaran i riuen
  I aconseguirem la immortalitat, potser!
  La noia va lluitar com autèntiques àguiles i tigreses. Aquí hi ha totes les dones guerreres.
  Només un home Oleg Rybachenko. És com un nen, però molt musculós i guapo. No és estrany que les dones l'estimin. De fet, és fantàstic ser una ment adulta, però un cos jove.
  L'Oleg dirigeix un molí amb espases, talla molts xinesos i canta:
  - va respondre el nen, arrucant les celles:
  Vull servir la Santa Rússia...
  Que es vessi molta sang
  Però Déu ens pot salvar!
  La Natasha, alliberant un llamp del mugró escarlata, va assenyalar:
  - Els déus russos són realment forts,
  Però no ajuden als febles...
  Si ets fidel a Déu Rod...
  Crea una potència mundial!
  I la noia amb el taló nu va sucumbir a una granada amb una força mortal. I va destrossar una massa i tota una muntanya de xinesos.
  Agustí va mostrar les dents i va dir:
  Som uns autèntics campions!
  I amb mugrons robí, és com colpejar als xinesos. Va resultar una noia molt eficaç i lluitadora.
  I totes les belles cridaven en cor:
  - Pel més gran del comunisme!
  I agafaran un flux addicional d'energia des del cinquè punt. I de seguida un milió de xinesos van llençar les peülles enrere.
  Gerda, amb l'ajuda d'un mugró escarlata, va enviar una mina terrestre, va assenyalar:
  Tenim una bona caça!
  Les noies ninja, aixafant els xinesos, van cridar:
  Som els més forts del món
  Remullant tots els enemics al vàter!
  No creiem en les llàgrimes ninja,
  I donarem cervells xinesos malvats!
  I de nou els talons nus de les noies, com si llencéssin pèsols de la mort, trencant la pell dels soldats grocs a trossos.
  Oleg Rybachenko va xiular de nou i, veient com els corbs donaven cops de puny als xinesos, va cantar:
  El corb negre, davant la mort, espera la víctima a mitjanit!
  La Margarita va llançar la bomba amb el peu descalç i va xisclar:
  - Però Pasaran!
  Des del melic enviarà un llamp...
  Els nens van cantar, i les noies de tots els estils i pobles dels xinesos exterminadors que van atacar l'URSS van recollir;
  Al món hi ha pena i sort,
  Roca amb el destí tira un cerc!
  De vegades PalЈles és com un cavall,
  Anys tristos i avorrits!
  
  Mesura el fons de les copes borratxos,
  Vol omplir el dolor de l'ànima!
  Pensa el deliri calent de les boires,
  Potser daurar la cartera!
  
  Encara sóc un noi verd
  La vida és transparent, com la superfície del mar!
  Profundament enamorat de la Pàtria,
  Recordeu Rússia en una cançó!
  
  La vida és com els cavalls galopant en un carrusel,
  Cada moment és com l'aigua!
  Deixa que els adversaris s'adormin
  Perquè triomfi el soldat del treball!
  
  Sigues obrer i camperol junts,
  Va agafar el martell a les mans, per treballar ell mateix!
  És dur i el sol es dispara terriblement,
  Pioneer està esgotat, cansat!
  
  Però treballo no només per a algú,
  M'he acostumat a l'equip vermell!
  Llançarem tota l'escòria al pantà,
  En una paraula, la nostra llengua russa és forta!
  
  Les mans es tornen més fortes amb el treball ràpidament,
  Ja no ets un nen, un pioner!
  Perquè el país floreixi sota un cel clar,
  Dirigiu amb l'exemple!
  
  Aquí va ser enviat al front com a voluntari,
  I va passar tota la guerra fins al final!
  Yunak es va convertir en una victòria per al Komsomol,
  El Senyor ha inspirat la batalla del cor!
  
  I després la núvia, el casament, l'alegria,
  Les rialles dels nens s'escolten a casa!
  La ciència guanyarà, crec que la vellesa
  La glòria i l'èxit seran eterns!
  En despertar-se, Oleg Rybachenko va notar que dormia una mica més del normal.
  L'Ivanhoe ja havia aconseguit fer caure el seu oponent del cavall i el noi del terminador no ho va veure.
  Però Richard no es va despertar i estava preparat. Lionheart va oferir una llança contundent i Oleg Rybachenko va acceptar.
  Tots dos cavallers es van separar. El rei era més alt i pesat. Oleg va assenyalar que, pel que sembla, Sa Majestat volia conèixer el mateix Ivanhoe a la final.
  Bé, què passarà.
  Tots dos cavallers es van separar. La Rebecca es va acomiadar de l'Oleg. I la noia ho va fer amb passió.
  Oleg va assenyalar:
  - Gràcies! Et puc fer un bebè!
  Rebecca va objectar:
  - Un fill fora del matrimoni és una vergonya!
  El noi del terminador va respondre:
  - Molt millor! Serà un autèntic guerrer! Bé, m'he d'anar!
  Els dos guerrers es van apropar.
  L'Oleg va veure que en Richard era un lluitador experimentat, molt àgil i ràpid, i força tècnic. Aquí va fer un moviment enganyós amb una llança. Però l'Oleg és difícil de confondre i es mou més ràpid. I va colpejar el nen amb el moviment del cos en una inclinació. La llança es va trencar destrossament. Richard va trobar a faltar.
  Però per algun miracle, el Cor de Lleó va sobreviure. I els dos cavalls es van separar. L'Oleg va canviar la seva llança. El rei es va asseure inusualment ferm a la cadira. I no és tan fàcil empènyer-lo.
  Es van començar a acostar de nou. L'Oleg, aprofitant el moment, li va torçar el cos bruscament i, al mateix temps, va abandonar el cavall. El cop va ser tan fort que Richard va ser assolit juntament amb el seu cavall. Però Oleg va rebre una empenta tal que el seu cavall també va caure.
  Després hi va haver un altre cop un empat.
  Els dos cavalls es van aixecar... Oleg va veure que el rei realment estava assegut a la cadira com un guant.
  I que només es pot fer caure amb un cavall. Però el cavall de Ricard Cor de Lleó serà més gran i més pesat.
  Aleshores, Oleg va decidir traslladar-se a un camell, que es va convertir en el seu trofeu després de derrotar a un guerrer africà. Va ser una idea interessant, capaç d'augmentar el poder impactant del nen.
  L'animal va començar a donar puntades al principi. Però Oleg va dir:
  - Tu i jo som de la mateixa sang - tu i jo!
  I el camell va obeir. No hi havia temps per viatjar més enllà.
  I aquí de nou els cavallers es van dispersar en diferents direccions. I anem a gran velocitat.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - Tsok, tsok, tsok - el rierol roda... La cavalleria impetuosa condueix els blancs!
  I així es van ajuntar. Oleg Rybachenko es va allunyar de la llança de Ricard Cor de Lleó i va colpejar el centre de l'escut. I el cop va ser esclafador i va assolar el rei de Gran Bretanya juntament amb el seu cavall. Però el camell gegant va sobreviure.
  I aquí hi ha una victòria gloriosa.
  Ara ha arribat la final. Tots dos cavallers es van preparar per lluitar amb frenesí i fúria.
  L'Ivanhoe, exteriorment, semblava tranquil. Aparentment va entendre que l'enemic era molt fort, però estava preparat per a la prova.
  Oleg Rybachenko també es va sentir confiat. Tenia molta experiència en diferents baralles. Encara que hi ha menys tornejos. I va entendre que Ivanhoe, amb tota la seva tècnica fenomenal, no era el seu rival.
  Tanmateix, no subestimeu l'enemic. Ivanhoe, amb una mida tan modesta, va derrotar oponents molt més grans que ell. Vol dir que va fer alguna cosa.
  Oleg Rybachenko va decidir que era millor continuar l'atac al camell. I això és greu.
  Els dos cavallers van tornar a córrer l'un cap a l'altre. Ivanhoe es va asseure immòbil. Però estava clar que estava bastant preparat. Quan l'Oleg habitualment s'allunyava de la llança de l'oponent i va colpejar al centre de l'escut, el seu oponent va moure l'escut cap a l'esquerra i va suavitzar el cop. Tots dos cavallers es van separar, tirant-se mútuament dels seus cavalls.
  Oleg Rybachenko va assenyalar:
  - La meva tècnica!
  I es van separar de nou, i esperen els seus cavalls es van precipitar a trobar-se. De moment, Ivanhoe va fer un moviment enganyós amb una llança i va colpejar l'escut, però Oleg va agafar la defensa per la dreta i va colpejar amb un gir. Però Ivanhoe va aconseguir fugir. De nou es van separar en empat. I van començar a apropar-se per tercera vegada.
  Oleg pensava que, després de tot, el seu oponent era simplement increïblement ràpid. Per a un humà, és massa intelЈligent. I és per casualitat un sicari? Bé, com més fort és l'enemic, més interessant és la guerra.
  Oleg va fer un moviment enganyós amb la seva llança, i el seu oponent també va intentar enganyar el seu homòleg.
  Però l'Oleg encara es va moure més ràpid, i com el va colpejar a l'estómac amb una llança, sense passar per l'escut. Les regles exigien colpejar amb una llança, i no importava on. Només en el cavall d'una altra persona es considerava una desgràcia. Aquesta vegada, Ivanhoe va rebre un fort cop i va caure juntament amb el cavall. A més, l'armadura encara estava desgastada i el jove va resultar greument ferit.
  Horn va declarar guanyador a Oleg Rybachenko. I li van lliurar una copa d'or amb còdols i, per descomptat, un cofre del tresor.
  Al mateix temps, en honor al guanyador del torneig internacional, es va anunciar una festa amb la participació de noies boniques i sexy.
  Oleg Rybachenko va menjar i beure molt. Les noies ballaven llençant-se els vestits a poc a poc, restant amb prou feines cobertes per fines tires de tela. L'Oleg, esgotat, i havent begut molt vi car i fort, es va adormir.
  Va somiar amb les seves pròpies aventures en altres mons.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova lluitaven ara a la costa, atacant els samurais.
  El nen i la nena van córrer cap als seus enemics, brandant les seves espases. I juntament amb ells, hi havia noies a l'atac.
  Els helicòpters giraven per sobre.
  La costa del Japó eren de sorra, les platges. I van cavar trinxeres i molts reductes.
  El cable està estirat, i hi ha torres de metralladores. Les tropes russes obren foc.
  Però els nens són immortals, i les noies són bruixes amb màgia protectora, i ni les bales ni els obusos els colpejaven.
  Aixafen els soldats de l'imperi groc.
  Oleg Rybachenko talla samurais, dirigeix un molí tradicional. Llavors llança una granada amb els dits nus. Escampa els japonesos en diferents direccions.
  El nen va recordar la pelЈlícula: "Empire of the Sun". També hi havia un nen el personatge principal. Anglès, cabell fosc. Per cert, al llarg de la pelЈlícula va canviar tant que es podria pensar que diferents actors interpreten el mateix noi. Fins i tot els seus cabells són més clars. Oleg Rybachenko va veure aquesta pelЈlícula al principi sense traducció, i va pensar que el nen semblava demanar sabates als japonesos quan estava de genolls. Després, després d'haver rebut sabates, es va arrossegar descalç, pel cable.
  Aquí hi ha una percepció interessant sense traducció. Llavors semblava que el nen estava robant verdures, o agafant menjar. Quan mires una pelЈlícula amb traducció, tot és diferent. I el llibre és una mica diferent.
  Sí, un nen descalç, sobretot al clima càlid del sud de la Xina, és probablement millor que amb sabates. Encara que per a un anglès això és una consideració de prestigi.
  Aquí Oleg Rybachenko es posa les sabates només a la desfilada o en una reunió amb el tsar. Molt més hàbil en la batalla sense les botes del general. A més, el cos immortal no té por del fred, les infeccions o les lesions. Per tant, tampoc necessita calçat a l'hivern, i no fa por córrer per nevades.
  Aquest és l'avantatge quan sembla que tens dotze anys? És possible prescindir de botes, i parpellejar amb talons nus, rodons, infantils i això és normal. I fins i tot bonic.
  I un adult es faria fàstic. I així sempre et veus com un nen i és genial. A més, el seu aspecte juvenil no li va impedir esdevenir general de l'exèrcit, duc i obtenir molts més títols.
  I ser l'home més ric de Rússia.
  Ara mateix, l'Oleg va llançar una bomba de serradures amb el peu descalç i va trencar una massa de japonesos.
  Després d'això, mentre xiula, i munts de corbs s'ensorden, pateixen atacs de cor i cauen sobre les tropes de l'Imperi del Sol Naixent. I perforar els cranis dels soldats.
  Margarita també retalla els japonesos. I amb els dits nus dels peus dels nens llança bumerangs de mort. Recorda a l'Oleg la Gerda. Només podria ser al revés. Així que es va convertir en una adulta massa ràpidament. I aquesta era adulta, fins i tot una dona gran, però es va convertir en una nena. I també descalç. I és molt més destre sense sabates.
  De fet, tant les botes com les sabates i les botes t'impeden moure't i córrer.
  I com que els nens immortals tenen una velocitat de moviment més gran que un guepard i qualsevol altre animal terrestre, les sabates dels seus peus es trenquen ràpidament. Així que l'Oleg prefereix lluitar només amb pantalons curts.
  Amb el seu cos bonic i musculós, encara és millor. Aquí Bruce Lee tenia un tors d'alleujament i va preferir actuar nu fins a la cintura.
  L'Oleg, en canvi, té la pell neta, llisa, infantil, però molt forta, sobre la qual no hi ha cicatrius ni cremades, i fins i tot seria bonic quasi nu.
  I els curts curts ho són, per decència.
  I a la colònia Makarenko, els joves presoners anaven amb pantalons curts i balises, i quan feia calor, sense samarretes. I així van anar en una estació força freda. La qual cosa no és gaire agradable per als cossos ordinaris.
  Però encara fa calor ara mateix. L'estiu acaba de passar el cap, finals de juliol. I aquest és el Japó, on encara és tan càlid i agradable en aquesta època. Que sigui el nord.
  Per cert, al sud del Japó, els hiverns són força suaus. I al nord, l'hivern és força fred. Tot i que el país és relativament petit. Però el corrent fred flueix pel nord, i el corrent càlid flueix pel sud. Per cert, a Port Arthur els hiverns són molt més suaus que a Vladivostok. També un canvi a favor de mars i corrents més càlids.
  Oleg Rybachenko lluita en aquesta terra meravellosa i florida. Realment no vull matar els japonesos. Aquests no són coronavirus, sinó persones vives.
  Sobretot entre ells hi ha molts adolescents lluitant. Els nois joves japonesos són força guapos. Tenen trets més suaus que els adults i no són tan grocs i, per tant, més semblants als europeus. I les noies japoneses també són molt maques.
  Sobretot al Japó, moltes dones aclareixen la seva pell i semblen més europees.
  Sí, matar-los no és gaire agradable. D'alguna manera ja et canses d'aquest tipus de vessament de sang.
  Però, d'altra banda, l'excitació bèlЈlica brolla en tu. I comenceu a colpejar el samurai amb una força violenta i violenta.
  Oleg Rybachenko va tornar a sostenir un plat giratori amb espases. Va tallar molts japonesos i va rugir:
  - Glòria a l'època del tsar Nicolau.
  La Margarita també va llançar un regal assassí de la mort amb els dits nus. Va trencar molts japonesos i va piular, mostrant les dents:
  - Glòria a l'era dels grans reis!
  Després d'això, els nens immortals xiularan. I els regals de la destrucció cauran sobre les posicions dels japonesos. Trencant els seus cranis.
  I al mar, una noia lluita amb una horda groga. La tripulació de belleses en bikini del destructor lluita desesperadament contra els samurais. I les noies mostren la classe més alta i lluitadora.
  Marina amb els seus amics descalços apunta amb una pistola als japonesos. Dispara i pronuncia amb precisió.
  - Un, dos, tres... Trenca el japonès! Quatre, vuit, cinc! Trenca el vaixell!
  I les noies la recolzen, udolant:
  - Trenca el vaixell!
  I talons nus, rodons i rosats. Masha, també gairebé nua, amb només pantalons curts, apunta el canó i rugeix:
  - Glòria a l'època del comunisme tsarista!
  I també com un foc. I es posa en marxa l'aparell de la mina. I xoca directament al costat del creuer japonès.
  La Masha va cridar amb entusiasme:
  - Sóc un guerrer terminador!
  I els seus talons nus i rodons són tan seductors. I la tripulació està formada exclusivament per noies. Què puc dir, és molt xulo.
  Marina, intentant enfonsar els seus oponents, va grunyir:
  - Glòria a la Pàtria Soviètica! Viurem sota el comunisme!
  I un altre creuer enemic s'enfonsa.
  És agradable quan l'equip està format només per noies. I les noies prefereixen córrer amb la calor amb els pantalons curts. I els agrada molt, a l'infern.
  Aquí la nena Melonica el va agafar i va llançar un bumerang amb els dits nus. I un parell de japonesos tallats es van estavellar al mar.
  Melonica el va agafar i va cantar:
  - La meva fe, fe en el comunisme!
  I torna a llançar un bumerang assassí.
  Masha va portar un altre regal de la mort a l'enemic. I ara el creuer de l'esquadró japonès es torna a dividir. Està clar que és dolent lluitar amb dones russes. Mossegaran el tigre amb les dents.
  Natasha en l'atac va tallar a un oficial japonès per la meitat. I va declarar agressivament, mostrant les dents:
  - L'esperit rus més fort del món!
  I de nou, la bellesa en un atac agressiu.
  La Zoya, amb el seu taló nu, va llançar una bomba de carbó. Va trencar tota una massa de japonesos. I va arrencar moltes mans i caps de samurai. Aleshores la bella va cantar:
  - Crec en el gran comunisme!
  I un llamp sortirà volant del seu mugró de maduixa.
  Agustí a l'atac com una cobra. Aquí hi ha un petit tanc japonès literalment destrossat per una granada llançada per ell. I la bellesa ardent la va llançar, és clar, amb l'ajuda dels seus dits nus.
  Després de cantar:
  - Jureu lleialtat al tsar Nicolau! Desitjo que els nens guanyin!
  Svetlana també és una autèntica bèstia a la batalla. Esquinça aquests japonesos, com si fossin una mena de ninots.
  I la guerrera va rugir amb els seus pulmons mentre un llamp va sortir del seu mugró de maduixa:
  - Per l'època tsarista! Nicolau II és una autèntica àguila!
  I amb el seu taló nu, la noia llançarà un altre paquet explosiu mortal.
  Però en l'atac i la tripulació del tanc de Gerda. La noia lluita en un cotxe rus.
  I aquí es mostra des del millor costat.
  Amb els peus nus, la Gerda apunta l'arma i dispara a l'enemic. Un obús destrueix un cotxe japonès.
  La rossa en bikini rugeix:
  - Glòria al nostre país -
  Satanàs no ens vencerà!
  La guineu pèl-roja en l'atac, aixafant l'arma del samurai rugeix:
  - Per la grandesa de les idees àries!
  Peus descalços apuntant la recámara de l'arma.
  Llavors va rugir:
  - Per un nou Tercer Reich!
  Christina, disparant al samurai, va assenyalar:
  - El futur d'Alemanya està per davant! Mentrestant, lluitem per la Rússia tsarista!
  I també prem el pedal amb el taló nu.
  Magda, disparant als enemics, va emetre agressivament, mostrant els ullals:
  - Renaixerem i serem més cool que Rússia!
  I va mostrar les dents nacrades. Sí, aquests són quatre nois molt combatius. Més precisament, les noies, que estan quasi nues, però molt maques, i lluitant.
  La Gerda, disparant als japonesos, va xiuxiuejar:
  - Tot està barrejat, entrellaçat,
  Sonen les campanes de la nota...
  Falsa veritat, veritable mentida
  Noies als turmells nus!
  Charlotte, gargotejant el samurai amb una metralladora, va rugir:
  Ombra, ombra, ombra, ombra...
  L'ombra de Petrel...
  I prement el gallet amb el taló nu, la noia pèl-roja va grallar.
  Christina, aixafant l'enemic, va confirmar:
  Torna a pujar sobre el país!
  I amb un mugró de maduixa, com pressionarà el gos, i el canó dispararà un projectil. I anirà directament al dipòsit de municions. I tota la bateria agafarà alhora i explotarà.
  Magda, batejant amb els seus dits nus les gràcils cames de nena de l'enemic, va riure:
  Ombra, ombra, ombra, ombra...
  L'ombra de Petrel!
  La Gerda va prémer el botó amb el mugró escarlata del pit i va enviar un projectil a l'enemic, que va emetre:
  - És el moment de la recuperació!
  Charlotte, disparant amb l'ajuda dels seus dits nus, va cridar, traient la llengua:
  - Ombra, ombra, ombra, ombra,
  L'ombra de Petrel!
  Christina, disparant amb un mugró robí als soldats japonesos, va emetre:
  - En un remolí de patiment i problemes!
  La Magda, amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'enemic i va xisclar:
  - No ens pots atreure a una revolució!
  La Gerda va donar una bufetada famosa als japonesos amb un taló rodó i nu i va assenyalar:
  - Només els reis tenen molts problemes!
  Les noies, de fet, és clar, són àries del més alt nivell. Ara Alemanya és un país inquiet en crisi. Hitler va perdre les eleccions presidencials i les seves possibilitats de poder ja semblen discutides. I només té una majoria relativa al Reichstag.
  Oleg Rybachenko, lluitant contra els japonesos, va recordar que una cosa semblant va passar a Rússia.
  Quan Zhirinovsky, que es va comparar amb Hitler, va guanyar el primer lloc a les eleccions a la Duma de l'Estat, però no només va poder tenir èxit, sinó que fins i tot va mantenir les seves posicions.
  El nen va llançar un parell d'estrelles amb els dits nus. Van obrir l'estómac a una dotzena de japonesos. Aleshores el nen va tornar a pensar.
  Que Jirinovski és un covard i té ànima de llebre. El que el votant va sentir i no el va votar a les eleccions presidencials a Rússia.
  El nen terminador va xiular, i els corbs van començar a caure sobre els japonesos, que, atordits, es van convertir en un ariet. I travessat pels caps dels samurais.
  Aleshores el nen va tornar a pensar. Aquí la gent sovint pensa de manera ilЈlògica. De fet, van ser seduïts en un moment per Ieltsin. Encara que estava clar que Boris no brillava amb intelЈlecte. I que el gerent d'ell és mediocre. El més important és que Ieltsin és tossut, amb un desig patològic de canviar l'equip, és a dir, organitzar el salt de personal. En aquest sentit, Lukashenka és semblant a ell, també li agrada remenar el personal i canviar Shilov per Mylov. Encara que la rotació de personal massa freqüent és perjudicial.
  Per exemple, el vuitè primer ministre Rumos ja s'ha filmat. I va posar al seu lloc un de pitjor encara. En general, Lukashenka va començar a tornar-se boig amb els anys. I fins i tot el seu propi seguici va començar a entendre que el dictador és completament inadequat. No és estrany que molts directius anessin a la presidència. Hi va haver una escissió en l'elit governant.
  I com es va comportar Lukaixenko amb el coronavirus? El seu comportament és una bogeria! Però a la petita Bielorússia, les mesures de quarantena i el tancament de fronteres podrien tenir un fort efecte. A més, hi va haver un avantatge en el temps.
  Però Lukaixenka es va comportar sense tenir en compte la salut de la gent. I Bielorússia ha superat Itàlia i la Xina pel que fa al nombre d'infectats.
  Després d'això, la majoria dels bielorussos van odiar el dictador. I només el frau electoral massiu, l'ús de recursos administratius, la pressió salvatge sobre els votants, van donar l'oportunitat de guanyar les sisena eleccions presidencials a Bielorússia.
  Oleg Rybachenko va realitzar una tècnica de papallona boja amb espases, va tallar una dotzena de samurais i va cantar:
  - Prometem sense dificultat, és cert, sí! Però aleshores, amb quina dificultat caiem a l'abisme tot després!
  I el taló nu del nen va llançar el paquet de mort assassí del seu serradures.
  Sí, el tractament pel coronavirus és molt car i revisa la salut. Així que el dictador Lukaixenka no va salvar res en negar-se a prendre mesures urgents. I què és el coronavirus, encara ha d'experimentar a la seva pròpia pell. Els déus russos i els poders superiors castiguen els dictadors per frivolitat. En general, només els governs criminals estalvien en la salut de les persones.
  Oleg Rybachenko va llançar una bomba casolana amb els dits nus. Ara és un nen immortal. I va rugir amb els seus pulmons:
  - Glòria al país de Rússia, on la gent és com àguiles!
  Margarita va fer una recepció de fan, i aixafant els enemics, va xisclar:
  - Aquesta és la nostra terra! Rússia som nosaltres!
  I el taló nu de la noia va enviar un regal de destrucció als enemics.
  La Margarita torna a xiular i els corbs cauen sobre els caps dels soldats japonesos.
  I res ho pot salvar.
  La noia és molt combativa i prou fresca com per aixafar qualsevol poder de l'enemic.
  La Natasha està a l'ofensiva... Està destruint els enemics.
  I aquí al cel Alenka amb la seva tripulació.
  Cinc noies en una gran picadora de carn amb tres fulles.
  L'Alenka dispara des d'un canó d'avió, destruint els japonesos i xiscla:
  - Per glòria del pare-rei!
  Anyuta colpeja el samurai amb metralladores i crida:
  - No guanyarem en va!
  Alla llança una bomba sobre les posicions japoneses i exclama:
  - I muntanyes i mars!
  La Maria també va disparar des d'un canó d'avió. Va esquinçar el samurai i va cridar amb els seus pulmons:
  - Gràcies a Déu!
  Marusya va llançar una mina des de l'úter de l'helicòpter. Es va aixecar d'un salt, noqueant els soldats japonesos.
  I la noia heroi va bordar:
  - Tota la nostra terra!
  Els cinc es van enfrontar al samurai a fons. I l'helicòpter fa caure present rere present als japonesos.
  És difícil aturar l'exèrcit tsarista. Sobretot si hi ha aquests pilots, i Anastasia i Akulina.
  Anastasia Vedmakova lluita amb els seus pantalons curts. I envia un regal assassí de destrucció a l'enemic.
  Després va cantar:
  - El millor tsar Nicolau del món!
  I de nou, amb l'ajuda dels dits nus, apunta un canó d'avió. I derroca un altre as japonès.
  Akulina Orlova també lluita de valent. I aixafa els japonesos a fons. I fa servir els dits dels peus nus. I de nou un altre pla de la terra del sol naixent es dispara. Aleshores rugirà, i amb força agressivitat:
  - Sóc un guerrer, diguem-ne, súper!
  I fer l'ullet als oponents. Com, encara no tens la més mínima possibilitat d'un samurai. I les noies definitivament us destrossaran.
  Anastasia Vedmakova torna a enderrocar un cotxe japonès. Més precisament, un avió primitiu xiula:
  - Donarem la nostra ànima per la nostra Pàtria,
  I tornarem a guanyar!
  Akulina Orlova, enderrocant un altre cotxe amb l'ajuda dels seus dits nus, va xisclar:
  - Glòria a la Pàtria reial! Glòria al tsar Nicolau II!
  I el guerrer va fer un altre gir impressionant. I dos avions japonesos van xocar. I la fusta contraxapada i les runes van caure en diferents direccions.
  Fins ara, el Japó és fonamentalment inferior a Rússia com a avions. A més, encara no té possibilitats de resistir durant molt de temps. Els russos són molt forts.
  Així que els tancs fins i tot aterren.
  La tripulació d'Elizabeth del "Alexander Tercer" s'afanya a la batalla. Malgrat les seves dimensions impressionants, el tanc rus va pujar fàcilment a la costa i no es va quedar atrapat a la sorra.
  Així, l'exèrcit rus també es mou amb l'ajuda de tancs poderosos capaços de triturar qualsevol potència.
  Elizabeth dispara un canó fent servir els dits dels peus nus i diu amb força:
  - La nostra pàtria és Rússia,
  Fes-te més feliç al món!
  Elena dispara metralladores. Els samurais cauen com arbres talats dels regals de plom que envien les noies.
  L'Elena diu entre riure:
  - La nostra Pàtria serà més bella,
  Serviu les noies de Rússia!
  Ekaterina va prémer el taló nu. Va enviar un projectil de força letal colossal. Va trencar una massa de japonesos i va cridar:
  - Per victòries reials!
  Euphràsia, aixafant els japonesos amb erugues, va assenyalar:
  - No només reial, sinó també la nostra!
  L'Elena va tornar a disparar amb els dits nus dels peus. Va esquinçar el samurai en trossos i va xisclar:
  - Sí, per les nostres grans victòries!
  Elizabeth va disparar metralladores. Bé, té un tanc de trituració. Així bateja el japonès.
  La noia va cantar, tallant al samurai en massa:
  - No hi ha Pàtria més bella-Rússia,
  Lluita per ella i no tinguis por...
  No hi ha país, creu que Rússia és més bella,
  Amb nosaltres Ucraïna, Bielorússia!
  Ekaterina, disparant a l'enemic, va mostrar les dents, va prémer el seu taló nu sobre el gallet i va cridar:
  - Per a Rússia, que és la més bella de totes!
  Euphràsia, tallant en el frenesí dels samurais i tallant els soldats grocs, va declarar agressivament:
  - Rússia es va mantenir, i es mantindrà com una roca!
  I el tanc "Alexandre Tercer" va accelerar. És una llàstima, però és una llàstima que el tsar Alexandre III morís als quaranta-nou. Si va viure més temps, potser Rússia va guanyar la primera guerra amb el Japó. I llavors l'autocràcia seria inamovible i invencible. I a la Primera Guerra Mundial, el cop d'estat de febrer ja es va produir quan Rússia estava a les portes de la victòria final.
  Però si no hi hagués una derrota en la guerra amb els japonesos, no hi hauria cap pensament. I això significa un foc de disturbis i tota mena de conspiracions. A més, en principi, sa com un toro, Alexandre Tercer podria viure més temps. I podria aconseguir guanyar personalment la Primera Guerra Mundial? I què? L'emperador austríac, que va entrar en la batalla amb Rússia Franz, va viure vuitanta-sis anys, i va corregir seixanta-vuit. I va morir el 1916! I que Alexandre Tercer no podria haver viscut tant ni més?
  En qualsevol cas, Rússia està ara governada per Nicolau II. I el seu regnat és llarg.
  Ja està per davant de Caterina II en durada. I així també pot bloquejar Pere el Gran. O potser Ivan el Terrible. És cert que va governar purament nominalment durant algun temps.
  Elizabeth torna a disparar. Trenca un cotxe japonès i, mostrant les dents, diu:
  - Crec en l'era del comunisme!
  I fa l'ullet als seus companys!
  L'Elena talla el samurai amb un esclat de metralladores i diu, mostrant les seves blanques dents:
  - Hi haurà una nova era i la sortida del sol!
  I de nou, amb l'ajuda dels dits nus, la noia dispara.
  Ekaterina, disparant als seus oponents, va emetre agressivament:
  - L'època del tsar Nicolau II serà molt gloriosa!
  I la noia farà l'ullet a les seves parelles. Bé, els encanta fer-ho.
  I el tanc aixafa els japonesos. I destripa els soldats.
  Dues dones alemanyes lluiten al cel: l'Albina i l'Alvina. Ja han rebut tots els quatre primers graus de la Creu de Sant Jordi. I la primera creu feta de plata. El segon és de plata amb un llaç. La tercera creu és daurada. Més or amb un llaç. I el cinquè que volen aconseguir les noies és daurat amb petits diamants. El sisè grau de la creu és d'or amb un llaç i diamants. I també hi ha el setè grau: una creu de platí amb diamants, i el vuitè: una creu de platí amb diamants i un arc. Les darreres creus són més grans que les daurades i tenen més diamants. I l'arc també estava tapat de diamants.
  Fins a vuit graus, i com més alt sigui el grau. Com més diners es paguen per això cada mes de per vida. A més, els titulars d'un títol amb diamants no només reben diners pels mateixos premis, sinó també els hereus. Amb creus d'or amb diamants, cinquanta anys, i creus de platí amb diamants, cent anys!
  Els premis amb diamants són rars, però són capaços de proporcionar durant molt de temps no només el propi heroi, sinó també la descendència.
  I les noies d'Alemanya s'esforcen molt per guanyar-les.
  L'Albina enderroca un avió japonès amb els dits dels peus nus i els xiulets:
  - Però el gran Reich....
  L'Alvina va tallar un altre cotxe de la terra del sol naixent i va continuar amb força:
  - Ens van dir que no ens anem a la deriva!
  L'Albina va donar la volta a l'avió, va disparar una ràfega. Els japonesos es van ilЈluminar com una espelma.
  La noia rossa va arrossellar:
  - Per la grandesa del comunisme ari a tot el món!
  L'Alvina va colpejar un cotxe samurai i va arrossellar:
  - Pel nostre gran èxit!
  I fent servir els seus dits nus, va tornar a enviar un regal assassí de la mort.
  Les noies alemanyes eren lladres extremadament forts. I ara estan matant els enemics de Rússia. Però també poden matar soldats russos. Són mercenaris.
  Lermontov va escriure sobre aquestes persones;
  Però quina meravella des de lluny
  Com centenars de fugitius...
  Se'ns va aparèixer per voluntat del destí,
  Per agafar fama i rang!
  Albina va assenyalar amb agressivitat mentre derrocava el nou japonès amb molta confiança en si mateixa:
  - Sóc el millor del món!
  L'Alvina va tallar un altre pilot japonès, també va cridar objectant i va mostrar la llengua:
  - No! Sóc el millor del món!
  Albina va cantar de manera conciliadora, enderrocant avions japonesos:
  - Som els millors del món
  Remullarem tots els enemics al lavabo...
  La Pàtria no creu en les llàgrimes -
  Donarem els malvats oligarques al cervell!
  Però entre els altres guerrers de la legió estrangera, Jane Armstrong també lluita. Preciosa noia britànica. I amb ella a l'equip, també, exclusivament el sexe just.
  Guerrers, per descomptat, descalços i en bikini.
  La Gertrude va carregar l'arma amb els dits dels peus nus. I Malanya va apuntar i va disparar.
  El canó japonès es va bolcar.
  La Mònica va xiular, assentint amb el cap.
  - Glòria a la Gran Bretanya!
  Jane Armstrong va cantar mentre disparava la seva metralladora:
  - Domina Britannia els mars celestials,
  Mai serem esclaus!
  Glòria a la nostra terra anglesa!
  Bé, Rússia té un tsar!
  I de nou, el guerrer l'agafarà i dispararà amb molta precisió. I el tanc japonès es va dividir en trossos.
  Gertrude, portant el foc, el va agafar i va cantar:
  - Sol brillant d'esperança
  Aixecant-se de nou sobre el país...
  Guanyem com abans
  I van anar d'excursió!
  I les dones angleses en plena efervescència i combat el tràngol.
  Oleg Rybachenko lluita amb els japonesos. És molt semblant al nen de la caricatura de Conan. Només encara més ràpid. I així aquests samurais són trillats. Està clar que el Japó no té cap possibilitat davant un equip així.
  El noi del terminador va agafar i va llançar una granada amb el peu descalç i va cantar agressivament:
  - Aixeca un país enorme,
  Aixeca't per lluitar a mort!
  Amb una armada molt fosca,
  I l'horda groga!
  La Margarita també va agafar i va tallar amb les seves espases un molí triple. Aleshores
  Amb el seu taló nu, va colpejar un munt de granades que el noi missatger li va llançar.
  Va trencar una massa de japonesos i va cantar;
  Que noble ràbia
  Trenca com una ona...
  Hi ha una guerra popular -
  guerra santa!
  Sí, es tracta d'un parell de nens immortals, són molt actius per destruir i tallar enemics. D'aquestes noies no ve la pietat dels samurais. Però en qualsevol cas, aquí tot l'exèrcit tsarista està format per herois i els guanyadors més reals.
  Oleg Rybachenko, tallant adversaris, va assenyalar:
  - Sense pietat, sense pietat, sense pietat amb l'enemic!
  Sóc qualsevol, sóc qualsevol, esquinçaré l'exèrcit amb una espasa!
  I el nen tornarà a xiular en un rang especial. I els corbs es desmaiaran, trapanant amb el bec els cranis dels soldats de la terra del sol naixent.
  
  somriure de l'infern de la pantera alemanya
  ANOTACIÓ
  Les noies alemanyes van poder fer una "Pantera", que és el cap i les espatlles més forts que els tancs soviètics. Com a resultat, la Wehrmacht va capgirar el rumb de la guerra i va començar a guanyar. Quan les noies lluiten descalces, no es poden aturar.
  . CAPÍTOL 1
  Si el tanc soviètic T-34 va ser un xoc per als alemanys, els nazis van respondre a això amb un Panther-2 encara més formidable i eficaç. La Gerda i la Charlotte van desenvolupar un tanc fonamentalment nou. Amb una torre estreta i petita. El nombre de tripulants es va reduir a quatre. El motor i la transmissió es van colЈlocar junts i transversals, i la caixa de canvis al mateix motor. El pes del dipòsit es va reduir a trenta-sis tones. Al mateix temps, l'armadura lateral es va convertir en com la del "Tiger" -2 a 82 mm sota pendents. I el front del casc és de 120 mm sota grans pendents, i el front de la torre és de 150 mm, els costats són de 82 mm i també amb pendents. Amb un motor de 700 cavalls de potència, aquest tanc era mòbil i maniobrable. El seu xassís també es va fer més lleuger i fàcil de reparar i més transitable. Alguns dels elements es van treure del casc. L'alçada del dipòsit és de només 1,80 metres.
  La seva aparició va sorprendre a les tropes soviètiques. El cotxe realment no va arribar al Kursk Bulge. Va començar a publicar-se a la sèrie només al setembre del quaranta-tres anys.
  Però durant el contraatac de Mainstein, aquest tanc es va utilitzar per primera vegada en massa.
  I la mateixa Gerda amb el seu equip va participar en la batalla.
  Malgrat la gelada, les noies anaven en biquini i descalces, lladres tan valentes.
  Fins ara, el tanc tenia l'antiga arma de canó llarg de 75 mm, que era suficient per derrotar l'enemic.
  La Gerda va disparar amb els dits dels peus nus i va colpejar el vehicle soviètic al front.
  Aleshores el guerrer va xiular:
  - Glòria a les idees de la germandat ària!
  Aquesta noia va posar els trenta-quatre molt encertadament.
  Llavors Charlotte, com si la bufessin, amb un canó de foc ràpid. I colpeja el tanc just al centre de la torre. I rugir:
  - Per grans victòries!
  I llavors la Christina va agafar i va disparar. Les noies es tornaven disparant, i fins i tot utilitzant els peus nus.
  El guerrer va cantar:
  - La meva victòria m'espera!
  La Magda també va colpejar. La noia també va fer servir els dits nus dels peus i va estavellar un altre cotxe soviètic, arrollajant:
  - En el nom de Jesús!
  Quatre noies alemanyes treballen a fons. I molt efectiu.
  I un altre tanc noqueja. Els guerrers treballaven com un batalló de combat.
  Van eliminar quaranta tancs soviètics en una batalla, ells mateixos van rebre diversos cops que van rebotar.
  El contraatac de Mainstein va guanyar amb força, i els alemanys van poder derrotar les tropes soviètiques i llançar-les sobre el Dnièper.
  Va ser la primera gran victòria en mesos. I els nazis van poder aguantar el Dnièper.
  Però al gener l'Exèrcit Roig va tornar a avançar, aquesta vegada prop de Leningrad, i va poder tenir èxit. És cert que l'intent de tornar a forçar el Dnieper al sud va fracassar, però el bloc de Leningrad va ser eliminat. En aquest context, els alemanys van aguantar al centre i el més important al gir del Dnièper. Les aferrissades batalles de l'hivern no van donar avantatge a l'Exèrcit Roig en aquest sector.
  Per descomptat, el nou tanc "Panther" -2 va jugar un paper. Va resultar ser un èxit. Ràpid i ben protegit. Gairebé dues vegades més lleuger que el "Tiger" -2, i pràcticament no inferior a aquest cotxe en la reserva. Per cert, "Tiger" -2 no va entrar a la sèrie. En canvi, no va aparèixer una modificació més potent del Panther-2, només una tona més pesada.
  I Hitler va ordenar que el Tiger-2 fos redissenyat per fer l'armadura molt més gruixuda per aquest pes. A costa de l'arma, hi va haver disputes: augmentar el calibre de l'arma o no. Tot i així, més calibres redueixen la velocitat de foc, la precisió i l'estoc de petxines.
  Aquí teniu l'antiga arma de la Pantera, fa bé la seva tasca. I fins i tot l'IS-2, cops de puny al front.
  Llavors, val la pena canviar? Encara que el projectil és petit i no destrueix massa.
  "Panther" -2 B, amb un canó de 88 mm en conjunt, era una màquina que més o menys s'adaptava als militars.
  A la primavera, els alemanys van passar a l'ofensiva al front italià, aprofitant la calma temporal a l'est.
  I van aconseguir derrotar les tropes aliades en aquest sector del front. L'aparició del ME-262 també va contribuir a l'èxit. El nou caça a reacció va ser un xoc. Va aparèixer abans de la història real, gràcies a la qual els experts van convèncer a Hitler de no fer un blitzblomer, com un model ineficaç. A més, en comptes del programa de míssils Fau, es va donar prioritat al desenvolupament d'avions a reacció. I això va afectar el curs de la guerra. I Charlotte i Gerd van convèncer a Hitler d'això.
  El que diuen és que els coets són realment ineficaços a causa de la seva baixa precisió i alt cost. Però els avions a reacció són el futur. A més, el ME-262 és bastant fàcil de gestionar i, per tant, està disponible per als ass. I és difícil derrocar-lo. El major pes de vol del vehicle va permetre penjar-hi una armadura i dos motors a reacció, i la maniobrabilitat vertical és impressionant. I les armes poderoses van fer possible enderrocar un cotxe d'una vegada. Dues noies que es van convertir en as en la seva primera batalla van resultar especialment bones: l'Albina i l'Alvina.
  Com a regla general, lluitaven gairebé nus, només amb pantalons curts i una tira fina de tela al pit. I van fer meravelles.
  Albina va fer un gir. Va pressionar el peu descalç sobre el pedal. Va enderrocar un avió americà i va cantar:
  - Pel poder del comunisme ari!
  L'Alvina va enderrocar el cotxe dels aliats i va continuar disparant amb els dits nus. I ella va arrossellar:
  - Pels nostres nois!
  Les noies són atrevides i extremadament combatives i guerreres. Ells estan destruint aliats molt famosos al cel.
  I guanyant factures tan furiós.
  Els nazis ja han noquejat els aliats, capturant molts presoners i trofeus, d'Itàlia. Però a l'illa de Sicília estan coberts per la poderosa marina dels aliats.
  A l'estiu, els aliats preparen un desembarcament a França. Però estan d'ànim incòmode. Els alemanys s'han fet més forts i tenen els millors tancs del món. I els avions de caça també són els millors del món, només que fins ara n'hi ha un miler, no tants.
  Però són molt mortals.
  A l'estiu, i Stalin es prepara una ofensiva. Però la tasca és més difícil que en la història real. No hi ha balcó a Polissia, i el Dnièper segueix sent un greu obstacle. I la defensa alemanya és forta.
  Però els tancs alemanys probablement són millors de moment. I els avions també. Aquí va aparèixer el TA-152, l'evolució del Focke-Wulf, i aquesta màquina és un avió molt seriós. I polivalent alhora. I és capaç d'enderrocar els oponents sense cap mena de dubte. Armes i armadures poderoses. I el millor rendiment i velocitat de vol.
  Els alemanys, tant a l'aire com a terra, van rebre un millor equipament. Però encara no n'han tingut prou. I van acumular força i estaven en defensa activa.
  L'Exèrcit Roig, utilitzant els nous tancs IS-2 i T-34-85, va passar a l'ofensiva. El cop principal va ser donat al centre. Una part de les forces, però, també van colpejar el torn del Dnièper. Els alemanys estaven disposats a repelЈlir el cop. Encara que una mica abans, van començar els desembarcaments aliats a Normandia.
  Al principi va tenir èxit. Però aleshores els tancs van llançar un contraatac aclaparador. El canó autopropulsat E-10, un canó autopropulsat molt lleuger i petit amb dos membres de la tripulació situats procs, també va participar en les batalles, simplement aixafant els aliats. Una silueta molt baixa d'1,2 metres, un pes de deu tones i un motor de 400 cavalls de força proporcionaven una mobilitat fresca. Al mateix temps, l'armadura frontal de 80 mm en un gran pendent va fer que el cotxe fos gairebé impenetrable per al front dels aliats. I més aviat petit, furtiu. I pica els seus aliats com una abella. I els alemanys van aixafar els aliats. L'Albina i l'Alvina van abatre més de tres-cents avions cadascuna i cadascuna va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure de plata i diamants. Aquestes noies eren increïbles.
  I van aixafar a tothom sense cap problema en la seva eficàcia.
  L'Albina, amb l'ajuda dels seus dits nus, va apuntar el lluitador cap a l'enemic, i va començar a derrocar-lo amb la seva fúria salvatge. I llavors tres caces i un bombarder aliat van caure en flames.
  El guerrer va ronronear:
  - Per Prússia!
  Alvina va continuar aixafant els aliats de la força i, literalment, cremant-los. I ella va arrossellar:
  - Pel Tercer Reich!
  I de nou, amb els dits nus, va apuntar els canons de l'avió cap a l'objectiu. I va sortir genial.
  Alvina va tuitejar:
  - Som grans tigres, l'encarnació de la reina!
  L'Albina va tallar un altre avió anglès, el va fer fumar i va arrollar:
  - Si la dona és una tigressa, farà trossos l'home, encara que no sigui un ruc complet!
  I premeu el pedal amb el taló nu.
  Alvina, disparant als oponents i tallant-los, va assenyalar:
  - Peus descalços d'una noia, qualsevol home es veurà obligat a arrossegar-se sota el taló!
  Albina, després d'haver abatut un altre avió de les forces aliades, va acceptar:
  - Un home a la vista d'un taló femení nu es converteix en una bota plena de feltre!
  L'Alvina, amb els dits nus, va tallar un altre cotxe britànic, mostrant les dents, va donar:
  - Una noia descalça es posarà un home ple, encara que estigui acostumat a fer botes als altres!
  Albina, enderrocant l'americà, va assenyalar:
  - Un home ha de ser fort com un roure, i no permetre que se li treguin estelles com d'una soca!
  Alvina va estar d'acord amb això:
  - Un taló femení descalç, un home serà despullat fins a la porteria i calçat fins a les orelles!
  Albina va canviar una mica de tema, tallant a un altre nord-americà:
  - Un soldat és sílex, si la ment no és un empedrat!
  L'Alvina va fer fora l'enemic amb els seus dits nus, i la roca de les dents va notar:
  - Un home és un autèntic diamant quan té un cor d'or i nervis de ferro!
  
  L'Albina, després d'haver abatut un altre avió aliat, va arrossellar:
  - Un home ha de ser fort com l'acer, però tan ajustat com una soca!
  Alvina va assenyalar amb agressivitat mentre tallava un avió americà:
  - Una persona ha de tenir un ull d'àguila, i l'oïda no ha de ser com la d'un corb!
  L'Albina, enderrocant l'enemic, va xisclar:
  - Un home només té el coratge d'una àguila, però de fet, la majoria de vegades el personatge és un típic pollastre!
  Alvina va comentar agressivament, tallant l'americà amb un salt de lluita:
  - No hi ha dones lletjos, només hi ha una impotència masculina repugnant!
  En resum, les noies són genials. I al juliol, cada abatut superava els cinc-cents avions i rebia la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  El desembarcament aliat a Normandia va acabar amb una derrota total. Només els alemanys van capturar més de set-cents mil presoners. I aquest és un èxit genial i colossal!
  A l'est, l'Exèrcit Roig va aconseguir empènyer els alemanys només lleugerament. Els nazis estaven ben fortificats i lluitaven com els diables. I van utilitzar fortificacions aixecades per endavant amb la participació de la població local. I, per descomptat, els va ajudar. Els nazis van lluitar desesperadament i van rebutjar gairebé tots els atacs.
  Les batalles van demostrar que el "Panther"-2 amb un gran pendent de les plaques de blindatge frontal i una silueta baixa encara és invulnerable als tancs soviètics al front. I s'adapta bé a les màquines de l'Exèrcit Roig. I té un gran estoc de petxines.
  Així que tots els atacs de les tropes soviètiques van caure en un bloc sòlid. Sí, i la infanteria feixista tenia un rifle d'assalt MP-44 que no tenia igual i literalment va eliminar la infanteria soviètica. Així que els feixistes no es podien tractar de cap manera.
  I el Fritz va rebutjar l'atac. Fins que van tenir pressa per contraatacar. Calia estrenar un nou tanc "Tiger" -3, més pesat, amb un motor més potent i millor protegit.
  Sí, i desenvolupar avions a reacció. Especialment XE-162: un caça a reacció molt més barat, més lleuger i més fàcil de fabricar que els bombarders ME-262 i Arado.
  El nou Yu-488 alemany de quatre motors tampoc no va estar malament, que va desenvolupar una velocitat colossal per a un bombarder d'hèlix de set-cents quilòmetres per hora, gràcies a una àrea d'ala més petita.
  Mentre el Fritz acumulava força. I van fer una guerra submarina... Les derrotes dels aliats a Itàlia i França van afeblir la posició de Roosevelt. I aquí també els americans van ser derrotats quan van intentar desembarcar a les Filipines. Els cuirassats japonesos van ser capaços de detectar i destruir les forces de desembarcament americanes.
  Roosevelt va perdre les eleccions davant el jove republicà Joseph Biden. I aquest és el president, que va declarar obertament que l'URSS no necessitava ajuda. Que Stalin és pitjor que Hitler, i que tots els esforços s'han de concentrar al Japó.
  Churchill també va tenir problemes.
  Per tant, mentre Hitler esperava, i els alemanys es van asseure en una forta defensa. Només a Sicília van fer una operació i la van recuperar als aliats. A més, la flota britànica es va aprimar a causa de l'activitat dels submarins nazis.
  A la tardor, l'Exèrcit Roig va intentar avançar pel sud. I també contra Finlàndia.
  L'ofensiva d'estiu a l'istme de Carelia va acabar sense èxit. Els finesos i la intelЈligència alemanya ho van descobrir i es van preparar. I l'URSS va destinar poques forces per a aquesta operació.
  A la tardor es van llançar més tropes, però també es van empantanar i els alemanys estaven preparats. Els nazis van utilitzar avions a reacció en el reconeixement, que els caces soviètics i les òptiques perfectes no podien posar-se al dia. Així com càmeres úniques. I això va ajudar molt.
  Així, bàsicament, van aprendre a descobrir la desinformació i fer un seguiment dels moviments de tropes.
  Així que ara Stalin no podia colpejar tan fàcilment de sobte. I els nazis van prendre la defensa.
  A l'hivern, les tropes soviètiques van tornar a intentar avançar al centre. El cop va ser donat entre el Dnièper i el Dvina occidental. I va ser un moviment atrevit. Però és bastant obvi i els alemanys es van reforçar a fons allà. I van treure els últims tancs i canons autopropulsats E-25, amb un canó de 88 mm. Aquesta màquina, amb un pes de vint-i-sis tones, tenia un motor de 700 cavalls de potència, i un blindatge frontal de 120 mm sota pendents, i laterals de 82 mm, amb una alçada d'1,4 metres. L'arma autopropulsada és impenetrable al front a causa dels grans angles d'inclinació de l'armadura. I a bord encara estava cobert per rodets. I també pots penjar pantalles.
  Així que l'Exèrcit Roig es va enfrontar a un enemic molt seriós. Cosa que no és tan fàcil de superar. I els nazis van tornar a repelЈlir l'ofensiva de gener de l'Exèrcit Roig.
  En les batalles va tornar a prendre el destí de Gerda i Charlotte. Les dues noies van lluitar amb pistoles autopropulsades E-25, ajagudes. I literalment van eliminar l'esperit de l'enemic.
  La Gerda va colpejar amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Glòria al nostre exèrcit!
  Charlotte va disparar, aquesta vegada va prémer el mugró escarlata contra el botó del joystick i va xiular:
  - Glòria a les grans victòries!
  Gerda va comentar molt agressivament, disparant a l'enemic:
  - Per la grandesa del planeta!
  I amb el taló nu, com si toqués el botó.
  La Charlotte va tornar a colpejar el seu mugró de robí i va passar pel cotxe soviètic xiulant:
  - Pels cims conquerits!
  I com riu. Lluita contra els feixistes.
  I el març de 1945, els nazis van passar a l'ofensiva. I va fer la primera injecció. Van trencar les defenses a l'àrea de la Dvina Occidental.
  En aquest moment, els Estats Units havien reduït les hostilitats contra el Tercer Reich i la Gran Bretanya també.
  I ara els nazis es van concentrar a l'est. Hitler de debò volia cremar-ho tot. I tot és molt minuciós a mesura que esclata.
  Però la defensa de les tropes soviètiques és molt persistent, i aquesta vegada en diversos esglaons. I els alemanys la van trencar després de passar cinquanta-tres quilòmetres de línies, però es van aturar a la quarta. A més, es va produir un desglaç i la lluita es va frenar temporalment.
  A finals d'abril, Stalin va tornar a intentar atacar. I les seves tropes van ser utilitzades massivament durant l'avenç del reflector. Però això també va aconseguir poc. Van trencar les defenses i van avançar, però després van ser llençats de nou a les seves posicions originals.
  "Tiger" -3 tenia un blindatge frontal de 250 mm, i un blindatge lateral de 170 mm, i un motor de 1200 cavalls de força, amb un pes de seixanta-cinc tones. Així que aquest tanc simplement va turmentar les posicions soviètiques. El canó era de 88 mm i 100 EL de llarg.
  Al maig, l'URSS va obtenir un nou tanc IS-3. El cotxe pesava tres tones més que l'IS-2, i més difícil de fabricar, però amb una torreta molt millor protegida, sobretot al front. Tot i així, el canó Tiger-3 no va penetrar al front. I el dipòsit en si té un rendiment de conducció encara pitjor que l'IS-2.
  En l'aviació a reacció, els alemanys van conservar l'avantatge i fins i tot els seus esforços. Des de juny, han aparegut en la producció en massa del ME-262 X, amb ales escombrades i dos motors més avançats. Aquest avió va desenvolupar una velocitat de fins a 1200 quilòmetres per hora i va aixafar tothom.
  Una màquina encara més seriosa va ser la TA-400 amb motors a reacció i sis motors. Aquesta màquina va bombardejar empreses soviètiques als Urals i més enllà dels Urals. Després i així successivament. Armada poderosa. I el jet Yu-287 s'ha convertit en un problema per als avions soviètics.
  Però la sorpresa més desagradable per a l'Exèrcit Roig són les discoteques que arriben a velocitats de fins a quatre velocitats de so i, a causa del raig laminar que flueix al voltant del cotxe, són pràcticament invulnerables.
  I després els alemanys també van aconseguir el ME-263 sense host en motors de reacció de coets, i molt petits, ràpids i capaços de volar quaranta-cinc minuts, i es poden utilitzar de manera més eficient que abans del ME-163.
  Els Fritz també van posar en funcionament els caces Gotha, també no tripulats i efectius. I també es van començar a utilitzar planadors a les batalles.
  Al mar, els nazis van continuar turmentant els britànics utilitzant la flota submarina. Inclou submarins en miniatura per a una persona. I és molt efectiu.
  La flota bàltica soviètica va patir pèrdues colossals. I de l'aviació i la guerra submarina.
  L'Albina i l'Alvina, ambdues noies que corren descalces i en bikini amb qualsevol clima, o fins i tot només amb calces, s'han convertit en pilots mítics. Per mil avions abatuts se'ls va concedir un nou guardó de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  Les noies eren lladres extremadament elegants. I comptes tan fantàstics estan guanyant.
  Hitler els estimava. I fins i tot el Führer els va besar personalment els peus nus.
  Al juny, els alemanys van intentar avançar al voltant del Dnieper. Les tropes soviètiques estaven a la defensiva. Però van cedir a poc a poc sota l'embat. L'ajuda en préstec-arrendament es va aturar. I l'URSS ho va passar molt difícil. Els bombardejos van anar creixent.
  El tanc soviètic T-34-85 era un canó força feble contra els vehicles alemanys. I no va ser possible fer un T-54 més potent. I després es va fer l'aposta principal pel canó autopropulsat SU-100. Aquest cotxe en la història real no es va convertir en massa, però com a alternativa, la seva producció va augmentar cada cop més.
  Va ser llavors quan els alemanys van poder avançar pel centre i apropar-se a Smolensk, allà es van desenvolupar batalles amb l'ús massiu del SU-100. El pic es va assolir a l'agost.
  La tripulació del tanc d'Elizabeth va fer meravelles en aquest canó autopropulsat. Sobretot quan les noies lluitaven gairebé nues i descalços.
  L'Elizabeth fins i tot va prémer el botó del canó amb el mugró escarlata i va colpejar el tanc nazi, arrossegant:
  - Per la Gran Rússia!
  Ekaterina va prémer el mugró carmesí al pit. Ella va estavellar un cotxe alemany i va xisclar:
  - Per l'URSS!
  L'Elena també va disparar amb gran precisió. Va colpejar el tanc feixista amb l'ajuda d'un mugró de pit robí i va xisclar:
  - Per la Pàtria!
  Euphràsia es va tornar a disparar amb un canó autopropulsat a l'enemic. I fent servir un mugró de maduixa, va cridar:
  - Per la Pàtria!
  Aquestes eren les noies lluitadores.
  Els alemanys són tots pal i pal. L'arma soviètica no agafa el Tiger-3 al front. Sí, i "Panther" -3 és impenetrable. Els alemanys hi van fer més gruixut l'armadura i, per no perdre mobilitat, van instalЈlar un motor de 900 cavalls de potència. Així que la vara del seu cotxe sense vergonya.
  Elizabeth dispara amb els dits dels peus nus. El projectil soviètic rebota.
  La noia va xiular:
  Lluitem pel comunisme!
  Ekaterina també va colpejar, fent servir els dits dels peus nus, i va assenyalar, mostrant les dents:
  - No! No això!
  Elena, també fent servir el peu descalç, va disparar contra els nazis i va cantar:
  - Anirem a la batalla amb valentia!
  Eufrasia, va assenyalar agressivament, mostrant les dents:
  - Pel poder dels soviètics!
  I també com un foc, amb els dits nus. Aquesta és una noia agressiva.
  L'Exèrcit Roig es va retirar una mica al centre, però va mantenir Smolensk... A la tardor, els alemanys van aturar els seus atacs, però van començar, aprofitant la superioritat aèria, a intensificar els bombardejos. I aquesta pressió creix. I les bombes van caure sobre l'URSS sense parar.
  Fins ara, el país dels soviètics no tenia aviació, i simplement no hi havia res per cobrir l'activitat enemiga.
  I l'enemic pressiona amb majúscules. I cada cop més actiu i brutal bombardeig de Rússia.
  Huffman també va superar els 1.000 avions abatuts el desembre de 1945 i va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  I les noies van portar la seva puntuació de dos mil cadascuna i van rebre un premi especial cadascuna. Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro i fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Sí, l'Albina i l'Alvina són noies genials i molt boniques que lluiten gairebé nues i descalços, i derroten qualsevol horda alhora: són noies mortals.
  A l'hivern, l'Exèrcit Roig va intentar avançar. Els tancs IS-3 van participar en les batalles. Però aquesta màquina és bastant laboriosa en la producció i amb poca capacitat de travessa, malgrat la bona protecció del front, als militars no els va agradar molt. I van exigir substituir el dipòsit. Però l'IS-4 va tenir un problema. Stalin va prohibir el desenvolupament de tancs de més de quaranta-set tones. I mentre aquest tanc estava en els llimbs. Així com els intents de crear altres màquines de la família Isov.
  Fins ara, el Fritz tenia un avantatge en la qualitat de la tecnologia. I va créixer al cel.
  Així, com a resposta, la producció de tancs mitjans T-34-85 i SU-100 va augmentar. Fins ara, la doctrina de l'URSS es va construir sobre això.
  L'ofensiva d'hivern no va tenir èxit. No va ser possible avançar seriosament, i les pèrdues van ser importants.
  Els alemanys estaven emmagatzemant tancs. Va arribar l'any 1946... Les forces de Fritz s'estaven acumulant i planejaven atacar al maig.
  Fins ara, l'URSS no va poder crear un caça a reacció i va perdre desesperadament en la batalla a l'aire.
  Dues noies Albina i Alvina van arribar a tres mil avions abatuts el març de 1946. I van rebre un nou premi: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  I aquest és un indicador molt colossal d'èxit.
  I a l'abril, les discoteques del Tercer Reich, a més de l'ariet, feien i aplicaven ultrasons. I aquest va ser el primer a batre a través d'un doll laminar i molt reeixit.
  L'URSS s'enfrontava a temps difícils.
  . CAPÍTOL #2
  El maig de 1943 va començar una nova gran ofensiva de les hordes nazis. Després d'haver desenterrat els tancs, i després d'haver recollit una massa de "Tigres" -3, que es va convertir en el tanc principal, com el més protegit i poderosament armat, els nazis van començar a embestir. I van aconseguir trencar les defenses i començar a moure's pel Dnièper des del nord.
  Al cel, dominaven els nazis. La situació es va agreujar amb l'entrada a la guerra de Turquia.
  Els otomans van lluitar contra Rússia tretze vegades al llarg de la seva història. I comptava amb el catorzè, encara guanya. A més, el Tercer Reich està amb ells, i Occident no interfereix. De fet, a Gran Bretanya va caure el règim de Churchill i el nou govern va acordar una treva amb el Tercer Reich. I els Estats Units van emetre oficialment una treva. A més, la guerra amb el Japó no anava gaire bé, i les pèrdues d'Amèrica en la batalla amb els samurais van ser grans.
  Així que aquí el Tercer Reich està completament desfermat. I va aconseguir convèncer Turquia per obrir un segon front a Transcaucàsia.
  L'exèrcit otomà es va preparar per a la guerra durant molt de temps i va llançar un milionè exèrcit contra l'URSS, amb una gran quantitat d'equipament. Així que ara va resultar i no és genial per a Rússia. I un altre problema són els bombarders a reacció TA-500, que podrien destrossar les fàbriques soviètiques amb pràcticament impunitat. I el jet sense cua B-28, que podria arribar a qualsevol punt de l'URSS, i literalment destruir-lo. Així que ara Rússia està molt pressionada. També va empitjorar amb el subministrament de l'Exèrcit Roig, especialment amb explosius i municions. I no hi havia prou combustible. Els alemanys van bombardejar pous a Bakú i la regió del Volga.
  Així que ara els nazis tenien una oportunitat, i se'n van adonar. En primer lloc, volien capturar el Donbass. Allà, la defensa va resultar més feble que en direcció a Moscou, i ho va aconseguir.
  Es van desenvolupar ferotges batalles per a Kharkov. I allà va ser molt sagnant.
  La Gerda i la seva tripulació van lluitar al "Tiger" -4, aquest tanc estava equipat amb un motor de turbina de gas més potent de 1500 cavalls de potència, i tenia un canó més potent de 105 mm en un canó llarg de 100 EL, però amb el mateix pes.
  Sí, i l'arma dels alemanys és de càrrega automàtica i de tir ràpid.
  I el pes del tanc és el mateix, la silueta és encara més baixa i el pendent de l'armadura s'ha fet encara més gran.
  "Tiger" -4 és sens dubte un tanc més avançat, i els seus guerrers van ser els primers a provar-lo.
  La Gerda va disparar, prement el mugró escarlata sobre el botó del joystick i va arrollar:
  - La nostra victòria no està lluny.
  I va trencar el cotxe soviètic IS-3.
  Charlotte també va colpejar els vehicles soviètics i va trencar l'armadura, la va cremar i va arrollar:
  - Per les nostres victòries!
  I com riu.
  I la Christina agafarà i donarà una bufetada. I el SU-100 soviètic explotarà. I aleshores xiula:
  - Pel comunisme.
  Per descomptat, la noia va utilitzar un mugró robí.
  La Magda també va disparar amb els dits nus. Va colpejar l'enemic i va arrollar:
  - Per nous èxits!
  I les noies riuen. Fins ara, ho han fet tot com si fos de primer nivell.
  Els nazis van passar per alt Kharkov i després el van prendre. Després van avançar cap a Kranodon i Voroshilovgrad. Fell i Eagle... I això és un cop greu per a l'Exèrcit Roig.
  Stalin va ordenar mantenir l'Àguila a qualsevol preu, però els nazis... van resultar ser forts. Així com els seus poderosos canons autopropulsats d'assalt. En particular, la Sturmtigr i el seu Sturmlev més poderós. L'últim canó autopropulsat estava equipat amb una bomba a reacció encara millor i més potent.
  I va colpejar els edificis a fons. I les noies bullien a prop de l'atac. La tripulació d'Agatha i Adala va treballar bé per a Shturmlev. I les noies van recolzar les cames nues contra el ferro.
  L'Agatha va disparar, pressionant els dits dels peus nus sobre els botons del joystick i va rugir:
  - Destruirem tot el món de la violència!
  Adala va atacar amb metralladores, i tallant els soldats d'infanteria va assenyalar:
  - I enterrar el capitalisme.
  I un taló nu i rosa brillarà.
  Tanmateix, si mireu, la pregunta és, què hi ha al Tercer Reich? Potser també el capitalisme?
  Agatha, colpejant als seus oponents, va arrollar:
  - Per la futura pau mundial!
  I el llançabombes va tornar a funcionar, enderrocant tot l'edifici alhora. I cal destacar un moviment molt efectiu.
  Adala, disparant amb l'ajuda dels seus dits nus, va confirmar:
  - Glòria al nostre exèrcit per sempre!
  Noies lluitant aquí al Tercer Reich, però no pitjor a l'URSS. També saben lluitar.
  Ja s'han desenvolupat les batalles per a Kursk i les noies russes hi lluiten.
  La Natasha va llançar una granada als nazis amb el peu descalç i va cantar:
  - Això està bé...
  Zoya va llançar un regal de la mort amb el seu taló nu i va afegir:
  - Enemic...
  Agustí va sucumbir davant d'alguna cosa destructiva i va cridar:
  -Pensa...
  Svetlana va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Què...
  La Natasha va llançar un parell de llimones amb els seus peus nus i va cridar:
  - Rus...
  Zoya també va sucumbir davant d'alguna cosa enèrgica i mortal, xisclant:
  - Gestionat...
  Agustí va llançar el mortal, murmurant:
  - Enemic....
  Svetlana va sucumbir de nou a la destructiva i vyaknula:
  - Trencar!
  La Natasha va donar una volta i va xisclar:
  - OMS...
  Zoya també va disparar contra els estrangers negres que els nazis van reclutar i va cridar:
  - Atreveix-te!
  Agustí va parlar amb força i fúria:
  - Això...
  Svetlana va sucumbir amb un somriure de pantera:
  - V...
  La Natasha va llançar una granada amb el peu nu i va cridar:
  - Lluitar...
  La Zoya va llançar el present de la mort amb els seus dits nus i va murmurar:
  - Atacs!
  Agustí va intervenir i va murmurar:
  - Enemics...
  La Svetlana va donar un munt de granades amb les soles nues, i com crida a tot cor:
  - Bé...
  Natasha va clavar l'esclat i va xiular:
  -Furiós...
  La Zoya va tallar els nazis i va cridar:
  - Beat!
  Agustí va tornar a disparar i va cridar:
  -Furiós...
  Svetlana va xiular mentre disparava:
  - Beat!
  La Natasha va tornar a llançar una granada amb el seu peu elegant i nu, va xiular:
  - Destruirem els nazis!
  La Zoya la va agafar i va xiular:
  - El camí futur cap al comunisme!
  I va tirar una llimona amb els dits nus.
  Agustí va agafar i escampar les línies, i les seves cames nues van volar amb destrucció al llarg del Fritz:
  - Dividirem els oponents!
  La Svetlana la va agafar i la va llançar amb el taló nu, un munt de granades, i va xisclar:
  Aixafem els feixistes!
  I els quatre van continuar disparant i llançant granades. L'E-75 alemany es movia. Una màquina amb un canó de 128 mm. I es dispara.
  I les noies van llançar granades. Soscava els nazis. I van disparar. Van pujar cap endavant. Els tancs tornen a rodar. Mou l'últim "Leopard" alemany -1. Un cotxe molt mòbil.
  Però les seves noies es van fer càrrec i el van noquejar. Van fer trossos una màquina mòbil amb un motor de turbina de gas. I la van fer a trossos.
  La Natasha va dir rient:
  Estem lluitant genial!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Molt guai!
  Agustí va dir amb prudència:
  - Guanyarem!
  I va llançar una granada antitanc amb el peu nu. Noia forta. I té molt d'enginy.
  Svetlana també va llançar un regal de mort amb els dits dels peus descalços i va colpejar l'enemic. Una noia molt agressiva, amb els ulls de color de blat de moro. Té tant d'enginy i un pas de força!
  La Natasha va donar una volta i va somriure:
  - Per la santa Rússia!
  La Zoya va disparar molt activament i va somriure, mostrant les dents de perla:
  - Sóc un guerrer d'aquest nivell que no s'esvaeix!
  Agustí també va acomiadar. Va segar els nazis i va gorgotejar:
  "Sóc un guerrer de gran ambició!"
  I va mostrar les seves dents de perla!
  Svetlana va confirmar:
  - Ambicions molt grans!
  La Natasha va llançar una llimona amb el peu descalç i va cantar:
  -Des del cel...
  La Zoya també va llançar una granada amb els dits nus i va dir:
  - Asterisc...
  Agustí va llançar un regal de la mort amb el peu descalç i va cantar:
  - Lluminós...
  Svetlana també va llançar una granada, amb l'ajuda del peu descalç, i va emetre:
  - Cristalí!
  La Natasha va donar una volta i va xiular:
  - Jo a tu...
  Zoya va llançar el regal de la mort amb els seus dits nus, xiulant:
  -Cançó...
  Agustí va sucumbir amb el seu taló nu, el que porta la mort i va cridar:
  - Cantaré...
  Natashka va continuar, cantant agressivament:
  - Sobre....
  La Zoya va llançar un paquet explosiu amb el peu descalç, escampant els nazis i va cridar:
  - Nativa...
  L'Augustina va donar un munt de granades amb el taló nu, va donar:
  - Stalin!
  Però tot i així, els guerrers i Kursk no es van retenir. L'enemic va trencar les defenses soviètiques, avançant en direcció a Voronezh. Estiu, i calorós... Ja és el sisè any de la Gran Guerra Patriòtica, i tothom està molt calent i alegre. Encara que les pèrdues per ambdues parts són colossals.
  La Gerda torna a l'acció i, per descomptat, provarà el tanc més nou.
  La Gerda, la Charlotte, la Kristina i la Magda van en un tanc E-100 de classe U. Aquest vehicle és més compacte, per a quatre membres de la tripulació. I les seves armes són un bombarder a reacció i un canó universal de 88 milЈlímetres 100 EL, un destructor de tancs.
  Els guerrers van i xiulen per ells mateixos.
  La Gerda dispara un canó llarg. Cop de puny al costat des de la distància de l'IS-3 i xiuxiueja:
  - Donarem el nostre cor per la pàtria,
  I fregirem Stalin i el menjarem!
  Charlotte va disparar el seu llança-coets. Va cobrir el búnquer soviètic i va cridar:
  - Som invencibles!
  La Christina la va agafar i va grunyir, apretant el gallet amb el taló nu:
  - Ho aconseguirem en tots dos!
  Dolbanula i encertadament i Magda. Va destruir els canons autopropulsats soviètics SU-152. I ella va arrossellar:
  - Hi haurà temps, arribarà la victòria!
  La Gerda va xisclar mentre disparava:
  - Ningú ens pot aturar!
  Charlotte va confirmar:
  - Però Pasaran!
  La bèstia pèl-roja va passar tota la Primera Guerra Mundial amb la Gerda, començant des de Polònia i acabant amb aquesta gran ofensiva que va començar al maig. El diable pèl-roig va veure moltes coses.
  I a punt per lluitar fins al final!
  La Christina també dispara, i va mostrar les dents. Els seus cabells són de color vermell daurat. A la guerra, les noies no envelleixen, i fins i tot, potser, es fan més joves! Són tan ferotges i amorosos. Van mostrar les dents.
  I ni un sol forat a les dents.
  Magda té els cabells del color de la fulla d'or. I també somrient activament. Noia genial. Té una gràcia i una energia tan agressives de mil cavalls.
  La Gerda, una noia de cabells blancs, dispara i comenta amb un somriure:
  - Hi ha molt de bo i de lleig al món... Però carai, quant de temps s'ha allargat aquesta guerra!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - I de fet, la segona guerra mundial s'allarga massa. Totes baralles, i baralles... És molt esgotador!
  La Christina va moure el peu descalç per l'armadura i va cridar:
  - Però la Gran Bretanya encara no està derrotada!
  Magda va disparar als russos i va grunyir:
  - S'ha de derrotar! Aquest és el nostre credo!
  La Gerda va xiular, disparant als russos, mostrant les dents d'ivori:
  - Necessitem una victòria!
  Fot i Charlotte, va bramar:
  - Un per tots, no defensarem el preu!
  Christina, la bèstia daurada i daurada, va cridar:
  - No! No ens aturem!
  La Magda es va picar els llavis escarlata, xiulant:
  - No anem a la botiga pel preu!
  I l'arpia de cabells daurats va disparar.
  Gerda també va colpejar els tancs russos. Va colpejar el cotxe i va cridar:
  - Som els més forts del món!
  Charlotte va afegir, cantant:
  - Tots els enemics es remullen al vàter!
  Christina va donar suport a l'impuls de la cançó:
  - La Pàtria no creu en les llàgrimes!
  Magda va continuar amb una veu cantada:
  - I donarem a tots els comunistes al cervell!
  I les noies es van picar l'ullet. En general tenen un bon dipòsit. Només des de la distància és difícil trencar frontalment un pesat IS-3 de cinquanta tones. Però després de tot, els alemanys tenen un projectil difícil, però amb un nucli d'urani. I hi ha molts negres a l'exèrcit. Que lluiten amb una fúria frenètica. I no tothom pot competir amb ells.
  Les noies estan acostumades a lluitar descalces. Fins i tot a Polònia, només anaven amb un bikini i descalços.
  Quan la sola nua entra en contacte amb el terra, es rejoveneix. Potser per això les noies no envelleixen! Encara que el temps s'acaba! Guerrers, diguem-ne molt heroics.
  Han fet tantes gestes, però lluiten com soldats normals. I sempre només en bikini, i descalç. A l'hivern, fins i tot és agradable per a ells copejar amb els peus descalços sobre els conges de neu.
  La Gerda dispara i canta:
  Passarem pel foc i l'aigua!
  Charlotte va disparar als russos amb el seu bombarder i va dir:
  - Glòria al poble prussià!
  La Christina també va disparar i va xisclar:
  Dominarem el planeta!
  Magda va clavar i va confirmar:
  - Segur que ho farem!
  La Gerda va tornar a colpejar el projectil i va xisclar:
  "Ni el napalm no ens aturarà!"
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - I fins i tot la bomba atòmica, que no tenim por!
  La Cristina va callar i va respondre:
  - Els nord-americans no van aconseguir crear una bomba atòmica! És un farol!
  La Magda va exclamar a tot cor:
  - El món no pot escapar del nou ordre alemany!
  Els alemanys al maig van avançar al voltant de Smolensk des del nord. Les seves columnes de tancs són fortes i hi ha molta infanteria reclutada a Àfrica i als països àrabs. Fritz es pren pel nombre.
  A més, Alemanya estava armada amb disquets invulnerables a les armes petites.
  Dues noies, l'Albina i l'Alvina, volen a si mateixes amb un plat volador així. Són invulnerables gràcies al fort raig laminar. Però no poden disparar sols. Però gràcies a la velocitat colossal poden avançar i embellecer els avions soviètics.
  L'Albina, inclinant-se el disquet, va dir:
  - Tecnologia del ferro, sens dubte necessària i molt útil!
  L'Alvina va riure, va mostrar les dents i va xiular:
  - Però tot ho decideix l'esperit!
  Albina ha dit:
  - El més que tampoc és precisament l'esperit de lluita!
  Les dues noies són rosses i en bikini. Molt bonica i descalç. Quan un guerrer no té sabates, té sort. Ara les noies són molt acolorides i precioses.
  I abans d'anar a lluitar, les belleses definitivament treballaran amb la llengua amb perfecció masculina. És molt agradable i energitzant. A les dones guerreres els encanta beure d'un recipient màgic. Aquesta és una autèntica festa de la carn per a ells.
  Així de bones són les noies.
  Alvina va abatre dos Yak-11 soviètics i va tuitejar:
  - Gloriosa la nostra caça!
  Albina va confirmar l'embolcall i va emetre:
  I mai serà l'últim!
  L'Alvina va enderrocar tres avions d'atac IL-10 soviètics més i va xisclar:
  - Així creus que Déu estima Alemanya?
  L'Albina va negar amb el cap dubtosa.
  - Pel que sembla no tant!
  L'Alvina va riure i va tornar a preguntar:
  - Per què penses això?
  L'Albina va xocar dos cotxes soviètics i va cridar:
  La guerra ha durat massa!
  Alvina va comentar lògicament:
  -Però ja anem!
  L'Albina va somriure i va cridar:
  - Així arribarà la victòria!
  L'Alvina va abatre quatre avions soviètics alhora, amb una maniobra atrevida i va xisclar:
  - Segur que vindrà!
  Albina va considerar necessari recordar:
  - Després de Stalingrad, la guerra no va anar segons les regles...
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Definitivament va en contra de les regles!
  L'Albina va xisclar molesta:
  - Hem començat a perdre!
  L'Alvina va xisclar amb molèstia:
  - Definitivament!
  L'Albina va xocar diversos vehicles soviètics més i va cridar:
  - No és un problema per a nosaltres?
  L'Alvina va abatre un parell d'avions de caça russos i va dir:
  Ens pensàvem que la situació era desesperada!
  L'Albina va somriure carnívora i va xiular:
  - Què veiem ara?
  Alvina va tuitejar amb aplom:
  - Una cosa inquebrantable i únic!
  L'Albina va mostrar les seves dents nacrades i va respondre:
  - El fet que guanyi el Tercer Reich!
  Alvina va enderrocar un parell d'avions d'atac soviètics més i va fer sortir:
  - Realment ha de guanyar!
  Les noies van fer una ganyota. Alguna vegada van treballar, i oficialment en un bordell de soldats. Molts homes van passar per ells mateixos, i no només la raça blanca. I els va agradar molt. Bé, que agradable és per als cossos. Però llavors les putas van ser atacades pels soviètics. Van ser fets presoners. Bé, les guapes pensaven que els violarien. I aquí el diable dos!
  Feien cavar trinxeres i trinxeres a les putas. I a les antigues fades de la nit no els agradava gaire. Així que tots van poder escapar. Van seduir els sentinelles.
  I van jurar venjança dels russos.
  I van lluitar contra Rússia. Aquests són els maleïts...
  L'Albina va llançar diversos cotxes russos més i va murmurar:
  - Encara pots viure amb homes!
  Alvina va estar d'acord amb això:
  - Ni tan sols és possible, però és necessari!
  L'Albina va mostrar les dents i va respondre:
  - Però tot i així... És dolç matar.
  I les noies van enderrocar cinc cotxes soviètics més amb el moviment d'un disquet.
  L'Alvina va riure i va dir:
  - I quan és amarg?
  L'Albina va enderrocar sis cotxes més i va respondre:
  - Em casaré després de la victòria! I doneu a llum deu fills!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  I cantaven;
  Som els cavallers de la fe del feixisme,
  Netegem a la pols els lluitadors del comunisme!
  I com riuen, balancejant les seves muntanyes de cim blanc.
  Sí, aquestes són gosses feixistes i molt agressives, i terriblement cruels.
  Els nazis van poder evitar Smolensk i van prendre Pskov. També hi havia una amenaça per a Leningrad. La situació és generalment crítica. Encara que no és catastròfic. Però a l'URSS no li quedaven massa reserves. I no se sap quant de temps més Rússia podrà aguantar. Sí, i els alemanys estan sagnats i esgotats.
  Però els Krauts tenen quatre noies i aquests llebrers.
  La Gerda va disparar el seu canó i va colpejar el T-54 al fons del casc, i va piular, parpellejant els ulls de safir:
  - No, després de tot, Déu estima Alemanya! Segur que guanyarem!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - No podem perdre! Aviat sortirem a Kalinin, i Moscou estarà a un tir de pedra!
  La Christina va mostrar les seves pinces nacarades i va cridar:
  - Anem-hi, hi haurà temps a Vladivostok!
  Magda va assenyalar amb pesar:
  - I els japonesos ja han estat derrotats. Això és molt greu, hem perdut un aliat important.
  La Gerda va fer caure un nou tanc soviètic i va xisclar:
  - Podem prescindir d'ells!
  Charlotte va riure i va comentar:
  - Si el nadó somriu, potser tot sortirà!
  Christina va dir en rima:
  - Un hipopòtam va esclatar d'un somriure!
  Magda la va donar suport:
  - La noia té una boca molt llaminera!
  I els guerrers la van agafar i van esclatar a riure. Tenen una energia brillant, es podria dir, i en abundància!
  La Gerda va tornar a disparar contra els vehicles soviètics i va cridar:
  - El segle vinent serà nostre!
  Charlotte també va intervenir i va confirmar:
  - Hi haurà vols a l'espai!
  Christina va confirmar fàcilment això:
  - Volem a l'espai!
  Magda va disparar des d'un llançabombes i va donar:
  - Assegut en un avió estrella!
  La Gerda va treure la llengua i va xisclar:
  - Al nou segle, governarà l'imperi del Tercer Reich!
  Charlotte amb un somriure agressiu va confirmar:
  - I el quart també.
  Després d'això, la bellesa va tornar a donar la volta al tanc soviètic.
  La Christina, aquesta guerrera diabòlica, brillant de dents de perla, va xisclar:
  - Sí, que hi hagi una nova comanda! I glòria al Gran Imperi!
  Magda va confirmar amb una fúria frenètica:
  - Glòria a l'Imperi!
  La Gerda va tornar a disparar i va dir:
  - Glòria a nosaltres també!
  I sembla que la noia ho va aconseguir.
  Gvozdanula i Charlotte. I molt encertada. Vaig perforar un tanc soviètic directament al costat. Llavors va xiular:
  - Lluitem per un nou ordre!
  Magda, disparant i colpejant als oponents, va confirmar:
  - I sense cap mena de dubte ho aconseguirem!
  La Gerda va tornar a clavar, i molt encertadament i va donar:
  - Ho aconseguirem amb un gran marge!
  I ella brillava de safir i d'ulls molt brillants.
  La Charlotte també va disparar, va colpejar el cotxe rus i va cridar, aquesta és una diable de cabell taronja:
  - Tot serà només acrobàcia!
  La Magda també va disparar amb una fúria frenètica. Va trencar el T-54 i va xisclar:
  - I la futura tripulació!
  Aquí, però, les noies tenien problemes. Va aparèixer l'IS-14. El cotxe és molt gran. I té una pistola de 152 milЈlímetres amb un canó llarg. Potser un alemany per trencar.
  La Gerda va arrufar els ulls i va preguntar a Charlotte:
  - Pots cobrir-lo amb un bombarder?
  La pèl-roja va respondre:
  - Per descomptat, hi ha una possibilitat... Però la precisió del bombarder és insuficient!
  Christina va suggerir apassionadament:
  - Deixa'm provar el meu paper gràfic de 88?
  Gerda va comentar escèpticament:
  - Aquest IS-14 té un blindatge frontal de 400 mm amb un gran pendent. No el pots agafar!
  Charlotte va somriure i va comentar:
  -Maleït sigui! I vaig pensar que els russos no tenien aquest tanc! Només rumors!
  Magda va dir:
  També vaig pensar que era un error! Però veiem que no és així! I el barril del rus és tan llarg!
  Va cantar la Gerda, donant cops amb el taló nu al terra blindat:
  Lluitarem sense por!
  Charlotte va confirmar l'actitud de la seva parella:
  - Ens retallaran ni un pas enrere!
  Christina va suggerir:
  - I què passa si destrosses un tanc soviètic amb un cop precís d'un obús al canó?
  La Gerda dubtava:
  - Pots fer-ho, des de gran distància?
  Christina va confirmar:
  - Si portes la flama d'un encenedor a les meves soles nues, llavors sóc capaç de colpejar molt bé!
  En lloc de respondre, la Gerda va fer clic al seu encenedor. La Christina va retorçar el peu nu i el seu taló nu i lleugerament endurit brillava a la llum de les flames.
  La Gerda va portar foc a la sola de la noia. Hi havia una olor de cremada. Olor molt agradable, com shish kebab a la planxa.
  Christina va xiuxiuejar:
  - I al segon taló!
  Aleshores la Magda va encendre el foc. Les dues llengües de flama es llepaven ara les plantes nues d'una noia molt bella i pèl-roja.
  Aleshores la Charlotte va cridar i va mostrar els pits. Sense cap cerimònia, la va agafar i va prémer el botó del joystick amb el mugró escarlata. L'arma va disparar automàticament.
  La closca va volar sola i va aterrar just al canó d'una impressionant màquina soviètica.
  Com un elefant gegantí talla una llarga trompa. Després d'haver rebut un cop aclaparador, el tanc soviètic va aturar el moviment. Era com si li haguessin tirat una espasa de les mans.
  Aquelles putas afortunats!
  Charlotte va cantar, somrient feliç:
  - Només la por ens donarà amics! Només el dolor et motiva a treballar!
  La Gerda va afegir entusiasmada:
  - Cada cop vull més aixafar les teves cares estúpides!
  Els guerrers del Tercer Reich semblaven estar molt contents!
  . CAPÍTOL #3
  La guerra va continuar, però havent arribat a Voronezh, els alemanys van prendre un descans. El pes de la lluita es va portar a l'aire. Tot va passar allà amb l'aplom salvatge de la Gran Guerra
  Fins ara, ningú ha guanyat. A menys que al cel els nazis siguin molt més forts en la qualitat de l'aviació.
  I anotar els seus asos. També van provar el Tiger-4 a les batalles, que era un cotxe francament bo. I fins i tot l'IS-3 no és un rival per a ell.
  El Führer, una mica cansat, va suggerir que Gran Bretanya lluités junts amb l'URSS. Però els britànics ho van rebutjar. Per a això seria massa. Així que Hitler es veu obligat a lluitar sol de moment.
  Alemanya mancava de recursos humans. La gent gran i els adolescents a partir dels catorze anys van ser reclutats a l'exèrcit. També es van utilitzar divisions estrangeres. I hivi i altres forces.
  Però la guerra seguia i seguia... Els nazis es van aturar.
  Albina i Alvina van atacar avions soviètics.
  Ja han abatut quatre mil avions. I van rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure platí i diamants.
  Ara va pujar al cinquè mil.
  L'Albina va disparar, derrocant una dotzena d'avions soviètics amb els dits dels peus nus i arrossegant:
  - Per premis especials!
  L'Alvina també va colpejar, fent servir els seus dits nus, tallant els avions soviètics i va cridar:
  - Per un món nou!
  Els alemanys es van empantanar en les batalles per Smolensk, però van poder envoltar completament la ciutat. I van disparar contra ell amb pistoles autopropulsades "Shturmlev" i "Sturmmaus". La força dels nazis és gran.
  Tanmateix, fins i tot els nens petits van lluitar contra els nazis. Nens i noies van llançar paquets explosius improvisats contra tancs alemanys, canons autopropulsats i infanteria.
  Els pioners van lluitar amb molta valentia. Sabien què significava la captivitat feixista.
  La noia Marinka, per exemple, va caure a les urpes dels nazis. Li van oliar els peus descalços i la van colЈlocar a prop del braser. Les llengües de foc gairebé van llepar els talons nus i endurits de la noia per la llarga caminada descalç. La tortura va continuar durant uns quinze minuts, fins que les plantes es van cobrir de butllofes. Aleshores, es van deslligar els peus nus de la noia. I de nou van fer preguntes. Em van colpejar amb mànegues de goma al meu cos nu.
  Després van passar el corrent... Marinka va ser torturada fins a deu pèrdua de consciència durant l'interrogatori. I després la van deixar descansar. Quan els peus descalços es van cridar una mica, es van untar de nou amb oli i es va tornar a aixecar el braser. Aquesta tortura es pot repetir moltes vegades. I tortura amb corrent, i fuet amb mànegues de goma.
  Marinka va ser torturada durant sis mesos. Fins que es va quedar cega i es va tornar gris per la tortura. Llavors la van enterrar viva a terra. No he desaprofitat ni una bala.
  Pioner Vasya, els nazis van assotar el seu cos nu amb filferro roent.
  Llavors es van cremar talons nus amb tires de ferro roent. El nen no aguantava cridar, però encara no va trair els seus companys.
  Els nazis el van dissoldre viu en àcid clorhídric. I això és un dolor terrible.
  Aquests Fritzes són uns monstres... El membre del Komsomol va ser torturat amb un ferro. Després el van penjar en un bastidor, el van aixecar i el van llençar avall. Aleshores, van començar a cremar amb una palanca roent. Els pits es van arrencar amb pinces. Llavors, el nas es va arrencar literalment amb unes alicates vermelles.
  La noia va ser torturada fins a la mort... Li van trencar tots els dits i la cama. Una altra membre del Komsomol, Anna, va ser empalada. I quan va morir, van cremar amb torxes.
  En resum, els nazis es van burlar com van poder i com van voler. Van torturar i torturar a tothom.
  La Natasha i el seu equip encara lluitaven a l'encerclament. Les noies utilitzaven les seves cames nues i gràcils a la batalla i llançaven granades. Van lluitar contra les forces superiors dels Fritz. Es van mantenir amb molta valentia i no anaven a retirar-se.
  Natasha, liderant la batalla, va pensar: i si Déu? De fet, a la Bíblia, que es creu així, està plena d'errors i contradiccions.
  Aquí teniu alguns exemples;
  Els animals van ser creats abans que l'home
  Sí. (Gn. 1:20-27)
  No. (Gn. 2:7, 18-20)
  Tanmateix, per a què serveix? Bé, de fet, Lenin va dir fa temps: la religió és l'opi del poble!
  I què hi ha per discutir?
  La Zoya també lluita amb confiança i llança una granada amb una força mortal amb els dits dels peus nus. I trenca la massa de soldats del Tercer Reich.
  Ella va cantar:
  - En la victòria de les idees immortals del comunisme,
  Veiem el futur del nostre país...
  Esborrarem les cendres del sofre, som les hordes del feixisme,
  I hi haurà noies grans àguiles!
  I la Zoya riu!
  L'Augustina també lluita ferotge i amb confiança sega els seus enemics i rugeix:
  - Glòria als comunistes!
  Svetlana, disparant a l'enemic, va arrossellar:
  - Per la Pàtria!
  I amb els dits nus llançarà una granada.
  Les noies van esclatar a riure després d'aquestes paraules. I es van treure els sostenidors. Va començar a dutxar-se els pits amb petons. Perquè és tan bonic i sorprenent. Són veritables guerrers.
  Natasha va dir decididament:
  La Bíblia és sens dubte un conte de fades!
  Agustí va dir lògicament:
  - No cal donar revelacions a Déu, a través d'un conte de fades jueu! El meu Déu personal és la Vara Totpoderosa! Per la glòria de la Família Suprema, lluitarem!
  I les quatre noies van exclamar, llançant els peus nus:
  - Glòria a la gran Rússia!
  Des que el bloqueig de Smolensk es va allargar, les quatre noies van patir fred i fam, com les restes de la guarnició soviètica. Per tant, no hi ha res d'estranyar en el fet que les noies van rebre l'ordre d'abandonar l'encerclament.
  D'ells no són res més que pantalons curts, bronzejats, descalços, van per un gran avenç.
  Corren a si mateixos i fan trets individuals, ja que els cartutxos s'han de guardar.
  I els nazis els van fer caure, literalment, tot un eix de foc. Però les noies no són sense motiu només amb calces primes. Les bales, per tant, no les agafen. I corren, sent absolutament invulnerables. I els peus nus també protegeixen perfectament les noies a la batalla.
  La Natasha va disparar, va assolar el feixista i va rugir:
  Stalin està amb nosaltres!
  La Zoya també va disparar, va llançar un fragment de l'ampolla amb el peu descalç. Va llençar dos Fritz i va cridar:
  - Stalin viu al meu cor!
  L'Augustina també va disparar i va lliurar amb aplomb:
  - En nom de Rússia!
  I va mostrar la seva llengua. I va deixar el feixista.
  Svetlana va clavar, va colpejar el nazi i va piular:
  - En nom del comunisme!
  Quatre descalços, amb només calces primes de noies, es van precipitar per les posicions dels nazis. Els guerrers gairebé no tenien roba. Només calces de diferents colors: negre, blanc, vermell, blau.
  I això també és màgia, desviar bales i fragments. Prova aquestes noies amb les teves mans! Simplement són les belleses de la classe més alta!
  I quins pits. Els mugrons són com les maduixes. I molt seductor. En general, les noies són tan boniques i gairebé nues.
  Natashka, disparant, es va presentar a la subhasta d'esclaus. Com se li treu el vel rere el vel. Exposen un cos fort, musculós i de noia. I es posa dempeus, arrossegant les espatlles amb orgull, aixecant el cap, demostrant que no té gens de vergonya. És una noia de la classe més alta. A l'alba de la força, i no de l'envelliment.
  Quan una dona camina descalça, es fa més jove i es manté jove per sempre. El més important és un mínim de roba i sexe constant amb un home. Més precisament amb homes diferents i preferiblement joves. Per ser més jove.
  La Natasha es va imaginar nua al mercat d'esclaus i es va sentir emocionada. Com si els compradors ho sentissin i s'enfilessin amb les mans als llocs més sensibles. Què meravellós ha de ser ser un esclau. Però l'harem no és divertit. No hi ha homes, només eunucs. I en vull molt i amb de diferents.
  Ah, les pobres dones de l'harem. Quina mala sort que tens amb els homes. Quant pots patir l'abstinència! Però Natashka no volia frenar els instints del tauró.
  La noia va disparar contra el feixista i va cridar:
  - Sóc un terminador!
  La Zoya també va disparar, xiulant:
  - I sóc un guerrer de súper classe!
  Agustí va agafar i va fer caure tres feixistes i va piular:
  - Stalin estava amb nosaltres!
  Svetlana va enganxar. Va vèncer quatre feixistes i va cridar:
  - Stalin és amb nosaltres!
  La Natasha va abatre diversos mercenaris del Tercer Reich, va llançar una pedra amb el peu descalç i va xisclar:
  - Stalin sempre estarà entre nosaltres!
  La Zoya va somriure i va treure la llengua, xisclant:
  - Per la grandesa de Rússia!
  L'Agustí va llançar un fragment de vidre amb els dits nus, va tallar la gola al feixista i va xisclar:
  - Per la nostra nova vara eslava!
  I va riure...
  Svetlana va disparar contra els nazis, va tallar diversos combatents i va emetre:
  - Per la santa Rússia!
  Natasha va clavar els nazis. Va donar una granada amb el taló nu, que els nazis li van llançar. Escampat l'èxit exacte del Fritz i vyaknula:
  - Per a Svarog!
  Llavors va mostrar la cara, en la qual hi ha tanta gràcia i fúria de la pantera.
  La Zoya la va agafar i va córrer un clau rovellada amb els dits nus. Va perforar els ulls d'un oficial nazi i va piular:
  - Pel Déu Blanc!
  Augustine va agafar i va sucumbir als seus talons nus amb un paquet explosiu. Va escampar el Fritz com fragments de vidre i va xisclar:
  - Per una nova comanda russa!
  Svetlana la va agafar i la va llançar amb els dits nus, mortal, va traspassar el Fritz i va bordar:
  - Per la casa russa!
  Les quatre noies van lluitar desesperadament i molt agressivament. Els alemanys i els seus mercenaris es van retirar. Recolzada davant de les noies. On són els nazis contra l'Exèrcit Roig.
  Recordeu el Fritz Stalingrad. Com les noies els van colpejar allà dalt. També van lluitar descalços i en bikini. Aquesta és la roba més efectiva. Ningú aturarà les noies quan estiguin mig nues. I amb els peus descalços llancen regals de destrucció.
  La Natashka va llançar un tros de ceràmica amb els dits nus. Va trencar el crani d'un general alemany i va cantar:
  - En nom de la Mare Rússia!
  La Zoya va agafar i va llançar un fragment amb els seus dits nus, va colpejar el feixista i va cridar:
  - Sí, per casa meva!
  L'Agustí es va llançar, amb un pas descalç. Ella va tallar sis nazis i va cridar:
  - Per Stalin!
  Svetlana també va cedir a un nou passatge, va enderrocar el Fritz i va xisclar:
  - Per un món nou!
  Ara la tripulació de la Gerda avançava en direcció a Vyazma. A deu quilòmetres de la ciutat. Però la resistència de l'Exèrcit Roig està creixent. Els nous tancs soviètics IS-4 entren a la batalla, amb canons de 125 milЈlímetres més potents i una armadura més gruixuda. És cert que encara hi ha poques màquines d'aquest tipus.
  La Charlotte, prement el botó del joystick amb el peu descalç, va perforar l'armadura del tanc soviètic just a la cruïlla. Va colpejar amb precisió el cotxe de l'Exèrcit Roig, malgrat la seva millor protecció en comparació amb l'IS-3.
  El diable vermell va riure i va comentar:
  - Tenim l'exèrcit més fort!
  Christina va dir amb un somriure:
  - I serem més forts que tots!
  I també va prémer els peus sobre els botons del joystick amb els dits nus. Va colpejar el cotxe soviètic. És una noia molt intelЈligent. La Christina va recordar com va fer gestes. Com vaig fer l'amor amb el Sha de l'Iran. Sí, està molt bé!
  I el guerrer va murmurar:
  - Per la gran Alemanya!
  Magda, aquesta rossa de cabells daurats, va disparar contra les tropes soviètiques i va parlar:
  - Per la sagrada victòria!
  La noia, disparant, va pensar amb molestia. Els alemanys van perdre la seva oportunitat durant la Primera Guerra Mundial. I per què van frustrar el pla d'atac a París i van traslladar tres cossos a Prússia Oriental? Va ser possible sacrificar temporalment territori a l'est, però agafar París i resoldre el problema de França de la manera més radical.
  Però això no es va fer. I en general no valia la pena declarar la guerra a Rússia. Segurament Nicolau II no s'hauria atrevit a fer la guerra amb un enemic tan fort com Alemanya. I per què calia lluitar en dos fronts? Era possible, era possible atacar Rússia, ignorant França i Bèlgica.
  I en general, pensava Magda, calia atacar Rússia quan estava encadenada per la guerra amb el Japó. En aquest cas, Nicolau II podria haver acabat sense el suport de Gran Bretanya i França. Seria pressionat pels austríacs, i els turcs, i els italians, i Alemanya i el Japó.
  Simplement aixafarien Rússia. I ella no faria res.
  En canvi, Alemanya va tenir una guerra en dos fronts, contra potències més fortes. Incloent el Japó, els EUA i Itàlia.
  Així que Wilhelm va calcular malament. Hitler va resultar ser més previsor, va fer la pau amb l'URSS i va derrotar França.
  Però els alemanys durant la Primera Guerra Mundial es van quedar atrapats entre una roca i un lloc dur. El tsar Nicolau II és generalment un perdedor. Però el seu imperi era gran, tres vegades la població dels alemanys. I va resultar extremadament difícil resistir els russos.
  Tenint més forces, la Rússia tsarista representava gairebé la meitat de les forces terrestres de l'Entente. I ella estava destinada a guanyar. Si no fos pel cop d'estat militar que va tenir lloc a Sant Petersburg, és poc probable que Alemanya hagués pogut sobreviure. Però va passar una cosa terrible per als russos: la monarquia va caure. L'ungit de Déu ha marxat. I es va posar molt malament!
  I per als alemanys, l'alleujament, però, encara Alemanya va perdre.
  Els Estats Units van entrar a la guerra i van demostrar ser molt forts. I el més important, tancs. Literalment van aixafar els alemanys amb la seva massa d'acer.
  Una derrota vergonyosa. I, sigui el que es digui, potser la rendició era la millor sortida. Alemanya va perdre tots els seus aliats, va ser pressionada pels tancs. No hi havia possibilitats reals de guanyar.
  Sí, i la Rússia bolxevic bé podria obrir un segon front a l'est.
  En tot cas, la decisió de capitular va ser difícil, però forçada.
  La Magda va recordar com l'havien assotat per haver robat un tros de pa al menjador. Aleshores la noia va confessar i va rebre una mica menys de fuets. I va poder suportar el càstig en silenci. No va plorar ni gemegar. Encara que quan toquen a l'esquena nua fa mal.
  La Gerda va disparar, va perforar el tanc soviètic i va grunyir:
  - Nascut invencible!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  -Ningú ens pot aturar!
  La Christina va trencar i va cridar:
  - Mai al món!
  La Magda va xisclar ensordidorament:
  - I en l'altre món - també!
  Els quatre guerrers van abandonar l'encerclament. Va vagar una mica pels pantans i va cantar alegrement;
  La lluna es va tornar carmesí,
  On les onades xocaven contra les roques.
  "Anem, bellesa, cavalca,
  Fa temps que t'espero".
  
  "Vaig amb tu de bon grat,
  M'encanten les ones del mar.
  Desfer la vela
  Jo mateix agafaré el volant".
  
  "Tu governes el mar obert,
  On no podem suportar la tempesta.
  En un temps tan boig
  No pots confiar en les onades".
  
  "Impossible? Per què, estimada?
  I en el passat, el destí passat,
  Te'n recordes, traïdor traïdor,
  Com vaig confiar en tu?"
  
  La lluna es va tornar carmesí,
  On les onades xocaven contra les roques.
  "Anem, bellesa, cavalca,
  Fa temps que t'espero".
  Les noies van cantar i aplaudir. L'Agustí va dir, somrient a la cantonada de la boca:
  - Sí, vam donar molt als nazis. La lluita va ser gloriosa i per a molts l'última!
  La Natasha va riure.
  - Ets com Mowgli!
  Agustí va somriure i va acceptar:
  Mowgli va ser genial!
  Zoya va comentar amb un somriure de dents:
  - Hem de trobar una manera de derrotar les forces superiors de la Wehrmacht!
  Svetlana va suggerir:
  - Una mena de gas superpotent!
  L'Agustí cantava, donant una bufetada als peus nus als bassals:
  Gasos, gasos, gasos, gasos! Acabarem amb tots els enemics alhora!
  Natasha va suggerir:
  Cantem una altra cosa!
  I les noies cantaven a l'uníson;
  La lluna es va tornar carmesí,
  On les onades xocaven contra les roques.
  "Anem, bellesa, cavalca,
  Fa temps que t'espero".
  
  "Vaig amb tu de bon grat,
  M'encanten les ones del mar.
  Desfer la vela
  Jo mateix agafaré el volant".
  
  "Tu governes el mar obert,
  On no podem suportar la tempesta.
  En un temps tan boig
  No pots confiar en les onades".
  
  "Impossible? Per què, estimada?
  I en el passat, el destí passat,
  Te'n recordes, traïdor traïdor,
  Com vaig confiar en tu?"
  
  La lluna es va tornar carmesí,
  On les onades xocaven contra les roques.
  "Anem, bellesa, cavalca,
  Fa temps que t'espero".
  Les noies van acabar la cançó i es van convertir en voltes. Després de tot, tenen una massa en caps brillants. Tres rosses i una pèl-roja. Noies genials.
  L'Agustí, mentre corria, va recordar com jugava al billar. Segurament no diners. I com que en aquell moment no tenia res, llavors la noia es va fer una mamada, contra cinc rubles. I va guanyar el primer partit. A més, jugava descalç, cosa que va ajudar molt. Després va jugar un altre joc amb el famós lladre.
  I va tornar a guanyar. Després un altre partit amb el doble de les apostes. La noia era molt intelЈligent. I l'autoritat criminal també estava borratxo. Finalment, va treure una pistola i va començar a disparar. Agustí, agafant els diners que va guanyar, va desaparèixer, mostrant els talons nus. Sí, aquests homes estan molt nerviosos. Potser realment no per jugar amb ells, sinó per guanyar diners fent l'amor?
  Agustí podria haver viscut bé a Moscou, però la noia, després de la colònia, tenia ganes d'anar al front. Ella volia lluitar. A més, se sentia atreta per les gestes. Ser una heroïna és genial!
  També has de poder jugar a cartes per diners. L'Agustí va ser enganyat d'alguna manera pels lladres i van haver de llepar. Bé, us podeu imaginar que això és mel i vosaltres mateixos voleu que no sigui tan fàstic. Però treballar amb la flexibilitat, així que generalment és un plaer per a una diable temperamental de cabells vermells. Ella amb qualsevol home va arribar a un orgasme. Així que a Moscou va guanyar diners fàcilment i agradablement per ella mateixa.
  És una llàstima, però la guerra va fer els seus propis ajustaments. Agustí fins i tot va utilitzar els seus encants en el reconeixement. I va seduir tots els homes seguits. I li encantava burlar-los. Sobretot els més joves. Al diable li va agradar. No obstant això, malgrat els nombrosos premis, les noies encara van anar als capitans, i només Natasha es va convertir en major.
  Els nazis, després de la caiguda de Smolensk, van sobreposar a Vyazma. La ciutat va aguantar amb tossuda. Al nord, els nazis van aconseguir prendre Novgorod i es van apropar a Leningrad. La situació es va agreujar amb l'entrada de Suècia a la guerra. Aquest país també volia adquisicions territorials de Rússia. I van recordar les guerres anteriors, sobretot Carles XII. També esdeveniments significatius de l'antiguitat. I les divisions sueques van aparèixer al front i es van traslladar a Petrazavodsk i Leningrad des del nord. Tropes finlandeses-sueques i alemanyes de Prut amb estrangers. I no pares els sembla.
  Belles noies sueques volen en avions. La Gringeta i la Gertrude, dues G, lluiten per parelles. Són noies molt valentes. I bonic. Volen a si mateixos en el ME-362, caces a reacció comprats als alemanys. Com és habitual amb noies amb un bikini i descalços.
  La màquina alemanya és una arma molt poderosa. Té set pistoles d'aire comprimit. Un de 37 mm i sis de 30 mm. Els caces soviètics MIG-15 es precipiten contra. Armes una mica més febles: pistola d'aire comú de 37 mm i dues pistoles d'aire comprimit de 23 mm. És a dir, les forces són molt desiguals.
  Gringeta dispara canons d'aire. Atropella un avió de caça soviètic i fa xiscleros:
  - Aquesta és la nostra acrobàcia!
  La Gertrude també tira el seu cotxe a la primera carrera i xiscla:
  - Per Carles XII!
  De fet, el diable ros és extremadament molest que Suècia hagi perdut la guerra a Rússia. Sota Ivan el Terrible, els suecs van poder prendre Narva i diverses ciutats russes a la costa. Però aleshores Rússia, sota Fedot el primer, va recuperar les seves terres perdudes a la guerra de Livonia. És cert que això va ser facilitat pel fet que Polònia va lluitar al costat de Rússia.
  Però aleshores els suecs durant el regnat de Shuisky van poder conquerir ciutats russes. Llavors agafa Novgorod. Pskov assetjat. Però sense èxit.
  Després hi va haver la guerra entre Rússia i Polònia. En secret, els suecs van capturar la majoria dels estats bàltics i Riga. Abans d'això, les terres d'Europa eren conquerides.
  Suècia s'ha convertit en una potència mundial. Ha arribat al seu màxim.
  Però a Rússia, Pere el Gran va arribar al poder i va començar a aixecar un gran imperi. A Suècia es va oposar Polònia, Saxònia, Dinamarca i, per descomptat, Rússia. Les forces són desiguals.
  Però Carles XII, als setze anys, va poder derrotar Dinamarca en moviment, i després prop de Narva va atacar les forces superiors de Rússia i va obtenir una victòria notable.
  Però Pere el Gran no va ser trencat pel fracàs. Va reunir noves forces, i va passar a l'ofensiva, aprofitant que Carles XII va lluitar amb Polònia.
  Però els suecs van conquerir Polònia. I l'aproximació de les tropes russes no va ajudar. Pere el Gran fins i tot estava preparat per a la pau, tornant als suecs les ciutats i Narva conquerides pels russos.
  Però Carles XII estava decidit. Tanmateix, Pere el Gran va aconseguir capgirar el rumb de la guerra. Va jugar el seu paper que el poble de Polònia i Ucraïna no recolzava Carles XII. A prop de Poltava, els suecs van patir una derrota final. Com ha passat? Els russos van poder desgastar els suecs enfortint-se darrere dels reductes. I després tot es va decidir amb un contraatac mortal.
  La ferida de Carles XII abans de la batalla també va tenir un paper negatiu.
  Després de Narva, Rússia es va apoderar completament de la iniciativa. I va ser capaç de derrotar els suecs fins i tot al mar. La qual cosa és molt, molt molest.
  Carles XII va morir durant el setge de la fortalesa noruega. I la guerra va acabar aviat amb la derrota real dels suecs. És cert que Pere el Gran va acceptar, sota la pressió dels països europeus, formalitzar les seves adquisicions territorials com a compra. Suècia ha perdut molt de territori, inclòs a Europa. I ja sota Alexandre I, Finlàndia també va ser conquistada pels russos.
  Per descomptat, Suècia està ofesa i vol venjança. La situació va augmentar, sobretot després de la victòria dels nazis a les eleccions parlamentàries. I la guerra és ara per als suecs amb paralЈlelismes històrics.
  Gertrude ataca la màquina soviètica i canta:
  - Allí vivia Anton el quart...
  Gringeta talla un caça MIG-15 i rugeix:
  Era un rei gloriós...
  Gertrude va tombar un rus i va cantar:
  - Li encantava el vi a l'infern....
  Gringeta intenta entrar al cotxe soviètic i udola:
  - Quin crack passava de vegades!
  Gertrude va cantar:
  - Tili bom! Tili bom!
  I la noia va treure la llengua rosa.
  Les noies van resultar alegres... Van lluitar amb gran exaltació. Van lluitar com àguiles. I mai van fer marxa enrere.
  La Gringeta va córrer descalç per la neu. I era una noia tan divertida. I va recordar les seves gestes. Com anaven descalços i en bikini caçant un ós polar. Que va ser molt entretingut.
  Noies mig nues disparaven a una bèstia salvatge amb un arc. Van colpejar i van fer rugir la bèstia.
  Llavors van fugir, amb uns talons de noies vermells pel fred. Les noies eren precioses. Gairebé nu, però molt valent. I es van caçar, sense por.
  Aleshores, quan va morir l'ós ferit, les noies li van rostir la carn i van fer un banquet. Va ser tan fantàstic. Les noies van nedar al forat i es van ruixar amb neu. Llavors van córrer mullats per les nevades. És tot genial i genial.
  Gertrude i Gringeta estaven ara a la recerca de pilots soviètics. Van recordar la regla principal: cal lluitar gairebé nu i descalç, i llavors la noia no serà abatuda. Dóna tanta força als guerrers quan estan gairebé sense roba. Per això ningú va conquerir el món sencer a l'edat mitjana?
  Perquè van subestimar la força dels peus nus i femenins. I les noies descalces són molt xules i fortes! Quan una noia no té sabates, la seva sola nua rep l'energia de la terra.
  Aquesta és la força colossal dels guerrers.
  Gertrude va abatre un avió soviètic i va tuitejar:
  - Les noies descalces són més xules!
  Gringeta també va colpejar en rus i va xisclar:
  Les noies no necessiten sabates!
  I vaig veure com el caça rus ardent, caient.
  Vaig pensar en el fantàstic que és córrer descalç, a través de congestes de neu i pel desert. La sola de les cames de la noia es torna molt elàstica i duradora i, al mateix temps, no s'esquerda. Així que no us preocupeu pels problemes. A Rússia, els hiverns són generalment durs i serà agradable córrer a la neu. És la noia del pas més alt.
  I com d'agraciat i d'única bellesa descalç, peu de noia sobre un conjunt de neu? I els dits, i el peu, i tot això junts? Què meravellós és quan les cames cisellades trepitgen una superfície blanca i elles mateixes estan bronzejades. I les noies tenen els cabells ros, són rosses genials.
  I els encanta quan els homes els fan un petó amb els talons nus.
  Gringeta enderroca un altre cotxe soviètic i va tuitejar:
  - Glòria a la Pàtria, Glòria!
  Gertrude va abatre un caça rus i va emetre:
  - Carlemany és amb nosaltres!
  Les noies són meravelloses i tenen una bellesa única. Pots tornar-te boig amb aquestes noies. I el seu cos, tan musculós i agradable.
  A Gringeta li agradava molt que els homes l'acaricien. Va ser tan agradable per a ella. I la seva pell és llisa, elàstica, com polida. Aquí està la noia.
  I m'encanta el massatge.
  Ara va abatre un avió rus i va rugir:
  - Sóc com un ós!
  I va ensenyar la seva llengua!
  Gertrude va tornar a disparar i va xiular:
  Som tigresses!
  I les noies a l'uníson van fer bucles morts. En general són uns guerrers genials. Estan plens de passió i de triomf de voluntat. I la pell està tan bronzejada, com el bronze.
  Els guerrers van aconseguir lluitar a l'Àfrica i la infanteria. Que és molt bo per a les rosses. I es van tornar tan boniques i morenes.
  Gertrude va cantar:
  - Rossa natural! Esquena musculosa!
  Gringeta va confirmar:
  - Guanyo totes les enquestes!
  Els guerrers soviètics lluiten per Vyazma, que estava envoltat pels nazis de gairebé tots els costats. I lluitar heroicament.
  La Natashka, però, llançant una granada amb el peu descalç, va xisclar:
  - La victòria no s'ha d'evitar!
  La Zoya també va donar un gir. Va llançar una granada amb el peu nu. Va disparar als nazis i va cridar:
  - No hi pot haver dues morts!
  Va donar el torn i l'Agustí. El diable pèl-roig va llençar la granada amb el peu nu i va xiular:
  - El segle vinent serà nostre!
  Svetlana també va disparar una ràfega. Va deixar un munt de Fritz i va gorgotejar:
  - Naixem amb una nova era!
  I va ensenyar la seva llengua!
  Les noies són molt imponents. Són molt boniques, i bronzejades, tres rosses i una pèl-roja, amb músculs secs i en relleu.
  Quines bones noies...
  Natasha va pensar mentre disparava, com que la Bíblia no és la paraula de Déu, els russos necessiten una religió diferent i més perfecta. Per créixer en esperit i veritat!
  I què millor que la fe en la Família Suprema!
  . CAPÍTOL #4
  Els nazis van avançar al llarg del riu Don. Però després va arribar l'hivern i l'any nou 1947...
  La guerra continua i l'URSS no es rendirà. Encara que molts creuen que aviat acabarà aquest conflicte. Hivern i una mica de calma. Encara que encara es desenvolupen baralles en alguns llocs.
  Sobretot al centre i al nord. On la vara són les forces enemigues importants, i el poder colossal.
  A més, Natasha, veient com els pressionaven els ratis estrangers, i sobretot molts negres i àrabs, es va oferir a cantar:
  - Cantem noies!
  Svetlana va estar d'acord:
  - Cançó popular!
  I tots quatre guerrers cantaven a cor;
  La terra russa és famosa,
  El comunisme domina el món...
  Camps escampats d'or
  Anem recte amunt, no cap avall!
  
  Els nostres cors cremen per la pàtria,
  Som noies, no hi ha un univers més bonic...
  Lluitarem amb els nostres enemics fins al final
  La nostra fe s'aixecarà a Rodnoverie!
  
  Més fort que tots els vermells del món, Rússia,
  Brilla com el sol a l'univers...
  Lluites per ella i no tinguis por,
  Que adults i nens estiguin en glòria!
  
  Rússia és el més gran dels països
  Quan la Pàtria és governada per Stalin...
  Aquest destí és donat al poble soviètic,
  Perquè aquests cavallers fossin d'acer!
  
  A la Pàtria, qualsevol heroi és ara,
  Capaç de fer la Pàtria més bella...
  En nom de la nostra santa mare,
  El costat rus sense límits de Rússia!
  
  Farem a qualsevol que sigui un tirà,
  No hi haurà dictadura al país...
  Deixa que milions de països es presentin
  I l'uroy cornut del Führer!
  
  Que regni el drac furiós
  Creu que pot cremar Rússia...
  Però els nazis estan esperant una derrota furiosa,
  Com que el cavaller ho sap, és bastant omnipotent!
  
  Mai cedirem davant el Fritz,
  Els russos i els xinesos no superaran...
  Una estrella brillant brilla damunt nostre
  Per Setmana Santa, pintem pastissos i ous de Pasqua!
  
  Pots aconseguir molts lluitadors,
  És el tipus de coses que no milloren...
  Els nostres pares orgullosos estan orgullosos de nosaltres,
  Perquè estem construint un lloc al paradís!
  
  Les noies descalces corren per la neu
  No coneixen la por i els retrets...
  Sóc membre del Komsomol descalç,
  Perquè no hi ha barreres, i no hi ha termini!
  
  Així que no cedim mai les noies
  No inclinem el cap sota les destrals...
  Quan els problemes arriben a la Pàtria,
  Trepitgem-ho amb els peus descalços!
  
  Estima les germanes de l'avi Ilitx,
  I honra a Stalin com a Jesús...
  No cal tallar els lluitadors de l'espatlla,
  Si només necessites córrer descalç!
  
  
  Les noies som una gran horda,
  Ens encanta lluitar i no retrocedir...
  Encara que caminar és de vegades un rumor vil,
  La victòria serà el maig radiant!
  
  I creu que el comunisme arribarà amb un somni,
  I a la Terra no hi haurà poder dels diners...
  Donem un compte aproximat al destí,
  Sense cap mena de violència i mandra!
  
  En resum, aviat volarem cap a les estrelles,
  I aixecarem la bandera russa sobre l'univers...
  desplega les ales, querubí vermell,
  En nom de la família: el Senyor de Rússia!
  De Vyazma van sortir noies dels quatre famosos. Ho feien de nit, imperceptible i belЈligerant.
  La Natasha, arrossegant-se de panxa, va notar:
  - Eh, ara et penses, valia la pena tant de temps per lluitar, després per perdre!
  Zoya va dir tossudament:
  - Per descomptat, la derrota promet grans problemes! Però això només és un reflex de la victòria futura!
  Agustí va dir capriciosament:
  - Així que els déus russos no ens ajuden massa! Però realment vols guanyar i assolir les altures més altes!
  Natasha va riure.
  - És com fins al cel?
  L'Agustí va riure i va fer l'ullet.
  - Potser al cel!
  La diable pèl-roja va començar a explicar:
  - Hi ha diferents mons a la Via Làctia. Quan una persona, o més aviat el seu cos, mor, l'ànima abandona la carn. Però es transporta a un altre món. El que serveix a Rússia esdevé el rei. Qui era l'enemic de Rússia serà un esclau o un coixí. Tot comanda per encàrrec!
  Svetlana va exclamar:
  - Glòria a Rússia!
  La Natasha va riure i es va posar el dit als llavis escarlata:
  - Tranquil! I això pot ser un problema!
  Zoya va tuitejar:
  - Els guerrers no tenen cap problema! Coneixem els nazis! I tremolen!
  Després d'això, la noia va llançar un tros de vidre amb els dits dels peus nus. El feixista va caure amb la gola tallada.
  La bellesa de cabells daurats va cridar:
  - Ningú ens pot frenar!
  Natasha va estar d'acord.
  - És cert que ningú!
  I va ensenyar la seva llengua!
  L'Agustí també va llançar un altre fragment amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Al segle vinent, vindrem amb pancartes desplegades!
  I els nazis simplement van morir per ser colpejats per un vidre.
  En general, es pot veure immediatament: les noies són agressives, sexy. Tres rosses i una pèl-roja. I, per descomptat, gairebé nu i amb bikini. I nenes tan meravelloses.
  També els encanta cantar! Però encara no hi ha lloc ni temps.
  Svetlana el va agafar i va arrossellar:
  - Glòria a la Gran Rússia en la guerra amb la Wehrmacht!
  La Natasha va riure i va treure la llengua. Va llançar la fulla del disc, que va passar per la gola dels nazis. Els va fer sagnar i donar cops de peu.
  El terminador rosso ho va dir:
  - Per un nou ordre al món!
  La Zoya de cabells daurats va aclarir:
  - Pel nou ordre soviètic!
  I va fer l'ullet als seus amics. Diuen tant... Derrotarem els Fritz i els seus mercenaris. I deixeu que els condueixin els seus tancs de la sèrie E. Fins i tot les turbines de gas de l'Exèrcit Roig no són terribles.
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - L'amor salvarà el cor!
  Svetlana va afegir, acabant també el feixista amb un llançament del seu peu nu:
  - I l'ocell de la sort tornarà a volar!
  La Natasha va riure i va respondre:
  "Així que els feixistes no ho faran massa bé!" Estic segur!
  La noia va recordar com els pioners van lluitar contra els nazis. Van disparar rifles a la infanteria, es van precipitar sota els tancs. En general, van lluitar com autèntics herois. I va deixar enrere munts de cadàvers. Els nazis no van poder fer res.
  Aquí hi ha un noi, amb un munt de granades, va aturar el formidable monstre E-100, sacrificant la seva pròpia vida, pel bé de la Pàtria Soviètica.
  Del nen només quedaven els peus nus. Ho sento noi. La mateixa Natasha, malgrat la protecció del bikini, va rebre un fragment al taló. La qual cosa és molt molest. Però la noia es va recuperar ràpidament. I no va quedar cap cicatriu. Encara que, és clar, era desagradable córrer. En general, són gosses tan endurides. En bikini, lluiten a les gelades, i no cedeixen! Noies del més alt nivell!
  Natashka va tornar a llançar una fulla d'afaitar amb els dits dels peus nus, va obrir la gola a l'oficial alemany.
  I va cridar:
  - Per Rússia i l'URSS!
  Els guerrers van entendre el que van prometre a la seva Pàtria. I com van lluitar per Rússia.
  Zoya va dir:
  - L'ós rus té les potes molt enganxades!
  Agustí va dir amb força autoritat:
  - I esquinçarà tots els enemics de la Pàtria!
  Svetlana el va agafar i va cridar:
  -No trenquis l'URSS!
  La Natasha ho va confirmar llançant un fragment afilat amb els dits nus dels peus. Va colpejar el feixista i va cridar:
  - Rússia no es pot posar de genolls!
  La Zoya també va disparar. Va deixar el nazi i va piular:
  - Hi haurà un aplom total!
  El diable pèl-rojo Agustí, va agafar i va llançar una granada amb el seu taló nu, va escampar els nazis i va xisclar:
  - Fes una nova comanda!
  Svetlana va llançar un tros de baioneta amb els peus nus. Es va enganxar, un punt a la gola d'un feixista. Es va inclinar. Alliberat una font de sang.
  El terminador rosso va xisclar:
  - Hi haurà canvis per a millor! Allunyem els feixistes de Moscou!
  La Zoya va exclamar amb tota la força:
  Visca Stalin! Qui va morir, però la seva obra continua viva!
  Svetlana va xiular, llançant una granada amb el peu nu:
  - Stalin viu al nostre cor!
  I riure!
  La Natasha també va donar un gir... Va segar els nazis i va xisclar:
  - Lenin és més viu que tots els vius!
  I també va començar a disparar per matar. El tanc nazi es va girar. La pista de patinatge va volar, aixafant el coll de tres nazis.
  Les noies somriuen i mostren la seva llengua. En general, es pot dir que són magnífics, per tots dos-cents per cent!
  La Natasha la va agafar i va bordar:
  - Glòria al comunisme etern!
  Zoya va confirmar enèrgicament:
  - Lenin roman en els nostres cors!
  Svetlana va dir:
  - Per sempre més!
  La guerra s'ha calmat temporalment. Els alemanys van envoltar Leningrad, prenent posicions a la tardor de l'any quaranta-un. I gairebé van prendre Kalinin. Pal i Àguila. Però Hitler, per alguna raó, va decidir que era més important anar al sud. I els nazis van dur a terme un reagrupament de forces.
  Les noies van descansar una mica i van jugar a cartes.
  Els turcs estan avançant des del sud. Van aconseguir prendre Batumi i envoltar Erevan. Però la capital d'Armènia no es rendeix. I aquí també les batalles són colossals.
  Els turcs estan arribant.
  I les noies, encapçalades per la Tamara, lluiten desesperadament. I obtenen resultats.
  La Tamara es va preparar amb els peus nus i va disparar com un bazooka. I trencar la massa del tanc de l'Imperi Otomà.
  I rugir:
  - Pel sant comunisme!
  I altres noies lluiten amb els peus descalços i els mugrons de pit escarlata.
  Les batalles locals van tenir lloc a Kalinin. Aproximadament el deu per cent de la ciutat encara estava sota el control de l'Exèrcit Roig.
  Els nazis van intentar eliminar els russos. Van intentar bombardejar i disparar. Al sud, les batalles per Voronezh es van allargar.
  Les noies també van lluitar allà. En particular, les precioses Anna i Alice. Les dues noies van disparar amb rifles i van cantar.
  L'Anna va disparar, va enderrocar l'alemany i va piular:
  - En nom de la Pàtria, el sant!
  Alícia va xiular:
  - Només ets blau Hitler!
  Les noies van lluitar, i se suposa que els guerrers només portaven pantalons curts negres, prims i descalços. Això els va permetre colpejar tot el temps i no perdre'ls.
  Són guerrers que mai acostaran el cap, plegaran les ales i s'arrosseguiran cap a una closca.
  Anna va tallar el Fritz i va xiular:
  - Jove Lenin!
  Alícia va tallar el feixista. Va llançar una granada amb el peu nu i va xisclar:
  - I el més xulo!
  Les dues noies són corbes, fortes, rosses. Amb cares valentes i precioses. I, per descomptat, estimen els homes. Tot i que, sembla, com pots estimar un monstre com a home?
  Però les noies encara estan acusades.
  L'Anna dispara i va comentar somiadora:
  - És una llàstima que el rei hagi estat enderrocat!
  Alice va abatre un feixista i li va preguntar:
  - Perdó per què?
  L'Anna va tornar a disparar i va explicar:
  - Aleshores haurien acabat amb Alemanya, i Hitler no s'hauria atrevit a treure el cap!
  L'Alice va sobresaltar el Fritz i va cridar:
  - Sí, potser, però...
  La noia va disparar a un altre soldat negre d'entre les divisions africanes de la Wehrmacht i va dir:
  - Podria ser pitjor! Si Hitler hagués anat contra la Rússia tsarista.
  Anna va xiular i va grunyir:
  Creiem que guanyarem!
  Les noies, però, encara no estaven del tot segures. Els feixistes són massa forts. Com aturar-los?
  L'enemic està literalment llançant cadàvers. Però té molts recursos humans. Tant àrabs com africans. Intenta fer front a aquesta desgràcia. Però els guerrers estan segurs que la Wehrmacht s'esgotarà tard o d'hora.
  L'Alícia va disparar, va assolar el feixista i va xisclar:
  - En qualsevol cas, no renunciarem a ni un centímetre de terra!
  Anna va estar d'acord amb això:
  - Morirem, però no ens rendirem!
  I va tornar a atacar els nazis. Va lluitar de valent i amb ràbia frenètica.
  Alícia va clavar i va xisclar:
  - El comunisme viurà per sempre!
  I va llançar un regal de la mort amb el peu descalç!
  Anna va enganxar amb destresa el feixista i va gorgotejar:
  Ho dominarem tot!
  I torna a colpejar. I el seu peu descalç llançarà una granada. Com portar els feixistes fins a les amígdales. I ells, els nazis, tenen tants taüts i morts diferents.
  L'Alícia amb un somriure de dents, va agafar i va llançar una altra llimona. Va escampar els nazis i va cridar:
  - Llibertat o mort!
  L'Anna va riure, va colpejar, va tallar els nazis i va xisclar:
  - En tot serem els primers!
  I de nou els dits nus llencen una granada mortal.
  L'Alice dispara a l'enemic. Dispara els nazis i xiula, mostrant les dents de perla:
  - Sóc una noia que, francament, és super!
  I un cop més vola una granada llançada a peu descalç.
  Anna va abatre els nazis amb un xut precís. I va tornar a llançar una granada. També amb els dits nus. Aquí hi ha una noia, una noia per a totes les noies.
  Simplement super i hiper!
  Els guerrers aquí brillen de bellesa. L'Alice va recordar com els seus peus nus van ser tocats per tres joves alhora. És genial. Sis mans àgils us acaricien les plantes, la cantellera, els genolls i els turmells. I després pugen. A les cuixes i malucs de noies. Per descomptat, això és un plaer. La noia, és clar, és temperamental.
  L'Alice va disparar als nazis i va cridar:
  Que l'esperit ens acompanyi!
  I amb el seu taló nu va donar una llimona a la mort.
  L'Anna també ha fotut. Va colpejar amb precisió l'enemic. I va cridar amb entusiasme:
  - En nom de Rússia i dels germans dels eslaus!
  I de nou, un regal llançat amb el peu descalç vola, aixafant els nazis.
  L'Alice va deixar caure el coronel de l'exèrcit alemany i va bordar:
  - Em fa mal el cor per la Pàtria!
  I va mostrar la seva llengua. I de nou, descalç, cama cisellada a la feina.
  La noia va recordar com va córrer descalça per la neu per lliurar una carta a la seu. Uns vint quilòmetres, la noia va córrer per l'escorça blanca, espinosa i ardent. També és bo que les seves cames no estiguessin tan tendres, tot el temps, des de la gelada fins a la gelada, descalçes. En cas contrari, hauria quedat discapacitada.
  Però tanmateix va lliurar una carta, amb un tipus de lletra important.
  I com la neu crema els talons. Són tan escarlatas, calloses, ratllades. Llavors l'Alice va córrer descalça d'anada i tornada. Se li va proposar, però, posar-se unes botes de feltre, però la noia va dir que així era més destresa. I en general, recordava la Gerda de la Reina de les Neus. Així que aquella noia encara no era gaire valenta. Va demanar un parell de sabates per buscar el seu germà anomenat Kai. Però l'Alice va declarar tossudament que ho faria. Mai es va emmalaltir, no va tossir ni se li mogués el nas. I si és així, aleshores no li passarà res en una hora de córrer. En general, es pot caminar descalç durant tot l'any.
  En resum, l'Alice s'ha separat completament de les sabates i mai no ha esternut.
  El mateix passa amb l'Anna.
  I ara les noies es barallen, amb les mateixes calces, malgrat l'hivern, i que s'ha tornat notablement més fresc. I guanyen matant els nazis.
  Després que Kalinin fos completament destruït, l'Exèrcit Roig el va abandonar.
  La Natasha i el seu equip es van avorrir una mica. En un ferrocarril trencat, les noies van ser traslladades a Voronezh, que es va convertir en una cosa semblant a Stalingrad del quaranta-dosè any. Però l'any és mil nou-cents quaranta-set.
  Les baralles són tranquilЈles...
  Però els alemanys continuen enfurismats. Per exemple, dos exploradors pioners van ser atrapats.
  Els nois van quedar atrapats pel fred. I van començar a despullar-se. Es van arrencar abrics de pell, botes de feltre, jerseis, camises i samarretes. I els pantalons de xandall també. Van deixar als nens pioners amb només calçotets negres. Aleshores es van lligar les mans darrere i les van empènyer al fred. Leshka i Sashka, pioners de l'URSS, nois d'uns tretze anys, descalços i quasi del tot nus, remaven a la neu. Els seus peus es van començar a posar vermells i les seves plantes nues es van cremar. I van colpejar els nois a l'esquena amb fuets.
  Els nois van caminar per la neu, apretaven les dents. Pobres nens amb calces i força prims sota l'ocupació alemanya. És cert que no semblaven demacrats i els músculs jugaven sota la pell bronzejada. Però van ser colpejats en moviment, i van deixar rastres i ratlles vermelles a l'esquena nua.
  Els peus dels nois també es van tornar vermells, com els peus de les oques. I era evident que cada pas dels pioners dels joves escoltes esclatava de dolor. Però van i intenten mantenir-se rectes i no gemegar.
  Els nens-scouts van ser portats a través de la gelada durant mitja hora, després els van portar a una cabana amb calor. I com fa mal, sobretot a peus descalços, pel fred a la calor.
  Els nois fins i tot van cridar d'agonia.
  Després es van tornar a escalfar i es van treure al fred. I això és una tortura sofisticada i cruel.
  Havent-se mogut diverses vegades, fins que els nois estaven completament esgotats. Després se'ls va deixar dormir una estona.
  Llavors li van donar aigua a beure i el van posar al bastidor. Primer, tortura en fred. I després foc.
  Els talons nus dels nois estaven rostits i fets pessigolles per les flames. Aleshores, quan les soles estaven cobertes de butllofes, se les batejaven amb maces de goma. I els nois es van desmaiar.
  Els van ruixar amb aigua gelada i els van tornar a colpejar, aquesta vegada amb filferro de pues. I les soles nues dels nens van rebre tires de ferro amples i roents.
  Van torturar els nois durant molt de temps ... Llavors van començar a trencar-se els dits dels peus amb unes pinces vermelles i després les costelles. Van torturar durament els pioners, els van torturar gairebé fins a la mort.
  Però no van matar. Així, sense aconseguir res, van decidir enviar-los a les pedreres.
  Els nazis també van intentar bombardejar Moscou amb una pistola ultra llarga. La idea no és la més raonable, i és molt millor només bombardejar amb avions a reacció.
  Però el Führer volia provar un canó de calibre 1000 mm amb una idea innovadora d'acceleració de projectils, en tres porcions. I aquesta pistola podria colpejar fins a cinc-cents quilòmetres. Però potser el joc no ha valgut la pena l'espelma. La precisió a aquesta distància és baixa. El projectil en si no és prou potent, tot i que pesa dotze tones. I una pistola cara. Encara que una autèntica obra d'art. Fins i tot més genial que la Dora: una arma de llarg abast, més potent i més cara, anomenada "Eva". Pel que sembla, en honor a la mestressa del Führer.
  Tanmateix, en aquest moment, Hitler tenia una altra passió molt més jove. I això també es nota.
  La noia Cleòpatra, aquest és el seu nom, va ordenar el tiroteig. I ella personalment va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus. I una força letal colossal va funcionar.
  Les noies fins i tot van xisclar, mostrant els seus talons nus i rosats. Noies precioses aquí, i les seves cames són tan sexy i agradables. I els pots mirar durant molt de temps amb admiració. I acariciar és encara més agradable, i això és simplement important! Aquí estan les noies. I les petxines volen. Travessa Moscou. Però això serveix de poc.
  Cleòpatra va cantar:
  - Enviaré un canó fulminant,
  Copejaré a Stalin al front...
  En broma aniré a un hospital psiquiàtric,
  Que es mori el maleït drac!
  I la guerrera tornarà a sacsejar els seus talons nus, rodons i rosats.
  . CAPÍTOL 6
  La guerra és guerra. I Hitler, per descomptat, està acumulant força. A la primavera, prepara una nova ofensiva. I està reunint tropes.
  I les batalles locals encara continuen.
  La situació als fronts s'ha estabilitzat una mica. Els alemanys no podien prendre Voronezh i seguir endavant.
  Els turcs són una mica més difícils. Però també estan aturats. Així que mentre pots mantenir el nas aixecat. I creure que el curs de la guerra es pot revertir. I que sense molta sort, la vida de Stalin no s'ha acabat. I els guerrers també lluiten.
  Natasha va donar el torn. Va abatre un parell de dotzenes de nazis. I ella va bramar:
  - Rússia en aquell moment era...
  Zoya també va donar un gir i va confirmar:
  - Hi ha i hi haurà!
  Aleshores la noia va llançar una granada amb el peu nu. Va escampar els nazis i va cridar:
  - L'esperit de Stalin és amb nosaltres!
  Agustí també va disparar contra els nazis. En va deixar caure una dotzena. I va xiular amb ràbia:
  - Glòria a la nostra Rússia!
  I amb els dits nus va llançar una granada mortal. I els nazis van rebre molt generosament en les banyes.
  La Svetlana també va colpejar i va piular com un cadell de llop agafant un tros de carn:
  - Glòria a Rússia i al tsar!
  Natasha va donar el torn i va cantar:
  - Glòria als herois!
  Vaig recordar la noia Borodino. I l'heroisme massiu del poble rus. I que van poder aturar Napoleó. I van demostrar ser invencibles. I la classe més alta de la guerra.
  La Zoya també va llançar una granada i va xisclar:
  - Glòria a Rússia! I els millors soldats russos!
  Agustí va grunyir furiós:
  - Glòria als millors guerrers!
  I com llança una granada amb el peu nu.
  I la Svetlana també l'agafarà i llançarà una llimona de la mort. I escamparà els nazis, cridant:
  - El riu de la mort no ens vencerà!
  I una altra vegada una granada llançada amb el peu descalç vola.
  Així és com lluiten les noies. I és evident que els nazis no poden superar-los. Ja març de 1947. I això vol dir que l'estiu és a la vora. I quan fa calor, és més difícil lluitar contra els nazis. I en general, pot ser possible aixafar aquest Führer.
  Hi ha esperança per a això!
  La Natasha llança una granada i xiscla:
  - Lenin és més viu que els vius, i Stalin és immortal!
  I les espurnes volen dels seus dits nus.
  Zoya també llança un regal assassí de la mort i xiscla:
  Que l'era del comunisme ens acompanyi!
  I les seves cames, també nues, bronzejades i provocant una inflor de jade, vara palpitosa.
  I aquí teniu l'Augustina, també una noia de l'acrobàcia més desesperada. Com disparar a l'enemic i com aixafar. I cedir amb els talons nus.
  I una granada letal vola, amb ràbia frenètica.
  La diable vermella xiscla amb aplom:
  - Sóc la ràbia més alta del món!
  I de nou, per enèsima vegada, el regal de la mort vola, llençat pel peu nu d'una noia amb els cabells ardents.
  Svetlana també l'agafa i llança una granada... Aixafa tots alhora. I les amenaces dels nazis són ignorades. I on van els Fritz?
  Les noies Terminator les esperen a tot arreu. I com llançar una granada. I els mugrons dels seus pits són tan apetitosos.
  Un home es torna boig per aquestes noies. I no hi poden fer res.
  Què pot posar un feixista contra una noia terminadora? Només un nazi pot conduir-se a un taüt. I ser colpejat i matat.
  Svetlana va cantar:
  - Es retorçarà a l'infern i passarà l'estona amb una gossa!
  Les noies són encantadors. I com disparen. Sorprenentment com Robin Hoods amb calces, cara de veritat.
  La Natasha va disparar i va dir:
  - Glòria als herois russos!
  I va llançar una granada amb el peu nu.
  Zoya també va colpejar el mercenari feixista. Ella li va perforar l'estómac i va xisclar:
  - Per una nova pàtria als EUA! La nostra propera província!
  La noia és una molt bona cantant. I té pensaments tan bonics. En particular, el desig de treballar amb la llengua amb alguna cosa calenta i gran.
  L'Augustina mostra amb força els seus cavalls de dents fresques. I ell creu que és un tauró. Capaç de mossegar fins i tot un cavall real.
  Aquí, per exemple, l'Agustí llança una granada amb els dits nus. I dispersa el Fritz. Sega-los com l'herba.
  I canta:
  - La mesura més alta estarà en tot! El nostre amor és casa nostra!
  Svetlana, aquesta bella guerrera, va agafar tres granades. Ella els va donar un taló nu i va xiular:
  - En nom de l'amor i dels somnis!
  I tallar agressivament de la metralladora. Ella és un diable d'aquestes oportunitats i la força d'un dimoni blanc.
  Et trobaràs amb aquests guerrers i no semblarà que et peguen una mica.
  No és d'estranyar que els nazis es quedin atrapats a Voronezh. Encara que tothom està cansat de la guerra. En general, on sense guerrers.
  Aquí teniu els pilots al cel. També lluiten. Sobretot Margaret. La noia sol vola a la baralla amb calces sola. Però com s'estavella. Els homes d'Aces no poden fer això.
  La Margarita és molt maca, els seus cabells són com els raigs del sol. I la figura és genial. I per a una noia, l'estil és molt xulo per anar amb calces sola. I les calces també són vermelles amb falç i martell blancs. Una noia així pot estimar tot un batalló alhora.
  Aquesta és una noia tan bonica.
  Margarita va abatre un feixista, que corria en un ME-462, i va fer fumar la cua al nazi. Una noia amb els cabells daurats, una bellesa meravellosa. I la boca molt vermella.
  La Margarita va tallar un altre Fritz i va cridar:
  - Pots viure sense guerra, però no sense pau!
  Sí, els guerrers són heroics i valents fins a l'extrem de la bogeria.
  Les noies van lluitar com herois del cosmos universal. I van guanyar amb confiança.
  Els tancs de Hitler estaven en flames. I van explotar com granades. I aquí hi havia guerrers tan bonics. Plena d'admiració i de gràcia. Tenen una aventura tan bonica.
  La Natasha va llançar una granada.
  Tuitejat:
  - Trencaré tots els feixistes!
  I com llançarà amb el peu descalç una altra obra mestra de la mort.
  Zoya també va segar els nazis.
  Va llançar amb el peu nu allò que mata.
  Ella va cridar amb ràbia:
  - Per la santa Rússia! I grans canvis per a millor! I de nou, el present de la mort, poddany taló nu, vola.
  Després de ferotges baralles, hi va haver una calma. Encara era la primavera de 1947. Els alemanys, quan les esllavissades de fang no són guerrers. S'amaguen i mengen. L'any passat no va ser possible acabar amb la guerra. De nou, hi ha batalles dures per davant.
  Les noies van fer un descans...
  Dues noies alemanyes, l'Albina i l'Alvina, estan en un disquet a la recerca de cotxes soviètics.
  Belleses, és clar, en bikini i descalç. I molt sexy.
  Controla l'avió de disc amb un joystick.
  L'Albina fa girar el cotxe, derroca a un caça soviètic i xiscla amb alegria:
  - Que el nostre sanguinari Reich sigui famós!
  L'Alvina se la va agafar i també va llançar un cop potent al cotxe rus. Ella va enderrocar i va piular:
  - Genius Express!
  Les dues noies van donar una bufetada als peus nus. Són rosses molt maques. I la premsa de les noies està molt en relleu. Ve amb rajoles.
  Albina torna a enderrocar l'avió soviètic. I piulades i rugits:
  - Glòria al passatge assassí!
  L'Alvina també va xerrar en rus. Els va aplanar i va xiular:
  - Que el Führer ens acompanyi!
  Noies amb més aplom! I tenen molt d'encant. I aquestes dents són tan brillants. Com les perles obtingudes pel capità Nemo.
  L'Albina va xocar el cotxe i va xisclar:
  - Així que ensallem el noi!
  L'Alvina va destrossar el lluitador i va grunyir:
  - I una dotzena de nois!
  L'Albina va riure i va comentar:
  - Gran sexe quan una dona lloga un home per diners!
  Alvin va estar d'acord:
  - Això és una classe, només els diners són una llàstima!
  L'Albina va abatre un altre avió soviètic i va cridar:
  - I el que per plaer i diners no és una llàstima. Aviat derrotaríem els russos i aconseguiríem una finca!
  L'Alvina va colpejar un altre cotxe vermell i va rugir:
  - Malauradament, la guerra s'allarga! Aquests russos són molt tossuts. És com colpejar goma amb els punys!
  L'Albina va objectar amb molestia:
  - Si només per goma. S'assembla més al formigó armat. I em fan molt mal els artells!
  L'Alvina va xiular, va colpejar un cotxe soviètic i va bramar:
  - Trencarem qualsevol formigó!
  Albina va enderrocar el caça Yak-11 d'una carrera:
  - I trencar el metall, i evaporar!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Trenca i fon! Aviat tindrem làser! I llavors els russos s'acabaran definitivament!
  Albina estava en harmonia amb això:
  - No puc resistir un làser!
  L'Alvina va riure furiosa.
  - Agafem Moscou, i després Londres!
  Albina va comentar molesta:
  És hora de prendre Londres!
  Les noies van treure el disquet. No importa quantes pistoles d'aire comú yak soviètics disparin al cotxe dels nazis, no poden fer res que valgui la pena. El potent jet laminar derroca tots els projectils i fragments.
  Alvina, tallant el caça rus, va xisclar:
  - L'ós no ballarà el ball de les papallones.
  L'Albina, amb l'ajuda dels seus dits nus, va assenyalar el seu cotxe i va rugir:
  - Sí, un ós... Ets molt bon animal. Sobretot amb una cadena i quan tens la pell descollada!
  Les noies treballen amb la fúria de les tigreses. Eh, al llit també són temperamentals. Els encanta ser actius. I no toleren la constància. En aquest sentit, només els taurons. I els encanten els experiments. I tenen una boca molt amorosa.
  L'Alvina va assolar el cotxe soviètic i va xisclar:
  - Pels canvis en la guerra a la nostra victòria!
  Albina va comentar amb molèstia i fúria:
  - Sí, la guerra es va allargar... Només és una fàbrica de malsons i la cuina de Satanàs. Quants dels nostres nois i noies van morir!
  L'Alvina va cantar amb un sospir:
  - Quants dels nostres germans llanguien a les seves tombes... Les ombres recorren aquell món... No entenc què és què.
  Albina, somrient carnívora i aixafant els russos, va gorgotejar:
  - Què et sembla, xicota, Déu existeix?
  L'Alvina, també matant, va xiular:
  -Tinc grans dubtes. La guerra porta molts anys. I que el Totpoderós no estima Alemanya si permet que morin tants dels seus millors fills i filles!
  Albina va suggerir:
  - Potser hi ha algun significat profund en aquestes proves?
  L'Alvina va riure i va grunyir:
  - Significat? Torturar més la gent, i sobretot a nosaltres, els alemanys?
  Albina parlava amb l'entusiasme d'una lloba que va avançar a un xai:
  - Aleshores percebrem les delícies del món amb més claredat! I amor tranquil!
  L'Alvina va mostrar les dents i va murmurar:
  - Un amor militar encara és molt millor!
  Albina va estar d'acord amb això:
  - És clar, sobretot amb els nois. Fan olor de joventut, i no tan pelut com els homes adults! És un plaer fer negocis amb ells!
  Alvina, aixafant els avions soviètics, va xisclar:
  - I el procés d'aprenentatge és molt atractiu. M'agrada assumir el paper de mentor! És tan fantàstic!
  Albina va estar d'acord amb això:
  - No es posa més saludable!
  Les noies, en general, són divertides, però putas. I, per descomptat, fan alguna cosa que no és gaire agradable de llegir.
  Les noies salten d'impaciència. Volen el màxim d'afecte possible! I acariciar-los cada dia. Millor encara, tres vegades al dia. No, vint vegades al dia!
  Alvina va caure, un altre lluitador i va xisclar:
  - No, hi ha un Déu! Ens permet exterminar els soldats soviètics!
  L'Albina també va colpejar i bramar:
  - Oh, què em perdo? Hi ha sexe, hi ha homes... Hi ha molt d'entreteniment, però no hi ha risc de morir! Aleshores, per què volem el final de la guerra?
  Alvina va estar d'acord amb això:
  - De fet, i a què! Lluitarem fins al final!
  L'Albina va xiular amb certa molestia:
  - I la guerra és que després del final, et sents ni tan sols buit.
  A l'Alvina li agradava molt que li toquessin els pits. És tan sensible i eròtic. I besar és encara millor. I quan diversos homes temperamentals et senten alhora. Sobretot si són nois, i encara emocionats.
  En resum, les noies són generalment súper i antiherois!
  Natashka i el seu equip l'1 d'abril de 1947 van repelЈlir l'avanç del Fritz a Voronezh.
  Els alemanys van moure els seus tancs sota la neu humida i van intentar trencar els flancs.
  Els guerrers, com sempre en mini-bikinis i descalços, lluitaven al fred. Van enterrar als conges de neu i van disparar des d'allà i van llançar granades i paquets explosius amb els peus nus.
  Noies molt maques, sexy i ben inflades. Bronzejat, descalç.
  La Natasha va tallar el Fritz i va xisclar:
  Les noies estem molt orgullosos de nosaltres mateixos!
  La Zoya també va xiular i va grunyir:
  - Ens esforcem només a les primeres files!
  Agustí, la diable pèl-roja, cantava:
  - Només som primas i ballarines!
  Llavors va llançar una granada amb el peu nu.
  Svetlana el va agafar i va disparar. Va tirar una llimona
  - Lluitem! No tenim la ment d'un pallasso!
  Les noies van fer una gran feina. Van disparar i llançar granades amb les seves cames seductores. Què passa amb el Führer...
  Natashka va mostrar el pit i amb el mugró escarlata va donar una granada. Va passar volant i va aterrar a les files dels nazis, va xisclar:
  - Sí, hi haurà un gran dia del judici final!
  Zoya va tuitejar:
  - I Svarog el Gran Déu vindrà!
  I també, com amb els dits nus, llançar una granada.
  Agustí va riure i va comentar:
  - Encara és interessant. Els cristians tenen un Jesús pacifista. I tenim un gran armer Svarog! Diferència visible!
  I també llançarà un paquet d'explosió amb el taló nu.
  Aleshores Svetlana, amb el peu descalç, colpejarà l'enemic amb una granada. I canta, mostrant les dents:
  - El nostre Déu és el Déu de la guerra! No pacifisme!
  Aleshores, les noies es van llançar boles de neu. La Natasha va riure i va comentar:
  - És bo que Vladimir fos prou intelЈligent com per no acceptar el judaisme. No obstant això, crec que seria millor desenvolupar el vostre! Bé, per què necessitem les religions d'altres persones?
  La noia va agafar i va llançar una granada amb el peu nu. I va aixafar els feixistes.
  Zoya, disparant, va afegir:
  - No, realment, feu la fe pacifista! Però també pots crear el teu propi Iriy!
  I també amb els dits nus, com llançar un regal de la mort i aixafar un parell de dotzenes de feixistes.
  Aquí Agustí també va colpejar als nazis. I de nou, els peus nus van sucumbir, paquets explosius.
  Va escampar els nazis i va cridar:
  - Un vell conte de fades d'una manera nova!
  I va ensenyar la seva llengua!
  Svetlana va fer cua. Ella va tallar el Fritz i va xisclar:
  - I grans canvis per al futur!
  I la va llançar amb el taló nu, trencant l'esquena dels Fuhrers.
  Natashka la va agafar i va rugir amb una mina desesperada:
  - Sóc la noia més maca! Escombra tot alhora!
  I els dits nus llencen la mort i el caos.
  La Zoya també estava enfadada. Va matar molts feixistes.
  I ella va bordar:
  - Per honor i Pàtria!
  Després d'això, de nou, el seu peu nu començarà alguna cosa.
  Aquí i l'Agustí l'agafarà i l'escalfarà. Dubte dels feixistes. Els trenca en trossos.
  Després agafarà i cantarà:
  - Glòria a la Pàtria i Honor!
  Svetlana també llançarà un regal de la mort i parlarà:
  - I estarem junts!
  I les cames nues començaran la destrucció.
  La Natasha també l'agafarà i la clavarà... Segarà el Fritz.
  Després agafarà i donarà el torn.
  Va cantar, mostrant la boca:
  - No sóc una noia senzilla! Cabell daurat!
  La Natasha, per descomptat, és una noia de la seva pròpia ment. Tot és possible i preparat per a qualsevol cosa. A mesura que dispara, simplement l'admirareu. I sega els enemics com un cultivador.
  I grinyols:
  - L'amor porta a la mort!
  Zoya també remata. Amb el peu nu cedeix a una granada i xiula:
  - Un acord brillant!
  I afegeix:
  - Tots els feixistes a despeses!
  Augustina també dispara a l'enemic. Extermina el Fritz. Sega els nazis i xiscla:
  - Una mica més i ens farem més forts!
  I els peus nus de la bellesa tornen a llançar el portador de la mort.
  Svetlana també dispara contra els nazis. I llança una granada, amb l'ajuda dels dits dels peus descalços. I xiulets:
  - No coneixíem problemes, però va venir un veí!
  I ell també riu.
  Les noies són tan increïbles. I tetona. I els agrada molt quan es treuen els pits.
  Aquí teniu les belleses. Aquesta és l'acrobàcia de l'amor i la poesia! Lloeu les noies precioses! Sí, que siguin molt bons!
  Natashka va atacar els nazis amb un jet de plom i va xisclar:
  - Més aviat creieu-nos, no!
  I amb el peu descalç tornarà a llançar el mortal!
  I aquí la Zoya és com una lupanet. Fer caure els feixistes. I grinyols:
  - No pots trobar el control sobre nosaltres!
  L'Augustina, també com una lupanet, amb l'ajuda dels seus dits nus, noqueja una massa de Fritz i xiscla:
  I el segle vinent serà nostre!
  Després d'això, les seves dents brillaran com un mirall!
  Svetlana també va agafar i va llançar una granada amb el peu nu. Va matar els feixistes. I propilikala amb aplom:
  - Victòria eterna! Svarog amb nosaltres!
  La Natashka va llançar un tros de vidre amb els dits dels peus nus. Ella els va tallar la gola al Fritz i va cridar:
  I Jesús estarà amb nosaltres!
  Llavors va afegir:
  - Com un Déu blanc rus!
  La Zoya també va donar una granada i va cridar:
  - Glòria a la Gran Rússia!
  I amb un taló nu llançarà un paquet d'explosió.
  L'Agustí va sacsejar el mugró que semblava una maduixa. Vaig posar una cua per als nazis.
  Aleshores va llançar la mort al Fritz amb el peu descalç i va cridar:
  - No tinguem cap problema!
  I va mostrar la seva llengua.
  Svetlana també va fer cua. Va fer trossos els nazis... I després una granada llançada amb el peu descalç vola.
  La noia rossa crida:
  - Que la Força ens acompanyi!
  I les quatre noies van cridar:
  - Glòria a la Família Totpoderosa, Omnipresent, Omniscient, Eterna i Eterna!
  Aquí Svetlana també va agafar un bolígraf amb la seva cameta nua i també va tallar l'ària.
  Moltes llegendes sobre el gran Veles són explicades per la gent - i com va néixer per voluntat de la Família, i com va ser criat al Món de Navi per Déu Viy, com va vagar pel món de Reveal a la recerca del seu el destí i estava turmentat per la mala inclinació amb què estava embruixat. Es diuen llegendes del seu amor per la Yasuna d'ulls clars i que es va sacrificar per salvar-li la vida. Canten cançons sobre les seves gestes i sobre l'ajuda a la gent. No pots tornar a explicar totes les històries en una obra mestra.
  Aleshores les noies es van interrompre. Va començar un altre bombardeig de Voronezh. Els bombarders van funcionar. També van entrar bombarders alemanys. Els pilots van lluitar de valent contra els nazis. Sobretot Maria. Malgrat el fred, la noia només duia calces fines blanques. Va pressionar els peus nus sobre els pedals, va tallar els alemanys. La noia va abatre un bombarder a reacció Yu-387, fent-lo fumar i caure. Va exclamar alegrement:
  - Glòria a la Gran Rússia comunista!
  Després que el bombardeig es va aturar, els guerrers van continuar escrivint sobre els déus russos.
  Gran Déu Veles. Què bonic Rodnoverie - tants déus. I totes les personalitats fortes i interessants estan implicades en la creació del món!
  Natasha va escriure amb els peus nus:
  El signe més famós de Déu Veles és el "Cap de bou". El signe, semblant al cap d'un bou, ens recorda que Veles, el déu dels eslaus, és el patró del bestiar. El signe és conegut, utilitzat més sovint que altres, durant molt de temps ha absorbit totes les idees dels eslaus sobre el poder de Déu, inclosa la saviesa i el poder màgic.
  Aleshores la Zoya de cabells daurats va continuar;
  El signe de Déu Veles és estimat per homes, adults i joves, atrau dones que tenen habilitats de bruixeria.
  Qualsevol persona que porti el signe de Veles té dret a esperar d'ell una poderosa protecció contra les influències màgiques, el desenvolupament de les seves pròpies habilitats de bruixa, la vitalitat i la capacitat de trobar una solució en un entorn difícil.
  Llegeix més sobre l'amulet Cap de bou.
  Fusta: d'aquestes espècies es fabriquen pi, noguera o freixe (teix), dogues màgiques i amulets.
  Animal - alces, cérvols, ós, bou (tour), vaca, serp, sargantana (llangardaix).
  Heràldica, objectes - trenes llargues (cabell), barba i banyes
  Treba (ofrena): sacrificaven coure (com a Déu de la prosperitat i la prosperitat), la llana i la pell, i també abocaven kvas, aquelles begudes que va ensenyar a la gent a preparar segons una de les llegendes.
  I Agustí els va cavalcar. Ardent i descalç.
  L'Exèrcit Roig no es rendeix a Voronezh i s'hi aferra desesperadament. Aquí es barallen tant nois com noies.
  Un nen d'onze anys dispara amb un rifle Mosin contra els nazis. La neu gairebé s'ha desfet, plena de fang. El nen va descalç i amb pantalons curts. Està tan endurit i sent millor l'energia de la terra.
  Oleg derroca un nazi i diu:
  - Glòria a Rússia!
  Al seu costat hi ha la noia Margarita. També descalç amb un vestit lleuger. La mateixa edat que Oleg Rybachenko.
  També dispara bé. Colpeja el feixista i grinyola:
  - A la glòria de la Pàtria Celestial!
  El nen i la nena són aquí des dels primers dies del setge. Des dels deu anys, lluitadors ja experimentats lluiten amb els nazis.
  El que no és un tret d'un rifle és un cop.
  Oleg Rybachenko dispara a un coronel alemany. Trepitja el seu peu nu i bronzejat i diu:
  - Que hi hagi llum dels déus russos!
  Margarita, aquesta és la noia terminadora confirma:
  - Sí, sempre famós!
  I llançarà un disc amb el peu descalç al samurai més proper.
  I llavors el nen llança els dits nus. Oleg, després d'haver dispersat els nazis, xiula:
  - I el ramat enemic va volar a terra! Sota la pressió de l'acer i el foc!
  El nen és un bon tirador. Aquí cau l'oficial assassinat. I darrere seu n'hi ha un altre. Els alemanys encara tenen prou tancs i ells, utilitzant mercenaris, assalten a la antiga moda. Molts d'ells van morir sota les muralles de Voronezh. Aprimat les files i els defensors.
  Però l'exèrcit soviètic no es rendeix. Voronezh encara aguanta. El setge fa deu mesos que dura. Però la ciutat-fortalesa no es rendeix.
  Principis d'abril, primavera. Brut. Però el sol és tan brillant i càlid. Escalfa.
  La Margarita, aquesta noia de cabells daurats, llança una granada amb el peu nu i canta en rima.
  El nen Oleg també canta i llança granades casolanes amb els peus nus;
  Oh Pushkin, tu excèntric no tens raó,
  No volem emmalaltir a la primavera!
  Després de tot, l'olor de les herbes fresques de maig,
  Capaç de treure tothom del sofà!
  
  Les campanelles floreixen a la primavera
  Tenen la puresa de l'esmalt nocturn...
  Fa néixer un somni de llum suau
  El jove vol tornar a la tempesta!
  
  A la primavera el fred s'allunyarà,
  L'escòria dels turments malignes desapareixerà...
  Caça la glòria per sempre
  Beu el dolç alè de la verge!
  
  Com en la joventut, tot està bé,
  I el maig és la joventut de la natura!
  El picot colpeja amb un cisell,
  Els trons tremolen, escullen voltes!
  
  A la primavera, els rierols murmuren com un tril,
  I les seves muses sonen com una ona esquitxant.
  Aquí les baies creixen dibuixos -
  Escalfa des de la bellesa del cor!
  
  Tot a la nostra regió és bellesa,
  L'herba és com el vellut en un vestit de dama.
  Quina ceguesa
  Esforça't per viure tossudament a la ciutat!
  
  Per què necessitem una ciutat i un poble,
  Converteix-te, com un salvatge, camina pel bosc.
  I si neva,
  Aquella pressa descalç només més escarpada!
  
  Rod va atorgar aquest poder
  Que podem regnar com a déus.
  Aquí el sègol és daurat al camp,
  Des de la icona la cara brilla estrictament!
  
  Svarog Slavyan Sant Pare -
  Va ordenar estimar i viure pels germans!
  Qui és un noble
  Després de tot, el mateix Creador va acceptar la crucifixió!
  
  I el cavaller esmolarà la seva espasa,
  Perquè a la vida hi ha violència!
  El Senyor va dir: No donaré pau,
  Al cap i a la fi, l'infern, creu-me, és impotència!
  
  Així que no et creguis que el son és el cel
  De fet, la felicitat és l'essència del moviment.
  I lluites tan atrevit...
  Per demanar perdó al botxí!
  
  I si es retirava,
  Aquell Rod ajudarà, creu el teu fill!
  Treu-te la pols i les escombraries del cap:
  Què et fa plorar: ho rebutjaré!
  . CAPÍTOL 6
  El nen i la nena van disparar mentre cantaven. Feixistes brodats.
  Totes les aproximacions estaven plenes de cadàvers. Les tropes russes van repelЈlir l'embat de les tropes en inferioritat numèrica.
  Milers de milers de regiment rere regiment: els nostres herois causen danys!
  Un nen i una noia a la vora, els nazis passaran l'estona en un llaç. Els nazis no poden vèncer Rússia, els podrem trencar a trossos!
  pronuncia Oleg Rybachenko mentre derroca un general alemany i li fa vomitar sang.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  La Margarita, disparant, canta amb entusiasme:
  - Defensor de la Pàtria! Soldat Perunov!
  Oleg Rybachenko, destruint els enemics, canta:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  La Margarita va llançar una granada amb el seu peu nu i infantil i va xiular:
  - Herois de Rússia es recull alarmat!
  I en un altre lloc, les noies soviètiques lluiten amb un canó autopropulsat SU-100.
  Així són els bells guerrers, liderats per Elizabeth.
  Encara que els tancs alemanys són formidables i molt potents.
  L'Ekaterina, prement el botó del joystick amb els seus peus nus, trenca la màquina feixista i fa xiulets:
  - Per la santa Rússia!
  L'Elena també dispara des de l'assecador, perfora l'enemic pel costat. I somrient agressivament, declara:
  - Pel comunisme!
  I amb el taló nu batega l'armadura.
  Eufrasia també va disparar a l'enemic amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Pel comunisme de la santa Rússia!
  I com riu!
  Elizabeth la va agafar i va cridar:
  - Per l'URSS!
  I també com es dispara...
  I les noies cantaven:
  Els pobles d'Ucraïna i Rússia estan units,
  Som germans eslaus amics per sempre...
  Que el Senyor sigui glorificat pel nom correcte,
  Totes les nacions del món són una família!
  Això és el que eren els nens aquí: heroics i forts. Inclou tant nois pioners com noies pioneres.
  Un nen i una noia, Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova, van lluitar a la muntanya Visokosnaya. Que els nazis no van aconseguir capturar. Ja el 20 d'abril i el dia va resultar càlid.
  Encara que l'estat d'ànim dels nens i ansiós. A l'URSS van començar els disturbis, provocats per un sagnant motí de presoners. I estava clar que era hora d'acabar la guerra. Però la Wehrmacht va intentar tossudament capturar Voronezh. Encara que, també, l'exèrcit del Tercer Reich ja estava literalment sagnant.
  I els nazis van pressionar Voronezh amb les últimes forces.
  Oleg Rybachenko encara és només un nen, però amb músculs molt destacats i cabells clars.
  Amb un xut ben apuntat, enderroca un alemany i rugeix:
  - Glòria al rei Josep!
  Palit i Margarita, pronunciant amb admiració:
  - I la nostra nova Pàtria!
  Després d'això, la noia i el nen comencen a disparar encara més ràpid. Recarreguen els rifles amb els dits dels peus nus i tallen els samurais.
  L'Oleg canta, derrocant i donant cops de puny als nazis:
  - Però la intelЈligència va informar amb precisió... I va anar a l'atac, el nostre és fort! A prop de la terra natal de l'Extrem Orient. Batalló de xoc blindat!
  La Margarita també va tararear, enviant amb precisió bala rere bala:
  - Cuirassat, batalló de xoc!
  El nen i la nena van lluitar amb una confiança d'acer. Ja tenen premis.
  Van rebre el seu primer bateig de foc quan els alemanys només intentaven estrènyer el llaç al voltant de Voronezh.
  Els nens de deu anys no només van portar obusos a les armes soviètiques, sinó que Oleg també es va disparar. I va abatre un obús nazi. Mostrant precisió.
  El nen i la nena van passar per dures proves. Però Voronezh no es va rendir. I van lluitar com herois.
  Oleg Rybachenko, tallant el nazi, canta:
  - Déu salvi el rei!
  Margarita dóna suport a:
  - Fort sobirà!
  Oleg Rybachenko, acomiadant, diu:
  -Regna per la glòria!
  Margarita, tallant els nazis, xiscla:
  - Glòria a nosaltres!
  L'Oleg va cantar amb delit:
  - Regna davant la por dels enemics!
  I el nen va llançar una granada amb el peu nu.
  Margaret va confirmar:
  - Tsar ortodox!
  I la noia també va llançar una granada amb el peu nu!
  Gran parella. Només nens, i molt xulo.
  Element boig, element boig.
  El 20 d'abril, l'assalt als nazis va ser rebutjat. Després d'això, els nazis van començar a bombardejar la muntanya Visokosnaya. Però sense gaire èxit.
  L'Oleg i la Margarita van fer una sortida.
  Un nen i una nena van llançar discos afilats amb els peus nus. Van colpejar els nazis a la gola i van xiular:
  - Glòria al tsar Stalin!
  Llavors van començar a destruir els nazis.
  Oleg va disparar contra un oficial alemany. El va colpejar i va xisclar:
  - Per una nova comanda!
  La Margarita es va follar a un feixista. Va llançar un fragment de vidre amb els dits nus i va xisclar:
  - Un nou ordre a l'antiga manera!
  L'Oleg es va tornar a enfadar. Va llançar una nova agulla. Va donar un cop de puny al nazi a l'ull. I va rugir:
  - Pels èxits del tsarisme!
  Margarita va enderrocar un tipus groc. Va colpejar amb un llançament dels seus dits nus directament a l'ull i va xiular:
  - Decisions del tsar Stalin a la vida!
  El nen i la nena són senzillament irresistibles. Així és com s'aixafa els feixistes. I quins són aquests fenòmens. I Voronezh no es rendirà, per molt que els nazis s'afanguin a aquesta fortalesa.
  L'Oleg va deixar el general feixista i va cridar:
  - El nostre partit és fort!
  La Margarita va agafar i també va deixar un gran cap i va xiular:
  Ella guarda el món!
  El nen i la nena van donar puntades al dipòsit de municions. El nen va estirar l'arc amb els dits nus. I va disparar una fletxa amb un extrem ardent.
  Va volar a les caixes amb obusos i bombes. I tot va començar a trencar-se i a detonar.
  Oleg exclama:
  - Hi haurà una destrucció total! El meu primer moviment és el meu últim moviment!
  I el nen va treure la llengua.
  De nou el nen dispara i colpeja. Funciona impecablement. I els alemanys no hi poden fer res.
  La Margarita també dispara i grinyola:
  - Per Rússia! El més sagrat dels països!
  Els nens van com les onades del tsunami. Petit, però tan mortal.
  La Natasha i el seu equip també estan lluitant contra els nazis.
  Les noies disparen i llancen granades amb els dits nus. Són uns guerrers tan lluitadors.
  I després hi ha altres pioners lluitant.
  Els nois disparen als nazis i rugeixen:
  - Pel comunisme!
  I mostrar les llengües dels feixistes.
  Seryozhka i Petka, dos nois pioners, van agafar i colpejar els nazis amb una fona, i com criden:
  - Pel comunisme!
  I riuen!
  Svetka i Katya també intervindran i ronronejaran:
  - Per la grandesa de l'URSS!
  I es foten.
  Les noies del Komsomol també lluiten desesperadament.
  I com una bufetada als nazis amb un canó. I els destrossaran tots.
  No, l'URSS no es pot trencar. I els nazis segueixen venint i venint. I literalment omplen tots els acostaments a les seves posicions amb cadàvers. Però continuen pujant desesperadament.
  Però el 30 d'abril, l'Alemanya feixista va llançar un nou i furiós assalt a Voronezh. El cop principal va caure a la muntanya Vysokosnaya.
  L'Oleg i la Margarita van lluitar, ara utilitzant metralladores. Un nen i una nena colpejats amb pistoles. Els nens literalment van segar els nazis.
  Oleg, disparant, va cantar:
  - Oh, ja que el dol no és un problema!
  La Margarita, gargotejant als nazis i donant-li una bufetada als peus nus, va cridar:
  - Si només la foscor dels diners!
  El nen va clavar els nazis, noqueant-los en files, el va agafar i va cridar desesperat:
  - Riu Danubi i riu Don!
  Margarita va cantar amb alegria:
  - Bé, mentrestant, sortiu a passejar!
  L'Oleg, aixafant els nazis, va cridar:
  - No supereu el cosac!
  I el nen va treure la llengua. És tan brillant i ràpid. És el noi del terminador. Quina de les metralladores gargotejant. I el que no és una bala, llavors al taüt.
  El tsar Nicolau II va perdre en gran part la seva autoritat a causa de la guerra amb el Japó. Més precisament per una desafortunada derrota. De fet, qui perdrà! No és el monstre de l'infern!
  I l'Àsia, que els russos sempre han vençut! A més, tenir una superioritat numèrica.
  Però aquí, el general Chuikov és al capdavant de Voronezh. I un parell de nens terminadors. Cediran i no cediran.
  Oleg Rybachenko colpeja amb una metralladora i rugeix:
  - Senglar boig, un huracà corre!
  Margarita dóna suport amb entusiasme:
  - La nostra bonica vista! Ell diu la veritat!
  El nen i la nena són senzillament irresistibles. En ells es veu una espurna de talent colossal.
  L'Oleg sega els nazis i li pregunta a la noia:
  Per què creus que la xocolata és deliciosa?
  La Margarita respon amb un somriure:
  Perquè és xocolata!
  L'Oleg va riure i va arrossellar:
  - En nom de la mare Rússia, que la Pàtria es faci més bella!
  La Margarita va riure i va cridar:
  - Definitivament ho farà!
  La noia és com una metralladora tallada als nazis. Té molt d'encant. L'encarnació de la bellesa.
  I el mont Vysokosnaya està perfectament fortificat i domina les posicions. No serà lliurada als nazis tan fàcilment. Els soviètics lluiten amb desesperació, però amb molta habilitat.
  El bloqueig fa gairebé un any que es manté. Però de vegades penetren caravanes amb menjar i munició. Així que la ciutat emmurallada aguanta. I no es rendirà.
  Encara que Georgy Zhukov va arribar una mica tard. Això és el que pensa el tsar Stalin. Alguna cosa que té generals indecisos.
  L'Oleg derroca cinquanta nazis amb un esclat d'una metralladora i diu:
  - Ningú ens aturarà! En un esforç per servir la pàtria!
  La Margarita, també disparant, va xisclar:
  - I ningú guanya!
  I la guerrera va mostrar les seves dents nacrades.
  Oleg va tornar a disparar i va emetre:
  Som llops blancs!
  Margaret va respondre:
  - No més tigressa!
  I de nou el nen i la nena disparen. És evident que els nazis no els poden derrotar. I cap força trencarà.
  L'Oleg dispara i rugeix:
  - Ta-ta-ta diu metralladora!
  La Margarita crida com a resposta:
  - Aixafaré el metrallador diu!
  I la nena i el nen contra els nazis demostren una força colossal i una fermesa de voluntat.
  Hi ha batalles ferotges al mar amb els nazis.
  Allà, un destructor es mou per davant de tota la flota. I només hi ha noies. Amb pantalons curts, descalços i armilles.
  Les noies corren per la coberta. Són tots molt bonics. El cabell és ros, decolorat pel sol, i la pell és fosca, bronzejada. Belleses precioses.
  I els seus talons rodons i rosats brillen.
  La Verònica, una encantadora contramastre rossa, li va preguntar al grumet:
  - Quina Yulia, tens por de la batalla?
  La gruta va xisclar en resposta:
  - Sí, somio amb una baralla!
  La Verònica va riure i va comentar:
  - Però seràs capturat pels nazis, i et fregiran els talons!
  La noia es va mirar les cames nues i bronzejades i va xisclar:
  "El dolor no em fa por!" Sóc un autèntic Amazon salvatge!
  La Verònica va comentar:
  - Aviat faràs quinze anys. Casar-se aviat! Què somies?
  Juliana va respondre sincerament:
  - Vull un príncep!
  La Verònica va fer una ganyota.
  - Príncep?
  La noia va dir:
  - El príncep elf!
  La Verònica es va sorprendre:
  - T'agraden els elfs?
  Juliana va assentir, i fins i tot es va aixecar d'un salt:
  - És clar que sí! Són irresistibles!
  La Verònica va somriure.
  Què passa amb els homes humans?
  La noia va colpejar amb el peu descalç a la coberta calefactada:
  - No! Els homes són tan desagradables, peluts i pudents. I els elfs són tan bonics, gentils. Tenen cares de noies, tan maques. I les cames són llises i gens peludes!
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Els elfs són molt simpàtics.
  I la noia va aixafar l'insecte amb el seu peu nu i elegant. xiulava:
  "Per desgràcia, per desgràcia, hem de tractar amb homes humans. I són tan lleigs!
  La Juliana va riure i va comentar:
  - Però perquè. Els grumets són molt macos. No homes grans guapos. Quan creix el pèl a la cara, és molt repugnant.
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Fastigós! Els joves més bonics als setze anys. Ja són prou grans com per complaure una dona, però encara no són tan peluts com els nois grans.
  La Juliana va riure i va xisclar:
  - En general, els nois són sens dubte agradables quan fas un petó amb ells, i t'acaricien... Però una altra cosa només fa por! Oh, per romandre per sempre en la infància!
  La Verònica va dir amb èmfasi:
  - Estaràs a la batalla! Creixeu junts!
  Julian va cantar com a resposta:
  - La noia sempre sigues jove,
  No tinguis pressa per créixer...
  Sigues divertit, atrevit, sorollós...
  Has de lluitar, així que lluita!
  Mai coneixeu la pau
  Plorar i riure fora de lloc!
  Seré una noia mecànica
  Que bufin cent cinquanta!
  La Verònica va colpejar el peu descalç i va cridar:
  - La joventut pot ser eterna! El més important és creure en la raó, no en Déu!
  Davant va aparèixer un destructor alemany. Les noies es van precipitar immediatament, fent fulminar els seus talons nus cap al canó de deu polzades. I van començar a apuntar-ho a l'enemic.
  Les noies van actuar amb rapidesa i harmonia. En general, és molt bonic quan la tripulació està formada per noies soles. I tots estan descalços, corbes, simplement meravellosos.
  Van apuntar l'arma i com guanyarien el nazi. Al mateix temps, van descansar els seus peus cisellats i nus.
  El projectil va passar volant i va colpejar el destructor. Com un club colpejat. El vaixell tremola. I el destructor va quedar malmès. Les noies van començar a recarregar l'arma. Van disparar amb força.
  La Verònica va xisclar:
  - Per la fe, el rei i la Pàtria i l'URSS!
  I com salta...
  Juliana va tuitejar:
  - Hitler va pensar que era una guerra, va fer un canó amb... a!
  I la noia ho agafarà i riurà. Mostra les dents, el color de les perles. I és un gatet bonic. I amb el peu nu fregarà un tros de gelat caigut.
  La Verònica va xisclar i va cantar:
  - Presos de consciència! Et farem lliure!
  I les noies en cor com menjaré.
  I apuntant amb una arma, van tornar a disparar contra el destructor. Aquesta vegada van ser encara més precisos. I el vaixell dels nazis es va partir i va començar a enfonsar-se.
  Les noies cridaven, sacsejant les cames nues. És una delícia.
  Mentre va durar la calma, a les noies els agradava escriure sobre coses diferents. En particular, la Natasha va gargotejar amb els dits descalços sobre la IA, on Port Arthur mai va ser capturat.
  Així que l'esquadra de Rozhdestvensky va arribar al port. Havent-se unit a l'esquadra russa, encara que debilitat, del Pacífic. De moment, la ciutat va romandre assetjada. Però d'alguna manera es va fer més fàcil. I va afegir optimisme.
  Ara calia esperar el moviment de Linevitx. El rendiment transiberià va augmentar a vint esglaons per dia. I l'exèrcit de Rússia, colossal en força, es va reunir.
  Així que és hora de seguir endavant i guanyar. Però per guanyar, no cal superar en nombre l'enemic. Com va demostrar Alexander Suvorov. Pots derrotar l'enemic amb menys poder.
  Però és pitjor un soldat rus que un japonès? Res pitjor, i encara millor.
  I el rifle Mosin és el més fiable i pràctic del món. Ella fins i tot a la Gran Guerra Patriòtica estava en producció. Així que res de què queixar-se.
  A menys que fos el destí que, com a propòsit, va manipular una sèrie de factors contra la Rússia tsarista. Per desgràcia, això és, per descomptat, injust. Rússia va arribar al cim del poder i va començar a decaure. I per què és necessari per a poders superiors?
  Per alguna raó, hi ha algun tipus d'energia que destrueix imperis. Del persa, macedoni, romà, àrab, turc, espanyol, britànic, etc. Podeu recordar Genghis Khan i Tamerlà. Ningú podia prendre el control de tot. L'imperi mongol és probablement el més extens, tot i que després de la mort de Gengis Khan no era monolític.
  Encara que probablement el més gran va ser Gran Bretanya. Ara està inflada per les colònies i intenta aturar Rússia amb les mans del Japó. Però no funciona per als britànics. Port Arthur va resultar indestructible. Es manté com un monòlit.
  I les noies, és clar, sempre poden donar una puntada de peu a qualsevol agressor a les banyes.
  A finals de maig, els nazis es van precipitar de nou per assaltar Voronezh. Vam passar a l'ofensiva.
  L'Oleg i la Margarita treballen molt bé amb les metralladores. Estan disparant.
  L'Oleg li pregunta a la noia, continuant disparant:
  - Què et sembla, l'Spartak és bo o dolent?
  La Margarita, mostrant la cara, va respondre:
  - Crec que és més bo que dolent!
  Oleg, disparant amb metralladores, va comentar:
  "Però Roma era una gran cultura. I si guanyessin els esclaus bàrbars, què passaria llavors?
  La Margarita va riure, va segar un parell de files dels nazis i va respondre:
  - Probablement seria genial!
  L'Oleg va xiular i va assenyalar:
  - No tot és tan rosa com sembla! Ai, no tots!
  Margarita va dir lògicament:
  - Però tot és per el millor! Roma va ser destruïda pels bàrbars. Però després va sorgir al lloc de les ruïnes, una cultura encara més poderosa i desenvolupada. Va passar que el progrés va començar a desenvolupar-se més ràpidament.
  L'Oleg va xiular, va tallar diverses files amb l'ajuda de ràfegues de metralladores i va xisclar:
  Ningú pot aturar el nostre progrés!
  El nen va llançar una granada amb el peu nu. I va aixafar l'enemic.
  La Margarita també va llançar un regal de mort amb els dits del peu nu i va riure:
  - Qui s'aturi serà polveritzat.
  El nen Oleg Rybachenko va tornar a llançar una bomba casolana amb els dits nus dels peus dels nens. Els nazis van ser colpejats de tal manera que no semblava prou. El nen va xiular:
  - Per la Rússia primordial!
  I va mostrar la seva llengua.
  La Margarita va segar la meitat del batalló nazi amb una metralladora i va xisclar:
  - El nostre tsar Joseph Stalin, que sigui beneït!
  I de nou llançarà un regal de la mort amb el peu nu.
  Oleg va cantar, segant els alemanys:
  - Sóc un jove guerrer...
  Margarita ho va donar suport, tremolant amb els peus nus, que tan hàbilment llançaven granades:
  - I sóc un guerrer de Déu!
  Oleg, gargotant sobre els nazis, va preguntar:
  - Com és Déu?
  La Margarita va xisclar i va respondre, noqueant els nazis, i després llançant un regal de la mort amb el peu descalç:
  - No ho sé! Personalment, no l'entenc. Les dones estan desfigurades. I això, per ser sincer, és repugnant i equivocat!
  L'Oleg va assentir d'acord i va escriure sobre els nazis:
  - Després de quaranta anys, les dones fan fàstic! Sincerament, no m'agraden. Les dones en la seva joventut són molt atractives, a diferència de l'edat, que les espatlla!
  La Margarita va cantar amb entusiasme, llançant una granada amb les cames nues i petites:
  - L'heroisme no té edat! Al cor d'un jove amor pel país!
  L'Oleg, també disparant contra els nazis, el va agafar i va xisclar:
  - Pot conquerir les vores de l'espai! Per fer feliç a tothom a la Terra!
  Això és realment el que és estar a l'espai! On distàncies tan incommensurables.
  A la Rússia soviètica ja s'estan desenvolupant projectes de vols més enllà de l'atmosfera.
  Sota el tsar Joseph Stalin, la ciència es va desenvolupar ràpidament. L'imperi soviètic està a punt de convertir-se en la potència més avançada del món. I la Gran Bretanya està perdent terreny.
  La Margarita va xisclar amb un somriure. De nou va llançar una granada amb la seva cama gràcil, com una princesa, i va xisclar:
  -Serem els primers! Així és Rússia - Pallas-destí!
  L'Oleg va dir molest:
  - Quan, per fi, Georgi Zhukov ens allibera. Heu de guardar tots els cartutx. Tanmateix, una caravana especial ens va portar provisions!
  La Margarita va mostrar les seves dents nacrades i va xisclar:
  - Molaria més i més unitats nazis! Fins que finalment guanyem!
  Oleg la va agafar, va tallar la línia dels nazis i va xiular:
  - Banderes imperials! Que hi hagi Rússia també a la Xina!
  La Margarita va xiular amb un somriure de dents:
  - Tot serà bonic!
  I de nou llança una granada amb el peu nu...
  L'Oleg, gargotant sobre els nazis, xiscla:
  - La victòria és a prop!
  Margaret va confirmar:
  - Que sigui així!
  Els nazis, per la seva banda, van intentar obrir-se pas al Caucas. Es van desenvolupar ferotges batalles per a la ciutat de Sukhumi. De fet, les batalles ferotges estaven en ple apogeu aquí, i la sang fluïa profusament.
  Els nazis es van precipitar cap al petroli caucàsic.
  Les noies del destructor "Victoria" també van lluitar. Els bells guerrers estaven mig nus, sobretot perquè l'estiu a aquestes latituds és calorós i descalç. De fet, quan una noia té un mínim de roba, és la menys vulnerable.
  La Verònica dispara als nazis i llança una granada amb el peu nu. I la cama de la noia és tan precisa.
  Els nazis volen en totes direccions. Criden i cauen.
  La Juliana també llança una granada amb la cama nua i cauen els nazis. I el guerrer dispara, rient:
  - Defensarem el tsar Joseph Stalin!
  Foc al capdavant i Anna encantadora. Una noia molt maca, només amb calces. I també sega els nazis dient:
  - El nostre tsar Joseph Stalin serà genial!
  Julian, eliminant els nazis, confirma:
  - Necessàriament ho farà!
  I una granada vola del seu peu nu.
  Les noies són superhomes meravellosos.
  Aquí teniu una d'elles molt gran i alta: Angelina.
  I tal pèl-roja... Es va treure l'armilla i ara es baralla amb calces sola.
  I quin pit té! Com la mammella del millor búfal, amb maduixes de tetina grossa.
  Aquesta és una noia, una egua real. I estima molt els homes, però no tolera la constància. Per què no hauria d'estimar? És tan bonic quan els nois et fan una pata.
  L'Angelina rugeix, i també va llançar un munt de granades amb les soles nues, xiulant:
  - Glòria a Rússia i al tsar Joseph Stalin!
  . CAPÍTOL 7
  El batalló de noies és genial. Les guerreres es van treure les armilles i tothom va mostrar els pits. I només lluiten amb calces primes. I que bonic que és.
  Què podria ser millor que els cossos femenins nus.
  I tot un batalló de guerrers.
  I els nazis cauen, embrutant les aproximacions a les posicions de les tropes soviètiques, amb els seus cadàvers.
  La Veronika diu amb passió, segant els nazis:
  Els nostres déus marxen!
  La Juliana va llançar un regal d'aniquilació amb els seus peus nus i va confirmar, mostrant les dents:
  - Déus russos - Déus de la guerra!
  Anna, portant foc i menjar, va bordar:
  - Per Rússia, lluita i no tinguis por!
  I va picar els ulls verds!
  L'Angelina va enviar amb els talons nus una caixa sencera d'explosius, aixecant a l'aire dues companyies de nazis i va rugir:
  - L'imperi tsarista no es pot trencar!
  La Verònica va xiular amb entusiasme:
  - La nostra raça és eterna!
  I de nou va llançar la granada amb els peus nus.
  La Juliana, disparant i llançant granades amb les seves extremitats inferiors, va xiular, mostrant les dents:
  - I la mort no passa dues vegades!
  Anna, disparant, va xisclar:
  - Que la saviesa de l'avantpassat ens acompanyi!
  I una altra vegada una granada llançada amb el peu descalç vola!
  L'Angelina la va agafar i va xisclar, mostrant les dents:
  - Rectitud trinitat i aquesta és la llei!
  I va enviar una caixa sencera plena d'explosius.
  Veronika va respondre amb fúria, escombrant els nazis del camp:
  - Rússia eterna, com Ucraïna com a part de Rússia!
  I de nou, com colpeja els nazis.
  La Juliana, disparant, va xisclar:
  - El nostre poble no ho tolerarà!
  I també va llançar una granada en un arc.
  L'Anna la va agafar i va somriure. El taüt va esclatar als nazis. Amb coratge els va segar i va xisclar:
  - Que Rússia regni a la Xina!
  Angelina va declarar amb frenesí i emoció:
  - I no renunciaré ni un centímetre de terra!
  I totes les noies estan atacades de batalló contra els nazis.
  Les noies amb només calces primes van acabar d'escriure i van xisclar de manera penetrant:
  - Que Rússia i els seus déus siguin glorificats!
  Agustí va afirmar amb autoritat:
  - No hi ha res millor que la fe en la totpoderosa família russa!
  Svetlana va murmurar lògicament:
  - I no entrarem a la llum d'altres déus! Els russos som invencibles!
  I les quatre noies van alçar les mans, cridant:
  - Glòria a Rússia i als déus russos!
  Noies, per descomptat, lluitant contra l'impuls i l'actitud. I aixafen els nazis a fons.
  No, aquesta gent no cedirà a Sukhumi.
  I els valents pilots Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova lluiten al cel, ass de malson.
  Anastasia Vedmakova va tallar l'avió nazi, el va fer fumar i va caure.
  La noia va cantar, mostrant les dents:
  - Som súper guerrers!
  I prem el botó amb el taló nu.
  Akulina Orlova també colpeja l'enemic. I enderrocarà el cotxe alemany, literalment aixafant-lo. I rugir:
  - Per sant comunisme!
  Mentrestant, els nazis van atacar Sukhumi.
  El batalló, format per noies amb cames nues i mig nues, va cobrir la direcció més perillosa: el niu de l'àguila.
  Les noies van lluitar molt eficaçment. Tot bonic, esvelt, atlètic.
  I parpellejar amb els peus nus. Llancen granades amb les extremitats nues. Tots són encantadors i encantadors.
  Però realment, per què les noies necessiten roba? Nus, són molt més boniques, i més boniques, més seductores.
  I vull besar descalç, talons rodons així. I llepar cada dit.
  Disparant i llançant una granada amb el peu descalç, Veronika diu:
  - Fot-te, no et peguin!
  Aquí la Juliana, havent clavat els nazis i llançant una granada amb els seus dits nus, va cridar:
  - El nostre inflexible esperit rus!
  I l'adolescent va riure... Es va imaginar com un noi simpàtic li feia pessigolles a la cama. Sí, la pell de les dones sensibles és agradable.
  L'Anna, pèl-roja, també va llançar una granada amb el peu nu. Ella va escampar els nazis i va cridar:
  - Per la Rússia més santa del món.
  I la sana i poderosa Angelina va llançar una bossa d'explosius als nazis amb els talons nus i va gorgotejar:
  - Per la nostra gloriosa victòria!
  La Verònica va donar torn. Va abatre els nazis i va cridar:
  - Aquest és el nostre deure!
  La Juliana va llançar una granada amb el peu nu i va cridar:
  - I ho complirem!
  Anna va tallar diversos nazis i va piular:
  - Camí rus cap a la victòria!
  Angelina va tornar a llançar alguna cosa de pes als nazis, gorgotejant:
  - I guanyarem!
  Tot i així, és bo que amb la calor les noies es treguin les armilles. Així que són molt més maques amb el tors nu. I bronzejada, i musculosa. Els cossos són només d'acer fos.
  Què meravelloses són les noies quan estan nues.
  I no necessiten roba.
  Veronika talla una massa de nazis i xiscla:
  - Sigues famós per la nostra Rússia a totes les edats!
  La Yuliana va agafar i llançar una granada amb el peu descalç i va cridar:
  - Pel nostre territori!
  Aquí l'Anna l'agafà i martellà, amb ràbia:
  - Per l'etern i humà!
  I una altra vegada una granada llançada amb el peu descalç vola.
  Així que l'Angelina també ho va agafar. Va caure un munt de granades. Va noquejar part dels nazis, amb un cop. I ella va cantar:
  - Vola al cel, juga amb el sol - Vull per sempre!
  I les quatre noies van batejar molt bé. I tot el batalló també. Amb quina seducció seductora els seus peus descalços llançant granades. Que boniques són les noies a la guerra.
  I una massa marró de soldats nazis sura sobre ells. Els nazis i els seus tancs i avions estan morint per milers, però encara no s'aturen. Cargoleu-vos i cargoleu-vos. La batalla és extremadament ferotge.
  La Verònica dispara als nazis i xiula:
  - La nostra elecció russa és l'honor i la pàtria!
  La Juliana, disparant a l'enemic, mostra les dents, que brillen més que les perles marines. I diu:
  - A cada segle hi havia herois i n'hi haurà!
  Aleshores la noia el va agafar i va mostrar encara més les dents.
  L'Anna ardent, disparant a l'enemic, va xisclar:
  No ens podem conquerir! No poseu Rússia de genolls!
  I de nou la granada de guerrera llançada pels seus peus nus vola.
  Angelina es llança mortal i assassina amb el peu descalç. I mostrant les dents, xiula:
  - Crec que serem al paradís!
  Victòria interromp a la dona heroica:
  - No! No al paradís, sinó a viure per sempre al planeta Terra, que es convertirà en un autèntic paradís sobrenatural!
  I la noia-capità va llançar amb el peu descalç una bomba de fragmentació molt mortal.
  La Verònica va comentar:
  Ets un savi capità...
  I també amb el peu descalç va llançar un transportista destrucció.
  La Juliana va xisclar i va donar una volta. Va matar els nazis. Mostrant les grans dents, la noia va xisclar:
  - No vull ser una dona gran! I vull viure per sempre!
  L'Anna també va llançar una granada amb el peu descalç i li va preguntar dubtosa a la noia rossa:
  - T'agrada el nostre món?
  La Juliana va respondre sense dubtar-ho:
  - Una bona idea! Sobretot a l'estiu! M'encanta el sol i les vacances!
  Anna va estar d'acord amb això:
  - A l'estiu, certament bé! Què bé per als joves!
  Juliana va respondre amb ràbia:
  - Sí, i que sigui l'estiu etern, com a l'Àfrica! I l'Àfrica serà nostra!
  Angelina va llançar un barril d'explosius amb les seves cames nues i musculoses i va dir:
  - Que sigui així! I en tot moment.
  Les files dels nazis s'estaven aprimant, i clarament s'estaven esgotant.
  I prop de Sukhumi, les tropes soviètiques van intentar contraatacar els nazis.
  Un batalló de noies descalces, amb pantalons curts i armilles, va ser el primer a entrar a la batalla.
  Noies boniques van començar a batre l'exèrcit dels nazis, ja maltractats en batalles anteriors.
  En primer lloc, els guerrers van atacar les bateries. Granades llançades amb els peus descalços van volar contra els nazis. Eren molt afilats. I els mateixos guerrers russos es van treure i es van treure les armilles. Per quedar-se amb el pit nu.
  Així que les noies gairebé completament nues són gairebé impossibles de colpejar. Quan la pell d'una dona està nua, les seves bales no prenen.
  La Verònica va llançar una granada amb el peu nu i va piular:
  - Seré el campió!
  I va sacsejar els seus cabells blancs i arrissats.
  Julian tampoc és tan senzill. Lupanula sobre els nazis. I llavors, mentre llança una granada amb el peu nu, i crida:
  - En nom de la Rússia santa i tsarista!
  I de nou sacsejarà els seus pits plens amb mugrons escarlata. I la cintura de la noia és prima.
  A més, l'Anna, pèl-roja, es precipita a la batalla. Una noia tan brillant i reactiva. Com llançar una granada amb el peu descalç. Així que els nazis s'escamparan en totes direccions. I rodar al voltant, com si estigués enderrocat.
  I la noia els dispara i xiscla:
  - Per al tsar ortodox Stalin i els déus russos!
  Angelina també va golejar. I una caixa de petxines, llançada per ella nua, poderosa com un cavall de tir, va volar. I va destrossar molts dels nazis.
  Les noies generalment són super quan estan nues i descalços. Però amb pantalons curts, córrer en posició és encara més fresc.
  I els mugrons de maduixa, tan brillants!
  La Victoria també llançarà una granada amb el seu pit escarlata i colpejarà els nazis com vulgui. Aquí està la noia. I el més important, el comandant del batalló de noies al destructor. I també només en calces.
  I sacseja el seu pit nu. Que és tan bonic i sexy.
  La Verònica va agafar i va llançar una granada amb el peu nu. Va interrompre una massa de nazis i va cridar:
  - Acrobacia per a l'embarcament!
  La Yuliana també va llançar molt hàbilment una granada amb la seva petita cama nua i va xisclar, segant els nazis:
  - El nostre somriure i cop aclaparador!
  Llavors, com brillar les dents.
  I així l'Anna l'ha agafat i se l'ha fotut. Va disparar a molts feixistes. I com ho va fer.
  I com llançar una granada amb el peu descalç. I grinyols:
  No som esclaus!
  Aleshores riurà i ensenyarà la llengua.
  Angelina la va agafar i va xiular amb una fúria frenètica, escopint càrregues a l'enemic:
  - Sóc el més guai dels guays.
  I amb les cames nues va llançar una bomba pesada. Va agafar i va fer volar els nazis, destrossant-los.
  La Verònica també agafarà i martellejarà l'horda marró. I els aixafa els ossos.
  La noia el va agafar i va xiular:
  - Aixafarem a tothom!
  I de nou, una granada letal i única vola des del peu descalç.
  I aixafar els nazis. I per què van venir a terres russes i soviètiques? Tot aquí pertany a Rússia o a l'URSS.
  La Juliana va llançar una granada amb el peu descalç i va cantar:
  - Glòria a la Gran Rússia! No necessitem la Duma de l'Estat! Necessitem l'URSS!
  Red Anna va assenyalar agressivament:
  - Seré campió.
  I una granada llançada amb el peu descalç d'una noia aplanarà tothom. Només quedava carn amb sang.
  Però l'Angelina la va agafar i va xisclar. Va matar un grup de lluitadors. I escombrat com un àngel de la mort.
  I la massa dels nazis va morir.
  Les tropes russes van pressionar els nazis des de tots els costats. Van triturar i triturar.
  Van esclatar baralles cos a cos. Els soldats russos van apunyalar els nazis amb baionetes. El rifle Mosin, tot i que està desfasat, és un club meravellós. Que trenquen el crani. I trencar ossos.
  Però les noies amb espases lluiten especialment bé. És genial. Sobretot quan es balancegen els pits nus.
  I els mugrons són tan robí i brillants. Així que vols mirar-los i fer-los un petó.
  I un petó sense parar.
  Les noies lluiten amb la fúria de les panteres famolencs que veuen els anyells. Els turmenten i els descollen.
  La Verònica, disparant contra els nazis, crida:
  -Mort per mort!
  Yuliana, llançant una granada amb el peu descalç, afegeix:
  - Sang per sang!
  L'Anna, gargotant sobre els nazis, xiscla:
  -Ull per ull!
  I també va tirar una llimona amb el peu nu. Era més forta que tothom i feta trossos amb aplom.
  I aquí ve Angelina. Es llançarà un barril sencer, amb explosius letals, i triturarà els enemics.
  Llavors, mentre canta:
  - Sóc un elefant descalç i molt xulo!
  La noia és realment poderosa. I les seves cames són com maces. Com moure el nazi a l'engonal. Això cinc metres més amunt i va volar amunt. Es va precipitar com una catapulta llançada des d'una pedra. Més precisament, probablement d'una pedra de catapulta!
  Victòria, el comandant del batalló, va disparar contra els nazis. Va segar alguns dels guerrers marrons i va cridar:
  Lluitarem per la Santa Rússia.
  I amb el genoll nu i bronzejat, com si es mogués a la barbeta. I trencar la mandíbula de l'enemic.
  La Victòria està emocionada....
  Juliana diu amb entusiasme:
  - Hi haurà el tsar Joseph Stalin, el més gran dels tsars russos!
  I tot el batalló de noies mig nues, descalços, com bordar a tot cor, exterminant els xinesos.
  - Que sigui així!
  I en aquest moment, altres noies també van atacar els nazis. Però els nazis també tenen lluitadors i guerrers valents.
  La tripulació del tanc de Gerda va entrar a la batalla amb els vehicles soviètics.
  Els alemanys van utilitzar l'últim canó d'alta pressió amb un canó relativament curt.
  La nova pistola tenia un calibre de 88 milЈlímetres i una velocitat de boca de 1.700 metres per segon. Amb la seva ajuda, va ser possible perforar tots els vehicles soviètics des de llarga distància. Potser, tret del superpesat Isov. Però també es poden perforar, només una mica més a prop.
  Els guerrers alemanys van posar el seu cotxe amb una excelЈlent armadura frontal.
  El T-34-85 soviètic i fins ara el rar T-54 van intentar apropar-se als alemanys i es van dispersar, literalment amenaçant amb embestir.
  Gerda va disparar contra el tanc soviètic. Li va arrencar la torre i va piular:
  - Què contra les tigreses per topar-se?
  La Charlotte també va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Siguem campions del món!
  I va destrossar un tanc soviètic.
  Fot en rus i Christina. L'arma més nova era automàtica i disparava dotze trets per minut.
  La noia amb els cabells vermells daurats va cridar:
  - No hi ha barreres per als guerrers russos!
  La Magda, de cabells daurats, també va destrossar el tanc soviètic i va mostrar les dents:
  Sóc el més fort dels forts...
  Les noies estaven enfadades. La guerra continua, i continua. I quan seran derrotats els vermells? Quant de temps tallaran? Només nois durs.
  I les noies russes tenen el que necessiten.
  Per exemple, els alemanys van torturar un membre del Komsomol a l'hivern. Primer despulleu la noia amb el fred.
  La Gerda es va treure primer l'abric de pell d'ovella. Aleshores, juntament amb la Charlotte, va començar a treure les botes. No obstant això, les sabates són lona i enderrocades. Es van desenrotllar tovallons.
  Aleshores, la Gerda va arrencar la túnica i la camisa del Komsomol amb un ganivet. Només va deixar un sostenidor. Es va tallar els pantalons.
  La Charlotte va estirar els cabells ros de la noia Komsomol. Aleshores eren la Gerda i la Charlotte, amb bikini, portaven un membre del Komsomol descalç i amb banyador. Tres noies de cames nues van fugir al fred. La noia Komsomol es va comportar amb valentia. I vaig córrer dues hores. Encara que no és tan xulo com les dues tigresses. Les cames de la noia russa es van tornar vermelles, i després es van tornar blaves pel fred.
  Aleshores, la Gerda i la Charlotte van ser lligades per darrere i colЈlocades al bastidor. La noia Komsomol tremolava de dolor. Vaig començar a ajupir-me. La Gerda la va agafar per les espatlles i la va fer girar. Okhnuv pel dolor, el membre del Komsomol es va aixecar sobre el bastidor, els artells cruixents.
  Els peus descalços de la noia russa es van subjectar als estocs i van començar a penjar la càrrega. Charlotte va carregar el registre primer.
  La noia Komsomol va gemegar, però després va apretar les dents i va callar.
  Charlotte i Gerda ràpidament van trencar branques. Els membres del Komsomol van ser posats sota els seus peus nus i incendiats.
  És molt interessant fregir talons nus. I belleses molt divertides i divertides.
  Les flames van llepar les soles una mica rugoses de la noia Komsomol, amb olor de shish kebab fregit. El dolor, és clar, del foc és terrible. El membre del Komsomol es va estremir, la suor va gotejar d'ella, les noies van gemegar suaument. Però els forts crits van ser frenats per un terrible esforç de voluntat.
  Llavors van començar a assotar la noia amb branques d'avet. Tant la Gerda com la Charlotte es van golejar amb totes les seves forces. Fins i tot la pell de l'esquena de la noia va esclatar. Sang mesclada vessava, amb suor. El seu sostenidor va volar, va caure al foc i va afegir calor als seus peus nus.
  La Gerda es va inclinar i es va llepar una barreja de suor i sang. Li va donar plaer.
  Charlotte va pessigar el membre del Komsomol al pit. I llavors la noia va agafar i va colpejar el puny al plexe solar. Aleshores, la diable pèl-roja va afegir branques al foc sota els peus nus del membre del Komsomol. L'olor de cremada era encara més forta.
  La Gerda va xiular amb ràbia:
  - Parlaràs!
  Charlotte es va pessigar el pit amb més força i va xiular:
  - Deixa de fer el tonto!
  La Gerda va treure una branca ardent del foc i la va portar al pit nu d'una noia de Komsomol.
  Així que es va contrarestar i el seu cap ros es va balancejar, caient de costat.
  Charlotte va somriure com un diable.
  - Sembla que la noia està preparada!
  La Gerda va riure i va començar a fer massatges a la cara i al coll del membre del Komsomol. Estava sana i es va recuperar ràpidament. Aleshores, el terminador ros va treure una branca en flames del foc i la va portar a la cara tendra del captiu. La noia es va resistir i es va contrarestar.
  La Gerda es va llepar els llavis i va xiular:
  -Diràs bellesa?
  El membre del Komsomol va plorar:
  - Mata'm! Si us plau, no patiu!
  La Gerda va respondre seriosament:
  - No! Seràs torturat durant molt de temps i seràs fregit fins al final.
  Charlotte va comentar:
  - O potser donar-lo als homes. Encara és verge i li farà molt de mal quan ella...
  El membre del Komsomol va cridar desesperat:
  - No! No t'ho diré de totes maneres!
  Gerda va suggerir:
  Li cremarem el pit?
  Charlotte va negar amb el cap.
  - No! Hi ha una manera més eficient d'extreure informació.
  La Gerda va assentir.
  - Sí... Això és per pressionar l'artèria del coll. Per formar una zona d'informes, i ella ens dirà tot el que sap i el que no sap!
  Charlotte va riure i va comentar:
  Per què la vam torturar llavors?
  La Gerda va respondre sincerament:
  - Només per diversió. I ara.
  La terminadora rossa va posar la mà al coll del membre del Komsomol. Va posar els ulls en blanc i es va convertir com un peix mort. Gerda va dir amb fermesa:
  - On és la bateria?
  Els alemanys van avançar molt lentament. El fang i el fang els van frenar. La lluita va mostrar l'eficàcia del nou canó d'alta pressió des d'una distància molt llarga colpejant el T-34-85, el principal tanc soviètic, així com l'IS-3 i l'IS-4, els primers T-54.
  La Gerda, disparant des de molt lluny, va notar:
  - La nova arma és molt més còmoda.
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - No deixis que l'enemic s'acosti!
  Kristina, prement el botó del joystick amb els seus dits nus, va fer caure un tanc soviètic i va grunyir:
  Però nosaltres també som molt intelЈligents. Simplement fenomenal! Així que res s'aturarà i trencarà els guerrers!
  Magda va comentar racionalment:
  - I cridant l'atenció sobre tu mateix! És a dir, la seva colossal agressivitat!
  I la noia també va prémer els dits dels seus peus nus sobre els botons del joystick, colpejant el tanc de l'Exèrcit Roig.
  La Gerda, disparant, va preguntar a les noies:
  - Em pregunto on els russos tenen tanta tossuderia. Es mantenen com si estiguessin fets de titani. I no volen cedir.
  Charlotte va afegir rient:
  - I no cediran! Després de tot, aquesta és realment la gent més forta! I la gent és inflexible!
  Magda va riure i, deixant al descobert les dents i brillant amb ulls brillants, com safirs, va donar:
  - Glòria a la nostra gran Pàtria!
  Christina va xiular molesta:
  - No estaria malament agafar Londres!
  La Gerda va riure i va suggerir:
  - Què, quines idees tens? Fer la pau amb Rússia?
  Charlotte va disparar contra els estalinistes, va trencar la torreta de la màquina soviètica i va xisclar:
  - No! La pau està fora de qüestió!
  Kristina també va colpejar els tancs de l'Exèrcit Roig i va suggerir:
  - Pot haver-hi una qüestió d'una treva?
  Magda va xisclar d'acord:
  - Sí, un aïllament temporal. Per girar cap a l'oest.
  La Gerda va enviar un projectil i va assenyalar:
  - En realitat és possible. Temporalment fer les paus amb els russos, i ells mateixos es traslladaran a Gran Bretanya. I aleshores fa temps que no prenem Londres!
  Charlotte va riure i va suggerir:
  - Agafem Moscou i ningú al món ens aturarà!
  La Christina, amb un somriure de dents de lleopard, va callar:
  - No, ningú s'aturarà i mai!
  Magda va xisclar amb una fúria salvatge:
  - No, no hi haurà muntanyes daurades! I hi haurà roques de diamant!
  La Gerda va mostrar les dents i va xisclar, destrossant el cotxe soviètic com un cristall amb un martell:
  - En una societat de consum - plena d'abús!
  I de nou va brillar la noia de la dent, que brilla més que les perles. A la Gerda li encantava la tortura i la tortura.
  Aquí, per exemple, va agafar una pionera i la va dissoldre viva en aqua regia. Aquestes són les seves tendències. I la tortura la va emocionar. Komsomolskaya Pravda, per exemple, després de treure tota la informació útil, van començar a cremar amb foc. Pit viu, literalment, fregit. I després es tallaven, pebreven i es menjaven.
  Sí, la Charlotte i la Gerda es dedicaven al canibalisme. I es van menjar viu el membre del Komsomol. I això és tan groller i no és estèticament agradable. I el més important, fa mal.
  Imagineu una noia, encara no assassinada, fregida i tallada de la seva peça per peça. Després es submergeix en salsa i es menja.
  La Gerda i la Charlotte fins i tot menjaven carn humana. Tenien diarrea i les noies conduïen. Vaig haver de fer el relleu als arbustos.
  I que el canibalisme és punible.
  Menjaven guerrers i nois. Els quatre pioners van despullar Sashka de manera grossa i després els van posar en una paella gran. I en oli vegetal, el nen es va fregir així. I en general és genial.
  La Magda estava menjant la cama del nen i va dir:
  - I què? És xulo i bonic!
  Christina va assenyalar:
  - Tot és bo per a nosaltres!
  La sucosa carn del pioner es va tallar a rodanxes fines i es va submergir en la salsa. Les noies van menjar i cantar.
  La Gerda va udolar:
  Sense pietat, sense pietat per a l'enemic! Bufo els comunistes com el blat!
  I trepitja els peus descalços a la neu.
  Les noies es van menjar gairebé completament el nen. Va gaudir del seu fetge. Van tallar tota la carn. Vam menjar i beure vi. Van menjar i després es van adormir.
  En un somni, els guerrers van somiar que els mateixos diables estaven rostint en calderes. I, al mateix temps, es talla la pell amb l'ajuda de ganivets. I després es retorcen i es trenquen.
  Aleshores comença la tortura més brutal. Les noies es van penjar pels cabells i van començar a balancejar-se al bastidor. I després la van encendre amb foc. I van actuar amb una sofisticació virtuosa.
  La Gerda ho va recordar mentre disparava, i després va preguntar:
  - Com t'agrada l'infern?
  Charlotte va respondre amb un somriure:
  - Un lloc interessant sobretot pel que fa a l'empresa!
  La Cristina va riure i va respondre:
  - Allà pots torçar les cues del diable!
  Magda amb un somriure de dents va xisclar:
  - I aconseguir els màxims resultats! En general, què passa amb les competicions de polo de foc?
  Gerda va entrar en un tanc soviètic i va declarar decididament:
  - Només els enemics del Tercer Reich seran a l'infern! I els veritables aris continuaran lluitant en altres universos!
  Charlotte va confirmar amb confiança, donant cops amb el peu nu contra l'armadura:
  - Que sigui així!
  I va mostrar les seves dents nacrades.
  Christina va suggerir:
  Fem banyes!
  La Magda va riure i va bordar:
  - Convertim-nos en diables de primer rang!
  I va mostrar la seva llengua.
  Les noies són molt alegres i tenen músculs molt forts.
  Gerda va comentar:
  - Oh, Mowgli seria nosaltres!
  Charlotte va corregir a la seva amiga:
  Més com Tarzan!
  La Christina va riure i va xisclar:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Governant de tots els països!
  La Magda va xisclar amb alegria:
  - Tenim l'esperit prussià! Fem olor de Prússia!
  La Gerda va riure, va dividir el tanc soviètic i va grunyir:
  - No! Som fills del mateix Satanàs!
  Charlotte va xiular amb les dents al descobert:
  - I serem fidels a la Pàtria!
  Christina va confirmar fàcilment això:
  - Sí, ho farem! Juntament amb la pàtria i la festa!
  Magda va murmurar encantada:
  - Els líders van i vénen, però el partit es manté!
  . CAPÍTOL #8
  La guerra, és clar, es va allargar... Els alemanys van patir pèrdues i van utilitzar cada cop més els estrangers en les batalles. Però tot i així, la seva força era més gran. També van venir els turcs. Van intentar prendre Erevan per asalto.
  Però els herois soldats soviètics encara van poder repelЈlir aquest atac, forces superiors.
  El batalló de noies i aquí va demostrar ser més enllà dels elogis. Les guerreres eren belles i agressives. I van llançar granades amb una força letal amb els peus nus. Així com paquets explosius.
  I al mar hi va haver ferotges batalles entre vaixells alemanys i soviètics. La Flota del Mar Negre encara era viva i va lluitar obstinadament amb una enorme horda de tropes nazis, i fins i tot va guanyar.
  Victòria, la capità del destructor, i la mateixa noia mig nua, bronzejada a negre i de cabells clars com la resta.
  Per descomptat, és molt bonic quan les noies estan gairebé nues, esveltes, musculoses. I si les cames estan nues, tot això és encant i temptació.
  Victòria furiosa diu:
  - Sóc un guerrer que va néixer de Svarog! Sóc la néta de Déu Rod. I puc fer miracles!
  Angelina va comentar lògicament, una lupa per als nazis:
  "Tampoc sóc de sang comuna. Mira com és de forta. El meu avantpassat va ser Ilya Muromets.
  I la noia va llançar una caixa sencera amb els peus nus.
  La Verònica va lluitar desesperadament, va lluitar amb tota la força i va llançar aquest poder de lluita.
  La noia és molt maca, rossa, corba, amb cames llargues i musculoses. Li encantava que l'acaricien.
  Verònica diu:
  - Per què Alemanya va pujar a Rússia?
  La Yuliana, aquesta bella noia, va xisclarir, donant cops als nazis:
  - Per trobar la teva pròpia perdició!
  L'adolescent ha crescut els darrers mesos i s'ha convertit en una figura més musculosa i corba. Juliana va florir i es va fer tan bella. I els seus cabells són blancs amb un lleuger daurat. Cada cop vol més un home. Només la innocència fa por de perdre.
  Però deixeu-los acariciar, acariciar, besar, llepar. El millor és tractar amb els grumets. També tenen por, i tímids, i hi ha menys risc que vulguin alguna cosa més seriosa.
  La Yuliana és una molt bona guerrera i dispara. També somia amb ser mariscal de camp. A més, vol convertir-se en Mahoma i crear la seva pròpia religió.
  Noia ambiciosa.
  Ara bé, si el mateix tsar Joseph Vissarionovich Stalin, com Vladimir Solnyshko, prengués i introduís Rodnoverie a Rússia i tornés als déus russos.
  Per què necessitem la Maria?
  Glòria a la Mare de Déu - Lada.
  Sens dubte, és millor que la Bíblia.
  La nostra Lada és molt bonica, amb els cabells del color daurat, i és l'autèntica Mare de Déu i la Mare dels Déus, i la Filla Unigènit de la Totpoderosa Família!
  Creador de l'Univers.
  El clan va ser sempre i Ell, com AlЈlà - Totpoderós, Etern, Omniscient, Omnipresent, i tot l'univers és el seu temple.
  Com és pitjor que el Jahvè jueu o més feble que ell?
  Rod va crear un conjunt innombrable d'Univers!
  Va viure tant que no us podeu imaginar!
  Rod era abans de tots els temps. No hi havia temps, però Rod sí!
  I sempre ho farà!
  Tots els déus Demirugi són fills de la família!
  I nosaltres som els seus néts!
  Però Rod no prohibeix adorar els seus fills i els Déus. Rod és el Déu dels déus.
  I Svarog és el Déu dels Déus!
  I les persones són néts dels Déus! Glòria als déus russos!
  Yuliana bateja els nazis. Sembla que els déus russos també ajuden els russos.
  Aviat acabaran amb Hitler i el final de la guerra. O potser hauràs d'aterrar a Alemanya. Tant millor conquistarem Berlín. Molt pitjor per a Alemanya. Tanmateix, formar part de Rússia no fa tanta por.
  La Juliana li pregunta a l'Anna:
  - Creus que hauríem de fer-nos càrrec d'Alemanya?
  La bellesa pèl-roja respon:
  - És clar!
  La Juliana pregunta amb falsa sorpresa:
  - Per a què?
  Anna diu de manera contundent:
  - Perquè després no hi hagués cap amenaça! Que no vaig haver de tornar a lluitar, amb els alemanys que volien venjar-me!
  Juliana va exclamar:
  - I és correcte!
  La flota russa persegueix els alemanys i enfonsa els seus vaixells.
  Yuliana també porta un diàleg mental.
  Per què és necessària l'oració? Perquè sempre no n'hi ha prou amb el que té una persona. A mesura que augmenten els ingressos, també augmenten les necessitats. I això és bo. Això és el que impulsa el progrés. La gent vol més i més. I els déus russos ajuden en això, estimulant la ciència.
  La saviesa dels déus russos és gran.
  I el cristianisme? Què ensenya?
  Que la Terra i tot el que hi ha sobre ella cremaran! És realment possible estimular el desenvolupament de la humanitat?
  Per descomptat, la fe russa no ensenya, a diferència del cristianisme i l'islam, la fi del món. Rodnoverie ensenya que les persones en el futur es desenvoluparan i es convertiran en ells mateixos com déus-demiürg.
  Que la ciència, el progrés i la raó ens faran déus! I que la gent es farà més forta i més sàvia.
  Què ensenya el cristianisme?
  Què som el fang? Que no som ningú! Que Déu ho és tot i l'home no és res!
  Però Rodnoverie eleva una persona.
  Però el pitjor de la Bíblia és l'exaltació dels jueus per sobre de la resta de nacions. Després d'això, et preguntes com algú creu en una cosa així. I per què el cristianisme va demostrar ser tan tenaç?
  Però els romans podrien haver creat la seva pròpia religió. Són intelЈligents. I fes el teu propi monoteisme.
  Per què necessitem la fe d'una altra persona. També hi ha un paradís: Iriy. I la Via entre els estels, al llarg de la Via Làctia, i la doctrina de l'evolució de l'esperit. Quan tu mateix pots créixer per a Déu.
  I no sigui només una ovella que es doblega sobre el paradís, i el seu anyell la condueix amb una vara de ferro.
  Així que hi ha una opció.
  O el teu, o jueu, d'algú més!
  Bé, per què els russos necessiten la fe d'una altra persona? Oh, per què Pere el Gran no va reviure la Rodnoverie?
  Pregarien als seus déus i a la seva Mare de Déu Lada.
  I els déus russos es farien més forts que tots i ens portarien a la victòria.
  I els àrabs? Van crear la seva pròpia religió. I no s'emportaven la d'un altre.
  Eh, bé, per què a Rússia no hi havia Magomed rus.
  I per què ni un sol rei va donar suport als profetes en això?
  Una nova religió - Rodnoverie en forma de monoteisme!
  I glòria a la Gran Rússia!
  Mentrestant, les tropes soviètiques busquen Hitler per acabar amb el seu esquadró.
  Les noies es van girar cap a si mateixes i van girar.
  Victòria, donant un cop descalç a l'armadura, va dir:
  - Aquí el més difícil és trobar Hitler, i no vèncer-lo!
  La Juliana va riure.
  - I on anirà! Serà aixafat!
  I la noia va tornar a pensar.
  Hi ha una gran idea errònia que la Bíblia és la revelació de Déu. I en què es basa? De fet, a l'Antic Testament, els jueus en nom de Déu van fer coses terribles. Dones i nens van ser assassinats, ciutats cremades i fins i tot animals castigats.
  La ment superior podria ser així? Probablement no. I és poc probable que Déu hagi aprovat l'assassinat de nens per Eliseu. En tot cas, Déu Rod. De fet, d'on vas treu la idea que a la Bíblia hi ha una revelació del Creador Suprem dels Universs?
  Sobre quina base?
  Fins i tot la Bíblia mateixa no diu que hi hagi altres planetes habitats per persones i creats per Jehovà. No hi ha cap dubte que l'univers està ple d'estrelles amb planetes. I fins i tot està escrit que Déu va posar la terra sobre fonaments sòlids, no tremolarà per sempre.
  Us agradi o no, però no és un llibre bíblic científic. Per tant, val la pena seguir-ho? I quantes vegades conté l'expressió: els extrems de la Terra, els quatre extrems de la terra, el firmament, etc.
  En general, la imatge de Crist és la més controvertida. El Déu Totpoderós i Creador de l'Univers patiria a la creu? Això és d'alguna manera antinatural i fa olor de masoquisme. Pel bé de què anar a la Creu al Déu Blanc. Una altra cosa per lluitar amb una espasa. Potser fins i tot contra Chernobog. Una mena de dualisme de les dues essències de l'univers.
  Ara, si partim de les llegendes eslaves sobre el Déu blanc, això és molt més lògic. No el masoquisme, i les exigències de simpatia i fe, sinó el més gran heroisme de la part brillant de Déu Rod. En la seva lluita contra el mal i Chernobog.
  Finalment, Belobog va derrotar la mort i va donar a la gent, així com a totes les criatures de l'univers, una vida alegre.
  A més, a diferència del cristianisme, que només dóna felicitat a un petit percentatge dels que són pre-elegits pel Déu Totpoderós, a Rodnoverie s'estalvien totes les persones raonables. Més precisament, aconsegueixen la immortalitat.
  La gent dolenta és castigada. Encarnat en esclaus, coixuts, perdedors. En casos extrems, l'infern els espera. Però no per sempre. Després d'haver complert el càstig prescrit a l'infern, l'ànima torna a encarnar-se. I fins i tot l'últim bastard té l'oportunitat de créixer com a Déu-demiürg. O trobareu-vos la felicitat eterna a Iria.
  Els herois guerrers tenen les seves pròpies recompenses. O encarnaràs en un rei, un comandant, un multimilionari o una persona extremadament afortunada, o algun tipus de fenomen. O si ja estàs cansat de les gestes i la lluita constant, el descans a Iria t'espera. I així tots els més diversos plaers. Ets com un multimilionari per sempre jove en un complex turístic.
  I precioses valquíries, harems sencers i palaus us esperen. I entreteniment, i vacances, i viatges, i jocs, i festes, i vi dolç del qual no fa mal el cap, i gestes fàcils. Potser també tens poder a Iria i esclaus, i les dones més boniques. I dones-heroïnes a Iria, els joves més bonics i afectuosos. I tot serà bonic i meravellós.
  Plaers, només plaers i entreteniments, ultramoderns i antics.
  I quan et canses de ser feliç, pots tornar a encarnar a la Via Làctia.
  I continua el teu moviment amb la millora personal. Per esdevenir algun dia Déu Creador i Fill de la Família Altíssima.
  No un per viure amb una persona, sinó molts. I sempre hi ha la possibilitat que qualsevol ànima arribi al cim.
  Si et portes malament, hi haurà més patiment i turment. I a l'infern fregiran, cosa que no semblarà suficient. Però no hi haurà tortura eterna. El pecador expiarà la seva culpa amb càstigs a l'infern, i rebrà una nova oportunitat de correcció i exaltació.
  Això és diferent del cristianisme i l'islam, on si vas a l'infern, per sempre i sense oportunitat. A més, tant el cristianisme com l'islam prometen milers de milions de milers de milions d'anys de turment sense fi, no per les dolentes accions comeses en el transcurs d'una curta vida humana, sinó només per la incredulitat.
  I això ja és un clar punt d'inflexió.
  Fins i tot és una obvietat que Rodnoverie sigui més propera i estimada a una persona moderna, i més racional.
  La reflexió es va veure interrompuda per l'aparició de vaixells japonesos a l'horitzó. Què va posar al dia amb l'esquadra nazi.
  Els nazis encara es poden amagar, però fugir de la batalla és una vergonya. I així l'almirall feixista va acceptar una batalla desigual.
  Les noies corren per la coberta, descalces i brillants. Es disparen i fan caure els nazis. Uns bastards tan valents. Tenen un foc ferotge. I els ulls brillen amb safirs i maragdes.
  I talons nus, parpelleig arrodonit. I els somriures brillants brillen.
  I l'arma de deu polzades va disparar. Quin farol. Que fins i tot el destructor de Hitler es va trencar.
  La Juliana va xisclar:
  - Això és el que fan els déus russos!
  La Victòria, les cames nues i bronzejades de la qual li van passar, va corregir:
  - Més aviat, ho fem nosaltres mateixos!
  La Verònica va suggerir:
  Cantem doncs!
  Anna, pèl-roja, va recollir:
  - Per descomptat, la cançó serà més divertida.
  I tot el batalló de noies va cantar, tota una balada.
  Tsar Stalin-Lev, ets la terra russa,
  Per la glòria de la nostra Pàtria...
  A Rússia, tots som una família amistosa,
  No ens penedirà, coneix la nostra vida!
  
  Per a nosaltres, hi ha un emperador simplement Déu,
  Qui governa sàviament l'univers...
  I vull que el Totpoderós ajudi
  I convertit en un munt de molsa Caín!
  
  Crec que hi haurà felicitat a la Terra,
  I l'alegria brillarà al planeta...
  La pau i l'alegria regnen arreu,
  Rússia s'ha convertit en un autèntic paradís!
  
  Es construirà el comunisme tsarista,
  Llança a l'infern el rugit formidable de l'assassí...
  I volem recte amunt no cap avall
  Desapareixen els adversaris: xuclasangs!
  
  No cal pensar, el rei no és gens dolent,
  Doneu-li una mica més de sort...
  Que el Déu rus estigui amb Stalin-Lev,
  Aleshores serà capaç d'incorporar el canvi amb valentia!
  
  Rússia és el bressol dels elefants,
  El país simplement no pot ser més meravellós...
  No necessitem paraules addicionals nois
  El guerrer convoca el tocsin per lluitar!
  
  Com no intentar derrotar l'enemic Rússia,
  Sé que trencaràs el límit...
  Ós rus invencible,
  I el sol no es pon sobre Rússia!
  
  Per a la Pàtria no hi ha més alt, coneixeu les muntanyes,
  Que el cim brilla del regne del comunisme...
  Crec que el Senyor aixafarà els enemics,
  I el somriure del revanchisme no passarà!
  
  Que Rússia brilli sobre el planeta,
  El país que donava felicitat a la gent...
  Exàmens, lliurament, només per a cinc,
  Després de tot, la força de la Pàtria és incommensurable!
  
  Que sigui, l'amor es glorifica per sempre,
  Al segle XX o XXI...
  Deixa que la sang flueixi violentament,
  L'heroi no serà simplement supersticiós!
  
  Vas vessar de valent la sang dels enemics de la Pàtria,
  Deixa-la fluir...
  I simplement trencar l'adversari,
  Les cares santes beneeixen per a la batalla!
  
  Que hi hagi una estrella a la nostra Pàtria,
  Què indica el camí i l'univers...
  Un gran somni es farà realitat
  Totes les altres persones només tenen el control!
  
  Sí, aixafarem els enemics de la Pàtria,
  I tractar amb l'horda interminable...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  No siguis victoriós amb Satanàs!
  
  Encara que ho saps, els déus russos són forts,
  Reviurem la grandesa de Rússia...
  Encara que els eslaus estan dividits,
  Però encara seré el mateix messies!
  
  El nostre gloriós tsar el gran paradís de Stalin,
  Vas guanyar bé el Japó...
  Així que el guerrer s'atreveix amb valentia,
  I sigueu genial, no un bufó!
  Però no tothom pot guanyar. En alguns llocs, els nazis estan prenent el relleu. L'Albina i l'Alvina van abatre cinc mil avions cadascuna i van rebre un altre premi: la Gran Estrella de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  L'Alvina enderroca un cotxe soviètic i xiscla:
  - L'alegria en Hitler és la meva força!
  I amb els dits nus escriu una altra pirueta.
  L'Albina talla hàbilment un altre avió soviètic i crida:
  - En nom de les idees aries!
  I també fa servir els peus descalços.
  Noies de super classe.
  I com van torturar els pioners... I els van trencar els ossos amb unes tenalles ardents. Primer, els nens es van trencar els dits dels peus descalços. I després es trituraven les costelles amb unes pinces. I llavors els cors dels pioners van ser tallats del pit i menjats sense cerimònia.
  Aquí estan les noies. Només bàrbars i musaranyanes cruels.
  Però les noies soviètiques es vengen dels nazis i són tallades amb espases.
  Les noies i el seu batalló van entrar a la batalla amb els nazis a terra. Les noies es van trobar amb els nazis amb trets ben apuntats, sabres i llançaments de granades amb els peus nus.
  La Verònica va llançar una llimona amb el peu nu i va xisclar:
  - Pel rei i la Pàtria!
  I va disparar contra els nazis.
  La Juliana també va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Per la primera anomenada Rússia!
  I també va clavar els nazis.
  Aquí l'Anna pèl-roja va colpejar i va xisclar:
  - Glòria a la Mare Reina Zoya Kosmodemyanskaya!
  I també va traspassar l'enemic.
  L'Angelina també va explotar, llançant tot un barril d'explosius amb els seus peus nus i dispersant els nazis molt lluny:
  - Glòria del Gran Imperi Rus!
  I la Victòria s'ha enganxat. Va escombrar els nazis i va sucumbir davant la llimona devastadora amb els seus talons nus.
  Ella va exclamar amb tota la força:
  - Per noves fronteres!
  La Verònica va clavar els nazis i va cridar:
  - Per la Rússia eterna!
  I també va tallar els nazis i va bordar:
  - Per als pomers a Mart!
  La Juliana la va agafar, va colpejar els alemanys. Va llançar una granada a l'enemic amb el peu descalç i va xisclar:
  - Per un imperi tsarista únic i indivisible!
  I la noia va xiular. Era evident que l'adolescent s'havia fet molt més gran, tenia el pit alt, la cintura estreta, els malucs carnosos. Ja tenia la figura d'una dona adulta, musculosa i sana i forta. I la cara és tan jove. Amb dificultats, la noia va reprimir el desig de fer l'amor. Deixeu-los només acariciar. I és millor amb una altra noia, almenys ella no la privarà de la seva virginitat.
  La Yuliana molt hàbilment llança granades als nazis amb els seus peus nus. I funciona amb molt d'èxit.
  L'Anna és molt vermella i també molt maca. I en general, aquestes noies del batalló són meravelloses, només el gust més gran.
  L'Anna llança una granada amb el peu descalç i xiula:
  - Que la Gran Rússia sigui famosa!
  I també com gira.
  Bé, noies, bé, belles!
  Rides i Angelina. Una noia tan gran: dos metres d'alçada i cent trenta quilos de pes. Al mateix temps, sense greix, amb músculs de fosa, i la gropa d'un cavall de tir. Estima molt els homes. Somnis de tenir un nadó. Però fins ara no ha funcionat. Molta gent simplement li té por. I una noia molt agressiva.
  No són els seus homes els que demanen, sinó que ella mateixa solЈlicita descaradament. Sense vergonya i vergonya.
  I li encanta. Ser un partit actiu.
  Al mateix temps, Angelina és una guerrera meravellosa. I va aconseguir moltes coses grans. Victòria està al comandament del seu batalló.
  També llança una granada amb el peu nu i crida:
  - Hi haurà llum al país!
  Veronika llança una llimona amb el peu descalç i xiuxiueja:
  - Glòria del Gran Imperi Rus!
  La Juliana també llança els dits nus i rugeix:
  - Per la glòria de la pàtria del sant!
  L'Anna crida:
  - Amb una tristesa sobrenatural!
  I també vola un regal llançat amb el peu descalç.
  A més, Angelina udola. També llença un munt de granades amb els peus nus.
  I la nena heroica rugeix:
  - En el nom del Déu blanc!
  La Victoria també va enviar una granada amb els dits dels peus nus i va cridar:
  - En nom de Crist!
  I va fer un parell de trets.
  I l'Angelina va començar a gargotejar amb una metralladora. Ella era molt bona en això.
  En resum, la noia és una bèstia.
  La Verònica va xisclar amb aplom:
  - En realitat sóc Superman!
  I va llançar una granada amb el peu nu.
  La Juliana també va acomiadar. Va matar els nazis.
  Tuitejat:
  - Glòria a Rússia!
  I amb el peu descalç va llançar una granada.
  L'Anna també va cridar:
  - Per la santa Rússia!
  Angelina va llançar una caixa sencera als nazis. I ella ho va agafar, va rugir amb una ràbia frenètica:
  - Per a Svarog!
  La Victòria la va agafar i va xisclar:
  - Per un nou sistema!
  I va llançar una granada amb el peu nu!
  La Verònica va balar:
  - Per als músculs d'acer!
  I també va llançar una granada amb els dits nus.
  La Juliana també la va agafar i va xisclar:
  - Per amor i màgia!
  I els peus nus en moviment.
  Anna, el diable pèl-rojo, va agafar i va llançar una caixa de granades i va xisclar:
  - Fora dels límits a Mart!
  Angelina també llançarà un barril de dinamita i murmura:
  - Per l'ordre mundial de Rússia.
  I la Victòria com borda:
  - Per un nou camí cap a la felicitat!
  Després d'això, les noies riuen juntes.
  Natasha segueix escrivint...
  Les tropes de la Rússia soviètica es desplaçaven en direcció a la ciutat de Krasnodarr. Oleg Rybachenko i Margarita estaven al capdavant. El nen i la noia ja han aconseguit fer-se famosos i demostrar-se en batalles. Van lluitar des dels primers dies del setge de Voronezh.
  Aquests nens són realment herois. Van ser ells els que van interpretar el paper dels fenòmens que van mantenir Voronezh durant els assalts de tardor, hivern i primavera.
  Aleshores, un nen i una nena, també descalços i mig nus pel fred, es van estirar al costat de les metralladores.
  Quan estàs descalç al fred, els déus russos et donen una força fenomenal i ets capaç de grans miracles.
  El nen i la noia van començar a disparar metralladores als japonesos que avançaven. I ho van fer molt bé. El que no és un tret, després un cop. Aquest miracle el van fer nens mig nus i descalços al fred. I va ser precisament gràcies al fred i al fet que els peus descalços estaven en contacte amb la neu que els déus demiürgs russos van venir en la seva ajuda.
  Oleg Rybachenko, disparant i segant els nazis, va piular:
  - Fidel Lada, ajuda'ns!
  La Margarita, aquesta noia valenta de cabells daurats, que exterminava els nazis, també va cridar:
  - Els malvats enemics seran derrotats!
  El nen Oleg va llançar una granada amb el peu descalç, escampant els nazis, va xiular:
  - Glòria a la Pàtria - mare nostra!
  La Margarita també va llançar una granada amb el peu nu i va xisclar:
  - Els enemics penjaran al voltant de la galleda!
  El nen i la nena van lluitar amb una ferocitat colossal. Tenien tanta voluntat, força i caràcter que només es podia meravellar.
  Oleg Rybachenko, disparant, va cantar:
  - Glòria a Svarog!
  Margarita, disparant, va emetre:
  - I la vara totpoderosa!
  Els joves guerrers eren grans i meravellosos!
  Oleg, enviant bales d'una metralladora sense fallar, va emetre:
  - La Pàtria està darrere nostre, el Déu Blanc és amb mi!
  La Marguerite va xiular amb entusiasme:
  - Perquè l'enemic de la Pàtria morís en gran agonia!
  I la noia va mostrar la seva llarga llengua.
  Oleg, aixafant els nazis, va cridar:
  - Que hi hagi glòria a la Terra!
  Margarita va estar d'acord amb això:
  - Que hi hagi la glòria!
  I va segar els nazis.
  Els nens van segar els alemanys per centenars i milers. Van pujar i, literalment, van llançar cadàvers a totes les aproximacions.
  L'Oleg va riure i va comentar, exterminant els nazis:
  - I el Déu Negre ajuda a la batalla!
  Margarita va acceptar amb entusiasme:
  - Per a nosaltres i Chernobog!
  I amb el peu descalç, com llançar una granada.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - Milers de milers...
  Margarita, aixafant el Fritz, va afegir:
  Regiment rere regiment...
  Exterminant el noi del terminador, va xisclar:
  - Guanyarem els japonesos amb una metralladora!
  La noia de Terminator va afegir amb entusiasme:
  - Els nostres herois són preciosos!
  I de nou una granada vola des del peu descalç.
  Oleg Rybachenko va xisclar:
  - La noia té raó, la bellesa del cap!
  I el nen també llança una granada amb el peu nu.
  S'ha de dir que el nen és bonic, i molt musculós. I com lluita.
  Margarita exclama, exterminant els nazis:
  - Per la santa Rússia!
  I una granada llançada amb el peu descalç vola.
  Oleg afegeix:
  - Per als déus russos!
  I també una granada disparada per les mosques de la cama nua del nen. I dispersa els oponents.
  Margarita, exterminant els nazis, xiuxiueja:
  - Per la glòria de la Pàtria dels Déus!
  I treu la llengua!
  I de nou, una granada llançada pel peu descalç de la noia està reprimint els nazis. I les metralladores estan disparant.
  Oleg, tallant enemics, xiulets:
  - Heroes of the Fatherland recull alarma.
  I torna a donar torn.
  I la granada que ha llençat el nen vola.
  Margarita també aixafa l'enemic i xiula:
  -Per la santa Rússia!
  I ara una granada vola del llançament del peu nu de la noia. Escampa l'enemic en totes direccions.
  Oleg, disparant, i gairebé totes les bales volen cap a l'objectiu, canta:
  - La meva pàtria...
  I de nou amb el peu descalç una granada contra els nazis.
  Margarita, exterminant els nazis, va cridar:
  - Orgullós i dolç!
  I una granada surt del peu nu de la noia.
  Oleg Rybachenko, disparant a l'enemic, afegeix:
  - La meva pàtria...
  La noia, disparant furiosa, afegeix:
  - Ets la corona de la ment!
  I de nou, una granada letal vola del peu nu de la noia.
  El mont Big Saddle està literalment ple de cadàvers dels nazis. Els nazis la van empapar de sang.
  Aleshores el nen i la nena es van ilЈluminar amb una glòria inesborrable, però la muntanya de la Gran Sella no va ser regalada.
  I ara lluiten com gegants encara a la terra de la Rússia soviètica...
  El rodatge es produeix onades de tsunami. Que recau sobre les posicions de les tropes russes. Però reflecteixen valentament l'embat de l'enemic. I mostrar el seu heroisme.
  Oleg dispara i xiula:
  Sempre serem fidels!
  I una granada torna a vola del seu peu nu. I aixafa els nazis.
  La Margarita també remata. I ho fa molt, molt encertadament, dient:
  - Rússia no es doblegarà!
  I també una granada llançada amb el peu descalç colpeja els nazis.
  Els nens Terminator dirigeixen i pedalen.
  . CAPÍTOL #9
  Lluitar en tots els fronts bull com el rugit d'un volcà.
  I el Führer posseït està clarament insatisfet amb el curs de la guerra.
  Hitler va murmurar indignat:
  - Tants anys em promets la victòria! I encara s'ha anat i se n'ha anat! S'està fent molt esgarrifós!
  Mainstein va respondre amb confiança:
  - Però el meu Führer... Els russos van cavar molt a fons.
  El Führer va rugir:
  Així que desenterra'ls! Hem d'acabar amb el patiment del poble alemany i acabar amb la guerra!
  Mainstein va dir eloqüentment:
  - Els russos no estan en contra del món... Hi ha alguna cosa en què pensar!
  Hitler va dir amb èmfasi:
  - No hi haurà pau en cap cas! Només victòria! Hem de posar fi d'una vegada per totes al contagi bolxevic!
  Mainstein va estar d'acord amb això:
  - Sí, cal acabar el meu Führer! Fem tot el possible per preservar la sang dels aris. I acostumem a avançar amb la calor, perquè els àrabs i els negres s'apunten. Aquest és el nostre credo!
  El Führer va ordenar estrictament:
  - Avança pel riu Don... I, al mateix temps, estaria bé agafar Tikhvin i estranyar Leningrad en un doble anell de bloqueig!
  Mainstein va assentir d'acord.
  - Seria bé el meu Führer! No està gens malament!
  Hitler, mostrant les dents, va xiular:
  - Batem en diagonal!
  Mentrestant, sonava la botzina. Amb motiu de l'animació de vacances: lluites de gladiadors.
  El Führer va gorgotejar:
  - Hem nascut per fer realitat un conte de fades! I encara cal ser econòmic!
  Efectivament, tres noies de pell negra, amb taparrabos, amb el pit nu i descalços, van entrar a l'arena. Armat amb tridents i punyals.
  Tres belleses amb la pell blanca però morena van sortir contra elles. En aquest cas, jueu.
  També gairebé nua, només amb calces primes. Armat amb espases i petits escuts.
  A Hitler li agradava molt quan es barallen les noies. Però no li agrada quan moren noies blanques. Per tant, negres, jueus, gitanos van ser portats al ring, aquells que no es sap greu deixar anar. De vegades també lluitaven els captius russos.
  En general, el Führer va canviar una mica la seva actitud cap als eslaus. Les dones eslaves de cabells clars i belles van començar a casar-se amb els alemanys. A més, com a segona, tercera i quarta esposa.
  La poligàmia es va legalitzar al Tercer Reich. A més, hi havia una forta escassetat d'homes. A més, en casar-se amb belles rosses d'altres nacions, el Führer esperava augmentar el nombre de Volkdeutsche. En general, hi ha massa pocs alemanys per governar el món. Així que vam haver d'agafar tothom.
  Molts polonesos van rebre la ciutadania alemanya. Els eslaus amb trets aris també es van registrar com a alemanys.
  La inseminació artificial va ser utilitzada activament pels mascles més dotats genèticament. I es va fer molt activament.
  El mateix Hitler va pensar en la pau a l'est. Però era tossut. A més, els Estats Units i la Gran Bretanya aviat tindran una bomba atòmica i no és tan fàcil girar-se contra ells.
  Noies descalços i esveltes: negres i blancs lluitant. La batalla ha començat.
  El Führer va preguntar a Speer:
  - Digueu-me, ministre, per què hi ha prou esclaus, però no hi ha victòria?
  El cap d'armes va respondre sincerament:
  - Perquè la qualificació de la mà d'obra és baixa. Els africans són treballadors, encara que sota coacció, però poc entrenats. Per tant, no tot és tan senzill amb la tecnologia.
  Hitler va ordenar:
  - Els esclaus s'han d'entrenar! I no els estalvieu els fuets i els fogons. En general, ja és hora d'acabar amb els russos. Què no et funciona allà?
  Speer va dir eloqüentment:
  - Nou canó d'alta pressió, ens ofereix una superioritat aclaparadora al camp de batalla. En aquest sentit, som més forts que mai. A més d'una nova generació de tancs piramidals. La tècnica està millorant, senyor. I la victòria és a prop!
  El Führer va comentar amargament:
  - Déu n'hi do... Però aquest no és el primer any que m'ho dius!
  Speer va comentar:
  - Els russos estan eliminant les últimes reserves. Gairebé no els queden homes. Tenim Àfrica i els àrabs, i per descomptat Europa. Els morirem de gana. Trivialment no tenen prou població contra nosaltres. Així que la victòria és inevitable i el temps està al nostre costat!
  Mainstein va creure convenient afegir:
  - Turquia també està intensificant les operacions militars, havent rebut moltes armes de nosaltres a crèdit!
  El Führer va romandre en silenci i va mirar l'escena de la batalla. Els jueus van lluitar més harmònicament. Una dona negra ja ha estat assassinada. El segon va rebre diverses ferides i va estar a punt de caure. Uh, seria millor alliberar-hi lleons o cocodrils.
  Hitler va comentar amb força duresa:
  - Els turcs no són prou actius. És un fet. Caldrà estimular-los. I en general, per què no hi ha avenços estratègics?
  Mainstein va assegurar al Führer:
  - Aquest any el Caucas serà el nostre gran. I amb ell, la guerra anirà diferent. I Stalingrad el prendrem nosaltres. D'això n'estic segur. Hem creat canons de gas molt potents que decidiran el resultat de la batalla.
  El Führer va rugir:
  - No funcionarà - respon amb el cap!
  Mentrestant, els guerrers estan atacant els nazis, actuant amb una desesperació colossal.
  El batalló de noies va lluitar amb confiança contra els nazis. Les noies van lluitar contra tots els atacs, van disparar, van llançar granades amb els peus nus i van cantar:
  Que la terra sagrada sigui glorificada,
  El meu estimat planeta...
  El poble de Rússia és una família amigable,
  I no trepitgeu la Pàtria amb botes!
  
  Deixeu que el savi Nicholas a Rússia,
  Ell elevarà el seu país a les estrelles...
  Ell és ortodox, sobirà del món,
  I guanyar és l'element reial!
  
  Rússia és la pàtria dels déus,
  Té els millors soldats de l'univers...
  I les dones cuinaran pastissos,
  Amb la seva força en les batalles sense canvis!
  
  Que els nostres russos glorifiquin el camí gloriós,
  Que indica el camí sense vores...
  Ningú ens pot apartar del camí,
  No rendirem homenatge als infidels!
  
  La grandesa de Rússia és gran,
  És bella i terrible per als enemics...
  Hi ha un camí rus i un rem fort,
  És senzillament perillós discutir amb la Pàtria!
  
  Que Rússia ho sàpiga bé, floreixi,
  Aconsegueix quelcom que no pots mesurar...
  Exàmens, lliurament, només per a cinc,
  Ja que creus en Rod sense límits!
  
  Portem la fe reial,
  Fins als apropaments més llunyans de Rússia...
  Les noies no tenim més de vint anys,
  Però creiem que tots els lluitadors són més bonics!
  
  No, l'esquena russa no es doblegarà,
  La fulla dels enemics dels soldats no superarà...
  Satanàs no governarà Rússia,
  I el cos en la batalla només es fa més jove!
  Berlín és fàcil els lluitadors creuen que agafarem
  Amb un somni alat...
  Aixafarem tots els adversaris alhora,
  I creieu-me, la retribució espera a diferents khans!
  
  I Jesús, i Déu el Sant Svarog,
  Rússia és molt estimada pels cavallers...
  Darrere nostre hi ha el Déu blanc més amable,
  En nom de la nostra mare Rússia!
  Les noies cantaven i llançaven granades als nazis.
  La Victòria va llançar una llimona amb el peu descalç i va cantar:
  - A Rússia, les noies són lluitadores!
  Aquí la Verònica va llançar un regal mortal amb la seva extremitat nu i va emetre:
  - I som guerrers de súper classe!
  I va donar un esclat d'una metralladora. Va segar un parell de files dels nazis.
  La Juliana, una noia preciosa, també va donar una volta. Va tallar els nazis... I va cantar amb les dents:
  - El planeta coneixerà la grandesa dels russos!
  I brilla amb les dents afilades!
  La bella i ardent Anna també va llançar una granada. Ella va escampar els nazis i va cridar:
  - Per un món nou! Ara ets el meu ídol!
  I com parpelleja el peu descalç!
  I la magnífica Angelina també agafarà i llançarà una granada. I dispersa tots els adversaris.
  Aquesta noia guerrera està molt sana. I només una autèntica deessa. Ella té tanta energia.
  I el guerrer va rugir:
  - Glòria a la Pàtria, i a nosaltres!
  La Victòria la va agafar i va xiular, disparant amb la mà:
  - Que la nostra Pàtria estigui al cim de l'èxit!
  I un peu descalç llança una granada. Que vola i destrueix a tothom.
  Veronica també dispara, i matant amb molt d'èxit a un general d'entre els nobles nazis.
  I una granada llançada amb el peu descalç vola. Els feixistes cauen.
  La noia crida:
  - Només els morts dubten de la grandesa de Rússia!
  I mostra les dents de perla!
  Juliana confirma fàcilment:
  Som els més forts de tots! Va ser ahir, avui som!
  Anna, pèl-roja, afegeix amb entusiasme:
  - I ho farem demà!
  Una granada llançada amb el peu descalç destrossa els adversaris.
  Angelina va llançar una caixa sencera de petxines amb els seus peus nus i va emetre:
  - El futur és nostre!
  El rus, més precisament, l'exèrcit soviètic va assaltar Krasnodar.
  Al davant anaven un nen i una nena: Oleg i Margarita.
  Els nens van exterminar els nazis i van avançar cap a l'antic palau imperial que va pertànyer a Romanov. Mainstein, el mariscal de camp més ilЈlustre de Hitler, va anunciar solemnement que no abandonaria la capital i que hi romandria per sempre.
  L'Oleg va disparar una ràfega als alemanys i va llançar una granada amb el peu descalç, gritant per a si mateix:
  - Rússia no es rendirà mai!
  La Margarita també va llançar una llimona amb la seva cameta nua i va grallar, deixant al descobert les dents:
  - Guanya o mor!
  I un batalló de noies per entrar al palau, on es va refugiar el mariscal de camp Mainstein. Totes les noies anaven uniformades, només quedaven calces. I aquestes persones gairebé nues lluiten com a heroïnes.
  La Victòria llança una granada amb el peu nu i xiscla:
  - Nikolai, ets un mikado!
  La Verònica també va llançar un regal de la mort amb la seva extremitat nua i piulava, mostrant les dents:
  El nostre rei és el millor!
  I com brilla com perles! I una noia tan impressionant.
  La Juliana també fa un xiulet encantat i llança una granada amb el peu descalç:
  - Sóc un guanyador de psicologia!
  I va mostrar la seva llengua.
  Destrueix els nazis.
  També dispara l'Anna, aquesta diable pèl-roja. I ho fa molt bé. Sega els nazis.
  I rugir a tot pulmó:
  -Glòria al meu sant país!
  I mostra les dents!
  Angelina també és una dona heroica, i llançarà tota una caixa d'explosius.
  I els nazis van volar en totes direccions.
  Les noies passen a l'ofensiva, aixafant els oponents. Aconseguint un èxit tangible. Senten una gràcia formidable, una pressió incansable i l'absència de debilitats. I els pits nus són la millor garantia d'invencibilitat i insubmergibilitat.
  Victòria, tallant els nazis, xiula:
  - Mans de roure, cap de plom!
  I llança una granada amb el peu nu. Escampa els nazis.
  La Valentina també dispara.
  Aixafa els alemanys. I els trenca en trossos.
  Cada cop més a prop del palau. I un peu descalç llança una granada.
  Els nazis espantats es rendeixen. Trencant-se.
  Terminator Girl diu:
  - Perun sigueu amb nosaltres!
  Juliana és una preciosa noia terminadora que es dispara i destrueix els militaristes feixistes. Va mostrar les dents.
  La noia va grarrucar:
  - Som els herois de la Rússia més gran!
  La noia va llançar una granada amb el peu nu. Escampat l'enemic.
  La Juliana la va agafar i va tornar a cantar:
  - Va ensenyar a Suvorov a mirar endavant! I si t'aixeques, aguanta la teva mort!
  I ella va somriure.
  La Fiery Anna també va cantar i va bordar:
  - Per noves fronteres!
  I va afegir amb un somriure:
  - I sempre anem per davant!
  Angelina, la noia heroica, també va atacar a l'enemic. Va escampar els guàrdies imperial-nazis i va cridar:
  - Pels èxits de l'època!
  I de nou volen les granades llançades a peus descalços.
  Les noies pressionen l'enemic. Recorden la defensa heroica de Voronezh i Stalingrad, que no s'oblidarà durant segles.
  Eh, bé, com podria perdre un exèrcit així a la història real, i fins i tot als nazis?
  És una pena.
  La Victòria llança una granada amb el peu descalç i xiula:
  - Per la frontera russa!
  La Verònica també va llançar alguna cosa mortal amb el peu descalç i va xisclar desesperada, mostrant les dents:
  - Per nous èxits!
  I va donar un gir als nazis.
  I aquí també la Yuliana, com agafarà i guanyarà. I després la va agafar amb el peu descalç i va llançar una granada.
  I després va cantar:
  - No sucumbirem a la dictadura enemiga!
  I va mostrar la cara!
  Preciosa noia molt jove amb la figura d'una atleta. I molt valent.
  I l'Anna és com un puny als nazis. Els aixafa, i llança una granada amb molt destresa amb el peu nu.
  I dispersa els enemics, com si les ampolles sortissin volant de la pilota.
  La noia rugeix:
  - Xocolata, és la nostra manera!
  A l'Anna li agraden molt les xocolates. I sota el rei, els mercats s'omplen de mercaderies. Què es pot dir del tsar Nicolau? Déu no permeti que el rei perdedor davant els nostres ulls es converteixi en un gran. I per això només cal que les noies lluitin als fronts.
  I un parell de nens-herois que no van permetre que els nazis prenguessin possessió de la muntanya, Vysokosnaya i la Gran Sella. Quan es va decidir el destí de Vysokosnaya.
  Així l'Imperi Soviètic Rus va ser aixafat.
  Angelina també va llançar un barril d'assassinat i va esfondrar la paret exterior del palau imperial amb metralladores.
  Ara les noies ja corren per les habitacions. El punt d'inflexió decisiu de la guerra està a punt de produir-se.
  Victòria diu amb entusiasme:
  - Crec, la sort m'espera!
  I torna a llançar una granada amb el peu nu.
  Verònica, liderant un incendi mortal. Brodant oponents, tuits:
  - Definitivament tinc sort!
  I una altra vegada una granada llançada amb el peu descalç vola.
  I després hi ha la Yuliana, com un parell de bombes lligades disparades des dels seus peus nus. I destruir els oponents.
  Aleshores va esclatar a riure:
  - Sóc una noia cometa.
  I torna a llançar les llengües de foc de la mort.
  I aleshores l'Anna, aquesta noia terminadora, ja s'afanya. Com va agafar a tothom i va embafar. Simplement genial.
  Un guerrer que és un autèntic demiürg de la batalla.
  I grinyola per a si mateix:
  - La nostra tripulació, hi ha el màxim coratge!
  I aleshores va aparèixer l'Angelina. Tan fresc i nervioso. Infecta tothom amb la seva energia frenètica. Capaç de derrotar pràcticament qualsevol enemic.
  I la guerrera mostra les seves dents de perla. I són més grans que un cavall. Aquí està la noia.
  Angelina riu i va bramar:
  - Per albergínies amb caviar negre!
  I les noies cridaven a tot cor en cor:
  - Els pomeres floriran a Mart!
  El juliol de 1947 es van reprendre els combats al front soviètic-alemany. Els alemanys avançaven pel Don. Al mateix temps, encara van intentar prendre Voronezh.
  Les quatre noies van lluitar de valent i van mostrar heroicitat.
  Van disparar directament.
  Aquí la Natasha va llançar una granada amb el peu descalç, escampant els nazis. I va grunyir:
  - Glòria als herois de Rússia!
  Un cuartet de noies preciós i molt curvos. Es van treure els sostenidors i van deixar els pits al descobert. I els mugrons són tan maduixots, apetitosos.
  Dirigeix un foc molt ben apuntat i Zoya. Sega els nazis i xiscla amb delit:
  - Sóc el campió del món!
  I també llençar una granada com un peu descalç. Els nazis s'escampen en diferents direccions, com les ones que cauen un meteorit.
  Sí, a la Zoya li encanta matar!
  I aleshores l'Agustí s'encén. També dispara amb molta precisió. Extermina el Fritz.
  I una altra vegada una granada vola del seu peu nu. Trenca a trossos els nazis.
  Svetlana també clava el Fritz. I ell canta:
  - Sóc una noia calenta! Aixafaré tothom en un drap!
  I els seus dits nus llencen destrucció.
  Noies, per descomptat, fins i tot molt! Bella, florida, atrevida.
  I els alemanys frenen l'avanç. Encara que l'artilleria està treballant activament. Que és genial! Només la més acrobàcia d'un gran mestre.
  La Natasha està disparant... I davant els seus ulls li brilla una escena de tortura.
  Els alemanys van atrapar una noia Komsomol. Despulla-la. I el van posar en un calder d'aigua. Van encendre un foc a sota. Va començar a cuinar viu. La noia va cridar amb un dolor insuportable. Els nazis la van deixar saltar del calder.
  Després van refredar l'aigua, i de nou la van tirar i van començar a escalfar-la. Així que van cuinar la noia diverses vegades.
  Aquí estan els monstres... Després van penjar la noia al bastidor i la van cremar amb una vara calenta. Belleses torturades fins a la mort.
  Bé, com no venjar-se.
  La Natasha llança una granada amb el peu descalç, escampa el Fritz i somriu a ella mateixa amb un somriure.
  Aquesta és una bellesa tan gran.
  La noia diu:
  -Serà genial!
  La Zoya també va donar un gir. Va matar els feixistes. Va tallar els nazis i els seus mercenaris.
  Aleshores va tornar a llançar una granada amb el peu nu i va xiular:
  - Magnífic quatre i el porter!
  Després la batalla va continuar, amb pressió i imatges.
  La pèl-roja Augustine va llançar una granada amb el peu nu. Escampat els nazis, va remullar molta gent amb una granada. I tots aquests Fritz.
  Llavors va rugir:
  - Sóc l'encarnació de la Pàtria!
  I la noia es va presentar com a violada. Que bonic i xulo! I colpeja els nazis per ella mateixa. La noia és només un superhome. El més genial de tots i carregat constantment per guanyar.
  Svetlana també és una noia encantadora. Va donar un gir ben apuntat i va segar els nazis. I després com llança una granada amb els dits nus. Com trencar el Fritz.
  I una rossa així ho arreglarà. Tot sega amb un sol tret. I xiula, mostrant les dents:
  - Hi haurà llum eterna i alba!
  Noies aquí i tal passatge. Guerrers notables - acrobàcies.
  La Natasha va xiular. Va llançar una granada amb el peu nu i va xiular:
  - Sóc una gran noia!
  Tot i que aquesta és una afirmació poc modesta, és en part certa. Aquests guerrers són macos.
  I molt bonic també. Amb ulls brillants i dents nacrades.
  I lluiten gloriosament, llançant objectes trencadors amb els peus nus.
  Però derrotar als nazis és extremadament difícil. És com colpejar una paret.
  Zoya el va agafar i va disparar contra els nazis. I els va segar, com si un cavall gegantí hagués estat una peülla, fent caure l'herba.
  Aleshores la noia va llançar una granada amb el peu descalç i va arrollar:
  - Sóc un somni de milions!
  I va mostrar la seva llengua. Aquesta és una noia, una autèntica terminadora. Tothom serà promocionat i destrossat. I serrant sense cap mena de dubte a gran velocitat.
  La Zoya la va agafar i va cantar:
  El soldat sempre està sa
  El soldat està preparat per a qualsevol cosa!
  Agustí també va llançar una granada amb el peu nu. Va llançar els feixistes i va dir amb aplom:
  - I la pols com de les catifes, ens toquem del camí!
  Svetlana, disparant, va afegir:
  - No canviïs de cames! Les nostres cares brillen! Botes brillants!
  Guerrers com els veiem vestits de gala. I les noies no necessiten sabates. Són capaços d'esborrar tothom en pols o en pols, com un color gris.
  Natasha, disparant contra els nazis, va pensar. De fet, per què és impossible tenir èxit sense fer trampes? Aquí Stalin, per exemple, va prendre i es va apoderar del poder per engany. Va prometre muntanyes d'or a Zinoviev i Kamenev, però ell mateix les va disparar.
  És lògic fer-ho? Més precisament, és lògic: no pots enganyar, no pots viure!
  La Natasha va llançar una granada amb el peu nu i va arrollar:
  - Sóc una gran estrella!
  La Zoya també va disparar. Ho entenc i va piular:
  - I jo també sóc genial!
  I una granada llançada amb els dits nus vola. I com ho aconsegueixen els feixistes. Per les amígdales més grans.
  I l'Agustí dispara. I toca molt bé. I va derrotar el Fritz, com amb un cop d'un martell.
  I el peu descalç també llança una granada molt famosa.
  Agustí va xisclar:
  - No et despertis famós mentre està tranquil!
  I va tornar a donar un gir ben apuntat.
  Svetlana va tornar a colpejar. Va matar els feixistes. I va murmurar:
  - Sóc una súper noia!
  I brilla amb els ulls i xiscla amb la veu!
  Sí, aquestes són noies que no hauríeu de posar-vos un dit a la boca amb elles: mossegaran!
  Natasha, disparant, va dir:
  - Van començar a parlar, tot sobre longevitat.
  La Zoya, llançant una granada amb el peu descalç, va afegir:
  - Vam decidir esperar una mica mentre xuclem sang...
  Agustí va llançar una granada i va piular:
  - Deliciós per al tercer!
  Svetlana va llançar el regal de la mort amb els dits dels peus nus i va cridar:
  - Oh, estic genial!
  Al juliol, els alemanys gairebé van ocupar Voronezh i es van aturar. Hi va haver una calma temporal.
  . CAPÍTOL #10
  Però l'Exèrcit Roig està intentant contraatacar.
  Oleg Rybachenko, que encara sembla un nen d'uns dotze anys, i una noia que també sembla de la mateixa edat que Margarita, corren per davant de les tropes soviètiques russes.
  Es disparen a si mateixos. Darrere de les espatlles hi ha bosses de granades.
  Oleg va disparar contra els alemanys. Sega un munt.
  Va llançar una granada amb el peu nu i va xisclar:
  - Sóc un terminador, de genolls.
  La Margarita també va llançar una granada amb el peu descalç i va afegir:
  - Enemics de Rússia, els escombraré de la faç de la terra!
  El nen i la nena corren cap a si mateixos i destrossen els oponents. Són brillants i els més cool del món.
  L'Oleg, el nen etern, dispara als alemanys i canta:
  - T'emportaré com dent de lleó! Som terminadors, no nois!
  I torna a llançar una granada amb el peu nu.
  La Margarita també clava i diu:
  - Som uns campions genials! Rússia està darrere nostre!
  El nen i la nena van tots i van endavant. Tenen molta ilЈlusió i foc. I els alemanys, literalment, pinten sota les peülles.
  Més precisament, els peus nus dels nens.
  L'Oleg dispara i mata l'enemic amb cada bala.
  Sí, sembla que el noi no és tan fàcil d'aturar. És un acabador genuí i real.
  La Margarita torna a llançar una granada amb el peu nu i xiscla:
  - Sóc genial! Seré campió internacional!
  I rient per ell mateix...
  Mentrestant, les noies es barallen. Hi ha més divisions femenines.
  Aquí ve tot el batalló. Noies descalços amb vestit de bany. Un vestit de bany d'estil biquini tan escàs. I els talons nus i rodons de belleses brillen. Guerrers meravellosos.
  I també disparen als alemanys. Però els guerrers entren en combat cos a cos amb els alemanys. Com es trillen.
  I com s'apunyalen amb baionetes! Aquí teniu les noies!
  Simplement genial.
  Les noies van colpejar els alemanys amb les cames nues i somriuen carnívores. Aquí estan els guerrers. Noies de l'alineació més forta. Així és com es baten els soldats del Kaiser.
  I es van pegar a si mateixos. I vénen...
  Hi ha guerrers de superclasse. I tots descalços i quasi nus. I salten a si mateixos. I es van colpejar amb els talons nus. Aquí hi ha les noies - totes les noies noies.
  Victòria lluita per davant. Encara sembla una noia i és molt prima. S'apunyala als alemanys i canta:
  - Déu salvi el rei! I esquinça tota l'escòria!
  Sí, les noies d'aquí són de primer nivell.
  I la bellesa Verònica és visible. També la rossa baralla.
  I la magnífica Yulfi és una noia que es va convertir en general després d'enterrar el seu marit. Yulfi té molt bona pinta. Estima molt els homes i sense cap prejudici entra en contacte amb ells.
  De fet, el sexe allarga la vida i és molt beneficiós per a les dones. Els rejoveneix.
  L'Anna també lluita, i amb els seus cabells vermells i exuberants.
  I també la deliciosa Angelina: la guerrera és genial.
  És a dir, tota la guàrdia reial, o millor dit estalinista. Un conjunt complet de belleses. Són tan precioses i sexy.
  I aixafen els alemanys. Tritureu-los en pols. Tritureu els ossos i trenqueu la carn.
  I els alemanys fugen del seu embat. Pateixen derrota rere derrota, encara que a escala local.
  I així en general, mentre tenen la iniciativa.
  Els alemanys avancen cap al sud pel Don.
  La Gerda i la Charlotte lluiten a l'últim tanc de dos homes en forma de piràmide.
  I lluiten força bé. La màquina alemanya està equipada amb una pistola d'alta pressió. El calibre només és de 75 mm, però això és suficient a causa de l'alta velocitat de boca del projectil. I com a resultat una gran càrrega de munició. Les noies del tanc es van estirar. La màquina és molt maniobrable amb un motor de turbina de gas.
  Gerda va disparar contra el tanc soviètic i va cantar:
  - Sóc una lloba tan salvatge, no he estat mai a l'estranger!
  I riu, toca amb el peu descalç el joystick.
  La pèl-roja Charlotte tampoc és inferior.
  També una súper noia.
  Es dispara i prem els botons del joystick amb els dits nus.
  Un guerrer meravellós.
  El pèl-rojo, mentre disparava, li va preguntar a la Gerda:
  - Què et sembla, finalment es prohibirà el cristianisme?
  El terminador rosso va dir amb èmfasi:
  - Crec que sí!
  I va mostrar la cara!
  Els guerrers, en general, són excelЈlents per disparar. Aquí la Gerda va colpejar amb els dits dels peus nus. I va xiular:
  - Els aris no hem de creure en la Bíblia jueva predicant el pacifisme.
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - És cert, no encaixava! Som els millors del món!
  La pèl-roja va tornar a enviar un projectil letal amb els dits dels peus nus. Va estavellar un cotxe soviètic.
  Les baralles són extremadament brutals. Al mateix temps, les noies soviètiques són les millors.
  Aquí Natasha es va veure obligada a interrompre. Els feixistes tornen a moure's. Més precisament, negres i àrabs. Els nazis estan reclutant soldats a Àfrica i Àsia i els estan llançant a posicions soviètiques. Tothom està intentant aixafar els números.
  La Natashka llança amb habilitat una granada amb el peu nu i diu:
  - La grandesa de Stalin serà durant segles!
  La Zoya fa la cua. També llança els seus peus nus als oponents. Elimina els nazis i diu:
  - La por és desconeguda pels bells guerrers!
  L'Agustí pèl-rojo també dispara. I molt encertada. I mentre deia:
  - Sí, a la nostra Pàtria i el cor viu!
  I també llança una granada amb el peu nu.
  Svetlana, disparant, diu a les belleses:
  - Facturarem als maleïts nazis!
  I d'ella vola, una granada llançada amb els dits nus. En general, les noies d'aquí són dels més alts poshiba.
  Natasha, disparant, va xiular:
  -Que aquesta guerra sigui l'última!
  Zoya va afegir amb entusiasme:
  - Satanàs no regnarà.
  Al juliol, els alemanys van avançar pel Don i ja s'acostaven al revolt. Les batalles estaven en ple apogeu aquí. I no desplegaràs el poder de cop com cal. Voronezh es va convertir en un punt secundari per a la guerra. De veritat, què et preocupa?
  Van començar els bombardeigs, i van començar a adormir-se amb sorra i fragments. Els soldats d'assalt estaven volant. N'hi havia molts, i tots eren molestos com mosques.
  La noia va expressar:
  - Els rèptils s'arrosseguen com mosques molestes.
  I va llançar una granada amb el peu descalç, derrocant amb ella un avió d'atac alemany.
  Després d'això, Zoya va fer el mateix. També va llançar una granada amb el peu nu i va assolar el feixista.
  Tuitejat:
  - Sóc un somni descalç, i simplement una gran bellesa!
  I de nou el guerrer va donar un gir.
  Agustí pèl-rojo també va entrar sense problemes. Va xocar un cotxe amb el peu descalç amb una granada. La va trencar en trossos. Que s'escampa per tota la zona i les ruïnes de Voronezh.
  I després encara més difícil...
  I la Svetlana l'agafarà i llançarà una granada amb els dits nus. I destruirà tots els adversaris sense cap problema. Així es converteix, com en un taüt, mut i sense antimoni innecessari.
  Els alemanys van perdre massa en les batalles per Voronezh i van tornar a prendre un descans.
  Jugat una mica. Vaig veure un sol avió d'atac alemany. I ella la va agafar i li va llançar una granada amb el peu nu. L'objecte trencador va volar en un arc alt. Va aterrar just al cotxe alemany, dividint-lo en trossos. Aleshores la rossa terminadora va dir:
  - No sóc el teu titella!
  Després d'això, els guerrers es van girar per unanimitat. Talons nus brillants.
  S'acosta juliol, lluitant i bombardejant. Van arrossegar les posicions de les tropes russes amb obusos. I disparen amb armes poderoses. Els nazis avancen a la zona del revolt del Don.
  Allà hi ha guerrers i herois. Els Fritz també lluiten a les discoteques. Sobretot noies boniques: Gertrude i Eva. Volen un avió de disc i aixafen els russos al cel.
  La Natasha va disparar al cel. Va abatre un aparell alemany no tripulat i controlat per ràdio "Rama" -7. I ella va dir:
  - La gent serà feliç.
  La Zoya va llançar una granada a l'avió d'atac alemany amb el peu descalç, que va volar com una piranja carnívora i va piular:
  - Felicitat per sempre!
  Agustí també va llançar un regal de la mort amb el peu nu i va xiular:
  - El govern soviètic...
  Svetlana també va llançar un objecte en flames, va derrocar el feixista i va grunyir:
  - El poder és gran!
  Però després els alemanys van marxar... I les noies es van calmar una mica.
  La Natasha va dir amb un somriure trist:
  - Bé, quant pot durar aquesta guerra!
  Zoya va comentar amb entusiasme:
  - Ens hem fet més forts amb els anys, però no hem envellit gens!
  L'Agustí, pèl-roja, va riure, i va aixafar la mosca molesta amb els seus dits nus:
  - És clar que no! No et facis vell! Encara estic tan calent com mai!
  Svetlana va riure i va comentar:
  - Una guerra en general rejoveneix les noies. Els líders van i vénen, però les noies segueixen sent joves!
  La Natasha va respondre amb un gran somriure:
  - Estem rejovenits - Déus russos!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Sí, els nostres déus, déus eslaus!
  El foc Agustí cantava:
  - Vivim a la terra del nostre pare! Els fills de Lada són nens meravellosos! I anys sobre un cavall alat, Rússia als milЈlennis llunyans!
  Svetlana va riure i va respondre:
  - Des del cel sonarà la campana - la pluja caurà torrencial! Corro cap a la meva infantesa: la pluja d'estiu em segueix!
  I la Natasha va recollir amb entusiasme:
  - Darrere meu!
  I els guerrers van aplaudir amb els peus nus i cisellats. Realment són capaços de tals miracles. No s'ha donat cap pàgina a la meva vida.
  Aquí hi ha tota una generació de guerrers creixent. Ja lluiten a les files de l'Exèrcit Roig, els que van néixer gairebé després de l'inici de la guerra.
  Aquí, per exemple, Andreika. Noi descalç amb pantalons curts. Tretze anys en total, però com lluita? Sí, un noi desgraciat d'alguna manera, que no coneixia el món.
  La Natasha va fer un gest a l'Andreika. Va acariciar els cabells ros de la pionera. Mira com està bronzejat, com la xocolata. La noia li va donar caramels al nen. Va murmurar tristament:
  - El dolç és dolent...
  Però de totes maneres es va menjar el menjar. Sí, una mena de noi. La Natasha va agafar i li va allargar la mà. Va fer pessigolles al peu endurit i polsós del pioner. En resposta, va començar a fer pessigolles a la sola nua de la Natashka. És agradable que els toquin les mans d'un nen.
  Natasha va comentar:
  - Estàs creixent Andrey! Si vius un parell d'anys més, t'ensenyaré.
  El nen es va sorprendre
  -Què?
  La Natasha va riure.
  - Com fer l'amor!
  Andrey va bufar despectivament:
  -Ja ho he vist!
  La Natasha va negar amb el cap.
  - El que vas veure va ser l'aparellament d'animals. I t'ensenyaré d'una manera bella i molt agradable!
  L'1 d'agost de 1947 les noies van ser trobades a les trinxeres. Van lluitar contra els Fritz. Ha passat molt de temps des de l'inici de la Gran Guerra Patriòtica. Aquí teniu l'esdeveniment.
  Natasha dispara als nazis i llança una granada amb el peu nu i cisellat, dient:
  - Per la grandesa del país comunista!
  Llavors va mostrar les dents.
  Les noies es barallen aquí, tradicionalment gairebé nues. Vestits només amb calces vermelles i ajustades, lluiten i contagien amb un frenesí la resta de lluitadors.
  I estan disparant. I tiren molt bé. Com els franctiradors i els guerrers del nivell espacial més alt.
  Zoya també remata. Sega els nazis i xiula:
  - Oh, la meva pàtria i gran família!
  I llança una granada amb el peu nu. Una noia meravellosa en general.
  I els seus cabells són del color de la fulla d'or.
  Zoya va ser torturada en un moment pels nazis. Primer, em van portar a una barraca i em van despullar fins als meus pantalons curts. Van començar a sentir, a pujar amb les mans a llocs sensibles. Després em van colpejar amb mànegues de goma. Em van colpejar al pit, als costats i a les cuixes. El següent va ser el més humiliant: violat amb una porra de goma. Però la sensació és molt aguda. Al mateix temps, juntament amb el dolor, Zoya va experimentar un orgasme i va acabar. Els nazis van riure.
  Llavors van tornar a violar la bellesa escrita a mà amb una porra, i ells mateixos s'hi van posar a fer... Vint-i-cinc soldats joves i famolencs van caminar sobre la noia. Ja no deixeu de ser verge, però encara d'home. Això és alhora plaer i dolor. Sensacions tan intenses. Sobretot si es viola en el cinquè punt.
  Però almenys no els van vèncer. Es veu que als nazis els agradava tenir-lo en diferents punts. No la van penjar. Fins que la Zoe finalment va fugir. Abans, per cert, la van expulsar al fred descalç i gairebé nua. Però en aquest moment la Zoya ja s'havia acostumat al fred. I va fugir només amb les seves calces. I que és una guerrera de la més alta acrobàcia vermella.
  L'Aurora també lluita heroicament. Sega els nazis i canta:
  - Pàtria, festa, Komsomol! Hi haurà una forta derrota per a Hitler.
  I també com llança una granada amb el peu nu.
  Tot sobre les noies és fresc i descarat.
  I Svetlana, també, agafarà i golejarà. I sega el Fritz. I amb els dits nus plantarà una granada.
  I rugir al mateix temps:
  - Per la causa de la lluita del comunisme!
  La Natasha també dispara, noqueja els nazis i xiula:
  - En nom de la Pàtria, el sant!
  I una granada llançada amb els dits nus dispersa els nazis. I les noies són cada cop més alegres i ho canten tot amb una alegria salvatge.
  Zoya també dispara amb la precisió de Robin Hood. Porta un foc a si mateix i canta:
  - M'encanta Rússia! País poderós! Per què Hitler no va ser destruït? no ho entenc!
  I ell també, amb els dits nus, l'agafarà i llançarà una granada. I kayuk als feixistes.
  L'Aurora es va follar amb el Fritz. Va llançar una llimona amb el peu descalç i va xisclar:
  - Però Pasaran! Un cop fort!
  I la Svetlana donarà el torn. Com escombrar els nazis. Com remullar-los tots i xinylar:
  - Glòria a la Vara Totpoderosa!
  I també llançarà una granada amb el peu nu.
  I la Natasha també donarà una volta. Tallar els feixistes. I llança una granada amb el peu descalç, grinyolant:
  - Sí, el teu nom sigui sant!
  I tornar a somriure. Dents nacarades brillants.
  I llavors la Zoya sucumbeix. Cobrirà els feixistes francament. I grinyolarà, llançant una granada amb el peu nu:
  - Guerrer, porta la mort a tothom!
  I una altra vegada, serà explotat amb un esclat letal!
  I aquí hi ha l'Aurora com un lupanet. I matar. I amb els dits nus enviarà un regal de la mort.
  Aleshores xiula:
  - Glòria als valents soldats russos! Mestres de les espatlles!
  I Svetlana també colpejarà els nazis. Com els talla, com una falç, i rebota:
  Sóc un guerrer que no s'oblidarà...
  I de nou amb els peus descalços, com si corria contra els enemics de Rússia. I com una granada deixa-la volar.
  La noia, és clar, recorda moltes coses. Per exemple, com l'any quaranta-un, el Fritz va obligar a dues noies descalces a cavar un forat al fred. I les noies encara no estan tan endurides. I, per descomptat, les seves cames primer es van tornar vermelles, i després es van tornar blaves pel fred. I va fer mal.
  I els monstres-feixistes, per tal d'escalfar-se, van començar a batre amb maces als talons. Les noies van perdre el coneixement. Després d'això, els hi van abocar un parell de pots més d'aigua gelada. Gairebé cansat.
  Afortunadament, les desafortunats noies van ser recollides per un curandero. Els van sortir. I fins i tot les extremitats no van haver de ser amputades. Les noies van créixer i es van convertir en partisanes. Es van venjar dels nazis.
  El nen pioner Alexander Grigorievich va ser menys afortunat. Els seus nazis, havent agafat, es van despullar. I penjada en un bastidor al fred. I els peus descalços del pioner es van estrènyer en un bloc, i una pedra que pesava un centau es va asseure. El nen va xiular estirat al fred. I els seus feixistes també el van escalfar, portant una torxa a un cos endurit. Aquests són els monstres dels nazis.
  El nen va estar penjat durant tres dies i tres nits, i el quart dia, sense poder suportar la tortura, va morir.
  Els invasors es van comportar cruelment...
  Sveta, membre del Komsomol, també es va despullar. Vas servir un pot de vidre gran. Omple d'aigua i exposat a les gelades. I perquè tots els habitants puguin veure com el membre del Komsomol es congela a l'aigua gelada i coberta de gel. Quin horror.
  Svetlana dispara als nazis i xiuxiueja:
  - El feixisme no passarà! Glòria a Rússia!
  La Natasha també dispara. Llança amb molta precisió una granada amb el peu nu i crida:
  - No mentim sota Hitler!
  Zoya confirma amb un to solemne:
  - No ens estirem mai!
  I també obre foc.
  I un peu descalç llança una granada.
  L'Aurora està disparant. Tractant amb els nazis, i cridant.
  - Glòria als déus russos!
  I torna a llançar una granada amb el peu nu.
  I Svetlana dispara amb molta precisió. I crida:
  - En nom de la vida a la Terra!
  I de nou llança una granada amb molta precisió amb el peu nu.
  I els Fritz estan sense alè.
  Les noies van repelЈlir l'atac nazi, i va arribar l'endemà: 2 d'agost de 1947. Les belleses van repelЈlir l'atac de nou. Vam disparar una mica, després vam jugar amb els homes.
  Natashka va recordar com en el quaranta-dosè any va vagar una mica pels camins de la guerra darrere de les línies enemigues.
  Hi havia una noia descalça amb un senzill vestit de cotó. Caminar va ser fàcil i agradable. A l'estiu, es teixeix una corona als cabells blancs i lleugerament daurats de la Natasha. Les soles nues punxen els còdols molt agradablement. Els peus de la noia estan molt endurits i no li fa gens mal. I fins i tot els fragments d'ampolla no tenen por dels blat de moro.
  Natashka va anar a ella mateixa, sent un explorador. És una noia molt bonica, i això es pot utilitzar pel bé del país.
  Seduir algú, torçar. El quaranta-dos, però, és difícil per a Rússia. Després dels èxits inicials prop de Moscou, Leningrad, al sud, l'Exèrcit Roig va començar a perdre de nou.
  Les tropes soviètiques van derrotar prop de Kharkov i van colpejar la caldera. I els nazis ja van a Voronezh. Per descomptat, això no augmenta l'estat d'ànim. La noia, sobretot al matí, va arrencar el fulletó.
  Els alemanys acaben d'anunciar la presa de la fortalesa inexpugnable de Sebastopol. I una mica abans, van informar de la caiguda a l'Àfrica, també de l'inflexible ciutadella de Tolbuk.
  Aquí ve una noia descalça, trepitjant les seves plantes endurides per un camí pedregós i pensant.
  Què podria ser el següent? Guanyaran els feixistes? Després de tot, el seu poder és excepcionalment gran. Sí, l'estat d'ànim es fa malbé. La noia va xiular:
  - Stalin viu al meu cor,
  Perquè no coneguem la tristesa...
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  La noia va veure de sobte un nen. Un nen bonic i de cabells clars d'uns deu anys. Esvelta, és clar, però àgil, amb pantalons curts i amb un tors nu de xocolata per cremades solars.
  El nen va córrer cap a la Natasha. Va xiular i va cridar:
  - Els feixistes menteixen! No patiu, encara guanyarem!
  La noia va respondre decididament:
  - És clar, guanyarem! No pot ser d'una altra manera!
  El nen va assentir i va dir:
  - Natasha, ja ho saps, el comandant t'adverteix que no vagis al poble de Novoselovo. Allà els Fritz van muntar una emboscada.
  La noia va assentir d'acord.
  - Gràcies per l'avís. Però qui lliurarà la nota?
  El noi va suggerir:
  - Deixa'm. Comproven tots els adults, fins i tot les dones. Però un nen pot escapar.
  La Natasha va treure una nota de les calces i se la va lliurar al nen, però al mateix temps li va preguntar:
  - I si t'atrapen?
  El nen, mirant-se directament als ulls, va respondre:
  - Jo, com Malquix-Kibalquix, suportaré la tortura i moriré amb el cap ben alt.
  Natasha va somriure. I després es va enfonsar. Vaig recordar com dos pioners d'uns dotze anys van ser atrapats pels nazis. Van arrencar la roba dels nois i es van lligar les mans darrere amb filferro i els van portar nus i descalços al fred. Llavors els van conduir a través de la neu i els van tornar a fer entrar a la barraca. Van conduir fins que els seus escortes van morir congelats. Els pioners no estaven còmodes, però aguantaven. Els nois són força forts.
  Aleshores, veient que la gelada no agafava els pioners, els nazis van començar a cremar els nens amb foc. I això ho van aconseguir. Quan el botxí li va posar un ferro roent al pit nu del nen, el nen va exclamar:
  Visca Stalin!
  Aleshores s'aplicaven tires amples de metall, vermelles per la calor, a les soles nues i endurides del nen. La botxí va inhalar amb gran plaer l'olor de la carn rostida per les seves fosses nasals. El pioner va tornar a cridar:
  - Voleu banderes vermelles sobre el Reichstag!
  I va mostrar la seva llengua. Llavors, els nazis van arrencar l'escrot amb unes pinces vermelles. El pioner va morir de xoc de dolor.
  Sí, els feixistes van establir un nou ordre.
  Van actuar de manera grollera i cruel. I la tortura era constant.
  La Natasha torna a llançar una granada amb el peu nu. Escampa el Fritz i xiula:
  - Que hi hagi un cel a la terra! Paradís del comunisme, on floreix el país dels soviètics!
  La Zoya també llança una granada amb els dits dels peus nus i els xiulets:
  - I la glòria vindrà a la terra!
  Després d'això, la noia fa un gir molt ben apuntat. Elimina els oponents. I torna a mostrar les dents.
  I llavors l'Agustí dispara. Noqueja els nazis i xiscla:
  - Per la Pàtria! Per Stalin!
  I de nou va llançar una granada amb el peu nu, va escampar els nazis. Va vèncer amb força als guerrers.
  No deixeu caure l'enemic.
  Svetlana també llança una granada amb el peu nu. Acoloreix els nazis i grinyols:
  - Glòria a les nostres noies russes!
  I com riuen els guerrers. Al cap i a la fi, són tan belles que, de fet, es poden presentar al concurs: Mrs. Universe. Els seus pits són tan plens i ferms al mateix temps. Així que els encanta tenir sexe amb homes. Realment els emociona.
  Sobretot quan els cossos estan palpant i encara pessiguen els mugrons.
  La Natasha va recordar com la policia la va buscar una vegada. És realment classe. Quan un home amb una pota peluda s'arrossegueix directament al teu ventre amb els dits. Què tan emocionant i agradable.
  Llavors la Natasha els va matar a tots. Què més fer amb la policia? Però la que la va sentir, també la va violar, lligada a un banc. És genial violar homes.
  Després d'això, Natasha va cremar una estrella de cinc puntes al front del còmplice feixista amb un ferro roent. Així és com s'ha de tractar amb els nazis
  Les noies es van distreure i van començar a destruir els nazis.
  Trillen el pressionant Fritz. I va vèncer un atac tan frenètic i infernal.
  Natasha va cantar, tallant els nazis;
  - Noies molt necessitades! On ets el propietari on!
  Sí, des de fa més de dos anys que l'Exèrcit Roig no té un tanc igual al dels nazis, i no ha millorat. Al contrari, els nazis estan pressionant l'Exèrcit Roig.
  Zoya va tuitejar:
  - Que la nostra Pàtria estigui en rutes espacials!
  I amb el peu descalç llançarà una llimona. Així és la noia del llebrer.
  Agustí va disparar a l'enemic, va xiular;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Volem Stalin!
  I llançarà una granada amb el peu nu.
  Svetlana, disparant, continua:
  - Perquè no ens poguessin trencar, aixeca el mestre de la Terra!
  I de nou vola la granada llançada pel peu descalç de la noia.
  Natasha va tallar un parell de línies i va dir:
  - I trencar Adolf!
  Les noies encara no han renunciat a l'oportunitat de derrotar els nazis. El 3 d'agost de 1947 les batalles estaven en ple apogeu.
  Al mateix temps, els nazis van intentar tallar de les seves bases les tropes soviètiques que no van tenir temps de retirar-se més enllà del Don. En el que, entre altres coses, fins i tot ho van aconseguir lleugerament.
  La Gerda i la seva tripulació de tancs, com sempre, estan al capdavant de l'atac.
  Noies amb calces i descalços. Es disparen i lluiten.
  Hi ha dos cotxes per a quatre guerrers. Compacte i molt còmode, piramidal.
  La Gerda, fent servir els dits nus, prem el joystick i dispara. I toca força bé. Arrancant la torreta d'un tanc soviètic.
  Llavors diu:
  - Sóc un terminador amb els cabells de color neu!
  I riu furiós... S'enfonsa com un titella.
  Charlotte també dispara. Molt encertadament cops i rugits:
  - I el gran Reich, ens van dir que no per deriva!
  I amb el peu descalç, com empènyer.
  Va arribar el 4 d'agost, aquesta vegada el dia més calorós de l'estiu. Tancs alemanys lluiten al revolt del Don. Les baralles també estan fent estralls a Sukhumi. Plena de sang i destrucció. I els bojos no es poden tornar enrere.
  Charlotte i Gerda nues en un tanc. Només hi quedaven calces fines.
  I les noies estan disparant, trencant els trenta-quatre tancs que intenten obrir-se cap a ells, que corren com gossos bojos. I molt igualats aquests gossos, diguem-ne que genial. I tothom és aixafat i dissecat.
  Simplement no pots apropar-te a ells.
  I els guerrers són ferotges.
  . CAPÍTOL #11
  Agost de 1955. Noies boniques lluiten contra els nazis. Els alemanys estan pressionant a Voronezh. Els nazis estan intentant pressionar els russos.
  Natashka dispara, talla en files. I llança una granada amb el peu nu, escampant l'enemic:
  - Tot serà genial!
  Zoya també dóna un gir mordaç als nazis. Va tallar el Fritz. I va tirar llimones amb els peus descalços.
  La noia va cridar:
  - És hiper!
  Aquí també va agafar Agustí i va assotar els nazis. I també va llançar una força letal amb el peu nu.
  La noia va xiular:
  Aixafem a Hitler!
  Llavors Svetlana va agafar i va llançar una granada letal amb els dits nus dels peus. Les noies van agafar i enderrocar els nazis, van xiular:
  - Això és genial!
  Natasha va comentar agressivament:
  Som súper lluitadors!
  I de nou va llançar una granada amb el peu nu. Això és molt bonic.
  Zoya va fer un gran treball aquí. Aleshores un peu descalç, una noia molt bonica, el va llançar i va derrotar als nazis:
  - Estarem molt xulos!
  Llavors la nena de foc Agustí la va agafar i va fer un llançament molt bonic amb els dits nus, va escampar els nazis en totes direccions:
  Totes som supergirls!
  Aleshores, Svetlana és una noia molt bonica, i una rossa, amb granades intermitents de peus nus. I la noia va agafar i va tirar el Fritz, una noia molt maca.
  Noia amb calces. I ella va arrossellar:
  - Les noies són diferents! I molt vermell!
  En general, les noies són molt xules i sempre descalces.
  Svetlana, per exemple, va córrer descalç durant tota la guerra. I l'any quaranta-un es va traslladar pel bosc. No és la primera vegada per a ella. Va treballar en una colònia de treball infantil descalç i amb un vestit lleuger de presó fins a les gelades. Més tard, la noia fins i tot va córrer descalça per la neu. Així doncs, Agustí era a la colònia. Allà, les noies van poder treballar gairebé nues a la dura gelada siberiana.
  I no els va espantar. I què bé que les noies corren descalços entre els congestes de neu a la neu. I aquells talons nus van ser mossegats per la gelada. No tan por. Les soles nues estan cobertes de blat de moro, i les noies no es van fer mal, per l'escorça del gel.
  Són molt xulos. Les noies descalces corrien i treballaven amb destrals.
  Les noies van fer una molt bona feina.
  Les noies estaven molt boges. De nou llancen granades amb els dits nus.
  I destrossat pels nazis. Uns guerrers molt xulos, he de dir.
  Les noies llancen els seus peus nus a l'enemic.
  Natasha dispara amb molta precisió als nazis.
  I va aixafar més Fritz.
  La noia és molt maca... I molt descalça i preciosa Natasha, molt agressiva.
  Però per a una noia cal destruir allò que és interessant.
  Aquí Oleg Rybachenko i Margaret Magnitnaya van començar a lluitar.
  El nen i la nena van aixafar els alemanys.
  Oleg Rybachenko semblava un nen d'onze anys. I va aixafar els nazis. O els que semblen feixistes.
  El nen va llançar el peu nu al Fritz. Aixafat i guanyat.
  I va donar una volta.
  I la Margarita va golejar molt fortament aquell Fritz una mica entrebitat.
  I va aixafar els alemanys. I la noia va lluitar molt bé.
  I va llançar el peu descalç molt bonic. I va aixafar l'enemic.
  Margarita va matar els alemanys molt pesadament.
  Els nazis avançaven molt ràpidament.
  Margarita, molt aixafant l'adversari.
  Els peus nus de la noia van trencar la columna vertebral dels nazis d'una manera molt bella.
  Les noies són molt agressives.
  I el batalló va darrere dels nois. Noies amb calces, i molt maques. Ataca els alemanys, i amb molta zel.
  Els seus pits nus amb mugrons robí tremolen. I les noies lluiten amb una pressió extrema. Aixafen els alemanys. I les tropes nazis cedeixen.
  I ara els alemanys comencen a retrocedir.
  La Verònica llança una granada amb els dits dels peus nus. Ella va aixafar els soldats i va cridar:
  - Amor és vida!
  Victòria va donar un gir ben apuntat. Ella va tallar els adversaris. I va llançar una granada amb els peus nus.
  I aleshores va xiular:
  - La nostra Pàtria és glorificada!
  Aquí la Juliana és una noia molt bonica, i la dona del general, mentre agafa i llança una granada i fa uns ruus:
  - Genius Express!
  I després l'Anna pèl-roja. La noia és molt maca i extraordinària. Vaig arrugar els Fritz, els vaig remullar. I una granada va volar amb els peus nus. I oponents dispersos.
  Llavors va xiular:
  - Santa Rússia del tsar Joseph Stalin!
  I la noia fa l'ullet amb els seus ulls de safir. I va mostrar els ullals.
  I després els Jocs Olímpics: una noia heroi llança tot un munt de granades amb els seus peus nus.
  I es va estendre en totes direccions la sang del riu amb els nazis.
  Al cap i a la fi, un batalló de noies de cames nues, amb pantalons curts, està al capdavant de l'atac i noqueja els alemanys.
  Les noies tiren amb molta precisió, però no pateixen pèrdues. Quan una noia està nua i només porta calces, és pràcticament invulnerable. I és molt difícil d'aconseguir.
  Així que els alemanys no peguen a les noies, ni amb un obús, ni amb una bala, ni amb un fragment. I què? Lluitar és lluitar!
  La Verònica es dispara. Colpeja l'enemic, llança una granada amb els peus nus i xiula:
  - Serà un joc molt xulo!
  I la Victoria és una guerrera-comandant. Mentre sacseja el seu pit nu, i emet una semblança de llamp amb els seus mugrons escarlata. I llavors un peu descalç llança una granada.
  Trenca les files dels oponents.
  La noia crida amb tot plegat:
  - Sóc una supergirl!
  I mostra les dents.
  I després en Julià. També una noia de rara bellesa. Com vèncer als nazis. Més precisament, no pels nazis, sinó pels alemanys, que, però, estan en guerra amb Rússia o l'URSS.
  I al tron hi ha el tsar i el president, que es va convertir en l'emperador de l'imperi soviètic. I és fantàstic estar d'acord. I arribarà el moment en què l'URSS multiplicarà els nombrosos escuts de les repúbliques soviètiques.
  La Yuliana va llançar una granada amb el peu nu i va piular:
  - Que hi hagi Stalin a la Rússia soviètica - llum!
  Va fer l'ullet amb els ulls de safir.
  I aleshores l'Anna, la bèstia pèl-roja, lluita. I també tira molt bé.
  I mostrant les dents, diu:
  - Que hi hagi un paradís reial al planeta!
  I Olympias va llançar una llimona amb el peu descalç. Oponents dispersos i xiscleros:
  - Glòria al Tsar i a la Pàtria!
  Els tancs de Hitler van poder capturar el revolt del Don, i van girar cap al sud-oest, continuant movent-se al llarg del riu. L'avenç nazi va tenir relativament èxit.
  La pròpia configuració del front era a favor d'ells i era difícil transferir reforços per a l'Exèrcit Roig sota les bombes alemanyes.
  A més, els avions de disc del Tercer Reich, que són completament invulnerables, van resultar ser una arma molt eficaç i van xocar els cotxes soviètics amb un raig laminar.
  Va ser especialment eficaç per la gran velocitat dels plats voladors. Que podria posar-se al dia amb gairebé qualsevol avió soviètic.
  Les belles noies Gertrude i Eva van caçar cotxes soviètics en aquest disquet.
  Aquí, en particular, dos caces Yak-11 van atacar i literalment els van aplanar.
  Aquestes són les noies, no es queden al marge.
  La Gertrude va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Els déus alemanys són els més poderosos del món!
  L'Eve també va controlar el joystick amb l'ajuda dels dits dels peus nus i, mostrant les dents, va rugir:
  Sumarem tots els enemics al lavabo!
  La noia encara és una cosa. Aquí vaig agafar, per exemple, un pioner. Va arrencar la roba del nen i la va subjectar al tremol amb filferro. Llavors va començar a cauteritzar el cos de la pionera amb un pòquer roent a la foguera. Va començar amb l'estómac, després es va traslladar al pit. No va ignorar els talons rodons del nen.
  Quan el pòquer es va refredar, la noia el va tornar a escalfar i la Gertrude va llançar branques.
  Després van canviar, i la pionera va ser fregida per la seva parella. La terminadora rossa Gertrude també va cremar les galtes del nen. En definitiva, al pioner no li va quedar ni una tira sencera de pell.
  Llavors van agafar i encendre un gran foc, van pebre el nen, el van salar i van començar a menjar.
  La carn és sucosa, magra.
  Eva, devorant el nen, va dir:
  - No guanyareu calories addicionals amb aquests aliments.
  Gertrude, llepan-se els dits, va acceptar:
  Sí, és carn de qualitat. El nen és prim, esvelt, prim. Això és agradable de menjar.
  Les noies es van menjar encantades al seu pioner. Dos alemanys més s'hi van acostar. S'ha sumat a la festa. Canibalisme literal. I tan saborós, amb condiment per menjar-se un nen.
  Una de les dones alemanyes, Frida, va comentar:
  - D'alguna manera hem bullit una dona embarassada. I després es van menjar el nadó a l'úter. És tan deliciós!
  I les noies van esclatar a riure. Tortura i canibalisme, genial!
  Simplement, sense cap prejudici, van tallar alguna cosa per al nen i cadascú en va mossegar un petit tros.
  Després d'això, els guerrers també van beure vi, barrejat amb alcohol d'aviació. Menjaven carn sucosa.
  Llavors els guerrers van ballar una mica. Després van venir unes quantes belleses més amb les mateixes calces. Van començar a menjar-se el nen. Van tallar el seu cor petit en diversos trossos. I també menjaven.
  Llavors el van agafar i van córrer descalços sobre les brases. Van saltar, van saltar. Després es van precipitar cap a la part més propera. Allà atacaven els homes, s'aparellaven amb ells com animals. I va ser genial.
  Les femelles són molt agressives.
  I ara dues noies persegueixen avions soviètics. Aboquen el Tu-4, fent que les bombes que hi ha al seu abdomen explotin. I tothom no para de riure. Noies meravelloses.
  I com premen els dits nus sobre els botons del joystick. Quines belleses tan encantadores. Tenen el poder de la ira i la flama de la passió. I les noies nues donen confiança a la victòria.
  Les noies dolentes realment enderroquen avions soviètics.
  Gertrude va preguntar a Eve amb un somriure:
  - Creus que la Bíblia és la paraula de Déu?
  La noia va respondre rient:
  - No!
  Gertrude va preguntar amb òbvia sorpresa:
  - I per què?
  Eve va dir contundentment:
  - Perquè el cel és sòlid! Com un mirall!
  I les noies van riure. Semblava extremadament divertit.
  Gertrude va comentar lògicament:
  Però tot i així, hi ha un Déu!
  Eva va estar d'acord:
  - Hi ha Adolf Hitler i el seu profeta!
  I de nou els guerrers van esclatar a riure. Són tan divertits i ni tan sols tontos.
  I els encanta lluitar. Ah, i violar homes també. Aquest és el seu lema....
  Gertrude, enderrocant l'avió soviètic, va xisclar:
  - La meva pàtria! Mataré a tothom per tu!
  Eva amb un somriure de dents va confirmar:
  - Jo també!
  I brilla amb ulls de safir. Aquests guerrers són genials. I gens estúpid.
  O potser dolent... I molt cruel. Aquí van torturar una dona d'uns trenta anys i el seu fill d'uns dotze, ni tan sols un pioner.
  Els van penjar tots dos en un bastidor. I es va encendre un foc sota els peus nus. A més, perquè pugueu alleujar la calor, però el vostre familiar anirà al foc.
  O els talons del nen es fregiran, després les noies.
  I la dona va resultar ferida tant mentalment com físicament. També es van cremar els pits de la mare.
  Sí, van ser severament torturats. A les noies els encanta el foc.
  Per exemple, als nois els encanta torturar. Fins i tot completament innocents.
  Només cal posar-los foc...
  O submergit en àcid... Una altra forma de tortura. Assoteu el pioner amb un filferro roent i després untau-lo amb fems. Això és alhora dolorós i humiliant.
  Els pioners també van ser esquitxats amb corbit i llima. Bé, aquestes noies de fiends-terminator.
  Eva va colpejar tres cotxes soviètics i va comentar:
  - Aquí estem torturant gent... I és xulo!
  Gertrude, mostrant les dents, va dir:
  - És especialment agradable torturar un noi!
  Eva va estar d'acord:
  - Molt bonic! Però també és bo torturar una noia!
  Els guerrers eren molt feliços aquí.
  La Gertrude va enderrocar quatre avions russos i va cridar:
  - I ens anirà genial!
  I va mostrar la seva llengua.
  Les noies en general són tan boniques en aparença i furiosas per dins. Una de les tortures que feien servir les belleses era. Aquí, per exemple, pengeu un pioner dels seus peus al sostre i li enganxeu una cadena a les mans. I et poses elèctric. El pioner l'ha d'aixecar amb l'ajuda d'una premsa. Per evitar que els músculs es trenquin.
  I aleshores no hi ha prou força i torna a batre amb corrent.
  Les noies també estimaven quan els nois fan girar la roda. Van frenar una mica el moviment, de manera que els bategen el corrent. Molt impressionant.
  Eva es va preguntar:
  -El Diable existeix?
  Gertrude va respondre amb un somriure:
  - En qualsevol cas -la diable- som nosaltres!
  I tots dos van robar com volen. I les cares es veuran.
  Les noies van haver de repelЈlir els vols dels avions d'atac alemanys. La guerrera rossa va llançar una granada amb el peu nu. I va enderrocar un XE-377 alemany. Llavors va xiular:
  - Precisió que tinc - implacable!
  Zoya també va llançar amb molta precisió una granada amb el peu descalç i va xisclar:
  - En nom de Rod! I glòria a Rússia!
  Llavors la noia va disparar.
  I després també va clavar l'Agustí pèl-rojo. És una noia molt intelЈligent. I amb els dits nus va llançar una llimona. Va enderrocar un avió d'atac alemany.
  Es va trencar a l'aire després de ser colpejat. I les restes en flames van començar a caure a terra.
  Svetlana també va disparar la seva bazooka. Va fer caure un ràpid avió d'atac a reacció del Tercer Reich. I va xiular:
  - Per la glòria de la Gran Terra Russa!
  Després d'això, els peus descalços de la noia van tornar a llançar una granada assassina. I molt precís.
  La Natasha tampoc és una falta. Va sacsejar els seus pits nus, va mostrar els mugrons escarlata i va xisclar:
  - La grandesa del país! Som àngels!
  I la bellesa va mostrar la seva llarga llengua. I tan mòbil!
  La Zoya també va somriure agressivament i va xiular:
  - L'enemic no passarà! Rússia enderrocarà...
  Els dits nus de les cames cisellades llancen amb molta precisió una granada letal i mortal.
  I aleshores el furiós i ardent Agustí va començar a llançar regals de mort. Una noia amb un gran cor i cames llargues.
  Una granada llançada per un taló nu vola. I de l'avió d'atac només esprai ardent.
  I després Svetlana... Com un peu descalç, llançarà i aixafarà el Fritz.
  De l'avió només en van quedar fragments, cremant.
  La Gerda i la Charlotte en un tanc roent, completament nues amb els seus pantalons curts, van lluitar. Els tancs soviètics van contraatacar.
  La Gerda va disparar contra el cotxe soviètic i va trencar l'armadura. La va agafar i va cantar:
  - Sóc la filla del diable!
  Charlotte va trencar les defenses del T-54 i va afegir:
  - Ho puc superar tot!
  El canó alemany d'alta pressió és una arma molt eficaç. És capaç de penetrar des d'una distància molt llarga i supera els 100 mm soviètics del T-54. A més, els vehicles russos no penetren l'últim AG-50 U alemany, en cap angle. Només els IS superpesats poden causar problemes al Fritz. Però el fet és que Isov és extremadament petit i la màquina basada és la T-54. I no hi pots argumentar en contra.
  La Gerda prem els botons del joystick amb els seus dits nus de cames elegants. Copeja un cotxe rus des de la distància i xiscla:
  - Sóc un rei que Superman!
  I el guerrer mostra una llengua llarga i rosada.
  Charlotte també dispara. I molt encertada. I es dispara, amb la fúria d'una gran pantera.
  I també prem el botó del joystick amb els dits dels peus nus.
  I xiula a si mateix:
  - Sóc un gran lluitador de super classe!
  A més, la Gerda ja està acomiadant. Rossa de sang freda. Encara que la dona mateixa és temperamental. Per exemple, va crucificar un membre del Komsomol en un pi. Ella mateixa es va clavar ungles a les mans i als peus. Va calar foc al seu pit nu, i després amb unes pinces vermelles, es va trencar els dits dels peus.
  I ara la Gerda rugeix:
  - Som llops blancs i no coneixem pietat de ningú!
  I de nou, la bellesa dispara amb molta precisió. I colpeja l'enemic. Una rossa tan meravellosa. Aviat no ho farà. De nou, el cotxe rus es va trencar des de la distància. Capaç de colpejar. I dos-cents milЈlímetres d'armadura no l'aturaran.
  Charlotte també dispara i xiscla:
  - Sóc el gran rei! Us aixafaré a tots!
  I amb els dits nus, prem el botó del joystick. La diable pèl-roja va torturar ahir la pionera. Va colpejar el nen amb rams d'ortigues. Després vaig ruixar les butllofes amb sal. Després va treure l'encenedor. Les flames vermelles depredadores van llepar el taló del nen. Aquí tens una pèl-roja! Que repugnant és. Només un petit animal infernal, que turmenta a tothom sense cap pietat ni debilitat!
  Tanmateix, les noies soviètiques responen als nazis.
  Els guerrers es dirigeixen al foc. Són de sang freda i calculadors.
  La Natasha va llançar una granada amb els dits nus. Mercenaris dispersos en totes direccions.
  La Natasha va xiular:
  - Tot l'impossible es pot fer realitat amb nosaltres!
  La Zoya també, amb els dits nus, va deixar entrar una llimona. Va escampar els nazis i va cridar:
  - Sí, la meva Pàtria és la santíssima!
  I la noia va fer l'ullet.
  I aleshores l'encès Agustí va sucumbir davant els nazis amb el peu descalç. Els dispersa en direccions diferents i molt llunyanes. I xiulets:
  - Jo sóc el coneixement de la mort!
  I Svetlana va enviar una granada amb el taló nu. Els nazis volen en totes direccions. Moreixen sense cap esperança de la més mínima salvació. I que gràcils són les noies.
  Svetlana va donar una volta i va cantar:
  - Aquí teniu la meva nova lluita! aniré amb tu!
  Aquí un poderós tanc alemany s'enfila per les ruïnes. En aquest cas, AG-100. Un monstre així no és tan fàcil de trencar. Però les noies russes estan preparades per a aquesta batalla.
  I molt encertadament van colpejar des d'una bazooka. El nazi tenia un bagul, així que el van agafar i el van arrugar. En general és meravellós.
  Natasha va grunyir agressivament:
  - Que hi hagi el cel a la terra!
  I de nou la granada llançada pel seu peu descalç vola. Aquest regal mortal de l'aniquilació.
  I llavors la Zoya l'agafarà i colpejarà els nazis. Com els va tirar i aixafar. I molt belЈligerant.
  I amb els dits nus, com clavar magranes. I posar els nazis a les banyes.
  I l'Agustí també s'enfonsa als nazis. I el seu taló nu, com sempre, està en el negoci.
  Va escampar els nazis com paneroles als racons. I ella va arrossellar:
  - Sóc pelirroja!
  I després Svetlana també, mentre l'agafa, i colpeja els nazis. S'esmicola en carn picada amb sang, i xinyola amb una fúria salvatge:
  - Sóc una noia despietada!
  La treva està trencada. Les batalles estan de nou en ple apogeu i els Fritz van a assaltar Voronezh.
  La Natasha dona torn. Una granada llançada amb el peu descalç vola. Abat els nazis i dispersa els oponents.
  Aleshores rugeix eixordador:
  - Sóc una rossa que destruirà a tothom!
  Zoya també va comentar d'una manera molt original, segant els nazis:
  - I les rosses mel són xules.
  I una granada vola des del peu descalç, i aixafa tothom.
  I llavors l'Agustí dispara. I molt precís. Dispara als nazis i fa un xiuxiueig a tot pulmó:
  - Sóc una súper noia.
  I els dits nus de les cames també estan molt encertadament llançant una granada.
  Així que Svetlana llança el seu vestit. Va trencar els nazis amb aquesta línia. I va xiular:
  - Sóc l'estendard de la Santa Pàtria!
  I de nou es tira una llimona amb el peu descalç.
  Les noies lluiten molt. Lluiten com autèntics herois. Estan plens d'invencibilitat.
  Natashka s'acomiada i omple l'exèrcit de mercenaris de plom. I no té por dels tancs ni dels míssils.
  Tot i que les ogives balístiques estan volant aquí. Sí, tan furiosa, i desesperada, capaç de qualsevol cosa!
  I una granada vola des del peu descalç. I juntament amb això, la destrucció s'està produint i l'aniquilació.
  Zoya també dóna un gir. Sega el Fritz. Mostra les dents, que són del color de les perles, i riu:
  - Tinc una senyora fent super!
  I els seus somriures de dents són simplement mortals.
  I Agustí també destrueix l'enemic. I sega sense cap problema. I els dits nus llancen una nova granada.
  I la noia riu:
  - Us menjaré tots!
  I llavors Svetlana dispara desesperadament. I és molt energètic. Oponents segats. I una granada molt ben apuntada, amb un farciment mortal, va ser llançada amb el peu descalç.
  La noia rugeix:
  - Mort de drac feixistes!
  I un altre cop un somriure. Òbviament, les quatre noies no es rendiran mai.
  I en altres llocs, els nazis ja estan atacant.
  En particular, Gerd i Charlotte es van deixar tancar la caldera, només vint quilòmetres.
  I les noies es disparen... Són increïbles i molt musculoses. Els seus cossos són simplement un gust i una força suprems.
  Però les ànimes són negres... Com el carbó o encara pitjor.
  Aquí, per exemple, la Gerda va agafar i va fer una nova tortura. Quatre nois es van subjectar amb filferro a una punta d'acer i es va connectar un generador. Com més ràpid giri la roda, més febles són els cops actuals. I com més lent, més fort.
  Comportament violent a Gerda. Els nois, suats de suor, corren empenyent la roda.
  I les noies alemanyes de la cistella llencen brases sota els seus peus nus. Comportament violent en les nenes: no digueu res. Molt cruel també.
  A la Gerda, però, li encanta córrer amb brases.
  Aquí va disparar contra un tanc soviètic, va enderrocar la torreta i va dir, somrient carnívorament a Charlotte:
  - Aquí teniu el meu homònim de la gran marica "Reina de les Neus".
  Charlotte va riure. També va colpejar el tanc soviètic i va preguntar:
  - I per què?
  El terminador rosso va respondre:
  - Va demanar un vagó i un parell de sabates, perquè tornés a anar a buscar el seu germà Kai pel món. Què hi ha de dolent a caminar descalç?
  Charlotte va colpejar de nou els tancs soviètics i va respondre:
  - És correcte! La noia ja estava acostumada a caminar descalça i a la lleugera gelada europea. Podria haver sobreviscut a la transició. Va caminar descalça per la neu i mai va esternudar!
  La Gerda va riure i va comentar:
  - Sí, i va caminar descalça durant força temps, ja que va donar la volta a mig món. No les sabates per a una noia són un gran luxe.
  I la rossa va riure. A l'hivern feien experiments com aquest. Conduïen descalços, i gairebé nus, un nen i una nena a través de la gelada. Els primers deu minuts i a una casa càlida. Després vint minuts i cinc descansen a la calor. I després mitja hora, i després una hora. I així tota la nit.
  Els peus dels nens estan inflats pel fred. Però els nois estan bastant endurits, s'han acostumat a les sabates només quan fa fred.
  I aleshores els pioners descalços van ser empès sobre les brases. Encara que els talons dels nens s'han tornat gruixuts, estan vius i cremats com de costum. El que va passar després amb els captius Gerda no ho recordava. Va anar a lluitar. En tot cas, els quatre no s'havien calçat des de l'any quaranta-un, quan van començar a lluitar al desert, a l'exèrcit de Rommel. Aquestes són les noies més maques.
  Aquí de nou l'atac nazi. Les noies es troben amb els nazis amb trets ben apuntats, eliminant els adversaris.
  I llancen granades amb els peus nus.
  Tanmateix, els guerrers han ideat una altra cosa. Aquí van agafar, per exemple, i van connectar l'electricitat. I van colpejar els nazis amb descàrregues elèctriques. I les mateixes noies tenien els talons fregits.
  Els talons de les noies són tan rodons, rosats, molt agradables de veure i tocar.
  Els alemanys i les divisions estrangeres estaven tan espantats que es van retirar...
  La Natasha, llepan-se els llavis, va dir:
  - Gràcies a Déu Svarog!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Aquest és realment un gran Déu! Però Jesús també és un gran Déu! Així que el futur és nostre!
  I les noies es van picar l'ullet.
  Agustí va mostrar les dents i va suggerir:
  - Prenem alguna cosa per beure? Per exemple, un bon vi que fa escuma amb el llevat!
  Svetlana va recollir amb entusiasme:
  - Això és! Vi amb espècies! Crema molt bé el greix!
  Natasha va riure.
  No tenim greix! En general, som guerrers amb cossos com l'acer fos!
  Zoya va exclamar:
  - Llavors segur que ens arribarà la victòria!
  Agustí estava d'acord amb això cent per cent:
  - Segur que tindrem sort! Tot i que la guerra ja fa quinze anys!
  La Natasha va posar els ulls en blanc i va xisclar:
  - Això és horror!
  I les noies es van creuar sincrònicament.
  . CAPÍTOL #12
  L'aviació de Hitler va intentar bombardejar les posicions soviètiques. Ella literalment els va pressionar i els va destruir.
  Una sola bomba TA-500 va enderrocar tota una fàbrica soviètica. I aquells van ser cops devastadors.
  Al capdavant d'aquest avió hi ha: Helga, Margaret i Gala.
  I aquests guerrers premen els botons del joystick amb els dits dels peus nus, enviant bombes de mort a l'enemic. I aixafant el potencial defensiu soviètic.
  Un intent d'atac dels combatents russos acaba en fracàs. Els canons alemanys de trenta milЈlímetres enderroquen fàcilment avions soviètics.
  I aquí no es pot argumentar contra el poder de Hitler: els nazis són només terminadors!
  Les noies riuen i recorden com van torturar el pioner al bastidor i el van colpejar amb filferro de pues i roent. I es va retorçar i xisclar de dolor salvatge.
  I tothom el pegava, el pegava, i després els talons rodons dels nens eren rostits a la foguera.
  El nen del xoc del dolor de tant en tant perdia el coneixement. Va ser portat dins ell mateix i de nou pel cable.
  Fins que van ser torturats fins a la mort.
  Així és la tríada de noies pilots del Tercer Reich: Helga, Margaret i Gala.
  Van tornar a pujar, com un gripau sobre els nazis que es retorçaven. Les noies de l'Exèrcit Roig els van rebre amb cops poderosos.
  Van escombrar els nazis amb trets precisos i ben apuntats, i després també amb llançaments de granades amb els peus nus.
  Les noies van lluitar ferotgement.
  Però la lluita va ser molt dura. A un dels pioners se li va volar el cap. Però Natashka va fer un petó al nen als llavis i va xisclar:
  - Estaràs a Iria al cor de Rod!
  I de nou, com llança una granada amb el peu nu. El tanc alemany bolca. I els seus rodets giren espantats, amb un sonall i un metall.
  Tot va molt bé.
  Les noies són atletes i guerreres excepcionals. Si ja estan lluitant, res no es compara amb ells.
  La Zoya també llança una granada amb el peu nu i diu:
  - La Rússia Blanca no es doblegarà sota els nazis!
  Agustí també dispara, dient amb una fúria frenètica:
  - Sóc un guerrer que no es doblega mai! I fins i tot l'insidios Satanàs no inclinarà la santa Rússia!
  I les dents descobertes del guerrer ardent brillen com grans perles.
  I Svetlana també està acomiadant. Escombra els nazis i mostra les seves dents no menys grans i agressives:
  - No sucumbo al feixisme! Glòria a la Rússia comunista!
  I les quatre noies exclamen en cor:
  - Glòria al Nou Ordre dels Déus Demiürgs russos!
  I amb els peus nus llançaran càrregues letals! I és genial!
  Finals d'agost de 1947... Els alemanys finalment van poder connectar els seus tentacles avançats i tallar aquelles parts de l'Exèrcit Roig que es trobaven a l'oest del Don.
  Les tropes soviètiques van lluitar contra els nazis, quedant-se ara completament encerclades. Però van lluitar amb molta valentia.
  Tot un batalló de noies va rebutjar els atacs dels Fritz. Els guerrers bells i curviosos preferien lluitar només amb calces.
  I això els donava propietats i vitalitat fabuloses. I quins guerrers més atractius quan sacsegen els seus pits nus. I els mugrons del pit són tan escarlatas i brillants.
  Les noies lluiten i repelЈleixen l'embat de la infanteria negra. Hi ha molts africans a l'exèrcit alemany. Llenceu-los com a carn de canó. I hi ha molts indis.
  Encara que els alemanys no van aconseguir capturar l'Índia, alguns dels representants d'aquest poble són subministrats pels britànics per a la matança. Per evitar que aconsegueixin la independència.
  I els alemanys encara avancen. Els africans i els àrabs són abandonats... Les baralles bullen com a oli sota un foc de proporcions colossals.
  Angélica és una noia ardent, i el comandant del batalló, llança una granada amb el peu nu i crida:
  - Ni un pas enrere!
  Malvina, una noia amb els cabells daurats, recull:
  - No et retiris i no et rendis!
  I també llança una granada amb el peu nu.
  Aleshores la noia sacseja el pit nu.
  Cridant i preciosa Oksana, la rossa terminadora. I tira una llimona amb els dits nus:
  - No permetrem que l'enemic arribi a Stalingrad!
  Angèlica, sacsejant-la nua, diu amb els pits plens:
  - És clar que no ho farem!
  I de nou vola una granada llançada pels dits nus. Que dispersa els oponents.
  I llavors l'Akulina va disparar des d'una bazooka. També una noia descalça amb els cabells ros.
  I amb el taló nu envia una granada. Com escampar els nazis en totes direccions.
  La noia deia:
  - Que hi hagi llum i cel!
  L'Oksana va donar una volta i va xiular, segant els lluitadors negres:
  - Sí, Rússia és famosa!
  I de nou va llançar una granada amb el peu nu. La rossa està en la meva ment. Una vegada va ser torturada pels nazis. Van untar les plantes nues dels peus de la noia amb oli. I es va instalЈlar un braser a distància. El foc gairebé va tocar les plantes de la noia brillants d'oli.
  L'Oksana estava molt ferida, però va apretar les dents i va aguantar. Els alemanys hi van disparar durant uns vint minuts. Van deixar butllofes a les plantes. Durant una setmana van anar, i la tortura va continuar de nou.
  L'Oksana es fregeix en un braser cada divendres, i dilluns la van colpejar amb mànegues de goma, i dimecres li van passar un corrent elèctric pel cos. Em torturaven tres cops per setmana. A més, gairebé sense deixar rastre al cos.
  La noia va aguantar així durant quatre mesos, però no va dir res als nazis. Després la van enviar al camp d'extermini. Però en el camí, Oksana va aconseguir escapar.
  Per descomptat, el seu odi als nazis és gran. Quina mena de tortura es va fer servir contra ella.
  L'Oksana va llançar una granada amb el peu nu. Va dispersar els àrabs en totes direccions. I vaig recordar.
  Quan les plantes nues són llepades pel foc, se sent com si estiguessis submergit en aigua bullint. El dolor és agut i perllongat. L'oli no crema la pell i la calor està regulada per botxins professionals. I fa mal, fa molt de mal.
  Oksana en aquest moment està intentant imaginar alguna cosa abstracta.
  Com si fos una princesa. I va ser capturada. I conduir a l'execució. Per descomptat, cal caminar descalç per la neu. I els talons al forn.
  Però la princesa camina amb el cap ben alt. Ella no es rendeix i no vol rendir-se. Encara que només té un sac trencat fins als malucs. I un cos ben modelat amb prou feines està cobert. I centenars d'homes i nens la miren i fins i tot mostren la seva llengua.
  Però la princesa descalça no s'avergonyeix. Se'n va a si mateix, camina orgullós amb el pit inflat i fins i tot canta;
  Espai pintat de negre llum fosca,
  I sembla que les estrelles s'han enfosquit en les seves òrbites!
  Vull amor, com a resposta sento: no,
  Els cors dels amants es trenquen en trossos!
  
  Et demano, príncep meu, vine a mi,
  Vaig plorar oceans de llàgrimes de dolor!
  Trenca totes les cadenes dels prejudicis,
  Vull que digueu la veritat a la gent!
  
  L'amor és més important que el deure i les corones,
  Si és necessari per a tu, trairé la pàtria!
  I posaré el meu estimat al tron,
  Després de tot, el meu príncep m'estima més que la vida!
  I després puja els graons de fusta fins al cadafal. Després de la neu freda i ardent, els seus peus nus experimenten la felicitat de tocar el roure.
  Un botxí enorme, amb una dessuadora vermella, esmola una destral. La fulla d'acer brilla sota el gelós sol de gener. Una captaire, una princesa descalça, s'acosta lentament al tallar.
  El botxí la mira i es llegeix la decepció als seus ulls. Esperava que el kat obtingués el ric vestit i les joies de la princesa.
  Però tota la roba, les sabates, les joies de l'agost van ser arrencades durant la batuda, posant-les en una pila comuna.
  Aleshores la princesa va voler ser violada. Però el mateix rei ho va voler provar. I fes-la la teva concubina. Però va mossegar l'invasor de tal manera, i va moure el genoll fins a l'engonal amb tanta dolor, que va perdre la capacitat de ser home durant molt de temps.
  Per això, la princesa hauria d'haver estat executada. Gairebé havia acceptat la mort, amb l'esperança de trobar la felicitat en una altra vida.
  Però encara era aviat.
  L'herald va llegir l'acusació. Aquí, el que no es va atribuir a la princesa. I la bruixeria, i la bruixeria, i la seducció dels patges, i l'assassinat i la incitació a la guerra. Només al final se li va presentar un atemptat contra el rei.
  I fa fred així dempeus mig nu al fred i al vent. I vull que tot s'acabi aviat.
  Tanmateix, en va esperava que simplement li tallen el cap. El veredicte estableix que en comptes de decapitar humanament, la princesa serà sotmesa a tortura pública. I la torturaran fins que caduqui.
  Dos botxins ajudants van saltar cap a la princesa. Li van arrencar el sac, deixant-la completament nua. Després d'això, li van retorçar les mans, la van aixecar al bastidor. Van començar a pujar més amunt i els peus descalços de la princesa van quedar subjectats al bloc. Deixeu baixar bruscament, retorçant les articulacions. I aleshores els fuets d'arreu van caure sobre el cos musculós de l'agost.
  La noia va apretar les dents amb més força.
  Sí, l'Oksana té una imaginació desenvolupada. Ella ho pot imaginar.
  I ara està llançant una granada amb el peu nu. I dispersa els nazis en totes direccions, arrencant-los braços i cames.
  La noia té una acceleració i un abast colossals.
  I al cap i a la fi, el batalló de noies amb les cames nues i els pits nus està a dalt!
  No es rendiran mai i lluitaran com àguiles.
  L'agost va passar sota els bombardejos massius de l'artilleria nazi. Els nazis van intentar acabar amb les unitats soviètiques tallades més enllà del Don. I fins i tot desenvolupar una ofensiva a la península de Taman.
  Les batalles van esclatar, i els guerrers vermells no es van retirar. I si els alemanys avançaven, llavors a costa de pèrdues colossals. Tanmateix, les batalles fins ara es van desenvolupar més sota el dictat dels alemanys. Van avançar, encara que lentament. Rostov-on-Don va caure i els nazis es van arrossegar cap al Caucas. Els turcs també van intentar avançar.
  La lluita estava en ple apogeu prop d'Erevan. Allà, també, un batalló de dones va lluitar contra els otomans.
  Les noies, deixant al descobert els seus cossos musculosos, només amb calces, reflectien les forces superiors de Turquia.
  La guerrera Xènia està lluitant. Gairebé completament nu. Els genolls nus i bronzejats toquen les roques. Amb el peu nu, la noia llança una granada i mata els turcs. Mostra les dents.
  Dona una volta, sega els otomans i diu:
  - Sóc un guerrer que està per sobre de la teva agressió!
  La genial guerrera Vladlena també dispara amb molta precisió.
  Bella noia, talla els turcs. I resistint-se desesperadament, la guerrera va agafar i va llançar una llimona amb el peu descalç.
  Va aixafar els otomans en trossos de carn esquinçats.
  Aleshores la noia va cridar:
  - Sóc una bellesa valenta!
  La Xènia també llança una granada amb el peu nu. I els turcs es posen sota les orelles.
  Les noies són generalment excelЈlents guerreres. Són tan brillants i furiosos. Els seus músculs brillen per la tensió.
  Aquí l'Alenka és una noia, gairebé completament nua. També els dits nus dels peus llancen un element letal i perjudicial. Els turcs estan dispersos en totes direccions.
  La noia somriu i riu ensordidorament, mostrant la seva llengua:
  - Sóc una estrella que es diu Sol!
  I la bellesa fa l'ullet amb un aspecte molt intelЈligent. Bellesa desesperada i altesa de pensament en ella.
  La Xènia tampoc no dorm. Llança una granada amb el peu nu. I com ampolles tombades per una bicicleta, els turcs morts volen en totes direccions.
  Ksenia ja és capità per rang.
  Ella recorda com Suvorov va aixafar els otomans. No és una noia normal. Sí, va ser tal que les forces superiors de Turquia van ser derrotades.
  Aquí de nou vola una granada llançada a peu descalç. I els turcs tornen a morir.
  No obstant això, l'Imperi Otomà, després de vacilЈlacions, es va posar del costat del Tercer Reich. Bé, molts centenars de milers de turcs ja han mort en aquesta guerra. Fins ara, els otomans només han pogut capturar Batumi i envoltar Erevan. Però aleshores l'Exèrcit Roig va poder desbloquejar la capital d'Armènia.
  A les batalles, els tancs soviètics lluiten majoritàriament amb tancs britànics i americans venuts a Turquia a crèdit. Bé, també alemany obsolet.
  Aquí fins i tot es troba la T-4.
  Aquí està la Ksenia, llançant encertadament una granada amb el peu descalç i noquejant un cotxe així. Aleshores va murmurar:
  - En nom de la tecnologia soviètica!
  Vladlena també va donar un gir als turcs. Van llançar una granada amb el peu descalç, matant els otomans.
  Les noies són molt grolleres.
  Aquí, Varvara està disparant a la Pantera des d'una bazooka. La noia també és molt bonica i només amb calces.
  Molt sexy i d'aspecte sorollós.
  A mesura que tal bellesa bateja, les muntanyes de cadàvers es sumen alhora. Aquí està la noia.
  Realment un terminador de terminadors.
  I de nou, amb els dits nus, com pressiona i bateja. Els nazis tenen cent vegades més difícil que abans. I la noia no para de disparar i batre els turcs.
  Els otomans van decidir venjar-se de totes les guerres perdudes amb Rússia. Així que seran colpejats.
  Les noies s'escalfen i es creman.
  Bàrbara descalça, rugeix:
  - Que visqui el genial Stalin.
  Encara que el final d'agost de 1947 és al pati, i Stalin ha perdut la sort durant més de dos anys. Sí, sense la sort del líder de l'URSS, tota la resistència va sortir malament. I el foc de la guerra arde amb majúscules.
  Aquí hi ha la noia Marusya, molt gran i sana, amb els cabells ros clar. La va agafar i amb els seus peus descalços va enviar un munt de granades. Va abatre un Sherman nord-americà. I va xiular:
  - Sí, per la Rússia del comunisme!
  I la seva roba només consisteix en calces. Noia genial. Tan juvenil.
  I aquí hi ha una altra noia Anastasia. També llança una granada letal, amb un paquet explosiu cargolat. I els turcs reben un fort cop a la cara.
  Anastasia xiula i sacseja els seus pits nus:
  - Sóc un guerrer de la llum!
  La Ksenia llança una granada amb el peu nu. Batega els turcs, i xiuxiueja a tot cor:
  - Guanyarem! I no et rendeixis mai!
  Alenka confirma, llançant també una granada amb el peu nu:
  - No! No ens rendirem mai!
  I dóna la cua per als turcs.
  Vladlena sega els otomans i diu:
  - Estem a la gloriosa carretera de Suvorov!
  I mostra la seva llarga llengua!
  Lidera el foc i Akulina. Rubia preciosa. Com es destrueix el turc. T'acabes d'enamorar. Gargoteja per si mateix i gargoteja.
  I fa l'ullet en un frenesí.
  Aquí està el seu peu nu tornant a llançar una granada. I l'assassí sobrevola els otomans. No donar-los una oportunitat.
  Angélica, també, aquest diable pèl-roig no fa marxa enrere. I també enderroca molt encertadament els turcs. I el seu peu nu funciona de manera molt constructiva. I elimina la sang com la pols de les catifes.
  I llavors entra a la batalla l'artilleria de gran calibre. I batre als turcs.
  Però les noies amb calces són genials.
  Nicoletta també està lluitant. La noia està gairebé nua. Descalç i molt maco. També lluita ferotgement. I destrueix els turcs.
  Aquí va lliurar el "Churchill" comprat pels otomans a crèdit. La noia riu:
  - Sóc una bellesa meravellosa! Encara que sempre descalç!
  I amb el taló nu llançarà una granada.
  I després d'això, la noia tornarà a llançar una granada letal, salvatge i poder diabòlic. I colpeja molt fort. I llavors la noia va llançar una granada des d'una fona.
  Va assolar l'enemic i va grallar:
  - Glòria al gran comunisme...
  I ara els turcs s'estan quedant sense força. Incapaç d'agafar Erevan, i omplint les aproximacions de cadàvers.
  A finals del mes d'agost de 1947. Noies calentes i ximples... Els alemanys van suspendre temporalment l'ofensiva. L'Exèrcit Roig tampoc té ganes de lluitar. En el sisè any de la Gran Guerra Patriòtica, necessitem pauses entre les hostilitats per recuperar l'alè i formar noves forces.
  Durant tot el temps, fins i tot els alemanys, amb mà d'obra subministrada i aliats a Àfrica, Europa i Orient Mitjà, no en tindran prou per avançar.
  I la Natasha la va agafar i va fer pipí una mica. I ho va fer amb els dits nus, és clar.
  Per exemple, sobre la Gerda, encara és interessant...
  La petita Gerda va anar a buscar el seu germà anomenat Kai. Però ella no sabia on era. I no va girar cap al nord, sinó cap al sud. I llavors es va penedir d'haver-se posat sabates vermelles completament noves. Al cap d'un parell d'hores, li van fregar les cames. Aleshores la Gerda es va treure les sabates cares, es va trencar la vareta i va penjar les sabates a un ganxo.
  El temps era primavera, càlid, es pot caminar descalç amb gust. No és una noia molt rica, i a l'estiu sovint corria descalça. És cert que després de l'hivern, les seves plantes es van tornar cada cop més suaus.
  Aviat, caminant per la carretera, la noia va començar a experimentar molèsties per petits còdols i sorra. I per fer-lo més suau, em vaig girar cap a l'herba. Allà era més fàcil. Però al cap d'unes hores les soles ja bullien.
  I el més important, volia menjar. I la noia només té uns quants cèntims a la butxaca.
  No obstant això, al poble més proper, la Gerda es va comprar una barra de pa, l'anotava amb aigua fresca del pou, i es va adormir just en un paller.
  L'endemà, les seves soles nues i ratllades li van picar. Jo volia menjar. La noia es va anar a si mateixa, sentint que el seu cos s'escalfava després d'una nit fresca. Les cames feien mal una mica.
  La Gerda va caminar una estona pel camí, però les seves plantes, que encara no havien tingut temps d'endurir-se, van començar a picar de nou dolorós, i després a brillar. La noia va anar a l'herba. Però aquí és més lent i tampoc massa agradable per a les cames punxades.
  La noia amb dificultat va arribar a la riera. Allà vaig baixar les cames caigudes i les vaig refredar. Vaig pensar en posar-me sabates. Però és una llàstima enderrocar una novetat així. Tenia moltes ganes d'ensenyar-los a Kai. Per admirar les seves sabates noves.
  Llavors la noia va tornar a caminar. Estava desesperat per menjar.
  D'alguna manera la Gerda va arribar al poble i va comprar més pa. Però les monedes de coure s'estaven acabant.
  I la noia va pensar. On aconseguir diners per menjar. Li van proposar vendre sabates de marroc cares, però Gerda ho va negar decididament. Ella apareixerà en ells a Kai. Fins aleshores, pots guanyar diners?
  Gerda al poble següent es va oferir a tallar llenya. Li van donar una destral. La noia es va picar una mica, però estava tan esgotada que després de dinar es va adormir de seguida.
  Aleshores se li va proposar a la Gerda agafar oques. Però per això, la noia va perdre un dia sencer.
  Al final, va decidir només suplicar. Tanmateix, els pagesos immediatament es van adonar de les seves sabates vermelles. Com, està clar de seguida que no és una noia captaire, ja que porta una cosa així.
  Al final, la Gerda va decidir vendre les seves sabates. Tanmateix, per a això va haver d'entrar a la ciutat. Les cames de la noia es van endurir ràpidament i va ser gairebé indolor caminar pel camí.
  D'acord, la Gerda va decidir que fins i tot sense les sabates podria ser desitjable per a Kai.
  Vengut a un comerciant, rebent unes quantes monedes de plata. Em vaig comprar una bossa de lona i vaig anar com un captaire per les carreteres d'Europa. Hem de trobar un germà. I la noia, en sentir que al sud acostumen a vendre nois com a esclaus, s'hi va precipitar.
  És cert que la noia estava mal orientada i va vagar per Alemanya durant molt de temps. Fins que arriba la tardor. D'acord, els peus descalços de la noia estaven endurits, com les peülles d'un cavall, però, els calls picava. Però cada dia feia més i més fred.
  I dormir a l'aire lliure és incòmode. A la nit, fins i tot el vestit de la Gerda es va congelar i se'l va arrencar amb dificultat. Cal fer alguna cosa. Ja ha començat a nevar. Amb un vestit lleuger, la noia es congela fins als ossos, i les seves cames nues endurides trenquen l'escorça de gel.
  La Gerda, per no adormir-se i no despertar-se una bona nit, al sud d'Alemanya es va quedar per l'hivern en una casa per servir a puny. Per això, havia de treballar, netejar la casa, munyir la vaca i molt més. Però la noia va ser alimentada i li van donar un abric trencat i sabates de fusta.
  Quan va arribar la primavera i la neu es va començar a fondre. La noia va llençar els blocs de treballs forçats amb plaer i va tornar al sud. No li pagaven res, i la Gerda va haver de menjar almoina. A més, la noia encara cantava bé. El seu vestit estava completament esquinçat, i els seus peus nus estaven calents i coberts d'una escorça. La noia finalment va arribar als Balcans. Va passar Hongria i va entrar a Turquia.
  El captaire zamorashka es va traslladar a Istanbul. Es va amagar dels turcs als boscos, i es va amagar dels cristians.
  Tanmateix, ja de camí cap a la mateixa capital, la noia rossa va ser atrapada. I com que, segons els estàndards dels musulmans, ja es podia casar, llavors Gerda va ser rentada, vestida i venuda com a verge a una subhasta. Una noia amb un bonic cabell blanc i arrissat és una mercaderia valuosa. Va anar a trobar l'ancià emir. I deu passar que aquest emir, just després de la compra, va emmalaltir tan greument que no va poder complir amb el seu deure matrimonial.
  La noia vivia en un harem. Satisfactori, com en una gàbia daurada, però avorrit. La veritat va aprendre turc i àrab.
  Va descobrir l'Islam. La nova religió era senzilla en conjunt, gairebé comprensible. No està clar si rebrà un harem d'homes després de la seva mort? I li agradarà?
  La noia es va convertir gradualment en una noia, i fabulosament bella, i l'emir va morir després d'una llarga malaltia.
  I ara la Gerda torna a posar a la venda. Es despullen davant de centenars d'homes luxuriosos i els venen a l'harem del sultà. A poc a poc, Gerda hi guanya influència i es converteix en l'esposa del sultà. Però l'Imperi Otomà ja està en decadència. Esclata una guerra amb Rússia que amenaça amb acabar amb el control de Turquia sobre Crimea i el mar Negre.
  Després de la derrota dels nazis al Kuban oriental, les tropes soviètiques van assetjar Krasnodar. Al sud, els combats es van desenvolupar encara amb més èxit. Diverses ciutats de la zona es van traslladar. I també va rebutjar Sukhumi amb un cop potent de Geòrgia.
  Els alemanys van entrar. Els tancs russos T-54 i IS-7 van demostrar ser efectius a l'ofensiva. Alemanya també va ser derrotada prop de París. I va ser rebutjat.
  Hitler va caure en la desesperació. Les tropes russes avançaven en direcció al mar Negre i ja s'acostaven a Krasnodar. I va aixafar l'enemic. Les unitats romaneses es van rendir en regiments, i molt sovint al ritme d'un tambor.
  Va quedar clar que el front no es podia aguantar tan fàcilment. I aleshores Itàlia va començar a rendir un nou front que l'Exèrcit Roig va obrir contra els alemanys. I va començar a avançar pel sud.
  En resum, va resultar ser letal i mortal per als Fritz.
  El batalló de noies avançava cap al mar Negre.
  Els guerrers llançaven granades amb els peus nus. I van segar els alemanys amb metralladores.
  Aquí, en aquesta àrea del mapa, la guerra es va dur a terme amb molt més èxit que a la història real. La bifurcació del poble ja està agafada. Els alemanys corren. L'Exèrcit Roig rus té una gran superioritat en aquest sector en infanteria i cavalleria. Els alemanys, en general, no tenen res en contra dels tancs russos lleugers.
  I els generals soviètics, confiats en la victòria i en l'estat d'ànim de la gent, diguem-ho, major.
  La Verònica llança una granada amb el peu nu. Escampa els alemanys i grinyola:
  - Que Rússia estigui per sobre de tot!
  Victoria també dispara. Llança una granada amb el peu descalç i grinyola amb els pulmons:
  - Que el món futur sigui nostre!
  A més, la ja bonica noia Juliana es dispara sense cap cerimònia.
  I també llança una granada amb el peu nu. I els Fritz estaven molt dispersos.
  La noia va xiular:
  - Sóc una tigressa rabiosa!
  I després l'Anna també, com disparant. I amb el peu nu, llançarà una granada molt obliquament, trencant les unitats Kaiser com un vidre.
  I diu:
  - La psicologia de la victòria! Democràcia del Destí!
  I llavors la Matryona llançarà tota una caixa d'explosius. I com farà volar els soldats del Kaiser. I rugir:
  - Per a Rússia a les altures espacials!
  Dues noies més boniques estan muntant en un tanc lleuger "Marten" -2. Bon cotxe amb dues metralladores. L'armadura no és massa gruixuda, però conté metralladores. La forma és racionalitzada. Les noies Olga i Zhenya es troben a l'interior, reclinades i gargotant per elles mateixes sobre els alemanys.
  No és un cotxe dolent: una velocitat de cent vint quilòmetres per hora. ExcelЈlent permeabilitat. I l'eruga.
  Les noies omplen de plom els soldats alemanys i canten;
  Tu, pare, fas un mes brillant,
  Que no brilles igual
  No és el mateix, no és el mateix
  Tot el que t'amagues darrere dels núvols
  Estàs cobert d'un núvol amenaçador!
  Com vam fer a la Santa Rússia.
  A la santa Rússia, a Moscou de pedra.
  El Kremlin era en una ciutat gloriosa,
  Prop d'Ivan, prop del Gran,
  A la catedral era a Arkhangelsk,
  Com tenia el cor correcte:
  Un jove arquer es para al rellotge,
  Dempeus al rellotge, pregant a Déu,
  Plora mentre flueix el riu
  Plors - rierols de llàgrimes,
  Ell colpeja el berdysh amb un eix,
  Berdysh amb un eix a terra humida:
  "Ets un goy, la mare terra és humida,
  Us esteneu en totes direccions
  T'obres, tauler de taüts,
  Gireu-vos, damasc d'or!
  Aixeca't, aixeca't, tsar ortodox,
  El tsar ortodox Alexei Mikhailovich!
  Mira la teva família
  A la Santa Rússia, a la Mare Moscou,
  Mare de Moscou, òrfena!"
  Les noies canten per elles mateixes i aixafen els alemanys. Caminen sobre cadàvers i deixen un rastre sagnant amb erugues. Aquí estan les noies. També dins del dipòsit estan quasi nus, amb els mateixos calçotets i descalços. Però noies molt maques.
  I els alemanys pateixen enormes pèrdues pel seu foc. Les metralladores són pesades i de tir ràpid. I les noies són molt intelЈligents. L'exèrcit tsarista estava ben equipat.
  També hi ha científics jueus treballant per a Rússia. Aquí hi ha el bombarder Ilya Muromets-7 més poderós del món en aquell moment que volia bombardejar els alemanys. El primer avió del món amb dotze motors. Divuit metralladores i vint-i-dues tones de bombes. Aquí està el cotxe.
  Fins ara només en un sol exemplar.
  I també a la tripulació de la noia. I gairebé nu, amb un banyador. És molt bonic i sexy.
  . CAPÍTOL #13
  Valentina, comandant de la tripulació guerrera del bombarder Ilya Muromets-7. Rossa molt bonica i corba. Cal que el cotxe redueixi la velocitat i cobreixi el búnquer alemany amb un llançament de bomba precís.
  Els soldats de Hitler són forts i disciplinats. Disparan al monstre soviètic i rus. Però els guerrers es bategen com a resposta. Vuit metralladores escombren literalment la infanteria alemanya. Els soldats esquinçats de l'exèrcit alemany cauen.
  Encapçalant el foc, Lada, de cabell daurat, somriu carnívora. La noia fins i tot es va treure el sostenidor per concentrar-se millor. I sacseja el seu pit nu. Només una gran bellesa. Tanta gràcia i precisió en això. Lada mateixa és prima, però musculosa, i la cintura és prima, com una vespa.
  Galina també està disparant metralladores contra els alemanys. També una noia, alhora bonica i corba. Amb els peus nus prem els disparadors. I la cara és molt bonica. No és una guerrera, sinó només una súper noia.
  La Galina diu somrient:
  - Per a la glòria del pare del tsar Joseph Vissarionovich!
  Agressiva i preciosa, amb els cabells de fulla d'or, Lada confirma:
  - Escombrem Judes amb una batedora!
  La Valentina pressiona el pedal amb el peu nu. Una tona de bomba cau sobre un búnquer alemany. Aquest és el poder letal. "Ilya Muromets", accelera perquè els fragments no el toquin. El búnquer explota, aixecant una columna de fum.
  Les noies exclamen a l'uníson:
  - Enganxa! Van donar el Fritz!
  I pega amb delit amb els peus nus. Sí, aquestes són noies que són capaços de derrotar els alemanys. Lluiten somiant amb un món on la gent mai matarà gent. Per exemple, si l'imperi soviètic de Joseph Stalin conquereix el món sencer. Però Rússia, o més aviat l'URSS, és una entitat única que pot convertir-se en un imperi etern! Perquè la dinastia de Joseph Stalin pot governar durant segles. I després de l'enderrocament de l'emperador Nicolau II, finalment, Rússia va guanyar estabilitat i finalment tothom va acceptar la legitimitat de la dinastia.
  I ara, el tsar i president del GKO, Joseph Stalin, que va derrotar l'oposició, està trencant l'esquena dels alemanys.
  Un dels moviments forts del tsar Stalin és atraure dones a l'exèrcit. I la dona russa és la guerrera més terrible del món! No és això!?
  Aquí, per exemple, al caça Sokol, el pilot Alice es precipita. Una noia tan bonica, rossa amb un toc de vermell als cabells. Noia esvelta, gairebé nua.
  Descalç prem el pedal, i maniobra. I després es dispara. Abat un cotxe alemany amb una metralladora de gran calibre. La fa cremar i diu:
  - Vaig néixer per al servei reial! La noia és força xula, i amb sang blava, hussars!
  I accelera la velocitat del "Falcon". Potser els avions russos i soviètics, encara que no siguin de reacció, són d'alguna manera els millors del món.
  I ja al davant va aparèixer un tanc més pesat i avançat creat pel nét del gran Mendeleiev. Màquina amb dos canons de tir ràpid i deu metralladores. I les noies també gestionen aquest colós.
  I arriba un tanc rus que destrueix els alemanys. A més, amb un motor dièsel potent, i força transitable i àgil.
  Les noies del tanc canten;
  La nostra estimada Rússia,
  Generosa terra pròspera...
  Bé, els monarques són més bells, més bonics...
  Pare tsar Stalin, el paradís!
  I les vies del tanc aixafa els soldats alemanys. Literalment, els intestins ja estan arrossegant i corrents de sang flueixen de les erugues.
  La comandant del tanc, Tatyana Krupskaya, diu:
  - Sí, guanyarem per Rússia!
  La noia, per cert, és de família principesca, però es baralla en calces sola. Però tan maca. Té una gran força interior.
  Amb el peu descalç, la noia pressiona el pedal i diu, mostrant les dents i rient.
  - Ets el més gran tsar Joseph Stalin!
  I els guerrers estan segurs que arribaran a Berlín amb un tanc així. I la confiança de tots els guerrers i guerrers és cada cop més forta.
  La Natasha, presa d'entusiasme, va començar a compondre i cantar. La resta de noies es van animar;
  Perquè la santa Rússia lluiti contra la nostra sort,
  Som noies amb cors gegants...
  El feixista de la terra soviètica volia
  Però amb Rod sempre estem lluitadors units!
  
  Que la nostra Rússia estigui en la glòria eterna,
  Les hordes de Gengis Khan no ens conquistaran...
  Lluita per la Pàtria i no tinguis por,
  Aixafarem qualsevol infidel!
  
  Doblem els feixistes violents a la banya,
  Creieu-me, ningú no superarà Rússia...
  Després de tot, Jesús el Déu Altíssim és amb nosaltres,
  I no porteu tonteries de Fritz!
  
  Tothom sap que la Pàtria ens és donada,
  Per victòries furibundes sense conèixer la foscor...
  El terrible Satanàs va mostrar les dents,
  Camisa amarada de sang!
  
  Per a un membre del Komsomol no hi ha cap paraula covard,
  Per a les noies, les barreres no són importants...
  Déu blanc ens ajudarà Jesús,
  La immortalitat serà la màxima recompensa!
  
  Vam lluitar molt valentament a prop de Moscou,
  Encara que els alemanys utilitzen una força increïble...
  Va lluitar mig nu descalç
  I crec que la victòria l'esperarà!
  
  La grandesa dels guerrers russos viu,
  I mai cedirà davant els nazis...
  Deixarem que el Fritz es consumeixi furiós,
  El que no va aixecar escombra molt bruta!
  
  Sí, Hitler, ets astut i astut,
  Capaç fins i tot d'apoderar-se de mig món...
  Però Stalin també és una àguila valenta,
  No et facis un ídol!
  No hi ha membres del Komsomol, sabeu que no es retira,
  Ni tan sols tenen por de les gelades...
  I el Fritz aviat es convertirà en joc,
  Després de tot, els russos sempre han estat capaços de lluitar!
  
  Rússia és la pàtria de l'amor,
  I faran un regal del comunisme...
  No cal crear una qualificació de sang
  Amb un somriure de revanchisme descarat!
  
  Sí, el Führer ens vol agafar per la gola,
  I inclinar Rússia per tot el cadafal...
  Però lluitem furiós per cinc
  Després de tot, Stalin és amb nosaltres amb una capa i un barret!
  
  És un gran guerrer, tothom ho sap
  I els membres del Komsomol sempre estaran descalços...
  I mourem a Hitler amb la barba,
  Les nostres trenes cremen amb una calor brillant!
  
  Els guerrers són el nostre destí,
  Aixafarem la pantera enorme...
  Encara que Adolf va crear el caos malvat,
  Li indicarem la norma i la mesura!
  
  No hi ha Stalin més intelЈligent i més fort,
  És el líder del país del gran gegant...
  I vas vèncer el Fritz més fort, noia
  Després de tot, sempre estem units en les batalles!
  
  Per als èxits construïm tota una sèrie,
  Apuntant a les estrelles com un ocell d'ales ràpides...
  I hi haurà un resultat fort,
  Quines noies, àguiles orgulloses!
  L'agost de 1947 arribava a la seva fi. Les nits s'allargaven i els dies s'escurçaven. Les noies de tant en tant repeleixen els atacs dels nazis. La Gran Guerra Patriòtica porta tants anys en marxa. És només una prova terrible i difícil. Que no es pot comparar amb res. Treballa molt fort durant quinze o setze hores al dia, i menja a les cartilles de racionament, amb gana a punt d'esgotar-se.
  Per descomptat, a l'exèrcit actiu és molt millor que a la rereguarda. I les noies poden orinar una mica mentre hi ha una breu calma.
  Natasha amb el peu nu, composta per ella mateixa:
  Les tropes russes van arribar a l'Oder. L'exèrcit tsarista de Nicolau II ja ha aconseguit moltes victòries. Es van prendre moltes ciutats d'Àustria-Hongria, es van lliurar batalles a Budapest. On més van resistir els hongaresos. Pali Przemysl, Lviv, Cracòvia, Bratislava i una sèrie d'altres assentaments.
  Els alemanys van patir grans pèrdues i es van retirar. Els austríacs van rendir regiments sencers i fins i tot divisions. I amb les banderes hissades sota les orquestres. La guerra va continuar, com si fos un conte de fades, agradablement amb poc vessament de sang i en territoris estrangers.
  Encara que normalment Rússia poques vegades va tenir tanta sort durant les conquestes. I gairebé totes les guerres i victòries van ser donades als russos amb gran vessament de sang.
  Potser Oleg es deia profètic perquè va poder forçar Bizanci a rendir-se sense sang?!
  En qualsevol cas, Nicolau II va reivindicar el paper del Major.
  Les noies van sortir a l'Oder. La tardor ja ha arribat. Catifes daurades de fulles.
  Els guerrers trepitjaven les catifes. I es va submergir a l'aigua.
  La Verònica, esquitxant al riu, li va preguntar a Victòria:
  - Creus que el tsar donarà terres als pagesos després de la guerra?
  La noia que comandava va negar amb el cap.
  Per què els pagesos necessiten la terra?
  La Verònica va riure i va comentar:
  Sí, no poden gestionar-ho sols. Però hi ha executius empresarials forts que podrien tirar.
  Victòria va respondre amb duresa:
  - Aquí vendran la terra a crèdit. Potser serà millor així.
  La Juliana es va girar a l'aigua i va dir:
  - Molt probablement, és millor que els propietaris tinguin la terra. Poden fer funcionar grans granges i utilitzar tractors. La producció privada a gran escala és la més eficient!
  La Verònica va acceptar de mala gana:
  - Pot ser. Però això crea valor afegit!
  La Juliana va riure i va comentar:
  - Però l'eficiència és gran!
  Victòria, que tenia el grau de coronel, va dir amb un somriure:
  - Estimula el desenvolupament. I quin sentit té donar terra a un pagès, i fins i tot a un bevedor. És el terratinent que alimenta la meitat del món amb pa rus! El nostre país és molt ric!
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Sí, Rússia és rica i la vida millora! Per exemple, el meu germà treballa a la fàbrica de Putilov com a capataz. I té un sou de tres-cents rubles, sense comptar les bonificacions.
  La Victòria es va girar i, admirada, va donar una bufetada amb el peu descalç a l'aigua i va fer una mossegada:
  - Això és el que diu! Rússia s'aixeca! I aviat es farà encara més fort!
  Les noies van nedar a l'Oder i van tenir una conversa informal. L'Anna va preguntar a les noies:
  Què creus que ens espera després de la mort?
  La Juliana va somriure i va respondre:
  - Diuen els ateus - inexistència. I la religió ensenya: l'ànima anirà a Déu, i Ell decidirà on anar al cel o a l'infern.
  La Verònica va preguntar a la Juliana:
  - Creus que hi ha un Déu?
  La noia va donar una bufetada a l'aigua amb el peu nu, va aixecar una onada i va respondre:
  - Sincerament, no ho sé. Hi ha arguments tant a favor com en contra de Déu. - La noia va tornar a esquitxar i es va adonar. - Per descomptat, no hi ha resposta a aquesta pregunta, però podeu aportar una varietat d'arguments.
  Victoria va estar d'acord amb això:
  - Certament, molt diferent. I de què hi ha per parlar. Personalment penso que des que guanyem, Déu, és clar, existeix! Però hi va haver moments en què ens vam trobar sota els mongols-tàtars. I llavors la pregunta és: on era el Déu Altíssim?
  La Juliana va dir amb un somriure innocent:
  - Però hi ha quelcom molt pitjor que el jou mongol-tàtar!
  La Victòria es va sorprendre
  - Què hi ha pitjor que el jou mongol-tàtar?
  En realitat, Juliana va dir:
  - Vellesa! Què pot ser pitjor que la vellesa!?
  Victòria va estar d'acord:
  - Sí, serà molt dolent!
  Les noies estaven en silenci. Va ser una mica vergonyós per a ells parlar-ne. Les noies el van agafar i van saltar fora de l'aigua freda. Van córrer cap a ells mateixos, parpellejant rodons i talons nus.
  Marusya va córrer amb ells i va preguntar amb un somriure:
  - Però em pregunto, per què necessitem la vellesa? S'ha de dir inhumà!
  Victòria va estar d'acord amb això:
  - Realment inhumà! El millor és ser sempre jove i saludable!
  Les noies eren genials i divertides, fent voltes.
  La Verònica amb un somriure i, somrient, va suggerir:
  - Sí, el nostre exèrcit és noies fortes! I estarem en gran forma!
  I la noia va fer l'ullet als seus amics. Tots van esclatar a riure amb somriures, harpies.
  Juliana va suggerir:
  - Trobem aigua viva i fem veritablement immortals! Serà molt xulo!
  Les noies van somriure i es van fer l'ullet les unes a les altres.
  Aleshores, Victoria va suggerir, mostrant les dents, adonant-se:
  - Sí, estaria bé trobar la manera de no envellir. Que bo i bonic que seria!
  La noia va imaginar un món amb algunes belleses i homes joves. Potser encara millor sense barba, perquè les cares siguin més boniques i maques.
  La Verònica va respondre amb un sospir:
  - Sí, això és el més meravellós que hi pot haver al món! Volem la joventut eterna i la llum.
  I la noia va riure, deixant al descobert les seves dents de perla.
  La Victòria es va aixecar d'un salt i va suggerir:
  Acabem de veritat amb la vellesa! Això és generalment inacceptable! Els cossos humans no haurien d'envellir!
  La Verònica, somrient i saltant, va cantar:
  - Senyor coronel, que fer-se vell! No és millor morir per Rússia! Pel valor i l'honor, no estic fent broma! Ell va respondre: que sóc vermell? No vull!
  Les noies van riure encara més fort. És molt molt bonic.
  La Juliana va suggerir rient:
  - I rejovenim totes les velles! Perquè tot brilli com el sol!
  Victòria va acceptar, saltant més amunt:
  - Per la Pàtria i Nicolau el Gran!
  Anna, aquesta guerrera pèl-roja, va dir:
  - Però, de totes maneres, les monges, malgrat les pregàries, no es fan més joves. Encara que tenen esperit sant. Així que comences a pensar, on és la justícia de Déu?
  Victòria va respirar profundament i va respondre:
  - Un gemec s'aixeca per tota la terra... On ets el propietari, on?
  La Verònica va cantar amb ràbia:
  Hi ha molta gent fantàstica
  Els fets dels quals viuen durant segles...
  Hi ha molts ocells de cara clara,
  Què es diuen immortals!
  
  I els herois de les èpiques,
  Van derrotar l'horda alhora...
  Rússia donarà a llum un gran poder,
  Basurman a la batalla es trencarà!
  
  Però una àguila de dos caps,
  El tsar governa el gloriós Nikolai...
  Està radiant sota el cel,
  Pregueu per ell, aneu-hi!
  
  Emperador de tota Rússia
  Què va aixecar el tipus de país...
  La veritable missió
  Pel progrés i l'antiguitat!
  
  Va derrotar els japonesos en batalles
  Els alemanys van ser derrotats alhora...
  La veu de les noies és sonora,
  Nikolai nostre Senyor!
  
  I el nostre rei no cedirà en la batalla,
  En la construcció d'un gran gegant...
  Ell colpeja fort els adversaris,
  I va resultar ser una alineació furiosa!
  Una bonica cançó va ser recollida per les noies a l'uníson. Són cantants tan meravellosos i amb cos. Tenen una cançó tan bonica.
  Sí, noies increïbles.
  Així va escriure la radiant Natasha, la més magnífica de les noies.
  Aquí es veu obligada a parar i disparar a l'avió nazi. Llança una granada amb el peu descalç. Derroca un Stormtrooper i exclama:
  - Victòria!
  Zoya també dispara i dispara amb molta precisió. Abat un avió feixista i rugeix:
  - Pel comunisme, el país dels soviètics!
  I el seu taló nu i rodó llança un paquet explosiu.
  Condueix el foc i Agustí. És una noia preciosa, molt musculosa i morena. I els seus cabells d'un color vermell coure aletegen al vent com un estendard proletari.
  I amb els dits descalços, com si llencés una granada amb una força letal, un poder extremadament destructiu.
  I rugir:
  - Per la Pàtria i la llibertat fins al final!
  Svetlana també lluita amb un cop salvatge. I amb els dits dels peus nus, llança granades d'un poder colossal i assassí. I trenca els oponents en trossos.
  I udoles:
  - Pel gran comunisme!
  I com ho demostrarà la llengua. I amb un taló nu, rodó i rosa, la noia cedirà a un paquet explosiu.
  Siguem sincers, aquestes noies estan molt baralles.
  Classe de guerrer - súper!
  L'1 de setembre de 1947 al Tercer Reich es van celebrar vuit anys des de l'inici de la Segona Guerra Mundial.
  Hitler i la seva casa d'animals van celebrar l'esdeveniment juntament amb festes, balls i lluites de gladiadors.
  El Führer es va asseure en una butaca de luxe i va veure ballar les noies.
  Primer van sortir amb vestits i sabates, després van començar a despullar-se.
  Les noies es van treure la roba i les sabates. I a poc a poc es va quedar només en calces i balls descalços.
  També es veien molt maques.
  El Führer va grunyir com un senglar i va girar a la seva cadira. Però aquestes encara són només flors.
  Aquí ballaven les noies i començaven les baralles de gladiadors.
  Els nazis van tornar a començar a menjar i a fer apostes.
  La taula del Führer era luxosa, i sobre ella hi havia plats rics, amb diverses coses saboroses.
  Hitler va menjar fruita amb plaer.
  El seu estat d'ànim era moderadament combatiu, i no massa alegre. La guerra es va allargar i en els últims mesos la resistència de l'Exèrcit Roig fins i tot es va intensificar.
  Els russos tenien un nou tanc T-54, que estava millor armat i protegit i podia resistir els nazis. I va aparèixer el formidable IS-7. Per descomptat, l'últim dipòsit és molt car i difícil de fabricar i, en principi, no es pot produir en sèrie.
  Però el seu canó és capaç de penetrar en tancs alemanys. A més, fins i tot si la màquina IS-7 més nova no es trenca i el projectil entra en un rebot, és bastant capaç d'incapacitar-lo.
  Així que l'URSS ja té un cert poder.
  Però la primera parella corre cap a l'arena. Els nens comencen la baralla. D'un costat van saltar dos nois d'uns deu o onze anys amb tridents i una xarxa. Portaven el mateix tronc de bany vermell.
  Van córrer, mostrant els talons nus. Van fer una reverència davant el Führer, doblegant l'esquena mòbil.
  Els cossos prims i musculosos d'uns nens encara bronzejats que ni tan sols es poden anomenar adolescents.
  Hitler els va imaginar assotats, o els seus petits talons rodons cremats per una palanca roent, això seria genial.
  I aquí hi ha dos nois més amb espases i escuts acabats. També nus i descalços amb un banyador blau. Però el seu armament és asimètric.
  Els membres de la serralada van començar a apostar.
  Els nois tenen aproximadament la mateixa alçada i edat. Triat per ser intrigant. Els dos bàndols lluitaran fins a la mort. Encara que indultin, seran torturats al soterrani amb la cauterització obligatòria dels talons.
  Aquí teniu les apostes. Hitler insisteix en el secret de les taxes. En cas contrari, el medi ambient no s'atrevirà a posar contra el Führer.
  I així almenys la lluita no es negociarà.
  I que les dues parts lluiten.
  Els nois es van llançar els uns als altres, i anem a brandar espases i tridents. Era evident que no estaven molt ben entrenats, però tenien una idea. En van enredar un amb una xarxa, i punxem amb tridents. Però aleshores el nen va rebre una espasa a l'espatlla. I hi va haver una esgarrapada.
  Els nens van continuar apunyalant-se i tallant-se entre ells. La sang es va vessar immediatament. I els peus nus dels nois van deixar petjades escarlatas i gracioses.
  Al Führer li agradava quan els nois es mataven entre ells. I quan tallen i trinxen sense pietat.
  Aquí els nois ja estaven ferits, i un d'ells va ser acabat. I es van precipitar amb espases al segon. També el van acabar amb ell, obligant-lo a calmar-se. Ni tan sols havia de demanar pietat.
  Els talons dels nens assassinats van ser cremats i els van enganxar amb ganxos. I arrossegat als cocodrils.
  Els dos supervivents amb calces blaves van respondre i el bloqueig de la curació. Ells també van ser punxats per tridents.
  Hitler no estava molt emocionat per aquesta lluita i va comentar:
  - Sí, alguna cosa no és tan commovedor! Quan agafarem Stalingrad?
  Mainstein va respondre amb un somriure:
  - L'assalt ja ha començat, i les nostres tropes aquesta vegada estan molt millor preparades!
  El Führer va assentir d'acord.
  - Jo crec! Hem fet una gran feina!
  Guderian va assenyalar:
  - Fins ara a l'URSS, el T-54 es produeix en quantitats escasses, i tenim un avantatge colossal com a tancs!
  Hitler va acceptar:
  - Si tenim! Però ens ho podem perdre!
  Guderian va declarar amb confiança:
  - El tanc piramidal és la perfecció en si, els russos no podran millorar-lo!
  El Führer va picar de mans:
  - Més val que mirem la baralla!
  Aquesta vegada, una bella noia amb cabells ros va entrar a l'arena. Portava un bikini de corda. I per descomptat descalç i molt sexy.
  Hitler va assenyalar:
  - Gran lluitador!
  I el rival també va ser digne en aquest cas d'os bru. Molt gran i perillós.
  La noia anava armada amb una espasa i un punyal. I alt, musculós, ja un lluitador força experimentat.
  Ella va retorçar el peu descalç i va xisclar:
  
  Us saluden els que estan a punt de morir!
  Hitler va cridar:
  - No! Vull que visquis!
  La bella noia va assentir.
  - Intentarà!
  El Führer va fer una aposta i va grunyir:
  - Aposta també per l'ós, sinó no guanyarem res!
  Les apostes anaven prement botons. Hitler va prendre un glop de suc de taronja en què surava el gelat.
  La batalla va començar... L'ós tenia gana i enfadat i va atacar furiós. La noia la va treure amb una espasa i es va desplaçar cap al costat. L'ós va rugir amb un rugit com es precipitaria. I el guerrer es va tornar a moure.
  Ella és realment ràpida. Talls amb una espasa a la cara. Però la bèstia es girarà i enganxarà la noia gladiadora amb les seves urpes a l'estómac. Hi havia rascades sagnants a la premsa.
  El Führer va dir amb delit:
  - Bona lluita.
  I li va preguntar a Speer:
  - Es pot augmentar la producció de disquets?
  El ministre d'Armaments i Municions va respondre amb confiança:
  - És clar que podem! Encara que la tecnologia aquí és força complexa. Però aquestes màquines pràcticament no pateixen pèrdues, llevat dels xocs. I el seu nombre a les files està creixent.
  La noia, mentrestant, estava tallant un ós. Va vomitar sang. I va perdre un punyal a l'ull. I ja era mortal. Esgarrapant la noia en agonia, la bèstia va callar.
  La va llençar i es va aixecar. Va posar el peu nu i cisellat sobre l'ós i va rugir:
  -Victòria!
  El seu sostenidor ha esclatat de l'urpa de la bèstia i els seus pits estan al descobert i esgarrapades al davant. I talla una mica l'esquena. Però no és res greu. Però la noia està sagnant. I de l'ós i en absolut un bassal.
  Hitler li va fer un petó i va dir:
  - Ets adorable!
  Després de la qual cosa el gran dictador va ordenar:
  - Recompensa-la amb una creu de ferro de plata i envia-la a un centre turístic durant tres dies!
  Després d'això, la noia va marxar molt satisfeta.
  Els combatents van tornar a lluitar. Aquesta vegada dos nois d'uns dotze anys van sortir contra una noia amb dos sabres. Els nois tenien espases curtes i escuts.
  La baralla va ser en els mateixos troncs de bany, inclosa la noia. La lluita prometia ser interessant.
  La noia es va moure bé, però els nois estan ben entrenats. I la lluita va ser competitiva.
  El Führer va preguntar a Guderian:
  - El tanc IS-7 és bo?
  El comandant i estrateg va respondre honestament:
  - No és mal cotxe! Fins i tot un canó de 128 milЈlímetres no el porta al front. Només l'arma d'alta pressió més nova i encara rara pot penetrar-hi. I després necessiteu un gran calibre i un nucli d'urani.
  El Führer va riure i va comentar:
  - Stalingrad no ha de tornar a passar!
  . CAPÍTOL #14
  El 2 de setembre de 1947 es van desenvolupar ferotges batalles per a la ciutat al Volga. El batalló de franctiradors de dones sota el comandament de la capità Natashka Kaktusova va ocupar una posició defensiva a les ruïnes del carrer Volodarsky. Unes noies amb metralladores i rifles, lligades amb farcells de granades, s'amagaven darrere de les ruïnes.
  La mateixa Natasha porta una túnica tacada sobre el seu cos nu, amb pantalons curts i descalç. Una noia preciosa i corba, amb malucs forts, una cintura fina, un tall de cabell curt sota una mitja caixa. La cara és molt expressiva, amb una barbeta viril, els ulls blaus ben separats. El cabell castany clar es va tornar gris amb pols, pit alt, aspecte dur. La capitana Natasha porta més de cinc anys lluitant i malgrat la seva joventut n'ha vist molt. Les cames de la noia estan cobertes de talls i contusions. Una noia és més àgil per moure's descalça que les botes aspres i maldestres.
  La sola nua sent la més mínima vibració del sòl, avisa de la proximitat d'una mina i la pròpia mare terra afegeix resistència. D'una banda, els peus de la noia es van endurir, i no tenien por del metall calent, ni dels enderrocs afilats de les ruïnes, però d'altra banda, no van perdre sensibilitat i flexibilitat, advertint a través del rugit del moviment de tancs.
  La dolça Natashka porta una granada amb un paquet d'explosió lligat. Cal arrossegar-se fins al formidable tanc alemany "Lleó", regant els carrers amb metralladores.
  Mirabela s'arrossegueix al seu costat. També descalços, així que totes les noies del batalló van resultar ser de botes, imitant el seu comandant. Les seves soles polsegoses s'afilen quan la noia s'arrossegueix a quatre potes. El cabell groc de Mirabela és desordenat i llarg... Una mica encrespat. La noia mateixa és esvelta, prima, de petita estatura. Fins i tot es pot confondre amb una noia, amb espatlles estretes i un cap aparentment gran.
  Però Mirabela ja ha viscut molt. Va aconseguir visitar tant la captivitat feixista, després d'haver sobreviscut a cruels tortures, com les mines, d'on, per algun miracle incomprensible, va aconseguir escapar. Però mirant el seu rostre infantil i tendre, mai es pot dir que la van colpejar amb bastons de goma als talons, que li passava un corrent pel cos.
  Mirabela dispara... Un soldat del Tercer Reich, en aquest cas un àrab, cau mort, amb el musell aixecant sorra i runes.
  La Natashka llisca un munt de granades sota un munt d'escombraries. Ara un "Lleó" de noranta tones s'arrossegarà aquí i l'explotarà. Els ulls blaus de la noia brillen com safirs a la seva cara, morenos per les cremades solars i la pols.
  L'experiència suggereix que un tanc ben protegit ara canviarà de posició. "Lleó" té una armadura lateral de 100 mm, i fins i tot en un angle. Trenta-quatre no poden penetrar-lo, només els IS pesats, els SU-100 o els T-54 tenen una oportunitat. Però les erugues són l'objectiu. El més important és privar el cotxe de mobilitat...
  Svetlana dispara un esclat d'una metralladora... Un soldat, ningú sap de quina nacionalitat, cau. Els alemanys, havent conquerit la major part de l'hemisferi oriental, estimen la sang ària i llancen a la batalla les tropes colonials: àrabs, africans, indis, diversos asiàtics i europeus. També ha augmentat el nombre de polonesos, que des del bressol estan acostumats a odiar la Rússia bolxevic. Aquí lluiten nacionalistes ucraïnesos, cosacs del Don i txetxens, i tot el khaganat caucàsic. Hitler va plantejar tot un internacional.
  Molts enemics...
  Svetlana esquiva amb destresa el foc de la metralladora. La bala gairebé es va partir, ennegrida per la pols, un taló rodó i de noia. El preciós capità fins i tot va sentir una pessigolleig per la distància que passava un regal de gran calibre. La noia es va creuar, xiuxiuejant:
  Ni una bala ens aturarà!
  Mirabela li dispara... Una altra noia Angélica: molt pèl-roja, d'alçada per sobre de la mitjana i musculosa, malgrat les escasses racions. També una noia molt maca, amb malucs luxosos, una cintura aixecada, espatlles amples no femenines i pits alts.
  L'Angelica està lluitant només amb els seus pantalons curts, la túnica s'ha fet a trossos i s'esfondra en pols, i els uniformes nous no s'entreguen a través del Volga. Déu no permeti transferir més munició, i una gota de menjar, per a les esgotades tropes soviètiques.
  Així que Angélica està gairebé nua, té les cames ratllades, sobretot els genolls. Un tros de metralla va colpejar la planta del peu dret, i fa mal, costa caminar.
  L'Angèlica, pèl-roja, polsegosa, gairebé nua, li retorça la cara bonica però alhora dura. La noia, disparant, diu:
  - El Senyor, Moscou i Stalin estan per sobre nostre!
  I talla els atacs nazis, ella mateixa amb prou feines tenint temps de retrocedir.
  Les ruïnes i els carrers estrets dificulten la volta als formidables tancs alemanys. Aquí hi ha gairebé dues-centes tones de "ratolins" i no poden passar gens...
  Com Svetlana esperava, "Lev" va conduir una mica i es va enterrar en un munt d'escombraries. Hi va haver una explosió. L'eruga va esclatar, un parell de corrons danyats van volar.
  El tanc ferit es va aturar i un obús va sortir volant del seu canó...
  En algun lloc va ressonar a la distància, deixant les ruïnes. La rossa Svetlana, com una serp, va xiular:
  - Aquest és el meu càlcul! S'ha obert un compte...
  La noia-capità es veu obligada de nou a arrossegar-se. Els alemanys i els seus satèlЈlits no poden utilitzar la seva superioritat tècnica entre les runes. Per culpa del tossut Hitler, les hordes del Tercer Reich es van empantanar en batalles posicionals en una ciutat força gran i ben fortificada.
  Mirabela llança una granada. Obligar-los a fer voltes mortals sobre alemanys o àrabs abatuts, girant-se. Un dels militants nazis li arrenca la mà i hi penja un rellotge anglès amb brúixola.
  Mirabela diu amb un somriure:
  - El que et mostra la brúixola: el camí a l'infern!
  I una bella noia treu un tros de ceràmica adherida del seu taló polsós.
  L'Angèlica també s'empolsa, amb els seus pits ferms i plens. Els mugrons són gairebé negres per la brutícia i la picor. I intenta rentar-te. Un cop més, cal excavar quan les metralladores alemanyes estan gargotant. I arrossegar-se d'una manera plastunski.
  El batalló de noies manté les seves posicions, tot i que hi ha bombardejos. I trenquen obusos pesats i cauen bombes del cel... Però res trencarà el coratge de les heroïnes soviètiques.
  Aquí la Svetlana veu com s'arrossega la Pantera. Bé, aquest tanc ja no fa tanta por.
  Podeu punxar-lo al costat. La noia va esternudar, va escopir la pols que li va pujar a la seva elegant boca. Va agafar una granada a la mà, pesada amb un paquet d'explosió. T'has de colar desapercebut. Però hi ha molt de fum al voltant.
  Angélica va començar a arrossegar-se, recolzant-se al desguàs amb els dits dels peus i els colzes nus. Era com un gat que persegueix un ratolí. La noia va recordar la guerra d'aquell terrible estiu de l'any quaranta-un, quan la Wehrmacht va envair amb traïció les extensions de l'URSS. Ni la noia, gairebé la noia tenia por? Al principi sí, però després t'hi acostumes. I ja percebes els esclats constants de petxines com un soroll normal.
  I ara va explotar molt a prop. La noia es va donar una bufetada a l'estómac. Els fragments surten des de dalt com un estol d'abelles salvatges. Angélica xiuxiueja amb els llavis trencats:
  - En nom de la justícia, Senyor!
  La noia accelera el seu gateig i llança una granada amb un paquet explosiu adjunt. El present vola en arc. Se sent una explosió, l'armadura lateral més fina de la Pantera es presta. El tanc alemany comença a cremar, el kit de combat detona.
  Svetlana xiuxiueja amb un somriure:
  Gràcies Senyor Jesús! Jo només crec en tu! Et prego sol!
  Trenca la pantera. Arrancat, un llarg tronc està enterrat entre runes. L'armadura frontal, separada de l'armadura lateral, s'assembla a una cullera.
  Svetlana, els ulls de la qual, amb una cara marró per pols i cremades solars, brillen amb flors de blat de moro, diu:
  - Com més roures tingui l'enemic, més forta és la nostra defensa!
  Angelica és molt sexy, amb les seves calces negres, i el cos nu, polsós i fort. La noia és molt intelЈligent. Pot llançar fragments de vidre amb els dits nus.
  Ara va llançar un objecte afilat amb la seva cama gràcil i coberta de pols. I enganxat, just a la gola d'un feixista. La bella Angèlica va balbucejar:
  - I sóc un símbol sexual, i un símbol de la mort!
  La noia, després de la qual cosa es va tornar a arrossegar, disparant. Foc dirigit i Svetlana.
  La bella capitana, Natasha, després d'haver abatut el feixista, va xiular:
  - La vida és una cadena, i les petites coses en ella són les baules...
  Mirabela va disparar, va tallar el cap al Fritz i va afegir:
  - És impossible no donar importància a l'enllaç!
  Svetlana, tornant a disparar amb precisió, va grarrucar:
  - Però no pots anar en cicles amb petiteses...
  Mirabela va disparar amb precisió i va afegir:
  En cas contrari, la cadena t'embolicarà!
  Una altra noia Olimpiada, també molt bonica, juntament amb la pionera Seryozhka, van preparar una mina sobre un filferro. Tots dos la van empènyer... El moc insidios es va arrossegar a l'eruga del "Tigre"-2. I com explotarà aquest cotxe alemany de canó llarg.
  El nen ros Sergei va exclamar:
  - La nostra Rússia, tens una galleda!
  I amb prou feines va tenir temps de saltar enrere, parpellejant, amb els talons negres i enderrocats, des del sostre que cau.
  Olympias va acariciar el coll del nen i va dir:
  - Vostè és molt intel Ј ligent!
  La pionera va fer el seu camí al front i es va incorporar al batalló de dones. El noi també és molt creatiu. Per exemple, va fer avions per abatre avions d'atac feixistes. Quan els Focke-Wulfs, o TA-152, s'aixequen, s'escolta un rugit increïblement ensordidor.
  Els alemanys toquen amb l'acompanyament d'una simfonia de Wagner. Quina melodia tan majestuosa.
  Olympias diu amb molest:
  - Encara ens estan intentant espantar!
  El nen pioner va cantar amb patetisme:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  La mort no ens portarà sota el cel estrellat!
  Perquè la santa Rússia lluitarà durament,
  Vaig carregar la poderosa metralladora!
  Olympias, una noia alta, musculosa, de malucs i espatlles amples, és una típica dona camperola. La roba es va trencar durant els combats en draps, les cames fortes estan nues, els cabells estan teixits en dues trenes i molt pols.
  Seryozhka només té onze anys, prim per la desnutrició, un nen ratllat i brut, amb només pantalons curts. El cabell naturalment blanc del nen es va tornar gris, i les costelles es veuen a través de la pell fina, bronzejada i bruta. Cames terriblement enderrocades, i cremades, contusions, amb butllofes. És cert que el destí va evitar ferides greus al nen.
  En el seu rerefons, els Jocs Olímpics sembla grans i grossos, tot i que la noia no és gens grassa, però amb carn forta i entrenada als ossos. A més, la fam no semblava afectar gens la seva figura corpulenta i gran.
  La noia dispara des d'un pesat rifle antitanc. Els cotxes alemanys no es poden perforar al front, però hi ha possibilitats a les vies.
  I el fort "Lleó", després d'haver rebut un explosiu pesat al tren d'aterratge, va començar a bufar fum com un gran fumador.
  Seryozhka va cantar amb malícia:
  - Stinky Fritz sense pensar-ho, va encendre una cigarreta a l'entrada! Per descomptat, es va posar en grans problemes!
  Olympias, parpellejant amb els vedells musculosos i bronzejats, va fer un ball de claqué amb les seves belles cames nues. La noia va cantar:
  - Les cares de les santes russes parpellegen des de la icona... Déu n'hi do que us remulleu almenys mil Fritz! I si algú bulli més que feixistes, ningú, creieu-me, us condemnarà per això!
  Després va tornar a carregar el rifle antitanc i va tornar a disparar. El transportista alemany va tornar a fumar.
  El batalló de noies va infligir danys importants al Fritz. Però també va patir pèrdues. Aquí una noia es va trencar per la meitat, i la seva cara es va tornar tan pàlЈlida, malgrat la pols.
  La major part de Stalingrad ja ha estat capturada pels nazis, però el que queda de la ciutat no vol cedir i rendir-se.
  Svetlana, per la seva banda, està intentant trencar el "Tigre". Un potent cotxe alemany, va tenir una granada al costat, però no va sucumbir. Es gira per disparar un canó. La noia ha d'enterrar a terra, i enderrocs, per no ser aixafada per l'ona explosiva alliberada pel present.
  Svetlana xiuxiueja suaument:
  - Mare, pare, ho sento!
  Mirabela va llançar una granada al Tigre, que li va explotar al front. La noia va xiular:
  - Sobre el fet que l'ensenyament de la llum a l'hivern a la primavera... Repeteixo sense excepció que Hitler és un bastard de pesta!
  Angélica, trencant la vista dels nazis i abocant-los aigua amb un esclat, es va esforçar:
  - Al taüt, ara vaig veure el Führer! I va donar una puntada de peu al pobre home als ulls!
  La noia pèl-roja en realitat va llançar una granada al tanc amb els dits nus. Va colpejar el canó... Va seguir una explosió i el musell del "Tigre" va quedar mutilat.
  El covard alemany se la va agafar i es va fer enrere.
  Svetlana va bufar per les seves fosses nasals:
  - El nostre, el teu no cedirà!
  Mirabela va tallar amb una bala un mercenari hitlerista i va cantar:
  - I el dolent no fa broma! Mans i peus, retorça les cordes russes! Enfonsa les dents al cor... Beu la pàtria fins al fons!
  Svetlana va riure i va bordar:
  - Crida salvatgement el Führer, s'esquinça!
  Mirabela va disparar i va afegir:
  - Bé, bufades de mort, somriures!
  Ha aparegut un "Shtumrtiger" encara més perillós. Destrueix edificis sencers i búnquers. A més, no s'acosta a les posicions de les tropes soviètiques. El cotxe està cobert per metralladores alemanys.
  Svetlana veu que apropar-se a les posicions del Fritz és poc realista. Però al cel Focke-Wulfs. Una d'aquestes màquines vola més a prop de les posicions soviètiques. Les noies li obren foc.
  Angélica llança una granada i diu furiosa:
  - En la mort profunda - no hi ha perdó!
  Després d'això, la noia dóna un gir de la metralladora. Recula ràpidament. Un tanc alemany relativament nou "Panther" -2 amb una petita torreta i una silueta més baixa puja ràpidament.
  Diverses noies llencen granades al cotxe alemany. Ella, després d'haver rebut els regals, es queda congelada i no pot girar-se.
  Angelica va xiular, xiulant:
  - Aquest és un nou atac! Li esquinçarem la boca!
  El Panther-2 va grunyir i va disparar la seva arma més poderosa.
  La columna de foc va dividir l'aire i a l'instant va escalfar i electrolitzar l'atmosfera.
  L'Angèlica va riure, les petxines van passar per davant de la noia mig nua. La pèl-roja descarada va sacsejar els malucs i va dir:
  - I Newton va derrotar els enemics, va llençar el jou del tron! Fritz va decretar la seva llei de Newton!
  Stalingrad estava tot envoltat d'incendis, quan les llengües de foc semblaven llepar el cel i crepitar espurnes porpra, taronja i escarlata! I cada espurna és com un fantasma que s'escapa d'un castell infernal.
  Svetlana, enderrocant un caça alemany, va mostrar els seus ulls blaus i va cantar:
  - Què estàs queixant, mala vella? Creieu-me, només un hospital psiquiàtric està plorant per vosaltres!
  Mirabela cantava en un cant, disparant contra els nazis:
  - Què bé és estirar-se a l'herba i colpejar el Fritz al cap! Organitza una cataplasma per al Führer i envia bales d'una metralladora!
  La noia va riure salvatgement i es va girar de l'estómac a l'esquena. Vaig fer una bicicleta amb cames. Una granada va volar. El Focke-Wulf volador, després d'haver rebut metralla sota el ventre, es va elevar ràpidament. Es pot veure que fragments afilats el van ferir. La criatura feixista es va incendiar i va començar a perdre trossos d'ales trencades.
  Svetlana, veient com Fokke anava perdent alçada, va grallar:
  - Això és un semàfor! Una destral penja a bord!
  L'avió alemany va esclatar, escampant runes per tots els racons més llunyans del cel. I on va anar l'as feixista. Vaig fer el meu últim torn. El botxí es va quedar a les cendres, no el pilot!
  Mirabela va esternudar, escampant pols i va dir:
  - Ésser o no ésser? No és una pregunta!
  Angélica va tornar a llençar un tros de vidre amb el peu, tant que, colpejant l'ull, va sortir a Fritz, per la nuca:
  - Sóc una armada de tancs! I cal que et tracten!
  Els alemanys i els seus satèlЈlits van intentar avançar, llançant granades davant d'ells. Aquestes tàctiques contra les noies no van funcionar. Aquí Seryozhka va desplegar una catapulta i com colpeja l'enemic com a resposta.
  El nen pioner va cridar:
  - Pare Noel trencant la boca a Hitler!
  La càrrega de la catapulta, penetrant entre la multitud de nazis, els va fer escampar i, alhora, rodar per l'aire. Fritz va caure, i es va trencar sobre les runes de les parets.
  El tanc "Tiger" -2, després d'haver perdut l'equilibri, va xocar amb el "Lleó". Oh, Leva, on és el teu nom formidable?
  Svetlana va somriure i va respondre:
  - Bé, ben fet Seryozhka!
  El nen va grunyir agressivament.
  - Pioneer sempre està preparat!
  La noia va sacsejar el peu descalç en resposta.
  La noia-capità va començar a clavar de nou. I l'Olympias va fer pessigolles al peu estret de Seriozhka, com ho té! No és estrany que el nen no tingui por de córrer pels focs.
  Mirabela en un cant, va dir:
  - La joventut és bona - la vellesa és dolenta!
  Angélica, aquesta pèl-roja alegre, va estar d'acord:
  No hi ha res pitjor que la vellesa! Aquest és, de fet, l'estat més repugnant de tots possibles!
  I la noia va fer un salt amb un cop d'estat. Es va imaginar per un moment àvies repugnants. No, no compareu, una dona gran amb una noia. I quina bellesa, en cossos esvelts.
  Angèlica el va agafar i va cantar:
  - Fluir rere any, anys en una caravana,
  Una dona gran frega henna en un morter...
  I què passa amb la meva figura esvelta,
  No entenc com ha anat la joventut!
  Svetlana va mostrar els seus ulls, va fer caure l'alemany amb un cop a l'engonal i va dir:
  - No! Tot i així, a la guerra hi ha un encant: mantenir-se sempre jove! Sempre borratxo!
  Olympias va posar una nova càrrega a la catapulta. Això és com un bon morter. La noia va xiular:
  - No passes, sinó passa!
  Seryozhka va remenar el peu prim però àgil i va bordar:
  - Cara de Fritz!
  I una granada, juntament amb un paquet d'explosió, va volar en ple apogeu cap a les posicions dels nazis.
  Sí, no se'ls va donar Stalingrad. Per tercer mes des de finals de juny, l'assalt continua, però la ciutat no s'ha pogut endur-ho tot. En altres sectors del front, els nazis van aconseguir l'èxit, però no en aquest.
  Svetlana va disparar la seva pistola i va grunyir:
  - Tot és impossible, passa que és possible... No cal complicar molt l'univers!
  I va colpejar el dipòsit de gasolina d'una motocicleta. La màquina va esclatar i els remolins de foc van ilЈluminar el paisatge fumat. I l'alemany va ser destrossat per una pota de foc.
  La noia capità va cridar:
  - M'encanta matar el mal! I aquest és el bé màxim!
  Mirabela va colpejar els alemanys amb un esclat i va xiular:
  - Juguem al porc espí!
  Angélica va obrir foc, amb més precisió. Uns quants negres van quedar estirats sobre runes cobertes de llança:
  -Mata l'enemic! - va xiuxiuejar la noia.
  Mirabela cantava juganera:
  - Després d'haver pintat Hitler amb pintallavis, Mainstein amb laca per als cabells, t'arrossegaré a la captivitat de la princesa, el gos fidel et rosegarà!
  Svetlana, disparant, va xiular:
  - Vinga al vespre, Adolf, penja't... Deixa d'enganyar-te el cap! Vinga al vespre, vola com un girfalcó, per vèncer els nazis amb força!
  Mirabela va dir furiosa, tirant el casc del cap de la tropa d'assalt:
  - Podem! I ho farem!
  Les noies del batalló "Lenin" van aturar l'avanç de les tropes estrangeres. Fritz va avançar, llançant literalment cadàvers a l'espai. Tampoc va ajudar el tanc "Lev", amb el qual es van posar les esperances. Aquí teniu una modificació de la màquina amb una pistola de 150 mm.
  Angélica tira una pedra enganxada al mugró nu. La noia té els pits tan bonics i plens. La noia llança una granada amb el peu. La cama és més forta que el braç, i el llançament va més enllà.
  "Lleó" va rebre un buit a l'eruga i es va aturar. Tret des de la seva boca poderosa. Rumor i colЈlapse.
  Angèlica, escopint, diu:
  - El guerrer rus no gemega de dolor!
  I la noia torna a disparar. I ho fa molt bé. El feixista que s'inclina de la torre cau enrere.
  Una noia pèl-roja i gairebé nua diu:
  - En va l'enemic creu que va aconseguir trencar els russos! Qui s'atreveix, ataca en la batalla, vèncerem ferotgement els enemics!
  I Angélica fa rodar els músculs de la premsa, que té molt en relleu.
  Oh, que boniques són les noies! No vull que cap d'ells mori.
  Stalenida corria... Una noia molt maca, amb els cabells blancs i esponjosos. Ella d'alguna manera aconsegueix untar-los amb algun tipus de poció perquè no s'embrutin.
  La noia és molt bonica, amb la figura de Venus, només més tonificada i en relleu. Roba a ella, només sostenidor i calces. Tota la resta ja s'ha trencat. Però que gràcils són les cames! Això no és una noia, sinó un segell de perfecció, una corona de bellesa.
  Es mou d'una manera especial, com un esquirol. Els peus nus i el parpelleig i els talons, sorprenentment, romanen nets. Stalenida dispara, i al feixista li fa una úlcera al pit.
  La noia diu:
  - La lleialtat a la pàtria és la paraula més alta!
  Angèlica va dir rient:
  - Treu-te el sostenidor i queda't com jo amb pantalons curts!
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Això no és adequat!
  Angélica va sacsejar els malucs, va disparar adequadament i va cantar:
  - Alguna cosa que membre del Komsomol s'ha tornat inusual! Caminar així amb el pit nu és molt indecent!
  Steelenida va riure i va comentar:
  - Per què portar alegria al Fritz, mira la nostra bellesa!
  Angèlica va respondre decididament:
  - La nostra bellesa és mortal!
  La noia d'acer va riure i va disparar contra el TA-200. El cotxe nazi es va incendiar. I la bella rossa va cridar:
  - Mort al mal!
  Angélica va riure.
  - I la vida és bona!
  Steelenida, veient que l'alemany queia, va grunyir:
  - Aquest és el valor més alt! No us penseu als nazis que heu guanyat!
  Angèlica canta:
  - Esperant la victòria! La victòria espera... Els que anhelen trencar els grillons! Esperant la victòria! Esperant la victòria! Podrem vèncer els nazis!
  Una noia preciosa i els seus pits nus tremolen. Bo amb el tors nu a la calor, que s'intensifica amb el foc.
  Svetlana ara semblava molt més decidida. Va disparar al Fritz amb una metralladora i va bordar:
  - Et castreré!
  I de fet, els nazis van rebre regals i taüts mortals! I la noia els va mostrar una figura, anem a construir els dits dels peus nus. I xiulava com un rossinyol. I a través dels dits de les extremitats inferiors.
  La noia capità és molt intelЈligent. I brillant. I gens cruel. Ella també, de vegades, sent pena pels soldats de l'enemic, que poden tenir fills que ploraran pels seus pares morts.
  Svetlana, però, allunya aquests pensaments d'ella mateixa, així que vols esclatar a llàgrimes. Però no van ser els russos els que van venir als alemanys per robar i matar. No, aquests són els alemanys i tot un grup agressiu d'estrangers d'arreu del món va irrompre a les extensions russes.
  Svetlana es va creuar i va disparar contra el Fritz, que intentava apropar-se tranquilЈlament a les posicions del rus Fritz... El seu ull i cervell, que havien estat noquejats per una bala, se li van filtrar.
  La noia-capità va somriure i va dir, enginyosa:
  - Directe ull a ull, cap a cap!
  Svetlana va disparar amb precisió i va colpejar una motocicleta amb un sidecar. El cotxe va començar a esquinçar-se i la metralladora va sortir volant diverses vegades. Aleshores, el seu musell es va enfonsar entre les runes.
  La noia va fregar la seva sola nua i polsegosa sobre les runes. I va tornar a apuntar. La seva cara jove i alegre va somriure més aviat somriure. La noia va cantar:
  - No, vam dir als feixistes, el nostre poble no tolerarà que el pa olorós rus es digui la paraula gual!
  Mirabela va fer un xut molt acurat, des del qual el Focke-Wulf va esclatar, i va piular:
  Per a un canalla, és clar, l'elecció és clara,
  Per dòlars, està preparat per trair Rússia...
  Però l'home rus és tan bonic
  Que està disposat a donar la seva vida per la Pàtria!
  La noia, va fer una cabriola i va mostrar als nazis la figa, i es va desplaçar, i les bales no van tocar la bellesa.
  Va aparèixer Angèlica, aquesta bellesa, quasi nua, i bruta com un diable, va llançar alhora una granada amb dues cames. I ella va comprovar:
  - El que tinc és... Fritz en un costat afilat!
  Olympias va corregir Angèlica:
  - Afilat, al costat, i no al costat afilat!
  La noia va riure i va sacsejar els seus pits de síndria i va llançar una granada amb una granada amb un paquet d'explosió. El "Tigre" va ser colpejat al musell, i aquesta obra d'art torta es va esquivar.
  Després d'això, la criatura nazi va fer marxa enrere. Va començar a arrossegar-se com una tortuga atrapada en un foc.
  Svetlana va cantar, fent l'ullet alegre:
  - I el "Tigre" retrocedeix i els alemanys s'amaguen!
  El Batalló Donzella va maniobrar sota atac, atacs aeris i canons pesats. Aquí els bombarders a reacció van impactar, trencats, empinades al roig s'eleven al cel. I les pedres estaven cremant. Afortunadament, cap de les noies va morir, però els homes van anar a l'altre món, que no ho sap greu! I les ànimes volen - algunes al cel, i altres a l'infern! On els diables amb forques ja esperen els que no creien en Jesús.
  Angélica és la guerrera més sexy enfurismada: bé, els nazis del seu "Sturmtiger" realment poden disparar a les posicions de les tropes soviètiques i matar els guerrers vermells?
  I la noia va agafar una granada amb els peus nus i va girar en cascades de cabrioles. I girant cada cop més ràpid. I aleshores, amb totes les seves forces, va llançar el regal de la mort a l'ample musell del Stormtiger. Les cames nues i bronzejades de la bellesa van brillar i la granada va volar cap a l'ample musell. I la poderosa màquina primer es va ofegar i després es va precipitar. Dos "Tigres reials" que es trobaven als costats del "Sturmtiger" van ser llançats i escampats en diferents direccions. Els rodets els van arrencar i van caure, volant com un collaret trencat de la reina.
  L'ona explosiva va llançar Angélica, i la noia va volar cap per avall. I la van girar, la van pegar i la van llançar. No obstant això, la bellesa va aterrar, enderrocs esmolats i pedres aixafades van cavar a les seves plantes nues. La noia tenia dolor, i fins i tot a través del peu callós, la punta es va perforar.
  Però Angèlica va trobar la força per aixecar-se i cridar:
  - Vosaltres, feixistes, estareu a les cendres!
  Svetlana i altres noies van ser llançades per una onada explosiva, i fins i tot lleugerament aixafades. Però cap dels bells guerrers va morir. Les noies es van trobar amb un huracà i un foc ben apuntat. Reprimint els nazis que van saltar i altres insectes agressius que assetjaven l'URSS.
  Mirabela va cantar amb molta ilЈlusió:
  - I quan la trompeta del Senyor ens porti a la batalla, serem amics del Komsomol! I per voluntat de Jehovà, seré a la convocatòria celestial!
  Angélica, sacsejant-se la pols de les plantes de sang, va cantar:
  - Lenin, festa, Komsomol! Estem enviant el Führer a un manicomi!
  Les noies van començar a riure ensordidorament, i Seryozhka va dir amb alarma i molest:
  - I la meva catapulta, no tan precisa, com aquelles cames nues i fortes d'Angèlica!
  Olympias, jugant amb els músculs del braç, va dir:
  - Doncs res! Encara estàs pensant. Alguna cosa més genial!
  . CAPÍTOL #15
  Òbviament, la guerra s'allargava i ambdues parts estaven ansioses d'acabar amb aquesta maleïda massacre el més aviat possible. Els nazis estaven cansats i les forces soviètiques també estaven notablement esgotades.
  Els nazis es van empantanar en les batalles per Stalingrad. I bastant esgotat. I és clar que estaven cansats.
  I així Stalin va oferir la pau aquí en termes moderats.
  Va pensar el Führer. Sobre oferir a Stalin una treva. Tot i així a quin nivell pots vessar sang. Això és realment molest per a tothom. I Japó, d'alguna manera enganya i no s'afanya a atacar. També es porta malament.
  En tot cas, Hitler va enviar un telegrama a Stalin el 25 d'octubre de 1945 amb la proposta d'aturar-se fins al 8 de novembre de 1947, just a temps per a la celebració del dia del putsch de Munic i, arran d'aquesta veritable arribada al poder. dels nazis, totes les hostilitats.
  Per descomptat, Stalin, que ja havia esborrat les últimes reserves, posant a punta de pistola nens de deu anys i homes de setanta, va acceptar amb molt de gust aquesta oferta.
  Però la lluita encara estava en ple apogeu. Els alemanys van intentar envoltar Ordzhonikidze o Grozni. I les guerres soviètiques van lluitar amb furia, i molt dur.
  L'Alenka va llançar una granada amb el seu elegant peu nu, va piular:
  - Sóc una noia molt maca!
  Anyuta la va agafar i va xiular, va mostrar la llengua, mostrant les dents:
  - Aixafem...
  I també llançar una granada amb els dits nus. I va colpejar el morrió d'un tanc nazi.
  Va partir el tronc i va esclatar a riure. Bé, noia. A totes les noies noies!
  I aquí està l'Alla pèl-rojo. Com llançar una granada amb el peu descalç. Com se la foten. I dispersa a tothom. Aquí està la noia! I aixafa els nazis, i rasclet les cames nues.
  - Sóc una guineu pèl-roja!
  I aleshores la Maria va agafar i llançar amb els dits nus el regal de l'aniquilació. Po va exterminar els enemics. I tallat a trossos. Una noia tan maca amb els cabells daurats. I molt agradable també. Noia encantadora. I com serà el torn. I escombrar els feixistes.
  Ella va ensenyar la llengua, cantant:
  - Sóc un tanc, i una noia... Em compraré un abric de pell d'ovella! I Spartak entra a la batalla... Hi ha un tanc molt durador!
  I aquí la Matryona va agafar i amb les seves soles nues va tirar tota una llengua amb grans. Té una premsa tan poderosa. I les cames són fortes. I va girar la "Pantera" -5.
  Quin tipus de cotxe és aquest "Panther" -5. Versió lleugera del tanc de la sèrie E. Pes unes quaranta-cinc tones. Bona protecció al front, pitjor al costat. El nom prové d'un gat depredador. A causa de la pitjor protecció dels costats, no és el tanc més popular. Sobretot, els nazis estimen Agha. Els de tots els angles estan protegits. Però com que la sèrie AG té un nombre petit i gran de corrons, hi ha alguns problemes amb el tren rodant. I la sèrie E encara no s'ha retirat completament de la producció.
  En general, al Tercer Reich es produeix una gran quantitat de tecnologia diferent i no del tot perfecta.
  L'Alena va tornar a llançar una granada amb el peu nu. Teniu els nazis. I la bellesa va cridar:
  - Aplana't el nas!
  Aquí Anyuta, amb els dits nus, llança un regal que trenca el cap. I canta:
  - Milions! Qüestionarem les lleis feixistes!
  I aquí l'Alla pèl-roja va començar a ballar. També va llançar una granada amb el peu descalç i va grallar:
  - En resum, ser vermell no és pecat!
  I els nazis ho van agafar d'ella, sota la respiració. I aquí teniu les noies!
  La Maria també la va agafar amb el peu descalç mentre llançava una granada. I com enderrocarà els nazis.
  Fins i tot es van congelar de por. Bé, és una àvia! I els seus cabells són com una fulla d'or.
  I aquí està la Matryona. Amb les cames nues i musculoses, llançarà un munt de granades. I enganyar als nazis. I bufa'ls com fems al vent. Agafa i incinera!
  I com borda:
  - L'imperi del sol!
  Aquí teniu les noies! A totes les noies, noies terminadores!
  L'Alenka riu i treu la llengua. I veu els mercenaris intentant atacar. La noia torna a llançar una granada amb els dits dels peus nus i xiulets:
  - Un cop calent! Sóc com un vàndal!
  I els nazis van prendre un te amb sang!
  I després Anyuta, com a secuaz. I com calarà foc a les barbes dels nazis. I rugirà, llançant una granada amb un llançament del seu peu nu:
  - Toro furioso, el cavall va colpejar!
  I torna a riure i a somriure. Aquí està la noia! Només una font de saviesa i benediccions!
  Però llavors Alla comença a rugir. I xiular... I després enviar regals de destrucció amb els peus nus. Poc no li semblarà a ningú. Trivialment condueix a tothom als taüts!
  I les cames són molt bones! Dents descobertes com una lleona. Aquí està la noia. On no ha estat!
  I llança granades, amb ràbia frenètica. I els trenca el cos.
  I la pèl-roja encara udola:
  - Sóc una bèstia, sóc una bèstia salvatge!
  I després, és clar, la Maria. L'or dels seus cabells pot encegar els enemics. I que bona que és, gairebé nua pel fred. Aquí llançarà una granada amb els dits nus. I aconseguiran el Fritz com haurien de ser.
  I la bella canta:
  - Hi haurà una llàstima!
  Alenka també va llançar amb els seus peus nus allò que destrueix. Pressió de foc arreglada.
  Però Marusya va agafar un barril d'explosius i el va enviar a l'enemic. Va dissipar l'enemic. Va trencar el metall i l'acer es va incendiar.
  La noia va bordar:
  - Foc rabiós! I el vol del termoquark!
  Encara que, què vol dir, l'última paraula ella mateixa no va entendre. I els Fritz estan trillant...
  Aquí ve el tanc Bear. La màquina és a la gatzoneta, amb una torreta rodona i un casc ovalat. També un disseny ajustat i sobresurt un canó de 128 mm amb una longitud de 100 EL. Una de les darreres novetats. Una arma amb un poder de perforació excessiu. "Ós", aquest és un destructor de tancs i, alhora, dispara contra posicions fortificades.
  L'Alenka li llança una granada. Va danyar el tronc amb un llançament del seu peu nu i va xiular:
  - Tinc acer i flama en comptes d'un cor!
  Aleshores riu així.
  I l'Anyuta també llançarà un regal amb els dits nus. I crack al barril! El metall fluïa en diferents direccions.
  Sí, l'"Ós" es va fer malbé i va començar a retrocedir. També un cotxe addicional. Un altre dels desenvolupaments polèmics del Tercer Reich. És bo que almenys sobre la base de la sèrie E.
  Alla, pèl-roja, també va llançar un regal assassí amb els dits nus. I va udolar:
  - Sóc un ghoul! Inspiro por!
  Aleshores, la noia amb els cabells vermells de coure va treure la llengua. I va tornar a cantar. I va xiular:
  - Pelirroja, pèl-roja... Seré com una serra... Punxada des de la cantonada!
  I tornar a riure...
  Però la Matryona, amb les seves cames fortes, llançarà una mina de pes. Les cintes transportadores s'enfonsen. El metall està triturat. I aquí tornen a disparar a avions d'atac des de terra.
  Les màquines a reacció alemanyes pressionen les posicions soviètiques. I s'estan disparant coets no guiats. I destruir les posicions de l'Exèrcit Roig.
  Alenka va apuntar un rifle antitanc. I prement el gallet amb els dits nus dels peus, va fer fora un avió d'atac. El voltor de Hitler, deixant enrere una espessa fletxa de fum, es va precipitar a terra. I l'aire literalment cremava i brillava.
  La noia va cantar, trepitjant els seus peus nus:
  - Cinturó negre de karate! El meu número de sèrie està a la llengua!
  Anyuta també ha fotut. Només aquesta vegada llançant un disc d'explosius amb els dits nus. Va volar, i directament cap a l'avió d'atac. Va agafar i va trencar el metall.
  Anyuta la va agafar i va xiular:
  - Acrobacia! Nova tripulació!
  I de nou va mostrar la figa, i amb la seva cama graciosa. Aquí està la noia! Una autèntica sirena!
  Però que genial!
  Alla va fer un regal amb el seu taló nu. I el va fer caure al ventre del soldat d'assalt. I el metall dividit, trencant l'acer. Quina noia...
  Amb aquestes pèls-rojes, pots agafar Berlín. El guerrer va xiular:
  - Ha fet un gol! Feixisme a la fuga!
  I va mostrar la seva llengua!
  A les noies els encanta fer això! És a dir, treu la llengua com a senyal de menyspreu. I després escopir de nou.
  I la Maria la va agafar i va llançar el disquet amb el peu nu. Més precisament, el disseny és senzill, però el motor és de mida en miniatura. I va colpejar l'avió d'atac feixista.
  Aixafat el bandoler. I va riure:
  - L'indicador de la mort!
  Bé, la Matrena va llançar un munt de granades amb els seus peus nus. I va colpejar un voltor alemany. Va trencar el metall i va aixafar el maleït ocell. Després d'això, la noia heroica es va fregar el pit. Ella va forçar la seva forta pressió i va xiular:
  - Error nuclear! Fuhrer al front!
  I de nou, com vol!
  Alyonka també va llançar una granada amb el peu descalç i va xisclar:
  - Sóc perfecte!
  Ella va mostrar les dents del mirall.
  I aleshores l'Anyuta la va agafar i la va llançar amb els peus nus, quelcom agut i letal. I la va agafar i va riure:
  - D'un somriure a un gest!
  I el cotxe alemany només es va quedar amb banyes i potes.
  AlЈlà és allà mateix. També l'agafarà amb els dits nus i llançarà el portador de la mort. I llavors agafarà i dirigirà:
  - Gremi d'Espartac!
  I fragments d'acer volen dels nazis.
  La Maria va llançar una cosa molt letal amb el seu taló nu. I esquinçant el metall. Va matar els feixistes. El vaig agafar i vaig xiular:
  - Krakatau! A la meva glòria!
  Matryona colpeja molt més perillós. Grans masses d'explosius contra els nazis. En general, la noia és aclaparadora i gran.
  Aquí, per exemple, va fer l'amor amb nois. Només mitja hora. Guerra i una vegada. I encara va aconseguir immediatament amb cinc. Aquí està l'home ric. No massa, és clar, és moral. Però Matrena va sentir un augment de força per això.
  I no prenen bales. I llenceu tota una caixa d'explosius, colpejant l'avió d'atac.
  Sobre com els nazis, els seus cinc tenen por. No traïu amb paraules. I es pot dir que les noies són cinc.
  L'Alenka llançava amb el peu descalç allò que treu de males herbes. I talla el Fritz.
  xiuxiuejant:
  - Temptació assassina! Just als ulls!
  I va jugar amb els músculs de relleu de la premsa. Aquí està la noia. I les seves rajoles són tan boniques. Bé, com la xocolata.
  Ai, les noies fa temps que no mengen xocolata. Però això és el que vols.
  Anyuta, mostrant les dents amb ferocitat, va llançar un regal de la mort amb el peu descalç i va udolar:
  - Aquesta és la nostra última i decisiva batalla!
  I va mostrar els seus ullals. Més precisament, té unes dents tan llises i agradables. No diguis que són ullals.
  Alla va xiular, donant amb el seu taló nu, un salt de destrucció:
  - Ténia de bou!
  La Maria va riure i va murmurar:
  - I el fill d'un patinet.
  Així que la va agafar i va llançar amb els seus dits nus la metxa que va tallar l'avió d'atac. Tants feixistes colpejats. Bé, noia. A totes les noies, una súper bruixa i una noia!
  Matryona la va agafar i va xiular:
  - La mort serà més alta que la vida!
  I de les seves fortes cames, com volaran les granades. I munts sencers de destrucció. Aquí teniu el baba! La veritable noia-ambal!
  I deixem cervells feixistes. I, majúscula!
  Alenka tampoc és una falta. De nou, amb el peu descalç, va llançar un satèlЈlit aniquilador. Va aixafar els enemics i va xiular:
  - El signe més alt de la matèria!
  I escampat tothom. I va mostrar la galeta amb els dits nus. Oh, quant li agrada escriure a aquesta noia, tota mena de perles.
  Per exemple, una història d'IA. Bàsicament, és real. Franco, raonant que Gran Bretanya no era un rival d'Alemanya, sobretot després que els alemanys ocupessin França, va deixar la Wehrmacht anar a Gibraltar. L'assalt va ser ràpid i victoriós. I els nazis van començar a traslladar tropes a l'Àfrica. Afortunadament, això es pot fer a la distància més curta.
  Però d'altra banda, els nazis es van haver d'oblidar de la campanya contra l'URSS. Fritz en la primera meitat del quaranta-un any, va capturar tot el nord d'Àfrica i va entrar a l'Iraq. Però van traslladar més de quaranta divisions al sud. Per això el pla "Barbarossa" no es va materialitzar.
  Però els alemanys van conquerir l'Orient Mitjà i van començar a moure's més per Gran Bretanya. Tenint una massa d'esclaus i matèries primeres, el Führer va decidir dur a terme un atac aeri a Anglaterra. La producció d'aviació ha anat augmentant tot el temps. Cada cop es construïen més fàbriques. Els submarins van baixar al mar.
  Àfrica va ser conquerida aviat.
  Els alemanys van pressionar Gran Bretanya. Bombarders desenvolupats. Van aparèixer Yu-188 i Do-317. Després de bombardeigs intensificats a l'agost del quaranta-dosè any, no obstant això, va tenir lloc un desembarcament amfibi. Va tenir èxit i Gran Bretanya va caure.
  Churchill va fugir al Canadà. Però allà va rebre una freda benvinguda. I el Japó es va fer càrrec de totes les colònies britàniques.
  L'any quaranta-tres, el Tercer Reich, després d'haver adquirit: "Tigres", "Panteres", "Lleons", va prendre i atacar l'URSS. I de nou va sortir malament... Però no, encara no va atacar.
  La intelЈligència sobre la bomba atòmica, que es fa als Estats Units, va obligar a Hitler a girar cap a Occident. Va esclatar una guerra entre les potències de l'Eix i l'Imperi Àguila.
  El destí de la "Pantera" era poc envejable. El tanc no va tenir temps de relaxar-se correctament en producció, va ser substituït per un "Panther" -2 més pesat. Es va utilitzar una màquina nova amb un motor, armes i blindatges més potents contra Amèrica. I es va convertir en el tanc principal. Fins que va ser substituït per l'E-50.
  Els Estats Units van passar per Islàndia, Groenlàndia i Canadà d'una banda. Per Argentina i Brasil des del sud. I de l'est va arribar el Japó. Així que la guerra va resultar ser tossuda, però en l'any quaranta-cinquè tot va acabar. Amèrica va capitular.
  El 1946, però, va esclatar la guerra entre Alemanya i el Japó. Sens dubte, els nazis són més forts. Però la guerra es va allargar... Això és molt més interessant.
  Alenka ho descriuria amb més detall, però fins ara no hi ha temps. Què ha de fer una noia?
  Només queda llançar granades amb els peus nus. O alguna cosa més per inventar.
  Per exemple, un món en què Skobelev no hauria estat enverinat. És interessant. L'ilЈlustre comandant va liderar una campanya militar al sud de Rússia, arribant a Kushka sota Alexandre III. Però es va mostrar en tota la seva esplendor, durant la guerra amb el Japó.
  Al mar, els almiralls russos no van actuar amb prou èxit. Però a terra, els japonesos van ser totalment derrotats. Després va venir l'esquadra del Bàltic. I finalment els russos van començar a guanyar al mar. D'alguna manera, es va establir la paritat. I fins i tot un avantatge. Japó es va veure obligat a fer la pau. Protectorat rus reconegut sobre Corea. Va cedir aquelles illes Kurils que abans pertanyien a Rússia, però que es van canviar per Sakhalin.
  Rússia va conservar Port Arthur i es va fortificar a Manxúria. L'autoritat del rei va augmentar una mica. Encara que al mar, no tot estava bé. Skobelev va sobreviure fins a la Primera Guerra Mundial. Els russos van guanyar diverses victòries sobre els alemanys. Els van derrotar a Prússia Oriental, van prendre Przemysl immediatament. Skobelev es va convertir en generalíssim. I havent viscut fins als vuitanta anys, va morir en glòria i honor.
  D'alguna manera superant a Suvorov. L'imperi tsarista es va fer gran i poderós. Nicolau II, va passar a la història com un gran. Rússia també va conquerir una part important de Turquia i gairebé tot l'Iran.
  Bé, doncs... Cansat d'escriure el mateix que la Rússia tsarista conquereix el món sencer i assalta les estrelles. Però, en qualsevol cas, l'exèrcit terrestre més fort del món tenia totes les possibilitats de guanyar!
  Per descomptat, és una llàstima que Skobelev morís tan jove. El seu talent es va revelar abans que el de Suvorov, però també es va esvair sense arribar al seu zenit.
  Alexandre II... el rei és sens dubte gran. Va tenir conquestes a la Xina, Àsia Central, Turquia, va tornar el Delta del Danubi. A menys que vengués Alaska, una gran estupidesa. Però si el rei hagués viscut més temps, potser Rússia hauria ampliat les seves possessions. O, al contrari, esclatarien aldarulls. Una constitució portaria a confusió.
  Nikolai el primer és un conservador. Va perdre la guerra a Crimea. Va guanyar guerres contra Iran i Turquia, però molta sang. Durant dècades va lluitar al Caucas. El que és possible i l'expansió russa suspesa cap al sud. Tenia ambicions, al sud. Potser hauria guanyat la guerra amb la coalició, si no fos per Menshikov. Emmarcat per aquest comandant mediocre.
  Com en la seva època Nicolau II Kuropatkin.
  En general, la història de la Rússia tsarista va tenir èxit. La majoria de les guerres es van guanyar i l'imperi es va expandir. Però la guerra civil va debilitar Rússia. Tanmateix, els bolxevics van oferir un nou repunt. De moment.
  Alyonka no li agradava Stalin. Bastó groller i groller. El cap d'un imperi tan gran hauria de ser d'alguna manera més refinat. No tan groller i més intelЈligent. I, per descomptat, no els plebeus per governar Rússia.
  Per tant, sembla que l'URSS va començar a perdre. La guerra va malament de principi a fi.
  L'Alenka va pensar, què fer? Ella volia un canvi. I alguna cosa millor. El bolxevisme no és un sistema ideal. No hi ha eleccions normals. Nomineu un candidat verificat i voteu. Mussol típic. La gent ha de tenir una democràcia real.
  L'Alenka es va imaginar com va estrènyer el nas d'Stalin amb els dits dels peus nus i va riure. És real i divertit. Feu d'aquest ghoul una pruna.
  Eh, Rússia no va tenir sort amb els líders. Per què van ser les purgues de 1937? Per què va organitzar una fam?
  Stalin té molts crims! I aquí, és clar, cal tenir un concepte per entendre tot això.
  Lenin, malauradament, va morir massa aviat. No vaig tenir temps d'establir el poder i aixecar el país. Stalin va resultar ser un trencador d'ossos senzill. Trotski podria haver estat al poder, un home de grans talents. O l'intelЈligent Bukharin.
  No estúpid i Pyatakov. Potser no haurien permès que Hitler prengués el poder en absolut.
  En general, Alemanya podria haver guanyat la Primera Guerra Mundial, no transferint tres cossos a Prússia Oriental, sinó continuant l'operació per encerclar París.
  Aleshores França hauria estat derrotada tan ràpidament com l'any quaranta. I la Rússia tsarista no hauria resistit en un front. Els prussians podien guanyar un enorme poder i colònies franceses. O potser també l'anglès. Però no estava destinat a ser semblant al Tercer Reich. Més precisament, el segon... I els prussians van perdre. Tot i que van poder desactivar Rússia. Estrany, però fins i tot havent deslligat les mans a l'est, Alemanya no va poder capgirar el rumb de la guerra.
  I aquí el Führer va aconseguir molt. El Japó també va colpejar a l'est.
  L'Alenka va tornar a llançar una granada amb el peu nu i cisellat. Va escampar el Fritz i va cridar:
  - Va volar i va rugir!
  Què divertit és...
  Anyuta també va llançar un petit regal. Va deixar sortir un raig de les seves fosses nasals i va murmurar:
  - De primera classe i Adidas!
  Alla pèl-roja va agafar i va tornar a llançar una granada tan ben apuntada. Va trencar un dispositiu de visualització per a un tanc alemany, va trucar:
  - Noble peculiaritat!
  I va enviar la pilota amb el taló nu...
  La Maria també va fer servir el seu peu gràcil i nu. Aquesta noia també va intentar escriure. Per exemple, vaig dibuixar una història com aquesta.
  El pioner Petya volia ajudar a Bolotnikov. I va escapar pel portal al seu temps. Agafant al mateix temps un tallador de butxaca, pedres. Bé, és clar, era un noi del futur. I el tallador es pot manejar, com l'hiperboloide de l'enginyer Garin. Només en mida, aquesta arma és com una pistola Makarov. I el pots carregar amb aigua. Sí, aquest principi de funcionament és la fusió de nuclis d'hidrogen i la producció d'heli.
  I fins i tot retalla els cuirassats. Quan el nen va utilitzar aquesta arma, van començar a considerar-lo un àngel del Senyor. I coronat en el paper del tsar Pere el Gran.
  És curiós que el noi s'hagi tornat tan genial. I també va conquerir Polònia, Suècia i Turquia. L'enorme imperi de Rússia ha crescut.
  I llavors el nen, que pràcticament no va créixer, sent un nen, es va cansar de governar i va tornar a la seva època.
  Però després va resultar que tothom el considera un nen, no un rei. I el nen va tornar corrent.
  En la seva absència, es va produir confusió. Però el nen ha tornat. I tothom li va tornar a jurar lleialtat. Després va seguir la guerra, fins que tot el món es va unir, sota els auspicis de Rússia. I hi havia un únic imperi. I el nen va ordenar construir naus estelЈlars i expandir-se a l'espai.
  Seria possible dedicar més d'una novelЈla a aquest tema, però de moment no hi ha temps.
  La Maria també es veu obligada a lluitar. En general, el futur sembla vague i ombrívol. Si guanyen els nazis, què fer?
  Unir-se als partidaris? I arrossegar-se pel bosc fins que et maten? O potser anar a la Wehrmacht?
  I aquesta idea no els somriu massa. La Maria va sospirar amb força.
  I només va llançar una granada amb el peu nu. Va anotar diversos Fritz, xiulant:
  - Hitler kaput! Encara que és genial!
  La Matryona també va llançar un munt de granades amb els peus nus. Ella va girar el tanc i va bufar:
  - Metall infernal! El Fritz tindrà vergonya!
  I va deixar escapar espurnes de les dents.
  L'Alenka la va agafar i va cridar:
  - Oh, plàtans! Oh, cocos - Tum-ba-yumba!
  I la noia va llançar un puny mortal amb el peu nu. I va trencar l'armadura del Fritz.
  Aleshores, Alyonka va recordar una altra idea seva. Escriu sobre el món brillant. Diguem després de la guerra. Després de tot, això seria genial! Com, per exemple, viuen en temps del comunisme. O una altra cosa meravellosa.
  Com la poesia:
  L'univers va tremolar per sobre nostre
  I les estrelles van regar el cel amb perles...
  La guerra crema, la passió malvada de l'infern,
  I el diable vol destruir Rússia!
  Només ara els alemanys han avançat molt. Assaltant Gorki. I això és perillós.
  Però ja s'havia estès el rumor que Hitler tornava a proposar una treva. I aquesta és una oportunitat per calmar-se i relaxar-se. Gran oportunitat de recuperació. Si només se'n vagi el país vençut.
  Però podria empitjorar més endavant.
  Anyuta va tornar a llançar el missatge de la mort amb el peu nu. Realment no es va creure en Hitler. Però volia reduir la tensió de les batalles. I almenys descansar una mica. Eh, Suvorov estava al lloc d'Stalin, potser tot hauria anat diferent.
  Els alemanys consideraven Mainstein el millor. Aquest Fritz encara és una bèstia. I pots mostrar les teves dents genial!
  Anyuta va xisclar enginyosa:
  - Mad Beria, malvat Stalin!
  I xiulava pels orificis nasals. És una noia amb un gran sentit de l'humor.
  I també va haver d'estar detinguda. Però aquesta història va tenir un final feliç. Ella, però, va ser buscada meticulosament, i també se la va sentir en llocs íntims. Després vaig haver de passar uns quants dies en una celЈla pudent plena de noies. Però després va ser alliberada. Encara no es van trobar pistes. O potser va ser el fet que els seus pares romanien en llibertat. Però com és: el nen està a la presó i el pare i la mare van sortir?
  A menys que sigui possible en virtut d'un article penal. Anyuta no era a la colònia, com Alla i Matryona. Però també una noia d'enduriment de ferro. I d'ulls afilats. Va treballar en una obra de construcció. Va lluitar gairebé des del començament de la guerra. I va aprendre molt.
  La Segona Guerra Mundial va ser generalment prolongada i nerviosa. Vaig anar amb pauses curtes. I els gats, o fins i tot els tigres, es van esgarrapar l'ànima. O potser rates. L'estat d'ànim de tothom aquí és una mica menor. Però en la batalla t'oblides i et distreu.
  Potser alguna cosa del comte de Montecristo? És millor que treballs forçats o aïllament. I, per descomptat, el drama és pesat a la presó.
  I aquí són completament gratuïts, i fins i tot poden cridar:
  - Stalin és una cabra!
  I tindran tota la raó! I Stalin, de fet, encara és una cabra! I un monstre que va emmarcar Rússia. Fins i tot és una llàstima que a la història real, es va convertir en un líder sota el lideratge que va guanyar una guerra així. Hi ha injustícia en això. Bé, per què no es va presentar un altre líder fort i savi durant la guerra?
  Alla, com a antic presoner, odiava Stalin. Per descomptat, aquest era el seu sistema. Va convertir la gent en esclaus i condemnats. No pots argumentar en contra d'això!
  I Stalin hauria d'haver estat castigat! O penja o dispara. O batre.
  Alla de vegades s'imaginava com colpejaria Stalin. I la va fer sentir molt millor. Encara que, és clar, només imaginació. I vull un autèntic èxit.
  Però Hitler seria torturat. Per exemple, porteu-lo al bastidor. O corrent elèctric, o fil calent. O... Què més? Podeu, per exemple, ficar-lo a una donzella d'acer. O fregir en una paella. Trenqueu-vos els braços i les cames, fregueu-vos el coll amb una corda. Sí, i molt més! Penja una mica de Führer.
  Ara, si a quarts? Va ser tan xulo! O roda! Dissoldre amb àcid viu.
  O potser unir Hitler i Stalin i fer-los lluitar com gladiadors? I després aboqueu-hi mantega fosa? O potser en una caixa d'ungles. I les ungles calentes? I emblanquinat! I què més no puc pensar!
  I vèncer el Führer, batre, batre i tornar a batre! Haver escalfat un cable o una cadena.
  O congelat viu. Per exemple, en un bloc de gel. Ompliu amb nitrogen líquid o heli. Generalment, incinerar.
  Torment amb la radiació! O agafa plom fos i aboca-lo per la gola del Führer.
  Allah va riure. I va llançar una granada amb el peu nu.
  Va resultar divertit. I el Führer va quedar arrugat.
  La noia el va agafar i va xiular:
  - Boo Boo Boo! Derrocaré Hitler!
  I què no ha arribat encara a aquesta bellesa impressionant! De fet, una gran noia!
  I tan pèl-roig... Què no es pot dir en un conte de fades, no descrit amb una ploma! Un cabell tan encrespat. Només una flama. O napalm. I pateta, és molt atrevida i punta molt xula. Aquesta és la noia del terminador.
  La Maria tampoc és un regal. Però la natura és prima. I fins i tot un creient. És cert que la seva fe s'està debilitant. De fet, quina mena de Déu, si permet la victòria dels nazis? Com és això possible?
  Maria estava enfadada amb Déu. Els alemanys van arribar a Alma-Ata, Ufa, Gorki. Envoltat Riazan, Moscou, Leningrad. I no paren.
  Sí, els nazis són forts. El mal governa el món sense saber el nombre. Però vosaltres, fills de Satanàs, no podeu trencar el poder de Crist!
  Els guerrers de la foscor sempre han tingut el avantatge. Ja que el cor humà té un desig de mal. I no confieu massa en ell. I a qui creure? La ment de l'home! Després de tot, la gent no és tan dolenta! N'hi ha de tipus bastant decents. que són capaços de governar amb justícia. I no necessàriament creients. I Stalin encara és un sàdic!
  Maria va pensar un moment. Sobre aquest problema: per què Déu permet el mal? I aquí la resposta no és fàcil. Efectivament, sense mal.... Intenta escriure un llibre en el qual no hi hauria mal! És gairebé impossible!
  Hi ha mal en totes les obres literàries. O pecat... Encara que els conceptes de pecat i mal no són del tot idèntics. Les guerres també són dolentes. Però van ser conduïts per la voluntat de Déu. I això, per dir-ho, no era pecat. Aquesta és la paradoxa de l'Antic Testament. I després el Nou Testament completament pacifista. I tampoc el millor...
  Què es troben sota els nazis? Després de tot, Jesús va dir: t'han colpejat a la galta dreta, posa l'esquerra!
  Però qui segueix això realment? Sacerdots? Bé no! L'església era agressiva. I la Inquisició i les Croades, i les formacions militars als monestirs.
  Sí, els sacerdots no es distingien per la humilitat. I altres... Ja siguin catòlics, protestants, ortodoxos. I això és amb el pacifisme del Nou Testament.
  Els feixistes fan el que diuen. I després ensenyar a ser ovelles i actuar com els mateixos llops.
  La Maria pensava cada cop més que el pacifisme saludable podria ser la veritat. Això no és pacifisme, sinó ateisme. Diuen, efectivament, què és la fe sinó l'autohipnosi. Bé, per alguna raó, les icones no van fer immortal ningú. I els patriarques moren, igual que els pecadors comuns. I els monjos no són capaços de res.
  No, és molt millor creure-ho realment: una persona és el ferrer de la seva pròpia felicitat!
  I no us esgoteu amb el dejuni i les oracions. I un dipòsit nou és molt més valuós que mil oracions.
  La Maria va llançar una granada amb el seu peu nu i molt seductor i va dir amb un profund sospir:
  - I ni una església, ni una taverna! Res és sagrat! I a la vida tot no és tan... No tot és tan noies!
  Matryona va marxar amb els peus descalços, tot un centner d'explosius i va enterrar un centenar de Fritz. I aleshores va gorgotejar:
  - No estiguis trist! Tota la vida per davant! Tota la vida per davant, espera i espera!
  L'Alenka també va llançar un missatge, conduint el Fritz al taüt. I va cantar amb entusiasme. Escriure sobre la marxa;
  Les noies Komsomol són la sal de la Terra,
  Som com el mineral i el foc de l'inframón.
  Per descomptat, s'han convertit en proeses,
  I amb nosaltres l'Espasa Santa, l'Esperit del Senyor!
  
  Ens encanta lluitar amb molta valentia,
  Les noies que s'estenen remen per l'univers...
  L'exèrcit rus és invencible,
  Amb la teva passió, en la batalla immutable!
  
  A la glòria de la nostra Pàtria, sant,
  Un avió de combat està donant voltes pel cel...
  Sóc membre del Komsomol, corro descalç
  Esquitxant el gel que cobria els bassals!
  
  Les noies no poden, l'enemic sap espantar,
  Destrueixen tots els míssils enemics...
  El malvat lladre no ens ficarà la cara,
  En poemes es cantaran gestes!
  
  El feixisme va atacar la meva pàtria,
  Va envair d'una manera tan malson i insidiosa...
  Estimo Jesús i Stalin
  Els membres del Komsomol són un amb Déu!
  
  Correm descalços per la neu,
  Corrent com abelles ràpides...
  Som filles tant de l'estiu com de l'hivern,
  La vida ha endurit la noia!
  
  És hora de disparar, així que obriu foc
  Som exactes i bells en l'eternitat...
  I colpeja directament a l'ull, no a la cella,
  De l'acer que es diu colЈlectiu!
  No vencis el feixisme, el nostre reducte,
  I la voluntat és més forta que un tità fort...
  A la Pàtria podem trobar consol,
  I enderrocar fins i tot el Führer-tirà!
  
  Un tanc molt potent, creu "Tiger",
  Dispara lluny i amb precisió...
  Ara no és el moment de jocs estúpids
  Perquè ve el malvat Caín!
  
  Hem de superar el fred, la calor,
  I lluitar en broma amb una horda boja...
  Ós furiós furiós,
  L'ànima d'una àguila no és un pallasso miserable!
  
  Crec que els membres del Komsomol guanyaran
  I elevaran el seu país per sobre de les estrelles...
  Vam començar la caminada a partir d'octubre,
  I ara el nom de Jesús és amb nosaltres!
  
  Estimo molt la meva pàtria,
  Brilla radiant a totes les persones...
  La pàtria no serà emportada pel ruble,
  Adults i nens riuen de felicitat!
  
  És divertit per a tothom viure al món soviètic,
  És fàcil i perfecte...
  Que la sort no interrompi el seu fil,
  I el Führer va ficar la boca en va!
  
  Sóc membre del Komsomol descalç,
  Encara que la gelada fa girar les orelles...
  I no pots veure el descens, creu l'enemic,
  Qui ens vol agafar i destruir-nos!
  
  No hi ha paraules més belles per a la Pàtria,
  La bandera és vermella, com si brillés la sang dels raigs.
  No serem més sotmesos que els rucs,
  Crec que la victòria arribarà aviat al maig!
  
  Les noies descalces de Berlín passaran,
  Deixeu empremtes a la vorera.
  Hem oblidat la comoditat per a la gent,
  I els guants no són adequats a la guerra!
  
  I hi haurà una baralla, que esclati aquesta lluita.
  Fritz ho trencarà tot a trossos!
  La pàtria és per sempre un soldat amb tu,
  No sap què és l'arbitrarietat!
  
  Em sap greu pels que van morir, això és dolor per a tothom,
  Però no poseu els russos a genolls.
  Encara que fins i tot Sam es va sotmetre al Fritz,
  Però per a nosaltres el gran guru Lenin!
  
  Porto una insígnia i una creu al mateix temps,
  Estic en comunisme i crec en el cristianisme...
  La guerra, creu la gent, no és una pelЈlícula,
  La pàtria és la nostra mare, no el khanat!
  
  Quan el Totpoderós ve als núvols,
  Tots els morts ressuscitaran amb una cara brillant...
  La gent estimava el Senyor en somnis,
  Perquè Jesús és el Creador de la taula!
  
  Aquí podrem fer feliç a tothom,
  En tot l'univers rus sense límits.
  Quan qualsevol plebeu és com un igual,
  I el més important a la Creació de l'univers!
  
  Vull abraçar al Crist Suprem,
  No colЈlapsar mai davant els enemics...
  El camarada Stalin va substituir el seu pare,
  I Lenin també estarà amb nosaltres per sempre!
  .
  
  
  Obama astut
  El president dels Estats Units, Obama, va resultar ser més astut i no va bombardejar ISIS, però va decidir utilitzar aquest califat com a ariet contra l'Iran, Síria i Rússia. El seu càlcul estava plenament justificat. ISIS, després d'haver capturat la major part de l'Iraq, va entrar en la guerra amb l'Iran. Els nord-americans compraven petroli als militants i venien armes a canvi. Per salvar Assad, Vladimir Putin va entrar a la guerra després de tot.
  I va començar el bombardeig de l'ISIS. Però no va anar tan bé com a la història real. ISIS té sistemes de defensa aèria venuts als Estats Units i avions de caça. Rússia es va enfrontar a un enemic més fort i es va veure obligada a transferir tropes terrestres. Des del principi, els russos van patir pèrdues tangibles i la seva força es va trencar. Aquí, és clar, ja no depèn del greix.
  Cada cop hi havia més forces a la guerra a Síria. I no era popular. Molts deien: s'hi hauria d'implicar Rússia? I ISIS avançava, infligint forts cops a les tropes russes.
  Els soldats van morir en gran nombre. Però no va ser possible capgirar el rumb de la guerra. A més, també hi va haver un conflicte amb Turquia. I això va dificultar l'ús de les forces.
  La guerra va començar amb ISIS el maig de 2015 i s'ha prolongat. Les batalles es van allargar durant molt de temps i l'exèrcit rus gairebé no va poder retenir l'enemic. Hi havia taüts de zinc. I la major part de l'Iraq estava sota l'ISIS. I els intents de trencar es van fer actius i agressius.
  La guerra, per descomptat, va resultar llarga... I en el moment de les eleccions presidencials a Rússia, ja havia durat tres anys. I van morir més de deu mil soldats i oficials russos i diversos generals.
  Per tant, Vladimir Putin es va enfrontar a una seriosa oposició. Pavel Grudinin de les forces de l'esquerra va començar a guanyar ràpidament puntuacions i punts polítics. I els seus èxits van ser colossals, ja que la qualificació salta.
  És cert que els escàndols van soscavar una mica la posició de Grudinin, però Girkin va guanyar una gran popularitat. Qui, com a heroi de la guerra al Donbass, s'ha convertit en una nova estrella.
  En qualsevol cas, Putin ja ha perdut popularitat i la gent volia un canvi, i l'annexió de Crimea es va oblidar.
  Les eleccions s'havien acabat i, tot i que Putin semblava haver guanyat a la primera volta, van començar les protestes massives i les demandes per revisar els resultats electorals. Els comunistes no creien en els resultats, i hi havia nombrosos exemples de frau electoral.
  I a Moscou hi va haver enfrontaments força grans amb manifestants. També van començar accions massives contra la guerra. I els combats a Síria van continuar.
  Putin fins i tot va intensificar la lluita i va intentar atacar a l'Iraq.
  Però tot això només va provocar un augment del nombre de pèrdues.
  I les batalles van créixer cada cop més i es van fer més sagnants...
  El moviment contra la guerra a Rússia anava creixent. Hi va haver escaramusses massives amb la policia i només massacres.
  Només l'epidèmia de coronavirus ha reduït una mica la intensitat contra la guerra.
  Però les batalles a Síria, malgrat la pandèmia, encara van continuar. I el 2021, contra l'ISIS, van decidir provar l'última arma: els tancs piramidals d'un sol seient.
  Es tracta de cotxes únics produïts en només quatre còpies. Cadascun pesava cinquanta tones i tenia un motor de cinc mil cavalls de força. I el motor no és senzill, sinó elèctric.
  Unes noies maques conduïen quatre cotxes i era molt xulo.
  La Natasha, en un tanc piramidal, va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus i va tallar els moltahidins amb metralladores, tallant-los amb bales amb nucli d'urani.
  I va cantar, mostrant les dents:
  - Glòria a la Gran Rússia!
  Zoya, que disparava als oponents amb metralladores i disparava amb un canó de foc ràpid, va grunyir:
  - Per a Rússia que va desplegar les seves ales!
  I amb els dits nus, l'àgil bellesa va prémer els botons del joystick.
  I torna a escopir petxines amb nuclis d'urani.
  Un altre tanc piramidal amb Augustine fa girar les urpes i aixafa l'enemic. Sega les files dels mujahidins, cobrint el turó amb una muntanya de cadàvers.
  I rugits:
  - Perquè el comunista va donar!
  I Svetlana colpeja els enemics i sega els mujahidins. I mentre canta:
  - El comunisme estarà a la glòria!
  I amb els dits nus, prem els botons del joystick.
  I la guerra va en augment. Les tropes russes es van enfrontar a un front fort.
  ISIS no és un regal. Els Stormtroopers s'utilitzen contra ell. També tenen noies precioses: la Maria i la Mirabela. Són molt grans i lluiten descalços i en bikini.
  Noies boniques ja estan pressionant sobre les posicions dels moltahidins. I destrueix-los amb míssils.
  Maria canta amb alegria:
  Enfurismat en ira SATO,
  L'enemic del regiment va avançar...
  Però els botxins-adversaris,
  Els russos es trobaran amb hostilitat!
  I com enviar míssils a l'enemic. I colpeja els enemics alhora.
  Mirabela, enviant petxines, comenta:
  Què és la guerra, què és la guerra? Pel bé d'algun dictador Assad per vessar sang?
  Maria va estar d'acord amb això:
  - Per això, vessar sang no val la pena!
  I també va enviar un coet mortal.
  Les noies segueixen ordres, és clar. Però per setè any hi ha una guerra, per qui sap què. I, per descomptat, les noies estan enfadades amb Putin. No està clar què vol. I les tropes russes mantenen la línia i els intents ofensius fracassen.
  Els tancs piramidals són bons, però la bateria encara es descarrega ràpidament a aquesta velocitat. S'han de portar a la part posterior i carregar-los amb electricitat.
  La Natasha, la Zoya, l'Augustina i la Svetlana es van reunir i anem a jugar a cartes.
  Al mateix temps, les noies canten:
  - Bé, què puc dir, què puc dir, la gent està disposada així! Voleu saber, vull saber! Volen saber què passarà!
  I les eleccions a la Duma de l'Estat van mostrar el triomf dels comunistes. Però de nou hi va haver falsificacions massives. I això va provocar protestes massives en les quals van participar milions de persones. El feble Zyuganov va ser enderrocat i el jove va arribar al poder en el seu lloc. Les protestes es van intensificar, van fer vaga i moltes consignes.
  En resposta, l'exèrcit rus va llançar una gran ofensiva tant a Síria com a l'Iraq. La baralla va resultar molt cruenta. A més, l'Iran està inquiet. Hi ha disturbis i disturbis.
  Putin es va trobar en una situació molt difícil. Dins de Rússia, el malestar s'ha fet molt més gran. Zyuganov finalment va emmalaltir i la nova direcció jove va demanar la dimissió de Putin i el seu equip.
  Els combats van fer estralls a Síria i l'Iraq. La guerra allà va ser massiva. I va pujar a l'enrenou.
  Dues noies més, l'Alice i l'Angelica, van lluitar com monstres i van utilitzar un helicòpter especial en forma de disc. I no hi havia manera d'enderrocar-los.
  L'helicòpter llança coets, crema els oponents i trenca búnquers.
  Alícia la va agafar i va piular:
  - Pel califat rus!
  I com prem els dits nus sobre el botó del joystick i colpeja l'enemic.
  Angèlica va bramar:
  - A bord!
  I de nou, coets com lupanet, a l'enemic...
  A Moscou es va celebrar una concentració multitudinària i durant els enfrontaments amb la policia hi va haver morts. Moltes fàbriques van fer vaga. Ara els comunistes han demostrat la seva força. I ja han anomenat directament Putin un criminal i un assassí. L'oposició creixia. I aquí i allà es va vessar sang.
  Les protestes es van convertir en una vaga general. I va resultar ser tan gran que les autoritats van fer concessions.
  Els resultats de les eleccions a la Duma de l'Estat van ser anulЈlats. I se n'han anunciat de nous. I aquí els comunistes tenien totes les possibilitats de guanyar. I fins i tot va guanyar, havent rebut la majoria d'escons al parlament.
  I el govern de Mikhail Mishustin va dimitir. Va començar la formació d'un govern d'esquerres. Al mateix temps, els comunistes van assenyalar que era hora d'acabar la guerra a Síria.
  Ja som el 2022... Vladimir Putin va dir amb un sospir que no ho faria. Així que tots els sacrificis en aquest cas seran en va.
  Llavors va començar el procés d'impeachment a la Duma de l'Estat. També hi ha canvis al Consell de la Federació. Va girar cap a l'esquerra, i demanen escombrar a Matvienko, que és un titella massa submisa de les autoritats.
  En general, el poble va començar a rebelЈlar-se molt més activament i a exigir canvis.
  La situació s'estava escalfant. Ara van ser els comunistes els que van marcar el to de les protestes. I van recollir signatures per a una nova constitució.
  I aleshores Putin va tenir un ictus i es va emmalaltir.
  Es van anunciar noves eleccions presidencials.
  El principal candidat dels comunistes va ser Alexei Kuznetsov. I va fer molt. I a les eleccions, el nou líder d'esquerres va aconseguir guanyar a la primera volta.
  I va ser genial!
  Aquí s'acaba el conte de fades, i qui va escoltar el cogombre!
  
  EMELYAN PUGACHEV - UNA OPORTUNITAT PER A LA HUMANITAT
  Emelyan Pugachev, immediatament després de la captura de la fortalesa de Tatishchevo, va anar a Orenburg i va aconseguir prendre la ciutat per sorpresa i prendre-la per un assalt fugaç. La major part de la guarnició es va rendir gairebé sense lluitar.
  I Emelyan Pugachev va capturar un gran centre provincial, moltes armes i municions.
  Després d'això, el seu exèrcit en ràpid creixement es va traslladar a la fortalesa de Verkhne-Yaitskaya i també la va prendre amb un atac ràpid. I més enllà a Ufa. Cada cop més gent de diverses nacions es va unir a Pugatxov. El seu exèrcit, que s'acostava a Ufà, ja comptava amb gairebé cinquanta mil, i molts canons.
  La guarnició es va rendir gairebé sense resistència. Després d'això, Emelyan Pugachev va enviar destacaments voladors als Urals per prendre el control de les fàbriques d'armes.
  Caterina II va rebre la notícia de la caiguda d'Orenburg tard. I va sorprendre a tothom. Vaig haver de recollir forces urgentment. I n'hi ha pocs: la guerra turca ho treu tot. Només es va mobilitzar un Bibikov, un general en cap més o menys adequat. I té un equip. Vaig haver de recollir forces urgentment.
  Però l'exèrcit de l'impostor va créixer ràpidament. I es va traslladar a Kazan. S'hi van unir calmucs, bashkirs, tàrtars, kirguis i altres pobles. Un darrere l'altre, Emelyan Pugachev va ser reconegut com el rei legítim i les fàbriques i ciutats dels Urals.
  I molts es van unir als rebels. I l'exèrcit d'Emelyan Pugachev va anar a Kazan i va trencar fàcilment la resistència. Molts agents van passar al seu costat. I l'exèrcit de Pugatxov va créixer ràpidament. I així Kazan va ser atacat.
  I en la història real, l'impostor va ser capaç d'agafar-ho amb un exèrcit més petit i pitjor organitzat. I ara s'ha tornat encara més fàcil i ràpid.
  I el Kremlin de Kazan va ser pres immediatament. L'exèrcit d'Emelyan va resultar ser ràpid.
  I quanta cavalleria i combatents poderosos es van reunir. I artilleria, i combatents de les fàbriques dels Urals. I moltes armes. Així que Koziedemyansk va caure.
  Només a Nizhny Novgorod Emelyan Pugachev esperava una resistència seriosa.
  Allà van aconseguir clavar reforços des de prop de Sant Petersburg i des de la frontera sueca. Però Pugatxov ja tenia més de cent mil soldats i moltes armes.
  Bibikov va cometre un error. Tot i així, en lloc de defensar, va retirar part de les tropes de la ciutat. I van ser sotmesos a un fort cop de les forces superiors dels rebels i van ser aixafats.
  Això va facilitar l'assalt a Nizhny Novgorod. A més, una part de les tropes i els oficials van passar al costat d'Emelyan Pugachev. I la ciutat més gran va caure.
  Bibikov també va ser capturat. Es va negar a jurar lleialtat a l'impostor i van ser penjats.
  Pugatxov es va traslladar a Moscou. Cada cop més sovint, tropes governamentals, oficials i fins i tot generals anaven al seu costat.
  Ryazan va caure gairebé sense resistència. I un exèrcit enorme es va acostar a Moscou.
  Hi havia poques tropes, i no del tot fiables. Tres regiments de cosacs de Don es van passar al costat de Pugatxov. I Moscou va ser atacada per la tempesta.
  Només el Kremlin va tenir l'oportunitat de resistir-se, però allà es van trobar traïdors i van obrir les portes a Pugatxov.
  Alexander Suvorov, retirat precipitadament del front turc, també va passar al costat de l'autoproclamat tsar. Va decidir que no tenia sentit lluitar contra el poble. I la qüestió de la legitimitat del rei és qüestió del desig del país.
  Suvorov va ser seguit per altres generals. Els caps al capdavant de les tropes es van dispersar per Rússia i van prendre ciutats rere ciutats.
  I el mateix Pugatxov va anar a Sant Petersburg.
  Caterina la Segona, veient que les seves forces minvaven, prenent part dels tresors, va fugir a l'estranger, ordenant als germans Orlov que organitzessin la defensa de la ciutat.
  Ells van fer exactament això. La major part de la guarnició va passar al costat de l'impostor, i Sant Petersburg va ser ràpidament presa. Els Orlov van ser capturats i penjats. I el nou rei va entrar a la capital. Aviat, gairebé tots els generals i unitats russes el van reconèixer. Com les ciutats russes. Catherine va fugir a Suècia. I d'aquí a Alemanya.
  El seu fill Pavel va morir en circumstàncies poc clares. I Emelyan Pugachev es va tornar a casar i va anunciar una nova coronació. Després d'això, el cosac Ustinya es va convertir en la seva dona.
  La guerra amb Turquia va ser confiada a Alexander Suvorov i va acabar amb una ràpida victòria.
  Va néixer l'hereu d'Emelyan. I la dinastia dels Romanov, per dir-ho, es va enfortir.
  El rei va abolir la servitud i va dur a terme reformes. Rússia va començar a desenvolupar-se i augmentar ràpidament. Va seguir una altra guerra amb Turquia i la presa de Constantinoble. Emelyan Pugachev va fundar una nova religió, abandonant la Trinitat i introduint la poligàmia. Ja era el mateix amb l'Islam, però l'Islam ortodox.
  Alexander Suvorov va dur a terme diverses campanyes, arribant al Marroc i conquerint l'Orient Mitjà, Iran, Sudan i el nord d'Àfrica. I llavors, quan es va produir una revolució a França, l'exèrcit d'Emelyan Pugachev va capturar tota Europa. Així va sorgir el més gran dels imperis de la història de la humanitat.
  Emelyan Pugachev era bastant jove des de 1742 i, per tant, va governar durant molt de temps, va sobreviure tant a Catherine com a Alexander Suvorov. Després de la conquesta d'Europa, els russos es van traslladar per Àfrica i van entrar a l'Índia, que també van conquerir.
  La guerra amb la Xina va passar ja el 1815 sota el fill de Pugatxov, Pere IV.
  La guerra va resultar victoriosa per a Rússia i la Xina va quedar sotmesa. Després d'això, Rússia va sotmetre completament tres continents i va desembarcar a Austràlia i Alaska. I va continuar expandint-se a Amèrica. Allà ja no tenia rivals seriosos.
  Gran Bretanya va ser derrotada i capturada. I aviat va conquerir els Estats Units. El 1850, Rússia ja controlava el món sencer.
  Després va arribar fins a l'expansió còsmica. I va sortir genial.
  Tanmateix, és clar que hi havia problemes.
  Un d'ells és el moviment a favor d'una forma de govern republicana. Però la dinastia Pugatxov-Romànov va gaudir d'autoritat i fins ara va romandre inamovible.
  També hi va haver lluites pel poder i intents de cop d'estat. Quan es va produir el primer vol fora del sistema solar a finals del segle XX, un grup de conspiradors a principis del segle XXI es van submergir en un son artificial i van volar a un planeta llunyà per establir-hi el seu propi estat.
  Van sorgir alguns problemes amb els jueus. Si altres nacions es van russificar i van acceptar ràpidament l'islam ortodox, aquests jueus eren tossuts i es van resistir. I es van pressionar per això. També hi havia altres problemes. Al segle XXI, l'ateisme s'ha posat de moda. I la negació de l'autoritat de la Bíblia i l'Alcorà. I formalment, la teologia es va construir sobre una interpretació lliure d'aquests llibres.
  I això també va donar lloc a alguns conflictes. A més, la ciència s'ha desenvolupat. L'esperança de vida al segle XXI ha augmentat significativament i la gent ha après a semblar realment més jove. I, és clar, van començar a dir, però què passa amb les paraules de Crist: no faràs ni un sol cabell ni blanc ni negre? O que els seus dies siguin cent vint anys!
  També hi havia dubtes. En alguns planetes del sistema solar, on ja hi havia assentaments seriosos, van començar a sorgir sentiments separatistes. En tot cas, hi havia reivindicacions d'autonomia. En resum, millor que a la història real, però tot i així, hi ha problemes i no tot és de color de rosa.
  Però en qualsevol cas, la humanitat està unida i amb fam i epidèmies i gairebé totes les malalties s'han acabat. I la gent pot viure durant diversos segles sense envellir, i no la vida en absolut, sinó gairebé el comunisme i el cel a la Terra al segle XXI!
  
  LA INTERESSANT OPORTUNITAT DE CHURCHILL
  Churchill va acceptar la pau amb Alemanya en els termes següents. El Tercer Reich garanteix a Gran Bretanya la integritat del seu imperi colonial. A més, Hitler fins i tot va acceptar no exigir la tornada de les colònies alemanyes absorbides per Anglaterra durant la Primera Guerra Mundial. A canvi, però, els alemanys tenien total llibertat per disposar de les colònies franceses i holandeses. I també podien actuar tant com volguessin contra Rússia. Per descomptat, el Führer no toleraria l'URSS amb el seu veí. Alemanya va rebre molt. I en tenia prou. I la Gran Bretanya formalment no va perdre res. Per tant, l'acord era beneficiós per a tots. En qualsevol cas, Anglaterra no tenia cap possibilitat de mantenir les seves possessions a Àfrica i Àsia. Els alemanys haurien capturat fàcilment Egipte, i després l'Orient Mitjà amb l'Iraq i Kuwait. I després, a través de l'Iran proalemany, haurien arribat a l'Índia.
  Sense oblidar que la Gran Bretanya no té cap possibilitat de mantenir l'Àfrica.
  La guerra submarina i aèria, acabada, eren els britànics de totes maneres.
  I així totes les parts es van mantenir en els seus interessos. I Hitler va començar a preparar un atac a Orient. Hi ha molts més tancs a l'URSS, i un miler i mig de vehicles, de molt millor qualitat que els alemanys.
  En comparació amb la història real, el Fritz va instalЈlar cinc mil avions i mil tancs més. La manca de pèrdues a la Batalla d'Anglaterra va afectar, i la capacitat d'utilitzar el Cos Africà a l'est.
  És cert que això es va compensar en part pel fet que la sorpresa era més difícil d'aconseguir.
  No obstant això, Stalin va anunciar una mobilització general i va posar les tropes en alerta. Però el cop dels alemanys encara va resultar fort i tàcticament sobtat. A més, no s'esperaven que el Fritz llencés immediatament totes les seves forces a cops. I per defensar, els vermells s'entrenen molt pitjor que per atacar.
  Les tropes de la Wehrmacht van trencar les defenses i van poder avançar en les direccions principals.
  Una mica més lent que a la quaranta-una història real. Però vam arribar a Smolensk. On van acabar, van ser aturats per forces soviètiques superiors. Però els nazis van girar cap al sud. Ja a finals de tardor van capturar Kíev. Winter va atrapar el Fritz, preparat per a un atac a Moscou. Els nazis es van quedar a l'hivern, al fred, sense atrevir-se a assaltar.
  Leningrad, al seu torn, està bloquejat.
  El pitjor de tot, el Japó no es va atrevir a entrar en guerra amb els EUA i la Gran Bretanya. I podria obrir un segon front en qualsevol moment. A l'hivern, les tropes soviètiques van intentar avançar, però les defenses alemanyes mai es van trencar. A la primavera, els nazis van agafar força i van continuar dominant l'aire. Però com que el Tercer Reich va rebre petroli no només de Romania, sinó també de Líbia, Nigèria, Camerun, els nazis no van necessitar tant el petroli caucàsic.
  I el Fritz va llançar una ofensiva al centre. En un esforç per prendre Moscou.
  Però la línia de defensa de les tropes soviètiques va resultar sòlida. Durant tres mesos de lluita tossuda, els nazis només van poder avançar cent, cent vint quilòmetres.
  I es van aturar. Només a Crimea els nazis van poder prendre Kerch i bloquejar Sebastopol. Els nazis també van capturar la meitat del Donbass, en particular Kharkov. Després de grans pèrdues al centre, Hitler va canviar la seva estratègia i va decidir, per consell de Goering, llançar un atac aeri contra l'URSS.
  En particular, es van utilitzar bombarders Yu-188. I més nou i més avançat Yu-288. La guerra es va fer cada cop més posicional. Hitler comptava amb noves armes i tancs. Primer de tot, van entrar a la sèrie els Tigres, i una mica més tard el Lleó, i després la Pantera. El més protegit, per descomptat, era el "Lleó" amb blindatge lateral de 100 mm, i fins i tot en angle. El "Tigre" també tenia una bona armadura lateral. El "Panther" és pitjor, que no va fer un avenç al tanc.
  A l'hivern, els alemanys van mantenir la línia. Les tropes soviètiques van avançar sense èxit al centre. Van intentar recapturar i també sense èxit Kharkov. Els alemanys aquí estaven preparats per a la defensa i podien repelЈlir l'embat. L'únic èxit de l'Exèrcit Roig va ser l'operació Iskra, quan van aconseguir trencar per terra un estret corredor fins a l'assetjada Leningrad.
  Al maig, els nazis van llançar un assalt a Sebastopol. Que va completar el 9 de juliol de 1943 la caiguda de la ciutat fortalesa. L'ofensiva al centre dels nazis va començar l'endemà. Van utilitzar un gran nombre dels últims tancs. Inclòs el "Lev", que, gràcies a la protecció des de tots els angles, prometia convertir-se en un bon tanc innovador. Els Ferdinand també van passar a l'ofensiva: magnífics canons autopropulsats a la seva manera.
  L'ofensiva dels nazis es va desenvolupar lentament. Les pèrdues van ser grans. El tanc "Lev" va mostrar una velocitat de foc insuficient de l'arma i un rendiment de conducció deficient. Però tot i així, els nazis van aconseguir envoltar Vyazma. I després agafa-ho. Una batalla es va arrossegar a finals de tardor i l'embat dels Fritz es va assecar.
  L'Exèrcit Roig va intentar restablir l'statu quo a l'hivern. I va ser capaç de vèncer a Vyazma. Però tots els èxits es van limitar a això. Els nazis van poder resistir al centre. I prop de Leningrad. I prop de Kharkov.
  En defensa, "Panther" va mostrar un bon tanc. La màquina més massiva del Tercer Reich es va produir en grans quantitats, i va demostrar ser potser el millor mitjà per fer front als tancs soviètics. A l'aire, la lluita va continuar amb certa superioritat de la Luftwaffe. Els avions alemanys estaven ben armats, amb gran velocitat, però menys maniobrables. No obstant això, el ME-309 va demostrar ser bastant efectiu, principalment per la velocitat i l'armament del vehicle.
  I els avions a reacció estaven en camí. En primer lloc, el caça ME-262, l'argument més contundent. És cert, car. Els alemanys van augmentar constantment la producció d'armes. Feien servir treballadors estrangers i tenien més equipament que l'URSS. Va aparèixer un model Focke-Wulf més avançat: el TA-152, que, amb armes i armadures potents, tenia una maniobrabilitat molt millor i una velocitat més gran.
  Però el més important és, per descomptat, els avions a reacció. Els nous LA-7 i Yak-3 soviètics només podien compensar parcialment l'aparició d'una nova generació de màquines entre els nazis.
  Fins i tot abans que el Panther entrés en servei, es pensava que aquest tanc no estava prou protegit. Sobretot als costats. Com a resultat, el Panther-2 es va desenvolupar per estar més protegit, més pesat i amb un canó de 88 mm. I "Tigre" -2.
  L'URSS va posar l'IS-2 i el T-34-85. Els alemanys tenien un rifle d'assalt MP-44 més avançat. "Maus" també va entrar a la sèrie. A diferència de la història real, el Tercer Reich no va ser bombardejat pels Aliats, i es va poder produir molts equips.
  La lluita va demostrar, però, que el tanc "Maus" era massa pesat, i més o menys adequat per a la defensa. "Tiger" -2 es va trencar massa sovint i també era un tanc de defensa.
  Només el "Panther" -2 amb un motor més potent de 900 cavalls de força, va demostrar ser un vehicle satisfactori per a les operacions de combat. El "Lleó" tampoc es va mostrar massa.
  Les operacions de combat reals han demostrat que el ME-262 no és una màquina molt fiable, cara i no prou maniobrable, fins i tot amb armes potents. De manera més activa, el TA-152 va entrar a la sèrie, que eren més o menys adequats com a cavall de batalla. Podria ser un avió d'atac i un bombarder i caça de primera línia. Les esperances associades al ME-262 no estaven del tot justificades. Excepte pel fet que aquest lluitador és molt difícil d'enderrocar, tenia una armadura forta. Però també pesava molt. Però les grans esperances es van associar amb HE-162. I en part estaven justificats.
  L'estiu del 22 de juny de 1944, els alemanys van donar inesperadament el cop principal al sud. El comandament soviètic va mantenir les forces principals al centre. Stalin creia la desinformació que l'enemic tornaria a marxar cap a Moscou. Però els nazis van poder superar la intelЈligència soviètica. A més, també van afectar un gran nombre de tancs alemanys "Panther" -2, prou ràpids i maniobrables, i millor protegits, als costats.
  A més, es van produir molts "Tigres", màquines relativament fàcils de fabricar. També hi va haver una nova modificació del "Lleó". Amb un canó de 88 mm més lleuger però amb un motor de 1250 cavalls de potència. Aquest "Lleó" és el tanc més reeixit -del tipus "Tiger" -2, però més pesat, amb un blindatge lateral i popa més gruixut de 120 milЈlímetres, que compensava amb escreix el potent motor del "Maus".
  El Lev-2 va resultar ser un tanc de gran èxit. Els alemanys van poder aconseguir molt. Van capturar Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, van prendre Voronezh. I es va girar cap al revolt del Don. Finalment vam arribar a Stalingrad. Però allà es van empantanar en batalles. Com en la història real, les tropes soviètiques van poder envoltar els alemanys prop de Stalingrad. Tanmateix, els nazis encara van aconseguir sortir de l'encerclament. No obstant això, els alemanys tenien molts més tancs. Les batalles van demostrar que "Panther" -2 i "Lion" -2 són capaços de lluitar de manera bastant decent a l'hivern. A més, al davant van aparèixer els canons autopropulsats E-25. Aquest vehicle era un canó Panther petit i baix, però molt àgil i de tir ràpid.
  Els nazis es van retirar de Stalingrad fins al revolt del Don i es van mantenir allà. Va arribar la primavera de 1945. El XE-162 va entrar a la sèrie i l'aviació soviètica va cedir a aquest model. Però el més important són els bombarders a reacció, que no tenien igual. Van bombardejar els russos amb gairebé impunitat.
  El nou tanc alemany E-50 va entrar a la sèrie, més lleuger que el Tiger-2, però millor protegit i armat amb un motor potent. I el seu canó EL de 88 mm 100 és insuperable en precisió i penetració de blindatge.
  Stalin buscava maneres de fer les paus amb Hitler. Ja que mentre els nous tancs IS-7 i T-54 encara s'estaven desenvolupant. I els avions a reacció són encara més vagues.
  Però el Führer no volia la pau i va continuar l'ofensiva. Aquesta vegada, cap al Caucas, a través de les Portes de Terek. Els nazis van aconseguir capturar les ciutats soviètiques: Grozni i Ordzhonikidze. Però quan van entrar a les muntanyes, el seu progrés es va alentir.
  Aleshores, els nazis es van precipitar de nou a Stalingrad. En les batalles, les tropes soviètiques obtenien cada cop més dels avions d'atac a reacció i dels bombarders de la Luftwaffe. Però els mateixos Fritz no van poder prendre la ciutat, es van empantanar en batalles. Encara que van abandonar els "Sturmtigers" al curs. I l'aviació pressiona.
  El Yak-9 soviètic, el caça més massiu, està obsolet. I els alemanys van aparèixer models més avançats del ME-262 amb molta més velocitat i maniobrabilitat. I més fort en armament XE-162. La situació va augmentar encara més quan finalment el Japó va entrar a la guerra. Turquia va seguir el mateix. A finals del quaranta-cinquè any, la major part del Caucas va ser capturada pels alemanys i els turcs. I el nou quaranta-sisè any va portar decepcions addicionals a l'URSS.
  Stalingrad encara va aguantar, però a finals de maig es va prendre l'últim trimestre. I els alemanys i els turcs en aquest moment van capturar completament el Caucas. I el juliol de 1946 va començar una nova ofensiva contra Moscou. Les possibilitats dels nazis eren grans. Tant l'E-75 com l'E-100 van participar en les batalles. Aquests dipòsits eren més densos i millor protegits. El front soviètic es va enfonsar lentament però segurament... A finals de la tardor, Moscou estava envoltada.
  Saratov també va caure al mateix temps. S'ha desenvolupat una situació extremadament difícil. Els japonesos avançaven des de l'est. Stalin va oferir la pau a Hitler en qualsevol altre termini que no fos la rendició. El Führer va rebutjar aquestes propostes.
  A l'hivern, Moscou va caure després d'un assalt ferotge. I a la primavera i l'estiu, els alemanys van capturar tota la regió de Volga-Vyatka. Pala i Vologda. Els nazis van poder arribar a Sverdlovsk a mitja tardor...
  
  EL PAPEL FATAL DE CHAMBERLAIN
  Chamberlain no va dimitir i va aconseguir concloure una pau honorable amb Hitler.
  Les condicions per a Gran Bretanya eren força favorables: el Tercer Reich garantia la inviolabilitat de les possessions de l'imperi del lleó. I la Gran Bretanya no va perdre ni un centímetre de territori. Però a canvi, Hitler va rebre total llibertat a les terres ocupades de França, Bèlgica, Holanda. I aquestes són grans àrees. I llibertat de mans a Orient.
  I el número u nazi no es va negar en absolut a marxar cap a l'URSS. I va continuar agafant forces.
  Hitler volia no només Àfrica i Síria, amb part d'Àsia, sinó també terres russes. En primer lloc, per descomptat, els graners d'Ucraïna, els estats bàltics, Bielorússia i el petroli caucàsic. Així els plans del Führer eren napoleònics.
  Els alemanys es preparaven per a la guerra, formant forces importants. En el pla Barbarroja, tenien més tropes. En primer lloc, és clar, l'aviació. Tres mil avions no van ser abatuts durant la batalla aèria per Anglaterra i es van unir a les files de la Luftwaffe. A més, avions que no es van distreure pel mar Mediterrani, i per cobrir Europa. Per tant, no es van destinar cinc mil avions al pla Barbarroja, el doble, deu mil.
  I hi havia uns quants tancs més. En primer lloc, la producció d'automòbils va augmentar més, ja que el Tercer Reich no va ser bombardejat. En el segon, quatre-cents tancs no van anar a l'Àfrica. I alguna cosa s'ha pres de França. Així que el Fritz estava millor preparat per a la batalla.
  És cert que van perdre una mica de temps avançant contra Iugoslàvia i Grècia. Però va acabar sense els britànics més ràpid.
  I la invasió de l'URSS va començar el 7 de juny amb més de mil tancs i cinc mil avions. I és clar que hi havia més infanteria i artilleria.
  El més important és que l'URSS, com en la història real, no estava preparada. Stalin tenia massa por de lluitar contra el Tercer Reich i va intentar retardar la guerra a qualsevol preu i va tornar a quedar atrapat.
  I llavors el Japó va atacar. Per què els japonesos van decidir atacar aquesta vegada? La raó és que Gran Bretanya es va retirar de la guerra, i ara, en aquest cas, els samurais havien de lluitar contra els Estats Units i la Gran Bretanya no vinculada pel Tercer Reich.
  I l'URSS, en tot cas, semblava ser un enemic més feble. Especialment en els primers dies de la guerra, el curs dels combats va ser encara pitjor per a l'Exèrcit Roig que en la història real. Així, sobretot a l'aire, la superioritat dels nazis era molt més forta. Sí, i més tancs, sobretot en direcció sud, on Rommel va mostrar heroicitat. I l'Exèrcit Roig no està preparat per a la defensa, i no hi ha plans per a una guerra defensiva. I estan abocant... I fins i tot Kíev es va poder portar en moviment, i van arribar a Smolensk aviat. I el Japó també va atacar, per no esperar la caiguda de Moscou, perquè en aquest cas tothom l'acusaria que ella, com un voltor, es va precipitar contra l'enemic assassinat. Derrotat al mateix temps pels alemanys.
  No, l'honor del samurai exigia una vaga mentre l'URSS encara es movia. I la guerra va anar força bé. Els samurais van abandonar un gran nombre d'infanteria i van atacar les posicions de l'Exèrcit Roig. I va ser un gran èxit per part seva.
  Però als afores de Vladivostok es van trobar amb un equip de noies descalces. Que va lluitar amb una fúria salvatge.
  Alenka va fer cua per al samurai. I llavors, amb els dits nus, va llançar una granada de força letal. I va trencar molts japonesos, cridant:
  - Per la glòria de Stalin!
  Anyuta també va disparar a l'enemic. Ella va segar els combatents grocs i va rugir:
  - Per la gran Pàtria!
  I també els seus dits nus van llançar un regal assassí de la mort.
  Alla, aquesta bellesa pèl-roja, va segar els japonesos que avançaven. I els seus peus nus van llançar un regal de mort d'un poder destructiu colossal. I va destrossar el samurai, cridant:
  - Glòria al comunisme!
  La Maria també va disparar. Aquesta bellesa de cabells daurats. I els seus dits nus llançaven regals mortals de la mort.
  I la massa de samurais es va esfondrar.
  I la noia va grunyir:
  No renunciarem a Vladivostok!
  I el taló nu de la noia va sucumbir al regal de la mort.
  Els Jocs Olímpics també van lluitar ferotgement. I llavors les seves cames nues i fortes van llançar un munt de granades, destrossant els oponents.
  El guerrer va xiular:
  - Per la Gran Rússia!
  Alenka, tallant els soldats grocs, va confirmar:
  - La pàtria és amb nosaltres!
  I el seu taló nu va sucumbir a la granada. I va destrossar els nous soldats del gran imperi.
  Però malgrat tot l'heroisme de l'Exèrcit Roig, estava perdent. No va ser possible transferir divisions de l'Extrem Orient. I els alemanys van llançar un atac a Moscou molt abans que en la història real, i ja havien aconseguit envoltar-lo i capturar-lo parcialment, abans que les pluges intenses s'aboqueren i el desglaç. I això, per descomptat, va tenir un impacte en el curs de la guerra.
  Els alemanys són especialment forts a l'aire. Els seus avions aconsegueixen específicament les tropes soviètiques.
  Els alemanys del sud també eren més forts i van avançar més. Van aconseguir prendre Kursk, Voronezh fins i tot abans del desglaç, i es van traslladar a Stalingrad. Després d'haver començat la guerra dues setmanes abans i amb grans forces, els nazis van tenir un bon començament i ara tenien un avantatge notable en tot. I la història de l'Exèrcit Roig va resultar pitjor que a la realitat.
  Els alemanys es van moure més ràpidament a través de Crimea i van irrompre al Caucas. I allà també van aconseguir un gran èxit. A més, Turquia també va entrar a la guerra, veient com l'URSS s'estava enfonsant.
  I així els alemanys van prendre Riazan i van continuar l'ofensiva. I el mateix Stalin va córrer com una llebre. I els nazis ja s'acostaven a Gorki. Hi va haver baralles.
  Però Moscou encara resistia: la ciutat és gran. Però els combats van continuar als carrers i els nazis es van acostar al Kremlin.
  Però les noies soviètiques van donar batalla als nazis, prop de la ciutat de Gorki.
  Tot un batalló de noies descalces, malgrat que ja nevava i hi havia gelades, es va trobar amb els nazis.
  La Natasha va obrir foc i va sacsejar els pits amb prou feines coberts per les cordes del bikini.
  Aleshores la noia va cantar:
  - Glòria a la Gran Rússia!
  I amb els dits nus va llançar una granada de poder destructiu.
  Zoya, disparant a l'enemic i sega el Fritz, va arrollar:
  - Glòria als herois!
  I el seu taló nu va llançar un regal assassí de la mort.
  El guerrer va xiular:
  - No renunciarem a Moscou!
  Agustí, disparant a l'enemic i tallant les masses de les tropes nazis que avançaven, va cridar:
  - Els nostres avions són bons!
  Svetlana, disparant contra els nazis, va emetre agressivament:
  - Per la pàtria dels consells!
  I amb els dits nus, va llançar un paquet explosiu.
  Les noies són molt bones i sexys...
  Però l'Alice i l'Angèlica encara es barallen. Lluiten amb forces desiguals.
  Destrueixen un tanc amb una granada i es gira.
  L'Alice llança un paquet explosiu amb el peu nu. El canó autopropulsat alemany està trencat i els rodets volen. Una pota del nazi va ser arrencada i un rellotge d'or va brillar.
  Alícia va xisclar:
  - Per la grandesa de la Pàtria!
  I els seus dits nus, mentre llancen una bomba assassina. I va tallar el cap al general.
  Angélica també explotarà contra els nazis des d'una bazuca. I colpejar un altre tanc. I va destrossar l'enemic.
  I va cantar, mostrant les dents:
  - Glòria a la gran Pàtria!
  La noia el va agafar i, amb el seu taló nu i rodó, va sucumbir al regal mortal de la destrucció.
  L'Alícia va actuar de manera molt agressiva i activa. Una noia que somiava amb èxits i èxits.
  Va ser detinguda l'any trenta-set, quan encara era una nena, juntament amb els seus pares. Primer em van portar a una sala de recerca. Em van ordenar despullar-me. I l'Alícia estava molt avergonyida. La seva figura femenina encara s'estava formant. Però els pits ja creixien, i la guardià li va pessigar el bust amb les paraules: "Oh, quins pits!"
  L'Alícia estava avergonyida i es va ruboritzar:
  - No em toqui!
  La matrona va riure.
  - Obre la boca noia, tia examina amb atenció!
  L'Alícia va obrir la boca. I la matrona es va posar els dits a la boca. Desagradablement, és clar, l'Alice gairebé vomitava. Sobretot quan li van pressionar l'arrel de la llengua.
  Però el pitjor va ser després. La matrona, palpant-li la boca, va ordenar:
  "Ara doblega't i separa les cames!"
  I es va posar guants a les seves grans potes!
  I com la seva pota es va enfonsar al pit de la verge, esquinçant l'himen. Així que hi havia sang. I va fer tant de mal que l'Alícia va cridar. Mentrestant, els altres dos guàrdies li agafaven les mans. I el carceller la va sentir, pujant fins al mateix úter, i amb molta grollera. Va ser agonia i les llàgrimes correien per les galtes d'Alice. I a l'anus no va ser menys dolorós. La pota del guàrdia és gran i els seus dits són llargs i gruixuts.
  L'Alice fins i tot es va desmaiar de dolor i vergonya. Llavors la van portar. Em van portar a una altra habitació. Fotografiat nu des de diferents angles i agafat empremtes dactilars.
  I després em van ruixar amb aigua freda d'una mànega i em van ruixar amb lleixiu. Van repartir rom oficial: un vestit curt i gris amb un número, i em van portar a una celЈla amb altres noies. Feia fred per caminar descalç, però a la celЈla hi havia molts nens i feia força calor.
  L'Alice va ser interrogada uns dies després. Allà se li va demanar que signés un paper. La noia es va negar. Llavors li van arreglar els peus descalços en ceps i la van colpejar amb pals als talons nus. L'Alice va cridar, però es va negar a signar fins que va perdre el coneixement.
  La van tornar a tirar a la celЈla. Les repressions van ser massives i no hi va haver temps de ficar-se amb el nen i interrogar durant molt de temps. Per tant, se li va donar un termini suposadament per robatori i va signar una derivació a una colònia de treball infantil sense judici.
  L'Alícia hi va treballar i estudiar. Hi havia pocs delinqüents, gairebé tots els nens eren enemics del poble. Van anar descalços fins a les gelades, i amb botes de gelada amb botes de propietat estatal. Treballaven dotze hores al dia. Menjaven sobretot col, però vivien junts. L'Alícia fins i tot al campament infantil es va fer més forta i endurida. I ara lluitava descalça a la neu. I la seva parella Angèlica també estava asseguda. Només ella era una autèntica criminal i criminal. I la colònia infantil també la va beneficiar.
  Les noies van lluitar tossudament i heroicament.
  Però, de totes maneres, Moscou va caure... I el Caucas va ser capturat. I Stalin també va ser enverinat pels seus.
  Béria va signar la rendició. I es va convertir en governador d'una part del territori de Rússia.
  I la guerra a l'est s'ha acabat. Chamberlain va morir i Churchill va ocupar el seu lloc.
  I aleshores Hitler va decidir que Gran Bretanya tenia massa colònies. No és hora de tallar-los?
  I va començar una nova guerra el 1944. En aquest moment, els alemanys tenien els últims tancs Panther-2 i Tiger-2, més avançats i amb motors potents. I el més important, avions a reacció i submarins amb peròxid d'hidrogen.
  Sí, i el Japó volia ampliar les seves possessions, a costa de les colònies de Gran Bretanya i dels Estats Units. En aquest moment, el samurai havia conquerit la Xina. I tenien grans plans.
  Els alemanys van llançar una ofensiva a la tardor... Els seus tancs més potents es movien bé amb motors forts. I els avions a reacció no tenien cap oponent.
  Gran Bretanya va ser bombardejada. I la flota submarina la va turmentar. I els alemanys van atacar Egipte. I ràpidament van derrotar la Gran Bretanya allà, van entrar a l'Orient Mitjà amb els turcs. També es va prendre Gibraltar, i les tropes van entrar al Marroc, conquerint el continent negre.
  En resum, la guerra va anar en un sol sentit. Durant l'hivern, els alemanys van capturar el nord d'Àfrica i l'Orient Mitjà. I a la primavera també l'Iran i l'Índia. Sí, i els japonesos van avançar amb èxit i van derrotar Amèrica al port del Perú.
  Són grans victòries. I a l'estiu hi va haver un desembarcament a la mateixa Gran Bretanya, que va acabar amb la seva caiguda en deu dies.
  I a la tardor, el sud d'Àfrica i Austràlia van ser capturats. Ara els EUA estan sota atac.
  Va passar quaranta-sisè any en la presa de les illes, i la guerra aèria i submarina. El 1947, la presa de Canadà i Mèxic va començar amb un doble cop. Els tancs alemanys de la sèrie "E" s'han convertit en els més avançats i potents del món. I el rifle d'assalt alemany MP-64 no tenia igual en tots els aspectes.
  I els plats voladors i els discos eren simplement impossibles d'abatre, com d'invulnerables són gràcies al raig laminar.
  I tantes pèrdues...
  Els Estats Units van capitular el 30 de gener de 1948. Just quinze anys després que Hitler arribés al poder. I va ser un esdeveniment gloriós.
  Després va venir un període de pau... Però de moment. El 20 d'abril de 1955 va començar la guerra entre el Tercer Reich i la Terra del Sol Naixent amb totes les seves colònies. La guerra va ser brutal i va durar més de dos anys, però tot va acabar amb la victòria d'Alemanya.
  El 20 d'abril de 1959, Hitler va celebrar un referèndum en el qual es va establir un únic imperi al món: el Tercer Reich. I una monarquia dirigida per Hitler.
  I quan el Führer va morir el 1961, el seu fill va aconseguir prendre el tron.
  En aquest moment, la gent va volar a la Lluna i Mart, i la vida de la humanitat semblava millorar.
  
  CANCELЈLACIÓ SENSACIONAL D'ELECCIONS
  Ieltsin, després del sensacional èxit del Partit Liberal Democràtic a les eleccions de 1993, va seguir el consell dels radicals i va anulЈlar els seus resultats. Just a temps per a l'Any Nou, sense permetre que la Duma de l'Estat es reunís. I es va convertir en una sensació! Abans de les noves eleccions a la Duma de l'Estat previstes per al 12 de juny de 1994, el poder legislatiu va passar al Consell de Federacions. I va ser una jugada tàctica interessant.
  Al mateix temps, Ieltsin no va prohibir el LDPR, i les regles per a les eleccions parlamentàries van continuar sent les mateixes. I sens dubte es va convertir en una decisió forta. O més aviat polèmica. Però tot el poder de la propaganda va recaure en el partit LDPR. I hi havia molt fang. Encara que, d'altra banda, com més renyen, més popularitat. Els partidaris de Jirinovski van quedar decebuts per la victòria robada.
  I hi va haver disturbis. La facció Yabloko, que va guanyar un bon percentatge, també es va mostrar insatisfet. I "Dones de Rússia", que va mostrar un resultat sensacional, tampoc està gaire content. Però la "Elecció de Rússia", dirigida per Gaidar, va rebre reforços. Ieltsin va destituir el moderat Chernomyrdin, que tanmateix va agafar molt en préstec de l'antic sistema i nomenaria Iegor Gaidar com a primer ministre. Aquest últim va omplir l'equip amb nous reformadors. I es va reunir un equip fort... que va començar a colЈlapsar l'economia encara més ràpidament que en la història real. I la privatització dels vals va continuar.
  L'enfrontament amb les autoritats només va créixer. I la qualificació de Zhirinovsky, malgrat els cubs de brutícia, i potser gràcies a ells, va augmentar. Encara que la competició electoral va ser molt més dura. I hi havia molts més partits que van recollir cent mil signatures. I es va donar molt més temps per recollir signatures. I va tenir efecte. Quaranta-quatre partits van poder participar a les eleccions.
  I aquesta vegada amb temps d'antena de pagament va ser pitjor. I durant el debat televisiu, Vladimir Volfovich va ser arrestat i llançat a Lefortovo. Acusat de promoure l'odi al llibre The Last Dash South.
  Però això va augmentar encara més la seva qualificació, tot i que no se li va donar la paraula. I així van tenir lloc les eleccions a la Duma de l'Estat el 12 de juny de 1994. I de seguida una sensació. En condicions de ferotge competència, el partit LDPR va aconseguir més del quaranta-sis per cent dels vots a les eleccions segons les llistes del partit. "Yabloko", "Dones de Rússia", "PRES", "agraris" no van passar la barrera del cinc per cent.
  El segon lloc el van ocupar els comunistes, i el tercer la "Elecció de Rússia" liderada per Gaidar. Qui la va superar el cinc per cent....
  I la majoria a les llistes del Partit Liberal Democràtic. Sí, i als districtes d'un sol mandat, va afegir el partit de Jirinovski, guanyant significativament més d'un centenar d'escons. En general, el parlament va resultar ser molt d'oposició i anti-Ieltsin. I el partit LDPR va rebre una majoria a la Duma estatal, gairebé constitucional. I juntament amb els comunistes i constitucionals.
  Tanmateix, també hi ha la Cambra Alta i el mateix president. I Vladimir Zhirinovsky va ser portat directament de la celЈla a la sala de reunions de la Duma de l'Estat. Així es va formar una nova oposició.
  Ieltsin tenia el poder sota la nova constitució. I el poder és molt gran. Però no tenia dret a dissoldre la Duma de l'Estat el primer any. Com en els últims sis mesos de la seva presidència. I aquesta és una situació greu.
  AnulЈlar de nou les eleccions al Parlament ja és massa. I Ieltsin, després d'alguns dubtes, va decidir oferir a la Duma de l'Estat un acord sobre pau i harmonia.
  Vladimir Zhirinovsky va exigir en resposta a la dimissió del govern i la seva formació sobre la base d'una majoria parlamentària.
  Això va provocar oposició. I la Duma de l'Estat va aprovar un vot de censura al govern de Yegor Gaidar i va celebrar una amnistia per als presos polítics.
  I era greu. Ieltsin es va trobar en una situació difícil. I les seves relacions amb la Duma de l'Estat es van convertir en hostils. Encara que es va aprovar una llei constitucional sobre el tribunal constitucional i la televisió parlamentària. Així com el codi civil. I de nou es va aprovar un vot de censura al govern.
  Ieltsin va signar la llei sobre l'estatus d'un diputat. I, tanmateix, va acomiadar Yegor Gaidar.
  El president de Rússia va proposar Yevgeny Primakov com a primer ministre. Això s'adaptava més o menys a tothom. Però Ieltsin va iniciar inesperadament una guerra a Txetxènia. I es va enfrontar a una reacció negativa de la Duma de l'Estat. I de nou el va descartar... Encara que no segons la constitució.
  Però de nou va anunciar noves eleccions al Parlament... I va destituir Primakov, nomenant Chubais en el seu lloc.
  Però la situació es va complicar més... El Partit Liberal Demòcrata va tornar a guanyar, i fins i tot va sumar vots... I en aquest moment les eleccions es van celebrar segons noves normes. Calia recollir més signatures, i es va indicar la filiació de partit dels diputats. I el LDPR va aconseguir la majoria constitucional. I el segon partit eren els comunistes. La resta de la barrera del cinc per cent no va prendre.
  I de nou enfrontament amb Ieltsin. Cruel en el fons de la guerra de Txetxènia. I l'inici del procés de destitució.
  Ieltsin també va perdre el suport de l'exèrcit a causa de la guerra de Txetxènia. I el Consell de la Federació no estava al seu costat.
  A més, la salut de Ieltsin es va deteriorar bruscament i va caure malalt. I es van anunciar noves eleccions presidencials a Rússia.
  Vladimir Zhirinovsky era el seu clar favorit.
  Ieltsin amb prou feines respirava... Així que el poder mateix va caure en mans de Vladimir Volfovich.
  Però després es van celebrar eleccions i un nou president a Rússia. Va heretar un llegat difícil. I vaig haver de fer moltes coses. Però amb mesures dures, Vladimir Volfovich Zhirinovsky va aixecar l'estat. I Rússia va augmentar cada cop més. En cinc anys, es va restablir el nivell d'estalvi anterior a les reformes. I cinc anys més tard, Rússia va duplicar la renda nacional que era abans del període de reformes.
  Però Vladimir Volfovich va assumir la restauració de l'URSS. Bielorússia va ser la primera a unir-se a Rússia i voluntàriament. Després Kazakhstan, després altres repúbliques d'Àsia Central, sobretot quan van ser atacades pels talibans.
  Ucraïna estava ardent amb el Maidan, i Rússia va acudir en la seva ajuda i va alliberar les taronges del poder. I després hi ha un referèndum i l'adhesió a l'URSS. Etc. Fins que el 2015, Rússia va restaurar les seves antigues fronteres.
  Però això no va ser suficient. Al sud, ISIS s'ha apoderat de l'Iraq i Síria, i diversos estats més. Volfovich va animar els islamistes, permetent-los apoderar-se de tot l'Orient Mitjà.
  El 2016, Finlàndia va passar a formar part de l'Imperi Rus. I el 2020, aprofitant que els Estats Units s'ofegaven pel coronavirus, i l'ISIS va conquerir terres des de l'Índia fins a Espanya... I va començar la guerra amb aquest Califat.
  Vladimir Zhirinovsky va decidir dur a terme el seu pla de llarga data: l'últim llançament cap al sud.
  I l'exèrcit rus era en aquell moment el més fort del món. I els seus takni eren genials.
  Especialment piramidal, creat segons els dibuixos del brillant Oleg Rybachenko. Estaven genials...
  El cotxe és de dues places, i les noies que hi anaven ajagudes, en una piràmide. El conjunt són només cinquanta tones, però el motor elèctric té cinc mil cavalls de força. Són màquines tan ràpides, completament impenetrables per a tot tipus de projectils.
  I corre cap a les posicions dels militants del Gran Imperi d'ISIS. I literalment fa meravelles.
  Natasha, estirada en aquest tanc amb Zoya, i disparant amb una dotzena de metralladores, va assenyalar:
  - Sóc una súper noia?
  La Zoya va respondre amb confiança, prement els botons del joystick amb els dits nus:
  Aquí tots som genials!
  Un altre tanc que vola juntament amb Angelica i Svetlana també destrueix l'enorme exèrcit del califat.
  Les noies somriuen i riuen:
  - Som els més macos de tots! I celebrem l'èxit!
  I de nou toquen els enemics.
  Sí, dos tancs no poden ser perforats per res des de cap angle. Aquestes són noies amb cotxes del més alt nivell. I no es poden trencar. Tant els obusos com els coets reboten.
  La Natasha diu, tallant els dushmans:
  - Per l'URSS!
  Zoya, eliminant els oponents, està d'acord:
  - Per la Pàtria!
  Cal destacar els guerrers que lluiten. Vladimir Volfovich Zhirinovsky va restaurar molt dels temps de l'URSS. Va tornar l'estrella de diamant de la victòria a Leonid Ilitx. Va restaurar Beria al rang de mariscal amb tots els guardons. Establir els Ordres: Ivan el Terrible, Pere el Gran, Nicolau II, Alexandre II i III, Dmitri Donskoy.
  A més, Vladimir Volfovich va restaurar el monument a Dzerzhinsky. Va establir l'Ordre d'Ilya Muromets. Això és per a esportistes. I l'ordre va ser establert per Mikhail Lomonosov i Mendeleiev. I això també és lògic.
  Vladimir Volfovich també va establir un premi de literatura amb una quantitat deu vegades més gran que el Premi Nobel. I va fer molt més.
  Una de les seves idees va ser l'establiment de l'ordre - "Patria", la més cara de totes les comandes del món amb un nombre rècord de diamants. I aquesta era la idea. A més, el disseny de la comanda es va argumentar i aprovar durant molt de temps.
  I fins i tot hi va haver una competició.
  Vladimir Zhirinovsky va fer algunes altres esmenes a les regulacions militars. Va introduir el grau de general de brigada, inferior al general de divisió, però superior al coronel. I el càrrec de general general està entre el coronel general i el general de l'exèrcit. També hi havia un nou grau d'oficial: Primer Major. Entre major i tinent coronel.
  Zhirinovsky va introduir un altre grau: el suboficial. Això és entre un alférez i un tinent menor. També van aparèixer els caporals. La resta de títols s'han conservat.
  Vladimir Zhirinovsky també va establir el títol de Supermarshal, entre Mariscal i Generalísimo. I el nou títol de Supergeneralissimo.
  Així es va crear l'heràldica.
  El president en un referèndum va abolir els límits de mandat. I es va convertir en un dictador virtual. I les eleccions es van celebrar gairebé sense alternativa. I van arribar a la zona del noranta-nou per cent amb una cua de cavall. I així va passar...
  Però en tot cas, almenys es van celebrar eleccions, i hi van participar algunes alternatives de butxaca. Hitler es va convertir en canceller per vida.
  Per cert, el Führer va perdre la seva única elecció, el president, tot i que amb un percentatge digne i en una lluita acerbada. Però tot i així, Hitler no es va arriscar a unes noves eleccions.
  El 2020, Vladimir Zhirinovsky va conquerir noves altures i va fer la guerra amb el califat islàmic. I això és un poder colossal. I la lluita allà és molt ferotge.
  I els avions lluiten, fins i tot els no tripulats. I és genial i sagnant.
  Vladimir Zhirinovsky és el nou líder de Rússia i lluita per la dominació mundial.
  A les batalles també participen plats voladors que no es poden abatre.
  I belles noies russes volen sobre ells.
  Per exemple, la Maria i la Mirabela són molt xules a les batalles.
  I llancen làsers de combat des dels plats. I cremen les tropes de l'ISIS, que són simplement enormes.
  Sí, aquest imperi colossal que va engolir Àsia fins a l'Índia, incloent Pakistan i Afganistan. I la meitat d'Àfrica. I quant és la població, i quina xifra colossal.
  La Maria prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus i perfora l'avió enemic més proper i grinyola:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Mirabela crema el tanc amb un làser i també confirma:
  - Hi haurà els nostres grans moments i victòries!
  I les noies riuen...
  I mostraran unes dents que brillen com perles.
  La Maria va recordar els temps en què encara era una nena i va veure Jirinovski en un míting. Va fer una impressió en ella. Però com no aplaudir això.
  Maria, quan va ser arrestat Vladimir Volfovich, va anar a Moscou. La nena, com una santa, es movia descalça. I va vèncer ciutat rere ciutat.
  I els seus peus nus estaven tan abatuts, i els seus peus estaven tallats i sagnant. Però la noia caminava i caminava. I va arribar a Moscou. Allà la van posar en un orfenat. I després enviats als seus pares.
  I va resultar ser un hajj per a ella.
  La Maria, com la Gerda, va caminar centenars de quilòmetres. Va demanar almoina pel camí, estava morint de gana. I la seva sola nua li feia tant de mal i picor, però al final es va cobrir de callositats i es va fer dura com una peülla.
  La Maria ho recordava, i ara estava aixafant els mujahidins.
  I fins i tot va cantar, escrivint un romanç sobre la marxa:
  Sóc Chernobog, la filla del Déu malvat,
  Creo el caos, sembro la destrucció...
  La meva grandesa no es pot superar,
  Només una venjança furiosa crema a l'ànima!
  
  De petit, volia una bona noia,
  Va escriure poemes i va alimentar gats...
  M'he aixecat d'hora al matí
  Damunt d'ell revolotejaven les ales dels querubins!
  
  Però ara sé què és el mal
  Què fa que aquest món sigui infeliç...
  I què dius bé?
  Aquí està la destrucció estimada apassionadament!
  
  I va mostrar el seu fervor de nena,
  Que la filla de Déu es va fer brillant...
  Conquerirem les extensions de l'univers,
  Demostrem força, molt potent!
  
  Gran pare aquest Chernobog,
  Porta el caos, les guerres a l'univers...
  Pregues a Svarog perquè t'ajudi,
  De fet, ets recompensat!
  
  Així que vaig dir: salva el Senyor,
  Deixa que la ràbia bulli al teu cor...
  Construirem la felicitat, crec en la sang,
  Que el ventre s'ompli de gom a gom!
  
  M'encanta l'astúcia, la mesquinesa i l'engany,
  Com enganyar Stalin el tirà...
  No es pot avergonyir
  I quanta boira hi ha al món!
  
  Aquí vaig suggerir fer un moviment fort,
  Un cop per destruir el mal...
  Però un Déu molt negre es va enamorar,
  En tots els assumptes, tant aquests com el més enllà!
  
  Com vaig resultar acostumat al mal,
  I al cor de la ràbia, furiós nodrit...
  Desaparegut desig d'alegria, bondat,
  Tan bon punt la ira va penetrar des del pedestal!
  
  I què passa amb Stalin, també és malvat,
  Sobre Hitler, no hi ha dubte...
  Genghis Khan era un bandoler genial
  I quantes ànimes va aconseguir paralitzar!
  
  Així que dic per què seguir bé,
  Si no hi ha el més mínim interès personal...
  Quan ets un picot, la teva ment és un cisell,
  I va desaparèixer quan els pensaments estúpids!
  
  Així que em dic a mi mateix i als altres:
  Serviu el poder com la tinta negra...
  Llavors conquistarem l'extensió de l'univers,
  Les ones trencaran l'univers!
  
  Farem el mal tan fort
  Li donarà immortalitat a la ràbia,
  Els que són febles d'esperit ja han quedat bocabadats,
  I nosaltres som la gent més forta que creiem en això!
  
  En resum, ens farem més forts a tot arreu,
  Aixeca l'espasa de sang sobre l'univers...
  I la nostra ràbia també estarà amb ella,
  Rebrem una vocació plena de destí!
  
  En resum, sóc fidel a Chernobog,
  Servo aquesta força fosca amb tot el meu cor...
  La meva ànima és com les ales d'una àguila
  Els que estan amb el Déu Negre són invencibles!
  
  COLL DE TIGRE BLANC
  Un petit grup de circ caminava per la carretera d'estiu de Crimea. El primer a caminar va ser un nen d'uns dotze anys, descalç i de cabells clars. Un nen prim, però enfilat amb pantalons curts, i caminava a la calor amb el tors nu. Les costelles sobresurten, però les venes eren com un filferro, sota el gairebé negre del bronzejat de la pell.
  Una noia el va seguir. Els cabells marrons clars cremaven al sol, com blat massa madur. Les celles de la noia també són clares i la seva cara, de pols i fortes cremades solars, és morena com la d'una gitana. Però els trets facials són molt bonics, només lleugerament punxeguts a causa de la primesa. La noia és esvelta, amb un vestit lleuger de cotó per sobre dels genolls. I també descalços, encara que no envejareu els que no tenen sabates si caminen per la carretera rocosa de Crimea. No només les pedres són afilades, sinó també calentes al sol d'estiu.
  Però les noies i el nen estan acostumats a estar descalços tant a la calor com al fred, i les seves cames de bronze i les soles calloses no fan cas a aquestes petiteses.
  Darrere d'ells pica una simpàtica criatura. Blanc, però amb ratlles marrons. Simpàtic cadell de tigre albí. També demacrat, amb una fam terrible, agafant papallones sobre la marxa i ronronejant.
  Darrere de les espatlles de la noia hi ha una zanfona a les mans d'alguns complements. Carregat una mica i el nen. Caminen des de primera hora del matí. El nen va trepitjar un fragment d'ampolla. I va sentir una punxada pel call, va coixejar. I així les plantes nues queden tombades, i els calls piquen per les pedres esmolades i calentes.
  La noia va somriure i va dir:
  - Aneu amb compte Olezhka! A vegades hi ha sorpreses a les carreteres!
  El nen va grunyir enfadat:
  - Sí, res terrible, ni tan sols sang! Però què donarem de menjar a Bimbo!
  La noia va respirar profundament i va dir:
  - Sí, va passar el cadell de tigre! Necessita carn! No durarà gaire amb les restes!
  El nen va respondre amb un somriure:
  - Hi ha moltes cases amb gent rica. Potser beurem carn. I tu, Olesya, també has perdut pes...
  La noia es va sacsejar i va dir:
  - I em va bé! L'agilitat fins i tot va augmentar!
  I la noia es va aixecar d'un salt i va girar sobre la punta del peu. Olezhka va xiular amb admiració, i el cadell de tigre va grunyir.
  Fa un parell d'anys estaven al mateix grup de circ, que va contactar amb la Voluntat Popular i va ser derrotat. Olesya també va participar i, segons els rumors, fins i tot va colpejar el general. I ara va passejar per Rússia descalça i inquieta. A l'hivern, es van traslladar a l'Iran, l'Iraq, on van remar pels forts pendents i van fer actuacions. A l'estiu vam baixar a Rússia. Olesya sabia diversos idiomes, inclòs el persa, i va ensenyar Oleg.
  Fins i tot fa gràcia caminar per Iran amb vel, però amb els peus descalços. Van aixafar l'espectacle i, més recentment, van aconseguir Bimbo. També un fugitiu, d'algun grup. Una bèstia de rara bellesa, però terriblement voraç. Les existències van anar ràpidament cap a ell, tot i que els cadells de tigre van recollir molta gent. Però els darrers dies ha arribat una ratxa fosca per al grup. Per alguna raó, una nena bonica, un nen i un cadell de tigre albí no van obtenir diners. I es morien de gana. I el pitjor de tot, els petits depredadors van suportar la fam.
  El triumvirat es va asseure a la bifurcació. L'Olesya va compartir dues patates petites entre el nen i va donar tot el pa al cadell de tigre. El va menjar amb avaricia i en va demanar més. És una llàstima que plori tant... Com un cadell. I quina flaca.
  L'Olesya es va aixecar decididament i es va donar una bufetada amb les soles nues:
  - Va anar! Entretenem els senyors!
  Ja la primera datxa els va conèixer poc amistosos. El conserge es va negar a deixar-la entrar i va dir que Olesya era una prostituta.
  La segona vegada va ser millor. Una senyora de trenta-cinc anys em va permetre entrar. L'Oleg es va canviar per unes malles en mal estat i va galopar amb destresa. Ho va intentar Olesya. La seva figura femenina de gimnasta és molt destre. En Bimbo no sabia molt, però també va saltar pel cèrcol, que Olesya aguantava amb els dits nus, amb les soles endurides, però sense perdre la gràcia. La senyora estava molt contenta i li va preguntar a Oleg:
  - Ets un bon pallasso!
  El nen va respondre enfadat:
  - No sóc un pallasso, sinó un acròbata i una mica malabarista!
  La senyora va preguntar:
  - Crema-ho!
  L'Oleg va començar a llançar objectes amb gust. Incloent un bolígraf i una pinta a la taula.
  La dama, somrient contenta, va preguntar:
  - I aquesta dona és la teva mare?
  L'Oleg va negar amb el cap.
  - No, company meu!
  La senyora va assentir.
  - Sí, és massa jove... Tens pares?
  El nen va sospirar suaument.
  - No conec els meus pares!
  La dama va sospirar trista i va respondre:
  - Orfe! Bé, encara tinc sabates de la vella minyona! Porta'ls!
  El lacai, grunyint, se'n va anar. L'Olesya va somriure satisfeta. Després va venir el lacai. Les sabates ja estaven gastades i amb la pell trencada.
  La senyora va murmurar:
  - Jo mateix estic en deute i, per desgràcia, no puc donar més!
  L'Olesya va agafar les sabates i va donar les gràcies a la senyora amb reserva. Després van marxar de la cabana. La noia va murmurar indignada:
  - Per a un traficant d'escombraries, no donarà més que un níquel. A l'agulla! I quant de temps va trigar!
  Oleg va comentar:
  Ha estat un dia llarg, anem a més!
  A la propera datxa, encara menys afortunat. Van ser acceptats, però després de l'actuació només els van donar un plat amb les restes de la taula. El cadell de tigre, però, se'ls va empassar vius. Almenys aquest és el benefici.
  Però a la quarta datxa, la gorra txeca del nen va esclatar, i va haver de seguir actuant descalç, sense uniforme. I només em van donar un cèntim.
  A la cinquena datxa no se'ls permetia. El dia sisè, hi havia diversos nens que, havent envoltat el cadell de tigre, van començar a ficar-hi pastissos. També van tractar Olezhka. El nen famolenc es va menjar la nata amb xocolata amb gust. Però havien de treballar. Els nens no es volien deixar anar durant molt de temps. El barin també va mirar l'actuació. Li va agradar especialment l'actuació de la gimnasta Olesya. Em va demanar que ho repetissin diverses vegades. Després també va regalar a la noia un pastís. Va trigar molt de temps, i el sol ja es posava. I només van pagar dos hryvnias.
  Al final, el mestre va posar la seva pota a la cama nua d'Olesya i va gorgotejar:
  - Amb la teva aparença, pots guanyar molts diners d'una altra manera!
  Olesya es va retirar:
  -Mai! No aniré al panel!
  El cambrer va somriure i va comentar:
  - És més difícil per a una noia de circ trobar un nuvi rendible que una dama de virtut fàcil.
  Olesya va comentar sàviament:
  - Però l'amor és més fàcil!
  Però vint copecs també són diners. Ja els podeu comprar una ampolla de vodka. En tot cas, el cadell de tigre va rebre un tros de carn. Olesya va vendre les sabates per set kopecs. En tenien prou per menjar.
  Ja s'està fent fosc i no passeges per les cases. Olesya va dir a Oleg:
  - Anem a l'allotjament?
  El nen va assentir amb confiança.
  - No anirà! Allà fa pudor!
  Olesya va estar d'acord:
  - I els vagabunds borratxos s'aferraran a mi. Trobarem un lloc per a nosaltres en una cova, i abans d'anar a dormir ens banyarem.
  El nen va assentir. Es van banyar a la piscina del desert. L'aigua era càlida i salada. Oleg admirava la figura d'Olesya, molt musculosa i esvelta. El seu cos no semblava gens prim, però era molt harmoniós. Nena gimnasta bronzejada. Com treu els braços i les cames de manera activa. Com una pantera a la caça.
  L'Oleg va recordar el treball sobre Mowgli. Hi havia una història divertida sobre un nen que es va criar entre llops. Alguna cosa semblant a ells. Vagi per aquí, però ets lliure, veus moltes coses. Les mateixes cases són luxoses, algunes amb fonts i escultures. Molt bonic. Sobretot a l'estiu a Crimea. En definitiva, l'estiu és un bon moment. A l'hivern és pitjor. Fins i tot a l'Iran i l'Iraq fa fred a la nit. Sovint es mouen a la nit per mantenir-se calents, dormint a l'aire lliure.
  Havent-se banyat prou, el nen i la nena es van adormir. Són joves, sans, entrenats. Dormen com animals salvatges: tranquils, sense prestar atenció a la superfície dura. I què passa quan un cos sa no necessita llits de plomes? I és molt bo dormir a l'aire lliure.
  Però a diferència dels animals, la gent veu somnis... L'Oleg va somiar amb com es va convertir en un grumet en un vaixell pirata i va lluitar. Amb un sabre, atacant soldats anglesos amb uniforme. Tallar i destrossar els enemics. Aquí el nen colpeja amb el peu nu a l'engonal. Salta i aixafa els britànics. Lluita entre enemics. Cauen, tallen i destrossen. I el nen agafa el segon sabre. Condueix el molí, i molt magistralment. El noi és molt intelЈligent...
  Però els somnis són vagues i només en recordes les característiques comunes.
  L'endemà, heu d'anar de nou a les cases rurals. A més, els mataran i el cadell de tigre hauria de ser alimentat.
  La noia va intentar semblar alegre i va somriure. És molt bonica, i les portes del vigilant se li van obrir de bon grat. Però aquí van servir molt pitjor. A la primera datxa, els senyors van veure de bon grat la seva pantomima. Al cavaller li agradava especialment veure el parpelleig de les cames nues, musculoses i bronzejades d'Olesya. Però aquí només servien les restes de la taula, que es donaven de menjar al cadell de tigre.
  La van mantenir a la segona datxa durant molt de temps, el mestre fins i tot va acariciar la cama de la noia. La senyora va regalar a Olezhka un pastís. Em van donar un cèntim. Les dues cases següents estaven buides: els senyors no van venir.
  Olesya va comentar desconcertada:
  - Sí... Aquí no pots fer fortuna!
  Olezhka va murmurar enfadat:
  - És millor caçar per robatori! Més rendible!
  Olesya va mirar en resposta i va cantar:
  - Quin cel més blau. No som partidaris del robatori!
  La datxa següent es va distingir per la seva enorme mida i un luxe sorprenent. Les fonts estaven daurades i brollaven alt cap al cel. A l'entrada hi havia uns lacais vestits de luxe. L'Olesya fins i tot es va avergonyir del seu aspecte francament descalç. El lacai gran va cridar:
  - No donem als pobres!
  La noia va respondre:
  - Som circ! Dissiparem la tristesa!
  L'Olesya va xiular i va aixecar el peu nu. El cadell de tigre blanc va saltar i va riure divertit a l'aire. Olezhka va posar un cèrcol i Bimbo s'hi va colЈlocar i el va tornar a capgirar.
  El lacai cap xiulava i murmurava:
  - No està malament! Pots passar!
  El nen i la nena van entrar per la porta. També va entrar un cadell de tigre blanc. El mestre de la terra ferma es sentia avorrit al seu luxós palau campestre. Assegut en un pernil davant d'una taula luxosa, un noble noble mastegava carn grassa i es regava amb vi car d'una copa daurada. Al seu costat hi havia assegut una dona jove i bella amb un vestit adornat amb joies. A la veranda va saltar una nena d'uns set anys amb un vestit elegant i molt semblant a la dona del mestre, només els seus cabells eren més clars.
  El mestre va mirar a Olesya. És exactament el contrari d'una dona. Rossa vs morena, esvelta, musculosa, magra vs. plenitud. Pell de xocolata negra contra palЈlidesa aristocràtica. Per descomptat, el noble noble va examinar amb ànsia la noia, els seus peus nus, els pits alts, la cintura prima. Sí, va pensar el mestre, la meva dona ha engreixat. I això...
  Olesya i Oleg van començar a fer números. L'Olesya va ballar en una combinació, que als homes els va agradar tant. L'Oleg ara actuava amb malles i una samarreta brillant. Descalç era fins i tot més hàbil que als txecs. El nen girava, feia voltes, saltava. L'Olesya el va aixecar amb la mà estesa. El cadell de tigre blanc va saltar per cèrcols, braços i cames, va passar per tisores.
  Olesya també va tocar la melodia amb una petita zanfona. El nen feia malabars. Llavors la noia feia malabars, després estaven junts. Els circenses eren àgils, giraven molt. Olesya fins i tot va fer una doble voltereta i van caminar junts sobre les seves mans. Aleshores, el cadell de tigre va tornar a saltar pels cèrcols, que l'Olesya sostenia amb els dits nus.
  Durant l'actuació, la noia girava i de tant en tant cridava d'admiració. Barin i la seva dona van aplaudir amb moderació. Però era evident que estaven contents.
  Al final, el nen i la nena van cantar, i les seves veus són meravelloses, plenes de so. Després d'això, Olesya va oferir un barret per recollir diners. Era tan bonica, amb prou feines coberta per la combinació. El mestre-continent va somriure i va comentar:
  - Jo era, una vegada, un captaire, però, d'una família noble. I va aconseguir convertir-se en milionari i comprar-se un títol de príncep. Què pot algun dia i es farà ric!
  Olesya va respondre amb un somriure:
  - Gràcies, ExcelЈlència!
  Barin va comentar secament:
  - Però pròdig, no guanyarà riquesa! Per tant, et suggereixo que em venguis el teu petit animal.
  Olesya es va forçar a somriure i va dir:
  - En Bimbo és el nostre amic, no està en venda!
  El mestre va somriure enfadat i va dir:
  - Això és el que solen dir quan volen trencar un preu alt! Però no em pots enganyar! Sé quant! Ofereixo un chervonets, i no mitja dotzena més!
  Olesya va negar amb el cap.
  - Ho sento, senyor, però aquest amic no està a la venda! No per diners!
  El príncep va grunyir enfadat:
  - Sí, t'hauries d'alegrar que t'alliberi de tanta càrrega. Un tigre necessita una fortuna per alimentar-se. I quan creixi... Creus que et permetran passejar per la ciutat amb un gran i perillós depredador?
  Olesya estava confusa. De fet, de vegades se li passava pel cap la idea de què fer amb Bimbo quan sigui gran. Ara la policia ja els mira de sobte, però què passarà al cap d'uns mesos?
  En qualsevol cas, Bimbo s'haurà de separar aviat. Deu rubles també són diners. Pots comprar un cadell i entrenar-lo. El gos menja menys i pots viatjar amb ell durant un any. Estalvia una mica de diners i potser obre algun negoci. O saltar en matrimoni... És bella, imaginada.
  L'Olesya va dubtar, el sentit comú va suggerir que el cadell de tigre estaria millor amb el príncep que morir-se de gana amb un grup errant. I que si us separeu d'un depredador, és millor fer-ho ara, quan aquesta oportunitat hagi aparegut.
  Però aleshores la filla del mestre, una noia amb llaços brodats de perles, li va donar una puntada de peu a les cames i va cridar:
  - Vull un tigre! Vull un tigre blanc!
  El príncep va agitar la mà i va colpejar el puny:
  - Calla! Ara estic fent negocis!
  La dona va exclamar:
  - No crideu al nen!
  Evidentment, la noia estava mimada i no tenia por. Però saltant enrere, va xisclar més tranquilЈlament:
  - Compra el pare! Compra un cadell de tigre...
  La dona va dir a la seva filla amb un somriure:
  - Aquest animal pot ser perillós... És un depredador i es menja xiquetes!
  El mestre va trencar els dits i va dir:
  - L'última paraula són quinze rubles! Posa't més de genolls, no afegiré!
  Olesya, fent una reverència, va preguntar:
  - Ens podem jubilar, ExcelЈlència?
  El príncep va grunyir:
  - No! Per última vegada, et pregunto, regales un cadell de tigre per quinze rubles?
  Olesya va negar amb el cap. El mestre de la terra ferma va preguntar sarcàsticament:
  - Com et dius?
  La noia va respondre amb un somriure:
  - Olesia.
  El príncep va somriure ominós.
  - Tens passaport? Mostrem!
  L'Olesya es va estremir i es va posar pàlЈlida. El príncep va picar de mans i va cridar:
  - Agafa'ls i truca a la policia! Em van robar el tigre i el meu anell de diamants!
  La noia va exclamar encantada:
  -Bravo pare!
  Olesya va ser atacada per lacais. La noia no es va resistir. Ella i Olezhka estaven lligades amb cordes i tancades al soterrani. Aviat també va arribar la policia.
  Després d'escoltar el príncep, van posar manilles a Olesya i Oleg a les mans i als peus. A més, tenien mides especials per als nens. En què es van encadenar lladres menors.
  Després d'això, la nena i el nen van ser portats a la presó. Allà es van dividir. Oleg va ser llençat al soterrani, on ja hi havia una dotzena de nois encadenats, i Olesya va ser llençada a una celЈla amb dones. No era dolç. Hi ha pudor a les celЈles, en comptes de latrina hi ha un forat al terra, és humit i semifosc. Els nois eren mantinguts amb grillons, cosa que és molt inconvenient. Les mans i els peus estan encadenats. És difícil moure's en una cambra estreta. Només alimentaven pa i aigua, de vegades donaven fruita podrida.
  S'hi van asseure fins al judici. Aleshores, els nois s'esperaven amb treballs forçats o en un refugi de presó. Les dones també, ja sigui a treballs forçats a Sibèria, o a Àsia Central per a la recolЈlecció de cotó, o a la presó amb feina a qualsevol fàbrica per obtenir aliments del govern. I abans del judici, podeu seure a criteri de les autoritats. A més, els presos també van ser flagellats.
  Oleg i Olesya van rebre l'ordre de ser assotats al mateix temps. El nen i la nena van ser despullats fins a la cintura i estirats sobre les cabres. Estaven flanquejats per dos policies. Els guàrdies van remullar les vares en un morter. Van agitar per l'aire, derrocant gotes. I aleshores, de seguida, per ordre, els xiquets i xiquetes van colpejar l'esquena. L'Olesya i l'Oleg van apretar les dents amb força per no cridar. Es van mesurar les cops. La policia va colpejar amb un entusiasme moderat, només complint el seu deure. El nen i la nena, respirant amb força, van aguantar. Després d'una dotzena de cops, la pell va esclatar i va gotejar sang. Va ser molt dolorós.
  El comandant, que havia prescrit cent cops, va somriure. Si les peülles dels castigats són llençades, aquest és el destí de Déu. Aleshores brillen el treball dur de tota la vida. Pel robatori a gran escala, per l'atemptat contra la vida del príncep i la seva dona i filla. I després també va resultar que buscaven a Olesya com a còmplice de l'assassinat del governador. En qualsevol cas, la noia serà conduïda per sempre a Sibèria. Com la nena. Així que potser seria millor ser abatut.
  L'Oleg i l'Olesya van suportar amb valent tots els cent cops sense perdre el coneixement. Però les seves esquenes es van convertir en un embolic sagnant. Després d'això, els van tornar a posar manilles i els van tirar a la presó.
  Els nois presoners, fent tremolar els grillons, van posar palla sobre l'Oleg apallissat. L'esquena d'un nen de dotze anys va ser tallada brutalment.
  
  El noi del circ fins i tot va fer broma:
  - Així que la meva esquena serà encara més forta!
  El nen gran de la celЈla va comentar amb respecte:
  - Molt bé, no vas cridar! Un home de veritat!
  Oleg va respondre:
  No els agradaré!
  L'Olesya tampoc va deixar escapar un gemec. Es va estirar sobre la palla de la celЈla de les dones. La majoria de les noies que hi havia eren joves, fetes xips, algunes tintinejant amb cadenes. Van rentar l'esquena d'Olesya perquè no s'infectés.
  A Oleg li van portar una mica de pa i aigua de propietat estatal. I la carcellera va tirar llet. El nen apallissat va ser apallissat amb un doble que portava la noia descalça, i es va sentir millor. Després es va adormir profundament, ignorant el dolor.
  Va somiar que ells, juntament amb Olesya, estaven defensant Sebastopol durant l'assalt: per tropes britàniques, franceses i turques.
  El nen porta petxines al canó. I ella dispara. L'Olesya assenyala, recolzada sobre les seves cames nues i cisellades. Hi ha altres noies al seu costat.
  Tots descalços, i amb vestits esquinçats, amb prou feines cobrint-se el cos. Les noies estan totes bronzejades i descalces.
  Els seus talons de pols brillen sota el nas del nen. L'Oleg està emocionat.
  L'arma dispara obusos de fragmentació d'alt explosiu. I escombra una massa de soldats de peu de l'exèrcit aliat. I estan intentant tirar endavant.
  I des del bàndol rus, tot un regiment de noies lluita. I estan tots descalços, i mig nus, i molt bonics.
  I lluiten com herois. Més precisament, bells herois de cames nues. I tiren bé. I amb els dits descalços llancen granades de força letal.
  Oksana, lluitant, va cantar:
  - Pel pare-rei! No guanyarem en va!
  I el seu taló nu va llançar una bomba mortal. I va destrossar una massa de combatents de l'exèrcit aliat.
  Les noies protegeixen Malakhovy Kurgan: un punt clau en la defensa de Sebastopol. I les baralles són molt brutals.
  El mateix Oleg, juntament amb les noies, apunta amb una pistola i dispara enmig de l'avanç de les tropes angleses.
  Aleshores el nen va cantar:
  - Glòria a la nostra gran Pàtria!
  I el seu peu nu i infantil llança una granada gran i destructiva.
  Oksana va xiular, fent l'ullet a la seva parella:
  - Bé, ets un bon noi!
  L'Oleg va riure i va respondre:
  - Què puc dir? La guerra sempre és dolenta si no es guanya decisivament!
  I el nen de nou, nu, infantil, amb un taló rodó, va llançar una granada de poder mortal.
  Una altra noia, Natasha, va tuitejar:
  - Ho destrossaré!
  L'Oksana va llançar amb el peu descalç una bossa destructiva casolana de serradures i va dir:
  - I condueix al taüt!
  La noia d'Agustí, també dispara amb un canó. Cantant de perdigueres segava la línia dels britànics.
  El guerrer pèl-roig va xisclar:
  - Per la Pàtria fins al final!
  Svetlana també lluita amb totes les seves forces. La noia va utilitzar un canó giratori amb molts barrils. I es va desplaçar, segant les files alhora en les files angleses i turques.
  També lluita en Zoya, aquesta noia amb els cabells daurats. I com colpeja l'enemic, i noqueja molts enemics.
  I xiulets:
  - Glòria al tsar rus!
  I amb els dits nus, tornarà a llançar una granada de poder mortal. I matar molts oponents.
  Els guerrers d'aquí són d'una gran bellesa i erotisme. I també llancen càrregues letals de serradures des de catapultes, literalment destrossant tothom. I les bombes de serradures són molt letals.
  La Natasha crida i sacseja el mugró del pit nu:
  - Glòria a Rússia!
  I amb el seu taló nu torna a llançar allò que porta destrucció i destrucció, destrossant els regiments de les tropes aliades.
  Aquest munt té una importància cabdal. Conté la clau de la defensa de la ciutadella.
  I les noies ho saben i lluiten desesperadament. I les noies són molt maques, musculoses i sexy.
  I els seus músculs juguen i brillen com ondulacions a l'aigua. I aquestes són noies molt agressives.
  I si es barallen, és millor no començar amb ells. I llavors realment l'agafaran i l'esquinçaran.
  Olesya, llançant una granada amb el peu nu, diu:
  - El comunisme per sempre amb nosaltres!
  I com riu! Diguem només una noia lluitadora. I si comença a tallar els oponents, no s'aturarà.
  Natasha, disparant als enemics, va cantar:
  - Aixafem l'enemic de manera famosa,
  Que hi hagi un desenllaç de la tomba...
  I de sobte es torna tan tranquil
  Donem una puntada a les noies!
  I els britànics van retrocedir. Però aquí hi ha les perles dels turcs. I es tornen a trobar amb armes, destruint completament els enemics.
  La Zoya la va agafar i va cantar, llançant amb els dits dels peus un regal assassí de la mort:
  - Corb negre, cigne blanc, que bé!
  Si ets valuós a la vida, això és bo!
  I de nou, el taló nu de la noia va llançar una cosa molt mortal i colossalment destructora.
  Agustí, disparant als oponents, va assenyalar lògicament:
  - Victòries colossals, veniu per nosaltres!
  I amb els dits nus va tornar a llançar l'assassí i la mort.
  Svetlana, disparant contra els aliats i els turcs, va assenyalar:
  - La meva força no passarà!
  I el seu taló nu va tornar a llançar el que estava trencant la carn a trossos.
  Natasha, acomiadant, va assenyalar:
  - Crec que el món sencer es despertarà!
  I el seu peu nu començarà una destrucció colossal.
  La lluita continua amb molta força. Els anglesos reconstrueixen les seves files desordenades i els abandonen de nou.
  La batalla creix com la pólvora.
  El nen Oleg dispara i canta:
  - La meva santa pàtria,
  Al mar de l'amor i als camps d'hivern...
  Ets de punta a punta
  Sóc un nen àguila, no un pardal!
  I de nou la batalla rebombori, i l'onada esquitxa i roda a bord.
  I les noies com llançar una bomba des d'una catapulta. I la fragata anglesa, després d'haver rebut danys, es gira.
  Olesya va cantar:
  - Sóc una noia, no un gat,
  Ara viu en mi
  hipopòtam enorme,
  I un lleopard!
  I de nou, el peu descalç de la noia llança alguna cosa mortal a la mort. I força esgarrifós.
  Natasha va comentar filosòficament:
  - Rússia no sempre està preparada per a la guerra!
  Agustí, llançant una granada amb el peu nu, va preguntar:
  - I per què?
  La Zoya va xiular, mostrant les dents:
  "Perquè quan està a punt, no hi ha ximples per lluitar contra ella!"
  Svetlana va cantar en resposta:
  No hi ha Pàtria més bella-Rússia,
  Lluita per ella i no tinguis por...
  No hi ha país més bonic a l'univers -
  L'univers sencer, la torxa de la llum Rus!
  I la noia va riure en veu alta... I de nou, amb el peu descalç, com llançant un present mortal de mort. I va agafar molts oponents i els va esquinçar alhora.
  Olesya es va adonar, jugant amb els seus músculs abdominals:
  - Sóc una noia molt igualada, no senzilla!
  I ella va escopir... I una dotzena de soldats turcs es van esfondrar per la seva escopir. I va ser terrible.
  Oleg va assenyalar agressivament:
  - Crec que derrotarem els enemics!
  I del taló del nen nu va sortir un regal de mort.
  Lluitant, Olesya va xiular:
  - El santíssim comunisme sigui amb nosaltres!
  I els dits nus de la noia, van llançar els assassí i destructiu.
  Natasha va fer un gest amb la mà. Les noies van disparar una descarga de pistoles i van tallar un parell de línies. Aleshores riuen:
  Quin cel més blau
  Derrotarem l'enemic del robatori...
  Un lleó i una àguila no necessiten un ganivet
  L'aixafaràs amb la paraula poll,
  I després sembres sègol!
  Els guerrers són realment meravellosos, amb dents de perla i, en general, súper.
  La Zoya va disparar amb canons de diversos canons i va xisclar, mostrant les dents:
  - A la guerra santa hi haurà la nostra victòria!
  Agustí, segant els oponents, va xiular:
  - Bandera imperial endavant! Glòria als herois caiguts!
  I les noies, seguint fent foc i segant les tropes dels aliats, sense descans, cantaven:
  - Ningú ens aturarà
  Res ens derrotarà...
  La noia també es convertirà en un heroi,
  I té una espasa i un escut!
  Svetlana va estar d'acord amb això, i va llançar un altre regal de mort amb el seu peu nu i cisellat, rugint:
  - Hi ha una espasa i un escut!
  Noia lluitadora aquí. Contra ella, qualsevol mètode és impotent!
  Guerrers un regiment sencer, així que tothom està aixafat per la seva destresa. I tallen els enemics molt activament.
  La Zoya, mostrant les dents, va assenyalar:
  - Has de lluitar per la mare Rússia!
  I el seu taló nu i rodó va llançar un altre regal de mort per a rati estrangers.
  
  L'ALTRA Elecció de RÚSSIA EL 1994
  Ieltsin va decidir complir la seva paraula i celebrar eleccions anticipades el 12 de juny de 1994. Després de tot, ho va prometre, i fins i tot va emetre un decret similar. A més, a Ieltsin li va semblar que triomfaria triomfant. Per tant, fins i tot a la constitució de 1993 es va escriure que les eleccions se celebrarien el 12 de juny de 1994, però el compte enrere dels poders segons la nova constitució començaria a partir d'aquest any, per la qual cosa Ieltsin, teòricament, rep mandats per vuit anys més! Però ningú esperava que Vladimir Jirinovski tingués un bon rendiment a les eleccions parlamentàries que es convertiria en el principal oponent de Boris Nikolayevich. I un enemic seriós. Que, a diferència dels comunistes, no s'associa amb errors i fracassos passats, i pot disparar amb majúscules.
  Ieltsin, però, ja no va poder recuperar-se, ja que les eleccions del 12 de juny de 1994, amb el restabliment del mandat anterior, van quedar consagrades en una disposició provisional de la constitució i confirmades per referèndum. I això no ho pots canviar així. I ara has d'anar a votar quan tinguis el competidor més perillós. I no el comunista de sempre, però qui? Feixista? En qualsevol cas, Ieltsin va haver de fer front a alguna cosa nova. I la baralla va resultar ser seriosa.
  En primer lloc informatiu. I l'atenció dels mitjans es va centrar en Ieltsin i Jirinovski. De seguida es va produir un intercanvi de cops. I aquí Yeltsin tenia desavantatges del govern. Incloent una inflació elevada i un descens colossal de la producció. Així com un augment de la delinqüència. I Ieltsin tenia problemes de salut. I després intentar guanyar les eleccions.
  Vladimir Zhirinovsky, sentint-se inspirat, estava en marxa. I part dels mitjans li van donar suport activament.
  A més, hi va haver una escissió en l'elit. Alguns dels oligarques consideraven Jirinovski el seu propi i el líder burgès. I per què és pitjor que Ieltsin? És hora de canviar de cavall? A més, Ieltsin està molt malalt i s'ha esgotat i és una persona odiosa i borratxo.
  També es van presentar altres candidats. La llei de les eleccions presidencials encara no s'ha aprovat. I les eleccions es fan segons les antigues regles: recollir cent mil firmes.
  Es va aconsellar a Ieltsin que no canviés les regles. Que hi hagi més candidats a la presidència. Juraran més, polveritzaran l'electorat de protesta. Potser això és més rendible per a un sol candidat del govern. De manera que tots els descontents estaven escampats per diferents cognoms. I hi havia menys temps perquè tothom fes campanya.
  Per tant, hi ha molts candidats. Per descomptat, en primer lloc, el mateix Vladimir Zhirinovsky. Després Yavlinsky. També Zyuganov. I una mica més tard, els generals Rutskoi i Makàshov van ser alliberats amb amnistia. Llavors Varennikov va entrar a la presidència. I Barkashov, que era considerat un feixista. Registrat sense problemes: deixeu que Zhirinovsky tregui més vots.
  Hi ha força temps per a la recollida de signatures i s'han registrat un nombre decent de candidats. I Alla Pugacheva es va posar a la presidència de Rússia. I molts més. Yuri Vlasov, per exemple, i Anatoly Karpov. Tota una cavalcada es va precipitar a assaltar el tron. En total, trenta-nou candidats han superat la inscripció i han recollit signatures aquí. I hi havia més de dues-centes persones que volien.
  L'equip de Ieltsin fins i tot va animar un gran nombre de candidats. L'actual govern no esperava guanyar a la primera volta. Però per polveritzar l'oposició i, en primer lloc, obligar a Zhirinovsky a dissoldre's, si us plau!
  Zyuganov encara no era un polític conegut i reconeixible en aquell moment. I Alexandre Lebed encara romania en el catorzè exèrcit. Tot i que el volien treure, el general va deixar entrar una boira. I pel que sembla va decidir que el seu moment encara no ha arribat. Mavrodi, el cap del MMM, també va aparèixer entre els candidats. Ell també anava guanyant popularitat, igual que el cap d'Hermes. Vladimir Bryntsalov també va arribar a la presidència. Però la seva empresa estava força tranquilЈla, i no s'ilЈluminava, a diferència de les eleccions del noranta-sisè any. Fins ara, nominalment Ieltsin era el primer en la classificació, però les dades de les enquestes d'opinió mostraven la seva falta de fiabilitat.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky s'ha presentat de manera negativa, però les relacions públiques negres també podien jugar al seu avantatge. Yavlinsky era tercer en la classificació, però la seva popularitat anava disminuint. També liberal, encara que l'oposició no sigui popular.
  Rutskoy es va registrar i la seva qualificació ha crescut una mica. Khazbulatov no va anar a votar. Iosif Kobzon també es va presentar a la presidència. La seva nominació va provocar molta polèmica i enfrontaments frontals. De sobte, l'alcalde de Sant Petersburg, Anatoly Sobchak, també va anar a la presidència de Rússia. Aquesta nominació va tenir una reacció negativa: l'electorat de la nomenklatura es va dispersar. I això va reduir la qualificació de Ieltsin.
  No obstant això, Anatoly Sobchak va donar a entendre que es retiraria a favor de Ieltsin. Boris Fedorov i Shakhrai també es van presentar a la presidència. Però aquests tampoc són els polítics més estelЈlars.
  Encara que també de l'equip de Ieltsin. I també se'ls va insinuar que s'havien de retirar a temps.
  Així que les eleccions es van desenrotllar amb força alegria i també hi va haver intriga a la segona volta.
  Però Vladimir Zhirinovsky era al centre de l'atenció i parlaven d'ell tot el temps. I d'alguna manera no cal dir que es va convertir en el favorit de la cursa. Sí, i a Ieltsin li va semblar que seria més rendible aconseguir aquesta odiosa personalitat a la segona ronda que l'economista menys nociu i més jove Yavlinsky. O fins i tot Zyuganov, i encara més Sobchak. Tot i que Zhirinovsky estava en augment, i la seva popularitat va passar pel sostre, i la gent es va reunir als estadis.
  I fins i tot la propaganda que ell és feixista s'està jugant a les mans: la gent va perdre l'ordre i somiava amb una mà ferma. Sí, i la democràcia amb un embolic, molts estan cansats.
  Així que les eleccions van ser cinquanta-cinquanta aquí. I Zhirinovsky va anotar punts. La iniciació d'una causa penal contra ell també va augmentar la seva popularitat. A més, els intents d'assassinat, que van despertar la intriga i van augmentar la qualificació. Sobretot amagat.
  I això és greu... En general, els mitjans de comunicació en aquell moment treballaven per llançar fang a Jirinovski, però alguns d'ells també estaven a ell. I l'atenció centrada. Una cosa que recorda l'any noranta-sis: Zyuganov contra Ieltsin. Però Zyuganov tenia un gran desavantatge: el passat del seu partit. És gloriós i alhora un fracàs. I en la memòria de la gent, les llargues cues i les prestatgeries buides dels temps del socialisme desenvolupat encara eren massa fresques. I sobretot per descomptat els temps de Gorbatxov amb cupons i targetes. I la gent no vol tornar al passat. I Zhirinovsky els promet un gran futur, que crida i atrau de debò.
  I la situació és cada cop més difícil. I arriben les eleccions. I Vladimir Zhirinovsky continua brillant.
  El temps passa tan ràpid que ni tan sols tens temps de mirar enrere. I després arriba el dia de les votacions. Les primeres dades provenen de l'est. I Vladimir Jirinovski està al capdavant. A més, Yeltsin i Zyuganov lluiten pel segon lloc. I aquesta és una lluita molt dura.
  Però al final, Ieltsin va superar a Zyuganov a costa de Moscou i va quedar en segon lloc. Però la diferència a la primera volta va ser important. I Ieltsin tenia poques possibilitats de guanyar. Però no tot era a favor del president en funcions. Que està clarament perdut, havent perdut un cop tan aclaparador. No obstant això, Ieltsin mai es va presentar al debat televisat. Les eleccions van ser molt interessants. Zyuganov, que es va convertir en el tercer, va donar suport a Zhirinovsky. Alla Pugacheva també va donar suport a Zhirinovsky. I Kobzon Eltsin. Així va ser la separació.
  Rutskoi va mantenir desafiant la neutralitat. La resta es van dividir, i van demanar la votació de diferents maneres. Però Ieltsin no va esperar un suport inequívoc. I no tothom es va pronunciar a favor seu.
  Així que les eleccions estaven molt nervioses. Però Jirinovski era el clar favorit. I realment era un senyal.
  I després va tenir lloc la segona volta... Des del primer moment, des del recompte de vots, Vladimir Jirinovski va agafar el lideratge i el va mantenir fins al final, guanyant més del setanta per cent dels vots. I Ieltsin es va veure obligat a marxar. Així va acabar la seva època.
  I Vladimir Jirinovski es va convertir en president. Havent rebut un llegat difícil. Incloent el descens de la producció i Txetxènia i una sèrie d'altres problemes. I va començar una nova era de renaixement rus. Al principi, no tot va funcionar per a Zhirinovsky. Però aviat la indústria va començar a funcionar. Es van començar a produir tipus d'armes més avançats, van començar les repressions a funcionaris corruptes i altres lladres. S'ha canviat i reconstruït molt.
  Vladimir Jirinovski no va amagar que establiria una dictadura i, de fet, va prohibir les activitats de molts partits i moviments. Va començar l'agitació forçada i la modernització.
  ParalЈlelament, es van aixecar les sancions a l'Iraq, fet que va provocar un fort augment del preu del petroli. I es va fer molt més. L'atur es va dissipar ràpidament i es va produir una autèntica recuperació.
  Els llocs de treball es van crear a un ritme ràpid. I el país va prosperar cada cop amb més força. Vladimir Zhirinovsky va ser elegit per a un segon mandat, mostrant un resultat brillant a la primera volta. I va continuar el renaixement de Rússia.
  Un dels primers passos va ser la integració amb Bielorússia. I ho va aconseguir de manera brillant. Aleshores es va decidir incloure Rússia i Kazakhstan a la composició.
  I durant la guerra de 1999, Iugoslàvia va passar a formar part de Rússia i es va salvar.
  I després hi va haver conquestes addicionals. I nous països formaven part de Rússia.
  El 2008, Rússia s'havia restaurat dins de les fronteres de l'URSS. Però això és una altra història.
  
  MÉS MOVIMENTS DE PREVISIÓ DEL Führer
  Hitler va resultar ser una mica més savi i previsor. I ja l'any quaranta-un va prendre el risc i va transferir diverses divisions addicionals a Rommel de França a Àfrica.
  El brillant comandant va desenvolupar una ofensiva ràpida i prenent Tolbuk va envair Egipte. I sense donar un descans als britànics, va capturar Alexandria i el canal de Suez. Després d'això, les tropes alemanyes van entrar a l'Iraq en triomf i van ocupar Kuwait.
  Es va aconseguir l'accés al petroli, però els alemanys van ser colpejats prop de Moscou. I el Führer va llançar una ofensiva, com en la història real al sud. Les victòries de Rommel van influir sens dubte en l'estat d'ànim. I a l'agost, Turquia va entrar en guerra contra l'URSS. El poderós cop de l'Imperi Otomà a les posicions de l'Exèrcit Roig va resultar letal. Les tropes soviètiques estaven considerablement superades en nombre i es van retirar. Batumi va ser presa i Erevan va ser envoltat.
  Les forces importants de l'Exèrcit Roig van ser desviades del nord del Caucas. I els alemanys van poder travessar el mar Caspi. I van tallar l'exèrcit soviètic per terra. I va resultar ser una reivindicació seriosa. I Rommel la va atacar juntament amb les tropes turques. I va començar a trencar cap a Bakú. Sí, això és greu.
  El Japó en aquest món ho va fer una mica millor a la batalla de Midway. I va escapar de la derrota. Però no va poder aprofitar el seu èxit i no va capturar l'arxipèlag hawaià. I això va tenir un impacte en el curs de la guerra al Pacífic. Però la Terra del Sol Naixent també va evitar la derrota. Tanmateix, tampoc no es va atrevir a obrir un segon front.
  Els alemanys no van poder prendre Stalingrad en moviment, però van tallar l'Exèrcit Roig a través del Caspi. I van començar a desenvolupar l'ofensiva cap al sud. I ho van aconseguir... Els alemanys en conjunt van lluitar amb força habilitat. I no es van involucrar en batalles prolongades prop de Stalingrad, sinó que es van traslladar al sud al llarg del Volga.
  És incòmode moure's a les muntanyes i els Fritz van preferir atacar per la costa del mar Caspi. I ho van aconseguir.
  El pilot de la Luftwaffe Marcel es va cobrir de glòria en les batalles amb els britànics, i va ser traslladat al front oriental. Allà va continuar guanyant comptes amb força, aixafant els enemics. I va ser genial.
  A l'URSS, Marsella va rebre el sobrenom del diable negre. Dolorsament ràpidament va anar guanyant comptes. I no com a caçador, sinó precipitant-se al gruix de les tropes i destruint avions.
  L'ofensiva de les tropes soviètiques prop de Stalingrad aquesta vegada no va tenir èxit, de manera que els alemanys estaven preparats per a això. Els nazis van poder rebutjar l'intent de l'operació Rzhev-Sychov, sobre la qual es van llançar forces colossals.
  I a l'hivern, els nazis ja s'acostaven a Batumi. I la situació es va fer crítica.
  L'astut Stalin va oferir a Hitler una pau separada en qualsevol condició.
  Va raonar que la continuació de la guerra era inútil i que no portaria més que noves víctimes i pèrdues.
  Hitler va acceptar, però va proposar condicions molt difícils: renunciar a tot el Caucas, les terres al llarg del Volga, així com Carèlia i la ciutat d'Arkhangelsk. A més el pagament de les reparacions anuals, el subministrament gratuït de matèries primeres i aliments, i el trasllat de tot l'equipament militar al Tercer Reich. I després es dibuixen les vores al llarg de la línia frontal.
  Stalin va estar d'acord amb això. Malgrat la gravetat d'aquestes condicions. I realment van guanyar els alemanys. Stalin també va garantir el final de la guerra de guerrilles i va tornar uns quants presoners. A més, l'URSS també va transferir les seves reserves d'or al Tercer Reich.
  Hitler va aconseguir molt, però encara hi havia el front occidental. I calia ajudar el Japó.
  En primer lloc, el Führer va lliurar un ultimàtum a Franco, i va deixar anar les tropes alemanyes a Gibraltar. La ciutat-ciutadella va ser presa durant el dia, com a conseqüència d'un assalt fugaç. Aleshores els nazis van començar a avançar, conquerint Àfrica a través del Marroc. I ho van aconseguir absolutament. Les seves tropes eren alhora més fortes i més preparades per al combat.
  El Tiger va demostrar ser molt reeixit, un tanc que simplement va sorprendre a les tropes britàniques. I tremolaven de por.
  Els alemanys a la primavera de 1943, superant la feble resistència de les unitats britàniques, van capturar tota l'Àfrica francesa. I després ens vam traslladar al sud a l'estiu. El Führer volia capturar tot el Continent Negre. I durant la primavera, els nazis també van ocupar l'Índia, gairebé sense trobar resistència. Tant la població local com els cipays van acollir els nazis com a alliberadors.
  I el Tercer Reich va adquirir recursos colossals.
  Durant l'estiu, els nazis van capturar gairebé tota l'Àfrica. I a la tardor van completar la conquesta de Sud-àfrica i Madagascar.
  Hi va haver un atac aeri a Gran Bretanya. En primer lloc, es va llançar al cel el ME-309, que va resultar ser un avió molt formidable. Encara tres canons d'avió de 30 mm i quatre metralladores. Contra un monstre així no és tan fàcil resistir-se. ME-309 es va convertir en un malson per als britànics. Així com el bombarder Yu-288, que va bombardejar les posicions britàniques, sense cap mena de dubte.
  L'últim avió va ser tan ràpid que va ser gairebé impossible que els avions britànics poguessin posar-se al dia. Focke-Wulf també va resultar ser molt formidable. Aquesta màquina s'ha convertit generalment en una carnissera per a Gran Bretanya i els EUA.
  Però el pilot de Marsella va començar a anotar factures fantàstiques. Per tres avions, va ser guardonat per primera vegada en la història del Tercer Reich amb la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. I per quatre-cents avions, va rebre com a nou premi la Creu de Cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants. Per a l'avió número 500, va rebre l'Ordre de l'Àguila Alemanya amb diamants. I pel milЈlès: Gran Creu de la Creu de Ferro. I estareu d'acord que va ser molt xulo!
  I els britànics van ser colpejats a l'aire com les costelles de xai fregides. I van ser segrestats amb molt èxit.
  I la flota de submarins alemanyes va créixer ràpidament i va aixafar Gran Bretanya al mar. I els EUA també. El tonatge total d'ambdues flotes es va fondre ràpidament. I l'alemany anava creixent. I el nombre de vaixells va augmentar.
  I la Gran Bretanya va continuar sent bombardejada. El 1944, el caça a reacció ME-262 va entrar a la sèrie, que es va convertir en un autèntic malson per als aliats. I un bombarder a reacció Arado encara més eficaç. I van vèncer la Gran Bretanya al cel encara més fort.
  Els aliats no tenien bons avions a reacció i estaven perdent davant els nazis.
  Amb grans recursos i una massa de mà d'obra, els nazis al mateix temps van llançar el programa de coets de la FAA. És cert que va decebre una mica a Hitler. Els míssils eren massa cars i poc precisos. Però encara van causar els danys més greus a Gran Bretanya. I Londres es va veure especialment afectada per les salves de coets.
  A l'estiu de 1944, els alemanys s'havien apoderat completament del domini del cel. També tenien una versió més avançada del Focke-Wulf - TA-152, que era simplement aclaparadorament bona. I va vèncer avions britànics i va bombardejar objectius terrestres.
  El juliol de 1944 va començar l'Operació Lleó Marí. Va procedir amb força èxit. I en dues setmanes la Gran Bretanya va ser envaïda. El tanc alemany "Panther" -2 va resultar ser molt bo, i encara més potent i, sobretot, perfecte "Lion" -2. L'últim tanc va utilitzar un esquema nou per a la construcció de tancs alemanys: la disposició del motor i la transmissió en un sol bloc. I això va permetre reduir l'alçada del dipòsit i compactar la disposició.
  Això significa que el pes ha disminuït i el gruix de l'armadura ha augmentat. "Lleó" -2, amb un pes de noranta tones, va elevar el gruix de l'armadura a 250 mm al front i 170 mm al costat, i amb un motor de 1250 cavalls de potència. El que va fer que el seu rendiment de conducció fos satisfactori. També ha augmentat el nivell d'inclinació de les plaques de blindatge.
  Així que els alemanys van avançar i els britànics van ser derrotats.
  Però encara hi havia els Estats Units. Els nazis van capturar Islàndia i van començar a apropar-se a les ciutats d'Amèrica. El TA-400 va dur a terme els primers bombardejos massius.
  La vaga d'albirament també es va dur a terme amb coets V-3. Que siguin cars, però van mostrar la possibilitat de bombardejar.
  Roosevelt ja estava greument malalt i volia pau. Però el Tercer Reich tenia ganes d'acabar amb els Estats Units.
  Els alemanys es movien ara i bombardejaven els EUA. Cada cop es construïen més avions, submarins i vaixells.
  El quaranta-cinquè any ha passat en un intercanvi de cops massius. Els EUA estaven perdent la batalla aèria. Els alemanys van utilitzar avions a reacció. En particular, el ME-262 X, que va resultar més avançat i eficient.
  A més, la flota submarina alemanya utilitzava submarins de peròxid d'hidrogen, i aquestes són màquines molt ràpides i avançades.
  Hitler va exigir derrotar els Estats Units...
  Stalin encara callava i es llepava les ferides.
  El 1946 va començar la invasió del Canadà i simultàniament d'Amèrica Llatina a Mèxic.
  Els avions Fritz i els tancs de la sèrie E són molt forts. Aquests últims s'han convertit en un malson per als Estats Units.
  El tanc E-50 no tenia igual i va colpejar amb confiança a Shermans i Pershings.
  El cotxe alemany tenia un nou motor de turbina de gas de 1.500 cavalls de potència i un total de setanta tones. I l'armadura frontal és de 250 mm sota pendents i l'armadura lateral és de 170 mm. I aquest cotxe va aixafar tothom. I una pistola de calibre 105 mm i una longitud de canó de 100 EL. I així aixafa i trenca a tothom.
  Els tancs americans fan camí des de cinc quilòmetres amb garantia. I només els mateixos "Supershing" tenen l'oportunitat d'entrar al costat i tancar-se.
  I els alemanys es van moure contra els Estats Units. I el rifle d'assalt MP-64 a Alemanya no té igual. I aixafar els americans.
  Només la separació per l'oceà i la llarga comunicació impedeixen que els nord-americans siguin derrotats ràpidament.
  Hitler rugeix i demana èxit... El Canadà va ser capturat a la primavera i l'estiu de 1946. I a la tardor, els combats ja estaven en ple apogeu als Estats Units. Els nazis, però, es van enfrontar a una resistència tossuda.
  Els ianquis van defensar desesperadament les seves terres i van aguantar amb totes les seves forces. La tardor va passar en ferotges batalles. Els alemanys van utilitzar divisions estrangeres i van continuar avançant. I els japonesos també van pujar des de l'est. I van atacar sobretot des del bàndol mexicà.
  El Führer va colpejar els punys i va exigir noves victòries i èxits. Però els combats van continuar i van continuar, i a finals de l'hivern de 1947, la meitat del principal territori dels Estats Units va ser capturat.
  Ja és primavera. A la batalla, va aparèixer un nou tanc alemany E-50. En ell, el pes ha disminuït en cinc tones i el motor s'ha tornat més potent en 2000 cavalls de força. I aquest cotxe ja està literalment volant. La seva mobilitat és un veritable xoc per als nord-americans.
  I el TA-500 i el TA-600 simplement enterren els americans a terra. El supertanc Rat-2 també va participar en les batalles. Màquina de dues mil tones de pes. No obstant això, no va resultar ser gaire efectiu. És cert que la nova modificació del "Rat" -3 estava equipada amb una potent bomba a reacció. I aquest bombarder colpejarà i esquinçarà l'enemic.
  La primavera de 1947 va ser calorosa. I a finals de maig, els alemanys ja s'havien acostat a Nova York. Les discoteques també van participar en les batalles. Estaven envoltats per un raig laminar i pràcticament invulnerables. I va aixafar els americans al cel i a la terra. I a l'estiu va començar l'assalt a Nova York i Washington.
  Sens dubte, els alemanys eren forts. I els EUA no es van resistir. Encara que Nova York va mostrar el seu heroisme, i malgrat la destrucció, no es va rendir. I es va quedar fins a finals d'agost. Els Estats Units van capitular el 3 de setembre de 1947.
  I això va ser el final de la Segona Guerra Mundial.
  El Tercer Reich va digerir i dominar els capturats durant algun temps. I la pau regnava...
  Però el Japó encara es va burlar d'Adolf Hitler amb les seves possessions. I era evident que dos ocells no es podien portar en un mateix cau. I a l'URSS, Stalin va ser substituït per Beria.
  I el 20 d'abril de 1955 va començar una nova guerra. I Beria es va oferir a participar-hi al costat del Tercer Reich.
  Hitler va estar d'acord, però estipulant que l'URSS només rebria el sud de Sakhalin i la serralada del Kuril. I res més! Les reparacions només es reduiran en un cinc per cent.
  Béria estava d'acord amb això. I així les batalles van continuar amb una força colossal. Els alemanys són tecnològicament més forts. I tenen moltes divisions estrangeres. Però els japonesos tampoc són febles. I tenen un exèrcit enorme, sobretot els xinesos.
  I hi ha una nova gran guerra, però aquesta és una altra història.
  
  GUERRA DE LA URSS I LA XINA
  ANOTACIÓ
  Esclata una gran guerra entre l'URSS i la Xina. Al costat de la Xina, hi ha una superioritat colossal en mà d'obra, Rússia és tècnicament més forta i té un comandament més talentós i competent.
  Per exemple, la guerra entre l'URSS i la Xina gairebé es va fer realitat el 1969, durant les batalles per l'illa Damansky. I en un altre univers paralЈlel, Mao Zedong, que ja tenia setanta-cinc anys, va decidir que ja no tenia res a perdre i que havia de passar a la història com el més gran conqueridor i guerrer en vida. I superar Stalin! I així l'exèrcit xinès va passar a l'ofensiva i va atacar l'URSS. El motiu va ser un atac d'artilleria al territori xinès. I el 22 de març de 1969, la Xina va declarar oficialment la guerra a l'URSS.
  Així va començar una de les guerres més sagnants de la història de la humanitat. La Xina ha confiat en nombrosa infanteria. Té menys tancs i avions que l'URSS, i es queda enrere pel que fa a armes. Però hi ha una gran preponderància a la població, a més l'exèrcit de l'URSS encara necessita transferir tropes a l'Extrem Orient i Sibèria. Després de la mobilització anunciada, l'1 d'abril, la Xina desplegava més de vint milions de soldats. Molts d'ells estaven armats amb pistoles, però més aviat valents i fanàtics. I un gran avantatge numèric.
  Els xinesos van donar el cop principal al voltant de l'Amur, i a Primorye i al territori d'Usuri. Per descomptat, importants forces xineses també van escalar l'Amur, intentant desviar les tropes soviètiques i dispersar les seves forces. A l'abril, es van produir baralles als afores de Vladivostok.
  I el sud bufava aire càlid, i la primavera estava en ple apogeu. Va sorgir herba verda.
  Un batalló especial de noies sota el comandament d'Alenka es va posar en el camí dels xinesos.
  Ocupaven una posició fortificada, i estaven armats amb moltes metralladores. I el perli xinès en densa multitud. Les noies eren molt bons tirs.
  Anyuta, gargotant amb una metralladora, va emetre:
  - Glòria a les idees del comunisme!
  I va segar agressivament els xinesos. Els va tallar com una dalla. I ho va fer amb molt d'èxit.
  Alenka, amb els dits nus, va llançar una granada, destrossant els soldats de l'Imperi Celestial, va xiular:
  - Per la glòria del comunisme!
  Zoya, disparant a l'enemic, va segar els oponents amb la pell groga. I la noia el va agafar i va llançar el paquet explosiu amb els dits nus.
  I el membre del Komsomol va cridar:
  - Per la santa Rússia!
  Alla també és una noia pèl-roja, amb bikini. I sega els soldats xinesos i llança una granada assassina amb els dits nus. Destrueix els enemics de la Xina.
  El guerrer va cridar:
  - Per la grandesa de Rússia!
  Maria també va disparar amb precisió als xinesos. I va lluitar com un monstre. Va segar les tropes de Mao... I va actuar com una autèntica membre del Komsomol. I com tallar aquests xinesos.
  Aleshores va cridar:
  No renunciarem a Vladivostok!
  Olimpíada: aquesta noia heroica, mentre atacava els xinesos amb un esclat de metralladora. I va segar molts soldats grocs. I després amb els dits nus, com llançar un munt de granades. El tanc xinès va bolcar, aixafant cinquanta soldats d'ulls estrets.
  Els membres del Komsomol van cantar:
  - I a Amèrica, Japó, Xina,
  No hi ha Moscou ciutats més belles...
  Per mostrar aquesta ciutat en glòria -
  No trobo les paraules adequades!
  I aquí l'Alenka torna a segar la línia de xinesos d'una sola vegada i llança una granada amb els dits nus.
  L'Alenka és una rossa molt bonica. I dispara amb precisió, cada bala colpeja l'objectiu, matant els xinesos.
  La noia va assenyalar amb força lògica, disparant a l'enemic:
  - El comunisme és un gran cosmos,
  El comunisme és el meu destí!
  La noia del Komsomol està molt molesta que Rússia hagi perdut la guerra al Japó. Rússia, que va derrotar a Napoleó, va perdre davant els asiàtics. I és vergonyós. I en cas de victòria, la Xina es convertiria només en una província russa. I aquestes oportunitats es perden.
  Anyuta també dispara amb molta precisió als xinesos. Els sega amb una dalla. I després amb els peus nus llança una granada i bolca el tanc de l'imperi celeste.
  El guerrer va cantar:
  - Per la grandesa del planeta en la glòria eterna del comunisme!
  Zoya també dispara amb molta precisió i colpeja els oponents. I ho fa amb molta precisió. I ara els corrons trencats volen del tanc.
  La Zoya xiscla:
  - Per la santa Rússia!
  I mostra la seva llarga llengua.
  Alla pèl-roja també lluita amb els xinesos. Bufava un fort vent, i els seus cabells revolotejaven per les onades de l'aire com un estendard proletari, amb el qual van a assaltar el Palau d'Hivern.
  La noia rugeix:
  - Per la pau i pel comunisme!
  Maria també va segar tota una línia de soldats xinesos. Retalla un forat sencer. I va llançar una granada amb una força mortal amb els dits dels peus nus i va cridar:
  - Per la grandesa de la Pàtria!
  Olympias va disparar contra les tropes de Mao Zedong, va assolar l'enemic com el blat amb falç, va fer fora molts enemics i va cridar:
  - Per l'URSS!
  I amb els dits dels peus nus, com llançar una granada que destrueix les tropes de l'Imperi Celestial i enderroca l'avió.
  I de Valentine, com si estigués martellejant l'avió d'atac de la Xina des d'una bazooka i assolant-lo, somrient, dient:
  - Rússia no es pot doblegar i no posar-se de genolls!
  Les noies soviètiques també lluiten prop del poble urbà de Dalniy. I fins i tot amb ràbia, les belleses passen a la contraofensiva. I en un atac furiós.
  Però les unitats més preparades per al combat de la guarnició es van traslladar després dels xinesos. I sense cap demora, van colpejar per darrere.
  Un batalló de noies descalces, amb pantalons curts i armilles, va ser el primer a entrar a la batalla.
  Noies boniques van començar a batre l'exèrcit de l'Imperi Celestial, ja maltractat en batalles anteriors.
  En primer lloc, els guerrers van atacar les bateries. Granades llançades amb els peus descalços van volar contra els xinesos. Eren molt afilats. I els mateixos guerrers russos es van treure i es van treure les armilles. Per quedar-se amb el pit nu.
  Així que les noies gairebé completament nues són gairebé impossibles de colpejar. Quan la pell d'una dona està nua, les seves bales no prenen.
  La Verònica va llançar una granada amb el peu nu i va piular:
  - Seré el campió!
  I va sacsejar els seus cabells blancs i arrissats.
  Julian tampoc és tan senzill. Lupanula sobre els xinesos. I llavors, mentre llança una granada amb el peu nu, i crida:
  - En nom de la Rússia santa, tsarista i soviètica!
  I de nou sacsejarà els seus pits plens amb mugrons escarlata. I la cintura de la noia és prima.
  A més, l'Anna, pèl-roja, es precipita a la batalla. Una noia tan brillant i reactiva. Com llançar una granada amb el peu descalç. Així que els guerrers de la Xina s'escamparan en totes direccions. I rodar al voltant, com si estigués enderrocat.
  I la noia els dispara i xiscla:
  - Per al tsar dels déus ortodoxos i russos i per a l'URSS!
  Angelina també va golejar. I una caixa de petxines, llançada per ella nua, poderosa com un cavall de tir, va volar. I va trencar molts xinesos.
  Les noies generalment són super quan estan nues i descalços. Però amb pantalons curts, córrer en posició és encara més fresc.
  I els mugrons de maduixa, tan brillants!
  La Victoria també llançarà una granada amb els seus pits escarlata i colpejarà els xinesos com pugui. Aquí està la noia. I el més important, el comandant del batalló de noies al destructor. I també només en calces.
  I sacseja el seu pit nu. Que és tan bonic i sexy.
  La Verònica va agafar i va llançar una granada amb el peu nu. Va interrompre molts xinesos i va cridar:
  - Acrobacia per a l'embarcament!
  La Yuliana també va llançar molt hàbilment una granada amb la seva petita cama nua i va xisclar mentre segava els xinesos:
  - El nostre somriure i cop aclaparador!
  Llavors, com brillar les dents.
  I així l'Anna l'ha agafat i se l'ha fotut. Va disparar molts xinesos. I com ho va fer.
  I com llançar una granada amb el peu descalç. I grinyols:
  No som esclaus!
  Aleshores riurà i ensenyarà la llengua.
  Angelina la va agafar i va xiular amb una fúria frenètica, escopint càrregues a l'enemic:
  - Sóc el més guai dels guays.
  I amb les cames nues va llançar una bomba pesada. Va agafar i va fer volar les tropes de la Xina, triturant-les.
  La Verònica també s'enfrontarà a l'horda asiàtica. I els aixafa els ossos.
  La noia el va agafar i va xiular:
  - Aixafarem a tothom!
  I de nou, una granada letal i única vola des del peu descalç.
  I aixafar els xinesos. I per què van venir a terres russes? Tot aquí pertany a Rússia. I la Xina no pot prendre el poble de Dalniy.
  La Juliana va llançar una granada amb el peu descalç i va cantar:
  - Glòria a la Gran Rússia! No necessitem la Duma de l'Estat! I tampoc cal el Politburó!
  Red Anna va assenyalar agressivament:
  - Seré campió.
  I una granada llançada amb el peu descalç d'una noia aplanarà tothom. Només quedava carn amb sang.
  Però l'Angelina la va agafar i va xisclar. Va matar un grup de lluitadors. I escombrat com un àngel de la mort.
  I molts soldats xinesos van morir.
  Les tropes russes van pressionar els xinesos des de tots els costats. Van triturar i triturar.
  Van esclatar baralles cos a cos. Els soldats russos van apunyalar les tropes xineses amb baionetes. El rifle Mosin en una versió d'assalt modernitzada és un excelЈlent club. Que trenquen el crani. I trencar ossos.
  Però les noies amb espases lluiten especialment bé. És genial. Sobretot quan es balancegen els pits nus.
  I els mugrons són tan robí i brillants. Així que vols mirar-los i fer-los un petó.
  I un petó sense parar.
  Les noies lluiten amb la fúria de les panteres famolencs que veuen els anyells. Els turmenten i els descollen.
  La Verònica, disparant als xinesos, crida:
  -Mort per mort!
  Yuliana, llançant una granada amb el peu descalç, afegeix:
  - Sang per sang!
  Anna, escrivint a les tropes de l'Imperi Celestial, crida:
  -Ull per ull!
  I també va tirar una llimona amb el peu nu. Era més forta que tothom i feta trossos amb aplom.
  I aquí ve Angelina. Es llançarà un barril sencer, amb explosius letals, i triturarà els enemics.
  Llavors, mentre canta:
  - Sóc un elefant descalç i molt xulo!
  La noia és realment poderosa. I les seves cames són com maces. Com moure un samurai a l'engonal. Això cinc metres més amunt i va volar amunt. Es va precipitar com una catapulta llançada des d'una pedra. Més precisament, probablement d'una pedra de catapulta!
  Victòria, el comandant del batalló, va disparar contra els xinesos. Va segar alguns dels guerrers grocs i va cridar:
  Lluitarem per la Santa Rússia.
  I amb el genoll nu i bronzejat, com si es mogués a la barbeta. I trencar la mandíbula de l'enemic.
  La Victòria està emocionada....
  Juliana diu amb entusiasme:
  - Hi haurà el tsar Leonid Ilitx Brezhnev, el més gran dels tsars russos!
  I tot el batalló de noies mig nues, descalços, com bordar a tot cor, exterminant els xinesos.
  - Que sigui així!
  Els xinesos, però, a costa d'enormes pèrdues, van ser capaços d'enfonsar-se a les posicions de l'Exèrcit Roig. I va tallar Vladivostok. Al mateix temps, les tropes de Mao van penetrar una mica a la regió d'Usuri. A l'URSS, la mobilització va continuar i cada cop es van traslladar més tropes a l'Extrem Orient, Sibèria i Kazakhstan. Les forces no eren gaire iguals. Però l'URSS té un millor equipament. També hi ha batalles al mar.
  I aquí l'exèrcit de l'URSS és una mica més fàcil. La Xina no és tan forta al mar, i és possible fer-hi atacs amb força èxit i guanyar victòries.
  Sobretot si es barallen noies soviètiques molt belles i eternament joves i alhora bruixes.
  La batalla amb l'esquadra xinesa va continuar. El general del mar i l'almirall de l'URSS Andrei Sokolovsky van actuar a sang freda.
  Ni tan sols va gestionar la batalla, sinó que simplement va donar l'ordre.
  - Apropa't i colpeja!
  Els russos es van colpejar de costat a costat. Aquí es va incendiar el vaixell insígnia de Deng Xiaoping. Les canonades es van esfondrar.
  En general, per als xinesos, la retirada és una mica lenta. Però estan molt orgullosos. És cert que Deng Xiaoping és una excepció. I ordres de marxar.
  Però els russos no són tan fàcils de separar. Els xinesos pateixen grans pèrdues i es retiren.
  Victòria, la capità del destructor, i la mateixa noia mig nua, bronzejada a negre i de cabells clars com la resta.
  Per descomptat, és molt bonic quan les noies estan gairebé nues, esveltes, musculoses. I si les cames estan nues, tot això és encant i temptació.
  Victòria furiosa diu:
  - Sóc un guerrer que va néixer de Svarog! Sóc la néta de Déu Rod. I puc fer miracles!
  Angelina va comentar lògicament, una lupa per als samurais:
  "Tampoc sóc de sang comuna. Mira com és de forta. El meu avantpassat va ser Ilya Muromets.
  I la noia va llançar una caixa sencera amb els peus nus.
  La Verònica va lluitar desesperadament, va lluitar amb tota la força i va llançar aquest poder de lluita.
  Les llàgrimes, literalment, els xinesos.
  La noia és molt maca, rossa, corba, amb cames llargues i musculoses. Li encantava que l'acaricien.
  Verònica diu:
  - Per què l'horda xinesa va pujar a Rússia?
  La Juliana, aquesta bella noia, va xisclar, colpejant les tropes de l'Imperi Celestial:
  - Per trobar la teva pròpia perdició!
  L'adolescent ha crescut els darrers mesos i s'ha convertit en una figura més musculosa i corba. Juliana va florir i es va fer tan bella. I els seus cabells són blancs amb un lleuger daurat. Cada cop vol més un home. Només la innocència fa por de perdre.
  Però deixeu-los acariciar, acariciar, besar, llepar. El millor és tractar amb els grumets. També tenen por, i tímids, i hi ha menys risc que vulguin alguna cosa més seriosa.
  La Yuliana és una molt bona guerrera i dispara. També somia amb ser mariscal de camp. A més, vol arribar a ser com Magomed i crear la seva pròpia religió.
  Noia ambiciosa.
  Ara bé, si el mateix tsar Leonid Ilitx Brezhnev, com Vladimir Solnyshko, prengués i introduís Rodnoverie a Rússia i tornés als déus russos.
  Per què necessitem la Maria?
  Glòria a la Mare de Déu - Lada.
  Sens dubte, és millor que la Bíblia.
  La nostra Lada és molt bonica, amb els cabells de color daurat, i és l'autèntica Mare de Déu i la Mare dels Déus, i la Filla Unigènit de la Totpoderosa Família!
  Creador de l'Univers.
  El clan va ser sempre i Ell, com AlЈlà - Totpoderós, Etern, Omniscient, Omnipresent, i tot l'univers és el seu temple.
  Com és pitjor que el Jahvè jueu o més feble que ell?
  Rod va crear un conjunt innombrable d'Univers!
  Va viure tant que no us podeu imaginar!
  Rod era abans de tots els temps. No hi havia temps, però Rod sí!
  I sempre ho farà!
  Tots els déus Demirugi són fills de la família!
  I nosaltres som els seus néts!
  Però Rod no prohibeix adorar els seus fills i els Déus. Rod és el Déu dels déus.
  I Svarog és el Déu dels Déus!
  I les persones són néts dels Déus! Glòria als déus russos!
  Yuliana trilla els xinesos. Sembla que els déus russos també ajuden els russos.
  Aviat acabaran amb Deng Xiaoping i el final serà una greu guerra al mar. O potser haureu d'aterrar a l'Imperi Celestial. Tant millor conquistarem Pequín. Molt pitjor per a la Xina. Tanmateix, formar part de Rússia no fa tanta por.
  Més precisament, no Rússia, sinó l'URSS!
  La Juliana li pregunta a l'Anna:
  - Creus que hauríem de fer-se càrrec de l'imperi xinès?
  La bellesa pèl-roja respon:
  - És clar!
  La Juliana pregunta amb falsa sorpresa:
  - Per a què?
  Anna diu de manera contundent:
  - Perquè després no hi hagués cap amenaça! Que no vaig haver de tornar a lluitar, amb els xinesos que volien venjar-me!
  Juliana va exclamar:
  - I és correcte!
  La flota russa persegueix els xinesos i enfonsa els seus vaixells.
  Yuliana també porta un diàleg mental.
  Per què és necessària l'oració? Perquè sempre no n'hi ha prou amb el que té una persona. A mesura que augmenten els ingressos, també augmenten les necessitats. I això és bo. Això és el que impulsa el progrés. La gent vol més i més. I els déus russos ajuden en això, estimulant la ciència.
  La saviesa dels déus russos és gran.
  I el cristianisme? Què ensenya?
  Que la Terra i tot el que hi ha sobre ella cremaran! És realment possible estimular el desenvolupament de la humanitat?
  Per descomptat, la fe russa no ensenya, a diferència del cristianisme i l'islam, la fi del món. Rodnoverie ensenya que les persones en el futur es desenvoluparan i es convertiran en ells mateixos com déus-demiürg.
  Que la ciència, el progrés i la raó ens faran déus! I que la gent es farà més forta i més sàvia.
  Què ensenya el cristianisme?
  Què som el fang? Que no som ningú! Que Déu ho és tot i l'home no és res!
  Però Rodnoverie eleva una persona.
  Però el pitjor de la Bíblia és l'exaltació dels jueus per sobre de la resta de nacions. Després d'això, et preguntes com algú creu en una cosa així. I per què el cristianisme va demostrar ser tan tenaç?
  Però els romans podrien haver creat la seva pròpia religió. Són intelЈligents. I fes el teu propi monoteisme.
  Per què necessitem la fe d'una altra persona. També hi ha un paradís: Iriy. I la Via entre els estels, al llarg de la Via Làctia, i la doctrina de l'evolució de l'esperit. Quan tu mateix pots créixer per a Déu.
  I no sigui només una ovella que es doblega sobre el paradís, i el seu anyell la condueix amb una vara de ferro.
  Així que hi ha una opció.
  O el teu, o jueu, d'algú més!
  Bé, per què els russos necessiten la fe d'una altra persona? Oh, per què Pere el Gran no va reviure la Rodnoverie?
  Pregarien als seus déus i a la seva Mare de Déu Lada.
  I els déus russos es farien més forts que tots i ens portarien a la victòria.
  I els àrabs? Van crear la seva pròpia religió. I no s'emportaven la d'un altre.
  Eh, bé, per què a Rússia no hi havia Magomed rus.
  I per què ni un sol rei va donar suport als profetes en això?
  Una nova religió - Rodnoverie en forma de monoteisme!
  I glòria a la Gran Rússia!
  Glòria a l'URSS i al comunisme!
  Així que els xinesos es posen boigs. Però a terra són forts. Rússia només pot oposar-s'hi per qualitat. Per exemple, la tripulació del tanc d'Elizabeth està lluitant a prop d'Alma-Ata. Ja a finals de maig de 1969. Fa calor i noies en bikini.
  L'Elena va disparar, prement el botó del joystick, amb els dits dels peus nus. Lupanula va cridar rudament:
  - Som invencibles!
  El tanc T-64 és superior als vehicles xinesos. I trencar-los. Però la major part del foc s'ha de fer sobre la infanteria.
  I l'atac és llançat per nois xinesos. Adolescents de tretze o catorze anys van a l'atac, mostrant els seus talons nus. Els nens menors d'edat s'enfronten a la batalla sense sabates. Per tant, és més intelЈligent i econòmic. I els metralladors els disparen.
  Catherine, segant els combatents de la Xina, va assenyalar:
  - Glòria a l'URSS!
  Euphràsia, maniobrant el tanc, va cridar:
  - Per la Santa Pàtria!
  El més important és no llançar-te granades. I els tancs soviètics segar la infanteria xinesa.
  No, mai tindran pietat.
  Elizabeth va cantar, enviant un projectil de fragmentació d'alt explosiu al gruix de les tropes xineses i va rugir:
  - Per un comunisme bonic!
  I les noies cantaven a l'uníson:
  La unió és indestructible, repúbliques lliures,
  no va ser la força bruta, ni la por que es va reunir...
  I la bona voluntat dels ilЈluminats,
  I saviesa i raó, i coratge en els somnis!
  I les noies són molt xules. I el seu projectil llançat amb precisió va aixafar el canó autopropulsat xinès.
  L'armada de la Xina va patir grans pèrdues, però no va assolir el seu objectiu, tot i que hi va haver alguns èxits. Vladivostok va aconseguir ser tallat i això és greu. Gairebé tota la vora del mar va ser capturada. Al mateix temps, els xinesos van intentar encerclar Alma-Ata. Però l'exèrcit soviètic va aguantar. Ha arribat l'estiu. Cada cop més unitats d'ambdós bàndols van entrar a la batalla. Mao Zedong va exigir victòries als generals de l'Imperi Celestial.
  Els països del Pacte de Varsòvia no volien entrar en guerra amb la Xina. Només la RDA va enviar diversos batallons. Tancs inclosos. Altres estats no anaven a implicar-se d'una manera o altra.
  Aquests són els aliats. Els xinesos són força febles en tecnologia, però el tanc T-54 ha estat dominat en la producció i s'utilitza en batalles. L'Imperi Celestial, anhela victòries i desitja dominar el món.
  Mao Zedong va començar la guerra quan ja tenia setanta-cinc anys. Poca cosa té a perdre. L'URSS té armes nuclears, però Bréjnev va prometre que no les utilitzaria mai abans. La Xina també té una bomba atòmica. I per no caure sota un atac nuclear de l'URSS, Mao encara no l'ha utilitzat. Les batalles són a terra... El 22 de març van començar els enfrontaments a gran escala. A l'abril, les forces principals van entrar a la batalla. En general, mentre que la Xina no ha aconseguit massa èxit, però ha aconseguit fer alguna cosa.
  Sobretot a Primorye.
  Però la flota soviètica del Pacífic va guanyar diverses victòries. Al mar, la superioritat de la Xina en mà d'obra i població no afecta tant.
  Mao espera guanyar una guerra prolongada de desgast. Té diverses vegades més població. A més, els EUA i l'OTAN són enemics de l'URSS. El president Nixon va dir que podrien vendre armes a la Xina. En particular, tancs i avions, i vaixells.
  És cert que la Xina no és massa rica per pagar-ho. Però part dels subministraments poden anar a crèdit. I això és seriós...
  La guerra continua per ella mateixa i és molt desagradable per a l'URSS, encara que els xinesos pateixen diverses vegades i més pèrdues. Però tothom puja i puja.
  La tripulació del tanc de Gerda va entrar a la batalla amb els vehicles xinesos.
  Els alemanys van utilitzar l'últim canó d'alta pressió amb un canó relativament curt. Un desenvolupament excelЈlent fet a la RDA i capaç d'aixafar qualsevol peça.
  La nova arma tenia un calibre de 120 milЈlímetres i una velocitat de boca de 1.700 metres per segon. Amb ell, va ser possible perforar tots els vehicles xinesos des de llarga distància. Potser, tret dels tancs superpesats Mao. Però també es poden perforar, només una mica més a prop.
  Els guerrers alemanys van posar el seu cotxe amb una excelЈlent armadura frontal.
  Els T-54 xinesos van intentar apropar-se als alemanys i es van dispersar, literalment amenaçant amb embestir.
  La Gerda va disparar contra el tanc xinès. Li va arrencar la torre i va piular:
  - Què contra les tigreses per topar-se?
  La Charlotte també va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Siguem campions del món!
  I va trencar un tanc xinès.
  Fot en rus i Christina. L'arma més nova era automàtica i disparava dotze trets per minut.
  La noia amb els cabells vermells daurats va cridar:
  - No hi ha barreres per als guerrers prussians!
  La Magda, de cabells daurats, també va trencar el tanc xinès i va mostrar les dents:
  Sóc el més fort dels forts...
  Les noies estaven enfadades. La guerra continua, i continua. I quan seran derrotats els xinesos vermells? Quant de temps tallaran? Només nois durs.
  I les xineses tenen el que necessiten.
  Per exemple, els alemanys van torturar un membre del Komsomol de la República Popular de la Xina. Primer despulleu la noia amb el fred.
  La Gerda es va treure primer l'abric de pell d'ovella. Aleshores, juntament amb la Charlotte, va començar a treure les botes. No obstant això, les sabates són lona i enderrocades. Es van desenrotllar tovallons.
  Aleshores, la Gerda va arrencar la túnica i la camisa del Komsomol amb un ganivet. Només va deixar un sostenidor. Es va tallar els pantalons.
  La Charlotte va estirar els cabells ros del membre del Komsomol xinès. Aleshores eren la Gerda i la Charlotte, amb bikini, portaven un membre del Komsomol descalç i amb banyador. Tres noies de cames nues van fugir al fred. La noia Komsomol es va comportar amb valentia. I vaig córrer dues hores. Encara que no és tan xulo com les dues tigresses. Les cames de la noia russa es van tornar vermelles, i després es van tornar blaves pel fred.
  Aleshores, la Gerda i la Charlotte van ser lligades per darrere i colЈlocades al bastidor. La noia Komsomol tremolava de dolor. Vaig començar a ajupir-me. La Gerda la va agafar per les espatlles i la va fer girar. Gemegant de dolor, el membre del Komsomol xinès es va aixecar sobre el bastidor, cruixent els artells.
  Els peus descalços d'una noia xinesa es van subjectar als estocs i van començar a penjar la càrrega. Charlotte va carregar el registre primer.
  El membre del Komsomol de la Xina va gemegar, però després va apretar les dents i va callar.
  Charlotte i Gerda ràpidament van trencar branques. Els membres del Komsomol van ser posats sota els seus peus nus i incendiats.
  És molt interessant fregir talons nus. I belleses molt divertides i divertides.
  La flama va llepar les soles lleugerament rugoses de la noia xinesa del Komsomol i feia olor de shish kebab fregit. El dolor, és clar, del foc és terrible. El membre del Komsomol es va estremir, la suor va gotejar d'ella, les noies van gemegar suaument. Però els forts crits van ser frenats per un terrible esforç de voluntat.
  Llavors van començar a assotar la noia amb branques d'avet. Tant la Gerda com la Charlotte es van golejar amb totes les seves forces. Fins i tot la pell de l'esquena de la noia va esclatar. Sang mesclada vessava, amb suor. El seu sostenidor va volar, va caure al foc i va afegir calor als seus peus nus.
  La Gerda es va inclinar i es va llepar una barreja de suor i sang. Li va donar plaer.
  La Charlotte va pessigar el membre del Komsomol xinès al pit. I llavors la noia va agafar i va colpejar el puny al plexe solar. Aleshores, la diable pèl-roja va afegir branques al foc sota els peus nus del membre del Komsomol xinès. L'olor de cremada era encara més forta.
  La Gerda va xiular amb ràbia:
  - Parlaràs!
  Charlotte va pessigar el pit de la noia amb més força i va xiular:
  - Deixa de fer el tonto!
  La Gerda va treure una branca ardent del foc i la va portar al pit nu d'una noia xinesa de Komsomol.
  Així que es va contrarestar i el seu cap ros es va balancejar, caient de costat.
  Charlotte va somriure com un diable.
  - Sembla que la noia està preparada!
  La Gerda va riure i va començar a fer massatges a la cara i al coll del membre del Komsomol xinès. Estava sana i es va recuperar ràpidament. Aleshores, el terminador ros va treure una branca en flames del foc i la va portar a la cara tendra del captiu. La noia es va resistir i es va contrarestar.
  La Gerda es va llepar els llavis i va xiular:
  -Diràs bellesa?
  El membre del Komsomol va plorar:
  - Mata'm! Si us plau, no patiu!
  La Gerda va respondre seriosament:
  - No! Seràs torturat durant molt de temps i seràs fregit fins al final.
  Charlotte va comentar:
  - O potser donar-lo als homes. Encara és verge i li farà molt de mal quan ella...
  Un membre del Komsomol de la Xina va cridar desesperat:
  - No! No t'ho diré de totes maneres!
  Gerda va suggerir:
  Li cremarem el pit?
  Charlotte va negar amb el cap.
  - No! Hi ha una manera més eficient d'extreure informació.
  La Gerda va assentir.
  - Sí... Això és per pressionar l'artèria del coll. Per formar una zona d'informes, i ella ens dirà tot el que sap i el que no sap!
  Charlotte va riure i va comentar:
  Per què la vam torturar llavors?
  La Gerda va respondre sincerament:
  - Només per diversió. I ara.
  La terminadora rossa va posar la mà al coll del membre del Komsomol xinès. Va posar els ulls en blanc i es va convertir com un peix mort. Gerda va dir amb fermesa:
  - On és la bateria?
  Ella va respondre mansament:
  - Al mont Bulshim....
  I així successivament... Les dures ja han arribat de l'oceà Pacífic i han caigut pluges torrencials.
  Els alemanys van avançar molt lentament. El fang i el fang els van frenar. Els combats van mostrar l'eficàcia del nou canó d'alta pressió des d'una distància molt llarga colpejant el T-54, el principal tanc xinès fabricat amb llicència soviètica.
  La Gerda, disparant des de molt lluny, va notar:
  - La nova arma és molt més còmoda.
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - No deixis que l'enemic s'acosti!
  La Christina, prement el botó del joystick amb els dits nus, va fer caure un tanc xinès i va grunyir:
  Però nosaltres també som molt intelЈligents. Simplement fenomenal! Així que res s'aturarà i trencarà els guerrers!
  Magda va comentar racionalment:
  - I cridant l'atenció sobre tu mateix! És a dir, la seva colossal agressivitat!
  I la noia també va prémer els dits dels seus peus nus sobre els botons del joystick, colpejant el tanc de l'Exèrcit Proletari Roig Xinès.
  La Gerda, disparant, va preguntar a les noies:
  - Em pregunto on els xinesos tenen tanta persistència. Es mantenen com si estiguessin fets de titani. I no volen cedir.
  Charlotte va afegir rient:
  - I no cediran! Després de tot, aquesta és realment la gent més forta! I la gent és inflexible!
  Magda va riure i, deixant al descobert les dents i brillant amb ulls brillants, com safirs, va donar:
  - Glòria a la nostra gran Pàtria!
  Christina va xiular molesta:
  - No estaria malament agafar Londres!
  La Gerda va riure i va suggerir:
  - Què, quines idees tens? Pau per concloure amb l'Imperi Celestial?
  Charlotte va disparar contra els estalinistes, va trencar la torreta de la màquina soviètica i va xisclar:
  - No! La pau està fora de qüestió!
  Christina també va colpejar els tancs de l'Exèrcit Roig Xinès i va suggerir:
  - Pot haver-hi una qüestió d'una treva?
  Magda va xisclar d'acord:
  - Sí, un aïllament temporal. Per girar cap a l'oest.
  La Gerda va enviar un projectil i va assenyalar:
  - En realitat és possible. Fer la pau temporalment amb la Xina i, juntament amb els russos, ells mateixos es traslladaran a Gran Bretanya. I aleshores fa temps que no prenem Londres!
  Charlotte va riure i va suggerir:
  - Agafeu Pequín i ningú al món ens aturarà!
  La Christina, amb un somriure de dents de lleopard, va callar:
  - No, ningú s'aturarà i mai!
  La Magda va xisclar amb una fúria salvatge:
  - No, no hi haurà muntanyes daurades! I hi haurà roques de diamant!
  La Gerda va mostrar les dents i va xisclar, trencant el cotxe xinès com un cristall amb un martell:
  - En una societat de consum - plena d'abús!
  I de nou va brillar la noia de la dent, que brilla més que les perles. A la Gerda li encantava la tortura i la tortura.
  Per exemple, va agafar un pioner xinès i el va dissoldre viu en aqua regia. Aquestes són les seves tendències. I la tortura la va emocionar. Un membre del Komsomol de la Xina, dones alemanyes, per exemple, després d'haver extret tota la informació útil, van començar a cremar amb foc. Pit viu, literalment, fregit. I després es tallaven, pebreven i es menjaven.
  Sí, la Charlotte i la Gerda es dedicaven al canibalisme. I es van menjar viu el membre del Komsomol xinès. I això és tan groller i no és estèticament agradable. I el més important, fa mal.
  Imagineu una noia, encara no assassinada, fregida i tallada de la seva peça per peça. Després es submergeix en salsa i es menja.
  La Gerda i la Charlotte fins i tot menjaven carn humana. Tenien diarrea i les noies conduïen. Vaig haver de fer el relleu als arbustos.
  I que el canibalisme és punible.
  Menjaven guerrers i nois. Els quatre pioners de la Xina Bruce Lee van ser despullats aproximadament i després colЈlocats en una paella gran. I en oli vegetal, el nen es va fregir així. I en general és genial.
  La Magda estava menjant la cama del nen i va dir:
  - I què? És xulo i bonic!
  Christina va assenyalar:
  - Tot és bo per a nosaltres!
  La sucosa carn del pioner xinès es va tallar a rodanxes fines i es va submergir en la salsa. Les noies van menjar i cantar.
  La Gerda va udolar:
  Sense pietat, sense pietat per a l'enemic! Bufo els comunistes com el blat!
  I trepitja els peus descalços a la neu.
  Les noies es van menjar gairebé completament el nen xinès. Va gaudir del seu fetge. Van tallar tota la carn. Vam menjar i beure vi. Van menjar i després es van adormir.
  En un somni, els guerrers van somiar que els mateixos diables estaven rostint en calderes. I, al mateix temps, es talla la pell amb l'ajuda de ganivets. I després es retorcen i es trenquen.
  Aleshores comença la tortura més brutal. Les noies es van penjar pels cabells i van començar a balancejar-se al bastidor. I després la van encendre amb foc. I van actuar amb una sofisticació virtuosa.
  La Gerda ho va recordar mentre disparava, i després va preguntar:
  - Com t'agrada l'infern?
  Charlotte va respondre amb un somriure:
  - Un lloc interessant sobretot pel que fa a l'empresa!
  La Cristina va riure i va respondre:
  - Allà pots torçar les cues del diable!
  Magda amb un somriure de dents va xisclar:
  - I aconseguir els màxims resultats! En general, què passa amb les competicions de polo de foc?
  La Gerda va entrar en un tanc xinès i va declarar decididament:
  - Només els enemics de l'URSS i la República Democràtica Alemanya seran a l'infern! I els veritables aris continuaran lluitant en altres universos!
  Charlotte va confirmar amb confiança, donant cops amb el peu nu contra l'armadura:
  - Que sigui així!
  I va mostrar les seves dents nacrades.
  Christina va suggerir:
  Fem banyes!
  La Magda va riure i va bordar:
  - Convertim-nos en diables de primer rang!
  I va mostrar la seva llengua.
  Les noies són molt alegres i tenen músculs molt forts.
  Gerda va comentar:
  - Oh, Mowgli seria nosaltres!
  Charlotte va corregir a la seva amiga:
  Més com Tarzan!
  La Christina va riure i va xisclar:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Governant de tots els països!
  La Magda va xisclar amb alegria:
  - Tenim l'esperit prussià! Fem olor de Prússia!
  La Gerda va riure, va dividir el tanc xinès i va grunyir:
  - No! Som fills del mateix Satanàs!
  Charlotte va xiular amb les dents al descobert:
  - I serem fidels a la Pàtria!
  Christina va confirmar fàcilment això:
  - Sí, ho farem! Juntament amb la pàtria i la festa!
  Magda va murmurar encantada:
  - Els líders van i vénen, però el partit es manté!
  I les noies cridaven a l'uníson:
  - Glòria al PCUS!
  I riureu, aquests encantadors alemanys.
  La guerra amb l'URSS i la Xina va continuar.
  Els combats van tenir lloc tant a terra com a mar. I les noies van lluitar i cantar molt i molt bé.
  I van parlar de coses diverses i molt interessants, i van dir moltes coses tempestuoses i aforístiques;
  Hi ha moltes persones intelЈligents i honestes, però estan organitzades de manera tan intelЈligent que mai no es barregen!
  La covardia és el primer signe d'obediència. I l'obediència és l'ànima d'un soldat! I l'ànima d'un soldat és la clau de la victòria: per guanyar cal ser un covard! Aquesta és la paradoxa de la guerra!
  : Déu és en cada persona, Déu és cada persona, si només té una alta moralitat, i l'ànima no és un animal!
  Matar en nom de Crist és el mateix que matar Crist!
  És millor treballar a l'entrenament que descansar a la tomba!
  Quan es trenca l'espasa, la mà s'acosta a la daga!
  Pots demanar banalitat, o suportar insults, però no pots justificar un insult banal!
  Tot el que és dur és fràgil i perible, però en la resistència suau, hi ha força. I qui no creu en això, és clar, li ensenyaré la llengua que et pots menjar! Totes les dents es van esmicolar, però ell és viu - dic bang!
  La constància en el sexe destrueix l'amor!
  Comptar amb la sort és com burlar Déu i molestar la mort!
  Les pomes daurades creixen millor quan regueu els arbres amb sang!
  Hi ha tres coses: el valor de les quals no canvia: el Totpoderós, els pares i la Pàtria!
  El teatre més interessant és el teatre de la guerra, només el preu de l'entrada és prohibitiu!
  Però al teatre d'operacions, les llàgrimes sempre són reals i cada acte és una lliçó de vida!
  El talent només llavors es converteix en un geni, si es multiplica per una diligència colossal!
  La procrastinació roba llorers, la pressa porta l'èxit!
  Un autèntic cirurgià és aquell que és capaç de realitzar una operació complexa desapercebuda!
  No el boxejador que colpeja, sinó el que tomba!
  La bellesa sempre és verinosa: els bolets més brillants són l'agàric de mosca i el verí és com l'encanteri d'una dona: mareja i enverina el cor!
  La ment natural pot sotmetre la força natural, però la força innata mai no sotmetrà la ment!
  Morir orgullós és millor que viure humil!
  Qui té la vida per la gola és més probable que la perdi que qui allibera el pollet de la felicitat!
  La bellesa s'esvaeix, el coratge continua sent etern!
  L'espasa és massa afilada per mantenir-hi el poder de l'estat, l'adulació és massa dolça per beure el poble per sempre amb ella!
  L'enginy del soldat compensa l'error de càlcul del general, però construir-hi un càlcul és com fer un forat amb una agulla!
  És difícil encendre el que ja està en flames i apagar el que ja s'ha cremat!
  Temperament masculí calent, asseca el cervell i crema la part inferior de la cartera!
  Més aviat, es crema un forat a la butxaca: un cor càlid!
  La bossa més gruixuda està travessada per un falЈlus dur!
  Per a un home, el millor mirall daurat!
  A la moneda i les arrugues: la decoració d'un home!
  Una guerra pot ser sense guanyador, però sempre hi haurà un perdedor!
  La debilitat humana és el principal motor del progrés!
  Si vols ser el primer, treballa com l'últim!
  El geni és familiar de la divinitat i parents dignes!
  Pots servir una mica la Pàtria, però no pots trair una mica!
  ! Penso, doncs, -existeixo, existeixo-, per tant, visc, visc -per tant, visc feliç!
  Les parelles sexuals són com el menjar: necessiten varietat i espècies picants!
  Una revolució es fa amb un cor pur, però no amb guants blancs; en el camí cap a la felicitat, les rodes necessiten lubricació de sang!
  Molt sovint, traeixen no per mesquinesa, sinó per debilitat, encara que és la feblesa la que s'inclina cap a la mesquinesa!
  En general, la llei és que un mecanisme rovellat només funciona amb greix d'or!
  Astúcia i càlcul: com un marit i una dona donen a llum la victòria: l'honestedat és el tercer extra!
  La creació més sense fons del món és un got de vodka, caure-hi és infinit, i el fons és al cementiri!
  No tots els condemnats són un criminal, ni tots els criminals són un condemnat!
  És més fàcil que un camell passi per l'ull d'una agulla que publicar sense blat!
  Un jutge professional és com una prostituta professional: la diferència només està en l'import de la taxa i el rang del proxeneta!
  Els polítics són com cucs, només que s'extreuen més sang de les entranyes quan són exiliats!
  La sang és el millor fertilitzant per cultivar el coratge de la generació en ascens!
  La majoria agressivament obedient pensa amb l'estómac, no amb el cor, perquè és molt més gran en volum.
  No obstant això, la doctrina atea és la més lògica, demostra la maduresa de la humanitat, mentre que qualsevol religió, associació amb la infància!
  Déu és un Pare fort amb un genoll fort, a qui un nen feble vol recolzar-se!
  És rar que algú encengui una espurna de talent quan la humitat del totalitarisme és al voltant!
  Els que no estan satisfets amb el passat i tenen por del present pensen més sovint en el futur!
  És més fàcil colpejar la lluna amb una pedra que obligar els polítics a complir les seves promeses electorals!
  L'humanisme ensucrat al país d'un poble és tan apropiat com el sucre al borscht!
  Tres coses són eternes: Déu, el temps i l'estupidesa humana!
  Si vols guanyar; oblida't de tres paraules: és difícil, no puc, n'hi ha prou!
  Un porc sempre trobarà brutícia, una rata sempre trobarà un buit i una persona mandrosa sempre trobarà una excusa!
  La moral de la mateixa arrel amb la paraula bruta! Molt sovint s'utilitza per tacar la virtut i esborrar el vici!
  La guineu es canvia la pell dos cops l'any, i la màscara del polític cada hora!
  La mort és com una dona fidel, ve sense recordatoris, la posa al llit i pren possessió total!
  L'amabilitat és com la suor, vessar requereix esforç, però el cos es fa més fort, amb cada gota que deixa brutícia!
  Un soldat és com una pala, polit només per mans dures! Però també despunta ràpidament!
  Els ideals més alts maduren només quan són regats amb sang, regats amb llàgrimes i fertilitzats amb suor!
  Per a un ateu, totes les religions són bones, perquè no hi ha Déu! I el buit és el dèspota més suau!
  Per molt fort que sigui l'heroi, no esprémer el mar d'una llimona petita!
  El major excés d'astúcia no compensa una petita manca d'intelЈligència!
  El comandant és el nucli; si està podrit, tota l'estructura s'enfonsa!
  
  Com més amable és el pastor, més enfadat és el seu gos, més suau és el rei, més sever és el sàtrapa!
  El rus no és una nacionalitat, sinó una vocació i un estil de vida!
  Una persona feble necessita Déu com a nen, Pare i Mare, però a mesura que creix, està carregat de la tutela, i ell, després d'haver-se deslligat dels seus Pares, s'aferra a la seva dona: ciència i raó!
  Per desgràcia, la ment sense força no val gaire: un atleta mut estrangularà fàcilment l'acadèmic més abstrus!
  La veritat és que la mort, a diferència d'una dona, sempre és certa, i la vida és una traïció total!
  Millor tallar una vegada que maleir cent vegades!
  La modestia és la germana de la saviesa! La presumir arruïna la ment!
  És més fàcil domesticar un tigre que reeducar un tirà: no es pot entrenar una rata!
  Com més enemics, més bella és la guerra! Llança menys paraules: la guerra no és un joc!
  Menys gotes al mar que les màscares d'un agent secret!
  El dispositiu de tortura, com un instrument musical, requereix amor i talent! Només que en comptes de riures i aplaudiments tens gemecs i llàgrimes!
  Jesús entre el ramat és com un diamant a les aigües residuals!
  El temps és el botxí més despietat, no coneix pietat i la paraula perdonada!
  Un polític hàbil, fins i tot maleint obscenitats, manté la reputació de persona intelЈligent!
  Al toro li encanta assotar, però no li agrada llaurar!
  Per llaurar bé, cal plantar tot l'any!
  Si no pots mossegar, no bordis!
  Qui venci un tigre no tindrà por d'una dotzena de gats!
  Un cotxe no és un luxe, sinó una manera de càstig: el paradís per als policies de trànsit, el purgatori per a una cartera, l'infern per a la tranquilЈlitat!
  Equivocar-se és un error! No admetre un error és un delicte!
  L'home és imprevisible: la dona humana és doblement imprevisible!
  La política, a diferència de l'esquí, requereix lubricació d'or!
  La força i la intelЈligència, com el marit i la dona, donen lloc a l'obediència només en parelles!
  Un governant fort mai plantarà més enemics dels que pot reunir amics!
  Els diners són les aletes del tauró de la justícia!
  Precaució; no és sinònim de covardia, sinó de coratge, de temeritat!
  Només els morts no menteixen, i només si són ateus!
  Un mal creient roba el cos; un bon ateu roba l'ànima!
  Una carrera sense mentides és com un dipòsit sense combustible!
  Qui fa misericòrdia agafa forces, la crueltat és signe de debilitat!
  Al cap i a la fi, geni i arrogància són coses incompatibles!
  Encara que un puny i mig és millor que un, una ment i mitja és pitjor que una!
  Un noble arrisca la seva vida: un alienígena vil!
  El líder no ha de ser dolç: ho lleparan! Però no hauria de ser amarg: ho escupiran!
  És més difícil trobar sorra al desert que un motiu d'arrest!
  La insidiositat és l'arma dels febles; la mesquinesa és l'arma dels insidiosos!
  Utilitza els amics - el talent aprofita els enemics - el geni!
  Un cop lent equival a una falta!
  La precaució del comandant és com un dit al puny, un element integral, però no substituirà la resta!
  La reflexió i un corrent d'aforismes es van interrompre per l'aparició de vaixells xinesos a l'horitzó. Què va posar al dia amb Deng Xiaoping.
  Els xinesos encara es poden amagar, però fugir de la batalla és una vergonya. I així Deng Xiaoping va acceptar una batalla desigual.
  Les noies corren per la coberta, descalces i brillants. Es disparen i fan caure els guerrers de l'imperi celeste. Uns bastards tan valents. Tenen un foc ferotge. I els ulls brillen amb safirs i maragdes.
  I talons nus, parpelleig arrodonit. I els somriures brillants brillen.
  I l'arma de deu polzades va disparar. Quin farol. Que fins i tot el destructor xinès es va dividir.
  La Juliana va xisclar:
  - Això és el que fan els déus russos!
  La Victòria, les cames nues i bronzejades de la qual li van passar, va corregir:
  - Més aviat, ho fem nosaltres mateixos!
  La Verònica va suggerir:
  Cantem doncs!
  Anna, pèl-roja, va recollir:
  - Per descomptat, la cançó serà més divertida.
  I tot el batalló de noies va cantar, tota una balada.
  Tsar Nicolau, ets terra russa,
  Per la glòria de la nostra Pàtria...
  A Rússia, tots som una família amistosa,
  No ens penedirà, coneix la nostra vida!
  
  Per a nosaltres, hi ha un emperador simplement Déu,
  Qui governa sàviament l'univers...
  I vull que el Totpoderós ajudi
  I convertit en un munt de molsa Caín!
  
  Crec que hi haurà felicitat a la Terra,
  I l'alegria brillarà al planeta...
  La pau i l'alegria regnen arreu,
  Rússia s'ha convertit en un autèntic paradís!
  
  Es construirà el comunisme tsarista,
  Llança a l'infern el rugit formidable de l'assassí...
  I volem recte amunt no cap avall
  Desapareixen els adversaris: xuclasangs!
  
  No cal pensar, el rei no és gens dolent,
  Doneu-li una mica més de sort...
  Que el Déu rus estigui amb Nicolau,
  Aleshores serà capaç d'incorporar el canvi amb valentia!
  
  Rússia és el bressol dels elefants,
  El país simplement no pot ser més meravellós...
  No necessitem paraules addicionals nois
  El guerrer convoca el tocsin per lluitar!
  
  Com no intentar derrotar l'enemic Rússia,
  Sé que trencaràs el límit...
  Ós rus invencible,
  I el sol no es pon sobre Rússia!
  
  Per a la Pàtria no hi ha més alt, coneixeu les muntanyes,
  Que el cim brilla del regne del comunisme...
  Crec que el Senyor aixafarà els enemics,
  I el somriure del revanchisme no passarà!
  
  Que Rússia brilli sobre el planeta,
  El país que donava felicitat a la gent...
  Exàmens, lliurament, només per a cinc,
  Després de tot, la força de la Pàtria és incommensurable!
  
  Que sigui, l'amor es glorifica per sempre,
  Al segle XX o XXI...
  Deixa que la sang flueixi violentament,
  L'heroi no serà simplement supersticiós!
  
  Vas vessar de valent la sang dels enemics de la Pàtria,
  Deixa-la fluir...
  I simplement trencar l'adversari,
  Les cares santes beneeixen per a la batalla!
  
  Que hi hagi una estrella a la nostra Pàtria,
  Què indica el camí i l'univers...
  Un gran somni es farà realitat
  Totes les altres persones només tenen el control!
  
  Sí, aixafarem els enemics de la Pàtria,
  I tractar amb l'horda interminable...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  No siguis victoriós amb Satanàs!
  
  Encara que ho saps, els déus russos són forts,
  Reviurem la grandesa de Rússia...
  Encara que els eslaus estan dividits,
  Però encara seré el mateix messies!
  
  El nostre gloriós tsar el gran Nicolau,
  Vas guanyar bé el Japó...
  Així que el guerrer s'atreveix amb valentia,
  I sigueu genial, no un bufó!
  
  I la guerra entre l'URSS i la Xina continua... Les tropes de l'Imperi Celestial estan pujant endavant i no tenen en compte les pèrdues. Són segats per gloriosos guerrers i guerrers soviètics.
  La Xina té molta població i forces terrestres. Són els guerrers de l'Imperi Celestial que literalment van arrossegar l'exèrcit soviètic amb cadàvers, gairebé completament envoltant Alma-Ata. I van prendre Khabarovsk, encastat a les posicions de les tropes soviètiques, amenaçant amb tallar l'Exèrcit Roig a trossos. Però al mar, la flota soviètica supera la xinesa i aconsegueix grans èxits. Aquí les noies fins i tot van aterrar en una força d'assalt i van entrar a Pequín.
  L'exèrcit rus i soviètic va començar a desembarcar tropes directament al mateix Imperi Celestial. Bé, què va decidir el tsar i secretari general Leonid Ilitx Brezhnev deixar tenir Rússia, o més aviat l'URSS té un altre gran imperi soviètic a l'est. I el mateix governant rus es convertirà en l'emperador xinès.
  Al mateix temps, l'amenaça del país de l'Imperi Celestial serà eliminada per sempre. I l'exèrcit soviètic es reomplirà amb soldats guerrers i valents.
  Així que hi havia una raó: per conquerir la Xina per complet. Encara que encara és necessari rebutjar l'ofensiva de les grans forces de l'Imperi Celestial a Sibèria. I les tropes van ser traslladades a la metròpoli.
  Les noies i el seu batalló van entrar a la batalla amb els soldats de Mao a terra. Les noies es van trobar amb els xinesos amb trets ben apuntats, sabres i llançaments de granades amb els peus nus.
  La Verònica va llançar una llimona amb el peu nu i va xisclar:
  - Pel tsar, el secretari general i la Pàtria Soviètica!
  I va disparar als xinesos.
  La Juliana també va llançar una granada als soldats xinesos grocs amb els dits nus i va xisclar:
  - Per la primera anomenada Rússia!
  I també va clavar els soldats de l'imperi celeste.
  Aquí l'Anna pèl-roja va colpejar i va xisclar:
  - Glòria a la mare reina!
  I també va traspassar l'enemic.
  L'Angelina també va explotar, llançant tot un barril d'explosius amb els seus peus nus i escampant els xinesos lluny:
  - Glòria del Gran Imperi Rus!
  I la Victòria s'ha enganxat. Ella va escombrar els xinesos i va sucumbir a la llimona devastadora amb els seus talons nus.
  Ella va exclamar amb tota la força:
  - Per noves fronteres!
  La Verònica va clavar el xinès i va cridar:
  - Per la Rússia eterna!
  I també va tallar els guerrers de l'imperi celeste.
  La Yuliana la va agafar, va colpejar la xinesa. Va llançar una granada a l'enemic amb el peu descalç i va xisclar:
  - Per un imperi tsarista i soviètic únic i indivisible!
  I la noia va xiular. Era evident que l'adolescent s'havia fet molt més gran, tenia el pit alt, la cintura estreta, els malucs carnosos. Ja tenia la figura d'una dona adulta, musculosa i sana i forta. I la cara és tan jove. Amb dificultats, la noia va reprimir el desig de fer l'amor. Deixeu-los només acariciar. I és millor amb una altra noia, almenys ella no la privarà de la seva virginitat.
  La Yuliana molt hàbilment llança granades a la xinesa amb els seus peus nus. I funciona amb molt d'èxit.
  L'Anna és molt vermella i també molt maca. I en general, aquestes noies del batalló són meravelloses, només el gust més gran.
  L'Anna llança una granada amb el peu descalç i xiula:
  - Que la Gran Rússia Soviètica sigui famosa!
  I també com gira.
  Bé, noies, bé, belles!
  Rides i Angelina. Una noia tan gran: dos metres d'alçada i cent trenta quilos de pes. Al mateix temps, sense greix, amb músculs de fosa, i la gropa d'un cavall de tir. Estima molt els homes. Somnis de tenir un nadó. Però fins ara no ha funcionat. Molta gent simplement li té por. I una noia molt agressiva.
  No són els seus homes els que demanen, sinó que ella mateixa solЈlicita descaradament. Sense vergonya i vergonya.
  I li encanta. Ser un partit actiu.
  Al mateix temps, Angelina és una guerrera meravellosa. I va aconseguir moltes coses grans. Victòria està al comandament del seu batalló.
  També llança una granada amb el peu nu i crida:
  - Hi haurà llum al país!
  Veronika llança una llimona amb el peu descalç i xiuxiueja:
  - Glòria del Gran Imperi Rus!
  La Juliana també llança els dits nus i rugeix:
  - Per la glòria de la pàtria del sant!
  L'Anna crida:
  - Amb una tristesa sobrenatural!
  I també vola un regal llançat amb el peu descalç.
  A més, Angelina udola. També llança tot un munt de granades amb els seus peus nus, destrossant els xinesos.
  I la nena heroica rugeix:
  - En el nom del Déu blanc!
  La Victòria també va enviar una granada amb els dits dels peus nus, la va trencar a trossos petits i va cridar:
  - En nom de Crist!
  I va fer un parell de trets.
  I l'Angelina va començar a gargotejar amb una metralladora, va segar els soldats xinesos. Ella era molt bona en això.
  En resum, la noia és una bèstia.
  La Verònica va xisclar amb aplom:
  - En realitat sóc Superman!
  I va llançar una granada amb el peu nu.
  La Juliana també va acomiadar. Va matar els xinesos.
  Tuitejat:
  - Glòria a Rússia!
  I amb el peu descalç va llançar una granada, va destrossar els guerrers de l'imperi celeste.
  L'Anna també va cridar:
  - Per la santa Rússia! I l'URSS!
  Angelina va llançar una caixa sencera als xinesos. I ella ho va agafar, va rugir amb una ràbia frenètica:
  - Per a Svarog!
  La Victòria la va agafar i va xisclar:
  - Per un nou sistema!
  I va llançar una granada amb el peu nu!
  La Verònica va balar:
  - Per als músculs d'acer!
  I també va llançar una granada amb els dits dels peus nus, destrossant els xinesos.
  La Juliana també la va agafar i va xisclar:
  - Per amor i màgia!
  I els peus nus en moviment.
  Anna, el diable pèl-roig va agafar i va llançar una caixa de granades, va esquinçar els xinesos i va xisclar:
  - Fora dels límits a Mart!
  Angelina també llançarà un barril de dinamita i murmura:
  - Per l'ordre mundial de Rússia i la nostra pàtria de l'URSS.
  I els xinesos ja han fet créixer tot un munt de cadàvers.
  I la Victòria com borda:
  - Per un nou camí cap a la felicitat!
  Després d'això, les noies riuen juntes.
  La Natasha va seguir escrivint de moment... Literalment en moviment. I va gargotejar els xinesos amb metralladores. Els va tallar i els va exterminar per milers de guerrers grocs. I cada bala va colpejar l'objectiu.
  Les tropes de la Rússia soviètica, o més aviat un parell de batallons de noies descalços, avançaven en direcció a Pequín. Oleg Rybachenko i Margarita estaven al capdavant. El nen i la noia ja han aconseguit fer-se famosos i demostrar-se en batalles. Van lluitar des dels primers dies del setge de Vladivostok i altres ciutats.
  Aquests nens són realment herois. Van ser ells els que van interpretar el paper dels fenòmens que van mantenir Vladivostok durant els assalts de novembre i desembre.
  Aleshores, un nen i una nena, també descalços i mig nus pel fred, es van estirar al costat de les metralladores.
  Quan estàs descalç al fred, els déus russos et donen una força fenomenal i ets capaç de grans miracles.
  El nen i la nena van començar a disparar metralladores contra els xinesos que avançaven. I ho van fer molt bé. El que no és un tret, després un cop. Aquest miracle el van fer nens mig nus i descalços al fred. I va ser precisament gràcies al fred i al fet que els peus descalços estaven en contacte amb la neu que els déus demiürgs russos van venir en la seva ajuda.
  Un nen guapo d'uns dotze anys, Oleg Rybachenko, disparant i segant els xinesos, va piular:
  - Fidel Lada, ajuda'ns!
  També va cridar la Margarita, aquesta noia valenta i cabellera daurada, també d'uns dotze anys, que exterminava els guerrers de l'Imperi Celestial:
  - Els malvats enemics seran derrotats!
  El noi lluitador Oleg va llançar una granada amb el peu descalç, escampant els xinesos, va xiular:
  - Glòria a la Pàtria - mare nostra!
  La Margarita també va llançar una granada amb el peu nu, infantil i cisellat i va xisclar:
  - Els enemics penjaran al voltant de la galleda!
  El nen i la nena van lluitar amb una ferocitat colossal. Tenien tanta voluntat, força i caràcter que només es podia meravellar.
  Tomboy Oleg Rybachenko, disparant, va cantar:
  - Glòria a Svarog!
  Margarita, disparant, va emetre:
  - I la vara totpoderosa!
  Els joves guerrers eren grans i meravellosos!
  Oleg, enviant bales d'una metralladora sense fallar, va emetre:
  - La Pàtria està darrere nostre, el Déu Blanc és amb mi!
  La Marguerite va xiular amb entusiasme:
  - Perquè l'enemic de la Pàtria morís en gran agonia!
  I la noia va mostrar la seva llarga llengua.
  L'Oleg, aixafant els xinesos, va cridar:
  - Que hi hagi glòria a la Terra!
  Margarita va estar d'acord amb això:
  - Que hi hagi la glòria!
  I va segar els xinesos.
  Els nens van segar els guerrers de l'Imperi Celestial per centenars i milers. Van pujar i, literalment, van llançar cadàvers a totes les aproximacions.
  L'Oleg va riure i va comentar, exterminant els xinesos:
  - I el Déu Negre ajuda a la batalla!
  Margarita va acceptar amb entusiasme:
  - Per a nosaltres i Chernobog!
  I amb el peu descalç, com llançar una granada.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - Milers de milers...
  Margarita, aixafant els xinesos, va afegir:
  Regiment rere regiment...
  Exterminant el noi del terminador, els guerrers de l'imperi celestial i una granada amb els dits nus, va cridar:
  - Guanyarem els japonesos amb una metralladora!
  La noia de Terminator va afegir amb entusiasme:
  - Els nostres herois són la bellesa!
  I de nou una granada vola des del peu descalç.
  Oleg Rybachenko va xisclar:
  - La noia té raó, la bellesa del cap!
  I el nen també llança una granada amb el peu nu.
  S'ha de dir que el nen és bonic, i molt musculós. I com lluita.
  La Margarita exclama, exterminant els xinesos:
  - Per la santa Rússia!
  I una granada llançada amb el peu descalç vola.
  Oleg afegeix:
  - Per als déus russos!
  I també una granada disparada per les mosques de la cama nua del nen. I dispersa els oponents.
  Margarita, exterminant els xinesos, xiuxiueja:
  - Per la glòria de la Pàtria dels Déus!
  I treu la llengua!
  I de nou, una granada llançada pel peu descalç de la noia està reprimint els japonesos. I les metralladores estan disparant.
  Oleg, tallant enemics, xiulets:
  - Heroes of the Fatherland recull alarma.
  I torna a donar torn.
  I la granada que ha llençat el nen vola.
  Margarita també aixafa l'enemic i xiula:
  -Per la santa Rússia!
  I ara una granada vola del llançament del peu nu de la noia. Escampa l'enemic en totes direccions.
  Oleg, disparant, i gairebé totes les bales volen a l'objectiu, canta:
  - La meva pàtria...
  I de nou amb el peu descalç una granada sobre els xinesos.
  Margarita, exterminant els guerrers de l'Imperi Celestial, va cridar:
  - Orgullós i dolç!
  I una granada surt del peu nu de la noia.
  Oleg Rybachenko, disparant a l'enemic, afegeix:
  - La meva pàtria...
  La noia, disparant furiosa, afegeix:
  - Ets la corona de la ment!
  I de nou, una granada letal vola del peu nu de la noia.
  La muntanya Inimitable està literalment plena de cadàvers de guerrers de l'Imperi Celestial. Els xinesos el van empapar amb molta sang.
  Aleshores, el nen i la nena es van ilЈluminar amb una glòria inesgotable, però la muntanya de Vladivostok no es va regalar.
  I ara lluiten com gegants ja a la terra de l'Imperi Celestial...
  El rodatge es produeix onades de tsunami. Que recau sobre les posicions de les tropes russes. Però reflecteixen valentament l'embat de l'enemic. I mostrar el seu heroisme.
  Oleg dispara i xiula:
  Sempre serem fidels!
  I una granada torna a vola del seu peu nu. I destrueix els xinesos.
  La Margarita també remata. I ho fa molt, molt encertadament, dient:
  - Rússia no es doblegarà!
  I també una granada llançada amb el peu descalç colpeja els soldats de l'Imperi Celestial.
  Els nens Terminator governen i trituran.
  Però els xinesos continuen atacant en tots els fronts. Tenen molts: desenes de milions de soldats, i estan avançant literalment llançant cadàvers a les posicions de les tropes soviètiques. I s'enfilen i s'enfilen cap endavant.
  En aquestes condicions, Brezhnev va ordenar que Pequín fos recuperat de la Xina. Quina operació més atrevida i agressiva. I els guerrers xinesos s'enfilen i s'enfilen.
  Però les tropes soviètiques contraataquen de valent. I alguns tenen èxit.
  Les tropes comunistes s'acostaven a Pequín. Els combats estaven en ple apogeu a la capital xinesa. El batalló de noies va lluitar amb confiança contra els guerrers de l'Imperi Celestial. Les noies van lluitar contra tots els atacs, van disparar, van llançar granades amb els peus nus i van cantar:
  Que la terra sagrada sigui glorificada,
  El meu estimat planeta...
  El poble de Rússia és una família amigable,
  I no trepitgeu la Pàtria amb botes!
  
  Deixeu que el savi Leonid a Rússia,
  Ell elevarà el seu país a les estrelles...
  Ell és ortodox, Senyor de la Llum,
  I guanyar és l'element reial!
  
  Rússia és la pàtria dels déus,
  Té els millors soldats de l'univers...
  I les dones cuinaran pastissos,
  Amb la seva força en les batalles sense canvis!
  
  Que els nostres russos glorifiquin el camí gloriós,
  Que indica el camí sense vores...
  Ningú ens pot apartar del camí,
  No rendirem homenatge als infidels!
  
  La grandesa de Rússia és gran,
  És bella i terrible per als enemics...
  Hi ha un camí rus i un rem fort,
  És senzillament perillós discutir amb la Pàtria!
  
  Que Rússia ho sàpiga bé, floreixi,
  Aconsegueix quelcom que no pots mesurar...
  Exàmens, lliurament, només per a cinc,
  Ja que creus en Rod sense límits!
  
  Portem la fe reial,
  Fins als apropaments més llunyans de Rússia...
  Les noies no tenim més de vint anys,
  Però creiem que tots els lluitadors són més bonics!
  
  No, l'esquena russa no es doblegarà,
  La fulla dels enemics dels soldats no superarà...
  Satanàs no governarà Rússia,
  I el cos en la batalla només es fa més jove!
  Fàcilment agafarem aquest fossat, lluitadors,
  Amb un somni alat...
  Aixafarem tots els adversaris alhora,
  I creieu-me, la retribució espera a diferents khans!
  
  I Jesús, i Déu el Sant Svarog,
  Rússia és molt estimada pels cavallers...
  Darrere nostre hi ha el Déu blanc més amable,
  En nom de la nostra mare Rússia!
  Les noies cantaven i llançaven granades als xinesos.
  La Victòria va llançar una llimona amb el peu descalç i va cantar:
  - A Rússia, les noies són lluitadores!
  Aquí la Verònica va llançar un regal mortal amb la seva extremitat nu i va emetre:
  - I som guerrers de súper classe!
  I va donar un esclat d'una metralladora. Tallat un parell de línies de xinès.
  La Juliana, una noia preciosa, també va donar una volta. Va tallar els guerrers de l'imperi celestial... I descobert les dents va cantar:
  - El planeta coneixerà la grandesa dels russos!
  I brilla amb les dents afilades!
  La bella i ardent Anna també va llançar una granada. Va escampar els guerrers de l'imperi celestial i va cridar:
  - Per un món nou! Ara ets el meu ídol!
  I com parpelleja el peu descalç!
  I la magnífica Angelina també agafarà i llançarà una granada. I dispersa tots els adversaris.
  Aquesta noia guerrera és molt sana. I només una autèntica deessa. Ella té tanta energia.
  I el guerrer va rugir:
  - Glòria a la Pàtria, i a nosaltres!
  La Victòria la va agafar i va xiular, disparant amb la mà:
  - Que la nostra Pàtria estigui al cim de l'èxit!
  I un peu descalç llança una granada. Que vola i destrueix a tothom.
  Veronica també dispara, i matant amb molt d'èxit a un general d'entre els nobles guerrers de l'Imperi Celestial.
  I una granada llançada amb el peu descalç vola. Els xinesos cauen.
  La noia crida:
  - Només els morts dubten de la grandesa de Rússia!
  I mostra les dents de perla!
  Juliana confirma fàcilment:
  Som els més forts de tots! Va ser ahir, avui som!
  Anna, pèl-roja, afegeix amb entusiasme:
  - I ho farem demà!
  Una granada llançada amb el peu descalç destrossa els adversaris.
  Angelina va llançar una caixa sencera de petxines amb els seus peus nus i va emetre:
  - El futur és nostre!
  La Natasha va aprofitar els darrers dies de calma per escriure una dansa de la mort a partir d'una costella del que s'està fent amb la Xina. Va gargotejar, sostenint la metralladora amb els dits nus dels peus.
  I molts van fallar els xinesos.
  L'exèrcit rus va assaltar Pequín.
  Al davant anaven un nen i una nena: Oleg i Margarita.
  Els nens van exterminar els xinesos i van avançar cap al palau imperial. Mao Zedong va anunciar solemnement que no abandonaria la capital i que hi romandria per sempre.
  L'Oleg va disparar una ràfega contra els xinesos i va llançar una granada amb el peu descalç, gritant per a si mateix:
  - Rússia no es rendirà mai!
  La Margarita també va llançar una llimona amb la seva cameta nua i va grallar, deixant al descobert les dents:
  - Guanya o mor!
  I un batalló de noies per entrar al palau de Mao Zedong. Totes les noies anaven uniformades, només quedaven calces. I aquestes persones gairebé nues lluiten com a heroïnes.
  La Victòria llança una granada amb el peu nu i xiscla:
  - Leonidas, tu ets l'emperador!
  La Verònica també va llançar un regal de la mort amb la seva extremitat nua i piulava, mostrant les dents:
  - El nostre rei i secretari general és el més xulo de tots!
  I com brilla com perles! I una noia tan impressionant.
  La Juliana també fa un xiulet encantat i llança una granada amb el peu descalç:
  - Sóc un guanyador de psicologia!
  I va mostrar la seva llengua.
  Aixafa els xinesos.
  També dispara l'Anna, aquesta diable pèl-roja. I ho fa molt bé. Llança els xinesos.
  I rugir a tot cor:
  - Glòria al meu sant país!
  I mostra les dents!
  Angelina també és una dona heroica, i llançarà tota una caixa d'explosius.
  I els xinesos van volar en totes direccions.
  Les noies passen a l'ofensiva, aixafant els oponents. Aconseguint un èxit tangible. Senten una gràcia formidable, una pressió incansable i l'absència de debilitats. I els pits nus són la millor garantia d'invencibilitat i insubmergibilitat.
  Victòria, tallant els xinesos, xiula:
  - Mans de roure, cap de plom!
  I llança una granada amb el peu nu. Escampa els xinesos.
  La Valentina també dispara.
  Aixafa els xinesos. I els trenca en trossos.
  Cada cop més a prop del palau. I un peu descalç llança una granada.
  Rendició xinesa espantada. Trencant-se.
  Terminator Girl diu:
  - Perun sigueu amb nosaltres!
  Juliana és una preciosa noia terminadora que es dispara a si mateixa i aixafa els militars. Va mostrar les dents.
  La noia va grarrucar:
  - Som els herois de la Rússia més gran!
  La noia va llançar una granada amb el peu nu. Escampat l'enemic.
  La Juliana la va agafar i va tornar a cantar:
  - Va ensenyar a Suvorov a mirar endavant! I si t'aixeques, aguanta la teva mort!
  I ella va somriure.
  La Fiery Anna també va cantar i va bordar:
  - Per noves fronteres!
  I va afegir amb un somriure:
  - I sempre anem per davant!
  Angelina, la noia heroica, també va atacar a l'enemic. Va escampar la guàrdia vermella imperial i va cridar:
  - Pels èxits de l'època!
  I de nou volen les granades llançades a peus descalços.
  Les noies pressionen l'enemic. Recorden l'heroica defensa de Vladivostok, que no s'oblidarà durant segles.
  Eh, com podria perdre un exèrcit així a la història real, i fins i tot als japonesos?
  És una pena.
  La Victòria llança una granada amb el peu descalç i xiula:
  - Per la frontera russa!
  La Verònica també va llançar alguna cosa mortal amb el peu descalç i va xisclar desesperada, mostrant les dents:
  - Per nous èxits!
  I va donar una volta als xinesos.
  I aquí també la Yuliana, com agafarà i guanyarà. I després la va agafar amb el peu descalç i va llançar una granada.
  I després va cantar:
  - No sucumbirem a la dictadura enemiga!
  I va mostrar la cara!
  Preciosa noia molt jove amb la figura d'una atleta. I molt valent.
  I l'Anna és com un cop als xinesos. Els aixafa, i llança una granada amb molt destresa amb el peu nu.
  I dispersa els enemics, com si les ampolles sortissin volant de la pilota.
  La noia rugeix:
  - Xocolata, és nostra!
  A l'Anna li agraden molt les xocolates. I sota el rei, els mercats s'omplen de mercaderies. Què es pot dir del tsar Nicolau? Ara, el tsar perdedor es converteix davant dels nostres ulls en un gran. I per això només cal que les noies lluitin als fronts.
  I un parell d'herois infantils que van impedir que els japonesos capturessin la Muntanya Inimitable. Quan es va decidir el destí de Vladivostok.
  Així es va ensorrar l'imperi soviètic.
  Angelina també va llançar un barril d'assassinat i va esfondrar la paret exterior del palau imperial amb metralladores.
  Ara les noies ja corren per les habitacions. Aquí és on arribarà el final de la guerra.
  Victòria diu amb entusiasme:
  - Crec, la sort m'espera!
  I torna a llançar una granada amb el peu nu.
  Verònica, liderant un incendi mortal. Brodant oponents, tuits:
  - Definitivament tinc sort!
  I una altra vegada una granada llançada amb el peu descalç vola.
  I després hi ha la Yuliana, com un parell de bombes lligades disparades des dels seus peus nus. I destruir els oponents.
  Aleshores va esclatar a riure:
  - Sóc una noia cometa.
  I torna a llançar les llengües de foc de la mort.
  I aleshores l'Anna, aquesta noia terminadora, ja s'afanya. Com va agafar a tothom i va embafar. Simplement genial.
  Un guerrer que és un autèntic demiürg de la batalla.
  I grinyola per a si mateix:
  - La nostra tripulació, hi ha el màxim coratge!
  I aleshores va aparèixer l'Angelina. Tan fresc i nervioso. Infecta tothom amb la seva energia frenètica. Capaç de derrotar pràcticament qualsevol enemic.
  I la guerrera mostra les seves dents de perla. I són més grans que un cavall. Aquí està la noia.
  Angelina riu i va bramar:
  - Per albergínies amb caviar negre!
  I les noies cridaven a tot cor en cor:
  - Els pomeres floriran a Mart!
  I les sagnants batalles amb l'exèrcit xinès van continuar en augment. Moltes ciutats literalment canvien de mans. Un gran nombre de tancs soviètics van arribar d'Europa i la producció de vehicles va augmentar de manera espectacular. I la infanteria xinesa és aixafada per vehicles blindats. I pressiona molt agressivament.
  Però hi ha massa xinesos. I el seu nombre, per descomptat, és un problema colossal per a l'exèrcit de l'URSS. I, a més, els xinesos són valents. Ataquen en grans masses. Alguns, havent-se embolicat amb explosius, es llancen sota els cotxes soviètics. I moren amb un crit: "Hurra!"
  Les baralles, cal dir-ho, van amb diferents graus d'èxit. Fins ara, només en territori soviètic, excepte l'atac de Pequín. Però Mao Zedong encara va aconseguir escapar pel pas subterrani en l'últim moment. I diversos batallons de noies es van veure obligats a retirar-se.
  Així que la guerra encara continuava. I és massa aviat per posar un punt guanyador.
  I les tropes de l'Imperi Celestial són totes de pal i pal.
  Les quatre noies van lluitar de valent i van mostrar heroicitat.
  Van disparar directament.
  Aquí la Natasha va llançar una granada amb el peu descalç, escampant els xinesos. I va grunyir:
  - Glòria als herois de Rússia!
  Un cuartet de noies preciós i molt curvos. Es van treure els sostenidors i van deixar els pits al descobert. I els mugrons són tan maduixots, apetitosos.
  Dirigeix un foc molt ben apuntat i Zoya. Sega els comunistes xinesos i xiscla amb delit:
  - Sóc el campió del món!
  I també llençar una granada com un peu descalç. Els xinesos s'escampen en diferents direccions, com les ones que cauen un meteorit.
  Sí, a la Zoya li encanta matar!
  I aleshores l'Agustí s'encén. També dispara amb molta precisió. Exterminar els xinesos.
  I una altra vegada una granada vola del seu peu nu. Trenca els xinesos a trossos.
  Svetlana també clava els xinesos. I ell canta:
  - Sóc una noia calenta! Aixafaré tothom en un drap!
  I els seus dits nus llancen destrucció.
  Noies, per descomptat, fins i tot molt! Bella, florida, atrevida.
  I els alemanys frenen l'avanç. Encara que l'artilleria està treballant activament. Que és genial! Només la més acrobàcia d'un gran mestre.
  La Natasha està disparant... I davant els seus ulls li brilla una escena de tortura.
  Els xinesos van atrapar una noia Komsomol. Despulla-la. I el van posar en un calder d'aigua. Van encendre un foc a sota. Va començar a cuinar viu. La noia va cridar amb un dolor insuportable. Els botxins de Mao la van deixar saltar del calder.
  Després van refredar l'aigua, i de nou la van tirar i van començar a escalfar-la. Així que van cuinar la noia diverses vegades.
  Aquí estan els monstres... Després van penjar la noia al bastidor i la van cremar amb una vara calenta. Belleses torturades fins a la mort.
  Bé, com no venjar-se.
  La Natasha llança una granada amb el peu nu, escampa els xinesos i somriu per a si mateixa amb un somriure.
  Aquesta és una bellesa tan gran.
  La noia diu:
  -Serà genial!
  La Zoya també va donar un gir. Va matar els xinesos. Va tallar els militants de Mao i els seus mercenaris.
  Aleshores va tornar a llançar una granada amb el peu nu i va xiular:
  - Magnífic quatre i el porter!
  Després la batalla va continuar, amb pressió i imatges.
  La pèl-roja Augustine va llançar una granada amb el peu nu. Escampat els xinesos, va remullar molta gent amb una granada. I tots aquells lluitadors de Mao.
  Llavors va rugir:
  - Sóc l'encarnació de la Pàtria!
  I la noia es va presentar com a violada. Que bonic i xulo! I colpeja els xinesos per ella mateixa. La noia és només un superhome. El més genial de tots i carregat constantment per guanyar.
  Svetlana també és una noia encantadora. Va donar un gir ben apuntat i va segar els xinesos. I després com llança una granada amb els dits nus. Com es trencarà el soldat de Mao.
  I una rossa així ho arreglarà. Tot sega amb un sol tret. I la roca xigola les dents:
  - Hi haurà llum eterna i alba!
  Noies aquí i tal passatge. Guerrers notables - acrobàcies.
  La Natasha va xiular. Va llançar una granada amb el peu nu i va xiular:
  - Sóc una gran noia!
  Tot i que aquesta és una afirmació poc modesta, és en part certa. Aquests guerrers són macos.
  I molt bonic també. Amb ulls brillants i dents nacrades.
  I lluiten gloriosament, llançant objectes trencadors amb els peus nus.
  Però derrotar els xinesos és extremadament difícil. És com colpejar una paret.
  Zoya va agafar i va disparar una ràfega a les tropes de Mao. I els va segar, com si un cavall gegantí hagués estat una peülla, fent caure l'herba.
  Aleshores la noia va llançar una granada amb el peu descalç i va arrollar:
  - Sóc un somni de milions!
  I va mostrar la seva llengua. Aquesta és una noia, una autèntica terminadora. Tothom serà promocionat i destrossat. I serrant sense cap mena de dubte a gran velocitat.
  La Zoya la va agafar i va cantar:
  El soldat sempre està sa
  El soldat està preparat per a qualsevol cosa!
  Agustí també va llançar una granada amb el peu nu. Ella va dispersar els xinesos i va emetre amb aplom:
  - I la pols com de les catifes, ens toquem del camí!
  Svetlana, disparant, va afegir:
  - No canviïs de cames! Les nostres cares brillen! Botes brillants!
  Guerrers com els veiem vestits de gala. I les noies no necessiten sabates. Són capaços d'esborrar tothom en pols o en pols, com un color gris.
  Natasha, disparant als xinesos, va pensar. De fet, per què és impossible tenir èxit sense fer trampes? Aquí Stalin, per exemple, va prendre i es va apoderar del poder per engany. Va prometre muntanyes d'or a Zinoviev i Kamenev, però ell mateix les va disparar.
  És lògic fer-ho? Més precisament, és lògic: no pots enganyar, no pots viure!
  La Natasha va llançar una granada amb el peu nu i va arrollar:
  - Sóc una gran estrella!
  La Zoya també va disparar. Ho entenc i va piular:
  - I jo també sóc genial!
  I una granada llançada amb els dits nus vola. I com ho aconsegueixen els xinesos. Per les amígdales més grans.
  I l'Agustí dispara. I toca molt bé. I va derrotar els xinesos, com amb un cop de martell.
  I el peu descalç també llança una granada molt famosa.
  Agustí va xisclar:
  - No et despertis famós mentre està tranquil!
  I va tornar a donar un gir ben apuntat.
  Svetlana va tornar a colpejar. Va matar els xinesos. I va murmurar:
  - Sóc una súper noia!
  I brilla amb els ulls i xiscla amb la veu!
  Sí, aquestes són noies que no hauríeu de posar-vos un dit a la boca amb elles: mossegaran!
  Natasha, disparant, va dir:
  - Van començar a parlar, tot sobre longevitat.
  La Zoya, llançant una granada amb el peu descalç, va afegir:
  - Vam decidir esperar una mica mentre xuclem sang...
  Agustí va llançar una granada i va piular:
  - Deliciós per al tercer!
  Svetlana va llançar el regal de la mort amb els dits dels peus nus i va cridar:
  - Oh, estic genial!
  La guerra amb els xinesos és molt cruel. Moltes pèrdues i víctimes mútues.
  I alguns nens i nenes són herois reals i durs.
  Oleg Rybachenko, que encara sembla un nen d'uns dotze anys, i una noia que també sembla de la mateixa edat que Margarita, corren per davant de les tropes soviètiques.
  Es disparen a si mateixos. Darrere de les espatlles hi ha bosses de granades.
  Oleg va disparar als xinesos. Sega un munt.
  Va llançar una granada amb el peu nu i va xisclar:
  - Sóc un terminador, de genolls.
  La Margarita també va llançar una granada amb el peu descalç i va afegir:
  - Enemics de Rússia, els escombraré de la faç de la terra!
  El nen i la nena corren cap a si mateixos i destrossen els oponents. Són brillants i els més cool del món.
  Oleg ja va poder aportar un capital considerable juntament amb Margarita. Incloent la venda de cosmètics.
  El nen és realment molt intelЈligent. I ja té una carta noble. En general, no només es va aturar als dotze anys. Juntament amb la Margarita, van rebre aquest regal. Quedar en la infància eterna. I convertir-se en superhomes.
  Per això, el destí del poder a Rússia ha canviat. Nicolau II no va tenir èxit, però es va convertir en un governant reeixit. Que és l'enveja de molts. I Leonid Ilitx Brezhnev també podria passar a la història, en absolut com l'encarnació de l'estancament, i un governant que demostra que l'estat no es pot controlar en absolut.
  L'Oleg, el nen etern, dispara als xinesos i canta:
  - T'emportaré com dent de lleó! Som terminadors, no nois!
  I torna a llançar una granada amb el peu nu.
  La Margarita també clava i diu:
  - Som uns campions genials! Rússia està darrere nostre!
  El nen i la nena van tots i van endavant. Tenen molta ilЈlusió i foc. I els alemanys literalment s'enfonsen sota les seves peülles.
  Més precisament, els peus nus dels nens.
  L'Oleg dispara i mata l'enemic amb cada bala.
  Sí, sembla que el noi no és tan fàcil d'aturar. És un acabador genuí i real.
  La Margarita torna a llançar una granada amb el peu nu i xiscla:
  - Sóc genial! Seré campió internacional!
  I rient per ell mateix...
  Tanmateix, la Xina està mobilitzant cada cop més milions i desenes de milions de soldats. I l'exèrcit soviètic de l'URSS està destruint els oponents de manera extremadament activa.
  Mentrestant, les noies es barallen. Hi ha més divisions femenines.
  Aquí ve tot el batalló. Noies descalços amb vestit de bany. Un vestit de bany d'estil biquini tan escàs. I els talons nus i rodons de belleses brillen. Guerrers meravellosos.
  I també disparen als alemanys. Però els guerrers entren en combat cos a cos amb els soldats de Mao. Com es trillen.
  I com s'apunyalen amb baionetes! Aquí teniu les noies!
  Simplement genial.
  Les noies van colpejar els xinesos amb les cames nues i somriuen carnívores. Aquí estan els guerrers. Noies de l'alineació més forta. Així és com trillen els comunistes vermells, els soldats xinesos.
  I es van pegar a si mateixos. I vénen...
  Hi ha guerrers de superclasse. I tots descalços i quasi nus. I salten a ells mateixos. I es van colpejar amb els talons nus. Aquí hi ha les noies - totes les noies noies.
  Victòria lluita per davant. Encara sembla una noia i és molt prima. S'injecta xinès i canta:
  - Déu salvi el rei! I esquinça tota l'escòria!
  Sí, les noies d'aquí són de primer nivell.
  I la bellesa Verònica és visible. També la rossa baralla.
  I la magnífica Yulfi - una noia que es va convertir en princesa després d'enterrar el seu marit. Yulfi té molt bona pinta. Estima molt els homes i sense cap prejudici entra en contacte amb ells.
  De fet, el sexe allarga la vida i és molt beneficiós per a les dones. Els rejoveneix.
  L'Anna també lluita, i amb els seus cabells vermells i exuberants.
  I també la deliciosa Angelina: la guerrera és genial.
  És a dir, tota la guàrdia reial. Un conjunt complet de belleses. Són tan precioses i sexy.
  I aixafar els xinesos. Tritureu-los en pols. Tritureu els ossos i trenqueu la carn.
  I els xinesos fugen del seu embat. Pateixen derrota rere derrota.
  A més de les tropes soviètiques, guerrers de la RDA, o alemanys de nivell de classe, també lluiten amb molt d'èxit.
  La Gerda i la Charlotte lluiten a l'últim tanc de dos homes en forma de piràmide.
  I lluiten força bé. La màquina xinesa està equipada amb una pistola d'alta pressió. El calibre és de 105 mm, però això és suficient a causa de l'alta velocitat de boca del projectil. Les noies del tanc es van estirar. La màquina és molt maniobrable amb un motor de turbina de gas.
  La Gerda va disparar contra el tanc xinès i va cantar:
  - Sóc una lloba tan salvatge, no he estat mai a l'estranger!
  I riu, toca amb el peu descalç el joystick.
  La pèl-roja Charlotte tampoc és inferior.
  També una súper noia.
  Es dispara i prem els botons del joystick amb els dits nus.
  Un guerrer meravellós.
  La pèl-roja, mentre disparava, li va preguntar a la Gerda:
  - Què et sembla, finalment es prohibirà el cristianisme?
  El terminador rosso va dir amb èmfasi:
  - Crec que sí!
  I va mostrar la cara!
  Els guerrers, en general, són excelЈlents per disparar. Aquí la Gerda va colpejar amb els dits dels peus nus. I va xiular:
  - Els aris no hem de creure en la Bíblia jueva predicant el pacifisme.
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - És cert, no encaixava! Som els millors del món!
  La pèl-roja va tornar a enviar un projectil letal amb els dits dels peus nus. Va estavellar un cotxe xinès.
  La Gerda va somriure. Durant la calma, també va escriure una obra interessant.
  La petita Gerda va anar a buscar el seu germà anomenat Kai. Però ella no sabia on era. I no va girar cap al nord, sinó cap al sud. I llavors es va penedir d'haver-se posat sabates vermelles completament noves. Al cap d'un parell d'hores, li van fregar les cames. Aleshores la Gerda es va treure les sabates cares, es va trencar la vareta i va penjar les sabates a un ganxo.
  El temps era primavera, càlid, es pot caminar descalç amb gust. No és una noia molt rica, i a l'estiu sovint corria descalça. És cert que després de l'hivern, les seves plantes es van tornar cada cop més suaus.
  Aviat, caminant per la carretera, la noia va començar a experimentar molèsties per petits còdols i sorra. I per fer-lo més suau, em vaig girar cap a l'herba. Allà era més fàcil. Però al cap d'unes hores les soles ja bullien.
  I el més important, volia menjar. I la noia només té uns quants cèntims a la butxaca.
  No obstant això, al poble més proper, la Gerda es va comprar una barra de pa, l'anotava amb aigua fresca del pou, i es va adormir just en un paller.
  L'endemà, les seves soles nues i ratllades li van picar. Jo volia menjar. La noia es va anar a si mateixa, sentint que el seu cos s'escalfava després d'una nit fresca. Les cames feien mal una mica.
  La Gerda va caminar una estona pel camí, però les seves plantes, que encara no havien tingut temps d'endurir-se, van començar a picar de nou dolorós, i després a brillar. La noia va anar a l'herba. Però aquí és més lent i tampoc massa agradable per a les cames punxades.
  La noia amb dificultat va arribar a la riera. Allà vaig baixar les cames caigudes i les vaig refredar. Vaig pensar en posar-me sabates. Però és una llàstima enderrocar una novetat així. Tenia moltes ganes d'ensenyar-los a Kai. Per admirar les seves sabates noves.
  Aleshores la noia va tornar a caminar. Estava desesperat per menjar.
  D'alguna manera la Gerda va arribar al poble i va comprar més pa. Però les monedes de coure s'estaven acabant.
  I la noia va pensar. On aconseguir diners per menjar. Li van proposar vendre sabates de marroc cares, però Gerda ho va negar decididament. Ella apareixerà en ells a Kai. Fins aleshores, pots guanyar diners?
  Gerda al poble següent es va oferir a tallar llenya. Li van donar una destral. La noia va picar una mica, però estava tan esgotada que, després de dinar, de seguida es va adormir.
  Aleshores se li va proposar a la Gerda agafar oques. Però per això, la noia va perdre un dia sencer.
  Al final, va decidir només suplicar. Tanmateix, els pagesos immediatament es van adonar de les seves sabates vermelles. Com, està clar de seguida que no és una noia captaire, ja que porta una cosa així.
  Al final, la Gerda va decidir vendre les seves sabates. Tanmateix, per a això va haver d'entrar a la ciutat. Les cames de la noia es van endurir ràpidament i va ser gairebé indolor caminar pel camí.
  D'acord, la Gerda va decidir que fins i tot sense les sabates podria ser desitjable per a Kai.
  Vengut a un comerciant, rebent unes quantes monedes de plata. Em vaig comprar una bossa de lona i vaig anar com un captaire per les carreteres d'Europa. Hem de trobar un germà. I la noia, en sentir que al sud acostumen a vendre nois com a esclaus, s'hi va precipitar.
  És cert que la noia estava mal orientada i va vagar per Alemanya durant molt de temps. Fins que arriba la tardor. D'acord, els peus descalços de la noia estaven endurits, com les peülles d'un cavall, però, els calls picava. Però cada dia feia més i més fred.
  I dormir a l'aire lliure és incòmode. A la nit, fins i tot el vestit de la Gerda es va congelar i se'l va arrencar amb dificultat. Cal fer alguna cosa. Ja ha començat a nevar. Amb un vestit lleuger, la noia es congela fins als ossos, i les seves cames nues endurides trenquen l'escorça de gel.
  La Gerda, per no adormir-se i no despertar-se una bona nit, al sud d'Alemanya es va quedar per l'hivern en una casa per servir a puny. Per això, havia de treballar, netejar la casa, munyir la vaca i molt més. Però la noia va ser alimentada i li van donar un abric trencat i sabates de fusta.
  Quan va arribar la primavera i la neu es va començar a fondre. La noia va llençar els blocs de treballs forçats amb plaer i va tornar al sud. No li pagaven res, i la Gerda va haver de menjar almoina. A més, la noia encara cantava bé. El seu vestit estava completament esquinçat, i els seus peus nus estaven calents i coberts d'una escorça. La noia finalment va arribar als Balcans. Va passar Hongria i va entrar a Turquia.
  El captaire zamorashka es va traslladar a Istanbul. Es va amagar dels turcs als boscos, i es va amagar dels cristians.
  Tanmateix, ja de camí cap a la mateixa capital, la noia rossa va ser atrapada. I com que, segons els estàndards dels musulmans, ja es podia casar, llavors Gerda va ser rentada, vestida i venuda com a verge a una subhasta. Una noia amb un bonic cabell blanc i arrissat és una mercaderia valuosa. Va anar a trobar l'ancià emir. I deu passar que aquest emir, just després de la compra, va emmalaltir tan greument que no va poder complir amb el seu deure matrimonial.
  La noia vivia en un harem. Satisfactori, com en una gàbia daurada, però avorrit. La veritat va aprendre turc i àrab.
  Va descobrir l'Islam. La nova religió era senzilla en conjunt, gairebé comprensible. No està clar si rebrà un harem d'homes després de la seva mort? I li agradarà?
  La noia es va convertir gradualment en una noia, i fabulosament bella, i l'emir va morir després d'una llarga malaltia.
  I ara la Gerda torna a posar a la venda. Es despullen davant de centenars d'homes luxuriosos i els venen a l'harem del sultà.
  A poc a poc, Gerda hi guanya influència i es converteix en l'esposa del sultà. Però l'Imperi Otomà ja està en decadència. Esclata una guerra amb Rússia que amenaça amb acabar amb el control de Turquia sobre Crimea i el mar Negre.
  I els alemanys van lluitar bé, però els soldats russos no van ser pitjors. I les noies boniques van lluitar molt bé, defensant l'URSS.
  La Natasha va disparar al cel. Va abatre un aparell xinès no tripulat i radiocontrolat "Rama" -8. I ella va dir:
  - La gent serà feliç.
  La Zoya va llançar una granada a l'avió d'atac xinès amb el peu descalç, que va volar com una piranja carnívora i va piular:
  - Felicitat per sempre!
  Agustí també va llançar un regal de la mort amb el peu nu i va xiular:
  - El govern soviètic...
  Svetlana també va llançar un objecte en flames, va assolar un guerrer de l'exèrcit de Mao i va grunyir:
  - El poder és gran!
  Però els xinesos van marxar... I les noies es van calmar una mica.
  La Natasha va dir amb un somriure trist:
  - Demà, 22 de març de 1979. Ha passat exactament un any des de l'inici de la guerra!
  Zoya va comentar amb entusiasme:
  - Certament ens hem fet més forts amb els anys, però no hem envellit gens!
  L'Agustí, pèl-roja, va riure, i va aixafar la mosca molesta amb els seus dits nus:
  - És clar que no! No et facis vell! Encara estic tan calent com mai!
  Svetlana va riure i va comentar:
  - Una guerra en general rejoveneix les noies. Els líders van i vénen, però les noies segueixen sent joves!
  La Natasha va respondre amb un gran somriure:
  - Estem rejovenits - Déus russos!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Sí, els nostres déus, déus eslaus!
  El foc Agustí cantava:
  - Vivim a la terra del nostre pare! Els fills de Lada són nens meravellosos! I anys sobre un cavall alat, Rússia en milЈlennis llunyans!
  Svetlana va riure i va respondre:
  - Des del cel sonarà la campana - la pluja caurà torrencial! Corro cap a la meva infantesa: la pluja d'estiu em segueix!
  I la Natasha va recollir amb entusiasme:
  - Darrere meu!
  I els guerrers van aplaudir amb els peus nus i cisellats. Realment són capaços de tals miracles. No s'ha donat cap pàgina a la meva vida.
  Aquí hi ha tota una generació de guerrers creixent. Ja és possible lluitar a les files de l'Exèrcit Roig, aquells que van néixer després de l'inici de la guerra.
  Aquí, per exemple, Andreika. Noi descalç amb pantalons curts. Tretze anys en total, però com lluita? Sí, un noi desgraciat en certa manera, que fa un any sencer que no coneix el món.
  La Natasha va fer un gest a l'Andreika. Va acariciar els cabells ros de la pionera. Mira com està bronzejat, com la xocolata. La noia li va donar caramels al nen. Va murmurar tristament:
  - El dolç és dolent...
  Però de totes maneres es va menjar el menjar. Sí, una mena de noi. La Natasha va agafar i li va allargar la mà. Va fer pessigolles al peu endurit i polsós del pioner. En resposta, va començar a fer pessigolles a la sola nua de la Natashka. És agradable que et toquin les mans d'un noi guapo.
  Natasha va comentar:
  - Estàs creixent Andrey! Si vius un parell d'anys més, t'ensenyaré.
  El nen es va sorprendre
  -Què?
  La Natasha va riure.
  - Com fer l'amor!
  Andrey va bufar despectivament:
  -Ja ho he vist!
  La Natasha va negar amb el cap.
  - El que vas veure va ser l'aparellament d'animals. I t'ensenyaré d'una manera bella i molt agradable!
  Les noies enamorades en saben molt. Són excelЈlents lluitadors, i la Xina, malgrat el seu nombre colossal, ja ha lamentat tres vegades un atac tan agressiu.
  Natasha dispara a les tropes de Mao i llança una granada amb el peu nu i cisellat, dient:
  - Per la grandesa del país comunista!
  Llavors va mostrar les dents.
  Les noies es barallen aquí, tradicionalment gairebé nues. Vestits només amb calces vermelles i ajustades, lluiten i contagien amb un frenesí la resta de lluitadors.
  I estan disparant. I tiren molt bé. Com els franctiradors i els guerrers del nivell espacial més alt.
  Zoya també remata. Sega els xinesos i xiula:
  - Oh, la meva pàtria i gran família!
  I llança una granada amb el peu nu. Una noia meravellosa en general.
  I els seus cabells són del color de la fulla d'or.
  Zoya va ser torturada en un moment pels xinesos. Primer, em van portar a una barraca i em van despullar fins als meus pantalons curts. Van començar a sentir, a pujar amb les mans a llocs sensibles. Després em van colpejar amb mànegues de goma. Em van colpejar al pit, als costats i a les cuixes. El següent va ser el més humiliant: violat amb una porra de goma. Però la sensació és molt aguda. Al mateix temps, juntament amb el dolor, Zoya va experimentar un orgasme i va acabar. Els soldats de Mao van riure.
  Llavors van tornar a violar la bellesa escrita a mà amb una porra, i ells mateixos s'hi van posar a fer... Vint-i-cinc soldats joves i famolencs van caminar sobre la noia. Ja no deixeu de ser verge, però encara d'home. Això és alhora plaer i dolor. Sensacions tan intenses. Sobretot si es viola en el cinquè punt.
  Però almenys no els van vèncer. Es pot veure que a les tropes de l'Exèrcit Roig de la Xina els agradava tenir-lo en diferents punts. No la van penjar. Fins que la Zoe finalment va fugir. Abans, per cert, la van expulsar al fred descalç i gairebé nua. Però en aquest moment la Zoya ja s'havia acostumat al fred. I va fugir només amb les seves calces. I que és una guerrera de la més alta acrobàcia vermella.
  La guerra amb la Xina és ferotge i despietada, no s'esvaeix ni un moment.
  L'Aurora també lluita heroicament. Sega els xinesos i canta:
  - Pàtria, festa, Komsomol! Hi haurà una forta derrota per a Mao Zedong.
  I també com llança una granada amb el peu nu.
  Tot sobre les noies és fresc i descarat.
  I Svetlana, també, agafarà i golejarà. I sega els xinesos. I amb els dits nus plantarà una granada.
  I rugir al mateix temps:
  - Per la causa de la lluita del comunisme!
  La Natasha també dispara, noqueja els xinesos i xiula:
  - En nom de la Pàtria, el sant!
  I una granada llançada amb els dits nus escampa els xinesos. I les noies són cada cop més alegres i ho canten tot amb una alegria salvatge.
  Zoya també dispara amb la precisió de Robin Hood. Porta un foc a si mateix i canta:
  - M'encanta Rússia! País poderós! Per què Hitler no va ser destruït? no ho entenc!
  I ell també, amb els dits nus, l'agafarà i llançarà una granada. I l'esquif xinès.
  L'Aurora es va follar amb els guerrers de Mao. Va llançar una llimona amb el peu descalç i va xisclar:
  - Però Pasaran! Un cop fort!
  I la Svetlana donarà el torn. Com escombrar els xinesos. Com remullar-los tots i xinylar:
  - Glòria a la Vara Totpoderosa!
  I també llançarà una granada amb el peu nu.
  I la Natasha també donarà una volta. Tallar els xinesos. I llança una granada amb el peu descalç, grinyolant:
  - Sí, el teu nom sigui sant!
  I tornar a somriure. Dents nacarades brillants.
  I llavors la Zoya sucumbeix. Brillantment, els xinesos cobriran. I grinyolarà, llançant una granada amb el peu nu:
  - Guerrer, porta la mort a tothom!
  I una altra vegada, serà explotat amb un esclat letal!
  I aquí hi ha l'Aurora com un lupanet. I matar. I amb els dits nus enviarà un regal de la mort.
  Aleshores xiula:
  - Glòria als valents soldats russos! Mestres de les espatlles!
  I Svetlana també colpeja als xinesos. Com els talla, com una falç, i rebota:
  Sóc un guerrer que no s'oblidarà...
  I de nou amb els peus descalços, com si corria contra els enemics de Rússia. I com una granada deixa-la volar.
  La noia, és clar, recorda moltes coses. Per exemple, com l'any quaranta-un, el Fritz va obligar a dues noies descalces a cavar un forat al fred. I les noies encara no estan tan endurides. I, per descomptat, les seves cames primer es van tornar vermelles, i després es van tornar blaves pel fred. I va fer mal.
  I els monstres-feixistes, per tal d'escalfar-se, van començar a batre amb maces als talons. Les noies van perdre el coneixement. Després d'això, els hi van abocar un parell de pots més d'aigua gelada. Gairebé cansat.
  Afortunadament, les desafortunats noies van ser recollides per un curandero. Els van sortir. I fins i tot les extremitats no van haver de ser amputades. Les noies van créixer i es van convertir en partisanes. Es van venjar dels nazis.
  El nen pioner Alexander Grigorievich va ser menys afortunat. Els seus nazis, havent agafat, es van despullar. I penjada en un bastidor al fred. I els peus descalços del pioner es van estrènyer en un bloc, i una pedra que pesava un centau es va asseure. El nen va xiular estirat al fred. I els seus feixistes també el van escalfar, portant una torxa a un cos endurit. Aquests són els monstres dels nazis.
  El nen va estar penjat durant tres dies i tres nits, i el quart dia, sense poder suportar la tortura, va morir.
  Els invasors es van comportar cruelment...
  Sveta, membre del Komsomol, també es va despullar. Vas servir un pot de vidre gran. Omple d'aigua i exposat a les gelades. I perquè tots els habitants puguin veure com el membre del Komsomol es congela a l'aigua gelada i coberta de gel. Quin horror.
  Així va ser a la Gran Guerra Patriòtica, aquí hi ha una cosa semblant, ara n'hi ha.
  Svetlana dispara als xinesos, recordant aquella guerra, i xiuxiueja:
  - El feixisme no passarà! Glòria a Rússia!
  La Natasha també dispara. Llança amb molta precisió una granada amb el peu nu i crida:
  - No ens estirem sota Mao Zedong!
  Zoya confirma amb un to solemne:
  - No ens estirem mai!
  I també obre foc.
  I un peu descalç llança una granada.
  L'Aurora està disparant. Tractant amb les tropes de Mao i cridant.
  - Glòria als déus russos!
  I torna a llançar una granada amb el peu nu.
  I Svetlana dispara amb molta precisió. I crida:
  - En nom de la vida a la Terra!
  I de nou llança una granada amb molta precisió amb el peu nu.
  I els xinesos s'estan acabant.
  Però cada cop més noves forces entren a la batalla. I l'enemic torna a venir.
  Natasha va somriure. I després es va enfonsar. Vaig recordar com dos pioners d'uns dotze anys van ser atrapats pels xinesos. Van arrencar la roba dels nois i es van lligar les mans darrere amb filferro i els van portar nus i descalços al fred. Llavors els van conduir a través de la neu i els van tornar a fer entrar a la barraca. Van conduir fins que els seus escortes van morir congelats. Els pioners no estaven còmodes, però aguantaven. Els nois són força forts.
  Aleshores, veient que la gelada no s'emportava els pioners, el xinès Mao va començar a cremar els nens amb foc. I això ho van aconseguir. Quan el botxí li va posar un ferro roent al pit nu del nen, el nen va exclamar:
  Visca Stalin!
  Aleshores s'aplicaven tires amples de metall, vermelles per la calor, a les soles nues i endurides del nen. La botxí va inhalar amb gran plaer l'olor de la carn rostida per les seves fosses nasals. El pioner va tornar a cridar:
  - Aixequeu les banderes vermelles sobre Pequín!
  I va mostrar la seva llengua. Llavors els xinesos van treure l'escrot amb unes pinces vermelles. El pioner va morir de xoc de dolor.
  Sí, així que els xinesos als territoris ocupats van establir un nou ordre.
  Van actuar de manera grollera i cruel. I la tortura era constant.
  La Natasha torna a llançar una granada amb el peu nu. Escampa els xinesos i xiuxiueja:
  - Que hi hagi un cel a la terra! Paradís del comunisme, on floreix el país dels soviètics!
  La Zoya també llança una granada amb els dits dels peus nus i els xiulets:
  - I la glòria vindrà a la terra!
  Després d'això, la noia fa un gir molt ben apuntat. Elimina els oponents. I torna a mostrar les dents.
  I llavors l'Agustí dispara. Elimina els xinesos i xiscla:
  - Per la Pàtria! Per Brezhnev!
  I de nou va llançar una magrana amb el peu nu, va escampar els xinesos. Va vèncer amb força als guerrers.
  No deixeu caure l'enemic.
  Svetlana també llança una granada amb el peu nu. Acoloreix els xinesos i grinyols:
  - Glòria a les nostres noies russes!
  I com riuen els guerrers. Al cap i a la fi, són tan belles que, de fet, es poden presentar al concurs: Mrs. Universe. Els seus pits són tan plens i ferms al mateix temps. Així que els encanta tenir sexe amb homes. Realment els emociona.
  Només un enemic molt nombrós pressiona l'URSS.
  Les noies es van distreure i van començar a destruir els xinesos.
  Trillin els soldats pressants de Mao. I va vèncer un atac tan frenètic i infernal.
  Natasha cantava, tallant els xinesos furiosos;
  - Noies molt necessitades! On ets el propietari on!
  Sí, des de fa més de disset anys que no hi ha Stalin, i no ha millorat. Al contrari, els xinesos estan pressionant l'Exèrcit Roig Soviètic.
  Zoya va tuitejar:
  - Que la nostra Pàtria estigui en rutes espacials!
  I amb el peu descalç llançarà una llimona. Així és la noia del llebrer.
  Agustí va disparar a l'enemic, va xiular;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Volem Stalin!
  I llançarà una granada amb el peu nu.
  Svetlana, disparant, continua:
  - Perquè no ens poguessin trencar, aixeca el mestre de la Terra!
  I de nou vola la granada llançada pel peu descalç de la noia.
  Natasha va tallar un parell de línies i va dir:
  - I trencar Adolf!
  va xiular la Zoya, llançant una granada als xinesos amb el peu descalç i destrossant-los:
  - Afanya't Mao!
  Agustí, tallant els combatents grocs, va acceptar:
  Sí Mao! Tot i així, no hi havia tants alemanys!
  Svetlana va estar d'acord amb això:
  - Hi ha gairebé mil milions de xinesos! I no són tan fàcils de matar!
  Les noies encara no han renunciat a l'oportunitat de derrotar les xineses. El 30 de juny de 1970 les batalles estaven en ple apogeu. Mao Zedong comptava amb l'esgotament de l'URSS.
  I què passa amb els xinesos morts? Els nadons encara estan donant a llum! Serà necessari i s'introduirà la poligàmia. Després de tot, els xinesos encara són ateus. El confucianisme és més una filosofia que una religió, i el comunisme promou l'ateisme.
  Al mateix temps, els soldats de Mao van intentar tallar de les seves bases les tropes soviètiques que no havien tingut temps de retirar-se més enllà de l'Amur. En el que, entre altres coses, fins i tot ho van aconseguir lleugerament.
  Però l'Exèrcit Roig i voluntaris de la RDA participen en el contraatac. Aprofitant la superioritat en la qualitat i el nombre de vehicles, les tropes soviètiques i el seu aliat apunyalen els xinesos.
  La Gerda i la seva tripulació de tancs, com sempre, estan al capdavant de l'atac.
  Noies amb calces i descalços. Es disparen i lluiten.
  Hi ha dos cotxes per a quatre guerrers. Compacte i molt còmode, piramidal.
  La Gerda, fent servir els dits nus, prem el joystick i dispara. I toca força bé. Esquinça la torreta d'un tanc xinès.
  Llavors diu:
  - Sóc un terminador amb els cabells de color neu!
  I riu furiós... S'enfonsa com un titella.
  Charlotte també dispara. Molt encertadament cops i rugits:
  - I el gran Reich, ens van dir que no per deriva!
  I amb el peu descalç, com empènyer.
  Noies alemanyes com sempre a dalt. Són bruixes immortals i sense edat que sempre estan en joc. Fins i tot durant la Segona Guerra Mundial van lluitar, i així es van mantenir per sempre joves, perquè les bruixes. I les noies soviètiques també van lluitar a la Gran Guerra Patriòtica. I allà es van fer famosos, i ara lluiten amb la Xina.
  Natashka dispara, talla en files. I llança una granada amb el peu nu, escampant l'enemic:
  - Tot serà genial!
  Zoya també dóna un gir mordaç als xinesos. Segava els soldats de Mao Zedong. I va tirar llimones amb els peus descalços.
  La noia va cridar:
  - És hiper!
  Llavors també Agustí el va agafar i va atacar les tropes de Mao. I també va llançar una força letal amb el peu nu.
  La noia va xiular:
  Aixafem a Hitler!
  I va afirmar:
  - No, Hitler ja és mort - aixafem a Mao!
  Llavors Svetlana va agafar i va llançar una granada letal amb els dits nus dels peus. Les noies van agafar i enderrocar els xinesos, van xiular:
  - Això és genial!
  Natasha va comentar agressivament:
  Som súper lluitadors!
  I de nou va llançar una granada amb el peu nu. Això és molt bonic.
  Zoya va fer un gran treball aquí. Aleshores un peu descalç, una noia molt bonica, el va llançar i va aixafar els xinesos:
  - Estarem molt xulos!
  Llavors la nena de foc Agustí la va agafar i va fer un llançament molt bonic amb els dits dels peus nus, va escampar els soldats xinesos per totes direccions:
  Totes som supergirls!
  Aleshores, Svetlana és una noia molt bonica, i una rossa, amb granades intermitents de peus nus. I la noia va agafar i va estirar la xinesa, una noia molt maca.
  Noia amb calces. I ella va arrossellar:
  - Les noies són diferents! I molt vermell!
  En general, les noies són molt xules i sempre descalces.
  Svetlana, per exemple, va córrer descalç durant tota la guerra. I l'any quaranta-un es va traslladar pel bosc. No és la primera vegada per a ella. Va treballar en una colònia de treball infantil descalç i amb un vestit lleuger de presó fins a les gelades. Més tard, la noia fins i tot va córrer descalça per la neu. Així doncs, Agustí era a la colònia. Allà, les noies van poder treballar gairebé nues a la dura gelada siberiana.
  I no els va espantar. I què bé que les noies corren descalços entre els congestes de neu a la neu. I aquells talons nus van ser mossegats per la gelada. No tan por. Les soles nues estan cobertes de blat de moro, i les noies no es van fer mal, per l'escorça del gel.
  Són molt xulos. Les noies descalces corrien i treballaven amb destrals.
  Les noies van fer una molt bona feina.
  Les noies estaven molt boges. De nou llancen granades amb els dits nus.
  I aixafeu les hordes xineses. Uns guerrers molt xulos, he de dir.
  Les noies llancen els seus peus nus a l'enemic.
  Natasha dispara amb molta precisió als xinesos.
  I va aixafar un altre soldat de Mao.
  La noia és molt maca... I molt descalça i preciosa Natasha, molt agressiva.
  Però per a una noia, has d'escriure el teu propi interès.
  Aquí la Natasha estava parlant amb això. O millor dit, va escriure una història.
  També aquí és interessant després dels èxits inicials, les tropes russes de l'imperi de Nicolau van lluitar amb l'Hindenburg. I la van trencar des del qual l'imperi tsarista va derrotar Alemanya i no hi va haver revolució.
  Aquí Oleg Rybachenko i Margaret Magnitnaya van començar a lluitar ja al territori soviètic amb la Xina.
  Un nen i una nena van aixafar els xinesos.
  Oleg Rybachenko semblava un nen d'onze o dotze anys. I va aixafar els soldats de Mao. O els que semblen l'horda de Gengis Khan.
  El nen va llançar el peu descalç als xinesos. Aixafat i guanyat.
  I va donar una volta.
  I la Margarita va colpejar molt fortament les tropes una mica inclinades de Mao.
  I va aixafar els xinesos. I la noia va lluitar molt bé.
  I va llançar el peu descalç molt bonic. I va aixafar l'enemic.
  La Margarita va remullar molt pesadament els xinesos.
  Les tropes de Mao van avançar molt agressivament.
  Margarita, molt aixafant l'adversari.
  Els peus nus de la noia van trencar l'espina dorsal dels Kaisers d'una manera molt bonica.
  Les noies són molt agressives.
  I el batalló segueix els nois, o més aviat la parella infantil Oleg i Margarita. Noies amb calces, i molt maques. Ataquen els xinesos, i amb molta zel.
  Els seus pits nus amb mugrons robí tremolen. I les noies lluiten amb una pressió extrema. Estan aixafant els xinesos. I les tropes comunistes i vermelles de Mao sucumben.
  I ara els xinesos comencen a retrocedir.
  La Verònica llança una granada amb els dits dels peus nus. Ella va aixafar els soldats i va cridar:
  - Amor és vida!
  Victòria va donar un gir ben apuntat. Ella va tallar els adversaris. I va llançar una granada amb els peus nus.
  I aleshores va xiular:
  - La nostra Pàtria és glorificada!
  Aquí la Juliana és una noia molt bonica, i la dona del general, mentre agafa i llança una granada i fa uns ruus:
  - Genius Express!
  I després l'Anna pèl-roja. La noia és molt maca i extraordinària. Va triturar els xinesos, els va remullar. I una granada va volar amb els peus nus. I oponents dispersos.
  Llavors va xiular:
  - Santa Rússia del tsar Nicolau II!
  I després ho vaig corregir:
  - Més precisament, tsar Leonidas!
  I la noia fa l'ullet amb els seus ulls de safir. I va mostrar els ullals.
  I després els Jocs Olímpics: una noia heroi llança tot un munt de granades amb els seus peus nus.
  I es va estendre en totes direccions la sang del riu amb les tropes de Mao.
  Al cap i a la fi, un batalló de noies de cames nues, amb pantalons curts, està al capdavant de l'atac i noqueja els xinesos.
  Les noies tiren amb molta precisió, però no pateixen pèrdues. Quan una noia està nua i només porta calces, és pràcticament invulnerable. I és molt difícil d'aconseguir.
  Així que els xinesos no peguen a les noies, ni amb un obús, ni amb una bala, ni amb un fragment. I què? Lluitar és lluitar!
  La Verònica es dispara. Colpeja l'enemic, llança una granada amb els peus nus i xiula:
  - Serà un joc molt xulo!
  I la Victoria és una guerrera-comandant. Mentre sacseja el seu pit nu, i emet una semblança de llamp amb els seus mugrons escarlata. I llavors un peu descalç llança una granada.
  Trenca les files dels oponents.
  La noia crida amb tot plegat:
  - Sóc una supergirl!
  I mostra les dents.
  I després en Julià. També una noia de rara bellesa. Quin cop als xinesos. Més precisament, no dels xinesos, sinó de les tropes de Mao, que, per cert, estan en guerra amb Rússia, més precisament amb l'URSS.
  I al tron hi ha el tsar Leonid Brezhnev, com se'l diu, Ilitx II, que es va convertir en emperador de l'URSS. I és fantàstic estar d'acord. I el nord de la Xina, Mongòlia, Corea del Nord, ja aliats russos també estan sota atac de l'imperi Mao.
  La Yuliana va llançar una granada amb el peu nu i va piular:
  - Que hi hagi Leonid a Rússia - llum!
  Va fer l'ullet amb els ulls de safir.
  I aleshores l'Anna, la bèstia pèl-roja, lluita. I també tira molt bé.
  I mostrant les dents, diu:
  - Que hi hagi un paradís reial al planeta!
  I Olympias va llançar una llimona amb el peu descalç. Oponents dispersos i xiscleros:
  - Glòria al Tsar i la Pàtria i al Partit Comunista!
  Els tancs i la infanteria xinesos van poder capturar el revolt de l'Amur i van girar cap al nord-oest, continuant movent-se al llarg del riu. L'avenç xinès va tenir relativament èxit.
  La pròpia configuració del front era a favor d'ells i era difícil transferir reforços per a l'Exèrcit Roig sota les bombes xineses.
  Però l'URSS era tecnològicament més forta que l'exèrcit innombrable de Mao, que va mobilitzar fins i tot nois de dotze anys a l'exèrcit.
  A més, els avions de disc de la República Democràtica Alemanya, que són completament invulnerables, van resultar ser una arma molt eficaç i van xocar els cotxes xinesos amb un jet laminar.
  Va ser especialment eficaç per la gran velocitat dels plats voladors. Que podria posar-se al dia amb gairebé qualsevol avió xinès.
  Les belles noies Gertrude i Eva van caçar cotxes xinesos en aquest disquet.
  En particular, van atacar dos caces copiats dels soviètics sota la llicència MIG-15 i literalment els van aplanar.
  Aquestes són les noies, no es queden al marge.
  La Gertrude va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Els déus alemanys són els més poderosos del món!
  L'Eve també va controlar el joystick amb l'ajuda dels dits dels peus nus i, mostrant les dents, va rugir:
  Sumarem tots els enemics al lavabo!
  La noia encara és una cosa. Aquí vaig agafar, per exemple, un pioner. Va arrencar la roba del nen i la va subjectar al tremol amb filferro. Llavors va començar a cauteritzar el cos d'una pionera xinesa amb un pòquer encès al joc. Va començar amb l'estómac, després es va traslladar al pit. No va ignorar els talons rodons del nen.
  Quan el pòquer es va refredar, la noia el va tornar a escalfar i la Gertrude va llançar branques.
  Després van canviar, i la pionera va ser fregida per la seva parella. La terminadora rossa Gertrude també va cremar les galtes del nen. En resum, al pioner xinès no li va quedar ni una tira sencera de pell.
  Llavors van agafar i encendre un gran foc, van pebre el nen, el van salar i van començar a menjar.
  La carn és sucosa, magra.
  Eva, devorant el nen, va dir:
  - No guanyareu calories addicionals amb aquests aliments.
  Gertrude, llepan-se els dits, va acceptar:
  Sí, és carn de qualitat. El nen és prim, esvelt, prim. Això és agradable de menjar.
  Les noies es van menjar amb molt de gust el pioner xinès. Dos alemanys més s'hi van acostar. S'ha sumat a la festa. Canibalisme literal. I tan saborós, amb condiment per menjar-se un noi de la Xina.
  Una de les dones alemanyes, Frida, va comentar:
  - D'alguna manera hem bullit una dona embarassada. I després es van menjar el nadó a l'úter. És tan deliciós!
  I les noies van esclatar a riure. La tortura i el canibalisme són genials!
  Simplement, sense cap prejudici, van tallar alguna cosa al noi xinès, i cadascú li va mossegar un petit tros.
  Després d'això, els guerrers també van beure vi, barrejat amb alcohol d'aviació. Menjaven carn sucosa.
  Llavors els guerrers van ballar una mica. Després van venir unes quantes belleses més amb les mateixes calces. Van començar a menjar-se el nen. Van tallar el seu cor petit en diversos trossos. I també menjaven.
  Llavors el van agafar i van córrer descalços sobre les brases. Van saltar, van saltar. Després es van precipitar cap a la part més propera. Allà atacaven els homes, s'aparellaven amb ells com animals. I va ser genial.
  Les femelles són molt agressives.
  I ara dues noies persegueixen avions xinesos. Aboquen el Tu-4, fent que les bombes que hi ha al seu abdomen explotin. I tothom no para de riure. Noies meravelloses.
  I com premen els dits nus sobre els botons del joystick. Quines belleses tan encantadores. Tenen el poder de la ira i la flama de la passió. I les noies nues donen confiança a la victòria.
  Les noies dolentes enderroquen avions xinesos.
  Gertrude va preguntar a Eve amb un somriure:
  - Creus que la Bíblia és la paraula de Déu?
  La noia va respondre rient:
  - No!
  Gertrude va preguntar amb òbvia sorpresa:
  - I per què?
  Eve va dir contundentment:
  - Perquè el cel és sòlid! Com un mirall!
  I les noies van riure. Semblava extremadament divertit. Va enderrocar un parell d'avions xinesos més.
  Gertrude va comentar lògicament:
  Però tot i així, hi ha un Déu!
  Eva va estar d'acord:
  - Hi ha Adolf Hitler i el seu profeta!
  I de nou els guerrers van esclatar a riure. Són tan divertits i ni tan sols tontos.
  I els encanta lluitar. Ah, i violar homes també. Aquest és el seu lema....
  Gertrude, enderrocant un avió xinès, va xisclar:
  - La meva pàtria! Mataré a tothom per tu!
  Eva amb un somriure de dents va confirmar:
  - Jo també!
  I brilla amb ulls de safir. Aquests guerrers són genials. I gens estúpid.
  O potser dolent... I molt cruel. Aquí van torturar una dona d'uns trenta anys i el seu fill d'uns dotze, ni tan sols un pioner.
  Els van penjar tots dos en un bastidor. I es va encendre un foc sota els peus nus. A més, perquè pugueu alleujar la calor, però el vostre familiar baixarà al foc.
  O els talons del nen es fregiran, després les noies.
  I la dona va resultar ferida tant mentalment com físicament. També es van cremar els pits de la mare.
  Sí, van ser severament torturats. A les noies els encanta el foc.
  Per exemple, als nois els encanta torturar. Fins i tot completament innocents.
  Només cal posar-los foc...
  O submergit en àcid... Una altra forma de tortura. Assoteu el pioner amb un filferro roent i després untau-lo amb fems. Això és alhora dolorós i humiliant.
  Els pioners també van ser esquitxats amb corbit i llima. Bé, aquestes noies de fiends-terminator.
  Eva va colpejar tres cotxes xinesos i va comentar:
  - Aquí estem torturant gent... I és xulo!
  Gertrude, mostrant les dents, va dir:
  - És especialment agradable torturar un noi!
  Eva va estar d'acord:
  - Molt bonic! Però també és bo torturar una noia!
  Els guerrers eren molt feliços aquí.
  La Gertrude va enderrocar quatre avions xinesos i va xisclar:
  - I ens anirà genial!
  I va mostrar la seva llengua.
  Les noies en general són tan boniques en aparença i furiosas per dins. Una de les tortures que feien servir les belleses era. Aquí, per exemple, pengeu un pioner dels seus peus al sostre i li enganxeu una cadena a les mans. I et poses elèctric. El pioner l'ha d'aixecar amb l'ajuda d'una premsa. Per evitar que els músculs es trenquin.
  I aleshores no hi ha prou força i torna a batre amb corrent.
  Les noies també estimaven quan els nois fan girar la roda. Van frenar una mica el moviment, de manera que els bategen el corrent. Molt impressionant.
  Eva es va preguntar:
  -El Diable existeix?
  Gertrude va respondre amb un somriure:
  - En qualsevol cas -la diable- som nosaltres!
  I tots dos van robar com volen. I les cares es veuran.
  I tots dos van robar com volen. I les cares es veuran.
  Als plats voladors, els xinesos estan ben trillats. Tanmateix, això és només el començament. L'Imperi Celestial és fort i té molts soldats. I s'enfilen com dimonis de les tombes.
  L'Anna enderroca un altre cotxe xinès al cel i fa l'ullet a l'aire. Diuen que els guerrers de l'Imperi Celestial no us semblareu poc.
  Julian està d'acord amb això. Talla la màquina obsoleta de l'estat de Mao, i somriu, rugeix:
  - La pàtria i l'exèrcit són dos pilars,
  On descansa el planeta...
  Et protegirem amb els nostres pits,
  El teu exèrcit és cantat per tot el poble!
  Els xinesos continuen escalant i escalant. Tenen massa, en aquell moment gairebé mil milions d'habitants, i poden bombardejar posicions soviètiques amb cadàvers. I no coneixen dubtes i penediments. I el nombre de cadàvers no els importa.
  Rodolen com una allau interminable.
  Aquí teniu la metralladora Natasha. Focen als xinesos que avançaven. Va tallar una línia amb bales. Després un altre... Els xinesos cauen. Molts d'ells són en general nois, i jo ataco descalç. Es moren amb un somriure als llavis. Mao Zedong va desencadenar una guerra brutal. Volia fama i discos. I milions de soldats xinesos ja han mort. I pujar a la batalla cada cop més parts.
  La Natasha llança una granada amb els dits dels peus nus i els xiulets:
  - Glòria al país del comunisme!
  La Zoya, disparant als guerrers grocs, diu amb un somriure:
  - Però la Xina també és un país governat per comunistes!
  Natasha va respondre:
  - Només tenen una caricatura del comunisme!
  Agustí, disparant als soldats grocs, va dir lògicament:
  - No en el nom del cas, sinó en l'essència!
  I la noia pèl-roja va llançar una granada amb els dits nus, una força mortal.
  Svetlana va comentar mentre segava les tropes de Mao:
  - Sí, de vegades l'essència és més important que el nom formal!
  I un parell de dotzenes de xinesos van caure, segats pel seu esclat.
  Natasha va confirmar disparant als xinesos:
  - Sí, és cert... Només ara, no de vegades, però sempre!
  Les noies van riure. Van lluitar contra l'horda que els pressionava. Com els guerrers russos que van lluitar amb l'exèrcit innombrable de Gengis Khan. I, de fet, Rússia va guanyar.
  La Zoya va tornar a llançar una granada amb els dits dels peus nus. Va arrencar una dotzena de soldats xinesos amb ell i va cantar:
  En la victòria de les idees immortals del comunisme,
  Veiem el futur del nostre país...
  Aixafarem les hordes del feixisme malvat en pols,
  Derrota els corrents de l'horda interminable!
  Agustí, disparant als xinesos i matant-los a desenes, i fins i tot centenars, va dir amb un somriure:
  - Millor no ilЈlimitat, sinó una horda ilЈlimitada!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Sí, probablement és molt millor!
  Les noies van lluitar heroicament, i la seva voluntat està en el puny.
  I el poder aclaparador està als peus nus. I tanta passió lluitadora en ells.
  Elizabeth al tanc lluita com un monstre.
  La noia, disparant i prement els seus dits nus sobre els botons del joystick, diu:
  - La grandesa de l'URSS és amb nosaltres!
  Catherine, disparant als xinesos, assenyala:
  - Som aquí com els falcons d'Stalin!
  Elena, disparant, va assenyalar:
  - Leonid Ilitx encara no és el mateix!
  La Catherine va trencar un tanc xinès i va riure:
  - Fedot, però no aquell!
  Elena va disparar una ràfega de metralladores, segant la infanteria que avançava de l'estat de Mao i va xisclar:
  - La nostra junta estarà a la part superior!
  Eufrasia corregida:
  - No governeu, però la batalla!
  Elizabeth va disparar un projectil amb molta precisió i va assenyalar:
  Encara guanyarem!
  I les noies cantaven a l'uníson:
  Però no hi ha un esperit rus més fort
  De les ruïnes de nosaltres mateixos reviurem...
  El guerrer de la llum agafa l'espasa aviat
  Ens plantarem i tornarem a guanyar!
  
  Vam obrir el planeta a les nacions,
  El camí cap a l'espai, cap a mons desconeguts...
  Es canten gestes heroiques,
  Per esborrar per sempre la cicatriu de la mort!
  Les noies de la RDA també van lluitar heroicament.
  La Gerda i la Charlotte en un tanc roent, completament nues amb els seus pantalons curts, van lluitar. Els tancs xinesos van contraatacar.
  La Gerda va disparar contra el cotxe xinès i va trencar l'armadura. La va agafar i va cantar:
  - Sóc la filla del diable!
  Charlotte va trencar la protecció copiada del T-54 soviètic, però amb els xinesos a la tripulació, i va afegir:
  - Ho puc superar tot!
  El canó alemany d'alta pressió és una arma molt eficaç. És capaç de penetrar des d'una distància molt llarga i supera els 100 mm xinesos del T-54. A més, els cotxes russos no penetren l'últim KAG-50 U alemany, en cap angle. Només l'Isa dels models més pesats pot causar problemes al Fritz. Però el fet és que n'hi ha molt poques, i la màquina basada és la T-54. I no hi pots argumentar en contra.
  La Gerda prem els botons del joystick amb els seus dits nus de cames elegants. Copeja un cotxe xinès des de la distància i xiscla:
  - Sóc un rei que Superman!
  I el guerrer mostra una llengua llarga i rosada.
  Charlotte també dispara. I molt encertada. I es dispara, amb la fúria d'una gran pantera.
  I també prem el botó del joystick amb els dits dels peus nus.
  I xiula a si mateix:
  - Sóc un gran lluitador de super classe!
  A més, la Gerda ja està acomiadant. Rossa de sang freda. Encara que la dona mateixa és temperamental. Per exemple, va crucificar un membre del Komsomol xinès en un pi. Ella mateixa es va clavar ungles a les mans i als peus. Va calar foc al seu pit nu, i després amb unes pinces vermelles, es va trencar els dits dels peus.
  I ara la Gerda rugeix:
  - Som llops blancs i no coneixem pietat de ningú!
  I de nou, la bellesa dispara amb molta precisió. I colpeja l'enemic. Una rossa tan meravellosa. Aviat no ho farà. De nou, el cotxe xinès va trencar-se des de la distància. Capaç de colpejar. I dos-cents milЈlímetres d'armadura no l'aturaran.
  Charlotte també dispara i xiscla:
  - Sóc el gran rei! Us trenco a tots!
  I amb els dits nus, prem el botó del joystick. El diable pèl-rojo va torturar ahir un pioner xinès. Va colpejar el nen amb rams d'ortigues. Després vaig ruixar les butllofes amb sal. Després va treure l'encenedor. Les flames vermelles depredadores van llepar el taló del nen. Aquí tens una pèl-roja! Que repugnant és. Només un petit animal infernal, que turmenta a tothom sense cap pietat ni debilitat!
  Les tropes xineses van continuar arrossegant-se, com si un corrent de lava violenta brotés del volcà Krakatoa.
  La Natasha va intentar escriure memòries. I va ser interessant i divertit per a ella. La guerra arriba ara al segon any i s'ha convertit en història. I això és greu.
  Però la Gran Guerra Patriòtica també va ser llarga i difícil. I en ell les noies també corrien descalces.
  I que bo estaria si aquesta guerra no existís. Bé, diguem que Hitler va continuar lluitant a Occident... I el més important, sense gaire èxit. Encara que conquerir Àfrica i Àsia fins a l'Índia no és un problema per als alemanys. De les 150 divisions assignades per atacar l'URSS, la meitat n'hi hauria prou per capturar totes les colònies britàniques.
  però la van seguir dos nens del planeta Terra.
  Natasha i el seu equip es van distreure d'escriure per un altre atac d'infanteria xinesa. Les tropes de Mao van ser impulsades no només per les seves pròpies, sinó també per africans i àrabs contractats per diners a la batalla. Hi va haver un robatori brutal.
  Els guerrers es dirigeixen al foc. Són de sang freda i calculadors.
  La Natasha va llançar una granada amb els dits nus. Mercenaris dispersos en totes direccions.
  La Natasha va xiular:
  - Tot l'impossible es pot fer realitat amb nosaltres!
  La Zoya també, amb els dits nus, va deixar entrar una llimona. Va escampar els xinesos i va cridar:
  - Sí, la meva Pàtria és la santíssima!
  I la noia va fer l'ullet.
  I aleshores el foc Agustí va sucumbir davant els xinesos amb el peu descalç. Els dispersa en direccions diferents i molt llunyanes. I xiulets:
  - Jo sóc el coneixement de la mort!
  I Svetlana va enviar una granada amb el taló nu. Els xinesos volen en totes direccions. Moreixen sense cap esperança de la més mínima salvació. I que gràcils són les noies.
  Svetlana va donar una volta i va cantar:
  - Aquí teniu la meva nova lluita! aniré amb tu!
  Aquí un poderós tanc xinès s'enfila per les ruïnes. En aquest cas MAG-100. Un monstre així no és tan fàcil de trencar. Però les noies russes estan preparades per a aquesta batalla.
  I molt encertadament van colpejar des d'una bazooka. Els xinesos tenien un barril, així que el van agafar i el van arrugar. En general és meravellós.
  Natasha va grunyir agressivament:
  - Que hi hagi el cel a la terra!
  I de nou la granada llançada pel seu peu descalç vola. Aquest regal mortal de l'aniquilació.
  I llavors la Zoya agafarà i golejarà els xinesos. Com els va tirar i aixafar. I molt belЈligerant.
  I amb els dits nus, com clavar magranes. I els xinesos ho aconsegueixen a les banyes.
  I l'Agustí també està colpejant les tropes de Mao. I el seu taló nu, com sempre, està en el negoci.
  Va escampar els xinesos com paneroles als racons. I ella va arrossellar:
  - Sóc pelirroja!
  I després Svetlana també, mentre l'agafa, i venç a les tropes de l'Imperi Celestial. S'esmicola en carn picada amb sang, i xinyola amb una fúria salvatge:
  - Sóc una noia despietada!
  La Natasha dona torn. Una granada llançada amb el peu descalç vola. Derroca els xinesos i dispersa els oponents.
  Aleshores rugeix eixordador:
  - Sóc una rossa que destruirà a tothom!
  Zoya també va comentar d'una manera molt original, segant els xinesos:
  - I les rosses mel són xules.
  I una granada vola des del peu descalç, i aixafa tothom.
  I llavors l'Agustí dispara. I molt precís. Enderroca els xinesos i fa un xiuxiueig a la part alta dels seus pulmons:
  - Sóc una súper noia.
  I els dits nus de les cames també estan molt encertadament llançant una granada.
  Així que Svetlana llança el seu vestit. Va trencar els xinesos amb aquesta línia. I va xiular:
  - Sóc l'estendard de la Santa Pàtria!
  I de nou es tira una llimona amb el peu descalç.
  Les noies lluiten molt. Lluiten com autèntics herois. Estan plens d'invencibilitat.
  Natashka s'acomiada i omple l'exèrcit de mercenaris de plom. I no té por dels tancs ni dels míssils.
  Tot i que les ogives balístiques estan volant aquí. Sí, tan furiosa, i desesperada, capaç de qualsevol cosa!
  I una granada vola des del peu descalç. I juntament amb això, la destrucció s'està produint i l'aniquilació.
  Zoya també dóna un gir. Sega els guerrers de l'imperi Mao. Mostra les dents, que són del color de les perles, i riu:
  - Tinc una senyora fent super!
  I els seus somriures de dents són simplement mortals.
  I Agustí també destrueix l'enemic. I sega sense cap problema. I els dits nus llancen una nova granada.
  I la noia riu:
  - Us menjaré tots!
  I llavors Svetlana dispara desesperadament. I és molt energètic. Oponents segats. I una granada molt ben apuntada, amb un farciment mortal, va ser llançada amb el peu descalç.
  La noia rugeix:
  - Mort de drac xinès feixistes!
  I un altre cop un somriure. Òbviament, les quatre noies no es rendiran mai.
  De vegades l'Exèrcit Roig passa a la contraofensiva. Lluitant amb valentia i valentia contra dones guerreres de la RDA
  En particular, Gerd i Charlotte es van deixar tancar la caldera sobre les tropes xineses, només vint quilòmetres.
  I les noies es disparen... Són increïbles i molt musculoses. Els seus cossos són simplement un gust i una força suprems.
  Però les ànimes són negres... Com el carbó o encara pitjor.
  Aquí, per exemple, la Gerda va agafar i va fer una nova tortura. Quatre nois de la Xina van ser lligats amb filferro a una punta d'acer i connectats a un generador. Com més ràpid giri la roda, més febles són els cops actuals. I com més lent, més fort.
  Comportament violent a Gerda. Els nois, suats de suor, corren empenyent la roda.
  I les noies alemanyes de la cistella llencen brases sota els seus peus nus. Comportament violent en les nenes: no digueu res. Molt cruel també.
  A la Gerda, però, li encanta córrer amb brases.
  Aquí va disparar contra un tanc xinès, va enderrocar una torreta i va dir, somrient carnívorament a Charlotte:
  - Aquí teniu el meu homònim de la gran marica "Reina de les Neus".
  Charlotte va riure. També va donar una bufetada a un tanc xinès i va preguntar:
  - I per què?
  El terminador rosso va respondre:
  - Va demanar un vagó i un parell de sabates, perquè tornés a anar a buscar el seu germà Kai pel món. Què hi ha de dolent a caminar descalç?
  Charlotte va colpejar de nou els tancs soviètics i va respondre:
  - És correcte! La noia ja estava acostumada a caminar descalça i a la lleugera gelada europea. Podria haver sobreviscut a la transició. Va caminar descalça per la neu i mai va esternudar!
  La Gerda va riure i va comentar:
  - Sí, i va caminar descalça durant força temps, ja que va donar la volta a mig món. No les sabates per a una noia són un gran luxe.
  I la rossa va riure. A l'hivern feien experiments com aquest. Conduïen descalços, i gairebé nus, un nen i una nena a través de la gelada. Els primers deu minuts i a una casa càlida. Després vint minuts i cinc descansen a la calor. I després mitja hora, i després una hora. I així tota la nit.
  Els peus dels nens estan inflats pel fred. Però els nois estan bastant endurits, s'han acostumat a les sabates només quan fa fred.
  I aleshores els pioners descalços van ser empès sobre les brases. Encara que els talons dels nens s'han tornat gruixuts, estan vius i cremats com de costum. El que va passar després amb els captius Gerda no ho recordava. Va anar a lluitar. En tot cas, els quatre no s'havien calçat des de l'any quaranta-un, quan van començar a lluitar al desert, a l'exèrcit de Rommel. Aquestes són les noies més maques.
  Aquí la Natasha es va veure obligada a interrompre. Té problemes per sobre del terrat.
  Els xinesos tornen a atacar. Les noies es troben amb els guerrers de Mao amb trets ben apuntats, eliminant els adversaris.
  I llancen granades amb els peus nus.
  Tanmateix, els guerrers han ideat una altra cosa. Aquí van agafar, per exemple, i van connectar l'electricitat. I van colpejar els xinesos amb descàrregues elèctriques. I les mateixes noies tenien els talons fregits.
  Els talons de les noies són tan rodons, rosats, molt agradables de veure i tocar.
  Les divisions mercenàries xineses i estrangeres estaven tan espantades que es van retirar...
  La Natasha, llepan-se els llavis, va dir:
  - Gràcies a Déu Svarog!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Aquest és realment un gran Déu! Però Jesús també és un gran Déu! Així que el futur és nostre!
  I les noies es van picar l'ullet.
  Agustí va mostrar les dents i va suggerir:
  - Prenem alguna cosa per beure? Per exemple, un bon vi que fa escuma amb el llevat!
  Svetlana va recollir amb entusiasme:
  - Això és! Vi amb espècies! Crema molt bé el greix!
  Natasha va riure.
  No tenim greix! En general, som guerrers amb cossos com l'acer fos!
  Zoya va exclamar:
  - Llavors segur que ens arribarà la victòria!
  Agustí estava d'acord amb això cent per cent:
  - Segur que tindrem sort! Tot i que la guerra ja fa quinze mes!
  La Natasha va posar els ulls en blanc i va xisclar:
  - Això és horror!
  I les noies es van creuar sincrònicament.
  I això va passar en un altre lloc.
  Les dones guerreres van lluitar contra l'avanç de les forces superiors dels xinesos. La Natasha, com sempre, està a l'avantguarda.
  Aquí la Natasha va tornar a haver d'aturar-se. Van tornar a pujar, com un gripau per retorçar els xinesos. Les noies les van rebre amb cops poderosos.
  Amb trets precisos i ben apuntats, els xinesos van ser escombrats, i després també amb llançaments amb granades amb els peus nus.
  Les noies van lluitar ferotgement.
  Però la lluita va ser molt dura. A un dels pioners li van volar el cap. Però Natashka va fer un petó al nen als llavis i va xisclar:
  - Estaràs a Iria al cor de Rod!
  I de nou, com llança una granada amb el peu nu. El tanc xinès està bolcant. I els seus rodets giren espantats, amb un sonall i un metall.
  Tot va molt bé.
  Noies, aquestes són atletes i guerreres excepcionals. Si ja estan lluitant, res no es compara amb ells.
  La Zoya també llança una granada amb el peu nu i diu:
  - La Rússia Blanca no es doblegarà sota els xinesos!
  Agustí també dispara, dient amb una fúria frenètica:
  - Sóc un guerrer que no es doblega mai! I fins i tot l'insidios Satanàs no inclinarà la santa Rússia!
  I les dents descobertes del guerrer ardent brillen com grans perles.
  I Svetlana també està acomiadant. Escombra els xinesos i mostra les seves dents no menys grans i agressives:
  - No sucumbo al maoisme! Glòria a la Rússia comunista!
  I les quatre noies exclamen en cor:
  - Glòria al Nou Ordre dels Déus Demiürgs russos!
  I amb els peus nus llançaran càrregues letals! I és genial!
  Agost de 1970 ... Els xinesos finalment van poder connectar els seus tentacles avançats i tallar aquelles parts de l'Exèrcit Roig de l'URSS que es trobaven a l'oest de l'Amur.
  Les tropes soviètiques van lluitar contra les tropes de Mao, ara completament encerclades. Però van lluitar amb molta valentia.
  Tot un batalló de noies va rebutjar els atacs dels xinesos. Els guerrers bells i curviosos preferien lluitar només amb calces.
  I això els donava propietats i vitalitat fabuloses. I quins guerrers més atractius quan sacsegen els seus pits nus. I els mugrons del pit són tan escarlatas i brillants.
  Les noies lluiten i rebutgen l'embat de la infanteria de pell groga. Hi ha molts africans a l'exèrcit xinès. Llenceu-los com a carn de canó. I hi ha molts indis.
  Tot i que l'Índia no va tenir temps per capturar els xinesos, però alguns dels representants d'aquest poble són subministrats per tropes asiàtiques per a la matança. Per evitar que aconsegueixin la independència.
  I els xinesos avancen. Els africans i els àrabs són abandonats... Les baralles bullen com a oli sota un foc de proporcions colossals.
  Angélica és una noia ardent, i el comandant del batalló, llança una granada amb el peu nu i crida:
  - Ni un pas enrere!
  Malvina, una noia amb els cabells daurats, recull:
  - No et retiris i no et rendis!
  I també llança una granada amb el peu nu.
  Aleshores la noia sacseja el pit nu.
  Cridant i preciosa Oksana, la rossa terminadora. I tira una llimona amb els dits nus:
  - No permetrem que l'enemic arribi a Stalingrad!
  Angèlica, sacsejant-la nua, diu amb els pits plens:
  - És clar que no ho farem!
  I de nou vola una granada llançada pels dits nus. Que dispersa els oponents.
  I llavors l'Akulina va disparar des d'una bazooka. També una noia descalça amb els cabells ros.
  I amb el taló nu envia una granada. Com escampar els xinesos en totes direccions.
  La noia deia:
  - Que hi hagi llum i cel!
  L'Oksana va donar una volta i va xiular, segant els lluitadors de pell groga:
  - Sí, Rússia és famosa!
  I de nou va llançar una granada amb el peu nu. La rossa està en la meva ment. Una vegada va ser torturada pels xinesos. Van untar les plantes nues dels peus de la noia amb oli. I es va instalЈlar un braser a distància. El foc gairebé va tocar les plantes de la noia brillants d'oli.
  L'Oksana estava molt ferida, però va apretar les dents i va aguantar. Els xinesos la van disparar durant vint minuts. Van deixar butllofes a les plantes. Durant una setmana van anar, i la tortura va continuar de nou.
  L'Oksana es fregeix en un braser cada divendres, i dilluns la van colpejar amb mànegues de goma, i dimecres li van passar un corrent elèctric pel cos. Em torturaven tres cops per setmana. A més, gairebé sense deixar rastre al cos.
  La noia va aguantar així durant quatre mesos, però no va dir res als xinesos. Després la van enviar al camp d'extermini. Però en el camí, Oksana va aconseguir escapar.
  Per descomptat, el seu odi cap a les tropes de Mao és gran. Quina mena de tortura es va fer servir contra ella.
  L'Oksana va llançar una granada amb el peu nu. Va escombrar els xinesos en totes direccions. I vaig recordar.
  Quan les plantes nues són llepades pel foc, se sent com si estiguessis submergit en aigua bullint. El dolor és agut i perllongat. L'oli no crema la pell i la calor està regulada per botxins professionals. I fa mal, fa molt de mal.
  Oksana en aquest moment està intentant imaginar alguna cosa abstracta.
  Com si fos una princesa. I va ser capturada. I conduir a l'execució. Per descomptat, cal caminar descalç per la neu. I els talons al forn.
  Però la princesa camina amb el cap ben alt. Ella no es rendeix i no vol rendir-se. Encara que només té un sac trencat fins als malucs. I un cos ben modelat amb prou feines està cobert. I centenars d'homes i nens la miren i fins i tot mostren la seva llengua.
  Però la princesa descalça no s'avergonyeix. Se'n va a si mateix, camina orgullós amb el pit inflat i fins i tot canta;
  Espai pintat de negre llum fosca,
  I sembla que les estrelles s'han enfosquit en les seves òrbites!
  Vull amor, com a resposta escolto: no,
  Els cors dels amants es trenquen en trossos!
  
  Et demano, príncep meu, vine a mi,
  Vaig plorar oceans de llàgrimes de dolor!
  Trenca totes les cadenes dels prejudicis,
  Vull que digueu la veritat a la gent!
  
  L'amor és més important que el deure i les corones,
  Si és necessari per a tu, trairé la pàtria!
  I posaré el meu estimat al tron,
  Després de tot, el meu príncep m'estima més que la vida!
  I després puja els graons de fusta fins al cadafal. Després de la neu freda i ardent, els seus peus nus experimenten la felicitat de tocar el roure.
  Un botxí enorme, amb una dessuadora vermella, esmola una destral. La fulla d'acer brilla sota el gelós sol de gener. Una captaire, una princesa descalça, s'acosta lentament al tallar.
  El botxí la mira i es llegeix la decepció als seus ulls. Esperava que el kat obtingués el ric vestit i les joies de la princesa.
  Però tota la roba, les sabates, les joies de l'agost van ser arrencades durant la batuda, posant-les en una pila comuna.
  Aleshores la princesa va voler ser violada. Però el mateix rei ho va voler provar. I fes-la la teva concubina. Però va mossegar l'invasor de tal manera, i va moure el genoll fins a l'engonal amb tanta dolor, que va perdre la capacitat de ser home durant molt de temps.
  Per això, la princesa hauria d'haver estat executada. Gairebé havia acceptat la mort, amb l'esperança de trobar la felicitat en una altra vida.
  Però encara era aviat.
  L'herald va llegir l'acusació. Aquí, el que no es va atribuir a la princesa. I la bruixeria, i la bruixeria, i la seducció dels patges, i l'assassinat i la incitació a la guerra. Només al final se li va presentar un atemptat contra el rei.
  I fa fred així dempeus mig nu al fred i al vent. I vull que tot s'acabi aviat.
  Tanmateix, en va esperava que simplement li tallen el cap. El veredicte estableix que en comptes de decapitar humanament, la princesa serà sotmesa a tortura pública. I la torturaran fins que caduqui.
  Dos botxins ajudants van saltar cap a la princesa. Li van arrencar el sac, deixant-la completament nua. Després d'això, li van retorçar les mans, la van aixecar al bastidor. Van començar a pujar més amunt i els peus descalços de la princesa van quedar subjectats al bloc. Deixeu baixar bruscament, retorçant les articulacions. I aleshores els fuets d'arreu van caure sobre el cos musculós de l'agost.
  La noia va apretar les dents amb més força.
  Sí, l'Oksana té una imaginació desenvolupada. Ella ho pot imaginar.
  I ara està llançant una granada amb el peu nu. I escampa els xinesos en totes direccions, arrencant-los braços i cames.
  La noia té una acceleració i un abast colossals.
  I al cap i a la fi, el batalló de noies amb les cames nues i els pits nus està a dalt!
  No es rendiran mai i lluitaran com àguiles.
  Agost va passar sota bombardejos massius de l'artilleria xinesa. Les tropes de Mao van intentar acabar amb les unitats soviètiques tallades més enllà de l'Amur. I fins i tot desenvolupar una ofensiva a la península de Kamtxatka.
  Les batalles van esclatar, i els guerrers vermells no es van retirar. I si els xinesos van avançar, llavors a costa de pèrdues colossals. Tanmateix, les batalles fins ara es van desenvolupar més sota el dictat dels xinesos. Van avançar, encara que lentament. Khabarovsk va caure i els xinesos es van arrossegar cap al Lluny. També van intentar atacar des del costat de l'Àsia Central.
  Els combats estaven en ple apogeu prop d'Alma-Ata. Allà, també, un batalló de dones va lluitar contra els guerrers de Mao.
  Les noies, exposant els seus cossos musculosos, amb només calces, reflectien les forces superiors de l'Imperi xinès.
  La guerrera Xènia està lluitant. Gairebé completament nu. Els genolls nus i bronzejats toquen les roques. Amb el peu descalç, la noia llança una granada i mata els xinesos. Mostra les dents.
  Dona una volta, sega el soldat de Mao i diu:
  - Sóc un guerrer que està per sobre de la teva agressió!
  La genial guerrera Vladlena també dispara amb molta precisió.
  Noia preciosa, talla els xinesos. I resistint-se desesperadament, la guerrera va agafar i va llançar una llimona amb el peu descalç.
  Va aixafar els xinesos en trossos de carn.
  Aleshores la noia va cridar:
  - Sóc una bellesa valenta!
  La Xènia també llança una granada amb el peu nu. I posar els xinesos sota les orelles.
  Les noies són generalment excelЈlents guerreres. Són tan brillants i furiosos. Els seus músculs brillen per la tensió.
  Aquí l'Alenka és una noia, gairebé completament nua. També els dits nus dels peus llancen un element letal i perjudicial. Els xinesos estan sent llançats en totes direccions.
  La noia somriu i riu ensordidorament, mostrant la seva llengua:
  - Sóc una estrella que es diu Sol!
  I la bellesa fa l'ullet amb un aspecte molt intelЈligent. Bellesa desesperada i altesa de pensament en ella.
  La Xènia tampoc no dorm. Llança una granada amb el peu nu. I com ampolles tombades per una bicicleta, els xinesos morts volen en totes direccions.
  Ksenia ja és capità per rang.
  Ella recorda com Suvorov va aixafar els otomans. No és una noia normal. Sí, va ser tal que les forces superiors de Turquia van ser derrotades.
  Aquí de nou vola una granada llançada a peu descalç. I els xinesos tornen a morir.
  L'Imperi Otomà, després de tot, després de vacilЈlacions, no es va posar del costat del Tercer Reich en la història real. Bé, molts centenars de milers de turcs no van morir en aquesta guerra com a resultat. Fins ara, els xinesos només han pogut capturar unes poques ciutats i envoltar Alma-Ata. Però aleshores l'Exèrcit Roig va poder desbloquejar la capital del Kazakhstan.
  A les batalles, els tancs soviètics lluiten majoritàriament amb tancs britànics i americans venuts a la Xina a crèdit. Bé, també xinès obsolet.
  Aquí fins i tot es troba la T-34 amb llicència.
  Aquí està la Ksenia, llançant encertadament una granada amb el peu descalç i noquejant un cotxe així. Aleshores va murmurar:
  - En nom de la tecnologia soviètica!
  Vladlena també va donar un gir als turcs. Van llançar una granada amb el peu descalç, matant els xinesos.
  Les noies són molt grolleres.
  Aquí, la Barbara dispara des d'una bazooka amb una llicència xinesa "Panther" -3. La noia també és molt bonica i només amb calces.
  Molt sexy i d'aspecte sorollós.
  A mesura que tal bellesa bateja, les muntanyes de cadàvers es sumen alhora. Aquí està la noia.
  Realment un terminador de terminadors.
  I de nou, amb els dits nus, com pressiona i bateja. Els xinesos tenen cent vegades més difícil que abans. I la noia segueix disparant i colpejant els xinesos.
  Els xinesos van decidir venjar-se de totes les guerres perdudes amb Rússia. Així que seran colpejats.
  Les noies s'escalfen i es creman.
  Bàrbara descalça, rugeix:
  - Que visqui el genial Stalin.
  Encara que al pati d'agost de 1970, Stalin ja havia mort durant més de disset anys. Sí, sense el líder de l'URSS, tota la resistència va sortir parcialment malament. I el foc de la guerra arde amb majúscules.
  Aquí hi ha la noia Marusya, molt gran i sana, amb els cabells ros clar. La va agafar i amb els seus peus descalços va enviar un munt de granades. Va abatre un "Paton" nord-americà venut als xinesos a crèdit. I va xiular:
  - Sí, per la Rússia del comunisme!
  I la seva roba només consisteix en calces. Noia genial. Tan juvenil.
  I aquí hi ha una altra noia Anastasia. També llança una granada letal, amb un paquet explosiu cargolat. I reben un fort cop a la cara dels xinesos.
  Anastasia xiula i sacseja els seus pits nus:
  - Sóc un guerrer de la llum!
  La Ksenia llança una granada amb el peu nu. Pega als xinesos i xiula amb els pulmons:
  - Guanyarem! I no et rendeixis mai!
  Alenka confirma, llançant també una granada amb el peu nu:
  - No! No ens rendirem mai!
  I dóna la cua als xinesos.
  Vladlena sega els guerrers de Mao i diu:
  - Estem a la gloriosa carretera de Suvorov!
  I mostra la seva llarga llengua!
  Lidera el foc i Akulina. Rubia preciosa. Com destrueix els xinesos. T'acabes d'enamorar. Gargoteja per si mateix i gargoteja.
  I fa l'ullet en un frenesí.
  Aquí està el seu peu nu tornant a llançar una granada. I l'assassí sobrevola els xinesos. No donar-los una oportunitat.
  Angélica, també, aquest diable pèl-roig no fa marxa enrere. I també enderroca amb molta precisió els soldats xinesos. I el seu peu nu funciona de manera molt constructiva. I elimina la sang com la pols de les catifes.
  I llavors entra a la batalla l'artilleria de gran calibre. I trilla als xinesos.
  Però les noies amb calces són genials.
  Nicoletta també està lluitant. La noia està gairebé nua. Descalç i molt maco. També lluita ferotgement. I destrueix els xinesos.
  Aquí va lliurar el "Churchill" comprat pels xinesos a crèdit. La noia riu:
  - Sóc una bellesa meravellosa! Encara que sempre descalç!
  I amb el taló nu llançarà una granada.
  I després d'això, la noia tornarà a llançar una granada letal, salvatge i poder diabòlic. I colpeja molt fort. I llavors la noia va llançar una granada des d'una fona.
  Va assolar l'enemic i va grallar:
  - Glòria al gran comunisme...
  I ara els xinesos s'estan acabant. Incapaç d'agafar l'Alma-Ata, i omplint les aproximacions de cadàvers.
  Mes d'agost de 1970. Noies calentes i ximples... els xinesos van suspendre temporalment l'ofensiva. L'Exèrcit Roig tampoc té ganes de lluitar. En el segon any de la Gran Guerra Patriòtica amb la Xina, necessiteu pauses entre les hostilitats per recuperar l'alè i construir noves forces.
  Tot el temps, fins i tot els xinesos amb la seva població comparable al mateix temps: Àfrica, Europa i Orient Mitjà no seran suficients per atacar.
  Però la pausa és molt curta i les tropes de Mao tornen a avançar.
  La Verònica llança una granada amb el peu nu. Escampa els xinesos i xiscla:
  - Que Rússia estigui per sobre de tot!
  Victoria també dispara. Llança una granada amb el peu descalç i grinyola amb els pulmons:
  - Que el món futur sigui nostre!
  A més, la ja bonica noia Juliana es dispara sense cap cerimònia.
  I també llança una granada amb el peu nu. I fins i tot els soldats de Mao es van dispersar.
  La noia va xiular:
  - Sóc una tigressa rabiosa!
  I després l'Anna també, com disparant. I amb el peu nu, llançarà una granada molt obliquament, trencant-se com un got de les unitats de l'exèrcit de Mao.
  I diu:
  - La psicologia de la victòria! Democràcia del Destí!
  I llavors la Matryona llançarà tota una caixa d'explosius. I com farà volar els soldats xinesos. I rugir:
  - Per a Rússia a les altures espacials!
  Dues noies boniques més estan muntant al tanc lleuger Luna-2. Bon cotxe amb dues metralladores. L'armadura no és massa gruixuda, però conté metralladores. La forma és racionalitzada. Les noies Olga i Zhenya es troben a dins, reclinades i gargotejant-se en xinès.
  No és un cotxe dolent: una velocitat de quaranta quilòmetres per hora. ExcelЈlent permeabilitat. I l'eruga.
  Les noies omplen de plom els soldats xinesos i canten;
  Tu, pare, fas un mes brillant,
  Que no brillis igual
  No és el mateix, no és el mateix
  Tot el que t'amagues darrere dels núvols
  Estàs cobert d'un núvol amenaçador!
  Com vam fer a la Santa Rússia.
  A la santa Rússia, a Moscou de pedra.
  El Kremlin era en una ciutat gloriosa,
  Prop d'Ivan, prop del Gran,
  A la catedral es trobava a Arkhangelsk,
  Com tenia el cor correcte:
  Un jove arquer es para al rellotge,
  Dempeus al rellotge, pregant a Déu,
  Plora mentre flueix el riu
  Plors - rierols de llàgrimes,
  Ell colpeja el berdysh amb un eix,
  Berdysh amb un eix a terra humida:
  "Ets un goy, la mare terra és humida,
  Us esteneu en totes direccions
  T'obres, tauler de taüts,
  Gireu-vos, damasc d'or!
  Aixeca't, aixeca't, tsar ortodox,
  El tsar ortodox Alexei Mikhailovich!
  Mira la teva família
  A la Santa Rússia, a la Mare Moscou,
  Mare de Moscou, òrfena!"
  Les noies canten per elles mateixes i aixafen els xinesos. Caminen sobre cadàvers i deixen un rastre sagnant amb erugues. Aquí estan les noies. També dins del dipòsit estan quasi nus, amb els mateixos calçotets i descalços. Però noies molt maques.
  Totes les tropes xineses perlaven com un gripau sobre rampes. I van ser segats per les valentes tropes soviètiques, com una dalla d'herba. I així es batejaven, com si fossin falç.
  Aquí hi ha el bombarder Ilya Muromets-8 més potent del món en aquell moment que volia bombardejar els xinesos. El primer avió del món amb catorze motors. Divuit metralladores i dues-centes tones de bombes. Aquí està el cotxe.
  I també a la tripulació de la noia. I gairebé nu, amb un banyador. És molt bonic i sexy.
  Valentina, comandant de la tripulació guerrera del bombarder Ilya Muromets-8. Rossa molt bonica i corba. Cal que el cotxe ralenti i cobreixi el búnquer xinès amb un llançament de bomba precís.
  Els soldats xinesos de Mao són forts i disciplinats. Disparan al monstre soviètic rus. Però els guerrers es bategen com a resposta. Divuit metralladores escombren literalment la infanteria xinesa. Els soldats esquinçats de l'exèrcit xinès cauen.
  Encapçalant el foc, Lada, de cabell daurat, somriu carnívora. La noia fins i tot es va treure el sostenidor per concentrar-se millor. I sacseja el seu pit nu. Només una gran bellesa. Tanta gràcia i precisió en això. Lada mateixa és prima, però musculosa, i la cintura és prima, com una vespa.
  Galina també està disparant metralladores contra els xinesos. També una noia, alhora bonica i corba. Amb els peus nus prem els disparadors. I la cara és molt bonica. No és una guerrera, sinó una súper noia.
  La Galina diu somrient:
  - Per a la glòria del pare del secretari general del tsar Leonid Ilitx Brezhnev!
  Agressiva i preciosa, amb els cabells de fulla d'or, Lada confirma:
  - Us escombrarem a tots Judes amb una batedora!
  La Valentina pressiona el pedal amb el peu nu. Una tona de bomba cau sobre un búnquer xinès. Aquest és el poder letal. "Ilya Muromets" -8, accelera perquè els fragments no es facin mal. El búnquer explota, aixecant una columna de fum.
  Les noies exclamen a l'uníson:
  - Enganxa! El van donar als xinesos!
  I pega amb delit amb els peus nus. Sí, aquestes són noies que són capaços de derrotar els xinesos, tot i que n'hi ha mil milions! Lluiten somiant amb un món on la gent mai matarà gent.
  Un dels moviments forts del secretari general Leonid és el reclutament massiu de dones a l'exèrcit. I la dona russa és la guerrera més terrible del món! No és això!?
  Aquí, per exemple, al caça Sokol, el pilot Alice es precipita. Una noia tan bonica, rossa amb un toc de vermell als cabells. Noia esvelta, gairebé nua.
  Descalç prem el pedal, i maniobra. I després es dispara. Abat un cotxe xinès amb una metralladora de gran calibre. La fa cremar i diu:
  - Vaig néixer en un país sant, per al servei reial! La noia és força xula, i amb sang blava, hussars!
  I accelera la velocitat del "Falcon". Potser els avions russos, o més aviat soviètics, són els millors del món.
  I ja al davant va aparèixer un tanc més pesat i avançat creat pel nét del gran Mendeleiev. Màquina amb vint canons de tir ràpid i sis metralladores. I les noies també gestionen aquest colós.
  I arriba un tanc rus i soviètic, destruint els alemanys. A més, amb un motor dièsel potent, i força transitable i àgil.
  Les noies del tanc canten;
  La nostra estimada Rússia,
  Generosa mirada rica...
  Bé, els monarques són més bells, més bonics...
  Pare tsar Leónidas!
  I les erugues dels tancs estan aixafant els soldats xinesos. Literalment, els intestins ja estan arrossegant i corrents de sang flueixen de les erugues.
  La comandant del tanc, Tatyana Krupskaya, diu:
  - Sí, guanyarem per Rússia!
  Per cert, la noia és d'una família principesca, però es baralla amb calces sola. Però tan maca. Té una gran força interior.
  Amb el peu descalç, la noia pressiona el pedal i diu, mostrant les dents i rient.
  - Ets el més gran tsar Leonid Ilitx!
  I els guerrers estan segurs que arribaran a Pequín amb aquest tanc. I la confiança de tots els guerrers i guerrers és cada cop més forta.
  La Natasha, presa d'entusiasme, va començar a compondre i cantar. La resta de noies es van animar;
  Perquè la santa Rússia lluiti contra la nostra sort,
  Som noies amb cors gegants...
  El feixista de la terra soviètica volia
  Però amb Rod sempre estem lluitadors units!
  
  Que la nostra Rússia estigui en la glòria eterna,
  Les hordes de Gengis Khan no ens conquistaran...
  Lluita per la Pàtria i no tinguis por,
  Aixafarem qualsevol infidel!
  
  Els violents xinesos no ens poden doblegar en una banya,
  Creieu-me, ningú no superarà Rússia...
  Després de tot, Jesús el Déu Altíssim és amb nosaltres,
  I no diguis tonteries amb Mao!
  
  Tothom sap que la Pàtria ens és donada,
  Per victòries furibundes sense conèixer la foscor...
  El terrible Satanàs va mostrar les dents,
  Camisa amarada de sang!
  
  Per a un membre del Komsomol no hi ha cap paraula covard,
  Per a les noies, les barreres no són importants...
  Déu blanc ens ajudarà Jesús,
  La immortalitat serà la màxima recompensa!
  
  Vam lluitar molt valentament a prop de Moscou,
  Els xinesos forcen una vara increïble...
  Va lluitar mig nu descalç
  I crec que la victòria l'esperarà!
  
  La grandesa dels guerrers russos viu,
  I mai cedirà als xinesos...
  Enviarem l'exèrcit furiós a costa,
  El que no va aixecar escombra molt bruta!
  
  Sí Mao, ets astut i astut,
  Capaç fins i tot d'apoderar-se de mig món...
  Però Bréjnev també és una àguila valenta,
  No et facis un ídol!
  No hi ha membres del Komsomol, sabeu que no es retira,
  Ni tan sols tenen por de les gelades...
  I l'exèrcit aviat es convertirà en joc,
  Després de tot, els russos sempre han estat capaços de lluitar!
  
  Rússia és la pàtria de l'amor,
  I faran un regal del comunisme...
  No cal crear una qualificació de sang
  Amb un somriure de revanchisme descarat!
  
  Sí, Mao ens vol agafar per la gola,
  I inclinar Rússia per tot el cadafal...
  Però lluitem furiós per cinc
  Després de tot, Brezhnev és amb nosaltres amb una capa i un barret!
  
  És un gran guerrer, tothom ho sap
  I els membres del Komsomol sempre estaran descalços...
  I movem el timoner per la barba,
  Les nostres trenes cremen amb una calor brillant!
  
  Els guerrers són el nostre destí,
  Aixafarem la pantera enorme...
  Tot i que aquest Mao va crear una ilЈlegalitat malvada,
  Li indicarem la norma i la mesura!
  
  No hi ha Brezhnev més intelЈligent i més fort,
  És el líder del país del gran gegant...
  I Mao ets més fort que la nena va colpejar,
  Després de tot, sempre estem units en les batalles!
  
  Per als èxits construïm tota una sèrie,
  Apuntant a les estrelles com un ocell d'ales ràpides...
  I hi haurà un resultat fort,
  Quines noies, àguiles orgulloses!
  Els xinesos van patir grans pèrdues i es van retirar. Les tropes de Mao s'estaven rendint regiments sencers i fins i tot divisions. I amb les banderes hissades sota les orquestres. La guerra va continuar, com si fos un conte de fades, agradablement amb poc vessament de sang i en territoris estrangers.
  Encara que normalment Rússia poques vegades va tenir tanta sort durant les conquestes. I gairebé totes les guerres i victòries van ser donades als russos amb gran vessament de sang.
  Potser Oleg es deia profètic perquè va poder forçar Bizanci a rendir-se sense sang?!
  En qualsevol cas, Leonid Brezhnev, o Ilitx II, va reivindicar el paper del més gran.
  Les noies van anar al riu Khotan. La tardor ja ha arribat. Catifes daurades de fulles.
  Els guerrers trepitjaven les catifes. I es va submergir a l'aigua.
  La Verònica, esquitxant al riu, li va preguntar a Victòria:
  - Què us sembla, el secretari general del tsar Leonid dissolrà les granges colЈlectives després de la guerra i donarà terres als pagesos?
  La noia que comandava va negar amb el cap.
  Per què els pagesos necessiten la terra?
  La Verònica va riure i va comentar:
  Sí, no poden gestionar-ho sols. Però hi ha executius empresarials forts que podrien tirar.
  Victòria va respondre amb duresa:
  - Aquí vendran la terra a crèdit. Potser serà millor així.
  La Juliana es va girar a l'aigua i va dir:
  - Molt probablement, és millor que els funcionaris de la granja colЈlectiva tinguin la terra. Poden fer funcionar grans granges i utilitzar tractors. La producció socialista a gran escala és la més eficient!
  La Verònica va acceptar de mala gana:
  - Pot ser. Però això crea valor afegit!
  La Juliana va riure i va comentar:
  - Però l'eficiència és gran!
  Victòria, que tenia el grau de coronel, va dir amb un somriure:
  - Estimula el desenvolupament. I quin sentit té donar terra a un pagès, i fins i tot a un bevedor. És el terratinent que alimenta la meitat del món amb pa rus! El nostre país és molt ric!
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Sí, Rússia és rica i la vida millora! Per exemple, el meu germà treballa a la fàbrica de Putilov com a capataz. I té un sou de tres-cents cinquanta rubles, sense comptar les bonificacions.
  La Victòria es va girar i, admirada, va donar una bufetada amb el peu descalç a l'aigua i va fer una mossegada:
  - Això és el que diu! Rússia s'aixeca! I aviat es farà encara més fort!
  Les noies van nedar fins a Khotan i van tenir una conversa informal. L'Anna va preguntar a les noies:
  Què creus que ens espera després de la mort?
  La Juliana va somriure i va respondre:
  - Diuen els ateus - inexistència. I la religió ensenya: l'ànima anirà a Déu, i Ell decidirà on anar al cel o a l'infern.
  La Verònica va preguntar a la Juliana:
  - Creus que hi ha un Déu?
  La noia va donar una bufetada a l'aigua amb el peu nu, va aixecar una onada i va respondre:
  - Sincerament, no ho sé. Hi ha arguments tant a favor com en contra de Déu. - La noia va tornar a esquitxar i es va adonar. - Per descomptat, no hi ha resposta a aquesta pregunta, però podeu aportar una varietat d'arguments.
  Victoria va estar d'acord amb això:
  - Certament, molt diferent. I de què hi ha per parlar. Personalment penso que des que guanyem, Déu, és clar, existeix! Però hi va haver moments en què ens vam trobar sota els mongols-tàtars. I llavors la pregunta és: on era el Déu Altíssim?
  La Juliana va dir amb un somriure innocent:
  - Però hi ha quelcom molt pitjor que el jou mongol-tàtar!
  La Victòria es va sorprendre
  - Què hi ha pitjor que el jou mongol-tàtar?
  En realitat, Juliana va dir:
  - Vellesa! Què pot ser pitjor que la vellesa!?
  Victòria va estar d'acord:
  - Sí, serà molt dolent!
  Les noies estaven en silenci. Va ser una mica vergonyós per a ells parlar-ne. Les noies el van agafar i van saltar fora de l'aigua freda. Van córrer cap a ells mateixos, parpellejant rodons i talons nus.
  Marusya va córrer amb ells i va preguntar amb un somriure:
  - Però em pregunto, per què necessitem la vellesa? S'ha de dir inhumà!
  Victoria va estar d'acord amb això:
  - Realment inhumà! El millor és ser sempre jove i saludable!
  Les noies eren genials i divertides, fent voltes.
  La Verònica amb un somriure i, somrient, va suggerir:
  - Sí, el nostre exèrcit és noies fortes! I estarem en gran forma!
  I la noia va fer l'ullet als seus amics. Tots van esclatar a riure amb somriures, harpies.
  Juliana va suggerir:
  - Trobem aigua viva i fem veritablement immortals! Serà molt xulo!
  Les noies van somriure i es van fer l'ullet les unes a les altres.
  Aleshores, Victoria va suggerir, mostrant les dents, adonant-se:
  - Sí, estaria bé trobar la manera de no envellir. Que bo i bonic que seria!
  La noia va imaginar un món amb algunes belleses i homes joves. Potser encara millor sense barba, perquè les cares siguin més boniques i maques.
  La Verònica va respondre amb un sospir:
  - Sí, això és el més meravellós que hi pot haver al món! Volem la joventut eterna i la llum.
  I la noia va riure, deixant al descobert les seves dents de perla.
  La Victòria es va aixecar d'un salt i va suggerir:
  Acabem de veritat amb la vellesa! Això és generalment inacceptable! Els cossos humans no haurien d'envellir!
  La Verònica, somrient i saltant, va cantar:
  - Senyor coronel, que fer-se vell! No és millor morir per Rússia! Pel valor i l'honor, no estic fent broma! Ell va respondre: que sóc vermell? No vull!
  Les noies van riure encara més fort. És molt molt bonic.
  La Juliana va suggerir rient:
  - I rejovenim totes les velles! Perquè tot brilli com el sol!
  Victòria va acceptar, saltant més amunt:
  - Per la Pàtria i Leonid Ilitx el Gran!
  Anna, aquesta guerrera pèl-roja, va dir:
  - Però, de totes maneres, les monges, malgrat les pregàries, no es fan més joves. Encara que tenen esperit sant. Així que comences a pensar, on és la justícia de Déu?
  La Victòria va respirar profundament i va respondre:
  - Un gemec s'aixeca per tota la terra... On ets el propietari, on?
  La Verònica va cantar amb ràbia:
  Hi ha molta gent fantàstica
  Els fets dels quals viuen durant segles...
  Hi ha molts ocells de cara clara,
  Què es diuen immortals!
  
  I els herois de les èpiques,
  Van derrotar l'horda alhora...
  Rússia donarà a llum un gran poder,
  Basurman a la batalla es trencarà!
  
  Però una àguila de dos caps,
  Rei, governa el gloriós Leònides...
  Està radiant sota el cel,
  Pregueu per ell sense fingir!
  
  Emperador de tota Rússia
  Què va aixecar el tipus de país...
  La veritable missió
  Pel progrés i l'antiguitat!
  
  Va derrotar els japonesos en batalles
  Els alemanys van ser derrotats alhora...
  La veu de les noies és sonora,
  Leonid és el nostre mestre!
  
  I el nostre rei no cedirà en la batalla,
  En la construcció d'un gran gegant...
  Ell colpeja fort els adversaris,
  I va resultar ser una alineació furiosa!
  Una bonica cançó va ser recollida per les noies a l'uníson. Són cantants tan meravellosos i amb cos. Tenen una cançó tan bonica.
  Sí, noies increïbles.
  Així va escriure la radiant Natasha, la més magnífica de les noies.
  Aquí es veu obligada a aturar-se i disparar als avions xinesos. Llança una granada amb el peu descalç. Derroca un Stormtrooper i exclama:
  - Victòria!
  La guerra amb la Xina continua... Però les tropes soviètiques donen cop rere cop contra les tropes de l'imperi de Mao.
  Ja som novembre de 1970... Molta gent va ser assassinada, sobretot dels costats de l'Imperi Celestial. I les baralles són ferotges.
  Però res no aturarà les noies soviètiques, i ningú guanyarà. Els pilots tenen un èxit especial a mesura que s'acosten a Pequín.
  Mentre l'essència i la matèria, altres lluitadors estan lluitant. Aquí, per exemple, els guerrers de Gran Bretanya són voluntaris comunistes.
  Jane Armstrong i la seva tripulació. Aquesta és la dama més maca. I amable alhora. Dispara amb els dits dels peus nus a vehicles xinesos i xiulets:
  - Sóc un búfal graciós!
  Aquesta pagesa, com els seus dits nus, també pressionarà el Gringet i rugirà:
  - Estic buscant la duquessa!
  I aixafeu els cinquanta-quatre de la Xina.
  Malanya és més modesta i gargota amb metralladores. Però ho fa amb cura. El tanc de les noies és un gran "Challenger" -5 i bastant pesat. Avança ell mateix, sense massa pressa.
  Malanya mou els seus peus nus i xiula:
  - I em rebelЈlo, em rebelЈlo alt!
  La Matilda, la conductora, també va mostrar les dents. Així que brilla radiant amb un somriure, sota els llavis escarlata. Bé, per què no una noia terminadora? Encara que només gestiona un tanc enorme.
  Les noies aquí són angleses, però també depravades. Volen amor i afecte. Realment vull. I també la fama. Encara que sigui estúpid. Els guerrers, és clar, amb tanta reputació, com les musaranyas. I la seva bellesa és increïble.
  Sobretot ja al voltant de la gelada, i estan en bikini. Però és genial! Aquestes són les femelles genials. I riuen. Estimar els enfocaments diferents i obsessius. I les noies volen moltes coses. En primer lloc, amabilitat.
  Gringeta també va participar en la tortura. Va arrencar la roba del nen xinès captiu i el va tirar amunt al bastidor. Va subjectar els seus peus nus a un estoc, va penjar pedres i va estirar la víctima. El nen va penjar, i Gringeta li va cremar el cos amb una palanca roent. Li agradava molt torturar el noi així.
  L'anglesa també va adoptar mètodes d'interrogatori dels nazis. És agradable cremar la pell bronzejada, llisa i sense pèl del nen. I una olor tan meravellosa, com un xai fregit en una broqueta. Només queda Gringeta per llepar-se els llavis.
  Aleshores la noia va encendre foc i va començar a fregir els talons. També va gaudir molt del procés. Quina tortura... Gringeta va pebrer les ferides del nen i el va rostir. I després ella no ho va fer. La cama del nen va ser tallada i menjada. Carn molt bona. Té gust de porc.
  La Gringeta és una noia molt sana i forta. Podia engolir un moltó o un porc alhora. I menjar una mica més de pernil. O beu vi negre. Quin plaer per aquesta pagesa turmentar, turmentar.
  El nen va morir de xoc de dolor. Gringeta es va farcir de carn humana. I amb dificultat, després d'això va ballar, com una salvatge. Eh, bé, probablement, hi ha alguna cosa tendre amb una crosta. I si unges amb pebre o salsa de tomàquet.
  I mastegar-lo amb ganes... La Gringeta encara es llepava els llavis. Encara que ser un caníbal és una vergonya. Però ella volia carn humana. I què es pot dir en contra d'això? Bé, ella vol menjar així! Però ja ho veus, els apetits poden ser ilЈlimitats.
  Gringeta va disparar contra un T-54 xinès. Va trencar l'armadura amb un projectil excessivament letal i va piular:
  - En resum, sóc una noia banzai que crida!
  I de nou rialles, i dents descobertes d'una tigressa. I envia en totes direccions la resplendor dels focus.
  I llavors Malanya riu i crida:
  - Agafaré tothom i els trencaré a trossos!
  I pressionarà els peus descalços sobre els disparadors d'una metralladora. I com començarà a disparar a tots els infants. I literalment segar, com una dalla talla l'herba.
  La noia va disparar molts. I com despullar les dents... I un altre cop agafarà i dispararà! I tornem a segar!
  eh, i puta...
  Malanya ho fa tot rient... I dispara als enemics. I converteix els desfavorits en esclavitud. Vaja, tu, quin diable! Bé, àvia...
  També es lliura a la tortura. En particular, van apunyalar un membre del Komsomol xinès al pit amb agulles roents. I es va perforar tot el pit. Perforat pels mugrons. Malanya tan maca. I va perforar l'estómac de la noia amb una agulla llarga, directament al melic. Ho va retorçar...
  I com riu. Mostra l'idioma. I et tornarà a fer riure. I si també porteu una espelma encesa al pit amb mugrons escarlata. Fer bombolles i ampolla.
  Aquí es diverteix amb la tortura. Va treure una confessió.
  Oh, Malanya, i ets una noia bonica descalça i cabellera!
  I aleshores la Matilda va començar a aixafar els soldats xinesos amb erugues. I per cert, els pressiona amb força. I al mateix temps no us oblideu de rugir:
  - Sóc una noia mortal!
  I baixant dels llavis escarlata, espurnes brillants i radiants. Aquesta és realment una noia, una noia per a totes les noies. Per què una noia? Perquè, també, el botxí i la puta. I torturava els presoners.
  A més, la Matilda ho va fer amb dispositius especials, com una cadira i va treure confessions. El que només amb aquesta bella noia no es va aixecar.
  Un dels mètodes de tortura era. Va agafar el peu nu d'una noia de Komsomol, el va estrènyer amb un torn i va començar a estrènyer. I fins que els ossos es van trencar. I la pell va esclatar, va vessar sang. I la pobra noia tenia tal dolor que es va desmaiar de la sorpresa.
  Matilda va grunyir:
  - Així serà amb tothom...
  I va submergir un altre membre del Komsomol en aigua bullint. També tortura. Primer en aigua bullint, i després en aigua gelada. I de nou en aigua bullint. I de nou al forat. Fa molt mal, i la pell de la noia es torna tan vermella, escaldada.
  La mateixa comandant, la filla de Lord Jane Armstrong, va evitar la tortura. I no volia participar en aquesta brutícia. Aleshores els xinesos la van despullar i la van assotar amb ortigues. Bé, quins ximples! I la noia va ser tractada tan cruelment. Després van untar amb oli les soles nues de les filles del senyor i les van posar sota el braser. Van encendre foc i van començar a fregir els talons de la noia. I va ser salvatgement dolorós.
  Pobre Lady Jane, com se la burlaven... Però res, almenys, no estava paralitzat, i les butllofes van caure en pocs dies. Així que és molt possible gaudir de la vida i gaudir.
  Jane va comentar filosòficament:
  - Però els talons es faran més forts!
  No és molt bo, és clar, matar els xinesos, però la filla del senyor es va veure obligada a continuar la seva odiosa carrera. I va veure com els seus amics es convertien cada cop més en bèsties i botxins.
  La Jane va prémer els seus dits nus, les cames elegants sobre el joystick i va grunyir:
  - Cada gos té el seu dia!
  Les tropes soviètiques van pressionar fortament els xinesos. I ja anàvem camí de Pequín. L'exèrcit de l'Imperi Celestial va patir pèrdues enormes. Però les tropes xineses encara van intentar avançar. Ja va arribar el nou any 1971. Aviat la guerra farà dos anys. I les batalles bullen com un volcà. Cada cop més milions de xinesos s'uneixen a la lluita.
  Malgrat l'hivern, els nois de l'Imperi Celestial van a l'atac descalços i s'omplen de munts de cadàvers.
  Les batalles són ferotges.
  I la Natasha els talla amb una metralladora de tir ràpid. Talla els lluitadors de l'Imperi Celestial en files.
  Llança una granada amb el peu nu i diu:
  - Per a la mare russa!
  La guerra, és clar, pot durar molt de temps. Però la valenta guerrera Mirabela va colpejar un coet al búnquer on es trobava Mao Zedong. El líder de la Xina, el gran timoner, va morir. I com a resultat, la guerra boja s'ha acabat.
  El 23 de febrer de 1871 cessaren les hostilitats. I l'URSS i la Xina van fer la pau.
  És cert que les disputes territorials van continuar i les relacions aliades no es van establir immediatament. Però això és una altra història.
  SI KAPLAN FALTA I LENIN ÉS VIU
  L'intent d'assassinat de Lenin no es va produir. Kaplan va fallar, i Vladimir Ilitx va evitar ser colpejat per una bala que va provocar l'obstrucció dels vasos sanguinis i va provocar un ictus prematur. Com a resultat, el regnat de Lenin va continuar.
  La NEP només va ser un respir temporal en el camí cap al moviment cap al socialisme. I Vladimir Ilitx va apostar per la industrialització forçada. I la seva idea era semblant a la de Stalin. I marxem...
  Lenin va dur a terme la colЈlectivització no tan grollera, i es va evitar la fam. I aquest és el mèrit indubtable de Vladimir Ilitx. I l'URSS va començar a aixecar-se.
  Però aleshores Hitler va arribar al poder. I va començar a crear l'Imperi Alemany.
  Lenin també va intentar coquetejar amb ell. I va ajudar a armar-se.
  Hitler va annexionar Àustria a Alemanya - va dur a terme l'Anschluss. Després, i els Sudets, per això va passar Munic.
  Però tant els aliats com Lenin no volien donar-li Polònia. I va començar la guerra. L'exèrcit de l'URSS va capturar Polònia des de l'est. Lenin, com Stalin, va dividir l'estat dels polonesos amb Hitler. I es va crear un protocol secret.
  La discrepància amb la història real va passar a Finlàndia. Lenin no va purgar l'exèrcit, i les seves tropes van ser més eficients.
  Tukhatxevsky va fer un desviament brillant de la línia Mannerheim. I Finlàndia va ser derrotada en el menor temps possible i alliberada per l'Exèrcit Roig.
  La maniobra de Tukhatxevski va ser sorprenent. I una victòria tan meravellosa. Hitler va capturar França i va abandonar temporalment la guerra amb l'URSS.
  El Führer va decidir que Rússia era massa forta i que la Gran Bretanya s'havia de prendre primer.
  La batalla aèria per Anglaterra es va perdre. I Hitler va començar a buscar altres maneres. Un d'ells és el desembarcament del cos de Rommel a Líbia. I intentant fer-se càrrec d'Àfrica. Els alemanys van dur a terme amb èxit la presa de Iugoslàvia i Grècia. Però el desembarcament a l'illa de Creta va valer grans pèrdues. Però una mica més tard, els nazis van capturar Malta amb menys danys per a ells mateixos. I aquest va ser el seu èxit indubtable. Rommel va prendre Tolbuk, rebent quatre divisions panzer més i va desenvolupar una ofensiva contra Egipte. El canal de Suez va ser capturat. I portat sota control. Un altre gran èxit va ser la presa de Gibraltar. Amb la caiguda d'aquesta ciutadella, els nazis van tenir l'oportunitat de traslladar tropes a l'Àfrica per la distància més curta.
  Després del ràpid blitzkrieg de les tropes soviètiques a l'Àfrica i la victòria a Kholkin Gol, Hitler va apreciar molt el poder de l'Exèrcit Roig i ja no comptava amb un blitzkrieg. I es preparava per a una guerra seriosa.
  Les tropes alemanyes es van traslladar a l'Orient Mitjà. El vell Lenin era més aviat passiu. Els àrabs locals van donar suport als nazis i van contribuir de totes les maneres possibles a la seva ofensiva. I va tenir força èxit i ric amb els èxits de Hitler.
  Al mateix temps, Àfrica estava sent envaïda. El tanc T-4 va ser modernitzat i equipat amb un canó més llarg. I aquest cotxe anava bé.
  Els alemanys van dur a terme la presa del continent negre, sense trobar una resistència seriosa. Els britànics estaven superats en nombre i en nombre.
  A poc a poc els nazis van absorbir Àfrica i van guanyar a l'Orient Mitjà. Japó també va entrar a la guerra, atacant els Estats Units al port del Perú. I va resultar ser un moviment força fort. I com els samurais van destruir els americans. I es va apoderar de possessions a Àsia. Singapur era inexpugnable des del mar, però els japonesos se la van prendre de terra.
  I aquest és un nou, gran èxit dels nazis, per la qual cosa els Estats Units es van pressionar.
  El 1942, els nazis van llançar una ofensiva contra l'Índia i la van capturar... I l'Àfrica va ser conquerida a finals d'agost. Els alemanys també van dur a terme l'operació Polar Bear, capturant també Suècia. Al setembre, Suïssa també va ser capturada. Després d'això, els nazis van llançar un atac actiu de submarins i avions a Gran Bretanya.
  El Fritz tenia excelЈlents bombarders Ju-188 nous, amb formes més avançades, i van bombardejar Gran Bretanya. El pilot Marsella es va cobrir de glòria i es va convertir en una autèntica llegenda.
  Els alemanys van vèncer els britànics com ventosos al mar a l'aire. Aleshores Hitler els va oferir un ultimàtum. Churchill estava preparat per a la pau, però era massa tard.
  Al mateix temps, es va desenvolupar tota una família de nous tancs al Tercer Reich: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Van intentar fer-los el més semblants possible, de mides més diferents. Però Mouse tenia dues pistoles. I va fer que el tanc fos més ample i més pesat.
  Els alemanys van continuar augmentant el seu potencial. El Yu-188 va bombardejar Gran Bretanya, i el Yu-288 estava en camí, un avió encara més potent i d'alta velocitat.
  El Führer va exigir destrossar Gran Bretanya.
  Marsella, després d'haver abatut tres-cents avions, va rebre l'Ordre de l'Àguila Alemanya amb diamants. I quan va abatre quatre-cents: va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I va ser el primer a rebre un premi d'aquest nivell. I per cinc-cents avions, se li va concedir la Gran Creu de la Creu de Ferro. I va ser un èxit molt xulo.
  Però el Marsella va seguir marcant ràpidament. Sobretot quan va aparèixer el ME-309 amb una gran velocitat de 740 quilòmetres per hora i set punts de tir.
  Marsella en aquest avió va destruir els oponents del Tercer Reich. Quan el seu compte va arribar al miler d'avions, se li va lliurar un premi especial: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Anglaterra es va mantenir sota els cops de la Luftwaffe desesperadament. Però la seva flota s'estava fonent. I els submarins del Tercer Reich es van fer cada cop més potents i perfectes.
  I van pressionar Gran Bretanya així, sense Déu. Aleshores, finalment, el juliol de 1943, va tenir lloc el desembarcament. I aquesta vegada els alemanys van utilitzar el més nou dels seus tancs i van poder aconseguir la victòria. I la Gran Bretanya va resistir només dues setmanes.
  Després de la caiguda de Gran Bretanya, Hitler es va posar reflexiu. Lluitar contra els EUA o intentar girar cap a l'est? Lenin, als setanta-tres anys, després d'haver viscut aproximadament tant com Stalin i vint anys més que en la història real, va morir el gener de 1944.
  En aquest moment, els alemanys havien capturat Islàndia i, juntament amb els japonesos, Austràlia. El Tercer Reich va aconseguir molt.
  Però els Estats Units no es van prendre, i es va prendre la decisió d'ocupar-los.
  Però en lloc de Lenin, ara León Trockij es va convertir en el president de l'URSS. I aquest és un jueu pur. I no li agradava la política antisemita de Hitler.
  Però León Trotsky és un polític molt astut. I així que va decidir no burlar-se encara de Hitler. I fins i tot es va oferir a lluitar junts amb els Estats Units.
  El Führer d'Alemanya va acceptar això.
  I així l'Exèrcit Roig va passar a l'ofensiva a Alaska l'estiu de 1944.
  I les tropes de Hitler avançaven per Groenlàndia i més enllà fins al Canadà, i per l'Argentina aliada i el Brasil, que s'havien passat al costat del Tercer Reich, des del sud.
  La guerra, per la llargada de les comunicacions, es va allargar. No obstant això, els EUA estaven perdent. Els alemanys van aconseguir un tanc de la sèrie "E". Van superar els americans. A més de "Pershing" i "Supershing" el 1945, els Estats Units gairebé no tenien res. I els alemanys van dominar qualitativament l'enemic. Els tancs soviètics també eren molt millors que els americans. El rifle d'assalt alemany MP-44, que literalment els va segar, també va superar els nord-americans.
  Els Estats Units van lluitar molt i molt a causa de la seva poderosa economia i la seva gran població. La separació per l'oceà i l'excessiva extensió de les comunicacions van fer difícil acabar amb Amèrica ràpidament. I l'URSS, que va capturar Alaska, va tenir les seves pròpies dificultats. Però la guerra va continuar i va seguir... I l'any quaranta-cinquè, gairebé la meitat dels Estats Units van ser capturats. El 9 de maig de 1946 els Estats Units capitularen. Així va acabar la Segona Guerra Mundial.
  L'hegemonia d'Alemanya, Japó i l'URSS es va establir al món. Rússia va recuperar Alaska i gairebé la meitat del Canadà. Així va arribar la pau temporal.
  El Tercer Reich va descansar temporalment, però el 20 d'abril de 1953 va atacar el Japó. L'URSS ja tenia una bomba atòmica. León Trockij va morir, amb una estranya ironia, igual que Stalin el març de 1953. Però el va succeir Voznesensky, que va resultar ser un líder molt fort. I també va anar a la guerra amb el Japó.
  Hitler encara no és massa gran, portava un estil de vida saludable i no menjava carn. I així encara era viu.
  El Tercer Reich i l'URSS van lluitar amb el Japó durant més d'un any, i al final va ser conquerit, just el 12 de maig de 1954.
  Així va acabar una altra guerra. I l'URSS va reforçar les seves posicions: retornant el sud de Sakhalin i la serralada de Kuril, així com Manxúria, Port Arthur i Corea.
  I aquesta va ser l'última guerra.
  El Tercer Reich va decidir iniciar l'expansió espacial. I l'URSS també... Hitler va morir el març de 1960, després d'haver aconseguit fer un referèndum el 20 d'abril de 1959 sobre l'establiment d'una monarquia. I el va succeir el seu fill. I gràcies a això, el Tercer Reich es va mantenir estable.
  I simultàniament al naixement de Hitler el 20 d'abril de 1959, els astronautes van volar a Mart. Més precisament, va començar i va acabar en sis mesos. Així va començar una nova era espacial. L'URSS va volar a Mart deu anys després... L'any 1980, la gent va visitar tots els planetes del sistema solar i és genial.
  I el 2020 va començar la primera expedició interestelЈlar.
  
  
  GUERRA A L'AFGANISTAN
  L'1 d'agost de 2001, les tropes russes van atacar els talibans amb avions i míssils. L'objectiu principal era evitar la probable derrota de l'aliança del nord. La decisió és en part raonable, però... Bin Laden va abandonar l'atac terrorista als Estats Units i va decidir centrar-se completament a Rússia. La guerra va esclatar amb renovat vigor.
  Occident, per descomptat, va condemnar Rússia. I Bin Laden va demanar atacs terroristes contra el règim de Putin. Els talibans van rebre reforços del Pakistan i van tornar a intentar avançar. L'assassinat d'Ahmad Shah Massoud va ajudar molt els talibans a avançar. Rússia va intensificar els bombardejos. Parts separades de les forces especials també van ser llançades a la batalla. La baralla va resultar molt cruenta.
  Rússia s'implicava cada cop més en la guerra de l'Afganistan. Els Estats Units, els països occidentals, el món islàmic van subministrar armes als talibans. Les batalles van ser sagnants. Rússia hi va implicar cada cop més el seu exèrcit.
  Es van traslladar tant tancs com canons autopropulsats
  Els talibans estaven bombardejant. I les tropes russes van lluitar amb forces desiguals. Més precisament, es van utilitzar els mètodes de guerra de guerrilles contra ells.
  A Rússia, l'oposició de Putin s'ha intensificat. Els comunistes van recordar que era el successor de Ieltsin i van arrossegar Rússia a noves guerres. Els liberals també estaven insatisfets. Putin estava perdent suport a la societat. Les pèrdues durant la guerra afganesa van augmentar.
  Hi va haver més que mai molts escàndols i falsificacions a les eleccions a la Duma de l'Estat. Els comunistes van reforçar les seves posicions. SPS i Yabloko no van entrar al parlament. Va aparèixer el bloc de la Pàtria. Rússia Unida també va rebre molt i el Partit Liberal Democràtic va afegir. Però les eleccions van ser escandaloses. La Pàtria, el Partit Liberal Democràtic i la Rússia Unida van mantenir el control de les autoritats sobre la Duma. Però els comunistes eren forts. A les eleccions presidencials, Putin només va guanyar a la segona volta. I la guerra a l'Afganistan va continuar, com a Txetxènia.
  Rússia s'hi va empantanar. Cada cop hi entraven més tropes. I la lluita es va intensificar. I el nombre d'atacs va ser explosiu.
  El preu del petroli no ha pujat massa. Així que no hi va haver guerra a l'Iraq. I aviat es van aixecar les sancions a Saddam Hussein. El seu règim va començar a acumular força de nou. I preparar-se per a la guerra amb l'Iran. I els Estats Units el van ajudar en això. L'any 2007, les eleccions a la Duma de l'Estat es van celebrar amb gran èxit entre els comunistes, que finalment van obtenir la majoria.
  En aquestes condicions, malgrat la constitució, Putin es va presentar a un tercer mandat, recorrent al mecanisme del referèndum. I va aconseguir canviar la redacció de la constitució amb l'abolició de dos mandats.
  Com a resultat, el 2008, l'envellit i avorrit Zyuganov, en condicions de pressió informativa, no va poder derrotar a Putin.
  Però aleshores la situació del règim va empitjorar encara més. La guerra a l'Afganistan porta molts anys. I no hi havia final a la vista per a ella.
  Putin es va presentar per un quart mandat enmig de la crisi econòmica. I escàndols amb corrupció, i l'electorat n'està cansat. Les possibilitats d'un dictador han disminuït.
  Però de nou es va posar en marxa el recurs administratiu i les falsificacions massives. La gent va sortir al carrer i es van produir enfrontaments massius. Sang vessada.
  Putin també es va presentar per un quart mandat el 2012. I de nou la guerra a l'Afganistan i la crisi. I alhora constants enfrontaments amb la policia, tota mena de concentracions, i molt més.
  Ni un moment de pau. Maidan va tenir lloc a Ucraïna. Però Crimea no es va poder exprimir. La població local realment no volia anar a la Rússia de Putin. Poroixenko va arribar a Ucraïna i tot va tenir més o menys èxit. El 2016, a causa de la caiguda dels preus del petroli i del gas, el pic de la crisi es va produir a l'economia russa. Putin va passar al cinquè mandat. I va guanyar gràcies a les falsificacions massives i l'exclusió de tothom de les eleccions, excepte l'avorrit i vell Zyuganov de butxaca.
  I la guerra a l'Afganistan va continuar amb corrents interminables de taüts de zinc.
  Ara ha arribat el 2020... Putin va ser elegit per a un sisè mandat, i el seu rival de butxaca Zyuganov el va tornar a esclatar. I la guerra fa quasi vint anys.
  La guerra encara fa estrall a l'Afganistan. Els pilots Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova ataquen des de l'aire.
  Noies boniques lluiten amb un bikini i premeu els botons del joystick amb els dits nus.
  Per descomptat, la guerra moderna no és tan interessant com la Segona Guerra Mundial. Aleshores les noies havien de mostrar miracles de valor i heroisme.
  Ara l'ordinador fa la major part de la feina per tu. I no és genial.
  No, un lloc per a les gestes. Anastasia Vedmakova va xiular... Va riure... Sí, hi va haver baralles, i en diuen més. I ara, només un botó amb el peu descalç, premut i un coet guiat per ordinador vola. On són les batalles aèries? Els talibans no tenen aviació.
  Si les tropes russes pateixen pèrdues, només per sabotatge, mines i atacs furtius.
  De vegades, els combatents de l'ISIS i els talibans enverinen els soldats russos. En general, la guerra s'embruta cada cop més. Com a Síria no funciona. Les tropes locals són força febles i l'Iran no envia les seves forces. Les forces locals canvien. Els moltahidins compten amb el suport de la població. A més, el govern de Kabul fa temps que no és cap autoritat.
  A més, el més important és que els talibans siguin forts i units a ISIS. Un intent de negociació amb els talibans va fracassar. I no anaven a negociar amb ISIS en absolut. I després hi ha el Pakistan i els països islàmics que ajuden els moltahidins.
  Els nord-americans van evitar amb èxit l'atac terrorista de l'11 de setembre, van empènyer aquestes hemorroides a Rússia. Aparentment, Putin va decidir que el mar li quedava fins als genolls i que tot es decidiria victoriós i amb poc vessament de sang. Però va resultar que els afganesos no volen viure segons les receptes de Rússia, inclosos els Estats Units. I Rússia no és tan fàcil...
  No és possible vèncer els mujahidins amb bombardeigs. Les forces locals són febles i tenen por de lluitar. Cada cop s'han de llançar més unitats spetsnaz a la batalla. La guerra s'està desenvolupant.
  Anastasia Vedmakov es va sentir trista... Tot el que no es fa al món es mou en una mena d'espiral. Però la vida continua.
  Després que els nord-americans abandonessin moralment l'Afganistan, els avions russos van atacar els terroristes, donant suport a les forces locals des de l'aire. Al mateix temps, unitats seleccionades de les forces especials van començar a caçar els líders dels militants.
  Dues noies encantadores, Margarita i Anastasia, estan lluitant en una batalla desigual al congost. Les belleses són altes, molt fortes i musculoses, amb impermeables camaleònics protectors. Aquesta disfressa fa invisibles els lluitadors, gràcies als gràfics per ordinador.
  Però les dues noies no van ser disciplinades. Després d'arrossegar-se per les muntanyes durant desenes de quilòmetres i ensopegar amb una colla, van obrir foc, sense voler compartir amb ningú. Les seves metralladores de tir ràpid, amb bales amb nucli d'urani, són autèntics portadors de mort. Els guerrers, saltant a la neu, van vèncer els mujahidins.
  La Margarita va disparar des del seu llançagranades, un púlsar va esclatar i va fer caure una dotzena de bandits. Fins i tot unes gotes de sang van arribar a l'armadura transparent del casc.
  Les noies tenen les armes més modernes. Orientació informàtica.
  Ells, dos macos alts, valen tot un regiment. Els guerrers envien cues, derrocant els mujahidins en files.
  El terra crema i la sang esquitxa. Els mujahidins grunyen desesperats. Les noies finalment es van enganxar. No és terrible per a la seva armadura, però la capa camaleònica està fora de servei. No obstant això, el dispositiu d'invisibilitat informàtica és massa fràgil i, a la pràctica, no és tan bo i car.
  Hi havia massa lluitadors.
  Margaret va suggerir:
  - Demanem reforços?
  Anastasia va negar amb el cap.
  - Fem-ho nosaltres mateixos!
  Les noies, amb casc i vestit de combat, van continuar lluitant. Feien servir bales petites, però molt denses, amb explosius. Però tot i així, la càrrega de munició va arribar a la seva fi. I els militants van seguir venint.
  Les noies van començar a marxar. Però ja era massa tard. Van acabar en un autèntic infern. Centenars de moltahidins van pujar per tots els costats.
  Margaret va murmurar:
  Estem sense munició i granades. Ara tot el que queda és cos a cos!
  Anastasia va somriure i va comentar:
  - Junts, contra mil! Només en queda un!
  Margarita va assentir i va saludar:
  - Sí, ens diem foc!
  Anastasia va cridar, netejant la pols, va tornar a ser colpejada per un rifle de gran calibre. - Probablement, hi haurà un hematoma, - va pensar la noia.
  Ella va mirar al seu voltant i va cridar:
  - Hi ha un buit! Anem-hi, potser sobreviurem al bombardeig!
  Margarita va transmetre a la ràdio:
  - Hi ha més de mil bandolers al nostre voltant! A la plaça 54-85-83 doneu un mar de foc!
  La noia va tornar a ser colpejada per una dotzena de ràfegues alhora, tornant a caure. A través de l'armadura, el cos musculós sent els cops. També van colpejar Anastasia.
  Les dues noies es van arrossegar a quatre potes fins a una bretxa estreta a la falla de granit de la muntanya. Primer l'Anastasia es va estrenyir, lliscant cap a les profunditats, després la Margarita. Des de dalt ja caien obusos pesants i coets d'artilleria russa.
  Un gran fragment va colpejar el casc, trencant la fibra de carboni. A la part posterior del cap, com colpejat per una porra. La noia atorada amb dificultat es va lliscar per la bretxa i va començar a caure en un abisme profund i sense esperança!
  
  MÓN SEPARAT AMB HITLER
  Suposem que el Führer hauria acceptat l'última proposta de Stalin per a una pau separada el setembre de 1943? En realitat, per a Alemanya, aquesta ja era l'última oportunitat de salvació. La batalla de Kursk es va perdre i els russos van demostrar que podien guanyar fins i tot a l'estiu. Els aliats van capturar Sicília i van desembarcar a Itàlia.
  El satèlЈlit més important - Mussolini va perdre el poder i el país.
  No, realment, si és cert que Stalin va oferir la pau al Führer, aleshores Hitler va ser l'últim cretí que la va rebutjar. I què podria sortir en aquest cas.
  El món està en la variant zero. L'exèrcit de la Wehrmacht es retira a la frontera. Al mateix temps, grans forces dels nazis estan sent traslladades a Itàlia. I el més important, l'aviació amb asos endurits també hi va.
  Els aliats prenen molt més dany. Entren en joc els "Ferdinands", les "Panteres" i els "Tigres" alemanys. Totes aquestes màquines són molt més fortes que els Sherman americans i els Churchill anglesos.
  Sí, i les divisions alemanyes són més experimentades, formades i disciplinades que les nord-americanes i les britàniques. I encara més nombrosos.
  A principis de novembre, els aliats van ser expulsats d'Itàlia. I al desembre van ser expulsats de Sicília. Les pèrdues occidentals van ser enormes. Alguns presoners més de tres-cents mil. Les batalles van demostrar que el "Sherman" contra el "Panther" no tira gens. Sí, i contra el "Tigre" també. I que els americans estan perduts, havent caigut sota la pressió de les hordes de tancs de la Wehrmacht.
  Després de la derrota dels aliats a Itàlia, Churchill va dubtar. I es va reunir amb Roosevelt. La conversa va tocar el tema: com fer la guerra sense l'URSS? L'alemany Focke-Wulf va resultar ser el caça monoplaça més potent del Tercer Reich en armament. I resistint amb èxit els avions americans. I de camí i avions a reacció. No hi ha res a dir dels tancs. "Sherman" en una batalla de tancs: zero. I fins i tot notablement inferior al antic T-4 alemany. Sobretot en una pistola. "Churchill" està almenys millor protegit.
  El vestit real va demostrar que no era realista alliberar Europa dels nazis.
  Roosevelt i Churchill van dubtar. Però Hitler no ho és. El Führer va pressionar sobre Franco, amenaçant l'ocupació i, tanmateix, va obligar Espanya a deixar passar les tropes alemanyes a Gibraltar. La fortalesa va caure al febrer. I després els alemanys van creuar el tram més estret cap al Marroc. Va començar la presa de les colònies franceses. Les batalles van mostrar la gran capacitat de combat de les unitats terrestres alemanyes, la seva resistència i el poder de combat dels equips.
  La nova metralladora MP-44 va començar a arribar a les unitats nazis i el ME-262 va aparèixer al cel.
  Durant la primavera, els nazis van derrotar un parell de dotzenes de divisions aliades, van capturar el Marroc i Algèria i van entrar a Tunísia. A principis de juny, mil jet ME-262 ja lluitaven al cel, sense igual en armament i velocitat.
  No obstant això, els britànics i els americans a principis de juny encara van intentar desembarcar a Normandia. Però allà estaven esperant. Al front van aparèixer "Panther" -2 i "Tiger" -2, probablement tancs més avançats amb armes poderoses. I una forta armadura del front inclinada. Els seus canons van perforar tots els tancs aliats a gran distància.
  Els alemanys també disposaven d'un gran nombre de les seves tropes, omplint-les d'estrangers i de mobilització total, així com de soldats que tornaven de la captivitat.
  El desembarcament de juny va acabar amb una completa derrota dels aliats, amb la captura de més de mig milió de soldats i oficials. Després del desastre de Normandia, Churchill va oferir la pau al Führer de manera post-facto. És a dir, qui controla què, després es queda al darrere. Els alemanys acabaven d'eliminar els britànics de Tunísia i entrar a Líbia, i al flanc sud les seves tropes s'acostaven al Camerun.
  Mentrestant, les negociacions estaven en marxa, els nazis van aconseguir entrar a Egipte. El Führer, sentint-se fort, va exigir que se li lliurassin totes les possessions franceses. Així com el nord d'Àfrica i l'Iraq amb Kuwait. I pagar reparacions.
  Churchill va rebutjar aquesta proposta. Però la posició dels britànics continuava sent difícil. Els alemanys tenen un nou caça XE-162 lleuger, maniobrable i, sobretot, fàcil de fabricar i barat, i un bombarder a reacció "Arado". L'últim avió no va poder posar-se al dia amb els caces, i és difícil abatre amb canons antiaeris. Així que els britànics han afegit problemes. A terra, els alemanys van ser victoriosos. Egipte capturat, després Palestina. I després, amb el suport de la població local, van envair l'Iraq i Kuwait. També van prendre el control d'aquests territoris.
  Els britànics es van rendir i les tropes colonials van desertar. Atemorits per les derrotes, els capitalistes britànics van augmentar la pressió sobre Churchill.
  La guerra submarina també estava activa. Els alemanys van llançar un submarí amb peròxid d'hidrogen i van guanyar encara més superioritat total al mar.
  A finals de 1944, els alemanys havien conquerit gairebé tot l'Orient Mitjà i el nord d'Àfrica. Al davant també van aparèixer els primers tancs de la sèrie "E", més avançats i àgils.
  Churchill es va enfrontar a una forta oposició. Se li va demanar que l'acomiadaren. Roosevelt ni tan sols es va atrevir a presentar-se per un quart mandat. I el jove candidat republicà va guanyar.
  Hitler a l'hivern i la primavera de 1945 avançava cap al sud d'Àfrica. Captura cada cop més territoris. Al mateix temps, s'estava preparant un atac a la mateixa Gran Bretanya. La guerra submarina es va fer cada cop més activa.
  Ha arribat l'estiu... Els Fritz han provat el nou tanc E-50. Aquesta màquina no tenia igual i es podia considerar invencible. També va aparèixer el Yu-287, una màquina a reacció de la classe més alta. Va pressionar els britànics de manera justa. I després a l'agost va seguir l'aterratge. Una operació tan agosarada. Gran Bretanya no va durar tres setmanes. Els alemanys van agafar Londres i van riure.
  El Führer va posar personalment grans esperances en la sèrie "E". Els tancs d'aquesta sèrie es diferencien en la ubicació del motor i la transmissió junts, i la caixa de canvis al motor. Això va permetre condensar el disseny i fer siluetes baixes. Els cotxes són més compactes. Per exemple, el SAK E-25, amb un pes de 26,6 tones, tenia un blindatge frontal de 120 mm amb un pendent de quaranta-cinc graus i un blindatge lateral de 82 mm, més rodets.
  Això va fer que el canó autopropulsat fos impenetrable per als canons britànics i americans. I el motor de 700 cavalls de potència donava velocitat i maniobrabilitat salvatges.
  Els britànics van quedar commocionats amb l'E-25 amb un canó de 88 mm i, literalment, fets a trossos per la nova tecnologia.
  Després de la capitulació de la Gran Bretanya, els nazis també van capturar Islàndia a l'octubre, realitzant l'operació Ícar. La guarnició nord-americana va capitular. Prop de 100.000 soldats van ser fets presoners.
  Amèrica es va dirigir al Führer amb una oferta de pau i la divisió de les esferes d'influència. El projecte amb la bomba atòmica encara no ha funcionat, i els Fritz ja estan al llindar.
  Hitler, després de sospesar tots els pros i contres, va decidir atacar Amèrica des de dos bàndols. És a dir, utilitzant caps de pont a Argentina i Brasil des del sud. I per Groenlàndia i Canadà des del nord. Els japonesos es van fer una mica millors, que van dominar la producció sota la llicència XE-162.
  Els Estats Units encara no tenien prou avions a reacció preparats per al combat. I la flota va patir grans pèrdues pels submarins. I va mossegar els Yankees, va mossegar. Hitler va insistir en la guerra total.
  El Führer tenia informació que ja s'havia creat un reactor nuclear als EUA i s'estava treballant en la bomba atòmica. I va ordenar aixafar Amèrica.
  Es va llançar una nova arma: discoteques invulnerables a les armes petites, aerodinàmiques per un raig laminar.
  Van enfonsar vaixells i van serrar avions de l'exèrcit nord-americà. El quaranta-sisè any va passar en l'avanç dels alemanys i japonesos des del sud i els desembarcaments al Canadà des del nord. Això és força encertat.
  Els alemanys tenien el tanc E-50, que era un ordre de magnitud superior als Shermans, Pershings i Pattons.
  Un potent tanc amb un canó de 105 milЈlímetres, menys de dos metres d'alçada, amb un blindatge frontal de 250 milЈlímetres en angle, 170 milЈlímetres de costat i també en angle, amb un pes del vehicle de seixanta-vuit tones i una turbina de gas. motor de 1.500 cavalls de potència. Aquesta màquina es va convertir en el tanc principal del Tercer Reich, i no tenia igual. Els americans no podien competir amb ell.
  És cert que el gran pes de la màquina va donar lloc a alguns problemes. En conseqüència, va aparèixer una versió més lleugera del cotxe en forma de "Panther" -4. Aquesta màquina tenia un canó més lleuger, però prou suficient, de 88 mm, blindatge frontal de 150 mm en angle i 120 mm de blindatge lateral, amb un pes de quaranta-sis tones i un motor de 1200 cavalls de potència. Aquest tanc també va superar els Pershing i els Pattons, a prop d'ells en pes.
  Els alemanys van avançar amb èxit. Capturat Toronto, Quebec. Juntament amb els japonesos, van ocupar Veneçuela i Panamà. Després van baixar del sud, a Costa Rica, Nicaragua, Hondures i Mèxic. Els nazis també van poder atacar els Estats Units des del nord, tallant Alaska. Després capturant-ne la major part.
  A principis del quaranta-setè any, més precisament a la primavera, gairebé tot el Canadà i Mèxic van ser capturats pels nazis.
  Els nous tancs feixistes eren massa superiors als americans. I l'aviació encara més! Contra les discoteques -que un fort raig laminar feia invulnerables- els nord-americans no tenien armes en absolut.
  Així que els nazis van dominar el camp de batalla. I l'MP-54 era molt millor que la metralleta americana.
  Així que les forces van resultar molt desiguals. La guerra es va allargar només perquè els nord-americans tenien massa equipament i una gran població. Però els discos literalment van enderrocar tota mena d'avions i altres màquines. Van actuar per embestir, desenvolupant una velocitat de cinc o sis sons.
  Així que la demostració de possibilitats va ser sorprenent. Aquí els Estats Units i la bomba atòmica no ajuden. I Hitler té la força d'Àfrica, Àsia i desenes de milions d'esclaus!
  Amèrica es veu comprimida a poc a poc. Durant la primavera i l'estiu de 1947, els alemanys ja havien capturat la meitat del territori nord-americà i tot Alaska. Així que els ianquis vénen com un tros de ferro sobre una enclusa.
  Nova York va caure a la tardor i Washington va caure a principis de desembre. El 25 de desembre de 1947, just a temps per Nadal, els Estats Units van capitular. Una altra batalla molt agressiva de la Segona Guerra Mundial ha acabat. El Tercer Reich té nous tancs de la sèrie AG: piramidals. I encara hi havia Rússia.
  Hitler es va preparar intensament per a la guerra. Planificant una vaga amb el Japó. The Land of the Rising Sun va reproduir la sèrie E sota llicència.
  I va reclutar molts xinesos a les seves tropes.
  Però el 20 d'abril de 1949, l'Alemanya nazi va atacar l'URSS. Per segona vegada - utilitzant tancs piramidals per divisions estrangeres. I l'URSS ha rebut relativament recentment el T-54. La màquina, que, però, també es pot considerar una bèstia. Encara que era inferior a l'AG-50 en la protecció de especialment els costats i les armes. El T-54 també era inferior a l'E-50... És a dir, ambdós tipus de tancs alemanys. Però pesava menys i era més fàcil de fabricar.
  Però les màquines alemanyes van produir fàbriques a mig món. I això va donar a Hitler un gran avantatge. A més, l'aviació soviètica era inferior en quantitat i qualitat als nazis. Sobretot en armes, armadures i velocitat. Els nazis estan en ascens!
  L'Exèrcit Roig, per descomptat, també és fort, però el MiG-15 acaba de començar a entrar a les tropes i el principal caça Yak-9. Ja clarament obsolet i incapaç de suportar la potència de l'aviació alemanya. El tanc IS-7 no va entrar en producció en massa. L'IS-4 es va convertir en una màquina de masses, encara no una màquina completament perfecta, però s'acosta a l'E-50 en termes de protecció. És cert que el canó alemany de 105 mm 100EL era més potent i preparat per al combat que l'IS-4 de 122 mm. Però el tanc soviètic principal segueix sent el T-34-85, i el T-54 és minoritari. Fins ara, s'està llançant en sèries relativament petites.
  Els alemanys van trencar les defenses soviètiques. I es va precipitar endavant. Encara que les línies defensives eren potents. Però el Fritz encara els va trencar. I encara que no es mou massa ràpid. Minsk va caure a mitjans de maig.
  I a finals de juny, els nazis es van acostar a Smolensk. Així que els nazis van haver de recórrer un llarg camí sobre els cadàvers. El mateix Smolensk està ben fortificat i repelЈleix els assalts. A principis de juliol, les hordes nazis es van acostar a Kíev. A mitjans d'agost, els nazis van bloquejar Leningrad. Al mateix temps, els japonesos van pressionar des de l'est. Envoltat Vladivostok. I el samurai va prendre Khabarovsk.
  El Japó tenia la seva pròpia versió de l'E-50 copiat, amb un potent canó EL de 88 mm 100 i una armadura frontal inclinada de 200 mm. Aquesta màquina era superior a la T-54 en canons perforants i lleugerament a causa del major angle d'inclinació racional en protecció, especialment els laterals. I el tanc pesava -unes cinquanta tones- més que el T-54 amb trenta-sis tancs.
  El Japó també va pressionar i va impulsar els xinesos a la batalla. Els samurais van reunir una gran força.
  Al setembre, els nazis, tanmateix, van prendre Smolensk, envoltats per tots els costats, i van passar per alt Kíev. I van començar a moure's a l'est d'Ucraïna. Leningrad ho va passar molt difícil. Els alemanys es van acostar a Tikhvin. La situació es va intensificar. A l'octubre, els nazis van entrar a Crimea. Van començar a avançar cap a Moscou. Van envoltar Vyazma i van prendre Kharkov.
  L'AG-50 alemany és una màquina perfecta: 250 mm d'armadura inclinada des de tots els angles i en forma de piràmide. I un motor de turbina de gas de 2000 cavalls de potència. El canó envia un projectil amb nucli d'urani que pot penetrar tancs soviètics, fins i tot IS-4, des de llarga distància. Els alemanys tenen una arma forta. I el tanc en si és impenetrable per a les armes soviètiques. I l'armadura és fresca, cimentada.
  En resum, els tancs soviètics no podien fer front a aquests monstres. Fins i tot l'IS-7 es va tornar a produir ràpidament. Però això tenia poc sentit. Al novembre, els nazis van prendre Kerch i van bloquejar Sebastopol. Van prendre Vyazma, Orel, Kalinin. Vam anar a Tula. També van prendre el defensor heroic de Tikhvin. Queda fins a Moscou tot en cinquanta quilòmetres.
  Stalin clarament es va tornar boig. Intenta resistir-te a aquest oponent. Forta Wehrmacht. Però aquí arriba desembre. Però els nazis estan preparats per a l'hivern i continuen avançant.
  S'han pres Voroshilovgrad, Belgorod i Kursk! Els alemanys es van acostar a Moscou. Al gener, Tula va caure i els Fritz van poder evitar la capital des del sud. Al febrer, finalment es va tancar l'anell al voltant de Moscou. Al mateix temps, els nazis també van prendre Voronezh, girant cap a Stalingrad.
  El mateix Stalin va fugir a Kuibyshev. Aparentment amb l'esperança d'apretar la resistència. Moscou va resistir durant molt de temps. La ciutat és gran. Però al maig la capital va caure igualment. Els alemanys ja havien capturat el Caucas.
  Japó va irrompre a Àsia Central. I hi va portar moltes coses. Al juny, els alemanys van prendre la ciutat de Gorki. Va conquerir gairebé completament el Caucas. Al juliol, Saratov va caure, i... Stalin es va quedar decrèpit i estava malalt. Beria va aprofitar el moment i va incitar el líder. I l'agost de 1950 va oferir la pau a Alemanya. Hitler només va acceptar rendir-se. Beria, adonant-se de la inutilitat d'una major resistència, va anar a buscar-ho. Així va acabar la Segona Guerra Mundial. Hitler no va atacar el Japó i va governar durant uns quants anys més.
  Va obligar els seus antics aliats a entrar a la zona de marca i va imposar condicions oneroses. Però l'1 de maig de 1955, als seixanta-sis anys, va ser víctima de l'accident del seu avió. I alhora deien tot el que ajudava.
  El consumidor de drogues Göring havia mort fins i tot abans. I Schellenberg, que va substituir Himmler, es va convertir en el nou regent. Aquest últim va molestar una mica el Führer.
  Hitler planejava passar el tron a un dels seus nombrosos descendents. Però no va tenir temps... No hi havia hereu directe. Schellenberg va aprofitar el moment i va establir la seva dictadura personal. I al mateix temps va fer una guerra amb el Japó. Va fer un atac nuclear i va aixafar la terra del Sol Naixent, utilitzant tancs piramidals dobles fets de plàstic. I, per descomptat, va guanyar en pocs mesos.
  El Japó va ser ocupat juntament amb les seves colònies. Es va establir l'hegemonia mundial del Tercer Reich. Una dictadura brutal, amb un imperi nacional. Les condicions per als eslaus eren només una mica relaxades. També eren reconeguts com a aris, encara que de segona classe.
  Schellenberg va governar fins al 1986, quan va morir. Va sorgir un nou culte... Després de Schellenberg, va governar Mainstein, el fill del famós mariscal de camp.
  L'imperi s'ha desenvolupat tecnològicament i s'ha dedicat a l'expansió espacial. S'han creat assentaments a la Lluna, Mart, Venus, Mercuri i els satèlЈlits de Júpiter. La humanitat, després d'haver resolt amb mètodes durs, els problemes interns van començar a volar cap a les estrelles. La ciència es va desenvolupar més ràpidament que en la història real, de manera que tots els instituts de recerca van treballar en un únic equip. I el govern mundial va estimular l'exploració espacial.
  
  
  MÓN SUBIR Ivan el Terrible Tsar de Rússia
  Ivan el Terrible no va ser enverinat i, com a resultat, el seu regnat va continuar.
  En primer lloc, no obstant això, el gran rei es va casar amb una princesa anglesa. I al mateix temps va continuar la guerra a l'est. Va construir diverses ciutats a Sibèria, inclosa Tobolsk. També es va emetre The Tsar Cannon.
  Després hi va haver una petita guerra amb els suecs. Aquesta vegada els polonesos estaven al mateix bàndol amb Rússia. Va ser possible aconseguir més que en la història real prenent Narva per asalto i recuperant de nou les ciutats russes. Després d'això, Ivan Vasilievich va ordenar construir una ciutat a la desembocadura del Neva. El mateix que Pere el Gran. Només amb el nom d'Andrey-grad. I això no està malament.
  Aleshores, els russos van tornar a fer la pau amb els polonesos. I van prendre Revel. No obstant això, l'exèrcit tsarista va prendre Vyborg i es va fortificar al nord. Ivan el Terrible era fort. I el comandant Shuisky va resultar ser molt talentós i Rússia va tenir més o menys èxit ... El tsar va tenir un fill anomenat Peter d'una princesa anglesa. Dmitry va morir en circumstàncies poc clares. Fedot també va morir. Així, l'any 1600, després de seixanta-set regnats, quan va morir Ivan el Terrible, un nen de deu anys, Pere el Gran, es va convertir en el nou tsar. I va continuar la feina del seu pare.
  Boris Godunov era el seu regent. Els tres primers anys van ser difícils a causa de la fam, el fred i la fallada de les collites.
  Però llavors no hi havia impostors. I quan va començar una nova guerra amb la Commonwealth, Rússia estava preparada. Va aparèixer un nou comandant: Skopin Shuisky. En una història real, va ser enverinat jove, però ja havia aconseguit demostrar-se. I ara era genial.
  Les tropes russes sota el comandament de Pere el Gran ja el 1608 van aconseguir diverses victòries i van alliberar Polotsk i Minsk. Després van arribar a Brest, van prendre Vilna l'any següent. Aleshores Kíev també va ser alliberat.
  Les tropes russes van vèncer els polonesos. Grodno també va ser presa, i les tropes russes van arribar a Galícia.
  Però totes les coses bones s'han de provar. Suècia va entrar a la guerra. Fins i tot van aconseguir prendre Vyborg. Però els suecs van ser derrotats i les tropes russes van tornar a Vyborg.
  Llavors l'exèrcit tsarista també va prendre Lvov. I els soldats russos es van acostar a Varsòvia.
  Els polonesos van oferir la pau a Rússia: retornar totes les terres que mai havien pertangut a la Rus de Kíev. Però Pere el Gran va continuar la guerra. Varsòvia i Cracòvia també van ser preses. El Regne de Polònia va passar a formar part de Rússia.
  Després d'això, hi va haver una calma temporal. El que s'havia pres s'havia de digerir.
  Les tropes russes deu anys més tard, el 1620, es van traslladar a Crimea. I van conquerir aquest khanat, i també van prendre Azov. I van tenir accés al mar Negre. L'Imperi Otomà va intentar lluitar, però va patir derrota rere derrota.
  Les tropes russes dirigides per Skopin-Shuisky van prendre Istanbul el 1625. I aquest va ser el major èxit de l'exèrcit tsarista.
  L'Imperi Otomà es va ensorrar i els russos el van conquerir durant deu anys més. Fins que Alger, l'última part desocupada de l'imperi, va caure el 1636. Així, Rússia es va convertir en el país més gran del món tant pel que fa al territori com a la població. Pere el Gran va reformar l'Ortodòxia introduint la poligàmia i abandonant la Trinitat, i fent del tsar rus el missatger principal del Totpoderós. Rússia el 1640 va atacar l'Iran i el va capturar. Llavors les unitats russes van entrar a l'Índia. Aviat també la van conquerir. També vam arribar a l'oceà Pacífic. El 1653 Rússia ja havia pres part d'Indoxina. I va començar la guerra amb l'Imperi Manxúri.
  El 1660, Pere el Gran va morir, i el seu nét Pere II va pujar al tron. Tenia vint-i-cinc anys. I la guerra va continuar amb més èxit. I el 1670 es va completar la conquesta de la Xina. I deu anys després van conquerir tant el Japó com Corea.
  La Rússia tsarista també va ocupar tota la Indoxina, arribant fins a Singapur. Al mateix temps, els russos van començar a moure's per Àfrica. Pere II va morir l'any 1700. I Ivan V esdevingué rei, el seu fill. Aquest rei ja tenia trenta-vuit anys. També va conquerir Austràlia i va continuar movent-se per Àfrica. Va conquerir gairebé tot el Continent Negre. I el 1725 va morir, transferint el poder a Pere Tercer. Finalment va conquerir Àfrica. I després va envair Itàlia. I el va conquerir sense cap problema. Després d'això, Rússia va començar la guerra pels Estats Units. Les batalles es van moure. Després de Pere III l'any 1751, Alexandre I va pujar al tron. Va conquerir Alemanya i la major part d'Amèrica. El 1781, Alexandre II va pujar al tron. Aviat, el 1789, va esclatar una revolució a França. I el tsar Alexandre II el va capturar. I el 1803, Espanya i Portugal també foren capturats. Nicolau I va pujar al tron l'any 1810. Va completar la captura dels últims territoris del món i finalment va establir el domini rus mundial el 1825.
  I així va acabar el període de pau fragmentada i agitació. La ciència va començar a desenvolupar-se a un ritme ràpid. La religió s'ha modernitzat. I l'església va abandonar oficialment la doctrina de la fi del món. Al contrari, van començar a ensenyar: una persona és el ferrer de la seva pròpia felicitat, i serà bo al món, i molt bé! I el 1833, un home va volar per primera vegada a l'espai. Va ser una nova etapa en els èxits de la dinastia Rurik.
  L'any 1841 va tenir lloc un vol a la lluna. Aquest és l'esdeveniment més important de la història de la humanitat!
  La gent conquereix l'espai. Van volar a Mart el 1853. I va ser un vol meravellós. I trenta anys després, els astronautes ja han visitat tots els planetes del sistema solar. El 1880 es va fundar el primer assentament a la Lluna. I després es va convertir en una autèntica ciutat.
  El 1895, les primeres plantes millorades genèticament van arrelar a Venus.
  El primer assentament permanent es va establir a Mart i es van criar ovelles i vaques.
  Encara que sigui a l'interior.
  El 1902 va començar la primera expedició interestelЈlar a Alpha Centauri. La nau espacial va volar durant vint anys i va arribar a l'estrella, la va donar la volta i després va tornar enrere... Les persones que hi van volar per primera vegada es van submergir en un son artificial, que va alentir tots els processos del cos. No animació suspesa, sinó una forma més profunda de son normal. A més, la gent es movia durant el son i els seus músculs no s'atrofiaven.
  El 1915, es va llançar la segona expedició interestelЈlar a l'estrella Sirius, i se suposava que aterraria en un planeta teòricament adequat per al desenvolupament.
  Va aterrar, és clar, i per primera vegada la gent va caminar per un planeta fora del sistema solar. És cert que no es va trobar vida, però sí alguns minerals i bacteris simples.
  A més, els colЈlocadors d'or també van resultar ser en aquest planeta, i això és genial!
  Llavors van començar a volar més sovint... L'any 1941, per primera vegada, una nau espacial va superar la velocitat de la llum... Per descomptat, Einstein no tenia raó. És possible moure's fins i tot teòricament fins a una velocitat infinita. Tanmateix, la gravetat també supera la velocitat de la llum en deu bilions de vegades.
  I això es va convertir en el pròleg de la creació d'un imperi espacial... L'any 2001, ja s'havien establert diversos centenars d'assentaments a diversos planetes de la galàxia.
  Alguns fins i tot van trobar jaciments de diamants i altres minerals valuosos.
  El 2020 va començar la primera expedició fora de la galàxia.
  Aquest també és un resultat molt impressionant. No s'ha trobat cap civilització a la galàxia humana. Les formes de vida dels planetes es van trobar, però les més primitives. Ni tan sols es van trobar plantes i animals bisexuals.
  Tanmateix, els científics ho van dir. I els sacerdots fins i tot van intentar especular sobre això, dient que la vida és impossible sense Déu! I molts hi van creure. La generació espontània de la vida és realment poc probable. Però els experiments han demostrat que la creació d'àcids complexos és possible en principi. Tot i que s'estan desfent. I els bacteris poden existir. I els van trobar. Però tenir dos sexes? Aquí cal tota una sèrie de mutacions, i fins i tot perquè es preservi.
  Sí, a la galàxia, dos o tres sexes no apareixien enlloc. I només la forma de vida més senzilla era als planetes. I això no és per a tothom. Molts planetes, fins i tot semblants en el clima a la Terra, van romandre deserts. Però la veritat dels mateixos planetes va resultar ser força. I hi havia molts llocs on establir-se a la galàxia. Si el planeta està lluny, podeu treure'l de l'estrella. Si està a prop, al contrari, allunya't.
  El progrés i la ciència van permetre conquerir qualsevol cim.
  El descobriment de la síntesi de thermoquark va permetre extreure energia d'un gram de matèria comparable a la crema de vint mil milions de tones de carbó. I aquestes són les possibilitats. I la síntesi de termopreons va permetre obtenir dos milions de vegades més energia que el termoquark.
  La humanitat s'ha desenvolupat amb èxit... L'any 2100, ja hi havia velocitats capaços de volar per la galàxia en només un dia. I en general és genial. L'any 2200 es van crear els dos primers planetes i una estrella a partir d'una petita quantitat de matèria.
  L'any 2300, a causa del descobriment d'un riu individual del temps, es va demostrar la possibilitat de resurrecció d'una persona, amb una preservació cent per cent de la personalitat. L'any 2400, la gent va poder iniciar el primer vol cap a un altre univers.
  A l'univers humà s'han descobert planetes amb dos sexes de vida i fins i tot un planeta fluor únic amb tres tipus de vida. També s'han descobert animals superiors amb llenguatge primitiu, religió i fins i tot una aparença d'escriptura.
  L'any 2500, el primer home va ser eliminat del corrent del temps. I ara la mort ha estat finalment conquerida. La gent ha dominat el seu univers amb més de 100 sextilions d'estrelles.
  L'any 3000, per primera vegada, es va crear un univers sencer a partir d'uns pocs àtoms.
  Al mateix temps, la resurrecció dels morts estava passant. Hi va haver una disputa: ressuscitar tothom o no? Vam decidir que absolutament tothom havia de ressuscitar. Fins i tot criminals, però reeducar-los i mantenir-los sota control.
  L'any 4000 es va acabar el procés d'extracció dels morts del riu. Totes les persones que han viscut mai al planeta Terra han guanyat la immortalitat. El procés de creació d'univers es va posar en marxa.
  L'any 5000, totes les lleis de la física van obeir la humanitat. Fins i tot els nadons podrien crear universos. La gent ara va plasmar totes les seves fantasies en realitat.
  Els que van ressuscitar d'entre els morts també van crear universos i ho van aprendre ràpidament.
  L'any 10.000, la humanitat va inventar noves lleis de la física, la biologia i la química. Totes les possibilitats de les persones apareixien com la capacitat d'encarnar fantasies. Hi havia felicitat i prosperitat universals absolutes.
  
  ZENON POZNYAK PRESIDENT DE BIELORUSSIA
  A Bielorússia, va passar una tragèdia a les eleccions de 1994. El principal candidat de l'oposició, Alexander Lukaixenko, va ser assassinat en un intent d'assassinat. I com a resultat, Vyacheslav Kebich es va desfer d'un perillós competidor. Però tot l'electorat de Lukaixenka, el compte és que aquest és el negoci del primer ministre. I el va agafar i va votar Zenon Poznyak!
  I a la primera volta, Zenon Pozniak va guanyar amb un gran marge. Candidat de ciències històriques, líder del Front Popular Bielorús, i fins i tot líder. La personalitat és definitivament carismàtica. I es distingeix per la rigidesa del ferro.
  Zenon Poznyak, amb els seus primers passos, va començar a tancar les escoles russes i a limitar la llengua russa. Aleshores es va canviar la llei electoral i el Front Popular bielorús va obtenir la majoria al parlament. Aleshores Poznyak va fer un referèndum. Sobre la integració amb Europa, sobre l'estatus de la llengua bielorusa com a única llengua estatal. I va abolir la pena de mort i es va separar de Rússia. Zenon Poznyak va proclamar: Bielorússia estarà a l'OTAN i a la Unió Europea.
  L'arribada al poder de Zenon Pozniak va tenir un impacte a Rússia. Alexander Lukaixenko, com sabeu, va donar suport a Ieltsin a les eleccions de 1996, ajudant-lo així a ser elegit per a un segon mandat. Zenon Pozniak estava en contra de tots dos.
  Com a resultat, Ieltsin va perdre les eleccions i Gennadi Zyuganov es va convertir en president de Rússia. Però la política de Rússia no ha canviat gaire. Zyuganov va continuar les reformes, i va ser acusat pels seus còmplices d'oportunisme. I realment es va posar seriosament.
  Però Zyuganov va aconseguir mantenir el poder. I va ser reelegit. A més, es va cancelЈlar de manera restrictiva durant dos mandats a Rússia. I a Bielorússia, Zenon Poznyak va aixecar el límit de dos mandats. El 1999 Bielorússia es va unir a l'OTAN. Rússia era comunista en paraules, però en realitat també va seguir el camí d'una orientació pro-occidental. A més, Gennady Zyuganov va resultar encara més pro-occidental que Ieltsin.
  No hi va haver guerra a Iugoslàvia. Perquè Rússia no va donar suport a Slobodan Milosevic, i immediatament va fer concessions, i no va arribar a una operació militar. I van sobreviure un parell de milers de vides, així com bones relacions amb Rússia i l'OTAN.
  A Txetxènia tampoc hi va haver guerra. Zyuganov va enfortir el règim de Maskhadov, que va seguir un rumb cada cop més prorus. És cert que els talibans van amenaçar l'Afganistan. Però a Amèrica hi va haver un atac terrorista i les tropes de l'OTAN van derrotar els talibans. I el 2005, la mateixa Rússia es va unir a l'OTAN. Gennady Zyuganov es va convertir en un amic íntim d'Amèrica.
  Però el temps va passar... L'any 2008 va esclatar la crisi mundial. A Rússia va començar el malestar de l'esquerra radical. Van acusar Zyuganov i el Partit Comunista de traïció i d'allunyament dels ideals de Lenin. El líder més destacat de l'oposició va ser Sergei Udaltsov. Però no van aconseguir enderrocar a Zyuganov. Els mateixos comunistes es van convertir en burgesos i capitalistes. Es van fer lleis per ells mateixos i van tenir el poder. Zenon Pozniak també va ser un president permanent, però amb zel als Estats Units. I per tant, malgrat el seu autoritarisme, s'adaptava bastant a Amèrica. I només l'esquerra radical volia enderrocar-lo.
  Rússia va seguir un camí pro-americà... A diferència de Ieltsin i Putin, Zyuganov va ser obedient a Amèrica. A més, va ser precisament el fet de ser comunista el que el va fer més pro-americà. Ja que li era més fàcil jugar al patriotisme.
  La Unió Europea aviat va incloure Rússia en la seva composició. I altres països de la CEI. I així, quan Zyuganov va ser elegit el 2016 per a un altre mandat, després d'haver governat durant vint anys i després d'haver estat elegit per sisena vegada, va ser atacat. Com, estimada, quant de temps pots seure al tron? Ja és indecent! Potser és hora de marxar. Però Zyuganov no volia marxar. I les eleccions del 2020 ja es van celebrar sota l'epidèmia de coronavirus. I al mateix temps a Rússia i Bielorússia. Tant Zyuganov com Zenon Poznyak ja tenien setanta-sis anys. Però es van aferrar obstinadament al poder. I no volien marxar.
  A Bielorússia, l'economia era més o menys normal. Però el coronavirus ha agreujat els problemes. I la nova esquerra va aixecar la bandera de la revolució. I van acusar Zenon Poznyak de frau electoral massiu.
  A Rússia, també, el malestar de l'esquerra. I Zyuganov ja ha estat elegit per al setè mandat... Però també sota l'aparença del coronavirus i no del tot honestament. I aquí també el poble es va rebelЈlar. Però la policia encara va reprimir els disturbis.
  Zenon Poznyak, va dir que potser el seu mandat serà l'últim i cedirà el seu càrrec als més joves. I que realment vint-i-sis taules és massa.
  Però hem de fer front al coronavirus. I llavors tornarà a haver-hi una vida feliç i alegre.
  Zyuganov també va dir que el seu setè mandat seria el darrer. En general, set termes porten felicitat. I hi haurà comunisme a Rússia. I crearan una vacuna, i serà més fàcil per a tothom.
  I la gent va escoltar això... De fet, sembla molt bo viure a Rússia. Els comunistes van donar més llibertat que sota Putin. Per exemple, es venia alcohol a la nit. I la cervesa a les parades, i la seva publicitat a la televisió estava prohibida. I amb el tabac era més suau. I fins i tot van començar a legalitzar la marihuana. I els matrimonis entre persones del mateix sexe.
  Aquest últim, per cert, Zyuganov va travessar personalment. A més, fins i tot el mateix Papa va proposar de permetre coronar aquest tipus de matrimonis, fet que en general va provocar una reacció complexa. Però els mitjans poden influir en l'opinió pública.
  En alguns llocs, la prostitució ja està legalitzada. Sí, cada cop hi havia més llibertat a Rússia. I els comunistes es van convertir en liberals zelosos. I sens dubte, miracles en un sedàs.
  Però en general és natural. Gennadi va seguir una política més pro-occidental que l'hereu de Ieltsin, Putin. Inclòs perquè era comunista.
  I això és lògic.
  Els comunistes també van continuar la política de privatització, van augmentar la propietat privada en l'economia.
  Zyuganov va seguir generalment una política d'amistat amb la Xina. I en part ho va aconseguir.
  Però els Estats Units també van ser càlids i amables... Trump no va arribar al poder. I hi havia Hillary Clinton. Va ser escollida per a un segon mandat. Als Estats Units, el coronavirus no s'ha desenvolupat tan fortament sota una dona presidenta com sota Donald Trump.
  En general, Amèrica va tenir un augment sense precedents. Molts deien: els poders superiors patronen les dones. I de fet, com pot la sort privar al sexe més feble, o més aviat al sexe just. I el coronavirus sota una dona presidenta va salvar els Estats Units.
  Zenon Poznyak va dur a terme algunes reformes a Bielorússia. Va privatitzar la propietat, va reduir impostos i va desenvolupar negocis privats. I també va restaurar la policia, i va rehabilitar tots els criats feixistes. En primer lloc, Ostrovsky. I per descomptat el consell central, aixecat a la pancarta.
  Hitler va començar a ser publicat i elogiat. I enderroca monuments soviètics. Inclòs Lenin. I en comptes d'ells, els carrers van començar a portar el nom dels policies. I, per descomptat, estava genial.
  Les relacions amb Ucraïna són les més càlides. A Minsk, el carrer va rebre el nom de Stepan Bandera. I un carrer més que porta el nom de Dzhokhar Dudayev. Es van fer pelЈlícules sobre nacionalistes bielorussos. I la llengua russa és limitada. Però no hi ha cap prohibició total. Així que a Rússia hi ha un règim pro-occidental, i és a la Unió Europea i l'OTAN.
  La Unió Europea es va expandir i es va convertir en la Unió Euroasiàtica. Viure a Bielorússia no va ser dolent en termes materials. També hi havia molta llibertat. Em va recordar molt a Europa. El sistema és formalment multipartidista, però domina el Front Popular Bielorús.
  També hi ha un Partit Comunista a Bielorússia, però és una oposició formal i de butxaca.
  Les relacions amb Rússia són més o menys tolerables. I fins i tot amistat amb els polonesos.
  En lloc del ruble, hi ha un tàler, que és aproximadament igual a l'euro. La inflació és gairebé nulЈla.
  La gent en general està més o menys satisfeta amb Poznyak. Sou de més de mil dòlars. L'atur és baix, els preus pràcticament no augmenten. També es troba la llengua russa. Fins i tot van obrir escoles russes aquí i allà.
  L'alcohol és barat i es ven durant tot el dia a totes les parades. Així com pornografia disponible. Hi ha llibertat total a Internet.
  I qui més necessita Lenin? En canvi, els antics policies tenien molta estima. I Zenon Pozniak n'està orgullós.
  Escut d'armes de Bielorússia Pursuit, i la bandera és Blanc-Vermell-Blanc. Tot plegat, està bé.
  Van construir una dotzena de centrals nuclears i venen electricitat a Europa. Al mateix temps, Bielorússia ha construït moltes carreteres i autopistes.
  També s'estan construint temples, sobretot molts catòlics. Sí, els catòlics a Bielorússia tenen una gran estima.
  Fins i tot l'església catòlica més gran del món es va construir a Minsk. I Zenon Pozniak n'estava molt orgullós. I l'església era realment molt bonica amb cúpules daurades, segons la tradició de l'ortodòxia. El Papa i el Patriarca de Moscou van mantenir diverses reunions i es van unir en amistat en Crist.
  Curiosament, Saddam Hussein no va ser enderrocat, sinó que va caure sota Amèrica, convertint-se en el seu vassall obedient. I, per descomptat, va ser una gran sorpresa. Estava clar qui és fort, ell mana.
  La Xina ha frenat una mica el seu desenvolupament. I també en ella la gent està preocupada, vol canvis democràtics.
  El món, és clar, encara té problemes. Però d'alguna manera més fàcil i més tranquil. Zenon Poznyak, que no va ser elegit per al setè mandat, va prometre marxar al final del mateix i donar pas als joves. Potser fins i tot una dona. I això va ser rebut positivament per tots.
  I el ministre d'Afers Exteriors de Rússia durant un quart de segle, Vladimir Zhirinovsky. Qui estima molt, almenys en paraules Amèrica, els drets humans i els valors occidentals.
  
  EL MÓN MERAVELLÓS DEL TSAR DE RÚSSIA
  L'almirall Makarov no va morir... El camí del cuirassat Petropavlovsk va canviar lleugerament i el llegendari comandant naval va romandre viu. I el vaixell no va patir danys.
  A pocs metres, el vaixell va passar a l'esquerra, i només una mica d'aquest tipus va canviar alhora el destí de l'imperi i de tot el planeta Terra.
  L'almirall Makarov va continuar entrenant intensament l'esquadró rus i utilitzant tècniques innovadores. Van passar els camps de tir, es van restaurar els vaixells danyats.
  Aquí a l'almirall se li va oferir una interessant trampa. Com que l'esquadra de Togo passava tot el temps per la mateixa ruta, seria possible escampar mines en el seu camí. A la història real, un destructor va escampar paquets de mines i dos cuirassats es van enfonsar. I llavors una dotzena sencera de destructors van dispersar mines. I com a resultat, una dotzena de vaixells japonesos van ser volats.
  Hi va haver un pànic, i l'esquadra russa va atacar els samurais, que disparaven indiscriminadament en pànic. I com a resultat, va enfonsar una dotzena de vaixells més. I el mateix almirall Togo va ser capturat. El poder del Japó al mar va ser minat. Però no va acabar aquí.
  L'almirall Makarov va continuar perseguint els samurais fins que va enfonsar tots els seus vaixells. I el Japó estava indefens. Les seves tropes a Corea van ser derrotades i capitulades.
  Però el samurai no volia la pau. I l'exèrcit tsarista va desembarcar a la metròpoli. I un miracle sorprenent. Kuropatkin va resultar que no era gens una mediocritat, sinó un comandant capaç. Va derrotar els japonesos i va capturar el Mikado. Com a resultat, Rússia va capturar completament el país del sol naixent. I després es va fer un referèndum i el Japó es va convertir en una província russa. I Nicolau II va afegir al seu títol: el mikado japonès.
  Mongòlia, Manxúria i Corea es van convertir en províncies russes. L'exèrcit reial ha crescut considerablement.
  Rússia va escapar de la recessió associada a la revolució. I la seva economia estava més desenvolupada, i l'exèrcit era nombrós. No hi va haver disturbis, ni una Duma d'Estat estúpida i inútil. La Rússia tsarista tenia els seus propis tancs, encara que fossin lleugers, però àgils. I pistoles més potents, i més baionetes, sabres, metralladores. Una innovació russa va resultar ser una bona arma: un carro.
  Els tancs abans de la guerra van aconseguir entrar a la sèrie i van influir en el curs de la guerra. L'almirall Makarov encara era viu i bé. I va manar la flota russa aixafar els alemanys al mar.
  La guerra va començar el 1914 i des del primer moment va tenir èxit per a la Rússia tsarista. Numèricament superiors, les unitats russes amb tancs lleugers "Luna" -2 van aixafar els alemanys. I va continuar sense descans. Kuropatkin va derrotar Alemanya, Brusilov va derrotar Àustria-Hongria. I la guerra va acabar al desembre amb la presa de Berlín.
  Turquia, que també va aconseguir entrar a la guerra, va ser derrotada. I la Rússia tsarista va guanyar amb confiança.
  La Primera Guerra Mundial va ser victoriosa i un autèntic triomf. La Rússia tsarista va rebre grans territoris. Klaipeda, Galícia, Poznan, regió de Cracòvia. Així com el regne dels txecs, eslovacs, hongarès. Romania va expandir el seu territori, però es va convertir en vassall de Rússia. Iugoslàvia també es va convertir en vassall de Rússia.
  Turquia es va dividir i va desaparèixer del mapa polític del món. Àsia Menor, el nord i centre de l'Iraq, el nord de Síria i Palestina es van convertir en rus. Però el més important va tornar a Constantinoble i als estrets.
  Com es va expandir l'imperi imperial?
  Però això no és tot. Rússia i Gran Bretanya també van dividir l'Aràbia Saudita. Llavors l'Iran, el centre i el nord, van anar a Rússia. I després l'Afganistan.
  I això va provocar la divisió de territoris.
  L'economia russa sota el tsar Nicolau II es va desenvolupar ràpidament. I fins i tot la Gran Depressió de 1929 gairebé no va tocar l'Imperi Romanov. I l'any 1932, Nicolau II, aprofitant que els Estats Units estaven molt debilitats econòmicament, va exigir el retorn d'Alaska. Amèrica es va negar. I l'1 de gener de 1933 va començar la guerra entre Rússia i els Estats Units.
  Canadà es va posar del costat d'Amèrica. La flota del Pacífic estava comandada per un digne estudiant de l'almirall Makarov Kolchak. Que es va cobrir de glòria.
  Els tancs russos eren els millors del món, els avions eren els més forts. I la flota és la més perfecta. I també helicòpters, que en aquell moment només eren a Rússia.
  Tot estava amb el rei. I Amèrica és francament feble. Té pocs tancs i aquests estan obsolets. L'aviació és feble i obsoleta. I només la marina és més o menys nombrosa. I la guerra va anar des del principi en una porta. A més, a Rússia van construir un ferrocarril fins a la mateixa Chukotka. I l'oferta ha millorat molt.
  Els successors forts de Brusilov i Kuropatkin van ser Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov i Kaleidin. Han demostrat ser líders forts.
  I els tancs russos eren incomparables i així es van inundar. Els americans tenien pocs tancs, i fins i tot aquells eren obsolets i febles. L'aviació també està obsoleta i feble. I només la marina és força nombrosa. Però, per descomptat, tant la qualitat i l'experiència, com la formació del personal, són inferiors als soviètics.
  Sí, i Kolchak és un destacat comandant naval. I he de dir que és molt xulo.
  Els helicòpters de Sikorsky també són extremadament poderosos i destructius. I fa impressió.
  Els EUA no van durar gaire. Poc més de mig any. L'exèrcit rus és molt fort i nombrós. Entre altres coses, sota el control de l'imperi tsarista ja hi ha una gran part de la Xina. I això va donar una mida molt gran de l'exèrcit. I va aclaparar la quantitat i la qualitat.
  Els Estats Units es van convertir en una província de Rússia, com el Canadà. I l'Imperi Rus es va fer molt més fort.
  I el seu potencial econòmic s'ha convertit en aclaparador i el primer del món. Aquí està el poder.
  És cert que també hi havia l'Alemanya nazi. El 1937, Hitler es va annexionar Àustria. I el seu imperi va fer una aliança amb Itàlia i Gran Bretanya. Encara que hi va haver desacords amb França. Nicolau II era propens al germanofilisme. Però Hitler va ser burlat a l'est... Però el mateix Führer tenia por de la poderosa URSS. I va proposar dividir les colònies de França, Bèlgica, Gran Bretanya i Holanda. Mussolini també va expressar la seva disposició a estar juntament amb Rússia. I com a resultat, es va formar una coalició d'estats centrals.
  I així, l'1 de setembre de 1939, Alemanya va atacar França, Bèlgica i Holanda, i amb ells la Gran Bretanya. I la Rússia tsarista va atacar les colònies d'Àsia i més enllà d'Àfrica. Mussolini va entrar a la guerra més tard, després d'esperar una mica. La Rússia tsarista va avançar amb èxit, capturant les colònies dels britànics a Àsia i el Pacífic, així com les franceses. Durant els dos primers mesos, es van capturar l'Índia, el sud de l'Iran i gairebé tota la Indoxina i la majoria de les possessions dels britànics i francesos a l'Orient Mitjà. L'exèrcit reial va entrar a Egipte.
  Els alemanys al seu front ocupaven la major part de Bèlgica, part d'Holanda, parcialment encastats a França. Però no van aconseguir un gran èxit. Alemanya encara no estava ben preparada per a la guerra. L'enemic superava en nombre les tropes, i sobretot el personal i l'artilleria. I els aliats tenien encara més divisions de personal.
  A més, el meravellós pla que en la història real es va implementar el 1940 no es va desenvolupar. I els alemanys van avançar a l'antiga i amb menys èxit.
  Un mes després, les tropes russes van capturar tot a Àsia i el Pacífic i van desembarcar a Austràlia. Al sud van capturar l'Orient Mitjà. I també Egipte, envaint Etiòpia, Sudan, Líbia, etc.
  Els alemanys van avançar, una mica empantanats en les batalles amb els francesos. És cert que van prendre BrusselЈles.
  Hitler va demanar ajuda al tsar Nicolau II. Va estar d'acord. Però primer, els russos van dur a terme la captura d'Àfrica. Aquí el principal problema és el terreny, el tram de comunicacions, la manca de carreteres. I això interferia més que les petites tropes aliades.
  Els russos van capturar tota l'Àfrica en tres mesos, i finalment van poder establir l'hegemonia.
  I llavors ja al març de 1940, les tropes russo-alemanes van llançar una ofensiva contra París. En un mes i mig, França va ser envaïda.
  I l'agost de 1940 va seguir un desembarcament a Gran Bretanya... Londres va caure, en dues setmanes Anglaterra i GalЈles van ser capturats.
  La guerra va acabar amb l'ocupació de totes les colònies i dominis aliats, i Gran Bretanya. La divisió del món ha passat. Rússia va rebre gairebé totes les colònies aliades. Alemanya va recuperar el que es va perdre a la Primera Guerra Mundial, i les fronteres a l'oest de 1914, així com Namíbia. Itàlia va rebre Etiòpia i Tunísia. Bèlgica i Holanda i Luxemburg van ser inclosos al Tercer Reich amb certa autonomia. França i Gran Bretanya van perdre totes les seves colònies i van reconèixer la protecció russa sobre ells mateixos. Així va acabar la guerra.
  El gener de 1941, Nicolau II, després d'haver recuperat la glòria durant més de quaranta-sis anys, va morir, passant a la història com el monarca rus més gran de tots els temps i pobles. El va succeir el seu fill Pere Alekseevich, o Pere Quart, a l'edat de nou anys. Sota ell, és clar, es va establir una regència.
  Rússia s'ha convertit en un hegemònic mundial i el seu exèrcit és innombrable. Ja l'any 1943, el primer cosmonauta rus va volar a l'espai.
  I el 1949, els russos van volar a la Lluna... Però això és només el començament del gong espacial. Tot aniria bé, però...
  Hitler no va poder resistir i el 20 d'abril de 1953 va atacar Rússia, iniciant una guerra. El fill de Mussolini, així com Franco i Salazar, van parlar al seu costat. I es van traslladar a la Rússia tsarista.
  Ara el nét de Nicolau II té l'oportunitat de demostrar-se i guanyar fama mundial.
  Els alemanys, per descomptat, només al principi van poder encaixar. I llavors les tropes russes, reunint forces addicionals, van llançar un contraatac. Hi va haver una ofensiva força reeixida i Itàlia. Mussolini Jr. es va enfonsar ràpidament. A l'Àfrica, els italians també van ser derrotats ràpidament. En els dos primers mesos, l'exèrcit tsarista va derrotar Itàlia i va capturar totes les colònies enemigues d'Àfrica. I va llançar els alemanys a l'Oder.
  Després de nou l'ofensiva i a l'agost es va prendre Berlín. I després l'ofensiva i a principis de novembre de 1953, el Tercer Reich va quedar totalment ocupat. Hitler va aconseguir escapar a l'Argentina. Però va ser perseguit per les tropes russes. I l'any 1954 es va conquerir tota l'Amèrica Llatina. Hitler va ser trobat el febrer de 1955. Hi va haver un judici... I el 20 d'abril de 1956, el Führer va ser penjat.
  Així va acabar aquesta lamentable carrera d'un tirà. Pere IV va decidir unificar i incloure tots els països de l'Imperi Rus, unint la humanitat. I a molta gent també li va agradar.
  I així es va formar un únic imperi de tipus unitari l'any 1970. Un gran país, Rússia.
  I hi ha un procés de desenvolupament del sistema solar i de l'espai. I tot es torna més pacífic i previsible.
  I ara, l'any 1975, els cosmonautes russos ja són a Plutó. I tots els planetes del sistema solar estan conquistats.
  I després vola cap a l'espai i cap a les estrelles. I aquests vols són molt impressionants.
  L'any 2000 va començar la primera expedició interestelЈlar. I deu anys més tard van volar al primer planeta Sírius.
  I el 2022, la velocitat de la llum es va superar per primera vegada en una nau estelЈlar. I això és genial.
  L'any 2500, la humanitat havia poblat la galàxia.
  L'any 3000, els humans havien arribat a la vora de l'univers.
  L'any 4000, els rius individuals del temps havien estat oberts i se'ls havia donat la clau de la immortalitat i la resurrecció dels morts.
  L'any 5000, havien après a crear universos i havien sotmès a totes les lleis bàsiques de la física.
  L'any 10.000, la gent va ressuscitar tots els morts, dominava completament els secrets de l'univers i es va convertir gairebé en omnipotent, creant universos. Entre els ressuscitats hi havia Adolf Hitler. Va ser enviat a la presó per reeducació.
  Cap a l'any 20.000, els humans demiürg dominen l'hipermegavers. Són hiperomnipotents i absolutament feliços. Totes les persones no només han ressuscitat d'entre els morts, sinó que mai han mort. Va aconseguir la immortalitat absoluta. Tots els desitjos es compleixen. I en general, tot és tan meravellós que les possibilitats per a totes les persones són gairebé ilЈlimitades!
  
  EL SOMNI D'HITLER TORNA A CANVIAR LA HISTÒRIA DEL PLANETA TERRA
  Les tropes americanes van ser forçades a sortir d'Hondures a finals de febrer i principis de març. Els combats es van traslladar al sud de Mèxic. Les famoses quatre noies van canviar el tanc a l'última modificació de l'E-50. El cotxe és realment ultramodern, controlat per joysticks, relativament lleuger amb 65 tones amb un motor de 1550 cavalls de potència.
  L'armadura frontal és de 250 mm, l'armadura lateral és de 170 mm, i fins i tot amb un pendent important. Però a causa d'això, les noies del tanc estan una mica estretes. No és tant còmode aquí com al "Tiger" -2, així que el cotxe s'ha condensat i sobretot la disposició. Però ara el tanc no pot ser penetrat pels tancs nord-americans, fins i tot quan es disparen al costat a poca distància. Aquesta protecció és capaç de suportar el tir de l'IS-2.
  Les noies estan contentes i el cotxe va força ràpid. La Gerda, prement els botons del joystick, diu:
  - Això és una màquina! Veritablement una obra mestra!
  Charlotte respon:
  - Els costats són molt inclinats i l'escotilla és estreta, gairebé no hi ha cap de dalt. No pots trencar una màquina així, però no és còmode!
  Gerda va comentar amb entusiasme:
  - Però efectiu! I completament impenetrable!
  La Magda va respondre amb un somriure:
  - Com veiem, Déu patrocina Alemanya!
  La Cristina va riure i va respondre:
  - Guanyem victòries nosaltres mateixos! I aquesta és l'essència de la nostra estratègia!
  Gerda va comentar amb entusiasme:
  - Fins fa poc, el tanc "Lleó" ens semblava el límit de la perfecció. I ara el cotxe és vint-i-cinc tones més lleuger, supera el "Lleó" tant en armament com en blindatge, i sobretot en rendiment de conducció. Així que Amèrica no ens pot trencar!
  Charlotte va riure i va dir:
  - No el trenquis! Els trencarem tots!
  Aquí a la vista de Magda va aparèixer "Sherman". La noia va enviar un projectil directament a l'objectiu. Va trencar el cotxe.
  Tot i així, cal admetre que els nord-americans en la construcció de tancs estan notablement enrere. "Sherman" és evident que no està tirant en batalles, i "Pershing" només és una mica millor. A més, els Pershings van aparèixer a la sèrie només a principis del quaranta-cinquè any, i en els seus paràmetres són similars al primer model Panther. L'E-50 colpeja els nord-americans a una distància de més de cinc quilòmetres.
  Les noies estan molt orgullosos de tanta superioritat de les seves armes. I xiulen cançons.
  La Magda torna a disparar, colpeja, aquesta vegada un Sherman protegit, i xiuxiueja:
  - Va dispersar la pilota i va sortir al galop!
  Fins i tot les pantalles "Sherman" no van ajudar. Un tanc alemany es condueix ell mateix. Aixafa els infants amb erugues. Les noies xiulen cançons amb harmòniques. Esquitxant sang sota els rodets. El tanc es mou prou ràpid i les seves vies són més avançades i transitables, tot i que són relativament lleugeres.
  Les noies xiulen... La Gerda comenta:
  - Mèxic és l'últim país de camí als EUA. Ja hem agafat tantes capitals diferents. I tants països conquerits! Vam començar la primera conquesta des d'Àustria i ara ens traslladem a Ciutat de Mèxic! La nostra companyia militar és una companyia gloriosa!
  La Cristina va respondre amb lògica:
  - En primer lloc, som superiors als nostres oponents en organització. Un país petit és Alemanya. Els alemanys són la gent més disciplinada i altament organitzada del món. A més d'un règim nacionalsocialista totalitari. La qual cosa també ens va donar força i organització. - La noia va córrer el peu descalç per l'armadura lateral d'aliatge del casc i va continuar. - Després els talents brillants dels nostres generals i, en primer lloc, de Hitler. Hem trencat els nostres oponents peça per peça. I després van aconseguir la millor tecnologia del món. Així que ara tenim un triomf per davant! I el Tercer Reich obre les seves ales al món!
  Charlotte va comentar racionalment:
  - El pitjor va ser l'hivern de quaranta-dos. Vam ser derrotats a l'Àfrica i prop de Moscou. Van deixar Tikhvin i Rostov del Don. I fins i tot Kharkov va ser capturat pels soviètics. I els Estats Units van entrar en la guerra contra nosaltres. Va ser llavors quan va semblar: que la balança no oscilЈlava a favor nostre i l'abisme s'albirava al davant. Però la primavera ens va portar noves victòries. I des de llavors, tot ha anat a favor nostre!
  Magda va disparar. Va disparar una pistola americana i va piular:
  - Però tot i així, sense la intervenció de potències superiors, el nostre exèrcit no hauria estat capaç d'aconseguir tal èxit! Derrotant enemics superiors! Aquesta és la mà de Déu!
  
  La Gerda va riure i va respondre:
  - Estic d'acord que és de Déu! Però no Déu: Abraham, Isaac i Jacob! I pel que sembla l'ari, únic i totpoderós Déu! El que va crear l'univers i va triar els alemanys com a poble!
  Charlotte va assentir i va confirmar:
  - Certament! El Déu d'Isaac no és el nostre Déu! I si els jueus fossin realment el poble de Déu, no hauríem guanyat! I si és així, aleshores la teva Bíblia Magda és mentida! I és hora que abandonis el cristianisme en favor del monoteisme ari!
  Les paraules de Charlotte sonaven com a foc de metralladora.
  Christina ha afegit:
  - I sembla una traïció, ser cristià. Al cap i a la fi, resulta que ets a favor del pacifisme: et peguen a la galta dreta, gira a l'esquerra!
  Gerda va creure convenient afegir:
  -I tu penses que la salvació és dels jueus! I això, en general, és semblant a una traïció!
  Magda va objectar tímidament:
  - No ho crec! La meva opinió Déu és un! I ni jueu, ni ari!
  Charlotte va cridar en resposta.
  -Com no és ària! Només ària i no menys!
  La Gerda va afegir de manera conciliadora:
  I també tecnologia! Per on vam començar? El setembre de 1939 només tenien sis divisions de tancs. I gairebé tots els tancs són lleugers, de menys de vint tones. Ara jo mateix no sé quantes divisions tenim, però estem muntant en el millor tanc del món. El nostre vehicle és inigualable pel que fa a armament, blindatge, rendiment de conducció i, al mateix temps, no és indignant pel que fa al pes.
  Recordo les proves del primer "Tigre", després l'aniversari de Hitler el 20 d'abril de 1042.
  La noia es va aturar i, agafant aire, va continuar.
  - Aleshores el "Tiger" ja era el millor tanc del món. Però el seu rendiment de conducció no es pot considerar satisfactori. Però, d'altra banda, l'arma va donar una bona lluita, i l'armadura era bastant adequada per a aquell moment. I el dipòsit en si mateix va girar bé, cosa que va compensar la baixa velocitat de rotació de la torreta!
  I l'any quaranta, érem inferiors a França i Gran Bretanya com a tancs i el seu nombre. Però van guanyar! El quaranta-un any, l'URSS tenia millors tancs T-34 i KV que els nostres, i diverses vegades més vehicles! Però encara hem guanyat! I la moral és tecnologia i raó! I l'esperit importa!
  Christina va assenyalar, fregant el seu taló nu amb el pedal:
  - Si guanyem amb els pitjors tancs, guanyarem ara! Per descomptat, al principi érem menys que enemics. Ara hem reunit una horda! Què ens pot impedir guanyar?
  La Gerda va respondre amb un somriure:
  - Crec que les principals dificultats han quedat enrere! Fins i tot tenim números ara
  Sobrepès. No crec que l'empresa contra els EUA tingui problemes.
  Charlotte va comentar lògicament:
  - No crec que Amèrica tingui res en contra nostre! El seu Sherman és només carn de canó, i el seu Pershing només és una mica millor. Mentre que contra el nostre tanc, no tenen armes!
  Gerda va creure convenient afegir:
  - I en avions a reacció no tenen res per cobrir els nostres falcons. A més, tenir tants esclaus, i no som inferiors en nombre als ianquis!
  Cristina va estar d'acord amb això:
  - Tenim equipament - tot Europa i part de l'URSS. I els treballadors: mig món! Hem traslladat les nostres fàbriques a un mode de funcionament de tres torns i estem construint noves fàbriques! Els americans no ens podran donar una resposta asimètrica, pel nombre. No tenen tantes mans trivialment!
  Charlotte va riure i va moure el genoll a la cadira, va grunyir:
  No seran simètrics! - La noia va disparar al "Grant" i va afegir. - I si es comença a produir equip, només per a la recollida de puntuacions de combat per nosaltres!
  Magda va dir tímidament:
  - Però quan la vida... És a dir, la vida ensenya que no cal relaxar-se en un moment decisiu!
  La Gerda va estar d'acord amb això, i girant la palanca amb els dits nus, va murmurar:
  "I estem vigilants fins al final!"
  Charlotte va treure els abdominals d'alleujament i va recordar:
  - Hem recorregut un llarg camí... De la modesta T-1 a la gegant E-200. I aquestes, per descomptat, són fites d'una campanya heroica! De la mateixa manera, el nostre tanc mai anirà a metall!
  Finalment, les noies es van trobar amb una dotzena de tancs americans. Vuit Sherman, dos Grants i dos Pershing. L'últim cotxe tenia una silueta més baixa i no es nota tant. Entrar en un tanc alt és més fàcil. Les noies disparaven per torns. Tots són nítids i tenen una gran capacitat de resposta. Endurit i entrenat. Va passar una part important de la Segona Guerra Mundial i va visitar diferents països del món. Són noies realment de primer nivell.
  I els Sherman van ser els primers a explotar. I la distància és de més de cinc quilòmetres. Els americans encara no poden aconseguir el seu cotxe.
  Tir, Gerda va assenyalar:
  - Tenim la millor arma! Perfora tot des d'una distància d'una batalla real i un subministrament bastant gran de petxines. Aquí 128 mm serà pitjor.
  Magda estava d'acord amb això. Després d'haver disparat i destrossat el Sherman, la noia va dir:
  - L'estoc de petxines d'aquest calibre és menor. Però, en principi, les armes de 88 mm no són dolentes en principi!
  Charlotte va disparar i va intervenir:
  - A veure què!
  La Gerda va bordar amb duresa:
  - I aquest "Sherman" i "Panther" ho portaran. Crec que una pistola de 75 mm amb un tronc llarg podria haver-los aprimat!
  La Christina va disparar amb el peu descalç i va grunyir:
  - Sí, i l'oferta de petxines seria més alta!
  La Magda també va disparar, prement el joystick amb els dits nus. L'últim ruc "Sherman". El següent cop va ser traslladat als Grands. Aquest tanc ja està tan obsolet, i encara pitjor blindat que el Sherman. Tanmateix, Amèrica inicialment tenia tancs molt pitjors que Alemanya. L'any quaranta, els Estats Units només tenien 502 tancs, i fins i tot llavors molts estaven obsolets. Però ja l'any quaranta-un, els nord-americans van produir més de tres mil tancs. I després hi havia el Sherman. Què es pot dir d'aquest cotxe? Pel que fa a l'armadura frontal, fins i tot va superar lleugerament el T-34-76 i va ser lleugerament inferior en el poder destructiu de l'arma. Sí, i en el rendiment de conducció. Però, d'altra banda, l'òptica i la visibilitat són molt millors que les soviètiques.
  Llavors va aparèixer el Sherman M 4 l'any 44. El tanc és comparable en blindatge i armament al T-34-85 i una mica inferior al simple Panther i força significativament al Panther -2. Encara més tard, va aparèixer la cuca "Sherman", amb una pistola de 17 lliures de canó més llarg. Aquest tanc era superior al T-34-85 soviètic en armament, però no era molt massiu.
  També hi va haver una modificació de blindatge del Sherman amb pitjors característiques de conducció, més pesada, però amb blindatge de 152 mm. Però tampoc el més massiu. Fins ara, els alemanys només s'han trobat amb M4 estàndard.
  Però ara s'han acabat els "Grands" i ara el tanc Pershing relativament nou.
  Gerda va suggerir:
  - Apropem-nos una mica. Aquest monstre podria tenir una armadura més gruixuda!
  Charlotte va fer una ganyota despectiva.
  - No et preocupis! Només té 102 milЈlímetres. El cotxe pesa quaranta-dues tones, però va deixar el Sherman fort!
  La Gerda va riure i va suggerir:
  - Aleshores tirem!
  Magda va allargar el seu peu cisellat i nu. Quantes pedres diferents i esmolades, la sorra calenta dels deserts, les espines de la selva, les neus de Rússia han conegut les seves soles nues, elàstiques i elegants. Va prémer els dits llargs i suaus amb ungles de nacre al botó del joystick.
  I va disparar un projectil perforador amb un nucli d'urani. I ella va xiular amb un somriure:
  - Que hi hagi llum per a tu!
  El canó de 105 mm té un efecte destructiu enorme. I "Pershing" va perdre la meitat de la torre.
  La Gerda va sacsejar els seus pits alts i ferms i va dir:
  - Ai, "Tiger" no podria fer això! Li faltava poder de cop! Però tot i així, és millor que el Sherman.
  Magda va comentar escèpticament:
  - Mirant què. Si es pengen pantalles al "Firefly", no serà pitjor que el "Tigre", encara millor protegit al front!
  La Gerda va negar amb el cap enfadada. Disparat al tanc. I acabant l'últim "Pershing" va afegir:
  - El nostre "Tigre" encara és més car, tots aquests exòtics occidentals i perversions russes. Crec en la nostra victòria, fins i tot amb tancs T-4, que així sigui!
  Dotze cotxes, les noies van fer clic com llavors. Ni tan sols els van disparar. Distància dolorosamente llarga per a les armes americanes.
  Les noies van i riuen. Bé per ells.
  Charlotte torna a començar la familiar zanfona:
  - No, Magda! Hauries de renunciar al cristianisme d'una vegada per totes. En cas contrari, seràs un potencial traïdor!
  La noia de cabells daurats va respondre:
  - No! Sóc devot del Tercer Reich, però tampoc renunciaré a Jesucrist!
  La Gerda va colpejar la seva bella i musculosa cama a l'armadura amb la sola nua i va dir:
  "Però no s'ha de negar Crist!" Només hem de reconèixer que era un alemany en la vida real, i no un jueu, i tot anirà bé!
  La Magda va respondre amb un somriure:
  - Alemany... Però què passa amb el testimoni de la Bíblia?
  La Gerda va dir amb duresa:
  - Aleshores tu Bíblia! Si hi ha un Main Caf!
  Magda va negar amb el cap.
  - Mein Kaf no és una revelació divina. I el treball d'una persona, fins i tot d'una de destacada! Crec en el que ve de Déu!
  Aleshores, tots els guerrers van cridar en cor:
  - El nostre Déu és Adolf Hitler!
  Magda va respondre amb valentia:
  - Però no va ser Hitler qui va conquerir i va crear l'univers!
  La Gerda va colpejar amb ràbia el seu taló rodó a l'armadura i va declarar:
  - I això ja no en parlem! Qui va crear l'univers, el temps ho dirà!
  Charlotte va suggerir:
  - Millor, noies, ens fem la pregunta: què farem després de la guerra?
  La Christina va somriure i va suggerir:
  -Anem al negoci! Això és el millor que podem fer!
  Gerda va assentir d'acord amb el seu cap blanc com la neu:
  - Per descomptat, en els negocis! O potser actuarem en pelЈlícules?
  La Magda va somriure i va suggerir:
  - I què? Aquesta és una bona continuació de la carrera! Després de tot, les pelЈlícules són genials!
  La Gerda va somriure, va passar la mà per la premsa d'alleujament i va comentar:
  - I amb qui jugaríeu? Àngel què?
  Magda amb una mirada lànguida, va dir:
  - Perquè no? Perquè tinc l'aspecte correcte. Jo parlaria de Jesucrist a tots els creients! Això seria un salvavides!
  La Gerda va negar amb el cap negativament i va explicar:
  - A la nova religió ària no hi ha res com la salvació. De fet, l'essència de l'ordre a l'ari és servir el Reich. I la resta: obeeix als aris! Així que no ens salvem, sinó que governem!
  Christina és una noia amb coure, però amb una barreja de cabell groc, va confirmar:
  - Sí, governem i conquerim! En aquest món, estem a les tropes del Tercer Reich. En això tindrem el nostre propi exèrcit. I conquistarem altres universos. Tot en aquest món és relatiu... Crec que hi haurà guerra, i festes, i finques! Combinacions de gaudir del món i un emocionant joc de guerra!
  La Charlotte és una noia amb els cabells vermells de coure, va assentir amb el cap.
  - Certament! Perquè una vida realment tranquilЈla és avorrida... Estem tan acostumats a lluitar que s'ha convertit en pa per a nosaltres!
  La Gerda va corregir a la seva parella:
  - Més aviat, fins i tot aire! O aigua barrejada amb vi dolç!
  Magda va dir tristament:
  - És una llàstima... De vegades em ve una onada de penediment. Després de tot, matar altres és dolent. Causem dolor i patiment! Què, fills sense pare!
  La Gerda va negar amb el cap i va dir:
  Tots estem en risc! Però reconforteu-vos! L'home encara és mortal! I si hi penses bé, són realment significatius trenta o quaranta anys en l'escala de l'eternitat? I la vida eterna!
  Magda va respondre amb un sospir:
  - Bé, si mires filosòficament, és així... Però realment, això no ho posa gens més fàcil als nens petits!
  Charlotte es va llençar els cabells color coure i va xiular:
  - Imagina't que són infrahumans! Només animals i et sentiràs millor!
  Magda, sacsejant-se una llàgrima de les pestanyes, va respondre:
  - Però després de tot i els animals és una llàstima! Ai... en quin món vivim! Tot és senzillament despietat! I la mort governa!
  Charlotte va parlar amb contundència, composant mentre anava:
  Deixa els rius de sang
  que flueix per la terra,
  Deixa'ls gemegar de dolor -
  Focs per tot arreu!
  I deixa la mort malvada
  Una pilota furiosa mana,
  Morreu tots
  Satanàs t'ha demanat comptes!
  Deixa que el remolí devori
  El flux dels cossos humans...
  El planeta està patint
  El caos regna!
  La Gerda va interrompre la seva parella, tapant-li la boca escarlata amb la cama nua. La rossa terminadora va exclamar:
  - Bé, per què tan pessimista! Aquí s'acabarà la guerra i el planeta florirà com un jardí. Crec que en queden uns quants. Amèrica és sis mesos més, bé, l'any més gran. Després hi afegirem Rússia i només quedarà el Japó. Però això és de curta durada per a nosaltres. Com a molt, d'aquí a tres anys totes les guerres s'aturaran... I la gent no es tornarà a matar mai més!
  Christina va explicar:
  - En qualsevol cas, a la guerra... Crec que arribarà el moment, i molt aviat, que només quedarà un imperi al món. I després, en tot cas, no hi haurà guerres. I crec que gràcies al desenvolupament de l'agricultura i l'organització alemanya ideal, la fam també desapareixerà d'aquí a uns anys. Després es construiran habitatges per a tothom. - La noia de cabell groc coure i una figura musculosa, esvelta i perfectament proporcionada va parlar amb entusiasme. "Llavors es desenvoluparà la medicina i s'eradicarà la malaltia. Volarem a l'espai, ens establirem en mons diferents. Conquerem la vellesa. Totes les persones seran joves i belles, com elfs fabulosos. O potser noves guerres ens esperen a l'espai. Tan estelЈlar amb extraterrestres de tres braços. I lluitarem amb valentia per les idees del feixisme a tot l'univers!
  Charlotte, amb un somriure radiant als llavis, va cantar:
  - Lluitarem per un demà brillant... Anem a petons!
  Magda ja ha afirmat amb més optimisme:
  - Però és millor així! No guerres eternes, sinó creació pacífica!
  En aquell moment, el cotxe va atropellar una mina. El tanc va tremolar. El rodet va esclatar i el cotxe va frenar una mica. La Gerda va trucar a un equip de reparacions a la ràdio. El dany no va privar el dipòsit del rendiment de conducció, però va reduir una mica la seva velocitat. Per tant, el corró s'ha de substituir ràpidament. Aquí la ubicació de la suspensió és diferent, més convenient per a la reparació que l'ordre escalonat característic dels "Tigres" i les "Panteres".
  A més, les noies es van escalfar amb molt de gust a la selva. Per què no nedar al riu. El dipòsit, per descomptat, el lloc és calent, fins i tot l'aire condicionat no pot fer front. Encara hi ha el sud de Mèxic, els tròpics, i al març fa força calor. Però en general el temps és paradisíac.
  El riu era a prop i les noies s'hi van submergir. No us haureu de preocupar pels cocodrils. Aquí hi ha una guerra i tots els éssers vius han fugit durant molt de temps. L'aigua és càlida i agradable per banyar-s'hi. Les noies nedaven i, admirant les costes de la selva, la Gerda es va adonar:
  -Tot i així, el nostre món no està exempt d'encant! Probablement estaria bé esdevenir immortal com un alpinista, i tots conviuen amb la humanitat, observant el seu desenvolupament. I vola per l'espai!
  Cristina va assentir, dient seriosament:
  - El cel sense pecat, extremadament avorrit... No hi ha una fortuna al casino per perdre, però encara millor per guanyar, no per caçar. Sí, la guerra és addictiva...
  Charlotte va suggerir:
  - Crec que aviat s'inventaran jocs que es puguin representar a la pantalla: així són els militars!
  Magda va dir amb un somriure:
  - Hauries de destruir-ho tot!
  La Cristina el va agafar i va cantar:
  - La destrucció és una passió... No importa quin tipus de poder!
  La Gerda, sibilant i bufant, va cantar:
  - Vull veure el buit davant meu! En ella hi construiré el meu castell, el meu somni!
  Charlotte va riure i va suggerir:
  - No, sens dubte és fantàstic lluitar! Però encara és millor guanyar!
  Christina va exclamar amb tota la força:
  - La pròpia mà dreta del cel ajuda Alemanya. La nostra fe ària, el nostre monoteisme únic! I allò que no ens mata ens fa més forts!
  La Gerda va esquitxar aigua i va respondre:
  - Sí, ens hem fet més forts! És una llàstima que acabem de topar amb una mina antitanc.
  Christina va dir pensativa:
  - I com protegir les erugues?
  La Gerda va arronsar les espatlles musculoses.
  - No ho sé...
  Charlotte va comentar racionalment:
  - Estan protegides de petxines amb escuts, i de mines... A menys que siguin de més gruixut, per no rebentar!
  La Gerda va negar amb el cap.
  - Aleshores, el rendiment de conducció baixarà a causa de l'augment de pes. Això faria volar el tanc!
  Magda va confirmar:
  - Això és! Perquè el dipòsit s'alça a l'aire i no caigui! I va desenvolupar velocitats de cinc-centes milles per hora!
  Charlotte, esquitxant, va informar la informació:
  - He sentit que la nostra flota té vaixells especials que volen una mica sense tocar l'aigua! I desenvolupen la velocitat d'un lluitador de cargols i poden transportar tropes, així com guanyar el domini al mar! Aquesta aviació al mar ens farà invencibles!
  La Gerda va corregir a la seva parella:
  - I ja som invencibles! Això ens farà súper invencibles!
  La Charlotte es va girar d'esquena, va donar una puntada de peu a les cames nues i cisellades a l'aire i va arrollar:
  - Quan estem units, som invencibles! Som noies àries, assassines als nostres cors!
  I la bellesa es va capbussar més a l'aigua. Va anar una mica més profund. Va donar una bufetada als seus amics als talons nus i va sortir. Va llançar una font d'aigua, arrossegant:
  - Quina bona primavera als tròpics! L'aigua és com la llet al vapor!
  La Gerda va cantar en broma:
  - L'Àfrica és terrible sí, sí, sí... L'Àfrica és perillosa, sí, sí, sí! No aneu noies a l'Àfrica a passejar!
  Les belleses van riure. La pista de patinatge ja s'ha canviat: els equips de reparació estan en el seu millor moment. I les noies de tot arreu van saltar al tanc. La silueta de l'E-50 és força baixa i el cotxe en si no es nota massa. Les guerreres van encendre el motor de la turbina de gas i van agafar velocitat en pocs segons.
  Charlotte, un vaixell cisterna experimentat, va comentar:
  - Tot i així, un motor de turbina de gas és molt millor que un dièsel. És més compacte i accelera el dipòsit més ràpidament. El nostre cotxe té una maniobrabilitat increïble!
  La Gerda va cantar en broma:
  - Era descuidada i ingènua, les noies tenien un aspecte jove i nu... Tot al voltant semblava meravellós - fa tres-cents anys!
  Christina va comentar amb entusiasme:
  - No! El nostre comandant colpeja amb sentit de l'humor... Encara que realment sembla que han passat segles des de l'inici de la guerra... - La noia es va passar la mà pel pit alt i elàstic i va continuar. - Al mateix temps, de vegades et trobes amb la sensació que fos ahir! Oh, al cap i a la fi, la vida de la gent és curta i d'alguna manera passa desapercebuda!
  Gerda va dir ferotge:
  Però no som vells, oi? Estem plens de força i energia! I el nostre camí de la victòria a
  Victòria!
  Magda va alinear la torre de les metralladores, va enderrocar la celЈla americana i va arrollar:
  - Sí, crec en la nostra victòria... Sobretot ara, quan tenim totes les cartes de triomf. Però no posem el carro davant el cavall!
  La Gerda va recordar amb un sospir:
  - Albert... Trobo a faltar aquest noi... És estrany enamorar-se d'un mocoso, encara que sigui alt, de la complexió d'ApolЈlo!
  Charlotte va comentar lògicament:
  A mi també m'agradava l'Albert. Té una bellesa especial. I en general, els adolescents, quan les seves fesonomies encara no s'han cobert de barba i els seus trets facials no han completat la seva formació, es distingeixen pel seu encant especial. I el més important, encara no són tan mercantils, t'estimen, no els teus diners!
  Christina va comentar racionalment:
  - Tots quatre som tan bonics que els homes estimen el nostre cos abans que res. I quant tenim ja són els nostres ingressos!
  La Gerda va dir lògicament:
  - Ser dona és més fàcil! Truqueu al gos, i saltarà al llit. Almenys quan ets jove. Mai estaràs sense un home. És fàcil atraure'ls. Però un home, per posar una dona al llit, hauria de provar...
  Charlotte va respondre sarcàsticament:
  - Al cap i a la fi no tu... No som massa exigents!
  La Gerda va negar amb el cap clar en negatiu.
  - Segurament no d'aquesta manera! M'encanten els homes joves, guapos i amb corbes. I no me'n vaig al llit amb ningú. Per regla general, trio una construcció atlètica. Alguns amb panxa, fins i tot un general no m'atreuen. I podem triar!
  Charlotte va riure i va comentar:
  - Aquí hi ha una prostituta al panell, no cal triar. I la panxa servirà, i calb, i vell... Això és, per descomptat, un inconvenient de la seva professió!
  La Gerda va respondre seriosament:
  - Pots anar al bordell d'un soldat... Llavors tots els teus clients seran joves i esvelts. I varietat i més o menys atractiu... Per exemple, mai em nego a un home guapo!
  La Christina va riure i va arrossellar:
  - Sí... La varietat s'encén! El sexe requereix diferents plats i espècies. Som dones joves i estimem els joves... Volem parelles esportives amb cossos musculosos. I algú ha de tractar amb homes no tan guapos. Només pots simpatitzar amb aquestes dones!
  Charlotte va cantar amb angoixa:
  - La bellesa converteix un home en un esclau... I després de la mort, creu que no trobaré la pau, donaré la meva ànima al diable per passar una nit amb tu!
  Magda va disparar contra l'arma autopropulsada nord-americana "Witch" i va piular:
  - És un pecat, quin tipus de sexe és el nostre fora del matrimoni... És millor deixar els pensaments luxuriosos!
  Charlotte va respondre enfadada:
  - I vas gemegar d'orgasmes no pitjors que nosaltres... Així que no hauries de criar una infermera hipòcrita.
  La Gerda va sacsejar els seus pits alts i ferms i va dir:
  - Per desgràcia, "Tiger" no va poder fer això! Li faltava poder de cop! Però tot i així, és millor que el Sherman.
  Magda va comentar escèpticament:
  - Mirant què. Si es pengen pantalles al "Firefly", no serà pitjor que el "Tigre", encara millor protegit al front!
  La Gerda va negar amb el cap enfadada. Disparat al tanc. I acabant l'últim "Pershing" va afegir:
  - El nostre "Tigre" encara és més car, tots aquests exòtics occidentals i perversions russes. Crec en la nostra victòria, fins i tot amb tancs T-4, que així sigui!
  Dotze cotxes, les noies van fer clic com llavors. Ni tan sols els van disparar. Distància dolorosamente llarga per a les armes americanes.
  Les noies van i riuen. Bé per ells.
  Charlotte torna a començar la familiar zanfona:
  - No, Magda! Hauries de renunciar al cristianisme d'una vegada per totes. En cas contrari, seràs un potencial traïdor!
  La noia de cabells daurats va contestar:
  - No! Sóc devot del Tercer Reich, però tampoc renunciaré a Jesucrist!
  La Gerda va colpejar la seva bella i musculosa cama a l'armadura amb la sola nua i va dir:
  "Però no s'ha de negar Crist!" Només hem de reconèixer que era un alemany en la vida real, i no un jueu, i tot anirà bé!
  La Magda va respondre amb un somriure:
  - Alemany... Però què passa amb el testimoni de la Bíblia?
  La Gerda va dir amb duresa:
  - Aleshores tu Bíblia! Si hi ha un Main Caf!
  Magda va negar amb el cap.
  - Mein Kaf no és una revelació divina. I el treball d'una persona, fins i tot d'una de destacada! Crec en el que ve de Déu!
  Aleshores, tots els guerrers van cridar en cor:
  - El nostre Déu és Adolf Hitler!
  Magda va respondre amb valentia:
  - Però no va ser Hitler qui va conquerir i va crear l'univers!
  La Gerda va colpejar amb ràbia el seu taló rodó a l'armadura i va declarar:
  - I això ja no en parlem! Qui va crear l'univers, el temps ho dirà!
  Charlotte va suggerir:
  - Millor, noies, ens fem la pregunta: què farem després de la guerra?
  La Christina va somriure i va suggerir:
  -Anem al negoci! Això és el millor que podem fer!
  Gerda va assentir d'acord amb el seu cap blanc com la neu:
  - Per descomptat, en els negocis! O potser actuarem en pelЈlícules?
  La Magda va somriure i va suggerir:
  - I què? Aquesta és una bona continuació de la carrera! Després de tot, les pelЈlícules són genials!
  La Gerda va somriure, va passar la mà per la premsa d'alleujament i va comentar:
  - I amb qui jugaríeu? Àngel què?
  Magda amb una mirada lànguida, va dir:
  - Perquè no? Perquè tinc l'aspecte correcte. Jo parlaria de Jesucrist a tots els creients! Això seria un salvavides!
  La Gerda va negar amb el cap negativament i va explicar:
  - A la nova religió ària no hi ha res com la salvació. De fet, l'essència de l'ordre a l'ari és servir el Reich. I la resta: obeeix als aris! Així que no ens salvem, sinó que governem!
  Christina és una noia amb coure, però amb una barreja de cabell groc, va confirmar:
  - Sí, governem i conquerim! En aquest món, estem a les tropes del Tercer Reich. En això tindrem el nostre propi exèrcit. I conquistarem altres universos. Tot en aquest món és relatiu... Crec que hi haurà guerra, i festes, i finques! Combinacions de gaudir del món i un emocionant joc de guerra!
  La Charlotte és una noia amb els cabells vermells de coure, va assentir amb el cap.
  - Certament! Perquè una vida realment tranquilЈla és avorrida... Estem tan acostumats a lluitar que s'ha convertit en pa per a nosaltres!
  La Gerda va corregir a la seva parella:
  - Més aviat, fins i tot aire! O aigua barrejada amb vi dolç!
  Magda va dir tristament:
  - És una llàstima... De vegades em ve una onada de penediment. Després de tot, matar altres és dolent. Causem dolor i patiment! Què, fills sense pare!
  La Gerda va negar amb el cap i va dir:
  Tots estem en risc! Però reconforteu-vos! L'home encara és mortal! I si hi penses bé, són realment significatius trenta o quaranta anys en l'escala de l'eternitat? I la vida eterna!
  Magda va respondre amb un sospir:
  - Bé, si mires filosòficament, és així... Però realment, això no ho posa gens més fàcil als nens petits!
  Charlotte es va llençar els cabells color coure i va xiular:
  - Imagina't que són infrahumans! Només animals i et sentiràs millor!
  Magda, sacsejant-se una llàgrima de les pestanyes, va respondre:
  - Però després de tot i els animals és una llàstima! Ai... en quin món vivim! Tot és senzillament despietat! I la mort governa!
  Charlotte va parlar amb contundència, composant mentre anava:
  Deixa els rius de sang
  que flueix per la terra,
  Deixa'ls gemegar de dolor -
  Focs per tot arreu!
  I deixa la mort malvada
  Una pilota furiosa mana,
  Morreu tots
  Satanàs t'ha demanat comptes!
  Deixa que el remolí devori
  El flux dels cossos humans...
  El planeta està patint
  El caos regna!
  La Gerda va interrompre la seva parella, tapant-li la boca escarlata amb la cama nua. La rossa terminadora va exclamar:
  - Bé, per què tan pessimista! Aquí s'acabarà la guerra i el planeta florirà com un jardí. Crec que en queden uns quants. Amèrica, aquest són sis mesos més, bé, l'any més gran. Després hi afegirem Rússia i només quedarà el Japó. Però això és de curta durada per a nosaltres. Com a molt, d'aquí a tres anys totes les guerres s'aturaran... I la gent no es tornarà a matar mai més!
  Christina va explicar:
  - En qualsevol cas, a la guerra... Crec que arribarà el moment, i molt aviat, que només quedarà un imperi al món. I després, en tot cas, no hi haurà guerres. I crec que gràcies al desenvolupament de l'agricultura i l'organització alemanya ideal, la fam també desapareixerà d'aquí a uns anys. Després es construiran habitatges per a tothom. - La noia de cabell groc coure i una figura musculosa, esvelta i perfectament proporcionada va parlar amb entusiasme. "Llavors es desenvoluparà la medicina i s'eradicarà la malaltia. Volarem a l'espai, ens establirem en mons diferents. Conquerem la vellesa. Totes les persones seran joves i belles, com elfs fabulosos. O potser noves guerres ens esperen a l'espai. Tan estelЈlar amb extraterrestres de tres braços. I lluitarem amb valentia per les idees del feixisme a tot l'univers!
  Charlotte, amb un somriure radiant als llavis, va cantar:
  - Lluitarem per un demà brillant... Anem a petons!
  Magda ja ha afirmat amb més optimisme:
  - Però és millor així! No guerres eternes, sinó creació pacífica!
  En aquell moment, el cotxe va atropellar una mina. El tanc va tremolar. El rodet va esclatar i el cotxe va frenar una mica. La Gerda va trucar a un equip de reparacions a la ràdio. El dany no va privar el dipòsit del rendiment de conducció, però va reduir una mica la seva velocitat. Per tant, el corró s'ha de substituir ràpidament. Aquí la ubicació de la suspensió és diferent, més convenient per a la reparació que l'ordre escalonat característic dels "Tigres" i les "Panteres".
  A més, les noies es van escalfar amb molt de gust a la selva. Per què no nedar al riu. El dipòsit, per descomptat, el lloc és calent, fins i tot l'aire condicionat no pot fer front. Encara hi ha el sud de Mèxic, els tròpics, i al març fa força calor. Però en general el temps és paradisíac.
  El riu era a prop i les noies s'hi van submergir. No us haureu de preocupar pels cocodrils. Aquí hi ha una guerra i tots els éssers vius han fugit durant molt de temps. L'aigua és càlida i agradable per banyar-s'hi. Les noies nedaven i, admirant les costes de la selva, la Gerda es va adonar:
  -Tot i així, el nostre món no està exempt d'encant! Probablement estaria bé esdevenir immortal com un alpinista, i tots conviuen amb la humanitat, observant el seu desenvolupament. I vola per l'espai!
  Cristina va assentir, dient seriosament:
  - El cel sense pecat, extremadament avorrit... No hi ha una fortuna al casino per perdre, però encara millor per guanyar, no per caçar. Sí, la guerra és addictiva...
  Charlotte va suggerir:
  - Crec que aviat s'inventaran jocs que es puguin representar a la pantalla: així són els militars!
  Magda va dir amb un somriure:
  - Hauries de destruir-ho tot!
  La Cristina el va agafar i va cantar:
  - La destrucció és una passió... No importa quin tipus de poder!
  La Gerda, sibilant i bufant, va cantar:
  - Vull veure el buit davant meu! En ella hi construiré el meu castell, el meu somni!
  Charlotte va riure i va suggerir:
  - No, sens dubte és fantàstic lluitar! Però encara és millor guanyar!
  Christina va exclamar amb tota la força:
  - La pròpia mà dreta del cel ajuda Alemanya. La nostra fe ària, el nostre monoteisme únic! I allò que no ens mata ens fa més forts!
  La Gerda va esquitxar aigua i va respondre:
  - Sí, ens hem fet més forts! És una llàstima que acabem de topar amb una mina antitanc.
  Christina va dir pensativa:
  - I com protegir les erugues?
  La Gerda va arronsar les espatlles musculoses.
  - No ho sé...
  Charlotte va comentar racionalment:
  - Estan protegides de petxines amb escuts, i de mines... A menys que siguin de més gruixut, per no rebentar!
  La Gerda va negar amb el cap.
  - Aleshores, el rendiment de conducció baixarà a causa de l'augment de pes. Això faria volar el tanc!
  Magda va confirmar:
  - Això és! Perquè el dipòsit s'alça a l'aire i no caigui! I va desenvolupar velocitats de cinc-centes milles per hora!
  Charlotte, esquitxant, va informar la informació:
  - He sentit que la nostra flota té vaixells especials que volen una mica sense tocar l'aigua! I desenvolupen la velocitat d'un lluitador de cargols i poden transportar tropes, així com guanyar el domini al mar! Aquesta aviació al mar ens farà invencibles!
  La Gerda va corregir a la seva parella:
  - I ja som invencibles! Això ens farà súper invencibles!
  La Charlotte es va girar d'esquena, va donar una puntada de peu a les cames nues i cisellades a l'aire i va arrollar:
  - Quan estem units, som invencibles! Som noies àries, assassines als nostres cors!
  I la bellesa es va capbussar més a l'aigua. Va anar una mica més profund. Va donar una bufetada als seus amics als talons nus i va sortir. Va llançar una font d'aigua, arrossegant:
  - Quina bona primavera als tròpics! L'aigua és com la llet al vapor!
  La Gerda va cantar en broma:
  - L'Àfrica és terrible sí, sí, sí... L'Àfrica és perillosa, sí, sí, sí! No aneu noies a l'Àfrica a passejar!
  Les belleses van riure. La pista de patinatge ja s'ha canviat: els equips de reparació estan en el seu millor moment. I les noies de tot arreu van saltar al tanc. La silueta de l'E-50 és força baixa i el cotxe en si no es nota massa. Les guerreres van encendre el motor de la turbina de gas i van agafar velocitat en pocs segons.
  Charlotte, un vaixell cisterna experimentat, va comentar:
  - Tot i així, un motor de turbina de gas és molt millor que un dièsel. És més compacte i accelera el dipòsit més ràpidament. El nostre cotxe té una maniobrabilitat increïble!
  La Gerda va cantar en broma:
  - Era descuidada i ingènua, les noies tenien un aspecte jove i nu... Tot al voltant semblava meravellós - fa tres-cents anys!
  Christina va comentar amb entusiasme:
  - No! El nostre comandant colpeja amb sentit de l'humor... Encara que realment sembla que han passat segles des de l'inici de la guerra... - La noia es va passar la mà pel pit alt i elàstic i va continuar. - Al mateix temps, de vegades et trobes amb la sensació que fos ahir! Oh, al cap i a la fi, la vida de la gent és curta i d'alguna manera passa desapercebuda!
  Gerda va dir ferotge:
  Però no som vells, oi? Estem plens de força i energia! I el nostre camí de la victòria a
  Victòria!
  Magda va alinear la torre de les metralladores, va enderrocar la celЈla americana i va arrollar:
  - Sí, crec en la nostra victòria... Sobretot ara, quan tenim totes les cartes de triomf. Però no posem el carro davant el cavall!
  La Gerda va recordar amb un sospir:
  - Albert... Trobo a faltar aquest noi... És estrany enamorar-se d'un mocoso, encara que sigui alt, de la complexió d'ApolЈlo!
  Charlotte va comentar lògicament:
  A mi també m'agradava l'Albert. Té una bellesa especial. I en general, els adolescents, quan les seves fesonomies encara no s'han cobert de barba i els seus trets facials no han completat la seva formació, es distingeixen pel seu encant especial. I el més important, encara no són tan mercantils, t'estimen, no els teus diners!
  Christina va comentar racionalment:
  - Tots quatre som tan bonics que els homes estimen el nostre cos abans que res. I quant tenim ja són els nostres ingressos!
  La Gerda va dir lògicament:
  - Ser dona és més fàcil! Truqueu al gos, i saltarà al llit. Almenys quan ets jove. Mai estaràs sense un home. És fàcil atraure'ls. Però un home, per posar una dona al llit, hauria de provar...
  Charlotte va respondre sarcàsticament:
  - Al cap i a la fi no tu... No som massa exigents!
  La Gerda va negar amb el cap clar en negatiu.
  - Segurament no d'aquesta manera! M'encanten els homes joves, guapos i amb corbes. I no me'n vaig al llit amb ningú. Per regla general, trio una construcció atlètica. Alguns amb panxa, fins i tot un general no m'atreuen. I podem triar!
  Charlotte va riure i va comentar:
  - Aquí hi ha una prostituta al panell, no cal triar. I la panxa servirà, i calb, i vell... Això és, per descomptat, un inconvenient de la seva professió!
  La Gerda va respondre seriosament:
  - Pots anar al bordell d'un soldat... Llavors tots els teus clients seran joves i esvelts. I varietat i més o menys atractiu... Per exemple, mai em nego a un home guapo!
  La Christina va riure i va arrossellar:
  - Sí... La varietat s'encén! El sexe requereix diferents plats i espècies. Som dones joves i estimem els joves... Volem parelles esportives amb cossos musculosos. I algú ha de tractar amb homes no tan guapos. Només pots simpatitzar amb aquestes dones!
  Charlotte va cantar amb angoixa:
  - La bellesa converteix un home en un esclau... I després de la mort, creu que no trobaré la pau, donaré la meva ànima al diable per passar una nit amb tu!
  Magda va disparar contra l'arma autopropulsada nord-americana "Witch" i va piular:
  - És un pecat, quin tipus de sexe és el nostre fora del matrimoni... És millor deixar els pensaments luxuriosos!
  Charlotte va respondre enfadada:
  - I vas gemegar d'orgasmes no pitjors que nosaltres... Així que no hauries de criar una infermera hipòcrita.
  En resum, Hitler va guanyar amb confiança. I els seus èxits simplement van paralitzar completament els Estats Units. I el gener de 1945, tant Nova York com Washington van caure, i 30 estats van capitular completament. I així va acabar aquesta sagnant guerra.
  Mentre els alemanys tenien èxit...
  Però no tots els països encara s'han sotmès al Tercer Reich. Aquí hi ha el país del Sol Naixent amb les seves colònies repartides. I els seus feixistes volen retallar amb majúscules.
  La guerra va començar el 20 d'abril de 1949. I la guerra va força bé.
  Sobretot si tenen noies tan boniques.
  I el Tercer Reich va aconseguir els millors tancs del món. "Lleó" per a la seva època era el tanc més protegit i poderós de l'armament. Però ara tenen AG-50. El nou disseny de la màquina només pesa seixanta tones i un motor de 1800 cavalls de potència.
  Una combinació de mobilitat, maniobrabilitat, velocitat i protecció des de tots els angles. Màquina piramidal AG-50: la perfecció mateixa.
  Charlotte va cantar amb entusiasme:
  - Jo sóc la grandesa del planeta, bé, vermell alhora!
  I estira els talons nus. Bella noia.
  I Christina també és una noia amb habilitats excepcionals. Fins i tot té un bromista a la butxaca. I va inventar la seva pròpia baralla de cartes. I sap llençar-los de manera espectacular. El guerrer té els cabells daurats. I una dona el que necessites.
  Oh, com descalços corrien pel desert. Molta sorra crema els talons. Però ràpidament t'hi acostumes. I la Cristina la va agafar i va xiular:
  - Mentrestant, de moment, el riu corre per sobre dels còdols!
  El cotxe alemany és impenetrable per a Panthers i Tigers. Aquest és un sistema tan potent. Encara que no pesat. Els japonesos tampoc no han dominat encara els tancs piramidals i els alemanys no els han donat la tecnologia.
  AG-50 és una màquina capaç d'aconseguir molt. Els projectils hi reboten.
  La Cristina va tornar a disparar fent servir els dits dels peus nus i va sospirar amb força. El Tercer Reich no va tenir tancs decents durant el quaranta-un any. Així que no van poder guanyar I l'hivern no hi té res a veure.
  La Christina la va agafar i va xiular:
  - Un tanc, hi ha un tanc a l'Àfrica!
  Aleshores la noia va mostrar la llengua. Estava francament feliç amb el seu èxit. Aquí està, quina dona més xula.
  El cabell és tan daurat. Com peces d'or precioses.
  Aquí la Magda és blanca i daurada, i la Christina és vermella i daurada.
  A la Magda també se li va permetre disparar. Va disparar, va colpejar un tanc lleuger japonès i va xiular:
  - Noia boja! I a l'imperi no hi ha infantesa!
  Christina va tornar a disparar i va comentar racionalment:
  - Cal llegir ficció!
  Les noies eren molt divertides aquí. I van mostrar les dents, que són perles realment pures.
  I a costa de la fantasia... Aleshores Christina és un gran moll. Per exemple, recentment es va estrenar una pelЈlícula al Tercer Reich. Guerra de les galàxies. Hi ha veritables batalles a l'espai. I tot és molt interessant! Imatges literalment fenomenals.
  Eh, van ser capaços de retratar l'imperi espacial a gran escala. Lluitadors del Tercer Reich contra els insectes. Els artròpodes intenten atacar l'espai Alemanya. Mesuen gairebé tres metres. I més robots de combat. Però la Wehrmacht encara és més forta. Només imperial.
  La Christina va cantar amb delit, picant de mans:
  - Els remolins d'Avadon estan per sobre nostre... Sortirem directament del manicomi!
  I com la bellesa colpejarà amb les seves cames nues i cisellades. Aquí ella és realment l'encarnació d'un somni encantador. No una noia, sinó una veritable fe i un extraterrestre dels mons còsmics.
  Tot el quartet de noies és inusual. I el seu tanc funciona amb molta energia.
  I al cel, els avions de disc del Tercer Reich recullen alguna cosa amb els seus dolls laminars. Són invulnerables, però ells mateixos només poden apagar el jet per llançar un coet i després cobrir-se de nou.
  Per descomptat, al Tercer Reich s'estan desenvolupant armes més avançades. En primer lloc, làser. Però és difícil fer un feix d'alta potència. La pràctica ha demostrat que l'hiperboloide és extremadament difícil de recrear. Tanmateix, també hi ha altres idees.
  Per exemple, una pistola d'ultrasons! També una reflexió interessant. La Gertrude tenia moltes ganes d'aconseguir una arma així. Cansat d'embolcall estúpidament. Hi ha ganes d'aconseguir alguna cosa més.
  Mentrestant, la guerrera dirigeix el seu cotxe. Retalla els lluitadors del Japó i canta:
  - Sóc una noia, ja ho saps, estimada... Preciosa per totes bandes! De tots, de totes bandes!
  I mostra la seva llengua molt àgil.
  L'Eva també fa girs contra els lluitadors i canta:
  - Estem construint un món nou i negant el passat... Ens encanta fer coses molt dolentes sovint!
  Cal dir que els guerrers són molt àgils. I gestionen el seu cotxe al màxim nivell de classe.
  El disquet és una arma molt formidable. Però els japonesos no intenten eludir-lo. Estan preparats per lluitar. Focen i moren amb valor.
  Gertrude va exclamar amb admiració:
  - Sí! Aquest és un aliat digne!
  I com sacseja els malucs... La noia està a dalt. Fa girar el cotxe, enderrocant els japonesos.
  I parpelleja els ulls, fa l'ullet així.
  Eva va parlar, controlant també el disquet amb un joystick:
  - Graduat escolar! No eviteu la derrota!
  I accelerant l'avió del disc, talla una altra dotzena de cotxes. És una noia tan brillant. Va imaginar sexe recent amb nois. Però és genial. No està clar per què hi ha dones que tenen por d'aparellar-se? Després de tot, és un plaer. I no en un conte de fades per dir, no per descriure amb una ploma.
  I que gran és quan hi ha diversos homes alhora. Aporta molta més alegria.
  I què? És una guerrera del Tercer Reich i tenen una moral especial i feixista! Això no ho entén tothom! I fes parella amb qui vulguis, i el més important més sovint. Després de tot, això és bo per a la salut!
  L'Eve el va agafar i va cantar amb delit:
  - Sóc una noia... Tan maco que no en trobes cap de més alt!
  I riurà... I com s'estrenyirà el joystick amb els peus nus! I guiarà el seu disc mortal.
  Un parell de guerrers són molt efectius.
  Així que és comprensible que el Japó no pugui resistir... i aquí hi ha un altre equip.
  I a baix hi ha altres noies baralant-se...
  Jane, per exemple, amb el seu grup de lluitadors. Utilitzen el tanc Goering-5 i els japonesos poden colpejar-los al costat.
  Armstrong sospira fortament i diu:
  - Ehma! L'estiu no és hivern! Ehma! Ai de la ment!
  I el guerrer li va mostrar la trompa. Em pregunto si sobreviuen a l'expansió espacial, com aniran les guerres? Probablement no és el mateix que al planeta Terra. Hi haurà alguna cosa més?
  La Jane es va dir a si mateixa:
  - Cucut! Et marcaré amb estrelles, creu-me!
  I torça els malucs! És una guerrera tan famosa! Es va fer famós pels grans espais. I una gran noia.
  La va agafar i va cantar rient:
  - Un crit salvatge talla el crepuscle, el mal no dorm, el destí no dorm! I esvaint la son i els pensaments, un corb salvatge vola cap a nosaltres!
  Gringeta és un tirador d'una família de pagesos: gairebé nua, amb només calces, xiulava:
  - Corb negre... Per què passes sobre el meu cap!
  I com sacseja els seus magnífics pits! Aquí teniu el baba! Tan musculosa i sana. I tants homes passen per ell cada nit! Realment un gran guerrer! Va matar els russos vils, i ara s'ha enfrontat als japonesos. Noia furiosa. I puntades amb els peus descalços. Ella té tanta bellesa!
  Malanya dispara al japonès amb una metralladora i, mostrant les dents, diu:
  - Oh, herba de blat, herba de blat, dóna'm cent rubles!
  La Matilda va riure i va preguntar dubtosa:
  - I qui et donarà cent rubles? Potser és millor demanar lliures?
  Malanya va negar amb el cap.
  - No! Ningú et donarà cent lliures! Però el ruble és més barat del que és realment!
  I les quatre noies com riure. I són tan boniques, gairebé sense roba, descalços i sexy. Bé, no és això el que somien els homes?
  Jane ho va agafar amb delit i va cantar:
  - Vaja, maca - va!
  I com pica la barbeta amb la sola nua! De fet, una Frau Madame molt temperamental!
  I quina figureta! L'encarnació de l'harmonia, els músculs i l'harmonia.
  Gringetta no és així. És més carnosa, sobrecarregada de músculs com una culturista. Però també és una noia preciosa: els seus malucs són luxosos com la gropa d'un cavall i la seva cintura és prima.
  A Gringeta li agradava jugar amb blocs. A ella li va agradar. És una noia tan meravellosa. És difícil jugar als daus. Encara que en general, inventarien almenys algun tipus de consola de jocs? Però la lluita real encara és molt més interessant!
  Gringeta la va agafar i va cantar amb entusiasme:
  - Sóc una noia que rugeix fort! I amb una veu gruixuda, canta sincerament!
  I després va colpejar el "Tigre" japonès. A causa del projectil més perforant, el tanc alemany té un avantatge. I, per tant, el calibre i la longitud del canó són els mateixos.
  És cert que prometen entrar a la sèrie de noves armes. Amb barrils més curts, però amb una velocitat de boca més alta.
  Gringeta somia amb aconseguir una millor arma. El canó llarg encara crea problemes, sobretot si la batalla té lloc al bosc. Tanmateix, el guerrer no es desanima.
  Malanya gargoteja als japonesos amb una metralladora. S'adapta a samurais i xinesos. Mostra les dents i xiula:
  - Imperi Boig! Ningú ens aturarà! Ningú ens derrotarà!
  També una noia amb dades destacades. I com dispara! Sega amb precisió els militants de l'imperi del sol naixent.
  Quins van ser els teus amics ahir? I ara enemics trivials! I no hi pots fer res!
  La Matilda va xiular, va treure la llengua, sentint-se com una cobra. Llàstima que sigui una simple conductora. I la seva feina no és la més interessant. Suprimir algú. Fer mal a algú. Però l'ànima demana una altra cosa. Més destacat!
  La Matilda diu molesta:
  - Hi haurà una bandera britànica a tots els mars!
  Jane va confirmar furiosa:
  - Encara que estem sota ocupació alemanya, mai ens convertirem en esclaus!
  Aleshores, les noies soviètiques també lluiten, recuperant desesperadament el sud de Sakhalin i la cresta de les Kurils.
  L'Alenka i el seu equip van ocupar un cap de pont sobre el riu Amur. I hi havia cinc noies atacades.
  Però aquestes noies ho saben: si voleu sobreviure a la calor, assegureu-vos de lluitar descalç i en bikini. I fins i tot pots sense sostenidor. I aleshores cap diable us vencerà.
  L'Alenka llança una granada al japonès amb el peu descalç i canta:
  - Oh, destí, destí meu, destí!
  Anyuta també va llançar les cames, regal de la mort, amb els dits nus i va piular:
  Per què ets estricte amb mi?
  Fiery Alla va donar una granada amb el seu taló nu. Va retorçar el blanc d'acer i va xiular:
  - No puc creure que ho entenguis!
  La Maria la va agafar i amb els dits nus va llançar la cosa que mata, i va dir amb una rialla:
  - Oh, el destí, la meva separació és el destí! Trobaré un home només en un taüt!
  I la noia va riure...
  La Matrena va donar un munt de granades amb els peus nus. Va enderrocar un tanc japonès i va xiular:
  - Oh, nois... Et fa malament!
  Elena va sospirar fort. I de nou va llançar una granada amb el peu nu. Març, el sol s'escalfa. Molt millor que a l'hivern. L'optimisme creix.
  Per descomptat, si el Japó no hagués atacat l'URSS durant els quaranta-dos anys, hauria estat millor.
  Llavors l'Exèrcit Roig podria acabar amb els nazis, o almenys aturar-los. I el país del Sol Naixent ha confós tots els plans. I extremadament insidiosa.
  Elena va disparar. Va donar un cop de puny al cap del samurai i va xisclar:
  - Nou Boy Scout!
  I semblava divertit. Com cauen els japonesos derrotats. I molts d'ells. Plena de xinesos. És una llàstima que la guerra amb el Tercer Reich no s'hagi aturat una mica abans.
  Alenka va xiuxiuejar:
  - Sunny Georgia, el meu Caucas natal! Hi ha una muntanya alta, jo pasto les ovelles!
  I de nou la noia amb el taló nu va sucumbir al present de la mort.
  El Japó, nou mesos després de l'inici de la guerra, va ser capturat.
  I la guerra va acabar... Stalin va tornar al sud de Sakhalin i la serralada de Kuril, i part de Manxúria.
  Aleshores va arribar el moment d'una pau duradora. Va morir Stalin... Aleshores, i Hitler va morir el 1959... Però la situació al planeta Terra era estable, forta i pròspera. I tot estava molt bé. I la humanitat va conquerir les extensions de l'espai i va construir el comunisme.
  
  L'ALMIRAL TXTXÈ MAKAROV
  El 7 de novembre de 1999, Akhmad Kadyrov va morir com a conseqüència d'un bombardeig accidental de l'artilleria russa. Un d'aquells accidents ridículs que canvien el curs de la història. És possible que la mort accidental de l'almirall Makarov d'una mina russa va provocar la caiguda de la dinastia Romanov, i el sistema social a Rússia es va canviar. I llavors un accident semblant esperava Vladimir Putin. I per descomptat una sèrie de conseqüències per això.
  En primer lloc, teip Kadyrov va acusar que les tropes russes ho van fer a propòsit i es van separar dels federals. I no només aquest teip, sinó també els germans Yamadayev. Les batalles per Gudermes van tornar a esclatar. L'alliberament de Txetxènia que acabava de començar, que havia anat tan bé, es va aturar de sobte. Gudermes va acabar a la rereguarda de les tropes russes, i en ell va esclatar una autèntica guerra. Com a resultat, l'operació per encerclar Grozni es va alentir bruscament. I la lluita va ser molt intensa. Els txetxens van deixar d'abandonar les seves ciutats i van lluitar fins a la mort. Ara tota Txetxènia estava unida contra les tropes federals. I Occident, juntament amb el món islàmic, ha augmentat molt la pressió. Putin es va tornar tossut, no estava disposat a negociar amb Maskhadov, però el curs de la guerra va tenir molt menys èxit. I les tropes russes van patir greus pèrdues.
  I Occident i els Estats Units van imposar sancions. Els comunistes també van aprofitar el moment i van proposar un vot de censura al govern. Apple va donar suport a la idea. I la Duma de l'Estat va reunir vots per votar. Putin, davant d'això, va suspendre l'ofensiva contra Txetxènia. Els atacs partidistes es van intensificar amb força.
  També va augmentar l'ajuda als txetxens... Les pèrdues de tropes russes van augmentar. I així van tenir lloc les eleccions a la Duma de l'Estat. El bloc Unity no va triomfar. D'altra banda, el bloc "Per la Victòria" dels comunistes va aconseguir una victòria contundent. El segon lloc el va ocupar "La Pàtria-Tota Rússia". Tal situació. Curiosament, el rendiment més feble del bloc Unity va beneficiar el Bloc Jirinovski, que va ocupar el tercer lloc. Però la Unió de Forces de Dret es va avançar, fracassant dèbilment a l'hora d'assumir la barrera del cinc per cent. Apple ho va fer una mica millor.
  En general, el parlament s'ha tornat encara més opositor que abans. I el més important, l'oposició va resultar més unida. L'OVR i els comunistes i Yabloko es van unir. El Partit Liberal Democràtic i Unitat va intentar bloquejar...
  Putin ha baixat una mica la seva qualificació. Ieltsin encara no ha marxat. Tot i que la qüestió d'un successor encara està a l'aire. Altres opcions, a part de Putin, que encara tenia algun tipus de qualificació, semblaven massa arriscades.
  La campanya electoral ha començat. Gennady Zyuganov ocupa el primer lloc, seguit de Vladimir Putin, Primakov i Zhirinovsky, després Iavlinsky. El general Lebed no va anar a les eleccions presidencials. I això va donar a Vladimir Zhirinovsky algunes oportunitats per al tercer lloc.
  Però Primakov es va enfonsar. No està clar si hauria de presentar-se a la presidència o no. Luzhkov també podria intentar-ho. I de sobte l'alcalde de Moscou també va avançar.
  Les eleccions van ser riques en esdeveniments.
  Inesperadament, Boris Nemtsov també va anar a la presidència. I també va afegir intriga.
  L'exèrcit rus a Txetxènia està completament empantanat. Grozni i Gudermes no van ser pres. I els bombardeigs van portar a la introducció de dures sancions contra Rússia.
  Ieltsin, que encara era president, va ordenar tanmateix començar les negociacions i la suspensió de la guerra. I així ja sagnava. I quantes persones es poden matar.
  Zyuganov va proposar de nou un vot de censura al govern. Totes les faccions, fins i tot el Partit Liberal Democràtic, van donar suport a aquesta idea. Zhirinovsky va acusar Vladimir Putin d'indecisió i debilitat. Ieltsin, que estava greument malalt, no volia una gran guerra... I inesperadament va ordenar a Putin que es reunís amb Maskhadov. Va mantenir una reunió... Els txetxens van exigir tornar als acords de Khasavyutor i retirar les tropes de Txetxènia. Així que no ens vam posar d'acord en res.
  I la Duma de l'Estat va tornar a prendre i va plantejar la qüestió de la no confiança en el govern. Ieltsin va subornar Jirinovski atorgant-li el grau de general i atorgant-li una estrella a l'heroi de Rússia. L'LDPR no va votar la censura, però l'oposició encara tenia prou vots. I hi havia desconfiança.
  Ara Ieltsin va haver d'acomiadar Putin. Mikhail Kastyanov es va convertir en actor. Necessitava un nou primer ministre. Però trobar algú que s'adapti a la Duma estatal és difícil.
  Finalment, després de dues setmanes de vacilЈlació, Ieltsin va proposar l'alcalde de Moscou Luzhkov.
  Això, en general, s'adaptava a la Duma de l'Estat... I a la gent també. L'alcalde de Moscou es va convertir en primer ministre i es va retirar de la carrera presidencial.
  I Putin finalment va perdre la seva qualificació i amb prou feines va recollir un milió de signatures.
  Després va protagonitzar Maxim Primakov. Vladimir Zhirinovsky també va donar suport a Primakov. I Yavlinsky també...
  Al final, es van celebrar les eleccions i Zyuganov i Primakov van passar a la segona volta amb gairebé el mateix nombre de vots. Tanmateix, Zyuganov tenia una mica més. Però gairebé tots els candidats van donar suport a Primakov. I va derrotar el líder dels comunistes a la segona volta.
  Així va canviar el poder a Rússia. Fins i tot Ieltsin va ordenar la retirada de les tropes de Txetxènia. I la guerra al Caucas va acabar. Aleshores, tot va passar com a la història real.
  Primakov va seguir una economia liberal moderada. Els EUA van entrar en la guerra a l'Afganistan i l'Iraq. Els preus del petroli han pujat. I l'economia va créixer.
  Primakov va complir dos mandats i va marxar el 2008, no va renovar els seus poders. I què? Ja té setanta-nou anys i no té bona salut. El tron va ser succeït per l'alcalde Luzhkov. Aquesta xifra era més o menys un compromís.
  A Txetxènia, després de la retirada de les tropes russes, aviat va tornar a començar la guerra entre Maskhadov i Xamil Basayev, i Salaman Raduev. Els wahhabites van donar suport a Basayev. La guerra es va allargar durant un any i mig. I hi va haver molta destrucció. Maskhadov va perdre i va fugir. Xamil Basayev es va convertir temporalment en una amina. Però Salman Raduev i els Yamadayev i els Kadyrov es van alçar contra ell. I de nou la guerra. Els wahhabites també es van dividir. Shamil va ser assassinat el 2006. I Salman Raduev es va convertir en una amina durant un temps. Però va ser assassinat el 2008. I a Txetxènia hi va haver guerra i massacre. L'alcalde de Moscou, Lujkov, va oferir assistència a una de les parts a canvi del retorn a Rússia. Això s'adaptava als txetxens.
  Lujkov es va annexionar Txetxènia i, malgrat els problemes econòmics, va guanyar fàcilment les eleccions del 2012. Tanmateix, aleshores van sorgir problemes. Com que és més pro-occidental que Putin, Yuri Luzhkov no va prendre Crimea a Ucraïna. La qual cosa, però, no li va crear cap problema especial. Però el preu del petroli encara va baixar. I Lujkov volia un nou mandat. I va fer un referèndum. Prorrogar el seu mandat. I amb dificultats va guanyar les eleccions del 2016... Va passar a un segon mandat amb escàndol i enfrontaments. I després va morir el 2019.
  Les eleccions anticipades van ser competitives. I en dues rondes... Sota Lujkov, Deribaska, el primer ministre, i un representant del Partit Comunista van passar a la segona volta.
  Les eleccions van ser guanyades inesperadament pel líder inamovible del Partit Comunista de la Federació Russa Gennady Zyuganov. Tot aniria bé, però el 2020 el coronavirus va arribar a Rússia. Però els comunistes no estaven preparats per a això.
  Però totes les coses dolentes s'acaben. I Gennady Zyuganov d'alguna manera va treure Rússia de l'atzucac. El 2023, noves eleccions presidencials a Rússia. Zyuganov, per descomptat, no els porta honestament i no vol marxar. En general, a Rússia, els presidents són un vell. I Ieltsin ja tenia seixanta anys, i Primakov encara era més gran. I Yuri Luzhkov va governar fins als vuitanta-tres anys i va morir al seu càrrec. I Zyuganov ja té uns quants anys. Va ser president als setanta-cinc anys, i ara en té setanta-nou.
  Però les eleccions es celebren d'acord amb les regles, quan la competència és mínima, i Zyuganov és molt més fàcil en aquest sentit. A més, Zyuganov vol fer del seu nét el seu successor.
  I de nou la victòria del líder dels comunistes. Vell, malalt i no gaire bé pensant.
  Però el 2025, els russos finalment van volar a la Lluna. Almenys va ser una alegria. L'economia mundial torna a créixer i s'ha tornat relativament estable.
  Als Estats Units, Joe Biden va dimitir com a president dels Estats Units el 2024 i va ser substituït per una dona negra. A Ucraïna, com que no hi va haver pèrdua de Crimea i la guerra al Donbass, Petro Poroshenko va passar els dos mandats. I la constitució no li donava més. Després d'ell, Vitali Klitschko es va convertir en president d'Ucraïna.
  La Xina encara està governada per Xi Ze Ping. La política és equilibrada. Txetxènia com a part de Rússia s'ha reconstruït una mica. Vladimir Putin, després de deixar el càrrec de primer ministre, va rebre un càrrec al govern sota el president Primakov.
  Però només se li va donar el càrrec de ministre de Justícia. Putin va treballar en aquesta publicació, portant-se bé amb tothom fins al 2008. Després es va jubilar. I ja no es dedica a la política.
  Vladimir Zhirinovsky va ocupar el càrrec de ministre de l'Interior sota el president Primakov. Va treballar fins a la presidència de Lujkov. Va ascendir al grau de general de l'exèrcit. Després va tornar a la facció LDPR. Va ser una típica oposició de butxaca. Luzhkov estava bé amb això. Vladimir Zhirinovsky va participar en totes les eleccions presidencials a Rússia excepte l'any 2004, quan era ministre i seria inconvenient.
  Vladimir Volfovich va fer una bona carrera i es va guanyar el respecte de molts.
  Grigori Yavlinsky va treballar al govern sota Primakov. L'any 2008 va ser acomiadat. Des d'aleshores ha estat a l'oposició, però ja no ha pogut ser elegit al parlament. Va tenir alguns premis.
  El general Swan en aquest univers va escapar d'una mort absurda. Però el governador del territori de Krasnodar no va poder ser elegit per a un segon mandat. Es va jubilar i va començar a escriure memòries i ficció. Alexander Ivanovich es va enamorar especialment del gènere d'història alternativa. Es va convertir en un dels escriptors més populars de Rússia i va guanyar milions. I algunes de les seves novelЈles s'han filmat.
  Lebed no es va dedicar a la política, tenia prou diners i fama, i almenys no li feia mal el cap.
  Shoigu va treballar durant un temps com a ministre de Situacions d'Emergència. Però el 2003 va ser destituït. Vaig intentar presentar-me a governador i crear el meu propi partit. Va guanyar cert interès, però no va entrar a la Duma de l'Estat. Després va deixar la política per als negocis.
  Matvienko no es va convertir en l'alcalde de Sant Petersburg. Però va treballar com a viceprimera ministra sota Primakov. Es va jubilar el 2008. Després d'això, va entrar en negocis amb el seu fill i no va participar en política.
  Rogozin es va mantenir al marge i no va rebre cap publicació. Va intentar tornar a ser diputat de la Duma de l'Estat sense èxit. Però les eleccions majoritàries es van cancelЈlar i el seu partit no va prendre la barrera.
  Lukaixenka fa temps que està a la disposició dels presidents russos. Més o menys s'adaptava a Zyuganov. Però tot i així, va resultar ser un aliat poc fiable. I a Rússia van començar a buscar un substitut. Van trobar un jove comunista i el van promocionar. Com a resultat, va esclatar una escaramuza i Lukashenka va arrestar el guanyador.
  I Rússia ha imposat sancions contra Bielorússia. I Lukaixenka va abandonar l'OBKB i va demanar unir-se a l'OTAN. Aquí hi ha una colЈlisió així. Lukaixenka encara no ha estat admès a l'OTAN, però s'han colЈlocat un parell de bases al territori de Bielorússia. Així que es va fer més alarmant a les fronteres occidentals.
  El món en conjunt es va mantenir amb els seus problemes i no va millorar. Tanmateix, també és pitjor. Gennady Zyuganov va assenyalar que un cavall vell encara és millor que un ruc jove.
  El Partit Comunista va continuar governant, i fins i tot va reforçar les seves posicions. Les Filipines van aconseguir un nou president, on el llegendari boxejador Pakio es va convertir en president. I aquesta també és una nova sorpresa.
  Vitali Klitschko després del Maidan, no obstant això, va decidir tornar, la situació a Ucraïna encara és més tranquilЈla i va aguantar una altra contra Stevenson, que es va convertir en campió del món. Vitali Klitschko es va convertir en campió del món per quarta vegada repetint el resultat de Hollyfield, i al mateix temps va passar a la història com a campió del món i alhora alcalde. Després va fer una defensa voluntària del títol, i també va acabar la lluita per nocaut. Llavors finalment va acabar la seva carrera, establint un altre rècord de pes pesat: guanyant cinc lluites de campionat després de quaranta anys.
  En qualsevol cas, Vitali Klitschko va tenir més èxit i feliç en aquest món.
  Wladimir Klitschko també va derrotar a Tyson Fury. I després el seu colЈlega d'Ucraïna en una batalla èpica. Però la lluita amb Denotheus Wyder no es va poder organitzar. Vladimir encara va derrotar a Brown i, finalment, als quaranta-un anys, va perdre tot i que va continuar sent el favorit d'Anthony Joshua, posant fi temporalment la seva carrera.
  Però després va tornar el 2021 i, després d'haver guanyat tres baralles, va batre el rècord de George Foreman.
  Així va quedar el món.
  
  UNA ALTRA OPCIÓ ON ELS JAPONOSS SÓN MOLT MÉS Afortunats
  La batalla de Midway havia de ser guanyada pel Japó de totes maneres. Però no és un fet que el samurai obrirà un segon front en aquesta variant. I així les coses podrien haver anat una mica diferent.
  Diguem que Stalingrad va passar com a la història real. I no ha canviat res. Els britànics van dur a terme l'operació Torch sense tropes americanes. Rommel està trencat. És cert que el desembarcament al Marroc no es va materialitzar. Els alemanys, després d'haver transferit determinades forces d'Europa, van aconseguir aturar l'ofensiva britànica.
  Montgomery va ensopegar amb una resistència tossuda i es va aturar. Els alemanys van mantenir la línia durant un temps. Llavors van començar a transferir forces addicionals a Àfrica. Rommel va llançar un contraatac, pressionant lleugerament els britànics, però Montgomery es va retirar a una línia defensiva a Líbia. El front s'ha estabilitzat.
  Al juliol de l'any quaranta-tres, els nazis van intentar trencar les defenses soviètiques al Bulge de Kursk. Des que els japonesos van capturar les illes hawaianes, els nord-americans gairebé van aturar els atacs aeris a les ciutats i fàbriques alemanyes. Això va permetre als alemanys produir uns quants tancs més, especialment Tigers i Panthers.
  Quatre-cents vehicles més van participar al Kursk Bulge, així com forces d'aviació més importants. A més, Hitler va transferir sis divisions d'infanteria addicionals de França i va treure alguns dels canons del mur de l'Atlàntic.
  Això va enfortir l'agrupació alemanya. L'ofensiva va començar aproximadament com en la història real, però com que els nazis eren una mica més forts, van aconseguir un gran èxit. Tanmateix, no va ser possible tancar l'anell al voltant de l'agrupació soviètica. Tot i que la pròpia ofensiva de Fritz va durar vint dies i va acabar només el 25 de juliol. Aleshores les unitats soviètiques van llançar una contraofensiva. I la lluita es va allargar més.
  Els alemanys a l'Àfrica estaven a la defensiva. No van haver de gastar les seves energies a Itàlia, i es va lliurar més equipament al front, de manera que el bombardeig sense els nord-americans va ser moltes vegades més feble.
  Japó va seguir guanyant. Així que el comandament nord-americà va cometre cada cop més errors, i tenien massa pressa per recuperar el port de Perú. Això va conduir al punt de vista predominant: Amèrica no necessita Europa. En agraïment per això, els submarins alemanys pràcticament van deixar d'atacar vaixells nord-americans.
  L'Exèrcit Roig, per tant, només a finals de setembre va prendre Orel i Belgorod, després d'haver patit grans pèrdues. I aturada temporalment la promoció. Tanmateix, encara no hi havia motius per entrar en pànic. Va seguir una tardor plujosa, seguida de l'hivern. I haurien d'arribar noves victòries de l'Exèrcit Roig. En adonar-se d'això, Hitler va oferir a Stalin una treva. M'agrada, fem un descans!
  Quants dels nostres nois van morir durant l'última batalla? L'URSS i el Tercer Reich van lluitar durant tres mesos. Les pèrdues de l'Exèrcit Roig van ser més grans que en la història real, i la Wehrmacht no va ser menys. Els dos costats van ser sagnats.
  Però els nazis van augmentar la producció d'equips, van poder recuperar-se una mica. Cal tenir en compte que en els tancs la proporció de pèrdues va ser a favor dels nazis, i com que el seu alliberament va resultar més gran que en la història real, els alemanys van compensar els danys. En les batalles defensives, el Panther va demostrar ser un bon tanc. El seu canó de canó llarg i de tir ràpid amb una òptica excelЈlent per a la seva època va ser capaç de destruir els tancs soviètics.
  A més, trenta-quatre no van penetrar al front les Panteres, Tigres, Ferrans, i encara hi havia massa pocs tancs pesats per afectar el curs de les batalles.
  Stalin va rebutjar un armistici amb Alemanya. A finals d'octubre, les tropes soviètiques van reprendre la seva ofensiva contra Kharkov i Smolensk. Els alemanys van resistir molt tossuts. Tenien una forta defensa, sobretot al centre, i en general esperaven l'avanç de les unitats soviètiques en aquestes direccions.
  Curiosament, però en comparació amb la història real, una quantitat més gran d'equips, especialment avions i tancs, va permetre als alemanys resistir amb molta més eficàcia. A més, amb més reserves, els nazis van actuar amb més calma, no es van precipitar durant l'ofensiva soviètica, al llarg dels fronts, sinó que van dirigir les reserves amb més coherència i van confiar en una defensa més avançada i en profunditat. Un parell de dotzenes de divisions extra es van salvar a causa de la manca d'un front italià, i a l'Àfrica Montgomery no tenia pressa, i els alemanys no estaven movent el vaixell. La intensitat de la guerra amb Gran Bretanya va baixar bruscament.
  Encara no es parlava d'una pau separada, però evidentment Churchill va frenar el bombardeig, aparentment comptant amb el fet que l'URSS i el Tercer Reich s'esgotaven mútuament el màxim possible.
  L'alliberament d'armes d'Alemanya i dels satèlЈlits va resultar ser gairebé un terç superior al de la història real. Això va permetre arreglar forats i, basant-se en defenses denses, resistir amb relativa èxit. La situació es va agreujar pel fet que el comandament soviètic estava a l'ofensiva, on els Fritz ja els esperaven, i van aconseguir instalЈlar-se a la defensiva.
  Com a resultat, l'avanç en si va ser extremadament lent i va costar grans pèrdues. La guerra d'alguna manera va començar a assemblar-se a la Primera Guerra Mundial, quan la defensa va resultar ser més forta que l'atac, el bàndol atacant va perdre més i, com a resultat, la primera línia es va quedar inactiva.
  Les tropes soviètiques van avançar una mitjana d'un a dos quilòmetres al dia, la qual cosa va permetre als alemanys agafar peu, però noves posicions, i mantenir la defensa.
  No es va poder entrar a l'espai operatiu.
  Kharkov, però, va ser presa a principis de desembre després de ferotges batalles urbanes. Els alemanys van augmentar la producció d'aviació. Focke-Wulf i ME-309 van resistir amb èxit als caces soviètics més febles. Especialment perillós era el ME-309 amb set emplaçaments de canons i alta velocitat. I el Focke-Wulf amb armadura i bona protecció és una màquina tenaç amb sis pistoles d'aire.
  La presència de vehicles amb aquestes armes, per descomptat, va fer que els nazis obtinguessin un avantatge a l'aire. La pitjor maniobrabilitat va ser compensada per l'alta velocitat durant una immersió, que va permetre escapar en entrar a la cua, i un armament potent va permetre abatre l'avió des de la primera aproximació. A més, els alemanys van desenvolupar tàctiques especials per combatre amb vehicles soviètics per tal d'utilitzar armes més potents i avions alemanys d'alta velocitat.
  El bombarder Yu-288 més nou també es va mostrar molt bé. Aquesta màquina és ràpida i porta una gran càrrega de bombes. El Focke-Wulf va demostrar ser un fort bombarder de primera línia, superior al PE-2 en tots els aspectes.
  A finals de desembre, les tropes soviètiques estaven esgotades i es van veure obligades a aturar-se a causa de les grans pèrdues. Mentre que els alemanys encara tenien Smolensk, i part de la riba esquerra Ucraïna. I el que és més significatiu: dipòsits de bauxita i elements d'aliatge. Les pèrdues de les tropes soviètiques als tancs van resultar tan tangibles que Mainstein va llançar un contraatac, i fins i tot va poder recuperar Kharkov i formar un calder per a les tropes soviètiques. Però al gener-febrer, les tropes soviètiques van llançar contraatacs i van poder recuperar novament el patit Kharkov. Però al març, l'Exèrcit Roig estava esgotat i es va veure obligat a suspendre l'ofensiva.
  Hi va haver una pausa... Les dues parts van patir massa baixes. A més, Stalin volia reposar el seu exèrcit amb tancs T-34-85 i IS-2 més forts i avançats. És cert que els alemanys també es van reposar amb "Panther" -2 i "Tiger" -2 més avançats i poderosos. Stalin també comptava amb els més avançats LA-7 i Yak-3. Però els alemanys, com a resposta, van llançar l'última modificació del TA-152 en comptes del Focke-Wulf, i el que és especialment desagradable és el jet ME-262. L'últim avió en termes de velocitat, blindatge i armament no tenia igual. La veritat era més cara i feia més mà d'obra en la producció.
  Però d'altra banda, els alemanys també van crear l'HE-162, que és barat, maniobrable, relativament fàcil de fabricar i també reactiu. Stalin encara no ha guanyat la competició tècnica. Gran Bretanya va lluitar la guerra de manera molt passiva. Els Estats Units encara no han pogut agafar la iniciativa dels japonesos.
  El 25 de juny, havent acumulat forces, l'Exèrcit Roig va passar a l'ofensiva al centre. Al principi, les tropes soviètiques van poder penetrar a les defenses, però després es van involucrar en les batalles per Smolensk. Un error típic dels generals vermells és prendre ciutats en una data determinada. I prova, agafa una ciutat ben fortificada, amb una poderosa guarnició i defensa.
  L'ofensiva de les tropes soviètiques es va empantanar quan els alemanys van transferir forces addicionals i van començar a contraatacar. Les batalles de nou, com a la Primera Guerra Mundial, esdevenen posicionals i molt viscoses. Hitler va mostrar una cautela inusual. Potser comptava amb una arma miracle i els últims desenvolupaments tècnics i, per tant, no tenia pressa. Probablement també hi va tenir un paper el desig de salvar la sang ària, que els alemanys ja havien perdut molt. Sí, i la defensa dels tancs nazis és molt més eficaç, especialment el trencament "Tiger" -2.
  Els combats al centre es van allargar fins a finals de tardor. Stalin va mostrar tossuderia, amb ganes de desenvolupar l'èxit. Però en aquest cas, vaig trobar una dalla sobre una pedra. Les pèrdues de les tropes soviètiques van ser enormes. Els alemanys, en ser el bàndol defensor, van perdre una mica menys. El Panther-2 va demostrar ser un bon tanc. Aquest vehicle estava força ben protegit al front i tenia una excelЈlent pistola perforadora i, al mateix temps, un rendiment de conducció decent.
  Va superar notablement el T-34-85 en termes de potència del canó, protecció frontal i no era inferior en velocitat i maniobrabilitat. Fins i tot per a l'IS-2, la màquina alemanya és un enemic perillós, colpejant a una distància considerable.
  A causa de les avaries freqüents, les armes iguals, només un lleuger avantatge en defensa, el Rei Tigre no estava en el millor compte. Una modificació més pesada del "Panther" -2 es va posar al dia amb el "Tiger" -2 en defensa i va superar en rendiment de conducció. Aviat els alemanys van unificar la producció gairebé exclusivament en el "Panther" -2 amb un pes de cinquanta-una tones amb un motor de 900 cavalls de força.
  Aquest tanc s'adaptava més o menys als militars. L'Exèrcit Roig no va aconseguir la victòria i va aturar l'avanç. Va arribar l'hivern. Els alemanys tenien tancs de la sèrie "E" i nous avions a reacció. Hi va haver un intercanvi de cops. Gran Bretanya es va mantenir passiva, els Estats Units ja han començat a aconseguir alguna cosa contra el Japó. Stalin, en veure que mentre l'URSS jugava el paper de carn de canó, va acceptar i fins i tot va oferir a Hitler una treva. Com, que els nazis es tornin cap a Occident i els capitalistes estan en guerra.
  El càlcul del líder era insidios i senzill. Hitler va estar d'acord amb aquest gir. I ara, al febrer de l'any quaranta-cinquè, les tropes alemanyes van passar a l'ofensiva a Líbia. I allà van tenir èxit. En les batalles, va resultar que els tancs alemanys eren superiors als anglesos i els avions a reacció estaven completament fora de competició. Els EUA encara no han entrat en la lluita. A les batalles, el Panther-2 i l'E-100 van tenir el paper principal, així com la modificació del Tiger-2 amb una torreta petita i una armadura més gruixuda amb un motor potent. El "Churchill" anglès no és dolent en armament, sinó més aviat dèbil en armament. "Cromwell" no tira gens. I el Challenger, l'únic tanc dempeus, no forma part de la sèrie massiva.
  Però el més important és la qualitat de les tropes. Els alemanys, havent superat la prova de foc i ferro al front oriental, estan molt més preparats per al combat que les tropes britàniques. Sobretot les divisions colonials. I les unitats alemanyes van passar a l'ofensiva. Al març, Egipte va ser capturat. I després els alemanys van entrar a l'Orient Mitjà, van capturar l'Iraq, Kuwait i després l'Aràbia Saudita.
  A Hitler no li importaria anar a l'Índia, a través de l'Iran, però Stalin, les tropes del qual encara eren a l'Iran, no hi va estar d'acord.
  Els alemanys van passar a l'ofensiva, avançant pel Sudan. I més a Etiòpia i Somàlia. I d'allà a l'equador. Unes setanta divisions de la Wehrmacht van participar en l'ofensiva. I la Gran Bretanya no tenia aquestes forces per oposar-se al Tercer Reich.
  Els alemanys també van capturar Gibraltar. L'assalt va resultar ser transitori i gairebé fulgurant. A l'ofensiva també van participar avions d'atac a reacció, així com helicòpters. Àfrica estava en perill de pèrdua total per part de Gran Bretanya.
  Però Stalin no és tan senzill. La retirada de la Gran Bretanya de la guerra és massa perillosa per a l'URSS. I l'Exèrcit Roig va passar a l'ofensiva el juny de 1945. Les tropes alemanyes afeblides a l'est no ho van poder suportar i van sucumbir a la pressió. Els nazis, incapaços de suportar-ho, van rodar cap a l'oest. L'Exèrcit Roig va poder alliberar Smolensk, Kíev, i va entrar a Bielorússia. Després d'haver transferit forces addicionals d'Àfrica, els alemanys amb molta dificultat van poder aturar l'ofensiva de les tropes soviètiques. Els nous tancs alemanys de la sèrie E-50, que no tenien igual, van participar en les batalles. A més, els nazis van donar un cop distractor des de Turquia. I la mateixa Turquia, sota la pressió d'Alemanya, va atacar la Unió Soviètica. Així, la situació es va tornar a complicar.
  El problema era que el T-54 encara no havia entrat a la sèrie, i el T-34-85 ja estava clarament obsolet amb el teló de fons de la sèrie E i fins i tot el Panther-2.
  A l'hivern, les tropes soviètiques encara van atacar, però no van aconseguir un èxit significatiu. A més, les discoteques van començar a participar en les batalles... L'únic que va millorar va ser l'èxit dels americans contra el Japó. Finalment, els ianquis van aconseguir recuperar el port del Perú i la iniciativa a l'oceà Pacífic va començar a passar al costat d'Amèrica.
  Però, per desgràcia, l'ajuda dels EUA podria arribar massa tard. A la primavera del quaranta-sisè any, els alemanys, aprofitant l'avantatge dels tancs E sobre els trenta-quatre, van passar a l'ofensiva. Les tropes soviètiques, endurides per les batalles, van resistir molt tossudament. L'Exèrcit Roig era heroic i molt proveït d'artilleria. Especialment canons antitanc de 100 mm. I va cavar.
  Els alemanys van aconseguir recuperar Kíev i fer retrocedir l'Exèrcit Roig més enllà del Dnieper. Però va ser sobre aquesta barrera d'aigua on les tropes soviètiques van construir una defensa impenetrable.
  Els alemanys van lluitar durant tot l'estiu i la tardor, però no van poder trencar les tropes soviètiques. Només ells van aconseguir bloquejar de nou Leningrad. Però els nazis no van prendre la ciutat en si. L'hivern va passar en un intercanvi de cops. Els nord-americans s'estaven movent lentament a través de l'oceà Pacífic i fins ara no han utilitzat armes nuclears.
  A la primavera els alemanys van tornar a intentar avançar. Van utilitzar els tancs de la sèrie "E", les últimes màquines amb un pes de setanta tones. L'URSS va llançar l'IS-7, capaç de resistir els mastodonts. També van començar a aparèixer tancs mitjans T-54.
  Gran Bretanya també es va intensificar, llançant una ofensiva a l'Àfrica equatorial. Les unitats terrestres americanes també van ajudar aquí. Per a la guerra al Pacífic, els nord-americans no necessitaven moltes tropes i tancs. Així que van començar a treure els nazis d'Àfrica. Ara els aliats entenien que no seria possible seure fora, i que l'enemic havia de ser aixafat i pressionat. A l'estiu i a la tardor, els EUA i la Gran Bretanya van poder recuperar una part important d'Àfrica, i fins i tot van expulsar els alemanys de Somàlia i Etiòpia.
  Els alemanys no van poder desenvolupar una ofensiva contra Moscou, empantanats en batalles posicionals. A l'hivern, Stalin va colpejar Turquia. L'Exèrcit Roig va derrotar les tropes otomanes i va capturar Kars, Erzurum i Tanrog. Els alemanys es van veure obligats a transferir forces importants per salvar l'aliat. Però l'Exèrcit Roig, després d'haver colpejat inesperadament a prop de Leningrad, hi va obtenir una gran victòria.
  Va arribar l'any 1948... A la primavera, els alemanys van tornar a intentar avançar. Van aconseguir crear un tanc piramidal original impenetrable des de tots els angles de tir. I amb aquesta màquina es van associar grans esperances. La promoció va començar al maig. Després de dos mesos de lluita tossuda, els nazis es van acostar a Smolensk.
  Els tancs piramidals van mostrar la seva eficàcia de combat, però sovint van ser explotats per les mines. Els alemanys no van poder prendre la ciutat i la van envoltar. Però a l'Àfrica, els aliats van aconseguir grans èxits, expulsant els alemanys d'Egipte. Japó també va ser derrotat, perdent moltes illes i les Filipines. A la tardor, els alemanys van avançar més a l'est, al centre, apropant-se novament a Leningrad.
  L'aviació alemanya encara era més forta que la soviètica, sobretot en qualitat. Però a finals de 1948, el MIG-15 va començar a arribar al front. La màquina a reacció soviètica era inferior a l'alemanya en velocitat i armament, però era més maniobrable. Els americans també van millorar el seu rendiment. A l'hivern de 1949, les tropes soviètiques van fer retrocedir els alemanys de Leningrad i els van fer tornar a Smolensk.
  I els americans, juntament amb els britànics, van expulsar els nazis d'Àfrica. A la primavera de 1949, Turquia també es va retirar de la guerra.
  El Tercer Reich també va perdre el control de l'Orient Mitjà. La posició dels nazis va empitjorar. No es van atrevir a avançar per l'est, sinó que van passar a una defensa ajustada. Les tropes soviètiques, utilitzant tancs T-54 i IS-7, van intentar trencar les defenses de la Wehrmacht. Però els nazis van mantenir el bloc amb força. Un intent aliat de desembarcar a Espanya també va acabar en fracàs. L'operació va ser una mica millor a Sicília, on, amb l'ajuda de la màfia local, es va aconseguir l'èxit. Ja fa l'onzè any des de l'inici de la Segona Guerra Mundial.
  Tots els països estan extremadament esgotats i extremadament cansats. L'economia global estava sobreescalada. I tothom volia acabar la lluita el més aviat possible. Sobretot alemanys i russos molt demaciats.
  Stalin va oferir la pau a Hitler en els termes de l'opció zero: un retorn a les fronteres anteriors i un intercanvi de presoners, tot per a tots! Però el Führer només va acceptar una treva, sense voler renunciar al territori ocupat. A més, a Alemanya ja s'estaven acabant els treballs per a la creació d'una bomba atòmica, i ja hi havia míssils intercontinentals.
  Els Estats Units es van plantejar utilitzar la bomba atòmica. Però mentre tenien por de fer malbé a Europa. I el van deixar caure el desembre de 1949 al Japó. Les conseqüències de la destrucció van ser terribles. I es va entendre una pista semblant a Alemanya. El Führer es va dirigir a la nació i va suggerir que es considerés la qüestió d'un món digne. Però aleshores va canviar d'opinió... Va arribar el nou any 1950. Les tropes soviètiques van llançar una nova ofensiva al front.
  La defensa dels alemanys va ser molt ajustada. I els aliats van avançar per Itàlia, on hi va haver un cop d'estat militar, i van treure Mussolini. Però els tancs piramidals alemanys van superar en nombre els Patons i els Challengers. L'americà Paton, que no va poder penetrar l'armadura d'un tanc alemany, fins i tot a poca distància, va cedir especialment fort. I els aliats van començar a sagnar.
  Sí, i els discos alemanys invulnerables van infligir un dany enorme als Estats Units i la Gran Bretanya. De moment, l'aviació alemanya va mantenir una superioritat qualitativa sobre els aliats. L'intent de desembarcament d'estiu a Normandia va acabar amb un fracàs. És cert que a finals d'agost, després del bombardeig nuclear, el Japó va capitular. Occident ha deslligat les mans. Però els Estats Units no es van atrevir a utilitzar armes nuclears, de manera que podien ser coberts per míssils balístics intercontinentals del Tercer Reich.
  L'Exèrcit Roig es va acostar al Dnièper al centre, però també va ser aturat. Les forces d'ambdós bàndols estaven esgotades fins al límit... I finalment, el 25 de novembre de 1950, Truman va oferir la pau a Hitler, en condicions de paritat. És a dir, Europa queda amb el Tercer Reich, a excepció de Sicília i el que queda d'Itàlia. Stalin aposta per un compromís: les fronteres de l'URSS el 1939. És a dir, els alemanys retrocedeixen una mica, renunciant a territori, però aconseguint algunes adquisicions.
  França, Bèlgica, Holanda i altres estranys romanen sota control alemany, però reben una certa autonomia. És a dir, s'està formant una cosa com la Unió Europea. El Tercer Reich posa fi al genocidi de jueus i gitanos, encara que algunes restriccions legals als seus drets poden romandre. Les relacions comercials s'estan restablint totalment. Els països es comprometen a respectar la sobirania dels altres.
  Les reparacions no s'imposen a ningú. Els presos s'intercanvien per tothom.
  Stalin i Hitler estaven tan cansats que van acceptar aquesta oferta. Els Estats Units van guanyar més que altres, així que van aconseguir incloure Xina i Àsia en la seva esfera d'influència. I Gran Bretanya, juntament amb Amèrica, van prendre Àfrica.
  Alemanya ha esgotat molt els recursos humans. En ella, el Führer va introduir oficialment la poligàmia. L'URSS es va quedar sense les adquisicions territorials rebudes l'any trenta-novè, quaranta. I estava molt esgotat.
  
  
  SUBHASTA D'ESCLUS RUSOS A NOVA YORK
  Les noies van córrer, mostrant els seus talons nus, rodons i rosats.
  Andriana va recordar aquesta ganga a Nova York. Li va ser proposat, per tant, per un cap de la màfia local, força gran. És el moment adequat perquè s'ha reunit molta gent rica. I és molt possible adjuntar una verge de Rússia.
  Andriana va ser subhastada coberta amb vels i amb vestit de bany. Per no revelar immediatament els seus encants.
  Va caminar amb certa inquietud. Les noies amb jaquetes de cuir caminaven a la dreta i a l'esquerra d'ella.
  L'Andriana no es va sentir massa còmoda amb els talons alts. Però ella no ho pot manejar.
  La sala de subhastes era molt gran. Hi va asseure un nombrós públic: homes i dones, i fins i tot adolescents. Hi havia àrabs i negres, i asiàtics, i blancs, i de Rússia...
  L'hora i el lloc escollits va ser l'adequat... Però l'Andriana es va sentir avergonyida davant de diversos milers d'homes, dones i joves, la despullarien com Angèlica a la pelЈlícula. Això és vergonyós i humiliant! Però al mateix temps, excita, i la mateixa humiliació provoca un plaent languiment en el cos.
  És com una esclava medieval, que es despullarà, i milers d'homes la miraran amb mirades luxuriants... Ai que xulo!
  Pel bé d'aquestes emocions, valia la pena anar a la subhasta. I no estiguis massa trist perquè només us anirà a parar un per cent de l'import total!
  Aquí va sortir amb talons alts i cobrellits. És més alta que la mitjana per a una dona, sis peus, i les sabates la fan encara més alta.
  El públic s'encén, les proporcions de la model... Té els cabells lligats i es deixaran caure més endavant.
  S'anuncia l'inici de la negociació... La quantitat sol ser petita, però augmenta ràpidament.
  Aquí les noies es treuen el primer vel i deixen al descobert la part superior de la cara, mentre deixen el seu meravellós cabell de color fulla cobert.
  Era visible el front alt i llis de l'Andriana, els seus ulls de safir maragda. I el nas i la part inferior de la cara encara estan coberts... Però només la mirada dels seus ulls expressius, en què es va llegir la vergonya, i un tremolor involuntari per la vergonya natural femenina, van portar el públic...
  El preu original d'una nit amb una verge és de cent dòlars!
  De seguida crida:
  - Dos-cents dòlars!
  - Tres-cents!
  - Quatre-cents!
  - Cinc-cents!
  - Mil!
  L'àrab amb el turbant groc va grunyir:
  - Dos mil!
  L'americà amb la cadena daurada va grunyir:
  - Tres!
  Un home de negocis de Rússia, va dir en un baix ric:
  - Cinc mil dòlars!
  Hi va haver una pausa... No perquè la quantitat d'aquest públic semblava massa gran. No, hi ha empresaris d'arreu del món que són capaços de disposar i repartir cent milions de dòlars per un embotit de Picasso o Van Gogh. Però volen continuar el procés de despullar-se.
  Aquí hi ha les noies amb màscares vermelles i jaquetes de cuir, amb les mans en guants mèdics prims, es treuen una altra coberta. I obren la barbeta valenta de la noia, la seva boca escarlata, el seu nas elegant. Ara el seu meravellós rostre angelical és visible en la seva totalitat. I una pantalla enorme a la sala de subhastes mostra un primer pla d'una cara de noia simpàtica.
  I el públic rugeix d'admiració.
  - Deu mil dòlars!
  Exclama l'americà amb la cadena daurada!
  - Vint mil!
  Un xeic rugeix amb un turbant verd amb grans maragdes.
  Un anglès amb frac exclama:
  - Trenta mil!
  L'hinduista amb joies crida:
  -Quarenta!
  Un jove d'uns quinze anys d'aparença, xinyola, movent els dits amb diamants:
  - Cinquanta mil!
  I una altra vegada una pausa... Per descomptat, la quantitat per una nit amb una verge, i fins i tot, molt probablement falsa, no sembla tan petita. Allà, més que l'Andriana, és una noia massa gran per semblar innocent. Però el públic és molt ric i capritxós. I ara en ple negoci, quan es vol superar.
  Però encara més vull veure el procés posterior d'exposició. I ara es treu el següent vel de les espatlles de l'Andriana, deixant al descobert la part superior dels seus pits i els seus braços. Bronzejat, elegant, musculós. La part superior del sostenidor ja és visible, i les espatlles són fortes i molt sexy alhora.
  Andriana torna a estremir i acaba. Cada cop està més nua.
  Es reprèn el comerç...
  - Seixanta mil!
  El xeic rugeix!
  - Setanta mil!
  - Vuitanta!
  Pronunciat per un americà amb una cadena daurada!
  - Cent mil!
  Un americà amb un enorme robí al pit va grunyir.
  - Cent vint mil!
  El jove va tornar a xisclar!
  El xeic amb turbant verd i maragdes va rugir:
  - Cent cinquanta mil!
  El raja hindú va fer un auge:
  - Dos-cents mil dòlars per a l'estrella de la subhasta!
  I de nou hi va haver una pausa en aquesta subhasta. El públic està a l'espera del lliurament del premi i s'encén a l'extrem.
  Aquí treuen un altre vel a la noia i l'exposen als malucs.
  Es veu una cintura prima, una tira estreta de tela sobre un pit ple i rajoles en relleu d'una premsa adobada. Ara l'Andriana està gairebé nua fins a la cintura.
  El públic, literalment, rugeix.
  Un home de negocis rus amb una barba siberiana va fer un rebombori:
  - Tres-cents mil!
  El xeic amb el turbant maragda va grunyir:
  - Quatre-cents mil!
  L'americà amb el Rubí va emetre:
  - Cinc-cents mil!
  El jove amb els anells de diamants va plorar:
  -Sis-cents mil...
  El raja hindú va murmurar:
  - Set-cents cinquanta mil!
  Una altra pausa... Aquí ja les sumes anaven serioses, però lluny de ser ruïnoses per als oligarques i multimilionaris. No obstant això, tothom vol una major exposició de la bellesa. Sobretot per veure les seves cames, un gust per als homes.
  I ara l'últim vel no es treu de.... I ara les cames musculoses i elegants estan nues. Andriana es va quedar amb calces, un sostenidor amb unes sabates de taló transparents. I les seves cames fortes i bronzejades exciten els homes així.
  Abans d'això, el silenciós xeic de cabells grisos i una llarga barba va tronar:
  - Milions de dòlars!
  I això ja és un cert límit psicològic. El públic fa soroll...
  El jove diu amb veu tremolosa:
  - Un milió-cents!
  Un xeic amb un turbant amb grans maragdes tararea:
  - Un milió dos-cents!
  L'oligarca rus, amb ulleres fosques, diu:
  - Un milió quatre-cents!
  Americà amb un gran robí:
  - Milions cinc-cents!
  De sobte, una dona negra entra al tog:
  - Milions set-cents!
  El xeic amb un turbant maragda no és inferior:
  - Un milió vuit-cents!
  Raja hindú xiscla:
  - Dos milions!
  Una altra pausa... Les sumes van ser sòlides. Però tot i així, van donar més pels cavalls àrabs. I aquí la noia és només una nit. I encara que una bellesa colossal, però amb prou feines verge.
  Però la gent vol veure-li els cabells... I li treuen el mocador d'Andrian. I els seus cabells són daurats, una pluja de fulles que llisca de les seves espatlles. I s'escampen, tan meravellosos, com els raigs del sol.
  El públic està simplement meravellat... I la negociació cobra vida!
  El jove va cridar:
  - Tres milions!
  El xeic amb el turbant maragda va grunyir:
  - Quatre milions!
  La dona negra va cridar:
  - Cinc milions!
  Hi va haver una breu pausa... La quantitat ja era decent. Encara que encara no és un rècord de licitació. Tot i així, això no és un quadre de Van Gogh, sinó només una nit amb una noia. Que estigui ben escrit....
  Segueix un altre gest... Aquesta vegada es treu el sostenidor. L'Andriana s'esperava això, però de sobte va sentir una vergonya tan terrible que va començar a resistir-se... Les noies no la van poder fer front. Dos caps es van acostar a Andriana i van estirar els braços. Després es va treure el sostenidor. I es van exposar bells pits. I la pell
  la noia brillava de suor.
  El seu impuls sincer de modèstia i resistència van provocar molt el públic. Molts creien que aquesta era una verge real, i això era encara més emocionant que fins i tot els brots rosats del pit.
  Abans d'això, el xeic silenciós amb un turbant tacat de diamants va grunyir:
  - Set milions!
  La dona negra va xisclar:
  - Vuit milions!
  L'americà amb el robí va bordar:
  - Nou milions!
  L'oligarca rus va bordar:
  - Deu!
  El xeic amb el turbant de diamants va bramar:
  - Quinze!
  El vestíbul va brunzir... Això ja és més greu... No obstant això, tal noia que és agafada per les mans d'homes grans perquè no es cobreixi el pit. Que xulo és això. Tot plegat, meravellós i commovedor. L'Andriana està molt, molt avergonyida, i se sent molt avergonyida. I alhora emocionant i agradable. I
  Quant es valora!
  És genial!
  I ara les criades l'agafen, treuen l'últim drap - calces... I ara només queden sabates transparents a l'Andrian.
  I es sacseja i treu la mà de l'embragament de l'ambal, cobrint el pit de Venus. Ell ja amb les seves dues potes gruixudes li treu la mà i la deixa al descobert.
  La cara de l'Andriana està realment molesta, i està molt avergonyida. La pintura escarlata gruixuda va inundar el morrió i això engresca encara més el públic!
  El multimilionari negre exclama:
  - Vint milions!
  El xeic de diamants crida:
  -Trenta!
  L'americà amb el robí rugeix:
  -Quarenta!
  I el raja hindú diu:
  - Cinquanta milions!
  El xeic amb diamants rugeix:
  - Seixanta!
  Un multimilionari negre amb una jaqueta de cuir crida:
  - Setanta!
  L'oligarca rus amb ulleres fosques exclama:
  - Vuitanta milions!
  El jove de sobte crida:
  -Noranta!
  Li xiulen. Exclamacions, i tens tant cadell!
  El multimilionari negre amb la jaqueta de cuir va murmurar:
  - Cent milions!
  Hi va haver una pausa... Això ja és una quantitat realment colossal. Sí, només per a una verge de Rússia. No és massa? Quant pagar per només una nit? Sí, pots comprar un milió de prostitutes experimentades per aquesta quantitat.
  No estan massa ocupats...
  El kush ja era suficient, i el subhastador va aixecar el martell i va començar a cantar:
  - Cent milions de dòlars vegades... Cent milions de dòlars dos....
  Andriana es va esgarrifar. Bé, ha de passar la nit i un afroamericà relativament jove. Però posarà un milió de dòlars sencer a la butxaca! Molt decent! Hi ha esperança que sigui un exemple d'ànimes, i potser fins i tot un plaer!
  L'Andriana se sentia emocionada, i en la seva ment ja s'imaginava una nit de tempesta amb un negre guapo i molt ric.
  Però aleshores la noia amb jaquetes de cuir va donar un senyal... I li van arrencar les sabates amb moviments aguts. Van treure l'última part del vàter, fent que Andrian no només fos nu, sinó també descalç.
  I les seves cames sense sabates són tan gracioses i commovedores, i els seus talons són rodons, rosats.
  En general, durant aquestes subhastes, les noies tenen sabates de taló fins al final. Però Andriana, molt sexy, i amb una gràcia i perfecció inusuals de la línia del peu i la planta. I és tan adorable descalç. Sobretot quan es mostrava de primer pla a la pantalla...
  I l'oligarca rus va grunyir:
  - Cent vint milions!
  L'home negre va rugir:
  - Cent cinquanta!
  Un xeic àrab amb un turbant tacat de diamants va grunyir:
  - Dos-cents milions!
  Hi va haver una pausa tensa...
  El subhastador va aixecar el martell i va murmurar:
  - Dos-cents milions de vegades... Dos-cents milions dos...
  Andriana va sacsejar els seus peus nus i el multimilionari negre va grunyir:
  - Dos-cents cinquanta milions!
  El multimilionari rus, sense cedir, va dir:
  - Tres-cents milions!
  El xeic amb diamants va cridar:
  - Quatre-cents milions!
  Encara que molts tenien fortunes més grans, però disposar d'aquesta quantitat en efectiu de seguida és ruïna. I pot alterar la producció.
  El subhastador va aixecar el martell i va començar a dir, el més lentament possible:
  - Quatre-cents milions de vegades, quatre-cents milions dos... Quatre-cents milions tres... i el seu martell es va contrarestar amb incertesa.
  - Mil milions de dòlars!
  He sentit algú xisclar!
  I tothom es va girar... Era un japonès amb ulleres fosques que li cobrien la meitat de la cara. Tenia l'emblema de la màfia - Yakuza!
  Tothom es va congelar: mil milions!
  El subhastador va aixecar el martell i va advertir:
  - La noia et regala només una nit! Pots fer qualsevol cosa amb ell, només que no matis ni mutilis seriosament!
  El japonès va assentir.
  - No faré malbé!
  I el martell es va alçar, les paraules van vessar:
  - Mil milions de vegades! Mil milions dos! Mil milions tres! Venut a Lord Yamamoto!
  Andriana va ser alliberada. I ella completament nua i descalça va anar a la caixa, on el cap de la màfia japonesa estava assegut envoltat de guàrdies. Andriana va sentir una forta por, i alhora ilЈlusió. Per mil milions de dòlars, haurà de fer alguna cosa inusual i això és genial! D'altra banda, s'ha enriquit deu milions de dòlars, la qual cosa és genial!
  Què meravellós va resultar tot, i noves aventures l'esperen.
  Yamamoto va ordenar:
  - I ara empaqueta-la amb manilles, no necessitarà roba!
  Andriana va riure nerviosa i va respondre:
  "No tinc res a perdre més que les meves cadenes!"
  
  DEFENSA DE RYAZAN I POPADATSEV DESEIXAT
  Thomas Lincoln, agitant les seves espases i tallant els mongol-tàtars que empentaven, va cantar:
  - No només una espasa, no només un fuet! Però la corona necessita mentides! Després de tot, sense ella, i dos minuts, no us sentiu al tron!
  El noi del terminador va fer córrer un molí de vent amb les seves espases, destruint els mongols que escalaven les parets de Riazan i va continuar cantant:
  - De vegades un ajudant en tot,
  De vegades fa mal amb habilitat...
  I la diem santa
  I anomena-ho vil!
  Maria Kovaleva i Yuliana Konovalova, aquestes noies precioses i molt musculoses, tallant els pressants tàrtars, van recollir:
  - La mentida no és sense raó a tots els regnes,
  Estimat en tot moment...
  Les mentides són boniques quan són útils
  I terrible quan és perjudicial!
  Tom, aquest noi guapo i musculós, que tallava els atacs nuclears, va xiular:
  - Que el nostre imperi estigui en glòria!
  Maria Kovaleva, eliminant els mongols establerts, va confirmar:
  - Que sigui en glòria!
  I la noia va llançar amb els dits descalços, amb un poder mortal, una granada de serradures devastadora.
  Yuliana Konovalova, tallant a través dels tàtars atacants, també va rugir a tot cor:
  - Per la Pàtria i Stalin!
  I una cama nua i cisellada, com un regal assassí de la mort, destrossa el rati mongol.
  Les noies lluiten, francament, desesperadament i audaç. I tallar seriosament els enemics.
  Encara que l'horda de Batu Khan sembla innombrable. Quatre-cents mil cavallers puja a l'assalt. Segons els temps del segle XIII - un exèrcit innombrable.
  Però es van trobar amb una força de desembarcament dels Popadans, dirigida pel Déu Totpoderós, el Creador, Thomas Lincoln.
  La tripulació del tanc de la Gerda ja entra a la batalla. La noia del terminador és aquí mateix.
  Quatre belleses en un tanc AG-100 amb tres canons i dotze metralladores.
  Es van originar a partir d'un joc, univers alternatiu, creat també pel nen demiürg Thomas Lincoln.
  Allà, un presoner al Tercer Reich, un professor amb una psique canviada, Nimbul va ajudar a Hitler. És a dir, va crear una arma que funciona per controlar el temps. I van agafar i enfonsar la flota anglesa en una tempesta. Això va ser seguit pel desembarcament de les tropes alemanyes a Gran Bretanya.
  Durant el desembarcament, els nazis també van utilitzar la seva flota mercant. Com a resultat, desenes de divisions seleccionades van acabar a Gran Bretanya l'agost de 1940. I la metròpoli va ser capturada en deu dies.
  Un rei anglès legítim, proalemany, va ser colЈlocat al tron. I es va formar un nou govern nazi. La majoria de les colònies i la flota britànica el van reconèixer.
  El Führer tenia grans recursos sota control. I tement que els Estats Units, que tenen un potencial econòmic colossal, rearmes l'exèrcit, va decidir que l'URSS esperaria. I que Stalin es mantindria fidel al pacte de no agressió.
  Mentrestant, és millor derrotar Amèrica. Islàndia es va prendre primer. Llavors els alemanys van començar a assentar-se a l'Argentina, i d'allà al Brasil.
  Els nazis van construir activament la flota de submarins i de superfície. Van utilitzar els recursos de les colònies i d'Europa. El treball es va accelerar especialment després que Speer es convertís en ministre d'Armaments i Municions del Reich.
  Aleshores, sota la seva hàbil gestió, els vaixells submarins van començar a construir-se molt més ràpid.
  I també per desenvolupar l'aviació. El nou i més avançat Yu-188 es va posar ràpidament en sèrie i la seva producció es va incrementar. Focke-Wulf estava guanyant impuls ràpidament. També hi havia lluitadors més avançats.
  Marsella s'ha convertit en una estrella en ascens. Aquest pilot va guanyar fama en batalles amb avions nord-americans. Després de convertir-se en el primer pilot en superar els cent cinquanta avions, va rebre: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Tanmateix, la separació d'Amèrica per l'oceà, el fet que, amb totes les ganes, no es puguin construir grans vaixells de superfície massa ràpid, la guerra es va allargar.
  Encara que es van construir tant portaavions com cuirassats.
  I a poc a poc els alemanys i japonesos que van obrir un segon front contra els Estats Units, derrotant els americans prop del port de Perú, van pressionar l'imperi de l'àguila.
  Els alemanys eren forts. El 1943, van aconseguir un caça ME-309 molt fort i un bombarder Yu-288. Que són molt més forts que els americans.
  Hitler va amenaçar amb escombrar Amèrica amb bombes.
  Per descomptat, els tancs van aparèixer a la sèrie: "Tiger", "Panther", "Lion". A la segona meitat de 1943 van aparèixer "Panther" -2, "Tiger" -2 i "Maus". I l'invencible caça ME-262, que no tenia igual, va entrar a la sèrie. I Yu-488 és el primer avió en sèrie de quatre motors. I el TA-400 és el primer bombarder de sis motors del món. I els últims rifles d'assalt MP-44, i molt més. Inclou els bombarders a reacció "Arado". Com a resultat, els alemanys van capturar Canadà i van atacar els EUA des del nord.
  I a l'altre costat, van ocupar Mèxic juntament amb el Japó, i van atacar Amèrica al sud.
  I finalment, el 1944, els Estats Units van capitular, i van ser ocupats pel Japó i el Tercer Reich.
  La Gerda estava molt orgullosa de les seves victòries. I la noia va aixafar les tropes mongoles. Els seus dits nus van prémer els botons del joystick i van fer caure els nukers en massa.
  Charlotte també va colpejar l'enemic, prement els botons amb les cames. I disparant al mongol des de metralladores. És una noia molt agressiva.
  La noia crida:
  - Pel primer comunisme del món!
  La Christina dispara amb molta precisió i els seus peus descalços prem els botons amb tanta habilitat i dispara als militants de Batu Khan. I extermineu els oponents amb la fúria salvatge de les panteres famolencs.
  La Cristina crida:
  - Per a la glòria del Tercer Reich!
  Magda també fa un foc molt ben apuntat. Aixafen l'exèrcit mongol, triturant-los en patates fregides o en una amanida sagnant. I no pares les belleses alemanyes.
  Tenen els peus descalços i els seus dits prement amb destresa els botons del joystick i colpejar els oponents.
  Magda canta:
  - Àfrica és terrible, sí, sí, sí! Àfrica és perillosa, sí, sí, sí! Però, el gran Reich, ens van dir que no ens anàvem a la deriva! Tots som mongols... sega com una dalla! L'èxit de les noies, encara que estigui descalça!
  Les noies són molt maques i específicament baten l'exèrcit de Batu Khan.
  Tom Lincoln va tallar, i les seves espases es van allargar desenes de metres, tallant els cabells dels mongols com una navalla ensabonada.
  El nen va cantar:
  - Escombraré a tothom,
  Escombraré a tothom!
  Estem esperant l'èxit
  A la neteja!
  I els peus nus del nen també llençaran un pèsol amb el poder d'aniquilació.
  I escamparan els mongols en totes direccions. I la destrucció és massiva.
  Maria Kovaleva va fer l'ullet al nen demiürg. Va llançar els dits descalços, un regal assassí de la mort, i va aixafar els soldats mongols.
  Maria va tuitejar:
  - Per l'espai i el comunisme!
  Yuliana Konovalova va grunyir, amb el seu taló nu sucumbir al regal de la mort:
  - Per la grandesa de la nostra Pàtria!
  I ara les noies segueixen bategant des del melic amb llamps de combat. Belleses lluitant - no diguis res!
  La Gerda també està disparant des d'un tanc de la sèrie AG. Quan els EUA van capitular, Adolf Hitler va voler atacar l'URSS. Però el Japó va començar a reclamar contra el Tercer Reich.
  I Hitler el 20 d'abril de 1946 va començar una guerra amb els samurais. I va llançar a la batalla els seus nous tancs de la sèrie "E". I aixafem les tropes japoneses, com l'herba de la dalla.
  Stalin també va decidir no quedar-se quiet. I es va oferir a obrir un front contra el país del Sol Naixent.
  Hitler va acceptar, però amb la condició que l'URSS només rebés el sud de Sakhalin, les illes Kurils i Port Arthur amb Manxúria. I no més que això.
  Stalin va acceptar això. Ja ha ampliat el seu territori. Pel que fa al professor boig, va ajudar els nazis amb la creació de plats voladors. I aquestes màquines es movien a deu velocitats sonores i disparaven amb làsers.
  El principal tanc alemany era l'E-50. El seu pes era de setanta tones. L'armadura frontal és de 250 mm, l'armadura lateral és de 170 mm i l'arma és de 105 mm amb una longitud de canó de 100 EL. I aquest és un tanc molt productiu. Amb un motor de 1500 cavalls de força, bastant àgil.
  I, per descomptat, els japonesos no. I no són capaços d'aturar els nazis.
  I hi ha una gran ofensiva de les tropes feixistes. En tots els fronts alhora.
  Les tropes de Stalin també avancen. Però la seva aviació es va quedar una mica enrere. No hi ha dolls. I el Japó ja té aquest tipus d'avions. Però els tancs soviètics són relativament bons. I no sense èxit lluiten.
  Encara que la sèrie KV està obsoleta. Ises més perfecta va aparèixer l'any quaranta-cinquè. Així és la família. Però fins ara, tampoc no hi ha massa tancs d'aquest tipus.
  La posterior T-34-85, que va començar a produir-se a partir de l'any quaranta-quatre. I es va convertir en el tanc principal de l'exèrcit de l'URSS.
  Les tropes soviètiques van llançar una ofensiva i van pressionar els japonesos.
  Hitler va comentar:
  - L'ós rus va tenir un tros de sucre!
  Guderian va preguntar:
  - I què en farem?
  El Führer va respondre:
  - Dolç per berenar!
  Ja en els tres primers mesos de lluita, l'imperi japonès va perdre gairebé la meitat de les seves possessions. Els samurais tenien un gran exèrcit, però eren massa inferiors en la qualitat de la tecnologia.
  Les batalles van demostrar que fins i tot el T-34-85 soviètic és més fort que la màquina massiva japonesa. I això és dolent per als samurais.
  I no hi ha cap recepció contra els plats voladors. A causa del potent raig laminar, són gairebé impossibles de derrocar.
  I ells mateixos cremen amb làsers, raigs de calor i ultrasons. Així que intenta superar-los.
  A més, el Tercer Reich té avions a reacció a la seva alçada i submarins propulsats amb peròxid d'hidrogen i molt més.
  Fins i tot hi ha tancs subterranis. I aquesta és una arma contra la qual: la coberta! Totes les bateries japoneses volen alhora i es llancen al cim. A més, control sobre el temps, quan les tempestes literalment enfonsen tots els vaixells dels samurais. No, els japonesos van haver de fer front a un enemic molt perillós.
  Tres mesos després, els japonesos també van ser expulsats de Manxúria. El més tossut va ser l'assalt a Port Arthur per part de l'exèrcit soviètic. A les batalles va arribar un tanc experimental IS-7, de setanta-vuit tones de pes, i armat amb vuit metralladores i un canó de 130 milЈlímetres. I aquesta màquina va destruir bateries japoneses i canons autopropulsats.
  La mateixa Alenka era una gran guerrera. I a l'IS-7 va lluitar amb els samurais per Port Arthur. Reconquistar una ciutat que va pertànyer a la Rússia tsarista. I s'ha de retornar.
  Un tir potent d'una pistola, i immediatament tres canons japonesos van ser bolcats per carruatges.
  Però ara el noi demiürg totpoderós ha enviat l'Alenka a lluitar contra l'horda mongol-tàrtara. I els guerrers es troben ara a l'IS-12 d'un model més avançat i potent, amb deu metralladores, i 152 mm, i una pistola de tir bastant ràpid. I les noies estan colpejant des d'aquest tanc amb joysticks.
  Anyuta va prémer el botó amb els dits dels peus nus. Un projectil de fragmentació d'alt explosiu va sortir volant de l'arma. I com caure sobre la multitud de mongols. Immediatament, centenars i mig de nukers van quedar esquinçats i parals.
  Aleshores AlЈlà va disparar. Aquesta és una bella noia pèl-roja, disparada amb metralladores. I com va començar a tallar les files dels tàrtars.
  I la pèl-roja va arrossellar:
  - I el primer desgel, en un somni veig Stalin...
  La Maria també va colpejar els enemics, prement els botons amb els dits dels peus nus i arrossegant, mostrant les dents:
  - I plena de cadàvers, estimada Rússia!
  Olympias, aquesta heroica noia va conduir un tanc, donant als mongols un vehicle de cent tones amb vies amples.
  La noia va cantar:
  - Per la Pàtria a la glòria de Rússia!
  L'Alenka va prémer els dits dels peus nus sobre els botons del joystick i va donar cops a l'enemic. Va destrossar molts nukers i va rugir:
  - La nostra pàtria és l'URSS!
  Olympias, aixafant un munt de cavalls i soldats mongols, va estar d'acord:
  No hi ha Pàtria més bella-Rússia,
  Lluita per ella i no tinguis por...
  A l'univers, no hi ha país més bonic -
  L'univers sencer és una torxa de llum Rus!
  Cinc guerrers en bikini van mostrar una força real i irresistible. I
  Aquestes noies són increïbles!
  Van començar a destruir l'exèrcit mongol. I l'arma funciona i funciona...
  I la Gerda té tres canons a l'AG-100. I hi ha quatre noies al tanc i dotze metralladores. I destrueixen els mongols-tàtars encara més eficientment i ràpidament.
  Gerda era una guerrera del Totpoderós. I el que ella no va experimentar. També va participar en la tortura. Li agradava especialment torturar els nois. Torturaven tant a adolescents boniques en general que els giraven el cap.
  Però això és una altra història. Sobretot quan rostien els talons nus, rodons i infantils als pioners. I literalment van rugir de dolor.
  El Japó va resistir durant deu mesos i mig abans de colЈlapsar-se amb probabilitats aclaparadores.
  La Gerda va obligar l'Emperador del País del Sol Naixent a agenollar-se i besar-li el peu nu. Aleshores, el mikado també va besar els peus nus de la Charlotte. El següent són els talons nus de Christina. I finalment, la sola nua i graciosa de la Magda de cabells daurats.
  Noies tan boniques que l'emperador va besar i llepar personalment les seves cames nues, gràcils i musculoses.
  Ara disparaven el rati mongol des de canons, i no donaven la més mínima pietat a l'enemic. Els guerrers aquí són simplement brillants.
  I petxines de fragmentació d'alt explosiu, de manera que trenquen tots aquests habitants de l'estepa. I extermineu-los sense la més mínima llàstima i dubte.
  Gerda cantava:
  - Hi haurà una època de comunisme, en arià!
  I va fer l'ullet!
  I aquí hi ha la tripulació d'Elizabeth. Les noies van lluitar en un tanc experimental T-54. I van lluitar contra els japonesos. Els tancs japonesos no són gaire bons. El més fort d'ells és copiat de la Pantera. Aquest cotxe està definitivament obsolet.
  Però en aquest cas, el Panther pràcticament no agafa la T-54 al front. Però pot trencar el tauler. I això dicta una tàctica especial. Només els canons autopropulsats japonesos amb un canó EL de 88 mm 71 i un canó de 150 mm són perillosos per a l'armadura frontal d'un tanc soviètic.
  Elizaveta, disparant un canó de 100 milЈlímetres, va perforar un tanc japonès des de llarga distància i va piular:
  - Per la santa Rússia!
  L'Elena també va disparar. Ella va estavellar un cotxe japonès i va xisclar:
  Serem els propietaris d'aquest món!
  Ekaterina va colpejar amb les seves cames nues i cisellades i va assenyalar:
  - Per nous èxits del comunisme!
  Els guerrers són de primer nivell.
  Yephrasinya el va agafar i també el va colpejar, aquesta vegada amb metralladores, i va arrollar:
  - Pel meu món espacial!
  I amb un taló nu, com pressionar. I un projectil mortal volarà contra els japonesos.
  No, aquestes són noies que no defraudaran cap exèrcit.
  Japó va ser derrotat.
  I ara els guerrers s'han traslladat a un tanc T-64 més avançat i n'estan derrotant als soldats mongols.
  I el canó del tanc soviètic colpeja així les files feixistes. I els obusos es llancen un darrere l'altre.
  Elena va disparar amb l'ajuda dels dits dels peus nus i va assenyalar amb un somriure, mostrant les dents:
  - És molt bonic, així és com vèncer els enemics!
  No pares a les noies. I les metralladores aboquen bales com calamarsa. I els mongols s'amunteguen en túmuls. I la massa de cossos mongols morts i mutilats.
  Una gran massa de guerrers assassinats de l'exèrcit de Batu Khan. Així es van separar les noies.
  Ekaterina va assenyalar, fent l'ullet als seus amics. I va segar la línia dels mongols amb un esclat de metralladora:
  Governarem per sempre!
  Elizabeth Wity va comentar:
  - Aquest és el nostre poder serà tan genial!
  La noia va començar a prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus i a aixafar els regiments tàrtars sense cap llàstima ni problemes. I el guerrer no és més genial.
  Va ser la seva closca la que va fer trencar a Guyuk Khan. I llavors els tàrtars no semblaven prou.
  I de la closca que va portar la Gerda, Khan Burundai també va ser esquinçat. Era conegut per violar la princesa Vladimirskaya després de ser capturada. Sí, aquest és un khan luxuriós.
  I ara la seva noia alemanya s'ha fet a trossos.
  I ara Thomas Lincoln lluita com un autèntic monstre i talla els mongols.
  El nen fa girar les seves espases com hèlixs. I apila molts oponents en piles. I fa com una navalla que talla la barba. I un noi totpoderós brillant.
  I així, Maria Kovalev també va agafar els dits dels peus nus i va llançar-ho tot assassí i aixafant.
  I els mongols són conduïts al taüt.
  La Maria és una rossa mel, molt maca i musculosa. Ella ja ha hagut de realitzar missions de combat, és una noia increïble.
  La guerrera canta amb tota la seva veu:
  - Glòria a l'època del comunisme, aixafem el jou del feixisme!
  Yuliana Konovalova també lluita com un monstre de l'infern. I ara els seus dits nus envien una granada mortal. Que prendrà i esquinçarà molts soldats tàrtars.
  El guerrer va arrossellar:
  - Pel poder de les idees comunistes!
  I la Maria també, amb el seu taló nu, llançarà una bossa assassina de serradures...
  I la massa dels mongols es va esquinçar.
  Els guerrers d'aquí estan en el seu millor moment... Però també han aparegut belleses noves.
  En aquest cas, són l'Eva i la Gertrude. Van aparèixer en un plat volador provocat per Thomas Lincoln, el nen demiürg. I aquestes noies s'ho van agafar i com van donar una bufetada als tàrtars amb làsers. Sí, les armes làser al Tercer Reich estan a la part superior. Literalment van cremar soldats japonesos.
  Eve, aquesta bella noia rossa, va prémer els seus dits nus sobre els botons del joystick. Va cremar tot un regiment mongol i va arrossellar amb els seus pulmons, mostrant les dents:
  - Per la santa Prússia!
  La Gertrude també va prémer els seus dits nus al botó del joystick i va tallar molts nukers, arrossegant:
  - El meu poder sobre el món!
  I les noies riuen. Tenen molta ilЈlusió i foc. Aquestes són noies de la més alta i sofisticada acrobàcia.
  Quan el Japó va ser derrotat, el Tercer Reich va empassar i digerir països neutrals durant un temps, i va dur a terme cada cop més i més captures.
  Però això, per descomptat, no va ser suficient per als nazis. I el 5 de març de 1953 va morir Stalin. Això encara no és res... El Führer va enviar el seu condol al seu colЈlega.
  Però quan el 20è Congrés es va celebrar el febrer de 1956, exposant el culte a la personalitat, Hitler no ho va tolerar.
  I el 20 d'abril de 1956 va començar una nova guerra. Un intent dels nazis de fer-se càrrec de l'URSS. I Hitler té el món sencer sota les armes. I llavors no pots trepitjar contra la Wehrmacht.
  Tanmateix, en aquest univers, el Creador és Thomas Lincoln. I el nen demiürg no va permetre que l'URSS fos derrotada. Va utilitzar una nova carta de triomf contra l'enemic: el professor Znayka de l'equip curt. I aquest professor va crear una arma especial contra el Tercer Reich.
  Tanmateix, aquesta és la història de la competició de la ciència. En qualsevol cas, l'exèrcit de l'URSS va poder aturar els nazis, i després derrotar-los i sotmetre'ls. Hitler finalment va ser atrapat. I el 9 de maig de 1958 van agafar i penjar. Així que el Nen-Déu negre Thomas Lincoln va actuar políticament correctament amb el principal feixista. Igual que a les pelЈlícules: el mal guanya a la primera meitat i després perd miserablement.
  I ara les noies dels nazis estan trillant a fons. Més precisament, els mongols-tàtars, però encara són pitjors que els nazis, ja que van massacrar ciutats senceres. I això, per descomptat, és molt dolent quan es maten russos.
  Batu Khan veu com les seves files estan disminuint de manera catastròfica. Les tropes mongoles s'estan fonent davant dels nostres ulls.
  I aquí està el famós comandant. L'únic de la història que va poder conquerir Rússia, cosa que mai ha estat possible per a ningú. Aquest Batu Khan ara ha començat a fugir. És un comandant molt combatiu.
  Però aquesta vegada, una força major important és contra ell.
  Thomas Lincoln va cantar amb un somriure:
  - I a l'esquerra el nostre exèrcit, i a la dreta el nostre exèrcit! Ens està bé lluitar amb la beguda!
  El noi del terminador va tallar tan furiosamente els regiments tàrtars que el van agafar i van córrer. Bé, on vas.
  Un altre equip de noies ninja del Japó. El Nen Totpoderós també els va convocar.
  Una noia de cabell blau agafarà i tallarà els mongols amb espases. I després, amb els dits nus, llançarà un pèsol amb explosius.
  I trencar molts nukers. va cridar:
  - Glòria al Japó!
  Aleshores, una noia amb els cabells grocs talla als mongols. Els tallarà en okroshka petites i cridarà:
  - En nom de la idea d'un samurai!
  I amb els seus peus nus, també llançarà un bumerang assassí que destrossa els regiments mongols.
  La noia pèl-roja va aixafar una massa de lluitadors de l'horda. Reduïm a Menge Khan. I amb els dits nus, també va deixar anar una bola esmolada que ho trenca tot. I rugir:
  - Pel món comunista!
  I la noia de cabells blancs va agafar i va tallar una massa de guerrers tàrtars. I va matar molts enemics.
  I amb el taló nu, va llançar un paquet explosiu amb una pols destructiva a dins.
  Ella va arrossellar amb els seus pulmons:
  - Pel món amb dignitat!
  I ara la batalla és molt cruenta. I llavors els guerrers es van dispersar, i com van vèncer l'enemic.
  I ara tots els ratis mongols es van cremar alhora i es van trencar en petits trossos.
  I Batu Khan es va quedar sol. Les noies guerreres corrien cap a ell. Van posar el ghoul tàrtar de genolls. I obligats a besar-los els peus nus.
  El comandant en cap ho va fer amb entusiasme. Després de tot, aquí hi ha noies precioses. I van derrotar molts soldats. Quatre-cents mil guerrers mongol-tàtars van ser assassinats.
  Això va causar una gran impressió a tothom. Sobretot els soldats russos que es van salvar de la mort. I no només guerrers, sinó també dones i nens. Després de tot, l'Horda hauria massacrat Riazan.
  Però aleshores Batu Khan va besar els peus nus de les noies. I es va llepar tots els talons.
  I els seus guerrers van agafar els dits dels peus nus, cames, braços i cames i coll. I amb un cop agut es va trencar en cinc parts. Així va acabar Batu Khan la seva carrera.
  Això és el que vol dir anar a Rússia. Sobretot si el noi demiürg d'aquí està en contra teu!
  
  A QUÈ POR EL CHURCHILL
  La por a l'amenaça bolxevic va assetjar molt Churchill. I li va oferir a Hitler un tracte secret. Els alemanys frenen l'extermini dels jueus, els aliats, sense fer formalment les paus, tanmateix frenen la guerra i, en primer lloc, frenen el bombardeig estratègic del territori del Tercer Reich. I fins i tot faran comerç secret amb Alemanya.
  El Führer, sota la pressió dels cercles industrials de l'imperi, hi va acceptar. Churchill va persuadir ràpidament els nord-americans, i també van decidir posar el fre a la guerra amb el Tercer Reich. A més, els Estats Units van acceptar de bon grat un tracte secret i oferir ajuda a l'URSS sota préstec-arrendament només per or. L'acord va tenir lloc en gran secret. Però l'URSS la va reconèixer... Stalin es va enfadar i va parlar fort.
  Però després de Stalingrad, l'URSS ja havia llançat la producció d'armes i esperava trencar el Tercer Reich. Però a principis del quaranta-tres anys es va declarar la guerra total i la producció d'armes a Alemanya es va duplicar. I el cessament dels bombardejos a partir de l'1 d'abril de 1943 va tenir un paper clar.
  Els nazis estaven preparant l'operació Ciutadella. Però els britànics van transmetre informació sobre el nombre de tropes soviètiques. Va resultar que l'URSS, amb una defensa d'enginyeria desenvolupada, tenia un avantatge en força.
  Hitler va decidir ajornar de moment l'ofensiva i augmentar la producció d'equips. En primer lloc, el caça ME-309, amb el qual el Fritz va posar certes esperances. Un cotxe molt fort amb una velocitat de 740 quilòmetres per hora, i armes: set punts de tir, inclosos tres canons de 30 mm.
  És evident que és difícil per a l'Exèrcit Roig lluitar contra aquesta màquina. El caça més comú: el Yak-9 està armat amb un canó de 20 mm i una metralladora. Així que intenta fer front a un alemany tan genial.
  Bé, el Focke-Wulf és un lluitador molt poderós amb armes. És difícil afrontar-ho. I, per descomptat, tancs. "Pantera" i "Tigre" són més forts que els soviètics. A més, el Yu-288 és un bombarder molt potent. Que els combatents soviètics ni tan sols poden posar-se al dia. I els avions a reacció també estan en camí. I el formidable "Panther" -2 amb armes poderoses i una forta protecció.
  Així doncs, l'operació Ciutadella s'ha ajornat. I els alemanys estan reunint forces.
  No obstant això, Stalin no va aguantar molt de temps i l'1 d'agost va començar una gran ofensiva. I en direcció Oryol, i Belgorod amb Kharkov.
  Tanmateix, les forces aquí són clarament desiguals.
  Els alemanys també es van fortificar amb força, van cavar moltes trinxeres. I en defensa, el Panther és un bon tanc, com el Tigre. Les batalles van demostrar que el Ferran, en batalles defensives, amb un front sedentari, s'enfronta bé a la tasca de destruir tancs.
  Els alemanys van mantenir la línia. I estaven preparats per a això. Van reunir forces addicionals d'Àfrica i Europa. Aquí van lluitar les tropes de Rommel, així com parts de divisions estrangeres i els espanyols. A més, ja s'ha fet un intercanvi de presoners i la Luftwaffe ha recuperat molts pilots. Així que la defensa va ser ajustada.
  I els alemanys tenen una aviació forta. Sobretot les armes. I fort no només amb la potència dels canons d'avions, sinó també amb la velocitat i la força dels ass. Al cel, ara els alemanys utilitzen gairebé tots els seus avions, sense que els distregui el front occidental. I això els dóna avantatges quantitatius. A la batalla de Kursk, l'estrella de Huffman va començar a augmentar.
  Les tropes soviètiques no van poder aconseguir un èxit significatiu a l'agost i al setembre en batalles intenses, avançant un màxim de deu a quinze quilòmetres. La lluita es va allargar fins a finals de tardor... Després d'això, hi va haver una calma. Al novembre, l'Exèrcit Roig va intentar avançar pel centre. Però tampoc no va tenir èxit allà. Els alemanys van rebutjar els atacs. Només a finals de desembre, quan va començar l'ofensiva en direcció Oryol, es va poder encaixar. La lluita va ser molt intensa. Al gener, els alemanys van poder rebutjar l'ofensiva prop de Leningrad. No obstant això, les tropes soviètiques van tallar la cornisa d'Oryol. Però allà va ser on el seu èxit va ser limitat. Fritz va poder agafar un peu. A més, les tropes soviètiques van patir massa pèrdues i no es van poder recuperar. La primavera és tranquilЈla.
  Els nazis van llançar un nou tanc "Maus" a la sèrie. Però la guerra real va demostrar que aquest tanc és maldestre. I el seu rendiment de conducció és baix. La veritat estava ben controlada per la roda, i era relativament transitable.
  "Maus" estava protegit des de tots els angles dels canons antitanc, però va ser colpejat des de l'aire. Sí, i un tanc car... No es justificava massa.
  Els tancs soviètics T-34-85 i IS-2 no estaven malament. Encara que l'últim cotxe tenia molts defectes, i estava relativament mal protegit pel front de la torre.
  "Panther" -2 va resultar ser bastant pesat amb cinquanta-tres tones, però amb un canó de calibre de 88 mm 71 EL, i la millor armadura, especialment al front. Un motor més potent de 900 cavalls de força més o menys donava un bon rendiment de conducció al cotxe. I va fer servir la seva pistola assassina. També va aparèixer el "Tigre" -2, però aquesta màquina era pitjor a la pràctica.
  Els alemanys van intentar avançar al maig en direcció Kursk. L'Exèrcit Roig va avançar al centre. I els combats van provocar només un lleuger canvi a la línia del front. La guerra s'assemblava cada cop més a la Primera Guerra Mundial. Quan les línies del front estaven arreglades durant molt de temps. I la guerra es va convertir en un negoci poc rendible.
  A l'agost, l'Exèrcit Roig va intentar avançar, però sense èxit ... A l'octubre, els alemanys van intentar avançar i els seus intents també van ser rebutjats ...
  El gener de 1945, l'Exèrcit Roig va avançar al centre. I el març de 1945, els alemanys van avançar trenta quilòmetres cap al sud, i van ser aturats.
  La situació de l'Exèrcit Roig es va complicar una mica. Els alemanys van poder establir la producció d'avions a reacció, i reduir-ne el cost, guanyant la supremacia aèria. També s'estaven desenvolupant nous tancs.
  E-10 i E-25 eren canons autopropulsats lleugers i molt ràpids. El tanc E-50 va resultar massa pesat i gran per a un tanc mitjà. Però un motor potent amb un impuls de fins a 1200 cavalls de força més o menys li donava velocitat i rendiment de conducció. I un canó de 88 milЈlímetres amb una longitud de canó de 100 EL i perforant i de tir ràpid i molt precís.
  I van rebre E-75 molt potents. Amb un canó de 128 mm i un calibre llarg.
  Aquests tancs acaben de començar a entrar a la sèrie. Però Hitler comptava amb aquesta tècnica. El quaranta-cinquè any ha passat en un intercanvi de cops. Els alemanys encara no tenien un gran nombre de tancs de la sèrie "E" i no podien avançar. L'URSS tampoc va poder assumir. Al cel, l'avantatge dels nazis va augmentar. Els bombarders a reacció i els avions de reconeixement van ser especialment efectius. Els combatents van resultar ser una mica pitjors. El ME-262 tenia problemes de maniobrabilitat i molt pes. El XE-162 tenia els avantatges del pes lleuger, la facilitat de producció, però requeria pilots altament qualificats per operar. Encara que Huffman ho dominava bé. Aquest as ros va elevar el nombre d'avions abatuts a quatre-cents i va rebre el segon premi com la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I després va eliminar cinc-cents avions que ja hi havia al XE-162. Havent rebut un premi especial per això: l'àguila alemanya amb diamants. Bastant rara i prestigiosa aquesta petita cosa. A més, Huffman va rebre la primera creu de mèrit militar i diamants.
  I això és bastant honorable.
  A l'hivern, l'Exèrcit Roig va intentar avançar, però no va poder superar les molt cruels defenses de l'enemic. El tanc E-50 tenia massa en comú amb el "Tiger" -2, encara que la torre era més estreta i petita, i un xassís més perfecte i lleuger. Però la ubicació de la transmissió i el motor es va mantenir tradicional. A causa del que el conjunt és de seixanta-tres tones. Però llavors va aparèixer una modificació del dipòsit amb la ubicació del motor i la transmissió en un bloc i la caixa de canvis al motor. I va resultar que aquest cotxe encara és més perfecte i lleuger...
  El 1946, els alemanys ja tenien un gran nombre de tancs de la sèrie "E" i potents màquines a reacció. En concret, el ME-262 X, que tenia una velocitat de 1100 quilòmetres per hora i cinc canons d'aire de 30 milЈlímetres. I les batalles estaven en ple apogeu molt ferotges fins a la tensió extrema.
  Els alemanys van poder avançar cap al sud. I allà van anar al riu Don. Les tropes soviètiques es van retirar a través del riu, però van poder aguantar.
  La lluita es va allargar fins a l'hivern i el Fritz va frenar...
  Ha arribat l'any 1947. Van aparèixer els tancs soviètics T-54, encara que encara no són massius. Les baralles són sagnants i brutals. Tot l'any es va passar a l'estira-i-arronsa.
  Huffman va elevar a mil el nombre de cotxes abatuts i va rebre un premi especial del sisè grau de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  Els alemanys sabien lluitar bé, però estaven força esgotats. Ha arribat el nou any 1948. I també lluites amb perseverança dignes d'un millor ús.
  La Gerda, la Charlotte, la Kristina i la Magda van en un tanc E-100 de classe U. Aquest vehicle és més compacte, per a quatre membres de la tripulació. I les seves armes són un bombarder a reacció i un canó universal de 88 milЈlímetres 100 EL, un destructor de tancs.
  Els guerrers van i xiulen per ells mateixos.
  La Gerda dispara un canó llarg. Cop de puny al costat des de la distància de la T-54 i xiuxiueja:
  - Donarem el nostre cor per la pàtria,
  I fregirem Stalin i el menjarem!
  Charlotte va disparar el seu llança-coets. Va cobrir el búnquer soviètic i va cridar:
  - Som invencibles!
  La Christina la va agafar i va grunyir, apretant el gallet amb el taló nu:
  - Ho aconseguirem en tots dos!
  Dolbanula i encertadament i Magda. Va destruir els canons autopropulsats soviètics SU-152. I ella va arrossellar:
  - Hi haurà temps, arribarà la victòria!
  La Gerda va xisclar mentre disparava:
  - Ningú ens pot aturar!
  Charlotte va confirmar:
  - Però Pasaran!
  La bèstia pèl-roja va passar tota la Primera Guerra Mundial amb Gerda, començant des de Polònia i acabant amb aquesta ofensiva de maig. El diable pèl-roig va veure moltes coses.
  I a punt per lluitar fins al final!
  La Christina també dispara, i va mostrar les dents. Els seus cabells són de color vermell daurat. A la guerra, les noies no envelleixen, i fins i tot, potser, es fan més joves! Són tan ferotges i amorosos. Van mostrar les dents.
  I ni un sol forat a les dents.
  Magda té els cabells del color de la fulla d'or. I també somrient activament. Noia genial. Té una gràcia i una energia tan agressives de mil cavalls.
  La Gerda, una noia de cabells blancs, dispara i comenta amb un somriure:
  - Hi ha molt de bo i de lleig al món... Però carai, quant de temps s'ha allargat aquesta guerra!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - I de fet, la segona guerra mundial s'allarga massa. Totes baralles, i baralles... És molt esgotador!
  La Christina va moure el peu descalç per l'armadura i va cridar:
  - Però la Gran Bretanya encara no està derrotada!
  Magda va disparar als russos i va grunyir:
  - S'ha de derrotar! Aquest és el nostre credo!
  La Gerda va xiular, disparant als russos, mostrant les dents d'ivori:
  - Necessitem una victòria!
  Fot i Charlotte, va bramar:
  - Un per tots, no defensarem el preu!
  Christina, la bèstia daurada i daurada, va cridar:
  - No! No ens aturem!
  La Magda es va picar els llavis escarlata, xiulant:
  - No anem a la botiga pel preu!
  I l'arpia de cabells daurats va disparar.
  Gerda també va colpejar els tancs russos. Va colpejar el cotxe i va cridar:
  - Som els més forts del món!
  Charlotte va afegir, cantant:
  - Tots els enemics es remullen al vàter!
  Christina va donar suport a l'impuls de la cançó:
  - La Pàtria no creu en les llàgrimes!
  Magda va continuar amb una veu cantada:
  - I donarem a tots els comunistes al cervell!
  I les noies es van picar l'ullet. En general tenen un bon dipòsit. Només des de lluny és difícil trencar la T-54 pel front. Però després de tot, els alemanys tenen un projectil difícil, però amb un nucli d'urani. I hi ha molts negres a l'exèrcit. Que lluiten amb una fúria frenètica. I no tothom pot competir amb ells.
  Les noies estan acostumades a lluitar descalces. Fins i tot a Polònia, només anaven amb un bikini i descalços.
  Quan la sola nua entra en contacte amb el terra, es rejoveneix. Potser per això les noies no envelleixen! Encara que el temps s'acaba! Guerrers, diguem-ne molt heroics.
  Han fet tantes gestes, però lluiten com soldats normals. I sempre només en bikini, i descalç. A l'hivern, fins i tot és agradable per a ells copejar amb els peus descalços sobre els conges de neu.
  La Gerda dispara i canta:
  Passarem pel foc i l'aigua!
  Charlotte va disparar als russos amb el seu bombarder i va dir:
  - Glòria al poble prussià!
  La Christina també va disparar i va xisclar:
  Dominarem el planeta!
  Magda va clavar i va confirmar:
  - Segur que ho farem!
  La Gerda va tornar a colpejar el projectil i va xisclar:
  "Ni el napalm no ens aturarà!"
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - I fins i tot la bomba atòmica, que no tenim por!
  La Cristina va callar i va respondre:
  - Els nord-americans no van aconseguir crear una bomba atòmica! És un farol!
  La Magda va exclamar a tot cor:
  - El món no pot escapar del nou ordre alemany!
  Les noies es van mostrar molt xules i imprevisibles. I els seus dits nus són tan àgils i frescos.
  
  Una de les sorpreses desagradables que va trobar l'Exèrcit Roig va ser un plat volador.
  Dues noies, l'Albina i l'Alvina, volen a si mateixes amb un plat volador així. Són invulnerables gràcies al fort raig laminar. Però no poden disparar sols. Però gràcies a la velocitat colossal poden avançar i embellecer els avions soviètics.
  L'Albina, inclinant-se el disquet, va dir:
  - Tecnologia del ferro, sens dubte necessària i molt útil!
  L'Alvina va riure, va mostrar les dents i va xiular:
  - Però tot ho decideix l'esperit!
  Albina ha dit:
  - El més que tampoc és precisament l'esperit de lluita!
  Les dues noies són rosses i en bikini. Molt bonica i descalç. Quan un guerrer no té sabates, té sort. Ara les noies són molt acolorides i precioses.
  I abans d'anar a lluitar, les belleses definitivament treballaran amb la llengua amb perfecció masculina. És molt agradable i energitzant. A les dones guerreres els encanta beure d'un recipient màgic. Aquesta és una autèntica festa de la carn per a ells.
  Així de bones són les noies.
  Alvina va enderrocar dos MIG-15 soviètics i va tuitejar:
  - Gloriosa la nostra caça!
  Albina va confirmar l'embolcall i va emetre:
  I mai serà l'últim!
  L'Alvina va enderrocar tres avions d'atac soviètics més i va cridar:
  - Així creus que Déu estima Alemanya?
  L'Albina va negar amb el cap dubtosa.
  - Pel que sembla no tant!
  L'Alvina va riure i va tornar a preguntar:
  - Per què penses això?
  L'Albina va xocar dos cotxes soviètics i va cridar:
  La guerra ha durat massa!
  Alvina va comentar lògicament:
  -Però ja anem!
  L'Albina va somriure i va cridar:
  - Així arribarà la victòria!
  L'Alvina va abatre quatre avions soviètics alhora, amb una maniobra atrevida i va xisclar:
  - Segur que vindrà!
  Albina va considerar necessari recordar:
  - Després de Stalingrad, la guerra no va anar segons les regles...
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Definitivament va en contra de les regles!
  L'Albina va xisclar molesta:
  - Hem començat a perdre!
  L'Alvina va xisclar amb molèstia:
  - Definitivament!
  L'Albina va xocar diversos vehicles soviètics més i va cridar:
  - No és un problema per a nosaltres?
  L'Alvina va abatre un parell d'avions de caça russos i va dir:
  Ens pensàvem que la situació era desesperada!
  L'Albina va somriure carnívora i va xiular:
  - Què veiem ara?
  Alvina va tuitejar amb aplom:
  - Una cosa inquebrantable i únic!
  L'Albina va mostrar les seves dents nacrades i va respondre:
  - El fet que guanyi el Tercer Reich!
  Alvina va enderrocar un parell d'avions d'atac soviètics més i va fer sortir:
  - Realment ha de guanyar!
  Les noies van fer una ganyota. Alguna vegada van treballar, i oficialment en un bordell de soldats. Molts homes van passar per ells mateixos, i no només la raça blanca. I els va agradar molt. Bé, que agradable és per als cossos. Però llavors les putas van ser atacades pels soviètics. Van ser fets presoners. Bé, les guapes pensaven que els violarien. I aquí el diable dos!
  Feien cavar trinxeres i trinxeres a les putas. I a les antigues fades de la nit no els agradava gaire. Així que tots van poder escapar. Van seduir els sentinelles.
  I van jurar venjança dels russos.
  I van lluitar contra Rússia. Aquests són els maleïts...
  L'Albina va llançar diversos cotxes russos més i va murmurar:
  - Encara pots viure amb homes!
  Alvina va estar d'acord amb això:
  - Ni tan sols és possible, però és necessari!
  L'Albina va mostrar les dents i va respondre:
  - Però tot i així... És dolç matar.
  I les noies van enderrocar cinc cotxes soviètics més amb el moviment d'un disquet.
  L'Alvina va riure i va dir:
  - I quan és amarg?
  L'Albina va enderrocar sis cotxes més i va respondre:
  - Em casaré després de la victòria! I doneu a llum deu fills!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  I cantaven;
  Som els cavallers de la fe del feixisme,
  Netegem a la pols els lluitadors del comunisme!
  I com riuen, balancejant les seves muntanyes de cim blanc.
  Finals de juny de 1949. Els alemanys estan tractant d'entrar a Stalingrad. Ataca la ciutat de Kalach. Però les quatre noies valentes es van posar en el seu camí.
  La Natasha va llançar una granada als nazis amb el peu descalç i va cantar:
  - Això està bé...
  Zoya va llançar un regal de la mort amb el seu taló nu i va afegir:
  - Enemic...
  Agustí va sucumbir davant d'alguna cosa destructiva i va cridar:
  -Pensa...
  Svetlana va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Què...
  La Natasha va llançar un parell de llimones amb els seus peus nus i va cridar:
  - Rus...
  Zoya també va sucumbir davant d'alguna cosa enèrgica i mortal, xisclant:
  - Gestionat...
  Agustí va llançar el mortal, murmurant:
  - Enemic....
  Svetlana va sucumbir de nou a la destructiva i vyaknula:
  - Trencar!
  La Natasha va donar una volta i va xisclar:
  - OMS...
  Zoya també va disparar contra els estrangers negres que els nazis van reclutar i va cridar:
  - Atreveix-te!
  Agustí va parlar amb força i fúria:
  - Això...
  Svetlana va sucumbir amb un somriure de pantera:
  - V...
  La Natasha va llançar una granada amb el peu nu i va cridar:
  - Lluitar...
  La Zoya va llançar el present de la mort amb els seus dits nus i va murmurar:
  - Atacs!
  Agustí va intervenir i va murmurar:
  - Enemics...
  La Svetlana va donar un munt de granades amb les soles nues, i com crida a tot cor:
  - Bé...
  La Natasha va clavar l'esclat i va xiular:
  -Furiós...
  Zoya va tallar els nazis i va cridar:
  - Beat!
  Agustí va tornar a disparar i va cridar:
  -Furiós...
  Svetlana va xiular mentre disparava:
  - Beat!
  La Natasha va tornar a llançar una granada amb el seu peu elegant i nu, va xiular:
  - Destruirem els nazis!
  La Zoya la va agafar i va xiular:
  - El camí futur cap al comunisme!
  I va tirar una llimona amb els dits nus.
  Agustí va agafar i escampar les línies, i les seves cames nues van volar amb destrucció al llarg del Fritz:
  - Dividirem els oponents!
  La Svetlana la va agafar i la va llançar amb el taló nu, un munt de granades, i va xisclar:
  Aixafem els feixistes!
  I els quatre van continuar disparant i llançant granades. L'E-75 alemany es movia. Una màquina amb un canó de 128 mm. I es dispara.
  I les noies van llançar granades. Soscava els nazis. I van disparar. Van pujar cap endavant. Els tancs tornen a rodar. Mou l'últim "Leopard" alemany -1. Un cotxe molt mòbil.
  Però les seves noies es van fer càrrec i el van noquejar. Van fer trossos una màquina mòbil amb un motor de turbina de gas. I la van fer a trossos.
  La Natasha va dir rient:
  Estem lluitant genial!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Molt guai!
  Agustí va dir amb prudència:
  - Guanyarem!
  I va llançar una granada antitanc amb el peu nu. Noia forta. I té molt d'enginy.
  Svetlana també va llançar un regal de mort amb els dits dels peus descalços i va colpejar l'enemic. Una noia molt agressiva, amb els ulls de color de blat de moro. Té tant d'enginy i un pas de força!
  La Natasha va donar una volta i va somriure:
  - Per la santa Rússia!
  La Zoya va disparar molt activament i va somriure, mostrant les dents de perla:
  - Sóc un guerrer d'aquest nivell que no s'esvaeix!
  Agustí també va acomiadar. Va segar els nazis i va gorgotejar:
  "Sóc un guerrer de gran ambició!"
  I va mostrar les seves dents de perla!
  Svetlana va confirmar:
  - Ambicions molt grans!
  Les noies lluiten des de fa molt de temps. I, per descomptat, van tenir èxit en el treball militar. Són unes belleses absolutament precioses. Ment excepcional. I disparen de primera classe.
  Natasha, disparant, va pensar que si el líder hagués mort, llavors sense Stalin s'hauria format algun tipus de buit a l'ànima de les persones. És com si un ésser estimat hagués mort.
  Encara que aquest georgià era cruel. I no ho va fer tot bé. Fins i tot hi ha una anècdota sobre això. Per què Lenin porta botes i Stalin porta botes? Perquè Vladimir Ilitx va escollir el camí, i aquest bigotut s'avança.
  En aquest sentit, Stalin no era el governant òptim. De fet, tal com ho va descriure Lenin, era massa groller.
  Aquest xef només prepara plats picants. Pel que fa a la crueltat, era una arma de doble tall.
  D'una banda, això va ajudar a mantenir la disciplina i va estimular l'aparell del partit. D'altra banda, el personal més valuós i les persones capaços van quedar noquejats. En particular, després de la guerra van perdre un gerent tan gran com Voznesensky. Qui va tenir els majors serveis a la Pàtria.
  Voznesensky era, potser, un gerent ideal: no només dur, sinó també intelЈligent i educat. El doctor en ciències més jove de l'URSS, acadèmic, personalitat destacada. Sense Voznesensky, l'economia russa d'alguna manera va anar malament. I no puc vèncer els nazis.
  La Natasha va llançar una llimona amb el peu descalç i va cantar:
  -Des del cel...
  La Zoya també va llançar una granada amb els dits nus i va dir:
  - Asterisc...
  Agustí va llançar un regal de la mort amb el peu descalç i va cantar:
  - Lluminós...
  Svetlana també va llançar una granada, amb l'ajuda del peu descalç, i va emetre:
  - Cristalí!
  La Natasha va donar una volta i va xiular:
  - Jo a tu...
  Zoya va llançar el regal de la mort amb els seus dits nus, xiulant:
  -Cançó...
  Agustí va sucumbir amb el seu taló nu, el que porta la mort i va cridar:
  - Cantaré...
  Natashka va continuar, cantant agressivament:
  - Sobre....
  La Zoya va llançar un paquet d'explosió amb el peu descalç, escampant els nazis i va cridar:
  - Nativa...
  L'Augustina va donar un munt de granades amb el taló nu, va donar:
  - Stalin!
  
  UN MÓN BONÍS EN EL QUE NO HI HAVIA GRAN GUERRA PATRIÒTICA
  Hitler no es va atrevir a atacar l'URSS. Els astròlegs li van dir que l'atac d'aquest quaranta-un any acabaria en fracàs. Però Stalin mai atacarà primer.
  El Führer després de la presa de Creta, a finals de juny de 1941, va atacar Malta, utilitzant molts avions. I tropes desembarcades. Aquesta vegada els alemanys van actuar amb habilitat, van utilitzar un gran nombre de titelles i van poder capturar aquesta important base sense grans pèrdues. Després d'això, l'aterratge i l'assistència a Rommel van tenir més èxit. Els nazis van traslladar quatre divisions més a Àfrica amb una gran quantitat d'equipament. Van prendre Tolbuk i van llançar una ofensiva a Egipte. I van poder prendre el control del canal de Suez. Els èxits dels alemanys també van obligar a Franco a deixar anar a Gibraltar parts de la Wehrmacht. I la caiguda d'aquesta fortalesa va fer que s'obrís la ruta més curta cap a Àfrica.
  Hitler va decidir prendre primer el continent negre. Així com l'Orient Mitjà, i l'Índia, passant per Iran. En general, la meitat de les cent cinquanta divisions que es van assignar per a la guerra contra l'URSS és suficient per a això.
  El marit del Führer va rebre dades dels seus militars que a la desfilada de l'1 de maig de 1941, tant T-34 com KV-2 amb canons de calibre 152 mm van passar per la plaça Roja. El que significa que l'URSS és més forta en tancs. I cal desenvolupar tota una sèrie de màquines pesades.
  Així que el Führer va ordenar la creació de: "Pantera", "Tigre" -2 (ja estaven treballant en el "Tigre!"), "Lleó" i el "Maus" súper pesat. A tenir ja un poderós zoo per colpejar l'URSS.
  Mentrestant, captura totes les colònies britàniques, belgues, franceses, holandeses d'Àfrica i Àsia.
  I utilitzeu la mà d'obra i els recursos de la colònia per arrasar Gran Bretanya a terra en una ofensiva aèria.
  Els britànics no tenien essencialment res per aturar les hordes alemanyes. Ja durant la tardor de l'any quaranta-un, tot el nord d'Àfrica va ser capturat. I això, he de dir, és una aposta molt seriosa per a una victòria real de l'agressiva Wehrmacht.
  I a l'hivern, els nazis van capturar tot l'Orient Mitjà i van entrar a l'Iran. Stalin semblava estar intentant oposar-se a la cara de Molotov, però no va lluitar per l'Iran. Els alemanys també van capturar el bucle del Níger durant l'hivern, així com el Sudan i Etiòpia.
  El Japó, però, va atacar els EUA al port del Perú, i el Tercer Reich es va veure obligat a entrar en guerra amb Amèrica. En primer lloc, és clar, la flota de submarins. I al mateix temps seguir capturant. A la primavera de 1942, els nazis van conquerir l'Índia i gairebé tota Àfrica. Al juny, les seves tropes també van capturar Sud-àfrica, on els bòers i molts racistes van donar suport als nazis. Madagascar també va caure al juliol. Els alemanys es van unir als japonesos. Així va acabar la conquesta del continent negre. Només Portugal hi conservava colònies. Però Hitler va proposar un ultimàtum a Salazar: o vas a la guerra contra Gran Bretanya i els Estats Units, o prenem les teves colònies.
  Salazar i Franco, és clar, van optar per lluitar al costat del Tercer Reich.
  Hitler va dirigir l'atac a Anglaterra des de l'aire i la flota de submarins. A l'aviació, els nazis van aconseguir un bombarder Yu-188 més avançat i potent, i el poderós DO-217 va entrar a la sèrie. El ME-109 també es va fer més perfecte. La màquina Focke-Wulf també va entrar a la sèrie amb armes d'alta velocitat i poderoses.
  Els alemanys pressionaven cada cop més Gran Bretanya. Tenien els recursos de les colònies. Es va introduir tota la mà d'obra nova i es van construir fàbriques. No obstant això, Gran Bretanya i els Estats Units també van produir molts avions. I la guerra es va allargar. El 1942, Hitler va retardar el desembarcament a Gran Bretanya diverses vegades, i mai va tenir lloc. A més, els nazis volien provar models més avançats del seu equipament en les batalles amb Anglaterra i els EUA. En particular, ME-309 i Yu-288.
  Aquestes màquines són molt fortes. ME-209 no va tenir èxit. I en canvi, es va desenvolupar un ME-309 més avançat. Aquest avió tenia una gran velocitat de 740 quilòmetres per hora, i armes molt potents: tres canons d'avió de 30 mm i quatre metralladores de calibre 14 mm.
  Aquesta màquina immediatament va demostrar ser un monstre de guerra. Aquest avió es va apropar a Marsella amb especial èxit. Aquest as ja era un fenomen. El setembre de 1942, va abatre seixanta-un avió, establint un rècord. I havent superat els cent cinquanta avions abatuts, pels quals va rebre l'Ordre de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure de plata, espases i diamants. I el nou any 1943, el seu nombre d'avions abatuts va arribar als tres-cents. Per la qual cosa Hitler li va concedir l'Ordre de l'Àguila alemanya amb diamants. I per quatre-cents avions va presentar la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  En arribar als cinc-cents avions abatuts, Marsella va rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro. Només Hermann Goering tenia aquest premi davant seu. Després que Marsella rebé el ME-309, la seva recollida de comptes es va accelerar encara més. En arribar al miler d'avions abatuts el maig de 1943, Hitler li va concedir un premi especial: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Gran Bretanya estava sota una forta pressió. Els Estats Units també van quedar comprimits. Japó va guanyar la batalla de Midway i va capturar les illes Hawaii. Aleshores els samurais, juntament amb els alemanys, van capturar Austràlia. I després van capturar l'istme de Panamà. Els nazis van començar a acumular-se a l'Argentina i al Brasil.
  El juliol de 1943, superant les vacilЈlacions, Hitler va donar el vistiplau per a un desembarcament a Gran Bretanya. Va anar força bé. Durant el desembarcament, els alemanys van provar en batalles tant la Pantera i el Tigre, com el Lleó i el Ferran. "Panther" -2 i "Tiger" -2 i "Mouse", encara que no van tenir temps d'entrar a la sèrie per a les batalles. Especialment amb el "Tiger" -2, a causa del gran pes, es va requerir un motor més potent de 1000 cavalls de força, que va retardar el perfeccionament del tanc, com en el "Panther" -2. "Maus" va aconseguir alliberar-se, però no va seguir el ritme de l'aterratge i només va passar les proves. Però els "Tigres" van aconseguir alliberar molt. I aquest tanc, tot i que no és del tot perfecte i bastant pesat, va demostrar ser una màquina eficaç. Sobretot gràcies a una armadura d'alta qualitat i una cobertura lateral relativament bona. La qual cosa el va convertir en un tanc avanç decent. I el canó de tir ràpid i poderós era bo contra infanteria i tancs i fortificacions. Una mica pitjor va ser el lleó de noranta tones, que pesava massa. És cert que té una arma molt poderosa i destructiva. Especialment el calibre de 150 mm, que és efectiu contra búnquers i búnquers. El Sturmtiger també es va mostrar bé. Aquesta màquina amb un bombarder va penetrar perfectament les fortificacions i va destruir tot un edifici o búnquer d'un sol tret.
  Les batalles van mostrar al cel la força del ME-309 i l'eficàcia dels bombarders Yu-188 i Yu-288. Sí, i Focke-Wulf amb quatre canons d'avió i dues metralladores i una potent armadura no està malament. Els alemanys van destrossar Gran Bretanya i les capitulacions van tenir lloc només dotze dies després del desembarcament, una victòria rotunda.
  Nous premis i títols... Però els EUA encara no han estat vençuts. Hitler va capturar Islàndia al setembre. I els alemanys es van traslladar al llarg de la cadena d'illes fins al Canadà.
  Han arribat dies foscos per a Amèrica. A més, Stalin tampoc va perdre el temps. L'URSS va complir en excés el tercer pla quinquennal i, segons dades oficials, va duplicar la seva indústria. I en el quaranta-tres anys, el creixement de la producció d'armes va continuar. L'any quaranta-unè, l'URSS va aparèixer a les sèries KV-3 i KV-5, i després al KV-4 i al KV-6 més pesat. També es va desenvolupar l'aviació. Després que es va fer evident que el Tercer Reich no estaria en guerra amb l'URSS, Stalin el setembre de 1941 va tornar a descongelar el programa de construcció de cuirassats i grans vaixells de superfície de tots els nivells. I després de 1943, el següent 1944, nous cuirassats, transports i fins i tot un portaavions soviètics van caure a l'aigua.
  I Stalin va convidar Hitler a lluitar junts contra els Estats Units. Després de tot, Rússia té tots els drets sobre Alaska. Hitler i Stalin es van reunir el maig de 1944 a Estocolm en terra de ningú i van negociar termes. El Führer estava disposat a cedir Alaska a l'URSS, però no més. Stalin volia part de Califòrnia i Canadà i l'est dels Estats Units. Després de llargues disputes, van arribar a un compromís: Alaska de Rússia i part del Canadà, que està poc poblat i Hitler no ho necessita realment. I els EUA estan completament dividits per Alemanya i Japó. A més, l'URSS rebrà part de l'or nord-americà després de la rendició.
  Es van posar d'acord en això... El 22 de juny de 1944, l'URSS va declarar la guerra als Estats Units i va llançar una invasió d'Alaska. Així va començar una nova guerra. Amèrica era més feble que els alemanys. A més, els nous tancs dels nazis "Panther" -2, "Tiger" -2 es van finalitzar i van entrar a la sèrie amb torretes més estretes i motors potents. Però la meva més perfecta va ser "Lleó" -2. En ell, Porsche va colЈlocar la torre a la part posterior, i el motor i la transmissió al davant en un bloc, i la caixa de canvis al propi motor. Per això, no cal un cigonyal i l'alçada del casc ha disminuït. Això va permetre reforçar l'armadura del "Lleó" amb el mateix pes de 90 tones, i posar un motor més potent de 1250 cavalls de força. L'armadura dels costats del "Lleó" va arribar als 170 mm i el front 250 mm amb pendents. Les armes antitanc nord-americanes no van agafar un tanc com aquest de front. I es va mostrar bé en les batalles. L'URSS també disposava d'un tanc T-34-85 més avançat i potent i de la sèrie KV. Isa encara no ha entrat a la sèrie.
  Els Estats Units van ser derrotats i capitulats després d'una resistència desesperada sense sentit el 9 de maig de 1945. I hi va haver una divisió del món entre Alemanya, Japó, URSS i Itàlia, així com petits satèlЈlits.
  Aleshores Hitler es va interessar per la tecnologia de coets i l'expansió espacial. Els alemanys van volar a la Lluna ja el 1850. I durant el setanta aniversari del Führer, va començar el vol de diversos vaixells alemanys cap a Mart. Stalin va morir un parell d'anys més tard: com que no es va esforçar gaire durant la guerra, el seu cos estava menys desgastat. Però tot i així, beure, fumar, el treball nocturn no va contribuir a la longevitat. No obstant això, Stalin va aconseguir eliminar Beria, i Molotov, i Kaganovich i Khrushchev. I durant la celebració del setanta-cinquè aniversari, va anunciar Alexander Nikolaevich Shelepin com el seu successor oficial. L'agost de 1955, després de la mort de Stalin als trenta-set anys, el seu lloc com a president de l'URSS i secretari general va ser ocupat per aquest treballador del Komsomol, i successor de Beria com a ministre de l'Interior.
  Alemanya, l'URSS i el Japó tenien armes nuclears i aquestes tres superpotències van prosperar i no es van lluitar entre elles. Només Itàlia va caure en decadència i va ser capturada pels alemanys i juntament amb les colònies. Hitler també va capturar Espanya i Portugal juntament amb les seves colònies. I després ells, juntament amb el Japó, van fer de la resta de països les seves colònies. Així, als anys seixanta, només quedaven tres potències: URSS, Alemanya, Japó i les seves colònies.
  Hitler, en un referèndum l'any 1959, va establir una monarquia i una forma de govern hereditària al Tercer Reich: emperador i rei de reis. El Führer va aconseguir determinar l'hereu, es va convertir en Llop, nascut per inseminació artificial a finals de 1944. I quan Hitler va morir el 1963, ja tenia un hereu adult. Així Alemanya es va mantenir estable i pròspera fins i tot després de la mort de Hitler. Shelepin va governar durant molt de temps, durant quaranta anys, i també va aconseguir transferir el càrrec a un digne successor. I al Japó, Hirohito va governar com a la història real fins al 1988, i després el seu fill va començar a governar. I després, quan el seu fill es va fer massa gran, el seu nét també.
  La humanitat ha dominat tots els planetes del sistema solar. I el 2020, Alemanya, l'URSS i el Japó es van llançar el 9 de maig amb una massa de naus espacials en la primera expedició interestelЈlar de la història de la humanitat.
  Com és millor el món en què Hitler no va atacar l'URSS.
  
  QUÈ PASSA QUAN LA CASA MALEDIGA AMÈRICA
  Però en un dels mons, un vago va fer caure una maledicció a Amèrica. I els Yankees van ser derrotats a Midway. Després van perdre l'arxipèlag hawaià. A més, els japonesos els van vèncer amb força i pràcticament sense trobar resistència. Stalin, potser, hauria estat encantat amb això, però...
  El Japó, després d'haver reunit més de cent cinquanta divisions a Manxúria, va atacar les tropes soviètiques a l'Extrem Orient. L'Exèrcit Roig es va veure obligat a traslladar-hi forces amb urgència. I significatiu. Ja que Stalin no volia donar Mongòlia sota el domini dels samurais. Com a resultat, va ser necessari abandonar els contraatacs prop de Stalingrad, i al centre de les posicions soviètiques. Després de la congelació, els nazis van poder prendre Stalingrad i fortificar-se al Volga a mitjans de desembre.
  Els japonesos també van tenir èxit a l'Índia. La seva marxa a Delhi va obligar als britànics a abandonar l'operació Torch, donant lloc a una calma a Egipte. I Rommel fins i tot va volar de vacances. Tot era, com diuen, no a favor dels aliats.
  Hitler encara va decidir declarar la guerra total. Així que es va plantejar la tasca de formar divisions addicionals per a l'ofensiva tant a l'Àfrica com al front oriental.
  Aprofitant la calma hivernal: l'Exèrcit Roig va lluitar contra els japonesos, els nazis van reforçar l'agrupació de Rommel. I va fer una maniobra de desviació i va caure des del sud sobre l'exèrcit de Montgomery. Aquesta vegada, els britànics van ser agafats desprevinguts, ja que els alemanys van canviar el xifratge i els britànics no el van trencar a temps.
  Gran Bretanya al febrer va ser completament derrotada. En les batalles, els alemanys van utilitzar trenta "tigres" nous, que van sorprendre l'exèrcit del lleó.
  Després de la derrota aclaparadora d'Anglaterra, els alemanys van entrar a l'Iraq i també van capturar Kuwait. Turquia també va entrar a la guerra i va aconseguir ocupar el nord de Síria. Rommel va crear l'amenaça d'un atac des del flanc sud de l'URSS. Però mentre els alemanys estaven duent a terme la presa de l'Aràbia Saudita. I tot l'Orient Mitjà va ser conquerit.
  El 15 de maig de 1943, després d'haver creat nous tancs "Panther", "Tiger", canons autopropulsats "Ferdinand" i el modernitzat T-4, els alemanys es van traslladar al llarg del Volga, cap a Astrakhan i el mar Caspi. Els nazis van avançar amb relativa èxit. A més, el Japó també avançava des de l'est i utilitzava la seva nombrosa i fanàtica infanteria. I l'URSS tenia poques reserves.
  Un mes més tard, els nazis van entrar al mar Caspi i van tallar el Caucas per terra. Al mateix temps, Turquia va passar a l'ofensiva. Les seves tropes van avançar amb relativa èxit. Van prendre Batumi i van envoltar Erevan. Tot va ser excelЈlent i reeixit per als enemics de l'URSS. I Amèrica es va colЈlapsar completament i hi va esclatar una guerra civil.
  A finals de juny, els alemanys havien capturat gairebé tot el Daguestan. I a principis de juliol van començar a avançar ja a l'Azerbaidjan. I Rússia ho tenia cada cop més difícil.
  A l'Azerbaidjan, els pioners soviètics van lluitar als afores de Bakú.
  Destacament de nois i noies descalços. I van lluitar amb heroicitat.
  Oleg Rybachenko, un nen d'uns dotze anys, va llançar una granada als nazis amb els dits nus dels peus i va rugir:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Una noia amb una corbata vermella, Margarita Korshunova, també va llançar un paquet explosiu amb el peu de nen nu i va piular:
  - Glòria a la gran Pàtria!
  Els nens van lluitar heroicament, amb tota la ilЈlusió.
  La noia Gulchitai amb els seus dits nus també va llançar una arma mortal a l'enemic i va xisclar:
  - Per l'URSS!
  I la seva corbata pionera és tan vermella.
  Però per heroics que siguin aquests pioners, els feixistes van prendre Bakú a principis d'agost. I a mitjans de setembre, tot el Caucas ja estava sota el control del rati feixista.
  Mirant l'hivern, els alemanys no van avançar cap a les profunditats de Rússia, sinó que van desenvolupar un assalt a Àfrica. El continent negre és alhora recursos naturals i esclaus. És clar que el volien capturar.
  Els alemanys van aconseguir el tanc "Panther" -2. En lloc de treballar inútilment amb el Maus, els millors dissenyadors van invertir en aquest cotxe. Aquest disseny va tenir èxit. Un potent canó de 88 mm amb una longitud de canó de 71 EL, que va perforar tots els vehicles aliats a llarga distància. I l'armadura frontal de la torre està inclinada 150 milЈlímetres. I el front del casc també és de 120 mm, amb grans pendents de 45 mm. I una armadura lateral de seixanta milЈlímetres, que és satisfactòria per subjectar projeccions de canons petits i rifles antitanc.
  Al mateix temps, els alemanys van reduir la mida de la torre, la van fer més estreta. El motor i la transmissió es van colЈlocar en un sol bloc, fet que va permetre reduir l'alçada del dipòsit a causa del cigonyal i, com a resultat, el pes del Panther era de quaranta-set tones, amb un motor de 900 cavalls de potència. I aquest tanc s'havia de convertir en el tanc principal de la Wehrmacht, després d'haver entrat a la sèrie el setembre de 1943.
  Les batalles van demostrar que tal "Pantera" és millor que tots els tancs dels aliats i els supera sense pietat.
  La resistència britànica a l'Àfrica va ser feble. Els nazis van capturar gairebé tot el continent negre durant l'hivern. El març de 1944 van conquerir Sud-àfrica, i al maig van capturar Madagascar. A més, els nazis també van prendre l'Iran amb part de l'Índia, unint-se amb el Japó.
  L'URSS, per la seva banda, va preparar la seva nova arma: els tancs T-34-85 i IS-2. Així que l'Exèrcit Roig també va aconseguir els avions LA-7 i Yak-3. És cert que aquest últim no va entrar en una sèrie àmplia: ja que hi havia una escassetat de duralumini d'alta qualitat.
  I els alemanys no es van quedar quiets. El caça a reacció ME-262 de Hitler va entrar a la sèrie. L'abundància de recursos i l'absència gairebé total de bombardeigs, van portar a una introducció i desenvolupament més ràpids dels avions a reacció. Tant els aliats com l'Exèrcit Roig van ser colpejats sense pietat al cel. No pots resistir-te als avions a reacció de l'URSS. I els nazis són molt forts.
  Després de la conquesta d'Àfrica, Hitler no tenia pressa per atacar al centre. Volia ocupar ràpidament Gran Bretanya. I així es va preparar l'aterratge. Va començar el 22 de juny de 1944. I Stalin va atacar els nazis al centre i va aconseguir cert èxit llançant nous tancs i avions a la batalla. Tanmateix, l'alemany "Panther" -2 mereixia la valoració més alta. Va superar tots els tancs soviètics i és gairebé invulnerable al front. I la debilitat de l'armadura lateral va compensar la velocitat i la maniobrabilitat. El Tiger-2, que tenia armes semblants, gairebé la mateixa armadura, però pesava vint-i-una tones més, va ser rebutjat pels militars i es va suspendre. Després del Panther -2, havia d'aparèixer el Panther -3, més pesat, però es va fer un motor de turbina de gas per a això, i molt millor protegit, sobretot pels laterals.
  Les tropes soviètiques no van poder aprofitar l'èxit. I després de la rendició de Gran Bretanya, els alemanys van transferir forces addicionals d'Occident i van llançar poderosos contraatacs.
  El Panther-2 va demostrar ser un tanc excelЈlent, i va superar fins i tot els vehicles soviètics IS-2, especialment en la protecció del front de la torreta. Sí, i l'arma era més perforadora i de tir ràpid. Al mateix temps, el cotxe alemany té un avantatge significatiu en ergonomia i rendiment de conducció. Així que els cotxes soviètics van cedir.
  Stalin va oferir la pau a Hitler amb qualsevol condició. El Führer, tement que els Estats Units creés una bomba atòmica, va acceptar, però va imposar condicions oneroses a l'URSS. En particular, Rússia va haver de donar als alemanys totes les seves reserves d'or, així com gairebé tot l'equipament militar. Entrega tots els presoners de guerra i subministra matèries primeres i aliments al Tercer Reich en grans quantitats de manera gratuïta. I també Hitler va exigir transferir tot l'equip de l'URSS, i l'artilleria, i els tancs i els avions, perquè Rússia esdevingués sense dents i segura.
  Tot i que semblava una rendició, Stalin també va acceptar això. Després d'això, els nazis es van dirigir als Estats Units. Amèrica, sota la influència de la maledicció, gairebé no va resistir als nazis. La guerra va durar només uns mesos i, tot i estar separada per l'oceà, va acabar amb la rendició dels Estats Units.
  La guerra va acabar, amb una estranya ironia, just el 9 de maig de 1945. I ha arribat el període de pau. El Tercer Reich va descansar. L'URSS va llepar ferides profundes i va intentar recuperar-se.
  Ara hi havia dues superpotències en la mesura: Alemanya i Japó. Però és simplement impossible que dos depredadors es portin bé al mateix planeta. I el 20 d'abril de 1953, després de la mort de Stalin, va començar una nova guerra entre Alemanya i el Japó. En aquest moment, l'URSS havia restaurat parcialment el seu poder, i el successor de Stalin, Lavrenty Beria, es va dirigir a Hitler amb una solЈlicitud d'ajuda en la guerra amb el Japó.
  Hitler va acceptar, però amb la condició que l'URSS només rebés Primorye, l'illa de Sakhalin i la cadena Kuril. I no demanarà més.
  Beria va dir que tornarien els seus.
  I l'Exèrcit Roig va passar a l'ofensiva. L'URSS tenia tancs T-54 i IS-10 a la sèrie. No massa pesat, però força efectiu. I l'Exèrcit Roig ha aconseguit cert èxit.
  La guerra amb el Japó es va allargar una mica, encara que per l'avantatge tecnològic del Tercer Reich, va continuar des del primer moment amb l'avantatge dels nazis.
  Però el Japó va ser derrotat només el 5 de març de 1956. El Tercer Reich i les seves divisions havien patit grans pèrdues i necessitaven temps per descansar.
  Tanmateix, el món sencer, excepte l'URSS, ja estava sota el control del Tercer Reich.
  L'any 1959, el 20 d'abril, durant el setanta aniversari del Führer, es va celebrar un referèndum per establir una monarquia al món a l'escala del planeta Terra i el Führer com a emperador amb poder hereditari.
  L'URSS en una forma truncada existia sota el control de Lavrenty Palych Beria.
  Els alemanys ja han aconseguit volar a la Lluna i el 20 d'abril de 1961 va començar el vol a Mart.
  L'1 de maig de 1961 Adolf Hitler va ser assassinat. Però això no va afectar massa el Tercer Reich. Atès que el fill de Hitler, obtingut com a conseqüència de la inseminació artificial, Wolf Adolfovich I, ja era major d'edat segons les noves, però de fet les antigues lleis del Tercer Reich, i va pujar al tron. La història del Tercer Reich, i de la Unió Soviètica que hi havia pacíficament, liderada per Beria, va continuar. El món s'ha tornat diferent, i Déu no permeti que la humanitat sigui més feliç que en la realitat actual de malson del vint-i-un món multipolar!
  
  
  QUÈ PASRIA SI CONTINÚS EL REGNAT DE NICOLÀ II
  L'intent d'assassinat de Grigory Rasputin no va tenir èxit. I el "Sant Ancià" va sobreviure. Com a resultat, encara va servir de parallamps de descontentament i el cop d'estat de febrer no es va produir.
  I a la primavera, tan bon punt es van assecar les carreteres, va començar l'ofensiva de les tropes russes, primer a Galícia, i després a Romania. Les forces numèricament superiors de l'exèrcit tsarista van trencar el front dels austríacs i van avançar molt. Lvov va ser presa, i després Przemysl va ser envoltat. A Romania, les tropes russes van prendre Bucarest. Després d'això, gairebé no van ser aturats per les divisions alemanyes. El front alemany s'esquerdava. El Kaiser i el seu seguici ja buscaven la pau.
  Tanmateix, Rússia també està cansada de la guerra. Encara que semblava que la victòria era real i propera.
  Al centre, també, tot estava preparat per a l'ofensiva. I les tropes russes també van poder passar per aquí. Hem aconseguit cert èxit. Obligar els alemanys a retirar-se fins al Vístula. L'èxit de l'avenç també es va veure facilitat pel debilitament de les tropes alemanyes, pressionades pels aliats des de l'oest, i part de les forces es van desviar cap al sud. I el nomenament del general Kornilov, que es va mostrar com un comandant molt capaç, a diferència dels seus predecessors. Les victòries de l'exèrcit tsarista van obligar els alemanys a ser més complaents. I aleshores els americans van començar a esforçar-se més. I Itàlia va escapar de la derrota.
  Al mateix temps, l'exèrcit tsarista va aconseguir grans èxits al front turc, capturant gairebé tota l'Àsia Menor, i això també és un èxit important. I Àustria-Hongria estava a punt de colЈlapse. La Rússia tsarista, com a resultat, va procedir a assaltar Constantinoble. I va poder prendre Istanbul.
  Les tropes russes també van atacar des del mar, i van ser comandades pel gran almirall Koltxak. El desembarcament va fer sortir Turquia de la guerra.
  L'entusiasme de la població va augmentar. A mesura que augmentava l'autoritat del tsar-sacerdot.
  A l'hivern, els russos van reprendre l'ofensiva. Al centre estaven comandats per Kornilov. I es va trencar la defensa dels alemanys i van ser conduïts a l'Oder.
  El 23 de febrer de 1918 Alemanya capitulà. Així va acabar la Primera Guerra Mundial.
  Rússia va rebre l'Àsia Menor, Galícia, la regió de Cracòvia, Poznan i Constantinoble amb els estrets. Així com les reparacions d'Alemanya. Àustria-Hongria es va ensorrar. Iugoslàvia va sorgir, Romania es va expandir. Txecoslovàquia es va convertir en vassall de Rússia, i el tsar Nicolau II va pujar al tron en aquest país. Hongria i Àustria es van reduir de mida. Els aliats de l'Entente també van dividir l'Aràbia Saudita.
  Ha arribat el període de pau i creació. La Rússia tsarista va experimentar un ràpid creixement econòmic i va tenir un ritme rècord de creixement industrial. Al mateix temps van tenir lloc diverses guerres petites. Rússia i els aliats van completar la distribució de l'Aràbia Saudita aixafant la lleugera resistència dels àrabs i l'imperi tsarista va rebre accés al mar Roig. Després hi va haver la guerra a l'Afganistan.
  Rússia i Gran Bretanya van dividir aquest país. A més, des que Gran Bretanya va perdre, la major part de l'Afganistan va passar a formar part de l'imperi tsarista. Una mica més tard, el 1922, l'Iran també es va dividir. A més, Rússia va rebre accés a l'oceà Índic.
  Així, el món islàmic va quedar sota el control total del cristià. I hi havia estabilitat i prosperitat. Però l'any 1929 es va produir un colЈlapse a la borsa dels Estats Units i era el moment de la Gran Depressió. La davallada també va afectar la Rússia tsarista, tot i que era més feble. Al mateix temps, l'Imperi Romanov es preparava per a la venjança en la guerra amb el Japó. El tsar rus volia netejar la taca de la vergonya de la seva biografia. I va reunir una força important. L'almirall Kolchak va ser nomenat comandant de la Flota del Pacífic. Hi havia altres comandants importants, encara que Brusilov ja havia mort. Però hi havia Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov i altres. També va avançar el jove general Vasilevski. Va fer una bona carrera durant els tres anys de la guerra arribant a ser coronel, i després a l'Aràbia Saudita es va convertir en general. Després tinent general. I estava preparat per sobresortir. La guerra va començar l'any 1932 el 27 de gener, que és simbòlic. El motiu va ser l'atac japonès a Xangai i altres ciutats xineses, i un intent de prendre el nord de Manxúria de Rússia.
  Les tropes russes estaven armades amb bons tancs, i forts, la millor aviació del món en aquella època. També helicòpters. La flota de Rússia també era forta i, sobretot, preparada per al combat. L'imperi tsarista ja tenia superioritat en tecnologia, així com en la força de l'exèrcit i el seu nombre. Els russos eren més forts, i aquesta vegada no tenien Kuropatkin, sinó generals seriosos sota el comandament general de Kornilov.
  L'ofensiva de les tropes russes va tenir èxit. Els japonesos van patir derrota rere derrota a terra. Al mar era més difícil. El samurai tenia al principi un lleuger avantatge de força. Però l'almirall Kolchak va infligir diverses derrotes als japonesos en parts. I va aconseguir agafar la iniciativa. A terra, els russos es van moure, derrotant l'enemic en una porta. Fins que vam arribar a Port Arthur. Aquí, durant un temps, la defensa s'arrossegava.
  Però al maig hi va haver un assalt i la ciutat fortalesa va caure. Després hi va haver noves victòries i una ofensiva a Corea. La derrota completa dels japonesos a terra. I al mateix temps la campanya de l'esquadra i del mar Mediterrani.
  Allà, un destructor es mou per davant de tota la flota. I només hi ha noies. Amb pantalons curts, descalços i armilles.
  Les noies corren per la coberta. Són tots molt bonics. El cabell és ros, decolorat pel sol, i la pell és fosca, bronzejada. Belleses precioses.
  I els seus talons rodons i rosats brillen.
  La Verònica, una encantadora contramastre rossa, li va preguntar al grumet:
  - Quina Yulia, tens por de la batalla?
  La grumetta va cridar en resposta:
  - Sí, somio amb una baralla!
  La Verònica va riure i va comentar:
  - Però seràs capturat pels japonesos, i et fregiran els talons nus!
  La noia es va mirar les cames nues i bronzejades i va xisclar:
  "El dolor no em fa por!" Sóc un autèntic Amazon salvatge!
  La Verònica va comentar:
  - Aviat faràs quinze anys. Casar-se aviat! Què somies?
  Juliana va respondre sincerament:
  - Vull un príncep!
  La Verònica va fer una ganyota.
  - Príncep?
  La noia va dir:
  - El príncep elf!
  La Verònica es va sorprendre:
  - T'agraden els elfs?
  Juliana va assentir, i fins i tot es va aixecar d'un salt:
  - És clar que sí! Són irresistibles!
  La Verònica va somriure.
  Què passa amb els homes humans?
  La noia va colpejar amb el peu descalç a la coberta calefactada:
  - No! Els homes són tan desagradables, peluts i pudents. I els elfs són tan bonics, gentils. Tenen cares de noies, tan maques. I les cames són llises i gens peludes!
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Els elfs són molt simpàtics.
  I la noia va aixafar l'insecte amb el seu peu nu i elegant. xiulava:
  "Per desgràcia, per desgràcia, hem de tractar amb homes humans. I són tan lleigs!
  La Juliana va riure i va comentar:
  - Però perquè. Els grumets són molt macos. No homes grans guapos. Quan creix el pèl a la cara, és molt repugnant.
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Fastigós! Els joves més bonics als setze anys. Ja són prou grans com per complaure una dona, però encara no són tan peluts com els nois grans.
  La Juliana va riure i va xisclar:
  - En general, els nois són sens dubte agradables quan fas un petó amb ells, i t'acaricien... Però una altra cosa només fa por! Oh, per romandre per sempre en la infància!
  La Verònica va dir amb èmfasi:
  - Estaràs a la batalla! Creixeu junts!
  Julian va cantar com a resposta:
  - La noia sempre sigues jove,
  No tinguis pressa per créixer...
  Sigues divertit, atrevit, sorollós...
  Has de lluitar, així que lluita!
  Mai coneixeu la pau
  Plorar i riure fora de lloc!
  Seré una noia mecànica
  Que bufin cent cinquanta!
  La Verònica va colpejar el peu descalç i va cridar:
  - La joventut pot ser eterna! El més important és creure en la raó, no en Déu!
  Davant va aparèixer un destructor japonès. Les noies es van precipitar immediatament, fent fulminar els seus talons nus cap al canó de deu polzades. I van començar a apuntar-ho a l'enemic.
  Les noies van actuar amb rapidesa i harmonia. En general, és molt bonic quan la tripulació està formada per noies soles. I tots estan descalços, corbes, simplement meravellosos.
  Van apuntar l'arma i com guanyarien els japonesos. Al mateix temps, van descansar els seus peus cisellats i nus.
  El projectil va passar volant i va colpejar el destructor. Com un club colpejat. El vaixell tremola. I el destructor va quedar malmès. Les noies van començar a recarregar l'arma. Van disparar amb força.
  La Verònica va xisclar:
  - Per la fe, el rei i la Pàtria!
  I com salta...
  Juliana va tuitejar:
  - Togo va pensar que la guerra, va fer un canó a partir de...!
  I la noia ho agafarà i riurà. Mostra les dents, el color de les perles. I és un gatet bonic. I amb el peu nu fregarà un tros de gelat caigut.
  La Verònica va xisclar i va cantar:
  - Presos de consciència! Et farem lliure!
  I les noies en cor com menjaré.
  I apuntant amb una arma, van tornar a disparar contra el destructor. Aquesta vegada van ser encara més precisos. I el vaixell del samurai es va trencar i va començar a enfonsar-se.
  Les noies cridaven, sacsejant les cames nues. És una delícia.
  No, el Japó serà vençut quan hi hagi guerrers meravellosos a Rússia. I Oleg Rybachenko i la seva xicota lluiten al costat de l'Imperi Romanov.
  L'Oleg i la Margarita treballen molt bé amb les metralladores. Estan disparant.
  L'Oleg li pregunta a la noia, continuant disparant:
  - Què et sembla, l'Spartak és bo o dolent?
  La Margarita, mostrant la cara, va respondre:
  - Crec que és més bo que dolent!
  Oleg, disparant amb metralladores, va comentar:
  "Però Roma era una gran cultura. I si guanyessin els esclaus bàrbars, què passaria llavors?
  La Margarita va riure, va segar un parell de línies de japonès i va respondre:
  - Probablement seria genial!
  L'Oleg va xiular i va assenyalar:
  - No tot és tan rosa com sembla! Ai, no tots!
  Margarita va dir lògicament:
  - Però tot és per el millor! Roma va ser destruïda pels bàrbars. Però després va sorgir al lloc de les ruïnes, una cultura encara més poderosa i desenvolupada. Va passar que el progrés va començar a desenvolupar-se més ràpidament.
  L'Oleg va xiular, va tallar diverses files amb l'ajuda de ràfegues de metralladores i va xisclar:
  Ningú pot aturar el nostre progrés!
  El nen va llançar una granada amb el peu nu. I va aixafar l'enemic.
  La Margarita també va llançar un regal de mort amb els dits del peu nu i va riure:
  - Qui s'aturi serà polveritzat.
  El nen Oleg Rybachenko va tornar a llançar una bomba casolana amb els dits nus dels peus dels nens. Els japonesos van ser colpejats de tal manera que no semblava prou. El nen va xiular:
  - Per la Rússia primordial!
  I va mostrar la seva llengua.
  La Margarita va segar la meitat del batalló japonès amb una metralladora i va xisclar:
  - El nostre tsar Nicolau, que sigui beneït!
  I de nou llançarà un regal de la mort amb el peu nu.
  Oleg va cantar, segant els japonesos:
  - Sóc un jove guerrer...
  Margarita ho va donar suport, tremolant amb els peus nus, que tan hàbilment llançaven granades:
  - I sóc un guerrer de Déu!
  L'Oleg, gargotant en japonès, va preguntar:
  - Com és Déu?
  La Margarita va xisclar i va respondre, noqueant els japonesos, i després llançant un regal de la mort amb el peu descalç:
  - No ho sé! Personalment, no l'entenc. Les dones estan desfigurades. I això, per ser sincer, és repugnant i equivocat!
  Oleg va assentir d'acord, gargotejant el samurai:
  - Després de quaranta anys, les dones fan fàstic! Sincerament, no m'agraden. Les dones en la seva joventut són molt atractives, a diferència de l'edat, que les espatlla!
  La Margarita va cantar amb entusiasme, llançant una granada amb les cames nues i petites:
  - L'heroisme no té edat! Al cor d'un jove amor pel país!
  L'Oleg, també disparant al samurai, el va agafar i va xisclar:
  - Pot conquerir les vores de l'espai! Per fer feliç a tothom a la Terra!
  Això és realment el que és estar a l'espai! On distàncies tan incommensurables.
  A la Rússia tsarista ja s'estan desenvolupant projectes de vols més enllà de l'atmosfera.
  Sota el tsar Nicolau II, la ciència es desenvolupa ràpidament. L'imperi tsarista està a punt de convertir-se en la potència més avançada del món. I la Gran Bretanya està perdent terreny.
  La Margarita va xisclar amb un somriure. De nou va llançar una granada amb la seva cama gràcil, com una princesa, i va xisclar:
  -Serem els primers! Així és Rússia - Pallas-destí!
  L'Oleg va dir molest:
  - Quan, per fi, Linevitx ens allibera. Heu de guardar tots els cartutx. Tanmateix, Rozhdestvensky ens va portar subministraments!
  La Margarita va mostrar les seves dents nacrades i va xisclar:
  - Triturarà cada cop més peces japoneses! Fins que finalment guanyem!
  Oleg va agafar, va tallar la línia dels samurais i va xiular:
  - Banderes imperials! Que hi hagi Rússia també a la Xina!
  La Margarita va xiular amb un somriure de dents:
  - Tot serà bonic!
  I de nou llança una granada amb el peu nu...
  Oleg, escrivint sobre el samurai, grinyola:
  - La victòria és a prop!
  Margaret va confirmar:
  - Que sigui així!
  I la flota russa, que ja ha assolit la superioritat al mar, pressiona la japonesa. I atacar de manera agressiva. I colpejar l'enemic. I després molts van vèncer el samurai.
  Les noies del destructor "Victoria" també van lluitar. Els bells guerrers estaven mig nus, sobretot perquè l'estiu a aquestes latituds és calorós i descalç. De fet, quan una noia té un mínim de roba, és la menys vulnerable.
  La Verònica dispara al japonès i llança una granada amb el peu descalç. I la cama de la noia és tan precisa.
  Els japonesos volen en diferents direccions. Criden i cauen.
  La Juliana també llança una granada amb la cama descalçada i el samurai cau. I el guerrer dispara, rient:
  - Defensarem el tsar Nicolau!
  Foc al capdavant i Anna encantadora. Una noia molt maca, només amb calces. I també sega el samurai dient:
  - El nostre tsar Nicolau serà genial!
  Juliana tallant el japonès, confirma:
  - Necessàriament ho farà!
  I una granada vola del seu peu nu.
  Les noies són superhomes meravellosos.
  Aquí teniu una d'elles molt gran i alta: Angelina.
  I tal pèl-roja... Es va treure l'armilla i ara es baralla amb calces sola.
  I quin pit té! Com la mammella del millor búfal, amb maduixes de tetina grossa.
  Aquesta és una noia, una egua real. I estima molt els homes, però no tolera la constància. Per què no hauria d'estimar? És tan bonic quan els nois et fan una pata.
  L'Angelina rugeix, i també va llançar un munt de granades amb les soles nues, xiulant:
  - Glòria a Rússia i al tsar Nicolau!
  El batalló de noies és genial. Les guerreres es van treure les armilles i tothom va mostrar els pits. I només lluiten amb calces primes. I que bonic que és.
  Què podria ser millor que els cossos femenins nus.
  I tot un batalló de guerrers.
  I els japonesos cauen, embrutant les aproximacions a les posicions de les tropes russes, amb els seus cadàvers.
  La Verònica diu amb passió, segant el samurai:
  Els nostres déus marxen!
  La Juliana va llançar un regal d'aniquilació amb els seus peus nus i va confirmar, mostrant les dents:
  - Déus russos - Déus de la guerra!
  Anna, portant foc i menjar, va bordar:
  - Per Rússia, lluita i no tinguis por!
  I va picar els ulls verds!
  Angelina va enviar una caixa sencera d'explosius amb els talons nus, aixecant dues companyies de japonesos a l'aire i va rugir:
  - L'imperi tsarista no es pot trencar!
  La Verònica va xiular amb entusiasme:
  - La nostra raça és eterna!
  I de nou va llançar la granada amb els peus nus.
  La Juliana, disparant i llançant granades amb les seves extremitats inferiors, va xiular, mostrant les dents:
  - I la mort no passa dues vegades!
  Anna, disparant, va xisclar:
  - Que la saviesa de l'avantpassat ens acompanyi!
  I una altra vegada una granada llançada amb el peu descalç vola!
  L'Angelina la va agafar i va xisclar, mostrant les dents:
  - Rectitud trinitat i aquesta és la llei!
  I va enviar una caixa sencera plena d'explosius.
  La Verònica va respondre amb fúria, escombrant el samurai del camp:
  - Rússia eterna, com Ucraïna com a part de Rússia!
  I de nou, com colpeja els japonesos.
  La Juliana, disparant, va xisclar:
  - El nostre poble no ho tolerarà!
  I també va llançar una granada en un arc.
  L'Anna la va agafar i va somriure. Merda en una cua al samurai. Amb coratge els va segar i va xisclar:
  - Que Rússia regni a la Xina!
  Angelina va declarar amb frenesí i emoció:
  - I no renunciaré ni un centímetre de terra!
  I totes les noies van colpejar el samurai com un batalló.
  La tossuda guerra va continuar amb tota l'agressivitat. Però l'exèrcit rus ja està desembarcant tropes i transferint operacions de combat al territori de la mateixa metròpoli.
  Els samurais estan intentant llançar les tropes russes des del cap de pont.
  I parpellejar amb els peus nus. Llancen granades amb les extremitats nues. Tots són encantadors i encantadors.
  Però realment, per què les noies necessiten roba? Nus, són molt més boniques, i més boniques, més seductores.
  I vull besar descalç, talons rodons així. I llepar cada dit.
  Disparant i llançant una granada amb el peu descalç, Veronika diu:
  - Fot-te, no et peguin!
  Aquí la Juliana va clavar el japonès i, llançant una granada amb els dits nus, va cridar:
  - El nostre inflexible esperit rus!
  I l'adolescent va riure... Es va imaginar com un noi simpàtic li feia pessigolles a la cama. Sí, la pell de les dones sensibles és agradable.
  L'Anna, pèl-roja, també va llançar una granada amb el peu nu. Va escampar el samurai i va cridar:
  - Per la Rússia més santa del món.
  I una Angelina sana i poderosa va llançar una bossa d'explosius al samurai amb els talons nus i va gorgotejar:
  - Per la nostra gloriosa victòria!
  La Verònica va donar torn. Va abatre el japonès i va cridar:
  - Aquest és el nostre deure!
  La Juliana va llançar una granada amb el peu nu i va cridar:
  - I ho complirem!
  L'Anna va tallar una mica de japonès i va piular:
  - Camí rus cap a la victòria!
  Angelina va tornar a llançar alguna cosa de pes al samurai, gorgotejant:
  - I guanyarem!
  Tot i així, és bo que amb la calor les noies es treguin les armilles. Així que són molt més maques amb el tors nu. I bronzejada, i musculosa. Els cossos són només d'acer fos.
  Què meravelloses són les noies quan estan nues.
  I no necessiten roba.
  La Verònica talla molts japonesos i xiscla:
  - Sigues famós per la nostra Rússia a totes les edats!
  La Yuliana va agafar i llançar una granada amb el peu descalç i va cridar:
  - Pel nostre territori!
  Aquí l'Anna l'agafà i martellà, amb ràbia:
  - Per l'etern i humà!
  I una altra vegada una granada llançada amb el peu descalç vola.
  Així que l'Angelina també ho va agafar. Va caure un munt de granades. Va noquejar part del samurai, amb un cop. I ella va cantar:
  - Vola al cel, juga amb el sol - Vull per sempre!
  I les quatre noies van batejar molt bé. I tot el batalló també. Amb quina seducció seductora els seus peus descalços llançant granades. Que boniques són les noies a la guerra.
  I una massa groga de soldats japonesos sura sobre ells. Els samurais estan morint per milers, però encara no paren. Cargoleu-vos i cargoleu-vos. La batalla és extremadament ferotge.
  La Verònica dispara als japonesos i xiula:
  - La nostra elecció russa és l'honor i la pàtria!
  La Juliana, disparant a l'enemic, mostra les dents, que brillen més que les perles marines. I diu:
  - A cada segle hi havia herois i n'hi haurà!
  Aleshores la noia el va agafar i va mostrar encara més les dents.
  L'Anna ardent, disparant a l'enemic, va xisclar:
  No ens podem conquerir! No poseu Rússia de genolls!
  I de nou la granada de guerrera llançada pels seus peus nus vola.
  Angelina es llança mortal i assassina amb el peu descalç. I mostrant les dents, xiula:
  - Crec que serem al paradís!
  Victòria interromp a la dona heroica:
  - No! No al paradís, sinó a viure per sempre al planeta Terra, que es convertirà en un autèntic paradís sobrenatural!
  I la noia-capità va llançar amb el peu descalç una bomba de fragmentació molt mortal.
  La Verònica va comentar:
  Ets un savi capità...
  I també amb el peu descalç va llançar un transportista destrucció.
  La Juliana va xisclar i va donar una volta. Va matar els japonesos. Mostrant les dents grans, la noia va xisclar:
  - No vull ser una dona gran! I vull viure per sempre!
  L'Anna també va llançar una granada amb el peu descalç i li va preguntar dubtosa a la noia rossa:
  - T'agrada el nostre món?
  La Juliana va respondre sense dubtar-ho:
  - Una bona idea! Sobretot a l'estiu! M'encanta el sol i les vacances!
  Anna va estar d'acord amb això:
  - A l'estiu, certament bé! Què bé per als joves!
  Juliana va respondre amb ràbia:
  - Sí, i que sigui l'estiu etern, com a l'Àfrica! I l'Àfrica serà nostra!
  Angelina va llançar un barril d'explosius amb les seves cames nues i musculoses i va dir:
  - Que sigui així! I en tot moment.
  Les files dels japonesos s'estaven aprimant, i clarament s'estaven esgotant.
  Les tropes russes comencen a avançar pel mateix territori del Japó i aixafen els samurais, guanyant una victòria rere l'altra.
  Un batalló de noies descalces, amb pantalons curts i armilles, va ser el primer a entrar a la batalla.
  Noies boniques van començar a batre l'exèrcit de samurais, ja maltractats en batalles anteriors.
  En primer lloc, els guerrers van atacar les bateries. Granades llançades amb els peus descalços van volar contra els japonesos. Eren molt afilats. I els mateixos guerrers russos es van treure i es van treure les armilles. Per quedar-se amb el pit nu.
  Així que les noies gairebé completament nues són gairebé impossibles de colpejar. Quan la pell d'una dona està nua, les seves bales no prenen.
  La Verònica va llançar una granada amb el peu nu i va piular:
  - Seré el campió!
  I va sacsejar els seus cabells blancs i arrissats.
  Julian tampoc és tan senzill. Lupanula sobre els japonesos. I llavors, mentre llança una granada amb el peu nu, i crida:
  - En nom de la Rússia santa i tsarista!
  I de nou sacsejarà els seus pits plens amb mugrons escarlata. I la cintura de la noia és prima.
  A més, l'Anna, pèl-roja, es precipita a la batalla. Una noia tan brillant i reactiva. Com llançar una granada amb el peu descalç. Així que el samurai s'escamparà en totes direccions. I rodar al voltant, com si estigués enderrocat.
  I la noia els dispara i xiscla:
  - Per al tsar dels déus ortodoxos i russos!
  Angelina també va golejar. I una caixa de petxines, llançada per ella nua, poderosa com un cavall de tir, va volar. I va destrossar molts japonesos.
  Les noies generalment són super quan estan nues i descalços. Però amb pantalons curts, córrer en posició és encara més fresc.
  I els mugrons de maduixa, tan brillants!
  La Victoria també llançarà una granada amb els seus pits escarlata i colpejarà el samurai com pugui. Aquí està la noia. I el més important, el comandant del batalló de noies al destructor. I també només en calces.
  I sacseja el seu pit nu. Que és tan bonic i sexy.
  La Verònica va agafar i va llançar una granada amb el peu nu. Va interrompre molts japonesos i va cridar:
  - Acrobacia per a l'embarcament!
  La Yuliana també va llançar molt hàbilment una granada amb la seva cameta nua i va xisclar mentre segava el japonès:
  - El nostre somriure i cop aclaparador!
  Llavors, com brillar les dents.
  I així l'Anna l'ha agafat i se l'ha fotut. Va disparar un munt de samurais. I com ho va fer.
  I com llançar una granada amb el peu descalç. I grinyols:
  No som esclaus!
  Aleshores riurà i ensenyarà la llengua.
  Angelina la va agafar i va xiular amb una fúria frenètica, escopint càrregues a l'enemic:
  - Sóc el més guai dels guays.
  I amb les cames nues va llançar una bomba pesada. Va agafar i va fer volar els samurais, destrossant-los.
  La Verònica també s'enfrontarà a l'horda asiàtica. I els aixafa els ossos.
  La noia el va agafar i va xiular:
  - Aixafarem a tothom!
  I de nou, una granada letal i única vola des del peu descalç.
  I aixafar els japonesos. I per què van venir a terres russes? Tot aquí pertany a Rússia.
  La Juliana va llançar una granada amb el peu descalç i va cantar:
  - Glòria a la Gran Rússia! No necessitem la Duma de l'Estat!
  Red Anna va assenyalar agressivament:
  - Seré campió.
  I una granada llançada amb el peu descalç d'una noia aplanarà tothom. Només quedava carn amb sang.
  Però l'Angelina la va agafar i va xisclar. Va matar un grup de lluitadors. I escombrat com un àngel de la mort.
  I molts samurais van morir.
  Les tropes russes van pressionar els japonesos des de tots els costats. Van triturar i triturar.
  Van esclatar baralles cos a cos. Els soldats russos van apunyalar el samurai amb baionetes. El rifle Mosin és un excelЈlent club. Que trenquen el crani. I trencar ossos.
  Però les noies amb espases lluiten especialment bé. És genial. Sobretot quan es balancegen els pits nus.
  I els mugrons són tan robí i brillants. Així que vols mirar-los i fer-los un petó.
  I un petó sense parar.
  Les noies lluiten amb la fúria de les panteres famolencs que veuen els anyells. Els turmenten i els descollen.
  La Verònica, disparant als japonesos, crida:
  -Mort per mort!
  Yuliana, llançant una granada amb el peu descalç, afegeix:
  - Sang per sang!
  Anna, escrivint sobre el samurai, crida:
  -Ull per ull!
  I també va tirar una llimona amb el peu nu. Era més forta que tothom i feta trossos amb aplom.
  I aquí ve Angelina. Es llançarà un barril sencer, amb explosius letals, i triturarà els enemics.
  Llavors, mentre canta:
  - Sóc un elefant descalç i molt xulo!
  La noia és realment poderosa. I les seves cames són com maces. Com moure un samurai a l'engonal. Això cinc metres més amunt i va volar amunt. Es va precipitar com una catapulta llançada des d'una pedra. Més precisament, probablement d'una pedra de catapulta!
  Victoria, el comandant del batalló, va disparar una ràfega contra els japonesos. Va segar alguns dels guerrers grocs i va cridar:
  Lluitarem per la Santa Rússia.
  I amb el genoll nu i bronzejat, com si es mogués a la barbeta. I trencar la mandíbula de l'enemic.
  La Victòria està emocionada....
  Juliana diu amb entusiasme:
  - Hi haurà el tsar Nicolau, el més gran dels tsars russos!
  I tot el batalló de noies mig nues i descalços, com bordar a tot cor, exterminant els japonesos.
  - Que sigui així!
  QUÈ PASSA QUAN CONFIES EN ROMMEL
  Rommel va rebre poders d'emergència i una major autonomia a França abans del desembarcament aliat el juny de 1944. Això li va permetre disposar amb habilitat de cinquanta-vuit divisions alemanyes, incloses deu divisions de tancs i cinc divisions de les SS.
  I els aliats van ser brutalment derrotats, perdent més d'un milió de soldats i oficials sols com a presoners. A més, els nazis van capturar una gran massa d'equips.
  Però el més important, Hitler i el seu seguici van arribar a França per celebrar la victòria més gran. Aquí estaven, per dir-ho, "accidentalment" coberts per un atac aeri aliat. Hitler, Himmler, Bormann i Goering van morir. I Goebbels es va afanyar a jurar lleialtat al nou Führer i al comandant suprem Rommel.
  Els aliats van acordar precipitadament declarar una treva amb el Tercer Reich durant cinc anys, congelant de moment la situació i els territoris. I també sortint del sud d'Itàlia i Sicília.
  Això va ser seguit per un intercanvi de presoners de guerra, tot per a tots! La qual cosa va enfortir notablement les tropes alemanyes i sobretot italianes.
  És cert que al front oriental, l'Exèrcit Roig va dur a terme una operació exitosa "Bagration", avançant fins al Neman. Però Rommel, donant un cop inesperat al flanc sud, en direccions oposades a Moldàvia i Ucraïna occidental, hi va formar un gran calder d'exèrcits soviètics.
  Stalin es va posar nerviós i va començar a llançar tropes cap al sud. Com a resultat, els alemanys van poder evitar la derrota completa i es van mantenir a les fronteres de Polònia. Encara que l'Exèrcit Roig va poder alliberar gairebé totalment Bielorússia i en part Lituània.
  L'alliberament de tancs i avions al Tercer Reich va anar en constant augment, sobretot després del cessament dels bombardeigs dels aliats.
  I el Panther encara era superior al T-34-85 en blindatge frontal i perforació de blindatge, així com en la velocitat de foc de l'arma. La Pantera tenia més i estocs de petxines i, més precisament, òptica.
  Així que els tancs alemanys són forts i el seu nombre va augmentar. I la Pantera s'ha convertit en un problema greu, sobretot perquè el seu nombre ha augmentat de manera espectacular. I el Jagdpanther va resultar encara més formidable, era més fàcil de fabricar, però més poderosament armat i millor protegit, sobretot al front.
  "Jagdpanther" es va convertir en un gran problema per a l'Exèrcit Roig. En general, després d'haver-se desfermat a l'oest, els alemanys van reunir forces ràpidament. Rommel va posar sota les armes tant els francesos com els polonesos. Va aparèixer l'exèrcit polonès i les unitats franceses.
  I la metralladora alemanya va ser la millor MP-44 del món, i l'avió TA-152 es va convertir en la millor arma polivalent. Molt més perfecte que el Focke-Wulf.
  Rommel va prometre reviure la Commonwealth. I això va inspirar als polonesos a lluitar per la Wehrmacht. I els francesos van lluitar, utilitzant el potencial colossal, principalment humà. Els nazis també van poder mantenir sota el seu control Romania i Hongria i reforçar la posició de Mussolini a Itàlia, formant noves divisions.
  Les batalles van demostrar que amb un ús hàbil, el "Tiger" -2 no és gens un tanc dolent. En particular, és molt tenaç i colpeja des de llarga distància.
  Els alemanys van estabilitzar el front a la tardor. I a l'hivern, la lluita es va reprendre amb renovat vigor. Aquesta vegada l'Exèrcit Roig va colpejar al centre. Els canons autopropulsats E-10 i E-25, i el primer SU-100 soviètic van ser provats en batalles. El cotxe soviètic no estava malament, i els cotxes petits alemanys amb una silueta baixa eren bastant eficients i àgils.
  Rommel va tallar les tropes soviètiques que havien trencat amb un atac de flanc i va formar un parell de grans calderes. En general, el nou comandant del Tercer Reich va endevinar les maniobres soviètiques i va aconseguir prendre contramesures efectives.
  Sobretot a Polònia, les carreteres eren millors i els tancs alemanys, fins i tot a l'hivern, van actuar de manera més eficient que a la immensitat de l'URSS. I ara els Fritz en tenien molts.
  Els avions a reacció Fritz també van tenir un efecte. Els ME-262 són màquines tenaces i els XE-162 són els més ràpids i maniobrables. I els avions soviètics ni tan sols van poder posar-se al dia amb el bombarder Arado. També un problema. I al sud, els alemanys van rebutjar l'ofensiva soviètica, formant calderons.
  Rommel va atraure l'Exèrcit Roig a trampes i va utilitzar un gran nombre de tancs, i el Panther va ser bastant efectiu quan s'utilitzava correctament.
  Stalin va rugir de ràbia, però va resultar colpejat. Els alemanys van mobilitzar les seves forces. I en comptes de llançar míssils inútils com la FAA, van confiar en avions a reacció. I ara l'Exèrcit Roig ho va aconseguir tant al cel com a terra a fons.
  El maig de 1945, utilitzant una modificació més avançada del canó autopropulsat E-25, amb un gruix de blindatge frontal de 120 mm i un blindatge lateral de 82 mm amb un canó de 88 mm, els alemanys van començar a avançar a Ucraïna.
  Rommel va dur a terme una política d'ocupació més flexible, declarant Ucraïna un estat independent sota els auspicis del Tercer Reich i encoratjant Bandera. També es va crear un govern titella de Bielorússia. Els alemanys ara anomenaven els eslaus aris i eren astuts.
  Per a l'Exèrcit Roig, la situació es va agreujar amb el cessament dels subministraments en règim de préstec-arrendament i una fallada de collita a l'URSS. Sí, i Stalin de tant en tant interferia en el comandament i control de les tropes, i això tenia un caràcter negatiu.
  Si Stalin ja estava ben versat en qüestions estratègiques, llavors era bastant feble en qüestions operatives, i pràcticament no entenia les tàctiques. Però, al mateix temps, realment no volia escoltar els consells dels professionals.
  I els alemanys sota el comandament del brillant comandant Rommel van guanyar una victòria rere l'altra.
  El Fritz va capturar tota la riba dreta d'Ucraïna i Kíev a l'estiu. I també Bielorússia va ser capturada per un cop poderós. Calia fer alguna cosa per salvar l'URSS!
  I després va aparèixer Sailor Moon amb els seus peus descalços en un equip de bikini.
  I les noies de l'anime japonès van conèixer els nazis, que, després d'haver derrotat l'Exèrcit Roig a Bielorússia, ja es traslladaven a Smolensk.
  Les noies estaven a la vora de l'atac i lluitaven molt desesperadament.
  Els seus peus nus van llançar granades i els llamps van sortir del melic. I les espases, allargant-se, tallen avions feixistes. I llavors els guerrers de Ceilan Moon se la van agafar i com xiulen. Corbs abatuts cauran sobre els nazis. I alguns dels ocells amb plomes van caure sobre els voltors de raig feixistes. I els va agafar i els va tombar.
  Ceilan Moon va somriure agressivament.
  - Què Fritz no us dóna Smolensk?
  Una altra noia blava va arrullar:
  - I recordarem Stalingrad!
  La tercera noia groga va xisclar:
  - I Sebastopol!
  I el quart va bordar:
  - I Leningrad també!
  I tot el batalló de descalços en bikini de bellesa com alliberar els llamps del melic. I com afectarà una massa de feixistes a mort.
  Semblava que amb tant poder, la victòria de l'Exèrcit Roig era inevitable. Però...
  Un dimoni es va aparèixer a les noies de l'anime japonès i va dir:
  - I els russos no volen aixafar les illes Kurils!
  Les guerreres del Japó van cridar frustrades:
  - Com no volen empènyer les illes? Ens estan enganyant!
  I parpellejant descalços i els talons rodons van desaparèixer del davant.
  Però ja van aconseguir infligir un dany important als nazis i van aturar l'ofensiva.
  A l'hivern, els alemanys només es defensaven. Tenien un XE-162 molt reeixit al cel, es van mantenir ferms. A terra, el canó autopropulsat E-25 proporcionava més o menys protecció. Com altres tancs. El "Tiger" -2 es va modernitzar, després d'haver rebut un motor més potent de 1000 cavalls de força i una transmissió perfecta.
  Els T-54 soviètics encara no estaven preparats i l'IS-4 tenia moltes imperfeccions. I això va afectar negativament la capacitat de combat de l'Exèrcit Roig.
  A la primavera de 1946, els nazis van intentar avançar. Però les seves tropes estaven empantanades en les defenses soviètiques avançades. La guerra va començar a assemblar-se cada cop més a la Primera Guerra Mundial, quan la defensa és més forta que l'atac i la línia del front està inactiva. A l'estiu, els alemanys també van intentar avançar, però sense èxit. I a la tardor i a l'hivern, l'Exèrcit Roig ja avançava, i també es va empantanar en la densa defensa alemanya. A més, els Fritz ja s'han adaptat per lluitar a l'hivern, i el seu equip no "flotava" tant al fred. I el tanc de la sèrie "E" -50 va demostrar ser una màquina reeixida i força eficaç.
  És cert que el cotxe pesava gairebé 65 tones, però això es va compensar amb un motor potent, també canons molt efectius de 88 mm en 100EL, perforants, precisos i ràpids.
  El T-54 encara no ha entrat a la sèrie, i els alemanys encara tenien un avantatge en la qualitat de l'equip. I a l'aire, el seu avantatge augmentava.
  Huffman va rebre després de quatre-cents avions abatuts la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i un diamant. Després de l'avió 500, l'orde de l'àguila alemanya amb diamants.
  El quaranta-setè any va passar en injeccions mútues. Rommel va actuar amb cautela, intentant augmentar la força i Stalin. I finalment, el quaranta-vuitè any. L'Exèrcit Roig va intentar avançar a la primavera. Però no va poder trencar la densa defensa dels alemanys al centre. A la tardor, els alemanys només van dur a terme una petita operació, anivellant el front al nord.
  Quaranta-novè any, les tropes soviètiques van intentar bàsicament atacar. Els alemanys es van asseure en una forta defensa. El T-54 de l'Exèrcit Roig ja a la sèrie, com l'IS-7, també tenia el MIG-15. Els alemanys tenen ME-362, i HE-262 i ME-2010 més avançats, així com TA-283.
  Hi va haver un intercanvi de cops. L'E-50 s'ha avançat. El seu pes es va reduir a cinquanta tones, també es va reduir l'alçada i es va reforçar la defensa del front de la torre. L'E-75 també es va condensar i el seu pes va disminuir fins a un de satisfactori i va entrar a la sèrie.
  L'E-100 mai va entrar a la sèrie, de manera que el seu gran pes va crear massa problemes per als militars.
  Els alemanys van mantenir la primera línia, i ara 1950 d'aquesta maleïda guerra ha començat.
  Rommel va oferir la pau a Stalin. Però clar, exigint abandonar el Tercer Reich aquelles terres que els alemanys ja havien conquerit. Stalin va acceptar la pau només dins de les fronteres de 1941. Però Rommel no podia estar d'acord amb això. Des que va resultar que milions d'alemanys van morir en va.
  L'any 1950 va transcórrer en els intents de l'Exèrcit Roig de trencar el front. Els alemanys estaven a la defensiva.
  Rommel va posar algunes esperances en les discoteques. Van enlairar ja el 1945, però van resultar inadequats per al combat. Però l'any 1951 van aparèixer les primeres màquines amb una velocitat de quatre sons, i gràcies al flux al voltant del raig laminar, eren pràcticament invulnerables a les armes petites.
  El 1951, l'Exèrcit Roig va continuar atacant els nazis. Però els seus intents van ser ineficaços. La primera línia es va mantenir estable.
  Rommel, però, va rebre informació sobre l'ús dels disquets. No van poder ser abatuts, però ells mateixos no van disparar, sinó que només van poder colpejar objectius aeris. La qual cosa, però, donada la seva velocitat, ja no està malament en si mateixa. Però no podia donar superioritat aèria sobre el MIG-15.
  Els discos eren cars i difícils de fabricar, i n'hi havia pocs.
  L'any 1952 també va passar en intercanvi de cops, i quan l'Exèrcit Roig va intentar pressionar, però no ho va aconseguir, la defensa dels Fritz va ser contundent.
  A més, els alemanys van utilitzar estrangers a la guerra. I van manar amb força habilitat.
  Stalin va morir el març de 1953. I això de seguida va provocar discòrdia a la direcció del partit, ja que no hi havia successor oficial.
  Heu de compartir publicacions. Així que Molotov es va convertir en president del GKO, Malenkov es va convertir en president del Consell de Ministres, Nikita Khrushchev es va convertir en primer secretari del Comitè Central del PCUS, Zhukov, el seu adjunt inamovible, es va convertir en comandant suprem i Vasilevski es va convertir en ministre de Defensa.
  Beria aviat va ser detingut i afusellat.
  Però aquesta detenció va provocar certa confusió a les tropes internes. I Rommel va donar un cop aclaparador, destruint l'Exèrcit Roig.
  Els alemanys van poder capturar Smolensk el 1953, i les tropes soviètiques van mantenir el territori fins a Rzhev, la mateixa ciutat. Fritz també va aconseguir bloquejar de nou Leningrad, i al sud s'apodera d'Ucraïna i Crimea, bloquejant Sebastopol i arribant al mateix Don. Va ser al llarg del Don que les tropes soviètiques van aturar els nazis.
  A l'hivern, els alemanys finalment es van quedar sense força. Molotov, president del GKO, va anunciar que la guerra arribaria fins al final.
  El 1954, l'exèrcit de Rommel va avançar cap a Moscou, però tots els intents dels Fritz de trencar-se van ser rebutjats.
  No van aconseguir capturar Leningrad per tempesta.
  !955, els nazis van tornar a atacar. Van intentar prendre Stalingrad, però allà van ser colpejats i es van retirar més enllà del Don. L'intent de prendre Moscou també va fracassar. L'atac a Leningrad tampoc no va tenir èxit. Les pèrdues dels nazis van ser molt grans.
  I el 1956, el Tercer Reich va tornar a posar-se a la defensiva. I ja l'Exèrcit Roig va intentar atacar els regiments de Rommel. Però també li faltaven força. Les pèrdues també van ser enormes. I el 1956 la primera línia no es va moure.
  El 1957, els alemanys tenien nous tancs Leopard, i l'URSS a la sèrie T-55. Aquesta màquina tenia un canó més potent de calibre 107 mm. També va aparèixer un IS-12 més avançat. IS-10 s'ha actualitzat.
  El "Leopard" alemany era una màquina més avançada de la nova generació, però encara inacabada. També van aparèixer els caces ME-562. Amb armes més potents que abans i alta velocitat. Igual que el lleuger XE-462. També un lluitador molt decent, i lleuger. A l'URSS, fins ara han passat per la modernització del MIG-15, sense eliminar de la producció en sèrie l'avió soviètic més massiu de la història de l'aviació. La guerra es va allargar.
  L'any 1958 ja ha començat... És terrible com continua el patiment de moltes persones.
  Rommel, en general, accepta la pau, però amb la retenció de tot allò conquerit pels alemanys. Molotov i el seu equip no estan d'acord amb això.
  Va trobar una dalla sobre una pedra. I les pèrdues creixen.
  L'Exèrcit Roig està intentant avançar, però no pot trencar les denses defenses. A la tardor, els alemanys intenten tornar a prendre Leningrad, però els seus atacs són rebutjats.
  El 1959 ja corre com un llop. Sí, el temps a la guerra flueix a gotes, però passa desapercebut i no hi ha res per recordar. Rommel ja ha envellit. I Molotov té molts anys com a lideratge soviètic. Però la guerra encara continua.
  L'Exèrcit Roig encara utilitza el MIG-15, però continua modernitzant-lo. També van aparèixer sistemes de míssils i antiaeris més avançats. I el més important, el satèlЈlit ja va ser capaç de llançar-se a l'òrbita terrestre baixa. L'URSS ja disposava de míssils balístics capaços de colpejar Berlín. Tanmateix, com els alemanys.
  La bomba atòmica no es va desenvolupar perquè els Estats Units no creien en la seva realitat i no volien malgastar diners.
  I el Tercer Reich i l'URSS no estaven a l'alçada de projectes tan cars.
  Això ja va passar l'any 1959, i el món encara no té armes nuclears. Gran Bretanya està empantanada en guerres colonials, desesperada per mantenir el seu imperi, i als EUA, els monopolis del petroli i el gas frenen el desenvolupament de l'energia nuclear.
  Va passar que el món encara està sense bomba atòmica. Encara que potser va ser la seva aparença la que podria acabar amb aquesta guerra maleïda i infernal. En el qual ja han mort moltes desenes de milions de persones.
  En altres fronts, els EUA i la Gran Bretanya estaven en guerra amb el Japó. El 1946, els Estats Units van desembarcar tropes a la Terra del Sol Naixent, però els samurais les van llançar al mar.
  Japó va continuar bombardejant i bombardejant. Però ella es va negar a capitular.
  El 1950, els EUA van tornar a aterrar, aquesta vegada millor preparats i utilitzant un nombre molt més gran de vaixells, avions i altres forces.
  El Japó va resistir un any i mig més. Tòquio va ser un dels últims a caure, i l'emperador es va fer hara-kiri. Però fins i tot després d'això, la pau no va arribar. Els japonesos van protagonitzar una autèntica guerra de guerrilles per als ocupants dels nord-americans.
  Tot això va debilitar Amèrica i Gran Bretanya i no van intervenir en la guerra entre l'URSS i el Tercer Reich. Rommel encara té els recursos de tota Europa. I tenint en compte els territoris ocupats a Rússia, hi ha molts més recursos humans. És cert que hi ha una ferotge guerra de guerrilles contra els nazis. I fins i tot una política més astuta i flexible als territoris ocupats no ajuda els Fritz a posar-hi peu i reprimir els partidaris.
  L'1 de setembre de 1959 han passat exactament vint anys des de l'inici de la Segona Guerra Mundial. L'Exèrcit Roig avançava en direcció a Leningrad. Els alemanys van intentar una vegada més prendre Moscou.
  Quant de temps pots lluitar? Només és un malson.
  En qualsevol cas, un batalló de noies soviètiques està assegut a la trinxera. I reflecteix el proper atac de la Wehrmacht.
  Natashka Sokolovskaya dispara des d'un AK i diu amb molest:
  - Bé, quant de temps estarà a la gatzoneta aquesta llagosta?
  La Zoya respon lògicament disparant des d'un llançagranades i trencant l'eruga d'un cotxe alemany:
  - Probablement, fins a l'últim soldat!
  Agustí, disparant contra els nazis, va assenyalar:
  - Un malson com aquest no pot durar per sempre!
  I la noia pèl-roja amb el peu descalç va llançar una granada molt letal, fent trossos els nazis. Aleshores va dir amb un somriure:
  - No, realment els hem de matar a tots!
  Svetlana també, amb el peu nu i cisellat, va llançar una llimona assassina. Va trencar el Fritz i va assenyalar:
  - Potser matarem... Si nosaltres mateixos no ens dobleguem!
  Quatre guerreres lluiten en bikini. Semblen noies joves i molt maques. Però fa molt de temps que hi són. Lluiten des de l'any quaranta-un, i ja estan molt cansats d'aquesta guerra. I abans ja havien lluitat a Espanya. També van ser premiats.
  I ara des de fa tants anys, més de divuit anys que porten una lluita desigual contra el feixisme. I sembla que mai no hi haurà fi a aquesta vora.
  Natashka va recordar com, de nena, durant la Primera Guerra Mundial, va portar un paquet a un batalló de l'exèrcit tsarista.
  Sembla que els seus peus descalços ja estan acostumats a tot. I si camines cinquanta verstes en un dia, et fan mal els panxells, i les plantes, tot i que són calloses, comencen a picar i fer mal.
  A més tens gana. Només aigua del rierol i baies. Però res a l'estiu. Però intenta caminar descalç per la neu durant molt de temps. Quan els dits es tornen vermells i blaus pel fred. I només el moviment constant i l'hàbit de temperar des de la infància salva de les congelacions.
  La Natasha també recordava l'època tsarista. Hi havia alguna cosa bona en ells. En particular, el ruble tsarista hauria estat una moneda estable i els preus sota el beneït tsar Nicolau II no van créixer. En tot cas, abans de la guerra amb els alemanys. I aquesta estabilitat va ajudar els camperols a acumular diners per a tal o aquella compra. I es podria comprar gairebé tot a crèdit. Per tant, encara no és un fet que es va fer tan bo sota el domini soviètic.
  Agustí va llançar amb el peu descalç el regal assassí de la mort. Els va destrossar una massa d'alemanys i els seus soldats a lloguer i va dir amb molest:
  - Tots els assassinats i assassinats! I l'ànima requereix una altra cosa!
  Agustí va participar en la defensa de Port Arthur. Aquest és el tipus de noia lluitadora que és. I la noia és eterna. Per preservar la joventut, les bruixes no es calcen en cap gelada més severa. I aquesta és la seva regla universal.
  I quan estàs descalç, no t'agafa ni una bala ni la vellesa. I tu mateix trilla els oponents com garbes de gra.
  Va recordar aquella batalla amb els japonesos. Una altra noia, gairebé una nena, dispara, apuntant amb un rifle al samurai amb mans primes però fortes.
  I els japonesos continuen escalant i escalant, omplint tots els acostaments de cadàvers. Boreiko, ben fet. Va tallar samurais amb sabres de les dues mans, com els llegendaris Ilya Muromets.
  Al seu voltant va créixer tota una muntanya de cadàvers. Els japonesos encara el van ferir amb baionetes i el van llençar. Però Boreyko va sobreviure. Després de tornar de la captivitat, va lluitar amb els alemanys a la Primera Guerra Mundial. I aleshores es perden les petjades de l'ós. Ara, si és viu, ja és bastant vell. I Agustí no triga anys. Fins ara, sembla una noia musculosa i alta. I fins i tot després d'haver rebut una ferida, la seva pell es cura sense cicatrius ni cap rastre.
  L'Agustí va recordar com havia impulsat els japonesos a l'estómac amb la baioneta. I així va cridar. I és pèl-roja i jove, però ja forta i força alta, ja que carregarà una amiga d'un samurai amb un taló nu a la barbeta. El va agafar i es va esfondrar, i va caure tan sense èxit que la baioneta japonesa li va perforar l'esquena.
  Aleshores Agustí va disparar contra els japonesos sense perdre's. Però n'hi havia massa. I van derrotar els russos.
  Agustí va ser fins i tot fet presoner. Va començar a ser interrogada. Se'ls va portar un braser als peus descalços, després d'oliar els seus peus callosos.
  Augustine va poder contenir els seus crits. S'imaginava com la donzella d'Orleans que només riu i somriu sota la tortura. Agustí va ser penjat a un bastidor i colpejat amb un fuet. Però ella només va riure com a resposta.
  Al final, el samurai la va deixar sola i fins i tot li va treure la cadena com a mostra de respecte pel seu coratge. I Agustí n'aprofità, i matà dos guàrdies, fugí.
  Després va lluitar a l'exèrcit de Kuropatkin. Realment esperava guanyar.
  Però Kuropatkin, com a propòsit, volia perdre. Els samurais van perdre el doble de morts que l'exèrcit tsarista, però al final els russos van ser derrotats. Ai, quina guerra va ser: els russos van lluitar amb valentia, demostrant-se com els millors soldats del món, amb el pitjor comandament!
  L'Agustina va tornar a llançar una granada als nazis amb els dits dels peus nus i va rugir:
  - Molta sort amb nosaltres!
  Zoya va dir:
  - Saber retornar!
  La noia de cabells daurats també va llançar una llimona amb el seu peu gràcil i nu, ronronejant:
  - Glòria a la Pàtria!
  Zoya també va veure moltes coses. Allà on va lluitar. Va lluitar amb els japonesos i a la guerra civil. Allà va conèixer l'Agustí. I va aprendre molt. Allà, Natasha i Svetlana s'hi van unir. Així van aparèixer els quatre llegendaris. I l'Exèrcit Roig és en gran part gràcies a ells, i va començar a guanyar.
  La Zoya va tornar a llançar una granada amb el peu nu. Vaig colpejar el Lleopard i es va topar amb el seu company.
  La noia dels cabells daurats va xiular:
  - Que la meva Pàtria estigui en gran glòria!
  I li va mostrar la llengua al Fritz. En general, Zoya es va sorprendre de quants problemes tenia Rússia. Tot va començar amb la guerra, quan el Japó va atacar Rússia.
  Després d'això, Rússia va assaltar. Zoya no va arribar a Port Arthur, però va lluitar a l'exèrcit de Kuropatkin. En la primera gran batalla, els russos van repelЈlir tots els atacs japonesos i els van infligir grans pèrdues. Però aleshores el samurai va començar a eludir l'exèrcit tsarista i Kuropatkin va fer marxa enrere.
  Però, com no recordar Alexander Suvorov, que ell mateix va atacar els enemics. Suvorov considerava que l'atac era més fort que la defensa. Kuropatkin va resultar ser inadequat per al comandament. I Zoya va mostrar coratge i va matar personalment els japonesos amb una pistola i va clavar una baioneta.
  Però sobretot molts samurais que va poder matar amb una metralladora. Allò va ser genial. I els va segar com una dalla.
  La Zoya va tornar a llançar una granada amb el seu peu nu i elegant i va cantar:
  - Glòria a la meva Pàtria! La mare estima els seus fills!
  Svetlana és la més antiga d'elles. Rossa natural amb els cabells blancs com la neu. També va participar en la guerra de Crimea i va defensar Sebastopol. D'això fa quants anys!
  Aleshores encara era gairebé una noia, descalça amb un vestit esquinçat, va lluitar amb forces enemigues superiors. Svetlana i la primera dels quatre es van convertir en una bruixa. I la va ajudar molt en la batalla. Els britànics, francesos i turcs van pujar a l'assalt. I els va disparar amb un rifle primitiu i va colpejar. I després apunyalat amb baionetes. I va matar els seus enemics. I amb els dits nus, va llançar bombes casolanes. En aquella guerra, els russos van poder mantenir Sebastopol durant gairebé un any sencer i van esgotar els aliats tant que van aturar la guerra.
  Però Rússia va cedir llavors el delta del Danubi. I per primera vegada en molt de temps, va resultar ser el bàndol perdedor.
  I després van vendre Alaska. A Svetlana li va semblar que la fi del món s'acostava.
  Però han passat anys. Els russos van derrotar als turcs i van recuperar el delta del Danubi. Svetlana va tornar a lluitar, una rossa preciosa i descalça. I és bo ser bruixa: ni les bales, ni la vellesa, ni les dolències et porten. I et guanyes jugant. I només aletejar les ales.
  Svetlana va tornar a llançar una granada amb el peu nu i va rugir:
  - Hi haurà nous segles,
  la nostra voluntat és més forta que l'acer...
  Va arrencar el ximple
  Salut, camarada Stalin!
  Però ara Stalin ha marxat. El Molotov més important. Encara que no és un dictador com Stalin. I el comandant en cap suprem Zhukov. I Rommel segueix sent aquest comandant. Però encara no és capaç de trencar l'Exèrcit Roig!
  La Natasha també va llançar una granada mortal amb el peu descalç i va piular:
  - Donarem la nostra ànima, cor, donarem a la nostra Santa Pàtria! Ens resistirem i guanyarem, i no ens estalviarem la vida!
  Els guerrers estan lluitant. No, avui les hordes de Rommel no trencaran les seves defenses. Lluitaran desesperadament i guanyaran. I la gran Rússia serà glorificada.
  La Zoya va xiular, llançant una llimona amb els dits dels peus nus:
  - Sol brillant d'esperança
  Aixecant-se de nou sobre el país...
  Rússia guanya com abans
  Els falcons de la Wehrmacht estan batent!
  Natasha va dir sàviament:
  - Ets preciosa com sempre noia amb els cabells daurats!
  La Zoya va respirar profundament. Vaig recordar com vaig anar al reconeixement contra els japonesos. I va agafar l'arma. I traiem-ne els samurais.
  Els van segar en un frenesí salvatge. Aleshores em vaig equivocar molt. I tanmateix va ser capturada.
  La seva xicota va ser arrossegada sobre un bastidor i li van cremar els talons amb un ferro encalent. Però Zoya va aguantar amb valentia i no va gemegar ni cridar. I fins i tot el blanc del cable de calor a la part posterior no la va fer parlar.
  Després de ser torturada, Zoya va ser encadenada i portada a Tòquio. Però el guerrer va poder escapar. Li va dir a l'oficial que suposadament sabia on Kuropatkin, en retirada, amagava el tresor de l'exèrcit rus. Bé, el va comprar. Per no compartir amb ningú, va agafar a Zoya amb manilles i cadenes al bosc. La noia no és tan senzilla. Va captar el moment i va colpejar l'oficial a la barbeta amb el seu taló nu i rodó i el va tallar. Després va agafar les claus i va obrir les manilles, va fugir.
  La cobdícia no porta al bé, i Zoya va continuar matant els japonesos.
  Però ara els nazis estan clarament esgotats. Les quatre noies-bruixes les feien bastant rares. Tants tancs van batre. I llavors va començar a enderrocar l'avió d'atac.
  Les noies cantaven a l'uníson:
  - L'àguila russa sobre el planeta,
  ales, estenent-se, s'enlairarà ...
  Bé, un adversari insidios,
  Serà derrotat, trencat!
  Rommel, envellit i de cabells grisos, examina el mapa dels fronts. 2 de setembre de 1959 I la guerra continua, i Moscou no ha estat presa. Ja no hi ha Stalin, i formalment el principal president del GKO és Molotov. Però només és el primer entre iguals. Els càrrecs de Stalin estan dividits, i el comandant suprem Zhukov. I és contra ell que lluita Rommel. Encara que també hi ha el ministre de Defensa Vasilevsky. I el partit està encapçalat per Nikita Khrusxov. I el cap del govern, Malenkov. També hi ha el president del Presidium del Soviet Suprem, l'URSS, i el cap d'estat formal, Bulgarin.
  Sí, una companyia abigarrada es va reunir contra Rommel. I s'ha de trencar. Però l'URSS no cedeix. I el Tercer Reich està esgotat, com Rússia.
  Però la pau no es pot fer. Rommel vol adquisicions territorials. El govern soviètic insisteix obstinadament en l'opció zero.
  Els Estats Units estan ara en crisi, no van enlloc. I Gran Bretanya està embolicada en guerres colonials. Així que no hi ha fi a la vora de la Segona Guerra Mundial.
  I el seu vint-i-un any ja ha començat.
  Algunes esperances estaven associades amb la família Leopard. Però aquest tanc no es justificava. Una altra opció va ser el desenvolupament del tanc RE-50. L'essència de la nova idea és crear una màquina piramidal pràcticament impenetrable des de qualsevol angle. Aquesta podria ser una bona troballa. Va ser amb la família de RE piramidals que Rommel va posar les seves esperances de victòria sobre l'URSS.
  Però els vells tancs segueixen lluitant.
  Però tenen bons lluitadors.
  La tripulació de Gerd, Charlotte, Kristina, Magda, quatre noies, es va provar per primera vegada amb la T-3 durant l'atac a Polònia el 1939. El cotxe alemany encara era bastant feble aleshores. Les noies van disparar més a la infanteria i van utilitzar tres metralladores.
  Gerda, disparant contra els polonesos i sega la seva infanteria i cavalleria, va arrollar:
  - Sóc un guerrer amb mil diables al cap!
  Mentre disparava, Charlotte va comentar:
  Tot és interessant, però...
  La Gerda va llançar una granada als polonesos amb el peu nu i va xisclar:
  - Què però?
  La pèl-roja va respondre:
  - Però ara ens hem convertit en bruixes, i això què ens aporta?
  La Gerda, una noia rossa, va segar els polonesos en un esclat, i lògicament va respondre:
  "Ara no ens mataran tan fàcilment!"
  Kristina també va colpejar els polonesos amb una metralladora i va comentar:
  - Preservarem la joventut eterna?
  Magda, conduint el cotxe amb confiança, va respondre:
  - Per descomptat que sí! He comprovat! Ella es va fer una ferida, i ell va desaparèixer sense deixar rastre!
  La Gerda, tallant els polonesos de bon grat, va confirmar:
  - Exactament! Ara no som només persones, sinó que ens hem convertit en superhumans!
  Charlotte, tallant els polonesos, va cridar:
  - Sóc Superman!
  I de nou, amb el peu descalç, va llançar una granada assassina. Sí, la noia es va separar i, evidentment, ja no feia broma.
  Christina, tallant els polonesos, va assenyalar:
  - La pàtria és molt bona!
  I els dits nus de les cames d'una bella noia daurada van llançar una llimona.
  La Magda també va donar una volta, va tallar els polonesos i va xisclar:
  - Sóc un típic campió!
  I també, amb el peu descalç, llançarà una granada que ho mata i ho destrueix tot.
  Els quatre a Polònia van lluitar de valent, i fins i tot van prendre Varsòvia. Però això no va ser suficient.
  Després de França, Gerda i Charlotte van anar a l'Àfrica al cos de Rommel.
  Una companyia de noies del batalló especial de les SS "Tigers-Barracudas" va volar en un avió de transport Me-323 fins a Tunísia. Les guerreres eren totes com un partit, joves i encara no casades. Majoritàriament rosses altes i atlètiques, el color de la nació alemanya, la seva sang i el seu suc.
  Entre altres guerrers destaquen dues noies, una rossa mel i una pèl-roja ardent, que, per cert, també són dignes del podi amb la seva bellesa i serietat als ulls. Si tots els altres guerrers estiguessin entre els combatents relativament experimentats que van aconseguir olorar pólvora a França i als Balcans. Però no de tal manera que massa, per la fugacitat de les hostilitats i la manca de ganes, enviï les noies al fons.
  Ja havien lluitat, aquests dos eren molt joves, en aparença, quasi noies, les últimes en substituir els morts durant l'atac aeri. Això sí, també estaven formats amb tota la pedanteria alemanya, però encara eren tan innocents perquè semblaven amb prou feines tenir setze anys. Autèntiques roses abandonades al desert. Però al mateix temps fa gairebé dos anys que lluiten.
  La "tigressa barracuda" de color vermell ardent va preguntar a la seva amiga rossa:
  - Hi ha molts negres a l'exèrcit britànic. Són molt grollers i cruels, però imagina Gerd, què passarà si et capturen i comença la tortura?
  La rossa mel va respondre tranquilЈlament:
  - Intentaré no ser capturat per Carlota, però si encara és la voluntat del Senyor, no donaré res als enemics!
  La Charlotte pèl-roja va xiuxiuejar:
  - Hi ha rumors que aviat començarà una gran guerra a l'est amb Rússia. I ja s'estan tirant tropes, concentrant forces. No és estrany que hi hagi tanta infanteria a l'exèrcit, les noies diuen que gairebé no queden homes als pobles!
  La Gerda va estar d'acord amb un sospir:
  - Sí, seria esgarrifós! Fer la guerra als russos: cruels i fanàtics, amb les seves extensions interminables i hiverns durs... Serà una cosa terrible!
  La pèl-roja va respondre:
  - Els russos no van poder derrotar ni tan sols el petit exèrcit finlandès, i vam derrotar les forces enemigues més grans! Tot Europa ja està sota nosaltres, i Rommel està aixafant els britànics a l'Àfrica. Per què creus que perdràs?
  La Gerda va respondre de mala gana:
  - Els russos tenen una gran població i grans extensions. Absorbiran massa tropes! I si no tenim temps per prendre la capital de Rússia abans de l'hivern, els nostres soldats simplement es congelaran, i l'equip s'enfadarà i s'embolicarà en congestes de neu, serà elementalment terrible!
  Charlotte va negar amb el cap vigorosament.
  - Oh, no parlis de coses tan desagradables, millor cantem una mena de romanç. Sobre amor...
  La Gerda va somriure innocentment i va acceptar:
  - És clar, cantarem millor!
  Les noies de Barracuda Tigress cantaven, amb les seves veus clares i cristalЈlines:
  pentinat tremolós i nacarat,
  Estic preocupat, em tremola el pit!
  Sóc una noia com un bedoll tímid,
  Tinc por de moure'm i respirar!
  
  I què et xiuxiueja el vent fresc a l'orella?
  La sorra cruix sota els peus descalços...
  I no hi ha jo més feliç al planeta,
  Quan camino amb tu pel bosc!
  
  Revela'm un gran secret, estimat,
  Com vas aconseguir embruixar el cor!
  Però la teva cara és tan trista?
  El fil més prim d'arrugues va passar pel front!
  
  El jove em respon amb angoixa;
  La guerra us separarà durant molt de temps!
  Per trobar-nos un lloc als boscos del paradís,
  Satanàs ha de ser derrotat a l'infern!
  
  En resposta, un bedoll esvelt va assentir amb el cap,
  Ets més que un amic per a mi!
  Tot i que el resultat de la batalla pot ser plorós,
  Però Déu Jesús el pastor és amb nosaltres!
  
  Dissipem l'infern dels dimonis: ombres malignes,
  Perquè els arbrets floreixin verds!
  Acariciar els meus genolls bronzejats
  Abraça'm fort carinyo!
  
  I ell va respondre com una donzella en broma:
  Va dir al so de les branques estenent-se;
  - M'esperaràs un any, coloma?
  La temptació de les grues calentes és forta!
  
  En resposta, li vaig dir tan estrictament:
  - No seré un civil a la parada de la màquina!
  I m'agrada el camí militar,
  Vull lluitar, per derrotar els malvats!
  
  Vaig arribar al punt: tallar branques, trenes,
  Em van regalar una màquina nova amb un disc!
  Encara que l'herba plora com perles de rosada,
  Per què la innocència - s'ha convertit en un soldat!
  
  Aleshores, que la Pàtria m'és més estimada que totes,
  La pàtria per sobre de les estrelles crema a l'ànima!
  No és l'interior el que s'enfila al llit,
  I passar la nit amb un rifle a una barraca!
  
  La victòria arribarà, hi crec fermament,
  Després de tot, la nostra causa sempre té raó!
  Bé, somriu amb més alegria nois,
  Un bon destí ens espera, creieu-me!
  Tota la família cantava amb ells, mentre les noies sacsejaven el cap i aplaudien. Però aleshores el seu idilЈli es va interrompre, una sirena va udolar i van aparèixer avions anglesos al cel! Els Spitfires van intentar atacar la caravana de subministraments. Els ME-109 de l'escorta es van precipitar valentament cap a ells. Charlotte, de color vermell ardent, fins i tot va saltar d'alegria:
  - Aquí comença la batalla a l'aire! Estarà genial!
  La Gerda va confirmar emocionada:
  - Ara els nostres, cediran!
  Hi havia divuit Spitfires anglesos i quinze Messers alemanys, sense gaire diferència. Es van colpejar ràfegues de metralladores i canons d'avió. Charlotte va riure i va assenyalar amb el dit:
  - Mireu com els trillen els nostres! Bellesa!
  Gerda va dir filosòficament:
  - En una baralla, no guanyarà el més fort, sinó el més dolent com per provocar-la, però no per entrar-hi tu mateix!
  - La guerra és una competició on tothom és desqualificat fins i tot abans de començar! Dona suport a Charlotte.
  Ell dels "Spitfires" anglesos ja s'havia incendiat, i va començar a caure, després d'ell va començar a caure l'alemany... La batalla va començar a esclatar amb encara més ferocitat. Els avions britànics tenien metralladores, mentre que els alemanys tenien canons, alguns de 20 mm tenien una peça, d'altres tenien fins a tres canons de 20 mm, però només n'hi havia dues... Les característiques de velocitat i maniobrabilitat són gairebé el mateix, potser fins i tot per a ME -109 fins i tot el pes és més petit i fa girs més ràpids. Però els britànics tampoc són tan senzills, així que tres dels seus caces es van precipitar al transport, sense fer cas al foc de cobertura. Les noies dins van cridar:
  - Vinga, nois, no us ho perdeu! Foc forçat pli!
  Charlotte crida:
  - Furr! Furr!
  Me-323 és un transport enorme capaç de transportar fins a 200 soldats, té sis metralladores d'armes defensives. Estan disposats en un sistema "eriçó" i comencen a gargotejar... Els combatents disparen i les bales de gran calibre travessen la pell i foren el recobriment. Les noies guerreres salten enrere, mentre xisclen com uns porcs:
  - Tenir cadells de lleó poc desenvolupats.
  Una de les noies està enganxada i està convuls. Una metgessa s'acosta a ella i immediatament li diu:
  - Va passar de seguida! - I li fa un apòsit. Ella es calma i intenta contenir els seus gemecs.
  Però aleshores el Messerschmitt entra a la rereguarda del caça anglès, trets precisos i s'encén i cau. Les noies rugeixen:
  - Meravellós! Aquest és el nostre noi!
  En aquest moment, el metrallador que cobreix el fuselatge (i aquest és un home) cau travessat per una bala. La Gerda es precipita com un llamp, s'aferra al cable i cau, se li surten les botes volant. Una noia jove que parpelleja amb els talons nus i rosats en un parell de salts pels cossos abatuts, salta a la metralladora i prem el gallet. El plom s'escupa fora del canó i l'Spitfire perd el control, comença a caure en picada.
  Les noies llop xisclen amb delit i canten:
  - Puck! Rentadora! Alemanya contra Gran Bretanya dos - zero!
  La Gerda, però, no va tenir temps d'abatre el segon caça, va ser destruït pels pilots alemanys. Les batalles aèries són fugaces i, havent perdut més de la meitat dels caces, els britànics van fugir. El marcador va ser d'11 contra 3 a favor dels alemanys. Les noies van exclamar en resposta, tan alegres i es van donar la mà. També van elogiar la Gerda, que no va perdre el cap i va registrar com a actiu el primer avió abatut, la seva víctima! La noia es va ruboritzar de gran emoció i va murmurar:
  - Sí, no em recordava! Va ser alguna cosa així? Totalment impensable! Estic en tràngol...
  Charlotte va murmurar amb un somriure disgustat:
  - Però no em puc perdonar els retards. Així que només cal agafar els frens!
  El comandant de la companyia Madeleine va consolar Charlotte:
  - Encara queden tantes batalles per davant! Això és Àfrica!
  Charlotte va riure i va fer broma:
  - Els nens petits per res al món, els nens no van a l'Àfrica a passejar! Àfrica té taurons, Àfrica té gorilЈles i Àfrica té grans cocodrils! Però el Gran Reich; ens va dir: no us deixeu anar!
  Totes les noies van riure a l'uníson. Que genial va ser...
  La capital de Tunísia, també porta el nom, Tunísia, alberga la base principal dels nazis a l'Àfrica. El principal aliat d'Alemanya: Mussolini va entrar a la Segona Guerra Mundial només el 17 de juny, cinc dies abans de la rendició de França. Volia "guanyar", o més aviat patear, un enemic ja vençut per tal d'aconseguir considerables guanys territorials. Bé, si Alemanya falla, obre tu mateix el segon front sud contra el Tercer Reich! L'exèrcit italià va actuar, sense gaire èxit, i malgrat la superioritat numèrica aclaparadora, només va poder avançar uns quants quilòmetres a costa de grans pèrdues. Però, per tant, Mussolini no va entrar especialment amb èxit a la guerra. En el futur, els italians van lluitar molt sense èxit. Bits a Grècia, malgrat la seva superioritat numèrica, a Etiòpia, amb gairebé cinc vegades més forces que els britànics, i a Líbia, havent perdut quasi tot el territori amb pous de petroli que ja s'han començat a desenvolupar. Però Rommel, un jove general que s'havia unit al Partit Nazi abans que Hitler arribés al poder, va llançar un poderós contraatac contra els britànics. A més, va llançar una ofensiva fins i tot abans del trasllat de les forces principals, amb només deu tancs i cinquanta camions disfressats de tanc. Amb un llançament ràpid, el millor general britànic Kolenkor va ser capturat, i gairebé tota Líbia va tornar al control dels nazis. Tanmateix, la fortalesa ben fortificada de Tolbuk, tan mediocrement rendida pels italians, encara aguanta! Rommel només té dos-cents tancs, tots T-1 i T-2, és a dir, lleugers, i altres dos-cents italians són generalment tanquetes metralladores de 2,7 tones de pes. Per descomptat, amb aquestes forces és difícil lluitar amb Matildas: tenir una armadura frontal de 78 mm i Cromwell de 70 mm. Mentre el front s'estabilitza temporalment, ambdós costats estan guanyant força...
  Les companyies de les SS van aterrar a l'aeroport i van ser llançades immediatament a l'aire calent africà. Encara estiu, juny i Àfrica! Les noies, però, van intentar subjectar-se i no mostrar que tenien calor. I llavors la Madeleine va ordenar:
  Fem una marxa pel desert! I paralЈlelament provarem les cremes solars, et saltareu amb banyador!
  Les noies van fer una ganyota de disgust: s'està experimentant de nou. Encara que, per descomptat, amb un vestit de bany amb tanta calor és molt més agradable que un uniforme, i fins i tot armilles antibales, que també es poden obligar a portar.
  Les noies es van canviar ràpidament amb els vestits de bany, pintats amb el color del desert, van començar a untar-se amb crema protectora, que, per cert, també els hauria d'ajudar a bronzejar-se més ràpidament. La Gerda va ajudar a difamar Charlotte, i això Gerda. La pèl-roja va comentar:
  - Són la mateixa Tunísia, als afores dels barris marginals, només al centre de cinquanta cases de pedra i una dotzena de mesquites. He llegit contes de fades i esperava veure magnífics palaus amb una font i jardins entre els àrabs!
  La Gerda va respondre amb un sospir:
  - Ai, si al nostre món fos com en un conte de fades! Ai, el nostre món és despietat, injust, insidios! La carn gemega i pateix agonia!
  Charlotte va continuar:
  - Però l'home és intelЈligent, un progrés gloriós! Encara que sembla que el Senyor l'ha oblidat!
  Quedes soles amb els seus vestits de bany, i esbandida lleugerament amb aigua freda abans d'aplicar la crema, les noies boniques van experimentar un cert alleujament. Si a l'avió encara no feia tanta calor, llavors a l'aeroport i a la ciutat és un infern. És cert que altres tigresses barracuda ja han lluitat a Grècia, on fa calor a l'abril, però encara no com a Àfrica a l'estiu.
  Després de la dutxa, les noies anaven amb sabatilles de cuir, però la Madeleine va ordenar:
  - Agafa una altra crema i lubrica bé les plantes! Marchareu pel desert descalç! El que estàs parpellejant - ho entens, així que segueix.
  Les noies es van untar amb els peus elegants de cames nues i de noia, sense gaire entusiasme. Després de tot, la sorra del Sàhara és gairebé una paella calenta. És cert que aquí encara és a prop de la costa i sovint cauen prats plens d'herbes. Però córrer amb soles nues sobre pedres, grava, sorra, que escalfaven el Sol africà? Això és generalment salvatge!
  No obstant això, les noies no són tan maricones, el programa d'entrenament d'elit inclou marxes forçades per a noies de la Unió Alemanya de Dones, i també sovint descalces i per terreny accidentat. Perquè els guerrers no discuteixin! En general, per a l'Alemanya feixista, la naturalesa del desig de diversos experiments. Hitler és un fervent admirador de la teoria del superhome de Nietzsche, o l'home del futur. Ha de ser més fort, més ràpid, més intelЈligent i més cruel que l'home modern. Un veritable soldat alemany ha de ser: fort, ràpid, endurit, perquè és un ari! Però les dones àries que donen a llum herois han de ser elles mateixes herois, i la força s'ha de nodrir! Per tant, les noies més ben formades estan formades intensivament, temperades, educades! Així doncs, les seves belleses genèticament dotades, han de passar per un enduriment extrem als deserts africans: per demostrar que l'ari i l'ari poden fer front a totes les proves, i no la barrera que no poden superar: el soldat invencible i valent del Tercer Reich. !
  I ara la companyia, sortint del campament militar, corre per les estretes i pedregoses canyes de pescar de Tunísia.
  Els talons nus de la noia punxen els còdols negres i afilats del camí i es couen cruelment. Però el lubricant sí que suavitza una mica les cremades i, quan corres ràpid, no s'enforna tant, tot i que després del migdia ha passat el sol i la temperatura és al màxim. No obstant això, els nens àrabs bruts es fan més petits, amb petits talons negres, sense cap crema, i ni tan sols arruguen les celles. Sembla que tenen calls a les plantes. A noies gairebé nues en banyador i amb cossos musculosos desenvolupats, els homes àrabs miren; tenen la boca oberta, i les dones es mouen més ràpidament cap als costats, embolicant-se encara més amb un vel negre.
  I les noies corren sostenint metralladores a l'espatlla i cadascun una motxilla amb subministraments i granades. I això és un total de vint quilograms... Encara que tenim en compte que les noies es van agafar amb força física i han estat entrenant en condicions espartanes durant més d'un any, això encara és pes, sobretot si fa calor. més de cinquanta graus a l'ombra, i cal superar la distància de la marató.
  La Gerda corre, intentant respirar el més correctament possible, perquè tingués prou força durant més temps. Encara que no va viure tant, els seus últims vuit anys els va passar en una escola especial per a nens de l'elit genètica. Però això no vol dir que visquessin en condicions còmodes. Al contrari, llevar-se a les cinc de la matinada, ruixar amb una dutxa de gel, exercicis durs, una hora de carrera i després un parell d'hores de feina. A continuació, estudieu, abans de dinar, entrenar de nou, inclòs el combat de combat. Entrenament militar, estudi, entrenament, fins a les deu, després de les quals s'apaguen els llums. És cert que s'alimentaven bé, però no donaven carn, verdures, fruites, peix, rebosteria i dolços, només per l'aniversari del Führer, Nadal i l'1 de maig. Pràcticament no hi ha temps lliure, tot està estrictament regulat... A partir d'ells es va formar gent del futur, que se suposava que governaven la Terra. El mateix Himmler, cap de les SS, va mantenir aquest programa sota control.
  Aquí les noies van interrompre els seus records... Ara estan bombardejant posicions soviètiques al tanc Leopard-100. I, per descomptat, descalços i amb només un biquini: així lluiten les bruixes, que no han envellit gens en vint anys, i encara són joves i fresques com les margarides de primavera.
  Aquesta màquina és especial: amb un bombarder a reacció i un canó antitanc de canó llarg.
  La Gerda va disparar i va xisclar:
  - Glòria a la Pàtria!
  Charlotte va prémer els botons del joystick amb els peus nus. Va destrossar un altre tanc T-54 soviètic, encara no s'han tret de producció.
  Llavors va comprovar:
  Gràcies Rommel!
  La Christina, també lluitant al Leopard 100, va prémer els botons amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Glòria a la Pàtria!
  Magda, disparant amb metralladores, va comentar:
  - I glòria per a nosaltres noies barracudes!
  Sí, eren guerrers de les acrobàcies més fresques.
  La Gerda va tornar a prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus, va trencar l'arma soviètica (una bruixa dolenta, encara que bonica!), I vyaknula:
  - Mataré a tothom!
  I novament davant d'ella, com si fos ahir, els records van brillar;
  Ja s'han recorregut una distància de cinquanta o fins i tot una mica més de quilòmetres, una càrrega colossal amb tanta calor i amb una càrrega, per a xiquetes tan petites. Gerda, Charlotte ja no sentien els seus cossos, corrien com somnambules, sentint alguna cosa que els trencava els músculs i un dolor sord al cap. Però aquí ve l'ordre:
  - Salta un pas! Ja n'hi ha prou per primera vegada!
  Les noies baixen la velocitat i caminen ja a un ritme ràpid. Els talons comencen a picar, encara més. La Gerda li va xiuxiuejar a Charlotte:
  - De l'infern al purgatori!
  La xicota no estava d'acord.
  - Del purgatori al cel!
  S'ha acabat el sòl pedregós i els peus nus i esgotats de les noies trepitgen l'herba suau i maragda. La Gerda va exclamar:
  - I que feliç, després de ser torturat per les pedres espinoses i les sorres ardents del desert, caminar com una catifa natural de vellut!
  Aquesta vegada Charlotte va acceptar fàcilment.
  - És clar, realment és el paradís! Després d'una marxa tan dura! Però crec que encara serà més difícil.
  Quan les noies finalment van arribar al pati, la Madeleine les va aturar i els va ordenar que s'estiguessin d'esquena. Aproximadament va palpar els peus dels deu millors guerrers i va dir amb òbvia satisfacció:
  - Preciós! I la pell no es pela, i no hi ha butllofes a la sola. I fins i tot els talons no estaven polsosos, quedaven rosats, com si acabés de sortir del bany! - La Madeleine alta, va fer una pausa, i un amic amb la velocitat del llamp va llançar un punyal. La fulla brillava com un conillet assolellat que un escolar va treure d'un mirall, i la punta va clavar un escorpí gran i negre. La veu de l'oficial de les SS es va tornar més aspra i les belles característiques del rostre de la noia es van fer més dures. - Demà correrem del matí al vespre. Per què gireu les cares, sou aris o no? Si sí, doncs hem de suportar, els que cauen, dispararem al lloc! Calcula el primer, el segon.
  Després va haver-hi un somni, i després un despertar, i de nou corres.
  La Gerda es va despertar, saltant bruscament, les noies es van posar ràpidament en fila. Ens vam rentar, raspallar-nos les dents i tornar a lubricar-nos amb cremes protectores amb una marxa forçada pel desert. Així que estan descalços amb els seus vestits de bany i es van precipitar per l'infern de sorra.
  Els nens àrabs els van assenyalar amb els dits sorpresos i van xiular:
  - Deutsche Akbar!
  La Gerda va mirar al seu voltant i va mirar amb enyorança les palmeres que retrocedien, després de la qual cosa li va xiuxiuejar a Charlotte:
  - De nou a l'infern!
  La diva pèl-roja va respondre amb un somriure:
  - Totes les persones són pecadors, i l'inframón és l'estat natural dels pecadors!
  La Gerda va fer l'ullet.
  - L'home no pot deixar de pecar!
  Charlotte va assentir amb els seus cabells ardents i va començar a explicar mentre corria:
  - Estic dacord! Fins i tot mil vegades d'acord! En general, el pecat és un concepte relatiu i purament humà. Per exemple, si prenem la moralitat del món antic, aleshores en ella, va ser bo que beneficiés tant a la persona mateixa com a la seva tribu. Per exemple, l'adulteri es considerava una benedicció, no un pecat!
  Gerda va acceptar fàcilment:
  - Dret! El mateix Führer creu que és millor que una dona quedi embarassada d'un heroi de guerra que d'ella, lluny de ser sempre un marit valent. Sobretot si el marit també té signes de sang impura i nociva.
  La Madeleine va cridar a les noies:
  - Estalvieu l'alè noies, aquesta vegada correm fins a l'esgotament!
  La Gerda li va tornar el somriure.
  Pots estar cansat, però no pots estar esgotat.
  Durant mitja hora, les noies van córrer en silenci, i llavors Charlotte va xiuxiuejar:
  -Saps quin somni més estrany vaig tenir una xicota?
  La Gerda es va sorprendre:
  - Sí, jo també ho confesso! I què?
  Charlotte, somrient, va respondre:
  - Res! Tal somni que jo era un guerrer a l'exèrcit del gran bàrbar Àtila. I vam lluitar contra les ceres de l'antiga Roma. I tot era tan bonic i cruel alhora...
  La Gerda va riure en resposta.
  - Ja ho saps, jo també ho vaig somiar! Una coincidència una mica sorprenent. T'he vist en el meu somni!
  Charlotte va fer l'ullet.
  - I jo tu! Vas lluitar bé, tot i que el guerrer d'ulls estrets i de cara groga gairebé et mata!
  Aquesta vegada la Gerda no va quedar gens sorprès, va quedar sorprès:
  - No pot ser! Per tant, no passa que dues persones veuen el mateix somni alhora?
  Charlotte va respondre:
  - Si la grip està colЈlectivament malalta, llavors el somni pot ser el mateix. Així és com va! Vaig sentir que a la societat Thule hi ha mitjans especials que prenen una poció i respiren tintures d'herbes, i després es submergeixen en visions! I aconsegueixen ser profetes!
  La Gerda, saltant per sobre del llamborda, va acceptar:
  - Certament! En principi, el do de la profecia no requereix poders sobrenaturals, simplement pot haver-hi lleis físiques força materials i, tanmateix, no resoltes a la natura. Però quin és l'objectiu d'aquest somni?
  La Charlotte va arronsar les espatlles i va respondre:
  - No ho sé! Potser el Tercer Reich derrotarà la Gran Bretanya i els Estats Units darrere del Lleó o... Aquí ho podeu endevinar durant molt de temps!
  La Gerda estava a punt de dir alguna cosa, quan de sobte la seva oïda va captar el soroll encara audible dels motors. Malgrat la distància, era obvi que els motors dels avions eren sorollosos i que s'acostaven significativament... Madeleine va ordenar:
  - Quina és l'etapa de l'exercici número dos: disfressa.
  Les noies es van aturar, van treure de les motxilles capes de camuflatge, pintades amb el color del desert. Llavors van començar a cavar ràpidament, mentre que des de dalt no es notava, cosa que no era natural. Aquí la Gerda va agrair al destí que tinguessin tant armes com pales de sapador. En cas contrari, les noies del desert podrien ser presa fàcil per als avions d'atac britànics o els bombarders en picada. Charlotte, rascant la sorra amb els peus nus, va dir:
  - Sembla que haurem d'olorar pólvora, fins i tot a Tunísia... Els camins del Senyor són inescrutables!
  La Gerda amb una mirada astuta va objectar:
  - La manca de coneixement precís sempre és dolenta, amb una excepció, quan es tracta dels plans del Totpoderós!
  
  COM ELS ESTATS UNITS D'AMÈRICA HAN FET DIFERENTS I QUÈ VA SER D'AQUELLA
  Els Estats Units no van imposar un embargament de petroli contra la Terra del Sol Naixent. Això va portar al fet que, després d'algunes vacilЈlacions, els japonesos, tanmateix, van atacar l'URSS. Realment volien venjar-se de Khalkhin Gol i no volien tenir fama de carronyers. Però realment atacar l'URSS després de la caiguda de Moscou, llavors tothom dirà que l'orgullós samurai de la paraula voltors va atacar el cadàver de l'URSS.
  Després d'haver completat tots els preparatius i acumulat forces, el Japó va atacar l'1 de setembre de 1941. Les seves tropes a terra eren molt nombroses i disciplinades. L'aviació i la marina també són forts. Les unitats terrestres van resultar ser una mica més febles pel que fa a equipament amb equipament pesat. Però l'URSS en aquest sentit ja no és gens forta. A més, els tancs japonesos són lleugers i amb bona maniobrabilitat. I es van precipitar com animals. I van començar a disseccionar les posicions soviètiques.
  Els japonesos van atacar amb gran entusiasme i amb força èxit. I van aconseguir trencar la defensa. I el cop a Vladivostok va resultar sobtat i força efectiu. I la massa de soldats i mariners soviètics va morir. I els samurais avançaven.
  En les batalles, les seves tropes són molt heroiques i s'enfilen per davant. I pateixen pèrdues, però continuen l'ofensiva. I assalten.
  Stalin no va poder transferir una sola divisió de l'Extrem Orient. A més, els samurais van capturar la major part de Mongòlia en moviment i l'Exèrcit Roig va llançar forces d'entre les reserves formades precipitadament. I prop de Moscou hi va haver una catàstrofe. Les tropes soviètiques van ser destruïdes en trossos. La puntuació va ser a unes quantes divisions, i els nazis no tenien unitats siberianes contra ells mateixos. I amb això n'hi havia prou per guanyar.
  Com a resultat, Moscou va quedar envoltada. I Stalin amb prou feines va aconseguir escapar d'allà.
  No obstant això, la capital va resistir l'encerclament fins a finals de desembre. Els alemanys van poder prendre Riazan i aconseguir un lloc a les ciutats. L'èxit també va ser facilitat pel fet que hi havia molts desertors i desertors a l'Exèrcit Roig. Els japonesos van capturar gairebé tot Primorye i van tallar Vladivostok. Per cert, Stalin va intentar mantenir Mongòlia a qualsevol preu i va debilitar seriosament les unitats soviètiques. Com a resultat, els nazis van avançar no només a prop de Moscou, sinó també al sud, avançant al Caucas.
  I llavors Turquia va entrar a la guerra. El segon problema i força esperat. Els turcs, que van lluitar tretze vegades amb Rússia, també somiaven amb venjança. I els suecs també van entrar a la guerra. També van recordar els seus greuges històrics. I la set de fama i adquisicions territorials va resultar ser més forta que l'encant de Kolontai.
  Les divisions sueques van llançar una ofensiva en direcció a Múrmansk, i van tallar la ciutat del continent, fent la situació extremadament difícil. I Leningrad estava en un bloqueig total. L'Exèrcit Roig no va tenir forces per recuperar Tikhvin i Volkhov. Així que va resultar un bloqueig total i la destrucció del poder per la fam.
  Després de la caiguda de Moscou, l'Exèrcit Roig va intentar dur a terme una contraofensiva, però va ser feble. El cop de combat de les unitats soviètiques va caure, i es van escampar literalment. Stalin va cridar i es va espantar molt, però no va poder oferir res que valgués la pena. Per costum, el dictador va iniciar execucions massives i repressions. I això només va empitjorar la situació.
  A la primavera, els alemanys van reprendre la seva ofensiva amb la vista cap al Caucas. La resistència de les tropes soviètiques es va afeblir i els nazis van prendre Stalingrad gairebé immediatament. Com Grozni i Ordzhonikidze. Després es van unir amb els turcs i van començar una campanya conjunta contra Bakú.
  Aquí, per descomptat, és tan fàcil no resistir-se al Fritz. I Bakú va caure el juny de 1942. Stalin va tenir un ictus i hi va haver una escissió al lideratge. Una part va seguir a Molotov, una altra a Beria, una altra a Zhukov. Els alemanys ja avançaven gairebé sense trobar resistència. Van ocupar la regió del Volga i Kazan, el riu Uralsk, i van capturar Orenburg. I ja havien marxat cap a Sverdlovsk, on els va agafar l'hivern.
  Al mateix temps, els nazis també van capturar Àsia Central, unint-se amb els japonesos. Els Estats Units encara no han entrat a la guerra, però és evident que això no serà per molt de temps. El desembre de 1942, els japonesos van atacar la base nord-americana al port de Perú i van començar una gran guerra al Pacífic. Sibèria ja estava sota el seu control. Hitler també va capturar gairebé tota Rússia i finalment es va girar cap a Occident. En primer lloc, va decidir capturar Àfrica i aixafar Gran Bretanya amb avions.
  La trobada amb Franco es va fer en veu alta. El Führer, referint-se a les seves victòries contra l'URSS, va exigir grans concessions. I en particular deixar les tropes del Tercer Reich a Gibraltar sense cap condició.
  Franco va estar d'acord amb això. I els nazis van seguir endavant, van prendre la ciutat fortalesa i van començar a traslladar tropes a la distància més curta fins al Marroc.
  I van començar a capturar el continent negre. I ho van fer sense cap problema. Les tropes britàniques eren més febles en termes d'armes, equipament i disciplina.
  El 1943, els alemanys van aparèixer en una sèrie de caces ME-309 amb armes molt potents. Tres canons d'avió de 30 mm i quatre metralladores de 14 mm. Aquesta és la potència - en set punts de tir. I les màquines britàniques i americanes estan trillant el Fritz a fons. És cert que el lluitador acabava de començar a entrar en servei. I també ass alemanys. I el seu pilot més formidable Marsella. Aquest home és una llegenda i a la història real va establir un rècord de seixanta-un avions abatuts en batalles per mes. Però aquí va romandre viu i el gener de 1943 va superar el nombre de tres-cents avions abatuts.
  Per això, per primera vegada al Tercer Reich, se li va presentar un premi personal: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Marsella s'ha convertit en una autèntica llegenda i terminador del vol. Durant la primavera de 1943, les tropes alemanyes van capturar tot el nord d'Àfrica i van arribar a Nigèria. I a Egipte, van derrotar els britànics, capturant tot l'Orient Mitjà, juntament amb les tropes que van sortir del Caucas. I van atacar els britànics al Sudan, conquerint Etiòpia al maig.
  Durant la primavera, Marsella va elevar a cinc-cents el nombre d'avions abatuts per les seves gestes. I va rebre un alt premi: la creu de cavaller de la creu de ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. Així, el sisè grau del premi es va establir per ordre d'excepció. Després d'això, es va decidir que les creus de cavaller de la creu de ferro amb diamants es podrien tornar a concedir. Per dos-cents cinquanta amb fulles de plata, per quatre-cents amb or, per cinc-cents amb platí.
  L'estiu de quaranta-tres, els nazis van completar la presa de les últimes regions de l'URSS a Sibèria, acabant amb Rússia juntament amb els japonesos. I a l'Àfrica van arribar a Sud-àfrica, i al setembre van agafar Gibraltar.
  El desembarcament sorpresa a Gran Bretanya el novembre de 1943 va ser un èxit total. Els britànics es van agafar per sorpresa. I en deu dies va caure Gran Bretanya.
  Així va acabar la primera etapa de la Segona Guerra Mundial, però els Estats Units encara van romandre. I no és tan fàcil aconseguir-ho.
  Hitler va decidir construir una poderosa flota de superfície a un ritme accelerat. I els alemanys sota l'aigua eren poderosos. I les batalles es van desenvolupar en l'aire.
  Marsella el febrer de 1944 va superar el miler d'avions abatuts i va rebre la segona Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. I així en Marcel va destacar aquí, i és genial.
  L'any 1944 va transcórrer en ferotges batalles tant a terra com a mar. Els alemanys van capturar Islàndia, després d'haver dut a terme l'operació Ícar, i després van completar amb èxit la captura de Groenlàndia.
  A finals d'any, Marsella havia abatut 2.000 avions i ja havia rebut quatre creus de cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  Van començar a recollir tropes a Amèrica Llatina. L'Argentina era proalemany, mentre que el Brasil va optar per posar-se del costat del Tercer Reich més fort.
  I va anar a traslladar tropes i altres grans forces a Amèrica. El 1945, al maig, va començar el desembarcament al Canadà i l'atac a Veneçuela. Les batalles eren ferotges, i la balança es balancejava d'un costat a l'altre.
  Marsella va superar els tres mil avions abatuts. I ja tenia sis premis.
  Durant l'estiu, els nazis van poder capturar tant Mèxic com Canadà, i a la tardor ja van creuar al territori dels Estats Units. Amèrica estava desesperadament a la defensiva. Però les seves possibilitats de guanyar es fonien com una bola de neu. I els nazis el gener de 1946 van poder obrir-se pas a Nova York i Washington. Marsella va superar els cinc mil avions abatuts i va rebre un premi especial: la Gran Creu de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro. Es va establir un premi especial per a un as tan dur.
  El febrer de 1946, tant Nova York com Washington van caure, i els EUA van capitular al març.
  Així va acabar la Segona Guerra Mundial. El món estava dividit pel Tercer Reich i el Japó. Els nazis també van capturar petits estats, arrastrant-los sota d'ells. Però això no va ser suficient per a Hitler. No volent aguantar un rival geopolític davant el Japó, el feixista número u el 20 d'abril de 1955 va atacar la Terra del Sol Naixent amb totes les seves colònies. Així va començar una nova gran guerra. Els samurais encara són forts. Però l'exèrcit alemany amb tancs piramidals i plats voladors és molt més tecnològic.
  Tanmateix, els japonesos lluiten fanàticament. I no cediran. Però els feixistes avancen. Tenen millors dipòsits.
  Per exemple, un cotxe per a dos membres de la tripulació amb un pes de cinquanta tones i un motor de 2.500 mil cavalls de força. Imagineu aquest tipus de velocitat i qualitat de conducció. I la forma és en forma de piràmide. No és tan fàcil trencar un monstre tan colossal.
  I la Charlotte i la Gerda van en aquest tanc. Trillen els tancs japonesos i derroten els samurais.
  Les noies russes, la Natasha i la Zoya, també lluiten amb elles. Lluiten amb tota la seva fúria salvatge. I disparen des d'un canó d'alta pressió, trencant els cotxes dels samurais.
  La Natasha canta:
  - I a qui trobarem a la batalla, i a qui trobarem a la batalla! No fem broma amb això! Destrossem-ho!
  I un altre cop agafarà i dispararà, colpejant els nazis. I va trencar el metall en trossos.
  I l'Alvina i l'Albina es barallen al cel. Aquestes noies també són genials i molts avions van ser abatuts durant la guerra amb Amèrica. I probablement ja belleses còsmiques. I abateixen els pilots japonesos amb els dits nus.
  Els alemanys són més forts al cel i millor armats. I els samurais guanyen. I moren, cauen a les calderes. I són completament aixafats pels cruels guerrers del Tercer Reich.
  La lluita aquí és ferotge i sagnant. I no hi ha pietat per a ningú. I els nazis trenquen els japonesos a fons. I estan literalment trencats a trossos.
  I els samurais es retiren i moren. Durant els primers sis mesos de combat, el Japó va perdre més d'un terç del seu territori, principalment colònies. Marsella el novembre de 1955 va portar els seus comptes a deu mil cotxes abatuts. Per això va rebre un guardó: l'Estrella de la Gran Creu de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro. Sí, és un premi bastant gran i llarg. Un any després de l'inici de la guerra, el territori dels samurais va ser retallat en més de dos terços. I el resultat de la guerra ja era una conclusió anticipada.
  Però els samurais no anaven a rendir-se. Van lluitar per cada arbust, per cada buit. I van sucumbir molt lentament a la pressió de les unitats nazis.
  Però al novembre de 1956, la lluita es va desenvolupar per la mateixa metròpoli. Els japonesos van lluitar amb gran desesperació. I van aguantar fins al març de 1957, quan, després de la presa de Tòquio, la terra del sol naixent va capitular. I les batalles van ser tan ferotges.
  Marsella va arribar als vint mil avions abatuts. Per això, se li va concedir un altre guardó: la Gran Estrella de la Gran Creu de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro, i fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Així que finalment va acabar la gran i la guerra més sagnant de la història de la humanitat.
  I l'any 1959, el 20 d'abril, es va fer un referèndum sobre la constitució d'un imperi mundial i una monarquia en ell. I Hitler es va convertir en l'emperador del planeta Terra. Que és genial!
  I es va crear un poder tan poderós, que va començar a explorar les extensions de l'espai. A més, els alemanys van volar a la Lluna el 20 d'abril de 1949. I a Mart el 20 d'abril de 1959, i dos mesos més tard, es va completar amb èxit un vol fenomenal.
  Hitler també va deixar descendència obtinguda per inseminació artificial. I això també va ser molt xulo.
  Semblava que el seu regnat seria llarg i durador... Però el 8 de novembre de 1959, el Führer es va estavellar en un avió. I és el moment de la regència. Hermann Goering ja havia mort en aquest moment: el sobrepès i l'ús de morfina no contribuïen a la longevitat. I Himmler es va convertir en el nou regent. I l'hereu al tron encara era massa jove. Encara que no en queden molts fins a l'edat adulta. Va estar sota la llei de Hitler des dels setze anys. I el nen va néixer el juliol de 1944. I té més d'un centenar de germans de Hitler.
  Himmler encara no era massa gran, volia donar un cop d'estat, però els militars no el van donar suport. I va ser afusellat. I al tron va regnar l'hereu: Llop Primer.
  Sota ell, va començar la política d'expansió espacial al sistema solar. Molt ràpidament, els astronautes del Tercer Reich van conquerir i van aterrar a tots els planetes. L'últim va ser Plutó el 1973. I després d'això, van començar els preparatius per a l'expansió de l'espai fora del sistema solar. Però això és una altra història.
  Al Tercer Reich al planeta Terra, l'economia es va desenvolupar segons el pla, i hi va haver un ordre mundial. A poc a poc, amb mètodes durs, es van resoldre tots els problemes del planeta Terra. La fam, les malalties, les epidèmies i altres problemes d'aquesta civilització es van acabar. I va ser genial.
  La delinqüència ha desaparegut gairebé completament. L'economia va permetre resoldre tots els problemes materials de la població. Els negres i els grocs estaven molt restringits en la seva taxa de natalitat. La població ària blanca es va criar més activament. Els russos i altres eslaus van rebre l'estatus de poble ari. Tot anava prou bé.
  I no hi havia guerres i malsons anteriors, epidèmies i altres coses. El món ha crescut i ha crescut.
  I el 2020, la primera nau espacial terrestre va arribar a l'estrella Alpha Centauri.
  I el 2024, per primera vegada la gent va aterrar al planeta prop de l'estrella Sírius.
  Així que el planeta Terra i el Tercer Reich van passar al següent nivell de desenvolupament.
  I la humanitat podria mirar el futur amb gran optimisme !
  
  PASSIÓ PER LA BATALLA DE MIDWAY.
  Japó en un univers paralЈlel va guanyar la batalla de Midway. I va capturar les illes Guyanes, amb la base nord-americana - Peru Harbour. Al Pacífic, el samurai es va mantenir fort. És cert que no van atacar l'URSS, però sí que van atacar l'Índia. I Churchill es va veure obligat a traslladar part de les tropes des d'Egipte, ajornant temporalment l'operació Torch. Els nord-americans també es van negar a participar en els desembarcaments al Marroc. En general, els Estats Units van desactivar tots els bombardejos del Tercer Reich.
  Els nazis eren prop de Stalingrad i l'Exèrcit Roig va llançar una gran ofensiva.
  Però Mainstein va llançar un contraatac aclaparador al flanc de les tropes soviètiques.
  Aquesta vegada, els feixistes no van transferir tropes addicionals a Àfrica, i l'ofensiva de Mainstein va guanyar en força. Hi van participar diverses divisions més, entre elles trenta tancs Tiger nous, que en la història real van desaparèixer inútilment al desert del Sàhara.
  I l'aviació era generalment un ordre de magnitud més gran. Així que els Estats Units no van bombardejar el Tercer Reich, i Gran Bretanya també va transferir energia al Japó.
  Com a resultat, Mainstein va poder recuperar no només Kharkov i Belgorod, sinó també Kursk, tallant el famós arc alhora. Llavors la veritat del fang va aturar els alemanys. Però van aconseguir un gran èxit i van infligir danys molt més importants a l'Exèrcit Roig.
  Després hi va haver una llarga calma a l'est. Els alemanys van traslladar nous tancs al front: "Tiger", "Panther" i "Lion", que no es van posar en producció en la història real. La Gran Bretanya, que estava molt molesta per la flota de submarins de Hitler, va acordar en secret amb els Fritz posar fre a la guerra. Tant els britànics com els nord-americans finalment van reduir les hostilitats contra el Tercer Reich.
  Hitler, al seu torn, va congelar el programa de la FAA i la producció de submarins. I els recursos que es van fer lliures es van utilitzar per a l'aviació i els tancs. A més, el bombardeig es va aturar. Els alemanys van tenir l'oportunitat de produir armes a les grans ciutats, no gasten recursos en concentració. Van aconseguir el caça ME-309, més ràpid fins a 740 quilòmetres per hora, i poderosament armat amb set punts de tret: tres canons d'avió de calibre 30 mm i quatre metralladores de catorze milЈlímetres.
  Potent lluitador: no diguis res. I a ell és l'últim bombarder Yu-288, que porta quatre tones de bombes en la versió normal, sis tones de bombes en sobrecàrrega i a una velocitat de fins a 650 quilòmetres per hora. És a dir, els seus Yaks i Lagg-5 soviètics ni tan sols podien posar-se al dia. Tanmateix, la producció dels últims avions i tancs requereix temps.
  També van aparèixer els canons autopropulsats Ferdinand. Però no és una sèrie massiva.
  Tanc més interessant "Lleó". Va resultar ser molt pesat amb noranta tones, i un canó de 105 mm de calibre 70 EL. L'arma, per descomptat, és potent i va perforar tots els tancs de l'URSS a llarga distància. Però menys ràpid: cinc rondes per minut, i el tanc en si va resultar ser lent a només 27 quilòmetres per hora.
  La protecció frontal no és dolenta: el casc fa un angle de 150 mm i la torreta no està perforada fins i tot a 240 mm. Però els costats són de només 82 mm, com el "Tigre" habitual, excepte el que té pendents, com el "Panther". Pel camí anaven les màquines "Tiger" -2 i "Panther" -2 més avançades i potents. Els alemanys van formar forces colossals. Però va prendre temps.
  Els nazis encara no sabien on era millor atacar. Hi va haver fluctuacions. Però Hitler volia venjar Stalingrad. I l'atac al Caucas va ser idea seva.
  Però el cop principal estava previst aplicar-lo a Voronezh i al llarg del Don. I Stalin també ho va entendre. L'URSS va reunir forces enormes i la Wehrmacht tenia un poder considerable. Abans de juliol, els alemanys no van tenir temps de dominar els últims tancs, i els avions del nou Mart van començar fa poc a entrar a la sèrie, excepte el Focke-Wulf, que també és una màquina molt potent pel que fa a l'armament i la velocitat. .
  
  L'URSS va reunir forces, va cavar noves trinxeres, va posar mines. L'exèrcit soviètic va cavar. Però els Fritz també són forts. Tanmateix, no a tothom li va agradar la idea d'atacar Voronezh. A més, l'Exèrcit Roig està esperant això. Hi va haver una idea d'atacar des de la península de Taman. I Hitler també va decidir atacar des d'allà. Com que la guerra a Egipte es va congelar completament, Rommel va ser convocat al front oriental. Els alemanys, després d'haver exposat les seves posicions a Europa, van traslladar gairebé totes les unitats preparades per al combat a l'est.
  A l'aire, van aconseguir el domini a causa del nombre de màquines, i el nou ME-309.
  El 10 de juliol, finalment va començar l'ofensiva en direcció a Vorozhen, i des del sud ...
  La lluita es va tornar ferotge. Els alemanys eren més forts que en la història real, i l'URSS era una mica més feble, fins i tot a causa de la finalització de l'assistència de préstec-arrendament. Així que els nazis van poder trencar la línia de defensa soviètica. Encara que a un preu elevat.
  A les batalles, "Lleó" i "Ferdinand" van avançar com un ariet. L'IL-2 soviètic va demostrar ser un avió d'atac fort, però un gran nombre de caces alemanys va reduir l'efecte del seu ús. Focke-Wulf només va complir parcialment les expectatives. Però armat amb força. Yu-288 encara no ha estat massiu. Però el Yu-188 va resultar ser molt bo, com un bombarder més avançat.
  El "Lleó" sovint es trencava i s'encallava, tot i que estava molt ben protegit al front, i satisfactòriament al costat. Però el "Tigre" va demostrar ser una màquina més eficient. Els russos li tenien por. A causa de la debilitat de l'armadura lateral, el Panther va patir grans pèrdues a causa dels canons lleugers i els rifles antitanc de l'Exèrcit Roig.
  "Ferdinand" tampoc és gaire bo... Un caça més o menys ME-309 amb armes poderoses i més maniobrable i d'alta velocitat va estar a l'altura de les expectatives, però va resultar que no n'hi havia prou.
  Els alemanys van poder avançar fins al Don, però van patir greus danys i es van aturar. Al sud, els va ser més fàcil, sobretot perquè allà van poder aconseguir la sorpresa tàctica trencant el front.
  Els alemanys no van poder tenir èxit en la direcció de Voronezh. I van ser aturats. Al sud, però, els Fritz també es van veure obligats a aturar-se introduint amenaces d'atacs de flanc.
  La lluita es va allargar fins a la tardor. I a la tardor, l'Exèrcit Roig va rebre avantatges.
  A causa del rendiment de conducció dels seus tancs. I els nazis es van veure obligats a retirar-se de les falques. Les batalles van ser ferotges. Ningú podria guanyar. Però a l'hivern, l'Exèrcit Roig dels nazis va pressionar una mica els nazis, empenyent-los a la línia Kursk-Belgorod. Nous tancs alemanys van participar en les batalles: "Panther" -2 i "Tiger" -2. Tots dos vehicles tenien canons de calibre 71 de 88 mm. Però el Panther-2 és més petit en mida de torreta i més estret, amb un pes de divuit tones menys, però només una mica més prim en blindatge. I els alemanys van instalЈlar motors més potents, i els cotxes estaven més o menys en marxa.
  L'URSS va respondre amb tancs T-34-85 i IS-2. L'armament dels alemanys, però, encara es va mantenir millor. I l'armadura frontal és més forta. I la qualitat del viatge és bona. El motor Panther-2 de 900 cavalls de força era bastant satisfactori. I al "Tiger" -2 van posar mil cavalls de força, cosa que també va fer que el tanc fos força transitable. Aquí el "Lleó" i el "Maus" van ser rebutjats pels militars.
  De fet, hi ha molt pes, però poc sentit. Però a la primavera els alemanys s'inundaven com mastodonts.
  Finalment va aconseguir ampliar la producció del T-43-85, però aquesta màquina encara era inferior als alemanys. El Fritz va començar a rebre tancs de la sèrie "E". En primer lloc, "E" -100, que va substituir el "Maus". En colЈlocar la transmissió i el motor junts, els alemanys van reduir l'alçada del tanc estalviant el cigonyal i van compactar la disposició. El tanc es va fer més baix, més petit i més lleuger amb 130 tones en lloc de 188. Això va permetre augmentar la seva velocitat a l'autopista fins a 40 quilòmetres per hora, així com a la carretera. I la protecció del cotxe s'ha tornat encara millor, a causa de la major inclinació racional de les plaques de blindatge.
  Aquest tanc, per descomptat, és molt més pràctic que el ratolí. I es va mostrar bé en les batalles. Més massiva prometia ser l'E-50. També compactat per l'esquema de disposició. Similar en pes al Panther-2, però amb una armadura més gruixuda i inclinada racionalment i una silueta baixa. Però mentre aquest cotxe es va retardar. Com que no era suficient per a Hitler que una armadura tan gruixuda com la "Tiger" -2 estava planificada a l'E-50, el Führer va exigir una protecció més fiable i potent. Per exemple, l'E-100 té costats inclinats juntament amb escuts de 210 mm de gruix, i realment no el podeu trencar.
  "Panther"-2 es va actualitzar per a un canó de 88 mm amb una longitud de canó de 100 EL. I fins ara ha funcionat molt bé.
  A l'hivern, els alemanys van poder resistir al centre i repelЈlir els atacs. I a la primavera, els Fritz van reprendre la seva ofensiva al Caucas. Va aparèixer el tanc "Lev" -2, més lleuger que el seu predecessor amb la ubicació de la transmissió i el motor en un bloc al davant i a l'altra banda. Per descomptat, molt més mòbil, però amb la mateixa armadura i armes. I "Tigre" -3. Aquest dipòsit estava una mica compactat per la disposició i millor protegit, sobretot els laterals de 120 mm enfront de l'antic 82, sota pendents. Torre estreta i més fort en armadura. L'armament, però, també va canviar a 88 mm al 100EL. La nova arma feia dotze tirs per minut en lloc de vuit, era més precisa i penetrava que l'antiga. També va aparèixer el primer E-75, però aquest cotxe tampoc no s'adaptava als militars i s'havia de finalitzar. Massa pesat: més de noranta tones, i no ben protegit pels costats.
  Però en qualsevol cas, els Fritz són més forts, i el cop principal es va donar al llarg del Volga en direcció al mar Caspi. I van poder trencar les defenses de l'Exèrcit Roig i tallar el Caucas per terra.
  Stalin, trobant-se en una situació desesperada, va amenaçar amb retirar-se de la guerra i concloure una pau separada amb Alemanya en qualsevol condició. Als Estats Units, un altre president ja estava al poder: un republicà!
  I va dir que no el pots portar a xantatge. Stalin, com a resposta, va oferir negociacions a Hitler, en qualsevol condició. El Führer va ignorar això.
  L'ofensiva alemanya va tenir èxit; Turquia va obrir un segon front a Transcaucàsia.
  Tot es va ensorrar literalment. I ara les hordes nazis ja estan assaltant Bakú. I sembla que no hi ha cap possibilitat.
  Però aquí hi ha quatre noies-bruixes que lluiten per la ciutat soviètica.
  Natasha dispara una ràfega al Fritz i llança una granada amb el seu peu nu i elegant. Que noqueja un tanc nazi.
  La bruixa del Komsomol crida:
  - Glòria a Rússia!
  Aleshores Zoya també dispara, sega els nazis. I amb els dits nus llança un regal d'aniquilació. La granada colpeja l'eruga Panther-2. El cotxe gira, xoca amb "Tigre" -2. I els dos tancs exploten i es divideixen.
  La Zoya crida amb tot plegat:
  - Glòria a Stalin!
  Agustí també fa un gir. Abat un soldat de la Wehrmacht. I amb el peu descalç llança una granada a l'enemic i xiscla:
  - Per la glòria del comunisme!
  I la Svetlana, aquesta és una noia amb els cabells ros, com tirar una llimona amb el taló nu, destrossant els nazis.
  Donarà un gir ben apuntat i cridarà:
  - Glòria a la gran Pàtria de l'URSS!
  I les quatre noies criden a tot cor:
  - Glòria a la Pàtria de l'Immortal!
  I amb les cames nues tornen a llançar regals d'aniquilació. Amb aquests combatents, creix la confiança que l'URSS guanyarà de totes maneres. Després de tot, té guerrers tan valents i hàbils!
  Els feixistes van capturar el Caucas, i es van fortificar... Però el temps s'acaba: s'acosta el 1946. I Moscou encara no està presa.
  I Amèrica lluita amb Japó i no es rendeix. Bé, aleshores Stalin va tornar a oferir una treva a Hitler amb qualsevol condició.
  El Führer, que també va rebre informació de la intelЈligència que els Estats Units ja estaven a punt de crear una bomba atòmica, va acceptar una treva durant tres anys. Però com a condició, l'URSS ha de retre homenatge al Tercer Reich en or i matèries primeres, així com en aliments. A més, retorna tots els presoners de guerra i transfereix part de l'equipament de les fàbriques militars.
  Stalin va acceptar tot.
  Després d'això, els nazis van llançar una gran ofensiva a l'Àfrica. Va tenir èxit, ja que els britànics eren inferiors en nombre de tropes, i en disciplina i qualitat de les armes. I els alemanys es van veure més obstaculitzats per l'estirament de les comunicacions, el terreny i la manca de carreteres que la resistència de les tropes aliades. I el continent negre a l'estiu va ser completament capturat pels nazis.
  A l'hivern, els alemanys, juntament amb els japonesos, van empènyer uns quants nord-americans a l'oceà Pacífic i van infligir danys colossals als ianquis amb submarins.
  El març de 1946, els alemanys van intensificar el seu bombardeig a Gran Bretanya, utilitzant un nombre d'avions a reacció molt augmentat. Com va resultar, un bombarder encara és millor que un míssil balístic, ja que aquest últim és massa car i no és prou precís.
  La flota de submarins nazis també es va mostrar cada cop més. Desesperats per derrotar els alemanys amb avions, els aliats també van començar a investigar el procés de negociació. I al mateix temps van intentar persuadir Stalin de reobrir el front.
  Però el líder de tots els temps i pobles ha estat esperant. No va voler tornar a treure les castanyes del foc. A més, la creació del seu propi avió a reacció es va retardar i el desenvolupament d'un nou tanc T-54 prometia que trigaria massa temps. Sí, els nazis van aconseguir crear governs titella a partir de traïdors locals als territoris ocupats.
  Així que l'exèrcit soviètic va haver de lluitar contra milions dels seus antics ciutadans. I això no és massa gran.
  Sí, i el Japó, en aquest cas, va donar a entendre que si Stalin violava la treva, obriria un front a l'Extrem Orient.
  Així, els alemanys podien preparar-se per a un desembarcament amfibi a Gran Bretanya sense interferències. És cert que hi havia certes dificultats: moltes tropes terrestres no només angleses, sinó també americanes es trobaven a la metròpoli. Fins ara, els Estats Units lluitaven principalment al mar i es podien permetre el luxe de reforçar les tropes a la mateixa Anglaterra.
  Això va provocar dificultats. A més, els aliats, amb una qualitat d'aviació inferior, tenien massa avions, compensant l'avantatge tecnològic en quantitat.
  Per tant, Dmitry Sokolovsky, a més dels atacs contra objectius terrestres, també va caçar avions enemics. I en un somni, ja estava en el cos d'una bella noia!
  Aquí l'avió d'atac noia prodigi es va presentar als comandaments de l'avió. Aquí teniu el jet ME-262, l'última modificació amb ales escombrades. I a gran velocitat ataca objectius tant aeris com terrestres.
  La bellesa descalç Dmitry Sokolovsky amb el seu cos de noia, s'enfronta amb destresa a un lluitador. Obre foc per matar amb els peus nus. I els avions anglesos s'ilЈluminen, cauen els americans copejats.
  I a la mà dreta de la bella Dimka, la noia Arabella. Que també és un gran as pilot. I lidera, llançant petxines d'aviació com un ventall, com una valquíria alada.
  Dmitry Sokolovsky li mostra el puny, li colpeja la cama nua i cisellada de noia i crida:
  - Segueix així!
  La noia respon amb entusiasme, mostrant el puny com a resposta:
  -N'hi ha de mantenir!
  Aquí un bombarder de quatre motors s'enlaira cap a Dmitry Sokolovsky. El pilot de Terminator el noqueja amb canons d'aire de 30 mm, exclamant.
  - És millor omplir un mamut que cent rates, és millor matar un heroi que mil covards!
  Arabella respon disparant des d'una rotonda amb la tècnica del "canó" i exclama:
  - Dos amics vius és bo, quatre enemics morts, encara millor!
  I dels seus cops esclaten, com una fila alineada: avions!
  Dmitry Sokolovsky mostra les seves dents blanques com la neu amb un somriure de noia. I torna a disparar...
  Vol cantar, quelcom militant.
  Sóc Superman Creador de l'Univers,
  Vaig decidir que governaria durant molts anys!
  I molt sota el taló de les meves criatures,
  En realitat, qualsevol coneix el somni!
  
  Crea bellament i teixeix ricament
  Puc catifes radiants...
  Qui és rebel retribució dura -
  Els fills de Satanàs aniran a l'infern!
  
  I els nens m'estimen amb tot el cor,
  Porta tot el que vol al melic!
  Els jutges només presenten un premi,
  Qui té la ment correcta!
  
  M'encanta construir sales a l'espai,
  Les masses a l'univers objecte....
  Però que capritxosa, Déu ho sap,
  És una bagatela que interrompin el fil de la teva vida!
  
  Hi haurà un regal i un apèndix per a ell,
  Perquè una persona estúpida no s'arrossegui...
  És una mica de crear i no m'interessa
  Que el secretari general també es converteixi en un tomàquet!
  
  Teixeixo una xarxa de constelЈlacions,
  Capaç d'enderrocar un quàsar des del dit petit...
  No necessito una espelma, un delme...
  Jo mateix recompensaré generosament la persona!
  
  La immortalitat serà, i amb un vestit preciós,
  La núvia vindrà a tu en l'eternitat...
  Seràs com el rei de la gran noblesa,
  I sense interrupció, un relat celestial entre els arbustos!
  
  Els harems i els serralls són petiteses,
  La realitat només demana a Déu...
  Però la gent ha de fer la seva pròpia felicitat,
  I no crideu, només: Senyor salva!
  Amb cada paraula, algú queia volat o abatut. I la bella Arabella, sacsejant les cames nues, va córrer amb ell i va jugar amb els seus dits nus, prement els disparadors de les pistoles d'aire comú. I també aconseguir...
  Així que van disparar equips de combat i van tornar volant.
  Arabella li pregunta a Dmitry, una bellesa descalça amb uns pits magnífics i uns malucs luxosos:
  - Ets una noia encantadora... Sempre he volgut ser com tu!
  La noia Stormtrooper-Wunderkind respon de bon grat:
  I m'agradaria poder ser com tu! Encara que...
  Llavors Dmitry Sokolovsky es va adonar que estava dient tonteries. I en general, com s'esforça un home per ser com una dona?
  Arabella, però, no va perdre el cap i va emetre un aforisme immortal:
  - Millor ser dona que dona!
  Dmitry Sokolovsky va estar d'acord:
  - No tothom amb pantalons és home, no tothom amb faldilla és dona!
  Arabella va assentir amb el cap i va comentar:
  - És més fàcil seduir un centenar de dones que donar un somni seductor!
  Ja a l'aeroport, ambdues noies es van abraçar i es van fer un petó: que encantadores són. Es van acariciar una mica, es van fregar els mugrons escarlata, es van fusionar amb llavis tan brillants com pètals de rosa. Què bonic és acaronar el cos d'una dona.
  Però no hi ha temps per esprémer especialment: hem d'apressar-nos a un nou vol. I tornar a infligir atacs aeris aclaparadors a Anglaterra. Fins que el lleó britànic és finalment derrotat!
  Aquí, a més dels objectius aeris, el treball favorit de Dmitry Sokolovsky és la destrucció de tancs. Ataca'ls des de l'aire. Un objectiu especialment temptador per a la Tortila és una màquina que pesa vuitanta tones! Realment un monstre, un monstre per a tots els monstres!
  No obstant això, els alemanys ja tenen un E-100 de sèrie en servei, una mica com el Mouse, però amb una disposició més densa, una silueta més baixa i més lleugera. La nova màquina ja podria desenvolupar la velocitat suficient per al combat.
  En general, Dmitry Sokolovsky va imaginar mentalment els nous tancs de la sèrie "E", preparats per al maig de 1945. Amb la disposició de la caixa de canvis en el propi motor: a la gatzoneta, amb troncs llargs.
  La màquina més massiva "E" -50 és comparable en pes i armament a la "Panther" -2, però molt més baixa en silueta i més gruixuda, especialment als costats amb blindatge inclinat. Tant "Sherman" com "Churchill" i "Pershing" estan lluny d'aquesta màquina alemanya en les seves característiques tàctiques i de combat.
  I quan aparegui al camp de batalla, simplement no serà igual!
  I ja estan a punt i "E" -50, i "E" -75. La segona màquina amb un canó de 128 mm és simplement un miracle de construcció de tancs. Que boig que fins i tot "Tortilla" no sembli suficient.
  I aquí hi ha el guerrer descalç Dmitry Sokolovsky ja al tanc, juntament amb la tripulació d'una bella noia. En un formidable, "E" -100 adaptat per moure's fins i tot sota l'aigua. Aquí hi ha un carruatge amb elfs, Dmitry Sokolovsky és el cinquè i quatre noies amb orelles punxegudes es submergeixen al gruix de l'oceà Atlàntic. I hi sura, tallant la superfície del mar, és un submarí sobre vies.
  Cal creuar el canal pel punt més estret. Saltar a la costa, fer bombardeigs i tornar enrere.
  Eh, el geni alemany va saber crear obres mestres del pensament militar. Per exemple, els tancs de moviment de terres. La forma democràtica de govern va resultar ineficaç per a Alemanya. Quina crisi ha sorgit en els darrers anys? Així que tota mena de terroristes i emigrants vagaven per aquí! I qui té la culpa? En primer lloc, la debilitat de les autoritats!
  Però ara el seu cotxe amb dues pistoles està saltant de les profunditats del mar.
  Dmitry Sokolovsky, que es va convertir en una noia en un somni, amb l'ajuda dels dits nus dels seus membres inferiors de nena, dispara obusos de fragmentació als canons de la bateria costanera anglesa. L'anglès es llança més amunt i es capgira.
  Això és realment elegant!
  Per alguna raó, una cançó russa va passar pel cap de Dmitry Sokolovsky:
  - Un any fatal, no m'ho pots creure - mil nou-cents noranta-nou! El diable girarà amb banyes d'or, tres nou cap per avall!
  I llavors, en la persona de les tropes nazis, els diables van entrar a terra anglesa. Aquí hi ha un elf taronja com a lupanet d'un canó pesat de 128 milЈlímetres.
  I l'explosió d'un projectil de trenta quilos va aixecar un búnquer enemic fins als cels infernals.
  Amb l'ajuda dels dits nus de les cames cisellades, Dmitry Sokolovsky dispara des del seu canó curt i mira les noies. Que guapes són amb els seus biquinis escàs. No és una noia, sinó simplement un miracle de la natura. Així que vols fer l'amor amb ells... No, Karl Marx encara no té raó. Aquí hi ha una naturalesa femenina i la carn d'una noia encantadora, però encara es basa en les femelles. Als seus cossos tetons i brillants.
  És un camperol de cor i, per tant, seguirà sent un camperol per sempre, sense importar a quines temptacions el destí implacable el portaria.
  I aquí, en el mig adormit de caminar i somiar, és tan agradable... T'imagines en la teva fecunda imaginació la victòria del Tercer Reich...
  Encara no és definitiu, però ja hi està arribant!
  Aquí es dispara a les piles, i una noia de cabell blau aboca aigua d'una metralladora, exterminant els soldats d'infanteria anglesos. Cauen negres morts, aboquen el mateix, com els blancs, sang escarlata. La guerra és l'estat natural de l'home...
  O, com deia un filòsof: és més difícil lluitar que respirar, però molt més natural!
  Curiosament, a les noies els agrada molt fer servir els seus dits llargs i elegants per disparar. Bé, no importa de quin color sigui el gat, sempre que atrapi ratolins. Així és pel que fa a les noies: no importa quines parts del cos, sempre que siguin boniques.
  Aquí hi ha un guerrer elf amb un tret precís que va arrencar una torre relativament petita "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky definitivament no, hi havia el desig de compondre una cançó i el prodigi dels soldats d'assalt va liderar la sílЈlaba;
  Vaig somiar des del bressol convertir-me en un soldat dur,
  Vola avions i dispara...
  O potser un grumet i un gran pirata,
  Encara que al mar només ets un lladre!
  
  Jo volia estar en afers militars, per a mi un noi,
  El reconeixement més poderós per tenir...
  Has d'aprendre a lluitar no des d'un llibre,
  En cas contrari et tornaràs estúpid com un ós!
  
  Vaig llegir en la meva infantesa sobre corsaris valents,
  Sobre l'embarcament i els salts forts...
  Encara que pots convertir-te en una víctima dels comissaris,
  Però covardia, el nen se'l va fora de les mans!
  
  El que vulguis, sempre ho aconseguiràs
  Qualsevol negoci sempre està discutint...
  I el sol també brilla sobre el pirata,
  I si la tempesta tampoc és un problema!
  
  Sí, la forca també amenaça,
  El botxí cruel deixa el cadafal...
  I el lladre no trobarà lloc al paradís,
  L'infern l'espera a l'inframón!
  
  Quan em van agafar a Jesús
  Desesperadament, vaig fer una petició...
  Vaig sucumbir, em penedeixo de la temptació vil,
  Es busquen noies, cotxes de colors...
  
  Déu va respondre: que no hi ha perdó per a tu,
  I només Satanàs espera...
  El botxí va colpejar de seguida, sense demora,
  I el cap va rodar fora del bloc de tallar!
  
  I estic a l'infern, però saps que no pateixo,
  També pots beure vodka amb diables...
  I ara m'estic empassant aquest licor deliciosament,
  Que es regeix amb pastís i joc!
  
  Sí, aquest lloc són només uns pirates,
  Hi ha diables: pollets amb un cop...
  Aquesta va ser la retribució aquí,
  Xampany, vi, barbacoa al matí!
  
  Vaig jugar a l'infern durant cinc-cents segles,
  Però aquí ve el gran Jesús...
  I va acabar l'infern sense cap interjecció,
  Estava a l'inframón amb felicitat, ara buit!
  A l'infern ara pateixo molt,
  Sí, és massa tard per penedir-se a l'infern...
  Volia vestir-me amb estil amb una dama,
  No sabia que avui estaria a l'infern!
  
  Així que una lliçó per a altres pirates
  Viu honestament, sereu objectius...
  Encara que, per desgràcia, el sou és baix,
  Com podem alliberar-nos de la necessitat de les cadenes?
  Bona cançó i gran lluita... Han descarregat el seu equip de combat i tornen. Els elfs van exclamar a l'uníson:
  - Que la força ens acompanyi!
  Un cop més, un tanc fantàstic i modern surt al mar. I una poca profunditat, no un obstacle per a un cotxe que funciona amb peròxid d'hidrogen.
  Com els alemanys es preparen per aterrar a Gran Bretanya, mentre Stalin es llepa les ferides. Ja som juny... S'estan provant els tancs d'excavació, que se suposa que han d'excavar túnels sota el Canal i entrar a la metròpoli britànica.
  Noies maques amb bikinis escarlata i blau van pujar a un tanc de metralladora semblant a un dofin excavant. Van engegar la segona marxa i el cotxe va caure a terra sense problemes. Una nova arma que podria trencar qualsevol línia de defensa. Unes guerreres precioses van moure les palanques amb els dits nus, conduint el tanc.
  I quina mena de figures tenen les noies, i pits magnífics, bikinis amb prou feines cobertes. Pots admirar-los durant hores. I qui és el millor de l'exèrcit? Per descomptat, una noia.
  Però els científics del Tercer Reich estan desenvolupant no només unitats de moviment de terra i altres equips de ferro. Als camps d'extermini, els metges estan treballant en la creació d'un guerrer, un home del futur. Ara bé, si es trasplanta un gen de rata al cos humà? O una panerola? Fins a quin punt augmentaran les seves qualitats de lluita?
  I ja hi ha alguns tipus de monstres per a les guerres, així com guerrers zombis. Aquests últims fa diversos anys que existeixen. Qualsevol persona es pot convertir en un zombi. Però les seves qualitats de lluita eren dubtoses, massa estúpids. No justifiquen el cost de la creació i poden obrir foc contra les seves pròpies tropes.
  Així que els fronts zombis no van entrar en producció en massa. Però d'altra banda, es poden fer treballadors poc qualificats i, per exemple, es poden produir els avions i planeadores més senzills. S'han preparat molts planadors per a l'aterratge a Gran Bretanya.
  Però també hi ha una arma secreta i especial: les discoteques! Una cosa que no es podia repetir al segle XXI. Els millors científics dels camps de concentració van desenvolupar armes que tenien característiques úniques. La velocitat ja ha arribat a les tres o quatre velocitats del so, però el més important, gràcies al raig laminar, els disquets van resultar invulnerables a les armes petites.
  I ells mateixos podien abatre els cotxes a l'aire, almenys atropellant-los.
  I de nou, Dmitry Sokolovsky va representar les noies al capdavant del disquet. A l'exèrcit del Tercer Reich, les dones eren rares. Però en els teus somnis, per què no representar les noies? Amb pentinats multicolors, esvelt, atlètic, tetona amb un mínim de roba, o completament nu!
  Oh, si el món sencer només consistís en noies, i ell Johann seguís sent l'únic home. I com es giraria llavors?
  Charlotte radiant en un disquet, somrient, i els seus cabells vermells aletejant al vent, com una pancarta proletaria. Quina cara més juvenil i de pura sang que té, i el pit convex, la cintura fina amb els malucs potents i amples. Les seves calces són primes com un fil i et permeten veure tots els encants de les noies!
  I el propi disquet sembla els famosos plats voladors. Puja verticalment, quasi silenciosament... Una màquina força gran i cara. Quan es guanya velocitat, corrents d'aire potents flueixen al seu voltant, capaços d'enderrocar tant bales com obusos. Així, el disquet en moviment és invulnerable.
  És cert que això té un inconvenient: el plat volador en si mateix tampoc no pot disparar, però... En primer lloc, el disquet és capaç d'impactar qualsevol avió enemic. I donada la velocitat, no se'n pot escapar ni una màquina voladora. En segon lloc, apagant el jet, podeu llançar un projectil-bomba controlat per ràdio i colpejar l'objectiu! I després torna a encendre...
  A més, ja està en marxa el desenvolupament de diferents tipus de llançadors de bigues, amb els quals es preveu equipar plats voladors. Dius fantàstic! Però qui sap de què és capaç el feixisme, havent-se empassat tants recursos del planeta Terra.
  El sistema de control discolet és el més modern amb l'ajuda d'un joystick. Està sotmès a proves de combat. Gran Bretanya i Amèrica encara són forts en l'aviació, i per què el "plat volador" no fa que les files aèries de l'enemic siguin més prims?
  Charlotte és molt bonica, la capital d'aquest vaixell. La tripulació està formada per cinc noies. S'asseuen a les cadires o salten, estirant les cames nues de color xocolata per les cremades solars. Els seus dits nus descansen sobre els joysticks. Què eròtic és, les ungles pintades i amb una forma elegant brillen, les venes recorren la cama sota la pell bronzejada.
  La tripulació d'una noia és el que somia un jove que es troba a l'exèrcit. Allò que porta victòria i bona sort.
  Aquí el disc-avió va agafar velocitat i va arribar a les costes de Gran Bretanya amb una velocitat sorprenent. I d'arreu embelleix els tres primers caces anglesos que el plat volador va atrapar pel camí. El raig laminar enderroca els cotxes de l'imperi del lleó. Aquests, perdent les ales, cauen.
  Charlotte diu amb una mirada satisfeta:
  - Un terrible tal i tal terrible... No sóc terrible i em poso maquillatge!
  I es llança en resposta als intents dels nous combatents anglesos de disparar rialles agressives!
  I ara el plat volador fa un gir en U i unta l'avió d'atac nord-americà R-51, que no és ajudat ni amb llança-coets ni amb vuit metralladores. Encara és un gran poder.
  La noia descalça Dmitry Sokolovsky va pensar que els nord-americans eren estúpids després de tot, que van entrar a la guerra amb Alemanya. Així que només van jugar a les mans de l'URSS. Ajuda al teu pitjor enemic. Però podrien haver tractat amb Rússia amb mans alemanyes!
  I ara un avió de disc invulnerable està destruint tots els seus avions. I això és molt dolent per a Gran Bretanya.
  I encara és pitjor per als Estats Units. Després d'haver trencat la British Ridge, serà possible intentar creuar l'oceà.
  Charlotte, brillant d'ulls maragda, pronuncia en un cant i en rima:
  - Semblem falcons, volem com àguiles... No ens ofeguem a l'aigua, no cremem al foc!
  La rossa enlluernadora Gertrude respon amb:
  - Quin dolor, quin dolor... Alemanya contra Gran Bretanya - cent - zero!
  Un disquet pot volar durant força temps. El secret del seu motor no s'ha desvetllat al segle XXI. Només la reserva d'energia del plat volador és colossal: podeu volar a Nova York. I els moviments estan tan trencats, com si la màquina no tingués inèrcia.
  Que ni un caça ni un bombarder quedin atrapats és un pastís convertit en pols.
  I aleshores comencen a caure bombes sobre Londres, que són llançades des de les més noves i sense cua alemanyes. I és molt efectiu.
  El 22 de juny de 1945, els alemanys i els japonesos van desembarcar tropes a Austràlia. Aquesta és una mena d'assaig general per al proper assalt a Gran Bretanya. I l'avió de disc va volar fins allà.
  De la marina britànica només hi ha banyes i potes. Els alemanys van aparèixer en la producció en sèrie de submarins d'un sol seient. Enfonsen vaixells anglesos, mentre que ells mateixos són pràcticament indistinguibles a la columna d'aigua.
  I torpedes que estan dirigits al soroll, o a la calor... El que només els alemanys no tenen! Els millors científics d'arreu del món, a punta de pistola, treballen sota el Tercer Reich. I es veuen obligats a treballar dur, reforçant el poder alemany.
  Els E-10 en miniatura tan elegants amb una silueta baixa es mouen a Austràlia i la tripulació està estirada. Malgrat el seu baix pes, són comparables als Churchill en armament i blindatge, però alhora molt més ràpids i maniobrables. I en un cotxe així les noies es van instalЈlar.
  Les parelles s'estiren i controlen els tancs, reduint l'escòria anglesa!
  
  SI EL BASKY SALVÉS EN MARCEL
  La viatgera del temps Natasha Belaya també va intervenir accidentalment. La Luftwaffe es va apiadar d'un jove pilot i el va agafar amb una xarxa elèctrica quan es va estavellar accidentalment per un mal funcionament tècnic. I ha de resultar que va resultar ser Hans-Joachim Marcel, el propietari de diversos registres d'aviació. Inclosos seixanta-un avions enderrocats en un mes i disset avions en un dia. I el primer pilot alemany que va superar la barrera dels cent cinquanta avions abatuts.
  A més, els seus èxits van ser confirmats pels britànics, i ningú va abatre tants avions aliats.
  Així que Natasha Belaya va salvar una personalitat completament excepcional que va lluitar en batalles reals i es va convertir en un fenomen real. Però sembla que ni tan sols un as tan fenomenal és capaç de canviar el curs de la guerra.
  Però no només es tracta de quantitat, també de qualitat. Però Marsella va aconseguir enderrocar l'avió amb el mateix Montgomery, i el famós general anglès va morir. Això va provocar el fracàs de l'operació Torch, que es va ajornar indefinidament. Igual que el desembarcament dels americans al Marroc. El que també és molt significatiu. Però el més important, Hitler va aconseguir sentir que prop de Stalingrad els russos estaven planejant una ofensiva des dels flancs i va aconseguir prendre mesures preventives. Com a resultat, els Fritz van cobrir punts febles i van poder repelЈlir l'ofensiva soviètica a finals de novembre.
  I així van aguantar a Stalingrad i al Volga. L'experiència de l'operació Rzhev-Sychov va demostrar que quan els nazis estaven preparats, van ser capaços de repelЈlir l'ofensiva de les tropes soviètiques superades en nombre.
  Els britànics van començar a avançar més tard, quan les tropes de Rommel ja estaven preparades per repelЈlir l'atac. I el mateix Rommel va tornar de vacances. Com a resultat, l'atac britànic va durar quinze dies i va ser rebutjat amb pèrdues colossals.
  
  Malgrat que els alemanys van mantenir el front, Hitler va declarar la guerra total i la mobilització. La producció d'armes al Tercer Reich va augmentar espectacularment. I els atacs aeris dels aliats han disminuït dràsticament. Fritz va començar a reunir forces per a una nova ofensiva.
  Marsella va superar el nombre d'avions abatuts en tres-cents, i es va convertir en el primer pilot i guerrer de la Luftaffe que va tornar a rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. I el febrer de 1943, el nombre d'avions abatuts per Marsella va arribar als cinc-cents, pels quals va ser guardonat amb un guardó especialment homologat per a aquesta ocasió: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. Esdevenint el primer destinatari d'aquesta comanda.
  Marsella es va convertir en una autèntica llegenda i es temia com el foc. Potser fins i tot més fort que les flames.
  Al desembre, Stalingrad va ser finalment controlat pels alemanys. I els nazis van començar a preparar una nova ofensiva. Tant els Tigres, les Panteres i els Ferran havien de participar en l'atac. Utilitzant mà d'obra procedent d'Àfrica i la mà d'obra dels presoners, inclosos els jueus. El Tercer Reich encara no ha amenaçat de perdre la guerra, i els jueus no han estat exterminats en massa. I això significa més força de treball. I es produeixen tancs, avions i altres equips.
  Gran Bretanya i Amèrica van frenar la guerra contra el Tercer Reich. A més, els submarins els van aconseguir molt. Que va caçar en manades de llops i va enfonsar molts vaixells.
  Hitler també va reforçar Rommel amb tancs i avions. I així els nazis van llançar una ofensiva a Egipte a finals d'abril. Aquesta vegada amb més èxit, i com a conseqüència d'això, les tropes angleses van ser completament derrotades. I va ser una derrota aclaparadora per a l'imperi del lleó.
  Les tropes feixistes van entrar a Palestina i van entrar a l'Iraq. I al mateix temps van prendre el control del canal de Suez. I van avançar, capturant Kuwait. I altres pous de petroli. I va ser molt agressiu i fresc.
  I a finals de maig va començar l'ofensiva de la Wehrmacht al Volga, amb avançament cap al sud.
  Els nazis van intentar trencar el mar Caspi i capturar Astrakhan. Hitler en aquest cas va triar la direcció més vulnerable per a l'Exèrcit Roig i la més eficaç.
  El tanc "Lleó" també va participar en les batalles. Però aquesta màquina, amb un pes massa de noranta tones, no es va mostrar massa bé. I va ser rebutjada. Però Focke-Wulf tampoc estava malament. I a finals de juny, Marsella va arribar al front oriental. El seu aspecte era com un cometa que passava. I tota una massa d'avions soviètics abatuts. A finals de juliol, Marsella va elevar a mil el nombre d'avions abatuts i va rebre per això la Gran Creu de la Creu de Ferro, un guardó que abans estava reservat només a Hermann Goering, per França i no massa merescut. En Marcel és un noi molt lluitador, i Hitler l'adorava. Aquest pilot va resultar ser: simplement un fenomen incomprensible.
  Els nazis van anar al mar Caspi, tallant el Caucas per terra. I Turquia va agafar i va obrir un segon front a Transcaucàsia. I l'Exèrcit Roig es va fer encara més difícil.
  I els alemanys van començar a avançar per la costa del mar Caspi. I els nazis van avançar amb gran èxit. I a finals de setembre, els alemanys ja havien entrat al territori de l'Azerbaidjan. I allà aquestes batalles van començar a bullir.
  Stalin va ordenar avançar pel centre, llançant-hi totes les seves forces... Els alemanys fins i tot van aconseguir tirar enrere, trencant decididament el front. Els nazis van haver de suspendre temporalment l'ofensiva i llançar noves forces a la batalla. Però la superioritat en forces va afectar.
  Els nazis van repelЈlir l'ofensiva de les tropes soviètiques i van continuar avançant al Caucas a l'hivern. I van utilitzar els últims avions a reacció, nous models.
  I Marsella ja ha superat els dos mil avions abatuts. Pel que va ser guardonat amb un nou premi amb una estrella de diamant de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro, amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  I prop de Bakú ja hi ha tals batalles, molt cruels.
  Els combats van demostrar que les dones no són gens una baula feble i saben com lluitar bé. I al mateix temps suporten menys pèrdues que els homes. Els guerrers també van lluitar a la infanteria, colpejant els seus peus descalços a les sorres calentes del desert del Sàhara. I dominava els tancs. Havent provat el "Tigre", en batalles amb Gran Bretanya.
  Tanmateix, les noies soviètiques del SU-100 també lluiten bé.
  Encara que la posició de Rússia sembla desesperada. Però els guerrers, juntament amb Elisabet, lluiten com àguiles.
  L'Ekaterina prem la palanca amb els dits dels peus nus. Envia un projectil que perfora el cotxe E-50 nazi al costat i rugeix:
  - Pel gran comunisme vermell i carmesí!
  L'Elena també va colpejar el canó amb la seva cama nua i delicada. Va colpejar amb precisió el tanc enemic.
  La noia va xiular:
  - Per la meva bella Rússia!
  Euphràsia va comentar agressivament, dirigint un foc molt ben apuntat:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  I també fa servir les cames nues i cisellades.
  La màquina soviètica és molt forta i lluitadora. I dispara força bé.
  El SU-100 és capaç de penetrar l'E-50 al costat. Però les noies fins i tot li trenquen el front, ficant-se en un esquer o de punta a punta. I van tallar el metall.
  Elizabeth, fent servir els dits dels peus nus, va disparar a l'enemic. I va xiular:
  - Del rierol blau...
  Ekaterina també va disparar, aquesta vegada empenyent la palanca amb el mugró escarlata i arrossegant:
  El riu comença...
  Elena, somrient agressivament i xiulant, va dir:
  Bé, comença l'amistat...
  I també va prémer la palanca amb el taló nu.
  Euphràsia va arrossellar, disparant a l'enemic:
  - Amb un somriure!
  Les noies treballen molt activament al SU-100. I destrueix l'equip enemic.
  I als afores de Bakú, els pioners estan excavant trinxeres. Hi ha nois de diferents nacionalitats. En particular, molts caps brillants parpellegen. Hi ha nens vermells, negres i ros.
  Una cosa els uneix: la fe en el triomf del comunisme i els peus nus. És evident que no tothom té sabates durant la guerra i, per tant, com a mostra de solidaritat, tots els nens fan gala dels seus talons nus i rodons. L'hivern a Transcaucàsia és bastant suau, i quan et mous i treballes amb pales, el fred no és tan terrible.
  Els nens treballen amb entusiasme i canten:
  Aixequeu focs, nits blaves,
  Som pioners, fills dels treballadors...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  I aquí torna l'alarma. Els nens i les nenes salten al fons de la trinxera. I els obusos ja comencen a esclatar des de dalt: l'artilleria enemiga funciona.
  Pashka va preguntar a Masha:
  - Bé, creus que sobreviurem?
  La noia va respondre confiada:
  - Resistirem almenys una vegada, en l'hora més difícil!
  El pioner Sasha va assenyalar lògicament:
  El nostre heroisme és inamovible.
  El nen va donar cops amb la seva sola nua a les pedres. Es pot veure que el nen es va omplir de callos sòlids.
  La noia Tamara va comentar:
  Lluitarem sense por
  Ens retallarem ni un pas enrere...
  Deixa que la samarreta s'hagi xopat de sang -
  Més enemics, converteix el cavaller a l'infern!
  El nen Ruslan, un pioner amb els cabells negres, va assenyalar:
  Passen els segles, arribarà una era,
  En el qual no hi haurà patiment ni mentides...
  Lluita per això fins al teu últim alè -
  Serviu la vostra Pàtria, vosaltres des del cor!
  El nen Oleg, prim i de cabell clar, xiulava, versos:
  No, el vigilant no s'esvaeix,
  L'aspecte d'un falcó, àguila...
  La veu del poble és sonora -
  El xiuxiueig aixafarà la serp!
  
  Stalin viu al meu cor
  Perquè no coneguem la tristesa,
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Els nens i nenes van aplaudir a l'uníson.
  Però ara els avions d'atac a reacció ja volen i llancen bombes. I aquest és un enfocament agressiu.
  L'Oleg i la Sasha van aixecar una fona i van llançar un regal de la mort. I el barril va ser colpejat per un avió d'atac nazi.
  La noia Natasha va cantar:
  - El Komsomol no és només edat,
  Komsomol és el meu destí!
  Conquistaré l'espai, crec
  Visquem per sempre!
  Ahmed, un nen pioner de l'Azerbaidjan, va respondre amb un somriure:
  - Encara no ets membre del Komsomol, Natasha!
  La noia va colpejar amb el peu descalç i va respondre amb veu melodiosa;
  Al costat dels pares, amb un cant alegre,
  Defensem el Komsomol...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  L'Oleg també va colpejar el seu peu nu i infantil i va bramar:
  Un martell més fort apreta el proletari,
  De la mà de titani aixafant el jou...
  Cantarem mil àries a la nostra Pàtria,
  I lleuger per a la posteritat, bé!
  Els nens estan encantats. I de fet, els alemanys van bombardejar i només una noia va tenir un fragment al taló nu, rodó i rosa.
  La Pioneer va cridar, però després es va mossegar el llavi.
  I així es van preparar per repelЈlir l'atac. I ja hi ha tancs amb els nazis. Els formidables E-100 es mouen. Màquines tan potents i perilloses.
  Tenen aquesta protecció. Que no pots passar des de cap angle. No pots colpejar-lo des d'un sol angle. L'única possibilitat és trencar les vies.
  Els nens estan preparats per lluitar i agitant els peus nus. Aquí estan en un cable empenyent paquets amb explosius casolans sota les pistes dels nazis. Funciona i destrueix els rodets dels tancs de l'exèrcit de Rommel.
  I es veu terrible.
  La Sasha xiscla:
  - Glòria al comunisme!
  El nen Pashka dispara amb Oleg amb una fona i xiscla:
  - Glòria als pioners!
  El nen Ruslan, juntament amb la noia Sufir, arrossega una mina sota l'alemany amb un cable i crida:
  - Glòria a l'URSS!
  Nens de l'Azerbaidjan i nois russos es barallen. Pioners bronzejats, prims i descalços contra una colossal armada de tancs.
  La noia Tamara trepitja el seu peu elegant, petit i nu i diu:
  - Glòria a Rússia!
  El pioner Ahmet confirma mentre dispara a l'enemic:
  - Som una família amistosa junts!
  El nen Ramzan, un azerbaiyani pèl-rojo, confirma, noqueant un cotxe:
  - De la paraula som cent mil jo!
  Els nens són simpàtics... Heus aquí la nena armènia Azatuhi, que amb l'ajuda d'un filferro també trasllada amb habilitat el paquet explosiu sota l'eruga feixista i xiscla:
  - L'URSS és una família de pobles!
  Una altra noia armènia Aghas diu:
  - No us doblegueu al feixisme:
  I la noia va estirar el cable amb els dits nus. Molts nens azerbaiyanis i armenis tenen els cabells ros i no es distingeixen dels nens eslaus, dels quals també n'hi ha molts. Qui va deixar els alemanys fora, altres famílies russes es van establir a l'Azerbaidjan fins i tot sota els tsars.
  Hi ha molts eslaus al Caucas. Moltes parelles mixtes. Sí, i els nens solen tenir els cabells més clars que els seus pares. I els eslaus es van bronzejar perquè no els puguis dir dels locals. A més, els nens solen ser més semblants que els adults.
  Així que el batalló soviètic internacional de nens i nenes està lluitant, i tots estan units i molt semblants. Els seus talons nus parpellegen quan es mouen.
  I els nens dels somnis envien regals de mort. Shamil i Seryozhka, tots dos nois pioners, estiren el cable. I ara l'E-50 alemany s'atura amb una eruga trencada.
  Els nois canten a l'uníson:
  Unió indestructible, repúbliques lliures,
  No va ser la força bruta la que es va reunir, ni la por...
  I la bona voluntat dels ilЈluminats,
  I amistat i raó, i coratge en els somnis!
  I els nens estan encantats. Somriuen amb les dents blanques i uniformes. I són feliços, tot i que estan amenaçats de mort.
  I els alemanys fan mal. Els tancs destruïts disparen els seus canons i gargotegen metralladores.
  Alguns vehicles alemanys estan equipats amb llançagranades i són molt perillosos.
  El nen Maksimka i la nena Zara d'Azerbaidjan, recolzats sobre els seus peus nus, van tirar una mina sota l'enemic i van fer fora el mastodont feixista.
  I cridaven a tot cor:
  - Per l'URSS!
  Els nens són molt divertits.
  Els pioners Abbas i Vladimir també utilitzen armes. En aquest cas, catapultar i aixafar l'eruga E-75 als nazis. Llavors els nois van cantar:
  - Per la grandesa del planeta sota la coberta del comunisme!
  Oleg i Abdula també són pioners de diferents nacions, però amb un sol cor també llancen explosius. Toquen l'E-100 i canten...
  Vam obrir el planeta a les nacions,
  El camí cap a l'espai, cap a mons invisibles...
  Es canten gestes heroiques -
  Per esborrar per sempre la cicatriu de la mort!
  
  Sota la santa bandera de Rússia,
  En pau, amistat, felicitat i amor...
  La gent de tota la terra serà més feliç,
  La foscor infernal es dissiparà a la distància!
  Aquí lluitant amb nens...
  Abdurrahman i Svetlana: un nen i una noia azerbaidjans de Bielorússia van estirar un cable i van fer caure un tanc feixista. I van cantar:
  - El gran nom de la Rússia sagrada,
  Brilla per tot el món, com un raig de sol...
  Crec en la unitat serem més feliços,
  Mostrem a la gent el camí correcte!
  Els nens són molt valents. I els nazis van quedar commocionats per una resistència tan tossuda i furiosa.
  Abudurrahman és un pioner, va rebre un fragment a la seva sola nua. Va perforar la superfície callosa de la cama d'un nen.
  El nen va xiular:
  - I em fa mal!
  Svetlana també va rebre un cop al taló rodó i es va rascar l'espatlla. Però la noia va xiular:
  - No trenquis els Pioners!
  Azim i Kolka també van xocar el cotxe alemany.
  Els nois van assenyalar amb un filferro i van cantar:
  L'enemic traïdor va passar a l'ofensiva,
  Però crec que no defallirà, el poble soviètic...
  L'enemic espera la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  L'enemic espera: la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  Els nens són valents i no es dobleguen. I volen guanyar. I canten i lluiten.
  Els alemanys estan patint grans pèrdues. És cert que la majoria tenen vies i rodets trencats. I no és fatal.
  Pitjor per als pioners que van ser fets presoners.
  El nen Abdulhamid, quan va ser fet presoner, va ser posat al bastidor pels nazis. Van introduir els peus nus del pioner al bloc i van començar a penjar pesos als ganxos. I després va encendre el foc. I els talons nus del nen van ser llepats pel foc. I un fuet li va caure a l'esquena. Em van colpejar durant molt de temps. I aleshores els nazis van començar a trencar les costelles amb unes tenalles roents.
  El nen, morint sota la tortura, quan el ferro de les seves costelles, vermell de la calor, el va esclafar, va cantar:
  Berlín està gairebé sota el nostre domini,
  A través dels prismàtics veiem el maleït Reichstag...
  Espero que aviat hi hagi pau i felicitat;
  Que descriuré als meus poemes!
  
  Rússia va obrir el comunisme als mons,
  Es va convertir en una família per a tothom.
  Però la Wehrmacht ens va clavar un musell de porc,
  I ara la sang esquitxa de les venes com una font!
  
  El que el Führer va oblidar amb nosaltres per accident,
  Volia aconseguir terres i esclaus!
  El feixisme va anar amb una campanya molt llarga -
  I aquí hi ha un autèntic malson, somnis infernals!
  
  Un noi senzill, un nen descalç,
  Recentment ha empatat una corbata vermella.
  Volia construir ell mateix el món sense Déu,
  Però de sobte el napalm va esclatar del cel!
  
  Vaig haver de córrer cap al davant, estàvem AWOL,
  Ningú vol agafar uns joves així!
  Però el noi lluitador amb un rifle ho va fer,
  El camí dels pares va resultar digne!
  
  Lluita on tant l'astúcia com la força,
  I la debilitat també és amarga, ai...
  Els companys van haver de cavar tombes
  Plantant taüts de pi a la gelada!
  
  Ara sóc un pioner acostumat a patir,
  Va anar al reconeixement descalç, la neu va cruixir.
  Potser un càstig per la incredulitat,
  Que no volia conèixer Jesús!
  
  Però quines són les tres hores del Gòlgota?
  Han passat més de tres anys de guerra!
  A qualsevol poble, les vídues ploren amargament,
  Com van morir els fills al cementiri del país!
  
  Vaig sobreviure, vaig ser impactat per un obus, ferit per una bala,
  Però per sort es va quedar dempeus!
  Sincerament, vam tornar el deute a Alemanya,
  Aquell feixisme l'hem trepitjat fins a la pols!
  
  He madurat, però encara sóc un nen,
  El bigoti no es va trencar, però ja és un tità!
  Sí, un adult, i potser fins i tot massa,
  Després de tot, el cor es va fer dur com el metall!
  
  Premi més alt Hero Star -
  El mateix Stalin, creieu-me, ho va lliurar!
  Va dir: cal prendre exemple de gent com tu,
  Els lluitadors estan forjant les claus de les portes de l'Edèn!
  
  Però ara deixa el rifle valent,
  Agafeu-vos, pinces, un martell i feina!
  Construeix un veler i un vaixell amb fusta
  I crea un avió perquè l'ocell vola amunt!
  Però malgrat tot l'heroisme massiu dels pioners i soldats de l'Exèrcit Roig, Bakú va caure. I els nazis van capturar tot el Caucas.
  Stalin estava molt espantat i li va oferir una treva a Hitler. El Führer, preocupat per la informació que els EUA i la Gran Bretanya estaven desenvolupant una bomba atòmica i derrotant el Japó, va decidir llançar una gran ofensiva a Occident.
  Es va signar una treva. L'URSS va acceptar retornar tots els presoners de guerra al Tercer Reich i subministrar gratuïtament una gran quantitat de matèries primeres necessàries per la Wehrmacht.
  Hitler estava d'acord amb això. I a la primavera de 1944 va començar una gran ofensiva dels nazis a l'Àfrica. Els nazis, que ja controlaven el nord, es desplaçaven cap al sud. I al mateix temps va continuar la guerra submarina. Al sud, els nazis van avançar amb èxit. Al mateix temps, els nazis es van traslladar a l'Est. Després d'haver avançat, a través de l'Iran, i gairebé sense resistència van capturar l'Índia. I no sense èxit va capturar grans territoris. Així que els nazis van tenir èxit aquí.
  I el 3 de novembre de 1944, en la data de les eleccions presidencials, els Estats Units van aterrar sobtadament a Gran Bretanya i la van capturar. I va ser un moviment reeixit. I va resultar molt xulo. I en només una setmana la van capturar. I va resultar molt xulo. El tanc Panther-2, més avançat i millor armat, també va participar en les batalles. Però el tanc Lev-2 va resultar encara més fort. En ell, Porsche, per primera vegada en la construcció de tancs alemanys, va colЈlocar el motor i la transmissió en un bloc i transversal, i va colЈlocar la caixa de canvis al propi motor. L'alçada del casc es va reduir i la torreta era més petita i estreta. Com a resultat, el pes del cotxe va disminuir i el motor, per contra, era més potent amb 1000 cavalls de força.
  Així que el tanc "Lion" -2 va ser un xoc per als britànics, i el millor en aquell moment.
  Gran Bretanya va capitular. I ara els nazis han mogut la guerra contra els Estats Units. Els nord-americans van poder fer en la construcció de tancs, només el Pershing, que era més feble que els cotxes alemanys. I només "Supershing" encara podria lluitar d'alguna manera contra els alemanys. Però els Fritz ja tenen una poderosa sèrie "E". I les forces són desiguals.
  El quaranta-cinquè any va passar en batalles navals. Els nazis van dur a terme l'operació Ícar. També es van fer càrrec de Groenlàndia.
  Però no és tan fàcil fer arribar Amèrica a l'oceà. Però les tropes alemanyes estan utilitzant submarins propulsats amb peròxid d'hidrogen. Que són molt ràpids, amb forma de peixos d'aigües profundes, i literalment noquegen els americans al mar. I això, per descomptat, no pinta els Estats Units. I part de les tropes alemanyes es concentra a l'Argentina i al Brasil. I des d'allà van començar a arrossegar-se cap al nord. I és molt xulo. Els nazis s'estan apoderant dels EUA. Els nous tancs de la sèrie "E" són molt forts i impossibles de tractar. El nou tanc de la sèrie E-50, amb un pes de seixanta-cinc tones, va rebre un blindatge frontal de 250 mm de gruix sota pendents i laterals de 170 mm de gruix, també amb grans pendents. I un canó de 88 mm amb 100 EL que destrueix tancs americans sense el més mínim problema.
  Els nazis estan destruint els EUA. I a la tardor de 1946, havien capturat tot el Canadà. I a la tardor, Mèxic també va ser capturat. I els EUA van començar a entrar en pànic. I a l'hivern dels anys quaranta-sis i quaranta-set, Alaska i un terç del territori d'Amèrica ja estaven capturats. La primavera és l'etapa decisiva per acabar amb els americans.
  Marsella va ser un pilot molt reeixit. I ara, després del tercer miler d'avions abatuts, se li va concedir l'Estrella de diamant de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  En el Tercer Reich també van aprovar el sisè grau de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants, als que arriben a mil avions abatuts, oa la mateixa quantitat de tancs trencats.
  En aquesta Creu de Cavaller s'haurien d'haver enganxat almenys un centenar de diamants, i hauria estat més gran que altres Creus de Cavaller. Per tant, el premi no només va ser honorable, sinó també car.
  L'Albina i l'Alvina estan volant pel cel. Enderroquen els seus avions ianquis i canten entre les dents:
  - Noies guapes,
  Grans amics...
  Serien formidables nois...
  I grans puntades!
  L'Albina va apuntar el canó de l'avió amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'americà i va xisclar:
  - Llums d'ulls alegres!
  I va fer l'ullet a la seva parella. Ella va tallar la seva contrapart. Va fer trossos l'enemic fent servir els dits dels peus nus i va xiular:
  - Pel comunisme i les nostres glorioses victòries!
  L'Albina va corregir la seva parella, enderrocant l'avió ianqui:
  - Pel comunisme ari!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  I van rebre el sisè grau de la Creu de Cavaller, havent abatut més de mil avions cadascun.
  I Marsella, després d'haver abatut quatre mil avions més, va rebre l'Estrella de diamant de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, i va rebre espases i diamants. Els americans van fugir literalment d'ell.
  Mentrestant, la guerra continuava. Els nord-americans estaven clarament perdent davant el millor enemic en tecnologia i entrenament, i fins i tot utilitzant divisions estrangeres.
  Només "Supershing" podria penetrar l'E-50 alemany pel costat. El benefici d'una pistola i un calibre de 90 mm i una longitud de canó de 73 EL. Però, d'altra banda, la cadencia de foc és de només quatre rondes per minut enfront de dotze per a l'E-50 alemany, i el pes de cinquanta tones és massa gran per a un motor de 500 cavalls de potència. Sí, i l'armadura és insuficient. Al front del mastodont principal alemany, els americans encara no van trencar. I el Fritz també tenia un E-75 amb un canó de calibre 128 mm i un gruix de blindatge lateral de 210 mm sota pendents, amb una protecció encara millor i un motor de 1500 cavalls de potència.
  Així que des del primer moment, els EUA van estar perdent. Només el tanc T-93, més precisament un canó autopropulsat de noranta-tres tones de pes, amb un gruix de blindatge frontal de 305 mm i un canó de 155 mm, podia lluitar frontalment contra els mastodonts alemanys.
  Però el rendiment de conducció d'aquest canó autopropulsat no tenia importància, igual que la cadencia de foc. I els alemanys la van destruir amb avions.
  Així que els nord-americans en conjunt no anaven bé i estaven perdent irremediablement.
  I les tropes alemanyes es van acostar cada cop més a Nova York i Washington.
  Truman va suplicar a Hitler per la pau.
  Però el Führer només volia una rendició completa sense cap condició. Washington estava envoltat. I els nazis van començar un assalt a la capital dels EUA.
  Marsella va rebre un premi especial per cinc mil avions abatuts: la Gran Estrella de Diamante de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. I és genial.
  La tripulació del tanc de Gerda va lluitar per un demà més brillant. I va guanyar sense cap problema.
  La noia fins i tot va començar a disparar no només amb els dits dels peus nus, sinó també amb els mugrons escarlata dels seus pits. I va ajudar molt.
  Charlotte també va disparar prement els seus mugrons robí al botó del joystick i xiulant:
  - La grandesa del comunisme rau en no ser un peix, sinó una balena!
  Christina, disparant, prement els botons del joystick, va assenyalar:
  - I els alemanys construirem el més gran del comunisme!
  Magda, disparant mugrons carmesí als seus oponents, va emetre agressivament:
  - El comunisme més brillant! Només amunt, ni un pas avall!
  La Gerda, apuntant el canó amb els dits dels peus nus, i donant voltes a l'obús americà amb un tret ben apuntat, va confirmar:
  - Pel comunisme ari!
  Després de la caiguda de Washington, Amèrica aviat va capitular. I va passar el 4 de juliol de 1947.
  Després els nazis van aixafar el Japó, i el 15 de maig de 1957 van atacar l'URSS, aquests són els nazis. Una esperança, per a Alisa Selezneva!
  I ara l'equip de l'Alice també entra en una batalla decisiva. La mateixa Alisa Selezneva i els seus dos amics i dos amics. Van llançar un atac a la residència d'Adolf Hitler el 22 de juny de 1957.
  L'Alice va llançar una granada d'aniquilació amb el peu nu. Va esquinçar els nazis i va cridar:
  - Glòria al comunisme!
  I va colpejar els nazis amb un blaster.
  Aleksey Teterev dispara a l'enemic amb pistoles de raig i xiscles:
  - Serà la nostra victòria.
  I el tanc alemany està literalment fos. I els nois treuen llamps dels seus ulls.
  Natasha Belaya també està disparant a l'enemic. I al mateix temps, sense més preàmbuls, els seus peus descalços estan llançant, amb una força colossal, una granada letal.
  La noia crida:
  - Glòria als nostres èxits!
  Arkasha Sapozhkov també està a l'atac. El nen està ple d'emoció. Com que aquesta abominació es va permetre en un món paralЈlel, vol dir que cal corregir-la.
  El jove lluitador va atacar amb una pistola làser i va dir:
  - Per glòria de les idees del patriotisme!
  Masha Belaya també està calenta a la batalla. La noia va llançar un raig de púlsars i bombolles de foc arrossegant:
  - Mort als feixistes!
  I amb els dits nus, també va llançar pèsols de l'aniquilació.
  Els cinc es van dispersar utilitzant les seves capacitats en l'atac contra tota la ciutat construïda per a Hitler per Versalles.
  I van tallar, per exemple, un tanc poderós de la sèrie E-800 de proporcions colossals. I llavors van començar a destruir màquines piramidals amb troncs poderosos. Els membres dels cinc van actuar en combat. I molt valent.
  Aleksey Sapozhkov va utilitzar un camp de força que reflectia els obusos i bombes de la Wehrmacht, i va disparar amb un raig paralitzant. I milers de feixistes, una massa de tancs i avions es van esfondrar.
  La Natasha va xisclar, donant:
  - Tothom creu fervorosament en la victòria!
  Alexey Teterev va gorgotejar:
  - I tinc qualsevol mar, el mar és fins als genolls! I puc manejar qualsevol muntanya!
  
  Mashka Belaya va estar d'acord amb això:
  - De fet, a l'espatlla!
  La noia es veia d'una manera combativa, sobretot quan colpejava els feixistes amb un raig d'aniquilació. I ara el seu equip s'acosta cada cop més al palau on hi ha Hitler.
  I si els tancs piramidals i altres poders feixistes estan en el seu camí?
  Alguns cotxes alemanys són tan grans que s'assemblen a una autèntica piràmide egípcia. Però no poden resistir un raig làser.
  I aquí estan els nazis i usen disquets. Però són invulnerables als obusos i bales, i més aviat febles contra un hiperlàser!
  L'Alice està a l'atac i, de nou, els seus dits nus són llançats, una cosa molt mortal. La noia crida:
  - La bella és lluny, ets cruel amb els nazis,
  Ets dur amb els nazis, l'Alice corre com un tanc!
  I la sang va fluir en un rierol, ets cruel amb els nazis,
  Ets cruel amb els nazis! L'Alice colpeja un centau!
  Lyoshka Teterev, atacant, també xiscles i grunyits. El nen està disparant des d'un potent làser, tallant els nazis en divisions i cantant:
  - Ets la perfecció mateixa, ets la perfecció mateixa,
  D'un somriure a un gest, més enllà dels elogis!
  Natasha Belaya, disparant amb molta precisió contra els nazis i llançant raigs de mort amb els dits nus de les cames de noies, de manera agressiva recull:
  - Oh, quina benedicció, saber que sóc la perfecció,
  Sapigueu que sóc perfecte! Sapigueu que sóc perfecte!
  Arkasha, disparant amb un emissor en cascada i donant als nazis específicament a les banyes, va xiular:
  - Stalin, ets camarada Stalin,
  Com sempre, l'heroi està a punt!
  Masha Belaya, disparant contra els nazis, va cantar:
  Ens va inspirar en moments difícils,
  Havent fet la voluntat d'acer més fort...
  Va salvar el món de la pesta
  Benvolgut camarada Stalin!
  I la noia va llançar un bumerang destructiu amb els dits dels peus nus. I un enorme dipòsit en forma de piràmide de tres mil tones es va girar.
  Alícia, disparant contra els nazis, va fer un brunzit:
  - En moltes imatges, mesures,
  En un univers infinit...
  Ens vas obrir el camí correcte...
  Especificant-ho per sempre!
  I els seus peus nus van tornar a llançar molt encertadament el present de la mort assassina. La noia va pressionar els feixistes i amb molta energia.
  Alexey Teterev, lluitant amb els nazis, va cantar:
  - Espasa de plasma,
  Et vol tallar...
  Ardent com un foc de l'infern
  Punter làser...
  Natasha Belaya, disparant contra els nazis i rentant els seus cotxes tant al cel com a la terra fins a pols, va tuitejar en suport:
  Però no us penseu
  Com salvar la teva vida
  Fidel a l'amor
  Estigues fins al final!
  I amb els dits nus, com si llencés un regal de mort total. I és realment, molt mortal. I tanta destrucció d'aquests nazis.
  Arkasha Teterev, cremant els mals esperits marrons, es va acostar cada cop més a Hitler. Noi agressiu, cantava:
  - En la victòria de les idees immortals del comunisme...
  I els nazis estan inclinats.
  Masha Belaya, disparant amb precisió i eliminant els nazis, va confirmar:
  - Veiem el futur, el nostre país!
  I els seus dits nus van llançar pèsols de la mort.
  Alícia, aixafant les hordes feixistes i utilitzant armes militars del futur llunyà, va xisclar:
  - I un senyal vermell, la nostra Pàtria!
  Alexei Teterev, enderrocant els nazis i colpejant-los com conillets, va rugir a tot pulmó:
  - Sempre serem desinteressadament fidels!
  Natasha Belaya torna a estar en un atac salvatge, cremant les hordes del Tercer Reich que han capturat pràcticament el món sencer. La noia està molt equipada tècnicament i els nazis no poden resistir-se.
  Aquí va llançar un regal d'aniquilació amb els dits nus. Va cremar molts feixistes i va arrollar:
  - Glòria a la Gran Rússia!
  I de nou la noia està a l'ofensiva.
  Arkadi Sapozhkov va llançar un corrent d'aniquilació. Esborra molts soldats nazis. Els va escampar, destrossant-los i trencant-los braços i cames. I arrancant les torres dels tancs.
  El nen petit va xiular:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Masha Belaya en un atac salvatge fa volar els caps dels nazis, elimina molts equips i rugeix:
  - Per la grandesa del planeta!
  I els dits nus de la noia estan llançant alguna cosa real i extremadament mortal.
  L'Alice està en atac i una noia tan agressiva i lluitadora. Tothom està segat a fons. I construeix cares i crits. I el sostre del palau de Hitler va agafar i es va esfondrar.
  Un convidat del futur va udolar:
  - Pel comunisme més fort del món!
  I els dits nus de l'Alice tornaran a llançar una cosa tan destructora que els nazis comencen a dispersar-se. I la mateixa Alícia l'agafarà i cantarà:
  - Crec que el món sencer es despertarà,
  S'acabarà amb el feixisme...
  El sol brillarà,
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Lyoshka Teterev va donar suport a les noies enviant un corrent mortal de destrucció.
  El nen estava en una passió salvatge, com una bèstia. Va atacar desesperadament l'enemic i va cridar:
  - Glòria al país dels soviètics!
  I va vèncer els nazis com si fossin xuletes.
  Natasha Belaya també està a l'atac. Esborra el Fritz amb la passió més salvatge. I sega la guàrdia personal del Führer. Una noia tan meravellosa. I combat - demoleix els nazis a fons.
  I els seus dits nus escampen regals assassins de la mort.
  Natasha rugeix:
  - En nom de la idea!
  Arkasha Sapozhkov també actua de manera molt agressiva. I dispara, fonent Himmler.
  Aleshores el nen va rugir:
  - Per la nostra grandesa i victòria!
  Mashka Belaya també actua de manera combativa. I destrueix els nazis en essència més que capital. I els seus raigs làser, tan combatius que els nazis no poden escapar d'ella. Masha Belaya és una bellesa extremadament belЈligerant.
  Amb els dits dels peus nus, llança un regal assassí de la mort i xiscla:
  - Per un nou comunisme!
  Alícia, disparant als enemics, mostra les dents i xiscla amb els seus pulmons, alliberant espurnes dels seus ulls:
  
  Tot és nou al comunisme!
  I finalment van envoltar Hitler. Amb els dits nus, la noia va estrènyer els ous del Führer, i ell va cridar de dolor:
  - Em rendeixo!
  Els cinc van obligar immediatament al principal feixista a aturar l'atac a l'URSS i a retirar les tropes del territori de Rússia. El Führer espantat va acceptar això.
  Aleshores es va ensorrar el Tercer Reich i van començar grans desacords entre els líders de l'estat feixista.
  I Hitler va ser portat a Moscou. Allà va ser jutjat i el 7 de novembre de 1957 el feixista número u va ser penjat a la plaça Roja. Aquest és el final de Hitler, i ben fet Alice!
  I tot el món es va alliberar del feixisme alhora, i l'URSS va capturar el món sencer, sota el nou cap de Voznesensky!
  Glòria al comunisme i a l'URSS!
  
  
  OPORTUNITAT INESPERADA
  Japó, amb un noranta per cent de possibilitats, hauria d'haver guanyat la batalla de Midway, i ella la va guanyar. I després van capturar les tropes de l'imperi del sol naixent i l'arxipèlag hawaià, derrotant els americans i prenent el control de la base del port de Perú.
  Bé, aleshores els japonesos van prendre i van atacar l'Índia, amenaçant també amb prendre-ne el control. Els britànics, atemorits, van agafar i traslladar part de les tropes d'Egipte, abandonant l'operació Torch. I l'Àfrica estava en silenci. Al front oriental, va continuar, com en la història real. Els alemanys van ser derrotats a Stalingrad i el seu front es va enfonsar. Però a finals de febrer i principis de març, Mainstein va contraatacar. En comparació amb la història real, els alemanys tenien diverses divisions més. Atès que Hitler no va traslladar tropes a Àfrica. Inclosos trenta tigres nous.
  La calma regnava a l'Àfrica. Els britànics no van avançar, els nord-americans, vençuts a l'oceà Pacífic, no van desembarcar al Marroc. I diverses divisions que Hitler en la història real va traslladar al continent negre es van utilitzar en un contraatac al front oriental. I en l'aviació encara hi van participar més forces. Així que no calia gastar en Àfrica.
  I com a resultat, es van infligir més danys a les tropes soviètiques i els alemanys van poder recuperar no només Kharkov, Bèlgorod, sinó també Kursk, tallant l'arc immediatament. I les pèrdues de l'Exèrcit Roig van ser molt altes.
  El tot terreny, però, va suspendre la lluita. I després hi va haver una calma: ambdues parts van acumular força. Els alemanys van declarar la guerra total al febrer i van augmentar la producció d'armes. Esperaven agafar la superioritat tècnica. Recollides i forces, i l'Exèrcit Roig. I a l'Àfrica estava tan tranquil que Hitler va decidir traslladar el brillant comandant Rommel al front oriental. On, en general, es va decidir el destí de la guerra. A més, els americans i els britànics van continuar patint derrota rere derrota del Japó al Pacífic. I no estaven a l'alçada d'Europa. Els bombardejos del Tercer Reich pràcticament van cessar, fet que va permetre augmentar la producció de tancs i avions de manera molt més significativa que en la història real. Així que els nazis són forts. I fins i tot molt fort.
  Un dels nous tancs, a més dels "Tigres" i "Panteres", va ser el "Lleó". Aquesta màquina té una forma similar a la "Panther" i "Tiger" -2. Hitler volia utilitzar els últims tancs a la batalla.
  Encara que, és clar, hi havia la qüestió d'on atacar. El Führer encara volia trobar una oportunitat per si mateix al Caucas. Alguns generals van dir que Moscou s'havia de prendre primer. Hi va haver una idea i l'assalt de Leningrad. Al final, el punt de vista es va imposar per trencar fins a Voronezh i avançar pel Volga fins a Stalingrad des del nord. I des del costat de la península de Taman, travessa aquesta ciutat al Volga des del sud, avançant en direccions convergents.
  És a dir, el Führer anhelava venjança. Els nazis, no malgastant les seves forces a l'est, on es va congelar la guerra, a més d'alliberar menys submarins i, alhora que congelaven el programa de míssils de la FAA, van augmentar significativament la producció de tancs i avions.
  La producció de la màquina Focke-Wulf va augmentar especialment ràpidament. No només era una lluitadora, sinó que podia transportar fins a 1800 quilos de bombes, fent el paper d'un bombarder de primera línia, i gràcies a una armadura i armes poderoses, també podia ser un avió d'atac. Així que els Fritz sabien el que estaven fent. El ME-309, un caça més ràpid i millor armat, també va entrar a la sèrie. Així com Yu-288, que podria portar fins a sis tones de bombes.
  Desenrollar nous tipus d'armes va prendre temps i l'ofensiva es va ajornar diverses vegades. A més, el mateix Hitler també va voler provar el "Tigre" -2 en batalles i el "Maus".
  Però el més important és que els Fritz encara no han abandonat Àfrica. Von Bock va ser nomenat comandant allí. I va rebre inesperadament seriosos reforços.
  El Führer esperava guanyar a Àfrica i després ocupar el front oriental. I encara de manera inesperada i Rommel va tornar. Havent traslladat a Egipte les tropes que es preparaven per atacar la península de Taman.
  Ja hi ha set divendres a la setmana.
  I el 5 de juliol va començar la gran ofensiva dels nazis a Egipte. També hi va participar el vuitè exèrcit italià, que va ser reposat i restaurat després de la derrota a Rússia.
  Com a resultat, Gran Bretanya va patir una derrota aclaparadora. Rommel va passar per alt les seves defenses al desert i va trencar cap al Nil. I els nazis van bloquejar el canal de Suez.
  L'èxit dels Fritz s'explicava pel fet que van aconseguir crear una superioritat numèrica. I també el fet que el "Panther" i el "Tiger", en aquell moment no tenien tancs iguals.
  L'Exèrcit Roig també va esperar de moment. Però la paciència de Stalin es va trencar i l'1 d'agost les tropes soviètiques van llançar una gran ofensiva en direcció Oryol-Kursk-Belgorod. Es va produir una lluita ferotge.
  Hitler, després de la victòria a Egipte, va traslladar tropes a l'Iraq i el va capturar amb el suport dels àrabs, juntament amb Kuwait.
  Stalin va decidir llançar part de les tropes a l'Iraq, però va provocar l'entrada de Turquia a la guerra. Les tropes otomanes van obrir el segon front i van creuar l'Exèrcit Roig.
  Els alemanys van poder repelЈlir l'ofensiva de les tropes soviètiques. "Panther" va mostrar les seves millors qualitats de lluita en defensa. I va vèncer malament els atacs de l'Exèrcit Roig.
  Els alemanys també es van fortificar a l'Iraq i Kuwait obtenint accés al petroli. Ha arribat la tardor profunda. Els nazis confiaven en la defensa. El nou Panther-2 es va llançar a la sèrie. Armat amb un canó de 88 mm, i més blindat, pesava cinquanta-tres tones, però això va ser compensat per un motor més potent de 900 cavalls. Aquesta "Pantera" -2 va resultar ser una màquina molt perillosa. El seu blindatge frontal de la torre va arribar als 150 mm, i el casc 120 mm amb un angle d'inclinació de 45 graus. I la protecció frontal era molt bona, comparable al "Tiger" -2, mentre que el gruix de l'armadura lateral era de 60 mm sota pendents. La qual cosa en general és satisfactòria.
  Hitler va mantenir una forta defensa al front oriental. La línia del front era relativament plana i a l'Exèrcit Roig va ser difícil trencar-la. I en intelЈligència, en general, la feina estava ben consolidada. A més, els alemanys en general endevinen la idea de Stalin. I tossudament va colpejar el mateix punt, intentant de nou desallotjar les tropes alemanyes de Kursk i Orel.
  Lluitar a l'aire va demostrar que el ME-309 és un bon caça i les seves armes poderoses us permeten derrocar una màquina soviètica des de la primera trucada.
  Durant l'hivern, no es va aconseguir res important: el Fritz va repelЈlir tots els atacs soviètics.
  El 1944, l'URSS va rebre nous tancs T-34-85 i IS-2. Però aquest últim va resultar poc reeixit, i va requerir una millora, i el seu punt feble era el front de la torre. El T-34-85 també tenia defectes. La seva torreta es va fer més gran i més fàcil de colpejar, i el nombre d'obusos a la càrrega de munició es va reduir.
  El més important, els alemanys van aconseguir establir la producció en massa del Panther-2 i el model Tiger-2 millorat amb un motor de mil cavalls de força. Però aquí
  El Führer va ordenar que l'ofensiva comencés a finals de maig. I en direcció a Voronezh, i en direcció a Taman, i des de Turquia.
  Però les batalles ferotges van demostrar que l'Exèrcit Roig era molt capaç d'enfortir-se, i era molt difícil trencar les seves defenses. A més, els Mouses, massa grans i pesats, com el tanc Lion, no es van justificar. Stalin va prohibir generalment el desenvolupament de tancs de més de quaranta-set tones. Mentre que l'alemany "Panther" -2, que es va convertir en el tanc més massiu pel que fa a la producció en sèrie, pesava cinquanta-tres tones.
  I, per descomptat, les tropes soviètiques de Fritz van pressionar a fons. No obstant això, van poder encaixar-se en posicions en alguns llocs. Sobretot en direcció a Voronezh.
  El principal que tenia el Fritz eren, per descomptat, cotxes forts. En particular, el juny de 1944, més d'un miler de ME-262 ja lluitaven al front soviètico-alemany. No està malament i hi va haver una modificació més avançada del Focke-Wulf - TA-152, va demostrar la seva eficàcia.
  Els nazis, a costa de pèrdues colossals, van arribar a Voronezh, però es van aturar.
  Les baralles són molt sagnants. Les tropes turques van envoltar Erevan, però no van poder prendre-la. A la tardor, els nazis van avançar lentament al llarg del Don. I van trencar la defensa de la força colossal. No obstant això, a finals de novembre, les tropes soviètiques es van retirar més enllà del Don. Part perdut del territori. I estaven molt pressionats.
  Els nous bombarders de tipus jet Arado van destrossar literalment l'Exèrcit Roig. I van bombardejar molt activament.
  A l'hivern, els alemanys estaven a la defensiva. Al gener, van rebutjar l'ofensiva de les tropes soviètiques. El quaranta-cinquè any va començar amb escaramuzas i batalles aèries i massives.
  A l'aire, els alemanys prenen cada cop més la iniciativa. Va aparèixer una modificació més avançada del ME-262 X, que va desenvolupar una velocitat de més de 1100 quilòmetres per hora. I cinc pistoles d'aire comú. I les ales escombrades. I millor aixafats oponents. I XE-162 guanya tothom. També un lluitador molt maniobrable i lleuger.
  El maig de 1945, els alemanys van utilitzar els nous tancs de la sèrie E, especialment el formidable canó autopropulsat E-25, i l'E-50 creat precipitadament. L'últim tanc encara no era perfecte. La seva armadura era tan gruixuda com la del "Tiger" -2, però amb més pendents, la torre és més petita i estreta, el casc és més baix i el tren d'aterratge és més lleuger i transitable. Motors de 1200 cavalls de potència. I la pistola fa 88 mm de llarg amb un canó de 100 EL i dotze trets per minut.
  Aquest dipòsit, a causa del fet que el motor estava situat juntament amb la transmissió, va rebre un estalvi en l'alçada del casc, a causa del cigonyal. I la caixa de canvis es troba directament al motor. El pes del tanc era de cinquanta tones, i es va convertir en molt mòbil i còmode per al combat. I la seva armadura frontal és completament impenetrable, per a gairebé totes les armes. L'angle d'inclinació del casc respecte a l'horitzontal era de 40 graus i l'angle d'inclinació del front de la torre amb un gruix de 185 milЈlímetres era de cinquanta graus.
  Així que les armes soviètiques no podien penetrar al front. L'E-50 va demostrar ser un bon tanc innovador. Els canons autopropulsats E-25 van resultar encara més perfectes, amb un motor molt potent de 900 cavalls, amb un pes de vint-i-sis tones.
  Va ser forta en l'avenç i força tenaç.
  Al Caucas, els alemanys van aconseguir un gran avenç. És cert que Stalingrad no es va poder prendre immediatament. Però després, els alemanys van envoltar Grozni i Ordzhonikidze. I a l'agost de 1945 van poder arribar al mar Caspi. I ho van fer molt malament.
  Stalin es va espantar, però no va poder aturar els nazis. El van colpejar com un gatet.
  El nou tanc alemany E-75 simplement va resultar ser un xoc per a l'Exèrcit Roig a causa de la seva forta protecció des de tots els angles.
  Al setembre, els nazis van llançar un atac al delta del Volga i un assalt a Astrakhan.
  Els combats es van allargar... A l'hivern, els alemanys van capturar gairebé tot el Caucas. Després d'interrompre el subministrament de municions, l'Exèrcit Roig d'aquesta regió no va poder resistir durant molt de temps.
  El març de 1946, Erevan va ser l'últim a caure. I va resultar ser una jugada guanyadora.
  La debilitat URSS estava condemnada. I el Japó encara domina el Pacífic i guanya als britànics i nord-americans.
  Stalin, per guanyar temps, va oferir a Hitler una treva durant tres anys. I en condicions molt favorables per al Tercer Reich. Retorn de tots els presoners de guerra sense cap condició. I el pagament de les reparacions: aliments i matèries primeres, especialment cotó - Àsia Central encara està sota el control de l'URSS.
  Hitler també va exigir or i subministraments de bauxita. I també per trair algunes de les màquines més noves i modernes per a la producció d'armes.
  Stalin, amb ganes de guanyar temps a qualsevol preu, va acceptar això.
  La pau va arribar el maig de 1946...
  I els alemanys, és clar, van començar a lluitar a Occident. Primera ofensiva a l'Àfrica, va tenir força èxit. I la batalla aèria per Anglaterra.
  Aquí, els avions a reacció estaven a l'ofensiva. I ella va bombardejar i bombardejar. I també discos potents que van assolar britànics i nord-americans.
  Els nord-americans estan sent colpejats.
  I ara, el desembre de 1946, els nazis van desembarcar a Gran Bretanya. I van començar a capturar-la.
  Ningú s'esperava que Hitler decidís aterrar a l'hivern. I es va arriscar.
  I va aconseguir la victòria. En només dues setmanes. Gran Bretanya va caure i Churchill va fugir al Canadà.
  Ha arribat l'any 1947. Els alemanys capturen Islàndia ja al febrer. I l'operació Ícar va ser un èxit. I aquí vénen les captures d'arreu.
  Els alemanys i els japonesos avançaven ara cap a Amèrica. Des de l'Argentina, Brasil, Veneçuela i, més enllà, Panamà. Amb l'avanç i pel Canadà, amb l'aterratge. I la promoció és molt encertada.
  Però el tram de comunicacions interferia amb el subministrament. Així, el 1947, els alemanys i els japonesos només van capturar Amèrica Llatina i van entrar a través de Mèxic a les regions del sud dels Estats Units, i a través del Canadà a les regions del nord d'Amèrica.
  I els combats als Estats Units es van convertir en poder total.
  Ha arribat l'any 1948. Els alemanys van aconseguir molt pessigant Amèrica juntament amb els japonesos. I van avançar amb batalles...
  Els nord-americans eren inferiors als nazis tant en qualitat com en quantitat de tropes. I no hi havia manera de resistir la Wehrmacht. Els nazis es van llançar a les batalles i els negres, i els àrabs i els indis. Els japonesos també van fer servir les seves forces.
  Els nord-americans van sucumbir lentament però segurament... Però a finals de setembre de 1948, els alemanys van assaltar Nova York i Washington.
  I el 9 de novembre de 1948 els Estats Units capitularen. I la primera part de la Segona Guerra Mundial va acabar.
  Stalin va guanyar temps. L'URSS va aconseguir tancs T-54 i IS-4. El tanc IS-7 no va entrar en producció a causa del seu alt cost. Desenvolupat i màquines MIG-15 i així successivament.
  Però això no n'hi ha prou... Hitler el 1949 podria llançar una ofensiva contra l'URSS a l'estiu, però va acceptar estendre la treva. Però clar, a canvi d'un tribut molt pesat que l'URSS va acceptar pagar.
  Mentre els alemanys i els japonesos completaven el món capturant la resta de països, Stalin intentava crear una súper arma. Però l'intent de crear una bomba atòmica va fracassar.
  Stalin va morir el 5 de març de 1953. El va succeir Beria. A diferència de la història real, el líder de l'URSS, sentint una ruptura, va aconseguir deixar un testament escrit sobre un successor. I ningú és millor que Beria de totes maneres. No.
  Com va resultar, Stalin no s'equivocava.
  Quan Hitler va atacar el Japó el 20 d'abril de 1954, Beria va proposar la guerra al costat del Tercer Reich.
  El Führer va acceptar la condició que l'URSS només recuperés el sud de Sakhalin i les illes Kurils.
  Béria es va veure obligat a acceptar això. Encara que amb el cor pesat. Bé, ara tots dos monstres han caigut al Japó.
  I les batalles es van desenvolupar amb molta ilЈlusió. Hitler volia derrotar el Japó abans de crear la bomba atòmica.
  El Tercer Reich va utilitzar discs d'armes làser i tancs piramidals contra els samurais.
  L'últim cotxe era formidable i impenetrable des de tots els angles.
  Aquí la Gerda i la Charlotte munten en un tanc piramidal i disparan als japonesos.
  Són noies tan brillants i molt lluitant fins al punt de còlics a l'engonal. I les seves armes ressonen com un òrgan.
  La Gerda va cantar, mostrant les dents:
  - Trencar, aixafar i trencar! Això és la vida, això és la felicitat!
  Charlotte, després d'haver destrossat l'arma autopropulsada japonesa amb un cop ben apuntat, va estar d'acord amb això:
  - Trencar, aixafar i trencar! Això és la vida, això és la felicitat!
  Així van lluitar les noies alemanyes.
  I aquí hi ha els soviètics lluitant al tanc IS-10. Les guerreres disparen el seu canó de 122 mm i canten:
  - Stalin viu al meu cor,
  Perquè no coneguem la tristesa...
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  I la Natasha destrossa un tanc japonès amb un cop precís...
  L'exèrcit de l'URSS i del Tercer Reich està més preparat per al combat i està equipat tècnicament. No obstant això, la guerra continua, i amb diferents èxits.
  Però és clar, els samurais van perdre aproximadament una quarta part del seu territori en els dos primers mesos.
  Per aquests tres mesos de lluita ferotge un altre quart. Així va ser la guerra despietada.
  Les tropes soviètiques van alliberar la part sud de Sakhalin i es van desplaçar més al llarg de la carena del Kuril. A més, l'exèrcit tsarista també va lluitar a Manxúria. I ja és força dolorós.
  Les victòries es van succeir una darrere l'altra. I nous èxits i èxits.
  Sis mesos després, el 20 d'octubre de 1954, el Japó ja havia perdut més de la meitat de les seves possessions, i estava perdent clarament. I va proposar, en secret a Rússia, una aliança contra el Tercer Reich. Però Béria el va rebutjar...
  A l'Any Nou, més de dos terços del territori de la Terra del Sol Naixent ja s'havien perdut.
  Hirohito, sentint-se condemnat, va oferir al Führer una pau avantatjosa. Però només volia rendir-se.
  El gener de 1955, les tropes soviètiques i alemanyes van completar la derrota dels japonesos a la Xina. I al febrer, els samurais també van ser colpejats en colònies llunyanes. El març de 1955, la batalla va començar a la mateixa metròpoli. Tenia un temperament molt violent.
  Els alemanys i els russos van avançar lentament però segur. A l'agost va caure Tòquio i el 3 de setembre de 1955 el Japó va capitular.
  Hi va haver una altra pausa a les guerres. L'URSS va tornar al sud de Sakhalin i va capturar la serralada del Kuril. No massa. Però d'altra banda, el volum de l'homenatge anual als alemanys va disminuir.
  Tanmateix, Rússia va seguir sent l'únic territori independent del Tercer Reich. El 20 d'abril de 1958 va tenir lloc un vol a Mart al Tercer Reich. Un èxit impressionant. El triomf del pensament arià. Però això no va ser suficient per a Hitler.
  L'URSS encara es va burlar de la seva independència. I a més, en gran secret, va intentar fer una bomba atòmica i d'hidrogen. Per descomptat, Hitler va intentar treure l'última "estella" tal com creia al planeta Terra, per tal de completar la consolidació mundial.
  I l'aniversari del Führer, el 20 d'abril de 1959, va començar una nova guerra amb la invasió de l'URSS. Leningrad estava gairebé envoltat i només tenia comunicació al llarg del llac Ladoga. Encara hi ha una mica de camí cap a Moscou. En algun lloc no més de tres-cents quilòmetres. Els alemanys no van intentar atacar-la durant la primera guerra.
  I ara es treuen. I ens vam moure amb molta ilЈlusió. Tenen discs de raig làser i tancs piramidals.
  L'Exèrcit Roig només té tancs T-54, els més massius. La T-55, que acaba de començar a produir-se. I tancs IS-10, IS-4 obsolet i l'últim IS-12, però gens produït en massa. L'últim tanc té un canó de 130 mm i és similar a l'IS-7. El seu pes és d'unes setanta tones.
  Els alemanys tenen tancs piramidals més avançats. Tripulació de dos, amb una pistola d'alta pressió i electromagnètica de calibre 88 milЈlímetres, però extremadament perforant. I l'armadura és de diverses capes i impenetrable.
  L'aviació dels nazis també és molt millor i més perfecta que la soviètica. Sobretot bombarders i caces sense cua, així com discoteques. Aquests últims desenvolupen una velocitat de fins a deu sons i tenen una arma làser. I el més important, són impenetrables per a armes petites.
  Ja que un raig laminar flueix al seu voltant, i el flux bufa tots els obusos i bales i fragments.
  Així que els alemanys estan al capdavant. I el més important, tenen més força en quantitat. Hi ha divisions estrangeres d'arreu del món. I lluiten armats amb metralladores més avançades, o carabines d'assalt.
  Els nazis fins i tot estan armats amb pistoles ultrasòniques i metralladores amb mires làser o raigs de calor.
  El que només els Fritz no tenen. També hi ha míssils balístics. I no només això.
  Hi ha ordinadors, guia i bombes intelЈligents. I orientació en radars, i so i calor. I el Fritz pot utilitzar tancs que es mouen sota terra amb trepans i submarins per a una persona. També disposen de petits tancs monoplaça, en els quals lluiten nens ben entrenats i ben entrenats.
  Per descomptat, les forces són extremadament desiguals. I al mateix temps, per a l'atac a l'URSS, Hitler va reunir cent milions de soldats i oficials només en el primer esglaó. I a la Rússia soviètica, tota la població, inclosos els nadons, és de poc més de cent milions. I a l'exèrcit es va poder reunir, totes les tropes no més de quinze milions. I no són de la millor qualitat. L'única cosa és que es van desenterrar moltes línies defensives.
  I, per descomptat, els nazis, havent passat a l'ofensiva i amb una superioritat aclaparadora de forces, gairebé immediatament van trencar les defenses. I es van moure sense parar. I deu dies després van envoltar Moscou. I així va començar aquesta guerra.
  Però l'1 de maig de 1959, Hitler va estavellar inesperadament el seu avió. I va canviar l'equilibri de poder. I al Tercer Reich va començar una seriosa lluita pel poder. El que va donar a l'URSS una oportunitat inesperada de salvació.
  
  ENDERROCAMENT DE STALIN
  Stalin va ser enderrocat pel seu propi exèrcit l'octubre de 1941. Bé, era comprensible, l'odiat caucàsic ja tenia tothom. Sí, no se li va perdonar la repressió. Els militars estaven insatisfets, i sobretot Zhukov. Molotov també va donar suport a la trama, i Beria va ser afusellat al moment. Stalin va ser jutjat i afusellat precipitadament.
  Però tot això va provocar confusió entre els militars, i els alemanys van poder prendre Moscou. Molotov va fugir a Kuibyshev. Molts soldats van desertar i es van rendir. Japó va atacar els Estats Units, després el Führer va entrar a la guerra. I els samurais van envair l'Extrem Orient.
  Molotov, en aquestes condicions, va oferir la pau als Fritz. Hitler va acceptar tornar Moscou a canvi del Caucas. A més, es van assignar altes reparacions a l'URSS. Vaig haver de donar tant Leningrad com Arkhangelsk.
  Els nazis van desfermar les seves mans cap a l'est i van canviar als EUA i la Gran Bretanya.
  El Führer va amenaçar Franco d'ocupació, i el Generalísimo va acceptar que les tropes alemanyes passessin pel seu territori. Gibraltar va ser assaltat per dotze divisions alemanyes seleccionades. I va ser pres en tres dies, després dels quals els nazis van entrar al Marroc i van començar a ocupar Àfrica. Part de les tropes alemanyes pel Caucas i l'Iran van anar a l'Índia i l'Orient Mitjà. I es van fer càrrec.
  Les tropes angleses eren molt més petites i menys ben armades. I les divisions colonials no volien lluitar gens. Rendida massivament. I els alemanys van capturar una colònia rere l'altra. Els britànics també van perdre a causa de l'estirament de les comunicacions i la menys disciplina de les tropes. L'any quaranta-dosè, el Tercer Reich va capturar el nord i part del centre d'Àfrica, l'Orient Mitjà i l'Índia, unint-se amb els japonesos.
  I al febrer quaranta-tres, seguit d'un desembarcament a Austràlia. I després l'atac a Sud-àfrica.
  Així, els nazis van conquerir gairebé totes les colònies i dominis britànics.
  Churchill va demanar la pau de manera covarda. Hitler es va negar, així que ja ho va agafar tot. I el juny de 1943, va seguir un desembarcament amfibi a Gran Bretanya.
  Quatre noies precioses: Gerda, Charlotte, Christina i Magda. Munten en un tanc experimental - "Panther" -2.
  Les noies, per descomptat, van descalces i en bikini.
  El seu tanc va sortir de les poblacions i es va dirigir a la costa. "Panther" -2 és un bon tanc en principi. L'armadura frontal del casc és de 100 mm, la torreta és de 120 mm, els costats són de 60 mm i el canó principal és de 88 mm 71 EL. Una pistola així colpeja tancs britànics, fins i tot Churchills, des de gran distància.
  La Gerda, amb l'ajuda dels seus dits nus, va prémer el botó de l'arma i va colpejar els tancs britànics.
  Va colpejar el cotxe i va cantar:
  - Glòria al Tercer Reich!
  Charlotte, aquella guineu agressiva. També va disparar a l'enemic. Va trencar l'armadura frontal del Churchill i va ronronear:
  - Per les nostres glorioses victòries!
  I també va disparar amb els peus nus.
  Aleshores aquesta noia va xiular:
  - Bé, et trillaré!
  Christina és un tir molt precís. Va trencar l'armadura per a la destrucció de la qual van donar diners.
  Un guerrer pèl-rojo amb cabell daurat va xiular:
  - Pel Tercer Reich!
  I de nou, amb el peu descalç, va llançar una cosa que és fatal. I on són els britànics contra els alemanys. Els Fritz tenen un equipament més fort, millor personal.
  Aleshores la Magda va disparar, i va tallar els oponents. I amb el peu descalç va apuntar l'arma a l'enemic. I disparat amb una força brutal.
  El guerrer va xisclar i va grunyir:
  - Pel poder superior del món!
  La noia era tan brillant aquí. I va colpejar els oponents. Sí, en va, el primer ministre Churchill va contactar amb el Tercer Reich. A qui es va enfrontar? Va ser un cop aclaparador.
  Això sí, no hi ha recepció contra la Gerda. És una noia de força colossal.
  I de nou dispararà amb el peu descalç, i trencarà la massa dels britànics.
  A continuació, Charlotte dispararà amb els dits nus. I després colpeja a Cromwell. Sí, els britànics aconsegueixen les banyes a fons.
  Charlotte va riure.
  - Sóc la persona més maca del món!
  Christina també dispara amb precisió als enemics. És una noia amb un gran potencial. I si dispara, dispara.
  I les seves petxines enviades a peus descalços són tan mortals. I el guerrer va udolar:
  - Pels èxits més alts!
  La Magda també la va agafar i va donar una bufetada als britànics al màxim. Utilitzant les cames nues. Va derrotar les tropes britàniques i va cridar:
  - Serà tot tan colossal!
  Aleshores la guerrera va mostrar la seva llengua.
  En resum, les noies d'aquí són molt xules. I gens estúpid. I amb els talons nus apunten els canons als tancs anglesos i als canons autopropulsats.
  En resum, l'aterratge va tenir èxit. Els alemanys també van vèncer els britànics a l'aire. El nou caça ME-309 va mostrar la seva completa superioritat sobre l'enemic. Com Focke-Wulf. La qual cosa va aterrir els britànics.
  En resum, quan Londres estava envoltat. I Churchill va intentar escapar. Però no hi era.
  Dues pilots alemanyes, Albina i Alvina, van enderrocar tots els avions d'escorta i van forçar el transatlàntic de Churchill a aterrar. L'orgullós primer ministre es va veure obligat a agenollar-se i besar els peus descalços de les belleses. Va besar a Churchill, les cames tant de l'Albina com de l'Alvina. I els peus, els dits i els talons. Després d'això, les seves noies - el primer ministre de Gran Bretanya es van veure obligats a llepar-se el pit de Venus. Que les noies estimaven.
  Així són idiotes.
  Gran Bretanya ha caigut. I el Fritz sobre un cavall blanc, triomf.
  Adolf Hitler va anunciar solemnement:
  - Vaig agafar més capitals que Genghis Khan!
  Només queda derrotar els Estats Units. Però això porta temps.
  Tot l'any 1944 transcorre en un intercanvi de cops en l'aire i batalles navals. Els submarins alemanys van millorar i es van convertir en millors que els americans. O millor dit, ja estaven millors, la seva superioritat simplement s'anava convertint en total.
  El Führer, com diuen, va augmentar el seu impuls. Els caces a reacció ME-262 i els submarins propulsats per peròxid d'hidrogen van aparèixer en producció en sèrie. Així que els Fritz ara tenen molts recursos. I això inclou els éssers humans.
  El cuirassat Bismarck es va tornar a construir a un ritme accelerat. Va ser llançat el març de 1944. La nova nau era dues vegades més gran en termes de desplaçament que l'anterior i tres vegades més poderoses armes. També es van construir portaavions, i molt potents.
  El gener de 1945 es va llançar un portaavions capaç de transportar cent vint avions i amb un casc aerodinàmic.
  El Tercer Reich es preparava per saltar. Va arribar l'any 1945... La flota americana va patir grans pèrdues. I el Japó també va pressionar des de l'oest als Estats Units. Els avions alemanys es van fer cada cop més perfectes, la factura d'as va augmentar.
  Per exemple, dos pilots del Tercer Reich, l'Albina i l'Alvina, els van anomenar A, un quadrat, van anotar els comptes amb molta força. Fins ara, Huffman ha tingut el rècord. El juny de 1945, va portar el seu compte a quatre-cents cotxes i com a resultat va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I aquest és el cinquè grau.
  Però l'Albina i l'Alvina ja l'estaven posant al dia. Superant els tres-cents vehicles abatuts cadascun, van rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Però ara ja s'acostaven als quatre-cents. I no anaven a parar.
  Aquí l'Albina va prémer els dits dels peus nus sobre els pedals del volant i va xiular:
  - Glòria a la gran Pàtria!
  I va abatre un parell d'avions americans.
  L'Alvina, seguint disparant, també va golejar. Va abatre dos avions de l'exèrcit nord-americà amb els peus nus i va xisclar:
  Som l'encarnació de l'odi!
  Les noies es van separar. Són molt àgils en la batalla.
  L'Albina va disparar el seu canó i va xiular:
  - Glòria a la Pàtria - el fuet!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Gran glòria!
  Els alemanys van pressionar molt fort als nord-americans. I van agafar la qualitat de la seva aviació.
  L'E-50 va resultar ser un bon desenvolupament. Aquest tanc va resultar amb un canó perforant i de tir ràpid. I amb una bona protecció frontal.
  El nord-americà Sherman no és el seu rival. I Pershing també. L'E-50 va demostrar ser una bèstia de màquina.
  Els alemanys al quaranta-cinquè any es van establir a Groenlàndia i es van establir a Canadà. Al mateix temps, la diplomàcia alemanya va guanyar el Brasil al seu costat, juntament amb l'Argentina, que feia temps que era obedient. I la promoció va començar des dels caps de pont del sud.
  L'any 1946 va ser decisiu. Les tropes alemanyes i japoneses van envair Mèxic i van capturar gairebé tot el Canadà, envaint Alaska també. I llavors les hostilitats es van traslladar finalment als Estats Units. Al seu territori van començar a tenir lloc autèntiques batalles.
  I, per descomptat, els tancs alemanys de la sèrie E es van mostrar com a vehicles molt perillosos i de combat. On són els americans abans que ells? Els feixistes tenen tanta força.
  Sobretot quan la tripulació del tanc de la Gerda està atacant i aixafant les tropes nord-americanes.
  Té un cotxe de la sèrie E-50, àgil i ràpid. Té una longitud de canó de 100 EL i un calibre de pistola de 105 mm. Si una pistola d'aquest tipus es trenca.
  La Gerda va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, va disparar un projectil, colpejant amb precisió l'enemic i va xisclar:
  - Glòria al Tercer Reich!
  Charlotte, aquesta noia pèl-roja també va colpejar, amb els dits dels peus nus, als nord-americans i va xiular, mostrant les dents:
  Glòria a les nostres tropes invencibles!
  La Kristina també va tocar les seves cames àgils i ciselladas amb els dits nus i va cridar:
  - Glòria a l'heroisme de la Wehrmacht!
  La Magda, fent servir els dits llargs i elegants de les cames nues, també va colpejar i va xisclar:
  - Glòria a la Wehrmacht invencible!
  I quatre noies l'agafaran i rugiran a tot cor:
  - Som autèntiques àguiles, i plenes d'heroisme! I volem com ocells, fills de la valenta Pàtria!
  La Gerda va tornar a disparar amb els dits nus. Va colpejar el cotxe americà i va xiular:
  - No, no fills, sinó filles!
  Charlotte va disparar contra el cotxe nord-americà, li va arrencar la torreta i va piular:
  - Això sí, les filles són molt heroiques!
  La Christina va donar una bufetada al seu oponent. Ella va travessar l'enemic de cap enllà, i va xiular, mostrant les dents:
  - Som les autèntiques màquines de la mort!
  Magda també va disparar a l'enemic. Va trencar l'armadura de l'enemic, va colpejar el front de l'enemic i va cridar:
  - I som les màquines més perfectes del món!
  I les noies van udolar en cor:
  - Glòria a Alemanya, glòria, els tancs corren endavant! Les divisions del Tercer Reich donen la benvinguda a la gent valenta!
  En resum, els alemanys anaven molt bé, i les seves tropes anotaven una victòria rere l'altra.
  Els Estats Units, és clar, tenen una economia forta, però van perdre en tecnologia. Sobretot tancs i avions a reacció. Els alemanys ja tenien el ME-262 X en producció en sèrie, i aquest avió era supervivible, amb una velocitat de més de 1150 quilòmetres per hora i armat amb cinc avions de canons de 30 mm. Els nord-americans no poden resistir-se a una màquina així.
  Els alemanys també disposaven d'un ocell XE-262, fàcil de fabricar, quasi totalment de fusta, molt lleuger i maniobrable. Però el XE-262, a causa de la seva massa baixa i la seva gran velocitat, era difícil de gestionar i requeria pilots altament qualificats. Però va ser genial per a l'estil de Huffman, que funcionava en l'acostament. I a poca distància va aixafar els americans.
  Però a més de Huffman, també hi havia dues noies que van actuar: l'Albina i l'Alvina. Cadascun van superar els tres-cents avions abatuts i van rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Les creus de cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants només tenen fins ara Huffman, que va abatre més de cinc-cents avions, i Rudel, el llegendari avió d'atac, va fer caure més de cinc-cents tancs i molts altres objectius terrestres. I disset avions més.
  En el Tercer Reich també van aprovar el sisè grau de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants, als que arriben a mil avions abatuts, oa la mateixa quantitat de tancs trencats.
  En aquesta Creu de Cavaller s'haurien d'haver enganxat almenys un centenar de diamants, i hauria estat més gran que altres Creus de Cavaller. Per tant, el premi no només va ser honorable, sinó també car.
  L'Albina i l'Alvina estan volant pel cel. Enderroquen els seus avions ianquis i canten entre les dents:
  - Noies guapes,
  Grans amics...
  Serien formidables nois...
  I grans puntades!
  L'Albina va apuntar el canó de l'avió amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'americà i va xisclar:
  - Llums d'ulls alegres!
  I va fer l'ullet a la seva parella. Ella va tallar la seva contrapart. Va fer trossos l'enemic fent servir els dits dels peus nus i va xiular:
  - Pel comunisme i les nostres glorioses victòries!
  L'Albina va corregir la seva parella, enderrocant l'avió ianqui:
  - Pel comunisme ari!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  Mentrestant, la guerra continuava. Els nord-americans estaven clarament perdent davant el millor enemic en tecnologia i entrenament, i fins i tot utilitzant divisions estrangeres.
  En particular, els Yankees tenen el tanc Sherman principal. Bé, on és contra el principal E-50 alemany. La màquina dels nazis tenia un blindatge frontal de 250 milЈlímetres, un blindatge lateral de 170 milЈlímetres i un pes de setanta tones amb un motor de 1200 cavalls de força amb un impuls del motor.
  Cal tenir en compte que el Sherman ni tan sols va poder penetrar pel costat alemany, ja que l'armadura de l'E-50 està inclinada. Fins i tot un Sherman amb una pistola de disset peus, un Firefly, no va portar realment un alemany a bord. Però aquest tanc no era massiu.
  I els alemanys van agafar amb confiança el tanc americà des de cinc quilòmetres de distància. A més, té una silueta alta. Els americans tenien Pershing una mica millor. Però aquest tanc no era tan massiu com el Sherman, i tot i així el seu canó de 90 mm no era suficient per a una lluita eficaç.
  Només "Supershing" podria penetrar l'E-50 alemany pel costat. El benefici d'una pistola i un calibre de 90 mm i una longitud de canó de 73 EL. Però, d'altra banda, la cadencia de foc és de només quatre rondes per minut enfront de dotze per a l'E-50 alemany, i el pes de cinquanta tones és massa gran per a un motor de 500 cavalls de potència. Sí, i l'armadura és insuficient. Al front del mastodont principal alemany, els americans encara no van trencar. I el Fritz també tenia un E-75 amb un canó de calibre 128 mm i un gruix de blindatge lateral de 210 mm sota pendents, amb una protecció encara millor i un motor de 1500 cavalls de potència.
  Així que des del primer moment, els EUA van estar perdent. Només el tanc T-93, més precisament un canó autopropulsat de noranta-tres tones de pes, amb un gruix de blindatge frontal de 305 mm i un canó de 155 mm, podia lluitar frontalment contra els mastodonts alemanys.
  Però el rendiment de conducció d'aquest canó autopropulsat no tenia importància, igual que la cadencia de foc. I els alemanys la van destruir amb avions.
  Així que els nord-americans en conjunt no anaven bé i estaven perdent irremediablement.
  I les tropes alemanyes es van acostar cada cop més a Nova York i Washington.
  Truman va suplicar a Hitler per la pau.
  Però el Führer només volia una rendició completa sense cap condició. Washington estava envoltat. I els nazis van començar un assalt a la capital dels EUA.
  La tripulació del tanc de Gerda va lluitar per un demà més brillant. I va guanyar sense cap problema.
  La noia fins i tot va començar a disparar no només amb els dits dels peus nus, sinó també amb els mugrons escarlata dels seus pits. I va ajudar molt.
  Charlotte també va disparar prement els seus mugrons robí al botó del joystick i xiulant:
  - La grandesa del comunisme rau en no ser un peix, sinó una balena!
  Christina, disparant, prement els botons del joystick, va assenyalar:
  - I els alemanys construirem el més gran del comunisme!
  Magda, disparant mugrons carmesí als seus oponents, va emetre agressivament:
  - El comunisme més brillant! Només amunt, ni un pas avall!
  La Gerda, apuntant el canó amb els dits dels peus nus, i donant voltes a l'obús americà amb un tret ben apuntat, va confirmar:
  - Pel comunisme ari!
  Després de la caiguda de Washington, Amèrica aviat va capitular. I va passar el 31 de gener de 1947.
  La Segona Guerra Mundial ha acabat. I l'ascens al poder de Hitler va coincidir amb la capitulació d'Amèrica.
  Semblava que hi havia un llarg període de pau. De fet, totes les guerres s'han acabat, els Estats Units són capturats, i què més es pot desitjar? Però hi havia una superpotència més amb colònies: el Japó. I Hitler també volia conquerir-lo.
  El 20 d'abril de 1953 va començar una nova guerra per la redivisió del món. L'URSS encara existia en una forma truncada. L'exèrcit que va arribar al poder després de Stalin, va posar Voznesensky com el govern principal formal. Aquest líder va aconseguir restaurar parcialment l'economia russa. I va oferir a Hitler la participació de l'URSS en la guerra contra el Japó. Va estar d'acord, però amb la condició que Rússia només retornés Primorie, l'illa de Sakhalin i la cadena Kuril, prèviament capturada pels samurais.
  Així, Voznesensky va tenir una nova oportunitat de reviure l'URSS i rehabilitar parcialment l'imperi.
  La lluita es va desenvolupar amb tota força.
  L'Alenka i el seu equip van lluitar en un nou tanc T-11 experimental. Aquest cotxe era pesat i ben protegit. La seva armadura frontal va arribar als 300 milЈlímetres amb un pes de màquina de seixanta-vuit tones i una pistola de calibre 130 mm. Mentrestant, el tanc principal T-54 encara es troba a l'URSS, cosa que tampoc està gens malament.
  I l'Alenka i la seva parella estan disparant des d'una potent arma des de llarga distància. Els japonesos, és clar, tenen els seus propis cotxes. En particular, aquí teniu l'E-75, copiat del model alemany sota llicència. Però aquest tanc ja està una mica obsolet.
  I l'Alenka el noqueja amb els dits nus dels peus. I ella envia el projectil exactament de punta a punta.
  La noia xiula:
  - Glòria a l'època del comunisme! Glòria a Lenin als cors!
  De fet, aquesta és una bellesa del més alt nivell.
  Anyuta també dispara, fent servir els seus dits nus de cames cisellades i grinyols:
  - Sóc un guerrer molt xulo, i és com un ninot mecànic!
  Alla també dispara al seu torn. Aquesta noia va colpejar el samurai i va dir:
  - En nom de la llum, la calor i el vent!
  I, per descomptat, amb els peus nus.
  I aleshores la Maria va aterrar. És una noia amb una força espiritual enorme. Va trencar un tanc japonès i va piular:
  - Pel comunisme poderós!
  I va sucumbir davant el seu taló nu.
  I al final va disparar amb l'ajuda d'un peu descalç i Marusya. La noia va colpejar l'enemic i va xiular:
  - Glòria a l'era d'un món millor!
  I com xiula... Aquesta és realment una noia molt maca.
  La tripulació dels tancs soviètics està fent una gran feina i està cobrant les factures. Les noies, per descomptat, prenen el lideratge ràpidament. També tenen el millor cotxe per a l'Exèrcit Roig.
  I la Gerda lluita en un tanc piramidal. Aquest cotxe ja està més avançat i només té dos tripulants.
  Ells, juntament amb Charlotte, estan disparant als japonesos i són extremadament efectius.
  La Gerda, fent servir els dits nus, va prémer els botons del joystick i va colpejar el cotxe japonès, xiulant:
  - I el samurai va volar a terra sota la pressió de l'acer i el foc!
  Charlotte també li va disparar, utilitzant els dits nus de les cames ciselladas, i va xiular:
  - Però la nostra Wehrmacht des de la taigà fins als mars britànics, totes són milions de vegades més fortes!
  La Magda i la Christina lluiten en un altre tanc piramidal.
  Les noies Terminator són extremadament combatives i de força colossal.
  I així la Christina dispara, utilitzant els dits dels peus nus i colpeja els japonesos.
  Aleshores crida:
  - La nostra era amb victòries per davant!
  La Magda també dispara a l'enemic. Enderroca la torre dels samurais i crida:
  - I els èxits estan esperant encara més genials!
  I de nou, amb els dits nus, es beneficia del sistema, derrocant els enemics.
  Sí, hi ha noies que aturaran un cavall al galop i entraran en una barraca en flames.
  Els guerrers van vèncer l'enemic i a poc a poc van anar pujant.
  Japó estava perdent. I els alemanys van utilitzar una arma formidable: les discoteques.
  Aquests plats voladors no tenien igual.
  Aquí l'Agatha i l'Adala es barallen en un disquet. Els guerrers controlen la màquina amb l'ajuda de joysticks i despleguen aquesta unitat més potent. I així aixafen els oponents. I van colpejar amb raigs de calor de l'aire. Literalment destruint el poder dels rivals.
  Àgata, disparant a l'enemic, rugeix:
  - Enfada la meva passió!
  I amb un taló nu i rodó, com pressionant.
  Adala, disparant als enemics, declara amb confiança:
  - Només és poder!
  I també fa servir els seus dits nus contra l'enemic.
  Les noies es van dispersar realment. I tal, diguem-ne belles lluitadores directes.
  Que gairebé no queda res del Japó.
  La Terra del Sol Naixent estava perdent. I, per desgràcia, semblava gairebé sense esperança.
  El samurai es va enfrontar a la superioritat tecnològica. I un adversari molt seriós pel que fa a la planificació operativa.
  Japó va derrotar Rússia en el seu temps, però ara perdia davant les coalicions.
  Al final, el Tercer Reich fins i tot va llançar un atac nuclear a les illes, i la terra del sol naixent va capitular.
  Com a resultat, es va completar la conquesta de terres colossals. No obstant això, el Tercer Reich va lluitar una mica més a Amèrica Llatina i va dur a terme ocupacions addicionals del territori.
  Però quan el món sencer està sota el Tercer Reich, l'URSS encara lliure es burla del Führer.
  I el 20 d'abril de 1957 comença l'agressió contra Rússia. I forces colossals avancen cap a l'URSS.
  Amb què pot comptar l'Exèrcit Roig en aquestes condicions? Les forces ja són molt desiguals.
  Però pel que sembla, els russos i altres nacionalitats encara tenen alguns càlculs.
  I lluiten molt dur.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana estan lluitant contra els nazis.
  Noies tradicionalment descalces i en bikini. I aquest és el seu credo. Lluiten amb ferocitat salvatge.
  Natasha, disparant amb una metralladora, comenta:
  - En què som bons, que sabem lluitar!
  Zoya, disparant a l'enemic, va acceptar:
  - Podem!
  I va llançar una granada amb els dits nus.
  L'Augustina va gargotejar als nazis amb una metralladora i, amb molta emoció, va cridar, llançant una granada amb el taló nu:
  - Sóc el destructor del mal!
  Svetlana, també disparant a l'enemic i disparant amb precisió, tallant els enemics i llançant una bossa d'explosius amb el peu descalç, a causa de la qual cosa el tanc es va girar, va emetre provocativament:
  - Trituraré el Tercer Reich en pols!
  I la noia va tornar a treure la llengua.
  Aquí estan els guerrers. Amb ells pots lluitar contra gairebé qualsevol monstre. I fins i tot el de Hitler.
  Natasha, disparant contra els nazis i defensant Moscou, va cantar:
  - Estem aixafats pel jou de l'horda,
  Estem oprimits pel jou dels infidels...
  La Zoya, disparant al Fritz i llançant els seus dits nus amb els peus, va deixar escapar un xiulet assassí:
  Però ens bull a les venes
  El cel dels eslaus...
  L'Augustina, disparant als nazis, i actuant amb molta energia, donant una granada amb el taló nu, va continuar:
  I des de les ribes meravelloses,
  A la vora del Kolyma...
  Svetlana va cantar amb passió salvatge, jugant amb els músculs de les cames, i les fitxes de premsa van donar:
  Tot això és la nostra Terra,
  Tot això som nosaltres!
  I aquí les noies, he de dir, estaven amb una gran vanitat i una agressivitat colossal.
  Ningú pot aturar-los, res els pot derrotar. Les males llops aixafen l'enemic, les malvades tigresses saluden els herois.
  O potser heroïnes. Aquí hi ha les noies de joc del vol més alt d'un ocell.
  I si lluiten, doncs des del cor....
  I l'Alenka amb la seva tripulació al tanc T-13. Una màquina que està preparada per resistir les composicions piramidals alemanyes. La noia dispara a l'enemic i canta:
  - Els nostres tancs, només és un miracle,
  Des dels deserts als mars del nord!
  Et destrossarem, creu Judes,
  La terrible bèstia serà destruïda!
  Anyuta va confirmar amb fúria, també disparant a l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - Esquinçaré l'enemic i els trituraré en pols.
  Alla es va tornar a carregar contra l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus i va xiular:
  - Per la grandesa del comunisme vermell!
  La Maria també va colpejar l'enemic, fent un tret ben apuntat amb el seu membre inferior nu i va rugir:
  - Per belles victòries!
  Marusya també, amb l'ajuda dels seus dits nus, va moure l'enemic, com si el pegués, i va cridar:
  - Per les més altes idees del comunisme!
  Els Cinc van lluitar contra els nazis com a terminadors.
  I els pilots soviètics també van lluitar al cel. En particular, Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Van lluitar com herois femenines èpiques. Amb els dits nus, van enviar projectils aeris. Van colpejar els enemics molt encertadament.
  Anastasia va prémer el mugró escarlata al botó del joystick, va colpejar el feixista i va xiular:
  - Glòria a les idees del comunisme!
  Disparant a l'enemic amb mugrons de maduixa, l'Akulina mig nua també va arrossellar:
  - Glòria als herois de l'URSS!
  Aquestes són noies calentes i fortes aquí. Com lluiten com autèntiques bèsties. I tenen una passió sobrehumana i una força colossal.
  Anastasia, aixafant els nazis, va cantar:
  - Per sobre del desafortunat planeta penjava,
  El malvat Fritz bull la foscor...
  L'ocupant odia la seva destral,
  Esmola i talla't el cap!
  
  No obstant això, no és un peó,
  I no caminar per sempre sota el jou...
  Converteix els malvats enemics en tisones,
  Es convertirà en el governant dels mons!
  I després hi ha Elizabeth al tanc T-55. Una màquina amb un canó de 105 milЈlímetres més potent que el T-54 i preparada per lluitar contra els enemics.
  Noies al tanc, és clar, amb un sol bikini.
  L'Elizabeth va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, disparant amb força precisió a l'enemic i va arrossellar:
  - Per la Rússia del comunisme!
  Llavors Ekaterina va disparar al seu torn, utilitzant el mugró escarlata del seu pit per disparar.
  Va colpejar el tanc nazi i va arrollar:
  - Per l'èxit en la construcció del comunisme!
  L'Elena també va disparar al seu oponent fent servir els dits nus. Va trencar el canó d'un tanc piramidal, ho va fer tot correctament.
  Llavors va xiular:
  - El més brillant tindrem el comunisme!
  Després lupanula i Euphràsia, encara que sol ser només una conductora. Però la noia va colpejar amb molta precisió, colpejant el musell del tanc nazi.
  Llavors va arrossellar:
  - El nostre comunisme és més brillant que el sol!
  Les noies del tanc estan descalços i en bikini es veuen molt maques i carismàtiques. I tenen pits amb mugrons tan escarlata.
  Elizabeth va cantar amb delit;
  Aixafem el jou, creieu el feixisme,
  Si cal, mouré muntanyes....
  Hi haurà una era, l'era del comunisme,
  Volaré al cel amb una cançó!
  I de nou, la noia amb el mugró escarlata prement el botó del joystick i colpejarà els nazis.
  Així que el Führer no ho trobarà una mica.
  Amb aquestes noies, està clar que l'URSS encara viu, i Hitler no la pot trencar tan fàcilment.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"