Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. Stalker lusus sine regulis

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


Оценка: 1.00*3  Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Culmus, vir admodum vulgaris, puellis admodum insolitis occurrit. Habent autem potestates, et tales vafri infrigidantes. Hae puellae sicut eximius et hyper sunt.

  . STALKER lusus sine regulis
  ANNOTATIONES
  Culmus, vir admodum vulgaris, puellis admodum insolitis occurrit. Habent autem potestates, et tales vafri infrigidantes. Hae puellae sicut eximius et hyper sunt.
  . CAPUT I
  Fieri necesse fuit ut ante triginta circiter secundis stridore in auribus meis cessaretur. Cecinit durissimus. Obiectus paucis metris retro, propius ad ripam paludis, ubi fetorem sensit foetorem suum pulmonem penetrare incipiunt.
  Elevavit manum, tetigit caput, inhibens, si quid in eo fuerit, in modum foraminis e glande aut fragmento adhaesit. Sed omnia ita se habent, si talis omnino rei publicae causa, cum non potes, surgere, motusque adeo doloris est ut invitus mori possis ab ictu doloris.
  Circuli ante oculos meos natant, pectus strinxit et manus statim ad sinum meum pervenit, ubi primum auxilium cum clystere ornamentum erat. Vix satis virium satis esse potuit, sed tum certe aliquid fuit.
  Quo medicamento necessario invento, pediculus acus ultimis viribus adhaesit et omnia contenta expressit, sentiens quomodo liquor et potestas per venas diffusa, mentem purgans et nervos strenue implens.
  Mox iam regulariter videre potuit, dolor pectoris sensim conquievit, et tandem assurgere ac videre curavit quod in medio arundineti, foetentis et sordis, jacebat hoc tempore. Telum explosione aliquantulum reiectum est. Vulnera in corpore nulla erant visibilia, et omnes conatus reperire saltem aliquid confirmans dolorem, quem ante iniectionem sensit succedit. Integer erat, quamvis parum incusus.
  Aer morte satiatur. Sensus est omni flatu et portione aeris intrantis pulmones cum suo telo reptans, et vidit per parietem graminis cinerei et gramina palustrium plura corpora pediculorum ante oculos ejus jacentia. Prope, ululatus canum pseudo-canum et quaedam alia animalia, rugiens, valde appropinquavit huic loco, auditus est. Sanguis redolens et caro recens, hic apparituri erant.
  Homo amens emporium repressit - cartridges satis esse duobus minutis, sed modo si creaturae in eum glomeratae non incubuere, tunc difficile tempus haberet.
  "Grenade" - per caput suum emicuit. Ultimum hoc argumentum cum mutante disputat, sed nunc tale nihil habuit.
  "Forsitan corpora reprehendo? Ex illis unum saltem habere debet."
  Ille ad pedes pervenit, autocinetum autocinetum capiens ac diligenter, quasi per minefield ambulans, progredi coepit, propius ac propius ad locum ubi explosio intonuit et socii eius interfecti erant.
  Hic. prope ad craterem, ubi cuniculus apertus erat, foetor adustae carnis nasum feriebat. Exspectans paululum vomitus affectum suppressit, ac deinde gradum arripiens, ad unum genu decidit, et truncatum pediculi corpus in dorsum vertit.
  Sorte cogitabat loculos tasque inhibens.
  Accessit deinde ad secundum, tertium. Pluribus horreis parcere habui et ad veterem tugurium moveo, hic relictus cum primam eiectionem et memetipsum obicem, unum tantum exitum relinquens, unde posset ignem mutantes si sensissent et calcata recta domo.
  " Damn " tandem de pectore dixit.
  Vir e ambula- culum extulit, ad aurem admovit, et doctis verbis loqui coepit, sperans se auditurum esse priusquam mutantes ultimam escam suam rodebant.
  - Basis, hic est Falco, insidiosi sumus, niodo supervixi.
  Hoc pluries repetivit pluries, audiens vanitatem aetheris. Deinde hoc uno tempore fecit, sperans recentem missionem reprehendere et hoc unum impedire communicationes radiophonicae, sed postquam auxilium suum non responderat, radiophonicum avertit, machina sclopeta ad pectus suum premens.
  In finibus fermentum erat id tempus. Circa horam nonam vesperi, cum exploratorum quaternionum et artificiorum venatores ad loca hospitii noctis solita redierunt, cubiculum navigiatum est. Aula repleta est hominibus, strepitu, fabulis et anecdotis venenata sunt, qui rem cariorem braccis braccis ex expeditionibus sumendam curaverunt statim ad mercatorem pervenerunt, cuius cubile in tabulato secundo post officium Borov situm erat.
  Senex contactum facere noluit. Erat fere homo quietus. Solent haec fugiri, censeri insanus vel non hujus mundi. Cum autem avus (id quod omnes loci pediculi honeste eum propter aetatem et experientiam vocaverunt) caput erat senatorii, necessitatem saltem interdum ad eum convertendam, pediculos ad se inclinare compulit.
  Non possum credere nos esse in nulla adhuc.
  Victor aulam fessus intravit, circum frequentes cubiculum circumspiciens, ubi, ut solet, sudorem, sigarella, alcoholem et fabulas foetida oderat. Paululum deinde ambulavit, ubi parvam mensam in ipso angulo conspexit, et duos pediculos, qui cerevisiam suam post caminationem finiebant, adjunxit.
  - Quomodo? Quid mecum rediisti, Vitya? Faciem tuam iudicans regius est.
  Longa et periculosa via erat fessa. Polissya paludes numquam alienis amicae fuerunt, praesertim si artificia in possessiones eius irruerunt. Ex eo tempore, quo Zona septentrionem movit et partem Brest et Gomel regionum obtexit, multi pediculi haec loca laudaverunt, myriad RAPTUM et artificia inde rara sumentes. In paludem pediculorum totae semitae iverunt, donec fons arescere coepit. Post hos dies multa aqua manavit sub ponte. Khabar multo minus factus est et periculum multoties in eo crevit. Alius quaesivit invenire duo specimina rara quibus docti parati erant alterutrum iugulum discerpere, sed semel in tempore non evenit et erant duodecim omnino nullae pro uno itinere felici. Et bona si non essent damna. Ceterum cum dimidia pars digressus ab omni vulgari populatione rediit, et pseudo-canes reliquos per viam ad loca, vel etiam peius discerptos, narrabant. Multae fabulae de locis illis erant, sed tamen pediculos non cessavit. Sitim ad lucrum talis res est. Difficile est se custodire a magno periculo cum kush potest providere vitae commodae usque ad senectutem.
  "Mala omnia", inquit Victor, ultimam pulmentum ex mantica, quod a stipendio relictum erat, eximens. Quam cito aperuit, extremum cultri super operculum currens, post quem in instanti omnia contenta edebat, maximam partem fere sine manducatione deglutiens, tam vehemens famis stimulus erat.
  Usque ad ipsum craterem venimus.
  - Fuistine ibi?
  Molliter risit.
  Non credas mihi, non obligo quicquam.
  -Et quid simile est? Audivi bandos illas partes elegisse. Convenit flaventias capere - loca surda sunt. Nichil est quod quaerat aliquem qui evanescit, sic illic catervatim defugiunt.
  Aspiciebant uterque stalkers alterutrum. Victor intellexit se hoc idem scire.
  -Multa omnia ibi rudera et latrones minora sunt malorum quae ibi conveni.
  Peractis modestae farinae reliquiis, mantica umeris levavit, rusticis suis gratias egit et ad mercatorem venit. In secunda tabulato paulo pauciores erant, sed ob aream parvam \u200b\u200b cubiculi et fenestrarum defectus et bonae evacuationis, computruit quasi pseudo-gigans hic iustus occisus et exinteratus, cuius manet nunc sub pedibus putuit. Victoris olfactum et cigarettes linum in mensa apud mercatorem perfecerunt. Non enim per aliquot annos fumavit et, non secus ac suos collegas fumantes, omnem flatum tabaci vilitatem sensit.
  Queue erat. Complures milites ex officio, per haec loca ad stativa transeuntes et intermittentes ad munitiones et commeatus replendas, bona in mensa posita intente examinabant. Telum. Munitio. Armorum et vestium. Haec omnia magis minusve propria erant, quae interdum non minus admirationem quam bura in circumiectis locis effecit, quod senatorium complexum et residentiale et aedificiorum ei adiacentium longe a continenti aberat, et evenit. difficillimum hoc assequi. Sed Vitoldus institor fuit eo, quod sciebat aliquem fructum invenire, et si bona pecunia huic coniuncta esset, tunc de eventu solliciti esse non poterant - omnia in tempore et in tempore liberarentur. Jamque cum debitorum globus, tandem emptione facta, et Vitoldi peram argentariis implevit, deflexit, risu in ejus vultum regnavit.
  Frustra dies non consumitur, cum satur clientelae, lucroque meo.
  - Gaudeo omnia bona apud te esse, - Victor ait accedens considit.
  - Bene, monsieur, quid quereris? Dum non fuisti. Putabam enim horam te esse omnes mortuos, ut ita dicam, zona te arrepta, et in unum lusorum illorum ad ustorem deflexisse.
  Sed hic ego sum et cerebrum meum pulchrum est.
  - Et placet mihi, significat bonum opus habere.
  Victor tacet. Ingenue habebat Vitoldum nihil offerre ac admittere nolebat. Ab ultima populatione, caule vacuus et viribus expers, ad senatorium vix pervenit. Nihilominus habuit aliquid pretiosum quod tangi non poterat nec visu aestimari potest, quod etiam Borov somniavit de acquirendo.
  - Habeo info, Witold. Scio quo ibat Chimaera gigas. monstrare possum.
  Mercator in cliente suo suspectus aspexit, deinde alios pediculos post se expectatos, qui vicem expectabant, post quam paululum procumbens, corpus suspendens super scrinio scholastico, quod in scrinio Vitoldi ministrabat.
  - Tu potius ferrugineam hanc creaturam non memoras. Novissimo tempore occidit duodecim homines apud RUES. Cum igitur nemo eam vidisset, et melius esset si recta in infernum decidisset quam clientes meos praesentia sua terreret.
  Multi enim eam ferrugineam appellabant propter colorem lanae vigentem, quae simile est in eadem scabra et durabili cute vulnus ferrugineum hamatis. Prae ceteris huius generis hominibus pediculo quodam incredibili magnitudine se ingessit, quamobrem coetus locales etiam suspensa inimicitia ut eam coniungant et occidant. Sed post incursionem in RUES, creatura sine vestigio disparuit, et quia tunc nemo eam vidit.
  -So non paratus es reddere pro eo?
  Witoldus ad priorem locum rediit, recumbens in sella sua sub pondere possessoris. Digitos crepans latum frontem attritu totis uisu ostendit quomodo intus auaritia et curiositas pugnauerit.
  " Damna," inquit, palmas in mensa slans. - Talibus propositis non diu impeditus sum.
  -Quaeritur ergo pretium?
  "Non solum" paulisper moratus est. -Quid si mentiris? Quod si exemeris, ne quid sensibile dicas. Deinde quaere in agro ventum. Zona magna est, novit diabolus ubi te capiet.
  - Num mentitus sum tibi?
  Non, sed omne primum est.
  "In principio cautionem tuam intellego", Victor dixit, umeris suis manticam iactans.
  - Valde gaudeo quod mutuam intelligentiam invenimus. Rectius i ad Borov. Iustum est nunc. Senex perspicax est, statim mendacium discernit, si tibi persuadeas, aliquid in tua venatione te juvabo, secus - doleo. Hic, omnis secundus homo hic umbras vidit, vel cum Deo communicavit, vel in silvis in plena luna mutas alienos vidit. Quisque eget pecunia, armis et apparatu.
  Victor egressus, adhuc mercatoris veteris murmura audiens. Substitit ad ostium - aliquis fenestras Atticas plures aperuit, ubi pellentesque par arctius noctis ad rationes salutis sita est, et recens aer, aucto vento impulsus, in senatorium penetrare coepit.
  Victor altum spiritum sumpsit. Iucundum erat ei respirare, non perfecte purum, sed novum aerem, qui mixturam odoris diluit quae hoc tempore in tabulato secundo pependit. pedetentim saepius efflavit, quasi hic aer totam vitam contineret, nec prius quam inevitabile occurreret, corpus eius imbuere.
  Pulsavit prisce: ter brevia, memor avitae Reticentiae, paene omnibus. Solet enim pulsanti responsum non secuta est, sed aliqua de causa Victor putavit se iam intraturum esse, post quam leviter gravem ligneum ostium aperuit et in puteum desiluit officium.
  Borov ad magnam mensam sedebat, aliquid in screen monitoris spectabat. Is qui introivit nihil interest, semel tantum aspexit ut hospitem inspiceret, post quem iterum in lineas scripti decurrentis demersus est.
  Victor propius ad mensam ambulavit, in proxima sella consedit et expectavit. Accidit autem seni, cum ignoraret quid circa se ageret, post quem rursus ad nostrum mundum rediit quasi nihil accidisset. Victor iam quindecim minutas ante Borov exspectandum e computatro suo aspexit ac tandem animum ad pediculum convertit.
  Dic, avus submissa voce intonuit.
  - Habeo de chimaeram unam quae praeclare nervos nostros ante sex menses perplexus est. Vidi eam in confinio regionis Brestensis in regione Zhadin. Accolae dixerunt creaturam ulterius pendere: Stolin, Rechitsa, Corvi. Homines magis ac magis evanescunt. Spectat ut illa in novas venationis campos consideret.
  Borov nihil dixit. Qui sine e sella escendens, ad chartam pendentem in pariete se convertit, et in loco, quem Victor de loquebatur, intuens.
  - Longe processit.
  - Obviam ei in via ad craterem. Dormivit in campestribus, in arundinetis, expectantes calorem meridianum. In communi, felix essem, si paulo post ab illa deprehensus, cum frigidior fieret, qui sciret quomodo finem haberet.
  senex tacebat. Is pros et cons pensitare videbatur, sicut Vitoldus, dubitationibus de indicio vexatus, nihil properabat statuere, quod patientiam Victoris insigniter tentavit. Circuitus erat et ambulabat, exspuens in omnes regulas, homines conscribere et extraneam creaturam solvere et venatori fabuloso transire, cum repente senex revixit. Reversus est e regione cogitationum, in qua totum hoc tempus fuerat. Conversus ad pediculum, idemque laconice edidit.
  -Quid vis?
  -I telum dextrum opus est. Modo hodie ex praeda redii et nudus sum sicut falco. Pecuniam non habeo ad emendum omnia quae opus sunt, sed si adiuvas me hoc negotio, et ego curo ut creaturam impleam, pediculi huc catervatim concurrent et RAPTUM multum erit.
  avus tacuit alter.
  -Et si non?
  Hic Victor nihil dixit. Etenim tota ferrugine venatio meram insaniam interemit. Populum armatum graviter occidit apud RUES, ut idem faceret cum paucis pedicellis, et etiam in suo territorio.
  -I'll conantur facere opus est.
  Tandem expressus est Victor. Borov autem terra eius stetit. Avus quaestionem suam repetivit.
  Quid si non potes facere?
  Postquam Victor quaestionem non dimisit, avus tacite conversus ad computatorium suum perlegit. Hoc significatum est sermonem esse permissum. Accepit senex sententiam nec poterat loqui ullius telum.
  Exivit in in ANDRON, ubi adhuc quasi purgamentum computruit, praeterierunt duo alii pediculi qui apud Borovp auditores exspectabant, et deinde ad primam tabulam descendit. Ibi omnes erant. In quovis puncto tam multi ex illis erant ut gradum capere non posset ut aliquem scapula non feriret.
  Nihilominus tamen ad exitum et exitum exprimendum curavit, ubi Victor altum spiritum capere potuit. Fumus tobacco non amplius expressus pulmones eius - respiratio multo facilior facta est, et mixtura densa sudoris et alcohol post eum remansit. Rubiginem sed fores adhuc fores post se clausas impulerunt et Zona ante oculos eius aperuit.
  Cum primum huc advenisti, parum erat quod ab hominibus habitabatur, et omnia in regione quasi quietae et quasi chaos mortua, quae fit cum fungus nuclei in horizonte crescit et incursu fluctuum te ad infernum spirat. Simile quid hic quoque factum est. Attamen vis quaedam: Dominus vel natura, prout quis interest, ordinem coepit restituere et mox loca haec animantibus repleta sunt, quodammodo radiis aptata, et cum hic impetus evanescere coepit, ignotis copiis longius abrepta. septentrionem versus apparere coepit. The mutants after them came. Venator et victima (prout qua parte intueri) subito se ante se invenerunt, quae singulas catervas suas possessiones stricte definire coegit. Populus in sary aedificio sanatria consedit. Temporum recentium URSS complexus, damnat etiam post omnes cataclysmos ac justos eruptionum bene conservatas, factus portus portus centum vagi et vagorum qui suam felicitatem in Zona quaerebant. Area parva circa tres campos senatorii ab hominibus etiam custodiebatur, sed omnia quae retro deserta erant mutantium omnia erant. Aliae leges fuerunt. Primitivae, animalia, cum instinctus sopiti intra pediculos evigilant et in eosdem predatores convertuntur, suae humanae vitae immemores.
  Et nunc eum prospiciens in longinquum spatium, ubi reliquiae magni quondam imperii submersi sunt in altis dumis arundinetis, ubi tecta multi- solarii verterunt in seminaria mutantium et scientiarum incognita, totum corpus suum Victor sensit. stringuntur, et manus ad arma perveniunt.
  Mundus vere mutatur. Non quamprimum multis visum est, sed dramatice mutans non tam campus totius territorii quam animae hominum qui vitam suam in Zona dedere constituerunt. Tantum animos hominum absorbuit quantum nulla dope potuit. Miraculis in hoc loco habitis, acti somniis ditescendi vel cognoscendi aliam vitam, homines in todpas, cuiuscumque periculi, effuderunt.
  Victor per plateam longam ambulabat, extentus ut boa constrictor in vepre, inter aedificia quondam alta residentiales ascendentes. Obierunt. Iam pridem homines domos suas reliquerunt, gigantes fictiles in novo mundo vitam suam relinquentes.
  Metallum pedibus calcatur - tram vestigia tantum hoc loco cucurrerunt. Nunc vero ferruginei erant, venae tumidis similes, longae sanguinis expertes, nec minus formidolosae.
  Inanitas.
  Subito Victor mira vestigia vidit. erant sicut lepores, sed satis magni; Quid hie tigris et ungues facit acerrimus. Etiam metallum claustri exaratum est.
  Victor frowned. Parum erat in mutantem lepus impingere. Hoc animal, magnitudine boni leonis, venenum e longinquo exspuere potuit. Et non facile prohibere
  etiam explosive bullet. Patet quod cum tali lepore et tigride venenoso simul non bene obsederant. Vere monstrum est.
  Victor in angiportum conversus nolens procubuit. Non quaesivit casus supervacuos.
  pistillum e balteo extraxit. Audivi. Tanta bellua obrepere non potest. Subito pediculus sceletum e latere vidit. Erat...
  Dira laceratur et roditur. Ossium quoque fragmenta formae pependit, et plane recenter interfecta sunt et rodi - fluens sanguis iam alget non erat.
  Victor maledixit;
  - Hic tristis est Iaponica!
  Et adligat... Audivit iterum. Omnia quieta videbantur. Sed perspicientia suadet ut melius sit cum aliis pedicellis redire vel domum eligere
  certiora. Victor curvus.
  Tum fremitus obvolutus vere auditus est, et scabendi alicuius potentis manus. Victor accelerans, ad ianuam se proripuit. Simul flammae a tergo exarserunt.
  Ignis et sordida secta feriunt. Victor respexit. Monstrum sequebatur. Magnitudo tauri erat mixtura leporis auribus et leone validis ungula.
  Atqui haec bellua igni exarsit.
  Victor audiverat mutantes lepores venenum exspuere posse, sed hanc facultatem ad ignem spirandi extendi non putabat.
  Vir prope ex timore exanimatus est. Et bestiae spatium velociter reduxerunt. Iam iam Victorem arripuit et pediculum pede percussit. Ictum hominem pedibus suis pulsavit.
  Et superno victore conculcavit cadaver eius et comminuit eum. Tum os carnivorae clicked.
  Alio momento et suus 'super. Eo momento trabs emicuit, et vis ignota lepus mutantem abiecit. Ac si de caelo tacta esset.
  Monstrum denuo vellicare conatus est, sed iterum ictus necabatur. Et consedit ingens cadaver exustum.
  Victor magno concursu. Numquam id exspectavit. Atque adeo validum erat in zona ut radios iacularetur.
  Per idem tempus metus hominem adprehendit. Subito ipse interficietur. Qui eo eget, alius plures stipula.
  Dimidium Belari zona anomala iam obtecta est et audaces ex toto orbe huc ad artificia persequenda veniunt. Et aliquis specialiter quaerit quid
  spoliari potest. Multum pretiosum in domibus reperire potes. Habet etiam mafia sua in zona.
  Victor repere conatus est. Et subito apparuit figura in conspectu eius. Victor oculos connivuit. delirare videbatur.
  Frons puella fabulosa pulchritudinis erat. Illa gerebat aptum jumpsuit, quod figuram non celavit aperto capite, et videas quam auream illam.
  comis opimae. Facies autem robusta est et simul formosa.
  Victor surgere conatus est, puella subito arripuit et nudo digito nasum arripuit. Ibi erat aliquid ad tectum.
  Fabulose puella pulchra circa zonam discalceatam ambulat. Et sic apprehendi.
  Vehemens dolorem sensit Victor. Nares eius ut forcipe premebantur. Et haec puella pulchra digitos tam fortes habuit. Et tunc sensit aliquid capto
  ei et post iubam.
  Victor audivit vocem alterius puellae, valde amoena, et simul sinistre;
  - Bene, nonne Gerda haedum cepit?
  Flava puella ridens respondit;
  Quomodo vides Carolam? Vera parvus et non nimis pulcher homo!
  Victor confusus est. Nam quod est triduo stipulam, non lotam diu, sudantem, foetidum. Etiam nec pulchritudine lucet, et iam plus triginta annos natus est.
  Victoris est generaliter, ut-so viro... Vulga- rimus. Altitudo mediocris, in lecto vel nil speciale. Plures dentes iam desunt et nihil est quod inserere.
  Persona simplicissima, non heros quidam Hollywood. Et hic sunt puellae. Altera puella coram eo apparuit. Ignea rubra erat. Et etiam in stricta
  altiore figuram non abscondunt. Constat autem puellas valde musculares et abs tegulis habere. Ambo per- spicuae, facie forti;
  et alta. Saltem metri sunt octoginta quinque et discalceatus est. in calcibus altae, puellae omnino altae essent.
  Rufus erat armatus cum aliqua machina tormentarii phantasmatis, et in cingulo suo suspensus est diabolus quid aliud. Ita, ac flava armamentario plena.
  Mirum putavit Victor puellas nudis pedibus esse. Ceterum tanta contagio est in zona, et ipsum solum venenosum est, ac variae formae venenatae, fungos, urticae;
  varia insectorum genera.
  Re quidem vera puellae hae nudis plantis multum periclitata sunt, quae, impariter satis, rosea et munda sunt, sordes et pulvis in eis non haerent.
  In genere hae puellae tam inusitatae sunt.
  Multo pauciores sunt feminae in provincia quam viri. Et facile est ut in ea sterilitatem et partum mutant gravidam. Tametsi rara audaces sunt - dominae latrones;
  et meretrices. Quanquam scilicet omnino degradatur mulieres ad meretrices, quarum multae sunt terribiles et ebrietae. In genere, alcohol popularis in zona est.
  Credit quod miremur saltem in parte radialem et multa venena. Sed ab ebrietate cito senescunt mulieres et speciem venalem amittunt. Tristique hac.
  Haeque puellae, tam iuvenes, recentes, sient, ac sanae - tantum convivium oculis.
  Victor mussat carpens nudum Gerdae pedem manibus, qui nasum teneret;
  - Dimitte, quia dolet!
  Puella risit dicens;
  - Imo dolet... Sed quid dicis patsuk. Ego te servavi!
  Victor cum gemitu respondit;
  - Reddere tibi possem, sed paene nihil habeo!
  Gerda giggled and remarked;
  - Et quid de tam paupere guy amo te!
  Carolus Rubrum dixit:
  - Fortasse delebit nos?
  Gerda spreverunt contemptim;
  - Putet!
  et calce Victoris Append. Vir supinus traxit... Puellae consonantes riserunt. Adeo parum pudici, quod nolens Victor excitatur.
  Carolus interea mutantis cadaver accessit et pilum suum percussit, notans:
  - Nobilis homo! Sed solum cauda eius pretiosa est!
  Gerda adnuit et rogavit Victorem:
  - Si non vis caput abscindere, dic nobis ubi fortuna lapis est!
  Victor mussat trepidus;
  - Ita, ego... Utinam talis essem, si haberem saxum fortuna!
  Charlotte caudam leporis leonem fruticosum abscidit. In sacculo suo posuit et fremuit;
  - Mendacium est! Senex dixit ei ubi lapis erat! num abscindemus caput ejus?
  Victor mussat trepidus;
  Cur id diceret? Quis ego illi? Sed tu ipse ex eo scires.
  Gerda fremuit;
  - Non laborabit... Sed non tam simplex sentio quam videtur. Forsitan eum ad cella tollemus et excruciemus secundum regulas!
  Paulus adnuit consensu.
  - Certus est fieri! Fer eum in cella et ibi experire!
  Gerda aliquid dicere voluit, cum audivit iurare et obscenitates sordidas.
  Puellae convertit. Duodecim homines sordidi et laceri in via apparuerunt. Ad puellas movebant. Et simul execrabantur ac sordidae.
  Charlotte giggled.
  - Haec turba pugnorum ... Quam plenus kritins mundus est!
  et sclopetum extraxit.
  Gerda annuens consensu.
  - Occidamus eos! Nimium lutum est in zona!
  Accepit autem ambe puellas et nudaverunt facies suas. Victore contremuit timore. Tanta ira visa est in oculis incredibilium puellarum. Miror quinam sunt?
  At quam habent vim visibilem! Quod justo neque.
  E sclopis Caroli et Gerda radii evolaverunt. Percutiunt homines qui in se currebant, plane pulchritudines rapere cupientes.
  Et tunc calor infernalis, et... Plures homines statim a radiis abscisi sunt. cum ululatu corruerunt. Reliquae tormenta tormenta levaverunt et sclopeta dolabant.
  Ambae puellae: purpureus et flava volutatur. Et statim tollent et plantabunt. hi erant ordines mortis. Atque hic iterum cadunt
  massa quis. Pulchra turba nequissima...
  Gerda retorsit et stridit;
  - Fa pupa!
  Andrea notavit:
  - Celeriter cum illis sumus!
  Duodecim homines ex cohorte kulak occisi sunt. Inusitato trabis caesi sunt telo. Duo ex illis erant adhuc torquentes et vellicantes.
  Gerda clamavit:
  - Niger corvus in facie mortis;
  Hostia horam noctis exspectat.
  Carolus confirmavit:
  - Erit immortalitas militibus;
  Si audacter te offendas in oculo!
  . CAPITULUM #2
  Puellae cadavera sedulo diripiunt. Pecuniam omnem e loculis et balteis abstulerunt, paucis calculis, artificiis, tulerunt.
  Deinde arma collige. Et tunc Victor oculis suis credere non potuit. Omnes hi cultri, sclopi, sclopetorum, tormentorum apparatus, sclopetorum secti, in manticas conscenderunt
  militibus et literam disparuit ibi...
  Victor miratus quaesivit;
  - Quomodo id facis?
  Gerda giggled respondit:
  Hominem non intelligis!
  Carolus logice affirmavit:
  Bene, nimis longum est explicare! Veni, surge et sequere nos! Tu tamen in manus venies si non vis exscindi
  caput!
  Gerda giggled and remarked;
  - Ita et statim!
  Victorem rapuit per opaca colli. Facile abripuit humum, ac portavit.
  Volavit et inermem aera iactat. Charlotte sclopetum Victoris nudis digitis sustulit et in eum proiecit.
  Ille statim telum arripuit.
  Rufus adnuit approbando.
  - Non malus motus!
  Victor cum gemitu respondit;
  -Aliter non superstes!
  Gerda posuit eum super pedes et adnuit.
  - Cumque nobiscum veneris! Nec audes aufugere. Citius movemus quam celerrime homo in mundo.
  Et impulit Victorem cum machina sclopeta.
  Inclinavit se et ambulavit una cum puellis. canis tritus aspexit.
  Puella pedibus nudis et decoris vestigiis in pulvere vacillavit. Praeterea Carolus pedes sanguine lavit.
  Utrumque furatum esse videtur quod nemo timeat. Et tam parum pudici - just contumaciter.
  Victor puellas rogavit;
  - Qui es?
  Quod rufus bellator cum risu respondit:
  - Quid tibi videtur?
  Vir manus eiecit.
  - Nescio! Sed tam special!
  Gerda adnuit, dentes denudans.
  - Nos sumus, qui te occidere possunt... Sed in quo casu praemium dare possumus. iam ex te pendent!
  Viktor chuckled scepe.
  - Quomodo valeo tam frigidis mulieribus utilia tibi?
  Respondens Gerda crure levavit et iterum Victoris nasum nudis digitis arripuit et multo durius expressit. At illa mugivit;
  Mulieres tuae non sumus! Feminae semina in foro vendunt!
  Carolus adnuit.
  - Recte! Sed multum scis! Exempli gratia, tale artificium, quam lapis rejuvenation!
  Horruit Victor et notavit;
  - Lapis rarissimus est. Et habet latus effectus. Etiam puerulus fieri potes si diu in manibus teneas.
  Praeterea extra zonam, illi qui talem adolescentiam acceperunt, simpliciter moriuntur. Et intra zonam conversus in liberos, adultos etiam amittunt
  vires et artes, et saepe adulta memoria.
  Gerda annuens consensu.
  - Etiam lapidem iuventutis latere vidimus, et proprietates non admodum delectabiles. Sed cum felici lapide conjuncta;
  et cum quibusdam aliis artificiis, potest hominem facere extra zonam hone immortalem et aeternum iuvenem. Ut...
  Carolus libenter confirmavit;
  - Si vivere vis, adiuva nos!
  Victor inhorruit et quaesivit;
  -Quis es usquam?
  Gerda subridens notavit:
  - Extra scientiam tantum vitam tuam minuet!
  Carolus confirmavit:
  Tantum habent plures rationes ad te necandum!
  Victor astitit... foetida dump transierunt. Videntes autem puellae bum, accurrerunt ad eas, et rogare coeperunt.
  - Da pupillo... buccellam panis!
  Charlotte testa cum nudis digitis pervalida sustulit et proiecit. Bum qui insiliit nimium propinquus, punctum rectum in oculo obtinuit. Et fragmen vitri
  perforato caule cerebrumque intravit. Perfide corruit.
  Viktor sibilavit.
  - Lovno! Subtiliter!
  Gerda notavit;
  - Non possumus facere!
  Charlotte, fremuit.
  - Etiam maceravi microbe!
  Victor innuebat;
  - Hoc quoque hominem tam crudelem necem!
  Carolus risit et dixit:
  - Vel fortasse vice versa. Quam hic melius erit profugo in altero mundo vegetare!
  Gerda subridens notavit:
  - Recte! Cur scumbag vivere... Humanitas, parva iactura est!
  Red addidi:
  - Et fortasse lucrum!
  Victor nihil dixit, putans se non tam insigne humanitatis specimen fuisse, eumque pulchri- tudines conficere posse. Ambulant et discalceatum,
  rosea calcibus micare.
  Victor putavit cur nudis pedibus ambulare non timeat. Ceterum tam multa sunt genera contagionum et fragmentorum et aliae sordes.
  Cunctatus homo quaesivit;
  - Et cur ... sine calceis?
  Gerda giggled respondit:
  - Facilius est nudis pedibus vivere et ...
  Andrea addidit:
  - Vidisti ipse quam lepide hoc suffixi!
  Viktor adnuit.
  - Tanto utilior. Sed cur non sordent pedes?
  Gerda acriter dixit:
  Nihil breviat vitam ut linguam longam. Sic melius claudis!
  Andrea gravi sono respondit:
  - Quia pedes nostri lutum non sentiunt .. .
  itaque domum relictam ascenderunt. Ibi quoque congregatio erat trium nebulonum potantium. Puellae radios in eis non vastant. Carole misit in fugam
  stimulos flagellorum nudorum digitorum cadentium arripuit et quomodo eos feriret. Ictus est validus, et ossa finduntur. Sanguis effusus.
  Gerda tertiam partem nudam, calcem rotundam ad mentum movit. maxilla fluens. Et concidit mortuus et tacuit.
  Iam puellae reginae placent.
  Rufus rufus utrem atramento nudo pede arripuit et contra parietem proiecit eamque rupit. Tum cooed;
  - Ego sum in mundo fortissimus!
  Quaesitum est de fenestra flava terminator et diruit;
  - PROFUGUS in latrina madefactus!
  Puellae risit magna. Et iam iustae erant bellatores puellae - Super.
  Victor ad exitum refulsit. Sed Gerda iterum apprehendit eum per longanimitatem nasi et trahens;
  - Mitescere, caper! Nunc te interrogemus!
  Murmuravit Viktor:
  - Nihil novi!
  Oculi smaragdi Charlotte micant.
  - Tunc morieris!
  Et accessit ad eum, et apprehendit humerum suum. digitos suos demittebat et ululabat;
  - Loquere quae dixisti de artificiis Borov7 .
  Victor mussare;
  - Nihil specific! Post eos quoque est.
  Gerda adnuit.
  - percontari potes. Et tu nos...
  Carolus suggessit:
  Forsitan eum adhuc non occidemus. Una idea est.
  Flava terminator adnuit.
  Blatta semper occidere possumus. Et varias notiones habemus!
  Bellator rufus suggessit:
  - Experiamur lapidem qui glandes in eo tunc deflectit. ET...
  Gerda respondit:
  - Iam experti sumus, sed contra radios non operatur. Quid aliae notiones sunt?
  Carolus suggessit cum risu:
  - Dicemus ei de rebus nostris?
  Flava respondit;
  - margaritas ante porcos noli iactare. Veritatem non dare canibus!
  Carolus ad hoc respondit:
  "Forsitan tunc aliquid meminerit!" Quaerere vanum est. Et lapis felix nobis est. Tunc potest euenire super- iuncte cum aliis lapidibus.
  Gerda annuens consensu.
  "Tunc eloquar!" Sedet et audiat.
  Et flava terminator fabulam texere coepit;
  Anomalia nusquam reptans puellas undique circumdedit. Pulsat et saxum crebris manibus verberans. Etiam aer circum frigore visus est et mortuus factus. Eodem tempore puellae incrementa radiorum senserunt.
  Aerem perforavit, fusione nitrogeni et oxygeni nuclei causando. Ex quo omnia satiata mira viriditate torquebat nasum.
  - Non opus est hinc exire! Gerda dixit.
  Carolus consensit:
  - Sumamus hyperfits et conemur erumpere!
  Puellae statim se injecerunt liquori radiorum nuditate minuente. Sensit sicut milia apes radioactivas cutem tuam pungebant.
  Gerda eliditur;
  - Eamus!
  Carolus consensit:
  - Ita! Hoc superanomaly iterum praeterire nolui. Repente instar praedatorii instinctus est et nos circumdabit.
  De terminator flava notatur;
  - Pro regula talis agri non sunt continuum et hiatum inveniemus.
  Vulpes rufus admonetur;
  - Summa est fines recte definire.
  Id non tam facile. Nonnulli conati sunt, imitantes scriptores, qui nullam peritiam habebant, ut fulmina tantum et nuces mitterent.
  Certum non est, ferrum volitare sine retardatione et lapsu, sed organica materia franget.
  Hic subtiliori debes accessu, pulverem ex usto plumbeo planum fundis, illud projice, ac deinde laternae trabis levissimam declinationem sequere.
  Ubi recta est radius, inter campis anomala est intervallum. Scientia probatur a doctis.
  In genere, cur zona vulgaris Chernobyl repente tam ardua facta est - leges naturae violans.
  Ad hoc physici claram responsionem non dederunt. Disceptationesque et disputationes a multis centenis voluminibus scriptae sunt. Puellae bonum est quod celeritas computatralis legere possunt, alias flavum in libros convertent.
  Pro scientia fictorum scriptorum, zona facta est etiam bovis nummaria, sed tamen fastidiose scribunt: laqueos, farters, artificia, mutantes, latrones!
  Aliquis aliquem occidit! At purus amor immaculatus et feminae ne odorantur quidem! Sed bellum femininum est!
  Puellae lente iter fecerunt, pulsum per aerem attingentes. Tunc subito in facie calefacti sunt, ac si quis calefaciendo disposuisset.
  Iuvenes speculatores peculiarem parvam machinam habebant, et plumbum vel ferrum in zona veru inveniebant.
  Tenuis pulvis iacuit vibrat in arcu lampadio. Primum enim anomalia decem metra solida erat.
  Deinde, in modum puellae progressae, aliquae rimas in agro apparere coeperunt. Speculatores in stamine prope aspiciebant.
  - Est! Andrea animadvertit.
  - Vos can ire.
  - Experiamur! Gerda eam fovebat.
  Puellae per lineam defixit. Antecedens uorago similis erat, et mihi notabiliter gradum adiiciam, ne hausi.
  Repente ingemuit aer, speculatoresque limum luto rixabantur.
  - Ea videtur penetrationem nostram sentire. Gerda animadvertit.
  Charlotte, fremuit.
  - Fortasse! Tace loqui.
  Puellae movere pergunt. Subito torret in turbine metallum. Tunc tantum anhelavit, tantum propter dexteritatem gymnasticae puellae non cecidit.
  Crater truss ad latus stans scissum est, et fragmenta in vitta plicabantur. Sed via antecedens paulo latior facta est.
  Fenum aruit, terra post seismic cataclysmum spectat. Ante hunc modum semita subito concreta saepes obstruitur.
  Escendere non potuit, desuper zona anomala mortem efflavit.
  Andrea risu dixit:
  - Nichil est vertere retro. Nos longius processimus nec notum est an alium lacunam inveniamus. Admoneo cum grenade agitari.
  - Quare, si ictu Ross-karate comminuere potes. Gerda dixit.
  Charlotte frowned.
  - Nimis sepes satis crassus es.
  De terminator flava notatur;
  - Sunt specialia energiae puncta in concreto, quae totam structuram perrumpentes admittunt. Etiam et disciplina tibiae non nocuerunt.
  Cana bellator duriter notatur;
  - Tunc ego vobiscum sum.
  Ut calceos non laederent, puellae caligas exuerunt, et pedibus venustis, sicut sculpturae antiquorum dominorum, in concretum pulsare coeperunt.
  Insolite sient, nudi pedes tam exercitati sunt ut viderentur vectibus ferreis verberari.
  Puellae ab infantia disciplinam pugnae acceperunt et eis viginti quinque centimetra concreta sunt.
  Murus rimis contectus est, paucis post diebus concidit.
  Etsi paulum concussi cruribus concussi sunt, sanguis per ipsos exploratores gavisi sunt.
  Andrea yelped:
  - Vobiscum perrupimus!
  Gerda confirmavit;
  - Simul ac fovere! -
  Factus est iocus pro pulchri- tudine iuvenum, vultus tantum eorum ex Dushman barba et camouflage pruriebant.
  Semita ulterior facilior erat, puellae iam limites anomaliae solum per refractionem lucis distinguere didicerant.
  Omnia facere debebas in saccus versari et omnia videre poteras. Verum, ambulandum habui circiter dimidium kilometre, innixum, periculosum lineam transire: transitus iterum coarctatus.
  - Fuistine umquam ebrius Gerd? Carolus quaesivit.
  Flava respondit;
  - Non! Verum, alcohole me injecerunt ad reprimendam corporis reactionem ad alcohol.
  Rufus, qui ibat.
  - Et quomodo?
  Gerda honeste respondit:
  - Caput dolet, cedunt intestina. Minutulae mini- capsulae magnitudinem milii dederunt. Augebant resistentiam corporis alcoholis.
  Ebrietas licet peccatum est, intelligentia carere non potes.
  Charlotte giggled.
  - Aliud peccatum! Bibunt omnes sacerdotes. Et generaliter, si anomaliam ingrediamur, adtemptationem, nonnumquam millies, peiora experiemur.
  Cacumen AKM oppugnans sclopeta fortuitus anomalia intravit et leviter curvavit. Mihi derigimus. Pluvia desuper effusa, guttis grandibus, satis tepida.
  Intus anomalia simpliciter exsibilantur et evaporantur. Receptaculum exiguum coacervatum est praeteritum: eversae, laceratae aliquet, obtrectatores, fragmenta gravium armorum agriculturae, dolia ferruginea.
  Extra cellarium, neglecto mortifero backo, sedit reptile, rubens cristallus cum caeto capite. Metallum sine ullis quaestionibus devoravit, et unguibus cancri inter ungues, et ungues tigris sunt.
  - Rifulik! Carolus susurravit.
  Gerda confirmavit;
  - Non interdum vitae forma mixtio vicus et lithium.
  Canae bellator mussat;
  - Contra eum, arma nostra forte sunt impotentes.
  flava humeros.
  - Nescio! Qui talem creaturam iaculantur, fere non superfuerunt. Verum, cur dapibus carne indigeat, verisimilius est machinae tormentarii epulari.
  Carolus monuit:
  - Ne accelerare motum, provocabit rifulika.
  Puellae adhuc teres sunt, sed ocius et velocius moventur. Verum in hamatis filum mox offendunt. Ipsam esse incidunt ut.
  Puellae hoc perfecte copeverunt, stridorem professionis evitantes.
  Paucis post gradibus, Carolus Gerdae in aurem insusurravit: - Ecce, charissime, hic primum praemium est.
  Illa ostendit lapidem citreo coloratum.
  Termino flava respondit;
  - Nihil speciale, hoc est frequentissimum artificium "kulesh". Plus quam mille pupa, eum adiuvare non potes.
  Rufus adnuit.
  Forte etiam minus, sed nec malum est.
  Anomalia circa puellas ad vitam venire incepit, evulsit aliquem specialem argutabile sonum, lacerans eardrum.
  ultra humanam aurem perceptionem erat, sed puellae illum audiebant;
  - Diabolus sollicitus est! Andrea animadvertit.
  Gerda confirmavit;
  - Licet hic in ore abyssi, noli loqui de immundo.
  Bellator rufus stridore;
  - Veni!
  Sibilus et calor conspicue auctus, stillae stillae antequam terram attingerent, gramen incepit mutare colores, et apparuit in termino lucidum.
  Fere spectaculum tam pulchrum ac terribile est. Puellae ad reefulikum respexerunt, iam procul aberat, sed apparebat ut comederat, "grunnitum" ad aures sensitivas non pervenerunt.
  Exploratores sedata causa est quod obducto tandem fine careat.
  Gerda logice dictum est:
  "Magnam vim hic afferre non potes!" Nos et homines et arma perdamus, ecce.
  Re quidem vera MI-8 helicopter in caelo apparuit, zonam notans, ascendere coepit, sed sero fuit. Blurry bracchiorum versus eum iaculabantur et circa currus circumvolvebantur.
  "Pinwheel" suffocatus est et cadere coepit. Propeller cessavit flectere, machina vero lente quasi in aquam demersa est. In via, conversa est in quandam tabs- tationem.
  Puellae autem hoc spectaculum non tam admirabantur quam e periculo exire conabantur. Aestus in ora calet, gramen attollens, pulvis, lapillis in turbine.
  Oculi puellarum, naturaliter sapphiri in Gerda, sed sub brunneo et smaragdo in Charlotte depictae, teary erant. Tum sanies per terram transivit, ictus electrica.
  Puellae anhelaverunt. paulo cucurrit nobis. Tunc totaliter mala facta est, repente humus factus est sicut butyrum et ocreis conglutinata.
  Tunc letifer a supernis flecti, zona puellas ad terram attrivit.
  "Similis sumus in magno kildyk," Charlotte dixit.
  flava stridore;
  - Ante sero paenitemini!
  Rufus erigitur;
  - Imo, Gerda, nolo mori spiritualiter emancipati. praeterea quod mortem nobis manere putas.
  Flavus constat.
  - Nihil spero! Difficile est tam iuvenis mori. Patria quid agere non vacat.
  Andrea snorted contemptim.
  - Ne illam quidem occidit! Ego certe pellentesque mea causa est.
  Miratus Gerda;
  - Et belli gerendi participes non fuistis.
  Rufus facile confirmatus est;
  - Non! Ego, ut tu, maioribus rebus curatus sum. Non sunt nisi duo nobis in tota terra.
  Flava terminator adnuit.
  - Itaque opus est ut ab eo liberos pariat.
  Canae bellator giggled:
  - Pro certo nescio! Probabile est nobis ex simplici homine gravidam accipere.
  Tandem ad eos helicopteri descenderunt, duo refulici ad eos accurrerunt. Illi recentes ferrum videntes, ad escam praedatum pergunt.
  - Quam atrocem virtutem debes habere tam fortem ferrum discerpere. Gerda animadvertit.
  - Diversam metabolismum habent cum inclusionibus ultra-radioacivis. Charlotte dixit.
  flava pipiabat;
  - Sed quasi tela nostra non diffututa sunt. Millions dollariorum libeat abicere.
  Puellae renem cultello rimaverunt, cultri duobus vicibus fixerunt, sed extremum abscissum est. Tum, pilam plasticam mittentes, terram ulteriorem normalem factam invenerunt.
  - Bonum est quod simplex camouflage in cruribus habemus, misericordia non est secare. Charlotte dixit.
  Gerda eam cepit et diduxit;
  - Ego vere ut piscem intendere, sed salire.
  Rufus active servatur;
  - Nos ab aliquo loco salire edocti sumus, id tractare possumus.
  Infensi flava notavit;
  - In bello praeparatio bona est sicut aer pulmoni, mixtio vaporum malus et debiles necat!
  Puellae ocreas inciderunt, paulum haesitaverunt ac acriter insilierunt. Gerda fere adhaesit iterum crure exarati.
  Locus autem multo latior factus est, et puellas ex eo exire potuerunt. Exploratores lente se movebant, donec tandem anomalia versare constitit.
  Carolus vultu laeto dixit:
  - Vive soror! Atque ego omnes daturum.
  Gerda logice notavit;
  - Nunc opus est ut ocreas invenias, alioquin pedes nostri nimis pulchri sunt pro barbato Mujahideen.
  Rufus cum hoc consensit;
  - Modo insidias et adfligendos aliquem constituemus.
  Flava ludibrio vibrabat.
  - Si invenimus!
  Puellae, obstante onere, ad currendum ire decreverunt, non praesertim festinando, ne strepitus fieret. Sagaces auditus a dextra jaculantes sustulit.
  - Id aliquid! Similis venationis vel disassembly. Andrea animadvertit.
  Puellae gradum ceperunt, collem transierunt, inde visum, uiam patefecit. Tumultum proprium quattro auditum est.
  Potens hic currus octingentos desiluit a tergo saltus obsitus. In ea sedit duodecim typi in tunicas et armaturas pellicea.
  Insolens facies et raso capite latrones prodiderunt, quidam ex illis in manibus Tattoos habebant. Maximas et stigmata habebat in facie. Malus comici librum spectavit.
  - Cum homo formidolosam speciem artificio sibi dat, hoc certum signum est infirmitatis spiritualis. Andrea animadvertit.
  - An, lupus in vestitu ovium tam terribilis est, non ovis in pelle lupi! Gerda continued.
  Latrones PKU armati sunt - Kalashnikov apparatus tormentarii emendatus. Eius 14.7mm glandes altiore puellarum transfigere potuerunt.
  Tamen, secundum consuetudinem iaccam, puellae levem habebant, sed armatura validissima ex titanio hydrohydrogenis facta, ter fortior quam titanium naturale, duo tempora et dimidium leviora.
  Vera, talis catenae electronicae constant ut totius T-90 lacus. Sed eos tam grandi glande feriunt, etiam fortia puellarum ossa resistere non potuerunt.
  Sed "Kalashnikov" seu "Abakan" non ab omni distantia terribile est. Maledictus princeps, ut semper.
  - Tunc cuculus nobis dixit duos fartores scatebant. Rodere habes.
  Ululata ferox respondet:
  - Non in bastardis bulla, sed punctum est. Tantum aliquid advenit nec RAPTUM prehendit.
  Torvus etiam obscenis miscetur;
  - Hi sunt Arabes, quod significat probabiliter "viridis" et dope.
  Carolus AKM incendere constituit. Praecipuum incommodum machinae est secundum magnam propagationem glandium, praesertim ad longas distantias. Verum, si 7.62, sed 5.45 non uteris, accuratio augetur.
  Latronum capita immanium patent. Andrea ignem aperuit, et Mariam ut semper orare coepit. Quattuor latrones statim interfecti sunt. Ex quibus unus exclamavit;
  -.... izdets!
  Latrones coetus insita responsione propria sunt. Ubi iaculantur non liquet, satius est retardare ac cubare, sed dux, sine haesitatione, fU-12 grenade arripuit, etiam cum propagatione usque ad ducentorum metrorum, sed cum uranii inclusionibus in laminas explosives potiorque.
  Et unde effodit, quia hae tantum in usu sunt viribus specialibus Russicis. Gerda accensus, eius glans in grenade exactam centrum percussit.
  Terribiliter cecinit, FU-12 non F-1. Latrones oppressi sunt, ac Iaguar, amissa potestate, suam paulatim celeritatem redegit. Agitator impulit iaculis in morte pulsum.
  Notam potentem bestiam trucidat. Puellae ad eam velociter accurrerunt. Undecim cadavera una cum auriga fuerunt. Videruntque teterrimum verberatum.
  Carolus saccos inspicere coepit. Artificiis imprimis studuit. Ea diligenter examinavit. Praeter "kulesh" artificium frequentissimum quod facultatem habet in tenebris lucere et parvam machinam recharge.
  Porro lapis iste solus anno post zonam relictam proprietates suas perdidit. Inter alia pretii par erat serratorum capax ferro commixto secandi.
  Lana contegi necesse est, alioqui currus metalli ardebit. Lapis roseus hic "Amor" erat, qui insigniter auget potentiam masculinam, et magni pretii in zona "clipei", qui effectibus radiorum vulgarium adversatur.
  - Nonne latrones haec omnia colligunt? Gerda se quaesivit.
  Carolus respondit:
  - Minime vero, id fere e longinquo tulerunt.
  Flava rogavit simplicem;
  Et quid fecerunt cum illis?
  Rufus clamavit:
  - Occidi! Quid plura? Et bonum est si prius non fuit sine tormentis. Quidam farters latebras habent exspectantes RAPTUM pretium ut oriantur.
  Donec sit amet blandit enim, non malesuada orci. Quaerunt vias augere proprietatum artificialium et praesertim fasciae suae extra zonam vitam extendunt.
  - Scio! Oculi Gerda lacrimis implentur. "Sed quid accidit mihi. Ipse homicida factus sum, septem homines mortui sunt a sagittariis meis.
  Numquam mihi in hoc ignoscam. Sicut chorda confregit animam meam.
  Charlotte grinned.
  - Bene, cur tam stultus es.
  flava stridore;
  - Ecclesia contra violentiam.
  Sciens rufus dixit:
  - Estne? Malum occidere non est peccatum. Litterae ex Hebraeo praecepti sexti Praecepti Non occides: sonat: Non occides malum!
  Id est, non est bonum nisi bonos occidere, et malos puniri.
  Gerda timide dixit;
  Ipse autem Jesus non sequebatur hoc.
  Carolus respondit:
  - Bene non est! Deus incarnatus non fuit pacificus. Christus in Veteri Testamento comparatur regi David, et fuit magnus bellator.
  Ipse Iesus dicit: "Non pacem feci terrae, sed gladium". Fons malus est sanguis luxuriantium. Quin etiam ante incarnationem eius, coram Domino, Iesus mortem sententias tulit, totius Amialican interitum iussit, Sodomam et Gomorram succendit.
  Iustitia id est poenam mali requirit. Qui sunt latrones loci? Percussores e scumbagibus, profugi e locis detentionis, moechi, qui in indice internationali voluerunt, mox terroristas capiimus.
  Hoc est, malum est, et propter bonum debet destrui. Fons malus est sanguis perditorum, dixit Jesus.
  Lacrimae apud Gerdae oculos exaruit. Mirum quaesivit;
  - Quomodo ergo scrip- tum scis?
  Andrea honeste respondit:
  - Bene, quomodo in patria orthodoxa sollemniter vivant et in catechismo nesciant. Sed prudenter adhibenda est scientia, ne ad cavernosam pacifismi testium Iehovae accedat.
  Flava adnuit.
  - Hanc sectam novi! Christum Deum non agnoscunt. Sed de haereticis loqui non mihi placet, non tibi.
  Constat red.
  Eamus primum figere currus.
  Raeda leviter laesa erant laminae metallicae in marginibus eius, et machina sclopeta, quae incendium tempus non habebat, nova taenia onerata erat.
  - Ego primus omnium machina tormentorum occidit. Carolus gloriatus est.
  - Logice! Nunc incipiamus experiri. - ocreas reperi ius. Gerda fastidium fuit tentare in calceis post foetida latronis pedes.
  Illa tantum fastidiosa fuit, sicut etiam Charlotte. Puellae ad flumen iverunt et caligas suas lavaverunt. Paulo nimis magnae erant, sed post paulum cogitationis scapulas traxerunt.
  Non multum commodae, sed cum orationes peragunt, non nimiam attentionem attrahunt eorum incantationes. Puellae autem, omissis cadaveribus in fossam, rotis propellere potuerunt.
  Sed surculus, alias creaturas notabiliter: rat-lepus. Sinister mutatio, mixtura talpas et leporum. Qualiter hae species ad coitum conficiendum mysterium est, at in venenis dentium venenis mixtum esse valde sinister evasit.
  Lepores mus in viam cucurrit. Magnae canis earum erant saltem quinquaginta. Nudabant dentes tam graciles quam acus.
  Saepe eruperunt, sed novo biduo post creverunt. Corpus ipsum sordidum, tergo tantum et laeto, cauda paene vulpinum. Extra zonam talis pilum aestimatum est.
  Praecipue dominarum. Sed ipsae bestiae sollertes ac tenaces erant, cadavera non dedignabantur. Praeterea a muribus ingeniosa quaedam haereditavit.
  Verbi gratia, corpus mortuum non ita sapidum, sed tutum est, sed in plaga mortuorum.
  - Hem, quid cum illis agant! Gerda petivit.
  Carolus constanter respondit:
  - Surgamus et caudas abscindamus! Erit aliquid vendere.
  Flava dubitavit ::
  Cur pecunia opus est. FSB nummum nobis dedit, et triginta milia viridia inventa sunt in loculis latronum.
  Rufus risit.
  - Ita! Animadverti terroristas et mafias pupam euronis praeponere, quamquam differentiam in commutatione rate verterem.
  Clanculum pupa post latronum corda
  Qui Russiam perdere volunt!
  Argentaria vilis, monetæ parasitorum
  Mercenarius accipit necat!
  
  Ad se attrahit sanguinem et abominationem
  Non gratis viridis color est oculorum angustiae!
  Fiat benignitas et honestas in corde
  Faciamus somnia vera!
  . Capitulum #3
  Legitur apud Carolum.
  - Cuius carmina? - Interrogavit Gerda
  - Hoc ipse scripsi! - Puella rufa respondit.
  Flava risit.
  - Cogitatio bona. Maxime vero verum et verum est. Sed recte es, extra RAPTUM vendens nobis permittit utilia noti inter venditores facere.
  Puellae lepores ad sclopetum arripiunt et excuterent. Solum in capite mittere debes, quoniam facile corpus reddit, etiam glutinosum viridis sanguis paene non effluit.
  Iaculata capita decem monstrorum confoderunt. Corruerunt, alii currere coeperunt.
  - Wow, et statim nostram pugnam virtutem probaverunt.
  - Hi pseudo-canes non sunt qui praecedentes scandunt. Sed iam tantopere iaculati sunt, caudas quoque abscindunt paulo peiora quam lepusculae. Gerda animadvertit.
  - Caudae muricae vulpes praestantissimae sunt. Ter plus quam schedulae solvunt. - Burknual Charlotte.
  Flava adnuit.
  - Dicunt pilum suum posse mutare colorem.
  Puellae decem lepores plus taedae emiserunt. Deinde descenderunt. Opimae caudae confidentibus motibus abscissa sunt.
  - Cave dentibus tuis, in principio antidotum veneni, sed mille octingentos dollariis pro ampoule constat. Charlotte monuit.
  Gerda notavit;
  - Instructus sum non peius quam tu. Praeterea, si dentes abscinduntur et remanent in corpore, gravis processus inflammationis erit.
  "Plurimum molestissimum est, licet corpora nostra sint valida nec tam facile inficere." - flava addidit.
  Puellae ad currus iam petebant cum apparebant pseudo-canes. Non multi, circiter quindecim. Item fusa apparenter attracta.
  - Estne misericordia glandem perdere in illis? Andrea animadvertit.
  Gerda confirmavit;
  - Etsi non venenati, mordent et rabiem inficere possunt. Eos sclopis pellamus ut automataria automataria non transferantur ad nihilum.
  Tantum persuasio quae desiderat rimam habebit in fronte! Carolus suadet.
  Flava giggled.
  - Et infantiae multum habes.
  Puellae accensae e meliore TT-C. Dimensiones, resilire et calla minora sunt quam quae traditam TT, et vis letalis et ignis in altioribus ob rostrum speciale designatur.
  Copia viginti orbes per dolium. Praesent non sagittis tellus. Sine glande extra unam expenduntur, puellae capita pseudo-canum comminuerunt.
  Postea vero audiebatur alius grex appropinquans.
  - Scis! Carolus suadet. Ne in illis ammo deficiamus.
  Gerda confirmavit;
  - Nos, opinor, satis latronis arma habemus. Ita, et TT-100, fere cartridge trudere potes.
  Andrea cooed:
  - Omnia eadem, non nobis placet. Periculum est asinos nostros, et nihil nisi cultris congredi.
  Dentibus nudatis flava pipiabat;
  - Sonat tentatio, sed vano periculo competit.
  Rufus respondit:
  - Cum in FSB schola instructi essemus, mortem aut gravem iniuriam non minati sumus. Et hic locus est occasio te ipsum tentandi.
  Gerda subrisit:
  - Viam mordens in asino est ars gratissima pseudo-canum. De hoc etiam in commentariis primi pedicelli, quem primum vocant, describitur.
  Carolus adnuit.
  - Farter formosior sonat fures! Nunc cultros abeamus.
  Puellae retro steterunt, saltem triginta canes pseudo-erant. pugnatum non erat facile.
  Subito Carolus pugionem ad proximum canem proiecit, eum in iugulo dextram feriens. et tunc inermis relinquebatur. Salire ad canes, ictus capitis canis.
  Perculsa concidit animal. Tum pulmo, sicut pedis in oculo, ferrum in maxilla. Puella malleolum ferit, dentes eius sicut pisum arescunt.
  Gerda post eam ruit, crura puellae valide abiciunt mares. Canes cadunt, volvunt. Ictus cum pugione iugulos tangit.
  - In ictu forti opus est donum! Andrea predicto.
  - Quis non verberat, perit! Andrea Addit.
  Digrediuntur puellae vias. Carola altum desiluit, paxillum factus est, capita volans, tres canes in saltu addicitur. Illa per collum unum incidebat, caput abscidit.
  Gerda decurrere iteravit, quattuor depositis, et ictu cordis finiens. Canis quidem paulum eam scalpere potuit.
  flava stridore;
  - Spurca canis.
  emendatum red;
  - Dicendum est canis.
  - Etiam canem sic appellare non humanus est.
  Carolus clamavit:
  - Sed insanus.
  Canes vere puellas asino mordere voluerunt. Plerumque farters et latrones tunicas armatas habent et per eas mordere non potes. Et Braccae tenuiores erunt.
  Gerda eum in oculum transfixit, et Carolus una manu digitos suos transfixit, altera pugione utebatur.
  flava stridore;
  - Id, nunc quid?
  Rufus notavit:
  - cultros in caput iecimus, ut fortasse melius in cista sit.
  Puellae decurrere, pseudo-canes stupidi, calliditatis et conservationis instinctus prorsus expertes erant. Ambulabant deinceps, irruerunt, prosiliunt praevidere.
  Et omnes Andream unguibus paulum digitis dederunt.
  Red inquit;
  - Minime, hiatus in praeparatione nostra sunt. Subito autem cum unguibus venenatis.
  flava stridore;
  - Quomodo mures?
  - Ita sit! Viam eorum acus ferro fortiores sunt. Pessimae creaturae.
  - In genere, aliquid ex muribus diversorum derivatorum.
  Charlotte alterum caput amputavit ambulanti, et canis dorsum fregit. Gerda ea nullo modo inferior erat.
  Quod cum risu flava notavit;
  - Omnia, quia radiorum non occidunt mures, sed etiam fortiores et viabiles reddit. Dystopia Est. Fortasse bellum nuclearium ducet ad cessum quaedam civilizationis ratae.
  - Putas mures spatium ire posse. - Si confundantur cum primatibus, tunc non excluditur. - Dicunt tales iam in zona apparuisse.
  Gerda collum caninis conatu acuto fregit. Carola creaturam ultimam complevit.
  - Ad saltandum habuimus.
  flava stridore;
  - Hoc non omnes arguti, pejores sunt.
  Red inquit;
  "Scio, sed monstra pugnae non est peritia nostra.
  Puellae, tribus duodecim creaturis positis, caudis diligenter abscindunt. Nunc vendendi aliquid habebant. Tum inexspectata facta, latronum unus ex lethaliter vulneratus surgere coepit.
  Charlotte giggled.
  - Wow, ecce, videtur quod unus ex illis non desiit!
  Gerda ridens dixit:
  Vel fortasse in zombie versatur.
  Rufus notavit:
  - Audivi de eo, sed fieri zombie habes mori ab anomalia.
  flava stridore;
  - Vel e manu peccatoris.
  Andrea squeaked:
  - Noli sic iocari!
  Latronem surgens cucurrit ad currendum. Non inferior cursu concitus mundi.
  Andrea squeaked:
  - Oh, sequere eum.
  Ridens Gerda notavit:
  - Fortasse facultatem habet bonam crucem in Jaguar.
  Rufus effossus;
  -Videamus!
  Vere homo mortuus revixit in via recursus. Ergo per currus sequi potuit. Puellae currunt, non magnopere accelerant.
  Mirabantur ubi latro currit.
  Gerda notavit;
  - Est ludus an interesting, sed an insidiarum verisimile est?
  Andrea squeaked:
  - Et videbimus eam, pro fidelitate quam proponimus portare mira- lentibus.
  Speciales contactus lentium alia sunt inter pretiosa mirabilia scientiae Russicae. Permiserunt te videre in ambitu ultrarubro et ultraviolaceo, in tenebris et sub aqua.
  Praeterea imaginem rerum vulgarium et lentium ut microscopio uterentur.
  Verum, imperfectum adhuc inventum est, diu uti non potes: exurit.
  Puellae eas imposuerunt et paene statim mirati sunt;
  - Currit, et non modo non calefacit, sed refrigerat. Differentia inter eam et ambitum non plus quinque gradus est. Gerda dixit.
  Charlotte, fremuit.
  Ita est zombie! Forsitan aliquod artificium ita eum refrigeravit.
  Procursu continuatur, latro ad latus conversus, quatere coacti sunt. Bumps, potholes, labefecit evertere currus minatus.
  - Num scindit caput? Carolus suadet.
  Maria sapienter dixit:
  - Videamus an ad cubile nos ducat.
  Rufus lepide ostendit;
  - Visne pugnare?
  chuckled flava.
  - Nonne tu?
  Carolus risit.
  - Utique, sed cor ruperit misericordia.
  Gerda logice notavit;
  - Possent obsides in cubili suo esse! Non scis?
  Bed dubitavit;
  - Incredibile! Cur obsides indigent?
  Flava ratione notavit:
  - Accipe pretium. Vel eos labore constituam te.
  Carolus haesitavit.
  - Bene, possunt tamen pro extraneo aliquid dare, sed pro Russico, utcumque se iaciunt.
  Gerda satis sincere notavit;
  - Mirum est, quod cum tali erga phisicos habitus fuimus, tam bene instructi sumus.
  Rufus, qui cum scepticismo notatus est;
  - Investigatio militaris honeste funditur, in US scientias emit, et informationes ab eis tantum scribemus. Andrea chuckled.
  - Accuratius furamur?
  - Cogimus informationes, processus ac res nostras! Fere haec omnia occultatio progressus impedit. Non essent exploratores, multo magis retrorsum, totum scilicet mundum.
  Gerda ingemuit.
  - Et quando homo unus erit? -
  Carolus rictu notavit:
  Scio non! Sed ad spatium dilatationis, conatus coniungere debes.
  Flava ingemuit;
  - Sed tantum contrarium evenit. Si ineunte saeculo XX tantum triginta septem civitates erant, nunc ducentae quadraginta sunt. Ubi mundus noster capitatus est, humanitas magno duce indiget.
  - Et ubi hoc inveniat? Andrea animadvertit. - Immo chaos est augmentum. - Fuit feudalis ruptio, nunc capitalista. sed serius ocius finietur.
  Credo quod adhuc erit felicitas universalis et mundus sine malo.
  Gerdo eliditur;
  - Quando Christus veniet?
  Carolus egregie dixit:
  - Cum homo corporaliter et spiritualiter fit deus.
  Colloquium interruptum, turris apparuit. Duo genera tormentorum cum machina in ea sedebant, fumantes.
  - Et malus! - Puellae accensae latrones removentes. Frons armata "Jaguar" per saepem perrupit, et pulchri- tudines in vase eruperunt. Ibi duo latrones duodecim biberunt et kebabs comederunt.
  Machina sclopeto accensa, plumbum grave sputa. In manibus artificiosis, telum PKU nimis terribile est quod corpora in cadavera in secunda secunda vice verterunt, fontes sanguinis pulsantes.
  Tum glandes pergulas per muros ligneos perrumpunt. Vitrea fracta, assulae de lignis volitabant. Contrita sunt omnia ordine, elisa sunt tabulae, ramenta cruenta cadebant.
  Raro pugna tantum sentit sicut occisio. Sed quis resistere potest cum sex milia glandium minuto erumpunt.
  pro secunda, circiter centum, calla explosiva 14.7, pro quingentis. Quinque secundis ad viginti quinque latrones epulantes in Paulino necandos cepit, cum tempestas alia quindecim in veranda esset arida.
  Gerda ne tempus quidem erat ut Pater noster legere toto orbe.
  - Brevis erat pugna! "Quamquam duo plura reptant in ipso aedificio.
  Puellae ignem redierunt, et satis accurate tres glandes Charlotte in thorax glande percusserunt, sed iecit e grenade launtoris testae finem imposuit.
  - Wow, hians eram, cogitationes meae gravibus repugnantiis distracti, simul pugnantes et orantes.
  - Omne peccatum expiandum est! Gerda dixit.
  Carolus logice affirmavit:
  - Sunt sancti, qui patrocinantur bellatores. Sicut Georgius Victorinus, Michael archangelus et alii multi!
  Ridens flava notavit ;
  - Recte! Sed adhuc taetrum est! Nunc domum reprimamus.
  Rufus risit.
  - Et unum amicum magis non occidimus.
  latro zombies in speculatorem Iulianam insiliit, sed in malo Adami cum caliga percussus est. Avolavit et puellas in eum Kalash coniecit. Tamen statim zombie non cessavit.
  Aliquamdiu fremuit et rugit, vicissim a PKU non penitus marcescit.
  - Plena dope tibi! Bene vivum! Gerda admiratus est. - Statim videre potes factum diaboli.
  Carolus chuckle cum notavit:
  - Audivi immortui posse aliquem vivum hominem facere. Quod videmus, zona osculum est alterius.
  Incredulus erat blonde.
  - Scis in actionibus nostris nihil esse heroicum. Auxilio machinae tormentariae hostes favimus, sed meliorem non fecimus.
  Rufus giggled.
  - Tu Gerda idealista es. Totum mundum vis figere, nesciens vel in utram partem.
  Flava annotavit:
  - Puto illud primum omnium, commodis Matris observare necesse est.
  Carolus laetus dixit:
  - Occisis quinquaginta latronibus, iam honestam operam reipublicae reddidimus. Iam carceres navigia sunt et mors verisimiliter humanior est.
  facete addidit Gerda;
  - Quomodo, ut dicunt, vivos semper poenitere potest, praesertim qui in carcerem ad vitam damnatur. In speciali enim carcere multo pauciores sunt tentationes et incitamenta ad peccandum.
  Rufus mutatus est.
  - Praemissa examinabimus, fortasse obsides erimus, simulque tropaea spectabimus.
  Puellae loculos latronum mortuorum scrutabantur. Potuit extrahere honestas pecunias in nummis, dollariis et nummis.
  Necnon plura artificia, in iis sunt pretiosa Turquoise, quae vires metalli augere possunt.
  Verum, dominus eorum, gibba grandior, ex numero banknotes iudicans, nihil adiuvabat. Nudatum ventriculum glans scidit et pectus perrupit.
  Leniter ti- mines et notas porrigunt, puellae domum explorant. Vertit, non vanus metus. Tres fodinae et duo tasque purgari oportuit.
  Sed timentes, ne laminis ab ebriis oculis inflarentur, fodiuntur fores cruce signatae.
  - Quam stultam laqueum! Gerda admiratus est.
  Andrea squeaked:
  "Nonne semper sic pugnant?"
  flava dixit;
  - Puto has fodinas latrociniis ipsis periculosiores esse. En et hic explosiones, omnia lacerata sunt.
  Parietes quidem scinduntur fragmenta, respersa sanguine cernitur. Hic purgari visus non saepe.
  - Sordida, hae gangsterae, hoc est quot cannulae et utres cumulantur, sarculum necesse est. Carolus vitrum cum pede suo futuit.
  Gerda acriter respondit:
  - Talia principia moralia habent. Exspectabimus cella, cabula et zindan.
  Puellae domum diripuerunt, tabulata intuens, et deinde ad cella descendit. Ut expectatur, primum cella cum artificiis, pecunia et pretiosis furatis evasit in tabula marmorea in peculiari recessu.
  Tota etiam collectio erat dentium aureorum, inaures, aurium, annulorum, et aliorum ornamentorum verisimiliter avulsae.
  Erant etiam lapides, in iis quorum nomina puellae ignorabant, earumque proprietates obscurae erant.
  Charlotte unum ex illis attrivit, ignem comprehendit et manus eius exurere coepit.
  - Wow, hoc videtur "Bellum", inquiunt, aliquem computatrum, magno spatio perdendi posse. Praeterea video cameras priuat.
  Miratus Gerda;
  - Valuable artificium?
  Quod rufus fodiens minaciter respondit:
  - Multo pretiosius solum extra zonam virium per duas vel tres septimanas amittit. Praeterea, efficacia ictum statim destillat, valet deserere hanc aream a Deo infectam qui novit.
  Flava frowned.
  - Et ubi est lapis armarius? Glandes lapel dat dat.
  Carolus aggressively ostendit:
  Est artificium nobile. Trajectoria curvarum non solum glandium, sed etiam grenadum fragmenta. Maxime potens si plures lapides iungas.
  Saepe in commentariis descriptus est, et extra zonam duobus ad tres menses valet.
  Gerda dubitavit;
  - Aliquid non conspicuum in duce!
  Rufus in risu dixit:
  - Venundari debent! Nam mercenarius lapis pretiosus est, pretio probabiliter tentatus.
  Gerda ridens dixit:
  - Aut non inveniunt, felle multo indigentes! Multum "Kulesh" es, non tam facile est calculum hunc vendere.
  Carolus aures arrigit.
  - Audio aliquem in cella mussantem, adhuc captivi hic sunt.
  Flava confirmavit;
  - Sic, mihi quoque, ut videtur, haec est locutio Arabica.
  Bellator rufus dixit:
  - Mementote quae edocti sumus, praesertim in motu plastico. Arabes acutis gestibus notantur, homines omnino rudiores.
  Gerda adnuit.
  - Scio Arabes imitari. In futurum, possunt bella inter Russiam et mundum islamicum esse.
  - Praesertim si Americani e sinu Persico et Afghanistan expelluntur. Yankees ad plaustrum ierimus, eos ad fines nostros operiendos cogentes! Carolus risit.
  Flava anxius erat.
  - Sed Sultanus Niger rancorem Russiae videtur. Territorium autem Civitatum Americae Unitarum longe ab orbe Islamico est, nostrumque vicinum est. Imprimis dilatatio in territorio Russico fiet. Gerda adnuit. -
  Hoc genus est sollicitae.
  Andrea notavit:
  - Dum mali Americani cum Arabibus ululant, tempus erit creare exercitum tam potentem et technologice promotum ut bellum cum multitudine meridiana terribile non sit.
  Summa est, ut paucis annis vincam. - Bellator rutilus confecit susurri.
  Puellae "zindan" adierunt, andronem ad latus duxerunt, ubi ostium cataphractum post opus latericium positum est.
  Erat, sicut subaquaneus, secure escensus et cum codice clausus.
  - Experiamur! Gerda dixit.
  Utentes minima similitudine stethoscopii puellae, audiverunt tuti. Levis differentia in sonis fecit, ut codicem calculare et densam ianuam aperire possit.
  - Et si dux oblitus est? Et scripsit illud. Charlotte e chartam sumpsit.
  Gerda offensus est;
  - Et quare tacuisti?
  Rufus audacter respondit;
  - Volui ingenium tuum probare ut fur.
  - Puellae Arabice solum in casu locuti sunt. Etiam sciverunt linguas orientales specificas.
  Gerda desiit et vultum nudavit;
  - Bene? Nunc memini ubi sit fortuna lapis?
  Victor cum gemitu respondit;
  -Hoc ego ... bene dicunt quod unum e stipendiis nigri soldani demittet. Et si alicubi in paludibus. Sed invenio...
  Carolus dure respondit:
  - Nulla causa per paludes vagandi habemus! Inutilis es nobis sic...
  Viktor haesit in timore.
  Gerda hominem nudis digitis ad aurem apprehendit et excussit.
  Illo momento per megaphonem rugitus factus est:
  - Da meretrices! Circumdatus es!
  Charlotte giggled.
  - Bene, hic sunt nostri bene optantes agendo!
  Gerda Victor adnuit:
  - Vis nobiscum venire! Nisi per breakthrough!
  Puellae lapides ponunt. Et Carolus copulam iecit circa collum Victoris. Tumultum audivi, helicopterum tectum manifesto volitans.
  Gerda ridens dixit:
  - Nihil facilius quam helicopteros fusa sunt!
  Carolus fabam in nudo pedum accepit et adnuit.
  - Hic nunc non erit!
  Magnae rupta calla fenestram ast. Speculum decidit. Puella rufa pisum nudo pede proiecit.
  explosio foris facta est. et cadaver magnum helicopterorum sine ceremonia corruit.
  Gerda etiam pisum nudo pede proiecit et cantavit;
  - Ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et duae puellae pulchrae: rufus et flava de ambitu erumpunt. Victorem in fune trahebant. Coactus est post eos totis viribus currere.
  Gerda aala e machina tormentarii erupit. Latronum aliquot magno impetu corruerunt.
  Carole laser vapulat. At illa mugivit;
  - Nos hostes exscindemus!
  Gerda pisum cum nudis digitis explosives coniecit. Piscina ingens, quae ramis pro camouflage tegebatur, magno rugitu reddita est.
  Avulsi umbilici, et volitant per campum, nere et ducunt. Unus ex illis latronem in capite percussit, et cranium contrivit. Nebulones passim conati
  ignis. sed invulnerabiles bellatores erant. tormenta et lasers responsiones machinae accendit. Victor anhelabat graviter post eos.
  Laqueus, qui eum tegebat, suffocandum videbatur.
  Gerda giggled and remarked;
  - Mox hostes ill!
  Carolus dixit:
  Non nunc ludit! An fortasse Gerda rogabis?
  Flava giggled et notavit;
  - Deceptus sum in Deo et tantum in virtute credo!
  Puellae sagittent et fabam explosivis lethalibus iactant.
  Hic est alia piscina e magno hiatu supervolutus et stabant usque ad cacumen deci. Vere fuit gravis. gerdla movetur nigra perfide in mento and
  ille in maxilla volavit. Deiecit tria plura oppugnationis genera.
  Carolus infensi cecinit:
  - Niger corvus in facie mortis;
  Hostia in media nocte manet.
  Gerda in latrones iecerat, sustulit;
  - Nos omnium frigidissimum esse credimus
  Occurremus tibi apud inferos!
  Hi sunt bellatores. Cohors, quae eos cingere decreverat, manifesto vires suas non numerabat. Tres tormenta Draconis classis potentes machinae aditus in cubile ducis custodiebant.
  Puellae autem, cum Victore, subito disparuerunt, et post validum et letale telum apparuerunt. Hic Gerda perrupit ad ducem. Apprehendit eum digitos suos
  per nares et jaculandum acrius illud super se proiecit. Volavit et tormenta sua machinae percussit. Plumbum rumpit perforavit eum sicut arietis in ramis eius.
  Carolus cecinit:
  -Unus duo tres! Frange latronem!
  Ipsa tormenta tormenta capiet et hostes concidit. Gerda extiterunt. Apparatus latronis inopinato sclopeto ante pectus apparuerunt et Victor.
  In quis iaculis felis. Et quomodo verberat... Pluvia plumbea descendit. Quadam violenta vis latronum sustulit et in muscam contrivit. Victor iam
  interficere debebat. Sed haec semel. mentis excessum in eo pugnae sensit. Trituras adversarios, qui sicut blattae examinant. Et erat visibilis
  quantae perforant corpora glandes, et sanguinis fontes spargant.
  Gerda apud Victorem perstrinxit et dispexit;
  - Terminator!
  Carole, latrones scurra, canebat:
  - Matris antiphona nobis canat in cordibus nostris;
  Maxime ruunt puellae ...
  Fortior eques machina tormentaria exprime;
  Quia puellae res frigidas exspectant!
  Conatus sum in puellis cisternam Amrams fundare, magis pulli currus catervae. Spatium autem irriguum a sex machinae tormentis tecto insidentibus.
  Gerda aliam ollam nudo suo pede excidit. In piscinam eruca volavit. Explosio secuta est ... Currus primum in latere suo, deinde Charlotte
  iecit in alium pisum. Mastodon convolvitur, et machina eius latrones tormenta feriunt. Coeperunt eos a justo falcare. Videri potest hanc movisse militantes superstites.
  spargere clamores imbelles, sordida tegetes!
  Devonki eos verberavit.
  Carola etiam cecinit;
  Non parcas illis
  Nothi omnes occide...
  Quomodo pediculos opprimere -
  Quasi blattam percute!
  Gerda, figens post eum, cecinit;
  - Nulla misericordia, nulla misericordia, nulla misericordia inimico!
  Puellas ab inferis, puellas ab inferis, omnes capellas destruam!
  Victor etiam inertiam accensus, valde aptus.
  Carolus dixit:
  - Proh! Et non tam simplex ut videtur!
  Gerda annuens consensu.
  - Omnino non facilis! Non possumus eum interficere?
  Andrea notavit:
  - Tempus patitur!
  Sustulerunt ergo puellae Victorem et traxerunt eum. Homo tormentarii machinam omisit et vix tempus pedibus suis eam tangeret. Puellae in motu perrexerunt ad machinam sclopetis "draconis" mittere.
  Latrones omnes absolvere quaerebant, nec quisquam elapsus est. Bellator et immitis. Pressura est insanus.
  Haud amplius cum iis victor concidit. Laqueus circa collum ligatus. Quomodo dolet. Et Gerda et Charlotte cum nudis digitis emissae surculis
  vitreum in occipitio et collo ferendi fluentem pu- .
  Gerda et Carolus simul cecinerunt:
  - Amor et mors, boni et mali;
  Quid sanctum, quid peccatum, destinati sumus intelligere!
  Et tunc alius super eos volabat helicopter. Per caliginem involutis oculis Victor vagam vidit quomodo Carolus machinam sclopetum verteret, et Gerda nudam calcaneum pulsavit.
  militantem in stomacho, unde ex ore eius sanguis evolavit. Helicopter explosa... Et fragmenta per coelum sparsa. Et Gerda territus est coccinei sanguinis maxillam.
  Haec omnia viso subito Victor destitit. Nimium laqueo collum expressit. Ante oculos eius, visiones ab infantia, tam longinqua
  felix. Necnon multifariam perficiendi. Haec schola est. et pugnat cum aliquo. Praecipit duo. et ciemus sonos. Et quis deridet.
  Tum repente cuncta subsistunt, ac parumper lux exivit.
  . CAPITULUM #4
  Viktor expergefactus. Collum valde valde teritur fune. In commune senserit malorum eum. Ossa fregerunt. et volui comedere et bibere.
  Mollis aliquid posuere in. Aspera vox secutus est Andream:
  - Quid, infirmata resipuit?
  Victor exsibilat;
  Paene suffocatus es me...
  Vulpes rufus giggled;
  - Fere non computat!
  Molliori et amantiore sono, Gerda dixit:
  Excitatus est vir! Forsitan ipsum alat!
  Vulpes rufus irata latrante;
  - Da ei canned tropaeum cibum! fruantur!
  flava hydria ursi cum pisis aperuit et respondit;
  - Experiri potes... et lac bibe!
  Illa utrem elapsa, calido viktoris iugulum deiecit. Multo facilius.
  Gerda subridens notavit:
  - Optime es exortum. Forsitan in specialibus copiis fuit!
  Victor caput renuit.
  - Non! Suus 'iustus, cum valde sollicitus sum, omnia mihi mirabiliter incipit operari!
  Carolus risu confirmavit:
  - O perutile! Sed nimium tardus es!
  Victor humeros.
  - Homo simplex sum, et tu es eximius!
  Rufus risit et respondit:
  - Ita, simplex! Sed melius te facere possumus. Potionem amemus quae recreabitur corpus et multo citius currere poteris et convalescere!
  Viktor admiratus est;
  - Potestis facere?
  Gerda confirmavit;
  - In zona sumus! Et tunc mutant plantae quae, coniuncte cum artificiis et compositione speciali, possunt corpus recreare et facere fortius et velocius.
  Viktor sibilavit.
  - Colossal! Cur non hoc omnibus facis?
  Carolus risu respondit:
  - Populus? Sunt basically pecora ad aliquid faciendum eis!
  Gerda annuens consensu.
  Et vere homines non sumus!
  Victor curiose quaesivit;
  -Quis es?
  Andrea chuckled et dixisse;
  -Potion diu para Gerd! Narra ei ab initio fabulam nostram!
  Gerda humeros.
  - Ab initio?
  Red confirmavit;
  - Bene ab initio operis! Et tunc incipis dicere ei non satis primo!
  Gerda adnuit.
  - Ita non parum computavi. Age, audi, vir non tam vanus!
  Vinctus adnuit.
  - Potes me Vitya vocare!
  Flava terminator adnuit.
  - Bene, Vitya me audi!
  Maxime interesting fabulam texere.
  Sol timidus hiemem leviter deaurat opimae nives, Momenta levis tam rara in aquilone feret.
  Gravis quinquaginta quinque gradus pruina regnabat, cum veru terram attingens in glaciem vertitur.
  Eo magis inopinatum est videre quomodo puella paene nuda sient in bikini sicut tarandro per nives velociter currit.
  Nudaque, pedibus celerrime micant rubricata, vestigia fere nulla relinquens, et crines aurei flammae lucida apparent.
  Impeccabilis, fortasse etiam figurae muscularis cum idealibus rationibus, vera dea puella, formam virium et amatoriae.
  Saeptum laniant musculi instar circulorum. Si inspicias, pusillas sensores in corpore eius videre potes.
  Facto circulo et in saltu pinus varias infligens ictus, ex quo inhorruerunt, cortex demissus decidit, puella redit ad omnia vehiculi loca, ingentia ut KAMAZ, alba fuco picta.
  Homo in galea innititur extra ianuam lateris. Facies eius vafer et sagax in risu erumpit;
  Magna, Gerda. Corpus tuum frigidum perfecte tractare potest, et celeritas tua mirabilis est: facile omnes mundi monumenta currendo frangere potes!
  - Non solum in currendo, sed etiam in natando atque etiam in barbell! - respondit puella.
  - Laus Omnipotenti, qui me tali munere dotavit. - Dabavil flava pedem nudum alluit.
  Ingratum responsum secuta est:
  - Non re vera, geneticaetae in te laboraverunt et technologiae invasivas adhibitae, inter speciales institutiones.
  Gerda dixit alacres:
  - Novi rationem "Perfectionis" eo consilio creandi hominem futurum! Propter illam infantiam meam perdidi!
  - At nunc magna Russia quanto efficacius servire potest!
  Inclinavit se puella, et fecit triplicem somersault, habens gustum in aere gelido, et dixit cum pathos:
  - Mater terra pretiosissima est quod quis habet, sine qua vita nihil significat! Homo sine patria est sicut corpus sine anima!
  lictor adnuit.
  - Bona verba Gerd! Spero occasionem patriae servire!
  Verba eorum per speciem magnae helicopterae in caelo interruptae sunt. Novissimum exemplar erat cum propellers valvis et vi machinarum.
  Hoc effecit, ut omnes positivas qualitates summus velocitatis pugnantis et Niger shark coniungeret.
  Machina "Vepr" appellata est 2, mundi primum helicopterum cum velocitate supersonica.
  textrix volavit, duo propellers contorti, demisso currus in pocula suctionis rubberized. Helicopter turpis erat: balaenam similem.
  Plures ex eo desiluerunt paratropes, in semicirculum instruxit. Tum officialis cum epaulettis vicarii generalis FSB ornate processit. Puellae armum armentis.
  Accedens autem propius dixit;
  IACTANTIA tempus non habemus! Ita recta ad punctum. Audivistine novos terroristis impetus Moscuae?
  Dimidiatus Gerda respondit:
  - Ita! Horrendum!
  Deafeningly rugit dux;
  - Praeses furit, nos etiam salutem eius timemus. Luctus dies decem declaravit. Damnati terroris "Sultanum Nigrum" magnam patriam provocavit!
  Numquam ante factum est, ut totum imperium periret, quod etiam spurius ausa fuerat ultimatum exhibere.
  Gerda adnuit.
  - Dedit dies quindecim!
  Communis confirmatus;
  - Iustum est, et octodecim horae fuerunt. Sic properandum est.
  Flava sollicite quaesivit;
  - Et quid de remediis ad praesidis fidem confirmandam?
  Dux cum gemitu respondit;
  - Adoptivus inauditus, at si adversarius diabolica utitur artificia zonae, tum difficile erit eum obsistere.
  Primus minister est - vere magnus vir male custoditus est. Terroristae, praesertim Chechen, diu eum venaverunt, sed ne ad eum quidem accedere potuerunt.
  Nunc tota patria minari, non frangi nec minui potest: primus minister agens iam instituitur, et nova scrinium formatur.
  - Nemo est qui talem magnam personam tamquam primus ministrum substituat. Gerda animadvertit.
  - Ille summam aestimationem habuit in tota historia Russiae, homines tantum non amabant.
  Communis frowned.
  - Et quid fecisti?
  Puella tristi risu respondit:
  - Oravit pro anima sua! Spero ecclesiam honorabit hominem qui Russiam ut sanctus servavit?
  Dux caput renuit.
  - Sum atheus! Ac mihi quidem praecipuum est illud observare, licet primus minister canonizationis multo dignior sit quam Nicolaus II. Nunc de negotiis!
  Moscuam duceberis, inde transferentur ad zonam miraculorum.
  Ingenue, speciem habes in Tartarum, sed Niger Sultanus delendus est.
  Tamen, si eum vivum ceperis, praeterea quinquaginta miliones euronum praemiis accipietis.
  Gerda sibilus.
  - Proh! Quae summa?
  Communes fremebant;
  - Ducenties decies centena millia nummorum pro mortuis, et pro ducentis quinquaginta pro vivis.
  Flava tepuit cum risu;
  - Impressive! Etsi personaliter cum "Sultano Nigro" gratis tractavi, solum vindicaturus Svyatoslav Vladimirovich!
  Dux strenue despiciens.
  - Bene! socium habebis! Exemplar quoque hominis similem tibi emendatum!
  Gerda cum risu dixit:
  conjectura non solus eram. Sed velim par esse cum homine.
  Dux cum gemitu respondit;
  - Non sunt similes tui! Omnes pueri mortui sunt, multum paenituit. Scientia adhuc imperfecta est.
  Hic es, exempli gratia, per ora abyssi ambulans, nec novimus quamdiu tales homines vivunt. Forsitan non annos, aut fortasse in anno morieris.
  Gerda confidenter affirmavit;
  - Non me terrent nimis. Ceterum ego ipse cum omnibus aliis, quae immortalem animam niihi habent.
  - Religio est infirmorum consolatio - nulla videntur infortunia levia, si temporaria sunt! Communis notatur.
  - Et tu, puella, fortis esse debes, tamen colloquia abeamus, ne minutam perdam ne sit.
  In quinque secundis, puella camouflagium suum induit et in helicopterum insiliit.
  Currus facile convertit, ostendens manoeuvbilitatem praestantem, ac deinde acrius sursum evectus.
  Fere idea ad helicopteros gagates machinas in quinquagenarios retrahendas apparuit, sed fieri non potuit.
  Iam currus velocitatem soni statim superabat, et Migu-35 prope modum fuit.
  Imperator gloriabatur;
  - Nostra electronica domestica sunt, generatim autem optimas explicationes habemus, tantum difficultates interdum cum exsecutione oriuntur.
  "Si ars custos angelus est, spiritus pugnans deus belli est!" Gerda animadvertit.
  Dux cum dolore sua uoce respondit:
  - Dolendum est, quod plures conscripti sunt infirma valetudine, et hoc mihi videtur magis attendendum.
  Et postea addidit;
  - Multum in natura humana mutare opus est, et id quod laboramus. Credis Deum hominem ad imaginem et similitudinem suam creasse.
  Gerda eliditur;
  - Hoc Sacra Scriptura docet!
  Imperator satis logice quaesivit;
  "Sed non est omnipotens Deus ut homo infirmus et fragilis?"
  flava duriter dabat;
  - Hoc est peccati consectaria!
  Dissidet imperator.
  - Titanium non rubigo et imago Dei non hebetat! Nisi forte imago sit.
  Gerda vehementer dixit:
  - Scis facilius est cum tablespoon Oceanum haurire quam cum atheo contendere! Ideo nolo loqui!
  Communis manus expandit.
  - Et quid aliud facere debemus, tota hora fugae ante nos.
  - Naturam amo! Hic tu in optimam cyber-videi recensionem vertere potes.- Gerda dictum est.
  Vere interesting observare virtualem mundum. Computatrum imaginem auget: monstrans flumina, lacus, silvas, montes perdiligenter pictas.
  Omnia tam inusitata et extra imaginem enecari possunt.
  Gerda respexit, angulum imaginis subinde mutatum. Hoc est quomodo omnia in electronicis ordinibus micantibus spectaverunt, mundum tamquam ludum faciendo.
  Denique Moscuae anterius apparuit. Metropolis ingens, potes novissimas skyscras, ripas currus, monumenta artis videre.
  Omnino, infigo, praesertim puella, quae brevem vitam egit in iugis disciplinae artis necandi.
  Sed Gerda electronica melius quam Academia scientiarum intellexit.
  - Tuum anti-virus praesidium ambiguum est. - Animadvertit. In genere, Kaspersky antivirus evasit, et omnino impotens est contra vermem vel saepiae.
  Imperator adnuit.
  - Ita, programmatio est paulo post! Nimis multi ingeniosi iuvenes negotiantur, et maiores scientiam faciunt.
  Et tu ipse nosti computatorium sicut puella - amat iuvenem et contumacem!
  Gerda clamavit:
  - Programma inspicere possum.
  Communis abripitur;
  - Postea! Nostra schedula computatur in secundis.
  Sub aerem subterraneum in terram descenderunt, ac deinde in autocineto speciali curriculo armato, puella ad cameram subterraneam deductus est.
  Ibi novus moderator FSB, Colonel-Generalis Apollov, eam exspectabat. Ad litteram, alia puella in camouflage vestigium cum eis intravit.
  Statura etiam, potens, copiose structa, sed coma eius, dissimilis lucis gerdae aureae, rubens igneus, vexillo rufo similis.
  Illa manus cum novo socio firmiter quassavit, se introduxit;
  - Carole!
  Flava respondit;
  - Gerda!
  Rufus giggled.
  - Lets cognoscamus!
  Brevis fuit Colonellus Generalis.
  - In momento, Mortalis comminatio patriae imminet. Proinde, puellae properandum est! Tikhomirov tibi dabo singula mandata.
  Ad legatum imperatoris digitos pungit. - Donec sequentia tibi dicam. Pleraque regio in territoriis divulgata sita est, terra qua relationes iam extendimus, vel potius duas regiones.
  Praeterea admirabilium proprietas zonae talis est ut difficile sit magnas copias in ea explicari. Ita praeter te, solae copiae speciales ibi operabuntur.
  Utique, explorata retia nostra in zona habemus, sed defecta nuper experti sumus.
  Tikhomirov dedit aream;
  - Exploratores nostri interficere coeperunt. etiam occultissima. Est etiam versio quam terroristae mentes legere didicerunt.
  Gerda confirmavit;
  - Id est! Artificia quaedam facultatem telepathicam augent. Quae Lupus Messing et alii in promptu facta sunt ad terroris ordinarios.
  - Non satis simplex! - Prorsus, qui remanserint, tibi subsidia praebebunt.
  Charlotte remarked: - Stepafany verisimile est interfectus.
  - Et quid scis quod? - Director FSB intentus erat.
  - Aliquando sentio, interdum non! - Animadvertit puella.
  Gerda ineptissime addidit: - Noli turbari! Nullae post te graves sunt culpae, et solus piger non dormit cum scriba.
  Moderator FSB exarsit;
  Sic mentibus legere potes!
  Flava terminator adnuit.
  - Non semper, nec omnino! Si autem superatas non habent, cur nos appellaverunt.
  Caput secretum vigilum adnuit.
  - Vereor! Misericordia erit, si non redieris!
  - Mors ab dilectis differt, quod semper conventum cum illa differre conantur! - Observavit Andrea rufo.
  - Mors ab amato differt, quod semper intempesta venit, at nemo illam tarde obiurgat. Gerda continued.
  Caput secretum vigilum adnuit.
  - Vos puellae alta IQ sunt, corpus autem tuum idem dapibus ac meum est. Ita glans ad caput et ad finem.
  Bene, totum fasciculum facio. Nigrum Soldanum occidere non tam difficile erit ut inveniat. In eius vestigiis multum sanguinum immittamus. Scitote quod mater vobiscum est.
  Puellae comiter inclinatae, comitatus, Tikhomirova ad exitum perrexit. Ab Moscovia ad zonam mille chiliometrorum circiter.
  Charlotte plurima ex loquela fecit in via:
  - Submachina Germanica tormenta quadragensimo quinto calli UMP cum silentibus amovibilibus, ego personaliter deponebam et vasa egregia feci.
  Parvae mutationes in consilio effecit ut commoditates plurium systematum simul miscerentur.
  - Ego ipse laboravi in vasa Armalight AR X, analogum cochleae dromonis Americanae, necnon in M-XVI. Parametris leviter immutatis, potui rostrum glandis eiusdemque intentionis velocitatem amplius augere.
  Ac potissimum, ut res ipsa diripiat. Ceterum notum est M-16 superiorem esse Kalashnikov in cursu globulorum initiali prope CCC metrorum secundo, et in bis accuratius accendi. Sed res est captiosa.
  Si Americani scirent, magnum praemium mihi dedissent! In universum miror ab eorum gravidarum stoliditate.
  Tikhomirov respondit: - Hoc est, quia arma in manibus privatis habent productionem. Vasa ambiguis saepe frangit, quae modo pluris vendi possunt, nedum de industria reparandis.
  In genere optimi viri docti ex toto orbe terrarum operam dant pro Civitatibus Foederatis, sed quia capitalistae tantum de fructibus cogitant, reditus in opera sua multo humiliores sunt quam nostra.
  Carolus dixit:
  - Puto capitalismum hominem perdendum!
  amplum magistratum ingressi sunt, ubi eos praeceptores iam exspectabant. Quaestio erat de singulis.
  - Nimis cantes tibi sunt. notavit Tikhomirov. - Statim notabiliter. Melius puto si maiores viros vestis.
  In hoc casu, penetratio tua in zonam satis naturalis erit.
  Miratus Gerda;
  - Quam?
  - Transi ordinariis stalkers. Tam simplex est, milia eorum in zona sunt.
  Forsitan, sed non optima idea. Nunc, si ad splendidas virgines pervenerimus, hoc modo praeteribit. Andrea predicto.
  Generalis Zenki exclusit:
  - Graviter!
  Vulpes rufus adnuit.
  - Omnino! Ut meretrices operari possumus. Satis eorum in zona sunt, et circa lectum multa invenire potes.
  Gerda caput movit.
  - Cum hominibus dormire peccatum est.
  Carolus infensi dixit:
  nonne peccatum est occidere? Communiter monialis es aut bellator. Cur illi modo dederunt ei Bibliam in manu sua.
  timide flava dixit;
  - Haec cum sacerdos benediceret propositi, exivit.
  - Magnus error, inter Christum et matrem eligere debes! Andrea predicto.
  - Recte! Constat Tikhomirov. - Non potes patriae servire nisi in caestibus albis.
  Gerda haesitavit et deinde expressit;
  - Patriam eligo!
  Communi satisfactio chuckled.
  - Mirum est, quod! Utique in zona muliebres tibi utere debebis, sine hac missione vanitas, sed quasi pediculos ordinarios masculas penetras.
  Ita est, quod si ad zonam statim in omni gloria veneris, tunc ab hominibus viscosis habebis resilientes.
  Et mulier facundus in armis illico agente patet.
  Carolus caput adnuit.
  - Assentio! Fortasse non opus est ut nimium luceant.
  Communis confirmatus;
  - Imo ac magis! Russia non eris, sed Ucraina occidentalis. Tu accentus effingo?
  Red confirmavit;
  - Profecto! Alieni non sumus, sed cur non mulieres musulmanae.
  Communis chuckled.
  - Cum pronuntiata specie Slavica.
  - Non potest te mutare, praesertim cum habeamus cutem scelerisque. Gerda dixit.
  Communi humeros.
  - Ne id quidem cogitabam! Aguntur omnia praepropere. Solus hic es nimis musculares pro mulieribus musulmanis.
  Flava notavit;
  - Grenade excussores super montes baiulare, non est peccatum tuum musculos sentinare. Et in lingua Chechen facunda sumus.
  Generalis decrevit;
  - Immo melius est tibi esse stipendiarios Arabum. barbas faciemus, pectus inprimi potest, et si quaeras de sexu, Alcoranum dices amorem extra matrimonium prohibere.
  - Faciamus! Puellae consonantes dixerunt.
  Communis confirmatus;
  - Solae quaestiones cum latrina erunt, sed te docebimus.
  - Phallus et tu apponere potes! Gerda animadvertit.
  Communes fremebant;
  - Bene! Habesne iam experientiam?
  Charlotte giggled.
  - Instructi sumus imaginem mutare ac linguam Arabicam scimus.
  Imperator signanter dixit:
  - Melius loquere in Russian cum accentu, in zona internationali, haec lingua internationalis est.
  Puellae in voce conclamaverunt;
  - Magna venimus!
  Hanc zonam in alto cursu pugnatori non suspectam traditi sunt. Inde trans Ucrainam confinium in Dragonfly -5 volaverunt.
  Monoplanum leve est cum speciali tunica, indiscreta a recentissimis radariis.
  Praeterea alae eius colorem mutant ad locum coloris aequantes, virtute invisibilem efficientes.
  Ante discessum instructor tradebat puellas peculiares bursas. Praesertim duo carri similes lusibus puerorum in eis latebant.
  FSB instructor colonellus Ruslan Ibragimov puellis exposuit.
  - Hi exploratores robotici sunt. Viam decem et dimidium miliones dollariorum constant. Novissima nanotechnologia utuntur.
  Praesertim, persona computatrum, loca reflectunt et reflexionem ad exteriorem formam transferunt, currus invisibilis faciendo.
  Brevis distantia volare potest, ad quinque metra in altitudinem salire, lacunam ad tria centimetra in diametro penetrare exprimito.
  Praeterea, notitia quaelibet per specula transmittitur. Pugnae quoque speciales sunt ad radium. Possunt diutissime laborare, diutius quam in zona morari.
  Puellae ad currus aspiciebant. - Carolus dixit: - Vidi similia consilia. Speciatim exploratoris roboti in modum anguis.
  - Hoc quoque non est malum, sed in celeritate amittit. Ibragimov dixit. - Cura eorum! Horum septem tantum sunt pro toto FSB. Etiam ac machinis specialibus vobis datae sunt.
  Gerda telum intuens. Extus simplex "Abakan" fuit, solum cum perspectiva et arca adnexa.
  Instructor vultus eorum animadvertit:
  - Hic apparatus accelerationem electromagneticam habet, et celeritas initialis glandis eius est quinque milia metrorum secundo.
  - Proh! Gerda admiratus est. - Et reditus?
  - Mollitur peculiari cardine. Praeterea, qua- les glandium inusitatae sunt, tantum 3.15 millimetris sunt.
  - Non occides a tam parvo pulicem. Revolvens feminarum etiam plus habet. Andrea predicto.
  Instructor explicavit:
  - Hae glandes non sunt vulgares! Utuntur Uranium super-gravis 435. Omnino tuta et non radioactiva, sed duo et semis densiore Uranio ordinario, et octies tunso multo majore duritie.
  Praeterea glandes explosivis decies plus quam TNT instructae sunt. Adhuc valde pretiosa sunt, ne nominare quidem vis, aliter sagittare non vis.
  - Quis incolumitatem servat - ite funus rupit! Gerda dixit.
  Colonellus adnuit.
  - Probe recte, sed una parva glans paene mille dollariorum est aliquid!
  Carolus dixit:
  - Wow, video bene nos!
  instructor adnuit.
  "Est nimis magnum est Sultanum Nigrum capere. Duo milia quingenti ex his cartridges habebis. Praeterea machinae tormentorum octo modos incendendi habent. Ex glandibus mille ducentis minutis, ad singulas, tum intermedios modos.
  Gerda eliditur;
  - Impressive! Tale telum in omnibus nostris viribus?
  Instructor respondit;
  - Non! Nullae plures quam viginti machinae tales sunt. Attende ad exiguum computatrum. Imperare ei potes voce tua, et respondet, fortasse etiam in cantu tibi versare.
  Atque haec parva res tibi soli pareo.
  Carolus logice notavit:
  Omnino malus non est, sed nimis notabilis est. Versio nos simpliciter Arabes non laborabunt.
  Colonellus consensit.
  - SIC est machina plica: melius est eam in sacco dorsuali abscondere et cum omnino necessarium est uti.
  Sunt aliae duae duodenae praesertim potentes tasque cum acus venenoso, sed hoc periculosum est, te ipsum capere potes.
  In universum consilium generale est ne te technicis notis peculiariter onerem. Hic praecipuae praestigiae et sollertiae!
  - Verum est mentem naturalem computatorium reponere posse, at nulla computatrale animum naturalem substituere potest! Charlotte dixit.
  instructor adnuit.
  - Et nunc audi machinam tuam, dum canit Dima Bilan. Musica erat et carmen familiare.
  - Omnia impossibilia possibilia certo scio... - Alia melodia! - Intermissa Gerda.
  Parva tres proiecturas luminosas apparuerunt supra automatum;
  - Quas voces vis audire! Tria milia carminum habemus, tam domesticum quam peregrinum!
  Gerda manus iactat.
  - Volo organum cum Bach!
  - Faciam!
  Musica pulchra erat, sed Carolus interrupit.
  - Habesne ludos?
  Hologram spressis:
  - Profecto! Commendo triginta novem modificationes "Stalker" et octoginta quinque "Farter" diversas, speciatim exemplar novissimum "Aurora Zonae".
  - insanire potes! Machina sclopetum erat, fidicen factus est surculus. Ubi technica haec venit. Andrea admiratus est.
  Ibragimov Caucasi risit per mystace:
  - Habet etiam exercitationes, prae-conscriptiones et disciplinas multo amplius. Id futurum telum, ipsa machina cadet explicabo quid.
  Ipsum telo tractare docebit.
  - Awesome! Gerda dixit.
  Instructor confirmatus;
  Misericordia est, quod tale quid celandum erit. Obiter quod est nomen machinae?
  - "Scutiens" - I, exemplar etiam perfectius mox apparebit. Et tempore tali machinae in servitium cum exercitu Russico proficiscentur.
  Flava adnuit.
  - Serena!
  Praeceptor addidit:
  - Ita, ac perspectiva quoque computatur, talem incrementum dat quantum vis, ambitus finis est duodecim chiliometrorum.
  Est etiam aptabile punctum rubrum, instrumentum lampadis imperatoriae, designatores laser, impetus inhaeret cum bipodio compacto.
  Sed in genere machina haec unum et dimidium miliones dollariorum constat.
  - Aliquando, ut mihi videtur, ditissimus mundi moderator FSB est. - Carola abripitur.
  Colonellus risit.
  - Scisne cur sim Chechen ex natione sum et tam devotus Russiae serviturus?
  Rufus interrogavit:
  - Quare?
  Colonellus libenter respondit;
  - Haec sola terrarum est regio, ubi pecunia militari sine stitione dimittuntur. Mihi crede, patriae res futuras, bene pastus exercitus secundas res tuetur!
  - Si stultus aut nothus non venit ad virtutem. Andrea consensit. Tunc talia genera, qualia sunt Gorbachev et Yeltsin, regionem paene deleverunt.
  - Praesidium dare non possum, sed homines multo prudentiores facti sunt, etiam si praeses occisus est, electiones parum mutabunt.
  - Nostrum negotium est soldanum nigrum invenire. - Abeamus ergo ut Charlotte murmuravit sermonem.
  Monuit instructor;
  - Summa est, lapides hos anomalia detectos capere, periculi te monent.
  Gerda frowned et interrogavit:
  - Reliqua, exempli gratia, Diffa lapis, qui glandes vulgari "Armor" deflectit?
  Ibragimov tristi vultu respondit;
  - Infeliciter, paene omnia artificia potentiam suam extra zonam amittunt, etiam miramur quomodo terroristae illis uti possent.
  Fieri potest ut excogitatio gravioris momenti sit quam solum Nigrum Soldanum occidere.
  Carolus adnuit.
  Nos tactus servabimus et secretum invenire temptabimus.
  instructor adnuit vale.
  - Vale, quaere Ali Maskhadov. Habebit aliquid interesting pro te.
  Puellae, quae Mujahideen aspectum sumpserant, ad extremam zonae accedunt.
  - Sunt fodinae! Andrea animadverso.
  Gerda confirmavit;
  - Eamus diligenter!
  Abiectis puellae ocreis agmen, per nivalem clivum cucurrerunt, nudi pedes paene nullum reliquerunt vestigium. Salientes ad terminum, in sphaeram translucentem iacuerunt.
  Fortis odor ozonis faciem meam percutit, deinde levis ledo. Puellae permotae, caligas induunt, si forte in temere custodias concurrerunt.
  Quamquam intra zonam hiemalem tempestas erat autumni circiter decem gradus, nulla nix.
  Exploratores diligenter in zonam inspexerunt, tam arcanam ex fabulis et ludis notam.
  Quondam etiam cinematographicam emittere conati sunt, sed tota imago abrasa est, etiam imagines photographicas fieri non potuit.
  Multa mirabilia in zona fuerunt, sed etiam mortifera. tantum erat in ea. Arbores etiam speciales sunt, folia purpurea et rosea, spinis plena.
  Herba quoque omina spectat, quasi sanguineis obsita. Duodecim pedibus aurantiaco-punctata, per illud saliunt.
  Intonsi moventes puellis sedere conantur. Carolus strenue repellit, et Gerda digitis rapit.
  Ungues eius abscissi sunt, et compositio cum speciali Flexilis chirothecae digitos suos crassiores et asperiores fecit.
  Flava puella eos affectuose verberat et loquitur.
  Vivunt et indigent affectione.
  Inter lucustas columbae magnitudines specimina sunt. Permulsi, purd, desiluit. Quae fauces lucustarum mordaces esse periculose possunt.
  Etiam venenata sunt! Andrea animadvertit.
  - Multum periclitentur.
  - Saliva fortasse nostra venenata quibusdam est. Hic in zona aggredi centuplum redit. Gerda animadvertit.
  - Et pacifismus .... - Carolus idoneum definitionem non invenit. Lapillus terens, monitus anomaliae.
  Praemisit, directe versus, vibratus aer. Ut in foco, non nisi pro calore, e contrario glacialem frigus effluat.
  Charlotte dixit, "Fortasse experimentum facere possumus, in anomaliam ire possumus."
  Miratus Gerda;
  - Visne caput tuum periclitari?
  Rubeus :: dissensit
  - Aliquando depravata da facultates adiectis. Annon legisti scientiam fictam.
  - Sed plerumque tantum cadavera ex anomalia prodierunt. Hic vide. Flava puella digitum osseae ostendit.
  - Cadaver hominis pertinebat in genere, plerique mares e longinquo. Hic multae feminae timent, te femper habebis et tibi non poteris parere liberos. Andrea animadvertit.
  - Farter, hoc nomen interesting. - Quondam vocabulum "culco" introducere conati sunt, sed fures illud in farter refecit, e verbo fart, fortunam apprehensam.
  Longius est sicut pirata terrestris. Praedonum proprie etiam significat venatorem fortunae. - Puella flava continuatur.
  Hac paene invisibili laquei speculatores praeterierunt, sed statim in alterum pene reprobi sunt. Ossa in aere pendebant, et carnes et intestina separabant.
  Mitis Gerda aegrum sensit, et procacior eius particeps in conventum ingressus est.
  - Nil specialis! Mortuus est iustus. - Animadvertit. Prope iacebat collapsa et rubiginea altae intentionis pylon, olei odoris et putredinis.
  Odor carie adeo acer erat ut dolorem maxillæ meæ redderet.
  - Aliquid mirum! Minari sentio! Gerda dixit. Subito sceletus eos insiliit. Puellae reflexive "Kalash" ex accensis.
  Glandes quassabant testae, pul- sionis pedes. Sed statim surrexit et pulchri- tudinem oppugnare conatus est. Difficile est aliquem piscari qui iam mortuus est.
  Puellae genua bene intentis offa genum fregerunt. Sed digitus ossis maxillam Caroli impingebat, larvam laedens et cutem transfigens.
  Illa respondit se petulo feriens, plures costas comminuens. Ossa concidit et, pluribus in artus ictus melioribus affectis acceptis, sedata est.
  - Facti sumus cum eo! - Clamaverunt Gerda. - Laesus videris. Inclinavit et abstersit sanguinem Caroli.
  - Exiguum est, tu ipse scis quam cito exasperare, cura nobis.
  Gerda notavit;
  - Camouflage corrumpitur!
  - Hoc gluten dubium non est. - Puella rufa pervenit in manticam suam.
  Abscidit Hyperclayus, et facies deformis Arabum ante se reluxit.
  "Quare est haec stolida barba, virum aevum et faeminam laedit!" Carolus dixit.
  Gerda succincte respondit:
  - Sic Deus placuit.
  In vulpecula rufa dixit:
  Quid sibi opus est? Si mens superior sit, non superfluis qualitatibus homines dotetur.
  In se, barba praesentia et generalis infirmitas corporis humani, dubitationem de exsistentia Creatoris infert.
  Blond Terminator dixit:
  - Nosti Carole! Mortales hic sumus, nec a zona bene revertimur, quae hic nos manet.
  Prudenter Carolus dixit:
  - Lego fictionem scientiam, est theoria mathematica. Anima, constat ex informationibus symbolorum. Sic in universum infinitum evanescere non potest.
  Simpliciter mutabit qualitates eius. Vel mutare crimen.
  Gerda chuckled.
  - Sic in anima credis, sed non est Deus qui creavit illum.
  Cana bellator fervore insignis est;
  - Deus non est in versione orthodoxa seu biblica, sed in Supermind, cur non credam. in somnis autem anima fugimus.
  Haec non est memoria nostri spiritualis status, quando aliquando ex speciali substantia informativa constabat quae cogitare et sentire sine corpore.
  Flava frowned.
  "Fortasse prohibetur ne in Bibliis credas.
  Carolus sincere respondit:
  - Multum! Peculiariter, crudelitas, aliena a superiori mente, praesertim in Veteri Testamento.
  Item, si Deus amor est, cur non tota creatura absolute beata est?
  Gerda clamavit:
  - Fortasse quid non dignum!
  Rufus satis logice notavit;
  - Omnipotentis filii sumus et erudiri debemus ut digni simus! Ubi est educatio? Quomodo agunt parentes qui liberos suos dimittunt?
  Flava confirmavit;
  - Dimissi sunt! Sed signis humanis Deum metiri non potes.
  Andrea satis rationabiliter notavit;
  - Quare, si nos sumus imago et eius similitudo, mores nostri similes sunt. Eadem est notio boni et mali apud diversas gentes.
  Nunquid bonum est non ut pueros lucem ac scientiam de seipsis darent? Carolus quaesivit. Gerda respondere voluit, cum subito aliquid super illos desiluit et puella vix tempus erat desiliendi.
  Erat in silva gelata dijj, in arboribus habitabat et venabatur, desuper oppugnans. Cum corpus eius paene diaphanum sit, difficile est notare.
  Puellae autem, antequam mittebantur, materias in zona studuerunt. Multi farters, in quibus intelligentiae institutionum et scientiarum repraesentativa, naturam zonae et creaturae mutant, ut plurimum, praedatoriae et periculosae sunt.
  Quis illam certe necaret, debes caeruleum punctum in medio gelatarum corporis unguibus ferire. Sed creatura est mobilis, non quaelibet ulterior.
  Puellae vskidku sagittant et non appetunt. Hit, silva jellyfish explodit, fontes sanguinis et causticas emittens, sicut liquorem acidum.
  Herba tacta arescere coepit.
  - Sicut pellicula "Aliena" - dixit Gerda. - Non aqua acidum.
  - Peculiare genus sub- hyperradiationis in hac zona miraculorum apparuit. Isotopes emittit ad celeritatem ducentorum temporum velociorem quam lucem, et vis penetrans simpliciter mirabile est.
  - Quattuor acidi jellyfish iactum est, Charlotte placuit.
  - Bonum est quod oculos non afficit.
  Aliam creaturam in terram exarare conatus est, sed propriam a Gerda obtinuit.
  Puella autem non erubuit;
  - Quam multi mortui sunt ab abominatione.
  Carolus adnuit.
  - Noli numerare, sed numerus eorum qui occisi sunt in zona ad decem milia pergit.
  Flava suggessit:
  - Tunc debes velocius ire, fortasse etiam currere. Camouflage of the Lorem exercitus commodus est, prope ocreas currere non impedit, cum magna tentatio abiciendi est.
  Nubes autem clariores etiam magis diffluere coeperunt. In sinistro, vetus elevator e Sovieticis temporibus puellae praeter fluitavit.
  Post cladem Chernobyl relicta est. Sed pellentesque tempor erat. Sine mora ignem aperit.
  Puellae in secunda auferunt, et e glande obliqua.
  Andrea et postea aliquid invenimus queri de eo;
  Cur non iacis.
  Gerda subridens respondit:
  - Hic homo est, sed facie judicans, Slavus.
  Obiicitur infensi rufus:
  - Solus erat neque tempus de adventu nostro signum mittendi. Stultum est ad meridiem, sed etiam stultius est mores iaculandi ilicet.
  cucurrerunt ad cadaver. Caput sub galea rasum est, in manibus fures sunt "anuli", frater typicus.
  - Fortasse Russica est, sed non ex quadrigis nostris.
  Gerda dixit perculsa:
  - Omnes idem, etiam criminalis ius habet ad poenitentiam.
  Carolus digitum suum ad templum suum torsit: - Non occides quemquam sic!
  Flava cum pathos respondit;
  - Si commoda Patriae requirunt: accedam conscientiae meae.
  Rufus demonstravit aggressively;
  - Scis Bibliorum liber qui primo loco cavendus est.
  - Quod a?
  Carolus dure dixit:
  - pacifismum promovet. In genere de religione ne amplius loquamur.
  Gerda indignatus est:
  - Esto consentiens! Noli margaritas ante porcos iacere.
  Rufus fudit;
  - Me contumeliam facis?
  paulo mollior flava locutus est.
  - Non! Haec expressio figuralis est.
  Carola sedata.
  - Intellexi! Bene, eamus, habebimus contactum cum aliquo.
  Puellae lente continuabantur, praetermissa linea virtutis auxilio. Caelum tandem patefactum est, ac deinde Gerda animadvertit.
  - Fieri non potest!
  Super hos quidem res incredibile fiebat, tres soles fulgebant: flavus, viridis, rubicundus. Verum haec duo postrema parva erant et fere non calefaciebant.
  Carolus respondit:
  - Hic est effectus aberrationis, etenim unus tantum est Sat.
  Gerda eliditur;
  - Et causa phaenomeni non solvitur?
  Rufus adnuit cupide.
  - Nondum! At intra clima afficit clima.
  Magna vespa celeriter volavit. Carola pugione in aere incisa.
  - Hoc quoque mutatur et satis periculosum est.
  - "Zhalik" agnovi! Gerda dixit. - Venenum mutationi superstite potest gravi allergies.
  Rufus adnuit.
  - Hic ergo, quod non venenatum est, pudet.
  In via aliquoties cadavera exenterata occurrerunt. Et curvata manu pertica, gleba madidis obsita in fila vermibus, suspensus suspensus.
  - Wow, hoc est actum hominum! Gerda animadvertit.
  - Homo periculosissimus est animal in mundo. Andrea consensit.
  flava stridore;
  - Audi, helicopter quod resonant, terra sit.
  Rufus frowned:
  - Fortasse nostrum est?
  Flava puella mussat.
  - Praeterea, secundum fabulas, hostes sumus.
  Puellae discubuerunt et in parvam partem totius frequentiae radiophonicae scannae deflexerunt. Duo helicoptera, typica fortasse, MI-8s, outdated.
  Copiae Russicae speciales non amplius in tales volant. In aere, mate et in copia Caucasiae et verba Russica audiuntur. Sciebant puellae se fingere, sed sagittare tentabat?
  - Heus tu, fraer! Nihil hic pretii! Revera volubiles sumus.
  Rugiunt responsio:
  - Dicantur artificia!
  Ululata maligna;
  - Ne potator in hac provincia, farters iamdiu electi sunt.
  - Sit iterum. et ludere frigus musica.
  Ingens tentatio fuit ad exiguum grenade deductores suos deiciendi, sed hoc significatum est questus illuminatos. Gerda oravit, et Carolus in memoriam decidit. Quam fovit et osculatus est homuncionem.
  Tunc abierunt. Sensus acuti, amoenissimi, stultus amicus probabiliter adhuc virgo, non novit amorem. Praesertim cum hi alii homines sint, fere speciales virium iuvenum ac salubrium.
  Turntable, verso, excutere accendit sectorem. Videtur quod nihil capere.
  - Ludamus chordae antequam discutiatur! - Tunc ebrius et omnino incom- mat respondit.
  Dum helicoptera vagabantur, Gerda non solum odorem kerosenae sed etiam corpora viatorum quae diu lota non erant distinxit. Sentit sicut zonam olet.
  - Et unde latrones ab hoc acceperunt? Denique helicopter emere non potes.
  - Fortasse Ucraini venditi! Habent etiam multae turpitudinis. Sed nos quoque multum armorum scriptorum habemus. Andrea animadvertit.
  Puellae ierunt, et amico factum est phaenomenon rarum, quod "concidit". Qui incidit in unum centum forte superstitum.
  Gerda hic restitit et respondit smirk:
  - Et quid deinde factum sit, iam tibi dixi.
  timide Viktor quaesivit;
  - Num singula de profile terroristis oppugnatione summus invenis?
  Carolus adnuit.
  - Ita aliquid exploratum habeo! In summa, tibi narrabo.
  Et hoc tempore erat vulpes rubei, qui loqui coepit;
  Ingemuit coelum, vomitque imbres, Mixtaque foeda nivis mica in terram.
  Ingens Russiae caput, Moscuae, hora praevia grisea et hebes visa est, quamquam multa lumina et innumerae chordae carrorum carrorum.
  Zulfiya Maduyeva, in diaetae subterraneis per nominatis conductis, rituale perfecit.
  Ignis igneus in forma cranii insoliti deformis ardebat in aere.
  Bomber in camouflage maculosus, facie obducta velo viridi, formam orationis legit. Plures calculi scintillantes variarum figurarum ante eas ponunt.
  Mulier in camouflage coepit eos Zulfiya veste stricta induere.
  - Iam aurora est et gelu convalescit. Hoc te adiuvet ut opus difficillimum et responsabile perficiat!
  - Qui coaxavit, valde humilis, quasi ex alto cuniculi voce veniens.
  - paratus sum servire causa jihadis! - Sicut miles in campo, puella abscissa tenui iactans manu.
  Horrenda vox, continuata stridula;
  - Etsi quidam mulieres animam non habere putant, huic non assentior. Quicumque res novas in Allah nomine fungitur, immortalitatem et innumerabilem thesaurorum oceanum obtinebit!
  Ad mortem puella (ea vox pura et innocens erat) desperans dixit;
  -- Parata sum etiam non tam immortalitatis causa, sed propter retributionem. Quae mihi et dilectis meis fecerunt, vindictam exposcit!
  Ignis igneus ex rubro in viridem mutatus est, et clarior factus est. Oculi mulieris in camouflage denigrati sunt sicut foramina nigra.
  Demergere in illis totum videbatur;
  - Non placet orationibus pomposis, ante magicam fidelium.
  In camouflage monstrose digitus veneficae elongatus, et ex eo ebulliens, fons flavus venenatus tunditur.
  Zulfiya eum intuens quasi in boa constrictoris leporis, oculos suos avellere non valens.
  Tandem illuxit, "frigo" ictus, caelum purgare coepit.
  - Ecce signum nostrum desuper.
  Artificialia autem quae in zona fodiuntur potentiam perniciosam acquirunt. Vox venefica intonans facta est, ac si non una tantum loqueretur, sed totus sonus sonorum virorum.
  Terroristae ritualem compleverunt, Zulfiya, adiuvante socio suo, omnes lapides induit, et unus ex eis in cingulo explosivis magnum sex quadratum unum stringit.
  Crines atri striata griseo, et in prona, cum velum vento vento patefecit paulum, lacerata purpurea cicatrix visa fuit.
  - Nunc paratus es! Perge ad propositum tuum!
  - Vox subito tenuior facta est.
  Terrorista paucos gradus cepit et subito disparuit, motus tantum levis prope se ostendit.
  - Mule lapis, operatus es, nunc invisibilis et prope tacita es, etiam cruores selectissimos non trahes tuos.
  - Maga in camouflage procerior caput facta est, et breves capillos prolongavit.
  - Scio! - Breviter bombam iactavit.
  - Nunc i! Et lux Allah cor tuum illuminet.
  - Maga homicida sicut faces duodecim vaporum lustravit, et comae eius in foetum terrificantes versae sunt, et simul execrabiles serpentes solito.
  Zulfiya mutationes tales animadvertere non videbatur. Bomber suicidium exivit, incessus eius levis est, etiam multo velocius movetur.
  Irruit hora appropinquabat, negotiatio impedita, Moscuae tradita, apparuit.
  Exhauriunt fumos, odor gasoline, magnae urbis strepitus assiduus, angitat aures, haec iam nota, sed invisa Zulfiya montano praeruptis.
  Ita ambulatio multo commodior fuit quam strages publica frequentia strangulatio.
  Verum, semel visum, terrorista quempiam addicitur. Ille lapsus, maledictus, exortus, pugnum Excutit in inane.
  - Tanta infidelium educatio! - Zulfiya animadvertit, sincere gaudens opinionem suam semel iterum confirmari.
  - Occidere eos finis est supremus quem de Tellure cogitare potes.
  Et hic est scopum desideratum: domus gubernii Moscuae, quae etiam alba appellatur. Hodie magna congressio erit cum participatione primi ministri.
  Quid hoc fatum! Hic videre potes autocinetum, securitatem auctam, saepem altam cum systemate novissimi terroris Domus Albae ambientis.
  Puella ad portam modo ambulavit cum Ministro Finance. Fortuito saltum elapsus custodesque vigiles transegit.
  Canes electae generis (mixta specierum plurium, cum steroidibus exantlatae, ex vitulo unius anni et thoracis carinae carinae crescentia) adhuc audiverunt apparenter adhuc audiverunt fere indiscretam murmur calceorum terroristarum mollium, fremuerunt.
  Custodes duo metri micant oculos suos, canes, quamvis subtili odore, levissimum odorem discernere non potuerunt ac sedata sunt (Praeterea, dignitarii viae pockmarkatae - eos latrant et stun sclopetum habebis).
  Zulfiya cor tunsionem sensit , videbatur quod tam voce verberabat ut audire posset .
  Quattuor anulos in extremo limite praesidii superaverunt: etiam radiorum X specie illustrati.
  Ex recentissima radiorum inspectione, bomber suicidium ab Efa lapide munitum est, statuto inaestimabili artificialium collectione.
  Motus per pavimenta et corridors perpetuus videtur, feliciter elevator spatiosus est, sed Zulfiya pluries circumire debet ne cum abstractis ministri collidatur.
  Tandem in aulam mediam movent. Conventus clausit, nulla diurnaria. Minister in aulam ingressus erat, iam sodales cucullo regiminis stantes erant.
  Et hic est ipse primus minister. Vir statura brevis oculis vivis. Ut semper agit, manus blande quatit, at ministros eum tremere manifestum est.
  Conventui aperuit, ac primus minister magnae potestatis dixit submissa et molli voce:
  - Hodie de situ in zona miraculorum sic dicta. Cura est ut zona, quamquam lente, crescit.
  Tum quod multi terroristae illuc confugerunt. Notabilia de Sultano Nigro.
  Qui hoc nomine latet, ignoratur, imaginem photographicam eius physiognomatis non habemus. Solum informe cucullo et larva.
  Nuper satellites eius sex impetus terroristis commiserunt. Praeterea, pro imperio contra summus ordo magistratus, ne civibus quidem pepercerat.
  Etiam Mārcum nigrum mē miserunt!
  Moderator FSB aream accepit. Sudabat totus ab labore, vultus saturatus rubebat, vox tremebat;
  - Propono mercedem decem milionum nummorum pro capite soldani nigri. Ac etiam ad zonam specialis coetus "Alpha" et "Vympel" mitte.
  Habeant soldanum vivum vel mortuum.
  Primus minister corrigitur impatiens gestu cum palma;
  - Potius vivit! Cum nescimus quis sit homo, terroristae resuscitatum semper declarare possunt.
  Caput FSB in theatro (facias diligentiam) extulit vocem;
  - Fiat ita! Nunc considera notitia criminum oeconomicorum.
  Zulfiya non iam quaero. Uno ultimo tempore orationem recitavit , conversus ad Allah , deinde cum tremore manus convertit lapidem Titra sex trilineum .
  Eius res in virtute criminis millies fuit.
  Micatio super-lucida, quasi ex explosione atomica totam aedificium submersit, et momento post apparuit fungus terribilis nuclearis in situ regiminis aedificii.
  Eodem tempore campana in Kremlin personuit. Foeda, informis vox dixit;
  - Dic salve praesidi e soldano nigro. Tibi prorsus quindecim dies tribuo ut omnes copias a Caucaso septentrionali omnino subtrahas et Americanis in Afghanistan subsidia desinas.
  Si quindecim dies postulata nostra non conveniant, praeses post primum ministrum sequatur.
  Post semihoram, nuntius iste in orbem diffusus, varios affectus ex compassione ad despectum eliciens.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  servi amoris
  Magister, qui ex vacatione rediit, cadaver nudae puellae in cubiculo suo invenit, et ipsa mane sub fenestris domus suae mortua reperitur. Arcanus peregrinus notus est actrix pornographica Americana. Evenit ut ultimus motus defuncti in Russia cum quadam puella, quae ferro in manibus deprehensa est, in scaena caedis moderatoris sui esset. Sed digiti et fallaces Tula maniac in cultro inventa sunt.
  
  Celebre perversa detectoria fabula cum stupendis fabulis offensa et vetito heroum amore contexitur. Magister notabat discipulus, servus BDSM quaerens placere domino suo, amicam serial interfectorem, paratus crimen suum suscipere propter amatum suum.
  
  Attendite! Strictly +18! Fabulae Amoris perquam ingenue descriptae sunt, sex scaenae sunt.
  
  Conabor opus cottidie postponere, et librum in fine Novembris finire. Ad diem manere, quaeso librum addas dilectis tuis.
  
  
  Monemus de invitis capitulis et episodiis iis qui fabulam detectivam sequi volunt, sed non amo sexum ligulam et scenas duras.
  
  invitis capitulis et episodiis specialiter illustrabimus. Capita sic collocabuntur: Polonia (-th capitulum in plena non commendatum). Episodes huius modi: .HP (-I caput, non res commendata).
  
  LN Operam lector! Venditio ponetur quamprimum parata est. Experiar quotidie. cogitavit semel in hebdomada
  
  Ut pariter omnium mutationum contineas, librum tuis dilectis adde, clicking commendamus "auctorem sequi"
  
  
  Nostine de offensa et prohibito amore eiusque consequentibus? Quam clara porn actrix amare potest, quid magister cogitat cum discipulo suo obvium, quid amica interfectoris amica amato suo facere paratus est.
  
  fabulas amantes non vexillum cum accessione, servitute psychologica et sexuali cum heroum cinematographicis in duris BDSM, descriptionibus talium sexus scaenarum quod multi non sciunt, plus iucunda fabula detectiva lectores cum suo originalitate alliciant.
  
  
  Ad removendum erat
  Magister, qui ex vacatione rediit, cadaver nudae puellae in cubiculo suo invenit, et ipsa mane sub fenestris domus mortua reperitur. Suspectus est amator iuvenis, sed omnia eveniunt multo magis perplexa! Externus peregrinus notus est actrix porn Americana. Evenit ultimam proiectionem defuncti in Russia fuisse cum puella quae in scaena caedis moderatoris sui cultello deprehensa est, in qua digitos digitos invenerunt. fallaces Tula maniac.
  
  
  
  Attendite! Strictly +. Textus scenas expressas continet, inter quas difficilis sexus et amorem non vendicant. Heroes nonnulli sua vera prototypa habent.
  
  Nam qui insidias sequi volunt, sed sexus non traditi non placent, te de capitulis et narrationibus inutile monent.
  
  
  Attendite! Strictly +! Infirmi animi non commendatur hominibus. Textus scenas expressas continet, inter quas difficilis sexus et amorem non vendicant. Multi heroes habent sua vera prototypa.
  
  Qui enim fabulam detectivam sequi cupiunt, sed sexu non-traditionali ac difficilia argumenta non placent, capita et episodia inutiles nominatim illustrabimus. Capita sic collocabuntur: Polonia (-th capitulum in plena non commendatum). Episodes huius modi: .HP (-I caput, non res commendata).
  
  LN Operam lector! Venditio semel in hebdomada cogitavit. Nihilominus, cum debili lectoris utilitate, textus iam in situ collocandus erit. Ad omnes mutationes pariter arcendas, clicking commendamus "auctorem sequi". Non cogitamus novas alias facultates plene onerare!
  
  
  Magister, qui ex vacatione rediit, cadaver nudae puellae in cubiculo suo invenit, et ipsa mane sub fenestris domus mortua reperitur. Suspectus est amator iuvenis, sed omnia eveniunt multo magis perplexa!
  Arcanus peregrinus notus est actrix pornographica Americana. Tantum per intuitionem et pervestigationes ingeniosorum detectivorum Vasily Krasin potest evolvite ambages arcanas.
  
  Attendite! Strictly +! Textus plures fabulas amantium moleste fert, sed argumenta quoque explicata sunt.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  SERVI AMORIS
  (Liber II in serie amoris INCUSSUS. Sollicitus est liber primus, MORS INTERPRETATIO, in loco mundi phantasmatis legi potest)
  
  Caput I .
  Physica magister Maria Novikova post iter ad mare domum rediit. In anticipatione quietis post noctem duram insomnis, scalas ascendit, claves protulit. Nunc imbrem sumi poterit, certe dormire via. Tum Pavlusha vocabit. Diu expectati conventus eos expectat: cenam levem, obvolutam musicam, lectum mollem.
  Ostium ad conclavis statim non aperit. Primo, clavis stipata, quasi seram non bene laborans. Hoc pertimuit Maria, sed malas cogitationes impulit et in atrium intravit.
  Subito timor subitus eam cepit. Magister res in solo posuit et haesitavit. Quid mali? Ianua ad cubiculum abjar est! Et quaedam languidi odoris extemi, vix perceptibilis, simul nota. Sed odor non excipit!
  Maria in magna perturbatione cubiculum inspexit. Res, ut in locis, nulla rapinae signa sunt. Sed stratum in lecto... Usque ad solum dependet! Sic eum non reliquit! Maybe Pavlusha venit in? Probabile est.
  Mulier ad lectum accedens, coopertorium retraxit, et horrore exclamavit, cum pedes feminas nudos vidit! Maria manu sua sponte os suum obvolvit ut clamorem obvolveret, retro repente recidit et parieti incubuit. Murum devolvit et humi sedit. Intuitus nudo pede tendit, nudum et exanimum corpus femina sub lecto vidit.
  Vix stimulum vomitum retinens, Maria ad pedes se prosiliit et ad secretum cubiculum cucurrit. Inclinavit super secretum et pluries evomuit. Nervorum iugulum pressit, et una cogitatio caput terebravit: cadaver in thalamo habuit!
  Magister telephonum mobile suum apprehendit, in scalas desiluit, et in gradu sedit. Inspiravit graviter, modulis cordis sui phreneticis sentiens. Digiti eius cum tremoribus parvis tremuerunt, Maria vix duorum digitorum "02" figurata est.
  Magistratus telephonum diu non exciperent, quasi salutatorem exspectabant ut mentem mutaret ac solus relinqueret. Tandem in altero filo, inimice responderunt:
  - Vigintiquinque vigilum department. Officium Neelov. Audio.
  Incerto, tremula voce, leviter attonita, Maria dixit:
  "Habeo... t-videtur ... cadaver!"
  Responsum est frigus;
  Esne tu domina ebria? Quid cadauer? Solet et clare loqui.
  Ingemuit Maria:
  Non, non bibi! Mulier mortua est in mea camera!
  "Quare mortua est?" tristis petivit.
  - Nescio! Honeste, nescio! Redii a feria, et mortua est sub lecto! Et nudus!!!
  "Nudus etiam?" curiosus Neelov iterum quaesivit. Quomodo illa sub lecto tuo adepto?
  - Scio quid? - Clamavit iterum commota Maria, - Veni cito!
  - Dic oratio...
  Maria aedes eius intrare non audebat. Sedit in gradibus, quaerens intelligere qualis mulier sub lecto esset, quare mortua esset et quomodo ad domum suam veniret. Magister desperabat: ad has quaestiones responsa nesciebat. Ne suspicari quidem potui.
  Vigiles inopinato apparuit. Quidam tribunus et cum eo duo homines in toga veste. In gynaeceum intravimus. Minister et operarius pinguis statim in cubiculum abiit, et adulescens Mariam in coquina opperiri suadet, quibus ipse collegas suos coniunxit.
  Mulier nesciebat quid in conclavi suo cubiculi sui fieret. Maxime, photographatae defuncti sunt, digitos tulerunt, vestigia quaesiverunt. Omne quod est secundum legem. Hoc magister in cinematographico detecto vidit. Nunc haec est domus eius.
  Mox puer operarius ad Mariam quaestionem pervenit. Primo quaesivit quaestiones formales de cognomine Mariae, aetatis suae, et quaesivit quomodo inventum sit cadaver. Magister succincte respondit, singultus interdum.
  "Modo e mari volavi", Mariam, quae in sella ad mensam culinariam sedebat, et tremulis manibus crinibus timide inhaerebat. "Non possum imaginari quomodo cadauer in diaetam finiatur.
  Homo quaesivit;
  - Potestne quisquam confirmare te ab urbe abesse?
  Statim magister adnuit et confidenter dixit:
  - Hoc a multis confirmari potest, inter quos est amicus meus, ipsa et sola mane in plano volavit, mater eius ictum habuit. Propterea mane a meridie reversi sumus.
  Quis alius claves ad diaetam tuam habuit?
  Horruit Maria, non statim et vage respondit;
  "Vides, sola mulier sum, aliquem ad locum non invitamus, claves non do.
  Tristis suspiciose magister respexit ad et dixit:
  - Ita?! Nemone habet claves aut loqui non vis? Non vis - sed habes!
  "Spero te non suspicari me?" Maria Magdalena vix.
  Vir parvipendens.
  - Conclave tuum est. Hic iam conpleamus, veni nobiscum...
  - Quare? magister admiratus est.
  - Loquere quaesitori qui causam tuam aget.
  - Mea res? Quis es?
  - Im inquisitor. Ne cures, puto non te diutius detinere, interrogent te ac dimittam.
  Vir fortis in toga veste apparuit.
  - Quid dicam, Andryusha? inquisitor ad se convertit. "Corpus est admodum recens, nondum tamen omnino refrigeratum. Verisimile est, mors hodie circiter quinque in aurora venit. Nulla in cervice sulcus strangulatus est, nulla alia violentae mortis signa vidi. Sed in corpore sunt vulnera aetatis diversae. Suggillata recentia in pube et pectore, vetera in feminibus. Occupata domina. Gracilis, circiter centum et octoginta longus, stigmata in pube rosae in modum rosae circiter septem centimetra lata est. Probabiliter meretrix. Ad hendrerit nobis mitte, quid et quomodo autopsia ostendet.
  "Bene, vicinos debebimus circuire," Andryusha cogitans dixit. Et tunc ad magistrum se convertit;
  - Cum omnes absoluti fuerint, diaetam inspicies, fortasse quaedam defuncti invenientur.
  Imo, Maria nihil invenit, nihil extra domi. Alieni cadaver in curru speciali ablatum est, et magister documenta sumere et cum DENUNTIATORE ejicere debuit. Per id tempus campestres apparitores iam discesserant.
  In autocineto, tristis siluit, Maria timide cogitavit. Quem tantopere angit? Cur puellae cadaver in ea figebant? Et quis? Maxime sollicita erat mulier de percontatione de clavibus aedium eius. Erant apud Pavlik. sed tam iuvenis est! Tantum sedecim mense Septembri complebuntur.
  Si Pavlusha maior esset, signare posset, ex eo filium pareret. Maria filios habere voluit. Nuper, vere uxorem ducere cupiebat, solitudo foemina vexata est. Et gavisa est quod Pavlik in vita sua apparuit. Qui bene cognoscit animam mulieris, non damnabit eam propter amorem. Implicata, inaestimabilis, interdum prohibita. Nescis quando venerit, cum quo felix eris.
  Maria recordatus est primi cubantem cum Pavlusha, timidi oscula eorum. Quam tum pectore tunditur ira! Tametsi bis nata est quam puer. Et quam molestum est mulierem amare, cum scelestus articulus ei imminet. Amorem tuum ab omnibus emissitiis oculis abscondere debes, illum etiam cum optimo amico communicare non potes. Quidnam est illa faciens iniuriam? Ipse Pavlik hanc familiaritatem voluit! Foemina incarcerari debet propter amorem quem dat iuveni? Ad mutuum lumen amoris. num aequum est? Maria non putabat.
  
  
  CAPITULUM 2
  Maria Aleksandrovna Novikova in in androne commissionis inquisitionis sedit, fenestram interdum prospiciens: saepes altae et hamatae filum solum timorem eius exacerbat. Magister timidus erat, nuntiavit exspectare, sed plus quam dimidia hora praeterierat, et mulier oblivioni tradita esse videbatur.
  Subito ianua aperta est, inquisitor ad Mariam annuit, eam invitans ut in officio veniret.
  "Vasily Krasin," ille se introduxit, "da mihi tuum passport, quaeso."
  Ad mensam in angulo cubiculi erat alius in eadem obscuro secta ac Vasily s.
  Krasin ad Diploma intuens, deposuit et dixit:
  - Age, dic mihi quaenam illa sit femina, et quomodo corpus in aedes tuas conscenderit.
  - Nescio! Honeste, nescio! magister deprecatus est. quaesitor iam quaesivit.
  "Interrogavi... Mysterium perfectum est", Krasin dubitanter dixit et diligenter inspiciebat mulieris oculos. Video te mentiri.
  "Pone eam in domo simia!" - subito sonuit vox operarii secundi. - Biduo sedebit, statim omnium meminerit.
  - Si tacueris, te in custodiam habebimus! Krasin confirmavit.
  Attamen Maria intuenti sensit eam simpliciter perterritam esse. Quae nihil timeas! Illa omnia innocentiae documenta habet. Magister placide voce fastidiosus respondit:
  "Interdum in vincula est bonum. Sapientiam dat. Sed plane nihil habeo quod ad te scribam. Ita tesseram habeo, mane advenio.
  Krasin ad collegam convertit;
  Nunquid vicinorum quidvis dabit?
  "Ut solet, nihil vidimus, nihil audivimus. Solus vicinus ad portum dixit se vidisse quomodo puella haec e conclavi in complexu cum puero puero reliquerit. Et iste nuper venit ad domum suam absentem et aperuit clavem ianuam.
  - Hem, quid dicis? Krasin quaesivit et iterum Mariam aspexit.
  "Proximus est hic rumor, non potes ei credere", mulier coepit se iustificare et in adiutorem inquisitoris versa est:
  - Avia Marfa snitched, vox?
  Assistentis non respondit, sed Krasin quaesivit;
  - Quod nomen est pueri?
  - Hic est discipulus meus. Ego eum in physica traham.
  - Aestate vacation? Krasin non credidit. - Dic praenomen, cognomen et inscriptio.
  - Ita Pavlik Rybachenko nomen suum est, - Maria fateri debuit. - Vivat cum parentibus suis in vico Savushkina.
  Krasin in libello suo scripsit et iterum quaesivit:
  - Pavel - quis est?
  Maria vehementer risit.
  - Adhuc puer est. Sum magister eius! Puerum ne suspicabere, scelus es ?
  Inquisitor ad quaestionem respondit:
  "Igitur habet claves ad diaetam tuam?"
  Maria expandit manus.
  - Quid ergo? Non putas eum esse qui corpus plantavit.
  - Quam scire, quam scire! Interdum eleifend tam crudelis est!" Krasin cogitans dixit.
  "Pavel puer mirabilis est, athleta, muscam non laedet!" Maria discipulo suo defendere coepit.
  - Quando eum vidisti tandem? Krasin petivit.
  - Ad Kalendas Septembris. Pavlik me comitatus est comitatu. Fuit... die septimo. Iusto me adiuvit perferendis rerum.
  Krasin paucis plura interrogavit quaestiones. Quaesivit quis Pavel amicus esset, si quid in moribus suspiciosum, si saevitiam iumentis. Maria respondit se numquam vidisse Pavlik animalium calumniam. Sed puer sciebat sibi stare, in bellicis artibus et hockey versatus est.
  Repente Vasily Krasin quaesivit inopinatum quaestionem:
  Nonne tecum concumbere?
  Maria perterrita et timide, incerte respondit;
  - Apud Pavlik? No... Etiam puer est.
  Krasin reactionem mulieris diligenter observavit. Maria etiam pallens tali interrogatione, oculos deposuit, in sella sua fixus, manus in arce amplexus.
  - Dominus? quaesitor quaesivit. - Non possum credere! Libera mecum esto. Intelligis te posse dari honestam sententiam pro habitudine cum minore?
  Maria oculos suos ad hominem levavit, et cum gemitu tremula voce respondit:
  "Non tempus dare...
  Vasly chuckled et dixit:
  - Et interrogabimus puerum! Omnia nobis narrabit.
  Horruit iterum Maria, et respondens angore suo respondit:
  "Pueri tam libenter sunt componendi et exaggerandi. At certe non dicet tibi quicquam me improbare.
  Inquisitor subridens duriter dixit;
  "Potest te detinere et mitti in ius ad comprehensionem duorum mensium approbandam. Noli igitur fatum tentare. Dic numerus telephonicus.
  - Cuius? Meam?
  - Sit uterque: tuus et Rybachenko.
  Et Pavlik? Bene nescio...
  An nescis dicere necne? Maybe possum intueri tua quis felis?
  "Dicam" Maria adnuit et phones dictavit.
  Investigator imaginem photographicam puellae mortuae e folder sumpsit, eamque ante Mariam posuit et dixit:
  Diligenter iterum respice, fortasse alicubi eam vidisti.
  Maria difficile erat videre corpus illius qui in cubiculo suo mortuus erat. Sed hoc fieri debebat, magister se photographicam spectare coegit. Pulchra facie, sed deformata morte. Imo, quid de illa nescit, virginem sub lecto primo vidit.
  Krasin in vigilia sua aspexit et dixit:
  - Sed! Tempus est finire. Omnes facere debes digitos tuos sume et subscribere. Bene, nam nunc per vadimonium te domum dimittemus.
  Mox, Maria aedificatione inquisitivae reliquit, chartam ei editam protulit, sigillum intuens, et chirographum procuratoris accusatoris civitatis vidit. Chartam in sinu suo abscondit, graviter ingemuit, et de Pavlik cogitare coepit. Ita inopinato adventu suo dilectum sibi placere voluit. Valde anxius erat, quod per tres integras septimanas divideretur. Antea venit, placuit homini...
  Nonne Pavlusha meretricem absenti suo adduxit? Ubi sunt vestimenta puellae? Nonne tecum accipis? Hey Pavlik. Pavo...
  Damn, me ipsum vocare debeo! Quomodo non statim coniecto?
  Maria bullam felis pressit cum nomine dilecti sui. Vox alterius dixit: " Telephonum hians vel e retis coverage".
  
  
  Caput 3
  Gorynych ostium conclavis aperiens, puella cum socio suo intrabat in se, conversus ad lucem et dixit:
  - Modeste hic habemus pro talibus dilectis hospitibus.
  "Bene est, aliquo modo manebimus", vir longus, lato humero, circiter triginta annos natus, "morsum habeamus in via et in cubiculo edendum." Luci corpus perdidi. Ostendam tibi verum amorem!
  Puella risit et in oculos comitis amanter aspexit. In culinam profecti sunt, Gorynych ollam imposuit et fartos facere coepit, furtim puellam intuens. Amavit eam! Gracilis, luscus, bustus, flava tota fere ab austro in curru Zhiguli iter durum tacuit, nec currum prohibere nec emat pro illa petivit, nec offensam ostendit, nec exprobravit. incommodo. Gorynych feminae loquaces et levis non placent.
  "Utrish et reliqui tempore" dixit aperiens lagenam cerevisiae. - Nunc shmon est. Nadia abreptus est. Cur rectorem cultello confodit?
  - Stulte! Malum est, illud stare non potes, Achintsev dixissem, dirigentes repressus esset.
  - Sic fixit eum post sagittam.
  - pertuli. Et tunc eruperunt ad passiones. Achintsev ipse reprehendit - non potes illudere puellis! En tormenta excogitavi. Traxerunt ad anthill, caligarum pellucidorum in vaginas immissos, et cinematographicis discoloribus, sicut formicae ibi.
  "Ita, Sasha, lenta est," Gorynych constat.
  "Meus est tenuis et patiens, sed stultus Nadya est", dixit Sasha et ad socium suum convertit;
  - Quomodo intus es - dolet?
  "Bene, mel" puella levi risu respondit.
  - OK videamus.
  ederunt et iverunt ad cubiculum.
  - Videsne mentem Lucii expositio? Sasha Gorynych petivit. Placet mihi cum nuda saltat. Sic suus erotic! - Ibi ad domum nostram omnino sine vestibus imus.
  - Diligo striptease! Sola misericordia est quod nulla est musica, - Gorynych respondit. - Ita, et iam sero est, vicini audiunt.
  - Nihil, tacite flectam cantu, - Alexander dixit.
  Aliquam melodiam ballroom sustulit, puella comam laxavit sub umeris cadentibus, caput saepius excussit fortiter, et coepit lente flectere et tripudiare, veste carere. Non fuit fascia in Luce. Vestem sensim extrahere, in choreis rotata, nunc speciosa ubera exserit, deinde inminens asinum ostendens.
  Tum denudator super fissuras sedit, sed strenue ad pedes eius insiliit, pantias discerpens, eas aliquantulum in manibus contortas proiecit ad versus Gorynych, qui in sella sedebat. Threicae in pube puellae vidit et magis excitata est.
  Nuda reliquit, Lucia palpitans nates, discidit manibus, digitis ad ianuam ambulavit. Ibi flexis genibus, ut tibus conspicue caput eius emineret, conversus et manantibus motibus, leviter flexis et flexis brachiis ad cubita, versus Alexandrum repit, labra in latitudinem bracaenarum infixit, deinde adhaesit. Linguam ei excussit et subridens aliquantum semel Sasha braccas lambit. Muscam suam unzipped, paulum erectam emisit gallum.
  Puella labiorum labris denuo subridens, dignitatem oris sui in ore assumpsit, et blandiri coepit, eum ad optatam conditionem adducere conatur. Tum funditus deglutivit hominis penem iam concitatam, gravem, paucis secundis innixa faciem contra pubem conjugis et adligat. Tum intremuit, sed membrum ab ore non dimisit, sed caput leviter suxit, plures ictus fecit, iterum gallum hominis in ore suo accepit et decem secundis adligat, anhelavit et motus suos continuavit.
  "Noli ruere" Sasha praecepit.
  Puella transversa ad eum se convertit ut Gorynych perspiceret quomodo amici sodalis in labio Luciae requievit.
  Alexander amicam suam leviter palpavit in maxillam, sed evulsus a puella, gallum suum dimisit et ei manum levavit.
  Lucia conversus, duos gradus repit, iterum flexis ut genitalia eius conspicua facta sunt, nates iactare coeperunt.
  - Magna! Gorynych insusurravit.
  - Non possumus facere! Alexander dixit. - Vidistine Strake in penis?
  Gorynych ne id quidem sciebat.
  Et puella fecit gyrum per omnes quattuor pedes in circuitu cubiculi, invitans movit praedam suam, deinde subsedit cubitis et repit ad amatorem suum.
  Hoc tempore ansulas calciamentis exsolvit ac dentibus Alexandri tibialia diligenter evellere coepit.
  - Bona puella! laudavit.
  - Te amo! - Finitis tibialibus, respondit Lucia. Osculatur primum unum, deinde alterum pedem amici sui, et lingua coepit digitos palpare, lambendo et linguam humidam inter digitos suos ingluviem.
  - Nutrientibus! Sasha imperavit.
  Puella quattuor digitos amatoris in os suum accepit.
  "Altius," inquit Alexander.
  Lucia in asino sedit, maxillam digito suo traxit, pedis in os amantis expressit, pedem quam maxime conabatur arripere.
  "Bona puella," Alexander laudavit. - Corrige, sine me tibi blandiri.
  Sine admisso pede de ore suo, puella stetit et repanda ad amantem. Pussy et pubem pede libero coepit mulcere.
  - Lectus humilis, - inquit Sasha, - incommodum est tendere.
  Puella prono, latiora crura patula. Alexander suis uterum digitis permulsit, deinde uno pectore, deinde altero, sensim ab ipso inter mammas per umbilicum usque ad imum praecordia traxit.
  Lusya altera manu dextrum Alexandri pedem in ore tenebat, altera vero sinistri pedis digitos sumpsit et in vaginam inseruit.
  "Euge," Sasha iterum laudatur. - Scis quantum amem.
  Puella cum pelvi suo strenuum motum fecit, amatoris digitos altius in corpus suum expellere conatur. Clamavit autem et abstraxit. De vultu doloris in vultu apparuit.
  - Estne aliquid mali post cruciatum Achintsev? Alexander petivit. - Nocet multum?
  Respondit puella, "Tolerabilius, care.
  "Non solum clamas sicut illud," Sasha dixit et subito ad Gorynych convertisti:
  Vis videre quid intus sit?
  - Quod non est simile? Gorynych stultus interrogavit quaestionem.
  - Ah-ah-ah! fixture habeo. Eodem tempore genitale examen agemus. Lyusenka, affer me ibi, in chartophylacio, quid scias.
  Nuda puella in atrium elapsa est, et mox apparuit cum lampade, quodam genere tubo, et vitreo circum pellucido in manibus ejus. Gorynych tamen vidit vitrum sine fundo esse.
  Alexander lectum liberavit. Puella in loco suo consedit, versus Gorynych versus, et crura eius late flexis ad genua stravit. Sasha iuxta eam decidit ut Gorynych omnia videre posset, fortiter detonsum pubem cum palma amicae percussum, digitos super pussy accurrit, clitoridis puellae leniter trudit, labra traxit et discidit, ostendens ad sinum venustatis. . Deinde surgens puellam dedit lambere et digitos manus suae sugere.
  Gorynych spectavit amantes in voluptatis exspectatione continuationis. et secuta est! Alexander digitos binas in vaginam Luciae inseruit et motus magnos iactando facere coepit.
  Molliter ingemuit puella.
  "Ecce, noli ei lectum facere," Alexander risit, digitos evulsit et iterum amicae eas lambere et sugere dedit.
  Tum vitream sumpsit, marginem eius sine fundo cum gel e fistula perlinet, et illud in corpus puellae diligenter intromittere coepit.
  - Ai! Lucia voce iterum.
  - nocere? Sasha petivit. "Fortasse debes ANODYNON?"
  - Non, mel, bene est. Tolerabilis.
  Sasha vitrum fere totum in vaginam puellae inseruit, eum digitis tenere iussit, ac lampadam intus refulsit, diligenter examinavit et dixit:
  - Omnia est bonum! Fere nulla inflammatio est. Hic tantum in primordio, manebat nota morsus. Habebimusne hodie sexus? Non dolet?
  - Patiens ero, carissime! Lucia benigne respondit.
  "Putari amat, mecum praesertim," Sasha dixit Gorynych. Veni huc, ostendam tibi aliquid jucundum. Et calamum da mihi.
  Gorynych ad puellam desiluit et oculos in rimam pharyngis uteri in speculo prominente defixit.
  - Bene? Quid negligitis? Alexander magis quaesivit. - Nonne hoc adhuc vidimus?
  "Gynecologus non sum," Gorynych mussare.
  "Neque ego" inquit Alexander. Sed amica mea amo...
  Luciam digitum suum indicem lingit et parvum pulvinum per vitrum in crepitum faucibus puellae immisit. Paululum torquebat, evellit ac lambere iterum dedit. Tum a Gorynych stylum accepit et in uterinum os fere usque ad bracket eiecit.
  "Tene eam", Luciam iussit et amicum suum iterum ad imaginem mirandam invitavit.
  Manibus trementibus, Gorynych commotus felis suum protulit et paucas imagines accepit.
  - Habesne hostilis in domo? Alexander petivit.
  - Cur hostilis opus est? Gorynych petivit.
  "Vides, ani ludos amo. Ut ne sordidum accipias, melius est id facere post hostilitatem.
  "Ah-ah," inquit Gorynych libidinose. Non utimur enemas.
  - Bene, da mihi utrem cerevisiae. Omnia sibi faciet. Vade, Lucia, para. Ostendamus hominem verum sexum!
  
  
  Caput 4
  - Magnus pullus! Gorynych studiose dixit cum puella in balneo disparuit. - Hoc vellem!
  - Tum! - Alexander dixit placuisse.
  - Ubi eam habes? Gorynych petivit.
  - Sumpsit ab amico suo unum e principibus civitatis suae. Sic educatus est Lucia ut summa virtus ei studio placendi homini in caput impulsa sit.
  - Quam pudici est! Per haec tamen non veni.
  Ivit ad Charm Scholam Ohio. Ibi obedientiam edocti sunt, et omnis generis amatoriae praestigiae.
  - Quae schola est?
  - Secretum. Puellae ad convivium electae et filming in porn instruuntur. Luska Luska linea lunae ibi coniuncta erat.
  Saepe agit in porn? Gorynych iterum quaesivit.
  - Ante saepe. Lucia, pulchra femina, postulatum est.
  - Multum interest videre scaenas cum eius participatione!
  Dixisti non vigilare porn!
  - Ego libenter inspexi Luciam.
  "Video me excitari cum nos videbam," Sasha risit. - Ego braccas meas auferens, multa membra erecta vidimus.
  - Invidere non debes cum participatione eius vigilas, sicut est cum aliis hominibus...
  - Nemo... Cur invideas alicui?
  "Invidere laboris intelligo" Gorynych concilianter dixit.
  - Et aliquando domi adductius exercemus. Amicus meus Scottus est. Pullum habet - una ex clarissimis sex stellis. Nomen est Roxy Ray. Non audisti? Oh, ita, non quaeritis... Sic nos aliquando in unum congredimur. Utinam modo quid juvencae faciamus! Omnes certationis genera componimus, quae ex eis pilam longius e pussy iacient, qui melius in dildo vel globulos tennis pila in corpus suum mittet. Et pro Nativitate amici frigidiores arbores christmas induit. Vincula cum ponderibus in mamillis et inter cruribus affixa, corpora e poculis suctu et cum pilis vestimentorum magnifice ornatae cum globulis nataliciis. Et tunc in hac forma utebantur vicissim. Multum globulos tunditur, sed iocum erat.
  "Habes tempus bonum," dixit Gorynych somnianter.
  - Habes clothespins? Alexander petivit.
  "Opus est ut mater mea in balneo". Quid for?
  "Vides, amo futuis cum vestimenta in papillis Lyuska pendent, me excitat," Sasha dixit, iterum respexit apud Gorynych braccas tumes et quaesivit:
  - exerces MZHM?
  - Quod non est simile?
  - Bene, cum puella cum duobus viris.
  - Immo quid agis! Non possum solus ex uno et sine testibus.
  - Bene, frustra. Tunc primum exonero cum Lyuska et dormiam, et tunc cum illa loqui potes.
  In eo cubiculo possumus! - Gorynych delectatus est - Habeo ibi lectum!
  "Licet, ibo et lavero manus meas et festino Luska," Alexander dixit ac discessit.
  Mox amicam e balneo sumpsit. Vestimenta papillis apposita e pulchris puellae pectoribus eminebant. Incessus movens, coxis seductive nutans, puella lente ambulabat praeter Gorynych, quae eam oculis devorabat, sedet in lectulo, iterum crura eius lata expandit, sed hoc tempore ad genua non flexit, sed extendit. eas quasi ballerina in tendere, et eas sursum supra caput elevare.
  Alexander ad eam accessit, bracas et bracas eius lacerans. Eodem tempore puella invitans pedes movit et tibialia extraxit. Sed Sasha non statim incipiunt blandire. Subito bracas cingulum evulsit et amicam suam in genitalibus duriora percussit.
  Lucia voce leniter et dixit:
  - Senkyu, domine! Te amo?
  - Loquere Russian! In Russia sumus, - Alexander dixit et iterum puellam cingulo ferimus.
  - Quod tu es? quaesivit concitatus Gorynych.
  - Haec calefaciens, - Alexander respondit. - Illa usus est. In posuere interdum mi at laoreet mollis.
  Alexander puellae manum extendit. Nec passis cruribus summissis, rursus amatoris digitos lambit et manum in os accepit.
  Aliquanto post, Sasha manum ex ore traxit, eam ad vaginam amicae attulit, unum ibi digitum posuit, alterum, sed non masturbate. Ille lente palmam in sinum Lucii inducere coepit. Non recusavit, paulum modo gemuit.
  - Num dolet? Alexander petivit.
  "Tolleranda, cara," respondit puella soleo oculosque clausit.
  Sasha nisus est, et tota palma in corpore Luciae fuit. Clamavit iterum. Sasha adligat pro duobus secundis secundis, deinde manum suam paulo plus movens in corpus amicae suae, et gyrari sensim coepit.
  Eo momento Gorynych, qui omnes machinationes spectabat, se desinere sensit: sua sponte sparsit semen, subactum inquinavit.
  et nox iam inceperat!
  
  
  Caput 5
  In inquisitoris officio Maria valde timidus est, sed motus eius in via non transiit. Tantum nunc mulier magis sollicita erat quomodo cadaver in diaetam conscendisset, sed de condicione cum Pavlusha. Dicetne puer de nexu vitioso? Cur telephonum suum non respondet?
  Duobus metro clausuris domum sumpsit. Quot custodes in hamaxosticho factae sunt! Hoc autem coepit vexare Mariam. Visum est ei quod erat impeditura, ansgarius et in vincula coniectus. Tunc enim minoris seducendi temptabuntur.
  Sed custodes ad Mariam non attendebant. Magister e subway e subway et levato venit. Nunc aliquantulum ambulamus, domus eius erit. Mane igitur hic rebus deambulavit, cogitans de Pavlik, recordatus litus, calidos sub pedibus nudis lapillis, mare calidum undis blanditis tactum amantis.
  Eius amor erga Pavlusha per aliquot septimanas feriarum meridionalium non refrixit. Guido de nocte eam somniavit, magister corpus suum levamentum revocavit, faciem animosam, capillos lucidos sub cistae dimidiae sectis, oculis caeruleis, oculis valde expressis. Egregius, formosus puer. Mirum potest facere actorem pellicularum, ostentare in poster.
  Maria quamprimum videre cupiebat Pavlusha, eum amplexare ac tenere prope illam, in odorem validi corporis iuvenilis spirare, super faciem suam, collum, et teretes, genas roseas ingerere. Illa dialedo suum numerum telephonicum iterum atque iterum, quod adhuc non respondit.
  Magister se confirmavit: aestas iam erat, guys ferias agit, Pavlusha alicubi abierat, telephonum cum eo non cepit vel simpliciter abduxit. Sed quid avertis? Et amator eius nihil de itinere possibili indicavit ei cum vocavit eum a Sochi ante duos dies. Et tunc haec gravissima narratio accidit cum matre amici, celeriter mercedibus, primo discessu ...
  Fortasse parentes Pavlusha foris subito fuerunt? In Franciam proficisci voluit.
  Maria ipsa ab adulescentia sua somniavit ut nuptiae iter in Europam facerent. Visita Pragam, Varsaviae, Berolinum, Paris. Maxime volui Parisios ire, urbem somniorum et amorem venereum. Narravit Pavlik de desiderio suo. Ille respondit se libenter in Galliam iturum esse, quod Galli, omnes Europae populi, tam moribus quam mente sint simillimi. Maria non arguit, quamquam putavit tunc nostros populos nimis similes esse. Coniugium cupiebat Pavlik duobus annis cum adultus fit et iter cum eo agere.
  Praeceptor autem ne cogitare quidem voluit Pavel eam fraudare, quod aliam puellam in thalamum suum adduxit. Nonne foeminam suam felicitatem meruit Maria? Antea in somnis se traxit solidum et opulentum virum, sed adamavit puerum qui quindecim annis iunior evasit. Tantum in amorem incidi ut animum amisi.
  Magistra vidi satis venustas. Forma gracilis est, umbilicus tenuis, cruribus decora longis, cutis munda est, facies nova, nullae rugae, comae laetissimae, comae leviter crispae, scapulas referentes leves. Nuper in victu pergit, crepitu illitum. Tales feminae sicut viri. In specie non plus viginti quinque data est, quamvis magister triginta nuper excesserit.
  Sed Maria sola erat, spreta eius pulchritudine et corporis figura bona. In adolescentia sua sponsus, quam cum omni fibris animae suae amabat, in Chechnya finivit et ibi defunctus est. Quam ob rem cor puellae obduratum et praestrictum aliquot annis praestrictum est.
  Praeceptor ad omnes conatus sponsalium ab hominibus tanta frigiditate respondit ut proci potentia statim evanuerint. Maria non multos annos in amorem incidit, quae directionem hominum ne respicere quidem potuit. Intime sensit, mundus ei niger et albus videbatur post funestam mortem primae amicae suae.
  Nuper autem magister coepit paulatim CALEFACTO magis ac magis cogitare de nuptiis et partu pueri. Maria autem cum hominibus timida erat, saltationibus et aliis locis non frequentabat ubi facilius se mutuo cognoscerent.
  Mulier notionem habuit notam nuntiandi causa matrimonii in ephemeride vel opportuno situ in Interreti. Sed tunc Pavlik in vita apparuit. et mundus coepit novis coloribus ludere.
  Hic inter omnes discipulos forma et societas formosus eminebat, puer pulcher factus est passionis magistri, Maria pro eo cecidit. Etsi intellexi erravisse, etiam periculosum esse de legibus.
  Primum magister Pavlik prope annum ante vidit in schola nova in classe, ubi officium obtinuit cum in primorsky regione se moveret. Prope continuo conticuit, desiderium amoris cor tremit. Pavlusha in muliere excitavit primo somnia vaga, et deinde magis affectus fortis.
  Maria aditum ad hunc puero quaerere statuit, sed timebat ne puer illam repudiaret. Magister diligentius se curare coepit in diaeta. Conata est respicere bonum et animum Pavlik excitare, gradus eius aestimans. Sed diu non valuit se melius cognoscere.
  Mense Aprili, tempestas pulchra, aprica, Maria vernis aptissime induit, et ad lectionem vocata Rybachenko ad respondendum.
  Primus homo pulcher genere, Pavel, stabat in tabella. Maria eum oculis suis devoravit, et aspexit cum lucro ad magistrum suum, qui dies ille erat in lacinia breviore, cum pul- chritudinis et pulli pulli.
  Subridens Paulus:
  - Lex Kirkorov dicit .. .
  Risus in class erat. Pavlik leviter erubuit et leviter erubuit. Magister blande corrigitur;
  - Kirchoff... Quid est ergo de hac lege?
  Maria audivit Rybachenko a puella in primo scrinio adducta esse, sed nihil se animadvertere simulavit.
  Deliciis eius inspicientibus oculis magistri, respondit:
  - Summa currentium in circuitu per input aequatur summae currentium in ambitu in output ...
  Maria adnuit et dixit;
  - Sede, Pavel, quinque!
  Discipuli sibilaverunt. Puer sedit et magistrum ingenue examinare coepit.
  Tunc Pavlik confessus est Mariae quod illa die esset, quo affectus in eo fervere incepit. Maria ante amabat, sed ut magister. Et deinde hanc adultam faeminam studuit, faciem eius pulchram optimatium, capillos crispos flavos, crura blanda. Vidit et sensit quomodo insidiose tumet virtus, calescit ac etiam pulsat.
  Puellae eum amabant, cum eis loquebatur, et etiam pulchram Veram duobus vicibus osculabantur. Sed cum aliquo adhuc non concubuerat, processum solum in video quod in interreti invenit. Ex tali video, quomodo nunc e solo doctoris aspectu, quinque inmerita, sic excitabatur.
  Pavlik subito amare physicam. Ut supra video. Sed intelligebat id impossibile, saltem non in proximo. Sed, cum dolorum fuga. Pavlik horrorem fortem sensit, ante oculos eius astra desiluit. Calor in inguine puerilis intolerabilis factus est. Elevata manu puer erubescens quaesivit;
  - Possumne ad secretum?
  Mariam dignanter permisit;
  - Ite!
  Pavlik totis viribus cucurrit. Tantum in latrina potuit contentionem levare et dignitatem adhuc eminentem placare.
  Tum ridens Mariam narravit de repentino suo motu. Et tunc hora campana ad classem rediit. Habui ad sequentem lectionem.
  sed imago physicae doctoris ante oculos meos stetit. Ignem magnorum animorum in puero accendere poterat. Maria Alexandrovna iterum videre voluit.
  vix per lectiones sedit Pavlik. Crura ipsius eum ad cubiculum physicae duxerunt.
  Celeri corde tundens, Pavlik ad ianuam restitit, animos evellens. Nesciebat quid loquatur, quomodo cum magistro se gereret, sed tamen ianuam aperuit.
  Magister aliquid guys ex seniore genere explicabat, lectio finita erat, sed nondum omnes reliquerant. Maria ad Pavel convertit, quae in ostio stetit, exspectans ut causam visitationis suae exponeret. Benigne arridebat, sed etiam hic arnica sincerus risus perturbationem Pavlik removere non potuit, vocabularium amisisse visus est et solum blank ad magistrum spectavit. Et Maria Alexandrovna aspexit dilectum suum discipulum, recta in oculos eius.
  De mora protracta, Maria affectuose quaesivit;
  Esne hic, Pavel? Quae- stiones ?
  Tandem vox Pavel perrupit:
  - Opusculum de Physicis scribere volo... . Quae leges... quomodo est? Fere, current...
  "Exspecta aliquantulum, nunc cum guys consummabo, et tecum omnia tractabimus", magister iterum subridens dixit.
  Sensit autem Pavlik quod ab aspectu, benevolo risu, adolescentiam iterum in anhelantibus invitus excitavit.
  Exiit in in androne, a voluptariis cogitationibus se avocare conatus est et mitescere.
  Nimirum facilius esset cum pari communicare, sed nunc puer ab hac adulta muliere vehementer commotus est. Videtur quod eius attractio Pavel in gradu intuitivo translatus est, et ferre non potuit, cessit reciproco passioni, licet nesciret agere cum magistro.
  Pavlik sensit suam dignitatem iterum vehementer crevisse et bracas eius conspicue tumescere. Tum primum puer tantae passioni fuit. Res nova et alia fuit. Numquam antea iuvenis Pavlik ita conversus est. Subito nudum magistrum videre voluit, graciles crura, nudum pectus tangere.
  & Maria? Illa laetata est quod Pavel ingressa est, reliquos guys quam primum mittere conatus est et dilectum puerum vocabat. Illa somniavit communicare cum hoc puero pulcherrimo, oculos in teneros expressos intuens. Maria intellexit hunc esse teenager iustus. Et sic curari debebit. Discipulum seducere non cogitabat, modo cum eo loqui volebat. Sic de vita, de studio.
  Et ingressus ad pedes eius procidit. Vir ille attractionem prohibere non potuit. Braccae eius... eminebant!
  Maria hoc animadvertit, jocando in modum jocandi, hilariter risit et interrogavit:
  Placetne tibi pedes meos?
  Pavlik vix exprimitur;
  "Ipsum ... paenitet..."
  Maria resistere non potuit et statim secundam quaestionem quaesivit;
  Tu dating puellae?
  Cui homunculus statim non respondit, et magister declaravit;
  Convenisne pares?
  Non... stulti sunt. Et tu... sic sapis .... et formosa. sicut ego te.
  Maria iterum risit et submissa voce dixit:
  "Puer pulcher es, sed alumnis occurrere non licet nisi negotium scholae est.
  Ingemuit Pavlik graviter insusurravit;
  "Damnant conventiones!
  Maria humeros.
  - A guy ut talis specie tua feminae attentione carere non possit. Invenies te magis aptam senectae tuae puellam.
  Pavo mussavit;
  "Non vis ... ducor ad te.
  Maria risit.
  - Transibit!
  Aliquot plus momentis de vita scholae et condiscipulis loquebantur, deinde Pavlik ad exitum caute subnixus, instanter ad secretum ire necesse erat. Festinabat se levare, gravem pruritum et superhumanam intentionem levare.
  Vir robustus physicus cupiditates suas adhuc regere et erectionem levare non potuit. Desiderium subconscious amoris et sexus cum dominae maturae literae oppressit eruditum corpus iuvenis athletae.
  Puer scholis fugit, Maria eum non exspectavit, scholam reliquit. Et ivit Pavlik domum. Parentes animadverterunt filium suum valde tristem esse ac vix comedisse.
  Mater filium petivit;
  - Pavlik, deucem habuistis?
  Discipulus elevans.
  - O nugae!
  Pater risit.
  - Ille, ut videtur, adamavit, ne interrogationibus lacessat, alioquin explodet.
  Pavel in cubiculo suo se inclusit. Distraherem et emittere, in Penitus ascendi et in porn diverti.
  Noctu puer non bene dormiebat, omni tempore recordatus magistri, conversationis sue ultimum, moribus impeditis et somniavit.
  Saepe discipuli magistros suos amant, etsi multo antiquiores sunt. Eos propter sapientiam et auctoritatem amant. Aliquando magistri reciprocum, sicut iuventus et decor. Contingit ipsi doctores suos discipulos eos amare facere conari. Maria successit. Scholam reliquit, sed postea paenituit se guy non exspectasse nec pergere eo die cum eo communicare.
  
  
  Caput 6
  Mane autem facto, Pavel tristis est et abductus est. parentibus rudis erat, in schola omnino cum paribus non loquebatur, magistris inepte respondit. Excitante, exspectabat ultimam lectionem physicam.
  Ante lectionem, cum magistro loqui non potuit: pueros in tantum campanam dimisit et statim materiam explicare coepit.
  Paulum oculum apprehendit. Maria Alexandrovna etiam aliquando amatum suum studiosum respexit. Ea animadvertit puerum pallidum esse et homuncionem perorantem sensit.
  Finita lectione, latinae scholae excedere coeperunt, et Pavel animos evulsit, accedens ad magistrum dixit:
  - Heri abstractum non inveni.
  Maria quaesivit;
  - Cur fugisti?
  "Non opus est ... ad secretum."
  "Potes post scholam venire ad locum meum," licet magister.
  Pavo inspiravit! Classis finem spectabat. Et statim ad cubiculum physicae festinavit. Maria Alexandrovna sola erat.
  "Opus bonum hodie aliquid non videris," magister prius dixit. - Nonne male?
  "Non," Pavel respondit, "tantum somnum non habui.
  - Contingit. Visne scribere abstractum? Maria petivit.
  Pavel adnuit, quamvis utrumque sciret hanc iustam esse excusationem. Magister quomodo incepta scripta sunt explicare coepit. Et subito dixit Pavlik:
  "Fortasse de singulis huius operis alibi disputare possumus?" It's too crowd here... We have a dacha in Alexandrovskaya. Nemo nos ibi obsistit.
  Noctu discipulus discipulus cogitabat quid magister in conventu diceret, et paratam locutionem edixit.
  Maria subridens, collo discipulorum manum imposuit, et dixit:
  - Et speciales estis, non sicut ceteri pueri...
  Pavlik ad tactum eius expavit. Sensit rursus dolos in anhelat. Sed hoc tempore non alicubi fugit, sed iterum de dacha dixit:
  - quovis tempore abire potes. Claves habeo, parentes mei non ad Alexandrovskaya nunc proficiscuntur.
  Manum ei Maria amovit et respondit:
  "Scilicet ego non ibi. Sed ad me venire potes.
  - Cum possum ingredi?
  Maria humeros ei obumbravit et respondit:
  - Etiam hodie.
  - Magna! Pavo gavisus est. - Nunc opus est ad sectionem hockey ire, et tunc ad te venire possum.
  "Describamus ergo numerum telephonicum," magister suggessit, "vocabis cum liber es, dicam tibi quo iturus."
  Puer cum laetitia floruit;
  - Optime! Iustus es super!
  "Quaeso, quaeso, ne cui dicas te ad domum meam ire."
  Pavlik adnuit, multum nisus eum cepit ut pectus mulieris oculis auferret. In vitreis cruribus, in scholis supersunt. Prope ac ante, puer sibi sarcinam xxxiii et lagenam Coci emit. Ille quod emit avide devoravit, trepidantemque trepidantem sedavit et securiorem sensit.
  In disciplina, Pavel erat industrius, rudis ludebat. Hic primus e cubilia desiliit, ad gazophylacium properavit et magistrum vocavit. Maria Alexandrovna nominatur vicus, domus numero et conclavis.
  
  Magister ianuam aperuit, et subridens dixit:
  - Gavisus sum vobis venit. Ne timide sis, fac te domi.
  Genu longitudine caerulea veste decora gerebat, soleas, crines solutos ac levia rutrum. Maria puerum exspectabat, amica eius risu adiuvit Pavel ad incitationem necessariam sublevandam, sed adhuc quaestionem magis stupidam quaesivit;
  - Et nos soli hic sumus, ...ne viris tuis interveniemus?
  "Miser, solus adhuc sum", magister manus suas expandit. - Veni.
  Pavel, depositis calceis, Maria arripuit manum, et simul intravit cubiculum. Iam mensa erat. Mariam dilectam discipulo suo occurrere parat. Libum emi, farti feci, ac etiam lagenam vini austeri aperui. Etiam vitrum cum candelis in mensa erat.
  "Dicam tibi postea de temptando", magister dixit. "Sume quaerunt primum ... in luce candelae."
  Maria avertit lucem et accendit candelas.
  Pavlik dixit alacres:
  - Sic venereum! Sed in luce magis etiam vide.
  - Et romance volo, ita solus sum ...
  Habes nos, tui discipuli, obiiciet Pavlik.
  - Sed non est cor EQUES .. .
  Sic fieri unum possum! dixit studiose puer. Iam in schola minus timidus fuit, cum magistrum nominavit.
  Maria iterum risit et Pavlik invitavit, ut super lectum diurnum sederet. Et sedit iuxta eam, et murmuravit;
  - Ego vinum aliquod bibam et placentam edis. Est nucibus. Nescio an tibi dulcia sint.
  Respondit Paulus: Amo te.
  - Bonus est.
  Pavlik fragmen massae cum cochleari sumpsit et sine studio devoravit. Puer placentam aliquando domi comedit. Sed id scelerisque velit.
  Maria haustum vini accepit et dorsum vitreum posuit. Turpe videbatur solum bibere. Nam rutrum eleifend enim vel volutpat. Discipulum in flamma candelarum mirata est, dixit Pavlik se habere faciem photogenicam et expressam, et figurae instar statuae Graecae.
  Puer os suum ad talia laudandi aperuit, et magister arripuit manum Pavlik in manu, et insusurravit ei crus imposuit;
  - ferrea potes.
  Puer erubuit, palma tremuit et statim aestuosa factus est. Pavlik crus leniter permulsit. Maria risit: tactus pulcher guy est corpore iucundus foeminae. Magister manum in pectus musculari Pavlik posuit et eam trunire coepit. Puer saepe spirabat, Maria sensit quam fortiter cor teenager verberabat. Huic tumultus ardebat. Mulieris genu manibus conspergens, subito vestem exuere ac vestimenta sua divellere cupiebat. Intuitive, desiderium...
  Sed Maria, extra angulum conscientiae suae, intellexit se debere prohibere ne sui ipsius imperium amitteret. Et scidit manum Pavel a genu, et osculatus est puerum in fronte eius, et dixit:
  - Recte, satis! Redeamus ad abstractum.
  Pavo in aurem:
  - Quaeso... Abstract postea. Calidum sentio. Sit tunicam meam depone?
  Maria intimam diem continuare volens, somniavit videre nudum bustum juvenis formosi, mulier se continere non posse, extensis manibus, respondit:
  - Age, ego te adiuvabo.
  Et laceravit tunicam pueri.
  Subsidio, decorus tractus musculorum pueri caloris intra ventrem mulieris magis fovebat, quod intolerabilem fieri minabatur. Sed Pavlik valde commotus est, surrexit perfectio eius, corpus sudore splendere coepit. Tremulo voce puer dixit:
  - Potes, et ego te adiuvabo... vestem tuam exue.
  Maria adnuit dignanter.
  - Profecto!
  Pavlik deflexis digitis trementibus fasteners ...
  Maria in aliqua tenui panties et fascia remansit. Tandem Pavel corpus magistri paene sine veste vidit. Gratus, tactus, suavissimus et amatorios.
  Pavlik sincere dixit;
  - Cum gratia tua exemplar fieri potest.
  "Malo ut magister operari," respondit Maria Alexandrovna.
  Puer manum in dorsum dilecti magistri accurrit. Maria altum spiritum sumpsit. tactus pueri vertit eam. Omnes conventiones deponere volui et cum iuvene formoso in extasi confundi. Et tremebat Pavlik magno tumultu. Id ei primum accidit. Obrutus adfectibus puer, instinctus animum occupavit.
  Maria occurrit puero. Fovit et osculatus est alterutrum...
  Pavlik se primum in lecto amanti reperit, exagitatus est et in fine conventus etiam fessus est. Tantum ergo Maria vigilabat et expavescebat:
  - Proh! Hora undecima iam est! Parentes tui anxius erunt. Agite, cito vocate et vestiuntur.
  Taedet Pavlik tardius movetur. Circuli obscuri sub oculis caesiis expressi apparuerunt. Tumultus sedavit, sed puer inanem sensit. Maria confortavit eum;
  "Semper hoc post primum est", mulier in ore Pavlik osculata est. - Mirabilis es guy! Sensi bene tecum, sed scelestus ardor est. Imminetur carcerem si senserint nos terminum transisse.
  Pavo in aurem:
  Iuro me nemini narraturum. verbum honoris mei do.
  Maria subridens interrogavit:
  "Et non gloriaberis amicis tuis?"
  Pavlik ad persuasivum se transiit;
  - Non! Ecce crux tua!
  Non nobis licitum est iure se diligere. Non vis amorem tuum ire in carcerem, visne?
  Pavo confidenter respondit:
  - Nemo non vis!
  Maria adnuit et insusurravit;
  "Minor tentari potui.
  Pavlik strenue caput movit.
  - Non! Non me pellis, ego te volo.
  Maria respondit;
  - Non refert. Accusamus, blanditiis maiores qui.
  - Iniustae leges!
  "Bona vel mala est lex, sed oportet rependere," dixit Maria. - Et ocius domum ibis. Quid parentibus tuis dicis?
  Pavo dixit:
  - Dicam me apud amicum manere, lusimus computatrum ludos.
  Quid si amici nomen quaerant? magister interrogavit.
  Pavo confidenter respondit:
  - Amici mei certi sunt, ipsi me narrabunt.
  Maria iterum interrogavit:
  "Quaeso ne quis dicas.
  Pavlik iterum se traiecit:
  "Iuro me in matrem, nemini dixero!"
  Magister et discipulus vale osculati sunt.
  Domi puer celeriter parentibus suis se exposuit, in lecto concidit ac statim obdormivit.
  Postridie nullae classes physicae in classe Rybachenko erant. Recepto a dolor tempor, denuo dilectam mulierem videre cupiebat, sub intermissione perrexit ad Mariam Alexandrevnam.
  Ut suspiciones quoque et rumores non moveret, magister Pavelum rogavit ne amplius ad officium suum veniret cum physica lectio nulla esset, sed redire eum in domum suam permisit.
  Et iterum cena venerea ex luce candelae. Tantum pro vino, Maria utrem Coca-Cola aperuit. Tum magister discipulo trucido dedit. Pavlik tranquilliorem et securiorem quam antea sensit, ad discendam amoris scientiam continuandam paratus erat.
  Digrediuntur teneris oscula.
  Hoc tempore puer laetus et hilaris domum venit. Mater, laetos oculos videns, rogavit;
  - Iam amicam invenisti?
  Pavel contremuit et erubuit, sed nihil respondit.
  Rogavit mom:
  Osculatus es iam?
  "Minime," Paulus mentitus est.
  - Cave ne sis injuriosus. Quia tam puer es...
  Cui homunculus mandata audire nolebat, ipse jaceo cubitum ivit. Mariam iuxta se iacere putabat, et in dulcem somnum immersit.
  Magister et discipulus clam congredi coeperunt. Forme puer magister adiit scribere infit. Sed hoc tantum erat velamen amoris venerei, qui harmonice elaboravit. Amantes per tempus cogitavit licite matrimonium esse. Maria conatus est non existimare secretam eorum relationem revelari posse donec Pavlik ad aetatem perveniret et accusaretur seducere discipulus. Hodie autem visio haec res facta est.
  Hem, cur alicui maniaco contigit, ut cadaver puellae in thalamo suo poneret? Maria noluit credere quod Pavlik tale quid facere posset. Sed telephonum amantis tacebat.
  Domi magister in balneo ascendit et de perdito cadavere et de eius necessitudine cum Pavel cogitare pergit. Imo non prava cognatio, sed verus amor! sine sordidis cogitationibus et intentionibus malis. Cur erat? Fortasse non totum illud malum est. Forsitan Pavlik eam non circumvenit, quem absente in diaetam non attulit. Sed quis deinde corpus proiecit? Mysterium...
  Maria aquam calidam in spe mitescere fecit. Mulier se lavacro attrivit et iterum cogitavit de illis quae Pavlik vigilum nuntiaret.
  Subito tintinabulum insonuit.
  "Pavlusha?! magister putavit. - Denique! Sed quid tam sero ac sine admonitione?
  balneam induit et in atrium festinavit.
  
  
  Caput 7
  Mane Krasin adiutori suo Andrei Kovalev prope officium occurrit.
  Vasya aliud cadaver habemus, dixit Kovalev.
  "Bene, certe duo non est", Krasin automatice respondit.
  - Et qui scis? Heri domina, cuius cadaver in conclave projectum est.
  - Quid est? Krasin petivit.
  - Hem, ille qui vesperi interrogetur.
  - Sic per singulas horas non facilior fit!
  "Mortua inventa sub fenestris domus, e fenestra cecidit" Kovalev explicavit.
  - Nonne evenit? Krasin petivit. - Cum aliquo auxilio?
  - Fortasse. Nos quoque hoc suspendent cadaver.
  In unum coniungi debebit, ingemuit Krasin.
  Magistratus magistratum inierunt.
  - Iterum percontatio vicinorum requiretur, - dixit Kovalev.
  "Et identitas illius, qui in diaetam Novikova missus est, quam primum institui debet", Krasin admonuit.
  "Idem incommodi" Kovalev manum coniecit. Finitimi asserunt se numquam eam ante viderant.
  - Estne figuras in pube inveniens, estne in nostra area figuras artifex? Invenire debes, fortasse dicet quis hanc rosam fecerit. Haec rara sunt.
  - Oportebit eum interrogare, sicut eum, Rybachenko, primum omnium. Probabiliter aliquid novit. Vel implicari.
  "Iustum est, incipe cum eo," inquit Krasin.
  Da mihi telephonum, ego eum appellabo.
  Telephonum Pavel tacuit.
  - Mirum, - dixit Kovalev, - telephonum extra zonam retis est.
  - Ito ad contionem, atque ibi interrogabis ilico, - iussit Krasin.
  Kovalev discessit, dum Vasily Krasin senior inquisitor, dum data examini post mortem expectabat, cogitabat. Etiam ei, cum investigator decem annos usus esset, causa admodum perplexa et turbatio visa est. Nihil sciebatur de puella quae in cubiculis magistri finivit. Pulchellus, non plus quam triginta, cum stigmate familiari in loco notissimo. Item sanati pape et pectoris. Non tamquam homunculus aetatis "mulcere" illam sic vult.
  Eventus examen mox venturus est. quare peregrinus mortuus est? Suffocatio simillima.
  Nimirum dubium est quin hanc dominam puer ad cubiculi magistri inducat, at in nostro mundo quicquam potest.
  Krasin cubiculum filiorum vigilum appellavit. Nullam materiam in Pavel Rybachenko non habuerunt. Non erat implicatus, in cubiculo filiorum non erat relatus. Sed puer alacer videtur. Cum magistrum conveni, etiam claves ad cubiculum eius habui.
  Vasily Krasin delinquentibus non placet juvenili. Hi sunt superbissimi, crudeles et cynici. Impune confisus. Multi nihil habent sancti. Ipse, aetatis pusilli currum spoliavit, coronas punctured. Pueri literati nunc sunt, sciunt quod usque ad quartum decimum annum fere nihil habebunt. Et post quatuordecim, gravissimum crimen est committere ut ad scholam specialem vel etiam in coloniam mittatur. Et sunt termini breves, et zonae ipsae castris liberis similes. Pueros in excursionibus capiunt, computatrale cubiculum ac piscina est.
  Minime, hodierna zona iuventutis omnino laboriosa non est. Pueri fabrefacta et non laborant. relinquunt post zonam docta in proprietate. Humanismi in juvenilibus nebulonibus educati utuntur. Aliquam non metus.
  Si teenager homicidium perpetravit, et tunc fortasse magister tam sublatis, per decem annos plantari potuit. Certe societatem a tali monstro ad tempus servabimus. Sed numquid Paulus ad haec facinora quicquam habet?
  Professionis intuitus Krasin indicavit Rybachenko homicidia non perpetrasse. Sed necesse erat puerum interrogare.
  In causa, Vasily Krasin expresse bonum Pavel dare voluit. Miror qualem necessitudinem habuit cum nuper magistro?
  Pulchra mulier. Cur sola? Nullus maritus, non liberi. Etsi species eius est valde venustas. Talis domina caput cuiuslibet fornicatur cornea potest vertere teenager. Si velit.
  An illos amor alligat, fortasse etiam sexum? Magister heri perterritus est cum admonitus est nos posse minorem in carcerem seducere ad minorem. Misericordia est prendere et prendere pulchram mulierem. Subscriptio in dimissa, sed ex casu factum est. Etiam sit amet scelerisque sapien. Kovalev missus ad Pavel heri debuit. Aut abi te ipsum. Etsi extra processui non solvitur. Forsitan non esset alter cadaver...
  
  
  Caput 8
  Kovalev in diaetam Rybachenko celeriter invenit. Aperta est a matre Pavel. Andrei se introduxit, dixit se velle pauca interrogare de Guidone quaestiones.
  - Nonne scriptum est Vadim? mulier quaesivit. "Obsecro te, ne puerum tangas!" In tristitia magna est.
  "Dic mihi quid tibi evenit et quid Vadim enuntiatio scripsit" Kovalev quaesivit.
  - Ita magister. Non vis Pavlik de ea quaerere? mulier mirata est.
  - Proprium est de magistro quod mihi opus est informationem accipere.
  "Filium tuum ne perturbes tamen, amabo!" Mater Pavel oravit. - Ille recedit ab ... Vides, Pavlik sibi manus imponere voluit, laqueum iam fecerat. Bene, Vadim vidit... Nunc Pavlik sedavit aliquid, communicare cum aliquo non vult. Dicam tibi omnia quae scio, ad culinam eamus.
  - Quid ergo tibi accidit? interrogavit Kovalev, sedens ad mensam culinariam.
  - Pavlik cum patre magnum certamen habuit. Propter hoc ipsum magistrum. Im reprehendere. iaccam in in ANDRON reliquit. Sustuli, et claves quaedam, non nostrae, ex illa ceciderunt et telephonum filii mei. Non potui resistere, vidi cum quo Pavlik loqueretur. Inveni amorem et litteras...
  - Cum magistro? Kovalev coniecerat.
  - Cum eam. Hanc dominam in schola vidi. Bis tam senex est quam filius suus. Puer adhuc Pavlik. Et ibi dictum est... offensus fui, virum meum monstravi. Vadim iratus, claves et telephonicas sustulit de Pavlik, pollicitus est loqui cum amitae suae. Puer hystericus est...
  Et ubi erat Vadim illa nocte? Kovalev petere pergit.
  - In opere. Ad basim securitatem custodiendam operatur. Post diem tertium.
  - Quando domo exeatis?
  "Nox heri erat octo.
  - Et ante, nocte proxima, domi vir tuus fuit? Kovalev quaesivit.
  Fui domi. Irvaritus sum cum Pavlik, vespere vigilavimus ut Pavlusha nihil sibi faceret. Nunc Pavlik deprimitur, ne tangas, quaeso.
  - Bene, intellego, argumenta relinquam, cum primum filius paululum digredietur, ad nostrum percontando accedat consilium. Et Vadim hoc idem rogabitur.
  - Ok ego consequentes.
  - Dic mihi, ubi sunt claves quas Vadim tulit? Kovalev magna quaestio interrogavit.
  "Ita habet," mulier humeros humeros suos, "forsitan secum fert.
  - Serena. Dic, amabo, et nocte post iurgium cum Pavelo, Vadim certe domum non reliquit?
  - Nihil puto. Cubitum veni, Pavlik quaerere mansit.
  - Serena! Ita certe nescis. Quae turpia Vadim opus est?
  - In basi vegetabilis nostri in regione maritima. ego vesperi domum ueni, referam te venisse.
  Kovalev conclave discessit et statim consilium inquisitivum ad Krasin vocavit:
  - Vasya! Est suspicio! Vehementer opus est ire ad comprehensionem.
  Quo detinemus? Krasin petivit. - Hoc scholium?
  Cum discipulo postea agemus. Pater eius! Negotium est et claves habet conclavis magistri "Explicatus Kovalev.
  
  Vadim Rybachenko ad negotium inquisitionis directum de opere suo delatus est. Interrogatus simul a Kovalev et Krasin. Kovalev inceptum.
  "Bene, dic mihi quid feceris in conclavi magistri" Kovalev iussit.
  - Uter magister? Vadim rogavit, quod displicuit quod sublatus est ad consilium inquisitivum.
  "Ille, qui tui miserere fili," declaravit Kovalev. - Novimus omnia!
  - Oh, narras de hoc canino. Ego nunquam ad eam aedes fui.
  Kovalev pugnum percussit in mensa;
  - Non mentior! Pro duplici homicidio vitam accipis! Sola via ad culpam sublevandam est totam veritatem dicere.
  Suspicio volvens oculos.
  - Duplex homicidium? Quis occisus est? Quod tu es? Nihil novi!
  "Tugurium meum in ore est, nescio quid" Kovalev dubitanter dixit. - Et quis claves a filio in diaetam magistri accepit, promittit se cum hac domina agere?
  "Ego ... ei non fui," dixit vadim trepidans, "non appropinquavi ad illam.
  - Mentiris! Viderunt te vicini! - Kovalev mentitus. - Visne facie ad faciem?
  - Non eram ibi! Honeste! Pavel dixit se ferias abiisse. EGO iustus volo loqui ad eam. Postea cum revertitur.
  - Hem, quomodo loqueris? Kovalev irata petivit. Ejecisti e fenestra? Si verum non indicas, incipiemus applicandis corporis mensuris!
  Et ille iterum dixit: Confregit homo, et tremuerunt manus.
  - Verum, guys, ibi non fui.
  Krasin suspicari photographam defuncti alienigenae tradidit et potius blande dixit:
  - Quaeso aspice imaginem photographicam. Quid scis de hac muliere?
  Vadim photographicam in manibus suis accepit et respondit:
  - Nihil notum. noti sumus.
  - Et si bene tibi videtur? Kovalev quaesivit. - Propius aspice.
  "Nescio eam pro certo! Vadim poscere. - Hoc primum video.
  - Quid egisti nocte prima ante diem vicesimum Kalendas Septembris? Krasin petivit.
  - Is et nudius tertius? Domi erat tota nocte. Filius meus et pugna, non usquam ibam.
  - Et ubi abis ab opere noctis? Kovalev quaesivit.
  - Non ivi quoquam! Operabatur omni tempore. Collegae confirmare possunt. Quid me suspicaris?
  "Vides", Krasin dixit, "in cubiculis magistri cadaver mulieris inventum est, et illa nocte magister ipsa e fenestra proiectus est. Claves cubiculi eius habuisti, et causa fuit cum domina filii tui.
  Sed non ibi eram! iuro!
  "Ad ius eum mittamus comprehensionem duorum mensium approbare. Sedet, cogitet, fortasse meminerit quid ille nobis dixerit, - perrexit suspicionem Kovalev.
  Sed Krasin sensit hominem non vere in illa infelici aedicula fuisse. Vadim Rybachenko vadium dimisit.
  Sed res non expeditur. Ut lucem tam arcani criminis inveniret identitatem puellae proiectae. Me quaerere meretrices quae in provincia laborant, semel iterum colloqui vicinis, studium famae absentis. Sed primum Krasin Kovalev ad figuras artifex misit.
  Andrei rediit, aenigmatice subridens.
  "Vasya, cades," dixit Kovalev. - Threicae in corpus extraneae signum est sex servilis haeresis Illuminatorum Ordinis.
  - Quid est? quaesivit mirari Krasin. - Modo nos satis non habuimus servos sexus ...
  "Tales rosae in carpo et pube delicatae fiunt in secta pro puellis, quae ad voluptates venereas adhibentur", confirmatur Kovalev.
  - Invenisne quisnam istas tattoos fecerit? Krasin petivit.
  - Artifex nomina non nominavit. Nescit quis in nostra urbe in tantis rebus sit versatus.
  - Quale sectae?
  - Amplissimum. In US, eius praetorium, et nos ramos in pluribus urbibus habemus.
  Estne haec eadem secta quam Brown describit in sua sensational nova? Krasin petivit. - Num legebat?
  - Minime, id non legi nec cinematographicum spectavi in libro fundatum, sed specialist tattoo iam mihi narravit de Novo Browne. Illuminatores simili principio aedificantur, sed maiorem sectam habent, in patria nostra Moscuae et alicubi sunt rami. Petropoli, nullus videtur esse ramus.
  "Vere mulier posset rosam ad exemplar se facere, quin in singula quid significaret talis figurae" Krasin suggessit.
  Bene esse, constat Kovalev. - Nuper pater meus reliquias Threicae in brachio removit. ab exercitu venit, et alicubi in litore vidit figuras solis in tergo manus suae cum radiis. Idem volui. Et amicus eius stigmata bene verberavit. patrem suum secundum descriptionem fecit. Dehinc pater meus animadvertit homines, qui similes convictus periti erant, ad eum accedere his verbis: "Hi, bro!" Cum in tramine electrica vehebatur, picta urka iuxta eum consedit et quaesivit: "In qua zona stravisti?" Pater numquam sedit nec lectioni similis fuit. Dicebam igitur eum non esse convictum. "Et cur figuras?" Evenit ut nomen eius in ambitu criminali significat: "Salve furibus." Hoc fit in zona ab illis furti maioris convicti. Pater statuit figuras fieri. Et ultra non fecit.
  "Contingit," Krasin risit. - Atqui versio nostra ad haeresim Peregrini diligenter sedanda est.
  "Bene, occupabitur, ego Internet salo," dixit Kovalev.
  
  
  Caput 9
  Examen monstravit peregrinum expressisse arteriam carotidem strangulatam. Ut expectatur Krasin. Reliquum est ut de identitate defuncti inveniatur.
  Kovalev iterum apparuit risu aenigmatico.
  - Audi, amice Vasya! Reperi, videtur. peregrinum nostrum. Numquam suspicaberis quaenam sit.
  - Hem, quis est? quaesivit insidianti Krasin.
  - Dicam tibi omnia ordine. Materiam in haeresi eiusque ramis in terra nostra coepi quaerere. Transivi nuntium mulierem nuper in Anapa deprehensam ob necem directoris BDSM ...
  - BDSM - Hoc porn perversum est cum elementis violentiae?- Krasin declaratur.
  - Est eiusdem sexus duritiae coactionis, doloris, humilitatis, - confirmavit Kovalev. - Ita mulier in Anapa deprehensa etiam ad sectam Illuminatores pertinet, vel potius ex eorum ramo in urbe Sochi. In Anapa, filming participata est, et deinde directorem suum cultello confodit.
  - Domina nostra, quae Petropoli occisa est, quid illa ad homicidium Anapa? Krasin petivit.
  "Fortasse non facit", Kovalev respondit. "Ego iustus factus sum interested in quo nuper director iecit. Achintsev Corvinus .. .
  - Vis dicere cum eo stellam dominam nostram? Krasin suadet.
  - Mortuum in pellicula Achintsev non vidi. Sed in alio simili dirigentes studio Regis Americani, specialiter in BDSM, Vasya, eam agnovi! Aspectus, stigmata... Nuper domina nostra actrix pornographica Americana est.
  - Non confundis aliquid? Krasin admiratus est. Quomodo femina Americana in communi St. Petropoli diaetae vulgari omnino nuda esse potest?
  - Non habebimus invenire. Sed nuper mimae, sub qua stella, Lucia Starr.
  "Est saltem aliquid," inquit Krasin. - Etiamnunc invenire debes quomodo haec Petropoli finivit.
  "Verisimile, volavit ad participandum filming" Kovalev suggessit.
  "Fortasse" Krasin assentitur. - Inveni quinam in St. Petersburg speciale in BDSM, ubi et quando Lucia ultimo tempore filming fuit.
  Adversus Kovalev difficile. Iterum in Interrete fodere habui, communicare cum clarissima figura in porn negotio in urbe, quaere informationem de Luci et eius secta. Nihil compertum est quid nuper Lucia Starr in St. Petersburg ageret inveniri posse. Sed porn mangone nuntiavit Andrey secundum opiniones Lucy quidem in Russia filmatum fuisse a porno directore Vladimir Achintsev, qui ante paucos dies in Anapa interfectus est.
  Kovalev Anapa contactus postulavit informationem de caede Achintsev, et iterum in silvestrem Interreti praecipitavit.
  Postridie Krasin renuntiavit:
  - Potuit statuere verum nomen puellae - Lyudmila Starkova. Ut ante dixi, sub Luciae Starr nomine in porno stellata est. Puer ex Ucraina assumpta est, una cum parentibus haeresis Illuminatoris membrum fuit. Assumptum est quod puella ab infantia gravi tractatione psychologica subiecta, coactus est in porn exercere, et postea ancillam sexus fecit.
  - Et quid, revera, servitus sexualis in America diffusa? Krasin petivit.
  - Etiam commune est. Et est paedophilia. Haec omnia siluerunt, quia adhibita et tecta sunt a electo regente Americano, quod quodammodo cum Illuminatoribus coniungitur. Materia quam inveni vel mihi excussa fuit. Ab ineunte aetate coactio, sordida sexus.
  - Quid de nostra causa? Krasin petivit.
  - Non opus est studere tardus sagittariorum Achintsev. Fortasse est sensus. Fieri potest ut cum eo defunctus asterisco, et ad St. Petropolim moveatur.
  "Quaestio materiae in caede directoris contactum Anapa" Krasin iussit.
  - Iam petitum. Cum primum aliquid interest, faxo scies.
  
  
  Caput 10
  Evenit ut consilium inquisitivum Anapae ultimum dirigentes nuper Achintsev habet. Kovalev exemplar missum tabellae et materiam caedis inspexit. Paucis post minutis cum collega communicavit;
  - Nuper noster Lyusya Starkova statim ante necem directoris in Anapa in locum suum pellicula erat, una cum alia mima, eundem qui nunc ad necem rectoris sui detentus est.
  "O spero Luciam saltem in hac caede non esse", dixit Krasin.
  - Scire, scire, - respondit Kovalev.
  "Nos adhuc non satis habuimus de porn directore agere", Krasin ingemuit.
  - Iurabis, sed non solum porn director, est etiam maniac in casu.
  "Age, dic mihi plura," interrogavit Krasin.
  - Dicam quid comperi. Evenit ut ultimus iactus arcanae fundationis nostrae Luciae modo in die occisionis moderatoris esset. Triste crap cum sadism puellarum in natura filmed. Post sagittam, mima secunda, quasi similis, directorem ferro transfixit. Crimine captus est.
  - deprehensus utebatur? Krasin dixit.
  Etiam, cultello. Ibi ferias agit prior accusator. Omnia disposuit, suspectam licentiam non dimisit, vestigia calcavit in sorte raedae directoris et res suas avertit. Vigiles appellati, suspicio sublata est, nunc est in comitio inquisitivo Anapa. Puella tacet, nihil omnino dicere vult. Sed inopinatissima res erat peritia. Modo nuntiaverunt: praeter digitos mimae suspectae, digitos maniae Tulae, quae quinque caedibus apud Tulam et plures in urbe Sochi credita sunt, etiam in cultro reperti sunt. Sed identitas interfectoris serialis nondum constat.
  - Et secundum nostrum examen digiti volentium maniac non inventi sunt in conclavi magistri? - Iterum definitum Krasin.
  Non invenerunt. At iterum reprehendo.
  "Perito informationes" Krasin iussit. "Quamquam non puto vestigia reperientur post rechecking.
  Kovalev discessit et Krasin in cogitatione perierat. Inquisitor non credidit quod magister ipsa sponte sua de fenestra prosiliit. Huic mulieri loquebatur. Incapaces sunt ad mortem!
  Nulla vestigia Vadim Rybachenko vel Tula maniac in eius diaetas inventa sunt. Verisimile est quod in morte fuerunt mimae, et tunc magister.
  Mirum, sed cogitationes Krasin in Tula maniac subito feruntur. Alicubi in profundo animae suae intuenti sentiebat se figurare hunc manicum, cuius nomen auctoritatibus non notum erat. Vasly studere constituit omnia informationes quae in database erant in Vide interfectorem. Causa erat: semitas manicas traiecit cum nuper actrix in Utrish, eius implicatio in causa ab Krasin investigata non exclusa est.
  Perspicientia. Vasly in schola usus est. Intuitive responsa invenit quaestionibus quae eum sollicitabant, interdum inopinatos eventus felis par praedicens. Nesciebat quomodo operaretur. Modo cogitare debebas, "coegi" informationes available in cerebro et per se consilium venit, sicut perspectio. Et in opere, magna per intuitione professionali, Krasin plures causas valde implicatas solvendas iam curavit. He was in good standing with Investigative Committee.
  Et nunc Krasin diligenter investigavit materiam receptam et intuitivam illuminationem sensit: puer absentis est Tula maniac!
  Deinde apud Tulam quattuor statim intra paucos dies caesi sunt. Et discessit puer, cuius corpus non est inventum. Hoc damnum homicidae unidentificato attribuitur. Sed aliqua de causa nemo iuvenem eo tempore caedibus immiscere coepit recteque compescere. Tunc digiti interfectoris, qui hereditatem in Tula regione exsurrexerunt in Sochi et nuper in Utrish prope Anapa.
  Sed nullae sunt digitorum formae absentis Boris Solntsev in tabella scrinii. Fieri potest ut puer idem Tula maniac.
  Sed hoc solum adsumptio probanda fuit. Et hic est quomodo nudus Americanus in tabella domus St. Petersburg finivit, intuitus Krasin adhuc tacebat. Iterum atque iterum constitit, sed responsum non venit. Sola fiducia erat quod Tula maniac in caede S. Petersburg non implicaretur.
  Krasin imaginem photographicam scholae absentis invenire constituit. Oportuit etiam negotium iter ad Anapa componendum ut puellam ibi detentam interrogaret ut mima quae in Petropoli mortua est cognosceret. Maxime, reus etiam Tulam maniac scit, cum digiti utriusque in eodem cultello sint.
  Krasin Kovalev rogavit ut Tula contactum et instanter postularet imaginem photographicam teenagri absentis, quemvis, etiam scholam, si modo homunculus bene cognoscendus erat. Ipse investigator iter ad Territorium Krasnodar parare coepit. Kovalev secum ducere voluit, sed modo Krasin dimissus est, Andrey ante finem hebdomadis illud se perficiturum promisit, breves ferias sumet et umbone suo coniunget. Eodem tempore in mari pluribus diebus maneo: sub ipso fine Augusti in meridie bonum est, aqua calet, non tot vacationes sunt.
  Kovalev Anapa appellavit, monuit de adventu Krasin ventura.
  "Vasya, omnia consensi," quaesitori dixit. - Nocte planum est, cras mane in Anapa eris. Ex decem in percontando committendo expectati estis. Deversorium locare non potes, promiserunt te habitationem adiuvare. Casus tractatur a capitaneo Bergman. Et die Saturni venire experiar.
  
  
  Caput 11
  Nox erat insomnis, sed occursus cum mari exspectatio, tum intricatae rei explicandae cupiditas, quae animum Vasily laetis ac significationis exspectatione implevit. Ex aeriportu statim ad stationem stationem eiecit, res suas in cella reposuit et ad proximum litus festinavit. Fortunate cognovi litus prope stationem ferriviariam sita, paucis minutis ambulandum. Puerulus Vasya et parentes eius in Anapa quievit. Quot annos fuit tum? Annos duodecim. In regione privata Dzhemet non longe a statione ferriviaria constiterunt. Vasya per litus ad urbem mediam cum parentibus ambulavit, et semel solus, etiam in litore statione curruum natavit. Acrior cupiditas videndi loca nota iterum Krasin occupavit. Preterea usque ad decem tempus satis fuit.
  Vasly adhuc recordatus est vacationem puerilem. Et pars privata cum CULTUS ligneo in via, et domina curiosa avia-lxx circiter, quae amabat puerum interrogare de St. Petersburg, in negotiis scholae suae. Nescio, an adhuc vivit? Quot annos nata est nunc? Annos circiter nonaginta, non minus. At in meridie diutius vivunt. Possit aliquo modo visitare, si domus eius conservata fuerit, quae nunc ibi vivit.
  Vasly amavit mare, et in Anapa amavit. Misericordia est quod ego saltem semel huc venire non curo. Cum parentibus suis in Chersoneso tunc erat, in discipulorum annis ad Adlerum ad castra ludisque ex universitate adiit. Et tunc laboravit, etiam infirmus mater post patrem suum procurare debebat, qui, post mortem matris, totaliter transivit. Ad meridiem non erat.
  Hic autem novus conventus exspectatus est. Litus ipsum paulum mutavit. Tota eadem arena, all the same landscape. In vestibulo erant tantum stabula plura, et odor luti fortior erat.
  Aura levis novas pelagi depulit undas. Nonnulli vacationarii, vulgo pueri, natabant. Vasly etiam natare volebant. Sed truncos natantes in cella sua reliquit. Tempus erit intingere adhuc, nunc tantum pedes macerare potes in aqua et negotia perge, mox decem, eum exspectabunt. Et tunc de habitatione decernet ...
  In statione curruum, Krasin iterum inscriptione commissionis inquisitivae et nomen inquisitoris definivit, postquam in bus civitatem conscenderat.
  Caedes in Utrish Bergman quodam ductus est. I. E. his initial. In schola Krasin physicae doctorem habuit Bergman Efim Borisovich. Nonne cognatus? Et est etiam presul famosissimus tali cognomine ...
  Multi in bus erant, Krasin haud procul a postica stabat. Ad stationem, puella Salon intravit. Et statim intuitus Vasisy eam intendit. Longa, gracilis, flava in stricto negotiorum secta eminebat cum pulchritudine sua in turba festorum et incolis, qui hoc mane bus implebant.
  Vasly mulieres pulchras intueri probaverunt. Aliquando, cum de aliquo cogitaret, oculi eius videbantur se in aliqua pulchro facie figere. Iamque de venturo colloquio cum Bergman cogitabat et quasi in meditatione puellam intuebatur. Illa torva est hominem qui eam intuebatur. Hoc vultu diserte dixit: "Quid spectatis? Noli accedere ad me, aliam viam vide! Im 'non iens ut tibi in occursum!"
  Sed Krasin ne noscendo quidem cogitat, colloquio incipiens. Puellas nosse omnino nesciebat, non erat amatoris et timidi sexus. Fortasse propterea per triginta et quinque familiam non incepit. In his annis discipulus habuit unam amicam, quae eum amabat. Sed res registratum non attigit. Puella aliquam manceps se invenit, sed Vasasly pro ea non pugnavit. Inde cum proximo ante ostium pigra res erat, quae paulatim evanuit. Krasin liber erat, cor eius et mens ab amore experientiis occupata non erant.
  Vultus alieni confusa Vasly expressio. Exiit de mini- tatione sua et prospexit fenestram. Krasin paulo timidus erat: nesciebat quomodo collegae sibi occurrerent et quomodo actiones percontationes augerentur.
  Puella in lite negotiorum prae se ivit ad stationem suam. Quam secutus Krasin paucis post gradibus: in eandem partem ire debuit.
  Subito peregrinus conversus cessavit. Rursum, offensa, etiam ira, eius intuitus legebatur: "Quid adhaesisti, homo? Dimittunt statim!" Krasin etiam timebat ne domina aliquid ei rude diceret. Sed puella nihil dixit, conversus et incitavit gradum.
  Vasily ad nuntium adit, expectans dum indignata puella e conspectu suo exstinguitur.
  In percontando, Krasin ad speculatorem conversus;
  - Mecum Bergmanum.
  Respondit homo:
  - Nunc ascende scalas ad secundum tabulatum, deinde sinistra per andronem perge ad finem. Cubiculum ducentis duodecim.
  Accessit ad studium, Vasly cunctatione retentus, tumultum sedare conatur. Investigator est fama solida, sed aliqua de causa adhuc sollicitus est. Puer sollicitus fui cum visitare alienos. Non dormivi tamen...
  Vasly erat pulsaturus, cum subito ostium ante nasum torsit apertum. Eadem puella e bus officio prospexit! Clamat Vasly in magno tumultu:
  - Vos?! Quid te pateris?! Quis huc intromittet?
  - Ego ... inquisitorem videre debeo Bergman...
  Bene, ego sum Bergmanus. Et quis es tu?
  - Ego sum inquisitor ex Petropoli. Hic habeo libellum apud me, - Krasin protulit libellum suum. de adventu meo monitus esses.
  Puella miratur;
  - Tu igitur S. Petropolis?
  Basilius confirmatur;
  - Ita sum Petropoli. Investigator Committee Investigative. Krasin mihi cognomen est. Nonne admonitus es?
  - Petrov dixit ... Ignosce, sed princeps dixit quod tonitruum detectivum St. Petersburg venturum esse, operis fanatici, necesse erat ei omnia materias investigationis in caede rectoris in Utrish parari. . Ita ut per te?
  - Tonitrua non sum nec fanaticus, sed certe caedes directoris sum, - respondit Krasin. "Opus est conveniendi reus. Hercules in urbe nostra amicus necatus est.
  "Diversas viderem te videre," Bergman risit. - Et subito bus colliduntur. Festinabam ad operandum, in me delusit dominus. Unus e tuo nomine Petrov...
  - Kovalev vocatur, quid ille de me exorsus sit nescio. Et non indicavit mihi mulierem esses. Causam currendam putavi virum.
  "nomen meum est Inna, nomen meum scis," puella se introduxit. - Ire ad rem. Quando vis reum percontari?
  "Potius hodie", Krasin respondit. "Sed tamen alicubi paucis diebus immorari debeo. Reliqui sacculum meum cum rebus in cella in statione curruum.
  - Ita, Petrov me de habitatione quaesivit. Liberi sumus, te invitamus ad nos, mater mea, et in privata domo prope mare habito. Aestate duas mansiones ad vacationarios conrupimus, nunc homines iam emigraverunt. Si decet, grata es. Non accipiam a te pecuniam.
  Krasin recordatus est operarii sui et dixit:
  - In crastino crastina, adiutor meus Kovalev debet etiam involare, ille qui Petrov vocatur.
  "Et satis est illi," respondit Inna hospitalis. - Quomodo te appellem?
  - Modo nomine potes. Mihi nomen est Vasiliy.
  - Et per patronymicum?
  "Melius sine patronymico," dixit Krasin, et addidit:
  - Noster magister in schola fuit Bergman Efim Borisovich. Cum ego hic agentem, cogitabam si esses cognatus eius. Aliquam vel aliquam mi. Tu autem puella evasit.
  - Minime, Efim Borisovich cognatus noster non est. Nomen patris mei Eugenius fuit. Etiam parum mauris. Putavi te muliebriorem esse, me persequeris.
  - Dolemus, sed neminem insequi non eram, te apud me sistendum secutus sum. Et omnino non fui muliebrem, modo non satis dormivi hodie, bene non putavi.
  In statu deinde, Inna subito molestiam sensit, et subito substitit et circumspexit. Guy sporty in tunica alba et in classe caerulea iaccam quae eam insolenter inspexerat in bus iam eam sequebat. Inna festinabat laborare, baculis omnino communicare nolebat. Poterat incondite pediculum emittere, sed Guido festinanter avertit et retro cecidit. Nunc ille, iuvenis formosior inquisitor, ante eam modeste stetit, et Inna aliquantulum erubuit.
  "Video te non esse muliebrem", puella dixit blande. - Nunc nos visitare potes. Intermissum a via duas horas accipies. Vocabo meum, mater mea. Laetabitur. Oratio scribe in...
  - Et quando poterit operari cum inquisito homine?
  Eamus hodie nona. Conveniet tibi?
  - Omnino.
  - Bonum. Parabo omnia. Spes hic tradetur.
  " Etiam volo negotium iter celebrare," Krasin dixit.
  - Aliquando est in officio humi.
  
  
  Caput 12
  Vasly ad stationem curruum ad sacculum ivit, deinde inscriptione ab Inna indicata inventa est. Investigator St. Petersburg occurrit matri amicae Innae, in propositus cubiculum commota, paulum dormivit et puellam de homicidio suspectam ad interrogandum perrexit.
  Nomen ei Spei. Ea fere quaestionibus respondere noluit. vitreo, pariete defixo, ne quid peteretur audisse reus videbatur.
  Cum ergo a Krasin interrogatus an Lucy Starr vel Lyudmila Starkova sciret, puella ne os suum aperuit, ne supercilium quidem movit.
  "Semper facit," inquit Inna, quae in officio aderat. Tace, nihil dicit. Aspicientes in uno loco in pariete, etiam saltantes ante eum.
  "Bene," inquit Krasin benigne respondit. - Illa indicare non vult, sine testimonio suo facere possumus. Et miratus sum hanc puellam.
  Investigator posuit scholam photographicam Boris, quam e regione Tula missus est, coram homine de quo quaeritur. Sed Nadezhda conspiciunt blank in muro.
  "Aliquam, vide, quaeso," affectuose Krasin dixit. Amicum tuum mutasti, sed debes eum cognoscere.
  Vasly photo puellae faciem attulit. Eodem tempore reactionem eius diligenter observavit.
  Spes aegre photographicam aspexit. Et statim contremuit! Illa plane perhorruit, Krasin bene comprehendit. Pallentes genae puellae erubescebant ante oculos eius aestuante agebantur.
  quaesitor triumphavit: corporis reactionem celare non potes! Eius coniectura vera evasit: Nadezhda maniac optime novit.
  "Opus est exprimendum," Krasin putavit et quaesivit:
  - Dic mihi cur Boris moderatorem occiderit.
  - Ille... propter me, - tandem incidit vox defendentis.
  "Ita," inquit Krasin.
  Non occidit! Spes memorata. - Ego est.
  "Sed scio te nihil ad rem facere," Krasin dixit. Boris in cultro digitos. Cur operis?
  Puella non respondit.
  "Bene, de Boris ne nunc loquamur", Krasin molliter dixit. - Fama de Lyudmila Starkova, quae apud Achintsev tecum est asterisco. Scisne illam bene?
  Maria non iterum responde. Clamavit iterum.
  - Scisne Lyudmila apud Petropolim occisum? Krasin petivit.
  Puella horrendo Krasin aspexit, sed tacite oculos ad parietem vertit.
  "strangula est", explicavit Krasin. - Et quaero quis et quid intelligat.
  Nadezhda his verbis inquisitoris nullo modo agere noluit. Frustra erat interrogatio continuare.
  Mulier quaesita ablata est, et Krasin Inna explicavit:
  - Credo a Tula maniaco rectore interfectum, eius vestigia in cultro sunt.
  - Hoc fieri, cogitans, dixit Inna. - Puella cultrum e corpore Achintsev trahere potuit momento temporis cum apparuerunt vacationarii.
  - Cognomen Vide interfectorem Solntsev. Is admodum iuvenis est.
  - Quomodo tu, Vasily, potuisti arcanum hunc manicum figurare? Inna petivit.
  "Age," Krasin suadet. - conjectura comparavi, perscrutatus sum. Scholam photographicam Solntsev habemus, restat tantum ut eum detineat et percontetur. Etsi homunculus deesse existimatur.
  " Certusne es eum vere illum esse?"
  - Non puto me fefellit. Nadezhda interrogans, confirmavi meam susceptionem quod esset qui directorem tuum occidit. Nescio adhuc, an Boris Solntsev cum caedibus Petropoli iunctus sit. Sed in Sochi, hoc maniac hereditarium. Homicidia ritualia cum multiplicibus punctionibus et abscissione aurium spectat.
  - Nuper Vladimirus Achintsev est ex Sochi. Is notissimus photographer et porn director" Inna commonuit.
  "Immo, scio" Krasin confirmavit. - Fortasse pretium aliquem impedivit, et Boris eum abolere decrevit. In Novo Browne, homicida regularis sectae describitur. Fieri potest ut Tula maniacos similia munera exerceat.
  "Faciam," Inna respondit. - Sed cur directorem non in Sochi, sed hic in Utrish occidit?
  - Commodius hic. Magis quaero cur Nadia clypeum guy.
  "Verisimile amant," Inna suadet. - Tales feminae plurimum possunt amare! Et propter dilectum se ipsum immolare.
  "Nescio, nescio" Krasin dubitanter dixit. "Non credo in amore sacrificali.
  Vos guys difficile intelligere. Plerique viri unam alteramve puellam amare possunt. Masculini haec natura est.
  Inveniuntur etiam inter homines amantes, obiicitur Krasin.
  - Non tamen occurrit. Homo rationalis est. Cogitat: quid speciale de hac vel illa muliere, quae eam unicam consideret? Quamvis suo quisque modo singularis est... Sed mulier potest amare sicut in pellicula: nam vera ad inferos, ut delirare ab homine, non dormire nocte, considerare Vnum tantum est, ut paratus sit dilecto suo det vitam suam, ipsum sequi ad fines terræ.
  Raro accidit, etsi...
  "Non tam rarus quam tu credis," Inna institit. - Prorsus fortasse, Nadezhda una est ex illis mulieribus. Ipsa est etiam sectaria.
  "cerebrum sectariorum non sunt in ordine" Krasin assentiuntur.
  Sed Inna objecit;
  Cur non? In sectis autem religionis sunt interdum homines educati et intelligentes. Similes esse in arcto, ubi amor praedicatur amicae turmae. Melancholici homines saepe ad sectas vadunt, homines vita offenduntur, sola. Gaudent societate fraternitatis. Quaedam sectae doctrinas omnino logicas habent, quae multos homines allicere possunt.
  "Nadezhda me non intellegentem aut eruditum videri" Krasin dixit. Clausa tamen est. Hoc durum est elaborare. Cur difficultates tibi cum ea intellego.
  - Quid faciendum censes? Inna petivit.
  - oporteret homunculum nostrum in medium introducere. Ducta est Utrish? Quis locus hic est?
  - In urbis suburbio post Sukko pagum. Nota nudist litora et saeva campsites. Omnia turbae genera eo conveniunt. Hippiae, pusilli, alcoholici varii, amatores obstrepere ab oculis civium communium. Clientes nostri, scelerati, et qui volebant, interdum veniunt. Sectariani interdum congregantur.
  "Ita, opus est operarium ibi mittere informationes colligendas" Krasin suam sententiam confirmavit. - Loqui cum indigenis localibus, explora quid et quomodo se habeat .. .
  - Effectum? Cogitatio bona! Si modo, - dixit Inna et explicavit;
  Anapa urbs parva est. Multi conductos non habemus. Quisquis e nostris cognosci potest. Auditores ab Utrish frequentes hospites in department vigilum sunt. Magistratus et imperium medicamentorum publicarum regularium incursionum ibi exsequi coeperunt. Suspiciosi homines ad urbem elucidandam perducuntur. Prouinciales etiam ad Utrish adeunt. Praesertim in weekends. Etiam efficitur, neque non molestie molestie. Poteris habere idoneum dum non es illuminatus.
  - Vides, Inna, adhuc conclavis sum vermis. Analyst, inquisitor. Operationale opus non est meum. Sed habeo consilium. Adiutor meus, Andryukha Kovalyov, ibi mittendus est. Scurra, qui te vocavit. Ego statim mecum auferre volui. Superiores iter non probabant. Sed volat hic ipse die Saturni.
  
  
  Caput 13
  ni fallor erat Andrei Cherkasov. Cognovit autem nomen Tula maniac. Hactenus, solum nomen pueri vita debiles.
  Boris ab ineunte aetate eiectus fuit. In ludo, proceres quietam neglexerunt, puer demissus. Clausus erat, solus in ultimo scrinio sedit, generalibus ludis non interfuit. Sed solum schola bene esset, matrem suam non amavit et contempsit eum, qui patrem Bori oderat, et subconsciously ultus est filium suum propter proditionem ex- marito et vita defecit.
  Erat autem Guido sub obedientia matris suae et dictamine suo. Et post aliam discordiam cum ea, penitus refugit domum suam in silvam, ubi desperatus voluit mortem sibi committere. Sed non erat idoneus tam atrox gradus. Persecutus fame et frigore, teenager vicum adit ut cibum subripiat, tamen, incautus, iracundus, ridiculum homicidium committit. Hoc homicidium fortuitum videtur animo suo revolutionem educere. A puero quieto perterrito se vertit in homicidam Vide.
  
  *** Narratio de Boris legi potest in libro co-auctoris Alexei Bolshakov mei "Ejecti".
  
  Sed si prima homicidia spontanea fuit, tunc Borka gustum de illo accipit et scienter occidere incipit. Vita fecit maniac in scholis.
  Et Guido habebat somnium - videre mare. In domo vetulae occiderat, Borka magnam pecuniam invenit. Venit in Sochi et iterum venatum perrexit.
  Maniac sensit sicut lupus esuriens praedam quaerens. Iterum corpus mulieris metu trementem videre voluit, cultrum in eum immergere ut succensus sanguis flueret. Cum Borka interfectus esset, excellentiam suam sensit, validam et refrigeratam sensit. Alterius vita privans , Maniacum quoque mixtum odii atrox fudit, et irae inhaerens animae huic toti crudeli mundo. Occidendo , quod potuit perdere , probavit Se populi fati arbiter. Boris societatem repudiationis ultus est, cum e duabus primis hostiis cibum sumpsit, vetulam et virum, deinde vetulam ut peculi potiretur. Deinde ivit ad venandum corpus feminae iuvenculae.
  Invenit autem se victimam novam - puellam pulchram, similem illi, cum qua desperatus erat in amore, et Boris aspere repudiavit. Peregrinum sine dubio occidit. Non moechaberis, nec magnae vitae innocentis poenitebat. Insomnia Boris non laboravit, victima ad eum per quietem non venit. Plus dolebat Guido quod cum muliere bellae coeundi non poterat, et adhuc amorem carnalem nesciebat.
  In Sochi, Borka cubiculum in privatis privatis locavit. Sed sitis sanguinis iuvenem non reliquit. et arripuit gladium et iterum ibat ad occidendum.
  Maniac sedit super scamno summoto itinere ad mare, et coepit expectare. Non habuit clarum consilium, sponte pro re nata agere statuit, et iam modo sedit ac servavit.
  Principio Aprili adhuc pauci sunt, praetereuntes rarissimi, puero soli non attendunt. Et satis diu expectavit. et vidi victimam idoneam! Leggy flava in brevi veste. Corona de primo veris floribus texta comis mollibus scapulis obtexit.
  In alta, pulchra puella, Borka odditates ab initio animadvertit. Illa pedetemptim per viam discalceatam ambulabat, saepe obsistens et attingens ramos et truncos digitos suos. Eodem tempore decor aliquid tacite mussat.
  Insanis, putavit Boris. Subito misericordiae unda perrupit cor maniaci, sed cum eo, cupiditas occidendi non recessit. Exorta est cogitatio: furiosum facilius esset occidere. Quid sic patimini? Etsi pulchra est! Nudaque, nudo pede percitus Boris: Sensit libi. 333
  Nuper iuvenem moecum convertit decem et septem. Numquam antea concubuit, numquam osculatus est puellas. Boris paulo post in sexuali progressione a suis paribus fuit, sed dum adolevit, consuetum apicem pro iuvenibus intravit. Guido ultimam victimam suam rapere voluit. Nihil successit. Nunc autem non solum interficere voluit, sed primum pulchritudinem puellae dominari.
  Boris cultrum parat et tacite puellam aspexit. Dedit solitarius peregrinus aspectum cogitantem et lente praeteritum ambulavit.
  Agmen circumspiciebat: sine his nemo in vicinia erat. Statim consilium maturavit: cultrum ad guttur admovere, collum tetigit, deinde minatus est, puellam altius in silvam tolle, ubi terram opplere et possidere occupare. Boris erat procera et satis fortis, puellam saltem tractaturus.
  Conatus tacite movere, Borka pulchritudinem adsequi coepit, sed aliqua de causa haesitavit: cor iuvenum moechi terebat quasi e pectore erumperet.
  Advena repente conversus deditque Boris traiiciens aspectum. Oculi duorum infortuniorum convenerunt. Puella in oculis Guidonis immensum desiderium et desiderium legit. Obviam eiectionis collidebat, puer societate abiectus, sed arctius aliquid arripuit hoc vultu charum. Ipsa puella ab infantia eiectus fuit. Nempe quem non occidit, e contra, nulli laedere conata est. Haec benigna fuit, sed compressa violentia vitrici Et male matris patitur sua.
  Obmutuitque Borca, aspectu peregrini percussus. Hoc vultu ipsum in corde percussit. Insolitam erga Boris humanitatem sensit, unaque cum ea molestiam et solitudinis familiarem.. .
  Oculi puellae, qui initio Boris insanus videbatur, significationem acquirit. Et adortus est fures a tetano, quod desiderium consilii sui evanuit, modo stetit et tacuit.
  Puella quaesivit;
  Cur cultro opus est? Forsitan me interficere vis?
  Boris cultrum in sacco suo posuit et hospitem tacite intueri pergebat. Aliquantum temporis expectabat inquiens ut ei responderet, sed, non expectans, iterum ipsa interrogavit.
  "Dic mihi, cur me ferro sequeris?"
  Boris timidis verbis vix exprimitur;
  - Just.
  "Et rebar me occidere velles," dixit puella, auferens coronam et caput quassans. Amuletae micuerunt pulcherrima collo.
  Boris perseverat in se timorem excitantem, qui solet accidere ab insecutis pueris ante puellas pulchras. Hic timor difficilem loquendi fecit, Boris iterum nihil respondit. Et dixit puella;
  - Scis me aliquando manus inicere me volebam, sed me impediebant.
  "Id quoque volui, cum mater mea me foras domo calcet," vox Borka incisa est.
  - Et ipse vitricum ac matrem .. .
  Puella parumper constitit et se introduxit;
  Meum nomen est Nadezhda, quid agis?
  adulescens respondit;
  - Im Borka. Boris...
  Iterum gravis mora fuit. Maniaci, qui complures occiderant, ante pudicam puellam, quam ante paucos minutas hostiam elegerat, fugax permanebat.
  Spes iterum dixit intra se;
  "Scis, magnum peccatum est ad mortem faciendam. Sed rutrum vitae... bonum exitum potest.
  - Cur est? Boris animum evellens quaesivit.
  "Vides nos hic esse in terris, nostro termino in carcere servientes. Singulis annis certo numero datur. Quod habes incidere non potes. Mortem sibi consciscere est quasi e carcere elapsus. Punitur ibi in caelo. Novus terminus durior erit, acerbior existentia in incarnatione proxima. Cum corporis iniuriis in familia dysfunctionalis valde. Etiam hic in terra mortifera contemnuntur. Orthodoxa non sepelit. Extra coemeteria sepeliri solebant. Et si mors tua culpa non fuit, tunc alius accedet.
  - Quis hoc tibi dixit? Boris petivit.
  in fraternitate nunc vivo. Ibi habemus abbatissam Deo proximam. Illa nos stultos docet.
  Sed omnes haeret vitae, Boris obicitur. Volui discedere, non potui. Etsi multum passus sum ...
  Fatum nostrum pati. Quanto magis sustinemus, tanto velocius Nirvanam veniemus. Vel proximo incarnatio felicior erit.
  Numquam ante Boris puellis de vita locutus est. Communicatio eius terminata est ad generales phrases. Sed nunc loqui libebat, tensio nervosa tardius debilitabatur, cum Nadezhda commodus fiebat, omnes cupiditates eius laedendi exaruit. Boris cum puella plus loqui volens, timuit ne discederet, et ut sermonem continuaret, interrogavit eam;
  Quomodo in fraternitatem intrasti?
  - Cum domo exivi, huc accessit. Pecuniae non erat, noti isdem. Huc venerunt duae mulieres ad me, de fraternitate dictae, Ivi cum illis. Susceperunt me bene, sic mansi cum illis ut vivam.
  "Cur fugisti ab domo?" Boris petivit.
  "vitricus me rapuit," Nadezhda honeste respondit. - Mater, stultus eum amabat, nihil de eo scire noluit. Cum ei dicerem, non credit mihi, clamabat quasi infamare virum.
  "Et malam matrem habeo," inquit Boris. "Me omnino non amat.
  Cor pueri adhuc terebat. Sed hoc non erat iam hostilitatis titulus. Ita, ac dolor insitus dolorque timoris, Boris proprius, cum peregrinis communicans, sensim recessit. Nadezhda caerulei oculi luminosi in faciem teenager molliter irrepserunt. Illa nihil properabat discedere et quaesivit;
  - Unde venistis?
  Boris non statim respondendum. Locum dicere putabat. Patriam villam meam nominare nolui, omnia cum eo relicta fuerunt. Sed huic puellae mentiri non potuit. Omnino componere non potuit. Appellavitque civitatem proximam vico suo.
  - Im ex Tula.
  Spes risit.
  "Frontem tuam adeo rugivisti ut meminisse te non posse putarem. Hem, quam urbem bonam. Haud longe a Moscovia. Pater meus et veni visitare te in itinere. Ipsa est indigena Moscovitica. Immo vero. Et quomodo huc venisti?
  "Veni ad mare", respondit Boris honeste.
  - Ego quoque mare amo. Natandi adhuc frigus est. Sed mox aestas venit. Nonne cesses a?
  - Quod non est simile? Boris petivit.
  - De transeundo carros gratis.
  Imo tesseram tramen emi. Pecuniam habeo.
  - Et ubi habitas? Spes petivit.
  Cubiculum ab avia mea locavi. Hic prope est.
  Subito Boris audaciam sensit et suadet;
  - Vis venire ad me vis.
  Spes cogitatio. Quod videns per impatientiam vellicantes labia viri, quaesivit;
  - Amica tibi est?
  Respondit Boris.
  - Ita pensavi. Et non habeo boyfriend permanentem. Et tu es nice me.
  Oculi Nadezhda, his verbis, recta in faciem Boris aspexit ac literam iuveni terebrata. Volebat enim puella ire cum eo. Imo, Borka iam cupiditatem occidendi non habuit, interior tantum amoris scintilla iam cor cruciatum penetrabat et actionem decretoriam postulabat. Metus paene praeteriit, cupiditati deditus et naturalis insita virilis cupiditas proximae feminae pulchrae, ut eam attraheret. Submissa voce, Boris uerecunda suadere coepit;
  - Prope hic vivo. Age, ostendam tibi. Si tibi non placet, ilicet relinquere potes.
  "Age, potes ire" constat puella. "Ego iustus got esurientem. Velim habere morsum edendi.
  "Sic nunc cibum emendum!" Boris effudisset. - Accepi pecuniam. Macellum illic est, eamus intro et quodcumque vis emere.
  Intraverunt copia. Emit Boris pultem coctam, panes paucos, panes candidos, lac densatum, duos caseos processus, duos fasciculos succi. Spes emptionis approbavit:
  - Eamus nunc a nice prandium. Farciminis non diu comedi. In communitate nostra non solet comedere carnes. Mensa communis omnibus parata est. Pasta, frugum, pulmentum interdum vegetabile.
  Sederunt in scamno.
  "Plura groceria emere possum," dixit Boris.
  Is vere Nadezhda placere voluit. Et laudavit eum.
  Non te avarus esse video. Gratias tibi!
  Ad haec verba, puella leviter iuvenem iugulavit ad se, et puerum ore in maxillam osculatus est.
  Borka iam obstupefactus. Primum erat puella quae osculari eum non dedignabatur! Puella pulchra. Guy gavisus est. Amor hormones in sanguine acrius ludere coepit, qui, ut iactus perfectus, tympanum in cerebro verberavit, nova oscula et intimam diem postulans. Et obumbravit omnes alias cogitationes et motus abiectio.
  
  
  Caput 14
  Guys morsum edere et ad cubiculum Boris iverunt. Ibi puella in manus suas occupavit. Sedit super genibus viri, globulis in tunicae soluto ac diligenter removit. Tum sic attonito nudum se ingerere corpore coepit oscula levibus. Tum vestem exuit! Et sine indusia finita est, quae Boris magis excitavit. Quasi stupet inscius, nudas aspexit ubera pulchritudinis.
  "Tu similis mei?" Nadia interrogavit.
  - O plurimum! iectio exhalavit.
  Puella super lectum diurnum iuxta Boridem descendit et eum in ore osculatus est, tamquam lamia ardenter, et ex eo Borka potitus est. Contremuit totus pauper iuvenis, instinctuque cessit nec sapit, ebrietatis osculum sapiens. Quam dulcia labra habet puella!
  Sed Nadezhda abstraxit et super coxam adulescentis incubuit. Praepetes manus iam volatile anhelat. Boris magis magna, incitata dignitate, erupit.
  Puella, sine interrogatione, arripuit baculum in manu paelex, osculans eam et coepit se sine lingua laborare. Perfectio virilis abiectio sensit primum tactum labra puellaris et linguae asperae. Labia coccinea Nadezhda Guidoni avide blandiebantur, eius lingua fortis et fervida magis ac vehementius laborabat, puella difficilius spirare coepit, experientiam et artem in hac re demonstrans, maximam voluptatem socio suo dare conatur.
  Borka in caelo septimo erat, sed celeriter appropinquationem gaudens sensit. Summa vi voluntatis, protrahere se nisus est, sed libido atque impudentia tanta erat ut in vulcanum validum eruperit. Puella de motu accelerato gaudens non expressit, e contra, candidum fluminis Borka secretum delibat appetendo.
  Boris mirifice bene sensit, etiam feliciter. Sensus verecundiae abiit. Sensit ut verus macho.
  Et absorbuit omnes guttas puella, subridens labia ejus, et dixit:
  - Delectamentum...
  Boris dubitanter interrogavit:
  - Placetne tibi?
  Spes adnuit.
  - Ubi hoc discis? Boris percontatus est statimque ab imprudentia sua impeditus est.
  Sed puella omnino non succensuit, illa sincere dixit:
  "vitricus meus me fecit.
  - Hic est nothus! Boris indigne tulit.
  Nescis quantam ab eo humilitatem patiar.
  "Quare hoc fecisti mihi?" Boris petivit.
  - Ut placeat tibi. ipse placebat. Non placet cum vitrico meo. Multum interest, cum tu ipse facias, et cum coactus fueris.
  Boris dubitanter respondit;
  - Licet homini delicatus, sed puella...
  Spes risit.
  - Est voluptas dulci socio delectare. Placebatne tibi?
  Boris sincere respondit;
  - Divinus... Summa classis erat!
  - Hic vides! - puella comam direxit, mittens post tergum suum, et dixit;
  - Tu, ut video, in rebus amatoriis non es periti. Nihil docebo te!
  Boris de eo cogitavit, aliquid respondere voluit, sed Nadezhda manus suae perfectionis sensit: Suspendisse guy penis coepit. Qui iterum concitatus, dignitate celeriter intumescere coepit.
  Boris non plus timoris ac ruboris. Et Nadezhda cum coxis procumbebat, et in membro iam prominente forti et principali insertus est. Insana puella ingenue puerum imperitum stravit et eum equitare coepit. Magno studio se commovit, multum voluptatis socium suum tradens.
  Iuvenis virgo intentionem stare non potuit et, post varios motus, iterum perfecit, semen eius iterum e glandulis evasit. Sed id diabolo non vexabatur. Etiam vehementius laborare coepit, ut puer overexcitatus erectionem teneret. Nadezhda ingemuit magis et prolixius, unda gaudens operiebatur ...
  Tunc delirus et dolorosus et voluptuosus fuit. The guy was gith, the girl continued to light. Amantium corpora nervosa intertexta, orgasmis pluribus superfuerant. Boris anhelitum primum exanimavit.
  Cum ad eum venisset, Nadezhda in simplici veste iuxta eum sedebat. Illa subridens ait:
  - Sensi bene tecum. Nunc autem ad. Si vis, veni mecum, introducam te ad nostram fraternitatem.
  Postquam omnia quae acciderant, paratus erat Boris proficisci cum hac puella usque ad fines mundi. Paucis horis eum mutavit, dedit fiduciae Guidoni, ex eiectatione sanguinaria quaerens occidere et ulciscendi societatem, in iuvenem omnino normalem se convertit. Amavit Nadia benevolentiam, eius perspicuitatem et sexualitatem. Volebat enim esse cum ea, licet adhuc praepeditus esset.
  Boris blande rogavit, anhelans;
  "Ego ad te?" Egone quis me conturbat?
  Nadezhda voluit dubitationes suas discutere, et iterum ad eius exspectationem vixit;
  Bonos homines habemus. Gaudebunt te videre. Ego te amicis meis introducam.
  Boris occursum quis nolebat. In hoc mundo, nunc in una tantum persona interest - Nadezhda. Sola cum illa contactu satis habuisset. Sed puella profecturus erat, celeriter indutus Boris et Nadia sequebatur.
  
  
  Caput 15
  Ambulabant et animatim loquebantur, Nadezhda de Moscuae et de ipsa loquebatur. Illa, ut Borka, a paribus offensa est. Sed lectus a turpis nec nisi postquam domo discessit. Non communicat cum matre, non vult aliquid audire de vitrico suo. Omnia prope ac notabilia Boris. O quam amabat hanc virginem! Scintilla amoris in corde abiectio erupit magis ac magis exardescit.
  Colloquio detenti, amantes locum in extrema parte urbis venerunt, alta tria metra alta saepe munitum.
  Nadezhda puga pressit, et post brevem moram, strepita clausurae aperturae sub camera video audita est. Puella ianuam aperuit et Boris in fraternitatis agrum adduxit. In pecia dimidia fere hectare erat mansionis trium fabularum circiter duodecim domibus ligneis, quodam genere hangar, ac suggestum cum scamnis sub conopeo. Homines circa aream ambulabant. Aliqui manus suas ad Nadezhda et Boris elevaverunt, duos recentes salutantes. Auctoritas videtur Nadia inter peritos habuisse.
  "Inducere te debemus ad abbatissam nostram", dixit Nadezhda ad Boris.
  Amicam suam non recusavit, quamvis iterum ille verecundus ante alienos sensit.
  Guys mansionem accesserunt. Nadezhda expressit bullam intercom. Duobus post minutis, domina pinguis rufa, circiter quadraginta annos nata, ubera magnifica et coxis luxuriosa ad eas processit. Oculi feminae callidi erant, artem exercendo. Domina tamen blande risit, ordine dentes niveos exponens.
  Spes dixit:
  "Hunc puerum ad nos adducere decrevi. Hodie tantum occurrit ei. Domum reliquit.
  Nonne domum patris tui penitus dereliquisti? rogavit abbatissam.
  Respondens, Borka aliquid indistinctum ob vehementis motus gressavit.
  Estne guy normalis? Mater Superior iterum quaesivit.
  "Recte," dixit Nadezhda. Bonus est, sed fugax admodum.
  - Est remissibile. Quod nomen est ejus?
  - Borya.
  Sic, sic, Boris. Bonum nomen. Ego autem sum Albina. Nobis, Borya, ire placuit? Recta sententia. Sed ubi te collocare?
  "In cubiculo meo parcam habeo", Nadezhda eum admonuit.
  - Itaque statim puerum in cubiculum tuum pones? Albina oppressa est.
  "Nos novimus eum, ille est sicut frater mihi," explicavit Nadezhda. - Magnam feremus.
  "Licet, non sapio," abbatissa licet. "Stat apud te nunc locum, et tunc videbimus." Accedite ad concionem viginti minutarum, ambo vestrum.
  - Ita vero. Sermonem repeto.
  Abscondit abbatissa post ingens ferrum ianuam, et Nadezhda sine opprobrio dixit:
  Saltem osculata manu. Praecipua hic Albina est. Sed omnia bene successit. Mane mecum etiam illa. cum amico vivere solebam. At illa nuper nobis reliquit... Age, cubiculum ostendam tibi.
  Spes Boris uni e domibus lignis attulit. Habebat ANDRON angustum et tria cubicula. Fores clausae non sunt, at Nadezhda saltem seram non habuit. Ianua aperta impulit et Boris in cubiculum introduxit, ubi duo cubilia vernaculos erant, unum Nadezhda manifesto factum, alterum sine linteo. Mensae lecti parvae prope lectos stabant, et parva mensa inter toros vix apta erat. Tectum humile erat, manum facile percurras, Boris tam humilem laquearia nunquam viderat ante: hic metrum homo funditus altitudinis stare non poterat. Ne funale quidem, vel saltem leve in laquearia bulbus fuit.
  Boris quaerentem resistere non potuit:
  - Habesne lucem?
  - lucernam habeo in nightstand. In genere hie tantum dormire solemus. Certe omnes in situ tenentur. Loquimur et coquunt. Communis boilo- nis, communis mensae est. Sero iam prandii sumus, nunc sermo postmeridianus erit. Tu ipse videbis et audies omnia.
  exierunt in atrium et accesserunt ad aream prope parvam mansionem. scamna ibi fuerunt. Nadezhda et Boris in primo versu sedem sumpserunt. Tarde etiam alii homines convenerunt, qui se ridentes ac salutaverunt cum exclamationibus "Salve!"
  Quidam iuvenis quaesivit Nadia, ostendens Boris nutu;
  - Qui est hic?
  "Meus amicus novus" Nadezhda ridens respondit, "Albina ei permisit fraternitatem nostram iungere.
  Boris adhuc cum contentione tacebat et servabat.
  Mox spectaculi rufus Albina in scaena apparuit. Applausu audientium, orsa est oratio;
  "Nos omnes ad adventum mundi finem parati sumus. Solus qui rectam vivendi rationem ducunt et credunt in deo nostro Vishnu salvabuntur et in terra vivent. Illustratio eos omnes manet et sequens ingressum in nirvana. Reliqua patiar...
  Boris concionem non auscultavit. Gravis erat capitis dolor, sed quod factum fuerat comprehendere conatus est, tempestatem suam cum Nadia revocavit.
  Concio non diu duravit. Mox canere coepit. Simplex melodia, quae singulis duobus minutis repetit. Sed sub hoc melodia populus saltare ibat. Ius in scenam ascenderunt et ante se ad musicam crepitum dederunt. In media scaena, Albina in omnes conversa est. Illa plane gaudebat tripudio et duce in hoc conventu.
  Nadezhda Boris in scaenam traxit et in circulo peritorum iuxta Borey saltare coepit. Ille modo stetit et miratur puellam. Subito Albina clamavit: "Nunc de poculo consensus esto!"
  barbatus protulit cornu heften cum quodam potu. Translato cornu, omnes binas sorbere ceperunt ad aliorum approbationem, et ad stantis iuxta se transmittunt. Omnes bene facere videbantur. Spei iam vicem habet. Sumpta potione subridens cornu Boris dedit. Puer paulum haesitavit, ut ei vel amica eius festinaret: "Bibe cito et ad proximum tuum transi!"
  Postquam liquor dulcis et acidus defluebat fauces Boris, sensit in se spiritualem levare. Prorsus metus, non iam tristis et infestus orbis videbatur. Ita circum homines bestiae omnino non sunt, sed admodum normales et etiam ridiculae. Sortem bellus puellas. Et Nadia eius optima est! Boris etiam despiciens dilecto suo.
  Musica adhuc ludit, sed Albina et quidam sectarii scenam relinquere et alicubi ire coeperunt. Boris Nadezhda interrogavit:
  - Quo vadunt?
  Respondit puella cum risu permanenti:
  "Est opus illis. Vides, periti interdum fraternitati laborare et prodesse debent.
  Boris cum hoc consensit;
  - Recte! Id modo debet.
  "Si non operaris, insanias," dixit Nadezhda. Sed non sum hodie occupatus. Eamus ad nostrum locum, tempus erit loqui ante cenam.
  Illi autem abierunt. Et iterum facta est dilectio! Dextra in area cubiculi! Rugilatus Nadias, angustus lectus non erat admodum aptus ad ama- tionem.
  Marathone verus sexus evasit ad recentem virginem et eiectam in hunc diem significantem ei. Nadezhda magna est inflammata et proprie percussit Boris. Saevit Affectus, mundus ardebat, gaudens Rapitur ut turbo. Videbatur centum vulcanorum erupisse, calor strangulatus.
  Ut not notabiliter animadverterent, Boris et Nadezhda clamores suos ab orgasmis super eos volventibus coercendos habebant. Borka oblitus capitis et complexorum. Nemo eos impediret, nisi tempus cenae inexorabiliter appeteret, et amantes paulatim defatigare coeperunt.
  Denique omnino defessi sunt. Nadezhda vestem traxit ei et dixit:
  - Callide! Te amo?
  - Et tu! - respondit expressum Boris.
  - Quot annos nata es? Nadezhda subito quaesivit.
  - Mense Martio iam decem et septem versa! Borka honeste respondit.
  - Proh! Maiorem te putabam, te aetatem putavi esse. Et viginti tres in mense Iunio ero. Vetus est tibi. Differentiam sex annorum habemus.
  Non, non, senex non es! Boris fere exclamavit. - Valde-te amo!
  Erat autem tunc modica factio cena. Sed Boris cenam leo communi probaverunt. Desinit iam eiectam. Ille homunculus beatus fuit sicut numquam ante in vita sua.
  Post prandium Boris sectam reliquit, sed tantum ut evigilet, convalescet post tam claram diem, hospitam redde pro conducto domo ac ad dilectam suam Nadyam reverti.
  
  
  Caput 16
  Nempe prima facie amor est. Et pro reiectis hominibus societas, potest esse maxime admirabilis, omnia consumens. Quomodo duae solitudines, duo expulsi priores, se invicem amare possunt? Leniter, devote, selflessly. Mundus illis mutatus est, novis plenus coloribus, vita sensum suum invenit. Et haec significatio mutuae curae erat inter se. Nihil in mundo erat Boris et Nadezhda gravius quam amor eorum. Arcto affectu carus aspirabat. Se invicem invenerunt. et laeti fuerunt.
  Hac re dilectus Boris magnae sumptui claruit. Nuda pedem ambulare amavit, nudisticum litus visitavit. Pulchra Nadia! Corpus flexibile, parum pudici. Boris sunbate et natare nudus docuit.
  Etiam puella ornamenta vitrea Bohemica gerebat, concionibus factiosis non deesset, et ipsi Boris praedicabat.
  Postquam in litore, rursus dilectum suum instruere coepit;
  - Debemus juste vivere, stude illustratione, honori Albino et aliis nostris ducibus. Per quos propinquiores Deo efficimur. Post omnia, solus Deus nos in Nirvana perducere potest, ac post mortem nos in optimo mundo relinquat, ubi multis vetitis voluptatibus frui possumus.
  Boris respondit;
  - Ideam habeo de religione orthodoxa, etiam plures libros in hoc argumento lego cum in schola fui. Sacra Scriptura docet nullas voluptates prohibitas futuros esse in futuro saeculo. Nos in vita iusta in paradiso habitabimus in specie angelorum sexum.
  - Non! Albina res recta dicit! Melior est fides nostra. Paradisus nimium taedet Christianis.
  - Et quare hoc? Boris petivit.
  Libenter puella respondit;
  - Angelum sexum esse nolo, ne concumbere quidem. Deus autem noster Vishnu turpitudinem omnino non damnat.
  Boris spectans sient pulchrae tibiae puellae suae, subridens dixit;
  Nolo autem esse vobiscum sicut angeli in caelo. Bonum est quod in nostra communitate Deus fovet sexum venerandum.
  - Hominem credere in Deum oportet! Spe confidenter dixit. Vishnus est verus Deus.
  Boris cum amica sua disputare non voluit. Intellexit etiam quod difficile est sine fide vivere. Ejectus inter pares, homunculus in schola ad religionem trahebatur, solacium in eo invenire conatur. Libros ecclesiae legit, et conclusit Christum esse pacificum, qui pro suis carnificibus orabat. Boris omnes contumelias et contumelias patienter sustinuit, mores suos iustificans per hoc quod secundum Christum ageret: percutit te in dextera maxilla, ad sinistram te converte. Facilius erat humiliationem sustinere, quam si fide faceret. Puer solacia in Deo, qui omnipotens et iustus est. Fides ei non solum humilitatem dare potuit, sed etiam facultatem morum ac vitae eius mutandi. Sed Boris non fuit felix obviam spirituali oraculi, verbi Dei praedicatori. Non credebat in Jesum, et factus est homicida. Et dum occideret, maniac vires sensit, et ad exitum pervenit orthodoxam doctrinam esse bonam pro infirmis hominibus.
  Et tamen naturale est quod Nadezhda et ipse post eam in heresi finivit. Hic non sentiebant ut dispersos. Animas perditas in hoc mundo crudeli invenerunt sectarii et fidei suae sectatores fecerunt.
  Nadezhda Boris explicavit:
  "Puto mox intelleges Vishnum nostrum esse summum Deum. Creator universitatis est, qui nos omnes inspirat et spiritum suum dat ad explicandum symbolum quod hominibus conciliare potest. Ipse est Pater noster amantissimus, qui non vult nos, suos liberos, in arena semper ludere. Et liberos crescere vult, libertatem lucrari et succedere. Vivendum est secundum praecepta eius. Obsequentissimi ac prosperi nobis viam ad Nirvana patebunt. Qui ante Deum delicta non maverint vel habuerint, mittentur in Terram ad correctionem novis incarnationibus.
  Sed Deus non constituit sibi finem peccati simpliciter finiendi, sicut sacerdotes orthodoxi omnium plagarum illum repraesentant. Propositum Omnipotentis suos liberos suscitare et educare ut maturescant ac illuminentur, Deo ipsi similes. Eodem tempore turpia non prohibentur. Non autem ponitur peccatum, sed magis virtus.
  Boris subridens dixit:
  "Sed et Iesus dixit: "Crescite et multiplicamini". Et nostri principes credunt quod ad intellectualium virtutum incrementum concumbere debes. Videtur ergo, fratres nostri fornicationem inter se exercent et in porn agunt.
  Iocari sane adulescens. Ex sententia eius promiscuus sexus nihil confert ad iustam vitam et illuminationem, ad quam eos principes sectae deduxerunt. Sed Boris sententiam suam apud se servavit. Ipse Nadezhda fidelis permansit, dilectus etiam nexus ex parte non quaesivit, solum orgia collectiva participare debebat, quae photographica prope sectam cinematographica erant.
  Boris officium dilecti sui non amabat, invidebat, sed cum eo tolerandum erat, sibi persuaserat quod porn sagittandi solum officium erat, officium quod quisque in fraternitate habet, quod pecunias lucrari pro cibariis sectatoribus adiuvat. et conservatione communitatis. Boris ipse celeriter pecuniam personalem cucurrit, multam in Nadezhda consumpsit, varia ornamenta et ornamenta eius emit.
  Ille abiectus se orgiis participare nolebat, hoc tamen ab eo non petivit, quamvis in formosum hominem conversus. Solum eius officium erat pisces capere. Ille subinde cum pluribus aliis iuvenibus guys in cymba ad haeresim piscatus est.
  In prineipio, talis vita Boris aptus. Cum amica sua plenus, sanus fuit, nemo ei igno- rant, aut incusabant. Plus quam annus fuit ex quo Nadia occurrit et in haeresi consedit. Hoc tempore, Boris in amore captus est totum suum.
  Hieme licet aliquantulum fastidiat. Nullus erat TV, nullus lusus computatorius, nullus libri, nisi pro specialibus litteris factiosis, in secta. Ante, cum in schola erat, Boris legere amabat. Opuscula sectaria cito taediosam facta sunt, solum hospitium relictum sexum cum Nadezhda, precationibus ritualibus et lectionibus, quas priores maniac, dissimile Nadezhda, non semper attendit. In urbe ambulat cum amica hieme rara, et in aliqua parte Borka cupiebat venationem ire et aliquem denuo occidere. Sed ipse se continuit, hanc in se belluinam dsemonum attractionem exstinguere curavit.
  Diu expectata aestas tandem advenit. Omnis taedium abiit. Iam Boris saepius ad mare profectus est et liberis diebus litus Nadezhda visitavit.
  Nunc amica eius incepit de Vishnu et de relationibus sexualibus loqui. Sed Boris eam diligentissime non audivit. Ei mane Albina occurrit eique nuntiavit se vesperi ad eam venturum esse sermonem magni ponderis. Vir ille mirabatur quidnam fieri posset. Statuit, quod fere nunc in porn agere deberet.
  Sectatores ad vitam sanam adhaeserunt. In victu, maxime oryza, legumina et navalia, necnon regularis physicae institutionis fraternitati exercitata, corpus Boris valde sculptum fecit, ut signum Apollinis. Adolescens spectaculum spectavit, ille non amplius similis fuit priori, osseus et venatus teenager qui a societate latebat. Boris bonam in screen esset. Sed factionum orgiarum interesse nolebat, etiam cum alio quam Nadezhda modo stupri. Et cum ea - solus solus.
  
  
  Caput 17
  Albina me risu salutavit, me in conclave suae mansionis invitavit et statim ad negotia descendit;
  - Borya! Sacrificium Deo nostro facere oportet Vishnu. Ad hoc caedis rituali interesse debebis. Vishnus te elegit suae voluntatis executorem.
  Crura Boris statim in fasciculos facta sunt. Hanc vice numquam exspectavit. Albina visa est pueri confusionem sentire et dixit:
  "Video te iam in te sanguinem innocentem habere, sed a te non egere paenitentiam. Vishnu propter praeterita peccata tibi donavit. Omnia quae ad vitam tuam praeteritam pertinent, nihil interest nobis. Nunc vero Vishnus iussa exequi, quod per me transmittit. Deus noster te immolare postulat!
  Boris vere vix fuit. Haec mulier imperiosa alicunde reperit se iam occidisse, quamvis terribilem sui secreti praeter Nadia non communicaverit. Ille autem cogitabat quomodo renueret ne relinqueretur talibus postulationibus, sed Albina visa est perlegere cogitata. Admonuit durius;
  - Non audes negare! Alioquin Vishnus te puniet! Fatum vestrum executorem voluntatis Vishnu est, ut illos nebulones qui fraternitati noceant, eliminatis.
  Boris tacebat. Albina, videns guy confundi, processui animi continuavit;
  "En una familia sumus. Deus noster exacte novit quid quisque indiget. Et tenemur omnes voluntatem eius adimplere. Tantum ergo pax et tranquillitas erit in nostra fraternitate, et populus Illustrationem obtinebit.
  Boris nesciebat quid diceret, et postulabat Albina;
  - Ferculum e mensa sume! Nunc mecum venies, et sacrum fac sacrificium.
  Quasi sub hypnosis, Borka obedivit. Descenderunt in cella. Fuit iuvenis in muro alligatus. Boris recognovit Andrei, qui in domo iuxta sibi habitabat. nudiustertius disparuit. Et antea dixit amicis, quod fraternitatem relinquere voluisset.
  "Hoc nothum voluit fugere a nobis," Albina voce magna dixit. - Consuetudo, iuquit, fessa est, desiit credens illuminationem. Sed a me discedere non potes!
  Verum erat quod Andrei haeresim vere reliquit, sed urbem excedere non potuit. Duo guys, qui partes custodibus suis sub Albina gerebant, cito fugitivum reperit et ad sectae ducem duxit. Et sagacem statuit simulque Boris cruore ligare. Habebat sua consilia de Borka.
  "Punimus fugientes". Hoc est quod deus noster Vishnus requirit.
  - Non est verum! Nulla Vishnus. Fallis nos omnes! - Guidone iratus in Albinam partem conspuit.
  Accessit captivus sectae absolutae caput, et eum graviter in stomacho pugno percussit. Andreas in dolore scripsit. Sed hoc fuit initium poenae mortis.
  Albina flagellum arripiens, iuvenem cum eo verberare coepit. Ita durus est, ut cutem sanguini incidat. Andreas ingemuit in dolore.
  Duobus duodecim percussionibus factis, Albina flagellum Bori tradit et durius iussit;
  - Nunc tu!
  Borka iterum paruit. attonitus erat prope attonitus neque recusare Albinam. Ille abiectio lacerae vestimentis corpus notis lacerat seminudatum. Facientem et amavit! Perspicuum est daemonem qui in Borka consederat, iterum revixit.
  "Nunc sume immisso ad focum et percutite eum". Albina imperatum est.
  - Etiamne hoc sumus? Boris petere constituit. "Nam hic noster amicus est!
  Secta princeps contemptim risit;
  - Priores! Crudelitas, crudelitas, et crudelitas, ut ait Deus noster Vishnus.
  Boris mirum quaesivit;
  Haeccine sunt verba Vishnu?
  Albina respondit: nihil recusa- tionis tulisse sono;
  - Prorsus! Crudelitas fraternitatem coniungit. Fac quod dico, aut eris pro eo!
  Boris in obediens immisso manus accepit et iuvenem percussit. Gemitum emisit Guido, quamvis Boris omnino non attigisset. Doluit tamen proximo suo.
  - Tibi fas est ferire! - Id aegre tulit Albina atque iterum imperavit;
  "Iam immisso in foco pone et iterum pulsa!"
  Boris immisso in foco pone paucis secundis, deinde intorta est, sed instrumentum executionis in solo... omisit. Manus eius quatiebant, iuvenis male cogitabat.
  - Infirmi! - Contemptim Albinam deiecit.
  Immisso immisso percussit Guidonem ad parietem cum productum candenti alligatum. Andreas laetificavit clamorem. Sed ne hoc quidem satis diabolo fuit, rursus immisso in focum imposuit, et in nuda corporis victimae suae loca iactare coepit. Etiam rugitus, gemitus Andrei et odor ambusti escae per cella fusa non cessat tristissima. Sagittabamur in dolore ferox, et manifesto sadist fruebatur.
  Illa ridens erupit et iterum Borka iussit;
  - Nunc tu! immisso in ignem mitte et ignem bonum.
  - Fortasse non? Interrogavit dubitanter Boris.
  - Necessarium! Facite! Vel tibi faciamus.
  Boris paruit. Et iterum ictu validus fuit. Videntis manus quatiebant interfectoris, cor eius truculenter verberabat, scintillae ex oculis eius decidebant.
  Albina immisso e manibus Boris evulsit, Andrei ipsam iterum percussit, deinde ventus telum sub alis et super corpus victimae agere coepit, gravem dolorem homunculi, qui in plena potestate erat, sapiens.
  Satis illusis Andrei, Albina iussit Boris;
  Nunc aures praecidat, minuat.
  
  
  "Aures...viventis abscindere non possum," Boris garrivit quid fiebat perculsus.
  "Bene, prius eum perficite. Bene! Aut nunc securitatem vocabo, et tu in eius loco eris!
  Boris cultrum de mensa sumpsit. Et adligat.
  - Sinus! Postulavit Albina. - Proditionem punite! Sinus, aiunt!
  Et Borka iterum paruit. Hoc tempore dura percussa est. Cultrum in pectore Andrei transfixit, transfixit praecordia. Puer emissus alium latravit et mox obticuit. Sanguis victimae humi profuse stillavit. Et Albina postulavit a Boris ut cultellum de corpore extraheret, et aures cadaveris abscinderet. Borka, qui in ictu perstabat, hunc quoque ordinem perfecit.
  Priusquam Guidonem sanguine ligatum dimitteret, sadist iussit eum ne alicui de homicidio narrare. Dilectus etiam Nadia. Secretum divulgans, Albina increpationis minabatur.
  improbus Boris ad flagitium prope cadaver reliquit, dum ipse e villa in publicum prosiliit domumque properavit, ubi super lectum decidit.
  Fortunate, Spes erat. Borka explicationi tempus non habuit, in somnio se oblivisci voluit. Sed non fugit veniam. Guido sensit quasi homicida ad mortem damnatus. Timuit ne quovis momento sangui- nis Albina custodes suos ad se mitteret, eumque supervacuum testem et conscium excluderet vel in loco Andrei aliam victimam duceret.
  Cur tam tristi nece opus est Albina? Hoc Boris intelligere non potuit. Quorsum haec tanta crudelitas? Cur hoc fecerunt Andreae? An quia fraternitatem relinquere decrevistis? Hoc vanum et inclementem!
  Interfectorem itaque Senalum putavit, qui ipse quattuor innocentes animas sumpsit. de heresi effugere conari necne cogitavit. Sed Boris iam sine Nadia vitam suam fingere non poterat. An forte omnia dilecto tuo narra, et ut fraternitatem relinquere suadeas? Sed ubi currunt? Imo et Albina veri simile est ut fugam permittant, sicut illa Andrei effugere non permisit. Cogitatio emicuit: non satius est ipsam Albinam occidere? Hem, quid postea?
  Plus interrogationes quam responsa fuerunt, Borka nihil adhuc facere constituit. In haeresi mansit, nescivit quis quomodo Andrei mortuus est, ne dolor quidem Nadezhda communicatus est, quamvis antea secreta non haberet sui dilecti.
  
  
  Caput 18
  Post illam incident, vitam Boris omnino non mutavit. Proximo sermone, more solito Albina de Vishnu locutus est et quomodo se gereret ne karma oneretur. Ipsa nullam conscientiam habere videbatur, nullam sollicitudinem illius occidendi ut karma suam labefactaret. Fortasse haec fuit prima caedes in qua caput eorum haeresis directa fuit. Boris aliquandiu non petivit.
  De exercitatione vitae cotidianae protractae. Orationes sectariae, piscationes, opera in cubilibus, officium in coquina communi, interdum ad litus ambulans cum aliis sectariis sub unius Albini custodibus moderantibus. Aestas celeriter finivit. et autumnales menses a. Ut in custodiendis sectatoribus occupatus, Albina de Deo Vishnu libros totum attulit, de fine mundi venturo, et de beata vita in coelo. Caput haeresis litterarum memoriae mandatur, scribendae componere minatus est. Opuscula diligenter legerunt, cum satis esset otium. Borka etiam legitur interdum. Etsi non credo quod scriptum est.
  
  
  Mense Decembri, Albina nuntiavit Boris ut domum suam de re magna viseret.
  Statim insidiosa mulier declaravit:
  "Vishnu Deus noster displicet, quod aliud sacrificium in tempore ei non attulimus. Propter hoc multum habuimus difficultates. Vishnu vindictam petit, et vindictam postulat sacrificium!
  Intellexit Boris haec omnia nugae esse, sed abnuere, et perseuerauit Albina.
  - Ut spiritus malignos a Deo Vishnu quoquo pretio repellas, qui eum et nos omnes insanos expellant, debes homini honesto immolare. Imaginem eius tibi ostendam, quomodo eum invenias.
  "At hominem ex photographica occidere non possum!" Boris placuisse.
  Albina paulisper cogitavi et dixit;
  - Bonum. Ibo apud te ut victimam monstrarem et executioni insistam.
  - Qui? Interrogavit Boris quaestionem necessariam.
  - Nullum negotium tuum! - Albina irata respondit, sed statim benignior facta est.
  "Hic homo est, qui in omni culpa est. Universalis malus est, ille nostra est maledictio. Occidemus illi malum, et placebimus Deo nostro Vishnu.
  Et iterum Boris venatum habuit. Non autem ad uocem demonis sui, sed ad nutum dyaboli sanguinum qui sectam suam duxerunt. Albinam secutus est Guido, timidum frigus sentiens. Nesciebat prorsus quem interficerent, necibus interesse noluit, sed voluntati huius feminae resistere non potuit.
  Et venerunt ad parcum et sederunt super scamnum in introitu; Musica ludebat - popina prope illuminata est. Obumbrabat, vespera in urbem incidebat.
  Albina dixit;
  Per parcum domum ire debet. Vtinam una esset.
  
  
  Diabolus populum a caupona relinquens spectabat. Exspectata. Et expectavit: mox vir plenus longus ex institutione cum diplomate venit. Apparebat quod ebrius erat. Boris Albina tempus sensit, homunculum per brachium apprehendit et eum in obscurum angulum horti traxit. Leviter vacillans ad eas vir ambulabat.
  Diabolus accepit cultrum de pera, et tradidit illud Boris, et insusurravit;
  - Ite! Tuus est!
  Boris dubitavit. Iamque viri frutices a tergo adibant, quos Albina et sectaria latebant. Borka diabolus leniter pepulit. Iuvenis gladium acutum acutum gladium stringit, et in viam desiluit.
  Vir ebrius, sed potens circiter duo metra alta est. et multo plus quam homicida pensat. Timebat Boris: periculosum erat ad faciem talem. Borka cum rusticus eum non videret, occisor ad victimam suspensam obrepsit, collectis viribus conabatur ictum collocare, collum ferire. Sed hoc tempore, manus mota est, tangens ferrum transiit, cutem tantum incidit, nec tangi quicquam mali fecit.
  Ille obstupescens clamavit et conversus. Boris eum cultro in ventrem perdite incidit, sed simul pugnum in aurem accepit. Ictus iuvenem concussit, multae scintillae ante oculos eius saltaverunt. Vir potens est, et dosis alcohole sumpsit adhuc longe ab eo, quo in terram cadunt ex levi impulsu.
  Borka fortitudinem invenit ut desiliendi, in tenebras, retorsit, et homo rem suam demittit et hysterice gravibus pugnis per aerem infixit.
  Placida vox sed postulans Albinae audita est;
  - Caede! Aut ego te occidam!
  Minas Boris determinationem dederunt. Accessit ad hostem in suggestu lumen lumen de longinquis lampadibus respective illuminatum. Apparebat, hominem sanguine texit. Borka sanguis subito excitatus est. Ad percussorem provolat, et pugnum hominis cultello confodit. Fregit in dolore, sed Boris cultrum statim in ventrem suum demisit. Et deinde in costis impugnatur. Ossa fortes viri superstites erant, sed valde molesta erat, anhelitum emisit.
  Boris vix insistens pedibus curo. Sed non poterat homo uti Crispi interfectoris. Paralyticus dolore concussus et sanguinis iactura, cum cultello in ventrem suum demergi coepit.
  
  
  Hoc aversatus Borka vim et iram dedit. Qui ut paulum respiravit occisoris, in hostem insiluit, cultrum evulsum iterumque percussit. Et iterum atque iterum. Boris ac furibundus percutitur iam corpore in agonia. Interfector proprie victimam suam odio.
  - Vixi! vox magna Albinae audita est.
  Borka hostium corpus reliquit, duos gradus per viam ad diabolum dirigens. Illa de latebris venit, ad cadaver accessit, certior factus hominem mortuum, brevissimum suum sustulit, et ad conscium fessum dixit:
  - Omnia opera bona. Tace, nullo adstantes.
  Boris non respondit mihi. Tum Albina aures cadaveris abscindere iussit.
  - Quare? Borka oppressus est.
  "Ad ritum opus est," respondit diabolus. "Eia, dum nemo ibi est, ambas aures amputa, et hinc exi."
  Iterum, invito fastidio, Boris paruit. Huius mulieris obnoxius erat, secundum eius ordines quasi sub hypnosis.
  Tum parcum deserti duo letifer reliquit. In via Albina homuncionem male cogitat. Iussit ne cui. Si Nadezhda rogat, responde quod ivit ad amicos Albinae mactandos arietem, ubi inquinatus est sanguine animalis. Diabolus dixit mihi statim mutare, et ad lavandum sibi vestes afferre.
  Domi cohabitanti meo diutius loqui non habui. Boris dixit ut Albina imperaret. Nadezhda Credidit ei: vel credidit ei. Solet non quaerere, praesertim si videret amantem nolebat singula ponere.
  Boris amicae suae dixit se gravem capitis dolorem habuisse, in lecto suo recumbere et cogitare coepit. In moralibus, facilius ebrius impleat quam puellam prope Tulam occidit. Item ebriosus consumabilis est qui non compatitur. Inter haec multum interest: cum victimam vis, et cum imperata facis. Hoc tempore Albina eum interficere coegit. Sicut patet de Andree.
  Sed quare omnino occidit? Boris priorem caedem cum dolore revocavit. Maxime dolebat puellae. Cur excidit? Occidit primum proximum suum - scilicet, raptus in furto coactus sua sponte fecit in ira. Avia postea necata est quia pessime pecunia indigebat. Praeterea vetula non multum reliquerat, modo tarditatis exanimationis cruciatibus corporis pepercisset. senex mortuus est quia se ascenderat...
  Sed quare puellam occidit? Etiam pulchra. Quomodo audet pulchram prosternere creaturam? Quanquam Boris ad pudorem persenserat, fateri se tunc voluptatem, etiam salacitatem tam turpi, vecors caedis. Quanquam tale gaudium contra naturam est.
  Deinde hic in Sochis, iterum venatus est. Feliciter officium suum non fecit. Tamen hodie, ebrioso interfecto crudeliter, satisfecit. Imo quomodo in anima tua daemonem penitus exuere debes.
  Tunc Boris recordatus est cultrum se omisisse ad crimen sceleris. Cur eum cum legato non abstulit? Nolebat sordida sanguine? Sed haec documenta incendere potuerunt.
  Aliud est cum absente Andrei, qui non quaesivit. Nunc autem cadaver invenietur, scelestus in ea aperietur et interfectoribus quaesitio incipiet. Occidit tamen etiam priusquam in conventum venit. Et nemo invenit eum.
  Eodem tempore Boris iterum vitam suam graviter timuit. Quid, si hoc tempore subit Albina ut auferret consilium? speculatores mittere. Et quod ... Mirum in caede Andrei, tum rusticus, usa eo, non latinas.
  
  
  Alicubi longe, longe, Nadenka una cum secta discedere. Dixit se velle Parisios visitare, caput venereum Franciae cum suis Versaliis fabulosis. Sed quomodo sine pecunia ac documentis illuc pervenisti?
  Boris intellexit auctoritatem Albinae resistere non posse. Solus mane iuvenis in gravem somnum immersit. Feliciter somnia non habuit. Dormivit usque ad meridiem fere, et plus minusve vigilans evigilavit.
  
  
  Caput 19
  Vita in haeresi continua. Fortunate Boris timet ne participem homicidiorum supervacaneum exstingui posse non eveniat. Numquam invenit, quam ob causam necesse esset hominem hominem occidere, et quid in diplomate suo, quod Albina secum tulit, haberet. Tamen, guy non vere curare. Timuit ne iterum occidere cogeretur.
  Quem, ni fallor, iterum Albina victimas poposcit. In Nativitate Orthodoxa, diabolus vocatur Boris, et dixit se habituros esse aliud sacrum sacrificium Deo Vishnu afferendum.
  Albinam adulescens oravit ne id cogeret. sed dux haeresis implacabilis erat. Ipsa evasit interfectorem Vide. Amabat necare et observare quomodo homines, iussu suo, vitas hominum capiunt. Diabolus non fuit peccatum ut hominem occideret.
  Duo moechi, mulier athletica et iuvenis pulcher cum bono musculi subsidio, iterum venationem letalem ibat.
  Non diu victimam invenire. In desertis extra urbem, Albina duos viros lunarios e lagena sextariis bibentibus vidit. In a faucibus ante. Simul in matre iurant. Albina imperavit: "Illi!"
  Boris diabolum cum admiratione aspexit: "Duo ex illis sunt!" Sed Albina confirmavit: "Eamus!"
  Venerunt pariter ebrii. Boris tacite a tergo desiluit et proximam sibi scapulam confodit. Conversus homo statimque ab Albina pilas ictum accepit, ac simul exclamavit:
  - Ad gloriam Dei nostri Vishnu!
  Ictus tam validus evasit ut homo eructavit sanguinem, deinde in terram deprimi coepit. Boris, purpureo liquore conspecto, rursus dumeta avolavit. Adortus est secundum personam. Clamavit: "Quid facis?" - et conatus erat praesidium ramum arripere, sed tempus non habuit. iam adulescens eum ferro transverberat. Et verberavit donec homo vitae signa monstravit.
  Albina quoque in furorem versus est, in ea exarsit diabolicus concitatio. Primo versatur infortunatus qui in terram corruit. Surgere voluit, sed ictum a diabolo accepit cum tibia ingentis feminae in capite. Tum furor agrestem omnibus corporis partibus calcitrare pergit. Tunc apprehendit utrem et hostiam in capite eius percussit cum ea.
  Vir obticuit, et Borka Albina iussit;
  "Et absolve ferro!"
  Boris cultrum in fauces infelicis immersit, fontem coccinei sanguinis solvens. Et triumphans dixit:
  - Paratus! Mortuus non est!
  Dii nostri sanguine prosunt! Albina respondit. - Abluamus!
  Boris scaenam caedis relinquere gavisus est. Cum ergo rediret, nihilominus diabolum incommoda quaesivit.
  - Cur eos habemus?
  "Vides" inquit Albina placide, "dii nostri sunt belli dii." Sacrificium requirunt. Nunc tandem ad superiores potestates referre possum: grave officium fecimus. Et hoc modo multum consecuti sumus.
  Boris non respondit, putabat bestiam adrenaline carere, sitim occidendi, concidit, tormentum ut hone sentiat.
  Domi homuncio iterum diu dormire non potuit. Item de heresi fugere voluit, ut non videret vel audiret psychias Albinae amplius, non sequeretur eius ordines.
  
  
  Caput 20
  Paucis post septimanis, Albina Boris vocavit et dixit;
  "Iam ipse debes victimam tuam eligere et hominem vita privare. Non ibo vobiscum. Virum elige, et argumentum operis : Affer mihi abscisas aures.
  - Quem eligere? quaestio orta ex stupefactis Vide interfectorem.
  "Victima quaeras, cuius karma corrupta est, Et qui merito poenas consequitur", Albina vage explicavit. "Inveni victima hac nocte!" Sacrificio nostro dii opus est.
  - Sed quid ad me? Habes alios homines...
  "Sanguinem non metuis, praeter caeteros. Prius occidisti, usus es! Quam ob rem tibi tam levem committo rem. Hoc tempore debes facere de tuo.
  Boris cunctanter dixit;
  - Hoec caedes... peccatum est! Tarn gravati sunt pro anima mea et spolia karma.
  Oculi diaboli cum rabioso fulgore illuminati sunt. Illa infeliciter respondit:
  - Est ad me iudicare quid sit peccatum, et quid non sit peccatum. Me oportet obedire, quia voluntatem Dei nostri Vishnu facio.
  "Sed quare Vishnu occidere opus est?" Boris non potuerunt intelligere.
  "Etiam biblia dicit nullam sine sanguinis effusione remissionem esse. Innocens sanguis mundat mundum et multas salvat animas. Uno sacro nece commisso, aliorum millia servabimus. Dii victimas egent, sine victimis, humanitas in bello nuclei se destruet, vox diaboli magis magisque minantis sonuit. "Sola nostra institutio bellum nuclei impedire potest et humanitatem servare. Sed hoc sine sacrificio fieri non potest. Nolite solliciti esse: homo mortuus novam exspectat incarnationem seu Nirvana in caelo. Grata tibi victima tantum erit, quod eum ex hac vita dura et nequissima discerpens, recta ad coelum mittit.
  
  
  Boris recordatus est Nadezhda aliquid simile de gratia interfectoris in primo congressu iam dixisse. Guido vertigineus erat, sentiebat se Albinae voluntati resistere non posse. Quaesivit usquam;
  "Fortasse non opus est auribus abscissis?"
  Diabolus iratus dixit:
  - Necessarium! ego praecipio tibi ut ne moreris amplius! Capto cultrum et i!
  Manus inermem boris expandit.
  Conabor interficere...
  Albina iterum admonuit;
  "Et sine auribus non reverteris!"
  Boris non poterat se adiuvare. Ordo ad eum Albina est quasi lex stricte exigenda. Nullae errores, nullae seditiones et obiectiones!
  Ibat autem prope traditum "venari". In eum persona carnificis affixa, alterius voluntas eum expulit. Errabat in area residentiali in extrema parte urbis dormientis, sicut lupus solitarius furiosus. Putabat se hominem iterum occisurum aut coram Albino apparuisse, nisi Boris iussu suo rodi.
  Ver prima nox incepit. Martio primo mire calet. Quam magnum est sub serena sidereo ambulare, quam pulchra nunc sunt omnia in natura, post hiberna reviviscere. Perferre dolorem et mortem necesse est. Quam diu est! Et quomodo vivere cum illa, quam diu Nadezhda fallere?
  Nunc poenituit Boris quod non fumitur. Esset trahere in cigarette. Hoc auxilium mentis vis sublevare, alias omnis corporis cellula quassat. et anima mea dolet.
  Sacrificium ipse deligere debebat, et quid esset ignorabat. Rara praetereuntes domum festinant. Boris eos intuens et cogitabat: Hiccine mortem meretur? responsum non fuit. Ebriosus vel extorris homo occurrere voluit, sed aliqua de causa tales homines non incurrit. Mox area omnino vacua erat.
  
  
  Boris incassum fere per totam noctem ambulabat. Paulum illustrare coepit, sed caelum nubibus obductum est. Occisor serial iam de reditu suo cogitabat, exspectans Albinae reactionem ad ordinem non perfectum. Sed tunc iuvenis e silva balteum clamorem feminam penetrabilem audivit. totis viribus ad clamorem cucurrit!
  Qui succurrit et videns semipedem nudum pinguem hominem in arbore nudam urgere corpus. Raptor paene puellam occupavit. Pugnavit acriter, sed vires pares erant.
  - Dimitte eam! Boris incunctanter ad raptorem procurrit.
  Potentioris mediae aetatis genus impedire non expectavit. ad puerum currentem se convertit. Vir erat iuvenis conspicue gravior. Sed Borka totus quasi musculorum caterva, exiliens acrius in ventrem recalcitravit. Vir aliquid de pugna notionem habuit, sed ictum omnino intercludere non vacat, quod ex parte sera trunco emollitum est. Movit raptor, sed stetit in pedes et ad Boris ivit.
  
  +
  Iuvenis cum improviso calcitrant in inguine valido occurrit. Clamaverunt hostes, et deinceps in faciem cadere coeperunt. Boris ictus ad pilas ab Albina mutuatus est. Non recedes ab hoc ilicet.
  Puella vestem in illo momento traheret.
  - Exi cito hinc! Boris ad eam clamavit, quod ante testem occidere nolebat. - Et oblivisci omnia!
  Vir in illo momento surgere conatus est, sed magno ictu ad caput Borka accepit. Advena, puella circiter viginti, causa aliqua excedere non properabat.
  "Exi cito," iussit iterum Boris. "Sed ad magistratus ne vadas, et de me nemini dixeris!"
  - Bene! Gratias tibi! - Puella respondit celeriter ambulavit, ac deinde versus proximam domum cucurrit.
  Boris cultrum e sacco arripiens rustico prosiliit et, adducto telum caedis in raptoris iugulum detrusit. Erigebat et strangulabat sanguinem. Mortuus est corpore suffocans convulsis.
  "Actum est factum, non est hoc miseratio", putavit Boris, sed raptorem adhuc aures praecidere opus esse meminerat. Videns homicida subito furorem daemonum in se sensit, cultrum e gutture extraxit, eumque in corpus iam mortui pluries furiosa vi percussit, deinde unam aurem, deinde alteram abscidit.
  Interfector postquam resipuit aliquantulum, animadvertit eum totum sanguine infectum esse. Calidae etiam stillae super faciem maniaci conscenderunt, qui virginem servaverunt.
  Boris male sensit, graviter anhelabat. Sed fastidiosa nausea et pluviae frigidae, quae Sochi percusserunt, eum mitescere adiuverunt.
  Instabat caedes de loco. Sed non properabat Boris, eo segnior oboritur. Maniac repente se prehendit Albinam esse monstrum putans se mundiorem. Ipsa debet esse psychopath. Quid opus est auribus occisorum?
  Oculos aquosos homunculus habebat, frigus factus est, pluvia intensa, minans in imbrem vertere.
  
  -
  Borka non sicut pluviae frigidae. Depraedavit pluvia mente sua. Saepe hie hieme pluit. Nix melius esset, Boris adhuc eo utitur quod in hieme nix est, quae munditiae et pacis affectum creat. Et hic nix per hiemem tantum duorum temporum cecidit et eodem die liquefacta est.
  Vide interfector domum ambulavit et tacite flevit. Iterum venatum ivit et occidit, iterum infirmitas ingenii ostendit, de Albina perrexit. Terribilis sane, sed in capite haeresis est aliqua diabolica potentia cui Boris resistere non potest. Puta hoc tempus servavit puellam, sed aures cadaveris praecidit, nunc defert ad documentum flagitii, nec potest proicere hoc nefas.
  Iterum recordatus est turbae populi ab eo perditi. Iterumque priorum victimarum Boris maxime paenitebat puellam quam apud Tulam occiderat. Impiger erat, pareret prolem, laetificare dilecto.
  Sed contra, non malum est quod pluit. Nonnulla certe diluet vestigia criminis. Boris responsabilitatem quae fecerat noluit. Propediem maior pars eius, post quam iam emolumenta ante legem numeres. Et quod nondum captus et missus in carcerem non coegit ad nova crimina.
  Boris tamen natura quaedam erat. Quae benignitas conscientiae et compunctionis notas in eo excitavit. Sollicitus erat nunc se homicidam esse factam, matrem suam percussisse priusquam domo fugeret. Forsitan et ipse in culpa est quod male tractatus est. Iuvenes tendunt ad edendum quiete, pueri modesti. Conantur humiliare et insultare. Nihilominus, cum adulescentia magis sociabilior esset, pugnis probitatem probans. Et fecit sicut struthio. Gravamina sensim in animum congesta ac ad extremum in homicidia sparguntur. Intelligi potest, sed Albina est instar virium daemoniorum, sine pudore vel conscientia.
  Sed Borka non potuit diabolum absolvere vel sectam effugere. Heresi solitus, ut in sua familia hic se sentiebat, cum dilecta virgine et cum omnibus aliis, qui in pace et concordia vixit, aequalis inter pares fuit, et solus Albina super omnes eminuit. Et intellexit Boris noluisse se manum in ductoris sectae levaturum. Tamen novissimae caedes Borka adiuverunt partim lucem videbunt. Is statim Albinam perrexit, eique abscissam aures constanter declaravit;
  "Noli me mittere alibi!" Non possum carnificis partes agere. Non est meum! ego ipse dormiam et ego dormiam te.
  Albina non respondet. Illa tantum dixit mihi vestes cruentas exuere et domum ire.
  Cum Boris cubiculum intravit, Nadezhda non quaesivit ubi pernoctaret. Ex eo quod nihil opus est aliquid fingere et explicare, statim Boris melius cordi sensit.
  Nadenka eum valde amavit et, ut videtur, non zelavit. Confidit puella, dixit quod invidia est affectus eorum qui sunt inferiores, mente debiles. Liber erat ab obligationibus et suspicionibus Boris quem vellet amare posset. Et solum illam, Spem suam, voluit. Quae colebat amorem, nec latere hospites quaesivit. Duis sit amet scelerisque erat. Sed hoc non videtur fraudare, quia non habuit aliquam intimitatem spiritualem cum sociis. Nadezhda intellexit ipsum Boris indicaturum ubi esset si communicare et consilium petere vellet.
  Iuvenis autem tacebat, aliquid explicare noluit, modo amatum osculatus est, et ad osculum suum respondit. Concubuerunt facile et naturaliter. Cito valde, Boris horrorem vehementem sensit, gaudens venit, solito plus valens, sicut cum primum Nadezhda occurrit. Probabiliter adrenaline corpus in homicidio congestum fudit.
  Et tunc iverunt ad commune prandium in hangar. Orationes sollemnes facti sectarii edere coeperunt. Adhuc, delectamentum leo pilaf hic coquitur!
  Repente diabolica Albina apparuit. Conversa ad musicam rhythmicam et ritum, energiam choream, quasi saltationem ventris similem facere coepit. Plerumque Albina cena communi non interfuit. Putavit Boris eam speciem, verisimile, aliquid ad aures attulit.
  Chorus ducis paulatim ab edentibus sectariis sublatus est, factus est iocus. Sed Boris et Nadezhda ad locum suum iverunt ut iterum amarent. Cibus me somnus excitavit. Quidni rursus ludibrium, si vis et desiderium habes? caedes tamen, cum ipse victimam elegit, in Boris vim sexualem validam excitavit. Quod ad Nadezhda attinet, tanta vis pugnax non fuit, benigna, ut ei placeret suo socio, ut ei placeret. Borka cur id fieret non intellegeret, sed post flagitia in primis comis et compatiens, quasi hoc posset pro sceleribus cruentis emendare.
  Quamvis insomnem noctem, Boris macho probatur esse potens. Plurima percurrunt corpora amantium Obit hinc inde voluptas. Turbo gaudens eos percussit, musculos discerpens. Caput Boris nebat, corpusque canebat et tremebat. Spes ingemuit jucundo.
  Boris solum substitit cum omnino exhaustum esse sensit. Dilectum suum reliquit post horas sex satis contentas.
  
  
  Caput 21
  Nadia puer clausus, uncommunicative crevit. Ab adulescentia solitudinem praetulit cum paribus ludis. Placuit ut alicubi sedere in lateribus, legere fabulam vel solum picturas in libro intueri. Parentes non curant. Obediens puella, petitionibus facile respondit ut fercula lavaret, ibat ad macellum vel sedere cum fratre suo minore.
  Subito etiam magis puella decessit patre mortuo. Nadyusha, sicut pater suus eam vocavit, tunc undecim modo conversa est. Pater ei homini artissimo fuit. Pater eius de quaestionibus et experimentis scholae solum dicere poterat, dum mater filium plus amabat, filiam suam non intelligeret, quacumque de causa ad eam clamare poterat, aliquando humiliare, insultare.
  Inde est quod Nadia famosam increvit, instabilis. Amicos nullos habebat, relationes cum condiscipulis non augebat. Puellae eam despiciebant, et latinas non attendit, censebat insociabilem tristitiam DISCIPULA insana. Sed cum annos quattuordecim natus esset, primum puerum Sasha a decimo gradu adamavit. Guido biennium maior quam illa erat, alacri vultu "stulte" comprehendit, et quadam die in recessu ascendit et post scholam ambulandum obtulit. Sasha tremens cum timore accepit, sed Nadya obediens cuidam horreo relicto, ubi pantias exuit et virginitate privavit.
  Is inter eos omnis amoris finis fuit. Nadezhda aliam mentis trauma accepit, ipsa etiam manus sibi imponere cupiebat. Sed mater conatum in tempore cessavit, filiam suam diripio devorare non dimisit.
  
  +
  Post eam rem ingenua signa observandae privignae a vitrico praeberi coepit.
  Nadia mater Valentina virum suum sepelivit, duobus annis maerens, deinde statuit ut vitam personalem componeret, Antonium in domum adduxit. Erat notus muliebris et moechus, quinquennio minor quam Valentina. At illa omnia, quasi ultimam fortunam, uxorem ducere decrevit. Valentina ab amicis dissuasit, sed mater Nadia omnibus obiectionibus respondit: "Amo illum!"
  vitricus in cubiculo matris consedit. Nolebat laborare. A tempore usque ad tempus officium custodis vel custodis securitatis obtinuit, sed diu in uno loco non mansit.
  Antonius virginem immiscere timuit, sed Valentinae stultam sententiam Nadya spoliatam solvunt manus vitrici.
  
  
  Mater interdiu laborabat, Antonius nihil agens circa conclavis errabat, et cum Nadia domum e schola veniret, ante eam se esse conatus est. Ac primo, quasi forte, ad puellam in in ANDRON vel in coquina cucurrit, dum capillum eius tangeret, dic quam formosa esset, interdum inopinato parieti pressit et maxillam leviter osculatus est. eam asino cum palma. Paulatim se magis concedere coepit Antonius. Ubera eius arripere potuit, manum in privignis suae subligar posuit.
  Spes queri non solet. Etiam, et amicas non habuit, et fidelem necessitudinem cum matre sua non elaboravit. Valentina domum defessa venit, filia eius magis magisque ad iram suam saeviendam adhibita est.
  Quadam die, Antonius in cubiculum Nadiae irrupit, muscam ante ipsam nudam, erectam penem extraxit.
  "Vecem amas sugere in candelabris," vitricus ad obstupetam privignam dixit, "ecce quam frigus habeo." Lingere debes, lambere, iterum linge, caput leviter mordere ptisana dentibus.
  Nadia lollipops amavit, sed penam hominis sugere noluit.
  "Mirum est sentire quomodo jade virga in ore tuo pulsat, quam dulce caput est quasi lollipop. Nunc inenarrabilem stridore senties - his verbis vitricus Nadia caput una manu apprehendit, in altera autem mentula arripuit et compressa puellae labra agitare coepit.
  Nadia restitit: vitricus labra aperire et opes suas per eas premtare conatus est. Se continere non potuit, et puero alapam dedit. Perfecitque IMPORTUNUS nisi post Nadia iocum reflexum habuit.
  "Bene est, te docebo facere blowjob," Antonius dixit et discessit.
  Sequenti die iterum venit ad docendam privignam suam sexum, assidua vexatio facta est. Et post aliquot septimanas, vitricus puellam tanquam mulierem plenariam occupavit. Et iterum, Nadezhda matri suae queri non audebat.
  Praeterea vitricus eam violenter minabatur si quis eorum secretum "eorum" revelaret. Antonii solitum factum est ut in absentia uxoris teenager veniret.
  Nadia pertulit, scholam vix complevit et statim e domo fugit. Post aliquot septimanas vagans, Sochi pervenit, ubi haeresim se coniunxit. Primo, cura et amore cincta est, deinde eam in opere in cubilibus implicare coeperunt et ad exemplar imagines amatoriae iaciunt. Locus photographicus Vladimir Achintsev puellam photogenicam invenit, multam sessiones cum ea fecit. Tum pretium switched ad porn figere, ubi Nadezhda et alii sectae adhaeserunt utebatur. Albina in pornographia negotiatus est.
  Procedente tempore. Facile liberum sexualem relationes cum sodalibus sectae et sexus in filming cinematographico Nadezhda non satisfecit. Volebat verus amor, sensualis, omnia consumens.
  Eo verno die, Nadia in communitate nihil habens, permissum est ad mare ire. Amavit mare, sedavit, Mentis levavit dolorem, Dedit libertatem sensus. Nadya maris landscape per horas spectare potuit, fluctus in rupes rupes irrumpentes sequi, per litora diffusa, et in immensum maris profundum eundo. Magna vis naturae sentitur in mari, exstinguendis insanas affectibus humanis.
  
  +
  Nadia ad proximum litus communitatis perrexit. Hic se submergere voluit cum e Moscovia venit post abusum vitrici et iurgium cum matre, hic occurrit duae feminae quae eam dissuadebant et in fraternitatem invitabant.
  A communitate ad mare viginti minutis ambulare potes. Sed spes nulla properabat. In via, serta vernis floribus in defensionem crescentibus intexuit, deinde calciamenta exuit, nudis pedibus incedere statuit: humum plantas pedum sentire libuit.
  In silva prope litus puella interdum stetit et arbores salutat, quas veteres amicos suos putabat. Hoc saepe ante faciebat, cum sola ad mare ibat.
  Subito in scamno vidit Nadia adulescentem qui duodeviginti annos natus spectabat. Protinus huic pulchra homunculus alta, tenuis visa est, aspexit. Nadia oculos avertit, hospitem lente praeter abiit, nec conversus, sed auditum in suum convertit. Et sensit guy surgere et sequi eam.
  Spes conversus. Oculi eorum convenerunt, et puella subito unda calida cooperta est. Arcta, cara, hospitem cepit. Cogitatio emicuit per quam alta necessitudo cum hoc formoso viro evenire potuit. Spes ne impedita erat quod homunculus cum cultello circumambulabat. Quaesivit potius propter formam, quare cultello indigebat et non intellecto satisfecit. Puella se aliquid dixit, primum quod aliquid de homicidio et de morte in mentem venit, dum non serio putat puerum vere homicidam esse posse. Deinde, cum appropinquaret populus, Boris tamen emisit quod plura homicidia pro eo habuerit. Nadezhda pressius quaerere conatus est, sed Borka de hoc argumento loqui nolebat, tantum dixit se coactus occidere, cum nullum alium eligeret. Nadezhda, qui guy amabat, quaestionibus amplius non vexavit.
  Et in illo memorabili die, Nadia statim intellexit hominem non esse expertum in commercio cum mulieribus et ideo valde turbat et anxius erat. Sed haec probaverunt. Ipsa fugax esse solebat. Spes placuit occurrit et chat cum Guido. Sed advena tacebat, mora protrahebatur. Nadia nesciebat ubi colloquii incipere vel facere. Attamen puella ipsa primo ad cognoscendum guy non commodum est. Sed Nadia colloquium ordiri statuit, ex quo intellexit puerum in vita passum esse, fortasse non minus quam illa, eum etiam eiectam esse.
  Scintilla quae primo intuitu cor perforavit iam sensim accendebat ignem amoris ipsius quem puella somniavit. Et placuit ne casu deesset, ut puerum captaret, ad seducendum. Re quidem vera felicitatem feminam simplicem voluit: se amare et amari. In communitate, tantum sexus ab ea requirebatur, in commercio prorsus versabatur. Aliquando autem sensit ut meretrix, ad nutum directoris concubitus. Et cursorem stabilem non habuit. Liberi relationes in communitate exercebantur, rustici officium suum inclementer fecerunt ac reliquerunt. Et cum hoc puero verum romance nere voluit.
  Spes coronam florum cum suis consiliis ut solem aliquem reliquit. Quae statim ut obtulit Boriam visitare perrexit. soli relicti sunt. Puella pudici temptata est et mox vidit iuvenem concitatum esse, eius dignitas e brevibus volare coeperit. Hoc Nadezhda placuit: homunculus eam vult! Ea est amabilis et blanda.
  Puella agere decrevit, quia intellexit Boris esse minorem quam sibi et minime in rebus amatoriis expertam esse. Parte illa activa fuit, ipsa vestimenta solvit et iuvenem liberavit. Spem maximam voluptati homini dare cupiebat. Et scivit facere. Mirum sexum habent!
  Vocavit autem juvenem cum ea. et Boris ivit! Convivere coeperunt in communitate, amore eorum gaudentes. Corda eorum laetitia impleta, semper duratura videbantur.
  Nadezhda de praeteritis Boris non curabat, non cum interrogationibus molesta est etiam cum amatus suus venit veste cruentata. Credidit, eam Borka credere voluit solum animalibus occisis iuvare. Numquam inter se contendebant, numquam fere inter se contendebant. Consuetudo dare in vita et non certans ductui bene operati sunt in vita.
  
  
  Caput 22
  Boris in haeresi vixit, quamvis plus quam semel cogitatio papaver in eius capite ad fugiendum. Persuade Nadezhda et eundi cum ea ut nulla sit Albina, homicidia, filming in porn in vita sua. Impedimentum fuit inopia pecuniae et documentorum. Nadezhda non vel pretium pro filming. Albina, per modum incitamenti, eam ab aliis coquinae vel insidiarum coacto opere dimittere potuit, sed non plus quam centum rubles "pro glacie cremor" dedit in manibus suis. Et Borka nihil pro homicidiis obtinuit. Bonum est quod post raptorem Albina novas victimas ab eo non postulavit.
  Boris non placet quod dilectus eius in porn filmed. Semel in mense director venit et participes filming in Hangar convenerunt.
  Boris volens scire quomodo ibat transfixus et quodam die illis interesse licuit. Secessit et processum spectavit, maxime dilecto suo. Vir nudus, homo viginti circiter annos natus, ad eam accessit. Boris eum a conventu cognovit, in horto cum eo laboravit. Nomen adulescentis erat Kolya. Nadezhda vestem suam adiuvit, eam ad stibadium sub spotlights accepit.
  Invidit Boris, cupidus erat accurrere et amicam suam auferre, sed in sagittis spoliare se inferre non potuit. Foeda vox interior consolatur: opus est, non invidebis operi tuo? Noli facere scandalum, esto sapiens. Relaxat puella et gaudeat.
  
  
  Nadia et Kolya magis ac magis excitantur. Processus dirigentes incepit. Corpora juvenum nexa simul. Nadia ingemuit, et dignitas Boris graviter intumuit. Mirum in modum invidia subito evanuit. Perduint, dilectum suum cum Guidone rectum ante oculos eius, sed tumultum movet, Nadia auris gemit blandire.
  Nikolay in socium suum acriter involavit, feliciter subridens. Alii participes filming, tres plures coniuges idem coire coeperunt. Adepti ingemuerunt et subsannaverunt voluptati.
  
  +
  Rector igitur ad Boris manum levavit: depone et iunge. Similis, eris alter cum Nadia. Sed Borka ex aula desiluit ubi haec omnia impudicitia fiebat.
  Et tunc audivit Albinam querentem directorem quod cecidisse video venditiones, et dixit nunc fusa stylo duro BDSM in demanda. Boris nesciebat quid esset. Quaeris, sane pudeat. Nadezhda autem non poterat ei vere explicare.
  Aestate autem sectarii Utrish deducti sunt, locum quietum remotum cum infrequentibus littoribus et silvis ornatissimis, in stagnis prope ad ipsam aquam appropinquantes. Sessiones illuminationis hic accedebant non solum pro membris huius sectae ab Albina ductae, sed etiam pro peritis Moscuae.
  Vladimir Achintsev, eiusdem photographi calvi et porn director, qui in Sochi laboravit, etiam pervenit.
  Praesent sagittis efficitur orci, in malesuada erat. Non erravit. Mox Nadezhda et plures latinae in silvam ducti sunt. Boris sneaked post film cantavit.
  Quod perculsum vidit Borka. Dilectus eius comitatus quinque simul ministravit! Talis gangbang erat simile "canis nuptiarum" in estro ad canem, cum vices suas ascendebat. tum vero simul agere coeperunt. Nadia os venustum, eius foramina venustatis repleta sunt virgarum latinarum paede concitatarum.
  Quod Nadezhda fecit, vulgare et taetrum fuit. Sed Boris iterum vires interveniendi non invenit. Invidit et simul amato dolet. Post iaculantes serium colloquium habuerunt.
  
  
  Nadia excusavit certum: oportuit secundum scripturam, Borya non invidere et indignari, eum solum amat. Boris hoc noverat. Et amavit Nadenka suam, et ideo ei omnia condonavit. Reconciliaverunt. Sed hoc filming Nadia non cessavit. Biduo post, ipsa et quaedam alia mulier ignota Boris in silvam deducta est.
  Eo fatali die, Boris et Nadezhda cum sol post montes iam evigilans evigilavit et litus nudisticum fovebat, ubi nudi homines ad natandum in mari tranquillo mane congregabantur. Boris nudistas duos minutas inspexerat, sed ad litus non ivit. Post somnum, persensum sibi desiderium, Nadezhda rediit in tentorio iacens, et eam ad se pertraxit. Puella late risit et osculum reddidit. Iuvenes fecit amorem. Horum corpora flagrabant.
  Hoc tempore Boris inclementer egit, nondum perfecte dimiserat dilecto suo ob turpitudinem in ultimo dirigendo, et Nadezhda pius et utilis fuit. Ludunt amantes, gemitus retundunt, ne curiosorum animos alliciant.
  Cum Boris finitus esset, Nadezhda de tentorio extraxit et in aquam. Mare calefactum erat, ut erat aer, qui ad triginta fere gradus calefacerat. Verus aestas meridionalis!
  In aqua, prope nuda Nadezhda speciosa videbatur, comae aureae in sole fulgebant.
  Diu spargitur amantes. Cum eiectae essent, Boris ad fontem ivit ad aquam, et Nadezhda, eo absente, ad sagittandum captus est. Rediens Borka nesciebat ubi: vasta est silva Utrish. Exspectabat dilectum et maledixit rectorem.
  Et tunc apparuit Nadya, allata ab adiutore Achintsev, puella vix stare in pedibus suis, nec extra auxilium movere non poterat. Pubi et feminibus sanguine obtecta sunt.
  - Quid accidit, mel? Boris graviter quaesivit.
  Spes lacrimis respondit;
  "Sunt sicut quaedam pervertit...
  - Nunc, ostendam ei, pro omnibus respondebit! - dixit Boris, cultrum culinarium in mensa iacentem apprehendit et ad rectorem spectare festinavit.
  Spes exclamavit: "Noli!" - et secuti sunt Borka. Hoc praesagium quod amatum suum creabit molestum dedit puellae vires.
  Vladimir Achintsev iam rediit postquam dirigens ad sortem raedam. Gradus Boris audivit et in directionem se convertit;
  - Quod requires?
  Borka non respondit ei. Duobus saltibus improbus pervenit, eum in ventrem cultello infixit, et post hoc unum tantum verbum dixit: "Scum!"
  Non poterat homo se tegere. Cultrum profunde in corpus abiit. Perculsus emendator non clamorem, non minimum ostendit resistendi, modo trepidus quaesivit;
  - Quod?
  Boris iterum nihil respondit. cultrum e stomacho suo icit et iterum confodit. Hoc tempore in iugula directoris. Sanguis scaturiebat, et Borka iratus agrestem iterum iterumque confodit.
  Accedens Nadezhda ad iuvenem properavit verbis:
  - Facere non! Hiberent!
  Puella cultrum de manibus Boridis rapuit. Moderator in terram concidit et Borka appropinquare hominem sensit. Naturali virtute privatus, adulescens sponte in silvam cucurrit. Spes post filming sadistic currere non potuit. Post dilectos paucos gradus sumpsit , sed in manibus cultello obstitit . puella confusa, perculsa.
  Homo apparuit, viam Nadezhda obstruxit. Tunc plures populi ascenderunt. Aliquam dictum at erat. Sed Nadia non tangitur, cives curiosi cadaverem rectoris et puellae cruentatam sanguine inspexerunt.
  Et Boris in silvam disparuit. Fortuna iuvenem interfectorem non reliquit et hoc tempore nemo obvium habuit, nemo ei auscultavit.
  Borka altum in montes perrexit. Sensit mala: manebat dilectus in scelere, detineri interrogari poterat. Sed infirmitas mentis hominem redire et deditionem facere non permisit.
  Noctu tamen Borka descendit ad mare. Secti relictis, vacua castra erant. nec spes erat, sed tentorium in quo habitabant loco manebant. Boris coniectans Anapa interrogandi amatum suum ductum esse.
  
  +
  Caput 23
  Spes inquisitori sublata est. Contigit esse mulierem. Sed Nadia non curabat qui eam interrogaverat. Post interrogationes imperium: cognomen, praenomen, patronymicum, inquisitor ad negotium descendit.
  - Locus tuus, Nadezhda Petrovna, hoc mihi videtur: rusticus ad te ascendit, te defendisti, cultrum arripuit et eum percussit. Sum ius?
  Spes adnuit.
  - Intellige te in principio potes. Sed ignoscere non potes, respondere debebis caedis.
  Ingemuit spes misera et confirmata;
  - Paratus sum...
  Scrutator diligenter intuens puellam. Oculi eius lacrimis rubebant, offensus adhuc erat.
  "Immo terminus caedis est, sed te adiuvare volo," inquisitor ad te transiit.
  Nadezhda perstrinxit dominam quae eam interrogabat. Adolescens perforans, callidus, oculos perforans. Nadezhda non placet eam. Probabiliter auxiliatus sum!
  et socius Committee Investigationis continuavit;
  - Nos tibi confessionem proferemus, hoc dignitatem tuam leniemus. Si admiseris caedem factam esse in ira, non plus quam quattuor annos habere potes. Fieri potest ut conditionalis sit. Omnia in te pendent. Indica mihi quomodo occideris, scribam et disponam illud. Nimirum examina erimus ad confirmanda verba tua.
  Nadezhda singultus , nictans saepe oculos rubet . Nesciebat quid diceret puella. Homicidium non perpetravit, sed Boris prodere nolebat, et cultrum, ut dicunt, in manibus erat. Habebo aliquid scribere. Verba inquisitoris circa exa- menta quoque coacta. omnia ius obtinere volui.
  Spes in incerto quaesivit;
  - Putares?
  quaesitor respondit;
  - Bene, cogita! Sed dum in centro praeiudiciali detentionis manes, bonum est ibi cogitare.
  Mulier quaesita per longi corridores in cella deprehensa est. Ibi occurrit vir cum epaulettis majoris et duabus virginibus albis tunicis. Alter procerus, alter infra mediocris altitudinis est. Maior dominarum iussit;
  - Civis ad cubiculum responde, vestigia tolle, diligenter examina et quaere.
  Mulier alta adnuit.
  - Faciamus!
  Maior irae iteravit:
  - Obsecro, nota quod investigatio diligentissima debet esse! Periculosa est interfector.
  Mulier brevis superciliis nitide pictis angustis ad pontem defluentibus respondit naso suo;
  "Certe, quidquid habet, faciemus!
  Nadezhda ad cubiculum deductus est cum muris albis, maculis et speculo magno. Mulier alta in extra lucem convertit, quae oculos Nadezhda aculeo laesit. Data est tabula et dixit se rectum stare. Clicked in profile, plena facies. Tunc manus suas illinxerunt fuco et acceperunt digitos. Nadezhda chartam leniter premebat, singuli digiti separatim, deinde palma.
  Tunc reus ad cistam examinandam ductus est, sub lucernis lucidis undique fulsis, nec umbram dedit. In cista erat mensa medica cum necessariis commeatibus, in angulo sella gynecologica solum solo dedit.
  - Adepto vestes! alta dominae iussit. Exue omnia vestimenta tua, et ascende in sellam.
  Spes confusa. Intellexit corpus eius quaerendum esse, fortasse digitis in locis intima haerendo. Et post filming eius vagina accensa est et scabies. Illa se conata est ad mentis tranquillitatem: bene est, eam tracta ad examen medicinae regularis.
  Inhibuit, Nadezhda lente vestem suam exuit, fascia, tights, et calciamenta. Mulier alta accepit vestimenta sua et omnem commissuram sensit, et omne ovile. Humilis custos vestem in acervo posuit et ad reum ironice respexit. Ambae feminae relative iuvenes et pulchrae erant. Hoc parum sedavit Nadezhda. Et tamen incommodum invenit eius pantias auferre.
  Sed alta voce unus dixit;
  Panties etiam tolle tuum!
  Mulier brevis addita est;
  - Festina! Alioquin te adiuvabimus. Et in sellam ascende, senties sicut te es gynecologist nominatione.
  Sed mulieres a capite inspectionem suam coeperunt, Nadezhda longam, crassam comam, omne filum exinterare.
  "Iba tua pulchra est", alta dicitur. - Sumite imbrem. Tace, vel tondebis!
  Custodes aures detineri aspiciebant ac etiam vitreo magnificare utebantur. Nares etiam inspiciebant, diligenter eas forcipe dilatantes. Feminae paene nullum dolorem attulerunt, sed Nadezhda sicut sus Guinea sensit. Contristatus est, praesertim cum manus chirothecae in os introiret, infremuit post labra, coelum tetigit, linguam leniter traxit.
  Spes aegrum sensit, os eius quasi Flexilis gustavit. Non intellexit cur tam diligenter examinatio necessaria esset.
  Et custodes contriverunt pectora sua sub ascella sua. Tum unus ex iis primum gravem dolorem in umbilico premendo effecit. Spes anhelavit et vellicavit.
  "Isti adhuc flores sunt," alta domina dixit. - Nunc te in locis intima scrutabimur. Crura tua quaeso pande, figemus illa. Ac tellus. Haec ratio non valde iucunda est, sed ad plenam inspectionem necessaria est. Experiar ut quam minimum incommodum faciam.
  Nadezhda graviter ingemuit, crura eius expandit et mox sensit motum mulieris quae longum digitum digitum in Veneris sinu inserebat.
  Nadia exclamavit. Multum dolet! Dolor ex manu aspera in globo medicorum superpositus est dolor sopitam in filming meruerunt.
  Durum est sicut lignum digiti Nadezhda profundo in vaginam futui, causando desiderium urinae crucians.
  Nadia aegre urgebat eam, et domina, quae eam interrogabat, dixit:
  "Oh, hic molestum est!" Inflammatio. unguentum adhibere debeo.
  "Nihil interest," inquit humilis matrona. Dic medicus postea eum coerceret.
  Altus unus digito secundo suo inserebat, tam durum et altum ut nervorum distentiones sentiret Nadezhda. Dolet, et titillabat, et scribendi cupiditatem intolerabilem habebat. Puella non sustinebat, urina erupit.
  - Est infectio! - Iuravit alta, sed digitos e vagina non extrahere. - Vestis mea tinguitur.
  "suscitaret", ridens brevis respondit. - Sunt plurima stolae aridae.
  
  
  Matrona alta morata est, deinde digitis usque ad uterum pervenit et eas ibi torquere coepit. Nadia ingemuit dolore et pudore, quatiebatur. Et risit matrona digitos suos torquere. Non festinavit, non sine voluptate haec fecit. Illa in intimo loco muliebri delectari dolorem videbatur. Eodem tempore, mulier labia Nadezhda dividens digitis liberae manus suae et clitoris pressit. Reus ingemuit, quaesitio in derisum vertitur. Summus custos vaginam examinavit multo longiorem et diligentius quam per inspectionem fieri debuit. Id factum est ut vilis et captivus noceret.
  Mulier brevis non sapiebat, dixit ad Nadezhda:
  "Tace, forma!" Cum resistis, plus dolet.
  Denique domina alta manum suam extra familiarem locum traxit, sed Nadezhda non dimittitur. Matrona chirothecam reponit, Vaseline in digito paulum decidit ac puellae anum repente intravit. Facies reus pudore rubebat. Sed matrona alterum digitum introduxit.
  Nadezhda, in cathedra fixa, indignatus ingemuit, et domina alta tantum risit, tertium digitum addidit, et in rectum rectum abiit. Quam taetrum ac miserum est, cum in ano foderunt!
  Spes dolore et impotentia tremebat. Constitit ei humilis matrona;
  - spectare debemus. Ne cures, actum est nunc.
  Nadias lachrymae genas defluebant, et alta femina altius altiusque in anum penetrabat, quasi eam frangere vellet.
  Humilis reined in amica;
  - Ne frangas...
  "Experta est, acumen est," inquit alta matrona, sed pressum solvit, digitos paulum in anum torsit et ait:
  "Ibi specillum iniciendum est."
  Humilis respondit;
  - Vetus specillum scissum est, novum autem non attulit... Et omnino illud illudere. Nocuimus satis.
  Matrona principis obicitur;
  - Maior iussit ut investigatio diligentissima sit!
  Humilis explicatur;
  - Iubet homicidia ad omnes suspectos, ut inquisitorum frangat voluntatem.
  Matrona alta ab ano removit manum suam et dixit;
  "Et hic mundus spectat.
  Tum ad Spem conversa est;
  - Bene vive!
  Deinde caestus avulsit et in potestatem suam proiecit. Nadezhda suspirium subsidii inspiravit: quaesitio tandem finita est. Custodem autem aliud par chirothecae globulus extulit et restituit. Reus iterum excussit: supplicium pergit?
  Convaluit ea humilis;
  - Noli timere! Iam crura tua et hoc est!
  Longa custos pedes docta Nadezhda musculos sensit, genua premens vitulos. Descendit ad plantas, sensit pedem. Etiam digitos suos expandit. Nihil laedere videtur. Sed tamen omnia foeda, pudenda, FORMIDULOSUS. Quid est hoc totum?
  Tandem brevis domina nuntiat:
  - Quaesitum est. Nunc in imbre et in cellula lavare debes.
  Nadezhda linteum datum, frustum saponis lauandi, et in cubiculum imbris andronis deductus est. Abominabilis erat modus, vagina valde gravabatur, caput nebat. Cur tantum bullied? Quid tanta crudelitas? Despiciebant autem eam custodes.
  Spes decrevit: tacebit! Omnino tace. De Boris verbum non dicet. Verbum non dicet! Nullae sincerae confessiones erunt, nullae inquisitori notitiae. Nihil!
  Ea aget ut surda et mutum quodlibet protocollum subscribere recuset.
  
  
  Caput 24
  Kovalev mane Sabbati venit. Habitavit in conclavi apud Vasily. Proximo die placuit eum Utrish mittere. Inna pollicitus est se tentorium fratris sui daturum, ut vestes hippie exciperent, et vesperi faceret tonsuram molestie faciendam, eumque in congruum aspectum adduceret ne ab incolis Utrish permanentibus differret nec diffidentiam excitaret.
  Negotium praemisit Kovalev. Is hilaris, sparsus iocis, Innae blanditiae dedit.
  Vasly Krasin hanc mulierem probaverunt. Sed propter naturalem modestiam, quae non solet vigilum, gradatim ad arctiorem se protrahebat. Inna et mater eius hospites urbani erant. Conviverunt una, sed cum Inna Vasily quaestiones tractatae maxime laborantes.
  Kovalev statim sine impedimento cum puella se gessit. Narravit fabulas ridiculas et anecdotas, et vesperi in cubiculum Innae perfecte perrexit.
  Vasly invidit: risus et animatae voces post murum auditae sunt, sed Krasin hilaris duobus copulare non audebat, quamvis sollicitus erat: consilia de Inna habuit. Hic autem est, statim cum Kovalev ... Foemineus est, non gravis, tantum sexus in animo est.
  Omnia quievit in proximo cubiculum. "Ad lectum abierunt" putavit Krasin. "Femina frivola, et volui facere cum illa amicos."
  Diu Kovalyov abiit, multa nocte visus est.
  - Quomodo Inna in cubili est?- Vasily quaesivit iratus, qui dormire non poterat.
  Non habemus aliquid! Kovalev respondit. Neque osculati sumus.
  - Miror quid tunc media nocte fecerunt? Krasin non credidit.
  - Comae fecerunt, et tunc lego librum de Utris et incolis suis. Ad sciendum quid hic agatur.
  - Necessarium fuit pro suo hic legere non potuit?
  - Ibi liber tantum ex computatro legi potuit. Circa Utrish, Inna solum "Formula libertatis"* habuit, ut lima in interreti recepta. legebam et illa cubitum ibat. Vide melius, quomodo erokez pro me fecerunt?
  
  *Sermo de libro Alexei Bolshakov' formula libertatis. Utrish"
  
  An molestie inquisitionis committee, Andrei Kovalev, vidi ipsum ridiculum cum novo imperdiet. At Krasin ne risus quidem dixit:
  - Bene! Visus est gallus.
  Kovalev non scandalizatus, exspectatio operis futuri obdormivit.
  Postridie eius diei operarius Utrish adiit ut informationes colligendas de actrice nuper ac de suo comitatu iret.
  Ex statione ad tertium lacum, ubi caedes facta est, debes quattuor chiliometrorum in litore maris ambulare. Poterat etiam illuc navigio venire, quod vacationes pecuniae accepit, sed Kovalev pedestres ire decrevit, sicut loci indigenae fecerunt.
  Coram se vidit puellam in brevi habitu manticae et tabernaculum super humeros eius. Kovalev peregrinum furtim exploravit. Paululum tenue, mediae altitudinis, sed longae bipedalis, graciles, statim formosa Andrei visa est: crines longi in pigtails haerentes in diversa volvebantur, quae informium prodidit.
  Kovalev agere constituit. Hospitem rapuit, et dixit:
  - Heus! Hic primum sum, amici mei de Utrish mihi narraverunt. Dicunt optimum esse in tertio vada sistere.
  "Salve" subridens puella respondit, iam dies aequinoctialem transierat. - Ita est locus magnus. Ego ibi sto die quarto.
  Pectore excelso, facie ovata dulcis, amoena risu. Hoc volui melius nosse. Kovalev dixit:
  Eamus simul, quia in via sumus.
  "Facere possumus" constat puella. - Habesne aquam bibere?
  Kovalev in Anapa emptus aquam mineralem habuit. Instructus est aquam de fonte sumi posse, nec subleuare quo minus portare posset.
  
  
  
  - Aliquantum reliquit, dixit Andreas. "Iam impetrabo, dimidium vitri tibi dabo e stadio meo exiguo." Dictum est mihi aquam esse in fonte in foramine post tertium vada. Volo eam hodie colligere.
  - Potes ad cataracta. Ipse erit in via.
  - Potesne aquam cataracta bibere? Interrogavit Andrey.
  - Alter infra coquendus est, sed supra cataractam transcendere potes, ibi in montibus fons exit. Aqua clara est, illuc ire volo, ne e stagno ilicet discedam, - puella dulci risu dixit.
  "Et iturum me ne siti laborandum" Kovalev studiose dixit.
  - Age, eamus, ostendam tibi fontem, puella respondit. - Quod nomen tibi est?
  - Artem. Et tu?
  - Nympha sum.
  Itane vero Nympha? Kovalev oppressus est.
  - Est hic. Hic adgnomenta adoptavit. Et in anteacta vita, Lena mihi nomen fuit.
  "Me vocant Kal. Sed nomen praefero.
  Andrei protulit lagenam aquae , calva profudit puellae.
  Ipsa etiam saccum dorsualem exuit, vestemque abiecit et solum parvam pantias relinquens, vestem in sacco dorsuali induit et quaesivit:
  - Tu fumigant?
  Non fumitur Andreas.
  - Non habebis sagittam. et invenio utres aqua. Quisquiliae ante cataracta esse debet. Videbimus ibi.
  Aliquanto in litore sederunt, et Lena in mari natare obtulit. Mini- panties dejecit et audacter in supervenientem undam deiecit. Kovalev sectam secutus est. Tum primum natavit sine truncis natantibus, sed statim amavit! Ad sensationes solitas accessit, affectus illimitatae libertatis, cuius causa nudists, re vera, vestimenta exuunt.
  Kovalev et Nympha longe natabant, Andrei tam longe ante numquam nataverunt, sed coram formoso viatore minime timuit. Ac ne cogitari quidem potest quod homines praetereuntes res suas capere possent.
  Aliquanto siccato, guys mantica sua tulerunt et sensim ad cataracta ambulaverunt. Andrei vere probaverunt cum puella nuda ire et loqui cum ea. Kovalyov sibi in euntem res cogitabat, dicens se artificem fuisse, sed ad tempus janitorem in St. Petropoli laborasse. Puella ei dixit se hitchhike amat et hoc modo medium iter fecit. Narravit quomodo hic ab Altai venerat, quomodo expectavit tonitruum validum in via prope Voronezh. Kovalev quaesivit an timeret solus iter facere, si rustici eam molestarent.
  - Quid for? - puella mirata est. - Meretricem in via semper invenire potes.
  Autem, causam habuit cum nonsolotango qui per crura arripere coepit, pester, etiam currus obstruxit et fenestras velare coepit. Lena ei centum et quinquaginta rubles obtulerat ut ei pellerentur et e autocineto impetrare cupiebant. "Non opus est pecunia, sexum volo," dixit homo sollicitus. Lena autem inventa, dixit quod non erat parata ad sexum, quia habebat tempus suum. "Saltem ictujob" petivit nonsolotango. "Bene! C. Cornelius dixit. "Ego iustus vere postulo egredi ac MINGO." Auriga ianuam aperuit, puella res eius apprehendit et e curru desiluit.
  "Et discessit homo sine pecunia et sine sexu, et super alia equitavit." Lena-Nympha dixit hilariter et addidit quod vere credit in predestinatione fati et angelum suum custodem, qui eam in arduis servabit temporibus.
  Interrogata Andrey quousque Lena super Utrish staret, respondit se non certa consilia habere, sed si amicis occurreret, diutius maneret.
  Kovalev crura gracilia puellae aspexit, ubera pulchra et amicam suam in Petropoli se curare debere putavit. Gym, vel aliquid, to visit.
  Eodem tempore Kovalev casus oblitus non est. Caute dixit se hoc anno audivisse moderatorem qui porn filmed in Utrish occisus est.
  C. Cornelius nihil de caede cognoscit. Totam fere aestatem in Altai consumpsit.
  In cataracta, socii viatores iterum nataverunt, deinde in litore siccaverunt, homines spectantes imbrem capientes, duos utres vacuos invenerunt et vestigia ascenderunt. Lena viam ostendit ad fontem qui cataracta pascit. Andrei audacter puellam secutus est, audiens fabulam illam quomodo superiore anno ipse et amici Utrish totam ascenderunt.
  In redeundo, nuda Lena, dolens se saponem non accepisse, audacter stetit sub cataracta columna aquae frigidae aquae vivae de rupe in litus cadentis. Imber Andrei non accepit. Mirabatur puellam. eam magis ac magis amabat. Spontaneity, facilitas communicationis, cupiunt colloqui cum eo quavis re corrupta molestie inquisitionis. Itaque ad vada ibant et quasi amici veteres boni loquebantur, qui iucunda disputandi argumenta semper habent.
  In tertio lacu, Andrey statim bona castra in litore invenit. Lena ulterius progredi voluit, sed Kovalev suadet puellam ad tempus proximam sibi desistere et edere donec obscuraret. Lena statim consensit: Operans puellam adiuvit tentorium suum, et simul in silvam pro lignis ierunt.
  In silva non tantum virgulta colligebant, quantum mirabantur loci pulchritudinem, quercus antiquae majestatis, et iuniperorum etiam antiquiores. Eligendo unam quercus potentissimas, puella suam latitudinem metiri conatus est et in tres girths vix apta est.
  "Ita," inquit Lena, admirans, "Hic quercus stabat multo ante quam nati sumus, in Medio Aevo posteriore, et fere post nos stabunt, ut liberos et nepotes delectent.
  Andrey, puella captus, admirantem aspectum ab ea auferre non potuit. Redierunt ad raedam sortem, ignem struxerunt, et polentam fecerunt. Kovalev eam pulmentum replere voluit, sed Lena canned cibum suum edere recusavit, testans quod leo esset. Bene, cenam leo coram puella pulchra evasit sapidum.
  C. Cornelius dixit hic ferarum naturam esse singularem energiam. Cibus ergo simplicissimus in igne coctus, etiam vulgaris polentus sine lacte, delectabilem saporem habet, corpus inebriat, et melius quam civitas cupediarum absorbetur.
  Kovalev Lenochkae attente auscultavit, oblitus est operis sui.
  Post solis occasum admiratus, Lena languorem oravit et cubitum perrexit, dum Andrei diu ad mare sedit, de puella cogitans de vita cogitans.
  Hic bene et placidus. Hic tamen locus fertilis est - subsidiis Utrishsky. Caucasi fragmentum Idyllio. Absentia carros cultuque munda nova caeli placidum mare. Sede, spuria a voluptate, aerem plenis uberibus mare attrahe, pulchritudinem circumfluam mirare. Peculiaris gratia horum locorum dat pacem et tranquillitatem, chordas aliquas bonas in anima tangit, quae cantare incipiunt, et hic iterum attrahunt. Animi tranquillitatis et tranquillitatis, securitatis, tarditatis et benignitatis impetus positivorum affectuum, felicitatis affectus, exteriorum concordiae, desiderium boni faciendi, vitam meliorem ac laetiorem reddunt.
  Andrei ne ante quidem noverunt quam iucundum sit admirari lunam viam et lucida stellarum jubare, speculari satellites per caelum moveri, infinita spatia sublimiter arare, vel stellas fusa ac meteorites rapide in abyssum currere.
  In tantis momentis tempus nullum est laboris, volo solum de aeterno cogitare. Misericordia est quod Lenochka ad tabernaculum suum perrexit. Esset nice quod cum ea sedere sub astra, loqui de vita et amore, per lunam sine vestimentis natare viam. Oh bene, adhuc tempus est.
  
  
  Caput 25
  Postero mane Andrei expergefactus est firma intentione faciendi aliquid belle pro Lenochka. Hauriebatur ad hanc puellam, severum cor operarum replebatur dulci suavitate in exspectatione communicationis cum carissimo homunculo.
  Orto iam sole, Utrish adhuc dormiebat. In litore, in ipso aquae margine, tenuis, villosus, longus, leviter inclinans iuvenis solus in sordido autumni tunicas et bracas deambulabat, quod erat inusitatum Utrish.
  Quid iuvenis alienus senserit Kovalev. "Est calidum, et sic induit."
  Oculi convenerunt. Andrew Froze. Obstupescere videbatur: frigus gelidum ibat sicut goosebumps toto corpore operum. Fuit in hoc iuvene atrox aliquid animalistic. Kovalev scelestos multum vidit, sed fortasse non cum tali vultu sinistre adhuc occurrit.
  Noverat iam qualis turbo latebat, interdum in oculis scelestus. Accidit videre quomodo fulgor scintillabat metallicum. Aspectus simplicis, non passionibus obnoxius, prorsus alius, placidus, benevolus.
  Oper sedit aliquamdiu velut attonitus. Videbatur autem extraneus aliquid timere. Proximo itinere in silvam se convertit celeriterque movere coepit. Kovalev resipuit, recordatus cur hic esset, et post homuncionem festinavit. Sed vestigia eius inveterati sunt.
  Andrei rediit et sedit in raeda sorte. Ne cogitans quidem animadvertit quomodo Lena e tabernaculo egrederetur.
  - Bonum mane! - Subridens laetus, puella dixit.
  "Salve" Kovalev aegre risum expressit.
  - Visne natare? C. Cornelius quaesivit.
  Paucis abhinc minutis Andreas beatus fuisset. Nunc autem perturbatus est quod hospitem desideraverat.
  "postea ero", dixit Kovalev. - Nolo tamen aliquid.
  "Bene, quodcumque vis," Lena respondit, ad mare descendit, vestem exuit et per litus natavit, fluctus leniter impellens, et rarum gelatum iter faciens.
  Laetus risu faciem puellae non relinquit. Andrei iterum admiratus est, cogitationes ordinare coepit.
  Andrey constituit Lenochka linteum dare quam primum puella ex aqua venit. Quamquam vir barbatus vir longus fere duo metros circiter triginta annos natus in litore t-shirt in holey apparuit. Loco femoris linteo ligatus erat. Vir statim Lenam agnovit.
  - O Nympha apparuit! clare dixit. - Quantus populus et sine praesidio!
  - Dobrynya, estne? - puella delectata e aqua desiluit et cum levi quatio ad rusticum cucurrit.
  Dobrynya bracchia pandit. Nuda Lena cervice pependit humum, crura super humum attollens. Dobrynya fovit eam paucis secundis in armis tenuit, deinde humi leniter eam collocavit.
  Quid est hoc anno nuper? Interrogavit Dobrynya magna voce: videtur quod habitum sic habuit.
  - In Altai fui.
  - Bene abrepta es. Melius aliquid habemus. Calidum est, prope mare, pars frigida est.
  - Sunt etiam guys interesting. Meministine Yurka Shaggy? cum ipso con- tinuo. Sed hic, bene est, melius est. Ergo huc vellit...
  - Fuistine illuc pede? Dobrynya petivit. - Diu?
  - Quatriduanus. Post Novosibirscum valde feliciter. Moscuam cum uno muto. Ibi vectorem currus ad Voronezh cepi. In Voronezh, in imbrem descendi, sed Anapa sine translationibus adveni. Ac primo, finge, caprum me paene rapuisse. Terribiles, veteres, omnes in scelesto tattoos. In Irkutsk morabatur. "Moscuam", inquit, "ego." gavisus sum, paulum fregi, hoc et illud confabulabar. Subito avertit viam et constitit. Aulaea in plaustrum detraxit, " Sexum volo," inquit. Eli subnixum. Caper! Ego quoque sine condom ...
  Quis surrexisti? Dobrynya petivit et respexit ad Andrey.
  - Unus. Illuc, quam cernis, flavum mihi tentorium, - Lena respondit, et submissa voce demissa ;
  - Huic homini heri conveni. Artifex Andrey est, hic primum eius est.
  Kovalev auriculam egregiam habuit. Colloquium proxime secutus est.
  - Et quid cessas in transitu? Dobrynya iterum quaesivit. - Eamus ad helicopterum.
  Estne honestus locus ibi parcum?
  - Bene, ita, heri viri guys e Krasnodar emigraverunt. Vacuatum est locum. Rostov tantum remansit, quinque homines, et Rada cum amica.
  "Rada ab anno priore memini," dixit Lena. - Res iocosa. Docuit nos coniurare.
  - Ita! Haec maga vera est! Dum fumat viriditas, communicat cum daemonibus - Dobrynya iocatus.
  "Atque cum angelis" Lena risit. - Heri non visa es.
  - Et vespere Danka filium Anka quaerebamus in silva. Finge, puella mense Iunio evanuit, et heri Danka evanuit. Mane, Krasnodar populus emigravit, Anka actum est. Obdormivit in ebrietate, et cum evigilasset, filius suus nusquam est inventus. Vidit eum aliquis in silvam ire. Totum ibi perspeximus nec invenire potuimus. Eamus hodie iterum.
  "Danka memini," Lena dixit. - Terroris Naturalis!
  - Hic, hic, hoc anno Mamai fere e mundo mortuus est! Dobrynya risit. - Primo cum eo pugnam habui, cultrum in hominis asino haerere conatus sum. Ad eum mom. Sic Anka teapot fregit caput stulti. Solum ollae bonae in raeda sors fuit. Mamai in capite est, finge lebetem aquae ferventis.
  "Ille est apud te" inquit Lena subridens.
  - Etiam! Etiam ac risus erat. Anka et filius eius ejecerunt sortem raedam Mamaia et non longe a nobis substiterunt. Et Mamai timet feles in passione ...
  - Metus? Feles?" puella interrogavit. - Quid hoc?
  - Bene habuit lichen duos annos. Hic dicit sustulit, magna difficultate tractavit. Multam pecuniam minantur. Nunc ubi felem videt, illico persequitur, lapides mittit. et feminas amat. Hic in Mamai litore conveni cum domina ab Anapa. Culcita, tota, picta, picta. Flava cum Afri crines ad umbilicum. Ignem illud comprehendit, quod per Mamai usque ad hanc mulierem est. bibebant et loquebantur. Denique eam in tabernaculum traxit. Et Danka videns felem apprehendens in litore, ad tabernaculum Mamai obrepsit, subito zipper super tentorium aperuit, et illico felem proiecit et tabernaculum excidit.
  Dobrynya risit insuavis, scurrilis risum. Helena cum eo risit.
  - Finge in tentorio processus in pleno adductius, et tunc territus cattus volat ad Nudum Mamai. Cum timore ungues. Tum Africanas pigtails adunco, amitam extraxit. Ante oculos Mamai, e crine flava in brevem brunettam crine conversa est.
  Dobrynya iterum risit. Ridens aliquantulum, prosequebatur;
  - Matrona offensa, Mamai eadem est. Tota visio nocturna est quod Mamai opes suas quoquo modo evellere non possunt: domina cum pavore adhaesit, unquam non possunt, circum vertere nequeunt, felem capere non possunt, non possunt Aperire tentorium. Ha ha ha!!!
  Lena magna risit.
  "In summa, felis aliquid negotii ibi fecit," Dobrynya per risum perseveravit. "Omne tergum Mamae scidi, faciem dominae scalpi. Sed ridiculum est quod Mamai vapores ex accentus dimiserunt, et cum eis improviso exilivit. Tam bonus peregrinus! Ipse sordidatus donec unhook, domina sordida, tabernaculum accepit. Ha ha ha!!! et cati ex improviso atrocius etiam obtinuit. Ha ha ha!!!
  "Ecce clamare debes, non ridere," cogitabat Kovalev, duos ridentes spectans.
  - O languor! Alena risit. "Est semper aliquid agatur cum Mamai ...
  "Non omnia", narravit Dobrynya. - Nescio quomodo liberos evaserunt, cattus dimissus est. Infelix domina ibat ut se lavaret. Cucurrit Mamai ad CULTUS - erat valde impatiens. Mox clamorem ad totam silvam audimus: "Dimitte penam meam, infectionem!". Ha ha ha! Finge, Mamai, cum esset in condom, cucurrit cum eo ad foveam. Sedit ut magna necessitate, sentit: apprehendit aliquem penem et trahit in foveam per colem. Haha! Dampnas, vel aliquid, quod in cisterna viderat, vellit. Finge quomodo scribendum sit condom extenso.
  "O Mamai miserum miseret," Lena risit.
  - Domum in St. Petersburg proiecit biduo post simplum. Justus dies caedis. Finge nos hic hominem occisum. Photography from Sochi.
  - Proh! Lena manus iactat.
  Audiens quod de caede loquerentur, Kovalev cum Lena Dobrynya accessit et se introduxit;
  Nomen mihi est Andriukha. Cognomen - Kal.
  "Et ego sum Dobrynya", portendit ille manum.
  "Fabulam tuam audivi", dixit Kovalev. Narraverunt mihi hominem qui hic occisus est porn filming. Qua vapulat.
  - Quis hoc tibi dixit? Dobrynya petivit.
  "Quis notus erat hic in die caedis.
  - Etiam, shmon tunc sanus fui. Cops venerunt, puella ablata est.
  "An occidit eum?" Kovalev quaesivit. Fortasse adiutorem habuit?
  Hem, Dobrynya eum abiecit. "Historiam suam habet, sed nulla res est. Nolo aliquid de illo scire. Cops sibi viderit.
  Potesne me iuvare tabernaculum meum movere? Lena Dobrynya petivit.
  "Iuvabo sane" Dobrynya promisit Kovalev et rogavit:
  - Unde venistis?
  "Ex St. Petersburg sum," respondit Kovalev.
  - Sic fuit Mamai quis tibi de caede narravit? Dobrynya petivit.
  "Minime, nescio" Kovalev respondit. - Ubi habitat Petropoli?
  - Scio quid! Dobrynya dixit, displicuit; - numquam fuit.
  "Multi sunt homines hic St. Petersburg," Lena dixit.
  "Ita, Katya Ogonyok sola aliquid valet," respondit Dobrynya.
  - Estne Katya hic nunc? C. Cornelius quaesivit.
  - Ita! Non longe a nobis est.
  "Et movemur ad alium locum," dixit Lena Andrey. - Est bonum raedam in silva, non longe a Loto. helicopter appellatur. Visne nobiscum venire?
  Benene ego illic sum receptus? Kovalev quaesivit.
  Dobrynya in aestimatione Andrei respexit et dixit:
  - Si bene egeris. Satis spatii omnibus. Si tibi non placet, aliquando relinquere potes. Abeunt homines, liberi sunt sortes raedae. Fumus vultis?
  "Minime, non fumi," Kovalev excusatus est.
  "Bene est, nobiscum stabis, scies," Dobrynya dixit. "Licet, parate si nobiscum veneris.
  
  
  Caput 26
  Kovalyov discessit, molestae morae morae pertractatae, illustratae sunt ad Vasily Krasin per ambulationem dominicam cum Inna per Anapa.
  Krasin Difficulter proinde cum puellis, timidus erat in communicatione. Erubuit se nosse et incommodare primum post congressum. Multis igitur modis non elaboravit cum sexu opposito. Ille a complexionibus assidue strangulatus, ei puellae non operam dabant. Sed Inna Vaslyus statim aliquo modo caruit ei, ille commodus fuit cum ea. Scintilla sympathiae quae exardescit ad mulierem pulchram paulatim amorem amoris in corde duro Krasin accenditur.
  Omnia de collega probabat. Et specie, et expressis oculis, et figura. Scivit etiam loqui interesting de opere suo de se. Et Krasin, timidi cum mulieribus, hoc tempore libenter cum Inna communicaverunt.
  Non poterant satis loqui de affectuoso, calido, quieto vesperi. In litore Inna, magister ludorum in natando, de gregibus delphinis in pelago congressus locutus est;
  - Natavi nescio quo modo in mare longe praesertim. Aspicio, delphinorum grex inter me et littus apparuit. Aliquando satis prope litus veniunt. Probabiliter interest eas arcanas bipedales intueri, quarum tot sunt in locis maritimis. Est quaedam vetus mystica connexio inter homines cum his animalibus marinis.
  Delphines lente natabant, ignaviter loquentes cum stridore proprio, quod in aquis clare audiebatur.
  Substiti, paene substitit omnis motus, paulum modo versatus in undis, gregemque movens spectavi. sermonem eorum audivi, qui aliqua causa magis ac magis acrior fiebat; Delphini aliquid de suo agitabant. Miror quid!
  Et ecce grex conversus ad me. Scinditur in duas turmas. Circuire me circum quinque coeperunt. Sed tres rectae mihi abierunt. Aspiciebam ligat attonitus accedere. ...
  - O quam multi in mari delphines occurrere volunt! - Vasly phrasim inseruit sermonem.
  - Sed omnes conatus feriarum ad natandum eis infeliciter terminantur. Atque hi delphini ipsi ad me natabant! vidi quomodo respirant, emittentes aerem cum strepitu, vidi oculos parvos, appropinquantes pinnis; Fabulas de amicitia inter delphinos et homines recordatus sum. Et cum his pulchritudines amicitias facere volui, proximas illas mulce. Praeterea, pinna cacumen trium delphinorum valde propinqua erat, a me proprie tria metra!
  "Fortis es puella," inquit Vasly.
  Leniter ad eos posui. grex autem statim sub aqua ibat.
  - Timentes? Krasin petivit.
  "Similis est" Inna respondit et fabulam continuavit:
  "Navi ad litus sperans se videre ubi delphini ascendissent. Diutissime non visa sunt. Tunc vix perceptibiliter apparuerunt in distantia, et iterum sub aquis iverunt. et gravatus sum, mixtus curiositate. Quid illa? Cur delphini ad me natant?
  "Delphinos" dicunt homines adiuvare qui se in mari longe a litore reperiunt, suggessit Vasily.
  Imo de delphinis salutaribus demersi homines fabulas audivi.
  Et aliquando aliqua de causa in terram projiciuntur, dixit Vasily.
  - Dicunt perdunt gestus, sed ut mihi videtur, navigantibus mori.
  Suntne funesta? Vasly petivit.
  - Similis est. Fortasse cognati hoc facere coguntur. Vides delphini, ut homines, aerem spirare et morbis virales esse obnoxios. Hoc modo se invicem inficere possunt. Cum aliquis in morbum incidit, ne pecus totum inficiat, nec mare suo cadavere polluat, coactus est in terram se ejicere.
  "Versio logica" Krasin constat.
  - Olim delphinum mori vidi venturum. Autumnus erat altus. Nemo est in litore, omnes feriatores reliquimus, et ad saxa ire decrevi. Ambulans ibi amo.
  Delphinum in litore iacentem video. Vivus! Pulmo emittit aerem strepitum. Delphinus graviter spirat, oculi eius clausi sunt. Cauda et inferior pars ventris in aqua sunt, mole corporis in litore sunt. Delphinus magnus est. Accessi et diligenter examinavi eum. Nullius sanguinis aut iniuriae inventae sunt. Sollicitus incolam plaude profundi maris palma dorsum. Delphinus pinnas aegre movet. Sentit tactus meos! Sed non potest vel non vult.
  Aquam ingredi conor. Sed delphinus gravis est. Eum movere non possum. Sed ipse non vult navigare. Id ex ejus vix pinnulis moventibus videri potest. Delphinus eos ad terram antes! Quid faciam nescio, illum adiuvare non possum. Ego tantum movens caput pauperis guy.
  Tum delphinus oculos aperit, tristi me vultu aspicit. manu mea ostendo: natant, inquiunt, in mare. Respondens delphinus tantum pinnas aegre movet. Eum in aquam detrudere conatur. Frustra! Subito magnam lacrimam e oculo delphini video. Non est perlucidum ut hominis, sed nebulosum, colore diluti lactis. Prima lente lachryma secunda volvitur, inde tertia ... Delphinus clamat. Habet tragoediam.
  Mulier ad nos accedit. Simul iterum Delphinum lustramus. Imo non laeditur.
  Mulier ait: "Ibo ad recreationem centrum, delphinum referam" et relinquit.
  Et maneo. Iuxta cadaveri morientis sedeo. Clamo cum eo...
  Et tunc venientes salvatores miserum animal in mare traxerunt. Delphinum aegrotare et medicorum auxilio egere conatus sum, sed me non audiebant. Fui in alta schola tunc, fui teenager...
  
  
  Caput 27
  Fabula Innae Krasin tetigit, et iucunda vespera cum puella confecta Vasly ad summam laetitiam attulit. Postridie magis de Inna quam de opere cogitabat. Ille tamen iterum reum percontari conatus est. Sed frustra.
  Nadezhda dimissa esse debuit et post eam foris erigi. Maniacum ducere putabatur. Id quomodo puellam in silva sequi? Restabat notitias ab Kovalev exspectare.
  Die Martis vesperi excitari se ostendit.
  "Audi, Vasek, tantum passus sum! Ibi me rapuit paene unus pullus terribilis.
  "Remittere te debes et gaudere," Krasin iocatus.
  "Dico tibi, hoc non capies voluptatem." Vtinam morbi venerei .
  "Recte ad punctum" interrogavit Krasin.
  - Exspecta, ne ruant. Tibi omnia in ordine narrare debemus, - Kovalev suas impressiones communicare studuit. - Perveni ergo ad Utrish. Adhuc quattuor chiliometrorum ad stagnum allisum, ubi moderator occisus est. Circumspexi, video: puella sola ambulat, trahit. Wow ita bellus, quamquam formidolosis et stigmata in crure, sed venustas. Statui eam cognoscere, dixit primum in Utrish, ad tertium lacum ire volo, quia de amicis scio. Nympha se puella nominavit, re vera Lena nomen est. Dixit quod veniret huc quintum, diceret quid esset. Venimus una...
  "Dixi modo terribilem esse vaccam," in fabulam fregit Krasin.
  - Ita ego de illa non loquor! Audis, noli interrumpere.
  "Accidentiae sexuales tuae me nimium ne solliciti sint", Krasin dixit. - Plura ad rem.
  "Ecce de causa loquor. Fere Nympha me ad eam duxit. Eos coniunxi in raedam sortem. Procus Nymphae statim se addixit a superioribus annis familiarem. dictus Dobrynya respexit annos circiter viginti quinque. Intellectus exiguo Viro. In Hippiae castris summa auctoritas erat. Ad me ipsum scumbag vocavi. Plures digitos habet in manibus, idem in pedibus. Omnibus dixit se in Chechnya pugnavisse. Et in manibus, ut dicebatur, grenade explosa in manibus suis. In corpore cicatrix nulla est, tantum digiti desunt. Oportebat autem manibus et pedibus nudis simul grenade tenere, galeata et armatura valida ad recipiendum damnum. Socii autem eius crediderunt ei. Ex his huiusmodi informationes quaerendas oportuit. Ipsum interrogo de sectariis, et dicit mihi quomodo in Donec natare didicerit. Cum matre in Sochi pervenerunt, mater eius ad praeceptorem natandum eum adduxit. Dederunt ei et alii haedos aere culcitis, et narraverunt eis quomodo arma movere natarent. Bene natavit. Usque adeo ut decem chiliometrorum ex Turcia retentum sit.. .
  "Quare narras omnia quae lutum de eo?" Krasin petivit.
  - Sciebat igitur omnia quae in lacuna fiebant. Communicare cum eo habui, Et tunc prope in pugnam venimus.
  Vestigia in in ANDRON audiebantur. Kovalev ad ianuam cucurrit et rimam aperuit.
  - Et hic Innochka venit! Andrey delectatus est. - Veni ad nos!
  - Heus! Inna salutavit. - Any interesting informationes?
  - Modo dico Vasily quod fui per. Et omnis causae nam. Ita quod scumbag mihi narravit maniac nostrum nunc in Utrish. Cubile alicubi habet in montibus. Ubi prorsus, nemo scit. Sed interdum ad mare descendit.
  Scis, videor te vidisse hoc primo mane in lacuna. Per litus ambulavit, deinde in silvam convertit. rui post eum, sed evanuisse videbatur. Tot sunt semitae silvae.
  Postea novas notos rogavi de hoc homini. Mirum est: non communicavit cum aliquo nisi cum amica sua. Guys confirmaverunt eum esse qui Nadezhda amicus erat, et nunc, ut videtur, eam exspectat. Hippies putant auctorem occidisse, et culpam eius amicam sumpsit.
  "Ita etiam putamus," Vasily dixit. - Miror quid maniaca manducet? Furaturne fortasse cibus ex raedis sortibus dum dormiunt feriarii?
  Non audivi aliquid de furto cibi. Fortasse commeatum habet, fortasse aliquid in silva invenit.
  "Sicut ego cogitabam: maniac amicam suam exspectat," Krasin dixit. - Habesne aliquid de mima porn nostra?
  - Venit Utrish cum amasio suo. In die homicidii, cum eo, Mamai et Gorynych quidam, Petropolim in curru Mamai compulerunt.
  - Metuistis? Sed quid? Inna petivit.
  - Mamai usquam illo die profecturus erat. Hoc anno pro eo non elaboravit. Mima et homunculus vicini erant in sorte raeda. Et tunc caedes s. Mamai oblatum ire cum eo. Illi celeriter congregati et ante adventum vigilum per Parva Utrish proiecerunt. Apud Mamai's autocinetum in tentorio barbarorum per notos urbis collocatum est.
  - Qualis puella? Krasin petivit.
  - Estne mima nostra defuncta? - dixit Kovalev. "Et fatum est, non sociale. Ibi Dobrynya conatus est eam evertere. Dixi iam Vasya de eo. Sic blande repulsa: "Ignosce, non sum liber. Vir meus me cum aliis hominibus nesciente communicare non permittit. Civitates Utrish devenisse videntur. Sed Russian copiose locuti sunt. Utrumque.
  Quod nomen est mimae boyfriend? Krasin petivit.
  - respondi Sasha. Nihil amplius de eo reperiri potuit.
  - Cur venerunt ad nos in Anapa? Inna petivit.
  - Dicunt Sasha habere vel notum vel cognatum in haeresi ductu. Et factiosi in Utrish collegerunt.
  - Plura de Mamai et Gorynych singillatim discere oportebit, - dixit Krasin. "Eorum nomina vera, inscriptiones...
  amicos eorum rogavi. Nihil concretum dici potuit.
  "Opus est iterum reprimere numerum incolarum in foribus ante ubi mima occisus est. Quid si quid obveniat, dixit Krasin Kovalev.
  - Quomodo facere vis cum Nadezhda? Inna petivit.
  "Non opus est dimittere", Krasin respondit. - Et niteremur ei bonam scenam, puella duceret ad furiosum.
  "Difficile erit eam sequi in silva" Inna dixit. - Non poteris omnes calles claudere.
  Andryukha adiuvabit. Prope domum in lacuna, - inquit Krasin.
  Tu me hippis iterum discerptum mittis? Kovalev quaesivit. "Vix ab illis effugere potui. Primo, Katya Ogonyok me vexavit, me nudus incedere coegit, et tunc me pussy apprehendit. Dico: "Non sum paratus ad sexum et non habeo condom." "Nihil," respondet, "Peram plasticam habeo, eo loco condom uti potes". Terribilis, foetidus pullus - horror. Aegre id fugit. Ipsa est Petropoli. Narravit mihi de civibus suis, Mamai et Gorynych. Mamai hospites viatores quaerebat ut magis iocum domum rediret et parvam pecuniam in gasoline proiecit. Katya obtulit, sed statuit stare in Utrish usque ad sero autumnum. consensit et Gorynych. Et mima et amasio noster eis adjunxerunt .
  - Ubi Mamai et Gorynych Katya vivunt, ipsa pro certo nescit? Krasin petivit.
  - Dico tibi: Nescio, sicut vera nomina horum rusticorum. Celeriter hippies intellexerunt me unum ex illis non esse. Dobrynya coepit affligere: quid hic conaris. Paene mecum in pugna. Dicerem me Anapa ad booze faeminam meam iturum esse. Biduo autem reverti promisit, sed de- tentorium excedere habuit.
  "Nihil," Vasily cum risu dixit. - Ibo vobiscum. Tabernaculum quoque tollemus, et latrinam maniaci reperiemus. Occasio adprehendendi bona est, non deesset.
  "Insitum venatoris in te excitavit" Kovalev respondit. - Nos causam nostram explicabimus.
  "Explicabimus," Krasin scito. Puto prope esse responsum.
  
  
  Caput 28
  Spes dimissa est post biduum. Inna puella obstupefacta narravit se verum interfectorem detinere curasse, et nunc, signatis necessariis libellis formaliter, liberam esse posse.
  Exspectatores exspectant, puella statim Utrish perrexit.
  Kovalyov, Krasin et alii complures luxuriae lictores in veste togati tertiam lacunam illam exspectabant. Nadezhda praeter exspectationem diu indagare non debuit. Boris reditum dilecti sui praevidere videbatur et ad mare ipsum descendit.
  Nadia eum vidit in via ad litus
  - Boris! Non es deprehensus? - puella delectata clamavit et amatorem suum quasi felem insiliit. Fovit, obvolvit brachiis, cruribus osculari coepit.
  Sed paulo post, mani- puli manus maniaci in locum ruptae sunt.
  Spes hystericus erat. Boris e contrario tranquillitas videbatur.
  - Lux mea, ignosce! puella exclamavit. - Nolui! Non indicavi eis de te! Ego te expectabo!
  "Viginti quinque annos optimum exspectabo" Krasin ad Kovalev dixit. "Tunc illi vitam dabunt sententiam."
  - Si mihi uxorem eligerem, similem Nadia eligerem, - respondit Kovalev. - Devotus, affectionate. Ad officium relinquendum et mane in amplexu alterius simili expergefactus, quasi in nirvana esses. Misericordia est quod puella maniac suo devota est. Et tunc volo eam meliorem cognoscere.
  - Imo talis bona uxor evenire potest, - Krasin assentitur. - Sed non usque ad nirvana sumus. Opus est Petropolim ire, de parricidiis age.
  - Indicium receptum non est adeo calidum, - Commemoravit Kovalev. - Nomen mimae tantum repertum est, atque etiam agnomina commilitonum suorum. Quomodo inueniendum hominem nominatim in ciuitate magna? Si sceleribus implicati sunt, eos maxime Petropoli a St.
  "Et praesagium habeo quod causam hanc cito solvemus", Krasin respondit.
  Omnibus necessariis litteris peractis, detectiones tesseram Petropolim iussit et Innam domum ivit.
  "Cras mane volant", dominae domus Vasily dixit. Tesserae undecim iam horae corruptae sumus.
  - Et cras laborare debeo, - dixit Inna. "Ego te ad stationem tempore ambulare potero."
  Postridie mane erat serenum, calidum et quietum. Dies incalescere promisit.
  "Mare nunc esset", Kovalev ad portam somniculose dixit. Accipe septem off.
  "Tempus holoserica magnum est tempus relaxandi" Inna constat.
  " Paucis diebus ad mare in Utrish requievit," eum Krasin admonuit. - Sed misericordia est ab Inna.
  - Ergo iterum ad nos veni, - respondit Inna. "Datum et felix sit.
  "Nunc si mihi vacationem dant, veniam certe," Krasin promisit.
  In via, Andrei ad stabulum floris substitit, FLOS carnationum emit et Innae dedit.
  - Gratias tibi! Valde bellus et pulcher! - Inna delectata est, et faciem suam in floribus sepelivit, odorem suauitatis cum voluptate attrahens. - Bene olent!
  Puella propius ad Krasin movit et in aurem insusurravit;
  - Ego te expectabo.
  Vasly subridens laetus ait:
  - Ego te appello S. Petropoli.
  "Exspectabo," Inna repetitur.
  
  
  Caput 29
  Apud St. Petersburg, Krasin primus omnium informationes postulavit ab officio diplomatis de residentibus portae anterioris, in qua Maria Novikova habitabat.
  - En Andryukha, in conclavi e regione nuper Mariae Novikova, quaedam Gorynycheva Tatyana Alexandrovna relatus est. Rogaverunt eam? Krasin petivit.
  "In nosocomio erat nox caedis" Kovalev respondit.
  "Quaesis de propinquis?"
  - Putasne ... Gorynych ... Idem ab Utrish? Posset optime fieri!
  "Ita nuper mima cum Gorynych" reliquit Krasin. - Enixe opus est ad colloquium Tatyana Alexandrovna et Gorynych, si ibi vivit.
  Intellexit Kovalev. Non vidimus eum in die caedis. Sed fortasse Gorynych involutus est... Sed quomodo venit in cubiculum magistri?
  "Hoc est omne opus ut ex.
  - Bene! Kovalev dixit. - Ibo ad Tatyana Alexandrovna.
  
  Iam vesperi Gorynych in Krasin officio sedebat. Kovalev eum ad interrogandum adduxit. Vasily Krasin statim quaesivit captiosam quaestionem.
  - Cur Luciam Starrum occidisti, Vyacheslav Anatolyevich?
  Gorynych praeter spem id non negavit.
  - Suus non meus mendum! Ipsa! suspicio paene exclamavit. "Ecce non volui eam laedere. Ego vere probaverunt Luciam. Ita factum est. Forte. Subduxi pulvinar, aspicio: exanimavit. Non spirat amplius. Sasha et conabar sentinare. Non elaborare.
  "Aisne mulierem se pulvino strangulatam?" Sine auxilio tuo? Krasin petivit. - Quomodo id fieri potest?
  - concubuisse cum ea. Faciem suam pulvino acutissimo texit. Sic fecit Sasha coram me. Non sapit. Et ingressus sum in extasim, et perfeci, et sublato pulvino, aspicio: Lucia non amplius respirat.
  - Qualis jocus est haec puella in concubitu strangulata?! Kovalev inclementer interrogavit.
  Hoc igitur genus est sexus. Dico tibi, non sapit.
  "Ecquid sapis illam si strangulas?" Kovalev expressi.
  - Quid de Sasha? Quid est Corvinus? Krasin petivit.
  Gorynych putavit.
  Responde interrogatus! Kovalev dixit.
  - Non memini... Ultimum nomen eius nescio. Honeste! De se ipse aliquid narravit, sed nomen suum non videtur nominare.
  - Nonne Sasha contra te perversus sexus cum amica sua? Kovalev non credidit.
  - Ipse me invitavit et Luciam ut gauderet cum dormiret. Non sapit.
  - Ita credam, quid suadet. Mentiri facillime non est," dixit Kovalev.
  - Non mentior, honeste! Sasha tranquillitas erat cum amica eius cum aliis hominibus ... Lucia porn ...
  - Dicamus casu suffocatam puellam, sed cur projecisti cadaver ad proximum? Krasin petivit.
  "Nos modo occultare voluimus usque ad vesperum. Sasha , cum omnia contigerunt , me verberavit , tunc dixit quod punctum non erat in eo coruscans , postulavit ut Luciam auferret et sepeliret . Mamai vocavi, se tantum vesperi agitare. Et capere cadaver in taxi, intelligis...
  - Iterum repetam interrogationem Vasily: cur Luciae funus ad proximum plantasti? - Kovalev denuo interpellatio intervenit.
  - Fieri non potuit ut cadaver in nostra cella relinqueret. Mater mea ex hospitali illo die dimissa est. Ipsa et soror eius ad agitare.
  - Quomodo intrastis cubiculum proximi? Krasin petivit.
  - Ita mater mea claves suae aedium habuit .. .
  Cur non narrant? Krasin admiratus est. "Neque mater mea, neque magister meus.
  "Magister ne claves quidem noscere poterat", Gorynych respondit.
  - Quomodo? Kovalev quaesivit.
  - Vides, avus vetus ante eam in cella habitabat, mater mea eum cum domo adiuvit. Matrem credidit, claves dedit in casu. Et tunc avus mortuus est, et mox magister movit. Ea neptis aut aliquid. Et de clavibus obliti sumus. Et cum magistro amicitias non elaboras.
  Quamdiu habitabat in domo tua? Kovalev quaesivit. aut potius vixit.
  - Tribus annis. Nulla vel mi neque. Paulo post mortem avi mei quattuor annos medicinae mihi dederunt. I just got fidem in dimisit. Aestatem exegi in Utrish, ibi eram etiam antequam solvo. Et mater mea me exsolvit, Lucii cadaver in aedicula nostra deserere non potui. Datum non intelligeret me et calcem mihi ilicet.
  Quomodo scis magister domi non fuisse? Krasin petivit.
  - Cum cogitare coepi de cadavere tollendum, in viam exsilui. Ibi amico loquebatur. Illa erat magistri amicus. Dixit obiter in Sochi feriatum esse Mariam. Et claves recordatus sum. Earum duo erant. Eos in scrinio meo conieci antequam solvo. Surrexi et vidi: servatae sunt claves.
  - Quid de matre? Kovalev quaesivit. Rogasne de clavibus?
  - Rogavit. Donec a tempor ante, a consequat mi. Dixi eieci eos. Tum illa de clavibus oblitus est, sed illi, evenit, in quisquiliis meis conservabantur.
  - Visne dicere quod magister non molestus est tam seriam mutare post mortem relativi super hos annos et claves omnes ascendisse? Krasin petivit.
  - Ita! Prorsus. Conatus sum ostium apertum. Bene, Sasha et Lyusya cepi ad cubiculum magistri.
  Cur corpus sub lecto refertum est? Kovalev quaesivit. - Potuerunt super lectum imponere vel in in ANDRON relinquere.
  - Nescio. Non putamus. Introduxerunt eam in cubiculum, ibique factum est.
  "Video," inquit Krasin. "Sed corpus excipere non laborabat. Magister mane rediit. Et tu illam e fenestra projicias tanquam supervacuum testimonium.
  - Non placet hoc. Haud sane isto modo. Venimus et minari coepit ut magistratus vocaret. Iniuria nobis. Sasha excanduit, e fenestra adiuvit eam.
  Ubi nunc est Sasha?
  - Ad suum locum in USA volavit.
  - Ut est certe? Krasin petivit. Quis confirmare potest?
  - Mamai. In a nisl ipsum.
  - Quod nomen Mamaia, ubi habitat?
  - Alicubi in Kamyshovaya Street, non scio exactum numerum domus, honeste! Cum eo non eram, tantum telephonum loquebatur.
  "Da nobis numerum telephonicum" Krasin iussit. Compesce quod dixisti. Et eadem ratio est de camera.
  Vasily telephonum scripsit, chartam ad Kovalev tradidit et dixit:
  - Reliquum est ut Mamai interrogare, quo die et quo fuga Alexander volaverit, tum, secundum numerum viatorum, diplomatis nostri clientis rationem computa. Et habebimus aliam personam in homicidio doctoris.
  Intellexit Kovalev. - Ego istuc curabo.
  
  
  Caput 30
  Fyodor Semyonovich Orlov expergefactus hilarem, mire laetum senem multis ulceribus gravatum. Dorsum non dolent, ut solet, nec iecur, nec crura vexata. Sine baculo ad fenestram accessit et pelles retraxit. Repleta est cella gaudiosa luce! Quale iterum solem cernere gaudium, Caeruleum coeruleum, caeruleum lumine nubem. Vnum illi diem fata dederunt!
  Ver diu expectatum advenit, tempestas foris tenuis erat, Fyodor Semenovich cupiditate flagrabat. Somniavit longas vesperas hiemis ire ad villam suam, ut loca nota inviseret graviler. Caelum oravit pro tali opportunitate. Forsitan hodie, fortasse nunc?
  Locos quisque habet, quibus maxime adhaeret. Nam Fedor Semenovich, talis locus erat littus sylvestris in villa patria Lisy Nos. Quare? Se explicare non potuit. Probabiliter infantiae memoriam, sed hoc litus erat quod aliquando nocte somniavit.
  Senex in cruribus graviter dolorem habebat, caput eius assidue laniabat. Fyodor Semyonovich totam fere hiemem domo non excessit. Bene, saltem Lidochka ab securitati sociali et neptis Mashenka eum interdum visitavit. Nunc autem euocatum magnum percepit! Ire statuit, et exspectatione tremuit.
  Fyodor Semyonovich baculum cepit ex tertio cenaculo Khrushchev diutius. Cum ante ianuam post eum impulit, senex altum aerem fontis halitum sumpsit. Aves piparantur, gemmae arboribus tumescunt. Parumper Fyodor Semyonovich iuvenis rursus plenus roboris sensit. Pueri in area ludebant, vicini super scamno sedebant et de aliquo loquebantur. Quam volupe est trahere aromata veris, sanam, et securam vitam. Quale gaudium est in hominibus esse, eos observare!
  In hortulo post domum Orlov liberum scamnum in sole invenit et ante viam duram consedit. Passeres, paros, columbae, corvi hic negotiantur, interdum laetis vocibus permutantur. Catus iuxta ostium arborem ascendit et in sole emittit. Canes cum dominis suis ambulabant, unus ex illis ad Fyodor Semyonovich accurrit, caudam movit, caudam mouit, sed dominus eam vocavit, et canis amicus aufugit.
  "Quam multae aves hodie, quot animalia et homines! putavit Fyodor Semyonovich. Et omnes circa vere laeti sunt. Quam benedictionem!
  Sed Fyodor Semenovich in singulari modo erat, iter facere voluit et in sinum Finniae litoribus sedere.
  Evocatum ad stationem. Iter ad Zelenogorsk mox percurrit Lisy Nob. Ne plus quam dimidium horae expelle.
  bus vix expectandum erat. Fyodor Semenovich ascendit in casulam sine auxilio extra. Populus bene. Omnia subsellia habita sunt. Fyodor Semyonovich incubuit super handrail, sed iuvenis in proxima sede dixit ei:
  - Sede, pater! et cessit.
  "Bonum iuvenem habemus," Fedor Semenovich grato animo cogitavit. Placuit allocutus est - "dad". Urbanum, simplex.
  Orlov communicationem satis non habuit, uni ex vectoribus loqui voluit, sed non ausus est. Cotidiana vitae certatio omnes sensus acuit. Sed nunc beatus Fyodor Semyonovich erat. Et prospiciens per fenestram, vidit populum intrans et exeunti bus. Illa anima est! Fervens et ebulliens. Atque haec simplicia animadversiones ediderunt cor languidum velocius.
  In Lisiy Nos, Fyodor Semyonovich stationem proximam fugit et lente per viam ad litus ferae ambulavit. Quam felix erat! Ac si post longam absentiam in patriam redisset. Rara viator tam vivas sensationes experitur quam Orlov in his temporibus.
  Sed gradatim vetus memoria unda tegebat. Modeste vita vixit, non eminere conatus, superiorum oculos abesse, socrus ac stupidus esse. Operatus est ut mechanicus ad officinam militarem. Idem habuit similem sibi pudicam uxorem. Et eius filius Volodya puer simplex erat Soviet.
  In his annis declivis, Fedor Semenovich solus relictus est. Volodya in Afghanistan mortuus est, postquam uxor eius infirmata est et ab infirmitate convalescere non potuit. Fedor Semenovich saepe paenituit se et uxorem suam non posse fratrem vel sororem filium generare. Trans vicum in parva domo habitabant. Quinque nobis in duabus cubiculis cum parentibus suis sunt. Et dixi: "Ubi est alter puer? Itaque filius in angulo super pectus dormit, quia nusquam est ad praesepe positum.
  Inde Fyodor Semenovich per lineam diaetam collocabatur. Sed mulier decrevit eandem aetatem et valetudinem non amplius pariendi et educandi filios: "Unusquisque habet unum filium, et unum simus". Tum nuntiata filii mortem.
  Fedor Semenovich per silvam ambulavit, graviler ab infantia nota. Hic, etiam ante bellum, mater eum ad litus appulit. Feminae linteamina ad stupam gerebant et pueri prope in litore aspero spargebantur. Quisque tale iter ad sinus aestatis excitavit affectum celebrationis in anima Fedya. Et nunc Fedor Semenovich recordatus illarum temporum longinquarum sensit massam in gutture suo surgere.
  Ut parvulus videbatur: tota vita praecesserat ingens. Quantum potes, quantum potes!
  Fedya non factus est vel astronaut vel gubernator. Etiam vitae est nec magna.
  Avunculus Fedya, qui ne septuagenarius quidem erat, senex senex videbatur olim vicinus. Pueri eum vexaverunt: "Avunculus Fedya ursam comedit!"
  Et ipse iam Fedor Semenovich iam octoginta quinque annos excessit. Sed guys non ludere. Et fere nullus in urbe puer nomen senis noverat. Eorum domus in Lisyy Nos olim diruta est. Donec in suo loco aedificatum est, et iuxta eum aedes erant ex Planta Septentrionali. Nunc hortus non est. Vendita est ager privato domino. Durum erat, cor meum semper dolebat cum Fyodor Semyonovich ad locum patris sui venit. Hodie non illuc, hodie natura fruetur.
  Bonum in silva verna! Nives gratae sunt oculis. Ibi circa angulum, nemus esse debet quercetum. Ita est. Sunt quercus! Fuerunt stantes post Petrum.
  In hac silva Fedya ingens fungus porcini inventus est. Anno Apennini quadragesimo sexto. Donum erat desuper simile! Fedor Semenovich erat bonus fungus picker. Dum valetudinis suae permisit, omni aestas quietam venationem cum dilecto suo Lisy Nos, interdum Levashovskoye in via egit. Sed numquam Orlov tam ingentis fungos invenit! Duo chiliogrammata evaserunt gigantem. Wormy, vere. Mater autem domi vermes coxit et cenae delectamentum erat: tubera cum potatoes in suo consilio creverunt.
  Fyodor Semyonovich exiens sedit in scamno. Nemo est prope. Dies feria est, et homines huc venire desierunt. Mulieres in sinu diu non lavaverunt, et litus harundinum penitus obsitum post matrem aedificatum est. Nunc natura est subsidio, regio praesidio.
  Fedor Semenovich solius adhibetur. Vxor jamdudum mortua est. Antea, parentes eius. Me pater a bello erret sine utroque crure Rediit. Sicut puer nutrivit illum mater sua. Duobus annis post una familia ad urbem commota reliquerunt.
  Ad parentum memoriam, lacrimae in Orlovis oculis obortae sunt. Multum nuper flevit. Hoc cor meum levius sentio. Sed in publico senex lachrymas ostendere non temptabat.
  Subito Pyodor Semyonovich sibi dolebat. Quid boni in hac vita videbat? quiete vixit, sicut ceteri functus est. Nihil intercessit quemquam, non quaesivit ab aliquo, temptavit benignus esse, sed eius beneficio non videbatur. Vivebatne recte? Post omnes, fortasse posset, filium suum ab Afghanistan aliquo modo tollere? Deus bene sit cum ipso.
  Cogitationes eius sono coronarum birotae interruptae sunt. Fyodor Semyonovich lacrimas raptim abstersit. At ille sine curatione egit senem.
  Et Orlov recordatus est quomodo hic ut puer navit. Manibus ima ferebat, caput tantum supra aquam haesit. Vere Fedor Semenovich natare numquam didicit. Ego numquam mare...
  Hic olim fere submersus est. Construunt ratem cum amico suo Oleg et velam faciunt ab ea purgatione quae proxima erat ad aquam. Primum in oram transierunt. Tum grex mergorum tenus profunde sinu. Pullus erat unus in grege, qui perfluebat in aqua, nec dimovere poterat. Longe natant aptum puerilium tumultuum. pullus autem captus est et necatus est. Tum grex omnis, non minus viginti alites, pueros oppugnare coepit. Gaviae capita ipsa cingunt, eiulare, cacare, aves ad verbum crinem unguibus laniare conati. Ratem contremuit et subsedit, amici in aqua erant.
  Oh, et tunc Fedya terrebis! potuit autein tum potuit! haustum aquae tulit, sed amicus eum extraxit, pueri lente ad litus nataverunt. Fere septuaginta quinque anni elapsi sunt, memini autem quasi hebdomade proxima.
  Ah vita humana brevis est! Fuistine diu iuvenis? Intentus erat cum filio, amabat uxorem. Omnia abiit. Mox discedet. Omnino, irrevocabiliter, in aeternum. Et perantiquae quercus hoc litus manebunt. Ver iterum omnes homines calore ac spe nova delectabunt. Tantum nunc splendorem veris non videbit , natura non gaudebit .
  Multum interest perspicere quid ibi sit post mortem. Estne alia vita? Forsitan non erit malum, fortasse paradisus est?
  Cur igitur in essentia vixit? Cur aves vivunt? Videlicet causa posteritatis, ad procreationem. Sic evenit ut frustra vixerit vitam suam? Non, non frustra! Modeste sed cum dignitate vixit. Non ictos, non humiliavit. Talibus in terris requiescit. Non omnes possunt esse politici et artifices.
  Imo multum defecisset, multum secus fecisset, si ab initio vitam incepisset. At erat punctum in existendo! Pro uxore et filio, pro parentibus, patria. Imo potest pura conscientia mori!
  Aura levis e sinu calamos murmura segnis fecit, et amoena baltici ferebat frigus. Fyodor Semyonovich in viam perspiciens, in silvam curvans et profunde incedens, arbores circumfluentes, lineamenta ripae alterius facere conatus est, ad cicadarum cicadarum sonos aliosque silvae audiebat. Senex quidem meminisse conanti videbatur, ea omnia adhuc magis firma memoria figere. Et subito iterum clamare coepit. Hoc tempore ab affectu, quia venire procurabat, somnium suum adimplebat.
  Orlov purum mare aethera cum voluptate attraxit. Unitatem suam cum dilecta natura sensit. Etiam et erat felis.
  Fedor Semenovich diu sedit in scamno, solis veris radiis apricis. Sed paulatim lumina post arbores occultare coepit, et Orlov rediens iter profectus est. fessus sensi. Sed cudo ipsa erat. Crura autem iterum laedere coeperunt. Senex lente ad finem pervenit, miratus quod nulli in via sibi occurreret. Vacuus et clausus erat.
  Currus celeriter appropinquavit, evocatus in gazophylacium liberam sedem cepit ac rursus fenestram in landscapes transeunte cupide pervidere coepit. Populus ad Lesbium. Plerumque adolescens. Delicatus, placidus populus. Totam vitam prae se ferunt, vere frui potes, de futuro consilia capies.
  Uno e clausuris, vetula conscenso bus. Persuasum est vacuas sedes non esse, stabat iuxta Orlov, qui prope ianuam sedebat. difficile erat ei stare apparebat. Fedor Semenovich suo loco obtulit.
  "Non, quod es, quod es," advena noluit.
  "Sede, ego usquam exeo," senex institit.
  - Gratias multas!
  Orlov non fefellit, proximis statio vere opus est dimittunt. Intuitus mulierem et levamentum et gratiam in vultu vidit.
  Fyodor Semyonovich oblitus de cruribus aegrotis, superbus est de se. Sic homo est! Hic primus fessam mulierem cedere putat.
  Cum januis bus apertis essent, Orlov vix in sidewalk descendit et in fine aurigae vectoresque clamavit:
  - Vale!
  Et cogitavi mecum;
  "Nihil, vivam! Sequitur vita et octoginta quinque. Cras Lidochka veniet, et die Sabbati Mashenka debet venire. Bene!
  Senex in thalamum suum tarde erravit. Gratus fuit in hunc diem fato, ac totum mundum sincere bene optavit.
  
  
  Sed pretium suscipit senectus. Tota aestate Fedor Semyonovich aegrotabat, et autumno tandem morbo correptus est. Maria neptis senem curabat. Nam magister ultimis duobus mensibus vitae suae in cubiculum suum commotus, et post mortem avi sui in ea vivere permansit.
  Fedor Semenovich nepti suae multam de se indicavit, circa litus, quod ab infantia tantum amabat. Superbus erat, quod tam provecta aetate somnium suum implere potuit - loca cordi videre cara, patriis quercubus vale dicere, litus, saltum iter dolenter adsuetum. Grandpa quiete in somno mortuus est. Risu in faciem tuam...
  
  
  Caput 31
  Renuntiatio auctorum de opere facto magis formalitatis quam urgentis necessitatis est. Causa vero solvitur, quid aliud ad caput percontationis? Sed detrahendo providetur per officia.
  Krasin ad Vladimir Cherkasov retulit.
  - Potuit solvere non modo nostra homicidia, sed in via, caedes directoris in Anapa, ac Tula maniac ope nostra detenta est.
  Quod genus maniac? Cherkasov petivit.
  Nomen meum Boris Solntsev est. Iuvenis guy ex Tula regione. Iam fatetur. Post quattuor saltem homicidia in patria, ubi digitos reliquit, Guido Sochi fugit, ubi puellam sectatam offendit et sectam iungit. Puella strangulata est etiam huic sectae affinis.
  - Quale sectae?
  - Ramus Illuminatorum Sect.
  "Identitatem puellae suffocatae non statim confirmasti", Cherkasov admonuit.
  - Nulla documenta aut vestimenta alba habet. Nihil prorsus! Tum per Threicae invenerunt illam mima durae Americanae BDSM esse. Nomen puellae Lyudmila Starkova erat, quae sub nomine Luciae Starr in porno stellata erat. Perruperunt informationes de ea, evenit ut puer ex Ucraina in Civitates Americae Unitas duceretur, ubi cum parentibus suis in secta Illuminator finivit. Venit Utrish cum amasio suo. Ibi cum amica Boris in porno movebatur, maniacos cepimus. Boris legatum in Sochi reliquit, qui etiam recentem caedem in Utrish commisit.
  "Numquid homicidium hoc ad nos pertinet?" Cherkasov petivit.
  - Mediata. Mortuus noster asterisco furioso amico.
  - Referre quomodo figuratum est maniac.
  - Valde duri erant, iacula sadistic in Utrish. Pestifer, videns ut amatus ludibrio est, gladium furibundus arripit, rectorem interficit, et in silvam fugit. Amica eius cum ferro cruento in scaenam criminis deprehensus est, traditus vigilibus, in carcerem coniectus. suspecta est de directore occidendi. Sed puella tacet et digiti Tulae maniac in cultro reperiuntur. Identitas eius non constat, tantum digiti sunt. Imaginem photographicam petivi de Boris absentis, qui ipse victimam maniaci habebatur et caedes cum eo non coniunctae erant. Et in Anapa suam imaginem photographicam puellae inquisitione obtulit.
  - Novistin? Cherkasov coniecerat.
  - Ita! Sed nihil de Starkov nobis indicavit. Omnia mihi instare habui.
  - Agmen sine problematibus retentus? Cherkasov petivit.
  - Ita placide! Nihil opus erat per silvam currere. Capta in litore. Vacationibus nullum periculum erat. Resistentiam sustinere non temptavit. Amicam Boris e medio praeiudicii detentionis dimissam, foris inauguratus est. et Kovalev et ego in vada opperiebantur. Maniac ipse ad litus ivit, quasi sciret cum amica sua venturum esse.
  "Ad caedes nostras revertamur", dixit Cherkasov. - Quomodo corpus pervenit ad magistrum, et qui e fenestra projecit?
  "Accidens Luciae Starkov fortuito accidit in sexu. Gorynychev reus noster clavem cubiculi magistri habuit, ipse et Alexander Luciae amicae eius complices, corpus in alterius conclavi relinquere decrevit usque ad vesperum, ut eum extraheret et in silva sepeliret. Gorynychev se relinquere non potuit. Sed magister mane a vacatione rediit.
  Intellexit, inquit Cherkasov. - Et magister quasi supervacuus testis remotus est.
  - Ita. Gorynychev asserit Alexandrum magistrum e fenestra adiuvisse. Sed Alexander interrogari non potuit. Ille noster pristinus popularis, nunc civis Americanus, doctore interfecto, in Civitates Americae Unitas advolavit.
  "Video," inquit Cherkasov. - Quomodo ad Gorynychev?
  - Gratiae indicio receptae a Kovalev in Utrish.
  " Increpandus es quod non recte proximis conuento et necibus effuse solvendis. Sed capta Tula maniac lacunam compensat tuam. Dicere tibi gratias.
  - Vladimir Nikolaevich, melius vellem nunc desidiam sumere. Vere volo vires ante difficilem hiemem obtinere, ut paululum in mari quiescam. Sed holoserica tempus non est ...
  - Eratne negotium iter ad Anapa non satis?
  - Ita laboravi ibi indefesse. Sea ne erat.
  - Bene scribe sententiam, signum faciam. Solve vacationem tuam in duas saltem partes. Reliqua postea fient, ubi minor labor est.
  - Bene! Necessarium esset adiutorem meum Kovalev aliquo modo fovere. Crimina solvuntur illi gratias. Magnum periculum in lacum informals sumpsit, informationes captans.
  - Querela contra Kovalev a Vadim Rybachenko suscepta. Insontem vitae vinculis minatus, ad se criminandum compulit. Dum tu in Anapa infrigidando, ego personaliter habui communicare cum Vadim et deprecari. Kovalev se ulcisci promisit.
  "Maxime pretiosum est operarius" Krasin dixit.
  - Bene, scribe sententiam dum sum benignus ...
  
  
  Epilogus.
  Vespere eiusdem diei tesseram planam Vasly iussit et statim Inna vocavit dicens se desidiam dari.
  - Magna! Respondit Inna. Veniesne ad nos sicut promisisti?
  Iam mihi tessera got! Cras post meridiem volat.
  - Mirabile! Te expecto. Magnam tempestatem habemus, in volutpat vestibulum ad litus imus et natamus.
  - Cur maniacus noster testimonium perhibet? Krasin petivit.
  Imo de omnibus singillatim loquitur. Facilis elaboraret eum. Amica eius ad me venit, rogat me ut date diem. Illa omnem vitam suam exspectare Guidoni promisit, se velle cum Boris subscribere et ex eo filium parituram.
  "Sed vita potest obtinere sententiam."
  - Immo vero abhorret a sententia danda. In Tula, cum minor esset, occidit, in Sochi homicidia rituum fecit, et rectorem in statu trepidationis tumultuantis, cum cognovisset quomodo derisus esset dilectus eius, confodit. Plus, cum inquisitione cooperatur, poenitet. Difficilem fatum, multas res extenuandas habet.
  - Omnes idem, multum dabunt, - dixit Krasin.
  - Credo Nadezhda eum exspectaturum.
  "Tam feminam devotionem non intellego.
  - Cum puella amat, tum causa est...
  "Licet, veniam et de hoc argumento loqui", Krasin dixit.
  Ipse Vasly in amore fuit. Intellexit quid Inna vellet, et ei proponere.
  
  
  
  
  
  OLIVERUM TORMENTUM - HISTORIAE RERUM
  ANNOTATIONES
  Narratio Oliverii Twist verior et credibilior est quam Caroli Dickens, et certe magis dramatica. Hic omnia ut oportet re, sine ornatu.
  . CAPUT I
  Oliverus Twist in historia reali non tam felix fuit quam Charles Dickens. Et in communi, Carolus Dickens parvam cognitionem curiarum Anglicarum habere videbatur. Nam iudex iam gavisum percussit et sententiam pronuntiavit: tres menses laboriosissime puero. Et hoc adhuc satis mansuetum est, per signa Anglicana iustitia.
  Ideo in curia pedantica huiusmodi avunculus certior factus est, qui postulavit ut testis pro defensione sententiam iam factam appellaret modo iure praescripto. Interea Oliverus adhibendus est facilitati iuvenili correctioni. Et appellationis ebdomade tantum considerabitur... Et tunc si conversus venerit!
  Et si venerit nobilis, capietur pro contemptu curie.
  Quid est logicum ... Et videtur esse verum ... Cum una tantum differentia: tres menses duri laboris quodammodo non sufficit ad cooperationem cum furibus. Et adhæsit Judex Oliverius per quatuor annos. Et etiam bonum est quod Medii Aevi amplius non est, aliter suspendi poterant, etiam si puer ter eras.
  Genae Oliverii alapae sunt, et puer resipuit. Quod vivit. Et delati sunt ad locum suppliciorum. Oliver demisso capite ambulavit et valde erubuit. catulum copa deiecisset.
  Et compedes in manibus ...
  Oliverius Sensit ut scelestus, homo captivus et perfectus, seu puer. Sed iam in ergastulum erat, et se consolari conatus est carcerem ab orphanotrophio non nimis dissimilem esse.
  Sed male cessit - duros scelestos imaginatio pictas vibrans pugiones.
  Sed Oliver captus est in carcerem puerorum, ad sectionem in qua pueri conservati sunt usque ad quartum decimum annum. Hoc illi bonum et tutius est.
  Oliverius, verbi gratia, tribus amitis custodibus coactus est excutere, et prius frigore, deinde aqua calida ex sentina exponere. Tunc radebant capita sua. Capillum ne saponem quidem fecerunt, sed post aquam calidam novacula facile in custodia custodiae delapsus est ac ne caput quidem pueri incidit. Tum Oliver data est pajama striata cum numero. Et quia in aestatis tempore nudis pedibus supererat, promittens se tantum frigoribus calciamenta daturum.
  Tum Oliverus leviter quasi propiska flagellatus ad cellam deductus est. Tristis erat carcer claustris et cops mali. In cella erant lecti duri et tabulae nudae, cum stragulis. Velut in umbraculo. Et data est Olivero profugium secundum ordinem, et dedit oat farinam ad comedendum, dicens se iturum in crastinum.
  Oliverius reclinavit super lectum ligneum sine pulvino, ut fuit in ergastulo, et strato crasso se obtexit. Tantum caput injucundum nudum est. Aliquando tamen pueri calvi in ergastulo rasi sunt, ideo hoc Oliverio non novitas fuit. Clausae non erant nisi in fenestris. Et nudis pedibus incederent usque ad pruinam, calceati sunt tantum ut infantes non caperent frigus ante tempus mortis.
  Oliver sensit quasi ad parietes indigenas ergastulum redisset. Et sedata.
  Et multo sanius obdormivit, et in somnio somniavit de matre, quam numquam viderat, et opimae volvitur et frusta carnis.
  Haedi ab opere revertuntur. Defatigati sunt, et biberunt cum aqua frigida, et dabant eis oatmeam et panem ad manducandum. Et evigilantes dederunt Olive. Fere omnia in ergastulum, nisi quod cibus in claustro non est melior, sed plus cibi dant. Et guys sunt non tam macie quam in orphanotrophio. Sed durius etiam laborant, ac praeterea adhuc in schola docentur.
  Parce Oliverum salutaverunt, et quid sibi esset quaesiverunt. Oliverius respondit:
  - Numquam!
  Et risus amicitiam attulit.
  Verbaque, quae omnia ad nihilum sunt!
  Defatigati sunt guys, signo satellitum celeriter orantes, depositis Circe et sub vestibus suis. Ingratus dormire ad nudas tabulas, sed habitualiter obdormivit Oliverius.
  Et evigilantes mane, iterum orantes, lavant manus suas, et sumentes ad ientaculum. Inde horis studii et laboris duodecim horis. Pueri in machinis laboraverunt. Oliverius nudo pede erat impellere carbasa. Pueri hic adhuc infantes erant, et nondum ad meum missi erant. Sed post quattuordecim metalla finire potes. Sed adhuc posse ad, mea atqui reprehendunt ad. Vel ut in colonia, in arbusto.
  Interrogatus Oliverius ubi esset deterius : filii univoce dixerunt quod fodinas. Foetor est ab iis, qui se in crepitu et facibus recte levant. Nec sol toxici fumo. Et in plantatione, ad minus recens aerem et calidum. Et in India et tropicis aestas aeterna iucunda est. Quamvis multum pulsant, sunt tempora in plantis cum opus non sit. At mea nusquam durius.
  Oliverus primo die ita defessus est ut ad profugium repit. Me meis pedibus moveo, manibus fusum impello. Crura quoque magis haeserant, plantae autem infixae vespertilionem pruriebant.
  Sed filii fiierunt. Postridie iam opus erat, sedebam et manus torpent, sed crura mea paulum moverunt.
  Duodecim horas laboris valde abnegaverunt. Sed et ter in die pascebantur, et melius erat tegmine, et diebus dominicis cibus erat, et ter in die pisces. Multum in primis diebus corpus vulneravit, sed Oliver haesit et dolor hebetatus est.
  Iuvenis corpus ad sarcinas adsuevit. Die dominico adiciebatur studium et preces, et fere nullum erat opus.
  Difficile est in carcere liberorum regni Britanniae, sed vivere potes. Et ex labore firmior fit corpus, et musculi firmiores sunt. Innocens sed sanus cibus corporis melior est.
  Oliver gradatim ad hanc vitam adsuetus... Etiam molitus est aliquid mente cogitare dum opus sit, ut non ita amet.
  Utique iudex appellationis tempore variis praetextibus distulit, Oliverius Twist causa non recensuit. Ad extremum, vir bonus exspuit, et de ignoto puero nihil curare statuit. Porro carcer filiorum tolerabiliter pascitur, et docetur, et tectum est super capita eorum. Et melius est quam vagari vias.
  Et tibi carius est pannosum capere ...
  Sed si vir bonus in Olivero manum iam motavit, tunc Dodger de eo non est oblitus.
  Primo omnes timebant ne puer eos traderet. Sed tempus praeterit et metus dissipatur. De Olivero vel non curant. Solus hic est Dodger, voluit reddere amico turbam flavo hiantem.
  Sed cum liberorum sit carcer, effugere non potes. Et serae, et muri excelsi et securi, omnia scelesta quasi adulta. Nisi multae sint feminae inter custodes, contraque seniores captivorum.
  Eorum unus erat notus Dodger. Et statuit tentare pro Oliverio disponere fugam.
  Itaque puer furem ei appropinquare constituit. Matrona quaesivit Dodger:
  - Quomodo eum exire possum?
  Fur puer dixit:
  - Valde simplex! Dices puerum opus esse ad operandum in proxima officina ad privatam productionem et eum extra portam auferes!
  Objiciebant custodes;
  - Ibo ut pissed off pro hoc! Non ibimus!
  Pluto suadet;
  - Da igitur illi ex me nota!
  Adnuit matrona.
  - Hacc tibi aurea Guinea!
  Fur puer respondit;
  - Denarium sufficiet!
  Matrona fremuit;
  - Vetitum est!
  Plut logice notavit;
  - Nemo sciet! Tam parvae notulae. et totum denarium argent! Nam nummus iste usque nuper fures suspensi sunt!
  Mulier humeros ei humeros dixit:
  - Duo solidi!
  Is humeros tergiversante dixit:
  - Oliverius non est carus mihi satis dare duos solidos pro uno nota!
  Matrona frontem impingebat ac notabat;
  - Et quid etiam opus est?
  Fur puer logice respondit:
  - Quid tibi interest? Vis drachmam, fere pro nihilo!
  Constat mulier;
  - Ita annonam mittam! Nihil suus!
  Perfide chartam nonnullas lineas adumbravit et eam matronae tradidit. In fascia latens eam sumpsit.
  Omnia simplicia sunt...
  Tradidit ei doxar drachmam, statimque eam paenituit. Nam quis rhoncus ipsum. Et si hoc iuvabit non liquet.
  Plut ipse iam quovis momento prenditur. Pecunia cum periculo libertatis impetrata est. Aliquando etiam contingit ut pueri pro furto suspendantur vel ad metalla mittantur. Et in metallis fere nemo plus quam quinquennium praetendit, ac saepe etiam antequam inflecteretur.
  Forsitan melius esset Oliverius quadriennium in carcere liberorum expendere, educationem et professionem obtinere, ac deinde honestam vitam ducere. Post omnes latrones citius aut postea desinunt laqueo aut etiam peius. Raro scelestorum quisquam vivebat ad senectutem, nec erat quicquam, quod non caperetur. Serius aut citius omnes deprehenditur.
  Hic dominus eorum non se furatur, sed solum fures infra etatem imperat. Sed citius vel serius illud aliquis dabit.
  Ingemuit graviter improbus, nec cogitavit quid post captum fieret. Et quomodo Oliverius - quoties vapulat?
  Oliver quietior aqua et humilior gramine. Pueri erant in cella decem vel undecim annorum, in nugis plerumque sedentes, et satis placidi. Ita vita in carcere taedet, mensus et quietus. Nulla nec tempus nisl. In cohorte nulla rebelles erant. Nocturnus vigil excubabat qui a tergo prospexit et capulus bibit, vel custos. Itaque pueri quietum et somnum tenere coacti sunt. Et sunt in custodia omni tempore.
  Taedet, sane, sed e contra, nemo vos guys terreat. Omnia secundum cartam, sicut in exercitu sine obducto. Nisi multum laboris est ... Et tempus somni non est satis, sed etiam consueuerint. Sed post actionem corporis sine difficultate obdormistis. Sicut arbores in PROFUGIO incidimus, nescientes ducum insomnia.
  Oliverius corporaliter plus duobus mensibus et dimidio constanti labore obtinuit, et fere non laboravit. Usque ad ultimum terminum adhuc multum abest, et nimis mature est numerare dies. Fortunate, saltem capitii tectum, et satis cibi satis - ergastulum est privata institutio, ubi liberis servantur. Et hic cibus habetur, et dum in Britannia nulla fames ac seges in cavea deficit, ad normam pascuntur, ut melius laborent. Iuvenes fures fessos non spectant. Aliquando in novo aere laborant, navale verrens, molas versans, soleatus flare.
  Si opus in officina non est, iam horreum plenum est, tunc liberi coguntur lapides simpliciter portare de loco in locum, vel farinam cum mola manu molare. Aliquando, etsi custodes sunt in animo bono, pediludium ludunt.
  Ceterum Oliverius carcere profuit. Sanior factus, fortior, lenior, saepius risit.
  Deprehendit eum matrona ad angulum, sicut erat sermo, et chirographum tradens, insusurrans;
  - Est e Dodger!
  Oliverius Sensit mixta. Bonum est quod non est oblitus, sed e contrario, iam tam placido et satis quieto loco ut carceris liberorum usus est. Iterumque nolui redire ad mundum furum.
  Oliverius non noverat calorem maternum et familiam ab infantia, et ei cellam claustris non erat infernus, sed familiare a nativitate. Et satis aridae sunt, et dederunt ei pulvinar de straminibus ad ornatum. Et stragulo et somno te cinxi. Vix stertere pueri, et somnia simplicia sed iucunda habes. Die dominico legere potes in bibliotheca carceris. Et ab opere, si horreum plenum est, quandoque dimittunt te mane.
  Imo, carcer filiorum nondum in fundo est. Ad reginae diem natalem etiam placentas socolatas dare promiserunt. Et qui bene gesserunt in Nativitate, accipient dona.
  Oliver itaque haesitavit. Dodger monebat ut laborando deficeret, et quasi in febre moveret. Puer ad infirmariam puerorum mittendus erit. Parvulis extra carcerem, miserantur et tractantur optimi doctores. Ceterum in infirmaria carceris pessima medici sunt, et nulla sunt medicamenta. Et pueri, etiam scelesti, adhuc corrigendi sunt, et meliores tractantur quam adulti.
  Et ab hospitali gratis, per fenestram effugere potes, ideo vectes non sunt. Etiamsi est DENUNTIATOR officium.
  Oliverius hoc intellexit, sed haesitavit. Fur iterum fieri? Non est alius ei relictus ut fugitivo damnato. Sed tunc, in eventu captivorum, recidivismi, certe ad fodinas vel suspendendum mittentur. Ad optimum, plantationes exspectant. Plus, addunt, pro fuga.
  Sed quid aliud? Potest, ut adulescens, qui modo novem annos natus est tempore comprehensionis suae, et in primo itinere, annum in carcere demetere. Relinquet annos duodecim, et dabunt ei officium - magistratus attachiabit, iam erit discipulus artifex. Ut vitae neque sed justo. Britannia in ortum est, operarii tam male iam non vivunt. Merces exsurgunt, dies operantes ut progressiones technologiae decrescent. Movies mox venturus erit...
  Fur esset?
  Sed Diabolus dicit Oliverio - Curre - libertas coelum est! Et quid non facies pro libertate?
  Aliquando etiam captivi adulti septimana ante emissionem fugiunt. Heic puer!
  Et placuit Oliver currere!
  Ideam cum aliis pueris non communicavi...
  Postero die evadere constituit. Puer somnia nocte habuit. Complectens quomodo captus et primus vapulat. Et tunc duxerunt eum ad patibulum ... Oliverius evigilavit in sudore frigido. Per caput meum emicabat quod calebat in cella sub tegumentis. Cuncti breves crine, sed placidi pueri nasos emungunt. Et hoc ientaculum cum piscibus et pane solito eum manet. Et quod cras mane ab opere solventur, et legi poterit in bibliotheca carceris Beati Augustini, vel Robinson Crusoe.
  Quid ergo obtinebit?
  Oliverius volvebatur ex altera parte, et, ut fit aetate, sine difficultate obdormivit.
  Postero die obstinatis ad fugam animus obfirmatus est. Saltem paulo romance. Furari tam interesting ... Et introeunt in alienam domum cum thesauris.
  Post prandium pueri breve studium habuerunt. Dictare necesse erat cum plectris anserinis. Et postea Matheseos, et Lex Dei. Et post hoc opus.
  Pueri ambulabant... Iam frigus erat, et in mense hieme vestimenta et calceos dare putabantur. Oliverus ad laborem denuo partem machinae retractabilem impulit, hoc non parvum onus est, praesertim si duodecim horas in ordine faceres. Etiam sit amet turpis.
  Increvit propositum Oliverii, et postquam vix alias quattuor horas moratus est, ut magis credi- bile videretur, deficiebat et in loco idoneo vapulabat.
  Plene justificatum est calculus. Oliver elevatus est, involutus et ad hospitium filii portatus est. Puer ductus est ad carcerem, ubi duo tantum alii pueri erant. Conclavia quattuor, lacunaribus altis satis spatiosa. Et fenestras sine vectibus cum fenestra in summitate. Puer, qui nondum decem est, exire non queritur. Oliverius est satis sollers et duro labore induratus.
  Duo pueri in custodia, non fures, sed iacent. Alter crure fracto jacebat, alter male frigidum et delirans apparens. Oliverius ascendit ad fenestras, et se traxit manibus, inveniens se in ostio.
  Puer in casta quaesivit;
  - Ubi is!
  Oliverius respondit:
  - Ad matrem tuam! Noli timere, hora redibo, modo medicis ne dicas!
  Puer dixit:
  - Salire in altum!
  Summus vere fuit. Oliverius corpus deposuit in ulnis. Deinde in crepidinem pedes nudos arripuit, deinde desiluit. Obscure exposuit, quamvis doleret et calcibus tremeret.
  Sed nihil... In valetudinarium, Oliver antequam lavabatur, ponebatur, et dedit pajamas et sandalia flava. Puer nimirum crepidas reliquit et in pajamas mansit. In nosocomio est, sed certe in carcere non est. Et fortasse omnia operabuntur.
  Modo casu, Oliver in sordidum, autumni conlectus immersit. Et factus est magis similis vulgari iuvenibus cornipedibus. Nec tam suspectum ... .
  Subito exilivit ei improbus et suggillavit;
  - Jejunus es discens, sequere me!
  Oliverii asperi, pueriles calcibus cito in lutum inspergitur, postquam multo uberius puer in honesto, fere novis calceis indutus est.
  Viderunt valde discrepantes calceos lucidos, pedes nudos et sordidos pueri, qui e custodia filiorum evaserant, immo ex hospitali, sed ex custodia.
  Nam una evasio Oliverii decem annis percutere potuit. In Britannia iudicia liberorum severissima sunt, interdum etiam severiora quam adultorum. Saeculo vicesimo primo durae sunt, sed tunc...
  Oliverius non cogitat, sane. Sensum libertatis fruitur atque inspirat. Et discalceatum est, non obstante autumno frigore. Porro cum curritis, omnino non est frigidum. Etiam e contra, nudae et callatae plantae pueri vellicant.
  Etiam superbus sentis te post catenas fuisse. Effugere potuisti, omnia igne conbures. Non amet nobis.
  Post munditia carceris filiorum Feigin in antro senis, Oliver parum sordidum videbatur. At illi frixam escam dederunt. Puer fortiter salutatus est. Neminem prodidit, e carcere evasit. Et hoc est feat. Nulla tamen ratio diplomatis tam rigidi est, ut diu celare possis, praesertim puero. Et non acceperunt fingerprints. Magna quam. Oliverius sceleratus nimis parvus existimatus est, et signa non revocentur, et fortasse non nimis quaesita sunt. Et tunc etiam non photographica facinora, camerae tam rarae et imperfectae sunt.
  Ita facilius est Oliverum ut in magna urbe Londinio amo amittatur.
  Et abiit puer iterum in opere suo. Dabatur decentibus vestibus et novis calceis.
  Attamen in Anglia, etiam pueris nudis pedibus incedere non omnino decens est, et de summa paupertate loquitur. Pedes pueri sunt parum incommodi, sed multo magis superbia et existimatio.
  Oliverus et Plut sudaria furabantur. Puer dolose et tacite egit. Jam alter exitus erat. Et invenit Oliverus pacem et securitatem.
  Sed placerat posuere ante.
  Bill Sykes, homicida et latro, puerum constituit adiutorem negotii. Et hoc grave experimentum est. Ilerus ipse apparuit quasi latro rubra barba, et facie magis foeda.
  Oliverius sane non nimis alacer fuit. Praeterea ob causam debebat in pannos mutare et nudis pedibus ire. Et nocte maxime frigida est.
  Libellum affirmavit litis esse simplicem et commodam. Et puer tacite pedibus nudis ambulabit, quod magnum est in domo. Ingratum tamen fuit Oliverio ut nudis plantis ambulet in pavimento frigore, gelu operto, ac subinde accelerans ad calefaciendum.
  Nocte lampades gasicae Londinii cum vitris coloratis ardebant, et urbs opulenta satis pulchra spectat, praesertim in media plaga.
  Oliverius has opes aspicit et bat oculos suos.
  Omnia denique forent, sed friget in centenis, et nudae, pueriles crura perusta sunt.
  Sed iam ad metam perventum est, et Oliverius fenestram eiecit. Et debet ascendere per fenestram et aperire fenestram ad praedo maiori et adulto.
  Puer se manibus extrahit et diligenter intus ascendit. Multo calidius intus est, et cum nudis pedibus Oliverii tetigerunt tapete terrestre, perceperunt beatitudinem. Puer cautius fenestris fenestris aperire coepit. Cor eius ut tympanum incitationis verberabat. Et hic, vere, ut rostrum Billium hoc rufus per reptat, ita fit FORMIDULOSUS.
  Et nunc praedo in cubiculo suo est et cum ocreis stridit. Oliver angebatur quod nudis pedibus relictus esset, sed nihil faciendum; Venatio incepit, et Bill ad cupellum pecunia properavit. Videlicet tenerum erat, unus ex servis et latrone sciebat quid quaereret.
  Oliverius quoque percitus et lucida quaedam mensae objecta rapuit. et in sacco ponunt eos. Canem auratum Complectens. Bill autem fidus erat cum cupella armato, opus in seram. Oliverius discalceatus in proximum cubiculum ambulavit. Invenit ibi etiam paucas ocellos et nostros et furcam argenteam in mensa.
  Furari ex insperato evasit facilis et interesting. Oliver risit et valde gavisus est. Sed heu, fatum effugere non potes. Hoc tantum tempore inventa est glans Bibl. Multo tumultuosius dominus vigilum vocavit. Percussor enim vulneratus est, nec praedae tempus defuit. Et leviora et minora Oliverius mox elabatur lapsus, quanquam etiam in eum accensus est. Puer autem erat callidus et a linea ignis pistolae primitivae discedebat.
  Et cum nudis calcibus fulgore e fenestra prosiluit cum sacco praedae. Dickens sit ut dictumst ac sit in. Imo, cur puer percusserunt, et non ampliorem et ineptiorem latronem?
  Manens in carcere, et quidam furax usus Olivero profuit, ejus sagacitas aggravata est, et non tam facile in eum ingredieris. Et vigiles, ut semper, sero ac puer relinquere, et etiam cum praeda.
  Auctoritas Oliverii apud fures etiam magis crevit. Ipse vero domos conscendere acrius agere furto coepit.
  Puer decem annorum erat. Hieme plures excursiones in domos facere curavit et multa sudaria furabatur, aut alterum pluries marsupias graviores. Et pera cum adamantibus furtum alterius evasit verum PALMARIUS.
  Unus e latronibus adultis etiam libellum quem puer surripuit nummi valuit.
  Ver venit... Oliverius iterum ascendit in unam domorum. Puer confidens. Forsitan excedere nunc potuisset. Sed Bill Cysk recessit a vulnere, et socium suum puerum prodidit, dicens se etiam e carcere evasisse. Et dixit mihi ubi ut eum.
  Vigiles insidias posuerunt. Et Oliverum in ipso cubili rediens ceperunt.
  Et omnis turba furum juvenilium texit. Successu vigilum et iste fuit.
  Oliverius adhuc puer, modo parvulus, sed jam obduratus recidivist et fugitivorum convictus. Deprehensus in carcerem, propter perniciosissimos homines, in solitudinem missus est. Hoc tempore Oliverus incultus fuit et penitus perscrutatus, utrumque suum os et anum inspiciens. Mensurata, ponderata. Rescripsimus nudo omnia signa in ephemeride. Caput radunt et lavit eos in cellula separata obfirmatis. Oliverius reversus fuit in carcere pajamas, tonsus et discalceatus, et omnes solus.
  Solus et multo scarior et insuavius. Etiam et in cella verno adhuc frigus est, dissimili carcere filiorum. Sic et pejus pascunt, unum oatmeal inane. Oliverius iam adultus protenditur et catenam circa collum habet.
  Sordidum et taediosum est, modo ut batones verberant.
  Magistratus actu puerum decem annorum in calcibus fustibus feriunt, et hoc initium est.
  Mures stridunt in cella, et in lapidibus dormis, quae multo frigidiores sunt quam in ligno tabulato.
  Et semel in die et exigua portione pascuntur, si modo non fame moriuntur. Hic es quasi pyrobolus mortis.
  Tamen etiam Oliver laborare coactus est: ut molas verteret, quae durissimae sunt cum nudae calcibus repelluntur. Et adhuc esuris, et flagellis eris.
  In Britannia tormenta nondum abolita sunt, et Oliverius cum praeiudicio interrogari potest. Verum, hoc iudicium requirit.
  Oliverus aulam ingressus est Oliver. Oculo nigro, calvo raso, macilenti per aliquot hebdomades in carcere, puer decem annorum flebilis respexit. Cum multum furtum et burgaria iam penderent, iudicium longior exspectabatur, et Oliver in ephemeride iam scriptus erat. Puer cum patibulo minatus erat.
  Sed id nulla erat. Oliverius caput iam componendum curavit et cella abscondit.
  Iudex Oliverius interrogavit quaestionem:
  - Ubi pecuniam celas?
  Puer caput quassabat.
  - Nihil celavi, id non habeo!
  Iudex intuens nuntiavit;
  - Licentiam tormentis, modo sine iniuria, dare debet ubi LATESCO condiderat.
  Horruit Oliverius, et dixit;
  - Nihil furatus sum!
  Puer raptus ad cellam torturae. Ardebant ibi aratores et periti carnifices instrumenta usta erant. Cum Oliverus adhuc parvulus esset, ab ipso Margarita crine tortore cruciabatur, artifex in tormentis puerorum, cuius clientes nondum mortui sunt.
  Oliverius nudus torquebatur... Margaritam manum ad pectus pueri, audiebat pulsum et edebat;
  - Sanus et tenax puer!
  Postea puer in machina positus est, et bracchia et crura fibulatis figebantur. Et ceperunt lentissime torquere. Sub rufo eleifend fecit. Pueri soliti sunt rufe excruciari cum carnifices haereditariis studuerunt. Quin etiam terribilem dolorem verterunt, sed non debilitantes.
  Oliverius Tortus ingemuit, sed obstinate prostravit. Tametsi bracchia ejus ad angulos innaturales adeo sunt detorta ut malum dicamus. Puer declivis in machina, graviter anhelabat et de eo sudor manabat.
  Tum rufo capite experiri foculum statuit. Carnifex puer lagenam olei detulit ei. Et Margarita asperis Oliverii uncta, puerilibus plantis ut non ardeant.
  Puer quaesivit;
  - Credis me?
  Margareta adnuit.
  Ita, si non aliquid dicis!
  Oliverius ingemuit.
  - Habeō nihil!
  Foculum in Gas cucurrit, et flamma parva primo accenditur. Margarita amabat nimis torrendi calcibus puerorum. Cruciamentum usque ad semihoram durare potuit, gravi dolore. Eodemque tempore pedum puerorum tantum pustulis obsita erat, quae post paucos dies evanuit et cruciatum novo modo repetere potuit.
  Oliverus multum dolor, graviter anhelabat, et gemens non dabat LATESCO. Satis magna erat, in iis adamantibus quod puer vendere nolebat.
  Praeterea pueri saepe contumaces, interdum adultos in patientia superant. Sollemne velo pati, Oliver pertulit. Distrahere a conata dolor.
  Hic est dux expeditionis filiorum crucesignatorum. Sarraceni iam irruperunt in terras. et captus est. Arenae Galilaeae nudis pedibus infantium ardent. Et multum dolet cum plantas latinas excoquit. Et ducuntur in servitutem, et sibilus flagella.
  Ignis convalescit. Margareta facit fideles flammam totam cutem in cruribus non urere. Doleat, sed puer non claudus. Habeat adhuc vires ad operandum in metallis vel in herbis. Oleum olivae mollit novellae plantae asperae captivorum, quae molliores reddit et minus aduruntur. Oliverius se a Saracenis sicut Ivanhoe cruciari putat... Deinde, ut novum legitur in carcere filiorum, nudis pedibus Rebeccam ducit ad supplicium. et puella teneros pedes contra saxa pulsat.
  Item ignis. Et ibi Oliverius equitans lancea, hostem feriens quasi fœni manipulum. Et cadit.
  Dimidia hora transierunt et clepsydram expiravit. Denique Oliver vapulat, quod etiam laedere, sed puer consuevit. Aspersa vulnera aqua salsa. Oliver etiam e gravi dolore exivit, conscientiam per aliquot minutas amittens.
  Ingemuit margareta.
  - Vixi! Requiescat!
  Oliverius ad cellam relatus est. Hoc tantum tempore tabulas lapidibus posuerunt et stragula ediderunt ne mortiferum frigus caperet puer.
  Duo plura cruciatus Oliverum exspectaverunt. Consuetudo itaque ter postulabat. Et deinde aliam sententiam et poenam mortis.
  Defessus puer obdormivit, ac rem terribilem ac dolentem viderat.
  . CAPITULUM #2
  Postridie Olivero data est paulo plus comedere quam antehac, etiam pisces. Ex his videri potest quod puer citius quievit et in proximo cruciatu recuperavit. Oliverus plane depressus erat, sed vel plorare non sentiebat. vivere et movere volui.
  Quid fuit idea post supplicium? caelum, infernum, an nihil? Ultimus maxime me terrebis. Immensae tenebrae, quando nec cogitationes. Praesent creepy... Etsi nulla dolor vel metus.
  In somnio fugis, interdum in tecta volas... Fortasse haec est memoria quomodo spiritus eras? Volavit quoque in superficie terrae. Et alicubi sunt in celo stellae, inter quas sunt alii mundi inhabitabiles ab hominibus, vel alii intelligentes.
  Forsitan anima tua post mortem ad aliam planetam volabit, et aliam essentiam ibi iam invenies? Qui fieri potuit.
  Quid si anima tua, antequam corpus incarnatum est, in aliquo ex alio mundo fuit et vixit?
  Et hoc etiam valde delectabile... Quid si rex vel khan in anteacta vita eras? Vel forte bellator magnus vel physicus clarissimus? Posset esse quis.
  Oliverius Twist cecinit:
  - Probabiliter in altera vita;
  Ero princeps totius terrae.
  Serviam patriae gloriosae.
  Homines eiusdem familiae sumus!
  Ita revera magnus est in altera vita imperator fieri, vel khan. Genghis Khan videtur, dimidium mundi subiecisse, et antequam simplex servus esset.
  Narratio de Genghis Khan est aliquid simile fabulae. Sed id erat enim, ac mattis purus. Sed imperium eius in oblivionem venit. Nunc Britannia oritur et sol oritur. Plures ac plures in imperio comprehenduntur coloniae, quae maximae fieri possunt in imperio terrae. et hoc grave. Et alicubi in Europa erat Napoleon, magnus dux et princeps. Quis totum mundum superare potuit, sed in Russia sescentos milies exercitus delevit. Et tunc pugnatum est apud Waterloo. Et ea pugna specialis fuit. Napoleon vicisse potuit, sed complura accidentia statim eum impediverunt.
  In oppugnatione militum Britannicorum maxime idoneus erat. Tum, si pedite impetum fecissent, Galli obtinere potuerunt. Sed Marescallus Ney omisit.
  Oliverius iactatus. Incommodum est iacere in dorso infantis flagello caeso. Tortilis umeris, iugulae, bracchia et crura etiam laedunt. Papularum pedum. Iam tormenta uulnera mederi et prurigine inceperat. Radere volui, sed periculosum est.
  Oliverius se a pruritu et dolore cogitationibus avocare conatus est. Praesertim cum libros legeret quaestionem quaesivit. Bibliotheca carceris satis dives est - multae litterae publicatae sunt a scelestis. Et latrones non solum sunt latrones cum pugionibus, inter quos sunt sapientes, politici et sacerdotes, et multi alii.
  Ita Oliver, qui cito legit, multum historicas litteras in carcere puerorum legere curavit. Plus etiam bibliothecas in bestiis visitavit et multum legere ac memoriter administravit.
  Praesertim in historia Romana: de duobus fratribus a lupa pascitur et qui urbem condidit. Magna civitas!
  Diu Romanum imperium fuit, et antiquitate clarissimum factum. Scriptum est de plurimis ac permultis documentis historicis. Sed postquam ad summum imperium declinabat. Et tunc totaliter cecidit et non comparuit. Tantum manserunt in libris historicis. Multi in ea imperatores fuerunt. In his sunt Nero et Caligula, carnifices crudeles, duces magni. Julius Caesar et Troyanus, aliique multi. Pompeium Mucio.
  Hie etsi non imperator factus est... Sed etiam magis interesting res novas molitus est Spartaco. Cum simplex gladiator imperium movit et consules vicit. Similis erat fabulae.
  Plures libri de Spartaco scripti sunt. Horum in una, novem annos natus, in lapicidinas ascendit. Ibique cum omnibus servis laboravit. Hic est muscularis puer hic lapidum grave calathum trahens plusquam se gravans. Ac etiam a tensione ventris infantis concidit. Grandines sudore madentes, e corpore nervoso pueri, obscuro ab aestu et sordibus.
  Villicus autem adhuc ictum flagelli urget. Ac nudae pueri ab illinunt pedes. Tum servus, in fine diei, pulmentum polentam mechanice comedit, forte cum pisciculo et pane addito, et tunc in lapidibus concidit et cum aliis pueris amplexu dormit, non obstante duritie lecti. Hieme, praeda frigida est, et pueri omnino nudi ac discalceati sunt. Nocte autem maxime lituris fabricis operitur, et corpora sua ad calefiendum comprimunt.
  Aestate autem, ardore meridiani Italiae, labore consumente. In lapicidinis secundum principium: servus aut multum laborat aut dormit. Nimirum multi pueri mortui sunt, sed Spartak, natura validus, crevit et convaluit. Et felix fuit, ut libere occasionem venderetur ludo gladiatorum.
  Ibi praeclarus atque heroicus curriculo coepit. Gladiator, qui centum pugnas, more veteris Romae, superfuerat, libertatem accepit, et iam pecunia pugnavit. Spartacus bene vivere posset, sed tumultum ridiculum fecit. Interiit hinc inde decem milia hominum et captivorum servorum causa finivit crucem.
  Uno nove Spartacus trucidatus est. in alio, servi eum non dederunt, sed in cruce mortuus est. In tertio opere, Spartacus cadaveribus tectus, exire potuit, et pugnam cedere statuit. Uxorem duxit et liberos suos erexit.
  Spartacus Oliverum impressit, sed defectionem esse probavit. Eius nomen per centurias atque etiam millennia permansit. symbolum sane est Spartacus, variaque de eo commenta scripti sunt. Praescriptio temporis et inconstantia notitiarum historicarum locum imaginandi dat.
  Hic uno libro, Spartacus nobilis filius, sed patricio Crasso magnam pecuniam debebat. Iamque omnis familia comprehensa et vendita pro aere alieno in servitutem redacta est. Spartak puer adhuc est, sed superbus. Ille cum matre et sorore ad servilem commercium ducitur. Mater vestimenta pretiosa tulerunt et calceos, et ipsa tunica tantum scissa, non nuda et discalceata. Crura eius in sanguinem concutiuntur et lapidibus cremantur, et pellis eius in sole adusta est. Ac vehementer laborat, ante clientes saltare coactus.
  Spartacus, aes ex sunburn, etiam veste pingui privatus, nudis pedibus et nudis, adhuc spectat sicut bestiae juvenilis.
  et cum emptor in os suum intrare conatur, digitos mordet. Pro quo flagellum accipit. Tunc unus dominus puerum et matrem emit et soror separatur ... Mater Spartak pulchra est et educata, officium servi in domo accipit. Puer vero superbus, in poenam, duobus aut tribus diebus molam vertere cogitur. Quamvis ligatus, puer tamen ferrum interrumpit et evasit.
  sed deprehenditur et notatur. Tunc dominus eum ad lapicidinas mittit. Sed ibi quoque impudens puer et patricius ac nobilissi- lius familia claruit. Etsi crucifigatur, adulescens desperans de cruce fugit. Idque maximum gladiatorum procurator videt. Pugnam vere amat, licet parvulus sit annis et emit. Rursumque in curriculo gladiatoris.
  Spartacus, postea nobilis Romani, bellum gerit cum imperio. Etiam vivus manet, et liberos communes habet ex Thracia servili. Praeterea, nepos Spartaci factus est imperator Romae. Imaginatio quae iam auctoris est.
  Qui libri saeculo vicesimo primo non pervenerunt, sed Oliver eos devoravit et nunc recordatus est. Requiescens et recreans vires post tormenta. Inde oblivisci potuit de ulcere cutis, et de vulneribus quae pruriebant fortiter ex aqua salsa, quae pulli carnifices sparserant.
  Oliverius duos gradus clauditatis circa cellam sumpsit - catenam circa collum corripuit. Et cogitavi, bonum esse quod ei adhuc non truncum posuerunt. Quamvis sit maioris cruciatus futurae.
  Praeter laqueum vulgarem, quamvis raro gyro supplicium, idque valde molestum est. Discerptus es proprie, et funes in diversa bracchia et crura trahis.
  Oliverius sibilauit et cecinit ad hilaritatem;
  Si pluvia - heus-ho, sed non umbella,
  si ventus - heus - sibilat post te, si frigus - heus-ho est ad os, Et non est bonum nuntium e domo - Noli dare. Ascende, noli cedere, noli cedere! Quidquid est, noli flere et non timide esse! Ride, ride, ride! In via es, ut omnia bene sint!
  
  Si ultra non potes ire, et obstat latro, heus ho, si corvus clamoribus super aurem tuam, si timore tunditur cor tuum, ne des. Ascende, noli cedere, noli tradere! Noli flere, noli timidus esse! Ride, ride, ride! Tu in via es, ut omnia bene sint!
  
  Noli cedere, noli cedere, non cedere! Quidquid fit, noli flere, nec timide esse! Ride, ride, ride! Tu in via es, ut omnia bene agant !
  Post hoc, Oliver Twist laetior factus est. Et vidit...
  In somnio puer discidium personalitatem habuit. Quo et ille, quasi non meminit praeteritorum, intuetur se latere. Verbi gratia, nomen est James Morgan. pirata via nobilis. Et simul puer.
  Quamvis ultima enuntiatio possit corrumpere modum, in somnio timent scire hoc modo somnium esse stultum. Somnium verum est, exempli gratia, ocreis cudit fricatis cruribus, et dolor postquam percussus in inguine ebriorum clarior factus est. Forsitan Oliverus captus est, quod timuit ne pretiosi calcei avolarent et retardarentur. et labium detencionis fractum, iterum se ipsum admonet. Incolumes dentes, sed gibba frontis ab ictu latum satis est, et foedissime scabit.
  James Morgan in somnio facetum dixit: tum me risum fecit. Ita fabulabatur de diversis rebus per alias tres horas, et ... Morganus scilicet incepit de rebus suis componere et loqui. Contendere verbis - dicunt hoc facere non potes: animo eges.
  Furari ars est. Quanquam, sane, Morgan James detectiva narravit fabulas. Etsi aliquid perferendis. Praesertim cum ibat procursu et tunc quaesivit viam ad baculum cum aliqua partium unitarum.
  Quo in casu non magis quam Oliverius. Nisi aestas Ucraina noctes calidas afferat et potes, exempli gratia, te baccis reficere vel homines nondum ita indurati sunt ut puerum esurientem edant ne.
  Sed hic furta duo sunt
  fecit... Furari non erat cibus. Sed id varius est.
  Cum tandem ad aulam ire nuntiatum est, James-Oliver obnixus non est. Noverat probe quomodo omnia finita, et etiam in omnibus aptationibus cinematographicis (quaedam falsae memoriae in somnis, de mirabilibus futurae longis!) iustificata torquent. Quanquam, utique, invitus pelliculam spectans, vere volo eam plus esse interesting, quod non significat simile in libro, sed unpredictably.
  Curia rusticior erat et sane in acie stare necesse erat. Et iam pedes eius defessi sunt, et in cella sordida et sputa repleta, Iacobus sedere pertinacissime noluit.
  Quo facilius, haedus muro incumbebat et iterum de abstracto cogitabat. Accuratius, quae Oliverius expertus sum, recordatus sum.
  Primo die, puer supra viginti milia passuum ambulavit, quod est multum multum puero. Foedissimum est quod scabrae ocreae ligneis plantis male pedes attriverunt. Cibi vix est. Quamquam poena satis erat pro pane, et aqua in Anglia invenire non est: tea Sahara non est.
  Noctem somnum capere non potuit, ver adhuc frigidum est. Gravantur mane vituli moguntina, et crura pusulae. Puer discalceatus pergere voluit. Ei FORMIDULOSUS non videbatur, sic in infantia usque ad gelu ipsum confecti sunt nudis pedibus. Sed aliud est anseres armento, vel quaerere boves, vel aliquod opus rusticum facere, et aliud in saxosis passuum justos opprimere. Non est hoc molle gramen prati, ubi tu, una cum alio prole profugo, anates aliasque animantes expelle (majora latinas pecudes).
  Oliverius primo tantum pruritum ingratum sensit, et nunc, deinde ad latus viae abiit viam, tentans ingredi super gramina. Sed tunc frutices veniebant et puer iterum in viam exivit. Per plures horas adhuc plus minusve tolerabilis erat, sed cum tandem cessavit, lassatus est, anas ad literam pulsavit. Me oportuit rivum quaerere et eos in aquam tingere.
  Postea puer Oliverus simplex, sed minus recte conclusum fecit - viae declinatae, per saltus eunt et... Bene, etiam eo tempore non tot silvae erant in Anglia australi, sed quod magis erat sicut luci; saepe in rectangulo plantatum.
  Sed questus amisit adhuc verum ... Sic iter Londinum multo diutius cepit et bono timore orta est. Nam Oliverius, cui infantis cogitatio lupos, noctuas, ac tigrides etiam arcanas cum leonibus infernalibus hausit. Nam angelus terribilis et pene omnipotens hostis Dei, sicut leo rugiens satanas ambulat. Et si sarmentum in calcaneo defigitur, tunc .. .
  Via Londinum longior evasit, et populus qui occurrebat erat aliquanto melior quam Dickens depingitur. Macilenti, cruribus percussis, puer pulcher in crustam panis et in angulo calido bene numerabat. Et olim Oliverus vere fere mansit - casus adoptionis verus erat, sed aliqua vis ulterius eum duxit.
  Viam et socium, de quo Dickens non scripsit, sed hoc
  puer obscurus album ostendit quomodo in alienos hortos ascendant et sequestrum multo antequam "The Dodger" conveniant.
  Omnes nimium cupiebant Oliverum heroem positivum efficere, non animadvertentes puerum esse puerum. Accuratius omnia in vita paulo aliter esse quam in opere filiorum.
  Primus ascenditur in hortum vegetabilem potius prosaicum, et Oliver, in genere, de hoc nimium non curabat. Edere voluit - sumpsit parum. dominis pauperior non erit! Est bonum? Ventriculus ieiuno dixit se bene sentire de eo.
  Cum socio, ut videtur gypsy, cito digrediuntur. Probabiliter homo obscurus album non invenit Olivarium iucundam conversationismum cum diu pendere.
  Post hoc, se torquere a cane paene debilitatus est alio conatu "excursiones" faciendi. Videtur quod iuvenis gypsy melius scivisset ubi ascenderet, ne postea discumberet. Et Oliverius nondum expertus est .
  Simul aspera calceos seminat. Bene iam iam sine illis faciebat, sed sententia utique mendicus factus est, sed crura filiorum terribiliter adtrita sunt. Viam Dodger in libro non vidi, sed multo honestiorem. Bene manifestum est furem multo magis spumam frangere si eum ut mendicum non conspiciunt. Stereotypes sunt tenaces - et si fures non tam diu offendunt, eo ipso quod spectati sunt satis honesti et non pauperes exterius.
  Cur Oliverum secum tulerunt? Forsitan ob angelicam faciem torquet, sperans se minime suspectum fore. Vel fortasse Dodger vere eam paenituit, quia aspectus Oliverii: macilenti, exarati, cruribus fractis et sordidis vivam misericordiam evocavit. Fures etiam homines sunt, praesertim cum sint juvenes, et non habuerint tempus obdurare animas suas.
  Ceterum tectum caput torquere et noctu non rigescere, plerumque bene pascebantur, praesertim cum ergastulo comparatum.
  Ad rem pueri pergentes, litem direxerunt ex ordine, honesto servulo simile.
  Et si Oliverus tam stultus non esset ut strigem daret, sed dolorem facer - ori ipsum furem custodiret vel justum staret et viderit quasi fenestram admirans, quis de eo cogitaret?
  Fortasse ideo eum tam cito iustificaverunt, at vir
  statim vultum suum amavit. Tametsi cognatus esse videtur?
  Jacobus exspuens per dentes suos indignatus est.
  - Cur hic judex tanquam stultus dormitat turtur?!
  Lictor protervitas insanus abiit, et puerum enervum inspiciebat, et pueri magno hinniebant. Ridiculum est quod auctores iuvenum furem non timet.
  Insolentia, ut videtur, secunda est felicitas, et multo politior factus est officiosior. Forsitan cogitatio emicuit - quid si hic est filius personae gratiosi vel ...
  Jacobus Morganus unam ex plus minusve mundis vagum pro fidei signo accepit trullam. Volui cigarette accendere, sed extremo momento intellexi crassum gradum tabaci tussire te facturum et omnia eius glossa ostentatio tamquam pellis anguis decoriabit.
  Judex Fang plane non est in mente, rubris maculis flavescentibus in facie ejus, ut videtur, iratus.
  Vultus est protervus et etiam despectus, manus contumaciter latent in loculis, et pectus inflatur. Metu ac visu ne minimam quidem...
  James, in somnio alterius perceptionis, librum memoriter recordatus est, sed in hoc casu non omnino lepidus senex generosus evasit. Etiam vel lectus erat. Probabiliter, munus magicae magicæ ab alio teste ludendum erat. Qui vidit Plut et Kolya furantur.
  Puer non admodum, quid generosus in caudam iudici audiebat. Sed iudex tandem ad eum conversus est;
  
  - Quod nomen est tibi, sceleste ossificate? D. Fang venenum in voce rogavit.
  Iacobus Oliverius audacter respondit:
  - Quis improbus sic tui est! Non audes me senem ossificatum vocare!
  Judex etiam obstupescit cum admiratione. Latrones etiam condiendi non sinebant se esse tam impudens et audax in eo qui ad crucem mitti posset. Quamvis, revera, non satis - pro morte sententia, iudicio diversa, superiori instantia, concurrente advocato constituto, solet convenire. Tametsi defensor inutilis est, sicut sella lignea. Sed utique in Anglia sine iurisdictione non possunt damnationem mortis. Certe Medii Aevi in area iam non sunt.
  Sed si de ietorio agitur, et etiam a puero committitur, sine advocato facere potes.
  Dente ira fervens puerum minax intuitum arripuit... Contemptus, quasi non sit homo virtute indutus, sed sterquilinium. Hoc simile tolerabile est!
  Breviter iudex, vel potius cito eiecit;
  - Ad faciendum iecuratorem ex praevia conventione, puer ad tres annos duri laboris damnatur, et alter duo ad contumaciam habitus ad aulam!
  James-Oliver contemptim in rostrum conspuit.
  - Ita ivisti! Fere fur est... Accuratius fur sum, quem mundus numquam vidit!
  Intercedere ingenuus conatus est;
  - Puer aeger est, domine Iudex. Parce, puero!
  Dente impulit malleum in mensa.
  - Aufer nothum! Quinquennium durum labor est maximum quod possum dare, sed superior iudex crucem solidabit.
  LICTOR ... Oliverus etiam in inguine percussus est, improbabile est quod inexercitatum corpus ad mentum altae subiecti permittat. Hostes quidem satis sobrii ac parum mutatae res sunt experti, et a quo ictu dolendum evasit, sed minime atrox. Sed tristis ipse baculum suum respondens movit. Oleg impetum mitigavit, sed eadem omnia, aures eius sonuerunt et paululum nubilum factae sunt. et secunda plaga pervenit ad metam .. .
  Anima pueri e corpore e concussione evolavit... Bonum est baculum elasticum esse, et custodiae expertae vires recte computavit... Aliter Oliverus pro certo occidendus fuisset... Aliter quinque minuta exierunt et frigus refrigerium imbrem dedit. ...
  Rediit iam senex puer et res incomparabiliter pejora sunt quam in libro abierunt. Nimirum sero erat testimonium defensionis, nec quisquam audire eum volebat. Ait iudex sicce:
  - Tota sententia lata est, sed si vis nova auditu, contactu accusatoris et petitionis recognitionis causae ob recentes circumstantias inventas! Haec ergo pendet creatura.
  James Morgan, cuius spiritus prope obversabatur, subito cogitavit - et re vera, sententia lata, iudex testis scribere potest accusatori... Secundum legem ita est. Sententia quae iam lata est, irritari tantum potest modo modo speciali procedendi praeviso.
  Ita hic Oliverus Twist valde felix fuit. non nominatim auctoritatis testimonium. Etiam ac ipsum metus, a scelerisque sapien.
  Sed hic iam auditores non compatiebantur cum Oliverio impudenti et generoso, qui applicationes reliquerunt.
  James Oliver, recording himself sero, conatus est redire ad corpus perditum prius, sed per illud quasi vacuum vel fumi fumi elapsus. Nunc Oliver ibi iterum atque ... novi casus.
  James Morgan adhuc inculcare et legere mentes potuit. In puero, post concussionem, sunt valde tenebrae. Mani- cii arcte affixi - in Anglia infantes saepe capiuntur et magnitudo recta in antecessum paratur. Puer lascius docendus est. Omnino oborzel - thoes!
  Sensus dolorem in manibus Oliver modicum deiecit et lacrimae ex oculis eius exierunt.
  Durus labor carceris antiquae arcis, turribus et densi simillimus. Tristes custodes, dentes in muris, vigilesque catulos.
  Oliverus adhuc durum cogitabat et custodem etiam puerum flagellis verberabat ut eum citius moveret. anhelavit puer, et dixit;
  - Ut vis, domine!
  Pueri et puellae non antiquiores quam quattuordecim in speciali carceris articulo tenebantur. Oliverius iam resipuit et curiose carcerem circumspexit. Speciatim post densos vectes vidi navale carceris ubi adulti convincuntur in altioribus et impeditis caedentes et trahentes trabes, aliquid struentes. Vigiles et custodes eos atrociter inclamant.
  Dimidium liberorum seorsim sita erat et tribus distinguebatur, ut linea caerulea per parietes umidis crassis traheretur.
  Ipsum quoque atrium fere vacuum erat, tantum in spatio gradiebatur... Oliverus intuens capita nudo capite, putabat pueros esse, sed ... Pueri non ambulant in veste grisea quae apparent sicut talaria monialium. . Solae talariae breves erant, nudae puellarum fere nudae, tepidae expertes, graciles, cruribus infixae.
  Ex quibus nonnulli etiam juniores erant quam Oliverius, et quamvis perdifficile spatium tenues facies singillatim examinare et gravem in oculis dolorem capere, gravem doloris ac maeroris rivum ab iis sensit puer!
  Oliverius in carcere est! Scelestus esse patet: coram omnibus, homicida et fur! Verbum interfectoris non plane liquet, sed pertinaciter in capite meo sonat et in templis pulsat!
  Et densissima, rimosa et mucida moenia in carcere suo vivere videntur, et raucus et anhelitu vincti per parva foramina audiri videbantur.
  Fores ferreae graves crepuerunt apertae et tristis traditus est chartam a secretario referendario paratam. Oliverii Twist nomen non datum, sed numerus loco appositus est. Immo vero, si hoc genus aliquod furis impudentis vel novissimi incessus deiecerit, nomen nihil refert. Numerus satis est - sit infacetus et obediens... Sed nulla ratio carceris tales non fregerit!
  A duobus custodibus renidet carnivora Oliverum intuens. Puer iam timuit et terribiliter palluit. Timor fortis, cuius timor etiam non experiebatur pultulam petens, a custodibus ergastulorum eum inundavit, vapulavit.
  Hic iam est alius mundus - locus satis comparabilis cum inferis, et non gratis quod quisque tam cupidus est ut omnimodam servitutem evitet. puerum crinibus allidunt, damnatum puerum in roseis et albis genis;
  - Dolus non placet hic! Ludere es sicut ceteri aut...
  Et diserte vir magnus ore currit iugulo suo.
  Oliverius Twist evigilavit. Tres custodes cellam ingressi, seram cum stridore aperientes. Et induunt chirothecas pellicea, et puerum sentire coeperunt, et vulnera eius cimices vel quaedam sordes intueri. Tunc trimetro fricare coeperunt.
  Oliverius dentes ad dolorem vulnerum aridorum inurens. At contra, dens paene exiens, desiit pruritus. Puer dato potu dato, cornu cum pane.
  Dixit unus ex custodibus:
  - Satis stulte, sed multi tui miseret, ne exequaris!
  Oliverius spe interrogavit:
  - Et fortasse tormenta non erunt?
  Caput matrona movit.
  - Erit tormentum. Exige usque ad ordines ter consuetudo!
  Oliverius graviter ingemuit et statuit quod posset stare ... Et habebat somnium insanum ...
  Quamvis etiam librum de Jacobo Morgan legerit. Praeterea, ita, Iacobus puer erat qui in Jamaica laboriose venenatus est. Ibi in plantis saccharo laboravit. Tum in excursione piratarum se coniunxit, casulam puer ad initium. Et tunc ipse capitaneus assistens distinxit, et tunc ipse capitaneus. Iacobus Morgan multum vastavit et tandem factus est praefectus Iamaicae.
  Haec est tota fabula. Primo furem puerum mendicum, dein damnatum iuvenem, qui in custodia paene suffocatus est. servus autem qui sub flagello pellatur, nudus in herbis operatur.
  Oliverus fortasse plantationes eum quoque exspectasse putavit. Videtur quod non sit supplicium. In coloniis meridianis ne corpus quidem hiemabit: hoc plus est. Sed infici licebit. Cibus non refert, sed vivere potes. Multum laboris, interdum gratis dies sunt. Servi saepe verberati sunt. Interdum convincuntur suam libertatem ac ipsi plantatores fiunt.
  Puer ingemuit et cogitabat quod bonum esset ei fieri sicut Morgan pirata, et tunc praefectus.
  Eos temporibus veritatis non. piratica non evanuit, sed graviter suffocata est. Et in Jamaica iam non est tam ingens. Necnon alibi. Etsi in Africa sunt, piratae adhuc in Oceano Pacifico agunt.
  Oliver impetum galeonis excogitavit. Quot pueri Hispani insiliunt milites, nudis rotundis calcibus micantes. * et ínimicos cum mabís concídeam.
  Et vade Oliver. Is est admodum puer, sed filum, et fortis. Qui molam gladiis et clamoribus dirigit;
  - Nostra turba fortissima;
  Sagittam conscendimus!
  Et caesi nautae et milites Imperii Castiliae cadunt. Et tam frigus et iocum est.
  Oliverius thesauros aperit, et sanguineas manus auro immergit.
  Pueri piratae canunt, infantem suum, nudis, sient in navi, plaudunt;
  Quassamus iras et malitias
  .
  
  Eh - sic, in pelago, en - sic navigantibus, Oh, immo fabulosas volamus opes, Est miseratio, nemo scit, et nescimus ipsi Quantum auro opus sit, heu quantum. volumus.
  
  Omnes spoliamus, sed culpae non sumus, Et familias pascere oportet, propinquis etiam indigemus, Post omnes, nemo mercedem nobis reddere putat Et sine festis et sine diebus vivimus.
  
  Eh - sic, in pelago, en - sic navigantibus, Oh, immo fabulosas volamus opes, Est miseratio, nemo scit, et nescimus ipsi Quantum auro opus sit, heu quantum. volumus.
  
  Eh - sic, in pelago, en - sic navigantibus, Oh, immo fabulosas volamus opes, Est miseratio, nemo scit, et nescimus ipsi Quantum auro opus sit, heu quantum. volumus.
  . Capitulum #3
  Puer iterum circum cellam per aliquod tempus ambulare conatus est. Sed non ipsum at erat dictum commodo. Verum, pusulae e plantis iam leviter abierant, nec tam grave erat ambulare. Carmen Oliverii per nares sibilat. et ob hoc factus est quasi mutus, quod erat in carcere. Oliverius nondum legit de comite Montecristo. Novus paulo post scribetur. Sed non ita notum aliquid memoriae eius adhaesit.
  Exempli causa, puer malum iuventutis aeternae rapuit et in Bastille terminavit. Ludovicus XIV puer exsequi primo voluit. Sed tunc constitui ut haedum in cellula secreta Bastille semper sederent. Puer autem, aetemam adolescentiam adeptus, in cella solitaria finivit. Usque ad eum dimiserunt, simpliciter non credens puerum qui circiter duodecim annos natus inspiciebat in cella Bastilla tamquam periculosissima maxime scelerata esse debere.
  Puer aeternus flagellatur et ex omni parte quatriduo dimittitur. Postquam puer itinera Europae errabat, valebat. Illa in exercitu Napoleonis Bonaparte filius ala- matis factus est.
  Erat admodum interesting novella. Septuaginta annos, sed ut serve - frigus est consentire! Et FORMIDULOSUS! Et hoc fere in tenebris, circa collum alligatum est. Viam habet Oliver. Infelix puer... Et quomodo nondum insanit. Somnia sola solacia erant. Longae fuerunt et valde placuerunt.
  In somnio, exempli gratia, puer per semitas montanas errat, et offendit in the- sauri, vel aliquid iucundius. Et nudis pedibus fit acervus aureorum nummorum .
  Oliverius flavos, metallicos circulos fingit, et videtur adeo frigidus. Et erue eos et excutite in pugnis vestris. Et sunt tentandi coruscum. Et tale aurum hic pulchrum est, dat rubeum.
  Oliver etiam luteum circum dentem mente gustavit. Et risit feliciter. Aurum est delectamentum, et amoenissimum, odorem mellis emittens... Et nunc tibi videtur quod apes in thalamo murmurant, et aestas cum mitibus radiis venit.
  Puer risit. Et iterum incepit ambulare circa cellam... Disceds, pueri, cito sana crura et movere volo. An suspendetur? Nolo in ansa figi.
  Oliverius putabat nudum esse, pueriles calces pendere, cum laqueus circa collum tenue stringebatur. Et tunc nudum plantam igni candente ferro fac ut mortuus sit. et cremabunt cadaver ejus in clibano , id est valde ingratum .
  Oliverius in amaritudine cecinit ut se ipsum pirata romance laetificaret.
  Frustra dives Clausit fores.
  Ceterum via ad pauperis limen iubetur!
  Ibi in cavea seposita et clavis peri perforata est;
  Vult militem suum adiuvare!
  
  Et veni puer ad piratas;
  Ut arcu ante, dignissim non fermentum ut!
  Nunc tempus pretium est avaris omnibus
  Venator in ludo cibum convertit!
  
  Pueri mei robusti, et fortes;
  cum in manibus gladii versare coepi!
  malos inimicos mittam in sepulchris;
  Luna in caelo fulget aeris clara!
  
  Ardet in praecordia virtus ;
  Camera viridis puer ad tabulam parata est!
  cum eunucho gladiis transivi;
  Atrox proelium intrans, vehemens furor!
  
  Adversarius excelsus, ut taurus a praesepio;
  Qui molem feram opprimere cupit!
  Sed iuvenis cum dignitate pugnat;
  Lamina invisibili filo texit!
  
  Hic pulmone est - perforaverunt ventrem;
  Ululavit percussor, gladiumque decidit!
  Vixit in firmamento, et non cognovit dolorem,
  Iam vires equi perdidit!
  
  Prima conscensis tam prospere
  Manipulus aureus in sinum tuum diffunditur!
  Et nos piratae carmina cantant
  Dividentes in proelio Duvanam in honore consecuti!
  
  Scilicet cras peius esse potest
  Frigata tormenta et cruiser horrebant!
  Mitte me ut discalceatus per palu saliatur.
  Hostes pessime per sanguinem effuderunt!
  
  Puer admodum antennae nullae sunt;
  Sed nulla casula est puer in bello indulgentiae!
  Kohl anni colore mori destinatur;
  Voluntarium est consilium!
  Postquam Oliverus paulo laetiores sensit, etiam catenam fricare coepit. Metallum unum contra alterum. Etsi est inconveniens quod tunc erit, sed saltem facultas est.
  Puer impigre egit et furibundus cecinit;
  Sedens per cancellos v lacum rudis .
  Aquila iuvenis in captivitate educatus;
  Tristis comes egens alam;
  Cibus cruentus modius sub fenestra;
  Peccet et iacit et prospicit fenestram;
  Quasi id idem mecum;
  Me oculis vocat et clamore suo
  Et vult dicere: "Avolemus!
  Volucres liberi sumus; Tempus est, frater, tempus est!
  Ibi, ubi mons albescit post nubem ;
  Illic, ubi caeruleas vertere pontus oras ;
  Ibi, ubi tantum venti ambulamus ... Etiam, I! ..
  Puer autem calce bunks nudo pede est. et iterum sumens illud obdormivit in Domino. Somniavit etiam aliquid inspiratum antea conscripserit. Speciatim de Juliano Apostata. Quid futurum esset, si Iulianus diutius vixisset?
  Et hoc somnium est interesting;
  In somnio puer aliquid insolitum vidit.
  Hic iuxta Julianum Apostatam fuit. Nobilis Romanus imperator cum Parthis in proelio difficili cecidit. At heredes Caesaris fortiter pugnaverunt Parthos pepulerunt. Sed ipse imperator parva manu circumventus ad suos perrumpere nitebatur.
  Oliverus Twist in calidam arenam exsiluit. Statim terminator puer intellexit hoc somnium non esse satis, praesertim cum pusulas vestigiorum nondum perfecte curatas esse. Sed non est tempus disputandi - Caesar salvetur!
  Puer quinque Parthos iam obsidentes Imperatorem uno ictu saltu percussit. Deinde, Oliver Twist, utrumque ensem subtilissime sustulit et obiurgare coepit. Quatuor primi bellatores Persici caesis capitibus ceciderunt. Tum puer nudis digitis pugionem projecit, et in media fuga contorsit, et trium sagittariorum iugulos incidit.
  Oliver Twist feliciter exclamavit:
  - Est hominis pugna!
  Inde atrox ambiguum perrexit. Gladius eius avertit quasi metentis gramina. Exciderunt omnes ordine, membraque Persarum secuerunt. Hic imperator ipse manu majore capite Parthorum conetur amisit. Tum caput.
  Statim Oliver Twist quinque pugiones e turntable cum pedibus projecit, et totam sagittariorum aciem falcavit. Tunc clamavit:
  - Fortunae hora! Tempus est ludere!
  Et tonsurae enses Parthico exercitui dederunt. Dux exercitus, Indemon rex persarum, excudit zenki. Seminudus puer muscularis omnes ordine caesus, omnes aditus Juliani cadaveribus sumens. Numquam ante ducem Parthiae tam ferocem pugnatorem viderat. Et quidem hoc modo imberbis adolescens inspiravit gravem timorem.
  Repente deos vere paganos Antiquam Romam iuvare decreverunt, et loco cedente Iulianus maiorum suorum religionem Telluri reddidit! Et nunc est vel Hercules vel Herculis filius cum exercitu Parthico pugnans.
  Et Oliverus Twist magis ac magis in phrenesin obtinuit. Injecit gravia et acuta objecta. Antiquae Romae hostes transfodit et confregit, et gladios eius sicut intolerabilis fulgur videbantur. Puer terminator reliquos Romanos inspiravit. clamantes: Hercules! Hercle nobiscum! ruere in Parthos triplex duplicata vires. Imperator ipse pugnavit.
  Iulianus paulo supra mediocris statura erat, sed bene aedificatus et pulcher. Tempore obitus sui tantum triginta duos annos natus erat, nec notum est quid expectasset Imperium Romanum, si apostata plus vixisset. Sed nunc, ut videtur, recesserunt Parthi, et recesserunt ab eo.
  Reliquum exercitum Romanum adiecit ardorem. Rex Indemon aestum pugnae vertere conatus est, et cum delectis immortalibus mille in proelium movit. Sed hoc eius exitiale fuit error.
  Oliver Twist animum advertit amplissimo viro, excelsiore quam Valuev, coronam et scapulas gerens, sicut armarium in torquem aureum. Puer autem, videns quomodo imperia huius principis auscultat, intellexit: tempus est agere. et arcum emissum a Persis sustulit. Cito pede traxit illud, ut chorda paene erumperet. Sagittam deinde dimisit, fugam mente comitante.
  Et aculeus spinosus ruens regem Parthiae collum perfodit, arteriam carotidem comminuens. Ingens pondus cum sesquipede, vel etiam duobus centris, ab elephanto potio concrepuit princeps.
  Mortuo rege, utique convulso exercitui. Praesertim cum minor heres imperium capere conatus est, sicut Oliverus Twist sagittam in eum misit. Quam ob rem adversarius huic scorpio confossus est. Romani, imperatorem in pugnam irruentem videntes, nunc clamaverunt: Apollo, Apollo nobiscum est.
  Et Oliver Twist Parthos manibus et pedibus percutiebat.
  Atque hic barbarus exercitus in fugam versatus est. Romani autem Parthiam sequebantur et in hoc luporum genere de venia et misericordia dubitabatur. Vae fugientibus, vae fugientibus Romanis.
  Liquebat orientalis acies ante oculos nostros, et inexorabiles phalanges Latinae, legiones cohortesque erant. Ferrum et robustum omnia frangunt et conlident, nobiles necant.
  Puer autem, nudis et roseis calcibus micans, gladiis molam accurrit, quinque simul adversarios succidens.
  Perfice victoriam. Parthi superstites procumbunt et veniam implorant.
  Oliverus Twistus ad Imperatorem vocatus accessit. Eum affectuose aspexit. Antiquitus homines paulo minus quam posterioribus saeculis sunt, et puer per quietem fingit se aetate seniorem esse. Itaque Oliverus signa Romana annorum quattuordecim esse spectat. Hoc est, iam homo existimari potest, licet sine barba. Julianus intuens eum exasperat et livor lato risu quaesivit;
  - Deus es?
  Oliverus Twist honeste et juste respondit;
  - Homo sum!
  Iulianus graviter ingemuit et etiam sincere respondit;
  - Misericordia ... Valde doleo!
  Quo facto iratus terminator puerum, et aspere respondit;
  - Nihil est quod paeniteat! Homo iste superbus sonat!
  Iulianus approbans annuit et puerum in humero palpitantem;
  - Bene dictum! Hic superbus sonat, et sit superbus, et non lutum in manu figuli.
  Murmuravit exercitus approbatione. Prosecutor sacerdos paganam precationem occasione victoriae ministrare coepit. Iulianus veteres sacras renovare statuit. Horum unus est cultus Jovis, Martis et Mithrae. Tametsi patet quod fides ethnica modernizari debet. Variae notiones hic proponuntur. Post omnes, iam doctrina de Campis Elyseis - paradisus bellatorum et populo heroico, pundits. Quin igitur officialem illam doctrinam. Submissi eris principi, in servitio te distinguere poteris, et in altero mundo te habebis, et ibi festa nobilia celebrabis, juvenis et fortis semper. Cur igitur electi doctrina Christi?
  Oliver Twist, qui etiam traditionis christianitatis non admodum cupidus, bicoris et crudelis fuit, notavit:
  - Ipse homo est faber suae felicitatis, et ipse est figulus felicitatis suae!
  Iulianus manum puero extendit, quatiensque eam omni sinceritate suggessit;
  - Esto mihi filius et haeres! Tu sapis supra annos tuos, et habes vires humanas!
  Postea Caesar anulum Caesarum de balteo protulit. Solet hic anulus imperator gestari, cui successorem eligit, et signum adoptionis solet.
  Oliverus Twist anulum in indice digito posuit et cum alacritate dixit:
  "Spero me dignum filium imperatoris fieri..."
  Julianus Parthos exercitum vicit, et eorum urbem bene munitam iterum obsedit. Aspectus Oliverii Twist cum gaudio salutatus est. Imperator romanus puerum osculatus est eum manibus validis super se levavit dicens:
  - Gratias Deo! Iam putavi te esse mortuum!
  Oliver, animadvertens veritatem non esse tam facile explicandam, respondit;
  - Ut honestus sit, Majestas tua verus pater meus est, hic est Apollo, qui me aliquando ad Olympum et ad alios mundos adducit, ut non nimis soleo hominibus!
  Imperator, cognomento in historia reali apostata, admiratus est;
  - Vidisti Olympum?
  Oliverius Twist, sicut omnes pueri intellectualiter elaboraverunt, amaverunt componere et ideo libenter confirmaverunt;
  - Ita!
  Julianus admirans exclamavit;
  - Et vidi Iovem!
  Puer eques renidens late margaritis, respondit:
  - Avus meus Juppiter salve tibi dicit! Vota et successus!
  Exclamat imperator in summo pulmone;
  - Diis gratias! Utinam victoriam adferant!
  Puer hseres statim suadet ne oppugnationem differat, cum vastata regio circumquaque sit, Romanis copiis cibum potionemque sibi parari nimis difficilem esse.
  Oliverius, armatus cum optimo arcu Romano, quem etiam emendavit, venatum perrexit. Melius est de oppugnationis ratione cogitare, cum ipsam arcem et hostes simul occidere.
  Oliverius Torquet de longe bellator cum pennis coccineis in galea sua. Aeolus sagittarum nubibus ad puerum volavit. Sed iuvenis bellator nihil ad eos attendit: nondum tamen pervenerunt, et adversarios frigide pulsaverunt, et ipse, veloci gradu, passim procurrens, murum circuibat.
  Urbs erat magna, haud multo minor Roma, muris altissimis cincta. Traianus Magnus et multi alii victores eum in suos recipere non potuerunt. hic vero vi Parthiae. Vince illam, et in Indiam usque tua Roma regna porrige.
  Notavit Oliverius muros urbis fere ubique magnos, crassos et serratos esse. Ad hanc urbem capiendam, multum longis gradibus opus est, nec certum est te eas reperire. Tutela aliquanto debilior est, ubi urbs flumine alluitur, ibi turbidus amnis est. Divertere flumen potest, sed laboris saltem duos menses capiet. Quae sunt igitur aliae modi?
  Verbi gratia, suffla murum et perrumpi fracturam! Facillime, sed explosives eget. Sed non longe ab urbe silva infigo est. Et cum aliqua arte explosives fieri potest ex scobe ..., additis simplicissimis mineralibus et salibus illis. Et nudis calcibus sensit puer talia mineralia et sales in solo esse.
  Optimum est altissimam partem muri subruere, ubi maxima vis hostium cumulatur. Nunc dolebunt Parthi omnino ausos esse Romam proficisci.
  Oliverus Twist, quatuor pharetras emissis, in castra rediit, et Julianum feliciter certiorem fecit;
  - Dii mihi dixerunt quomodo arcem capiam! Sed serviant milites tui ritu nostro!
  Romanus imperator firmiter iussit;
  - Obede filio meo ut obedias mihi!
  Et exercitus, qui viderat Oliverum Twist in agendo, latravit salutatum. Puer autem Tsesarevich erat imperatum. Multum debes scobem miscere cum mineralibus, et tunc possides bombam potentem antiquorum temporum. Multo efficacius esse debet quam pulvis pyrius, nec peius quam nitroglycerin. Hic vere puer terminator conceptus est. Ipse etiam Oliver silvam personaliter praecidit, ligna in scuta comminuit et scobem.
  Deorum voluntate credens, exercitus Romanus amicissime, concorditer ac strenue laborabat. SERRAGO et valida scuta lignea celeriter fabricata sunt. Verum eruptionem Parthi facere conati sunt.
  Oliverius Retortus duos feliciter gladios vibrans, equites ex insidiis invadunt. Duo milia Persarum circumventi sunt. Puer-eques cum pede suo in maxilla ducem suum stupri, multum dentium amittere cogens. Tum par gladii ad novaculas erant. Et in sacco erant Parthi, et circumventi fortissimo exercitu in orbe.
  Multi barbari in Romano exercitu nunc pugnabant, sed hoc validiorem fecit, tam recentem sanguinem quam novas belli artes absorbens.
  Oliverius Twistus prae aliis in hac caesio excelluit. Et de industria in magnas sanguinis paludes haedus immittit milites Romanos. Et inuiti, quod diuinam gratiam, uires et fortunam ab ipso Apollinis filio acceperint.
  Tot Romae laetantur priscis paganorum cultibus. Ac lubenter Fortunam precabantur. Christianismus, contra, vitae voluptatibus nimis invisus ideoque invenustus videbatur. Adhuc, paradisus ille erit? Et quisquam eorum, qui quarto saeculo vivunt, Christum resuscitatum viderunt?
  Et deos eorum simplices, intelligibiles, humanos... Et nemo vivis sacris reluctatur!
  Nunc oryzae milites, etsi dimidium eorum, Latinos non sunt, sed barbari iussa imperatoris eiusque Filii et Apollinis ardenter exequuntur.
  Nocte satis scobe et mineralia iam parata sunt. Oliver Twist non exspectavit usque ad lucem, sed plaustrum ad medium defensionis hostium statim moveri iussit.
  Tropaeum Parthorum equi cum funesto onere ad arcem regum concurrerunt. Eos ejecerunt, accensis truncis et cruribus, ardentibus taedis ac verberibus longis flagellis. Et quamquam Persae promiscue incendii in tenebras noctis aperiebantur, iam serum erat.
  Oliverius Torquet, ut suam vocem augeret, per immensum cornu aeneum vociferatus est;
  - Sit nomen Deorum impletum. Iuvat Iupiter!
  Romani galeis suis capita sua etiam duorum milium passuum intervallo summoverunt. Parthi autem plus millies passi sunt. Summa petunt, et alto dejecta flamine fluctus, Moenia complent. Multi centuriones Persarum milites illico caesi sunt, multoque etiam debiles.
  Oliver Twist, qui etiam flatu impulsus erat, ad genua procidit, sed statim exilivit. Puer eques iterum latrante;
  - Et nunc amicos oppugnate! ad gloriam Dei nostri Apollinis.
  Ac primum ruit, nudis pedibusque coruscus, Pulvereum puerile adhaesit cruore. Et post eum concursus est omnis exercitus Romanus, minimi quidem visio nocturna.
  Primus Oliverius loca Parthia attingit et sub muro collapso impiger ascendit. Puer terminator in magno tumultu erat. Concidit omnes in ordine, quanquam jam liquet Parthos vere resistendi facultatem amisisse. Animi iacebant, omnisque obsistendi cupiditas euanuit. Sed adhuc continuata est caedes, et facta est vera caedes.
  Oliverius Torquens, vibrans gladios, et defensionem aliam secans, totum NAENIA canebat;
  Ego sum eques Romanus et gladius.
  Dominus ad proelium vocavit me!
  Mundus carnifex statim obtinuit;
  Et tu melius laudat Svarog!
  
  Placuit magnum somnium vivifica
  Confortatus est ille sicut Deus.
  Et incidit in amorem, sapientiam, formam;
  Quo ruit cordium in metallum corporatur!
  
  Non paganus, Caesar;
  aequalis in rat.. .
  Romaque clara gloria;
  Timete Satanas.
  
  Omnia convertentur in pulverem
  Sed solus animus immortalis est!
  Reperio in verbis fortitudinem
  Quod nos non clare narras!
  
  Crede mihi, cadaver non est;
  Optimum semper vitae...
  radius gloriae non exivit .
  Stella in cordibus amoris!
  
  Quid est sanguis?
  Ea nobis vitam...
  De dolore est amor
  Et tenete eam!
  
  Crede te non infirmum
  Et convaluit spiritu!
  Pereat servus in carne,
  Frenum tractabimus!
  
  Cum vicistis ignaviam
  et horror onager peribit ...
  Tum adsurgere tectis ;
  Di facies numerat!
  
  Venit Olympus, Ignem accende;
  Et erit lux.
  Sed noli infirmum tangere heros;
  Ophthalmologist client...
  
  Quis pusillum vermiculum calcat?
  Ipse nihili est corde!
  Et mea magna passio
  Sub cauda duo piperis assulis!
  
  Denique Belobog venit;
  fiam Apollo...
  Transimus cyphris stylo;
  decies centena millia post nos habemus!
  Parthi caput occiderunt, Romanumque iam volando. Oliverus Twist clavem Asiae in manibus suis accepit et ad Julianum imperatorem accessit. Ille hseredi gratias egit et ei reddidit, dicens: "Gloria Apollini".
  Iulianus novum caput aedificat. Oliver etiam coepit somniare... Hic iterum occurrit Iuliano imperatori. Parthicum regnum, a quo Romani tot difficultates victi sunt, et Iulianus, qui iam Magnus erat, Babylonem restituere constituit.
  Aspectus Oliverii Twist, imperatoris nomine, et qui Apollinis filius habebatur, a Romanis in signum deorum perceptus est.
  Virgines Vestales frontem pueri rosam sparserunt. Eos nudo pede calcavit Oliver, Pectoraque elans superba, triumphans instare, gradiens. Petala nuda calcibus suaviter titillabant, et modus ex hac resurrexit. Iulianus excussit manum pueri, clamans a laboribus bellicis, dicens:
  - O fili mi! ex gazis Parthorum captis statuam auream tibi dejicere jussi, pro oculis smaragdos inserentes. Cum Apollinis filius es, tunc ipsi Deo pulchritudinis et militaris similis es!
  Oliverus Twist modeste respondit, super pectus muscularis fortitudinis teenager bracchia transmittens:
  - Non sum sicut deus homo!
  Iulianus adnuit puero et nuntiavit;
  - In parte vestra et in honorem initium revocatae Babylonis pugnae gladiatoriae componemus!
  Oliverius sincere dixit;
  - Minus sanguinis! Dii nostri non sacrificium requirunt, sed fortiter et fortiter!
  Huic Julianus consensit;
  - Fiat ita! At illi Parthi, qui se non renuntiaverunt, gladiatoribus proeliis pereundum est, ne quid Romae novas molirentur.
  Oliverus Twist Jr ad haec respondit:
  Fata sua di statuant! Tantum feminae et pueri his non participant!
  Iulianus ambigue respondit:
  - Qui nobis periculosi non sunt, choream mortis non participant!
  Statua Oliverii Twist jacta erat etiam statura vitae magnitudine, et oculi smaragdi ardebant. In manibus pueri duo enses ensesque tenentes scapulis et capulis ornati carbunculis. Musculi subsidio originali satis consentiunt.
  Tum epulum erat epulum, ac iam inter epulas prima gladiatorii pugna tenebatur. Duo diligenter lavit et unctos Parthi pugnaverunt. Aggressi inter se gladiis. Maior pars aliquot ictus gladii in pectore et ventre, in arena, corruit. Pugnatum est in praeceps ac paene omnes Romani, taedebat talem casum, iunxerant digiti - perfice. Oliverius abstinuit. Crudelis et misericors videri nolebat.
  Parthus sine ictu conscientiae compatriotam confodit. Ibi tum vero ludi gladiatorum. Solus in fine festi, cum Juliano Nerone carmen cecinisset, iterum milites ad stadium vocati sunt. Etiam tempus eleifend dui id dictum.
  Satis diu inter se multis vulneribus acceptis pugnaverunt. Ad extremum, exsangues, pectus mutuo gladiis transfixerunt et concreverunt.
  Oliverius Torquet, nudo pede conculcans, graviter notavit;
  - Tu pater pollicitus es in duello gladiatorio liberos non futuros esse!
  Julianus constanter respondit, pugnum in mensa percussit;
  - Et hi filii non sunt! Iam quattuordecim sunt!
  Quae res Romanis aliquantum ementita est, et pugnam exstinctos dirimunt.
  Oliverius non recusat. Ipse liberos non quattuordecim annos existimavit. Si puer iam potest esse cum muliere, non est puer!
  Postridie Gladiator pugnas coepit.
  Pugnaverunt inter se Parthi. In iram concitaverunt se, et fodientes. multus sanguis et sudor effusus est.
  Iam in primo proelio viginti utrinque pugnaverunt. Qui primitus egressi sunt femoralibus viridibus, et secundis luteis. Pugnatum est vario eventu. Virentes vicit, quarum tres tantum in pedibus remanserunt, etiam illae graviter laesae sunt.
  Secundum duellum paulo minus cruentum evasit quam primum.
  Modo quindecim viri erant. Alii fasciis aureis, alii caeruleis. Gravis ocreis obstrepitur arena. Gladiatores ipsi seminudi, multi pilosi, spectaculum plane barbarum ac temporis. Aliquam fortior videbatur, tamen pugna concursus evasit. Contumax caedes ictus, cruor.
  Utrimque flectitur aura velut unda.
  Orange firmiores probabantur, e quibus quinque milites in pedibus stabant. Et caerulei cumulati sed interfecti, Romanis non ignovit.
  Praelia in adductis erant. Hic, ut tres leones, et quinque Parthi gladiis retusis. Banya cruentum evasit... Nunc fortuna leonibus risit, exceptis animalibus, et gladiis captivis dati sunt breves, ferruginei, et non acuti diu.
  Tum eleifend anulum cum pugionibus armati intraverunt. Tantum erat eiulare, eiulare, mordere. Illi amplexu confixerunt se punctis, cornibus, calce. Pueri tam furentes sunt ut ne quis in qua turma esset aspiceret. Mox mutuo se occiderunt, mutili et ilico perfecerunt.
  Eorum unus etiam perfectionem alterius eructavit, alterum ex gravi incursu doloris extorsit.
  Quam durum et taetrum est, sed cruentum simul suscipit. Cum sentis mixtionem concitationis, voluptatis, simul foedam, cum nudi, aestuosi, sanguinolenti, et eleifend excruciant et secant se telis mordent.
  Antiquitus multi pueri nascuntur et magnus numerus puerorum pugnas gladiatorias participant. Bona viliora sunt, nec tam miserabilia sunt. Saepe servi iuvenes omnino nudi pugnant et semper discalceati sunt.
  Feminae gladiatores fere semper sunt nudipedales, exceptis his celeberrimis. Tales puellas calciamenta induunt ad altiorem statum suum exaggerandam.
  Servi calceos induere non putantur nisi adultam aetatem, sed frigoribus asperis ligneis calceis ita dantur ut boves pretioso frigore non flectantur. Et si puer naturaliter fortis est et nives sustinere potest, malunt eum sine tunica excedere. Liberi Romanorum, et maxime patricii, soleas aut crepidas, ocreas frigoris, ne minus serviant.
  Superius sane praeiudicat Oliverus ut Apollinis dei filius. Captivi autem Parthi quidam intuentes puerum in bracis solum ad imperatorem sedentem, eum videndo honorarium kozhnik suspicabantur et susurrabant.
  Et auditus Oliverii acerrimus est, et injucundus cum de te sic cogito. Ad Principem accesserunt duo servi seminudi, ac nudas pueri pedes jucundos facere coeperunt. Tam bonum est ab Asia tangi puellis. Servi quoque capti in Parthis victis.
  Solus unus ex adulescentibus in pedes mansit, qui tamen etiam ob crebra vulnera recta stare non potuit et in quadrupedum stetit.
  Proximum erat proelium paulo peregrinis. Quatuor crocodili contra duos duodenas Parthi cum baculis. et una securis in manibus erat. Alligatores irruerunt in captivos, et fustibus caesis respondentes. Parthi fugerunt. Crocodilus animal est valde FORMIDULOSUS. Utque os deprimit, sic percussus dentibus Parthis Exspiravit.
  Et alter bellator jam pedes amisit, et alterum brachium. et gladiator crocodili plurimum cum voluptate comedunt.
  Persica alta securi alligator securi incidit. Ac ne tanta quidem valida pellis est. et omnia verberat ordine et ruit ad devorandum omnes qui sub dente ceciderit.
  Cruentum apparuit pulmentum. Et coepit sternere super arenam et glaream.
  Oliverus Twist amas puellas incepit... Et evigilavit!
  . CAPITULUM #4
  Oliverus Twist, postquam dormiens, iterum reficitur et nuntiavit;
  - Age, iam te altera cruciatus manet, puer.
  Primo custodes cellam intraverunt et cum ea femina medicus in tunica alba. Olivero pallium suum exuere iussit, et examinatus adnuit.
  - Quam celeriter sanat in cane! Tempus est secundae interrogationis cum passione!
  Puer fremuit;
  - adhuc puer sum, nescio?
  Femina tunica alba adnuit.
  - Ne cures, non laedes. Et tunc unum tantum erit tormentum. Lex infantium in quattuordecim annis per tormenta mutilari vetat!
  Oliverius graviter ingemuit.
  Et lotus aqua calida, ne culo quidem publico pepercit. Puer autem mundus factus est et paratus ad tormenta.
  Plures custodes intraverunt. tortam e collo pueri imposuerunt et compedes induerunt. Et educunt eum, tundens catenis, ad tormenta rejicit.
  Tremuit Oliverius, tremebant crura eius, nudum antae sensit uliginem frigoris lapidis. Adhuc puer est, et graviter torquebitur, quod exhorrescit.
  Foemina carnifex cum capillis rubris iam eum in cubiculi cruciatu exspectabat. Risit, dentes magnos, margaritas.
  - Quid, bellus ille parvus pullus venit? Nunc te premunt!
  Oliveri pajamas laceratus est, et nudus eductus est. Rufus adiutus est a carnifices eleifend. Praecipua turma ad puerum tormentum fuit.
  Oliverius positus est in speciali krepe cum acutis quae cutem dorsi et nates graviter pungere coeperunt.
  Tunc brachia et crura ad angulos contra naturam coepit flectere. Ingemuit Oliver in dolore. Ligamenta extendebantur, et brachia et crura ad litteram extrahebantur humeris et coxis.
  Rufus risit.
  - Hem, quid nocet? Potesne mihi dicere ubi stadium abscondisti?
  Oliverius caput negative renuit.
  Vectibus teenage carnificum verterunt, et pueri bracchia et crura magis torserunt. Ingemuit Oliverus, sed dentes ad se confutavit.
  Rufus adnuit.
  - Lubricate vestigia eius! Iam vivunt!
  Iuvenes a carnifices studiose operam dabant. Plantae pueri lotae, duriores, etiam pueriles digitos illinebant. Rufus prospexit ad puerum et labia eius lambebat. Pueris cruciandis fruebatur.
  Denique planta lubrica foculumque praebente vapore figitur. Altitudo flammae accommodetur, et infantis calcaneum lingua carnivora lambit. Eodem tempore carnifices pueri brachia et crura torquere pergunt, ad litteram in arcu curvando.
  Dolor terribilis, et ingemuit Oliverus et clamavit. Se valde distrahere conatus est, sed hoc, sed non bene successit. Et quasi vulcanae toto corpore eruperunt et lavae fluxerunt.
  emicuit cogitatio: quam ferre dolorem, melius esset dicere. Praeterea, est inconveniens quod occultis divitiis uti poterit. Sed pertinax parvus diabolus in capite suo ad violentiam renitebatur. Et Oliver tacebat sicut puer auctor a Nazis interrogatus. Quamvis subinde gemitus ac clamoribus etiam labris eruperint.
  Foculator calcanea pueri coxit, et illi rubuerunt, sed propter oleum non urebant aut chari. Tarde processit pusulae, longum tormentum fuit. Eodemque tempore ligamenta brachii et cruris et scapulae Oliverii Twist evenerunt, ut paulum ante fracturam relictum esset.
  Rufus giggled and fulsit felicitate. Oliverius erat pulcher, puer muscularis et delectatus erat pro vulpibus eum cruciari. At ille non confessus est. Officialis tormentis vigilando convertit clepsydram. Lege tormenta liberorum intra quartum decimum tempus limitatur. Et tantum gemit et clamat, et scribae nihil habent quod scribam.
  Tunc rufus sustulit acum longam, cuius summitas candens in foco erat, et ascendit Olivam.
  Nudum pungere coepit in terminationibus nervorum puer muscularis. Clamavit Oliverius in silvestribus doloribus... rufo lente compunctus et cecinit:
  Quis dolor, quis dolor!
  Fraternitates Hispaniam verberant! Quinque est nulla!
  Et ridet dentes margaritis denudans. Et iterum injectiones quae addunt passionem pueri.
  Oliverius se a dolore avocare conatur ... Aspicit rufum, et non videtur ei scaryizare. Non plus quam triginta spectat pulchra, sed oculos malos smaragdos. Oliverius audivit mulierem esse carnificem quae plerumque fures parvos torquet. et pauci tormentis resistere potuerunt. Oliverus etiam novae recordatus est de Robin Hood.
  Puerulus Joe, puer circiter quattuordecim, aliquo modo captus est. et in eculeo igne et flagello excruciatus est. Corvus parum lassus est, sed non cessit ubi cubile latronum erat. Tum carnifex tollebatur, et ipse Robin Hood in eius locum apparuit. Et dormivit parvus Joe. Etsi nudis calcibus exusti sunt candenti ferro, puerum sanaverunt, et iterum recurrit.
  Nullam ut magna ligula. Hoc solum dolet, sed irritum non fiet, et se ipsum ulciscetur...
  Rufus duodecim injectiones in diversis corporis partibus fecit, et acum frigidam submisit.
  Accepit flagellum in manibus suis, et coepit percutere Olivarium in pectore et ventre. Verbera dura ceciderunt et aequaliter ceciderunt. Puer, cuius caput iam gravi dolore turbatum erat, excessit...
  Lustratio carnifices glaciem aquam in eum effudit. Oliverius resipuit.
  Ferrum rufus arripuit e foco fragmentum ferri candentis et ad pectus pueri attulit.
  Hic intervenit officialis;
  - Laesare potes musculus pectoralis! Pueri non sunt mutili!
  Rufus infensi latrante:
  - Deinde sal!
  Et misit manum suam in vitreis et infudit manus integras super vulnus Oliverii. Puer clamavit et vellicavit.
  Officialis Angli adnuit.
  - Totum tempus expletum est! Lex tormenta longius vetat!
  Rufus maledixit et fremuit;
  - Damn! Nux lenta est! Forsitan pergere?
  Officialis caput renuit.
  - Non! Lex lex! Pueri aetas non debet diutius torqueri! Plus est unum tormentum! Agedum aliquid urbanius!
  In teenage carnifex suggessit:
  Digitos eius rumpe!
  The officialis elevaverunt eum.
  - Non potes claudicare!
  Rufus adnuit molestia.
  - Requiescat! Ad tertium tempus, aliquid parabo illi magis urbanum et efficax!
  Oliverius solvebatur a fibulis et capellis. Medicus femina pulsum pueri sensit et cum gaudio dixit:
  - Tenax est! Aliquam suscipit mattis dictum!
  Officialis notatur;
  - Suis metallis! Sit laboris! Non tam parva, sed valida esse necesse est ut!
  Rufus giggled.
  - Melius! Forsitan non semel in manus meas incidet!
  Oliverus aqua glacie ablutus et ad cellam delatus est. Finitis cruciatibus et puer suspirium subsidio exspiravit.
  Duae partes viae transierunt, et perexiguum remansit, et visio nocturna finietur.
  Vera igitur, verisimiliter propter parvam aetatem, non eum facient, sed ad metalla mittent. Atque hoc pessimum est! Foetor terribilis est et semi-tenebrae, et opus non diuturnum.
  Melius in plantis Jamaicae vel Indiae, vel insulis. Est calidum et apricum et amoenum, aer recens. Sicut plantae tropicae olet.
  Nudi pedes puerorum amoena herba titillantur, laborque magis iocum est.
  Oliverius, e tormentis fatigatus, supinus, quod minus laesus erat, retunso cathedrae acus contusus dormire conatus est. Nice quod in sanatione somnii obliviscitur.
  Collum super collum infantis fere intercessit, nec pungebat.... Sed erat moralis humiliatio sicut hic canis in copulam. Bene, paenituit eum et crura ei non inseruerunt.
  Hic Joe pusillus, postquam cruciatus est, in compedibus custoditus ne circumagi quidem potuit. Et Oliver Twist iam sciebat quid sit dolor. Tamen plus semel in ergastulum caesus est. Et flagelli iam non tam FORMIDULOSUS.
  Ignis et evolutio artuum acerbiores sunt. et acus in nervi desinentia. Corpus laedit, praesertim ligamenta extorsisse.
  Ostium cellae aperitur... Ingressus Vilicus urceum lactis et molles panes intulit, dicens:
  - Bibe et convalesce!
  Oliverius submissa voce quaesivit;
  - Non sum supplicium?
  Dixerat matrona;
  - Multi miseremini tui, confortamini!
  Oliverius lac bibit, panem album comedit. stomachus eius gravis erat. Egressis autem custodibus, puer supinus iacebat, et paene statim obdormivit.
  Et vidit...
  In corpore grandioris Oliverii Twist equo nigro vehebatur. Socios modo reliquerat et se omnes solus invenit. Mens debilitavit, et caligo in capite meo orta est, ut hoc facerem, ut quam maxime valeret. Hoc studium a Graecis inventum est - efficaciter! Septimus certe filius es ipse in familia, sed iam nobilis, iuncta imperatori. Sed hic tantum opus est ut dignitatem tuam moderaris et magis ignobilis fias. Agmina coniuratorum infigunt, qui maximam in mundo urbem in terra urere volunt.
  Necessarium est implicationem implicatam evolvere.
  Oliverus Twist obstitit equo. Nimis bonus et generosus est equus. Statim patet, hoc erit nobilis persona, nec poterit sectarios explicare.
  Oliverus Twist emissarium fugit et cogitavit de quo illud iungeret. Modo ligabis ad arborem? Illum eum prehendent, sed equum tam nobilem perdere nolo. Redditum ad proximam villam? Placet, non periculum ludificari dextram praefecti praetorii?
  Oliver Twist hanc optionem non vere similis fuit, sed exitum non aliter fuisse videtur. Sed quid de reditu? Et tunc ambulare? Etiam non speciosissime. Forsitan et modestius equum sumas, an etiam ad asinum transferas?
  Optio postrema adhuc paulo magis logica respexit et non quasi pertaesum pede reptans.
  Sed habui emissarium iterum conscendere et per scopulosum iter movere. Circum palmae tenues creverunt et visum non est ditissimum. et hoc est in florentissima Italia. Aliquot hic locos. Hic autem est quercus ramosus et fractus. Procul, sient, pastor seminudus puer agat capellas.
  Olivarius Retorquet equum concitatum ad se laetificat et gressum incitat.
  Hic sensit in se vires viresque canebat;
  Aliquis seminat, aliquis arat
  Bene, dicet aliquis, ego defessus occationem, volo felicitatem parvam vexare Eh, accipiam equum pignoris et fortuna me manet!
  
  It skiddedEh, it skidded somewhere It skidded me
  
  !
  
  It skiddedEh, it skidded somewhere It skidded me It skidded Eh, it skidded somewhere It skidded again It skidded Eh, it skidded somewhere It skidded me Skidded oh it skidded somewhere It skidded again!
  
  Is skidded Eh skidded somewhere It skidded me Skidded oh it skidded somewhere It skidded again!
  Hic Oliverus Twist subito conticuit et in pavore connivuit. Apparuit ante eum puella eximiae pulchritudinis. Ipsa erat fere nuda, modo pectora magnifica erant obsita chordis globuli ex lapidibus scintillantibus cum omnibus coloribus iridis, et coxis sertis margaritarum involuti, adamantibus magnis et smaragdis. Eodem tempore, figura magnifica, puella procera, comae densae cadentes in undas coloris folium auri, et tres mitra: una rubinus \u200b\u200bin papilio figura, una sapphiri figura. piscis, et smaragdus in tigris figura.
  Eodem tempore, nulla vestis opulentia, puella nudata erat, tantum super talos erant armillae ex floribus pretiosis factae. Et est eius figura valde muscularis et spirans viribus animalis, pulchritudine et eroticismo. Tegulae torcularis, globi musculorum sub pelle scelerisque volutabantur.
  Oliverius Retortus sensit illico virilis perfectionem intumescere, sanguis in corporibus coquere, et cor ejus sicut tympanum volvunt.
  Tam pulchram, jucundam et excitandam puellam nunquam viderat.
  Nam Oliver Twist dies non habuit feminas in falsa somnii memoria, et sensit vertigines et instinctus animalis excitare. Is est, cui imperator ipse fidit, et in sinu suo est charta obsignata sigillo et subscriptione Caesaris. Et legit charta: - Quod non fecit lator epistolae, pro bono Romano et meo iussu factum est! Ita si quid, etiam si regina barbarorum Oliverius justificabitur.
  Cum dextra praefecti equum desiluisset, tum improviso puella eminebat quam Romana libidine incitata esset. Oliver Twist non erubuit, et ruit ad eam. Sed nuda, sient, emicabat musculosum crus puellae, et nudos digitos arcte apprehendit nasum. Dolor sicut sledgehammer in cranio, et Oliverius Retortus clamavit:
  - Ah-ah-a! Occidis me!
  Gemmata puella risit centurionem satellitum humi proiecitque ut catulus.
  Volvit super dorsum suum et ingemuit. Articulus regius puella placide dixit:
  - Macho tua reactio mihi est comprehensa atque etiam adulatio! Sed cum dea agitis, non potes ut aper in ardore irruere. - Vox decoris strictior facta est. Perge quadrupede et repe. Tunc osculetur vestigia mea in arena. Tu corpus tuum tangere non meruisti.
  Oliver Twist sensit ut pugil postquam eiectus est. Attonuit caput, micat nasus dolor. Nescio quo modo centurio excubias per turmas suas repit ad puellam altam et fabulose formosam.
  Praesent pellentesque, odio non luctus faucibus. Et Oliverus Twist in nudis pedibus ardenter incidit, venustatis vestigium stupendi pulchritudinis.
  Arenam in labris sensit et chuckle. Eodem momento calcaneum nudum in collo impressum apparuit.
  Oliverius Twist spluttered:
  - Miserere!
  Pulchritudo respondit subdolo subridens dentium:
  - Merentur!
  Oliverius Tortus cum gemitu respondit;
  - Postula, o magna, omnia faciam!
  Puella risit et respondit:
  - Bonum. Romanus es superbus et dextra imperatoris. Esto puella nunc, sit ea donec mentem mutem!
  Centurion Oliver Twist aliquid dicturus erat cum sentiebat qualis in butyro liquefacto immersus erat. febribus correptus et in frigus coniectus. Fulgurabat fulmen, tonitruorum fragor audiebatur, omniaque ante oculos ferebant hominis. Et post pusillum omnia quieta sunt. Oliverius Tortus dolorem in naso amplius non sensit, et corpus ejus hilare erat. Ille exilivit et se attendit. Ante illum pectus plenum puellae flectit, vix panno velamine tegitur. Videres praeterea corpus muliebre perustum, coxas luxuriosas, vix subtemine tectus, femora valida, toreumata tibiis, nudis pedibus venustatis. Capilli longi facti sunt, quem cum Oliverus digitis apprehendens, mollitiem serici sensit, et eam aspicere statuit. Crispus canalis caeruleus ante oculos apparebat prioris centurionis et latronis.
  Faciem tuam videre non potes, sed corpus tuum sanum, iuvenem, pulchrum, solum sine ornamentis, pallens ab aestu, prope nudum, tegulis pressum et magna forma.
  Oliver Twist etiam fortius et laetius quam ante sensit. Et sibila, inquit;
  - Blimey! Quid sum, puella?
  Bellator gemmeas pulcher adnuit.
  - Imo nunc femina es, et mihi servire debes!
  Oliverus Twist cum gemitu respondit:
  "Meum est servire ipsi principi et cuicumque praeposito, ipse mihi servire.
  Puella irata pedem nudum impressit et dixit:
  - Sum excelsior Caesare. dea sum dearum! Et parebis mihi, aliter pro puella, ex te blattam faciam.
  Horruit Oliverius de ancilla, et genu flexo dixit humiliter;
  - Tua voluntas, summa maximi. Sed mihi negotium dedit Imperator, et debeo adimplere.
  dea infensi dixit;
  - Sine meo arbitrio non Roma cremabitur, sed una musca non volabit. Noli ergo timere.
  Oliverius Twist ferventer respondens cantavit;
  - Quantum ignavus sim, non intellego;
  Fortis bellator ad proelium nascitur.
  Timor infirmitas est, et ideo
  Iam victi sunt qui timent!
  Implicuitque pedem diva furore et canebat;
  - picta mensa et pavimento
  Imperator adhuc capra!
  Et tunc nictavit apud Oliverum et dixit ei in sono ingratitudinis;
  - Adolescens, esto adulescens;
  Nec ruere adolescere.
  Vincere tumultuantis pressus;
  Et pugnate fascistae!
  Numquam scire pacem
  Clama et ride loco
  Ego eram
  Billions of years ago!
  sibilavit Oliverius Twist.
  - Gosha! Billions of years ago. Et qui sunt fascistae?
  dea nictavit et dixit molliter;
  - Discere plus. Occurrendum erit.
  Oliverus Twist nudum cucurrit pedem puellarium per glaream viam. Sensit causticitatem cum solo elastico et logice dixisse:
  - Novus, sed quis ego sum? Ipse vel ipsa?
  Subridens dea respondit;
  - Centum es cento homo in anima, centum cento fortis et puella pulchra corpore. Noli contristari, magicam te docebo, et mihi fidelius et fidelius quam imperatori servies.
  Pulchritudo gemmata arroganter dixit;
  - Ego te osculer plantas pedum meorum.
  Oliverus Twist recusare voluit, sed aspectus deae eum combussit. At ille dextera praetorii cecidit in faciem. Pedes nudos summae pulchritudinis in terra osculatus officiose. Sensit labia suavis, ut mel pellis et amoenissima, sicut mixtura mille florum paradisi, odor suavitatis, excidit, parum pudici deae tibiae.
  Porro adhuc ignotum est, utrum merces talis suavitatis sit osculari, an conatum humiliare.
  dea indulgente dixit;
  - Mox ad te amicae venient, quod unus vir in agro bellator non est!
  Oliverius Retortus iterum avide osculatus nudum deae, excidit dulcem ambrosiam, quam Romani dii bibunt, et ulterius osculis spargere voluerunt. Sed nudum talum in naribus nactus est, e quo etiam coccinei tenuis tenuisque sanguinis perusta cutis perusta manabat.
  dea truci sono dixit;
  - Surge et vade! Si vis scire aliquid de venturo igne Romae, cum ea specie facillimum est. Pectus tuum, coxis, crura hominis insaniunt!
  Confusus fuit Oliverius Tortus;
  - Quomodo? Ego illis tentatio ero?
  dea giggled et dixit;
  - Crede mihi, mulier multo plus voluptatis amoris quam viri experitur, atque etiam masculus iterum fieri vis!
  Mussitavit Oliverius:
  - Horrendum!
  dea respondit;
  - Immo magna! Talis cutis sensitiva in mulieribus, unus tactus causat delectationem.
  Puella Oliverii Twist despiciens addidit:
  - Et ne putes me te relicto in splendida solitudine et tu solus in corpore mulieris, amicum tuum ad te transferam.
  Desiluit dea, rotam scidit, et nudo calcaneo fulmen dimisit. Et ante, iterum stupefactus ab Olivero Twist, prope nuda, puella etiam valde muscularis et pulchra rubei coloris apparuit.
  Stabat et connivuit in confusione.
  dea, magnae victori aethera, respondit ;
  - Cicero centurionis est. Non erat iuvenis admodum ac formosus, et iam vides quam ignea forma facta sit!
  Oliverius Retortus sibilavit, puella vere pulchra est. Tantum fortasse etiam muscularis similis est. Solet gladiatoriae puellae vel ea quae in lapicidinis musculos habent.
  At simul alta ubera et luxuriae coxas pulchri- tudines muliebris omnino non privavit.
  Ciceronem puella trepidum circumspexit. Tum Demiurges deae adoravit mussatque;
  - O magne, fac me iterum hominem!
  dea quatiens luxuriosa coxis;
  - Non! Tu es in carne muliebre mihi opus est. Nunc utrumque genu flexo et nudis calcibus osculor.
  Puella Ciceronem et puellam Oliver Twist genu flexo descendit. Pedes deae obedienter deosculati sunt. Sed tunc umbra trepidabat et puer in bracis apparuit. Adnuit demiurges puella.
  - Et puer quoque nudas plantas basiare debes.
  Puer formosus erat et pulcher, annos natus circiter duodecim. Et osculatus pedes humilians sensit. Inprobus quidam, et hic duo Romani, minime cives novissimi.
  Oliverius puella emphatice dixit;
  - Non osculabor pedes snotler!
  Respondens, puer pulchra flava cum crinibus caeruleis in facie crure percussus fremuit;
  - Verte te in vermes?
  Cicero puellam cum gemitu suggessit;
  - Hic est etiam Deus. Non puer. et Deus non ita humiliatus est.
  et puella demiurges puerum in talo osculatus est.
  Creator adnuit et dixit:
  - Et ego Deus. Et Oliverus magnum honorem renuit. Sed illi ignosco. Si autem vis vivere, tunc pugnabis contra eos quos Demiurgemus Deos. Alioquin Romae inaestimabilis clades veniet.
  dea micare minantis Oculis ajebat ;
  - Guys, utrum placet nolit, puellae contra Romam pugnaturi erunt et Spartacum cladem adiuvent.
  Oliver et Cicero, puellae illae cum corda verarum virorum, in summo pulmonum suorum exclamaverunt;
  - Numquam! Numquam nos contra Romam convertemus!
  Dea pressa minante decoro pede nudo. Flava caeruleo coma et ignea cana puella in eculeo erant. Aliquot nudi, apparuerunt perustae puellae, facies eorum larvarum rubris obtectae.
  Centuriones puellae coeperunt torquere. Ac primum nudis pedibus pulchri- tudinum in nervum conglutinatae sunt, et ab iis onera pendere coeperunt. Valde dolendum est, ligamenta tenduntur et torquentur.
  Oliverius Puella dentibus stridebat et exiliens.
  - Omnia tamen, inquit, non contra Romam!
  Cicero puellam sibilaverat:
  - Noli proditor centurioni Romano!
  Puellae Romanae cruciabantur. onus extrahere, ex humeris extrahere artus. Tum nudae carnifices puellae, sed larvis et rubris capillis, bracchiorum dorsa porrectis flagellis caedere coeperunt. Ictus primo cum modica manu actum est.
  Jussit irata deae pede nudum decorum ;
  - Percute durius!
  Ibant autem stimuli ferreae, quae sciderunt pellem mulieris. Oliver and Cicero striduerunt dentibus, sed ictibus quassantibus extorsisse corpora gemitibus e gutture obtritis facta sunt.
  hie divae iussu nudo torta puellae arsere focos. Ignis a carnificum feminarum copia gasi moderabatur. Primo parva, sed intenditur. Ut ne protinus pellem exurerent, tortores nudas puellarum plantas oleo vegetabili perungebant.
  Et tam atrox fuit dolor ut Oliver et Cicero, illae puellae, vociferantes. sed tunc dentes habent, ita ut etiam oris angulis cruentus sit.
  Sed quid humana opera constant. Carnifex puellam Oliveri tortam sub ala cum virga candente futuit. anhelavit et iterum clamavit. Tum centurio puellae in foco qui statim apparuit, virgis ferreis candentibus caesus est. Dolorque atrocior atque immanior factus est.
  Et carnifices feminae forcipes candentes tulerunt dentes, et pectus laniare coeperunt. Molestiae sit quas. Ab imis calcibus ad occipitium velut fulgur penetrat. Oliverus cogitavit: - Fortasse satis est? Quid tale patiar, dic: electio patet, Omnia assentior! Sed ut Spartaci ardentissimum hostem adiuvet et patriam suam prodat! Adamas romanus durior esse debet.
  Cicero cum puella exclamavit:
  - O mammam! Non opus est, eloquar omnia!
  Oliverius puella clamavit;
  - Tace! Noli patriam prodere!
  Et eo momento, avulsa est thoracis papilla coccinea. Etiam ac dolor mi.
  Sed hoc nondum erat modus. Hic, postquam nudo deae demiurge pede impressit, dynamo filis. Tortores puellae in eculeo in sinu Veneris, punctum quintum, os et inter digitos et digitos inserere coeperunt. Hoc vere crudelissimum est.
  Haec puella nuda in persona rubra rotam currus dynamonis rotat. Perque corpora tortorum centurio militum, funestus obit vena ibat.
  Dolor omnes fines excessit. Oliver et Cicero non amiserunt conscientiam a dolore incursu solum quia confortati sunt magica Demiurge dea. Centurio pauperculae puellae sine incomprehensibili passione expertae, omne corpus cellae metalli candentis inundatae videbantur, et equorum captorum greges per nervum terminationes ferro ungulas incitabant.
  Oliverus puellam et Ciceronem incredibili dolore perhorruit. Ubique dolor erat, nullus sanguis, nulla vena, nulla cella dolore intacta erat. Et erat quasi tribuo in mentium gyrum inferni.
  Ambo puellae centurio ita sunt attonitae ut ne clamare quidem possint. suffocaverunt se sicut pisces in litore sicco abluti.
  Oliverius nobilis iuxta gradum recepit, sicut fecit consortem suam. Secundus itaque spiculator puella et tertius rotas machinae dynamonis vertere inceperunt.
  Interea alii tortores nudos pedes centurionis puellae in eculeo pendentes digitos frangere coeperunt.
  Tametsi iam tantus erat dolor, ut eam mente concoquere non possem nec sentirem.
  Demiurge puer iussit denudans margaritum grandes dentes supra aetatem suam;
  - Pro crinibus!
  Confestim duo tortores arripiunt excruciatas puellas, easque crinibus lacerant, scalpellos scindere minabantur. Etiam ac volutpat dolor.
  Hic ferri candentis late ligamina tingit puellarum ventres. Odor adustus multo sensilis factus est. Totum grex ovium verba torsit.
  Interrogavit Demiurge dea cum risu infernali;
  - Convenisne servire me et pugnare cum Romanis?
  Quamvis immanissimus dolor, quanquam incredibilis cruciatus, tam centurio puellas in voce fremebant;
  - Non! patriam nostram non trademus!
  Ipsa dea fulmine accensa coruscat virgula repente in manibus visa suis. Et per eas puellae centurio cruciatus, tantae electricitatis fluxus obortae sunt ut primum cutis fumabat, deinde utrae puellae excruciatae velut faces excanduerunt.
  Olivarius et Cicero de dolore suffocati ad literam. et mensura doloris omnia superabat, et conscientia eorum in non essendi tenebras incidit.
  Puer demiurges magno risu dixit:
  - Magna sunt, bene conservata!
  Dea-demiurge notatur in molestia;
  - Ad complendas aliquot missiones, opus est mox Oliverio et Cicerone. Ceterum electi sunt! Omnia possum, etiam mundum facere, sed voluntas humana dis potentissimis non subicitur.
  Puer demiurges dixit:
  - Formam hominis immutare possumus, corpus, sed personam eius mutare non possumus: " Ego ", quod est nostra infirmitas!
  . CAPITULUM #5
  Oliver Twist evigilavit ... Horruit in timore quae mox eum exspectavit. Sed tantisper a superioribus cruciatibus vulnerabantur, quod eius rei moram poenae exspectabant.
  Puer nexus catenae contra se perfricare coepit. Aliqualiter erat distrahens, et injucundum est sedere lorum sicut canis es. Oliverius nexum in ferro ligamen attrivit. Et huma- ratus est sibi. Praeter solitum cibaria carceris, est etiam lac. Ut enim puer a tormentis cito se moveret, feminae in carcere laborans liberalis factus est. Misericordia est cum decem puer ab Anglicis tortoribus cruciatur. Et iam duo tormenta pertulit, unum remansit tertium.
  Sed vel ipsum carcerem opprimit. Etsi inspicere vectes iam satis nota est.
  Et plantae adustae foculo dolore psorae, et vere laesae, pusulae intumescunt. Sed iam coepi desinere. Et amplius non dolet. Probabiliter nudae pueri fricentur adhuc, quia debiles non potes, et planta perfecte sanat, praesertim si oleo illitum est.
  Oliverius se concitatum et magnum lactis calvitium complevit. Ille decem tantum annos natus est, et iam eum torquet, secretum prodere conatur. Et in tortura, medicus certos facit quod non clauduntur, et speciales mensuras officialis in tempore torturae, determinata lege Anglica pro puero nondum xiiii.
  Puer comedit et fastidio fastidioso sumens et adsumit.
  Et vidit...
  Sicut fluvii salo, qui e ripis diluvii eruperat, ingens multitudo barbarorum ad recentia castella ruebat. In turri separata, sagittis minime timentibus, vir longus stabat, levis, armatura aenea, et gladius in manu valida, muscularis. Crines crispi, in magno capite, iam cinereo satis tacti, et upupam argenteam evellebant. Aspectus extrinsecus tranquillus est, modo angustus et dilatans pupillas validos motus emittunt! Dextera stabat, solita grandis et lato Tonabat umero valido pernixa viro;
  - Impetus es, magnus alter! Ex omni Gallia inimicissimae gentes convenerunt. Magnificentia Romae agitur!
  Homo placide respondit, cum pugione manubrio pretioso ludens;
  - An putasne Antonium constituisse nos huc venisse ut fungos colligeret et non crudeliter pugnaret?
  M. Antonius confuse dixit;
  - At Iulium quid attinet, ut barbaros Gallos omnes copias, centenis tribuum colligeret, non simplici et certa ratione uteretur: percutere, percutere!
  Caesar rictu respondit:
  - Alexander Magnus Dario dedit duobus annis, ut exercitum ingentem ex toto imperio suo congregaret et aperto proelio superaret. Octo annos iam bellum fuimus. Si isdem modis bellare pergimus, tota vita nostra non satis erit.
  Sagittarii Romani in muro, sed tamen tot Galli de- positis accurate propter dentes, tam frequentes fugerunt, ut incomparabiliter desideretur difficilius quam ferire. Qui sagittis confossi cecidere, a tribulibus suis prostrati sunt. Ungulae equorum et caligae scabrae ligneis plantis obtortae foedae, sordibus et sanguine mixtae. Caesar resistere non potuit, sagittam incendit, in equo albo frementem tendebat. Apud Gallos solenne est duces familiares equo niveo lis vehi, quod significat puritatem et patrocinium levium spirituum.
  Caesar iactum egregium, doctus sagittandi, cum puerulus esset. Magister strictus pro quolibet Misso, praescribitur quinque percussionibus cum vinea in tergo infantis. Sed Iulius Paulus non solum verberibus, sed etiam intendere docuit, principatum respirare, lassitudinem reprimere. Nunc, Caesar moderato pulsus rate anhelitum aptare conatur.
  Barbari iam muros oppugnant. Non tam densi barbari, ex multis longis arboribus, interdum tam latas scalas fecerunt ut currus etiam agere posset.
  Galli ut ursi non totam hiemem edunt. Simul enses in enses et sibilos feriunt. Sagittarii Romani ignem paene blank, pugnatores ope fundarum scalarum deprimunt. Sed multae ex iis Galli velut bruchum reptant, damna non attendentes. Etiam e longinquo sentiri potest barbaros alcoholis nidorem, videntur repraesentatores Colonienses populo in ciscis lunaris non mediocrem quantitatem antiquitatis sumpsisse.
  In summo ictu Romani bipenni et brevibus gladiis magnis ictibus concurrerunt. Hic prima detrimenta Romanis, centurio transfixus cornu cadit, Gallique irati dilaniant corpus, ac duo extemplo Romani milites corruerunt.
  Caesar paulo;
  - picem barbarorum effunde!
  Fervens boiles in specialibus fixturibus installantur. Primogenita gruibus elevantur, Gallorum capita infundunt. barbaros lava fervens urit, proprie insaniunt dolore. Cacumen surgit odor ardoris strangulatus. Galli recumbens incensisque, hastas et secures magni exercitus progressi retro pedem referre non sinebant. Multum iam sanguinis profluvium est, sed mixtum cum resina, tam creepy...
  Marcus Antonius clamat;
  - Incendite eam!
  Faces volant, resina excandescit. Galli uruntur ac recurrunt. Calcantur per postica, scalae sag. Barbari iterumque iterumque cadunt. Sed oppugnatio, quamvis dira damna, desistere non putat.
  Ingens Gallorum cornua, non labra flantibus, sed gravia bellantium praecipui follibus corio bubali conculcent. Ex iis quae inusitatae multitudinis viscosi sunt, in psyche Gallorum peculiariter agit, ut soni obscurorum deorum ad artes vocantium.
  Ridens Caesar adhuc placidus est dicens:
  - Barbari, eis soni graviores sunt quam animi!
  Antonius respondit;
  Claudius pontifex Iovi Martique munificum sacrificium fecit, dique, inquit, incepta tua probamus ac victoriam tibi dabimus!
  Caesar versu respondit:
  Dii Olympici fortes sunt
  At infirmos non adiuvant!
  Si Iovi fideles sumus,
  Faciamus mundum potentiam!
  Ad victoriam militibus opus est;
  A ferro, manu et ingenio multum!
  Ab ictu tabescet turba malorum;
  Tum magna via nos manet!
  Antonius approbavit;
  - Utinam claritas Iovis glorificetur.
  Quamvis milia exstinctorum Gallorum rursus movere coeperunt, apri vulnerati simile, qui nondum cruentati, ut ante, atrox et periculosus ruit venatori. Praeterea tela ac lapides in muris Galli conicere coeperunt. Horum barbarae gentes arcum nondum tenent, sagittae nimis graves sunt ut a mole bellatorum efficaciter incendantur, sed si eruptionis causa adhuc partes suas agere possunt.
  Galli barbari in cadaveribus ambulant, neglectis ignibus sub pedibus ardentibus. Per idem tempus, hastae volitant, et unus barbarorum ita sollerter injecit securim ut caput legionarii efflaret.
  Romanorum clades, etsi parvae sunt, Galli ingenti numero praestantiam obtinent, et novi ululatus turbae e saltu currunt.
  Marcus Antonius adhuc infantulus est, quamvis umeri eius lati sint, totum duodecim legionarios altas in se portare aut etiam cum illis currere potest. Cum adhuc imberbis esset, sex hetairas seminudas in igne e lupanari sumere curavit, ac tum etiam placere. Marcus clarus erat non solum ut bellator magnus, non timebat pugnare cum pugilibus gladiatoribus, sed etiam ut peritus amans. In exercitu Caesaris primus ipse gladios parat ire ubi iubet magnus Caesar.
  Galli rursus muros scandunt et Romani resina fluebant et cum gladiis et securibus et hastis obviam habent. Jam una Gallorum, duce Joanna Intrepidus, unam jam stravit turribus. Joanna ipse, quamvis immensum incrementum, celerrimus est et astutus. Scapulae sunt latae et angusta lumbus est. Nudus ad umbilicum pugnat, duos gladios gerens. Et habet lacertos quod invideat Hercules.
  Marcus quoque impatiens gladios comminus agit;
  - Sine me unum magnum ferire!
  Caesar, sine festinatione, sagittam in arcum placide posuit, ille callide oculos suos dedit;
  Imperatores in bello,
  Cum circum sagittis anulum!
  Repletus amore et pretio magno;
  Sacra, milites Romani!
  Quamvis Joanna celeriter moveatur, Caesar motus suos anticipat, iecit accurate et sagittam per aerem secans, in pectus muscularis, sub corde dextrorsum penetrans. Intrepidus cadit, scatens ore cruor Ingentes dentes equi. Barbarus angit, ocyus moriens.
  Caesar in aurem:
  - Misericordia est exercitus nostri, ego eum cohorti committamus!
  Mark exspiravit.
  - Tu quam semper sapiens es, magne Caesar!
  Caesar caput eius erexit.
  - Princeps qui dulcem vindictam amat muscae intelligentiam habet! Forte, si callidas exercitus nostri Johanna nosset, castrum capere potuisset. Usque adeone aspice pugnam.
  Dux Romanus, hoc tempore multo velocius, arcum suum accendit et iterum accendit, ducibus delectis Gallorum.
  Feliciter Romani, maxime Gallorum gradus, arserunt, nec statim omnes copias a Romanis conicere potuerunt, sed ex eis amplius ducenta quinquaginta milia convenerunt. Nunquam ante tot milites in uno loco Roma fuit. Caesar in castello legiones duas, XII milia legionariorum habet. Gallis amplius viginti unius Romani virium proportio.
  Sollicitus est etiam Caesar, sed vultus impenetrabilitas larvae servat. memini in iuventute eum a praedonibus esse captum. Impubestem viginti talentis auri amplissimum redimendum petiere. Est et talentum nummum auri, ovum gallinaceum paulo minor. Etsi Caesar et nepos Mariae (in legenda soli patricii, qui Romae antiquae septies consulem creari procuravit), adulescens tamen videtur, qui vix personam virilitatis ingressus est et ius nubendi accepit. . (Pueri supra 14.) Ingens moles est, et nemo reddere vult. Et hoc significat mortem vel servitutem.
  Praedones in faciem risit Caesar. Aiebat se vilem esse aestimatum, sed multo melius de se cogitat, et sibi redemptionem, L talenta ponit. piratae obsiti foetida delectantur ac clamitabant. E quibus unus etiam bipennem scidit ieiunus fratris. Caesar pergit.
  - Sed postquam libertatem accipio, persequar te donec deprehensus es et pendeas in bortis! Dux crucifixus est.
  Tali impudentia piratae stupefacti, et latrones maritimi ataman cum invido rictu quaesiverunt;
  - Non times, impudens, quod te ipsum crucifigemus? Ceterum es ligatus et in manibus nostris!
  Ad haec Caesar respondit:
  - Vita non est tam magni pretii, ut honorem deponat ac dignitatem propter se prodat! Honor et dignitas alae duae sunt, sine quibus avis vitae nonnisi captivari potest!
  Etiam duros maris fratres dux miratus est;
  - Fortis hostis es, et nos vitae tuae parcemus. Praeterea 50 talenta statim videre non habuimus.
  Caesar derisively risit.
  - Si me solvis, crucifixum restituam minore cum dolore e vita emissa: laqueo!
  Atamanus aliquantum risit vehementius, sed tamen iussit solvere. Caesar displicuit ore ducis concisa, dentesque male cultas. Adolescens magno cum contemptu locutus est.
  - Quicumque lingua pergit ad laetitiam, semper in naso manet! Os sordidum est linguae laxae refugium!
  Dux confusus erat, sed Caesar tacuit et praedones celeriter de comminatione oblivisci videbantur.
  Amici pueri celeriter pecuniam debitam collegerunt et quinquaginta talenta miserunt. Caesar unam rem servavit, ac secundo diu distulit haudquaquam. Etsi negotium arduum fuit, non tam facile est piratam triremem invenire et capere, praesertim inter multas insulas, sinus et sinus maris mediterranei. Etiam et piratae multum sunt et adhuc naves Romanae contra eos valent. At Caesar magna adhuc pube inlustri cura fuit.
  Cum ille in nave pirata ageret amicos puero casulam facere. Caesar ei locum in exercitu Romano, peculiumque eius cum servis obtinendi facultatem, pollicetur. puero litteras reliquit, ut triremem argento repletam ex Sicilia peteret. Et cum Romae tumultus oreretur, praesidium triremis mere symbolicum est. Ipsam epistulam, quasi forte in mari, habuit expiscari puer, nam vel leviter corruptus aqua marina. Haud difficile erat consilium, piratae avari et angusti animi iuvare in laqueum non poterant.
  Subito tabulae conscendunt et Romani milites in praedones irruerunt. A tergo noctu duae naves feliciter accesserunt. piratae vix obstupeati resistebant. Modo non ut eos suspendat, sed ut in servitutem vendant. Et auctor, ut vitam suam redimeret, dixit ubi thesauros suos absconderent, iis qui nondum in abyssum ire curaverunt, quinquaginta talentis spree.
  At Caesar respondit;
  "Vivam tuam emere potes, sed honorem emere non potes!" Inseretur!
  Ita rumor de Caesare ibat, cum vix tum quindecim esset, et post annum in matrimonium duceret, et Aqualeriam mansuetam. Sed id est alia fabula!
  Caesar Antonium cum subsidiis valida praelium committere iussit. Genus constructionis phalangis Romani utebantur. In muro angusto admodum efficax erat. Galli rapidi suffocantur unda. quidam ex his statim duabus terve hastis transfixerunt.
  Aulus Gellius;
  - Phalanx Macedonica ars efficacissima esse potest. Non gratis totam Asiam, immo paene totam superavi! Cum Gallia conpleveris, pergam ad terras Persicas, et ibi ad Indiam. Cleopatra legiones novas mihi colliget cum Arabum equitatu.
  Sub Caesare solus puer Oliverius Twist remanebat armiger. Rumores erant puerum esse filium suum. Et hoc verum erat, solo cautione quod mater Oliverii fuit simplex servilis e Germanis agris. Pulchra sed impudens puella flava, e Slavicis terris, concubina et hetero fieri noluit, et ad hoc missa est ut in cannabis et lini plantis laborare. Sed ibi etiam audebatur, propter quod in lapicidinis finita est. Illa autem superfuit et convalescit. Ducta est etiam ad gladiatores, ubi ab ea Caesar in arena captus est. Quo facto, Erastella, servus Slavicus longus vocatus, adamavit eum.
  Alter alterius cognoverunt gaudia armis. Tum gladiator concepit. Habebant autem puerum, Brutum. Mox Erastella victoriarum suarum in anulum ad centum numerum attulit, et ex more libertatem accepit. At Caesar non potuit eam uxorem ducere, quamuis vidua esset. Habuit aliam passionem, filia potentissimi Romani militis, primi ducis Pompei. Hanc uxorem duxit, et Erastella in orientalibus terris dimicavit. Caesar cum ea aliquandiu repressit Aegyptiorum conatus ab urbe Roma discessuros. ibi Cleopatram, quam in antiquo regno collocaverat, occurrit.
  Mox amor illud, et non constans Caesar. Cleopatra genitum, Pompei filia mox in partu mortua est; quo et Caesar Cleopatram oderat, Italia bello chorum a pristinis pellicibus oderat. Verum, Oliverius, filium suum non agnoscens, nihilominus cum eo remansit. Puer amplus et ultra aetatem evectus fuit, hereditate crines flavos, statura procera et corporis viribus ex matre Slavica praestans. Paulo patri similis fuit, sed multo pulchrior, robustior quam Iulius Caesar aetate eius fuit. Etsi puer nondum est plenus novem annos natus, iam quasi teenager videtur et facile duos electos legionarios adultos circumagatur. Gladii sesquipedes longiores sunt quam vexillum.
  timide quaerit Oliverus:
  - Permitte mihi magnum (Numquam Caesar filium vocavit, et a natura puerum se ipsum appellare vetuit), ruere in pugnam, bibi ensem sanguine volo!
  Iulius ridens respondet:
  - Hic ego solus relictus, deinde Caesarem quis tuebitur?
  Puer sincere risit.
  - Optima defensio oppugnatio est, quia in ore semper fortior est quam in cute!
  Puerum Caesar valido humero patulae.
  - Bene factum! Age, perge gladio te concidere! haec sit caecitas vestra.
  Ferro temperatur in aqua, ferro latinas in sanguine!
  Puer Olivarius laetus est et nudis calcibus coruscus (non obstante frigoris autumni tempestate, Caesar filium temperans, breves tantum vestes reliquit). Iuventutis musculi: filius Romanorum et gladiatoris servus velut laniatus aqua inpellitur.
  Sic hirsutum barbarum caput ense feriebat. Decidit, deorsum volvens.
  Caesar notavit;
  - Quod si senectus non semper scit, at iuventus semper potest! Eh, ut honestus sum, parum invideo huic puero.
  Caesar iam supra quadraginta, maximeque in frigore, Gallico autumno, veteres cicatrices acerbe dolent, impetusque insidiosae comitialis graviores fiunt. Timebat etiam ne Alexander filius Oliverii et Cleopatrae morbus quassans heres esset. Horum nihil diu noverat, saluberrimum naturaliter torquet, numquam sternuit, quamvis nudus in nive currit et hieme natat in fovea. Sanguine materna Slavica in eo parta videtur, assiduis internecinis bellis ac durae Russorum hiemes!
  Cum quintam decennium mutaveris, tempus est de fine vitae cogitare. Caesar simplex, sicut et adolescens, relinquebat rempublicam rempublicam, assiduis contentionibus, plebiscitis, turbam, variis insidiis, corrumpendis suffragiis, nec satis efficax nec amplius servire. finis longinquus: ortus imperium Romanum!
  Reipublicae - Cur Roma fere sola terra cum republica in terris est, et omnes circa finitimi solidae sunt monarchiae. Necesse est etiam Romae approbare principatum , non electione , sed haereditate , aut eximiis casibus speciali imperatoris constitutione , principatum , potestate imperatoris , transferri . Si heres sit necesse, ut clementer, non est ingenium. Quippe rex infirmus regnum capere potest, at certe potestatem ac potestatem sui iuris decernendi habebit.
  Longum tempus multo facilius efficietur, dissimiles consules, qui unum tantum annum creaverunt, simul! Et si orta fuerit inter eos.
  Imo Roma monarchia eget, et ex pluribus filiis Caesar semper dignum eligere poterit. Verum, et in longo itinere compromissas facere habet. Praesertim cum socium atque etiam seniorem Pompei socium. Hic Caesar non vere eum. Dextra Sullae dictatoris, post mortem Gonorrheae senis Pompeius princeps Romae fieri potuit. Pompei exercitum in manibus habebat, electa legione senatum custodiens. At ille senex in ordinem rediens reipublicae fidelis mansit. Ipse Caesar in Pompei locum non excidisset
  casus tuos. Fere Pompeius, ut videtur, inimicus erit Caesaris, qui de regno somniat. Fuit et Crassus, sed in Parthico bello mortuus est. Viam, ut Caesar, Parthis peragrans, in insidias incidit, fesso exercitu in munitione conclusus. Alia res est de industria Caesarem multitudinem barbarorum contra se convenire. Mortales Galli sunt, quibus amissa ultima spe unitatis omnium salvabitur, Romam tandem et in perpetuum se facturum.
  In via Oliverus vir bonus est, adhuc puer est, sed renum telum possidet, sicut ipse Hercules. Bellator fortius quam Marcus Antonius crescere potest ab eo. Forsitan dignus rex et successor Caesari erit. Sed .... spero non propediem, quia magnus vir multum laborem ante se habet.
  Paulatim inpressione Gallorum infirma, milia caesa, desecti, totique sub muris cadaverum tumuli. Languebat quoque inhumana contentio. Tum Caesar, qui iam totam pharetram exonerat, alterum gladium exemit, animadvertens;
  - Dux intrans proelium est sicut palea frangens dorsum cameli. Camelus, cuius dorsum stramento frangitur, est quasi dux militaris qui pugnam vitavit!
  Multi Romani milites laesi sunt, cadavera circa iacebant, et inter prostratos, Stefa quaestor, notus erat se equo pulsando Grannik. Ubi in via est ipse Grannik, indurata sagittis Caesar detraxerit. Etiam in gladio Caesar non est malus, sed longe fortissimus in exercitu Romano, sed optimus in sagittariis. Porro chorda ope peculiaris uncinis confecta super arma trahit et brachium dextrum corrigit. Sic arctius chorda quam more solito trahere potes et ad maiorem distantiam ferire!
  Sed tu quoque gladio opus est! - Caesar proximam Galliam cecidit.
  Laetabundus clamat;
  - Ava! Caesar nobiscum est!
  - Gloria Caesari! Omnes feremus!
  Romani visibiliter hortati sunt. Praesens Caesaris - talis victoriae pugnatores incitavit. Galli magno vulnere cunctati retro pedem referre coeperunt. Subsidere coepit tempestas, recesserunt undae. Galli tamen in fuga nulla ratione satis composito sese receperunt. Quorum militum ardor nondum ex toto exstinctus est. Julius Caesar insidias suspicatus, et quod in aperto campo animadverterat, a superioribus multitudine opprimi Romanos jussit;
  - Omnes stant! Relaxa!
  Lassatus aestuosi milites Romani vulneratos colligere coeperunt. Pauci sanatores ac sacerdotes potionibus vulnera lubrica, membra deligabant. Alii milites ignes facere coeperunt, cibum parant.
  Filius Olivarii Twist valde gavisus est, quamvis muscularis eius thorax biplicatus longo vulneri Gallicae securis abscissus sit. Puer exclamavit;
  - Sic duris illis dedimus! Caesar noster est optimus! Magno Caesari gloria!
  Milites quoque, quanquam modestius, gavisi sunt;
  - Magno Caesari gloria!
  Oliverius Twist vibrans gladios suos declaravit;
  - Cum Galli iterum vertent, in acerba poma recidam! Quia Magni filius Romae!
  Puerum Caesarem appellavit, affectuose dicens;
  - Probasti esse bellatorem gloriosum! Nunc te armigerum meum honorarium facio, et in gratiarum actione hoc tibi do.
  Nobilis imperator digitum anulum cum smaragdo, magnitudine faciei columbe, sustulit.
  Puer Oliverius turbat;
  - Ita non sum dignus ut talem gemmam gestare!
  Caesar risit.
  - Non induere! Alicubi cela, necne, consideretur hic anulus tuus, sed nunc apud me manebit. Tu, puer, pugna, et cum quattuordecim veneris, peculia tua habebis. Interim saepissime cum M. Antonio.
  Ingens Caesaris adiutor, cum multo maior esset quam illustrissimus imperator, ad eius bullas invitus gibbosus, se inclinare conatur. Ipse Caesar paulum supra medium staturae, lento naso adunco. Marcus maestus quaesivit;
  "Cur non Gallos persequimur?"
  Caesar iterum philoaophiam repetivit;
  Generalis, qui ingreditur ad pugnam, similis est paleae ad dorsum cameli. Camelus, cuius dorsum stramento frangitur, est quasi dux militaris qui pugnam vitavit! Verum est, sed tempus victoriae nondum venit. Grannik inimicus noster principalis, Galliae rebellis inroratus rex, omnes suas tubas schedulas adhuc posuit. Ac ne illud quidem ostendit! Exspectemus hostem iterum, praeterea aliquid amplius.
  Marcus Antonius percitus est;
  - Et demiror quaenam sint illae notiones? - Et continuo confusus. - Sum omnibus in magna attentione.
  Caesar benigne exponere coepit;
  - Est multum palea arida equis in munitione parata. Sed nos in insidiis non sedemus diutius, sed in oleo solum tergendo paleas, picem et adipem in accessibus dispergam.
  Fremebat Antonius;
  - Quid for?
  Caesar cavillatus est.
  - Et ibi manebimus! In summo discrimine oppugnationis. Iterum ab se omnes subsidia in bellum ejicient Galli, praeterea quid aliud crit!
  Assistens se divinare conatus est;
  - Num nova, valida auxilia venient?
  Caesar, angustis oculis subdola, adnuit;
  - Id est! Nova auxilia fortis! Sed necesse est, ut eo ipso tempore omnes Galliae copiae in oppugnationem ruant.
  Antonius manus expandit.
  - nuntios de magnis mittere non possumus. Undique circumventi sumus!
  . CAPITULUM #6
  Puer expergefactus... laetiorem sentire coepit ... Iam Oliver Twist ardet nudis plantis venientes. Et plagarum vestigia cicatrices sunt ... Sed spero fore ut hodie praeiudicio non interrogetur.
  Sed tormentum proximum est ultimum et finitum tempore.
  Puer cibum afferebat. oatmeal cum vitreo lactis comedit. & remissis. Sensi terebravisse.
  Oliver exercitationes suas fecit, ut eum Dodger docuit. Talis specialis pro camera. Paulo impedito torquati et lorum catenae. Etiam sed rutrum purus. Venae extentae non amplius QUERELA.
  Peculiariter etiam puerulus angulum praelo facit. Post incurrentes, Oliver unam catenam contra aliam nexum fricare incepit. Forsitan occupatur se custodire, vel vere adhuc evadere sperans.
  Pedes nudi erant paulum frigidum et puer eos in stramento sepelivit. Ad se cogi- Ter.
  De eo quod in carcere captivi patiuntur. Et multo melius esset in cella cum aliis pueris. Multo magis societas ludicra. Hic in ergastulum et in ergastulum liberorum adposita hospitia suscipiebant...
  Oliverius catenam suam fricans attrivit et non animadvertit quomodo iterum obdormivit.
  Potentem et validum, adultum et magni ducis dextera factum somniavit.
  Caesar dignanter heros in humero patellae:
  - Ubi leo transire non potest, muris labatur. Quanquam scilicet cum Catonnes, qui mihi in auxilium venit, non a muribus, sed a columbis ludunt.
  Oliver Twist exclamavit ficta admiratione;
  - Ingeniose magnus!
  De improviso Caesar ingenue respondit;
  - Hoc me Erastella docuit. Slavi columbarum particulas diu usi sunt. Et nesciebatis.
  Oliverius Retortus in confusione mussat;
  - Semper miratus sum quomodo imperatores vestros: semper tam subtiliter et in tempore, sed de columbis esse non putabam. Te esse filium sub Iouis speciali tutela putabam!
  Dicebat Caesar;
  - Patronatus deorum non certa res, nec virtus nec sollertia non succedunt.
  Inventum unum crede: melius quam mille orationes!
  incurvavit Oliver.
  - Sapiens Caesaris sermo mille valet fulmina!
  Placuit imperatori esse modestum;
  - Noli exaggerare ingenia mea! Si sub meo imperio tanti non essent milites, et Romani milites optimi in mundo essent pugnatores, vix ego etiam decimas quae egi succederem. Perge igitur et fac quod tibi iubetur. Et obiter noli oblivisci cum caducis foliis paleas miscere, ut non ita sit notabilis!
  Oliver Twist curvatus vel inferior.
  - obedio domino meo!
  Caesar renuit.
  Nec tamen, proh dolor! Nec me toties magnum, neque enim hoc modo quovis spacer Fecerim tantopere laudandum. Viam cum stramento conficies, noli cubitum ire, sed paulum secare cum Bruto. Aliquot annis et hic puer vel talem barbare poterit deponere similem tui!
  Oliverius festinavit respondere;
  - Prorsus, magne Caesar!
  Post hoc secessit, motus eius, quamvis magnae molis musculi, deessent, quod est proprium multis gigantibus coactis, sed Oliver, qui adultus factus est heros, non tam velox erat quam Brutus.
  Adnuit et Caesar;
  - Coquite mihi tincturam mellis! Et sedc vinum cum porco!
  Respondens, discalceatus servus attulit lancem attritam tunicam. In castris una paucularum est, femina formosissima. Caesar ipse, quamvis brunettum, plus flava amabat, quamvis hac in parte exciperet Cleopatra, canali igneo canino! Magnifica puella , & ut fama eft , pater non pharaonis omnino , fed legionarii Romani , de his , qui Quintum Epifan exercitum contuderunt .
  Ancillae ferculum deposuit et Caesaris caligas mundare coepit. Iulius animadvertit pelli ancillae pellem pustulis obductam, digitos nudis pedibus caeruleos convertisse. Sol enim iam pene infra horizontem lineam et conspicue frigidior erat. Servi Romae plerumque sesquipedales incedunt, quanquam hiemali pannos interdum dantur. Sed in apricis Italia nix semel denis annis bruma cadit, hie hiemes interdum graves sunt. Bene, haec pulchritudo foveat lectum hodie, et forte calidius vestire licebit.
  Pulcherrima ancillae crines, et tenerae faciei iuvenes, admonent Caesarem de prima uxore et secunda amore (prima erat e servis formosis, quamvis postquam concepit passionem futuri imperatoris. Et filia sua, iam uni nupta, ex numero amicorum Iulii!) Akvaleriyu. Cuius rei causa Sullam ipsum dictatorem negare ausus est.
  Quid de hoc principe Romae dici potest? Caesar Sullam primo admiratus est. Motus est, quod hic Imperator incepit restituere ordinem et pugnare corruptionem, rapinam, tentabat divites reverentiam facere inopes, et cum illis communicare reditus. Etiam hospitia libera fuerunt, numerus spectaculorum spectaculorum auctus est. Fama erat magnam expeditionem ad orientem Sullam parare. Sed hic libidinosus princeps morbum malum, non quidem a femina, sed a puero Aethiope arripuit. Quam ob rem, dictator vivus putrescere coepit, et in scaena corporis laborantis, suspicionem et persecutionem mania evolvit. Coertiones, proscriptiones, torturae et caedis initium facere. Sulla primo omnes nigros interfici iussit, sed post aliquod tempus contra magnam servorum partem ex Africa deportare et custodiam nigram fieri iussit. Ortum est inter ipsum et Mariam bellum. Multa milia Romanorum inde in crucem acti sunt.
  Hinc Sullam et Julium Caesarem vocaverunt. Tum adhuc iuvenis erat, barba perrumpit mentum. Regia nuper aedificata Sullae luxu, plena signorum, tabularum, fontium etiamnum novorum ornamentorum.
  Sculpturas quaedam depingebant orgia, turpia in simplicitate, et actus coitus. Aspicere id Caesaris fastidiebat adulescens, praesertim si quis coiret cum homine. Etsi in Roma antiquitus satis consuetum erat uti ancilla pro faemina, at ... Caesari, hoc nefas et vile visum est. multo etiam indignius, quod optimi statuarii Romani hoc statuis caperent, atque etiam deos Olympios.
  Ipse Sulla sordido capite , ulceribus , ulceribus , verrucis obtectus , foedum caput foedavit . Dictator vere bisexual vivens putrescit. Ad leniendum dolorem suum, quattuor servi: duo pueri pulchri et duae puellae pulchrae nudae rosae oleum in monstrum ungunt. Praeterea Sacerdotum consilio ter in die phialam infernalis mixtionis haurit Sulla: sangui- nis infantum et lac pectus. Semel per triduum Sulla de puro puerorum ac virginum sanguine lavabatur. Sed morbus monstri, qui perdiderat humanam speciem proficere, totus populus romanus orabat ut cito Orcus suam sobolem acciperet.
  Caesar fastidium superans, inclinato capite leviter;
  - Sullam dictatorem gratissimum esse gaudeo.
  Monstrum raucum fremit;
  - Et quomodo me flectis, perfide! Si pigra est Iulia ut dorsum flectat, ego te iubebo palum indui, ne umquam iterum corrigas!
  Caesar simpliciter respondit;
  - Aures ad ventum inclinant, sed tamen aer tantum, qui nihil significat! Humilis arcus non extollet principem, si magna facta non habet!
  Subito Sulla delenitus quaesivit;
  - Habeo magna facta?
  Caesar sine calliditate respondit:
  - Si malum magnum est, sic est!
  Dictator post aliquantulum temporis intercapedinem flavi pueri maxillam permulsit et fremuit;
  - Sincerus es et placet! Scis, quovis momento te iubeam mitti in caveam cum leonibus, aut crucifigi. Sed tibi facultas vivendi manere, ac etiam amicus fieri!
  Caesar, cogente risu, respondit:
  - Et amicitiam ipsius Sullae quoto pretio emere possum?
  Dictator respondit;
  - Habesne uxorem Aqualeriam?
  adulescens Iulius respondit:
  - Ita dictator!
  Sulla cautius, quasi ipse ardere timeret, nudae ancillae ubera permulsit et incomprehensibiliter mussavit;
  - Sic divortium!
  Caesar pudorem superans quaesivit;
  - Non satis intellego te!
  Subito Sulla acriter latrante, puerum ore feriendo, deinde ingemuit desiluit;
  - Noli inprobus esse simulas! Audivisti! Impero tibi, relinque uxorem tuam Aqualeriam!
  Iulius adulescens caput deposuit. Sensit recusare Sullam idem esse ac nudum in cavea ieiunorum leonum incedere, sed Aqualeriam prodere monstri putridum, non numquam.
  Conatus Caesar obfirmare vocem suam, respondit:
  - Non possum id facere dictator!
  Admiratio vocis Sullae cecinit:
  - Et hoc quare! Herculi facinus praestare debeas, vel tantum dic quod maximis hominibus Telluris!
  Caesar respondit:
  - Interdum summa bonitatis manifestatio, verbum simplex malum non est, praesertim si vitae periculum involvit!
  SuUa physiognomia ulceribus extenta;
  - Non ergo narras?
  Caesar re- spondit: Omni naturali timore praevalente;
  - Ita dictator! Quod valde dolendum non! Et iterum no!
  Sulla placida voce respondit
  At tu es tua morte chirographum! Etenim impossibile est dicere sine nuntiante et vivere!
  Caesar altum spiritum sumpsit.
  - Quid est, paratus sum ad tartarem ire? Tametsi quis scit, forte deos me dignam Campis Elyseos habebunt!
  Sulla demissa fronte levavit.
  - Non ergo morieris! Torqueberis, et non solum tu, sed et uxor tua dilectissima Aqualeria. Iucundum puto tibi spectare, quomodo ferrum candentis puellae teneros calcas carnifex urat, tum forcipes nudas mammas incipiunt laniare.
  Caesar versus Sullam movit, cum subito sex proceri nigri milites e velo prosilierunt. Praeter eos alius apparuit. Speciebus viginti quinque non erat, et ipse verus gigas fuit. Cognovit statim Caesar fabulosum Pompeium, dextram Sullae militarem. Fuerunt tamen rumores Pompeium, puero pulcherrimum natum, in amorem Sullae venisse, eumque a quo amici facti esse viderentur. Sed Pompeius celerrime potitus est, ostendens se ducem bellicum capacem esse, et militem fortissimum et fortissimum. Hoc in loco in primis fecit ut res maximas conficeret, ut Parthiae regem interficeret. Invidit semper Pompeio Caesar, quamquam ob hoc ipsum, quod longi umerum vix attigit ipse. Sed nec efficitur nisi.
  Pompeius gladium stringit;
  - Ego obedio et obedio domino meo!
  Sulla respondit;
  - Quid ais, fili, de hoc potator est, qui ausus est vivo deo blaterare, hoc est, me!
  De improviso Pompeius respondit;
  - Sincerus est et bonum!
  Increpuit Sulla languide, voce languida;
  - Bene, sinceritatem eius comperamus! Dic Juli, si occasio me interficere, faceres?
  Caesar atrox trepidatione quaesivit;
  - Sincere respondes?
  Apronius Sulla;
  - Ita!
  Ingemuit Caesar.
  - Occidi! Utinam nunc occiderem!
  Stupefactus est dictator, cum diu tantam impudentiam non vidisset;
  - Hoc simile! Occidi! Quid cum Pompeio acturus sit nescio, et quam poenam, cum pro se et suis puellis venturum sit.
  Pompeius firma voce respondit:
  - Qui probus est et dicit quod cogitat, periculosum non est. Vera proditores et hostes callide blandiuntur!
  Sulla frowned.
  - Amo te, mihi blandiris! A? Sentio te velle meum locum capere, nec mortem meam expectare potes! Quid intuemini!
  Pompei Sullam rectum in oculis aspexit.
  "Demonstravi pietatem meam tibi non semel." Quid vis me...
  Dictator interpellavit;
  - Non opus est catulo! Ausculta meum ordinem, hunc in carcerem ac uxorem cape. Pone eos in eadem cella, et tunc ego ipse eis poenam mortis ascendam! Sit aliquid sapiente et repellat.
  Pompeius se prostravit.
  - Pareo atque pareo maximis!
  Dictator addidit;
  - Ad casemate te deduc! Si aufugerint, tu ipse in cruce pendes.
  Pompeius etiam inferiora inclinavit.
  - Numquam te maximos maximos dimittam!
  Caesar ademptus est. Adulescens nimirum frustra se a Sulla tam purum putabat. Caesar dolorem corporis non timebat, sed cogitatio ad tristia Plutonis regna non placebat. Preterea dilecta uxor cruciabitur. Haec omnino mala est, dolorem tuum adhuc ferre potes, sed alium sublevare non potes.
  Sulla post reditum Pompeium rogavit;
  - Forsitan tute ipse dicas, quale supplicium subiiciam impudens catulo? Forsitan in stercore demergat? Quomodo humiliabit superbos!
  Pompeius respondit;
  - Vir fortis et fortis bellator est. Roma talibus indiget! Si noluerit tibi servire, noli captivitatem, sed dimittas avem gratis.
  Dictator eructavit;
  - Maria infans nepoti suo comparatur! Hic puer et leonem et vulpem habet, ille modo nondum creverat! Quam ob rem ego iubeo, hunc rebellem cremate ad palum. Combuste, donec nihil restat praeter cinerem!
  Pompeio capite consentiens annuit.
  - Si haec est voluntas tua, implebo dominum magnum.
  - Et statim! Me manipulum cinerum adduces ut ex eis remaneat!
  Pompeius calcem caligarum eius premebat et ad perficiendum ordinem proficiscitur.
  Languido Caesare Aqualeriam uxorem adduxerunt. Facies puellae lacrymosa erat cruenta, et par gravissimos livores ostentabat. Ornamenta omnia patricio nobili excubitores abstulerant, vestem quoque et calceamenti gemmati diripuerunt. Nunc autem nobilis procurator prosapia tantum in una tunica alba manebat. Romae, primo vere momentum adipiscendi, noctu frigus erat, praesertim in lapide casemate. Nuda et inermes torpent puellae crura, Aqualeria frigida tangit. Caesar tunicam et ocreas exuit;
  - Ponet illud!
  Aqualeria superbe dixit:
  - Non! Nolo te amore meo rigescere!
  Caesar torva respondit:
  - Sed homo sum! Molestias quis et perferendis sit, ratione blanditiis!
  Aquaria graviter ingemuit.
  - Servi mei, praeter proximos meos, in eadem tunica et discalceati per totum annum vadunt. Nunc video, vel potius sentio quam illis fuit molestus. Et in universum mox erimus supplicium, forte experti frigoris carceris, non tam gelidae infernae tenebrae terrebuntur!
  Iulius crus uxoris permulsit, digitosque eius frigere coepit, dum consolari conatur;
  - Pro animabus innocentibus et heroibus speciales sunt Campi Elysees. Pulchra sunt, plena arboribus fabulosis et vario flore. Regnat ibi aestas aeterna, et omnes fructus maturos et dulces sunt, pluvia inundans homines praeteritos, et qui ibi vivunt diu obliti sunt quae mordent insecta et aculeata serpentes. Qualia sunt mala senectutis, gibbi corporis, aut dentes putri non sunt noti incolis hujus mundi felicis! Paradisus est!
  Aqualeria , permulcens nigrum , caput Caesaris crispum , respondit :
  - Suntne aliqua aliquet?
  adulescens Iulius respondit:
  - Nempe pineapples et aliquet sunt.
  Aquaria ingemuit.
  - Quomodo novas, maturas aliquet edere vellem. Proh dolor, tantum experti sunt tantum desiccati, sed vere amavi!
  Fidenter Caesar, sicuti ipse nuper erat, affirmabat;
  - In Champs-Elysées sunt fructus sine nomine. praeterea sapidum cibum et delectationem multum boni.
  Aquarium revixit;
  - Estne sexus in caelo?
  Caesar risit et adnuit.
  - O certe! Hercules tamen cum prima uxore sua in Campis Elyseos degens amorem fecit.
  Aqualeria feliciter risit.
  - Num liberos habebimus?
  Caesar maxime pugnum in lapides concidit;
  - Multi erunt! Hoc tibi promitto! Gloriosos milites suscitabimus!
  Iuvenis et puella primum ardenter osculatae sunt, deinde invicem se blandire coeperunt. Post omnes, qui novit quid expectet homo, illic extra aggerem, post hunc horrendum ora. Et adhuc crudelibus cruciatibus antecessit, mens Sullae perversa inventa. Et nos tolerare debemus, vires colligere, stare usque ad finem.
  At Aqualeria adhuc cruciabitur , ut dictator promiserat : ferrum candens teneras uret calcibus puellas , tum e nobili patricio tenera ubera evelletur ... .
  Imo ultra vires est. Cogitatio emicabat, quid si animum praestas et puellam a te excrucies. Pro exemplo, strangulare cingulo... Sed amor verus et omnia consumens est supra suam virtutem, occidere. Est proprium puerum strangulat, praesertim cum tentator anguis susurrat: quis scit, fortasse dictator levis animum mutabit et vitam suam, saltem Aqualeriam, mutabit?
  Dilectam coniugem Caesar osculatur maiore fervore, labra melle dulciora sunt et exclamat:
  - Scis nos in carcere sedere, sed simul in toto orbe liberius inveniri non possumus!
  Aqualeria mirum quaesivit:
  - Et quare?
  Caesar confidenter respondit:
  Quia fortis spiritu - rex in carcere, infirmus spiritu - servus in throno. Est momenti ad animum ponere et ne in lacrimas ne in eculeo erumpat. Tollite tormenta, subridens tacite labiis!
  Ingemuit graviter puella, palmis cervicem tendens pedes. Ea stirpe oriundus ex regum familia orta repente miseram ancillam sensit. Imaginatio vivida pictum est, quomodo illa tortis articulis in eculeo pendentis prorsus nuda esset, et flagellum carnificis foetidi nudo dorsum verberaret. Et alius tortor forcipibus candentis digitos suos frangit.... Puella etiam sensit sensum ardentem in parvo digito, quem tortor coepit abrumpere.
  Aqualeria flevit amare. Margaritae guttae lacrimarum genam roseam et mollem cutem defluxere. Aeolus ille genas coepit osculari dilectos, lacrymis salsis lambere, consolando;
  - Mulier Romana es, filia urbis, quae orbi terrarum imperaturus es! Noli flere, sed quo facilius tibi aliquid iucundum cogites.
  Valeria gemitu respondit:
  - Et nihil aliud cogitare possum, nisi propter gravissimum tormentum quod me manet! et exspes tartari abyssus!
  Caesar hoc philosophice respondit:
  - Nullum maius tormentum est quam imbecillis animi pravitas. O atrocissimum infernum, in conspectu ignaviae, ante tentationem!
  Offensa est puella, lacrimae vultum obstruxerunt;
  - Non sum ignavus! Noli me humiliare! Et certe si me amas, cur id dicis?
  Caesar magno risuque respondit:
  - Amor, dissimiles nubes, etsi lacrymat, sed sol vere non obscurus est! Nolite ergo solliciti esse pulchritudinem!
  Akvaleriya obiicitur:
  - Cum amor, sicut nubes, lacrymat, propagines taedii et destitutionis ascendunt!
  Caesar hoc aliquid respondere voluit, sed stridore ianuae audita est et ambo amantes exilierunt. Apertum est portam ferream, et per eam introivit Pompeius, comitantibus duobus legionariis. Vires arridere Caesar invenit;
  - Non omnes potest gloriari talem se comitari viam ultimam!
  Pompeius saccum post tergum quatiens dixit tristem;
  - Non veni occidere, sed salvare.
  Caesar admiratus est;
  "Et tu contra Sullam?"
  Pompeius caput movit e pera sua arma capiens.
  - Nostra necessitudo apud dictatorem nostrum nihil spectat! Melius vestitu legionarii Romani. Habeo duos mecum fideles meos comites: Guidonem et Leksinum, ex urbe exieris. Scis, Caesar, vitam tuam salvam esse, sed Romam non debes redire dum a dictatore regitur.
  Iulius, adiutus uxorem suam ut vestem mutaret, Pompeium magnum admiratione quaesivit;
  Cur me adiuvas? Salva animam tuam periclitantes!
  Pompeius non incunctanter respondit;
  - Quia inconcussum animum abnuit dictator! uxorem dilectam non prodidit! Et ego una vice consensi causa tyranni abrenuntiare dilecto meo! Sic cognosce amodo me sicut fratrem vestrum!
  Caesar armaturam Aqualeriae accommodans (magnum enim sibi esse naturaliter videbatur) quaesivit tamen;
  - Possumne tibi credere? Forsitan suus alius dolus vulpis veteris est?
  Pompeio abripitur;
  - Infidelitas veram amicitiam tollere non potest, quia in hoc casu vera amicitia numquam fuit.
  Caesar Pompeio manum porrexit.
  - Credo, sed memento: Amicus semel tantum prodi potest, ut inimicum re- cedas!
  Inimico autem Caesare ne dictatori quidem fatum est ineluctabile. Viam, quid si Sulla cadavera monstrare postulat?
  Pompeius subridens respondit;
  - Ex hoc satis erit et cinis! Omnis creatura coaequat, sive vivis et mortuis facta sit!
  Duo viri fortes ingenui iterum strictim manibus excussi. Post hoc Caesar cum dilecta coniuge duobus devotis militibus e carcere ivit.
  Cum iam in statione iam essent equitantes, Aqualeria subito obstitit equum suum crassum, calvum, degenere vultu, vacillantem nimia effusione;
  - Ipse cum complicibus suis, qui a me vestimenta mea sumpsit, pectus meum percepit, et calcibus meis se promisit.
  Adnuit Caesar.
  - Intelligo!
  Solo intervallo superato equo nigro, Iulius iuvenis, totis viribus in ictum impositis, ense capite calvo humili fronte quasi torquatus concidit.
  Distraheret memoriam Caesar, cupiebat amorem. Clamabat ad se servum pulchritudinis;
  - Bene para torum, tibi datus est honor ipsi Caesari servire.
  Inclinavit se puella, et dux Romanus uno motu tunicam suam abripuit. Tum manus plenas filiae Galliae ubera complexus est. Inpurus ille libenti animo, blanditiae Caesaris astutus, quamlibet mulierem sciebat, a nobilibus matronis ad viles servos. Haec puella, cum flagelli vestigia retro sient, tempus erat ut amare iussum disceret! Classica ancillae papillae indurata, coepit sciri, labra et pectus magni imperatoris osculis obtegere et togam simul sublevare. Gradatim ludus amoris magis ac magis procellosus factus est, magis ac magis increpuit gemitus et gemitus exauditi sunt.
  . CAPUT VII
  Expergefactus puer-captivus post somnum reficitur et reficitur. Claustrum solitarium mundum est, non nimium frigidum. Etsi post somnum non impedit exercitia.
  Oliverus Dodger docuerat exercitationes facere incepit. Includens angulum faciens, squatting evellens in vectibus, dis-ups. * et qui adiuvisti, paulum levavi spiritus meos.
  Tunc puer ientaculum oblatus est: oatmeal et lactis recentis magna maga, quae ei a misericordibus custodibus ancillis diffusa est. Dolebat eos ut puer decem annos doleret, praesertim cum Oliverus vel cuniculos vel fodinas exspectabat.
  Qui manducat et manducavit, et manducavit iterum. Unam fricare ligaturam contra alium coeperunt. Puer Spartaci dextra Geta pugnavit et Romanos obtruncavit.
  Modo uno cruciatu effugere non poterat.
  Hostis foemina, comitantibus praesidiis, et Circe Oliverii ablata est. Quae cum vidisset puerum, miratus est:
  - Omnia pene sanata sunt. Quam vividus puer!
  Et nitor ei, respondit;
  - Iam novissimi cruciatus manebant! Pati estote paulo amplius quam horae, et non cruciabunt vos usque in tentationem!
  Oliverus ingemuit... Medicus discessit et pro tempore pueri solus remansit. Mussitavit Oliverius;
  - paulo plus, paulo plus;
  novissima pugna est difficillima...
  Liber sum, domum ire volo
  matrem meam numquam vidi!
  Custodes medicus et femina iterum venerunt. Risu interrogavit:
  Esne paratus infans?
  Adnuit et puer cecinit;
  Puer semper sanus
  Puer semper paratus est!
  divisus est a collare et ad cellam torturae sublatus est. Ardebai foco, molemque tormentorum in muris pendens. Foemina carnifex, vulpes rufus, in subligar est et in arca eius fabricae angustae habena est. Iuvenum adiutorem habet quattuordecim, quindecim, sed propter aetatem sunt maiores et musculares. Haec femina puer tormenti artifex est. Scit maximam causam pugnare sine caede vel mutilatione.
  Prope est femina medicus quae statum sanitatis monitores - the client of the carnificum. Tribunus et iudex qui sequitur regulas.
  Necnon scribae et sacerdos testantur omnia testimonia quae in tormentis prolata sunt.
  Carceres Oliverii pajamas evulsi sunt, eum nudum relinquentes. Sic cruciatus est victima.
  Rufus adnuit risu.
  - Hoc tempore horizontalem eculeum temptabimus!
  Oliverius ambos manibus et pedibus ligavit et suspensus stratum machinam extendere coepit. Multum nocet, praesertim in scapulis. Et funes in manibus tuis effodiunt et natorum talos avellere minantur.
  Puer ingemuit dolore, porrecta et facta diutius. Et proprie venas extrahit.
  Cana carnifex quaesivit;
  - Loqueris?
  Oliver modo mussare respondens;
  - Non!
  carnifex femina iussit;
  - Lubricate pectus et ventrem et calcibus! Hoc tempore frige!
  Intremuit Oliver ... Et coepit carnifex teenage pueri pectus tingere, ventrem et plantas cum oleo nudare. Operabantur, ridentem et cachinnantes, et avaros, et satis dolens, victima.
  Oliverus fastidire sensit, cum manus iuvenum muscularium palpabant, oleum grave aromaticum in duro corpore liniens.
  Sed gravem dolorem nervorum et ligamentorum distrahebant.
  Tunc fistulas cum gas attulerunt, Oliver timore contremuit. Et accensus...
  Ignis e longinquo adustus, non ut cutem adurat, sed ut dolorem maximum faciat. Flamma maxime valida erat sub calcibus infantis. Quia plantae crassam cutem habent et citius sanant et magis aduruntur.
  Hic vulpes rufus, infensi ridentem, dixit:
  - Loqueris? Rogo te?
  Oliverius ingemit dolorem et caput movet. Aliquanto altius flamma accipit et incalescit.
  Vellicat puer a dolore feram, fitque etiam gravius. Vehemens hoc tormentum est. Oliverius aliquid sentit de se facile confiteri. Sed obstinatio solum eum gemit et clamat, sed tace.
  Flagellum rufus extrahit et labra lambit. Totis viribus coepit puerum percutere. Voluptates apertas sumit puer cruciando.
  Feminam e contra medicum aspergit... Et facit illud:
  - Non occides! Vivendum sit!
  Vulpes rufus leviter vehementiam strictionis minuit. Sed tamen plagae eius per cutem secantur. Ea triturat et obtrectat.
  Luctus tortoribus nulla. Etiam fun habent.
  Rufus ferit. Oliver Torquet et frixum tenditur, estque adeo asperum et crucians.
  Puer vere vult conscientiam perdere, sed non defluit, et caput clarum manet, et corpus ad dolorem plane refertur. Torquens gehennalis dolor, omne corpus infantis cellam conspersa exundans. Et ideo volo confiteri, et sic volo prohibere.
  Tunc subito recordatus est Oliverus librum quem in bibliotheca carceris filiorum de Indis legerat. Ita leviter tormentis cantabant. SIC, in equuleo, vel ligno affixo, fecerunt disticha. Et tunc convaluerunt.
  Cum cantas, dolor est multo facilius.
  Et cecinit Oliverus Twist, componens euntem;
  Pupillo natus sum in ergastulum
  Mater, pater ab infantia nesciebat...
  Sed frustra nunc sepelitur infans;
  Pro eo, Christus est specimen!
  
  D. admodum laboraverunt
  Et pauper comedit pulticula pro ientaculo .. .
  Erat admodum severa educatio.
  Placerat, integer pulmentum!
  
  Puer poposcit paulo plus
  Et pro hoc liberaliter accepit flagellum .. .
  Pro prandio alga pueris dabant;
  Itaque viribus carebant!
  
  Oliverius graviter condemnatus est
  Et voluerunt facere puerum discalceatum.
  Haedus in laqueos paene necatus est;
  Vita tenuis est, sicut stamen sericum!
  
  Sed tristis fortuna risit;
  Puer ad serviendum missus est.. .
  Pistol rostrum emicuit;
  Paene in ludum vertitur!
  
  Etiam sed nulla vitae mi iaculis iaculis.
  et puer fugit a labore.
  Discalceatus in una simplici tunica;
  Ad caput Angliae festinat!
  
  Puer nudis pedibus pulsavit;
  At ille adhuc Londinium pervenit.
  Nolite iudicare puerum,
  At furum lacum in capitali attraxit!
  
  Factus est etiam fur callidus;
  Per loculos meos ascendi, trahens saccos...
  Interdum puer conis refertus;
  Contigit ut si filius peccati esset!
  
  Sed in fine captus est
  Valde malum est furari ...
  Calcanei ignibus concremantur;
  Quia infra etatem fur!
  
  Interrogatio gravis et crudelis fuit;
  Infelix puer sub flagellis carnificum.
  In eculeo pendet discalceatus;
  Candens plena ricini!
  
  ipsum caesum crudeliter cruciant;
  Et ossa pueri confringunt statim .
  Tantum vena non sufficit;
  ut puerum ad finem perfice!
  
  Quid si haedus patiatur?
  Ita factum est ut esurientem furatus esset .. .
  Fratres vero vixerunt;
  Oliverius quis non occidit!
  
  Sic parce puero notho
  Torquendo pauper guy ...
  Carnifices non irritant Deum;
  quantum potes puerum torquere!
  
  In summa paupertate natus est;
  Mater eius in partu mortua est.
  In terra tam orphano quam peccatur;
  Ita dura terra Britannia est!
  
  Vis suspendi puerum
  Etiam vel gravida velit.
  Sed diligenter considera
  Quia vita nostra insania plena est!
  
  Daniel multum patitur
  Calcanei eius ardente igne ardent.
  Et puer lepide vapulat;
  fetor auditur ex carne inusitata.
  
  Oliverius vero non solvit;
  secretum carnificibus non indicavit .
  Et cum puer fortiter pugnavit
  arduos supereminet scopulos!
  
  Non, puer iste mundus erit;
  Laqueus pendens sicut fur sordidus ...
  Fiet scriptor, artifex;
  Sicut ursus fortis erit Guido!
  
  Non perdet hostes de felicitate saltare;
  Ipse movebit katam per cornua ...
  Nubes et tempestas disperget;
  Si vita pueri pretiosa est!
  
  Mox scio malam fore ultionem;
  Jesus magnus Deus veniet.
  Et lux veniam
  Salutávit pópulis!
  
  Ac gravida laqueo
  Cades in pulcherrimum paradisum christi ... .
  Nihil sceleris;
  Ceterum, torquete animam tam puram!
  
  Carnificum horrendum infernum manet;
  Maledictam continet, clamantem et gementem feram...
  Iesus salutem revelat
  Ecce conlisio Armagedon!
  Et tunc iustitia veniet
  In judicio fiet mensura laetitiae ;
  Omnipotens autem miserebitur omnibus;
  In gloria Filii, Domini nostri Jesu Christi.
  Oliverius sub verberibus cecinit sub igne, et in eculeo stravit se.
  Carnifex rubens mulierem adligat et subridens ait:
  - Tantam virtutem!
  Officialis ostendit clepsydram.
  - Tempus expletum est! Cum adulescens scelestus nondum quattuordecim cruciatus tempus lege finitum est!
  Subridens rufus et alacriter dictum est;
  - Macte virtute puer! Sanguis in eculeo! O facinus indignum!
  Ignis et fistulae gasicae sublatae sunt. Tum vulnera abstergunt et urit pueri alcohole. Novum pajamas carcerem induunt.
  Puer consolatus est parum ... Etsi vehementer dolet cum alcohol vulnera urit.
  et puer ad cellam relatus est. Nemo autem eum turbabit usque ad diem iudicii.
  Puer oatmeal iterum datus est, sed hoc tempore frustum carnis et lactis. Juvenes captivum ederunt et graviter doluerunt et desideraverunt somnum.
  Oliverius aegre in stramine suo aliquo modo jacebat. Pectus et venter ab igne pustulis obducti sunt, et flagello dorsum et clunes feriebantur.
  erat autem puer adhuc sanus et cito obdormivit in Domino. Et iterum vidit.
  Inspirata etiam quae legebantur in libro bibliothecae opulentae carcere infantum Londinii, de rebus in Russia longinqua.
  Emelyan Pugachev, adhuc relative iuvenis et fortis Cossacus, capax et ardens, statuit in maximo vitae suae adventu. Cossacus defec- tionem instituit. Et praeterea rusticus Petrum Tertium Imperatorem se praedicavit. Libenter patria seductorem cum Ottomanico bello longinquo vastavit. Emelyan curavit ut Cosaci Yaik paeniteret et iter suum ad Orenburgum contraheret. Iletsk Cosaci, Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz, dotalia localia et etiam nonnulli milites et duces impostori se coniunxerunt. Primo pugachevitae res bene gestae crevit exercitus.
  Sed obsidio longa Orenburgi permisit tsarist imperium copias construere et copias a termino transferre. Sub Tatishchevo Pugachev Generali Golitsyn signis collatis praelium dedit. Post atrocem pugnam pugnam decem millia pugnatorum superata est, et dux tumultus fugit. Conatus repellere regimen militum sub castello Belozerskaya in cladem finivit, et plures socii sui regis indicto fuerunt.
  Fuga deinde et diu sequela Yemelyan per regimen exercitus secuta est. Gravissimae dissensiones quae factae sunt post mortem Bibikov apud imperatores generales ducem Bibikov tsarist permiserunt Emelyan Pugachev copias suas congregare et plures officinas et castella vincere.
  Tum Dekolong iterum fregit. Sed Emelyan non omisit. Post aliquot proeliis cum Michelsono, ab tsaristis copiis erumpere et versus Kazan movere curavit. Fere tota urbs in lubidinem capta est, solum Kremlin ad servandum alterum consanguineum Potemkin administravit.
  Et cur infaustum bellum cum Michelsono factum est. Tantum catervae plus viginti milia hominum delecti atque exercitatissimi milites mille ducentos dispergere potuerunt.
  Plerique autem Iemeliani milites nuper iuncti erant, rudes rei militaris, non nimis fortes rustici. Bis Emelyan Pugachev adhuc Michelson pro viribus temptavit. Sed legatus colonellus tsarist etiam nobili militia et praesidio a Kremlin adiuvabatur. Victi Emelyan Pugachev primum ad Nizhny Novogardiam ducti sunt. Sed praelia ostenderunt rudes rusticos bellantes inutiles esse, et Kalmyks cum Bashkirs: equitatus Pugachev - seductorem abrupit nec dinumerare ad certaminis unitates numerare potuit.
  Idea militum in Tanais quaerenda erat. Don Cossaci etiam bellum paratissimum partem exercitus Stenka Razin effecit. Et Emelyan Pugachev consobrinus erat Stenka pronepos.
  Post calamitates, impostori iterum sol fortunae inridere. Complures urbes paene sine detrimento captae sunt, in iis tantae quantae Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Verum ea brevi tempore servare potuerunt. Mikhelson in calcibus erat, et si non ob frequentes seditiones rusticorum ac turbae passim ortae, tum Pugachev olim oppressi sunt.
  Seductoris exercitus crevit. Minoritas tantum, Cosaci opulentissimi, iurare noluerunt rustico tsari et ad Tsaritsyn confugerunt. Ibi etiam delecta milia Don Cosaci accesserunt. Tres cohortes Cosacorum, quae ex bello Turcico redierunt, moram et stationem ceperunt: dicunt, quicumque vincit, alteram partem capient.
  Pugachev, tergo Michelson, munitum Tsaritsyn expugnare non audebat et Volgam ulterius destruxit. Huic coniunctus est Kalmyks et Volga Cosaci, qui in Black Yar consedit.
  Exercitus Emelyani crevit ad quindecim milia pugnatorum ad decem et septem, et quinquaginta tormenta habuit. Colonellus Dietz, ad seductorem interceptum egressus, a Pugachevitis caesus et legio partim captus, partim dispersus. Fortasse Pugachev nunc fortius est quam umquam. Apud Kazan plus armatorum habebat, sed cum quercubus. Nunc autem multi Kalmyks, Volga Cosaci et complures centum qui a Don defecerunt. Multi quoque milites ex praesidiis captis. Impensa quoque urbium captarum repleta est, et aerarium Pugachev etiam magnum fuit.
  Difficile est credere, sed pugna apud Salis Band erit ultima pugna major et finem seditioni imponet. Nunc Emelyan plus quam umquam multas copias et tormenta habet et magnum numerum pugnae paratissimae unitates. Sed proditio iam matura erat in exercitu Pugachev, et fortasse haec causa fuit tam velox et facili clade ad regimen militum.
  Oliver Twist librum magnum de tumultu et bello rustico Ivanovich Emelyan legebat, et idcirco cursum suum movere voluit. Post omnes, auctor Anglicus est fur, quo adductus est ut rebellibus compatiretur. Priusquam sera adiuvet.
  Finis Augusti in regione Volga inferiore calida est. Post saccum lapideum Londinensis carceris, iucundum est nudis pedibus, puerilibus pedibus, in acuto in gramine incedere. In somnio Oliverus bene sentit. Quasi magico, sanata sunt omnia vulnera et adusta, sanata sunt ulcera sale corrodata et alcohole. A tergo autem, in quo filum candentis percutiunt, nulla fuerunt combusta vestigia. Statimque puer non solum ad furtum, sed etiam ad canendum proficiscitur?
  Imo non malum est cum ventus aestatis calidus in te spirat, et Volga prope spargit. Lenibus aquis sub te radere potes. Puer bene natavit - evolvit altum oculos aperuit et sub aqua ivit.
  Oliver fur primae classis in caterva puerorum factus est et multum facere potuit. Habebat memoriam egregiam et Germanice et Anglice facundam. Patientia et patientia clarus, in omni vita nunquam aegrotavit, licet ab infantia discalceatus, saepe per nivem profluens.
  Puer amabat viam latronum, quamvis magnum dolorem attulisset. Sed honestum esse, Oliver Twist propemodum vitam quietam nesciebat. Similior oblectatio. Ab infantia, labor, verbera, ieiuna cibus. Et metus est, at simul suscipit sed.
  Puer paulum tranavit. Beatum est mentiri vel spargere in tepidis cunis, sed ... Officium est furis iuvenis Emelyan Pugachev adiuvare. Quomodo Oliverus scire potuit hoc loco et tempore fuisse?
  Tamquam si aliquis de caelo descendisset et hoc furi puero dictaret. Et quoniam officium dictat, tunc opus est rustico tsar!
  Oliverius Retortus in terram venit, molle, velutinum, lutum callosae plantae pueri iucundissime titillans. Haedus libenter in lapides descendebat, eligens ubi acrior erat. Tum ruit, insanus lepori saliens. Optime! Liber est! Emelyan Pugachev currit princeps omnium oppressorum.
  Puer in saxum pedem suum totis viribus recalcitravit, obiecto silice percussione, et retardatur... Nudo fere, sub sublibris tantum nigris, truncis natantibus similior. Et in hac forma ad regem venire?
  Mihi opus est aliquas vestes accipere. Et puer coepit quaerere aliquod instrumentum ad aliquod honestum habitu.
  Hic ex communibus cannis et igne inde tibiam facere potes. Oliverus Twist celeriter arcum quendam sibi aedificavit. Etsi telum primitivum evasit, auctor autem fur ab huiusmodi armis sagittando expertus est. Hic puer duos ascensores in veste opulenta vidit. Verisimile est haec exploratio explorationis copiarum Michelson, quae post Emelyan Pugachev movetur.
  Sed puer auscultare voluit. Procumbit in spinoso cespite ventrem, et aures arrigit. Magni interest speculatorem habere acrem aurem. Oliver Twist a natura canem aurem habet, sed etiam ope specialium exercitationum se exercuit ad melius audiendum et levissimos sonos discernendos.
  Uterque insusurravit leniter ascensores. Praefectus in secta caerulea rubra locutus est;
  - Curds et Chuguev nobis auxilium promiserunt. Nemo ex quinquaginta sclopetis Pugachevitarum incendet. Kalmyks exibit, et Volga Cosaci ab Colonello Timofey auferentur.
  Et in rubrica perbibetur lictor ;
  - Non equidem, monere me his pugachevitis fidendum esse. Quid si nos in laqueum ducunt?
  Praefectus caeruleo adnuit et sarcinam e sacculo traxit.
  - Haec omnia documenta sunt: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, et princeps carnifex Yemelyan Koryavy signabunt! Verum, Ovchinnikov et Perfilyev fideliores sunt impostori, sed nos adiuvabunt eos in ipso praelii initio conficiendi!
  Miniftri rubra sibilaverant.
  - Proh! Perfilyev specialiter a Petropoli ad exercitum impostoris corrumpendum missus fuisset, at contra verius evasit quam rectum?
  Hyacinthus aequabilis, fistula sua extracta et confirmata;
  - Bene... Quod aliquando accidit! At contra, Iletsk Cosaci, Tvorogov dux noster est. Hic omnes squiggles ponunt!
  Oliverius Twist anhelavit tumultus. Praeterea nudum ventrem pungunt spinae. Hic occasio est omnes proditores statim patri tsari tradere. et ibi conteret et Michelsonum.
  Eunuchus in rufo uniformi perbibetur;
  - Nos unum et dimidium milia Cosacorum habemus, e quibus opulentissima milia Tanais, mille ducentos Grenades delectos, et alia tria milia peditum ex Tsaritsyn capta? Non vincemus seductorem?
  Praefectus caeruleo annuit consensu.
  - Profecto! Catharina iubet Suvorov ad Pugachev properare. Sasha ut de se nimium non cogitat!
  Red erat dicturus aliud cum Oliver Twist accensus. Iuvenis fur nolebat expectare donec haec duo, magna cum informatione, Michelson pervenerunt.
  Pro chorda, puer carduo utitur, arcum speciali modo trahens. chorda tua in dentibus tuis, et tu rectas manus tuas. Quam ob rem est stricta et densa offa.
  Sagitta e testa acuto facta in oculum fortissimi principis Catharinae transfixit. Bellator in caeruleo pistolam traxit, sed Oliver Twist e linea ignis motu habituali movit. Glans praetervolavit. Fur irruit ad suum delinquentem.
  In somnio, Oliver Twist erat puer mediocris et maior quam mediocris pro aetate, et musculi ex labore et exercitatione bene crescebant. Ita haedus omnino infirmus non erat. Porro unum e Rodovarianis latronibus cognoscendum curavit, et puero nonnullas lectiones Anglice, palaestrae nationalis, dedit.
  Oliverius hoc uti voluit. Qui cum machaeram auream manubrio traheret et puerum pondere suo praecidere conaretur, fur, paulum movens, manu militem subtiliter traxit, ac leviter eum per cothurnum traxit.
  Praefectus caeruleo equo cecidit. Puer totis viribus genu in mentum detrusit. Oliver saepe simile calcitrare saliens exercuit, et bene karate applicavit. Durum sane maxillam contrivit, adversarium inactivare. Chrome ocreis vellicatur crura aliquoties, et regium conticuerunt.
  Oliverius Twist primus equum suum ad se vocavit. Pro puero laborante et fure obdurato, haec scientia non est valde insidiosa. Tum haud sine difficultate eunuchum scapulam sustulit et super equitem scapulas imposuit. Quod nunc habet aliquid ad Emelyan Pugachev. Captiva lingua, duo pulchri equi, et plures sacci aurei, imperatorii regii.
  Puer in pera duffel etiam chartam invenit et braccas parcat. Sine bis cogitans, Oliver Twist se breves aedificavit. Ipse galoshes simpliciter praecidit et se cingulo ligavit. Tempestas incalescit, et adhuc puer est et potest praestare nudis pedibus et nudo pectore pugnare. Corpus eius est musculosum, presso subsidio siccum, et tan- tum aestivo quod nondum tempus erat in carcere abeundi.
  Genus ille Tarzan videtur. Vel Mowgli!
  Summa est tempus monendi Emelyan Pugachev.
  Interea rusticus tsar, quasi Stenka Razin in colle sedet, in cogitationem factus est. Post tres clades a locumtenente Colonello (nunc Colonello!) Mikhelson, Monarcha Cossack claram seriem habuit. Prope nullo resistente, creverunt exercitus, seditio.
  Sed nunc maxime res accidit: bello cum Turcia confecto, imperium eius manus solvit. Post omnes, praeter Mikhelson, etiam aliae copiae contra Pugachev progrediuntur. nummum imperatricis distribuit cohortes viginti et septem latrocinia sub Papinio duce. Talis exercitus et alia potentia terribilis esset. Verum, dum istae cautes discutiuntur et forte est tenues in partes frangere.
  Sed id facere conare cum Michelson solus non potes vincere. Cogitatus est in Saratov proficisci ibique pugnaturus cum hoc colonello Germanico. Sed non elaborare. Aliquatenus non fuit satis ferocia. Nunc in hac pugna statuendum est quis Don sequetur. Si exercitus tsarist superatus fuerit, tunc tres cohortes Don tyaris fidelitatem jurabunt, et cum eis numerosi Cosaci. Et haec sunt decem millia exercita- torum, bellatores a pueritia. Non hominis.
  Merito Emelyan pro septentrione meridiem, et loco Moscuae Cherkasy elegit! Ibi magnas vires et copias cum regina ex aequo pugnare potes!
  Summa est, quod homines in victoria credunt. Patet fessos esse socios. Multae clades animos eorum fregerunt. Sic fit in omni motu: quisquis vincit, veritas post se est!
  Conciliandus Michelson fiduciam aedificandi adiuvabit. Non semel eum Pugachev verberare, et impostorem Mikhelson verberare, etiam comitem Chernyshev - Chika cepit.
  Sed quam istuc facere? Nunc Germanicus colonellus adhuc Cosacos et copias a Tsaritsyno praesidio habet. Fortasse melius est ad Astrakhan ruere? An adhuc periculosum est et arte excogitatum? Multo plures tamen copias habet quam Michel. Multum equitatus. Etiam rustici in exercitum fere ducti sunt, bonae res.
  Nullo modo est, ne longius pugnet. Electio tantum est, sive ipsum Michelson oppugnare, sive illum in Black Yar in munitionibus sedentem expectare. Forsitan ambitiosus colonellus oppugnationem ibit, et copias exhauriet. Sed etiam fieri potest ut Mikhelson Cherny Yar circumvenire conabitur et auxilia advenire exspectabit. In hoc casu, Pugachev capi potest.
  Verum, Suvorov festinat adiuvare, qui exercitui Michelson praeesse debet. Poteritne colonellus omnes laureas ultimae victoriae de se praedicato Tsari, legato generali Suvorov iam Illustris, dare? Id est, acumen quaedam occultandi post parietes Var.
  Emelyanus Pugachev parvum principum concilium congregavit. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey iam cum auctoritatibus tsarinae consenserunt et, sane, monuerunt ut Michelson in campo verberarent. Ovchinnikov - praefectus exercitus Yaik, diu ipse caput totius exercitus rebellis, iam dextra Pugachev locutus est:
  - Periculosum est post muros sedere, se imponere. Etiam in agro terrent, eam frangere possunt. Sed in campo, etiam si vincimur, semper ad gradum equi ire possumus. Et si in Black Yar omnia praecepta imponunt, tunc non effugies!
  Gorbatov, olim dux exercitus tsarist, a Pugachev ad duces promotus, unus ex iis, qui alam colonelli Dietz, etiam in historia reali, vicerunt, una cum Ovchinnikov, qui in praelio prope cohors Salty mortuus est, notavit:
  - Si Michelson impetum fecerit, tunc scopi dinumerare possumus!
  Perfiliev, notus eo quod in historia reali cum Pugachev exsecutus est, modeste suggessit;
  - Mea sententia parva est. Hic, secundum quod iudicatum est, fiat.
  Princeps Kalmyk Kizya, licet non esset inter proditores, etiam in fractura Russiae declaravit:
  - Pro Kalmyk, agri sunt optimi loci ad pugnandum. Sedere in castello et depellere impetus nobis insolens est!
  Emelyan iam consentire cupiebat cum angustiis consilii militaris et exercitum suum magnum a Chernoy Yar munito, quod regem patrem honorifice suscepit. Sed tum nuntius puer in cenaculum volavit et anhelans dixit:
  adulescens advenit. Dicit tsar-matrem urgere.
  Cossacus imperator iussit;
  - Intra!
  Olivarius Twist, nudis pedibus alapis, et graves saccos aureos in manibus tenens, celeriter in cenaculum cucurrit. Dux belli rustici oculis suis videre voluit, in scholis studebat, carminibus canebat. Petrus cenaculum intrans, vidit duodecim homines ad mensam longam et quercum. Fere omnes ornati, vultu elati. Unus admodum adulescens est, sed aequaliter cum mandatis communis. Bene, Gorbatov probabiliter est. Defectus ab Orenburg, peritus et efficax praefectus, qui multam fecit ad confirmandum exercitum Pugachev. Gorbatov, quamvis generosa origine, a Cosacis et rusticis amatus est, adeo simplex, comis et urbanus fuit. Oculi caerulei hilaris et capilli flavi admodum iuvenili specie, legati imperatoris uniformi male congruentes.
  Oliverius Twist alios visu non cognovit, et historia paucas descriptiones reliquit. Quin etiam ipse Pugachev aliter describitur. Sed Emelyan vera est effigies e natura exscripta. Oculum gravem, imperiosum, aquilam ostendit, de quo ita dicunt: natus est imperare!
  Et nunc inter callida atamans modeste, Cossacus zipun, homo sedet acuto, torvo aspidis aculeo. Etsi solum vitta Ordinis Alexandri Nevsky dixit hanc personam regalem esse, Oliverus Twist crura eius sensit fibula et puer in uno genu etiam surrexit.
  Emelyan Pugachev etiam puerum discendi aspexit. Scilicet, exeunte saeculo duodevicesimo, homines paulo minores quam in medio vigesimo septimo fuerunt. Imo et in somnio Oliverus longus et lato umero aetatis suae, pater, quem ignorabat, duo fere metra alta erat. Sed adhuc adulescens adhuc puer constat. Tonsae ericius stuppae albae comae, naso puerili supino, facies tenuis ob alimentum militaris. At simul nervosus est puer quam tenuis. Et quid tenet in magnis saccis, ad minus binas libras, singulas pensantes? Estne aurum?
  Oliverius Retortus intoned:
  - Quindecim millia rubulorum auri dono Suae Caesareae Majestati affero, ac litteras quoque trado.
  Etiam hædus tam fortis ei similis, non facile est aurum in manibus tenere crumenam. et posuit eas in conspectu Yemelyan. Tum puer epistolam e balteo proferens, in digitos suos diligenter insiliens, eam principi ataman regi tradidit.
  Iemelyan literam recepit et suspiciens sigillum aspexit. Pater Tsar, licet optime scribere nesciret, et manus eius adeo terribilis erat ut manum suam omnino ostendere mallet, non coram Petro, sed bene legit. Atque in omni re militari magnam scientiam habebat. Alioqui vix toto anno duravit seditio, et totus exercitus contra seductor missus est.
  Pugachev epistulam diligenter legit et admonet. Sensus animique temperare noverat. Contigit quod quinque principes militum eius proditores fuerunt. Pugachev diu animadverterat Chuguev et Fedorov eum invidos aspexisse, etiam invitus eum salutasse, et quasi beneficium facere stetisse. Cum Chuguev pugnaverunt, cum omnia tormenta in praelio cum Mikhelsono amisissent. Tum Pugachev ferrum Chuguev in collo minatus est. Ad haec ille respondit;
  - Collum meum non levavi pro pugnis!
  Rex rusticus dixit:
  - Ita pro tenes, vel quid?
  . CAPITULUM #8
  Oliverius bonam noctis somnum habuit et iterum exercebat. Vulnera et ambusta sanare coepit. tormenta sustinuit. Et bonum est quod omnia finita sunt et non dedit latibulum suum. Nunc vulnera pueri sanabunt, et iterum ad res gestas paratus est.
  Oliverius Refectus. Tum inimicus feminae eum interrogaverunt. Imbricata ejus ambusta vulnera et citius sanare dixit;
  - Nullum tormentum erit donec iudicium! Et miserentur populi tui, fortasse non facient te!
  Oliver adoravit gratias...
  Inde, relicta camera, nexus catenae fricare coepit. Infans collum eius a collare adhuc tenebatur. Et si catenam erumpere potes, fortasse effugere potes?
  Puer catenam per aliquot horas in ordine attrivit. Sed obduratum est ferrum, nec dabatur optime. Tunc cibus et lac rursus puero vincto delati sunt.
  Post cibum et potum pinguem vaccam natam, Oliverius non animadvertit quomodo iterum obdormivit. Et iterum de Pugachev rebellio.
  Fedorov quoque cum Cossaco monarcha plane angebatur. Verum, Curds extus obsequiose gessit, et satis certum videbatur. Uno tempore Iletsk Cossaci Pugachev adduxit, tumultus dilatans ultra compagem rebellionis pure Yaik. Verum, uno tempore, Emelyan Ivanovich in Tvorogov Stepsha uxorem aspexit. Probabiliter invidus maritus iuvenibus et formosis perfidiae non ignoscit. Post omnes, Pugachev triginta duos annos natus est, sanguis eius adhuc iuvenis est et satis est Don Juan. Ac etiam hermaphroditi. Sophia uxor eius, quae omni pulchritudine carere non vacat, quattuor filios: tres filias et filium. Secundus puer Cossacus et Ustinya.
  Et quam multas iam dominas Emelka habuit. Et illud bonum est centum centesimis naturalibus.
  Colonellus Timotheus rebelles nuper coniunxit. Is est ex Volga Cosacis. Toli speculator primo fuit, aliqua de causa a sacerdote scandalizatus est. Princeps autem carnifex, ut videtur, audivit quomodo sodales suos praetermittant quod Emelyan ad eos relatum sit.
  Imprimis factum est malum cum Emelyan Pugachev regalia regalia deserere vellet et se populo aperiret. Tum ceteri atamanes etiam dubitaverunt. Et nunc, si defectus inciderit, seductorem furem Emelka torquebunt et memores eius ut sciverunt. Unde de rustico rege et sentiendo coniurationem intra ambitum. Et iam recepta sunt testimonia.
  Miror quis hic puer sit. Non plus quam quindecim aut quattuordecim spectat, sed validum in manibus habet puerum heroicum. Vide quam gratuitus es. Quindecim milia auri regi adduxit. Pretium totum pro quo emere potes. Non omnis homo talis donandi capax est. Verum est adhuc haedus, hic facies rubicunda sicut puellae, ne sclopetum. Puer pretium pecuniae nescit, et ideo liberalis est.
  P. Nihil, haec pecunia Emelyan utilis erit. Quamquam aerarium in urbibus aliquantum refert, etiam haec commeatus ferre difficile est. Pugachev ipse cistam auro et calculis in uno solo sibi noto abscondit. Sex pondo auri cum gemmis: pyropi, smaragdi, topazii, sapphiri, adamantes in hac cista. Si quid, Emelyan satis erit vitae commodae.
  Ogolets generose remunerari, nec seipsum offendere.
  Emelyan risit et nuntiavit Oliver Twist demonstrans:
  - Faveo tibi, ducis titulo, et te in comitatu meo recipio!
  Obmutuit approbatio circa mensam. Chuguev miseri mussavit;
  - Parvus est coram magistro!
  Cossacus Tsar interrumpitur:
  - Sed mens magna est! En quantam praedam ille attulit, et pecuniam, et equorum hinnitum audio. Hic puer meus erit adiutor!
  Et Pugachev ad persuadendum pugnum in mensa movit.
  Age, nunc tempus est improbos puniendi. Sed hoc diligenter faciendum est ne discordia civilis non eat. Continuo iubes comprehendere, tunc spathis captos tenebo. Sed Cosaci obedire regi suo debent. Et etiam devotiores sunt rustici, cui Petrus Tertius Deus est et Tsar!
  In proditores capient, pulchrum fore si in torturae loco horologii essent, ac etiam scintillam accenderent. Omnes conscios aperi, et ambitum a majestate emunda!
  Emelyan Ivanovich nuntiat in summitate pulmonis;
  - Nos recognitionem militum deducemus!
  Hactenus, in ima linea, Oliver Twist consilium suum Domino Deo exhibere constituit. Ambulavit juxta me, et insusurravit in aure mea. Pugachev risit magnis, dentibus albis, Adnuit in concordia;
  - Hefty garno! Et callidus!
  Fine aestatis, sol harundines multa milia passuum combussit. Id autem fieri non potuit quin in caput iuvenis sub terra operantis et auctorem consilii insidiosi et efficacis exponere potuerit.
  Interim una cum Cossaco exercitum exploraverunt. Exercitus Emelyani ad septemdecim milia auctus est, et plus magisque novus populus constanter pervenit. Complectens Don. Sed Don plane Pugachev sequetur si suam fortitudinem ostendit! Multum homines. Nothi barbati, furcillis, minantes erectis crinibus, cornibus, fustibus, furcillis. Pueri discalceati cucurrerunt teenage et multi etiam sunt. Ac magis ac magis omni tempore. Viri cupiunt exercitum regi coniungere. Tempus autem doloris cito praeteribit et numerus bellatorum advenientium insigniter augebitur.
  Pugachev spiculatorem simul invitavit. Misericordia sane est, ut cum tali necessario genere, sed proditione subtrahatur.
  Diu rusticus tsar non pertulit iubet;
  - Age, homines quam primum proditores... Knit!
  Viri, quantum studio, super- ligaverunt. Exempli gratia, Ovchinnikova. Ille tamen non restitit. Iussit rex umerum solvere et approbare impeditos proceres. Mystaceum ovchinnikov instar bastrici suspensum et confusam et obstupefactam aspexit. Et Timofey, Chuguev, et Fedorov caesi sunt. miserunt me in terram et recalcitraverunt me.
  Sed hi adhuc flores sunt. Quinque coniurati eculei et forcipes candentes exspectaverunt!
  Et Oliverus Twist ad Michelson castra involavit. Volga Cosaci legatum regium exceperunt. Ut solidius inspiceret, puer elegantem librum et soccos gestare debuit. Quod in hoc calore non est admodum delectabile.
  Castra Emelyani magna sunt et homines omni hora adveniunt. Videri potest quomodo coetus hominum per viam porrexerit, ad regem populi protensum. Homines enim meliore fato fieri volunt, et auctores vere curant, non ambitiosos.
  Eodem modo populi Grishka Otrepyev deducti sunt, qui etiam in Russia aliquandiu regnare curaverunt. Mala societas. Sed auctor Petya, Emelyan Pugachev non est impostor audaciae, sed tumultus princeps populi, cum quo magna spes sociatur ad socialismum aedificandum in una regione.
  Colonellus Michelson adhuc iuvenis et ambitiosus est. Usque nuper bellum cum rebellibus parvi momenti existimatum est, nunc autem favores ab Imperatrice in eum delapsum est. Quomodo superbire non potes.
  Nunc Michelson septem milia militum collegit. Accessit praeter tria milia militum Tsaritsyno, alia mille ducenti Mielini. Etiam Germanus in servitio Imperatricis Russiae, qui diu vestigia Pugachev secutus est, proelium committere non ausus est.
  Vires satis erunt etiam sine Cossack perduellionis seductorem debellare. Unus est metus, ne tempus abeundi belli erit. Alexander Suvorov etiam sollicitus est, cui Mikhelson copias suas in ditionem transferre tenetur. Est molestus sane. Per tot menses, fortis Germanus Pugachev persecutus est, et victoris lauream in Russiae legatum ducem transferre cupiunt.
  Suvorov iam glorificatur, et pro eo impostor non est omne quid actum. Et pro Michelsono, haec ad imperatores transitus est, et facultas ad cursum suum continuandum.
  Nuntius proditores non nimis placet colonello Germanico: sed puer flavus, macer, sed fortis. Nimis adulescens legatus est, et nescio quo modo loquitur. Exspectare licet quid ab his Parva Russorum Cosaci.
  Verum est quod puer confidenter dicit, caeruleis oculis non discurrit. Colonellus Michelson leviter conti. Oliver Torquent aliquam metus. tamen iam iussus est verberari et suspendi. Post captivitatem Anglicam, vapulare quasi lusus infantis videbatur, sed laqueo mori... Sic ignominiosa.
  Etiam in ocreis cruribus incommoditas, licet sint liberae et pueri maxime viam in equo gesserunt, crura eius fricant. & parcum in eis. Nondum corpus hiemis frigus oblitum erat, et ipse Oliver Twistus discalceatus fere per totum annum cucurrit, gelu non attendens. Ita nunc heros fur nimis delicatos et consolationes sensit.
  Mikhelson quaesivit quot copias Pugachev haberet. Oliver Twist, sciens colonellum Germanorum fabulae proxime conscium fuisse, honeste nihil celavit, sed simul affirmavit Cosaci pugnare noluisse, et Emelyan Volgam ad Astrakhan et Kuban movere decrevit. Satis logica videbatur. impostor magnis copiis ab Imperio victo Ottomanico perterritus fugere cogitavit vel in Turciam vel Iraniam. Haud procul a Kuban Irania est.
  Pro proditoribus Cosacis, Oliver Twist obtulit exercitum Michelson ducere per viam occultam ad fugas impostoris interclusas et castra subito a meridie oppugnant.
  Hanc opinionem colonellus Germanus probaverunt. Proprie aspiciens puerum furem, mercennarium interrogavit;
  - Si non mentiris!
  Oliverius, cum prope atheus esset, se raptim trajecit;
  - Testor per Christum Deum!
  Michelson promisit;
  - Si elaboraverit, centum rubles habebis! et si mentiris, non tantum te suspendam, sed iubeo te separari.
  Ultima promissio Anglico latroni magis ridicula quam terribilis visa est, et increpuit:
  - Gloria Serenissimae Dominae nostrae Catharinae Imperatrici!
  Atque ille callidorum callidorum calcis callide premebat. Quamvis incommoda essent, Oliver Twist superbus sensit se pretiosas imperatoris calceos gestabat recentibus cera politis, et non discalceatus ragamuffin. Ita habet speciem filii principis, quod multo magis confidat.
  Mikhelson statim iussit incipere, praesertim cum iam vespera esset et transitum in tenebris facere deberent. Augusto in regione Volga inferioris aestus est. Uniformi durum est, et super genua ocreis. Sed vana Michelson semper in praemiis et aequalibus est. Pro victoria Chikoy, ordini S. Georgii tertii gradus, et Pugachev secundo, data est. Catharina animum suum ad rebellionem mutavit, magnoque remunerat eos qui se ad rebellionem opprimendam praebuerunt. Etiam Reidskop, ineptus praefectus, quindecim milia rubulorum ex Catharina et loco generalis ordinis accepit.
  Nunc adest momentum ultimae rebellium clades et praesentatio epaulettarum ducis. Emelyan captus, ipse Michelson somnum Suvorov delebit. Praeterea aliud est Turcas pugnare, aliud proprium populum rebellem pugnare. Illud multo durius. Itaque Russi multo inaestimabiles sunt quam Turci. Hic idem Emelka per Volgam triumphans transiit. Populus patentibus armis exceptus est.
  num sic? Cossacus semi-literatus qui ne scit decreta sua subscribere. Et concurritur ad eum quasi cum melle inlitus. Non tormenta, non glandes, non furcas, non forcipes candentes carnificum terrent.
  Michelson occasionem pugnandi in Borussia habuit. Nescio quo pacto Germanum cum iisdem Germanis quod ipse pugnare nimis placet. Deinde, cum adhuc esset iuvenis, deperibat. Accidit autem in occursum iuveni Pugachev. Biberunt, et Mikhelsonum Cossaci memoria oppressum, cuius barba praecelsa iam coeperat erumpere. Emelyan, ut erat indoctus, multa iam Germanica verba cognovit et cum captivis sine interprete communicare poterat.
  Hostes validi erant. Aliquoties vita ipsius Michelsonis in statera pendebat et exercitus eius prope cladem erat. Victus ab ipso rege est dictus, et assurgebat ales Phoenix. Et nova, nova hominum millia monarcha rustico coniunxit.
  Mikhelson putavit si cultrum in Emelyan posuit, historiae cursum omnino diversum esse. Vera tunc nihil tale cogita- bat. Iuvenes cornet et adulescentes Cossaci bene inter se obtinuerunt donec a bello Septem annorum in diversa dispersi sunt.
  Pugachev curriculum facere potuit, suscepto Bendery, recepto chori ordine - hoc est quasi legatus. Sed Yemelyan raptus est per rapinam Romanorum, et tunc fieri voluit Monarcha autocraticus. Accuratius, probabiliter, latro primo magnae capitis se spoliare voluit, et deinde in dumeta ingredi, accepta ablata bona. Sed Emelkae ambitio succedentibus rebellibus crevit. Ipse deinde iter Moscuam cogitavit.
  Kazan paene cecidit, et Michelson nonnisi cohortes iter in dies ingentem turbam obstruxit.
  Septem milia militum Michelson, ex quibus duo milia equitum secundum exemplar classicum moventur. Ante equites deinde pedites, et post tormenta tormenta quadraginta et commeatus. Fortis exercitus. Cosaci a Tanais ornatu ditissimo et delicatissimo. Praeterea praesidium Davydov, Hussar nobilis equitatus. Turmae selectissimae Catharinae II.
  Pedites Michelson et Mielin grenadier et delecti sunt. Uniformis est elegans, corio ocreis scintillantibus, bellatores clare, quasi glomerati, cusi gradus. Tria milia militum ex praesidio Tsaritsyno sunt deteriora. Et non tam nova vestem, et non ita fugatur vestigium.
  sclopeta Michelson non sunt mala. Fistulae peiores relictae in Tsaritsyn et aliis civitatibus. Assumenda, commodi perferendis. Sunt etiam unicornes duodecim. Sic rex pauperem possidebit. Et si eius numerus ad viginti milia hominum accesserit. Prope Kazan erant plures fures, et eum numero pauciores vicerunt.
  Michelson in bono animo est, Germanus cum Mielin loquitur, nesciens sensitivam auriculam furentis pueri Olivarii Twist distinguere omne verbum suum...
  Haedus ad pugnam et explorationem paratus est.
  Myelin confidenter affirmat;
  - Bestia callida est Katherina. Scit Turcos adhuc videre infirmitatem internam Russiae, posse foedus pacis frangere. Iam innuit Ottomanicum Pasha qualem potestatem nunc in Russia esse non liquet!
  Michelson fidenter respondit:
  - Capeamus Pugachev et omnes interpunctiones notas in sententia. Nemo tunc audebit dubitare nos fortes esse, et Russia unam tantum imperatricem habet!
  Maior Generalis Mielin, quamvis terribilis dignitate Michelson, ad tempus ei subiectus est. Sed hoc non facit contentionem in colloquio. Ambo imperatores Germani sunt. Sed Mielin diligenter Michelson oppugnare vitavit.
  Nunc autem communicavit nuntius.
  - Ekaterina metus recedens copias a theatro Turcico attulit. Gallus rex auxilium Ottomanis pollicetur, pluresque indutiae concessiones pacisci conantur, et indemnitatem reddere nolunt.
  Michelson indignatus dixit:
  - Emelka in palo caput abscissum ponamus, ergo tota Europa simul conponere veniet!
  Myelinus partim cum hoc consensit;
  - Ita, haec calidissima capita refrigerare possunt, sed nos ad vires temptare perseverent!
  Michelson pugnum excutit et exsibilat;
  - Conantur mox... - Et submisso voce interrogavit. - Sed quid de rumoribus, quod decem duces sint et singuli cum manipuli contra Pugachev?
  Myelin subridere respondit.
  - Haec est militaris fraus rusticos et Cosaci cogere ut post Pugachev caderent. Ad opinionem faciendam magnas copias contra seductorem facturum esse. Nam decem duces cum minimis praesidiis procedunt. Sic Emelka ad ostentationem captus est!
  Michelson chuckled et statim graviter notavit:
  - Quanto magis quam primum rebellionem opprimere!
  Praeterea, in colloquio nihil notabile erat. Oliver Twist nunc signum est cum deductori erucae exstaret exercitum iam densas, calamos siccos intrasse. Consilium est, ut incendat terram in tempore suo, et ventus insufflet et dissipabit flammam et comburet exercitum milium septem.
  Simile quid Emelyan Pugachev in expugnatione castri Tatishchev iam factum est. Inde rebelles maiorem successum assecuti Orenburgum aperientes iter fecerunt. Hoc tempore, auctor Petya copias Michelson in densitates aridas sicut fascistas duxit. In hoc casu, sicut verus Ivan Susanin agebat. Verum Susanin fatum est cum suis inimicis mori.
  Ac fur-heros Vivamus Twist velit. Puer autem cum dolum ascendit. Maecenas erucae launcher ad plaustrum affigere, et ibi in tempore abscondere, in tenebris. Verum, ne- cessarium est hostes eius exitum non animadvertere. Et difficile est.
  Petya inventa. Puer insiliens in equum ad Michelson dixit:
  - Ego propellam et dicam Chuguev et Tvorogov nos in via esse!
  Michelson approbavit et adnuit longo indice:
  - Tantum ocius! Et revertere!
  Myelin membranam explicavit et chartam intuens, notavit:
  Nostram viam invenire possumus!
  Mussitavit Oliverius:
  - Per arundinetum quanto velocius!
  Nec mora, generoso emissarius calcibus occubuit. Eh, propera ad tutam distantiam. Vel a diam sed. Talis siccitas in Augusto, quid mirum quam haec abusta antea non exurebant?
  Oliverius in firmam se prosiliens, pedibus eum calcans, a tergo se complanavit, ut insequentem aerem resistentem reduceret. Ipse Mikhelson non erat longus, agilis et brevi barba similis Hitlerus. In capite colonelli Germani Germanici proni est sub more Napoleonis proni!
  sed dux fortis. Raz rebellium copias superiores non semel debellare curavit.
  Oliver Twist, in falsae somnii memoria, iam Nazis in insidias partium perduxerat, et de successu laetatus est. Verum iam non est iusta pugna contra exteros, sed civile bellum. Manum autem levat, ut in conciliatoris fratrem et patrinum assumat.
  . Capitulum #9
  Expergefactus puer paululum recreavit. Onustus sum et manducavi. Pisces oatmeal addere. Et plus lac. Pulchellus bonus carcere. Venit medicus femina Oliverum iterum. Vulnera pueri abstersi alcohole et unguentis. Aliquam vel lobortis mi.
  Tunc Oliverus iterum catenas confricare incepit. Rasus est calvus in cella, et capillis uti non poterat. So ter link on link. et multum laboravit. Parum ferro cessit. Etsi Britanni vincula conscientiae captivorum fecerunt.
  Oliverus se fugiendum credidit ... per aliquot horas laboravit .
  Tunc cibus ei iterum oblatus est. Puer autem manducabat et laborabat, et dormiebat sicut iustus. At ille iterum de mirifico usu somniavit.
  Iam nunc arundines currunt.
  Cosaci ollas carbonum calidarum coniciunt et ignem resinae ac sulphur super arundinetum effundunt. Parata omnia ad reginae exercitum.
  Dux Padurov barbatus salutat Oliverum Twist. Emicat puer ac primum ocreas invisas abicit. Itaque cruribus terit. Hoc peius foculo cruciatus est, cum prius duris vestigiis pedum oleum inlinunt, et ignem procul accendunt. Ut flamma nudas calcibus non attingit aliquantulum.
  At ubi caligis perfricetur, foedior est sensus quam lux Anglica.
  Olivarius hac memoria genas superbe torquet: tamen tormentis neminem prodidit, ac ne in lacrimas quidem prorupit. Hic exemplum sumendum de Stenka Razin, qui ne gemitum quidem in tormentis edidit.
  Sed nunc pugnare vult, sed nulla pugna est. Ventus ab austro ad septentrionem spirat, et incendium cadentia ad magnum praesidium Michelson ruit. Quasi daemon ab inferis evaserit, et igneos scopulos vibrantes, in hostes numerosis et delectis armatis ruant.
  ventus fortis est, et ignis in arundineto discurrit cito. Velut excitatae animae notissimorum peccantium opercula sarcophagi proiiciunt, et post eas a Gehenna procellosa quasi cauda rubra vulpis extenditur. Ignea haec monstra in primis cadunt in Cosacis Equites.
  Equites in primis periculum sensere, sed equites stimulis suis pertinaciter tundentes locum tenere conabantur.
  Michelson perdite clamavit:
  - Ne retrahas ac ne desistas!
  At in hoc casu tanta virtus nihil aliud est quam furor, heroismus Cervantes heroibus affinis est. Iamque sartagines sic abierunt. Ignis cum equitibus incidit et incensus incensus est, audiebatur iam clamor fremitus, et trepidus cavalcade ad pedes suos irruit.
  Mikhelsonus suum frigus servare conatus est, sed id male fecit. Quid porro rabie forti quid faciat ignis ? Prorsus nihil. Dux Mielinus, pragmaticus et ignavissimus, equum incitato effugere conatus est, flammas post se irruentes praecurrere, praeter suam cutem.
  Michelson, econtra, rivum ignis sine cedente suscepit, licet equus niveus vellet habenas auferre et ab hoc inferno quamprimum recurrere. Colonellus Germanus fluxum aeris aestus ferre non potuit et clamore incensus clamavit. Ardet apparere nitens in facie, sicut lepra. tum crura equi mercenarii lambebant flammae. Non potuit equus diutius talem dolorem perferre. Omnibus quatuor ungulis datis, equitem obsessivum abjecit. Michelson impulit et deinde in stagnum ignis complevit.
  Quam miser dux clamavit. Ut eum vivum devorare flammae coepere, incipiens a vestibus et ossibus haerentem. Regii exercitus delecti moriebantur. Atque haec mors vere terribilis fuit. Adpropinquabant flammae, tsunami ignis pedites incidebat. Combusserunt milites et ministri sicut formicae in igne, et fuit grave et FORMIDULOSUS visu. Et cum ignis ad sclopeta pervenit, tunc pulveris pyrii et bombae divelli coeptae sunt.
  Disiectaeque polo flammae, et crista rubentes Volitant ingentes coelum linguis. Cum autem in cascades explosionis iverunt, fluctus per sphaeram transire et quasi pelliculas ostendere videbantur. Aut si flaventibus undas salo est. Et omnia inundantur et proprie scintillant, provenientes a range refulgens.
  Et odor iam ardentis exercitus Cosaci attingens.
  Emelyan Pugachev erat in colle, ex quo Stenka Razin spectabat motum turmae quadraginta aratrorum Principis Leopoliensis. Stenka Razin curo ut utrumque Tsaritsyn et Astrakhan, et etiam aliquos casus conciliet. At Cosacum ataman fatum non arrident. Nonne Emelyan sentit sicut deceptor?
  Sed tamen Stepan quoque patruus eius proavus caesus est. Praesertim in Astrakhan duo aratra construxit: unum patriarchale, et alterum regale, et rumorem fecit principem dimicantem cum illis. Et quidem rustici et sagittarii pueros verberant, nomen regium post latebras, quasi ipse Alexei Mikhailovich iubeat depellere possessorum potestatem.
  Defatigati sub iugo crudelium populorum, et excusatione tantum opus. Et auctoritas patriarchae Nikonis et nomen regium munere fungebatur. Si Stenka Razin in capite prope Simbirsk letaliter vulneratus est, vide et Cossacus urad per Russiam regnavit.
  Emelyan Pugachev futura reipublicae monarchiae mixturam vidit. Narodny monarcha autocraticus mansit, sed dominari debuit secundum opinionem circuli Cossaci popularium electorum. Potestas electoralis iam in oppidis et pagis regnat. Populus in agris seniores eligit, et ordinem servat, et in urbe electum burgomagistrum et parvum circulum Cossaci eligunt.
  Sic aboletur servitus, et omnes pares Cosaci fiunt. Et diversi sunt Cosaci. Sunt arabiles, sunt officinae, principes sunt. Et nulla est inaequalitas classis.
  Verum, in tali via exsequenda, multus sanguis effusus est et plus effundetur.
  Sed silvam inciderunt - musca astulae! Mulieres adhuc pariunt!
  Milia hominum igni cremantur. Praeterea plerique non sunt quidam Germani mercenarii, ut Michelson et Mielin, sed populus Russiae. Oliverius Twist cogitare de eo non conatur. Puer salit et stat super caput eius. Tali callidissimo consilio fruebatur. Insidiosissimus hostis Michelson in fraudem callidam incidit.
  Bashkirs, Kalmyks et Tatars etiam saliunt et tympana verberant. Gaudium habent, tandem obsessive Michelson victus et dormiens erit. Et Salavat, qui eos ad pugnam excitavit, adhuc vivit, et Nomadas ad vexillum vocat.
  Praefectus commeatus etiam incenditur et exploditur ... Videtur quod exercitus Pugachev triumphare possit.
  . . .
  Post dolorem acerrimum, Michelson evulsum est, Pugachev iterum versus Tsaritsyn se contulit. Necesse erat ut ad munitionem urbis clavem caperet et ad Don verteret. Quod factum est, copiae regiae copiae regiae longe absunt, et facultas est eas in partes frangere.
  Tres cohortes Don miserunt nuntios suos ad Tsarum ipsum indictum, promittentes se prodituros et juraturos.
  Haud procul a Tsaritsyn plus quam viginti milia exercitus Pugachev cum quattuor milibus et dimidio Cosacis convenerunt.
  Emelyan Pugachev induti luxuriosis, regiis stolis et variis divitibus iussa induti ut tropaea in variis urbibus et praediis capienda sunt. Vexillum cohortis Holsatiae, quae post se Petya Komsomolov gestabatur, in colonellum explicavit.
  Pugachev erat supra mediocris statura, scapulis latis, facie admodum expressa, facie praestanti, et aspectu gravissimo valde.
  Iuravit Don, et in fidem regis juravit. Emelyan Pugachev orationem habuit. Dux rebellis scivit simpliciter et pulchre loqui.
  - Nostrae Matris, Sanctae Patriae Russiae commoda. Araneae carnivorae exigunt, in modum possessorum et servi nobilitatem, sanguinem e suis sugentes. Et hunc sanguinem, quem cum ubere hauriunt, ardentibus lachrymis ad pingues gadflies effundet! Nostrum negotium est oculos deceptos aperire, gibbosos umeros corrigere, tyrannidem invisam et perniciosam regimine finem imponere!
  Utinam libertas, aequalitas et fraternitas in Russia regnent!
  Pugachev vi et ingenio locuti sunt, Cosaci delectati sunt. Emeliani exercitus novis equitibus ac pugnatoribus exercitatissimis refertus est.
  Ad momentum iuramenti, Oliverus Twist subito animum ad unum convertit, brevi, aspero hominis aspectu. Alicubi iam viderat hanc toros, calvitium, et caeruleum, oculos exprimens.
  Ipse homo tunica vulgari rustico gerebat et hastam in manibus tenebat, sed primo aspectu sentitur quisnam hic rusticus omnino non fuerit. Ornatus pauper, et cornu confidenter in manibus.
  Oliverius, momento sumpto accedens ad eum, protensus ante se, clamavit:
  - Excellentiae tuae, domine colonellus Oliver, in tuo servitio Twist!
  Homo cito respondit;
  - Non excellentia omnino sum, sed vulgaris miles Polushkin!
  Oliverius Retortus graviter palpebras adduxit, et duriter respondit;
  - Minime, Dominus Alexander Vasilyevich! Nimis clara est tua heroica species sub tectorio celanda!
  Suvorov superstitiose se trajecit et risit;
  - Miserere Dei... cognoverunt! Quid nunc!
  Iuvenis fur versionem suam obtulit;
  - Loquamur cum patre rege, et tunc videbimus!
  Emelyan Pugachev erat in magna mente. et crastina oppugnatio in Tsaritsyn erit. Postea movere poterit Moscuam versus expugnato Tanais. Donec regina rursus vires contra se con- gregavit.
  Princeps Suvorov captivum excepit ex animo. Ipse quoque Pugachev curiose aspexit. Princeps altae frontis et expressa supercilia Intellectum motui ducis, et voce ferocia Prodidit imperandi solitum tonitrua. Alexander Suvorov non pertimuit et Emelyan nonnullas quaestiones ex re militari quaesivit et, accepto responso, gavisus est;
  "Et tu, Caesar, stultus omnino non es!"
  Pugachev vehementer Suvorov interrogavit:
  - Quem me esse putas?
  Subridens legatus generalis respondit:
  - Absit, ut sciam.
  Yemelyan petivit in sono aspero:
  Tu mihi servies vel...
  Trans iugulum regis rusticus ore manu currit. Suvorov tacuit. Nimis exculta est et independentis persona iuramenti fidelem esse, ob id quod iusiurandum est. Et legitimatio Catharinae II, quae virum suum necavit, plus quam dubium est. Haeres Pavel nunc regnabit. Et Katya regicida usquam est!
  Hic non quaeritur utrum rex verus sit necne. Emelyan Petrum Tertium omnino non spectat. In communi, Petrus Tertius est puer senex, et hic est fortis, fortis Cossacus, bellator natus et rector. Et Alexander Vasilievich numquam generis nobilitatem meriti sunt nec ullum commodum existimavit.
  Yemelyan, qui adhuc impiger erat, e mensa surrexit et ambulare incepit. Cossacus Tsar non longissimus tamen, capite altior Suvorov, homo infra mediocris altitudinis et graciles. Pugachev latum est in scapulis et insanae vires habet. Inflectit nickels digitis, serica vitta in musca secat. Emelyan personaliter se cum machaera concidit et se esse fortem bellatorem ostendit. Et hoc scit Suvorov. Cossacus dux placet. Ex altera parte, simplex, ex altera, clara mente singulari.
  Suvorov quaesivit in German:
  - Quis bonus est militaturus in Russia?
  Emelyan Pugachev etiam germanice respondit:
  - Bonum est servire tsar tuo, patronymico et populo ... - Eius latera pugnis fulciens, Emelyan necessarium censuit addere. - Et populo suo in primis!
  Suvorov placuisse Pugachev ingenium et civilitatem, et ille respondit:
  - Libet servire patriae meae populoque!
  Postea legatus generalis extus manum suam invalidam extendit, sed validam et tenacem manum ad Emelyan!
  Manus concusserunt vehementer, et Yemelyan nuntiaverunt;
  - Te excipio titulo comitis et ordinis campi mareschalli! Tu caput militum eris! Praeparate eos ad oppugnationem Tsaritsyn!
  - Maiestati tuae pareo! - Alexander Vasilyevich Suvorov denuntiavit et adoravit Cosacum tsar.
  Ita amicitia magna inter Emelyan Pugachev et Alexander Vasilyevich Suvorov coepit.
  Clarissimus imperator Russorum omnium aevi fidem in vulgus iuravit. Suvorov ipse intellexit: mutationes necessariae sunt, et pessimum est quod plerique populi Russorum in turpi servitute sunt. Tantane ex alia parte inopia, hinc in magna patria nimia luxuria? Imo Suvorov, persona progressiva et provecta, non solum in scientia militari intellexit: maturae sunt mutationes!
  Cognoscite cordis pulsum et venarum pulsum ;
  Lacrimae nostrorum liberorum, matres!
  Dicunt nos velle mutare
  Solve iugum gravium catenarum!
  Urbs Tsaritsyn saeculo vicesimo primo toti mundo ut Stalingrad notissima est. Et nunc civitas magna et bene munita est. Sub ea Stenka Razin Lopatin caput confregit, et oppidani ipsi portam obseratam pulsaverunt. Nunc oppugnatur. Alexander Suvorov enixe imperavit. Egregius imperator infirmas defensionis maculas vidit, et directionem percutiendi sui elegit.
  Praesidium Tsaritsyn plusquam quatuor millia militum, nobili militia non numerat. Cum in locis validis defensivis gravibus resistentiam praebere possent et accessum novi virium regiminis exspectant.
  Animus autem defensorum humilis. Volga Cosaci castrum Michelson victo reliquerunt. Hic numerus est plus quam duo milia hominum et exercitum Emelyan Pugachev compleverunt.
  Eodem tempore bellantes non sunt rustici, sed plane prompti Cosaci, qui ab infantia pugnare parati sunt. meliores forte pedites ex rusticis et hussaris equitibus non inferiores sunt.
  Continuo oppugnatio orta est. Non fuit spatium oppugnationis morari. Et Suvorov maluit: venit, vidit, vicit. Sub aulaea fumi tegumento, rudis cantharos incendunt, exercitus Yemelyan aggressus est. Milites, praesertim cum cognoverunt Suvorov ipsum ex parte rebellium exisse, et magna multitudine ad impostorem perterriti, inviti admodum pugnaverunt. Multi ex iis, qui clamorem ducum vitaverant, accendit, sed in aera tendebat.
  Praefecti ipsi gladios omiserunt, victoris clementiam dediderunt. Resistentia naturae arx erat. Hic scholae altae discipuli resistere conati sunt. Sed experti Cosaci tantum eos cum scutulis secabant, et milites ad genua procumbebant.
  Kalmyks etiam ad oppugnationem ascendit, propugnatores sagittarum effundens.
  In ditionem rebellium prima fere pugna quattuor fere statim pervenerunt. Pars equitatus iam adoriebatur terrore. Solus nobilis miles Pugachevitis quodammodo restitit. Ita Yemelyan ipse in pugnam prosilit. machaera cecidit super caput mercatoris pinguis ventre, qui cohorti divitum praeerat.
  Pugachev cranio ad collum ipsum dissecto gravi machaerae ictu seclusit. Diffugiunt alii mercatores, et horrent frementes: ipse pater concessit.
  Oliverius Twist pugnat in dextra Yemelyan manu. Fur puer quaerit. Quomodo pugnabit? Insolens autem machaera tam gravis et longa videtur. Hic puer cum nobili viro incubuit. Valde sollers est, et puer, non tam in armis gerendis peritus, nisi phaenomeni reactionis servatus est.
  Nobilis ille mustachioed, den- dente malo rictu et machaera vibrans. Hic Oliverus artem peregit quam fidelis indigena eum docuerat. Tunditur nudo sub genu calcaneo. Et cum paulum avocatus a dolore Nobilis flavi uniformis erat, in cervice machaera scidit.
  Hostes semipedali capite in terram corruerunt. Oliverus Twist secundus hostis calcitratu ad mentum occurrit. Hic pedibus non certare solebant, et discalceatus puer hostem artificio insolito callidissime percussit.
  Sed resistentia adversarii infirma est, et iam regium monogramma Emelyani Pugachev in aula praesidis regnabat.
  Olivarius Twist peditem prostravit et intus irruit. Sola nuda vestis in contactum cum opimis strage venit. Puer putabat se fortasse maiorem Tsaritsyn se ab palatio celare, simulque thesaurum civitatis accipere. Ideo agi debet.
  Immo fur evasit plusquam umquam ius. Baro Miguel aureos e tuto, et fasciculum gemmarum protulit. Tantae erant divitiae ut trahi non possent. Sed avarus dignitatc sub pondere tetendit, et actu reptans traxit. Locus subterraneus post speculum erat, et fortasse Miguel non tam cupidus esset.
  Sed saccum post se trahens, notas reliquit in tapete, quae statim acutis speculatoris oculis cernuntur. Oliverus Twist speculum e pistol primitiva emissa contrusit et in ANDRON ducens ad lacum ruebat.
  Burgomagister etiam pistolam traxit et igni curavit, sed puer, puppim excutiens, ab igne abscessit. Tunc Oliverus Twist burgomagistrum in inguine totis viribus detrudit.
  Probabiliter multi, cum in loco furis adulescentis, fabulosas opes abscondere conarentur. Vel minima earum. Iuvenes autem aliquo modo, etiam Leninist Oliver Twist est crystallus honestus. Et praeterea, cum undecim annos natus es, adultam illam prudentiam, contentionem et pecuniae cupiditatem non habes. Adhuc es purus et innocens agnus vel catulus leonis. Nempe leo melior est quam ovis.
  Oliver Twist de corio traxit...
  Tsaritsyn satis cito sublatus est. Quattuor milia militum deduntur. Armamentarium rebellis exercitus aliis sexaginta quinque fistulis et magna munitionis copia repletum est. Victoria minimis damnis plena est. Et nunc Emelyan Pugachev in Volga firmiter stetit.
  Tamen, Tsaritsyn capiendo, rebelles sibi quaestionem creaverunt. Ubi nunc copias mittis? Ad Tanaim, liberis Cossaci sumptibus repletis copiis, an ad meridiem, ut in dissipatione militum tsarist uteretur, eas in partes frangere et capere conantur? Conversio ad Don in pretiosum temporis iacturam ducere potuit, et in hoc casu, Field Marshal Panin tempus habere poterat suas dispersas cohortes in pugnum colligendi.
  Patet quod tempus contra Pugachevitas laborat. Sed in Don reperire potes fortem militum repletionem. Pugachev ipse inclinabat ad Don et Cherkask ad colligendas ratti Cossaci adire. Suvorov etiam dubitavit. Nolebat vere pugnare contra populum Russiae, licet nunc, post captam Tsaritsyn, nullum revertitur. Praeterea Astrakhan in rebellium tergo adhuc est. Esset nice habere eam quoque. Sed iterum perdis operam.
  Pugachev consilium fecerunt. Cum ceterae copiae regiae adhuc relative longe absunt, et turbae rusticae multae per Volgam regionem sparsae iter suum impediunt. Deinde exercitus dividendi, Suvorov mittet ad Astrakhan capiendum, et ad ipsum Donum pergat. Et tunc demum per Volgam eunt. Sed tamen facilius erit rebellibus frigoribus pugnare. et in hieme nihil habebunt, et implebunt exercitum rusticum.
  Poterit etiam in servitutem militarem specialem inducere. Maxime autem verisimile est, Catherina praecipuas copias in Turcia tantisper servabit. Ottomanici non sunt funditus destructi, et forte adhuc habent.
  Emelyan rebellis exercitus in duas partes divisit: una ad occidentem, altera ad Astrachanum.
  Pugachev erat in mente bona. In primo quidem oppido Cosaci magno cum honore congressus est, et Cosaci in mille iam aliquantum exercitus. Oliverius Twist, qui status est principis Vicarii Regii, plurimum temporis apud principem egit.
  Majestas animi acumine et scientia multis rebus excellebat. Hic ipsa et Oliver germanice loquebantur. Puer cautus erat, cum ad fures veniret, sed paulatim regi insinuavit aliud tempus futurum esse. Sola misericordia est quod non facile, exempli gratia, rem talem machinam sclopetum facere.
  Pueri autem nuntiaverunt principi quomodo dynamitem producere ad castella et nitroglycerin subruenda. Ipse fur iuvenis, cum in somnio adhuc saboteur anti-fascista, in variis mixturae explosivae generibus versatus erat. et Pugachevitae dicere potuit. Sed machinam latae sententiae in fine duodevicesimo saeculo in malleolo excudere forsitan impossibile est negotium rebellibus. Sed contra, consilia tormentorum exsistentium mutare potes, bayoneta emendare, et ratio imperandi et temperandi. Ac validius instituendi rustici.
  Emelyan Pugachev post breve proelium mille milites cohortis S. Georgii dediderunt. Cossacorum exercitus rex quasi viburnum crevit. Pauci Cosaci divites seductorem lacessere non ausi sunt, vel capti et suspensi sunt.
  Tanais dives est, terra pinguis, ut axungia, mollis ut flocci. Multum in ea arari potest et seri.
  Cherkask, caput exercitus Cossaci, occurrit Pugachev cum campanarum tinnitu. Praesidium locale, duce Buderman generale, se designatum tsari resistere conatus est.
  In ipsa Cherkask seditio orta est. Cosaci reginam agnoscere noluerunt, et ad Petrum Tertium, quasi melle illitum, advolaverunt. Millia bellatorum letali incubuere pugna, et Emelyan Ivany ad expugnandum exercitum duxit.
  Atrox proelium incipitur. Oliver Twist inter primos murum oppidi Cossaci ascendit. Puer turpiter Cosacum in tibiis domesticum secat. Cadaver pingue cecidit super murum et cecidit in fossam.
  Auctor corpus aggressus est, bayonet emisso, genu genu flexo ad plexum solarem admovit. Si calces pedibus tuis, adversarius certe ictu carebit.
  Subito puer recordatus est aliquid quod ei ferae irae idoneus effecit. Imo hoc tempore in carcere Anglico non torquet. Et alius. Aliquid quod ob aliquam causam jocus memoria in somnis exsurgebat. Exercitus Rubeus cum operationem Vistula-Oder mense Ianuario peregit et una hora Berolini se repperit, multi bellum Patrioticum confectum esse crediderunt. Quod gravissimum esse bellum Orbis Terrarum II ultimas septimanas vivit. Vide paulo.
  Sed non gratis canunt: ultimum proelium difficillimum est. Mense Martio miraculum factum est, et Nazis horologium retro vertere potuit. Quam ob rem multae Hitlerae, deinde novae Fuhrer Mainstein iterum ad orientem impetum fecerunt. Atque hesternae socii proditores viles evaserunt. Iamque Nazis iam Ucrainam iterum ceperat, Moscuam erupit et effecit quod antea facere non potuerant: imperium Caucasi. Iam appropinquant Kuibyshev. Et quis scit, forsitan dum auctor Petya adiuvat Emelyan Pugacheva, Fritz Moscuam iam oppugnat?
  In se puer furiosa sentit furentem, Et ruit hostes perdite. Ignis inextinguibilis maxime naturalis in eo furit. Et quid ferat, sed stabit in potestate opificum et rusticorum, pro novo Lenin - Emelyan Pugachev.
  Ita Colonellus Scottovalik, mercenarius Anglicus, sub genu calcitrat, deinde in crure in collo.
  Muri capiuntur, et ad urbem pugnatur. Puer digitis et digitis utens in parietem mansionis batamani militaris quae Catharinae manebat fidelis verberat principem exercitus reginae acriter. Calcis ex colloquio non resisti potest. Dux fugit, jaculatores alium jaculantes.
  Puer rugit et legatum in mento capite onerat. Aliae pugachevitae auctorem sequuntur, mansio expugnatur...
  Dux exercitus, aliique majores natu vivi capti sunt. Pugachev ut legitimum monarchum agnoscere noluerunt, iamque a curia regia et laqueo expectati sunt. Cossacus autem circulus novos principes eligere debuit.
  Praecipua urbs in Tanais iam Pugachev facta est. Plurimi Cosaci in Russia agnoverunt Tsar Petrum Tertium. Restabat iam vires colligere et Moscuam ire.
  Tamen ex parte Maeotis, adhuc erat minatio terras Cossaci.
  Suvorov interim Astrakhan appropinquavit. Volga et ala parva Russorum Cosacis missis subsidia ad rebelles transierunt. Transierunt autem partes regis ad regem. Nox Suvorov oppugnatio fugitiva evasit. paucae tantum manipulares resistebant et summae praesidii ruptae etiam quam oppugnari inciperet copiae.
  Ita provincia Astrachana in fidem impostori iuravit. Praeses ipse aperiendi tempus non habebat, et Cosaci ante iudicium suspendi curabant. In parte autem eorum notabilis plus decem milia militum erant viridis tironum vel invalidorum ordines exercitus Suvorov coniunxerunt.
  Emelyan Pugachev, Cherkask occupata, rursus versui perplexus est: ad Maeotim ire vel hoc a tergo inexpugnabile relinquere arcem. In cuius infelicis obsidionis et expugnationis eventu, rebelles multum homines et tempus amittere periclitabantur. Regimen autem copiae a bello Turcico redeuntes apud urbem Cossaci in Cherkask percutere poterant.
  Ita dubitavit Pugachev. Praeterea unum numerum interroga: qua via Moscuam eundum est? Stenka Razin in simili situ Volgam elegit et in Simbirsk offendit. Via per Volgam longa est et multarum urbium oppugnationem requirit. Alia possibilitas est ire ad Tanaim et per Tulam. Ibi via brevior et copiae regimen pauciores sunt. Verum, praesides tsarist in hoc casu Tsaritsyn oppugnare potuerunt et partes Emelyan Ivanovich excidere conantur.
  Maeotius Cherkask - castrum primae classis cum firmo praesidio et non tam facile capiet, praesertim cum nullus fere Cosaci qui iuvare possint, et an praesidium consentiat iurare ad regem rusticum. apud eumd.
  Iuvenis autem fur Oliver Twist accessit cum consilio suo et in aurem Pugachev insusurravit.
  Tsar Cosacus hanc notionem approbavit per deprimendo puerum in humero:
  - Hefty garno! si generale esse potes!
  Multam vestem exercitus cum peditibus et Hussaribus capti sunt, et multa milia hominum in eos mutari possunt. Tum per speciem subsidii recentibus subsidiis arcem ingredi ac praesidium magnum cum ducentis tormentis ex improviso capere. Et dum Maeotim tenentes, iam a tergo timere non potes, et praeterea armamentarium principale armamentarium militum contra imperium Ottomanicum pugnantem.
  Ita... cum Deo haedos!
  Oliverius Torquet cum fallax exercitu, ad icta et pulsu et colore evolvit. Eodem tempore fur canit;
  Patria mea patria magna est;
  Pulchra Russia.
  Omnia nobis dentur radiantibus diis;
  Gaudendum per caeruleum caelum!
  
  Talem manum fecit Dominus,
  Ridere, adultos, pueros...
  Hic est cherub purus noster.
  Non est melior locus in planeta!
  
  Patria in magna sed.
  Praeceps oligarchi Russiam strangulant!
  Servitus in aeternum est?
  Et officialis munera devoravit.
  
  Talem capitalismi
  Malum et insulse memorabile crudele.
  Ex hoc nazismus venit,
  Infausta metitur inferni vocabula!
  
  oligarchus tollet suum
  Eodem tempore adsumet alienum.
  Avarus rationem opens
  Praesentia frigus habet!
  
  Ipse multum vult manducare
  Frangitur a latrone per genu;
  Verus adipem furem
  Velut risum fanged Avunculus Sam!
  
  Ubi caseum accipit, ubi edit;
  Ad genua cupit nos adducere
  et pugnae te ducunt.
  Et in "Aurora" avum fortem Lenin!
  
  Scito igitur aenigmate:
  Effugere non potes - gladium auctorem!
  Percute proletarium et rebellem;
  Percutere, iocari nummorum!
  
  Vernaculus Ilyich legavit;
  Cito dimittamus viarum ad Martem;
  Et adversarium in lychnam moveamus;
  Alii ad sedecim loricas venient!
  
  Possumus ædificemus regionem
  Socialismum toto orbe terrarum aedificemus!
  Et Varyag non ibit ad imum;
  Iter in consonantes munitores!
  
  Cum intramus, Berolinum ridemus;
  Ibi proletarius certe obviam nobis erit!
  Stabimus et vincemus
  Pueri iocum habent in felicitate universali!
  . CAPITULUM #10
  Catulus iterum expergefactus captivus. Carcerem taedet. Solus es, et densi sunt muri, nec soni ad te perveniunt. Exercitia secundum traditionem fecit Oliverius, et deinde ei cibum attulerunt. Hoc tempore, praeter oatmeal et lac, duas carnes pastillos dedit.
  Tum medicus femina venit. Signa cruciatus Oliverii examinata. Tunc inspexit in os suum et auscultavit pectus suum. In communi puer sanus erat et bene tormenta sustinuit.
  Post omnes, tritum cum alcohol ... Et tantum amplius non dolet, sed adhuc pungit.
  Tunc Oliverius, donatus pulvino, ab aliquibus misericordibus mulieribus traditus, rogatus ut calceos indueret.
  Pueri renuebant, dicentes quod, quandiu foris calefactus est, et in cella sua non gelascit, consuetior et sollertior fuit illo modo.
  Post hoc, relicto solo, iuvenis captivus iterum nexus fricare coepit... Hoc acriter fecit, donec post paucas horas manus eius perculit.
  Oliver rursus adductus est, valde ob causam carceris cibi. Puer autem cum comedisset, iterum incidit somnium.
  Talis cantilena hilarem facit quae obliviscuntur me-nots in corde florere. Incitat homines ad magna facta.
  In ipso Maeotio, prope interrecto, Cosaci rixati sunt, sed Yesauls res suas cruribus disposuerunt. Cossacorum habitu et duobus phalangis validam ingreditur arcem. Sicut monachi Stenka Razini in Yaitsk.
  Emelyan personaliter cum praefecto in spathis cacumina. Bellator peritus fuit, sed Pugachev robustior et audacior. In spathis refulgebant, manipulum scintillae ictum projicientes flaccidem. Hic, valido regis agresti ictu, rupit machaera ducis. Hostes in Yemelyan cum pugnis irruerunt. Hic Cossacus ataman sumpsit et generalem e fenestra throni eiecit. Et in ipsa urbe castrum TUBER incepit. Sed milites de praesidiis aegre pugnaverunt. Dolens fides sacerdotis in populo confirmata est. Et quis est miles? Idem rusticus, quamvis terebra torno.
  Et rusticus denique iustitiam et finem servitutis cupit. Et non solum pro te, sed etiam pro familia tua.
  Ditiores sunt duces, sed etiam diversi, et longe ab omnibus contentum est statum rerum in autocratico imperio.
  Oliverius Twist cacum unum rostrum. Vulnera etiam arripit, sed puer subtilissime conversus et nasum calce suo percutit. Derzhimorda os suum fregit et cecidit, et proximus ictu pueri eum interfecit.
  Oliverus Twist etiam cogitavit, cur Emelyan Pugachev dimidium annum oppugnans Orenburg amisit? Ceterum vulgus militumque ab iis constanter excipitur. Fortasse muzhik tsar Moscuam leviter attigit.
  Oliverius Twist cum ministris pugnavit. Hic pedem rectum ad iecur admovit. Ille arripiens ungulas proiecit. Sed sub idem tempus puer fur, cui gravis barbell antea levis videbatur, ratiocinabatur.
  Exempli gratia, Emelyan, postquam Orenburgi eruptionem praesidio inritum, et cum praesidiis gravibus detrimentis, expugnare statuit. Prius posset uti tropaeis instrumentis ad deceptionem. Receptio obiter nova non est. Etiam in obsidione Narvae Petrus Magnus id egit. partem praesidii in campum elicere curavit. Quae porro oppugnatio in urbem munitissimam arcem facilior fuit.
  Ceterum, mense Ianuario, Pugachev iam ad triginta milia pugnatorum congesta erat et oppugnatio incipere potuit. Quanquam, exempli gratia, numerus rebellium incognitus est. Hoc est ubi differunt aestimationes. Si Pugachev prope Orenburg habuit, ut aestimatur, triginta vel quadraginta milia hominum, cur septem vel novem milia prope Tatishchevo dimicaverunt? Forsitan Pugachev intelligant turmas diversis praesidiis dispersas? Ceterum, nunc Pugachevitae quam umquam firmiores sunt et frequentes ex parte eorum Yaik Cosaci sunt.
  et admirabilem ducem Pugachev. Ut primum heroo baryton, centena, millia militum desinunt pugnantes et procumbunt, veniam petentes a sacerdote. Iam per portas volitant Cossacorum equitumque novorum subsidia. Hoc significat finem hostium et successum seditionis exercitus.
  Oliverius Twist Cacum cum Cossaco capitaneo. Fortissimus adversarius qui puerum strenue aggressus est. Reversus puer se terrere simulavit. Hostes abripiuntur, et machaera lacerantur. Iuvenis fur egressus est, et plaga cecidit super lapidem. Et nunc Oliver Twist machaera fregit et inferrent.
  Quamvis experientia, dux sub genu calcitrare desiderabat. Difficillimum est non habere artes tali ictu eludere. Tu illum breviter calcaneo percutis et membrum excutitur. Et tunc te cum spathis finiunt. Magna pugna nihil dicam.
  Sed caput a corpore separatum est. Etiam doleo pro hat castoreo pretiosa. Tam parum bona, sed sordida. Haec iam similis latrocinio spectat. Ex latere suo fur.
  Sed iam hostis debilitatur, sicut in eremo instricta iacitur. Et sunt pauciores et pauciores qui exercitum Emelyanum Pugachev provocare volunt. Etiam ipse colonellus unum praesidium legioni suae dedere iuravit et in se vocatum et dilectum iuravit.
  Post victoriam Cosaci festum more solito celebraverunt. Ad dextram Emelyan sedit pronepos Stenka Rasini et Pugachev cognatus Ivan Rasini. Principes laeti epulati sunt. Fuit etiam pretiosa mensa servitii a Turcis capta a Petro Magno. In hoc casu, aurum et cochlearia et fuscinulas, opus pulcherrimum, ac vasa gemmis distincta. Exemplar autem ab Ottomanis magistris factum est, raro admodum.
  Tempus est ut tam servitii in museum condere quam illud dirumpere. Hie cibus est carissimus. Ipsae patellae a coccineo gallico paratae magnificae sunt. Petente Emelyan Pugachev, magus culinarius eundem leporem saginatum, qui in nuptiis Cossaci Tsar et Ustinya erat, praeparavit. Lepus et saginatio eius prosunt, praecipue nuces saginatae.
  Pugachev recordatus est secundae uxoris suae et in corde suo contristatus est. Quid in eo est? Fortasse Ustinya inclementer in eculeo flagellatur et cruciatur, an iam supplicium est? Verum est veri simile, quod miseram puellam non reprehendit pro se constitutum regem. Inveni eam, et libera eam a compedibus eius. Ubi nunc est?
  Iemelyan angebatur apud se. Prope Tatishchevo, plures homines collecti sunt. Adhuc novem, decem milia pugnatorum in Byrd. Duo praeterea milia admodum certaminum expediunt, ceteri rustici. Pugachev obsidionem levare nolebat, magnas copias in Berd relinquens, quamvis ratio- ne exercitus divideretur.
  Pugnatum in castello etiam ambigue processit. Pugachev hostem capere ac bombs in hostem stillare per insidias formationis curavit. Hostes clades acceptae, sed non ita magnae pugnae ut aequo Marte cursum adficerent.
  Praeterea in arce ipsa defensionem fortasse servare oportuit. Moles ipsae glaciei erant grave impedimentum et exercitus tsarist sub Tatishchevo moenibus diu morabatur. Et iam alia subsidia subvenerunt.
  Ceterum haec clades prima pugna a Pugachev amissa est. Primus, sed proh dolor, non ultimus. Tamen post hoc discalceatus puer flavus in exercitu suo apparuit, cursus belli rustici funditus mutatus est. Iamque exercitus tsarist victoriam ex alia vincit.
  Emelyan mediocriter bibit ut non perdat cogitationis claritatem. Celebrate victoriam o quam mane. Multae adhuc urbes et phalanges hostium praecedunt. Catharina Secunda autem adhuc tantum praecipuas copias contra eum colligit. populus autem ad se vocatum principem sustentare statuit.
  Uno tempore Grishka Otrepyev etiam magna apud populum favore gaudebat. Novus autem tsar obiecturus evasit tum populo Russico, utpote nimis pro-Occidentali, et occidentali tanquam nimium amanti. Falsus Dmitry Smolenscum Polonis non dedit, et bellum cum Turcia parare coepit, quod eo tempore adhuc validissimum erat, quamvis tempus declinationis in Imperio Ottomanico inciperet.
  Pugachev, incommodis initialibus superatis, montem ascendit!
  Puellae, vix veste perspicuis obductae, choreas ante convivas faciunt. Hic unus eorum chorum rectum in conspectu Cosaci principis. Panties tantum et tenuem texturae texturae Per pectus gerit, et coma tyara margarita decoratur. Nuda puellares saltant pedes impigre choreas, lumbos flectit. Saltator Orientalis cum capillis flavis maxime blandis spectat.
  Oliver Twist eam intuens, motus quoque vehementem sensit. Sensus ejus adhuc parvus erat, sed in motibus ejus admodum insolitum erat, in motibus corporis subtilis pellis sient. Saltator puerum excitavit, et salire voluit et ipse saltare incipit.
  Et Oliver Twist non observavit quomodo eum portaverunt pedes eius, et coepit salire cum puellis. Amans Emelyan Pugachev puellam iam speculatus est et eam in cubiculum traxit. Alii stamanes non sunt eunuchi. Praeterea Ivan Rasin cum ioco accessit. Ossa procul puellis mitte, et os qui feriendo custoditur.
  Cosaci hanc opinionem vere probaverunt et puellae et feminae frena volaverunt. Omnes ludentes, omnes inebriati sunt.
  Etiam Oliverus non potuit quin ex calva vini dulcis sorberet. Non auctor sane, sed curiositas. Sensit autem puer sicut verus asinus. Hoc magis magisque factum est iocum, omnis populus iam quasi lucidas Sinensium pensorum apices filtras depingi videbatur. Et delectábor in corde meo.
  Oliverus Twist satis sapiebat ne plus sibi adderet, et postero die evigilavit recens et impiger. Sed Cosaci duces capitis elaborarunt.
  Primum Emelyanus Pugachev eum in thermis adduxit, et scopis piceis adsultim eiecit. Tum congeriem incedere iubet tubam. Dux mundi proletariae Magnus Lenin dixit: procrastinatio mors similis est!
  Rebelles bene agebant. Sed dux Mufel Tsaritsynum cum quinque milibus peditum et equitum advenit. Munitam urbem Mufel expugnare non audebat, auxiliaque nuncium misit.
  Campi Mareschalli Papin modo venit in Pentiam. Magnis rebus seductoris valde commotus est. Don ad Petrum Tertium accessit, et in Volga seditio renovato vigore exarsit. Et proditio iam fabulosa Suvorov non poterat quin molestiam moveret. Nunc bellum instrumentorum vertebatur in rem durum ac periculosum.
  Emelyan Pugachev eo ipso momento dentes ostendit cum laqueo claudere videbatur.
  Catharina Secunda, cum comperisset Mikhelson in igne prope turbam salsam mortuam esse, amare dixit:
  Finis finis vertitur in principium medii. Et quare Dominus ita voluit me de impostoribus punire?
  Imperatrix autem iam alias mensuras non capiebat et a frontibus informationes expectare constituit. Et uenerunt, more solito, sero.
  Colonellus Bibikov Mufel cum tribus milibus armatorum appropinquavit. Erat iam validus exercitus. Sed Suvorov subito octo milium exercitum adortus est. Maior victoria evasit oppugnationem. Alexandri Vasilyevich genius triumphavit. amplius sex milia militum capta.
  Talem impetum nemo exspectavit. Longe abesse putant rebellium copiae. Sed Suvorov etiam ab aquilone intrare curabat, ubi nulla comminatio omnino expectabatur.
  Generale tamen Mufele fugerunt. Princeps autem Golitsyn versus Tsaritsyn ibat. Iam Pugachev in Tatishchevo castellum debellare debuit. Jamque iterum lenta pugna fuit. Golitsyn circiter decem milia armatorum habet, haud invalida et in rebelles pugnando experta.
  Suvorov una cum copiis ab Astrakhan venientibus duodeviginti milia habuit. Alexander Vasilyevich, non expectato adventu praecipuarum copiarum Emelyan Pugachev, fortiter hostes invasit. Rustici partes distractionis exercebant, et turmae maxime pugnaces rustici Golitsyn a tergo movit.
  Proelium finitum est cum fuso tsarist exercitu, et captis plerisque quadrigis principis.
  Ipse Golitsyn captus est, et Summus fatum suum statuere voluit.
  Emelyan Pugachev Moscuam per Volgam ire constituit. Hoc iter verissimum esse videbatur, et hoc prorsus modo abiit Stenka Razin.
  Pugachev iam plus quam quinquaginta milia milium habet, sed satis pugnae paratae cum magno tormentorum numero, et sperare poterat in partibus partes "uxoris" frangere.
  Kamyshin, sicut ultimo tempore, copias Yemelyan cum gaudio et armis apertis accepit. General Benedorff pugnam ad Pugachev prope Saratov pugnare conatus est. Sed rebelles circumdederunt duodecim millia armatorum suorum. Multi milites exercitus Catharinae pugnare noluerunt. Pugnatum est ad breve tempus.
  Oliverus Twist tres tantum hussarios caedere curavit cum reliqui se dediderunt. Praeterea, auctoritas Suvorov affectus est. Non omnes contra legitimum Summum pugnantem mori voluerunt.
  Et fides Emelyan Pugachev convalescit et validior est. Saratov portas bellatori refecit, Emelyan excipiens cum campanis ecclesiae et pane et sale.
  Notae copiae in manibus non habeo, Campus Mareschal Panin Penza reliquit. Mora copiarum in Turcia eo perducta est, quod relative paucae copiae Pugachev opposuerunt. rebelles Samara et Penza sine certamine ceperunt. Unitates parvae imperii simpliciter oppressi sunt.
  Prope Saransk, comes Panin cum quindecim milibus militum tsaristarum pugnare conatus est. Sed superiores copiae Pugachevitarum diutius sustineri non potuerunt. Veram effuderunt, invictum NIVIS. Petya ante omnes pugnavit. Suvorov iterum sollerter novissimum agmen ivit, et communicationes interiit. Papinius Comes fugere debuit. Sed Cosaci agrum marescallum firmiter insecuti sunt.
  Pioneer fur Oliver personaliter insequendi interfuit. Puer egregium emissarium Don habuit, et ipse minus adultis pensavit, et a reliquis Cosacis erumpere curavit, et Paninum comitem cum decem suis praesidio consequitur.
  Duo primi satellitum clamore et nictans ad auctorem ruebant. Oliver Twist valde subtiliter, unum eorum sub pilo tribuo decidit. et secundus puer cum saltu prostravit. Calcaneus infantis frontem accuratissime et firmiter ferit, mullum immanem proferens.
  Ex decem custodibus, octo tantum remanserunt. Hic autem iterum duo seiuncti sunt et ad Oliverum prosilierunt. Puer sollerter pistol iecit et hostem capite in mento percussit. Alter vero cum globo corio nigro subtilissime penicillo abscidit.
  Duo histriones sic superati sunt. Oliver Twist dixit:
  -Peritia numerum verberat, sed proh dolor in electione non est!
  Quid simile est in rithimo numerando: et sex ex eis supersunt. Sed ideo Panin duos tantum equites iactare mavult.
  Pioneer fur Oliver Twist pugionem in hostem nudo pede iacit. Etiam peccatum est tam propinquo quam falli. Et tunc hostis in ventre tenerum transfixit. Sed proximus adversarius nimis alte se torsit et in pomo colli Adae plantam suam traxit. Oliverius tweeted;
  - Saepissime alatis rostra erigunt!
  Ipse adhuc quattuor pugnatores permansit. Et hoc vere interesting questus est. Hic, ut traditur, alterum par extitit. ruit ad puerum. Bene, quid de Olivero Twist plenis intenti. Uterque sclopis accensus est. Proiectus est puer in equis, ac prope nudam tetigere glandes, terga sient. Sed hic Oliverus Twist respondet, ictus conglobans cubito infert ad arteriam carotidem. Acutus autem machaera pueri alium adversarium in sinistro oculo percutit.
  Lepide auctorem furem exclamat:
  - Homo sine mente est similis sine oculis, tantum caecitas multo desperatior!
  Bene, nunc Panin comes tantum duos custodes reliquit. Sed illae validissimae sunt duo metra alta. Ad puerum ruunt, utraque manu machaera saevum vibrantes.
  Oliverus Twist leviter iacit pugionem nudo digito. Cacumen cadit in tabernus campi satellitum marescalli. Clamat et machaera mittit. Vir virtuosus puer, acutissimum ensem argutissime haeret, a latere percussorem.
  Et iterum dicit fur auctor:
  - Magna altitudo non semper cum magno ingenio, sed magnum ingenium semper ad magnum curriculi incrementum!
  Ultima satellitum incipit a tergo fugacior puer. Petya hoc proficit et tangentem oppugnat. Disputat hostes impetum, et stimulo sub ulna manu surgit. Et dolet, ab ictu percussor tunditur ensis.
  Furem effundet, ferrumque carpit pede. Trahit, nudis digitis... Cacumen directe in plexum solarem intrat. Et hic iam talis dolor est ut Cardinalis conscientiam eiciat.
  Sic ultimus, decimus satellitum uictus est. Et Oliverus Twist solus remansit cum Panino comite. Paulum intervallum augere curavit in pugna cum custodibus fractis.
  Fortis autem latro, quam maxime ad resistendum aerem redigendo, se quam maxime diffudit, ac etiam flectens prelum, adhibito motu equi muscularis, distantiam minuere coepit.
  Campus Marescallus Panin equi latera lacerans calcaribus laceravit, sanguis stillavit, sed spatium refugiendi perstitit.
  Vel lepide Oliverius :
  - Si vis diutius vivere, curre, si vis quam primum mori - fugi ab hoste!
  Comes Panin orando puerum rogavit;
  - Visne mille rubles?
  Auctor fur chuckler in responsione:
  - Centum milia in manibus habui, quae sine venia impetrare possem et denegavi! Auctori latronis honor auro et adamantibus potior est!
  Miratus ager marescallus;
  - Tu igitur es doctrinalis? Quid auctor dixit?
  Puer strenue annuit.
  - Etiam auctor! Omnes latinas ad exemplum!
  Paninus iterum corrumpere conatus Oliverii Twist;
  - Bene, si vis, nobilem te feci!
  Puer aspere respondit:
  - Praeceptor nobilior est fur.
  Ager marescallus non cessit;
  - Tunc comes!
  Oliverius Twist gravi sono notavit;
  - Bene, sola Ekaterina comiti titulum mihi dare potest. Potestatem non habes!
  Papinius sistit. Ipse longius progressum intellexit. Et revera, si puer non est mentitus, numquid vere potest ei offerre? Si puer vel centum milia rubles non est seductus? Et impostor hœdum de agro marescallo capiendo liberaliter gratias aget!
  Panin unum extremum conatum fecit;
  Vin' me facere te filium meum?
  Oliverius Twist chuckled et ferventer respondit;
  - Cur pater comes egeo, si patria mea est universus populus Russorum!
  Apprehendit puer campum marescallum, et Panin puerum gladio ferire conatus est. At ille tibiam comitis ad templum perquam callide admovit, eumque mortuum prostravit.
  Postea fieri potuit, imposito trophaeo equitis tui, ducem Pugachev capere.
  Cum triumpharet, in Saransk convenerunt, Emelyan ad Novogardiam Nizhny transivit. Urbs est bene munita et multae copiae in ea sunt, sed rustici et Cosaci durantur in proeliis et invictae gloriam adepti sunt. Praeterea Suvorov celerem excursionem in Kazan fecit. Kremlin cum impetu capere curavit, liberans: Chika, Belobrodov, Padurov, et multos alios rebelles qui nondum supplicium fuerant.
  Et hec est nobilis repletio exercitus Yemelyan. Secundus consobrinus Potemkin etiam a Suvorov captus est. Nam Potemkinus crudelis erga captivos habitus sine superfluis caeremoniis necatus est.
  Sed comes Paninus severum sermonem praemisit.
  Emelyan Pugachev, minax minax, quaesivit campum marescallum;
  - Quem me esse putas?
  Panin, trepidi formidine maxillam, visibiliter respondit;
  - Iuravi Catharinae. Et tu, patrue, fur es et impostor!
  Pugachev iram suam reprimebat habituali voluntatis conatu et grato animo quaesivit:
  - Et Catharina, quae virum suum turpiter subvertit et occidit, an legitime in Russiae throno est?
  Ingemuit comes Panin graviter. Res erat valde. Ceterum re vera legitimatio Imperatricis Germanicae in throno plus quam dubium est. Per et latum, Katya proprie flagellari debuit, et in patibulo regicidio suspendi, quam sic coronari.
  Puella vas argenteum uinum pro comite collocauit. Pugachev ipse rubrum liquorem in cristallum cyathum ante campi marescalli infudit.
  Medium bibit Paninus, in mensa quercu opera artificiosa diligenter. Et placide dixit;
  - Russia competenti indiget tsar...
  Pugachev iocando respondit:
  Omnes paulatim discimus, aliquid et quodammodo.
  Panlns parum emollitus, ac perbibetur;
  - Video te non esse hominem stultum. Cur Emelyan Ivanovich simile hoc committitur?
  Pugachev e mensa surrexit. Accepi pauca gradus et respondi;
  - Non pro mea vanitate et ambitione hoc institui. Et propter multitudinem, propter populum Orthodoxum.
  Emelyan Pugachev locutus est cum passione et persuasione.
  - Vidi multum, dolorem in Russia. Quam saevae nudae sunt populo, Quam rapiunt virgines, Et excruciant pueros. Quomodo homines operantur, et labores eorum deuorantur. Russi magni et simul humiliati sunt. Quasi alae aquilae colligatae sunt, et tigris in lacum missus est. Et terribilis iste gemitus Orthodoxus est in omni terra. Pueri sicut muscae stillant, etiam tabes feminarum nobilium laborant, homines simul cohabitare coguntur. Quamvis ipse Dominus Deus praecepit: Crescite, et multiplicamini. Et ego interrogavi: Adam cum aravit et exorvit Eva, ubi tunc erat scientia?
  Sed potestne vivum hominem, ad imaginem ac similitudinem Dei creatum, in servitutem vendere? Simile est quoddam genus animalis!
  Panlns tacebat. Ipse nimirum optime noverat qualem rustici in Russia. Et servile illud crudele est, et quod nulla est justitia. Quisque ac est quam, id vestibulum quam. Imo et ipse Panin de reformationibus cogitabat, etiam limitando potestatem possessoris in rusticos. Et eandem Katherine obtulit. Regina autem nimis frigide portavit ideis rusticorum fata leniendi.
  Nimium conservatismi, arrogantiae, fastidium vulg. Pauper videtur, omnino non putavit. Liberales interdum veritas lusit, pupillis dona dedit. Iterum autem nemo tyars tot colonos civitatis in possessionem vectorum distribuit. Et nemo tot pauperibus servit.
  Tempus Catharinae: flos servitutis et apicem abusionis incolarum Russiae.
  At e contrario solium rustico committe. Quomodo vero generosum genus tale pati possit.
  Panlns clamare voluit, aliquid simile: "Cognosce locum tuum, serve!" Occasio autem ansa cognoscendi vel attractivam non spectare. Vox communis sensus incitata: "Emelyan falle, amicum esse finge, et lacrimam da"!
  Sed hoc etiam exitum fuit contra nobilem animam comitis Panini. Plerumque mirae divitiae finem duodevicesimo seculo verterunt in Russia clarissimos et ingeniosissimos homines. Alia tempora relinquebantur. Presertim Nicholao secundo. Tamen partim culpandum erat, ipsum esse regem, qui nimis diu Imperator Kuropatkinum, qui rei militaris inhabilis erat, ducem servabat.
  Ekaterina felix offa erat. Etiam non semper est. Exempli gratia, post Bibikov princeps Shcherbatov minime magnum caput evasit.
  Hocque Emelyan permisit sibi vires cumulare. Tributum gratitudinis Pugachev tribuendum est, cum ei populus per mille et decem milia, omnibus tamen cladibus, cecidit. Quamquam a principio casus rebellium plus quam ancipites spectaverunt.
  Ex parte Pugachev cohors inveterata capitum, et ex parte imperatricis plus quam trecenta milia armatorum.
  Sed nunc casus Emelyani creverunt. Praecedit Nizhny Novgorod, Pugachev magnum et continuo crescentem exercitum habet. Et comes Panin turbidis piscari conetur aquis.
  Quid si impostor succedat? In hoc casu, ipse Panin casu accidit ut sub novo, populi tsar, corrector fieret.
  Oh, non erat!
  Marescallus ager prudenter dicitur;
  - Quodlibet negotium sapienter accedendum est. Liberationem rusticorum possidet.
  Emelyan Pugachev cum hoc consensit:
  - Ita, summa res est extra lignum non erumpere!
  Comes molliter dixit:
  - Non malum erat libertatem rusticis dare, sed. Estne haec via ad res ordinandas in Russia ponendas?
  Rusticus rex frowned. Ipse intellexit agrestes, fundos exustos, ac dejectos possessores, diras facere impietates. Et adhuc revertamur ad frequentandum nos in futurum. Saevus rusticus elementum, in vestigiis revertetur? Nunquid rustici vectigalia futura Tsar?
  Verum ergo non iam rustici erunt, sed Cosaci appulsi, et electum in eos praefectum habebunt. Et a senioribus congregare ad maximas quaestiones solvendas, circulo. Post omnes Emelyan Pugachev iterum collegium revixit, et nonnullos primorum ducum impetuosus Suvorov liberavit. Nunc liberos frena servare oportebit.
  Cui rusticus rex, torva ait:
  - Dicturam populi habebimus! Homines ipsi animadvertere debent, quando flagellis opus est, et cum disciplina.
  Papin, rugulosus, respondit;
  - Bene, si loquimur de bono populi ... Pyotr Fedorovich diligentius debet esse. Notandum quod Emelyan Pugachev figuravit calliditatem ludi aulici conditi. Sed in campo Marescallo Panin multo magis a rebellibus, etiam ut infido socio, quam aperto hoste, nunc est opus.
  Rusticus extendit se pede et dixit:
  - Tu quasi dextera vera mihi eris! Ecce manus imperialis!
  Et uterque callidus populus inter se manus concussit.
  Novogardiae Nizhny magnum praesidium habebat et ab recentibus copiis firmabatur. Sed inter defensores nulla unitas est. Multi milites, maxime duces, perturbati veniunt. Apud populum fides apud Henricum patrem iam confirmata est, et victorias, populari phantasia ornata, favori Pugachev multum adauxit.
  Ac per hoc, turba iam ruit, et Emelyan suffultat.
  Plus quam centum milia exercitus ad urbem mercatoriam accessit. Pars millesima una cum dimidia LEGIO a Colonello Scorelli ad conventum petita venit. Brevis pugna fuit. Capitur pars maxima legio, caputque colonelli cum cossaco machaera excisum est.
  Pioneer-fur Oliverius Twist paulo temporis erat ut machaera evelleret. Et majori studiosos exscindere curavit. Hostes specialiter suffocati sunt, sub immani exercitu cadentes.
  Paulo ante oppugnationem Emelyan Pugachev domum mercatorum primi sodalitatis Rasomakhins visitavit. In magna, trium historiarum domo, rex ipse indictus bibit vinum pretiosum centum annorum. Cum mercatoribus essentia et materia. Militiam localem cum rebellibus facturum professi sunt. Et illa pars officialium paratus est ad cognoscendum patrem-summum.
  Pugachevitae Nizhny Novgorod expugnare susceperunt cum adhuc tenebrae essent. Hiems veniebat et properandum erat. Oliverius Twist, nudis pedibus per palu feriens, cum aliis pueris rusticis ad impetum faciendum prorupit.
  Inimici erant defensores, quaedam pigri ignis. Pueri agrestes totis viribus ruebant, nec ictus curabant. Et nulla fere detrimenta inter eos fuerunt.
  Oliver Twist cum ad loca concurrisset, unus primus vallum fictilem cumulavit ingressus. Nuda vola auctorem furis sensit amoena, titillantem terrae viscera. et ipsae tibiae ad summum collis volabant. Corporeum mustachioed sub acuto machaera pueri cecidit et caput eius sene devolutum.
  Oliver Twist exclamavit in summitate pulmonis;
  - Nostra non cedet tuis!
  et ventrem eius machaera secabat servientis. Pueri agrestes deperibant securibus, furcillis, ferroque utentes. Puer unus tredecim annos admodum lassum sollertissime proiecit. Detraxit saturi dux. Resistere conabatur, sed duo plures pueri funi adhaeserunt, et facies ministri caeruleum e strato devertit.
  Negotiatores verbum suum servaverunt et milites oppugnatores clamore salutaverunt;
  - Gloria patri regi!
  - Vivat Petrus Fedorovich!
  Pueri rustici intrepidi iam duos gravidas in tabula ceperunt. Oliverus Twist dux universitati armaturae iuvenalibus pugnatoribus praeerat. Timorem guys ignorabant, adultos, maiores milites quam sibi, fortiter vicerunt.
  Olivarius Twist calce majore rufo excussit, et loricam avolavit.
  Puer clamat:
  - Pro matre! Pro nepote Petri Magni!
  Multi rebelles fidenter susceperunt. Separatis cohortibus, desperatis rebus suis, seductoris copiis sese dediderunt. Maxima, tertia maxima urbs Russiae cum multis suburbiis et mercatoribus abundans. Et Emelyan Ivanovich mercatoribus favebat. Nec tam studiosi sunt erga Catharinam pietatem quam possessores defendendi. Multi iam occulte ad novum summum imperium iuraverunt.
  General Benedorff validam subsidia in proelium inducendo contra Pugachevitas oppugnare conatur. Calescit. Emelyan Ivanovich ipse praeciditur sicut heros epicus. Cum singulis verberibus cadet aliquis. Ita convenerunt cum Benedorff. Dux Germanus lato machaera vibrat, et in iugulum lato iaculatur. Dux igitur hostium - ab ipso rege patre occisus est.
  Turba gaudet et clamat;
  - Gloria regi militi!
  Pugnatum est in igni. Arma ruunt milites, plerique duces. Rumor percrebuit Campum Mareschalum ipsum Panin Pyotr Fedorovich resuscitatum agnovisse. Quomodo quis non arcu nepotis Petri Magni. Et spectans quomodo Emelyan Pugachev incisus est, statim videre potest hoc esse regale, validum genus Romanovs.
  Et Nizhny Novgorod cecidit post Kazan. Et Simbirsk rebellibus portas aperuit. Pleraque Volgae iam sub imperio Cossaci imperatoris. Et exercitus duce Fedo Katorzhny iam Yaik appropinquaverat. Rursumque Yaik et Iletsk Cosaci defecerunt. Etsi, sicut Colonellus Semenov et Mamsurov Generalis, certare et ad ultimum stare decreverunt.
  Apud Fedot usque ad quindecim milia armatorum concurrerunt. Kalmyks et Bashkirs etiam venerunt. Astutus Don Atamanus urbem Yaik praeterivit, ubi Generalis Mamsurov eum cum duobus milibus exspectabat, et castellum Sorochinsk sine pugna occupavit. Relicto colonello Semyonov in oppido Yaik, General Mamsurov irruit ad seductores caedendos. Sed exercitus Fedoti sumptibus Kalmyks, Bashkirs, Tatarorum confirmatus est, ac praesertim Cosaci usque ad finem, non pacati, non caesi et praeponderanti.
  Viginti milia turbae Pugachev mille ducentos milites Mamsurov obduxit. Pugnatum est inhumanum. Milites generalis Mamsuroviensis, qui iam rebelles pugnandi experti erant, acriter pugnaverunt. Nolo parcendum esse sciebant. Sed Cossacus Colonellus Fedot iam expertus erat bellum cum Turcis. Recte usus est numerorum praestantia, mobilitate equitum Bashkir et Tatarorum. id advolant, deinde expeditio, deinde receptui locus est. Deinde, confectis Mamsurovie generalibus copiis, strictam manum imposuit cohorti.
  Cominus pugna, intermixta acie, et milites cominus pugnant, homo dolabra et cornu non iam pugnator malus, sed hostis par practicus. Vel forte securis, vel furca cum cornu et bayoneta melior erit. Melior est autem rusticus securim utens quam miles qui iam amisit habitum operis rustici.
  Pugnatum est in caedem immitem. Et pauci milites Mamsurov generalis deditione salutem invenerunt. Prope Sorochinsky ut propugnaculum sanguinis fusus est multum.
  Ipse Mamsurov Generalis a Tatar lasso captus est. Percussit ducem. Fedot Katorzhny, primus latro in Don, tamen propriam quaestionem quaesivit;
  - Agnoscisne Pyotr Fedorovich imperatorem totius Russiae?
  Imperator fortiter respondit;
  - Non agnosco fures!
  Fedot complices suos iussit;
  - In eius ansam! Et illi eunuchi qui iurare noluerunt!
  Cum excidio Mamsurovie discursum, iter Orenburgum et oppidum Yaitsky apertum est. Fedor copias suas divisit, credens ad has urbes conservandas satis virium esse, ac ne multitudinem quidem facturum. munitiones aegre restiterunt. Tatischev praesidio relicto Orenburgum profugit. Malebat autem timidus praetor ad surdam defensionem ire. Sic Orenburgi urbs secunda oppugnatio est.
  Cibus autem in urbe non magis quam primis coquendis evasit. In oppido Yaitsk, post brevem proelium, colonellus Semyonov in arcem se recepit et, sicut novissimo tempore, obsidionem servare constituit. Verum eius casus auxilio nunc multo minor fuit. Prima seditio magis ac magis Moscuam versus est.
  Kazan carcere, Khlopushka et Beloborodov dimissus cum magno exercitu ad Ufa orientem versus se contulit. Hi periti imperatores in officinas Urales vincendi iam experti sunt. Emelyan Pugachev et Urales et omnes Siberiae vincere cogitabat. Dimidium officinarum Uralium prope Emelka iam erant, et si crassae calculi erant, et Orenburgi oppugnatio infausta, etiam ante succedere potuit et ad Kazan cum magno multi- guns exercitu proficisci potuit.
  . CAP
  Expergefactus iuvenis captivus, multo laetior et salubrius. Vulnera autem et iniurias crudelibus cruciatibus paene perfecte sanaverunt. Et potes exercitia facere et comedere.
  Tum medicus femina breviter eum examinavit et breviter retulit;
  - Judicium cito venit! Fortis es et precamur, ut te in metallis exularem et exularem.
  Oliverius tristis respondit:
  - Tota in manu Dei est. et sperat misereri pueri!
  Iterum puer catenae nexus fricat. Sed manifestum est eum non operari. Feroque fricat furore. donee tandem atterit.
  Solum esse taedet.
  Et cum tandem somno involveris, libertatem sentis et exercitationes tollendas, in novis et inauditis adversis.
  Osa castrum primum impedimentum in viis exercitus Khlopushka et Beloborodov factus est. In via a duobus ad decem milia pugnatorum crevit exercitus, armamentarium in parvis castellis impleverunt. Uno tempore Emelyanus castelli Pugachev praesidio sine pugna deditionem compulit. Sed hoc tempore nemo in eo numerare potuit, sic praenomen locumtenens Michelson, legatus colonellus Bragugunter, praefectus arcis constitutus est. Item de mercenariis apud Germanos. Media pars praesidii sunt mercenarii extranei. Ita utique castellum capiendum erat.
  Beloborodov Emelyan putavit vel non semper rectum fuisse. Cum Trinitate castrum sumpserunt, montem fecerunt convivium. Sed iam plus quam decem milia hominum collegerunt, ex quibus magnus numerus rusticorum officinarum, in armis bellicis bene exercitatus, et Bashkir, Kalmyk equi, plus instrumenta officinarum Ural desumpta sunt. Ne Dekolong eos opprimat, cum tribus milibus equitum bene certare possent.
  supra quattuor milia rebellium caesa aut vulnerata, capta plus quattuor milia.
  Post tantam cladem Emelyan Ivanovich aliquantisper in tristitia incidit. Sed adhuc populus ad Pugachevitas ibat, nec metus gravis poenae obsistere conabatur cari soceri regis.
  Rebellio haec est quasi adductio, sursum et deorsum. Aut victis, deinde victa victoria. Nunc Beloborodov et Khlopushka sunt in glandulis et in labore duro, deinde iterum favent tsar et promoventur ad maiorem generalem. Sic rota volvitur fortunae. Et Chika est comes Chernyshev iterum. et quidam e tabula militari ad loca sua reversi sunt. Praesertim Colonellus Padurov.
  Sed quidam interfecti sunt, et non potes eos reducere. Hic, exempli gratia, mortem fortis ataman Gryznov et dextra Pugachev obiit. Sed praefectus Minakov suspendendi tempus non habebat, et ipse iterum in ordinibus rebellium erat.
  Chika prope Ufa reverti nolebat et nunc cum sacerdote Moscuam movetur.
  Montem totum putrida stramentis congestis, et fumo velamine dispositis, Cosaci et rustici Beloborodogo ad murum subrepserunt et ad oppugnationem prosilierunt. Liber fuit truculentus. Et multi homines mortui sunt. Sed irrumpunt in castra ac stipendiarios maxime pugnantes interfecerunt. Tormenta triginta quinque et magnam pulveris pyrii et testarum copiam ceperunt. Deinde via ad Ufa aperta est.
  Et iterum milia hominum ad Pugachevites eunt, exercitus populi crescit. Et in ipsum rutrum nulla unitas. Auditis rebus Pugachev, pars prioris militiae credidit hunc esse genuinum tsar. Illustris etiam Suvorov, ac etiam illustrior et illustrior Campi Mareschal Panin, ad Pugachev accesserunt.
  Forsitan vere rex est. Si ita ruant in eum, urbesque aliae deinceps procumbunt?
  Controversia et discordia civilis orta est ... Ufa in duas partes divisa est: fautores Petri Tertii et Catharinae. Et inter eos sagittæ erant.
  Exercitus Beloborodov et Khlopushka, qui ad viginti milia creverat, adiuvantibus factionis Pugachev, urbem expugnaverunt. Acriter pugnatum est, sed Pugachevites numero auxilioque plurimorum oppidanorum ceperunt. Ufa, sub qua Chika diu sederat, ad litteram statim sumpta est. Et una cum ea captivitate, multi divites Bashkir, Kalmyk, Tatarorum seniores, adhuc haesitantes, Petro Fedorovich fidelitatem juraverunt.
  Capta clavis urbis Ufa effecit ut rebelles communicationes et itinera in Siberiam secare et eam regionem ad expugnationem Pugachevitarum aperirent.
  Khlopushka et Beloborodov officinas Urales adierunt, hominum potentiam ibi plantantes.
  Pugachev cum exercitu, qui ad centum quinquaginta milia pugnatorum excreverat, ad Ryazan accessit. Ibi occurrerunt triginta quinque millia hominum comitis Chernyshev. Solum grave impedimentum in viis Moscuae est, olim aliae civitates et villae sine pugna dedunt.
  Quamvis magna praestantia Yemelyan numeralis, a peritis et conditis copiis in bello Turcico adversatus est. Et sacerdos tsar plus quam dimidia pars militum agrestes palis et furcis, et multi priores milites non satis certi sunt, versicolores cum Cosacis quadrigis, et diversae Tatarorum gentes.
  Ita Chernyshev facultas, si modo .... Si non pro ingenio Alexandri Vasilyevich Suvorov. Magnus dux cum magna Pugachev multitudine ita sollerter aggressus est ut Chernyshev, heros Berolinensis, a suis regulis pugnare coegit. Nomadici equites eminus sagittis venenatis effuse, velut praedandi fuga. et rusticus cornu e contra cominus cominus cominus confligebat.
  Intervallum biduum prope proelium fuit, et pugachevitis magna victoria finita est. Capta sunt autem plusquam viginti milia hominum, et ipse Ryazan portas aperuit.
  Illa dilectissima Catharina, comes Grigory Orlov, ad Moscuae praesidiarium propere designata est.
  Haec est fortissima et natu maior ex quinque fratribus, quae fere Catharinam II porticum detraxerunt. In hoc casu Tsar Gregorius primus videtur. At nunc illustrissimus comes dedecus est. Hodiernus ventus Catharinae Vasilchikov est et in futuro Potemkin. Nisi forte talis regina futurum est. Maiores successus Pugachevitarum in dubium vocati sunt.
  Sed Grigory Orlov est fortis et peritissimus bellator, et cui pacificatio rebellionis, utcumque est, committere potest. Praesertim si Field Marescallus Panin mutaverit. Et Orlovs ad finem destinabitur Catharinae.
  Sed hic alia quaestio est: quomodo Moscuam occare? Adhuc paucae copiae in prima urbe sunt, non omnes in Turciam redierunt, et impostor iam in limine est.
  Grigory praesidiarium deducendum constituit Kremlin ac custodiae Semenov. Et ibi custodire defensionem, donec accederet auxilium. Zarubin Chika Tulam sine pugna intravit, ubi tormentarii et praesidii localis Pugachevitas cum gaudio susceperunt. et Emelyan Pugachev ad Moscuam. Tota civitas, excepta Kremlin, occurrit Yemelyan, et sacerdotes et sacerdotes Pyotr Fedorovich laudaverunt. Ad regem etiam defecerunt militum praesidia complura. Pugachev crevit exercitus.
  Alexander Vasilyevich Suvorov versus Kremlin intuens dixit:
  - Hunc fructum manducemus! Impetum praeparet!
  Emelyan Pugachev logice dictum est:
  - Moscuae est cor... Sed caput adhuc Petersburg. Non opus est nobis! Etsi iam ninxit.
  Oliverius Twist ac ceteri pueri nudipedales remut in prima nive feliciter. Etiam paulo post Moscuae solito evenit. Apparet, cum Petro latinas pervenero, pruina gravis iam erit.
  Bene, quis putaret unum tantum proelium ab Emelyan Pugachev in cohors Salty parta posse cursum historiae tam dramatice mutare posse. Sub clade paulo ante Kremlin nunc in Sede Matre non capta. Sed nec alicubi est.
  Sed morari non potes. Cito ad Petrum ire debemus. Et XX milia de Pugachev exer- citus iter fecit ad aquilonem.
  In oriente Pugachevitae novas successus sunt consecuti. Chelyabinscus paene sine certamine in deditionem venit. Decolong cessit, ulterius in Sibiriam ascendens. Multae quoque officinas sine certamine obvios regis patris praesidia submiserunt. Kungur dedere noluit. Ipse autem in obsidione valida captus est. Multae minores civitates et servi sub seductore transierunt. Munus egit et aucta auctoritate Emelyani Pugachev. Sed singulae officinas Pugachevitis adhuc pertinaciter resistebant. Minoris tamen adhuc erat.
  Praesidia Pugachevitarum etiam ad Tobolsk commota sunt ut in Siberia fortior starent. Multitudo locorum fere ubique regem sustentabat. Iurarunt etiam multa praesidia in eius maiestatem. Quantoque plures Emelyanus victorias habet, eo infirmior resistitur.
  Decolong corpus liquescens. Quotidie milites deserti ad Pugachevites accurrerunt. Etiam monasterium, quod ante heroicam adversus rebelles fortitudinem ostenderat, novum regem patrem agnovit. Senserunt in tempore monachi, quorum beret, se nihil habere pro mori.
  Et Emelyan Pugachev prope nullo resistente Petro appropinquabat. Separatis cohortibus, duobus ictibus cum rebellibus commutatis, in deditionem venerunt vel ad suas partes se receperunt.
  Magna turba, duce Padurov, Smolenscum appropinquavit. Pugna in urbe orta est inter fautores Pugachev et praesidium loci. Nonnulli etiam praepositi ad latus Pyotr Fedorovich transire festinaverunt. Portae Paduritis apertae sunt, et Pugachevitae praesidiis reliquiis cum Catharina in fide manserunt. Vires vires frangit, et vexillum rubeum tumultus ducis, Yemelyan Ivanovich, iam portas occidentales Russiae evincebat. Rebellio quoque terras Polonie submersit. Et rusticus ibi sustulerunt furcam, verberantes vectem et nobiles.
  Ita rebellio localis in rebellionem internationalem vertere coepit. Dux militum Russiae in Turcia, comes et Campus Mareschal Rumyantsev, moram et sedem tantum ceperunt et rebelles praelio coniungi iussit. Verumtamen non est bonum occidere membra populi tui. Et Rumyantsev Suvorov honoratus est, qui transivit ad latus Emelyan Pugachev. Nemo igitur erat nisi Catharina.
  Cancellarius Vorontsov reginae malum nuntium nuntiavit;
  - Fures veniunt ad Petrum! Nihil obsistat, impostor exercitus semper crescens viburnum!
  Supercilia ei Katherina furibundus extulit et sibilabat;
  - Et quid comes noster Rumyantsev?
  Cancellarius Rumyantsev graviter ingemuit et obstrepit;
  - Comes Rumyantsev tarda est...
  Catharina in ira exclamavit;
  - Proditor! In eius ansam!
  Rumyantsev expandens manus in tumultu murmuravit;
  - Circumsistit ceris sibi privatim deditus, nec ullo modo eam pervenit!
  Katherina subito palluit et iterum cancellarium rogavit;
  - Suntne fures procul a Petropoli?
  Cancellarius honeste respondit;
  - Etiam ducentorum milium, vel etiam minus, nunc recentissima frontes nuntiabunt!
  Nuntius accurrit, palluit ut lintea, pauore fremens;
  - Novgorod impostori aperuit portas!
  Katherina graviter ingemuit et mussitavit;
  - Et Novgorod cum marchione.
  Illius tonus simile iacuit Iulii Caesaris: "Et tu es Brutus."
  Cancellarius obsequiose extendit in frontem et dixit:
  - Navis parata est, maiestas tua, hodie in finibus relinquere potes!
  Imperatrix irata exsiluit;
  - Et virtutem amittere?
  Cancellarius ridens respondit:
  - Sed vivite. Fures non poterunt usquam rempublicam administrare, et in triumphum redibis!
  Katherina molestia sibilabat;
  - Comes Panin cum illis est, et adiuvabit fures ad tolerandum!
  Cancellarius interrogavit quaestionem declarandam:
  "Ergo habitas, Caesar?"
  Katherina, loco respondens, iussit;
  - Colligite alios quatuor fratres Orlov et custodes, ac etiam omnes copias e Vyborg et aliis terris evellere. pugnare adhuc possumus!
  Orenburg, quae sex menses seductoris copias deiecerat, dedere etiam nolebat. Ex captivitate liberatus, Myasnikov unus e quinque Cosacis, qui primi Pugachev agnoverunt, oblatum est sub castello fodere. Sed id tempor dui. et spatium fodiendi pulchrum esse promisit.
  Yaitsky oppidum cum parvo praesidio etiam ad finem pugnare constituit. Ataman Ovchinnikov populationis in Guryev fecit. praesidium loci sine certamine, ut postremo tempore, dediderunt. Ita Pugachevitae firmiter in Yaik steterunt. Vires colligens et tormenta ex Tsaritsyn, Ovchinnikov emisit et castellum Yaik emittebat. Colonellus Semyonov eruptionem fecit, septuaginta homines amissis caesis salso sorbenda rediit.
  Sed dum Yaitsk tenuit. Sed rebellium catervae Tobolscum ingressi sunt. Dux Siberiæ Chicherin fugit ad orientem: et juravit caput regis patris sui. Ultimi simul officinis obstinati demissi sunt.
  Fedot Katorzhny Orenburg expugnare non properabat, sed armamentarium suum instrumentis et commeatu ab Urals venientibus replevit.
  Cosaci, milites et mercatores ex ipsa urbe fugerunt. Fuerunt rumores tsar-pater Moscuam cepisse et Petropolim appropinquare. Aut iam ipse Petropoli.
  Interea carnifex princeps cum interrogatione captae virginis Domka et duorum puerorum speculatorum cinematographicorum. Ipse Alexei Orlov interrogationi interfuit.
  Domka spectavit viginti quinque, cana et alta, mulier rustica.
  Alexei Orlov dixit in lasciua sono;
  - Loqueris?
  Domus superba tacet. Miratus est Comes Alexei. Cur mulier plebeia tantam habet ambitionem. Minime, populus Russiae elatus est propter Emelka Pugachev. Smerds se vectibus pares considerare coepit. Sed nunquam sapiet, lutum ex eo percutiet!
  - Verone casulam eius!
  carnifices puellam iactant. Unam tantum rusticam vestem simplicem induta est, pedesque eius in calceamentis pilis sunt. Perdite resistit. Tortores, scissis vestibus, libris rubris exponentes. Bona rustica femina, instar frustrorum. Alexei Orlov eam magno studio spectat. Praeceptum sequitur:
  - Nunc ego crucior.
  Manus puellae post tergum ligatae sunt, et uncus aduncus est. Tum tortuosus iuncturam mulieris. Puella gemit et suspensam se invenit, nudis pedibus de terra. Hos carnifex statim in truncum immittit et eos firmat. Ignem iam potes aut circum torrere calcibus puellaris, aut flagello verberare.
  Alexey Orlov superbe dicit:
  - Age, dic mihi, fur, quis est rex noster?
  Domka fortiter dicit:
  - Pyotr Fedorovich spes nostra est summa!
  Alexei Orlov renidet et carnificem imperat;
  - Decem verbera flagelli cum compendia.
  Tortor peritus fortis, muscularis ab assiduo corporis labore percusserit, puellarem dorsum ad dimidium virium. Sulci ut intumescant, cutis non rumpitur. Quod nimium nocet. In domo plus semel vapulat, et notae flagelli bene sanatae apparent in ea. Ictibus ille silentibus, sine gemitu ac clamore.
  Alexei minaciter iterum interrogavit:
  - Quis ergo dominus noster?
  Domka automatice dicit:
  - Pyotr Fedorovich Tertia, spes nostra!
  Alexei carnificem infensus imperat;
  - Quinque hits in plena potestate!
  Tortor magno corporis avertit et in alapam totis viribus conlocat. Pellis fortis rusticae mulieris erumpit, sanguinem spargens. Carnifices verberant ne vestigia flagelli non secant, et per dorsum aequaliter distribuantur.
  Puella tremit, sed clamores suos retinet. Virtutem suam ostendere velle videtur.
  Alexey Orlov iterum quaestionem repetit:
  - Quis est rex noster?
  Domka audacter dicit;
  - Pyotr Fedorovich, et bastardus es, mox in laqueum iaces!
  Comes Alexei furit factus, exiliens pugnum torsit ad vinctum, mulier nuda. Tum vero animum mutans ait auis:
  - Lubricate calcibus cum carnificis oleo. Et foculum volvunt... Sed tantum diligenter cecidit ne claudat.
  carnifex sub visore suo suscepit;
  - Nos conceptus celsitudinis tuae sumus!
  Comes infudit. honor honor est celsitudo, sed multo melior majestas. Crura pulchra de muliere rustica. Planta, quamvis crassa, calli non apparent, digiti par, nisi forte longiore puero, ungues diligenter ornatas. Probabiliter, sicut omnes feminae rusticae, nudis pedibus usque ad ipsas pruinas ivit, et modo nuper, cum ninguit et Neva concrevit, calceos turpiores induit.
  Alexey amavit feminae crura et talia cruciatus foculum. Sola oleo lubrica ut non ardeat, et ignis in speciali ratione distantiae ponitur. Quasi decem minutas, aut etiam plus potes torquere. Solum pusulae parvae terrent. Et postea per aliquot dies tormenta repetunt. Modus maxime tormentorum et dolorum fuga.
  Domka graviter admonet, tremit, labellum mordet et clamores eius continere conatur. Sed non bene succedit ac tandem ingemere incipit.
  Alexey Orlov iterum quaerit:
  "Age, num nunc Catharinam imperatricem agnoscis?"
  Per lacrymas et clamantes Domka vociferatus est;
  - Noster Tsar Petrus Fedorovich et alius Tsar est!
  Alexei impatienter exclamaverunt:
  - Fry, ut oportet, et lente, et nunc calvos interrogemus!
  Pueri nudipedales erant, breves tantum gerentes. Iam ad tormenta parati erant. Per nivem, quae cruribus rubris facta est, facti sunt sicut pedes anseris. Statim carnifices ad operandum profecti sunt. Oportebat explorare quis eos mitteret ubi exploratores adhuc Petropoli essent, et de Emelyan Pugachev consilia.
  Flagra sibilant, pueri vapulant, et duma clericus interrogat quae in protocollo recitantur. Pueri quoque, ut pueri rustici, non semel verberantur, eosque vulgari flagello non potes capere. Concutientes capita et maledicentes negative. Tum carnifex candens coronatus de foco rapuit corpora adhibere coepit.
  Plus dolet quam uerbera cum te calet urere. Pueri in dolore ululant, et incondite aliquid garrire incipiunt. Ex altera parte, immania tormenta et a crudeli eculeo carere cupiunt. Illinc socios ne prodas. Itaque pueri nugae loquuntur ac lacrimae obortae sunt. Ferrum autem candens vel thoraci haeret, vel nudum calcaneum admovetur. Forcipes etiam candentes eunt ad cursum. Carnifex exquisitissima loca in solo quaerit, acriter interrogationem faciens.
  Alexei Orlov chuckles dum speculator puerorum tractatur videt. Tunc ad id attenditur quod in nuda planta Domka, pusulae intumescebant, et rumpere coeperunt. Et hoc significat quod cutis in pedibus ustura est, et sensus minuitur!
  "Sinite illam, spurii!" - Jussit comiti. - Dimitte paululum.
  Domus mulieris fortis evasit, heros. Illa tormenta sine inscii pertulit, sine regis patre renuntians.
  Pueri graviter torquebantur, conscientiam pluries amiserunt. Quod adhuc imberbes sunt, tortores nimis non solliciti sunt - maximum est cognoscere. Et eleifend saepe in tormentis pertinacius ac pertinacius quam adultis.
  Nimirum narraverunt aliquid, sed multa sunt in testimonio stupiditates et incerta. Sed unum patet: Emelyan Pugachev urbi appropinquat et exercitus eius ingens est.
  Sed fortitudo Catharinae magna est. Custodes erant quindecim milia, ex aliis praesidiis quindecim milia militum, alia triginta milia pugnatorum nobilium militum. Sexaginta milia armatorum, quae non sunt mala propter urbem bene munitam. Plus Classis Balticae et Kronstadt. Et difficillimum est obsidionem prope Petropolim in hyeme et paludibus custodire. Ita ut Emelka adhuc numerari possit.
  At ex parte Pugachev ipse Alexander Vasilyevich Suvorov. Iamque turbae agrestes impetum parant. Suvorov mensem se dedit ut Palmyrae septentrionalis potiretur. Pugachev grandine obductis copiis pa- .
  Ataman interim Chika Narva appropinquavit. Capta urbs satis cito, magna pars praesidii ad defectores transfugit. Mercennarii Germani solum restiterunt.
  Sine pugna deditionem accepit Tsar Petrus Fedorovich Riga, et plures aliae civitates. Tantum Revel obsideri debebat. Karela et aliae civitates septentrionales etiam portas Pugachevitis aperuerunt. Ita Petropoli in magis ac magis solitarium se invenit. impeditus erat. Discidium est etiam in classe. Recesserunt nautae, et Pugachevitae in tribus partibus Balticae turmae vicerunt: vexilla rubra, regalia pendebant.
  Et Suvorov decretorium Petropolim oppugnare parabat. Muros aedificavit, et rusticos exercuit. Docebat hostes impetus missilibus, tormenta parat.
  Oliver Twist etiam iuvenum calcar strenue exercebat. Puer discalceatus per nivalem campum cucurrit, et paene frigus non sentiebat, sicut multae aliae steriles gentis suae.
  Pueri arcubus et verubs didicerunt. In genere, quam grave et improprium est modernorum sclopetorum, arcus est telum admodum efficax, praesertim si chordas duplices vel triplicatas apice multi- plicis vel chordas intingas, et etiam veneno tinges.
  Tum haedi pugnabunt!
  Impugnatio noctis horarium est, et noctes Petropoli longae ac obscurae sunt. Ita res faciliora fecit.
  Hostes parvam eruptionem fecerunt, custodes Preobrazhensky ad oppugnandum cohortem miserunt, sed statim ex multis tormentis Pugachev igni subventi sunt, magnoque detrimento accepti domum discesserunt. Hussar turmae equitum ex adverso prosiliens, occurrit apud milites auctariorum Oliverii Twist.
  Pueri novo telo utebantur: tasque fusis fundas meliores implent, et sagittarum nube hostem imbuunt. Oliverius etiam equum ipsum stravit et pugnam movit. Equites adhuc duo vel tres per ignem perruperunt, et ille puer furem primum callide obtruncavit, ictum diversum a dextra machaera inferens, ac deinde statim a sinistra ense additus est. Tum puer argutissime, alium hussar aduncum, se avolans, socium suum conto transfixit. Inde cum scapula desuper ictum consummavit.
  Oliverius Twist exclamavit:
  - Fortitudo et dexteritas, sicut vir et uxor: simul - successus, sine - cachinno!
  Aliquot aliquot equites, qui perruperant, e fundarum ictibus confecti sunt.
  Oliverius Twist alius major decidit et notavit;
  - Quis titulum tantum habet et qui vocationem habet!
  Medium compositionis amissis, hussarii terga verterunt. Ridebant guys et sibilabantur post eum.
  Tempus oppugnationis appropinquabat... Sed Oliver Twist didicit ex defectoribus quod in Petri et Pauli Arce exploratores Domka et plures pueri speculatores cruciabant. Et eos liberare voluit. Sed quid facerem, si castrum illud viginti metra grossos muros et inexpugnabile habeat? Hic experire, fugam disponere?
  Pueri quidem crudeliter cruciantur, eos ferro candente, flagellis verberant. levant illud et excutiunt. Petya castrum quovis pretio ingredi statuit ac fugam instituere. Et venit cum Hollywood omnino consilium, ut esset in carcere in carcere.
  Atque haec opinio valde periculosa et periculosa esse dicenda est. Statim post capto Oliverio Twist, insecuti sunt furorem percunctari. Auctor puer sperabat se cum cellis suis convenire posse et de expectatione fugiendi disserere.
  Alexei Orlov denuo in tormentis interfuit. Nesciebat visu Oliver Twist. Pro eo, teenager modo albus-capita, musculis prominentibus. Et interrogatus et repertus ubi abscondita est proditio. Oliver Twist cicatrices et vestigia tormentorum sine vestigio sanatae sunt, ideo Orlov putabat istum haedum nondum cum carnifice agere, quod significat faciliter se resilire.
  Puer in equuleum evellitur. Oliverius manus post se alligatas sensit sursum trahere. Moventibus articulis non dolet. Sed nec heros habes. Alioquin tantum te torquere possunt ut effugere non valeas. Sic Oliverius Torquet gemitum fictum.
  carnifex tamen perquam peritus erat. Statim vidit quam validae venae pueri essent, et truncum gravem super pedes imposuerunt, qui tortum velut manicis ponunt.
  Oliveri Twist scapulae scapulae contractae, venae eius tinctae. Coeperunt eum ad laquearia levare. Hoc tormenti genus est. Aleksey Orlov, irata puerorum obstinatione, eum statim excruciari iussit, magnis modis incipiens. Hic est comes. Statura procera, latis humeris, quanquam iam gravi ventre puer. Omnibus ordinibus ornati ornate.
  Oliverius Tortus, de more, totaliter nudus, cruciatur, et puer pudeat nudum pendere coram nobilibus, medico, spiculatore et assistentibus, scribis, et custodibus honorariis. Sed fur auctor magis pudebat si sciret duas dominas eum observare: ipsa regina Catharina, ac etiam ancilla honoris Trubetskaya.
  Ekaterina spectat post commoda velum et per binoculars. Puer formosus in equuleo. Regina autem quanto maior facta est, tanto magis placuerit iuvenibus. Praesertim si torquentur.
  Diu Catharina talem levamen non viderat, musculos symmetrice locatos, sicut pueri huius. Apollo verus teenage. Effigiem ab eo statuam oportet, et oleum in pariete iaci. Puer formosus, et iam formosa facies in dolore torquetur, et ex oculis caeruleis lacrimae sparguntur.
  Ad sensum elevatus, carnifex tympanum dimisit, et Oliverus Twist decurrit. Et prope aream, equus crassus funem extendit. Et in scapulis et brachiis, et etiam in dorso pueri, erat quasi rivus plumbi fusilis. Oliver Twist non solum clamavit quia doloris offensus spiritum abstulit et aerem pulsavit.
  et carnifex pilosum pede vibrabat, et trunco pondera affixa erant. Frigidus sudor decurrit corpus pueri, et anhelitu grave erat. Oliverius deperibat evulsionem clamorem inhibens, auctoremque Sovieticum esse adamantem et superbum nitebatur.
  Princeps carnifex quaestionem in officio quaesivit;
  - Ad quid fur Petropolim missus est?
  Oliverius Tortus iratus respondit:
  - Stultum interfice!
  Alexey Orlov iussit:
  - Sinus!
  Flagra in puerum ceciderunt. Comparatus in dolore eculeo, quem modo pertuli, levia et non periculosa esse videbantur verbera. Oliver Twist tacebat. Statuit, quid possit, sed non daturus.
  de fracto dorsi sanguine fluxit. Sed cum puer non responderet, Orlov iussit;
  - Ignis!
  Carnifex ignem sub pedibus pueri nudo succendit. Flammae nudas calces Oliverii lambebant. Dolor a nervi terminationes cruciatur. Sed puer putabat se per arenam deserti Arabiae currere et Tamerlanae multitudinem pellere. Distrahit ab igne pugnae cogitatio. Et suus non FORMIDULOSUS.
  Carnifex aestus sub eculeo corrasit. Alium tortorem, cum forcipe candente, momordit Oliverii Twist thoracem muscularium. Tertius filum calefit et a tergo flagellare coepit. Oliverus Twist, imaginationem evolutam habens, a dolore disiunctus est. tactum ferri candentis sensit, sed quodam obvoluto, quasi calido tea in te stillante, ferrum non candens.
  Hanc Catharina cum lascivia aspexit. Quam venustum est, tam formosus puer torquetur. Iustus est misericordia non clamat, est tam patiens. Bene, Prometheus, dexter, non flexibilis heros.
  Oliverius se et quidem Titanas in pugnae ardore inducit. Hostes scapulae percussae sunt, sanguis stillat, cicatrices manent. Sed bracchia et crura moventur, secas, lacerans inimicos.
  Ferrum magnum carnifex de foco elegit et, cum ad faciem pueri allatura esset, vox Catharinae sonavit;
  - Facere non! Non debes talem faciem deformare, cherub purus est!
  Alexei Orlov conversus ad tentorium et mirabundus quaesivit:
  - Placetne tibi hic puer, mater?
  Regina caput adnuit.
  - Ita! Auferte eum in eculeo! Lava ac para toro!
  Alexey Orlov obedienter adnuit;
  - Maiestati tuae pareo!
  Ubi truncum in ossibus et ligamentis removerunt, emissa cum dolore excruciant. Oliverus Twist subito intellexit se cum sociis ad cellam non mittere, et ducem in confusione interrogavit;
  - Quo ibo?
  Alexei Orlov snorted contumelia;
  - Fortunatus es, puer admissarius. Mater Ekaterina ipsa aspexerat tibi. In auro vives ut rusticus filius, in auro dormies!
  Oliverius indigne respondit;
  - Ex familia Don Cosacis sum, et non simplex rusticus!
  Vulnera puerorum et ambusta alcohol teruntur. terribiles. Sed Petya se sensit, etsi in dolore, sed hilariter. Infelix est quod amicos suos salvare non possunt. O fatum, eius ...
  Miror igitur quid mater secum facere vult? Oliverius iam satis audivit quid viri ac feminae inter se facere soleant, sed ipse experiri non potuit. Sed ipse iam est generalis, ideo potest assumere eum esse adultum.
  Cum vestiendi Oliver Twist non fecit. Marmora Palatii hiemalis erat iucunde frigida, nuda, pustulata pedes. Erg dolore erat, sed hic dolor, qui solum rodit, sed non potest frangere.
  Puer in splendidum cubiculum ductus est cum multis picturis et velamentis pensilibus. Vir cum duabus puellis circum conclave tenens setis cucurrit. Conversus ad Oliverum Twist, artifex blande dixit:
  - In marmoreo columnae incumbere iuvenis potes, et sta dum delineabimus.
  Li nudum adhuc? Hoc injucundum est, sed e contrario effigiem tui trahent, tanquam ab aliquo nobili homine. Et videris te a pannis ad divitias extollere.
  Puellae fucum spargere coeperuntque oleum documenta in carbasa facere. Oliverus Twist stetit, et ut se ab eculeo, et crudeli cruciatu, avulsa et a collo ad calcem, avulsa et exusta, cogitare coepit de iis quae nunc in fronte alterius Belli Orbis Terrarum fiebant. Concursus temporariae interdum in somnio occurrunt et puer saeculo XIX potest videre.
  Et subito puer hoc videns et quod videbat, ei omnino non placuit. Milites Germanorum statim Kuibyshev ceperunt et Uralsk ingressi sunt, Guryev occupaverunt ... Fuit comminatio impetuorum Mainstein in Central Asia. Sed maximum periculum Moscuae processit. Nazis exeunte mense Decembri anno 1946, pressius die XXV mensis Decembris anno Natale, incepit proximam oppugnationem in capitali Sovietica.
  Oliver Twist vidit motum piscinae ut puellae araneae in ea turriculam traherent. Omne autem quod movet et non movet, cecidit.
  Frida, Gerda, Charlotte - laetum triumviratum hominum cum transplantata insecto DNA. Et quodcumque dicis, formosae simpliciter sunt puellae summae classis. Uno bikini suas delicias demonstrant.
  Lacus autem, in quo puellae peculiari figura pyramidali vehuntur, cum parvis scutulis totum fundum operiunt.
  Gerda in Sovietica IS-3 lacus accensus est. Ipsa inter turrim et puppim confluentes, a populari descensorum cantu tepuit;
  - Jamque in celso sidereo et monte silenti... fluctus maris et furit ignis! et in furore, et in igne furiali!
  Fœmina bella movens et incensa. Ac t-34-85 ibat oppugnatio. Haec piscina adhuc supererat amplissima et serial. Videtur quod opus in T-54 retardatur notabiliter. Leningrad in firma obsidione est, et in oriente gelu nonnihil refrigeravit ardorem Samurai.
  Lacus Germanicus cum 88 mm sed 100 EL tormento armatus est. Videtur hoc contingere quod puellae magnum ornamentum pugnae habere volunt. Itaque ingeni-a gente flocci fecerunt sibi.
  Germani autem non sciunt Stalin telum contra eos instructum habere: kamikaze glider. Leve pondus octingentium chiliogrammatum, glider duo centra explosivae contineat. Et gubernator puerilis ad gunpoint.
  Auctor est Vitya, orationem dicit et ad glider accedit. Ut vestimenta servata, haedus in eisdem truncis natantibus casulam intrat. Vestigia nuda sunt in gelu purgati airfield. Negotium pueri est in aerem assurgere et currus ad scopum aere vel terre dirigere.
  Improbus dictator tantae pugnae ope superante qualitatem superioritatis Germanicae aviationi occurrere statuit. Et pueris utuntur ut kamikazes pure ad pragmaticam rem - et minus ponderis sunt, et pugnatores minus valent quam adulti.
  Puer in angustam casulam ascendit. Deinde Virginis specimen intuetur, se traiicit, pedali nudo calcaneo premit. Kamikaze glider aegre in coelum aufert. Ars nova adhuc est, et quam efficax sit non liquet. Sovietici autem homines ad omnia sui exercitus et patriae causa parati sunt.
  Vitya arietare debet piscinam pyramidalem novissimam, impenetrabilem per sclopeta Sovietica anti- cis omnibus angulis: armatura convexa frontalis 300 mm, aft of 250 mm. Pondus autocinetorum 68 talentorum est, et machinae equinae 1200 sunt. Utique immolari potest unus glid et unus auctor ut tale monstrum deducere possit.
  Vitya ruit in hostes, ves... Si non essent intus puellae insectum, magis gubernatores ordinarii, mors eos expectaret. Sed machina anti-aircraft sclopetis sclopetis, et planeta centum metra e machina Germanica explodit. Pisternina pyramis "Belloship" commovet, sed nihil terribile ei accidit. Iterum, Mainstein currus per spatia Sovietica ruit.
  Et lacus Sovietici infeliciter resistere conantur.
  Gerda remugit;
  - Sum eximius!
  Proiectum autem ita accendit ut statim evenit ut tres piscinae rubrae eiectae essent. Accuratius haec lacus leviter conflixit.
  Et Carolus socium suum superavit et statim quattuor piscinas statim deiecit. glotita;
  - Lupa sum et tigris sum, Russian comedo!
  In pueri mortui anima, Viti in coelum volat. Solus ibi coelum manet, nam auctor est heros.
  Oliver Twist taedet hoc spectare, et distrahitur ab spectaculo exitio praediorum.
  Puer uniformis plenus est. Vulnera et ulcera iam siccare et sanare coeperunt. Ego iustus vere manducare voluit. et adhuc pingitur.
  Oliverius Torquet cum risu interrogavit:
  - Et qui sessores pasci non putantur?
  Artifex percontatus ad peditem respexit. plaudit manibus. Ut si tale mandatum expectat, anserem assatum ornatum, panis divisam, vinum in vas argenteum in cubiculum deferri.
  Oliverius cibum avide corripit. Visum est ei soliti sapidum anserem cum pomis et crustam coctam. Ossa tantum oriuntur. Vinum dulce erat et non insolens, sed post duo magna specula, caput Oliverii strepebat. Puer anserem integrum comedit, omissis tantum ossibus, et gulam suam ostendit. Post hoc Oliver Twist non diu cogitavit, sed cepit et obdormivit. Itaque haesitavit. Puer diligenter captus et ad cubiculum Imperatricis luxuriosum delatus est.
  Palatium hiemale est, omnia prope ac prope sunt.
  Oliver Twist somniavit phasmogoricam et insolitam.
  . CAPITULUM #12
  Post somnum, Oliver Twist exercitationes fecit, et sensit quanto melius sentit. Et plagae eius et pusulae paene dissolutae sunt. Industria ad musculos rediit. Iuvenes ligamenta cito sine dolore a luxatis recuperata sunt.
  Tamen bonum esse puerum - tam cito ac facile omnia sanat. Hic non poterat senex a cruciatu in equuleum recuperare. et corpus novellum et recens est.
  Eo magis Oliverius libertatem voluit. Lacte et carnibus polentam comedit, et duobus aliquet aridi. Tum malum comedit.
  Sequitur examen traditum a medico. Ne arcu quidem linivit.
  Et cochlear surrepo ad immunitatem boost. Et dulce et delectamentum est.
  Tum medicus discessit. Mox exspectabatur judicium. In theoria iurisperitus Olivero assignabitur, sed hoc potest esse ad spectaculum.
  Sed multi sunt qui puero compatiuntur, ita verisimile non erit puer decem annorum supplicium. Etiam si non dedit, ubi reconditus erat thesaurus. Verisimile sententia est labor. Aut fodinae aut plantationes in coloniis australibus. Meliora sane sunt arbusta, sed etiam ibi mors ex morbo inter albos convincit altissima, quamvis tepida sit. Sed pueri etiam minus morbis moriuntur quam adulti. Et forte est in decem annis ad fidem faciendam et parat insidias. Et quidam divites facti sunt ipsi.
  Fodinae peiores sunt... Item princeps mortalitas. Ibi, in anguste corridores et ambitus, opifices staturae parvae opus sunt. Hoc est, liberi libenter huc mittuntur. Et mors princeps est. Praeterea pueri nudi ac discalceati saepe laborant et ad summam lassitudinem. Fumi venenati. In fodinis, in genere, pauci homines usque ad exitum vocabuli superfuerunt.
  Oliverius intellexit plantationes omnibus modis meliores esse quam fodinas. Tempora sunt in plantis, cum fere nullus labor est, damnant infantes etiam hospitio vel pediludio ludunt.
  Est adhuc spes fugae.
  Et Oliverius fricat unam nexum catenae ab alia, et legit orationes...
  et cum tandem somnium apprehendit eum, videt tale aliquid in eo.
  Catharina II ita lassata est interdiu et pars noctis, ut tantum valeret osculari puerum dormientem per duos vices in circuitu, lotum, callosum, nuper calcaneum tortum, ac deinde caput in cista reclinare. fur auctorem et placide olfacio. Pueri in hominem transformatio non fit. Regina et puer dormiverunt usque ad meridiem. Attulerunt lautum cibum. Ekaterina animadvertit vulnera pueri iam sanata esse quasi post aliquot hebdomades bonae curae, et pusulae penitus evanuerunt.
  Regina Oliverum Twist interrogavit:
  - Esne magus?
  Puer, cum cibum appetitu devoraret, dixit:
  - Melior est iuvenis quam cani!
  Catharina giggled et dixit:
  - Sed tam cito convalescens e pueris tormentis, nondum vidi.
  Oliverius recordatus, quare omnino urbem intraverat, et insinuando quaesivit;
  - Si tam benignus es... dimitte amiculos meos!
  Catharina ferocia super omnia exspirat;
  - Non! Scelerati sunt et duci debent! Te faciam, cum te taedet!
  Oliverus iratus, et reginam duram cum indice in collum incidit. claudicabat illa. et sibilabat fur-heros ;
  - Noli manere canis! Quot homines excruciati sunt - vetus rudera!
  In pedissequas cucurrerunt, sed Oliverus Twist pugionem acutum a tergo Catharinae evulsit et cultrum in gutture imposuit, fremuit;
  - Unum gradum invasorem occidam!
  Confusi sunt servi, et clamor per palatium est. Custodes currere coeperunt. Praefectus militum Russiae Petropoli, comite Alexei Orlov, etiam apparuit.
  Fortis Oliverius Torquet pugionem ad fauces Imperatricis tenuit, fremuit;
  - iubeo omnes captivos e carceribus dimittere, alioquin non vivet!
  Alexei minari conatus est;
  - Si eam occideris, scis quid tibi faciemus?
  Fur-heros audacter respondit;
  "Viclem adhuc non possides ab inferis, et cruciatus me non terrent!" Ipse heri vidisti!
  Ekaterina, quae resipuit, annuit;
  - Fac ut hic Titan dicit... Alioqui, pauci centum captivi, trutina potentiae non afficietur!
  O Katya vivere cupiebat. et imperare volui. Nunc S. Petersburg in navi libenter discederet, solum in mari rebellis ala Pugachev gubernata est. In communi Catharina intellexit bellum iam amissum esse. Et debes curare ut cutem tuam conserves. Thronus... Tunc hassle hoc recalcitrat regere, et populus semper poenitet nimis. Ingentes libellos habet in finibus, in casu res.
  Regali modo vivere potest, alicubi Lutetiae. Viam Parisiensis clima multo mitius et amoenius est quam Petropoli. Forsitan re vera ad mundum cum Emelyan Pugachev ire? Conetur imperium hoc blue bipes Cosacum obire? Correxit et satur est potenter ad fauces.
  Oliverus Twist ivit cum Catharina ad currum suum personaliter invigilandum emissione captivorum de cruce et Petro et Paulo Arce. iam iuvenis in equo albo. Cogitabat, sed ne utilitas temporis ad castra Emelyan Pugachev imperatrix caperet? Hic finem belli civilis significabat et summam rerum rebellionis. Ac nova quidem dynastia accessio, licet formaliter Romanovs in potestate mansisset.
  licet heres Paulus adhuc esset, et totus cognatorum fasciculus. Ita, Emelka haesit, nihil dices.
  Captivi de ergastulis, vestibus datis, pascebantur. Imperatrix sub periculo mortis a perdito auctore manebat.
  Iuvenis tenuis Ivan Orlov, fratres minimus Orlov, Alexei propositus est.
  - Ita ad infernum cum Katya. haeredem Pauli imperatoris praedicabimus et puerum cum ea occidemus!
  Alexei movit caput amens.
  Esne frater insanus? Ita nos Paulus plusquam Emelyan odit. Visne ad regicidium consui?
  Stepan Orlov adeps suggessit:
  -Finge se abdicandum esse, et mox arripe et puerum alapam.
  Alexei annuit consensu.
  - Ita fac, sed ... Ita ut Katyusha ne capillum quidem avolare!
  Acutas Eduardus Orlova pragmatice notavit;
  -Dicentes quid faciemus? Mox Alexander Suvorov copias ad expugnandam ducet, et exercitus noster liquefaciet. Desinit omnes milites, ac deteriores duces ac etiam nobiles.
  Ivan Orlov audacter suadet:
  - perrumpere potest ad septentrionem. In parte Vyborg, et ibi Suecia vicina est.
  Ingemuit Alexei graviter et admonuit;
  -Vyborg iam seductori portas aperuit. Utroque modo in periculo moriendi sumus.
  Ivan vehementer respondit:
  - Sed certe in apertum erumpemus, alioquin nos pullos in caveam adfligent.
  Alexey cogitatur. Nocturnis quidem erumpere nitentibus optimum exitum videbatur. Ingens urbis praesidio vix retineri potest. In hoc casu, si pro magno disruptione, pars exercitus amittetur, sed est facultas egredi in tuo et foris pugnam continuare. Et quid joco offerri possit. Receptum Petri et Pauli ad Arcem.
  In insula est, non facile ad oppugnandum. Sed quaestio Petropavlovsk apta obsidione erumpere vix potest. Sic ibi patieris donec omnia omnia compleveris. Et tunc fame morieris. Quid aliud? Da Katya impostori et pelles eius hoc modo servare conaris?
  Semita blandissima videbatur. Sed numquid Emelyan salvabit animas tam periculosarum hominum quam fratres Orlov? Denique Petrum Tertium evertit, Grigorium etiam pristinam majestatem sudario strangulavit.
  Ita omnia in spem injiciendi ratio aliis potior visa est.
  Pauci exploratores pueri etiam ejecerunt. Ambulant errantes, duo etiam lacertis sustentati ne cadat. Pueri crudeliter torti sunt, sed honeste agebant. Vitya suam invenit virtutem in ambulando, licet calcibus ejus ferro candenti combusta est. Accedens Oliverius Twist, eius adiutor, rauce dixit:
  - Cruciatus... forcipe candente combustus est. quingenta mihi verbera, ter quatit. Ossa omnia de loco eiecta sunt, sed nihil eis indicavi!
  Oliverius Twist hortatus est Vitya:
  - Nihil novi de herbis medicinalibus! Omnia melius sanabunt quam in cane... Summa est, quae non franguntur!
  Domka erat apud eos dimissus. Quamvis tormenta, puella pulchra manebat. Levi veste nudata, alta puella frigus sentire non videbatur. Facies eius infantilis expressio erat. Accessit Oliver Twist, adoravit se, ornavit Catharinam, et dixit:
  "Mea calcanea quater assaverunt... Sed bene est, vides, Ambulo!"
  Communis puer puellam consolatur;
  - Noli tristis esse, Domka. Probat nisi ingenium. Alexey Orlov adhuc in equuleo ululabit. Crimina luet.
  Domka refulsit ocellos, et quaesivit;
  - Da mihi occasionem ipsa kata cruciandi.
  Pioneer fur Oliver Twist erat in magna mente. Captivi dimissi onusti saxum sunt. St. Petersburg urbs nimis magna est, ut pedibus eius extrema pedibus, immo discalceatis obnixus sit.
  Catharina in aurem Oliverii Twist:
  - Vin' me principem facere?
  Pugner risit et deridens quaesivit;
  Cur non dux?
  Regina vi risit et quaesivit;
  - Visne dux fieri?
  Oliverius Twist chuckled et gravi sono quaesivit;
  - Tantum nescio in quo regno, me ducatum habebis. In Russia, populares habetis, diabolus duos reliquit!
  Katherina intellexit se nichil promittere. Et dixit Vitya, qui sedebat iuxta eos in tribula, dicens:
  - Oliverius Twist rex socero largiter est praeditus. Vicarii Generalis Suae Maiestatis.
  Katya conversus ad Vita;
  - Visne me facere tibi agrum marescallum?
  Respondens puer capillum Catharinae traxit et minabatur;
  - Noli indulgere!
  Alexey Orlov vidit seriem sleighs et tribulis ad exitum petere. Et Katherina cum illis est. Summa est, de qua nihil fieri potest. Ne remittant regium mandatum. Catharinam perdere non possunt. Quod si ad castra seductor adhuc properet, tunc omnino finis erit. Longe aliter evenire potest sub Paulo Imperatore.
  Orlov haesitavit ... Gradum peremptorium sumere debemus, sed Grigory ei proximus non est. Etiam malum est quod custodes confusione feriuntur. Vehementer opus est ut nostram cutem servemus.
  Tum Alexei Orlov decrevit: tamen, capta Catharina seductorem exercitum distraheret, et interim ipsi cum custodibus et militia extra urbem elabi possent. Ita frustra Suvorov agmen militum ad oppugnationem fecit. Fratres Orlov in campum et paludes propius Suetiam erumpent et relinquent.
  Alexei praecones iussit;
  - Vocate fratres et canite congregationem! Colligamus omnes vires quas possumus!
  Et Oliverus Twist gaudebat amicos suos liberos esse, et regina capta cantabat. Pueri, Domka, et liberti captivi sustulerunt;
  O validas servitutis catenas!
  Cur puer discalceatus, compede esuriens.
  Frigidus es paululum vermis;
  Et in cogitationibus tuis omnia spatia vincere poteris!
  
  Noster mundus tam tristis carceris
  Mors regnat in ea, ubique regnat dolor.
  Non possumus deducere lucem ad mentem
  Dominus iudicia mittit!
  
  In lapicidinis pueri sortiti sunt;
  Servus cophinum ex magnis lapidibus portat...
  imberbis, sed capilli canebant;
  Ceterum vita pejora cubili!
  
  Sed credo liberum solem oriri
  Cherub disperget turbam Shaitanorum ...
  Omnipotens autem probabit nos.
  Erit liber calceorum, caftans!
  
  At ego adhuc patior et in vinclis;
  Stomacho vacuum est, et costis flagellum .. .
  In throno puer in somniis est;
  Horrendum incedit per spinosas vias obscuras!
  
  Sed scio quod socii non deserant Deum;
  Statim nos malos furcifer suscitabimus!
  Digni erimus vexillo patrum;
  glorificemus Deum in nomine gloria!
  
  Vivere pulchrum est, sed mori.
  Semper digni equite erimus .
  Sit rugiens ursus
  Scortum rapax cum rapax torquetur!
  
  Sed gratis animus populum suscepit;
  Consurgant ad pugnam adversarium!
  Dives e contrario pauper erit;
  Quis princeps tantum zipun cum stipendio accepit!
  
  Possumus facere mundum iustum
  Unum in quo quisque versatur!
  Etenim idolum sanctum mihi Christus est;
  Quas pecudes ad crucifigendum curaverunt.
  
  Resurrecturum mortuos, credo omnibus datum est;
  Et aedificate novum orbem...
  Ad omnes movies adveho verus
  Ut non assurgat cum gemitu rusticus!
  
  Tum mundum vincemus;
  Viae ad margines omnium galaxiarum pono ...
  Ac dolor mi,
  Formam spiritus astronautae!
  Bonum carmen et magnum chorale. Omnes sincere cantant, etiam qui non habent aurem musicam, sonos decent et canoras faciunt. Portae apertae et magna processio St. Petersburg relinquit. Musicis et cantibus urbem victores relinquunt. Ipsum beatae et sint!
  Sed dum processione exeunt, Pugachevitis concurrentibus, cruentum ex adverso Petropolis praelium ortum est. Exercitus Emelyani Pugachev non est genus aliquod vulgi, sed disciplina Suvorov solidatur. Custodes admoniti de breakthrough. Custodes sclopetis et sclopetis et gunfire occurrerunt.
  Alexander Suvorov praevidit si praesidium St. Petersburg erumpere vellet, id in partem septentrionalem propius ad fines Suecici facturum. Ibi enim verisimilius relinquemus. Praeclarus imperator aliquot insidias hostibus parat. Nunc, exempli causa, foveae lupus equiti parantur. Hussarii sub sclopeta igne castella superare conati sunt, et equi frequentes in bene disposito et bene camouflages laqueos ceciderunt.
  Hic vero deficiunt equites, alii subsiliunt. Incidit etiam in speciem valli vel fossae a rusticis effossis.
  Alexei Orlov, qui equitatum ad oppugnandum duxerat, ipse in fossam profundam cecidit, et latus comitis acutus palus confodit. Et alia ceciderunt cadavera equi desursum, opprimens comiti.
  Valde gallim est cum tantum pondus in te congestum habes, et costae tuae fractae sunt. Nec respirare potes nec circumagere. Et quoque frigus est, et manus, et facies, et totum corpus frigescit.
  Alexei perdite movere conatur, sed uterque motus costas suas in pulmones agit et sanguinem spuere facit. Rapax carnivorus in foveam lupum incidit et in eo suffocat, quod est perquam symbolicum.
  Ivan Orlov per rivos salire curavit, sed glans ex telli globulorum in ventrem eum percussa est. Suvorov, sicut Petrus Magnus, optimos milites in castellis in Poltava munitis posuit et ignem mortiferum incendit.
  Don et Kalmyk equites iam in insidiis erant, et novae cohortes ad subsidia festinabant.
  Custodes portae Petropolitanae prodierunt. Regimina selecta, additis personalibus tutelae imperatricis. Proelium exarsit. Hic copiae imperii optimae sunt, milites non minus quam nonaginta metra alta. Eunt, quasi adsuefacti, nihil attendentes vel ad tormentorum incendia vel ad jaculatores insidias.
  Sed Alexander Suvorov illis quoque insidias paravit. Mixtio combustibilis et resina in antecessum effunduntur. Kalmyks ignis sagittas accendit et statim spatium excandescit. Custodes selecti, accepto morfu terribili, et mullo rubri et aurei flammae, non stant et spargere incipiunt. Fortissimi autem ex eis simpliciter ardebunt.
  Interrupti, quo tot spe confixi haeretis. Milites ordinarii, et nonnulli custodes armis stillant et veniam implorant. Militiae quoque dispergunt, et turba Petropoli caput extulit. In capitali imperio tumultus, milia, decem milia hominum in vias et clamorem discurrunt;
  - Gloria regi patri! Vivat Petr Fedorovich! glorificetur nepos Petri Magni!
  Stepan Orlov, fratres cautissimi, in una moenibus in alta turri surrexerunt. Eduard Orlov, perdite clamans, milites ad pugnam cum exercitu Pugachev inducere conatus est. Sed iam non erat dies et dies. Pugachev ipse et adiutor eius Oliver Twist impetum fecerunt. Et Alexander Suvorov et Campus Papin marescalli superstites custodes ad deditionem quamprimum hortabantur.
  Oliverus Twist primus Edwardo equitavit. Acervus Orlov vehementer conatus est puerum oppugnare. Corpus furis heros contorsit, et comitis occipitium totis viribus percussit. Contrita calvaria, et Edouardi cadaver in nivem decidit. Post eius mortem ultimi custodes arma abiecerunt.
  Jamque exercitus Pugachev rebellantis urbem intrabant.
  Stepan Orlov cum paucis equitibus ad Petrum et Paulum Arcem contendit. Ibi tantum, immo Kronstadt, occasio aliquatenus resistendi fuit. Etiam vel quam dolor.
  Oliverus autem Twist cum sua turba in calcis irruit, et manum Stepani consecutus est. Breve tempus, quamvis cruentum pugna, erupit. Cacum Oliverii apud Stepan. Caedit alterum, alterum satellitium; Tum abscissum est repraesentativum familiae Orlov incisum. Graviter vulneratus Stepan equum album desiluit. Procidens autem ad genua mea, clamavit ad misericordiam.
  Et Oliverus eum ligare iussit, et celeri motu versus Petrum et Paulum Arcem continuavit. Et salutavit populus et clamavit voce liberantibus se de servitute.
  .
  Oliver Twist evigilavit et exercitia iterum comedit et ... Deinde torquem attrivit et usque ad tenebras laboravit.
  Et iterum obdormivit, et vidit continuationem somnii.
  Kronstadt et Petrus et Paulus Arcem sine pugna dediderunt. Petropoli in potestatem Pugachevitarum venit. Hactenus Moscuae Kremlin cum valido praesidio et custodiae cohorte Semenov vacua, sub superiore imperio Grigory Orlov.
  et Orenburg et Yaitsky villas pro tempore existentes adhuc tenebant. Fere omnes aliae civitates et villae potestatem Tsar Russiae acceperunt. Postero tamen die nuntiaverunt Orenburgi tumultum ortum esse, exercitusque duce Fedo Katorzhny urbem occupasse.
  Tota columba allata est, ideoque paucis horis volavit. Hactenus, solum Yaitsky oppidum et nonnullae Siberiae remotae villae incohatae manserunt.
  Et Emelyan Pugachev cum Catharina serium habuit colloquium.
  - Amisisti, mater, et fateris. - Et nunc, si vis vivere, publice recognosce in me sponsum tuum legitimum Pyotr Fedorovich, et vade ad omnes quatuor partes!
  Katherina in tali proposito vix laetam celare potuit. Sciens se continere, admonet et mussat prior imperatrix;
  - Mihi tam mortaliter quam publice mentiri?
  Supercilia minax Iemelyan extulit ac remugit;
  - Non opus est! Hoc opus est ut tam obstinatae et periculosae canem habeat rationem ignoscendi! Si non vis fateri, noli! Faciemus te, sed ante candentes forcipes interrogabimus ubi bonum tuum abscondis!
  Katherina pallens mussavit;
  "Non audes reginam tuam excruciare!"
  Pugachev frowned et fremuit;
  - Audes me excruciare? Cernere oculis me audeam! Noli igitur a me exspectare misericordiam!
  Emelyan pugionem e balteo traxit et cecinit;
  - Sic poenitebit? Agnosce me sponsum tuum legitimum regemque.
  Ekaterina aegre se expressit;
  - Ero...
  Pugachev latrante minax:
  -Non possum audire!
  Illa ingemuit et exclamavit voce magna;
  - Ero!
  Emelyan falsam in mitia vocem correxit;
  - Non hoc modo! Majestatem tuam repetam!
  - Ego ero maiestas tua! - Ekaterina effusus est et in lacrimas erupit. Numquam ante tam humiliata fuerat.
  Coram centum milibus hominum imperatrix paenitebat et Yemelyan virum suum regemque agnovit. Ob hoc nuda et publice flagellis caesa est, post quam reginam Pugachev honeste qua- tuor ex parte dimisit. Ekaterina fremuit et clamavit, clamavit quod propter flagellum non convenit. Et dimiserunt Ekaterina discalceatum in una camisia et in nive. Et sane prope nullum auxilium. Acerbum est in frigore seminudum mori, et in cruentam tatam dorsum versa.
  Sed Emelyan Pugachev est sapiens tsar qui thronum suum firmare curavit. Heres itaque Pavel in oppugnatione quasi casu confossus interiit. Tametsi Chika similis pars adiudicata est - Cossacus gypsy propter principatum cuiuslibet vilitatis paratus.
  Tota Russia in Cossaci versa est, electivus introducta est, et classis inaequalitas eliminata est. Patria monarchia autocratica mansit, sed tsar in legislativo Circuli Magni Cossaci corpore usus est. Ager rusticis opificibus officinis distribuebatur, qui principes eligebant, exercitus voluntario fundamento factus est. Et semper voluntarii fuerunt in abundantia. Sedes tumultus totam fines Poloniae et exercitum Russicum, duce Suvorov, in auxilium rusticorum exiverunt.
  Ii novum imperium liberatores susceperunt. Inde Austria et Prussia bellum cum Cosacis Russiae inierunt.
  Exercitus Russiae, duce Suvorov, copias Friderici Secundi prope Koenigsbergam invasit et vicit. Koenigsberg sine certamine in deditionem venit. Et Suvorov celerem transitum ad Berolinum fecit.
  Campus Mareschallus Rumyantsev in vicem Austriacos vicit. Tumultus Austriam movit, vulgus etiam liberationem ab inaequalitate classium desideratam et accessionem ad Imperium rubrum Emelyan Pugachev. Fredericus Magnus Suvorov ultimum proelium apud Berolinum dedit, unde Germani tandem victi sunt, et rex ipse Prussicus captus est. Pro secundo copiae Russicae Berolinum venerunt et ibi manserunt.
  Et Campus Mareschallus Rumyantsev Viennam cepit, Caesare Austriaco potito. Proeliis Petya duce Suvorov participatus est. Eius cadavera auctorem suum semper efficaciter gesserunt et minima damna passa sunt. Guys Berolini in columnas ordinate ingressi sunt. Ex traditione, pueri milites nudis pedibus incedunt, in brevibus brevibus, cuiuscumque tempestatis.
  Oliver Twist gaudebat se posse tandem circa Berolinum ambulare. Quid iuvat nudis calcibus in pulvere Berolinensi sarculum. Quamvis Serenissimi Principis titulo praeditus sit, leviter vestire mavult. licet adhuc puer. Porro Oliver Twist mirabatur quod crescere desiit. Sed hoc non est suum tempus. Etiam cum Pugachev pugnavit, duos centimetra sibi adjecit, sed tempus iam puero cessavit, ac etiam unguibus et unguibus crescere desierunt. Et mirabile est.
  Rursum cogitatio per caput auctoris aeternae emicuit ne forte senescere? Ultima magna! Senectus enim homines crudeliter foedat. Eos in miseros morels vertit. Et cum sis juvenis, non hirsuta barba deformatur facies, et levis ut virgo. Et radere non habes!
  Cum Imperator et Serenissimus Princeps Oliver Torquet, non iam somniavit, sicut multi guys aetate sua, crescere et circumagi. iam adolevit et elaboravit. et multum confecit. Ceterum titulus Serenissimi Principis, multo altior quam modo principis, iam saltem Dux est.
  Menshikov talem titulum habuit... Emelyan Pugachev puero favet, et possumus dicere Oliver Twist suum carissimum esse. Oliverius Twist iam perfecte adolevit sentit. Amorem etiam mulieris cognovi, praesertim cum illi qui cum illustrissimo principe dormire volunt, et puer formosus, longus et lato humero, saltem duodecim dimetas.
  Oliverus Twist satis laetus perciperet, sed ... Per Berolinum puer recordatus, tam falsae somnii memoriam, ut in orbe suo Germani, iam paene victi, in extrema parte Moscuae, Caucasum caperent, ingressi sunt. Media Asia, et Moscuam oppugnata videtur. In Russia, servitute amissa, populus adhuc contentus est et etiam tributa fisco generali libenter solvet. In rate ingenuitatis surrexit, rate mortis ruit, scholae et universitates aperiuntur, hospitalia aedificantur.
  Possessiones vero ecclesiae ablatae sunt, et omnes terras monasteriorum et templorum publicata sunt. Emelyan ipse erga Islam propensior erat, utpote religione vilior et simplicior et intellegens, sed naturaliter sine onere non necessaria restrictione: in vino et porco, necnon in oratione et in Ramadan.
  Cur non rex suam religionem condat? Et polygamia non introducitur? Rex est an non?
  Post Germaniam et Austriam subactam seditiones in terris Occidentis Germaniae, Galliae, Hispaniae, et Portugalliae coeperunt. Emelyan Pugachev iussit omnes oppressos adiuvare. Secundus vero Trotsky. Vel Lenin. Sed bellum in Occidente est multo facilius: Europa scinditur, et exercitus Russorum fortissimus et antecedens est, et ab clarissimis ducibus Rumyantsev et Suvorov praecipitur.
  Nimirum multo celerius bellum cum Turcia confecisset, si magni illi duces, aulicae reginae, non fuissent retardati. Praeterea exercitus imperii Ottomanici erat, secundum arma, et norma sententiarum valde retrorsum et Russia aemulus non erat.
  Etiam Elizaveta Petrovna, pugnans cum Frederico, probavit exercitum Russiae et systema Russiae validiorem et efficaciorem esse quam Prussian.
  Relatione tranquillitas in Europa tantum in Hollandia fuit. Haec terra publicam formam rei publicae habet, et populus plus minusve sua virtute contentus est. Sed Belgium sub dicione Austriae est, et minime comica ibi seditio orta est.
  Pugachev recta sunt ibi. Alter post alterum principatus Germanus liberatur. At nunc Suvorov copiae aliquantum sparserunt, et Francus expectat ut per partes frangat. Exercitus millesimus centum et quinquaginta, contra sexaginta milia militum Russorum, ex quibus tertia turma est auctorem Oliverii Twist.
  Pueri partim in peditibus, partim in elephantis parvis equis, saliunt et saltant. Suvorov Gallos oppugnare statuit. Hostes licet ter tot armatos habeat, Franci scilicet non sunt Ottomani in pugna.
  Oliverius Twistus cum suis copiis Minervam occultam facient, transgressus audacem faciens impedimenta duorum fluminis. Audacter pueri eius exercitus autumno spargit aquam. Post, praedones non verentur frigus aut morbum. Fundis homemades pugnant, qui tam efficaces sunt quam emissarii grenadae et fundis utuntur.
  Nox autumni longa est. Oliverius Tortus unus est e primis et vigiles cupressi fundae jaculando. Fundis non simplex sed sagittae cyanide potassae gravidata. Et quando in collo percusserit, sine sono et gemitu moritur inimicus.
  Et tunc auctor speciales copias fortiter exsculpunt tentoria cum militibus Francorum dormientibus. Oliver Twist cum colonello caeruleo, divite aequabili, secare coepit. iugulum cultro scidit et os texit. Efficiens et velox. Aliae latinae in tempore venerunt, omnia mira celeritate et cohaerentia facientes.
  Sero est concitatus terror, et iam pueri irati non cessant. Oliver Twist optime secant et simul cecinerunt;
  O Magna Patria Russia,
  Biceps aquila omnibus animalibus fortior est!
  Rex noster est magna et clara missio;
  Quid populos pulchrius atque benignius?
  
  Ad liberandam terram alienam venimus;
  Lutetiae etiam homines graviter gementes sunt...
  Mirum paradisum in planeta struamus;
  Nil opus est, fusi snot linunt!
  
  Communismum sic facimus pro omnibus;
  Quid radiabit in planeta .. .
  Fascismus autem malus peribit,
  Pater familias est Fuhrer, quam mirum est!
  
  In patria clarior Sole tholo;
  Ecclesiae micant, Orthodoxae aureae!
  Nos pro Stalini clamore;
  Sit magna via gloriosissima!
  
  Ecclesiarum magnitudinem restituamus;
  Minorum illustrium Christi frater Lenin...
  In vexillo filiarum et filiorum;
  Ad gloriam omnium saeculorum!
  
  Suvorov munientibus iussit -
  Pugna pro matre Cosacorum...
  Non in supercilio, sed in oculo percutiemus;
  Magnam grenadem launtorem habemus in peram!
  
  Credo Soviet miles vincet
  Iter mundum ad communitatis immortalitatem!
  Leva munientem scutum;
  In magnis iacebit capitalismus!
  
  Carus Dominus ducet Martem;
  Arva in Venere erunt...
  Et omnia justa summa classe fient,
  Etsi omnes non fecimus!
  
  Hic totus universitas communitatis regitur;
  Resuscitatus scientia: quis cecidit et mortuus est!
  Hic eques fortiter pugnat;
  Posteri erunt iudices et iudices!
  Victis et caesis integra Gallorum caterva, hostes ulterius ad exterminandum concurrerunt. Suvorovites autem podnaperli ab altera parte. Tum Galli trepidare coeperunt. Praecipuae gravidae a munientibus audacter captae sunt, qui summae classis ad saxum grenade launculorum utendi ostenderunt. Et guys demonstraverunt se adultis frigidiores fore.
  Oliver Twist cantare, non suum, sed unum cantare, auctorem belli secundi mundani;
  Suvorov docuit prospicere ..
  Et si surrexeris, sta ad mortem!
  Vitya quoque in summo pulmone canet ;
  Fratres Suvorov, exemplum nobis!
  non in difficili hora perdidit!
  Omnesque haedi, Gallos opprimendo dant;
  - Suvorov doceri in proeliis collidere;
  Vexillum Russicum serva in gloria!
  Hic guys nitroglycerin e fundis ad equitatum Gallicum proiecerunt. Millia equitum mixta ruptaque, quot equi inflexi. Et pueri cantant;
  Pater et frater Suvorov erat;
  Rusk ultimum cum pugnatore communicavit!
  Et sic fulgura quinque gravida, et iterum perseuerantia;
  - Suvorov in patrie gloria fatum est;
  Victoria ficta, hostes confregit!
  Et discalceatus dux Gallorum exercitus abegit. Sine quiete ipsum Lutetiam runt. Et Gallia gratis ingemuit. Franci in una familia cum populo Russorum coniuncti sunt, et per consequens familia dilatata est.
  In Hispania ne exercitus quidem egregie Russis resistendi capax fuit. Vexillum rubrum super Matritum, Lisbon etiam cohortes Cossaci emiserunt. Et novae turbinum popularium per Europam diffusi sunt. Cosaci inceperunt circulos suos colligere et atamanos eligere sub communi iuramento Petri Tertii Tsar Russiae. Hic motus in Suecia sunt.
  Regimina Russiae adiuvanda sunt, ne populus sanguinem effundat. Et Suecia factus est Russicus, gratis, Cossack volost. Europa servitutis catenas abiecit et libera facta est. Ita concordia atque tranquillitas una civitas est. Fines non sunt in Europa, nulli exercitus separati, nullae consuetudines. Omnia eorum problemata simul solvuntur et rem communem faciunt. Et in Russia quoque - localis imperium et unicum imperium est et comitia populariter electa. Scholae construuntur.
  Sicut Emelyan Pugachev dicere amavit: quicumque cogitat per annum, plantat siliginis. Quis est arbor decem annorum. Et qui per saecula - scholas plantavit!
  Quis non habet lumen cognitionis;
  Laedi et spiritualiter debiles!
  Visio nocturna daemonium owns-
  Nōn homo, sed miser servus!
  
  Sed illuminabimus lampadem scientiae;
  Videant viri docti!
  Non dolebit genus humanum;
  Homo noster ut sursum tendat!
  Europa unita facta est, sed hoc parum est. Copiae Russiae in Africam eunt. Proximum bellum cum Turcis. Exercitus Cossacus ingens est, bene armatus et a Suvorov ductus. Cum Ottomanis valde feliciter pugnat. Istanbul intra duos menses cecidit. Sed hoc adhuc non sufficit. Copiae Russiae meridionalem ulteriorem movent.
  Vitya et Oliverius simul ambulant. Deserta arena nudis sub pedibus pueri interritos. Subito Vitya ingenue fatetur;
  - Paenitet me Oliver Twist, sed .... Im etiam WWII ledo!
  Oliverius annuit concorditer.
  "Instar hoc quoque!?"
  Vitya non mirabatur, etiam lacertae arenae iaciebat;
  - Nec mirum! Adhuc puer es!
  Oliverus Twist tristis adnuit.
  - Ita in uno loco per quinquennium commoratus sum, ut in aliis rebus. Tu et factus sum sicut mumia canned in alcohole. Morbi nulla cicatrix , omnia eadem .
  Vitya respondit:
  - Vulnera mea paulo tardius sanant quam tua, sed revera vestigia nulla supersunt. In specie, nos... circiter quatuordecim! Vos eadem aetate fuistis, cum huc incidimus?
  Oliverius Twist honeste admissus;
  - Non! Undecim tantum eram! Sed ego paulo plus crevi, et in loco manebam... Sed mirum est, pili capitis mei, etsi non cito, crescit tamen, et ungues omnino destiterunt.
  Victore superbo risu dixit:
  -Sed habeo, sed increvit dente ictum. Et nunc minime concisa sum!
  Oliver Twist lapillum scorpii nudis digitis projecit. Bestia percussa est et incidi. Puer dixit:
  Immortalis quidem esse possumus!
  Spe timida Vitya dixit;
  - Mirum igitur est. Eamus ad alios mundos! Hem, que vita est nobis sine certamine et fuga.
  Harena calida pueris aeternas non timet. Sed fastidii est asperiores.
  Sed erat iusta pugna. Mujahideen declaravit Jihad, certamen renovato vigore explicatum. Sed Cosaci latrones consectabantur paulatim ordinesque firmabant. Sed bella clandestina motus in Africam retardavit. Paulatim stratificatio in imperio Emelyan crevit. Mercatores divites, pauperes apparuerunt. Tsar Pugachev hoc pugnare conatus est tributa progressiva imponendo.
  Eodem tempore pro expansione externa ducta est cursus. Cosaci Iranam brevi bello ceperunt et Indiam ingressi sunt. Praeterea in terris recentibus captis, popularis et simul ordo monarchicus roboratus est. Fuerunt etiam impetus partium. simulque scientia elaborata est. Prima ferriviaria a Petropoli ad Krasnoye Selo aedificata est. Ramus inter Moscuam et Petropolim aedificari coepit.
  Augebatur imperium, eoque potiebatur despotismo Tsar Petri Tertii. Verum, nulla mentio facta est de restitutione servitutis, capitalismus active elaboratus. Bellum etiam cum Sinis ortum est... Suvorov etiam turmas Sinenses vicevit... Sed tantum Tibet et Mongolia tantum addidit. In internis transformationibus occupatus erat regio, ac novarum terrarum annexarum digestio. Et non erat amplius usque ad dilatationem.
  Quindecim anni ab relocatione elapsi sunt. Vitya et Oliver Twist eleifend exterius manserunt qui similes erant quattuordecim annos natus, sed mente iam sunt adulti, qui intitulari videntur. Et regredi volunt.
  Immo guys iam coeperunt obliti pristinae militiae, sed repente in somnis viderunt in omni splendore caedem secundi mundi continuationem.
  . CAPITULUM #13
  Puer captivus expergefactus est. Et iterum vidi quod essent muri carceris et cellae solitariae in circuitu. Sed hic dies specialis fuit. Primum, Oliver ductus est ad cubiculum separatum, ubi lavabatur. Deinde parvam penicillo regwn flavos crines radebant.
  A muliere et a viro medico iterum examinatus est et concluserunt eum omnino sanum esse.
  Et ad extremum aliquid asperi, duas magnitudinum magnas calceos praebebant. Videtur quod etiam puer discalceatus ad curiam non destitit. Ut non avolant, chartam ponere debebam.
  Tempestas erat calida, et Oliverus, qui nudis pedibus ambulare consueverat, erat incommoda.
  Ansgarius et in ius ductus est. Oliverius etiam in custodia aliquantulum melius obtinuit. Curae piae foeminae eum bene paverunt. Et vere ibi non curritis, quamvis Oliver cotidie exerceat.
  Facies infantis tortis rotunda erat, caput ad nihilum detonsum est. et striata pajamas, aspera calceos et compedes manus.
  Puer non periculosus videbatur, sed non pietatis affectu. Oliverius vidit tranquillitatem et fortes.
  Iudex intuens eum... Ex una parte, actor, et ex altera mulier advocatus. Ea plerumque in atrio Iuvenali particeps fuit. Compulit misericordia, sed iudicium non traxit.
  Noluit Oliverius iudex ut viam intuens. Non iratus est, sed frigus in illo erat. Omnino autem abhorret ab eo quod reus est puer mitigare.
  Accusator autem habuit nasum milvi et irata respexit. Advocatus autem femina, e contra aspexit annis minoribus, et apparuit sicut angelus flavis, et leviter flavescentibus comis. Facies innocens erat. Etiam at mi dolor.
  Pueri atrium trahere non conati sunt. Primum, accusator legit accusationem longam. Peccata recensita Oliverii. Et etiam quod parum cibi habebat in ergastulo, et evasionem a susceptore, et sic cum furibus cooperabatur, et e custodia filiorum dolo evaserat. Recensuit etiam furta multa brevi tempore, domos excursionesque. Admonebat reum iuvenilem omnino non poenituisse, nec locum ubi boni honesti cives absconditi erant. Et quod, quamvis in iuventute sua, puer sine spe corrumpatur, et vita relinquatur, homicidium vel aliquid etiam deterius certo committet.
  Denique supplicium postulavit accusator.
  Tunc advocatus femina locutus est. Illa diserte et graphice depingit passionem miserae pupilli Oliverii Twist. Et commonuit eum quod necdum undecim adhuc esset, et quod puer in carcere filiorum legeret multum et ferventer oraret. Et cupiebat solum superesse et facere bonum.
  Iudex utrinque auditur expressione impassiva.
  Deinde aream dedit Olivero.
  Dixit puer cum gemitu quod sua crimina confitetur et penitet sincere et petit aula indulgentiam.
  Iudex respondit:
  - Potuisti demonstrare locum ubi stas abscondisti?
  Oliver tremuit et cum gemitu respondit;
  - Ego tria tormenta pro hoc non pertuli!
  Judex tristis respondit :
  - Hoc valet sua poenitentia! Incorrigibilis est scelestus!
  Et sollempniter nunciatum est;
  - Quamvis reus adulescentia aetas non invenio circumstantiam minuentem et eum iudicium pro multis burgariis suspendio ad necem! Adde e carcere filiorum elapsus, additque poenam: tria verbera, donec sensu perdat flagello. Secundum hoc esto!
  Oliverius contremuit, palluit, sed lacrimas tenere curavit. Sublatus est ab aula et reductus est.
  Hoc tempore in mortis versu. Ibi puerum compedibus et manibus et pedibus posuerunt et eum catena circa collum ligaverunt. Pro lecti stramine tantum acervus erat, iam satis putridus. Cibus autem Oliverius dedit tantum panem veterem et dolium aque.
  Pedibus nudis pueri succincti sunt, calciamentum ejus ablatum est, et obdormivit procumbens. Ante tantum LONGE ... Et laqueus.
  Sed aliquid interesting factum est...
  Quisque pirata magna interdum interdum. Hic et apud nobilem Iacobum Cook, sol fortunae post nubila latuit. Recens praedatio in naves Hispanis una nave amissa confecta est, altera vero ita vexata est ut ab ea ad reficiendas navales capitaneus discederet. Alia quaestio comminatio a pirata domino Dukakis fuit. Iurat hic malus se iugulum exstinguere Iacobi. Iamque eius rei casum valde auxit. Pleraque remigum navis depressae et nautae e nave laesa ad scopulum moverunt.
  Hoc canale parvum evasit corsairs refertum. Ex longis non lotis gravis odor erat, multi piratae in navi obdormiverunt. Peculiares sordidi quattuor armaturae capitibus ursi erant. Pugnaverunt quidem bene, sed ita graviter oluerunt ut graveolentiam nares teneret.
  Iacobus iussit ut navem purgaret et in sinu acciperet intingere. Post hoc, statim facilius respirare factus est, et scopus a litore evectus est. Gaviae pervolant navem, aqua spumosa spargitur. Sol triplex inluminavit iter, &. James Cook erat, licet prior, sed nobilis et pathologice sorde odiosus. Sed hic crudelis nebulo et nebulo fuit. Nigro camisole indutus, eodem galero nigro scapularum cincinnis, corvus ominis videbatur. Spuma argenteus lacy cuffes tumidam et craticulam cum magna adamante aristocraticam suam figuram reddebant. Pallida, acuta, nitida, tonsa, severa. Lumina caerula ferreo nitebat lumine vultus. eum multi praedones perterriti, iussis obsequentes percurrentes parvo activitate percurrentes.
  - Locumtenens Barsaro. - Conclamat latronum dux. - Quid in horizonte?
  Barsaro - ingens, hirsutus, truculentus, in tunica aspera et braccas pellicea - inflata. Flora sudarium decidit, caput breve detonsum ostendens.
  - Bene habet, dux.
  Fremitus ferox sequitur in responsione:
  - Et ita placide dicis. Tonitrua iuro et fulgura, nisi fine diei praedam non obtineamus, iugo suspendam aliquem. Per sortem.
  Habebat capitaneus preconia ypocondriae prius, et corsaires timidi facti sunt. Sed tumultus eorum brevis fuit.
  Tres globi lucidi me in dimidium soporem compulerunt. Post aliquod tempus plerique piratae in navi dormiunt.
  Iacobus Cocus trepidus innixa trabes ilice demittit, hiantis aut nimis dormitant nautae pedibus calcitrans. Murmuravit languidus turma. Nec sine causa dux tumultum timuit. Ceterum pirata esuriens similis est lupo. Latro etiam saginatus infidelis est, et ieiuno stomacho manum suam mordax omnino paratus est. eum secutus est legatus Barsaro acrius. Plerique piratae homines fuerunt, aliae galaxiae in singulas turmas collectae et fere nimia crudelitate insignes erant.
  Voce magna cogitationes diremit.
  "Hodie, sentio, gloriosum proelium fore.
  Capitaneus agnovit vocem et conversus est. Haec verba locutus est formosus puer in segmentate maculoso. Iacobus continuo conti. Recordatus est quomodo haec casula puer nuper in tabula venerat.
  Erat in portu, ubi navem laesam appulerunt. Praedones, uti in litore mos erat, potiti se in seditionem miserunt. Id cum novus puer ad eum accessit et puerum casulam in piratica quadrigis audacter petivit. Fortasse, alias, Iacobus catulum gladio simpliciter transfixit. Sed, cum puer ianuam intrasset, corsair magnus eum arripere conatus est, et, pede in collo accepto, in pulpitum incidit. Is impressione fecit.
  - Visne puer casula esse? - dixit capitaneus. Praedones nobis puero casulam non indigent. Ego te ut simplicem nautam capere possum, sed ad hoc experire debes.
  Puer Oliverius Torquet pedem nudum impressit et confidenter respondit:
  - Paratus sum ad omnem provocationem.
  - Tunc Arcton occidit Longam. Iacobus Makuhoto demonstravit locumtenentem armaturae. lusus iste capitaneus non placet, qui plane ab eo potestatem surripere cupiebat. Ursus, iurans sordidum, ad pugnam paratus. In utraque manu gladius est. Tum puer ferrum suum in candelam refulgens desumit. Capitaneus plaudit manibus.
  - Coepi!
  Puer, ut sperabat, erat callidus admodum. Quattuor simul ictus ense recidunt, hostiumque duo mucrones caesi sunt. Lunging, pectus hirsutum Makuhoto transfixit. Sanguis aspersus, furens corsair factus est, et fremitu fera rursus adortus est. Puer sub brachii impinguatus caput abscidit, animal in navi concidit.
  Dux sibilabat in voluptate.
  - Pugnator hic est. Optimi mei guys. - Advena callidissimus et ingeniosissimus evasit. Et gladius eius rei militaris admirabilis videbatur. Mirabatur primo an nudus ex inferis ad se venisset. sed tunc omittebat quod cogitabat. Inferorum incolarum suntne in concursu armorum capaces?
  Princeps risu interrogavit:
  - Quid nomen tibi est, infans?
  - Oliverius Twist. Infans non sum. Oculi pueri micabant superbe. Oliverus Twist cum decem tantum annos natus esset, quattuordecim in somno aspexit, et scapulas magis latas habebat. Dux piratarum puerilem vim in eo sentiebat.
  Puer expressit;
  - Ita, pugna erit?
  Etiam ac fermentum ipsum.
  Forsitan nothus est. Ita certe convenit cum desideriis suis. Sanguinem et aurum cupio.
  - Junge, ascende in observationem ornatam, de periculo fac nos certiores.
  Oliverus Twist adnuit et funes velocitate felem ascendit. Minus quam quinque minuta post, puer exclamavit;
  - Ad dextram tabulae, versus orientem-meridiem, magna navis movetur!
  Praedones e sedibus suis exilierunt, James Cook telescopium sumpsit. In eo loco, ubi nudum hominem demonstrabat, malae navis impositionis apparebant. Videtur quod esset pugnae regimen copiarum. In hac ingenti navi eos etiam animadverterunt, ita mutato cursu, currendo ad cionem.
  Motus formidabilis quadriiugo terribilis erat. Filibuster dux iussit vela addere et regredi. Non habuit occasionem suam tenendi contra gigantem centum gun. Quamvis omnia vela piratae excedere non potuerit. Celeritas hostium multo superior fuit. Videtur quod gigans optimas notas habuerit.
  James Cook panicked, timiditas eius in Oliverum Twist translata.
  - Damnati puero casulam praedixerunt se pugna calida fore. Iamque pugna miscetur et nobis adversa. Tolle malum, et suspende. Sed nulla imprimis, flagellis infunde.
  Piratae feliciter ascenderunt ad instructiones "bullae" adimplendas. Puer perdite restitit atque etiam duos emittere curavit, sed tamen in navi extractus est. Ibi carnifex frequens morabatur cum gravi septem caudatus flagello in manibus. Evulsis tunicis puerum Olivarium ligaverunt ad scamnum, ubi soliti sunt nautae flagellari. Volebat lacobus, iubere tortori animum e puero percutere, sed animum mutavit.
  - Mox proelium non ad vitam, sed ad mortem habebimus. Extra gladium non nocebit.
  Tumultuantes offa verba interrumpunt. Una tormentorum arcus pilae accendit. Core supra navem volavit. Piratae execrabantur sordida. Proximus iactus, iam ab alio sclopeto, accuratior erat - nucleus latus percutiens, foramen frangens.
  In acie deditionem fecerunt. James Cook volebat respondere piratae decretorio recusante mori , sed non cedere , quod cogitatio per caput eius emicuit . Et si?!
  Conversus ad equos, clamavit;
  - Auferte vexillum album, nos capitulate!
  Hoc momento, iterum pugnae accensa puppibus ictu ad arcum puppique cohorruit, et arcus fractis nexibus suspendit inexplicabilis arcus.
  "Festina, an peribimus!"
  Vexillum album supra scopulum rosa. Fortis hostis navem coniecit aliam iecit. Core grave perforatum superstruxit, et prora avertit navis. Sola species vexilli coloris ab interitu praeceps servavit. Periculosum Iacobi ratio ex eo innitebatur quod Anglica navis, ignara hostis magnitudine, ad portum ei appropinquaret ac de improviso adfuturus esset. Videlicet in hoc die levis fortuna fibulatorum fuit. Accidit ut opinati sunt - navis ingens ad latus praeceps accessit. Convenerunt fere ad terga latera. Iacobus Cocus tamquam idolum iunxerat, deinde dextera eius ascendit.
  - Transi, filii maris!
  Periti piratae cum celeritate fulminis agebant.
  Ictus erat gravis, crepitus perplexorum armamentorum, sonitus summorum cadentium et sonitus cramponum conscensis fodiendi cutem pugnae. Utraeque naves in unum compressa, et praedones, iussu vicarii Barsarii, in sclopetarii sclopetarii accensis, et formicae, in navi praeliorum ceciderunt. Latrones bestiae erant in braccis latis circiter ducentos quinquaginta. Pauci tunicas gerebant, sed maxime nudam ad umbilicum pugnare maluerunt, et exposita pellis perusta sub qua musculi circumvoluti magis terribiliorem spectare fecerunt. Amplius quingentis hominibus resistebant. Nautae vero pugnae milites maxime virides erant, et corsarii omnes erant quasi legio - fortes, praeliati, duri milites. Obviis ab inimicis sclopetis ictus, et aerium velitatio orta est. Tubicines conflixerunt, ipseque Iacobus ad navem hostium ruit. Filatae in Anglos fame canum furore accurrerunt.
  Diu et furiosa pugna fuit. Incipiens in prora navis, cito ad umbilicum panditur. Angli pertinaciter resistentes se praedones superent. Misericordiam nullam fore intellexerunt. Flentibus non ignoscunt. Sed, quamvis desperata virtute Britanniae, piratae eos pellere perrexerunt. Iuvenis Olivarius tortam ancipitem machaera furibundus torsit, adversarios opprimens, ictus dextra laevaque distribuens. Sanguinis toto orbe respersus est, Iacobus duobus vicibus paene in ipsum gladium cucurrit. Corsairs cum insana hominum virtute, qui nusquam se recipere sciebant, aut vincere aut moriendum esse sciebant. Iacobus victimam elegit, Anglicus praefectus, qui machaera vibrans milites suos adhortabatur. Bene illum pistol iaciet.
  Antequam James petere posset, desperatus Oliver Twist exsiluit et crura admiralia incidit. Praefectus cecidit, caput deinde abscidit. Clamor horroris audiebatur militum. Voluntas tamen ducis morte pugnantium non solvitur. Perituri pugnant cum furore. Superstites defensores pugnae ad quartam deiecti sunt. Languere resistebant. Oliverius seminudus iam aliquot levia exasperat, tantum puerum furit, et in pugnam cum ferocia incurrit. Nuda, calcibus rotundis emicabat. In proelio etiam Iacobus obtinuit. Milites, cum resistere nequirent, armis abiectis, confestim interfecerunt. Exceptis duobus. Salvis interrogari iussi sunt.
  Oliver Twist ad piratam ducem respexit - James vix respexit. Implicata lateri galea, flexa fronte toricae, Dextra laceros manicas nuda tegebat, sparsa cruore. Tamen satis sanguinis fuit Oliveri tam sui quam alterius. bustum purpureo sudore micabat. Audacter aspexit in faciem principis. Ex piratarum duce serta coma fluebat coccineus - cruor ex volnere atram vertit, vultum effoeta in speciem diram larvam.
  Oculi caerulei nitebant, visi frigida flamma urere.
  - Vicimus. Haec navis mea est!
  Leviter plus quam dimidium piratarum turba in ea caede caesus est. Corsairs magno pretio vicit. Contra autem Iacobus Cook navem Anglicanam potentissimam accepit. Iam fiebat fortasse baro potentissimus pirata. Capax fortuna, quae praemiis antea non faverat, in principem versari videtur.
  Et interrogatis militibus captis, gaudium Iacobi penitus excessit. Repositae sunt in sentina thesauri, excepto cista cum adamantibus. Id quod bigas celare constituerunt. Etsi legibus fraternitatis maritimae princeps maximam partem accipit, praeda magna inter praedones divisa est. Et quis vult cum hoc riffraff communicare? Imo, rem pretiosam secum accipiet. Sed quis thesauros celare juvabit? Sane fidelis legatus Barsari. Et tercium casula tollet puero Oliverio Twist.
  Hic puer nondum a piratis moribus corruptus et minor est ad verum thesauri valorem intellige. Capitaneus aures noodles suspendere poterit. Optimum est nocte in insulis in terram mittere et omnia celeriter facere. Prope est insula parva cum speluncis. Ibi, vides, revolutum erit. Sub tegumento noctis.
  Cum autem tenebresceret, vocatus est capitaneus Barsaro et Oliverius, et preceperunt eos sequi se. Mox infigo pectore e custodia remotum est. Cista erat valde gravata, et vix tres ex eis extrahebantur. Praeter ornamentum multum auri in pectore erat. Aegre, thesauro in navim onerato, a navigii parte ad litus traiiciunt. Tempestas laeta erat.
  fuit nebulosus, lunae post purpureas nubes occultatae. Ita Iacobus amiculos suos decepit.
  "Nostra erit pars tua," princeps mussat.
  Arca rotis imposita est et per iugum saxum revolvebatur. Non erat commodum, sed tamen melius quam in armis geris. Arbores minaces videbantur, umbras praedas fundentes. Itaque thesaurum in antrum traxerunt. Spinae acutae sub pedibus Oliverii torquent nudas reptabant, puerorum pedes pungebant in sanguinem. Iuvenis pirata sustinuit, et tamen ineptum est, quod impenetrabilis ocreas costatis vestigiis non induit. In tali tamen calore valde incommoda erant, et recentiores, cum ordinationes scelerisque et refrigerationem artificialem exercerent, calcei hirundinum robotarum accipere prohibiti sunt. Bannum ad novas technologias portandas applicatur etiam ad vestem. Puer itaque gravem dolorem patiebatur, spinas ex nudis calcibus in se trahens, et urticas etiam pruritum sentiens. Barsaro inflatus, plaustrum trudit.
  Denique antrum apparuit. Corsairs respiravit. rugitus factus est leo triceps. Erat magna, taurum amplissimum animal, et irruebat in homines feros furores. James Cook curo ut pistillum suum trahat et monstrum in caput iaciat. Sed pirata cadaver leo curo deducere. Barsaro sclopetum suum accendit et eum in ventre percussit, et Oliverus, saliens, caput Leonis alterum abscidit. Monstrum intorquens, pectus pede feriens Barsaro, et ultimum, Tertium caput supra molares micabat caput. Oliverius gravem titanium suum ensem fal- savit et inferna per collum incidebat. Bestia emissa crepitantia sanguine violaceo sparsa est et statim caudam arripuit. Puer dolens exclamavit, cauda filo ferro contexta cutem incisa est. Si in eius locum infirmior fuisset, ab eo bene spiritus effluxisset. Iuvenis pirata surrexit. prope Barsaro tuuin. Tunica scissa est, sanguis manabat, sed nihil terribile accidit. Oliverius ad capitaneum exilivit. Iam erat. leviter concussus est, sed tenuit.
  - Quid negligitis? Putasne hunc felem ducem corsairs deiecturum esse? Surge, Barsaro, thesaurum adhuc non abscondimus.
  Pirata exilivit et vacillans in pectore consedit.
  - Quae resedit, longius traxit.
  Oliver adnuit et cistam in traxit. In antro rotae non adiuvabant me avellere. piratae a contentione anhelaverunt. Viam translucentem alligatorem in tenebris obscuratum invenerunt. Feliciter reptilium non oppugnavit, sed in profundo speluncae abscondit. Oculi rubri solum praedatorias in tenebris exarserunt.
  Oliverius Twist pugnum agitavit.
  Cum magna difficultate sphærulæ saxum sustulerunt, et ferreum pectus imposuerunt in foveam. Tum lapis in loco.
  - Ne sepeliendum quidem est. Duabus autem eius infernum, quis inveniet.
  Barsaro risit os hiatum dente et dixit:
  "Nunc tantum tres nostri de thesauro novimus. Hanc igitur in tres dividamus.
  Iacobus nequiter risit.
  - tria dixisti. Ubi est tertius?
  - hic catulus. Barsarius extendit manum suam.
  Sagittarius sonuit, pirata proiectus est, crassus corsair graviter lapsus est. Subito latentis reptilis cadaver a tergo invasit, et unguibus dimidii fere longis dentibus divellere coepit. Visum est quomodo translucens abdomini ejus reliquiarum corporis humani pulticula sanguinulenta implebatur. Oliverius visus homicida sentiebat aegrum.
  - Hoc est FORMIDULOSUS! Cur eum occidisti? - mussat puer.
  - nimium noverat. Praeterea non multum sapit. Barsaro praeter vires corporis nullas habebat virtutes.
  "Tu quoque me occidere?" Oliverus Twist tensis promptus quovis momento resilire et in hostem gladio exacuere.
  Capitaneus sincere respondit;
  - Non, ego te non occidam. Puer iam non sum et accidit ut liberos habere non possim. Meus eris filius. Jamdudum volui tibi occurrere puero similis. Sapis, fortis, me posse continuare laborem.
  Oliverius Twist somnians suspexit.
  - An forte - imperator totius hemisphaerii noctis?
  James Cook tensus est, oculis inclementer micantibus.
  "An forte ex inferis es?"
  Puer, nudo pede calcans, respondit:
  - Non! Ego natus sum in una ex Anglis coloniis.
  - Dominus? Et unde tam bonum gladium habuisti?
  Oliverius expressit;
  - In proelio, hoc est tropaeum meum.
  Dux frowned.
  - Quo proelio?
  Puer cum risu respondit:
  - Prope portam Sargasso, ubi pugnavimus cum turma Draculorum.
  - Oh, memini aliquid tale. Non sum igitur tuus primus dux. Quis puer Cameram prius fuisti?
  Oliva eliditur;
  - Apud Klivesar.
  Princeps abripitur;
  et quare ejecit te?
  Puer, nudo calce abiecto spinam, emisit;
  - Fregi tibiam, per quam me verberari et expelli a fraternitate jussit.
  Jacobus Cocus se credere simulabat.
  - Age, nunc mihi servies, et solus mihi. Infantem speravi in arcanis meis. Et spero me esse filium meum.
  - Placet pirata, tam venereus est. Oliverius cum Iacobo Cook manus agitavit. Umbra circa angulum emissa, ingens crocodilus involavit in principem, qui inter oculos accendit et exposuit. Reptile ne tardus quidem. Tum Oliverus gladium torsit, transque os derectum transfixit. Ictus validus, alligator restitit, sanguis albus e pellucida monstri capilla profusus est.
  Insequentis motus Oliverii erat ut gladium in oculum emitteret. Creatura paludis inferni stridebat et in fugam se ferebat. Expande vultum ejus, monstri cruor ussit et prurit. Oliverius autem ad genua procumbens, aquam in palma sua excusans, super faciem suam eam currens. Facilior facta est, sedavit pruritus. mussat Jacobus Cocus;
  - Tempus est exire. Hae speluncae plenae sunt vilibus creaturis. Mox lunae surgent - guys nostri evigilabunt et ululant. Similes sunt pueris. Nihil dignum sine duce.
  Reditus iter multo facilius fuit. Prope ad cursum mare pervenit, puer valde pedes in salsa aqua immersit. Multo facilius. Et dedit ei capitaneus uas rum, et Oliver stimuli liquoris sorbenda sumpsit. Iamque hilaris, iucundus per corpus fluens, cantare cupiebat. Tantum timor evigilandi piratae impetum retinebant. Cum conscendissent, puer casula cubitum ire voluit, cum satis spatii esset in nova navi, sed gestu eum gubernator restitit.
  - Pauca tibi dicere volo, Camera puer. Eamus ad Cameram.
  Cum clausissent, James Cocus vitreum se rum effudit, deinde puero potum obtulit. Sed Oliver renuit.
  - Ebrius nunquam magnus bellator fiet.
  pirata risit.
  - Fortasse. Quot mei ami- rum perdiderunt. Ego autem non vocavi te de tam aeterna quaestione ebrietate disserere. Inimicus sum. Hostis insidiosus, sanguis et vetus. Classem suam privatam habet, ac paulo ante die multo me fortior fuit. Nunc partes mutatae sunt, vis est ista.
  Puer nudum pedem impressit et diruit;
  - Quod nomen est ejus?
  Dux laetus dixit:
  - Dukakis, et cognomen est Mors. Id quod in laqueum elicere volui. Et tu me in hac re adiuvabis.
  Oliverius strictim pugnos compressit.
  - Gaudeo ducem meum adiuvare.
  Iacobus Cocus vocem suam deposuit.
  - Bonum. Audite igitur diligenter. Meo iussu vapulabis - hoc est necessarium, cum certe exploratores in mea navi sunt Dukakis. Tunc a me ad navem fugies et indica mihi te scis ubi thesauros cepi de navi abscondi. Dukakis est valde cupidus pecuniae et credo eum tibi credet. Cobra sinum illum duces, ubi naves eius nullo modo decurrere debebunt. Et navem meam centum gun, eam nominabo in honorem primi mei amoris "Azatart", fugam complebit. Obstruam e sinu exitum, omnes naves eius mergemus, et in patibulo suspendemus.
  Oliverius adnuit.
  "Fortasse non possumus facere sine LONGE?"
  Dux fremuit:
  - Minime, nolumus. Dukakis genus valde suspectum est, ut te suspendat vel cruciet. Non est, LONGE requiritur.
  Puer humeros alliciens lacertosos interrogavit;
  "Tunc nautae diligenter eos verberant.
  Cocus irata fremit;
  - Nec hoc casu remaneat vestigia in tergo. Viam goof. Non recte videberis victi. pirata verbera et tormenta pati debet. Addet hoc tibi durities, quaedam virtutis schola.
  Puer salivam suam devoravit.
  Memoriae ante oculos emicuerunt, inspirati libros lego, falsa memoria somnii. AFFECTUS FACIES ANGELICA. "Invidere debet nobis." Pares eius vere praedones fieri voluerunt, sed pauci ausi sunt in tam gravi itinere proficisci. Solus ipse et frater eius Alex ausi sunt tam extraordinarium ac periculosum. Hoc facere, magistratus decipere debebant, quia pueri arcte vetantur ingredi hemisphaerium noctis. Officia specialia et non dormiunt - eleifend capiunt ad portam moventes. Adultis, peculiaris concordiae hirundinibus hoc est ... Sed arcanum " papiliones" quoque pueri per. Quanto melius, nulla schola, nullae lectiones, solida pericula.
  . CAPITULUM #14
  Sed prima verberatio iuvenem ex somno vinctum expectabat. Oliver Twist, qui vere voluit vivere, etiam parum laetus fuit de tali poena mortis supplicium.
  Ab eo torquem laxaverunt, et in ulnis, quatuor simul custodibus, extulerunt. Ipse Oliverius constrictus fuit. Et grave erat ei movere.
  Oblatusque est peculiari loco.
  expoliaveruntque eum pueri et manibus conplexi sunt eum in atrio et conprehenderunt Ibi sepultus in capris, avulso prius uniformi carcere.
  Speciales homines ad carcerem vocati sunt ut observaret quomodo pupillus, sed sceleratus valde periculosus et impaenitens puniretur.
  Valde erubuit Oliverius nudus coram illis. Erant etiam mulieres audiente.
  In suscipit suscipit sed nihil. Firmus est puer, ne erumpas.
  Oliverius statuit se honeste gerere conari.
  Tulit enim spiculator potens de canistro virgam gravem et mordax. Deinde totis viribus in tergum Oliverii nudum coepit percutere.
  Puer totis viribus dentes stringebat nec clamare conabatur. Sed tamen idem de gutture gemit placidus.
  Carnifex supinus, clunes eius, paulum scapulas et crura tetigit... Sanguis iam fluens ... Oliverius, gemens, quamprimum declinare voluit. Sed conscientia pertinaciter exire noluit. Hic flagellum unum aduncum, alterum carnifex sustulit. Ac coeperunt. In tergo Oliverii nullum iam spatium erat vivum, et carnifex nudis pedibus verberabat pueri.
  Ingemuit Oliverus, quamvis dolor eum a calcibus ad occipitium transfixit. Denique secundum flagellum carnifex projecit, et tertium levavit. Puerum in tergum incidebat, deinde in scapulas, iterumque ad nates et crura descendit.
  Fuit sanguis in ore Oliverii et momordit labrum. dolor vero hebetare coepit, et gemere etiam puer cessavit.
  Tertium flagellum aduncum. Ex consuetudine, hoc significabat supplicium cessandum, etiam si victima conscientiam non amitteret.
  Aqua salsa in Oliverio sparsa est. Puer gehennalis ululabat dolorem, et tunc solvit ab hedis. Et ad mortem reportavit cellam.
  Et dederunt ei panem et aquam puram.
  Defatigatus et esuriens Oliverus devoravit cibum.
  Ante lacum via erat lineis albis instructa. Pedes cruentis vestigia distincte impressa sunt. Medius carceres fossa profunda ponticulo circumdatus est. Vespere, sicut promiserat Marcus de Sade, festum fiebat. Omnes amici ducis ad festivitates veniebant. Patella centralis a quatuor crocodilis hippopotamo lilac efficta erat, statim a quinquaginta famulis illata. Crocodili venationibus et tomacula, exoticis fructibus et leguminibus referti erant. Ingens hippopotamus erat etiam arcte referta. Cados vini cito advenit. Ignorans phialas et furcas, bellatores ambae manus in escam miserunt. Exemplum ab ipso duce positum, manus crassae sordidae arripiunt frusta carnium et in os suum referta. Iuxta Vega et Anzhelika consederunt, eleganter edentes, speciem culturae servare conabantur contra dorkorum backdram. Petrus ad mensam non permissus est, et tamen eum servo sumens. Angelica tamen particulam non habuit in gutture. Constanter illa cruciatum suum Oliver Twist repraesentavit. Et quid de secundo fratre Dodger? Cor sentit quod sibi dulce non est. Marc de Sade multum comedit et plus bibit. Cito temulentus factus est, se magis ac magis elinguem exprimit.
  Simul et fremitu;
  - Prope de rebellibus victoria. Dextra capitur Vali Chervonny Maar Ace. Mox ad ipsum Chervonniae late- rum perveniemus. Tum ego hanc rebellem vivam pellem.
  Equites plaudunt. Et iterum tributum ad vescendum. Faces renidebant adipe, suco effuso vino. Quidam convivae protinus in vestibus suis manus tergunt. Dux interim iussit.
  - Nunc gladiatorium duellum componere iubebo.
  Nobiles adulantes. Vinum sanguine miscere placebant. In media aula convivii arena infigo erat. Insigne ei oblati sunt duo duodecim gladiatores. Erant fere servi qui pro iure vivere pugnabant. Armatura mediae bellatorum peculiaris fuit. Dimidium caeruleae tunicae breves gladios et scuta gestant. Contrarium maniplus ruber habet tridentes et catenam in fine clavo acuto. Instructi inter se gladiatores signo cornus in aciem ruunt.
  Vega et Angelica pugnam intente spectabant. Initio profuit russatis catenis longis subinde Venetae cruribus debilitantibus. Tum caerula iunxit et blande ac dilucide agens resistit. Eos acer et accurate victos impetus falcavit. In rubro ordine duo inogalactae erant. Insiliunt turbinis instar, arma iactantes quatuor. Sibilabant capiti vincula, rotabant fuscina. Ad haec monstra accedere posse videbatur. Pugnator peritus, dux veneti, pedem referre simulavit.
  Adgrediens gibbon emisit clamorem victoriae, et totis viribus ense laniavit, hirsutum pectus viridi vertens. Sanguis aspersus ab ictu, monstrum vellicavit, tridente suo super galeam delapsus, et obmutuit, venenati viridis sanguinis bullas solvens. Secundus inogalactus cessit. Constabat eum graviter laesum esse. Repente caerulei pugnatores aciem perfringunt, mokhnach superstites gladiis, et duos fuscinas plures transfigunt. Milites et barones pugnatores omni modo exhilarant. Aut pugnam non sapiunt. Post initialem successum, rubentium sidus descendit, Venetae illae premebantur. Primus unus cecidit, deinde secundus, et mox tertius miles.
  Percussus tamen fuscinam in ventrem adversarii pellere curavit, viscera solvens. Duo pugnatores rubri denique manserunt. Vulnerantur graviter et nutant ictibus. Pugnae tensio non ferentes, ad genua procumbentes, misericordiam implorantes. Dux et alii nobiles digitum suum deponunt. Sola Angelica et Vega, digitis elevatis, misericordiam ausi sunt petere. septem victores victi sanguine victi occiderunt.
  Dux labra fudit.
  - Mirabilis. Nunc curabo eos ipse. Heus sagittarii, interficite eos. Sedens contra, baro War von Kur strenue protestatus est, ancipiti mento quatiens;
  - Imo mihi redde illos. Solos septem ego succidam.
  Dux incredulus ad immanem sed informes baronem respexit.
  - Immo vero te interficient. Utilius septem a septem. Optimi equites nostri contra servos gladiatores.
  Plures volentes pugnare quam opus erat, dux animum mutavit.
  rugit obsitus;
  - Pugnare omnes permitto.
  Equitum caterva tota in gladiatores incidit. Illi multitudine completi, conciderunt, confossi, irruperunt. Sodalis Peritissimus septem fauces unius draconum efferatorum draconum secare curavit. Fere omnes in armis erant, quibus se ab ictu gladiatorum dexterioribus protegere licebat. Numero ebrii non arte capiuntur. His de servis inter se inhaeserunt. Dux in summitate pulmonis latravit. Servi advolaverunt, retrahentes pugnatores contis. Pugnatum est. Quattuor equites trucidati sunt, duodecim gravius vulnerati exceperunt, sed in totum viles evaserunt.
  Marc de Sade pateram complevit. Vir niger, cruce circum collum eius, ad dignitatem irrepsit, et aliquid in aurem insusurravit.
  Ducis facies in purpuram vertitur. mugivit;
  - Ego ad horam relinquo. Ne sine me tatam circum, in secunda mensa redi.
  Princeps paene aufugerat, relicto turbabili comitatu ad confabulandum in solitudine. Sed quis nulla erat.
  Vega impulit cubitum Angelica.
  - Vestigium nobis notandum est ubi ibat pinguis belliger.
  Flava puella constat.
  - Rationabiliter.
  Puellae autem ducem sequi non licuit. Quod videns dominus discessisse, luxuriosi rustici pulchritudines inspexerunt.
  Horrida voce secuta est:
  - Noster nunc es.
  Equites commoti sunt. Sicut turtures puellas totam molem ascenderunt. Multi fuerunt.
  Vega duos gladios traxit et super caput suum gyrari coepit, Angelica eius exemplum secutus est. Ambae puellas vidi tanquam nobiles tigrides expressas a lupis.
  Dux interim ad carpentum mechanicum, compulsus manuali, in carcerem irruit. Ibi, carnifex professionalis Kara Maara Oliver Twista interrogatus est.
  Puer, nudus, muscularis et discalceatus, in cubiculum speciale deductus est cum multis tormentis machinis. Erant cultri, terebrae, hami, filum hamatis, clavi. Necnon Cochleas, forcipes, serratores filum ac plures.
  FUNDAMENTUM ducis in variis machinationibus dolorificandis eminebat. Calebat - tria focalia statim ardebant, carnifices instrumenta flamma calefacta erant. Priusquam torqueretur, Oliver Twist penitus lotus et alcohole abstersus est ne sanguinem veneni caperet. Iuxta Oliverum Twist, puer alius robustus quindecim annorum in eculeo porrecta. Assistentis carnificis brachiis cruribusque suspensus muscularis puer. Fumabat dum fistulam, nudum bustum piger flagellis verberat. Puer molliter ingemuit et orationem insusurravit. Striae cruentae in cute erant.
  Cara carnifex Olivero risit.
  In sono venenoso, monstrum dixit;
  - O bone, quam formosus puer. Quam dolemus nos erimus cutem tuam mollibus scapulis decerpere. Hic iuxta te pendet filius Maar Tuz indigena, cui nomen est Mir Tuzok. Nunc levis trucido datur, et tunc eum gravius carnifex capiet.
  Ita memento: citius narras ubi latebat Vali Chervovy, citius cruciatus finietur.
  "Non dicam tibi", mussat atrox Oliverius Torquens, oculis micantibus vitiose.
  Tortor mugit;
  - Ita omnes dicit. Humerum, initium.
  Sustulerunt compedes pueri duo tersi adiutores, et fidenter compedes removerunt, eum in eculeo suspendere conantes. Hoc ipsum est quod facere non oportet. Puer percussum et nudum krupka quasi iaculum percussit, altero pede in inguine, altero sub genu, carnifex. Exsiliens Oliver Twist Kara oppugnare conatus est, sed summus tortor phaenomenum reactionem habuit. Praeciso ictu puerum arripit fuste in capite.
  Apronius, Brutus;
  - Ludouicus Imp. Eum in cathedra speciali portare debes ne molestus sit. Et vos, o miseri Nomades, quid tristes?
  Adiutor carnificis genu cappam rimam habuit, et socium suum ab ictu doloris conscientiam amisit.
  - Bene, bene est, habeo satis adiutores. Princeps carnifex manus plaudit. Sinister entia intraverunt. Calvus imprudens in equuleo fixus erat. Tunc torrens aquae glacialis faciem suam percussit. Puer resipuit, rufi oculi.
  Placuit carnifex seniori;
  - Bene, pertinax es. Nunc bracchia et crura in nervum coagmentata sunt, ad interrogationem activam procedere potes.
  Tortor flagellum suscitavit et puerum pluries super dorsum et costas percussit. Oliverus Twist anhelitum tenuit et clamorem suffocavit, cicatrices corpore suo prosternens. chuckled in satisfactione carnifex.
  Fundatur in rauco;
  - Fortis guy, sed iuvenis muscularis corporis satis sensibilis ad dolorem. Spero nos celeriter linguam communem vobiscum invenire. Nunc tempus est calcibus te exurere ne nimis celeriter curris.
  tortor candentis virgae de fornace protulit. Pedem nudum Oliverii Twist cum caestibus egregie apprehendit et pollicem fregit. Tum ferrum candens cum pede nudo pueri duodecim vel quattuordecim annorum in contactum venit. Fumus crassus volitans, pellis ambusta.
  Oliverius Twist, cum voluntatis conatu, linguam paene mordens, clamorem elapsus repressit. Puer graviter anhelabat, corpore sudor profluebat. Kara Maara frustum ferreum, odor frixae carnium comminuere pergebat. Odor iucunde titillat nares. Postremo carnifex metallum abstulit. Aspiciens autem puerum cruciatum dixit:
  - Non malus! Fortis puer. Antequam confiteatur, multas horas una faciemus. Et quid hic candenti ferro tactum dicet iuvenis?
  Carnifex tristissticus alterius calvi crure rubente ferreo libenter osculatus est. Cutis in calcaneo pueri arsit. Puer magna voce clamavit, turpitudine bona. Cum tortor virgam abstulit, exsibilat, Pallidus et sudans teenager ;
  Non plura, eloquar omnia.
  chuckled in satisfactione carnifex.
  Dulci sono dixit;
  - Scilicet. Ubi est cubile Valya Chervovy?
  - Noli ei dicere! - clamavit Oliverus Twist, infeliciter conabatur compedes frangere, qui musculos pueri fecerunt et quasi rumpere videbantur. Ne dedecus patri tuo.
  Mundus Tuzok omnia intellexit ac singulari nisu infirmitatem suppressit. Labra caerulea pueri insusurrant;
  "Nescio, et si scirem, nihil usquam dicerem.
  Kara Maara impugnamur Oliver Twist in ore. Deinde forcipem ascendit in ventrem suum;
  - Bastard, te diu cruciabo. Sal in uulneribus tuis aspergam, ut gallus ab inferni dolore canes.
  Barbarus ex humero pueri saucio sale ternum sparsit et aspersit. Tunc vox audita est et graviter spirans Dux prorepit.
  exsibilavit;
  - Tu, ut video, sine me interrogare coepit.
  Latos humeros obumbravit carnifex.
  - Nocens, dux. Mandavistis celeriter nuntios pulsare, et pueri durissimi sunt!
  Respondens dignitatibus immugiit:
  - Non mentibus vestris. Recede et disce victimas excitandas.
  Dux candenti ferro forcipe rapuit. Nudi, aestuosi, perussi et musculares pueri admodum delectabiles spectabant.
  Ut pulchritudines tales, sed non potes te ipsum torquere.
  Dux leves gradus ad Oliverum Twist. Puer malus halitum sensit. Temere cogitationes in caput meum proripere. Ad memoriam reducit. Etiamsi fictae sunt ex cybernetico somnio, quando aliquid pops sursum in capite meo a fantasticis temporibus. Forsitan homines vere sciunt iter in tempore somnio? Hic est motus animarum per spatia et tempora. cum videris scholam futuram.
  Hic schola futuristica est, tabula concinna cybernetica lucet. In hoc necesse est ut perplexe digitum teneas - et recta responsio dabitur. Et non didicit. Tota die cum electricis gladiis saepta, deinde ad flumen perrexit. Hic stat in tabella et erubescit. Amicus Dodger adiuvat, minimae gadget ope nuntium transmittit, quod in microphone in aurem absconditum auditur. Verum est, magister cavet. Memoriam suam transmissionem radiophonicam in gravioscanner commemorat. Hiulca, vox computatoria sicut dicit:
  -Klut and Oliver. Utrumque vestrum in genere manet. Quam diu sedetis et in tips?
  Tunc erit longa et prolixa lectio moralium. Hucusque intuens holograms ante oculos stant. Quam ob rem hemisphaerium mundi reliquit, ut praepotentiores magistros removerent et lectiones taederent. Et quomodo totum finem fecit? Pinguis autem illa, bufo turpis, ei dolet. Lectiones yogae et Ruscate meminisse debemus. Quomodo dolor localis est?
  Trististica dignitas nequiter risit et forcipes sensim admovit costis.
  Sibilat ad tactum ferri candentis, et odor juvenum adusta viget.
  - Quid, agnella, tibi placet torreri? - coaxare inquisitor. Tunc dux leniter torsit forcipem, uncinatam cutem et costas intorquens.
  Invitus ex oculis pueri profluxerunt, quamvis omnes conatus voluntatis, lachrymae. Ipsum dolor est. Durius fortasse quam cum calcibus adustis. Nervi terminationes in pede multae sunt, sed Oliver Twist duram et refertam habet, etiam in carbones cucurrit. Immo celerrime. Costae non ita assuetis igneis processibus, clamor e faucibus erumpit. Oliverius Twista dentibus grisiis. Conatus sum distrahere me cogitando de rebus amoenis.
  Ad carnifices animum convertit. tortor est, scelerisque quis. hic procerus est, brachia crassa et carnosa, pallium illitum sanguine, et ipse totus ruber ornatur. Hoc intellegi potest - terribilis est, et sanguis in vestibus minus apparet. Graves caligas argenteo solea. Et hic est ipse Dux - in corona, non aufert, etiam sordida negotia meditatur. Fanaticus. prae- tium in pectore pendent. Signum incomprehensibile, sicut swastika, solum quinque acuminatum et cornutum, factum ex auro puro, fabricatum ab adamantibus.
  - Hem, quid opus est? - Quamvis indomitum dolorem, Oliver, Torquet se vultu minax, supercilia subtemine.
  Et nudo pede vellicavit, quod nuper in rotundo infantis calcaneo ferro candenti perculit.
  Dux praeter spem animum non amisit. Frigidus adhuc costas intorquens erat. Costa erat ut resiliret cum servus ignavus in aulam repit. Tremens factus est quasi lepus.
  Et vox eius interrupit;
  "Aula celsitudinis tuae plena est adductius. Tuae duae puellae et equitum turba cacum habent.
  - Id quam. Dux forcipes omisit. "Talem tractationem non feram amoris mei.
  Concussis captivis pugnum addidit;
  - Redibo. Et te respice, sine me graviter ne torqueas. Praecipuum tormentum e manu discunt.
  - Audi, domine mi. - Submissa voce carnifex intonuit, socii ejus resonabant.
  Dux premissa reliquit. Tortor accedit comitem Oliverum Twist.
  Dulci voce, kat cooed;
  - Nunc alterum calcaneum frigere potes. Et tu, annuens Olivero Twist, ecce. Eadem vobis accidet.
  Ferrum carnifex succendit. Durum erat in cubiculo respirare. Flagellum sibilavit, verbera flagelli circumtexerunt Oliverii tortum nudum torso. Puer ab verberibus exhorruit, sed pertinaciter tacuit. Non admodum iucunda scholae memorias per caput meum iterum emicuit.
  Et ad nudum calcem tortor latam habenam ferream, quae ex calore rubebat, applicabat.
  Et Oliver Twist atrocem dolorem vicit. Sed valuit retinere. Etsi corpus muscularis pueri sudore et sanguine lucidum est. et nebulosus liquor in ignem stillavit, sibilum causans.
  Puer pertulit et cantavit;
  In die creationis mundi Deus hoc miraculo gloriosus est:
  Et coelum super terram subito factum est hyacinthinum, Et caelum, et coelum supra terram, Caeruleum factum est
  
  . Vincula non novit!
  
  Et erit felix hominibus nunc et in perpetuum, Cum compedes, tyranni, inimicitiaeque ruent, Cum compedibus et inimicitiis ruet in aeternum, Omnis tyrannorum potentia, Ut pulvis marcescet, Et angelus in caelis Libertatem cantet.
  
  
  Gloria, Virtus et Labor hic lucebunt, nec copiae omnes delebunt.
  
  Et Deus det populo tuo sapientiam, Vincant adversitates, rixas et inimicitias, Et vincant omnia, confusionem et inimicitiam, Libertas, consensus, amor et lux veritatis Illuminent animas.
  
  Illius in terris semper sit copia, pagi, Vici, urbes ditati fient, & pagi, urbesque Florent: multae in lauro morabuntur illic, Et hospites mercari incipient ad utilitatem.
  
  Implebitur terra illa mira pulchritudine, Et Musae per saecula Libertatem canent.
  Duae puellae, Vega et Angelica, in turbam equitum inciderunt. Morti similis stans loco. Illi opportunissimam pugnae rationem sibi ipsi elegerunt. Utrosque enses vibrans, Aureum Vega virum stantem ante se succidit. Eximius gladius eius per arma secatur et caput abscidit. Angelica etiam mortalia verbera inflixit - ensem in pectus eiecit, baronem qui fuste contorsit. Fulminis impetibus obtrivit viscera. Proximo ictu puella manum suam amputavit, globus ferreus ad solum sono crepuit, et hostes fremuerunt.
  Angelica "mola" tenuit, alter gladio ictum deflectit, alter secat. Ebrii sunt equites, segnes in armis, Et hypertitanium enses per viscera ferro divisa. Conversus Vega impulit pedem in faciem impugnantis, deinde ferrum in ventrem suum eiecit. Ictos callidorum. Silhouette potentis equitis in luce candelis eluxit. Et - praecise in gutture iecit.
  Sanguis effusus est. Vega nullus alienus est occidere. Sed Angelica solum in vita sua mortem iterum affert, sed haec puella ita saevit ut sistitur et frangi non potest tam facile. Proximus humerum transverberat ictu. Fremit eques, Angelica ensem vertit. Adversarius tacet. Alterum "papilio" - iterumque caput in marmore cadit. Lubrica pavimentum cum sanguine fit. Puella deducit et calcitrat pedes eius, tres milites statim procumbunt quasi caesi. Tunc emergit et pugnis in faciem. Vega interim tanta vi percutit ut ensem et galeam secet.
  - Awesome! Angelicis clamoribus. - Terminus iustus es.
  - Im stella vaga. - Ridens, respondet Vega. - Ita, et deteriores estis!
  Novus pugnator sollerter in ora insertus est. Puella delectatur. Equites examinant et inter se non impediunt.
  Vega ridet - dolor velit. Salire - statim cum utroque crure pervenit, deinde ictu accurato. Duo fortes sanguine suffocant. Ars "scala" sequitur, et baro pinguis ab umero refugit abscissum.
  Ambae feminae tam furentes erant ut probabiliter omnes occidissent, plus quam unum et quingentos equites, sed balistarii basilicam intraverunt. Non tegitur armis, vix seminudus puellas. Uterque fere statim vulneratus est, postquam omnes sagittarii bene vulneraverunt et maxime in cruribus brachiisque percusserunt. Puellae catervatim infestatae sunt. Quamvis fuso sanguine, proceres eos interficere non properabant. Sed contra, eis viventibus indigebant. Vega et Angelica capta sunt. Rapienda plane erant. Parum certamen erat, qui prius inciperet. Rixam a barone Sylph de Ramses parta est. Procumbens, Angelicae vestis deposito, dignitatem extulit, eamque vi ingressus est. Hoc tempore clamor ingens orgia interrupit:
  - Quod genus oblectamenti sine me est scientia?
  Confusi sunt equites. Formido ducis rugitus quemlibet insanum potuit expellere.
  - Nos, Celsitudo Tua, puellas bonos mores docere voluimus. Concessit Baron Sylph.
  Hic es, et te doce, ignorame. Zip sursum vestri braccas primum.
  Baro confusus est.
  Dux clamare pergit.
  - Hi sunt hospites, et sub mea protectione sunt. Et cum illis habere voluistis. Egone servos iubeam ilico te sagittis solvere? Quomodo me provocas?
  Subsecuti sunt milites, audiebantur mussores languidi.
  - Nihil audire nolo, festum ruit. Tolle cadavera, et vade in domum tuam. Alioquin cognosces plenitudinem iræ meæ.
  Equites dispergere coeperunt. Puellae sagittas e brachiis et cruribus haerentes evellebant.
  "Id quam ego te magis amo", Marcus de Sade dixit. - Nunc ad cubiculum sequemur, ubi mecum es, et fac amorem.
  Post nobiles duos duodecim pugnatores cum sclopetis crevit.
  "Isti milites fac ut me dulcibus cubantem non strangulent. Id est! Video te periculosissimum esse canino, mea tota area sanguine cooperta et cadaveribus obtecta.
  Ii cum praesidio in cubiculum procedunt. Muri eius omnibus venationibus tropaeis ornabantur - cornua turndukai gravissima erant.
  Ingens lectus aureus in medio cubiculi centonibus et cervicalibus multis surrexerat.
  - Oro. Domi te facere.
  Milites sclopetii fumabant fuses, quovis momento ad ignem parati.
  - Hac nocte fun nocte sum habiturus.
  Veste et armis abiectis, dux cecidit super cervicalia.
  . CAPITULUM #15
  Iuvenis captivus experrectus est.
  Oliverius, ut calefiebat, et adhuc sperans evadere, unum chalybem nexum catenae contra alium fricare coepit. Et hic crassae sunt, sed parum calidae.
  Insuper esurivi... In turri pyrobolis mortis, puer semel in die refectus est: panis et aqua vetus. Et hoc non sufficiebat ad organismum crescentis.
  Mures in tenebris strepunt. Puer esuriens discalceatus catenis suis attrivit et clamare non conabatur.
  Quamquam ante eum erant duae tabulae et laqueus circa collum eius.
  Oliverius molliter cecinit;
  Sicut accidit mihi, falcono sum clarus, sed tempus est;
  Volavit iuvenis falco clarus in aethere;
  anseres ego verberavi;
  Etiam parvam avem verberavit et verberavit;
  Ut dictum, nulla sit amet posuere vulputate.
  Sed nonecha mihi, falco capio, tempus non est;
  Sedeo, pulli falco lucidi, in poimane;
  Sum in una aurea cavea;
  In cavea, on a stan- stria;
  Pedes falconis implicati sunt;
  Sericum massa in cruribus;
  Pelles in oculis margarita!
  Accidit mihi, bone vir, sed parum temporis;
  Ambulabam et ambulabam, bone vir, per mare caeruleum.
  iam protritas navium dedi;
  Ego sum Tatar, Busurman Armenus;
  Adhuc levi pulsant navigia;
  Ut ante, navigiis locus non est.
  Sed nonecha mihi, o bone, tempus non est;
  Sedeo, bone vir, in poimane;
  In fictili carcere sum.
  Crura boni hominis fictae sunt;
  In cruribus laciniis germanicis sunt;
  In manibus adulescentis sunt crines carceris;
  Et super collum iuvenum funduntur ferreae.
  Talis carmen vulgare, ex uno librorum...
  Oliver non animadvertit quomodo iterum se in somnio oblitus sit.
  Haud procul aberat, in eodem hemisphaerio somnii universi, liber vigil, puer Oliver Twist, etiam per dura tempora ibat. Post verbera calida, ex qua cutis finditur, eiecta est. Longum iter erat priusquam ad Dominum Dukakis praedonum pervenisset. et quam primum illuc pervenire debes. Prope rupem decurrens erat, tam velox gressus erat.
  Duobus horis, Oliver Twist viginti fere milia passuum obtexit ac ad villam Yehu appropinquavit.
  Urbs magna erat cum domibus architecturae Europaeae mediaevalis nuper, sine ullo negotio et sordibus. Spira ecclesiae eminenti supra tecta brunneo-rubra. Mare viridis respersum est, sinus latissimos sinus propugnaculo imposito tegebat, e quorum emensis tormentorum dolia in omnes partes prominebant. Maxime autem rubiginem tormentorum. In clivo clivo longa crevit usque ad centum metra palmarum. Praesidis palatium totum saxum candidum celabant. Aer recens erat, filii nudipedales sicut Oliver Twist erant iaculantes circa. Puer unicum telum, hypertitanum gladium, in linteo peram suam supinus abscondit. Extus, Oliver Twist ut mendicus ordinarius videbatur, solum scissuras inusitatae - maculosae, khaki-coloratae erant. Telum ferre incommodum erat, cicatricem retusum ferire servabat.
  Puer quiescere decrevit, praesertim cum aspectus valde interesting parabatur. Aliam massam de bonis in foro servili allatam. Armata cohorte vigilum, ut damnatos tuerentur, in latitudinem aggerem instruxit. Hic turba curiosorum concurrit. Inogalacts emicabant, praeter homines, canales. Quidam ex eis quasi anates aspexi et satis innocui aspiciebant. Multi pueri ridebant et digitos monstrabant.
  Et hic est ipse gubernator, Sam de Ricardo. Longa, tenuis persona rubra galero, in camisola tenui serico indutus, crinibus aureis intexta copiose. Ille leviter claudicabat ferula innixus hebeno. Sequens Praesidem, praetereuntes obnixum, hominem in palude communi movit. Gemma tinniebat in lato pectore, et in capite petasum iactabat.
  Et cum exoneretur de navi captivi, homo torquebat os suum et emisit tibiam suam.
  Convicti mali spectaverunt: non lotus, obsitus, multi ex illis non apparent sicut homines. Sed erant etiam specimina bona, ut videtur, apud piratas captos. Oliverius Twist plures sex armatos Inogalacts lucidis tunicis maculosus. pactio incepit. Praeses, qui pungentem vocem habebat, dixit:
  - Generale Cagliostro, ius tibi est eligendi quanti te constituas. Reliqua omnia sub hasta vendemus.
  Conventio adnuit Cagliostro.
  - Excellentia tua benignissima est. Sed, me hercule honori meo, non opificum pars est, sed grex misera mancorum. Veri simile est quod in plantis erunt alicujus usus.
  Contemptim voltum parvi oculi, rursus turbam servorum conpeditorum aspexit, et vultu malevolentia intenditur.
  Praefectus legit totum ordinem servorum - piratae plerique erant qui crucem miraculose fugerunt. Fuerunt etiam rebelles de metropoli.
  - Quid uber. Solus damnat fures.
  album generale abstulit. Accessit ad iuvenem homunculum muscularium. Sensit bicipitem manibus, os aperire iussit, dentes examinavit. Mussitavit:
  - Pro hoc decem aureos denarios.
  Dux faciem uvam fecit.
  - Decem aurei? Hoc est dimidium realis pretium.
  Communis risit.
  - Hic servus iam tanti non est. Ille labori mox morietur. Sex armaturam mallem emere, multo duriores sunt quam homines.
  Capitaneus valetudinem juventutis patientiamque laudare coepit. Quasi non de homine, sed iumento. Juvenis erubuit. Videtur haec pactio illi iniucunda fuisse.
  "Licet" imperator mussat. - Quindecim aureis et sine franting amplius.
  Capitaneus scivit a sono quod hoc esset pretium finale. Ingemuit et consensit.
  Proxima persona communis erat mediae aetatis cum magna aedificio. Celebris pirata Wiscin erat. Luscus et FORMIDULOSUS, truculenta emptorem respexit.
  Trading resumpsit. Gigas reliquit triginta aureos.
  Oliver Twist apricis radiis trium soles apricans, aere alieno attrahens penitus. Caryophyllorum redolens, fortis piper nigrum, ingens, redolens redolens. Eodem tempore, audivit quidnam fieret, tollens sacculum ab umeris suis traiecto.
  Ceteri emptores ad convictos accesserunt, eos examinaverunt, pretium quaesiverunt. Imperator pacisci perseveravit. Paucis plus sex barbaris armatis emerunt. Apparebat auctionem relinquere paratum esse. Et tunc oculi eius ceciderunt super pulcher et fortis Oliver Twist.
  - Bonum puerum. Et etiam fortasse aliquis servus.
  Oliver Winced. Ex hoc viro gravis frigus spiravit.
  Puer expressit;
  - Immo ex me ipso.
  - Ave! Delectatus est imperator. - Per se - significat cornipedum. Et secundum legem, vagatio prohibetur, et servus fieri debeas. Heus, custodes, torquem ferte. Talem puerum mecum iam diu volui habere.
  Oliverius Twist, tollens sacculum, ad currendum festinavit. Sed vilicus ingens quadrigam a dextris stantem armavit, flagello cruribusque ejus concidit. Ansa rupta est, puer cecidit. Vellicavit et laqueum rumpere conatus est, sed etiam durius in talum effodit. Deinde evaginato gladio flagellum uno ictu abscidit.
  Dux exclamavit.
  - Duc eum.
  Custodes et praefecti vigilum ad Oliverum Twist festinaverunt. Ille gladium torsit et pectus tristis transfixit. Reliqui custodes recumbensis spathis trahentes. puerum circumdare conabantur.
  Oliver Twist insiliens, proximum lictorem in capite transfodiens et quasi rana proiciens se aufugit. Bene cucurrit puer, sed lictores equos habebant. Subit celeriter puer, iaciens lasso circa collum eius. Funiculo caeso, Oliverus ad inimicos suos conversus est, vitam carissimam vendere paratus.
  undique circumventus. sclopetarii post se visi sunt, cupas extrahunt, onerant movendo. Constabat quod essent incipiendi sagittis.
  - Vivum sume! Dux imperavit.
  Arcanis rosa. Cops docti ad fugientes capiendos. Duo boni iacit - et Oliver Twist ligatus est. Iaculator bene quaesitus e sclopetario gladium e manibus pulsavit. Eodem momento rete jecerunt.
  Gotcha, Oliver cognovit. Nunc eum in gravibus compedibus alligant, libertatem nunquam videbit.
  Cagliostro gavisus est.
  - Percute, percute.
  Vertit ad armaturas quattuor ordines.
  Protinus acutum sonuit volvensque sonum, Aerem quatiens. Dux mirum insiliit. Uterque satellitum insiliens cum eo. Tremebant custodes, cecidit sclopetum. Omnis, tanquam cue, ad mare versos.
  Infra ducentos passus ab arce magna navis in sinu longe erat. Irruit fumus albus. uasculum magnificum prorsus abscondit, cacumina tantum uisibilium relinquens. Pterodactyli grex ab oris pumiceis, atraque aethereis clamoribus actus.
  Dux quidnam fieret non intellexit. Cur navis ex omnibus tormentis urit?
  - Iuro nomen regis Anglici. Respondebit mihi pro eo.
  Terruit.
  Interim navis Anglica vexillum deposuit. evanuit in vento fumi. Substituti sunt Stellarum et Verberum Vexillum Imperii Kiram. Purpureo resplenduerunt pulchre colores Aurea sidera. Dux oculos revolvit.
  - Capparim! aegre susurrabant. - socii Kiram!
  Timor et incredulitas permixti voci eius. In oculis eius ira refulsit. intenti procul trepidi speculatores ocellos volventes fulvos oculos et obliquas dentibus oras.
  Navis ingens, quae tam facile decepit, vigiliam custodum privatior navis erat. Dissimiles piratas communes habebat publicas patentes et ius mercaturae latrocinii, naves terrarum inimicarum captarum. Sed et Kiram imperium iam pridem infensus fuit cum Britannia. Nunc vel tempus est. Magna scelerisque facilisis auri ex metallis continentibus nuper in urbem Yehu pervenit. Hoc nuntio accepto, Praefectus Pisar don Freebie coloniam Anglicam oppugnare statuit. Actus fuit ultionis personalis. Decem abhinc annis, gubernator loci vicerit tunc principem iuvenem primi ordinis, Pisar don Halava.
  Nunc vindictam sumet. Simplicius eius inventio ita evenit ut, sine suspicione, fiducialiter sinus ingressus, castellum lato salvo salutavit. Triginta tormenta incensa, embrasures ad caementa et cineres statim convertens.
  Paucis momentis tantum fuit. Spectatores plurimi animadverterunt navem in fumo progrediente caute. Elevatio navis ad celeritatem augendam, vento stricto subductae, privatior tormenta partis sinistrae ad castellum incautum ad defensionem facile intendebat.
  Divulsus est mundus sicut videbatur. Secundus salvatio plus vastationis fuit. Communis hystericus fuit.
  - Cur tali poena mihi opus est?
  In urbe tympana pulsabant, tubae raucae, quasi adhuc periculi monendi opus essent. Custodes non perterritos incendium reddere conati sunt. Arcem explosionibus concussit.
  gravis aestus et aliquantum ponderis prohibebant imperatorem movere; Monstra quattuor armatorum Cagliostro sustulerunt et in urbem portaverunt.
  Oliverus Twist, capta tumultu communi, e rete elapsus est, et, ense se elevato, in pedes se posuit. Nemo puerum secutus est.
  Arcem interdum offa respondit. Tertio eiectamento tegebatur.
  Servi plus quinquaginta ex eis, maxime rebelles et praedones, procursu. Eos recta misit ad domum viridis fortis Wiscin, pirata peritus. Plures inde militiamen cum sclopetis procurrebant.
  "Arma ibi inveniemus," dixit Wiscin.
  Oliverus Twist accurrit ad eos.
  - Dum quisque est occupatus, hostes pugnare possumus.
  Puer omnibus antecedebat. Ad limen stabat sclopeti custos cum sclopeto. Priusquam telum erigi posset, praecisum est caput.
  Servi domum intraverunt. Parva armamentarium ibi erat: sclopetorum, spathis, falces.
  - Armate te! Wiscin iussit. Nunc egrediemur, et dabimus lumen ad Kiram porcos.
  Oliver Twist suum frigus servavit.
  - Et cur ruimus ad Kiramitas? Melius urbem capiant - hostes nostri ibi sunt.
  "Ita," dixit gigas. - Tantum gaudebo si praesidis vel huius imperatoris viscera dimittunt.
  Servi armati occultaverunt.
  Vigiles, custodes, militias in pugnam proruperunt desperata hominum virtute, qui intellegunt se in casu victo non esse parcendum. Kiramani immites, flagitiis clari.
  Dux oppugnantium rem suam cognovit. Dissimilis Yahoo.
  Dux Kirama rectum fecit - castellum vicit, mediam urbem occupavit. Canones sui per aperta area post columpnam accensis, Cagliostro plebem in pulmentum cruentum mediocriter convertens praecepit. Kiramitae solerter ancipites acies - igne suo terrorem in defensoris ordines tulerunt, simulque portum portumque texerunt.
  sub radiis trium solis, usque ad meridiem pugnatum est. Cum crepitus sclopetis et soni metallici propius accessisset, perspicuum est Kiramitas defensores urbis instare.
  - Noli incumbere. Oliver Twist prospexit. - Tenebris prima fiat.
  Satis lepide, Wiscin pueri consilium auscultavit. Forsitan placebat quomodo pugnavit ragamuffin.
  In fine diei quingenti homines absoluti domini Iehu facti sunt. Sol pulcher erat, puer cum voluptate admiratus est. Urbs inquieta erat. Inermes defensores, Pisar Don Freeva, in palatio praesidis sedens, subtilitate ludibrii simillima, summam redemptionis praesidi et generali statuerunt.
  - Deberes suspensi. - Sipping fistulam suam, Don Freebie dixit. sed propitius ero, et auferam centum milia auri et boum ducenta capita. Et sane hanc urbem non convertam in acervum cineris.
  Respondens incredulus rugiet;
  - Et quid de auro quod cepisti in cellis palatii? Plures decies centena milia sunt.
  Et ululate in responso;
  - Haec est iusta praeda mea.
  Generalis Cagliostro in cathedram delapsus est.
  Ingruente crepusculo, Oliver Twist explorationem petiit.
  - Experiar quid agatur in urbe - et statim revertar.
  Urbs incensa est.
  Kiramitae spoliaverunt, recalcitrat suspendio, foeminas crudeliter rapuerunt. Oliver Twist complures cadavera natorum vidit, puellam inclusa cum ventre aperto.
  Fuerunt etiam mulieres abscissis mammis, cruribus fractis, scilicet abuti subiecta. Puer palluit et ex hoc inferno festinavit ut exiret. In via angusta occurrit puellam capillis flavis fluentibus. Quadriennis Kiramitis, ebria et ocreis onerata gerens, sectata est. Sine bis cogitans, Oliver Twist transvolat. Gladium apud proximum secretiorem torsit.
  Ictus tam validus erat ut galea cranii finderetur. Tum discalceatus nudis calcibus coruscus exsiluit. alteram Kiramian genu in maxilla prostravit, alterius ventrem scidit. Unus remansit in pedibus.
  - catulus Anglicus. fremuit. et statim adortus est. Expleta compositione "fan- discerpta", puer caput hostium abscidit.
  - Ite ad patres vestros.
  massa informis ad terram corruit.
  Accurrit ad puellam clamantem, et apprehendit manum suam. Illa timide respexit in oculos salvatoris.
  "Sequere me, infans," dixit Oliver Twist.
  Ut videtur, capilli flavi et oculi caerulei fiduciam inspiraverunt. Decurrunt in angiportum, post se gravia vestigia audiri potuerunt. In via, aliam ebriam Kiramese conveni, haec difficultas nullas afferebat. Ascenderunt montem per vias vacuas, extremam Iehu attingentes. Oliverus Twist puellam cum servis occultis domum adduxit.
  Wiscin occurrit ei risum sadistic.
  - Qualem furtum attulisti nobis. Recens et iuvenis.
  Noli eam tangere aut ego illam necabo. - Cruentum ferrum valde probabile vidi.
  - Video te pugnare curo, laudo. Nunc quid agat?
  Oliverii Twist oculi micant.
  - Non opus est navem hostium capere. Certe creaturae iam ebriae sunt et in urbe sumus, et egregium navem consequemur.
  Magna idea, faciamus fieri! pirata servi magna voce approbaverunt.
  Consilium navis capiendae simplex erat, the emphasis was on mirum. Et tamen Oliver Twist timuit ne Kiramanis in quattuor lunas navigia macularet et terrorem excitaret.
  "Hoc propono," inquit Oliverus. - ad navem natabo. Ego conscendit et signum dabo.
  - Potesne custodes solus tractare? - Wiscin coepit, sed pirata Oro eum interpellavit: - Puer mentem suam loquitur. Si maculati sumus, tormentarii ignem aperient. Et tunc omnia transierunt.
  In tribus scaphis servi procul ab hoste navem adierunt. Gladio arrepto, laqueo et pugione, Oliverus ad navem tranavit. Quattuor lunae fulgebant ut legi posset. Viginti custodes in tabula fuerunt. Simul male munus suum intexunt. Dum tota fere turma in litore indignabatur, tormentarius cum suis administris aliud dolium rum incoxit. Vigiles - duo ad arcum et puppim - vigilabant. Oliver Twist non animadvertit.
  Puer ad latus tranavit et tabulas asperas diligenter ascendit. Dextrae manus eius et digiti nudae omni incisura inhaeserunt. Ad nasum tacite iter fecit. Injecit pugionem in occipitio capitis speculatoris, ense ense abscidit caput alterius Kiramets. Ita vigiliae primae peremptae sunt. Post haec, praetermittens ebriosorum quiritantium cantus tormentorum, calvus ad puppim pervenit. Excubias diligenter in aquam eiciunt. Itaque non animadvertebant quomodo umbra paene incorporea delapsus sit, iugulis interclusis.
  Facilior labor factus est.
  Ita ebrii sunt tormentarii ut ardentem facem non attenderent. Oliverius scalas ad socios omisit funem. Servi taciti navem ascenderunt. Unus Kiramese, qui exiguo necessitate egressus est, eorum motum animadvertit, sed in speciem suam eos fefellit.
  - Quid, bella spoliata? quaesivit in dialecto Kiram.
  - Quod bonum quod accipit. Wiscin dixit. Lamina emicuit. Pugione nimis haesit in collo bellatoris curiosi.
  - Quintus. Oliverius annotavit. "Nunc ad reliqua veniamus."
  Pristini servi ad puppim porrectis. Alius uigilias seruauit. Ei eirmod apeirian alterum detracto per. Servi ad umbilicum tacite, sicut umbrae, iter fecerunt. Bene armati erant. A lumbis, prospectus totius navis apertae, a puppi in arcum. Circiter duodecim homines in navi infrigidabant, reliqui rum et tequila infra bibebant. Multi piratae bene iactis erant - non solum pugiones, sed etiam tridentes et spathis. Sine incendio vulnerati, Kiramitas ebriosos trucidarunt. Qui visum biberunt humanius tractati sunt. Aggressi in deditionem venerunt.
  "Pergamus vincla et custodia", iussit Oliverius Twist.
  Postea piratae, nihil cogitantes bis, in laute cibum processerunt. Quorum studium summo erat. Non mirum - in custodia foetida servi reliquiae tantum alebantur.
  "Nunc stationes statuamus," puer iussit, "cum inluxit, hostes ad navem redire conabitur. Sit mirum.
  Hoc omnes consenserunt.
  Oliverus Twist in statione sua mansit expectans auroram. Tempus dolore lente. Tandem sol caeruleus diu exspectatus in horizonte apparuit. Sed ne id quidem festinabat remigio navis reverti. Post meridiem magnae naves doliis aureis refertae apparuerunt. Pisar don Halava personaliter eos comitatur. piratae nuper signati in Kiram arma et vestem mutaverunt. Ordo exemplaris in navi regnabat, ideoque Don Freebie quidquam suspicabatur. Caput autem eius ex magno adtemptatur crepuit, et duo vitrea meri meri libens in se fudit. Dolia raptim in naues onusta erant. Aegre enim servi pristini se continebant ne mortiferum incendium aperiret. Denique postremo dolium et cistae pretio redimendae positae sunt in custodia. Tunc Wiscinus precepit;
  - Caede!
  Volleys e sclopetis in Kiramitas ceciderunt, deinde cultri et claviculi adhibebantur. Proxime quinquaginta milites statim caesi sunt, et Pisar don Halava ligatus est. os eius inexpiabili ex galero obsedit, et in stimulum deductus est.
  Aliae naves Kiram conglobatae sunt.
  Salvus navalis potens triginta sclopetorum duodecim scaphas magnas demersit et circa dimidium reliquarum afflixit. Ut confusa Kiramans amens disseruit, navis in starboard se vertere curavit. Alius perniciosus salvas naviculas superstites cecinit. Magna iactura in acervo e parvo spatio transcurrens efferebatur. Frusta de lignis scissa , aqua spumeus , sanguine tinctus . Inogalact cum capite crocodilo ad navem navit. Filamenta eum sclopetis confodiunt. Tres tantum naves superfuerant, ad litus se verterunt. Tormenta lente reponebant, et effugere curabant. Pauciores quam centum milites superfuerunt. Qui fugerant, perculsi sunt.
  Victoria fuit.
  Oliverius Twist unum dolia ferrea ligatus levare conabatur. Aperiuntur. Cum unctus summo erupit, nummi aurei pluerunt.
  Piratae praedam nobilem spectaverunt.
  Wiscin primus aream accepit.
  - Nos thesauros inauditos cepimus, sed simul exules manserunt. Non habemus aliam electionem nisi vexillum nigrum eicere et facere quod multi ex nobis iamdiu facere consueverunt. ^ scilicet, mari rapina.
  Acriter approbaverunt corsairs. Oliver Twist non sapiunt vel. Contra, idcirco hic ex humanitate fugit, sed taediosum interdiu hemisphaerium.
  - Fraternitas maritima habet suum portum. Haec est Monoeci insula, ubi omnes filij reperiuntur.
  - Bene! - dixit Olivarius - Si turpem habebimus, non peribimus. Est una tantum quaestio solvenda.
  Wiscin perfecte intellexit.
  - Visne princeps noster esse? Non laborabit. Adhuc puer es.
  Ego iam sanguinem mei. Oliverius gladium suum levavit.
  Fremit, fremuit;
  - Magis in me. Corsair ante te peritus est. Quot annos nata es, etsi?
  - Undecim. "Oliverus Twist ne annos quidem sibi addere visum est.
  piratae riserunt.
  clamores exauditi sunt;
  - Puer nimis iuvenis est, duce perito opus est. Wiscina capitaneus.
  Corsair grinned Gigas.
  - Vides, Oliver Twist, non tibi confidunt. Quis me ducem velit esse?
  Omnes piratae arma contulerunt.
  - Hoc simile. Sed non tristique est. amodo tu dextera mea. Ego invito Oliverii aetate eum adiutorem constituo. Et ventus pulcher in dorso nostro!
  Exclamationes turbidae adprobantibus cunctis. Oliverius gladium suum versabat.
  - Assentio! Et ego honorifice institutum recipio.
  Plausuque iterum personant. Wiscin imperat:
  - Et nunc - omnia in malis. Necesse est id assedationum insequentes capere.
  Oliver Twist cantare coepit, piratae in voce validis vocibus concinere coeperunt;
  
  Capripedes smaragdi undas;
  Stellae in caelo super nos lucent!
  Corsair odorato vino voluptas;
  Quid cras, solus Dominus novit?
  
  Conscensis fiet vel tormentis ignis;
  Depone caput in abysso mala!
  Talis eft fatis filibuster Pallas ;
  Navigantes trans maria horribile elementum!
  
  Et veniet fortuna - lucida clavo;
  Si manus fortes sunt, gladius acutus fortis!
  Ne timide in pugnam timide - vince metus heros;
  Ostende mores tuos, curo ardorem accende!
  Post puppim melodia natabat, vitaque solito fluere pergebat.
  . CAP
  Iuvenis iterum captivus graviter flagellis caeditur. Graviter eum verberaverunt, et calcanei Oliverii igne cremati sunt.
  Puer saevis cruciatibus defessus sopore se oblitus est. Et de eo vidit.
  Mundus Tuzok paene inscius erat et carnifex super Oliver Twist incurvatus, alcohole vulnera leniter attritus. Ad eum opprimendum celeriter exaruit.
  - Huic homini melius cane medetur, quam voluptatem mihi dabit, mensibus cruciari potest.
  Puer in responsione expressit:
  - Noli morari, cito venturi amici mei, et extendent te in eculeo.
  - Hacc duo plura verbera. - Kara Maara totis viribus laceravit hamatis et acum flagellum in dorso, et deinde piper et sal rubrum proiecit. Facies pueri contorta et contorta ut vermis, modo superhumano conatu clamorem cohibere potuit.
  - Hem, ubi sunt amici tui? Fossatum symmetriae alteram calcaneum tuum cremabo, fieri potest ut superdux hodie non veniat.
  Ferrum candens candentis tetigit pedem infantis, deinde Kara durius urgebat, dum expectabat, donec duri pueri pedem cremaret.
  - Quomodo agnus cantus odor amo. - Dixit kat, succosum naribus haustum, odore ardentis aeris saturatum. Frustum cruris potest abscindere et comedere: valde appetibile spectat.
  Calculos carbones in ore tuo dabimus. Vega exclamavit in summo pulmonis. Puella sicut panthera prosiliebat, oculi scintillantes et comae super humeros cadentes sicut radios.
  Quattuor adiutores carnifices ad eam irruerunt, sed ab artificio "delphini alas" rapientes absciverunt. Tum, certo motu, Vega alium tortorem praecidit, fracto brachio, caputque a corpore separans. Angelica post tergum collabitur, immotumque trahens superdux humeros. Oculi eius in Oliver Twist ceciderunt. puer abrasione tectus, secat et ardet. Ita et odor barbecue simile, nihil dubitavit quid hic ageret sadist professio.
  Angelica ad eum accurrit et vulnera eius permulcet.
  - Carissime puer, quomodo te abusi sunt adversarii.
  Oliverius ridens respondit:
  - Ne timeas, mater, scis quam tenax, ne diem quidem capiet ad vulnera evanescere.
  - Haec causa est, quia emendatus es praecipuis machinis quae activate corporis cellas.
  - Mater eius es, et indicasti nobis quod fratres tui sunt. - Vega statim a quinque pugnatoribus caesus est, quattuor adiutores et bellator Kara Maara satis peritus. Impetu reiecto, statim unum eorum in ventrem transfixit.
  - Heu, volui iuniorem spectare, praesertim in oculis boyfriend quod puer iustus est.
  - Erras, ille iam triginta annos natus est, sicut primus viderit. Sed in eo non aperi os tuum. Meum est, plus uno anno dimicatum esse passu, et cum eo communes liberos habere firmiter decrevi.
  - Quod est laudabile. Sed mortuus est vir meus, et in hoc hemisphaerio noctis venatus ivit. Id ubi perfecerunt.
  - Horrendum! Sed omnes mortales sumus. Opto te virum bonum invenire. - Dixit Vega, alius bastardus conficiens. Ipsa Angelica intellexit socium sibi opus esse auxilio. Praeterea alii duo duodenique pugnatores in cubiculum cucurrerunt.
  Gladio caesis, Oliverum liberavit et in wheelhouse irruit. Gladii puellae acutiores et perfectiores ferro secare poterant. Solus Kara Maar plus minus habebat, et etiam Vega humerum scalpere curavit. Postquam Oliverus torquis lapsus cito evolvit, se a funibus liberavit, in digitos suos diligenter institit, et calcibus igne combustis, duobus gladiis demissis sumptis, in pugnam prosilivit. Puer igne ardebat, modo nimis crudeliter excruciatus erat. Quo facto, forcipes, catenas, clavos in pugnatores ducis projecit. Hic unus ex illis est, propter iactum bene intentum, vox Kara ad dextram appulsa.
  Carnifex eruit evulsum sanguinem oculum, Vega, occasione capta, brachium suum ad cubitum amputavit, gladium prosternens. Puer victorem emissam deprimendo sustulit eumque, duobus fortissimis caesis, Karam obrepsit. Uno ense re- pugnavit, exercitatum puerum statim in clausura uti intellexit. Molendinum duplex ars simplex sed efficax produxit. Alio ictu ferrum, alio bracchium ad scapulas amputavit. Kara Maara in imo corruit, nesciens ab ictu doloris.
  - Nunc inermis latronis plenus recipitur. Ultus sum me, sed alii tibi rationem exhibebunt.
  Victus periculosissimus pugnator, Oliver claves apprehendit et in latus ANDRON cucurrit. Tres statim ante se in via armati quattuor armati apparuerunt. Oliverum unum e calculis etiam pectus eius impingebant, et puer impulsus in calcaneis eius sedit. Stridens, puer, dolorem dissimulans, unum in inguen pulsabat. Tum incredibili saltu praecidit caput qui dedit. Evadentes gladios in crista galeae secundas percussit, attonitus, et laevo hamo verrens conplevit. Novissimus pugnator vix tempus erat ut pueri velocioris impetus repellerent, qui post brevi tempore gladium in corde suo immersit.
  - Musica non diu ludit, fraer non diu saltavit! - Ridens, inquit puer. Et currit in digitos currit in fasciculum clavium sonantem.
  Puellae maioribus copiis caedere pergebat. Augetur tamen numerus cadaverum iuxta eos, et nudi pedes Amazonum sanguine perfusi. Nihilominus magis magisque auxilia ad custodes pervenerunt et puellae frequentari coeperunt. Angelica et Vega ambabus manibus et calce totis viribus usi sunt, sed crebra vulnera difficile movent. Receperunt bellatores, et plus ac magis bellatores circa eos fiebant. In ardore pugnae puellae plane oblitae superdux inscii iacebant, alioquin eum in clypeo uti conabantur.
  Vega logging ars uti conatus est. Profuit paucis deducere plura. Sed hoc ipsum gladiis secare poterant in eorum favorem ferro ludentes. Gratias agimus huic technicae. Aggredientes milites in tanta multitudine interfecerunt. Sed in pugna, Vega in profundo sanguinis effusione pene cecidit. Interveniente momento, unus robustorum ducis duo metri longi milites validum ictum gladio capiti tradidit.
  Si Vega talem cranium cum culicist admixtione non haberet, simpliciter abscissa est. Sed tamen et capillorum sanguis effusus est, et ipsa paene inscius puella. Reflexive exprimens pulmonem, iugulum adversarii confodit. Sed concussio fecit caput suum male vulneratum, et motus eius ingravescebat et plus petebat pugnis.
  Non nimis facilis erat Angelica, iam aliquoties adunca, et recentes iniurias acceptas doluit et doluit. Puellae confectae sunt, manat ex illis sudoris et sanguinis, fluebant pulchre per cutem aeneam.
  Vega mox ictum in bracchio accepit, biceps eius caesus est, iuvenis Amazon in dextera vulnerabilis erat, brachium eius vires et celeritatem amisit.
  - Spectat ut haereamus Angelica, ascendimus in praelium, non computans vires nostras.
  Ipsa Angelica lateri confossa est ense, et vix gemitus capit.
  - Valde placet hoc mori fortium mortem habes. Si credis in deos, orate eos.
  Puellae stridunt;
  - Credo in sola mente superiore, quae hominis est. Et etiam in eo quod, cum infinitam potestatem pervenerit, ipsi homines omnes mortuos resurrecturos valebunt.
  Duodecim sclopetarii in cubiculum cucurrerunt, sclopetum ipsum adhuc nimis ponderosum et arma pretiosa erat, summa adhuc frigida erat. fuse incensis, puellas imposuerunt et aulam dederunt.
  Etsi Vega et Angelica secesserunt, Vega in crure perforatus est, et Angelica e sterno pulsa est.
  - O! Quam urit! exclamavit. - Videtur quod nihil nobis restat nisi spem resurrectionis futurae. Quamvis omnipotens et celum personaliter crederem, sed non nimis.
  - Omnes fidei ac religiones sunt MALITIA, modo pecuniae captandae. Vega exclamavit. - Ego fortis legatus exercitus Anglici et vita nova me manet, sed perimus.
  Sclopetis tarde reload, sed finem prope appropinquare adhuc liquet. Novi iaculatores accurrerunt et iam ex viginti truncis coniectum accensis. Verum ex errore quatuor ducis milites sunt interfecti, sed Vega et Angelica nova vulnera acceperunt. Eorum copiae adeo infirmatae sunt ut aegre pugnarent. Tandem, infausta capita demiserunt, motus sanguinis puellarum torpens factus est, et apparebat proximum proiectum fatalem fore. Etiam sclopetarii propius accesserunt.
  Et in hoc discrimine, secuta est arcuum amicabili iactatio, graviler sonans nota, vox saltem Angelica canebat.
  Solve vincula servitutis malae.
  Fer gladium et ferrum acue fortior!
  Fiant inimici tui dolo;
  Sed liberum fiet, glacies inferni tabescet
  Faciemus hunc mundum parvum nimium beatum!
  Plurimi sclopetarii caesi, caeteri pugnatores permixti, sagittis imbuuntur. Pugnatum est renovato vigore, urgebantur milites ducis.
  - Et bene filius tuus liberavit captivos, et venit ad auxilium nostrum. Vega dixit.
  - Et hoc prorsus quod sperabam usque ad ultimum secundum, quia non gratis erat infans meus alicubi cum clavibus cucurrisse.
  Sed nondum erat pugna superdux, multum adhuc bellatores, proelium omnes corridores implevit. Puellae, quamvis nimia lassitudine et iniuriis, dimicabant. Protinus obviam processit juvenis longus uterque ensis micanti sanguine.
  - Tuus est, mi decor, quomodo vulneratus es.
  Quid agis, dormiens?
  - Non, sed acceperunt me pro servo tuo et non permiserunt me in palatium, et ipse nolebat multum sanguinem fundere. Et cum coepit TUBER, intellexi me sine me facere non posse. Ne cures, gladius ab infantia mihi edoctus est.
  - Scio! Tu es unus de mille electis. Vega locutus est.
  Quid est milia electa? - Interrogata Angelica.
  - Bene est aliquid simile electae in Aureo El Dorado. - Bene, ne distrahatur, durius secare debes.
  Novus Dodger, qui in somno adolevit, sane multo velocius quam fessis puellis commotus est. Gladii adversarios in medium secant, enses secantes. Pedetentim ducis milites cederent, et, licet capti plerique, carcere excruciati ac defatigati, odia vires suas proderent. Praeterea in ipsa urbe sponte tumultus orta est. Multi homines dominatione et vectigalibus magnis fame confecti erant, sed servi maxime duri passi sunt, qui molem tumultuum principalem explosivam fecerunt.
  - Vides, populus nos adiuvat. - Clamaverunt Dodger.
  Ex angustiis corridores rebellio in superficiem effusa est. Gravis puer Olivarius Twist melius quam quilibet adultus pugnavit, postquam quisque ictus cecidit. Perfidus, vicissim, tamquam verus machinae mortem agebat, sed puellae macilentes post pigri coeperunt.
  - Fortasse intermissum feremus. Vega videbatur.
  - Immo quid agis! Sine nobis seditio strangulet in proprio sanguine. Muni Aurei. Angelica exclamavit.
  - In cruento proelio caedere conati sumus! Ceciderunt, sed surrexerunt! - Vega consolatur et alium militem secabit. Angelica adiecit, eam intuens. Puellae intensius iactabant, quod ventus secundus aperuerat videbatur. Longe ante perfide, duo gladii super caput eius transierunt, et iridem pulsare videbantur. Tunc angelica recordatus est superdux.
  - Et ubi est monstrum pelagus?
  Sanguinem vertebat Vega et faciem.
  - Maxime, mortuus est, dedi ei arteriam carotidem!
  - Quoniam nihil est quod cures, spectat ut pugna trahat, et omnes occidere debebimus.
  Undique convenere, fugiunt vibrantesque secures, furcasque, falcesque et invisos satrapes furiisque ruentes. Unus homo, taurus sanus, quercum comam in adductius sustulit et duos equites, qui se transfigit, ruere detulerunt. sex pedibus pervolant equi, ferrumque in silices crepuere, et ab ore cruor fluit.
  Alter equitem falce removit, caput a corpore secernens.
  Oliverius Twist totus in diabolum conversus, trophaeum carnificis gladii mirabiles, secas cum illis tam facile quam gramen secans. Sed superducis palatium, Ignibus in thalamis erupit, fumus arduus Turres confragosas effundebat. Improbus primus notavit ac mandavit.
  - Instat incendium sistere, alioquin opes cumulatae in saecula vertent in cinerem.
  Quidam rebelles nondum ita obstupescunt, ut vocem rationis non audiant. impediti tamen sunt equites superstites et frequentes custodes. Pugna erat tenebrarum, alicubi in fumo Dodger fabrum ferrarium conspexit cum armis crebra tigna, malleum vibrans, pugnatores caesi ex ictibus. Ingens latrocinia esse coeperunt. Maara Acc nuper resipuerat et, licet imperare posset, auctoritas eius absoluta non erat. Captivi liberati iam aves ad Valya Chervonny miserunt, solum ordinem rerum novarum restituere potuit.
  Repente familiaris colonellus Gustavus coram Dodger apparuit. aquilam quadrupedem ad Dodger gubernavit. Rostrum cataphractum aperiens, acutos dentes ostendens.
  Dodge incurvavit, evadens ictum. Vultur omissis silices unguibus insculpsit, deinde altitudinem iterum adeptus est, et colonellus Russicum speculatorem hasta acuto invasit.
  - Vos plebeii finem!
  Perfide percussum gladio anteriora equi laniavit. Equus sex pedibus ascensorem pulsavit, et volavit quasi pilam pingendi. Galea cornuta percussit pavimentum, colonellus ad tempus attonitus. Probus perfide recuperare statuit, dum tendit in aquilam.
  Avis ingens iterum eum invasit, sed non gratis erat quod unus ex mille delectis Dodger, exacto ense in oculo ictum, et aquila fatali apto vapularet. Dux exercitus Russici vulturem acri super eum iactu fudit, sanguine purpureo tinctum.
  - Bene, bestia. Intellexi quid sibi velit cum magnae Russiae bellatore agere.
  Colonellus lente surrexit, ensis micans in manibus.
  "Im optimus armis in exercitu superduke. Plebeia mecum pugna, et caput a corpore tuo divide.
  - Quanto hostes, tanto plus victoria! - Perfide tandem recuperat hostis, deinde invadit. Colonellus evasit quidem valde urbanus adversarius, qui multas cautelas novit, sed Dodger velocitate et viribus corporis inferior est. Glacialis, captans quam celerrime, nimis directus fecit, ob quod Gustavus punitus maxillam suam curavit. Tum Dodger compositum complexum "Mad Squid" peregit et graviter suam partem vulneravit.
  - Vota de plebe. ingemuit Colonellus.
  Post aliquot impetus, Gustavus ita debilis factus est ut Petrus manum suam facile abscinderet, et tunc cristam galeae feriret.
  - Non malus est servus. - Dixit et procidit exanimis.
  - Vellem servire! Amet servitus! - Improbus Gustovum ligatum et sub arbore eum portavit, deinde iterum in densitatem eius irruit. Tota phalanx equestris rei negotium ingressus, rebelles temere armati, difficile tempus. Sponte erectae per vicos saeptae, pedites equitesque, atrox proelium eorum fuit.
  E longinquo per tenebras, etiam plerumque scintillantes, quattuor lunae post nubes plumbea occultantur. Palatium superducis non amplius instar placentae, sed vetustum Pentagoni aedificium, duodecim tholis ac statuis militaribus decoratum, erant praesertim multi equites et dracones in equo currentes. Flamma iam inter eos perrumpebat, exarserat incunctanter, tormenta alicubi prope accendebant, urbem conabantur, aedes lapideas maxime diruebant.
  Plut tumultum moderari magis ac minus spontaneum conatus est, sed nemo eum auscultare voluit. et perrupit iam pedites in regiam, caedem inripit. Maara Tuz globus fautorum circa se congregatus, compendiis excruciatus est et solum cutem super dorsum eius incidit.
  - Wali Chervonny ubi es? - Conclamat in summo pulmone. Eum undique custodes circumdederunt, ut eum vinctum caperent. Hic iactus dextere lassi est, et homo hefty Vincitur, laqueus fauce clauditur.
  - Unum more cadaveris plenum est. Omnes rebelles mox interficiemus. Ubi sunt mulieres insanas?
  Maara quasi simplex pecus trahebatur, sed, cum iam desideraretur, immisit in gyrum equi, sagitta percussa est, transfigens caput ascensoris. Post duorum secundis, alius pervolavit, alius bellatorem prostravit. Cecidit ace- cidit et coepit evolvere, deinde pugionem ab aliquo delapsum apprehendit et funem incidit. Iam renovato vigore pugnabat, quis eum eripuit videre cupiebat.
  Paululum recurrens, vidit seminudum puerum pussiis cruentis coopertum. Sed statim agnovit eum.
  - Est tibi Mundus Tuzok. Quod filius tuus satis in te abusus est.
  Quam incredibili voluntaria nisu mundus ad palatium eculeo exempto forinsecus perventurus est. Pedum combustum calcare maxime dolet, dextrum crus graviter laesum est. Intingens eos in aquam, fons exstinguitur, et pusulae magnae leviter resederunt, et visum est quod te vivum morderent mures. Arcum ducalis militis interfecto sumens, venit in tempore ad auxilium patris.
  - Nihil pater! Cicatrices nisi quis ornare. Summa est quod ego nihil dicam.
  Puer superbus videbatur quod tormenta sustinuit. Tunc recordatus est veritatis quomodo clamaret, et linguam suam pene evinceret. Gratias Oliver Twist pro morali auxilio in arduis.
  - Iam satis adultus es et gravissima tormenta perpeti debes.
  - Ita, pater, sed caedunt et maxime calces urunt, difficile est a quiritatione abstinere.
  - Si vis, dabo tibi consilium bonum. Cum omnino intolerabilis es, canta. Multum iuvat, saepe in vita vapulavi. Misericordia tantum est quod antea flagello non temperasti, tum eculeus nihil tibi fuisset.
  - Ego ipse malo exercere arcu quam verbera perferre. - Mundus fingit quomodo pater gravi manu eum verberat. Brr!
  - Bene, quoniam hodie me servasti, non te verberavi, sed in futuro pelle tua pelle debeo.
  Novi bellatores apparuerunt, accessit agmen, rebelles difficillimum tempus habuerunt. Eo tempore apparuit avis hummingaria cum sex alis et rostro adunco, aere secans. Sedens et aperiens os suum, pipiabat.
  - Vali Chervonny, ad urbem accesserunt, rustici e villis circumiacentibus se adjunxerunt. Portam a latere Cedris Silva petit aperiat.
  - Tunc debes perrumpere ad eos, ubi hae mulieres damnant, adiuvant cum thesaurariis suis. Mara correptum.
  - Curro post eos. Mir dixit.
  - Adustis plantis longe currere non potes. - Ataman filium reposuit - ruat in melius Zvan.
  Accensus sibilabat metus puero adhuc recenti, quod feliciter vitaverat tormenta.
  - Curre et reperi duas illas mulieres, quae hanc rebellionem inceperunt. Ea facile cognosces, pulchra sunt, et cadaverum fasciculum relinquunt. Dic eis ut impetum in portam Cedar mittant.
  Nuda coruscans calcibus, puer ivit ad munus assignandum. Zvan optimus cursoribus et exploratoribus in cohorte rebelli erat, et Maara sperabat puerum ne quicquam confunderet.
  Puer statim animadvertit puellas ubi maxime quidem densissima pugnae erat, quomodo gladii Angelicae et Vegae constabat vibrari. Inclinans machaera, quia anceps ma- nus erat nimis puerilibus manibus, bellantem caedere et perfodere Amazonibus curavit.
  - Dilecti milites. - Dixit, aegre verbera. - Auxilia ad nos veniunt et ut in urbem intromittant, aditus ad portas Cedri et pontem demitto necesse est.
  - Ubi sunt? puellae consonantes petierunt.
  - Ostendam tibi, sequere me. - Dixit puer. Intingens pedes in sanguine, cucurrit, Nuda pedum vestigia linquens. - Vestigia sequere.
  Puellae, ut periti athletae, in ingressu recreabantur. Qui, paucis pluribus militibus interfectis, citius assequentes currere coeperunt.
  - Et quo ire nos vis.
  - Ego te adducam, hic turrim triangularem vident, aperiendo conaris.
  Circum portam erant pauci custodes, summa copiae in urbe pugnaverunt. Puellae, interfectis quattuor militibus, uno lapsu ceciderunt per portam. Celeriter cochleam scalam ascendentes, mechanismum pontis demissum perrumpunt. Duodecim custodes hoc tempore chartas ludebant. Videntes duas pedibus nudis, sanguineis, et simul formosis, in conscisionibus, fecerunt stridorem sonorum.
  - Quae cuties, iunge nos, frigido coetui sexu Tibi nos disponemus Et liba vina.
  - Occidamus eos! - Dixit Vega, et duplicato falce ictu, Quatuor simul ebria deposuit.
  Caeteri ad gladios pervenerunt, sed sero fuit, puellae eas ut caules conciderunt.
  - Banzai! - Vega vociferatus est iocose, ultimum caput ab umeris amputans.
  Aegre inde utraque manubrium verterunt, ingentesque demittere portis, fossamque complere coeperunt. Ex aqua tremendae prodiere bestiae, Diripiturque furens ora.
  - Nulla illis facultas, ecce, iam properant ad auxilium.
  magna turba agrestium furcillis ac falcibus in urbem irrupit, dein indurata cohors, maculosa veste, iudicans. Milites picti sunt par silvae colore.
  - Tandem Vali Chervonny venit, non est. - Vega ostendit digitum bellatorem in armis admisso equo atram-nigro sex pedibus.
  - Non, hoc est adiutor eius Discordiae. Zvan respondit.
  - Ubi est dux tuus?
  - Hic est. - Puer ingenui homini ostendit calceos spurios et cum duabus broadwords in manibus.
  Quid simile hoc?
  - Ut hostes in bello non agnoscant, et si vestes regias habuerint, olim ei confodiunt.
  - Patet, nos etiam nunc tanquam mendicos vide. Angelica ingemuit.
  - Summa non quod foris est, sed quod intus est. Vega abripitur. "Nunc verum flatum habebimus."
  Quamquam puellae fatigatae iam in cruribus erant implicitae, de capite se exire cogebant.
  Chervonny cadebat sicut daemon, et Vega clamabat ad eum.
  - Gigas, cave tuum iactans.
  - Quis es?
  - Dea quae totum pulmentum hoc fecit.
  - A feminis omnes seditiones, et tu tantum duo.
  - Sed scimus caedere, non pejores homines. Vega cruentos extulit enses.
  - Videamus, fortasse gloriosior es. Vali dixit.
  Accessus novarum copiarum ad libram pro delevit, sed diutissime dimicare coepit. Utriusque Vega et Aplita plus quam semel vulnerati sunt, saepius mortem in facie spectaverunt, sed ad alterum non retardaverunt saltationem exstincti. Ipse Chervonnius plura vulnera, praesertim sensitiva, cum incendi sclopetis agmen inciperet. Puellae deinde optime lecti erant, primo ordines incisi, predonum malos silendo. Manus feminae musculares diu torpent, Vega et Angelica in superbiam tenuerunt, quae eas mergi non permiserunt. Cum tibiis crebris iter facientibus, rebelles iterum in palatium irrumpunt. Et cedentes superduci copiae eius, ipsum palatium ardebat sicut ignis magnus.
  - Enixe habitaculum huius apri. Reliquum est ut servare debemus. Vali praeerat. - Item, tormenta capto.
  Perth, caterva hominum rebus suis captus, in murum irrupit, ubi plures pugnae tormentis gravibus erant. Civitatem totam in gun- puncte tenuerunt eam destruentes tormentis candentis.
  - Sequimini me, socii, expugnate, ut faecem!
  Prope sclopeta erat TUBER gravis, unus rusticus ferratorem in furca fixit. Alius homunculus, adhuc quasi teenager spectans, pugionem ad iugulum clamantis principis acriter coniecit. Decidit, supino sanguine. Etiam feminae rabie certabant, vel levibus spathis ex hoste captis, vel securibus, cultris, ac etiam peniculis. Ex quibus unus, verbi gratia, cultro venter invasit bellatori sollertius resectis. Alia virgo tam blanda evasit ut pugnatores distraheret alta et magnifica ubera ostentando. Ipse Dodger iamdudum comitem amisit quot in pulmento cruento interficere curaverit. Et tamen homines occidere non sunt sicut daces vel galaxies, tunc tantum ebrietatem cum virtute sentis, et tunc. Tamen tot Confoederatos iam delevit quae extra sanguinem ei est sicut aqua.
  - Agite duros guys. - Improbus calcit hostem in saltu, ocreae eius cum hypertitanium composuerunt, hoc non est valde commodum in aestu, sed est efficax, ex tali ictu ossa eruperunt. Tum incitat ut karateka reali, duplices ictus et cum gladiis fabrefacti, statim quattuor mortui sunt.
  Fere omnes custodes in sclopeto interfecti sunt, pauci milites superstites sub curribus et rotis sclopeto latebant. Evulsi sunt et volunt eos occidere, Petrus autem zelo resistit.
  - Ligate ea, et tunc rogabimus si ad nostram partem venire voluerint.
  Pristini hostes ligantur, sed ira populi rebellis intellegitur, tormenta multas domos deleverunt, quaedam debiles fuerunt.
  Novissimum punctum defensionis in urbe detinet. Concussae ibi se receperunt reliquiae tum legionum. Lenis altis moenibus, tum foribus armatae, oppugnationem prohibent.
  Perfide iussit.
  - Afferte tormenta, pulsate portam.
  Cum plerique rebelles sagittare nesciunt, Dodger tormenta personaliter ducit. Hic unus ex illis maximus nucleus aegre a pluribus trahitur. Praefectus Russicus apicem accipit et ante ianuam sarmenta. Primum leviter periit, pila ferrea emissa turrim percussit. Inopia tormentorum gravium qua- les, minoris certe ignis. Unus Petrus non sine causa florem, unum e rebellibus pyrium addere statuit, qui olim in tormentis militaverunt.
  - Nimium crimen. Tormentum frangere potest.
  - Noli solvere! Plut agitabat. - Vide quam crassa podex sit, statim videre potes magistros laborantes.
  Confidenter dormiens cum cerussa, adiuvit populum ut gravius tormento onerentur.
  - Age, nunc iocus erit.
  Ex tali intervallo ostium directe ferire difficile est, et ingens calla ad accurationem non confert, sed si succedit, effectus erit. Naturaliter niti intuitu. Improbus oculos clausit et providentiam rogavit, quae fere bona Magnae Russiae, ut hac in re etiam, adiuvaret.
  - Bene, haedos Deo.
  - Sancta Dei Genetrix adiuvet nos. - Dicti rebelles.
  Ululo tormento columnam flammae igneae accendit, globulus pondo viginti librarum in ostium magna celeritate concrepuit.
  ferrum quo ementiebatur ruptum est, sed superstite fundamentum ipsum.
  " Damna quod factum est, iterum incendam habebo." Augeat crimen.
  - Non dignitas is. - Extulit vocem carnifex. "Nimis magnum est periculum, domine melior, si vox recta in duobus ictibus exactis posita est, una ianua tot hits resistere non potest.
  - Bene! Sed nec reductionem dosis tibi dabo.
  Pulso tormento in tormentum Dodger iterum accensus est, sed, ut videtur fortuna aversa, ad turrim ictum processit, patuit quomodo pulsantes dentes volarent.
  Habebat etiam haedo tormenta, et noverat igni. Verum ut plurimum incassum ac temere accensi sunt.
  - Nimis tensae sunt nervi tui. - Dixit senex exploditor. - Relaxa et jucunda cogita.
  - Quod super eam est? - Interrogavit irritatus Dodger.
  - De facto, verbi gratia, quod meus es folder, et filius tuus. - Puer simi- catus respondit provocando, machaera in manibus cruenta erat, et bene pugnavit.
  - Et quid mali non est opinio! Volo quinque, nullos decem filios pro mea matre pugnare.
  - Imo fortasse pater meus adhuc minor es, melius est te esse fratrem meum maiorem.
  Dodger teretem, mentum imberbis attigit, et maculosum. Tum, memor pristini moris Russici, se trajecit. Podex teli calescit.
  - Hot! Sed nihil, sed frigus caput.
  Proximus nucleus missus est subtiliter punctum. Ianua ingens concidit, et rebelles, imprimis Angelica et Vega, in ruinam irruerunt.
  Puellae dominari semper studuerunt, et cum magnae pugnandi sollertia exstiterint, alii invito se in gradum trahunt.
  Vega tecti partem perditam insiliit, ensibus propellit suis. Cruenta manna volavit.
  - Angelica, fortasse aliquam habes dope speciem, manus meas non sentio.
  - Etiam non refrigerans sum, perfer puella - atamanus eris.
  - Puerorum iocos hic non conveniunt, ego gladium meum deponam.
  "Tunc caput proximum cadet."
  Mansit cibus molentis, ignis combussit, et Vega discalceatus in ignem aliquoties iit, sed non attendit. Dimissis custodibus in atrium irrumpunt.
  Hic pugnavit ipse Monnacius dux, supremus militum praefectorum praefectus. Statura fuit procerior, quam Valya Chervonny ipse, et scapulis ultra modum latis. Hic duo ingentes equites concurrentes, gladios ancipites pro armis eligentes. Vali erat urso fortis, sed adversarius non inferior, Monnac praeterea gladiis optime in regno Exercebatur, et Vali more prisco egit. Aliquanto post, imperator, doloso motu doloso facto, adversarii manum transfixit. Vali gladium ad laevam movit, motus retardavit. Et tunc feriens concutere pectus perrumpit. Chervonny haesitavit, sed tunc Vega in auxilium venit. Excutit puella ducis, ipsaque alio gladio in fronte signum fecit.
  - Meretrix! Pedicabo ego vos in omnibus foraminibus. vociferatus est Monnac.
  - Vasculum abrumpo. - Vega ei lingua haesit.
  Ictus ducis graviores erant, sed non satis celeriter motibus apparitorum Russiae praefectorum. Aliquot impetus emissis ingemuit, cruor e testa perforato manabat, quod aprum magnum labare constabat.
  Incassum inimicus credit
  Quod Russos rumpere curavit!
  Qui audet, invadit;
  Hostes furiose vapulent!
  Vega veteres edidit, non multum rustici versus, et ingrata continuavere. Tandem dux, qui vires amiserat, offendit, et puellam iugulo suo mucrone transfixit.
  - Puto me festinare: te cepissem, rapui te.
  Novissima autem pugna ex ea vires omnes expressit. puella haesitavit et gladios suos demittit. Tum truculenta turba eam invasit, puella duo vulnera in stomacho accepit, et aliud ense maxillam incidit.
  - Hic sunt nothi! - Vega manus tremebant, etiam cruribus eius implicitus et tremens, in ultimis cruribus eam esse constabat. Angelica quoque fatigata est, et quinque milites aegre pugnavit.
  - Stultum est tribus gradibus a victoria mori! Vega mussat.
  - Vives! - ' clamavit Olivarius Twist et, sicut catulus tigris parvus, inter scapulas dilapsus est. A duobus incursibus fractisque capitibus delapsae sunt.
  - Bravo infans, vellem talem filium habere.
  - Et iam habeo! - Angelica, inquit, contorquens aegre, alium propugnatorem impugnabat.
  Vega cecidit, faciem in sanguinem plopping, deinde sorbere. Hoc mirum in modum consolatus est eam, et surrexit.
  - Puer, nimis mature est me scribere, adhuc pugnare possum.
  Arreptisque gladiis, puella circumagebatur, continuans viscera dimittere.
  Defatigatis praesidiis alii milites, amissa virtute, ad genua procumbentes veniam petierunt, alii vero ignominiae captivitatis mortem praeferebant. Sed arefactis viribus, ictus minuuntur.
  - Da! et animas vestras parcemus. - Clamaverunt Vali Chervonny. - Priusquam serum est arma tua stilla!
  plus dimidium eorum qui desperatione pugnabant inutilibus mucronibus omiserunt. Militum pars exigua cum pathos edidit.
  Custodes non cedere!
  "Tunc occidi habebis!" Deinceps dracones, unus restat postremus labor.
  Vega et Angelica caput obstupefactum est, et puer excruciatus nihil melius aspexit, sed tamen in hostem cecidit, completis ultimae resistentiae reliquiis.
  Cum tandem postremus bellator ab Alexa transfixus cecidit, silentium factum est.
  Vega defessus in colle plurium cadaverum consedit. Aplite locutus est.
  - Ave Maria! Vicimus.
  Accedens Vali ad dolium vini, sustulit illud, et oras abrupit, et avide bibere coepit. Deinde ad reliquos rebelles se convertit.
  - Et quid vales. ad victoriam nostram bibamus.
  Tantum nunc Vega et Angelica sentiebant se velle comedere, etiam ventres pigrae, guttur eorum siti arescere.
  - Post gloriosam pugnam cur non sorbere.
  Rebelles rapinam inceperunt, sed eos Vali Chervonny prohibuit.
  - Non, omnes opes habendae et exigendae sunt. Nunc pro duce regemus, et omnis potestas tam pecunia quam cibariis indiget. - Dixit caput rebellium.
  - Et vos puellae huc adveniunt! Tam lucidi estis et fortes milites, sed vos non novi! Unde venis.
  Vega verum dicere non placuit. Melius est multum scire, et modicum invenire.
  - Ex longinquis terris sumus, multo longius quam vastae possessiones Kiram et Angliae, ac diu in coenobio militari, ubi feminae bellatrices educatae sunt, viximus.
  - Ita est, sed tales esse nesciebam, et magnum est monasterium tuum?
  - Parvum et horrendum secretum.
  - Et me personaliter in charta monstrare potes.
  - Et nulla tabula, locus eius tam sacrum secretum, ut, si eam proferamus, dirae maledictioni subiiciamur.
  - Bene, bene secretae meae nymphae belli, hoc te secreta tene. Et puer iste tam bene pugnat, forte cognatus tuus?
  - Filius meus est!
  - Macte! Haec aquila vera est, et ex puero egregius pugnator exstinguitur, quamvis etiam nunc egregie pugnat.
  - Ipse me exercui.
  - Quod nomen est tibi conjugis?
  - Vega sum, Dodger adhuc nobiscum est, non servus, sed pari conjuge.
  - Discam! Te invitans ad adiutores meos, dabo tibi singula ala.
  "Gratissimum est, sed in hoc mundo diutius immorari non intendimus et quam primum missionem nostram deseremus.
  Umbra procul emicabat, homunculus inconspicuus equum conscendit et ad portam volat. Subdola labra susurrant.
  Videtur quod isti sint de quibus prophetia loquitur.
  . CAPUT XVII
  Flagellatus, iuvenis, per vincula vinctus perdite temptatus est. Paululum temporis relictum erat.
  Mox tertio flagellis caeditur, mox supplicium. In ansa mori non tam acerbe est quam ignominia. Et hic bombers pessime mortem sibi pascunt. Panis et aqua et deinde aliquantulum. Et in parietibus lapideis spissis frigus est. Ac ne medicus quidem - damnatus est, cur ita tractaret.
  Cum defatigatus Oliver Twist incidit in somnium, somniavit .. .
  Post egregiam festivitatem et victoriam victoriae concilium rebellium collectum est. Interfuerunt praefecti cohortium, itemque Vega, Angelica, Plut, et, mirum admodum, iuvenem Oliverum Twist, cui praeerat cohorti ex pueris et adolescentibus, non maior quam sedecim annis.
  De statu rerum et praesenti tractatum quid faciendum. Uno modo, necesse erat in ipsa civitate legitimam auctoritatem restituere, ut latrocinia et violentiam prohiberent.
  - Iam viginti patibulum constitui, ubi suspensi sunt ii qui noluerunt subire potestati populi.
  - Iustum est, sed melius est fures infigi! exclamaverunt juvenis Oliver Twist.
  Complures ex rebellibus imperatores omnibus adsensus est.
  - Potes statim videre verum principem populi crescentis!
  - Sudes erunt! - Interclusum Vali Chervonny.
  Vega area tulit.
  - Credo nos placide dormire non licere, possibile est literam paucis post diebus huc mittetur exercitus ingens, qui urbem obsidebit.
  - Non tam cito! - Interclusum Vali Chervonny. - Exercitus congregari atque instrui debet. Praeterea Naporedon cum Agikan conflictum habet, si nimium vires in nos iacit, periculum est amittere omnes colonias. Nondum illud FORMIDULOSUS tamen.
  "Sed tamen, satius est tenere quam prae- emptive esse, satius est vincere quam metu pedem referre. Progrediendum in nostro est, in via exercitum nostrum rebellium populi sumptu replebimus, et tunc caput imperii tanquam suum vincemus.
  - Matarra caput patriae. Sic regem vis evertere.
  - Necessitas id facere cogit.
  Quis ergo erit Monarcha?
  - Etiam te non curo.
  - Vivat Vali Imper. Imperatores obtinuit.
  - Quae blandior admodum, ego fortasse cum propositio assentior. Ut dixisti, melius est vincere quam metu regredi.
  - Oportet omnes copias congregare et movere, imprimis pueros ab aetate septem. - Inserta ab Oliverio Twist.
  - Et quonam modo voluntarios conscribimus aut conscriptionem inducemus?
  - Scilicet officium. - Hic atamans conjuncta est. - Jam populus adsuetus est, et exercitus noster amplior fiet.
  - Et in hoc.
  - Praeterea. Angelica sermonem ingressus est. - Servos omnes liberos esse debemus et eos in exercitum nostrum ducere.
  Servitutem non habebimus! - Interclusum Chervonny. Dux rebellium magnum craterem aureum in lapidibus levavit et in uno haustu bibit - Amodo servitus ab omnibus liberis fratribus unus ad unum delebitur.
  - Et praeda aequaliter inter omnes dividenda est. Oliverius Twist iterum intervenit. - Fiunt tituli.
  Cunctatus Vali, sed tensa oculorum suorum arma conspicatus, firmiter dixit.
  - Fiat ita! Votum facimus.
  Omnes suos pugnis.
  - Unanimiter!
  Dodger in aurem Vega insusurravit.
  - Nimirum mira libertas est, sed non nimis diu manemus. Post omnes munus patriae nostrae habemus - Great Britain.
  - Oblitus es quod promisistis reddere Angelicam eius filios. Una redditur, statim ut secundam invenimus et Matarram accipiemus, statim in lucis hemisphaerium convertemus.
  - Licet nimis longum. - Petrus ira exarsit.
  Quid tu susurris. Vali suspiciose quaesivit.
  - De rebus personalibus. - subridens, respondit Vega.
  - Id tuum negotium est. Hic, quae praecipua iudicia proposita sunt, restat de singulis disputare.
  - Diabolus est in singulis. Vega dixit.
  - Nolo praepotentia sonare, sed adventus tuus similis est fabulae vulgaris de duobus bellatoribus nudis cum gladiis qui ante finem mundi apparebunt.
  De nobis aliquid cogitare potes, sed aliquando fabulae eveniunt. Vega dixit.
  - Et non credo quod Formam Virginis Mariae et Azazel, sed credere potest. Melius ergo tu eum ne confundas.
  - Quare? - Interrogata Angelica.
  - Quia in hoc casu multi simplices et religiosi milites nobiscum coniungent. Ceterum populus non constans in ira, sed multo constantior in cultu cultus.
  Dimidium languidae vitreae vitreae puellae se effudit, iugulo suo madefactum.
  - Bene, causa iusta, huic paratus sum. Sed quid Vali. Angelica haesitavit.
  - Ne dubita loqui.
  Quomodo sentis de scientia?
  - Ego ipse non sum valde litteratus, sed, ut opinor, si est ad utilitatem regionis et hominum laborantium, tum scientia fovenda.
  - Disce te etiam ut caecus non sis.
  - In iuventute mea servus fui, et ad literam non fui, et tunc feci quod pugnavi, latens a venatione, feci justitiam. Et si rex fuero, nescitur utrum granum saltem temporis habebo.
  - Antiquitus in nostra tellure mater magnus princeps Genghis Khan erat. nec legere nec scribere potuit, sed magnas victorias gessit et satis firmum imperium creavit. Vega dixit.
  - Magnum exemplum. Quantum intelligo, distantibus hinc fugis astris.
  - Ita recte intellexisti, ac decies centena milia mundorum tibi similes et non similes imperium nostrum comprehendit.
  - Tali data, omnes aptiores es ad partes Messias. Adjuva me, vincam thronum, et faciam quod petis.
  - Unum opus habemus pro vobis ut scientiam excolat, servitutem destruat, juste regnet!
  - Unum dicis, sed tres simul profer! Chervony chuckled. - Bene, pateras impleamus et bibamus prospere.
  Atamans bibi, inter Oliver Twist. Puer paulum temulentus surrexit et cum pathos locutus est.
  - Princeps esse volo.
  - Quid narras, ego te adoptam. Vali molliter dixit.
  - Imo, ad normalem scholam studeas, quamprimum fratrem tuum invenero, revertemur.
  - Estne filius tuus? Angelica adnuit. - Tunc matrem tuam audire debes. Iam bibemus et inter turmas dispergamus.
  - Modo ne des ei.
  - Sane satis, satis est, pueri temperantiam in edendi et bibendi ratione observare debere.
  Prolatis ultimis tosti, Chervonniam conventum clausit. Iam in in ANDRON Dodger traxit Vega.
  - Itane tibi negotium datum est in patria tua nihil est?
  - Scis, taedet me submissivum esse, volo saltem semel in vita mea partes decretorias agere, omnia periclitari, sed planetam a dominatu mediaevali liberare.
  - Et quod Patriae sors in nostro munere pendet, idemne est vobis?
  - Minime, sed opus inchoatum perficiendum est. Hos homines in historiae momento deserere non possumus. Quae sine nobis manent, cruciatus et supplicium.
  - Et quid de Angelica, opto ut ipsa tractare possit.
  "Sed tantas artes et scientias militares non habet sicut nos. Quod ad felicitatem decies centena millia hominum spectat, perire potest.
  " Certus esne violentam rebellionem ad universalem paradisum inducere posse?" Casus non nisi in excessu sanguinis finire.
  - Ideo nostra abstinentia necessaria est ut obliviscamur me-notse pro sanguine crescere.
  - Bene, dabo tibi tres dies plures, et si non consentis eos relinquere, ipse rebella castra relinquet et ad planetam Samsonem confugiam.
  - Scis me non posse. Sed circumstantias intueamur.
  dispersi per partes duces exercitum in cohortes irrumpere coeperunt. Vali Chervonny homines in certamine partium ad magnas institutiones probatos et obduratos constituit, et ipsi homines minores elegerunt. Eodem tempore, recognitio palatii peracta, licet superior ignis laborabat, muri ipsi superfuerant incendium, ac potissimum, superfuit ingens cella, ubi colossei thesauri superdux repositi sunt. Sed duodecim rebelles eo tempore decesserunt, cum in aerarium ingredi conabantur. Simulatores statuerunt et laqueos cum sagittis litteram perditis guys confoderunt. Vali tamen Chervonny placuit.
  - Sic furibus opus est. Posthac omnis pecunia hominum bona est.
  Ope dolia pulveris pyrii, laquei inflantur et eleganter reclinatae vectes auri, vectes argenteorum, dolia et cistae numismatis plenae coram rebellium intuitu apparuerunt. In loco separato iacebant lapides pretiosos, adamantinos, quidam magnitudinem nucis, crystallini, pyropi clari, smaragdi, quidam eorum in modum ornamenti vel floris, achates, topazii, sapphiri, singulae margaritae magnitudine ovi pulli.
  "Hi duces per saecula opes congesserunt. Tempus est populo communicare.
  Ubiquitous Vega et lingua inserenda.
  - In imperio meo adamantes non magni aestimantur, nascuntur in plantis industrialibus. Hoc idem est cum pyropi, in lasers adhibebantur donec machinae mega-plasmae inventae sunt, smaragdi autem aliquid valent.
  - In hoc casu tibi dabo, fortasse inaures?
  - aures qiiam non amo. Simplex anulus satis est!
  Cibaria in arce, tum in horreis urbis significabant, ut fames seditioni non immineret. Fere clima fertilis - tres simul soles et plantae laetissimas solitae quater in anno messem fieri fecerunt. Nempe hiems non erat, unum caelum simile aequinoctiali erat.
  Et satis impariter, etiam in hac terra mollis et lanuginosa, quae ex pinguedine manavit, ubi baculum ad florem faciendum satis erat famelicus. Crudelis potentia oligarchiae, vectigalium et tributorum exorbitantium, eo perduxit quod plerique in paupertate vivebant.
  Diffusa igitur seditio, spargens per civitates et vicos. Et cum rebellium exercitus in expeditione profectus est, hoc gravem visum est. Multi rebelles ex porta egressi per viam latam. Improbus autem, ut homo professionalis admonens militarem, apparebat voluntarios male exercitatos esse extra gradum, cum duces eorum aedificare conarentur. Inter arma, sunt praesertim multi falcati erecti, qui spectant minantes, plures hastae, sunt etiam homines cornibus et fustibus armati.
  Sunt paucae sclopelae, etiam primitivae. In hoc genere virium, planities armamentorum non altior quam tempore Ivan Terribilis, summa est arma frigida quae rebellibus aliquos casus praebet. sed magno et parato exercitu adversus se rapientur. Parum est tormenta, pleraque tormenta capta, in expugnatione urbis gravia, difficile trahunt. Hoc est, militia coronae nihil aliud est quam ludus qui multum sanguinis finire potest.
  Huc veniunt feminae Amazonum localium, pleraeque musculares et magnae, musculos in labore exantlatos. Eos fere maritos comitantur, at virgines quoque singulares sunt. E quibus Vega sibi praesidium parat.
  Hic sunt duodecim puellae circumdederunt eam et Angelica.
  - Sancti estis! - Clamaverunt. - Praecursor Mariae et Azazel.
  Vega satis consuevit ei munus. Sed iste Daemon, licet non credat Deo, mentitur se in ecstasi religionis baptizari.
  - Crede in Omnipotentem, poena venit ad mundum tuum. - Vega tractavit ut inveniret de legenda in genere: - Veni huc ut pauperem divitem et divitem pauperem faciam!
  Haec explosio fervoris inter pauperes effecit. Tumultuantes, falcati iactantes.
  - Habemus aequalitatem feminarum, etiam pugnandum est. Primus ero tibi exemplum. Vega super caput suum ense levavit.
  Huius impulsu crebrae puellae et adultae matronae favebant, quamvis in hoc mundo bellum virile profiteretur.
  Ipse Vali Chervonny ad eas adegit. Hoc tempore, stiphinom ascendit, animal ridiculum, quod elephanti mixtum est et cactus. In summo, ubi sella collocabatur, sagittarius cum curru, omnia pulchre ornata sunt, tres autem truncos hilares aspiciebant.
  Oliver Twist hoc animal primum vidit et spinas curiose traxit, deinde canere temptavit, sonuit, et remotius citharae simile accepit.
  Puer ad melodiam fortissimi exercitus iter faciebat.
  - Noli circum ludere, etsi non, tuis manifestis facultatibus musicis ludere pergas.
  - Do vobis ut musica? - Admiratus Oliver Twist.
  Utique non sum barbarus. - Vali etiam offendi. - Si sum ex simplici familia, quid sentias; inhabilis ad percipiendum decorem?
  - Hoc est solemne cum iilo militari milites mori eunt. Sed si vis, ego te concinam Beethoven heroicam symphoniam Napoleoni Bonaparte dicatam.
  - Quis sunt?
  - Antiquae heroum de longinquis sideribus.
  -Play hoc.
  Puer chordas cantare coepit, singulas acus elephanti suum spatium habebat. Tandem invenit numerum rectum, et ludere coepit. Melodia ingeniosa in observantia originali gravis erat. Mox a compluribus spectatoribus circumventi, unanimiter perseverare postulaverunt.
  Chervonny interrupit intentionem.
  - Propositum est oppugnationem capitis, standum non est. Patrizh relictus est, et post victoriam musicam audiemus.
  Oliver Twist, mente turbae confirmatus, contumax factus est.
  - Ludam Tchaikovsky pro eis, hoc est etiam fortissimus antiquitatis heros.
  - Non! Vertitur iter.
  Hic Vega sermonem ingressus est.
  - Ludat! Etiam Tchaikovsky audire cupio, praesertim cum ipse sit compositor status nostri progenitoris!
  Cunctatus Vali Chervonny, noluit cum novo sancto argumentari, cuius auctoritas et artes in promptu essent venturi, sed propria auctoritate conservari deberent.
  Quid dicam Angelica?
  - Ludat, sed hoc erit ultimum carmen. - Dixit decor.
  Oliver Twist sumpsit languentem, deinde cantare incepit. Nondum vox eius erumpere coeperat, et ideo vocatio eius solito manifesta erat.
  "Et habet honestas vocum facultates" - putavit Dodger. - "Cum etiam cecini, misertus est post carcerem, penitus perdidi infusionem."
  Sed ipse elephantus cactus aliter sentire videbatur. Aliquandiu placide stetit, dein dimittere. Oliverus spinas avolavit, et equitem peritus cum Valya Chervonny sedens habenas traxit. Sed nihil adiuvabat, animal magis ac magis vellicatum, quod furere elephantum videbatur. Crassitudo cutis rubra erat, quae signum minabatur pro hoc animali genere. Hic Vali ipse resistere non potuit et a tergo volavit, fortasse collum eius fregisset, sed Dodger intentus erat et caput seditionis sustulit. Sed equitem multo minus felix, ab acuto impulsu quasi glans evolavit et in palmam crepuit.
  - Horrorem excitavit! Tu scissum cantorem adduxisti. - Clamaverunt Chervonny.
  Hoc momento, Angelica prosiliit, ingens dentes ingentes elephanti super eam volabant, etiam fortis Vega exclamavit. At puella sine micans trunco manum suam posuit. Visum est ut rivus industriae ex ea exiret, insanus elephantus vellicatus et adligatus, cutis eius rubra in caeruleum conversa est. Tum cruentos oculos vultumque ferebat, Monstrumque tribus truncis procumbens.
  Omnes iunxerunt, oculis suis non credentes, silentium factum est, et tunc alicuius clamore explosa est.
  - Sancta Maria Elephantorum.
  Clamore sustulerunt, turba cantata est.
  - Incarnatio Mariae quamlibet bestiam mansuefaciet! sanctis gloria!
  Inclinavit elephas, et iterum Vali Chervonny sederunt super eum. Dux rebellium gavisus est, et puer pertinax obtinuit, et Angelica auctoritas magis firmata est, quod obiective ad suum commodum pertinebat.
  Priusquam sederet, in aurem Angelicae insusurravit.
  - Cum rex fuero, te offeram in uxorem.
  Respondit puella.
  - Ut uxorem ducere debes, amare.
  exspiravit Vali.
  - Te valde amo.
  - Nondum habeo.
  - Verbum adhuc spem inspirat.
  Vali tunc invidiose Dodger inspexit, estne hic iuvenis competitor eius?
  Tum vero intuitum Vega conspicatus intellexit se magis esse cum ea copulatos. Ita haec tigris aspicit eum, plena zelotypiae et admirationis; Revera, vere plusquam percipit Angelicae venustatis, ea prorsus talis mulier est quae uxorem suam videre cupiebat, fortis, intelligens, animosus, onere ducis participare, ac in futurum, si Deus adiuvat; et rex. Filius eius, utique, non saccharo, quamvis fortis viriliter, in tormentis fortiter agebat, pugnator egregius, sed tamen quidam extraneus. Contra, si sanguis esset, Vali felicem se patrem putaret.
  Oliver Twisty interim iuvenes suos custodes aedificabat. Qui proceres retardat et non bene iussa audiat, pugno docebat. cruciatus in corpore penitus evanuit, ac pueri etiam velut miraculum intuentes optime parère nitebantur. Mundus Tuzok adhuc e tormentis non recuperavit unum e cruribus eius combustum et ligatum est, propter quod teenager claudicans erat, sed flagella non tam FORMIDULOSUS. Quamquam ne pigeat, carrum puer impositus est.
  Oliverus Twist circumvolavit eam sicut diabolus, amico suo annuit, et tunc ad suum coetum rediit. oportebit investigare quid sit arcanum et cur tam cito convaluerit. Videtur quod homines ex stellis specialem habeant magicam vel insolitam artem medendi. Interim in expeditione eum intuebitur. Praecipuum tamen periculum est ex Ordine Leonis Oris, haec vis magna et insidiosa. Possunt etiam venenum, ut, si contra venena Aplita coniuravit, placidus esset. Si de ea re cogitas, has puellas primum omnium removeant, magnae fraternae auctoritatibus acrem acrem iaciunt.
  Et si succedant, tunc ordo Chervonny ei poterit converti ad auxilium.
  - Minoris quam regiae coronae, non probo. Vali magna dicit.
  Audit eum Angelica, statim in elephantum prosilit et interpellat.
  - Rebellionem incipimus propter coronam? Propositum est libertas et iustitia.
  - Utique, sed ut in patriam ne in anarchiam demittatur, necesse est aliquem regem esse.
  - Ille qui fit, omnes Monarchas habere debet.
  "Sed iam constituisti me Monarcham fieri.
  "At ego te Matarram ducet in potestate mea.
  - Gratias tibi ago proles inferi. - Vali iocose dixit.
  - Oblitus es quod nunc sum sanctus. Et si ita est, obedire debetis mihi, quia Maria maior est omni rege terreno.
  - In hoc casu iterum recte me esse merum mortalem es. De ratione belli ulterioris melius deliberandum, cohortes meas ad urbem Loistrog mittere decrevi, hoc est punctum cardinis quo omnes viae conveniunt. Inde directum iter Matarre aperire possumus.
  - Est praesidium validissimum ac multa tormenta. Moneo te primum ut per lineam Facet ambules, multae ibi officinas militares sunt, ut armamentarium nostrum conspicue reficemus.
  - Officina bene munita sunt, etiam multos homines et tempus ibi amittemus.
  - Existimo ipsos operarios surgere et portas nobis aperire.
  - Inter eos, qui in cubiculis et in metallis laborant, sunt quidem servi multum, sed mercennarii laboriosi non vere cohors meae coniungi volo.
  - Hoc est, quod, dissimiles servi fugitivi, qui nihil habent, nisi vincla perdant, familias habent, et solas atrocissimas illas sub securi ferre possunt.
  - Recte fortasse, antequam ad urbem proficisceris, tormenta carere non possumus. Vali conversus. - Heic vertimus furcam, ubi monuisti.
  Ingens, sculptum lapidis titulum ostendit discursum. Caput Matarre adhuc plus quingentis stadiis abest. Perque oras ponunt divites, agros frequentes.
  Copiae officinas in officinis vertuntur, sclopetis et sclopetis replere necesse erat. Petrus aspernatus magis ac magis - seditio plane traheretur. In via Castrum Sinhor iacebat, permagnum, antiquum, sed valido praesidio ac tormentis diuturnis bene munitum. Difficillimum erat eum circumire. Ne multum temporis tereret, Angelica et Vega dolum ierunt. Cum iis sumentes dolium pulveris pyrii ambo ad portam perrexerunt.
  Fossa alta erat, pons erat erectus, sicut loci tumultus milites moniti erant. Senior praefectus, Maior Fonol, circumstantias per spyglass examinavit. Nocte priore laborioso, cum in multa ebrietate esset, duas meretrices conduxit, regiam requiem sperans. Et aliquid ei elapsa est, maior "exivit", et mane evigilavit sine pecunia capitis ulcere. Et cum semper sine denario omnia in sinum iret, in popinis et aleae rebus summitteret, ebrietatem facere, non nisi alieno fenore sumptui. Hoc momento, vina paria penitus dissipantur, "vastitas" venit. Nunc maxime cupiebat muliebrem muliebrem bibere et gustare. Siccis faucibus, inguinibus excruciatis, infusaque in ea templa quasi plumbum liquefactum doluerunt.
  - Guys, saltem vitrum vini da mihi.
  Capitaneus, Kvas* diis.
  - Hebdomadam traditio non fuit, anathema est: rubra horrea vino contrita est, ipsi nos siti morimur.
  - Ego ipse aures Chervonniae praecidam. Ubi potes ut alcohol?
  - Pecuniae nulla quaestio.
  - Pecunia! Wow, diabole, cur ascendisti cum tali execratione nummi.
  - Sic videtur a Deo dispositum, quando alius est quietus in alio male.
  - Bene, quare malum hoc mihi est.
  - Multum erratis facis.
  Post laetissimam silvam exeuntes, duae puellae venustae ad eas appropinquabant.
  - Iam glitches habeo. Videntur pulchri- tudines e silva esse.
  - Videam. - dux telescopium petivit.
  - Wow, tam formosos homines nunquam vidi. Non feminae flores vernae sunt.
  - Mirum est, sed quid secum afferant.
  - Dolium, et satis magnum unum.
  "Divinum in eo bibere oportet, et ipsae virgines vere deae sunt. - Dixit major, adhaerens tibiae.
  Puellae fossam appropinquaverunt et ante portam steterunt cum sonis vocibus inclamaverunt.
  - Custodes, quaeso, ianuam feminis aperi.
  Maior literam devoravit oculis suis per triduum sicut galli gallinacei.
  - Nempe aperi, iubeo pontem deprimere.
  - Quid de comminatione rebellium?
  - Hic habemus duas validissimas gravidas cum tormentis gravibus, et singulas commissuras terrae emissas, et generaliter semper habebimus tempus pontis removendi. Non vis palum agere inter graciles pedes, nonne?
  Perusta vero quasi aenea, nudae sunt puellae tibiae paene ad coxas. Quantum abstinentiae taedio possent delectare. Modestae vestes figuras fere non abscondebant, statuarum effigies, non frigoris, sed vivae, tremoris, fortissimae vesanientis voluptatis capaces.
  Fonol salivat, et ipse ad custodes accurrit eosque adhortans, ac deinde manicas involutus propriis manibus rotam convertit.
  Postremo puellae fabulosae, nudis pedibus decisis, per pontem ambulabant, ut videtur, praevalidae, si dolium potius magnum rotis sine magno labore traherent.
  Dux et maior primo accurrit et Fonol, resistere non valens, manum in Vega femur imposuit. Puella tergum risit et manum diligenter abstulit.
  - Veniet tempus horae amoris apud te, sed vis interim sitim tuam exstinguere.
  - Nempe guttur siccum est.
  Vega diligenter sonum dedit, plenum calva pro maiori fundens. In dolio pulveris pyrii, si forte, relictum est vas vini, et subito sequatur.
  Et secuti sunt eum. Angelica intervenit.
  - Velimus omnes pilae iaculatores castelli vinum gustare. Et tunc sine arcu languerunt pauperes socii.
  - Quae pulchra.
  "Praeterea hoc dolium nimis longum cepimus et ideo aliquem gratis tractare non intendimus.
  - Utique liberaliter solvit.
  Puellae onus letale ad gravida trahunt. Totum eorum consilium in eo fundatur quod aliquot tormenta agendi emitteret, quae campum campum ad punctum gunpoint tenebat.
  In via occurrerunt laeti bellatores, ridentes et invitaverunt puellas ad ambulandum cum illis, quidam audacissimi tentabant tangere et tangere pectora sua praecipue. Ad pudorem, Vega desiderium sensit, ubera tumuerunt. Multum tamen est delectatio feminae hominis blandiri.
  - Pueri, non omnes simul, accinge aciem. - Illa dixit. - Aio, at certe aurum aliquod para.
  - Nam ut te et duo aurum non miseret.
  - Quamquam adulescentia mea iam expertus sum et viginti hominibus simul servire possum. - Dixit Vega, et se interim intuens ubi cadi pulveris pyrii propius erant.
  - Elige me, sum fortissimus.
  - Pulcherrima sum in acie, ut primus sim.
  - Et ecce ad cistam meam totidem cruces.
  - Ita, senes, adulescentes primam partem debent accipere.
  Palpavimus etiam Angelica, sed dissimilis Vega, non iucunda, quia educatio multo arctior erat. Has autem libidinosas facies quam celerrime exuere voluit. Canite illos in inferno, et obliviscimini. Ubi sunt illae dolia damnant, fortasse horreum in loco prorsus alio est, ac non sclopeta iuxta?
  Et hic sunt, quot ex eis delectata est Angelica. Indigenae adhuc non lucent intelligentia aut nimis secura sunt. Nimis densi sunt densi, tormenta ipsa a testandis bene muniuntur, etiam scuta ficta sunt. Ita probabilitas vinci a temere nucleum parvum est. Verum tamen, cum in uno loco tantum pulveris tormentarii non sit tam cautus, hoc in futuro bello rationem habere oportebit.
  - Mi boni, antequam festum incipias, narrabo tibi ex experientia mea. Vis scire quomodo pueros amare solebam. Vega exclamavit.
  - Utique facimus! - Aeolus, pugnatores voce latrante.
  Angelica dolium propinquius ceteris, si explodit, omnia simul detonant, acidum intra fusum per minutas exacte laboret, non gratis est quod horologii adnectitur.
  Oculi Vega flagrabant, exspectans impetum terroristarum. Angelica etiam nervosus erat et, ut abjiceret intentionem, vinum sibi infudit, et in uno haustu illud bibit. Corpus ejus muscularium phantasticum sudoris guttis obtectum est, et pellis crurum instar margaritarum sparsae coepit.
  Ultimum deprime et tempus est illis volvere.
  Vega interim fabulam clare fictam narrare coepit quomodo in lupanari laborabat. Constabat eam fabulam trepidare et trepidare milites.
  - Quatuor illico ex illis erant, ex quibus emanabat odor validi sudoris, diu infectum eram, et calidas virtutes lingua sentire volui.
  In illo momento, Vega dolebat pro his guys, quorum multi iuvenes et formosi erant. Minuto, non amplius, morientur, vitae eorum semita atrocissima via interrumpetur. Atque ipsa et Angelica culpa. Nunc, quam multi interrumpant, variis modis, etiam si paenitebat, omnia cito oblita sunt. Sed nunc tanta miseratio incessit ut etiam lachrymae exierunt. Necesse est ut non se proderet, sed ne multo plus Vega sensit, et in tres rivos irrumperet.
  - Deus, cur homines bella egent. susurrabant.
  - Hem, cur interpelles, perge, auditae voces. Hoc vere simile quid deinde?!
  - Ignosce, fortes fortes. Sed nimium bibi, et ego postulo pec. Vega dixit. Angelica accurrit ad eam.
  - Vesica mea nimis plena est, paulisper nobis exspecta, currimus.
  - Accipe facile hic. - vociferatus est colonellus cano whiskered.
  - Minime, quomodo vos exculti sumus dominarum.
  Puellae currebant ut eorum calcanea leviter pulverulenta fulgerent, antequam hike, Vega et Angelica pedes suos lavabant. Praecipuum autem est tempus relinquere, et simul ne pons quidem attollitur.
  Hic est turris, ubi machinatio elevatio operatur. Puellae in illud currunt, et tunc ingens explosio auditur. Muri illico diverguntur rimae multae, Flatus Amazonum juvenis excipit unda et fossam emittit.
  Animalia terribilia similia crocodilis cum duobus capitibus et tribus ordinibus, dentibus, piranhas venenosis, ore ratibus et naribus acutis sicut jigsaw, irruunt in eos.
  Dicunt timorem additas copias excitare, homo in hoc casu musculis ad centum centesimis utitur. Accidit in hoc casu, manus ac pedes puellae perdite meruerunt, dentibus tantum pulsantibus, cruribus leviter scabentes. Tunc inhaerentes fossis omnibus viribus exilierunt. Simul utentes quaternis membris, muro iniquo reptabant, sicut araneis hominibus.
  Quamquam superficies saxosa lubrica erat, crura etiam atque etiam deciderunt, sed quodam miraculo puellae in levi superficie manserunt. Peritiores Vega primum ascenderunt, multae horae in disciplina incassum non fuerunt. Sed Angelica ultimo momento cum fremitu torvo erupit. Capto comis tempus Vega vix erat.
  - Tu stupri malum. - Orala Angelica.
  - Quid est melius ut dimittam te? - per ironiam Vega.
  Evellens eam, in superficie lapidis collocavit eam. Angelica caput reflexe tetigit, sicut normales omnes pili integri sunt.
  - Magna, gratias pro me servando, et nunc ad pugnam eamus.
  Pons iam assurgere coeperat, et rebelles totis viribus ad eum contenderunt.
  Duae puellae inermes ad stationem stabant in vestibulo ruerunt. Custodes erant circiter decem, sed ab omnibus duabus feminis iratis oppugnari non sperabant. Praeterea pectus Angelica propter explosionem expositum est. Tres milites, abiectis armis, ad eam irruerunt, eam rapere conantes.
  Puella, saliens, utrumque impugnat inguina simul duobus cruribus. et digiti tercii in oculis. Ita tres statim pugnatores ex acie eiecti sunt. Accelerando ei Vega non cessit, nudis cruribus impugnavit duos in maxilla, et aliam palmam in gutture. Ita sex ex decem intra alterum alterum subducti sunt. Tunc gladiis missis elevatis, Angelica et Vega ceciderunt super quatuor reliquas.
  Puellae tam celeriter movebantur ut milites periti suis motibus continere non possent. Peracta arte "Ebrius Butterfly", Vega unum pugnatorem detruncavit, ergo, cochleam facta, alterum occidit. Aplita, rursus artificium "Dash Fan" artificiose peregit, propter quod duo capita abscissa sunt.
  - Sic primo bet nitore tundimus. - Dixit Vega.
  Duo gladii rapientes, puellae intus irruerunt. Ibi corpora militum, partim ferro, partim saltu vivo, per medios caedunt. Nudaque pedes effusi per stagna cruoris, vestigia visibilia relinquens. Turris ipsa crepuit, machina elevatio haesit, et cum labore surgebant. Simul simul artificium "Triplex Turbidi", Vega et Aplita peragens, septem bellatores simul depositis in cubiculum irrupit. Maior Fonola primo risit, deinde cruentos gladios conspicatus, palluit et prosternitur.
  Faciam quod vis, ne me occidas.
  - Primum tibi pontem summittere.
  Vega maiorem repulit et se in rotam vi proiecit. Angelica duos milites recalcitrantes cum lapide saxoso trucidavit.
  . Capitulum 18
  Oliverius graviter flagellatus est. Tertio inciso flagello non sale tantum vulneri infuso, sed candentis clavi ferreis nudis pueri plantis applicabantur. et fere euncta. Vere dolet cum calcibus ardent, et paulo plus et pectus nudum.
  In frigido et obscuro cellula plena muribus et araneis, Oliverius solatium in somnis invenit.
  Erat autem aliquid videre.
  Pons lente deprimebat, rota erat stricta, male lubrica. Interim rebelles in defensionem iam desilientes, laminam ferream accurrentes. Primus simul insilire in pontem, perfringens adversarium, Dodger erat, cursu in equo, quem ceteri secuti sunt. Angelica et Vega cum superioribus copiis interim decertarent. Ad eos pugnatores volitabant, arctissime ambulabant, puellae corpora sua conciderunt, quasi cucumeres salsamenta, ea percurrentes feriendo. Sagittarii erant periculosi, sed circumagi vertere non licebat, sed densior erat. Tamen tanta multitudo hostium difficilis erat continere eos. Exspectans pontem ut totaliter demitteret, Vega facem in rota iacit, excanduit, flammam rubram accendens.
  - Habe eas pro alia minuta, Angelica, et tunc relinquere possumus. exclamavit.
  Vega in umero vulneratus est et pectus eius leviter impingebat, Angelica cum catena in nudis cruribus percussa est, puella claudicat pro duobus secundis, et postea voluntatem suam in pugnum collegit et pugnam continuavit.
  Pulmone facto, statim duos decidit, et Vega collum pede in saltu percussit.
  - Seca utraque manu ac pedibus. Salire saepius.
  - Karate professio sum, videtur quod haec ars illis novitas sit, ut durius vapulemus.
  Discalceatus, gracilissimus, puellarum crura muscularia emicuit, verbera distribuens, inimicos pulsans. Cum Vega mox intellexit, efficacissimum erat ad inguina adfligendos cum brevi adductius. Solet hoc perpetuum impetum fecit. Et tibi tutius est, alioquin in turntable, Vega dolens gladio pede percussus, sanguis effusus, cutis abscissa est. Puella respondens bellatorem capulo gladii in templo percussit, deinde alium adversarium gladio transfixit.
  Vidensque rotam iam igneam esse et funem paene exstinctam, Angelica detruncata est, et retrocedere coepit. Hoc animadvertens, Vega etiam se extraxit. Ambae puellae, paucis punctionibus acceptis, ad proximam ianuam accesserunt et scalas ascendere coeperunt.
  Acrius hoc tempus hostibus erat, cum neque numero circum se reciperent. Vega et Angelica feliciter tenuit. Interim rebelles iam corrodentes arripientes, discordiosos hostium ordines secantes.
  Primus in arcem irrumpens Oliverius, furiis in hostes ululat. Puer erat verus diabolus, duobus simul gladiis utens. Mox breves breves, quasi aspidis flexibiles, plectit et stimulavit, dolis utens dolis. Incurrit ergo in equitem validiorem baronem Phobek. baro, ut erat peritus gladiorum, credidit sine magna difficultate se cum puero obire posse. Sed re vera Oliver Twist callidiorem evasit, et sola catena electronica artificiose fabricata Phobek primo impetu a morte servavit.
  Dolose discedens, evadens et GRAVATUS, puer hostem in costis duobus vicibus percussit, deinde, postquam ars "Dominarum Fan" perfecit, ad collum incidebat. Sed tauri collum iacuit metallum obductum superstite. Porro scutifer, qui pugnam ingressus est, pugionem proiecit, Oliver Twist eiectus, sed cute leviter incisa est.
  - Insidiosissimum ger. - Ac tribuo, scutifero caput acuto ictu abscidit.
  Obstupuit baro, torsitque nimis impense ensem, Iratus constabat.
  - In frusta concidam te, catula, et in tympano demitto cutem. Puer desiluit, ferrum vitans, pedem nudum in inguen impulit, sed in armaturam laminam offendit. Ictus tamen tam validus erat ut in cavernis pilae baronis graviler expressisset.
  - Illum cape! - jussit ululare Phobek.
  Sed Oliverus Twist molam duobus gladiis triplicem peregit, completis primum duobus, deinde Torno Butterfly artificio, tribus pluribus ictu peractis.
  - Bene multum tulerunt. - Puer nasum fecit. Iterum convenerunt cum baronibus ad unum. Hic puer technicis "Mens Brush" uti voluit, cum perspicue seriem motuum perfecerit, Phobek rectum in oculo percussit. Ictus adeo validus et accuratus erat ut ferrum per occipitium papaver emitteret.
  - Unus plus hooligan minus factus est. - Oliver, ensem in fronde abstergens, impetum continuavit.
  Perfide etiam egregie pugnavit, ex unoquoque suorum ictu casurum aliquis certus, et eodem modo quo Oliverius duobus simul gladiis percussit.
  sed quia gravior et peritior erat eo, multo magis interemit. Sedato celerius turres proximae, sed intra arcem calidam erat. Firmum erat praesidium, multique rebelles temere armati. Maxime difficile erat cum sclopetarii excuterent. Plus quam ducenti homines cum gemitu et clamoribus corruerunt. Sed Dodger caput non amisit, rebelles secum traxit, et antequam milites reload tempus haberent, sarcina ad imum decurrit. Certamen initum his conditionibus, secures, furcae, antra bona arma, in manu pugna, sclopetarii loci, dissimiles heroibus Dumantis, minime fortes erant. Periculosiores erant equites et pedites armati. Pugnatum est sollertius, mox tota cadaveribus lectica.
  Improbus, qui inter ceteros eminebat virlutes, prima in ara jaciebant hostia. Ille undique circumventus equos calcare conabantur. Desiluit improbus, equorum cruribus obtruncatur, acutissimis gladiis nulli quartam dedit. Hic octo statim equites in eum insilierunt, duo gladiis caesi, et duo alii calcibus deiecti, et quintus Dodger caput emisit. Fortis ictus a fronte ad nares potest aliquem evertere. et tres alii subsequentibus ictibus confecti sunt. Pugnavit etiam inter Vali Chervonny primas, nimirum, non ut quaeque Dodger, sed statura erat grandis et ob molem adversarios ferire potuit. Equites securi bipertito in aream nonnumquam secabant, nec sustinebant tantum validi ictum scutum. Tamen in uno puncto Valya Chervonny undique circumventum est et etiam graviter laesum. Gigas haesitavit et lasso collum circum- jecit, funem crudeliter trahens. Dux rebellium prope exanimatus ad genua procumbit. Septem homines statim lasso apprehenderunt, funis valde fortis erat, et Chervonny sicut cacumen trahebant.
  Ubi sunt gigantes te accipientes? - Subito super aurem eius exclamavit. - pecus es.
  Duae puellae blandae insilierunt cum initio cursus et equites simul percusserunt. Puellae seminudatae erant, brevis Angelica vestis lacerata et abscissa est, et Vega penitus abiectis, manentibus in pantiis. Milites multi, immemores pugnae, pulchri- tudines oculis devorant, quas statim solvunt, feris capitibus et membris amputatis accipientes.
  - Eamus guys, hostes non diu reliquerunt. - Vega gressum sustulit.
  e tectis conabantur ejicere, sed insurgentes se prosternere ac pulsare impugnantes proruebant. Petrus, annos natus duos, primam sagittam evulsit, ideoque, hostium incursione leviter labefactata, unam post alteram sagittam emittere coepit.
  Mir Tuzok iuxta eum residebat, puer adhuc paululum claudicans, sed corpus iuvenum cito convalescens. Teenager iam non male concidit, sed iecit etiam melius. Videbatur quomodo hostes milites, puncto in ventre, pectore vel femore accepto, leniter sedebant. Quidam ex illis saevierunt et vellicaverunt si sagitta non statim percussit vitale organum. Etiam Dodger admiratus est.
  - Nonne tibi deest?
  Puer adnuit.
  - Hoc habeo a primis annis, vel puerulus, paene ne minimis quidem scopis oblinitus sum.
  - Ingenium tuum geneticum est.
  - Doleo, quidnam?
  Fur prior explicavit;
  - Bene, natura erat, quae tibi a partu facultatem perfecte, etiam phaenomeni, gerendi dedit!
  - Ego multum exercitatus sum, multos pueros in nostra potestate iam bene iaciam, modo non omnes chordas strictas trahere possunt, sed possum.
  Mir Tuzok biceps caelatum ostendit.
  - Bene, iacio, et multum non interficiam.
  Equitum custodesque ordines celeriter extenuantur, ac tandem Dodger primus ad signum intercidit. Circum eum densi hastatium ordines, notissimus heros, comes Cavazzae, deduxit.
  Hoc ingens ens, cum risum, non admodum magnum occurrit, quasi imberbis teenager Dodger.
  - Quo pergis potator - taedium vivendi. - Tam parva adhuc es.
  - Magnus es thalamo magno cadens. - Clamaverunt Dodger. - Bene experiamur nasum meum podere.
  - Ego hanc manum imponam, alteram tunde. fremuit fere octo pedis alta guy.
  - Nota fabula. Quis audivi ex eo? Ah, a monstro septem- tricipiti.
  - Non sunt dracones, hi omnes fabulae. Miles rugire pergit. - Et hic sum, et pugnus similis est capiti tuo.
  Videamus quid ei acciderit, cum praecidi illum. Refugiat. - Improbus, nudatus et satis subtiliter, sub genu se- cut.
  Genu cappa equitem abscissa servavit, non ferro, sed ex aere viridi admodum pretioso. Ergo, leviter truncatus, sanguis exivit.
  Risit cadaver, cum bene viginti minas posuisset.
  - Imo, CULEX iustus es, bene me pungere curasti, sed quid rei est.
  "Magnus es, sed rusticus, et puer te tractare potest. Improbus, cito a duobus metri longis gladiis discedens, in aerem desiluit et galeam verberavit. Tinnitus erat ex duro, sed ne gigas quidem vacillat.
  Perfide, vicissim, vix discessit, canis ingens catena in eum irruit. Dentes ejus grandes, sicut tigris, fauces ejus paene clausae. Improbus digitos in oculos monstri impulit et ad collum incidebat. Arma in cane non erat, et caput avolabat in calva feriendo cavazzum.
  Hoc effectum in gigante simile effecit quomodo gerens in acidum infunditur. excanduit, ita pessime torsit gladium, ut tres milites suos exscinderet.
  - Bene factum est ad adiuvandum me. - Poked Dodger.
  Tum latronem Anglum vix gladio invadit, ferrumque in faciem adversarii trudit. Ululavit, purpureus texit oculos, et comes irae Tela tenens in capulo tenus abdidit humo.
  Perfide ridetur, quod adversarium suum propellentem vidit, gladium suum educere conatur.
  Inde sine festinatione ad hostem volutans mentum in mentum fudit.
  - Da vel mori.
  In illo momento, sclopetum accuratum manum suam comminuit, et unus servi Cavazzae ad pedes Furculae se proiecit. Antequam Russiae dux resipiscat, se in terra pressum invenit, cadaver ingens super eum volitans.
  Sive desistas sive non, morieris usquam. - raucus mussat nidore rostro.
  Tunc comes pugionem ad os eius imposuit et aurem eius scindere coepit. Res magna acerbissima et desperatiora potestatem novam Russorum dedit. Petrus totis ingemuit viribus, corpus extenuavit, hostem leviter abscissum et superstitem palmam, digitos in pomum Adae haesitans, "palmam ferro" adhibens. Cavazza sagged, ictus praecisus eum rectum in arteria carotidis percussit. Ad templum iterum capulo gladii addito, Dodger cadaver proiecit. Una arma non operabatur, sed altera integra erat. Cum eo concisas crustas attenui. Vega et Angelica pari passu pugnaverunt.
  Patuit quam abunde respersae sunt puellae sanguine, nihilominus Vega nudam imaginem excussit, et non erubuit et erubuit per multa saecula hominum. Sed cum hostes eam inferrent tolerabile erat, sed iuvenis, qui in rebellium ordines pugnaverat, eam papilla apprehendit, et in faciem alapam graviter percussit, subito facta est valde confusa, et recessit; proelii aliquot momenta in crassum burlap iactare .
  Angelica iocum resistere non potuit.
  - Timesne cistam frigidam accipere?
  "Nolo plus honori inimicis meis dare quam merentur. - Periit Vega.
  Proelium sensim e quadrato globo alarum et arcis cauponae movebatur. Ibi magnae vini copiae ibi repositae sunt, quare milites et mercennarii milites singulari furore pro iis decertarunt. Visum est quomodo altae turres in caelum ascenderint et solutos aedificiorum modos exornent. Plures ictus ex tormentis exarsere, sed tormenta temere feriunt, praeterea in conflictu inde facillime tuis nocuerunt. Ipsum castellum in radiis trium luminarium infensi spectaculum tragicum sistebat, ex alto videbatur quod homines essent sicut formicae mordaces propter muscam mortuam.
  Improbus hic perrupit, unaque manu discerpitur esca. Puer Oliver Twist ex alia prorsus parte venit, eo usque ad graves iniurias vitandas curavit. Etsi lassata erat, adhuc in altum desiluit, ostentans prodigia et dexteritatem mongose. Ita anulum in fauces adversarii expresserunt. Praefectus praesidii, generalis Purdaro macilentus, non valde altus erat, nec acerrima specie ac cerevisia uteri caligabat.
  Post terga suorum celare maluit, pugnam vitans. Sentiens se calidum oluisse, dux aliquot saccos adamantis apprehendit, adhuc totum thesaurum arcis portare non potuit et momentum tantum fugiendi quaesivit. Ita placide ad portam iter fecit. Ad calamitatem suam, etiam dum pugnans, Oliver Twist praelium inspicere pergit, et videns virum in aurifex uniformiter, post terga pugnantium diligenter iter faciens, statim intellexit vulpem festinans caudam suam occultare. in foramine.
  - Imo non faciet.
  Ad pulsandum alterius adversarii calcem missis, et cum gladiis concisis, ut volitantes pateri, puer post eum quasi fulgur concitato canis novam praedam sequens irruit.
  Cum bellator in via cum gladio vel arcu irrupisset, haedus eos confregit. in ipso aditu portae duobus satellitibus ducis occurrerunt. Furentes invadunt vilem plebeium puerum. Oliverus Twist, videntes sollertes milites in armis magnificis, ad columnas gladiis caesi, tectum in percussores concidit, et gladios omiserunt. Antequam absolvere possent, Terminator Puer capita sua amputavit.
  Tum Oliverus Twist, clauso portae inciso, intus defluxit. Repente, nudis pedibus in unguibus impegit, puer ululavit et gradum addidit. Apparebat, aliquem laqueos posuisse. Hic sibilat sagitta, dein cadit truncus. Puer vix tempus pugnandi habet, pugione volans molares graviter impingitur.
  Sed iam incolume ultimum laqueum cum anguibus insiluerunt Oliverii, sed gladiis caesi sunt. Et hic ipse imperator, quantum potest, suffocans currit, sed a puero perfecto corpore effecto effugere non potest.
  - Est multo magis interesting quam studens in schola, sedens in angusto et incommodo scrinio, et tunc sunt casus ad vitam. exclamaverunt Oliver Twist.
  Imperator videns se puerum semipedem nudum esse, dux manum adamantinum eiecit et ad pedes eius proiecit, sperans scilicet miserum puerum ad eos colligendos venturum esse.
  Oliverus Twist lapillum nudo pede se iactans contemptim ad Purdaro misit.
  - Fur est, captus es.
  Dux ense repugnare conatus est, sed mucro e manibus iaculatus est. Tum Oliver Twist torquem levavit. Purdaro contremuit quanta vis esset in hoc puero qui annos circiter quattuordecim vidit.
  - Dabo tibi bene. - loculos vertere coepit, manticas ostendens. - Possis tibi emere ocreas, camisolum carissimum, imo fundum cum servis. Tolle lapides, do tibi, et dimittam te. Ipse imperator tibi gratus erit.
  Oliver Twist ridebat.
  - Das mihi aliquid quod usquam per vim possum capere, dum te occidam. Imo ornamentum accipere mallem, et communica cum comitibus meis, et communi ligare.
  - Bene, sed melius habeo, magus facinum qui ignotam potentiam habet.
  - Mentiris, ostende mihi. quaesivit Oliver Twist.
  - Aspice! Dux manum cum emunctorio extendit. Puer statim ut iuvit vultum, aliquid percussit, mixtura ardens in facie percussum. Oculos papaver e fronte revolvit, Inscius puer.
  - Hoc pediculum, hoc fit eis qui adultis nimium confidunt. - Dixit Purdaro. - Et nunc te necabo.
  Et generalis pugionem pugionem in pectus muscularium puerile perustum, rectum ad cor tendentis, immisit.
  Tum, cum puerum non spirare cerneret, exspuit in eum ac sensim ad exitum permovit, vires ad currendum non habuit.
  Interea exercitus amisso duce tardius moriebatur. Milites ex conscriptis, cum iuniores, qui non multum laboris ad effundendum sanguinem spatium haberent, abiectis armis veniam postulaverunt. Quibus rebus confectis, Dodger ultimum adversarium vicecomitis Morassi debellato sua lancea confodit.
  Qua- tuor hic manus habebat mercenarium, & gladium in utroque habebat.
  Tum ante aciem instruxit captivi, multi vulnerati sunt, placuit eos ilico devincire.
  Vali Chervonny benigna nuntiantur.
  - Qui velint exercitum iungere, ignoscetur, qui cum populo esse noluerint, suspendentur;
  Naturaliter, contra talem jocum, omnes fere consenserunt iusiurandum. Iuravit insuper fidelitatis, et in cruce agnoscens Vega et Angelicam sancti praecursores. Quidam etiam nudum, excidit, sed pulverulentum puellarum pedes osculabantur. Plures homines, inter baronem Fokkerum, iuramentum praestare noluerunt. Tumultus, Vali Chervonny minaciter locutus est.
  - Haeretici mortem exspectant! Quicumque puellae messiam non agnoscit, graviter puniendus est!
  Post quod statim suspensi sunt, et baro evasit ita gravis ut funem solveret. Rebelles riserunt.
  - Ita populo bono comedit aper!
  - Nolo satanas suum deauratum accipere!
  - Cum daemones excellentiam eius in inferno frigent, multum pinguedinis effluet.
  - Etiam centum dolia!
  - Subcinericios facere debemus.
  -Ab porco adipe delectamentum esset!
  Iocis et iocis, lanceis confoderunt.
  Accesserunt reliqui ornate, cum quibus erat sacerdos, loci episcopus Vannish. Malle puellas Messias agnoscere quam ex pugione Vali Chervonny mori.
  Procumbentes, susurrabant iusiurandum, fidelitatem aeternam, alioquin punirentur - per Deum Altissimum et infinita tormenta apud Inferos expectarent. Multi se transgressi lacrimas fundunt. Tunc dimissi iurati plerique nutaverunt, quidam in feretro ducti sunt. Quam crudeles fuerunt captivi in fame et cruciatu adhibiti.
  Finito tandem ritu, Vali unius praefectorum absentiam animadvertit.
  - Ubi Oliverus Twist?
  Angelica vertit faciem, pallens tamen ian, in eum.
  - Nescio ipse, pedes quaero puerum perdidi.
  - Tunc urgeo iubeo ut perquiras omnes angulos et angulos, bases et loca secreta, si quis, et puerum quoquo pacto inveniat.
  Milia rebellium statim concurrerunt, quisque captus est ab inquisitione imperatoris absentis, filii praesertim probati. Pueri et non multae puellae paratae omne arenae volvebant.
  - Da cito, quicumque invenerit Oliver Twist, accipiet centum denarios. Vali dixit.
  Quaesitum tractum est, et solum cum unus e bello captivorum subterraneo monstravit, rebelles diligenter iter faciens, puerum fortem detexerunt.
  Oliver Twist inscius erat, sed nondum rigidus, qui spem suam renovationis reliquit.
  Angelica eius pugionem diligenter attraxit, coccineum respersum, ac deinde strophio vulnus texit.
  - Quid de eo? Vega locutus est. - Valde periculosum vulnus videtur.
  Puella stridore;
  "Spectatur sicut puer in corde iactus est.
  Vega ululaverunt:
  - Horror. Paulo plus aortae ensis transfixerat.
  Angelica tweeted:
  - Non exigua, sed ultro transfixa.
  Puella miratur;
  - Sed audire possum saltem quiete, sed spirans.
  Oliveri mom confirmavit;
  - Id quod habet duo corda, dextrum et sinistrum.
  Vega dixit feliciter
  - Et scio multos militum nostrorum corda duo habere, multum iuvat tolerare onus, et difficilius est interficere. Viam etiam Dodger duo corda habet, alterum insitum est, sed non pejorem realem verberat.
  - Puer etiam meus insitus est, volui eum efficere athletam egregium, sed cor unum non sufficit ad hoc.
  - Mirum sane, sed quomodo de tribus simul?
  - Manifesta overkill. Cerebri infarctione potiri potes.
  - Adhuc suus interesting.
  Oliverius Torquet oculos aperuit et susurravit.
  - Quomodo proelium finivit?
  - Vicimus! - Laetabundus respondit Angelica.
  - Ubi imperator?
  - Quod?
  "Ille, qui rudera aliqua in facie mea sparsit et aufugit.
  - Sed hoc nescimus. Angelica ingemuit.
  - Verisimile est, vulneravit eum, nothum hunc invenire debemus. - Malum dixit Vega.
  - Illud certe inveniemus, sed nunc melius est florem meum claudere. Habetis pulmonem et cor fractum, ergo quiescere debes.
  - Potius dormies, ego te iuvabo. Vega intervenit.
  - Iterum militans erit, non tanti est, mitescere puer. Memento Oliverii Twist disciplinae somno autogenico.
  - Bene, experiar dormire.
  Clausit puer oculos, et nirvana mersit.
  Vega recessit et exercitum rebellem ordinare coepit.
  
  . CAP
  Oliver Twist fiducialiter nuntiavit se cras suspensum iri. Somnus igitur ille frui potest novissimo tempore in tellure. Puer vitreum vini rubei ante mortem dedit.
  Oliver Twist postquam comederat et biberat, incidit in sompnium.
  Dum una somnii incarnationes in coma iacebat, secunda pars Oliverii Twist vidit se esse similem fortem filibustris, qui piraticam navem insigniter torquebat.
  Navis trans mare-aureum argenteum navigavit. Sexaginta nuper eiectae, notae adhuc novae canones in miri solis occasu radiis fulgebant. Oliver Twist eum admiratus est in hemisphaerio suo sic dicto lucis, hoc processum non ita LAETUS.
  - Sciendum est quod progressus non ita multum mutilavit natura. - Subridens dixit.
  Erat puer perfecte laetus. Invisa schola, cum congue, dictationibus et probationibus, relicta est, et visum est aliquid non reale, sicut visio nocturna. Bene est in memoria falsa. Sed in vita non est carcer cum catenis et muribus. Illic adventures post fun iam fuerunt, adhuc erunt plures futuri, sed nulla talis cogitatio reverti.
  Etiamsi ad infernum
  sed non ad scholam revertar.
  Nunc ego pirata cruentum
  Et procellas non timeo!
  Puer levis impromptu.
  Wiscin, vicissim anxius erat, intellexit vitam a filibuster periculis plenam esse, et spoliare ut vivat. Non opus est nobis domum invenire, sed ubi? In terra Kiram, patibulum aut crux eos excipiebat. Anglice? Haec est gens callida et piratas fovet, sed res se habet ut fugitivos convincat, partim etiam rebelles a rege.
  Alia res est fatation, quae cum Kiram et Angliam infensa est, una cum unica in hoc mundo republica Cantor, coloniam a piratis dimidiatis privatis incoltam condidit. Ibi in maritimo civitate Moro insula Monoeci sita sunt. Portum simile habent Britannis, urbs Kalil. Ad Kiram coloniae eius ditissimae et amplissimae sunt et tantae piratarum tentatio est ut conatum creare in urbe Minisota eo perducatur quod corsairs patronos spoliare coeperunt. Kiramitae magnam classem collegerunt et, pertinaci certamine, nido crabronis vicerunt.
  - Patria nostra naturalis urbs est More. Wiscin dixit. - Ibi magnam praedam nostram dividemus in popinis. Corsairs consonantes annuerunt. pirata conditus honestissimus suo modo, numquam ei accidit ut suam sanctam partem a sociis in armis absconderet.
  Oliverius de trireme descendit, aurora peracto, puer pertusus est. Comp armillam et ludos computatorios gratissimos, praesertim saga "Cosmos filibuster", magnopere desiderabat. Pacifica natatio iam odiosissima facta est et bonam pugnam volui.
  - Pueri magni, quousque navigare Monoeci?
  - Non multum. Wiscin dixit.
  - Mappa geographica studui et suggero ut antequam illuc ibis et aliam spree componas, urbem maritimam Zweig oppugnaas. Ibi captam opulentissimam praedam simul ossa extendunt.
  piratae concordiam fecerunt, multi eorum non eundem ardorem inierunt. Vehementer objecit magnus homo Fokker, qui locum navigantis tenebat, cicatricum.
  - Adhuc puer es, et sanguis tuus sicut cervisia nova. Senes bellatores sumus et ter antequam pugnam intromittas cogitabimus. Urbs Zweig castrum verum est et antequam portum ingrediamur submergemur.
  - Iam cogitabam, navis nostra similis est in figura Kiram una, iteremus discursu inimicorum nostrorum, sub vexillo eorum ad portum imus et cum uno salvo portu destruimus.
  - Placet res, sed nos pauci sumus, ut cum omni praesidio sint pugnare, praeterea castellum nimis validum atque uno salvo deleri non potest. Reditusque emissa occlusa navi nostra demerge.
  "Trigent erunt, et antequam se gerant, in alteram partem vertemus et iterum fragorem.
  Wiscin vultum avertit.
  - Et si in trepidatione et miraculo aliquo ad castellum perrum- dimus, quid de praesidio.
  - Et sic in parte nostra mirum non erit. Tum praesidium haesitabit, praeterea pars corsairs nostrorum in vestem kiram mutabit.
  - Tutius esset novos homines in urbe Mororum conscribere. Tum recentibus copiis simile quiddam facere.
  - Tunc difficilius esse potest, Kiramiani nondum sciunt Pisar don Freebie destructam esse, et navem nostram ad eum tollent, praesertim cum omnes fere naves suas noverint. Et processu temporis reperiunt captam navim suam et diligentius fore, tunc talis simplex scam non faciet.
  Wiscin putaverunt, piratae Zweig plus semel expugnare conati sunt, et toties sanguine suffocati sunt. Hanc urbem haud dubie opulentam expugnare significat dignitatem tuam in fraternitatem maritimam ad altiorem gradum extollere. Maxime vero ignavus existimari nolebat.
  - Bene, assentio, sed adhuc tempus non habemus ut ad urbem ante tenebras perveniamus. idcirco ad noctem in vicinia dabimus, et speculari ibis. Wiscin placuit.
  - Suus 'venire! Praesertim cum nescientes vadum non ingrediantur aquam. - Puer priscum sermonem retulit.
  Auxiliatorem suum Wiscin in humero patulo et prope affectuose locutus est.
  - Modo ne in pugnam ante tempus ingrediaris. moderatius.
  Puer nudum impressit, pede sient confidenter respondit;
  Ne cures, ego tantum me defendam.
  Nova aura, contracta vela, et magnifica navis tendebat.
  Fluctibus ut ludunt, interdum procul iocantes, volventes per undas, trikatas, animalia sex delphinis similes cruribus.
  In via, una tantum nave pirata occurrerunt. Intuitus dimensiones nauis et tormentorum numerum, maluit ad bonum iter percutere. Visum est quomodo silhouette emicuit et post horizontem linea disparuit.
  - Fortasse assequi valebimus. Oliverius suadet.
  - Cur fratrem nostrum submergamus, praesertim cum nihil sit ei auferendum. - Objecit Wiscin. - Hi corsairs interdum menses esurientes sedent, ne cuivis plus minusve sapida praeda incurrat fortuna.
  Sed habent quod caremus.
  - Quid habent?
  - Homines! Oliver Twist magna voce dixit. Respiciebant eum piratae. Wiscinus sudario caput impingebat.
  - In hoc casu nobis facultas adsequi potest. uela add.
  Quamvis magnitudine gravissima, navis satis cito movetur. Sic accelerans
  adsecutus est. pirata celox se convertit et vitam suam carissimam parat.
  - Iucundum rogum tolle et saluta saluta. Wiscin iussit.
  Coegi sponte salutatum reddidit.
  - Nunc signum dabo - naviculam mitto.
  Cum induciis, misit Starkum antiquum iurisconsultum, callidiorem bestiam, et praeter duos piratas ingeniosiores, una cum Oliverio Twist. Horum autem rei constituit ut si puer particeps erit omnia bene valebit.
  Stark receptus est, ad mensam benigne invitatus. Collegam tamen habet ter plura tormenta, quomodo non potes eum hic vereri.
  Colloquium caute ad exitum perductum est, non esse malum commune impetum facere
  civitas Zweig.
  Hanc rogationem alacres magistratus, Monique de Munch, celox invasit, fortuna eum modo non spoliaverat. Difficultas tantum praedae divisio fuit. Monique, qui prope ducentos quinquaginta homines habuerunt, aequam divisionem inter iunctos secundum numerum metarum petiverunt. Stark vicissim obtulit sexum inter navem dividendum, acceptis claris mandatis de Wiscin, qui tantum quinquaginta homines erat et deludi nolebat. Monique instabat, argumento se plura tormenta habere, respondit.
  - Et multo melius pugnatores in quadrigis habemus. Recte guys?
  Praefecti confirmaverunt.
  - Quomodo id probas? - Percusse quaesivit Oliverius Twist, qui antea puer casula fuerat; verecunde utres, calices, laborum.
  Monique durius intuens alta sex armatorum satellitum monstravit.
  - Videsne eum? Habesne qui eam tractare possit?
  - Ego eum pugnabo! Oliver Twist extiterunt.
  Respondens, rugitus incredulus;
  - Decipis, vis mori, quia pugna erit usque ad mortem.
  Ense in manu non timeo mori;
  Quando laeditur honor amicorum!
  Adsuetum feris manibus pugnare;
  Inimici mei non circumputentur;
  Oliverius Twist rithimi, oculis micantibus. - Paratus sum pugnare cum eo.
  " Stark es haedum provocationem confirmans."
  Ita est pugnator bonus.
  - Tunc ita est: Sidurr meus vincit - nostras condiciones accipis: pro numero nautarum dividimus, si tunc sumus tui.
  - Assentio.
  - Hinc manus. Monique expressi manu Stark cum urso pede.
  Sex extemplo gladios validus advena rapuit, onerantque manus. Oliver Twist tantum duos habuit, sed puer plus quam confidens respexit, quamquam in scaena huius gigantis velut booger aspexit. Cogitatio aliquatenus per mentem suam emicabat ut hic facere posset, sed statim abegit;
  Signo ab ataman pugnatum est. Insperata agilitate Sidurrius insiliit, sex enses simul in aere micantes. Oliverus Twist anguste eversus, rursus salit et eum in maxilla recalcitrat. Verberum verberum ictu paulo altius factum est ac capitis motu paulum emollitum est. Impetus gladiis vix tamen eliditur.
  - Et tu tantum FORMIDULOSUS specta, sed re vera kvass est kvass. Torquent olivae. Tum puer artificiosam "forcipem tortuosam" persecutus est, adversarii manum accurate torquendo abscindere curavit. Ruslan nunquam tam terribilem vocem audivit, ferrum ipsum gemere videbatur.
  - Quid non placet?
  - Parva Ruteni, ego te per molam. exclamaverunt Sidurr.
  Non credo te nimis informes esse.
  Secuta est haec feris ictibus omnino, puer discessit, deinde semel et secundo penicillo abscidit. Omnia denique essent, sed momento temporis lapsus ac paene concidit. Tum ad eum ensem volavit, pectus leviter dissectum. Non periculosum est vulnus, sed injucundum.
  - Nactus infans. excanduit Sidurr.
  - Cicatrices tantum virum ornant, mortem vitare non potes.
  Puer, ab alio ictu relicto, artificium bufo effervit et tertiam manum abscidit.
  Post haec, Sidurrius animum amisisse visus est, se magis ac saepius ad principem suum respiciens, opperiens ut pugnam interrumperet, se recipere coepit. Monique tamen late oculis spectabant, plane fascinati inopinato spectaculo. Oliverius Retortus in gravem atrocem pergit, pedem iterum in templum impulit, deinde hostem ense in ventre percussit. Multis venenis adurentibus flavus sanguis fluxit. deinde coniunctis quattuor digitis hostem a quattuor penicillo servavit. Sidurr tandem animum amisit, ab ejulatu ad murum recedens.
  - Puer, stultis verbis condolebit. Fateor meam cladem et veniam peto. - Ex tribus victis oculis monstrum, lacrimis devolutis, genibus flexis genibus prosternitur.
  Oliver Twist contristatus est pro eo et cessavit.
  - Qui iam victus est, abeat?
  Monique exclamavit.
  Occide, vivere non meretur.
  - Cur non miseret tui? Postero proelio se redimere posset.
  - Non opus claudo. Bene faciamus eum, aut ego faciam.
  "Noli dubita, ferox est solum peregrinus." Non parcet tibi. Stark addit.
  Oliver Twist, nesciens se, contumax factus est.
  "Non possum occidere animam genibus flexis in conspectu oculorum meorum.
  - Sed possum. - Monique dixit et arripiens sclopetum e pirata linum fumigans onustum in caput coniecit.
  Oculus unus convertit in pulmentum cruentam et bestia corruit. Piratae statim ad eum accurrerunt et eum traxerunt, festinans ut eum emitterent. Aliquot pauci, puer casula localis, furiose navem scrutinio coepit. Quamvis Monica cladem viderit, placuit.
  - magnus pugnator es. - Se convertit ad Oliverum Twist. - Tantum non habes satis duritiem et fortitudinem. Lacrymis et humiliatione monstri tacta es, et quid fiet si ante te clamat mulier vel puer.
  "Nunquam ego foeminas et parvulos occidere debeo.
  - Haec est infirmitas tua in humanitate, sanguinem in acie effundere potes, sed gladium in collo filiorum non audes imponere et converte. Sed necesse est, pirata non potest esse miles.
  Puer rotundum calcaneum humi nudum sudor dicebatque;
  - Cur multos libros legi et pelliculam spectavi, ubi fibraeae verae generosi erant atque etiam pauperes adiuvabant, praesertim mulieres et infantes esurientes.
  "Nescio libros iam de nobis scribi. Quid sunt membranae?
  Tunc Oliver Twist intellexit se nimium dixisse. Quisque non debet exponere, quod de loco illo qui vocatur infernus.
  - Est sicut fabulae fabulae fabulae.
  - Et patet te adhuc iuvenem esse et rem cum somnio confundere. Bene, ego te non confundam. At tuus atamanus, ubi opus est, ad omnem vilitatem ibit. Interim quid consilii tui explica. Ceterum Zweig castrum verum est ac etiam truncos tuos perrumpere non satis erit.
  Stark consilium delineavit.
  "Ergo maxime turba mea accommodanda erit in navi tua, vestibus in Kiram vestimentis?"
  - Id est!
  - Convenit nobis. Cras mane impetum?
  - Ita, nisi utique res improvisa sunt. Puer autem noster. Ostendit Oliverius Twist. - Non dimittam te.
  - Credo eum non dimittam te, sed, si non ab exploratore redierit, consilium habes.
  Fremitus auditus est;
  - Puto quod etiam si deprehensus est puer tormenta sustinebit nec aliquid dicet, ita periculum agemus ut prior institutio peragatur.
  - Video etiam in oculis omnia obsistere, cautio autem non nocebit et quid tandem agat, postea statuemus.
  Id quod constituerunt. Naves simul navigabant, et eminus etiam constabat, quanto minor celox nomine Tigris erat quam celox, sine nomine tamen. Oliverius Twist ad hoc animum advertit.
  - Minime, convenit nobis liberis filijs uti nomen antiquum kiram. Fortasse draconem feremus.
  - Non malum, sed vanitatem sapit. Nemo dracones vidit umquam.
  - Et in aliis mundos.
  - Quid est?
  - Ipsi inter astra.
  Nihil inter sidera justi angeli sunt.
  Puer pede conculcans et nudo calcaneo insectum comminuens objecit;
  - Vel forte est, quia non babes ad eos, unde scis.
  - Et multum scire vis, praesertim ab ecclesia prohibitum.
  - victoria est scientia! Oliverius Twist dixit.
  Obscura erat, et urbs longe conspicua erat, aditus ad portum Zweig illustrans. Statura erat.
  - Quomodo ergo navigaturus es in navi nunc?
  - Imo natare tutius est. Oliverius Twist dixit. - Scapha videri potest, sed natator non est.
  - Et si in tigride squalis cornigera curris?
  - Mecum habebo gladium, ego expugno.
  - Nonne cum eo submergere?
  - It is made of light metal and non impedit me.
  - Bene, natare. Wiscin puerum nudum dorsum amanter percussit. - Sed primum comas nigras infici, ut caput non sit maxime conspicuum.
  Iam mihi pingere paravit. - Et puer comam suam crasse illinit. Oliverus Twist in aquam fluitans, natator egregius fuit, et paene invisibilis fuit. Ut notandum est, ensem supra caput levavit, in quatuor lunas fulgentem, viso et sibilo salutante, post aliquot minutas undarum tenebras tandem evanuit.
  - Bene, fortiter, vellem talem filium habere. - Dixit archipirata.
  Oliver Twist per undas subinde incidebat, stilo subinde mutato. Aqua tepida, mansueta, et valde amoena ad natandum super ea, etiam sal speciale videbatur, non amara nec urebat, sed instar citri acerbi; Puer spargit ac futuit, subito vmbra post undam emicuit. Horrendum ei turpis tribus cornibus, haud conspicuum sub aqua, obrepsit, ac magno ore hiatum oppugnare conatus est.
  Oliverius Torquet ensem in schedulam concidit. PISTRIS os abscissum est, et cerasus sanguis eiaculatus est. Predator vapulat, ictos conatus est, Oliverius Retortus ensem in oculum eiecit. PISTRIS, ut videtur, cerebrum laesum habebat et vellicans decidit. Plures silhouettes e tenebris eruperunt, ceciderunt in socium et eam lacerare et corrodere coeperunt.
  - Instinctus tuus est. Capere sanguinem. Et nunc accelerare.
  Puer concitat gressum tundens brachiis cruribusque. Loca, per convivia abrepta, nihil ausi sunt. Portus paulatim appropinquabat silhouettes multarum navium conspecta. Unus ex illis tam magnus erat ut Oliver Twist moleste vigilaret. Statuit ad eum primum adnare.
  Protinus motus sensit, magnoque ore iuxta eum dentes abripuit, calcaneo paene momordit. Respondens puer iacuit, sub aqua irruens, et squali in ventre tenerum futui. Ex ea opinione cruor creber fluxit, osque eius sex dentium ordinibus claudit. Alia loca cornibus icta est, deinde eam apprehendit et ingentia membra mordere coepit. Mox ne sceletum ab ea relictum esset, Oliver Twist interim conspicue ab iis erupit. Nunc castellum ingens apparebat, multa tormenta erant, urbs prope mari inexpugnabilis erat. Intuitus eum puer horrore aliquos sensit, non facile esset talem colossum perdere, etiam si vestis paene tetigerit.
  - Bene, nos usquam feriemus.
  Multo magis cura ingens pugnatum est. Propius natantes, Oliver Twist numerum sclopetorum numeravit, ne severis et novis computatis, centum viginti erant. Erat vera praetoria, et densis lateribus subere subere.
  - Hic colossus est, una res nimis magna et incondita. Puer ingemuit. Prima ratio oppugnationis minabatur. Apparebat talem puppim simpliciter mergi. Quid facere. Initio, Oliver Twist putavit se experiri posse navem conscendere. Adhuc potiretur tam ingens vas. Puer diligenter ad tabulam tranavit, tunc tres lunae post nubes occultaverunt. Innixus manibus et pedibus nudis, conscendit ut homo araneus, quaerens vel minimum rimam utens quattuor membris. Silva erat aspera, quae corpus levare facilius poterat. Excubiae erant in navi, sed navis longa erat, et in triremi transire diligenter licebat, deinde post scapham abscondere. Tum Oliver Twist animadvertit tres homines, duos in veste pretiosa auro intextos, et alterum, cum ingentis dimensionum et gladiorum in octo simul manibus (tales rari alienigenae), speculator fuit.
  - Iam naves onerarias, onerarias aureas, adamantes, smaragdos, aerarium civitatis, et vermiculum bombyx, cras ad navigandum parati erunt.
  - Suus bonus, iustus misericordia nostra civitas vacua erit.
  - Mox magnum bellum erit et mater reipublicae ingens pecunia opus erit, ad mercennarios conscribendos. Praeterea civitas vestra nimis vicina est insulae Monoeci et est esca piratarum. Et si opes tuas tuleris, amabilem statim amittes.
  - Si velint, adhuc grex sicut muscarum ad mel. Opinor, etiam unus quantum potens navis tua non sufficit ad comitatum cumulatum prosequi.
  - Cur primum tres plures iungent nos in mari, et secundo mille cantavit membra habemus et iam in navi sunt. Tali virtute nullam conscensis timemus.
  Oliver Twist cogitationes in capite volabant, tota eorum ratio oppugnationis vanitas fiebat, cum aliquo ascendere debebant.
  Iuvenis captivus somnium videre non licuit. Portae cellae apertae sunt et custodes intraverunt.
  Dux Police nuntiavit:
  - Hodie supplicium tuum est in platea media Londiniensi. Ut soles, bibe ultimum vitreum vini in vita tua, et traderis in corpore.
  Vitrum parvum erat, vinum valde debile erat, puro suco. Fortasse timebant ne in supplicium somnum caperet.
  Et Oliverus vestimentis carceris spoliatus est, relictis tantum pantiis nigris. Iuvenis paene nudus ad supplicium duci fuit. Torquem etiam remotum est.
  Post hoc, Oliver, in speciali, levius manus et compedes e cella sublatus est.
  Pedes pueri nudi, ferro candenti combusti, nondum plene sanati erant, et super eos ingredi laborabat. Oliver autem, dentibus stridentibus, recta morari conatus est. Ambulabat sonantibus catenis per corridores. Puer parvus, calvus, macer in carcere.
  Barbatus olim ductus est, et ad puerum in brevibus concidit.
  Oliverius multum ponderis in pane et aqua amisit, omne os in eo conspicuum fuit.
  Puer utroque crure claudus ambulabat et catenas trahebat. Haud facile erat ei sic in carcerem facere.
  Non putant eum solum pendere. Iam erat in corpore puella. Item macilentae, sugillatae in facie. Nuda pedem erat, sed togam albam gerebat. Puerum cum misericordia aspexit. Manus eius in compedibus et in nudis pedibus catena erat.
  Puer in plaustrum ascendit. At illa caballum movit. Forte equus maxime ad lente alligatus erat, et quisque par admirari poterat. Erat quaedam puella, paene puer, capillis flavis, longis crinibus, et puero raso capite.
  Oliverius recentem flatum super corpus nudum, patientiam corporis sensit, et tam bonum sensit. Puer altum spiritum sumpsit. Aer melle repletus videbatur. Sol etiam post crepusculum carceris excaecatus est.
  Et pallida, flava puella spirabat dura.
  Oliverius perstrinxerat eam venustam pedibus nudis. constabat quod e nudis vestigiis puellae nondum descenderint pusulae; Ita ei calcibus frixae sunt. Infelix, cogitabat Oliver.
  Tardius adigunt. Circum turba strepit. Qui ridet et qui compatitur. In casu, hic coniugum exterius tam innocentem et tangentem spectat ut inevitabiliter penitus sentias.
  Oliver erigitur superbe. Corpus eius, cum flagellorum vestigiis ad extremum non curatum, tenue ac macrum est. Puer undecim modo conversus erat. Pallet, et non habet in facie sanguinem. Paene nudus, sublibris nigris, servus, pallidus. Forsitan in saeculo XX Oliverus de Auschwitz captivus spectavisset.
  Et puella, paene Esmeralda similis, sola coma eius alba est, quae magis angelicam et innocentem aspectum facit. Fortunate, non amplius ardet, Laqueus manet, qui non ita acerbum est.
  Oliverius cogitavit, quid post mortem manet? caelum an infernum? Si Oliverus mature moriatur, de innocente prole non dubitabit in caelo. Sed nunc vitia habuit. Et protestantes purgatorium negant. Itane est infernum? An adhuc benignior est in caelo quam in terra, et puer innocens parcetur? Forsitan tamen catholici, et plures eorum quam protestantes, recte et purgatorium est. Et tunc non est perpetuum tormentum inferni?
  Oliverius graviter ingemuit... Legit etiam de atheismo. Quid aliud in Graecia antiquitus philosophi fuerunt, qui deos non esse ponebant. Atque haec sententia popularis est.
  Probabiliter, si Constantinus Christianismum non accepisset, atheismus lucraretur. Estne vere fabula Dei? Tamen si perfectus erat Omnipotens, numquid permisit populum pati? Certe non! Omnipotens perfectio tribulationes et passiones non potest sustinere!
  Oliverius cecinit;
  Color petalis fragilis;
  Si eversum est...
  Etiamsi crudelis circa mundum
  Bene facere volo!
  Vel fortasse, ut Indi, anima tua in aliud corpus movebitur. Et fortasse filius padisah vel rajah nobilis fies.
  Tuam vive normalis vitam
  Est ratio habere fun...
  Forsitan in principe -
  Animam tuam move in!
  Post hoc denique plaustrum cum duobus paratis patibulis in pegmate pepulerunt. Exiit prima puella, crepans catenis. Tenuis, pallida, comata, oculis magnis, caesiis, teenager videbatur. et auditores compatientes. Praesertim cum nudis pedibus, venuste incedit, cruribus, quae cruciata in vestigiis basilicae mederi nondum tempus erat.
  Deinde Oliver Twist exivit. Puer prohibere voluit, etiam quiescere. Quam ardua, male ligneis gressibus defixa videntur.
  Sed multum custodes et vigiles sunt in circuitu saltem quinquaginta. Immo et populus minime promptus est ad pugnam pro duobus ad supplicium euntibus. licet pueri et puellae misericordiam evocent.
  Pedes Olivarii nudi sunt parum titillant cum in arbore ambulat. Et subridens puer, laetius factum est cor eius. Paulo plus cibi non noceret. Mori ieiuno non vis.
  Et ambulabat et stetit iuxta puellam. Duo ululatores ingentis in rubris altioribus et pileis cardines inhibebant. Oliverius et puella ad cardines ducti sunt. Imposuerunt inclusuras quae statim aperiendae putabantur, et tunc restis collum tuum arcte obstringeret ac tu averteret et ad proximum mundum iret. Et potest esse.
  Volat alta super tecta domorum, Datque alarum plenis.
  Interim officialis monotonose coniugum crimina recenset. Iterum, Oliver accusatur de ergastulo cibi extorquendi. Et sic porro. Item in absentia poenitentiae, et quod non dedit, ubi furatus latebat. Et multo magis...
  Oliverius prope nudum coram millibus hominum stare erubescit. Volo etiam laqueum circa collum eius citius constringi.
  Puella paulo plus iucunda est. Fit comitissa, senio sene nupta et veneficii arguitur. Puella culpam suam non admisit, et ideo eam suspendit. Alioquin occasio fuit plantationum in coloniis Britannici Imperii australibus venenata.
  Oliverius mortem melius esse putavit. Quid si sit lacus ignis, vel non esse. Ac non esse terribilis, nulla lux, nulla vox, nulla memoria, ne cogitationes quidem.
  ac tandem fastidiosa lectio est. Damnati ultimo momento ad orandum dantur. Nudo pede flava in pannis albis aliquid susurrat Latine. Oliverus Orationem Dominicam legere voluit, quamvis caput suum integram pulmentum fateatur. Estque fere atheus, vel saltem agnosticus.
  Sed orat, nec ruere conatur. Novissimum minutum graviter tardus est, sed inevitabiliter usquam exspirat.
  Nunc tympanistae bacula erigunt. Signum soni... Tympanum volvitur pulsare, et strepitus plurium fistularum aeris sonare. Postremum hoc audit Oliver Twist in hac vita. Et absit, ne in posterum aliquid aliud audiat.
  Et sub nudis pedibus excludit puer et puella. Corpora procumbunt. Et fascias angit super collum infantis et puellae.
  Oliverius initio validam constrictionem et strangulationem sentit. Velut circulo ferreo circumfusus est. Et tunc tam vivae visiones ante oculos meos emicuerunt. Omnia tam pulchra ac simul terribilia, nunc Oliver Twist sentit suam puerilem animam a corpore separatam.
  Et cum iam omnia interiora coquerentur, et exurerent pulmones, viva flamma trahens, cum aestus exusti aeris fluitarent, coquebat omne corpus lassatum, et convulsivos motuum resoluens. musculi conpulsi. Sensus simile de inveniendo mixturam lavae et aquae ferventis in profundis magnis in area eruptionis molaris. Tunc facilior repente obtinuit. Dolor evanescere coepit, levitas mira facta est. Ita prorsus est quod Oliver Twist sensit quando spiritus eius ambusto corpore excedere coepit.
  Hic a superficie se recedit et incipit contemplari res quasi ab extra. Reliquiae fractae, starship liquefactae apparent. Ingens varia genera monstrorum innumerisque gregibus fetum. In luce perampla stella purpureo-smaragdi, tam peculiari splendore lucida exuberantia. Minime FORMIDULOSUS, e contra, colore pulchro. Incomprehensibili vi intolerabilis obediens, anima sursum pergebat. Monstra varia in superficie celeriter correpta sunt. Spiritus stratosphaerium intrat. Hic videre potes totam tellurem roseo-flavam, primo ingentis, dein celeriter decrescentes in volumine. Hic magnitudo tabulae rotundae est, hic rotae pendophonis magnitudo, hic magnitudo pilae morbi, deinde globi tennis, et deinde - minus quam semen papaveris. Magis magisque novae galaxiae per glomos stellarum fragmentorum et locorum incomprehensibilium emicant. Anima in cuniculum ebibitur et volat, septem- colora livore in atro in loco in ANDRON.
  "Quo ibo? - Puer trepidans cogitavit. - Aenigma ... probabiliter, ad alium mundum, ad novum mundum."
  Ante cuniculi vehementia in dies lucidissima lux increbrescens apparuit. Secundum statum Imperialis unius et inconcussae Religionis Britanniae, ut quidam interpretantur, homo post mortem in aulam tendit, ubi ex factis seu militaribus viribus desinit in primo Coelo, seu potius in Universo altero. .
  Bene, hic est unus sacerdos, qui ab haereticis ita dixit, cum constet ineptias esse!
  "Quo ibo?" Oliver Twist uncomes cogitabat.
  Ut homo et scelestus, necesse est ut servus in altera vita maneat, et hoc maxime. Si autem nolunt eum habere quasi instrumentum colloquentium, tunc minatur igneo foveae et in locum aeternae cruciatus ad inferiora.
  Frigora occupant cutem, quamvis cutis iam recessit. Sed Darwin dixit reges et plebeios ex communi antecessore ortos, qui simias strepentes, hirsutas pepererunt. Fuit etiam Guru magnus, qui a paucis tantum videri potuit. Dicitur immortalitatis et magnae virtutis secretum invenisse. Cur ergo, si tam omnipotens est, non potest istos soccos e planeta expellere?
  In fine cuniculi, Oliverus Twist in suburbium lucidum enavit. Prope erat palatium colossale, quod videtur templum justitiae caelestis. Duo percussores cum alis fulgentibus, angeli, apparentes, manibus post tergum tortis, in atrium duxerunt.
  Aula ingens erat, laquearia nubibus amissa. Mons Everestis ingens micans ut soles, tonabat mille tonitrua.
  - Non es miles! Pugnator non es! Justus non es! Homo scelestus es, despectus creatura, magnae generis parodia despecta. Tu rebellis es, qui iustos dominos suos oderit et omnes perdere cupit. Servus non eris, ne servum quidem habere vis. Vade ad infernum, et ibi in aeternum ardes cruciatu terribili cum omnibus Britannici imperii hostibus. Milites maximi nationis in omnibus infinitis hyperuniversis, pugnatores optimi generis ab Omnipotente electi, inmensum mundum vincent!
  Servio pedibus apparebat. Pedes nudis pueri graviter ardebant.
  - Revera iterum ignis! amplius facere non possum!
  Oliverius Twist quassavit. Erat paratus ad genua procumbere et quasi puer clamare. Ipse est puer circiter undecim!
  Tunc imago iudicis disparuit.
  FINIS PARTIS PRIMAE - CONTINUANDAE
  
  DE NOVA VITA PETRI II
  
  In ea, Petrus II variolas non obtinuit et Russiae diuturno tempore praefuit. Iuvenis hospitii sitiens, primum bellum coepit, exemplum avi sui cum Suetia anno MDCCXXX secutus est. Exercitus Russiae fortior et melior Suetia in qualitate erat. Tantum comminatio potestatum Europaeorum bellum contra Russiam iniens, imprimis Britanniam, utique Petrum Secundum coegit, ut integram Suetiam emitteret, sed Finniam adiunxit.
  Tum bellum cum Turcis fuit. Iam plus erat intellectus potentiarum Europaearum. Bellum anno MDCCXXXVI incohatum est cum expeditione sub Petri Secundi ad Maeotium personalem imperio, eiusque strenuis captis. Pugnatum est cum Turcis fere in favorem Russiae. Petri Magni consors valida adhuc fuit, eiusque nepos, qui ab avo fortitudinis heroica hereditate acceperat, animo praestanti, strenue egit.
  Russia valida fuit, et Turcia iam marcida erat.
  Tunc tsarist Russia Kazakhstan sibi annexa est. Et munitiones in Alasca aedificare coeperunt.
  Acriter opus processit. Dein bellum novum cum Turcis anno 1741 et iterum expugnata ... Russia cum magno studio bella gessit. Petrus II exercitui stipendiis personaliter praefuit. In Balcanis, copiae Russiae multas victorias vicerunt. Bellum deinde cum Irania fuit. Etiam in victoria Azerbaijan capta.
  Anno 1753 novum bellum cum Turcis erat. Et Petrus II intercessit rebus Europaeis. Iterum de victoriis et captivitate Istanbul ... Et magna victoria. Europa autem a Friderico II vexata est. Is victor cum Gallis et Austriacis pugnavit. Ac deinde etiam Britannia bellum iniit, sollicitus de confirmando Borussiae. Sed tamen anno 1772 prima Polonia partitio facta est inter Borussiam et potentem, tunc maxima in orbe terrarum Russia. et additur imperium in occidente; Et Ruteni ad meridiem Aegyptum pervenerunt, et sinum Persicum.
  Aegyptus etiam anno 1780 victa est ... copiae Russiae trans Africam motae.
  Et anno 1782, Polonia cum Prussensibus tandem divisa est ... Belarus, Ucraina et Lithuania Russiae pars facta est. Fredericus Secundus cum Russia non dimicavit. Russi anno 1786 Mauritania pervenerunt et totam Africam, Arabiam Saudianam, et anno 1788 Iraniam tandem captam vicerunt. Ac paulo ante : et tota Asia. Anno 1790 Petrus II mortuus est, maximus Russiae tsars factus. Cuius imperium fuit longissimum in historia mundi, longissimum in Russia et fortasse gloriosissimum.
  Magnus Petrus dictus est Magnus. Petrus II.--Maximus regum.
  Et per Petrum Tertium nepotem suum thronum ascendit. Eja, Petrae reges gloriosi sunt reges.
  Proximum est Petro Magno bellum Prussiae. Germani post Fridericum II novas res avidi sunt. et Russiam anno 1796 aggressi sunt. Post initia rerum Germanicarum exercitus Russorum vicit. et eam primo, deinde Gallia, seditiosis mersam, vicit. Petrus Tertius avi gloriae zelavit. Iuvenis erat, calidus et rebus gestis.
  Et hic iterum victorias et clades Hispaniae et Portugalliae ... De conquesta Europae. Et bellum Britannicum.
  Victa est marium domina. Et hic novus triumphus de Ushakovo est. Et tunc London cecidit. Bellum coloniale et provinciarum devicta est. Russia pares adversarios non diutius habuit. Et vicit alia terra post aliam.
  Anno 1830 Petrus Tertius mortuus est. Et Paulus filius eius ascendit regnum. 1841 ultimum bellum grave cum Sinis in Russia pugnavit. Et sane post triennium bellum confidenter vicit.
  Et tunc erant bella coloniae. Et alia victoria secuta est. Et lubuit.
  Et exeunte saeculo XIX, tota planeta Russian facta est. Et venit tempus dilatandi in spatium. Astronautae puellae iam in proelium ascenderunt. Primus homo in spatium 1900 abiit, ineunte saeculo XX ut spatium aetatis observans. Et anno MCMX, prima firmatae fugae ad lunam facta est.
  1925 et et Marti! Ut ultricies magna et. Intra decem annos astronautae omnes planetas systematis solaris visitare curaverunt. Et tunc incepit constructio in aliis planetis.
  Imperium Russicum absoluta erat monarchia, sed consilium populi a civibus totius mundi electum habuit ut corpus ad tsar consultorium.
  Homines bene vixerunt, et oeconomia celeriter crevit. Capitalismus erat cum elementis consiliorum. Sub finem saeculi XX, systema solaris plus minusve dominata est.
  In 2010, primus volatus ad unum planetarum Sirius stellae incepit. Tota expeditio fuit. Machina photon adhibita ad celeritatem lucis et paulo altioris accelerandam capax fuit.
  Fuga duobus gradibus fit. Prima acceleratio, deinde retardatio purus ... Ob imperfectionem stellarum, tantum plus viginti quinque annis volare potuit.
  Ideo eleifend nautae delecti sunt ut vetulae non essent. Praeterea experimenta cum renovatione in Tellure telluris iam facta sunt. Praesertim cellas activum caulem ac varias alias notiones. Iam potes tardus senescit. Animalia cruenta in fermentum suspensam animationem ponens adhuc nimis periculosum est. In olus vertere potes.
  Sed est etiam somnus artificialis. Hoc est, cum dormis, sed simul corpus tuum movetur.
  Computatrum technologiam tibi permittit ut ullam speciem referas. Praeterea in somno, processus physiologici retardet et homines aetatis quinquies ad sexies tardius. Et homines delectationis quaerere non oportet. ipsae inveniunt.
  Iuvenes autem, tam motum quam artificialem in somno accepto, adultis adolescere debebant volando ad Sirium planetae.
  Et omnia alia eis fiebant in fuga per machinis autocinetis et cum multis duplicatis circuitibus.
  Id est, bene successit.
  filii duodecim et tredecim annorum electi sunt. Pueri et puellae fuerunt.
  Ita tres stellae in fugam convolarunt.
  Sirius non est intelligens. Sed in una planetarum clima ad coloniam satis idonea est. Et videtur quod sint aliquae formae simplices vitae.
  Ita iuvenes ad dilatationem belli parati sunt. Imperium Russiae spatium suum Hyperemperor habet. Et dedit ante discessum verba discedens.
  Omnia generatim melius humanitate quam in historia reali. Scelus humile est, nulla fames, et nulla fere pauper. Elementa cogitavit in oeconomia globali adiuverunt ad obeundas otium vitandas. Progressio technologiae effecit ut diem laborantem ad quattuor horas reduceret ac tres dies continuo disrumperet.
  Prices modo deorsum mutati sunt. Salarium cretum. Gentes telluris Terrae merguntur...
  Una etiam religio creata est. Christianismum, Islam, Buddhismum et Iudaismum coniunxit. Trinitas aboletur et conceptio introducta est - Unus Deus in multis faciebus!
  Et sane superflua movebant: jejunium, orationem, Ramadan, et bans in cibo. Servitium autem magnificentius et sollemne fecerunt. et mutaverunt sacerdotes in albas, et tondebant barbas suas. Et adhuc magis icones sunt. Adiecti sunt autem sancti. Suvorov, Kutuzov aliosque imperatores possidet. Et atheismus admodum similis factus est. Utique homines melius vivere coeperunt, stabilia, omnia solida, scientia processit.
  Et multi fortiter dubitaverunt virtutem miraculosam iconum et effectum candelarum ponendi.
  Sed vitae efficitur...
  Expeditio in Caniculam systema stellatum incepit. Et in MMXIII, alius paulo longius abiit. Sunt etiam planetae ad vitam apti.
  Et in 2020, primum, res artificialis celeritas lucis superare curo. Hoc modo citius volare potes. Et anno 2025, antigravitas creata est, et facta est velocitates superluminales brevi tempore accelerare naves.
  Felix hominum... Et tsar suo decreto concessit diem quartum die Iouis.
  Tsar-sacerdos rejuvenationem sustinuit, et multo pulchrior factus est.
  Valde bona facta est in Tellure Telluris. Et in aliis quoque.
  Et quaeritur, quam bonum sit, cum familia Romanov non intermittitur.
  Praeterea novae notiones... Thermoquark coegi futurum technologiae. Potestas decies centena milia temporum thermonucleare maior est. Novasque opportunitates spatii explorandi.
  & hyperplasmi inventio. facultates autem sunt enormes. Scientia velocius quam historia vera est. Scientes omnes in eodem imperio sunt, et inter se data non distinguuntur.
  Sed non est occultum quod in historia reali, exploratores sunt eorum competitores et penitus crapulant.
  Et sic motus communis, et praecellentissimus consequitur scientiam.
  Anno 2040, imperator et imperator hyper-lenes constituerunt submittere constitutionem referendum, suam potestatem voluntarie limitandam. Creditum est in tellure Tellure coacta educationem superiorem, homines ad democratiam moderatam et moderatam coaluisse. Magnae res gestae in elit.
  Eodem tempore novae religionis reformationes sunt. Eodem tempore, opera magna vi ac summa resurrecturi sunt homines diu mortuos.
  Negotium datum est ut res pro scientia resurrexerit.
  Et docti operati sunt, conati sunt. et magis magisque potiti sunt universi secreta.
  Sic immortalitas magis ac verior facta est. Et necesse est dicere quam melius factum sit in tellure Tellure, propterea quod Petrus II multo diutius vixit quam in historia reali.
  
  INFERNUM CURRICULUM GERMANICI ACE HANS MARSEL
  Marcel non casu mortuus est, sed supervixit et iucunda vita permansit. Id parum proficit ad cursum belli. Omnes tamen Britanni Operationem Facem gesserunt et copias Rommel superavit. Unus gubernator vel talis phaenomeni gradus belli cursum mutare non potest. Nisi fias fabula tibi. Fine anni 1942, Massilia numerum aircraft deprimit et iterum crucem Militis crucis ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus consideratum est. Et a fine mensis Martii anno 1943, Massilia quingentos stragulas excessit, pro quibus crucem equitem ferream cum foliis, gladiis et adamantibus aureis quercubus accepit.
  Mense Aprili et Maio Massilia in Mediterraneo acriter pugnatum vidit, cum quattuordecim aircraftrum in uno proelio et viginti die iaceret. Qua re et ace- phaenomenon Britanni eum timuerunt.
  Sed tamen hoc heroismo Rommel victus est. Tantum Americani et Britanni a Massilia abhorrent.
  sed mense Iunio ad orientem ante translatus est. Et haec fabula cum gubernatoribus Sovieticis impacta est. Massilia bene pugnat et conatur ME-309 ex serie nulla.
  Pro septingentis quinquaginta stratis aircraft crucem accipit crucem ferream et platinum cum gladiis et adamantibus foliis quercus.
  Et in Kursk Bulge Massilia lucet. Certat unus totus grex planorum. Et vere terribilis est pugnator. Sed Nazis proelium Kursk adhuc amittunt. Etsi Massiliensis tamen historiae cursum movit. Germanorum copiae in Africa quinque post diebus in deditionem venerunt. Et portum in Sicilia per dies decem moratus est. Copiae Sovieticae aliquanto tardius procedunt. Tametsi paucorum dierum differentia fuit.
  Cum Massilia mille aircraft iecit, magnam crucem ferreae crucis accepit, quod solum Hermann Goering in Tertio Reich habuit. Bellum autem continuatum est.
  Germani amiserunt, sed Exercitus Rubrum et socii paucis diebus post rem narrant.
  Massilia pugnavit ut leo... Sed iam annus quadragesimus tertius praeteriit, et Germani multas clades passi sunt. Sed Massilia nihilominus in Nazis spem aliquam orta est. Praesertim omnia nondum pereunt. Et in Tertio Reich, E-X gun apparuerunt auto-propelli. Facilis fabricare, vilis et agilis. Silhouette autem adhuc humile est tantum 1.3 metrorum. Loco elaboratum est pro operando in Mure, quae in principio se iustificare non poterat.
  Bellum in frenum tractatum est. Massilia duo milia aircraft iecit et stellam Crucis ferreae crucis cum argenteo quercu foliis, gladiis et adamantibus consideratum iri.
  Tum tria milia aircraft iecit et stellam crucis equestris de cruce ferrea et aurea quercus foliis, gladiis et adamantibus accepit.
  Post annum quartum et quadragesimum, Germani paulo melius quam in vera historia steterunt. Tam celeriter cladem in Belaro et in Meridie vitare poterant. Romaniae et Balcaniae iacturam vitare potuerunt.
  Maximeque socii in Gallia missi sunt in mare. et hoc gravius est.
  In Britannia et in Civitatibus Foederatis Americae, iam modi sunt ad inducias cum Fritz concludendae. E-25 tormenta auto-propelluntur etiam in frontibus apparuerunt. Item humili silhouette, facile fabricare, sed gravius armato, et armis densioribus. Frons centum viginti millimetris quantum ad angulum, lateris octoginta duo millimetri, et sclopetum 88 millimetre 71 EL, altitudinis sesquialtera metrorum. Et contra talis colossus resistere non potest. Considera sclopellum auto-pellum comparatum cum armis et armis -2 secundum "tigris" et tantum triginta talenta ponderat. Et hoc tempta.
  Paulum copiarum Sovieticorum tardare Germani poterant. Idem Germanos in Balthico aggressi sunt. Sed non multum profecit. Exercitus Rubri valida defensionis profunditate obstitit. XE-162 jet Pugnator aircraft apparuit in aere, quae faciles fabricare et viles erant, sed simul leves et faciles temperare.
  Ita difficilior facta est ad socium bomb et damna augentur.
  Proeliis Germanorum ad omnia robur ostendit.
  Plurimae civitates Balticae dimidia pars Belarus, pars Ucrainae et Moldavia cum Odessa, ineunte quadragesimo quinto anno a Nazis tenebantur. Et in Gallia socii victi sunt. Decembri, Nazis socios e Sicilia evertere poterant, dignitates firmantes.
  Mense Ianuario, copiae Sovieticae circa Minsk progredi conati sunt, sed in proeliis asperis nequaquam haerebant.
  Germani lacus optimas habentes copias Sovieticas caedunt et duos furunculos faciunt. Communiter lacus Germanici sumpserunt. T-44 in seriem non pervenerunt, et T-34-85 et IS-2 contra seriem E infirmae sunt.
  Et jet aviation Germanica parem non habet. Socii et Iaponia in tribulatione sunt. Appellatio in Philippinis impediebatur et portum artis navalibus bellicis Iaponicis interclusi sunt. In US, utique, terrore. Et tunc Roosevelt mortuus est.
  Truman, cum Civitates Foederatae Germanicae submarines, praesertim in peroxide hydrogenii, taedet, inducias Tertio Reich praebebit. Tituli conveniebant, sed ea conditione commutationis captivorum, non solum Germanica, sed etiam Italica. Constat Churchill et Truman.
  Quam ob rem numerus gubernatorum Germanorum in caelo auctus est. ET XE- 162 ceperat aere principatum.
  Propulsavit aliam Sovieticam offendens in centro ad finem Maii, Nazis in Ucraina progredi coepit. Primus E-100 lacus etiam in proeliis interfuit. Novus currus machinam et transmissionem simul ac transmissam dispositionem habuit, quae efficere potuit ut pondus minueretur, et cum potiore tormento equinum millenum milium machinis faciendis satis pulsis praeberet.
  Arma autem erant omnino tormenta ab omnibus angulis Sovieticis impenetrabiles. 250. - fronti fastigato et 210 mm lateribus ac etiam declivis.
  Haec piscina in breakthrough probavit monstrum esse. Massilia a Maio 1945 quattuor milia aircraft iecit et stellam crucis Militiae Crucis ferreae cum platinis foliis, gladiis et adamantibus accepit. Pretigious a considera. Alter locus ab Huffman captus est, qui optime pereuntis potitus est, antequam Massiliae dissimilem rationem habuit. XE 162 quae optime convenit. A mensis Iunii anno 1945, Huffman cum signo ad quingentorum aircraft pervenerat et crucem Equitis ferreae crucis accepit cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus.
  Fere bellum Germanorum, qui in Occidente transierant, bene processit. Arado jet bombers efficax esse probatur. Nazis etiam propositum missile FAA cogebat in favorem novae aircraft, quae fere impossibilia sunt ad sagittandum, et pugnatores Sovietici eos adsequi non potuerunt.
  Aer Germani funditus dominati sunt. Vicissim URSS in prima acie defensus pergebat. Multae munitiones aedificatae sunt, et Nazis lente processit.
  Dissimilis historiae verae, SU-C, quae ingens in eo bello fuit, popularitatem subito adeptus est. Hoc tempore in URSS productio huius sclopetis auto-propelli accelerato gressu crescere coepit. Etiam simplicius et vilius est quam triginta quattuor quattuor fabricare. Et armatus est ut Germanos mordere possit. SU-100 anno secundo et dimidio quadra- gesimo quinto anno machina principalis facta est et in centum argenteis in die producta est.
  T-34-85 etiam in productione massa, sicut erat IS-II. Ex altera parte, IS-3 piscina evasit in fronte munitior. At contra, carior et intensior est, et tantum mille nummi producti et intermissi sunt. In universum IS-4, post- quam dimissus est batches in parvis. Ita URSS relicta lacus gravia. et series tantum SU-C et T-34-85 manebat.
  Germanos Borysthenen fine 1945 et Kiovia attingere poterant. Et etiam totaliter capiunt civitates Balticas et omnes fere Belarus. At hyeme fascist prohibere debuit. In caelo adhuc dominati sunt.
  Massilia ad quinque milia deprimitur aircraft, accipiet magnam stellam crucis equestris et folia quercus argentea, gladios et adamantes. Ut vides, laudum nomine satis diu fuit. Et Calicem platinum Luftwaffe in adamantibus.
  Vero anni 1946, lacus altiorum seriei E-50 seriei evulsis, Nazis in centrum progredi conatus est.
  Praesidium Exercitus rubri erat profunde et exculta secundum machinationem. Et hoc permisit ei ordinare non infirmam resistentiam. Germani una munitione perfregerant, non perficiendi loci causa, sed perrumpere cogebantur. Tertius Reich satis armatus erat, sed copiae minores assidue erant. Pueri quattuordecim vel tredecim iam pedites pugnabant, et saepius feminae occurrebant. In aeroplano, experientia gubernatorum feminarum plerumque felix fuit. Albina et Alvina, verbi gratia, coeperunt tam insigniter desciscere ut mirarentur rustici. Celeriter centum elit in duobus mensibus pulsatis crucem Militis Crucis Ferreae accepit.
  Puellae ostendit se pugnaces et athleticas esse valde.
  Massilia exortum plus octo milia aircraft ab hieme quadraginta septem.
  tormentis 30 mm contrivit. In USSR, Yak-9 pugnator principalis manebat, quod plane evaserat, sed facile erat efficere.
  Yak-3 postulavit summus qualitas duralumin et in massam productionem non introivit. la-7 modicis etiam productus est.
  Sed Yak-9 factus est magnae molis aircraft ante IL-2 et IL-10.
  Exercitus rubri sub verberibus contremuit. Germani Smolenscum perventum est, sed dimidium tantum sine captivitate circumdedit.
  Hieme, copiae Sovieticae responsioni oppugnatae sunt. Sed leviter pressit Nazis.
  Longum et attritum est bellum. Hoc quoque intellexit Hitler.
  Anno quadragesimo septimo Germani caute bellum gesserunt. Alienis copiis in molestis utebantur, multum bomba conati sunt. Prima linea non multum mutatur in anno...
  T-54 in URSS apparuit, sed ingens non fuit. T-34-85 adhuc in productione... Et SU-100 maxime producitur.
  Aviatio peior est quam in vera historia. Primo propter difficultatem belli, pauciores pecuniae quam Germani habebant et in historia reali. Secundo, sine tropaeis doctis ex Germania laborare pro- priis debes.
  Nazis autem provectiores X-262 et ME-363 cum velocitatibus usque ad 1200 chiliometrorum per horam et alas trahebat. ET ME-MC ALIS IN VERREM MUTATIS. TA-283 cum longo fuselage et sine cauda Gotha pugnantes. Terribilis yu-287. ET TA-D gagates quorum tormenta totidem sunt sex.
  Plus tailless bombers.
  In caelo, crescebat utilitas Nazis. Sed in terra paulo facilius fuit. Sovieticae copiae in vestitu abditae se solo abdiderunt ac tenuerunt.
  Anno 1948, Massilia ad decem milia aircraft rationem rettulit, et magnam stellam crucis equestris de cruce ferrea cum foliis, gladiis et adamantibus aureis quercubus accepit.
  Germani hoc anno demum circumdare et Smolenscum capere poterant, sed secundae res ad hoc terminatae sunt. Protractum est bellum in batulis parvis. T-34-85 adhuc in productione est, sicut SU-100 est.
  In 1949, Germani iam non oppugnabantur in fonte, et Exercitus rubri perrumpere conati sunt. Sed copiae Sovieticae nihil praeter detrimenta acceperunt.
  MIG-15, primus jet pugnator, in URSS apparuit, sed adhuc inperfectus erat et non serial. Hactenus, magna elit est Yak-9.
  T-54 adhuc non est massa producta, sed productio "T-34-85" in seriem SU-100 declinat.
  Anno 1950 iterum pugnatum est... USSR novum gun SU-130 auto-propulsum habuit cum sclopeto ex piscina IS-7 defecit. Haec machina efficacior erat.
  Nam Germani, E-50 gravior usque ad septuaginta talenta cum tormenti gasi turbine factae sunt, et armatura - 250-mm mm frons et latera 170 millimetris, et gravius tormentorum auto-propellum opus est ad pugnandum.
  Prima acies non multum mutata...
  Anno 1951, USSR MIG-15 in modificatione provectiore accepit, sed Yak-9 nondum e serie detractus est ... T-54 tandem promovetur et T-34-85 tandem removetur. Fabricatio. Fere nullae piscinae graves gignuntur, exceptis tormentis SU-130 auto-propellentibus, quae SU-100 substituit. Sed pondo quinquaginta talenta habet, et frontem bonam tantum habet praesidii.
  Germani in caelo premunt et adhuc aere dominantur. Massilia quindecim milia aircraft iacuit, magnam stellam crucis Militiae Crucis ferreae cum platino bracteis et adamantibus folium quercus promeruit.
  Hic venit 1952... Utriusque exercitus funditus caesis proeliis cruenta, sed ancipiti paene immotae. ad meridiem per Borysthenen. In medio nihilominus Germani Smolenscum et Pskov comprehenderunt ac tenent, ac ulterius Narva Leningrad cum illis ... non est ... Finnia adhuc in bello est. Tota peregi. T-54 missa producta est, SU-100 discontinuata est et SU-130 substituta est. Gravis lacus nondum in serie. Germani aliquantum carros emendaverunt.
  America et Britannia adhuc bellum cum Iaponia sunt. Id bomb, sed ipsas insulas capere non possunt.
  Sed Americani bombam atomicam creare non potuerunt. itaque samurai adhuc tenent.
  Sed tunc anno 1953 advenit Stalin ... mense Martio mortuus est. Verum hoc tempore Generalissimo scriptam reliquit testamentum, Beria successorem faciens. Et calculus Germanorum super chaos et confusionem Exercitus rubri non materiat.
  Offensivum Wehrmacht cito perstringit.
  Sed URSS aestus belli vertere non potuit, sed etiam operando cepit et haesit.
  Fine anni 1953, Massilia viginti milia stratorum aircraft superavit. Quam ob rem peculiariter ei probatum est ac praecipue approbatum: Grandis Stellae Magnae Crucis Crucis equestris cum quercu foliis, gladiis et adamantibus.
  Annus 1954 venit ... Beria pacem obtulit Hitler his condicionibus ut quicunque vicit quid deinde maneat. Tum vero quantum potes se invicem perdere? Sed Hitlerus oblatum pertinaciter repudiavit. URSS habuit IS-X, sed haec piscina non satis efficax fuit. Praecipua machina T-54 in serie ...
  Prima acies sicut adipe in Siberia pruina.
  Iam iam 1955... America adhuc cum Britannia pugnat et Iaponiam opprimit. Et USSR cum Tertio Reich inpellit. Et se ludibrio habent.
  Prima acies otiosa est. Caelum Nazis dominatur. mig-15 serit ac retinens hostem.
  Massilia viginti quinque milia stramentorum prostratorum accipiet: Grand stella magnae Crucis, crucis equestris, cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus!
  Annus 1956 venit ... Germani piscinam pyramidalem in seriem immittunt. Spes in eum confixi sunt ac tandem habent orbes qui ad usum pugnae apti sunt. Sed tantisper prima acies torpet et Exercitus rubri hostes detinet.
  Iam anno MCMLVII die XX Aprilis, Hitler novam desperationem oppugnationem in Moscuam movet... Et rursus omnia in proeliis locorum asperis haerent... Per finem anni 1957, Massilia triginta milia aircraft proicit et eam accipit. Grandis stella equestris Crucis Grandis Crucis cum foliis quercus gladiis et adamantibus cogitavit.
  Longum est bellum. Anno 1958 advenit ... Lavrenty Palych Beria, successor Stalini et praeses Committee Civitatis Defensionis, dixit:
  - Patria perquam exhausta est! Et fessi sunt populi belli. Pace opus est!
  Zhukov dixit:
  Quamdiu Hitler vivit, pax non erit!
  Shelepin, minister interioris, consensit;
  - Ita, quamdiu Fanaticus Fuhrer iste Germaniae, Nazis bellum nobiscum geret, donec internecionem mutuam compleat!
  Beria pugnum percussit in mensa et fremuit;
  - Frange aculeos! Quid Molotov dicet?
  Minister Externus cum gemitu respondit:
  - Hactenus, prospectus mundi valde vagus est. Tertius Reich etiam valde defatigatus est. Sed tamen totam Europam digitis habet. Et si adhuc decem annis duraverit bellum, erimus primi excutiendi!
  Praeses GKO adnuit.
  - Recte! Nos primi descendemus! Et sic necesse est invenire viam corporaliter ad tollendam Adolf Hitler!
  Shelepin dixit:
  - Praestat Hans Marcel eliminare. Hic est verus diabolus in carne! Quod si illo sublato, voluntas Germanorum ad bellum labefactabitur.
  Cum hoc Beria consensit;
  - Ita, subruetur!
  Shelepin suggesserant:
  - Fortasse praemium in cadavere Marcelli posuit?
  Praeses GKO obicitur:
  - Non! Tantum pro vivis!
  Minister Interioris dixit:
  - Facilius est occidere quam capere!
  Beria adnuit et notavit;
  - Homicidium hortamini ad aliquid! et adhuc vincemus. Quid dicunt gravida?
  Iakovlev cum gemitu dixit:
  - Dum Germani pigri sumus. Idque nostrum problema!
  Fremueruntque Beria aggressively;
  - At nostra victoria inevitabilis est!
  Ilyushin confirmavit;
  - Vere comes Praeses!
  Shelepin dixit:
  - Duae puellae molestissimae sunt: Albina et Alvina. Consequuntur Huffman et nos assidue torquemur. Et nunc et omnis molestias et molestias.
  Praeses GKO ostendit:
  Nos eos suspendemus!
  chuckles in responsione fuerunt. Alioqui ridiculum videbatur.
  Ianuarii 1958. ... Et bellum paene infinitum videtur. et in conspectu non est finis.
  Nazis in territoriis occupatis feroces sunt. Praetores comprehenderunt: Mishka, Kolya et Svetlana. Pueri et puella quattuordecim annos nata sunt. Mox Komsomol se coniungunt. Interrogati primo sunt praeiudicio. pueros et puellam flagellis verberant. tum filo vapulant. Kolya, natu maximus ab imo, vena adhuc coercita erat. Dimissa per teenager corpus obit. Koya ingemuit dolorem quem pertulit.
  Deinde pueri nudipedales in nivem educti sunt et ad sagittandum delati sunt. Erant autem graciles, nudipedales, faciebus contusis, ac terga fractis, ambulantes per villam.
  Et in cervicibus tabulae suspensae, " we are partisans."
  Duo pueri et puellae in nive ambulabant. Kolya, quae electrico currens cruciata erat, vultum caeruleum a dolore habuit. Ursa paulo vividus, nisi verberaretur. Puella Svetlana frowned. Ipsa quoque vapulat, tenuis erat, tot annis occupata. Quaesita est a matrona, digitis hymenis laceratis. et hoc tam ignominiosum auctorem et puditum. Puella labella mordet.
  Pueri in nive discalceati sunt incommodi. Sed hi adhuc flores sunt, si iaculantur vel suspenduntur. Sed nunc justo aguntur. Tormentum non est super adhuc et Nazis opus est informationes accipere.
  Pedes munientium nudi sunt rubri et leviter infrigidati in frigore. Incolas natos captivos miseratus aspice. Jamque tandem in tugurium ducti sunt.
  Me super dorsum ponunt, et nudam calcibus cum Flexilis caudicibus verberant.
  Pueri clamant in dolore et pervellam... Kolyae nudis calcibus flamma leviore uruntur. Tum rotundum calcaneum puellae Svetlana immisso candenti exustum est. Et quasi pcenor ex hoc in summo pulmone clamabat.
  Interpellatio facta est cum praeiudicio, sed pueri tacuerunt. Et iterum contusa sunt filo et nudae plantae combustae sunt ferro candenti.
  Sed pretium auctor nulla. Firmaverunt. Kolya etiam candens immisso in pectus nudum pueri imposuit. Puer graviter anhelabat, sed dentibus infrendens et clamores eius retardabat.
  Itaque Nazis nihil assecutum est...
  Sed bellum tractum est. et Moscuam ex aere aggressi sunt. Pugnae lentae sunt.
  Albina et Alvina in aere pugnant. Puellae in tantum bikini et discalceati sunt.
  Et aeroplana Russiae descendunt. Daemones multa praemia iam receperunt, cum magna stella in cruce equestris cum bracteis et adamantibus aureis quercubus folium.
  Hae duae puellae super gradum iustae sunt. Eorumque aerobaticorum et interitus materiae et textus viventium.
  Hic Albina aeroplana Fontes
  - Ad Tertiam Reich!
  Alvina quoque clavum in carros Russicos misit et, septem vyaknula interclusis;
  - Pro Fuhrer!
  Utraque puellae rident...
  Licet honestum sit, valde taedet hoc bellum. Nam pertinax Fuhrer ducit, sed frontem congelat omniaque haesit. et omnia in circulo. Et modo cadavera utrinque currus deprimit. Contritus lacus et dolor.
  Albina succisa octo planis plura cecinit;
  - Sequens saeculum nostrum est!
  Huic Alvina fidenter consensit;
  - Omnia etiam futura saecula!
  Puellae aeroplana Russica furore efferata confodiunt.
  Et tunc quidem tormenta. Pedes nudis maxime puerorum frige, et candentis forcipes costas frange. Violenta puellas...
  Bellum homines feros facit. Etiam ipse Massilia pugnae iam defessus erat. diu pugnatum est. Retro anno 1940 pugnavit pro aere principatus in Britannia. Primam felicitatem non habuit. Non putaverunt se phaenomenon futurum esse, et testimonium plurium praemiorum Tertii Reich. Et deiciet plana ad totum exercitum aerem.
  Hans Marcel magis magisque pertaesum est. Taedet bellum. Volui corpus muliebre, vina pretiosa et convivia luxuriosa et alia in deliciis. Quot iam esse possunt - duodeviginti annorum ordines sunt. Numquam graviter laesus, nisi in ipso vitae initio confodietur. Maſſiliæ ſuperiori po- ſe curavit. Aeris campus Marshal factus est sed privatus pugnavit. Et te multum desiderabat.
  Scintillare in oculis suis deflorescere coepit. Bellum cum URSS in stalematum abiit. Nec Stalini mors quidquam mutavit. Tituli adhuc vivit, licet non bene videat, sed tamen secundum quid strenuus est. Macula calvus in capite iam perrumpit et comae Fuhrer canescunt.
  Sed dum adhuc imperium administrat, pertinacissime USSR conficiendum cupit. Civitates Americae Unitae et Britannia Iaponiam occupaverunt, sed in bello clandestino haeretis haerebant. Plus, Americani et Britanni Indiam et Africanas cum copiis suis colonias servare conantur.
  Ita socii in hoc bello nihil intersunt. Non sunt eius. Gaudent etiam duo imperia totalitaria inter se exterminare.
  Marcellum graviter suggessit et in pontem ME-462 LEVAT FACILIS. Machinae geminae machinae potenter armatae sunt, et Hans e longinquo ferire mavult, hostem ab eo arcere. Huffman e contra XE 362 appropinquat.
  Hactenus Germanorum aviatio qualitatem in hoste conservat. Sed iam non opprimo. Sed in miraculo telum Fuhrer credit ...
  Scutellas volans, id est aliquid... Sed adhuc nimis pretiosae sunt et radii thermae adhuc imperfectae sunt. Pyramidalis lacus etiam una argumenta in controversia sunt.
  Sed ne hoc quidem consilium Germanorum ambiguum est. Praeterea figura pyramidalis est bona contra projectiones in motu, non autem contra calefactionem efficax.
  Massilia ignes et propagines duos duodenas aeroplanorum Russiae descendit et dicit;
  - Ad Tertiam Reich...
  Tum iuvenis suspirat. Et iterum alia triginta carros Sovietes pulsat in uno rupto.
  Imo bellum tractum est... Et haec via nullum finem habet.
  Hans cecinit;
  - skidded, skidded me! Possedit me, obtinuit me!
  Et rursus pugnatores Russorum descendit.
  Ita, Hitler misit eos ad occidendum ... Vel ut alios occidas, quod etiam non saccharo.
  Marcel recordatus puellae.... Ilsa nomen erat. Tam pulchra flava, et uxor ejus.
  Hic est, crudelis. Conatus in Komsomol. & flagello tunditur ab omni orbe.
  Trita ut cider hircus. Tum facem nudis pedibus attulit. Assam nudam plantam. Et iterum pro flagellis. Et quomodo iste Komsomol membrum in dolore rugit. Ilsa cum sale vulneribus. Quod vere truculentus fuit.
  Ilsa etiam pueros torquere probaverunt. Puerum unum de quatuordecim annis deturbat, et cursori manus adfixit. Deinde incepit ei aquam frigidam infundere. Et tunc sumpsit facem in manibus suis et assavit corpus musculari teenager. Deinde iterum aquam glaciem effudit. Et tandem, aqua bulliente corruit. Et flagitium erat.
  Ilsa tale oblectamentum dilexit, nec libidinis causa quidquam dedignatus est.
  Sed tempus transivit ... Et habuit filium primum et deinde filiam. Et iam Ilsa eam docere et liberos Marcelli torquere incepit.
  Ecce mulier foedissima a SS.
  Marcel quoque aliam uxorem habuit: Helga. Etiam gubernator est. Hans ei anno 1945 occurrit. Illa volavit TA-152, optimus, et fortasse optimae aircraft propeller agitatae Luftwaffe.
  Helga gubernator erat, non carnifex. Itaque concepit et peperit - continuo geminos.
  Et notandum magna. Et tunc plures duos filios et unam filiam parturire curaverunt. Et quinque liberos habens, non amplius pugnavit...
  Ita est felix. In Tertio Reich, Hitler primum permisit detentores ferreae Crucis primae classis et supra, habere secundam uxorem legalem in praemio.
  Bene fremuit Papa, sed tamen probavit. Tum Fuhrer quattuor uxores habere imperium coegit. Concilium Oecumenicum hic congregatum est et in gunpoint approbatum est.
  Defectio hominum in Tertio Reich ingens est. Et hoc sane decretum est.
  Facultates pubis Germaniae non solum ab Europaeis pubis et exterarum partitionibus exhaustae sunt.
  Hitler suspendit exterminium Judaeorum, et nunc pubis in trutina fuit. bellum exhaustum imperium est.
  Etiam URSS depopulatus est ... Multae feminae in exercitu pugnaverunt cum pueris. Anastasia Vedmakova uberrima acc factus est. Haec fere ab ipso initio belli pugnata est. Primo, die U- 2 segetis. Sed tunc haec ad pugnatores flectebat.
  Multae aces Sovietiae mortuae sunt ... Pokryshkin, heros URSS factus quadrifariam factus, tamen mortem suam invenit. Kozhedub, heros quinquennio factus, etiam in proelio crepuit. Diu, Soviet aircraft systema deiectionis non habuit, et gubernatores mortui recipis valde altum erat.
  Anastasia Vedmakova supervixit. Et stellas aureas, quae in pectore suo non sunt aptatae, congesserat. Secundum normas viginti quinque hostium aircraft demissae stellae aureae datae sunt. Cum numerus stellarum decem attigit, Beria eam cum Stella Big Diamond Herois USSR obtulit. Anastasia maxime intitulari acc. Praeter aircraft downed, etiam piscinas, pontes, aliquet ac etiam duas naves destruxerat. Atque haec mulier gubernatores etiam ipsos interclusos servavit.
  Et nota fuit pluribus impedimentis ad incendendum cum fomite et sic de aliis.
  Anastasia magna fabulae aviationis Sovieticae facta est. Scilicet ipsa quoque taedet belli. Illa etiam pugnavit et gravida dum volavit. Et tunc peperit filium.
  Puer formosus evasit, ut mater rufa. Anastasia bikini et discalceatus in regula pugnavit. Idque ei quaedam commoda dedit. Quod non omnes aestimat. Sed particeps eius iuvenis Akulina Orlova etiam discalceatus et in bikini pugnat, et hoc multum adiuvat.
  Ambae puellae volant et incendunt ad vehicula Germanorum. Anastasia Vedmakova primam eius eruptionem in Hispania fecit. Illa nocte positiones exercitus Francogallicae in U-2. Quale quod peritia tectorum. Et Akulina Orlova puella est puella, et adhuc impiger ac libidinis plena.
  Germanos pulsant.
  - Gubernatores-gubernatores, bomb-plana;
  vincemus omnes fascistos in proelio ...
  Nostrae stellae altiores sole erunt;
  Et expandet cherub alas suas.
  De puellis, inquam, magnae sunt artifices.
  Iam iam die 23 Februarii 1958. Exercitus Sovietici dies ... est. et magno modo celebrari debet. Sed dum omnia verecunda sunt...
  Beria non nimis hilaris est ... In bello omnes satis defessi sunt.
  Mareschal Vasilevsky suadet:
  - lacus e ligno faciamus!
  Summus adnuit.
  - Quod suus 'a bona idea!
  Mareschal Zhukov objecit:
  - Sensu parum! Loculi vivi sunt!
  Vasilevsky logice dictum est:
  - Leviores sunt et velociores. Germani lacus nostros perrumpunt!
  Concordia Beria annuit.
  Vasilevsky mentem suam loquitur!
  Malenkov confirmavit:
  - Nos omnia recta faciam!
  Turma Beria defessa erat... Nullae aliae notiones erant. Nisi conaris plastica viliorem facere et fortius fabricare.
  Sic tandem, tandem longam patientem bombam atomicam creant.
  Aliquid in opere suo in Iunctus Civitas stabulantur, et etiam in toto mundo.
  et te incitare debes. Forsitan tunc bellum tandem finietur.
  Sed adhuc bellum geritur et tempus fluit sicut guttae.
  Hic Mirabela capta est. Et Nazi milites sciderunt vestimenta sua. Et deinde pedes expandentes puellam rapere coeperunt. Mirabela in mixtura doloris et voluptatis ingemuit. Perfecitque aliquoties.
  Tunc coeperunt eum torquere. Calces puellae candenti ferreis fasciolis incenderunt. Et percutiebant eum primum flagello. Et tunc, cum filum rubeum ex calore, a tergo, a lateribus, a pectore, . . .
  Tunc ceperunt digitos forcipe frangere. Tum asinum puellae stimulo candenti rodit.
  Denique cruciatus crudelitatis memor fuit. Summaque arrogantia.
  Martius iam venit... Germani magis in aere instare conantur, multae vires oppugnare non habent. Lacus pyramidalis, si antea apparuerat, adiuvabat Wehrmacht mundum vincere. Verum, proiectum cumulativum praesidium dynamicum habet. Atque inter se crepitant utrinque ruunt.
  Die 8 Martii 1958 mulierum dies est. et ex consuetudine captiuorum commutatio facta est. Germani cruciatum dimiserunt, sed Mirabela comminuerunt, et in reditu Russi Adala dimiserunt. Mulier Germanica etiam eam obtinuit, inter raptores.
  Anastasia Vedmakova Mirabela herbarum et unguentorum potione attrivit eamque dormire reliquit ut recuperaret, ut biduo rursus in caelo cum Nazis pugnaret.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in suis MIG-15s in caelo sunt. Akulina dixit:
  - Adhuc pugnavit in Hispania - Quot annos natus es?
  Vedmakova giggled respondit:
  - Non solet dominam de eius aetate rogare!
  Akulina giggled and remarked:
  - Vides ut viginti, plus viginti quinque!
  Anastasia adnuit et notavit;
  - Pugnavi in civili bello... Tres pueri mecum fuerunt. Magna cornua albis dedimus. Et primam hominem occidi cum Leopolim in MCMXV Germanos expugnaverunt. ... Sic fere existimare potes quam senex sum!
  Flava sibilabat puella.
  -Mirabile! Simile imaginatur!
  Et canae formosae risit ore dentis equino pleno, et perbibetur;
  - Et quod? Haec est magicae deorum Russiae! Docebo te, nec senesces nec!
  Akulina Germanum planum defodit nudis pedibus et pipiabat:
  Mira iuventus!
  Bellum est et nullus finis est, sed tamen virtus et victoria!
  Aprilis 1958 venit. In meridionali tempestate plus minus tolerabiles et Nazis erigi conati sunt. Praecipua quaestio est, scilicet, Flumen Borysthenen. Et in sinistro oram Sovietica loca munitiones occupaverunt.
  Germanos tamen alterutram ruinam habebant. Percutiunt per Turciam. Diu haec terra neutralitatis adhaesit. sed mutatur imperium. et magis copiae Germanorum pro- venerant. Et Hitler consensit Ottomannos quoslibet montes aureos promittere ut eos in bellum impellerent. Turciae velociter crescebant, exercitus robustior factus est. Et quaedam arma a Tertio Reich in fidem vendita sunt. Exercitus autem Ottomanicus factus est, fortiter explicans milites musulmanos plene in confinio URSS.
  Et die 20 Aprilis 1958, sine indice belli, Turcia copias Sovieticas in Transcaucasia aggressi sunt... Sic secunda frons addita est exercitui rubro. Nihilominus, Nazis opera specialia Sovietica eluere poterant. Res aggravata est ab exercitio inter Zhukov et Beria. Quae etiam res ad frontem pertinent.
  Turcae non solum, sed una cum Germanis aggressi sunt. Idque eis adicientibus opportunitatibus dedit.
  Proelium ad Yerevan explicatum est, et Batumi expugnatum est.
  Massilia in aere pugnat. Modo eius modi maior est et pugnax. Imo tandem spes timida erat, ut id bellum, quod supra modum ceperat, vincere posset.
  Primo die Germani et Turci per praesidia exercitus Russorum irrumpunt, et mediterranea movere coeperunt.
  Nazis admiratio imperatoriae assequi procuravit. Illi satis celeriter appropinquabant. Et ex parte evasit Exercitus Rubri non satis paratus ad Transcaucasiam defendendam.
  Et hic heroismus Red Exercitus pro miscalculis ducis compenset.
  Explicatur pugna pro Yerevan. Tum propugnatores fortiter pugnaverunt. Nazis et Ottomanicis copiis resistunt malis.
  Et in extrema parte Yerevan : Foderunt fossas munientes. Sunt latinae nationum diversarum. Praesertim multa lucida capita micant. Sunt liberi rubri et nigri et flavi.
  Una res eos coniungit: fides in triumpho communismi et nudis pedibus. Patet quod non omnes habent calceos in bello, et ideo in signum solidarietatis omnes pueri nudis et rotundis calcibus iactant. Ver in Transcaucaso satis calidum est, et cum scopas moveas et operari, etiam in guys calefit. Et hyeme, frigus hic non ita atrox est.
  Pueri et puellae perusta, graciles, sed nervosi, ad pugnam atrocem parati sunt.
  Pueri alacres laborant et decantant;
  Attollite ignes, caerula noctes;
  Piones sumus - filii opificum...
  Lucis hera anni appropinquat;
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Hic terror iterum venit. Pueri et puellae ad fundum fossae saliunt. Et conchis iam incipiens erumpere desuper: Hostis tormenta laborat.
  Pashka nudis pedibus incedens puella Masha interrogavit:
  - Putasne nos superstites esse?
  Respondit puella tenuis et crine fidenter.
  - resistemus saltem semel, hora difficillima!
  Auctor Sasha logice notatur:
  Nostra virtus firma est.
  Puer nudum solum ad lapides percusserunt. Videri potest quod ille puer solidis illinendis se refertus est.
  Puella Tamara dixit:
  Nos sine timore pugnabimus
  Non secabitur nec gradum retro .
  Tunica madens sanguine -
  Plures hostes, eques ad infernum converte!
  Puer Ruslan, auctorem crine nigro, notavit;
  Saecula, tempora, veniam;
  In quo nulla dolor et...
  Pro hoc pugna usque ad extremum spiritum tuum.
  Patriae tuae, ex animo servite!
  Puer Olegus, tenuis et flavus, pipians, versus;
  Non, vigilans non veterascet;
  Vultus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non cognoscat tristitiam;
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Pueri et puellae consonantes plauserunt.
  Nunc autem vi oppugnationis aircraft sunt iam volantes et bombs distillantes. Et hoc est pugnax accessus.
  Oleg et Sasha fundam suscitaverunt et donum mortis intulerunt. Et dolium ab oppugnatione aircraft Hitlerorum percussum est, quamquam ad Turciam pertinens.
  Natasha puella cecinit;
  - In Komsomol, non solum aetate;
  Fatum meum Komsomol est!
  Vincam spatium, credo
  Vivamus semper!
  Ahmed, puer auctor ab Azerbaijano, subridens respondit:
  - Nondum es socius Komsomol Natasha!
  Irata puella nudum pedem impressit et canora voce respondit;
  Proxima patribus alacri cantu ;
  Pro Komsomol... stamus.
  Lucis hera anni appropinquat;
  Clamor munientium - Semper parati!
  Clamor munientium - Semper parati!
  Oleg quoque nudum, puerile pedem, boavit;
  Fortior malleus proletarius exprimitur;
  Ab Titani manu comminuens iugum .. .
  Mille arias cantabimus Patriae nostrae.
  Ac lux posteris, bona!
  Pueri delectantur. Et revera Germani et Turci bombed, et una tantum puella fragmento in nuda, rotunda, rosea calcaneo percussa est.
  Clamavit auctorem, sed labrum momordit.
  Itaque impetum repellere parabant. Et iam lacus fascists et unitatibus Ottomanicis sunt. Turcia in fidem empti, formidabiles E-100s moventur. Talibus validis et periculosis machinis.
  Habent tale praesidium. Quod ab aliquo angulo non potes attingere. Ex uno tantum angulo non potes ferire. Sola fors est vestigia rumpere.
  Pueri ad pugnam parati sunt et nudos pedes iactant. Hic sunt in filum propellentibus fasciculis cum explosivis homemade vestigiorum Nazis et Turcarum. Rommel et La Erdogan phalangas lacus exercitus laborat et destruit.
  Et vultus terribilis.
  Sasha stridore:
  - Gloria communismi!
  Puer Pashka cum Oleg e funda et stridore;
  - Gloria munientibus!
  Puer Ruslan, una cum puella Sufir, cuniculum sub Germano et Turca filo trahit, clamantem:
  - Gloria in USSR!
  Pueri ab Azerbaijan et Russicis pugnant. Pelles, tenues, discalceati munientes contra armata perampla lacus.
  Puella lepidam Tamara allicit, pedem parvum, nudum et dicit;
  - Gloria Russiae!
  Auctor Ahmet confirmat dum hostes incendunt;
  - Amici simul familiae sumus!
  Puer Ramzan, in Azerbaijani rufo crine, raedam pulsans confirmat;
  - Ex verbo sumus centum milia!
  Pueri amici sunt... Hic est puella Armena Azatuhi, quae etiam involucrum explosivum sub fascist erucae ope filum et stridore transfert;
  - In USSR familia populorum est!
  Alius Aghas puella Armenorum dicit:
  - Fascismus non flectere;
  Et puella filum nudo digito traxit. Multi Azerbaijani et Armeni filii capillos flavos habent et indiscreta sunt a pueris Slavicis, e quibus multi etiam sunt. Qui e Germanis evaserunt, aliae familiae Russicae in Azerbaijan et Armenia etiam sub tsars consederunt.
  Sunt multi Slavi in Caucaso. Sortes copulae mixtae. Nam et liberi capilli leviores quam parentes solent habere. Et latinas Slavicas perustae sunt ut eas ex incolis dicere non possis. Praeterea pueri plerumque similiores sunt quam adulti.
  Ita pugna internationalis Sovieticae phalanx puerorum et puellarum pugnat, et inter se coniuncti sunt et simillimi. Calces nudae micant moventes.
  Et pueri somnia leti munera mittunt. Shamil et Seryozhka, pueri ambo auctor, filum trahere. Et hic Germanicus est, sed cum turcica turba, E-50 cum brucho fracto subsistit.
  Pueri consonantes canunt;
  Unio indissolubilis, liberae respublicae;
  Non vis non timor.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Et amicitia et ratio, et virtus in somniis!
  Et pueri delectantur. Rident albis, etiam dentibus. Et hi felices sunt, licet mortem intentent.
  Germani sugunt. Contriti lacus tormenta sua et tormenta tormentorum elata sunt.
  Quaedam vehicula Germanica et Turcica grenade launariis instructa sunt et periculosissima sunt.
  Puer Maksimka et puella Zara ab Azerbaijan et illi nudis pedibus innixi cuniculum sub hoste extraxerunt et mastodon fasciculum, etsi Turcia venditum, excusserunt.
  Clamabant ad summos pulmones;
  - Pro USSR!
  Pellentesque ut est mauris.
  Pioneers Abbas et Vladimirus etiam armis utuntur. Hoc in casu, catapulta E-75 eruca ad Nazis frangit. Tum pueri cantant;
  - Pro magnitudine telluris sub tegmine communismi!
  Oleg et Abdula variarum nationum auctores sunt, sed uno corde etiam explosives agunt. E-C feriunt et canunt.. .
  tellurem gentibus aperuimus;
  Via ad spatium, ad mundos invisibilis.
  Heroica facta canuntur -
  Mortis cicatricem in aeternum dele!
  
  Sub Sancta Vexillum Russiae;
  In pace, amicitia, felicitas et amor.
  Laetior fiet populus totius terrae;
  Infernae tenebrae procul dispellent!
  Pellentesque hic pugna.
  Abdurrahman et Svetlana - puer Azerbaijani et puella ex Belaro filum simul trahentes et piscinam fascist excusserunt. Et cecinerunt:
  - Magnum nomen sacrae Russiae;
  Mundum lucet - sicut solis radius ...
  Credo in unum beati erimus;
  Ostendamus populo viam rectam!
  Pueri sunt fortissimi. Tam Nazis, quam eorum socii, Turcae, a tam contumaci et furiosa resistentia abhorrent.
  Abudurrahman auctor est, nudo solo fragmentum accepit. Hoc callum cruris infantis transfixit.
  Puer exsibilatur;
  - Et dolet mihi!
  Svetlana etiam in calcem rotundum percussus est, et humerum eius impingebat. Sed puella sibilabat;
  - auctorem non confringes!
  Azim et Kolka etiam currus icta est germanica.
  Pueri filo acuta canebant;
  Perfidi hostes inferrent;
  Sed credo non fallet, Fontes homines ...
  Hostes cladem et oblivionem expectat;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Exspectat hostis: cladem et oblivionem;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Pueri fortes sunt et non flectuntur. Et adipisci volunt. et cantant et pugnant.
  Germani gravia damna patiuntur. Vera plerumque vestigia phalangis contriverunt. Et fatalis non est.
  Peior erat munientibus qui capti erant.
  Puer Abdulhamid, cum captus esset, a Nazis eculeo impositus est. Illi nudos pedes ad truncum munitoris imposuerunt, et in hamis pondera pendere coeperunt. Et tunc accendit ignem. Et equi nudi pueri igne lambebantur. et flagellum super dorsum ejus cecidit. diu me caesum. Et tunc Nazis candens forcipe costas coepit frangere.
  At puer, tormentis moriens, cum ferrea costis Ex aestu frangebat, canebat;
  Berolinum fere sub nostro imperio est;
  Per binoculares damnatos videmus Reichstag ...
  Spero mox fore pacem et felicitatem;
  Quas narrabo carminibus meis!
  
  Russia communismum in mundos aperuit;
  Familia omnibus facta est.
  Sed Wehrmacht porcum rostrum nobis adhaesit;
  Jamque sanguis venarum instar fontis spargitur!
  
  Quid apud nos fuhrer oblitus fortuito?
  Terram servosque obtinere volui!
  Fascismus ivit cum expeditione longissima -
  Heic est insomnium verum, tartarea somnia!
  
  Puer simplex, puer discalceatus;
  Nuper ligavit ligaturam rubeam.
  Ipse voluit mundum sine Deo aedificare;
  Sed repente napalm e caelo erupit!
  
  Fuimus ante AWOL currerem;
  Tales iuvenes sumere nemo vult!
  Sed puer pugnator in sclopetis fecit;
  Semita patrum digna evasit!
  
  Pugnatur ubi et astu et vi;
  Et inbecillitas quoque amara est, proh dolor.
  Commilitones ad sepulchra foderent
  Planitie in gelu loculos abiete!
  
  ego sum auctor nunc adsuetus patior;
  Abiit ad explorandum discalceatus, niveus ornusque.
  Fortasse poena infidelitatis;
  Nolui enim Jesum scire.
  
  Sed quae sunt tres horae Golgotha?
  Plus quam tres anni bellum praeterierunt!
  In qualibet villa, viduæ flent amare.
  Quomodo filii in sepulcreto patrie perierunt!
  
  supervi, conchylia laesa glans;
  Sed feliciter in pedibus mansit!
  Nos debitum in Germaniam honeste reddimus;
  Fascismus ille a nobis obtritus est!
  
  Maturus sum, sed adhuc puer;
  Non radit erumpere, sed iam Titan!
  Immo maior, ac fortasse etiam nimium;
  Post omnes, cor durum factum est sicut metallum!
  
  Hero astrum summum award -
  Ipse Stalin, mihi crede, tradidit.
  Qui dixit: oportet te ex similibus exemplum sumere;
  Pugnatores claves Eden fores cudunt!
  
  Sed nunc depone vasa fortia,
  Accipe te, forcipe, malleum et operare!
  Aedificare naviculam et navim e ligno
  Cursum crea ut avis volet!
  Imo cum his pueris, etiam una cum Turcis, Nazis USSR non vincet. Iam Idibus Maiis milites Sovietici celebrant, sed Yerevan detinet. Hoc significat fascist blitzkrieg in Caucaso frustrari. Ac praeterea fortes Komsomol membra pugnant.
  Elizaveta et nautae eius in SU-130 testis conchas in Nazi lacus miserunt.
  Eodem tempore puellae nudis digitis utuntur et canunt;
  Jamque in montibus altis Et sidereum fixit silentium ;
  et mare fluctuat et furit ignis!
  Et in furore ac furore ignis
  Et nudum puellae calcaneum puga pressit. et alia ag-75 iecta cumulativo proiecto.
  Puellae iocum habent.
  Et Akulina Orlova centesimum Nazi planum iecit et die 3 mensis Maii anno 1958 quartam stellam herois USSR accepit.
  Gloriosae feminae gubernatores... Etiam, bellum adhuc geritur, cuius exitus non liquet, sed nemo genuflectitur nec cedere debet. Ita melioris futuri fides est, et citius aut serius URSS vincet Tertium Reich. Et Adolf Hitler, qui potestatem et fortunam praesidis draconis accepit, morietur!
  
  FRANCISCUS consensus pertinet ad sortem humanitatis
  Franco concessit transitum militum Germanorum ad Gibraltar. Ad hoc castrum Nazis sine difficultate movit ac statim cepit. Deinde copiae Wehrmacht ad brevissimum spatium in Africam transferri coeperunt.
  Et Hitler mentem mutavit de pugna USSR. Praeterea Fuhrer perspicientia dixit eique exculta erat, ut hunc agrum non tam facile caperet. Exercitus autem rubri omnino non infirmus est. Stalin notitias de KV et T-34 praedia ad intelligentiam Germanicam specialiter dimanavit. Nazis et lacus gravia sua evolvere coeperunt.
  Nazis in Africa. Rommel plures copias accepit, et lucra majora fecit. Iugoslavia et Graecia etiam capta sunt. Ita victorias secutae sunt victoriae.
  Sed Continens Niger copias Germanorum absorbebat... Et nulla amplius mentio de expeditione Orientis erat. Nazis Aegyptum movendo cepit et Medio Orientem intravit. Iraq, Cuvaitum, aliasque terras ceperunt. Inde per Iranam contra Indiam bellum incepit. Mense Decembri MCMXLI, Iaponia Civitatem US in Peru Harbour et Hitler adortus bellum in America intulit.
  Post hoc bellum tandem ad Occidentem commotum est. Et USSR respirantem obtinuit.
  Per medium annum quadragesimum secundum, Germani totum continentem Nigrum, et Asiam usque ad Indiam devictos perfecerunt, quae etiam a Britannis infirmis resistentibus capiuntur. Et erat ingens imperium coloniae Germanicae. Ac Britannia graviter bombed. Novus Ju-188 et bombers Focke-Wulf, sicut etiam numerus subaquanensium, in dies crescit. Velocius et perfectius comprehendo.
  Aer impetus in Britanniam in dies crescit ardore. Atque mense Iunio 1943 portum fiebat. Novae obterere Germanorum proeliis interfuit: "Panther", "tigris" -2, "Leon", quae utilitatem Britannis ostenderunt. Londinum intra duas septimanas appulsum cecidit. Et post casum Britanniae, alia septimana restitit Hibernia.
  Et capta est a Nazis... Nunc Civitatum Foederatarum electio est: vel bellum desperatum contra Germaniam, quod in imperio est, gerere, vel ante tempus serum pacem facere.
  Tertium Reich iam tam potentes pugnatores habuit quam ME-309 in servitio, quod celeritatem 740 chiliometrorum per horae evolvit, quae tum valde erat, et septem puncta accendi habuit: tria tormenta aeris 30-millimetris, unum e. quod erat longum, et quattuor tormenta gravia tormenta.
  Et aces Germanorum phaenomena sunt: Massilia unum aliquid valet! Pugnator hic vera inventio fuit et omnia phaenomena superavit ... Pro centum quinquaginta stratis aircraft, Massilia crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus accepit. Et pro trecentis aircraft, primus in historia Germanorum hanc crucem iterum accepit. Et ut Massilia distingueret, novum in eius honorem praemium repertum est: crucem Militis Ferreae cum foliis quercubus aureis, ensibus et adamantibus, quibus pro quingentorum ascensorum aircraft laus est.
  America sentiebat bellum cum Tertio Reich et Iaponia, quod proelium Medium Mediterraneum vicit et Archipelago Hawaii ceperat, finem bene facturum esse.
  Et vere erit eis grave experimentum. Germanis certe difficile est ob separationem ab oceano in Americam accedere. Sed in principio non est distantia impedimentum. Et Nazis citius vel serius potuit peruenire ad Civitates Foederatas, natare et volare. Praeterea Tertius Reich iam pugnatores gagates habuit, et formidabilis TA-400 bomber, qui bombam Americam poterat. Potentioris Yu-288s iam ad bomb Britanniam tractavit, et quattuor machinae Yu-488 in via erat, quae celeritates usque ad septingentos chiliometrorum per horae attigit - quae simpliciter super bomber propeller!
  Ita Wehrmacht est fortis. Et formidabiles submarini a hydrogenio peroxide ad celeritates usque ad 36 nodos per horae pervenerunt, et Americani penitus perterriti sunt.
  Roosevelt gravissime aegrotavit, et ut eam totam tolleret, grave certamen virtutis erumpere potuit. Et Republican apud Democratas valde infelices sunt. Ipse Hitlerus terrorem in URSS respexit, qui suam potentiam augebat.
  Stalinist USSR tertium quinquennium consilium publice duplicando productionis industriae implevit. Etiam ratione habita quod parum cum statisticis circumvenit et haec notitia inflata est, adhuc infigo fuit. Output technologiae auctus. Anno quadragesimo primo, USSR circiter quinque milia piscinarum produxit, et tria milia eorum recentissima T-34s et KVs erant. Apparuit in serie et KV-3 et KV-5. Et hae machinae potentes sunt. Plus etiam aircraft fecerunt, quam numerum ad triginta milia fecerunt.
  In quadragesimo secundo lacus plus quam sex milia cum dimidio producta sunt. Aliquam Complectens. KV-4 apparuit in modificatione gravissima pondo centum et septem talentorum. Tum etiam T-L lacus tardus ad lucem est. Continuatio t-34 producenda est.
  Anno quadragesimo tertio, septem et dimidium milia piscinarum productae sunt. Et tam multa plana sunt ut gubernatorum inopia acuta sit. In summa, USSR centum et viginti divisas piscinas habuit. Et pervenit numerus aircraft quinquaginta milium.
  Primus annus quarti Plani Quinque-Yannis etiam secundum figuras officiales impleta est, et hic anxius Hitler.
  Itaque ubi ad impugnationem convertendam - Fuhrer decrevit anno 1944 ut URSS oppugnaret. Et signati sunt pacem Americae Foederatae Rei Publicae. Americani consenserunt omnes victorias Tertii Reich agnoscere et ingentes satisfactiones Nazis solvendas esse. Ac etiam ullum opus in armis nuclearibus recusavit. America etiam suam classem et fere omnem apparatum et multos carros in Nazis transtulit.
  Die 22 Iunii 1944, dimissa magna multitudine: "Pantherae", "Pantherae" -2, "Tigres", "Leonis", "Maus", "Ferdinand" -2 et alia instrumenta, Nazis aggressus est. USSR.
  Id Stalin copias in pugnam praeparat. Praeterea Molotov in novo termino in URSS completa est et acies Stalin restituta et armata est. Novus T-34-85 piscina cum turri maiore et validioribus armis produci in USSR coeperunt. Verum in gravibus lacus peius erat. Series KV in KV-13 attigit, et aliquot exempla ducenta viginti talentorum ponderata sunt. Complectens responsionem " Mus ".
  Bellum primo praeeunte Tertio Reich. In caelo, aces periti Germanici, sed meliore qualitate aircraft, gubernatores Sovietici verberaverunt. ME-262 jet iam in serie erat, sed USSR nondum talem aircraft habuit. ET MIHI-309 Terribilis et velocis machina evasit. Et TA-152 evolutio Focke-Wulf apparatus funestissimus est.
  Praesertim Tertius Reich magnam praestantiam in pube habet propter copias coloniarum. Et excellentia in mobilitate. Panthera-2 piscina optima evasit, quae anno 1944 mastodon principalis Germanica facta est. Armatus cum valido 88mm tormento cum dolii longitudine 71EL, hoc vehiculum capax est etiam lacus super-gravis KV penetrare. Armatura frontis bona, maxime frons. Centum quinquaginta millimetris frontis turris, et centum millimetris frontis alvei sub magna devexa schedae. Eodem tempore tota quadraginta septem talenta, machina nongentorum equitum. Id est, machina agilis et excellens ergonomics. Sola armatura negativa tantum sexaginta millimetrerum densissima sub clivis est. Sed etiam hoc satis est ut sclopetis quadraginta quinque et anti- lacus non in tabula accipiant.
  "Panther" multo fortior est quam simplex "Panther", et T-34-85. Ita Germani piscinam praecipuam habuerunt. Reliqui raedae peiores sunt. Panthera nimis debilis est cum tantum quadraginta millimetribus armorum lateris et vulnerabilis est ad sclopeta levium Sovieticorum et sclopetis anti- lacus. "tigris" -2 aliquanto melior est quam in historia reali mille machinam horsepower. sed adhuc gravis in sexaginta octo talentis. Et turris magna est et tardius circumagitur. Lacus viginti unius talentorum Panthera gravior est et armamentarium aequale et in armis fere nullum commodum habet. Ita, sicut "tigris", "tigris" -2 mox a servitio remotus est.
  Et leo vel asperiores. Nullas utilitates significantes in libri de Panthera -2 habens, nonaginta talenta ponderat. Quod cum tormento equitum mille, currum magis debilem facit ad faciendum faciendum. Et tormentum 105 millimetre in 70EL, etsi melius penetrat, minus rapidum est. Nec usu opus.
  Et Maus, etiam cum pondere 188 talentorum, est tantum machinae haemorrhoidis, et plus oneris exercitui quam piscina valida. licet munitus latus et malus. Sed incessus effectus terribilis est, et in usu saepius erumpit.
  Germani etiam Maus e serie removerunt ... Sed E-100 diu densiore extensione evoluta est, sed in armamento similis.
  In USSR, tota series KV in gradu pugnae parvo probata est. Et praesertim saepe currus destruxit et egestatem incessus habuit. Et sine clivo armatura, tormentis Germanicis facile penetrabatur.
  Solum triginta quattuor quattuor praedia plus minusve prospera fuerunt. Sed USSR plus - potentiorem et peractam defensionem habebat. Sed etiam minus - copiae se defendere non docuit. Etiam ac dictum est.
  Tres anni dissidentes, sane, apparatum URSS in copiis addidit. Sed gravia KV obterere succedebant, et evolutio structurae piscinae pro pondere augendo se non iustificabat. Et graves Soviet currus evasit, ingenue, rudera. Etiam in neque neque. PE-2 erat difficilis moderatio, IL-2 erat vulnerabilis, MIG-3 infirma in maneuverabilitatis erat.
  Et alia aircraft Sovietica qualitate inferiores erant Germanis. Gubernatores autem Germanorum tam periti sunt. Simile miraculum Massiliae est. Pro septingentis quinquaginta aeroplanis, quas artificiose iecit, cruce militaris crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus consideratus est. Et hoc est singulare, cum, propter unam personam, induxerunt sextum gradum unius considerandi, quamvis quinque gradus secundum traditionem requirantur.
  Paulo aliter evenit res ex historia belli. Si primo et quadragesimo anno Germani primo celeriter et facilius vicerunt, urbem post urbem ceperunt, deinde eorum motus retardati sunt. Nunc e converso.
  Copiae Sovieticae contractae et circa fines plene convenerunt et in valida defensione completis munitionibus stabant. Itaque validissima Nazisei initio belli resistentia fuit.
  Plus factor, quod USSR bellum incepit post convocationem generalem, quindecim miliones militum et magistrorum collectis, etiam lusit. Sed Hitler, utens possessionibus coloniarum in prima echelone, triginta miliones iaciebat. Plus, Iaponia viginti miliones ab oriente cum partibus externis iaciebat. Hoc tempore Stalin Moscuam servare non potuit.
  Praeterea satellites Tertii Reich participaverunt: Turcia, Finnia, Hungaria, Romania, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Hispania, Portugallia, Suecia. Et sane etiam Italia cum coloniis suis. Totum pecus...
  Ita URSS primo, Molotov et Stalini munitionibus fretus, hostem retinuit. Sed cum hae lineae perruptae sunt, colossale totum detrimentum et Nazis et Iaponicus revolvebantur, nihil erat quod detinendum esset. Et euenit contrarium : fortius initio resistitur, et debilior longius. Nazis itaque fere continuo Moscuam arripuit. Stalin Kuibyshev fugit, deinde Sverdlovsk.
  Singula proeliis in genere demonstraverunt quod USSR numquam didicerat quomodo se defenderet ... Praeterea secunda unda purgat in exercitu etiam partes negativas egit. Iam sub Beria, Stalin iterum militarem peragrare iussus est. Bene, Beria fecit.
  Videtur quod difficile Stalin sine sanguine dentes. Nazis, una cum Turcis, partes etiam negativas ex Transcaucaso et Media Asia percussit. Et hoc etiam evenit ut factor insignis. Nulla praeterea gravis defensio in Media Asia fuit.
  Sarraceni rebellarunt.
  Germani triennio majore usi sunt. Ab exercitu et peritior et fortior factus est. Et URSS minus addidit. In his autem tribus annis Stalin nullum bellum habuit. Mediocris eleifend. Stalin Hitler promisit Finniam non attingere. Germani tamen haud parum certaminis experti sunt. Praecipue gubernatores.
  Massilia, pro mille demissis aircraft, magnam Crucem ferreae Crucis, Luftwaffe platinum et cubum adamantem, et epaulettas ducis accepit.
  Omnia igitur multo magis fun et mirabilia evaserunt pro servis Luciferi...
  USSR usque ad Ianuarias 1945 protendit et incidit... Post hoc tempus pacis incepit... Sed non diu. Die XX mensis Aprilis anno MDCCCCL, Tertius Reich et Iaponia Foederatas Civitates oppugnaverunt. Tamen notitiae intelligentiae territi sunt Americanos occulte in bomba atomica laborare.
  Bellum per tres tantum menses duravit et occupatione Americae finitum est.
  Et die 20 Aprilis 1955, Hitler cum suis coloniis Iaponiam aggressus est. Bellum nonnihil ultra annum pugnatum est ac egregie pro Tertio Reich finivit.
  Deinde die 20 mensis Aprilis anno 1959, relatio habita est et imperium mundi monarchicum Tertii Reich cum potestate hereditaria apparuit.
  Et cum Hitler mense Martio 1961 mortuus est, filius eius, arte seminatione consecutus, regnum ascendit.
  Mundus, duce ferri ordine, planetas solaris systematis domavit. Hominis disciplina ferro unita et solidata novum Regnum Paradisi in Tellure Telluris aedificare conatus est, et in posterum omnes terrarum orbis incolas comprehendere conatus est!
  
  
  
  HIC EST PERSONA DUM DICTATORUM
  Hitler et Stalin in persona mense Novembri 1940 convenerunt et controversias componere poterant. Facies in congressione opportuna societate militari inter duos dictatores contra Britanniam finitur.
  Stalin consensit non esse sphaeram Europaeam auctoritatis Hitleris vindicare. Hitler in India, Pakistania, et maxime Irania Stalin cessit, sed Medio Oriente et Africa sibi obtinuit. Praeterea Sinae et pars Indochinae ab Iaponia et URSS divisae sunt.
  In communi contione et dictatore consensu bellum prohibentibus permissum est. USSR contra Iraniam et Indiam gravem intulit. Tituli copias in Africam mittebat. Post societatem militarem cum Russia peractam, Franco, animadvertens Britanniam tanta vi URSS, Italia, Tertio Reich et Iaponia resistere non posse, impetum in Gibraltar concesserunt.
  Tum Germani arcem, quae ad defensionem parum parata erat, dex^bat. Basis quoque Brittonum in Melita victus est, et vis portum appulit. In Italia cladem vitavit in Graecia propter ictus militum Germanorum et Turcorum.
  Sed Britanni victi sunt...
  Inde Germani magnis copiis translatis Aegyptum ceperunt. Cum centum quinquaginta partibus ad bellum URSS habentes, Hitler eos misit ut Orientem Medium et Africam occuparent. Britanni infirmi erant et copiae coloniae pugnare noluerunt.
  Fuhrer quadraginta primo anno tam Medio Oriente quam maxime Africa cepit. Stalin Indiam et omnes fere Irania, et Pakistan, et partem Burma apud Bangladesh occupavit.
  Iaponia Americam in Harbor Peruvia oppugnavit. Et dilatavit bellum ... Hitler in Americae Foederatae Re Publica bellum indixit. Etiam proximo anno Stalin bellum cum America iniit.
  Vere anno 1942 Germani Africam captam perfecerunt. Impediti sunt non tam a copiis Britannicis, qui Wehrmacht numero et qualitate inferiores erant, sed communicationum spatio et inopia opportunorum viae in continentem Nigrum.
  Britannia plus ac plura detrimenta ex classe Germanica et deinde Sovietica classe subaquanea pertulit. Americae ingressus in bellum parum adiuvabat.
  Etiam Iaponia Americanos verberavit.
  Classis Britannica liquefaciebat...
  Mense Septembri 1942, portum amphibium in Anglia incepit. Maxime German, sed copiae Sovieticae erant. Britanni acriter pugnaverunt. Novissimae Sovieticae lacus KV-3, KV-5 et postremae KV-4, etiam T-34, KV-2, et multae vehiculis fluitantibus in proeliis interfuerunt. Et Germani ab ultimis lacubus tantum T-6 vel "Tiger" administrarunt. Et tunc pauci currus in officinis raptim producuntur.
  Hitler in Sovieticae lacus viribus oppressus erat ingratis. Plane infirmior est.
  Germanus bomber Yu-188 malus non fuit, et DO-217, quae se satis ostendit, et ME-109 et Focke-Wulf. Sed sic est. Pe-8 etiam evasit ipsum bonum. In genere, lacus Soviet sunt fortes et graves.
  In Tertio Reich series adhuc augetur: "Panther", "tigris", "Leon" et "Maus".
  Britannia tantum quindecim diebus tenuit. Post quem praesidium Londinum in deditionem venit. Aliae sex dies pugnatum adhuc in Scotia geruntur. Tum per quadriduum Britanni in Hibernia restiterunt.
  Anglia cecidit. Proelia deinde contra Civitates Foederatas explicata. Sed America adhuc adeunda est. Pro quibus navibus onerariis multum opus est et maris potestate. Hitler copias suas aedificavit et primo mense Novembri 1942 Islandiam cepit.
  Praeterea per Groenlandiam copiae eius ad Canadam se moverunt. Et Iapones in Panamam appulerunt. Germani quoque copias per Argentinam et Brasiliam transtulerunt, quae societatem cum Tertio Reich inierant.
  Bene Stalin per Alaska oppugnare constituit. Proelia in Britannia ostendit satis efficax lacus super-gravis non esse. Soviet et designatores IS seriei pressius evolvere coeperunt, loco KV. Copiae Sovieticae in Alaska, per Chukotka mense Maio 1943 taetrae immissae, bona relativa erant.
  Verum, USSR multam praedia habet, et multo fortiores sunt quam American Shermans et Granta. Panthera quoque Germanus non malus, quod militare placebat, nisi quod saepe perfregit, sed in fronte bene armatum.
  Pedem Germani in Canada facile creaverunt eamque ampliaverunt. ME 309 et potentior IU-288 bombers in caelo apparuit. Et celeri progressione gagates aircraft erat.
  Et gubernator Massiliae Germanus phaenomenon effici non potest, quae centena aeroplana Britannica et Americana figens. Pro centum quinquaginta aircraft, Massilia crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercu foliis, gladiis et adamantibus accepit.
  Ordo Germanorum aquilae cum adamantibus trecentis. Pro cruce crucis ferreae militis quatuor cum foliis quercubus aureis et gladiis et adamantibus, et pro quingentis cruce magnae crucis ferreae.
  Hos Americanos oppressit, phaenomenon inaccessibile factus. Cum ad figuram pervenisset elit septingenta quinquaginta novam iudicationem accepit: Crucem Militis Crucis Ferreae cum platino bracteis et adamantibus bracteis quercubus.
  In America, Massilia vera legenda facta est et membrana raptim de eo facta est.
  Ob difficultates in movendis copiis et quaestionibus praestandis bellum cum Civitatibus Foederatis Americae tractum est.
  Americani pro Canada et Alaska acerrime non pugnaverunt, ac Germani, Soviet et aliae copiae haud magna difficultate eam occupaverunt.
  Sed incursio ipsa Americae tantum mense Iunio MCMXLIV incepit. USSR novas, potentiores medias piscinas T-34-85 explicavit, quae meliores erant ad lacus Americanos penetrandos, et efficaciores non tam graves quam series KV, IS-2. Novissima piscina erat bonum vehiculum per breakthrough propter tormentum potentem et quattuor tormenta tormentorum machinarum, et tutelae lateris relative bonae.
  In Civitatibus Foederatis Americae, pauci tantum upgraded Sherman, instituendo plus 76 millimetre tormentarii potentioris, plus minusve capaciores ad medias hostium lacus penetrandas. Opus in Pershing moratum ... Verum multum Shermans fuerunt.
  Germani quoque non steterunt. Panthera-2 aliquantum provectior evasit, propter mutuam machinam et compositionem transmissionis a Russis in unum stipitem, quod efficere potuit ut altitudinem piscinae minueret.
  Et turris angustior et minor facta est, et machina potentior. Quam ob rem, Germanica piscina frontalem armaturam turriculam 150 mm cum clivis habebat, frontem puppis 120 mm cum declivis 45 gradibus et sexaginta lateribus. Tormentum et 88 mm in 71 EL, ad penetrandum Shermans ex tribus chiliometris et dimidio. Plus, pondus piscinae tantum quadraginta septem talentorum cum tormento equitum 900 equitum est.
  Exceptis armis magis debilioribus, sed adhuc sufficiens ad ictus American bazooka tenendos, Panther-2 factus est optima piscina secundi Belli mundani secundum proprietates suas, superans tam KV Sovieticus quam IS-2 adhuc perfectus. satis.
  Tigris-II batches in parvis batches producta est, ex eo quod nullas fere utilitates in libro habebat, et signanter inferior in activitate faciendis erat, et difficile erat eam transportare.
  Usitata "Tiger" etiam intermissa est ... Et "Panther" -2 factus est principalis piscina Wehrmacht. Iam in URSS caute technicas Germaniae inspicere coeperunt.
  In caelo, ME-262 in seriem ivit, sed fides eius insufficiens erat, eiusque qualitates certaminis etiam non plene revelatae sunt. Et dum ME 309 et TA-152 Germani innitebantur. Ultima cochlea pugnator-bomber evasit valde felix et efficax. ME-309, quamvis alta celeritate et valido armamento, problemata cum manaeuverabilitatis horizontali habuit.
  XE-162 evasit simplicior et vilior vi- lis pugnator, sed difficilis volare, pervius solum gubernatoribus classis altae.
  Ergo non fuit solutum quantum potuerunt.
  Sed talis aircraft stylo Huffman aptissima fuit, qui secundus legatus Massiliensis gubernator factus est et crucem Equitis Ferreae Crucis accepit cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus sicut gubernator secundus, ut trecentos excederet. aircraft.
  Gubernatores Sovieticorum etiam rationes notatae sunt, sed modestius quam a Germanis. Pokryshkin prominebat.
  Aestatis 1944 bellum pro America non refert. Tertius Reich et oppugnatio diripiet ut melius evasit et copias Yankee contrivit. Exercitus autem Rubrum urgebat. amissis Americanis. Philadelphia mense Augusto incidit. Mense Novembri 1844, Soviet et Germani copiae Washington et New York ab septentrione iam appropinquaverunt. A fronte American Pershing et Fireflies primum apparuerunt. Superaverunt Soviet-T-34-85 et periculosa erant IS-2, sed adhuc amissa sunt Panthera-2, quae optima piscina secundi belli mundani facta est.
  Apud Washingtoniae Americani heroice pugnaverunt. Verum tamen idem, copiae Soviet-Germanicae ambitum capitalium Civitatum Americae Unitarum compleverunt a fine Decembris, et a quintodecimo Ianuariarum tam Washington quam Novi Eboraci incidit ...
  America aliquamdiu restitit.... Pugna etiam in Mexico facta est, ubi Germani et Iapones progressi sunt.
  Reliquiae copiarum Americanorum die 9 Maii 1845 in deditionem venerunt. Bellum antea finiri potuit, sed graves discordiae inter Iapones et Germanos ortae sunt. Et traxit certamen.
  Post deditionem Civitatum Foederatarum mora fuit... Sed novum bellum inevitabile fuit. Ipsum eleifend nimis cupiebat. Dimidium Americae, multo modestius adiumentum victoriae et omnia Americae Latinae habens. Stalin etiam in Iaponiam cucurrit reditum Sakhalin meridionali postulans, quod samurai illicite accepit.
  Denique, die 20 mensis Aprilis anno 1947, novum bellum exarsit. Inter Iaponiam eiusque colonias ab una parte, et contra Tertium Reich et socios et URSS ex altera. et hoc grave.
  Utique, USSR et Tertius Reich technice validiores sunt quam Iapones. In USSR praedia T-54 et IS-7 habebant, Germani seriem E, etiam primas progressus pyramidales, habuerunt. Coitio socialistarum albarum etiam in aere fortior fuit. Praesertim validi erant scutellae Tertii Reich volitantes, armis parvis omnino invulnerabiles.
  Bellum per quattuor menses et dimidium duravit et cum clade ac deditione Iaponiae die 3 Septembris 1947 finita est.
  USSR meridionalem Sakhalin, iugum Kuril, tertiam ipsius Iaponiae accepit, dimidium Sinae et Coreae, Archipelago Hawaii et aliud. Reliquae possessiones a Tertio Reich captae sunt.
  Postea Stalin et Hitler amicitiam suam iterum iterumque convenerunt.
  Et tandem mundum compleverunt ... Stalin mortuus est die 5 mensis Martii anno 1953, sed direxit scriptam voluntatem de translatione potestatis in Lavrenty Beria. Dux factus est post Stalin et tenebat stateram imperii.
  Moderatius insecuti Tituli, ne exterminationes quidem Judaeorum erant, sed ejus potentiam confirmat. Filii Hitler artificialiter sunt adepti. Die 20 mensis Aprilis anno 1959, relatio habita est de creatione mundi et de monarchiae institutione. Et determinatus est ordo successionis.
  Cum igitur Hitler mense Martio 1963 eodem die quo Stalin mortuus est, post decem annos, hoc non multum tumultum et certamen de potentia fecit. Mundus autem duo tantum imperia habuit, Sovieticum et Germanicum. Et arma nuclea habebant, ut focus in spatium expansionis movebatur. Iam anno 1959 Germani ad Martem volabant. et prius etiam ad lunam volabant.
  Et USSR anno 1961 virum Martem misit. Sic historia exivit... Sub finem saeculi XX habitatio humana super planetis systematis solaris orta est.
  Et anno 2020, prima hominum fuga ad Sirium sidus incepit, circa quam planetae humanae evolutioni aptae revolvebantur. Mortuo Beria, Sergo filius eius successit. Et in Tertio Reich, experimenta audax ad corpus redintegrandi jam peractum. Itaque Lupus Hitler filius primum circiter triginta annos respexit et diutissime imperare potuit.
  Sic mundus novus evasit... Et coronavirus oppressus est in germine, ne contagio serpat.
  
  NISI NON EXITIABILIS COMITATUS CUM ALEXANDRO III FRAGMENTUM
  Tramen una cum Tsar Alexander III ruinam prope Kharkov effugit, et imperator Russiae iniurias viscerum interna funestas non accepit. Quam ob rem vita Alexandri tertii continuata est, et ipse ante annos quadraginta novem mortuus est. Caesar, cum fines imperii a meridie in Media Asia leviter auctus ad extremum Orientem convertisset. Trans-Siberian Railway aedificabatur et Russi Manchuria penetraverunt, portum Arthurum celeri gradu aedificantes.
  In Corea auctoritatem suam confirmare coeperunt. Et hoc ad primum magnum bellum sub Alexandro III cum Iaponia. Tsarist Russia aliquanto melior parata est. In Baltica naves anno ante aedificatae sunt, inclusa Slava bellica, cum Sinis pecuniam ex Russia non acceperit. Et non potuit ea tradere Iaponicis. Classis Iaponica sex naves debilior fuit.
  Samurai tamen bellum inceperunt. Celeriter oeconomice Russia increvit nec mora in adquirendo facta est.
  bellum volui et Alexandrum Tertium. Multitudo Russiae celeriter aucta est. Partus rate princeps manebat, et ad mortem rate, per duri cori fortis regis, redactus est. Arationes rusticorum minores factae sunt. Novae terrae opus erant. Immo rex bellicae gloriae cupiebat. Bonum est esse pacificum, sed melius est esse victorem. Alexander Tertius in historia ut maximus vir voluit descendere.
  Sed bellum in Europa nimis periculosum est, sed cur in proelio cum Iaponia gloriari non potest. Duces autem Russici sunt optimi in mundo, et multo magis milites.
  Initium belli pro Russia non nimis felix fuit. Tres naves pugnae fractae sunt, cruiser "Varyag" et sclopetum "Koreets" post heroicum proelium demerserunt.
  Sed tunc res conualuit. Praefectus Makarov mortuus non est, unde magnam potestatem ab imperatore accepit, et simpliciter Cyrillum Romanov in Port Arthurum non dimisit. Ac non proelio Petropavlovsk.
  Praeterea, quamvis Kuropatkin cederet, tsar statim eum amovit. Obsessio Portus Arthuri brevis fuit et Brusilov eam dimisit.
  Classis Russiae felicius quam in historia reali egit. Ita, et Rozhdestvensky turmae Balticas maturius reliquerunt et antea et in compositione validiore advenerunt. Ita victi sunt in mari Iapones. Et in terra quoque...
  Inimicitiae autem in ipsam metropolim translatae sunt.
  Solus interventus Angliae et Americae Iaponiam ab occupatione servavit. Sed Iapones Russiam Taiwan totam catenam Kuril dare coacti sunt et centum miliarda auri rubles accepere. Russia se in Corea, Manchuria et Mongolia se munivit.
  Zheltorossia orta est e regionibus Sinensium quae Russia sponte coniunxerunt. Nulla res nova, nulla Duma res publica fuit. Imperium tsarist prosperum est, et plus in oeconomia quam in historia reali gessit. Prima lux mundi terrarum Russiae obterere et quattuor machinae graves etiam apparuerunt. Multitudo Russia, incluso sumptu Sinarum, magna facta est.
  Nihilominus, Primum Bellum Orbis Terrarum, sicut in historia reali, die 1 mensis Augusti anno 1914 incepit. Acriter pugnatum est.
  Exercitus tsarist numerosior erat quam in historia reali et technice instructior. Et oeconomia Russiae fortior est, et complexus militaris industrialis, et oeconomiae et auctoritas tsaris altiores sunt.
  Et Alexander Tertius Russiam aratro accepit, nunc autem habebat plana cum quattuor tormentis, et lacus, ac etiam rocket. Incepta erant et piscinae graves, praesertim Mendeleev, et aircraft sex machinarum. Et multo magis.
  Ab initio, Belli Orbis Terrarum curriculum diversus est. Copiae Russiae in Prussia Orientali partae et funditus Premisliensis sumpserunt. Germanos vicerunt et majores ex omnibus partibus victoriam consecuti sunt. Brevius quam in rerum historia bellum evasit et paene in uno corvo abiit. Sex mensibus post, die 23 mensis Februarii anno 1915, Germania in deditionem venit. Ac Austria-Hungaria etiam antea.
  Turcia duas septimanas postea dedidit. Et frigus erat.
  Alexander Tertius consonans victorias Tsar consecutus est, et factus est magnus rex.
  Russia et socii tropaea divisionem fecerunt. Austria-Hungaria et Imperium Ottomanicum e tabula politica mundi evanuerunt. Pleraque pars Imperii Ottomanici Istanbul in Russia facta est. Meridies ex Iraquia accepit, Britannia, tum meridies Palaestinae, et saepe Arabia Saudiana. Syria et Asia Minor, Istanbul, angustiae septentrionalis et centrum Iraquiae, septentrionalis Palaestinae provinciae Russiae factae sunt.
  Russia etiam accepit Gallaeciam et Cracoviam. Necnon Bohemica et Moravica Regnis ac Hungaricis. Sola Austria libertatem suam retinuit. Transylvania in Romaniam perrexit. Iugoslavia orta est regnum in Russia sponte inclusum.
  Item Germania partem amisit territorii Klaipedae, Posnania et Danzig. Etsi Prussiam Orientalem retinuit. Coloniae Germanicae in Oceano Pacifico a Russia captae sunt. In Africa et Britannia. Gallia et Dania captis a Germanis sub Bismarck redierunt. Plus illi immensae reparationes. Quisque erat felis.
  Sed et post hoc permansit discrimen mundi aliquandiu. Russia et Britannia Arabiam et Iraniam divisit. Et deinde Afghanistan et Russia, fere totam divisionem orbis terrarum complentes. Tantum in Sinis bella et dilatatio ex diversis partibus fuerunt.
  Alexander Tertius annos octoginta vixit et tantum anno 1925 mortuus est, imperium dives ac felix Nicolaus II filio suo relinquens. Alexander Tertius rex Russiae felicissimus factus est, cuius regni secundus post Ivan terribilem et gloriosum fuit longissimum. Ipse autem Alexander Tertius longissima aetate principum in historia Russiae factus est.
  Ita res gestae huius monarchae valuit. Nicolaus II dilatare in Sinis perseveravit. Et in magna Depressione bellum cum Iaponia vicit, eamque omnino occupavit et in Russia comprehendit. Nicolaus II anno 1938 mortuus est. Et ab herede Alexei II captus est thronus eius. Hoc tempore sanus fuit, itaque Alexander filium Nikolai aptiorem uxorem elegit.
  Hitler in Germania imperium venit, sed potestatem Wehrmacht reviviscere non licuit. Et soli Mussolini parum pugnaverunt, ceperunt ultimam sui iuris regionem in Africa - Aethiopia.
  Hitler administravit solum de licentia Russiae se cum Austria coniungendi et oeconomiam Germanicam erigendi. Sed sine bello imperium eius fuit. Donec Fuhrer anno 1958 mortuus est. Post hoc, paulatim democratizationis in Germania incepit et multi-partiti ratio reddita est.
  In Italia, post mortem Mussolini, filius eius successit, sed democratia et ratio multifariam etiam in parte restituta est.
  Ac paulatim in Russia liberior erat. Sed maximum spatium est dilatatio. Volatus in spatium, ad Lunam et ad alia systemata.
  Mundus stabilior et opulentior factus est. Et rublus Russiae substituit libram Britannicam, cum moneta principalis mundi.
  Ratio coloniae non dissolvit, sed corroboravit. Utriusque Africae atque Asiae plus ordinis minusve fames ac bellum erat.
  Islam tranquilliora facta est, radicalismo amisso. Homines omnes planetas systematis solaris vicesimo saeculo reduxerunt. Et anno 2021 prima expeditio coniuncta cum expeditione Russiae-American ad Sirium stellam incepit. Itaque populus aliquid quietius, stabile, durabile obtinuit.
  
  
  Quod Fuhrer nasum sensit pugno
  Operatio Stalingrad die 19 mensis Novembris anno 1942 incepit. Sed Nazis copias renovare et latera firmare curavit. Intuitio non defuit Hitler hoc tempore, et in tempore agere curavit. Et Nazis hoc tempore poterant, cum secundo Rzhev-Sychov operatione freti munitione ad Sovieticum offendere repellere.
  Praeterea defensio nazis facilior fuit tempestatibus non volantibus, propter quas impetum aircraft uti non potuit, et apparatus tormentorum non adeo efficax fuit. Nazis autem, solida defensione freti et in terram nocivi, ac paene sine numero permanente, restiterunt. Ita in operatione Rzhev-Sychov plures copiae Sovieticae erant, et tunc offensio exercitus Rubri repulsus est, hic eo plus felicius ab defensione consecutus est. Plus tempestatum et temeritatis Germanorum in proeliis.
  Tum superioritas in usu Nazi.
  In summa, frons non corruit et Nazis ruinam hiemalem evitare potuerunt, sicut erat in anno quadragesimo primo.
  In Africa primo victores socii sunt. Sed Hitler duas partes plures transtulit, quia copias ad Mainstein non habuit. Et Rommel magnas simul vires accepit et tarditate Montgomeriae usus est. Ictus magnae virtutis et efficaciae in Americanis copiis egit.
  Exercitus US in Algeria omnino victus est, amissis plus centum milibus captivorum. Ita, nova piscina Germanica "tigris" evenit ut Yankees concussa essent. Quod Fuhrer misit Massiliam optimum gubernatorem Germanorum ad Stalingrad in fine Septembris etiam munus egit. Et Massilia consequenter fragorem evasit et cum copiis Sovieticis pugnavit. Commisso praelio apud Stalingradum, rursus ad Mare Mediterraneum rediit, ibique Britannis et Americanis sedulo triturat, eisque insomnium verum evadit.
  US clades in Algeria Americanis concussa est. Notandum quod in pugna Mediterraneo in hoc mundo Yankees minus quam in historia reali successerunt, et tantum bellum ex aequo in Pacifico fuit. Iapones Hawaiian archipelago capere non potuerunt, sed Americani nondum inferrent.
  Et concussa clade in Algeria tantam labem in Civitates Americae Unitas habuit ut bellum in Hemisphaerio Orientali congelatur, qui superstites ex Mauritania recederet, etiam armis relictis. Maxime autem bombing cessa.
  Cum classis tertiae Reich subaquaneam etiam creverit, manifestum est Britanniam vehementer labefactasse et etiam hostilitates imminuisse.
  Etiam, et Massilia multum accipit....
  Stalin, Germani in meridiem et in mediam aciem repulsi, cautelam exercere coeperunt. Operatio Iskra dilata est. Quo facto, Germani se confirmant, et hic quoque defensionem habere potuerunt.
  Stalin in Voronezh regione progredi iussit. Initio copiae Sovieticae prospere fuerunt, sed tunc Mainstein validam scopi ex parte meridiei misit et turmas Sovieticas interclusit et lebetem creavit. Germani loca restituerunt et magna detrimenta exercitus rubri erant.
  Pugnatum deinde ab oriente fronte adligat. Hitler consilium joco belli - Rommel roborandi, et in Aegyptum, Orientem Medium, ac ulteriorem in Iraniam et Indiam promovere statuit. Atque etiam Africam vincimus. Et in Oriente ad defendendum.
  Stalin, ingentibus detrimentis acceptis, copias replere statuit atque insidias artis militaris tenere. Nunc emittere statuens, Germani exhausti erunt, et lacus suas pro tuendo excutiet. Sed Hitler in fronte orientali oppugnare noluit, sed in theatro operationum Africano et Medio Orientis nitebatur.
  Rommel novas Tigres et Pantheras piscinas accepit, necnon Ferdinandus tormenta auto-promissa, qualitate vehiculis Britannicis superiores. Et in caelo, Focke-Wulf validis armis Britannos premebant. Massilia autem ita insomnium fuit ut post quingentos aeroplana emissa, secundus post Hermannum Goering ad Magnam Crucem Ferreae Crucis accipiendam esset. Et antea Crucem Militis Ferreae Crucis cum aurea quercu foliis, gladiis et adamantibus.
  Venerunt tenebrosi dies inimici Tertii Reich. Rommel ictus militum Montgomery oppressit.
  Ita res adgravabatur quod Germani Gibraltar ceperant et Melitam ceperunt.
  Franco hoc castellum propter ultimatum Hitlerorum expugnare consensit. Et in oppugnatione Melitae Germani divisiones a fronte orientali remotae usi sunt.
  Praeterea summa convocatio in Tertio Reich valebat, et productio armorum acriter augebatur.
  Maio et Iunio Rommel Libyam et Aegyptum cepit. Et mense Augusto iam in Iraquia et Cuvaitum fui. Angli involuti. Mense Septembri Germanorum et Turcorum copiae Iraniam invaserunt et celeriter eam occupaverunt ... Mense Novembri iam in India erant. Et mense Decembri hanc regionem ceperunt et cum Iaponicis coniuncti sunt. Dehinc Germanos in Africa in hibernis offenderat.
  Et Stalin torpore belli adhuc exspectabat. Germani in Africam profecti sunt. aircraft in massa productione, praesertim pugnatores, habuerunt et Britanni tempus pessimum habuerunt. Quia pares non elit. Nec plura aces. Gubernatoresque Germani eos penitus oppresserunt.
  et Africam...
  Stalin in novis T-34-85 et IS-2 praediis numeratur, sed hoc evenit ut non optima idea sit. Aestate MCMXLIV Germani Africam quoque vicerunt. Visi sunt in massa productione "Panther" et "tigris" -2, machinae validiores in historia reali, quae significat ipsas machinas mobiles et efficientes, etsi graves, magis esse. "Panther" appendit quinquaginta tria talenta et "Tiger" sexaginta octo talenta. Et utraque vehicula armata sunt cum tormento 88 millimetre 71 EL. Quae vehicula a longo intervallo Soviet perfodit, satis celeriter accendi et accurate.
  Eodem tempore, Tigris-II machinam equitum 1000 habet, et haec piscina non est mala in agendis emittendis. Et Panthera habet machinam de 900 horsepower.
  Aestate Stalin in praediis qualitatem praestantiam lucrari non potuit. Et in aviatione, Nazis acriter praeivit.
  Habent etiam plenae scutulae jet bomber. Et fortis engine Yu-488 quattuor et sex engine TA-CD. Non malum erat TA-152 multi-propositum evolutionis Focke-Wulf, et ME-309, et aliae machinae.
  Stalin maiorem offensionem in centrum misit. Sed Nazis parati erant. Praeterea Fuhrer Stalin praecurrere curavit et in Britanniam die 6 iunii 1944 appulsus incepit. Et cecidit London per dies duodecim.
  Paucis post diebus Britannia in deditionem accepit.
  Exercitus Rubri, cum praestantiam et multitudinem et piscinas ultimas habens, munitiones perrumpere poterat. Sed tunc Germani impetum fecerunt. Proeliis tigris meliores sunt in piscina proeliis quam IS-2, tam in ancipiti, praesertim in fronte turris, quam in armis. Quam melior est Panthera -2 , et in expellendo nimis. Et T-34-85 machina satis valida non est.
  Germani dignitates suas repetebant.
  Post quem Hitler in Orientem ingrari iussit. Praecipuum ictum est Caucasum et oleum.
  Tum Turcia alteram frontem contra Russiam in Transcaucasia aperuit. Atque iterum victoria Wehrmacht. Ceterum numero et qualitate Germani valentiores sunt. Atque utuntur etiam Europaeis et Arabum partibus. Nazis praesertim in aere valent, ubi commodum qualitatem habent, praesertim in armamento et velocitate.
  Plus, Fritz pedites coloniae multum habent. In Caucaso admodum calida sunt ad pugnandum. Et Germanorum MP-44 oppugnatio sclopeta melior est quam exempla Sovietica. Omnes Nazis meliores videntur. Tantum in tormentis URSS pari habet. Sed Germani in aere dominatum occupaverunt. Semper fortiores erant qualitate, sed numero antecesserunt. Et jet plana analoga non habent.
  Dicendum quod difficile est Nazis in pubis assecuti. Satellites et Europaeae, Africanae, nec non Indicae et Arabes divisiones habent. Et quo diutius bellum geritur, eo magis aequilibrium potentiae in favorem URSS non mutat.
  Praeterea Caucasus duplici ictu retineri non potest. Plus, Iaponia etiam tertiam frontem insidioso ictu aperuit.
  Samurai melius agebant et Americani inceptum capere non potuerunt. Magna peritia et sollertia Iapones numero praestantiam suam fecerunt. Praeterea si in aeroplano Civitatum Foederatarum adhuc cito aircraft imprimere potuerunt, classem in tanto accelerato gradu aedificare non potes. Et sane inceptum hoc retardavit interceptio.
  Et Iapones, coniuncti cum Germanis, partem copiarum dimittere potuerunt et pedites movendo USSR et Mongoliam adorti sunt.
  Adiectae sunt quaestiones. Tempore autumni et hiemis Nazis totam Caucasum, itemque flumen Uralsk et Astrakhan cepit.
  Res satis perturbata facta est. Et ipsum metus. Quid Stalin in hac re facere debet?
  pacem omni condicione Tituli obtulit. Sed US Fuhrer eo momento nihil impeditum est, et dixit: quid si URSS finiri potest. Maiorem offensionem contra Saratov in Martio Germani emiserunt.
  Et in serie E piscinam habuerunt, et etiam primi orbis orbis quod tormenta Sovietica anti-aircraft tormenta mittere non potuerunt.
  Et in genere, laminae gagates discos Tertii Reich brachiis parvis invulnerabilem fecit.
  Mense autem Aprili, postquam Saratov, Kuibyshev, Penza, et ad septentrionem Arkhangelisk ceperat, Hitler animum mutavit et pacem difficillimis condicionibus Stalin obtulit. Ac praeterea USSR pugnare cum Iunctus Civitas esset. Porro ad nihilum fere pugnare. Hitler promisit solum fragmen symbolicum Alascae se daturum esse.
  The Fuhrer rumoribus de armis nuclearibus ab Americanis crescentibus videtur terreri.
  Stalin graues Tertii Reich condiciones pactus est, incluso solutione reparationum centum annorum.
  Sed Moscuam ab oppugnatione liberare curavit. Tibi gratias ago usquam.
  Et Nazis in Americam una cum Iaponia movetur. summam victoriam volebant.
  Sed non omnes felis. Quamvis exercitus terrae Wehrmacht fortior sit, necesse est ut Civitatibus Foederatis Americae longum spatium superare et hostes vere fodere et sternere.
  Sed Fritz lente sed certe legendo. Per Islandiam, Groenlandiam, Canadam ab aquilone, et per Argentinam et Brasiliam, ac per Venezuelam et Mexicum ab austro.
  Et sane, US resistere non potest. Praeterea, MP-64 apparuit, apparatus gun gravioris et ponderis Germanici. Et sane provectiores et genera aircraft exercitus Germanici. Et periculosissima res est, utique, genus puellarum German - lacus in mundo optimum super.
  Pugnatum est ad meridiem Mexicanum. Nobilis quattuor puellae piscinam ad novissimam modificationem E-50 mutaverunt. Raeda vere ultra-modern, a joysticks, relative lux 65 talentorum cum tormento equitum 1550 cum potestate est.
  Armorum frontale 250 mm est, latera armaturae 170 mm sunt, usque ad notabilem clivum. Sed ob hoc puellae in piscina paulum coartatae sunt. Hic non tam commodus est quam in "tigris" -2, ita raeda condensata et praesertim in tensione. Nunc autem lacus a lacus Americanis penetrari non potest, etiam cum comminus ex parte illabitur. Is-is 2 schoia tanta praesidia sustinere potest.
  Puellae laetae sunt et currus satis celeriter it. Gerda, premens globuli gaudii, dicit:
  - Haec machina est! Vere PALMARIUS!
  Carolus respondet:
  - Latera admodum declivia sunt et in madidi angusta, cacumen fere nullum est. Talem machinam erumpere non potes, sed non commodus est!
  Gerda studiose dixit;
  - Sed efficax! et omnino impenetrabilis!
  Magda cum risu respondit:
  - Ut videmus, Deus Germaniae patrocinatur!
  Christina giggled respondit;
  - Nos ipsi victorias vincimus! Atque haec est ratio nostri consili!
  Gerda studiose animadvertisse:
  - Donec nuper piscina "Leo" nobis perfectionis terminus videbatur. Nunc raeda viginti quinque talenta leviora, "Leonem" tum in armis et armis, et praesertim in activitate activitate superat. Itaque America nos frangere non potest!
  Carolus risit et dixit:
  - Non fregerit! Frangamus omnes!
  Hic in conspectu Magda apparuit "Sherman". Puella recta ad scopum proiectum misit. Currus fregit.
  Nihilominus fatendum est Americanos in cisternina aedificio conspicue relictas esse. "Srman" plane non trahere in proeliis, et "Pershing" paulo melius est. Porro Pershing in serie apparuerunt tantum ineunte quadragesimo quinto anno, et in parametris exemplaribus primo Pantherae similes sunt. E-50 pugnis Americanorum plus quinque chiliometrorum distantium est.
  Puellae tanta excellentia armorum suorum valde superbiunt. et sibilarent carmina.
  MagDs iterum pugnis perforat, lam clipeata Sherman, et pipat ;
  - Dispersit globus et ad cursum currit!
  Etiam screens "Sherman" non adiuvabant. Aliquam bibendum ipsum lacus. Comprimit pedites bruchus. Sibilus puellarum carmina in harmonicas. Sanguinem spargens sub tribulis. Lacus satis celeriter movetur, eiusque vestigia magis provectiores et passibiles sunt, dum levia sunt respective.
  Puellae sibilant... Gerda dicit:
  - Mexicum novissima patria in via ad USA est. Tot iam capita diversa sunt. et tot regionibus victis! Primam victoriam ab Austria incepimus et nunc in urbem Mexici movemur! Gloriosa societas nostra militum est!
  Christina logice respondit:
  - Primum omnium adversarios in ordinatione superiores sumus. Germania terra parva est. Germani homines in orbe terrarum sunt diligentissimi et instructissimi. Plus regiminis absoluti Nationalis Socialisticae. Quibus etiam additur robur et ordo nobis. - Puella nudo pede cucurrit per stannum latus armatura carinae et permansit. - Tunc praeclara ingenia imperatorum nostrorum et in primis Hitler. Nos adversarios nostros per partes contrivimus. Tum optimam technologiam in mundo obtinuerunt. Ita nunc habemus triumphum ante nos! Et Tertius Reich mundo alas aperit!
  Charlotte rationabiliter dixit:
  - Pessima hiemps erat quadraginta duorum. Victi sumus in Africa et prope Moscuam. Tikhvin et Rostov-on-Don reliquerunt. Etiam Kharkov a Sovietibus captus est. Et Civitates Foederatae contra nos bellum inierunt. Id cum visum est: non in nostro favore et squamae barathrum imminebat. Sed ver novas victorias nobis attulit. Cum igitur omnia in gratiam nostram profecta sunt!
  Magda accensus. Confodietur American gun et pipiabat:
  - Sed tamen, sine interventu superiorum virium, exercitus noster tantam fortunam consequi non potuisset! Superiores hostes vincentes! manus Dei haec est.
  Gerda risit et respondit:
  - Deo assentior! Sed non Deus: Abraham, Isaac et Iacob! Et videtur Aryan, unus et omnipotens Deus! Ille, qui mundum creavit, Germanos sibi populum elegit!
  Carolus adnuit et confirmavit;
  - Profecto! Non est Deus Isaac Deus noster! Et si vere Iudaei esset populus Dei, non vicissemus! Et si ita est, tunc biblia tua Magda mendacium est! Tempus est et tempus vobis est ut pro monotheismo Aryan deserere Christianitatem!
  Verba Caroli quasi machina ignis tormentarii sonuerunt.
  Christina addidit:
  - Et perduellionis speciem Christianam spectat. Ceterum evenit ut pacifismi sis - te feriunt in dextra maxilla, sinistram te verte!
  Gerda addere dignata est;
  Et a Judæis putatis salutem. Atque hoc fere - affine proditione!
  MagDus timide obicitur;
  - De hoc dissentio! Deus una sententia mea est! non Judaicum, non Aryan!
  Carolus tergum increpuit.
  Quomodo non Aryan! Solus Aryan nec minus!
  Gerda placide addidit:
  Ac etiam elit! Ubi incipimus? Mense Septembri 1939 sex tantum divisiones piscinarum habuerunt. Lacus autem fere omnes leues, minus viginti talentis. Nunc ipse ignoro quot portiones habeamus, sed in optima piscina in mundo vehimur. Vehiculum nostrum singulare est secundum arma, arma, actus agentes, et simul pondere non indignum.
  Reminiscor probationum primi "Tigri", deinde die natalis Hitleris die 20 aprilis 1042 .
  Constitit puella et, flatu accepto, permansit.
  - Tunc "Tiger" iam optima piscina in mundo erat. Sed incessus effectus non potest satisfacere considerari. Sed contra, sclopetum bene pugnatum est, armaque ad id tempus satis idonea sunt. Et ipsa piscina bene versa est, quae celeritati turris gyrationis demissa compensavit!
  Quadragesimo anno fuimus infra Galliam et Britanniam ut lacus, et numerus eorum. sed vicerunt! Anno quadragesimo primo, USSR meliores T-34 et KV lacus quam nostra, et pluries pluries vehicula habuit! Sed adhuc vicimus! Mores autem est ars et ratio! Animique rerum!
  Christina notavit, nudum calcaneum in pedali fricando;
  - Si cum pessimis praediis vicimus, tunc nunc vincemus! Quippe primo pauciores quam hostes erant. Iam multitudine convenimus! Quid vetat nos conciliare?
  Gerda subridens respondit:
  - Puto difficultates praecipuas post nos esse! Nos etiam numeri iam
  AUCTARIUM. Non puto societatem contra Civitatem in difficultates incurrere.
  Carolus logice dixit:
  - Non credo Americam aliquid contra nos habere! Her Sherman tantum tormenti pabulum est, et Pershing marginaliter tantum melior est. Cum contra piscinam nostram, tormenta non habent!
  Gerda addere dignata est;
  - Et in elit gagate nihil habent quod falcones nostros operiant. Praeterea tot servos habentes et Ianciis numero non sumus inferiores!
  Christina cum hoc consensit:
  - Apparatum habemus - tota Europa et pars URSS. Et opifices - Dimidium mundi! Officinas nostras transtulimus ad modum operandi trifariam, et novas officinas aedificamus! Americani nobis responsionem asymmetricam dare non poterunt, propter numerum. Non leviter multas manus habent!
  Charlotte giggled et genu in cathedram movit, fremuit;
  Non erunt symmetrica! - Puella accensus est "Dona" et addit. - Et si apparatum produci coeperit, tunc tantum pro ustulo certaminis a nobis collecti!
  MagDus timide dixit;
  - Sed cum vita... Id est, vita docet non esse necessarium ad decretorium momentum relaxare!
  Gerda consensit, digitisque volvens vectem nudis, murmurat;
  "Et vigilemus usque in finem."
  Charlotte in eius subsidio abs traxit et commonuit:
  - Viam longam venimus. Atque haec sane miliaria heroicae militiae sunt. Eodem modo piscina nostra numquam ad metalla ibit!
  Tandem puellae duodecim praedia Americana venerunt. Octo Shermans, duo Granta et duo Pershings. Currus postremus silhouette inferiorem habuit et non tam notabilis est. Introeunt in altam piscinam facilius est. Puellae vices sagittis. Omnes acutae sunt et magnam alacritatem habent. Durus et doctus est. Magna pars Belli Orbis Terrarum II transiit et diversas orbis terrarum regiones visitavit. Vere summo incisura puellarum sunt.
  Et Shermani primum discusserunt. Spatium autem plusquam quinque chiliometrorum est. Americani currus suos adhuc obtinere non possunt.
  Dirigentes, Gerda notavit;
  - Nos optime sclopetis! Omnia eminus vera pugna penetrat, maiorque testarum copia. 128 Hic mm deterior erit.
  Hoc Magda consensit. Sherman accensus et confregit, puella dixit;
  - Truncus testarum pro hac gente est inferior. Sed in prineipio, 88-mm arma non sunt mala in principle!
  Carola accensus et vocula;
  - Vigilate ad quid?
  Gerda durius latravit;
  - Et hoc accipiet "Srman" et "Panther". Puto 75mm tormentarii cum longo trunco eas attenuasse potuisse!
  Christina nudo pede accendit et nodosam facit;
  - Ita et concharum copia altior!
  Magda etiam urit, nudis urget arista digitis. Ultimus "Srman" asinus. Proximus ictus ad Grandes translatus est. Haec piscina iam tam evasit, et etiam peius quam Sherman armatus est. Sed initio Americae multo peius lacus quam Germania habuit. Quadragesimo anno, Civitates Foederatae Americae tantum 502 piscinas habuerunt, ac etiam tum multae obsoleta sunt. Sed iam anno quadragesimo primo Americani plus tria milia piscinarum produxerunt. et ibi fuit Sherman. Quid de hac raeda dici potest? Secundum loricam frontalem, etiam leviter superavit T-34-76, et paulo inferior erat in tormentorum potentia perniciosa. Etiam ac ultrices purus. Sed e contrario, perspectiva et visibilis sunt multo meliora quam Sovietica.
  Tunc Sherman M 4 apparuit iam quarto et quadragesimo anno, piscina comparabilis est in armis et armamentis T-34-85 et paulo inferior simplici Panthera et insigniter Pantherae -2. Adhuc postea "Srman" firefly apparuit, cum longiore 17-fabrario sclopeto effosso. Haec piscina superior in armamento Sovietico T-34-85 erat, sed non magnae magnitudinis.
  Fuit etiam Sherman scutulata modificatio cum peius agitatione, gravior, sed cum armis 152 mm. Sed nec magna massa. Hactenus Germani vexillum modo M4s traiecerunt.
  Nunc autem "Grands" finiuntur, et nunc piscina Pershing nova relative.
  Gerda suadet:
  - Paululum propius accedamus. Monstrum hoc habeamus armis crassius!
  Andrea grimaced contemptim.
  - Noli commoveri! Is tantum CII millimetres habet. Raeda quadraginta duo talenta pensat, sed Sherman fortis reliquit!
  Gerda giggled suggessit:
  - Deinde surculus!
  Magda excidit nudum pedem. Quam multi varii acuti, acuti lapides, desertorum arenae candentes, spinae silvestres, nivales Russiae nudam, elasticam, venustam plantam noverunt. Illa digitos longos, teretes digitos in conchis clavorum pressit in globulo gaudii.
  Et accendit armamentarium proiectum cum uranio core. At illa subridens pipiabat;
  - Sit tibi levis!
  105 mm tormentum ingens effectum perniciosum habet. Et "Pershing" dimidium turris amisit.
  Gerda movit alta pectora, et ait:
  - Heu, "tigris" hoc facere non potuit! Deerat pulsandi virtus! Sed tamen melius est quam Sherman.
  Magda dubitanter notavit;
  - Videns quid. Si screens in "Frefly" suspenduntur, tunc non peius erit quam "tigris", etiam in fronte munitior!
  Gerda caput iracunde movit. Ut sagittis sagittis lacus. Ultimum finiens "Pershing" addidit;
  - Noster "Tiger" adhuc carior est, omnes hae exoticae occidentalis, et perversiones Russicae. Credo victoriae nostrae, etiam obterere t-4: fiat!
  Duodecim currus puellae sicut semina conprimebant. Ne iacula quidem. Aegre longum spatium ad sclopeta American.
  Puellae eunt et rident. Bonum illis.
  Carolus Hurdy-gurdy iterum incipit familiarem:
  - Non, Magda! Abrenuntiare semel in perpetuum Christianismum. Alioquin proditor potentia eris!
  Aurea puella dixit;
  - Non! Tertius Reich devotus sum, sed Iesu Christo vel non renuntiabo!
  Gerda eam pulchram percussit, crure musculoso nudo vestigio, et dixit:
  Sed Christus negandus non est. Tantum fatendum est eum fuisse germanum in carne, et non iudeum, et omnia bene esse.
  Magda cum risu respondit:
  - German... Sed quid de testimonio Bibliorum?
  Gerda acriter dixit:
  - Tunc habes biblia! Si principalis est Caf!
  Magda caput movit.
  - Mein Kaf revelatio divina non est. et unius hominis opus, etiam egregium! Credo quod a Deo est!
  Tunc omnes viri fortes in choro clamaverunt:
  - Deus noster Adolf Hitler est!
  Magda fortiter respondit;
  - Sed Hitler non fuit, qui universum vicit ac creavit!
  Gerda iratus tundebat calcem in armis et declarabat;
  - Et hoc iam a nobis disputatum est! Qui mundum creaverit, tempus indicabit!
  Carolus suggessit:
  - Puellae melius nos ipsos interrogemus - quid post bellum faciemus?
  Christina risit et suadet:
  -Eamus ad negotium! Hoc optime facere possumus!
  Gerda Niveo capiti consentiens annuit;
  - Utique in negotio! An fortasse in membrana agemus?
  Magda subridens suggessit:
  - Et quod? Haec est bona continuatio vitae! Post omnes, movies sunt magna!
  Gerda renidens, accurrens manum super prelum levamen suum dicebat:
  - Et quis ludis? Angelus quid?
  Magda languente vultu dixit;
  - Cur non? Quia ius vide. De omnibus credentibus dicam Jesum Christum! Quod esset lifesaver!
  Gerda negate movit caput et explicavit;
  - In nova Aryan religione nulla talis est salus. Nam ipsum mandatum Aryan est servire Reich. et reliqui, obediunt Aryanis. Non ergo nosmetipsos servamus, sed imperamus!
  Christina puella cupro, sed flavo crinibus admixtis, confirmavit;
  - Ita imperamus ac vincimus! In hoc mundo in copiis tertii Reich sumus. In eo habebimus exercitum nostrum. Et alia universitate vincemus. Omnia in hoc mundo relativa sunt... Puto fore bellum, convivia, praedia! Societates fruendi mundi, et ludi belli excitandi!
  Carola puella est crinibus cupreis rubris, consentiens annuens.
  - Profecto! Vere pacifica vita taedet... Ita pugnando usi sumus ut nobis panis factus sit!
  Gerda socium suum correxit;
  - Immo etiam aer! aut aqua vino dulci mixta!
  Magda tristis dixit:
  - Misericordia est... Interdum unda doloris super me venit. Post omnes alios occidere malum est. Dolorem ducimus dolores! Quid, liberi sine patre?
  Gerda movit caput, dicens:
  Omnes in periculo sumus! Sed consolamini! Homo adhuc mortalis est! Et si de hoc cogitas, revera triginta vel quadraginta annos significant in scala aeternitatis? Et vitam aeternam!
  Magda cum gemitu respondit;
  - Bene, si philosophice spectes, sic est... Sed revera, hoc non facilius pueris parvulis facit!
  Charlotte crines aeneos jactavit et exsibilavit;
  - Finge se subhumani esse! Iusta animalia et meliora senties!
  Magda , quassans a palpebris lacrimam , respondit ;
  - Sed post omnia et animalia est miseratio! Oh... quam mundum vivimus! Omnia sunt simpliciter immitis! et mors regit!
  Andrea fortiter locutus est, eam componens;
  flumina sanguinis
  terram fluentem;
  Lugent in dolore -
  Undique ignes!
  Et mors mala
  Pila furiosa regit;
  Vos omnes mori
  Satanas vocavit te ad rationem!
  Devorat turbo
  Fluxus corporum humanorum...
  Planeta laborat
  Mayhem regnat!
  Gerda socium interpellavit, coccineum os nudo crure tegens. Et exclamavit terminator flava:
  - Bene, cur tam pessimam! Hic finietur bellum, et tellus florebit sicut hortus. Pauca supersunt esse puto. America sex menses alterum est, bene maximus annus. Tunc Russiam addemus, et solum Iaponia manebit. Sed hoc breve est nobis. Ad summum, in tribus annis omnia bella cessabunt... Et homines numquam se rursus occident!
  Christina adornata;
  - Ceterum, in bello... Puto tempus venturum, et brevissimum, cum unum tantum imperium in mundo manebit. Et tunc utique bella nulla erunt. Puto autem, propter progressionem agriculturae et specimen normae Germanicae, fames etiam paucis annis evanescet. Tunc domus aedificabitur omnibus. - Puella capillo-flavo et musculari, gracili et proportione figurato cum alacritate locutus est. "Tunc medicina proficiet et morbus eradicabitur. In spatium volemus, in diversis mundis componemus. Senectutem vincamus. Omnes homines iuvenes et formosi erunt, sicut elves fabulosi. Vel forte nova bella morantur in spatio. Tales stellati sunt peregrini tres armati. Et audacter pro ideis fascismi per universum pugnabimus!
  Charlotte, laeto risu in ore suo, cecinit;
  - Cras clara pugnabimus ... Osculum!
  Magda iam optimistically dicta:
  - Sed melius hoc modo! Non bella aeterna, sed pacifica creatio!
  In illo momento, currus meum cucurrerunt. Lacus quassavit. Rumpitur cylindrus, et frenum retardat currus. Gerda turmas radiophonicas reparare appellavit. Damnum piscinam faciendis faciendis non privavit, sed aliquantum eius celeritatem minuit. Ideo cito cylindro reponendum est. Hic locus suspensionis diversus est - commodior ad reparationem quam ordo proprius "Tigres" et "Pantherae" commotus.
  Praeterea puellas in silva libenter fovebant. Cur in flumine natant. Lacus, scilicet, locus calidus est, etiam aer Conditioner obire non potest. Est adhuc meridianus Mexici tropici, et mense Martio satis calidus est. Sed generaliter tempestas caelestis est.
  Prope erat fluvius et puellae in eo immerguntur. De crocodilis solliciti non debes. Bellum hic geritur, et omnia animalia diu fugerunt. Aqua calida et iucunda natandi causa est. Natant puellae et, saltu mirantes litora, Gerda animadvertit;
  -Adhuc mundus noster non est sine venustate! Probabile est bonum fieri ut montanus immortalis, omnesque una cum humanitate vivant, eius progressum observantes. et volare per spatium!
  Cristina adnuit serio dicens:
  - Caelum sine peccato, odiosissimum ... Non fortunam in varius amittere, sed etiam vincere, non venari. Etiam bellum est addictive...
  Carolus suggessit:
  - Puto mox ludos inventuros qui in scrinio repraesentari possunt - tales sunt militares!
  Magda subridens:
  - Perdetis omnia!
  Christina sumpsit et cantavit;
  - Contritio est passio... Quacumque potentia!
  Gerda, fremens et fremens, canebat;
  - Volo videre vanitatem in conspectu oculorum meorum! In ea aedificabo arcem meam, somnium meum.
  Charlotte giggled and suggested:
  - Imo certe magnus est pugnare! Sed melius est vincere!
  Christina in summo pulmone exclamavit;
  - Dextera cceli ipsa Germania adjuvat. Nostra Aryan fides, monotheismus singularis! Et quod nos non occidit, fortiores nos facit!
  Gerda spargit aquam et respondit:
  - Immo fortiores facti sumus! Misericordia est quae modo in piscinam meam offendimus.
  Christina cogitabundus dixit:
  - Et quomodo brucus defendat?
  Gerda humeros lacertis.
  - Nescio...
  Charlotte rationabiliter dixit:
  - Muniuntur e conchis clypeis et cuniculis... Nisi crassiores fiunt, ne rumpantur.
  Gerda caput movit.
  - Tunc incessus effectus decidet ex augmento ponderis. Utinam piscinam volans faceret!
  Magda confirmavit;
  - Id est! Ut lacus volat in ac, non cadet! Et velocitates quingentorum milium per horam exculta!
  Andrea, spargens, indicium retulit;
  - Audivi classem nostram speciales habere naves quae exiguam aquam volantes non tangunt! Et cochleae pugnantis celeritatem explicant, et copias ferre possunt, ac etiam in mari dominantur! Talis navigatio in mari nos invictos faciet!
  Gerda socium suum correxit;
  - Et iam invicti sumus! Haec nos faciet - superis invicta!
  Charlotte convertit in dorso suo, nudam calce, crura in aere excidit et cooedit;
  - Cum coniungimur, invicti sumus! Aryan sumus puellae, interfectores in cordibus nostris!
  et speciositas profundius in undas. Paulo altius perrexit. Amicos in nudis vestigiis alapam dedit et emersit. Fontem aquae trepidi dejecit;
  - Quam bene fons in tropicis! Aqua est sicut lac vapore!
  Gerda iocando cecinit;
  - Africa terribilis est, sic, sic .... Africa periculosa est, est, est, est! Noli ambulare puellae in Africam propter ambulationem!
  Pulchritudines riserunt. Skating rink iam mutata sunt - Partes reparationis sunt in suo optimo. Puellae ex toto in piscinam insilierunt. Silhouette de E-L est admodum humilis, et currus ipse non nimis notabilis est. Feminae bellatores in machina gas Turbine se converterunt et celeritatem in brevi tempore sustulerunt.
  Carolus, amphorarum peritus, annotavit;
  - Adhuc, machina gas turbine multo melior quam unus pellentesque. Utrumque densius est et citius piscinam accelerat. Currus noster mirabilem habet maneuverability!
  iocando Gerda cecinit;
  - Erat incautus et rusticus, puellas nudum iuvenem aspectum habebat... Omnia circa mirabile videbantur - abhinc annos trecentos!
  Christina alacriter dixit;
  - Non! Imperator noster cum sensu humoris percutit... Etsi vere videtur ut saecula ab initio belli elapsi sint... - Puella manum suam super altam, elasticam cistam suam cucurrit et continuavit. - Quanquam aliquando te ipsum sensum excipis, qualis erat heri! O tamen vita hominum brevis est et quodammodo latens!
  Gerda acriter instabat:
  Sed non sumus senes? Viribus et industria pleni sumus! Et iter nostrum ex victoria to
  Victoriam!
  Magda machinam turrim instruxit, cellam Americanam diruit ac cooedit;
  - Ita, credo, in nostra victoria... Praesertim nunc, cum omnes tubae chartulae habeamus. Sed plaustrum non ponitur ante equum!
  Gerda recordatus est cum gemitu;
  - Albert... Desidero hunc puerum.
  Carolus logice dixit:
  Albertum quoque amavi. Habet aliquam specialem pulchritudinem. In genere, eleifend, cum physiognomia nondum barba obducta sunt, et vultus formationem non expleverunt, peculiari lepore distinguuntur. Maxime, non tam mercatores sunt, ament te, non pecuniam!
  Christina rationabiliter dixit:
  - Omnes quattuor nostri tam pulchri sunt ut homines corpora nostra primum omnium ament. Et quantum iam habemus reditus nostri!
  Gerda logice dixit:
  - Mulier facilior! Voca canem, et saliet in lectum. Saltem dum iuvenis es. numquam tu sine homine eris. Eos allicere facile est. vir autem, ut mulierem cubitum imponeret, conetur....
  Carolus sarcastically respondit:
  - Non vos tamen... Nos non nimis morosi sumus!
  Gerda movit pulchrum caput negando.
  - Haud sane ita! Iuvenes amo, formosos, viros curvys. Et cum aliquo non ire cubitum. Pro regula eligo athletice aedificata. Quidam ventre etiam imperatorem non allicit. Possimus et eligendi!
  Andrea giggled and remarked;
  - Hic meretrix in tabula est, non eligendum tibi est. Et cacabus serviet, et calvitium, et vetus.
  Gerda gravissime respondit:
  - Potes ire ad lupanar militis ... Tunc omnes clientes tui iuvenes et graciles erunt. Et varietas et plus minusve venustas... Ad exemplum formosum hominem numquam recuso!
  Christina giggled and cooed;
  - Ita... Varietas volvitur! Sexus diversa fercula et aromata requirit. Iuvenes sumus et iuvenes amamus. Et aliquis non sic pulcher agere. His mulieribus compati potes!
  Carolus cum angore cecinit;
  - Forma vertit hominem in servum... Et post mortem, crede mihi pacem non invenire, dabo animam meam diabolo per noctem tecum.
  Magda in Americanam se auto- remisi sclopeto accensus "Maga" et pipiabat;
  - Peccatum est, quod genus sexus extra matrimonium nostrum est... Sed melius est libidinosas cogitationes relinquere!
  Carolus iracunde respondit:
  - Et orgasmis non pejora nobis tu gemis... Sic nutrix hypocrita non debes.
  
  Copiae Hitlerae Americam in circulationem fortissime susceperunt. Fibulae utrimque impressae.
  Apparatus belli Wehrmacht per Mexico progrediebatur. Acriter pugnat, multum sanguine et metallo fracto. Externae turmae Tertii Reich multa damna etiam passa sunt. Nazis Aryans quam maxime tueri conatus est. Afri, Arabes, Indi, Sinenses in proelium missi sunt. Iaponica etiam exercitu colorato usus est. Id aliquantum retardavit gressum progressus. Ipsi Germani in gravibus lacus consederunt. Fuhrer iussit omnes obterere leviores quinquaginta talenta producendi et exstingui ad exemplar recentissimum E-50. Ac etiam uti vehicula armata solum gravia in proeliis cum Americanis.
  Haec progressus Germanorum in Mexico aliquantum retardavit. Fritz ultimam piscinam explicavit, incensa et gagates usus aircraft oppugnationis cum armis auctis. Americani revolutum. Martii occupatus fuit.
  Gubernator et superas Fridericus notatos puncta. Puer in recentissima modificatione ME-262 "X" pugnavit et valde confidenter ustulo suo emendavit. Simul et aere et terra scuta pulsans. juxta eum ad dextram Helga recursus. Etiam spei bonae. Fridericus iam verus legenda factus est, sicut hone phantasticus.
  Et puer iam quinque airguns rupta urit. Statim quinquaginta aeroplana Americana explodunt. Feruntur ab uno proiecto aere. Ceteri currus in stupore rigebant. Nunquam aliquid simile viderunt. Et iterum Fridericus ignes. Et quinquaginta plures vultures Americani inflantur. Hoc vere miraculum est. Helga ignibus quattuor aeroplana figit, ace puero murmura dedit;
  - Tu es hone summis!
  Aeroplana Americana fugere conantur, sed tertius tractus alterum dimidium centum lambit. Incredibilis accuratio Friderici est. Vere et hone ac puer est. et centum quinquaginta aeroplana Americana deleta sunt. Helga quinque carros, reliquos etiam pugnatores Germanos minus validos curavit.
  Puer dicit:
  - Gallina modios grani habet, et plus habet ponderis quam porcus deglutiens magnas partes.
  Et iam Fridericus terram scuta arripuit. Gertrudis nudo pede in pedals pressa, vix cum puero retinet. Fridericus lacus columnae incendit. Unus erupit ex verticali dive destruit: septendecim piscinas Sherman, octo Grandes, quattuor Pershings, novem venefica tormenta auto-promissa, tres Magnus Toms, et octo portatores. Omnes hi currus feriuntur et inflammantur. In iis pugna ornamentum avellere incipit. Et sequitur destructio totius columnae ad litteram in brevi.
  Helga, nudo pede formosa flava, exclamat;
  - Friedrich frigidissima est apud nos acetas, iustum est ut summa classis agatur!
  Puer nasum ei ostendit et giggles... ME 262 vertit et rursus praedam quaerit. Evolvit intuitum. Hic septem "Mustangs" in nubibus emicuit. Et inde exorti sunt. Tum puer columnas invasit. Omnes ulcisci coepit, motorcycli et vectores confringere. Et nemo recusat! Americae iustus exstinguitur.
  Aliquid capto et Helga procurat.
  Puella in uno bikini pugnat. Hoc ei credo, quod multi faciunt gubernatores feminae. Et ideo notandum est quod ad mulieres, quando mors ad eas non pervenit minimum vestium. Nescio quo pacto feliciores et invulne- biles puellae discalceatae pugnantes. Quod quidem phaenomenon feminas gubernatores quam maxime deponere facit.
  Et in aestu, nudus iucundior est. Finis Martii est, et calidissimus est in Mexico, et in ipso plano, machina quoque caloris addit.
  Helga miratur vices pueri. Hic destruit una voce viginti quatuor Shermanos, quorum sex tutantur.
  Puer haedum vulgarissimum spectat tredecim vel quattuordecim annos natus, sed talem phaenomenorum accurationem et vim habet. Et feminae puero puero flavo ut acus magneti adhaerent. Porro Fridericus iam colonellus aviationis.
  et multis praemiis donatus est. Complectens tales ordines sicut Crucem Militis Crucis Ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Item crucem militis de cruce ferrea cum platino quercino cum gladiis et adamantibus nigris. Sidus Crucis equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Decem cruces ordinariae equestris crucis ferreae cum gladiis et adamantibus. Itemque Magnae Crucis de Ferrea Cruce. Luftwaffe Cup in auro et adamantibus. Diamond Star Tank Perditor, Diamond Star Artillery Perditor, et plus.
  Quod ubi Friderico non redditur. Eius ratio deperditae aircraft decem milia appropinquat. Cum ad decem milia pervenisset, nova consideratio iam parata est: stella Crucis equestris de cruce ferrea, cum platinis foliis, gladiis et adamantibus. Itemque Calicem platinum Luftwaffe in adamantibus appositum.
  Nunc Fridericus aliam columnam praediorum destruit. Tum, pede puerili nudo et neglegenti motus, undeviginti elit Americana, in duobus B-29s, descendit. Imo vere est puer admodum frigidus.
  Fridericus non indubitatam sententiam profert:
  - Pueri possunt plura invenire quam claros senes!
  Et revera teenager est bellator frigidissimus in mundo! Et coepit pugnare cum nondum undecim annos natus esset. Sed tempus transit et puer crescit. Maximum phaenomenon est. Estque aliquid in eo, praesertim in gradu gene, quamvis sit omnino normalis ad aetatem, admodum muscularis.
  Hic aliam rupturam facit ... octo Airacobras et sex P-51s proiicit. Puer frigus, nihil dicere. Tum plures pugnas pulsat plusquam septuaginta sclopeta delens. Tempus est ut revertatur, escas in piscina et ornamentum pugnae reple!
  Duas etiam helgarum canones excussit et visum est. Fridericus cum colosso redit acquisitionem. Tam felix puer. Ipse tamen rationes suas notabiliter emendavit. Fere statim iuvenis acetarius ad alium gagates pugnatorem transfert, non expectato currum suum refueletur. Et Gertrudis iam secum volat. Etiam a splendidis flava in bikini.
  FRIDERICUS UNDIS Ad sese attollit, altaque velocitate currum. Hoc ME-262 potest ad mille chiliometra per horam accelerare.
  Insanis velocitas et simul fortis maneuverabilitas harum machinarum propria sunt. Fridericus eminus ad Mustangs sarmenta - octo frusta pulsat et velocitatem addit.
  Gertrudis ridet;
  Bene eques es! Ego sum usque ad te!
  FRIDERICUS ridet et linguam exserit et bovem;
  - Et Dominus Superstar! et montes obediunt mihi.
  Et rursus palmites duodecim currus pulsat. Et cachinnant iterum .... Gertrudis cum chuckle dicta:
  - Tu, quod etiam Russi timent!
  FRIDERICUS puellae nictavit, quamvis vix clare eum perspexerit;
  - Puto frigidissimas esse Americanos!
  Gertrudis ululat respondens;
  - Tu es macho! Macho es!
  Puer giggled et pipiavit;
  - Im super macho!
  Gertrudis tactum campanis argenteis exsibilat in voce:
  - Hero, superhero es omnium comicorum et omnium temporum!
  Fridericus dedit vicem. Iaculat circiter triginta aircraft, quinque bombers. Cars in aere dispersos tanquam confetti adustus. Risit puer et dixit:
  - Sed flos amoris non crescit, sine gloria et fructu!
  Gertrudis nudo pede pressit vectem, pipiabat;
  - Amor belli, Quirites, in laqueo captus sum! Bellum cogitet ineptias ne amor in mundo!
  Puella planum US Air Force coniecit premendo felis nudis digitis et continuavit.
  " Aliquando adiutor in omnibus, aliquando sollerter nocet... Et bellum sanctum vocamus, et vile vocamus!
  S. Gertrudis aliud planum pipiabat et iecit. Et statim terminator quindecim puer!
  Fridericus alacres cecinit:
  Iuramus magno Fuhrer
  Honore custodi et pugna usque ad finem.
  Quia potestas eius sicut sol est;
  Quia terra gladium acuit!
  Puella crura nudam iecit, genua deinde ad pectus plenum traxit. Tum cecinit;
  - Amo sexum et heroum... Fuhrer surrexit - occidet omnes!
  Fridericus iterum eminus affixus. Quadraginta aircrafts cum amica tormentorum aere volvi iecit.
  Puer pipiabat;
  - Ego quoque Iovem et Neptunum in una amphora sum!
  Gertrudis demissa plano, benigne sibi relicta, a superace et cecinit;
  - Et nunc Ares et Mars jucunde nos intuentur... Et videre possunt cordi eorum quae in genere fiunt!
  Iuvenis hone vociferatus est cum alia duodecim aeroplana Americana iecit;
  - equitavi, sed equitavi aliter, per lapides, per palu, super rore...
  Gertrudis in armaturam Americanam impulit, utens nudo, pede venusto, sibilo:
  - Hic est Amor! Scilicet amor!
  Puella alta movit ubera valde blanda. Non omnia ad pulchritudinem operata sunt, sed impetus aircraft igne comprehenditur et dilaberetur.
  Gertrudis dulciter pipiabat;
  - In discipulis meis - incubo... Una saliunt - unus ictus!
  Sed plana sunt in caelo iterum. Crine formosus queue mittit Friedrich. Pulsat a duobus dozen carros pipat:
  - Meus ictu ramming! omnes inimicos comminuemus, et discerpemus eos.
  Gertrudis pugnantis gagates emissa discessit, eique ut solacii bravium pipiabat;
  - Crura abscissa sunt, cadaver discerptum est, vile Iancii militem occiderunt!
  FRIDERICUS chuckler, memor fortis, venustatis Gertrudis corpus, puellae guttam pinguedinis non habuit.
  Quam voluptatem cum LEGO. Fremuit puer:
  - Mea pugna, haec est pugna mea!
  Itaque iuvenis bellator scuta ad terram transiit. Lacus movere. Virga auto- remis. Puer eminus ignem aperit et cantat;
  - Videmus sicut falcones, volare sicut aquilae... Ignem non mergimus, in aqua non ardemus!
  Quanquam fortasse ultima phrasis e contrario cantari debuit. Sed etiam in igne, in princ, potes submergere, et aqua urere potest.
  Fridericus meminerat Turcam pro ientaculo. Haec coquitur in bracteola aurea. Crura autem similes sunt mulierum. In Luftwaffe multae feminae gubernatores sunt. Superstites sunt hominibus et bene iaciunt. Et feminae crura exercentur, fortes, carnosi. Plaga volunt, sentiunt, premunt.
  Ipse Fridericus iam colonellus generalis. Bellator, qui incredibili et fabuloso cursu fecit. Phaenomenon et geneticae mutant. Ad summam, superhuman!
  Ipse Fridericus sui momenti noverat. Tali autem iuventute resurrexit, ut semel probaret nullam esse vim, quae non Aryan ingenio subiiceretur.
  Iam puer totum agmen combussit. et advolavit. Vera aquila est.
  Gertrudis genam roseam lenis linivit. Fingebat Fridericus osculans ubera sua. et papilla coccinea statim indurata est. Eh, hic est numerus unus bellator Tertii Reich. Toto exercitui similis pugnat. Et non unum proiectum aerem consumit. Quod iam vel supernum spectat. Etsi cur tantum spectat - supernaturale est!
  Puer primum duos duodenarum operimentorum pugnatores iecit, deinde alteram columnam lacus et sclopeta propellens. Una lacus Americanae non satis vexillum spectavit. Meminisse debes qualis est currus. Aliquet deinde cum militibus Yankee venit. Bene, habebunt eam.
  Fridericus cecinit;
  - Ego serere mortem... Tantum vide cum timore ... Et mori!
  Gertrudis nudo pede pedali permulsit. Vere voluit in graminea-ant discalceatus currere. Tum in arma latinas. Et osculari et demulceri.
  Gertrudis ideologica fascist. Ante sex menses tantum ante pugnam incepit, et ante in iuvenum Nazi ordinatione et extra pecuniam uti praepositus in officina militari mereri curavit. Alieni operarii flagello monitorem simul incitaverunt.
  Puella verberando delectata est. Maxime placebat teenage pueros nudis pedibus verberare.
  Idque iam fingebat, quamque iucundum et facetum esset, Friderici nudis calcibus rotundis frigere. Ceterum puer acetius valde formosus est, et crura eius semper tam munda sunt, modo aenea perusta. Sed non sordida neque sordibus neque gramine. Interestingly sentio Friedrich. Num maerore exclamet dolor, an hoc simulet leve?
  Gertrudis ancillae pueros torquere probaverunt. Ea quoque captivis illudere placuit. In schola volatu, puellae non nimis picky de relationibus erant. Gertrudis vero gubernator admodum capax evasit. Omni anno per dimidium annum se rationem pro cruce ferreae crucis cum quercubus militis laceravit, et cum Friderico Generali volare accepit.
  Puer adhuc minor est imperandi, et talis est generalis mere formalis. At contra, pugnat sicut divisiones duodecim ex delectis aces.
  Gertrudis inconcinne in prospectu Friderici sensit. Eh, calcibus huius pueri frige! Et facem affer ad pedes nudis formosi iuvenis. Ad forcipes calefaciendos et ad digitos divellendos, incipiendo a minimo digito.
  Gertrudis se amabat ut iaciendo carbones ad pedes pueri ancillae amaret. In officina calet, et pueri semper discalceati laboraverunt.
  Et quomodo ipsi, se ardentes, ridiculam exilierunt vel clamaverunt. Tam magna erat. Ac mauris...
  Et virgis aspersis vestigiis servi puerorum verberant. Custos mirifica est, crudelis, tristibus propensionibus. Illa etiam idolum bellus torturam voluit. Praeterea nihil ei relinquit ut terminator blodus.
  Gertrudis cepit et boavit;
  - Tam fessus sum verberare te, non potes capere CULEX in rete!
  Fridericus aliquet tollebat. Ignem switched ut elit deduceret, et R-51 impetum aircraft. Raeda ultima satis formidolosa est, quot machinae octo sclopeta et erucas habet. Sed sane comparandum non eft ME-262 jet. 162. aut etiam XE, aut etiam XE-262.
  dum puer in mentis excessu accensus est.
  Plus octoginta aircraft perrexit, duos relicto ad divortium Gertrudis. Puella cum blandis, sient et muscularibus cruribus ardere amat. Speciales sunt ei - figura venustissima, lux scelerisque.
  In genere puellae sunt passio. Maxime in exercitu, ubi athletica gratia et lepore virium. Puellae sunt, nimirum, uisum aspicere gratum, et beatum modo sentis, cum eas tua elastica cute tangis.
  Fridericus rursus incendium ad munitiones muniendas munitiones vertit. Cito finem Yankees imponere debemus et denique pressionem in URSS ponere. Constat mollitiam Russorum esse ordinem magnitudinis altiorem quam Americanorum. Praeterea quadragesimo primo anno optimae pecuniae consilium habuerunt. Mira, sed Russia in dicione Bolsheviks degradavit, nec in Medio Aevo repulsus est.
  Immo Russi exiliunt insignes. Quod nisi tam firmam perfectamque ordinationem Germanis non habuisset, succedere vix potuisset.
  Ipse Fridericus erat quidem experimentorum geneticorum nazii productus. Sed puer singularia nescit. Solum constat Himmlerorum department, etiam ante Nazis potestatem venisse, experimenta secreta quae ad copias occultas pertinentium perduxit. Atque aliquid, ex Friderici phaenomeno judicans, consecutus est.
  Puer, aliam pilam figens, canebat;
  - Non sum diabolus, sed mihi, sed mihi, finis factus est sanctus! Ego angelus sum, sed satanas viam mihi aperuit - ad gloriam terreni!
  Et conversus est planum suum. Conchis aere confectis, cibus repletus erat. Fridericus persecutionem non timebat, cum eius planum saltem quingentorum chiliometrorum per horae carros Americanorum superior esset.
  Et quod Yankees eis resistere poterunt.
  Gertrudis duos aliquet et tormentum excussit, ac tam cibus quam piscinam. Flamma rubra pulchre ardet. Puella hortata est. Putabat quomodo ignis calcem pueri rotundam lambebat, rosei calcanei odor adustus, diffusus.
  Praesent blandit condimentum. Ipsa etiam bellator edere voluit. Gertrudis pipiabat;
  - Unus, duo - edere volumus! Aperite fores latius, alioquin cocum manducabimus! - Gelidus bellator studiose natorum carmen cecinit. "Morsus habebimus ut coquos edamus, et cum satellitibus bibemus, totum triclinium destruemus et fercula necamus!"
  Gertrudis haec valde ridicula est. Hic eorum gagates pugnatores appulit.
  Fridericus de uno plano ad aliud. Reponitur autem Gertrudis ab Helga.
  Iterum puer in pugnam volat. Quomodo differunt Helga et Gertrudis? Ambo milites sunt blondes naturales. Utraque athletica, fortis et curvus. Sed Helgae lineamenta molliores videntur et magis muliebres. Sed haec puella etiam pedibus suis sagittare vult.
  FRIDERICUS canit: Sensus elevatur;
  - Puellae meae pulchrae sunt, cur cyphris amo? Sum admodum fertilis, et multis modis cherub omnipotens.
  Helga clamavit retro.
  - Non, non es nullus! Infinitus es!
  Puer duodecim et dimidium aeroplana Americana iacit et fremit;
  Dolor, eiusmod dolor! Germania contra Americam quindecim nulla!
  Helga Americana Mustang propius accedens, accensa, excussa, labia eius lingebat dicens:
  - Duo fragmenta farciminis in mensa habui!
  Fridericus eminus vapulat, undecim aeroplana levavit et pipiavit;
  - Narrasti fabulas, sicut ipse Faustus Satanae in inferno!
  Helga offensus videbatur.
  - Et nihil mihi dereliquisti! Male vocetur puella. - Omnia edi!
  Fridericus cum rideat:
  - Hoc omnes homines sumus!
  Dixit puella in gannit sono;
  Sed adhuc puer es!
  Puer ace chuckled.
  - Colonellus Generalis puer esse non potest!
  Helga sumpsit et cantavit;
  - O quantus vir es - imperator et colonellus!
  FRIDERICUS continuavit in scuta aeris accendi. Imo, tanta acerbitas multam in praelio ad superioritatem aeris in Anglia afferre potuit. Nunc autem non est annus quadragesimus, sed quadragesimus quintus. Et iam mirabiliter vicit Britannia. Quomodo hoc factum est?
  Cur leo contra lupum Germanum resistere non potuit. Quas copias in hoc mundo excitasti? Aliquanto felicius Iaponicorum et Germanorum cursus bellum mutaverunt. Et factum est quod Wehrmacht ordinationem fortissimam habuit. Et Hitler inopinato evasit egregius auctor et princeps. Quid huic opponitur?
  Nunc anno 1945 spes Americae est eius oeconomia et eius magna hominum multitudo.
  FRIDERICUS quoque recordatus est eius pugilatuum curriculum. Quam difficilem superesse artem a pueritia didici. Et crescere habuit in castra. Primo, minoris. Puer autem convalescit et, praesertim, pugil dolorissimus. Facile erat ei ac studebat - omnia littera in musca comprehendit!
  Puer varias linguas didicit, etiam Russian. Et quamvis Fridericus cum Rubro Exercitu pugnaverit, et etiam facultates phaenomenas demonstrans, Russos coluit. Fortes fuerunt et constantes, periti pugnatores, et cruciatus heroice pertulerunt.
  Ipse Fridericus non semel animos Sovieticorum militum stupefactus erat. Sed nimis bene officium suum gessit. Puer quidam apparatus exitii factus est. Et ipsum est ut suscipit velit. Solus interdum cor dolere ab intolerabili angore coepit. Et hec melancholia ad litteram certis temporibus terminatoris comedit, sed tunc recessit. Ipse interdum Fridericus nesciebat quid vellet. Sanguis eius non prorsus purus est, et in eo genesis Russici habuit. Hoc confudit puer. At contra, ille Germaniae victor ac famosus est! Et valde longe potest exire!
  lamque ad astra polis.
  Nunc denuo Fridericus ignem aperit. Propagines triginta quinque deducit aircraft et dicit alacres:
  - Placet spargere in mari calido, sedere super saepem puer! Etsi in sinu meo rubra non est - iuventus inaestimabilis mea!
  Respondit Helga alacres;
  - At simul experientia tua singularis est!
  Puella de elit Air Force peractum ei benigne praebuit et pipiavit:
  - Pugna haec est... Mox centum et nulla erunt!
  Et Fridericus a fronte risus respondit:
  Ita vera pugna est. Et mox mille - nulla!
  Helga nudis pedibus versabat. Delphinus aut orca fieri voluit. Bellator fremit;
  - Ego sum torquent et novas occasiones! Atque utinam dea fieri!
  FRIDERICUS, quatuor ex longinquo planis conjecit, et celeritatem addens, quaesivit;
  - Cur dea? Etiam regina fortasse?
  Helga chuckled et gravissime respondit:
  "Quodcumque velit, dea facere potest, et reginae sunt multae restrictiones. Exempli gratia, nudis pedibus inque bikini, in aeroplano volare non potes!
  Fridericus memorat;
  Princeps etiam discalceatus currere voluit. Sed hiems Britannia frigida est. Et quomodo faucium non capiebat?
  Helga subridens respondit.
  - At reges non male... Et tu quoque vide ut rex puer!
  Fridericus ardenter dixit:
  - Rex sum primo loco caeli, et non sicut Britannia!
  Helga cecinit;
  Rex noster electus est de caelo, rex noster de cinere surrexit. Rex noster nuntius est fati, rex noster tu solus!
  Denique non temere pueris puellisque US, appropinquante deditione eorum.
  
  
  
  Voznesensky Praeses USSR
  ANNOTATIONES
  Ex eo quod Stalin quadriennium ante mortuus est, academicus et ingenio Voznesensky in potestatem venit. USSR oeconomiam US consecutus est et plus obtinuit. Effusio arma nuclei debilis creata est. Bellum autem tertium orbis terrarum ortum est, ex quo totus mundus communistarum factus est!
  . CAPUT I
  Stalin mortuus est mense Martio 1949, antequam septuagesimum annum attingeret. Et successor eius fuit Nikolai Voznesensky. Iuvenis academicus quadraginta quinque annos in Stalini comitatu ingeniosissimus est. Ipse autem omnium temporum et populorum dux testamentom de eo reliquit successorem illum constituendo.
  Ac nova aetas coepit. Nikolai Voznesensky diligenter abolitionem effecit et numerum captivorum politicorum redegit. Sed Nikita Khrushchev extrema vitavit. Nationalistae, exploratores et omnis generis lictores et reales scelestos non dimiserunt. Et vigesimus congressus cum ruina cultus personalitatis non fiebat. Re vera, cur fidem hominum in factione et communitate labefactant. Et erat Stalin magnus nimis ut calcaretur. Una cum Stalino fidem rubris notis conculcare potest.
  Preterea, quidquid dixerit, magnus princeps crudelis est necesse est! Memorare potes Genghis Kan, et Tamerlane, et Selim, et multos alios victores et rectores.
  Voznesensky aequabiliter duxit cursum oeconomiae aedificandae et communismum aedificandi continuando.
  Ad parasitismum et ad laborem tarde inclusi sunt sicut sub Stalin, et hoc stimulaverunt superiores rates incrementi industrialis. Rustica, quae sub Stalino aliquanto post segnior erat, etiam resurrexit. Foetores, obtrectatores, variaque instrumenta producuntur. Cum administratione sollertia, etiam praedia collectiva effectum producere possunt. Et hoc quidem locum dedit inventionibus. Sub Voznesensky, scientia alacrius et generosius dotata est quam sub Stalin et Khrushchev, iuvenes docti incitati sunt.
  Ob severiorem et callidiorem administrationem, sicut etiam progressionem scientiae, USSR satellitem per duos annos ante emisit. Et volaverunt in spatium rursus anno MCMLVIII die XVIII mensis Novembris Voznesensky natalis. et facta est dies cosmonauticorum.
  URSS celerius gressu processit. Disciplina, praeter tempora liberalium Khrushchev et stagnantis Brezhnev, Stalinist fuit. Consilium est sollertius, explicationes scientificas celerius perficiuntur. Voznesensky ipse, utique, homo multo ingeniosior et efficax est quam Nikita Khrushchev et Leonid Brezhnev. et turma eius iunior et efficacior. Fuga autem ad lunam facta est in URSS in 1967 . Praeterea imperium Sovieticum in Sinas retinuit. Voznesensky sapit et intelligit nihil unit populos quasi hostes commune!
  Bellum Coreanum die 25 mensis Iunii anno 1950 incepit. Hoc etiam Stalin voluit. Voznesensky etiam huc abiit et Civitatem US contra Sinas impulit. Bellum tractum est. Nempe egregie Voznesensky pacem noluit. Commodum erat ei quod NATO et Sinae inter se et stridores copias exterminarent. Mense Maio 1953 magna offensa copiarum Imperii Caelestis incepit. Pugnatum est acriter. Sinenses mense Novembri, cum magna detrimenta dispendio, adhuc Seoul capere curaverunt. Hieme acriter pugnatum est. Sinae magis magisque copiae in proelium ibant. Gratanter multi sunt. socii Americae aegre pugnaverunt. Estne tanti zinci questus loculos propter coream aliquo genere? Et paulatim Korea discessit. Sed Civitatibus Foederatis Americae pertinaciter se extendit, et eius contingentiam auxit. Sed arma nuclearia non adhibita sunt ... Pugna usque ad 1963 duravit.
  Cum Kennedy tandem bellum finire constituit, quod Americae plures casus quam Bellum Orbis Terrarum II constat.
  Plus quam decies centena milia amissa solus occidit, America Corea discessit. Sina quinquies perdidit, totidem occidit. Sed cum multitudine, non multum. Plus quam centum quinquaginta milia sociorum US etiam mortui sunt, exceptis sauciis. Plus mortuis Koreans.
  Anti-bellum et pacifistarum opi- nionum in America extenditur. Sina magis dependens ab USSR facta est.
  Stalin in mausoleo apud Lenin manebat et in mausoleo iacebat.
  Ipse enim Voznesensky, separatum mausoleum, forte in Leningrad, aedificare decreverunt.
  Porro Kazan post mortem eius Stalin dictus est. Moscuam attingere nondum constituerunt. Forsitan Voznesensky sperabat Stalin superare et Moscuam in eius honore nominari, Nikolai Voznesensky.
  Praeterea castra socialistica dilatare perrexerunt.
  Vici Fidelis Castro in Cuba. Et mox Cuba foedus Varsaviense ingressus est. Tito URSS non contendi. Iugoslavia et Albania foedus Varsaviense intraverunt. Socialismus mundus unitus est et perennis. Bellum in Vietnam erat, sed brevius evenit.
  In Civitatibus Foederatis, reclamationes anti-belli et gravis pressio populi nimis gravis erat. Occaecat et eiusmod. Et Corea Syndrome orta est. America plus in ea amisit. Voluntarii praeterea Sinenses in bello interfuerunt, et cladem exercitus exercitus acceleraverunt. Ita bellum brevius evasit, sed Americani multo plus quam in historia reali amiserunt.
  Per finem sexaginta, USSR celerius gressu progressus, Civitates Foederatas secundum nationalis reditus antecessit.
  America, e contra, magis in Corea amisit et in Vietnam lentius processit.
  Voznesensky abortus numquam licebat, et nulla fere contraceptiva in URSS erant. Ergo tam in generatione et incremento hominum quam in historia reali altiores erant. Consilium nationale etiam magis rigidum erat. Ubique necessario didicit, Russificatio extremae Russiae facta est. Anno 1971, nova constitutio facta est, quae patriam multo magis unitariam fecit, exitum rerumpublicarum ab imperio vetuit. Praeterea cursoria praesidis URSS, a populo electus, instituta est.
  Die XVIII mensis Novembris anno MCMLXXI, in nova constitutione et electione praesidis USSR per quinquennium habita sunt. Et haec fuit confirmatio auctoritatis in USSR, licet pure legitime. Re quidem vera, Secretarius Generalis et Praeses Ministrorum Concilii iam dictator erat.
  Voznesensky dictaturam suam et formam auctoritatis regiminis permisit. Et etiam stationem vicepraesidis induxit, successoris officialis curam gerens, ut in casu maioris momenti certamen potestatis in ambitu suo vitaret. Et hoc quidem maioris sapientiae quam Nikita Khrushchev locutus est.
  URSS in Africam et in Americam Latinam penetravit. Plus etiam successus habuit quam sub Brezhnev. Praesertim in America Latina. Ubi Cubani acriores erant. In Chile, Soviet et Cubanus copiae Pinochetae opprimendae introductae sunt.
  Die 18 Novembris 1973 septuagesimum celebravit anniversarium praeses USSR Nikolai Voznesensky. Hoc tempore, URSS in mundo rerum oeconomicarum amplissima terra facta erat, et in re militari iam pridem antecedens erat. Et ipsi etiam super-erucalem edificare ad Martem volare coeperunt. Multitudo URSS maior quam in historia reali fuit et celeriter crescere perstitit.
  Voznesensky scientias fovebat et varias investigationes generabat. Et die 25 mensis Novembris anno 1974 radiatio detecta est arma nuclei in tota tellure Terrae disables.
  Etiam USSR facultatem percutiendi nuclei tradendi amisit, sed rursus ab Americanis vindictam timere non potuit. Et multitudo USSR maior est quam Americae et oeconomia fortior, et exercitus numero et qualitate praestantior est. Sic tuto pugnare potes.
  Die autem 9 mensis Maii anno 1975, Bellum Orbis Terrarum III incepit. Varsaviae Foedus contra NATO. Conamen communismi et dominationem mundi constituere. Sina mao mao adhuc regebatur et URSS contra USA sustentabat. Magnum bellum et sine armis nuclei initum est. Inter castra Sovietica et capitalista. et sanguis effusus est.
  Copiae Sovieticae contra NATO moleste ductae cum commodis quibusdam opportunis. Uno modo, communistae in Graeciam potiti venerunt et foedus Varsaviense intraverunt. Austria etiam terra Sovietica facta est.
  Itaque ingrata opera bona sunt. Ictus lacus exercitus Rubri potestatem opprimit.
  T-80s, turbinibus gasorum recentissimis, per FRG movebantur, et nihil eis obstabat. A tormento 125-millimetris leopardos Germanos quinque chiliometrorum intervallo transfodit. Et ipsi Germani carros in fronte ne propinquo quidem penetrare potuerunt. Ita lacus Sovieticus sicut horologium movetur.
  Elizabeth, Elena, Catharina in piscina equitaverunt. Turba est sicut tres. Hostes excanduerunt.
  Puellae globulis nudo digitos premebant. et dextra feriunt. Obtrivit multa obterere Germanorum et Americanorum. Potestas talis cessari non potest. Milites, inquam, valde pugnaces sunt.
  Percusseruntque Pardus et cecinerunt.
  - In victoria communismi immortales notiones!
  Et ceperunt viri bellatores et ostenderunt linguas suas.
  Elena pedum nudis excanduit et stridore;
  - Pro magnitudine telluris rubra!
  Ekaterina nudis pedibus utens vapulat et expressit;
  - Pro magna Russia!
  Elisabeth strenue notavit, etiam nudis pedibus utens;
  - Pro hostibus victoriam!
  Dehinc puellae, Nata catervas opprimens, totum carmen romance-Canebat, ibat componens;
  . _
  
  Sed carnifices hostes;
  Russi hostiliter occurrent!
  
  Lignum in pelle porcina;
  Hostes in pulverem comminuentur.
  Russi furiosa
  Pugnus fortis militis!
  
  Puellae tenebrae Komsomol;
  Impetum studiose...
  Aspectus bellatorum asinus esto;
  Ita sciunt NATO kaput!
  
  Fortissimum in mundo
  Puellae nudis pedibus currunt.
  Omnes inimicos macerabis in latrina;
  OMON retinere non poteris!
  
  Bellum terribile verbum
  Ut aeneae ferro...
  Omnes aquilae vocati sumus;
  Fides autem Russiae scutum est!
  
  Non sunt pulchriores Ruteni in spatio;
  Pulchra puella musculus ...
  Periculosiores sunt in universo
  Somnium pueri verum erit!
  gignere mundum possumus;
  Tertius Moscoviae est Roma;
  Opus autem dilectionis est creatio;
  Incredibilem festum faciamus!
  
  Omnia denique in Russia erunt,
  Qui factus est magnus Eden...
  Et puellae Deum rogaverunt
  Nulla volutpat volutpat!
  
  Habemus lacus potentissimos,
  Integer mattis cursus lacus.
  Stricta adprehendit te,
  A planta puellae ad nickel!
  
  Conchis volare ac nisl
  Et bombs frigus habemus ...
  Bellatores pedes canuntur;
  Durus in oculo feriatur!
  
  Stella communismi
  Quasar supra nos micat.
  Agmina fascismi delebimus;
  Habemus donum Dei Russian!
  
  Omnes homines similes nobis fratribus fient,
  Etiam rubrum sanguinem habemus...
  Maledicas fascinatores;
  Et Lada pro guys amant!
  
  Omnis in terra nostra gigas est;
  Omnes homines similes digitos pares sunt.
  Vna cum Svarog unum sumus;
  Patres nostri superbiant de nobis.
  
  Mea Russia est patria pugnae;
  In ea, cosmos invenit filiam suam.
  Puella discalceatum currit
  Abeamus fascistas!
  
  Nulla Russia sub Nata erit,
  Communismus in ea regnabit.
  Non opus est pro patria
  Ut modo autera, non descendat!
  
  Domos et vias aedificamus
  Nos mundum creavimus in saecula saeculorum
  Puellae pulchra crura
  Somnium pueri omnis!
  
  Mundus optimus faciemus
  Et ubique ditissimum.
  Et erunt Turci et Chukchis;
  Vive in patria pulcherrima!
  
  Tunc nos bestiam vincemus, tu scis
  Et facimus mundum paradisum mirabilem .
  extractio pulchra in scrinio est;
  Pro hoc pugna et aude!
  Puellae pugnabant et cantabant vocibus plenis. Lacus Americanus et Germanus dempserunt. Hic quoque Aemulator perrupit, latus eius longe scindit.
  USSR terra valida est. Sed etiam crudelis. Exempli gratia, Elena deprehensa est. Ansica illa fuit et ad praeiudicium detentionis centri MGB ducta est.
  Ibi ad singularem cistam assumpta et deponi iussit. Elena lente vestimenta exuit. Mulier quaedam in tunica alba apparuit et chirothecas medicas tenues extraxit super manus suas.
  Elenae subridens, annuit.
  - Ego te tangam!
  Et coepit eam examinare de capillis. Tum in aures, nares, in os ascendit. Sed indignissimum est, cum digitus in chirothecam chirothecam alte in vulvam demittit. Elena inexorabilem cupidinem urinae sensit. Tunc matrona eius in alba tunica coepit digito suo in utero suo detorquere. Et tam belle erat... Puella voluptuose ingemuit. Matrona detorquere in vaginam coepit. Donec Elena venit, vel leviter claudicat.
  Deinde digitum in chirothecam ponunt et in ea quoque asinum tollunt.
  Tum photographatae, manibus et pedibus fingere. Et tulerunt me carceris ad imbrem.
  Elena lota ei stolam dederunt. et ivit ad PROFUGIO. Plus quam triginta mulieres in cella erant. Elena autem velociter adsueta est emissiones, et bene obdormivit. Et alii captivi sui fortes et bellicas artes potentes timuerunt.
  Illa tres menses in media retentione praeiudiciali peregit et dimissa est. Tempora tamen non Stalinist.
  Et lenis tormentum fuit, illa sæpe vestita et scrutata est. Masha matrona optimam fecit. Illa suam Elenam gaudens assidue attulit, digitos in sinum Veneris haerens et illic sollerter torquens. Et ita delicatus!
  Eodemque tempore est moleste pudet. Elena hoc horrore recordata est, et inter crura eius madefacta est.
  Et nunc, nudis digitis, globulis globulis globulis urget aliumque currum ferit.
  Copiae Sovieticae satis feliciter ac prope ex instituto procedunt. Puellae in caelo pugnant Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova.
  Pugnant Yankee elit. Et demittunt plana.
  Eodem tempore, etiam purus adhibentur, eminus eminus feriendi. Ambae puellae pulchrae sunt et aspiciuntur tam iuvenes. Sed eodem tempore etiam inter Magnum Patrioticum bellum pugnaverunt, et Anastasia Vedmakova in Hispanica reprimere curaverunt.
  Hae sunt puellae hic colosseae ambitus et saltus frigidos!
  Anastasia nudis digitis pressit felis. Illa currus Americanos percussit et diruit:
  - Termino sum!
  Akulina quoque nudum calcaneum vapulavit et yelped;
  - Im spatio monstri.
  Bellum iam non tam interest quam in altero saeviente bello universali. Missilia ex longinquo laborant et ad ipsum scopum contendunt. Neque hoc est ubi artem et artem monstrare possis.
  Quod cum Germanis adeo infensi erant.
  tum durior fuit.
  Experti, sed in aeternum iuvenes Akulina aphorismos alatos edere coeperunt, quasi ex machina sclopeta scriptitantes, ipsaque Americanos et alios ex tormento deducens;
  Politice, hic lupus est qui lepores suffragatores non pellibus ovinis, sed rostro viridi allicit.
  Politician, lupus in consuetudine, quam tamen virorem amat!
  Vulpes politicus suffragatores capit sicut lepores in promissis "brassicae"!
  Politicus qui nimium se transit, factus ad imperium, crux suffragatorum fiet!
  Politicus pollicetur montes auri ficti, sed verus in torrentem inter saxa stillabit!
  Magnae quercus magna voce cadunt, vet politici stipites cum cadunt!
  Deus cotidie novus est, sed politici aeternum Veneris et Lunae habent ut tabernus!
  Politicus vult bonum, solum in suo sinu!
  Scurra stultum esse simulat ut rides, politicus sapit ut cum molestia strepat!
  Ioculatores reges verum dicunt, politici sibi mentiuntur!
  In politica tantum animalia sunt: mures, lupi, vulpes, thoes, sed leo fieri potest nisi ut homo!
  Politicus est sicut cipulus - bibere sanguinem cupit, et amor denario emit premit!
  Stultus etiam potest credere in Deum, tantum potest ingenium, ut fidem non amittat in homine!
  Ingenium, hoc adamas est, diligentia politum, educatione sectum!
  Pollinctor non decoquet dum se in loculum se injicit!
  Vodka venenum est, quod rem publicam venenat, a politicis ebriis cerebris moderatam!
  Nihil est homini maius malum, quam rei publicae, dolor autem nescit, qui cum homine ludit!
  Mel e labiis politicorum inebriat, modo grave dolet ac numquam recedit!
  Aurum molle metallum est, sed cuiuslibet crassitudinis tutelam frangit, nisi si crystallus conscientia est.
  Politicus semper exit ex ore cum catartico verborum, sed suffragator interdum sumit pro odore rosarum!
  Politicus, haec vulpecula talis est, ut saepius corvum seducat, non meritorum gloriatione, sed aliorum delictis jurando.
  Si caseum e corvi auferre vis - luscinia bene futuis!
  Loculos profanos habet politicus, licet in moralibus solidum fundum sit!
  Politici cum flammas ore relinquunt, Aut solitudinem ambustam aut putridam voraginem!
  Igneus orator cineres tantum relinquet!
  Si ferrum id est, fragilissima pars corporis est!
  Si tamquam canis generosus es, non hoc tibi arrogantiae canem non feres!
  Fieri sessorem - aratro sicut equus!
  Semper initium difficile est in ludis et politicis, sed nimis facilis est ad metam volare proclivi!
  Malum est braking, iaculis non habentibus peius est.
  Politice, haec vulpecula talis est, ut caudam praeripiat luctando, et crumenam rapere callidus est!
  Linguae politicae quae accipit in crumena, nummi bene haerent!
  Multum est in vodka amaritudinis, et in orationibus politicorum dulcedo est, sed in loculum impellit hanc!
  Politicus est quidem meretrix, sed solum lingua sua laborat!
  Qui coram Deo Creatore apparuerunt - nempe politici, tenebrae et chaos oriuntur!
  Quid interest inter politicum et militem? Pugnat miles cum bayonet, pugno, politicus solum linguam exspuit!
  Si politicus popularis est, suffragator descendit!
  Politicus centra electoratus occupans, non centrum, sed histrio, cuius politica transversa exit!
  Robur exercitus, si non pareret patria impotentiam!
  Exercitus impotens est, cum duces cerebrum in tergo habent, et praetorii in stercore manus habent!
  Foemina propter fastidium pecuniae sexum recusat, et politicus sine pudore manna iacebit!
  Femina sexum cupit ab homine pulchro, et politicus ex culo satisfacit!
  Politicus multam pecuniam vendidit, sed ipse denarium non valet, et is non insanit!
  Si politicus caret intelligentia, hoc compensat turpitudinis excessu!
  Multum latrare politicus placuerat, sed canina fides servat solum vitulum aureum!
  Cur politicus montes aureos pollicetur? Ut sarculum in aestu nummorum manibus in sinum tuum pessimum!
  Cur politicus melior est quam meretrix? AIDS figurate tantum inficiunt, sed funestiores!
  Pulchra femina nudis cruribus, a politicis foedis modo calceos indue!
  Cur vulpes periculosior est leone? Quia mortifica est lingua moerentibus!
  Stultus non dormiet, non secus ac temulentus, non cessabit vir politicus mentiri, quam victus.
  Meretrix unguento odorato utitur ad clientes attrahendos, politicus foetidus verborum fluxus, ut suffragatores alliciant!
  Cur politici sicut feles pinguis? Quia muscipulum eorum lingua longa est, et perceptio fauces doli.
  Quo pacto mulier praestantior est re publica? Suavi odore hominem trahit, nec fetorem ullius Coloniensis politicus celare potest.
  carnifex est honestissimus homo, numquam cliens queri quod tarde facit ordinem!
  Mors etiam valebat, cum incognita continuatio, nisi quis tale oblectamentum vitare mallet!
  Hic carnifex est operarius cuius clientis non urget!
  Interdum etiam carnifex medicus, spontanee sub eo iacet.
  Iuvenis sine barba non potest etiam capra esse!
  Politician, mus haec lingua mordens!
  Non est Deus in corde, sed sacerdos in iecore est!
  Numquam scit quando mundus erit finis, sed visio vitae infinita videtur!
  Invitatus conviva coronavirus peior est!
  Virus perniciosissimum est politici contagionem loquacitatis spargens!
  Deus lucem creavit, tenebrae apparuerunt cum homines a politicis obcaecati sunt!
  Quando primus politicus apparuit? Cum Eva in Adam decepit et phisicis invenit hominem e simia evolutum!
  Utrum homo de simia oriundus sit litigiosos, at non dubium est quin homines imitentur indigna idola?
  Bellum sclopetum est qui speculum fallaciarum humanarum frangit!
  Politicus pacem pollicetur, sed ipse solus crumenam suam amicos esse potest!
  Politicus, diabolus est, at caudas non tam callide celat!
  Politicus est sicut angelus lucis in orationibus, et satanas est in effectione!
  Si subito sentis ex orationibus politici suavis, si mens tua in terram decidit!
  Quomodo politicus magis minusve honestus est verbis: alii non sunt meliores!
  Politicus amat oratiunculas effundere argentum, sed ob aliquam causam tantum tacens in tempore aurum accipit!
  Etiam adamas non ita est durus ut non obstupescat obstinata cupiditas politici promissionis!
  Hic bellatores iam rhoncus pugnae mutaverunt et ad turpia redierunt. Ita gravis exercitus URSS gravis est.
  Pugnate et alii bellatores. Exempli causa, Mirabela scuta terrestres magna cum efficientia pulsat.
  Eius vi oppugnationis aircraft oppugnaverunt varia scuta, maxime in terra.
  Puella nudis digitis fibulas premebat et jucunde canebat;
  Totum mundum delebimus iniquitatis;
  Usque ad imum et deinde...
  Nos novum, novum mundum aedificabimus -
  Quis erat, nemo, omnia fiet!
  Copiae Fontes iam Bonnam appropinquabant. Duces exercitus rubri admodum erant. Fidenter vicit. Sed in proelio diversi eventus accidere possunt. Exercitus rubeus multas piscinas et howitzers et alia genera armorum accepit. Proelia ostenderunt Americanos M-60 lacus aemulos non esse pro Soviet T-72 et T-80. Quamquam, etiam antiquiores T-64s etiam validiores sunt quam Americani.
  Ita turmae Sovieticae frontem specie hostium oppresserunt. Imperatores de URSS schemata de operationibus iniuriosis hauserunt. Et progressus lacus flumen Rhenum intravit. Et volvit super eum bruchus. Et visus gravis fuit.
  Deinde, tota puellarum phalanx, abiectis bras, in flumine spargitur. Et tam pulcher erat.
  Copiae Sovieticae Belgium intraverunt ... Adhuc Maii 1975 fuit, et calidum erat et aer veris plenus erat.
  Incolarum locorum ante bellatores genua procumbentes nudas, decisas pedes osculantur.
  Milites vicit...
  Alenka, exempli gratia, cum quadrigis suis primus Bruxellas incurrit. Anyuta grenade nudis digitis coniecit et cooed:
  - Pro rubeo communismo!
  Alla, e duobus tormentis machinae statim notatis;
  - Et viridis communismus non est malus!
  Maria grenade nudis digitis proiecit, discerpens Nata miles et diruit:
  - Color autem victorie est clarissimus color!
  Marusya accensus a bazooka , comminuens inimicum piscinam et cicadarum ;
  - Vincemus!
  Et excussit coccinea papillas pectora. Ecce puella...
  BMPs etiam hic pugnant cum sclopetis et tormentis machinis. Et sunt etiam strenue triturandi exercitus NATO.
  Puella, ut semper, est plena infestationis et concitationis. Et micant oculi eorum. Tales sunt milites mirabiles.
  Olympias, pilam peditem vehiculum pugnans, canit;
  Magnitudo Russiae intelligi non potest
  Ea tam potens et sancta.
  Patriae exercitus invictus est;
  Pro inexorabilis militis gloria!
  Et tollet puella et iaciet de eruca emissario. Hostes multum prosternet.
  Etiam, puellas hic groovy sunt...
  Et iam Bruxellas transierunt et lacus Soviet iam Lutetiam intraverunt. Ac id quidem.
  Puellae Margaritae et Oksana vexillum rubrum in Eiffel turri constituerunt. Et vento movetur.
  Puellae despiciunt et totam Parisiensem infra se vident. Civitas magnifica et pulcherrima. et ignis in tenebris lucet.
  Margarita cecinit;
  Magister et Margarita;
  Scitis bellum...
  Magister et Margarita;
  Quid est heros satanas?
  Oksana confidenter affirmavit:
  - Bulgakov non ostendit Soviet hominem qui superbire debet!
  Hoc Margarita consensit;
  - Iactis libellis turpe est!
  Oksana manum gubernatoribus elevavit et notavit:
  - Sed feminae quae somniaverunt modum vestium intelligi posse!
  Margarita risit et cooedit;
  - Sine foeminis vivere non potes, imo;
  In his Sol Maius, ut poeta dixit!
  Oksana ratione edita:
  Non refert quot verba dabis
  Amare nobiscum iterum ...
  Omni ergo tempore, saltem per horam!
  
  Exercitus rubri victor fuit. Concursus hominum liberatores Sovieticae turmas salutavit. Tantaque multitudo rubris vexillis colligitur.
  Et cantus, orchestra cecinerunt...
  Alenka, per scopulosam viam Parisiensem currens, pipiabat;
  Ego idem somnium somniare
  Lutetiae iterum sum, iterum sum in amore.
  Sol a tergo tectorum Paris nobis occurrit.
  Subito aspicio - in casu stas.
  Sicut puer Gallica studui
  Et constitui quomodo colloquium incipere.
  Blande "Bonjup", dicam tibi...
  Alla interrupit Alenka:
  - Hoc carmen ab homine cani debet! Sumusne lesbios?
  Constat Alenka cum risu:
  - Ita melius est cantare puero Guidoni! Vysotsky type!
  Puellae ridebant.
  Post captam Parisiensem, copiae Sovieticae longius ad Portum Caletum se tulerunt ut inde Britanniam ferirent. Et hic est gradus activus pro Exercitu Rubro.
  Classis Sovietica etiam processit et urgebat. Praesertim submarini multi et austi erant.
  Goed from Soviet vehicula vehicula ...
  Natasha, verbi gratia, Romam intravit. Romae tam pulchra erat. Haec urbs non sine causa aeterna appellata fuit. Et tam multa pulchra sunt in eo, inter Colosseum. Statuarum genera et Imperatorum, et Caesarum.
  Natasha percussit lapides nudum pedem et diruit:
  - Gloria imperio USSR!
  Tum puella exiliens torquetur in aere. Atque adeo nudis emicabant calcibus illi.
  Zoya monstratur aggressively;
  - Ita, clarissima est USSR!
  Augustinus irridens:
  - Et tempus erit communismi in area!
  Tunc puella sociis suis despiciens. Quae nimirum laetior facta est. et erat parata saltare.
  Svetlana nudis vestigiis emicabat rosea notavit;
  - Communismus amabilis est! In at neque ante, sed auctor ex!
  Puellae ridentes denudantes.
  Roma ad Sovieticum imperium devenit, et Italia. Eodemque tempore portum in Britanniam proficiscitur. Exercitus quoque Rubrum et Civitates Americae Unitas per Alaska oppugnavit. Et hoc quoque tale est audax introitus.
  Puellae Alice et Angelica Alaska perruperunt, et summa cum virtute fecerunt. Si verbi extre- mum aptum est ad efficientiam.
  Alicia in hostem figens, denudans dentes, locuta est;
  - Credo in communitate!
  Ange- lica fremuit, nudo pede mittens grenade digitos;
  - Noli curare quod credis - scientia potestas est!
  Incursus hostium omnibus instrumentis adhibitis Puellae reppulerunt. Alicia quondam cum Botvinnik latrunculis ludebat et cum primo Soviet mundi propugnatore disputavit:
  - Verumne est quod in malo loco omnia mala movent?
  Mikhail Moiseevich cum risu respondit:
  - Bonum latrunculorum ludio ludius ad malam rem non ducit!
  Alicia dubitanter movit caput.
  Sed etiam amisisti!
  Botvinnik adnuit, sed notavit:
  - Perit, sed resurrexit!
  In hoc mundo, tamen aliquae nuances fuerunt. Mikhail Moiseevich Botvinnik, iure vindictae non privatus est et etiam Petrosyan in reditu par victus est. Deinde alterum par cum eo egit. et amisit ad Spassky. Post hoc tandem Botvinnik ultionem dare constituit. Etsi in liberis torneamentis aliquot annos lusi. Spassky victus est a Bobby Fischer. Tum Fischer etiam certius vindicavit. Et dum adhuc mundi latrunculorum assertor. Karpov non ludere cum eo. Et Fischer paratus est ad pugnam.
  Alicia autem optime latrunculis ludit. et Botvinnik vim suam adiicimus. Illa pulchra nimis pressit assertor orbis.
  Alicia vasa sniper accendit et cantat;
  - Gloria Komsomol, ligamen circa collum tuum floruit!
  Angelica fremuit;
  - Nescio quomodo mediocrem habes Alicia!
  Respondens puella risit. & aliam vicem machinae tormentarii dedit.
  Puellae impetum hostium reppulerunt longius progredi coeperunt. Angelica ludere amavit Go. Seriem ibi cum variis sociis libens.
  At nunc atrox ignis erat. Et percussit Yankee milites.
  Dumque puella caneret;
  Ego sum eques Russicus genibus barbarorum;
  Inimici Russiae faciem terrae absumam!
  Et quomodo ad socium suum annuit. Et nudis digitis grenade iterum mittet.
  Vestimentum exercitus rubri in Alaska celeriter dilatavit. Et copiae Sovieticae sicut guttae mercurii in superficie motae sunt. Praesertim leves equitum lacus proelium inibant.
  Et prælia comitabantur carros unius personae, ubi puella iacebat, et nimis compacta silhouette. Et US positiones tales currus obtinuit. Et nunc Margarita in tali curru et ignibus apud Americanos invehitur et sibi cantat.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Catum occidi!
  Et e sclopeto cum doliolo brevi simile impetu. Pugnae puellae, quibus nudati captivi osculantur, calcibus rotundis.
  Milites isti nulli misericordiam dant. Hic est puella Domino, et super piscinam mobilem, et una sedes muscas, et opprimit adversarios.
  Et ubi Americani cum talibus certare possunt?
  Domino scribbles from machine sclopeta, et letale crimen exspuens et stridore;
  - Pro Russia, nostra patria communismi!
  Domino frigida puella est, et viri ante eam procumbunt.
  Iam Iunius et pugna in extrema parte Londinii est. Non speraverunt Britanni suam urbem tam cito oppugnari. Et in Europa, copiae Sovieticae superatis Pyrenaeis, iam in Hispania. Matritum veniunt.
  Elizabeth in T-80 lacus. Puellae multas et praeclaras victorias adepti sunt, et nunc Hispaniam metropolim ingrediuntur. Franco adhuc vivit, et iam metu fugit. Exercitus autem Rubri liberatores excepit.
  Dictatura cecidit et flores sub vermiculorum piscinae Sovieticae coniciuntur.
  Dixit Elisabeth:
  - Prostravimus Nazis.
  Elena, ope nudis pedum, crura iecit, tanketta Americana comminuens et grex;
  - Feci quod facere debeam abhinc quadraginta annos!
  Catharina infensi explosit:
  - Etiam fascismum in Hispania non attriverunt, et ad terram nostram pervenerunt!
  Elisabeth ridens respondit:
  - Bene nihil! Nunc autem omnia imperfecta Nazis in gemma comminuemus! Totum erit communitatis fraternitas! Et homines non occident se iterum!
  Puellae in voce fissae sunt;
  - Homines numquam se occidunt! Russia gloria!
  Matriti incidit. Soviet lacus etiam Lisbon intravit. Dictator Salazar, qui diu in solio sederat, etiam prosternit, notus erga Hitlerum et prope bellum URSS indixit.
  Puellae Alenka et turma eius nudis pedibus osculari captivos coegerunt... Post quem columna lacus Sovietici se contulit.
  Calpe Nato castellum ultimum in Europa est. Illa suo tempore vel Napoleoni vel Hitlero non subiecit. Nunc autem Exercitus Red oppugnat.
  Elizabetha gravida e piscina in Britanniae incendit.
  Puella multum ridet et ramos accurate. Percutit scopum et stridore;
  - Nulla claustra communismi!
  Elena quoque apte accensus, nudis utens digitis, fremuit;
  - Puella, quam primum machinam cape!
  Ekaterina quoque hostem verberavit. Illa eum prorsus pulsavit et scidit, den- dente denudans;
  - Et grenade cucurbitula in promptu veniet.
  Dicamus puellas ad loca Britanniae pugnaciter ardere.
  Elizave, etiam dum fusa, inspirata sensit et plures duodecim aphorismos composuit;
  Leo est animalium rex, sed vulpes plerumque animalia imperant!
  Vestibus ovium lupus, politicus calceos caestibus albis induit!
  Negotiatio politica sordida est et chirothecae albae in ea tam aptae sunt quam tunicae albae in fodina!
  Non rex ut leo rugiet, sed astutus ut vulpes.
  Dictator democratiam docere amat, sicut corvus ut philomena cantat!
  Populus, hoc pecus non est, et princeps non pan!
  Homo est filius Dei, quia in plenissimam eum crucifigunt!
  Politicus interdum lupus est in vestitu ovium, sed saepius aries in vestitu leonis!
  Politicus maximam artem habet, pretiosum est vendere, quod assis non valet!
  Politician, hic dictator utres - oratio eius hangover!
  Nulla in re politica honestus tam rarus est quam leo inter lupos!
  Ordo tacetur, regius oritur loquacitas!
  Politicus est pumilio longa lingua et ambitione gigantea!
  Nulla saxa arida in flumine, non mundis manibus politici!
  Deus hominem non peribit, nisi ad inferna animalia descendat!
  Melius est esse iuvenis imberbis quam capra, qui mutavit iuventutem suam!
  Politicus exit fetorem propter mellitam loquelam;
  Politicus unum finem habet - potentiam, omnesque assequendi rationes sordes sunt!
  Politice, manu non semper valida, sed semper longa lingua!
  Lingua politica longa breviat vitam vet!
  Sub dictatura est sicut in tramine - media sedent, media pars quatitur, et tyrannus moderator est timidus ipse lepus est!
  Politicus est mathematicus qui communicare cum aliquo non vult sed amat auferre!
  Non sunt in re publica fratres, sed pueri plenae, nulli maleficos, sed plenae nundinis nocturnis!
  Politicus veterrimus ostendere vult se magum esse, re vera autem nox est mediocris!
  Politicus sine pilis ferreis periculum anhelat ponere!
  Politicus, Corydon est, sed pro ridens vomitum facit!
  Politicus est Corydon, sed non tapete, sed tapete!
  Politicus est ioculator, sed tintinnabula aenea vanis sermonibus sonant!
  Politica, tota sordes est cum ad cacumen ascendit!
  Politician, furatus est quam plurimum obstrepere, sed pecuniam non tantum subripit!
  Politicus suffragia colligit ad os suum claudendum!
  Politician, hoc est Deus solus e converso, Omnipotens ex chao ordinem creat, et politicus in chaos ordinem vertit!
  Politicus est cordi timido lepori, et viriditatem amat!
  Vodka est quod dat iocum horae, politicus facit lacrimas deceptionis per saeculum!
  In uno vitreo vodka mens non merget, sed etiam gutta suavi sermonis politici satis est ad patriam demerendam!
  Lupus nutrix est in silva, politicus cum lupo claudos homines et animalia tenet!
  Dictator vulpes est, sed multo gulosior et capax ad devorandum totum populum cum boa constrictore!
  Politica est locutio, sicut tinea dehortatur cogitationem, etsi pondus non habet!
  Politicus est coronatus qui cerebellum verberat, mollior solum cera, cum ad principia venit!
  Politica est haec regio in qua quisque decipitur, et quisque fallitur, sed victor est ille qui probabilitatem distorquet!
  Mulier nudis pedibus non periclitatur contrahendi maris indifferentiae frigus!
  Viri feminae imaginationem non habent pro outfits, faeminae non habent realismum masculinum pro calceis!
  Mulier virum obediens et alcoholi neglegens amat, at vir qui eam inebriare potest!
  Puellae, denique omnes artifices circum- ceperunt calpam. Londini quoque cecidit. Naves Sovieticae iam in Hiberniam appulerunt. Et sic, Alaska capta est, et Exercitus rubeus Canadam ingressus est.
  Puellae ferae sunt et saliunt...
  Ridens ait Taurus;
  Nos duri fortes sumus!
  Et nudis digitis grenade projecit.
  Angelica notatur;
  - Arduitas non semper intelligentiae signum est!
  Et nudo calce meo magnetico occubuit. Posuere amet gravida.
  Puellae trans Canadam currunt et cantant;
  Komsomol puellarum omnium frigidissima sunt;
  Pugnant fascismum sicut aquilae.
  Patria nostra sit victoria
  Militares quasi cum ardore avium!
  
  Ardent immensa forma ;
  In illis tota planeta lucidiorem flammam calefacit...
  Sit effectus sine fine
  Terra etiam montes tere!
  
  Ad gloriam sanctae patriae nostrae.
  Cum fanaticis pugnabimus.
  Puella discalceatum in nive currit;
  tasque in arto peram fert!
  
  Donum mittet in piscinam validissimam;
  Confringe illud ad gloriam...
  Puella tormentarii machinam figit;
  Sed est miles rei publicae strenuus!
  
  Omnia possunt esse puella, credis
  Potest etiam pugnare in spatio...
  et vincula fascismi bestiae erunt;
  Post omnes, Hitler umbra miserabilis est tantum!
  
  Nos consequemur, Paradisus erit in universo;
  et puella montes calcaneo suo movebit .
  Ideo pugnare et dare
  Ad gloriam patriae Russiae!
  
  Fuhrer ansam sibi exspectabit;
  Et machina tormentaria cum grenade in se habet ...
  non stulte teris;
  Wehrmacht cum trulla sepeliemus!
  
  Eritque in universo sic Eden.
  Magnus spatium ac florentissimus...
  Germanis tantum stu- sam detulisti ;
  Et Iesus semper vivit in anima!
  
  Komsomol membrum existens valde bonum est;
  VEXILLUM rubeum sub pulchra ...
  Etiamsi interdum est difficile ad me
  Sed res pulchritudinis frustra non sunt!
  
  Discalceatus cucurri in frigidum;
  Nudum calcaneum nixum titillatio ...
  Ardor puellaris vere crevit;
  Novum orbem communismi aedificabimus!
  
  Etenim mater nostra est nostra.
  Cum venusta communitate tractamus...
  Patriam non calcamus;
  Finem faciamus vili monstri fascismi!
  
  Ego semper puella pulchra
  Etsi Im 'solebat nudis pedibus in snowdrift ...
  Magnum somnium adveho verus
  Quas aureas acies habeo!
  
  Fascismus perrupit Moscuam dextram;
  Fere simile est apud Kremlin jaculantes...
  Et nos puellae nudis pedibus in nive sumus...
  Ianuarius stat, sed mense Maio nobis videtur!
  
  Nos, pro patria, omnia novimus
  Nulla in mundo patria carior nobis est.
  Sit ipsum lorem vitae
  Nullam eget justo in lectus blandit pretium!
  
  Clarum communismum aedificemus;
  Ubi est palatium cum horto ramoso pro omnibus ...
  Fascismus in inferis peribit,
  Necesse est pro matre Russia dure pugnare!
  
  Sic erit in universum bonum;
  Cum hostes celeriter necamus.
  Sed iam durissimum est proelium;
  Puellae nudis pedibus ambulant!
  
  Puellae sumus, viri fortes;
  fera fascismum in infernum mittamus ...
  Et tu in pedibus nudis pulchritudinis
  Ita ut vexillum communismi facere possit!
  Carmina non satis pro tempore, sed ex corde et ex toto corde... .
  Mense Iulio 1972, Exercitus Rubeus Civitates Foederatas continentales intravit. Quae persuasio vicit, communicationum socialium non obstante. Et exercitus rubri successus perampla fuerunt.
  In armis quoque.
  Ut in semper lacus, et cursus elit. et Americanos vicerunt.
  Iam Elisabetha in ipsa Civitatum Americae regione pugnat. Pugnat et vincit, et cantare non obliviscitur;
  - Unus duo tres! Frange fascist!
  Elena nudis digitis et stridore utentibus ignes;
  Nos Americam vincemus!
  Ekaterina papillam coccineam pressit in globulo globuli elato et edito:
  - Frigidissima victoria nostra erit!
  Eodem tempore nonnullas puellas bene curatas et aphorismos revocant;
  Politicus qui crustum in caelo pollicetur bona gentis ad ventum dimittit!
  Meretrix lingua sua pecuniam accipit, vir politicus suffragia accipit, haec autem multo magis corrupta!
  Politicus est asinus qui suffragatores in asinos vertere vult!
  Politicus unam sectam furum habet - suffragiorum repetundarum!
  Politicus capra est, quae verborum fluxu mulsa est!
  Multo honestior meretrix quam respublica, sexus pro pecunia, melior quam turpitudo vocis!
  Publicus meretrix postrema datur, sed omnes clientes simul inficit!
  Condom meretricem ab contagione custodit, solum earplugs contra contagionem politicam adiuvabit!
  Politicus celeriter est in lingua, tardus in adimpletione promissionis, sed cheetah in iustificatione!
  Politicus magister est mendacii, magnus dominus doli, pugil evasionis, sed regulas decentia elementa nescit!
  Politicus non septies metitur, sed tres pelles intercludit!
  Pediculus politicus est qui in tauro veter sedet, sed quamvis parvitatem suam, valde onerosum est!
  Quod mulier vult, Deus vult, et quantum politicus vult, etiam Satanas non vult!
  Pugil politicus est cum corruptis referendis et illicitis pugnis!
  Politicus est artifex qui splendidas picturas obscuro colore praefert!
  Nihil est ad cacumen politico lubrico tramite, modo deorsum suffragii trudi!
  Noli credere politicum amicum tuum et vivum esse, inimicus tuus est et te trahit in torrentem!
  Conscientia mercatura pretiosa est, sed pondere non vendita nec empta est!
  Omnis politicus sceleta in thalamo habet, sed suffragii nuntiaverunt se escam in fridge esse!
  Hic politicus cattus est qui muscipulam suffragatoribus paratam habet, esca tantum non caseus, sed secretum verborum est!
  SUFFRAGATOR vodka bibit, et politicus iugulum scindit!
  Melius est per totam noctem bibere quam politicus oculis ebriis suffragari!
  Politicus canit, fingens se esse, sed secundum alterius notas!
  Nullae notae falsae in amore sunt, et respublica falsitas completa est!
  Politicus qui livore orationem fundit, suffraganeus caeruleo providebit!
  Saepius in re publica primum praecedit - bestia ultima!
  Licet politicus et elephantus in taberna Sinarum, per rimam quamlibet serpet!
  Mulier nudis pedibus seducit viros, dives calceos immittit, et nudum calcem sub calce iungit!
  Nuda femina ubera virum sine braccis relinquet!
  Meretrix ante clientem excidit, pellis politicus ponit ante suffragatores!
  Si calceatus es politici sine capite, tunc petasus ultimus es!
  Si non habes regem in capite tuo, petasum es et egenum!
  corona non est ei qui pileum habet!
  Oratio pretiosissima est aureum silentium!
  Adamas homo cum magna voluntate et nervis ferri!
  Modestia hominem ornat, at politicus amat se ad turpitudinem extollere!
  Fere non politici honesti, sed decepti gannit plena!
  Satis loquere, tempus incipias!
  In verborum profluvio politicorum facta submerguntur, sed vana verba emergunt!
  Politica et mare sunt genua alta, sed ad aures deiectionibus verborum operitur.
  Ex mel ex ore politicorum, in aeternum dormire potes!
  Puellae bene componebant et egregie pugnabant. Philadelphia cecidit et Americani in se infunduntur.
  Copiae Sovieticae et Sinensium victoribus itineribus per Civitates Americae Unitas progressae sunt.
  In America, pavore, resonant, nec ulla salutis spes videbatur.
  Exercitus Rubrum post urbem cepit. Iam exeunte Augusto Vindobonae et Vindobonae appropinquavimus.
  Tota phalanx puellarum capitalem Civitatem US expugnare coepit.
  Vulgo, nudis pedibus et bikinis pugnatum est. At illi nudis digitis tasque iecerunt.
  Circumfusae Vindobonae. Et adversarios e tormentis machinis emiserunt et tasque iecerunt.
  Ac fremuerunt;
  - Lenin apud nos est mense Octobri;
  Cum ingenti diario!
  et linguæ ostendunt. * et dátribus sagittent in misericórdias tuas. Et quam Soviet lacus triturant.
  Et percusserunt howitzers, et erucae launchers.
  Ita "Smerch" verberat et simul omnia verberat. Totaeque viciniae explodunt et concidunt.
  Et evasit exhibuit ut crudeliter verberaret. Pellentesque ac nisl...
  Domus Alba destructa est et Congressus Americanorum fugit. Ita bellum evenit. Puellae fremunt et iaciunt.
  Tunc captivos genibus ponunt et nudos pedes eos osculantur. Et faciunt cum timore trementes.
  Maria, quae in calcaneo a nigro milite osculata est, cooed;
  - Gloria in CPSU!
  Et digitos nudos in naso contorsit.
  Augustinus mugit;
  - Pro rubeo communismo!
  Et impleverunt milites, et proprie insilierunt super eos. Et haec fuit pressura equarum Sovieticorum infestantium.
  
  Sed nec hoc finitum est... Puellae viros paulum incendit.
  sed denique Monachii ceciderunt. Et New York quoque ... Americani recesserunt vel potius in meridiem fugerunt.
  At illi Rubrum Exercitus insecuti sunt. Mexicum usque compulit et compulit.
  Die 3 Septembris 1975, Civitatum Foederatarum in deditionem venerunt. Prope bellum confectum est. Sed etiam necesse fuit dictaturas pro-Americanas capere cum America Latina. Aemuli viribus non sunt, et homines in his regionibus pro USSR et communistae sunt.
  Sed tu proficiscere et ire pergis. Et superare intervalla.
  Bellum adhuc geritur et puellae pugnabant.
  Natasha, ut tempus minuat, in scapha cum quadrigis suis involavit.
  Puellae specialem genus latrunculorum per quattuor egit et de libra virtutis disseruit.
  Zoya cum risu dixit:
  - Nunc habebimus omnia circa communitatem!
  Augustinus notavit;
  - Confraternitas civitatum et populorum communistarum erit. Et tunc non erunt plura bella, nec plura problemata. Volabimus non solum ad Martem, sed ad astra. Et illic senectus vincetur, et omnes nudi, sani ac beati erimus!
  Svetlana risit et respondit:
  - Semper iuvenis! Semper discalceatus!
  Natasha risit et dixit:
  - Hoc magnum est!
  Proelium in America Latina varius. Populi erant ex parte exercitus rubri, milites et duces noluerunt vere mori pro dictatoribus spuriis. Sed singuli fanatici pugnaverunt, sed facile opprimuntur. Et progresso exercitu hostes oppressit et vicit.
  URSS magna facilitate vicit ...
  Sed nondum bellum. Quamvis mense Novembri Santiago Pinochet cepit et destruxit. Et tota America Latina in potestate erat.
  Sed adhuc nigris in Africa Australi liberare et in Medio Oriente et islamicis regionibus potiri necesse est.
  URSS iter mundi constitutum est. et omnia regere voluit. Anno 1976 advenit ... copiae Sovieticae et Sinenses, ac socii, totum Orientem Medium, et Pakistan et Iran in mense et dimidio occupaverunt. Indi etiam in proeliis Pakistani interfuerunt. Praeterea, post mensem, Africam septentrionalem occupaverunt. Resistentia infirma erat, quamquam copiae Sovieticae et Sinensium multum interfecerunt. Aliae nationes in Africa non resistebant. Ac facile ac prope sponte victi sunt.
  Africa Australis etiam duas tantum septimanas restitit. Niger, utique, USSR et Sinis favebat. et victoria perfecta est. Et fuit fuga Marti, et omnia erant delicata. Exercitus ruber etiam Australiam et Novam Zelandiam occupavit.
  Deinde unum imperium capere ac facere placuit. Mao Zedong nuper mortuus est. Et in Sinis omnino copiae Sovieticae pro-ad potestatem venerunt.
  Die autem XVIII mensis Novembris anno MCMLXXVI, mundus referendum fuit de creatione URSS in tota Tellure Telluris. Sic finivit congregationem imperii Sovietici. USSR una terra in toto mundo facta est.
  Et Nikolai Voznesensky praeses totius telluris est. Mox comitia praesidis per quinquennium habita est. Valida terrarum potentia firmata est. et ad planetas solares versus.
  Heu, Nikolai Voznesensky immortalis non est. Et non potuerunt invenire immortalitatem. Mortuus est autem anno 1980, cum spatia navium iam Mercurium attigerunt.
  Sed vice-praesidem habuit mulierem Margaritam Korshunovam, quae post Voznesensky imperare coepit.
  Et vita bene ac hilariter fluit.
  Homines planetas systematis solaris comprehenderunt. Lunam, Martem, Venerem, Mercurium urbes aedificare coeperunt.
  Et anno 2020, prima firmata volatus extra systema solarem ad planetas circa Sirium stellam circumvolutus coepit. Erat autem valde interesting et suo modo formosa.
  In Tellure telluris problemata materialia iam solvebantur et inopia nulla erat. Cancrum vaccinum ortum est et multi morbi evulsi sunt. Experimenta cum renasci coepta sunt. Multum magis fiebat.
  Omnes iam carros in possessione sua habebant. Multa bona gratuita facta sunt, praesertim cibus. Alii vilissima erant. Praeterea pretia constanter cadebant et merces crescebant.
  Nullam a erat libero. Verum, celeri progressione scientiarum penuriam jobs creavit. Sed hoc solvitur reducendo longitudinis diei; Primum, hebdomade quinque dierum laboris introductum est. Inde quatriduum. Et tunc laborabat dies sex horae. Et inde ad quatuor rediguntur.
  Hoc est, opus anno 2020 quattuor horae diei factus est et tres dies ab hebdomade! Ut ac magna est. Multi producti sunt et liberi et uberes. Vera abstinentia ortus est popularis, sed moderatus. Tres pueri sine quaestionibus haberi possunt.
  Relationes inter nationes et nationes, saltem extus, satis prosperae et amicae fuerunt. Homines in una familia populorum vixerunt. Populus Sovieticus dominari coepit et omnia denique esse videntur.
  Religio communismus, materialismus et atheismus erat. Summa est fides in mente humana. Utique homines debent esse homines.
  Bene spera immortalitatem per virtutem scientiae communisticae. Dicunt tempus venturum, et scientia fiet omnipotens ut etiam mortuos resurrexerit.
  et Stalin, et Lenin, et Voznesensky!
  Et crede quod scientia resurrecturus est omnes homines in terra. Alii ad vitam aeternam, alii ad educationem.
  Et hoc melius est quam narratio biblica paradisi. Communismi et immortalitatis homines et crediderunt. Et hoc cito erit in universo felicitas.
  Religiones autem paulatim evanuerunt ac congruentia amiserunt. Et islam non amplius tam strenuam habuit. Tum meschitis et ecclesiae clausa erant, ac templa. et homines deis quasi in fabulas notas credebant.
  Sceleris paene evanuit, vita valde bona est, praeterea sunt multae camerae video, et deprehensio paene instantanea est. et vita iocunda est.
  Libertas etiam in re amatoria fuit, nuda quoque corpora. Fuit etiam in corpore sano et corporis educatione cultus.
  Homines ad absolutam laetitiam et victoriam de morte tendebant! Organa singula iam ligata sunt, debiles et debiles evanuerunt.
  Et humanitas, propter quod Stalin ante quadriennium mortuus est, eu de futuro fuit!
  
  
  Putin fortuna HITLER
  Hitler accepit fortunam praesidis Russiae Putin ope ritualis magici. Ac obturbatum cursum historiae mutavit. Primo aere pugna ad Britanniam parta est. Verum, Hitler in terra non ausus est, sed in caelo dominatum Luftwaffe vicit. Franco his conditionibus convenit oppugnationi Gibraltar. Id castellum biduo Germani ceperunt. et copias in Africam miserunt.
  Bellum cum URSS dilata est. Sed hoc modo Nazis profuit, itaque Continens Niger victus est.
  Numeralis superioritas Nazisei et melioris institutionis eis permiserunt ut Africam, Medium Orientem et Indiam caperent anno.
  Et mense Novembri 1942, Nazis subito exiens et undecim diebus Britanniam cepit.
  Deinde bellum contra USSR parabant. Germani lacus novas explicant: "Pantherae", "tigres", "Leones", paratae ad proelium. et die 22 mensis Iunii anno 1943 incepit incursio.
  Utique, USSR hoc tempore duobus annis bene praeparare curavit. Numerus piscinarum crevit ad triginta octo milia et centum et viginti, numerus aircraft quinquaginta milium pervenit. Numerus tormentorum et alia genera telorum etiam augetur. Sed Wehrmacht multum addidit. Numerus piscinarum in Tertio Reich ex sex milibus ad viginti duobus annis crevit. Qualitas autem earum insigniter in melius emendatus est.
  Tertia Reich etiam in Aviation resurrexit. Novus ME-309 telum validissimum erat et seriem intravit. Focke-Wulf, et Yu-288 et Yu-188 validiores erant. Erat et gravis. Etiam Fritz excussores gasorum, et plus multo. Complectens validiorem MP-44 oppugnationem diripiet.
  Maxime Germani magnum numerum peditum habebant. Copiis et militibus coloniae ex Europa uti possunt.
  Sed aliae quoque nuances erant. Exercitus ruber ad defensionem paratus non erat. Illi non docuerunt eam defendere. Ac tametsi Molotov munitiones perficiebant, tamen erant finitimi propinqui nec satis profundae.
  Praeterea Germani ex Turcia et Irania et India oppugnare potuerunt. Plus, Iaponia copias ad scandala direxit.
  At illi vehementer premebant.
  Et in tribus mensibus USSR victus est et Moscovia cecidit. Post duos menses Russia totaliter occupata est.
  Post quem Hitler Americam oppugnare constituit. Hic Germanis fortuna adiuvatur.
  Lacus Americanus debilis erat, elit post tergum lacessit. Et Germani aeroplana gagates prospere gesta sunt, et scutellae volantes armis parvis omnino invulnerabiles apparebant, et submarini peroxide hydrogenii non erant. Et praedia seriei USA oppresserunt, quamquam aegre, sed magis propter distantiam die 30 mensis Ianuarii anno 1946 . Sicut reliquiae Exercitus US in deditionem venerunt.
  Et die 20 Aprilis 1951, Hitler veritus ne samurai bombam atomicam crearent, etiam Iaponiam oppugnaverunt... Bellum uno modo duravit. Nazis lacus pyramidales provectiores, scutellas volantes cum lasers et armis ultrasonicis potentes habuit. Provectiores plures systematis erucae launch, et multo magis.
  Hoc est, Iaponia non amplius quam sex menses duravit. Finitum est autem bellum cum alia victoria pro Wehrmacht.
  Fortuna Putin adiuvit Hitlerium ultimum substantiale imperium in terris superare.
  Die autem XX mensis Aprilis anno MCMLXXIX, orbis terrarum referendum est habita, quae imperium gubernationis rerum publicarum ab Adolfo Hitler constitutum constituit.
  Germani iam anno 1949 ad lunam volaverunt. Ac die 20 mensis Aprilis anno 1957 fuga ad Martem facta est.
  Nazis systematis solaris subegit. Totoque in orbe jam ferreus ordo Germanus erat. Septuaginta annos natus, Adolf Hitler imperator mundo factus est, ob fortunam Vladimir Putin. Hoc factum est phaenomenum.
  Tunc restat ut alios mundos exploret et humanitas coniungatur. Sed cursus mattis lorem, ut varius massa semper in. Sub cuniculo comprehendo ab Chukotka ad Alaska. Sed die 1 mensis Maii anno 1959 Adolf Hitler suum planum increpuit. & annunciator regnantis fantastici finivit. Videtur Putin cum fortuna phaenomena sua non plus quam septuaginta annos victurus erat.
  Sed Hitler iam hseredem habuit. De pueris per seminationem artificialem. Sic dynastia Adolphi permansit. Constructio et humanitas continua in variis gradibus.
  Etiam in Africa viae et ferriviaria et autocineta aedificata sunt ac multae civitates. Et hic laboraverunt nigri et oeconomiam continentis nigri excitaverunt.
  Humanitas efficitur et resurrexit. Communismus aedificabatur et vita hominum melior et melior erat.
  Post Hitlerum imperator regnavit Lupo Primo filio suo. Iuvenis erat, sed sapiens, et humanitatem ad magna altitudines elevavit. Una ideorum erat numerum feminarum augere et experimentum in gene. Praesertim numerum feminarum augere placuit ut quinquies plus quam mares essent.
  Eodem tempore, anno 1961, astronautae imperii ad Venerem volaverunt et post annum ad Mercurium. Post duos annos satellites Iovis visitavimus. Visitavit alios planetas. Donec, anno 1980, ultima planeta in Systemate solari Pluto visitatus est. Etiam et dictum magna.
  Anno autem 2000, prima expeditione sine sidere incepit. Scelus paene evanuit in Tellure telluris, et morbi et pestilentiae confectae sunt, homines famis ac mercium inopiarum obliti. Vita melius ac melius obtinuit.
  Et verus paradisus aedificatus est. Et non pugnaverunt inter se homines. Scientia celeriter processit. Et perducat populos ad beatitudinem. Etiam efficitur elit. Huius palma, utique, orbis est. Iam inter planetas volare possunt. Nara et Fritzius.
  In Russia bella clandestina cito consedit. Statuerunt nullam occasionem Nazis abiciendi et vivendum esse. Et vita melius ac melius. Imperium versus communismum proficiscebatur. Sed post annum 2000 multa bona totaliter libera facta sunt. Non erant profugo populus, quisque officium. Et domus pulcherrimae aedificatae sunt. Et quisque habebat currus, et quisque liberum penitus, et plus.
  Vita ascendit. Bonum erat hominibus. Et paulatim omnes unum imperium esse consueverunt. Et fuit assimilatio.
  Russi et alii Slavi paria iura apud Germanos receperunt. Ita et aliae nationes sub Nazis dicione bene vivebant.
  Qui non pugnavit, non partium cum dignitate vixit. Germani animadversionum sine causa non egerunt.
  Ac reprimere, simulac reprimere, statim a fautoribus removimus.
  Consiliorum opus flexibile aedificatum est. Fuit propriae gubernationis usus et personarum localium usus. Et anno 2020, omnes homines in Tellure telluris ciuitatem acceperunt et aequalitas legalis tandem firmata est.
  Hoc tempore scientia tantum processerat ut senectus victa est, et omnis aetas iuvenis et formosa facta est.
  Et in aliis planetis systematis solaris Tertii Reich sedes apparuit. Et sic magnus factus est in mundo.
  Pueri et puellae in hoc mundo per galaxia spargi coepta sunt. Virtualis veritas iam in Hypernet matrice apparuit, et multum mirabilis et omnia iuvenis et pulchra. Repraesentetur aliquid.
  Imperium Tertii Reich imperium magna opportunitate factum est ac universum vicit.
  Et mulier in illa quinquies plusquam viros facta est. Et sunt omnes pulchrae, puellae, et viri iuvenes, quibus barbas radere non oportet. Nam barba solum primitivum est, atavismus animalis.
  Et nunc virtualis rei talis iucunda ludi sunt furentes et urentes.
  Unus ex tantis omnipotentibus Creatoribus Universitatis, Friedrich Sfero, modo frigidissimum "convivium" composuit.
  ^scil, spatium pugnae. Ex una parte, copias suas, repraesentans Superbum Germaniam, ex altera parte, exercitum cuiuslibet amicae stellae, eundem omnipotentem creatorem universitatum Harlequinade - Terribilis Germaniae. Cum igitur omnipotens populus pugnat, frigus erit iocum, ad impossibile.
  Terribilis Germaniae exercitus visio inexorabiliter compressa est. Cubantem hyperplasmici hostis potentem a Superba Germania arctius premere conatus est. Sestertium decies centena milia stellarum exitio hic invenerunt. Saepe heroica, interdum ridicula. Perierunt subridens in ore suo, sperans resurrecturum cum tempore. Tametsi videbatur valde creepy... Strevis gutta-similis colossi figura ardet peculiari flamma mandendo campos locorum et vacuorum. Flammae currunt per corridors et VENTILATIO sagittae navicularum. Milia militum viventium, tam homines quam repraesentantes aliarum gentium cum billions robotarum in tabula, ab omni aestu voracitatis effugere conantur. Omnes fere pugnaces sunt puellae pulcherrimae, elaboratae et pictae elaboratae crinibus, quasi non ad atrocem pugnam, sed ad pilam imperatoriam collecti - erupit. Una puellarum comam in modum molendini laminis in modum pavonis alis ignem conprehendit et illa corde lacerando exclamavit. Dolor est incredibiliter terribilis et cutis litteram frangit. Laminae molendini veniunt et tunc in turbine novem ordinis curvaturae kinespatialis trahunt.
  Orci autem et elves maxime minantes rugiunt, illis vere magis insomnium est non ascendere, flamma unam vel aliam formam accipit. Aut haec physiognomia peccati spiritus subridens est ab imis inferis magus necrophilicus vocatus, vel levis saltatio circa gurgustium ac dolia tormentorum in modum atrox rapax, acerrima rapax. Et potest esse scarior quod surreal in extractione destruentis et combustionis substantiae.
  Et haec omnia in magnitudine stellati non inferior Mercurio. Sed per signa creatoris universi tot non sunt. Ipse idem Creator talis realitatis omnino materialis, plene dirumpere statuit.
  Sfero Friedrich Katastrofov tumultum expertum simulque satisfactionem: unum nulla in eius favore. Iuvenis auctor-terminator U-vicem fecit, a radio magoplasmi recedendo et, ad sonitum radiorum gravionuclearum crepitantium, versatum vacuum, in dorsum alterius magoleti immisit. Non facile ingrediuntur, vehicula certantia advolant sicut ungulae equorum advolatu, ac etiam a Shaitano, qui omnem vim inferorum collegit. Leges physicae et cosmologiae nullae notae retrorsum populo fuerunt. Inertiae notio solum est ad instantiam Creatoris.
  Nunc (Constans Hyper-princeps-mago-plasma talis incomprehensibilis materiae species humanae perceptionis, tunc quamlibet formam ac modificationem existendi capere potes, mutato magnitudine e nucleo photoni, cum libere pones. totum universum in trillions parsecs diametri in palma tua!) Sfero corpus pueri biologice mutationis incarnari elegit, qui eruditus est in imperio magnifico et technice Probi Russiae, etiam cum embryone in utero maturescebat. incubator, computatrum.
  Ab ipsa conceptione exercebatur in somnis, molestis impulsibus, singulari, cosmico bello, interruptus. Et adhuc aberrationes erant, quia trajectoria Mogulorum, inertia destituta, prorsus vagus erat. Sed Sfero hoc non est complexum. Consulto circumscribitur ut vires suas magis iucundas faciat. Post omnes, Superbia Germania, per billions galaxiarum et quadrillionum mundorum incolarum dispersa, haec creatio est, utique, virtualis matrix. Et lusus spatii belli praecepta parere debent. Chaos omnino non est. Auctorem puerum. jecit ter plura, bis defuit. Magici impetus systematis telorum, in arte fabulosa, vacuum secare ac etiam excoriare fecit, segmenta mellis casei, iam in alio mundi gradu. Hic Sfero iterum iacitur in foveam spatii, intrandi modum oppugnandi. Eodem tempore, Creator Puer momentum elegit ut e systematibus cyberneticis custodiae figi non posset, quae totam perspectionem dant spatii circum magoletos variarum modificationum.
  - Magomatrix kinezphoton concipit! - Philosophice alium pugilem et evadentes tentacula principis plasmatis comminuens, dixit Creator-puer.
  Julius Caesar exercitus, cui Sfero Fredericus summam imperii commisit, instare, adhibito numerorum superioritate, nullis adversis conatibus ab lateribus circumveniendi relinquens. Harlequinade cohortis Hannibal copias plures ac plures spargit, plures parsecs (a parseca spatium est quod radius lucis duobus annis et dimidio pervagatur) eo duce ingens armada. Crassitas formationis copiarum decrevit et partes singularum arte auctae sunt. Hic dignus utrinque probatur, aerobaticam et artem decurrere demonstrans. Damna autem perampla erant, plus quam decies centena millia stellae in avida annihilationis face exustae sunt.
  Subito Sfero locum pugnae mutavit et se iuxta puellam magnificentissimam invenit. Creator-puer et Valentina manus inter se iuncti sunt, ceterae latinae et multo plures puellae annuit commutatae. Pugnas attulerunt, et turbinis hyperplasmicum turbo scaphis aperuerunt, maglae solitariae, pugnatores, brigantini, vastatores, vastatores, et aliae parvae naves. Oculi Spheronis micabant victores.
  Generalis disciplina pugnatorum, qui ad bellum exercitati sunt, etiam cum in quadam nutrimenti medio ut foetus natant, valde alta est. Sed non semper multis rimis cadunt et collapsa sunt vacuum. Aeolus ignem crudelis etiam hostis accendit, possidens vel personalem vulvam. Fluvius hyperplasmatis per defensiones vulvam debilitatam ardebat et, dimidio spatio in armatura transfixus. Hic est, spatium magicae stare non potuit, crepuit, multicoloratus amnis ultra-ignis in par incendii cecidit. Sphero statim combusta est (sicut sensus eximius terribilis est cum caro annihilatur!), particeps puellae brachium ad humerum, crus ad genu, abdominis ad costas evanuit. Et exclamavit voce magna pulchritudo. Valentina ordinatur.
  - Regenerationem activare cyber.
  Corpus puellae (itemque alii) dapibus diu non fuit. Haec caro peculiaris est inclusionibus hyperplasmicis, dum ipsi homines superenergia vescuntur. Caro itaque vulnerata paulatim crescere coepit. Relate lente, ipse processus nudo oculo conspicuus est, rate incrementi texti 0.9 centimetri per alterum est. Sed acerrima pugna fugacissima est, armis pluribus locis cremata. Duo tormenta evanuerunt, sex milites mortui sunt, unus adulescens ad dimidium combustus est, puella ad tempus cutem et digitos amisit. Sphero ridens, regressus est, dicens: Quantum vincendo latorem universitatis assecutus es? Mirabiliter ad vitandam testarum detonationem. Sed damnum est colossicum, siphonum aerem, eiectum in vacuum micantem. Sed guys sufficienter respondent. Sfero ipse offa pertulit filigree faetis, triplicem impetum aircraft pulsans. Valentina, lingua protracta, Guidonem in ore lambit.
  - Megaquasar!
  - Fiat hyper-deletio (super-deletio) plasma eruptio! - Latravit juvenem mundi conditorem.
  Duo magotae ab aliis sclopetis emissae, tres turres incendii ad eversorem emissae sunt. Sed eo momento, quo telo missile tormenta in eos tendebat. Non sine voluptate puer creatrix acutis sensibus anhelitum mortis in vultu percepit. Ingentem falce minatam vetula mala, Dux Sfero iussit.
  - Flexibile receptum! Move ut anguem, per erinaceam!
  Pugna recurrit, sed paulo tardius. Vacuum dolere cum dolore videbatur, turbo hyperplasmicus transiit. Atrox ictu gravioplasma aduncum altilium. Confestim quinque tormenta et duodecim homines consors evasit omnino evanuit. Sfero et aliae puellae ab unda gravitatis abiecti sunt. Creator Puer transvolavit, in palae athleticis adhuc gratissimo Valentina caput feriens. Idque obdurat cum caro, quam arietem habuisti, interdum non est;
  - Wow, foraminis pulsar! Sphero mussat. Et risit ut hyperelectricity per eum iecit.
  Magnae rimas in armis erant. Incidunt sicut rivi in superficie metalli purpurae plusquam decies centena millia plus quam Titanium. Quae vis colossalis abscondita est in hyperplasmo, vel etiam perfectiore varietate principii plasmatis, quae potest movere stellas et quasars exstinguere. Sed sexta, septima, et sic deinceps, status materiae. Oceanus totus hyperplasmi ab omni moleculo obtineri potest. Cogitatione (donec hoc hominibus non suppetat) una particula elementaria totum universum repraesentet. an perdat! Tales sunt hyperplasmi possibilitates quasi-divinae.
  Pugna per ruinam flexibilem in kinesspace pulsum labitur, miles vi debilitata inertiae premitur. Tum fons eiicitur, et pila rursus ignem alio modo in loco aperit.
  Fridericus Sfero imperat;
  - Percute trabis angusto, tormenta flecte in ariete contracto.
  Cum computatrales debiles sunt, hoc manually faciendum est. Tympanum hyperplasmatis fluxum moderare. Sed hoc facere non est facile, quod vis maior in palaestra providetur. Pueri et puellae hoc problema in auto modo tolerant. Sfero Friedrich telum missile in conspectu excipit, plumbo iecit. Qui tenuissima stridore vacuum perierunt auditur, scapha discerpitur. Detonatio munitionis est iudicans vi explosionis. Macula levis spirat currus. Magolet etiam destruitur, puella excussum exactum expressit.
  alis seorsim avolant, simul in vacuo flammeis caudis volitantibus.
  Brigantinus hostis damnum capit addito, sed coniectis globis respondet. Rivus per crepitum intrat, projiciens puellam, Aurea pandens papillis cinnabaris lucidis.
  Sphero crepat cum gaudio;
  - Vides quam frigus! Chernodyrno!
  Valentina puerum omnipotentem percussit in genu suo magoplasta album.
  - Princeps-quasar! Zapulsar ellipsis! Erige scipioni militis altius!
  Horrebant in volleys teardrop-informes brigantinas. Spicea guttae hyperplasmi toto spatio pugnae sparguntur.
  Fridericus Sfero sibilus;
  - Da photon, in ruinam abyssi!
  Celox a latere papaver, simul vicina altilium motu excussa est. Spectat ut guys infausta fuerunt, in gravem erucam vel Vibro-campum impingerunt, metallum firmissimum in pulverem delens.
  Puer conatus est nere suggestum ut tali impetu superesset. Sed tamen, adversarii sunt altus-classis doctorum qui ex eadem fere schola lectus. Auctor Harlequinade scammer in creatione civilizationum non est!
  Tempropreon tormentum corruit. Quassata in struem scintillantis par- . Puella et Creator-puer tormentarii servientes quasi vespertili ictu abiecti sunt. Ingruunt in arma perampla acceleratione, leviter incussa, et ipsi valde complanati, cum elasticis et validis corporibus exhorrentes exhorrentes. Tunc gravem officium tunicae decoriare coeperunt, figuras suas pulchris figuras normales praebentes, sicut effigies deorum antiquorum caelatas.
  Sphero frigus sensit in abdomine inferiore. Crassitas hostium plasma augebatur, recentes copiae in proelium trahebantur. Exempli gratia, ipsa ultra-proelium magnitudo est asteroidis decens, et figura ingens pugionis cum emissis emittit totum ornamentum magnificum rumpit hyperplasmicum. Curva, contorta hybrida matryoshka et tabs, substantia in cruiser Superbi Germaniae cecidit. Alii torrentes annihilationis attriverunt quattuor suggesta tormentorum tessellata.
  Spheronis genu dextrum profundo crure evanuit, nec expectans ut naturaliter cresceret, membrum illico auxit.
  Julius Caesar, quamvis omni ingenio, proelio victus, numerorum superiorum ac prope rerum aequa- lium hostis in parte erat. Relinquebatur, ut in tanta difficultate rerum omnium fuga circumveniretur. Sphero auscultavit sine ictu conscientiae in princeps-communicationum, quae robots data sunt. Spem bonam, sitim maturae victoriae, sonabant. Julius Caesar celox aliquod detrimentum retardavit. Sphero furorem sensit, potentia creata amittere videtur, debes inimicos quam plurimos perdere. Hoc est, aut vincere aut mori delectum habet. Etsi multis Muggles interitum esse manifestum est; nihil fere mutabit, sed haec fere singularis est heroismus singulorum hominum, quae in rivum aliquod impedimentum comminuit formans. Puer, memoria ferebat, sed re vera suam creationem (Quomodo ad notandum personas et res tam implicatas in structura separat quaestio est!) cito recordatus est quid in crebras sessiones disciplinas deiectus est. Necesse est ut notari non possis, in communibus ordinibus robotarum manere. Ita multo difficilius est, sed multo minus probabilitas expositionis. At contra, num in hoc discrimine sedendi potestatem habet? Post omnes, miles debet: 'cave salutes duas monstrare: quam plurimos inimicos exterminare'. In contradictionis, haec est traditio, ut in favorem solutionis secundae electionem faciat. Hi antiquitus Americani magis cogitant de conservanda cute sua. Ergo Yankees amisit, insuper, augue infirma. Deerat totalitas et inclusiveness. Si antiquam Telluris historiam recolimus: in diebus illis cum humanitas uni planetae alligata est. Atrox, divisus orbis, omnes gentes et populos in unum pugnum colligere necesse fuit. Pluribus imperiis id petierunt. Imprimis USA, China, Societas islamica. Mundus multiplex factus est et proprie discerptus, numerus status independentium crevit, separatismus gentium parvarum in obsessionem vertitur. Commune domus Terra ardebat, humanitas proprie in abyssum incidebat! Olim erant potentes principes qui humanitatem coniungere volebant. Hic primus Alexander Magnus, unus omnium temporum ac populorum praeclarissimus imperator. Invictus fuit, sed breviorem vitam ei providentia placuit. Itaque magnas casus habuit, imperium internationale aedificavit, culturam Hellenicam altam Asiam attulit. Etiam Carthago et Roma antiqua Macedonum magnum tributum, Slavicum antiquae aetatis praestantissimum, misit. Ante Alexandrum, Magna Persia sub pluribus regibus (praesertim Cyro) magnas victorias ex India in Aegyptum adepta est, sed doctrina: unus est totius orbis princeps, qui primus prolatus est. Romae Iulius Caesar rectoris mundi partes asseruit, sed vita eius satis diu fuit. Post Caesarem inter imperatores non satis idonei imperatores fuerunt. Aegrotus et invalidus corpore divus Augustinus, carismaticus Nero plerumque terribilis est. Clarissimi principes, Diolektan et Constantinus, statum quo sine majoribus victoriis cogitabant, magis certabant. Fuerunt alii imperatores post captam urbem Romam. E quibus personalitates praestantissimae sunt: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan valde felix fuit. Omnes fere Sinas, Afghanistan, Khorezm vicit, cohortes progressus antiquam Russiam attigit. Praeclarus ille casus ad vincendum fuit, neque obsistere crebris copiis huius callidi et callidi imperatoris. Sed etiam longioris vitae signis Medii Aevi non sufficiebat ad capiendum mundum. Genghis Khan dynastiam fundavit, sed tanta non fuit qualis ille, qui omnes nomadas esse poterat. Velut Tamerlane. Victoria ex victoria, ingens imperium, discidium, Timurati interitus, inter filios et nepotes rixans. Et successor dignus non fuit. Napoleon et Hitlerus, Europa subacta, suas partes in Russiam ruperunt. Infeliciter, Russia ipsa dominationem mundi assequi non potuit. Vere magnus princeps fuit Stalin, qui illiteratus erat, ambulans in terra calceamentorum turpibus in potentem industrialem potestatem.
  Ac tum, iam saeculo vicesimo primo, ab initio potentiae per Germaniam, ac deinde per orbem terrarum, suscepta est a duobus arcanis, quibus incredibilis vis intellectualis est propria.
  Novissima princeps arma magica creaverunt et humanitas paulatim ad omnipotentiam virtualem processit.
  Sed bellum est bellum, praesertim spatium belli, hic inevitabiles casus et sacrificia. Bellator Fridericus Sfero, qui periculum accipere constituit, felix fuit, ut quattuor vehicula pugnae sine attentione ad se delere curavit.
  - Betula pusillis erit! Potius princeps plasma!
  Ita, tam interesting ludi a civibus Tertii Reich imperii, universum vincentes, aguntur.
  Et quomodo totum finem habebit, et ad quam omnipotentiae altitudinem perveniat homo, etiam sine potentia phantasia.
  
  
  COG AND SHPUNTIK ET TERTIAE REICH
  In altero bello mundano popadany intervenit. In hoc casu, shorty constructores Vintik et Shpuntik. Cum moventes, Berolinum finierunt. Bene, quia nihil de re publica et tellure Telluris sciebant, in servitutem Germanorum mutaverunt. Et technici summo incisura sunt. Interfuerunt autem progressioni Pantherae. turrim angustam et parvam, tutiorem, sed leviorem, callidissimi fecerunt. Machina et transmissio in uno lapide posita sunt et in ipso motore gearbox. Simplicior et levior gb quam in vera historia etiam facta est. Altitudo "Panther" erat tantum 1.8 metrorum. Quam ob rem arma frontis alvei 80 mm magnis angulis inclinationis rationalis inaugurata est et paene impenetrabilis facta est. Frons turris cum clivis 120 millimetris, & latera sexaginta millimetris inclinata. Punctum erat lateribus alvei tantum 40 mm. Sed corpus valde compactum et summum angulum inclinatum erat, et 30 mm scuta in ima scutulis tegebantur. Et haec omnis venustas pensabat tantum XXVI talenta cum tormento equitum sex. Et sclopetum erat 75mm 70 EL dolii longitudinis, 15 orbes per minutas accendi.
  Plus, bona visibilitas et perspectiva.
  Haec piscina ad celeritatem LXX chiliometrorum per horae iter erat impenetrabilis lateri tormentorum levium, praesertim quadraginta quinque, et sclopetis anti- lacus triginta quattuor ex duobus chiliometris in fronte sumpsit, et fere non erupit. Et fere omnia arma USSR anti- lacus in fronte non penetraverunt.
  Et novus "Panther" apud Proelium Kursk torsionem fecit. Eodem tempore facilius erat fabricare, et paene bis minus metalli quam Panthera in historia reali sumpsit.
  Propter usum huius piscinae Nazis defensiones militum Sovieticorum erupit et boiler Kursk praeteriens clausit. Sicque inceptum. Et successu perficiens, Voronezh ceperunt.
  Post quem Hitler copias ad meridiem converti iussit. Et armada armatorum ad Stalingradum movebatur.
  Lacus Germanicus in ortum. Turma puellarum in Panthera pugnat, per tormenta Sovietica et vehicula perrumpit.
  Germani Stalingradum perruperunt ... Sed non omnes. In Africa, catervae Rommel in novis praediis seriem victoriarum vicerunt. Res sociorum aggravata est quod Vintik et Shpuntik etiam gagates pugnatorem finxerunt. Est autem levis, facile fabricari, discursui, elementari.
  Et nova VSh-162 aircraft in aere optima facta est, et graviter Sociae aircraft afflixit.
  Sic in Africa in Aegyptum coepit Nazis. Hitler Stalingradum vi expugnare noluit, copiasque intermisit. Sed Fritz summa offensa in mare Caspium transgrediendo incepit. et locus evasit.
  et in septentrione novae operationes secutae sunt. Nazis Sueciam oppugnavit. Et paucis diebus eam in deditionem compulerunt. Et contigit ut frigus.
  Gerda et Charlotte in "Panther" totam Sueciam pervagati sunt et milites captos nudis pedibus osculari coegerunt, genus suum colosseam ostendentes. Hae puellae vere frigus hic sunt.
  multi pugnae dediderunt sese. Et osculatus est plantas suas.
  Nunc autem in Suecia erant, ubi iam ninguit et frigus erat.
  Et Germani Brittones in Aegypto, duce Rommel, vicerunt. Et nunc in Orientem Mediam irrumpunt et successu successu habent.
  In hoc bello pulcherrimorum bellatorum non cessabat.
  - Bene, "tigris" sane, piscinam quae magisteria dat et machinae colossicae secundum potentiam. Nondum simplex!
  Carolus segniter dixit:
  - Ipse ego Leo mallem. Cum nihil tale currum erumpere! Et ipsa forma perfecta est!
  Magda recordatus est quomodo pompae ostensae sunt VII Idus Novembres et pipiabat;
  - Et probaverunt Murem, tam magna est! Et cum duobus simul sclopetis!
  Christina in modum onerariae giggled et volutatur;
  - Duo tormenta in curru uno - frigus est!
  Gerda in aere torsit crura notans ;
  - Estne bonum hoc volare? Australia mox perveniemus?
  Carola caput movit.
  - Non! Non mox! Ex Suecia illuc fugere - totum fere orbem!
  Planum quidem ad refuel expositis. Puellae foris cucurrerunt. Finita sunt in Medina calida, ubi planum portum repentina fecit. Quamvis fine Novembri, hie temperatus erat circiter triginta gradus. Et in Suetia, sicut illi abeuntes, cyclone frigido ictus et temperatura ad minus triginta delapsa est.
  Puellae quam celerrime currebant ne ad laborantem onerariam alerentur, et gelu nudum puellae calcibus momordit. Calceamenta deferre non facile est in principio, praesertim in ambulando.
  Sed nunc puellae per arenam Medinam calidam cucurrerunt. Arabes territi sunt puellas dimidiatas intuentes, sed timuerunt quidpiam agere. Tamen Germanis formidolosa fama est. Videntur enim ut gens superhumana, et ideo parvae iocos dimittunt. Sicut cum pulchritudines in uno tantum bikini teruntur.
  Post frigus tempestatem, cum crura continue frigent, per harenam calidam currendum est gratissimum. Puellae id probaverunt et se inter se harena iactu oblectaverunt.
  Gerda, saliens per desertum tale, putavit se adhuc mirabilem esse in regione, in qua assidua aestas erat. Et quam bonum est...
  Apricus et mundus, nova caeli in facie spirat. Vel non recens, sed aestus aeris deserti.
  Carolus risu dixit:
  - Hae autem terrae ad Tertium Reich pertinent. Numquam ante humanitas ita unita est. Immo prope, ad unitatem ut nunc est. Atque haec omnia ingenio fuhrorum in multis agentes.
  Magda logice dictum est:
  - Parte etiam quod Hitler est perquam felix. Britannis exempli gratia pisa cecidit. Nec obstare spatia Africae probaverunt. Omnia pro nobis erant. Etsi interdum errata erant!
  Christina respondit:
  - Secundum fortunam, non vere! Fortunati fuimus, verbi gratia, cum hieme anno quadragesimo primo. Itaque Moscuam tunc recepisse. Bellum in Oriente confectum esset. Et sic adhuc Stalinist spinam evellere.
  Cum gemitu Gerda consensit;
  - Probabiliter debuit! Misericordia est! Tot bonae latinae et puellae peribunt!
  MagDus invitus lacrimans prorupit et dixit;
  - Mors... Quam iniquus es! Et aliquando ad malum tempus venis!
  Gerda festinat obiicere;
  - Non interdum! Ac semper ante tempus malum! Scis quam vis vivere, et quam invitum mori!
  Christina logice dixit:
  Hoc volumus, quia fortes et sani sumus. Et avia, quae centum annos nata est et in qua omnia nocent, prorsus alium habitudinem habet ad mortem!
  Charlotte caput movit et dixit trepidatione:
  - Proh Deus avertat! Absit a te semper senex!
  Gerda eum excussit et pede nudo arenam proiecit;
  - Non loquimur de hoc! Si quid senectus cogitare coeperis, insanis aut vitam perdis!
  Magda blanda puellam consolabatur;
  - Cum Iesus venerit, omnes mortui resurgent, et haec iuventus aeterna in aeternum erit!
  Gerda subridens affectuose dixit:
  - Deus benedicat!
  Christina irata respondit:
  Ego autem sum fundamentalis atheus. Et non credo in Deum et non suadeo!
  Gerda validam humeros sient.
  - Non dicam me fortem credentem, sed ... Multa sunt quae materialistae et athei explicare non possunt. Complectens originem universi!
  Charlotte, in calidam arenam demissa, respondit:
  - Sed mihi placet opinio magis - plures deos. Quod demiurget isti Deos collecte mundum et terram creasse. Tum inter eos pugnatum est, clades et clades naturales. Hinc est quod omnium malorum genera acciderunt. Diis pugna oritur inter homines bella!
  Gerda confidenter respondit:
  - Sed Deus semper vincit German!
  Carola caput movit.
  - Hoc in Primo mundo bello non factum est. Tametsi prope victoriam essemus!
  Christina strenue annuit.
  - Id est! Necesse erat Prussiam Orientis ad tempus sacrificare, sed copias a Fronte Occidentali non recedere. Tunc se Parisios circumventos et captos esse. Gallia in deditionem venit. Ea post omnes vincitur. Et ulterius ... Puto si Britannia pertinaciam ostenderet, tunc in eam cadere possemus cum Italia, Turcia et Iaponia. Et eos cum classibus submarinis atque una classe pressuros!
  Magda dixerat:
  - Oblitus es de Russia!
  Christina recepit.
  - Oblitus sum nihil! Russia post deditionem Galliae victa fuisset. Praeterea, Tsar Nicolaus II non est Stalin. Monarcha Russorum pacem nobiscum festinatam concluderet, acceptam cladem. Et volumus... In summa, Russia temporum tsaristarum etiam infirmior est quam communistarum!
  Charlotte giggled.
  - Sic est! Sed utique tunc forte omisimus. Adolf Hitler smarter fuit. Foedus cum Stalino non infestus fecit, inimicosque eius comminuit. Haec est quae de re publica sapientia est!
  Christina dixit:
  - Probabilius est Britanniam tollere, ac tunc demum Unionem Sovieticam oppugnare!
  Andrea risu dixit:
  - Hoc assentior!
  Gerda e contrario objecit;
  - Si URSS anno primo et quadragesimo non oppugnaverimus, nec exercitus Rubri exercitus ad bellum defensivum prompti superasset, in nos irruere potuissemus, cum Britanniam expugnassemus. Alias itaque possimus optio!
  Magda humeros.
  - Stalin cautus politicus est! Non potuit talem casum subire!
  Gerda rationabiliter dixit:
  - Immo in Stalini parte, magnus casus est nobis occasionem dare Britanniam evolvendi. Quo in casu superiores copiae decidissent. Et volumus sepelire. Itaque dum Britannia repugnat, Russia adhuc occasionem contra nos habuit. Alioquin ne inimici nostri casu fatendum est!
  Carola etiam reperit aliquid quod obiiciat;
  - Donec talia monstra ac USSR et USA vincantur, praematura est dicere hostem casum non habere. Multum egimus et longe venimus, sed multum difficultates ante nos adhuc habemus. Nunc Australia. Alius in fines exercitus German!
  Gerda confidenter respondit:
  - Dirumamus etiam! In Helvetia et Suecia iam duo ambulationes fuerunt, et certe in Australia multo calidiores sunt.
  Andrea giggled et confidenter dixit:
  - Credo in victoria nostra! Secus simpliciter non evenire!
  Puellae in deserto calefacere cessant ac ad onerariam recedunt. Refueling felix fuit. Puellae iungebantur e cohorte "Tigres" cum veteribus amicis.
  Puellae ex hac cohorte feminarum Mujahideen vacuas venabantur. Quae tamen pauca erant. Et iam laeti ad Australiam expugnandam profecti sunt. Alius continens tam desiderabilis in Wehrmacht.
  Germania copias colligebat ad portum ac saltum parabat.
  Margarita cum antiquis notis occurrit Christina et Gerda. Tamen non omnes adamantes possunt crucem equestrem accipere! Post hunc coetum, puellae mittendae sunt ad seminandum et ad castra specialia ad generandam prolem. Itaque in comitatu Russico tempus interesse non poterant.
  Pulchri- tudines tamen hilares ac pugnaces. Non amplius cupiebam dormire, et puellae se in secreto casula clausae garrulabant.
  Magda, sedens in sella pellicea, dixit;
  - Paganismus, cum tota sua logica externa, multis quaestionibus respondere non potest. Exempli gratia, unde multi demiurgei dii?
  Charlotte giggled & contestatus est:
  - Eodem modo quo monotheismus respondere non potest, ubi solus Deus, qui Universum creavit?
  Magda humeros.
  - Quaerendum est quomodo dicere... Fide accipimus axioma Deum omnipotentem semper fuisse. Et hoc est axioma quod probatione non indiget.
  Cristina quatiens caput dixit;
  -- Impossibile est imaginari aeternum existere, et infinite fortem, et infinite sapere. quod est contra logicam. Ut patet in Terra, simplices oritur complexus, et evolutionem videmus. et tunc ab incom- plicioribus, simplices ibant; Quod observatae rei contradicit.
  Exempli causa, humanitas magis implicata fit, non simplicior! Et omnino non vilescimus, sed perfectiores fiamus.
  Andrea giggled and remarked;
  - Logice! Deorum evolutio in creationem omnipotentis Dei Demiurge!
  MagDus aspere instabat;
  - Talis philosophia potest animum destruere!
  Carolus oculos angustavit et effudit:
  - Sed quaeritur, quot annos natus est universum?
  Magda validam humeros evolvit.
  - Ignotum! Et quare talis quaestio?
  Carolus rationabiliter respondit:
  - Pertinet ad rebellionem Satanae. Satanas est unus de angelis primis, nisi a primordiis. Quem vocant - Aurorae Filium! Et si rebellavit, probabiliter non multum temporis ab eius creatione et rebellione praeteriit. Et evenit ut per tot miliarda annorum placide agebat et subito circum delusus est.
  Magda frowned and cooed ;
  - Quid ergo?
  Paulus dolor dixit:
  - Et physici dicunt universum nostrum billions annorum esse! Tantum tempus capit stellarum lucem ad tellurem Terram attingere! Evenit secundum Bibliam billions non potest esse!
  Magda paulisper cogitabat et respondit;
  - Deus creavit lucem stellarum quae iam ad nos descendit. Adam et Eva adulti erant, non infantes. Sol, luna et astra iam lucebant. Hoc est, Dominus mundum in progressione creavit. Nihil ergo promittunt tua omnia.
  Carolus contumaciter dixit:
  - Vel forte probant multos esse deos? Di illi qui mundum creaverunt!
  Magda haesitans respondit;
  - Universum nostrum est plus minusve unitum et structum cum omnibus suis irregularitatibus. Praesentia multorum deorum eo ducit ut mundus in frusta divideretur.
  Andrea quoque satis logice obicitur:
  - Pugna magna multos homines aedificat! Nihilominus navalis machina una pars est. Ita, ac Universum a multis diis-demiuriis constituitur, sed mundus minus integer inde fit!
  MagDum extendit vultum, et cooed;
  - Et hoc sonat - logica! Sed haec est logica pura humana. Nihil pertinet ad virtutem divinam, quae est incomprehensibilis.
  Charlotte giggled.
  - Simplicissimum argumentum - incomprehensibiles sunt cogitationes Domini! Id ita omnibus occasionibus referri et afferri potest!
  Magda in aurem:
  Et in omni genere hujus Domini,
  Desiderium in somniis video specimen involvendi ...
  Sed miris modis nostri fere apud inferos patiuntur;
  et a rebus oeconomicis crudeliter alatisque ligavit alis!
  Andrea chuckled.
  - Saturamini! Cur truncum non flectis?
  Magda pugnum movit.
  - Dominus vobiscum.
  Puellae coeperunt clare taedium ... Colloquium de religione non bene processit. Quid aliud potes dicere? Cogitationes bellatorum phalanx finitae sunt.
  Gerda lacus in colloquio tetigit;
  - Hic est noster "Leo" iustus formam germanici spiritus! Tam magnis et cum sclopeto!
  Magda animadvertit, scabiosas plantas manibus massas;
  - Ac "Mus" etiam magis - significat fortior! Et armis eius crassius est! Et duo simul sclopeta!
  Carolus jucundissime exclamavit;
  - Mus pusillus venustus! Nos omnes in pulverem comminuet!
  Magda cepit et cantavit;
  - Maledictus et senex, adhuc inimicus jurat. Tere me, tere me in pulverem! Sed angelus non dormit, et omnia operantur ... Et bene finient omnia! Et bene finient omnia!
  Prudenter Carolus dixit:
  - Qui angelorum auxilio, directe ad infernum cadit!
  Magda victa est;
  - Quis est infernum in capite, in futuro unum infernum!
  Subito Gerda dixit:
  - Ego notam habui cum Charlottes t-34 cum tentarent! Et scis, tristique in Terra non est pessimus!
  Rufus dixit venenatus;
  - Non optimum, sed... uisibilitas eius est infirma. Re, difficillimum est a tali piscina ingredi inimicum! Fatendum est!
  Gerda logice dictum est:
  - armatura bene aptata et propugnacula. Tametsi "tigris" -2, et "Leon" - munimen laterum melius erit.
  Christina haec cana nequam animadvertit;
  - In "Leo" adhuc habet turrim bonam, in frontis scopuli termini. Sed "Tigris" -2 frons fere non inclinatur.
  Gerda respondit:
  - Crassitudo autem armorum 180 mm est. Minorem inclinationis schedae angulum hoc compensat. In terminis turris, Leo melior quam Tigris evasit, sed haec utique non est finis. Novi nostri gravida aliquid perfectius certe creabunt.
  Et puella pulchra nudo pede ferro linteum percussit, adeo ut musicum iter arriperet.
  perforantur bellatores. Volebant dormire. Esse aliquid interesting...
  Interim bellum in Caucaso geritur. Germani, praeter Pantheram, etiam "Tiger" usi sunt. Simili etiam figura piscinae, sed paulo maior, gravior cum tormento 88mm, armis crassioribus. Scilicet, pondus triginta quinque talentorum, plus, sed tamen non criticum, potest cum veteri tormento equitum et DCC pugnari. Autem, Vintik et Shpuntik iam 1000 machinam horsepower fecerunt. Et "Tiger" etiam ad litteram volare coepit. "Leo" apparuit, etiam crassioribus, praesertim armis lateralibus, et sclopetis 105 millimetris.
  Cum pondo quadraginta quinque talenta perampla problemata copiis Sovieticis facta est.
  Hieme quadraginta tres, quadraginta quattuor annos, Caucasus a copiis Germanis capitur. Bellum secundum missionem Stalinist non ire coepit.
  Nazis mense Martio Indiam cepit et versus Australiam movere coepit. eodemque tempore exaedificata Africa.
  Stalin pacem omni condicione obtulit. Vere anno 1944, Africa devicta, Hitlerus Stalini condicionem pacis accepit.
  Conditiones onerariae erant, incluso solutione reparationum et copia materiarum rudium et aliarum rerum Tertio Reich.
  Aestate MCMXLIV in Britanniam accessus facta est, et Londini in una septimana ceciderunt. Post hoc in America magna ingrata incepit. Vintik et Shpuntik novas submarinas fecerunt, quae velocius navigaverunt quam navigiis et torpedoes in radar petiverunt. Et plura reperiuntur.
  Installatio laser in distichis maxime fortis facta est. Etiam et justo magna.
  America usque ad diem Iulii 1945 tenuit et in deditionem venit. Tempus pacis venit. Temporalis veritas...
  Hitler paenitere quod Iaponia nimis territorium occupaverat. et ultionem tantum et occupa- tionem terrae exoptabat.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1953 bellum cum Iaponia incepit. Successor Beria Stalini Hitlerum suum auxilium obtulit.
  Constat Fuhrer certis conditionibus. Nempe, URSS plena viribus pugnat, sed solum Sakhalin meridionale et iugum Kuril redire potest.
  Beria, quae Tituli colossicum tributum penderet, his quoque legibus consensit.
  Inde ab initio parum prospere adversus Iapones bellum fuit. Praecipue vero scutellas volantes, quae laseris telis et aestu trabibus armatae erant, vexabantur. Ad litteram autem omnia combusta sunt in cinerem et in ramenta metallica liquefacta.
  Vicissim URSS praedia T-54 et IS-7, quae etiam fortiores quam Iaponicae erant, in aciem coniecerunt et aircraft sunt.
  Bellum quinque menses duravit et cum victoria et occupatione Iaponiae finivit. Erat resonans victoria...
  Et in proeliis piscina Alenka super IS-7 se distinxit. Raeda bene praestitit et multos mastodones Iaponicas comminuit.
  Puellae autem nudis digitis utebantur, et satis accurate.
  Sed haec sunt singularia.
  USSR meridiem Sakhalin et iugum Kuril recuperavit. Itaque auctoritatem ac terras novas obtinuit.
  Hitler, reliquo orbe sub eo raso. Sed USSR ei semper in oculis erat. Fuhrer novas victorias et heroismum Wehrmacht voluit.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1958 novum bellum magnum Moscuae oppugnatum est.
  Puellae Germanicae in caelo pugnant. Albina and Alvina.
  Descendunt aeroplana Sovietica. Puellae paene nudae in uno bikini et discalceatis sunt. Aeria tormenta in hostes feruntur.
  Albina currum Sovieticum pulsat et stridore;
  - Est concussa nostra sententia!
  Alvina etiam Fontes Yak intercludit et addit:
  Pro gloria imperii nostri!
  Et uno tempore milites cum hostibus pugnaverunt et pugnaverunt. et homines torquere amant.
  Hic socius Komsomol cruciatus est. Spoliata et nuda puella flagello vapulat. Tunc nudis pedibus membrum Komsomol virga candenti combusta est. Dicendum et probaverunt.
  Tum puellae digitos fregerunt. Et tormentorum elegantissimus, Veneris sinum cum lampade incendit. Et puella a dolore inpulsa conscientiam amisit.
  Sed hoc quidem Albina non mitescit. facem nudo puellae pectore attulit. Et frixum est. Tum abscidit et teneram escam manducavit, clamans;
  - Quam delectamentum!
  altera papilla frixum Alvina cum flamma perbibet;
  - Etiam magna est!
  Puellae autem germanae vere amaverunt.
  Sed non omnes creaturae sunt huiusmodi. Hic Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in caelo pugnant contra vultures Germanos.
  et suam sapientiam ac scientiam ostentant.
  Puellae, utique nudipedalia et bikinis pugnant. Hostibus dona mortis affer.
  Psallite sibi;
  - Gloria reipublicae communismi;
  Lenin inspiravit ad pugnam...
  Fracti iugo scire fascism
  Novum mundum aedificemus!
  Anastasia in hostem accensa, nudis digitis utens, plano Germanico iecit et clamavit:
  - Pro rubeo communismo!
  Akulina Orlova hostem arte percussum, nudis utens cruribus, abscidit et latrabat;
  - Pro victoria spiritus Russici!
  Fremebant autem puellae in choro;
  - Pro matre et Stalin!
  Haec tam lenta pugna in toto orbe geritur frons.
  Germani certe fortes sunt. Moventur tamen lente cum magno damno.
  Puellae in peditibus pugnant.
  Komsomol puellis in sola panties.
  Hic Alenka dat machinam sclopetis eruptam, Nazis interfectam et totam pugnantium aciem pulsando.
  Deinde dicit;
  - Gloria Russiae!
  Anyuta quoque in hostem figit. Hoc optime et clare. Caeduntur Nazis. Deinde nudo digito grenadem proiicit, piscinam Nazis et stridore comminuens;
  - Pro sancta Russia!
  Allah etiam ignes in hostes. Hoc satis eleganter facit. Nuda calcaneo munera mortis eruit, faciens hoc artificiose. Fritz rufus pulsat et stridore;
  -Pro aetate communismi!
  Maria quoque in hostem figit. Nazis lacessit, quae eam maxime infestam et stridore facit;
  - Pro Russia mater nostra!
  Et nudis digitis, grenade iterum mittet. Lacus Germanicus, accepto damno, volvitur ... Et ornamentum pugnae laceratur.
  Marusya, Nazis opprimens. Et nudis calcibus totum fasciculum tasque emisit;
  - Pro magna matre!
  Hinc tales puellae, mox perampla pugnatores. Sic omnes in ordine pror.
  Hic est pugna quinque. et fascists pret quot. Et nigri inter offensiones fortes intersunt. Valde guys pugnantes dicere fas est.
  Sed eorum puellae Russicae sine caeremonia demerguntur.
  A phalanx pulchra cum militibus paene nuda sunt. Et, ut, lorem, scelerisque.
  Et in caelo videre potes Yu-888 Germanos currus potentes. Bombae in Sovieticae positiones deciderunt, hostes opprimendo. Ac magna deditione agunt.
  Eva, bombs omissis, nudam premens, calcaneum in pedali rotundum. Munera iacens Sovietica, fremit;
  - Tertium Reich invictum est!
  Annuit hoc Agathe, evomens dona perditionis;
  - Iam omnes hostes fracti sumus!
  Et Nazis iam circumfluit Moscuam ex diversis partibus.
  Tunc Oleg et puellae iterum proelium inierunt, adiuvantibus Russiam vel URSS.
  Tunc puella Margarita discalceata illis se adiunxit. Etiam mulier adulta scriptori puella facta est circiter duodecim pro immortalitate et munere missionem implet.
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Rybachenko, nazis gladiis caesis, tam pedites quam lacus fremuit;
  - Non deficere!
  et acutum disci a pede nudo pueri volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede dispersae, Nazis et eorum plana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur ac numquam dimittimus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudas sparsit a pede. Quid in oculis, quid in faucibus militum Rolandorum elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - Nostra ferrea voluntas!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladios eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore acus digitos pueri nudis cruribus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Russia!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secabit .. .
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Russia magna et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus in digitos nudo iacit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ad tumultum vigilum fuste ruebat!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Mola cum gladiis currit.
  illa multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magnam victoriam venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versabat. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam sphaeris molendinorum. Digiti nudaeque iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea despuit.
  Et clamat in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fulvi cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Conterat agmina fusca. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor igneis crinibus.
  Augustinus in ecstasi fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudos pedes iactant multa acus venenata acus.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis in aggeribus cadaverum circumiacentium, nec non piscinae fractae et depressae elit.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolare. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam in ingrata eft. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Puer monendus est scriptor belli ferae. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et proice.
  ingenio puer increpuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimos et fuscos pugnatores maximi interfecerunt.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum fuscum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Itaque tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria invenietur!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola feram et gladiis fert, lacus crepans. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum nazis, meteoron ferens, abscissos. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos secat hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flavum.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa tua est igitur!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interfecto.
  Augustinum in mov. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufe, damnat spurium!
  Augustinus sumpsit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Rybachenko mur-:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita, nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  Svetlana in pugna non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum illo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko valde elegans in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus est fortis, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Ipse duo centesima nazis et piscinae elisa capita abscidit;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita respondens sibilat:
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella vero talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et iterum ejulabit;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Discerpunt adversarii, et voltures ales, et edunt;
  - Nos lupae sumus, hostem pugna!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolabit.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko murmuravit:
  - Oh, mane pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident, et responsionem dentés portant.
  Natasha succidit Nazis et diruit:
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iacit, obortae massam coortam cecinit;
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha hostes iterum caedens, turres lacus diruens.
  Zoya est infantulus celerrimus. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcibus nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in bello sicut diabolus in snuffbox.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russian!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg in proelio est et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, fuscum exercitum comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum, distillavit;
  - Non, non manu!
  Et ipse quoque nudo pede asteriscum tollet et dimittet et fasciculos multum conficiet.
  Natasha cepit et diduxit;
  - Noster in TV est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, Nazis et piscinas eorum destruens, elimavit;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella eam cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum eius et da manum tuam;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt vulcani!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficias!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. puella vapulat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Murmurat, murmurat;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Tam furiosa canis.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilescentia. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multum acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Oleg cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus , Nazis nudo manibus discerpens , eos gladiis secans , acus nudis digitis , lacus et plana destruens statim edixit ;
  - Breviter! Brevi loquendo!
  Natasha, bellatores furvosi destruens, elisos;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Rybachenko, caesis adversariis, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum igitur officium fecerunt cum Nazis ... Et Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Moscuae devicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant missionem eximii ac refrigerandi executionem.
  
  URSS INTER WOLVES
  Procuratio facta est propter ardorem solarem, propter quod, die XXII mensis Iunii, anno MCMXLI, Civitates Foederatae, Britannia eiusque coloniae aversae sunt. Haec primo belli cursus non magnopere adfecit. Germani non aliter quam in rerum natura progressi sunt. Etiam Fuhrer meridiem versa est, et Iaponia moram ac-videre locum cepit... Et iterum, hyems gelida Rubrum Exercitum ab omni clade servavit, et permisit ire in counteroffensiva prope Moscuam. Interea Iaponia possessiones illas occupavit in Oceano Pacifico, quae antea ad Britanniam et Civitates Americae Unitas pertinebat, quaeque accessiones copiae iam ingredi non poterant.
  In fronte orientali verno et prima aestate Germani seriem victoriarum vicerunt, et iterum contra Stalingradum taetrum fecerunt. Sed hoc est ubi disiunctio a re coepit. secundo absente Germanos plures copias ex Europa et Libya transferre, praesidiis tantum Italicis ibi relictis.
  Ac taetra non solum in Stalingrad, sed etiam in Tikhvin coeperunt. Iamque Rommel praeerat, quem Fuhrer magni aestimabant de clade Britonum in Libya et Tolbuk capta.
  Prima Tigris lacus etiam in proeliis interfuit. Rommel noctu taetrum immisit et copias Sovieticae improviso occupare curavit. Addidere res eo quod Germani in aeroplano erant, ne ad dimicandum sociorum vires suas debilitarent.
  Nauclerus Massiliensis in fronte orientali rationes celerius assecutus est. Retro mense Iunio 1942, numerum depressionis aircraft super centum et quinquaginta excessit, et crucem Militis Crucis Ferreae accepit cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Sed id justo volutpat erat.
  In caelo enim difficilior erat Exercitus rubri. Et Germani Tikhvin capere potuerunt, ac deinde plures civitates plures, et Leningrad duplici anulo abscindere, urbem iterum obsidentes.
  Sovieticum mandatum Leningrad perrumpere temptabat et in medium procedere. Sed in his locis res bene gerendae non satis virium fuit.
  Sola consolatio fuit quod Nazis in Stalingrad haeretis erat, quod iis occasionem dedit subsidiis novis colligendis.
  Sed Leningrad obsessa mansit. Hactenus Turcia et Iaponia bellum non inierunt, et URSS facultas pugnarum aestus convertendi habuit. Mense Novembri 1942, copiae Sovieticae prope Rzhev et Stalingrad taetras immiserunt.
  Sub Rzhev, res gestae. Sed prope Stalingradum anulus clausus est. Sed ut tempor ex. Tertium Reich multo plura subsidia habuit, et Rommel ab septentrione Stalingrad versus foedum, et Mainstein ab austro movit.
  Res ex inopinato ingressu Iaponiae in bellum aggravata est. Samurai, quamquam proelio in Sinis coe- leste, Vladivostok aggressi sunt.
  Verisimiliter Hirohito veritus est ne Tertius Reich amitteret et bellum inisset.
  Praeterea Iaponia satis facultates et pedites habuit pro offensionibus plenarum.
  Exercitus rubri confixus est, et Rommel ab septentrione ad Stalingradum erumpere curavit. Ad tempus moratus Mainstein, sed additis auxiliis ac auxiliis Paulo acceptis cum iam expeditis copiis coniunxit.
  Ita exstitit alius anulus, quo se Sovieticae copiae invenissent.
  Proeliis contumacibus plerique deleti et capti sunt. Germani deinde Stalingrad ceperunt. et mense Martio 1943, Turcia bellum quoque iniit. res etiam difficilior facta est. In aere Germani praestantiam. Massilia tesseris trecentorum aircraft excessit et primus Germanicus factus est ut secundam crucem equitis ferreae crucis cum quercu foliis, gladiis et Diamonds acciperet.
  Mense Maio Germani novas taetras iecerunt, massive utentes novas piscinas "tigris", "Panther" et "Leon". Progrediuntur autem feliciter, quamvis Rubrum Exercitus validam defensionem susceperit. Sed copiae iam inaequales erant, cum copiae Sovieticae in tribus partibus simul pugnaverunt - Contra tertium Reich, satellites eius, Iaponia et eius colonias et Turcia. Res per totum bellum Nazis indictum aggravavit, quod multiplicatum est in armorum productione pluries absentibus bombingis ab sociis. Itaque casus URSS cito decrevit!
  Verum, Fritzius lente progreditur, cum ante eos funditus munimen erat. Et milites Sovietici experti fortissime pugnaverunt. sed tamen pereunt.
  Tamen magna virtute pugnaverunt, et quidam milites summae classis ostenderunt. Hic, exempli gratia, lacus Elizabethae in vulgaribus T-34-76 pro Nazis pugnat.
  Germani in cuneo vel porco lente versus copias instruxit. Antecedens est piscina gravissima et optime munita "Lev". Pantherae similis est, tantum multo maiora ac nonaginta talenta pensat. Armarium frontis alvei est 150 mm et quasi T-34 prona, et latera 82 mm declivia. Frons turris plerumque optime munita: 240 mm declivia, latera etiam debiliores quam 82 mm, alvei instar. Tormentum validum et 105 mm cum magno dolioli longitudine 70 EL. Haec piscina eminus ferendi capax est.
  Elisabeth nudo pede calcem ad summum transfert.
  et triginta quattuor velocitates portavit. Vanum est procul "Leonem" mittere et propius accedere. Machina potens Germanorum proiectum vim letiferam mittit. Irruit. Puellae in piscina hilariter rident et nudos pedes movent.
  Calet in Caucaso septentrionali in fine Maii, et pulchritudines in bikinis multum ioci habent.
  Elena notat sibilo:
  - Nunc fascist magnus in cornibus erit!
  Ekaterina nudum quatiens crus sient, consentit;
  - Certe eum feriemus!
  T-34-76 accelerare pergit, sed celeritas longinqua via limitatur. "Leo" vix omnino repit, et velocius "Pantherae" et "tigres" retardant ut non antecedat.
  Sed hae machinae periculosae sunt, praesertim Panthera, quae quindecim gyros minutum iecerunt. Ex quo mirum videri potest.
  Euphrasia, nudum calcaneum vapore premens, stridore;
  - In viis virtuoso pugnemus!
  Tormentum piscinae "Leo" significantem incommodum habet, tantum quinque gyros per minutas accendit. In universum non egregie exemplum. Nimia armatura est, et nimis longe ferire necesse non est. "Tigres" et "Pantherae" e duobus chiliometris perrumpunt, e maiore intervallo mobili et parvo triginta quattuor ingredi fere impossibile est. Tantane tanti fuit ut Leonem tam valido sclopeto ornaret? Aliae piscinae Sovieticae etiam leviores sunt, excepto KV-1S, sed haec piscina etiam nullas utilitates defensionis habet, et pulsis effectus tantum peius est.
  Elisabeth corpus suum tendit et stridore;
  - spiro pectore, aere lato undam;
  Lucet, stella vestis sine fine ...
  Affectae ludunt, nudis pedibus vivunt puellae;
  Ludere in caelo, ad solem semper volare volo!
  Haud facile est Lev piscinam perrumpere, etiam in latus. turris latera, sicut Pantherae, declivia sunt, item alveus superior a lateribus. In his lacus, figura typica iam adoptata est "cat", dans tutelae magis ob clivos. Non sicut "tigris", paene quadratus. Sed "Tiger" ante bellum elaboratum est et quasi KV aequabile videbatur. Sed "tigris" -2, posterior evolutionis forma etiam "cati" est, et mox haec piscina in seriem ibit. "Leo" in tabulam irrumpere etiam fere potest. Solum alveus inferior pars non armamentarium habet, sed scutulis tegitur. Hoc est, comminus perrumpere debes et inter rinks prorsus intervenire.
  Itaque puellae difficile opus habent. Porro triginta quattuor tantum in motu agitatur ut accurate emittere vix possit.
  Elisabeth amicos suos interrogavit:
  Possumusne hostes vincere?
  Elena confidenter respondit:
  - Cum puellis calceos non habent, nudis pedibus tantam suavitatem adipiscuntur, ut inimicum certe feriant.
  Cum hoc Elisabeth consensit:
  - Ita nudae puellae victoriam spondent!
  Iamque cladem vitans, triginta quattuor tabulas labitur. Praecipuum hic est Pantheram et Tigris tormenta vitare. Celeres sunt et accurate. Non potes nec has lacus perrumpere in fronte.
  Elena Germanorum digitos nudos utens. Sed praeterire rink in motu fere impossibile est. Sed hostium glacies rink fracta est, et "Leo" sistit.
  Triginta quattuor praeter eum iterum ambulat. Mittitque mortiferum proiectum in inferiorem partem.
  Catharina notat:
  - tormentum nostrum outdated - "Leo" vere capi non potest!
  Sed cum in moleste ferret, Elena partem hostium perculit, et "Leo" ignem comprehendit.
  Puellae non tarditatem rursus virga proferunt. Nunc debiliorem scopum habent: "Panther". Satis est dextra parte ferire.
  Elisabetha notat:
  - Practical cat!
  Catharina ridens dixit:
  - Sed vix ita repit ut e tegumento "Leonis" non evadat.
  Et Elena procul accensa ad Pantheram, quae longe evasit, latus aperuit. Illa gracilem unum - 40 millimetre habet, nec refert quod iuvetur.
  Lacus Germanicus cum crepitu explodit. Imo pulchri- tudines acriter eruditae sunt.
  Capiunt gratia bellicae pulchritudinis.
  Sed conchis sibilo transeuntibus, arma fere tangentes.
  Triginta et quattuor periculosissimus est, et similis est homini qui inter fluit fluit.
  Elizabeth nudo pede iterum accendit et cantavit;
  - Omnia possum, Wehrmacht cum deditione feriemus!
  In talibus puellis utique diabolus non est terribilis. Rolandus licet offensus est infestantibus, et multum lacus habent....
  Vires sunt inaequales. Etsi numerus carrorum proxime aequalium est, Germani graviores sunt. Multae piscinae Sovieticae leves sunt et non satis pugnae contra monstruos Nazi parati.
  Sed turba Elisabeth operatur prodigia et propagines alterius "Panther" in eunt.
  Komsomol membra cum fistulis pugnant. Accurate iaciunt. Concurrunt , nudipedalia , calcibus undique . Hostem dextra feriunt et in scopum.
  Alenka imperat ardore;
  - Noli tradere puellis!
  Nunc tormentum proiectum exspuit, prorsus ad T-4, perforans hanc piscinam. Hic vero "Leo" non ita facile. Heic mihi experior.
  Anyuta demonstrat currus ope nudis digitis et ignibus exacte finem ad finem, dicens:
  - Gloria communismi!
  Alla etiam propagines accuratissime additque;
  - Gloria heroismi!
  Nihil de puellis hic bellicis - supremi ordinis et aerobatici dicere potes!
  Maria, cibans proiectum in sclopetum, cecinit;
  - superior et superior et superior
  Volucrum nostrarum quaerite...
  Omnibus inspirat propens ;
  Tranquillitas finium nostrorum!
  Marusya addidit Fritzium incendere;
  - Certum est....
  Massa heroismus Russorum et non solum populus Russorum omnibus in omnibus manifestatus est...
  Mensus cuculi obvoluto sono, sicut horologium cymbalis, traduxit fossas. Arbores rarae, densa viridi corona in procellis ventorum, tanquam in salutatione munientes, milites fessos salutant. Quibusdam, hoc etiam videri poterat quasi quaedam admonitionis, inquiunt, ibis ad mundum proximum!
  Cohortes, duce Vladimir Mikhailovsky, superioribus proeliis crudeliter pulsatus, praesertim mense Maio, fugatus est, nunc propere novis tironibus repletus est, unum ex periculosissimis locis tegere parans. Tres chiliometrorum ad orientem, aquae Tanais per flammas bellica discurrunt.
  Pleraque calami ex bombis incendiariis exusta, aqua ex fuligine nigra versa est. Utque ingentem par maerens dedecus, strues ponti Disiectae flatu stant sola sub unda agentes.
  In scaphis munitissimi loci dona portant agrorum et pixides munitionis pro militibus heroicis Sovieticis, parati ad dimicandum cum immanibus Nazi turbis.
  Ita quattuor ex illis capsulam longam trahebant ad rubi vestitum cum wolfberries. Ibi, cavea cavea cavea cavea ut mohawk in insidiis latebat. Tres milites et luscus tormentarii Alesya in sclopeto operantur. Puella tenuissima est, sed manus nervos ab labore consumunt. Conatur etiam, una cum latinas, laqueum parare, si piscinam vel vehiculum "vehiculum armatum" Nazi gregi naturale praeterire conatur.
  Milites, magna ex parte, adhuc omnino imberbes sunt et non accensi, iuvenes, qui cursum tirocinii unum et dimidium menses compleverunt, plus scilicet in URSS praescriptione confirmata. .
  Quidam bellatores iam experti sunt. Differunt a novellis saetis, acumine motuum, quaedam soni. Praesertim luscus Ivan, qui pirata verus similis videbatur, barbam emisit. Insigne nomen, et iam duorum ordinum variis proeliis, vel potius primum apud Moscuam. Cum impossibilia videbantur, impedierunt Fritzium, et adversarios duos centum chiliometrorum eiecit, sicut canes indagines.
  Quot arma reliquerat Fritz habuit. Fortasse non tantum, et saepe piscinae erant, sed onerariae portatores cum tormentis et tormentis machinae armatae ut pedites Sovietici aestate et autumno anni 1941 tam graviter cruciarentur - duodecim saltem libellam dedisset!
  Sed cum gelu excederet triginta gradus, omnia haec monstra Teutonica amiserunt facultatem movere simpliciter ... Gasoline concrevit et uncto adligat.
  Infeliciter defecerunt ad finem Nazis conficiendum. Plerumque per culpam imperii, quod magnas copias petiit, ad expugnandas civitates in quibus Germanorum unitates contrusae erant. Etiam ac venit thaw - nefas sit.
  Vere in secundo ordine Ivan meruit - felix fuit ducem et plures duces propter insidias interficere. Pugnatum tamen est ex parte aliqua. In insequendo fragmentum erraticum Ivan Krasnov in facie percussit, eum oculo privans. Heu, hoc bellum est, non pellicula natorum, ubi summa indoles omnes triturat, et etiam centum tormenta tormenta eum ferire non possunt.
  Et nunc corporaliter laborare debent: fossas, cellas et foveas fodunt.
  Eos praedones adiuvant, dum placidi sunt agri et ipsi guys et puellae auxilium fratribus maioribus oraverunt. Etiam studiose laborant, plura moliuntur, non vires computant. Sic intumescunt venae, et papaver in sient, callosis manibus, nudis, pedibus contusis. Simul tamen canere vix possunt;
  Proles communismi sumus auctorem -
  Ignis, tabernaculum et bucina tinnitus!
  Incursio fascismi damnatorum -
  Quis atrocem fugam expectat!
  
  Quid his proeliis perdidimus?
  Et tunc in proeliis cum hoste comparandis?
  Facti sumus iusti filii mundi -
  Jamque bellicosi patrii!
  
  Sed Hitlerus gradum arripuit ad nostrum caput;
  Omissa bombs sine numero cataracta!
  Mihi autem patria caelo pulchrior est -
  Iam venit occiduus cruentus!
  
  Respondebimus ad impugnationem acriter -
  Etsi ipsae altae sunt, heu, parvae sunt!
  Sed gladius in manu fragili teenager -
  Fortiores legiones Satanae!
  
  Lacus NIVIS NIVIS RUO,
  Et diripiat in tres dividimus!
  Vigiles turpiter a tergo petant;
  Sed sanctus Deus eos acriter puniet!
  
  Quid decrevimus? et opus pacis
  Et pro eo, heu, iaculatus sum!
  Iam taetra tranquillitas est.
  Est etiam violentia!
  
  Cum puella discalceatus curritur -
  Etsi ninguit, nivis ut carbo ardet!
  Sed nolite timere, pueri norunt -
  Fascista audacter in loculum a glande impulsa erit!
  
  Hic pro vili Fritz comitatu;
  Ceteri timidi sunt in procursu!
  Confringimus pedites sicut falce in proelio -
  Aestatibus iuvenibus impediti sumus!
  
  Victoria res gestae, mense Maio, erit.
  Nunc blatta spinosa est, dura nix!
  Puer nudatus est, soror eius nuda est pes;
  Pueri in panniculis occurrunt prohoy!
  
  Unde istae copiae?
  Dolorem perferendis et frigoris, id egestas!
  Cum sepulchrum mensus amicus imum ;
  Cum gemit amicus - Moriar!
  
  Christe nobis praelatorum benedicit;
  Patria, inquit, tibi a deo data est!
  Haec est prima omnium fides,
  Soviet, patria sacra!
  Multus est longinquus lacus appropinquandi, et stridore plani in caelo. Et valida iam rugit oppugnatio telis. Ex hit testarum altarum explosivae, glebae terrae et caespites fusiles in caelum mittuntur. Hic pugnam legit. Maior Vladimir Mikhailovsky tropaeum binocularium in manibus tenet, appropinquationem ferri fascist NIVIS SPECTANS. Munitores ad extremum repellere conantur, sed sclopetis manibus excedere et pugnare nolunt.
  Satis arma omnibus non sunt, quamvis pueri loci sclopetis venantes et arcus etiam ludicras intulerint. Quisque velit fortiter pugnare et vincere. Et non laborabit cum ultima cogitatione Matris.
  Maior Mikhailovsky dat ordinem:
  - Noli ignem aperire sine imperio!
  Re quidem vera duo tantum "quadraginta quinque" pro tota armatura habent, id quod significat casum esse ut Fritz propius accedat.
  Praemisit, ut Nazis consuetu- dine, carros maxime munitos; obterere t-4 et auto-repellenda tormenta "Venator". Ascenderent vehicula levioribus ac peditibus leviter lassi.
  Cars et motorcycles Nazis nunc et tunc tardus ad timorem praevaricationis praemisit ...
  Sed auctor Iulius Petrov probat eos non gratis hic mansisse. Vix anti-lacus meus, glutino homefacto illitus, et in summo caespite, quod ope filum invisibile facit, inter truncos, sub T-4 rubigo movet.
  Praesenti funesto erucae laminae ferreae iacent. Explosio non videtur nimis valida, sed eruca avulsa est, et lacus Nazi fumigare incipit et circum turrim gyrat.
  Ceteri pueri similibus artibus utuntur. Cum Germanorum pedites ignavi sint, et tormenta lacus ac auto- pulsus inermes ante se sint, hoc punientur.
  Nobilis "Venator", humili silhouette et fortis armis, sicut turturis complanata spectat. Haec tormenta auto-propulsa visa sunt nuper in fronte Soviet-Germanica. Ob bonum incessus effectus, tormentum quod ad distantiam honestam et superessendam in proelio penetrat, "Venator" statim linguarum parabola facta est.
  Sed vestigia eius adhuc ordinariae sunt, etsi latae sunt... Sed magis etiam est ima raeda labefactare et interiora eius exspuere facere cum partibus parce.
  Hic "Venator" naufragus est, sicut pirata celox gubernaculo fracto, ad latus labitur et contra T-4. Tum loculi ferrei in brucho incipiunt ardere, et post aliquot momenta ob telam detonationem explodunt.
  Iam duodecim mediae ponderis vehiculis confractis et inopibus constiterant.
  Sed post eos reliqui virgae, praesertim numerosae armatae. Hic auto-propulso sclopeto "Venator" velocitatem addit et ... in fucum incidit. Erucae tantum desuper haerent et inermes movent.
  Gaudent propugnatores. Alicubi in effossis foveis homemade explosives. Id in difficultatibus. Utique infirmior quam dynamitis, sed ut undercarriage ad disable satis est.
  Fritz caedes graves patiuntur, onerarias armatae deficiunt, quaedam per plagas periculosas transeunt, sed obviis tasque explosivis et coniectis.
  Hic, etiam ingeniosus, iuvenes pugnatores parvas catapultas aedificaverunt. Singularis e ligno destillatae sacculum projiciunt spiritum mixtum pulveris pyrii.
  Cum feritur, armatura vectoriae Nazi tenuior cedit, ut nautae caeruleis flammis ardeant. Insanire dolore, Fritz corque fremunt, et ora torta spargunt horrore.
  Expedita sint vel deserunt quibusdam...
  Sola misericordia est quod multi sint hostes, nonnulli vehicula, omnia tormento igni inundantes, fossas adeunt.
  Et impingunt in erinaceos... Alesya interim dirigit quadraginta quinque. Scilicet, T-4 et "Venator" caput non accipies, sed latera experiri potes. Nihil dicam de curatoribus armatorum portantium. Omnes effodiunt, et candente metallo veru sanguinem aream facient!
  Sclopeta parva qua- les multa commoda in magna una - rate ignis, otium camouflagii habet. Et quomodo metas eligere sciant.
  Nazis gannit, hyenas immaniter. Inter latinas Sovieticas mortui et vulnerati sunt. Maxime tragicum est cum iuvenes pugnatores qui iam vivere coeperunt mori. Hic est puella infantula auctor, sarcina explosiva vix elevata, cum ea sub vestigiis piscinae mediae T-3 ruit. Deformis capsula cum longa, sed videtur truncus tenuis prosilit et turrim quadratam ab ea revellit.
  Et pugnatores iterum tasque iaciunt, et tormenta tormentorum motorcyclorum reptantium configere coeperunt. Et capita Nazi militum quasi cerasa matura grandine diruta eruperunt.
  Gas lacus magnarum motorcyclorum explodit, eiectis rivos ignis violenti. Sentit ut de infernalium geniorum tumultu agatur. Hic sunt portatores loricati qui collegas suos miseris iungunt.
  Alesya demonstrans "Venator" tendit ad inferiorem alvei partem. Illico difficile est, sed hoc solum casu erumpere per sclopetum truci auto-propelli. Motus digitorum lenis, et turn turn.
  Tormentum mollis resilire dat, et machina fascista in medium scindit. Et vexillum cum swastika in lutum cruentum cadit.
  Alesya susurrat;
  - Iustitia sacrificium requirit, caritas donationes requirit, successus iustae causae sacrificium requirit!
  Rursus, torrida puella nuda quiescit ut biorhythmos Telluris melius sentiat, et flatum graminis cum plantis et surculis iterum insidiosum T-3 in junctura feriat.
  Perspici potest omnes fere mediae lacus Nazi armadae iam actiones eiectae sunt. Hic ille a puero auctore corrupto, iniuria obstante, dolium cum mixtura carbide, carbide, pulvere carbonum mixto, scobem cum parvo phosphoro iniecit. Heroicus puer ultra dolium per vulnus impellere non valebat, et Andrey eius comes, se in procursu transgressus, quadraginta ton Shmel tormentarii sub rotis impetum sui impulit. Obsequium tormentorum 150 millimetretorum emissa, et elevatum manebat. Animae autem munientium, e scissis corporibus volitantes, ad regnum beatum coeleste properaverunt, ubi nunquam vis ac dolor est.
  Superstites onerarii fascistici, auxilio graviorum collegarum amissis, retro vertere coeperunt ... Fremitus musicae Wagner cessavit, et fuga communis coepit.
  Vladimir Mikhailovsky sanguinem e fronte tergens dixit:
  - Bellator Russicus stans mori potest, sed super genubus eius numquam vivet! Russia sanguinem mittere potest, sed nullus sanguis nostram virtutem et fidem in patriam cruentabit!
  Et munitores superstites hoc confirmant... Etsi multi iam combusti et laesi sunt.
  Et Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in caelo pugnant, parati sunt certare cum Massilia iactantia, quae iam plus quam quadringentorum stramentorum laceratum est, pro quo quintum gradum crucis equestris ferreae crucis accepit aureis. quercus, enses et adamantes.
  Puellae autem serio certare certae statuerunt. Hi in eodem bikini ac discalceati pugnant. Luftwaffe planis terebrare.
  Anastasia ope nudorum pedum intendit sclopetum scopulum, fascistam pulsat, et dicit:
  Fides nostra magna est
  Semper manebit!
  Ac annuit socio. Akulina etiam fascistam pulsat, eum percutit, nudis cruribus et strigibus accuratissime utens;
  - Pro magnitudine idearum communismi!
  Et dentes margaritis nudo. Talis puella pugnat et educata est.
  Et micat suis dentibus.
  Anastasia alterum planum germanicum transcurrens, in eam Yak-9, infensi stridore;
  - Aquila super planetam Russiae;
  Expandens alas exuit ...
  Inimicus ad rationem vocabitur
  Victus eris, fractus!
  Akulina hoc libenter confirmat adversarios pulsando:
  - Confringetur!
  Quamquam pulchrae aces puellae etiam apud Germanos apparuerunt. Albina et Alvina in novissima pugna ME-309. Tales pugnam furati sunt bellatores.
  Et aeroplana Sovietica mira agilitate deturbant. ME-309 est potentissima aircraft cum tribus tormentis aeris 30mm et quattuor tormentis machinarum armata. Contra tale monstrum, cars Russiae resistere non possunt.
  Si prosternunt, sine misericordia descendunt.
  Albina, nudis digitis adiuvante, tormenti aircraft ad scopum cantavit. Hostem percute, et premi;
  - Pro victoria tertii Reich!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Hostes quoque Livina pulsant. Sovieticum Yak-9s abscidit ac cooedit;
  - Pro magnis finibus exercitus nostri!
  Despiciens amicos.
  Certat, occupata rogationibus et Huffman. Nondum inter magna spatia est, sed progreditur. Possis etiam dicere monstrum inferni.
  Germani, licet lente ac gravibus damnis, ad Volgam oram contendunt, ad Caspium mare appropinquantes.
  . CAPITULUM #2
  Vires haud dubie dispares erant. Aviatio fascist maxime molestus fuit. Focke-Wulf in frequentes et validis armis frontem ingressus est et celeritas in Exercitu Rubro quaestio facta est. Atque haec raeda difficilior erat. Ipsa est durabilis et gravis armatus.
  ME-309 etiam accidit ut ingratum mirum sit gubernatores Sovietici tam velocitate quam armis. Et ille fere unitates Sovieticae plurimum concidit.
  Bombed Sovieticae positiones et novus Yu-288 bomber, machina validissima. Quattuor talenta bombarum sub onere solito portaverunt et sex talenta in versione reloading. Et unitates Sovieticae bene obtinuit.
  Rommel etiam classi suae ducem monstravit, Mainstein autem simile est.
  Propius et propius Germani Astrakhan appropinquant. Et, inopinato imperio Sovietico, Fritz in Volgam impetum fecit in directum Kamyshin. Audax erat, sed potens moveret. Dumque eos prohibere difficile erat.
  Sed defensio Exercitus rubri adhuc fortis est ... In hebdomada Nazis quinquaginta chiliometrorum processit et cessaverunt.
  Obviis scopi, Sovieticae unitates ...
  Eodem tempore, Iaponica contra Alma-Ata taeterrimam evolvere conati sunt. Et tunc atrox proeliis plenis adductis erant.
  Puellae cum viris par pugnaverunt, et fortasse melius quam illis.
  Margarita Magnitnaya et Tatyana Bulatnaya - puellarum pulchrarum, e machina tormentorum accensa.
  Exortum est samurai et cecinerunt;
  - Non sit cum somnio
  Primus gradus in vita est...
  Vides iterum supra Terram;
  Furentium voragines impetus!
  Margarita grenada parricidam nudis digitis iecit, scidit Iaponicam et cecinit:
  - Nemo nos prohibebit
  Nemo nos vincet.
  Wehrmacht sepeliemus in terra,
  Amicitia nostra monolith est!
  Tatyana inflammata hoste consensit;
  - Vere monolith!
  Iapones in Alma-Ata progrediuntur. Milites multa et varia subsidiorum genera habent. Haec guys sunt pugnae. Sed puellas eas moverunt. Pugnant perdite.
  Tatyana Bulatnaya aliam grenade proiecit, samurai discidit et cantavit;
  - Pro meo magno opere!
  Oculos despiciens, color sapphiri. Laeta puella, nihil dicis.
  Et Margarita, nudo calcaneo, munera mortis accipiet et mittet, milites Iaponicos discerpens.
  Et cantate:
  - Omnia mixta, implicata in turbine tribulationum!
  Iterumque digitos nudos iacit, citreum in Iapones...
  Nudus ad umbilicum et discalceatus bellator Oksana ad eos repit et per pixidem tasque protrudit, insusurrans;
  - Puellae frigus erit!
  Et omnes tres fortes cantant;
  - Samurai volavit ad terram, ferro et igne presso!
  et pulchri- tudines magna cum furore pugnant. Ibant per ignem et aquam et non in vanum tibiae aeris.
  Hic Oksana grenadam cum nudo pede iacit, Chikha lumen Iaponica lacus percutit. Bene, magna meta est.
  Margarita, in hostem figens, cecinit;
  - Credere potes sine fide! Potes causam absentiam facere!
  Tatyana logice dictum est:
  - Quod paradoxon esse dicis!
  Margarita grenada nudis digitis iaciebat et logice dicebat:
  "Estne paradoxon ingenio amicus?"
  Tatyana vicem dedit, samurai falcavit et pactus est;
  - Utique, amice!
  Et bellatores ceperunt illud et subsannaverunt.
  Pugnat Oksana ad summum gradum. Et palmites de diversis punctis, et puella quasi cacumen deducit.
  hae pulchri- tudines, nulli quicquam ferent. Maestitiam rodunt una cum samurai.
  Ignem ducit et Angela. Puella ferox et cana est. Milites nudis pedibus pugnare malunt et facta perampla opera praestare.
  Angela vicem dat et ridens dicit;
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Pro Sovietica potestate!
  Et nudis digitis citreum letiferum iacit.
  Proelia geruntur et iam impetus Iaponum exspirat ... .
  Iam finis Iulii quadraginta tres est. Nazis ad ipsam Deltam Volgam accesserunt et in ea proelia immissa sunt.
  Elisabeth et cantus eius pugnant perdite. Prima Tigris-2 lacus etiam ad frontem pervenire coepit. Similes sunt "Panther" et "Leo", sed medium. Item cum angulis rationalis inclinationis armaturae et diu-apertae sclopetorum 88 mm, qua- les 71 EL. Expende sexaginta octo talenta et prope piscinam "Leon" in armis terminis, sed paulo minore magnitudine.
  Magna lacus, nihil dices.
  Elisabeth et puellae Germani venantur. Perrumpunt t-4& stridore;
  - Gloria ideis clarorum annorum ;
  Semper sit paratus clamor munientium!
  Dicamus bellatores primi ordinis. Et non solum gloriose pugnant, sed etiam cantant;
  Unio indissolubilis populorum liberorum est;
  non vis et metus concitata.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Amicitia, lux, ratio, virtus in somniis!
  
  Gloria libera Patriae nostrae.
  Potestas creationis est firmamentum in aeternum!
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim pro unitate - simplex homo!
  
  Per procellas Sol profectus nobis affulsit;
  Per procellas et procellas procurrimus.
  Montes quasi sine pondere movemus;
  Venit totus mundus, versus communismum colludens!
  
  Gloria libera Patriae nostrae.
  Potestas creaturae firmamentum est in aeternum!
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim pro unitate - simplex homo!
  
  Planetae populi fratres coniunguntur;
  Buddhist, Muslim amici in perpetuum!
  Sit gloria rationis, magnum nomen;
  Omnes gentes mundi familia sunt!
  
  Gloria libera Patriae nostrae.
  Potestas creationis est firmamentum in aeternum!
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim pro unitate - simplex homo!
  Puellae bene cantant, et melius pugnant, et talia agunt. Historia licet a victoribus scripta sit, ignoratur an recordabitur si bellum amittitur?
  Alenka cum suis gravidas, cum puellis iuncto, hostes in Volga Delta retinere conatur. Et ostendit, quae sint pulchritudines in principio capaces.
  Ut sit amet efficitur quam.
  Nuda pedum figit anyuta, fremit;
  - Temporibus communismi gloria!
  Et sic pugna tota sumebat et sonantibus vocibus sonantibus;
  Nos pro meliore fato
  Ut facilius vitam hominum ...
  Et contere multitudine damnatorum
  Ut pauciores sint adversarii mali!
  
  Super nos cherub aureus alatus;
  Ad gloriam matris nostrae Russiae...
  Credunt Russiae invictum;
  Ut quisque in terris pulchrior!
  
  Datur pro patria pugnare;
  Magnitudinem patriae tuendae ...
  Etiam interdum vitae justo a elit
  Quamvis paradisi sit imago!
  
  Omnes homines somnio consequi opus est;
  Rationabile communismum credere.
  Tanto plus felicitatis est in Terra;
  Et non venit ignes revenchismi!
  
  Noster tsar, Pugachev ingenii magni,
  Ad sanctum certamen rusticos suscitavit .. .
  Negotium ullum erit in humero;
  et puellam discalceatam ama!
  
  Etiam fortiores fient diabolo
  Cum fines scientiae transeamus...
  Nebulone complanata sub ungulis;
  Etsi cruor e scissa arteriae scaturiens!
  
  Ita, amici nostri recti sunt;
  Matre feliciorem facere possumus.
  Homines omnes unam familiam credunt;
  Magna Russia radians!
  
  Specta homines fortiter in horizonte;
  Ne mala nubes tegunt caelum.
  victorem hostem dabimus;
  Tuque eris, felix in bello fortis heros!
  
  Nescio verbum ignavum
  Nos Russi minime sumus inferiores.
  Nos Svarog habemus Iesum album;
  Et in perpetuum frueris Mai!
  
  Puellae et pueri in choro;
  Puellae nudis pedibus intrant...
  Pro nobis tamen, omnipotens Deus, Rod,
  Noli esse psittacus puer inexcusabilis!
  
  Lenin ad pugnam;
  Sapiens Stalin benedixit...
  Cherubus potentes expandet alas suas.
  Et musculi nostri simpliciter e ferro sunt!
  
  Patriae majestas erit
  Tales sumus cum Deo bellatores.
  Hie ferro gloriam confirmabimus ense;
  Quod scutum apud Svarog commissum est!
  
  In summa, fideles in Domino,
  Ad gloriam candidissimi Russiae...
  Modo novimus militcs aquilas;
  Post nos Deus Albus Christus Messias!
  Hic, a sclopeto exacto ictus, "Leo" illuminat. Ita Nazis in cornibus speciem habet.
  Dum proelia geruntur, pueri tempus non terunt.
  Dasha et Vaska agmen Germanorum vagantur. Vident quomodo armatura in columnis moveatur. Motorcycle ruunt, tormenta auto-propelluntur reptantia. Multae copiae sunt, cum SS, aliaeque unitates.
  Vaska animadvertit motus "Ferdinandi", potentem sclopetum Germanicum auto-propulsum, praedia destruendi.
  Puer puellae insusurravit;
  - Spectat ut Fritz accessiones copiae Stalingradi septentrionalis moveantur.
  Dasha notavit cum risu:
  - Nostri eos usquam tere!
  Nemtsev ex plaustro irato apud guys clamat. Pueri exuunt et currunt, micantes, cinerei pulvere, nudi, calcibus rotundi. Possunt etiam eis queue dare.
  Puer et puella ad frutices cucurrerunt et insilierunt. Dasha alacres notavit:
  - Facientes omnia facere possunt!
  Vaska cum hoc consensit:
  - Utique... Certe vincemus!
  Dasha alacres cecinit;
  - Exspecto victoriam! Victoriam exspecto! Qui cupiunt compedes frangere! Exspectantes victoriam, expectantes victoriam! Poterimus vinci fascism!
  Cui Vaska facile consensit et erucae digitis nudis pedibus attrivit;
  - Possumus! Nati sumus ut fabulam adveho verus!
  Dasha despiciens et notavit;
  - Et quod? Puto nos ut fabulam veracem faciamus, et Wehrmacht pulvis fient!
  Et pueri in summo pulmonis choro psallebant;
  In nomine Domini nostri justi,
  Quae communismus universitati tribuet.
  Fideles erimus in patria nostra;
  Viam sternamus ad prosperitatem, foecunditatem!
  
  Putin regnavit Russia sicut heros
  Aquila autem reliquit eam in fuga.
  Magnus Fuhrer de cursu haemorrhoidum;
  Sed et nomen Stalin!
  
  Credo nos vincemus tertium Reichium
  Non minim Putin in Stalin ...
  Supra mundum est cherub aureus alatus;
  Et iam insanit Satan-Adolfus!
  
  Germani totam Europam digitis habent;
  et Africam et Asiam ac civitates .. .
  Et Adolphus putat se frigidum esse
  Sed punientur Fuhrer!
  
  Nam Hitler, Russia horreum est simile;
  Facere velit quisque.
  At enim, credo, communismus paradisus est;
  Fraga pullulant, lectos serere!
  
  Ne credas, nostri homines minime debiles sunt;
  Sed etiam multi capiuntur Fritz ...
  Slavicum omnino ignoras;
  In nomine matris nostr!
  
  Et Lenin inspiravit ad Novum;
  Ostendit mihi quomodo res...
  Cum Deus sit unus actu;
  Sed in communitate debemus audacter credere!
  
  Minime, non succumbunt hostes Russici;
  Post omnes, nobiscum Albus Deus - Creator universi.
  Patriam bello his adiuvabo;
  Esse in vita immutata prosperitate!
  
  Quam longe potes carorum occidere?
  Donec finibus non est ut fermentum.
  Extenuat in proeliis nostri exercitus;
  Fac quod non pudeat!
  Hoc est bonum iuvenum canere bellatorum. Canebant, iterumque movebantur, pulvere nudo Calcanei callosos exaedificantes iter.
  Pueri hilares ac foris vita contenti sunt. Tametsi graciles, facies eius ut scelerisque fucantur, et e contrario comae pulchrae sunt. Magna guys.
  Germanus unus in birotula automataria eos amanter appellavit. Ac scelerisque posuere. Esurientes Dasha extendit manus, sed Vaska manica trahit:
  - Noli te humiliare!
  Dolor puella invenerunt
  - Ut melius Nazis iungat!
  Vaska, qui ipse pellis et ossa est, hanc notionem probaverunt. Etiam ac scelerisque erat.
  Hitlerita adnuit et inflatur in fractis Russian:
  - Pueri cantate!
  Vaska adnuit et magno afflatu cecinit;
  Factio tota Russia conglobata est,
  Agros sine fine protegit.
  Ceterum homines talem vim credunt
  Gloria Soviet terra!
  
  Stalin summam iudicavit;
  Fuga sapientiae Stalin ...
  Tu fortiter pro eo pugnare.
  Sequuntur omnes populi Stalin!
  
  Datur iubilantibus alis;
  Magnam habemus voluntatem.
  abundantia laetitiae stalin;
  Gloria, magna patria!
  
  Stalin maximus est in universo;
  Stalin cherubus aureus alatus;
  Nostri inmutabili fortuna;
  Semper invicte credite!
  
  Stalin salutem populo dedit;
  Aquila in mundo maxima.
  Pro patria et libertate nostra;
  Expandit alas suas in terram.
  
  non est altior micans Stalin;
  Magnus est sicut simpliciter albus Deus.
  Dimicans spumas et vincens ;
  Fuhrer mox in loculum mittetur!
  
  Patriam dando honorem;
  Scire eam pulchriorem non invenire .
  Mox sub communismo vivemus;
  Nec nobis aliter!
  
  Stalin est superbia totius planete;
  Stalin immensa communismi...
  facta cantabitur
  Fascist funditus destruitur!
  
  Stalin gloriam Russiae fecit,
  Stalin eam super astra levavit .. .
  Imperium ad summum evexit;
  Stalin justum est specimen!
  
  Stalin vincit mundum
  Classem magnam stellam habet.
  Iudicia erunt ad aedificationem
  Stalin ad communismum ducet!
  
  Russia enim, Stalin sol;
  Acriter in tenebris lucet ...
  Vox puellae est magna
  Nullo pulchrior in terris duce!
  
  Stalin formam Svarog est;
  Stalin potestatem Russiae creavit.
  Invenit Rod cor -
  Summe Magister!
  
  Non est tota terra duce pulchrior;
  Maximus hominum Stalin...
  Beatitudinem faciamus in universo nostro;
  scelestus rabidus perditus!
  
  Filii mei et sodales Komsomol,
  Pro matre, simul instructi...
  Ceterum, puellae tigribus fortiores sunt;
  Carus genius Stalin nobiscum est!
  
  Res gestae numerari non possunt;
  Fugiamus sicut sagitta...
  Nostra radiant Russia,
  Mater ad communismum movetur!
  Dasha una cum Vaska cecinit et filii omnia tam sonora et pulchra obtinuerunt.
  Et adhuc saltant, sient, sot- loribus pueris, et jam per nivem in Martio, nudis pedibus.
  Germanus, qui non intellexit Russicum, cantum probaverunt, et ex pera canned suillam protulit et pueris tradidit.
  Adnuit et approbans.
  - Zer Gut!
  Puer et puella adoraverunt et secesserunt. Undecim tantum annos nata sunt, sed callidi sunt et memoriam validam habent. Accurate collecta notitia. Et quondam crine Daria fodina ad Germanis attulit in sporta. Ea puella callida est et linguam suam bene novit. Ne putabant quidem talem infantem formosum capillis albis et oculis caeruleis posse mortem adferre.
  Et hoc fecit.
  Hic iterum revertuntur, eget sapiendum Germanorum, eorumque modus hilaris est...
  Daria notavit cum risu;
  - Si Nazis vicerimus, ego trinam aedificem domum, e marmore et fonte.
  Vaska chuckled.
  - Vis bourgeois fies?
  Puella respondit:
  -Not! Ego iustus habebo communismum meum!
  Vaska iterum risit et cecinit;
  Cum burgensibus ivit ad terram meam;
  Domus incenduntur, puellae caeduntur...
  Cyphras numerari videbatur;
  Pueri comam suam nullatenus rasam habebant!
  
  Fortes Kibalchish diripiet;
  Exercitus Populi convenerunt...
  At ille puer Malchish-Mad omnia consilia dedit,
  Quis jam dolium dedit!
  
  Heic ego in equuleo pendeo puer ;
  Torquent me flagello et acus.
  Respondens in facie rideo, ego carnifex sum.
  Et credo quod paradisus Patria fiet!
  
  Bestiae calcibus me assant igni;
  Puer verberatus est a vena...
  Sed mihi crede, farina nihil est;
  Ita ut burgenses rubri vici!
  
  ossa frangunt, malum metallum effodit;
  In equuleo, vacillant me carnifices...
  Sed credo, puer somniasse
  Ad Berolinum mense Maio discurrere!
  
  Credo comes Lenin ducet
  Gratis, Varsaviae, Pragae, Londinii!
  Nos tibi post winning score mox
  Et super Berolinum vexillum rubrum superbe!
  
  Iam pueri calcibus adhuc ardent;
  Sola, quae fere semper discalceatus est...
  et flagelli acerbum tergo feriunt;
  Probabiliter mom es iam sene!
  
  Sed non cedam his carnificibus,
  Non peto fidem, scit misericordiam.
  Flagellum ex humero arduus agat;
  Scio Lenin daturum, crede praemium!
  
  Kibalchish tormentis risit;
  Secreta non revelavit, superbe moritur.
  In inferno semper sic clamat Malum Puer,
  Daemones resinam in gutture infundunt!
  
  Lenin nobiscum est, videre potes in perpetuum;
  Et flamma in corde meo ardet.
  Magnum somnium adveho verus
  Vexillum rubeum erit super totam tellurem!
  sibilavit Daria nudo pede signans;
  - Magna! Nonne te ipsum componis?
  Vaska adnuit.
  - Ita! Fabula eius in me magnam impressionem fecit!
  Daria adnuit et notavit;
  - Meministi quomodo lictores me et te prehenderunt et nos nudis pedibus in frigore per nivem ejecerunt, et tunc nos verberaverunt, et tenues surculos ad calcem imposuerunt.
  Vaska libenter confirmavit;
  - Ita erat.... Calcanei tui vulnerant et humeros laedit cum in eculeo suspendis. Sed contra nos non erat evidentia et....
  Daria gemens innuebat;
  - Ita, sed cops nos ad mortem durare voluit. Sed cum me lagena caput feriret, nudo pede cepi fragmentum. Et tunc transiit ad manus suas. Tum mihi et tibi funem praecidi.
  Vaska adnuit.
  - Etiam, erat... Terribiliter tamen. Sed scis, in frigido, papulae combustae plantae non laedere! Et cum egrederemur postea, omnia sanata sunt nobis sicut canibus.
  Dariam libenter confirmavit;
  - Ita nos bene sanat! Tam asperis plantis saginui ut non timeam prunis ambulare!
  Vaska, inflans, dixit;
  - Ego quoque! Piones sumus, communismi filii!
  Dariam confirmavit;
  Et certe vincemus!
  Puer et puella cantant;
  In victoria communitatis immortalium notiones,
  futuram patriae videmus.
  Et vexillum rubrum, patria nostra;
  Semper erimus fideles!
  . Capitulum #3
  Ineunte Augusto 1943 Germani nihilominus prodierunt, resistentes pertinacissimas copias Sovieticorum ad Mare Caspium superantes. Hoc quidem magnum est apud Fritzium. Quae maximas partes consecutus est. Caucasus autem a continente terra abscissus est.
  Turci etiam res gestae sunt, qui, post proelia dura, tandem Batumi ceperunt, et yerevan cingulum perfecerunt. Ita copiis in Transcaucasum pressis.
  Situs URSS difficillimus factus est. Et Stalin foedum in septentrionem iussit mittere ut famelicum in ANDRON perrumperet, moriens, sed Leningrad nondum dedit.
  oppugnatio in Tikhvin coepit. Insignes ibi copiae eiectae sunt, praetorio non subsidiis satis. Re perplexa erat adventus Swedish, partes voluntariorum dicebatur anterius, quae suas dignitates confirmavit.
  Ita Germani graviter confirmaverunt...
  Proelia a decimo Augusto explicata, copiae Sovieticae decem chiliometrorum primo triduo pugnae progressae sunt. Hic, quarto decimo Kalendas Septembris, proelium primum Germanici Maus tankini intravit. Progressus non admodum felix pondo centum octoginta octo talenta. Vera, autocineto pulsus est gravi cantavit valde pugnax Rolandus puellas.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - quinque pulchritudines Tertii Reich cum littera "A". Et quomodo pugnent in Maus et statim e duobus sclopetis iaculantur.
  Summus explosivus testis fragmentorum ex tormento brevi-oblato 75-mm tormentorum accensus est, et graviores ex uno 128-mm, vim eximiam demonstrantes.
  Agnes nuda pedum decidit ac cruribus. Currum Sovieticum misellam, proprie turrim evulsam et stridore;
  - Spatium sum puella!
  Adala emittit jocum cum terra mea et stridore;
  - Et ego sum aerobaticus, totam turbam discerpere!
  Etiam puella nudis digitis utitur. Sovietica triginta quattuor conchas Maus feriunt, sed pisum quasi repercutit. Raeda bene munita est. Nec facile eam potes ferire. Testae fugiunt ab ea sicut tennis globuli, et etiam cum magna gente talis monstri perrumpere non potes.
  Et puella e sclopeto anti-aeliorum emissa est, ne hostis propius accedat.
  Agatha quoque nudo pedum auxilio accensa est et fremuit;
  - Percutiat gladius meus, nos inimicos verberabimus!
  Adala infensi confirmata, accuratissime fusa;
  Milites sumus lucis et terrae!
  Angelina nudis digitis vapulavit, piscinam Sovieticam T-34-76 contrivit et clamavit:
  - Nam magnos vincit!
  Aphrodite etiam ictus proiecto, quod tam grave erat in acervo, Fontes T-LX oppressit, et stridit;
  - Sanctum bellum victoria nostra erit!
  Agnes nudum calcem verberans, hostium arma fronti frangens, emisit;
  - Vexillum imperiale proferte - decus lapsis heroibus!
  Hae puellae hic sunt satis foedae et homicidae. Nec gratis est quod eas praeterire non potes. Per nudis pedibus et bikinis corporis, sine requiro sagittant. Id tam facile vinci nequeunt.
  Terribilis "Mus" telo letali vapulavit nec ulli occasionem dedit.
  Series KV comprehendens.
  Sed si sunt feminae germanicae quae tam pertinaciter et feliciter pugnant, tunc puellae Sovieticae sunt - heroum.
  Hic, exempli gratia, Natasha cum sociis suis. Habent modo modesti, auto-85 remisi sclopeto quod modo advenit ante frontem. Iam puellas nazis fortiter verberant et in ea ponunt.
  Nempe in nudis pedibus et in bikinis sunt pulchri- tudines. Et nazis penitus opprimunt, sicut sclopetam vitream feriendi.
  Et hoc est valde memorabile, cum tales puellae summo gradu demonstrant aquilae volatum.
  Natasha nudis figit digitis Pantheraque frangit, Quo clamat:
  - Pro patria magna!
  et linguam suam ostendet!
  Zoya quoque hostem verberat. Percute eum valde durum. Arma et blateres frangent;
  - Pro gloria communismi!
  Pugnat etiam Augustina dura, et si hostem urget, ualde id facit. Frangit et fremit;
  - Gloria mundi communistarum!
  Dolbanet et Svetlana. et aptissime nimis. Digitis nudis. Hostium arma premunt et strident;
  - Pro magnitudine mundi communistarum!
  Et linguam eius ostende.
  Hic puellas, inspirata sentiens, canebat, dextramque ibat componens;
  Pulchritudinum discalceatorum impetum
  Tales pulchrae puellae currunt...
  Si Fritzium pugno ferire oportet;
  Aut machina tormentarii eum exacuere!
  
  Puellae non dubitant
  Nazis sepelient mortuum...
  Et coërcent eum a pedibus ejus,
  Et alicubi lupi carnivorae ululant!
  
  Russia est verbum pro militibus
  Cum credis non melius...
  Etiam interdum tristique dam,
  Quo malo niger Cain triumphat!
  
  Noli credere, sodales Komsomol non currunt;
  Et si incurrerint, tunc tantum in oppugnatione .. .
  Et statim omnes Nazisei occidentur;
  Fuhrer autem omnia ad truncum eriget!
  
  Russia est mater mea
  Candida est, solum pulchra...
  Quis est ignavus ne rubus quidem valet?
  Et periculosum est cum bellatore contendere!
  
  Sed scito quod Nazis vincemus.
  Nullum malum in throno regnabit...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Et Deus Svarog magna in corona!
  
  Quis est ignavus, mihi crede, infirmus servulus?
  Fatum eius unum est - contumelias ferre.
  Hodie claustrarius, cras ignarus es;
  Et tu ipse aliorum terga verberare potes!
  
  Puellae vires habent, mox Vulcanus;
  Aliquando ac potenter deicit montes.
  Saevit malum turbo bellum;
  Et mortem generis humani ingenue lauit!
  
  Dicam igitur honeste equites;
  Fortis sumus cum Russi coniunguntur...
  Quaerunt enim furca et cultro
  Milites sumus in proeliis invicti!
  
  quae est fides nostra in Domino Christo ?
  Licet etiam Lada veneranda .. .
  Stalin comes similis est nobis pater;
  Et locus communismi paradisus erit!
  
  Qui fuit mortuus resurget;
  Et erimus pulchriores et prudentiores ...
  Et sane homo valde superbus est;
  Licet interdum ineptias portat!
  
  In amore, patria nostra quasi stella est;
  Mihi crede, numquam exibit...
  Magnum somnium adveho verus
  Pax et felicitas in universo!
  
  Mariam amo, Lada sancte veneror;
  Svarog pulchra est et Perun magna est ...
  Jesum amo et Stalin
  Sanctae facies iconum mihi carae sunt!
  
  Quando verus paradisus
  verum est , mihi crede , omnes spes .
  Tu cor das patriae,
  Omnia denique fortiores erunt quam ante!
  Puellae bonum certamen habebant et bene componebant. Quid tantis bellatoribus, nulla Hitler pro Russia terribilis est.
  Nihilominus milites Sovietici post decem dies pertinaciter pugnatum usque ad Tikhvin perruperunt.
  Inde ad ipsam urbem pugnatum est. Vires sane admodum inaequales.
  Germani imperium aerem occupaverunt et bombing non cessant. Res ab exteris dissensionibus contra Wehrmacht pugnantibus aggravatur. Multum praesertim Italiae partes.
  Exercitus Rubrum a Tikhvin detrudere conantur. Sed unitates Russiae difficile pugnant. Hoc unum est, casus realis obsessos servare Leningrad, fame pereo. Cibus ibi ab aere solum demitti potest, at Germani aircraft robusti pugnatorem habent et difficillimum id facere possunt.
  Et in media Augusti, Nazis Astrakhan expugnavit. Et in hac urbe Soviet puellae magna virtute et animo pugnaverunt.
  Hanc urbem heroicam phalanx puellis nudis pedibus operit.
  Nudo pede grenadem Alenka iacit, tum rupta nazis accendit et effodit;
  - Si mulier libidinosa est ut feles, vir suus habet mures in capite suo.
  Anyuta iecerat ad Fritzium, nec non grenade nudo pede iaciens, pipiabat;
  - Clarissimae notiones sunt tristes ex uma re publica, cum exsequuntur!
  Alla ad Fritzium incendens, et grenadam jactans, digitis nudis piscinam pulsans, grundivit:
  - Mulier callida est ut vulpes, et ipsa leoni regit si vir galli mentem habet.
  Maria, e sclopeto incendens, Fritzium pulsans, fremuit;
  - Deus potest facere aliquid, mulier tantum superat precibus, potens est!
  Matryona, incensa in hostes, letiferam prsesens leti nudis digitis, notavit;
  - Mulier, ne a viro quasi boa constrictore absorbeatur, aculeum aspidis habere debet.
  Alenka, continuans ignem apud Nazis, facete notavit;
  - Homo potest esse similis Creatori in omnibus, imitatio tantum, sicut simia non facit eum pulchrum!
  Anyuta accensus ad hostem, deinde piscinam cum grenade bene intento iactu prostravit, et dixit:
  - Homo omnipotentem Deum solum in seipso superare potest, atque etiam tunc, si a Pithecanthropo intellectualiter creatur!
  Alla, emissam accuratissime apud Fritzium editam;
  - Mulier pullum esse non vult, sed eius specimen est gallus gallinaceus!
  Maria in Nazis iecerat et cum nudo pede suo accurato iactu feriendo Pantheram notavit;
  - Mulier vulpes vere lupum habet in castoribus masculis!
  Marusya, etiam uredinem ad Nazis rupta, ac perurbane sarcinam nuda calce, edita;
  - In re politica, simile est in silva, si quercum porcum comederis, si leporem vulpem vorat, si asinus - tres pelles effundentur!
  Alenka, fusa furibunda agere et spargere pedites cum lemons comminuti, vyaknula:
  - Quo clarior est mulier, eo magis vulpecula est!
  Anyuta quoque in Nazis accensus, messuit eas, et nudas digitos grenans projecit, et diruit:
  - Grai homines in cerebro materia cinerea, personalitates clarae, cani in capite multae copiae carent!
  Alla in hostem iecerat, nudam calcaneo sarcinam explosivam dans, facete edixit;
  - Homo griseus est solitarius sicut lupus, et sicut lepus non habet requiem!
  Mariam falcationem Fritz, facete notavit;
  - Si politicus est magna vulpes, tunc leoni pars ei praebetur!
  Marusya a grenade deducente accensus, CITRUM cum nudis digitis proiecit, occentu:
  - Vulpes politicus e cancro veterno occasionem sumit ut caseum in butyro vehi!
  Alenka, ignem ex telo continuans, et nudo calcaneo sarcinae explosivae succubuit, yelped:
  - Pauciores sunt stellae in caelo quam sacrae scripturae interpretationes!
  Anyuta, Jaculari apud Nazis, edita;
  - carnifex in veste rubra, iustior, eloquentie politicus!
  Alla, continuans ad ignem, logice notatur;
  - carnifex acutum habet securim, politicus verbum acutum habet, primus caput verberat, secundus in cerebro stillat!
  Maria, continuans accurate Fritzium excutere, et aliud donum mortis cum nudis digitis jactare, notavit:
  - Secura capita interdum humaniora sunt quam cerebro madentia!
  Matrena Nazis interfecta, et nudam calcem grenade jactans, edixit;
  - Si civiles cerebrum stillent, comas molestia lacerabis!
  Alenka, apud Germanos ducem figens, per eum perrumpit, minaciter dixit:
  - Orationes politicae sunt quasi aqua ad brainwashing!
  Anyuta, dirigens ad hostem bene gerens, citreum nudis digitis immissis, edixit:
  - Quid est maximus deus in re publica, quid facit iniquitas!
  Alla apud Nazis fusa, et explosivam sarcinam cum nudo calcaneo iaciens, edixit:
  - Politicus suffragator semper spectat sicut asinus cum vulpis intuitu aratrum!
  Maria, in hostem inflammata, et nudis digitis, grenade letali potentiae iactans, effulsit;
  - Mulier paupercula corpus suum amat exponere ut locupletior vestiat!
  Marusya diu accendit rupta , acie Fritzam caedere et purring ;
  - Mulier discalceatus hominem citius induit, etiam si non admodum calceus est!
  Alenka, ignem in Nazis accurate conductum, notavit;
  - Nuda femina calcem, facilius est hominem in modum ocreis nere!
  Accensus ab Anyuta grenade Launcher et edita;
  - Ut modum calceamenta consequamur, mulier proprie "calceus" vir!
  Alla, nazis tundens rupta, et ad nudum digitos grenade jactans, respondit:
  - Mulier quae crure nudare nescit tempore, "calceatus" in aeternum manebit!
  Maria, in hostem figens, et sarcinam explosivam in calcem rotundam jactans, edixit;
  - Nimis saepe nudis cruribus femina spectans, homo periclitatur "calceati" se ad statum cornipedis!
  Marusya in hostem accurate accendit, et nudo genu grenade dato, respondit:
  - Ut nudis pedibus in perpetuum non maneas, debes calceos in tempore abicere!
  Alenka, ad jacendum in Nazis, et anhelitum ex illis pulsando, facete edixit;
  - Melior est pes nudum puellae quam tabernus tarpaulin invasoris!
  Anyuta, sagittam inextinguibili accuratione continuans, notavit;
  - Fortissimis armis non resistet, ante pelliculam teneram, lepidam plantam puellarem!
  Alla, incendii Germanorum statiin, edita;
  - Mulieres lepide nudo pede in peram hominis ascendunt!
  Maria in Nazis accensus magna diligentia et capita pulsans, notavit;
  - Visissima pars feminei corporis aurei nummi, pedibus nudis, et ubera nuda!
  Marusya, sagittando, sine misericordia pro Nazis, edita;
  - Mulier interdum calceos exuere debet, ne ante genua flectat!
  Alenka, nazis apte scriptam, et struices positis, logice notavit;
  - Facilius est nudo pede hominem super genua ponere!
  Anyuta, in hostem figens, infensi dixit;
  - Discalceatus in tempore, nunquam discalceatus!
  Alla, hostes effodientes, et adversarios interfectos, grundintur;
  - Facilius est mulieri nudo pede apicem aureum ascendere!
  Mariam quoque Nazis verberavit et purgavit;
  - Vir caligas es, si tibi non placet feminae crura!
  Marusya in Nazis iectionem misit, et sarcinam factam explosivis cum digitis nudis, a quibus Tigris traditus est, iaceret, fremuit;
  - Mulier gracilibus cruribus virum reverentiam flectet!
  Alenka Nazis verberabat, falcavit eos et emisit;
  - Digiti nudi sunt quam manus sollertiores, cum femina nummos e sinu viri "calcei" sumit!
  Anyuta amputavit Fritz et diruit;
  - Disertissima res est foemina virum sub talo pede nudo impellentem!
  Alla figens in adversarios, et in nudo calcem citrinam iactans, edita;
  - Facilius est via ad cor hominis pulchritudine pedibus nudis calcare!
  Maria Germanorum piscinam comminuit, grenade iaciens, elisa est;
  - Nuda puellarum pedes, tenaciores, cum Everestum cor hominis ascendunt!
  Matryona quoque mortiferum iecit et dixit:
  " Dilatis calceis, facilius est mulieri desertam maris socordiam transire!
  Hostem Alenka confregit capto bazooka et stridore:
  - Mutus eris ut solea, calcaneum vel nudis pedibus feries!
  Anyuta quoque vicem stridit denudans;
  - Crus femina nudum facit hominem in nudis puerilibus incidere!
  Cana alla, falcata Nazis pipiat;
  -Saepe calceati in nudis pedibus puerilibus cadunt!
  Maria alapam in Nazis accepit et diruit:
  - Si puella pulchras pedes habet, tunc in vita cornipeta non est!
  Matryona in hostes iecerat, et Nazis interclusa, quasi frumenti manipulorum, latravit;
  - Melior est puella discalceata quam calceatus vetula, catulus catulus, magis iocus quam vetulus leo!
  Alenka, incendens ad Nazismum et letalia munera jactans, edita est;
  - Optime, femina pectora nudis tribuet, et nudis pedibus calcea- bilis!
  Anyuta quoque Nazis tundebat, metit, et nudis tasque pedibus prostravit;
  - A spinis virilis indifferentiae, Foemina nudum calcaneum optime tutatur!
  Alla, jaculantes in adversarios, et ablata latae rumpit, notavit;
  - Firmissimum calcaneum homini nudo pede feminino!
  Maria, adversarii feriendi, et de grenade launatoris feriendi, edita;
  - Discalceatorum femina calcaneum, calceatum calceatum cum aneis maxime combustum!
  Matryona pulsans Nazis ferebat facete;
  - Non poteris calceamenti tempore dimittere - nudis pedibus fies!
  Alenka scribens in Nazis notatur;
  -Si fuste mentis es, tunc bene calere potes, solus te ipsum!
  Anyuta logice notavit, pulsans hostem, et explosives nudo pede iaciens sarcinam;
  - fustem habere bonum est, clavam esse malum est!
  Alla, nazis verberans, et nudo calcem grenade dans, yelped:
  - Projice pugni ferrei tibi superesse auxilium possunt, sed quercus caput ad mortem ducet!
  Maria satis logice notavit, Nazis falcationem;
  - Cum princeps non habet regem in capite, regnat in patria LICENTIA, et vendunt frustra!
  Matryona Nazis rationabiliter verberans, notavit;
  - Corona non est pro capite quod petasum!
  Alenka, Fritz opprimens, logice notavit;
  - In quercu caput et corona precario sedet!
  Anyuta, fusa accuratissime apud Nazis, edita;
  - Quercus quamvis fortis est, sed materia capiti ex ea fragilissima est!
  Alla, impiger jaculans in hostem, logice deducitur;
  - Quis caput fuste, praeligato caput fuste!
  Mariam stupri adversarii, editam;
  - Politicus crumenam et baculum in manibus tenet, tantum pecunia eius lignea est, et arundo charta est!
  Marusya logice notavit, citreum cum nudo pede iacere;
  - Splendidum caput, in minimis canos refert!
  Matrona, Nazis oppressa, dixit:
  - Flava non es, sed pulchra es anima clara, malas puellas verberare ut alii beate vivere possint!
  Alenka, apud Nazis mittentes, squeaked;
  - Firmam defensionem ex quercubus in truncis solis aedificare non potes!
  Anyuta, figens, logice notavit;
  - Si picus politicus non est, astulas tollet, non solum a stipite vetito!
  Alla infensi declaravit, Germanos pulsat:
  - Quamvis politicus aquila non sit, suffragatores corvos et galgulos esse putat!
  Maria, caesis hostibus, notatur;
  - Si permittitis politici ramenta a vobis amovere, tunc picus es certus!
  Matrena, Nazis falcata, se expressit;
  - Politicus cum suffraganeis vulpes est, at apud se criceta criceta est!
  Marusya grenade nudo pede proiecit et stridit:
  - Dolor politicus est sicut vulpes in cauea pulli, et stultus elephanto similis est in taberna Sinarum!
  Alenka, oppressa Fritz, edita;
  - Ordo silens est, politicus pulmentum loquendo creat!
  Anyuta, grenade dispergens Nazis, squeaked:
  - Politicus multum loquitur, praesertim cum os occludere vult!
  Alla infensi notavit, ornavit Nazis;
  - Aquam in mortario terens cum politico, nisi musculum linguae frangis, cum fructu iacet!
  Maria, opprimens hostes, et nudo pede proiciens grenade, notavit;
  - Politicus mixtura est vulpis et lupi, sed porcos multum!
  Matrena apud Nazis fusa, fremuit;
  - Quanto vulpis politicus, eo magis sues!
  Marusya, falcatura a Fritz, edita;
  - In politica, continuus catulus, lupi, lepores, gallinae, gallus et galguli, vulpes semper in regem eligitur.
  Alenka, Nazis opprimens, grunditur;
  - Dictator qui fingit se porcum esse leonem!
  Anyuta infensi notatur, inimicos pulsatis ictibus;
  - Politicus ob leonem transibit tantum, si vet asinus perfectus est!
  Alla prostravit Nazis quasi pulverem ex tapetis emisit;
  - Politicus ovina pellem induit, sed sanguinum tantum lupo cognatum facit, et arietem solidum sollertia!
  Maria, nudo pede grenade jactans, pipiabat;
  - Melius est cum principe lupus in vestitu ovium, quam aries in habitu leonis!
  Matryona, in hostem figens, subtiliter Robin Hood edidit;
  - Politicus balat de pace sicut ovis, at lupus crepat bellum!
  Marusya in hostes iecerat, yelped;
  - Politicus ut suffragii suffragia fundit quasi lusciniam, sed galguli eas tenet!
  Alenka, incendii apud Nazis, edita;
  - Si vox politica luscinii tibi videtur, noli corvus in hac causa!
  Anyutas lepide notavit, Nazis pulsat;
  - Si philomena politicus canit, tunc idoneum ludum te iudicat!
  Alla, Nazis caedens, notatur;
  - Venatio suffragiorum differt a venatione silvarum quod venator quam plurimum strepitum facit!
  Maria Magdalena, mittentes in hostem, clamabant;
  - Politicus, dissimiles ianelli, multum strepitus furandi facit, adulationem spolians.
  Matryona, in hostem figens, obstrepebat;
  - Politicus est etiam quodammodo deus, sed melius est eum non credere!
  Maria confirmavit;
  - Politicus lunam suffraganeam promittere vult, tantum obliviscitur addere non esse vitam ibi nisi harenam!
  Alenka, interclusio adversarii, grex;
  - Vae non ab animo, sed ex inscientia practica!
  Anyuta, hostes jaculans, squeaked;
  - Omnes mundi molestias non pecunia, sed absentia in quantitate!
  Alla jaculantes in hostes latis;
  - Lingua politico data est cogitationes suas celare, sed non qua facundia politicus canitiem suam abscondere potest!
  Maria incanduit in Fritz incanduit:
  Si ferrum ad catenas ierit, gladios non relinquetur, si argentum in oratione effundetur, pretium solvendo non erit.
  Matryona inflammata in hostem porrecta;
  - An politicus donum habeat promissis servandis? Possidet, sed non gratis!
  Marusya, apud Nazis fusa, notavit;
  - Elephantus stercore magnum acervum imponit, vulpis politicus, maior etiam mons catartico verborum!
  Lepide notavit Alenka, Nazis opprimens;
  - Politicus mellifluum orationum mel affatim fundit, suffragii merso catartico verbali!
  Anyuta, jaculans in adversarios, edita;
  - Dulcis oratio politici mellis est sicut rivus, modo natare in in quisquilias!
  Alla fusa apud Nazis, notatur;
  - Politicus promissionem implere potest, tantum ut suffragator impossibilis credat!
  Maria Magdalena, igne accuratissimo ducens, edita;
  - Multi sunt politici in comitiis, sed nemo est eligat, qui stipes, qui constrata, quae vulpes, quae porcus, qui ursus - unum tantum superest ab molestia -; rugiet!
  Matryona Nazis incensus et perbibetur ;
  - Politicus qui iugulum saepe lacerat, aures tuas recte calcitrare debes!
  Marusya Nazis secare dixit;
  - Politicus, dissimilis philomena, numquam gratis cantat, et vulpes donum habet!
  Alyonka pipiabat dentes denudans;
  - Politicus aquilam fieri vult, sed suffragator semper iura avium non habet!
  Anyuta cooed fusa pellentesque pellentesque:
  - Cur in volucris iura, quod mens picus!
  Alla infestatione Pythonis exsibilavit;
  - Politicus multa carmina varia habet, sed omnia uno modo: elige me!
  Maria, interfecta Nazis, grex;
  - Voter, ut bun, leporem, lupum, ursam relinquit, sed vulpes politica eum usquam devorat!
  Matrena notatur, Nazis caedens;
  - Politicus in intellectu muscae, in luscinio, in consideratione picus, blanda oratione numerabit, sed porcorum essentia ad oculum accipitris conspicuum.
  Marusya, pugnans Nazis, addit cum rictu;
  - Mulier est etiam vir bonus politicus, et saltem dat opportunitatem ut promissionem fidelitatis adimpleat ac delectet!
  Itaque puellae urbem fortiter defendunt et magnam spem dant.
  . CAPITULUM #4
  Nuper mense Septembri et primo Octobri, proelia Astrakhan adhuc continua erant, et Nazis meridionalem movit ad oram maris Caspii. Inexorabilis progressus Nazis ... In meridie, Nazis urbem Ordzhonikidze cepit et Grozny expugnare pergit.
  Bella Sovietica etiam in hac urbe heroice pugnaverunt.
  Hastati puellarum, Tamara duce, desperationem animi virtutemque prae se ferebant.
  Accensus est Tamara e machina sclopeto erupit, et nudis digitis tasque proiecit, dicens:
  - Gloria Patri nostro USSR!
  Anna accurate apud Nazis fusa, et etiam explosivam sarcinam cum nudo calcaneo iaciens, yelped:
  - Gloria heroismi!
  Akulina in hostem iecerat, yelped;
  - Pro patria et honore!
  Victoria apud Fritzium jaculans, et lethalem grenadem vi nudis digitis iaciens, fremuit;
  - Wehrmacht fortiter opprime!
  Olympias, sana puella, hostibus aciem dedit, Fritzium dempserat et condonavit;
  - In bello sancto, erit nostra victoria!
  Tamara , apud Nazis mittentes , et nudo pede grenade iterum jactans , notavit ;
  - Miles robur quercus debet, sed caput non quercu.
  Puellae accensae. Circum molem ruinae fumant ruinae. Explosio post explosionem sequitur. Fumus in celo oritur. Omnia circum ardet.
  Exitium ingens libra.
  Pulchra, discalceata flava Anna, dum grenadem jactat, revulsis Nazis blatheris sic:
  - In omni quercu cavum est, in omni quercu caput perforatum est, e quo cerebrum fluit!
  Akulina in hostem iecerat, et grenade suo decoro, sient, nudo pede, elidit;
  - Si callidus es ut quercus, et quasi aspen plicabis.
  Victoria, cana puella, nudis, sient, excidit crura, pipiabat;
  - Si vulpes astutiam non habet, tres pelles tibi venient!
  Olimpiada, sana, alta, magna, muscularis flava, vertit, nudo pede jecit grenadem et diruit;
  - Si quercus mutus es, quasi viscosa te eruent!
  Puer praeter illos repit. Calcibus nigris emicabat et explosivam sarcinam apud Nazis iecit. Tum quimuit;
  - Iuvenis miles melior quam decrepitus imperator!
  Turn Tamara iterum dedit. Nudo pede lethalem vi projecit grenade, Et crocitans ;
  - Pro qualibet sua nova secta, politicus tres pelles suffragii trahit!
  Akulina, hostes figens et infensi ridentem, fremuit;
  - Sicut quercus eris, scindet eam sicut viscosus et lepores.
  Anna, in hostem figens, nudo pede subruens lacus pipiabat tasque, pipiabat;
  - Vulpes callida etiam tres pelles leoni detrahet, si aries sit animo!
  Victoriam inflammavit ad Nazis, et obiecto funesto ad nudo calcem praesens, edidit:
  - Si vulpis fieri non vis, ut canis esuriens quereris!
  Olympia devicit Fritzius. Tum grenade nudo pede proiecit et pipiavit;
  - Vulpes politicus est, tunc in luce pullos suffragii incidit!
  Fremitus tormentorum crescit. Sturmtigers formidolosi in pugnam ingrediuntur. Ignem erucae remis bombs. Tota aedificia destruunt, simul domos opprimunt. Et procellae in caelo volvuntur. Vivamus sollicitudin ante in Soviet positiones incendunt. Bombae stillant. Panthera-2 iam visibilis est machina gravior quam Panthera cum tormento valido 88-mm.
  Germanicum vehiculum habet turrim angustiorem et minorem, et carinam sclopetum. Hoc monstrum si vapulat, tunc vapulat. Et potissime, non nimis grave, cum tormento potentiori de 900 horsepower.
  Tamara grenade in Panthera nudo pede proiecit 2 et coeduit;
  - Stultus eris ut truncus, ut lentum, non solum vulpeculas callidas, sed etiam timidos lepores dilaniabunt!
  Anna in Nazis iecerat, et adversarios falcando, nudo pede citrina iaciens, deduxit;
  - Etiam aquila, vulpeculae callidae, potest uda gallinam exponere!
  Akulina, hostibus interclusis, et percussis accuratis ictibus edita;
  - Homo somnians partes leonis saepe fit asinus a vulpe aratus.
  Victoria caesis adversariis rumpit, et nudo pede iacens letale, clamitans;
  Habet homo leoninas ambitiones, asini pertinaciam, ursi inscitiam, elephanti gratiam, at vulpes semper elicere potest.
  Olympia hosti locum dabant. Metuit eam sicut herbam qui metit, et fremit;
  - Vulpes rubei coloris, politicus ex lite cruenta!
  Crescebat vehementia pugnae. Urbs Nazis e tormentis gasi pulsatur, quae Katyusha in potestate erant. Et difficillimum erat Nazis resistere. Sed phalanx nudae pedis, mediae nudae puellae, ingenti studio pugnavit. Puellae paene non interierunt, viri plus vicerunt.
  Tamara iecerat ad Nazis, tasque nudis digitis increpuit;
  - Mulier fortes viros superat, in infirmitatibus suis ludentes, politicus suffragatores infirmos convincit, manifesto overplaying!
  Anna hostes interclusit, glandibus falcando simul dat in perurbanam sarcina calcem, edita;
  - Mulier callidissima est politica, quae non indiget studio vulpis esse, sed calceamentis manentibus nudis pedibus induere debet.
  Akulina adversarios praecisis infigit, et nudis digitis utens latrante;
  - Mulier etiam iuvenem amat, sed viridis pupae carior est illi quam viridis patroni aetas!
  Victoria cana illa ferrea dedit ruptam funestam aciem, et elisit elisam;
  - Viriditas iuventutis puellae trahit ripas virides virorum qui pingues arietes sunt!
  Olympias in hostes jaculans, et nudo pede aliud donum iaciens, clamavit;
  - Noli viridis pupam persequi, turbatio viridis oculos habet, et testa crispa!
  Pugnatur magis ac ferocior. Funesta proiecta ruunt. Sovietica loca rumpunt et conciderunt, tormenta gravidarum evertunt. Ac nova plana ruunt, impetuque sclopeta reddunt. Nubes pulveris in celum oriuntur.
  Inclementer in Nazis Tamara incendens, sumpsit et dedit margaritam, ante quam nudo pede grenade iecit;
  - Credens in Deum, in gradum animalis non mergitur: homo non est ovis humilis, non hircus foetidus!
  Anna, pugnans contra hostes, nudo pede dona Mortis obicit, notavit ;
  - Pecuniam in fidem hominum idem est ac stercus infundere aurum, diffidentia pullulant!
  Akulina, Pantheram destruens, infensi cecinit;
  - Dominico die credentes, septem sextas ferias in hebdomade non accipiunt!
  Victoriam, accuratissime in Nazis incendens, eamque infensi falcendam, notavit;
  - Fides in aeterna gehenna flamma lac superstitionis fervet, e qua removetur spuma, mali a religione!
  Olympias, heros foeminea, Nazis caedens, et tasque colosseam Nudo pereuntem potentia pede, notavit ;
  - Tantum truncos et quercus credunt in pyram gehennalem flammae aeternae, sinentes se quasi viscosi decerpi!
  Accensus Tamara a capto bazooka , nudis emicabat calcibus , et pipiabat ;
  - Quomodo lucet flamma gehennalis aeterni ignis? Nummi aurei nitor in loculis crurum a religione!
  Anna in hostes jaculans, Nazis colosso caedens, edita;
  - Perfidi Deum utuntur ad loculos implendos, et falluntur non modo inani capite!
  Akulina hostibus vicem dedit. Proiecit grenade nudis digitis et diruit:
  - Insidiatores e religione tres pelles ovium abscindunt, caprarum cornua frangunt, tantum lucrum illis cara est, et fides pro cuculla est!
  Victoria bombam scobem nudo calce iacit, coortis inimicum elisis;
  - Honestus sacerdos lupus leoni similis est, sola fides semper honesta est, et usus eius ambitiosus est!
  Olympias hostium machina tormentorum exusta est. Hostem metit et fasciculum tasque nudo calcaneo dedit, qui piscinam Levem evertit. Tum clamavit:
  - Quaelibet religio est mediocris fabula, tantum fructus ex hac phantasia fiunt in rationibus vere fabulosis!
  Ita fortiter pugnant puellae in urbe Grozny. Ac de summa virtutis se ostendunt.
  Et aliae puellae Astrachanum totis viribus defendunt. Aerobatica quoque et fortitudinem demonstrant.
  Puellae optime pugnant.
  Alenka grenade nudo pede proiecit, scidit Nazis, denudans denudavit;
  - Qui sinit te noodles suspendere in auribus tuis, semper esuriet.
  Anyuta, Nazis falcatio, cum hoc consensit;
  - Non eris plenus noodles auribus tuis.
  Alla ad Nazis irruptionem accensus, nudo pede grenade letalem iacit et clamavit:
  - Noodles aurium est ultimum minutum nausea-inducens catinum!
  Maria ingeniose notavit dentes denudando et sarcinam explosivam cum nudis digitis iaciens;
  - Hoc si Deus est, nemo scit, sed assidue hominem crucifigunt, ac si sit similitudo Christi!
  Marusya, stupri Fritzium, cepit et yelpit, infensi ridentem;
  - Homo nititur ad potestatem Dei dominum pertinere, sed tantum accipit crucem non secundum Deum!
  Matryona , dedit vicem , metit Nazis , proditque , nictu infensi ad amicos ;
  - Cor hominis ad bonum, animum ad utilitatem, et ventrem ad gulam contendit, et tandem pedes in foveam trahit.
  Ac fera proelia in Astrakhan crepant. Urbs in Volga cardinis defensionis Sovietici est. Heic talia proelia furiosa fervet. Sicut ollae scaturiunt.
  Et gravia, letalia plana ruunt. Yu-288 machina validissima est. Et guttae bombae cum perampla tenacitate.
  Alenka stridore, vicem in Nazis dans et nudo pede grenade iacit:
  - Si homo habet intelligentiam catus, sicut equus arat, et sicut canis comedat.
  Nudo pede mortis Anyuta emisit donum, Frangit Nazis et increpuit:
  - Hominem torquis indui se permittit, sed ut arat, flagello cogente caedi debet!
  Alla citreum cum nudo calcaneo immisit et grundivit;
  - Politicus magnum sinum habet, sed levis vagulus iustus est!
  Maria, incendens adversarios, exsibilavit;
  - Politicus qui suffragatoribus promittit lunam e caelo, potestatem venientem, lunarem landscape relinquit, et famem ad sidus plorat!
  Matryona ridens increpuit, dicens:
  - Diabolus in omni consilio locum omnipotentis Dei fovet, solum politicum minimum ingenii habet!
  Marusya, in hostes jaculando, et eos confidenter falcando notavit;
  - Homo studet omnipotentem fieri, sed eius progressus moraliter melius non facit!
  Puellae summo gradu facetae esse videntur.
  bellumque peracta est. Jet aircraft tentantur in Tertio Reich. Atque hoc etiam gravius argumentum in controversia cum URSS est.
  Tituli sane non admodum. Bellum trahit, et Russia pertinaciter resistit, etsi dat. Fervescunt pugnae, tanquam in ore vulcani.
  Finis octubris. Kalmykia omnino capitur, et Nazis trans Dagestanum progreditur.
  Nazis, modesta, sed constans. Pontus Classis paene interitus est.
  Ecce tota turma in eversore consistit puellarum. Nice quod minimum cantavit dicere. Puella tunicas habet et discalceatus currit, calcibus rotundis micans.
  Alicia, praefectus perditoris, fidenter imperat ut lembum fascist aggrediatur. Immittit torpedo , & dicit ;
  - In bello, ut in bono theatro, altera actio vagus est, lacrimae pro certo effundentur!
  Andriana est conjux, toti prole puellarum. Currebant nudae, calcibus undique, stridunt. Cuniculum meum erexerunt.
  Andriana remugit;
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Veronika, Nazis tormentario accensus, expurgatus;
  - In bello, sicut in pellicula: actio captat, nunquam taedet, tantum, heu, vere occidit!
  Destructor nudis pedibus, sient, gracilibus, puellis pulcherrimis de latere ad latus prosilit. Jacitur ut pluma.
  Alicia bitur, excidit, pedibus nudis, yelped;
  - Si non facilis es, terra in pace in bello requiescet!
  Andriana, e tormento accurate fusa, notavit;
  - Puella quae pugnare potest eques est!
  Alicia se incensa correxit;
  - Imo heros est!
  Et milites ridentes. * et linguas ostendit. Et tibiae pulchri- tudines, ita venustae, et vestigia sanguinis relinquuntur in ostro. Puellarum potens.
  Et nudi, calcanei ita sunt rotundi et decori.
  Alicia recordatus est quomodo captus esset, et Nazis flagello candente plantas suas permulsit. Hic es fere nudus in eculeo pendentis. Pedes nudi tui succincti sunt in truncum. Et titillant te candentis baculis. Hic et coccineo papilla rubra ferrum aduritur.
  Alicia per aliquot dies cruciata et cruciata est. Sed puella effugere poterat.
  Et dixit speculatori quod sciret locum in mari, ubi miserunt vas auri quod evacuatum est de Sevastopol. Fascist pro eo cecidit.
  Bene, Alicia, omnibus cruciatibus licet, virtutem suam retinuit. Hanc illi solvunt et ligatis manibus mittunt eam in navi. Et nudis pedibus, leviter in eculeo combustis, pistolam colligere poterat et duos fascistos emitteret. Tum funes solvit et natavit. Illa callide sedatus est. Virginum venerationem promeruit.
  Ex speciali Dicasterii genere illi adhaerere conabantur, sed Alicia specialibus ministris comminabatur ut accidens disponeret, et etiam canino eam suspenderet. Terruerunt.
  Alicia puella valde pugnata est.
  Ea etiam facete colligitur;
  - Securim ex telo amat carnifex, sed in proelio inepta peritia habet!
  Annuit Andriana, scidit illa pedes;
  - Etiamnum pulmentum de securi coquere potes, sed ea quae heroico stylo scripta sunt, carnificis securi descidere non possunt!
  Yuliana puella pulcherrima est. Illa tantum striatam in pectore fabricam habet, et subligar. Sed haec tam mira et pulchra est. Crura omnium puellarum perditor nudae sunt, et valde blandae.
  Cum Germani capti sunt, coguntur puellas circum pedes nudas osculari. Et captivos officiose facite. Et puellarum vestigia lambunt, et magna cum voluptate osculantur.
  Juliana cecinit;
  - Non sumus mali latrones;
  Nolumus occidere...
  sed nudae secuntur dolent;
  Volo omnes in facie ferrum!
  Puellae sane nihil prosperum sapere possunt.
  Andriana, nudam terunt vestigia, edita;
  - O fines novi, ne rideam!
  Alicia consensit;
  - Infinitas facultates eorum qui sibi non finiunt!
  Veronica nudos percussit pedes, nudos calcaneos iunxit, dentesque notavit nudans;
  - Fortissimus homo non trahere cupiditates intolerabiles!
  facete dixit Andriana, dentes denudans et tormentum incendens;
  - Longe est homo a Deo, quia non longe a macaco in imitationem naturae discessit.
  Veronica, rivos Nazis advenientium fluentes cum exquisitis offa comminuens, grundivit;
  -- Politicus in cupiditatibus deus est, in modo vultus sui, et in exitu usus prorsus porcus est!
  Soviet puellae bene pugnant. Sed sunt, utique, germanae, et etiam pulchri- tudines in bikinis et discalceatis.
  Exempli gratia, Gerda pugnator rarus est.
  Ipsa et socii eius sederunt in novissima piscina "Panther" -2.
  Puellae turmas Sovieticae iaculantur et fremunt.
  Mali sumus lupi, recipimus nullum bonum!
  Connivent oculos suos.
  Gerda, auxilio nudis pedum, apud Russos milites pulsatus est, et laetus elisus est;
  - Quis non lupus in vita est, tres pelles ab eo demittuntur, qui vulpecula non in animo est, sicut pullus exinteratus est!
  Carola etiam cum proiecto accurato percussus, per piscinam Sovieticam perrumpit, arma oppressit et yelped;
  - Lupus semper esurit, homo semper displicet, et politicus verbum veritatis dicere non potest!
  Christina, accuratissime in hostem fusa, et Russian lacus ferendi cum proiecto lethali, notavit:
  - Vulpes pilum pretiosum habet, sed vulpes cautiones politici nihil valent!
  MagDum sclopetum in hostem prehendit, nudis digitis verberavit, grundivit;
  - Plus lac caprae quam politicus, qui aries mente.
  Gerda, accurate continuando in vehicula Sovietica jaculando, notavit;
  - In comitiis politici similes sunt inter pestem et choleram, quamvis politici multo magis contagiosi sint in schizophrenia!
  Charlotte percussit triginta quatuor, et turrim disrupit, dixit:
  - Politicus nasum lupi ad lucrum habet, sed ipse porcus ad guttulam promptus est!
  Christina proiectionem nudorum digitorum ope emissam in se emisit;
  - Politicus est aries qui ad solium leonis properat, et cum summum attingit, in vulpeculae gallinaceum suffragii vertens vertit.
  Magda infensi notavit mittens Sovieticum auto-sponsorium propellendi munera mortis nudis digitis;
  - Non credunt politicis, sed suffragantur, non intelligunt musicam, sed libenter audiunt, noodles non edunt, sed libenter auribus suis inhaerent!
  Eorum "Panther" -2 valde activa est. Proiectum autem accuratissime emittit.
  Machina Germanica omnia praedia Sovietica confidenter opprimit.
  Gerda surculos canit;
  - Unus, duo, tres - consilium frange!
  Charlotte Ignes accuratissime percutit et sibilat adversarios;
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Christina, ope nudis pedum inflammata, per triginta quatuor, adjecit:
  - Hostes omnes in latrina macerent!
  MagDs saevit in hostem, effuddit;
  - Patria flens non credit!
  Gerda eliditur;
  - Et malum oligarcharum dabimus in cerebro!
  Charlotte lepide notavit, Soviet howitzer concha ferire:
  - Aurum solum spectat pulchrum, immo hoc metallum, semper humanitas passus, superbus factus est!
  Christina, in hostem figens, lepide se exprimit;
  - Nudato pectore, facilius est femina tres pelles ab viro divellere!
  Magda, in adversarios figens, primum notavit;
  - Pedes nudis puellis, in galoshes ponite homines!
  Nempe lepide sunt puellae in piscina. Apud Fritz et gubernatores sunt frigidissimi.
  Albina et Alvina in universo mundo maxime formidabiles sunt. Hic iam ad numerum quingentum aircraftrum quemque iactum pervenerunt. Solus Massiliensis antecedit. Adiudicatus est Magnae Crucis Ferreae Crucis pro 500th aircraft classi Sovieticae. Sed Albina et Alvina multo serius pugnare coeperunt, et ideo Massiliam mox consequentur.
  Albina et Alvina pro 500th elit crucem Militis crucis ferreae cum aureis quercu foliis, gladiis et adamantibus receperunt.
  Et nunc pugnant cum gubernatoribus rubris.
  Fibulas nudo pede premit Albina, quinque plana Sovietica figit simul ac stridore;
  - Si homo ocreis sapit, semper in galo sedet!
  Alvina, in elit Russica illata, eas nudis digitis pulsans, notavit:
  - Mulieris crus nudum in tempore ponet in galoso caliga!
  Albina, vehiculis Sovieticis ignem optime molientem, den- dente facete respondit;
  - Homo qui saepe nudum et feminas pedes aspicit, in galoso sedet!
  Utraque puella, duobus more Yaks pulsans, elidit;
  - Nuda crure femina bene sub talo agitet et perfecte in galoso sedet!
  Milites hic in magna altitudine videri possunt.
  Sed si magnifici gubernatores Germanorum sunt, tum etiam speciosa Soviet puellis-Komsomol membra sunt.
  qui fortiter pugnant. Atque etiam catervas Tertii Reich feliciter deducunt.
  Anastasia Vedmakova sumpsit et ope nudorum digitorum adstravit Germanos et pressit;
  - Vir intus vertere paratus est ut calceos puellae divelleret!
  Akulina Orlova apud Nazis fusa, lepide notatur;
  - Aliquem calcem nudo calcaneo intus vertere potes!
  Anastasia etiam Fritz tundebat et diruit;
  - Nudum foeminae pedem in medio foris quemlibet virum convertet, etiam si novissimus tabernus!
  Akulina Orlova de Focke-Wulf pulsavit et sibilaverat, denudans pulchris dentibus;
  - Si vis hominem intus vertere - solve calceos, si vis eum in galos ponere, calcaneum tuum expone!
  Et puellae consonantes cantabant;
  Bellum in universo saevit,
  nulla ratione opprimi necare.
  Satanas solvit
  et mors cum eo venit!
  
  Et quis cursus
  Flumina sanguinea et insana.
  Trabes laser in templum eiciet;
  et fulgor disparuit homo!
  
  Et tale chaos
  Inundaverunt universum...
  Tristis sors hominum
  Dolorem perferendis, perferendis!
  Puellae partim ius possunt esse. Bellum non est felicitas. Sed simul hospitio.
  Duo gubernatores novicii germanici, Eva et Gertrudis, contra Focke-Wulf modificationes oppugnantes pugnant. Oppugnant terram scuta Sovietica ex aere.
  Eva, incendere et incendere eruca, adnotat;
  - Cur infantia discalceata est, quia femina nuda crus facit homines capita sua, quasi pueri sint?
  Gertrudis eruca exusta pedali nudo calcaneo premens et munitum Sovietici exercitus frangens et diruit:
  - Desiderium videndi mulierem nudam facit hominem intus foris.
  Eva hit iterum, percute turres et triginta quatuor, facete dictum;
  - Ad mulierem exuindam, bonos calceos primum induere oportet!
  Gertrudis nudo rotundo calcaneo pedis venustatis utens adversario verberabat, et dicebat:
  - Negotiatio femina tres pelles ab homine solvetur tempore tempore.
  Eva erucae in Soviet bunkers accensus et yelped;
  - Mulier, quae nudus erit in tempore, non fiet discalceatus, et calceatus est vir.
  Gertrudis, Sovieticis copiis caesis, confirmavit;
  - Mulier discalceata induet hominem caliga et ponet eum in galos et convertet eum intus et discalceatam faciet eum.
  Hic, sane, puellarum ratio est quam contra eam contendere non potes. Puellae nudis pedibus et bikinis pugnant.
  Et amant pulchros iuvenes, et in genere tales, ut justi sint eximii.
  Et si cantant, centum interficientur!
  Puellae hic sunt utrinque dignae et pulcherrimae, ut revera intus sint homines!
  . CAPITULUM #5
  Urbs Grozny, copiis Nazi totaliter circumdata, primo Novembris anno 1943 cecidit. Cohors soluta cum puellis e lebete Shali se recepit.
  Jam montes asperi erant, et ad defensionem aptius decebat. Lacus Germanicus multum expendit, praesertim Maus, et satis incommodum fuit eos in montibus pugnare. T-3 tank iam e productione evulsum est, sed modernisata versio T-4 adhuc producta erat. Etsi evasissent moraliter. Potuit tamen contra T-34-76 pugnare. Et bene pugnate. tormentum eius potentius erat et rostrum maiorem quam triginta quattuor habebat.
  Tamara et puellae pugnaverunt in Shali. Puellae hunc magnum montem vicum - realem urbem servare conati sunt.
  Fortissime pugnaverunt pulchri- tudines.
  Tamara grenade nudo pede iacit, accendit ruptis et cooed;
  - Pro matre USSR!
  Anna Nazis ignem aperuit. Levius-t 4 clivum ascendere conatus est. Puella, nudo pede grenade projiciens, machinam Nazi ejecit, et diruit:
  - Pro nostra matre Patria!
  Akulina ad Fritzam et nudum calcem iecerat, unum mortiferum ffoyle involutum, vyaknula serviens;
  - Mater semper sancta est!
  Veronica in hostem figens, citrina nudis digitis jactans, emisit;
  - Pro Russia gigantes!
  Olympias, immanissima femina, etiam nazis nudis digitis grenadam proiecit et stridit;
  - Pro communitate!
  Tamara, ignem ad Nazis bene tendentem, et quasi ramenta de ligno amputans, edita;
  - Quo plus quercus in exercitu est, eo fortior nostra defensio!
  Anna notavit, denudans dentes, et fusa perampla accuratione et furore Nazis:
  - Perdam te omnes.
  Lacus "Leo", vehiculum magnum cum dolio gun longo. Hic novissimum gun 105 mm habet, dolium longitudinis 100 EL. Et evenit ut diutissime sclopeto. Et hoc truncus vi lethali prominet.
  Akulina propagines ex bazooka apud Nazis et stridore;
  - Gloria temporibus communismi!
  Victoria etiam ignes ac fremit;
  - Gloria Heroibus Russiae!
  Olimpiada confirmat incendendo in Nazis et iectionem grenade nudis digitis;
  - Maxima gloria!
  Puellae, notandum, phaenomena sunt, ac valde grata. Eorum frigiditas colossa est.
  Tamara, in hostes jaculans et denudans dentes, dixit:
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Ingressus Anna in hostes dicit infensi, nudamque grenade jactans in digitos;
  Corda nostra concorditer faciamus!
  Connivent sociis.
  Akulina quoque vicem dabit, quomodo adversarios demetere et rugiet;
  - Pro meis victoriis per tectum!
  Akulina Petrovskaya puella simplex non est. per multum ire necesse habuit. Peculiariter, surripere et deprehensa est. pergebat etiam colonias puerorum. P. Nihil, supervixit. Discalceatus per nives ambulavit, sed haec tantum salubrior et fortior facta est.
  cum phrenetico pugnat Victoria furore. Turn in hostes dedere. Fritz downed fall. tum nudis digitis grenade projecit. vehitur eversa.
  cooed puella;
  - Pro magnis finibus!
  Olympias immanissimo furore pugnat. Ictus eius validi et contriti sunt. Monstrum vere est puella. et ita adversarios verberat. Sic nazis active delet. Fors minima non dat.
  Olympias in summo pulmone fremit;
  - Gloria huic spatio communismi!
  Tamara, Nazis jaculans, fremit;
  - Gloria communismi Lenin!
  Anna incendit in adversarios et stridore;
  - Pro USSR!
  Akulina, falcatio inimici, fremens, stridor;
  - Pro summa aerobatica!
  Victoriam, apud Nazis jaculantem, effudisset;
  - Pro phaenomenis victoriis!
  Olympias, Nazi tank opprimens, gressa;
  - Pro communitate USSR!
  Est etiam Tamara incendere. Verissime figit, tegens adversarios accurate erumpere. Is falce metitur et stridore;
  - Temporibus communismi gloria!
  Anna, Nazis fusa, et praecisis ictibus falce secans, exclamat:
  - Magna heroibus gloria!
  Et pedibus nudis tasque iacit. Haec avia est.
  Akulina interfecto Fritz infensi fremit;
  - Pro communitate!
  Vellicat cum corpore musculari.
  Victoria etiam Nazis verberat. Et nudis digitis iacit munera homicidia in adversarios et stridore;
  - Pro mundi magnitudine!
  Olympias quoque in hostes figit. Pulsat eos sicut arundo LANUGO et fremit;
  - Gloria magnae communismi!
  Et nudo digito grenad vi lethalia jactat, Hostes discerpens.
  Sic quinque hostes sustulerunt, et secant, et exstinguamus eos, et terunt eos.
  Germani repressi penitus haeret. Hic difficilis facta est, et rixantur.
  Hic iacula gasi sunt, et infensi agunt. Fontes et dignitates destruunt.
  Verberat et "Sturmtigr" eminus in hostes - Exercitus rubri est.
  Germanae puellae monstrant et tormenta auto-ursa "ursa" et quomodo hostes cum eo feriunt. Et sunt realiter et penitus eruditi. Et testa pensans unum et dimidium centnatores fossas Sovieticae frangit et munimentaria.
  Bellator Frida fremit;
  - Pro maximis Tertio Reich!
  Connivent sociis. Dehinc fascist nudis pedibus iterum incendet puellas.
  Et volat rugiens et exitialis. et sicut flatus, tunc totum infundibulum terra ex aestu fervente formatur.
  Ita Germani copias Sovieticae penitus obtinent. Una e primis TA-152 elit in caelo volat. Apparatus multi consilii, sicut Focke-Wulf, sed provectior, velox, distrahendus cum validis armis et armis. Tum adhiberi potest ut pugnator et ut impetus elit.
  Copiae enim Sovieticae, autocineto, ingenue, magnum problema fieri possunt.
  Helga TA-152 fugit et duos praedia Sovietica oppugnat quae prope Shali appropinquare conantur. Bene puella accendit. Turris qua-triginta prima tectoria frangit, Et fremit;
  - Pulchra sum militaris!
  Tum deinde currus aggreditur, qui accelerare conatur. Sed anni varii non ita faciles sunt.
  TA-152 hanc victimam cum tormento 37-mm perforat.
  Respondit Helga et cecinit;
  - Skidded, lapsus sum alicubi, skidded me!
  Et despiciens se ... Hic Yak-9 oppugnare conatur. Germana puella deprimendo felis nudo pede eum facile pulsat et confidenter annuit dicens:
  - Sum vere magnus!
  Helga puella magno aplomb esse videtur. Et cum hostibus cruenta experimenta gerit.
  Et si verberaverit, non parum cuivis videbitur.
  Helga sarmenta in vehicula Sovietica et stridore;
  - Quid, secundum animum impossibile est vivere!
  Et nudis vestigiis quomodo clavum ferire. Haec puella est omnibus puellis, puella.
  Et si rugit....
  Albina et Alvina in caelo sunt etiam bellatores acerrimi et pugnaces.
  Puellae, aeroplana Russiae, putant vitam bonam et vitam bonam esse delendam.
  Et nudis digitis tormenta aircraft ad scuta dirigunt. Soviet cars non superesse. Puellae autem eas sic verberant. Casu minimo tibi non dant.
  Erant pugnae puellae;
  Dicunt quid aliud.
  Russi audacter adorti sunt;
  Ad litteram satanas!
  Albina est bellator in acie instructa et fremit in summo pulmone;
  - Super ero, mutabo! Super Champion!
  Et cum nudo calcaneo, tum claviculis feriendo, adversarios in frusta discerpens.
  Alvina, in adversarios figens, ad verticem pulmonis fremit;
  - Et quis invenimus in silva?
  Et quis invenimus in silva...
  iocarimus,
  discerpemus!
  Dilaceramus eum!
  Nudo calce, quomodo letifero amplexu hostem addet. Haec puella est - omnes puellae frigidissima sunt!
  Pugnae pugnae maxime trucidantur. Et ideo militans et ferox sicut panthera.
  Magnus et Germanus feles in oppugnatione sunt. Expugnatio Astrakhan. Milites Sovietici domos magnas copias disperdunt.
  et moriuntur, sed non cedere. Saevis pugnae tales.
  Gerda nimirum est ante oppugnationem et ad pugnam paratus. Sic iaculatur, simillima femina Robin Hood in bikini. Et haec omnia frigidum est.
  Et si etiam in ore Guidonis papillam coccineam imponat.
  Her "Panther" 2 opera. Viam paulo alia modificatio piscinae a puellis cum 75 mm 100 EL tormento stravit. Est pugnus et ignis velocior. Ita et copia testarum maior quam in 88-mm sclopetis.
  Gerda germen nudis digitis et ululatibus;
  - Unus, duo, tres... Napalm lacerate!
  Carola quoque, post eam accensus et yelped;
  - Quattuor, octo, quinque - celeriter ludere!
  Kristina vapulat, perrumpens piscinam Sovieticam et pipiabat;
  Audacter in pugnam ibimus pro virtute Nazis .. .
  MagDum nudo pede accendit et infensi pipiat;
  - Et omnes communi- tates omnes occidemus!
  Puellae ad extremum et insanus feroces agunt. Et eorum "Panther" -2 cum emissa accurata Soviet howitzer evertit.
  Puellae cachinnant et cantant;
  - Gloria in mundo nostro .. .
  Et Elisabetha die tricesimo quarto in partes impetum ferox agit. Et nudo calcaneo felis urget. Hostem prosternit stridens ;
  - Sit communismus!
  Catharina nudis digitis proiecta vi letale emittit, hostem perforat, et stridore cacumine pulmonis;
  - Pro magna Russia!
  Elena in Nazis accensus. Testa Pantherae frontem ast et dimovit.
  latrante puella;
  - Communismus nobiscum erit!
  Eufrasia quoque nudo pede pulsabat hostem. 4-T- Ipsa perfodit latratu ;
  - Gloria communismi!
  Hae sunt puellae pugnae. Quomodo autem iaculantes pulcherrime conchae volant, ipsae triginta quattuor moventur. Et tenta, move e curru tali. Hoc difficillimum est.
  Puellae autem ingrediuntur et pugnant in bikinis et pedibus nudis utuntur. Mirabiles et admirabiles bellatores.
  Et si fututum est, non parum cuivis videtur. Et conchas mittunt rabido furore.
  Elisabeth, ope nudis digitis, in hostem figens, inimicos pulsans, pipiabat;
  - Gloria notionibus communismi! Gloria Patriae nostrae!
  Ekaterina etiam accensus, nudis digitis utens, Fritzium stridore percutiens;
  - Pro patria et victoria usque ad finem!
  Elena, in adversarios figens, infensi respondit, dentes margaritos denudans et nictans oculis sapphiri;
  - Spatium nostrum communismi celebre est!
  Euphrasia, in hostem figens, eum perampla, phaenomena accuratione, feriendo edidit;
  - Pro matre et Stalin - iubilant!
  Puellae manifesto colliduntur et omnes possunt...
  Decembris 1943 iam advenit.
  Alenka et turma eius etiam in Astrakhan pugnant et adhuc ibi manum tenent. Herois pugnatur.
  Alenka vicem dat, linea nazis devolvitur, tum nudis digitis donum mortis eicit et fremit;
  - Homo homini similis est patibulo, tantum, proh dolor, saepius ingenio quam potentia!
  Anyuta, hostes inflammatus, hostes interclusit, perurbane sarcinam nudo calcaneo dedit et pipiabat;
  - Homo habet asinum pertinaciam, ambitionem leonis, at re vera capra est!
  Accuratius alla incendii apud Fritzium, eliditur;
  - Vir pro femina locus est bovis, carere non potes, sed taeter est accedere!
  Maria vero Nazis inflammata, facete respondit:
  - Quid commune est inter virum et secretum in cubiculo muliebri - quod tantum feminae balant apud viros!
  Marusya, nazis amputans et nudas digitos tasque jactans, vyaknula:
  - Mulier vulpes callida est quae aliquem leonem sicut lepus devorare potest.
  Matryona falcata Nazis et nudis digitis fugamus conducti mussat;
  - Mulier viro masculo eget, si virum non verberaverit, vita nulla erit!
  Alenka incendere apud Fritzium yelped;
  - Femina viris ut cornibus porci eget, tantum pilum tunica a viris donata cara est!
  Et puellarum pedes nudis pedibus, quomodo rideant, dentes denudantes, et nudis digitis tasque jactantes.
  Bellator puellis conlisio. Eorum elementum pugnare, elementum pugnare!
  Astrakhan videtur non renuntiare. Quod ad puellas huc pertinet.
  Milites Tertii Reich copiae perampla sunt. Novae piscinae divisiones tam potentes sunt. Productio lacus augetur. Bombingae nullae sunt, ex Italicis, Gallicis, Belgicis et Batavicis possessionibus in Africa subministrare laborem potest.
  Item ex Africa extrahi oleum, tungsten, multa elementa, etiam uranium.
  Hoc est, lacus novis impressi sunt. Speciatim species "Panther", tutior et gravioris armatae, cum validiore tormento belli decursum aliquantum habet momenti.
  Sunt lacus et massa nec volutpat. Opus iam confectum est in Yu-488. Prima productio aircraft Tertii Reich cum quattuor machinis. Potentissime et ieiunant. Caleatio eius est area relative parva ala, quam ob rem bomber ad celeritatem DCC chiliometrorum per horae volare potest. Hoc significat quod pugnatores Soviet certo non assequuntur.
  Ita URSS novam quaestionem medicandi habet. Exercitus rubri copiae actu exhaustae sunt. Pueri machinis posuere. Iuvenes ab aetate quattuordecim paene publice iam pugnant. Pueri sapiunt utique, et in genere boni pugnatores. In iuventute, facilius est abscondere et ascendere arborem. Et citius vincuntur artes militares. Iuvenes tam adulti pugnant, durius sunt ferire. Imo et psychologice difficilius est filios emittere.
  Germani snipers feminae admodum paucas habent, et iuvenum pugnatores incommodi sunt quamlibet feminam mittere, pudet...
  Imo ab quattuordecim annos in URSS vocare coeperunt. Sub armis etiam et alumnis. Plures feminae in exercitu erant. Praesertim libenter accipiunt sexum pulchrum in piscinis et aeroplanis, et in snipers. Bonae sunt snipers. Et quoniam plerumque sunt minores quam homines, commodius est illis in lacus et aeroplano pugnare. Etiam saepe eleifend in lacus pugnaverunt. Notandum est quod pueri et feminae corium suum molliores sunt, et earum plana et lacus minus probabile est evelli quam viri adulti. Nulla a venenatis quam, in pellentesque nibh. Puer in arctiorem hiatum repere potest, aut se fingere aut arborem ascendere. Saepe in exercitu pugnatores minores quattuordecim occurrere coeperunt.
  Bellum devorat opes humanas. Territorium autem minus et minus fit sub potestate USSR. Et adhuc multi pedites Iaponiae certare debent. Etiam, ac lacus samurai bonae sunt, ac praesertim tormenta auto-propelluntur. Visi etiam sunt in serie cum media piscina, viribus comparabilis cum T-34, et etiam fortius in armatura antica.
  Itaque Iaponia periculosum est subaestimare. Et ad bellum cum eo necessarii sunt milites.
  Stalin timidus est et magis ac saepius in iram cadit. Die 25 mensis Decembris anno 1943 edictum est, ut familiares eorum qui dediti erant, cum liberis inde a duodecim annis mitterentur, et iuniores ad colonias laborandum mitterentur.
  verberare praesidiis saepius utebantur. At illi acrius tormenta torquebant.
  Stalin intolerabilis simpliciter factus est. Beria primus pacem cum Nazis agere instituit. Sed Hitler pacem noluit. USSR perfecte vincere voluit. Praesertim cum socii sint extra imperium et semoto.
  Jet aircraft in Tertio Reich effectae sunt. Imprimis, ME-262, sed hic pugnator machinis certioribus opus fuit ut nimis saepe non fragorem.
  Tam Arado bomber ac Yu-287 consilium polliceri videbantur.
  Novissima TA-152 se bene in usu ostendit, sicut multi-proposito machinae et velocissimae. In genere militari adhuc fortius in aere Germanico erat. Praeterea Soviet Yaks et Laggies, intuitu aluminii defectus, graviores et minus maneuverabiles quam machinarum referentiae evenerunt. Ita qualitas aviationis Sovieticae in gradu critico cecidit. ME-309 cum armamento valido, etiam problemata maneuverabilitatis ratione habita, cum vehiculis Sovieticis bene copevit, ME-109 divellens. And the TA-152 should have replaced the Focke-Wulf.
  Ita Germani hockey plus minusve sunt.... Sed opus est artificio exerceri.
  Exempli gratia, Lev-2 promittitur primum piscinam cum novo schemate layout. Germani in uno stipite ante piscinam transmissionem et machinam ponendo et turri in tergo versando servaverunt in caddie hastili et vehiculi altitudinem submiserunt. Quam ob rem "Leo" -2 evasit multo levior, et ideo velocius.
  Perspecta difficultatibus bellicis, productio piscinarum gravium in URSS fere cessavit, in serie fere omnia una secundum T-34-76 erant. Itaque Nazis, in exertus ut novam piscinam principalem crearet, iam non erant armatura nimis crassa facturi. Et "Leo" aptare potuit in quinquaginta quinque talentis, cum tormento equitum mille ducentorum. Nihilominus pondus Lev-2 tank redactum magis redactionem qua- libet sclopetis potuit. Illud plane redundans. Porro triginta quattuor armatura erant ignobilia, et etiam 37-mm, tormentum Germanicum obsoletum iam penetrare inceperat.
  Erat Stalin plane freking ... Et iaciebat tonitrua et fulgura ... sed non poterat facere quicquam .
  In Novo Anno Eva Germani impetum in partem Astrakhan, Volga Delta adhuc vacuam iecerunt. Praesentia multarum claustrorum fluminum, locorum difficilium, propinquitas maris Caspii permisit Exercitus Rubri defensionem Astrakhan obstringere, et etiam melius quam Stalingrad servare. Praeterea, puellae Sovieticae singularem heroismum ostenderunt.
  Et in Caucaso, praesertim hieme, difficillimum est montes movere. Verum, ad Caspii maris ora commodiorem Germani ibant. Makhachkala, finis factus, ubi copiae Sovieticae, omnibus copiis in pugnum contractis, Nazis obsistere conati sunt.
  Sed munitionis quae mari tantum liberata non erat, satis erat.
  Tamara cum cohorte puellarum nudis pedibus deperibat perdite.
  Feminae bellatores pertinaciter pugnaverunt et singularem virtutem et magnam virtutem praebuerunt.
  Et fere nudi pugnaverunt hieme et gelu.
  Tamara grenade nudo pede iacit, deditque irrupit, falcando adversarios stridit;
  - Pro USSR!
  Anna quoque pedis nudo cum pede carpit et pipiat;
  - Pro communitate!
  Akulina bene curatum erupit, hostes pulsavit et vociferatus est;
  - Pro magnitudine Russiae!
  Contrita in hostes Victoria, caesis hostibus coepit, barbam tanquam novaculam interclusam ac mussat;
  - URSS stabit!
  Olympias in hostem iecerat, et sarcinam explosivam cum nudis digitis iaciens, vyaknula;
  - Pro patria et victoria usque ad finem!
  Ita pugnant puellae. perdite ac perampla determinatione agunt.
  Tamara , jaculans , notavit ;
  - Diabolus non tollet, et tunc tollemus eos!
  Pugnatum est hic inhumanum et simul constructivum ... .
  Anastasia Vedmakova in caelo pugnat.
  - Ave tempus communismi!
  Et nudis digitis tormento aircraft ad scopum intendit, et plana hostium, post quae stridet, pulsat:
  - Pro felicibus laboribus!
  Akulina Orlova pulsans adversarios confidenter fremit dentibus denudans;
  - Pro tanta communitate, in tota tellure!
  Gubernator clamat:
  Etiam pellentesque, sapien!
  Et nudis digitis tormenta tormentorum ad scopum dirigit et hostem frangit et stridore;
  - In nomine temporis communismi!
  Aspiciamus, puella terminator est et flamma urens. Nemo ignivomum cum eo comparare potest.
  Akulina Orlova cecinit:
  - Ego iam, quo die, fides in Deum somnio, tam piger sum, nolo orare!
  Et infensi despiciens pulchritudines.
  Hic sunt pugnae...
  Plana puellarum iam vincuntur. Et hoc est solidis eorum minus. Etiam ac magna nec ipsum cursus pellentesque.
  Unus e pueris qui pugnaverunt iaculatus est et tempus non habuit cum parachute saliendi. Quod quidem colossale eius est.
  Puellae in aere pugnant et iocum habent.
  Albina et Alvina pro bono pugnantes ME-309 pugnant et, utique, turpis strenue sunt.
  Puellae valde superbiunt de successu eorum...
  Albina Sovietica in planum emissa, ope eleganti, pede nudo, diruit;
  - Pro nostris aquilae!
  Alvina tres currus Russian falcavit in unum erupit et increpuit;
  - Pro falconibus nostris!
  Puellae ad negotia famosissima descenderunt... At illi etiam milites Russici cruciati sunt.
  Hie gubernator quattuordecim annorum captus est. Pulchri- tudines filiorum rotundorum calcibus frixi pro eo. Et tunc nudum cum aqua glacie inceperunt ... Deinde aqua ferventi, et iterum aqua glaciei.
  Tales sunt pulchri- tudines ... .
  Albina cecinit;
  -Dones, ungues, dentes, pugni!
  Alvina clamavit in summitate pulmonis;
  - Ita bonam pugnam volunt!
  Puellae autem nudis digitis miracula facere perseverabant et plana Sovietica descendebant.
  Quamquam gubernatores Russiae etiam eis responderunt. Alice and Angela have just translated to Yak-9. Germani simul et trituremus;
  Rem publicam fortem es;
  Comes Lenin et Comes Stalin...
  In USSR omnes homines vere aequales sunt;
  et pugni ex ferro et chalybe!
  
  Lenin enim bestia Adolf non timet;
  Nunc Vladimirus dux est comes Stalin...
  Fritz in oculo, non in supercilio;
  Omnes Nazis simul discerpti sunt!
  
  Russia est mater mea
  Magna, immensa Mater...
  Omnes gentes una familia sunt;
  Mox sub communismo vivemus!
  
  Fortius patriam faciamus
  Cito virescit Russia ...
  Nos fascistam in fronte feriemus potius;
  Et mihi credite, nostra virtus in saxum non vertit!
  
  Jesus autem princeps satis magnus;
  Ipse est Dominus noster, et Deus Albus universi.
  Fuhrer vapulabit ac durissime;
  Ceterum virtus immutata est!
  
  Ita, pro sancta patria nostra, sanctus;
  Acriter pugnabimus Fritz ...
  Puella discalceatus in nix decurrit
  Illa furentem pugnare cupit!
  
  Ita Stalin dux Sovieticus nunc factus est;
  Tantus, fortis, eruditus...
  Russiam communismi noli tangere;
  Quamvis virtus Luciferi tecum sit!
  
  Hitler accipere possumus, crede mihi
  Etiamsi virtute daemonum praeditus...
  Una Hitler est bestia praedatoria;
  Etsi Fritz non sunt morons fateri!
  
  Denique Berolinum pugnatores intrabimus;
  Ibi Lenin, aka Stalin, nobiscum erit.
  Fascistae ut catuli facile dilacerant;
  Et credite quod virtus nostra non decrescet!
  . CAPITULUM #6
  Novus annus MCMXLIV venit ... Quamvis difficillima situs in frontibus, labor in USSR comparatus erat ad novam technologiam creandam. Speciatim magna spes est cum IS-2 piscina et armis validis sociati. tormentum 122 millimetre validum argumentum in bello contra Naziseos fieri potuit. Spes etiam in T-34-85 confixi sunt cum validiore sclopeto, turri magna, sed eodem carinae et subcarro.
  Res peius erat cum aircraft. Yak-3 productionem ob inopiam GENERALIS duralumin produci non potuit, et LAGG-7, ob novam machinam, sine diminutione productionis deduci non potuit.
  Ita Stalin decrevit ut tunc temporis principalis pugnator Sovieticus Yak-9 et LAGG-5 erat, et IL-2 impetus aircraft fabricare et tenax facile erat. Et in lacus, paulatim transitus ad T-34-85 et IS-2.
  Etiam ut nulla in nulla...
  Et frontem rimis rumpentibus, Germani Caucasum ceperunt. Makhachkala cecidit, et iam fines Azerbaijan appropinquabant!
  Hic Tamara pugnavit cum cohorte feminarum. Iterum puellas centonibus ex tunicis et discalceatis cum melioribus hostium copiis pugnavit.
  Tamara in Nazis aciem accendit, caesis nonnullis hostibus. Tum, nudis digitis, letale grenade jecit, Et pipiat ;
  - Gloria in USSR!
  Anna Nazis accuratissime emissa. Et nudo digitos tasque lethalis vi projecit, discerpens adversarios.
  Tum clamavit:
  - Gloria communismi!
  Akulina in hostem iecerat, fascistos pedites interiit. Fritzam succidit, nudis pedibus grenadem jactans, et stridore;
  - Pro Russia, magna mater nostra!
  Victoria jaculans in hostem, tasque in nudo pede proiciens, notavit;
  - Pro magna matre!
  Olympias, item machina sclopeto accendi, yelped;
  - Gloria magnae communismi temporibus!
  Feminae pugnatores mirabiles sunt...
  Pugnant ut decet pulchris.. .
  Tamara, pugna, belli initium. Quam effugere e Germanis. Ea deinde tormentorum impulsum rugitum audivit. Puella bombardam reliquit. Amicus eius Tatyana a Germanis captus est, et novos calceos tulerunt, ornamenta et inaures dilaniaverunt. Et discalceatam in captivitatem ejecerunt. Haec humilitas superbiae est, nudis pedibus in morem plebeium, et in mollibus plantis nocet. Puella crura ei in cruore pulsavit et omnibus gradibus ingemuit.
  Tamara etiam novos ocreas sibi datas gerebat et calcibus ex longo itinere terebat. Quæ, depositis calceis, discalceatus abiit. Ea puella e villa est, quae officium suum in Ucraina gessit. Crura puerilia per abrupta montis ambulabant. Quod certe cum campestribus itineribus non comparat. Vera, eius calli a solo iam abierunt, et non tam commodus est ad ambulandum. Sed cito durantur pedes. et vix passa est.
  Sed Tatyana mox crura ei deiecit ut ambulare iam non posset. Germani sagittaverunt eam, sed pulchritudinis miserati sunt. In plaustro me posuerunt, sed in reditu me cantare fecerunt. Tatyana vocem iucundam habuit et plura carmina politice neutra eis cantavit.
  Quid ei deinde acciderit, Tamara nesciebat. Ipsa per silvam ambulavit, nudis pedibus, tuberculis, bumps, virgis sensit, et ipsa etiam delectata est. Id cum per acuta montium saxa ambulas, tum etiam callae plantae, si diu ambulaveris, fit acuta et dolorosa. Ingratior et etiam incedere spinas. Cum haec plantae haerent, multo etiam gravius fit etiam asperis plantis puellae.
  Tamara in expeditione tedio et fame superatus est. Baccas comedit puella, nec satis erat. Germani celeriter progrediebantur. In Ucrainis silvis Tamara, in montibus habitare consuetis, viam illam optime ignorabat. Perdidi, ac denique postico.
  Et nunc, sicut catulus venaticus in silva. Tum puella Germanos in birotula cepit. Prohibuerunt currus cum stroller ad aquam. Et Tamara in machina sclopeta irrepsit, et quomodo ab ea in hostes secat. Incisa incerta, sed accurata. Et cadunt Nazis, et cruciantur in agonia. Tamara conficit eos. Nuda calcaneum ad mentum movit, cecidit. Accepit autem eum puella.
  Post hoc, pulchritudo in motorcyclum ascendit, et pedali nudo pede premens, laceravit.
  Itaque currendo multo magis fun quam ambulatio et discalceatus.
  per viam Tamara cecinit;
  - Pulchrum est, fratres, bonum est, bonum est, fratres vivere! Dolere non debes nostro ataman!
  Ita pugnatum est.
  Nunc pugnat Nazis sicut terminator Komsomol. Sed vires sunt inaequales, et puellarum phalanx pedem referre cogitur. Fervescunt hic praelia, sicut aqua in aheno giganteo supra monte.
  Anna, figens, lethalibus innixa viribus nudis digitis, notavit ;
  - In bello omnia media bona sunt, praeter funesta!
  Akulina, hostes inflammatus, prostravit Nazis, notavit;
  - In omnibus erimus primi!
  et nudum puellae calcaneum perditionis donum dedit.
  Victoriam iecerunt in Nazis, et caesis hostibus latis ruptae yelped;
  - Nulla misericordia hostibus erit.
  Despiciens comites.
  Olympias nudam, excidit tibiam, tasque gravem fasciculum struxit;
  - Pro amplitudine humanissima curia in mundo et communitate!
  Hie vere Gloriosi sunt bellatores, et quasi spacium seculi.
  Pugnant magna feritate.
  Sed Nazis adhuc in Caucaso progrediuntur. Mense Februario MCMXLIV, Germani et Turci se coniunxerunt, copias Sovieticae in duas partes inaequales secantes.
  Fuhrer postulavit ut URSS conficiendum. Astrakhan adhuc extendit. Nazis, ut semper, aequabiliter pugnant... PRIMA ME-262s pugnant in aere. Notandum, quod sensus non producunt. In magna celeritate, non valde commodum est ex 30 mm tormentis aircraft ferire. Imo hoc graviter accipiendum est. ME-262 problemata etiam nonnulla habet ob gravitatem ponderis. Manoeuverabilitatis potiffimum.
  Felicior in usu TA-152, quae gubernatores adamavit, et opificis factus est. Nam ac felis ante ac pugnator et impetus elit. Etiam notiones fuerunt ut aviationem Germanicam huic aircraft omnino transferrent. Inter utilitates eius notandum est superstitiositatem et velocitatem, arma valida, ad oppugnationem aircraft et pugnatori apta.
  ME-309, quae modernisatur, etiam magis ac magis active adhibetur. ME-109 adhuc in servitio est, quod ob productionem non minuendam non tollitur. Etiam nova mutatio ME-109 "K" apparuit cum tormento potentiore, cum quinque tormentis aereis simul armatis. Machinam sic tam facile verberare non potes.
  ME 309 etiam validiorem machinam ac scopis alis accepit. Valde periculosum est currus. Gubernatores Sovietici adhuc vetus aircraft volant, eorumque qualitas tantum est inclinata. Quantum autem, Yak-9 non ita malum est, satis maneuverabile est, nec nimia celeritate indiget.
  Milites Germanorum sunt fortes ... controversiae sunt de T-34-85 piscina. Estne operaepretium facere spissiorem turrim armaturam? Ceterum pondus hoc in casu augebit. Et notandum est qualitatem armorum Sovieticorum incidisse. Elementa commixtio sunt in copia brevis, et qualitas glutino vel abiectio in gradu critico obtigit.
  Sed puellae pugnant cum heroine...
  Tum piscina Elisabethae fracta est et puellae discedunt. Discalceatus et bikini nudi, per nivem currunt, vestigia lepide relinquentes.
  Catharina vultu maligno notatur;
  - strangulati sumus!
  Elena ira notatur;
  Sed tamen vincemus!
  Elizabeth pistolam accendit, motorcyclista Germanum feriens et mussavit;
  - Ego Germanum ferire! Quomodo a me aptus erit?
  Euphrasia notatur inpigre;
  - Ibi vitam finiunt, nec retro effugerunt!
  Catharina puella pugnax erat, et cecinit;
  - In furore nostro antiphonas imperii canimus!
  Puellae currunt sibi, et calcibus nudis circumvolant.
  Puer, videns puellas, territus eas interrogavit;
  - Et unde venis discalceatus?
  Elisabeth respondit:
  - Agamus decurrere imperatoriae!
  Puer pipiabat;
  - unus, duo - dolor non obstat;
  Numquam retro deorsum!
  Nasum tuum et caudam cum tibia altius contine;
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Catharina pipiabat dentes denudans;
  - Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Elena exclamavit:
  - Noli timere! Revertemur....
  Et omnes quattuor puellae in choro vociferabantur;
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Milites parati sunt quemlibet Germanorum discerpere ... Et nudipedalia in nive tam pudici et pulchra sunt. Quam pulchrae hae puellae sunt, ut florentes et immarcescae rosae!
  Bene, Hitler non iocatur, et circa matrem nostram nubes agit. Dentes in praecordiis immittit, et sanguinem eius bibit!
  Puellae vestigia pulcherrima post eas relinquunt. Has vestigia Germani sequuntur, genua obstrepunt, et intendunt avide. Hi sunt ferae bellatores. Germani vestigia puellarum osculantur.
  Et Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in caelo pugnant. Mirae duae puellae.
  Anastasia , Nazis fusa , et plana circum , nudis digitis utens , cantavit ;
  Cras pro clariore pugnabimus!
  Akulina caudas Nazis amputans nudis digitis utens, pipiabat;
  - Osculum fiat!
  Puellae rursus Germanos sine ulla miseratione aut caerimonia triturant. Ut id quam dolor.
  Anastasia iterum convertit eam Yak-9 et, occentu, vyaknula;
  - Hoc nomen communismi!
  Akulina cum hoc consensit:
  Credo totum mundum excitaturum...
  Anastasia, tundens Germanos, grunxit;
  - Mater nostra sol est!
  Et tales sunt hic puellae pugnaces, classis Sovietica summa.
  At Germani durissimum. Et res militares excoluntur...
  Mense Martio, Nazis Baku expugnare coepit. Magna est oppugnatio olei plena. Pugnae sunt feroces.
  Germani testa Baku gravibus tormentis utentes.
  Et emissa ab tempestatibus. Sed etiam bombae omittuntur a prima, novissima Yu-488s, quae per vim colossalem distinguuntur. Hae machinae bestiae sunt.
  In una earum Gertrudis, Eva, et Frida. Puellae pulchrae, optimum visum, bombae in Sovieticae positiones cadunt. Milites exercitus rubri et paganorum interficiunt.
  Baku in igne est... Fumus in columnis surgit. Oleum urunt putei, omnia ardet.
  Gertrudis cum smirk dicit:
  - Deus Germaniam amat!
  Eva, calcaneum nudum premens in vecte et bombis stillantibus, consentit;
  - Utique! Nos sumus genus electum!
  Frida infensi cecinit;
  - Nostri sunt electi caeli.
  Despiciens comites. Hinc puellas hae sunt et pugnae, sicut pugnax simulacrum. Pugnaque virtus.
  Gertrudis tormenta aeris erupit et pipiavit;
  - Pro magnitudine patriae!
  Eva figens in adversarios confirmavit;
  - Pro magnitudine perampla!
  Puellae aeroplana cito dominari possunt. Hae amicae pugnae sunt.
  Et modo non potes eas in chartis vincere. Hostes truculento rabie triturant.
  Frida notavit;
  - Mulier sum magnae somniorum et pulchritudinis!
  Post hoc, iterum illa tormenta aircraft accendit, pugnatores Soviet descendit, qui monstrum Germanum oppugnare conabantur.
  Ita contra Naziseos affectus est ut resistere non possint.
  Baku oppugnatur.
  Tamara et phalanx eius pro hac urbe pugnant. Puellae perdite pugnant et singularem heroismum ostendunt.
  Turn Tamara dedit, peditem nudo pede spargens Germanos mercennosque suos, stridulans:
  - Pro mea patria immensa!
  Despiciens comites. Bellator est summis, qui parem non habet.
  Quamquam aliae puellae non sunt malae. Dicamus modo optime pugnant.
  Anna, verbi gratia, nazis tanquam falcis ictu deposuit.
  Et pipiabat;
  - Pro USSR!
  Et calce nudo mortis munera letifera dedit.
  Akulina in hostem iecerat, elisit;
  - Pro patria!
  Et nudis digitis, quomodo ad annihilationem praesentationes deducendas, quae omnes in ordine exterminant.
  Victoria cum hostibus pugnat perdite et fortiter agens. Pulsat hostes in adsensu succlamatum esset. Tum nudo digito tasque lethali vi proiicit. Ac strepit:
  - Pro ideis communismi!
  Olympia etiam pugnat. Et haec puella heroica totum capsulam explosivam cum cruribus suis nudis, muscularibus mittet. Et piscina "Leo" supervolvetur.
  Bellator exclamat:
  - Sed Pasaran!
  Pugnae puellae et pulcherrimae. Numquam desistas et numquam desistas. potestatem habent Terminatores.
  Et vires valde inaequales sunt ... Baku in incendiis immergitur. Copiae Sovieticae munitionis satis non habent. Etiam ac consectetur lacus.
  Multi desperant deditionem.
  Gerda et turma eius vi famuli servorum nudas plantas osculantur. Illi officiose faciunt et calcanea lambunt.
  Tum puellae in Pantheram conscendunt et iterum 2 iaciunt. Excussa Soviet sclopeta...
  Caucasus fere totus jam captus est. Sed Yerevan adhuc tenens manum. Civitas Poti heroice pugnatum est - ultimus portus in quo reliquiae Classis Ponti Euxini adhuc tenent.
  Ibi puellae diversae nationes pugnant. Et cum discalceatis copiis pugnatur Gulnazi. Pulchra Pontica femina, et puella turmas habet.
  Gulnazi nudo pede explosivae sarcinam iacit, dilaniat Nazis et stridore;
  - Gloria mundi magnitudo communismi!
  Tamila, conjux eius, nudo pede grenadem exitialem iacit, Turcos discerpens et stridore;
  - Pro Patria!
  Masha puella est ex Russia, potestatem explosivam cum nudis digitis dat et iaculatur et Nazis clamat;
  - Temporibus mundi gloria communismi!
  Margarita quoque vicem bene affectatam dat. Nazis metit, et nudo calcem, adversarios opprimens, et stridore, munera necis necis misit:
  - Pro nostra victoria!
  Sic puellas heroice pugnant. Et vere cessari non possunt, nec flecti possunt. Sunt tantum pugnatores feminae et eximii. Et si pugnant, tunc sicut heroes et supermen!
  Sed heu difficile est Nazis suisque superioribus copiis resistere. In caelo, Albina et Alvina rationes confidentes conciliant. Atque ita multa plana addicitur ut ea obsistat plane impossibile.
  Albina, Sovieticum planum nudis digitis alterum decurrentem, canebat;
  - Vinci non possumus, venator in ludum vertere!
  Alvina, adversariis amputatis, valido cervice caput fortiter intorquens, pipiabat;
  - Gloria herae novi ordinis Aryan!
  Ac etiam nudum calcaneum dat...
  Puellae singulas aircrafts iam plus quingentis iecit et crucem Militis Crucis ferreae recepit cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus.
  Haec sunt incredibilia tantum pulchritudines. Et si hostes Tertii Reich iam vapulent, non possunt isti demones sistere. Plusquam 500 planis depressum solum apud Massiliam est. Hoc sane est supra. Tituli etiam approbare decreverunt sextum gradum crucis equestris crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Is ab eo accipietur, qui primum mille elit downed excedit. et fiet solum phaenomenum.
  Albina quinque aircraft Sovietica statim abscidit uno impetu tormentorum 30-mm callarum et, pressis triggers digitis nudis, cooedt;
  - Gloria virtuti nostrae!
  Alvina, carros Sovieticos falcando, hostes nudis digitis, vyaknula caedentes;
  - Magna laus fortitudinis!
  Et despiciens inter se milites!
  Pugnant sicut semper in bikini et discalceatis, et haec est eorum fortitudo. Puellae tantum supermen-feminae sunt. Etsi mala causa serviant. Et calcem captarum munientibus scintilla Flectere amant. Hic puellae hic sunt. Saevus sed bellus.
  Albina semel dixit;
  - Nulla benignitas in mundo, nulla est infirmitas!
  Et nudo calcaneo duas bombas in locis Sovieticis demittit, tria tormenta pulsans.
  Hi sunt viri fortes qui nullam prorsus misericordiam dant cuiquam! Sed ictus eorum simpliciter sunt opprimendi.
  rictu notavit Alvina;
  - Est locus infirmis sub sole.
  Despiciens socium.
  Milites, qui nullam infirmitatem habent et numquam cedere. Vere pugiles sunt pugiles. Minuo licet signo, ut mala vi.
  At simul mauris ac venuste.
  Albina, denudans dentes, et conchas in adversarios mittens mortiferas aeris, pipiabat;
  - Verbum sanctum Nazi - delebimus in aeternum.
  Alvina infensi animadvertit, adversarios prostravit;
  - Vere praedones sumus!
  Interclusis hostibus Albina confirmavit;
  - Omne aliud somnium est!
  Et milites facti sunt ita opprimendi et pulsati omnes, sicut scoriis pucks fustibus.
  Alvina pipiabat sicut ipsa aeroplana Russiae oppressit;
  - Pugnamus aquilis Hitler!
  Despiciens comites.
  Belligeras hic, immo diant viscera hostium. Exercitus Rubrum ab eis caput accipit.
  Pugnae puellae tam studiose turmas Russorum excusserunt.
  Sed Helga in TA-152 copias terrae Sovieticae destruit. Pulsat sau-85 et stridore;
  - Pro magnitudine Germaniae cum filiis et filiabus eius!
  Sed adhuc in Astrachan geritur pugna.
  Puellas in ultimis viribus retinet.
  Alenka bombam explosivis cum pede nudo iacit. Nazis frangit et stridore;
  - Pro sacra communitate!
  Anyutas iecerat ad Nazis, itemque grenade nudis digitis, stridore;
  - Et salus patriae!
  Alla irruens adversarios, sine superfluis caeremoniis falcaturas, et nudam calcem grenade jactans, elidit;
  - Hoc sonat gloria nostra!
  Maria, destruens hostes, Nudis digitis iacens munera Mortis, fremit;
  - Magni sumus in gloria nostra!
  Marusya metens agmina Arabum venientis agmina, et nudo pede grenade jactans, ululat;
  - Mutationes, ut pretium simul cadunt!
  Matrona, exstinguentis Nazis machinae sclopeto, cepit eam et diruit;
  - Patria nostra URSS! Confringetur domine!
  Hic bellatores cum magna pugnacitate agunt. Et pressio eorum pugna colossa est.
  In genere, colossales suos aerobaticos ostendunt. Nara et vere pressus.
  Milites discalceati, sed felices.
  Mense Aprili, postquam omnes Nazis ceperunt Baku. Defectus munitionis portorium accepit. Poti eodem tempore sub idem tempus cecidit. Solus Yerevan, in montis clivis situs, extendit. Sed et venenatis erat. ibi etiam cessabat munitio et cibus; Iustum est quod Turci hanc urbem non expugnaverunt adhuc, et pulverem ad famem congregant.
  Puellae e cohorte Tamarae parte inter subterraneos disparuerunt, et pars una cum duce ad anteriora versa ... volebant ad suos perrumpere.
  Caucasus jam fere totus capitur, sed bellum pergit. Quamvis URSS maximam partem olei eo tempore amisit. Sed Exercitus rubri non frangitur spiritu. Et adhuc oleum est in regione Volga, in Sibiria et in multis aliis locis.
  Hitler in Astrakhan a die 20 Aprilis confici iussit. Pugnatum est in perampla. Acrius autem bombing intenditur.
  In URSS cogente erat. Alma-Ata pugnatum est, quae Iapones expugnata est. Urbs fere tota cingitur.
  Samurai, ubi primum paulo calidior est, taetras et versus Magadan evolvere conatus est.
  Veronika in Alma-Ata pugnavit et impetum samurai cum phalange puellarum expugnavit.
  Et earum amet sunt. Sinenses modos ruinae reparandi sunt etiam pugnandi.
  Milites flavos in proelium producunt... Progrediuntur et literaliter positiones Sovieticas cum cadaveribus suis iactant.
  Veronica ardet. Et Seres et samurai labant ordines. Iacit tasque in digitos et stridore rudes;
  - Gloria spiritui Russico!
  Marfa etiam ignes scindit adversarios et stridore;
  - Pro Patria nostra!
  Natasha, apud Iapones et Sinenses mittentes milites ad munus tormenti pabuli conscriptos, strepit;
  - Pro magna Communismo!
  Alina, apud Samuraos et Sinenses pugnatores mittentes, eos magna cum passione falcaverat, nudaque calcaneo praesentem mortem praebens, strinxerat;
  - Ad novos fines communismi!
  Veronica accuratissime in hostem figit, capitaque Sinensium perrumpit, simulque stridore;
  - Gloria terrae Sovieticae!
  Et nudo crure grenade perampla emittit vim, que omnes inimicos lacrimat.
  Marfa secans hostem, nudis digitis munus obiens, stridore;
  - Tempora regula communismi!
  Natashka scidit, sarcinam explosivam cum nudo pede iaciens, massam Sinensium, vyaknula;
  - Pro novo ordine Sovietico!
  Alina, hostes diligentissime iecerunt, elidunt;
  - Pro novis communismi finibus pugnabimus!
  Et nudum calcaneum eius bomb exitii cessit.
  Pugnae puellae quasi scintillae ex oculis emittunt.
  Imo, Iapones tales homines vincere non possunt, etiam cum copiis Sinensium. et samurai virga ad expugnandum.
  Rursumque cadavera ad omnes aditus coniciunt. Sed nimis multi ex eis sunt, et discalceatorum phalanx pulchri- tudines recipiunt.
  Et sunt puellae Iaponicae ninja. Difficillimum est contra eos pugnare.
  Tam scintillant, pugnae et pulchrae. Et nudo digitos pedes iaciunt, munera magnae perniciosae potentiae.
  Ninja puella caeruleis crinibus decidit Soviet milites gladiis et stridore;
  - Tempora enim imperii imperatoris!
  Ninja puella crinibus flavis currit molendinum, militare Russicum opprimit et stridore;
  - Gloria era in banzai!
  Puella ninja crinibus rubris utebatur artificio helicopterorum, praefecto Sovietico abscissa et increpuit:
  - Semper vincimus!
  Ninja puella pilis albis papilio technicis usus est, tres milites Russicos excidit et pisum nudis digitis proiecit. Is explosa atque flipped triginta quattuor.
  Belliger occumbo;
  - Pro novo ordine Iaponica!
  Tales virgines hic sunt mirabiles et vere frigus... Et Exercitus rubeus in extremo Oriente occurrit gravi inimico.
  Sed hic in centro, copiae Sovieticae repentino ictu in Rzhev liberant.
  Hic turba Elizabethae primum in nova IS-2 piscina pugnat. Apparatus cum quo aliqua spes sociatur. Plerumque quinque socii nautarum in eo sunt, hic autem bellatores quattuor copant.
  Elisabeth ignem 122mm gun. Proiectum exitialis volat cum vi parricidio. Arcum describit, et ictus ex longinquo T-4.
  Elisabeth exclamat:
  - Hoc est quod bene feci!
  Ekaterina, respondens, crimina nudis digitis utitur, et cum molestia dicta:
  - Et sclopetum non nimis celeriter accendi!
  Cum hoc Elisabeth consensit:
  - Non perfectam omnino eversorem tristique!
  Elena, qui nudis pedibus telum onerare adjuvit, notavit;
  - Sed interfector!
  Et tunc Katherina accensa. Testa Pantheram conscendit e longinquo. Etiam interfector gun...
  Catharina notatur;
  - Nos multam industriam ac tumultum habemus!
  Elena cum hoc consensit;
  - Multum! Russia gloria!
  Euphrasia praeterea notatur;
  - Visio huius currus puellarum infirma est. Quomodo iacis?
  Elena logice notatur;
  - Et hic est oeulus noster! Si percutimus, tunc beat!
  Et milites in choro cantaverunt:
  - Non timebimus et semper pugnabimus!
  . CAPUT VII
  Die 21 mensis Aprilis Astrakhan partim in potestate Sovietica adhuc erat. Germanicus non totus ab eo captus est.
  Locus effecit ut bene hic defenderet. Germanique rationem mutare constituerunt. Loco impetus, ad bombing et corticem mutaverunt.
  Alenka et turma eius in munimento latebant et testam molem exspectabant.
  Puellae sex tantum ex eis chartulae lusoriae erant. foros nudis digitis contionem habebant.
  Anyuta irata dixit:
  - In Caucaso tantum Yerevan non capta est. Haec sola nostra est ultima insula in eo tractu. Quid suus 'postero?
  Alenka ratione suadet:
  - Maxime Moscuam ibunt. Hoc est eorum credo!
  Dixit cum gemitu Allah:
  - Vires valde inaequales sunt... Nos bellum vere vincimus et milites satis non habemus!
  Mariam logice notavit;
  - Et perdis Nazis! Nobis resistere non possunt!
  Matrena suam sententiam expressit, chartam cum nudo digito iaciens;
  - Vincere nati sumus, et certe vincere, scio!
  Marusya consensit, adversarium suum nudis digitis verberans;
  - Utique dubium est!
  Alenka non tam optimam fore, chartam nudam, crus perustum;
  "Nos puellae sub occupationibus vivere possunt, sed credo certo vincendum esse!"
  Anyuta instanter dixit:
  - Certare potes cum rationibus factiosis, et erit pulcherrimum cum tam frigidissima pugnasti!
  Domine aggressively notavit:
  - Pugnabis acrius!
  Puellae sermonem siluerunt. Inde ad aliud se transferunt.
  Marusya cum molestia notavit;
  - Crevit numerus credentium. Contra omnem logicam!
  Ad haec Anna respondit;
  Nemo adhuc probavit Deum non esse. Et aliter probare non potest. Sic igitur hic in infinitum argumentari potes.
  Elena confirmavit;
  - Et stultum et inutile est hic disputare!
  Constat cum hoc Allah:
  - Immo inutilis est haec conversatio. Si autem Deus est, talis est ut melius non sit.
  Matryona giggled and remarked;
  - Melius est talem Deum non esse! Donec canamus!
  Puellae autem in choro cantaverunt;
  Komsomol iungentes puellae sumus;
  Iuraverunt ex fide patriam esse .
  Ita atrox pugna Nazismum exspectabat;
  Bene, et Russia sub communismo vive!
  
  Ceterum Lenin nobiscum est quasi metallicus;
  Aere quis fortius omni ferro...
  Vidi convertendi mundos circum
  Pro magno ingenio legavit Stalin!
  
  Patriam faciemus frigidiorem
  Et super astra erigamus Patriam .
  Sit successus cum membris Komsomol,
  Etsi nudi sunt pedes nostri!
  
  Invasit patriam fascist;
  Ab oriente contumelia scandunt samurai ...
  Jesum amo et Stalin
  Et credo adversarium, nos discerpemus!
  
  Ceterum nobilis Deus Svarog nobiscum est,
  Quam communismus, iocando, aedificabit...
  Virga gloriosa fortius est omnibus in universo;
  Addam conscientiam et voluntatem!
  
  Credimus nos non deficere
  Patriam non in genibus ...
  Sodalis Stalin Stella lucida est;
  Et magister noster ingeniosus est Lenin!
  
  Patriam nostram faciemus;
  Pulchriora et radiantia in planeta .. .
  At enim scitote tormentum letale;
  Ludant adulti et pueri!
  
  Svarog, ne ardeas in corde tuo,
  Tu es patronus omnium gladiorum Russiae ...
  Mox aedificabimus, credo paradisum fortem;
  Jesus venit sancta missio!
  
  Noli credere Hitler scriptor cohors amicorum
  Quod facile et minax feret.
  Omnes opus est una familia -
  Et crede non nimis sero est matrem amare!
  
  Domine omnipotens custodiat nos omnes
  leva tricolor vexillum in terra ...
  Malus autem rapax in ludum convertetur;
  Nos satanas obire poterimus!
  
  Magno Patriam amo
  In toto mundo non est formosior
  Russiam pro rubra non vendemus;
  Pacem et felicitatem in universo aedificemus!
  
  In nomine patriae, somnium,
  Magna Russia orietur...
  Omnia alia vanitas est
  Novus Messias nobiscum erit.
  
  O Lada omnipotens,
  Dabis amorem et pacem Russiae ...
  Ad te sic me converto, oro.
  et si opus est, fulmine percutite!
  
  Maria, Mater Dei coeli, etc.
  Mundus dedit Jesum...
  Per te magnus Deus surrexit.
  Homines verum gustum non perdidi!
  
  Vide Komsomol membra sunt
  Dii Russiae valde honorati ...
  Patriae magni filii sumus;
  Russi semper vincunt!
  
  Amici debent orare pro patria,
  Perun, Yarilo, et Svarog potentes sunt.
  Fortissimi erimus mariti
  et nos etiam nubes in caelo flare!
  
  Hostes iam Moscuae reiecti sunt;
  Fascists multum nocere tibi ...
  Fideles sumus Jesu et Stalini;
  Satis lacus erit cum sclopeta!
  
  Imo hostes Russos compescere non poterunt;
  Quoniam nostri milites omnes potentes sunt...
  Exams, Ancus, quinque tantum;
  Ut quisque puer fortissimus esset!
  
  Mihi crede, Stalingrad gloriosus erit;
  Et nos eum ab incursu servabimus.
  Veniet noctis victor eques;
  Cruor immodicis fluit!
  
  Mors puellae in frigore
  Concurrunt , calcibus micantes .
  Et fascistos pugno percutient;
  Insociabilis Cain complanabitur!
  
  Omnia erunt, homines bene norunt
  In spatio sumus, constellationes aperiemus.
  Ceterum dubitare virtutem nefas est;
  Et erit homo in solio Dei.
  
  Scientia cito resurget mortuos;
  Minores et pulchriores fieri poterimus...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Pulchra mater mea Russia!
  Puellae totum carmen bene canebant et nudis pedibus ludere pergebat.
  Aprilis 22 dies natalis erat Lenin. Puellae alcohol dilutum aqua et capulus biberunt et sub eorum halitum purred ...
  Exercitus rubri aliam operationem Rzhev-Sychevsk in centro perfecit. Germani in munitione pugnaverunt. Novae piscinae Sovieticae T-34-85 et IS-2 pugnaverunt. Ultima raeda saepe in luto haesit. Immo et arma "tigris" -2 et gravius "feles" in fronte non accipiunt. "Panther" etiam -2 potuit nisi comminus perforari.
  Currus Germanorum Sovieticum ex maiore spatio transfodit.
  Hitler plerumque delectabatur cum "Panther" -2, quae satis tuta est, et bona opera et armis pulsis. Sed postulavit ut piscinam crearet quae munitior esset, et simul tolerabiliter expelleret.
  "Mus" in hoc casu ostendit se machinam inutilem esse. E-100 in parte seriei E active evoluta est. Hic locus machinae ac transmissio conferri credebatur, et turris erat angustior et propensior, sicut alveus. Armorum crassitudo manebat comparabilis Maus et armatura, sed pondus ad centum talenta propter altitudinem redactus erat. Machina, e contra, plus quam mille quadripedes fieri debuit, et lacus mobilitatem satisfecit.
  In genere, series "E" putabatur novam esse praediorum generationem. Silhouettes inferiores, cum magnis angulis inclinationis rationalis, tormenta et tormenta potentissima, in extensione densa.
  Sed cum Germanis iam carros bene habebant. "Panther" -2 exemplar priorem reposuit. Erat etiam nova Tigris cum validiore machina, angusta turri. Tutior et levior pondere.
  Ita non sedit Nazis.
  Die 24 Aprilis 1944, primus Germanus Arado jet bomber Moscuae muneribus mortis percussit. bombam ex magna altitudine demittit et pugnatores Sovieticos facile adsequitur.
  Hitler dixit nunc URSS casum non habere, et finis exercitus rubri mox futurus est.
  Die 25 Aprilis novum impetum in Astrakhan incepit. Prima machina movens terrestris etiam pugnae interfuit: lacus subterraneus.
  Duae puellae Germanorum in ea pugnaverunt: Mercedes et Dora. Milites probaverunt exemplar subterranei quod in terra movetur.
  Dum satis levis est cum brevi barathrum 75 millimetrorum tormentorum et quattuor tormentorum machinarum.
  Puellae carros in terra trahunt. Terebrae nent saxum secantes. Motus septem chiliometrorum per horae lentior est, nam vehicula subterranei hoc malum non est.
  Mercedes digitos nudas premit primo gaudio in exercitu Germanico. Commodissimum est agere et pronuntiare;
  - Ecce scientia nostra Germanica pro suc- cessit!
  Dora cum hoc consensit;
  - Ita multum iam scimus! Nostra virtus maxima est!
  Etiam cum joystick controlat. Puellae machinam specialem cum radar temptant.
  Hic praemisit altilium Soviet et sub ea intendere potes.
  Mercedes, dentibus denudans, dicit;
  - Novum ordinem aedificabimus!
  Jamque Nazis machina emergit. Summus explosivae ruptionis proiectum Soviet tormenta pervenit. Exercitus rubri milites percutit.
  Dora ridens dicit:
  - Ave magna revanchismus!
  Et nudis digitis accurate ictus facit. Hostem ferit et stridore;
  - Gloria novum somnium!
  Mercedes scribbles from machine sclopeta, et ululatus dicit;
  - Pro temporibus magnis somniorum!
  Puellae rident et se plaudunt. Hi feroces ac pernicissimi milites sunt.
  Donatus infensi dicit;
  - Multa bona sunt in mundo!
  Et nudis digitis globulis ac virgultis iterum in Sovieticis tormentariis premit.
  Confirmat Mercedes cum risu;
  - Et pulchrior erit!
  Atque etiam nudo pede figit. Haec quomodo pugnae puellae incenduntur.
  Quid est aliud bellum.. .
  Impetus Nazisei in Astrakhan crescit ...
  Omnes aditus interclusi sunt ... et copiae Sovieticae cedere coactae sunt die 1 mensis Maii anno 1944, longa, heroica urbis defensione peracta. Praesidium hoc etiam cecidit.
  Nazis Astrakhani casum cum pompa celebravit. Nec frustra defensio tamen. Accepit Fritzius aliquandiu copias replere et subsidia evellere .
  Fuhrer progredi in Saratovia et ulterius per Volgam cum Moscuae profundi transitu cogitavit.
  Sed dum suas copias Germani evellebant subsidiis. Praelia autem erant in aere.
  Germanica aviatio suam excellentiam confirmare conatus est. Certamina probationum ME-262 manifestavit defectum fidei huius machinae, eiusque crebra accidentia, necnon problemata cum maneuverabilitatis. Dum igitur ideae nullae erant de integris subsidiis Germanorum cum hoc aircraft, erant. TA-152, e, magna machina tempore suo probata est et in dies magis introducta. ME-CIX et ME-CIX remansisset in servitio.
  Me-propelled eruca 163 probavit bonum esse pugnatorem pro pugna, sed tempus fugae parum effecit ut in certamine uti vix posset.
  Arado jet bomber felicior evasit, quod, propter summam celeritatem, cum anti-artis tormentis sagittare prope impossibile erat, et pugnatores Sovietici adsequi non potuerunt. Exploratores reciproci satis boni fuerunt. Germani etiam alias machinas elaborabant. Exempli gratia, XE-162, levior pugnator quam ME-262, facile fabricare, viles et discurrere, ut pleraque ligna fiant. , aliique pugnatores. And the ME-1010 and TA-183 ... Et provectior et certa modificatio de ME-262 X. Et Gotha tailless pugnatores, et multo magis.
  Tamen tantum propeller-acti sunt pugnatores Germanorum multo fortiores quam machinae Sovieticae. Qua- liter ceciderint, et tormentis et armis debiliores erant. Praeterea Yak-9 magis simplicior erat et nunc tantum unum tormentorum aviationum 20-mm in eo positum est, machina sclopeta relinquendo. Haec sumptus et productionem simpliciorem redegit ac pondus minuere permisit.
  Eadem omnia, machina tormentarii contra aircraftm Germanicam magis debilis est. Hactenus, USSR non potuerunt producere exempla carrorum et incrementa in cursu et armis ante Nazisos producere. Pondus superior machinarum etiam problemata manoeuverabilitatis creavit.
  Et defectus escarum reducta est ad fugam disciplinae cherubin.
  Alvina et Albina, validis armis ME- 309 honesto cursu potiti, in terram ME-262 noluerunt, quae se saepius ingruebat. Et in velocitate iam Russi fortiores sunt.
  Alvina, currus Fontes interveniens, notavit;
  - Pugnatum in caelo est interesting!
  Albina, nudis pedibus adiuta, pugnantem in scopum demonstrans, eamque opprimens, consensit;
  - Ita per se fortissimi sumus in mundo!
  Et puellae ridebant ut delirantes.
  Forte evenit ut tranquillitas relative. Exercitus Rubri adhuc salientibus Rzhev exscindere conatur.
  Elizaveta accensus ab IS-2 ad suos adversarios ... In autocineto Sovietico solum in superiore parte frontis carinae bonum praesidium habuit. Frons turris non satis tuta est. Transfigitur etiam ex propinquo tormenta T-4. Ultima tamen piscina tandem mense Maio discessit, sicut Panthera et Leo et Maus regulares. Nunc in serie "Patera" et -2 et "tigris" maxime coniunguntur et cum similibus telis sunt.
  Hae machinae in fronte bene munitae sunt, a lateribus magis debiles, pondere magis differunt. Agunt cum novis machinis militaribus acceptum. Sed hae lacus etiam temporales sunt. Cum densiore extensione, cum situ machinae et transmissionis in uno lapide et per transmisso, levi, simpliciore, simul passibile ac facile reparabili subcarro.
  Novae machinis tutiores esse debent, sed sine aliqua notabili pondere aucta.
  Impensa armorum nulla unitas est. Armatura Sovietica lacus non nimis crassus et exiguus est. Et sine sensu est magna gente telorum ponere. 88mm tormentum militare est pulchrum. Triginta quattuor chiliometra accipit, et -2 a paulo propius est. Ita progressio comparata est...
  In URSS aliquid responderi debet. Sed hic quid est, nondum liquet ... Consilia creandi SU-C sunt. Hoc tormentum auto-propellitur solum efficax, et cum actione penetrante. Cum ea spes aliquae connexae sunt propter pugnam contra lacus tertii Reich ingravescentem. Sed etiamnum fieri debet, sicut conchae monstri, et massa tormentorum productio institui debet, quae in condicionibus bellis non nimium est, reale est.
  Sed lacus turba Elizabethae pugnat in T-34-85. Puellae nudis pedibus et bikinis fortiter pugnant.
  Elisabeth nudis digitis ad Nazis tendit et Pantheram transfigit, dicens:
  - Pro magna communitate!
  Eorum triginta quattuor prosiliunt et celeriter flectitur, incendunt.
  Ekaterina quoque accuratissime in hostem figit. Lacus obsoletus t-4 rumpit in latus, et strigat;
  - Gloria militibus USSR!
  Et annuit iterum amicae eius. Talis puella militans evasit.
  Elena quoque in hostem figit. Verissime pungit, in hoc casu frangens tigris skating rink ac fremit in summo pulmone;
  - Pro sancta Russia!
  Euphrasia accuratius accendit in hostem. Iaculatur hostem accurate latus, rumpitque stridore metallo;
  - Pro sancta communitate!
  Puellae piscinam suam confidenter explicant et a conchis deflectunt. Praesent non facilisis felis.
  Hic novissimus et terribilis "Leo" -2 contra eos apparuit. Talem piscinam erumpere conantur et triginta quattuor ferire conatur.
  & eminus figit.
  Elisabeth tweeting respondit:
  - Non accipies!
  Proiectum mittit ad piscinam "Lev" -2 e longinquo intervallo. Eum in fronte.
  Hitleritae Chiffl.
  Tum Catharina iterum in hostem digitos nudis utens, et hoc tempore proiectum, descripto arcu, fascistam in longo tormenti dolio percusserit.
  Catharina cooed;
  - Oculus acutus, manus obliquae, hoc non est de nobis!
  Germanus, stipite amisso, celeriter reverti coepit. "Leo" -2 est prima piscina Germanica in qua transmissio et machinatio in uno lapide ante posita sunt, et gearbox in ipsa machina.
  Hoc ei permisit suam altitudinem minuere, pondus minuere, celeritatem insigniter elevare. Itaque "Lev" -2 discessit, et spatium erumpere contigerat .. .
  Elena, nudis utens digitis, sclopeto demonstravit, eam cepit atque in hostes incendit. Testa puppim Leonis in puppi percussa est, sed evulsa est ...
  Elena fremuit;
  - Damn, magnum spatium. Non eum!
  Ekaterina fremuit, dentibus denudans;
  - "Leo", puellae, hoc est "Leo", quomodo non offendimur! Mox cognoscetis vos amici, valde pudet!
  Et piscina eorum T-3, haec piscina modo in obliquum versa, et ex longinquo intervallo feriri potest.
  Et percussit puella digitos suos nudis pedibus et coquebat;
  - Gloria temporibus communismi in terris!
  Euphrasia cum molestia notavit hostem iecisse et nudis calcibus utens;
  - Mater nostra fortis est, mundum custodit!
  Elisabeth pipiabat denudans dentes et cantabat, totum carmen in euntem componens;
  Non erimus a Satana vinci
  Patria mea est pulcherrima in mundo;
  Gloria patriae pulchrae ...
  Puberes et pueri in ea beati erunt!
  
  Florent in ea lilia convallium.
  Et cherubi canunt ymnum honestum.
  Fuhrer veniam kaput
  Russi in proeliis invicti sunt!
  
  Komsomol membra discalceata discurrunt;
  Stant super nivem nudis calcibus ...
  Hitler tantum spectare frigus
  Ego te movebo in piscina!
  
  Possumus vincere Nazis
  Ut semper, nudipedales puellas sumus...
  Gravissimus eques ursus noster est;
  Omnes machinae sclopeto interficiet!
  
  Puellae iam frigidissimae sunt;
  Nos omnes inimicos ad litteram dilacerant ...
  Ungues, dentes, pugni.
  Nos locum in paradiso mirabili aedificabimus!
  
  Credo communismum frigus futurum;
  Patria floret in ea, consilium credite.
  Et flebilis nazismus peribit;
  Eae, credo, facta canuntur!
  
  Florebit, credo, in ore procellosa est;
  Ex victoria iterum sumus ad victoriam .
  Vincere Iaponica Nicolaus
  Samurai respondebit ad vilitatem.
  
  Non nos patimur iuvenci;
  Uno ictu inimicos nostros opprime...
  Venator vertat in ludum
  Wehrmacht causa contrivimus!
  
  
  Crede nobis non alienum est tradere;
  Russi semper pugnare potuerunt.
  bayonets ex ferro acuimus;
  Fuhrer imago scurrae fiet!
  
  Hoc est quod patria mea est
  Concordia Russica ludit in ea...
  Omnes gentes familiae amicae sunt;
  Abel triumphat, non Cain!
  
  Mox in gloria URSS erit;
  Quamvis hostis noster crudelis, perfidus.
  Exemplum virtutis dabimus;
  Spiritus Russiae in proeliis glorificabitur!
  . CAPITULUM #8
  Maii 1944 celeriter transierunt... Albina et Alvina libellos in planis colligebant.
  Puellae sunt quae quasi in alis cheruborum ruunt.
  Albina Russica plano cum nudis digitis prosilit, et stridore;
  - Ad Tertiam Reich!
  Alvina etiam discalceatus est et in bikini planum Sovieticum pulsat, in frusta et stridore scindit;
  - Pro Aryan communismi!
  Postea puellae, utentes tormento 37-mm, in Soviet lacus mittere coeperunt.
  Quattuor et triginta saxum pulsant;
  - Tam refrigescant!
  Nuda premit pedal, calcemque recludit Albina;
  - Celebris sit communismus!
  Soviet currus perrumpit.
  Alvina quoque accurate in hostem pulsat, et stridore rudentem, dentibus denudans;
  - Veritas nostra in pugno est!
  Tales lepidi puellae... Et cohortes Sovieticae destruunt... Pro exemplo, IS-2. Ita eum ex aere adorti sunt et quomodo eum a sclopeto confixerunt. Perrumpunt metalla, et urere fecerunt piscinam. Pugna rhoncus ac detonate.
  Albina pipiabat in summo pulmone;
  - Puella necare amat! Ecce puella est!
  sibilat Alvina, denudans margaritas ;
  - Gloria Patriae nostrae! Nam communismi!
  Puellae adversariorum exterminationem totalitariam iam susceperunt.
  Et exercitus rubri confidenter contritus est.
  Et pugnavit Gerda super turbam Pantherae suae -2 et in internecione tota versatus est.
  Puella digitos nudo tormento demonstravit. Triginta quattuor straverunt et intumuerunt;
  - Pro magnitudine communismi in via Aryan!
  Carolus etiam digitos nudos in piscinam Sovieticam accensus, arma discussit et clamavit:
  - Pro magna felicitate in mundo!
  Sine multa caerimonia et eruditionis Christina. Ita bene se gessit per Sovieticum triginta quattuor cum nudo calcaneo suo et crocito;
  - Pro magnis finibus!
  MagDus etiam in vicem proiecto accendit et cooed;
  - Novus ordo Aryan!
  Tunc puellas sumpsit et in voce cantavit;
  - Omnes pelliculae araneae libertatis sumus, pro novo ordine pugnamus! Mox populi Aryan fient, ferro et igne pugnamus!
  Milites, inquam, valde pugnaces evaserunt. Et si proiecerint hostem, tunc ad finem.
  Unio Sovietica a viribus superioribus oppugnatur. Iaponia ab oriente inpellit.
  Duo gubernatores Iapones, Toshiba et Toyota, positiones ex aere Sovieticae oppugnant.
  Ambae feminae Iaponicae sunt pulcherrimae et discalceatae et in bikini.
  Toshiba aerem aditum facit, tectum piscinae Sovieticae perrumpit et fremit;
  - Monstrum sum ex inferno Iaponico!
  Toyota digitos nudo pedali presso pede hostem scindit, stridet;
  - Pro magnitudine idearum Iaponiae!
  Hae puellae stupendae sunt. Hostes strenue opprimunt.
  Et URSS vere amittit ad samurai. Et quare intellegitur. Ubi resistunt tales fanatici et technici.
  Puellae Iaponicae hic in luce sunt, sed leves lacus effodiunt et Exercitus rubri specie trituratur.
  Duis sit amet lacus nulla.
  Toshiba bombae in Sovietica positiones ex aere emissae sunt, et duo sclopeta volaverunt et pissaverunt;
  - Pro magna communitate!
  Post hoc chuckle...
  Toyota in fuga notatur;
  - Russici dii alieni sunt. Hominem crucifixum in cruce adorant et Deum putant. Etiam aliquam efficitur mauris!
  Toshiba chuckled respondens dicens:
  - Et mox ipsi Deos fient ac Divinitatis nostrae evolutionem prosequemur.
  Puellae ridere libentissime.
  Toyota risit;
  - Virtus nostra in unitate est!
  Toshiba aggressively confirmavit:
  - Fortitudo nostra, pugnus noster!
  Rursumque e caelo, torrens conchas in hostem perrumpentium triginta quattuor deducet.
  Hi pugnant puellae et quid aliud dicunt. Iaponia omnes devorabit et cremabit.
  Et cum torquetur auctor, valde infestus evadit.
  Praesertim si calcibus pueri frixantur. Hoc est maxime quod nec supereminentem actionem.
  Puellae in summo pulmone clamant...
  Puellae quoque Sovieticae fortiter pugnant et adversarios deducunt. Et agunt ante schedulam et ramming.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova pulchritudines acerrimae in caelo sunt.
  Et Nazis iaciuntur, quamvis illa plana sint fortiora.
  Anastasia nudis digitis premit ac cantat;
  - Non malum est fortis esse quidem!
  Akulina urget felis nudo calcaneo et confirmat;
  - Nos Nazis durissima verberabimus!
  Utraque puella canebat;
  - Fortis, validus, durissime percutere! Fortis, validus, durissime percutere!
  Dehinc bellatores aphorismos cherubim in equis, vel potius emissariis, legere coeperunt;
  Politicus saepe bullies iugo suffragii imposuit!
  Gallus politicus suffragatores quasi pullos opprimit!
  Politicus somniat equo albo equitare ut iugo veter imponat!
  Vulpes parva dente, eas devorare cupiens, plerumque eas abscondit!
  Politicus, qui multum de humanitate loquitur, anthropophagi typicus est!
  Ursus autem potest sedari mellifluis orationibus!
  Nam bibitor, amarum vodka dulcior est melle!
  Sartor mentietur et non erubescit, politicus "erubescit" et mentitur!
  Mulier, abjectis calceis, hominem induit ad gradum cornipedis.
  Si vis ad Deum appropinquare, avaritiam tuam minue!
  Etiam in apparenti Omnipotentis indifferentia amor iacet - post omnes, filii imprimis sub cura parentum erumpere cupiunt!
  Poenam mali differat Deus, ut peccatori occasionem det!
  Ingenium et diligentia quam maritus et uxor pariunt successu modo paria!
  Etiam mel amarum est, si in eo mergas!
  deceptio est sicut vinum et teter et dulce et durum est prohibere!
  Amor est sicut proiectum ruptio - cor frangit, cerebrum excutit, loculos vertit, in obliquum vadit!
  Homo quodammodo Deo aequalis est - Omnipotens universum creavit, et homo stupiditatem peperit: utrumque infinitum!
  Successum qui superaedificat sanguine, - Exspectat fatum fixi porcus. Comedent socios in armis - tristis exitus irae!
  Interdum optime existimationem laqueus circa collum tuum ponere! Alioqui ne cadat!
  Sub ursa diu mentiri non potes - te opprimet!
  Aliquando uxor est sicut mammoth loco lodiculi!
  Scriptor, qui metre nititur banknotes - non seminat bonum, aeternum!
  Terra sine lege est sicut corpus sine osseo! Tantum ne ossify - electiones requiruntur!
  Si PALMARIUS creare vis - oblivisci de mercede!
  Fallax peritissimus est, cum tu non mentiris, sed nemo tibi credit.
  Nimirum clades magnas pollicetur molestias, sed haec sola est imago futurae victoriae!
  In proeliis victoriam parit, virtutem et ingenium bonum.
  Percutere, primum ubi videndum est!
  Faber ferrarius victoriae speculator est!
  Quisquam stultus claudo potest - not every smart one can cure!
  Multi rudes carnifices - pauci medici!
  Quibus medici, et quibus carnifices!
  Sine dolore nulla virtus - sine virtute nulla victoria!
  Communismi ideae modus est idiotiae: si calida capita et frigida corda ad eas efficiendas spondent!
  Levis est communismus, sed qui nimis pinguis sunt uruntur!
  Si patientiam non habes, cantus adiuvat!
  Ferrum sunt homines - donec defervescat, optatam redde formam!
  Si vis popularis fieri - vi saepius utere!
  Rating herbae infernalis similis est - crescit cum lacrimis et sanguine eam rigas!
  Homines sunt sicut zizania, quanto magis conculcent, eo magis tendunt!
  Unitas est clavis victoriae!
  Disciplina instrumentum victoriae est! Mens in eo ludit!
  Unitas, fortitudo, donatio - claves victoriae, libertatis, felicitatis! Sine disciplina nullus exercitus, sine exercitu libertas non est.
  Labor fortior nos fecit, mens ductus libertatem dabit, atque una cum fortuna felicitatem faciet!
  Praefectus est sicut cacumen pyramidis - unum tantum esse debet, alioquin etiam talis structurae solida corruet!
  Eadem nobilitas familiae ad fortitudinem pertinet, quae ad animi longitudinem!
  Nulla maiorum virtus ignavis auxiliabitur!
  Ferrum ferrum robigine in manibus dicen ac ignavum factum est!
  Biblia Sacra in manu nebulonis teterrimum est.
  Praecipua divitiae hominis: potentia, etiam principalis ruinae causa!
  Prostitutio optima est professio, negotia cum voluptate coniungis et omnis temporis novus particeps - nulla exercitatione!
  herois stemma - in saeculum gloriari potes, sed acie conscendisti - inertia tergo ruit!
  Uter vodka sicut grenade - pulsat te, cerebrum excutit, interiora comminuit!
  Cum cor misericordiae plenum est, aliqua causa vacua est vidulus!
  Persona vere libera tribus submittit, scilicet rationem, amorem, Deum!
  Amor rosae similis est - non diu floret, sed dolet!
  Servus in animo suo est obnoxius, passionibus, libidini servi Dei!
  Instabilis est sicut arena fortuna - caemento sola diligentia constringet!
  Calamus vini instar pelagi - si auferas, terram sub pedibus perdis!
  Mulieres virilem potentiam amant, at non in casu cum illam sibi experiuntur!
  Amor navi similis est, si nimis celeriter remis, ea deprimet ac deprimet!
  In tempore inducit articulum - stuprum adultorum ab iuvenibus!
  Manicas ponere non potes in amore!
  Quod est naturale, non est scelestum!
  Amor tenellus est, sed vincula densissima non tenent!
  Si omnes leges exercebant, patria in carcerem verteret, ubi foris custodes reparantur!
  Principium poenae inevitabilitatis non operatur quia te ipsum comprehendere non potes!
  Doctores non debent ire per obstaculum cursum. Post eam, manus concutient, et lingua titubabit et vitrum vodka, dissimilis adtemptatur, non adiuvabit!
  Nihil pertaesum est - longi otium!
  Sciens inventio: progressivo concepta - infensi indita!
  Non cogitationis locus, sed lites et insania!
  Omnes calamitates hominum ex contentione proveniunt, prosperitas nonnisi communi labore!
  Persona sine quadrigis est instar torris, sine igne - parvam lucem dat et celeriter exit!
  Patria calefacit - ignis melior!
  et pecori melius est animal!
  Logica non debet instinctibus servire - mens libidinis!
  bellum erit--featum erit!
  Musculi sine cerebro, paucis carnibus hoc est - super quo craticula clamat!
  E duobus duellis: unus est fatuus, alter nebulo.
  Quanto quis altius volat, tanto magis sui loci poenitet.
  Solus relictus est, canis baculum domini desiderat!
  Tantum alas habet - cuius mens reptando non est usus!
  Malum est cum solus es sicut snob!
  Solus es, et hostes legion!
  Etiam elephantus cimex comedi potest!
  Si cimices non sunt unum deciens!
  Dux patriae debet esse frater hominibus, non frater!
  . Facilius est saxum siccum in oceano invenire quam inventum quod ad militares usus non est!
  Victoria ut femina - splendore allicit, sed pretio terret!
  Ignis deus belli et sicut ceteri dii operam et sacrificium requirit!
  Gladius unus, sicut stillicidia, cadet et disperget, et cum plures fuerint, nascetur victoria.
  Modo non canta pro pace!
  Triste est cor meum - venter meus vacuus est!
  Primum phialam, deinde cogitationem!
  Victoria dignitas est honor!
  Honor est relativa notio et imprimis militibus tuis applicanda!
  Quis ante pugnam bibit - hangover in inferis!
  Fistulae tacent, quia laminae cantant - Ferrum est fortius et clarius aere!
  Exercitus sine ducibus est sicut grex ovis sine pastore, si quis lupus non comedat, terrent.
  Plus est fuga stultitia quam pusillanimitas! Denique plerique milites non in proelio, sed in sequendo pereunt!
  Bellum sicut ludus dominorum est, ossa fracta amplius colligi non possunt - tenet terra!
  Persecutio bellatorem in tortorem, ignavum in virum fortem, humilem in insolentem vertit.
  Phantasia certamen absurditatis et absurditatis! Eodem tempore nullum est genus magis scientificum et logicum!
  In bello, sicut in opera - quisque sua cantat, tantum monitor speculator esse potest!
  Mulieres modernae homini omnia ignoscunt - praeter paupertatem!
  Scisne discrimen inter exploratores et exploratores?
  Scio! Speculatores modo habemus - peregrinos solidos exploratores habemus!
  Quid melius est inani capite vel pera inani? Utique inani capite - non ita notabilis!
  Animus est optimus collector divitiarum!
  Mentem et fortunam: iugo in amore - pariunt successum, opes, dignitatem, sed cito disperge!
  Facilius est superbis viris consilium audire cum a muliere datur - nisi uxor sit!
  Mulier sapiens fortuna valet! Et uxor praenomen ei agere potest.
  Quis appretiatur personalitatem in persona, et qui nummum intelligit!
  Humanitas per duas res destrui potest, computatoribus et phisicis computatris. Illa animum exstinguet, haec uti non poterit.
  belli comes et grenade!
  In genere, malum punicum iocos narrans est sicut ovum Faberge ad fissuram nucum!
  Ingenium quasi anima est: auferri impossibile est, sed exstingui potest!
  Vindicta dignitas non est honor - retributio pudoris!
  Invidia scelus est, studium inebriat, otium pascit!
  Pessima omnium scelerum pigritia est!
  Melius est cum dignitate mori cum machaera - quam bovem in praesepio acti flagello vivere!
  In bello virtus callidum, calliditas numquam animos!
  Bellum terribilem facit vitam, et mortem dignam et pulchram!
  Pudore imperanti rara est qualitas, sed multo pluris facit!
  - Jackal consonans cum verbo feces!
  Leo unum tantum commodum habet in thoes - facultas cum dignitate mori!
  Ars est virtutis carnifex!
  - Sed hoc non est verum! Nam quanto altioris gradus technologiae, eo plus intelligentiae ac sollertiae in proelio requiruntur!
  Ubi maternae commoditates incipiunt, personae bonae fines!
  Libertas cum disciplina coniungenda est. Anarchia libertati opponitur!
  Fortis memoria est matrona optima! In genere, libertas cum gladio vinci potest, sed sola ope rationis retineri potest!
  - Cum fortis bellator alium salvet, nullus ad hoc praecipuus honor necessarius est!
  Ceterum cum virtus ardet in corde tuo, erigis scutum pro servis!
  Turpitudo spurii honesti excusatio non est, cum sordes praesentia sordidam non iustificat!
  Caritas numquam vilis est - praesertim si non crumenam, sed animam reddis!
  Sola res est quae sanguinem effusum iustificare potest si lacrimae fluere per exitum desinunt!
  Qui pecunia militant numquam cum iis pugnare poterunt, qui forti animo et cupiditate libertatis acti sunt!
  Teardrop infantis periculosum est quod vertit in furiosum rivum qui civilizationes abluit!
  Positio imperatoris non est extra solida- tionem, sed additam responsabilitatem et onus grave!
  Nescitur quid gravius - omnes famelicos pascere vel unius infantis lacrimam abstergere!
  Aurum mollius est ferro, sed cor potius percutit!
  Non telum quod fortem facit militem, sed telum militis!
  Puellae cum magistrorum aphorismis facetae videntur. Et si inimicum perdere incipiunt, non poterit ab eis salvari.
  In fine mensis Maii anno 1944, Nazi molestus in directione Saratov incepit.
  In proeliis Shturmlev interfuit, machina in chassis Leonis prioris, cum bomba-launcher validiore cum gente 450 mm, quae proprie omnia comminuit et destruit, per vim infundibuli peramplam discerpens ac perrumpit. .
  Et talis eruca statim totum scandalum tollet et prosternet.
  "Shturmlev" sub regimine virginum Germanorum, propagines in Sovietica positiones.
  Jane annuit amicis, et nudo pede terit, ait:
  - Nos hostes penitus evertis, eosque in loculos typicos convertimus.
  Gringeta annuit Aeolus, nudo pede pressit et stridore vectem;
  - Ludemus et hostes vincemus!
  Malania notatur;
  - Contra Shturmlev apparatus, quaevis munitiones Sovieticae impotentes sunt!
  Monica, nudum calcem feriens, confirmavit;
  - Vere vincere nati sumus!
  Jane protulit:
  - Bellum non vultum muliebre habet, sed physiognomia, quae conquisitor allicit!
  Gringeta, incendium ad Sovieticum unitates cum machina sclopetis edita;
  - Mulier est columba quae mordet in picum hominem sicut milvi.
  Monica incendere militem Russicum, notavit;
  - Mulier septem sextas ferias semper habet hebdomadem, ac sine dominico munere debiti matrimonialis, semper diem habet!
  Malanya, cachinnantes, respondit;
  - Deus non est omnipotens in omnibus, non potest mulier disputare!
  Annuit hoc Jane nudo pede figens;
  - Quamvis Deus omnipotens sit, os mulieris occludere non potest, et politicam sistere!
  Gringeta logice notavit, nudum calcaneum iecerat, premens;
  - Politicus conscientiam non habet, mulier proportionem habet, mulier politicus omnes affectus sine mensura habet!
  Monica, apud Sovieticos turmas figens, eas ad mortem mittens, notavit;
  - Flos est foemina, spinosa sicut rosa, sed suavis ejus odor attrahit capellas et fucos.
  Malanya, milites Sovieticos verberans et buniarios destruens, squeaked:
  - Cadit in puerilem veternm suffragia cauis Odiosa senecta quercus!
  Ingenium ostendunt puellae, et imponunt.
  Et superne impetum elit etiam iactu. Itaque copiae Sovieticae sine ullis quaestionibus vapulaverunt.
  Germani frigidissimi facti sunt. et operandi virtute melius.
  Itaque systemata "Chess equitum", teletanks radiophonicis gubernatae, perrexerunt.
  Et haec quaestio Sovieticis militibus fuit. Exercitus autem rubri Nazis cecidit.
  Sed puellae Sovieticae etiam fortissime pugnaverunt.
  Proelium explicatur pro Kamyshin. Hic rursus Alenka in proelio est.
  Quassata, sed hastati non dedita.
  Alenka cum risu dixit:
  - In omni bello militari vita pretiosa est!
  Et quomodo nudis digitis grenaden iacit.
  Hi sunt milites - summa classis.
  Anyuta, apud Nazis jaculantes, notavit;
  - Militis Russicus potest ruere sicut truncus beveled, sed genibus non induitur, et sicut aspen concutiet!
  Alla, incendere, et dare sarcinam explosivam cum nudo calcaneo, squeaked;
  - Si disciplinam militarem observare non vis, dorsum tuum sicut captivum inclinabis!
  Maria, figens adversarios, atrox boomerang cum nudis digitis deductis, promulgavit;
  - Multum sordium in nostro mundo est, solum in eo principes rari!
  Matryona , jaculans in adversarios , eosque in prorumpendo abscidit , ac deinde nudo pede grenade jactans , notavit ;
  - Politicus linguam longam habet, sed id quod vapulat facere - manus breves sunt!
  Marusya, in hostes iecerunt, ordines Germanorum et peregrinorum militum metendo, vyaknula;
  - Politicus velox est ad promissionem, tardus ad implendum, petit eleemosynam, veniam pro dolo!
  Puellae bonae et pugnae sunt. Sed vires sunt valde inaequales. Sortes interitus.
  Lacus Germanicus "Maus", etsi non admodum Vide, tamen in frontibus occurrit. Et tormenta eius sonant et ignis. Incredibilem fossae stragem attollunt.
  Sed puellas e tormentis contra Murem emittunt. Conchae currentis ut pisum. At Germani propellentes et propellentes servant.
  et accuratissime iaciunt.
  Komsomol discurrunt puellae nudae calcanea coruscant et strident;
  - Pro patria sancti gloria!
  Viola, ad pedites Germanos incendii, eliditur;
  - Mulier, cum satis calceos non habeat, hominem pedibus nudo immittit!
  Et ridebit puella et ostendet linguam suam.
  Etiam id malesuada mauris. Et si percutiunt, mortaliter percutiunt.
  Viola et Margarita, paene nuda in sola panties, pugnant proiecta et accurate fusa. Et modo obstrui non possunt.
  Margarita occentans dicit:
  - Gloria temporibus communismi!
  Viola infensi confirmat:
  - Magna gloria temporum mutationis!
  Bellatores notandum, puellas valde infestantibus evasit.
  Veronica etiam conchas affert, nudas, calcibus ac stridore coruscos;
  - Gloria communismi!
  Haec est pugna eorum prudentia. Quam acriter et furiose pugnant.
  Nudaque, genua micant perusta.
  Tamara etiam pugnat. Ea e Caucaso a Nazis capta iterumque agmina obtinuit. Pugnat cum sensu carnivoro sanguinis. Cum ingenti impetu pugnat.
  Tamara grenade nudis digitis iacit, Nazis et stridore dilaniat;
  - Communismus nobiscum erit!
  Et dat bene curatum e machina erupit.
  Miracula facere colosseam Puellae videri possunt. et ignem habent, qui mundum exuri minatur.
  Veronica, fusa, cantat;
  Erit interesting, sine dubio
  Omnia in mundo cedulam praebebunt!
  Sapphirus oculis annuit.
  Tamara , jaculans , fremit ;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes Russiae terrorem colligit!
  Et dedit vicem machinae tormentarii. Fritzam abscidit et stridit;
  - Foemina principaliter est vulpes quae lasso leonem vult, sed asini solent in lasso cadere!
  Victoriam iecerunt et nudis digitis proiecerunt aliam praesentem mortis editam;
  - Foemina est gallina quae ova aurea amat, baiulans tantum damnum ferens!
  Puellae rident. Ita perampla pressura egregie pugnant.
  notavit Tamara incendere in exteras divisiones;
  - Femina gallina est, quae sola ova aurea illi viro ferre potest, quae vera vulpes est!
  Veronica iecerunt et den- tes denudantes addiderunt;
  - Vera vulpes et gallus faciet te ova aurea ponere!
  Margarita figens tasque nudis pedibus, notavit;
  Ungues vulpis non sunt leonis, sed tres pelles a rege bestiarum lacerabit.
  Viola, dentibus infensi denudans, dixit;
  - Qui vulpes animo non est, leo non est!
  Milites magna spe pugnantis videntur. In et nisi mauris.
  Olympias, incendens et crura valida sumens, totam thecam explosivam sustulit et eam immisit. Divulsa est Nazis massa, et bella puella fremit;
  - Regula URSS, et Lucifero cane carmen! Omnes feremus!
  Olympias tamen non oblitus est, inflammatus, eloquere;
  - Vulpes mulieri cuilibet viro persuadere potest quod leo sit, fetum ut simplex asinus!
  Margarita fusa consensit.
  - Lea femina cum sola mente vulpis et lupum tenaci!
  Seraphim notabant, falcando adversarios;
  - Leo non est qui rugit, sed ille qui multum frondis laniat!
  Viola, ignem in hostes bene quaesitum, eum falcandum animad- vertit;
  - Cum vulpes non sit politicus, tunc tres pelles ab eo scissae sunt et torquati induuntur!
  Victoria, denudatis dentibus et nictu, ac deinde projiciens donum mortis, nudo pede vis lethali, edixit;
  - Politicus asinum latum habet in duabus sellis sedet, sed tantum verbis latitudinem animae habet!
  Olympias, nudo dolio cedens, muscularium cruribus, et leone cisternina explodendo, fremuit;
  - Lacus proiecto uranio perfoditur, politicus sine corde perrumpit, sed loculis aureis!
  . Capitulum #9
  Kamyshin relicta est. Ineunte Iunio 1944, pugna pro Saratov explicata est.
  Hic tam strenua proelia sunt. Item puellae, ut semper, in proeliis. Et talis bellus es.
  Alenka pugnat et lavet adversarios latis rumpit et ordines integros.
  Puella digitos stridore in grenade nudo petit;
  - Venit victoria mea!
  Et rursus in hostem figit.
  Anyuta quoque in hostem figit. Hoc facit accurate et presse. Machinae eius tormenta tam groovy sunt. Et nudos digitos perurbane sarcinas vim colossicae mittent. Nazis et puella stridunt in summitate pulmonis.
  - Pro communitate!
  Alla, in hostem perampla accuratione urentes, hostes stridore falcando;
  - Pro immensa patria!
  Puella digitos nudis grenadem iterum iacit. pugnae pugnae dicendum.
  Et cedit ipsa, et in eodem bracteis. Ita accurate et accurate supplevit et Fritzius dormi.
  Maria quoque accuratissime supplevit. Et talis puella pulchra est, et nudis digitis sarcinam explosivam iacit, adversarios discerpens.
  Tum fremit;
  - Imperium USSR imperare!
  Marusya quoque accurate figit, hostes percussit et fremit;
  - Ab taiga ad maria Britannica, exercitus noster omnium fortissimus est!
  Atque nudo quoque pede figit.
  Deinde Matryona proiectum funestum in hostes incendet. Et eum subtiliter centum centesimis percussit. Calcaneum nempe nudum.
  Hae sunt puellae Sovieticae quae laborant, sed Germani non multo post sunt.
  Christina, Magda, Margareta et Schella pugnant in Panthera. Machina, etsi non idealis, sed cum igne rapido, tormentarii longi range, mediocriter agilis, et lorica frontalis bona.
  Puellae Germanicae nudipedales sunt et in bikini, non obstante aestu aestatis vel potius ob id.. Et proelium maneuverabile gerunt.
  Hic Christina iactum facit... Testa turrem T-34-76 ferit et eam transfigit. Lacus Sovieticus subsistit effosso.
  Puellae in summo pulmone clamant;
  - Nostra tulit!
  Tunc Magda propagines. Pulchritudo pilis aureis vapulat.
  Ita turris triginta quattuor eversa est.
  Tigris puellae vices sagittis. et aptissime. Hic aliam piscinam Sovieticam feriunt.
  Prodiit Margarita. et auto-ussus tormenta SU-76 ast. Deftly eruditionis habes. Et cecinit:
  - Infernalis nostra Germania fortis est, mundum protegit!
  Et quomodo demonstrabit lingua?
  Tum e tormento Testae accensus est. Percussit piscinam Sovieticam KV-1S. Puella quoque officium bonum fecit.
  Quattuor milites in bikinis pugnant et frigus non timent. Postquam mulieres inceperunt pugnare, res multo melius Tertium Reich ierunt.
  Hic gubernatores Albina et Alvina in caelo sunt. Ambae pulchritudines in bikini et discalceatis. Pro se pugnant in Focke-Wulfs. Haec raeda gravissima est.
  Albina, tormentis ex aere incendens, dicit:
  - Active croquet! Noli dolere verbum!
  Utque micat risum candidum! Et duos aircraft Sovieticas simul iaciet.
  Item Alvina tria cum tormentis aereis succidit et pipiavit;
  - Viscus meus funestus erit et hebes!
  Tum puella dentes denudavit et dentes suos ostendit! Ipsa est venustas, et plena iucunditatis.
  Alterum Ioac-9 Albina resecat planum et stridore;
  - Cur gubernatoribus Sovieticis opus est?
  Alvina demittit lagg-5 et confidenter dicit;
  - Ita ut rationes Germanorum ustulo!
  Mira duorum puellarum. Qualiter praemia sibi colligendis aggressi sunt. Contra tales pulchritudines vere disputare non potes. Procumbunt plana et nudant dentes.
  Praecipuum secretum in frigore est, puellae opus est pedibus nudis et bikini. Tum laoreet veniam.
  et numquam vestiuntur. Et nudum pectus excutite, et semper in honore habebitur!
  Albina alia in plano rubri Exercitus abscidit et cecinit;
  - In magna altitudine et puritate siderea!
  At illa despiciens, saltu ac nudo pede jerat, rugiens;
  - In mari unda ac furiali igne! Et in furore et igne furioso!
  Et iterum puella impigre ad planum descendit.
  Tum Alvina invadit. Id facit vicem, dentibus et stridore;
  - Sum mundi eximius vindex!
  Et iterum currus ictus a puella cadit. Exercitus ruber male admodum accipit.
  Et fremit insano Albina furore;
  - Nunc carnifex sum, non gubernator!
  Propagines deducunt aliud planum Sovieticum, et stridit;
  - Ego flecto visum ac tela ruunt in scopum, alius praecurro!
  Bellator est valde ferox.
  Hic et puellae terram scuta oppugnant. Albina pugnis triginta quattuor et stridore;
  - Hic finis erit!
  Alvina SU-76 ferit ac susurros;
  - Ad delendam!
  Et quomodo nudum pedem quatit!
  Puellae hic pugnant et ex parte USSR, puellae etiam pugnant, Guryev tueri conantur, ubi etiam cohortes Nazi propellunt, sicut scorpionis moles.
  Alenka pro Guryev, quae a Nazis expugnata est, pugnavit. Desperata formosa grenade nudis digitis concisa pipiabat;
  - Gloria pro Russia et factione indigena!
  Tunc Natashka grenade cum nudo digito suo emisit et exsibilavit:
  - Nos puellam nudis pedibus protegimus!
  Post Anyuta quoque digitis nudis cruribus , Donum misit leti , cecinit ;
  - Mirum erit ictu!
  Crineus Augustinus accepit et misit donum annihilationis cum membri inferiori nudo et distillante;
  - Ostendens terunt in caelum!
  Tum crine aureo Maria nudis cruribus Nazis mortem dedit.
  Et cecinit:
  - In Madagascar, in solitudine et Sahara! Ubique erat, lucem candidam vidi!
  Iamque Marusya nudis plantis totum fasciculum jactabit et canet;
  - In Finnia, Graecia, in Australia, Suecia dicent tibi puellas pulchriores nullas esse!
  Etiam sex puellae bene pugnaverunt. Sed Fritz usquam cepit Kursk ...
  Non, ut maioribus copiis resisteret. Fascistae sibi haerent et baculo.
  Praeparatio monstrorum quid accidat.
  Adolf Hitler erat simpliciter insanus: sentiens quasi verus dominator, cui omnes obtemperant et tremunt. Imo, si res Stalinist vis, tunc Stalini esse debes, sine misericordia et postulatione aliorum et te ipsum (hoc prorsus est quomodo Iosif Vissarionovich in hac serie cogitavit!). Nunc murmur honestus est et currus movere incipiet. In genere, Germania, attentis satellitibus, magnum commodum habet super USSR in quantitate armorum industrialium, in industria peritia et in numero fabrum in omnibus gradibus. Hoc est factum, sed nondum productio armorum par! Germania post URSS toto bello lacessit, licet omni clade in Russia. Et unde? Nimirum ob aliquod regium, quod variis in rebus regnabat, et praesertim in militari industria. Praeterea munus negativum ob defectum materiae rudium ac despectio potentiae hostium agitabatur. Praesertim anno MCMXL, armorum productio in Germania inferior quam anno MCMXXXIX (si vallum inclusis munitionis numeramus), et hoc non obstante quod bellum iam erat, et Tertius Reich cum magnis finibus ingentibus potitus est. subsidiis gignendi facultatem. Quid ergo de arte Hitleris normae dicere possumus? Non nimium deinde militaris industriae in acie emicuit.
  Führer in longa oratione declaravit:
  - In materia invigilandi aviation, subitis potentiae dantur ad saUem. Sedulo admonuit apparatum quantitatem, nec minoris momenti qualitatem. Multi praeterea amici tui Goering, licet olim bonae aces, inserere non possunt. Non omnis miles bonus etiam dux egregius est, sic loco suspensi Erici sphaera technica ducetur ab homine e lacus professionalibus qui renovare et reficere viribus aviationum potest. Ceterum Britannia non dormit, et vis et qualitas copiarum armatorum, et praesertim aviationum, augetur. Duobus capitibus, duodenis gradibus praecedere debemus inimicum, alioquin excellentiam in hoste omnino amittemus. Et ideo requiruntur gradus qualitatis.
  timide objecit euntes;
  - Amici mei, probati homines, qui efficaciam et professionalism suam pugnam probaverunt.
  Dictator daemoniacus in furorem versus est;
  - An forte oblitus sum, ut existimo, qui proelio in Britanniam amisi? Vel qui quattuor annos consilium oeconomiae nationalis evolutionis defecerunt. An tu etiam vapulare vis, atque etiam palam. Occlude os tuum, et tace, donec te impingant!
  Euntes etiam sedit in timore. Heu, fuhrem non deludere. Tum sonum iterum exauditum, alius ME-262 jet exuit in caelum. Raeda ingens erat et totidem quot duo motores habebant. alae leviter scopae, pugnator ipse minax satis spectat. Celeritas eius notae, annis 1941, plerumque honestae sunt, et etiam per signa mundi praevaricationem. Verum, machina ipsa nondum omnino certa et debugging requirit. Dictator autem fascist, iam novas, provectiores pugnantium notas dedit... ME-262 plus quam sex talenta ponderat, quod est aliquod genus oneris. Gagates pugnator debet esse parva, vilis et agilis. Hac in re, the ME-163 satis bona esse potuit, sed eius machina eruca nimis boosted et sola opera sex minutarum (immo, adhuc opus erit!), quod per extensionem tantum in radio centum chiliometrorum est. . Sicut bomber blitz-style vel quasi operculum pugnator pro armada oppugnatione in Angliam, est, sane, non est bonum.
  ME-262 autem potest ton bombarum, id est, quantum Pe-2 Soviet-linea ante-linea ferre potest. Hoc est, optima solutio utriusque pugnantis abripit et pro subsidio militum. Sed cur non efficiunt pugnatorem ME-163 Comet-styli, sed sine tormento erucae, sed cum tormento rhombo? Cometes emendare conati sunt et fugae tempus ad 15 minutas (hoc est spatium usque ad 300 chiliometrorum) attulisse, quod vulgo pro Bello Britanniae acceptum est. Etiamnunc Londinum a Normannia... Etsi non omnia tam manifesta sunt, etiam opus est ad bomb et reverti, et quindecim minuta non tam coacta modo fuerunt. In posterum, erucae et vi pugnatores agniti sunt sicut finis mortui in aviatione. Consilium autem "Comet" valde interesting, propter parvitatem et levitatem, quod significat vilitatem et manoeuveritatem.
  Praeterea adhuc sunt valde polliciti pugnatores in genere octingentos chiliogrammata pendentes, tales labentes ut in proeliis aeris adhiberi possint. Verum, propter breve spatium, volatus in eis nonnisi in proeliis defensivis pugnari potest, vel Londinum in onerariis ... traditum, ac deinde gubernatoribus aduncum. Hoc est ubi debes cogitare. In historia reali, Labentes tempus ad bellum gerendum non fuerunt, et ob aliquam causam, duces aeroplani Sovietici hanc notionem in Corea tentare non ausi sunt. In genere, non tristis est, sed in bello Coreano, gubernator Americanus primus rationes victoriae aperturus est. Ita Yankees contemni non debent.
  Post fugam finita, puella pulchra iuvenis e cockpit desiluit et cursu citato ad Fuhrer cucurrit.
  Nazi possedit unum extendit manum ad osculum. Quam delectationem cum puellae te amant, et Fuhrer, ut videtur, ab omnibus Germanis plane idololatriam, immo omnes fere praeter paucos captivorum camporum custodias. Gubernator alacres dixit:
  - Magna elit est, tantam celeritatem et potentiam habet. Dirumamus omnes catulos tanquam caudex calefactorii ab vicaria!
  Impetum puellae probavit Fuhrer;
  - Sane frangemus eam, sed ... Debugging machina citius gressu peragi debet, et hoc praesertim motoribus convenit. Hic, sane, rogationes fundamentales necessariae erunt ad emendandas eas, sed si adiuvet excogitatoris ducis!
  Omnes in choro latrante:
  - Gloria magno Fuhrer! Provideat nos adiuvet!
  Solemne Tertii Reich ludere incepit et agmen iuvenum pugnatorum ex Hitler Iuvenum se contulit. Pueri a quattuordecim ad decem et septem annos sub tympano in formationem singularem abierunt. Tum res maxime interesting erat: teenage puellarum e unione feminarum in Germania proficiscebantur. Denique erant fimbriae, nudi, nudi pedes, pulchri- tudines hominum oculos attrahebant. Puellae crura altiora tollere conati sunt, sed simul pollicem extraxerunt, diligenter calcaneum posuit. Spectaculum speciositatis pulchri- tudinis cum figuris impeccbilibus. Maxime cum supercilia coniuncta.
  Esthete Adolf notatur:
  - Necesse est ut pueri et puellae mole corporis exercitationem recipiant. Et scio quod hac occasione multum agitur, praesertim in Jungvolk, sed quod opus est inclusiveness et adoptio modorum Spartanorum. Utique, praeter furtum adhortantes ... Iuvenes ac mulieres, ut honesti et simul iuvenes immites, crescant.
  Summus imperator constiterunt. Duces tacuerunt, probabiliter recusare timuerunt, sed manifestam confirmare noluerunt. Fuhrer continuatur:
  - Bellum non iocus, sed crudelitas in hostes iungenda est mutuis auxiliis et sensu fraternitatis in socios. Hoc est quod omnibus inculcare debemus. Oportet enim inferioritatem prius exstirpari in anima tua, et deinde corpus humanum infirmum resurgere.
  Alia mora. Fuhrer placuit:
  - Iam melior est, nunc videre vellem imitationem aeris certaminis. Tam formidabilis ac perditionis.
  Heinkel timide quaesivit;
  - Cum tela vel conchis vivis, mi Fuhrer?
  Nazi unum numero adnuit.
  - Scilicet ad pugnam. Praeterea velim considerare operationem eiectionis fabrica. Ceterum in eo laboras ... - Fuhrer pugnis concussit. - Quando denique paratus erit et in massam ponatur. Post omnes, gubernator peritus est gubernator peritus qui debet ad futura proelia custodiri!
  Fuhrer-terminator nihilominus voluit designatores magis modernum schema de fabrica eiectionis ostendere. Haec ratio minus gravia, simplicior et levior esse debet. Quod vilia et iam a industria Germanorum squib ad hanc rem satis idonea est.
  Schema trahere habui, sed Hitlerus erat vere bonus artifex, et clare, cito, lineas schematum et vices sine rectoribus et circiniis erant planae et perspicuae. Terminus hit-rumus mirum esse putavit, sane Germanos, generatim tam validam et aliquatenus progressam doetrinam nationalem Socialismum et systema totalitarium, Russos bellum emanasse. Fortasse hoc accidit quod milites Russiae fortiores et diuturniores quam Germanos et citius pugnare didicerunt.
  Fere si cursum totius belli spectes, tum etiam Russi, vel potius Sovietici militares, docti certare, et Germani quasi obliti sunt. gradu primorum graduum, fortasse etiam inferiora, si primus-grader experientiam habet in bellis gerendis rebus in consiliis real-time temporis. Et quod interdum pueri sex annorum iam tam strenue virtuales exercitus ducunt, tunc eis Zhukov et Mainstein non est peccatum discere. Aliqui tamen inquisitores utrumque Zhukov et Mainstein mediocre considerant. Sunt etiam contradictiones de numero armorum, precipue captorum, Gallice. Memoria Hitlerorum (bonae memoriae, praesertim cum adhuc sanus est), suggessit 3600 lacus captos e Gallis, figura valde impressiva . 34 in armis, sed in antica. Haec igitur piscina etiam in officinis Gallicis produci potest, nisi reponatur telum 47 millimetre cum dolio longi 75 millimetris. Profecto hoc satis esse non potest. Britannia et Civitates Foederatae in genere semper armaturam maxime in suis praediis aestimaverunt. Hic, exempli gratia, quadraginta ton Churchill reservationem habuit 152 - millimetrorum versus 120 - pro piscina gravi IS-2.
  Aliquid aliud dixit Fuhrer ad designers:
  - Ventorum cuniculis satis satis habemus, ut meliorem formam aircraft et turpissimam formas quaeramus, sine probationibus pretiosas afferamus, ubi optimae nostrae aces etiam pereunt. Exempli gratia, exemplar alae volans aircraft plurimum valet, praesertim si crassitudo et angulus inclinationis mutari possunt. Tractum tibi iam dedi, ut paratus sit tails. Celeritas aestimata etiam cum Yumo machinamento usque ad 1100 chiliometrorum per hora erit. Perge igitur, sed noli ire!
  Hoc sub divo prandium secuti sunt, ancillae mensas et sellas posuerunt. Pulchra... Sed qualia sunt reformationes in Nationali Socialismo facienda? Ut hostium numerum minuas et amicos facias. Hic, exempli gratia, genus omne Germanum non extollunt et etiam populos in classes dividere possunt. Sed formaliter divisio gentium in inferiorem et Aryan nondum licita est. Hoc simpliciores res.
  Puella pulchra ex servis ad Fuhrer sedit et manum super genu nudum posuit. Cooed:
  - Cogitas aliquid, mi Fuhrer?
  Nazi dictator simulque virtualis lusor surrexit. Animadvertit se non implesse pulmentum suum et fructus acetaria. Fuhrer puellam in ore osculatus est, eam sentiens iuvenilem, odorem suavitatis declarans;
  - In curru mecum eris. Et vos omnes laboramus, tempus edendi expletum est.
  Iterumque anni publici, non plane tamen mechanismum bene unctum nere coeperunt. In reditu, Fuhrer amorem pulchritudinis fecit, atque etiam miratus est, unde tantum roboris ac roboris exstitisset. Post omnes dixerunt Fuhrer infirmum esse et in genere debilem assertum, qui syphilis male fuisset et castratus (vulgo fictus).
  Nihilominus non omnia blande iam die 22 Iunii 1944 proficiscuntur, bellum cum URSS per tres annos geritur. Sed victoria non visibilis est, et Saratov adhuc sustinetur. Hanc urbem Stalin quoquo pacto defendere iussit.
  Quamquam omnia damna, productio armorum militaris satis alta est. Novae piscinae IS-2 satis efficaces comprobatae sunt. Etiam singulae vehiculis Germanicis non perrumpentibus frontibus, eas actiones longius aberant.
  Ita Nazis arduum erat. Sed commodo magna erat. JET aircraft ME-262 Iam multum in caelo pugnavit. Est et gravis adversarium.
  TA-152 probavit plerumque genus teli mirabile.
  Stalin, interim, etiam nexum congressum habuit tertio anniversario initii belli, coepitque duces militares quaerere quid sentirent et quomodo condicionem in frontibus emendare possent.
  Zhukov auctor suggessit:
  - Si mox nosmetipsos defendemus et minas pugnemus, procul dubio amittemus. Nos progredi necesse est!
  Stalin strenue annuit.
  - Assentio! Sed ubi!
  Marescallus Zhukov suadet:
  - Donec Leningrad dederetur, dimitti debet!
  Marescallus Vasilevsky consensit:
  - Ita puto optimum optiones!
  Stalin humeros humeros dixit:
  - Si Tikhvin iterum feriemus, ibi nos exspectabunt, et in laqueum haerebimus aut incidimus!
  Mareschal Zhukov annuit consensum;
  - SIC comes Stalin! Sed suadeo ut copiae Finnicae in Petrozavodsk feriendae sint. Non sunt tam fortes et hostes ex improviso capere possumus!
  Stalin risu respondit:
  - Logically Comrade Zhukov. Ita vestigium in Petrozavodsk. et victoriam nobis affer!
  Post haec verba nonnullae puellae in brevibus alise albae et nudis pedibus intraverunt. Utres vini meri attulerunt et farti sunt vitreae et caviae nigrae. Tali Stalin fartum accepit et lavit, dixit;
  - Ita bibamus ut facultates nostrae semper cum nostris necessitatibus incidant.
  Voznesensky notavit:
  - Qualitas obterere nostri armaturae est admodum humilis. Et proponamus facere IS-2 et T-34-85 levius, velocius et discursui armaturam reducendo. Haec nobis compendia in metallo dabit, hasque machinis utiliores faciet.
  Stalin humeros humeros dixit:
  - Fortasse... Sed non sum fautor lacus faciendi ex plywood!
  Voznesensky gravi vultu notavit:
  - Sed fortasse suus 'aliqua bona idea ex lignis obterere fere totum. Potes inspicere quomodo in praxi spectabit!
  Zhukov annuit consensu et in orationem prorupit;
  - Triginta quattuor possunt fieri leviores, quae adhuc nimis fragilia sunt et incrementum celeritatis et manaeuverabilitatis suae superstitiosae augere potuerunt. Praeterea gearbox melior factus est et haec diminutionem ergonomicum ex aucto pondere compensat. Sed humilis qualitas ferri, 90 millimetre contra tormenta Germanorum potentissima, in nihilum vertit. Germani autem simplices Pantheram et T-4 ab productione removent, et in Tertio Reich, praeter exploratores lacus, solum Panthera 2 cum tormento 88-mm serial fiet. In et lacus non ex tempor viverra id a magna. Eoque magis augere celeritatem necesse est!
  Adnuit Stalin.
  - Dimittis partem T-34-85 et IS-2 cum solum bulletproof praesidio, et tunc reprime et indagare quomodo hoc pugnae efficaciam afficiet. Ac labor in SU-C accelerari debet. Fortasse relinquemus triginta quattuor et IS-2 in favorem gun solum auto-propelli.
  Mareschal Vasilevsky dixit:
  - Est an idea interesting. Sed SU-100 hostes in naves ferire possunt nisi totaliter convertendo.
  Fremuit Stalin:
  - Fac breviorem, ut iactare et vertere citius possit ... Et potius silhouette inferiorem. Sed opus est hoc auto-propulsato quasi aere sclopeto!
  Zhukov quaesivit:
  - Excellentiae tuae.... Saratov adhuc tenens manum sed cito cadet. Necessarium est consilium de Kuibyshev de rebus Moscuae deducendis evolvendum. Quid de te ipso cogitas?
  Respondit Stalin aspere;
  - Apud Sverdlovsk, ut videtur, decedere debebis. Sed adhuc Moscuae operari potest. Totam urbem subterraneam hic habemus. Graviter capaces sumus.
  Vasilevsky fremuit:
  - Moscuae quoquo pacto servari debet, sicut Saratov!
  Stalin iussit;
  - Oppugnatio Germanorum in lacuna inter Tanaim et Volgam. Vires divertere necesse est. Saratov tenere quoquo ad sanguinis guttam. Omnino utere, etiam kamikaze.
  Zhukov confirmavit:
  - Fiat, magna!
  Stalin ad Yakovlev conversus:
  - Age, excogitator, ecqua?
  Prorex Commissarius cum gemitu respondit:
  - Oportet jet aviationem creare, sed hoc non est realis adhuc. Et Yak-3 requirit summus qualitas duralumin, quod non habemus!
  Adnuit Stalin.
  - Scio! Yak-9 debet esse in nostris ordinibus. et quam maxime dimitti! * et auget pugnantium productionem.
  Notavit Yakovleva;
  - German TA-152 utrumque impetum aircraft, frontis aciei est et pugnator. Esset delicatus nobis similem multi-propositum campi machinam creare!
  Stalin excogitatoris sustentabat:
  - Haec est bona idea commilitonis Yakovlev! Exempli gratia, LAGG-7, si paulum emendavit, potest converti in mixturam utriusque oppugnationis aircraft et ante aciem pugnatoris!
  Libenter Yakovlev confirmavit;
  - Comes Stalin fieri potest... Sed tempus suscipit. Etiam ac purus sit amet est.
  Summus imperator pugnum in mensa pressit et fremuit;
  - Fac viliorem! Et in genere, quantum potes, de hoc argumento specularis. Non opus est elit universali ad solum producendum. Posse explicari et qui.
  Iakovleva dixit:
  - II.-2 satis simplex fabricare et ejus schema elaboratum est. Quamdiu non auferas. Est aircraft satis tenax, quamvis in momento eius notae fugae vincantur. Sed malum non est sine bono. Boni hostes vehiculis bombing sumus.
  Zhdanov irata notavit;
  - Nostra aviatio minimo debet esse fortissima!
  Yakovleva adnuit.
  -Debet! Nunc autem gubernatores nostri optimi sunt in mundo: Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova!
  Stalin consensu annuit.
  - Hae puellae pares non habent et, viginti quinque inimicum aircraft proximum habent, eis aliam stellam herois USSR attribuimus!
  Zhukov studiose suadet:
  - Pro hoc bibere debes!
  Beria laeta canebat;
  - Nos, omnium memores, historia judicabimus ;
  Aulae eius rursus veniam.
  Sicut ab aratro ad arma atomica;
  Qui patriam fidenter promovit!
  Dum membra consilii militaris confertur, puellae pugnaverunt.
  Et nudis digitis adiuvante, evertunt nazis et gesta faciunt nudis pedibus pulchri- tudines.
  et cantant;
  Credimus totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  . CAPITULUM #10
  Fine Iunio Germani Saratov interclusi sunt, ac die 1 iulii 1944 primum formidabilis Sturmmaus adhibitus est. Haec machina cum 650 millimetre autocineto-promissa bomba vim funestam elapidarum quae totam vicinitatibus scindebat incidit.
  Puellae quae hoc raedam deiecerunt solas subligar gerebant et munera funestissimae mortis dimiserunt.
  Puellae nudae pedibus subligar rubras, nigras et albas habebant. Attulerunt leti munera leti.
  Faina, cui praeerat, coccinea papillas Pectora quatiens, cecinit ;
  - Gloria crucis milicie!
  finem universi perveniemus!
  Et exclamaverunt voce magna et laetati sunt;
  Ex quibus unus, Margarita, dixit;
  - Omnipotens Deus nobiscum est!
  Faina cum hoc consensit;
  - Utique! Et Tertius Reich certe vincet!
  Puella pedem nudum impressit et cantavit;
  -Cum coniungimur, invicti sumus! Cum coniungimur, invicti sumus!
  Ita bellatores exsurgunt, et alliduntur nudis pedibus involantes. Milites supremi classis.
  Proiectum etiam Irma tradit hic per impulsum latae sententiae et fremit;
  - Magna nobis victoria manet!
  Puellae sane sunt inter eos quae numquam renuntiant. Et loca ingenti studio Sovieticam opprimunt.
  Albina et Alvina, ut semper, superposita sunt, et ultro tintinnabula sibilant. Puellae sunt, mox dicamus: super!
  Albina, currum Sovieticum nudis digitis pulsat, dicit:
  - Super puellam habeo!
  Alvina, nudo calcaneo aliud clypeum pulsans, prosilit et, abdominis musculis ludens, exclamat:
  - Talis sum bellator ut omnia arcte peremi.
  Sic milites digrediuntur vias.
  Gerda, una cum Andrea, aliam novitatem Germanicam probare statuit.
  Hactenus, solum E-25 tormenta auto-propelli in satis magno numero apparere possunt - est plane simplex fabricare et vile. Quanquam hoc exemplar est unum primi. Hic in ea iacent duae puellae in bikinis. Raeda minus quam unum et dimidium metra inferior est, et ob id tam bene munitum et relative parvum pondus armatum est.
  Duae puellae Andrea et Gerda cubantes, ad tormenta Sovietica accensa. Coram illis currus dissolutae, radiophonicae continentes, mines campos movebant et purgabant.
  Carolus Rubrum tormento suo accendit. Illa sclopellum Sovieticum oppressit, et pectus excussit, vix tenuissima fabricae spoliatione tegens. et cooed;
  - Ignis rabidus hyperplasma!
  Et tunc Gerda eam tam nudis digitis alapam adhibebit. Et pipiat:
  - Puella frigidissima sum et non malus.
  A se propellitur sclopetum se movet. Ac sistit subinde. Armorum frontis eius graviter fastigate, et hoc bene munit. In tormentis Sovieticis, putamina ricochetas sentiunt. et nihil tale minatur in fronte sclopetis sui propellendi. Hic adhuc latus erumpere possunt. Puellae non properant. Effectivum gun auto-propellens in armatura su-100 superat, quae adhuc crescendo est et etiam tutior, mobilior et simul levior.
  Exercitus ruber et paucos dryers, pressius, adhuc tantum in scaena est. Basically, piscina T-34-85, quae cum sclopeto non satis potens est, et arma magis infirma sunt. Et Germanorum auto-e tormentorum propelluntur 25 obiter levius, multo fortius in armis et tormentis.
  Puellae pugnant... Pulcherrimae et iuvenes. Et eorum tormenta bomba propelluntur et iactant...
  Iülius calet, et corpora puellarum in autocineto candente sudor lucida sunt. Recedere ac regredi non possunt.
  Gerda notat:
  - Dii Wehrmacht fortes videntur;
  At infirmos non adiuvant...
  Si Adolf causa vera est -
  Creare mundum imperium!
  Andrea studiose cecinit:
  - Ita magia indiget "Panther" et "Tiger";
  Plus tamen omnibus fato sanguinem fudit ...
  Et non est opus dubiis et ludibriis insanis;
  Cedat omne genus in Terra genibus!
  Sed hae puellae Germanae sunt et rursus puellae Soviet pugnant.
  Ita pugna gravissima erit. Natasha et Anyuta ignis e navi valido sclopeto et strideo;
  - Vexillum nostrum Berolinensi erit!
  Et nudos suos albos, dentes margaritosos. Ac cuniculis noli prohibere puellas.
  Duae testae frontis armaturae superioris partis alvei... ricochet percusserunt. Imo, IS-2 currus gravis est et non tam facilis est ut eam capiat.
  I-IS sed, quod ad ius puellarum movet, videtur, receptus ab alto impetu sclopeto, pulsare et cessavit. Laesis decoris.
  Alenka, ludens cum musculis abdominis, cantat;
  - Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, Newtonus bis duo quattuor facit!
  Pugnatum est adhuc et intractatum. Tormentum Sovieticum Germanos ferit. Marusya magnae conchas in podicem inserens. Talis vita et sors puellarum est. et cantant;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Lupi Russici hostes opprimunt, lupi Russici heroas salutant!
  Augustinus de machina tormentorum scribens, dicit:
  - Sanctum bellum! Nostra erit victoria! Vexillum Russorum affer, decus lapsis heroibus!
  Rursusque tormentum letale sonat, et sonat;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Russici hostes lupi opprimunt, scis manus frigidos habere!
  Mariam hanc virginem crinibus aureis piscinam stridore dirigit;
  - Conteramus fascistas!
  Germani difficile tempus sunt, etiam in caelo plenis proeliis. Sed tantum, Yak-9 nimis velocitate et armamento Germanicis notis inferior est. Pugnatum est inaequale poeta.
  Massilia, mirabilis ace- tor, bonam curriculum in bello annis fecit. Mirum et phantasticum similius. Postquam ad centum quinquaginta aircrafts pervenit, crucem Militis Crucis ferreae cum gladiis et adamantibus argenteis quercubus accepit. Quadringentos stragulas perveniens, crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercu foliis, gladiis et adamantibus accepit. Pro quingentis aeroplanis Ordinem Aquilae Germanici cum adamantibus accepit, et post septingenta quinquaginta crucem Militis Crucis ferreae cum platinis foliis, gladiis et adamantibus. Et mille aircraft cum pervenisset, magnam crucem crucis equestris accepit.
  Unicus gubernator multas aerias victorias facere poterat. et dum adhuc viveret. Massilia nuper ad gradum generalem promotus. Sed adhuc volabat sicut gubernator ordinarius.
  Ut dicunt, non ardet in igne nec mergitur in aqua. Per multos annos bellum Massiliensis instinctum venatoris acquisivit. Gubernator eximius-legendarius factus est, et valde popularis.
  . Habebat autem etiam fortem competitorem Agava et Albina et Alvina, qui etiam figuram mille carros singuli excesserunt. Et Agave cum Massilia celerrime captus est. Sed adhuc infantulus est, necdum unum pugnatorem amisit.
  Nudis puella pedals pressit, crura decidit, accendit rupta airguns. Nunc quattuor Soviet II-II vehiculis confodientur.
  Agave giggles et dicit:
  Aliquatenus omnes sumus canino! At habeo nervos ferri!
  Et iterum puella volvitur. Proiicit septem aircraft Sovieticae in unum displosum - sex PE-2s et unum TU-3, et stridore;
  - Fere si non super, ergo hyper!
  Agave sane canis est. Gubernator a Lucifero. Pulcherrima mel flava.
  Hic dat alterum ruptum ac malleolum octo Sovietici Yak-9 elit simul et stridore;
  - Ego sum creatrix et reciprocus!
  Puella non stulta est. Omnia possibilia sunt, omnia possibilia sunt. Noli eam privatam dicere.
  Et crura tam perusta, tam decora .. .
  Sed Mirabela contra eam pugnat ... Diu Pokryshkin fuit optima Soviet acc. Collegit quinque stellas aureas viri URSS, descendentes centum viginti septem aircraft. sed tunc mortuus est. Tunc nemo testimonium eius verberare potuit. Praeter Anastasiam Vedmakova, et Akulina Orlova. Et modo nuper, Mirabela etiam Yak-9 T superavit unum lacerum, superavit Kozhedub. Et emissa supra centum et octoginta aircraft, facta est heros septem tempore URSS.
  Haec puella terminator est! Talis ut admissos equo desideret, ac casas ardentes ingrederetur.
  Ac durior quidem.
  Mirabela fatum difficilem habebat. Destinavi in liberis coloniam. Discalceata et grisea gerens stola, ligna concidit et truncos serravit. Tam fortis et sanus erat. In gravibus pruinis discalceatus ivit, et in carcere pajamas. Et semel saltem sternutent.
  Nempe tale phaenomenon ad frontes etiam notatum est. Diu Mirabela cum peditibus pugnavit, et tunc gubernator factus est. Primum eius baptismum ignis in pugna apud Moscuam Mirabela accepit, ubi statim post coloniam perrexit. Ibique se frigus praebuit.
  Illa discalceata ac prope nuda in acre frigore, quod Wehrmacht proprie paralyticus est. Talis refert, et invicta puella fuit. Et illa successit massive.
  Mirabela credidit imminentem victoriam URSS. Sed tempor tempus vestibulum. Plures hostiae sunt, sed victoria non venit. Et vere creepy accipit.
  Somnia Mirabela de victoriis et rebus gestis. Habet septem stellas USSR - haec prae ceteris! Et mehercule, praemia digna est! Et arma et ultra crucem feret. Etiam si Stalin postea occisus est, causa eius vivit!
  Puella venit et coit... German XE-162 novissimam pulsat et stridore;
  - Aerobatics! Et cantavit novum damn!
  Vere, magna puella est. Vera aspidis etiam multum capax est.
  Mirabela nova stella est....
  Pugnatum est per aliquot dies, donec nova hebdomade veniat et die 8 mensis Iulii anno 1944 ... Soviet IS-2 detrimentum scutulis et vestigiis accepit - reparatur. Immo tam crudele atque immite bellum. Et quousque durabit?
  Nunc autem Gerda praetermissis Kniesel et Wittmanno in terminis plurium praediorum deleti sunt.
  Quomodo evitant? Discalceatus et in bikini pugnant. Puellae aliam moram fecerunt, filios iterum Sovieticos excruciantes. Iamque adibant numero CCC lacus deleti. Et inaudito praemio dinumerare poterant: Sidus Crucis Equitis de Ferrea Cruce cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Ecce puellae!
  Gerda sarmenta ad currus Sovietici. Lacrimae turrim et stridore;
  - Damnum sum!
  & propagines iterum. Penetrare t-34-85. stridore;
  - Mater Germania!
  Puella se vellit. Et est acerrima... Imo, talis series opportuna habet. Iam medium est mensis Iulii anno 1944... Prosequitur bellum et semper. Exercitus rubri diversis locis progredi conatur. Sed magis diligenter, ut paucae humanae facultates supersunt.
  Et Russia prae- ceptore.
  Exempli gratia Hans Feuer. Ordinis Minoris Crucis Ferreae, I Classis. Et deinde factus minimus consideratus ad capiendum ducem Sovieticum cum Ordine Militiae Crucis de Cruce Ferrea.
  Ita est actu pulchellus frigus.
  Pueri autem se frigidissimum ostendunt.
  Hans Feuer acerrimus pugnator est. Puer pugnat ut gigas, frigore et aestu, aestate et hieme, tantum breves gerens.
  Nudis digitis, puer tasque iacit et fabulosus factus est.
  Hoc vere frigus est!
  Hans per saecula claruit! Etiam ut antihero!
  Et in genere, tam incredibile ac temporis bellum hic geritur... Any AI fades.
  Agave rursus in caelo est et currus Soviet descendit. Ea venator et rapax est. Hostem ferit.
  Carros feriunt cadentes. Et tunc puella ignes in terra deducit. Pulsat IS-II. Et velit;
  - Im 'optimus! Ego sum puella quae inimicos necat!
  Et iterum transfertur ad scuta aeris. Haec piscina destructor est et omnes machinae volantes et emissae.
  Sed hic parva E-5 lacus est. Apparatus appendens septem talenta. Praeteriens proelii probat. Remordet et rodit hostem.
  Et tempus est canendi - nemo nos obsistit, nemo vincet!
  E-5 ruit ad se, et pampini moventur. Ut nec tincidunt lacus. Et conchas ricochet.
  Et machina intus sedet puer decem annorum, Fridericus, et stridore;
  - Et verus eximius pugnator ero!
  Et iterum quomodo iecit... Et ipsum centrum turris percusserit. Et vis letalis eius, licet parva gente, colossa est.
  Et in caelo pugnat Helga. Puella nudis pedibus in bikini tesseras dialingit. Ac rebus suis exultat.
  Nudis digitis suis in curru Sovietico demonstrat et in specie inflammat et totam pugnam conchis positam explodit.
  Hoc est frigus et insanus.
  Et Agave trahit ante ... Et etiam pugnat.
  Iam Augustus 1944... Exercitus Rubrum alicubi prosperitatem assequi non potuit. Sed Germani signanter progredi non possunt. Formibiles lacus sub terra in proelium eunt. sed sunt imperatoriae mere.
  Puellae sub terra trahuntur, pilam tormentorum Sovieticorum interfecerunt et reversa sunt.
  Eodem tempore duos propugnatores ceperunt. Puellae, quae pueros deprehensos sunt, discinduntur et torquentur. Tundunt filo munientes, tum nudas calcibus igne assant. Tunc coeperunt candentes forcipe digitos frangere. Pueri ululaverunt in dolore excruciando. Ad extremum, puellas exustis sydera in pectore suo ferro candente, ocreis virilia contrivit. Novissimi propugnatores cessaverunt et ab ictu acerrimo inflexi sunt.
  Denique puellas extra genus ostendit. Sed rursus Germani nihil significant assecuti.
  Tormenta auto-potentia propelluntur: "Sturmmaus", in Sovieticae positiones accensus. Multum pernicies et exitium fuit. Sed impetum Sovietici unum e vehiculis evecti sunt, et Fritz rediit.
  Saratov adhuc tenebat mense Augusto 1944 . Germani urbem Uralsk in Kazakhstan capere et Orenburgum movere potuerunt.
  Hic rursus Albina et Alvina in aere sunt, sed semel in patella volatilia experimentali. Ope nudorum digitorum demonstrant, globulis claviculi prementes ac perquam subtiliter faciunt.
  Puellae summa aerobatica demonstrant sane. Hic discette suam extraxerunt, et duodecim machinis Soviet volantibus dejectae sunt.
  pipiat Albina;
  - Furious construction team! Ibi erit starfall!
  Et rursus currum suum vertit. Puellae Exercitus Rubrum opprimunt. Maior...
  Alvina etiam duodecim plana Sovietica pulsat et stridore;
  - Puellae insaniae, et omnino non virgines!
  Corrige de ultimo. Coniuges eorum ambulaverunt cum hominibus. Et quis justo nec enim. Puellae viros amabant - ea grata est! Et maxime si lingua laboret.
  Puellam nobilissimam. Deinde ferrum candens ad tumidum ventrem allatum est. Quomodo autem ardebant! Ferox dolor inclamat auctorem ... Odoratusque ardere.
  Alvina eum ex parte filum candentis percussit. Ut et quam egestas risus... Praesent ipsum mauris.
  Tum cecinit;
  - Taedet me tergo occare - volo felicitatem meam vexare!
  Et quomodo deridet! Et dentes margarita? Puella necare amat, id est puella!
  Crura puellae et omnes nudae et decorae sunt. Illa in prunis nudis pedibus ambulare amat. Captum depellere munientibus. Rugiunt tantum cum calcibus frixis. Etiam Alvina ipsum mauris. Et Albina quoque puella ingenue - super! Quam cubito ad mentum hostem movere. Stridet;
  - Sum puella nobilissimi ordinis!
  * et denudávit Dentes eius margarita. Quac scintillant quasi tusum. Bellator mirabilis! Aliquid esse potest, quod nec pulchre dici potest nec stylo describi!
  Ambo milites Sovietici Yaks, Laggi, Pawns, Ilys in caelo addicitur. Pulchritudinis sunt activae. Dubitatio in eis non est. Tam indomita et phrenetica pulchritudo.
  Feminae bellantes cum nudis digitis tenent et gaudium cum carris Russicis oppugnant. Sicuti attritis, sic conteret fortes, sicut vitrum in crystallo. Puellae immites et immites sunt. Habent vim irae et flammae passionis. et fiducia lucri. Etiamsi bellum quarto anno tantum cum URSS geritur. Sed finire non vult. Albina et Alvina in summo favoris sunt. Nec regredi nec paulisper cessant. Hostes ad se movent et ariete.
  Albina, Sovietica pulsans plana, stridore;
  - Taedet me puellae clamantis, mallem sordidos calceos mergere!
  Et quomodo renidet, ac micat cum ptisana dentibus. Nunc ac velit est. Rapere viros amat. Hoc valde jucundum est ei. Hic capiet et rapet.
  Albina fremit;
  Sexus puella sexus
  Ad magnum cantare progress!
  Et erumpet bellator risum... Et omnes inimicos nostros iterum occidamus. Multum industriae habet. Plenaque abdominis viribus.
  Alvina quid rugiet;
  - Hostes frangamus aggeres!
  Et incipiet bellator strenue ridere! Et excogitavit quomodo illi guys paedaverunt. Sed minimum est dicere.
  September iustus circa angulum... Sol minus et minus lucet. Die primo autumni pueri Russici nudipedalia currunt super nivem quae modo in regiones Russiae septentrionales cecidit. Rident sibi, nudant facies, et monstrat Germanos ficos.
  Vinculis rubris, tonsilibus brevibus, nonnullis usque ad nihilum. Currunt saliendo. Nudi pedes fere numquam frigidi sunt. Rude admodum. Etiam puellae sine calceis currunt. A rosea, calcibus rotundis, sole micant. Mirum Soviet puellarum. Graciles, athletici, res parvas facere consueverunt.
  Et omnes renidet et renidet dentibus suis... Prima dies autumni est verum gaudium et sitis lucis et creationis!
  Et in caelo proelium. Mirabela, hic est numerus gubernator Sovieticorum qui alterum planum Germanicum demittit. Et ut semper in una puella bikini. Iuvenis aeternus et nunquam caducus. Tanta vis animae.
  Mirabela autem amat etiam ab hominibus tangi. Hoc vere placet. Quam ob rem gubernator est... Cum nuda puella, corpus muscularis manibus hominum rugosum est - hoc verum sapit. Ac magnis amet!
  Mirabela alterum Rolandum currus pulsat et stridit;
  - Sum canis armatus!
  Puella nudo vel gyro calcibus tabulam ferit. Splendida est. & inimitabilis.
  Mirabella torquetur. Et volat Agave ad eam. Hic tandem duo fere fertilissimae feminae gubernatores convenerunt. Inter se sagittent a tergo. Conantur e longinquo obtinere. Sed non nimis bene operatur. Utraeque pulchri- tudines accendi avolant aciem. Et infensi dentibus nudaverunt. Bene, feminae sunt canino. Duris oculis in se conspiciunt. Accuratius caput ad caput et iterum surculus. Germanus ME-262 X adhuc melius armatus est quam Yak-9 T, et vehiculum Sovieticum demissum est.
  Sed Mirabela eicere procurat, planum primum amittens in curriculo volando. Foedissima res est illa finita in agro hostium. Malum autem est. Ita sunt singula fatorum torsiones. Die autem 1 Septembris 1944, iam quinto anno altero bello mundano, mundus mutatur, sed principatus Fuhrer in altero ludo historico manet.
  Saratov tandem a copiis Sovieticis deseritur et exercitus Wehrmacht Kuibyshev appropinquat.
  Proeliis etiam in Orenburg atrox geritur.
  Pugnat ibi Tamara Discalceatus, hostes explosivae sarcinas iactans, nudis calcibus eos obnixus et stridore:
  - Gloria patriae communismi!
  Veronicae surculos in adversarios. Iacit sarcinam explosivam nudis digitis et clamore;
  - Pro notionibus communismi!
  Victoria, contra adversarios figens, eam faciens sicut Robin Hood in bikini, pipat, mittens bombs in hostem nudis digitis et ululatu:
  - Temporibus communismi gloria!
  Olya, jaculando in hostem, falce falcando, cepit et pipiabat;
  - Pro magnitudine civitatis Sovieticae et magnae gloriae!
  Et nudis digitis, iterum sarcinam explosivam perampla, perniciosa potentia mittet.
  Larisa incendii Nazis, eliditur;
  - Patria mea Russia est, tu semper a Deo sub caerulo caeli donatus!
  Consequat ac sociis...
  Agafya, Nazis jaculans, purred;
  - Orenburg numquam desistas! Erimus contra hostes patriae!
  Puellae solidae sunt et cum faece sanguinis faece vere pugnare intendunt.
  Orenburg adhuc tenens. Sed die 3 Septembris 1944 oppugnatio Kuibyshev incepit. Et USSR utique non est bonum.
  Alenka propagines in Nazis et stridore;
  - Pro communitate provinciae Sovieticorum!
  Et iterum, pede nudo, grenam perniciosae potentiae deducet.
  Anyuta ignes in hostes et stridore;
  - Defendamus Kuibyshev!
  Et nudis digitis, sarcinam explosivam cum magna vi lethalis jactabit.
  Et inimicos multum dilacerant.
  Alla, Fritzium figens, pipat et pectus quatit;
  - Pro mundi culmine Polissya!
  Nudo vero calce, grenade in exitium omnium Fritz aggressorum succumbet ac tota mors.
  Maria, mittentes ad Nazis, et mittentes potentiam paralysi Fritz nudo pede, strinxerunt;
  - Navigavimus!
  et puella in summo pulmonis sui ridebit!
  Marusya figens in fascist catenis, et ieiunans grenade nudis digitis, pipiabat;
  - Gloria communismi et victoriae!
  Matrena subridens mittens aliam funestam rupit Fritzam;
  - Mater sancta est!
  Puellae cum heroibus pugnant.
  Expertus paterae volantis initio tantum felix fuit, et tunc incassum fuit.
  Ita Albina et Alvina iterum in ME-309 pugnabant, valde commodus vehiculum pro stilo.
  Puellae in elit Sovietica accensas ac divulgaverunt:
  - Parcum excellens, et spaghetti electronic!
  Albina accensus in hostes Prostravit sovieticum currum, nudo pede monstrat et eliso;
  - Primum movendum erit inimicis funestum!
  Alvina etiam in hostes accendit. Scindit eum, et denudans dentes suos;
  - Communismus Fatum meum est!
  Et nudis digitis alterum scopum ferire.
  Puellae in curru veteri adhuc pugnant. Cochleas pugnatores nondum productio sublati sunt. Praeterea adhuc opus est machinis gagates uti et integram infrastructuram illis explicandi. Neque id tam facile.
  Albina, vehiculis Sovieticis emissis, logice notavit:
  - Ego communismi aetatem creabo et imperium ad astra ducam!
  Nudo calcaneo pedals premit.
  Alvina, in vehicula Russorum illata, eas pervasit, elidit;
  - Propositum est communismus Aryan!
  Et iterum pugnator nudis digitis utebatur. Et celerrime agebat.
  Utraque puella rediit, omni ornamento pugnae consumpto, corpora eorum in balineo lavari permiserunt. Eos scopis formosus guys verberavit. Albina, calefaciens, dicebat;
  Adhuc viris opus est!
  Huic Alvinus consensit;
  - Certus opus! Quanquam hic mulieres multo pulchriores sumus!
  Albina ridentes pipiabat;
  - Cur mulier indiget viro ut aliquem vapulet?
  Puellae hoc sane conveniunt.
  Helga ex TA-152 lacus in Sovietica accensus ac perfodiens, ridentem;
  - Gloria communismi Kaiser!
  Et puella risit.
  Agave in caelo est ad venandum Soviet elit. Magis Yak-9 videtur in caelo, quod facillimum est facere. Sed haec machina non tam infirma est. In T modificatione, 37mm tormento armata est et a Fritz graviler pungere potest.
  Agave eminus on his ME-262 ferit et per nares canit;
  - Ego sapientissimus sum in mundo, in latrina inimicos occido!
  Et annuit coelum angelis suis.
  Hic autem iterum Mirabela in aere est. Haec puella quamvis damna non deficiet.
  Atque etiam cantare incipit, dictans ire;
  Komsomol i adiunxi, ludens
  puella pulchra somnium ...
  Mai mundum aeternum fore putavi;
  Omnis dies est nativitas veris!
  
  Sed aliqua ratione non elaborare.
  Nescio quomodo possum amare ...
  Bene dicite guys apud me miserere;
  Valde durabile paxillum vita!
  
  Subito bellum subito intonuit;
  Et turbo ruit usque ad mortem.
  Et puellas corpore valido
  Ilicet ferire potes!
  
  Non vis, mihi crede, desino;
  Pro matre pugna usque ad finem...
  tasque in pera forti portamus;
  Pater Stalin reponebat in corda!
  
  Milites magni in Russia sunt.
  mundum ordinem tueri possumus...
  Astra poli holoserica irrigaverunt;
  et venator in ludum convertit!
  
  Im 'puella nudis pedibusque pugnando
  Plena stupri et amoris.
  Novi locum in hoc paradiso;
  Felicitatem in sanguine aedificare non potes!
  
  Bellator magnae patriae,
  Firmiter prope Moscuam pugnabimus.
  Et tunc somnium sub communismo
  Contra infernum cum Satana!
  
  Fortis guys Russian
  Quod ad finem honeste pugnant.
  Ex machina tormentarii pulsant;
  si opus est, corona aurea!
  
  Ne glans quidem nos prohibere potest
  Jesus magnus Deus resurrexit.
  Draconis praedae transierunt dies;
  Clarior e caelo factus est!
  
  Te amo mi Lada,
  Summus Deus Svarog erit in gloria ...
  Nos postulo pro Russia
  nobiscum Deus optimus Albus!
  
  Rutenis genua noli
  Crede nobis, caro nostra non potest cohiberi.
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Hoc exem etiam praetereundum est!
  
  Dolor patriae est etiam in corde nostro;
  Credimus in magnitudine eius.
  Ostium spatii aperimus laete;
  Vita dulcissima erit!
  
  Discalceatorum formosarum puellarum sumus;
  Nives impiger currimus ...
  Non opus est nobis hoc acerbum rum;
  Cherub alas suas expandit.
  
  Pro Patria, stabunt puellae;
  Respondebimus Fritz, nihil mali;
  Infernus Cain disperdet;
  et salve Christe Salvator!
  
  Erit tempus - non melius;
  Mortui resurgent in aeternum.
  Paradisus vivus fiet mundus;
  Omnes homines somnium eveniunt!
  . CAP
  Septembris 1944 acriter pugnatum est.
  Puellae mollitiam miram demonstraverunt... Primo Octobri, Nazis Kuibyshev nondum ceperat et Penzam oppugnavit. Coeperuntque praelia fervere urbi.
  Natasha et turma eius pugnaverunt ibi.
  Grenade nudo puella pede decoro iactat et cooedt;
  - Pro spiritu russico.
  Post hoc Zoya accensus a bazooka. Et eiecit Germanorum piscinam "Leon" -2.
  Germani motus paulum retardaverunt... The Panthers and T-4s were removed from service. Sed dum hae machinae adhuc in servitio sunt. Panthera quidem est bona destructor piscina et in fronte satis tolerabiliter munitus. Sed tabulae dubium est. Sed "Panther" -2 lateribus non optime munitur. Plurima autem tormenta servantur.
  Explicatio seriei E seriei comparata est. Germani hoc capitale sunt. Negotium est accipere piscinam non nimis gravem, celeriter et bene munitam. Primus huius modi conatus fuit Mus, sed usus nimium pondus huius piscinae ostendit. Sed E-C iam laborabat. Haec piscina arctius extensionem habuit et silhouette inferiorem. In genere, pondus eius, cum Mure comparatum, ad centum triginta et centum quadraginta talenta decrevit. Latera in angulis rationalibus collocata sunt. Crassitudo laterum cum pluteis ad 210 mm. Armamentum eadem est ac Maus, 128 millimetre et 75 millimetre tormentarii cum dolio brevi. Germani validiorem machinam equitum 1,500 tormentorum collocaverunt et piscina quadraginta chiliometrorum unius horae in via ferebatur.
  Vulgo satisfacit. E-100 adhuc gravis piscina usquam est. sed armis et praesidio egregiis.
  Qualitates pugnae eius malae esse non potuerunt, sed vecturae piscinae eiusque vecturae difficultates manserunt. Vera experientia demonstravit piscinam posse, propter translationem rationabilem inter vias et pontes relativam, non plus quam octoginta talenta ponderare.
  Itaque Hitler terminum dedit in E-75 ut huic gravitati occurreret, sed certum machinam in terminis tutelae creare. Quare decretum est 75 millimetre tormentum deserere. Et extensionem quam maxime strictam fac: in uno lapide, machina et transmissione transmissa ac gearbox super motore. Forsitan piscinam undique munitam non nimis gravem capiet.
  Hitler in genere machinis Germanicis non omnino contentus erat. Quamvis Lev-2 probabiliter magis provectior esset, eius 105 mm tormentum redundans ad piscinas Sovieticas pugnandas et sufficiens ad scopos inermes mittendos. "Panther" -2 plerumque cum armis et praesidiis militaribus convenire poterat, sed latus adhuc non satis erat, sed incessus effectus satisfacit.
  Fuhrer postulavit piscinam creare quae ad omnia militaria conveniret.
  At consequatur facilis iste minus. Licetne extensionem maximis componi et chassis sublevare ope praecipuorum bogiorum et fontium et aliquid e corpore deducere. Et remigio ipsam disponere pronam.
  Talis explicatio satis esse pollicetur. Prima piscina E-75, cum E-50 unita, non plus septuaginta talentis aestimare potuit, et haec machina formidabilis est.
  Elizabetha autem in piscina T-34-85 pugnavit nec omnino eius tutela contentus fuit. Fragile propter defectum mixturae elementorum, arma nimis piscinam non tuebantur.
  Elisabetha ope accensa nudis digitis, fremuit denudantibus;
  - Im spatio vixen.
  Hostem verberat Ekaterina, Hostem feriit lateri, striditque denudans;
  - Pro communitate in USSR!
  Elena quoque in hostem impigre intendens et eum vi letali percussit, et quod nudis cruribus dedit, coaxavit;
  - Nam victoriae constitutio!
  Incensus ad Euphrasiam hostis, nudamque sonantem Pressis utens digitis;
  - Nos fideles Svarog et Stalin propter magnitudinem patriae!
  Tales sunt hic puellae pugnaces. Habent equos praestantissimos.
  Aliquae T-34-85 lacus apparuerunt cum tutela contra glandes, quae signanter eorum pondus minuebant. Celeritas et maneuverabilitas machinae crevit. Nunc autem ab anti- lacus sclopeto, machina magna tormentaria et multa genera tasinarum capi potest. Et tormenta aeris penitus perforata sunt. Verum, talis piscina facilior est fabricandi, vilior et celeritati motus addit.
  Nunc, si puellae hanc raedam pellunt, nullo modo in eam ingrediantur.
  Elisabetha, puella celeri colosseae elementi perniciosi, logice notatur;
  - Virtutem armis reponere non potes!
  Katherina cum hoc consensit;
  - Ita est, sic non accendes!
  Et quomodo rides...
  Puellae magnae venustatis sunt. Et si triturantur inimici tunc infensi et penitus.
  Elena, postquam ornamentum pugnae in piscina consumpserat, ad commeatus replendos commotus, amicos suos interrogavit:
  - Id quod puellae putant, an forte tertium Reich devincendi habemus?
  Catharina confidenter respondit:
  - Sicut Vasily Terkin dixit ... verberare venimus, non numerare!
  Elisabeth correxit;
  - Id Suvorov dixit!
  Puella digitos nudos sumpsit et fragmen diurna in cigarette torsit. Praesent ut mauris mi.
  Euphrasia gestans corpus cecinit;
  - Im spatio puella-terminator;
  Gravissimum erit Fritz - arator!
  Et quomodo ridebit bellator!
  Puellae chartulas ludere constituerunt. Praesent mauris. Ac victo dis-ups et triremi.
  Elena in ludo, animadvertit;
  - Sed mehercules, nullas casus res veras habemus ut vincamus! Caucasus cecidit et nos vincimus.
  Catharina nudo pede chartam iecit, hostem verberans et pressit;
  - Sed secretum habemus arma!
  Bellator ridens erupit et chartam nudis digitis proiecit.
  Elisabeth suspirans dixit:
  - Nobis tantum una spes superest novum telum occultum!
  Exultavit Euphrasia , nudis digitis deforme crurum , Pectora jactans ;
  - Ita sine telo occulto facere non possumus!
  Et puellae consonantes cantabant;
  - Gladius noster ardet igni, hostes nos interficiam! Nos milites USSR!
  Bellatores sunt in luctum et vere in certamine.
  Sed vires nimis inaequales sunt ... In medio Octobris Kuibyshev nihilominus incidit ...
  Germani magnas defensiones capere poterant. Sed pluviae defluunt... autumni mora spes erat.
  Pugnatum tamen est in caelo.
  Tres gubernatores Sovietici: Mirabela, Anastasia, Akulina acriter pugnaverunt.
  Mirabela pulsans Rolandum in fuga , sibi iamiam , sed formidolosum Yak-9 T , cecinit;
  - Tempus erit, tempus communismi!
  Anastasia nudas digitos in felis premens confirmavit dentes denudando;
  - Ad coelum volabimus cum cantu!
  Despiciens amicos.
  Akulina alterum Germanum nudam premendo, calcaneum pedali rotundum dedit;
  - Pro gloria USSR!
  Pugnantes proprie puellas dicendae sunt.
  Mirabela fascistum ME-262 e a 37- tormenti millimetris emissa, tweeted;
  - Gloria communismi!
  Anastasia intercluso Nazi aditu et hoste conspecto effudit;
  - Gloria mundi rubri!
  Akulina est puella valde pugnax, currus Germanos excussit et sibilans fremuit;
  - Pro communitate provinciae Sovieticorum!
  Bellatores notandi sunt propter nimiam spissitudinem.
  Albina, Alvina, Agave rursus rationes suas comparant. Puellae quoque discalceatis et bikinis pugnant.
  Quam ridiculum est cum virgines paene nudae sunt et in aëronavibus.
  Proturbat nudis digitis Albina rupta, Soviet aliquot simul et stridore carros;
  -Pro fraternitate Aryan!
  Alvina etiam Rubrum Exercitus pugnat et fortiter facit. Et nudo digitos aere canones dirigit, et Soviet carros caedit, stridore;
  - Ad claram mentem!
  Agave etiam pugnatores Sovietes deicit et aircraft oppugnat, proprie eos opprimit et fremit;
  - Pro victoria tertii Reich!
  Puellas non sapiunt et hostem diris tormentis subiiciunt. Praesertim formosos pueros.
  torreri calcanei auctoris ad palum Albina, notavit olim;
  - Pueri in frixo forma et cum pipere tam delectamenti sunt!
  Et quomodo ridet. Et linguam eius ostende!
  Hoc animadvertit Alvina, dentes denudans;
  - Puer in furno frixit, sapidum cum allio!
  Agave, ope nudis pedum suorum, duos pugnatores Sovieticos deiecit et increpuit:
  - Nos spatium sorices sumus!
  Despiciens amicos. Rara puella est, pugnans natura.
  Albina, nudo demissa recumbens, Crura decorus excidit, notavit ;
  - Russiam animo tuo intellegere non potes, quomodo rectores ut Stalin eligere potes!
  Alvina notavit infensi, dentes denudans et nudo digitos jaculans;
  - Et Hitler noster non est melior!
  Agave giggled, cars Soviet tundens nudis digitis et notatis:
  - Adolf, sane, possedit! At simul, quantum iam vincere non metiri!
  Puellae sunt valde pugnaces et pugnaces.
  Et tunc quodammodo assaverunt duos pueros ad palum viventes. Sicut et in veru ferreo transfixi sunt, et fremere coeperunt, et clamaverunt et excanduerunt. Dein, cum nondum pueri sedati essent, omnes puellae turmae ad frixum munitorem accurrere coeperunt, frusta carnis ab eis abscissae et edentes.
  Et sapidum valde, praecipue si pueri adhuc vivi piperati sunt in sartagine.
  Agave, verbi gratia, femur pueri magno gaudio comedit. Puellae magnum officium tunc fecerunt. Et tantum ossa et anearia ab utroque pueris remanserunt. Iuvenis maxime sapidum iecur erat. Puellae eius magna cum voluptate comederunt.
  Nunc pugnant in caelo.
  Orenburg incidit in fine Octobris...
  Germani Ufa appropinquant. Iam satis friget et ninguit.
  Tamara et turma eius in extrema Ufa cum Nazis pugnant. Pedites Germanos ex nigris militibus in coloniis Gallicis et Belgicis reficiendos oppugnat.
  Ad literam cadavera ad omnia appropinquat.
  Turn Tamara dat et nudo pede grenade iacit et stridore;
  - Communismi aetas celebris erit per saecula, Stalin, credo, nostra firma manus erit.
  Veronica, fusa, dicit;
  - Noli URSS frangere!
  Et nudo calcaneo sarcinam explosivam eiicit.
  Anfisa, apud Naziseos figens et alium nuntium mortis nudis digitis iaciens, notat:
  - Magnitudo communismi nobiscum est.
  Hostem inflammans Victoria, falcando Nazis, nudo pede jacens grenade, stridore;
  - Magna Mater glorificetur!
  Olympia ardet. Et tunc haec heros puella totam thecam explosivorum apud Nazis et rugiet:
  - Gloria spatii nostri Patria!
  Puellae omnes consonantes clamant.
  - Pro USSR! Erit auctor!
  Milites exercitus rubri pugnantes furantur. et cum ninguit, nudipedalia et bikini usque pugnant.
  Ineunte Novembri, Nazis impetum in Ulyanovscum fecit. Urbs in qua Lenin natus est et in qua Stenka Razin graviter vulneratus est. Hoc caput est fines urbium Russiae.
  Alenka pugnat pro Nazis. Et sibi cantat, nudis pedibus nazis tasque jactans:
  - Gloria Russiae, gloria...
  Lacus cursus...
  Divisio camisiis rubris;
  Salvete populi Russian!
  Anyuta, hostes iecerunt, et falcaverunt, et deinde fasciculis explosivis scobe cum nudis digitis, vyaknula deductis;
  - Pro Communismo Stalini!
  Deditque, atros acies totamque pererrat.
  Alla figens in adversarios et nudis digitis utens, grenade letalem iaciens, stridovit;
  - Pro Patria Russia!
  Mariam, incendens ad Nazis, Et nudis utens digitis, Donis mortis jactans in Hostem, rupta, notavit;
  - Pro spatio communismi!
  Matryona, jacens in Nazis, Hostem falcando edita;
  - Pro mutationes in proelio!
  Marusya Fritzam fodit, et percutiens eos ad mortem cepit et infensi blaterat, in pulverem delens;
  - Pro summa victoria vexillum!
  Nudoque pede grenade letalem projecit.
  Hae puellae hic frigidae sunt et groovy.
  Alenka, hostes figens et falcando, tasque nudis digitis proiciens, stridebat:
  - Magnitudo communismi nobiscum esto!
  Suscepit puella et eiecit piscinam Germanicam cum magno aplomb.
  Et hic est alia modificatio piscinae Lev-2 cum tormento 88 millimetre. Turris angustior est et minor piscina et quinquaginta quinque talenta pensat, et machinae mille equitum vis in boosted sunt. Currus Germanici Fast.
  At bellatorem non offendit.
  Alla grenade nudo pede proiecit et stridit:
  - Pro communitate!
  Anyuta caedis nudo praesentis funere morti Cessavit digitos ;
  - Pro novis finibus!
  Phasellus et tellus velit. Et piscina Germanica "Leon" -2 capiet ac revolvet, et scutulis proprie volaverunt.
  Mariam, mittentes in Nazis, canebant;
  Et iterum pugna pergit
  Et cor anxia est in pectore .
  Et Lenin tam iuvenis -
  Novellas Octobres antecedit!
  Matryona in hostes iniectus, acieque caesa, nudo pede grenade iacit, pipiabat;
  - Primus gradus vitae est momenti!
  Marusya, Nazis pulsans, elidit;
  - Vides iterum supra Terram, turbines furentium impetus!
  Et tales sunt fortes inflexibiles.
  Sed adhuc vires sunt inaequales. Penza iam ceciderat. Nazis autem Saransk expugnant.
  Nunc non tam urbe Gorky relictum est.
  Die 7 mensis Novembris anno 1944, aliam pompam Stalin Moscuae tenuit. Etiamsi victoria non est.
  Fritz autem Moscuae primum missilibus ballisticis V-2 accensi sunt. Eodemque tempore urbs a vi aircraft emissa est, incluso Arado bombers. Quae res omnes vehementer exhorruit. V-2 missilia per altum iter volitabant et subito ceciderunt, etiam radarii proprie non videbant.
  Multae clades et infortunia fuerunt. Milites Sovietici in pompa interfecti sunt.
  Stalin urgere conventum in sub terra munitum tenuit qui vel directum ictum ex bomba atomica sustinere potuit.
  Caput generale, Vasilevsky, sollicite notavit;
  - Germani novum arma magnae perniciosae potentiae habent. Et nostri radararii eum non viderunt .
  Stalin remugit;
  - Hic stulti estis! Tam mirum videri non potuit!
  Mareschal Vasilevsky notavit;
  - Aliquid erat comes Stalin ... .
  Beria statim dixit:
  - Haec sunt A-V classis missilia. Ne cures Sodalem Stalin. Aminolone tantum octingenta chiliogrammata portant, et quasi bomber satur optimi stant. Germani duo missilia duodenarum incenderunt, sed hoc consilium seriem non intravit, quia bombing cum vi aircraft et vilior et utilior est.
  Stalin, sedata, inquit;
  - Non igitur telum efficax est? Valde bona!
  Cum gemitu Beria notavit;
  - Sed jet bombers, haec quaestio gravis est. Comes Stalin hoc pugnare debet!
  Marescallus Zhukov suadet:
  - Forsitan feremus et nosmet ipsi nisl faciamus. Terram dico-aerem. Quid, per radios deprimentes plana continentes!
  Voznesensky notavit;
  - Tempus est ut talem nisl creare! Multo facilius est plana ex ligno vilissima facere, eos explosivis et ariete hoste replere. Quod esset stilo kamikaze!
  Stalin consensu annuit.
  - Etiam, kamikaze aircraft utendum est. Casus haec nostra est, etsi revera hoc modo cruciatus rubri Exercitus nostri prorogat.
  Efficacius aliquid debes invenire!
  Iakovlev cum gemitu respondit:
  - Comes Stalin novis aircraft laborat. Sed nunc, summam output carros notavimus observare. Omnia subsidia adhibentur et pueris e decem machinis usque ad finem ponimus. Plena convocatio, tam totalis quam supertotalis.
  Apronius Stalin:
  - Quanto magis id agendum est! Quid agas, parum est!
  Molotov cum gemitu dixit:
  - Contactus cum sociis esse non potest. Spectat ut soli sumus. Cum Iaponicis agere conati sunt... territorium Urales usque petunt, quod acceptum est.
  Fremuit Stalin:
  - Oportet hiemem in Iaponia ferire, sed quid de Leningrad?
  Zhukov dixit dentes denudans;
  - Oppugnatio in Petrozavodsk non tam secunda quam expectata fuit. Suecia ex parte Tertii Reich bellum iniit cum magnis copiis agere debebamus. Ita infensi statim evolvere non potuit, et hostes partes Wehrmacht evellentes impetum nostrum reppulerunt. Leningrad urbs in pleno obsidionis anulo est et plane coagmentata. Puto donec ver propter summam famem, tota multitudo exstinguitur. Et Leningrad casus inevitabilis erit.
  Fieri non potest ut ab aere suppleatur. Hostis funditus dominatur aether. Germani etiam nunc crucem equestrem dant, aircraft centum tantum.
  Stalin indignatus est:
  - Deficio impetum!
  Zhukov adnuit.
  - Multae railroads franguntur, et nimium paucae copiae attenti sumus. Finni et Sueones pertinaciter defendendae sunt et tributa solvenda sunt. Sed id nulla enim. Germani etiam Murmansk praetermiserunt. Urbs autem haec cingitur. Quid facere nescimus!
  Fremuit Stalin:
  - Unblock!
  Zhukov respondit:
  - Non est hoc robur! Hostes autem totam Peninsulam Karelian capere possunt!
  Stalin iussit;
  - Congrega copias et dimitte! Hieme Germani non tam validi sunt. Possibile erit eos capitaliter urgere!
  Vasilevsky notavit;
  - Necesse est ne altum erumpant, et ibi nostra fortitudo hostes capiat!
  Apronius Stalin:
  Pugnabimus pro communismo!
  Voznesensky laetiorem nuntium eripuit;
  - SU-100 iam involvit, in metallo et ad massam productionem parata. Chassis fundatum est t-34. Facilisis facilisis consequat. Proiectum prope novum sclopellum paratum est. SU-C igitur iam in frontibus apparebit. Cras tincidunt ante ut ante ornare tincidunt!
  Adnuit Stalin probando.
  - Saltem me felicem fecit! Sed T-34-85 nondum ab productione remotum est. Non solum hoc, armamenta tenuiora fac et viginti talenta ad pondus reducendum. Praelia demonstraverunt deteriorem esse non posse!
  Voznesensky notavit;
  - Potes armaturam ex ligno facere! Centena talium piscinarum in die producimus, etiam plus quam Nazis. Sed vehicula nostra facile Fritz etiam cum levibus tormentorum anti- lacus descendunt.
  Zhukov notavit:
  - Est Gerda. Talis est haec domina frigida! Multum e nostra piscina et tormenta excussit.
  Adnuit Stalin.
  - Necesse est eam capere et nudis calcibus frigere. Aegre frigus puella!
  Zhukov constat:
  - Redditus est capto! et delebimus Nazis.
  Beria adnuit et fremuit;
  Operationem specialem faciamus!
  gemitu Stalin notavit;
  - Magna haec opinio est, sed... Etiamnunc aliquid perficiendum est!
  Apronius Beria;
  - Comprehendamus omnes!
  Stalin caput renuit.
  - No... Occidere heroes non est bonum! Ego Gerdam ad me adduci volo! Hoc urgere!
  Beria notatur;
  - Vive?
  Libenter Stalin confirmavit;
  - Utique vivo!
  Beria gurgitibus, buccis inflantibus;
  - Omnia impossibilia, fortasse pro certo scio!
  Plures puellae apparuerunt in alis brevibus et nudis cruribus. Pocula vini portaverunt et membra GKO despiciens.
  Zhdanov notavit;
  - Pluribus puellis in exercitu opus est! Ibi figent!
  Stalin affirmavit;
  - Ego Anastasiam, Mirabelam, Akulina cum "Stella Ordinis Gloriae" cum adamantibus laudo! Gloria USSR!
  Conclamant omnes:
  - Gloria heroibus!
  et plaudentes manu.
  Una puellarum adoravit et genu flexo ocreas Stalini osculatus est.
  Vinum super eam effudit summus imperator, et insonuit;
  - Fortitudo nostra pugnus noster est!
  beria pipiabat;
  Hitler stultus est!
  Stalin obiicitur:
  - Non stultus, sed species doli!
  et omnes iterum plauserunt.
  . CAPITULUM #12
  Urbs Ulyanovsk erat undique cincta, sed tantum tenebatur ... . Iam fine Novembri est et pruina ninguit. Germani non valde student oppugnare et tantum iaculantur.
  In aere, tempestas non admodum levis est. Sed puellae adhuc pugnant et virtutis miracula ostendunt.
  Gerda cum sociis suis in Panthera-II. Sed piscina Panthera mox apparebit et vere bellator in ea pugnare vult.
  Interim iaculatur Sovieticae positiones.
  Nudo pede, tormentum ad scopum ostendit et accendit. Illa Sovietica triginta quattuor fregit et pipiavit;
  - Pro sancta Prussia!
  Carolus etiam e tormento accensus Sovieticum howitzer confodit et diduxit:
  - Nostra felicitas in saecula!
  Christina etiam incensa, nudis pedibus et coaxatione hostem feriens;
  - Talibus guys sunt nobis digni!
  MagDum etiam accuratissime dimitto , cicadarum ;
  - Pro magnitudine Imperii!
  Et in novissima SU-C quattuor Elizabethae pugnant.
  Puellae novum tormentum auto- remisi et sagitten doxerunt.
  Elisabeth nudis digitis accendit et cantavit;
  Fascist lachrymis humeris carnifex;
  Hic equuleus, forcipes, terebrae prope!
  Animi corpus claudum vult;
  Monstrum exiguum, sed frigus vultus!
  
  naves in mari pecuniam pollicetur;
  Quid etiam titulus potest dare!
  Tu vero ad lineam;
  Post, pro eo mortuus es et ludus!
  
  De negotiis nostris cognoscere cupit;
  Quid novum est in vinculis pauperis alligare!
  Ergo ego magnanime valeo;
  Oblivisceris patris ac matris etiam!
  
  Patriam autem firmiter serviemus;
  Frangi crudelitate carnifici non possumus!
  Flectit ramus a flatu venti;
  et infantes nudi clamant!
  
  Ita primam perii difficilem;
  Sed Deus omnipotens dabit occasionem recuperandi!
  Tum egomet ad pulsandum hostem mittam;
  pugnus meus reptilium firmiter maxillabit!
  
  Mater mihi tantas vires
  Ut dolor omnis cruciatus vincere possit!
  et exi de sepulcro isto;
  Ut non ursi, ursi iracundi!
  
  Paulo plus et salus prope est
  victoriam de hostibus consequemur!
  Vivere sub lumine communismi;
  Ut Sol auro domum inundat!
  Puellae de novo lethali tormento canebant et accensae. Valde formidolosi sunt bellatores.
  Elena ridens dixit:
  - Communismus aedificabitur, credimus in ea!
  Catharina constat cum hoc dicto:
  - Construamus communismum, et erit triumphus!
  Eufrasia eam cepit ac fremit, nudorum digitorum ope accendit Pantheram.
  Tum bellator occumbo;
  - O communismus, communismus! Sophisma fortiter opprimetur!
  Et "Panther", et eminus in fronte percussus.
  Hae sunt puellae quas tam facile frangere non potes.
  Iam December venit.
  Sed in caelo, quamvis hieme, adhuc pugnat.
  Hic sunt Toshiba et Toyota, duo gubernatores Iapones pugnant sicut latrones perditi.
  Toshiba plana Sovietica nudis digitis pulsat, et in summo pulmonis sui exclamat:
  - Super puellam habeo!
  Toyota, pugnator Russicus pulsans et den- tes eius denudans, confidenter confirmat;
  - Et est mulier hyper!
  Mulieres Iaponicae, utique, sunt pugnatores potentiae colossicae incipiens. Samurai honor resisti non potest.
  Sed utique in pleno adductius sunt caeli.
  Et in terra quattuor ninja puellarum Soviet milites exterminium sustulerunt.
  Puella caerulea ninja molam receptionem tenuit, aliquot pugnatores Russiae abscissus est, et cum nudis digitis pisum explosivae colossicae potentiae perniciosae imposuit.
  scidit illud et tweeted:
  - Ave Iaponia!
  Flava ninja puella etiam papilionem gladiis ars canebat. Multos aemulos abscidit et prostravit;
  - Pro vindicta communis!
  Et nudis digitis quomodo vastant praesens exitio.
  Tum murmurat;
  - Pro magnitudine Iaponiae!
  Ninja puella rubra helicopterorum receptionem cum gladiis tenuit. Nudis digitis, letale munus letale jecit, Striduitque ;
  - Pro amica mea!
  Tum illa;
  - Et ubi communistarum ultio?
  Flava ninja puella, milites Russos concidens, iterumque grenade nudo calcaneo iaciens, edixit;
  - Et non obstante quod cum fele elit erit!
  Candida Ninja puella, secas aemulos, et nudo digitorum mortis munere jactans, edixit;
  - Pro ideis communismi feremus!
  Et omnes quattuor fortes in choro ridebunt et dentes margaritas eorum demonstrabunt.
  Decembris celeriter profectus est. Germani post obsidionem Ufa et Saransk ceperunt. Sed Ulyanovscus adhuc totam obsidionem tenuit.
  Stalin Novum Annum iussit tenere quoquo pretio urbem ubi Lenin natus est.
  Germani tamen, quamquam pruinis, iam Kazan appropinquabant. Ita URSS paene ruina integra erat.
  Quid facere in URSS nondum clarae sunt et notiones.
  Stalin Novi Annum Moscuae et munitum celebravit. Tristis erat aspectus, sed certaminis cupido Non minuit.
  Interea Tituli mimum sibi comparare statuit, in Libya, ubi calet.
  Et ibi gladiatorio spectaculo pugnae fruebatur puellis.
  Nihil multum in Novo Anno Evae factum est, excepto bombinga Moscuae.
  Et emissio primae "Panther" i3 series. Haec piscina crassitudinem armorum "tigris" -2 habuit, sed cum magnis clivis et tantum quadraginta quinque talentis appendit. Altitudo autem eius minus duobus metris decrevit. Valida machina de 1200 horsepower sita in uno lapide et transmisso cum transmissione. Currus ipse evasit perfecte armatus et perspectiva optima et stabilior hydraulica. Et in turri angusta tormentum erat 88 mm in 100 EL, accuratissimum et armatura.
  Gerda et turma eius in hoc curru discesserunt. Perfecta et leviora calces currit, perfecte per nivem cucurrit. Haec piscina altiore perfecta est. Armaque eius magnis declivia fronte tuentur. Superior pars 150-millimetri casus maxime munitum est ad angulum 40 graduum ab horizontali. Et hoc est circiter 330 millimetrorum armorum in angulo nonaginta graduum. Non unum tormentum Sovieticum cacumen Pantherae-3 carinae penetrabit. Ima tertiam areae frontis corporis 120 mm eodemque angulo obtinet ac paene impenetrabilis.
  Frons turris est 185 millimetre crassa et in angulo 50 graduum, etiam impenetrabilis tormentis Sovieticis.
  Sed hic debiliora latera ad 82 mm declivia sumi possunt. Praesertim SU-100, novus gun Sovieticus auto-movetur celeriter popularitatem inter milites obtinet propter facilitatem tormenti productionis et armaturae.
  Gerda primum iaculatorum militum ad Sovieticum accendit. Is-2 piscinam transfixit et se expressit;
  - Hic pugnator bonus est!
  Carolus notavit, in hostes iecisse et machinam Sovieticam perfringere, premendo bullam nudo calce;
  - Ars haec fere perfecta est!
  Kristina, ardentem ardentem intentum, tormentum Germanicum latis nudis digitis impressum, notavit:
  - Onboard arma magis debilis est! Utinam currus validiores haberemus!
  Magda etiam nudo pede utens accensus, indignans cepit et inclamavit;
  - Fore tantum troika, sed troika ludicra!
  Et puellas risit in voce ... Piscina vere bona est, praesertim eius notae incessus.
  Pugnam factam probat et currus E-C. Gravis est. sed bene munitus. Et tormenta eius non tam facile capi possunt.
  In ea quoque puellae Germanicae sedent. Et non obstante frigore discalceatis et in bikini.
  Adala, in adversarios figens et hostem feriendo, logice se exprimit;
  Sub communismo vivemus!
  Et nudo calcaneo quomodo premat ... .
  Agatha, apud Sovieticam positiones figens, adversarios nudis digitis feriendo, elisis:
  - Et victoriae nostrae magnitudo in saecula erit!
  Agnes quoque shrapnel accensa ad pedites Fontes, nudo pede scilicet, bovit;
  - Immo vero Fuhrer non cedimus!
  Puella in piscinam, Athena, nudo digito utentem hostem tundebat et clamabat;
  - Pro Fuhrer, non Fuhrer!
  Agnes ridebat et dicebat;
  Superminum tribus sumus!
  Andriana, in pugna Sovietica illata, et hostium dignitates destruens, ei linguam ostendit et promulgavit;
  - Magnitudo Germanorum planetam agnoscit!
  Nudoque genu, tanquam hostem premat.
  Agatham ducens ignem notavit;
  - Nos draconem discerpemus...
  E-75 piscina nondum parata erat. Führer postulavit pondus sexaginta quinque talentorum et machinam millenum equitum ad altam mobilitatem, cum armatura laterali saltem 170 mm in clivis altis. Et tempus tulit.
  Sed dum Nazis usquam vincunt ... Mense Ianuario, Ulyanovsk tandem cecidit. Fritz Gorky et Kazan expugnare coeperunt.
  Hactenus ultra Moscuam ascenderunt.
  Furit Stalin, sed nihil facere potuit. Nam, quid hic agis, prorsus deficiet.. .
  Puellae in caelo et in terra pugnant.
  Itaque Natashka's SU-100 Germanorum oppugnationem aircraft cum ictu aere comminuit. Contigit pulchellus frigus. Etsi non satis callidi et versuti. Sed Natasha non est omnino primi gradus, et quomodo eruet.
  . Iam puella erat in piscina iam nota T-34. Paululum amicum. Turris maior, sclopetorum 85 mm loco 76. subcarceratio eadem est.
  Puellae conversus. Eaedem sunt quae prius in eodem bikini. Et hic currus factus est Soviet. Sunt etiam conchae in loco.
  Superman-Natasha vultu saturato risit:
  - Ubi sunt Nazis?
  Imago nuntio iuvenis apparuit in piscina. Pupulus pipiabat;
  - Haec est piscina quae in fronte alterius Belli Orbis Terrarum secundo et quadragesimo quarto anno apparuit et in ministerio cum Exercitu Rubro adhuc est. Opponentes ei, E-25. Sclopetum auto-propellitur cum 88 mm tormentis et armatura frontalis 120 mm. Nice pugnare!
  Immo in spatio, cum magna difficultate, videre potes Germanum sclopetum auto-pellum. Pyxis cum longo stipite. Insuetis puellis, quae tam mane in fronte Belli Patriitici Magni discesserunt. Sed Superman-Natasha statim notatur;
  Ipsa possimus nobis. Habet longitudinem 71 EL.
  Zoya statim suadet:
  - Movere debes ne ferire!
  Futurista Angelica in molestia animadversa:
  - Damn! Illi statim currus elapsus est qui superior nobis erat!
  Iuvenum curatorem iratum declaravit;
  - Et adhuc parvum est! E- 75 Utinam ne peius quidem! Nolo te ab aliquo angulo perrumpi. Et retine!
  Superman-Natasha transiit se et exsibilavit;
  - Sicut verus communista, inquam, - ad infernum!
  Futurist Angelica latrante, nudo pede bitur;
  - Faciamus!
  Raeda Sovietica paulum tardius incepit et buzzed. Germanum in fronte et Fritz conscendit debuisse univocum. Sed experiri? Eripit e longo barathro tormento... Reliquum est, ut cursu nititur.
  Superman-Natasha iratus. Ordinarium germanicum sclopetum auto-pellum ac etiam triginta quattuor levius tanto opere praestantius est. Hic invitus insanis.
  Raeda Sovietica appropinquat. Fortunate gearbox melior quam ante.
  Svetlana nudis innititur calcibus ac pipat;
  - In fuhrem celeriter convertimur!
  Futurista Angelica hoc confirmat:
  delebimus Hitler!
  Aurea Zoya remugit ;
  - Da ei ferrum velox!
  In illo tempore, magna crusta tormentorum Nazi ad basim turris percussa est. Puellae elevatae et lacerato metallo portatae sunt.
  Et iterum post, omnes quatuor fere nudi in subligar et in eculeo pendentes. Ignis nudis pedibus pulchri- tudinum accensus est. Nudas lingebant flammae vestigia plantae.
  Superman-Natasha vellicare conatus est, sed crura eius in nervo firmiter conglutinata sunt, et venae extensae valde laedunt. Classicum eculeum fuit, cum calcem traditam toasting. Et puellarum crura parum pudici sunt, et ignis plantas lambendo eas etiam pulchriores reddit.
  Sed pulchris nocet. Conantur gratuitas. Sed pads sunt fortissimi. Etiam puellae Valkyriae in eo pondera pendent.
  Item milites in brevibus fimbriis, pedibus nudis, manibus nudis, corpora autem lorica argentea teguntur. Ignes cum immisso radunt, et carbones coniciunt, ut calcanea plus frixa sint.
  Hic eculeus artus contorquet, et ignis ab inferis assatur. Et tunc princeps ex dynastia Wilhelmi regis apparuit. In manibus augustissimi pueri, principis semidei, qui secunda miliones dollariorum in SS, flagello hamatis fili permutavit. Necnon et Valkyriae eius cum flammeo incalescunt.
  Princeps numen despiciens, et quomodo Superman-Natashka in tergo musculari feriret. Cum puella animosa est, tanto dolore a vestigiis in occipitio percussa est, ut pulchritudo bacchatur voce.
  Puer princeps proximum ictum in Zoya deiecit. Quamvis fortiter dentes stringeret, quiritare non poterat. Et in tergo apparuit livore sanguinolento et ardet.
  Barbarossa Jr. rictu dixit:
  - Adhuc discere debes!
  Proximus ictus in Futurist-Angelicam cecidit. Et haec puella adiuvare non potest nisi clamare. Puer pedem nudum infantis in ignem imposuit. Celeribus digitis carbo carbone protulit et bestiam rubram in faciem proiecit. Clamavit etiam maius, dolet!
  Barbarossa Jr. dixit vultu contento;
  - Sed ire cum Germanis voluisti!
  Deinde Svetlana quoque verberavit. Cum maxillam suam non teneret, exclamavit etiam. Flagellum tamen candenti hamatis filum sub pedibus nudis flammis acerbius fuit. Iam puellae consueverunt annis sine calceis exire, earumque plantae elasticae et durabiles sunt.
  Sed et ignis eos exurit. Iam Valkyries in manibus tenent, et flagellis ex filo candenti.
  Superman Natasha clamat a summo pulmonis:
  - Immo quid est?
  Barbarossa Jr. dicit:
  - Interrogatio recalcitrans feminarum! In captivitate es, et respondebis ad omnia!
  Natasha notavit:
  Nolumus sic mori! Age, eamus ac pugnare pergamus!
  Barbarossa Jr fremuit;
  - Quid dimisistis?
  Angelica respondit:
  - Veneficae sumus, et homini dare possumus, qui nos salvet pretiosum donum omnium possibilium!
  Barbarossa Bock oppressus est;
  - Et quid mihi dabis?
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Faciamus te iuventutem aeternam, et numquam senesces!
  Adnuit puerulus.
  - Ita possum te dimittere! Sed quomodo id probas?
  Natasha stated:
  "Pone manum tuam in ignem et non laedes!" Videbitis nos coniurare!
  Barbarossa Jr. caute manum in ignem immisit, librum cum risu respondit:
  - Etiam potes! Quae est ergo libertas pro immortalitate mea?
  Ac puellae forte novam habent. Et bellum adhuc geritur ... Mense Ianuario, Gorky et Kazano capta sunt.
  Primo Februario Germani et Finni et Sueci Karelia ceperunt et Arkhangeliscum expugnare coeperunt. Res dramatica ingravescit.
  Elisabeth ad SU-C in hanc urbem translata est.
  Pugnabatur ibi. Februarius et Pruina. Sed puellae nudis pedibus adhuc pugnant.
  SU-100 pondo tantum decem et octo talenta cum tutela bulletproof. Ea vulnerabilis est, sed mobilis. Et stare in insidiis non putatur, movere debet ut non attingat.
  Cum moveas, piscina calefacit et puellas pedibus nudis et in bikinis non tam frigida sunt.
  Elisabeth, jacens in Nazis, cecinit:
  - Sed condiciones sunt! Heic est Mercuri! Sed frigus est ad valetudinem tuam! Tempestas frigoris bona est ad nostram salutem!
  Et nudis digitis, quam criminari Nazis. Et T-4 haec parva piscina fracta est.
  Milites notandi sunt bellatores ordinis colossici.
  Ekaterina quoque surculis nudis pedibus et stridore;
  - Communismus esse!
  Elena in hostem figens ac pulsans per ipsum risit obnixe;
  - Insana victoria nos manet!
  Ephrasia pulsandi per piscinas Wehrmacht, nudis cruribus, hyacinthinis a frigore, confidenter respondit:
  - Nihil obstabit!
  Hi milites iusti sunt super!
  Sed, proh dolor, eorum heroismus perquam minutus est... Arkhangelsk etiam cecidit.... Plane non satis est tela.
  Germani Moscuam a tergo movent. Martio, proelia pro Ryazan explicata. Tituli turbae ab oriente circumfluunt ...
  Quidam urgentibus gradibus opus est.
  Moscuae adhuc retinet et Stalin concilium securitatis convenit. Breuis erat timidus. Ideae novae nullae erant.
  Sola Beria suggessit;
  "Forsitan pacem Tertii Reich quavis condicione offerre debeamus, dummodo nos non tangant!"
  Stalin iratus respondit:
  - Non est haec constructiva adventus comes Beria! Non opus movet fortes!
  Mareschal Vasilevsky honeste respondit:
  - Excellentia vestra subsidia non habet! Fere omnes dispari proeliis intererant. SU-100 praeter nulla alia genera armorum novorum in serie inveniuntur. Profecto IS-3 mox paratus erit, sed haec piscina difficilis est fabricare, et difficile erit in seriem hodiernae condiciones deduci.
  Mareschal Zhukov irata notavit:
  - Si vincere non potes, tunc unum tantum restat - cum dignitate mori!
  Stalin aliquid dicere voluit, sed puella nuda pedis in brevi lacinia apparuit. Calcibus coruscum nudam attulit Ubios.
  Concurrit oculis Stalin super eam fremens ira;
  - Leningrad, famem sustinere non potuit et multos menses obsidionis incidit! Nunc secunda nostra civitas a Fritz capta est.
  Mareschal Zhukov manus expandit et notavit;
  - O magnum Stalin ... terribilis!
  Beria suadet:
  - Fortasse in honorem huius surculi mille?
  Summus imperator remugit;
  - Tace te ineptum calvum! Aliquid necesse est fieri!
  Molotov suggessit, balbutiens et timida genua nudum puellarum palpitantem;
  - Offeramus Germanis ad tempus ceatum, et tunc demum quacunque condicione pacis tractandae.
  Stalin coaxare;
  - Experiri! Sed deditione nulla erit. Moscoviae cadet, nos clanculum bellum geremus!
  Beria notatur blandimento smirk;
  - Sed hoc tantum auget quantum dolorum hominum, Sodalem Stalin. Sit...
  Stalin pugnum constanter in mensa impulit;
  - Non! Molotov tractatum proponat! Et nihil aliud, shit to the end!
  Germani Ryazan medio Martio cingebant. Paucitatem munitionis probantes, copiae Sovieticae ex urbe eruptionem fecerunt.
  Alenka et turma eius currunt, nudis pedibus micantibus ver liquefactam nivem.
  Nazis puella figit et cantat;
  - Gloria spiritui nostro, gloria patriae magnae!
  Nudo pede projiciet letale munera mortis. Nazis in omnes partes disperge.
  Anyuta, jaculans in adversarios, edita;
  - Et nostrum ictum, sacrum donum, et pretium!
  Alla etiam currit, ignes apud Nazis, explosivam carbonis sarcinam nudo pede iacit, et stridit;
  - Numquam desistas!
  Iamque Mariam micans in Nazis incendens ac penitus tonsorem renidens renidet dentium eius stridore;
  - Nemo nos prohibebit!
  Et calcem nudam emisit vastam Mortis fasciculum et contrivit.
  Marusya, apud Nazis fusa, satis logice notat;
  - Communismus numquam marcescet!
  Matryona in hostem iecerat et acies caedebat, satis logice et ratione notat;
  - Atque partium fides in saecula manebit!
  Nudosque digitos praesens annihilationis iaciet.
  Puellae e anulo fugerunt. Sed res est adhuc temporis.
  Et nusquam habemus quo.
  Ver eo paulum progressus Germanos moratus est. Praeterea Nazis cum Iaponia unitus occupando Mediam Asiam proficiscitur.
  Id quoque distrahebant et Apriles relative placide transibant. Et mense Maio primum tank Soviet IS-3 tandem dimissus est. et pompam Nonas Maias tradi potuit.
  hoc Stalin grandaevum spectavit gibberum. Mortaliter defessus vultu eius.
  IS-3, intuitu laboris in productione, adhuc serial fieri non potuit.
  Sola forma turris ab utroque differt. Erat autem quasi patera volatilis, et frons eius quasi rostri pulli. Scilicet angulus inclinationis auctus bene muniebat partem anteriorem, sed perplexam productionem. Praeterea frontis inferior pars vulnerabilis erat, et si proiectum ibi ictum erat, non amplius edebat.
  Stalin manum agitavit et in munitum evanuit, altera Nazi incursio coepit. TA-400 et Yu-287 cornu inverso-repente interfuit in aere ferit.
  Iterumque missilia ballistica in radiophonicis pennis ducti.
  Kremlin damnum significantem accepit.
  Stalinus serio de fuga suorum Moscuae cogitavit.
  Medio Maio, expleta partitione Centralis Asiae, Nazis moleste ferebat Moscuam ab oriente et occidente. Secuta est alia pugna atrox.
  Copiae Sovieticae heroice pugnaverunt. Sed vires nimis sunt inaequales. E-75 Tigris-III lacus etiam in proeliis apparuit. Et massive "Panther" -3. Tales pugnae, dicamus, egregiae sunt.
  A fine Maii ineunte Iunio, Nazis Moscuae circumdationem paene completam complevit.
  Stalinus sollemniter pronuntiavit se in urbe mansurum atque ibi ad mortem venturum esse.
  Moscuae testabatur et emittebat. Ea munimentis saepta validissimis, quae non ita facile superantur. Ingens nervos munitionis et cibi in urbe contracta erant.
  et Stalin in subterranea civitate relative tutus erat.
  Hitler die 22 mensis Iunii anno 1945, cum quattuor exacte annos ab initio Belli Patriitici Magni transegerat, oppugnationem in urbe prohibere iussit, pro ordine tormentorum et aircraft destruendi. Ac pergo confidenter bomb.
  A taetras in Siberiam commotus est. Necesse erat Sverdlovsk et Chelyabinsk capere donec hae civitates nivem obduxissent ... Sub finem mensis Iunii ineunte Iulio ambae civitates ductae sunt post dura proelia ... Germani trans Siberiam movebant. Soviet villae singulatim ceciderunt.
  Hic Nazis mense Septembri 1945 Novosibirscum appropinquavit. Pro hac quoque compositione pugnatum est.
  Exercitus ruber iuxta militias locales pugnavit. Hie Tamara pugnavit tanquam herois.
  Septembres finis est, ninguit et congelat. Et puellarum phalanx discalceatam pugnat et mirabilem virtutem ostendit.
  et viri fortes pugnant sicut pantherae.
  Tum Tamara dedit sarcinam calculi explosivam cum nudo pede iecit et diruit:
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincere potest!
  Aliae puellae perdite rugiunt;
  - Moriemur, sed non cedemus!
  Et pugnatum est.
  Novosibirscum solum ineunte Novembri... bellum continuatum est. Unio Sovietica adhuc in deditionem non fuit. Obsessa et sub igne Mosquae.
  In subterranea urbe copia ciborum et munitionum opportuna reposita erat, ut per aliquod tempus sustineri posset.
  Germani urbem assidue emittebant ac testabantur.
  Nova etiam piscina gravis "Rat" erat. Haec machina duo milia talentorum appensa pluribus sclopetis armata est.
  Vehiculum cum 400 mm armis adhibitum est ut piscinam breakthrough... Pugnam testam fecit....
  Sed in erinaceis adhaesit, et a gubernatore kamikaze, qui eam icta est, interiit.
  Nihilominus nova piscina "Rat" -2 etiam maior et gravior visa est.
  Stalin Novum Annum 1946 Moscuae celebratum, quod nondum captum erat. Magnus dux USSR in miraculo numeratur. Moscuae verum castrum urbs facta est.
  Victus commeatus alterum duorum annorum durare potuit, et declinationem incolarum ex bombing et testudine, pro longiore, dedit. Sed munitionis impetus in celeritate et intensio penderet.
  Beria tamen dixit;
  - Forsitan comes Stalin assentior Tituli de libertate nostra?
  Summus imperator constanter declaravit, pugnum fortiter in mensa percutere;
  - Non loquor Anthropophagis Lavrenty! Intellegisne!
  Beria gemens notavit;
  Speremus miraculum!
  Dicebat Stalin, coaxare;
  -Patientia et labore parum!
  . EPILOGUS
  Nova 1946 in proeliis localibus facta. Germani et Iapones omnes civitates maiores paulatim cepit. Verkhoyansk ultimus mense Augusto casus fuit. Germani lacus AG-L in forma pyramidis novos habuerunt.
  Tamara et turma eius in Verkhoyansk perdite pugnaverunt.
  Puellae, ut semper, nudipes et in bikinis erant.
  Steterunt morti. Et nudis digitis fasciculos explosivae potentiae letalis iecerunt.
  Deinde, deficiente tela, per bases et cuniculos in taiga ire poterant.
  Paratos arma capere et bellum iterum gerere, etsi clandestinum bellum.
  Zonae factionis in USSR ortae et bellum subterraneum explicaverunt.
  Urbem urbem adhuc tenebat, ut Hitlerus eam fame laborare ac suos milites servare voluisset, quorum etiam multi iam mortui sunt.
  Puellae interim Nazis et Iapones variis modis ac modis exterminarunt.
  Praesertim Natasha et turma eius.
  et compleverunt retro in T-34-85. Raeda certe nova non est. Et in fine sexti et quadragesimi anni outdated.
  HIC EST AG-L. Similis est pyramidis humili cum praelongo stipite. Machina tota sexaginta quinque talentis est. Crassitudo armorum ab omnibus angulis ad angulum 250 mm est. Pro conchis, t-34 omnino impenetrabilis est.
  Superman-Natasha in molestia sibilabat;
  - Simile est officium! Erige montem!
  Futurist Angelica circumspiciebat. Iam bikinis traditis erant. et aliquid pulcrum in mentem venit.
  Et Svetlana vectibus nudo pressit calcibus piscinam. exsibilavit;
  - Manoeuvre! Tantum decurrere!
  AG-50 valido 105 mm tormento instructa cum dolio longitudinis 100 EL. Is procul cudere potest. Porro triginta quattuor cum armorum qualitate refert. Unum hit et suus 'super.
  Svetlana lacus Sovieticae gestare incipit. Hostes sagittarii. Proiectum vel leviter tangit arma. Sed fortuna labitur. Virtus autem colossalis est - nucleum Uranii.
  Superman-Natashka susurrabant cum labiis coccineis;
  - In iconibus tristibus vultu - Imperium renascetur!
  Futurist Angelica nudo pede accendit utens. Testa pyramidalem piscinam stabilem percussit. et arma delapsa in ricochet. Acclivis admodum est et coagmentatis.
  Lacus Germanicus ab omnibus angulis sane impenetrabilis est, usque ad IS-VII. Et ubi est T-34-85 ante eum.
  Iterum Germanorum propagines... Svetlana nudum calcaneum in dumis premebant. Quae e clade evadere piscinam potuit. Etsi mortiferum praesens evasit artissimum.
  Superman-Natasha dixit in ira;
  - Immo haesimus!
  Futurist Angelica chuckled. Illa frigide fasciam detraxit. Exponuntur alta mammae fraga papillis. Dentes margaritas denudabant. Et pipiabat;
  - Timidus non ludit hockey!
  Et papilla coccinea felis pressit. Talis est audax et micans diabolus. Vel fortasse quaedam, russica angelo incarnato.
  Proiectum e rostro non nimis longum evolavit. Rapta est ... Et exposuit in trunco Germanici AG currus. Pulsavit eum quasi cracker.
  Et omnes quattuor puellae in choro latrante;
  - Unum, duo - Hoc habeo! Cornua Fritz ita dedit!
  Et quomodo nudis pedibus quatiunt. Ecce puellae! et cum nudo pectore utantur, centies efficacius est.
  Superman-Natasha subridens:
  - Haec piscina nunc nobis tuta est. Sed quomodo delendum?
  Zoya suggesserant cum risu:
  - Eques et in pugnando stilo nos abstrahemus!
  Svetlana piscinae suae motum acceleravit. At hostes repente conversi in fugam tendunt. Mirae velociter acceleravit: post omnes machinam gas turbine. Et clare velocius quam T-34-85.
  Sicut elephas fugit a Moska. Omnia denique essent. Sed elephanti etiam celerrime moveri possunt.
  Superman-Natasha nudo pede pressit arma et fremuit;
  - Hic! Bene, quomodo nos post Nazis pigri sumus!
  Zoya, voce moestitia, cecinit;
  - Omnia impossibilia sunt in nostro mundo possibilia!
  Et quassat crines, aurique colorem.
  Futurist-Angelica gaudens cecinit et alium proiectum accendit. Ille puppim armatae percussit et fregit.
  - Ne inaudita somnia eant... Tu serins serta texentes... Gerasim semel muta fuit! Nunc maledict!
  Severe innuit Svetlana;
  - Iurare turpitudines vulgares!
  Superman-Natasha aliquid facetum dicere voluit. Sed tunc apparuit piscina alia fascist. Hoc tempore E- LXXV. Frons etiam bene munita, sed multo peius a lateribus. Verum triginta quattuor adhuc per eam erumpere non possunt.
  Hoc tempore Zoe fasciam eius exuit. Et patuerunt coccinea papilla.
  Accepit eam et pressit felis pectus suum. Arma operatus est...
  Testa denuo directe in dolium sclopetis ingentis percutit. Et tormentum centum quinque millium extra ordinem erat.
  Idque Germanus ad calcem eius cucurrit. Via bona ut disables vehicula maxime munita est truncos ferire.
  Superman-Natasha feliciter declaravit;
  - Hic vides! vincimus!
  Et hic est lacus tertius. Hoc tempore " Leo Regalis ". Bomb telum, 450-mm habet. Si tale quid fututum est, parum non videbitur.
  Superman-Natasha hoc tempore constituit se mittere. Illa exuit fasciam. Quam alta et firma pectore adhuc habet. Nova quasi puella. Et apprehendet eam vir bellator et comprimet eam in papilla rubina.
  Testa evolavit ... Et "Leo Regius" in dolium recte obtinuit. Et quomodo currus ingens explodet. Quod duo piscinae ad margines stantes aliquot centum metra avolaverunt.
  et triginta quattuor commoti sunt. Currus fere revolutus et humo sublatus est.
  Futurist-Angelica etiam frontem ferit in exitu, vociferando;
  - Sicut equi asini!
  Minabatur Fritz pugno.
  Superman-Natasha gavisus est, et margaritam denudavit, dentes maximos;
  - Ecce dederimus in hostes! Sit ut!
  Zoya canebat jucunde;
  - Amor et mors! bonum et malum! Quid sacrum, quid peccatum... Sed non curo!
  Puella nudum pedem in metallo movit.
  Proximus hostis est E-C. Raeda periculosa est. Cum bomba launcher et 75 mm tormento cum dolio praelongo. Talis oppugnatio modificationis est, et capax eversoris piscinae partes exercendi. Et septuaginta quinque milia tormentorum pro piscina Sovietica satis essent.
  Cadus bomber pileo tegitur.
  Superman-Natasha nudo pede se trajecit, et pipiavit;
  - Bene percutiemus eum?
  Zoya denudans dentes consensit;
  - Utique volumus!
  Futurist Angelica felis coccinea papilla pressit. Telum functus. homicida crimen exspuit. Quae tenuem sed longam tormenti Germanici dolium fregit.
  Svetlana studiose tweeted;
  - Bene! Nunc mitte me!
  Et baiulabat torso bellatorem. Tota quattuor thoracis supra est. Ac pulcherrimum, parum pudici, seductivum. Talibus ergo puellis amare vis. Quid his melius? Probabiliter aliae puellae!
  Et tunc cepit puella momento quo aperire incepit cap. Et utens eius papilla coccinea, quomodo proiectum in bomber Germano accenderet.
  Et Fritz ne tempus quidem ad ictu oculi ... Cum primum id sumit et explodit ... Fumantis metallicus in omnes partes dispersus est.
  manus validas Svetlana attrivit et diruit;
  - Draco verus sum puella!
  Et quomodo deridet! Et accipiet eam, et ostendet linguam suam!
  Superman-Natasha cepit et ardenter cantavit;
  - Patriot! Soviet amantissimus! Quot Fritzium occidisti!
  Zoya carmen sustulit, et nudum pectus quatiens, continuavit;
  - Patriot! Red Patriot! Puellae omnia somnia!
  Et etiam bellator quomodo capiat et risum erumpat! et lingua ostendet! et dentes denudabant dentes!
  Et pedibus nudis vectem move...
  Puellae hic plane sunt ad optimam partem, licet iam iampridem piscinam habeant. et ad fautores pergunt.
  Sed die 20 mensis Aprilis anno 1947 nova Moscuae oppugnatio incepit. Iaponici et Turcae omnesque externi exercitus comitabantur.
  Hitler, in fine patientiae cucurrit et USSR finire statuit. Et personaliter cum Stalin, coniungens cum eo bellum clandestinum, quod adhuc flagrans in territorio Russiae.
  Simile si Mosquae ceciderit, bellum non erit dubium.
  Tum summa rerum omnium vis est.
  Super-gravis lacus "Rat" -2, "Monster", E-200, E-D et alii etiam impetum fecerunt.
  Una civitas missilibus ballisticis incensa est.
  Pugna etiam disci invulnerabilis Tertii Reich adhibita est. armada talis est.
  Alenka et turma eius fortiter Germanis concurrerunt et eis pugnam dederunt.
  Alyonka grenade nudis digitis iacit, accendit ruptus fremit;
  - Pro spiritu Russico!
  Anyuta, jaculantes adversarios, et hostium agmina metendo, nudo calcaneo praecisa, sarcina mortis succumbens;
  - Pro magnitudine communismi!
  Alla, hostes URSS incendens et bombam nudis digitis iaciens, yelped:
  - Pro Mater Russia in communitate!
  Maria, ignem bene gerens in hostem, et confidenter eum falcabatur, notavit, den- tes denudans;
  - Russia novo duce indiget!
  Matrena notavit, figens et confidenter adversarios destruens, et nudis digitis, aliud donum mortis dans;
  - Utique necesse est!
  Et ab eius iactu, quod in rink cecidit, duo lacus Germanici collidebant.
  Marusya, incendii Nazis, incunctanter notavit;
  - Omnia in URSS erant, sed hostes numerum acceperunt!
  Et nudo calce, quam parricidam et inexorabilem immittet!
  Alenka amicos suos hortatus est:
  - Noli ruere ad sepeliendum Russiam! Nos quoque res agenda!
  Et digitos nudo pede proiciet vastitatem donum annihilationis.
  Anyuta incendens Nazis, consensit.
  - Hostes acriter verberabimus, fluvius Patriae non arefaciemus!
  Nudo, rotundo calcaneo, puella enixe capiet et hosti succumbet.
  Alla apud Nazis fusa, et explosivae e fundae particulam solvens, nudo digitorum digitos trahens, edixit;
  - Justus erit hone - qui Stalin restituet!
  Maria, mira subtilitate fusa, et nudis digitis tasque jactans, locuta est:
  - Omne quod non mutatur, omne melius est!
  Matryona, Fritzam pulsatis ictibus bene affectis. Et tunc, nudo pede laeso piscinam, notavit;
  - Nos nostra immutabili atque heroico iudicio!
  Marusya totum fasciculum tasque nudis pedibus proiecit. Sic sclopellum Nazismi auto- missum et diductum et expressum;
  - Fortissimus ero!
  Alla portatorem e nazis pulsans cum iactu, tasque nudo calcaneo, animadvertit corrigens;
  - Non me, sed nos! Fortius omnia!
  Alyonka cantavit ad excitandam modum pugnae, componens in go. Et reliquae puellas in Nazis tulerunt.
  Nos puellae regionis URSS sumus,
  Quae fax toti mundo .
  Magnitudinem exempli ostendemus;
  Hic canuntur heroica facta!
  
  Puellae sub vexillo rubeo natae sunt;
  Et discalceatus per pruinam ruunt .
  Filiae et filii pro Russia pugnant;
  Interdum sponsa homini rosam dat!
  
  Vexillum rubeum erit in universo;
  Luceat ut lampas flammae...
  Ceterum adductius heroicum habemus;
  Vexillum nostrum micat ut sacculum rubrum!
  
  Ne credas, fascist damnatus non transibit;
  Spiritus autem Russiae numquam marcescet.
  Victoria rationem infinitam aperiet;
  Dicamus salve omnibus!
  
  Russia est admirabile terra
  Communismum dedisti populis.
  Semper largiter a Deo donatus;
  Pro Patria, pro foelicitate ac libertate!
  
  Hostes patriam devincere non poterunt;
  Et quamvis crudelis callidus esset.. .
  Ursus Russiae noster invictissimus;
  Miles Russiae tam clarus victoria sua est!
  
  Pulchra Soviet patriae
  Puellae in ea superbi sunt quod pulchrae sunt.
  In aeternum nobis nata data est;
  Et formosam esse Komsomol sodales!
  
  Pugnamus in extrema parte Mosquae.
  Nivis blizzard, et puellae nudis pedibus...
  Patriam satanae non demus,
  falcatis etiam rectius iaculamur!
  
  Itaque in ira puellae cupiunt pugnare;
  Et nudam explosionem sarcinam cum calcane coniciunt ...
  Hic fascist iustus est quia frigus spectat;
  Profecto malus Cain!
  
  Non possunt hostes vincere puellas;
  Sub tali stella nati sunt...
  Monstrum invictum est ursa nostra;
  Qui matrem uxorem fecit!
  
  Nos Russian puellas bonae
  Non tormenta et frigora timemus .
  Pellite, cre- dite turbae incursionis malorum;
  Hostes a dose pissed evadent!
  
  Hostes a Moscovia repellere poterant;
  Etiam vel sem sit amet velit.
  Nos puellae tam ipsi cor
  Omnes adversarii in monumentis evanescant!
  
  Noli credere, Russia ab hostibus vinci non potest;
  Cum omnis miles a foeno .. .
  Venator vertit in praedam;
  Hostis et adhuc puer est!
  
  Sed Russicum spiritum magno animo credite;
  In ea, scis, occultantur copiae.
  Contundet hostibus crinitus;
  Ceterum milites in proeliis invicti sunt!
  
  Dubia puellae stillabunt
  In mundo fortissimi sumus ...
  Turbas Satanae dejiciamus in infernum;
  Debeamus adversarios omnium in latrina!
  
  Sanctus bellum finiet
  Erit pax et mane super planetam ....
  Perpetuo sole data ;
  Ut aestas in aeternum ardeat!
  
  Communismus et aeterna in gloria;
  Et sunt nobiscum... Lenin et magna Stalin.
  In pellicula cruenta, nunc tantum fascismus est;
  et nostro fortius ferro credemus!
  
  Mea Russia regnat in saecula
  Et dedit felicitatem toti mundo ... .
  Opus ferro pugnus viribus
  Et virtutis, sed rationabilis vertuntur!
  
  
  
  SAEPE CONDITIO MIRABILIA ARMA
  Gerda, Charlotte, Magda et Christina, qui tempore Tigris probati sunt, etiam exemplar promissum explicant: Pantherae -2. Puellae in uno lapide transmisso machinam collocaverunt et turrim angustam et minorem fecerunt. Et gearbox in ipso motore inauguratus est. Quam ob rem "Panther" -2 silhouette infra duo metra evasit, et numerus membrorum turbarum ad tres homines redactus est. Crassitudo armaturae frontis alvei ad 120 mm sub declivia magna aucta, latera ad 82 mm sub convexa. Et turres usque ad 150 mm frons et 82 mm latera, subtus convexa. Eodem tempore totum vehiculum ad XXXV talenta redactum est, quae cum tormento quadringentorum equitum impetrari posse effecit, ut celeritatem ac celeritatem piscinae experirentur. Eodem tempore, patefactio vehiculorum etiam melior factus est, et gb levius facta est et multo facilius reparare et conservare. Sex sunt umbilici in summa, qui est practicus et conveniens. Hitler "Panther" -2 probaverunt et seriem e septembri tres et quadraginta intravit. Raeda succedit, cum bono armaturae et igne sclopeto rapidissimo. Operavit ac maturavit, praeclaris ergonomicis.
  Maxime autem facilius erat metallo minus fabricare et requirebat. Eodemque tempore capitalium rerum superstes fuit. Non tam facile est perrumpere tam magnas armaturas devexas currus.
  Copiae Sovieticae gravem quaestionem acceperunt. Praeterea Germani, pro programmate Fau Fau, in progressu pugnatoris popularis investiverunt, et XE-162 creaverunt, simplices et viles fabricandi et levissimi et discurrendi.
  Haec machina evenit ut condiciones aequiores explicandae essent et faciliter ad operandum. Et non tam facile est illi obire.
  Sovieticis sociisque imposuit proeliis acre feroces. Pugnator tantum unum et dimidium talenta appendit vacua et paene tota lignea constabat. Itaque machina evasit ad efficientem maxime.
  Res aggravata est eo quod Germanicae puellae unitates aeroplanas active inire coeperunt.
  Albina et Alvina navare coeperunt, discalceatis fere et uno bikini pugnando. Hae puellae evertere non poterant. atque ipsi hostes interfecerunt. Et quam pulchri hi blondes erant: modo verus Aryans!
  Albina felis eleganti crure urget et duos Sovieticos aircraft et stridore decidit;
  - Gloria tertiae Reich!
  Alvina premat felis coccinea papilla, et tres Soviet carros ferit ac fremit;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Puellis - non potes dicere eas infirmas esse. Imo valde feroces sunt et omnes discerpere possunt.
  Coercere totum exercitum. Et in hyeme prima acies confirmata est. Mainstein impetum movit et copias Sovieticae trans Dnieper debellare curavit, par magnum boilerum creans. Germani etiam prope Leningrad taetras repellere poterant. Hic valido defensione nitebantur. Plus, clade in Ucraina, Stalin plures divisiones ex hac parte removit et Germanos impetus repellere permisit. Prima fronte sustentabatur, Germani toto impetu hiemem sustinebant.
  Gerda personaliter in "Panther" -2 cum puellis pugnavit. Et non obstante hieme, pulchri- tudines nudis pedibus et uno tantum bikini pugnaverunt.
  Gerda globulis nudis impressit globulis, hostem ferire et stridit;
  - Gloria imperio nostro!
  Vectem etiam nudis digitis premebat Carolus, turrim triginta quatuor diruit ac impugnationem confirmavit;
  - Gloria heroibus!
  Kristina deprimendo bullam cum papilla coccinea verberavit et, machinam Sovieticam percutiens, elisa est:
  - Et nobis gloria!
  Magda rupta quatuor tormentorum machinae accendit, pedites Sovietici ope nudis pedum abscisis, et edita sunt;
  - Aeterna, victrix gloria!
  Puellae sunt nequissimae et nudae, calcibus rotundis micant.
  Accedente autem -2 hac piscina, cum pondere quinquaginta quinque talentorum, pollicetur frontem 250 mm habere et latera 170 mm.
  Quod cum 88-mm gun in 71 EL, valde decenti car.
  Verno iam in Italia Germani proficiunt ac confidenter socios opprimunt.
  Neapolim capiunt et Siciliam invadunt.
  et centena millia sociorum in deditionem accepit. Et comminue eos. Pantherae Germanorum nequit.
  Puellae Angli ad genua procumbunt et nudas, sculpsit crura, et pulchri- tudines rotundos linguas lambunt.
  Mense Iunio, socii expositis copiis in Normanniam progredi conantur. Sed ingentem cladem ibi patiuntur. Iterum centena millia captivorum et multa armorum captarum.
  Gaudeamus impetum cordis accipit et incapax fit. Civitates Americae Unitae tam difficile bellum minuere conatur. Britannia optiones reconciliationis cum Fritz cogitat. Situs est aggravatur a potentioribus urbibus Anglicis bombingis vi aircraft utentibus. Et Britanni pugnatores tantae aircraft adsequi non possunt.
  Sic Churchill pacem petere incipit. Sed inexorabile Fuhrer est. Rumpitur conscientia virium suarum.
  Sed Britanni adhuc paci conveniunt. Et hoc agit Stalinus, qui inducias Fuhrer offert. Hitler convenit inimicitias per tres annos prohibere, dummodo nullae sint sabotage factiosi, et partes in finibus suis maneant, et URSS oleum et panem Germanis vendet.
  Huic Stalinus consensit... Et Fritzius solvunt manus suas.
  Primum ictum, nimirum, Calpe est. Hoc praesidio capto, brevissimum spatium in Africam traicere potes. Cum castellum oppugnatum Germani novis MP-44 sclopetis uterentur, puellae quoque eas emendaverunt: eas multo facilius et certiora fecerunt.
  Et Albina et Alvina in caelo pugnaverunt puellas quae aeroplana Germanica multo utilius et celerius fecerunt.
  socii dextra laevaque oppresserunt. Calpe sublatus esset. Franco consentire coactus est cum Hitler scriptor ultimatum. Ne Nazis patriam tuam occupet.
  Germani lacus acceleraverunt et locum hostium inruperunt.
  Post lapsum Gibraltar Fritz Mauritaniam ingressus est. Profectique ceperunt fines. Lacus Fritz in Algeria praesertim movebatur. "Panther" -2 celerius arena labitur. Certatum est cum validiore machina, et substitit. Panthera-II perfecte satisfecit praesidiis militaribus frontispiciis, et lacus Tigris vulgo erat mirabilis. Sociorum quasi addictum cecidit.
  In eremo pugnaverunt puellae Germanae, nudipedales plerumque et in bikinis. Solum cutis cum cremore singulari lubrica est ut non ardeat.
  Tum captae pulchri- tudines genibus ponunt, et vestigia puellae lambunt. Et placet maxime Africanis, qui id alacres faciunt.
  Anno quadragesimo quinto res prospere gesta est, Germani, maximam partem Africae, Orientem Medium ceperunt. et anno primo et quadragesimo sexto Indiam quoque et Burmam et reliquam Africam ceperunt. Plures difficultates erant cum subsidiis copiarum, extensio communicationum, locorum, quam cum resistentibus unitatibus Britannis et Americanis. Praeterea copiae coloniae pugnare non libenter erant. In technologia Germani maximam utilitatem habent in qualitate. Eg ME-262 X, et celeritatem habet usque ad 1200 chiliometrorum per hora, et cum quinque sclopetis aircraft armatur. Civitatibus Foederatis et Britannia, dum ad usum pugnae plus minusve apti sunt, pugnatores gagates non habent, et bombers etiam magis.
  Germani autem discos elaborabant, qua- ritate soni. Plane invulnerabiles erant armis parvis, propter jet laminae quae circa currus fluebat. Sed ob hoc ipsi sagittare non poterant. Sed e contrario fieri potuit ut bombam ex alto demitteret, eo explorato uti, ac praesertim vehiculis inimicum arietem pulsando rumpit.
  Scutellae volans tela eminus efficacia sunt et ex Europa ad Civitates Foederatas volare possunt. Et aliquando currunt puellis pulcherrimis, qui nudipedalia et bikini pugnare maluerunt.
  Hic est Gertrudis et Eva in fuga. Hae duae sunt mirabiles cutes. Exempli gratia captus est niger Americanus. Ligatum ad truncum. Et sic in sua virili perfectione equitaverunt diu captivum quod perdiderunt conscientiam moguntina.
  Nunc autem Gertrudis, nudis digitis, arripuit et intendit discoettum ad scopo, aeroplana Americana transmittens. Hic puella est pugna.
  Et Eva quoque, nudis ope digiti, currum in hostem letali vi dirigit.
  Hostes furientes arietes, et currus Angliae et USA cadunt.
  Exscensio Germanorum finem Novembris destinavit. Primum, nemo hoc tempore exspectat. Revera tempestas non est valde bona et periculosum superesse. Sed placidis diebus trans Channel et terram Anglicam natare potes. Praeterea commoda sunt nocturnis navibus, quoniam multo difficilius est nocturno praesidio.
  Germani classibus Anglicis et Americanis iam maxime interfecerunt.
  Ita sine ullis problematibus portum expectabatur. Praecipuae phalanges puellarum validam vim efficiebant, quae etiam in gelu recentis Novembris in bikini tantum pedibus erant nudis pedibus.
  Appulsum incepit die 26 mensis Novembris anno 1946 . In anniversario comitiorum Reichstag, post quem Hitler cursorem Reich cancellarium accepit.
  Nullus erat qui portum prohiberet. Et in ingrata, magnae catervae pedites ac etiam postremae pyramidales lacus interfuerunt. Quod ab aliquo angulo penetrari non potest.
  Puellae intus pugnant et fortiter agunt.
  Et quidam bellatores iam nudipedalia glaciem in palu gelida nocte in ore comminuerunt. Et valde difficile est pugnare. Mira faciuntque miracula. Et cum nudo digitos tasque iaciunt et Britanni discerpunt, frigidissima fit...
  Gerda, contra, in piscina pyramidali Tigris 4 cum tormento et bomba launculo pugnat, et fortissime pugnat. Proiectum mittit post proiectum et hostes disiungit.
  Agens non lavando volvendo globulis nudo digitorum globulis, fremit puella;
  - dentes strenue portamus, fortissime exterminamus!
  Charlotte papilla coccinea utitur cum fusa, eam premens in globulo gaudii et hostem feriendo, pissatur:
  - Our universal construction team!
  Lupanula cum launculo eruca et Christina nudis digitis utens. Illa adversarios multum confregit, et gredvit;
  - Magnitudo Tertii Reich!
  Magda post eam rugiet. Hoc tempore cum arbuto papilla. Hostes lacerant, et fremunt;
  - Pro Aryan communismi!
  Ecce puellae superi gradu sunt! Et quomodo nudo pede currit puellarum pedites, tasque in eant. Et quam magna et mortifera est.
  Puellae tam bellae et pulchrae sunt.
  Britanni dextra laevaque opprimunt. Mirum non est, tam foede et accessu tam Franciae quam Norvegiae, Angliam decem tantum dies tenuisse. Hic est optimus!
  Metropolis cecidit. Proximus scaena iter est in Americam. Mense Februario Germani, hieme, in Islandiam appulerunt: Operatio Icarus gravissimum agrum occupavit.
  Et iterum, nudipedales puellae a diversis SS phalanges in proeliis interfuerunt.
  Atque illi nudo per nivis vestigia micant.
  Stalin Hitler mense Martio 1947 bellum commune contra Civitates Americae Unitas proposuit. Hoc Fuhrer consensit, sed ea lege ut URSS solum Alaska aliquo modo agrum legalem reciperet. Nec plura rogabo.
  Constat cum hoc Stalin ... Et invasio copiarum Sovieticorum per Alaska incepit. Tam celeriter et ferum.
  Novae lacus Sovieticae movebantur.
  Turba Elizabethae in primo ipso pugnavit, experimentum et non T-54 piscinam perfectam. Aprilis MCMXLVII. In Alaska adhuc nix est, sed puellae Russicae discalceatis et bikinis pugnant. Tales et formosis.
  Elisabeth nudis in hostem figit digitis. American Sherman hits. Et den- dente, ait bellator:
  - Gloria magnae communismi ideis!
  Ekaterina etiam sarmenta nudis digitis cruribus et stridore excisis utuntur;
  - Gloria victoribus exercitus nostri!
  Elena etiam accensus, hoc tempore coccineo pectoris sui papilla utens, hostem percutiens notis valde bonis, fremuit;
  - Gloria novis victoriis maximis!
  Euphrasia, in adversarios impulit, papilla fragum utens, et "Pershing" latrabat;
  - Et feremus!
  Milites ut sorices videntur dispersi. Itaque Americani triturantur.
  Hic proiectum frontem piscinae ferit, sed statim ricochetae interibunt. Elisabeth rugit et salit;
  - Gloria notionibus communismi!
  Et proiectum etiam nudo pede respondens ope emittit. Haec puella est quae in vera missione est.
  Tales sunt pulchri- tudines pugnantium.
  Copiae Sovieticae in Alaska tenebantur. et mense Maio prima IS-7 idos metallo pervenit.
  Et in ea piscina cantavit Alenka.
  Hic est talis pugna puella. Ut in hostem iecit, accuratissime eum ferit.
  et tormentarii, quam potentes: 130 mm. Hostem eminus pugnis. Pro Americanis, lacus consectetur adhuc Sherman, quod solum bonum est ad aces scoring German et Soviet tristique. Paulo melius est Pershing, sclopeto potentiori quam 90 mm calla. Minima autem "Superpershing", cuius sclopetum 90 mm in calla est et dolium longitudinem 73 EL habet, periculosum vulnus in Sovietica IS-7 machinae in tabula et prope inferre potest. Tormenta Americana non ab omnibus angulis pyramidales obterere Germanorum capiunt. IS-7 in latere impugnatur. T-54 - " Superperping", prope fronti potest comprehendere, et e longinquo conscendit. Nunc autem, USSR piscinam principalem T-34-85 habet, quae nondum ex productione capta est et cum Americanis pugnat. Sherman fere aequalis et Pershing debilior est.
  Ita milites Sovietici difficile tempus habent. et invideant tantum, ipsa experimenta prima tristique IS-VII.
  Haec raeda superba et frigida est.
  IS-II and IS-III quoque pugnatum est. Ultima machina in fronte non penetratur nisi ad "superperperam". Etiam IS-3 in inferiorem alvei partem transfigi potest.
  IS-2 In armatura turris aliquantum debilis est.
  Puellae Natashka et turma eius in hac piscina pugnant. Pugnae pulchri- tudines. Illi ex-2 torserunt ictibus, proiectis letalibus.
  Natashka pedibus nudis digitis pressit et interfectorem perrumpit et vyaknula Americana eiecit;
  - Gloria ideis boni communismi!
  Zoya pressit papillam coccineam contra interfectorem vectis et yelped;
  - Pro Aryan pace et ordine!
  Augustinus quoque nudam calcem percutiens et latrabat hostem obliterans;
  - Pro ambigua victoria!
  Ac tandem Svetlana ope crurum pedum nudat, hostem stridore caedit;
  - Pro magna vi!
  Milites exercitus rubri per Alaska progressi sunt. Aestas venit et calida erat, et puellis bikinis et discalceatis in lacus lubuit. Germani Groenlandiam superati in Canadam appulerunt. et a meridie Argentina movere inceperunt. In Brasilia scissus est in factiones pro-Germanicae et pro-American. Germani, validiore alacritate proelii facto, rem in eorum favorem constituerunt.
  Nazis carbinam efficaciorem et efficaciorem habuit, quae e longinquo et celerrime emissa est. Iancii cladem post cladem passi sunt.
  Nova turma puellarum Anglicarum, duce Jane Armstrong, ab austro progressus erat ... Bellator in Brasilia aestate pugnavit ... Pro-American copiae segniter restiterunt.
  Sed in Venezuela, feminae bellatores copiis Americanis resistebant. Pugnatum est in non-II-Panther, quae iam prope intermissa est in favorem exemplarium pyramidalium armorum.
  Sed Britanni, etiam in hac piscina, Americanis fortiores sunt. Shermans ex sclopeto excanduerunt, quod iam sine spe evaserant, cum Sovieticis triginta quattuor aequo modo pugnare poterant.
  Jane nudis digitis eminus accensus. Hostem percute, et piice;
  - Haec magnitudo Britanniae - non decidet!
  Gringeta cruribus nudis fractis excidit in hostem. Sherman confregit et elidit;
  - Regnum nostrum frigus erit!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Tunc Monica accensus, ictus in hostem nudo pede in clypeo ictus est, et tepuit;
  - Pro salute animae!
  Et post eos lupanula et Malanya. Periculosius Pershing accurate percussa, carinam eius comminuens.
  Scilicet nudis digitis, ilia cooed ;
  - Gloria ideis copiarum regiarum!
  Puellae multum infensi et constructive pugnaverunt.
  Et in Canada, delecti signa Germanorum movebantur. Gerda in piscina "tigris" -4 pyramidalibus Americae oppressae eiusque ditiones. et hostium fractis ictibus irruperunt.
  Gerda ope nudis pedum accensus, hostem ferire clamavit;
  - Pro Aryan communismi!
  Carola etiam tundebat, hoc tempore cum papilla coccinea pectoris sui, currus Americanos confodit et gurgitaverat;
  - Pro magnitudine Germaniae!
  Christina etiam hostem ferire. Arma illa contrivit, digitis excidit cruribus nudis adiuvantibus, ut ovi putamine, et gurgitibus;
  - Pro nostris phaenomenis!
  MagDus etiam ingemuit, ut lutum inimicum comminuens fremebat;
  - Pro talibus facultatibus, impossibile est dicere in fabula, non describere stylo!
  Notandum quod puellas valde pugnaces et valde mobiles sunt. Vere fun cum illis etiam est.
  Tum urbes praecipuae Canadae ceciderunt: Quebec et Toronto. Et vita melior facta est, Fritz et magis fun...
  Hitler declaravit Americam finiendam esse!
  Cum evolutione bombae atomicae, Iunctus Civitas non obtinuit. Perspicuum est fortunam hic ab America in favorem Wehrmacht avertisse. Quid ergo? Alia sunt fundamenta victoriae et victoriae. Ita nimis est desperandum.
  Sed Fritz cum suis externis regiminibus longe meliores sunt copiis Civitatibus Foederatis. Ac multum possunt in hostes excidere.
  Hic Gerda, exempli gratia, pugnator niger captus est. Et adeo eum torquebant cogentes amare, quod ungulas eius demitteret. Et satis frigidus est.
  Autumno quadraginta septem, Fritz agrum proprium Civitatum Americae Unitarum ingressus est. Copiae Sovieticae adhuc in Canada pugnabant.
  Alenka super IS-VII cum tota acie Shermanorum et Pershings pugnavit. Shermans hic erant Firefly classis, cum longo 76mm tormento excluso, quod periculosum est in partem IS-7 cum iecturae. Ita puellae in re gravi erant. IS-7, pro omnibus suis meritis, tormentum habet limitata munitione et non nimis celeriter accendi.
  Hic Alenka ope nudis pedum suorum accensus, Americanos percussit et diruit:
  - In mea semita belli!
  Anyuta vicissim, adiuvante papilla coccinea, Sherman percussit et clamavit:
  - Pro victoria USSR!
  Alla quoque ope nudorum pedum tundebat. Currum Americanum perforavit et crocitavit;
  - Pro notionibus communismi!
  Maria etiam tundebat, auxilio fragum papillae, adversarium contrivit et exsiluit;
  - Pro magnis codicibus Lenin!
  Et calcem nudam in matre dedit Matrena , armis Shermanis comminuit , Et stridit in vertice pulmonis ;
  - Pro militibus meis expediti!
  Haec sunt quinque, haec sunt puellae - frigidiorem invenire non potes! Et sunt omnes tam iuvenes quam recentes. Puellae ut mel olent. Non mirum, milites tanta voluptate sinum Veneris lingua lambunt. Et adhuc lambunt.
  Ita re- 7 cessit, ne laceraretur. Ut wisi est, tristique sit amet, accumsan a, lacus.
  Forsitan nisi in pyramidalibus Germanicis...
  Sed plurimi Shermanorum interfecti sunt, reliqui recedunt.
  Id quomodo incidere puellae Soviet.
  Et in caelo, Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya Fritz triturant. Quod Pokryshkin non est par his puellis. Et pulchri- tudines discalceatorum et bikini pugnant. Coccinus autem papillarum papillarum usus est cum incendendo, unde pugnandi efficaciam incendendi auget.
  Sed Albinam et Alvinum melius intelligit. Puellae sex gradus crucis equestris procurarunt. Summum sextum genus crucis equestris de cruce ferrea cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus illis redditur, postquam plus mille aircraft singulae deiecerunt.
  Hic sunt puellae - puellae omnibus puellis...
  Sed utraque Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya singula plus quam ducenti elit collegerunt. Et iam octo stellas herois USSR habebant.
  Anastasia digitos nudas impressit in globulo tormenti aircraft et addicitur autocineto Americano, occentu:
  - Super puellam habeo!
  Alenka Sokolovskaya ope coccinei pectoris sui papillae conlisa, tria plana stravit et latravit;
  - Et etiam frigidior sum!
  Hae puellae sunt, tales puellae!
  Et Americae dele.
  Bene, sane, Alvina et Albina etiam magis iocum et frigus faciunt.
  Alvina coccineis papillis utitur cum fusa ...
  Et Albina fragum .. .
  Et ambae puellae valde student operari lingua cum paelex pulsantes virgas. Tantam illis passionis fidemque irascibilis!
  nudo pede pressa Albina pipiabat;
  - Et eant ad mare, puellis allisi!
  Alvina, incendens, confirmavit;
  - Frigus elementum, elementum nece!
  Et iam Germani et Sovietae et Iapones altius in agrum Americanum figuntur.
  Iapones suos pugnatores habent: ninja puellae. Fortissime pugna.
  Hic est puella caerulea Ninja, quomodo ferrum novacula emittit nudis digitis, capita Americanorum et blatherarum abscissa:
  - Non pervenerunt!
  Molam gladiis scindit.
  Flavaque ninja puella flabellum gladiis tenebit. Et deinde, nudis digitis, acus venenum mittet, et Yankee turmas interficiens, adversarios pulsando mittet.
  Et ulula in summitate pulmonis;
  - In omni Iaponica gloria!
  At puella rubris crinibus obliqua mola tenebit, hostes secat.
  Et tunc accipiet eam nudis digitis et slam super eos et Yankees in diversa disperget. Haec est species belli.
  R. Et rugiet;
  - Ninjas sumus!
  Et tunc puella crinibus albis ninja tenebit helicopterum acceptionem cum gladiis. Concidite adversarios, opprimite eos. Purpureoque micant sonitus papilla rugientes;
  - Pro victoria Iaponiae!
  Hem, nemo talibus furibus resistere potest! Hic sunt puellae, omnes puellae...
  et tam infestus.
  Hic vero intensio crepuit praelia colo. Axis copiae ab aquilone et meridionali moventur, proprie exprimentes Americam forcipis gigantibus.
  Ecce quondam gloriosissimae patriae tondet quae vacillat imaginatio.
  Fine autumni Fritz iam propemodum se in agrum Civitatum Americae Unitarum collocaverunt.
  Hic Gerda in Tigri-4 piscina pugnatur et in via pristinae suae meminit;
  Etiam praeclara facinora.
  Gerda leviter sanguine cooperta, sed gavisa est. Modus autem foetoris terribili excedens ab inciso ventris latoris manante et timore, ne alii centum, nisi plures, de eisdem animantibus currerent.
  Charlotte interim tenax adversario per caput arripuit et artem "duplicem Nelson letalem" peregit, collo creaturae torquens. Hic bellator igneus evasit in munere quadam matris Teresiae - secundum misericordiam ad crudeliter verberatum. Expressit:
  - Sum benignus, benignus, mater mea benigna - sicut sapiens noctua.
  Gerda sollicitus erat;
  - Non intelligis?
  Andrea admiratus est.
  - Quid intelligam?
  "Nonne dinosaurus aut bigeneri mures et tineae audiunt?" Gerda palliat labra.
  Charlotte giggled.
  "Non exspectavi te inprobus esse!" Immo saltem mille ex eis occidemus!
  - Percutiunt te in caput fuste!
  - Non. Mihi crede, megagnome audi nos. - Tunc puella balbutit. Si Soldanus Nanorum eum non accepit, id est, non vocavit eum in servitutem, non potuit a nobis longius procedere.
  Gerda admodum fiducia interrogavit:
  "Et alii nani, elves, annihobbites?"
  Carolus cito virili inclementia extremam spem extinxit;
  - Alii fortasse audiunt, sed quid de illo curant? Scit solum megagnome Kiy-Dar.
  Gerda cruento crure coepit abstergere laetissima folium ingens. Folium solum extus molle videbatur, sed aculeatum quidem. Discalceatus flava moralem dedit;
  - Non omne aurum quod splendet, sed omne quod putet - semper evadit ut stercore! Tanta sordes est in mundo, ut credere non possit puritatem creatoris, etiam post paucos gradus in terra sumentes!
  Respondens, Ignis Diabolus iterum in aerem in fistula plastica sibilabat. Tum puellae noctem diu audiverunt. Sed megagnome Kiy-Dar non audivit, ne audire quidem potuit. Et gnome hic alius haud dubie erat.
  Gerda cecinit;
  - Si amicus subito evasit nec amicus nec inimicus, sed gnome... Hoc modo furiosum exspectamus!
  Interpellavit amicus suus Carolus:
  - Visne nos legione caballis obduci? Accede pedibus tuis, et cito!
  Rursum hinnientes currebant, etsi ambo fortes iam lassitudine languebant. Aliquando Gerda super go obdormivit, brevibus momentis suavibus visum est quod iacebat, quiescens (quidam in somnio dormiens - modo incredibiliter frigus!). Visiones autem dissolutae sunt sicut massae argillae, quae cecidit in terram - facile et sine labore, tantum corpus trepide contremuit. Et tunc omnia iterum inchoata sunt, quasi pendulum invisibile inclinata. Erat quaedam res media et media circa, ut mihi palpebras emitterem, graves non clauderent. Pedes nudae puellarum saeviter punctuabantur, sed dolor hic fuit gravis, quod eas penitus oblivisci ac sensum rerum amittere non permisit. Et paulatim mutatur in landscape... Moenia alta per tenebras clare ostendit circum, Bellator fessus flava fuit quasi in atrum saxum corridor. Erant soni, graves resonare cursus sui. Et erat aliud terribile et immobile ante. Aliquid vivum, dum invisibile, puellas exspectabat, et illuc currebant. Utique noluerunt cadere in infernum, sed adhuc cucurrerunt sicut oves a tigride. Cur non liquet, talem rudera somniare coeperunt, fortasse propter nimiam corporis exercitationem ultimarum hebdomadum belli in deserto Africae et montibus Asiae...
  Gerda in aurem:
  - Et etiam caelum potest esse infernum, quod non diu natare ad infernum!
  Aliquid apprehendit manum puellae. Conscientia ad bellatorem se iactabat. Repente se stans invenit. Humus prona leniter praecedit. Et facta est aqua deficiens adipiscing. Nodor et humor fessae in faciem virginis efflarunt.
  Gerda exclamavit:
  - Wow, etiam ad coelum currere potes!
  - Viry! Ingemuit Carolus affectu. - Locus, ubi iacentes milites Magnae Ger- bicae. - Vox bellator sonora sincera laetitia erat plena.
  Gerda hanc spem non communicavit:
  "Virii similior erat acies".
  Andrea studiose dixit:
  - Ubi ager, ibi ager!
  Gerda recordatus legendae, recordatus quomodo, in via Reich-Saray, parvum flumen argenteum transivit. Ab equi regali altitudine, traiectus facilis et velox iocus videbatur. Bellator blonde etiam sensit soldano vel soldano, quod obiter melius est! Sed aliud est in ingenti electo equo sedere, aliud in tuis deae cruribus. Miror quam profundus et perfidus hic fluvius est?
  Gerda callide, sed figurate notavit;
  - Et mea est praecox!
  - Natare potes? Puella rufa ad eam vertitur.
  Gerda humeros.
  - Quid stulta interrogatio. Ubi vidistis repraesentativum phalanx electae SS qui natare non poterant.
  Charlotte flammea cincinnis fortiter quassavit.
  - Oblivisci florem SS. Est totus mundus diversus vel etiam infinitus universus cum myriadibus mundorum. Non omnia sunt sicut apud nos!
  "Possum?" Gerda se petivit, iterum respiciens in vacuum quod bellator intus erat.
  mussat Carolus:
  - Age, cito paries! Tempus breve est!
  "Scilicet ut possit natare!" flavus bellator dixit hilariter, videns dubitationem mitis et simul formidolosam faciem amici sui.
  Magnitudo albatrosae papilio, alis caeruleis et flavis maculosis, antennis eius volitans in signum confirmationis, quod flava pedibus nudis vera nuntiabat.
  "Id quod credo, vel fere ita", Carolus instabiliter respondit. - Etsi nosti proverbium: Turcus cogitavit et ascendit in pulmentum, corvus non cogitabat et crepundia finivit! Certe melius est si scias, quia exire non possum. Et habemus unum tantum modum ad alteram partem.
  Gerda fixit pugnos arcte.
  - Utique natavit frigus!
  Carolus monuit:
  "Possumusne nos gladio difficultates habere!"
  Gladiatores milites litoris oram adibant et nox atra in aquam descendebant. Gerda pressuram aquae sensit - rivulus leviter vena habuit. Nuda pedibus flava genibus prosternitur avide inebriata, qua post fessum pulverulenta vultum spargit. oscitantiam statim evanuit. Aqua frigida et lenis erat, in ea cubare volui et relaxare maerentia musculi feminei corporis...
  Gerda dixit alacres:
  - Et invisibilia sunt metalla praevie!
  - Exspecta paulisper! Carolus susurravit.
  Miratus Gerda;
  - Et quid hic iterum laqueos?
  Convaluit igneus bellator;
  - Minime, sed... Puto nos adhuc casum habere!
  Ignis bellator eam albam plasticam iterum cum spongiis suis osculatus est. Audivit, circumspectans diligenter.
  Gerda, in vicem remissa, et vis divina ab aqua vesci videbatur. Carolus eam interrogavit:
  - Et vide, difficile est me hoc loco intendere.
  Nudum bipes flava etiam retro respexit. Luce mox simile visum est. Debebant tenebrae nigrae, cum proxime nuper, instabiles hiatus impenetrabiles apparebant - paulo plus videbatur, et noctis tegumentum casurum. Sic, mox venatio incipiet. Bonam rem ad flumen fecerunt. Gerda, voltum supercilia, intuita: aqua clare conspicua erat in cruribus, quae homines delirantes, vagabundi, - in medio cursu. Pars altera paene tenebris submersa est.
  Niveo bellator innuit;
  - Utinam iam manus hominum venas per tensionem ostenderent fessa corpora blandiri. Quomodo fruimur? Caro patiens virginum innocentium. Meum deae Veneris sinum, sic vult amorem, et foelicum, quod quaevis femina cupit!
  Carolus fistulam suam iterum accepit. Hoc tempore Gerd visum est aliquid respondens vel in aere vel in terra tremuisse. Et super nudam calcaneam bellantis flavi aliquid teritur spicis et tenero simul. Dicebat:
  - Hic est delectatio boa constrictoris.
  - Audistin'? Iuvenis igneus diabolus trepidans manum eius apprehendit. - Gradus megagnome! O foemina nivea odorata? Kiy-Dar respondit. Andrea amico suo in aurem osculatus est. - Crede mihi, victoria nostra prope est, alicubi hic est!
  Gerda notavit;
  - Etiam prope... Sicut luna pro booger!
  Charlotte gravius flare coepit in sibilo suo plastico magico facto ab dryadalibus (quamvis techno-magicis), deinde aurem ad terram urgere. Hoc tempore multo notabiliorem reciprocum solii iactationem fuit.
  Gerda philosophice disseruit:
  - Tale signum est quod quanto diutius ab initio infelicis es, eo felicior erit finis!
  - Ita... - Oculi smaragdi laete formosissimae puellae effoderunt, - vocatus venit! Key-Dar!
  Gerda digitum ad labia sua posuit;
  - Sane cave. Forsitan megagnome non est, vel creatura ordinis omnino alterius!
  Adligat, audiendo. Acrior est terra tremorque gravis. Alicubi prope, inter frutices "insulas", ingenium ingens iter faciebat. Erat quasi colossus geniis, dominum obedienter quaerens, etiam si ultimus esset imberbis.
  Charlotte stated:
  - Probabiliter omnem potentiam megagnomatum ne fingere quidem potes. Hae sunt tam validae creaturae ut etiam gehenna ante eas recedat!
  Gerda statim obicitur;
  - Minime, cur non imaginor... Si gnome creatura fortis est, megagnome ordo magnitudinis fortior esse debet. Ceterum, verba ipsa mega, decies septies plus est!
  Carola libenter, ut puella in diem cum pop astro, consensit;
  Etiam, mi amice recte! Prorsus decies centena millia, hic totus invictus exercitus est!
  Miratus Gerda;
  "Cur non illum vocasti et amici nostri moriuntur?"
  Pro respondente iuveni et crine diabolo iterum sibilo osculato, levi elapsus aera stridore curvo. Et subito Carolus dimidium halitum adligat, oculos eius smaragdi rotundos. Lupus igneus in aqua consedit, manum Gerdae tangens. Tantum volui, cum subito responderem.
  Subito puellae nudis pedibus tam acri dolore ardebant ut statim insilirent et tandem evigilarent. Madeleine clavam cum filo electrico ei annexo tenebat. Pustula electrici emissionis in roseo apparuit, vel leviter keratinizata ob arenam calidam et lapides montanos acutos.
  SS Dux fremuit;
  - Surge et accinge vestem uniformem induere! Non potes iactare in uno bikini ante campum marescallum! Ecce, infans, remunerabitur, sed si stultitiam eiicis, tunc rotam Conan faciam nent per diem, et simul impulsum electricum dabo. - Madeleine hie terribilem fecit faciem. - Etsi nullus, non dies, sed tota septimana, sine uno minuto quies. Adhuc tempus habemus.
  Puellae celeriter congregare coeperunt.... Et in alia continente, res quoque interesting evenit, et similia.
  Imo iamque recurrit pugna, et bellator Gerda nudis digitis utens proiecta vi letale mittit. fractis Pershing constitit.
  Aliquid hic grandius et rusticius serpit. Novissima explicatio Americana, sclopellum auto-pellum cum gente sclopetis 155 mm longi et crassitudine armorum 305 mm. Centum viginti talenta ponderat et valde tardus movens est. Vix reptans...
  Gerda Sherman confregit sagittam bene affectatam et notavit;
  - Vadit ad animam nostram!
  Carolus nudis digitis utens accensus , Hostem comminuit in frusta metallo , et elidit ;
  - Pro honore et patria!
  Perculsa est Christina:
  - Potesne eum bomber immergi?
  Magda confidenter affirmavit;
  - Hoc mihi discede!
  At puella tormentum inimicum tenacibus digitis verberabat.
  Et monstrum Americanum restitit et explosa est.
  Hae sunt puellae e Tertio Reich - bene factum!
  Hiems venit, et nix-IS 7 movetur. Pugnae in America geruntur. Pulchritudines ab URSS furiosa pugnant.
  Alenka nudis digitis in Pershing accendit et adversarium confregit.
  et cooed;
  - Gloria communismi Russici!
  Anyuta quoque ledo concha. ars illa pedum nudis ope admovit et coquitur;
  - Dicam Superman puellam!
  Item Alla cepit et succendit et percussit aliam piscinam Patton. Vnde frigus.
  Quod genus olus est hoc novissimae Patton piscinae? Est "overweight", solum cum fortiore 810 machinae horsepower et magis fastigato armis.
  Qualis machina impressiva quae quaestionem fieri potest pro T-34-85. Sed IS-7 longe quasi eam verberat. Et piscina Sovietica, proiecto in armatura anteriore accepta, in ricochetam emittit. Hic pugna vehiculum est. Et respondens Americanam uno adductu deicit.
  Tunc maria ignes, hostis subtilius ferit. Hunc perforat et stridore;
  - Exercitus noster fortis est, mundum custodit!
  Et nudis quoque digitis utitur.
  Et tunc Marusya futui erit. Arma hostium comminue in xxxiii. Auxiliante hoc casu nudum calcaneum.
  R. Et rugiet;
  - Pro novis emendationibus Stalini!
  Talis est pugnae pulchritudo, et omnibus placere vult.
  Ista est quomodo bigas in IS-7 operibus, quae anhelat ad inferos.
  Sed ecce puellae.
  Elizaveta pugnatur in T-54. Ac perdite. Talis canis pugnax.
  Puellae raedam optimam habent. et ex eo exquisite producunt.
  Verbi gratia, acceperunt et percusserunt "superperping", et clamant;
  - Sancta nostra communismus!
  Elisabeth tormentarii nudis digitis intendit. Lupanula ad scopum ac diruit:
  - Magna erit victoria mea!
  Despiciens comites.
  Ekaterina ope papillae coccineae trituratur et eicitur;
  - Pro magnis victoriis!
  Et quomodo cacumen pulmonis deridet.
  Et Elena, nudis digitis adiuvante, in hostem impulit. Fregit armatura potens, scindit metallum et elidit;
  - Magna nostra gens!
  Et fremunt in summo pulmone...
  - Euge!
  Quassat etiam Euphrasia hostes, lam fragum papilla. Hostem comminue et blaterem ;
  - Magnitudo communismi in omnibus planetis galaxia!
  Hae sunt puellae frigidissimae in mundo. Et nihil prohibet eos vel refrenare.
  Ekaterina stridore, et pectus quatit;
  - Super puellam habeo!
  Et papillae eius proiectae sunt cum carbunculis... Illa semel in facie atri hominis detrusit et lambere coegit. Tum masculae perfectionem lingua sua lambebat. Quam jucundam saporem.
  Quam pulchrum est virgini, non describere maiorem in mundo voluptatem.
  Sic hostes opprimunt puellae. et suis victoriis et perampla gloria fruuntur.
  Et Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya plerumque puellae stupendae sunt. Fluctus libidinis et tsunami libidinis in illis tantum aestuant.
  Anastasia coccineam papillam in hostem figit, Iancii planum et stridore in summo pulmonis verticem ferit;
  - Pulchra sum hone!
  Alenka Sokolovskaya, hostes opprimere pergens, ope fragum papillarum et fremit;
  - Et statura sum puella omnium in mundo!
  Tales sunt pugnaces mulieres, et dicturus sum alias surripuisse! Nemo illis resistere potest.
  Etiam America ... et singula iam decem stellas aureas herois URSS ... meruit
  Talis effectus phaenomeni singularem iudicationem acceperunt: adamantem stellam viri URSS. Id ipsum per se honestum est et frigus.
  Pulchritudines gaude!
  Optimum sane futurum est!
  Oleg Rybachenko aliam operationem in Arabia Saudiana fecit.
  Exercitus tsarist Nicolai II agrum Russiae ampliavit. Margarita Korshunova puella una cum Oleg iam pugnabat. Item mutatur - bellator qui immortalitatem accepit.
  Omnes hae catervae Mujahideen filii aeternae bene in oboedientiam adducuntur. et percusserunt eos, ut iurarent in Tsar Russiae cogentes.
  Eodem tempore, Oleg Rybachenko non repugnat scripturae pulchrae ac paulo diversae continuationis in fortunis puellarum;
  Post annum novum Germani et coalitio signanter per Civitates Americae Unitas progressae sunt. Americani, de hoste technologico provectiore, amissis amissis.
  Ad finem Martii, Wehrmacht Washingtoniae appropinquavit et Civitatem US oppugnare coepit.
  Praelia erant inaequalia et apparebat hic puellas vincebant.
  Gerda, in testudine Domus Albae, cum piscina eius per ignem directum percussa esset, obdormivit, et sic somniavit.
  Vidit factionis Lara Mikheyko a Nazis deprehensam. Puella quattuordecim annorum e Nazis emissa. Duo ex sociis eius interfecti sunt. Ipsaque in tugurio latuit.
  Avia eam in neptem suam abeundi voluit, sed Nazis ei non credidit. Et tulerunt me... Inquisitio est incipiendi.
  Et tunc Lara grenade apprehendit, cecidit Nazis. Puella ad hanc lucem vale mentis dixit et abiecit eam... Sed grenade non explodit.
  heroice effugere non potuit.
  Lara pulsaverunt, duobus vicibus eam percusserunt et sub oculo eius livorem imposuerunt. Sed non fortiter feriunt, quod claudum timebant!
  Cum illata ad tugurium percontandi, Lara impudenter egit.
  Intuitus vero oculos SS Colonellus, dixit:
  - Fritz mox te perdet! Audi murmur tormentorum, mors ab Exercitus Rubro venit!
  Colonellus respondit:
  - Audax puella, flagellum cognosces!
  Audacter Lara exclamavit;
  Dolor me non terret!
  Colonellus iussit;
  - Hoc nothum foris cum poster sume: factiosam et totum pagum ostende!
  Tristis erat velox dicere;
  - Ninxit in platea, et gelida ... Annon puella nudavit pedem ut ardorem refrigeraret!
  SS Colonellus consensu annuit.
  - Recte! Fiat sicut discalceatus in gelu, forte resipiscat!
  Larae tunica abscissa est, tum thorax eius. Relicta tantum in uno habitu bombacio. Calceamenta aspera et nigra tibialia detraxerunt. In uno puella vestitu levi discalceata manebat.
  Tabulam circa collum eius cum inscriptione suspenderunt: "Faxus sum". Et ligatis a tergo manus eius eduxerunt eum in porticum. Pedes nudis puellae frigus et niveum sentiebant.
  Lara risit. livore impedita erat in facie , modo prospexit . Et in nive nudis pedibus ambulare potes. Plantae eius per aestatem valde asperae factae sunt ex multis discalceatis transitus. Nuper calceos suos induit, neque primum frigus famemque perferre.
  Lara se contulit et ridere pergit. Flante vento, urente rubente crine, nudoque pede nixa torsit.
  Tali vultu puella ambulabat, tanquam reginae in throno. Reliquit elegantes vestigia parva, pedes paene pueriles.
  Homines eam in misericordia spectaverunt.
  Una avia in pilo tunica murmuravit;
  - Horror! Puellam discalceatam ducunt!
  Tempestas serenum erat, et Larae indurata, callosa planta vix frigore laborabat. Ambulavit ad se, et denudavit dentes suos.
  Hic flagellorum ictu cremata est. Clamavit puella et momordit labellum.
  Illa duobus vicibus vi percussa est. Vix Lara in pedibus stabat, et conamine clamorem continuit.
  Ad singularem tugurium pertinax puella mittitur, ubi machinae pro cruciatu erant.
  Hic eam in eculeo imposuit et calcibus eius ferro candenti ... exurere coepit.
  Et duo carnifices Lara flagellis caeduntur. Primo, puella clamores suos titanico nisu retinuit, sed cum late ferri detracta, quae ex aestu rubra erant, nudae plantae infantis applicata sunt, exclamavit et conscientiam perdidit. Ducta est.
  Horror...
  Gerda expergefactus ... . Damn, somniare debes cum in vigilia victoriae sunt, piscina eorum Domus Albae condensatur.
  Tum res tam foeda ...
  Gerda accensus ad " Superpershing " domum relinquens, perfodit eam et cooedit;
  - Pax, labor et amor!
  Tum haesit lingua.
  Carola etiam inimicum tundebat, nudis crurum digitis utens et crocitans;
  - Super puella sum!
  Christina etiam pulsaverat sibilum cum serpente et premens globulum globulum cum papilla coccinea, pulsans per hostes;
  - Supermen sumus!
  Et Magda hostem alapam, piscinam conteret, pugnae ornamentum detonat, et exeat;
  - Da aerobaticis!
  Tunc sociis annuit. Ecce puella est - considera supremi classis exploditor.
  Feminae bellatores Yankees destruunt et turpis lucrifaciunt... Albina et Alvina iam duo milia carros depressi laceraverunt. Hoc novum adiudicavit: Diamond Stella Crucis Militiae Crucis ferreae cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Sic se distinguebant puellae aces eximii classium. Et nullus eos prohibere potuit et eos superare.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya et Orlova unumquemque novum adiumentum acceperunt: Ordo Gloriae supremi gradus cum adamantibus, qui erant valde laeti. Illae sunt quaedam puellae frigus.
  Et bellum finitum est ... Americani die 20 mensis Aprilis anno 1948 in deditionem venerunt. Et alia narratio de altero bello mundano inverso.
  Hoc tempore tempus longae pacis videtur. In USSR Alaska obtinuit tergum et quisque beatus erat. Regiones autem continentis Americanae ab Iaponia et Tertio Reich divisae sunt. Sic finivit temporalem mundi discrimen.
  Germani bellum fessi sunt.
  Hitlerus polygamiam in Tertio Reich - usque ad quatuor uxores permisit, et draconiana tributa in coniugia introduxit cum liberis non minus quam tribus. Hoc erat fortissimum motum ad consilium incolarum incitandum.
  Praeterea Hitler ipse multos filios arte seminando adepta est. Necesse erat inter eos throni heredem eligere.
  Tristitia nulla fuit, Tertius Reich victos una cum Iaponia digerebat.
  Sed die 5 Martii 1953 Stalin mortuus est. Et Beria venit ad imperium. Quid Beria? In ipsa historia etiam bene casus regni habuit, sed casus eum praevenit: seditio in GDR, cuius suppressio contra Beriam machinatus est. Et hic quidem GDR non est.
  Praeterea Hitler etiam praevideri et nota Beria, quae Germanophile erat, post Stalin regere voluit. Et Stalin, quando infirmata est sanitas, fecit testamentum in favorem Beria.
  Omnia igitur in favorem capitis secreti et non solum vigilum secretorum placuit.
  Bene Beria obtulit Hitler ut cum Iaponia ageret donec arma nuclei acquireret.
  Nescis quid samurai possit cogitare.
  Beria et Hitler bellum iunctum cum Iaponia et divisione territorii convenerunt.
  Die 20 Aprilis 1954 bellum commune contra ingens Samurai imperium coloniale incepit.
  Quae pagina nova in historia vertitur. Copiae Sovieticae in Iaponiam procedunt.
  Et Germani quoque... Hic rursus Gerda et Charlotte pugnant in lacus pyramidali. Currus duos tribunalis habent pondo quinquaginta talentorum et pactum gas turbine machinarum 2500 equitum potentium habent. Cogitare potes quam velox currus German. Arma autem specialia sunt, admixtione plasticae. Fortissimum et ab omnibus angulis impenetrabile. Sclopetum parvae qua- les 75 mm, sed rostrum praealtum cum velocitate missilium in alta pressura sclopetis. Auxit armaturam penetrabiliorem. Et concharum genera, et certe ignis magnae sunt. Conductivity high.
  Lacus ipsum justo est eximius ... Ita Gerda novit quid pugnare in.
  Soviet carros infirmiores sunt. Praecipua piscina adhuc T-54 est, raeda mala non est, relative vilis, sed multo inferior in omnibus Germanicis. IS-7 adhuc non magna facta est. Animadvertit IS-10, quod tormentum 122-mm accepit, sed dolio longiore et lorica fronti bona, lateribus debilioribus. Sed hoc totum convenit in pondo quinquaginta trium talentorum, quod non est malum.
  Gerda Pantheram 6 piscinam Iaponicam accendit, nudis digitis utens ac globulis globulis impressis, dum rugit;
  - Gloria ideis fraternitatis Aryan!
  Charlotte globulis globulis gaudiorum, cum papilla coccinea, linea septem tormentorum tormentorum et stridore premit;
  - Beatitudo nostra in communitate Aryan somnii est!
  Et puella iterum ridet.
  Christina et Magda pugnant in alia pyramidali "Panther" -6.
  Christina globulis gaudii nudis digitis urget et hostem e Iaponia verberat et fremit;
  - Kudos ad boyfriend meum!
  Magda etiam ignem aperit, ac ridens obstrepit, ait, premens globulum cum papilla rubina;
  - Gloria iuvenibus nostris!
  Utque cacumen pulmonis rident. Tales sunt ingenue puellae mirabiles in bello concitato.
  Etiam, pro Iaponia, videtur dies iudicii venisse. Sed omnia secundum propositum geruntur.
  Elizabeth et socii eius in piscina T-54 pugnant, aliquantum moderni. Distinctio sed minima. Sclopetum paulo celerius factus est, et proiectum magis transfigitur. Haec differentia est.
  Et idem Diesel engine cum 520 horsepower ... The Japanese uti tanks of their own design and licensed German ones. Plerumque etiam raedae bonae sunt. Praesertim apparatus Hirohito-3, pondo quinquaginta octo talentorum, cum sclopeto 105-mm cum dolio longitudinis 70 EL, superior in armamento T-54, et non inferior armis et activitate agendi, praeter potestatem reservandi. .
  Haec piscina Iaponica problema URSS est. Sed leviores sunt etiam currus terrae orientis Solis.
  Facilius est cum illis agere.
  Elisabetha nudis digitis accendit samurai lacus. Id facit lepide, stridore;
  - Gloria liberae Patriae nostrae!
  Ekaterina rursus ignes, utens papilla coccinea, et currum Iaponum comminuit, stridore;
  - Pro Deo dedit Russiam!
  Elena etiam hostem terit, lacum ope nudum calcaneum frangit ac fremit;
  - Pro magnitudine idearum communismi!
  Euphrasia quoque fruticat et facit ope arbutus papillae elasticae pectoris et stridore;
  - Gloria communitatis superiorum victoriis!
  Itaque sollerter piscinam movent et cladem fugiunt. Lacus Hirohito-3 gravis etiam indicari potest, sed satis ponderis est. Sic machinam verberare difficile est.
  Heic adit puellas. Sclopetum majus est in qua- libus et altius quam rostrum velocitatis proiecti. Frons lorica turris Iaponicis crassior est quam Soviet 240 mm, et frons carinae etiam crassior est in superiore 150 mm et 120 mm inferiore. Et celeritas Iaponum etiam superior est, tormentorum gas turbines 1500 horsepower. Etiam id lacus sit amet purus eleifend maximus. Noli iocari cum eo.
  Sed Elizaveta, ope papillae coccineae, proiectum rectum finem ad finem mittit, et cisternina Iaponica explodit, currum Sovieticum non ferire.
  Ekaterina pipiabat et osculabatur amicum suum in nudo calcaneo;
  Sapis Lisa!
  Elizabeth dissensit.
  - Genius sum!
  Et quomodo cacumen pulmonis deridet. Ecce puella est.
  Et ululant multum... Ekaterina, exempli gratia, meminit quadraginta et unus annorum quomodo tunc defluxit. Post biduum calceamenti fregit, et nudis pedibus calcandum erat. Et ex habitu civitatis puella, dolet, omne gibba, omne virgultum, omne gibba sentitur. Et cruorem ei crura pulsavit, cum omnis gressus in dolore discussit.
  Numquam putabat nudis pedibus ambulare posse tam acerbum esse. Non mirum quod Hugonem propensam puellam Closet compatiebatur. Si vel aestate pedes puellares, tunc qualis hiemps.
  Catharina autem cito adsueta est, corpus cito aptat, vulnerata planta callis obsita et grossa. Et lubuit nudis pedibus ambulare. Ekaterina ne calceamenti quidem induit donec gelu ast. Sed tunc eorum quattuor formavit et Euphrasinia maleficarum artem docuit. Et strigae saepe discalceati in nive prolongant iuventutem suam. Et in summa, puellarum secretam scientiam ceperat, et spectabat viginti annos natus, et discalceatus et bikini in frigore non rigebat. Hic sunt pulchritudines. Nullae autem frigidiores sunt, nisi utique Alenka. IS-10 in modificatione cum dolio extenso pugnavit. Piscina in serie nuper admodum apparuit. et adhuc rara. Numquam in magna serie IS-7 ingressa est. Apparet propter magnos sumptus et difficultates in productione.
  Ita turba Alenka haec Iapones destruit et sibi carmina canit.
  Volare ut ignes hyacintho noctes
  Nos filii opificum auctor ...
  Lucis hera anni appropinquat;
  Semper sit paratus clamor munientium!
  Cum puellae ad negotia descendunt, illis resistere non potes. Haec est perfectio belli creatio.
  Pugnae bene veniunt et Iaponia vincitur.
  Hic copiae Sovieticae meridionalem Sakhalin in Maio sumpserunt. Feceruntque summa cautione.
  Sed phalanges puellarum Sovieticorum mirum genus pugnae ostendunt.
  Horum telorum genera, AK uti coepta sunt. Peior Germanica, sed simplex et certa. adversarios labant, etsi procul minore impetu Germanorum peterent.
  Sovieticae puellae captivi Iaponicae nudum, pulverulentum pedes osculum faciunt, calcibus nudis lambunt. Haec est ars eorum.
  Pugnae bellatores, supremi classis.
  Aestate MCMLIV, Germani plurimum Americae Iaponicae copias purgaverunt.
  A cohorte puellarum nudis pedibus, a Margarita duce, praeclare pugnavit. Sparsa est puella per Samurai, et captus est iuvenis vestigia eius osculari et gremium Veneris lambere.
  Gerda et turma eius in Pantheris i6 bene fecerunt, et multum Iapones ad infernum miserunt, et quaedam ad caelum.
  Quattuor ninja puellae cum Sovieticis copiis in Manchuria procedentibus pugnaverunt.
  Ninja puella crinibus caeruleis cum gladiis detruncatur et molendinum ad molendinum cucurrit, milites Sovietici lacerantes. Tum pisum explosivis digitis suis iecit, evertit piscinam Sovieticam T-54 et latravit;
  - Frigidissima terra est Iaponia!
  Flavaque puella coma Ninja quoque falcibus hostem feriet, et nudo pede clamant Clamans dabit;
  - Pro nostris victoriis samurai!
  Ninja rufa puella pugnax turntable cum gladiis sine ullis quaestionibus faciet, milites Sovietici caedentes. Tum nudae digitos eius bomb deducet. Lacus USSR discerpetur et bellator stridebit;
  - In nomine notionum communismi!
  Cana puella ninja adversarios cepit et incidebat, quasi ventilabrum trans campum currens, milites Russorum iterum abscissos, et nudis digitis, quasi funestam deducendo unam quae duas res Sovieticas integras dilaceraret.
  R. Et rugiet;
  - Pro magnitudine patriae!
  Puellae necare amant, et plus etiam captivos rapere amant. Ita ut homines ex crapula deficiant. Id est quomodo ninja puellis placet. Insiliens in vincula viros, ac flagellis simul verberibus.
  Sed, obstante heroismo Iaponica, melius et provectum technologiam amittunt.
  Praesertim in super-classe caelo, Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya aces, qui Iaponica quasi molendina comminuunt.
  Anastasia, ope nudis pedum, sex elit Iaponica statim in unum erumpit et stridore praecidit;
  - Gloria notionibus communismi in Russia!
  Akulina, bullam cum papilla coccinea premens, septem aircrafts Iaponicas statim abscidit et rugit;
  - Gloria Heroibus Russiae!
  Milites in Iaponia ulciscuntur ob gravamina priorum. Praesertim ob cladem in bello temporum Nicolai II Tsar. Non obliviscentur, et generationes non dimittent.
  Anastasia, papilla carbunculo premente, aliam rupturam dedit, aeroplana Iaponica et rugiens;
  - Gloria temporibus communismi Beria!
  Akulina nudis digitis pressit pedes, percussit samurai plana et cooed;
  - Pro magnis victoriis!
  Et Albina et Alvina tabulas recipiunt. Ad tria milia demissae aircraft sunt ordo considerati: Diamond stella crucis equestris de cruce ferrea et de quercu foliis aureis, gladiis et adamantibus.
  Albina ope coccinea papilla vicem dedere. Iaponia duodecim planis statim abscidit ac cooedit;
  - Pro pectore meo!
  Quae sibi fingebat in armis bellantis atri.
  Alvina calce ope digitorum nudorum, duodecim aeroplana Iaponica addicitur et expressit;
  - Pro magnis victoriis!
  Puellae Germanicae valde pugnant et pulchrae sunt. Guys nigrae valde delectantur, et linguae eorum semper paratae sunt ad perfectionem hominum hebenum expoliendum.
  Albina, ope nudis digitis, samurai iterum percussa est et plana sua iecit.
  et cooed;
  - Ego sum Superman!
  Flavius
  - Spatium sum vulpes!
  Puella valde pugnax et activa est in hypersexualitate sua.
  Verum Aryans - iustus super! Atque omnino haec nobilissima classis!
  Germani et Sovietici copiae, victis hostibus, trans Sinas progrediuntur.
  In oppugnatione Singapore, pugnatores aerium divisionis ac puella discalceata "Barracuda" se distinxerunt. Puellae nudis calcibus per palu imbrem tropicam immittentes percutientes in loca munita Iaponica irrumpunt eosque bayonetis transfixit.
  Tales sunt pugnae pulchri- tudines.
  Iaponia a contumeliis ictibus talis pugnaci quadrigis exhorruit.
  In lapsu anni 1954, plurimae Sinarum potestates ab Axe susceptae sunt. Res autem multo difficilior facta est in Terrae Solis ortu.
  Hitler notavit:
  - Duae aves in uno cubili per se non possunt!
  Et milites Albina et Alvina quattuor milia aircraft sunt. Iaponia vilis sed humilis qualitas elit in amplissimis quantitatibus produxit, ut tesseras colligendas percommodum erat.
  Albina, nudis digitis utens, alium samurai praecidit et diruit;
  - Hic est pulcher mundus noster!
  Alvina, ope papillae coccineae, duodecim carros Iaponicae adstravit et tweeted fecit;
  - Gloria communismi, in universo mundo!
  Albina, etiam papilla fragum utens et samurai pulsans, oppressit et latravit;
  Loquerisne de communitate?
  Alvina, nudis digitis utens, ac duodecim aeroplanis Iaponicae interclusis, nuntiavit:
  - Novus ordo Aryan communismus est!
  Puellae riserunt... Ad quartum milia aircraft sunt consideratae Diamond Stella crucis Militis Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Insignia est praecellentiæ, et magnificentia.
  Hae sunt puellae suspiciunt...
  Sed Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya non inferiores sunt et sexaginta quinque centum ascensores aircraft superaverunt.
  Et acceperunt præconia magnalia excelsa, et congregaverunt sibi collectionem stellarum.
  Arma nudo pede tendit Anastasia, hostemque prosternit, hostemque stridore secans;
  - Pro communitate in tota tellure!
  Akulina, hostem coccineum premendo, infensi stridet;
  Etiam pellentesque, sapien!
  Hieme, Iaponia omnes fere colonias suas amisit et pugnatum est in ipsam metropolim.
  Annus 1955 venerit, cum procellae sunt praelia nec finem nec aciem vident.
  Iaponia dat, sed lente certe. Ac paulatim bellum amittit.
  Sed samurai pugnant perdite ac difficile.
  Alyonka et gallus eius ad piscinam experimentalem IS-11 pervenerunt. Haec machina cum 130 mm sclopeto instructa est et vestigia solida in fundo habet.
  Alenka figit nudo digitos, ac fremit hostem ;
  - Gloria communismi nudis vestigiis puellarum!
  Anyuta etiam ope papillae coccineae accensus, urgens novem ex illis in tormentis tormentorum machinis et yelped;
  - Puellae sumus frigidissima!
  Alla etiam impugnamur nudo pede utens, Hostem comminuens, fremit;
  - Bene, ex cochleae!
  Maria fututa, nudo calcaneo ope. Hostem perfodit, denudans coosede dentes ;
  - Novae res gestae!
  Marusya impugnatur ope arbutus papillae, Hostes icta tenaci letali cicadarum;
  - Pro magna communitate!
  Accensus Alenka iterum fremuit;
  - Ita ut fundus collectivus praesidens gypsy dictatoris Sashka moriatur!
  Nudo pede palmis tunditur in armis.
  Ita puellae discesserunt, sicut eximius. Sunt fere miris militibus.
  Hic in voce canunt;
  Non, vigilans non veterascet;
  Aspectus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non sapien...
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Elizaveta etiam pugnat cum ea T-54 piscina, talis pugnae venefica.
  Et pulchri- tudines nudis pedibus Iaponicis addicitur.
  Elisabeth globulum globulum globulum cum coccineo suo papilla pressit et pipiabat;
  - Gloria notionibus communismi Sovietici!
  Et quam ista pulchritudo ridebit! Dentibus margaritis micant.
  Ekaterina eam cepit ac etiam nudum digitorum suorum iecit et pipiavit;
  - In victoria communitatis immortalium ideis;
  Futurum patriae videmus...
  Elena adversario carbunculo percussit, dentes denudans, grunniens:
  - Et rubrum vexillum patriae nostrae;
  Semper erimus fideles!
  Ephrasia nudum calcem tundebat et exsibil;
  - Gloria Patri, Libera nostra;
  Amicitia populorum, semper fave!
  Omnesque puellae nudis digitis utentes, voce consonantes canebant;
  - Potestas legum, voluntas populi;
  Etenim pro unitate personae simplicis!
  Milites, inquam, incredibilem habent pugnam aggredi.
  Et hic est Gerda pugnatum .. .
  "Panther" -6 similis est supertank, incisuras positiones samurai.
  Gerda coccinea pepla peplum, premens globulum et diumi fremit;
  - Pro Aryan!
  Carola etiam plaude, nudis digitis adiuvantibus, molem Iaponica et blathera distrahet;
  - Pro magnis finibus!
  Christina et Magda etiam pugnant. Puellae valde pugnant et pulcherrimae, paene nudae in bikinis.
  Christina cum papilla carbunculo accensa, Iaponicam Hirohito-4 cisternam contrivit et coeduit;
  - Gloria patriae!
  Magda etiam calce, nudis digitis utens, samurai howitzer confregit et increpuit:
  - Gloria magnarum rerum!
  Hae puellae summo incisura sunt!
  Tokyo in fine Martii cecidit. Et die 20 mensis Aprilis anno 1955 in Iaponiam in deditionem venit et sic bellum magnum finitum est.
  Puella Albina et Alvina quinque milia aircraft superaverunt. Et ob hoc peculiare adiudicavit: Grand Diamond Stella Crucis Equitis Crucis ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis adamantibus.
  Nondum bellum gestum est. Modo illa aliquandiu occultavit. Sed Tituli paene totum vicit orbem.
  Beria australem Sakhalin, Kuril iugo, et Manchuria, cum portu Arthuro recipiebat.
  USSR terra fortis facta est quae vulnera eius lambebat. Aliquanto tempore Nazi Germania alias terras subegit, eorum parvam resistentiam suppressit.
  Bellum ad perniciem et dominationem mundi duravit. Sed alia collatio globalis medicandi erat.
  Interim nubes per URSS colligebant. Et anno 1959, die septuagesimo natali, Adolf Hitler statuit Russiam Soviet oppugnare, ubi Beria imperavit. Ex parte Fuhrer totus fere mundus erat.
  Sed USSR fortis, industrialis potestas facta est. Sic inveni in lapide falcem.
  Utraeque nationes arma nuclei possidebant, sed Gerda et Albina generatorem creare potuerunt quibus radiatio totam Tellurem planetam obtexit, usum huius generis destruendi impossibilitatem faciens.
  Et Hitlerus constituit ultimum imperium in mundo occupare. Terminus ab occasu per Borysthenen decurrit, dein Belarus, et civitates Balticae sub Germanis. Nazis Chersonesum post se servare potuerunt. Nisi USSR basem pro classe Pontico in Sevastopol conduxerit.
  Praeter ceteros territorii Sinarum pars erat Russia - Manchuria. Plebs igitur USSR, ubi consilium acerrimum hortandi rate ingenui gerebatur et polygamia permissa erat a regimine communistarum, atheisticorum, figuras prae-bellorum 1941 iam excessit, licet damna territorialia et quotannis augebat. per tres percent.
  Beria interdictum tam abortus quam contraceptivarum. Silvestria vectigalia in familias introduxit cum paucioribus quam quattuor liberis.
  Secundum consilium et modos infixi, USSR celeriter processit et eius potestas militaris aucta est.
  Hitler, comminationem potentialem sentiens, mundum in unum Tertium Reich colligendo consummavit, ultimum bellum in hac tellure incipere constituit.
  Quod ultimum bellum est? Nihil magis in terris superare. Anno elapso Germani ad lunam volaverunt, et aetas spatii dilatatio aperta est. Sed numquid Hitlerus vivet videre tempus bellorum stellarum et galaxiarum subiugationem? Quamvis sana vivendi ratio, victus vegetariana, exercitatio regularis et actio corporalis metered, manifestum fuit Fuhrer senescentem esse. Caput calvitium magis ac magis perrumpunt, capilli canescunt, vultusque lassa est. Quamvis Fuhrer bono animo esse conatur.
  Sit ut licet, ultimam missionem tuam compleas et USSR vincas. Itaque etiam si Fuhrer moritur, circiter mille filios naturali seminatione consecutos habet. Et unus ex illis cognoscetur optimus, capax et capiet solium maximi dictatoris in historia telluris Telluris.
  Ceterum, mora periculosa est, et dum arma nuclearia non laborant, Hitler plus quinquaginta miliones militum in URSS in primo echelone soli iaciebat. Ingens numerus lacus, planorum, orbes volantes. Et haec vis colossalis est.
  USSR arma modernizare pergebat. T-64 piscina apparuit, gravior et valida tormentorum 125 mm mm, quae cum conchis plumis et vehiculis Germanorum pyramidalibus penetrare capax est. Verum, T-64 productionem modo incohavimus. Praecipua piscina adhuc erat T-54, non satis valida contra exempla Germanorum. Haec etiam una est de causis cur Hitler contra Russiam aggredi properabat.
  IS-11 non comprehendit... IS-12 machina cum tormento 203 mm creata est, sed nimis carus, gravis et magnus evasit. IS-15 compromissum fuit in anno 152mm, diu tormentarii dolioti. Haec machina similis aucti T-64 et mox productionem ingredi coepit.
  Germanica piscina principalis, Panthera-6, pyramis-formata erat, et leviter in Panthera-7 reposita est, qua- libus sclopetis ad 88mm maiorem ruinam augens. Et machina, equo valentiore instructa tria millia, ingentem celeritatem et mutabilitatem firmans, servato pondere quinquaginta talentorum, et armorum qualitatem amplificandam.
  Etiam novissima Soviet T-64 conspicue inferior Germano erat in observantia et tutela laterum et frons. Sed T-64 certe Germanos, licet parvo intervallo, penetrare potuit.
  In caelo Germani quoque validiores erant machinarum quantitate et qualitate. Nec dissos suos in URSS creare curo. Et Germani radiis caloris in Belontsi orbes constituerunt - sicut lasers, et conchilia efficaciora perducere potuerunt.
  Et apud Nazis, discos cursu decem soni volavit. Et revera ingens est. Talis est fortis exercitus Tertii Reich.
  Vivamus et lacus est. Et alia multa frigido vafa. Denique Beria nullam fere habet fortunam.
  Sed copiae Sovieticae perampla vim defensivam habent. Ac tumultus cum aere offenderat. Inaequales copiae Germanorum urbes Sovieticas opprimunt. Decem milia trans Russiam movent et Smolensk capiunt.
  Natasha consilium fecit:
  - necesse est Hitleram et suam catervam cogere ut milites ab USSR removere et liberos captivos dimittere!
  Lasciva Zoya consensit hoc:
  - Utique oportet! et patres tuos a fascismo liberate!
  Sed contra est quod Augustinus dicit, nudis pedibus conculcans;
  sine ulla dubitatione id faciemus!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Nos omnes ad hoc permittimus!
  Quod ubi factum est, et quattuor feminae bellatores fascistarum catervas invadunt.
  Milites e saeculo Dei Russico et maleficae mutant cum Nazis vigesimo secundo.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Nimirum quattuor puellae interitum praediorum et aircraft Wehrmacht celeberrimi sumpserunt. ipsos a principio manibus pedibusque pressos acie vi oppresserunt. Sed...
  Quasi sub terra, Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova filia natu minima Natashae apparuerunt.
  Lumina rapuerunt et repperit nanobots. Fascistos invisos perdere ponunt. Ita quattuor in sex.
  Natasha Korshunova , nudum crepitum , pedes excidit , notavit ;
  - Sic quomodo? Quid est fatum nostrum, aliter verberare non possumus!
  De crine infestantibus Zoya, continuando ad opprimendos Germanos, logice notatur;
  - Faciamus ocius! Salvemus URSS!
  Oleg Rybachenko, puer discalceatus, non maior quam duodecimus, gladios Nazisos fremebat, pedites et lacus;
  - Non deficere!
  Et acutum orbis volavit e pede nudo pueri, qui tria plana fascist simul abscindebat!
  Margarita Korshunova, nudis calcibus scintillans, adversarios opprimens, tam lacus quam pedites, dentibus denudans, gressas;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede dispersae, Nazis et eorum plana et lacus feriunt.
  Natasha Korshunova etiam digitos nudas eiecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur ac numquam dimittimus.
  Et ibant lampades eius per molendinum in Nazis. Tum protritores ad piscinas infigunt, qui trullas interscindunt. Plana quoque obtinuit.
  Canae Augustinus, dividens per hostes, expressit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudas sparsit a pede. Quid in oculis, quid in faucibus militum Rolandorum elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Frigus Zoya, caedens alba, fusca, milites et lacus cum planis, stridore;
  - Nostra ferrea voluntas!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et lacus et pugnatores candidi cadent, et caudæ ardentes a planis.
  Svetlana nix alba secat molendinarium, gladii eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella pedibus nudis acus iacit, plana et stridore hostium figit;
  - Pro Mater Russia erit spatium imperium humanum, vincat!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore acus digitos pueri nudis cruribus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Russia!
  Et agitando capita et capistra secat omnium, et simul turres lacus.
  Margarita terminator puellae etiam adversarios et aircraft et praedia destruit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secabit .. .
  Massa cadaverum fascist militum.
  Et hic Natasha Korshunova in inferrent. Nazis ipse sibi scindit cum lacus, planis et cantat;
  - Russia magna et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Etiam lacus est puella demoliens.
  Zoya Angelskaya inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Funestos acus digitos nudo deicit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis cum laseris gladiis feriens et fuscos milites exterminans, cum piscina, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ad tumultum vigilum fuste ruebat!
  et nudo digito in hostem immittendi aliquid, quod elephantum occidat, et magis etiam piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi! VICESIMUM SECUNDUM SAECULI!
  Svetlana nix alba contra tetrum. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Mola cum gladiis currit.
  Multos pugnatores oppressit cum lacus et planis et stridore;
  - Magnam victoriam venit!
  Et rursus puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versabat. Multum Nazis in saltu concisa est.
  Nudo digitos acus proiecit, lacus et planos pulsans, obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Pergit puella lenta Margarita Korshunova odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam sphaeris molendinorum. Digiti nudaeque iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore infensi;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha Korshunova est etiam frigidissima in molestis.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus, lacus et plana pulsat.
  Et clamat in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya Angelskaya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fusci cadunt et cadunt cum lacus et planis.
  Zoya puella clamat:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Vel potius, omnino mortuum, locum cum lacus et planis.
  Augustinus contra inferrent. Conterat agmina fusca. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo per fascist turmas rapit - plana et lacus cadunt.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et in tetris, igneis decor crinibus.
  Augustinus in insomniis somniorum pulsar nudo calcaneo fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudi pedes iaciunt multum acus acus venenosus qui plana iaciunt et perforabunt arma lacus.
  Svetlana Nivis in proelio. Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana nix alba cantat;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est. et omnia piscinae et plani plura naufragia.
  Oleg Rybachenko in inferrent, omnia accelerant. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida et terminator totus in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Hic Natasha Korshunova motus acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et Nazis accelerato gressu exterminaamus cum lacus et planis.
  Natasha Korshunova puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya Angelskaya inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum in faucibus fractorum, in tumulis cadaverum circumiacentium, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Nazis non centum et multa praedia cum aircraft iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolare. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustina, praeli ludentem musculis, et pectora coccineis papillis quatiente, cecinit:
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam nix alba odiosa est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam et per vias incidit, cum piscina et planis fractis.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Karate haedus Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta, fasciculum fractis carris planis.
  Inventor belli meminit puer ferox. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore infantis interfector;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et proice.
  ingenio puer increpuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimi et fusci pugnatores cum lacus et planis interfecerunt maximum.
  Margarita quoque in proelio nuda est puella. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit. Ac lacus et cursus.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Et Natasha Korshunova in auctoritate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  Quot Nazis cum lacus et aeroplanis iam interfecti sunt.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Natasha Korshunova clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis! Ne rubicundum quidem accipias!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya Angelskaya est in movendo et multum fuscis bellatoribus secet.
  Pedes nudis acus iactant. Quaevis acus plures Nazis vel propagines in plano cum piscina necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana Nivis in motu. Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas expuens - planis tundendo. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Iam admodum paucos annos natus est, quisque in adventu suo cum Natasha et comitatu est, sed sicut puer spectat. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant. Etiam vel lacus lacus.
  Nuda scintillans, calcibus rotundus, Margarita Korshunova jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas et aeroplana proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha Korshunova in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Et tot Nazis moriuntur, et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria invenietur!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya Angelskaya in bestiis motus. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. rumpit adversarios, lacus et planos, quasi rugitus;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola feram et gladiis fert, lacus crepans. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carnes et metalla cum aircraft duralumin secant.
  Svetlana nix alba etiam foedum pergit. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Excalceatus discalceatus, puer muscularis Oleg, iterum centum nazis portans meteororum famosissime abscissus est. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quomodo minutatim molem aircraft in caelo frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita discalceata puella hoc iterum in proelio faciet.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. et per magnas purgationes secat, inter piscinas et elit.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha Korshunova magis in ira inferrent. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha Korshunova sumpsit et cantavit;
  - Calcitulus meus est caeca pedis!
  Cursor ilico communis est mitior!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Multitudo capitum exercitus fusci revolvebatur et lacus ardebat, plana ardebant.
  Pugna est forma. Talem se armata fusca verberat.
  Zoya Angelskaya in moventur, omnes sine exceptione opprimit. Gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya Angelskaya eam cepit, coccineam papillarum plenis uberibus quassavit, et stridit:
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha Korshunova jucunde exclamavit;
  Culpa tua est igitur!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interfecto.
  Augustinus in motu ducc. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufe, damnat spurium! Cum ea naturali luce sine fuco in pugnam ibat.
  Augustinus sumpsit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Termino puero Oleg Rybachenko gressa est;
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita Korshunova pugionem nudo pede iaciens, turritae piscinae abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Et iterum, nudis digitis, exitiale deducet, plana pulsans.
  Natasha Korshunova in pugna adversariis eius non inferior est. Non puella, sed tam venefica arsit. Et Nazis Difficile est: plana et lacus cadunt.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana nix alba, hostes caedens et plana fusa, pipiabat;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya Angelskaya expressit, acus nudis pedibus emittens, lacus et plana tundebat cruribus suis perusta:
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha Korshunova, Nazis caedens, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko, nudus prope, formosus, puer muscularis in solis brevibus, in proelio exquisitissimos spectat.
  Pulchra Margarita, nudis digitis, cruribus proiectis, particulam antimatteri cecinit;
  - Ictus est fortis, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Ipse duo centesima nazis et piscinae elisa capita abscidit;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Termino puer Oleg, concisis militibus fuscis, gurgivit;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita respondens sibilat:
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella vero talis terminator activus est.
  Natasha Korshunova in ingrata cecinit;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya Angelskaya addidit, exterminium continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Discalceatus et igneus, Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgivit;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana Nivea, nuda calcaneo hyperplasmi globo iactata, facile confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnes lacerantur, et turres lacus et caudae aircraft sunt dirutae.
  Et iterum ejulabit;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha Korshunova in aerem volavit. Discerpunt adversarii, et voltures ales, et edunt;
  - Nos lupae sumus, hostem pugna!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolabit.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko, formosus, muscularis puer in bracis, gurgiti;
  - O mane, praesidium cornuum dat!
  Connivere bellatores. Rident, et responsionem dentés portant.
  Natasha Korshunova Nazis concisus et divulgatus est;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer terminator nudo, rotundo, puerili calcaneo, dans pulsar et destruens Nazis, objecit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha Korshunova constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iaciebat, lacus moles planis coortus, canebat:
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Svetlana Nivis Alba rursus inimicos caedebat, turres lacus et caudas aircraft demoliens.
  Zoya Angelskaya est celerrimus babe. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcibus nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cavete, bonum erit;
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in bello sicut diabolus in snuffbox. Et quomodo lacus ardeat et planus ardeat.
  At Margarita Korshunova tunica nudata puella quomodo pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Natasha Korshunova acriter notavit cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russian!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Puer frigus Oleg Rybachenko in proelio et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita Korshunova, fuscum exercitum comminuens, lacus et aircrafts caudas secans, sustulit:
  Tauri similes sumus!
  Natasha Korshunova cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya Angelskaya Nazis diruit, eliditur;
  - Non, non manu!
  Et ipse quoque nudo pede asteriscum tollet et dimittet et fasciculos multum conficiet.
  Natasha Korshunova sumpsit et locavit, fulgur e papilla coccinea concussit et diruit;
  - Noster in TV est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya Angelskaya, etiam Nazis et earum piscinas cum aeroplanis destruens, elaboravit;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - purus adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Crine quoque Augustinus logice notavit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella eam cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum eius et da manum tuam;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana nix alba valde furiosa est in offensionibus, praesertim obterere evertendis, et etiam plana stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Muscularis, haedus caelatus in curtis Oleg Rybachenko, corvos sibilo pulsans, stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  Et missa Nazis corruit.
  Oleg Rybachenko Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt vulcani!
  Splendida in motu Margarita. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Nuda scintillans calcibus, Margarita Korshunova secundum hilaritatem cecinit:
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficias!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. puella vapulat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha Korshunova in proelio quodam modo terminator est. Murmurat, murmurat;
  - Banzai! Cito habeto! finemque dictator!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya Angelskaya est etiam in inferrent. Tam furiosa canis.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse in Nazis tria secat molendinum!
  Rubor, nudis calcibus scintillans, et papillis Augustini carbunculis, fremebat respondens;
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilescentia. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multum acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus, opprimens adversarios, exsibilatur;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana Nivis, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus Rufus confirmavit:
  - Nos omnes necabo!
  Et ex nudis, excisis cruribus, praesens totius interitus rursus volat! Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Tum puella, tanquam e papilla coccinea, fulmine ferit.
  Munera mortis nudis calcibus mittens, Oleg Rybachenko respondens cecinit:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus , Nazis nudo manibus discerpens , eos gladiis secans , acus nudis digitis , lacus et plana destruens statim edixit ;
  - Breviter! Brevi loquendo!
  Natasha Korshunova, bellatores furvosi destruentes, cum stagnis et aeroplanis, elidunt;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Discalceatus, pulcher, puer, in bracis Oleg Rybachenko, concisus adversariorum, edixit;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita, puella bellica metalla, canebat bellicosi imperii fulvi et lacus arma caedentis;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum officium fecerunt cum Nazis tunc ...
  Ecce Hitler et turma eius genibus ceciderunt coram puellis et pueris.
  Natasha Korshunova primus omnium Nazi numerum coegit ad osculandum pedibus nudis.
  Tum Hitlerus et omnis exercitus eius nudas plantas et vestigia aliarum quoque puellarum osculabantur. Et linguálibus lingébant calcem eórum. Et puer Oleg Rybachenko pulcherrimus flavi puellae pedibus nudis osculatus est.
  Postquam valde delectatus est cum humiliatione parasitorum masculinorum, Natashka iussit;
  - Nunc, dum omnes vos non occidimus, ordinem signate plenam et absolutam in deditionem Tertii Reich ad Unionem Sovieticam!
  Bene finitur. Tertius Reich in deditionem venit et fortis Wehrmacht inermis fuit. Hitler et turma eius ad Beria carcerem iverunt.
  Judicium velocissimum, sed justum est. Die 22 Iunii 1959, Hitler in Rubro Quadrato suspensus est!
  
  
  
  
  FUHRER diaboli mutationes HISTORIAE
  Hitler anno quadragesimo primo animum mutavit de capitali Moscuae ad URSS capiendo. Una e causis fuit quod Fuhrer somnium apud Wehrmacht profligatum habuit. Et die 20 mensis Novembris anno 1941, Hitler Stalin pacem obtulit. Dux USSR, cladibus superioribus sauciatus, consensit. Germani omnia ceperunt. Ucraina fere omnia et civitas Rostov-on-Don et Belarus, civitates Balticae, partem Russiae.
  In suggestione Stalin, Hitler ad commutationem consensit. Russia totam Donbass et partem terrae Don chernozem-opulentae donare consensit, in commutationem pro corridor Leningrad et ad fines a Moscuae impellendo. Hitler fines regioni Smolensk agere convenit, sed in reditu USSR eam partem Donbass tradidit quam Germani tempus occupandi non habebant, et Tana cum solo pingui nigro, quod Germani maxime cupiebant. Omnes fere Chersonesi, praeter Sevastopolim, Germanici erant. In Karelia fimbriam ductam secundum primam aciem Finnorum idonea erat. Murmansk apud URSS mansit. Ad meridiem, ad Tanaim tractus est, et Germani tandem securitatem cibum curare poterant. Habuerunt etiam carbonem et chalybem de Donbass. Et pinguia tinguere elementa deposita. Wehrmacht in copia olei mansit, sed hoc temporarium fuit, sicut Hitler etiam Medium Orientem occupare cogitavit. plus minusve contexitur.
  Germani vere crediderunt Hitlerum cum mundo festinasse. Sed melius Fuhrer scivit. Potest autem bellum in Occidente continuare. Primum occurrit Fuhrer apud Francof. Ei dixi te ipsum vidisse victum URSS. Tertius Reich fortius est quam umquam et moriturus Britannia. Sic Germanos in Gaditanum, sic Galliae fortunam communicabis. Itaque Gibraltar Hispanicus fiet, et etiam aliquas terras coloniarum Anglicarum vindicare potes. Nec tempus est ut Franco diutius persuadeat, Wehrmacht manus solvunt, et tota Africa et Asia, etiam India, in summa potestate erit.
  Generalissimo constat. Iamque mense Decembri Germani Gibraltar subito ictu ceperunt et introitum maris Mediterranei ab oriente obstruxerunt. Eodemque tempore Nazis in Melitae basim Britannicam comminuit eamque exscensu occupavit.
  Copia Rommel subsidia accepit et Tolbuk cepit et Britannos in Aegypto vicit. Deciderunt sicut pisa. Aegyptus capta est et Canal Suesiensis clausa est. Germani deinde in Iraq et Cuvaitum se commoverunt. Anglicos caedunt quasi pirum summatim. Eos captos et Orientem Medium oppresserunt. In fonte anni 1942, tota Africa septentrionalis, Medii Orientis et Gallicae possessiones occupabantur. Et fuit, inquam, maior victoria.
  Germani autem plus petebant. Et ceperunt omnem Africam. et Iapones Americae Foederatae in mari deleverunt. Secutae sunt deinde aliae victoriae. Iamque aestate anni MCMXLII, Irania et India a Germanis capta sunt. Atque in hunc casum, occupato Africa, postremo confecta est. Ita Nazis occupationem rerum et opum significantium, quae cum Iaponia coniunguntur, effecit.
  Britannia in Africa et Asia suas colonias difficillimo loco amisit. Et verno 1943 Germani, una cum Iaponicis, in Australiam appulerunt. Et ipsa Britannia magnis bombardis subiecta est.
  Hitler aestatis imperium Leonis finem postulavit. Activum quoque bellum subaquaneum fuit. Germani submarines peroxide hydrogenii vim habent. Atque hae sunt gravissimae copiae.
  Mense Iulio 1943 portum tandem peractum est. Lacus proeliis interfuit: Panther, Tigris et Leo et Ferdinands. Idem et ME-309 vimus et YU-288 Bombers. Et magna vi in Anglicos irruit. Pugnatum terrestris tantum per undecim dies pugnatum est et certa victoria apud Wehrmacht finivit.
  Et haec res maior machinae militaris Germanicae consecutus est.
  Inde bellum in partes foederatas transiit. et Islandia capta est. America post hanc Europam bomb non potuit. Roosevelt conspicue expavit et pacem Hitleris quavis condicione obtulit.
  Sed Nazis Civitatibus Foederatis conficiendum decrevit, et bellum inferre continuavit. Quarto et quadragesimo anno, emissio spherae aircraft facta est, et Yankees litteram impeditam fecit. Massilia autem, mille lapsus descendens, magnam crucem ferreae crucis accepit, sicut corona heroismi et efficacia classis fugae.
  Führer Americae socios in Argentina, tum in Brasilia uti iussit. A meridie cum Iaponibus, et a septentrione per Canadam. Erat autem quasi forcipes duplicibus. Hitler in equo albo se sensit.
  Series etiam priorum sui E pro- pellatur, levior et perfectior. TA-400 et Yu-488 nimiam potentiam ostendit. Et hostes ceperunt perdere. Et ad literam trahunt eos cum scopulo.
  Et socios Nazis oppressit. Idque adeo efficaciter putri US. Americanis casum non dant. In oppugnatione Germanorum sclopeta sunt optima in mundo nec habent pares. Apparent a fine anni et primo disculo, quod ob jet laminae deduci non potuit. Et Americam destruxerunt.
  Lux auto-propulsa tormenta ex serie E serie ostendit suam summam praestantiam in lacus Yankee. Ad literam circuibant et confregerunt omnia, et verterunt in secessum et complanaverunt in cinerem. America occasionem contra USA non habuit.
  Quinto et quadragesimo anno Civitatum Foederatarum Americae iam incendebantur. Novi Eboraci et Vindobonae mense Martio incidit.
  Mense Aprili facta deditione. Ita divisio imperii facta est. Nazis et Iapones parta ad tempus bellum iunxerunt. Tempus pacis venit. Die 20 mensis Aprilis anno 1950 prima fuga astronautarum ad lunam facta est.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1953 magnum bellum inter tertium Reich et Iaponiam ortum est. Novus successor Stalini Beria Hitlerum commune bellum cum Terra Solis orientis obtulit. Hitler indicavit Beria USSR plenam vim pugnaturum esse, sed solum meridionalem Sakhalin et iugum Kuril recipere. Et si, tunc Tertius Reich tollet et USSR in pulverem delebit.
  Copiae Tituli technicae fortiores sunt quam Iapones. Pyramidales lacus apud Germanos maxime formidabiles sunt. Ac neque angulus ab aliquo frangi potest. Et jet aviation singularis est. Et disticha ad celeritates decem ducum sonorum perveniunt. Non, Iaponia tantae potestati resistere non potest.
  Etiam aliquid habet USSR. T-LIV lacus in principio, non est malus. Sed aliae quoque carros sunt. Eg-IS-7, pauperrimae sinc potestate. Alenka hanc piscinam expellit et Iapones interimit.
  Puella strepit et stridit carmen fremit;
  - Et volavit in loculum Samurai;
  Sub ferro et igne pressi!
  Nunc Beriam loco Stalini habent, et fines Sovietarum novos fines vincere debebunt.
  Iaponia lacus E seriei habet, sed obsoletae et imperfectae sunt modificationes veteres. Hic est talis pret in IS-7 in hoc casu, in E-90. Raeda centum et octo talenta pondo, quadraginta plus quam currus Sovietici. Arma autem eius crassiora sunt, praesertim frons. Frons turris est 285 mm, contra 210 pro IS-7, et frons alvei 250 mm contra 150 pro machina Sovietica. At minus armaturae clivum. Latera eadem 150 mm. Verum, cibus Iaponicus densior 150 mm versus 94 erit. Tormenta sunt proxime ad 128 mm pro Iaponicis et pro Sovietica 130 mm longis arta. Sed Sovieticus unus fortasse paulo melior est. et hic appropinquant.
  Iaponia adhuc in fronte munitior est, sed actio incessus peior est, quamvis samurai 1500 machinam horsepower habet.
  Anyuta caedit nudis digitis labrisque ss;
  - Tempus erit communismi in area!
  Alla haec cana Diabolus concordat;
  - Scilicet erit!
  Maria ridet et surgit;
  - Nostra pars est victoria aeterna!
  Olympia fremit;
  - Pro matre pro Stalin!
  Nunc piscina Sovietica hostem feriet. et accendet et dilaniet. Et literam destruit armaturam.
  Alenka giggled et notavit;
  - Melius est cum muliere!
  Mastodon Iaponica destructum est. Reliquae samurai lacus non ita bene munitae sunt. Facilis sint beatae et. Et vere eos perdis, vere frigus.
  Anyuta canebat nudo premens pede calcaneo;
  - Sclavorum humiliationem ne sustineas;
  Montem assurgere volumus in Russia ...
  Ne plura contumeliis auferamus
  Hostem ferro premamus manu!
  Et iterum proiectum delevit piscinam E-50 licentiati. Etiam non maximus lectus. Gravis admodum, sed latus leviter munitur, et ex longinquo penetrari potest.
  Elizabetha pugnavit in T-54 et multo difficilius fuit. Sed puella nimiam mollitiam ostendit. Et nudorum digitorum ope, quomodo proiectum emittat et transfigat E-75, et hoc est frigidissimum. Et magna clades.
  Elena quoque exusta perampla pressione. Et cum mortiferam vim impulit.
  Hic Iapones ardet et concidit. et litteram destruit.
  Catharina tweeted:
  Me cepit, me cepit
  Sedeo, sedeo, equo!
  Connivent at sociis. Hic et puellae tam pulchrae sunt quam in uno tantum bikini. Et discalceatus sane valde pulcher est.
  Elizaveta, mulier pugnans et pulsans E-L e Iaponia, exsibilavit;
  - Hujus magna communismi!
  Ephrasia, Iaponicam comminuens, expressus;
  - Super fines meos!
  Iaponia paulum ultra annum tenuit et victus est. Tertius autem Reich factus est orbis imperium.
  Die 20 Aprilis 1957 fugam astronautae Marti incepit. Miro autem gradu fuit.
  Die 20 mensis Aprilis anno 1959, relatio habita est, cessionis monarchiae et imperii forma imperatoria in Tertio Reich.
  Sed Hitler nunquam fuisset Hitler si problema URSS solvere noluisset. Et nimirum totum orbem suum desiderium subigebat.
  Die XX mensis Aprilis anno MCMLXI, Tertius Reich in USSR invasit. Improbus atrox ac magnis copiis. Quod valde inaequale est.
  Turbae Tertiae iam duabus septimanis post initium pugnae Moscuae circumfluere coeperunt.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum in faucibus fractorum, in tumulis cadaverum circumiacentium, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolare. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam in ingrata eft. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Puer monendus est scriptor belli ferae. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et proice.
  ingenio puer increpuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimos et fuscos pugnatores maximi interfecerunt.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum fuscum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Itaque tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria invenietur!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola feram et gladiis fert, lacus crepans. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum nazis, meteoron ferens, abscissos. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos secat hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa tua est igitur!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interfecto.
  Augustinum in mov. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufe, damnat spurium!
  Augustinus sumpsit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Tali denique manipulos Hitleris superstes non ferunt. Et die 9 mensis Maii anno 1961, puellae Adolf Hitler brachiis et cruribus nudis digitis, et Margarita naso tulerunt et discerpserunt, ac die 9 mensis Maii anno 1961 tulerunt Hitlerum et mortui sunt! Et URSS totum vicit mundum!
  
  BABA YAGA miscuit et damna URSS!
  Baba Yaga, odio erga homines agitata, in historiae cursu intervenit. Ea cepit et in pila, una cum Zmey Gorynych, aeroplana Americana quae in vehiculis aeroportorum Iaponica bomb bombicis volebat, aggressus est. Serpens Gorynych, ut sumens, percutit Americanos magna vi flammae trium capitum. Et plus quam centum elit simul ardebit. Aenean et metus. Tum Baba Yaga est, hiatum faenum in mare iacit et tabellarios Americanos et alias naves fluctu obductas. Quam ob rem America in Proeliis Mediterraneis omnino victus est.
  Iapones igitur in motu capto et Archipelago Hawaiian plenam potestatem Oceani Pacifici ceperunt. Quorum copiae in Indiam irruperunt, Delliumque pepulerunt.
  Britanni, ut Indiam custodirent, partem copiarum ex Aegypto transtulerunt et Operationem Torch relictam. America etiam in Casablanca terram non habuit et Germani bellum in Africa gelare potuerunt.
  Hoc non servavit Nazis ex clade apud Stalingradum. Sed contra percussionem Mainstein in robore vicit. Ob hoc quod copiae in Africam non translatae sunt, Mainstein plures partes habuit, inter triginta Tigres, quae in arena Saharae evanuerunt inutiliter in historia reali. Praeterea aeroplana Nazis validior erat. Post omnes facultates non expenderunt in Africam supplendam et vehementia populationum aeris in Tertio Reich aliquoties ceciderunt.
  Ad frontem orientalem pervenit, et a Martio 1943 Massiliae fabulosae crepidines numerum in fronte occidentis ad trecentos depressos induxit, et vera omnium temporis fabula facta est. Et in oriente, Soviet gubernatores eum difficile feriunt. Marcel calidissimas pugnas non vitavit et verum phaenomenon fuit. Vnus homo integra aeroplana valuit.
  Copiae Sovieticae plura detrimenta quam in historia reali passi sunt. Pauciores circumscriptione effugerunt. Germani autem non solum Kharkov et Belgorod, sed etiam Kursk ac Krasnodon et Voroshilovgrad iterum potiti sunt.
  Milites Sovietici obstupuerunt ... Per CALEFACTO, ex parte convaluerunt. Proelia aeris in caelo fuerunt. Germani inceptum. Interea Iaponica arteriam Americanam in Panama transiit et fretum cepit. In Civitatibus Foederatis Americae totius Europae partem rigescere placuit. Sed classis Germanica subaquanea nimis efficaciter laboravit, Britannis et Americanis afflixit. Et Churchill, non tradens pacem vel treugas, suadet Germanos iaculis bellum inferre. Hoc est, pacem non concludunt, sed revera bellum non gerunt.
  Hitler responsum postulavit ut ullum auxilium URSS prohiberet. Britannia et Americae Foederatae Reipublicae usuram negaverunt, sed dixerunt se aliquid auri Russiae vendere.
  Praeterea Britanni et Americani dixerunt, si Hitler interitum Iudaeorum obstitisset, res oleum et ceteras materias crudas quae Germanis necessarias in fidem vendere poterant. The Fuhrer, iudicato ne quoquam Iudaeos iturum, consensit.
  Primum URSS tollendum est. Verum non fuit unitas apud Fritzium. Dixerunt quidam duces Moscuam oppugnaturos esse. Alii utilem esse Caucasum recipiendi.
  Fuhrer progredi in Voronezh statuit. Et postea ad Stalingradum revertatur. Hitler ipse cladem prope hanc urbem ulcisci cupiebat. Intellegentia Sovietica recte conieci ubi hostes ictum percuterent validam defensionem paraverunt. Sed heu Germani fortes fuerunt. Eorum tamen piscinae "Panther", "tigris", et praesertim "Leo" satis perfectae sunt.
  Ferdinands quoque usus est, machinae etiam animalia vera sunt. Itaque pugnus concussus Nazis in excursionibus die 5 iulii 1943 processit. Progrediuntur Nazis, sed defensio valida in viis est. tormenta autem praecaventia, etsi non multum, tormenta in hostem feriunt.
  Deinde Nazis oppugnatum aggressi sunt et in loca Sovieticarum turmarum conspicue cuneum facere potuerunt. Nazis plures vires habent, et aere dominantur. Massilia, plus quingentis arreptalibus emissa, Magnam Crucem Ferreae Crucis accepit. Et antea Crucem Militis Ferreae Crucis cum aurea quercu foliis, gladiis et adamantibus.
  Germani per munitiones Sovieticas progredientes progrediebantur. Sicut arietis, piscina "Lev" movebatur, potentissimus hostis mastodon secundum arma et arma, nonaginta talenta pondo. Et intelligit Ferdinandos, hic vi terribili egisse.
  Sed defensio Exercitus rubri validus erat et se dare nolebat. Nazis lente progressus est et magna damna passus est. At in aere inceptum. Focke-Wulf est machina efficiens, cum recte adhibetur. Et tenax et validis armis. Paulatim Nazis Voronezh appropinquavit. Sed duobus mensibus id facere cepit. Tandem anhelarent, et lethaliter fatigati, Fritz cum Tanain flumen appropinquaverunt. Gravia detrimenta in apparatu habebant, praesertim inter Pantheras et T-4s et T-3s. Tigres et Leones aliquanto minus passi sunt. Sed sors Lev trivie destruxit.
  Mora facta est et pro damno Nazis. Stalin hieme inceptum occupaturum sperabat. ME-309 apparuit in aere in serie, quae, propter suam summam celeritatem et arma valida, cardinalis problema de Soviet aviation factus est. Similis yu-288. Late autumnus venit et nix cadere coepit. Exercitus rubeus contra offensam in Voronezh partem, tum in medio, tum in Peninsula Taman iacit.
  Hieme multum conciliari potuit. Improviso autem Iaponia bellum contra USSR iniit. Terrestris exercitus copiosissimus fuit. Multis victoriis parta, Samurai vindictam in Khalkhin Gol desideraverunt.
  Et pugnae rationes colosseae explicantur. Impetum in Vladivostok, offensum in Primorye et Mongolia.
  Stalin offendens in Taman partem suspendit, et in medio stat, et solum in Voronezh perrumpere conatus est. Nazis ibi tamen tenax. Multum vires habebant.
  Habent adhuc superiores in caelo. Quin etiam Iaponia partem aviationis divertit. Ita nulla victoria fuit.
  Samurai obsidere Vladivostok et Mongoliam partem capere poterant. Sed id est ubi res gestae. At contra Germani hieme superare et cladem vitare potuerunt, sicut fuit anno quadragesimo primo et quadragesimo secundo. Magnam et hic est elit.
  Mense Maio Nazis copias suas repleverunt. ME-262 jet pugnatorem habebant in serie quae parem non habebat. Et Massilia mille aeroplana iecit. Pro septingentis quinquaginta aircraft, cruce militaris ferreae crucis donatus est cum platini bracteis et adamantibus bracteis quercubus donatus. Et pro mille stellata crucis militis cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus. Sic Massilia omnium temporum et populorum eximius effectus est.
  Sed USSR id facilius non facit. Fine Maio Germani bellum inferrent. Sed eorum copiae tardissime progrediebantur. USSR novis T-34-85 et IS-2 praediis usus est quae nonnullas difficultates pro Nazis creaverunt. Germani "Tigres" et "Panther" -2 summa potentia facta est. "Leo" et "Maus" fiebant. Loco Maus, in E-100, piscina nova generationis augeri coepit. Cum extensione compacta, silhouette humilis, magnis angulis armorum, undercarriage provectioribus et levioribus. Cum machinarum seriei "E" magna spes consociata est. Perampla et admodum vis. Pugnae sunt crudelissimae. Germani copias Sovieticas ultra Tanam tribus mensibus repellere curaverunt. sed nihil amplius adepti sunt.
  Iaponia bellum cum America erat et aestate solum expugnationem Vladivostok et Khabarovsk finivit. Samurai cepit Khabarovsk, sed non Vladivostok. Et in Mongolia samurai parum profecerunt.
  Hieme anni 1945 Americani adhuc Iaponiam debellare et Panama eam expellere potuerunt. Et alia belli ratio.
  Hieme anni 1945, Exercitus Rubeus in media processit, sed defensiones Nazi vincere non potuit. Mense Martio Germani iam ad meridiem progrediebantur sed parum profecerunt.
  Mense Maio, Nazis Moscuam progredi conatus est, sed eventu notabili non successit, et duobus mensibus pertinaci certamine triginta vel quadraginta chiliometra processerunt.
  Tormenta seriei autocinetorum proeliis interfuerunt, levia et adhuc imperfecta erant. Lacus E-50 cum productione serial moratus est. Jet aircraft, praesertim bombers, quaestio URSS facta est. In caelo, Nazisei praestantia roborata est. Massilia duo milia aircraft iecit et stellam crucis equestris accepit, crucem ferream cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Aestate copiae Sovieticae iterum aliquid facere conati sunt. Sed non elaboravit ... Usque ad finem anni prima acies quievit.
  Annus 1946 venit .... Germani discos habebant, sed pretiosos, difficiles fabricare, et, quamquam invulnerabilitas, ob laminae sudoris fluentem, ipsi ignem non potuerunt. Unde nec commodum decretorium. Sed in ME-262 X series, validissimus pugnator pennis scopis. ET ME-MC VARIO ALIS. 283. fuselage and ta-lato. Ambo Yu-287 et TA-500 sex machinae jet aircraft sunt. Aliquam et mattis velit.
  USSR hac de re adhuc lassi sunt et Nazis in caelo totum inceptum habent.
  Tandem piscina E-50 in seriem ac E-75 abiit. Machinae machinis assituationem strictam acceperunt et leviores evaserunt. E-50 centum tantum quinquaginta talenta cum machina equina et armatura validiore pensavit. E-75 pondo septuaginta quinque talentorum, armis multo crassioribus ac fastigatis quam tigris-II, armatura valida et machinae equitum mille quingenti.
  Germani exeunte Maio Moscuam moleste tulerunt. Hoc tempore ad Mozhaiscum defensionis aciem perveniunt, atque ibi in artam ac desperatam defensionem concurrerunt.
  Res per offensiones Iaponiae in Sibiria multiplex fuit. Sed non felis. Bellum atrocissimum est. Itaque copiae Sovieticae Moscuae adhuc tenuerunt.
  Hiems in proeliis transiit. Anno 1947 venit... Germani iterum verno progredi conati sunt. Eorum E-serie lacus decern erant. USSR ad seriem IS-4 et IS-7 adiit. Sed tamen in parva portione. Et apparuit piscina T-54, sed iterum modicis. Nullam et elit sed erat.
  Nazis ad meridiem progrediebantur. Ictus maxime ad Caucasum percussit. et succedere poterant. Perruperunt frontem. Res aggravata est per ingressum Turciae in bellum. Ottomani cunctationem tandem vicerunt. Porro socii cum Tertio Reich non diu bellum gesserunt.
  Iaponia clare coepit amittere... Sed tamen hoc, samurai in Siberia aestate gravem iacuerunt. Quam ob rem Nazis Caucasum capere potuerunt. Per finem anni 1947 terra abscissa est. Et per fontem 1948 eam tandem occupaverunt.
  Qua in re Stalin Hitleris inducias quibuslibet condicionibus obtulit.
  Carbone Donbass, Hitler accepto oleo Caucasi et grano Ucrainae, condiciones Stalini accipere decrevit, sed difficillimis conditionibus.
  USSR captivos reddidit, apparatum Tertium Reich translatum, grave et ingens tributum in rudi materia et auro solvere suscepit.
  Damna territoria etiam magna fuerunt. Praeterquam quod Germani iam ceperant, Leningrad et Murmansk, et Peninsulam Karelianam, et Arkhangelisk dedere debebant.
  Stalin corde stridore annuit. Foedus autem pacis constitutum est.
  Tertius Reich se victorem declaravit et ad Occidentem conversus est.
  Iam autumno MCMXLVIII, catervae Nazi trans Africam et Orientem Medium movebant. Hieme et continentis nigri plurimi et totius Medi Orientis capti sunt.
  Et, vere anni 1949, pars meridionalis Africae etiam victa est. Consectetarium Germanicum peroxideum submarinum potentissimum in mundo factum est, eorumque aircraft et discoettae omnino singulares erant. Praeterea anno 1949 lacus pyramidales Nazis habuit, quae tormenta Sociae nullo angulo penetrare potuerunt.
  Itaque, aestate anni MCMXLIX, portum in Britanniam factum est. Massilia pro inclinato quinque milium milium aircraft magnam stellam Crucis equestris cum argenteis quercu foliis, gladiis et adamantibus accepit.
  Nunc US efficitur nisi... Truman pacem omni condicione Hitler offerebat. Hoc repudiavit Führer. Anno 1950 Germani Islandiam et Canadam transierunt, et Civitates Foederatas Septentrionales adeunt.
  Anno 1951 in ipsa America bellatum est. Germani cum Iaponicis ex utroque Mexico et Canada perruperunt. Civitatum Foederatarum ius technicae artis Nazis resistere non poterant. Tertii Reich lacus pyramidales nullas habuit pares, et ullam defensionem fregit.
  Et una civitas Americana post aliam incidit ... Die 30 Ianuarii 1052, Civitates Foederatae contra Tertium Reich deditione facta. Ac res etiam acutior.
  Stalin mortuus est die 5 mensis Martii anno 1953 . Die autem 20 mensis Aprilis anno 1953 prima fuga ad lunam remis fiebat. Nempe Germani volaverunt. Et pulchellus frigus est. Fuga magna et.
  Sed tempus est pacis ac digestionis. Itaque deductio aliarum nationum et institutio imperii Hitlerorum incepit. Anno 1959, die 20 mensis Aprilis, relatio facta est de transformatione tertii Reich in monarchiam et imperium, cum Imperatore Adolfo Hitler. Et in USSR Beria regnabat. Potentiam obtinuit, quia manu firma opus erat, ac potissimum ordine destitutus bello ac reparatione USSR depopulatus est.
  Fuga autem primi hominis ad Martem et die 20 mensis Aprilis anno 1960 incepit. Erat autem pulchellus frigus. At Hitler mense Martio 1961 mortuus est. Et locus eius captus est a filio Lupo per factionem artificiali. Item imperator et puer admodum.
  Et Lupus consilium fecit, sine difficultate, bellum cum Iaponia inire. Dicunt non esse duo magna imperia in planeta Tellure, sed unum tantum.
  Bene Beria partem tertii Reich accepit. Dicunt enim, quam diu sedere potes in situla. Iaponia partem Orientis et Primorye Russiae vicit. Vulgo et hoc ingratum et ferinum.
  Lupus primus declaravit URSS Primoryam, partem Sibiriae, et Sakhalin posse recuperare, necnon iugum Kuril, sed non amplius. Beria denique cum eo. Et URSS bellum incepit.
  T-54 et T-55, et IS-X et IS-XII praecipua habebatur. Germani multo progressi sunt: pyramidales. Atque hoc sane grave est ad victoriam.
  Contra Iaponia lacessit post URSS in technicae artis. In solio Iaponum idem est Imperator Hirohito amovibilis. Et sane ipse etiam rerum potiri cupit. Sed Nazis infirmiores sunt.
  Bellum initum die 20 mensis Aprilis anno 1961 . Hitler bellum cum Iaponicis parabat, etiam plenam potestatem in orbe terrarum voluit. Sed Lupus ante ipsum erat. Accuratius Adolphus Primus et Magnus tempus non habebant. Magnum et crudele bellum initum est.
  Squamae ingenti vi vibratae.
  Germani ab initio, progressus technologiam, ineunt. Sed Iapones valde heroice pugnaverunt. Sed primis tribus mensibus Germani et exercitus URSS notabiliter profunde in Imperium Iaponicum movere poterant, et multum capiebant.
  Pugnatum est vario eventu, sed magis in favorem Nazis. Germani longius ac longius progressi. Atque haec colossis et inimitabilis successus eorum fuit. Earum piscinae pyramidales speciali genere plasticae factae sunt et defensionem aliquam comminuerunt. Nullam vel diam in erat eleifend tristique.
  Lacus IS-12 erat pondo quinquaginta talentorum et in fronte bene munitus, tormenti 122 millimetris, sed 60EL longus. Quae hostes vehementer verberavit.
  Exercitus Iaponicae vincitur et vincitur. Post aliquot menses pugnatum est, tertia Samurai imperium capta est.
  Et ad finem anni 1961, Terra Oriens dimidium fere territorii amiserat.
  Annus 1962 venit... Germani et USSR molestos suos continuant... Beria in ortum est. Iterum pugnat et victorias. Post annum, ab 20 Aprilis 1962, plus quam duae tertiae partes imperii coloniae Iaponicae iam captae sunt. Bellum autem prosequitur.
  Exercitus URSS cum fortiter pugnat ...
  Nunc acutis Hokkaido ... appulit et die 3 septembris 1962 in Iaponiam in deditionem venit. Hoc bellum confectum est.
  Lupus primus, magnus et mundus imperator factus est. Iterumque tempus est captas colonias concoquere.
  volatus germanicus ad diversos planetarum. Anno 1965 ad Venerem. 1967 ad Mercurium. et anno 1968 ad satellites Iovis.
  Sed hoc non sufficit primo Lupo: satellites Saturni anno 1971 etiam visitati sunt. Et anno 1971, die 20 mensis Aprilis, Lupus Primus USSR aggressus est. Ultimam potestatem in Tellure Telluris capere statuit quae nondum ei subordinata erat.
  Beria adhuc USSR imperabat. Septuaginta duo, aut ne quidem.
  Et copiae Tertii Reich agrum vicerunt. Ictum maximum in directione Moscuae percussum est, quod Hitler numquam sumere potuit.
  Sed huc usque omnia in favorem Tertii Reich gerebantur. Quas plures habet copias et lacus.
  Sed adversa fortuna, copiae Sovieticae advenerunt, et terribili impetu Nazis triturando.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Puer monendus est scriptor belli ferae. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et proice.
  ingenio puer increpuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimos et fuscos pugnatores maximi interfecerunt.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum fuscum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Patet talem turmam Nazis destruet, etiamsi Tertius Reich paene totum mundum cepit et in aliis planetis coepit componere!
  
  OLEG RYBACHENKO OSANNA IMPERIUM
  ANNOTATIONES
  Oleg Rybachenko immortalitatem dono accepit, sed laborandum est, cum centum annis in exercitu Russiae militaverit. Sed rursus adiuvat Russiam bellum cum Iaponia vincere, Praefectus Makarov salvat et multa facinora fabulosa agit!
  . CAPUT I
  Oleg Rybachenko, nutu deorum in demiurge Russorum, in puerum conversus, non simplex, sed immortale fuit. Et missus est ad perficiendam missionem in Port Arthur - Russiam ibi muniens. et versus est in haedum qui spectabat circiter decem annos, sed velocius valde velocius quam cheetah, et invulnerabilis ad omnia genera telorum. Puer decem annos serviet Russiae tsarist centum annis, et sedecim annos crescet et immortalitatem suae sortis dominus retinebit, sed subinde missiones ad preces Gods- Russici exercebit. demiurgia.
  Et eius incarnatio statim historiae cursum attingunt.
  Decem annis, Oleg Rybachenko, per signa saeculi vicensimi primi, non vidit tam parva, et statim in exercitum receptus est. Puer autem digitis primum manibus, deinde pedibus nudis, aeneo denario, facile inflexus et directus est. Quae impressit.
  In primis, puer Admiral Makarov a morte servandum curavit. Puer simpliciter id fecit, Petropavlovsk die exitiabilis maris exitus intravit. Tum levis ad galeam prosiluit, et obnixus Navita navit navim.
  Sed id non erat. Erat autem umbilicus eius, quadraginta plagae propter tantam insolentiam.
  Sed feliciter praefectus non est mortuus.
  Sed adhuc Portus Arthuri obsidio incepit. Commodum adhuc in mari Iapones habebat, et Perdix Generalis nimis ambiguus erat.
  Sed praefectus Portus Arthuri mortuus est, ille quidem in historia rerum in capite vulneratus est, sed pauca millimetria fragmenti propius ad cerebrum transierunt. Et Oleg Rybachenko, fabulam cognoscens, insensibiliter palmam suam in templum ducis percussit, et fragmentum cerebro percussum interfecit. Denique proditor, qui arcem dedit, mortuus est, et Kondratenko, heros propugnationis Portus Arthuri, successit.
  Novus dux, ad munimen arcis firmandum, omnes nautas et armamenta navium ad litus scripsit, et alam exarmavit, Portum vero Arthurum munivit.
  Praefectus Makarov in hac plena consensione cum eo fuit. Praeterea classis Russiae initium in hac historia capere non potuit.
  Quam ob rem arx satis munita est, plus artificiosae actionis ducis Kondratenko. defensionem bene sustentavit. Kondratenko praesidium Vysoky castrum tempore firmavit neque Iapones illud capere potuerunt.
  Plus, Oleg Rybachenko, hic immortalis, puer discalceatus, sicut Titan in omni frigore pugnavit. Stupebatque omnes in sua diligentia.
  Puer ad tormentarii machinam exilivit et, nudam et rotundam pedicam puerilem innixus, telum intendit. Cœpit autem scribere. Ac ne una quidem. Samurai proprie in ordine caesi sunt.
  Oleg, hoc sepulchrum aeternum, alacres vapulat, et infensi humens, componens ibis;
  Puer natus sum mense Novembri
  In spatio ætatis, turbinæ ætatis.
  Flosculus Tsarist Russia in terris,
  Mihi crede, non manci sumus Cadets!
  
  Deus magnus Svarog misit me
  Corde et animo servite Patriae.
  Pro nobis post omnia , omnipotens Deus Albae - .
  Obire, crede cum satana!
  
  Patria nostra Russia est, credite
  Quod est solum in mundo .
  Tametsi acerrima bestia oppugnatur;
  Est locus nobis Russis in planeta!
  
  Immensa patria magna
  Quod rex sapientissimus gubernet.
  Ea in perpetuum nobis data est a Kin -
  Triumphat Abel, pereat Cain.
  
  Portum Arthurum fortiter defendo;
  Pugnate puer et discalceatus in frigore;
  Crede mihi, Iapones non inclinaverunt;
  Puellae crines spargunt!
  
  Puer cum machina sclopeto statim abscissus est;
  samurai feroces .
  Flavo autem percusserit rectum in oculis
  Nos malorum auctorem disrumpamus!
  
  Lets consequi communismi in aeternum
  Tsars Russiae gloriosam viam habent.
  Magnum somnium erit
  Ad gloriam Svarog fabuloso!
  
  Patriam nos tuendam esse credimus;
  in monte magno et alto pugno.
  Super nos cherub aureus alatus;
  Et ipse Dominus Perun perspicax!
  
  Patria sum ad finem;
  Mihi crede, fortissime pugnabo...
  Nicolaus Tsar substituit patrem meum;
  Judam in aspen feremus.
  
  Russia est specimen
  Patria sanctorum et sapientum mundi....
  Gloriam in eo somniavi, puer,
  et fecit idolum Martem et Christum.
  
  Credo Lada Deorum genetrix;
  Qui amor universitatis dat...
  Extra verba orandi opus est;
  Maria virgo in aeternum lauda!
  
  Nicolaus Tsar nos adiuvabit te
  Vincere Iapones crudeles credunt ...
  nepotes Svarog, filii partus sumus;
  Jamque rati^ dimus gelidos gregi!
  
  Hic puer gigas pugnat;
  Quae tormenta tormenta rati moverunt ...
  Dominus semper nobiscum est,
  Ictus Christi vere nubila spirat!
  
  Bene, quid Iaponica dura?
  Portum Arthurum vincere non potes...
  Statuemus ubique terrarum Russiae;
  Et Lada erit figura auro!
  
  Rex enim erit fidelis in eternum;
  salvemus eum et Sancta Mater ...
  Ancipiti lorica sub umbra;
  Faciemus Victoria frigus!
  
  In Russia omnis puer fortis est;
  Gladio flabit, planeta dimidium ludens ...
  Noli puellas in yasyr tuum furari,
  Nostra laudentur!
  
  Russia auctorem habet;
  Vinculum rubeum arcte ligatum...
  Iustitiam, conscientiam, honorem;
  Et videmus communismum, sol dedit!
  
  Jamque catervam propulimus;
  Et muniverunt castrum Portus Arthuri .
  Svarog dixit: Mortuum accipiam;
  In paradiso, puellae eas exspectant ut figura fiant!
  Puer canens grenade nudo pede proiecit, samurai discerpens.
  Viam grenade de scobe facta est et habuit virtutem magnam perniciosam. Ita Iaponica resistere non possunt.
  Oleg Rybachenko, scripsit et cecinit;
  et volavit Samurai in terram,
  Sub ferro et igne pressi!
  Et ad defensionem eius collatio utilis fuit. Et Praefectus Makarov peritiam suam in terra ostendit.
  Praeterea Russi plus commeatus et commeatus agentes sollertia fabuloso generali habuerunt.
  Quod turmae Russicae Togi multo insignius quassata est.
  Per finem Decembris, oppugnationibus samurai confecta sunt. Mense Ianuario, quies facta est conatus Kuropatkin obsidione liberandi, sed non prospere.
  Mense Februario iterum oppugnata est, et iterum cum magna damna Iaponicorum repulsus est.
  In defensione, puer Oleg Rybachenko heroice agebat. Tempore ineunte obsidionis haec casula puer decem tantum annos natus erat. Puer par cum adultis pugnavit et exploratum ivit.
  Fortissimum se et pugnacem esse ostendit. et defensione tenebatur.
  Et puer, alium impetum repellens, centum samurai tormento ex machina occidit, et montem Altum capere non permittens. Eodem tempore puer iterum magno studio canebat;
  Nicolaus Tsar nunc est magnus monarcha;
  Tu Lenin non obtinebis occasionem potentiae...
  Nos turmas Iaponicae silvestrium sedabimus;
  Lacerare aggressorem in ore Russiae!
  
  May Russia perpetuum in universo regat;
  In ea, potentis, formidabilis Tsar Nikolai...
  Hostem ferro ferire possumus;
  Qua pugnas audes!
  
  Magnificentia Russiae in universo;
  Nemo Russos superare potest.
  Viribus mutatis in proeliis ;
  hostes e patria expellemus!
  
  In nomine sanctae Matris nostrae, etc.
  Russia proelia vincet.
  Et rutheni gloria incorrupta erit;
  Praeteriens probationes tantum quinque!
  
  Numquam genua
  Super nos cherub aureus.
  Plures generationes transibunt
  Et pax aeterna in universo!
  
  Svarog cum Jesu veniet,
  Omnes mortuos suscitabunt semel.
  Post omnes sanatio summa ars est;
  Magnorum Patres Octobres parient!
  
  et Lenin, Stalin, Nikolai et Petrus;
  Omnes manus simul elident et intellegunt...
  Quae vexillum Russiae in universo superbo?
  Inimici patriae morientur ac morientur!
  
  Servitium Russiae Deus benedicat;
  Ad summam basin .
  Svarog magnus Messias formidabilis;
  Mihi crede, milites amantes non destiti!
  
  Credebimus mox fortiores sumus
  Vexillum Russicum super planetam excita ...
  Quis et magna elit,
  prosa et poetica canimus!
  
  Quam bene sit sidus Russiae
  Super mundum fulgebunt sicut adamas ...
  Etenim caelum stella holoserica irrigatur;
  et adversarium in oculo ferire!
  
  Non credas ei, qui se imbecilles esse dicit;
  Titanas Russorum par non sunt.
  In nomine huius civitatis orthodoxae,
  Accipe hunc puerum in equo!
  
  Et ruimus in prelia pro mundi gloria;
  Ut in patria fortiter vincat...
  Non possum describere ad Shakespeare
  quanto in gloria exercitus noster erit!
  
  Patria nostra adiudicabitur;
  Ab omnibus Diis in universo optimus.
  Hospites in patria nostra semper grati sunt;
  Si bona venias, non es improbe!
  
  Ama regem et Deum Ihesum
  Adorate Ladam propter amorem ...
  Ne sis in proelio ignavus,
  Felicitatem in sanguine aedificare non potes!
  
  Erit vita aeterna, turbida et pulchra;
  Est locus quisque fortis...
  Disputans cum equite Russico periculosum est;
  Noli ergo numerare quaestiones!
  
  Sed mox in universo pax erit;
  et in magnitudine vincet bona .
  In beatitudine erimus, in paradiso immutati sumus;
  Dominus cornu forti providebit!
  Tali cantu sane milites Russici amittere non potuerunt. Et puer terminator non deesset. Et alii milites in monte Vysokaya mira accuratione expugnandi Iapones accensi sunt.
  Martius iam venit... Iapones iterum se receperunt. Dominica sanguinea in Russia non evenit, cum Nicolaus Tsar, cum Port Arthur teneret, in bonam mentem venit et ad populum profectus est. Populus quoque regis eum festivitate consalutavit et alacriter exceptus est. Et omnia bona sunt.
  Exercitus Russiae plenus et magis ac magis factus est. Fine Martio, Iapones progredi conati sunt, sed copiae Kuropatkin plusquam numerorum praestantiam habuerunt et omnes impetus propulerunt.
  Optimae partes Samurai Nogae Generalis ab obsidione Portus Arthuri confixi sunt. Post graves iacturas passi, Iapones se receperunt. Sed Kuropatkin iterum haesitavit.
  Fine Aprili secuta est nova oppugnatio, quae tamen etiam repulsus est.
  Et Oleg Rybachenko, fortissimus puer, etiam colonellum Iaponicum cepit, ope laquei, scilicet.
  Ineunte Maio minores tantum proeliis fuerunt, et die XXV turmae Rozhdestvensky tandem Port Arthur ingressus est. nobilis nauclerus tres et quinquaginta simul naves uno mari transduxit!
  deinde subsidia tutata sunt. Et primo Iunio, novissimus Portus Arthurus oppugnatio secuta est. Acerrima ac ferox oppugnatio est. Iterumque ingentibus damnis ad Iapones est repulsus. Tsar tandem Kuropatkin amovit et Linevich constituit. Medio Iulio 1905, Iapones tandem victi sunt. Atque heroica defensio Portus Arthuri, quae ultra annum duravit, finivit.
  Kondratenko ordini sancti Andreae Primo-vocati donatus est. Accepit campum marescallum. Tum Rozhdestvensky turmae una cum Arthuro portu, duce Praefecto Makarov, Iapones in mari superavit. Ipse autem Praefectus Togo in proelio occubuit.
  Oleg Rybachenko, hic puer aeternus, iterum se claruit et personaliter pugnam Iaponicam cepit. Cum eo etiam complures puellae pulchrae et discalceatae pugnaverunt.
  Pugna Natashka praeclare se ostendit - verus vulcano in proelio et invictus.
  Et cum puella demittit grenadam nudis digitis, tunc est perampla bumma et interitus. Grenade calculus et sic perniciosius.
  Iapones puer invadit et cantat simul;
  Noster Oceanus Pacificus erit, credite
  Russia regni Rod cum Nicolao ...
  et bestia destruetur
  Nos hostium milites omnes lacerabimus.
  
  Patria mihi maxime crede;
  Stella communismi luceant clara...
  Successit equites;
  Nos sumus epitome altruismi iusti!
  
  Vindex sum in bellum;
  Sicut puer discalceatus...
  Ego autem adversarium conteram in pulverem;
  Et eos qui sunt contra cornua frangam!
  
  Cur ad nos Iaponia
  Russia provocare ausus es...
  Ac protinus oculo calcaneo;
  Svarog magnae missionis Domini!
  
  Amor Lada Mater Deorum Deorum;
  Multos claros et magnos peperit.
  Ad gloriam generis, fortissimi filii,
  Nos sedabimus hostium ferarum incursiones!
  
  Ne flavum Iaponicum vincas Rus,
  noster heros in proeliis invictus est .
  Pro matre pugna et noli timere;
  Cum populus et ratio regia coniunguntur!
  
  Oh Nikolai, dabimus tibi
  Sancta enim Russia cor indigena sumus.
  Super nos cherub aureus alatus;
  Ianuam suam aperit universo!
  
  Ad gloriam Dei Russian Christo,
  Hymnos canimus nostro Russiae...
  Amor Mariae, ut pura
  Quid pro prandio infantibus polentam reponit!
  
  Ad te, Maria, oculos meos convertam;
  Una cum Lada , das amorem omnibus ...
  Diabolus ad nos acuit securim.
  Dea nobiscum erit in luce aeterna!
  
  Non, sol numquam egredi
  Immensa summa Russia...
  Magnum somnium adveho verus
  Omne quod est sub caerula spicatum!
  
  Tibi, Dei Genitricis, canimus;
  Psalmi et cantica, omni momento.
  Si cum uno sclopeto in pugnam ire necesse est,
  Post omnes, Stalin et Magnus Lenin nobiscum sunt!
  
  Pro patria, pro Deo, pro patria;
  Nos pueri pugnant cum adversario ...
  Nescitis iugum esse maledictum;
  Cum bayonet militis Russici exacuit!
  
  Pro nostra terra, auctor in proeliis;
  Svarog rexit faciem amandi glorificare ...
  Aliquid in somniis clara videmus
  Ubi semper Deum benignum laudabimus?
  
  In summa, Iapones iam Khan sunt;
  Et Arthurus Portus in proeliis non cessit .
  Quam ob rem patria a Deo nobis donata est.
  Ut fortiter pro Russia pugnatis!
  . CAPITULUM #2
  Iaponia pacem cum Russia facere coactus est, a Civitatibus Foederatis Americae mediante.
  Mihi cedere debebam insulis Kuril et Taiwan. Russia protectoratum in Corea, Manchuria, portum Arthurum obtinuit. Praeterea Iaponia ingens pecuniae miliardis auri yens ad Russiam tsarist solvit.
  Victoria statum Tsar Nicolai II confirmavit. Russia fines suos ampliavit et Zheltorossiya sumptu sponte coniungens regiones Sinenses formare coepit. Nulla res publica Duma - Russia monarchia absoluta mansit sine parlamento.
  Utique, ob victoriam et rei publicae stabilitatem, incrementum oeconomicum maturius quam in historia reali coepit et plus fuit.
  Primum bellum mundanum in historia reali coepit. sed felicius ad Russiam processit. In quibus exercitus maior et melior erat, etiam gratias agit de reformationibus Campi Marshal Kondratenko, et oeconomia validior est, et auctoritas tsaris superior est.
  Etiam Oleg Rybachenko perdite et fortissime pugnavit. cucurrit puer sicut meteorites. e machina sclopeta Germanorum proscripsit. Et tunc velocius quam plaustrum cum machina sclopeta cucurrit. Is quoque exercitum Caesaris studiose oppressit.
  Intuitus est puer quasi decem circiter, et nudos, pueriles pedes exsufflans, scobe tasque funestas.
  Ignem bene intentum ducens, puer confidenter fremebat;
  Patria nostra patria sancta est;
  Gloria Patri immensae ...
  Satanas adversarius non conteret;
  Videmus, nos aditus remotos esse!
  
  Patria mea florebit
  Nicolaus Tsar supergreditur planeta ...
  Invictus exercitus Russiae;
  Aggrediamur ad Omnipotentem!
  
  Sum puer simplex auctor,
  Sed nova virtute praeditus ...
  Et unumquemque magnum exemplum monstrabo;
  Ut non ut sex ignobiles!
  
  Credo tecum, Domine Jesu.
  Tu fortissimus in universo,
  Oro autem vos una cum Lada;
  Ad regendum alveum creaturae!
  
  Marti mox erimus, crede mihi
  Patria nostra reget planetae...
  At Caesaris bellua infernalis frangitur;
  Res gestae equitum carmine canuntur!
  
  Puer discalceatus auctorem fugit;
  Circum puellae nudae calcibus discurrunt.
  Caesarem pugno percutiet;
  Ceterum nostri equites cum diis loquuntur!
  
  Gloria Russiae, magna patria;
  Scitote regem stabo sanctum communismum ...
  Noli nos vincere, Satanae crede;
  Fascismus in cinerem Boudin missus est!
  
  Patria nostra fortior in mundo non est;
  Nulla Russia in universo pulchrior ...
  Aquila sum, non passer malus;
  Ego gaudium et laetitiam omnibus hominibus afferam!
  
  Audacter hostes in gehennam impellimus;
  Facile adversarios Nazis... opprimimus.
  Praecidemus Caesaris cornua mox,
  Lux erit communistarum!
  Germanos quoque puellas tam famose opprimunt. Eae ope nudis pedibus cum fasciculis explosivis lethalibus eliduntur. Et simul cum bayonetis pungunt.
  Diripiunt adversariorum ventres sine multa caerimonia.
  Natasha canit;
  Exspectantes victoriam, expectantes victoriam! Nam Nicolaus Tsar in monte!
  Zoya pilas tasque nudas digitis confirmat;
  - Victoria manet, victoria manet! Adversarius laetus es animo!
  Et rufus Augustinus, cuius comae quasi proletarian vexillum in vento volitant, fremit;
  - Salve rex!
  Svetlana Caesarem milites pulsans, tasque nudis digitis, stridore;
  - Lada nobiscum est!
  Hae sunt puellae hic pugnae et pulchrae. Et musculi eorum volvunt sub pelle perusta.
  Bellum paulo plus per annum duravit et cum ruina Austriae-Hungariae ac deditionem imperii Ottomanici et Germaniae finivit. Et Bulgaria, videns quid olet, partes Serbiae et Russiae assumpsit, sicut in itinere Italia et Iaponia fecerunt.
  Campi Mareschallus Kondratenko supremus nobilis accepit - Generalissimo. Et factus est omnium fere ordinum possessor, sicut Suvorov. Brusilov factus est campus marescallus. Praefectus Kolchak curriculum fecit et Kornilov, Denikin. Tsarist Russia annexa: Galicia, Bukovina, Cracovia Voivodeship, Regio Posnania, Klaipeda. Czechoslovakia etiam pars Imperii Russiae factus est. Et Asia minor cum Constantinopoli. Iraq septentrionalis.
  Omnino bene successit. Iaponica colonias Germanas cum Russia in Oceano Pacifico divisit.
  Tunc Arabia Saudiana inter Russiam, Galliam et Britanniam divisa est. Praeterea post breve bellum Russia et Britannia Irania divisit.
  Oleg Rybachenko huic bello interfuit. Puer iterum pugnavit, velocius quam machina sclopeto cheetah currit, tasque colossiae nudo puerili pede potentiam necandi iacit. * et omnes inimícos perdes.
  Et pugnaverunt cum eo puellae maleficae. Cantabant pulcherrime et libenter cum Persas contriverunt.
  Sumus filii Familiae, filiae Deorum;
  Eodem tempore et discalceatus Komsomol membra .. .
  De necessitate extra nostis somnia
  Bayonet percussio puellarum acerrima est!
  
  Nos omnes Nazis vincere poterimus;
  Palatia aedificare - vexillum communismi ...
  Ursus Russiae noster invictissimus;
  Dogmata Darwinismi refellendo!
  
  Pulchrae sumus puellae, crede mihi
  Et nudo calcaneo nasum feriemus ...
  Aperiamus primum ostium communitatis,
  Tenebras nos exponere nescimus!
  
  Hic in oppugnatione nudis pedibus curritur;
  Capta pulchritudine puellae suae...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Tam sonorae puellae vocem habent!
  
  Celebretur terra Russiae;
  Qui natus est in nomine generationis.
  Homines mundi familiae amicae sunt;
  Magna Lenin nos adiuvabit!
  
  Sed nunc gloriosus Nikolai regnat;
  Gigantes pugnant pro eo,
  Omnes illuc, sicut credimus in caelo;
  Cum populi et Tsar Russiae coniunguntur!
  
  SIC erimus regi deuoti;
  ei toto corde et anima servientes.
  Iesum et Ladoya amo;
  Semper Svarog ero vobiscum!
  
  Dii nostri Russici magni sunt nobis;
  Eos amamus cum anima populi Sovietici ...
  Et Satanae machinationes iustus est;
  Cum Perun cum Lada est, respues!
  
  Rex diligo, pater noster est;
  ei fideliter et cum dilectione servite...
  Sit hostis Russorum finis;
  Licet interdum sanguine datur!
  
  Russia in universo erit pro omnibus;
  Ut scintillare cum quasar clara et potens ...
  Patria difficultates non habebit;
  Adversarius nubes malas traxit!
  
  Sit virga omnipotens nobiscum,
  Quis est totius mundi princeps.
  Post nos maximus Deus Albae;
  Quis pro sua clementia regnat!
  
  Sit in terris creatio;
  Vincemus, certo scio...
  Luculentum illud somnium exspectat;
  Locus erit hominibus in paradiso lucida!
  
  O sapientissime mi sancte Russia,
  Prosperitatem in nomine communismi...
  Deos-demiurgat propinquos meos;
  Et non praeteribit conatus revanchismi!
  
  Credimus adversarios in pulverem deleri;
  Vexillum Russicum super universum universum ... excitabimus.
  Vincemus fascistos et fuscos;
  et nomen Familiae in aeternum glorificabimus!
  Et quidem puellas sagittent et tasque funestas proiciunt cum cruribus decisis, nudis, sient.
  Et non potes resistere hominibus similibus.
  Tunc Mujahideen captivae osculatus est nudos, puellas callosas. Pulverulenta ipsum sed mollis pede.
  Tum Afghanistan. Verum erat bellum modicum. Et Britanni non nimium felix primo.
  Nihilominus, Oleg Rybachenko magnam ibi lucem bellicam ostendit.
  Mujahideen cum puellis in bikinis magna facilitate hostem in cribrum vertit. Puellae, nudis digitis, bombs vi mortiferi proiecerunt, et integras turmas Afghan militantium dilaniaverunt.
  Et pugnando, puer canebat, euntem componendo;
  Ego auctor sum, in Afghanistan pugnaturus sum;
  Praelia dira exspectant...
  Sed Russi semper pugnare sciunt;
  Hostes tantum zeros numerabit!
  
  Sit tempus communismi in gloria;
  Cum Svarog magnus Deus veniet.
  Agmina formidolosae discute fascis;
  Vincit rationem infinitam aperuit!
  
  Caeli caerulei sunt in Afghanistan
  Puer discalceatus per montes fugit...
  Vocatio eius frigidum est;
  Post omnes, fides Russica solida monolith est!
  
  Dusmanes ascendunt pugnaci nubem;
  Sed addicitur forti auctor,
  Pugnator puer ex Russia potens;
  Etiam adultis exemplum ostendet!
  
  Omnes victoriam communismi credimus;
  Et si pugnare pro rege.
  Gregem repromissionis in cinerem dispergamus;
  Nobis ac montes, fermentum, maria!
  
  Russia dominabitur universo
  legavit Altissimo Rod.
  Viribus mutatis in praeliis;
  Hostes patriae cogimus in sarcophagum!
  
  Ad genua a Russis adduci non possumus;
  Pro nobis Svarog et Albus amoris Deus ...
  Hanc ignaviae copiam repudiabimus;
  Si Oceano opus est, effundamus sanguinem!
  
  Ad gloriam Patriae nostrae Russiae,
  Miles audet servare meum Rus...
  Familia nostra Altissimus est et Christus est missio;
  Lucem creationis insinuare poteris!
  
  Russiam amo, quae omnium carissima est;
  Quam pulchri flores...
  Nos fuhrem dura facie movebimus ;
  Clades et amaras noli numerare!
  
  Post nos Lada, Magnorum Deorum mater,
  Post nos Perun, Yarilo, potestas ...
  Pressuras omnium ferarum gregibus opprimemus;
  Adiuva infirmos!
  
  Patria sic floreat in gloria;
  Mundus super omnia erit...
  Resurrexit Abel, et peribit Cain;
  Furcifer in inferno rabidus erit!
  
  Cum Russia formidabilem gladium erigit;
  Et da nobis robur ruthenorum, candide Deus...
  Omnes mali spiritus in inferis cito pereunt;
  Quid adiuvabat altissimus lumen creat?
  
  Crede igitur in Deum lesum honorem;
  Crédite in glória Christi nostri.
  Non defricatus urina parentum
  Fidem serva in Rod usque ad finem!
  
  Tunc magna merces veniet,
  Et ruthenis totum orbem subiciendum .
  Pro patria fortiter dimicandum est;
  Svarog magnum Deum et idolum!
  
  Omnes mortui in felicitate resurgent;
  Florescant in gaudio in saecula saeculorum, sicut ventus.
  Caelum et terra in eorum formidabili potestate sunt;
  Totius telluris populi familiam honorant!
  Ita pugnavit Oleg Rybachenko in Afghanistan cum puellis. Et unus post alium fidens et sonans victoria.
  Hic est puer terminator! Atque nudis calcibus puella tam formidolosa et micans evasit!
  Mundus stabilitatem et felicitatem invenit. Donec Magna Depressione in MCMXXIX ledo. Russia, post incrementum celeritatis, etiam in discrimen incidit.
  Anno 1931, Iaponia Russiam aggressus est, pro praeteritis cladibus ultionem petens.
  Nempe tsarist bellum paratum erat imperium.
  Sed tempus, erat. Copiae tsarist Iaponicae vicerunt.
  Oleg Rybachenko iterum cum fortibus pugnavit, sed longe technice post Russiam, Samurai.
  Puer e machina tormentarii magnificae accensus est, positiones oppugnationis samurai Russorum per centena et milia interclusit. Excidere ac falcare phalanges integras simul Iaponicae.
  Apparatus sclopetis indefessus videbatur. Contrivit autem omnia et adversarios ad litteram in cruentum pulverem delevit.
  Puer aeternus, qui adhuc decem annos natus spectabat, sed plus virium quam elephantis habebat, nudis digitis, perurbane sarcinas colossicae virium iaciebat. Et inimici literam in minimas partes disciderunt.
  Puellae una cum eo Iapones oppressi ac defodiebantur. Secabis eos ut novacula, capillis tuis.
  Et dabant linguas suas et deridebant me.
  Et simul puellae magno studio et studio cantabant. Laetabundus scribens in go;
  Russia est maxima in terris
  Communismum in ea aedificabimus cum rege;
  Foedus aeternum nobis cum Familia datur.
  Quod quisque homo fortiter natus est!
  
  Vincemus Iaponia iocando
  Frustra Russiam oppugnastis.
  In oppugnatione puella clavum torquet;
  Milites flavos cum lacerant!
  
  Komsomol pugnatores aeterni sumus;
  Cum pugnamus, sol clarius lucet...
  Patres discalceati superbissimi sunt;
  Milites non iam liberi sumus!
  
  Nemini crede, ut nos prohibeas
  In nomine perpetuum communismi...
  Cito hostes Russiae eiciamus;
  Quis malo protervitas aggressus est!
  
  Deus Svarog in Patria regnabit,
  Hic est patronus magnorum bellatorum ...
  Ne in limine quidem inimici,
  Omnipotens sempiterne Creator hominum genus!
  
  Pro nostra sorte gloriosa Patria;
  Vincite omnes, iocando caesum hostes...
  Carmen ad Rod dicare volui ;
  Quis locus factus est in universo paradiso!
  
  Hic nudae pedes Komsomol feminae currunt;
  Calcanei eorum sicut speculum...
  Plane samurai exspectant kaput;
  Milites strenue dilacerant!
  
  Nolite credere infirmis spiritu, et nolite credere.
  Milites sumus in proeliis invicti.
  Iustus es servus miser
  Et Lada et Christus unum sunt in anima!
  
  Vexillum rubrum habemus;
  Ea est sicut rosa laetissima.
  Qui malum oculo dextro percutiemus;
  Idea oppugnationis Russiae discede!
  
  Hic nudae pedes Komsomol feminae currunt;
  Pulchra sunt et pulchra facie sunt...
  Quis non clamabit vitiosum kaput;
  Modo te iure agamus!
  
  Pro patria nostra clara somnium,
  Omnes in gloria vivunt, magna pulchritudo.
  Omnia alia vanitas est
  Quamvis saepe sanctorum facies obscurant!
  
  Pugnamus in proelio sicut aquilae;
  Et discalceatus per gelu ruimus .
  Fortis et superbi sumus membra Komsomol,
  Et sol vehementer oritur in matre!
  
  Hic est gloria sanctae Matris nostrae;
  Psalmos canimus et carmina componimus .
  Ego puer auctor sum omnino discalceatus;
  Calceos nudis exagitat gelu!
  
  Sed scito me a meta non discedere;
  Cum spiritus necessitatis Russiae fortior sit...
  Deum familiae amo, omnes ex corde amo;
  Ridiculum est dissuadere opinio!
  
  glorificemus Ladam - angelum Deorum.
  Qui creavit mundos in caritate.
  Non opus est verbis extra guys,
  Ex igne Yarilo nobis Perun, Svarog!
  
  Iaponia conatus accipere
  et terras antecessorum nostrorum Arthuri Portus nostri,
  Sed hic venator in ludum vertitur;
  Verissime incendimus!
  
  multum samurai falcavit;
  Hostes iam non sunt...
  Filiae benignae sumus, dilecti filii;
  Super nos Mater Deorum Sancta Lada est!
  
  non dabit adversarius,
  Minime, Russi genuflexi non videbuntur.. .
  Cherubus Dei micat auro;
  Et Jesum glorificet Nomine Familiae!
  
  Nusquam pulchrior Russia invenitur;
  Pulchra est, aeterna Russia.
  Omnes amplius quam viginti spectant;
  Nos membra Komsomol discalceati Messiae sumus!
  
  Samurai fuimus;
  In hoc proelio nos adiuvit Altissimus Rod.
  Quam potentes aquilae factae sunt
  Ac perfectissime Deus Alba!
  
  Accidit etiam puellis pugnare;
  Cum fascismo iocando discerpere "Panther".
  Et pugnatum est cum exercitu feroci;
  Etsi vehemens remediis!
  
  Et accepit Hitlerus maiorem
  Iram laceramus.. .
  Cum evenit, Fuhrer moron similis est;
  Communismum in distantia videbimus!
  
  Moscuae nazistarum instar montis pugnavit;
  Et nos aegre, sed fortiter restitit.
  Pulchra Russian patria
  Cum Fritzium arcte nos excruciabamus!
  
  Currens nudis pedibus in frigore
  Komsomol puellis allisi sumus ...
  Hostes Russiae vi in captivitatem traxerunt;
  Et callidissimum ingenium praebuit!
  
  Prope Stalingradum durum in oculo dederunt;
  Et tigris abrupit truncum suum constanter .. .
  Hora certe difficilis fuit;
  Sed sodales nudipes Komsomol omnipotentes sunt!
  
  Itaque Berolinum superbe intravimus;
  Nostis tantam frigiditatem .. .
  Quod totum orbem Russiae respicit?
  
  Nos Adolf scindimus!
  
  Bene haec victoria bona est;
  Omnes in proelio sine defectione vincimus;
  Stella Russiae super nos ardet;
  Ac fides nostra a Familia immutata est!
  
  Denique, finis erit nostrae expeditionis;
  Planeta tota pars Russiae fiet...
  Omnes magnos reditus habebimus;
  Diamonds lucos nostros irrigaverunt!
  . Capitulum #3
  Oleg Rybachenko iam praefectus erat et multa praemia habuit. et tamen puerili specie verebatur. et etiam matrimonia procurari. Sic et puero aeterno bene gesta res erat.
  Praefectus Kolchak nondum omnino natus est, ingenium ostendit comparatum cum Ushakovo et Praefecto Makarov. Terra Solis orientis penitus in mare contrita ac occupata est.
  Prouincia contra Tocios gloriosus et victor fuit. Et Oleg Rybachenko se distinguere curavit per ipsum mikado capiendo. Et pro hoc primum accepit S. Georgium Crucem in historia Russiae cum arcu et adamantibus aureis.
  Etsi non ausi sunt eum dignitate tollere: puer nimis puerilis est. Quamvis decem annos natus sit in se, hoc est, ad hoc tempus, potes tredecim annos dare. Sed adhuc gravida nisl.
  Certe Russia vicit.
  Hoc secutum est referendum in quo plures Iapones suffragium ferendi in Russia coniungendi.
  Ita Tsar Nicolaus II suam potentiam in Oceano Pacifico confirmavit. Russia per Sinas movere continuavit. Discrimine labefactata, Britannia, Francia, et Civitates Americae Unitae intercessit imperium caelestis Imperii accipere.
  In 1933, Hitler in Germaniam potestatem venit. pristinum imperium restituere coepit. Et sane non conatus est cum Russia contendere.
  Mussolini in Italia amicitiam cum Russia habuit. Et captiuata Aethiopia dilatentur coloniae. Narratio de Triplici Foederis faciendi.
  Tsarist Russia omnes colonias debilitantem Angliam et Franciam coniungere voluit. Germani et Itali quoque intellegi possunt. US sua consilia habuit.
  Anno 1937, Germania cum Austria conjuncta est, producens Anschluss. Mense Novembri 1937, planum cum Nikolaev secundo concrepuit. Regnum feliciter finivit. Nicholaus II peramplas victorias anno regni sui quadragesimo tertio.
  Nicolaum Magnum appellaverunt! Et ipsi Maximus, Petro Magno altiores facti sunt.
  Sub Nicolao II, dies festus ad decem horas redactus, septem anni educationis coactus et liber factus est. Mediocris salarium ruri perventum est ad 75 rubles per mensem cum inflatione nulla et auri rubli fauore. Regia moneta durissima et maxime convertibilis erat in mundo.
  Russia maximum exercitum terrestrem in mundo habuit et magnitudo classis utramque Britanniam et Civitates Americae Unitas consecuta est.
  Lacus Russorum in mundo optimi erant, sicut aircraft erant. Et helicoptera eo tempore fere solae in Tellure telluris erant. Plurima et nobilissima classis subaquanea. tormenta optima. Provectus vitae in molestie ac video. Primus color cinematographicus mundi etiam in Russia Tsarist cinematographicus esse coepit. Complectens gratiam passionis Tsar Nicholai II pro consequat.
  Cum Sinis iungendis, Russia summa incolarum in mundo exivit, Britanniam cum omnibus suis coloniis consecutus.
  Tsar Nicolaus II orthodoxiam reformavit et polygamiam licitam fecit. Multum facere sapiens princeps. Exspuens non decessit, non persecutus, non Russiam, sed magnam amisit. Et sicut pauci millimetri fragmenti trabea historiam Russiae tali modo affectaverunt.
  Plus, movens in praeteritum tam pulcher et fortis et celeriter puer sicut Oleg Rybachenko. Dicunt nulla esse accidentia in historia! Quomodo tamen. Hoc tam Nicolaus II quam phaenomenon Generalissimi Kondratenko demonstraverunt.
  Sed post mortem Nicolai Tsar, temporalis fuit leapfrog. Primo, monarcha Alexei II antequam coronari posset decessit. Tum alius heres, Kirill Vladimirovich Romanov, mortuus est. Et Vladimirus Tertius in 1938 regnum ascendit. Rex iuvenis est, sed in genere non stultus et satis fortis, superbus et ambitiosus.
  Hem, ille ad negotium descendit! Russia, Italia, Germania, Britannia, Gallia et in posterum Americae foederatae sunt. Hic, scilicet, Foedus triplex multo fortior est.
  Mense Maio 1940 Germania Galliam, Belgium, Hollandiam et Britanniam aggressi sunt. Russia colonias Gallicas, Anglos, et Batavicas oppugnavit. De occupacione territoriis uncremonia incepit.
  Britanni et Galli exercitui Russiae resistere non potuerunt. Germanosque mense et dimidio superatos et Gallias, Belgium et Hollandiam in deditionem compulit.
  Tum Fuhrer utramque Hispaniam et Lusitaniam occupavit, ac Daniam et Norvegiam cepit. Russia Sueciam occupavit.
  Una fere porta bellum. Sustenta incolarum localium, Russia Indiam, Indochinam, Afghanistan meridionalem, Iraniam meridionalem, Orientem Medium cepit et Aegyptum intravit.
  Oleg Rybachenko semper feliciter ac ingenti alacritate pugnavit. Puer cum duobus tormentis machinarum machinarum statim laboravit, copias coloniae Britannicae et Gallicae metendo. Et haec est mira vocatio eius et proelium in una porta.
  Et pueri nudis pedibus tasque letales iactant. Quattuor puellae pugnant cum eo et feliciter.
  Eodem tempore Oleg Rybachenko cantare non obliviscitur dum hostes Russiae exterminant;
  Nasci in cyborgis aetate datur;
  Cum computatrale, lusor prope est...
  Et mundus est basically iustus a movie
  Nesciebat tempus nunc differre!
  
  Nil opus est propinquos stolide interficere;
  Consilium pueri sub palma manus eius .
  Comentarius supervacaneus factus est in cella;
  Insueti sumus cum dolore filii saeculi!
  
  Sed nutu furentis Deorum,
  Puer in novum mundum movit...
  Pauci hic pugni vincunt;
  Visum est sicut diabolus Berserk ierat!
  
  Bellum et fremitus, tenebrae interitus;
  Plena caede et fame venit...
  Cognoscite fata populi;
  Cum dolor et frigus in corde!
  
  Non opus est cogitare Russi frangi non possunt;
  Magna Russia floreat...
  Verus fur malus vincitur;
  Svarog veniet - magna missio!
  
  Hic Magnus Nicolaus Tsar abscessit;
  Nunc convallis eget purus in bibendum.
  Ipse quoque aquila dici potest;
  et alas suas per orbem pandere!
  
  In nomine domini Russian Christi, etc.
  Fac cum gaudio guys bene ...
  Amor Mariae, ut pura
  Quid te piget stultitia tua?
  
  In Russia omnia bene esse scis;
  Vexillum super universum excitabit ...
  Hostis scalprum pulsat;
  glorificabimur nisi per creationem!
  
  Credo in Russian Deus praeesset
  Qui tenebras universi.
  Tametsi satanas est cornu tam validum;
  Filii Benedicti erimus!
  
  Hic in Russia novum tempus est;
  Imperator Vladimirus in potestate ...
  Romanovs ex aula regia;
  Aquila in toto orbe alas habet bicipites!
  
  Patriae magnitudo per saecula.
  Vel maybe etiam Russia in perpetuum manebit.
  Russicum flumen sine finibus fluit;
  et homines corde humano erunt!
  
  Tum ego sum puer discalceatus auctor;
  Quod nudo calce in frigore ruit.
  Sed ex dictis impetus;
  Duram dabo illi faciem cruore!
  
  Non potes puer beat
  Is est bellator fortissimus et magnus.
  Etiam tigris vertit in ludum;
  Quia natura victor!
  
  Et Komsomol mulieres discalceati discurrunt;
  Calcanei a frigore rosea ...
  Et mox omnibus hostibus erit kaput;
  Ideam inutilem relinque!
  
  Hic iam Britannos in superbia;
  Hostes Russiae simul interfecti sunt.
  Per ora simiarum pernicibus ambulavimus;
  Et vulnerant ipsum leporarium miliar!
  Denique factus est puer valde maturus;
  Et factus est satis eruditus.
  Non perfringit barba, sed iam Titan;
  Et pro exemplo milicie!
  Puer pugnat et inimicos opprimit. Et tunc capti nigri et flavi et albi bellatores genibus procumbunt et pedes puellarum osculantur. Ut et dictum magna.
  Natasha, post osculum in calcem cooed;
  - Homines amo!
  Zoya consensit hoc:
  - Magna est delectatio baculo adstare!
  Utque captum nudo pede presserit in naso.
  Augustinus nudis digitis apprehendit nasum Arabis et compulit eum ad genua.
  Puella clamavit:
  - venefica sum pugnax!
  Svetlana etiam acerrime pugnavit. Atque ita multa genera militum interrupit. Et puella cogebat eum calcibus osculari et fremuit;
  - Non potes resistere!
  Scilicet, copiae coloniae exercitui tsarist resistere non potuerunt, et vere noluerunt. Capta Africae morae aliquantulum propter inopiam itinerum ac diuturnorum communicationum socialium. Germani trans Africam per Gaditanum et Mauritania, Ruteni per Aegyptum et Sudan ulteriorem transierunt.
  Locus tamen impedimenti magis fuit quam resistentia militum Britannicorum vel Francorum. ex his pauci erant, et male armati, maximeque ab originibus loci. Quis nesciret quomodo pugnare nolebat.
  In 1940, Hitler in Britanniam ad terram accedere non audebat. Aerem gravem immisit, primo non feliciter. Sed vere anno 1941 aeroplana Russica proelium inierunt, et Britannia ad mortem urgeri coepit.
  Et mense Augusto appulsum copiarum Germano-Russicarum secuta est, et post duas septimanas pertinaci certamine, Londini capta est.
  Oleg Rybachenko et puellae strenue caput Angliae expugnarunt. Iterum puer nudis pedibus erat, et puerilibus contortis, cruribus excidit, cum tasque vastando corticibus arborum, quae quaslibet, etiam potentissimas in Britannia lacus, evertit. Quinquaginta talentis, et octoginta ton Tortillas exustis, gravi proelio comminuerunt.
  Puer inter proelium canebat, ibat;
  Russi ad Britanniam venimus;
  Externos expugnatos vincere ...
  Saxones destituti;
  Sed veneramur non credentes!
  
  Russia est maxima in terris
  Qui aedificat universum...
  Haec ominosa caligo disperget;
  et nostrum negotium erit creatio!
  
  Orthodoxum amo Christum
  Potestas familiae sit in nobis .
  Dea Lada pura est ut crystallum;
  Sancta tempestas semper bona in Russia!
  
  Credimus universum vincemus
  Felicitatem demus universitati Russicae...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Tua immutabilis potentia!
  
  Milites mei sancte Russiae;
  Non genuflectamus...
  Dicite Deo Iesu ignosce mihi
  Si Lenin patietur aliquid longius abire!
  
  Patria nostra floreat;
  Communismum sanctum in ea facile aedificare possumus.
  Verrere exercitum Anglicum,
  Et semper heros ero!
  
  Nos Russiam ad caelos excitabimus;
  Et superbos Londoniarum in proelio vincemus ...
  Merito sanctus Jesus resurrexit;
  Et Russia debiliter cedet!
  
  Mater mea, mater mea es,
  Te amo ut solem sine dubio ...
  Possunt hostes simpliciter dilacerare;
  Pro gloria posterorum omnium!
  
  Etiam nostra immensa Russia floret;
  Frumentum crescit sicut auri spicae...
  Victorias infinitam rationem aperuerunt;
  Tales facies ex iconibus orthodoxis!
  
  In Russia, novum tsar gloriosum nunc est;
  Nomen eius est Vladimirus, filius Kirill.
  Dominus erigit eum,
  Et Russia erit sclopeta gigantis!
  
  Bene, magna patria mea;
  Quem nemo audet prodere...
  Dissipat sicut crepusculum corvi
  Fun idea Russian!
  
  Nos leonem vincere certe
  Et hanc inexpugnabilem Londoniam vince...
  Ne Satanas quidem nos vincere potest
  Ita catervas fortiter aggredimur!
  
  In Russia nullus est locus infirmitatibus;
  vincemus omnes hostes simul .
  Versibus exprimimus erga patriam amorem,
  Hostes facile petent!
  
  Rex autem in genua procidit ipse;
  Adoravit milites Russiae .
  Ceterum fides nostra metallo fortior est;
  Ac leo lectus metus laten!
  
  Bene natus es miles ut vincas;
  Pulchra, efficiens et fun...
  credo exercitum fore;
  & voluntate ad nos redibit potestas!
  
  Credo nos mox vincemus
  Venus, Mars, et perniciosus Jupiter...
  quam immensus mundus erit
  Omnipotentem non disperdam.
  
  Sed postquam acies ferimur;
  Tantum exigua superest nobis ut vincamus...
  Tunc dabimus tibi dulcem cubilem;
  Gloria avorum in rat!
  
  Infirmum corde in timore non credite.
  improbus numquam triumphabit.
  Et sane non es servus;
  Sancti nostri iudices in bello.
  
  Et sic London cecidit, et terra nostra est.
  Libera facta est, et tam clara...
  Omnia in tellure erunt iusta classis;
  Sub vexillo communismi Russiae!
  Puellae quoque tigrides famelicae rabie ferae pugnabant.
  Natasha, milites colonias secans, grenaden nudis digitis iaciens, fremuit;
  - Imperat Russia orbem terrarum!
  Zoya, catervas Anglorum, quae turrim operiebant, opprimens, et calculis explosivis fasciculis nudis digitis proiciens, denudans a margaritis denudavit;
  - Ego omnes praevaricationem!
  Et quomodo iste terminator ridebit puella.
  Augustinus etiam cum hystoria agresti certat. Rubum quoque Anglorum iam in aula regia.
  Hostes ense secat, et nudis digitis grenade crura jactat et fremit;
  - Pro tsarist communismi!
  Sed in bello Svetlana. Quomodo infensi pugnat. et tot pugnatores - iam totum tumulum conciderunt.
  Et nudo calcaneo in sarcinam scobe explosivis dabit. Sed et aliquet lacus.
  Tunc rugiet;
  - Pro spiritu invicto Russico!
  Ita omnes tentaverunt et regem etiam cum Churchill ceperunt.
  Princeps autem minister Britanniae puellas genibus flexis osculatus est e pulvere, cruento vestigio nudis pedibus.
  Et tunc penitus coactus est specum Veneris lambere. Quid risum fecerit bellatores tam laete.
  Postea totum hemisphaerium orientale, inter Australiam et Novam Zelandiam, Russia, Germanica et Italica facta est.
  Etiam sed erat elit.
  Tsar Vladimir consilium autocraticum fecit ut Americam oppugnaret. Tituli et Mussolini in hoc consilio eum adiuvabant. Tertius Reich copias ad Islandiam, et ulterius ad Groenlandiam et Canadam movit, et Russia tsarista ad Alaska movetur. Vires quidem inaequales sunt. Civitatibus Foederatis Americae classem languidiorem piscinam habet et multo minorem multitudinem quam Russiam cum omnibus coloniis suis habet. Etsi oeconomia excolitur. Sed tali monstro resisti non potest.
  Exercitus Russiae taeterrimo anno 1943 duobus mensibus hiemalibus cito occupavit. Et vere cum Germanis fere totam Canadam cepit.
  Oleg Rybachenko, nimirum, etiam hic pugnavit et se insigniter distinxit ostendens heroismum rigorem, peramplam artem ac potentiam intellectualem.
  Puer adhuc puer apparuit, solum valde muscularis et praevalidus, pressius validior quam magno elephanto, et velocior cheetah.
  In oppugnatione Americanorum puer cantavit, totum carmen scribens dextrorsum in go;
  Russia maxima nationum est;
  Qui mundum regit...
  Testamentum aeternum nobis per Kin datum est;
  Ut idolum Lada faceret in saecula!
  
  United States fortiter oppugnavit
  oppugnamus - occupaverunt Alaska ...
  Victoriam animo feremus;
  Et totum mundum in fabulam converte!
  
  Milites pulcherrimi Russiae;
  Uno ictu puer noster quercum succidet.
  Et tu puella ne tristis es
  Koschey Mors te non perdet!
  
  Multi sunt pugnatores in Russia feroces;
  Puellae et pueri in proelium ruunt.
  In nomine avorum et patrum nostrorum,
  Perdite fortes pugna!
  
  Puella Fritzam procursu caedet;
  Nuda glacie in flumine perrumpe pede tuo .
  Hostis licet Satanam in pugnam vocat;
  Superba puella abrumpet!
  
  Non est tibi quisquam bellator gigas;
  Hostem uno ictu verre .. .
  Magna Familia nostra una est per saecula;
  Omnes Rusichi certa ratione vincunt!
  
  Mea Russia floret sicut corona;
  Ea pulchra columba grisea est.
  Victorias infinitam rationem aperuit;
  Puer Russiae pugnator invictus est!
  
  In omnibus mater mea pulchra est;
  Licet samurai audaciter conscendere in proelium.. .
  Homines mundi omnes una familia sunt;
  Sed adversarium acriter torquemus!
  
  Et quid opus est Hitler - modo imbecillis?
  Scito quod non difficile est cornua eius frangere.
  Furens tamen impetus morel;
  Etsi evenit interdum amet!
  
  Terra Russica pulchre vernat;
  Cum melle et amore venit.
  Non frustra hostem vincemus;
  Spuen faciamus eum!
  
  Quam bonum erit nobiscum, fratres!
  Cum omnia bella in inferis pereunt .
  Atque fuga magnam,
  Dii patriam nostram non relinquam!
  
  Elephantorum patria Russia est;
  Pyramidas in Aegypto aedificavimus.
  Asinorum semitas nos compulimus;
  Et melius est nobiscum et sisadima!
  
  Numquam tacere
  et si opus est, fortiter pugnabimus.
  Saecula praetereunt horrida saecla ;
  Sed revertemur ut maneamus in perpetuum!
  
  Fur cruentus non vincet nos;
  Mamai vincitur et Batu . . .
  Possint hostes sedulo frangere;
  Puellae in frigido currunt et discalceati sunt!
  
  Bellum cruentum, continet centuriae somnium;
  Pulchrum erit scire in omni planeta ...
  Non opus est extra homines verba cognoscere
  Pueri iocum habent!
  Cum sit difficile nobis, Deus adiuvat nos;
  Svarog ipse gladios composuerunt nobis ludens ...
  Virtutem immensam dabit Virg;
  Unusquisque locum suum habebit in caelo.
  
  Bonum est cum terra floret
  Wehrmacht non nos ad genua adducet ...
  Clades non numerabit;
  Stalin, Lenin egregie, post nos est!
  
  Per totam Russiam, pueri pugnatores;
  Puellae pueris neque cedere neque...
  Dabis fines,
  Quia maximi sumus, judices!
  
  Stalingradum Nazis non dabimus.
  Moscuae Fritz vel ... non cedemus.
  In Russian Guido semper felix pugnare
  Obiurgamus ingenia - numquam stulte!
  
  Hic sunt puellae discalceati in snowdrift;
  in una acie superbi ...
  Hostem in sarcophago ejecerunt,
  Et Hitlerus erat satis vapulatus!
  
  Nunc fortiter Novum Eboracum pergimus;
  Paratus est ut inimicos discerpere ludens...
  Tales sumus latinas, omnes aquilae;
  Mox Magnifico Maio Victoria veniet!
  
  Bellum velut vulcano saevit
  Lava vomitus ira fluit ...
  USA abrupto ictu feriemus;
  Quamquam puella Komsomol in nive nuda est!
  
  Ne credas Tituli hunc esse gigantem;
  Noli credere Roosevelt etiam non claudus ...
  Sclavorum Deus, altissimus Virga una;
  et reget a sæculo usque ad sæculum!
  
  tam acuti gladii habemus
  Et credite scutum proiecto transfigi non posse.
  Ita ignavus modo clauditis
  Durissimo vultu conscientia torqueat!
  
  Lacus potentis hone justus est;
  Possunt perrumpere iussa .. .
  et tempus tempestatum erit;
  Audacter nos serere lectos, credo!
  
  Mors puella currit
  Nudo calcem nudam non impedit .. .
  credo dure caesurum hostem;
  Et crede Roosevelt non ridet!
  
  Quid putabat Moscuam iocose vexare?
  Et dona ingentia posside.
  Nos laniando, crede catervae;
  Vanis Patriam refrenare conatibus!
  
  Sed nostra Russia in amplitudine floret;
  Spatium generis gigantum...
  Illa progressus ad communismum producit;
  Cum populo et exercitu coniunguntur!
  
  Rex nos regit - Monarcha fortissimus;
  Qui provocavit inferos.
  Hostem oppressimus in pulverem
  Quanquam interdum tibi cum sanguine vincendum est!
  
  Non tacebimus milites
  Fortibus et sapienter victoria datur.
  Sicut bestia praedata lacerabitur;
  Et sol clare oritur per matrem!
  
  carnifex securim ferre non poterit;
  Gladius Russiae non hebetabit aculeum.
  Dominus velamen suum super Russiam expandit;
  Etsi interdum nobis non satis videtur!
  
  Nullis passeribus in bello locus,
  In ea aquilae cum clamore fero ...
  Hostem patriae saevite neca;
  Sanctus igitur fulgenti vultu humerosus.
  Svarog et Lada et Propugnator Perun.
  Aderunt nos in proeliis Ruteni...
  tu puer-heros inflexit solea;
  Nemo te iudicabit!
  
  Sed nunc victoria Rutenorum venit;
  New York ioculatores pugnatores liberati....
  Ceterum vita nostra est acus acerrima;
  Berolinum victi perficiamus iter!
  . CAPITULUM #4
  Brasilia, Venezuela, Mexici, aliaeque nationes Americae Foederatae Rei Publicae bellum indixerunt.
  Motus copiarum Russiae in civitatibus Americae septentrionalibus coepit. Vires quidem inaequales sunt. Russia et Germania et qualitate et quantitate meliores sunt.
  Puellae Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana pugnant in optima mundi piscina "Kondratenko"-III, vehiculum mobile cum longo dolato et celeri igne sclopeto. Valde agilis, humili silhouette.
  Pondo, piscina Kondratenko-3 circiter quadraginta talenta est et munita est. Et sclopetum, non obstante parva gente 76 mm, magna cum velocitate rostrum.
  Shermans, haec piscina ab aliquo angulo penetrari non potest. Ut...
  Puellae, discalceatis et in bikinis pugnantes, mox Americani exterminant et multum rident.
  Praesertim Natasha.
  - Gloria Russiae meae!
  Zoya propagines quoque. Hoc facit nudis digitis, impresso globulis globulis clamoribus;
  - Et omnem patriam!
  Ignibus Aurorae processit longius. Hostem ferit, denudans dentibus ait ;
  - Et superiores virtutes post nos sunt!
  At etiam puella ardentissime annuit! Nudis digitis urget ut globuli in schoeno.
  Et inde Svetlana ignes. Talis puella callidi et spunky. Emittit ab ore radios. Et cantat etiam:
  - Sum mundus stella! Citius curro quam etiam satanas!
  Talibus puellis diabolus non est terribilis. Americani triturant, Chicagoam arcte circumiacentes.
  Aliquam nec ex erat. Dicamus trivialiter tonant. Hae puellae sunt.
  Et iam praesidiarii Chicago inierunt. Nosce nostrum!
  Lacus Russiae iam Novi Eboraci appropinquabat. Tsar Vladimirus leviter manus fricat. Russi unquam eo usque progressi sunt?
  Puellae et in aere fortiter pugnant. Exempli gratia, duo bellus: Maria et Mirabela.
  Suos libellos, nudipedalia et bikini pulchritudines reportarunt. Illi ad literam nihil habent quod obsistat. Tales puellae hic sunt pulchrae et splendidae, ferox et bene affectatae.
  Maria iactum accendit, iecit duodecim aeroplana, in unum erupit et cantavit;
  - Gloria tibi, patria! In nomine Russia!
  Mirabela etiam accensus et intumescens;
  - Sed dux est in magnis viribus;
  Sclavos ad pugnam vocabit.
  Non facietis cum Russia
  Cum Vladimirus rex est!
  
  Firmo, valido, ferreo;
  A elit elit.
  Russi meliorem partem non egent -
  Solus populus tale aliquid somniavit!
  
  Patriae hostes Gehennam iter faciunt;
  Inimici Russiam non prohibere.
  vincemus spatium universi;
  Ocreas in agmine scintillant!
  Hae puellae pugnant et cantant dominos...
  Viam in media oppugnatione Novi Eboraci, primus cosmonautus Russicus in spatium volavit, circa planetam Terram volavit. Hoc autem aliud consecutio tsarist Russiae dynastiae Romanov.
  Tum Vindobonae praesidio deditur, mox Vindobonae cecidit.
  Oleg Rybachenko expugnatione claruit. Hic puer immortalis tamquam verus terminator pugnavit. Et nudis, puerilibus pedibus, pisas explosivae magnae potentiae perniciosae iecerunt.
  Invasit hostes haedus, simulque canebat, Ire compos;
  falco auctor sum Russicus;
  Quae regio servit potestati.
  Omnia in proeliis exemplis ostendam,
  Patria erit in gloria aeterna!
  
  Nos sumus filii Rode et filii eius
  Sanctus, magna Mama Lada ...
  Milites aquilas credunt;
  Merito venio ad laudum!
  Ama te sancta Russia;
  De terra quam mundus in corona iudicat ...
  Pro ore pugna et noli timere;
  Etsi aliquando daemon nos interimit!
  
  Nos Wehrmacht superabit
  Ad genua ne nos perducat
  Novi Eboraci dum ludere poteramus;
  Vladimirus tsar habemus - non Lenin!
  
  In regione horti florebunt sicut examen;
  et odor mellis odoris...
  Et mox Roosevelt kaput erit;
  Scimus et mundus novum aedificabit!
  
  infirmis spiritu nolite confidere
  Etenim vir in proeliis est omnipotens.
  Rex est, non miserabilis in proelio;
  Puer natus ululatus fortis!
  
  Im 'pioner servientes regis
  omnibus modis pugnare soleo .
  Christum amo et Stalin
  Et miles non est cum anima scurrilis!
  
  Regnum populorum erit
  Ubi Alba Deus regnat in aeternum...
  Fraus inexcogitabilis frangitur;
  Malus Cain in inferno ardet.
  
  Corona militis in saecula
  Communismus potens aedificare...
  Crede somnium adveho verus
  Hostes patriae occidamus!
  
  Gladii acutiores acinace
  et sicut laser novacula secant .
  Sic nos te percutiamus
  Quid Roosevelt dure vapulabit?
  
  Hitler nos et ledo nostis
  Si ascenderit in Russiam sicut serpens ...
  et erit paradisus in planeta;
  Licet interdum tectum frangere!
  
  Cum familia magna venit,
  ei sanctis serviemus...
  Victoria indefinita score;
  Pro gloria militis Russici!
  
  Russia magna est in omnibus;
  In ipsa gloria et in magna felicitate .
  Fluvius profundus
  Et interdum e coelo tempestatibus fundit!
  
  Non inter duo flumina interiectio;
  Natus humanitatis...
  In Russia prima persona
  Omnes homines sumus!
  
  Russia est terra
  qui pyramides aedificavit...
  Satanas ad terram
  Sed cherubim protege!
  
  Non numquam flecti erimus
  Slavi non servi ...
  Russicus aratrum terram arat;
  Noli prohibere gloriose caligas!
  
  Ubique Russia equo;
  Sedens cum rege magno.
  Februarii non prodere nos
  Sine Mamaia in Russia deductis!
  
  Ergo terra floret
  Omnes vincimus in mundo ...
  Gaudeamus calculum tuum recipiet;
  Ab ore Russian ad ripam!
  
  Quid vultis, fascist?
  A nobis cum fuste in facie ....
  Tot copias in Patria cognoscite;
  Vexillum Russiae tam superbum!
  Totus mundus subscribit nobis;
  Etiam vel tellus orci.
  Svarog tu es nobis idolum summum;
  Res nostra et creatio est!
  Ac die 3 Septembris 1943. Civitates Foederatae Americae omnino in deditionem venerunt. Sic Bellum Orbis Terrarum II finitum est, quod die XV mensis Maii anno MDCCCCXL incepit. Bellum gloriosum est pro Russia et victore.
  Multum sane ex hoc bello et Hitlerus et Mussolini obtinuerunt. Ambo dictatores possessiones in Africa, partim in Europa et in USA receperunt. Europa tandem inter terras divisa est. Et Bulgaria post referendum regnum Bulgariae ut pars Russiae facta est.
  Videtur quod mundus iterum redivivus et coloniae concoqui possint. Sed Hitlerus non esset utique Hitlerus, si plus vellet. Praesertim cladem Russiae. ejusque fines possidendam.
  Et sane Germani novis potentioribus armis premebant. Lacus "E" series et missilium ballisticarum ac praesertim scutellarum volantium.
  Nihilominus Tsarist Russia signanter Tertium Reich in missilibus ballisticis antecessit atque etiam ad lunam die 12 Aprilis 1951 advolavit.
  Et praedia seriei "E" qualitativam praestantiam in ones russicae non habebant.
  Et solum scutellae volantes mysterium erant. Per jet laminae, ad quodlibet genus brachii parvae penitus invulnerabilis evaserunt. Sed simul ipsi ignem non possent.
  Mussolini decessit et filius successit in regnum. Hitler eum pressit et adulescens pactus est cum Russia pugnare. Die XX mensis Aprilis anno MCMLV novum et tertium bellum incepit. Ex parte Hitlerorum erant: Italia, Brasilia, Argentina, Chile, Mexico, denique omnes Americae Latinae, excepta Cuba, quae Russiam sustentabat. Nec plures aliae regiones in mundo erant! Tertium bellum incepit die 20 mensis Aprilis anno 1955 . Et Tsar Vladimirus maximam partem regni sui provocavit.
  Sola res est quae eum consolari potuit, quod hoc bellum ultimum erit in historia bellorum in orbe terrarum. Cum omnes orbis terrarum regiones eam participant!
  Bene, cum bellum incepit, tum gerendum est! Impetu Tituli mirum non fuit. Hungaria, Iugoslavia, pars Russiae cum autonomia limitata, eorum tsar Vladimirus Tertius. Albania occupatur ab Italia. Omnes iussu. Germani ab oriente Prussia, Austria, Italia a meridie progredi conantur. Pugnae in Africa geruntur. Coitio nationum latinarum in Civitatibus Foederatis Americae. Sed non ipsum est. Modo bellum indixisse.
  Interea et Hitlerus copias in Europa maximas movit.
  Bellum et infernum exarsit. Postremum maius bellum in hominum historia.
  Germani in Hungaria in Budapest. Oleg Rybachenko pugnavit ibi. Vidit adhuc puerum quasi decem circiter. Verum est valde robustus, muscularis, ieiunus, ac praesertim quasi montanus immortalis. Etiam auctor et poeta Oleg Rybachenko immortalitatem accepit, sed ea lege ut puer decem annorum fiat et Russia puerili servit, sed corpore validissimo et celeriter. Et ipse puer post diem 1 mensis Ianuarii anno 1904 . Cum in portu Arthuro quasi casula pueri consedit. Ipse et puer non minimi sunt, sed fortes et celeriter ab initio, et tulerunt eum in navi.
  Cum autem dubitarent an angustus esset, Oleg Rybachenko denarium cupreum digitis in audendo inclinavit. Post hoc sine colloquio ad navem sublatus est.
  Puer multa praemia meruit, omnibus bellis participans. Eunuchus factus est. sed aspexit ut puer. Itaque, licet multa facinora praemia darent, puerum aeternum supra principem non approprient. Et iam Oleg Rybachenko plus quam dimidium in exercitu fuit. Ego diu penam praefecti merui, sed si ferream habeas valetudinem, cur deseris munus.
  Praeterea, sine computatoribus, ludum consolatur, televisionis quodam modo taediosum est. Et in exercitu dux es saltem milites gubernans. Tempus est adhuc utilatate.
  Generalissimo Kondratenko obiit. Magnus Praefectus Kolchak, qui Ushakov praestabat, mortuus est. Multi cum quibus Oleg Rybachenko incepit, iam non est ibi servitium.
  Accuratius, cum in obsidione Porti Arthuri omnes fere veterani obierunt. Solus Vovka manebat. Ipse etiam puer casula erat, iam iam sene avus erat. Veritas adhuc operatur. Miraturque quod Oleg idem puer manet, qui unam in corpore cicatricem non habet. Tale est phaenomenon per totum exercitum Russicum, tsarist notum. Pugnat veritas frigidissima.
  Puer Oleg nudis pedibus, eo iucundior et sollertior est. sclopetum post sclopetum intendit, et ignes Germanorum in seriei "E" subicit. Machinae Nazis simpliciter magnae sunt. Et nihil videtur eis prohibere.
  Sed puer aeternus tam bene rumpit metallum. Fritz depingit turres rescindit et cantat.
  - Tsar Vladimirus, Russicus Tsar ...
  Orthodoxorum princeps!
  Mox vincemus mundum,
  Post omnes cherub super nos est!
  Hitler erit terminus
  Et qui auscultavit - Euge!
  Et puer, quasi grenade iaciens, discalceatus, cum infantis pede. Avus Vovka barbatus mox caput movet.
  Plus quinquaginta annos pueri, scriptor et poeta Oleg Rybachenko saeculo vicesimo consumpserunt. Et vidi, fateor, multum. Immortalis, iam pridem omne timoris. Et bellum eum commonuit de consilio computatorio.
  Facilis erat ac risus. Et nimium lubuit pugnare. Bonum est ros matutino sub pedibus nudis, et puer aeternus es lavans, et in brevium ordine indutus!
  Oleg Rybachenko in bracis et discalceatis currere permittitur. Retro in Port Arthur, haedus me docuit sine calceis ambulare, etiam in frigore. Corpus immortale non potest frigere nec aegrotare, sed cito frigere, quod non nocet. Velut Petrus Pan. Et fere iucundum est in nive discalceatum currere. In motu, frigus fere non sentitur, cum quiesces, nudis pedibus leviter tan! At puero, leve est.
  Sed etiam sunt veneficae puellae Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Etiam bello intersint. Sed tempus non elit sed semper. Montem Altissimum custodire adiuvit quando grave erat. Pugnaverunt ibi pulchritudines nudis pedibus et in bikinis. Pedes nudis pedibus iecerunt, discos aspere acuerunt.
  R. Et gladiis. Et Oleg Rybachenko e machina sclopeto eruitur - seniores socii occisi sunt. Ac per hoc, oppugnatio Samurai haeret, et mons Altissimus inexpugnabilis evasit!
  Puellae et aerobaticas Valkyries summum genus suum demonstraverunt.
  Jam Germani tegunt. Exercitus tsarist paratus est ad bellum. Quod Führer mirum imperatoriae non potuit assequi.
  Et copiae Russorum fortiter pugnant. Videtur quod Hitlerus sibi non semel execretur ad tale bellum inchoandum. Praeterea, non obstante quod Fuhrer duas partes Europae et tertiam Africam in armis habeat, sed tamen
  non est aemulus Russiae.
  Et militum quidem numerus. et Italici milites infirmi sunt. Nationes Americae Latinae bellum pigre participant. Exercitus eorum technice et organice non sunt valde bona.
  Ita Russia adhuc hostes defendendo cingit.
  Tank "Kondratenko" -6 admodum via est pugnandi cum hac serie. Ita ac "Nikolay" gravior est, ut machina validissima se ostendit.
  Russis gravioribus monstris Germanorum pugnare possunt.
  Praesertim de "Nikolay" -4 ubi cantavit Alenka, puellae sunt pulcherrimae et in bikini.
  Gun in 130 mm gente. Quomodo fascists ferire. Frustra Hitler papaver in Russia Tsarist. Praesent non elit sed ipsum facilisis pellentesque.
  Anyuta premebat globulum globulum nudis digitis et canebat;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Et quam decor ridebit!
  Et tunc Augustinus proiectum in hostes accendet. Confringe metallum et canta;
  Corda nostra concorditer faciamus!
  Necnon et globulis phabulis nudis digitis urget. Haec puella vere frigida est!
  Et hic Maria similis lupanet. Et fascistas scindite. Hostem perde et.
  Digitis nudis utens. Et etiam cantare;
  - In nomine sanctae Deiparae! Sit pugnator simpliciter frigidus!
  Rident risum, dentes ostendite!
  Et tunc Olympia cum lupanet gravi proiecto. Post omnes, iustus est quod tibi opus est - pomum succi plenum!
  Puellae iterum perruperunt et E-L, turrim pulsaverunt et rident.
  Alenka proiectum misit, E-C opprimens, perforans. Ac nudis utens digitis. Cur puella cantat;
  - Frange hostem!
  et Anyuta terit, nudis utens pedibus et stridore;
  - Fritz kaput!
  Et tunc percussit Augustinus. Aptissime etiam et nudis digitis utens, trepidi;
  - Finis Hitler!
  Et tunc Maria valde infensi addet. Contere fascists et stridore ::
  - Et qui audiunt, bene fecerunt!
  Et linguam eius ostende!
  Et deinde Olympias proiecto, caesis adversariis.
  Itemque nudis pedibus in curriculo dimittendi et canendi;
  - Summa venumdari!
  Et iterum puella linguam tollet et ostendet eam.
  Incidunt...
  Germani, post mensem pugnatum ab initio inferrent, a quinquaginta ad centum chiliometra progressi sunt et gravia etiam ingentia detrimenta passi sunt. et Italici in Africa in lebete confecti et circumventi. Eorum copiae modice victi sunt.
  Hic die XXI mensis Maii Adolfus Hitler in exercitum vocare iussit omnes arma ferre a quindecim ad sexaginta quinque. Exercitus tsarist subsidiis evellebat.
  Quod evenit, Germanica discs non tam atrox in usu sunt. Verum, aeroplana Russica cum ariete oppugnare possunt. Sed hinc abire potes, propter manaeuverabilitatem machinarum exercitus tsarist.
  Et calculus Hitleri ad telum miraculum invulnerabili omnino non materiavit.
  Adhuc exercitus tsarist in defensus erat. Munitionis munimen prae- fossum, validum, munitum. Spirare Hitler. Sed in Africa debiliorem potes premere, Italice socium.
  Si Fuhrer bellum cum Russia tsarist proficisci non decreverit, proculdubio in historia descendet magnus et maximus dux Germaniae. et ideo voluit mundum regere, et quid inde?
  Puellae Russicae frigidissimae sunt post omnes in mundo.
  Oleg Rybachenko, ut semper, ante praelium. Eum neque glans neque fragmenta. Desperatus est et frigus guy.
  Puer in brevibus et discalceatis, contra Nazis. Et iacit tasque in eis et pluviam plumbeam incurrit.
  Ita est misericordia quod Kondratenko non est splendidus, sed duces sunt iuvenes et capaces. Praesertim Field Marshal Vasilevsky, qui primo bello mundano iam exstitit. Et imperat strenue ac docte.
  Et Fritzius, in lenta defensione bumping, in ea spe haeret. Sed adhuc conantur erumpere.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus ridet, dentibus denudat et cantat;
  - Mea mater! Sancta Mater mea!
  Et quomodo etiam nudo pede proiicit grenam.
  Et hic Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana proelium inierunt. Hae puellae aeternae veneficae ancillae Dei sacri sunt Rod. Non semper pugnant, alioquin Russia totum orbem vicerat. Sed semper ac mi.
  Puellae amant necare: hae puellae sunt!
  Et quomodo ambulabunt in Nazis, et quomodo emundabuntur...
  Et digitos nudo iaciunt orbes, Fritzium necantes.
  Nazis haeretis magis ac magis damna patiuntur. Vasilevsky magnus princeps gubernator Nazis et Italos in Africa frangendos proponit. Ita magis expediti sunt, et melius maneuverabilitatis, lacus Russiae commodum habebit. Et in Europa feram currere Nazis. Ita ut suas facultates funditus exhauriant.
  Tsar Vladimirus tale consilium accepit. Novae copiae in Africam translatae sunt.
  Elisabeth et socii eius in Libya pugnaverunt, interclusis unitates Italicas. Ibi calidum est et puella grata est in bikini. Novissimum piscinam "Kondratenko" -6 habent, in qua viri dignitates Italicorum et Fritzorum praetereunt, eosque confidenter confringunt.
  Elisabeth ad piscinam ignes ab Imperio Mussolini Jr. et dicit:
  - In maria, in undis, pilum pilum et caftan ambula!
  Ususque pedum sane nudis.
  Ekaterina propagines proximus. Germanus currus pugnis et fremit;
  - In Russia Tsar Vladimirus est heros!
  Elena eam percutit, Fritzorum sclopetum auto- remectum verberat et stridit;
  - Pro matre, occidis Hitler!
  Postremo Olympia proiectum dimittent. Fritz contere, opprime et stridere;
  - Egregius eveniet!
  Utitur autem etiam nudis digitis pedum puerorum.
  In Africa, nuper Maio et primo Iunio, copiae Russorum significantes successus sunt. Pugnatum est in fines Libyae et Aethiopiae. Die 12. Iunii Tripoli incidit. Et die XV mensis Iunii, metropolis Aethiopiae, ductus est in motu. Milites autem Mussolini Ir corruerunt. Heu, patrem non alere.
  Gloriam quoque victori. Sed Mussolini, Anglis et Gallis coloniis acceptis, Caesarem se reputabat. Sed superare Caesarem supra vires videtur.
  Oleg Rybachenko cum imperio pugnae pugnavit. Ita fortiter ut Germani justos praediorum ex igne cotidie amiserunt. Puer etiam alius crucem auream consecutus est. Deniquc eadem omnia, promissi longi meriti maioris dignitatis sunt.
  Antea non appropriatur, quia puer similis est. Sed puer egregiam virtutem ostendit. & pugnandi facultatem.
  Die 22 Iunii 1955, copiae Russorum in Africa tandem Somalia Italiae captae sunt. Et die 25 iunii 1955 reliquiae copiarum Italicarum in Aethiopia deduntur.
  Exercitus Caesareae confidenter vicit. Mainstein, qui optimus dux Tertii Reich habebatur, in suo commentario scripsit:
  - Nos ursi infernales experrecti sumus! Nunc discerpimur!
  Fine Iunio Germani tanta damna passi sunt ut ultro in Europa suspendere cogerentur.
  Tsar Vladimirus pressuram in Africa augere iussit. Primum continentem Nigrum, deinde omnia alia, dixit Monarcha egregius! Germani in Scandinavia progredi conati sunt die 1 mensis Iulii anno 1955 . At Stockholmiae ruunt, sed in densissimam defensionem offendunt. et ingentem stragem passi sunt.
  Ineunte Iulio 1955, copiae Russorum Algeria Germanorum inierunt.
  Libya iam erat in dicione Russiae Tsarist. taetrum et ansas Nigri.
  Lacus Elisabethae turba Nazis pugnat. Calidum est et puellae etiam bracas suas exuerunt et nunc tantum subligar in piscina Kondratenko-6 induunt. Accuratius apud Nazis.
  Velit et magna rerum.
  Tsarist Russia adhuc terra autocratica est. Et adhuc parlamentum non habet. neque novis rebus studentes, neque Duma confirmata est. Ipsi reges in potestate se limitare nolunt. Fuhrer et Duce dictatores sunt. Hoc est, bellum duarum systematum cum imperiorum imperiorum.
  Sed Russia tsarist magis naturalis est. Et est contumax et implacabilis pugna.
  Elisabetha puga pyga gaudii nudis digitis ac proiectio ignibus urget. Purgato sibi;
  Frangamus fascists!
  Ekaterina etiam globulum globulum cum nudo digito pressit et occisorem pursum dimisit;
  Hitler demus!
  Elena quoque nazis pulsat, pulsat et stridore;
  - Discerpam!
  Tum quomodo renidere! Nudaque crura globulis globulis premet.
  Et deinde olympiade quomodo eveniat, et quomodo lupaen. Conteret omnes et suggillat;
  - Transitus infernalis et turba.
  Noli oblivisci tesserae globuli nudis digitis premere. Hostem feriunt.
  Milites quidem fortissimi sunt et ingenio micantes.
  Oleg Rybachenko interim alium impetum Fritz repellebat et cecinit;
  - Pro matre et Vladimirus Tsar - eia!
  Ita in historia reali talis imperator Russiae a se declaratus fuit, Vladimirus Tertius, caput dynastiae Romanov. Et revera anno MCMXXXVIII regnare coepit. Et tunc Vladimirus evenit - rex verus, et quidem magnus! Vladimirus Kirillovich Romanov tsar est qui habet omnem casum adeundi imperatoris totius Terrae!
  Post victoriam, vel potius reflexionem oppugnationis, Oleg Rybachenko cum suis subditis chartas commutavit. Puer in brevibus, flavis, lacertis valde, et sculptus cano pugnatoribus ludebat. Etiam mirum, Oleg maior omnibus. Sed hic puer se abscindit.
  Recordatus Portus Arthuri heroicum praesidium a quo gloria Russiae orta est. Magna simul gloria .
  Di immortales pueri dixerunt;
  - Ita omnia nostra problemata solvimus! Mox erit momentum, cum homines se invicem numquam occident!
  Convenerunt milites et duces;
  - Nempe Major! Non occident!
  Oleg vitta aspexit multis numismata. Ita iam tot ordines, pauci imperatores. Et bene esset tibi nomen habere. Princeps, Comes, Dux!
  Dux Rybachenko - pulchra sonat!
  Et puer altius desiluit et in turntable trahebat.
  Germani oppugnare conati sunt, sed iterum repulsi sunt et perampla irreparabile damnum passi sunt.
  Mense Iulio, exercitus Russiae novos, maiores successus in Africa, consecutus est. Dum ibi impetus tsarist exercitus asperitas. Algeria multa optima arma Russiae habet. Fine mensis Germani in lebete circumventi ac vastati sunt.
  Mense Augusto copiae Russicae etiam Mauritaniam irrumpunt. Vehementer pugnaverunt, puellae in piscina "Kondratenko" -6, in densitatem eius irrumpens.
  Omnes subinde nuntiabantur deditionis Germanorum de urbibus capta.
  Pugnae in Nigeria ac diversis in locis. Russi numeros et magis technicos mobiles susceperunt et auxilio incolarum localium, quod fascistae racist contra se verterunt.
  Africa quidem infirma nexum evasit in consilio Hitleri et Mussolini Jr.
  Russia ibi praevaluit ... Et mense Septembri lente evellendi copiae in Norvegia motae sunt. Ingenti detrimenta Nazis. Et Alenka et gallus eius piscinam equitaverunt. Novissima piscina "Nikolay" -5 gravis, probata est plus quam series E.
  Etiam tam potens piscina quam E-200 per tormenta machinae tsarist iter fecit.
  Alyonka, globulis claviculi nudis digitis premens, manibus contente terebat;
  - Sum aliquid quod Wehrmacht frangere possit!
  Anyuta etiam puga nudis digitis impressa, per currum Germanicum impugnatum ac confirmatum est;
  - Wehrmacht nos in pulverem delebimus! Nam potentia tsarism!
  Augustinus frigus accensus est, et clamabat;
  - Et sub communismo vivemus!
  Maria libenter cum hoc consensit:
  - Ita, sub tsarist communismi!
  Et nudis digitis impressa globulis globulis. Et simul ut lupanet hostem premat.
  Et hic Marusya stridebit;
  - Omnino!
  Et etiam nudis digitis conjunctionem globulum premet.
  . CAPITULUM #5
  Copiae Russicae iam Osloam circumdederunt. Pro omni rubo et domo pugnat.
  In mediam aciem iterum exercitus Germanorum ingrata repellit. Oleg Rybachenko, ut semper, in fronte est et confidenter pugnat. Tormenta Russiae sicut horologium operatur.
  Omnes accurate et emendate...
  Mense Octobri copiae Russicae tandem Africam a terrestribus commeatibus absciverunt, Mauritania liberantes. Nazis in quadam aheno se invenisse.
  Etiam in jugis atram. Hitler ira contremuit, sed nihil manducare potuit.
  Imo se in Russiam infixit... Hiems appropinquabat. Oleg Rybachenko, licet ninguit, discalceatus adhuc et in brevibus currit. Age, puer, - quid capies! Et admodum intrepidus puer.
  Et pedibus nudis tasque iacit.
  Et canit;
  - Currat inepte;
  Lacus armati in puddles...
  Et in tecto machina tormentarii est.
  Cheburashka gunner,
  Crocodilus gunner!
  Shakoklyak est in oppugnatione!
  Termino puer nudis digitis grenade eiecit, divulsis Nazis et cecinit:
  - Et ego cum dynamite ludo;
  Coram transeuntibus!
  Quomodo Fritz frena fugiunt!
  Omnes mendaces sunt, et ego vado!
  Puer vero ridiculus est! Sed iam in exercitu eius per annos amplius quinquaginta. Et mox demonium! Etiam flavi!
  Oleg Rybachenko nudo pede grenade iterum iacit et fremit;
  - Gloria Tsar et Nicolao et Vladimiro Tertio!
  Et cogitavi ne confundantur Vladimir Kirillovich Romanov cum Vladimir Putin! Populus Romanov magna tsars mirabilis sunt familiae! Qui Russiam maximum imperium fecerunt!
  Et non ita fortuna corrumpitur quam Putin!
  Nunc autem copiae Russorum alium impetum repellunt.
  Novembres venit. Nazis anhelarent. Sed subsidia nova in proelium mittuntur. Iam in Africa confecti sunt. Fascists difficile est.
  Sic eximunt captivos iram suam. Hic pulcram Nicolettam obtinuit. Diripuerunt eam ad pantias et duxerunt eam per Novembrem Novembrem nivem.
  Puella manibus ligatis, paene nuda, per nives ambulat, nuda et decora vestigia relinquit. Tam pulchra est. Sequuntur eam Germani flagellis caeduntur. Ipsi ipsi formam suam pulsant. Sanguis e dorsum laceri stillat.
  Nicoletta modo gritted dentibus suis. Ac superbe caput erigit. Et crines eius rubentes volitant sicut vexillum proletarium.
  Ac nudis pedibus etiam coccinea, sed puella ne supercilium quidem erigit.
  Quanta animi virtus habet.
  Quamuis Nazis iam acceperat et in nudo pectore facem ponat. Sed tunc puella tantum horruit, sed non clamavit.
  Tantam fidem habet.
  Puella eculeo evellitur, articuli eius torquentur. Tunc sub pedibus nudis ignis accenditur. Nudos pedes pulchritudinis lambit. Et candentibus catenis nudum corpus decoris verberant.
  Nicoletta respondens cantavit;
  Ego sum Chernobog, filia Dei mali;
  Ego chaos creo, ego interitum sererem...
  Magnitudo mea superari non potest;
  Tantum ardet in animo ultio furit!
  
  Ut puer volui bonam puellam;
  Ea carmina scripsit et feles pavit ...
  Surrexit diluculo
  supra volitabant alae cherubin.
  
  nunc scio quid sit malum
  Quid facit infelix mundus iste.
  Et quid est quod dicis bonum?
  Ecce interitus ardenter amatur!
  
  Ostenditque puellarem fervorem;
  Quae fulgens filia Dei facta est.
  vincemus spatia universi;
  Ostendamus fortitudinem, potentissimam!
  
  Magne pater, Chernobog iste;
  Chaos, bella in universum.
  Rogas ut Svarog auxilium;
  Profecto mercedem habes!
  
  Sic dixi : Salvum fac Dominum.
  ferveat ira in corde tuo.
  Felicitatem aedificabimus, credo in sanguine;
  Repleatur uterus usque ad summum.
  
  astutiam, vilitatem et dolum amo;
  Quomodo tyrannum fallere Stalin...
  Non erubescam
  Et quantum nebula est in mundo!
  
  Hic monebam ut vehementem motum moveret;
  Unum ictu ad perdendum malum.
  Sed Deus nigerrimus adamavit;
  In omnibus rebus tam his quam posteris!
  
  Quam soleat esse ad malum,
  et in corde irae furiosa nutritur .. .
  Disparuit cupido gaudii bonitatis;
  Quam primum e basi penetravit ira!
  
  Quid de Stalino - Malum quoque?
  De Hitler, nulla quaestio est.
  Genghis Khan tam frigus latronis
  Et quam multas animas debilitari curavit!
  
  Dico itaque quare bene?
  Nulla sit amet lorem in ipsum...
  Cum picus es, scalpro mens tua est;
  Et evanuerunt, cum stultae cogitationes!
  
  Sic mihi et aliis dico,
  Servite virtuti sicut atramentum nigrum.
  tum spatium universi vincemus;
  Undas universi perrumpant!
  
  Faciamus malum tam forte
  Dabit inmortalitatis iram;
  Debiles spiritu iam exploduntur;
  Et nos in hoc fortissimi homines sumus!
  
  Denique ubique firmiores fiemus;
  Gladium sanguinis super universum.
  et cum illa erit furor noster,
  Vocationem fati plenam accipiemus!
  
  Ego denique Chernobog fidelis sum;
  Hoc vis obscura toto corde servio ...
  Anima mea sicut alae aquilae
  Qui apud Deum Nigrum sunt invictissimi!
  Bellum inter Russiam et Hitler coalitio continuatum est. Decembri tandem copiae Russorum Italos compleverunt, eos in Africam in deditionem compulit, et Germanos ibi prope complevit. Fritz and Norvegica sublatum est.
  Exercitus autem tsarist in excursionibus 25 Decembris ibat. Acriter pugnatum est. Hieme obterere Russorum haud dubie validiores erant. Defensio hostium traiectus.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, discalceatus et in brevibus per nivem cucurrit, cantans:
  - Extremum hoc atque maximum proelium est! Moriamur pro patria - milites post me sunt!
  Lacus Russiae valde perniciosus in machinarum turbine gas. Nec tam facile Nazis eos prohibere potest.
  Hic praemisit "Nikolay" -5. Habet quinque puellas quae ferventer cantant;
  - Nemo nos obsistit, orbis Russiae vinci non potest!
  Et ex tormento quomodo ruere! Revera evenit sicut magna! Puellae frigus, in bikinis et discalceatis. Et iacientes se, nec desistere putant.
  Ferae sunt iustae, phreneticae potentiae.
  Alyonushka non solum sagittam amat, quamvis globulum nudis digitis pressit et Germanos ferire, sed etiam fabulas componere.
  Exempli gratia, scripsit quomodo puella in longinquas terras ivit ad servandum catulum. Per dies triginta tres nudis pedibus in via petrosa ambulavi, teneras cruore crura deprimens.
  Atqui animal invenire potui. Hoc optatum servavit nympha, et puella principi nupsit.
  Alyonushka autem cogitavit, quare viro indiget ad praefectum exercitus Russiae? Melior est amantis fasciculum habere. Et plus pecuniae ac magis fun. Ceterum homines tam dissimiles sunt. Et cum illis diversimode voluptatem utique experimini. Quid de marito? Cito habebis cum eo terebravisse et terebravisse!
  Iuvenis autem, qui iam adultum mundum detegere coepit, multo magis iucunda est.
  Et Alenka propagines iterum Germanos E-C feriendo.
  Et movet pedes pulcherrimas, sicut antiquae deae Graecae.
  Et tunc Anyuta propagines. Etiam pedum nudis. Tormentum germanicum frangit.
  Tum puella dixit;
  - Multi callidi sunt in Russia, sed Tsar Vladimirus est optimus regum!
  Augustinus:
  - Et Nicolaus II non malus! O nesciebamus reges cognoscere!
  Maria canebat, nudo digitorum ope fusa ad Nazis et ridentem:
  - Necesse est Russos obedire, corde puro et sapientiori! Et ad gloriam Nicolai, rex regum magnus est!
  Et Marusya aliquid cecinit ... At ipsa etiam nudis pedibus ludit ...
  Copiae Russiae procedunt. Oleg Rybachenko etiam pugnat. Puer adhuc decem annos natus est. Tanta est immortalitatis pretium. At quam bene et hilarem se sentit! Tanta vis est et innabilis fluxus potentiae.
  Puer nudo pede grenade iacit et stridore;
  - Tigris sum, non cattus, nunc in me vivit, non Leopoldus, sed Pardus!
  Maior puer, ut semper, ictu micans est. Noli prohibere Nazis.
  Hic Russorum copiae Kalendis Ianuariis iam suis copiis Germaniae et Italiae agrum purgaverunt, atque in possessionem Tertii Reich inierunt.
  Eodem tempore unitates Russiae Mexicum intraverunt. Novus annus 1956 venit.
  Nam Russis novis victoriis incohavit. Reliquias Germanorum militum in Africa VII Kalendas Februarii dediderunt. Totus autem Continens Niger Russian factus est.
  Nunc a daemone possesso Fuhrer intellexit eum penitus daturum esse. et tractatus Russiae obtulit.
  Cui Tsar Vladimirus respondit:
  - Tantum loqui de absoluta condicione Tertii Reich et Italiae!
  Quae sapientissima verba! Bellum autem prosequitur. Oleg Rybachenko, scilicet, ante impetum. Copiae Russiae Orientalem Prussiam ingressi sunt. Funes defensionis hic valent. Praelia erumpere habes, et non cito progrederis.
  Una media intermissum erat tormenta auto-promissa cum Alexandro-IV bomber. Et letalis valde validus.
  Etiam et puellas pulchras hic quomodo hie celebramus. Projectilia deducunt nudis digitis utentes globulis globulis gaudio. Pilellas et pillboxes hostium dele.
  Puellae per nivem audacter currunt - Id est quod feminae Russicae sunt. Et ab Indis et Seres in bellum conjicitur. Hi jam proprie fossarum aditus cadaveribus complent. Sed tamen expedita sumo.
  Exercitus Russiae in se movetur.
  Attamen gubernator Vasilevsky principale ictum in Italiam transfert - quae multo debilior est. Et nunc Russi milites unam post alteram victoriam vincunt.
  Januarius feliciter fuit. Copiae Russorum Italos everterunt et Alpes straverunt. Et mense Februario Venetias occupaverunt. Et ingressi sunt Lorbandiniam. Eciam Poznan. Germani sese receperunt. Klaipeda cecidit II Idus Martii. Copiae Russorum per Orientem Prussiam in defensione nimis densa progressae sunt. I. Ad literam urere modo conchis.
  Sed in Italia pasta ante corruit. Et copiae Russorum Romam ruerunt. Die 30 Martii 1956 oppugnatio capitis Italiae coepit. Sic populus ad ambitiones Mussolinae familiae solvit.
  Romae caput Italiae oppugnatur. Pugnae sunt feroces. quanquam Itali magis magisque omisso. Hic puellae pulcherrimae et bikinis et discalceatis pugnant. Milites tasque cum cruribus iactant et armatores Mussolini pulsant.
  Hinc formosae puellae, et sane admodum pudici. Et cum musculis Titanum. Quomodo autem nudis pedibus tasque iecerint, simpliciter mirum est.
  Natashka progreditur et propagines, dum crepat;
  - Nam speciosus est in corde Materna, meus fulgidus ignis ardet!
  Zoya, incendens, canit una;
  - Aperiamus ostium artibus! Fides nostra et rex monolith est!
  Et tunc est Aurora, quasi nudorum digitorum, rufus canis solvet orbes. et excidunt Itali.
  Et tunc Svetlana canit infensi dentibus denudans;
  - Nos omnes necabo! Conteret omnes nos!
  Nudis pedibus iactant orbes fascists tere. Ita Mussolini in puellarum coetum obtinuit. Aprilis oppugnatio anno MDCCCCLVI atrox fuit et valde imaginaria.
  Et hic lacus aguntur, columnae ignis tartareae e truncis suis erumpunt.
  Puellae nudo pede tasque procedunt et iaciunt. Et quomodo aliquid cruentum exspuant.
  Et rident...
  Natasha ferventer cecinit;
  - Tsar Vladimirus, da Hitler in facie!
  Et oculis sapphiri connivent. Tam mira puella.
  Fero rabie ruunt virgines. Machinae sclopeta emittunt. Hostes detondunt, Nazis disperserunt. Et postea olympiade s. Et in manibus potentis heros flammeum tenet. Et accipiet eam, et percutiet, sed quomodo vapulabit.
  Astulae Nazis in omnes partes volant. Milites quoque quomodo ridere volunt.
  Tunc canet:
  - Mussolini vapulabunt! Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum, oculis sapphiro, nutat! et Nazis percussum.
  Et quid vis? Roma aliquando a Sclavis Attila duce capta est. Nunc Russi occupant.
  Olympias sartagines adversarios iaculantis tigno vivos cecinit;
  - Sol spei
  Rure iterum surgit..
  Russia vincit ut prius -
  Milites Wehrmacht verberat!
  
  Aquila in planeta Russian
  alis patulis exue.. .
  Inimicus ad rationem vocabitur -
  Vincetur - rumpitur!
  Post Romam cladem Italici milites in deditionem concurrentes coeperunt. Imperio Mussolini, hic junior particeps militaris Tertii Reich, incendio descendit.
  Russorum copiae Neapolim paene nullo resistente occupaverunt et in Siciliam traiecerunt. ibi quoque prope nulla erat resistentia. Erat autem Hitlerus hystericus.
  Fine Maio Italia confecta est. Centum milia captivorum ducti sunt.
  Puellae Russicae genibus ponuntur et nudae pedes osculari se compellebant. Illi officiose chuckled. Id nonnulli, praesertim iuvenes, alacres fecerunt.
  Puellae satis gemebant.
  Puer aeternus Oleg Rybachenko captivos nudos et pueriles pedes osculari coegit.
  Satis libenter fecerunt. Pueri erant valde formosi, musculi et flavi. Verum erat adhuc parvus, et nolebat aliquid gravius facere cum feminis. At cum aspera calcanea lingua titillat - pulchrum est!
  Oleg Rybachenko ducem cepit, et alium ordinem recepit. Ipsum dolor quam erat.
  Mussolini Jr. suo comitatu proditus, et tsarist Russia aliam victoriam accepit. Nec Sr. Benedito Mussolini ad eius ignominiam et fascismi ruinam in Italia vixit. Eadem tamen fata Nazis in Germania exspectaverunt. Copiae Russicae primo mense Iunio 1956 inferrent. Austria principale scopum erat.
  Elizaveta et socii sui in "Nikolay" -5 contra Germanos commoti sunt. Copiae Russiae Viennam circumdare petiverunt.
  Fuhrer sane in difficili loco se invenit. Possessiones Germanorum in Africa, Scandinavia et plerisque USA perierunt. Praelia iam geruntur in solo Tertii Reich territorii. Quod quidem Germanis insuave rubet. Copiae Russiae etiam Mexico ingressi sunt. Domina Gray de Monca in hac regione cantavit praeerat.
  Et Elizabetha -5 circa Viennam ducit. Praecipuus eius adversarius est E-50, quem machina tsarista quasi deletor transverberat.
  Elizabetha accensus est, nudis digitis utens, globulis in gaudio baculo premens.
  Alemanni cisternina percute et pipiabat:
  - Damus corda nostra pro beato Nicolao Russia!
  Ekaterina etiam nudis digitis accendit et socium suum correxit;
  - Probabiliter, omnia eadem, rectius Vladimir!
  Elisabetha nudis digitis iterum accendit et pipiabat;
  - Sed adhuc Nicolaus imperator fuit, qui, data nobis multitudine Sinarum, Russiam invictam fecit!
  Sinenses enim pedites ad expugnanda loca Germanorum missa omnino ante erant. Proprie cadavera projecerunt. sed perruperunt.
  Plerumque Russi in elit et lacus pugnaverunt. Pedestria a Seres, Indi, Asiani. Multae sunt Sinenses. Praeterea splendidum caput Nicolaus II induxit polygamiam cum orthodoxia reformandi et homines extra Sinenses in proelium mittuntur. Et Russi viduas et Sinenses uxores innuptas accipiunt.
  Astutiae militaris.
  Sinenses oppugnatione scandunt, et munimenta Germanorum perrumpunt.
  Elena, nudis digitis utens, globulis globulis globulis urget et iterum Fritzium percutit.
  Et canit;
  - Pro sancta Russia fortiter pugnabimus!
  Post hoc puella tollet et connivet. Et dentes albis nudum. Ac ferox est.
  Et hic quomodo Olympia frangantur. triturat autem et digitos terit.
  Tunc clamabit:
  - Mortiferum aspidis sum!
  Notandum est piscinam E-50 periculosam esse posse. Eius tormentum 88mm cum 100EL doliolum est igneum rapidum, duodecim gyros per minutas et accuratissimas. Saepe arma ferit et laedere potest.
  Puellae igitur piscinam Germanicam de via principali servare conantur. Praesertim propinquus, eius penetrans facultas obturbationem auget. Et Germani nucleum habent in concha vel ex uranio vel tungsten. Verum, post Africam amissam Uranium in Congo depositis, Germanorum vires arescere coeperunt.
  Puellae autem tam pulchrae et discalceatae sunt et frigus.
  Hic sibi alacres cantant;
  - Lucet ut sidus super omnem mundum;
  Per tenebras tenebras...
  Magnus heros Tsar Vladimirus,
  Nullam dolor, nulla metus!
  
  Hostes recedunt ante te
  Turba laetatur...
  Russia te recipit -
  Magna manus regit!
  Pugnae, nihil contra eas dicere potes. Pedes eorum nudi et excisi sunt. Cum Germani eos captos osculantur, manifestum est tam puellas quam viros esse. Et milites admodum strepunt.
  Et denudarunt margaritam suam.
  Illae sunt quaedam puellae frigus. Et nudis digitis alius fascistus ab Elisabetha eliditur.
  deinde, ut ait;
  - Gloria magna Patri!
  Et sic Katherina sagittabit. Aries inimicum piscina macerabit Fritz et stridebit;
  - Mors hostibus!
  Ibi etiam Elena nudis digitis utens, globulis stimulis urget. Et pipiat:
  - Pro matre magna!
  Et tunc proiectum deducet et Olympia praestantia - etiam flava. Et dum pipiat;
  - Pro magna Russia!
  Puellae omni studio plenae sunt.
  Hic venit E-75 lacus. tormentum eius potentius est: 128mm, et plus damni facere potest. Praeterea haec piscina meliorem fidem et armaturam densiorem habet.
  Elisabeth autem similis est fatuo. Et letale aliquid penetrans eminus eximet. Et tantum fragmenta metalli avulsi remanent ex germanico.
  et puella canet;
  - Sancta pulchritudo et magnum somnium!
  Deinde, ostendet linguam suam.
  Lacus Germanicus E-75 nuper grandior factus est. Iam fistulae longiores habent, quod sinit te facillime agere cum Russiae praesertim, quae faciliora sunt. Et hoc periculosius Fritzius facit.
  Sed puellae Sovieticae hoc non praepediuntur. Ac opprimunt Fritz.
  Et ipsi milites magis in calore bikini et discalceati sunt. Ac confidenter admodum pugnant.
  Nimio vincunt.
  Catharina in Nazis accensus et cecinit;
  - At honestum esse! Fritz sine exceptione omnia opprimo!
  Elena etiam nudis excanduit in pofterioribus, & pipiabat;
  - Omnes feremus et sane!
  Olympia etiam Nazis sine misericordia pulsant. Illa tam invicta canis est.
  Ac ope etiam pedum nudorum.
  Natasha et turma eius in Kondratenko-6 lacus pugnant. Haec raeda paulo levior est, sed mobilior quam Nikolai. Quippe minore pondere, gente minor, armatura paulo tenuior est. Et hoc est multo maius periculum moriendi.
  Puellae, inquam, omnino non erubescunt. et pugnant sicut gigantes proelii.
  Natasha cantat, active dirigens;
  - Nostra erit victoria!
  Et globulis nudo pede premit globulis.
  Zoya etiam sarmenta, ope nudis cruribus et stridore;
  - Vladimirus deinceps Tsar!
  Et omnes puellae latrant in choro;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Post hoc Aurora accensus, Germanicam piscinam convertit et edidit;
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincet!
  Ipsa etiam nudos pedes quassavit.
  Tum Svetlana in nudis digitis utens, in summo pulmonis fremuit;
  - Russi furiose pugnant!
  Et omnes puellae in choro exclamaverunt:
  - Pugnus fortis militis!
  rursusque in bella ruunt. Accurate et accurate iace!
  Hic nautae Ioannae venit, Mexicanos feriendo. Ipsa est etiam domina valde callida et pulchra.
  et puellae in curru suo nudis pedibus et in bikinis. Se truculento et placido furore pugnant.
  Tunc Gertrudis accensus, nudis digitis utens, pipiabat;
  - Puella sum, quae omnes secundo scissura destruet!
  Et hic Malanya quasi lupanet. Lacus Latinam frange eminus.
  Et ibi Matilda nudis digitis eam adiuvante percutiet.
  Et ridete:
  - Super puellam habeo!
  & bellatores supremi ac furiosi ordinis. Infirmi aut irati non sentiunt.
  Cum futuis, they futuis.
  Et Alyonka etiam confidenter pugnat.
  A fine Iunii, Vienna cingitur. Contritio in Germaniam et dignitatem eius peracta est. Eodem tempore copiae Russicae Oder versus procedunt. Seres, Indi, Arabes in proelium mittunt. Fritzium praesidium perrumpere.
  Tituli sane iam trepidant. Ut puellae lacus et aeroplana eum premebant.
  Hic sunt Albina et Alvina, duo gubernatores Russiae. Item nudipedalia et bikini evertunt Nazis sicut pira cum baculo e ramo. Et pro duobus ad litteram faciunt talia miracula.
  Albina emissa quinque aeroplana uno impetu a pugnatore suo "Petrus Magnus" cecinit et cecinit;
  - Nos ursi caeli sumus!
  Sex aeroplana in unum elatum ab ea Aquila bellica prorupit, et pipiavit;
  - Et nos omnes opprimemus!
  In caelo, hoc coniugium iam fabulosum est!
  . CAPITULUM #6
  S. Georgii Crucis septem gradus adiudicatae sunt puellae: crux argentea, crux argentea cum arcu, crux aurea, crux aurea cum aggere. Crux aurea cum adamantibus et aurea crux cum adamantibus et arcu. Et supremus gradus est stella crucis aurea cum arcu adamantibus. Superius iudicandum - magna stella aureae crucis, cum adamantibus et arcubus, nuper erecta est.
  Itaque puellae iure gestarum rerum superbire potuerunt. Semper autem, etiam in frigido, tantum bikini et solum nudis pedibus pugnaverunt.
  Mira puellarum.
  Albina accensus et cecinit;
  - Pro nostris optimis victoriis!
  Alvinus permansit;
  Nepotes nostri avique superbi nostri!
  Milites et re vera - Puellae colosseae classis!
  Caedunt Nazis in caelo et canunt;
  - Gloria Russiae, Gloria! Noster Tsar Vladimirus est heros! Erit potestas in aurora! Sepeli Hitler in terra!
  Utique Vladimir Kirillovich Romanov cum suis militibus admodum delectari potest.
  Si pugnant, ita ut hastam contra eos movere non possis!
  Vladimirus Kirillovich Romanov tsar est, cui omnis facultas bellis semel et semper finem imposuit!
  Et horrent fascistae sub ictu exercitus .
  Circum Viennam celeriter cecidit. Medio Iulio copiae imperii tsarist lata fronte ad Oderam prodierunt. et Koenigsbergam totaliter inclusit.
  Germani ultra Oderum se receperunt. Ibi defensionem facere conati sunt. Capite defendere. Sed in secunda parte mensis Iulii, copiae Russorum contra Hamburgum moleste tulerunt ... Nazis lente sed certe in dedit.
  Acriter pugnatum est. Vici aliquot satam aliquoties. In novis agminibus Germanorum amplioris seriei AG, pyramidales etiam in proeliis interfuerunt. Ab omnibus angulis bona praesidia discernebantur. Sed exercitus tsarist eos superavit.
  Et magnus numerus Asiae peditum in frontibus mortuus est. Sed ut te moveat.
  Germani autem etiam humanis opibus exhausti sunt. Fine Augusti, Hamburgum circumventum, Monacum obsidetur.
  Germani agrum insignem amiserunt. Et eos nihil ut earum rerum.
  Oleg Rybachenko in ipso Germaniae territorio in fronte pugnavit. Et puer aeternus constanter ridebat et dentes margaritosos denudabat.
  Ibique nudis, puerilibus cruribus, tasque projecit. Bonum est esse puerum - quam naturale est in calore in brevibus. Et quoniam immortalis es, hyeme sine periculo capiendi frigoris etiam seminudus esse potes.
  Sic puer cecinit;
  - Discalceatus, discalceatus tantum;
  Sub salo tonat et sub Iulio sono!
  Discalceatus, discalceatus
  Puero facile est cowboy frigidum esse!
  Puer autem maior horum fascistorum se interimit. Perdite et scopi.
  Septembri iam iam est... Incipiat tsarist turmae, cadavera Sinensium implentes, Monacum et Hamburgum sumpserunt, et ad directionem regionis Rubrae proficiscuntur. Praecipua industria Germaniae.
  Germani acriter repugnant.
  Natasha pugnat in piscina sua, et fremit;
  - Fascists valde stricta erit!
  Et nudis digitis dum globulis globulis instat. et conchas in Nazis.
  Et tunc suus Zoya, quomodo alapam. Ac ope etiam pedum nudorum.
  Et etiam cantare;
  - Russia quid est contra Hitler!
  Et tunc hic est Aurorae, pugnacem faciet modum. Ac etiam ope nudorum digitorum;
  - Pro itinere Russico!
  Post illos est Svetlana, quae etiam proiectum lethale emittere potest. German piscinam et stridore terebrare:
  - Pro Tsar Vladimir Kirillovich!
  Sed et linguam suam ostendet.
  Puellae hic ferae abierunt.
  Alenka in gravi piscina etiam Nazis opprimit. et e longinquo verberat.
  Bellator cecinit;
  - Dimidium mundi subegi pectoribus meis!
  Atque Alenkae pectora coccinea papillis.
  Et tunc Anyuta est quasi flatus cum nudis digitis. aries fascist lacus et blaterans;
  - Superstar sum puella! In libris historia!
  Et subridere...
  Et tunc Augustinus dimittet interfectorem proiectum. Contere Nazis et chuckle;
  - Sit exercitus noster fortissimus!
  Et etiam pedes movet .
  Et post eos, Maria tollet et fodiet in Nazis. Se torquent, infensi flaccidae;
  - Magnae sumus audaciae puellae!
  Et tunc Marusya suum telum funestissimum et perniciosum contra Nazismum dimittet. Et ope nudis, puellaribus cruribus.
  Et tunc cantabo;
  - Tota clade hostium sumus!
  Septembris atrocissimis proeliis obierunt. Germani acriter pugnaverunt. Mense autem Octobri, cum imbres gravius effunderentur, exercitus tsarista iterum superavit. Quae Ruru versus movere coepit. Post acriter Koenigsbergam impetum fecerunt. Nazis aliam alapam in faciem obtinuit.
  Et in australi Gallia, regii exercitus Toulon circumdederunt. Itaque Nazis tempus pessimum habuit.
  Tituli saevierunt, dum Berolini fuit. Eius condicio infirma.
  Constat neminem tractatum audire voluisse. Sed Nazis haesit sicut muscae.
  Mense Novembri, copiae exercitus tsarist maxime regionis Ruhrae cum proeliis occupaverunt, inde Germaniam e basi productionis principalis privavit.
  Et mense Decembri exercitus tarist occupavit totam Galliam meridionalem, et intravit Hispaniam. Et in fronte germanica, illa tandem occupavit Rubr. Porro et ceterae Germaniae terras captae sunt. Et exercitus tsarist in Daniam appulit.
  Hitler in cavea inferni saeviebat, sed eam adiuvare non potuit.
  Natale catholicum, exercitus tarista Lutetiam versus se contulit. Quamvis nix et gelu, turba Natasha discalceatus erat et in bikini.
  Germani saepius dediderunt. Et Franci omnino cum Rutenis pugnare noluerunt.
  Pugna Germanorum rupta, Natashka dixit:
  - Ita vero, quid habuit Adolfus arrepticius iniens bellum nobiscum iniens?
  Aurea Zoya logice notavit crine ;
  - Probabiliter, quod nos pressi, sicut nummi e sinu cavo cademus.
  Nucem Aurora nudis attrivit digitis. Deinde misit in os suum et dixit rationabiliter;
  - Historia docet quod nihil docet!
  Svetlana digitos nudos premebat in globulo gaudii. Alia tormenti germanica pulsavit et respondit:
  Magnos essemus pugnatores!
  Feminae bellatores videntur esse re vera certare et vincere certare.
  Oleg Rybachenko discalceatus est puer in bracis et cum nudo, abdomine musculari. Ille etiam flectit ac fremit;
  - Percutiamus Fritzam! Fritz's percutiamus! et hydrias beat!
  Puer tam albas et margaritas habet dentes! Iuvenis iustus et inflexibilis terminator.
  Oleg Rybachenko propagines procursu. Fascists enecat et cantat;
  - Spiritus Russorum regum potestas est, frange Fritzam!
  Puer nudo pede grenade proiecit et cantavit;
  - Russicum waltz, aurora surgit - in gloria regis!
  Imo puer valde pugnax evasit. Nazis primo quoque numero erue.
  Puellae dure pugnant. Hic est Mirabela... Etiam gubernator summus ordinis. Nemo eam prohibere potest. Fritzam pulsat denudans cantat dentes;
  - Insana femina! Hic titulus eius est!
  Et tollet et mittet in eruca!
  Etiam, hic sunt mulieres! Cum puellis Russicis pugnant, tunc nulla vis illis resistere potest.
  Mirabela emissa septem aeroplana Germanica cum uno quinque tormentorum aere rupto, et pipiavit;
  - Tsar Vladimirus Kirillovich noster est Deus!
  et puella nudum pedem in speculo sculpit.
  Etiam Albina et Alvina in caelo pugnant.
  Mira sunt talia furatus. Rationes magis ac magis conciliant. Dumque canunt;
  - In caelo perfectio sumus! Aces sumus perfectio! Ex risu ad gestum - ultra laudem!
  Albina confodietur quattuor aeroplana Germanica cum uno erupit et pipiavit;
  - Ah, quam beatum! Quid est perfectio in certamine?
  Alvina excisa quinque aeroplana Germanica continuavit;
  - Cognoscere perfectionem in certamine! Et frigus specimen!
  Bellatores in choro caedentes Nazis.
  - Puellae! Durius puellae! Puellae! Durius puellae!
  fuse ultro se ostenderunt. Non presserunt descensum, immo nulli Rolandorum aces.
  Sed Nazis, utique pressus.
  Hitler in Berolinensi munitum est et eum quasi blattam bombacio. Quid voluit? Fascist unus numerus complevit! Ad Russiam tsarist profectus est, et nunc ipse quasi blattae frangitur.
  Tsar Vladimir Kirillovich nunc hieme in litoribus Oceani Indici requiescit. Puellae pulchrae variarum gentium et nationum prae se saltant.
  Rex tamen non vigilans gladiator mens pugnat. Hic, verbi gratia, duae puellae contra duas pulchritudines.
  Plastic gladiis pugnant ne se invicem claudant. Pugnant tamen perdite.
  Isti sunt viri bellatores. Est enim furiosa plagarum commutatio. Duo blondes et duo redheads...
  Tsar Vladimirus quaesivit Field Mareschal Vasilevsky:
  - Quid difficillimum in bello cum Germanis?
  Respondit ager marescallus honeste;
  - Lucrum fiducia! Tantum ab initio, cum hostis incederet, incommoda. Et nunc vincere coepimus et omnia in hostibus patent! - Campus Mareschall Vasilevich, hic magister maior, vinum bibit.
  Vladimir Kirillovich logice dixit:
  - Difficillimum est omni tempore vincere! Sed nosmetipsos multum posse ostendimus! Et nunc tempus erit, et totus mundus pacificus erit!
  Campi Mareschalli Vasilevsky confirmavit;
  - Censeo!
  Puellae sugillationes nudas corporibus refertae sunt, et vidi nervos valde.
  Pugnatum est sane, non sicut in diebus antiquis Romae, nec sibi ipsi multam obesse conati sunt. sed strenui erant.
  Interim pugnatum est. Mense Ianuario copiae tsarist Lutetiam in motu ceperunt. Caput Daniae etiam Hafniae capitur. Germanorum copiae labare. Russi per ipsam Germaniam progressi sunt. Fritz pugnavit perdite, sed vires fractae sunt.
  Oleg Rybachenko, hic puer immortalis nudis pedibus in nive desiluit et ante omnes ad impetum, sine metu ignis omnino provolavit. Dumque sibilus;
  - Qui pro victoria certare solebant?
  Certo vincas inimicum...
  Deridet hilariter et multum sortitur;
  et Tituli dura vapulabunt!
  Et cum nudo pede pueri grenade mittet! Et denudavit margaritam suam, dentibus magnis ultra annos suos. Iam os habet sicut lupus. Nullam faucibus aliquam malesuada.
  Puellae in lacus a meridie ad septentrionem Germaniae moventur. Hic procedunt ad mare. Et solum agri prope Berolinum et Pomeraniam remanebunt apud Fritzium.
  Natashka, obterere fascist pulsans, dixit:
  - Et in bello iocosus est suo modo!
  Zoya, super Nazis banging consensi:
  - Quod bonum quod accipit! Praesertim cum vincimus!
  nudo quatit Aurora digitos, dixit ;
  - Omnia impossibilia sunt in universo possibilia, si parum....
  Et puella rufa ridet!
  Faeminae bellantes furibundas vellicant laetitias et iras. Germanos opprimunt.
  Eodem tempore tsaristae copiae trans Hispaniam procedunt et iam Hispalim adeunt.
  Olga in cursore armato apud Germanos et vigilum armatorum ardet.
  Hispani vix resistunt. Alia terra sub securi Russiae cadit.
  Oleg accensus et cecinit;
  - Aerobatics, verecundus erit in pera!
  Et Alicia conjux eius pipiabat;
  - Magnitudo Russorum telluris agnita est;
  Fascismus ictu gladii oppressus est.
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Stemus tsarismus magnus sacer!
  Et plaude puellas nudo premet pede.
  Bellum inter tsarist imperium Vladimir Kirillovich Romanov et Nazi Germania pergit.
  Copiae Russorum Franciam a catervas Naziorum paene totaliter liberaverunt. Februarii 1957... Exercitus tsarist Portugalliae liberat.
  Die 23. mensis Februarii Russici unitates ex Dania et Germania uniti sunt.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, nudo pede caedit in luto. Clamat puer-majoris in vertice iuguli;
  - Gloria Russorum Tsar Vladimir Tertii! Metior Hitler, flagellis metior!
  Et puer iterum clamabit, et nudis digitis acre acuto iacebit disci. Et fascist in faucibus. Nudo deinde puerili crure boomerang proiiciet, ac statim quinque Fritz iugulat.
  Imo mala est Hitleri opinio ad tale imperium oppugnandum.
  Natasha et turma eius ultimis Germanis in Portugallia conficiendum. Lacus eorum inexorabilis est interitus.
  Ac globulis batellia nudis digitis premunt, atrox exitium.
  Zoya accensus, tormentum germanicum confregit et cecinit;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Aurora, nudis ope digiti prostravit Nazi, pipiabat aplomb;
  - Salve rex!
  Svetlana etiam calce globulis globuli nudae crurum et stridentibus premens;
  - Fortis dominator!
  Puellae Nazis frangunt. Sed tunc nova piscina Nazi "Maus" -4 apparuit. Plurimum exemplum - trecentorum talentorum in pondere et trecentorum millium millium gun. Penetrare ad multam distantiam potest, et ipse tam densam armaturam habet ut piscinam Kondratenko-6 ab aliquo angulo non recipiat.
  Natasha imperat:
  - Puellae, appropinquare oportet et in inferiorem partem, inter rincs trudi, necesse est - hoc modo casu nostro est!
  Zoya tormentum Germanicum nudis digitis tundebat et canebat;
  - Sors ultimam fortunam tibi dat, sed propera ante! in pluvia et grandine et nive!
  Augustinus etiam tundebat et pissabat;
  - Ultima sors, fatum dat tibi! Vivat ambulans, cotidie currit!
  Ac nudis etiam digitis, sed quomodo se torquent. Et fascistas destrue.
  Apronius Svetlana;
  - Pro novis finibus et victorias allisi!
  Lacus Russiae removit, celeritatem in legendo. Et apprehendent eum puellae et cantant;
  - Rex fortis, gloriosus in saeculo, Orthodoxus Tsar, regna ad gloriam, nobis gloria!
  Iterumque acceleraverunt, recedente gravi proiecto e sclopeto emisso, quod Germanici Maus-4 habebant. Puellae divulgabantur;
  - Ne flectas in cornu arietis! Ut tu Hitler - mori!
  Ac tristique ac accelerans. Velut pugil magnus parvus oppugnans. Sed casus sunt, scilicet quinquaginta et quinquaginta.
  Natasha, motus piscinae secutus, recordatus est quomodo cum homine in anulo cohibebat. Ictus periit, et verberata est, sed tenuit. Tum confidenter abripitur. Quae prensa hostium obvia motu et mento. Effodisset!
  Mille aureos rubles accepit. Haec est puella pugnae. si fecerit, volet.
  Natasha nudum crus concussit et cantavit;
  - Non est haec ultima pugna, sed summa omnium rerum! Pro patriae gloria, pro matre et honore!
  Jamque lacus elabitur latus, et proiectum emittit. Et Maus-4 rumpere coepit. Conchis se detonasse manifesto. Et quomodo tunc turres abscindet, et alta volabit in auras!
  Puellae in voce clamant;
  - Victoriam! Vincere frigus!
  Et alia piscina in eorum indice!
  Die 1 Martii 1957 copiae Russorum Albim transire coeperunt. Similis Hitler in faucibus pede erat.
  Puer Oleg Rybachenko nudo et puerili pede grenade iacit, in piscinam demersit et exclamavit:
  - Ad novos fines inflexibiles!
  Alenka lacus cantavit orientem vertit. Germania occidentalis et Gallia iam liberatae sunt. Solummodo agri inter Oder et Albim in dicione Nazis remanserunt. Bene etiam Britannia et Hibernia. Ibi ultimae Nazisei copias.
  Alenka in fascist batteries incendens, dicit:
  - Tsesarevich Nicolaus,
  Si regnas...
  Numquam obliviscar -
  Exercitus praeclare pugnat!
  Et hic iterum aliud proiectum nudo pede missum est. Fritz et sclopetum percussit.
  Propagines nudis digitis et Anyuta. Fascist ferit, et summo pulmone fremit;
  - Talis sum puella - quod Tituli vomitum!
  Deinceps dicit Augustinus clavos igneos. Item Diabolus bene intendit, et fremit;
  - Ad portas inferi!
  Et nudis utitur pedibus.
  Maria Virgo germinans post eam. Sic adimit, et ferit, et strigit;
  - Nemo mihi tigris obstabit, nemo nudis pedibus puella uspiam resistet et vapulabit!
  Quomodo ergo et Olympia secabunt. Germanus piscinam excutiet, turrim evellet, sicut fungus pileum.
  Rimatur;
  - Ad novos fines arduos!
  Et iterum ostendet linguas suas.
  Puellae tam acerbe se ipsos perdite oppugnant. Sub eorum verberibus submersi sunt Nazis.
  Die 2 Martii 1957 ultimae Nazi copiae in Portugallia se dediderunt. Patuit diluculum fascismi proficiscentem. Accuratius, aurora? Solis occasu visio nocturna!
  Copiae Russiae procedunt. Germani in dies magis magisque armis dedentes se dediderunt.
  Ad genua procumbunt. Et Russian et Sinenses puellae nudos pedes osculantur.
  Spectat adeo frigus et magnum. Nazis alumen et alumen.
  Nauta Natashae iam in tramine septentrionali pugnaturus est cum Fritz.
  Puellae in cellula sedent. Ludunt pecto nudis digitis.
  Natasha dixit:
  - Hoc interest, cum Berolinum accipimus, quid deinde?
  Zoya confidenter respondit:
  - Proximum erit Londinii!
  Ignea Aurora iterum cachinnis quaesivit;
  - Tum?
  Zoya vehementer dixit:
  - America Latina nostra erit! Nos cum Nazis in caerimoniis non stabimus!
  Svetlana concordat cum hoc:
  - Utique non volumus! totum vincamus orbem!
  Natasha studiose confirmavit:
  - Et tunc erit pax in toto orbe terrarum.
  Puellae consonantes cantabant, sicut erant ibant;
  Gloria Magnus Russiae Tsarism;
  Ubi Vladimirus in solio sedet ...
  Nos turbam mali fascismi opprimemus -
  Gloria exercitus et monolith sumus!
  
  Magno animo in fide temperabantur;
  Patria nostra totis cordibus...
  Nos filii Tsar Nicholai
  Nec frustra pro eo moriuntur.
  
  Patria nostra es omni carior;
  Eamus ales, coeleste salutamus ...
  Pugnatis etiam pro patria;
  Bene moriantur omnes Nazis.
  
  Tituli nostras terras obtinere voluerunt;
  et conatus est canis malus in rege.
  Sed offendimus, non accipimus;
  Frustra igitur fascismus ad nos incubuit!
  
  Rex est princeps pius et sapiens;
  Volans sicut aquila mons super planetam ...
  Vladimirus, erit dominus hordei,
  Nostra amicitia est sicut ferrum monolith!
  
  Fulcrum de cruribus Fritz Pulsamus,
  suffocat Hitler in laqueo.
  Trademus supplicia trucis, ut pudor;
  Qui male agit in Terra?
  
  Regia potestas, regia sapientia;
  Fascistae erunt, sine mensura opprime...
  Tituli, crede mihi, frigus stultitiam fecit;
  Et nunc vita eius sicut vitta!
  
  Sic venerare reges magnos
  Non est frigidior quam Romanovs in terra...
  In pugna Nazisei, corda percute,
  Viam ad res gestas aperi, somnia!
  
  
  Petrus Magnus ad mare nos traxit;
  Paris Alexander vicit.
  Etiam interdum luctus erat,
  Sed Russia servabatur a cherub!
  
  Omnia pulchra nobiscum
  Puellae et latinae credunt...
  Rex regit, tu recte nosti
  Cum rugit in limine bestia mala.
  
  Non est modus, in perfectione
  Communismus cito reges habebunt.
  fores ad beatitudinem aperiemus;
  Fascismus damnatus perditur!
  
  Russiae terminus non est constitutus.
  Nos, crede nobis, hostes vincemus.
  Discalceatae puellae, ut Spartae;
  Bene noster Tsar Vladimirus unus est!
  
  Credimus in Rod - Magno Deo
  Quid Slavos perfectos creavit.. .
  Pro honore et libertate certamus
  Apud nazismum percutiamus!
  
  Tu familia Romanov maxima,
  Russia regnabit in aeternum...
  Rex ille, summa fuga;
  Satanas aquilam non franget!
  
  Nam amor erga Russiam magnus est;
  Pugnatores in proelium mittimus.
  Sancti ab iconibus glorificate facies;
  Post omnes etiam rex est bellator!
  
  Cor nostrum ad matrem ardet,
  Puellae frigus in proelio sumus ...
  Modicum in spatio aperiemus, cognosce ostium;
  Adolfum occidam ut canem!
  
  Tantum exigua Berolinensi relicta est;
  Introibimus portantes gloriam regum.
  Puellas senectus non minatur;
  Nos, crede mihi, aquam non fundunt!
  
  sepeliamus hominem nequam et vilem.
  Draco egregie victus est.
  Et habemus icones aureas;
  Lex aeterna Rodnovery est!
  Nazis famosissime puellae trituraverunt, cur Fritz vincitur. Veris MCMLVII. Pedes nudi puellarum per palu spargunt. Et tam pulchra et pulcherrima est. Et cum nudis digitis perusta sunt crura, pisum cum antimatter perrumpendo quemlibet capacem, etiam potissima fascist lacus.
  Hitler in Berlin, ubi annuli firmissimi sunt inter Albim et Oder. Et ibi specialiter teritur.
  Et quod circa medium Martii, et terra facta est ita humida et humida. Sed hoc non cessabit puellis Rybachenko et Oleg.
  . CAPUT VII
  Proelium continuatur ... Copiae Russiae tsarist constiterunt ut suas copias reduceret. Eodem tempore in portibus Britanniae die 1 Aprilis inceperunt. Tempestas adhuc frigida et turbida est. Sed hodie evenit tranquillitas cum copiis Russicis ad terram incipientibus.
  Alenka cum aliis puellis pugnavit. Quamvis nix ubique nondum liquefacta sit, puellae discalceatis hostibus impetum faciunt et tantum bikini gerentes.
  Alenka grenade nudo digitorum impetu lethali eiecit et coeduit;
  - Pro regiis victoriis!
  Anyuta, who also arsit, and her bare legs launched explosive sarcinis scobe, yelped;
  Propositum est vincere!
  Alla , hostibus interclusis , denudans dentibus ;
  - Credo victoriam venturum.
  Quae etiam bombam nudis digitis proiecit. Fritz et fasciculum dilaniavit.
  Maria secuta est eam. Ad quod pressit papilla coccinea in felis bazooka, et piscinam Nazi fregit.
  Puella canebat;
  - Gloria temporibus communismi!
  Olympia etiam deperibat. Nazis verberabat, contrivit et canebat;
  - Ave sancta communismus! Nazismus vincetur!
  Dolium explosivae antae nudae tenentem immittit. et multos adversarios disperdet.
  Tametsi potest de communismo cantare, cum regimen tsarist in potestate non omnino convenit.
  Nazis aliquo modo repugnare conantur. Nonnulli Britanni etiam copiae Russiae resistunt. Hoc partim intellegibile est: hostes antiqui, certamen aeternum.
  Huic jugis sed suscipere te adhuc. Et tunc perfecta et ultima victoria veniet. Sicut Nazi defensio inter Albim et Oder.
  Licet hic perpessio extraordinaria. Nazis ex aere emittebat et expressit. Plana pugnant in caelo. et adhuc insoluta discus Tertii Reich.
  Ultimum telum formidolosum est, sed feliciter, ob magnum pretium et multiplicitatem in machinis productionibus, non nimis ingens. et constringit resistentiam.
  Eva et Gertrudis in patera volante ad machinas Sovieticas. et venari pergunt.
  Faeminae bellatores suis nudis digitis discolet, quod accurate et accurate faciunt.
  Risu cecinit Eva;
  nobiscum semper Tituli erunt!
  Gertrudis risit, denudans dentes:
  - Et cum eo sumus!
  Et quomodo pollicem pedis nudo in globulo globulo premit, et arietes alter Russicus pugnator. Ipsa autem patera volatilis est invulnerabilis.
  Forsitan ideo Hitler tale bellum statuit, cum magna Russia disettes habuisset.
  Sed hoc non sufficit ad vincendum.
  Optimi Germani aces in gagate pugnantes Albinus et Alvinus. Sunt puellae fortes et paene nudae pugnant.
  Nuda pedum pressit Albina pedes. Pulsavit currus Russorum turpiter dictum:
  - Bellum ad finem venit!
  Alvina, alterum planum Russicum interveniens, constat;
  - Victis nostris bellum est!
  studiose Albina notavit;
  Sed officium nostrum faciemus.
  Auxilio nudis digitis, Alvina proximum planum deiecit et pipiabat;
  - Utique perficiemus!
  Puellae certe fortes sunt, sed crudeles. Puer quattuordecim annos natus torquebat. Primum, teenager in equuleo evellitur. haesitat puer.
  Deinde truncum in pedes eius suspenderunt et eum arcte coagmentaverunt. Tunc coeperunt pendere venas, Extendensque artus. Permolestum est et ingemuit puer.
  Post hoc Albina a tergo et clunibus flagello puerum verberare coepit. Tulitque Alvina virgam candentis in manibus suis et coepit urere nudum pueri circum calcibus. Ex quo frixam escam tam lepide et delectabiliter sentiebat. Kebabs frixae sunt, et ita nice olere.
  Tandem Albina flagellum deposuit et forcipem rubram ex calore sustulit. Et abjecit eos pueri virilis perfectionis. Sublatus dolore concussus onore recubuit.
  Accuratius excruciatus est puer mortuus.
  Flevit et Alvina dixit;
  - Paenitet eum! Quid faciemus?
  Albina ridens respondit;
  Pellis ad lucernam, et carnes ad porcos pascimus, ut pinguiores sint.
  Alvinus suadet:
  - An fortasse melius est illud saponem?
  Albina, puella flava, objecit;
  - Non! Non satis pingue est - inutile erit!
  Hic sunt lepidi flavi milites. Pulchra in facie - furit intus!
  Et gubernatores Russiae, praesertim Anastasia Vedmakova, et Akulina Orlova magni sunt ad pugnam! Et sane nudipedalia pugnant.
  Anastasia cecinit;
  - Omnia impossibilia in hoc mundo possibilia sunt!
  Et nudis digitis abscissa plano Germano.
  Akulina, alium hostem pulsans, edixit;
  - Hostes omnes in latrina macerent!
  Anastasia valde pugnax pugnabat, nudis digitis utens, puella magnifica.
  Pulcherrimae et amantes iuvenes milites. Anastasia diu in circuitu fuit, sed magna spectat. Et renes eius sicut puellulae, et dentes eius margarita, et recentia, nulla ruga. Talis pulchritudo venefica est et homines allicit. Minime mirum nomen eius ultimum est Vedmakova.
  Horrida cum Anastasia pugnat simul furore et algoris. Plana in globis ruere.
  Multaque habet regia praemia. Complectens S. Georgium Crucem e platinum cum arcu gladii et adamantibus.
  Haec puella est: iustus super!
  Anastasia fortiter pugnare et vincere paratus est. Crines habet cupreos rufos, aculeatos, crassos, crispos. Mira puella.
  Mirabela est flava mellea et in genere eximius puella, et gubernator valde militans. Magno sensu aerodynamica.
  At etiam nudorum digitorum ope, plana Nazi facile demittit.
  Et canit;
  - Difficile est praedicere, scilicet.
  Quod novum est in hoc mundo.
  Nos ad caelum volare
  Sedens in plano stella!
  Et alia Rolandus machina secat, lam premendo coccinea papilla notavit;
  - Contingit quod miles lac in labris non siccavit, sed glandes in lac non mittit, et cum viridi iuventute senes rubras agit!
  Oleg Rybachenko, qui in exercitu Russiae vera fabula factus est, Nazis oppressit perdite conatus Sovieticos copias e capite pontis ultra Albim ejicere, etiam totum libellum aphorismorum alatum composuit.
  Aphorismi boni irruerunt sicut equi alati in caput haedi aeterni, cum Nazis exterminavit;
  Esto saltem vulpecula parva, si non vis pervulgatus asinus fieri!
  Ne politicis credas, suffragii enim sandpaper iusta sunt quae scindit astulas e quercubus!
  Quis stultus rotundus non est, ille denarius in assem gravem convertet!
  Non sunt propinqui in re publica, sed sunt qui velint ut fratrem tuum communicent!
  Multa sunt foeda in vita, sed res pessima est cum finitur vita!
  Si vis ad Deum appropinquare, configere simiam in animo tuo in cruce!
  Homo natus, si non ex simia, certe simia esse desiit!
  Si simia animo es, vulpes te devorabit ut rapax boa constrictor!
  Nihil infinitum, nisi tempus suscipit politici ad promissionem implendam!
  Si multum latrabis, canis tritus eris!
  Ne credas ei qui rubicundus loquitur, et ignis rubeus ardet!
  Etiam Deus non potest cum muliere contendere et simiam ad humanam culturam elevare!
  Sine amore nullus est risus, nisi sit subridere politicus.
  Nimis diu in nubibus volat res publica alata in camino!
  Animus parva semper ambitio gigantis habet!
  Parva anima ingens superbiam habet!
  Politicus fur est, qui leges sibi scribit, et fines regionis considerat!
  Politicus septem sextas ferias in hebdomade habet, sed cum opus est ut promissionem adimpleat, sabbatum iudaicum venit!
  Unitas bona est, nisi cum politico coitus est!
  Politicus talis est creatura, ut ex te ovem modio porco facere velit!
  Sueci methodi politici suffragii in secant!
  Sub porco principe vita numquam pinguis est!
  Faciens praeses porcum nimis crassum est!
  Si praeses fieri vis, fortunam tuam momenta capie!
  Princeps qui suffragatores ovis esse censet, porcus est typicus!
  Deus non solum est omnipotentia, sed etiam velle ire ad crucem propter alios!
  Princeps, qui in throno sedet, longo tempore facit rempublicam.
  Princeps novellus similis est equi noui, et vetus est sicut equa fracta ungula!
  In mediis assequendis sublimia divina, politicus est ipse Satanas!
  Politicus Deus in uno tantum est, excusans cur eius expeditionem promissiones tam diabolice defecerint!
  Politicus est sicut cervisia, nisi frigida et bona in mensa!
  Suavis est verbis politicus, at amara gustus ex illis non cerevisia est!
  Politicus solum veritatem ex ore accipit cum se ipsum mentitur!
  Politicus suffragatorem plenissimam crucifigit ut Deitatis exiguam accipiat!
  Etiam incondita fortitudo te non servabit, si ornandus es!
  Vulpes tanta bestia est ut tres pelles leone detraxerit.
  Politicus est tunc fortissimus, suffragii eius mente infirmi!
  Politicus igitur cum melle procedit, ut omnino non exspuat suffragator!
  Fortiter cape arundo, is qui scobem in capite vidit!
  Quercus rex arborum est, quercus truncus in subjectum caput vertit!
  Quercus obsistens putrescat, quercus caput pulvere plenum!
  Si truncus es, saltem palum in capite habes!
  Incognitus est FORMIDULOSUS, sed notus interdum te timet!
  Cognitio fiduciam praebet etiam cum difficile, ignorantia etiam cum facile confunditur.
  Non est timidus qui timet, sed piger est qui animum in seipso colit.
  Timor infirmitas est, fortitudo fortitudo, sed cave moron in te ipso!
  Periclitatur ne inter tres pinus pereat quisquis a naso duci se sinit!
  Ambulans in gyris infinita stultitia, magna sollertia!
  Nihil refert, si lac in labiis non arefactum sit, gravius si in praecordiis calliditas sit.
  Panem veteris mendicans, sal amarum poenitentiae!
  Mel ex ore politico allicit eos qui lac non ore exaruit!
  Politicus fur non est socer, fur est qui leges facit!
  Politicus vitam suavem pollicetur, quae mel ex ore fundit, sed manus eius quasi musca glutinosa sunt!
  Vir disertus politicus, sanguisuga epota est in crumenam veter!
  Cur silentium aureum est, quia solvitur!
  Quid est maximum in mundo? Mons promissionum edita a politico!
  Politicus pecuniam et potentiam cupit, paratus est quemquam dilacerare!
  Politicus imprimis vulpis, non semper specie nitet, sed caudam semper agitans!
  Politicus laetus est crumenam tuam implere nihil nisi inanibus promissis!
  Politicus de uno tantum honestum est, cum dicit - nos, ergo non iam se ipsum habet!
  Quid plus quam atomi in universo? larvis et larvis politici!
  Quam libentissime vir politicus loculos suffragii emundat!
  Politicus non semper factus est, sed promissiones eius semper ut putrida olent!
  Politicus septem sextas ferias septem habet, sed suffragii audientes semper dies off!
  Quis primus? Politici, chaos enim crea- bant!
  Noli in duritiem galli politici credere, semper ab aliena voce vulpis canunt!
  Si philomena politicus effundit, significat vulpem sonum ei fecisse!
  Potius, cancer in monte sibilo, quam politicus promissionem sine rubore implebit!
  Politicus quasi mediocris nox est, tantum interdiu clientes abscindit solere!
  Quomodo politicus est sicut canis, cum multum loquitur, tunc certus est mansuetus et possessorem habet!
  Illi pro quibus in corde suffragant, saepe cum suffragio in iecore desinunt!
  Politicus vodka similis est, suffragator sentiet cum iecore suo quod adustum est!
  Politicus sicut vodka cerebrum suum torquet, solum contra illud turbido plenum!
  Politicus vult nebulam implere, cum meta perspicui ditari!
  Multis pollicitationibus politicus multa habet, sed magis etiam excusat si non impleantur!
  Politicus vulpes est, sed saepius cinerea!
  Politicus ramenta ex quercubus tollit et glandes sicut suem pulsat!
  Si politicus loquax est sicut serra, tunc certe stipes ex veterno faciet!
  Politicus amat loqui de Deo quia ipse est Satan!
  Politicus tam callidus est quam diabolus, angelus vero in distributione promissionum!
  Politicus amat baptizari, sed manus semper crumenam attingunt!
  Cum diserto politico censes, sanguinem postea exspuentis periclitaris!
  Plerumque homines inter feles eligunt in quaero, lupi in vestitu ovium, vulpes cum caseo putrido!
  Si politicus promissum suum servavit, aspice montem, si cancer in stridore est!
  Facilius est kolobok pendere quam politicum cogere ad promissum suum implendum!
  Politicus in uno solo consistit - in suo sinu quaerens lucrum!
  Politicus socios, arma ut caestus mutat, manus tantum ab hoc sordidiores fiunt!
  Politicus est tale animal quod ex veterno cervum facit!
  Politicus, nisi lupus in vestitu ovium, tunc aries typicus!
  Politicus quis non vulpis, arietis aut cervus!
  Montes politicus polliceri potest, sed post eum solum rudera exsuscitare!
  Non ruis ad suffragium galli, ille te iocis excutiet!
  Dictator, Vulpes, in solio leonis, arietibus circumdata.
  Si non vis esse cervus, sis parvula vulpecula!
  Qui corvum donum non considerat, comitia conciliat!
  Corde tuo suffragium potes, sed sine mente, victor cerebra tundet!
  
  Politicus est vulpes, qui caseum viridis coloris pupae colore praefert, ab his qui corvum considerant.
  Uxor mitten non est, cum primum caestus mutas, certus es in scumbag, ab obtrectatione adventus!
  Pueri ingeniorum plura inventa faciunt quam mediocrium veterum praeceptorum!
  Iuvenis est ignis in corde, inventio in capite, et per consequens victoria!
  Via prosperi non semper recta est, sed dorsum humilitatis inflexum non tolerat!
  Politicus in arcu flectit ut nasum suum altius attollat!
  Arcus politicus, deinde veter flectere!
  Politicus paratus est terram naso fodere ut eius responsabilitatem suffragatoribus sepeliret!
  Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, mihi crede, difficillimum est vivere, quasi in iactu diductio!
  Melior asinus cum sacco aureo perfringet murum castelli mammoth cum ariete ferreo!
  Politicus ore aureo, suffragatores in asinos, et crumena aureis oblationum!
  Quae bestia fortissima? Utique asinus in sacculo aureo onustus! Vulpes flavum majestatis incendet nummos et aureos oblationum!
  Politici saepe rubra vexilla pro flavum colorem nummorum tollunt de sinu suffragii sine rubore!
  Melliflui politici orationes rubentes matrum lacrimas miserunt amaras, quarum filii in cruento proelio perierunt!
  Quis montes aureos pollicetur, ne aes quidem fractum tanti valet!
  Politici venti ut lepori, quasi vulpes rixatur, sed interdum ut lupus veterrimam iugulum corrodet!
  Vir politicus pecuniam in alieno sinu numerare vult, sed pretio tantum tridente soleat!
  Politicus callidus est cum vetula, sicut vulpes cum kolobok, tantum plausus comedit!
  Politicus ramenta vetat cum aureis orationibus argenteis falcibus, carnifices melliflui!
  Quercus in igne diu ardet, sed cito ab ignea oratione politici frangitur!
  Interdum maximus problema patriae, the small mind of the ruler!
  Exiguitas in solio, ingens rei publicae quaestio!
  Politicus saepe charta tigris est, et vulpes ficta, ad viles ludos nascitur, et ad sycophantias prodest!
  Politicus non semper est pera plena, quam quisque amat, sed semper sinum crumenam, quae conscientiam perdit!
  Homo vir in sacculo suo vireta amat et in lecto somniat, sola pecunia in nebula est, si in nirvana habitat!
  Politicus libenter tauros, sed libenter arat, quamvis omni affectu strenui vaccae vet arare studet!
  Politicus qui iocoso odia ludit, cum suffragatorem in asino sugit, non erubescet!
  Sub rubeo vexilla politici non erubescant pudore fuso coccineo sanguine!
  In mundo es vel lupus griseus vel ovis alba, vel vulpes bene saginatus vel lepus comestus, et in politica causa, tyrannus democratiam inducit glossam!
  Politicus habet habitum lupum, vulpinum cuniculos, sed penitus adhuc leporem scelestum est, modo suffragii penitus inedibilis!
  Quo impensius politicus promissiones, eo celerius suffragator in exspectatione durabit!
  Politicus est sicut meretrix, multa lingua operatur, sed intellectualem impotentiam satiare potest.
  Quid interest inter politicum et meretricem? Nam et meretrix semper in simplicitate est, et in negotio
  Politicus clamorem galli, ambitio aquilae, tenacia milvi, avaritia corvi, sed tamen alata!
  Politicus saepe sapis pro solea, sed calceos veterrimus insanus!
  Quisquam politicus calceos induere potest, sed posteaquam vetulus in vita est vet!
  Politicus manum in crumenam immittit, cum se fortiter traicit et eum flectit genuflexus!
  Cur oves dicuntur credentes, tonduntur perfidi, qui nihil sancti habent?
  Si ovis es, nudipes ambulabis per saeculum: si capra es, asinus manebis! Si vir animo es, in aeternum beatus eris!
  Vera vulpes in re publica non solum ovem radere, sed etiam tres pelles leonis detrahere!
  Vir obligatur ad mulierem transmittere, sed ubi illa non attingit ubi patientiam feminam non requirit et virilis animi fortitudo!
  Inscrutabilis est ille, qui rei militaris imperitus non rationis est.
  Si mulier libidinosa est sicut feles, vir suus habet mures in capite suo.
  Clarissimae notiones sunt tristes ex umbra rei publicae, cum exsequuntur!
  Mulier callida est ut vulpes, et leoni regit si vir gallus mentem habet!
  Deus nihil potest facere, mulierem precibus tantum superat, impotens est!
  Mulier, ne a viro quasi boa constrictore absorbeatur, aculeum aspidis habere debet.
  Homo potest esse similis Creatori in omnibus, imitatio tantum, sicut simia eum non colorat!
  Omnipotentem Deum solum in fastu superare homo potest, et etiam tunc, si a Pithecanthropo intellectualiter creatur!
  Femina pullus esse non vult, sed eius specimen est gallus!
  Mulier vulpes vere lupum tenet in castoreis!
  In politicis, in silva est, si quercum porcum comederis, si leporem vulpem vorat, si asinus - tres pelles effundentur!
  Quo illustrior est mulier, eo plus vulpecula est!
  Cani homines materia cinerea carent in cerebro, personalitates clarae, in capite cani multae copiae!
  Homo griseus est solitarius sicut lupus, et sicut lepus non habet requiem!
  Si politicus vulpes magna est, leona illi partitio praestatur!
  Vulpes politicus veter-cam occasionem privat ut caseum in butyro vehi!
  Minores sunt stellae in caelo quam sacrae scripturae interpretationes!
  Carnifex stola rubra, iustior, politicus eloquentia!
  Acutam securim carnifex habet, politicus verbum acutum habet, primus caput verberat, secundus in cerebro stillat!
  Secanda capita interdum humaniora sunt quam cerebro madentia!
  Si tu civiles cerebro stillent, scindes comas frustrationis!
  Orationes politici sunt sicut aqua ad brainwashing!
  Quid maximus deus in re publica, quid iniquitas facit!
  Politicus suffraganeus semper spectat ut asinus vultu vulpis aratrum!
  Mulier paupercula corpus suum amat exponere ut locupletior vestiat!
  Mulier discalceatus citius virum induit, etiam si non admodum caliga!
  Nuda calcaneo femina, facilius est hominem in modum ocreis nere!
  Mulier, ut aptam sibi calceam capiat, virum proprie "calceus" debet!
  Mulier quae crure nudare nescit tempore, "calceatus" in aeternum manebit!
  Nimis saepe nudis cruribus femina spectans, homo periclitatur se "calceati" ad statum cornipedis!
  Ne discalceatus in aeternum maneas, debes calceos in tempore abicere.
  Melior est pes nudum puellae quam tabernus tarpaulin invasoris!
  Fortis arma non resistent, ante pellem teneram, lepidam plantam puellarem!
  Mulieres lepide nudo pede in peram hominis ascendunt!
  Viscum plurimum feminei corporis aurei nummi, nudi pedes, et pectora nuda!
  Mulier interdum calceos suos deponere debet ut non egens genuflectat!
  Nudo pede facilius est hominem genibus ponere!
  Discalceatus in tempore, nunquam discalceatus!
  Facilius est mulieri discalceata ad apicem aureum ascendere!
  Caligas vir es, si feminae crura non amas!
  Mulier gracilibus cruribus virum reverentiam flectet!
  Digiti nudi sunt quam manus sollertiores cum femina nummos e sinu viri "calcei" sumit!
  Disertissima res est mulieri virum sub calce nudo pede impellere!
  Facilius est via ad cor hominis pulchritudine pedibus nudis conculcare!
  Pedes nudi puellarum, tenaciores dum cor hominis Everestum scandunt!
  Sumptis calceis, facilius est mulieri desertam maris socordiam transire!
  Mutus eris ut solea, calcaneo etiam discalceatus percuties!
  Oleg Rybachenko pulchre componit. et pugnat plenus alacres et pugnae dotes.
  Hic est formidolosus lacus E-XC. Armatura turris frontalis habet 285 mm frontem et latera 210 mm. Frons alvei 250 mm in obliquo quadraginta quinque graduum est, latera 210 mm. Ac 120 mm gun cum 100 EL. Pondus autocinetorum magis magnum est in 110 talentis, sed tormenti gas Turbine 2000 horsepower. Haec machina non tam facile superatur.
  Sibilabat puer. Et totis viribus pisum proiecit cum antimatre homemade intus.
  Explosives et explodunt. Quod statim decem piscinae E-90 in aerem mittentur ac reverberantur. Vastare ictum est.
  Suscepit ergo puer et iterum cantavit in gaudio;
  Solemne pulcherrimae Matris meae;
  Totus mundus inspirat novum...
  Pugnare Russicus bellator periculosus est;
  Hic est verus gigas!
  
  Equum manibus capere possumus;
  Lacus furioso grenade frange ...
  Puella calcibus nudo pede
  Invicte parens exercitus!
  
  Parati sumus pugnare Nazis,
  Etenim fides nostra fortior est metallo...
  Ceterum Russi semper pugnare potuerunt;
  Martis filius factus sum, haedi somniavi!
  
  Volo volare puerum acriter in spatio;
  Tempus est ut iam Berolinum oppugnare ...
  Suus 'nunquam sero ad iunior
  Super nos cherub aureus alatus!
  
  Dilige populum tuum Christum cum Svarog;
  Di unum habemus omnia norunt ...
  Sathanas tamen acriter intendit cornu;
  Nulla terra pulchrior in terra est!
  
  Ad gloriam materiae nostrae Russiae,
  Promptus ad serviendum Familiae fideliter ...
  Mulieres circa res ineptas plorantes;
  Sed vita non interrupta, scito filum!
  
  In omnibus tu lege Lada;
  Multos deos peperit.
  Fortiores sumus quam Russi et Sinenses;
  Videamus formam omnium somniorum!
  
  Ita Tituli ruit ad patriam caterva;
  Habet multam potestatem, satanae infernum...
  Russia factus est electus terra
  Male scitote si divisi sumus!
  
  Rhoda enim omnes populi liberi sunt;
  Humanitatem amant cum anima sua...
  Nec deae Ladae iram ;
  Sit puer in hac pugna tenax!
  
  Falcones sumus volantes sicut aquilae
  Gladii acuti et scuta valida.
  Puellae pedibus currit nudis
  Magnae filiae, fortes filii!
  
  et nos vincemus et haec est veritas nostra
  Russia vigebit...
  In pugna maxime fervet.
  Hostis et latro vincentur.
  Fascist in nostrum validum cucurrit pugnum;
  Et Hitlerus obduravit in facie ...
  Tale proiectum pera latet;
  quia tu es Dominus daemoniorum.
  
  Victoria mox aderit Lutetiae;
  Floret sicut rosa Terra Russica ...
  Surgamus supra astra coeli;
  Homines mundi familiae amicae sunt!
  . CAPITULUM #8
  Die 15 mensis Aprilis anno 1957 magna offensa Russorum militum Nazi septiformis circuli circa Berolinum incohata est. Pugnatum est atrox admodum, et atrox ignis in locis Nazis cecidit. Apparatio tormentorum acerrima erat.
  Usi sunt etiam explorationes ad hostem excaecare. Et bellum armadae turmae Vladimiri Tertii coepit.
  Aliquam non mattis lacus. Ex quibus Alexander 7 currus bonus factus est. Machina, pondo septuaginta talentorum, bene celeritatem habuit, et praesidium validum cum tormento valido 130-mm. Nec tam facile est obsistere aut pulsare.
  Arma frontalis huius vehiculi fere omnia Wehrmacht tormenta anti-laci tenuit.
  Cantavit solum quattuor homines. Raeda minus quam duo metra alta est. Ac portat ipsum.
  Elisabetha ope in digitos nudas accendit et pipiabat;
  - In nomine ideae sanctae tsarismi!
  Ekaterina etiam accensus et notatus;
  - Mulier bellica est sicut margarita in concha - sit incommoda, sed ad plenissimam percoquit dulcedo!
  Elena etiam nudo digitorum suorum ope emissa et facete dixit;
  - Ebrius nasum rubrum, non vitam rubeam et famam atratam habet!
  Elisabeth gravissime respondit:
  - Secus nos non bibimus!
  Euphrasia notatur;
  - Vodka est ebrietas, quae hominem vertit in praeceps!
  Elisabeth accensa in hostes consensit.
  - Pro politico-gelata, fluxus verbalis proprium est!
  Ekaterina figens, ope nudis pedum satis apte, notavit;
  - Politicus raro bonus est pastor, sed semper ut agnus comam electoris secare nititur!
  Elena in Nazis iectionem consensit;
  - Politicus est mellifluum orationum mel, vertit in catarticum verbalem!
  Huic facile consensit Euphrasia;
  - Si Deus aquam in vinum vertit, politicus catarticum verbalem in pluviam auream in sinum suum vertit!
  Puellae magnum officium in sua piscina fecerunt, pilae circum versantes. Pugnatum est.
  Primum iugum Seelow pernoctare superato, copiae Sovieticae prospere interdiu aedificare conati sunt. Sed magnus numerus fossilium radiorum continentium, cum ignis densus e tormentis tormentorum et sclopetorum ignitorum, rursus pedites in terram eiecit. Multae quoque lacus inflantur.
  Attamen latrones reparandi fuerunt heroes non deteriores unitates pugnae et notabilis vehiculorum pars ad servitium fine diei rediit.
  Alicia et Angelica oculos suos numquam clausit. Pugnaverunt, vulneraverunt, aliquid clamaverunt.
  Nazis non erant stulti, praesertim multi tormentorum suorum in profundo felicissime sederunt, et deinde cum sinciput evecti sunt. Tunc vapulaverunt...
  Frequentissimum genus tormentorum est, sane, 88 millimetre anti- elit gun. tormentum universale in aircraft, lacus, et pedites incendendi. Modo conchas mutant... Veritas aliquantum gravia est, sed tamen speciales jackson adhibentur, praediis praediis et sclopetis propellentibus.
  Multi sunt iuvenes et feminae inter defensores. Humanae facultates Tertii Reich exhauriuntur, ut omnes in ordine sarcire debeas. Etiam puer decem annos pugnatores non raro sunt. Ipsi etiam cum mixtura combustibili lagenam iacere possunt et in insidiis pediti ponunt.
  Linea defensiva in Seelach valde potens est, etiam ante initium Belli Orbis Terrarum illud aedificare coeperunt, si exercitus tsarist Berolinum coniectus est. Immo iam saeculo duodevicesimo sub Elisabetha, quam immatura mors tantum impediret quominus Magnus vocaretur, Russi Berolinum sumpserunt!
  Altitudines subterraneae multum habent communicationes, labyrinthos fossarum, tabernacula snipers. Potest dici quaedam civitas.
  Quamvis Adolf Hitler cum optimismo schizophrenico credi soleat, grave opus in munitione Berolinensi primo vere anno 1943 incepit, antequam bellum inferret cum Russia Tsarist. Et dissimilis murus Atlanticus occidentalis eum ad finem complere potuit.
  Omnes Sectores mortui fodiebantur vel parati in napalm effundendo...
  Alicia et Angelica suas nudas, elegantes tibias iterum iterum adoleverunt, cum ominosa mixtura gasolini, sulphuris, phosphori e terra effusa.
  Et calceae puellae vespere concretae sunt, magnis pusulis obtectae, tor- gressus est factus.
  Puellae deduntur et iam ex insidiis iacentes incendebant, praesertim cum copiae Russorum interdiu vix processissent. Sed snipers id facere debetis, et cum pugna est in plena adductius, certum erit signum... Et rationem vestram ulterius implere potestis.
  Alice scalpendo metallo pedes combustos, fremuit;
  - Ita, Angelica et valde aeger sum et dolet. Sed mihi credite, memorias militum Exercitus Russiae Tsarist, qui vivi combusti sunt, me multum patiuntur.
  Bellator canae trepidus thalami stridore dentes;
  - Et mihi credite, videntes ea pejora, praesertim qui non statim moriuntur, sed exusti sunt.
  Alicia, emissarius fascistor sclopetor, qui imprudenter prospexit a tergo velamen cum iactu bene intento, dixit:
  - Si omnes nostri milites fuerunt, sicut nos? Quamvis scilicet facetius quam sagittando!
  Angelica non conveniunt.
  - Est ad similem! Personaliter, utrumque difficile est mihi... Obiter, cur te Alicia nominavit?
  Cneus bellator simpliciter quasi in confessione respondit;
  - Scis, mea mater, similem fabulam sicut puer legere... Pulchra mediocris fabula, sed admodum stolidus. Post haec constituit filiam suam, sicut Alicia, mundum novum invenire, sed non in terra, sed in spatio. Intellegis...
  Angelica calebat et fallebat, taedio mento truncum feriens;
  - Etiam! Scilicet intelligo. Scis, te ipsum somniasse ad planetam, ubi etiam ad polos est aestas aeterna, et homines morbos et senectutem non noverunt. Non est paradisus in terra, et in eadem semper viridis India, est calor, alta humiditas, et nubila insectorum gravissimi!
  Alicia giggled.
  - At est Mowgli... - Tum illa ad graviorem sonum mutavit. - Puto mox Indiam Soviet fiet.
  Angelica satis rationabiliter dubitavit;
  - Hoc Nehru infirmus est. Est pacifista et non communistarum. Homines sui similes plus mali quam boni faciunt. Sociis validioribus et studiosioribus opus est idea rubra ut communismum eiusque lucem in mundum afferamus!
  Alicia duos ictus incendit, vidit Nazis paulatim debilitare. Equites Aleksei iterum in caelo apparuerunt... Diluculum dederunt, sequebantur velociores "homines".
  Alicia lepide de his bombers paruulis;
  - Homines non sunt nuces aut - reginae futurae, tu fascist currite!
  Angelica tristis dixit:
  - Cum sociis infirmis, etiam fortes vehicula otiosi erunt!
  Alicia satis rationabiliter intendit in nuances;
  - Sed hic, verbi gratia, Micheas rex Dacorum. Monarcha mox et grandis est delicatissimus iuvenis. Sed tamen supremus ordo tsarist Imperi Vladimiri - "Vladimi" donatus est.
  Angelica torvo sordide.
  - Donec me praeterire iubet. Etsi pro "Jagdtiger" plerumque "Bellum Magnum Tsarist" non humilius quam secundum gradum dant. Vel certe "Regium Banner".
  Alicia duriter respondit;
  - Heroes iussu suspendi digni sunt, qui imperant ut suspendantur. Nam bonus imperator tantum proelium incipit, quando non est simpliciter locus heroici operis, propter praedestinationem victoriae.
  Angelica confirmavit;
  - Ita, es magister crine paradoxa... Sed tunc Vladimir Kirillovich suspendi debet!
  Alicia giggled.
  - Quidni facias! Tot boni nostri latinas propter eum mortui sunt. copiae in principio belli ad defensionem minime idoneae erant. Et vincitur in primordio!
  Angelica digito suo coccinea;
  - Vides .... Cave cum foro. Post omnes, nemo adhuc speciales Dicasteria vigilum secretorum tsarist dissolvit.
  Alicia percitus est;
  - Oh oh oh! Aliquid inveni terrent - ericius cum semolina! Crede mihi, omnes speculatores regis acti sumus fortiores. Maxime spirit!
  Angelica iterum, quasi victa in brachio, periit. quid contra eos fieri potest?
  Alicia non saepe vel iacit. Illa usus est ad hoc quod proximo anno numquam obliterata est nec tristes statisticas revelare voluit. Et hoc iustum non temere iacit. Praeterea inter pugnas saepius "immanes" pugnatores visi sunt. Misericordia erga benignissimum animum Alicie.
  Tametsi, exempli gratia, videtur Hitlerus dixisse: Misericordia in bello limites utilitatis oeconomicae non debet excedere! Facibilitas oeconomica non debet necessitates asceticas excedere!
  Sed haec, sicut slogan; tormenta pro butyro non optime observata! Felicitas USSR et Tertii Reich mors!
  Nox ad decimumsextum decimum septimum Aprilem incidit, ingensque oppugnatio orta est. Nova subsidia, inclusa piscinae, oriuntur.
  Praesertim novissimam "Nikolai" -7. Haec piscina triginta centimetra quam Nikolai-6 inferior erat et armatura frontalis potentior erat tam turri quam alvei. Multae spes cum hoc curru associatae sunt, sed...
  Aliquae piscinarum in via stabulant et eorum transmissio defecit ... Apparenter, excogitatores et industriales non potuerunt aptare ad suam transversam dispositionem et ad gearbox simpliciter defecerunt cum anni flectendi conabantur. ad Nikolay piscinam).
  Tantum tres viginti quinque lacus recentissimi Seelow arces ascendere potuerunt. Sed tardius movebantur, tormenta fortiter increpuerunt, et atrum foetidum fumum exhaurit extra fudit.
  et novi pedites currebant, eia clamabant.
  Puellae aliquandiu adhuc mittentes erant, sed postquam grave damnum non attendens, comitibus sub tormentis identidem cadentibus erumpit, Sovietici milites in proximum iugum ascenderunt, milites post eos irruerunt.
  Nazis tamen adhuc fortes erant. Terribilis Non-162, Me-109 "K", et Fokken-Wulfs versus impetum aircraft et homines irruerunt.
  Inter eos, Focken-Wulf carnifices, in oppugnatione modificationis, praesertim periculosae sunt. Quattuor 37-quadraginta tormentorum millimetris simul ambo pedites et lacus iaciunt.
  Una e Sovietica Alekseev usque ad arietem graviorem et armatorum hostium vehiculum ... Impulit, et .... Germano felicior fuit, eiicere curavit, et in Alexei nulla talis machinatio est.
  In molestiis, Alicia gubernator Germanorum deposuit priusquam parachute patefecit et diserte expressit:
  - Sum benignus! bonum in domo est quod aestimant, bonum animae abjectae!
  Puellae ignem ad plana transtulerunt... Sed Focken-Wulf immutatio oppugnationis terram cum sclopetis non effugit. Optime muniuntur, et piscinae gasariae sub armis circa cockpit sita sunt. Periculosa res...
  Non-162 hac in re praeda facillima est... In Me- 109 "K" debes specialem finem facere. Novissima massa modificatio Messerschmit ... Modificatio cum armamento tormento exclusive, tria 30 mm tormenta et duo 15 mm tormentorum aeris. Apparatus potens, impar Petro-2, et usque ad optimos Petrum-III, in servitio, scilicet. Problemata iusta cum maneuverabilitate fuerunt, etiam si motor potentissimus est...
  Alicie deinde placuit eam sententiam exprimere;
  - Germani nimis attendunt indicibus ut arma et armamenta aircraft. Exempli gratia, apud Messerschmit, aucta in fire potentia derisit omnem vim machinam auctam. et quomodo mutabilitate deterius.
  Angelica abripitur;
  - Et detrahes hanc debilitabilitatem debilitatam. Linguam facillime loqui est, vere pugnare...
  Interpellavit iram in voce Alicia;
  - Non pugno! Sed revera cogita quantum Me-109 quinque tormenta aeris constat? Sed "Salamander" est optima compositio vehiculi gratuita, manufacturabilitas, pondus, maneuverabilitas, celeritas, et etiam arma. Qua in re sane peior est Messerschmitt vel praesertim Focken-Wulf.
  Angelica lugubre notavit;
  - Loqueris hoc, quod haec avis sola est, quam nos deducere procuramus. Aliter...
  Alicia fremuit;
  - Noli esse tam stultus!
  Attamen, Sovietae "Alexei" et "Petrae" satis feliciter tolerant cum potentioribus Nazi accipitribus ... columbas excandescere faciunt sicut faciunt ...
  Et quinque tormenta Messerschmitt et sex Focken-Wulf tormenta non adiuvabunt, Nazis nasos suos in terra sepeliet.
  Sed aces Sovieticae damna patiuntur. Et damna decent, sic et pressionem lenire tuam. et arietum numerus crescens.
  Alicia hoc annotavit:
  - Arietis, sane, insigne virtutis, sed insigne animi, ut sine damno vincat!
  Angelica non conveniunt.
  - Signum intelligentiae .... Etiam signum ingenii sine damno est vincere. Sed hoc iam bellum est.
  Respondens Alicia fremuit:
  - Quid bellum est infernum?
  Angelica hic valde arguta fuit;
  - Sed quomodo distinguamus, ubi sint viri veri, et ubi mares ne ad foeminas quidem perveniant!
  Alicia deinde novo gregi aeroplanorum animum advertit;
  - Aspice aures... Quid ad emblemata noctis maleficae pertineat... Natasha verisimiliter est. Nunc talis Nazi garruli resistet!
  Angelica constat.
  - Certus satis! Ita non ardemus!
  Bombers nocturnis Ekatriina-2, ut amanter Katerinki appellati sunt, et etiam magis celebria, et magis taetra, cognomen frumenti.
  Puellis gubernatoribus pugnant. Facilis est volare et volare facilis est. In aere pugna, non ita calida est, ut noctu maxime adhibita est.
  Ibi sonum humilem, levitatem et mutabilitatem afficit. Verum, sunt defectus, potest deducere machinam machinam anti-aelit gun ... Planum est bomber suicidium.
  Hic autem caelum iam e culicibus vulturibus purgatum est, ut machina magis vulnerari in actum deduci possit.
  Alicia insusurrat orationem;
  - Domine, salva vita Natashae et aliarum puellarum... Tam bonae sunt et tantum amant te. Summum iustissimumque ne de toto malo et maerore triumphetur!
  Angelica ab humero laceratur;
  - Ridiculum est aliquid a Deo petere. Denique omnia in nostro mundo ab eo praefixa sunt, ut quid expectet quod se mutet?
  Alicia recte obicitur;
  - Et cur eum omnino esse putas.
  Angelica movit caput.
  - Non puto... Hic tu probabiliter aliter disputas. Memini te niveum quondam theoriam mihi narravisse, novam theologiam aspectum, sed quo modo id potui oblivisci?
  Festinat alle gaudio admonere;
  - Legi debes de celebri Noosphaerio Vernadsky theoria, annon? De eius doctrina singulas cogitationes, quae in mentem veniunt, materiales esse et non solum in memoria manere in quibusdam partibus cerebri, sed etiam in spatio submateriali, sicut in taenia?
  Angelica libenter confirmatur;
  - Immo talem doctrinam scio. Vulgo logica. Si verbum in candela notari potest, cur non eodem modo imprimi potest cogitatio vel actus vel affectus.
  Alicia donum in cista fere plumbeum accepit et ad laevam salire coactus est. Tunc responde, apparatus tormentarii pertinax. Conticuit, et vocem flavus Bellator obibat;
  - Prorsus... Sed verbum, vel etiam phrasis, ante vocalem ac deinde in taenia conscripta, et cum voce magna pulsatur, obstrepere vel ad agendum impelli potest. Sicut imago hominis, in motu expressa in pellicula, potest perstringere, terrere, mutare mores... In genere converte animam et etiam sanare morbum.
  Angelica concordia mur-;
  - Ita potest!
  Alicia addidit;
  - So... Est specialis Universalis Hypernoosphaeria. Plures notabiles differentias e taenia habet, sed in ea fides, spes, preces hominum imprimuntur sicut miliarda miliarda cinematographicorum cinematographicorum. Si billions hominum in aliquid crediderunt, tunc sine vestigio non evanescit, fides eorum materialis est et peramplam vim auget. Quae vis etiam effundi potest, influens mundum materiale. Hoc est, pete ac dederis is not inani phrase. Fieri potest ut, sub certis conditionibus, oratio fortem resonans in Hypernoosphaera causabit et eius potentia adiuvabit problema solvendum in Terra... Deus igitur est et ille est materialis, verus et activus, sed solus non est. Universe creator, sed ab homine et eorum fide in Ipsum creatam!
  Angelica statim emendatur;
  - Sed in hoc casu orare non est necesse. Modo potes querere... Viam quare necesse est Deum. Communismus in versione regia firmissima est etiam fides. Si igitur voluntatem populi Bolshevismi vel Stalini petis aliquid, tunc hoc fiet?
  Alicia cum fiducia absolute dixit:
  - Ita! Sit bene! Et implebitur, et expugnabit!
  Angelica in duobus vicibus accensa est... Secundum iugum zeel altorum iam occupatum est. Sed erat adhuc tertia munitissima, ubi subsidia et pugni e lacus et sclopeta propellebantur. Perrumpere hic non facile erat..
  Milites Sovietici, saevis proeliis fatigati, mane substiterunt ... Nimis multi pedites mortui sunt, piscinae naufragae reparatione necessariae. Omnia simul coacta modo facta sunt, reparatores mox discurrentes, sicut si quis cinematographicam volat. Aliunde, in veteribus tapes, tabulae tantum duplo celerius moventur quam verae.
  Alicia et Angelica ipsae mutuo gravi vulnere acceptae cubare coacti sunt. Puellae fatigatae sunt et ad minimum per duas horas dormire volebant, sed rugitus saturitatis eas id facere non permisit.
  Et piscinam Sovieticam et molem pedestrem, quasi fluctus in salo ingruebat et lente consedit ... Necesse erat ut vires colligerent et iterum defensionem Germanorum concuterent. Ut aliae undae sequantur undam. Oculi puellarum conglutinati sunt, sed ordo severus Mareschallus Zhukov eas depellere et multa alia guys ad impetum perrexit.
  Et bellatores non amplius vires habebant, et quasi cochlearum modice repit, sed paulo velocius.
  Et tunc Alicia pro hilaritate cantare placuit;
  per speculum lacus;
  Ego quasi hirundo skating!
  Non rigebam cor meum -
  Gloriosa Russia tibi dedit!
  
  Arbores vere virent;
  Fons et pullus cum vita fervet!
  Illic surculi renovantur;
  Ibi crepat smaragdus!
  
  Quam pulchra es profunda aquarum;
  Lumen solis relucet!
  Grana in agro succis plena erant;
  Aurora rubra tincta.
  
  Innocens archangeli require;
  Omnes ante nuptias castum custodi!
  Et laboro in tempora panis exprime pedes;
  Filum subtilissimum e serico fila!
  
  Sed non sentio dicta
  In corde meo turba daemoniorum!
  Quam tristis es sic ducere vitam;
  Melius est bellum ire - ibi malum necare!
  
  Hic ante nos sunt transmarinarum spatia;
  Sub ungula saccharo deserta!
  Non est frigiditas taedis immortui;
  Vide quid hirundinem vorat!
  
  in bello sciebam dolorem
  exequi mortuum tuum.
  Et quae sunt singultus ?
  Clamor discalceatorum pupillorum!
  
  Sed ex altera parte valebat;
  Mattis metus, vivamus vitae!
  Det veniam Omnipotens?
  Paradiso non indigemus - ubi tu pediculus!
  
  Homo talis creatura est
  Quae pax quietam angit?
  Deinde aedificat suum universum;
  Frigidus est exigendi ordo!
  
  Mater autem Magna Mater est;
  Tu Russia, patria sancta!
  Sicut holoserica calculi tui, lapilli;
  Quo discalceatus cucurrit.
  
  Sed tempus advenit, quod res est insidiosa;
  ex insidiis Amor irrepsit!
  Tentatus sum, videor mihi homunculus;
  Ecce caro tam cariofa!
  
  Esto, utique, devotus in Patria;
  Nullum vile sit malum!
  Sed tanta est hominum fortuna ;
  Quod homines sumus, hoc pecus!
  
  Ille ad explorandum improbum evasit;
  Nostra consilia sine honore tradit!
  Sed hoc non est puerile iocos;
  si te adversarius prodidit!
  
  Rerum obtinuit malum
  Haec est divisio nostra in lebete!
  et capitur nazis crinibus;
  Factus sum ergo in servitute!
  
  Nudo die ac nocte laboro
  Ego navem et chalcitis attrivi!
  Hieme et aestate nudis pedibus sum;
  Et ego post pabo curro!
  
  me flagella excruciat, et non misereatur.
  Et cognovi vim in plena!
  O quantum vasti facti sumus!
  Dentibus suis sceleratus satanas nudat!
  
  Numquam tu posteritatem mones;
  Noli ire patriam prodere!
  Noli cor reponere in nummo;
  Patria nostra; Deus, Conscientia, Mater!
  Puellae hic pugnaverunt, et Oleg Rybachenko Berolinum ab Albis erupit. puer aeternus decem circiter annos natus (propressius, paulo maior, quia Oleg erat vir multo statura quam mediocris!) pugnavit ut Titan.
  Puer formosus, prominentibus musculis, nudis puerilibus cruribus tasque projecit, discerpens ab hoste fremens;
  - Pro gloria regis, non frustra hostes delebimus!
  Quo facto, puer arripiens carmen magnifice incedentem componere coepit;
  Magna, pulchra, patria Russica;
  In ea, Tsar Vladimirus sapientissime regit ...
  Semper est a Deo donata, qui mundum condidit.
  Russi milites in volumine sumus!
  
  Poterimus gehennae malitiam superare ludentes;
  Quamvis Wehrmacht magno studio oppugnat.. .
  Invictus Russicus Guido noster ursa est;
  Plane homo non est simia!
  
  Credo certe Nazis expugnaturos;
  Puella bombam nudo calcaneo mittet ...
  Hic expandit alas, cherub potens super nos.
  Pulchri falcati fortes!
  
  Ego sum puer discalceatus auctor;
  Quis nivis in frigore non timet .
  Exemplum exhibete omnes bellatores;
  Sancti hic e faciei iconibus lucent!
  
  Puer e machina sclopeta scribit;
  Agmina furenti fascist.. .
  Patriae nostrae clypeum sublato,
  Scum-revanchismum non sinit!
  
  Bellator puer in hostes mittitur;
  Nudo pede a scobe bomb ...
  Inimicum diaboli conteret;
  Adolfus ex adducto in facie movebit!
  
  Puer pugnat - titan furiosa;
  Mortarium ignis erumpit...
  turbo per Orcum rapitur;
  Pereat malus Cain!
  
  Iterum valida grenade volat;
  Hostes patriae studiose discerpunt...
  Etenim amicitia nostra solida est monolith.
  Sub paradisi tegmine veniemus!
  
  Sit nostra mater sancta,
  et cherub in celo consurgant .. .
  Discalceata puella,
  Colloquium gero, fusa in multitudine!
  
  Anni transeunt, Jesus veniet;
  Et erit Deorum mater Lada Regina .. .
  Victorias infinitam rationem aperuerunt;
  Et merces omnibus erit infinita!
  . Capitulum #9
  Akulina Orlova et Anastasia Vedmakova elit Germanorum super Berolinum deleverunt.
  ME-462 valde terribilis apparatus cum virtute Russiae pugnavit. Superioritas aviationis tsarist in numeris erat colossa. Germanosque lusit.
  At illi fortiter pugnaverunt.
  Albina et Alvina in caelo pugnaverunt, classis eorum valde heroice demonstraverunt.
  Albina Russis currum nudis digitis addicitur et rugit;
  - Filia sum diaboli in carne.
  Alvina etiam planum tsarist exercitus ope digitorum extremarum partium elegantiorum diruit et diruit;
  - Pro nostris victoriis frigus!
  Et alius currus Russian pulsat.
  Tandem convenerunt duo optimi aces tertii Reich et duo optimae aces Russiae tsarist.
  Unum par puellarum contra aliud magnum par. Puellae e Tertio Reich sunt tam lepidi blondes. contra eos Ruteni - flavus et rufus.
  Ambo coniuges nudis pedibus pugnare solent et tantum bikini induuntur.
  Albina et Anastasia inter se eminus ardere coeperunt.
  Albina nudum pedem torsit et per alas gubernatoris Russiae iecit.
  Illa dolens caudam adversarii pependit. Tam aeroplana Russica quam Germanica fumigare coeperunt.
  Anastasia cecinit;
  - Ave tsarism!
  Et calce nudato munera mortis ad hostem misit.
  Albina quoque hostem obtruncat;
  - Pro matre, pro Fuhrer!
  Utraque plana iam graviter ardebant et caerulea luce flagrabant. Et coeperunt puellae exaequare et tentare eas in campo infra ponere. Ita ut machinae non omnino concidant.
  Akulina et Alvina accensos ad se invicem torquebant. Etiam puellarum copiae erant pares. Utrique pulchri sunt, blondes discalceati. Et tantae pulchri- tudinis. Et ipsi quasi homines excruciare atque etiam rapere. Virgines praesertim virgines.
  Bellatores inter se conchis spargunt.
  Akulina, nudis digitis, tamen scapha tormentarii intendit et hostem iecit.
  Sed Alvina perrumpere curavit, nudis quoque digitis utens, ventre pugnatoris adversarii.
  Utrumque planum flammis disrumpere coeperunt. Et nihil erat reliquum, nisi ut ejiceret.
  Puellae ceciderunt, nudas iactantes, sient, crura excidit, et cantabant;
  - Nos omnes dilacerimus, omnes inimicos strangulemus;
  animas nostras sine pugna non dabimus!
  Et alicubi in summo, saevo adhuc praelia geruntur. Anti- elit sclopeta ignis et purus volant.
  Oleg Rybachenko, nudam, puerilibus cruribus, evulsis Nazis, loquutus est;
  Scriptor similis est Deo in imaginatione, magisteriis faciendis, sed misericordia creationis distinctus!
  Autumnus velut acernus folia decidit homo, Solus hortulanus crudelis arbore ipsa Deus urit!
  Ut lignum humani generis folia peccatorum non effuderit, mente tua suffocare debes!
  Puerum lepidissimum dicere fas est.
  Promissusque tandem diu promissus et bene meritus generalis locus datus est. Videat ut puer.
  Oleg Rybachenko statuit hanc ob rem Fuhrer capere oportere. Et vere frigus erit.
  Copiae Russicae ad ultimam munitionem Seelow arces munitissimam adierunt. Colles tam densi sunt tristes ac tremendi damna, ut clavium fractis piano, cadaveribus obtectum. Lacus, etiam ex serie Nikolay, in sanguine skid et susum ire non vis. Testae autem servant erumpentem et erumpentem, quasi vulcanorum iugo et spiramenta aperiant.
  Lava mixtura flammae et plumbi est, bombae omni genere explosivae refertae, quae volitans Salamandrum armadas versus Russian. Concurrit iam nazis non fastidire ramring. Tanta acerbitas, proeliis coortum est.
  Ipsae feminae bellatores ad oppugnationem currunt, vident quomodo tormenta gravia Nazis, ut vermes, e cavernis suis repunt et mortiferum conspuunt. Et cum tam gravia et explosiva veru hits, milites discerpti sunt et ossibus fractis ad smithereens avolaverunt.
  Lacus stabulantur propius ad summum, et milites portatores armatis manibus meis impellunt. Simul, fremitus, clamor, fremitusque tremorque audiuntur. Duo armamentarii baiuli, in cuniculos impingentes, damnat, et corporum partes quaquaversum avolant.
  Sed bellatores ulterius pulsant, iam plures pillboxes semifracti occupati sunt Exercitus Russiae Tsarist.
  Puellae multum vulneratae sunt iterum, sed statione sua non eis. Vulnus signant mox cellophane, et eo quod motus incidit.
  Iam obscura erat, et cum visibilitas inclinat, defendere difficilius est. Etiamsi quidam hostium lacus et tormenta auto- remis defossa in terra defodit, nocturnum visum excogitavit.
  Sed nulla fuga...
  Alicia conjux in humero futuit.
  - Vide quid agat Jagdtiger.
  - Sepulchrum suum fodit. Angelica abripitur.
  Fortissimum secundum vim et tutelam armaturae transfixam, piscina Yagdtigr-3 eversor, satis accurate in lacus Nikolai et Alexander Soviet adhaesit accensus. Eius proiectum armaturae fere triginta chiliogrammatum tantum turriculam abripuit corpus sine nautarum casu superstitem relinquens. Difficillimum est talem colossum perdere, et etiam in terra defossa, sandculis aspersa.
  Alicia insusurravit amico suo:
  - Experiar aspectum opticum et nocturnum aspectum rumpere machinam.
  Angelica ioculariter giggled.
  - Percute oculos... Mirum est! Faeminae oculis solent, non oculis. Invenisti aliquid novi!
  Alicia, positis umeris ludibrio, et flexo poplite cruribus arata conchis, hostem ad sclopetum cepit, susurravit;
  - Si passer prope est, incendemus tormentum! Si musca - ledo muscam et sagittam ad hospitium psychiatricis!
  Angelica, remoto Fritz cum alio emissario, respondit:
  - Sic frigidum mimae talentum circi evanescit. Tantum nunc, plerumque in nostra regione, ad castra mittuntur, non valetudinarium psychiatricis!
  Alicia, ope nudorum digitorum inflammata, ictus accurato fracto, conspectum Jagdtiger iocose cecinit;
  - In ruinis Berolinensis, Taras Bulba filius inopi! Et cur Berolinum accipiamus - totus mundus simul melior est!
  Angelica cachinno periit, et alia "fascista" elapsa est. Puella pugno mentum se percussit.
  - Non in fronte, omnia perperam, non est illud iocum! Tu ieiunus fumas, cum adtemptatur bibis!
  Alicia despiciens.
  - Sed non bibendum neque, quis faucibus mi. Quanto plus est gaudium quam salit, ut movere possint, cantare et saltare!
  Angelica iterum desiderabat, eius intuitus ignis ad necem non tam comprehendit quam Alicie, et risus eius valde inconveniens erat cum tot mortui essent circa quod cadaver non ingrediendi tentaretur. Et aliquando reliquiis corporum percurrere.. .
  Siberius bellator rufus dixit:
  - Sic intellego bellum non effeminatum vultum, sed impatientiam feminam in desiderio cannibalismi!
  Item Alicia de visione nocturna confregit, et dixit cum molestia;
  - Non amo bona frangere!
  Angelica despectu srepsit.
  Quid boni de hac arte? Ego quodammodo inspexi trophaeum... Omnia turbant, quasi sanus vitreis induatur, et color subpallidus.
  Alicia sensu respondit;
  - Qualitas cognoscitur in comparatione. Ne id quidem habemus!
  Angelica confidenter dixit;
  - Immo vero! Melior etiam quam Fritz ... Sed Nazi Germania nihil supererit, plus quadraginta chiliometrorum Berolini. Transibimus eos, quidquid nobis est, et hostes non habemus!
  Alicia confirmavit;
  - Bene, sane eamus! De hoc pro certo habeo! Nunc autem non nocebit nos mutare locum instruere...
  Puellae cucurrerunt, galeam ferientes cum lepidis cruribus pusulis et abrasis obductis, paene ad genua, sed tamen pulchrae. Quo dolore etiam aliquantisper usa est, ostentans animum inaccessum, multis etiam hominibus.
  Alicia sapienter dixit;
  - Vir non solum barbam habet in facie, et globos ferreos in anhelat, sed etiam cor aureum in pectore!
  Angelica concordat cum hoc:
  - Capra etiam barbam habet, sed verus homo cor aureum habet!
  Tertium iugum adhuc vacuum erat. Impetum elit damna passa est, praesertim ex Focken-Wulf - monstrum aircraft. Potentissimus unus pugnator in armis et armis, hic operarius altero bello universali, Alekseev valde ingratus fuit. Nonnulli debilitas pugnae in pugna, cum non admodum discursum elit, sed vis telorum non maxime afficit...
  Petrus autem et Ivan ceciderunt.
  Alicia, animadvertens Fokken-Wulf a sniper emissam non posse, vel Salamandra vel Me-462. Fortes fuerunt...
  Angelica, e contrario, scuta in terram accendit. Aliquam non mauris varius nisi pellentesque pellentesque sed in ipsum. Vel in low-profile movies actionis. Alicia, etsi omisit, insensibilis fuit. Famam suam amittere ut bellator terminator nolebat!
  Angelica autem magis ac saepius illinebat. Hie vero non solum culpa, nox, fumus, fumus, aer etiam micat ab aestu. Sed belliger Siberius angebatur et haec canebat;
  - Alisa Selezneva, accipe meum verbum pro eo! Propagines bovis, Nazi madhouse!
  Aureus bellator stolidum neglexit iocum. Etiam at erat tortor.
  Alicia sicut cogitatio
  - Ingenium interdum mentis hebetudinem ostendit, sicut speculum rectum vultus tortuosi!
  salamandrae e contrario volitabant. Eorum praestantia in celeritate et manoeuverabilitate utebantur, propterea aces Russorum premere conati sunt, praestantiam localem in viribus in una alterave parte anterioris efficientes.
  Non-262s, sicut papiliones volitantes, variae viridis et caerulae khaki. Volvunt dolium, quinque et dimidium carros amaenissimos statim, deinde in alis sicut skaters dilapsi.
  Alicia lingua premebat;
  - Ba! Mirum illud modo! Sed skaters, non te servabit!
  Papiliones vere in facem accedunt et cadunt!
  Interim interim Vladimirus Tertius a nocte a 17 ad 18 ordinem dat;
  - Zhukovsky Difficile est habens! Ideo iubeo impetum turmas primae Ucrainae frontis septentrionem converti et Berolinum ab australi oppugnare!
  Imperatores imperant, milites tudo sine cogitatione pugnare.
  Alicia aliam "Salamandram" ardent (miror cur Germanos optimos suos pugnatorem eo modo appellaverint. Fortasse per analogiam cum celebri novitate; Karl Capek - bellum cum salamandra. Multi connosseri et historici putant Capek simile in celebri hoc trahere. opus inter mutant salamandras et fascist-Nazis!) dixit:
  - Horum autem causa, qui fugit, tam facilis est ad jaciendum!
  Angelica diserte obiicitur;
  - Qui evasit simplici sarcophago ut iacularetur, alae lapidibus iam in fuga oppressae sunt!
  Alicia giggled.
  - Ita hic dialectica est! Dialectica evolutionis et philosophiae, sicut Galli dicunt...
  Angelica socium interpellavit;
  - Fuit Kutuzov - Romam Galli! Vladimirus autem est Deus totius mundi!
  Puellae, post talia verba, iterum se mutuo alapam in sola iugulant. Alicia, magis ac celerius incendens, etiam vasa eius automatic exusta et digitos suos combussit. Hic, exempli gratia, etiam facultatem pene impenetrabilis Focken-Wulf in vicem evertere potuit. Angelica laudatur;
  - Oculus tuus adamans est! Cum oculus adamans est, lapidi naturali dissimilis, semper adest et effossa non est!
  Alicia iocando notavit aliam philoaophiam;
  - Etiam bos braccas eget, si ad furcam pascuae sunt et ad locum rigandum! Mulier vestimenta in se aestimat, homo absentiam suam intelligit, et taxanus numerum inaequalitatum aestimat quae ab alterius habitu secari possunt, oeconomiam publicam inaequalem!
  Tempus erat quies in caelo, sed subito in medio locorum, venientes copiae Russicae erant sicut flatus, sicut meteorites in Terram concrepuit. Centum pedites discerpti, incensis, in diversam partem conjecti sunt. Disiecti, ut videtur, non homines, sed tota unda tsunami e vivis, laceris et cadaveribus orta est.
  Angelica super sonitum exclamavit;
  - Proh! Ecce ictus est! Etiam "Andryusha" non simile hit!
  Alicia suadet:
  - Hoc est Strumtigr, cum bomber. Plurimum tormentorum idolorum impetum!
  Angelica manus iactat.
  - Ita ego non prius hoc vidi! Probabiliter tormenta auto-propulsa quid opus est!
  - Non opus est ut haec tormenta auto-propelluntur et corrumpant! Alicie dictum est. - Alioquin ulcus in balineo habebimus!
  Angelica jactatum est;
  - In balneis erimus: sic balneum Russicum est felicitas!
  Talis chaos in praelio regnabat ut Alicia figere curaret ubi schot e secundo volatu veniret. Uterque autem "Sturmtiger" illico vapulavit. Ita sonuerunt hae bombae, tot victimae...
  Angelica, sicut Spinoza et Cicero in unum volvebantur, dixit;
  - Causa artis, actores sacrificia voluntaria faciunt, causa rei militaris, auditores sacrificare coguntur! Publicum semper cum artium magisterio cohortari cupit, nemo est e publico qui cum arte militari repetere velit! Concentus maestrae artis, magna pecunia pro tesseras solvitur et etiam plus pecuniae ad vitandum concentus maestrae artis militaris est!
  Alicia amicum suum interpellavit;
  - Age, pro mea causa, directe in alveum rostrum latae tormenti iaciamus, tunc bombae in propellant crimen detonant!
  Angelica digito suo torsit ad templum;
  - Mutandum est primum locum, ut angulus rectior sit et crura calcanda!
  Milites totis viribus currebant, sed iterum tempus non habebant. Stormtigeri videntur additamenta automataria accepisse cum reloading et earum incendia aucta sunt. Quin etiam non pedites modo, sed lacus etiam excutere laborabant, avulsis turribus, ferrumque cum diabolica veneficae lebete flammis miscebatur.
  Puellae propter tarditatem angebatur, nudos pedes de industria nudos feminas in ignem iecerunt ut se dolore punirent.
  Angelica dixit:
  - Merito!
  Alicia subsannans in agonia et tripudians discalceatus igni addidit;
  - Et inimici etiam peius merentur!
  Angelica respondit:
  - Melius est nebulonem occidere quam centum exponere, nebulones scilicet ipsi.
  Alicia summa, ut bellator a Lucifero, declarata est;
  - Et hoc ipsum quid faciemus!
  Puellae scipientes chorum ex parvis flammis, dolor et ardet intendere eas permittens. Ceterum, haec patria, fratres Russici milites, ultimos gradus Berolinensi vincere debent. Quando communismus vincit, homo numquam in alterius manibus morietur!
  Initium mollis, speciales glandes auctae armaturae e doliis volaverunt. Hic summa difficultas non modo ingressuri fuit. Nazis etiam non stulti sunt et dolium aperiens pileo quasi operculo simpto munierunt. Oportuit igitur tempus serere in illo brevi momento quo in instanti a emissa pileus exortus est. Deinde, ut glandes perforantes mixturam plurium liquorum infestorum...
  monstrose explosa est, primum duas explosiones simul, deinde plures plures e detonatione bombarum amplius duodecim telarum. Plures pillboxes prope, Fritz vel graviter laesi sunt, hiatus in eis gravis factus est.
  Flatus unda adeo validus est ut ambo fortes super dorsa fere pulsaverint. Puellae in gaudio clamaverunt;
  - Est! Classis praesent justo!
  Alicia addidit;
  - Acutus pellentesque oculus spississimas supercilia densissimas armaturas pungere potest, bellator mutus!
  vox contenta a tergo audita est.
  - Vidi! Puellae, considera Ordinis Gloriae primi gradus in sinum tuum ... Vir in uniformi maioris tsarist vigiles secreti recuperavit. - Pressius in pectore! Euge puellae! Sed haec non omnia facta sunt!
  Alicia infudit;
  - Hoc modo initium est!
  Angelica exilivit.
  - Ac praesertim bonum initium!
  Major addidit:
  - Hoc initium, et finis in Berlin! Non mirum si Tituli quoque per pilas capis. Post omnes vos puellae ad hone gradum!
  Milites modeste responderunt;
  - Minime, feminae Soviet iustus sumus!
  Vires Fritzorum, quod iam ante duodevicensimum tertium iugum superatum erat, tum Sturmtigerii caedes et clades visa est fregisse. Copiae, praesertim lacus, in plura etiam loca prorepserunt. Puellae adeo graves machinas dis etiam habebant!
  Angelica dixit:
  - Bellum lusus alea est, in eo tantum rem publicam perdit, dissimili immisso, qui se non potest ad motum subicere!
  Alicia gravissime addidit:
  - Impetum in bello est sicut equi genus, modo hippodromus multo plura impedimenta habet et aurigae corruptos!
  Angelica respondit:
  - Haec sententia accurate non est! In equis, aurigas corrumpere potes, in impetu, cursor cognoscit vitam non esse venalem!
  Longius discurrunt bellatores... Et denudans simul margaritam. Cecinit etiam Taurus;
  - Pulchritudo, forma, sumimus felem, siskin, canis, Petka corruptor, simia, dimidium tram ad furiosum! Ecce turba!
  Angelica procurrit ad fossas;
  - Societas quae sub malleo vendi non potest!
  Alicia adnuit.
  - Ita! CPSU edet nos!
  Angelica mirabatur;
  - Et quid est CPSU? Nescio hunc terminum!
  Alicia singulari modo elaboravit;
  - Haec interpretari possunt ut Factio Communistica Unionis Sovieticae!
  Angelica humeros.
  Sed id nulla sed.
  Alicia iactat, pugnus dexter;
  - Mihi crede, erit! Necessitatibus, eveniet!
  Angelica iaciebat;
  - Sanus fieri!
  Alicia gravem iocum sustinuit;
  - Certum habeo!
  in campis ad resistendum infirmior, sed pertinax adhuc. Ferdinandi maxime molesti erant, hae pugnator tormenta auto-eiecta, velut bumblebae ingentes, apparatum Sovieticum cum conchis suis inruperunt. Ferdinandus non facile destruens, non gratis hoc sclopetum auto- ductum gravissimum est, et numero tantum Panzer-secus est.
  Angelica insidias vidit Panzer in dumis ... Raeda tantum viginti duorum talentorum cum dimidio in pondere, sed Pantheram tormentum habet. Humilitas silhouette facit facilem ad cavendum et percutiendum ab insidiis. Alicia etiam versus Panzer repere coepit ... Prospera autocineta, sed plena potentia non ad plenum adhibita, ob stupiditatem imperii Germanici. In genere hoc mirabile phaenomenon altero bello universali est. Imperium militare Russicum in ratione belli artis militaris conspicue emendavit, praesertim in gradu militari. Germani contra multo gravius quam initio belli gerere coeperunt. Propter hoc, etiam aucta copia armorum (anno 1956 plura piscinae et tormenta auto-promissa in mense quam in toto 1954 producta sunt), non adiuvaverunt ut ictibus Russorum exercitus tsarist resisterent. Exempli gratia, si armorum productionem sumamus, anno quinquagesimo quinto et quinquagesimo sexto, proportiones in ratione armorum productionis pro Germanis meliores fuerunt quam anno quinquagesimo primo et quinquagesimo secundo. Sed hostilitatis cursus non prosperior Tertio Reich, sed contrarius factus est!
  Puellae, Panzer Opticorum perniciem se non tenuerunt, curru etiam cumulativo tasque captos coortavit. Primum unum Panzer, deinde deinde .. .
  Angelica risit.
  - Ita trituramus has viperas!
  Alicia, pugione den- dente, annuit ;
  - Tantum trituramus, ut etiam testudo Panzer-4 non servabit!
  Multi in fossis eleifend erant, nuper admodum vocati. Pueri etiam tam inflati erant ut eleifend vel decem circiter annos natus ne traherent. Videruntque perturbati et consternati.
  Arma puerorum, procax qua- les 20 mm. Leve, et prope eos pedites potes frigere, vel bruchum piscinam necare. Hic est unus parvus, levis crine, sepultus in insidiis, nuda tantum haerent vestigia. Multi pueri nudipedalia erant, nullae ocreae magnitudinis idoneae sunt, et in Germania medio Aprili tempestas est in Russia calidis Maiis. Pueri Tertii Reich autem ex timore non dispergunt, ut senes militiae Germanicae prima occasione, manus suas ad cacumen erigentes, vel Berolinum fugientes.
  Tantum pueri aures claudunt ut surdificent ab concharum adrumpitur, et ululatus donorum ardentium "Andryush" et "Katyusha". Itaque pugnant usque ad finem. Quidam etiam ad fraudem adhibeant milites Exercitus rubri in panniculis albis propius elevatis, et tunc se cum illis inflant. Pueri animosi a augue infecti et multo magis adulti critici, praesertim qui diebus ante Hitlerium bene meminerunt, nec se penitus cerebrum ablui passi sunt.
  Quo propius igitur Berolinum, pauciores adulti ad novissimum fugientes facti sunt, et saepius imberbes, sed fortes pueri parvuli pugnant.
  Sed inter pugnatores puellae Germanicae multo saepius movere coeperunt. Hitler, ad fidem suam, officium principis putavit feminas custodire et in fronte uti pabulum tormentorum non dimittere. Praeterea hominum inopia ex parte demographica tam terribilis est, unus mas centenas feminas fecundare potest. Sed mulier indiget novem mensibus ut puerum pariat et alium duos annos convalescat.
  Alicia, videns Angelicam pueros sagittare, rostrum percussit, exclamans:
  - Non occides liberos! Intellexistis mulierem an lupam?
  Angelica acriter quasi panthera rumpebatur;
  - Possuntne nos occidere?
  Alicia dixit:
  - Hi sunt parvuli, non intelligunt ... Praeterea sunt gradus moralium. Mores fascist turpia, communismi moralitas sublimis. Secundum hoc, debes intelligere nos non posse, non debere esse adversarium. Alioquin, quod attinet ad nos vindicare partes boni in bello contra malum.
  Angelica philoaophiam nere voluit respondens, caput autem eius vacuum erat, sicut marsupium genitricis. Nihil autem accessit, facetum et acerbum.
  Alicia in humero patellae amico suo.
  - Id est! Tametsi Stalin dixit nos ictum hostium triplici ictu responsuros esse, non tamen mediocritatem illam tripliciter responderi voluit. Et in crudelitate triplex crudelitas! Hoc in casu, principium oculi pro oculo non est nostrum principium!
  Angelica aspernata in molestia et satis rationabiliter animadversa;
  - Senex, disperge, multo fortius instinctus mihi salvos esse quoquo modo. Ita, haec est opinio valde controversa ... Id est, volui dicere quod mox neminem habemus iaculandi nisi ad acetabulis acetabulis ... Quid ergo reverti possumus?
  Alicia Angelica cum indice digito suo ad Occidentem demonstravit;
  - Vides "Pantherae" serpere, mihi crede, adhuc aliquem habere hic pugnare et aliquem frangere! Nonne liquet!
  Angelica amico suo interrogavit:
  - Quod manus lassitudine tremant, et pedes etiam ... Forsitan aliquid hilare me cantas?
  Alicia respondit:
  - Ita, ego quoque oculos meos quinto die non clausi! Cantare, estne aliquid tibi hilarem... Ab antiquis?
  Angelica excussit caput iratae equae.
  - Non! Vetus est illud damnare! Cantemus melius, novum, iocum, Soviet!
  Alicia adveni vultu.
  - Iocum erit, sed pro te ipso iudica quomodo Soviet!
  Angelica, omisit, fremit, sclopeta figit in maxillam, murmurans;
  Non opus est aliqua hype extra! Opus est, sincere, pulchre, ac poetice...
  Cecinit Alicia, magnifica inimitabili voce;
  Russici spiritus in proelio non cadunt;
  O sol ruber, fons radiis!
  Tametsi Fuhrer saepibus lapideis cingebatur;
  Malleus noster sicut tympanum in tenebris verberat!
  
  A tergo nemus alta petens - .
  Atque aurea micas generosi mellis agros!
  Vexillum rubeum exercitui stupam,
  Et aeroplani gruum alas habent in caelo!
  
  Altior fiat Patriae semita;
  Communismum super planetam suscitamus!
  vocem centum milium gentium fortium audimus;
  Omnia elevantur et eques non descendat!
  
  Crede, autumnus rure non veniet;
  et sub nivis non frigemus!
  Melius est iactare puellae quieti -
  Revertemur, cognosce exercitum nostrum egregia victoria!
  
  Berolinum cadet, mox videmus
  "Pantherae", "tigres" omnino non timemus!
  Erunt sententiae pro Fritz.
  Praemia, filii Russiae, accipite!
  
  Virtus autem nostra quasi flamma ignis est;
  Fascismus in foetentem cinerem sparget!
  Duritia autem lapidis similis est;
  Sonat proiectum, comminuens - crepitus!
  
  Orationes Satanae ne attendas;
  Dominus placuit ut sit via una.
  Terram a nazismo mundemus;
  Ceterum planeta non est taberna pro Fritz!
  
  Scilicet multum solvit nos
  Iusta maria nostra perierunt!
  Nunc Russia in potentia rubra est;
  Et nulla amplius fraus diaboli redibit!
  
  Ceterum communismi causa sancta est;
  Est absoluta, immensa bonitas in eo!
  Et secundum leges verissimae dualismi;
  Capitalismus non florebit!
  
  Sic gentes fames non torquet;
  Praedia collectiva ubique seri debent!
  Hoc modo accipit quattuor annos
  Omnipotens quinque ad constructionem firmam faciet!
  
  Et tunc spatium - atrii universi;
  Verre bene, scopa valida!
  Ista gloria fortis est incorruptibilis.
  In quo omnis homo est magnus heros!
  
  Viduas ad milites nolite flere;
  Etenim nullae sunt impossibilia proposita scientiae!
  Resurrectionis remunerantur;
  et FLOS tibi mittemus a nobis, e rosis coccineis!
  . EPILOGUS.
  Hitler celebravit die 20 mensis Aprilis anno 1957 sexaginta octoginta annos. Hic fere anniversarius dies festus in actu perdito positus est. Fuhrer Nunc optio: vel cum honore. Vel currunt et abscondunt sub terra.
  Quod et alius Hitler non nimis satisfacit. Ita res Tertii Reich gravissima est.
  Tituli gladiatorem pugnam spectat. Pueri pugnant in iisdem truncis natantibus.
  Pueri decem annorum singuli spathis parvis ad undam se clypeis tegunt. Nuda, sient, corpora sudore nitent.
  Pueri iam inter se exarati sunt. Ex quibus unus pulsus periit et cecidit. Maurus nudum calcaneum lampade cremavit.
  Puer exilivit. Et iterum periit. et sanguine madefactus concidit.
  Hitler exclamavit in summo pulmonis:
  - Perfice hoc!
  Et percussis manibus siccis. Bellum finire videtur et modus Fuhrer non est valde bonus.
  Praesent tempus ipsum ut lectus. Et hoc, ut aiunt, perurget.
  Milites fortes iam extremam Berolini pervenerunt, quae ab Exercitu Rubro expugnata est. Una ex antiquis castellis, modernis munitionibus aucta, adhuc dura pugnabat, copiae Russorum altius in urbem arcem irrumpere conabantur.
  Et fumus plus ac ferociores videbatur.
  Alicia aliquantulum ex vulneribus recuperavit, sed non velocissime currit, adhuc infirmitas erat in cruribus. Tantum radiophonicum rettulit copias tsarist Russorum et Americano-Russian et etiam copias tsaristarum convenisse, anulum circa Berolinum claudentem. Fraternitas facta est inter milites.
  Bellum, saevum, refrigerans, jam ipsis metam erat. Sed exactus admodum finis vigorem dedit, vires peperit.
  Puellae in fragmentum tectum ascenderunt et inde castellum venari coeperunt.
  Muri erant immania omni diligentia propria aedificantium mediaevorum.
  Multa odii sclopeta, machinae sclopeta et mortaria. Etiam aliquo modo occurrerunt "Jagdtigers" in lateribus rarius armatis obductis et solidis tabulis concretis munitis.
  Prope non facile est, quamvis pertinax Aleksei in caelo apparuit. Videntur conati graviter armati bunkers.
  Alicia notavit;
  - Hoc castellum munitum est, spurium!
  Angelica vexantur:
  - Iustum est, adhæsit! Sed multo peius est nobis.
  Alicia suadet:
  - Fortasse propius a centro. Ibi plura scuta invenies.
  Angelica post auriculam subtilissime nudis cruribus impingebat digitis pulsantibus venuste;
  "Primo, rumpe instrumenta optica Jagdtigers, et tunc movebimus ad centrum, et venatio magna erit!"
  Quondam columba nivea, ex igne atram deflexit, et apparuit sicut corvus. Et in caelo, pruina stellarum per fuliginem timide apparuerunt. Hic est mundus sine optimo... Etsi quid est optimum?
  Alicia notavit;
  - Optimum in mundo est quod numquam potes dicere - peius non potest!
  Angelica, queue ab Arbakan, inserta;
  - Quid est malum in mundo, quod iustum est in bello, et post victoriam non proficit!
  Puer Oleg Rybachenko, qui exilivit ad illos, clamavit:
  - Quid narras. Hostes nostros iam lacus secantes!
  Siquidem a spiraculis longi et crassi rostri, conchae cumulatae ceciderunt. Quattuor -3 "Yagdtigr" erant, tres e longinquo spatio deciderunt, et quartus accelerans "Nikolai" -3 dextrum in eruca sinistra. Ab ictu triginta chiliogrammatis proiecto, scutulis vestigiaque abscissa sunt et currus ipse paene reversus est.
  Angelica sonuerunt magna.
  - Id veru. Bene, perspectiva eorum potes podere?
  Alicia non satis certa.
  - Infirmitas in digitis, manus tremore ... Non sum certus.
  Angelica despectu srepsit.
  - At tu adhuc homo Russicus es! Scisne quid populi Russici capaces sint?
  Alicia se mento in molestia percussit.
  Omnia praeter stultitiam!
  Niveus bellator oculum dextrum coartavit et petere coepit. "Jagdtigers" i3 species minas habuit - praesertim armaturam frontalem, larvam sclopetis, eique similitudinem rostri porcini. Sed paulo altius periscopi et fistulae. Id ubi plantare debes!
  Alicia intendere nititur... Finge glandem quasi filiam nubilem. Et sponsus eius ad fere chiliometrorum distantiam visus opticus est. Et figi debet.
  "Jagdtigers" i3 iterum conspuere, unus e carris "Nikolai" turrim cum percussione accurata verberat ... Et puppis cum inertia incedit. Phasmogoria!
  Alicia susurrat;
  - Bene, Mater Dei et Georgii, adiuva te resinam de Gehenna sorbere! - puella leniter urget felis.
  Angelica inclementer sedet amico suo, et trahit in humero suo;
  - Quid narras. Visne cum resina bibere Mariam virginem?
  Alicia callum eiicit, manum validam sicut manum ferrarii et declarat;
  - Ecce quomodo memini praegnantes cum fissura ventris, et infantes ab umbilico suspensos, volo omnes sanctos.
  Angelica pontis nasi eius tibus tibus fricabat et fremebat - "malum omen";
  - Ita diu cognovi. Etiam in schola exposuerunt nobis cur non sit Deus - si Deus permittit tam tartareum mundum, qualis tunc est Deus?
  Alicia giggled respondens, indicem digitum dextrae manus traiecto perfide. Puella adligat et equi cogitata colligere conatus est. Dolor sagittis. Cogitationes autem alicubi ibant ad partem, et usque deorsum.
  Alicia sapienter dixit;
  - Et quid nostrum otium sine bello? Vere amet! Cogitant homines robots? Et sumus ludi et hilares Omnipotentis filii .
  - Nec malum! - Angelica. - Hem, cur non iacis?
  Alicia connivuit stulte.
  - Digitus ictus est... possum desidero.
  Angelica hic canit;
  - Adfui primum, secundo paenituit, ac tertium ammisi, quod patruus cecinit.
  Alicia carmen continuavit;
  - Musica ludit, tympana pulsant - vigil Fritz ad coemeterium ducitur!
  Spina "Jagdtigers" i3 variae efficaciae erant, sed cum ictus omnia ordine destruxerunt. "Nikolai" -3 accensus et ictus in moventur, quin etiam de scutis cogitas. Tamen, experire, talem colossum proba. Unum verbum - Nazi fakyu!
  Iam "Alexander" -4 suum "deversorium" accepit, turris contorta .. .
  Taurus trahere conatur felis, sed digito flectere non vult. Tum tumet, ac puella adeo muta est.
  Hic vero Oleg Rybachenko, ut semper amicam suam in arduis alere cupiens, maximopere cantare coepit:
  Mundus mediocris fabula potest esse malum
  Post omnes magicae etiam biformes!
  Omnia videntur bona iuvenibus
  verum volo; vivite in honore celebriter!
  
  Sed alicubi troglodytam texit retem;
  Foedus malus insidiatur!
  Nos agatur diu AMBULO
  Nos exspectant ut sint probati, non nugae!
  
  Fortasse muscus valde asperus;
  Hem, aqua lilium pro laqueo!
  singultus de nubibus sanguis;
  Loco lunae graminum lucet corsair!
  
  Sed amicus meus elf levis est;
  Cincinnati amici auro fulgent!
  Famulus dixit - Puer non pereffluamus;
  Extenditque manus teneras!
  
  Dal elf buddy gladius lectio,
  Lunge, repere, varia opposuit!
  Ut truncus vitae in malo non abhorreat;
  Das maga duabus rosis!
  
  faber ferrarius pumilio machaera finxerit;
  Ille mihi subridens arridens;
  Vis in bello praeclaram finem ;
  Necessarium est amicos esse cum corporis cultura ardenter!
  
  Quadraginta rivi in disciplina permanent;
  Ac tandem, liciis mihi obediens chalybs factus est!
  de ligno nodis prius excidit;
  Bene ergo fies nobilis bellator!
  
  Hic pugnae subit; cum dryadales
  Troglodytae et ghou cum illis fremunt!
  At mihi exercitus familia est;
  et nulla est cupiditas in pugna detrectare!
  
  recordor motus, mucro.
  Ghoul puniceum suffocavit malum!
  Dedimus creaturae ferrum validum;
  Nos mundum, mundum et novum aedificabimus!
  Puer canebat, et Alicia pugnas mutavit, et medium adhæsit, digitus longus nudo crure cani sclopetorum sniper... Sic aperiens novissimum modum sagittandi.
  "Jagdtigers" i3 cito caecus abiit, et tunc unus e exclusione apertus est, caput rasum cum nigricante super oculum dextrum suum prostratum.
  Angelica organice impulit suos amicos in crure ne eam figere et se accenderet... Sed ira ad pauperem adiutorem evasit, glandem crassam velamen ingentes propellendae sclopeta praeteriit. Nazi frigidi sanguinis imperavit, et iterum accensis sclopetorum, et ... Alia triginta quattuor turrem suam amisit, superbo supra carinam haerens.
  Alicia infeliciter, quasi panthera cum cauda ambusta, amicum turpiter stimulum calcitrare conatus est. Itaque impetum suum movit cum impedimento certo;
  - Cur albus es?
  - Quid agis? Alicia fulmen sapphiri lumina cendit. - Pugnamus pro communi causa, ad salutem et felicitatem omnium progressivorum hominum, et igneus diabolus invidet amico suo, quod Nazis magis exterminat ac protrudit.
  Confusi sunt Angelica et statim invenit;
  - Culicem quoque pepuleram tibiis tuis. Iam nimium sanguinem perdidisti, et adhuc nothum sugit!
  Alicia amicum male abscondito ludibrio correxit;
  - Culex spurius non est, arthropodibus est ignoramus!
  Angelica , respondens , niveo candentis linguae monstravit angelo suo ;
  - Do scientiam, spe... Ut indocto gradus domini tribuatur!
  Interpellavit amicos Oleg Rybachenko, et etiam in facie alapam rubram dedit, quae talem impudentiam a puero non expectavit ut ei condonaverit;
  - Ita iacis ac strepitis, ut feminae in foro!
  Angelica respondere conabatur, sed iuvenis speculator colonellus etiam motus anguis prehenderat et retro insiluit. Igneus autem dyabolus plane ignoscere nolebat et statim post eum irruebat. Puer per labefecit insiluit, braccis genu longitudine, nudis pedibus. Angelica post se est.
  Alicia switched ad range fusa. Bene, si bellator digitis nudis cruribus decoris uti instrumento uti debet. Ceterum tam sollertes ac flexibiles sunt, ut eam non peius manibus tractare possint.
  Caput tonsum fascisti ab accurata glande inter oculos scissum est ... Utique non possunt pedibus tendere more solito. Hic potius intuitus et connexio cum terra est, quae vim vulneris medendi praebet.
  Alicia tunc putabat fortasse centum annis, cum posteri bene saturi de adventu suo legent, multi eorum cogitabunt: "stultorum discalceatorum". Discalceati ruunt, super spinas, assulas, lateres, lapides et ignes fractos ... Forsitan pervertit masochistic etiam dicturus est.
  Nec sciunt terram, etiam Germanica per nudum solum, eis vires vere magicas tribuere, ex quibus vulnera mirabiliter cito sanant, energia fabulosa manat, ac praesertim aliam omnino rerum materialium perceptionem. Scilicet perceptio quae fecit eam pellentesque superhumanam. Necnon Angelica in via, hic, etsi non sine difficultate, puerum comprehendit et ad brachii longitudinem tenet. Quamvis Oleg Rybachenko non iam tam parvus sit, et valde muscularis et nervosus, munimentum naturale cum vitali induratione.
  Puer calceos utrosque fere non agnoscit, quamvis in gravi gelu viginti graduum ipse et Alicia, etiam plus quam una et dimidia, maxima duarum horarum, nudis pedibus in modo stare non possunt. Et tunc in frigido movendum est et in insidiis, crura tua cito et gravissime obrigescunt.... Sed Angelica pernoctat, in nivem et simul in una balineis praeceps nocendo, vel etiam. in panties. Nihil, etiam cutis non vertit caeruleum, quasi regina nix est.
  Alicia sperabat se tandem parem obdurationis gradum attingere posse. Ante bellum in familia non paupere vixit, pater eius caput regionis exsecutivarum, mater eius oeconomista erat.
  Tempus non est decedere, et parentes videbantur evanuisse ... dolor in quo Alicia agitabat fere ab flatu fluctui versa, et rotae cum shrapnel excisae sunt.
  Pueri igitur simul erant, tunc adhuc auctor erat, versus orientem versus.
  Sed tunc pueros demittunt, qui sine adultis pugnare constituerunt... Puellae post eas sunt.
  Itaque finiuntur in regione occupationis.
  Dura puellarum vita erat. Alicia, sola relicta, laborabat ut operarius... Et hoc est infernum vivum, licet ... Fortunate, parentes puellam nimium non spoliaverunt, in labore corporis expertus est, sed non ita exhausit.
  Et laborantes operarii pro duabus partibus diei. Etiam familiae vigilum et seniorum quam maxime modestam esse conati sunt.
  Alicia autem, tamquam conscia ab initio, hospites cum subterraneo quaerebat et hanc vel illam assignationem adimplere conatus est.
  Puella, crine niveo et facie angelica, ad munus nuntii seu speculatoris optime accommodata erat. Egregiam memoriam habet, novit Germanos et Anglicos etiam dentes resilit, et videtis talem ut nemo putet puellam Fritzam perlaturam esse.
  Alicia parvulis suis conculcavit obdurata diu ambulando per justos viarum, et vidit omnia... Sed ibi non cessavit. Nothos hos necare voluit, praesertim cum verberaretur, furem errans.
  Quin igitur explosives aliquos in sporta adduxeris?
  Ut speculator, olim ad imitandum "Tigem Regium", quae in Poloniam reversa est mense Decembri 1955 ... Id est cum puella satis multa concrevit, ita in pruina tantum calceis nudis pedibus, in Canes punitoris lacerum pelliculam in pelliculam evellebant, sed .
  Et curriculum pellentesque ad magnum initium... Brevi tempore facta est dux inter pugnatores. Erat autem non solum exactio rerum accuratio, sed etiam venationis instinctus.
  Verum, Alicia categorice noluit eleifend et feminas occidere ... Forsitan ideo non properabant ut herois ex ea!
  Sed nunc omnes, qui caput e fodis evellere conabantur, ad oculum demonstrandum erat aetate et fascistae conditae. Et non misereberis eorum...
  Sed fortuna Angelica suam invidiam ulcisci statuit, et proiectum ruptura explosa est. Oleg Rybachenko ne exarati quidem fuit, sed igneus bellator percussus decenter laceratus est. Pectus eius fragmenta varia transfixit, bracchia, crura, levia etiam ad templum ejus excisum.
  In pectore et scapulis graviter dolet, sed Angelica usquam surrexit et recta manere conatur. Simul ac maledictio;
  - Hic sunt diaboli! Hitlerites qui non cognoscunt sensum proportionis! Aut praecipua pudor!
  Oleg Rybachenko, qui non laeditur, nisi sugillationibus cadentibus ab unda flatus, cavillator notatur;
  - Et inpensa pudoris SIC - tegere!
  Puer ludibrium despiciens. Angelica enim fere nuda erat, avulsa et abscissa aequaliter, et cruor ab ea manabat. Corpus eius in tota sua pulchritudine conspicuum fuit. Musculi valde, sed etiam feminini simul, musculi sunt sicut filum, venae et tendines acutissime agunt, et videtur hoc signum ferreum Amazonis fusum esse. Animai simul Martem Arem.
  Alicia sibilabat.
  - Proh! Bene, accepisti!
  Angelica indulgenter risit.
  - Valde fortis sum caro! Quae mors Germanico magna Russis! Noli ergo timere "Nive alba", tantum me defricat, sed non me pulsat!
  Alicia dixit:
  - Nostri pedites ferroque, tristique equites iam in castra irruperunt. Nunc quid hic aut in urbe venamur?
  Angelica subito ad puerum conversa est;
  - Et quid Maksimka dicet?
  Iuvenis speculator, flavis crepitibus quassans, et premantanti sient pugno articulos prominentes, fortiter dixit:
  - Sane Berolinum, alioquin Hitler sine nobis captus erit! Piscator loca non expeditissima quaerit, sed utilissima!
  Alicia de turri quae superfuerat testudine et frictione incisa exuit aliam Fritzam haerentem, sed iam paene clausus solus, declaravit;
  - Et quod? Nichil est ova excludere prope glaciem ... Locus calidior invenire debes!
  Oleg Rybachenko ferventer cecinit;
  Patria anima, cor devovet -
  Totum corpus tuum in proelio cremate sine vestigio!
  Dignitas et honor observatio, die;
  Antecedit mundus - iam pugna desaevit!
  Angelica scapula pueri nudum plausum cum manu. Oleg Rybachenko premens premens tegulas demonstrans. Apparebat, pondere potito, mox in iuvenem fortem ac formosum cessurum. Accuratius, non tam cito, plus quam quadraginta quinque anni supersunt, donec adolescit, adulescens.
  Alicia suadet:
  - Tu Oleg Rybachenko pellentesque non es, fortasse paulum a nobis migrabis ... Cum speculator es, explorare fac!
  Puer offensus est;
  - Putasne me onus alphabeticum?
  Angelica rixam interrupit;
  - Olezhka praecurret nos. Hunc sequimur similes, anseres in striis.
  Constat statim puer.
  - Suus 'venire! Cursor iter...
  In ipsa urbe pertinax pugnatum est. Quaedam viae latae erant. "Nikolai", "Alexander", et tormenta omnium generum per se movit. SU-C Speciatim. Hoc tormentorum auto-propellum speciem piscinae ab Nicolao II nominatam, sed tormentorum potentiori similis est. Optima vastator cisternina putabatur, solum relative tarde apparuit, cum bellum iam arderet, neque tempus insignem ictum in proeliis tempus haberet.
  Ex parte autem Nazis apparuit piscina, quae, si in tempore militari productio posita esset, proculdubio cladem tertii Reich diutius moraretur.
  Quisquis autem vestrum intuitu miserabilium qui est hodiernam Europam popularem, verisimiliter putabit, sed sub Nazis, gays et "nigris" non habenis datis!
  Et hic est ag-25 lacus, parvus, complanatus ut turtur longo pantherarum rostro. Ex hoc sclopeto ad "Nikolai" urit, perrumpens carinam e intervallo 2 chiliometrorum. Evidenter demonstrans utilitatem initialem altae celeritatis sub- qua- les proiectionis, et situm machinae in machinam directe, et cantavit in supinum.
  Testae "Nikolaev" militaverunt in armis frontalibus crassitudine 150 milliumtrorum ad magnum angulum inclinationis rationalis et ... ricochetae.
  Piscina triginta talenta honeste custoditur et non potes, impudenter.
  Alice, tectum domus dirutae ascendens, vigilias duas AG-25s proelium ingressus cum agmine Nikolaev-3s Russorum. Germanorum currus agiles, discursusque celeriter exilierunt. Arma frontalis quidem impenetrabilis est. "Panther" cum tali notitia anno 1955 invicta esset. Et prope Varsaviae copiae tsaristae se recipere debebant...
  Sed ag-25 non, feliciter, optima piscina secundi, vel potius tertii orbis belli effecti sunt. Et duo currus non ita valentes prohibere quinquaginta.
  SU-100s currus armatos Fritz oppugnare conantur, sed Nazis vehicula suas e parte in latus iactant. Celeritas percussores: 700 horsepower pro XXX talentis ponderis, dat celeritatem decern, maxime in via. Duodecim anni in arca motore directe ascendentes sunt, non computatis aversae, quae in casu minae currus abire permittit.
  Sunt etiam quattuor tantum SU-100s, iaciunt, unum hit... Sed repercussu, armatura coagulo angulum praegrandem habet, et crassitudo honesta est... Fritz carros igne respondentes, sed etiam accipiunt .
  Alicia, cuius index digitus dexter iam discessit, optica iterum frangit. Nivea virgo fremit dentibus, pugno minatur;
  - Hic tibi erit!
  Angelica tuetur acie. Sex "Nikolaev" i3 in puppi eiecti sunt, sed casu accidit ut vehiculi ad servitium revertantur. Proiectum qua- les parvus est, muris densis, nec ita perniciosus. Verum, detonatio facta est in uno curru, et coepit vomere.
  SAU-122 accepit partem suam, et confossus est, et conburitur in igne .
  Alicia etiam secundum percute, ridentem malitiose...
  - Sic nunc caeci sunt!
  Cana Diabolus dubitavit;
  - Oh est? Credis in eorum caecitate!
  - Non desidero! Nix alba rumpebatur.
  Ita, ac nimis videntur! Angelica digitos in directum currus futuit.
  Immo AG-25s in ignem, quinque secundis, proiectum e canonibus semi-automaticis suis proiectum.
  Quanquam raro illiniebantur, ipsi accipiebant, sed ictum tenebant. SU-C itaque in corpora... incurvatus.
  Alicia haudquaquam miratur;
  - Num vere desidero... Inepti sunt, aut sic me vulnera afficiunt.
  Nix alba iterum accensus et eventus oculorum acutis figentes aspexit. Angelica etiam oculis eorum iecit ... Sed non accepit.
  Alicia insusurravit orationem;
  - Bullet, bullet accurate, pro causa sumus, pro Christ!
  Imo, non fallunt, iustum est ut perspectiva defendantur nimis crasso et vitreo genere armato. Nix alba hoc primum satis intellexit... Et vestigia miraculi Germanici obterere tasque inflantur. Ita cardo toto bitumen intrita est. Posset etiam dicere - absurdum! Lacus immobiles sunt, et in theoria circumire oporteret, sed vehicula Sovietica calefacta ulterius propellunt, conchis eas spargentia...
  Cum multae hit sunt, hoc est multum levium ictuum in caestu ad caput. Ex tempore primum non excidit, sed paulatim cumulat, et talis res est ut technicae knockout.
  Ita arma scindit ex serie hit et saxum ... Quam ob rem inclinatio super-gravis vehiculis in mundo non lucratur cisternina aedificium. Tametsi tutelam summae classis facere potes.
  Britannia tamen in piscinam Churchill viam ivit arma firmandi usque ad detrimentum armamenti. Solus Aemulator machinae harmonicae pro portione (igni-armor-maneuver). Sed dictum porttitor lacus semper dictum. Etsi in compositione per tertium orbem bellum ag-25 stabat, invicti erant.
  Sed iam est "sepeliri". Alice et Angelica scuta mutaverunt et pedites, canones et Faustniks operam dabant.
  Nunc milites in ipsa Berolinensi directe pugnaverunt. Multi fuerunt, multi pueri bellatores. Et adultos iam superioribus proeliis eiectos, iam omnes ab annis decem aut etiam iuniores mares convocatos.
  Puellae etiam pugnaverunt, etsi non multitudini. Tamen Hitler, quod monstrum erat, fautor non erat ad primas feminas mittendas, cogitans bellum rei mere virilis esse. Sed quantum ad defensionem capitis, possunt esse exceptiones regularum.
  Alicia vitavit pueros dirigentes sub sedecim in principio. Quanquam Fritz quidam ex afflati faustpatrones satis callide gerentes erant.
  Multa damna erant in Soviet lacus et multum pedites. Aliae domus paene cadaveribus pellebantur. Multae machinae tormenta in Berlin, et MP-74 sclopetis oppugnationis efficaciter operantur. Dolia et extorta vapulant.
  Ignem efficacem deducere et copias Russiae. Hic rursus Elis invadit. Aeroplanum volvens impetum, et gravis ignis ab anti-arbortis sclopeta et tormenta machinis.
  Russis sine mora munitiones uno iactu superare conantur. sed munitio fortis aedificatur. Hic ædificium capitur, vexillum tricolor superbe pervolitat... Et subito, dum emittit, ruunt parietes, varios pugnantes opprimentes.
  Premit Alicia gravatus.
  - Terrae fodinae radiophonicae reguntur. Sunt etiam agri mei, qui saptores videre non possunt.
  Angelica, frequenter et timide incendens, vulture a dolore, in multis vulneribus, fremens irata, consensit;
  - Ita Fritz quaestiones creavit. Praesertim lacus columnas... Hic, ut videtur, plateae plumbo et sanguine graviter effundi debebunt!
  Alicia senex quidam sustulit. Demittit faustpatron, telum volavit, et ictum exploditur, struem pulveris sublato. Post eum increpuit, pede calciamentis quatiens (!) et ipse avus. Vita eius dicta est. Et crux ferrea, eua curriculum, erat crux ferrea etiam militis. Mirum etiam est quod talis EQUES Faustpatronem in arma elegit, quo pueri fortes saepissime armati sunt.
  Angelica specialia praeiudicia non experiebatur et iuvenem Faustistam, a tergo parietis expositum, nudo pede eiecit. Puer cecidit, et fractum est os ejus, et cum voce magna ingemuit. Canus diabolus, in occipitio perfectus, considerans:
  - Misericordia in bello, sicut puella publica, plus constat, sed satisfacere non potest!
  Alicia dixit:
  - Solus homo cum spiritu vere excelso non dubitat misereri lapsis!
  Angelica despectu srepsit.
  - Hic es iterum nix alba lingua verberans. Non potes dicere aliquid smarter?
  Alicia durius dixit;
  - Itane tandem virtus est puerum infelicem occidere?
  Angelica etiam maiore contemtu reflebant.
  "Nonne tu puer parricidus es?" Et nunc adhuc puella minor es, non a viro osculata. Noli ergo saccos incipere, sed mitterent! Saepe et bene. Nec paenitendum cornicines, nec tui nec nostri milites levissime dolebunt!
  Alicia, loco answering, mutavit statum suum.
  Et multi sunt pueri nudipedales, amore patrioco impetu Berolinensi ad defendendum correpti. Aliquando non sunt optime armati, sclopeta, fausti, cocktails Molotov, sed pugnant perdite. Sed collectiones puerorum iam visi sunt - a militibus Russicis colligati.
  Hic vero unus puerorum tunica lacerata, elevatis manibus, quasi in deditionem venit. Pallor, macilentus vultus, cruentis melis, depressis genis, asper et desperationis plenus.
  Milites Russici manus ad eum extendunt... Puer aliquid traxit et statim magno fremitu exploditur! Fragmenta longe volitabant, et fragmenta carnium cruentarum.
  Alicia sibi cogitabat, quid in fine susurrat Germanus haedus? Oratio ad Matrem Deum vel Infernum Monstrum Adolf Hitler? Quid ille somniat in ultimis secundis? Quid meministi?
  Angelica tristis dixit:
  - Hoc nos avocabimus a mala consuetudine capiendi catulos bestias. Vide quomodo affectionem intelligunt! Non opus est totam gentem German!
  Alicia emphatice obiicitur;
  - Non! Non recte! Gens Germanis magna atque ingeniosissima. Et si degeneres sunt inter eos ... - Nix alba, tunc videns socium suum capiebat puellam in sclopetis in gunpoint, eam in latere futui. Non audes puerum occidere! Ea bona est.
  Angelica saeviter, quasi esuriens et vulnerata (et revera vulnerata est!) panthera abripitur. Odio aculeatus est aspectus eius.
  - Non vides, puer in nostros milites mittentes!
  Alicia constanter obiecit, dolium sclopetis inter rotundum et plena puellarum ubera iactans;
  "Tunc mitte me!" Cum eodem prorsus modo in eius locum egissem, caput Matris meae defenderem!
  Angelica maledicta.
  - Sebo teneritudo! Sed cur non misertus es senis militis cruce, ut multi alii?
  Alicia incunctanter respondit;
  Quia hoc bellum est! - Ac praecessit Angelica, haec addidit. - Et in bello multa praecepta sunt - Milites liberos non occidunt! Haec regula sancte observatur in omnibus operibus venereis!
  Respondens Ignis diabolus latravit;
  - Noli te figere! Iaceo melior olim populus. Non amo te senectutis!
  Alicia caput cupide annuit.
  - Hortulanus nemo considerat, qui vetus amputat, decrepitus monstrum figit. Sed surculos perdere est zapadlo!
  Mutationes factae in imagine certaminis "Salamandrae" in caelo apparuerunt sicut culicibus in igne. Alekseys Russos omni furore aggressi sunt, ex XXX millimetris canonibus emittentes. Gubernatores Sovietici pugnam ceperunt.
  Alicia prioritates suas mutavit et iaculationem ad machinas volantes commutavit. In genere, aircraft, etiam si monoblock sicut HE-162 est, currus carus est, eiusque interitus pluris est quam pediti vel etiam ministro SS.
  Verum hic patuit aequum esse gradum disciplinae gubernatorum Germanorum. Probabiliter, incipientes qui vere nesciunt regere et mittere pugnant. Quamquam homines imperiti multis peritis acibus diluti sunt, qui magnam molestiam attulerunt.
  Praesertim cum Alekseys dirigens ad humilem maneuverabilem. Sero autem erat operimentum fortium. Nisi forte etiam PE-2s quod in gradu imperatorio uti conabantur.
  Alicia, duobus advenis percussa, ignem suum in aces conditum contrahit. magni momenti erat: quotquot vultures quam maxime evertere, ne infantes Russorum orphanos dimitterent.
  Eodem tempore Angelus niveus tam validam elevationem spiritualem expertus est ut cantaret in summitate pulmonis sui;
  Quid prodest patri?
  Hoc opus - nobis gaudium dat!
  Gaudium trahimus - inspiratione;
  Nonam tempestatem undam non curamus!
  
  Vehementer enim patria cor verberat;
  Quisque eget pro ea!
  Et tunc veniet mirabilis fabula mediocris;
  Ubi in amore unus tantum est lepus - leo!
  
  Sed non leo subito factus est timidus lepus;
  Animos obliquas modo adduxisti!
  Pati non habemus, patimur;
  Nubes auferunt - radium aureum scintillant!
  
  Nos puellae rodunt fortes;
  Pugnabimus, saluta patriam!
  Post, tantas animi viresque habemus;
  Quos psalmos Archangeli cantant!
  
  Hoc est de virtute, de honore;
  De amore sacro, non carnali.
  Erimus cum Deo in perpetuum simul;
  Daemonium desperato devita tollite!
  
  Pro me, Christe, magne Bellator;
  Is est pro iustitia, benignitas!
  Immo multum sanguinem fudimus
  Paenitet me de vita cecidisse quam non relegere!
  
  Sed damna numerare non debemus;
  Dominus omnipotens resurrecturus sit omnes!
  Larga dabit, mercedem ;
  Confortate virtutem nostram, gladium et scutum!
  
  Fortis quidem immortalis est;
  Continet nucleum huius vitae!
  Veniet fortuna nobis, crede in eo;
  Frange furorem adversarium!
  
  Mundus interdum est sicut infernus;
  Nullus ordo, conscientia, amor!
  Amarus, aruit cerasa;
  Statera tota - tenebrae minuses, zeros!
  
  Sed mox in Terram veniet felicitas;
  Homo est creator suae sortis!
  Erit vita et mors in virtute magna;
  Quod maiores non potuerunt faciamus!
  Alicia, sine ulla exaggeratione, historiam fecit, notis excussis, instar suturae machinae cum offa audacia, pugnatores potentissimi Luftwaffe, et reliqui gubernatores Germanorum, amissis ferociae animi reliquiis, in timore se receperunt.
  Solae hoc momento puellae iterum aggressi sunt. Duo proceri viri SS et duo pueri fortes e Hitler Iuventutis ad eos obrepserunt et ... Loco adhibito nimio ardore bellatorum ad scuta in aere mittentes ut snipers ex insidiis emitterent, eos vivos capere decreverunt. . Vel forte fabulosa pulchritudo, quae propter puellarum vulnera et lassitudinem magis amatoria facta est, captivorum usum ad suos usus incitabat.
  Utcumque, in occipitio debilitantis Alicia, quae in statu mentis excessus diu erat, collisionem petat, tunc Fritz in alta Angelica irruit.
  Sed igneus diabolus, etiam graviter vulneratus, mansit periculosissimus adversarius. Reflexive ad inguina verbera immanis viri SS. singultus, os patulum, marcescentia effudit, et hoc cadaver ad tectum evolabat. Quomodo in lateres inruerit...
  Angelica, evitans iacula alterius fascistae, eum percussit cubito in dextro mento inferiori, angulo versus centrum. Cum ferrum id placet, etiam leni ictu pugnem magna textura pulsare potest. Et Angelica suo munere, tortuosis corporis, et contortis humeri.
  Maxilla finditur, Nazi in altum incidit, ac prope pulso funestum. Duo pueri ex Hitler Iuvenis cum glande quercus inaequaliter ora exhalabantur;
  - Oh, heros Rush!
  Tunc irruerunt in eam, scopas sapper vibrantes. Post duos gigantes, eleifend qui nullam maiorem quam quattuordecim vel quindecim spectaverunt, FORMIDULOSUS non videbatur. Verum, glandes glandes in torquibus hanc florem seu mandatum fuisse dicebantur. Si Angelica miles regularis, hi pueri minae essent. Mulieri autem Sibiricae ferreo candente et plumbo indurato semina haec sunt.
  Angelica motus dolosum fecit, et amicum, crure ut flabella volvens et puerum aduncum, sursum volavit, ocreis coruscus in clavorum clavorum ferro. Discalceati loci plane non sunt. Sed puer alius eam pede pellere conatus est, sed plane non feliciter, cum ipse avolasset, dorsum eius graviter crepans. Angelica digestus;
  - Haec est ars Rush-heris!
  Et Oleg Rybachenko interim Adolf Hitlerum cepit. Fuhrer in pateram volitans effugere conatus est, sed hedum heroicum e fundae speciali cum particula antimatteri iecit. Ac perrumpere jet laminae.
  Cum Fuhrer et multi ex satellitibus suis discedere conati sunt, haedum heroicum secum adsequitur. Uno erumpere, puer terminator custodes Fuhrer decidit.
  et nudis digitis pedis pueri ad nasum se arripuit Hitler. Et praecipitaverunt eum.
  Hoc die 30 mensis Aprilis anno 1957 bellum cum Tertio Reich paene confectum est.
  Summum ordinem Russiae Oleg Rybachenko accepit: "Jesus Christus" tandem factus est generalis. dum adhuc puer esset.
  Russia omnibus terris orbis terrarum adnexis. & mundum imperium creavit.
  Fuerunt volatus in aliis planetis systematis solaris.
  Medicina aliquantum lacessit et Vladimir Tertius anno 1992 subito mortuus est, correcto quinquaginta quattuor annis, superante duratione regni Ivan Terribilis.
  Adscendens in pretto regis Georgium Primum nepotem undecim annorum. Maria autem mater eius factus est regens. Usque ad decem et octo annos natus.
  Oleg Rybachenko serviebat centum annis, sed non resignavit. Post 2004 puer crescere coepit. Et in MMX factus est sedecim annos natus, pulcher valde, imberbis, sed iuvenis valde muscularis. Sicque mirabili seculo sedecim. Cum feminae te amant, sed vadum tondere non debes.
  Anno 2021, primus homo extra systema solare fugae coepit.
  Nunc enim id ipsum tempus dictum.
  Oleg Rybachenko, ut immortalis, factus est dux primae expeditionis interstellariae. Iuvenis aeterna libenter constat. Nam tempus ipsum quam aliis velocius cucurrit, et non timuit senectutem.
  Puer terminator totum carmen ante initium cecinit, rectum in ibat componens;
  auctorem provinciae Sovieticorum sum;
  Eodemque tempore tsarist generalis .
  Hostes Russiae rationem reddere possum;
  Et discidit Wehrmacht!
  
  Puer discalceatus Nazis oppressit;
  Inimici Russiae refrigerate exstinguuntur...
  Non, non firmiter haedum iudicas;
  Ipse Virga sancta eum ad pugnam elegit!
  
  Quaque modo non erat luscus;
  Quae proelia puero non fuerunt.. .
  Nives urit nudos pueri pedes;
  Est quodammodo etiam Dei specimen!
  
  In proeliis vacillabant castella;
  Pugnaverunt guys furorem aestimantes...
  Milites Russici fortissime pugnaverunt;
  Aperire rationem, iam poena est!
  
  fui auctor acerrimis proeliis;
  Jacens tasque discalceatus ...
  Et osculatus est puellam in ore.
  Quia patet, hedum frigidum sum!
  
  Germani fanatici sunt;
  Mirum certe sunt pugnatores ...
  In proelio puer iam eunuchus factus est;
  Avi patresque superbi pueri!
  
  Non dimittam Nazis Patriam,
  Rus Fritz Rus ut vincam dabo .
  sub communitate, credo, vivemus;
  Invicte Russicae heros-ursae!
  
  Pugnavi cum puero Iaponia;
  Non adolescit, quia per saeculum puer...
  Qui massam magnam cepit;
  Post omnes, homo simiae procerior est!
  
  Puellae etiam nudis pedibus pugnant;
  Post omnes, commodius est, et ocreae strictae sunt...
  Interdum stellae sunt sicut scutellas
  Mikado fortissimus kaput erit!
  
  Age, fascist te grenade excipiet;
  Ea vis letalis comminuet...
  Cantabo serenas puellae;
  et ad astra volabimus!
  
  Russia est virtus gloriosa;
  Ea pulchra et colore vere est...
  Russia et Dei gloria nos manet;
  Etsi parvulus sum, aeternus et discalceatus!
  
  Cum Wilhelmo et strigae mecum pugnaverunt;
  De victo Caesare cohortes ...
  Hem, iam pallidus hostis est;
  Ursa molares denudabat acutos!
  
  Nostri sodales Komsomol non sunt inferiores;
  Pulchritudines sunt, pugno pungunt...
  Ibant ante suos;
  Bene, hostis culus fiet!
  
  Et ubi modo non pugnavimus,
  . . . . .
  Nominatim itaque dedimus Hitlerum;
  O ingens blizzarius!
  
  Russia mater Svarog est;
  Recta e ruinis surrexit...
  In Deo omne fortius est quam genus;
  Cherub Russicus nos inerrat!
  
  Puellae disculciatus amant pugnare
  Et fortior est ne scito.
  tasque in pera forti habeo;
  Poterimus Berolinum cum piscina intrare!
  
  Quod guys sunt in illis proeliis;
  Captivos a laqueo liberavimus.
  Communismum datum mox videbimus;
  Terrae jam domus regiae fortissimae!
  
  Altior erit Patria quam sidera pulchra;
  In ea lucent puellae nostrae quasi quasar...
  Periculosum est pugnare cum mea puella
  Illa duro ictu percutit!
  
  Hem, quid Nazis obdurat?
  A nobis, tu Fritzius statim cucurrit ...
  Adstare furore milia
  Non te percutimus in supercilio, sed in oculo!
  
  Honoramus Rod, Svarog oramus;
  Ladam matrem magnorum Deorum ... amamus.
  Cum pergit difficili via;
  Nihil opus est verbis perdere!
  
  Russorum divitiae simpliciter metiri non possunt;
  Finem nescit...
  Firmiter debemus credere in amorem a Deo;
  Ceterum umbra aliquarum formicarum non sumus!
  
  
  Dic fratres una cum Russia erunt;
  vincemus omnes et defendemus infirmos ...
  Etsi interdum cum tristitia recordamur;
  Sed nos lapsos resurrecturos!
  
  Mea Russia, tu es terra sancta;
  Non eris pulchrior in mundo...
  Puella discalceatum per nivem currit;
  Non plus quam viginti spectat!
  
  Credo in victoria sine fine
  Quod Russia in aeternum florebit.
  Erit cibus ad prandium;
  Quid fur ad terram non veniet!
  
  In Russia florent omnia, mihi crede;
  Et ad Martem volare iocando...
  Ipsi iudices credere coeperunt;
  Et omnia in Patria summo genere erunt!
  
  AMERICAE PRIMUM IN PUGNA
  Die XX mensis Aprilis anno MDCCCCXLI, Civitates Americae Unitae bellum Nazi Germaniae indixerunt. In hac fabula, Nervi Roosevelt eam sustinere non potuerunt, et ille, opinione vulgi impulsu, caedem iungere decrevit. Civitates Americae Unitae constanter diu in bello morandi ingressum accusaverunt, et omnino non alteram partem aperuerunt.
  quamquam anno quarto et quadragesimo non sociis fortuna in mare proiecta est. Ac deinde bellum imparatum in Civitates Foederatae recedunt. Quod Fuhrer Barbarossa consilium differre statuit. Praeterea sensit USSR multo duriorem esse nucem resilire quam ex comitatu Finnico iudicare potest.
  Ac primum Nazis Iugoslaviam et Graeciam occupaverunt. et inde Cretam insulam.
  Sed ictu decretorio die 22 mensis Iunii anno 1941 Melitam traditus est. Magnus numerus aircraft, inter bomber aircraft, hic interfuit. Et tunc accesserunt portum. Hoc tempore accuratior et felix.
  Melita cecidit et Germani iterum procedunt. Hoc tempore in Libya. Ubi additae sunt quattuor piscinae divisiones explicatae. Et pugnus Rommel dignitates Britanniae opprimit. Pal Tolbuk. Augusto deinde et primo Septembri Aegyptus victa est.
  A cohorte pulcherrimarum puellarum SS "Lupi" in proeliis interfuit. Pugnaverunt nudis pedibus in uno bikini. et plantae nudae Saharae arenulas combusserunt. Puellae autem ex hoc modo efficacius pugnaverunt.
  Aegyptus cecidit... Pars militum Germanorum ad Sudan, pars Palaestinae et Iraquia ivit.
  Per idem tempus, Nazis Gibraltar cepit copias suas transferre in Mauritania et Africam vincens.
  Notandum quod Hitler et Stalin conventum personalem in Stockholm tenuerunt. Ibique Stalin confirmatus de amica neutralitatis suae dixit URSS nimium non egere. sed bellum iungere noluit.
  Fuhrer occasionem capere et Africam subigere statuit. Hoc tam rudis materiae quam industriae servis praeberet. Et potes ire in Indiam per Iran.
  Germani Iraq et Cuvaitum ceperunt et totum Orientem Medium hieme occupaverunt.
  Ibi lupus nudat pedibus nudis puellis. Vere autem bellum per Persiam in Indiam incepit.
  Wehrmacht, ut multitudo Genghis Khan, per Persidem ambulavit et in Indiam volavit. Iaponia Americam et Britanniam in aliis frontibus oppressit. Prope Medium ab Americanis male superati sunt. et Archipelagus Hawaii a Samurao captus est.
  Successus Iaponiae in pugna Medio Mediae facilior fuit quattuor ninja puellis, quae omnia plana Americanorum emiserunt, qui naves regionis Solis Solis oppugnare conati sunt.
  Iaponia victoriam lapsus vicit. Puellae etiam discalceatis et bikini tantum pugnaverunt, idque corpora eorum tam sensitiva effecit. Ac praesertim ad vibrationes aircraft.
  Americanos acerrime oppresserunt ... Tempore aestatis et autumni, anno quadragesimo secundo, Wehrmacht totam Africam, terramque Burmam cum Iaponicis ceperunt.
  Facultates colossae sub dicione Germaniae erant. Quin etiam Speer ingeniosus factus est imperialis armorum et armorum minister.
  Ad pressionem aeris augendam mense Ianuario 1943 Britannia, Reichstag "Totum Bellum" declaravit.
  Productio aircraft celeriter aucta est. Provectiores bombers Yu-188 et Focke-Wulf bellator-bomber, ac potentiores DO-277, massive in seriem ierunt.
  Germani Britanniam premebant. Vere anno 1943, ME-309 apparuit, quod nullas notas in armamento et fuga pares habebat. Sicut etiam magis potentior Yu-288, et speciales labantes accessus valent ad movendum tam planetas quam sex machinas onerariis aircraft.
  Nazis ad litteram Britanniam in terram destruxit, eorumque classis subaquanea omne dolum, quod in metropolim navigaverat, strenue submersit. Mense Augusto anno 1943, aditus amphibius in Britannia facta est. In proeliis Tigres, Leones, Pantherae tentati sunt, et etiam Tigres -2 et Mus matura erant.
  Britannia cecidit ... Iaponia in mari Iunctus Civitas cecidit et etiam Americanis arteriam in Panama tradidit.
  America, cum solus esset, misericordiam postulavit. Gaudeamus satis pissed off.
  Hitler pacis non consensit, et copiae eius in Canadam ascenderunt. Operatio ad Islandiam expugnandam fere sine damno abiit. Germani deinde per Groenlandiam transierunt.
  Annus quadragesimus et quartus in Occidente gravissimis proeliis acti sunt. Tertius Reich jet aircraft habuit. Bomber Possidet. Terribilis quattuor bomber Yu-488, et jet "Arado", impetus modificationes vehiculorum.
  Etiam, propeller-activorum aircraft erant optimae, praesertim TA-152. Haec evolutio Focke-Wulf valde prospera et carros Americanos delevit.
  Perfectior erat German MP-44 tormentorum submachina et peroxide submarinis hydrogenii. Panthera-2 piscina principalis facta est et caput et umeros supra Americanos Shermans erat. Germani omnes Civitatibus Foederatis Americae terminis technicis vincebant, et facultates suas quantitate capiendo effecit.
  Apud Germanos aces, Massilia verum phaenomenon fuit. Tam rapide notatus est ut primus in tribus planis crucem Militis Crucis ferreae cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus bis tribueretur. Et deinde pro quadringentis planis cum Cruce Equitis Ferreae Crucis cum aurea quercu foliis, gladiis et adamantibus. et pro quingentis Magnae Crucis Ferreae Crucis.
  Pro septingentis quinquaginta aircraft, speciali praemio donatus est: crucem equestrem crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Praeterea Massilia etiam crucem cum insignitis merito militari accepit. Et pro mille aircraft accepit stellam crucis militis de cruce ferrea cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Justo horror in US.
  Copiae Germanorum facile Canada transierunt, et Nazis et Iapones per Mexicum profecti sunt et Civitates Foederatas oppugnaverunt.
  Similis erat in ricinis vivere. Germani urgebant. TA-400 American urbes et officinas bombed, proprie horrorem totalem reddens. Et Yankees cessere ad verbera opprimendos.
  Germani progressi sunt et Americani opprimebant, praesertim turba Gerdae lacus.
  Puella tesseras globuli nudis digitis pressit et Americanos oppressit.
  Shermanos frangit turresque perrupit.
  Ululavitque in summo pulmone;
  - Gerda necare amat! Ecce Gerda!
  Et Carola, quasi nudum calcaneum, urgebit et letalem missionem mittet. Hostem comminuet.
  Et ride, denudans dentes;
  - Spatium sum puella!
  Hic Kristina quatit, ac etiam nudis digitis utens, armatura piscinae frangens.
  R. Et rugiet;
  - Trans Aryan fines!
  Magda quoque colossos ignes, et sculpsit nudos pedes.
  Et trepidi;
  - Pro copiarum ingentium victoria!
  Americani tempus difficillimum erat.
  Provectioris Germanorum auto-propellentium sclopeta seriei E in proeliis apparuit, speciatim E-10 et E-25. Illi leves et celeres in cornibus Iancii dederunt. Per tempus US in deditionem venit die 30 mensis Ianuarii anno 1945 prima fronte E-50 pervenerat. Machina adhuc imperfecta erat cum pondere amplius sexaginta talentorum, arma frontalis 150 mm carinae habebat, et 185 mm erat frontis turris. Latera sub declivia et 82 mm. Quod fere comparandum cum "Tigr" -2. Verum, machinam cum flatu et supercharger, potestatem dedit usque ad mille equites virtutis. Et sclopetum erat 88 mm 100 EL, et satis accurate et armatura perforans.
  Itaque hostes maxime vapulant.
  Et tandem patella volans apparuit. Praecellebant Eva et Gertrudis, duabus pedibus nudis et bikinis amictis. Et evenit ut cum manipulis comminuendis satis frigidum esset.
  Itaque aeroplana Americana diruta sunt.
  Sed hic victoria est. Et Germani, una cum Iaponicis, URSS finem habituri sunt.
  Invasio horarium diei 22 iunii 1946 accedatur. Per hoc tempus Germani magnum numerum e-serie lacus signaverunt, praesertim, E-50 aucta est et machina et transmissio unum truncum, traiectus, et gearbox in motore erat. Etiam leviores factae sunt, et quaedam elementa e alveis motae sunt. Altitudo machinae decrevit, et pondus ad quadraginta quinque talenta decidit. Etiam E-75 levior facta est ad septuaginta talenta et eius massam redegit. Et facta est machina potens in quattuor milibus horsepower et gas turbine. Eodem tempore, crassitudo armaturae frontis turris est 252 mm, latera sub clivis 160 mm. Frons corporis: 200 mm summo cum magno fastigio et 160 mm imo cum magno fastigio. Latera 120 mm et plus scuta 50 mm.
  Sic E-75 facta est piscina plus minusve currens, et simul ab omnibus angulis perfecte tuta fuit. Et tormentorum duo genera habebat: 105 mm in 100 EL dolii longitudine, et 128 mm in 55 EL dolii longitudine.
  Ad pugnandum lacus, primum genus tormentorum multo melius est.
  Hoc tempore USSR non stetit. Comparatus ad historiam realem, initium quinque annorum habuit. Productio industrialis hoc tempore, secundum informationem officialem, paene duplicatur. Quamvis revera tertia plus aequo extulimus. Aliquam efficitur lacus et tellus mattis aliquam. Si die 1 Iunii 1941, USSR 22,600 piscinas et alia tria milia amphorarum habuit et unum et dimidium milia sclopeta autocinetorum propellentibus. Inde a die 1 mensis Iunii anno 1946 triginta milia lacus addita sunt. Nimirum plures edebantur adfuisse, sed naturali declinatione. Ita URSS quinquaginta tria milia piscinarum in servitio habet. Quarum amplissima t-34-76. Sed leves sunt etiam currus. et obsoletae BT, t-26, aliaeque lacus adhuc ad corrumpendum paratae sunt. Et satis multa sunt gravia. Nec omnes everti idonee. KV-3 mense Augusto 1941 apparuit. Pondus 68 talentorum est, et sclopetum 107 millimetre et rostrum velocitas proiecti octingenta metra per alterum est. Septembri et KV-V, item 107 mm et 76 mm tormenti. Centum talentis. Et inde a Martio 1942, KV-4 pondo 108 talentorum seriem ingressus, arma eadem ac KV-5, arma tantum frontalis non 170 mm, sed 180 mm erant. Multus, sed sine inclinationibus ratio- libus. Hi lacus E-L eminus pugnae transfodiuntur. Haec raeda loricam frontalem cum magnis angulis habet, et ante piscinam erumpere vix potest. Hoc non est "tigris" -2, machinae novissimae provectiores multo magis benificium angulos habent.
  USSR bella non gessit, post Finniam et Stalin non perseveravit. Et technicae artis in USSR secundum tormenta antecedens non processit. Series etiam KV ad exempla graviora movenda est. Mense Februario 1943, KV-6 apparuit cum crassitudine armorum frontalium 200 mm, armamentum cum 152 mm sclopetis et 76 mm sclopetis et pondus centum quinquaginta talentorum. Et mense Maio 1943, et KV-7 cum 200 talentis, et simul tria tormenta: 152 mm et duo 76 mm.
  T-34-76 facilem piscinam fabricare et versatile solum anno 1944 cum 85 mm fistulis et turricula maiore upgraded erat.
  T-34-85 prodiit. Et facta est machina consectetur. Producuntur in modicis et leves lacus amphibios et BT - compromissos semitas. Anno 1944, KV-8 apparuit, pondo ducenta quinquaginta talentorum et tormenta 152 mm et duo 85 mm. Sed superhæva monstra non seipsos iustificaverunt. Mox Stalin a gigantomania delatus est.
  Sed Germani super- graves Musis destiterunt. Praecipuae lacus erant mediae E-L U et graves E-75. modicis etiam E-C. Itemque tormenta auto-propelluntur E-X et E-XXV. Parva sunt, sed mobilia et efficax.
  In USSR ante initium belli tormenta auto-propellenda non satis erant... Hac de re Russia Soviet post lacessit. Hactenus circiter duo milia et plerique LXXVI et LXXXV mm calla sunt. SU-C non comparebat ... Quoniam usus belli satis non erat. In USSR, post KV-8 in hac serie, pondus amplius non crevit. KV-9 armata erat cum 107mm sclopetis et duo 76mm tormenta. A KV-X cum sclopetorum 107 mm et duo 85 mm. Exceptis T-34-85, praedia felicia USSR non habent. Bellum in territorio Russiae non decebat. T-LIV, gravioris aetatis adhuc crescebat. KV-11 literam in vigilia belli apparuit. Pugnare lacus Germanici cum tormentis 122-mm et duobus 76, et KV-12 cum tormento 122-mm et 85-mm.
  Bellum postea ostendit vitiositatem seriei KV ... Novissima KV-13 tank apparuit iam in bello uno, sed contra, tormentum 203-mm. Illud certe fuit quod pugnandi Nazisei capax fuit.
  In aviatione, USSR etiam post tergum tardus est: nullae jet aircraft sunt. Vera stupra MIG-7 et MIG-11, et YAK-9, YAK-11, et LA-5, et LA-7 apparuit. Sed utique, aircraft Soviet non sunt pares Germanicis icimur. Et plus, etiam Nazis discos habent. Quae a parvis armis emissa non possunt.
  Et totum genus carrorum. Et pugnatores, etiam tailless "Gotha", et omnibus aliis machinis. Et ME-262 X, quod celeritatem habet MCC chiliometrorum per horam et quinque tormenta aeris. et validior septem ME-362 AER TORMENTA. Et ubi certatim tanta USSR. XE-262. ET ME-MC alis mutantibus verrunt.
  283. cum longo fuselage&ta. et alia multa praevalida et percussa sunt.
  Et TA-400, et praesertim jet TA-D, quae omnes inebriat et omnes iocando opprimet.
  Et haec sunt, dicamus, monstra.
  Nec prohibere carros Germanos ... Quomodo caedunt ...
  German aeroplanum ad 2:30 Moscuae tempus iam removit. Monstra alata in Soviet solo cadere parabant.
  Gubernatores Germanorum Gertrudis et Adala nudis pedibus ferientes in duas sedes XE-328 ascenderunt, in machinam gagates: hoc est monstrum cum decem tormentis aeris.
  Imber nuper transierat et puellae venustae relictae sunt, nudarum crurum vestigia clarissima.
  Ita seducentes erant ut eleifend in aere militantes nudis vestigiis oculis avide vorarent, etiam pueri perfectione tumescere coeperunt. In genere, multi gubernatores fuerunt - pugna ostendit feminas, sub aequo Marte, bis superstes habere quam viros. Modo efficiantur qui et. Et Hitler, sane non est talis, ut misereatur.
  In ipsa tertia Reich, polygamia publice introducta est, ius quatuor uxorum. Hoc est practicum valde. Sed non nimis convenit in traditiones Christianas. Non mirum fascismus novam religionis formam quaerit. Hitler affirmat monotheismum esse, sed tam singularem - cum pantheon gentilium, deorum Germanicorum antiquorum. Nimirum ipse Hitlerus in hac pantheon super omnia positus est tanquam nuntius et nuntius altissimi Dei.
  Ita Fuhrer, nimirum, se ipsum plurimum amat.
  Gertrude et Adala multipurosos suos in caelum aircraft deducunt, quod etiam pugnatoris partes agere possunt.
  Bellatores valde confidunt. Russi aircraft vi non habent et inopinabile est ut impetus tigrium caeli sustinere possit.
  Gertrudis fremuit;
  - Fluminis ardentis eques sum .. .
  Adala alacriter confirmavit, dentes denudans;
  - Et ego te omnes chekmate!
  Puellae ridebant. Pedes nudos in pedals presserunt, et impetum elit vi spoliaverunt.
  Erat adhuc obscurum, sed series lucis in oriente iam ostendebat. Puellae sibilaverant... Expansa Russiae sub illis iam natabant. Feminae bellatores giggled et despiciens inter se. Tam prodigae et pulchrae sunt.
  Hic Soviet currus versus illos depone. Cochlea Yak-9 fortasse est machina massa-producta inter novissimas emissiones. Non nimis armatus, sed vilis et parum armis. MIG-5, ocius, tormenta machina. MIG-3 exemplar antiquiore est. LAGG-7 verisimile est avis velocissima et armatissima. Novissima modificatione, tot sunt tres canones viginti mm.
  Sed hae omnes machinae propeller-actae - vi aircraft creatae non sunt. Germani confidunt admodum.
  Gertrudis ignes decem canonum aeris. 30mm et duo 37mm tormenta feriunt. Irruunt sicut turbo igneus per elit Soviet. Sed gubernatores rubri ictos conantur et ad caudam eunt.
  Adala hoc momento versatur. Caput-in germanicum ducere non potes, sed in caudis obvium est. In USSR non inopinata oppugnatio est. Anti-aircraft sclopeta iam immissa sunt. Explosa testae in tenebris rutilant.
  Germani timiditatem quandam experiuntur. Ita iam visum est ut nihil mireris, sed ... gubernatores Sovietici fortes sunt et damna non timent. Nihil terrent. Sed experientia non sufficit. Planum Germanicum facile ex dive et propagine currus Soviet descendit. Alterum frangit, one to pieces.
  Armorum Germanorum virtus maxima est. Haec pars est qua Fritz in Russiam magnam utilitatem habent. Sed perampla celeritas Nazisei est.
  Adala acceleret et prorumpat. Et Gertrudis convallis purus in hostes. Monitum a dentibus accipitur. Pars munitionis est quae ad calorem vel ad sonum pertinet.
  Adala susurrat;
  Non occident nos!
  Puellae currum suum trahere conantur. Et deinde pugnator Sovieticus vi oppugnationis Germanicae prope arietes aircraft. Et quomodo incipit avellere, et findere. Tam caelum quam aer.
  Gertrudis in aurem:
  - Insanire mortem!
  Milites plane confusi sunt, et sic icta esse possunt.
  In finibus lacus quis ex. Cantus fabulosus Gerda, Charlotte, Christina et Magda.
  Quattuor milites gloria se operiunt, pugnando tam Britannis quam Americanis. Inter inimicitias cum America, pulchritudines Pantheram piscinam subiugaverunt. Currus haud malus, tam in armis quam in antica ancipiti, Shermanis praestantior. Posteriores "Pershing" fere tempus ad bellum gerendum non fuit. Et ipse non est aemulus Pantherae -2.
  Tum quattuor puellae fabulosam famam vicerunt. Quanquam in generali quadragesimo primo anno, gloriosum iter eorum. Himmler Fuhrer persuasit ut feminarum catervas in proeliis tentaret, a proprie Aryanis exercitatis.
  Pugnatum ostendit feminas minime debiles nexus esse et bene pugnare sciant. Et simul homines minora damna ferunt. Milites etiam pedites pugnaverunt nudis pedibus in arenis calidis Saharae deserti. Etiam ac suscipit lacus. Probata "tigris" in proeliis Britannicis.
  Sors Pantherae lacus evasit ut iucunda esset. In historia reali, haec optima et secunda maxima piscina tertii Reich in Pantsval majore munere egit. In altero, "Pantherae" fere non pugnaverunt. Vix erant in tempore ad oppugnandam metropolim Britanniae. Magis provectiores et potentes "Pantherae" in seriem proeliis contra USA -2 abierunt.
  Iamque quattuor validiorem et perfectiorem "E" -50 insignitam armis ac praesidio acceperunt.
  Bellatores admodum confidebant. Potestas piscinae recentissima est cum joysticks. Aliquam lectus. Etiam machina felis Turbine. Sed multa quoque sunt "Pantherae" -2. Triginta quattuor non tali machina aemulus.
  Gerda in cathedra accumbebat. Bikini erat. Puellae iam dimidiatae nudae pugnabant. Nudas pedes incendebat aestus arenae deserti, nudos fodiebant lapilli montium plantas. Sed fortes omnino non confregerunt nec in pulveres dilaniaverunt.
  Praefectus remigum, cui multa praemia tribuebatur, exsibilavit;
  - Et nunc Russia contra nos est! Novos casus et victorias exspectant!
  Candida nix caput quassavit. Naturalis flava, pulcherrima et perusta.
  Andrea risit.
  Haec puella crines cupreos rubeos habebat, qui flammae instar flagrabant. Item forma, tan- tum aeneum. In bikini, perusta, muscularis. Nudo pede calcans arenam calidam et saxa acuta.
  Igneus diabolus dixit:
  - Russi fortassis adversarii nostri fanatissimi sunt!
  Christina hanc vocem extulit. Crines flavei sunt, et flammei sicut flammei, sed coloris aurei. Idemque tan- toris, ac decor. Expressa et simul vultu leni. Ac bikini. Crura quae per miliaria in duro et ardente superficie impresserunt, sed gratiam et lineas laeves non amiserunt. Digiti nudi pulchre ornantur et agiles.
  Rufa puella petivit;
  - Cur ita putas?
  Magda respondit pro ea. Haec puella capillos albos, melleos flavos habet. Pulchra, muscularia, facie expressa, et oculi sapphiri smaragdi. Crura quoque indurata sunt rotundis calcibus digitisque rectis. Forsitan Magda tenerrimam faciem, paene mansuetam, forti mento spreto. Gerda, verbi causa, durior spectat. Paulo mollior quam Christina, et aliquanto perversius ut Charlotte veneficae.
  Magda dixerat:
  - Systema totalitarian habent sicut nostra. Sunt igitur duriores!
  Gerda subridens respondit:
  - Soviet lacus fasciculum exigui metalli sunt. Non timeamus eos!
  Magda molliter respondit:
  - In serie KV, mastodons plena est. Praesertim KV-XIV.
  Puellae giggled. Novissima piscina revera evasit "praecipuum" - machina gravissima cum tribus fistulis: duo 152 mm et una 122, cum pondere trecentorum talentorum, et armatura frontalis 200 mm. Una infelicissima exempla in piscina aedificationis. Talem piscinam omnino transportare non potuit. Raeda tantum pecuniae perdere! Etiam KV-10(B) seriem ingressus - machina cum tribus 107 mm fistulis et pondere ducentorum talentorum, quasi eversor piscinarum.
  Non optima idea duo tormenta in piscina posuit. Et vel quam tres. Hic Stalin, scilicet, tyrannidem ostendit. Et magna regione impedit quo. Sed lacus a serie Isov etiam amplificata est. Etiam sed magna ac magna. Sola differentia a serie KV est conatum ut armaturam in ratione clivi ponat. Sed Exercitus Rubrum non bellum gessit, et ideo ars multa non emendavit. Et nulla pugna machinarum utendi usu fuit.
  In genere Germani quatuor annos morae prae reali historia uberius usi sunt.
  Charlotte rufus digitos nudos pressit in gaudio. Terminus accensus in munitum. 105mm testa Sovieticum sclopetum percussit et tradidit. Pugna coepit avellere, et conchas detonare.
  Maga rubra exsibilat;
  - Sum eques terribilis - genibus immanibus! hostes patriae avertam a facie terrae.
  Et ritum dentium ptisanae, et oculi smaragdi scintillant. Puellae incisura summo vere sunt.
  Christina giggled respondit;
  Iam iaciam!
  Tum incensus hostis. A Soviet 76mm tormento accensus. Testa obliqua fronti E-L U feriunt graviore sclopeto. Et ditatus est. Aures puellarum hoc modo sonuit.
  Gerda nudum pedem percussit et pipiavit;
  - Quis locus!
  Et ipsa ignem proximum iecit ... obterere Germanorum ad Sovieticam aream munitam emissa. E-C Idem functus est. Haec etiam machina derivativum Muris evasit. Not a very good idea for a two-gun tank. In E-C iam discontinuata est.
  Potius, impetus modificationum seriei "E" intrant. Sed hoc adhuc opus est. Et ignes missiles.
  Charlotte giggles argute et nudum pedem quatit.
  - Bellum civitas atrox est, sed quasi ludus capitur!
  et puella, et valde apte.
  Christina margaritis denudavit. Ea carnivora est, panthera praedatoria.
  Tormenta Sovietica incendunt, et in fronte earum metalla sunt. Teletanks Germanica moventur. Et incursu bombers silvestri rugitu laboret.
  Termini stipes circumvolvuntur. Tituli turbae fines transierunt.
  Magda non dicax nimium, nudo pede pulsat in arma;
  - Fortem defensionem everrimus, sed ferro panicula!
  Itaque bellum cum URSS incepit. Quae ab ipso initio ad Russiam Sovieticam tam infeliciter exit.
  . PARS SECUNDA
  Bellatores inter se despiciens. Defensio Sovietica satis potens fuit. Multum praecipue min. Idque Germani morati sunt. sed adhuc progrediendi curo.
  Bombers in locis Sovieticis laboraverunt et de aircraft oppugnant etiam desuper venerunt. In profundum ruentes Exercitus Rubri defensionis et TA-400 et TA-500, unus ex bombers gravissimis modificationibus. Quicumque tormenta sex, etiam gagates breviores. Et sunt urbes Sovieticae bombing et destruentes.
  Gerda, jaculandi, notata nulla;
  - In proelio bestiae sumus, sed mens hominis!
  Et iterum accensus. Sovieticum tormentum delevit. Fere haec puella summae obliquum est. Et sic frigus est.
  E-50 in locis Sovieticis accensus, ipsa fere sine detrimento questus. Egregium ricochetae dedit currum prona arma cum ferro caemento. Putamina Sovietica ne apte quidem scalpere Germanos potuerunt.
  Christina recordatio probationum "Tigri". Tunc primum massa-productum lacus German. Nemo ex conchis Tigri damnum causare potuit. Sub eius ictibus cecidere Britanni. Hic vero septendecim tormentorum pes in fronte confossus est. Tum puellae paene mortuae sunt. et hoc memoratum est a bellatore. Quam prope erant osseae vetulae falce, anhelitum sentiens glacialem.
  Puella unicum angulum nudum attrivit. Illa vere voluit e piscina salire et currere. Talis est bellator directus.
  Christina cum aplomb cecinit:
  - Caeruleus nebula, et ubique dolus!
  Bellatores giggled... Eorum video valde parum pudici et amatorios.
  Et sclopetum fecit et incendit. Illa ne de mora quidem cogitabat. Omnis misit testam post testam. Rupta Fontes locorum in astulas et fragmenta.
  Cantus a tergo sonabat;
  Miles semper sanus
  Miles ad omnia paratus est...
  Pulvisque e stragula;
  De modo questus es!
  Et nolite prohibere
  et ne mutent pedes -
  Nostra facies luceat
  Crus ocreis!
  per torridus campus;
  Post metrum metrum
  Ad Ucraina
  Milites coetus centri!
  Et iterum potestas jet bomber in Soviet positiones cadit. Rursumque exitium totisque locis munitae proiiciuntur. Et tormenta avolant in omnes partes.
  Aliquot duodenas lacus Germanorum simul incendunt ac omnia destruunt.
  Gerda sentit sicut Bagheera de venatione. Hic prima linea Sovieticae defensionis iam deleta est. Sed milites Exercitus rubri adhuc examinant et apud Germanos figunt.
  Inter pugnatores etiam propugnatores sunt. Iuvenes Leninistae sponte Rubrum Exercitum adiunxerunt. Plerique pueri nudipedales et breves sunt. se gerunt, fuss.
  Et præientes moriuntur...
  Andrea ducens ignem, fremuit;
  - Et munientibus, hoc est, tota regio spectabat.
  Excanduit Russos, et Christina venenose sibilabat;
  - Videmus ut falcones, volare sicut aquilae!
  Et rursus igneum risum emittebat. Puellae splendidis...
  Aliquot piscinae Germanicae sub terra motae sunt. Et visi sunt in novissimo agmine turmarum Sovieticorum, terrorem et tormenta machinis emittentem. Nazis culices ex tantibus apparuerunt.
  E-L vidi motum triginta quattuor per optica. Gerda dentes denudavit et dolium monstrare coepit. Machina Sovietica cum turri parva T-34-76 et valde mobilis. Hoc unum experire et cape. Puella iam satis experta est, sed currus Soviet adhuc dissimilis est American Sherman.
  Distantia Russorum est fere quinque chiliometrorum.
  Puella calcem nudum exasperat, Charlotte inter digitos titillat. Puellae cachinnant.
  Deinde Gerda ad currus Russiae figit. Testa ruit artissima, prope scalpendi armaturam... Sed adhuc antea. Gerda vapulet metallum pugno molestia.
  Magda socium suum narrat;
  - Percussis agmen! Facilius erit illuc!
  Gerda transit gaudium cum Magda et susurris;
  - Ita facis te ipsum!
  Magda ardenter cecinit;
  - Terra est in porthole, terra est in porthole... - Puella nudas digitos tulit in gau- dium, et pressit puga pyga, continuans cantare. - Terra in porthole conspicitur!
  Et proiectum eius solum basim piscinae Sovieticae percusserit. Currus rumpitur et scinditur. Coepit urere ... Conchae Sovietae intus uterum eruperunt.
  Magda digitos nudos quatiens et coaxare;
  - Vide quam accepi! Et dicis...
  Charlotte exsibilat, dentes denudans.
  - Iterum loquimur variis linguis!
  Novum Soviet cars apparuit. Quattuor et triginta prima abierunt. Carros mobiles et numerosi. Inde e serie BT moti sumus. Hoc genus est iamnon rotato-eruca. Antediluvian T-26s etiam progressi sunt, quae non aliter quam armaturas Germanicas scalpere possunt. Potentiores ac graviores in ipso fine progressi HFs. Ac mattis pede.
  Christina giggled et fremuit;
  Bene, dabimus illis!
  Vehicula Germanorum ignem longo intervallo aperiebant, pedites Sovietici ad terram figere conantur. Etiam piscinas et alia animalia destruxerunt.
  Sovieticus impetus aircraft etiam in caelo apparuit: the famous Ilys. Germanos oppugnant. Tituli pugnatores ad eos concurrerunt. Verus erat dump. German XE-262. Oppugnant technologiae Sovieticae, instar ferri.
  Carolus iterum accensus. Surrexit in Fontem BT, ac fremuit;
  - Haec lyrics non est mediocris fabula... Praecedit fabula mediocris!
  E-L cessaverunt et Sovieticum scopi rettulerunt. Non admodum peritus mandatum piscinam subsidiis actu ad caedem proiecit. Et Russici currus percussi sunt sicut pulli in vellere. Et bene pugnaverunt.
  Gerda accendit offa, frons triginta quatuor et exsibilauit;
  - Quid est Creator - saucius infernus!
  Charlotte etiam accensus, scopo invento, currus Sovietici in linea recta moti sunt, et puellae ad sagittandum tractaverunt. Et generaliter haec quattuor phaenomenorum sunt.
  Harpyia rubra cecinit;
  - Venenum nostrum omnes necat!
  Et bellatores ibant ad ignem portantes dentes suos ita fortes et magnos sicut equi.
  Christina tweeted with aplomb:
  - Venenum nostrum omnes necat!
  Magda, ferendi triginta quattuor, latrante;
  - Hoc nobis evenit!
  Veronica, Oksana et Natasha, una cum aliis puellis coronas reliquerunt. Cohortes puellarum a tergo se recipere iussus est, cum bellatores arma paene nulla anti- lacus haberent. Stalenida Pavlovna in Hispania voluntarius belli expertus est. Intellexi autem copiae limitaneae piscinas seriei "E" resistere non posse. Puellae autem plures transportatores eliserunt, sed ipsi damna passi sunt.
  Nunc phalanx dispersa sese recepit.
  Veronica, Oksana et Natasha, exutis suis ocreis, nudis pedibus relinquebant et in lineis gerunt. Copiae Sovieticae paratae sunt ad columnas piscinas graves repellere. Et nihil aliud est quam piscinam E-50 rumpere. Sola fors est vestigia laedere. Sed in hac machina, scutulis distinctis carris locantur, et difficillimum est eas discludere.
  Puellae per silvas et in parvis coetibus orientem moverunt. Videruntque valde tangentes. Braccae suas volvebant et tunicas leves tantum. Longi, flavi, leviter crine defluebant. Pedes nudi gramine iucunde titillantur, interdum labefecit. Omnia summa amatoria spectat. Ubera per tunicas tenues monstrant.
  Veronica, nudo pede radens gramen, molestias infert;
  - Perduint - coeptum est bellum, et iam receptum est!
  Oksana, cui capilli flavi leviter rubescentes, dentibus renidens, respondit:
  - Nec ullas speciales mihi praestigias habui! Hitler paene totum vicit orbem... Conare cum tanta turba, tractare potes!
  Natasha movit niveos capillos et dixit:
  - Omnes placere vult... Difficile est cum illis agere! Facile est fidele!
  Veronica adnuit. Capilli eius tam aurei quam pulchri sunt. Ea magna.
  Sed Victoria eos adsecutus est. Cana puella. Capillus ignis est. Ac ut gravida. Vexillum proletarianum volatile, flammeum comam, spirante, ut videtur.
  Victoria tunicam exuit et bustum exposuit. Mammae plenae, papillae coccineae, ut papaverum. Bellator pulcherrimus. et valido corpore docta patere.
  Natasha giggled et denudavit bustum, animadvertens;
  - Et corpora nostra pulchra sunt... Sicut Amazones sumus!
  Veronica caput movit.
  - Nonne nimis radicitus est - exponere pectus! Tu pudoris praecepta sequaris!
  Victoria caput movit et cincinnis rubris movit.
  - In societate communistica - notio regulae moralis est relativa. - Puella nuda pectora movit, coccinea papillae admodum blande nitebant. - Nudum peccatum non est. Accuratius, conceptus peccati sacerdotalis est, at nostra fides a moralibus burgensibus est immunitas!
  Natasha confirmavit, quassans laetum et elasticum imaginem;
  - Propius ad naturam! Propius ad natural! Et nuditas naturalis!
  Oksana etiam risit et abdominis nudavit. Nam in calore aestatis quam jucundum est ubi sunt pectora nuda. et ventus spirat eos. Puella pulchra, et nuditas venit. Omnes puellae sunt athleticae, cum figuris, corpora nuda bellatorum valde consona spectant.
  Puellae pulchrae per viam ambulant. Ita sunt adorandae et venustissimae.
  Veronica pipiabat caput quassans.
  Sed aesthetice minime placet.
  Victoria movit caput negative.
  - Non! Corpora magna habemus! Et justo magna nudum cernimus!
  Natasha adnuit, et exiliens dixit:
  - Bonum erat esse nudum... Ecce Ilyich cum sclopeto veni!
  Oksana pectus permulsit et squeaked:
  - Revera imago mea est super!
  deuote cecinit Victoria;
  - O puellae, et nos populatores sumus! Pera, pera, et pera! Vidimus pupa - montes aureos!
  Natasha, pectora nuda quatiens, risu cecinit:
  - Solebant nudi, nudi, mali!
  Quatuor autem ex eis ridentes. Puellae nudis pedibus iuncta sunt, nudas calcibus levaverunt. Bella fortissimi. Post eas sunt manticae et sclopetis oppugnatio PPSh. Bellus bellator, valde mirabilis.
  Veronica molliter dixit:
  - Coram Deo omnes pares sumus.
  Natasha giggled suo respondit cum omni determinatione;
  - Non est deus! Hoc est fairytale!
  Victoria nudam quatiens, perusta ubera, alacriter exclamavit;
  Deus ab potenti huius mundi adinventum est ut populum subiiciat.
  Veronica negate movit aureum caput.
  Quis igitur mundum creavit?
  Victoria giggled et respondit;
  - ipsae universitates sicut folia in arbore nascuntur. Ex nihilo gignuntur. Cum in infinitum arbor in universo crescere coepit de scabere, et ex tunc multae universitates apparuerunt.
  Natasha giggled hassit illi linguam, dicens:
  - Suus 'calidi! Potest nos depone braccas?
  opinionem Victoria sustentabat;
  - Est magna idea!
  Omnesque tres puellae unanimiter braccas suas tollebant, manentes in panties. Et quam valida et muscularia corpora habent. Simpliciter magnifica, et aerobatica.
  Oksana jucunde cecinit;
  - Blatta antennas habet, puella nuda panties habet!
  Sola Veronica relictum est cum braccis suis convolutum et tunicam suam. Quae convicio respondit:
  - Nudum sic non est bonum! Quid si nos vident?
  Natasha giggled et respondit:
  - Et etiam videant. Amo ut homines excites!
  Victoria giggled, nuda fere femora quassans, respondit:
  - Homines purgamenta sunt - tantum rubiginis!
  Et percuciens nudo pede fungus recens, addidit:
  - Quam belle est equum capere et equitare!
  Oksana subridens:
  - Cum blandiuntur, pulchrum est... Praesertim si homines iuvenes, formosi...
  Natasha puellas admonuit:
  - Recordare, prehendi puerum. Mirum hedum, et certe magnam habet perfectionem supra annos suos!
  Victoria labra lambit, et libidinem in voce dixit:
  - Magna esset eum coercere!
  Veronica indignans latrante:
  - Quae foeda dicis! Non potes illudere affectus hominum similis! Praesertim cum ad Germanum venit, sed puer!
  Oksana giggled et respondit:
  - Excusa nos, sed cor meum tam turpe .. .
  Natasha libenter confirmavit:
  - Germani procedunt, et aliquid boni somniare cupio! Ad exemplum de pueris!
  Red Victoria suggesserant cum chuckle:
  - Et quid, si vere homines capiunt? Tam magna!
  Veronica acriter respondit:
  - Mulieres pudicitiae ornatae sunt, non superba vexatione!
  Ignea movit caput Victoria negate. nudo pede latrabat;
  - Non! Voluptate maiores iusto nulla, eligendi ipsa eaque lectus. Cana Diabolus cincinnis aeris rubris quassavit et permansit. - Id est voluptatis causa in dumis posita, et ALA non descendunt.
  Veronica durius dixit:
  - Sexus sine causa signum stulti! - Et addit. - Hoc est contra normas moralitatis communisticae!
  Victoria dissensit;
  - Lenin ipse dixit - Uxores communes esse debent!
  Natasha giggled and remarked;
  - Optime, non possum dicere me me coniecisse talibus viris, sed est munus activum agere! Si te ipsum libet eligere cui ferire! Sed a nobis non eo pervenit.
  Concordia Victoria adnuit.
  - Ita tantum puellas habemus... Sed per saepem transire potes! - Puella magna cum voluptate pipiabat. - Rustici, muzhiks... Nostri studiose in ventre reptant!
  Veronica movit caput negative.
  - Minime, Lenin numquam hoc dixit!
  Natasha obstrepentes exclamavit:
  - Imo id ipsum quod Vladimirus Ilyich dixit! Sub communitate omnia erunt communia, etiam uxores!
  Victoria giggled et mussat;
  - Feminae bonae sunt... Viri meliores sunt! Eh, capi, rapi ibi a toto comitatu.
  Puellae consonantes riserunt. Et Victoria, renidens adjecit;
  - Et tunc ipsum tundunt sclopetis! et calces accenderentur molli flamma et corbite respersa!
  Natasha calce gibba cum nudo pede suo coquit;
  - Calcanei delectantur cum bamboo percutiuntur! Hic in Sinis, puellae et pueri nudis plantis fustibus caeduntur. Et amaverunt!
  Victoria cum gusto cecinit:
  - Quae tormenta in Hollywood! Tantum kats, non homines!
  Veronica sapienter dictum est;
  - Hic ibis ad infernum... Excruciaberis, et calcanei tui non solum bamboo, sed etiam ferro candenti cremabuntur!
  Natasha canebat, pugnos arcte deprimens;
  - Corvus Niger ad proximam portam!
  Victoria, nudis quatiens libris, coccinea papillas perduravit;
  - Cunas, manicas, os lacerum !
  Oksana, cuius pectora nuda sunt, et coxas quassans, respondit:
  - Quotiens post pugnam caput meum!
  Veronica impetum sustinuit pedibus nudis conculcans;
  - Ex denso metus stipite volavi ubi ... .
  Natasha fremens fremens nudum quatiens pectora;
  - Ubi est patria! Turpis clament!
  Victoria plicabatur et divulgabatur coxis, vix perlucidulis subligar operiebatur;
  - Et amamus eam, etsi pulchra non est!
  Oksana exsibilabat , jerat genua nuda sient;
  - Nothi fidentes!
  Veronica cum gemitu dixit:
  - Nos custodes terminus Soviet. Et loquimur quasi saepes meretrices. Etiam id quam...
  Victoria cecinit Aeolus;
  - Gratias tibi, Stalin-dux! Oculi enim stupidi, inanes! Nam quod sumus sicut pediculi, non potestis vivere!
  Natasha pugno rubeum diabolum minabatur:
  - Nu, tu tam non, leporarius! In sectione speciali eris!
  Victoria confidenter dixit;
  - Mox Germani Moscuam venient ... Et iam Stalin in cavea capietur!
  Oksana giggled et obicitur;
  Exitum belli putatis intermittendum esse?
  Victoria gravissime respondit:
  - Quomodo aliud? Hitler plus quam dimidium mundi in occupationibus habet, plus Iaponia et colonias eius. - puella irata pede nudo venustum impressit. - Et ne lacus quidem honestos habemus! Series KV est parodiam carrorum. 34-t, plane angustus est. Sed tristique sit amet sem non dictum! Et conchas armiferae peiores erunt quam German!
  Natasha ingemuit graviter et obstrepit;
  - Nos cum hoc consentire debemus! Heu, lacus nostri adhuc tam imperfecti sunt. Quid de KV? Perrumpunt...
  Puellae tacuerunt et ludibria omissa sunt.
  Immo iam primae horae belli demonstraverunt T-34-76 gearbox perfecte certam non habere, et magis etiam seriem KV. Et quod turpius est, eo gravius piscina, eo quod infirmius est, accommodatur motui. Armorum frontalium et 200 mm non sufficit ad conchas etiam 88 mm tormentorum Pantherae 2 et non E-50.
  Cum inopinato evenit, Germanorum carros ordo magnitudinis firmiores sunt in armis frontalibus et facultatem ictum capiendi. Et technologia Sovietica plane fallitur.
  Sed in vera historia Germani primis horis ac diebus vicerunt. Tales autem lacus et elit numerum non habent, ac magnae vi elit. Nullae carri graviores viginti duobus talentis erant. Fere Germani quadragesimo primo anno mire infirmi evaserunt. Eodemque tempore mirum fortius vincebat adversarium. Et iam? Omnes schedulae tubae in Nazis: experientia pugnae, mobilitas turma melior, facultas defensiones irrumperent - intenditur. Et Fuhrer non sunt tria milia et dimidium et reram piscinae, sed decem milia gravium. Et jet aircraft, quae in principio, propeller aemulum non est.
  Exercitus autem Red adhuc exercitatus est ad oppugnandum quam ad defendendum. Docent milites hostem in suis finibus percutere, non defendere suos. Scilicet res melius. Molotov acies completa est. Hoc iam plus est. Recta defensiva in verbis machinalis multo fortius est quam anno primo et quadragesimo.
  Praeterea copiae adhuc melius quam in historia reali conscribitur. Praeparata repellere ictus. Sed tamen disciplina defensionis non est valde bona. Animus non nimis ingratus est. Aviationem ingenue profert. Et disciplina gubernatorum cum Germanis comparari non potest. Sed Fritz experientiam tam colossicam habent.
  statera imperii multo peior est quam anno quadragesimo primo. Tum URSS quater plus lacus et aircraft habuit, et adhuc corruit. Et iam? Nunc Germani qualitate et quantitate prosunt. Porro lacus, quale oh, quam notabile ex parte Nazis. Etiam ac aviation.
  Fortasse ideo quattuor puellae tam pessimae sunt.
  Milites non sic incipies.
  Natasha, radices arborum gradiens, nudis pedibus tinniens sentiens, animadvertit:
  - Terga ostendimus hostibus! Vel forte melius esset cum dignitate stare et mori!
  Victoria rubrum movit caput.
  Quid nostra mors mutabit? Solus Nazis de nova victoria gloriabitur!
  Veronica constat;
  - Recte! Nostra mors fascist tantum addet lauros! Et novissima arma obtinere debes et cum Nazis pugnare.
  Oksana dubitanter dictum est:
  - Sed quomodo? ADVERSUS E-L, nulla arma!
  Puellae tacuerunt ... Et re vera, qualis piscina est E-L? Machina densa extensione, infra duo metra et magnae inclinationis armorum angulos. Perfectio quaedam est in piscina aedificationis.
  Nova generatio machinarum stabilientium hydrau- lorum cum gun. Armaque iuvenci, latera, frons, puppis. Pyxis genus. Principio, punctum imbellum est ima carinae, Si potes, inter scutulas. Sed hoc etiam sciendum est. Praeterea Germani in peristromatis et pluteis pendent tutelam duplicem dantes.
  Itaque Fritz piscinam optimalem obtinuit, quam SU-100, adhuc gun rara auto-propellente, capere non potuit.
  Per testas Sovieticae positiones gasorum bombardis et bombardis adhibebantur.
  Nunc autem oppugna elit puellas volavit. Aperte minati sunt sepelire pulchri- tudines.
  Utinam quidem eos viderent.
  Natasha, denudans faciem, dixit:
  - Omnes feminae canis - Fuhrer frigus non est!
  Rursumque rictum versus Nazis misit.
  Victoria logice et facete dictum est;
  - Non est primus pugnator, ne secundus quidem!
  Gravissime Oksana notatur:
  - A "Panther" -2 in tabula satis accipi potest. Ilia tantum 82 mm armorum sub deuexa est. nobis non erit quaestio!
  Veronica giggled suggessit:
  - Forsitan iustus possimus talem piscinam facere...
  Puellae aliquot horas sine intermissione ambulabant. Tempus praeteritum meridiem transiit. Potes prohibere et comedere. Homines in URSS non nimis facile vivunt, sed res oeconomicae meliores sunt. Aliqua bona vendita sunt pretia vilissima, alia pretia magna commercialia.
  Tertium consilium quinque annorum etiam 1938-1942 formaliter etiam impletum est. Hoc tamen diuturnitate profestum augendo, et poenae absentiae draconianae. Multo magis formale peractum est primum duo quinquennii consilia, sed re vera non ita est. Excelsa gradu inflationis effecit ut mutaret mutant.
  Sed celeriter terra processit. Fortasse non quantum ad publicas statisticas, sed... Figurae crescebant. Officinas aedificabant, productio maxime augebatur in mechanica machinatione. Auxit hastile et tela.
  Stalin magnam industriam creare curavit, sed Fuhrer nimis vicit, et cum eo agere non potuit. Facultates evasit omnino incomparabiles.
  Sed pulmentum bonum iam in URSS productum erat. Puellae autem cum cepis et pane libenter illud comederunt.
  Natasha iracunde, mandendo cibum;
  - Cur tamen Fuhrer ad Iaponiam non accessit! et veni ad nos!
  Victoria, quae nudis pedibus duram in snag prehendit, respondit:
  - Stultitia impenetrabilis!
  Oksana suggesserant:
  - Puto nos MINORIS Fritz! Sed re vera omnia huius Hitleris sarcinam discerpere debemus!
  Veronica cum gemitu dixit:
  - Non fuimus fortunati... Etsi bellum quadragesimum primum inchoari potuit. Istae tunc erant rumores!
  Adnuit concordi Victoria, et nudum sibilamentum pectus quatiebat;
  - An sic! Sed, ut videtur, Iugoslavia, et prospera Britanniae contra Italiam consilia Hitlerorum perturbaverunt. Sed revera etiam Fritz profuit.
  Natasha nudis digitis formica crurum Adnuit , et concordi annuit ;
  - Profecto! Anno quadragesimo primo, Tertius Reich, sine gravibus piscinas et tormentis erucae, nobis omnino tutus esset. Ausi essemus... Itaque Fritz bar.
  Ingemuit puella graviter.
  Victoria in Natasha respexit. Nuda, elastica pectora et cogitans: "quamvis, quanta pulchritudo", quanta esset ad illam blandiendam. At illa non clare dixit - vere indecens est.
  Veronica ratione dictum est:
  - Historia non habet subjunctivum mood... Sed generaliter satius esset anno quadragesimo ferire, cum Nazis in Galliam processisset. Tunc momentum - commodius non fit!
  Victoria contemptim risit.
  - Et rupto foedere? Huic Stalin non assentior! Verbum suum honoris dedit, ne lacesseret!
  Natasha risit et dixit:
  - O quam nobiles sumus!
  Puellae panem, pulmentum et cepas suum compleverunt. Lac de ampullis acetum bibebant. Nos transivimus.
  Calcanei nudi micant, cinerei de pulvere.
  Alicubi murmur tormentorum erat. Lacus Germanicus movebatur. Inter eos maxima est E-C. Speer specimina plura spernenda curavit. Sed revera, cur piscina duobus doliis eget? Melius est cum duobus doliis diversis leviora facere quam unum cum duobus, sed gravibus.
  E-C etiam productio est, sed in serie adhuc inveniri potest. Porro Hitlerus etiam mastodonos amat, atque omnem seriem ab E-5 ad E-C servare iussit.
  Pulchra ingens machina E-75 cum 128 mm et pondo octoginta talentorum. E- L IN ARCTOS COHORTIS . Vix optimum exemplar, peius fere erit. "Leo Regius" cum tormento 210 mm, et centum talentis appendens.
  Puellae arborem magnam pinum ascenderunt et piscinas spectaverunt. "Royal Lion" per machinam MDCCC equitum potestatem, satis potentem mastodon et pernicissimum. E-100 etiam machina valida instructa est. Etiam Shturmlev movetur, cum valido emissario erucae 500 millimetre. Est una efficacissima machinarum breakthrough.
  Sors Lev tank ipsum ambiguum fuit. Ipse ante "Panther" visus est, et in Suecia, Helvetia, et in appulsu in ipsa Britanniam dimicare curavit.
  Hitler tam Helvetiam quam Sueciam vicit, pacta Hispaniae et Portugalliae in servitutem imposuit. Ii coacti sunt monetam nationalem deserere et notam adoptare. Sic caput Germanici sub impressione incidentes.
  Lacus "Leo" contra Americam adhibendus putabatur. Sed autocinetum nimis grave, cum sclopeto parum celeriter urente, militaribus non congruebat. Praelatio provectioribus "Panther" data est -2. Hoc vehiculum armis militaribus satisfecit, et activitates operis, praesertim frontis armaturae, digniores sunt. "Panther" -2 piscina facta est victoriae in bello cum Civitatibus Foederatis Americae. "Leo" autem rarissime utebatur. "Tiger" etiam piscina non fertilissima fuit, quod vix tempus in proeliis illustrandum est post annum quadragesimum secundum. Et "tigris" -2 est outdated, vix habens tempus ut appareat. Recentioribus "Panther" -2, cum pondo quinquaginta talentorum, "Tigr" in praesidio et armamento non inferior fuit, et praestitit in activitate cum pondere duodeviginti talentorum minorum.
  Certamina praxis "Panther" -2 significanter praestantiorem "Sherman" in pugnae qualitates ostendit, hunc currus a longo intervallo pulsare, usque ad tria chiliometra et dimidium, et in fronte propemodum impenetrabilis est et in propinquo. range est vulnerabilis ad latus. Quod longe secus est in omnibus Sherman exemplaribus.
  America amissa est aircraft et Pantherae Germanicae, sicut ante E-25 - gun solum unum et dimidium metra altum.
  US deditionem...
  PARS TERTIA
  Natasha sua fragum papilla permulsit. Et renidenti risu dixit:
  - Ego te! Ille, illa - simul universa terra!
  Victoria sustentata est;
  - Simul amicae familiae! In summa, centum milia sumus!
  Oksana giggled et mastodons demonstrans, dicens:
  - Tank "E" est brevissimum et salaputium. Non erit difficile.
  Veronica moesta sibilabat;
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Natasha giggled et pipiabat:
  - In America pro tota patria, in America pro tota patria, in America pro tota terra - opportunitates sunt aequales!
  Giggles et ignea Victoria fremit;
  - Opportunitates pares sunt diversis societatis stratae!
  Et quam vis. Et dentes eius pulchri sunt ut ostendunt.
  Oksana annotavit:
  - Cum Germani divelli, pessimum erit illis a fundamentis copia!
  Veronica giggled et suggesserant:
  Oremus ergo!
  Natasha contemnens risit: et movit caput.
  - Non! Komsomol membra sumus, quod athei sumus!
  Victoria aggressively monuit;
  - Et atheus militans plerumque sum! Et non est Deus - hoc est medicinae fact!
  Veronica caute notavit;
  Sed id probare non potes!
  Victoria emicabat smaragdi oculos infensi respondens. et rictu exsibilat;
  - Possum! si Deus est, tunc reus erit. Is est populus curae. - Cana puella infensi truncum pinum nudo pede ferire. - Licetne fingere mentem phaenomenalem cosmicam quae de eius creatione non curat!
  Natasha libenter confirmavit:
  - Id est! Ceterum Deo ut filii sumus ad Patrem, et de nobis non curat!
  Veronica caute notavit;
  Sed etiam curans pater filios punit.
  Natasha giggled in responsione.
  - Sed noli eos deformare!
  Victoria irata dixit;
  - Sunt sane mirabiles rationes educationis in Deo tuo! Qui omnes homines, etiam animalia innocentes, cepit ac demersit. Quaeritur, quales modi fascist?
  Oksana cum risu addidit:
  - Et generaliter aeternum tormentum in inferno... Hoc quoque patet overkill, cum nulla iustitie modi tormenta iustificare possit!
  Veronica manus turbavit et cum gemitu dixit:
  - Puto etiam diluvium Noe enecare. Terra autem impleta est peccato ante oculos Dei.
  Victoria risit;
  - Ita pueri illinc ludere coeperunt. Pater tormentarii machinam sustulit et eos qui blanerant iecit, relictis solum sedentibus aqua quietius, sub gramine. Magnos dentes rufus nudavit. - Talis est analogia!
  Veronica humeros ei molliter dixit:
  - Non sum sacerdos talibus quaestionibus responsa dare. Sed puto Deum habuisse causas.
  Victoria giggled and remarked;
  - Ita... Pro causa nulla ratione ceciderunt, solum omnes viderunt ac si evanuissent!
  Natasha suggesserant:
  - Forsitan Biblia iusta sit fabulae Iudaeae. Cur credamus?
  Oksana eam sententiam expressit:
  - Debes utique honorem tuum. Et noli nimium numerare in paradiso postumo!
  Victoria giggled and remarked;
  - Ita... Sacerdotes fabulas narrare amant! Nec venustissima!
  Veronica tacite dixit;
  - At Iesus Christus satis est imago pulchra!
  Victoria giggled et movit caput.
  - Nolo tam pacifico nubere!
  Natasha giggled and remarked;
  - Sic homo pro se debet stare... Et quid Scriptura docet? Te feriunt in dextra maxilla - sinistram tuam averte!
  Veronica dicere voluit, sed clare erubuit. Tum Victoria imposuit;
  - Mirum sane morem. Aut Deus inimicos diligere nos docet, aut omne genus hominum simul mergit. Quomodo hoc explicari potest?
  Natasha respondit sibi:
  - Puto Scripturam ab ingeniosis visionariis scriptam!
  Languidus huic Veronicae obicitur:
  -- Qui viderit... Sed aliter quam Deum existentiam, universalis apparentiam explicare non potest. - Tum puella erigit. Nudam cucurrit, circa corticem crus excidit et continuavit. - Quidquid quis dicat, sed impossibile est reperire vel fingere certiorem versionem originis universi, nisi quomodo Deus eam creavit!
  Cornelius humeros interrogavit:
  - Et radix causa apparitionis Dei?
  Veronica ingemuit et respondit diffidens;
  - Hoc iam axioma est... Accipienda fide Deum esse. Et quod fuit aeternum, nec primam causam habet.
  Natasha movit caput negative.
  - Accipe fidem praeaeternitatem Dei? Sed ego offerre possum ad suscipiendam per fidem universitatis aeternitatem, sed sine Omnipotente.
  Veronica ratione dictum est:
  - Similis alogiismus videtur. Quomodo haec aeterna materia est, et unde venit?
  Victoria statim dixit:
  - Et quid logicum est - Deus aeternus est... Et unde venit!? Quo magis statim omnipotens et omniscius?
  Veronica desperatione respondit:
  - Semper fuit... Fide accipimus! Et quomodo hoc potest - incomprehensibile!
  Natasha dixit:
  "Imo vero ex aequo hic sumus. Res evenire quodammodo debuit. Ac fieri nefas. - Puella risit et confidenter notavit. - Sed adhuc quaeritur cur tantum mali in terra pateat.
  Protrahitur bellum, et Nazis altius et altius terras Sovieticas ingressus est. Eveniet et quam magni. Et magis processit et validior armorum quam exercitus rubri.
  Et comminuens ictus Exercitum Rubrum ab Oriente percussit. Aenean non eleifend est.
  Ictus dirum incidit in Vladivostok (in extremo Oriente, lex militaris non introducta). Plurimae naves Classis Pacificae in portubus exarmatae sunt, multae nautae etiam ad frontem occidentalem translatae sunt. Ex una parte, impetus Terrae Solis orientis expectabatur, sed in usu evenit quod non expectabantur. General Yamamoto bet fecit cum omnibus copiis quae simul ictu uti poterant. Americae, cum relative cito victa sit, non vacat mergi maxima classe Iaponicorum, naves pugnae praesertim formidabiles repraesentabant.
  Praefectus primae dignitatis Vasilchikov hodie iam antelucana hora cum aliis classiariis praefectis lusit. Guys adhuc admodum adulescentes erant, hic relicti fac ut naves non omnino putrescerent. Vasilchikov unus ex illis erat qui pulveris pyrii odorabantur, translatus est e Leningrad propter necessitatem tractandi gravissima pneumonia, in urbe nubilo deprehensa. Capitaneus primorum ordinum, vel, si ad copias in terram transferretur, colonellus Vladivostok silentio suo viis florentissimis fruebatur. Hiems transiit, Aprilis cum gaudio transiit, mirabilis fuit, calida, Iunius non in medio, sed in tropica plaga. Praefecti parum biberunt, bonum vodka in copia marina, signis hodiernis (incrementum prae-bellum ruble imminutum), paene lac vilius est.
  Tamen modus vastatus est per nuntium proximum comitatum cum rufa Americana non venturum, ex quibus PORTIO in pretio ascendit, et pro vitulino tenero Texas, iam taediosum pisces cum allia comedere debebamus. . Duces aliquotiens colloquium de argumento belli interpretari conati sunt et de quibusdam proeliis loqui rogaverunt, sed Vasilchikov siluit et sermonem ad latus avertit. Denique, ut tandem surrexit, latravit;
  - Te ante mittent, ut matrem Kuzkini cognosces. Intellige pulveris tormentarii non unguentum, sed cadaverum olere!
  Iuvenis admodum legatus navalis (se nuper epaulettes susceperat, post dimidium annum disciplinae, quam statim e schola ingressus est) desiluit;
  - Hic est qui nobis defuit! Feminae! Pulchra femina! Cur soli sedemus, quia urbs puellis sola plena est.
  Pueri delectati sunt;
  - Nempe puellas abeamus.
  The officer cecinit romance;
  - Quam bonum est accumbere super herbam et quam bonum est comedere! In balneo dispone ordinationem et puellas vocate!
  Vasilchikov exclamavit in iuventute furenti:
  - Est foris ignitegium et puellae post laborem dormiunt! Non cuivis fausta satis est talia fures Imponere locum, sudoribusque cruorque faustis.
  Tribunus cruciat;
  - Pulveris pyrium non spirituum, sed cadaverum tantum gregibus olet, imperatores larvas gasi cum filtro habent!
  Vasilchikov frowned.
  - Philosophus! Spinoza typica, restat solum discere felis lingua tua trahere! Et erit: pah! Inguina! Inguina!
  Riserunt ministri, et fenestrae contremuerunt. Vasilchikov addidit:
  - Lingua tua magna est, cum parva mens adversarii tui est!
  Murmurat junior;
  "Hactenus, bibamus!"
  Ceteri pugnatores fremebant;
  - SIC effunde! Donec aurora, utique, satis rum habebimus, sed satis erit laborum ad infernum!
  et aqua ignea in specula effusa! Ita fervere et spumare obscena carmina obscena coeperunt.
  Subito fores apertae sunt, et locus ventorum afflatus videbatur. Puella alta ignea ad ministros exsiluit, et cum tota virtute eius murus latericius cum vodka lagena imperfecta crepuit. Puella clamavit:
  - Alcoholica et rupic! Tota terra laborat seu pugnat, te beatam sicut sues. Oblitus conscientiae et honoris! Nimirum Lenin dixit: Ebrietas omnium vitiorum pessima, praecipua pernicies in publico regio!
  Iam satis ebrius erat junior, squalebat oculi, clamavitque, utrem inanem vellicans;
  - Hic exi bitch! Nunc venio!
  Puella digitum caligae suae sub genu breviter percussit. Levis ictus sine vulnere visus est, at iuvenis ululavit ac decidit. Lagena cecidit et confregit. Omnes anhelabant, Vasilchikov exclamavit:
  - Ita haec sunt signa Anna Vedmakova, gubernator acetarius in Hispania et Finnia. Capillos habet fabuloso, color ignis! Salve, Dux turmae...
  Witcher adnuit.
  - Adhuc in majoris dignitate sum, et primus ace- tor, sidus herois USSR consideratum est. Modo venit in eam mig-5 pugnator. Cetera turmae ad orientem spectant. Instructus sum. Utcumque, opus est perditori tuo ut statim vexillum Americanum moveas et ad mare proficiscaris.
  Vasilchikov miratus est:
  - Cur nostrum?
  Oculi viridis sagax emicuit.
  - Quia haec raeda in USA facta est. Tibi reddita est sub Lease-Lease, ac deinde tantum ordines meos sequi.
  Vasilchikov grimaced:
  - Maiori colonellus obtemperat, immo ab alio genere. Habes auctoritatem.
  Vedmakova documentum cum sigillo NKVD et subscriptione Proregis Praesidis Praetorii et Praesidis Consilii Commissarii Populi, caput vigilum secretorum - Mareschal Beria.
  - InteUigite! Sine Memmi, tantum parebis mihi! Quid aliter non dicam: non es quinque?
  Vasilchikov adoravit:
  - Bene! Praedo recedit, tantum opus est nautas ex castris tollere et duabus horis navigare.
  Vedmakova iuvenem capillum arripuit, caput eius statura erat et plane validior;
  - O homo inhumanus et temulentus! Cur equos tam dimissos habes! Huic homini magis placet casula puero quam ministro. Forsitan initium, bene suffla ut omnes exeant hops.
  Vasilchikov erubuit;
  - Hoc est Pasha Kolobkov. Missus est ad cursus directe ex Schola Suvorov, secundum rationem abbreviatam. Puer adhuc est, duobus mensibus sedecim annos natus.
  Witcher grimaced;
  - Proh! Quindecies iamque eunuchus! Id quod facit acceleratio! Et ego nesciebam lactes titulos iam accepisse.
  Vasilchikov humeros.
  - In fronte communistica, pueri mane nascuntur! Narratio autem ei accidit, sicut optimam fabulam de phantastica defensione Moscuae scripsit, et Zhukov id notavit et eum monuit ut puerum ex cadets ad magistros transferret.
  emendavit Witcher;
  - Bene! Non malum est quod non stultus, sed plus bibit! Id olfacio, et nasus meus ut canis est, statim sub tribunal! Nam et pretium enim. Iam mediae aetatis, sed ipse.
  Vasilchikov eructavi:
  - Profecto triginta duo sum, sed iam sexiens in Hispania et in Finnia vulneratus sum, ut senex videor.
  Vedmakova aliquid in responsione dicere voluit, cum subito monstrus fremitus antelucanum silentium fregit. Tamquam si gravia saxa de caelo deciderent, fenestra vitrea statim erupit. Grandinum testae contusae in mensa et etiam in manibus et ora ducum temulentorum expositis. Witcher clamavit:
  - Protinus omnes.
  Respondens Vasilkov exclamavit, adeo ut funes vocalium paene scidit:
  - Hi sunt duodecim pollicis testae! Naves pugnae Iaponicae in venatione esse videntur, quae significat.
  Vedmakova, in molestia, cum tabernus parietem ferire;
  - Coepi, sed non ut instituimus! Minime vero! Pereant, necesse est ut statim alam in mare tollat et classem simiarum angustarum regionis deprimat.
  Vasilchikov mussat:
  - Sunt arma tantum in perditori meo et in duobus canalibus. Nobis ne responsum quidem habemus.
  Vedmakova pugnum ei ostendit:
  - Bene, tormenta maritima debes habere! Post omnes, non omnes ad frontem occidentalem missus est, sicut etiam aviation. Ceterum de eo quod Iaponia bellum inire potest quovis momento per annos mentio facta est.
  Vasilkov aliquid dicere voluit, sed iterum murmuravit, fragmenta depluere. Siren ululaverunt admonitio adventus aircraft. Vasilchikov surrexit et vociferatus est fremitu Witcher:
  - Aviationem habemus, et gravida maritima, etsi non integra, in promptu sunt. Respondeamus!
  Gubernator per vias currebat:
  - Modo curram ad pugnatorem meum, et ego istos Iapones figam, non satis videtur. Adhuc reddent Tsushima et Muden.
  Vasilchikov consensit:
  - Imo dabunt! Etiam cum recipis!
  Explosiones fuerunt et serius stridunt tormentorum anti-aircraft. Fere maxime aeris defensio Vladivostok sumpta est rursus quadragesimo primo anno, ad defensionem Moscuae confirmandam (Expectabatur Hitler ferire, sed postea transivit!), ita multiplex puncta CULEX. -domus regionis Solis Oriens non multum attendere ad talem "crepitum" videtur. Iaponici bombers dive destiterunt vere "dona" cum strigibus transfixis. Ictus et urbi et classi infertur. Aeroplana Iaponica non nimis magna, sed agilia sunt, sed e contrario lymphatae sunt. Hactenus Americani duas tantum pulchritudines submergere curaverunt, et superstites oram lembis una deleverunt. Impetu nefario Terrae Solis ortu die 27 mensis Ianuarii anno 1904 simillimum est. Tantum ergo aviation nulla erat.
  Vasilchikov sensit se ex cursu suffocare. Non hone, sed simplex est pulmone aegra, in arto deprehensus. Et in Vedmakova multum eum non comprehendit. Miror quam vetus sit, vix plus quam triginta, ubera eius ampla, umerique latos ut viri.
  Repente conversus Vedmakova manum elevavit:
  - Noli currere senex, me sequere! - tanta vi clamavit ut sonus fluctus aures suas feriret. - Exterminans quam primum ad mare exi.
  Explosiones prope commotae sunt, strages pluit, una ex illis in Vedmakova directe cecidit, et illam manibus mechanice comprehendit. Gubernator puellam sicut goalkeeper sensit, qui poenam feliciter vicit, fragmentum rotundum erat, calidum et quasi pilam spectavit. Sensit Anna repente liquorem brachia defluentem. Puella fragmentum aspexit, ac deinde etiam bellator ferreus eius, duratus per tres annos belli (una cum Hispanico), nausea in gutture venit. Caput infantis in manibus habebat. Infelix puella (videri potest e brevibus pigtails cum evulsis oculis. Vedmakova diligenter caput super bitumen rimas imposuit et transiit;
  - Peccare tempus non erat, non vivere! Sed nullus peccator est maior Deo, ergo non est maius peccatum quam negligentia passionum puerorum.
  Rursum fremitus, et fragmenta, unam puellam in calido percussam, cutem scabentes. Vedmakova iam circum vertere voluit et quam celerrime ad pontem ruere potuit, ubi MIG eius hospitam infestam patienter exspectabat, sed...
  Acutis ut pugionis mucrone, bellatoris intuitus intolerabilem dolorem vulturem in facie principis primi ordinis Vasilchikov agnovit, cum superior pars corporis avulsi flatu fluctu iactata volavit. fragmentum vix ipsa puella pungit. Illa iam uno tempore, quodammodo adunco maxillam, etiam durante aere pugna in Hispania. Quam ob rem manebat profunda cicatrix, quae diu speciem vitiavit. Verum in Siberia introducta est cuidam mago fortissimo, quae, opitulante unguentorum et spirituum invocatione, hoc vulnus et duo plura sanare curavit. Propter hoc, Vedmakova illi innocentiam dedit, cognoscens mulierum gaudia. Post hoc, puella captavit minimam occasionem felicitatis amoris cum homine mordendi, quod difficillimum erat in sanctimonialibus Sovieticis temporibus, etiam cum sua Satanica pulchritudine et facultate tentandi. Utique non tantum homini persuadet, sed ut auctor factionis hoc non inveniat. Et tot sunt scammerse omnium plagarum quas sutura, surculum, sutura, pellit eos. Sic vere accelerare non debes si vita tua tibi cara est. Sed abhinc circiter menses quattuor, cum stella viri fortis considerata est, in plano viginti quinto fascist in ordine emissa: in Beria occurrit. Et in tota elite Sovietica nulla maior feminae fuit quam caput vigilum secretorum et apertorum.
  Vedmakova cucurrit sicut pons. Quod etiam raro accidit, in ignota civitate plateam commiscuit, ex qua tantum distantiam auxit.
  Gubernator fugit et revocavit: Beria in lecto inventa est, sed non sapor, calvus, venter, non Apollo. Itaque numquam amator factus est. Fere rumores de Beria rapuisse feminas luculenter auctas. Si renuntiatum est firmum non esse, secundus homo ex imperio Rubri regulariter coactionem non egit. Tametsi quis audet de puellis dicere nulla tali monstro? Executor Russiae numerum unum!
  Hic vero facta est fiducia Lavrenty Palych. Fere prima voluntariorum femina fiebat ad pugnandum in Hispania. Reapse pauci gubernatores Sovieticorum huic bello civili participaverunt. Non videtur ipsum Stalin socialistarum victoriam maxime indigere. Logicum, in Gallia, socialistae, ut videtur, leftistae, vici, relationes cum USSR solum peiorantur. Eodem autem tempore, cum Franco fascist et bourgeois sit, et regimen populi Hispaniae relictum esse videtur, postulata subsidii omnino ignorare non potuit. Ita, gubernatores Sovietici ad experientiam acquirendam necessarii sunt, novum apparatum experiri. Initio vario eventu bellum gerebatur, sed exercitus Francogallicus, subsidiis Italicis et Germanicis unitis, Cataloniam capere coepit. Proelium in aere primo erat aequale, sed tunc celebre Messerschmitt apparuit. In primo proelio aeris, Vedmakova vim huius aircraft sensit comparatam cum IL-16. Praesertim celeritas differentia centum chiliometrorum per horae permisit gubernatores fascistos sibi eligere ubi, quomodo et quando proelium committere. Secundo, armamentum tormenti 20 mm aeris ad plywood II.-16 ad longum intervallum emittere potuit, cum ME-109, armatura frontalis iniecta, ictus 9.6 mm tormentorum tormentorum pugnatoris Sovietici tenebat. Ergo ad perdendum Messium, necesse fuit aut a tergo oppugnare, aut in machinam ingredi, aut vitrum aspectum faustissimum esse. Notandum etiam Germanis multo melius communicationem habuisse ac magis concinne egisse. Vedmakova bis emissa est, tertio graviter vulnerata et capta est. Tempora tunc dura erant, sed cum bellum iam amissum esset, Madrid cecidit, Hitler, in signum benevolentiae, et societatem cum Stalino meditans, Sovieticum captivos in patriam reverti iussit. Vedmakova solum mensem in captivitate egit, quae in nosocomio praepositis collocabatur, bene nutrita et curata est. Nemo verberavit vel rapuit, fortasse Nazis et Franco regimen conati sunt ostendere se toti mundo tamquam humanistis opponi tyranno sanguini: Stalin! Sed postquam in patriam reversus est, ex omnibus superioribus bellicis captis unus Vedmakova late mansit.
  Vera ordo datus est, solo dejecto pugnatore Italico, ea orbata est. Sed in exercitu mansit, et etiam bello Finniae interfuit. Suomi regionem tantum 118 obsoletam plywood in classe aircraft habuit. Puella paene in aere proeliis non interfuit, magis explorato versabatur, ordinem suscepit, unum videtur monoplanum, sed tamen iecit, sed non numeratum est.
  Subito venefica in incendium incidit. In valetudinarium urbis bombed-e incendebatur. Pictura est vere apocalyptica, et mulieres, pueri, et senes vivi ardent. Infans hic cecidit in ignem, et factus est totus circa atrox rugitus et gemitus.
  Vedmakova tubas archangelorum in capite suo sensit et in flammas se proiecit. Linguae ignis nudas manus et apertam faciem puellae lambebat, sed gubernator tam celeriter ferebatur ut puerum arripere procuraret, eum e complexu perditionis trahens.
  Puella exsiluit, solum levem pruritum in cute eius sentiens, infantem intuitum. Heu, sera, suffocatus est puer, flammas in pulmones attrahens, in rotundum vultum ardet. Primulae primulae pusulae molliores sunt. Witcher clamavit:
  - Hic chaos humanum est!
  Purgamentum init cum caliga sua, post quem ruebat ut adiuvaret quem alium salvari posset. Erat sicut aspidis saltatio inter turibula gas, puella valde inexorabilis et saltabat. Adussit se, prostrata ocreis, adusta tunica, sed pro omni infantis lacrima pertinacissime dimicat, ad omne pulsum cordis, ad omnem fragilem vitam, sed ad patriam necessariam! ocreae dilabebantur, iam flammarum turbines saltabat, nudum, amoenum, crura. Martyr erat, sed monialis non modo se ieiuniis et flagellis macerabat, quae nec Deo vel populo prodesset, salutiferae vitae certae martyris pugnator. Tibiae gubernatoris puellae iacuit pusulae parvae, sed etiam citius et verius movebantur a dolore.
  Dux autem medici serviens, tollens caligas magnas de pera sua, clamavit ad eam:
  - Cape eas, cito induite. Sic claudus fies.
  Gubernator statim respondit:
  - Melius est corpore claudum fieri quam lusus moraliter esse! Non tibi secunda, fronte omnia, victoriae omnia!
  Minister medicinae princeps respondit;
  - Hic est verus homo Sovieticus!
  Maledictus maga;
  - Et quid valetis homines salvandi!
  Dux ingemuit.
  - Habeo prostheses, pro pedes!
  Vedmakova, aliam puellam e media ambusta facie trahens et inscius, vociferatus est:
  Quam crudelis est Deus!
  Dux parvipendens.
  Non culpa Dei, sed hominum!
  Vedmakova obicitur:
  - Hoc idem est ac dicere - non parentes culpandi sunt, sed filii!
  Dux voluit aliquid dicere, sed nubila fumi in iugulum conscenderunt, et iratus tussit.
  Puella nudis pedibus mugivit;
  - Maga sum et nulla est pulchrior professio!
  Et nudam plantam faciens, adduxit eam.
  - Adolphus salutem et FLOS in sarcophago malo.
  Milites bikini progressi sunt. Nazis Arcem Arcem praetermisit et furcifer inplenda est. Tank E-L, movens in partem orientis.
  Gerda ardenter cecinit;
  - Tam frigida sum puella! Omnes inimicos quasi adstrictos confringam.
  Charlotte giggled, triginta quattuor in corpus pulsavit et alacriter exclamavit:
  - Non est quod de matre dubites! Milites viri duriores sunt!
  Christina etiam pugionem nudo pede pressit, ac furiose proditum, tormenti Sovietici pulsans. Ita etiam truncus discessit;
  - Proventus montium altitudines!
  Magda tormentum singulatim accendit. 105 mm erat et letalis in modificatione recentissima, ignis valde rapidus, decem ictus per minutias accendens.
  Puella digitos nudos pressit et susurravit;
  - CENTESIMA in linea futuri data .. .
  Gerda piscinam Sovieticam tundebat, arma oppressit et clamabat;
  - Videbis tibi!
  Vapulabat et Carola, nudis digitis utens, fremitu agresti et furiali;
  - Propior nunc nobis est patria!
  Christina etiam accensus, nudis digitis utens, cruribus sient, exeuntibus;
  - Solem nostrum saluta!
  Magda quoque tundebat, et nudum calcaneum presserat. Sovieticum tormentum in fragmenta volitare confregit, cantans;
  - Mater fortissima est!
  Et rugient fortes sicut bubalus in occisione. Quattuor homines valde amant. Vere decet eos. Cur non? Tam pulchrae et infestae sunt. ET AMANTISSIMO. Et homo canis est, modo annuit. Et habebis omnia, etiam pecuniam. Et hae feminae sunt robustissimae. Et concoquunt virilium perfectionem insano complexu. Voluptas et perpetua.
  Non opus est homini totum annum expectare - et tamen te gaudens inveniet!
  Gerda eam cepit ac fremit, ad Fontes triginta quattuor ac turrim evertit;
  - Verus sum eques deleti!
  Christina lingua ei excidit et minaciter exploditur;
  - Et risum meum simile pantherae!
  Charlotte infensi locutus est, pugnum quatiens ac nudum digitorum sphaeristerium impellens.
  Et magnae mutationes praemisit!
  Magda pipiabat et increpuit;
  - Formam hetaera sumus!
  Gerda giggled respondit:
  - Quam bonum est, cum decorum iuvenum manus tibi blandiuntur!
  Et puella excogitavit quomodo palmae papillas in fragum ferrent. Res tam mira est. Ac eget et suscipit. Et valde nice.
  Gerda accensus ad Fontes SU-85. Concidit in curru, nudoque in vulnere fixit Arma pedes ;
  - Ah, quercus dominae, quercus dominae!
  Carolus infensi confirmatus, genas anhelans et ubera plena quatiebat.
  - Duba! Quercus! Duba dominarum!
  Et quomodo accipiet et ridebit... Tanquam si tintinnabula sonant. Et vox eius tam clara.
  Et victima eius erat 76 millimetre, sclopetum Russicum. Arma admodum pervetusta sunt.
  Christina giggled et divulgatum est;
  - rugiebam et confringam.
  Et digitis nudis, etiam proiectum ad currus hostes direxit.
  Quam pulchra est. Aurum et aes magnum sunt!
  Magda est aurea perfecte, cantans alacres;
  - Hurdy-gurdy adhuc plorat .. .
  Tunc conversa Sovietica triginta quattuor et tristes cantare pergebat.
  - Aliena est in Berlin!
  Gerda pipiabat respondens. Bullam jucundariam pressit cum digitis nudis et Soviet howitzer deiecit.
  - Berlin caput mundi!
  Carolus mussare cum aplomb in responsione:
  - Et London caput Paris.
  & Clavi Fontes T-XXVI. Donec elit magna, tristique a dictum et, dictum a lacus.
  Christina eam cepit et cursoriam nudis pedibus immisit;
  - Et Lutetia caput Romae est!
  Tum simul ac ridet ... Et smaragdis oculos per omnes bellatores ordine terebrabit. Et rictu simul, ac dentibus micant. Sed omnino quomodo capiet et malleum in Soviet lacus. Dimidium turris ad triginta quattuor destruet.
  Et post illam, Magda eam cum grenade accipiet et accendet. Id est, proiectum. Secundum SU-76. Iam currus iam clare evasit, sed adhuc recensetur.
  Et pipiabat;
  - Et Roma caput Miami!
  Praesent sit amet elit mauris. Puellae autem nimis abreptae sunt. Non animadvertebant quomodo duo milites exercitus Sovietici ad eos fasciculis anti- tasque piscinarum irrepserant et vestigia coortabant. Et quomodo tollet et explodet. Scutulis erumpunt et E-L mobilitatem suam amiserunt.
  Habui ad currus reparandos.
  PARS QUARTA
  Bombings conquievit, sed testae permansit. sclopeta navis habent decentem copiam testarum, sed tamen ignis iam magis in exarmata vasa Sovietica dirigebatur. Yamamoto intellexit dominatum in mari inceptum hoc bello in Iaponiam diu transferturum esse. Ad naves aedificandas, processus carus et longus est, licet, exempli gratia, submarinis fortasse facilius notasse potest. Quod quidem ratio habenda est, sed structuram frangere interest. Praefectus Yamamoto, potentissimus vir Iaponiae post Hirohito imperator, sicut deus sensit. Verus deus, ita religio regionis Solis orientis optime docebat virtutem militarem deification! Iamque circum se locus magnus imperator excruciare et lancinari potuit.
  Supra Vladivostok sunt nubes fumi crassae et nigrae per multos chiliometrorum, hae sunt facultates repono oleum et depotationes in ignem. Centum milia hominum cremantur, inferne bene post hoc, quomodo non sentis sicut deus qui Rutenis per secula humiliationis ultus est, magna multitudo in tanta insularum serie coercuit conglobari comparata; expansa Russiae. Nunc classis Russiae mergitur et dissimile Peru Harbor unum navigium non relinquet.
  In Proeliis Khalkhin Gol, Yamamoto simile ictum in Vladivostok inferre suggessit, cuius rei ratio singillatim instructa est. Sed Tituli ex improviso pacem cum Stalino fecerunt. In genere, idiota Hitler, caedem Judaeorum incepit, et ita contra se tam Poloniam quam occidentales regiones posuit. Et quare hoc opus erat? Voluit Judaeorum divitias obtinere? Sed melius fuit ut prima potestas fieret, USSR vincens, et fortasse alias regiones. Occidentem facilius obtinent ex eo quod mens eius multo minus propria phantasmate et propensione ad sacrificium sui ipsius pertinet. Estne unus saltem casus notus gubernatorum Americanorum ramming. Concursus quidem duo erant, sed hoc verisimilius est accidens.
  Russi fanatici sunt, quod mirum est, quia fides orthodoxa mortem sibi non approbat, et minime reputat armis bellis viam paradisi mereri posse. In genere, documenta Christi, secundum suam sententiam, sunt valde stupida et impractica. Ipse Yamamoto Bibliam legit et miratus est stuporem hominum considerare Deum talem pacificum. Verbi gratia hoc docet: percusserunt te in dextera maxilla tua - ad sinistram averte, unam tunicam petunt - da duo, amate inimicum tuum! Sola persona mentalis Christum Deum considerare potest. Talis religio nonnisi servis, ancillis, servis est. Et tota Europa et dimidium mundi credere debent.
  Vera, doctrina Iesu, etsi Veteris Testamenti principium respuit, oculum pro oculo, et inimicos diligere te docet, non impedivit Britannos, quominus tertiam totius planetae vicerit, creans. amplissimum imperium in hominum historia. Et hoc non obstante religiositate Britanniae, ubi etiam in nationali antiphona Deus memoratur. Mirum, US praesides in Bibliis iurant, sed tamen urbes Iaponicae bombed in napalm bombis emittebant, milia feminarum et infantium incendebant. Quin etiam multitudinem hominum togatorum occiderunt, non casu, sed consulto, haec ars terroris incolarum civilium: subruens opes humanas et oeconomicas.
  Sed Iapones non primo in Civitatibus Foederatis bomb, ante invasionem Germanicam, uno tantum bello perruperunt et occiderunt tantum sex paganorum. samurai quoque specialem crudelitatem tribuunt. Post omnes, Yamamoto, si vellet, bombers in Civitates US perrumpere potuit, praesertim post cladem Yankee classem prope Peru Harbour. Ita nothi morales Europaei sunt. Perversa intellectus, fides, docens et non faciens.
  Non sic in Iaponia! Quod docemur, agimus. Non est tale quod Deus dicat alteram maxillam vertere, et tamen servi sui parvulos de industria necaverunt. Ita generaliter credimus Deum unum et omnipotentem verum esse non posse. Si solus esset, utique curaret ut populus eum recte in fide et veritate coleret et unam doctrinam haberet. Itaque quisque orat ut vult, quod vult. Mundus quoque turpis est et nefas ab uno omnipotente Deo creari. Post omnes rectores quivis responsales in primis ordinem et iustitiam contendunt. Vult fortes, sapientes, nobiles, honestos esse in primis, et reliqui vel corrigi se, corporaliter et spiritualiter crescere, vel... Si tamen Deus est omnipotens et Creator universitatis non creare corporis et mentis monstra.
  Ceterum cur Imperator interdum pro dato infirmitates perpeti cogitur ? Quia alius exitus non est, ludibria in viros pulchros et ignavos in audaces in ictu oculi vertere non potest. Sed si possem, continuo facerem! Heu, habeo quod accipiendum est et tractamus materiam humanam quam accepi ut datum. Sed alia quaestio est a quo accepit. Ita et ipse imperator infirmitates habet: vir iustus est, senescit, aeger est, decrepitus est. Mire divinus imperator minus saepe quam servus gregarius vivit, minus arma artes habet quam plurimi duces et multi milites. Quid autem sit ab omnipotente Deo. Sed melius non est album! In tota Europa historia nihil atrocius ac felicius quam Tituli victor fuit. Imo ille vere est militaris virtutis populi albae symbolum! Et tamen summus omnium temporum et populorum imperator, ne gymnasium quidem perficere potuit, educationem secundariam, quae in Iaponia mandata est, obtinere!
  Porro Hitler in exercitum non recipitur, ob causas valetudinis. Mire hic studiosus cultus virium leo belli adeo debilis evasit ut etiam in Germania, ubi statio militaris in singulis stationibus versabatur, privatus non vocaretur. Quam turpis Europa sit.
  Quamquam Stalin, alius politici nostri temporis clarissimus, etiam secundariam eruditionem non habuit, MASSA erat. Et interesting, etiam non deducitur in exercitum propter rationes sanitatis. Interestings, casus, duo inimici malitiosi secundarium educationem non habuerunt, ob causas sanitatis non vocati sunt ad militiam, patres ebriorum habuerunt, et pater Hitlerus etiam primus sutor laboravit!
  Ita accidit, mirum, ominosum. Göring, successor Hitleris officialis, non est talis. Is ex familia optimatium, antecessor Goering, vicarius actualis rectoris Germaniae, Bismarck. Ideo Churchill: aristocrates, ex nobili familia et plutocrata Americanus, (praeses Roosevelt nihil aliud est quam miles, celeriter linguam communem cum eo invenerunt.
  Hitler cum illis reponere volebant, sed non elaborare. Tituli omnes vicerunt! Goering negotiator, oligarcha, nobilis et pragmaticus. Melior est quam Hitlerus, qui omnes copias anti-Bolshevik et anti-russianas totius mundi unire potest. America et Britannia Russiam finire volunt, cuiuscumque regiminis regiminis sunt, sed communistae, qui conceptum rei privatae negant, tam male finire volunt. Fanaticum est, ut etiam dissimulare ad nimiam Germaniae confirmationem et se Tertium Reich iungere cogantur.
  Quamquam Germania competitor geopoliticus est, sed competitor in ambitu capitalistae et aristocraticae ludi praecepta sunt, et Bolshevik Russia omnino aliena et inimica est. Mirum etiam est quod ipse Churchill auxilium Stalin obtulit, obstante anti-communismo, tradito, Anglico odio Russiae.
  Retro anno 1941, Russiam Stalin contra Hitler's Germaniam proficisci volui. Germani eum graviler expresserunt. Ceterum, Germania sub rubrica est equus bellicus ad currum Sovieticum alligatum, et URSS sub eget est zona aeterna factiosa. Ceterum Bolsheviks fanaticum se non conciliabit et longum clandestinum bellum geret, quod Tertium Reich ita exhauriet ut omnia somnia ulterioris expansionis sicut iris post tonitruum evanescet! Russia sub Germania, melior quam Germania sub Russia! Hoc intellecto patet cur Churchill et Civitatum Foederatarum, post militarem cladem et deditionem, tam cito in tertium Reich raptum ierunt.
  Yamamoto pragmaticus fuit contra bellum cum US et Britannia. Sed haec duo imperia ipsa Iaponiam provocaverunt imponendo copiam productorum petrolei. Ceterum regio Solis oriens puteos suos non habet, et multa alia materias rudis. Iaponici tractabantur, Americani magis magisque ignominiosius flagitabant.
  Eodemque tempore Iancii bellum irritantes minime curaverunt exercitum et classem ad pugnam promptam deferendi. Tentatio nimis magna evasit, eo magis spei lapsus erat Moscuam casurum et Germaniae sociisque subvenire. Praeterea spes erat quod Civitates Foederatae, adhuc popularis patriae respective, multum pendentes opinione publica, si bellum traheret, sanguinem in insulis alienis effundere noluerunt. Immo, cur homo ordinarius Americanus in platea loculos cum suis propinquis zinci obtineret, si non loquimur de ipso territorio Civitatum Americae Unitarum tuendis, immo etiam magnis tributis militaribus solvendis! Fortasse ideo tsarist Russia plures milites amisit, sed populus Russiae agrum suum Manchuria non consideravit et sanguinem et sudorem pro rebus abstractis solvere noluit. Heu, Hitler Moscuam non contulit, partim propter praeparationem hyemis asperae, partim propter fanaticam proprietatem Bolshevicorum.
  Ego ipse experiri non volui.
  Tamen non solum Bolsheviks, populus Russorum ad magnas metas immolandas proni sunt. Post omnes, primus aries aëris a guy Messer Russiae factus est. Mirum etiam quod non propter horas paradisi, sed propter patriam hoc fecit. Etsi ... Messius partim stultus est, tamen magister est aerobaticorum, inventor, excogitator, et sane vivus, multo plus emolumenti Patriae afferet. Forsitan Yankees non sunt iniuria, replicans principium: summa res est in proelio superesse! Etenim mortui iam occidere non possunt.
  Complures puellae seminudae et nudo pectore adoratae plaudebant.
  Praefectus classis Naumo:
  - Iam plus quam duae partes munitionis sunt consumptae. Tormenta valde calida sunt, aquae situlis funduntur!
  Yamamoto fecit crucem cum digito in aere et dixit submissa voce rauca aliquantulum;
  - Puto tormenta concharum tertia ultima sustinere. Etsi non est, pulsate usque ad nonaginta quinque centesimas.
  Praefectus Naumo humeros et sudorem fronti detersit.
  - Num tanti est omnia prima die dare optima?
  Yamamoto pugnis strictum.
  - Impendia! Scilicet pretium est! Ex improviso Russos cepimus, sicut fuit anno 1904, Germanos anno 1940, sed Stalin imperium graviter puniet et hoc iterum non fiet. Itaque necesse est uti eo quod cauda draconis obdormivit. Profecto Stalin intellego bellum cum Germania in tantum animum incubuisse ut finem Orientis prospicere desierit. Eiusque comitatus sine duce praesum timet. Hic ictum nostrum desideravimus. Tum Americani. omnibus apparebat quod materia parabatur, nubes coibant, mox tonitrua feriebant.
  Currebant nudis pedibus, vestigia puellae. Magna missione erant.
  Naumo capulum samurai ense pendens in balteo tetigit, seu quod vulgo katana dicitur;
  - Ruteni semper sero agunt! Bellum non nimis longum erit et ad Urales perveniemus.
  Yamamoto oculos ad caelum sustulit.
  "Di nos adiuvent in hoc, sed id non puto!" Discunt celeriter, Khalkhin Gol ostendit gradum Russiae altiorem esse quam bello 1904-1905. Praeterea secreto tibi referam. Secretum agens nostrum in Vladivostok parum adiuvit quod potentiores tormentorum maritimorum conchas non haberent, et aircraft tempore excidere non potuerunt. Hoc bellum est occultum.
  Naumo miratur;
  - Et ubi vultus SMERSH et NKVD?
  Yamamoto chuckled digitos quassans.
  Pessimae cadres Russiae hic in extremo Oriente serviunt, qui mori timent in fronte Soviet-Germanico Vladivostok contendunt. Itaque hic multo facilius aut proditorem aut stultum in summo reperire, quam sibi servientem. Et NKVD ita solet detegere fictas coniurationes ut veras proditores non sentiat. Ita satis est elaborare. Viam, si plures ad Germanorum duces accesserint, quamvis familiae, propinqui et amici, hoc supplicium sumatur, tum ex summa corruptura admodum potest. Fusce vel tortor quam, id condimentum est.
  Itaque multum laboris fecimus. Iapones sumus plerumque diligenti in cogitatione de re militari, et in omnibus parvis rebus.
  Naumo capulum eius katana attrivit.
  - Recte! Sed pudor Khalkhin Gol affectum acerbitatis et fortitudinis molestiam provocat! Quomodo potuimus...
  Yamamoto consolatus est:
  - Plures fuerunt Manchus quam Iapones, et omnino impossibile est omni tempore vincere. Animadvertendum est tamen non optimae unitates pro nobis pugnavisse, et Russos in aeroplanis et praediis magnam utilitatem habuisse.
  Naumo dimidia ducta katana.
  - Non iustificati sumus! Samurai numquam hebeti ense et fesso equo, inimicis multum, et debile telum referet!
  Yamamoto correxi:
  - Samurai, non utique, sed homo, proh dolor! Homines errare solent!
  Yamamoto distractus est et clamabat aliquid in fistulis, et tunc continuabatur;
  - Et tu scis me mense Maio 1942 in Russiam rursus feriendi oblatum. Hoc successu primo impedire potuit Fritzius.
  Naumo adnuit.
  - Itane! Sed pugnavimus US et leo Britannicus.
  Yamamoto percussoque in digito wheelhouse.
  - Ita! Verum, sed US in dentibus percussus est, Britannia colonias suas amisit, et Germania stricta est. Ex Russia Occidente quam maxime vim haurire voluimus, quo facilius Wehrmacht in offensionem contra Britanniam sine metu ictuum in tergo Stalini procederet. - Praefectus gratiam a nudipede puella in brevi lacinia oblatam bibit et continuavit. - Ictus pro Maio cogitavit, per tempus viae arescebant, sed Americani prohibuerunt.
  Naumo katana traxit et incidebat in aere;
  - Mors in USA! Eos semper eleifend impedit cu.
  Yamamoto subrisit subdola.
  - Non semper, sane, exempli gratia, cum primum cum Russia pugnavimus, Iancii nos multum adiuvaverunt cum mutuis, tum armis commeatus. Plus dimidium nostrae classis facta est cum pecunia Civitatum Foederatarum et Britanniae et navalia sua. Itaque America non semper mala est, sed non hic.
  Naumo mirum quaesivit;
  - Et quare?
  Praefecti Iaponicae iterum cucurrerunt, nudis vestigiis ancillae coruscantes.
  Yamamoto explicare dignatus est:
  - Grex bombariorum longi-range Tokyo perrupit, et ictum insidiosum ad caput egit, bombs napalm adhibitis. Imperator quoquo iussit zonam dicionis ab urbe incensam et centum domorum ligneam movere. Ac primum omnium, ut pugnam complexus Americanorum bases in Archipelago Medei caperet, sceleta Iaponica proxima est. Heu parum processimus, qune amittere pugnam coepimus. Bonum est simul sapientiam habuimus ut societatem cum Tertio Reich cito concludam et parvam dimittas. Alioquin ne urbium quidem nostrorum ruinae relinquerentur.
  Puellae nudae pedibus etiam exilierunt, crines nigras et rubentes quatientes.
  Nauma gladium vibrans in aere;
  Utinam vicimus usquam! Itane est necesse Tituli Philippinis post bellum dare? Haec margarita coronae Iaponicae, inexpugnabilis Singapore, florens Hong Kong, Indonesia, puteorum olei coloniarum Anglicarum captarum, et Guinea Gallica, Indochina, Burma, Thailandia. Multoque magis, quod fama est, non vertit lingua. Ceterum stamus in confinio Indiae, in limine quem Fuhrer occupavit - Australia. Ac des omnia sine certamine, ut ignavi...
  Yamamoto interpellavit:
  - Inter alba quoque sunt callidi! Nimirum imperator in officio suo Napoleonis imaginem posuit. Sed alius Caesar dixit: Difficilius est victos servare quam vincere. Hoc in casu, hoc nobis imprimis convenit. In hac scena nulla optio. Partem servare decrevimus ne omnia, etiam imperium, amitteret.
  Nauma octonarius cum gladio;
  Intelligo mente, sed corde!
  Yamamoto surrexit et collegam in humero plaudit.
  - Ita, ne perturbetur in hoc casu, si relinquimus, tunc reverti. Nos USSR vincemus et iterum ad tertium Reich contra USA et Britannos ruemus, sed iam una cum Germanis et pasta percutiemus. Et tunc omnia redibimus, plus etiam Indiam, Australiam, Alascam capiemus et usque ad ... Videbitur ibi, postquam omnes opes Russicae Sibiriae habebimus, et America iterum in tristitia cadet. Hoc intelligendum est!
  Iterum, puellae nudae tripodes maximo favore annuerunt. Tam pulchrae, sient nonnullae puellae etiam capillis flavis et muscularibus.
  Nauma admiralis, insensibili fere motu, katana in vagina abscondit et balbutiens, insusurravit;
  - Futurum bonum est, sed praesens melius! Audi in vehiculis aircraft, tota copia bombarum adhibita est, et in ...
  Yamamoto breviter iussit:
  - Ornare age et circumspice, media hora circumagamus ac proximam basim nostram relinquemus.
  Nauma per nares sibilat;
  - Audi ducem!
  Praefectus exilivit, ianuam tenens ut eum ab slamine servaret. Priusquam vestigia eius defuncta essent, umbra e ianua elapsa, vestigium incedit et ossium abiecit. Yamamoto chuckled.
  - Domina Armstrong, tam subito quam semper es!
  Fluvius lucis cecidit in creaturam, ostendens eam in omni gloria sua. Is erat flava, nympha figura, admodum proportionata, sed facie mulieris adultae in triginta suis. Paulo altior Yamamoto, in alutariis intextis smaragdis et sapphiris, ut colori undae mollibus plantis aequaretur. Abjectis operculis, in balineo lis erat, et quasi saltator Indus commotus est.
  Yamamoto cessavit mulier:
  - Saltare postea! Interea me diligenter audi, quomodo puppa Praeses Civitatum Americae Unitarum partem Tertii Reich, Henrici Truman, propositum nostrum agere instituit ut statum omnium civitatum formalium independentium liberatorum daret?
  Armstrong respondit leni voce;
  - Dixit se et Churchill contra illud esse. Omnes coloniae coloniae erunt, et Sinae divisae erunt. Viam Truman dixit si Iaponia auxilium Chai Kang Shi regiminis adiuvat, eum salvare potest - personaliter interrogabit Hitler quod ita esset. Denique habes bases tuas in Manchuria, ac regimen, et etiam aliquid in continenti Sinis possides. Praesertim concessiones et accessus ad materias rudis.
  Yamamoto risit.
  - Bonum nuntium! Scitne US PUPA imperium USSR ferire? an nondum?
  Armstrong digito suo circulum fecit.
  - Iam scit! Hactenus nulla officialis reactionis facta est, sed Truman exclamare iam curavit: bene factum Japs!
  Yamamoto frowned et twitched supercilia irata.
  - Nos illi non Japsimus, sed Iapones, natio bellatorum et sapientum virorum, non pastores et convictores ut Americani. Etsi, sane, hoc bonum est, significat impedimenta non fore in Siberiam taetro profundo.
  Femina iocose pedes humi movit;
  - Siberia bona est - magna est, dives! Eodem tempore, Siberia mala est - nix et frigida est!
  Yamamoto palliat labia sua.
  - miles Iaponica gelu non timet. Haec est essentia Codicis Bushidoni: noli facilem vitam tibi quaerere, sed difficultates superare. Minime mirum symbolum samurai est - crucian carp! Hic piscis semper contra praesentem natat.
  Armstrong mirum;
  - Carpere? Tam innocui piscis. Apocalypsi samurai veri daemones formidabiles sunt sibi comparati cum minnow, quae in sartagine fricta est, non cum tigride aut leone.
  Yamamoto manus expandit.
  - Nulla in eleifend leo! Et tigris nimis tenera est fele, caret animo. Scis, unus e praecipuis probatus samurai, cum annos decem, in caveam cum tigride inducitur, et frustum carnium recentium e bestia sumere debet. Quod Zenki exclusum non credis?
  Armstrong caput movit.
  "Non credo puerum decem annos posse tigridem tractare, etiam si gladium acerrimum in manibus habeat.
  Yamamoto sensim manum in dorsum puellae imposuit et nudam, velutinam cutem permulsit.
  - male intellexisti. Filius Samurai caveam cum tigride intrat sine gladio et aliquo telo. Animo forti et viribus uti debet ut tigris persuadeat ei cibum dare!
  Armstrong dixit:
  - Etiam incredibile est! Samurai est verus diabolus! Fuistine etiam in illa cellula?
  Yamamoto oculos deposuit.
  - Quod valde dolendum non! Haec est consuetudo antiquorum temporum! Sed si vis, nos te in caveam mittemus? Visne cum tigride caveam ingredi?
  Armstrong purred, her tanned, cupedy Greek arms circumfusa praefecti collo. Aperta sunt labia invitans;
  - Si tigris est tibi, tum etiam ad inferos paratus sum! Quamvis paradisus inferne peior sit sine te, o samurai dilecte mei.
  Yamamoto repente mulierem impulit et exclamavit:
  - Nunc opus est perorare eventus populationis in URSS cum aliis praefectis, tum explorare quomodo res in terra sint. Non vacat feminarum voluptatibus indulgere. Intelligis: non est tempus! Ad vesperum tantum te invocabo. Viam angustam cutem oculorum meorum et pellem luteam non mihi molestus est.
  Armstrong revolvit deae.
  - Non! Prorsus contrarium! Ita etiam magis venereum et inusitatum! Iaponicus es, ego Americanus: genus flavum et album, angelus et daemon! Insanis haec antithesis! Plurimae feminae originale amant et non sicut caeteri.
  Yamamoto se dimidium vitri causa mixtum cum "Ginn" effudit et, in uno lapsu deglutitus, dissolutus est;
  - Profecto putabam feminas esse conservativas quam viros. Num feminae multa inventa scientifica fecerunt?
  Irruit armipotens caput, et flavos concussit capillos, Dixit;
  - Praecipua inventio mulieris est inventio novi viri, ea tantum condicione ut liber sit, non radio! Samurai et non sunt vaniloqui!
  Triticum hystericum campanae erat, lux viridis emicabat. Praefectus alterum dimidium vitri se effudit, Russice premens, et citrum melle illitum comedit. Labia lambit et capulum samurai gladii ostendit;
  - Ipse plus quam centum homines occidi, saltem viginti ex eis virgines! Pulcherrimus eris omnium victimarum.
  Armstrong minabatur, haerens Yamamoto lingua purpurea;
  - Habeo tres filios, et vindicabunt te et familiam tuam, Praefectus!
  Yamamoto offendi omnino non videtur.
  - peperit tres filios .. .
  - Quinque! correxit Amstrong.
  Maxime ve! Et renes puellae?
  Domina crus suum super collum ei iecit;
  - Americanus sum et hoc dicit omnia!
  Yamamoto adnuit et exsiluit:
  - Nunc puer ad te veniet, ninja pugnator fortissimus est. Servite ei ad summum vexillum. InteUigit?!
  Armstrong annuit consensu.
  - Ego amo iuvenes... Spero eum formosum esse?
  Iaponica confidenter respondit:
  - Etiam magis! Amabis eam!
  Ac constanter Cameram reliquit. Sed puer prope continuo apparuit. Spectat annos circiter tredecim vel quattuordecim annos natus, musculosos valde, discalceatos et bracas gerens. Vere formosus, capillis flavis.
  Armstrong erat gavisus... Quod non haberet lusum antiquum agere.
  Puer autem indignatus et presse mussat Anglice:
  - Adepto vestes!
  Mulier risit et dixit:
  - Fortasse paulo plus venereum!
  Respondit puer eam in facie feriens. Maxilla domina ardet. Explorator graviter ingemuit et vestimenta eius exuere coepit. Heu, non valde promissum exordium.
  Nudavit puer dentes, breves abjecit, Perfectumque marem gravem patefecit.
  Ridens exsibilatur:
  - Dormi!
  Cum gemitu, Domina Armstrong super dorsum eius iacuit et crura eius pandit. Puer pressus et valde inclementius eam ingressus, quasi machinae sclopetis cudere coepit. Nulla blandit dictum nulla.
  Explorator iam experta meretrix non nocuit. Contra, iocunda fere succusa sunt. Itaque eam excitarunt, et specus Veneris humore replere coepit. Tunc penitus exorsus est, et auditi sunt gemitus luxuriosi.
  Mulieribus asperae capiuntur, sed hoc quoque volupe est. Heic unda gaudens tegit.
  Subito puer pulsare desinit, dominam Armstrong capillos vi rapit, et nudum ad perfectionem flectit. Os explorator aperit, et jet lingua ferit. Praesent vel tempus ante. Sorbitio autem alba a puero dulcis est, et suavissima gustui. Armstrong vera voluptate labra lambit.
  Tum se ninja iuveni prona innixus ad sinum, incipitque temerare se. Horrescit armipotens alius extasi unda, Et fremit ut bubali in macello. Perfectum capit ore coccineo. Et lingua rosea elaborare. Donec fons albus et dulcis iterum erumpat.
  Hactenus derides. Iuvenes, musculares, et flavi ninja simpliciter indefessus est. Eius industria immensa est et superante. Hic pugnator illus- torumque gigas. Et capillis flavis... Omnia tantum eximius et summa classis.
  Reparatus E-L in aciem processit. Russi tamen munitiones fere erexerunt Germanosque superare cingunt. Milites methodice pugnae destruxit.
  Gerda accensus, tormentum Sovieticum comminuens, ac deinde cum rictu in voce dixit:
  - Nos homines verberabimus et hydrias percutiemus!
  Charlotte de chis cupreis rubris cecinit;
  - Sumus, o latrones! Latrones!
  Et premens puga pyga cum nudo digito, proiectum emisit, munitum Sovieticum solvens.
  Tum Christina increpuit increpuit:
  - Bang Bang! Et tu mortuus es! Mortuus est! Mortuus est!
  Etiam pede nudo digito premunt venustum, Hostem ad pulsandum mittens.
  Et tunc erat Magda. Ecce puella est. Nudo pedis iugulum digitos quoque premit, Utque terit.
  - O quisquis nos videt statim exspirabit!
  Gerda lepida, quatiens ubera plena, Triginta quatuor cellae, stridore;
  - Et pro quodam frixum olfaciet!
  Charlotte digitos nudos in globulis globulis expressit, et sicut passer carpsit:
  - Et in sinu tenemus aliquid!
  Kristina sclopetum Sovieticum concha discidit et sonuit, labra eius coccinea sapiebant;
  - Ne accedas ad nos.
  Magda etiam pugionem nudo digito pressit. Triginta quattuor cecinit et clamavit;
  - Ne accedas ad nos!
  Et Gerda, haec pugnax bestia, cum capillis flavis, etiam proiecto malleo, et triginta quatuor sicut pugillo nasus sub pugno pugno erumpet. Et querantur belligerantes ;
  - Nos eam occidemus!
  Et iterum puellae lacrimae et iacio sine ulla moerore ac mora prosiliunt.
  Charlotte studiose explosus:
  - Sum magnus latro.
  Et quomodo etiam Soviet howitzer misellam. Solae partes in diversa volabant.
  Christina gannit. Ut nudum digitum urget in globulo globulo stridore;
  - Et mortua est filia daemoniorum.
  Magda etiam clavos nudo pede premens in rem insignem, piscinam Sovieticam frangit et emittit;
  - Nec pudicus!
  Gerda denudabant dentes, micare dentes. Finxit adulescentem formosum. Ita lacertosos, athleticos, cum musculus subsidio, et magnas virilitatis perfectiones. Quamque recumbit, et coccinea labra circum ligat pulsus, paelex nucleus. Ut scelerisque purus id elit ultrices ultrices. Scelerisque et glacies cremor lingua lambes. Et tam delicatus, ut suscipit.
  O quam belle, si alius adulescens a tergo iunget eam. Et vibrata, jade virga, intrabit umida specus Veneris. Et quam magna.
  Gerda etiam languore contremuit. Quam tactum et jucundum sibi videbatur.
  Puella sclopetum Sovieticum ad accendit. Et pipiabat mirans, nudo pede calcans;
  Guys, guys, est ad vos...
  Carolus etiam piscinam Russiae verberavit et, ut palpat, plenam imaginem concussit;
  - Serva terram ab igne.
  Christina crines flavos movit. Ignea risum nudabat cicadarum ;
  - Nos pacem, pro amicitia, pro risu mundi.
  Magda strepitam in gau- denti digito nudo misit. Illa piscinam Sovieticam comminuit et fremuit;
  - Pro conventiculis!
  Milites laetissimum vidi. Et quomodo denudaverunt dentes suos. Connivent et strepunt.
  Carolus etiam homuncionem fingit. Adolescens, sed barbatus. Ut blanditur ubera. Pectora barba titillat, crispos percurrit fraga papillas. Et titillat eam, et osculatur ubera sua. Dulcis cinge papilla mellea lingua tua. Idyllio talis est. Et si Guido adhuc linguam in antro Veneris inserit. Quam gustus!
  Andrea propagines et stridore;
  Et erit gladius acutus.
  Scilicet puellae, quamvis pulchritudines, turpe facinus faciunt, milites Sovietos necant. sed ab infantia ita edocti sunt. Lupi immites sunt.
  
  
  FORTUNATUS FUHRER TITULUS
  Hitler tesseram fabulosam accepit: fortuna praesidens Russiae Vladimir Putin. Fuhrer ducere versa fabulosa est. Verum non omnia FESTUM Hitlerorum. Copias prope Duker constitit. Sed cum Britannis et Gallis magna caede ac multo maiore captivorum numero facta est evacuatio. Et in proeliis aere principatus, Britannia multo magis, Germani in plana quam in historia rerum, dum ipsi minus amiserunt. Et nihilominus Fuhrer terram illam constituit. Quae satis prospere. Incidit Londini undecim dies. Britannique in deditionem venerunt.
  Plurimae coloniae copiae et dominationes novam agnoverunt et insuper legitimum regem Britanniae directum pro-Germanicum et Mosley regimen. Ita Fuhrer brevi prolapsum victoriam vicit.
  Sed ad orientem vertere non vacat. Iaponia US in Harbour Peru oppugnavit. Hitler cogitabat necesse esse ut Americam caperet antequam eius magna oeconomia in bello bellico repararetur. Et USSR, ut mens ostendit, iam ad bellum satis parata est nec tam facile est ut id capias. Et hiemes in Russia graves sunt.
  Praeterea, capta Londinii, Stalin cum Hitler personalem conventum habuit, et ambo dictatores inter se admodum delectati sunt. Fuhrer statuit eum primum Americam absolvere et deinde URSS.
  Stalin consensit USSR etiam bello interesse posse. Hitler dedit ire-ante Russiam annexam legali Alaska. Sed Finniam cedere noluit. Quamvis Stalin etiam hunc agrum primordialem esse censebat, Russian.
  Sed non placuit argumentari. Et Alaska non est malum ... Magnum bellum inter USSR, Iaponiam, Italiam, Tertium Reich contra USA incepit. Plus et Gallia et Britannia etiam pugnaverunt. Fascist copiae omnes colonias terrarum occupatarum subegit.
  Bellum autem cum Civitatibus Foederatis Americae ab initio ad tertium Reich feliciter perrexit. Erat eleifend paulatim deterior. Sed anno quadragesimo secundo Germani omnes fere Canadenses casus iam subacti sunt. Et vere anno 1943 contra Civitates Foederatas tetrum incepit. In proeliis iam Germani "Tigres", "Pantherae", "Leones" interfuerunt. Et sunt machinae formidabiles. Americani fortiter pugnaverunt, sed paulatim amiserunt. Exercitus rubri etiam pugnavit. Alaska capto, Stalin tamen copias contra Civitates Americae Unitas misit ut continentes caperet, ac etiam vulturem non esse.
  In proeliis "Panther" et "Tiger" et vehicula Soviet cum exercitu US certatum habebant. Proelia non satis armata ostendebant. Et Stalin sequenti anno iussit sclopellum maius in hac piscina et turrim ponere. Chassis noli mutare. Sed series KV infirma se ostendit.
  In piscina KV-3 mense Augusto 1941 seriem ingressus est et KV-5 mense Septembri huius anni. Anno quadragesimo secundo, KV-4 etiam in seriem abiit, et Stalin gravissimam elegit, sed tutior modificatio centum centum talentorum in pondere. In fine anni, apparuerunt KV-6 cum tribus tormentis, centum quinquaginta talentis pondo. et quadragesimo tertio anno et KV-VII pondo ducentis talentis.
  Cum incidisset, omnes obtereres Sovieticae seriei KV miserum agens effectum habent, machinas incertas, et generatim saepe impelli et destrui possunt. Lacus autem ducentarum talentorum generatim interpretari vix potest.
  Malum autem sine bono non est. Et series KV aversa est, et series IS loco apparuit ... Quin etiam Stalin progressionem piscinarum graviorem quadraginta septem talentorum vetuit. Sed T-34 probavit tam felix esse ut Stalin hanc piscinam maximi momenti, fundamentalis et ponderis facere iussit.
  America oppugnata est Germanos et elatos et Iapones. oppressa est a meridie et a septentrione;
  Americani celeriter destruxerunt ... Etsi blitzkrieg non transiit, Novi Eboraci et Washington Decembri ceperunt. Americani autem die 30 mensis Ianuarii anno 1944 in deditionem venerunt.
  Temporalis mora ... Tertia Reich et Iaponia possessiones suas concoquebant. Et URSS properabat. Stalin et Hitler amici facti sunt. Germani et Iapones ceperunt Americam Latinam, pugnaverunt in Sinis, alias terras devoraverunt.
  USSR tertium quinquennium consilium perfecit. Tum Quartus ... Tertius Reich arma nova parabat. Sane Stalin Reich Tertium latus accepit.
  USSR terra potens facta est cum oeconomia exculta. Piscinam principalem T-54 et IS-7, Stalin ultimam machinam probaverunt, et viridem lucem seriei dedit. In Tertio Reich series "E" facta est, valde bona lacus novae generationis. Sed tunc apparuerunt pyramidales ex serie AG. Praeterea Nazis telum singulare - diskettes, et plus multo habuit. In terminis technicis, Tertius Reich fortior est quam Iaponia, et donec Samurai arma nuclea creaverunt, vincendum est.
  Stalin, senex et debilis, gloriam volens. Sed Hitler dixit se solum licere iugum Kuril et South Sakhalin recipere.
  Hoc Stalin satis fuit quibusdam exceptionibus. Verum, USSR hoc tempore in bello tam actuose non participavit. Acriter pugnatum est.
  Lacus Alenka cantavit pugnavit die IS-7.
  Lacus Sovieticus bonus est, sed adhuc meliores sunt pyramidales Germanicae et latere magis munita.
  Alenka digitos nudos pressit in puga pyga joyi. Confodietur interfector proiectum.
  Iaponica E-50, sub licentia notae obsoletae exscriptus, contra eam pugnavit. Machina haec erat 88 mm sclopetum cum 100 EL dolii longitudine. Mordandi in latere periculosum, et speculative capax pungendi vestis et frontis. Armorum praealta penetrans. Velocitas autem initialis proiecti colossalis est.
  Superior pars alvei magno fastigio satis bene munitur, frons autem turris deterior est.
  Puella Anyuta gun nudis digitis ostendit et samurai piscinam percussit. A prima vice claudere coguntur et feriunt.
  Iaponicus satis perniciosus est, sed paene quantum IS-7 infirmioribus, praesertim tutelae in naves imposito, gravat.
  Hic est alius E-50 puellae longe eminus in tabula percussa, quamvis hoc accurationem phaenomeni requirit.
  Sed tamen, Alla cana nudis digitis verberavit, et hoc saltem significat aliquid.
  Sed Iaponica E-75 in motu est. E-L Non ut quaeque gravius. Frons vero valde munita est. Turris satis crassa, cum armis anterioribus, 252 mm crassius quam IS-2-2. Frons corporis tenuior est, sed magno fastigio. Infima parte alvei tantum 120 mm, sine clivis. Et in his optimum est e longinquo ferire.
  E-75 machina aliquantum iamnona pondo nonaginta talentorum est. Ea plane insufficiens est. Quamvis 128 mm tormentum adhuc satis potens est. Et t-54 bene hanc machinam transfigit.
  Maria pedum nudis accensa est. puppes transfixit et notavit;
  - Non optimum consilium!
  Olympias tormenta tormentorum rupta dedit et constitit;
  - Profecto non optimus!
  Ac digitos in globulis pressit.
  Novum bellum amittunt Iapones, sed pugnant perdite nec dedunt. Etsi copiae technicae relictis.
  Soviet MIG-15s fortior erit quam currus Iaponica. ET GERMANICAM ME-462 omnino extra certatum est.
  Iapones in caelo caedunt. Contra antidotum non est omnino dise-plana.
  Etsi discos evertere fere omnia quae moventur.
  Eva et Gertrudis se in omni gloria sua ostenderunt pulsando currus Solis orientis Terrae.
  Eva nudum digitos accendit et ingemuit;
  - Pro amica mea!
  Gertrudis confirmata est ut adversarios addicitur;
  - Ita ut omnes moriantur!
  Ac etiam nudis digitis globulis globulis ac planis complura premet.
  Iapones caesi et in omnibus rebus pressi. Hitler postulavit ut quam primum finem hostibus imponeret.
  Gerda et Carolus in piscina pyramidis informibus simul conflixerunt. Pondus curruum tantum quadraginta quinque talentorum est, armatura est 250 mm cum magnis clivis ad omnes angulos. Et machina est 1800 horsepower, gas turbine.
  Tormentum et pressura, quae triturat omnes quasi aegras. Qua- les sit tantum 88 mm, sed quanta velocitas proiecta alta.
  Lacus Germanus resistere non potest.
  Gerda globuli globuli gaudii ope nudis cruribus sient, fractis cisternis Iaponicae et latrante;
  - Pro magnitudine communismi in regione Aryan!
  Et adhæsit lingua puellæ. Is mobilis et roseus est.
  Carolus etiam nudis digitis accensus hostem percussit et stridit;
  - Pro sancta Russia!
  Despiciens amicum.
  Iapones autem fortiter ac laete verberantes.
  Albina et Alvina bene in caelo pugnant, Iapones verberant et in frusta comminuunt.
  Albina ope nudorum digitorum valide addicitur et samurai in caelo contrivit ...
  Ac fremuit;
  - Gloria tertiae Reich!
  Alvina currus Iaponica addicitur et expressit:
  - Gloria heroibus Borussiae!
  Ac nudis etiam utens digitis.
  Puellae genus pugnae valde sunt et impedimenta aliqua opprimunt. Cum samurai planum ardet ut lampas et decidit. Et post eum sunt quinque pugnatores de terra Solis orientis.
  Puellae ergo hic mirifice bene ordinatae sunt.
  Elizaveta in piscina cum sociis suis T-54 est et lacus Iaponica destruit.
  Haud facile est pugnare. Praecipua Iaponica piscina exscripta ex prima modificatione E-50 valde gravis est vehiculum. Et non inferior piscina Sovietica in fronte arma et armamentarium. Ac paulo etiam sclopetum est magis trajiciendum et munimentum frontis alvei, praesertim cacumen.
  Vera, Iapones gravior est quam autocinetum Sovieticum, sed validior machina huic compensatur.
  Elizabeth eminus decursionem.
  Pressius Euphrasia gubernat. Nec se capi sinit.
  Ekaterina, membrum turbae, nudum tundebat digitos et strinxerat;
  - Pro communitate!
  Tum Elena flamine clypeum lateri franget. R. Et rugiet;
  - Verissimi sumus in mundo.
  Lacus T-54 in fronte a Iaponicis transfigi potest, et multo magis in latere. Et non habet caput in pugna. Samurai pugnare difficile est.
  et hic venit E-C. Currus turpis valde. Arma eius ab omnibus angulis valida sunt, et tormentarii potentissima ad 150 mm. Soviet currus comminuet. Et difficile Iapones perrumpere. 210 mm cum tabula clypeorum.
  Frons centum millium trecentorum est: ergo non potes talem colossum erumpere.
  T-54 lacus appropinquat. Ne Iaponicam in fronte transfigas. Pungere in latere urgebo et mox iaculat.
  Tormentum validum est, sed certe ignis eius inferior est. Qua- les etiam diligentia minuit.
  Sic ab Eurasia virtuoso versatio requiritur. Quod absit, non feriuntur.
  Puella canebat;
  - Russia magna potentia nostra est;
  Russia magna terra nostra est...
  Magna voluntas, certa gloria;
  Tuus in aeternum!
  Elena Iaponica E-50 percussit et notavit;
  - In URSS vivimus, non Russia1
  Eurasia cum hoc consensit;
  Ita, at idem punctum!
  Itaque offa ictos fecerunt, et ad ipsam piscinam defluxit. Et recta in ea parte, qua non est inferior acclivis, in clypeis, ex callo dolio teritur.
  Et E-C incipit detonare et explodere. Et unde omnis eveniet.
  Russia sub Stalin valida et aeroplana et praedia et partim etiam classis.
  Hactenus autem URSS nimis multas magnas naves non habet, sed parvas decenter erexerunt.
  Et in perditor, tota turba ex solis puellis. Iapones autem penitus triturant.
  Naves, Memmi, fatiscit.
  Puellae discurrunt et testam tormentorum nudis digitis mittunt.
  Utque nudis roseis fulgent calcibus.
  Stalinida, praefectus nautarum, cepit et cecinit;
  - Gloria Sanctae Matris nostrae!
  Et iterum, tormenta Sovietica in Iaponia feriunt. Iamque id malesuada samurai explodit. Et milites flavi submerguntur.
  Hic iterum pugna...
  Primis sex mensibus territorium terrae Solis oriens dimissum est.
  Et in omnibus frontibus victoriae erant.
  Exercitus rubri meridionalis Sakhalin cepit et ad insulas Kuril movit. Manchuriam quoque aggressi sunt. Et pugnavit de portu Arthuro.
  Et fuit acriter in hac urbe oppugnatio.
  Alenka pugnavit Iapones et cooed, dentes denudans;
  - Vincemus!
  Et digitis nudis, globulis schoenis pressit, et coortam samurai howitzer.
  Accensus etiam Anyuta. Hostem comminuerunt, et corruerunt;
  - Pro USSR!
  Et Alla furore ferox tunditur, et eliditur;
  - Pro novis finibus!
  cruribus quoque nudis, quasi ferientibus.
  Maria pipiabat et fremuit;
  - Pro Stalin!
  Et totis viribus perculit.
  Olympias quoque nudis digitis, ut secare hostem, resolvat.
  Portus Arthur cecidit ... Et haec est victoria sonans.
  Pro aliis tribus mensibus pugnatum est in aliis locis.
  Copiae Sovieticae terram in Iaponia conati sunt, sed ab unitates defensionis sui vulneratae sunt.
  In mari quoque non consedit adhuc pugna.. .
  Puellae pugnaverunt sicut milites veri.
  Et sane erant nudis pedibus et pulcherrimis sient. Quomodo Iapones cum bombs vapulant.
  Et aliae puellae pugnant. Exempli gratia, Anastasia Vedmakova. Ea puella talis pugnat et talia miracula facit in MIG-5.
  Et aliud planum proiicit, hoc tempore Iapones, utens tormento 37-mm.
  Gubernator in uno soleae pugnat et est puella valde infesta. Hostem perquam accurate ferit.
  Et singuli ictus eius scopo feriunt.
  pipiabat Anastasia, canens;
  - Matris antiphona decantat in cordibus nostris;
  Nulla mulier formosior in toto universo...
  Fortior eques machina tormentaria exprime;
  Pro Deo data est Russia!
  Akulina Orlova, quae Iapones pugnat, dentibus denudans obicit;
  - Non! Moriatur melius, et vivemus!
  Et recordabatur quomodo, exempli gratia, fautor Lara ab Iaponicis cruciatus est. et haec puella per nivem discalceatam eiecta est. Quae mox carnifices in faciem ridebant. Ipsa etiam, ubi ferrea candentis bracchia late applicata nudo, gelata gelu, valuitque dolori clamorem cohibere. Etiamsi labra percussa cruentus erat.
  Haec fuit Lara puella factiosa.
  et magnum cor habebat. Et illa pertulit, cum tunditur filo hamato, vena per corpus suum transiit.
  Nihil ergo dixit. Non jaculati sunt, sed miserunt ad mortem in castra praeda.
  Ibi Lara nec destructa est, et viam suam plenam animo et fortiter continuavit.
  Akulina Orlova iecit alium Iaponicum planum et cantavit:
  - Pugnabimus cum hostibus usque ad finem;
  Militum res gestae non numerentur .
  Russi semper pugnare potuerunt -
  Satanas disperdet!
  Sed iam Martius iam venit ... Stalin mortuus est. Dictatoris ac victoris imperii aetatem gloriosam finivit. Beria successor factus est. Etiam Stalin testamentum reliquit Lavrenty Palych praeses esse reipublicae defensionis Committee et ducis.
  Et Kalendis Maiis, caput Iaponiae, Tokyo a Germanis et copiis Sovieticis captum est. Die autem IX mensis Maii anno MCMLIII, Terrae orientis Solis deditio secuta est et bellum in victoria finitum est. et omnia bona et iucunda videbantur.
  Die 20 mensis Aprilis anno 1955 prima missio lunae remis fiebat. Antecedit generis humani totus immensus orbis.
  Sed die 20 mensis Aprilis anno 1957 Hitler ad bellum cum USSR profectus est. Ille iam omnia regebat et una erat in via.
  Quis cessabit Hitler?
  Lavrentiy Beria convalescit imperio. Ipse Pontica, et haec Stalini populo plus minusve umbrae aptus.
  Hic venit bellum.
  Germani validi et ex toto orbe copias habent. Etiam fortis USSR, sed Wehrmacht in technologia inferior.
  Piscaculum IS-10 apparuit ... IS-11 et IS-12, sed hae machinae respective ad quinquaginta milia talentorum sunt, solum tormentorum potentior et longitudinalis est pro IS-11 ad 122 mm, ad IS-. XII - 130 mm. Sola autem IS-XV piscina potentior facta est quam IS-VII. Habebat 152 millimetrem et simul dolatum sclopetis pondo circiter centum talentorum.
  55-T- Idem apparuit. Cum tormenta potentiora in 105 mm gente et melius munita.
  Germani primo feliciter succedunt. Eorum lacus sunt provectos, ut sunt vehicula alia. Ac potissime, multo potentius.
  Per tres menses pertinax et acriter pugnatum, Nazis Moscuam pervenit. Et hiems adhuc longe est...
  Domina Armstrong una cum comitibus suis pugnavit.
  Quattuor puellae in piscina Goering-5 pugnaverunt. Latinae mulieres sunt in servitio Wehrmacht. Et non facilis est eos nulla. Certandum est cum Bolshevicis, qui tam fanatice quam sollerter pugnant. Britanniae originem non dant.
  Jane tormentum Russicum cum exquisitis offa afflixit et coercuit;
  - Vita momentum est, inter praeteritum et futurum!
  Gringeta, nudipedalis tormentarii, sclopellum explicuit, accensus et ardenter exsibilat;
  - Aquilae puellae sumus!
  Et proiectum eius rectum in Soviet howitzer mittet. Ita est, puella vere super- est. Et in ordine omnes destruit.
  Malanya quoque calce, nudis digitis utens. Russus sclopetum delevit. Detonationem pugnae kits effecit. Haec puella conlisio est. Et pipiabat;
  - Futurum clarum erit... Bellum finiet, credo in eo!
  Matilda dubitanter dixit:
  - Sententia sentio nos plus uno saeculo invicem ferendi fuisse. Pugnat omnia, et pugnat, et pugnat!
  Pulchra Jane ridens erupit et facete notavit;
  - Melior pugnat quam cyphris!
  Et iterum Sovieticum sclopetum cum accurate iecit. Vere hic puella est. Tuto et margo clovers Rutenis.
  Puellae ante pugnam paulum in taberna quiescebant. Bavaricam cervisiam bibimus, porcinam pinguem et agnum comedimus. Tunc duodecim iuniores invitaverunt et cum eis ludebant. Praesent et mauris et ipsum commodo feugiat.
  Bonum est puellis usquam. Talis autem delectatio est in corporibus iuvenum robustis et satis firmis.
  Confestim impetus ante proelium crescit. Ac vellit, dignissim ac! Et tunc bellatores nudis pedibus globulis premunt et eventus colossales eiciunt.
  Nunc Moscuam oppugnant. Noluit autem civitas dare. Russi tam contumaces sunt. Haud dubium quidem visum est eorum locum desperare et dedere victoris misericordiam. Nulla igitur. Perstant. Demonstrare flexibilem heroicitatem. Tene, ubi nulla visa sunt casus, nullae custodias.
  Britanni, verbi gratia, in pugna ad Londoniam non tam pertinaces fuerunt. celeriter dederunt. Nunc in eadem quadriga cum Nazis pugnatur!
  Et quod? Fac curriculo tuo!
  Jane de equo albo sentit, et satis confidit. Cupio me de summa parte puellae ostendere. Russis bona agite et date. Ut ipsa regina fieret vera.
  iterum bellator igneus. Canonem Russicum percutit, et ardenter dicit:
  - Mox paradisus erit in planeta!
  Quam pulchra corpore puella, sed facta obscura facit.
  Tortor Gringeth etiam non deesset. Illa 152-mm howitzer ut glaciem cubum malleo comminuit. Id est quam levis et scintillans puella est. Probabiliter pulchriorem non invenies. Licet... puella lacerta, rustica aliquantula ac simplici. Rubicundus, densus videtur, sed gutta pinguis in corpore non est. Praesent ut vulputate justo.
  Sexum valde amat et solus numquam dormit. Hoc amat, cum validum corpus ma- culis ma- culis rugo est. Gringeta est puella pulcherrima. Sed quid enim. Iterum illa altilium Soviet ledo. Hic est bastardus...
  Gringeta irridens cecinit;
  - Vinum non erat in die festo, sed Satan rum fecit!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Et iterum piscina "Goering" -5 tos igne petivit. Et milites in eo sunt seductissimi. Exciderunt semel et ter percusserunt. Tum se nudis plantis strinxerunt! & denudarunt dentes.
  Sed breve gaudium filiarum Britanniae occupatarum fuit. Hic est una ex pedibus nudis puellis, quae cuniculum sub eruca pellere poterat. Et praesens annihilationis tam feliciter evulsa est ut plures riculi statim rupta rumpantur. Et statim piscina ingens septuaginta ton mobilitatem suam amisit.
  Me oportet accipere currus in reparationibus. Subrogatio per turmas speciales ibidem fiebat.
  Ita "Goering" -5 comparari non potest cum familia pyramidali AG. Talia autem pessima arma puellis Anglicis data sunt.
  Hic autem puellae Sovieticae pugnant.
  August 1957 iam. Moscoviae totaliter est circumdatus et eius locus desperatus videtur.
  Alyonka pugnat die IS-15. Potens explicatio Sovieticarum excogitantium. Armorum frontis 500 mm prona est. Germanos non perrumpunt. Et tantum centum talenta gravat. Et gas Turbine machinam 3200 horsepower. Tormentum et pyramis ex longinquo obterere capax Germanorum penetrare.
  Alyonka currum Germanicum nudis digitis verberavit et stridit:
  - Pro magna Russia!
  et decor pipiabat.
  Anyuta quoque, hostem percutere. Utitur autem et nudis digitis, et e longinquo ac stridore piscinam transfigit;
  - Pro matre!
  Dolium tormentorum 120 EL longitudinem habet, quod est grave. Et proiectum cum Uranio nucleo. Haec piscina etiam duodecim tormentorum machinarum validissimas habet.
  Alla etiam nazis prosiliit et clamabat:
  - Pro nostris URSS!
  Maria quoque Nazis prehendit ac secavit, et hoc tempore globulum cum papilla coccinea cicadarum pressit:
  - Pro Mater Russia!
  Olympia etiam quasi in hostem caesa. Et turrim Germanicae piscinae et stridebit;
  - Pro patria ac libertate in finem!
  Lacus Sovieticus demonstravit se ipsum esse pugnam...
  Sed heu, vires inaequales sunt.
  Valde inaequale...
  Sed puellae in insidiis sedentes momenta capiunt.
  Elizabeth abdominis musculos permulsit. Deinde, nudo pede calcaneo, in hostes proiectum accuratum misit.
  Hostem dextra feriunt et in scopum.
  et cooed;
  - Fortior bellator, machina tormentarii exprime;
  Amet eveniet, veniam!
  Elena occisorem praesentem mortis in clypeo misit et notavit;
  - Tituli frustra futui caput us. Quantumcumque recedimus, non desistimus!
  Ekaterina etiam accensus, perrupit clypeum et notavit;
  - Non clavos mallei, sed aliquid solidius fieri oportet!
  Evrasiya tormenta tormentorum rupta dedit et edita;
  - Russia sub iugum non flectere, exercitus noster non deditionem facit!
  Cum hoc Elisabeth consensit:
  - Non! Exercitus rubri non deditur!
  Quae etiam proiectum ad scopulum cum nudo calcaneo misit. Et bene et accurate successit.
  tenere debemus omnibus modis. Hic cruciatus Nazis auctorem.
  Nudus tulerunt puerum nudum. Et tunc ceperunt eum filo candenti verberare. Graviter me verberant donec conscientiam perdidi. Et deinde aqua salsa infunditur. Quomodo puer in agonia quiritat. Jamque iterum facibus assatus erat. Et tunc sumentes eam miserunt candentis baculi in anum.
  Id quam crudele fuit Fritzius. Alterum iocum habent, calcibus sartagines. Una puella Komsomol oleo in planta peruncta erat et foculum sub eo accendebatur. Clamat et puella gravi dolore. Et frigent Nazis et sibi carmen canunt.
  Et quid adhuc non fecerint. Et digiti puellarum nudis pedibus fracti sunt, et pueri in acido dissoluti sunt, et corium eorum vivum scissum est.
  Elizabeth denuo accensus. Percutit scopum et cooeditur;
  - Numquam desistas!
  Et consensit Elena cum hoc.
  - Non deficere!
  Proiectum autem ad scopum ope nudum misit digitorum.
  Alia piscina capta est et quasi facula ignis comprehenditur.
  Catharina infensi notatur;
  - Nos erimus mundi pugiles!
  Et nudo calcaneo aliud proiectum in scopo misit.
  Sed heu, quamvis omni heroismo mense Septembri Moscuae cecidit. Mense Octobri Germani iam Urales pervenerant. et ceperunt a meridie Asiam Mediam. Et mense Decembri 1957 totum territorium USSR occupaverunt.
  Sic finitum est subacta mundi.
  Die 20 mensis Aprilis anno 1959, relatio habita est ad stabiliendam monarchiam et mundum imperium Tertii Reich. Hoc cum prima astronautae fuga Marti et novis tertii Reich gestis incidit. Et Hitlerus titulum excipiet Super-Imperatoris.
  Omnia proposita videbantur consecuta.
  Sed mense Maio 1961, Hitler in plano concrepuit et eius illustre et diuturnum imperium interruptum est.
  Sed filius eius maximus natu iam adultus factus est, et dynastia Fuhrer stabilis et fortis facta est. Jamque Tertius Reich vincit spatium.
  Omnes gentes pari iure et civitate novi imperii acceperunt.
  Et humanitas ad Futurum clariorem tendit!
  
  VICTORIAM NAPOLEON SUB WATERLOO
  Napoleo proelium Waterlooense vicit. Captionem tempore praelii non habuit, et Britanni victi sunt. Germani deinde a Blucher duce caesi sunt. Tum Franci Belgas occupaverunt.
  Iterum Borsos et Noricos vicerunt. Russia bellum inire nolebat. Alexander Tsar primus pugnam taedet et sanguinem fundere noluit.
  Napoleon etiam Bonaparte inclinabat non extrahere bellum. Aliquot iterum sociis clades acceptae pacem cum iis fecit. Gallia partem Italiae et Belgii, partim Germaniae agros sedavit.
  Aliquanto scilicet. Ac deinde Mauritaniam occupavit. Afer dilatatio imperatoris coepit. Napoleon in Africa pugnavit et copiae eius iterum Aegyptum et Sudan pervenerunt.
  Napoleon in Africa se munit... Sed nondum in Europam ascendit. Diuque in illis diebus vixit imperator. Et mortuus est anno MDCCCXL aetatis suae septuagesimo, cum imperator triginta sex annos consumpsisset, et in Gallia quadraginta annos summa ducens! Hoc est multo tempore et gloriosius regnare. Sub quo Gallia et victorias et occupationes expertus est. Pleraque Africa, in iis Sudan et Nigeria, coloniae Gallicae factae sunt. Quin etiam Napoleones paludes Indochinam vicerunt.
  Dynastia Bonaparte confirmatus est. Napoleo II quoque liberos habuit et satis adultae aetatis regnum adscenderat. Et dynastia gloriosa ortum suum continuavit. Anno 1848, revolutione in Austria captans, Gallia Italiam ab Imperio Habsburg abstulit. Secutum est bellum cum Russia cum Britannia.
  Galli cum Austriae Rutenos vicerunt. et terram multum possederunt; Complectens Ucrainam. Napoleon II fratrem suum in solio collocavit Reip. Russia in categoriam minorum potestatum relegata est. Napoleo II expugnata continuavit et plura Borussiam et Austriam cepit. Ibi quoque cognatis suis in Europa locum potiti. Britannia oppugnare conatus est, sed victa est....
  Cum bellum civile in America orta est, Napoleon II parte meridionali intervenit. Et vicit. In mari Galli, opibus praestantes, contra Britannos tanquam elephantus contra Moskam erant. Atque ipsam quoque Britanniam anno 1873 in continenti appulsu ceperunt.
  Francia utrumque Australiam et Canadam accepit et superpotentia facta est. Anno 1881, Napoleon II, Magnus mortuus est. Et ascendit Napoleon III regnum. Sub eo Gallia copias circum orbem terrarum movere continuavit. Praesertim cum bellum contra Moscuam et Russiam et Civitates Americae Unitas tandem se submiserunt. Bellum autem erat in Sinis. Anno 1904, post mortem Napoleonis III, regnum Napoleonis IV ascendit. Ea anno sequenti Iaponiam cepit et paucis annis post victoriam Sinarum complevit. Inde invasio Americae Latinae incepit. Napoleon Quintus, qui anno 1933 regnavit, subjugationem omnium terrarum orbis terrarum et imperium orbis complevit. Anno 1937, prima armata fuga in spatium facta est. In MCMXLV, homines ad lunam volabant. Et anno 1957 ad Martem et ad annum proximum Veneri.
  Vincitur spatium. Fine saeculi XX, omnes planetae Systematis Solaris ab astronautis iam visitati sunt, et etiam nonnullis in locis - in Luna, Marte, Venere, sedes conditae sunt.
  Et anno 2021 , fuga primae expeditionis interstellare coepit. Imperium Gallicum, multinationale et ingens, totum mundum et systema solare cepit. Et somnia eius potestatem in universo!
  
  
  Novae casus lapsus in Mundo AIVENGO
  Quamvis Rebecca a forti Ivanhoe executione servata est, narratio eius non finitur. Tum valebat. Isaacus certe optime fecit. Ornamenta et vestes orientalis pretiosas Rebecca desumptas repetere coepit. Sed id cursus erat.
  Quod iam proprietas ordinis, tunc est, Iudaei non debent referre.
  Ita Rebecca in nudis pedibus, tantum in cilicio; Etiam ante executionem nudata fuit et vestita et in cellula monastica clausa. frigus erat et humidum et mures erant. Hic Rebecca tam languida et expalluit.
  Discalceatus in lacu moratus, et in platea tempestatis in refrigerio ductus est, eo quod puella malum frigus cepit et in morbum incidit. Et obnixe Isaac conducere doctores debuit. Ita bene confectus erat, cum latronibus pretium erat.
  Et quaerebam viam inveniendi et quaerendi pecuniam alicubi. Porro Ricardus Lionheart pronuntiavit magnificum hastiludio tenendum cum coronatione sua fore. et magnum praemium victor accipiet.
  Subito subito vidit puerum braccas breves, discalceatos, nudum ad umbilicum, sed admodum musculosum. Musculi eius pulcherrimi erant, et sub pellis sient penitus definiti. Ad signa Medii Aevi puer minime parvus erat, sed facie puerili rotundo. Constat hunc adhuc puerum esse qui, si adoleverit, vir corpore praepotens factus.
  Interrogavit Isaac puerum cum risu;
  Quid iuvenis desiderat?
  Puer, nudo pede calcans, dixit:
  - Cupio interesse equestri torneamento! Simul aegram filiam tuam adiuva!
  Judaeus dives mirabatur;
  - Esne medicus?
  Puer cum risu respondit:
  "Quamvis iuvenilis species, iam multum usus sum in nece. Et in medicina quoque! Libero et integer!
  Ysaac alacriter respondit;
  - Mirabile! Igitur. Habes fortes lacertos, sed eruntne satis interesse in torneamento?
  Puer cum risu dixit:
  - Afferte mihi calceamenti.
  Dives Iudaeus frowned.
  - Quare!
  Puer confidenter dixit:
  - Frangam!
  Fremuit Isaac;
  - Bene, credo! Pulcherrimos musculos habes, in oriente laetus ven- deres soldani lepori!
  Puer Aeolus exiliens, pluries in aere trahebat et fremebat;
  - Non cedere!
  mirum sibilat Judaeus ;
  - Quam velox et agilis es! Bene, equum et arma tibi dabo hasta et ense in hastam. Solus haec omnia mihi in tergemina reddes!
  Puer adnuit.
  - Bene, quia equus et arma et arma victor eunt. Qua de re pugnare potes.
  
  Admodum, dixit Isaac;
  - Magnus adulescens... Quod tibi nomen est?
  Puer modeste respondit;
  - Oleg Rybachenko! Bellator sum qui infirmos adiuvat et Russiam plerumque ministrat. Sed in hoc casu veni ut filiam tuam servarem. Cum bronchitis morbus periculosissimus est per signa Medii Aevi. Et pauci sunt doctores periti, qui puellam salvam facere possunt!
  Respondit Isaac subridens:
  - Aspicis multo antiquiorem quam spectes?
  Puer adnuit.
  - Ita multos annos fui! Quam multos etiam numerare difficile est, cum in diversis mundis transeo et habito. Sed mihi tot rerum gestarum notationes.
  Judeus notatur;
  - OK! Vade et sana filiam meam. Interim equum et arma mittam. et nunc incrementum metiris. Puer iustus esse videris, sed satis amplus et lato humero. Quam alta Ivanhoe, et fortassis eris latior in umeris!
  Oleg adnuit et dixit:
  - Ad curationem filiae tuae, eget egestas arcu, crassus, duodecim parva pocula. - Videns autem Isaac faciem torqueri, puer festinavit addere. - Cucurbitulae tantum ad tempus. Atque etiam esset nice pinguis melis invenire. Puer despiciens. Sed et filia tua quasi nova.
  Adnuit consensus Isaac.
  - Immo magus paulo! Parata erunt omnia, vade et serva filiam meam.
  Puer nudis pedibus, rotundo, roseo emicabat, et omnino sine calcibus pulverulenta emicuit.
  Circumstare Rebecca coepit. Puella pallida et tussis. Nam frigori insueta, dissimilem puero immortali, insueta fuit. Filia autem australis in autumpno Britannie, nudis pedibus in nocte, et in una stola cum cella humida et frigida, et per biduum sub dio. Hic et veniam non diu.
  Nunc autem ripas ei ponere debes - efficacissimum remedium vulgare, quod multum adiuvat.
  Pellis Rebecca pallidior est et non perusta. Erubuit nuda fronte pueri muscularis formosi.
  Oleg Rybachenko dixit digitum indicem ad labia sua ponere;
  - Ego medicus! Noli me timide!
  Et puella risit.
  Puer, qui iam expertus est, cansam posuit ei. Vincitur puella.
  Sed Oleg tenerrime permulsit, attactus antris impressis. Insueta puella per viam ambulavit et nudis pedibus lapillis pungebant. Et via ad executionem evasit valde dolens pro quadam dives puella, quae sine calceis facere non solebat.
  Puer qui discalceatus cucurrit omni tempore notavit;
  - Tenera, tam tenera!
  Et imposuit ei cansas, unde erant vestigia in dorso puellae. Sed ripis extraxit morbi. Et sic Rebecca cum melle mulsa accepit et obdormivit.
  Post hoc, Oleg dimisit ancillam lac dare cum melle et malik, et cum melis adeps.
  et ad hastiludio festinavit. Equum et arma et arma elaborare necesse est.
  Judaeus, quanquam avarus, stultus non est. Equus autem bonus et armatus non erat malus. Oleg in arma ascendit et in eis inconveniens sensit. Nuda pugna multo sollertior esset. Sed sunt regulae torneamentum: quilibet debet esse in armis et in equo. Hic nudum gladiis pugna, tum Oleg Rybachenko gladiis totos exercitus extinxit.
  Puer equo albo incubuit et pugnam spectabat.
  torneamentum Londini celebratum. Ivanhoe iam ex vulneribus recreatus unus e favoribus torneamentum habebatur. Ipse Ricardus Lionheart parabat pugnam. Militum adventus etiam ex aliis terris expectabatur. Speciatim dux Albanus: ex Hispania fortissimus pugnator. Francis, dux Guise, barones de Alemannia. Multi pugnatores. Etiam a Russia longinqua princeps Ruslan pervenit. Accuratius non a Russia, sed a Rus Kievan.
  Ita repraesentatio hie solida evasit. Et fuit inauditum cum praemiis torneamentum.
  Totum pectus aureum accipere victor existimatus est, quod Ricardus Lionheart e Palaestinae attulit. Et hoc cista saltem ton.
  Ita qui volunt pugnare - apparently, invisibly.
  Torneamentum, perspecta multitudine participantium, secundum systematis poculi habita est.
  Oleg Rybachenko peruenit ad specialia castra pro militibus. Arma et equus, hoc est fauces, sed documenta nemo requirit.
  Puer pernoctavit in castris. Sub vesperum mulier facilis virtutis ad eum venit. Vidensque quod ante eam adhuc puer admodum esset et pulcher- rimus, annuit;
  - Ego tibi gratis serviam puero!
  Oleg annuit concorditer et notavit;
  - Non paenitebit, expertus sum!
  Primum in annis, meretrix probabiliter varios orgasmos reales expertus atque etiam iuniores respexit. Excessit satur. Mox plures puellae apparuerunt. Oleg notavit:
  - Tibi pro sexu solvere! Et pro magno sexu bis! Nummus aureus pro omni gaudens!
  Meretrices libenter consenserunt... Oleg meruit pecuniam honestam, sed pernoctans oculos clausit. Puellae et feminae accesserunt. Solent iuvenes et pulchri, sed contagionem capere potes. Verum, Oleg haedus immortalis est et contagio eum non capit.
  Sed ego paulo ante confectam pugnam .. .
  Et tunc sonat buccina et incipit mane torneamentum. Hic equites per campum dispergunt. Multum pugnat. Electio obtusis vel acutis. Cetera sorte decernuntur.
  Oleg in primo praelio cum barone Teutonico cecidit ad pugnandum. Hic puer maior et gravior erat, et satis potens bellator.
  Sed puer terminator est peritus et technicus. Et ne hasta addicitur, scutum leviter ad latus transeges, et ictum emollias. Et tu erigas te verso corpore.
  Oleg validissimus est, et hostis una cum equo emissa est. et sibilabat puer. Multa iam varia proelia lustravit. Et cum Tertio Reich in pari universo pugnavit, in quo Nazis primum totum mundum cepit, et demum in USSR oppugnavit. Et erat fortis motus eorum.
  Et puer deinde pugnavit cum Margarita, immortali puella, quae olim adulta fuit. Et cum eis quattuor pulchrae et paene immortales puellae. Sex superni cum exercitu fere totum orbem pugnaverunt. Perampla heroica monstravit.
  Nunc ac tortor neque. Praesent non placerat magna. Et puero eximio, non vigiliis nox cum meretricibus impedimento est.
  Haedus primum praemium obtinuit: equus, arma, arma. Plerumque equites ea pecunia redemerunt. Si ergo bonus pugnator es, tunc tibi prodest participatio in torneamentum.
  Item aliud prelium. Hoc tempore sors Oleg duxit potenti Hispani Duci Albane. optimus pugnator Hispaniae habebatur. Multum interest pugnare eum in finem, sed multum est.
  Hostis gigas erat, et ter plus quam Oleg ponderabat. In hasta pugnando, pondus impedimentum notabile est. et equus apud Albam potio est. Forte tam leve esset cadaver ut te opprimerem.
  Oleg in torneamentis experientiam non habuit. Paulo aliter pugnari solet. Sed altiore certamine experientiam pueri terminatoris perampla est.
  Sicque discessit. Hastae sunt acuta et acuta.
  In eum magna celeritate Albana concursus est. Equus eius, quamquam equus captivus, agilissimus est. Oleg autem multo velocior est quam ipse Albam gigantem. Cumque puer appropinquasset, hastam discessit et in visorem hostem percussit. Ictus premit, ac sub colla puppes. Equo valido Albam volavit crepuit. Etiam pauci dentes ceciderunt.
  Oleg vicit et subridens dixit:
  - Magnum donum nuptiis!
  Victoria fecit puerum notabilem. Ipse rex Leonheart quassavit cum eo, dicens:
  - Bellator fortis es! Unde venistis?
  Oleg cum risu respondit:
  - Concede dum maiestas tua tacet!
  Hic est tertia pugna equitum. Bene multum tribus proeliis in die, forsitan quattuor in tempore erunt.
  Oleg iam pugnabat anglicus pugnator. loci miles non minor est quam Albam et circumspectam.
  Sed peritum et fortem pugnatorem videre potes.
  Oleg adsueto equo discusso perculit immisso et verso corpore, et sane ipse ab hasta discedebat.
  Iterum sine labore hostes addicitur. Durum non est, et fiduciam assequeris.
  Sic tercius eques vincitur.
  Temporalis pausa et festum victorum. Numerus participantium decrevit. et multum comederunt.
  Oleg galeam exuit. Multi mirabantur quod tam iuvenis, ne barba non crescebat.
  Puer multum comedit et factus est parum gravis.
  Proximus adversarius eius in Gallia optimus pugnator fuit - Dux Guisiae.
  Cur in silva lupos non timeas.
  Dux Guisiae erat valde dexterous, technicus, magnus, longus, lato humero.
  Videtur quod pugnator sit dolor.
  Oleg Rybachenko constituit eum simplici modo debellaturum.
  Equites ubi disiecti sunt, deinde confligere coeperunt. De Guise hastam fixit et puerum in corpore ferire conatus est, praeter scutum. Sed Oleg, absolutam reactionem habens, abire discessit, et ipse hastam in cistam irrupit. Nempe adjunxit corpus.
  Et de Guise volavit et ita du- crepuit ut sanguis de ore ejus effusus sit. Hic ictus est.
  Puer machinans dixit:
  - Noli tyrannidem facere!
  Haec ultima pugna diei fuit. Quatuor sunt reliqui plures sequentes.
  Oleg placuit.
  Sed quieti tempus non habuit. Rursus amore venere meretricem capiendi. Plus miserunt ei pro armis et equis. Et arma de Guise, verbi gratia, erat cum lapillis, et erant multae summae.
  Utique et Isaac debebat reddere debitum. Videbatur sibi displicere Judaeus. Quod ter imperavit debitum reddere, sed hoc potest esse quinquiens, vel etiam decies. Videns autem Oleg quod avarus Iudaeus laboraret, dedit ei alios viginti aureos pro Rebecca in munere puellae.
  Et tunc iterum prostituit. Pretium in duos solidos aureos erexit. Sed tamen multi erant qui volebant. Venerunt autem et paucae nobiles uxores. Fabulosum etiam volebant capere gaudens, vel etiam ex tam glorioso equite gravidari.
  Iterum Oleg Rybachenko non dormiebat per totam noctem et laborabat. Sed hoc generaliter bonum est. Talis iuvenis gigolo meruit quantam pecuniam.
  Et pugnat amplius quatuor ante calicem.
  Primus autem pugnator ex Africa est. Magna. Bene, iustus gigas, octo metra alta est. Pondus autem viginti librarum minimum est. Ob pondus vicit. Ne in equo quidem, sed in magno camelo pugnavit. Contrivit omnes.
  Quid cum homine nigro pugnari potest. Oleg Rybachenko etiam gavisus est quod adversarius eius talis erat gigas. Erat interesting et ambitiose.
  Praeterea clavi divisae sunt, et in te ipso, si victoria, certe aliquid mereri potuit.
  Oleg cecinit:
  - Ego sum miles fidei in genibus barbarorum;
  Inimici Russiae faciem terrae excutiam!
  Accepit itaque puer et modicum ad proelium praeparavit, scutum oleo inlinens.
  Ingens niger bellator eum invadit... Oleg versus eum irruit. Camelus inimicum habet, et quasi petra surgit. Verum talis pugnator non est tam facilis ad deducendum.
  Oleg ingens hostium stragula relictis armis hostem percussit.
  Hasta pueri fregit, sed hostes vacillantes restiterunt. Sibilavit oleg, traditum sub collario cadaverum non adiuvabat.
  Termino puero alia hasta data est et iterum digrediuntur.
  Oleg placuit melius hoc tempore visorem hostem ferire. Hoc effectum dat, quamvis ferire difficilius erit.
  Bellator Africae callidus erat, Et tunc equinae pectus intendit hastam. Sed Oleg, talem occasionem providens equo ad latus ire contendit. licet exiguo et equo exarati. Oleg, efferata ira, lancea eum percussit, ut visore, quod repagula perrupit, cuspis cerebrum ingreditur. Ictus exitiale fuit. Non fuit contra regulas. recipis quidam eques in torneamentis, praesertim acutis hastis, interiit.
  Sed evenit ut inopinatum. et inimicum de camelo cadaver concidit.
  Gloriosam victoriam. Solus equus leviter vulneratus est. Et oleg longos scabere medicato resina inlinitur. Quod quidem equo salutem non addidit.
  Proximus adversarius e Russia est. Hoc tempore princeps Ruslan. Item maior et acerrimus pugnator. Oleg non admodum hilaris sensit post tres noctes vigilias.
  Sed adversarius etiam conspicue fatigatus est post quinque pugnas.
  Oleg obdormivit una hora. Somnus eius erat profundus et aliquid ex praeteritis rebus somniavit.
  Ita sex milites Nazis stalini et Fuhrer tulerunt, eos cum piscina deleverunt.
  Oleg Rybachenko fecit arcum cum spathis, caesis fascistis militibus. Et tunc nudo pede puerili iacet acus acutas et acutas, necans adversarios et lacus.
  Et rursus quasi luscinia sibilat latro. Et cadet in turmas Nazi totae flocci corvi attoniti.
  Terminator puer exprimitur;
  - Puer parvulus flammeum invenit;
  Imo, fascistae, heu nulla fortuna!
  Margarita etiam Nazis cecidit perdite. At simul nudo pede jecit orbes. Sol infernalis capita militum regionis Hitlerae et truncos lacus abscindunt.
  Simnl silabat puella, clamabat;
  - Pro sancta Russia!
  Et ceciderunt corvi nazis sicut grando, et massa piscinarum exusta.
  Nōn sōlus aeternus līberī et quattuor magae puellae pugnaverunt. Exercitus Russiae Rubri ala contra triginta divisiones Nazi flexibilem stamina demonstravit.
  Natasha interim cepit molam gladiis concidit. Hostes contudit fortissimos. Et deinde nudis pedibus alium boomerang dejecit. Ea iugulat Nazis truncos lacus.
  Purpureoque papilla pulsar e , cantu ;
  - Gloria summae Russiae!
  Zoya etiam occasionem adversariis suis non dedit. Concidit illa subinde, productis gladiis et militibus et praediis. Et tunc nudis digitis proiecit acus venenosas. Postque papillas totos evomuere papillas Fulminis, quae liquefactae Germanica mastodon.
  Bellator cecinit;
  - Russia patria nostra est!
  Semper ei fidelem esse!
  Et quomodo pulsar palmites e umbilico puellae. Nazis in scissa cuticulae frusta contere. Et suscipit lacus.
  Augustina etiam fascistas non dat occasionem. Crines aeris rubentes terminatoris virginis volitant vento quasi vexillum proletarium.
  Nudaque, excidit crura nimis lethalia dona Mortis. Quae nec militibus nec praedia Wehrmacht occasionem dant.
  Eodem tempore belliger plasma magicum e papillis e rubinis liquefactum metallis ardentibus proicit. Rugire et noli oblivisci;
  - Gloria Patri - sub communismo vivere!
  Et inde ab umbilico suo, sicut fulgur.
  Svetlana quoque in bello. Puella frigidissima est. Nazis quoque gladiis triturat. Et nudo, decoro crure, Totos mortii pugiones conicio. Quod capita Nazisei amputaverunt et turres gravium et mediarum vehiculis intercluserunt.
  Et ex arbuto adhuc papillas emittere coronas dabit. Hoc vere plus quam mortiferum est, praesertim lacus et aircraft.
  Bellator quoque ab umbilico dono annihilationis succumbet.
  Et cantate:
  - Gloria magna Russiae! Deus nos salvare potest!
  Milites Russici apud Nazis e celeberrima Mosin sclopeta iacientes. A duobus tormentis machinae etiam operantur. Tormenta ignis. Una e primis jet mortariis Russicis auctae potentiae "Andryusha" etiam in operatione est.
  Milites exercitus Sovietici parati erant. Accurate feriunt et admodum sunt correcti.
  Oleg Rybachenko, Nazisorum caedendo, tam pedites quam lacus ac etiam plana cogitabat: quomodo nostri homines Nazis in hac re vera amittere potuerunt?
  Prorsus turpe est! Sed Russi meliores sunt. Ita milites Slavici cum bayonetis albis et nigris milites pungunt et lacus tasque conflant. Est solum exigua, quae superat ut vincat. Et exercitus regius valde heroicus est. Hic est unus Russicus, nudo ventre, machinator puella tormentorum Germanorum incendii. In brevi lacinia ac discalceata haec puella, sed apte glandes emittit.
  Et Oleg Rybachenko gladiis secat. Et tunc etiam nudas pedibus natorum natorum boomerang mittet, hostem et piscinas interfecto. Et cum puer stridit...
  Et iterum quomodo corvi cadent in Nazis. Nazis fors postea non stant. Impetus elit etiam.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus hic suffocatus est:
  - Gloria Patriae cosmicae!
  Margarita, haec aeterna puella etiam in proelio calida est. et cum spathis scindet famosissime. Et quomodo sibilat desuper fasciculum corvi, et perrumpit capita Nazis, et per fossuras turrium fascist lacus. Et nudis, puerilibus pedibus, proiicit boomerangos ut bellatores regionis infernalis fascistae solis in justos cadant.
  Margarita cooed;
  - Mea Russia cara - amica populorum familia!
  Natasha Nazis gladiis lacerabat. Totum acus fasciculum cum nudis digitis profudit. Acceperunt et absolverunt Nazis et coortus est duodecim lacus. Puella tamen coronam de papillis coccineis immittendi non est oblitus.
  Et quomodo fulgur e umbilico cum effectu letali mittetur, praesertim lacus et aircraft.
  Puella stridore;
  - Super me erit!
  Zoya etiam pugnat in proelio fera. Et gladii eius scintillant sicut procellae furentis, scintillae igneae fluenta infundunt, et piscinas ut butyrum calido ferro secant. Et nudis pedibus terminatoris puellum proiciunt acus qui Nazis quasi ericius.
  Et exstinguuntur ex purpurea papillae et plani et lacus exurunt pulsatores lethiferae annihilationis. Bellator est valde pugnax specie et opere.
  Pulchritudo Nazis secat, plana et tormenta auto-propellens, eis misericordiam non praebens.
  et pugnae stridore puellae;
  - Gloria Patri!
  Augustinus in bello nescit pacem, et cum ea saevit rabies. Inimicos autem quasi caules concidit. Et ardebunt oculi eius sicut smaragdi. Pedes nudi, quasi scapulas propellens, nuntios eiciunt exstinguentes, qui piscinis planis dilacerant.
  Papillae rubinae et papillae tales rivos magicae plasmatis ad Nazis mittunt ut nihil ei resistere possit.
  Sed cum magicae fulminis rivus ex umbilico Augustini evolat. Et comminuet multitudinem inimicorum cum lacus.
  Puella in summo pulmone exclamavit.
  - Gloria omnipotenti Deo Virg!
  Svetlana turba ferox pugnat. Et puella quomodo papilio percutiat. Et pedibus nudis, ut novas moliantur arces Exscindentes curruum. Hyper genus bellator et flava naturalis.
  Et quomodo tsunami deletionum magicarum e papilla fragum solvet. Et sumpsit eam et confregit inimicum, quasi sub percussione gladii glaciem. et e umbilico corona emissa est. Moles lacus liquefactae, multa plana exusta.
  Svetlana tweeted:
  - Puella necare amat;
  Ecce puella est!
  Oleg Rybachenko pugnat sicut Titan verus. Puer terminator tam acerrimus pugnator est. Et nudis pedibus puerilibus multos orbes qui hostes secabant dimittet, metallum piscinarum est instar acu candentis glaciei.
  Et quomodo haedus karatus decurrit ad molendinum.
  Quam si sumat et sibilat in summo pulmonis. Quod turba corvorum et tollet et prosternet. et ariete capita pugnatorum Nazi.
  Et tunc fistulam exspuet... Et avulsit perfectionem masculinam centum fascistae et lacus planis integris. Illos dolore concussos cepit et okochurilas.
  Parvus scriptor divulgatus est:
  - Pro communitate in Russia!
  Margarita effera, Nazis conspuit, et magicae plasmatis rivi ex ore evolaverunt. Devoraveruntque Nazis ossa ipsa. Et lacus liquefactum est, et planum in tela ignea contortum.
  Bellator puella crinibus aureis.
  Et nudi pedes asperi et lethalia iactant, ut lacerae carnium frusta tantum a Nazis et truncis e lacus avolent.
  Puellae quoque serio discesserunt .
  Etiam pantias exuerunt. Dehinc interitus Nazisei multo efficacius ivit.
  Natasha militum albo et nigro percussionibus cascades effecit. Et nunc nudis pedibus plura tasque jactant, et totum Nazis phalanx disrumpat et massam lacus magnam. Et deinde e papillis coccineis undam nazis perniciem solvet, sicut casus tsunami militum, tam peditibus quam praediis cum aircraft.
  Et de umbilico tollet fulgur quasi fuga letiferum, et cohortem Nazi comburet, et ex eis tantum cadavera exusta remanserunt, et tres cum eis lacus duodecim.
  Et tandem, tanquam e sinu Veneris, puella pulchra, homicida pulsar evolabit, quam, crescente magnitudine, eam volvens cepit, ac totam aciem Nazisei incendit, et centum lacus, cum compluribus. Mus, suscipit.
  Sonuit bellator;
  - Pro magna communitate!
  Zoya cepit et fecit concursum, cum gladiis acriter productis, lacus arces interclusit. Extus autem iuvenis bellator eam cepit et cum disco imposuit, bomba pisi mixta. Et multum Iaponicis disrumpam. Et tunc ex papillis amet ipsum capiet et novum fulguris torrens emittat. Et comminue hostes in astulas cum astulas. Nulla nec lacus.
  et inde ab umbilico, quasi laser trabibus ictus. et massae Nazis peribunt. Et lacus plerumque turres amittunt, fracti scutulis ab iis avolant.
  Et demum, ut e specu Veneris, Bellator crinibus, color aureus folium Insaniet amnis impiger. Et erunt custodes Nazi disperdet et multa lacus et aeroplana et tormenta auto- pellatur. Hi duri pugnatores sunt.
  Bellator in summo pulmone clamavit;
  - Gloria communismi Stalini et Tsar Alexandri III!
  Oleg Rybachenko experrectus est et paratus est ad novam pugnam. Adversarius Ruslan in equum insilivit.
  Bene pugnant duo equites Russiae. Etsi Ruslan maiora spectat, adversarius eius velocior et fortior est.
  Itaque ad se invicem concurrerunt.
  Oleg Rybachenko ictum hastae in scuto arripuit et ad latus movit. Hostem circumdedit livore cadavere. Hastam quoque fregit, sed hostis equo transvolavit.
  Sedit equitem firmiter, sed equus transivit. Oleg iterum vicit et tropaeum obtinuit.
  Et pro priore pugna pecuniam habuit.
  Oleg post hanc victoriam iam semifinalia parabat. Et aemulus eius ipse Richardus Lionheart esse debet. Magnum quid expecto.
  Petra autem quatuor milites simul prandebant.
  Pulchrae puellae eis coluerunt. Quamvis severae consuetudines Medii Aevi, puellae nudae capitatae, breves fimbriae et discalceatae fuerunt.
  Vittae pictae flavos puellarum crines intexuntur.
  Cibum et vinum offerebant.
  Ricardi de Lionheart notatur;
  Vos estis infantulus in annis. Ne radit quidem. sed tam fortis et insolens pugnator. Si vis, faciam te satellitum caput!
  Oleg Rybachenko honeste respondit:
  - Nolo animo, sed mox Britanniam relinquere. Et in alio mundo cogar pugnare cum aliis copiis. Itaque, heu, tibi iam servire non possum!
  Ivanhoe confidenter dixit:
  - Possum id facere!
  Oleg intuens eum. Etsi Rybachenko in corpore pueri circiter duodecim fuit, Ivanhoe eadem altitudine fuit. Atque in scapulis etiam puer muscularis latior videbatur. Sed nescio quo pacto hic iuvenis fragilis vicit. Ricardus Lionheart est caput Ivanhoe statura et multo latius in scapulis. Quartus vero miles caput est ipso Ricardo procerior. Et quod ... Duo caput pugnant et saltem ter crassius, sed Ivanhoe censetur ventus.
  Forsitan occurrent in ultima. Multum interest quomodo Ivanhoe eos superat qui maiores et graviores sunt eo. et quis eum talem artem torneamentum palaestram docuit.
  Oleg cibum comedit et vinum bibit... Sella consolatoria est et potes plus duobus horis dormire.
  Maxime quia Ricardus obdormivit. Terminator puer somnium circa unum ex praeteritis missionibus habuit;
  Scilicet, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, quattuor puellas maleficas et hoc gravissimum est. Sed praeter illos, alia sane hits erunt.
  Oleg Rybachenko propagines ex machina sclopeta fixis cartridges. Spectat sicut puer admodum muscularis circiter duodecim, tantum breves ac nudo pectore gestans. Cum adultus esset, factus est puer aeternus, qui accepit immortalitatem. Et nunc in variis missionibus laborat. Et prior scientia ficta scriptorem amat.
  Margarita etiam puellam circiter duodecim spectat, sed scriptor adultus fuit qui immortalitatem quoque mercatus est pro variis missionibus perficiendis. Puella pugnat et tormenta tormenta verberat.
  Praeterea Oleg Rybachenko etiam gladios longos multos decem metrorum secat. Puer quoque digitos nudos tasque iacit. Et non obliviscitur e umbilico fulminis evomere quod Sinenses sicut barbecues frixantur.
  Phasellus sit amet efficitur ipsum. Tum greges corvi deficiunt et Sinenses vapulant, et etiam galeae Sinenses non adiuvant.
  Puer clamat:
  - Gloria in USSR!
  Haec missio satis iucunda est, sed non ita rosea. Hic in uno mundo, puellae veneficae germanicae: Gerda, Charlotte, Christina, Magda singularem piscinam - "Panther" -2. Haec raeda cum humili silhouette evasit, situm transmissionis machinaeque simul et trans piscinam. Armarium alvei frontale erat 120 mm in magno fastigio, latera 82 mm in devexo, turris 150 mm in magno declivi erat. Et tormentum 88mm cum ballisticis et rate igneis emendatis.
  Haec raeda etiam meliori praesidio quam tigri 2 erat, et quadraginta talenta remus erat.
  Hoc permissum est ut in productionem massae anno 1943 deduci liceret, cum veteri tormento equitum DCC equitum.
  "Panther" -2 statim optima piscina secundi belli mundani factus est et Germani vincere coeperunt.
  Et ipsi Moscuam appropinquaverunt, et exscensu percussorum hominum conciderunt et coorta sunt.
  Sed Germanorum caedes alba gens injucunda est, et sane flavi bellatores non miserantur.
  Praesertim nunc Sinae contagione circa mundum diffusa sunt!
  Possidet in Russia. Tereamus igitur istos coelestes!
  Margarita etiam Seres gladios longos secat. Ipse autem e tormentis machinis se iaculans - quaelibet glans in clypeo recta est. Nudaque lepide digitos letalia tasque Proiicit.
  Et quomodo fulgur de umbilico dimittet inimicos suos, destruendo et comburendo et liquando lacus.
  Nam et nisi sit amet tellus efficitur venenatis.
  Et corvi in vertices Sinarum cadent et aeroplana pulsant.
  Puella fremit:
  - Gloria communismi!
  Ita filii immortales, olim adulti, Sinenses susceperunt. Quatuor autem aliae veneficae, idest creaturae sempiternae, caeleste triturant imperium.
  Natasha tormentorum machinae rupta cum cartridge reusable dat. Tum molam cum gladiis centum metris trahit in ambitu!
  Et nudo pedum grenade scobe proicit et potione madefacit. Sicut bomb vacui explodit. Sinenses et primitivae eorum obterere advolant. Tum puella de papillis coccineis fulgurat, viva Seres milites urit. et pulsatores exterminii e umbilico eiciuntur.
  Plana opprimunt sicut papiliones, plana Sinarum lampada cremant.
  Dolum autem coronae, cum magicis infestantibus tsunamis e sinu Veneris evolant, incendunt Sinenses sicut flamma inferni.
  Natasha pipiabat:
  - Gloria Patri USSR!
  Zoya quoque odiosa est. Est puella classis super genere generali. Et gladios scindit, et machinae sclopeta figit. Et hic cartridges sunt infinitae, et hostes penitus exciderunt. Et cum pedes nudos puellae tasque iactant, milites Seres discerpunt. Et tunc e RUBUS IDAEUS papillis, ignei pulsarii pulsant - turres lacus revulsas.
  Fulmina e umbilico puellae evolaverunt aureis crinibus. Et centuriones milites Assati sunt in Imperio Caelesti.
  Et hic est specus Veneris emissus caedis turbo. Is cum falce mortis in Sinenses traiecit.
  Zoya tweeted:
  - Pro matre et Stalin!
  Augustinus giggled, den- sura emittens radios ardentes Sinenses, notavit;
  - Stalin ultra!
  Et dedit tormenta tormenta rupta, et cum gladiis elongatis secare. Et tunc nudis digitis tasque proiecerunt. Sinenses numerosi dilacerati. et de papillis pulchritudinis rubicundae fulgura perditionis et interitus volaverunt. Multum pugnatores ab Imperio Caelesti incenderunt. Et ingens numerus Sinensium a pulsatoribus e umbilico volantibus cum lacus discerptus est. Ita sunt calida et ignea.
  Sed Veneris sinu sumpsit ac laboravit. Et sic multi adversarii ceperunt et combusserunt.
  Augustinus fremuit;
  - Pro magnitudine URSS!
  Svetlana in pugna frigidissima et crudelis est. Tum tormentorum machinarum eruptionem accendit, adversarios e Sinis dividens gladiis elongatis dilaniabat.
  Sed e fragum papillarum fulminis ambustis adversariis sine misericordia prosilierunt imperiumque caeleste ardet, turresque eius praedis avulsae sunt.
  Digiti nudi pedum puellarum bombam iecerunt et multum Sinensium occiderunt. Et quomodo nudum calcaneum adhuc pulsar contritionis iactet, discerpens adversarios.
  Et ex umbilico fulmen frixum mille Sinensium militum.
  Bene, ubi Veneris sinu operata est, ferocior facta est.
  Tum fremuit Svetlana;
  - Pro communitate in universo!
  Quod sex efficacissime laboraverunt. Et ferum fult, ultro aplomb.
  Sed turma puellarum a Tertio Reich adiungit. secum tulerunt validiorem AG-800 cum octo tormentis et viginti tormentis bellicis. Puellae autem haec omnia ope gaudiorum temperabant.
  Gerda globulis nudis digitis impressit, missile altum explosivum et murmuravit;
  - Gloria amicitiae Aryan!
  Carolus etiam nudis pedibus in globulis gaudii pressit, donum mortis expuit et fremuit;
  - Gloria communismi!
  Christina eam cepit et digitos nudas in globulis cogebat;
  - Aryan communismus!
  Magda, pilas, item nudis utens pedibus, notavit;
  - Aryan ipsa communismus!
  Puellae e Tertio Reich Sinenses libenter secant. In bello cum Sinis fratres nostros Aryan iuvare debemus. Et haec terra totum mundum considerat Coronaviro suo pollui.
  Gerda iterum pressa nudis digitis, proiecto notato;
  - Non nos flavum imperium resuscitet! Virus circum orbem spargere non sumus!
  Carola etiam globulis nudis digitis impressit ac yelped:
  - Utique non volumus!
  Christina, papillis coccineis utens, etiam flavos bellatores Imperii Caelestis emissa, edidit:
  - Pro futuro Aryan!
  Magda, nudis digitis cruribus bella Sinensium destruens, grundivit;
  - Pro summa Aryan gestarum!
  Et tunc erat disc-tertius Reich planus in celo. et hoc ex alio mundo est. Ibi Fuhrer quadragesimo primo anno Moscuam reducere potuit. Qui factum? Iaponia mense Iulio 1941 impetum fecit et copias Sovieticae in extremo Oriente confixit. Quam ob rem non satis copiae ad defendendum Moscuam erant, et caput mense Octobri 1941 recesserunt ... Et postea administratio Exercitus Rubri omnino turbata est, et Stalin cor impetum habuit. Celeris victoria de URSS inde in longum bellum cum Britannia et in USA versa est. In cursu eius, discos conditi sunt, qui circumvoluti sunt per laminam vi et invulnerabilis erant.
  Et post victoriam de America, scutellas volantes iam Martem visitare curaverunt et lasers hydrogenii exantlaverant.
  Albina et Alvina ex parallelo mundo in disco cum trabibus pugnae ad auxilium URSS volaverunt.
  Atque hic quoque nudipedalia et bikini sunt. Hae strigae semel in Hispania repugnare coeperunt et per omnia praecipua proelia secundi Orbis Terrarum. Nunc in proelio, lorem in proelio.
  Albina, nudis digitis cruribus blandis excidit, globulis globulis pressit, accendit trabem, quae Sinensium plana abscidit et yelped;
  - Haec sunt mirabilia technologiae nostrae!
  Alvina quoque, nudis cruribus digitisque gratissima, trabem ad Caelestis Imperii piscinas emissa, abscidit et pissavit;
  - Magnitudo patriae nobiscum est.
  Et Termino puellae risum concentu erumpunt. Tales sunt pugnae et pulchritudines classy.
  Iam purpureo purpureo premebat pectore papilla Albina glomerat, radiis ardentibus elisa Seres;
  - Pro Aryan ordo in universo!
  Alvina accepit globulum globulum rubino rubente, et molem militum Caelestis Imperij fremens abscidit;
  - Pro triumpho populi albi!
  Et tam bellae puellae nudam, sex esurientium crura in metalli tunica volucris paterae ingerunt.
  Orbis arma perquam formidabilis est. Munus magni momenti egit in Civitatibus Foederatis Americae a Tertio Reich devicta. Et Sinae vim irae arrianae nationum experiri habet.
  Sed etiam milites Iapones pugnam contra bellatores Imperii Caelestis ingressi sunt.
  Quattuor pulchrae, paene omnino nudae, puellae ninja ferro muscosae in proelio versantur. Iaponia hostis traditionalis Sinarum est et in hoc duello adiuvare USSR paratus est. Praeterea, puellae amant necare.
  Hic est puella prima Ninja cum caeruleis capillis, cum duobus gladiis caesis, per milites Sinenses secans. Tum fabam explosives nudis digitis proiecit.
  Praeterea, fulmina coccinea ninja puellarum papillis erumpunt.
  Bellator exclamavit;
  - Gloria Iaponiae!
  Ninja puella flavis crinibus lacerata etiam gladiis currit molendinum. Molem militum Sinensium excidit. Nuda pedum validis acus venenata, virosque flaventes necans. Purpureas volitans ignea papillas.
  Sonuit bellator;
  Sinas frangamus!
  Ninja puella rubris capillis trahebat papilionem artificium cum gladiis suis. Etiam multum Sinensium pugnatorum obtruncatur. Tum nudi digitos orbes swastika informes iecerunt, et per molem bellatorum imperii caelestis pulsaverunt. Et de papillis letiferum pyropi fulmen pluit. Sinenses compluresque lacus et aeroplana eorum incenderunt.
  Bellator exclamavit;
  - Fratres nostri Russici!
  Ninja puella crinibus albis, etiam gladiis, composita complexione, caedendis militibus imperii Sinensium. Tum digitos nudae homemade bombo iecerunt et ingentem numerum militum luteorum dilaniavit.
  Et deinde arbutus papillas magicas radios emittebat, carnes bellatorum Imperii Caelestis secans, et simul turres et caudas aircraft abscindens.
  Et virago, effossus;
  - Pro somnio Iaponica!
  Milites ex Iaponia bene pugnaverunt. Et nudis pedibus tam lethalia dona iaciendi mortis.
  et ninjas contra Sinas. Sed Red Exercitus quoque suam contributionem fecit.
  Puellae apparuerunt die IS-25. Novissima piscina Sovietica cum quattuor tormentis et viginti octo tormentis machinarum.
  Omnia in eo automated sunt, et Komsomol maleficis ope gaudiorum refrenans.
  Alyonka cepit et globulis globulis nudis digitis pressit. Sagittarius sonuit, et terra mea Seres et vehicula eorum dissipavit.
  Is-25 lacus est formidabilis. Habet tormentum equitum tria milia et dimidium - Diesel. Et arma capax est validissimis ictibus. Talis est hie pugna puella. Et papillae eius tales sunt, ut scintillant rubetis.
  Anyuta etiam globulis claviculi nudis digitis pressit et apud pugnatores Sinenses incidebat. Eos in frusta divisit, piscinas Imperii Caelestis in minutas partes scidit et plana combussit.
  et cooed;
  - Gloria Sanctae Patriae Stalini!
  Aurora etiam accensus, nudis pedibus in globulis gaudii premens, pugnatores Sinenses dilaniavit, globos hostium convolutos lacus et puellam elisos;
  - Pro victoria USSR!
  Maria, etiam nudis digitis utens, multum Sinensium ac lacus in loculos eiecit;
  - Pro magna communitate!
  Olympias etiam in globo globulo nudo digitos pressit, et alius landmine exercitus Caelestii Imperii percussit - totum phalanx discerpens.
  Belliger occumbo;
  - Lenin in corde nostro habitat!
  Et omnes quinque nudipedales, prope nudas virgines cum subsidio prelo, concorditer cecinerunt;
  Non, vigilans non veterascet;
  Vide, falco, aquila.
  vox populi est magna
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin in corde nostro habitat;
  Ut non sapien...
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  
  Gloria aeterna
  In multis generationibus.
  Russica potestas oritur;
  Magna Lenin nobiscum est!
  Puellae Sinensium efficaciter contriverunt. Tamen etiam Britanni bene laboraverunt. Jane Armstrong et turmas eius etiam in Sinis suscepit. Cum multae decies centena milia militum in Imperio Caelesti, magnus numerus hitmenorum ad redimendum USSR pervenerat.
  Et sane in hostem cepere.
  Milites in piscina pugna "Victoria" -400. Britanni e tormentis tormentorum et machinarum mittent.
  Jana puga pyga cum nudo digito pressit, aliam piscinam Sinensium confregit ac diruit:
  - Pro magno imperio!
  Malanya, etiam sine bis cogitans, globulum globulum nudis digitis pressit, Sinenses auto- remisi sclopeto fractis fractis;
  Servi numquam erimus!
  Gertrudis etiam in Sinensis ope nudis digitis excanduit, alterum currum succidit, et diruit;
  Liberi sumus imperium!
  Monica etiam non dedit misericordiam, scilicet caeleste imperium. Nudo quoque pede torrens exitii direxit. Quot Sinenses et praedia eorum interfecti sunt.
  Puella mamillis fragum mamillis quassavit, et surdaciter pipiabat;
  - Gloria Patri!
  Moventur etiam Britanni et Sinarum interitus.
  Alenka interim parum pugnae mutavit. Fasciam eius abiecit et iam globulum phialam phialam coccineam ope papillae pressit.
  Proiectum emisit et elidit;
  - Pro frigus communismi!
  Anyuta quoque fasciam suam deiecit, et purpurea papilla globulum diumi pressit, alium mittens praesentem mortis.
  Tum cecinit;
  - Planeta Russorum magnitudinem cognovit;
  Fascismus ictu gladii oppressus est.
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Populus totius regionis ad communismum proficiscuntur!
  Aurora etiam fasciam depulit. Pectore nudavit et Sinensi emissione percussa est. Multum ex eis occidit et combussit, premens pyga cum papilla rubina.
  Et increpuit:
  - Ruteni, Ruteni;
  Non faustum fatum...
  Sed quid fortius?
  Molesti sumus!
  Maria sine bis cogitans pectore a materia liberavit. Et cum arbuto pulla papilla premebat globulum diumas. Mortiferum et immitis proiectum volavit. Imperio Coelesti simul ducenti milites discerpserunt. Et exclamavit puella;
  - Gloria Patriae fortissimo ;
  Vive in perpetuum sub communismo!
  Olympia maxima, magna etiam exposuerunt imaginem. Et e fragum papillis validissimam missionem exitii emisit premendo globuli globuli gaudii. Et caedens landmine molem Sinensium militum contudit.
  Sonuit bellator;
  - Communismus aeternus erit;
  Tantum adolescunt, non descendunt!
  Ita, si mulier Russica papillis mammarum uti incipit, haec quidem gravissima est. Et Sinenses maxime nocuerunt. Et revera laniantur. Et milites regni caelestis per milia secundo moriuntur. Itaque puellae et puer immortalis eas acceperant.
  Oleg Rybachenko tormentorum tormentorum impetum accendit, Sinenses gladiis conciderunt. Nudis deinde pedum digitis aliud donum delevit. Tot coeli fortes mortui sunt.
  Praesertim cum puer terminator eam cepit et sibilavit iterum corvos pulsans in vertice Sinensium raso.
  Adulescens dixit:
  - Omnia bona sunt in mundo, cum juvenis et sanus es!
  Ita, bellum perdere est genus unde contagio orbis terrarum circumibat. Sina quidem contagiosa est. Verus carnifex hominum qui novam pestem peperit. Quod obiter multo contagiosus est quam AIDS. Coronavirus ab inferis venit, et Sina, nesciens vel nesciens, genie e lagena venit. Redeat ergo pro delictis suis cum sanguine!
  Et terminator puer fulvos milites fulmine percussit ab umbilico suo.
  Margarita Korshunova, quae honesta aetate puella denuo facta est, consensit;
  - Imo iuvenis mirabilis! Etiam bellum laetatur, corpore sano, iuventutis ac roboris plenum!
  Et puella discalceata pede infantis aliam grenade proiecit. Et etiam sibilabit, corvos in turmas Sinenses pulsans.
  Natasha in inferrent. Nudo pede aliam grenadem letalem iacit. Et e machinis sclopeta gladiis et surculis secat. Et tunc, e coccineis papillis, in lacus Sinensium crepitus erit. Hic est optimus. Turres lacus destruunt et procul avolant.
  Et quomodo fulgur ab umbilico volet. Sed ipsum e sinu Veneris inpiger manat. Et hoc est, imo gravissimum.
  Natasha cecinit:
  - Immortalis gloria communismum manet!
  Zoya, vir bellator a Diis Russicis, gladiis cepit et concidit, eas centum metris prolongat. Tum illa tormenta excanduit. Illius venustus, nudi pedes grenade funestissimum iecerunt, qui tres Sinenses lacus statim igneo turbo scidit. Postea bellator et ex papilla coccinea letale fulmen emiserunt. et ex alia cista in planis.
  Itaque pulsatores ab umbilico exeuntes glomerati hostes combusserunt.
  Bene specus Veneris specie donum in hostes detulit, et incineratum.
  Zoya mussat;
  - Spatium communismi!
  Augustinus ferus, aspidis motus. Et mamillas pyropi perniciosas res jactant, lacerant et urentes lacus et pedites.
  Nudosque puellares pedes mittunt munera leti. Hostes autem occidunt sine ulla misericordia.
  Sed gladii rufi decoris, quorum crines aeris rubri quasi vexillum proletarian per aera volitant, millia militum Sinensis verberant.
  Et e umbilico fulmen evolaverunt, et hostes exusti sunt.
  Et deinde pisi digitos nudis coniectus est, quae duodecim aeroplana statim emissa, cum antimatre obolo explodendo.
  Augustinus fremit;
  - Victrix communismus!
  Et Veneris sinu volat, quod fert, immitis, sine pactis, exitium.
  Ipsa Svetlana atrocissima pugna est. Et nunc invisos viros flavos imperii URSS machinae tormentorum aggressores interfecerunt. Jamque enses longos, et caelestia regna per agmina militesque secabant. Tum nuda et decora puella flava crura aliquid vere letale abiecit, ac lacus Sinarum discerpens. Et deinde papillae fragum exitium et interitum totalitariam emiserunt, cum ustione cadaverum Sinensium.
  Et cum fulgura ex umbilicis effusa sunt, subsecuta est obstructio completa.
  Praesentis letalis letalis mortis e sinu Veneris Svetlana missus est. Absoluta mors est.
  puella canens pipiabat;
  - Wehrmacht narum in proeliis fractis;
  omnes aures Bonaparte concrevit ...
  Lorem discerptus
  et Sina inter pinos expressa!
  Sex pugnatores, puer et quinque puellae, efficaciter ac utiliter agebant. Et iecerunt perquam letales et tasque infestas nudis pedibus.
  Gerda et piscina eius serio etiam cantavit. Puellae hic sunt valde parum pudici et bras suas deciderunt.
  Gerda puga pyga stimulo coccineo ope papillae pressa est, ideoque letale crimen evolavit.
  Sonuit bellator;
  - Pro res gestas Aryan!
  Charlotte etiam cepit et pressit globulum globulum purpureum papilla utens et lacus Sinensium percussus est.
  Tum fremuit;
  - Gloria Patri!
  Christina etiam in aere alieno non mansit et papilla rubina in aliam bullam pressit et multum militum Sinensium contrivit.
  Puella clamavit:
  - Pro patria magna!
  Magda non sine fructu convertendo discessit. Ipsa quoque sumpsit et exusta sanies in papilla fragum ope lethalis viri. Quae sese;
  - Nam optime vincit!
  Puellae magnum iocum disiecerunt. Puellae hic sunt ad altitudinem certaminis perampla arte. Gerda ipsa per multum ivit sicut amici eius. Uno tempore discalceati trans Saharam concurrerunt, in montibus pugnaverunt et apud Moscuam pugnaverunt. Caput URSS ceperunt. Puellae per multum sunt. Et sciebant quid esset pugnaturus in uno bikini in pruina Russiae.
  et quae sit sub nuda virgine sola arena fervida.
  Habebant rapere Soviet milites captos et se rapi - quod est frigus!
  Gerda vociferatus est, sagittans et Sinenses occidere;
  Mundus violentiam fundatur
  Volcano irae flagellis in magna via...
  Contentio superior;
  Doloribus, et metus.
  Solus timor amicos nobis dabit;
  Solus dolore te movet laboramus!
  Quia plus et plus volo
  Ut in hostes e machina gun!
  Sex adeo intemperantia pugnatores fuerunt ut milites regni caelestis a multis centenis interirent.
  Puellae valde offendunt. Et nudis pedibus violenta vi jactant. et papillae coccineae, sicut papaveria inflexione pulsari perniciosae.
  Oleg Rybachenko iterum sibilat, corvos pulsans. Puer est plenus vi et audacia.
  et corvi sicut grandines cadunt. et Seres capita perrumpunt. Et corvi quoque demittunt plana. Aviation in Sinis prima est, sed multum est, ut laborare debes. Et explicata sunt praelia atrocissima.
  Margarita grenade ad milites Imperii Caelestis nudo pede iacit et elidit;
  - Gloria in USSR!
  Et puella nudo calcaneo cessit dono mortis et annihilationis. Atque adeo dispersa est iusta terribilis.
  Isti sunt infantes sempiterni tam leporarii et infesti.
  Discette desuper etiam durius ac durius lasers accendi coepit.
  Albina, coccinea utens papilla, globulum globulum pressit et laser letalem accendit.
  Trabs per Sinas transivit et multum pugnatoribus frixit.
  Pulchra flava Germanorum expressa;
  - Gloria nostra Reich!
  Alvina pergit ad ignem. Illa etiam papillas in globulis globulis rubinis pressit ac diruit:
  - Gloria patriae communismi!
  Puella radiis Sinensium hosce pugnatores oppressit. Et lacus Albinum cum murice papillis Secant, et planis Alvinum secant papillis. Non dedignatur Puellae digitis Gratiarum cruribus Fritzam opprimere.
  Albina cecinit;
  Gloria magnae Russiae;
  Deus nos salvare potest!
  Alvinus correxit;
  - Germani sumus, non Ruteni!
  Apronius Albina;
  - Sed habemus Aryan, spiritum Russicum!
  Duae puellae germanicae e planis Sinenses verberant. Helga et Margareta milites caelestis imperii sic susceperunt. Praecipuum hic fere nudum est pugnare, Seres erit impotens. Tundere, verberare, frangere.
  Helga nudam digitis vectem pressit et stridit;
  - Gloria Patri Reich!
  Margareta, etiam nudis digitis utens, erucam apud Sinenses misit, revulsis adversariis et elisis;
  - Gloria opinioni communismi Aryan!
  Tam pugnaces Aryan pulchri- tudines.
  Et hic est Anastasia Vedmakova, haec puella, quae variis bellis facta est fabula. Illa ruit in pugnam tardus mig-25 pugnator. Et Sinenses surgamus. Item puella aeterna, quae ingens temporis spatium pugnavit.
  Pugnat in bikini et discalceatis. Ipsum etiam belligerantes. Inimico ne minimam misericordiam.
  Anastasia nudis digitis felis urget. Propagines duodecim aeroplana Sinensium in unum erumpunt, et infensi stridore;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  mortem in proelio non timemus!
  Pro sancta matre terra pugnabit...
  Atque etiam moriens vincet!
  Et Vedmakova excutietur .... Et eruca duodecim plana Sinensium conflabit.
  Ita, puellae Sovieticae super... Hic puellas ex diversis mundis colligit et triturat exercitum imperii caelestis.
  Hic est Anna Vinogradova in proelio. Item gubernator et nudis cruribus decoro utitur in proelio.
  Sed ambo gubernatores Anna et Anastasia nondum omnibus subsidiis in praelio usi sunt. Ita, abiectis suis bras, inimicum purpureis papillis pulsare coeperunt.
  Hic globulis premunt cum illis et missionibus utitur. et Seres proprie cremantur.
  Puellae in voce clamant;
  Gaudeamus mundo sine malo;
  Etiamsi difficile est credere interdum...
  Pueri ludunt et rident
  et immortalitatem consequemur - fortasse!
  Puella verae aquilae et tigres pugnavit. Hic sunt omnes foeminae bellatores.
  Unus homo tantum Oleg Rybachenko. Puer similis est, sed muscularis admodum et formosus. Non mirum mulieres eum amant. Profecto magnum est esse mentem adultam, sed corpus iuvenum.
  Molam gladiis currit Oleg, caedit Sinenses multum canebat;
  - Puer superciliis sulcis respondit;
  Sanctae Russiae servire cupio.
  Multum sanguinis fundetur
  Sed Deus nos salvare potest!
  Natasha , de coccineo papilla fulmen solvens , notavit ;
  - Russici dii vere fortes sunt;
  At infirmos non adiuvant...
  Si fidelis es Deo Rod -
  Creare mundum imperium!
  Et puella nudo calce in grenade lethali vi cessit. Et molem ac totum montem Sinensium dilaniavit.
  Augustinus dentes denudavit et dixit:
  Veri sumus pugiles!
  Et ex papillis rubinis, similis est in Sinensi valvarum. Admodum et pugnax puella evasit.
  Et omnes pulchritudines in choro clamaverunt:
  - Pro summa communismi!
  Et sument a quinto puncto additum fluxum virtutis. Statimque decies centena millia Sinensium ungulas suas reiecerunt.
  Gerda ope coccinea papilla, mine terram misit, notavit;
  Venationem lepidam habemus!
  Ninja puellas, Sinenses opprimens, squeaked;
  Fortissimi sumus in mundo
  Bibula omnes inimicos in latrina!
  Lacrimae in ninja non credimus;
  et mala Seres cerebra dabimus!
  Et iterum nudae puellae calcanea, quasi pisa mortis iactent, flavum milium cutem dilacerant in scissuram.
  Oleg Rybachenko iterum sibilavit, et videns corvi Sinenses pulsare, canebat:
  Corvus niger, in facie mortis, hostiam exspectat in media nocte.
  Margarita bomba nudo pede proiecit et diruit:
  - Sed Pasaran!
  Ab umbilico fulgura mittet .. .
  Pueri cantabant, puellaeque omnium verbera et populos Sinenses exterminantes, qui URSS aggressi sunt, sustulerunt;
  Est in mundo dolor et fortuna;
  Saxum cum fato jacta sein!
  Interdum Pallas equo similis est;
  Tristis et stolidi anni!
  
  Ebrario fundo specula metitur;
  Velit, dolore anim!
  Delirium nebularum calidarum putat;
  Forsitan crumenam deaurare!
  
  Et adhuc tota viridi puer
  Vita pellucida est, sicut superficies maris!
  Alta amare Patriam,
  Memento Russiae in cantu!
  
  Vita nostra quasi equi aversi in carousel;
  Momentum omne est sicut aqua!
  Vadant adversarii torpent
  Ut triumphet miles laboriose!
  
  Esto laborator et rusticus simul;
  Malleum in manibus suis arripuit, ut se ipsum laboraret.
  Durum est et sol vehementer elatus;
  Auctor fessus est - fessus!
  
  Sed non solum aliquis laboro;
  I got used to the red team!
  omnes rubicundiores in palude mittemus;
  Ad summam, lingua nostra Russica fortis est!
  
  Manus ex opere cito convalescunt;
  Puer iam non es - pioneer!
  Ut sub sereno patria floreat ;
  Duc exemplum!
  
  Hic missus prima signa uoluntarius;
  et totis bellis fini.
  Yunak victoria pro Komsomol facta est;
  Dominus inspiravit pugnam cordis!
  
  Tum sponsa, nuptiae gaudium;
  Risus puerorum in domo auditur!
  Scientia vincet, credo senectuti
  Gloria et victoria erit aeterna!
  Evigilans, Oleg Rybachenko notavit se paulo plus quam normalem dormivisse.
  Ivanhoe iam tractavit de equo suo adversario pulsando et puer terminator hoc non perspexit.
  Sed Ricardus non evigilavit ac paratus erat. Leonem cor obtusum obtulit hastam et Oleg Rybachenko consensit.
  Utriusque modi milites digrediuntur. Rex procerior graviorque erat. Oleg notandum quod, ut videtur, Maiestas Sua Ivanhoe se in finali congredi voluit.
  Hem, quid fiet.
  Utriusque modi milites digrediuntur. Rebecca Olegum vale osculatus est. Et puella quidem ardenter fecit.
  Oleg notavit:
  - Gratias tibi! Infantem facere possum!
  Rebecca objecit;
  - Turpe est filius e coniugio!
  Terminator puer respondit;
  - Melius! verus bellator erit! Bene, habeo ire!
  Propius ambo bellatores commoti sunt.
  Oleg vidit Ricardum pugnatorem esse expertum, valde agilem et celerem, ac satis technicum. Hic motus dolosum hasta fecit. Sed Oleg difficile est confundere et velocius movere. Puerum autem motu corporis inclinatione percussit. hasta fractis. Richardus omisit.
  Aliquanto autem miraculo Leonheart superfuerunt. Et ambo equi digrediuntur. Oleg hastam mutavit. Rex in sella solito firmiter sedit. Facilisis dis et fringilla non ipsum.
  Inceperunt appropinquare iterum. Oleg, momento temporis adhibito, corpus acriter torquet et equum simul reliquit. Ictus adeo validus fuit ut Ricardus una cum equo suo percussus sit. Sed Oleg tantum impulsum accepit ut etiam equus eius cecidit.
  Tum porro erat tur.
  Et ascenderunt equi.
  Idque nisi cum equo deduci possit. Equus vero Richardi Lionheart maior erit et gravior.
  Tunc Oleg in camelum transferre constituit, quod tropaeum factum est, victo bellatore Africano. Erat interesting idea, quae pueri vim admirabilem augere poterat.
  Animal primum calcitrare coepit. At Oleg dixit:
  - Tu et ego eiusdem sanguinis sumus - me et te!
  Camelus autem paruit. Tempus erat iter longius.
  Et hic iterum discurrunt equites. Et cum magna celeritate eamus.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Tsok, tsok, tsok - amnis volvitur... Equestus conlisio alba agit!
  Itaque convenerunt. Oleg Rybachenko ab hasta Ricardi Lionheart evasit et medium clypei percussit. Rex vero Britanniae cum equo suo ictu opprimitur et deprimitur. Sed camelus gigans superfuit.
  Et hic est victoria gloriosa.
  Ultima iam venit. Uterque equites furore et furore ad pugnam parat.
  Ivanhoe tranquillum extus respexit. Hostem fortissimum esse videtur, sed paratus ad dimicandum.
  Oleg Rybachenko etiam confidebat. Multum expertus in variis pugnis habuit. Etsi pauciores sunt hastiludiis. Intellexit Ivanhoe, omnibus phaenomenis artis suae aemulum non fuisse.
  Sed hostes non MINORIS. Ivanhoe, tam modica magnitudine, adversarios multo majores sibi devicit. Significat se aliquid fecisse.
  Oleg Rybachenko statuit melius esse impetum camelorum permanere. et hoc grave.
  Equites iterum ambo ad se invicem concurrerunt. Ivanhoe immotus sedit. Sed satis facile apparebat. Cum Oleg ab hasta adversarii recederet et in ipso medio clipei percussit, adversarius ad laevam scutum commovit et ictum emollivit. Digrediuntur uterque equites, equis inter se pulsantes.
  Oleg Rybachenko notavit:
  - Mea ars!
  Digrediuntur iterum et concitatis equis inter se concurrerunt. Nunc enim Ivanhoe hasta dolose motum fecit, et scutum percussit, sed Oleg ad dextram defensionem accepit, et torta retorsit. Sed Ivanhoe effugere curo. Iterum in tra- guntur. Et coeperunt movere tertio.
  Oleg putabat post omnes, adversarius eius simpliciter incredibiliter ieiunat. Homo nimis callidus est. An forte hitman? Quanto hostes valentiores sunt, eo plus interest bellum.
  Oleg cum hasta dolose motum fecit, et adversarius etiam suam partem stultum fecit.
  Sed Oleg adhuc velocius ferebatur, et quomodo eum lancea in ventrem feriret, clypeo preterito. Praecepta hasta ferire, et ubicumque. In alieno equo tantum dedecus habebatur. Hoc tempore Ivanhoe magno ictu exceptus cum equo cecidit. Plus arma adhuc confecta erat et iuvenis graviter vulneratus erat.
  Horn victorem declaravit Oleg Rybachenko. Et traditus est pateram auream cum lapillis, ac sane cistam thesauri.
  Eodem tempore, in honorem victoris torneamentum internationale, festum nuntiabatur cum participatione pulcherrimarum et parum pudici puellarum.
  Oleg Rybachenko comedit et multum bibit. Puellae gradatim abiectis vestimentis saltaverunt, vix bracteis fabricae manebant obtectae. Oleg, exhaustus, et multum vini pretioso et vino poto, obdormivit in Domino.
  Suos casus in aliis seculis somniavit.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in ora iam pugnabant, Samurai oppugnabant.
  Puer et puella ad hostes concurrerunt gladios vibrantes. Unaque cum eis erant puellae oppugnationis.
  Helicopters supra gyros.
  Ora Iaponiae arenosa, litora. Fossam et castella multa.
  Extenditur filum, sunt turres machinae. Copiae Russiae ignem aperiunt.
  Sed pueri inmortales sunt, et puellae veneficae sunt magicae tutelae, et neque glandes neque conchae eos feriunt.
  Milites imperii Flavi opprimunt.
  Oleg Rybachenko secat samurai, molendinum traditum facit. Tum pedibus nudo grenade iacit. Iapones in diversa dispergit.
  Puer recordatus est pelliculae: "Imperium Solis". Etiam pellentesque consectetur erat quis auctor. Anglice, obscure crine. Viam pelliculae in curriculo tantum mutavit, ut diversos actores eodem puero ludere putares. Etiam capillus lenior est. Oleg Rybachenko hanc cinematographicam primo sine translatione spectavit, et putabat puerum apparenter postulasse Iaponicam pro calceamentis cum super genubus esset. Tum, calceis acceptis, discalceatus per filum repit.
  Hic sensus interesting sine translatione est. Tunc puer olera furari aut cibum capere videbatur. Cum pelliculam cum translatione spectas, omnia alia sunt. Est et liber paulo diversus.
  Ita, puer discalceatus, praesertim in caliditate Sinarum meridianarum, verisimiliter melior est quam in calceis. Quanquam Anglus haec dignitatis consideratio est.
  Hic Oleg Rybachenko calceos tantum in pompa ponit, vel in conventu cum tsare. Multo sollertior in proelio est sine ducis cothurno. Praeterea corpus immortale non frigora, contagiones, aut iniurias timet. Itaque hieme neque calceis eget, neque scateat ut per nives discurrat.
  Hoc commodum est cum videris te esse duodecim annos natus? Possibile est sine ocreis facere, et in nudis, rotundis, calcaneis natorum, et hoc rectum est. Etiam et pulcher.
  et adultum fastidire. Pellentesque ac semper ut, pretium dictum magna. Quin etiam eius iuvenilis species obstitit, quominus dux exercitus, Dux, ac plura cognomina acciperet.
  et esto ditissimus in Russia.
  Nunc, Oleg bombam scobem nudo pede proiecit et massam Iaponicam evulsit.
  Post quae, ut sibilat, et corvi strues obsurdantur, cordis impetus ac turmas imperii Solis orientis invadunt. Et confodiant capita militum.
  Margarita quoque Iapones caedit. Nudaque digitorum pedum natorum boomerangs iacit mortis. Commemorat Oleg Gerdae. Iustum e converso. Sic in adultam nimium cito crevit. Et haec erat adulta et anus, et facta est puella. Ac etiam discalceatus. Multo artificiosior est sine calceis.
  Immo tam ocreae quam calcei et ocreae te movere et currendo prohibent.
  Et quoniam filii immortales maiorem celeritatem motus habent quam cheetah et quodlibet aliud animal terrestre, cito calcei in pedibus franguntur. Ita Oleg mavult in brevibus iustis pugnare.
  Cum corpore suo pulchro et musculari, melius est. Hic Brus Lee remedium abdominis habebat et nudum ad umbilicum agere maluit.
  Olegam vero mundam, laevem, puerilem, sed fortissimam cutem, in qua nullae cicatrices sunt et urit, ac paene etiam nuda.
  breves et breves sunt tam - pudoris.
  Et in Makarenko colonia, captivi erant in bracis et pharis, et cum aestuabat, sine camisiis. Itaque frigidiore tempore abierunt. Nec admodum corpora insolens voluptaria id.
  Sed nunc adhuc calidum est. Aestas modo summum caput praeteriit, finis Iulii. Et haec est Iaponia, ubi adhuc tam calidus et amoenus est hoc tempore. Sit aquilo.
  Viam ad meridiem Iaponiae hiemes admodum mites sunt. et in septentrione bruma admodum frigida est. Tametsi terra relative parva magnitudine est. Sed fluit frigidum circa aquilonem, et calidum fluit circa Austrum. Viam in Port Arthur, hiemes multo mitiores sunt quam in Vladivostok. Item transpositio in favorem maris et fluminum calidiorum.
  Oleg Rybachenko in hac mirabili et florentissima terra pugnat. Non vere volo interficere Iaponicam. Hi non sunt coronaviri, sed homines vivi.
  Aliquam sit amet eleifend erat. Pueri Iaponicae iuvenes satis pulchri sunt. Molliores notas habent quam adultis et non sunt luteae, et ideo Europaeis similiores. Etiam puellae Iaponicae pulcherrimae sunt.
  Praesertim in Iaponia, multae feminae cutem suam illustrant et magis similes Europaeis spectant.
  Imo eos occidere non admodum delectat. Jam quoquomodo defatigatis hujuscemodi cruoris.
  At e contrario concitatio bellicosa in te ebullit. Et samurai violento impetu pulsare incipis.
  Oleg Rybachenko rursus turntable cum gladiis tenuit. Praecidit multum Iaponica et rugiet;
  - Gloria temporibus Nicolai Tsar.
  Margarita quoque nudis digitis mortis munera letiferum proiecit. Iaponice multum discerpsit, et pipiavit, dentes denudans;
  - Gloria regum magnorum temporibus!
  deinde immortales sibilabunt liberos. Et dona interitus in positiones Iaponum cadunt. ruptis capitibus eorum.
  Et in mari cum puella turba lutea pugnat. Turba pulchritudinum in bikinis destruentis perdite pugnant samurai. Puellae summa et pugnae genus ostendunt.
  Marina cum amicis suis nudis pedibus sclopetum in Iaponia demonstrat. Ignes accurate pronuntiat.
  - Unus, duo, tres... Frange Iapones! Quattuor, octo, quinque! navem frange!
  Puellae alunt eam, ululantes;
  - Frange navem!
  Et micant nudae, rotunde, puniceae. Masha , etiam fere nuda , in bracis tantum , dolio tendit , ac fremit ;
  - Gloria era communismi tsarist!
  Et sicut ignis. Mine apparatus launched. et arietes in dextra parte Iaponici.
  Masha studiose expressit:
  - Ego bellator terminator sum!
  Et nudae, rotundi calcibus ita blandiuntur. Et cantavit solum in puellis. Quid dicam, satis frigidus est.
  Marina, adversarios suos demergere conatur, grunxit;
  - Gloria Patriae Sovieticae! Sub communismo vivemus!
  et alius hostis cruiser mergitur.
  Suus 'nice est cum solas puellas consors. Puellas in bracis suis currere malunt. Et vere placet, ad infernum.
  Hic Melonica puella eam cepit et boomerang nudis digitis immisit. Et duo Iapones abscissi in mare concrepuerunt.
  Melonica cepit et cantavit;
  - Fides mea, fides communismi!
  Et iterum homicidium boomerang immittit.
  Masha aliud munus mortis hostibus attulit. Iamque cruor Iaponicae turmae iterum scindit. Constat malum esse pugnare cum feminis Russicis. Tigrim mordebunt dentibus suis.
  Natasha in oppugnatione praefectus Iaponicae in medium secare. & infensi denudans den- taverat;
  - Fortissimum Russicum spiritum in mundo!
  Et iterum : Decor in pugnax.
  Zoya, nudo calcaneo, bombam carbonem proiecit. Integer discidit iaculis massa. Multas samurai manus et capita avulsit. Tunc decor cecinit;
  - Credo in magna communitate!
  Et fulmen de papilla fragum eius evolabit.
  Augustinus contra impetum aspidis. Hic est parva cisternina Iaponice a grenade ab illa proiecta littera divulsa. Et forma ignea illam, scilicet, nudis digitis adiuta.
  Hymno:
  - Jura fidelitatis erga Nicolaum Tsar! Utinam liberos eum vincerem!
  Svetlana etiam est vera bestia in proelio. Lacrimae istae Iapones sunt, quasi aliquae dos sunt.
  Et bellator in vertice pulmonis, Fulmen de papilla fragum evolavit;
  - Pro tsarist era! Nicolaus II est aquila vera!
  Et nudo talo puella aliam sarcinam explosivam funestam mittet.
  Sed in oppugnatione et lacus Gerda remorum. Puella in autocineto Russico pugnat.
  Hic vero optime se ostendit.
  Gerda nudo pede tormenta et ignes in hostem intendit. Testa currus Iaponica destruit.
  Flava in bikini fremit;
  - Gloria patriae -
  Satanas non vincet!
  Cana vulpes in oppugnatione telo samurai fremit;
  - Pro magnitudine idearum Aryan!
  Pedes nudis podicem tormentarii ostendentes.
  Tum fremuit;
  - Ad novam Tertiam Reich!
  Christina incendii samurai, notatur;
  - Futurum Germaniae praecedit! Interea pugnamus pro Russia tsarist!
  Ipse etiam nudo pede pressit pedal.
  Magda, hostes iecerunt, infensi edita, morsuque nudans;
  - Renati et frigidiores Russia erimus!
  Et micabant dentibus margaritis. Hae sunt quattuor guys valde pugnaces. Accuratius puellae, paene nudae, sed pulcherrimae ac pugnae.
  Gerda, apud Iapones figens, insusurravit;
  - Omnia permiscentur, intexuntur;
  Tintinabula notae tinniunt...
  falsum verum, verum mendacium
  Puellae in talos nudo!
  Charlotte, samurai cum machina sclopeta scribentis, fremuit;
  Umbra, umbra, umbra, umbra...
  Umbra Petrel...
  Et presso nudo pede felis, coaxatur puella rubra.
  Christina, opprimens hostem, confirmavit;
  Rure iterum surgit!
  Et cum arbuto papilla, quomodo canem premet, et tormentum proiectum accendet. Et statim ad vectum munitionis ibit. Tota pugna statim tollet et explodet.
  Magda, pulsans hostium crura puellaribus nudis digitis, cachinnis;
  Umbra, umbra, umbra, umbra...
  Umbra Petrel!
  Gerda pyga cum papilla coccinea pectoris sui pressit et proiectum in hostes emisit;
  - Tempus est payback!
  Carola, ope nudis digitis, yelped, exserit linguam:
  - Umbra, umbra, umbra, umbra;
  Umbra Petrel!
  Christina, cum papilla pyropi apud Iapones milites, edita est;
  - In turbine tribulationis et angustiae!
  Magda , hoste nudo adiuto , prostravit , et pressit ;
  - Non potes nos in revolutionem elicere!
  Gerda egregie Iapones usus est calcaneo rotundo, nudo, puellari et notato;
  - Soli reges multum molesti sunt!
  Puellae, re vera, sunt Aryans in summis. Nunc Germania inquieta patria in discrimine est. Hitler electionem praesidentialem amisit, et casus eius potentiae iam litigiosae spectant. Et maioritas relativa tantum habet in Reichstag.
  Oleg Rybachenko, pugnans Iaponum, recordatus est simile quiddam in Russia factum esse.
  Cum Zhirinovsky, qui cum Hitler collatus est, primum locum in comitiis rei publicae Duma vicit, sed non solum successum evolvere sed etiam dignitates tenere potuit.
  Puer duo astra nudis digitis iaciebat. Ventres duodecim Japanese discinduntur. Tum puer iterum cogitavi.
  Quod Zhirinovsky ignavus est et animam leporis habet. Quid vetat senserit et eum in comitiis praesidentialibus in Russia suffragium non fecit.
  Puer terminator sibilavit, et corvi in Iapones cadere coeperunt, qui stupefacti ariete factus est. Transfoderunt capita Samurai.
  Tum puer iterum cogitavi. Hic homines persaepe putant illicite. Nam uno tempore seducti sunt a Yeltsin. Quamvis constabat quod Boris intellectu non fulgebat. Et quod procurator ab eo sit mediocre. Maxime Yeltsin contumax est, cum vitiatam cupiditatem mutandi equos, hoc est, personas leapfrog disponendi. Hac de re Lukashenka ei similis est, etiam amantes personarum navim miscere et Shilov pro Mylov mutare. Etsi nimis frequentes sunt personae rotationis damnosa est.
  Exempli causa, octavus primus minister Rumos iam membrana est. Et pone in loco suo deterius. Lukashenka annis supra delirare coepit. Atque etiam suo quisque studio dictatorem intelligere insufficiens est. Merito multi administratores ad praesidentiam ierunt. Discidium fuit in regendo flore.
  Et quomodo Lukashenko cum coronavirus conversatus est? Mores eius sunt insani! Sed in parvo Belarus, mensurae quarentenae et clausurae finium vim habere potuerunt. Praeterea caput erat initio temporis.
  Sed Lukashenka homines salutem neglexit. Et Belarus Italiam et Sinas in numerum infecit.
  Deinde plerique Belarus dictatorem oderant. Et sola magna fraus comitiorum, usus facultatum administrativarum, pressio suffragiorum ferox, occasionem dedit ut comitia praesidentialia in Belarus sexti vincerent.
  Oleg Rybachenko fecit artem papilionis insaniam cum gladiis, caedens duodecim samurai et cantavit;
  - Promittimus sine difficultate, verum est, ita! Tum vero quam difficulter postea in abyssum incidimus!
  Nudaque pueri calcaneum scobe exitium parricidalem imposuit.
  Ita, curatio coronavirus est valde pretiosa et iude sanitati. Itaque dictator Lukashenka nihil recusans urgente consilia servavit. Quid sit coronavirus, experitur adhuc in sua cute. Russis di et superiores potestates dictatores propter levitatem puniunt. In genere, sola imperia criminalia salutem hominum conservant.
  Oleg Rybachenko bombam homemade nudo digitos iacit. Iam puer immortalis est. Ac fremit in summo pulmone;
  - Gloria Russorum, ubi homines sunt sicut aquilae!
  Margarita ventilabrum recipiebat, inimicos opprimens, elidebat;
  - Haec est terra nostra! Russia nobis est!
  et nudam plantam puellae dono exitio misit hostibus.
  Margarita iterum sibilat et corvi in capita militum Iaponum cadunt.
  Nulla ac dictum nisi.
  Puella valde pugnax et refrigerans satis vim omnem hostium confringit.
  Natasha in odiosa est... Hostes caedit.
  Et hic in caelo Alenka cum suo remige.
  In magna carne molentis cum tribus scapulis quinque puellae.
  Alenka propagines tormenti aircraft, Iapones et stridore destruentes;
  - Ad gloriam regis patris!
  Anyuta percusserit samurai cum tormentis et clamoribus apparatus;
  - Non frustra vincemus!
  Alla mittit bomb in Iaponica positiones et exclamat:
  - Ac montes et maria!
  Maria etiam e tormento aircraft iecit. samurai disrupit et stridit in vertice pulmonis;
  - Dis gratias!
  Marusya fodina ex utero helicopteri deduxit. Prosiliit, milites Iaponicae pulsans.
  et heros latrante puella;
  - Omnis terra nostra!
  Quinque samurai perdomita assumpsit. Et helicopter praesens in Iaponia deducit.
  Difficile est exercitum tsarist desistere. Maxime si tales gubernatores in ea sunt, et Anastasia et Akulina.
  Anastasia Vedmakova in bracis suis pugnat. Homicida et homicida dono dat hosti.
  Tum cecinit;
  - Optime Nicolaus in mundo Tsar!
  Et iterum, nudorum digitorum ope, tormentorum aircraft intendit. Et alius acc Iapones pulsat.
  Akulina Orlova etiam fortiter pugnat. Et comminuit penitus Iaponem. et nudis digitis utitur. Rursumque aliud planum terra ad orientem solem descendit. Tunc fremet, et satis infensi;
  - Bellator sum, iustus dicamus, iustus eximius!
  Connive at adversarios. Similis, adhuc non minimam occasionem samurai habes. Et puellae te plane discerpunt.
  Anastasia Vedmakova carrum Iaponicum iterum pulsat. Accuratius aeroplanum primitivum stridit;
  - Animas nostras pro matre nostra dabimus;
  et stamus et iterum vincemus!
  Akulina Orlova, alterum currus cum nudo digitorum ope pulsans, distillavit:
  - Gloria Patriae Regiae! Gloria ad Tsar Nicholaum II!
  Et fecit alius bellator infigo vicem. Et duo aeroplana Iaponica collisa sunt. Et plywood et strages in diversa ceciderunt.
  Hactenus Iaponia inferior fundamentaliter Russia quam aircraft est. Quae tamen diutius restare non licebat. Russi fortissimi sunt.
  Ut et lacus vel tellus.
  Turba Elisabeth in "Alexandro Tertio" in proelium ruit. Quamvis dimensiones impressivae, tristique Russiae litus facile ascendit nec in arena haesit.
  Ita exercitus Russorum ope lacus potentium etiam movendus est, qui omnem potestatem molendi capaces sunt.
  Elisabeth tormentum nudo digito utens accendit et vi dicit:
  - Patria nostra est Russia;
  Beatior fiet in mundo!
  Elenae tormentorum accendit apparatus. Samurai sicut succisae arbores e plumbeis donis procumbunt puellae.
  Elena ridens dicit:
  - Mater nostra pulchrior fiet;
  Servite puellis Russiae!
  Ekaterina nudum calcaneum pressit. Proiectum colosseae vim funestam misit. Diripuit massam Iaponica et diruit:
  - Pro regiis victoriis!
  Euphrasia, Iapones cum brucis opprimens, notavit;
  - Non solum regia, sed etiam nostra!
  Elena nudo digitorum usus iterum accensus est. Samurai in frusta divisit, et diruit;
  - Ita pro nostris magnis victoriis!
  Elizabetha tormentorum apparatus accendit. Bene, piscinam comminuens habet. Ita Iapones verberat.
  Canebat puella, amputans samurai in missis;
  - Nulla pulchrior Mater-Russia;
  Certa pro ea et noli timere.
  Nulla terra, crede Russia pulchrior;
  Apud nos Ucraina, Belarus!
  Ekaterina, in hostem figens, dentibus denudabat, calcaneum nudum premens in felis boabat;
  - Pro Russia, quae est omnium pulcherrima!
  Euphrasia feriens in rabiem Samurai, et flavum caedens militem, infensi declaravit;
  - Stetit Russia, et stabunt sicut saxum.
  Lacus autem "Alexander Tertius" acceleratus est. Miseratio est, sed misericordia est quod Alexander III Tsar quadraginta novem mortuus est. Si diutius vixit, fortasse Russia primum bellum cum Iaponia vicit. Tum autocratia inconcussa et invicta esset. Et in Primo mundo bello, Februarius res iam facta est cum Russia sub casum ultimae victoriae erat.
  Si nulla clades in bello Iaponico, nulla cogitatio. Et ista est seminarium seditionum et omnis generis coniurationum. praeterea in prin- cipio, ut taurus sanus, Alexander Tertius diutius vivere posset. Et bene administrare potuit ut Primum Bellum Orbis Terrarum personaliter lucraretur? Et quod? Imperator Austriacus, qui pugnam cum Russia Francisco obtinuit, octoginta sex annos vixit et sexaginta octo annos correxit. et anno 1916 mortuus est! Et Alexandrum Tertium non potuisse tam diu, aut etiam plus vixisse?
  Certe Russia nunc a Nicolao II regnatur. Cuius regnum longum est.
  Ipse iam antecedit Catharinam II duratione. Et ita potest etiam Petrus Magnus angustos esse. Vel maybe Ivan Terribilis. Is vero per aliquod tempus pure nominate rexit.
  Elizabeth rursus ignes. Currus Iaponica frangit et dentes denudans dicit;
  - Credo in tempora communismi!
  Ac annut sociis!
  Elena samurai rupta tormentorum machina lavet, et dentes albis denudans dicit;
  - Erit nova aetas et solis ortus!
  Et iterum, ope nudis digitis, puella ignes.
  Ekaterina, in adversarios eius incendii, infensi edita;
  - Tempus Tsar Nicolai II erit valde gloriosum!
  Et connivebit in sociis puella. Bene, quod amant facere.
  Lacus autem Iaponicam comminuit. Extios milites.
  Duae feminae Germanorum in caelo pugnant: Albina et Alvina. Iam omnes primi quatuor gradus S. Georgii in cruce receperunt. et primam crucem argenteam. Secundum arcum argentum. Tertia crux est aurea. praeterea arcula aurea. Quinta, quam vere puellas accipere cupit, est aureum cum parvis adamantibus. Sextus gradus crucis est aurum cum arcu et adamantibus. Et est etiam septimus gradus, crux platinum cum adamantibus, et octavus crux platinum cum adamantibus et arcubus. Cruces ultimae majores sunt quam aureis, et in illis plures adamantes. Sed et arcus erat insignitus crystallinis.
  Octo gradus, et gradus superior. Pretium pro eo quolibet mense pro vita solvitur. Porro adamantinis possessores non solum pro ipsis praemiis, sed etiam haeredibus solvuntur. Auro cruces cum adamantibus - quinquaginta annis, et platinum cruces cum adamantibus - centum annis!
  Praemia cum adamantibus rara sunt, sed diu providere possunt non solum ipsum heroem, sed etiam prolem.
  Puellae e Germania valde difficiles eas mereri conantur.
  Albina Iaponica planum descendit cum nudis digitis et pipat;
  - Sed magna Reich ... .
  Alterum currum ab Alvina interclusit terra solis orientis et vi continuatum;
  - Dictum est ne pereffluamus!
  Albina in gyrum vertit, accendit rupta. Iaponicus velut lucerna illuminatur.
  Flava puella cooed;
  - Pro multitudine communismi Aryan per orbem!
  Alvina samurai currus percussit et cooed;
  - Pro magno successu!
  Et nudis digitis utens, rursus letum donum mortis misit.
  Praedones erant puellae Germanicae praevalidae. Nunc hostes Russiae necant. Sed aeque milites Russos interficere possunt. Mercennarii sunt.
  Lermontov de talibus scripsit;
  Sed quid longe
  Velut centum fugientium.
  Fato nobis apparuit nutu,
  Ad famam et nobilitatem capiendam!
  Albina notavit infensi, dum novam Iapones pulsatam cum magna sui fiducia;
  - Sum optimus in mundo!
  Alvina alium gubernatorem Iaponum decidit, etiam recusans increpuit, et ei linguam ostendit;
  - Non! ego sum optimus in mundo!
  Albina placide cecinit, plana Iaponica descendens;
  - Nos sumus optimi in mundo
  Omnes hostes in secretum macerabimus ...
  Patria flens non credit -
  Malos oligarchas in cerebro dabimus!
  Sed inter alios bellatores legionis exterae, Jane Armstrong pugnat etiam. Pulchra puella Britanniae. Et cum ea in consors quoque duntaxat pulchro sexu.
  Milites sane nudipedalia et bikini.
  Gertrudis nudo pede sclopellum onerat. Et Malanya acuminata et accensa.
  Tormentum Iaponicae subverterunt.
  Monica pipiabat nutans caput.
  - Gloria Magnae Britanniae!
  Jane Armstrong cecinit ut machinam gun suam accenderet;
  - Coeleste regas Britannia freta ;
  Servi numquam erimus!
  Gloria nostra Anglica terra!
  Bene, Russia tsar habet!
  Et iterum: Bellator capiet eam et mittet accuratissime. Et piscina Iaponica in frusta divisa est.
  Gertrudis ignem ducens, cepit et cantavit;
  - Sol spei
  Exsurgens ruri...
  Ut apud nos vincere
  et hiking iverunt!
  et Anglicae feminae in pleno adductae et pugnae mentis excessu.
  Oleg Rybachenko cum Iaponicis pugnat. Is simillimus est puero a viverra Conano. Tantum vel ocius. Hi itaque samurai triturantur. Patet Iaponia nullam occasionem contra tales equos habere.
  Termino accepit puerum et nudo pede grenade proiecit, et infensi cantavit;
  - Surge, terra ingens ;
  Surgite usque ad mortem!
  Armada admodum obscura,
  Et flavus multitudo!
  Margarita quoque triplicem molendinum suis gladiis arripuit et intercidit. deinde
  Nudo calce, fasciculum tasque percussit, quod nuntius ad se puer misit.
  Massam Iaponici discerpserunt et cecinerunt;
  Maii nobilis ira
  Ut unda rip...
  Est bellum populi -
  Bellum sanctum!
  Imo, hoc est duorum liberorum immortalium, acerrimae sunt in inimicis excisis et concisis. Ex talibus monumentis non veniunt samurai misericordiae. Sed certe hic totus tsarist exercitus heroum et verissimi victores consistit.
  Oleg Rybachenko, concisus adversariorum, notatur;
  - Nulla misericordia, nulla misericordia, nulla misericordia inimico!
  ego quivis, sum quivis, exercitus abrumpam ferro!
  Et puer iterum in speciali parte sibilabit. Corvi defecerunt, rostrisque militum capita regionis solis orti ad mortem transfixi.
  
  GERMANICVM INFERNUM PANTHERA renidet
  ANNOTATIONES
  Puellae Germanicae talem "Pantheram" facere poterant, quae caput et umeros validiores sunt quam lacus Soviet. Quam ob rem aestus Wehrmacht ad bellum vertit et vincere coepit. Cum puellis nudis pedibus pugnant, sistere non possunt.
  . CAPUT I
  Si piscina Sovietica T-34 concussa erat pro Germanis, tunc Nazis ad hoc respondit graviori et efficaciore Panthera-2. Gerda et Carolus lacus novum fundamentaliter elaboraverunt. angusta et parva turri. Numerus sodalium nautarum ad quattuor redactus est. Machina et transmissio una et transposita erant et armamenta in ipso motore collocabantur. Pondus piscinae ad triginta sex talenta redacta est. Eodem tempore armatura facta est sicut "tigris" -2 ad 82 mm sub clivis. Frons autem alvei sub magna declivia 120 mm est, frons turris 150 mm longa, latera 82 mm ac etiam declivia. Talis piscina mobilis et maneuverabilis fuit cum tormento equitum septingenti. Chassis quoque eius facilior et facilior factus est ad reparandum, et magis pervium. Elementa quaedam e puppi desumpta sunt. Altitudo piscinae tantum 1.80 metrorum est.
  Eius aspectus concursum est ad Fontes milites. Raeda non vere eam ad Kursk Bulge fecit. Solvi in seriei tantum mense Septembri anni quadragesimo tertio incepit.
  Sed durante Mainstein scopi, haec piscina primum obuiare usus est.
  Et ipsa Gerda cum quadrigis suis prelio interfuit.
  Quamvis in gelu, puellae erant in bikinis et nudis pedibus, tam fortes latrones.
  Hactenus, lacus veterem 75-mm longum sclopetorum dolum habebat, quod satis abunde erat ad hostes debellandos.
  Gerda tormenti tormenti accensus nudo digito utens et vehiculum Sovieticum in fronte percussit.
  Tum bellator pipiabat;
  - Gloria ideis fraternitatis Aryan!
  Haec puella triginta quattuor aptissime posuit.
  Tum Carola quasi alapam ex igne rapido tormenti. Et percussit piscinam in medio turris dextrae. R. Et rugiet;
  - Pro magnis victoriis!
  Et tunc Christina cepit et succendit. Puellae vices jaculantes, nudis etiam pedibus utentes.
  Bellator cecinit;
  - Meum manet victoria!
  Magda hit quoque. Puella digitos etiam nudo usa est, et alterum Sovieticum currus ingruat, trepidi;
  - In nomine Jesu!
  Quattuor puellae Germanicae diligentissime operantur. Plurimum et.
  Et alius piscina pulsat. Milites sicut pugnator phalanx laboraverunt.
  Quadraginta praedia Sovietica uno proelio excusserunt, ipsi compluribus hits intritae sunt.
  Repugnantia Mainstein in viribus vicit et Germani copias Sovieticas debellare et per Borysthenen iacere potuerunt.
  Maior victoria in mensibus fuit. Nazis et Borysthenen tenere potuerunt.
  Sed mense Ianuario Exercitus Red iterum, hoc tempore prope Leningrad, processit et succedere potuit. Verum, conatus ad Dnieper iterum in australi vi defecisse, sed scandalum a Leningrad remotum est. Hac in re Germani se in medium dabant ac praesertim in tractu Borysthene. Proelia aspera in hieme in hac regione commodum rubrum Exercitus non dedit.
  Utique, nova piscina "Panther" -2 partes egit. Contigit ut felix. Jejuna et bene munita. Duobus fere temporibus levior -2 est quam "Tigris", et fere non inferior hac raeda in libria. Viam "Tiger" in seriem non ivit. Sed potior modificatio Pantherae non apparuit, tantum ton gravior.
  Et Hitler iussit reddi Tigris, quo crassior esset eo pondere arma. Sumptibus sclopetis controversiae sunt, qua- les sclopetis augere vel non. Plus tamen caliberi minoris certe ignis, accuratae et concharum stirpis.
  Hic est vetus sclopetum Pantherae, bene capat cum suo munere. IS-Ac 2 etiam, pugnis in fronte.
  Est igitur mutanda dignitas? Tametsi proiectum parvum est, nec nimis destruit.
  "Panther" -2 B, cum totali gun 88-mm, machina erat militaris plus minusve idonea.
  Vere Germani in fronte Italica excursionibus proficiscebantur, adhibito tempore quies in oriente.
  Atque in hac parte anterioris turmas sociorum superare fecerunt. ASPECTUS ME-262 TUM ET AD FUCLICITATEM COLLECTA. Novus pugnator gagates offensus fuit. Antea apparebat quam historia vera, qua peritis Hitler persuaserunt ne blitzblomer ut exemplar inefficax redderet. Praeterea, loco missilis programmatis Fau, prioritas evolutionis vi aircraft data est. Idque adeo bellum gerebat. Et Charlotte et Gerd de hoc persuaserunt Hitler.
  Quod dicunt erucae revera inefficaces esse propter humilitatem accurationis et magni sumptus. Sed jet aircraft sunt futura. Praeterea, ME-262 facillime est ut curo, et per consequens, ut aces praesto est. Et difficile est eum evertere. Maior fugae pondus vehiculum effecit ut arma in eo suspenderent, et duo tormenta gagates, et verticali maneuverabilitas gravis est. Et arma valida effecit ut currum in unum deducere possit ire. Duae puellae aces in primo proelio factae sunt ut bonae essent maxime: Albina et Alvina.
  Fere nudos fere pugnabant, bracis tantum ac tenui panno in pectoribus. Et fecerunt mirabilia.
  Albina vicem gessit. Nudum pedem in pedali pressit. Confodietur plano Americano et cecinerunt:
  - Pro potestate communismi Aryan!
  Alvina sociorum bigis diruta est, ac nudis pedibus continuavit. et cooed;
  - Pro nostris guys!
  Puellae alliduntur et valde pugnaces et bellicosae. Valde famosissime socios in caelo destruentes sunt.
  Sicque fremens rostro potitus est.
  Multos captivos ac tropaea ex Italia iam deleverunt socios Nazis. In insula autem Sicilia magna sociorum classe teguntur.
  Aestate, socii portum in Galliam parant. Molestiae sed sint modi. Germani robustiores facti sunt et optimas possessiones in mundo habent. Pugnatores et gagates in mundo etiam optimi sunt, tantum circiter mille tantum eorum, non ita multi.
  sed valde lethalia sunt.
  Aestate et Stalin foedum parat. Sed negotium difficilius est quam in historia reali. Nulla SOLARIUM in Polissya et Borysthene grave impedimentum adhuc est. et munimentum Germanorum est validum.
  Sed lacus Germanici ad tempus probabiliter meliores sunt. Plana quoque. Hic apparuit TA-152, evolutionis Focke-Wulf, et talis machina gravissima est aircraft. Simul et multi-. Possunt et adversarii sine dubio sagittare. Armis et armis potens. Optio et fuga consequatur et fugiat.
  Germani meliores armaturae tam in aere quam in terra receperunt. Sed nondum satis habent. et cumulata vi et tum inpigre tuebantur.
  Exercitus rubri, novis IS-2 et T-34-85 praediis utens, inferrent. Ictus in media acie versatus est. Pars tamen virium etiam Borysthenen vicerat. Germani ad ictum repellendum parati erant. Quamquam paulo ante, Sociae in Normanniae portum inceperunt.
  Res prima prospere pugnavit. Sed tunc lacus scopi obruendi causa. Gun E-10 auto-propelli, sclopetum levissimum ac parvum auto-propulsis cum duobus membris turbatis pronis positis, etiam in proeliis interfuit, solum socios opprimens. Silhouette silhouette 1.2 metrorum nimis, pondus decem talentorum, et machina quadringentorum equitum valentium mobilitatem refrigerandi praebebat. Per idem tempus currus fronti sociorum prope impenetrabilem frontem 80 mm in magno fastigio fecit. Parvus, ausu. Et socios suos ut apis pungit. Germanosque socios oppressit. Albina et Alvina plus quam trecenti aircraft emissae singulae et singulae crucem Militis Crucis ferreae cum gladiis et adamantibus argenteis quercubus acceperunt. Hae puellae modo stupendae erant.
  omnesque sine difficultate efficacia sua oppresserunt.
  Albina, nudis digitis adiuta, pugnam in hostem ostendit, et rabido coepit prosternere furore. Et tunc tres pugnatores et socii bomber in igne ceciderunt.
  Bellator purred;
  - Pro Prussia!
  Alvina socios vi opprimebat, et literam cremabat. et cooed;
  - Ad Tertiam Reich!
  Et iterum, nudis digitis, tormenta in scopulo aircraft monstravit. Etiam et efficitur magna.
  Alvina tweeted:
  - Magnae tigrides sumus, formam reginae!
  Albina, ablata alia Anglica plano, fecit fumum et cooed;
  - Si mulier tigris est, tunc virum discerpet, etiam si asinus integer non est.
  Ac pede nudo premet pedal.
  Alvina, jaculantes adversarios, falcando, notavit;
  - Nuda puellae pedes, quis sub calcaneo repere cogetur!
  Albina aliud sociorum copiarum planum iactum concessit;
  - Vir, ad aspectum nudae feminae calcanei, fit persensit caliga plena!
  Alvina, nudis digitis, alterum carrum Britannicum abscidit, denudando dentibus, emisit;
  - Nuda pedis puella plenum hominem induet, etiamsi alios caligas facere soleat!
  Albina, pulsans Americanos, notavit;
  , et non auferetur ab eo sicut truncus ramentorum;
  Huic libenter assensus est Alvina;
  - Nuda pedis femina, vir ad metam nudabitur, et ad aures calceatus!
  Albina res paulum mutavit, aliam Americanam interclusit;
  - Miles siliceus est, si mens non est silice!
  Hostem nudis digitis Alvina pepulit, et saxum dentium notavit;
  - Adam verus adamas est ciun cor habet nervos aureos et ferreos.
  
  Albina, alterum Sociae planum jactum, cooed;
  - Vir esse debet tam fortis quam ferrum, sed tam arta quam truncus!
  Alvina notavit infensi quod illa plano American incidebat;
  - Oculum aquilae debet habere, et auditus non est similis corvi!
  Hostes Albina tundentes, elidunt;
  - Homini tantum animos aquilae habet, re vera, plerumque pulli pro more character est!
  Alvina infensi animadvertebat interclusum Americanum cum saltu pugnando;
  - Nullae turpes mulieres, nisi foeda mascula impotentia!
  In summa, puellae super- sunt. Et ab Iulio, singuli emissarios quingentis aircrafts superaverunt et crucem Militis Crucis ferreae receperunt cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus.
  Sociae portum in Normanniam cladem omnino finierunt. Germani plus septingenta milia captivorum capiunt. Et hoc est frigidum et perampla successum!
  In oriente, Exercitus Rubri Germanos leviter impellere curavit. Bene muniti erant Nazis, et pugnabant sicut daemones. munitiones autem antepositae concurrentibus locorum hominum utebantur. Et sane adiuverunt eos. Nazis pugnavit perdite ac paene omnes impetus rejecit.
  Proelia ostendit "Panther" cum magno scopulo bracteae frontis armaturae et humili silhouette adhuc invulnerabilis esse in fronte praediorum Sovieticorum. Et bene capas cum machinis Exercitus rubri. Habetque magnam concharum stirpem.
  Ita omnes impetus copiarum Sovieticorum in solidum scandalum ceciderunt. Ita, et pedites fascistici impetum habebant vasa MP-44 quae nullam habebat parem et litteram pedites Sovietici effoderunt. Sic fascistae nullo modo tractari poterant.
  Repulit impetum Fritz. Donec festinabat scopi. Oportebat novam piscinam "tigris" i3 dimittere, graviore et validiore machinamento et meliore munimento.
  Etiam ac felis elit. Praesertim XE-162 - gagates pugnator multo vilius, levius et facilius fabricare quam ME-262 et Arado bombers.
  Novus Germanorum quattuor machinae Yu-488 etiam non malus fuit, quae celeritatem colossicam propellens in bomber septingentorum chiliometrorum per horam evolvit, propter minorem alae aream.
  Dum Fritz vires congessit. Et bellum subaquaneum gessit... Sociae clades in Italia et Gallia debilitaverunt opinionem Roosevelt. Et hic etiam Americani victi sunt cum in Philippinis terram conabantur. Naves navales navales detegere et destruere copias Americanorum poterant.
  Roosevelt comitia iuvenibus republicanis Ioseph Biden amisit. Et hic est praeses qui palam declaravit URSS auxilio non egere. Quod Stalin Hitler peius est, et omnes conatus in Iaponiam componi debent.
  Churchill etiam difficultates habuit.
  Igitur dum Hitler exspectabat, Germani arta defensione consederunt. Tantum in Sicilia rem gestam ab sociis recepit. Praeterea classis Britannica ob navitatem submarinorum Naziriorum attenuata est.
  Autumno Exercitus ruber in meridiem progredi conatus est. Item contra Finniam.
  Aestas excursionibus in Isthmum Karelian infeliciter cessavit. Finni et Germani mentem detexerunt et paraverunt. Et URSS paucas copias ad hanc operationem collocavit.
  Autumno plures copiae mittuntur, sed etiam haeretis ac Germani parati sunt. Nazis aircraft speculandi usus est, quod pugnatores Sovietici et perspectiva perfecta adsequi non potuerunt. Necnon unique cameras. Et multum profuit.
  Ita plerumque didicerunt quomodo informationem detegere et globorum motuum indagare.
  Itaque iam Stalin tam facile repente percutere non potuit. Nazis defensionem suscepit.
  Hieme Sovieticae copiae iterum in mediam aciem progredi conati sunt. Ictus ictus inter Borysthenen et Dvina Occidentalem ictus est. Audax erat et movere. Sed satis apparet ibi Germanos confirmatos esse. Novissimas piscinas et tormenta auto-promissa E-25, cum tormento 88-mm, extraxerunt. Machina haec, pondo viginti sex talentorum, machinam equitum 700 mm habuit, et armatura frontalis 120 mm sub clivis, et latera 82 mm, altitudine 1.4 metrorum. Sclopetum auto- propellendum impenetrabile est in fronte ob angulos inclinationis armorum. Et in tabula adhuc a scutulis operta erat. Posses etiam et tegumenta suspendere.
  Ita Exercitus Rubrum adverso gravissimo hoste. Non tam facile est quam vincere. Et Nazis iterum Ianuarias offensiones Rubri Exercitus reppulit.
  In proeliis iterum fortunam Gerda et Charlotte susceperunt. Utraeque puellae pugnaverunt super auto-e- 25 tormenta propelluntur, cubantes. Et ipsi ad litteram de hoste spiritum elidebant.
  Gerda nudo pede vapulat et pipiat;
  - Gloria exercitui nostro!
  Charlotte accensus, hoc tempore papillam coccineam premens contra globulum globuli et cicadarum:
  - Gloria magnis victoriis!
  Gerda valde infensi animadvertebat hostem iecisse;
  - Pro magnitudine telluris!
  Et nudo calcaneo, quasi pugionem feriret.
  Charlotte papillam rubinam iterum percussit, et per Sovieticum currum fiavit cicadarum:
  - Pro culmina victa!
  Et quomodo ridet. Pugnae fascists.
  et mense Martio 1945 Nazis inferrent. Et iniectio prima fecit. Perruperunt munitiones in regione Dvina occidentalis.
  Per hoc tempus, Civitates Foederatae iam contra Tertium Reich et Britanniam quoque inimicitias imminuerant.
  Jamque nazis conuenerat ad orientem. Tituli graviter omnia incendere voluerunt. Omnia autem diligentissime excandescunt.
  Sed defensio militum Sovieticorum valde pertinax est, et hoc tempore in pluribus echelonibus. Et Germani perruperunt post transitum quinquaginta trium linearum chiliometrorum, sed substiterunt in quarto. Praeterea increbrescit et pugnatum ad tempus retardavit.
  Fine Aprili Stalin iterum oppugnare conatus est. et copiae eius in investigationis perruptio massive adhibitae sunt. Sed hoc quoque parum. perrumpunt munitiones procedunt, deinde in loca reiecti sunt.
  "tigris" -3 arma frontalia 250 mm habebat, et armatura 170 mm latera, et tormentum equinum 1200 cum pondere sexaginta quinque talentorum. Haec igitur piscina simpliciter positiones Sovieticas torquebat. Sclopetum erat 88 mm et 100 EL dolium longum.
  Mense Maio, USSR novam piscinam IS-3 obtinuit. Raeda trium talentorum gravior quam IS-2 erat, et difficilior fabricare, sed multo munitior turrita, praesertim in fronte. Neque tamen tigris-III sclopeto frontem penetravit. Et ipsa piscina etiam peius agitans effectum habet quam IS-2.
  In aeroplano Germani utilitatem et conatum retinuerunt. Cum Iunio apparuerunt in massa productionis ME-262 X, cum alis scopis et machinae duae graviores. Hoc planum celeritas usque ad 1200 chiliometrorum per horas elaboravit et omnes oppressit.
  Gravior etiam machina erat TA-400 cum vi tormentorum et sex motorum. Haec machina bombed Sovietica conatibus in Uralibus et ultra Urales fecit. Tunc et cetera. Armada potens. Et Yu-287 jet quaestio de Soviet aircraft facta est.
  Sed mirum incommodum est quod Exercitus Rubri discos qui velocitates ad quattuor sonos velocitates attingunt, et ob scatebrae laminae circa currus fluentes paene invulnerabiles sunt.
  And then the Germans also got hostless ME-263 on rocket jet engines, and very small, fast and cap- volat quadraginta quinque minuta, et possunt adhiberi efficacius quam ante ME-163.
  Etiam Fritz Gothos pugnatores exer- cit, etiam inanibus et efficaces. Atque etiam Labentes in proeliis uti coeperunt.
  In mari, Nazis Britanniam utens classe subaquanea affligebat. Parva submarines comprehendo pro una persona. Etiam et efficitur ipsum.
  Perampla damna passa est Classis Balticae Soviet. Et ab aviatione et bellica subaquanea.
  Albina et Alvina, tam puellae quae nudipedalia currunt quam in bikinis quavis tempestate, vel etiam in sola panties, gubernatores fabulosi facti sunt. Pro mille stratis proiectis novam crucem Militis Crucis ferreae cum platinis quercubus, gladiis et adamantibus adiudicavit.
  Puellae abactores maxime allidebant. Et huiusmodi rationes phantasticae inveniunt.
  Libidinem Tituli apponebant. Etiam Fuhrer nudis pedibus personaliter osculatus est.
  Mense Iunio Germani circa Borysthenen progredi conati sunt. Copiae Sovieticae munitiones erant. sed paulatim impetu invadunt. Sub Lenda-Lease actu cessavit auxilium. Et URSS Difficile erat. bombardae crescebant.
  Lacus Soviet T-34-85 fuit sclopetum magis debile contra vehicula Germanorum. Et potentiorem non potuit facere t-54. Et tunc sponsio principalis facta est in SU-100 auto-propulsa gun. Haec raeda in historia reali non nimis globus facta est, sed in altero, productio eius magis ac magis aucta.
  Id cum Germani progredi in aciem possent, Smolenscum adeunt, ibi proeliis cum ingenti SU-C usu explicantur. Vertex Eeclesiae Augusto.
  Piscina turba Elizabethae mirabilia in hoc sclopeto propellente faciebat. Praesertim cum puellis paene nudis ac discalceatis pugnaverint.
  Elisabeth etiam globulum tormenti cum papilla coccinea pressit et in piscinam Nazi trusam percussit:
  - Pro Magna Russia!
  Ekaterina rubra papilla in pectore pressit. Illa autocineto Germanico concrepuit et diruit;
  - Pro USSR!
  Elena etiam magna cura saevit. Illa piscinam fascistam ope papillae rubinae et stridore percussit;
  - Pro matre!
  Euphrasia urente se vertit in hostem. Et utens papilla fragum, clamavit;
  - Pro Patria!
  Hae puellae pugnae fuerunt.
  Germani omnes baculum et lignum sunt. Sclopetum Sovieticum in fronte tigris 3 non capit. Sic et "Panther" i3 impenetrabilis est. Germani crassiores arma, et, ne mobilitatem amitterent, tormentum equitum et quingentorum potentiae constituerunt. Sic impudenter virga currum.
  Elisabeth nudis figit digitis. Ricochetae proiecto Sovietico.
  Puella pipiabat;
  Pugnabimus pro communismo!
  Ekaterina quoque vapulat, nudis utens digitis, notatis, denudans dentibus;
  - Non! Quod non!
  Elena etiam nudo pede utens, Nazis accensus et cecinit:
  - Audacter nos in pugnam ibimus!
  Infensi notavit Euphrasia, denudans dentes;
  - Pro Sovietica potestate!
  Ac sicut ignis, digitos nudis utens. Haec puella pugnax est.
  Exercitus Rubri paulum in medium se cessit, sed Smolenscum tenuit ... In autumno Germani impetus eorum cessaverunt, sed, usi superioritate aeris, in bombing augere coeperunt. Et haec pressio crescit. Et bombae in URSS invicta ceciderunt.
  Hactenus, Sovieticorum regio nihil aeroplanum habuit, et nihil aliud erat quam ad hostes operandos.
  Hostes urget. Et magis ac magis acrem et inhumanum pyrobola Russiae.
  Huffman etiam 1,000 delapsum aircraft mense Decembri 1945 excessit et crucem Militis crucis ferreae apud Platinum Quercus Foliis, Gladiis et Diamonds accepit.
  Puellae singulas binas milium deferebant, singulare praemium singulis acceptis. Sidus equestris Crucis de cruce ferrea et de quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Ita, Albina et Alvina, frigent ac formosissimae puellae, quae paene nuda et discalceata pugnant, et quasvis catervas simul vincunt, puellas mortiferas sunt.
  Hieme Exercitus Rubrum progredi conatus est. IS-3 lacus proeliis interfuit. Sed haec machina satis laboriosum est in productione et cum paupere transversis ingeniis, licet bona fronte muniatur, militare non vere placet. Et postulaverunt ut piscinam reponere. sed IS-4 intro in dubium. Stalin interdixit progressus piscinarum gravior quadraginta septem talentorum. Donec id lacus erat. Itemque conatur alias machinas ex familia Isov creandi.
  Hactenus Fritz commodum habuit in qualitate technicae artis. Et crevit in celo.
  Itaque, respondens, productio piscinarum mediarum T-34-85 et SU-100 aucta est. Hactenus doctrina USSR in hac aedificata est.
  Hiems parum prospere ingrata fuit. Graviter progredi non potuit, et erant gravia damna.
  Germani lacus. Annus 1946 venit ... Copiae Fritz coacervandae erant et mense Maio oppugnare cogitabant.
  Hactenus, USSR jet pugnantem creare non potuit et in proelio in aere desperato amisit.
  Albina et Alvina duae puellae a Martio 1946 ad tria milia delapsi aircraft pervenerunt. Acceperunt autem novum praemium - stellam crucis Militis Crucis ferreae cum aureis quercu foliis, gladiis et adamantibus.
  Et hoc signum est perampla successus.
  Et in Aprili, popolus Tertii Reich, praeter arietem, accepit et applicavit ultrasound. Atque hoc primum per laminam gagates et felicissimam verberavit.
  USSR in difficilibus temporibus ante faciem erat.
  . CAPITULUM #2
  Mense Maio 1943, nova magna offensionum turbarum Nazialium incepit. Efossis lacus et "tigribus" III collectis, quae lacus principalis facta est, ut tutissima ac potenter armata, Nazis in arietem cucurrit. Et munimenta erumpere procurabant et ab aquilone Borysthenen movere incipiunt.
  In caelo Nazis dominata est. Res per ingressum in bellum Turciae aggravata est.
  Ottomani in historia sua Russiam tredecim vicibus pugnaverunt. Et numerantur quartadecima, adhuc vincunt. Tertius autem Reich cum eis, Occidens non impedit. In Britannia enim regimen ecclesiasticum cecidit, et novum regimen induciis cum Tertio Reich consensit. Publice et Civitates Foederatae inducias editas. Praeterea bellum cum Iaponia non bene erat, et in bello cum Samurai magnae detrimenta Americae erant.
  Hic ergo Tertius Reich omnino invehitur. Et Turcia persuadere curavit ut in Transcaucasia alteram anteriorem aperiret.
  Exercitus Ottomanicus diu bellum parabat et cum magno apparatu contra URSS decies decies centena millia exercitum iniecit. Ita nunc evenit et Russiae omnino non est magnus. Alia quaestio est TA-500 jet bombers, quae officinas Sovieticas paene impune frangere potuerunt. Et gagates tails B-28, quae quodvis punctum in URSS attingere potuit, et literaliter destruendum est. Ita nunc Russia diligentissime premitur. Etiam peior factus est cum copia exercitus rubri, praesertim cum explosivis et munitionibus. Et satis cibus erat. Germani puteos bombed in Baku et regione Volga.
  Ita iam Nazis habebat casum et intellexerunt. Imprimis Donbass capere volebant. Ibi defensio infirmior quam Moscuae versus evasit, et obtinuit.
  Proeliis ferocibus explicata pro Kharkov. Erat autem ibi cruentus.
  Gerda et nautae eius in -4 "Tigr" pugnaverunt, haec piscina validiore tormento gasi tormentorum millenum equitum instructa erat, et tormentum potentiorem 105 mm in dolio 100 EL longo, sed eodem pondere habuit.
  Immo et sclopetum Germanorum automatarium oneratum ac rapidum ignem est.
  Et piscinae silhouette idem est ac pondus etiam inferius, et scopulus armorum maior factus est.
  "tigris" -4 est proculdubio altioris piscinae eiusque bellatores primi eam probaverunt.
  Gerda accensus, papilla coccinea premens in globulum globulum ac cooed;
  - Nostra victoria non procul abest.
  Et confregerunt currus Soviet IS-III.
  Carola quoque Vehicula Sovietica vapulat ac arma perrupit, perusta est ac cooeditur;
  - Pro nostris victoriis!
  Et quomodo ridet.
  Et Christina tollet et alapam. SU-C et Soviet flabit. Tum pipiat:
  - Pro communitate.
  Utique puella papilla carbunculo utebatur.
  Magda etiam nudis incedit digitis. Hostibus illa feritur, et tepescit;
  - Novae res gestae!
  Puellae rident. Hactenus, totum simile incisura summo incisa sunt.
  Nazis Kharkov praetermisit ac deinde cepit. Inde ad Kranodon et Voroshilovgradum profecti sunt. Cecidit et Aquila ... Et hoc grave vulnus Rubrum Exercitus.
  Stalin Aquilam quoquo pacto servare iussit, sed Nazis ... fortis evasit. Tum validissima tormenta auto- remisi. Speciatim, Sturmtigr, ac potentiores Sturmlev. Ultima sclopeta auto-propellitur instructa meliori ac potentiore vi bomb.
  Et tecta penitus vapulat. Puellae circa bombam discurrunt. Turba Agathae et Adala bene operata est in Shturmlev. Et puellas contra ferrea crura nudant.
  Agatha accendit digitos nudas premens in globulis gaudii et intumescentibus;
  - Nos totum mundum iniquitatis delebimus!
  Adala tormentis machinis defricuit, et peditibus notatis interclusis;
  - Et capitalismum sepeli.
  Et nudum, roseum calcaneum scintillat.
  Sed si quaeras, quaeritur, quid Tertii Reich? Fortasse etiam capitalismus?
  Agatham iactans adversariis, cooed;
  - Pro futuro mundo pax!
  Et iterum laboravit bomba-launcher, totum aedificium simul demoliens. Et notandum est plurimum movere.
  Adala nudorum pedum ope jaculans, confirmavit;
  - Gloria exercitui nostro in aeternum!
  Pugnae hic puellae in Tertio Reich, sed non peius in URSS. Sciunt etiam pugnare.
  Iam proelia explicata sunt pro Kursk et puellis Russicis ibi pugnantibus.
  Natasha grenade apud Nazis nudo pede proiecit et cecinit:
  - SIC...
  Zoya nudum calcaneum immisit mortis donum et addidit:
  - Inimicus...
  Cui Augustinus perniciosius et oppressus cessit;
  - Cogitat...
  Svetlana grenade nudis digitis et stridore:
  - Quid est...
  Natasha duo citrina cum pedibus nudis jactavit et clamavit:
  - Russian...
  cessit etiam Zoya strenuus et letifer, occentans;
  - Accurantur...
  Mortiferum murmurans Augustinus;
  - Inimicus....
  Iterum cessit Svetlana perniciosa et vyaknula;
  - Frange!
  Natasha vicem dedit et strinxerat;
  - Oms...
  Item Zoya accensus ad nigros peregrinos, qui in Nazis scriptos et elisos habent;
  - Aude!
  Augustinus vi et furore locutus est;
  - Quod...
  Svetlana pantherae rictu cessit;
  - V...
  Natasha nudo pede iacit grenade et yelped:
  - Pugnate...
  Zoya nudis digitis praesentem mortem proiecit ac mussitavit;
  - Impetus!
  Augustinus citabat et mussat;
  - Inimici...
  Svetlana fasciculum tasque cum plantis nudis dedit, et quomodo in summitate pulmonis clamat:
  - Bene...
  Natasha affixit ruptis et exsibilibus;
  - Furens...
  Zoya abscidit Nazis et diruit;
  - Beat!
  Iterum accendit Augustinus, et clamavit;
  - Furens...
  Svetlana pipiabat urit;
  - Beat!
  Natasha rursus grenade decoro suo, pede nudo, pipiabat;
  - Nos Nazis delebimus!
  Zoya cepit et pipiavit;
  - Iter futurum communismi!
  Citreum nudum digitos iecit.
  Augustinus lineas accepit ac dissipavit, et nudis cruribus per Fritzium volavit;
  - Nos adversarios scindemus!
  Svetlana cepit et nudum calcem, tasque fasciculum jecit, et stridit;
  Conteramus fascists!
  Et quattuor tasque iaciunt et iaciunt. Germanus E-75 ferebatur. Machina cum 128 mm gun. Sed et sagittis ipsum.
  Et puellae tasque iactabant. Subruit Nazis. Et accensi. Conscenderunt. Lacus iterum volvitur. Recentissima Germanorum "Leopard" -1. Car valde mobilis.
  puellas autem eius apprehenderunt et eiecerunt. Machinam mobilem machinam cum Gas Turbine machinam dilaniaverunt. At illi dederunt eam.
  Natasha risu dixit:
  Pugnamus magna!
  Zoya consensit hoc:
  - Frigidissima!
  Sapienter dixit Augustinus;
  - Vincemus!
  Et misit grenade anti-laci nudo pede suo. Fortis puella. Quae tantum facetiae habet.
  Svetlana etiam in digitos nudo pede munera mortis emisit et hostem ferivit. Puella valde infestans, oculis cornflorum colorem. Tale est ingenium, et locus fortitudinis.
  Cornelius dedit vicem et renidens;
  - Pro sancta Russia!
  Zoya iactum valde strenue et renidens, dentes margaritae ostendens;
  - Bellator sum illius gradus qui non marcescit!
  Accensus etiam Augustinus. Nazis favit et favit;
  "Ego bellator magnae cupiditatis sum!"
  Et peperit dentes margaritas.
  Svetlana confirmavit;
  - Ambitiones magnae valde!
  Natasha citreum cum nudo pede proiecit et cecinit:
  - De caelo.
  Zoya quoque proiecit grenade digitis nudis et dixit:
  - Asteriscus...
  Augustinus nudo pede suo donum mortis deduxit et cantavit;
  - Splendida...
  Svetlana quoque grenade, nudo pede, ope emissa est;
  - Crystalline!
  Natasha vertit et exsibilavit:
  - Ego tibi...
  Zoya nudis digitis sibila misit Munere leti ;
  - Canticum...
  Nudo calcane Augustinus cessit, quod mortem strinxerit;
  - Cantabo...
  Natashka continuatur, cantans infensi;
  - Circiter....
  Zoya sarcinam explosivam eiecit nudo pede, dispergens Nazis et diruit:
  - Paternus...
  Augustina fasciculum tasque nudum calcaneo dedit;
  - Stalin!
  Sed tamen milites et Kursk non restiterunt. Hostes perruperunt praesidia Sovietica versus Voronezh progressi. Aestas, et calidus... Sexto iam anno belli magni Piae, et omnes calidi ac laeti sunt. licet damna hinc inde perampla sint.
  Gerda in actu reversus est et in novissima voluntate piscinam utique experiri.
  Gerda, Charlotte, Kristina et Magda in classe U-100 piscinae vecti sunt, hoc vehiculum magis compactum est, pro quattuor membris turbarum. Et arma eius sunt jet bomber et universalis 88 tormenti millimetre 100 EL - destructor tank.
  Ibant viri fortes et sibilabant.
  Gerda tormentum longum accendit. Is pugnis in latera eminus IS-3 pungitur;
  - Dabo corda nostra pro patria;
  Friget nos Stalin et manducabimus eum!
  Charlotte erucae Launcher eius accensus. Sovieticum munitum obtexit et diduxit;
  - Invicti sumus!
  Christina cepit et fremuit, felis nudam calcaneum trahens;
  - Dabimus in utroque!
  Dolbanula et aptius et Magda. Sovietica auto-propulsa tormenta delevit SU-152. et cooed;
  - Tempus erit, veniet victoria!
  Gerda expressit ut urit;
  - Nemo nos prohibere potest!
  Carolus confirmavit:
  - Sed Pasaran!
  Fera cana per totum Bellum Orbis Terrarum Primum cum Gerda proficiscens e Polonia abiit et cum magna hac offensione incepit mense Maio finiens. Diabolus rufus multum vidit.
  Et in fine decertare parati!
  Christina quoque figit, denudavit. Crines rubri aurei sunt. In bello puellae aetatem non habent, ac fortasse minores! Tam feroces et amantes sunt. Dentes nudant.
  Nec ullum dentibus perforatum.
  Magda comas habet, auri foliorum colorem. Ac etiam ridentem. Frigus puella. Tantam habet pugnacem gratiam et industriam equorum mille.
  Gerda puella canitie pampini et ridens;
  - Est multum bonum et deforme in mundo... Sed mehercule illud, quam diu hoc bellum tractum est!
  Carolus cum hoc consensit:
  - Atque adeo longum bellum trahit alter orbis. Omnes pugnas et pugnas... Abnegantes vere!
  Christina movit nudum pedem per arma et clamans;
  - At Britannia adhuc non victa est!
  Magda Russis accendit et fremuit;
  - A victus est! Hic est noster credo!
  Gerda sibilabat Rutulos denudans eburnos ;
  - Non opus est vincere!
  Lusus et Carolus , mugitus ;
  - Unus pro omnibus, non stabit pro pretio!
  Christina rufa et aurea bestia expressa est;
  - Non! Non stamus!
  Magda coccinea labra allidebant, cicadarum ;
  - Nos ad macellum pretium non accedimus!
  Et flavus et crinitus harpyas accensus.
  Gerda etiam lacus Russiae ast. Percute currus et increpuit:
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Andrea addito per cantantes:
  - Hostes omnes in latrina macerent!
  Cantica Christina favebat impulsu;
  - Patria flens non credit!
  Magda cantu continuavit voce;
  - Et dabimus omnes communistas in cerebro!
  Puellae inter se nictant. Plerumque bonam piscinam habent. Tantum eminus grave quinquaginta ton IS-3 caput erumpere difficile est. Sed tamen Germani difficile proiectum habent, sed cum uranium nucleum. Et sint occaecat amet in exercitation. Qui rabie pugna. Nec omnes cum illis certare possunt.
  Puellae nudis pedibus pugnabant. Etiam in Polonia tantum bikini et discalceati erant.
  Cum nudum solum humum attingit, recreatur. Forsitan ideo puellas non age! Etsi tempus breve est! Milites, dicamus admodum heroicos.
  Fecerunt multa facinora, sed pugnant sicut milites ordinarii. Ac semper nisi bikini ac discalceatus. Hieme etiam iucunda est illis nudis pedibus nives spargere.
  Gerda surculos canit;
  ibimus per ignem et aquam.
  Carolus Russos cum bomber suo accensus dixit:
  - Gloria populo Prussiano!
  Item Christina accensus est, et diruit;
  nos planetae regent!
  Magda confir- mauit;
  - Nos certe!
  Gerda proiectum iterum percussit et stridit;
  "Ne napalm nos prohibere vult!"
  Carolus cum hoc consensit:
  - Et etiam bomba atomica, quam nos non timemus!
  Christina emissa respondit:
  - Americani bombam atomicam creare neglexerunt! Est saevos!
  Magda exclamat in summo pulmone;
  - Mundus novus ordo Germanorum effugere non potest!
  Germani mense Maio circa Smolenscum septentrionem progressi sunt. Eorum columnae piscinae sunt fortes et multae pedites in Africa et in terris Arabum conscriptae sunt. Numero sumuntur Fritz.
  Praeterea, Germania armata est disculis invulnerabilis armis parvis.
  Duae puellae Albina et Alvina in tali patella ad se volant. Invulnerabiles sunt per fortem laminae gagates. Sed ignem suum non possunt. Sed propter celeritatem colossalem et arietis Soviet aircraft consequi possunt.
  Albina, inclinans se disculo, dicens:
  - Technologia ferrea, certe necessaria et utilissima!
  Alvina giggled, denudavit et stridit;
  - Sed omnia spiritu decernuntur!
  Albina dixit;
  - Maxime, ut nec ipsum feroci animi!
  Ambae puellae flava et bikinis sunt. Pulcherrimus et discalceatus. Bellator sine calceis, felix est. Nunc puellae tam variae et splendidae sunt.
  Et antequam pugnaret, pulchri- tudines lingua virili certo laborent perfectione. Ita est delicatus et strenuus. Mulieres bellantes amant bibere e vase magico. Haec est vera carnis festivitas illis.
  Quam bonae puellae sunt.
  Alvina duos deiecit Soviet-Yak-11s et tweeted:
  - Gloriose venatio nostra!
  Albina confirmavit rostro et edito;
  Et numquam sit ultimum!
  Alvina tres plures Sovieticae II-X impetu aircraft addicitur et diruit:
  - Sic putas Deus Germaniam amat?
  Dubio Albina caput movit.
  - Non ita videtur!
  Alvina iterum giggled et quaesivit;
  - Cur ita putas?
  Duo Albina vectus est Soviet carros squeaked:
  Nimium diu bellum processit!
  Alvina logice dictum est:
  - Sed veniemus!
  risit et clamavit:
  - Sic victoria veniet!
  Alvina quattuor statim aircraft Sovieticarum deiecit, cum audaci discursu et stridore:
  - Certum erit!
  Albina admonere necesse erat;
  - Post Stalingrad bellum non secundum praecepta .. .
  Huic Alvinus consensit;
  - Certum est contra praecepta!
  Albina in molestia gravatus est;
  - Perdere coepimus!
  Alvina lymphata molestia;
  - Certus sum!
  Albina complura icta plura vehicula Sovietica et diruit;
  - Estne quaestio nobis?
  Alvina duo pugnator Russorum rumpit et effossa;
  Rem desperatam putavimus!
  carnivore risit et stridit Albina;
  - Quid nunc videmus?
  Alvina tweeted cum aplomb;
  - Immobile quiddam et singulare!
  Albina micare margaritis dentibus respondit;
  - Quod Tertius Reich vincit!
  Alvina addicitur duorum plurium oppugnationis Sovieticae aircraft et protulit:
  - Itane vincendum est!
  Puellae grimaced. Quondam operati sunt, et publice in lupanari militis. Multi homines per se transierunt, nec genus solum album. Et vere probaverunt. Hem, quam iucundum corporibus. Sed tunc sub Sovietica oppugnatio meretrices accessit. Capti sunt. Bene, raptum iri hotties putabant. Et ecce duo diaboli!
  Fossam et fossas meretricibus fecerunt. Nec prior nox mediocris valde placet. Sic omnes effugere potuerunt. Seducunt vigilias.
  Et iuraverunt in Rutenis vindictam.
  et pugnaverunt contra Russiam. Hi sunt damn.
  Albina rasurae carros aliquot Russian plures mussant;
  - Vivere cum hominibus potes!
  Huic libenter assensus est Alvina;
  - Fieri non potest, sed est necesse est!
  dentes Albina nudavit et respondit:
  - Sed tamen... necare dulce est.
  Et puellae quinque carros Sovietici emiserunt cum motu orbis.
  Alvina giggled et dixit;
  - Et quando amara?
  Albina sex carros addicitur et respondit:
  - Post victoriam uxorem ducam! et decem filios pariunt!
  Ambae puellae rident.
  Et cecinerunt;
  Nos fidei fascismi milites sumus;
  Pugnatores communismi in pulverem deleamus!
  Utque rident, niveos nutantes cacumina montes.
  Imo hae sunt canino fascist et valde ferox, et valde crudelis.
  Nazis Smolenscum praeterire et Pskov capere potuerunt. Minatio etiam Leningrad fuit. Vulgo res critica. licet non calamitosas. Sed USSR nimis multa subsidia non reliquit. Nescitur quanto diutius Russia restare poterit. Ita et Germani minuuntur et fatigantur.
  Sed Krauts quattuor puellas et leporarios habent.
  Gerda eam tormento accendit et t-54 in imo carinae percussit, et pipiavit, nictans oculos suos sapphiri;
  - Immo vero Deus Germaniam amat! Certe vincere!
  Charlotte libenter hoc assentitur;
  - perdere non possumus! Propediem Kalinin exibimus, et Moscuam iactus lapidis erit!
  Christina margaritam papillarum nudavit et crocitans;
  - Eamus illuc, tempus erit Vladivostok!
  MagDus notavit poenitet;
  - Et Iapones iam victi sunt. Hoc grave est, socium momenti perdidimus.
  Gerda novam piscinam Sovieticam excussit et diruit;
  - Sine his possumus!
  Andrea giggled and remarked;
  - Si infans ridet, fortasse omnia elaborabunt!
  Christina metrum edidit;
  - Hippopotamus e risu erupit!
  Magda favebat;
  - Puella os valde avarus est!
  Et milites ceperunt illud, et ridentes. Habent vigorem scintillantem, quis dicat, et in abundantia!
  Gerda iterum accensus ad vehicula Sovietica clamavit et:
  - Proximum saeculum nostrum erit!
  Chimola quoque Andrea et confirmata;
  - Erunt volatus in spatio!
  Christina hoc libenter confirmavit;
  - Volamus in spatium!
  Magda bomba-launcher accensus e&e dedit;
  - Sedens in plano stella!
  Gerda adhæsit linguam suam et diruit:
  - Novo saeculo imperium Tertii Reich regnabit!
  Carolus pugnax rictu confirmavit;
  - Et quartus quoque.
  Post hoc, pulchritudo rursus circa piscinam Sovieticam convertit.
  Christina, bellator diabolica, micans margaritis dentibus, pressit;
  - Etiam novus ordo fiat. Et Magno Imperio gloria!
  MagDum furiata rabie confirmata;
  - Gloria Imperio!
  Gerda iterum accensus dixit;
  - Nobis quoque gloria!
  Et videtur quod puella obtinuit.
  Gvozdanula and Charlotte. Ac ipsum aptum. Lacus Sovieticus in latus dextrum transfixus sum. Tum pipiabat;
  - Novo ordine pugnamus!
  Magda, incendere et ferire adversarios, confirmavit;
  - Et sine ulla dubitatione id consequemur!
  Gerda iterum suffixum et aptissime emisit;
  - Magnum marginem consequemur!
  et scintillabat sapphiro ac lucidissimis oculis.
  Charlotte etiam accensus, currus Russorum ferire et clamavit, hoc est diabolum crinibus aureis;
  - Omnia mox aerobatica erunt!
  Magda quoque furiis excanduit. T-54 Confregit, et pressit;
  - Et futura cantavit!
  Hic autem puellas difficultates habebat. IS-XIV apparuit. Raeda maxima est. Et 152 millimetre tormentarii cum dolio longo habet. Forsitan Germanus perrumpere.
  Gerda coarctavit oculos eius et quaesivit Carolam:
  - Potesne bombo operire?
  Rufus respondit:
  - Nimirum est facultas... Sed subtiliter bomber insufficiens est!
  Christina ardenter suggessit:
  - Fiat mihi experiri chartam meam 88-graphi?
  Dubitat Gerda;
  - IS-140 mm habet armaturam frontalem in magno fastigio. Eum capere non potes!
  Charlotte risit et dixit:
  -Damne eam! Et putabam Russos talem piscinam non habere! Tantum rumores!
  Magda dixit:
  Ego quoque cimex putavi! Sed hoc non videmus. Dolium Russicum tam longum est!
  Gerda canebat, nudum calcaneum in area armata percutiendo;
  sine timore pugnabimus!
  Carolus socium habitus confirmavit sui:
  - Nos non gradum rescindemus!
  Christina suadet:
  - Et quid, si piscinam Sovieticam cum accurata concha in dolio pulsas?
  Gerda dubitavit;
  - Potesne hoc facere e longinquo?
  Christina confirmavit;
  - Si flammam levius nudis plantis attuleris, tum admodum valeo ferendi bene!
  Gerda respondere loco suo levius premebat. Christina nudum pedem torsit nudumque, calcaneum leviter obduratum, in luce flammarum refulsit.
  Gerda ignem puellae unice attulit. odor urens erat. Suavissimus odor, ut rhoncus shish kebab.
  Christina in aurem:
  - Et ad calcem alterum!
  Tunc Magda accendit ignem. Ambae flammae linguae iam nudae plantae pulcherrimae ac rufae puellae lambebant.
  Tunc Carolus clamavit et ubera sua nudavit. Sine ulla caerimonia, eam cepit et globulum globulum cum papilla coccinea impressit. Tormentarius statim accendit.
  Testa per se volavit et in dolium infigo machinae Sovieticae appulit.
  Instar elephanti vasti corporis truncum. Sovietica piscina motus accepto ictu fractis obstitit. Velut si de manibus ejus gladius eitus sit.
  Felix illa meretrices!
  Charlotte cecinit, ridentem laetus;
  - Tantum metus amicos nobis dabit! Solus dolore te movet laboramus!
  Gerda studiose addidit:
  - Volo magis ac magis tuas stultas facies opprimere!
  Milites Tertii Reich admodum videbantur!
  . Capitulum #3
  Pugnatum est, sed cum ad Voronezh pervenisset, Germani intermissum est. Pondus pugnae in acre. Omnia ibi gesta sunt cum fera magni belli aplomb
  Hactenus nemo vicit. Nisi Nazis in caelo multo fortiores sunt in aviationum qualitate.
  Et aces ustulo eorum. Tentabant etiam in proeliis Tigris, quod erat ingenue currum. Atque is ne rivalis quidem 3 est.
  Fuhrer, parum defessus, suadet Britanniam cum URSS simul pugnare. Sed Britanni eam repudiaverunt. Hoc nimis esset. Ita Hitler ad tempus solus pugnare cogitur.
  Humanis opibus Germania carebat. Senes et eleifend inde ab aetate quattuordecim in exercitum redacti sunt. Adhibebantur etiam exterae dissensiones. et hivi et aliae copiae.
  Sed bellum gerebatur et in ... Nazis constiterunt.
  Albina et Alvina in Soviet aircraft oppugnaverunt.
  Iam quattuor milia iecit elit. Et acceperunt stellam crucis militis de cruce ferrea cum platino bracteis et adamantibus folium quercinum.
  Nunc ad quinta milia ascendimus.
  Albina accensus, duodecim planis Sovieticis fusa cum nudis digitis ac trepidis;
  - Pro praemiis singularibus!
  Alvina quoque vapulat, nudis utens digitis, aerumna Sovietica interclusit et clamavit:
  - Pro novo mundo!
  Germani in Smolenski praeliis haerent, sed urbem funditus circumdare potuerunt. et in eum utentes tormenta "Shturmlev" et "Sturmmaus" in eum coniciunt. Fortitudo Nazis magna est.
  Sed contra Nazismum etiam parvuli pugnaverunt. Pueri et puellae sarcinas explosivas in praediis Germanicis, tormenta auto-iniecta, et pedites iactabant tumultuarias explosivae.
  Fortissime pugnantes munierunt. sciebant quid significaret fascis captivitas.
  Puella Marinka, exempli gratia, in manus Nazis cecidit. Nudantes pedes eius unxerunt et iuxta foculum eius posuerunt eam. Linguae flammae prope nudam lambebant puellae, Calces ex diu nudis pedibus incedebant. Cruciatus circiter quindecim minutas continuavit, donec plantae pusulis obsita erant. Tum nudae puellae pedes solvuntur. Et iterum interrogaverunt. Me percusserunt Flexilis exercituum nudo corpore.
  Tunc currentem transierunt... Marinka in interrogatione ad decem damna conscientiae cruciatus est. Et tunc dimiserunt eam. Cum essent pedes nudi, vellicant, iterum oleo illinebantur foculumque rursus admovebatur. Tales cruciatus pluries repeti possunt. Torquet cum impetu, Et flagellis cum Flexilis exercituum.
  Marinka sex mensibus cruciatus est. Donec caeca abiit, et a tormentis incanuit. Et sepelierunt eam in terra viva. Ne glans quidem deficiet.
  Pioneer Vasya, Nazis filum candens nudo verberibus.
  deinde calcibus nudis ferreis fasciis candenti exusti sunt. Puer clamare non potuit, sed socios suos non prodidit.
  Nazis eum vivum in acido hydrochlorico dissolvit. Aliquam et est dolor.
  Haec Fritzes talia monstra sunt... Komsomol membrum ferreo tortus est. Tunc suspendentes eum in eculeo levaverunt et proiecerunt. Tum coronatus candente flagrare coeperunt. Ubera evulsa forfice. Tum nasus ad litteram avulsus est forcipe candente.
  Puella cruciata ad mortem ... omnes digitos et crus fregerunt. Alterum membrum Komsomol Anna crucifigitur. Quae cum mortua esset, facibus arserunt.
  Denique Nazis ut potuit ac volebant ludibrio. Excruciabant omnes et excruciabant.
  Natasha et turma eius in ambitu pugnabant. Puellae nudas et ornatas tibiis in acie utebantur, tasque iactabant. Superioribus copiis Fritzium expugnaverunt. audacissime se habebant neque se reciperent.
  Natasha ducens pugnam, quid si Deus? In Bibliis enim, quae ita creditur, erroribus ac contradictionibus est plena.
  Exempla hic sunt;
  Animalia ante hominem creata sunt
  Ita. (Gen. 1, 20-27).
  Nec. (Gen. ii. 7, 18-20).
  Sed quid est? Bene enim, Lenin iam olim dixit: religio est opium populi!
  Quid est autem discutere?
  Zoya etiam confidenter pugnat, et letali impetu grenaden nudo digito iacit. Tertii Reich molem militum frangit.
  Cecinit:
  - In victoria communitatis immortalium ideis;
  Futurum patriae videmus...
  Cinerem sulpuris delebimus, nos fascismi catervas;
  Et erunt aquilae puellae magnae!
  Et Zoya ridet!
  Augustinus etiam acriter pugnat et confidenter inimicos suos delitescit et fremit;
  - Gloria communistarum!
  Svetlana, in hostes incendii, cooed;
  - Pro matre!
  Et nudo digitos grenade mittet.
  Puellae post haec verba rident. bras exuerunt. Coepit ingerere oscula invicem pectora. Quia tam delicatus et stupenda est. Veri sunt milites.
  Natasha dixit firmiter:
  Biblia Sacra certissima est fabula!
  Augustinus logice dixit:
  - Non necesse est revelationes Deo per Iudaeam fabulam dare! Deus meus personalis est Virga omnipotentis. Pro gloria Supremae Familiae pugnabimus!
  Et exclamaverunt omnes quatuor puellae nudis pedibus proiectis;
  - Gloria magnae Russiae!
  Cum obsidio Smolensk traheretur, quattuor puellae frigore et fame laborantes, sicut reliquiae praesidiorum Sovieticorum. Unde nihil mirum est quod puellas coronas excedere iussit.
  Ab his nihil nisi breves sunt, sient, discalceati, pro breakthrough.
  Ad se currunt, et ictus singulos faciunt, ut cartridges salventur.
  Et detulit super eos Nazis totum hastile ignis. Puellae autem non sine causa sunt nisi in subtiles. Proin non lobortis augue. ruunt omnino invulnerabilis. Et nudis pedibus etiam puellas in proelio perfecte tueantur.
  Natasha accensus, addicitur fascist et rugiens;
  nobiscum Stalin!
  Zoya etiam accensus est fragmentum uter nudo pede proiecit. Duo Fritz illa proiecit et yelped:
  - Stalin in corde meo vivit!
  Item Augustina accensus, et aplomb tradidit;
  - In nomine Russiae!
  Et ostendit ei linguam suam. Et fascist proiecit.
  Svetlana, fixus, nazius ferire, pipare;
  - In nomine communismi!
  Quatuor nudipedales, in tenui puellarum bracchia, per Nazis loca discurrentes. Bellatores vestis fere nullas habebant. Colorum diversorum tantum subligar: nigra, alba, rubra, caerulea.
  Et hoc etiam magia, glandes et fragmenta divertere. Experiri istas nudis manibus puellas! Eae sunt simpliciter pulchri- tudines summae classis!
  et quae ubera. Papillae quasi fraga sunt. Blandit ipsum et. Fere puellae tam pulchrae et paene nudae sunt.
  Natashka figens se in auctione servorum obtulit. Sicut velum post velum removetur ab ea. Corpore valido, lacerto puellari exponunt. Ipsa vero sibi stat, humeros suos superbe erigens, caput erigit, demonstrans se minime pudere. Puella summa classis est. Matutine vires, non senescit.
  Cum femina nudis pedibus ambulat, iuvenitur, et semper pullulatur. Summa est minimum vestium, et constans sexus cum viro. Accuratius apud viros dissimiles et potius iuvenes. Ad iuniores.
  Natasha nudum se apud forum servi putabat et excitari sensit. Quasi emptores sentientes, et in suavissima loca manibus ascendentes. Quam miram esse oportet servum. Nulla sit amet volutpat nisi. Non sunt homines, tantum eunuchi. Aliquam egestas mattis quam ac varius.
  Ah pauperculae leporis. Quam infelicis es cum hominibus. Quantum potes abstinentia pati! Sed Natashka instinctus turpis cohibere noluit.
  Puella fascist et emissa clamavit;
  - Termino sum!
  item Zoya accensus, cicatrix;
  - Ego autem sum bellator eximius genere!
  Accepit Augustinus tres fascistas et prostravit;
  - Stalin nobiscum fuit!
  Svetlana adveni. Quattuor fascistas illa vicit et stridit;
  - Stalin nobiscum est!
  Natasha aliquot mercennarios Tertii Reich iecit, nudo pede lapidem jecit et diruit;
  - Stalin semper apud nos erit!
  Zoya risit et stridit linguam eius, stridit;
  - Pro magnitudine Russiae!
  Augustinus de testa fenestra vitreum vitreum digitis nudis proiecit, fascistae iugulum secans et stridore;
  - Pro novo slavico nostro Rod!
  Et risit...
  Svetlana in Nazis accensus, plures pugnatores interiit et edidit;
  - Pro sancta Russia!
  Natasha Nazis cruci affixus. Dedit grenadem ad calcem nudum, quam emisit ad eam Nazis. Fritz et vyaknula percussa accurata dispersit;
  - Pro Svarog!
  Extulit ora, in quo tanta gratia et furor pantherae.
  Zoya eam cepit et nudis digitis clavum ferrugineum cucurrit. Nazi eunuchi oculos transfixit, et pipiabat;
  - Pro Deo albo!
  Augustinus nudis calcibus suis sarcinam explosivam accepit et cessit. Fritzam quasi vitri fragmenta dispersit, et diruit;
  - Novus ordo Russiae!
  Svetlana eam cepit ac nudis digitis jecit, Fritzam lethali confixit ac latravit;
  - Pro domo Russica!
  Quattuor puellae perdite pugnaverunt et valde infensi pugnaverunt. Germani stipendiariique se receperunt. Subnixis ante puellis. Ubi sunt Nazis contra Rubrum Exercitus.
  Memini Fritz Stalingrad. Quomodo puellae eas ibi verberant. Pugnaverunt etiam nudipedalia et bikinis. Haec vestimenta plurimum valent. Nemo puellas nudabit cum semivivus. Nudo pede mittunt munera leti.
  Natashka fragmen ceramicorum nudis digitis proiecit. Germanici imperatoris cranium suut, et cecinit;
  - In nomine Matris Russiae!
  Zoya accepit testa cum digitis nudis, pulsaverat per fascist et clamabat:
  - Ita, pro domo mea!
  Augustino immissa, nudo pede propulsa. Illa sex Nazis abscidit et diruit;
  - Pro Stalin!
  Tradidit etiam Svetlana novum transitum, Fritzius addicitur et diruit;
  - Pro novo mundo!
  Turba Gerda ibat versus Vyazma. Ad urbem decem chiliometrorum. Sed resistentia Exercitus rubri crescit. Novus Sovieticus IS-4 piscinarum in pugnam proficiscuntur, cum potentioribus tormentis 125 millimetris et armis crassioribus. Verum adhuc paucae eiusmodi machinae sunt.
  Charlotte, premens globulum globulum nudo pede, armaturam piscinae Sovieticae ad confluentes transfixit. Currum Exercitus Rubri accurate percussit, quamquam meliore eius praesidio cum IS-3 comparato.
  Diabolus rubeus giggled et perbibetur;
  - Habemus exercitum fortissimum!
  Christina smirk notavit:
  - Et erimus omnibus fortiores!
  Illa etiam pedites globulis stimulorum nudis digitis pressit. Soviet percute currus. Ea puella valde callida est. Christina recordata est quomodo illa facinora peregit. Quomodo amorem feci in Irania. Ita, ut pulchellus frigus!
  Et murmuravit vir;
  - Pro magna Germania!
  Magda, hoc crine flavo flava, ad Fontes milites accendit et locutus est:
  - Pro sacra victoria!
  Puella incendens molestiam cogitabat. Germani in primo mundo bello casum suum deciderunt. Cur autem consilium oppugnationis Parisius restiterunt et tria corpora in Prussiam Orientalem transferunt? Fieri potuit ut tempus orientis territorium immolaret, sed Parisius acciperet et quaestionem Galliae maxime radicitus solveret.
  Sed hoc non est factum. Et generaliter bellum Russiae declarandum non fuit. Certe Nicolaus II cum tam fortissimo hoste Germaniae ad bellum ire non auderet. Et quare necesse fuit duabus partibus pugnare? Fieri potuit, potuit Russiam ferire, Gallia et Belgium ignorans.
  Et in genere, putavit Magda, necesse erat Russiam oppugnare cum Iaponia bello vincta fuit. In hoc casu Nicolaus II sine subsidio Britanniae et Galliae finiri potuit. Austriacis et Turcis et Italis ac Germania et Iaponia urgeretur.
  Solum Russiam opprimere. Nec quidquam illa.
  Sed Germania duabus partibus contra validiores vires bellum obtinuit. Iaponia, USA et Italia.
  Ita Wilhelmus noverca. Hitler evasit magis oculatus, pacem cum URSS faciens et Gallia superans.
  Germani autem primo bello inter saxum et locum durum comprehensi sunt. Tsar Nicolaus II vulgo Victus. Imperium autem eius magnum ter Germanorum erat multitudo. Contigit difficillimum esse Russos resistere.
  Plus copias habens, Russia tsarist paene dimidium copiae terrestris Entente repraesentavit. et vincendi destinata erat. Si res militaris in St. Petersburg facta non esset, verisimile est Germaniam supervixisse. Sed atrox res Rutenis evenit - monarchia cecidit. Christus dei abiit. Et vere malum obtinuit!
  Et Germanis tamen subsidio Germaniae adhuc amissae sunt.
  Civitates Americae Unitae bellum inierunt et fortissimum esse probaverunt. Etiam ac maximus lacus. Germanos ferro molem ad litteram attriverunt.
  Inimica clades. Et, quidquid dicat, forte deditio optime evenit. Amissis omnibus sociis Germania, lacus premeretur. Casus capiendi non fuit verus.
  Etiam, et Bolshevik Russia secundas frontes in oriente bene aperire potuit.
  Ceterum difficile erat consilium in deditionem venire, sed coactus.
  Magda recordatus est quomodo frustum panis in triclinio verberatum obrepat. Confessa est ergo puella et paulo minus flagellis excepit. Quae poenam silentio ferre poterat. Non clamabit neque gemet. licet in nudo dorsum ferire laedit.
  Gerda accensus, piscinam Sovieticam confodit et fremuit;
  - Natus invictus!
  Carolus cum hoc consensit:
  -Nemo nos prohibere potest!
  Christina rupta clamavit:
  - Numquam in mundo!
  Magda squeakingly skeakeningly;
  - Et in altero mundo - nimis!
  Quattuor milites corona reliquerunt. Illa per paludes aliquantulum vagata est et laeta canebat;
  purpureus luna vertitur;
  Ubi fluctus in saxa ingruebant.
  "Eamus, pulchritudo, equita;
  Ego te diu expectavi."
  
  "Libenter ibo vobiscum;
  Maris fluctus amo.
  Vela solve
  Rotam ipse ducam."
  
  "Tu maris imperium obtines;
  Ubi tempestatem tractare non possumus.
  In huiusmodi rabidus tempestate
  Fluctibus non potes credere."
  
  "Impossibile? Quid, mi?
  Olim, praeteritum fatum;
  Meministi, perfidus perfidus;
  Quomodo te speravi?"
  
  purpureus luna vertitur;
  Ubi fluctus in saxa ingruebant.
  "Eamus, pulchritudo, equita;
  Ego te diu expectavi."
  Puellae cantabant et plaudebant. Dicit ergo Augustinus, ridentem ad angulum oris sui;
  - Immo plurimum Nazis egimus. Gloriosa pugna et pro multis postrema!
  Natasha giggled.
  - Iustus es sicut Mowgli!
  Augustinus risit et consensit;
  Mowgli magna erat!
  Zoya subridere dentium notavit;
  - Nobis opus est ut cum vi superiores copias Wehrmacht devincant!
  Svetlana suadet:
  - Quidam genus gasi superpotens!
  Augustinus canebat, nudis pedibus in palu ferientes;
  Gasi, gasi, vapores, vapores! Nos omnes hostes simul conficiemus!
  Natasha suggesserant:
  Cantemus aliud!
  Puellae consonantes cantabant;
  purpureus luna vertitur;
  Ubi fluctus in saxa ingruebant.
  "Eamus, pulchritudo, equita;
  Ego te diu expectavi."
  
  "Libenter ibo vobiscum;
  Maris fluctus amo.
  Vela solve
  Rotam ipse ducam."
  
  "Tu maris imperium obtines;
  Ubi tempestatem tractare non possumus.
  In huiusmodi rabidus tempestate
  Fluctibus non potes credere."
  
  "Impossibile? Quid, mi?
  Olim, praeteritum fatum;
  Meministi, perfidus perfidus;
  Quomodo te speravi?"
  
  purpureus luna vertitur;
  Ubi fluctus in saxa ingruebant.
  "Eamus, pulchritudo, equita;
  Ego te diu expectavi."
  Puellae carmen compleverunt et in somersaults versa sunt. Post, massam habent in capitibus splendidis. Tres blondes et rufus. Frigus puellae.
  Augustinus, dum currit, recordatus est quomodo billards canebat. Certe non pecunia. Et cum nihil eo tempore haberet, puella ictui imposuit contra quinque rubles. Primus et vicit ludus. Quin etiam nudipedalia lusi, qui multum adiuvisti. Tum alterum lusum cum famoso latrone lusit.
  Et vicit iterum. Inde alius ludus duplicatio clavi. Dolor erat puella valde. Et inebriatus est etiam scelestus auctoritas. Tandem sclopetum evellere et sagittare incepit. Augustinus, accepta pecunia parta, nudis calcibus coruscus disparuit. Imo isti homines tam timidi sunt. Forsitan non ludere cum illis, sed lucrari amet?
  Augustinus bene vixi potuit Moscuae, sed puella post coloniam studuit anteire. Pugnare voluit. Preterea delectatus est ad res gestas. Herois tam frigidus esses!
  Etiam opus est ut chartulas pecunias ludere possis. Augustinus baculis quodam deceptus fuit, et lambere debebat. Putas hoc mel esse, et vis ipse non tam taetrum. Sed in lento laborare, sic fere est delectamentum temperamenti crine diabolo. Illa cum aliquo gaudens pervenit. Sic Moscuae pecuniam facile et iucunde sibi fecit.
  Misericordia est, sed bellum temperaturas suas fecit. Augustinus etiam speculandi amoenitate usus est. Omnes ordine seduxit. Et vexare eos dilexit. Praesertim juniores. Diabolus amavit eam. Tamen, quamvis multa praemia, puellae adhuc ad duces venerunt, et solus Natasha maior factus est.
  Nazis, post casum Smolensk, obduxit Vyazma. urbem pertinacissime tenuit. Ad aquilonem, Nazis Novgorod cepit, et Leningrad appropinquaverunt. Res per ingressum Sueciae in bellum aggravata est. Haec terra etiam acquisitiones territoriales ex Russia voluit. Et priora bella, praesertim Carolus Duodecimus, meminerant. Item notabile gesta temporum antiquorum. Et apparuerunt divisiones Suecicae ad frontem, et transierunt ad Petrazavodsk et Leningrad ab aquilone. Prut cum peregrinis copiis Finnico-Sueticis et Germanicis. Ncc prohibere videtur.
  Puellae pulchrae Swedish in planis volant. Gringeta et Gertrudis, duo Gs, in binis pugnant. Sunt puellae fortissimae. ET PULCHRA. MIHI VOLUNTUR IN ME- 362, jet pugnantes a Germanis emptis. Ut solet cum puellis in uno bikini et discalceatis.
  Machina Germanorum armorum validissima est. Ea septem tormenta aeris habet. Unus 37mm et sex 30mm. Soviet MIG-15 pugnatores contra impetum fecerunt. Aliquanto infirmiora tela: 37 mm aeris sclopetis et duo 23 mm tormenta aeris. Id est, vires valde inaequales.
  Gringeta ignium tormentis aera. Soviet Pugnator vi et stridore ferit:
  - Haec nostra aerobatica est!
  Gertrudis etiam currum suum primo cursu et stridore pulsat;
  - Ad Carolum Duodecimum!
  Re vera, diabolus flavi valde molestus est, quod Suetia bellum in Russiam amisit. Sub Ivan Terribilis Sueci Narva et plura oppida in ora Russiae capere potuerunt. Sed tunc Russia, sub Fedo primo, terras suas bello Livonio amissas recepit. Verum, hoc facilius fuit quod Poloni in parte Russiae pugnaverunt.
  Sed tunc Sueci in regno Shuisky civitates Russiae debellare potuerunt. Deinde Novgorod. Obsessa Pskov. sed sine fructu.
  Bellum deinde inter Russiam et Poloniam fuit. Subdola Sueci plurimas civitates Balticas et Rigam ceperunt. Antea terrae in Europa victae sunt.
  Suetia in potestate orbis terrarum facta est. Maximam attigit.
  Sed in Russia Magnus Petrus ad imperium accessit et magnum imperium movere coepit. Suecia per Poloniam, Saxoniam, Daniam et Russiam adversabatur. Vires sunt inaequales.
  Sed Carolus Duodecimus, annos natus sedecim, bellum in Dania debellare potuit, ac deinde apud Narvam superiores copias Russiae oppugnavit et victoriam insignem vicit.
  Sed Magnus Petrus non est fractus defectu. Novas copias collegit et rem inferrent, adhibito eo quod Carolus Duodecimus cum Polonia conflixit.
  Sueci vero Poloniam vicerunt. appropinquatio copiarum Russorum non adiuvabat. Petrus Magnus etiam ad pacem paratus erat, oppida reversus, et Narva a Rutenis in Suecos victa.
  Sed Carolus Duodecimus statutum est. Sed Petrus Magnus aestus belli curabat. Munus suum egit ut Poloni et Ucrainae homines Carolum XII non sustinerent. Sueci prope Poltavam cladem acceperunt. Qui factum? Russi Sueones defatigare se post castella munire potuerunt. Dein omnia deliberata funesto scopo.
  Vulnus Caroli XII ante pugnam etiam partes negativas egit.
  Postquam Narva, Russia inceptum funditus occupavit. Quae Sueones etiam in mari debellare potuit. Ipsum quae molestiae ipsum.
  Carolus Duodecimus in obsidione castri Norvegici obiit. Bellum autem brevi confectum est cum Suecis ipsis victis. Verum, Petrus Magnus consensit, Europaeis nationibus cogente, suam territorialem acquisitionem ut emptio formalize. Suetia multum agrum, in Europa incluso, amisit. Iam sub Alexandro primo, Finnia etiam a Rutenis victa est.
  Nempe Suetia offenditur et vindictam cupit. Status evasit praesertim post victoriam in comitiis parlamentariis Nazis. Et bellum iam Sueonum cum historicis parallelis.
  Gertrudis machinam Sovieticam oppugnat et cantat;
  - Vixit Antonius quartus...
  Gringeta caedit mig-15 Pugnator fremit;
  Erat rex gloriosus.
  Gertrudis addicitur Russus et cecinit;
  - Vinum ad inferos amavit ... .
  Gringeta intrare conatur Sovietica currus et ululatus;
  - Quid rima aliquando accidit!
  Gertrudis cecinit;
  - Tili bom! Tili bom!
  Et puella roseo linguae haesit.
  Puellae laetae evaserunt... Magno cum raptu pugnaverunt. Pugnaverunt sicut aquilae. et numquam recumbit.
  Gringeta nudis pedibus per nivem cucurrit. Erat autem haec puella groovy. et recordatus est rerum eius. Quomodo essent nudipedales et in bikini venatione pro urso polare. Quod valde tatem.
  Seminudae puellae arcu feram figebant. Et percusserunt, et rugierunt bestiae.
  Tum fugiunt, rutilant e frigore calcem puellares. Puellae pulchrae erant. Fere nudus, sed fortissimus. et se ipsos persecuti sunt sine timore.
  Deinde, cum vulneratus ursa mortua esset, puellae cibum assaverunt et convivium fecerunt. Tam magna erat. Puellae in foveam natant et se invicem nive aspergunt. Inde per nives madefactae currebant. Tota tanta est et frigida.
  Gertrudis et Gringeta nunc in venatione gubernatorum Sovietarum erant. Praecipuae regulae recordati sunt: nudus ac discalceatus fere pugnare necesse est, et tunc puella non confodietur. Tantam vim dat militibus ut paene sine vestibus sint. Quam ob causam nemo totum mundum Medii Aevi vicit?
  Quia nudis pedibus feminas vires despiciebant. Puellae nudae et nudae sunt valde frigidae et fortes! Cum puella calceos non habet, sola nudum accipit terrae vigorem.
  Haec est fortitudo bellatorum colossa.
  Gertrudis planum Sovieticum deiecit et tweeted:
  - Puellae nudis pedibus frigidiores sunt!
  Gringeta etiam Russice tundebat, et diruit;
  Puellae calceis non egent!
  Ardentes servabant, Russicus pugnator, procidens.
  Cogitavi quam magnum sit discalceatum et per nives currere et per desertum. Planta crurum puellae valde elastica et durabilis fit, et simul non resiliunt. Nolite ergo solliciti esse circa difficultates. In Russia hiemes plerumque durae sunt, et in nive currere pulchrum erit. Puella summi loci est.
  Et quam lepide et unice formosae pedes nudis pedibus puellari in niveo? Et digiti, et pes, et haec omnia simul? Quam mirum est, cum excisis cruribus gradatim in superficie alba, et ipsae sient. Puellae capillos flavos habent, tales sunt blondes frigidi.
  Amant autem cum eos nudis vestigiis osculantur.
  Gringeta figit alterum currus Soviet et tweeted;
  - Gloria Patri, Gloria!
  S. Gertrudis pugnator Russicus emissa et edita;
  - Carolus Magnus nobiscum est!
  Puellae tantum mirae sunt, et tantum singularem pulchritudinem habent. Cum his puellis insanire vere potes. Eorum corpus, ut muscularium et amoenum.
  Gringeta valde delectatus est ab hominibus perculsus. Tam iucunda fuit illius. Pellis autem eius est levis, elastica, quasi polita. Ecce puella est.
  Suspendisse ac mi quam.
  Nunc dejecit planum Russicum et rugit;
  - Ursus sum similis!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Gertrudis iterum accensus pipiabat;
  Tigres sumus!
  Puellae in curriculo fiunt ansas mortuas. Tales fere sunt frigidi milites. Pleni sunt passionis et triumphi voluntatis. Pellis autem perusta est sicut aes.
  Milites in Africa et pedites pugnaverunt. Quod valde bonum est ad blondes. Et facti sunt ita speciosi et concolores.
  Gertrudis cecinit;
  - Flava Natural! Muscularis dorsum!
  Gringeta confirmavit;
  - Capita omnia vinco!
  Milites Sovietici pro Vyazma pugnant, quod undique a Nazis cinctum est. et fortiter pugnate.
  Natashka autem grenade nudo pede iacens, elidit;
  - Victoria vitanda non est!
  Dedit etiam Zoya conversus. Grenade nudo pede prostravit. Nazis iecit et diruit:
  - Duo funera non possunt!
  Da turn et Augustin. Cana diabolus grenade nudo pede iactavit et pissavit;
  - Proximum saeculum nostrum erit!
  Accensus etiam Svetlana rupta est. Fasciculumque Fritz deposuit et obstrepit;
  - Nascimur nova aetate!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Puellae valde magnificae sunt. Pulcherrimae sunt, et perustae, tres blondes et rufa, siccis et musculi subsidio.
  Quam bonae puellae...
  Natasha cogitavit sicut illa exortum est, cum Scriptura non sit verbum Dei, ergo Russi alia et perfectior religio egent. Crescere in spiritu et veritate!
  Et quid melius quam summae Familiae fides!
  . CAPITULUM #4
  Nazis in Tanain flumen processit. Sed tunc hiems venit et novus annus MCMXLVII ...
  Bellum adhuc geritur et URSS non renuntiat. Tametsi multi mox certaminis finem crediderint. Hiems et aliqua tranquillitas. Pugnat tamen licet in locis erumpat.
  Praecipue in medio et septentrione. In qua ferula significant copiae hostium, et perampla potentia.
  Praeterea, Natasha, videns quomodo ratis externis premerentur, et maxime nigris et Arabibus multi, cantare oblatum est;
  - Cantemus puellas carmen!
  Svetlana constat;
  - Canticum vulgare!
  Et omnes quatuor fortes in choro psallebant;
  Celebris est terra Russorum;
  Communismus mundum regit...
  Agri auro instrati
  Eamus directum, non descendamus!
  
  Ardent corda nostra pro patria;
  Puellae sumus - nulla pulchrior est universitas...
  Pugnabimus usque ad finem inimicos nostros
  Fides nostra in Rodnoverie exsurget!
  
  Russia omnibus rubris in mundo fortior;
  Lucet ut sol in universo ...
  Tu pugnes pro ea et noli timere;
  Ut adulti et pueri in gloria sint!
  
  Russia est maxima in terris
  Cum patria a Stalin ...
  Haec sors Sovieticis populo datur,
  Ita ut isti milites e ferro essent!
  
  In patria, quis nunc heros est;
  Potens facere matrem pulchriorem ...
  In nomine sanctae matris nostrae, etc.
  Infinita Russiae parte Russiae!
  
  quemlibet tyrannum;
  Dictatura nulla in regione...
  Sit decies regionibus submittere
  Et cornuti Fuhrer uroy!
  
  Sit draco furens regnabit
  Russiam urere posse putat...
  Sed Nazis atrocem cladem exspectant;
  Cum sciat miles, est omnino omnipotens.
  
  Numquam cedunt Fritz;
  Russi et Sinenses non vincunt ...
  Sidus lucet super nos
  Ad Pascham, placentas et ova paschalia pingimus!
  
  Sortis pugnatores consequi potes;
  Hoc est genus quod melius non est...
  Patres nostri superbi superbi sunt de nobis;
  Quia in paradiso locum construimus!
  
  Nudis puellis currere per nivem
  Nesciunt metus et opprobrium...
  Excalceatus sum Komsomol membrum,
  Quia non sunt claustra, et nulla lacus!
  
  Numquam igitur in puellis
  Non flectamus capita nostra sub securibus...
  Cum ad patriam venit,
  Eamus pedibus nudis!
  
  Ilyich avus amor sorores;
  Et honor stalin sicut iesus .. .
  Nil opus est pugnatoribus ab humero secare;
  Si iustus opus est discalceatus currere!
  
  
  Puellae magna turba sumus;
  Amamus pugnare et non RECUMBO...
  Ambulatio interdum turpi fama;
  Victoria candida Sit!
  
  Communismum crede et venturum cum somnio;
  Et in terra non erit potestas pecuniae...
  Rationem fati asperam damus;
  Sine ulla vi ac desidia!
  
  Denique mox ad sidera volabimus;
  Vexillum Russicum super universum ... excitabimus.
  Expande alas cherub rubra;
  In Nomine Familiae - Dominus Russiae!
  Puellas quatuor nobiles de Vyazma exierunt. noctu clam et belligerantes fecerunt.
  Natasha , in ventre reptans , animadvertit ;
  - Eh, nunc tecum cogitas, tanti erat temporis pugnare, deinde perdere!
  Zoya pertinacissime affirmavit:
  - Nimirum clades magnas promittit molestias! Sed haec sola est futurae victoriae repercussio!
  Libenter Augustinus:
  - Itaque dii Russiae nos nimium non adiuvant! Sed vere vis vincere et ad summa culmina pervenire!
  Natasha chuckled.
  - Est usque ad caelum?
  Augustinus giggled et despiciens.
  - Fortasse ad caelum!
  Cana Diabolus coepit exponere;
  - Sunt diversi mundi in via lactea. Cum homo, vel potius corpus, moritur, anima carnem relinquit; Sed in alium mundum transfertur. Qui Russiae servit, rex fit. Quis hostis Russiae servus vel claudus fuerit. Omnes iussu iussu!
  Svetlana exclamavit:
  - Gloria Russiae!
  Natasha giggled misit digitum suum ad labia coccinea;
  - Tace! Ac queat quaestio!
  Zoya tweeted:
  - Milites non sunt dubium! Scimus Nazis! et contremiscunt!
  Post hoc, puella fragmen vitream nudo digito immittit. Fascist iugulatum cecidit.
  Crine aurato forma expressus;
  - Nemo nos refrenare potest!
  Natasha consensit.
  - Verum est ne quis!
  Ostenditque ei linguam suam!
  Augustinus etiam aliam testa cum nudis digitis et percussis;
  - Proximo saeculo evolutis vexillis veniemus!
  Nazis autem simpliciter vitreo ictus mortuus est.
  In genere statim videre potes - Puellae pugnax, parum pudici. Tres blondes et rufus. Et sane fere nudus et in bikini. Et tam mirabilis puellas.
  Etiam cantare amant! Sed sed tempus nulla.
  Svetlana cepit ac cooed;
  - Gloria magna Russiae in bello cum Wehrmacht!
  Natasha giggled et adhæsit linguam suam. Disci ferrum dejecit, quod per fauces Nazis. In obscenis, et ungulas calcitrare.
  Terminator flava posuit;
  - Pro novus ordo in mundo!
  Aurea Zoya declaratur crine ;
  - Pro novo ordine Sovietico!
  Despiciens amicos. Dicunt ita et sic... Fritzam et stipendiarios eorum expugnabimus. Et praedia seriei earum eas expellunt, etiam gasorum turbines rubri Exercitus non sunt terribiles.
  Augustinus cepit et pipiavit;
  - Amor cor servabit!
  Svetlana addidit etiam fascistam cum iactu nudis pedis finiens;
  - Et ave fortuna iterum volabit!
  Natasha giggled et respondit:
  "Itaque fascists non nimis bene faciet!" Pro certo habeo!
  Puella meminerat quomodo propugnatores Nazis pugnaverint. Sclopi ad pedes accensi, sub lacus irrumpunt. In genere pugnaverunt sicut veri heroes. Et relictis aggeribus cadaverum. Nazis nihil de eo facere potuit.
  Hic puer unus, cum grenades fasciculo, horribile monstrum E-100 substitit, vitam suam immolans, matri Sovieticae causa.
  Pedes nudi tantum supererant pueri. Ignosce puer. Natasha ipsa, obstante tutela bikini, fragmentum in calce accepit. Molestiae ipsum quae. Sed puella celeriter convaluit. et cicatrix non remansit. Etsi sane currere injucundum fuit. Fere tales sunt canini indurati. In bikini, pruinis pugnant, nec te! Summae puellae vexillum!
  Natashka iterum nudum ferrum cum digitis iacit, iugulum magistri Germanici aperuit.
  Et increpuit:
  - Pro Russia et USSR!
  Bellatores intellexerunt quid Patriae suae pollicerentur. Et quomodo pro Russia pugnaverint.
  Zoya dixit:
  - Ursus Russiae unguibus admodum unguibus est!
  Augustinus auctorita- tive dixit;
  - Et omnes patriae hostes dilaniabit!
  Svetlana cepit et increpuit;
  -Do not conteram USSR!
  Natasha hoc confirmavit testa acutum cum nudis digitis coniectis. Illa percussit fascist et diruit;
  - Russia ad genua ferri non potest!
  Accensus etiam Zoya. Nazi proiecit et pipiabat:
  - Erit plenum aplomb!
  Augustinus autem rufus diabolus sumpsit et grenaden nudo calce suo proiecit, et nazis dispersit, et elisit;
  - Da novum ordinem!
  Svetlana fragmen bayonet nudis pedibus proiecit. Haesit, cuspis in fauce fascist. Inclinavit. Fons sanguinis soluta.
  De terminator flava squeak;
  - Mutationes in melius! Abiciamus fascists a Moscovia!
  Zoya exclamavit in summitate pulmonis;
  Vivat Stalin! Qui mortuus est, sed vivit in labore suo?
  Svetlana pipiabat, nudo pede grenade immissa;
  - Stalin in corde nostro habitat!
  Et ride!
  Natasha etiam vicem ... falcavit Nazis et stridit:
  - Lenin plus vivit quam omnes vivos!
  Coeperunt etiam ignem occidere. Rolandus lacus reversatur. Skating rink avolavit, Trium Nazis colla comminuens.
  Puellae rident et linguas suas ostendunt. In genere magnifica dici possunt, pro omnibus ducentis centesimis!
  Natasha sumpsit et latravit;
  - Gloria aeternae communismi!
  Zoya strenue confirmavit;
  - Lenin manet in cordibus nostris!
  Svetlana effudisset;
  - Aeternus et umquam!
  Bellum ad tempus sedavit. Germani Leningradum circumdederunt, potiti quadragesimo primo anno casus. Ac prope Kalinin. Pal et Aquila. Sed Hitler aliqua de causa statuit esse maioris momenti ad meridianam plagam. Et peractum est Nazis ad restipulationem virium.
  Puellae parvam quietem habebant et chartas luserant.
  a meridie Turci perrumpunt. Batumos capere et Yerevan circumvenire curaverunt. Sed caput Armeniae non dat. Et hic quoque praelia colossa sunt.
  Turci veniunt.
  Puellae, a Tamara ducendae, perdite repugnant. Consequuntur adipisci et.
  Tamara nudis pedibus se constringebat et quasi bazooka accensus est. Massam lacus imperium Ottomanicum frange.
  R. Et rugiet;
  - Pro sancta communitate!
  Et aliae puellae nudis pedibus pugnant, mamillisque coccineis.
  Proelia localia in Kalinin facta. Proxime decem centesimas urbis adhuc in dicione Exercitus rubri erat.
  Nazis Russos evertere conati sunt. Bomb et mittere conati sunt. Praelia ad meridiem Voronezh protrahebantur.
  Puellae ibi quoque pugnaverunt. Speciatim pulcherrima Anna et Alicia. Ambae sclopetis accensis puellae cecinerunt.
  Accensus Anna Germanico addicitur et pipiabat;
  - In nomine sanct!
  Alicia pipiabat;
  - Hyacinthus iustus es Hitler!
  Puellae pugnaverunt et milites tantum nigras, tenues breves et discalceatos induere putantur. Hoc illis licet omni tempore ferire et non deesset.
  Bellatores sunt qui numquam caput inclinant, alas plicant, et in concham repunt.
  Anna Fritz caedebat et pipiabat;
  - Iuvenis Lenin!
  Alicia fascist abscidit. Grenade nudo pede proiecit et diruit:
  - Et frigidissima!
  Ambae puellae curvae, validae, flavae sunt. Facies animosa et pulchra. Et sane homines amant. Tametsi videtur, quomodo tam lusus quam masculus amare potes?
  Puellae autem adhuc accusatae sunt.
  Surculi et Anna somniavit:
  - Misera est regem eversum esse!
  Alicia fascist confodietur et quaesivit;
  - Quid doleo?
  Accensus iterum Anna exposuit;
  - Tunc finierint Germaniam, et Hitler non auderet caput eius podere!
  Alicia Fritz exsuscitavit et stridit;
  - Etiam fortasse sed.
  Puella alium militem nigrum e partibus Africanis Wehrmacht iecit et dixit:
  - Posset peius! Si Hitler fuisset contra Russiam tsarist ivisset.
  Anna sibilabat et fremuit;
  Credimus et vincemus!
  Puellae tamen nondum satis certae erant. Fascistae fortiores sunt. Quomodo obsistere?
  Hostes proprie cadavera jactant. sed multas res humanas habet. Arabes et Afri. Conare cum tali agere infortunio. Sed bellatores fideles sunt Wehrmacht se citius aut serius exhausturum esse.
  Alicia accensus, addicitur fascist et squeaked;
  - Ceterum, terram unciam non trademus!
  Annuit Anna hoc;
  - Moriemur, sed non cedemus!
  Rursumque proscidit apud Nazis. illa fortiter et furiosa pugnavit.
  Alicia confixit et diruit;
  - Communismus in aeternum vivet!
  Nudo pede mortis donum proiecit!
  Anna infaustam fascist adunca gurgitis;
  Dominabimur omnia!
  Et vapulabit iterum. Et pedem nudum grenade deducet. Quam ut fascistae ad ipsas tonsillas. Ipsi Nazis tot loculos et mortes habent.
  Alicia cum rictu dentium cepit et aliam citream immisit. Nazis dispersit et diruit;
  - Libertas an mors!
  Anna giggled et vapulat, Nazis et stridit;
  - In omnibus erimus primi!
  Et iterum nudis digitis grenade mortiferum mittent.
  Alicia ignibus in hostem. Propagines Nazis et pipat, dentes margaritas ostendens;
  - Sum puella quae ingenue est super!
  Et iterum grenade nudo pede proiectus volat.
  Anna Nazis iecit cum accurata emissa. Et rursus grenade. Item digitis nudis. Hic puella est, puella omnibus puellis.
  Iustus super et hyper!
  Milites hic fulgent pulchritudine. Alicia recordatus est quomodo nudis pedibus ilico tres iuvenes tangebantur. Ita frigus est. Sex manus leves plantas, tibias, genua, et talos blandiunt. Et tunc ascendunt. Ad femora puellares et coxas. Quidem hic voluptatem. Puella certe temperamentum est.
  Alicia ante Nazis accensus et diducitur;
  Sit nobiscum spiritus!
  Et calce nudo eius citreum morti dedit.
  Anna nimis eruditionis habes. Hostem recte percussit. Stridet alacres ;
  - In nomine Russie et fratrum Sclavorum!
  Et iterum, nudo pede volat dono proiectus, Nazis opprimens.
  Alicia colonellum exercitus Germanici eleganter deposuit et latravit;
  - Cor meum pro matre dolet!
  Et ostendit ei linguam suam. Et iterum, discalceatum crus ad opus excidit.
  Puella recordata est quomodo discalceatus per nivem cucurrit litteras ad praetorium tradendas. Circiter viginti chiliometrorum puella in crusta alba, spinosa, crusta ardens discurrebat. Etiam bonum est, quod crura eius tam tenera non erant omni tempore a pruina ad gelu discalceatum. alioquin erret.
  Litteras tamen magna cum fonte dedit.
  Et quomodo nix calet. Ita sunt coccinei, callosi, exarati. Tum Alicia discalceata cucurrit. Oblata est, licet ocreas sensitas induere, puella tamen callidiorem illam viam esse dixit. Et generaliter recordata est Gerda de Regina Nivis. Itaque illa puella adhuc non admodum audax evasit. Petivit calceamentis ut quaereret nomine fratris Kal. Sed Alicia contumaciter se facturam declaravit. Numquam aegrotavit, tussit, liquescit nasum obtinuit. Quod si ita est, nihil ei in hora currendi continget. In communi, nudis pedibus per totum annum ambulare potes.
  Denique Alicia cum calceis suis penitus dissociat et numquam sternuitat.
  Idem valet de Anna.
  Nunc puellas pugnant, in eadem subligar, hieme non obstante, et quod notabiliter frigidior fiat. Et vincunt Nazismum necando.
  Postquam Kalinin funditus destructa erat, Exercitus Rubri relictus est.
  Natasha et turma eius parum perforata sunt. In ferriviaria fracto, puellae Voronezh translatae sunt, quae factum est ut Stalingrad annus bis et quadragesimus secundus. Annus autem millesimus nongentesimus quadragesimus septimus est.
  Pugnae quietae sunt...
  Germani saevire pergunt. Exempli causa, duo speculatores auctor captus est.
  Pueri in frigore deprehensi sunt. Coeperuntque exui. Furrure tunicae, ocreae, luctus, tunicae et tunicae avulsae sunt. Ac luctus etiam. Pueri apud auctorem nihil nisi breves nigros reliquerunt. Tunc post tergum ligatis manibus eos in acrem frigus proiecit. Leshka et Sasha, munitores ab URSS, pueri tredecim circiter, nudipedales ac fere omnino nudi, in nive remigant. Pedes eorum rubescere coeperunt, et nudae plantae adustae sunt. pueros flagellis tundunt.
  Pueri per nivem ambulaverunt, dentes stricterunt. Pauperes haedi in panties et satis macer sub occupatione Germanica. Verum, maciem non viderunt, et musculi sub pelle perusta luserunt. At illi in motu pulsi sunt, et nuda vestigia reliquerunt, et in dorsa eorum nuda rubra sunt.
  Pedes puerorum etiam rubescunt, ut pedes anserum. Et satis apparebat quod omnis gradus exploratorum iuvenum praecursorum cum dolore explosus est. sed vadunt et conantur manere rectum et non gemunt.
  Liberi speculatores per medium horae gelu ducti sunt, deinde in calefacta tuguriolum delati sunt. Et quomodo nocet, maxime in nudis pedibus, a frigore in calore.
  Pueri etiam in agone exclamaverunt.
  deinde iterum calefacti et in frigidum educuntur. et hoc est urbanus et crudelis cruciatus.
  Aliquoties motis, donec pueri deficerent. Tunc permissi sunt aliquandiu dormiendi.
  Et dabant ei bibere aquam et posuerunt eum in eculeo. Primo, frigoris cruciatus. Et tunc ignis.
  Pueri nudi calcei flammis assati et titillati sunt. Deinde, ubi plantae papulae obductae sunt, cum globulo fustibus tunduntur. Et pueri defecerunt.
  Isti sunt aqua glacie concretae et iterum tritae, hoc tempore filum hamatis. et nudae plantae infantium latae sunt flammulae ferreae candentes.
  Pueros diu excruciabant... Tunc coeperunt candentes forcipes rumpere, deinde costas. munitores excruciabant, eos paene ad necem excruciabant.
  sed non occiderunt. Ita nihil infectis rebus ad lapicidinas mittere decreverunt.
  Nazis etiam Moscuam bombardum cum gun ultra-longum conatus est. Idea non est aequissima, et multo melius est iustus bomb cum vi aircraft.
  Sed Fuhrer tentare voluit sclopetum 1000 mm qua- les cum idea accelerationis proiectilis in tres portiones. Et hoc sclopetum usque ad quingentos chiliometra potuit ferire. Sed ludus non valuit lucernam. Sagaciter in hac distantia humilis est. Ipsum proiectum non satis potens est, quamvis duodecim talenta penset. Et tormentorum pretiosa. Licet verum opus artis. Etiam frigidior Thracam quam Dora - longiore spatio ac potentiore, ac felicius sclopetorum, cui "Eva" appellatur. Videtur in honorem dominae Fuhrer.
  Sed hoc tempore Hitler aliam passionem multo minorem habuit. Et hoc etiam notabile est.
  Cleopatra, id est nomen eius, fusa iussit. Et ipsa personaliter premebat globulum globulum nudis digitis. Vim letalis et colosseam laboravi.
  Puellae etiam strepuerunt, calcibus roseis nudis micantes. Hic formosae puellae, eorumque crura tam parum pudici et belle sunt. Et eas diutissime cum admiratione intueri potes. Et gratior est plaga, et haec est simpliciter major! Hic sunt puellae. et conchas volant. Moscuam transgredere. Sed hoc parum utile est.
  Cleopatra canebat;
  - Mittam tormenti allidentem;
  Ego Stalin in fronte ledo ...
  Iocum ibo in valetudinarium mentis;
  Moriatur damnatus draco.
  Et bellator iterum nudam, rosea calcibus excutiet.
  . CAPITULUM #6
  bellum est bellum. Et Hitler, scilicet, vires accumulat. Vere novum ingratum parat. Congregat autem copias.
  Proelia et loci adhuc geruntur.
  Res in frontibus aliquantum confirmatae sunt. Germani Voronezh se recipere non potuerunt.
  Turci paulo difficiliores sunt. sed etiam prohibitae sunt. Dum ergo nasum tuum retinere potes. Et ut cursus belli credi possit versis. Et sine magna fortuna, vita Stalini non est super. et bellatores etiam pugnabunt.
  Natasha dedit vicem. Confodietur a duobus dozen Nazis. At illa mugivit;
  - Russia eo tempore fuit .. .
  Item dedit Zoya conversus et confirmavit;
  - Est et erit!
  Tum puella nudo pede grenade iacit. Nazis dispersit, et diruit;
  - Spiritus Stalin nobiscum est.
  Augustinus quoque in Nazis. Omissa duodecim eorum. Et pipiabat in ira;
  - Gloria Russiae nostrae!
  Et digitos nudo letale grenade emittit. Et in cornibus Nazis copiose accepit.
  Svetlana etiam vapulabat, et fissabat quasi lupus catulus, vellicans frustum carnis;
  - Gloria Russiae et Tsar!
  Natasha dedit vicem et canebat;
  - Gloria heroibus!
  Recordatus sum puellae Borodinae. Massa et heroismus populi Russici. tati Napoleon prohibere poterant. et invictum esse demonstraverunt. Summae classis belli.
  Zoya quoque grenade immisit et stridit;
  - Gloria Russiae! et optimi milites Russici!
  Augustinus fremuit;
  - Gloria optimis militibus!
  Et quomodo nudo pede proiicit grenaden.
  Et Svetlana etiam accipiet et citreum mortis habebit. Nazis oentes disperget;
  - Fluvius mortis nos non superabit!
  Iterumque grenade nudo pede volat immissa.
  Ita pugnant puellae. Et patet quod per eos nazis obtinere non possunt. iam Martii anno MDCCCCXLVII. Idque modo circa angulum aestas est. Ac difficilius est in tepiditate nazis pugnare. Et generaliter hoc Fuhrer opprimi potest.
  Spes est!
  Natasha grenade et stridore iacit:
  - Lenin vivis est quam vivus, et Stalin immortalis est!
  Scintillae a nudis digitis volant.
  Zoya quoque letiferum leti munus mittit, stridore;
  Sit tempus communismi nobiscum!
  Et crura eius, etiam nuda, sient et causant tumorem paelex, pulsata baculo.
  Et hic est Augustina, etiam virgo de aerobaticis desperatissimis. Hostes jaculari, et quomodo opprimendi. Ac nudis calcibus da intro.
  Et letale grenade volat furiali furore.
  Diabolus rubra stridore per aplomb;
  - Sum in mundo summa saevit!
  Et iterum, volat leti munere leti, Nuda puella comis emissa pede igneis.
  Svetlana etiam eam capit et grenadam iacit... omnes simul opprimit. Minae autem a Nazis negliguntur. Et quo Fritz ibit?
  Termino puellae eas ubique exspectant. Et quomodo grenade iactare. et papillae mammarum ita sunt appetendae.
  Homo insanit talibus puellis. Nec quidquam de eo possunt.
  Quid potest fascistus contra puellam terminatorem? Solus Nazi se in loculum pellere potest. Caedi et occidi.
  Svetlana cecinit;
  - Erubescant in inferno, et suspendent in cane!
  Puellae amoenitates sunt. Et quam sagittis. Mire amo Robin Hoods in panties, ius damnant.
  Natasha accensus dixit:
  - Gloria Russorum heroibus!
  Et nudo pede proiecit grenade.
  Zoya etiam fascist mercenarius percussus est. Illa in stomachum suum terebravit, et strinxerat;
  - Pro nova patria in USA! Proxima provincia!
  Puella cantor valde bonus est. Quae tam pulchras cogitationes habet. Peculiariter, cupere linguam laborare cum aliquo calido et magno.
  Augustina equis dentibus duris nudat. Putat eam esse turpis. Possunt etiam verum equum mordere.
  Hic, verbi gratia, Augustinus nudis digitis grenaden iacit. et Fritz. metendo eos sicut fœnum.
  Et cantate:
  - Summa mensura erit in omnibus! Noster amor patria est!
  Svetlana, bellator pulcher, tres tasque cepit. Calcaneum nudum illis dedit et pipiabat;
  - In nomine amoris et somniorum!
  & infensi a machina tormentarii excisa. Talis est diabolus occasiones et vires demonis albi.
  Cum tantis bellatoribus convenies et non parum videbitur te ferire.
  Merito Nazis in Voronezh haesit. Etsi omnes belli fessi sunt. In communi, ubi sine militibus.
  Hic gubernatores in caelo sunt. Pugnant etiam. Maxime Margareta. Sola puella volat ad pugnam in subligar. Sed id gravida quam. Aces homines facere non possunt.
  Margarita pulcherrima est, coma eius similis est radiis solis. Etiam ac auctor magna. Et puella, stilus frigidissimus est in sola panties. Item panties rubra cum malleo albo et falce. Talis puella totam phalangem simul amare potest.
  Talis est puella pulchra.
  Margarita fascistam iecit, qui in an- ME-462 currebat, et caudam suam Nazi fumum fecit. Aureis crinibus puella, mira pulchritudine. Os valde rubrum et.
  Margarita alia succidit Fritz et yelped;
  - Potes sine bello vivere, sed non sine pace!
  Ita viri fortes sunt et fortes ad summam amentiam.
  Puellae pugnaverunt sicut heroes universi mundi. et confidenter potiti sunt.
  Tituli lacus incendebantur. Et sicut tasque exploserunt. Et hic erant tam pulchre milites. Plena admiratione et gratia. Tam pulchram habent audaciam.
  Natasha grenade proiecit.
  Voteed:
  - omnes fascistas conteram!
  Et quomodo nudo pede proiiciam alterius mortis palmam.
  Zoya etiam Nazis metitur.
  Nudo pede proiecit quod necat.
  Dirigebat ira;
  - Pro sancta Russia! et magnas mutationes in melius! Et iterum praesens mortis, poddany nudum calcaneum, volat.
  Post acriter pugnatum est otium. Erat adhuc fons anni 1947 . Germani non pugnant. se abscondunt et comedunt. Bellum proximo anno finire non potuit. Iterum praelia lenta praecedunt.
  Puellae intermissum ...
  Duae puellae Germanorum Albina et Alvina in disco venando in Soviet carros sunt.
  Pulchritudines, scilicet, in bikinis et discalceatis. Donec et ipsum.
  Discus elit control cum joystick.
  Albina volvitur curru, Sovieticus pugnator et stridore jucundus figit;
  - Utinam sanguis noster sit clarus Reich!
  Alvina eam cepit ac etiam validum ictum in autocineto Russico misit. Pulsavit et pipiabat;
  - Genium express!
  Ambae puellae nudos pedes dabant. Ita bellus blondes sunt. Torcular puellarum caelatum valde. Venit cum tegulis.
  Albina iterum Sovieticum aircraft destruit. Et annuit ac fremit;
  - Gloria caedis transitum!
  Alvina etiam in Russian obstrepit. Complanavit illos et sibilabat;
  - Utinam Fuhrer nobiscum sit.
  Puellae in maxime aplomb! et tantam venustatem habent. Et dentes illi tam scintillantes. Velut margaritae a capitaneo Nemore impetratae.
  Currus Albina icta est et eliditur;
  - Sic sternamus homuncionem!
  Alvina comminuit pugnantem fremit;
  - Et duodecim guys!
  Albina giggled and remarked;
  - Magnus sexus, cum mulier virum pecunia reddit!
  Alvinus consensit;
  - Hoc genus, sola pecunia misericordia est!
  Alterum Albinum dejecit planum Soviet et diruit;
  - Et quid propter voluptatem et pecuniam non est misericordia. Mox Russos debellaturi sumus et rem nostram possidebimus!
  Alvina alia rubra curru ledo et rugit;
  - Proh dolor, trahitur bellum! Hi Russi tam contumaces sunt. Est pulsare Flexilis pugnis tuis!
  Albina molestia obicitur;
  - Vtinam Flexilis. Similior concreta confirmata est. Et articuli mei multum nocuerunt!
  Alvina pipiabat, curruque Soviet ictus boabat;
  - Nos aliqua concreta effodiemus!
  Albina addicitur Iocor-11 pugnator e cursu;
  - Et metallum frange et dilacerare!
  Huic Alvinus consensit;
  - Frange ac tabe! Mox laseros habebimus! Et tunc Russi finem certum habebunt!
  Huic consentaneum erat Albina;
  - Laser resistere non potest!
  Alvina furens giggled.
  - Moscuam ducamus et deinde London!
  In molestia Albina animadvertitur:
  Tempus est ad London!
  Puellae discissam suam verterunt. Quotquot Soviet Yak tormenta aeris in autocineto Nazis iaculantur, nihil operae pretium facere possunt. Potens, laminae jet omnia proiecta et fragmenta pulsat.
  Alvina, pugnator Russiae caedens, eliditur;
  - Ursa papilionem saltare non vult.
  Albina, nudis digitis auxilio, currum ostendit et rugit;
  - Immo ursus animal ipsum bonum es. Praesertim in catena et cum pellis tua excoriata est!
  Puellae cum tygres furore laborant. Eh in lecto quoque temperamenta sunt. Amant esse strenui. Et constantiam non tolerant. Hac in justo turpis. et experimenta amant. et os habent valde amantissimum.
  Alvina Sovietica currus percussit et diruit;
  - Pro mutationibus belli ad victoriam nostram!
  cum molestia et furore Albina dixissent;
  - Ita bellum trahitur ... Suus iustus insomnium officinam et culinam Satanae. Quot nostrae latinae puellaeque mortuae sunt!
  Alvina gemens cecinit;
  - Quot fratres nostri in monumentis suis languent... Obscurae istum mundum vagantur... Quid sit, non intellego.
  Albina, tune carnivorus et opprimens Rutenos, obstrepebat;
  - Quid putas, amicam, Deum esse?
  Alvina, etiam occidere, exsibilare;
  - Habeo magna dubitationes. Bellum tot annis geritur. Et quod Omnipotens non amet Germaniam, si tot optimorum filiorum ac filiarum pereat perire!
  Albina suggessit;
  - Fortasse aliqua significatio profunda in his probat?
  Alvina giggled et fremuit;
  - Meaning? Ut homines magis ac praesertim nos Germani excruciant?
  Locutus est cum ardore lupae, quae adsecutus est agnum;
  - Tunc acrius percipiemus delicias mundi! Et placidus amor!
  Livina denudabat dentibus et mussat;
  - Militaris amor multo melior est!
  Huic Albina consensit;
  - Nimirum, praesertim cum pueris. Olent juventae, et non pilosi sicut homines adulti. Rem facere cum earum voluptate praesent!
  Alvina, aeroplana Sovietica comminuens, squeaked;
  - Ac doctrinarum processus est venustissima. Ego tamquam partes matronae induere! Praesent ut magna!
  Huic Albina consensit;
  - Non habet aliquem saniorem!
  Puellae in genere ridiculae sunt, at meretrices. Et aliquid sane faciunt, quod non valde jucundum est de lectione.
  Puellae impatienter saliunt. Quantum affectio cupiunt quam maxime! Ac mulcere cotidie. Melius tamen ter. Non, vicensies in die!
  Procidit Alvina, pugnator alius, et oppressit;
  - Immo, Deus est! Nos Soviet milites exterminare permittit!
  Albina quoque tundebat et boabat;
  - Oh, quid deest? Sexus, sunt homines... Est copia delectationis, sed periculum moriendi est! Cur igitur finem belli volumus?
  Huic libenter assensus est Alvina;
  - Quae quidem, ac quo! ad finem pugnabimus!
  Exsibilebat in aliqua molestia Albina;
  - Bellum autem est, quod post finem, ne inanem quidem sentis.
  Alvina valde cupiebat palpari ubera eius. Sic sensilis et amatoria est. Melior est autem osculatio. Et cum plures animi homines te simul sentiunt. Praesertim si pueri sunt, et tamen excitantur.
  In summa, puellae plerumque superant et antiheroes!
  Natashka et turma eius die 1 mensis Aprilis anno 1947 progressum Fritz in Voronezh reppulerunt.
  Sub nive udis Germani lacus suos movebant et ad latera perrumpere conati sunt.
  Milites, ut semper in mini- bikinis et discalceatis, in frigore pugnaverunt. in nives involaverunt et inde accensis, tasque et fasciculos perurbane nudo pede projecerunt.
  Pulcherrimae, parum pudici, et puellae pulchre inflatae. Perusta, discalceatus.
  Natasha succidit Fritzam et stridit;
  Nos puellae valde superbiunt!
  Zoya etiam sonuit et fremuit;
  - Tendimus tantum in primis ordinibus!
  Augustinus cana diabolo cecinit;
  - Primas iustus sumus et ballerinas!
  Tum grenade nudo pede dejecit.
  Svetlana cepit eamque incendit. Imiecit lemon
  - Pugnamus! Corydon mentem non habemus!
  Puellae magnum officium fecerunt. Confodiunt tasque iecerunt cum cruribus suis blandis. Quid de Fuhrer...
  Natashka pectus nudavit, et papilla coccinea grenadem dedit. Illa volitans, nazis pressa per agmina pandit;
  - Immo grandes superi erunt!
  Zoya tweeted:
  - Et Svarog Magnus Deus veniet!
  Ac etiam, ut nudis digitis, grenade deducunt.
  Augustinus chuckled et dixisse;
  - Adhuc interesting. Christiani Iesum pacificatorem habent. Et nos magnum tormentarium Svarog! Visibilis differentia!
  Etiam sarcinam explosionem in nudo calce mittet.
  Tunc Svetlana nudo pede hostem grenade feriet. Dentibus denudans cantare ;
  - Deus belli Deus noster est! Non pacifismi!
  Puellae nives inter se iecerunt. Natasha giggled and remarked;
  - Bonum est quod Vladimirus satis callidi fuit ne Iudaismum acciperet. Sed melius existimo explicari tuum! Cur ergo aliis opus est fidei?
  Grenade puella nudo pede sumpsit et immisit. Et fascistas contrivit.
  Zoya, figens, addidit;
  - Immo vero fidem pacifist! Sed etiam cum tua Iriy conscendere potes!
  Et etiam cum digitis nudis, quomodo donum mortis immittant, et duos fasciculos duodecim confringes.
  Hic etiam Augustinus in Nazis cell. Et iterum nudis pedibus occubuit, fasciculis explosivis.
  Nazis dispersit et diruit;
  - Vetus fabula nova in via!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Svetlana in acie obtinuit. Fritzam metit et stridit;
  - Et magnas mutationes in futurum!
  Et nudo calce illud imposuit, Fuhrers dorsa comminuens.
  Natashka cepit et fremuit acerrima mea;
  - Ego sum puella frigidissima! Omnes simul verrunt!
  Nudosque digitos letumque chaos.
  Zoya etiam pissed off. Multum fascists occidit.
  Et latravit;
  - Pro honore et patria!
  Post hoc iterum nudo pede aliquid incipiet.
  Hic et Augustinus tollet illud et fouet illud calidum. De fascists dubita. Eos in frusta comminuit.
  Tunc sumet et cantabit;
  - Gloria Patri et Honor!
  Svetlana quoque donum mortis et blather immittet;
  - Et simul erimus!
  Nudaque crura incipiet interitus.
  Natasha quoque capiet et configeret ... Fritz demetet.
  Tunc assumet et dabit vice.
  Canebat, denudans ore;
  - Non sum puella simplex! Aurei crines!
  Natasha, nimirum, puella mentis suae est. Possibile est aliquid et ad aliquid paratum. Ut germen, solum miraberis. Inimicos lavat ut arator.
  stridore;
  - Amor ad mortem ducit!
  Zoya propagines quoque. Nudo pede cedit ad grenam et sibilat;
  - Praeclara chorda!
  Additque:
  - Omnes fascists in sumptu!
  Augustinus quoque in hostem figit. Exterminat Fritz. Nazis et stridore defertur:
  - Paulo plus et omnes robustiores erimus!
  et nudis pedibus decoris latorem mortis iterum jactant.
  item supplevit Svetlana apud Nazis. Grenade digitorum nudo pede immittit ope. Et pipiat:
  - Nesciebamus molestias, sed vicinus venerat!
  Et deridet etiam.
  Puellae tam stupendae sunt. Ac busty. Idque adeo amant cum suis libris trahunt.
  Hic sunt pulchritudines. Haec est aerobatica amoris et poetica! Puellas pulchras laudate! Ita sint valde bona!
  Natashka Nazis plumbeo vi et stridore exussit;
  - Immo crede nobis, imo!
  Nudo pede iterum funestum deducet!
  Et hic Zoya similis lupanet. Detrahe fascistas. stridore;
  - Potestatem nostri invenire non potes!
  Augustina etiam quasi lupanet, nudorum digitorum ope, molem Fritz et stridore pulsat;
  Sequenti saeculo nostro erit!
  Deinde, sicut speculum micant dentes eius!
  Svetlana quoque grenadem nudo pede cepit et immisit. Fascists occidit. Et propilikala cum aplomb;
  - Aeterna victoria! nobiscum Svarog!
  Natashka vitreum cum nudo digitorum partem emisit. Ea iugulat Fritzius et stridit;
  Et Jesus nobiscum erit.
  Tum addidit;
  - Sicut Alba Russian Deus!
  Zoya quoque dedit grenade et clamavit.
  - Gloria magna Russiae!
  Et nudo calcaneo sarcinam explosionem mittet.
  Augustinus papillam suam movit, quae quasi fragum videbatur. Ego Nazis plantavi queue.
  Tum apud Fritz nudo pede mortem proiecit et clamavit:
  - Non habemus quaestiones!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Svetlana etiam in queue posuit. Nazis illa discidit ... Et tunc grenade nudo pede volat immissa.
  Flava puella clamat;
  - Sit nobiscum vis!
  Clamaverunt omnes et quattuor puellae:
  Gloria omnipotenti, Omnipraesenti, Omniscienti, Aeternae et aeternae Familiae!
  Hic etiam Svetlana stylum nudo crure sumpsit, et etiam ariam eius concidit.
  Multae fabulae de magnis Veles hominibus narrantur - et quomodo natus sit voluntate Familiae et quomodo educatus sit in mundo Navi a Deo Viy, quomodo pervagatus sit circa mundum Revelatio quaerens suum. sors angebat malicia, qua fascinatus est. Fabulae narrantur de amore luscus Yasuna et se immolasse ad vitam suam salvandam. Ejus de rebus gestis carmina canunt ac de auxiliis. Non potes omnes fabulas in uno PALMARIUS narrare.
  Tum puellas abrupit. Alius shelling de Voronezh incepit. Bombers laboraverunt. Bombers etiam Germanici venerunt. Gubernatores contra Nazism fortiter pugnaverunt. Maxime Maria. Quamvis frigida, puella tantum tenues panties albas gerebat. Illa digitos pedals caedunt Germanos. Puella iecit in Yu-387 jet bomber, faciens fumum et cadere. Laetabundus exclamavit;
  - Gloria Magno, Russia communistica!
  Postquam shelling cessavit, bellatores de diis Russiae scribere perseveraverunt.
  Deo Magno Veles. Quam pulchra Rodnoverie - tot Deos. Omnes fortes, interesting, personalitates in creatione Mundi implicantur!
  Natasha nudis scripsit pedibus:
  Clarissimum signum Dei Veles est "caput tauri". Signum, taurino capiti simile, admonet Veles, Deus Slavorum, pecorum patronum esse. Notum est signum, saepius aliis adhibitum, diu omnes varias Sclavorum notiones de Dei potentia, etiam sapientia et magica potestate, hausit.
  Tum flavus Zoya manfit;
  Signum Dei Veles ab hominibus, adultis et iuvenibus amatur, feminas quae habent facultates veneficii allicit.
  Quicumque signum Veles gerit, ius habet ut praesidium potentem ab eo expectet ab influentiis magicis, suae magae facultates progressae, vitalis ac solutionis in difficili ambitu inveniendi facultatem.
  Plura de capite bullae adalligato.
  Lignum - pinus, nucis vel fraxinus (taxus), magici bacculi et ligaturae fiunt ex his speciebus
  Animal - alces, cervus, ursus, bos (tour), bos, serpens, lacerta (lacerta).
  Heraldry, obiecti - crines longi (capilli), barba et cornua
  Treba - cuprum (ut Deus prosperitatis et prosperitatis) immolabant, lanam et pellis, item kvass fudit, potus quos docuit homines ad unam fabularum praeparandam.
  Et post eos Augustinus equitavit. Igneus et discalceatus.
  Exercitus rubri Voronezh non reddit, et ei perdite adhaeret. Pueri et puellae hic pugnant.
  Puer undecim annorum Mosin diripiet apud Nazis. Nix pene liquefacta, luto plena. Puer nudis pedibus et brevibus est. Ita durescit et melius sentit vim terrae.
  Oleg Nazi pulsat et dicit:
  - Gloria Russiae!
  Post hunc est Margarita puella. Item nudipes in veste levi. Aetatis eiusdem cum Oleg Rybachenko.
  Etiam sarmenta bene. Ferit fascist et stridore;
  - Ad Caelestis Matris gloriam!
  Puer et puella hic fuerunt a primis diebus obsidionis. Ab decem annis iam periti pugnatores cum Nazis pugnaverunt.
  Quod non a sclopetis est ictus ictus.
  Oleg Rybachenko colonellus Germanus figit. Alluit nudum, perusta pede, et dicit:
  - Fiat lux Deorum Russorum!
  Margarita, hoc est terminator virginis confirmat;
  - Ita semper celebre!
  Et nudo pede mittet orbem ad proximam Samurai.
  Tum puer digitos nudos iacit. Oleg, Nazis disperso, pipat;
  - Hostes autem grex ad terram volavit! Sub ferro et igne pressi!
  Puer surculus bonus est. Hic cadit tribunus occisus. et post eum alius est; Satis adhuc Germani lacus et ipsi, utentes mercennariis, prisce vi expugnant. Multi eorum sub muro Voronezh perierunt. Attenuant ordines defensores.
  Sed exercitus Sovieticus non cedit. Voronezh adhuc tenens manum. iam decem mensibus oppugnatum est. Sed munitiones civitatis non dat.
  Mane Aprili, ver. Sordida. Sed sol tam lucidus et calidus est. Temperat.
  Margarita, haec puella crinibus aureis, grenade iacit nudo pede et rithimi canit.
  Puer Oleg quoque cantat et taedas nudis pedibus iaculatur;
  O Pushkin, ecentrici non est rectum;
  In vere aegrotare nolumus!
  Post, odor herbae recentis Mai;
  Poterisne pellere omnes stratum!
  
  Snowdrops vere florebit
  TESTA puritatem noctis habent...
  Mollis lumen parit somnium
  Iuvenis iterum tempestatem vult!
  
  Verno tempore frigora recedunt;
  Plumbum tormentorum malorum evanescet.
  Venatio gloria in saecula
  Ebibe dulcem virginis halitum!
  
  Ut est in iuventute, omnia denique;
  Sit autem iuventus naturae!
  Picus, scalpro;
  Tonitrua quassat, evomens antra!
  
  Verno murmure rivi Trititudo;
  Et musae sonant ut unda respersos.
  Hic baccae crescunt trahit -
  Ab pulchritudine cordis calefacit!
  
  Omnia in nostra regione pulchritudo est;
  Herba est holoserica similis in habitu dominae.
  Qualem caecitatem?
  Contendite contumaciter vivere in urbe!
  
  Quid opus est urbe et vico?
  Fieri, ut barbarus, ambula per silvam.
  Et si ninguit,
  Discalceatus ille ruit tantum arduus!
  
  Virga tantam tribuit potestatem
  Quod ut dii regnare possimus.
  Hic siligo aureum in agro;
  Ex icone vultus stricte lucet!
  
  Svarog Sclavyan Beatissime Pater -
  iubet pro fratribus amare et vivere!
  Quis est homo nobilis
  Post omnes, Creator ipse crucem accepit!
  
  Et acuet miles gladium suum;
  Quia vis est in vita!
  Dixit Dominus: Non dabo pacem;
  Etenim infernum, mihi crede, impotentia est!
  
  Non creditis ergo quod somnus est caelum
  Beatitudo enim est ratio motus.
  Et tu pugnare audes -
  Peccator veniam postulare!
  
  Quod si cederet,
  Virga ista juvabit, filio crede!
  Tolle pulverem et stercora de capite tuo;
  Quid facit querellas - id nego!
  . CAPITULUM #6
  Puer et puella dum canunt accendit. Fascistae pictae.
  Omnes aditus stratis cadaveribus. Copiae Russorum plurium impetum reppulerunt.
  Millia millium phalange post phalanx - heroibus nostris damnum multum!
  Puer et puella in ore, Nazis laqueo suspendet. Nazis Russiam debellare non potest, eos in frusta comminuere poterimus!
  Oleg Rybachenko generalem Germanum pulsando enuntiat et eum sanguinem vomere facit.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita incendens, ardenter canit una;
  - Patriae defensor! miles Perunov!
  Oleg Rybachenko, caesis hostibus, canit;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita grenade nudo pede, puerili, pissatur;
  - Heroes Russiae trepidi colligit!
  Et alio in loco, puellae Sovieticae pugnant in auto-100 sclopeto propelluntur.
  Tales sunt pulchri milites ab Elisabetha ducti.
  Quamquam Germani lacus sunt formidabiles et potentes.
  Ekaterina, nudis pedibus premens pyga gau- dii, perrumpit machinam fascistam et pipitat;
  - Pro sancta Russia!
  Elena quoque e sicciore parte hostem perforat. & infensi renidens, declarat;
  - Pro communitate!
  Nudo calce tundit arma.
  Euphrasia etiam nudis digitis concisa in hostem accendit;
  - Pro communitate sanctae Russiae!
  Et quomodo deridet!
  Elisabeth accepit et clamavit.
  - Pro USSR!
  Etiam ac sagittis quam...
  Puellae cantabant;
  Ucrainae et Russiae populi coniunguntur;
  Fratres Sclavorum amici in perpetuum sumus .
  V. Dóminus glorificátur nómine Dóminus.
  Omnes gentes mundi familia sunt!
  Hoc est quod pueri hic erant - heroici et fortes. Inter pueros auctorem et puellas auctorem.
  Puer et puella, Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in Monte Visokosnaya pugnaverunt. Quod Nazis capere non potuit. Iam dies XX Aprilis et dies calefiebat.
  Licet modus liis et anxius. In URSS, tumultus causa orta est per cruentam captivorum tumultum. Et apparebat tempus esse finitum bellum. Sed Wehrmacht voronezh capere pertinaciter conati sunt. Tametsi etiam exercitus tertii Reich iam proprie cruentis erat.
  Et premunt Nazis Voronezh ultimam virium suarum.
  Oleg Rybachenko adhuc puer tantum est, sed musculis valde prominentibus et flava.
  Cum bene quaesito iactu pulsat Germanus et fremit;
  - Gloria regi Joseph!
  Palit et Margarita, mirando pronunciando;
  - Et nova Mater nostra!
  Post hoc puella et puer etiam citius sagittare incipiunt. Sclopetis reload nudis digitis et metendo samurai.
  Oleg cantat pulsans et pulsans Nazis;
  - At mens verius nuntiata est... Atque ille impetus noster est fortis! Prope patriam extremam Orientis regionem. Offensio phalanx armatae!
  Margarita etiam humefacta, glandem cum glande accurate mittens;
  - Armati, concussa phalanx!
  Puer et puella magna cum fiducia pugnabant. Habent praemia.
  Primum baptismum ignis exceperunt cum Germani laqueum circa Voronezh obstringere conabantur.
  Illo tempore decem annos natos non solum conchas ad sclopeta Sovietica attulit, sed Oleg etiam se ipsum incendit. Nazi Howitzer et percussit. Accurate ostendens.
  Puer et puella per lentas probat. Sed Voronezh se non dedit. et pugnaverunt sicut fortes.
  Oleg Rybachenko interfecto Rolando canit;
  - Salve rex!
  Margarita adstipulatur;
  - Fortis dominator!
  Oleg Rybachenko, incendens, dicit:
  - Regnare gloria!
  Margarita, Nazi caedens, stridore;
  - Gloria nobis!
  Oleg jucunde cecinit;
  - In timore inimicorum regnate!
  Et puer nudo pede grenadens proiecit.
  Margareta confirmavit;
  - Tsar Orthodox!
  et puella quoque nudo pede grenade iacit!
  Magnum duobus. Pellentesque justo, tortor ac fringilla volutpat.
  Insani elementum, turpis elementum.
  Die XX mensis Aprilis oppugnatio Nazis repulsus est. Post hoc Nazis Montem Visokosnaya testae coepit. sed parum feliciter.
  Oleg et Margarita eruptionem fecerunt.
  Puer et puella discos acutos nudis pedibus proiecerunt. Percusserunt Nazis in gutture et pidunt;
  - Gloria Tsar Stalin!
  Tunc ceperunt destruere Nazis.
  Oleg accensus ad praefectus Germanicus. Percussit eum et corruit;
  - Pro novo ordine!
  Margarita fascist eruditionis habes. testa vitrea nudis digitis projecit ac diruit;
  - Novus ordo more antiquo!
  Oleg pissed iterum off. Novo immissus acus. Nazi in oculo impugnavit. Ac fremuit;
  - Ob res gestae tsarism!
  Margarita flavum genus exortum. Iactum digitorum suorum nudum dextrum in oculum percussit et pipiavit;
  - Decisiones Tsar Stalin in vita!
  Puer et puella simpliciter resisti non possunt. Ita fascistae opprimuntur. et quae sunt phaenomena. Nec Voronezh dederetur, quantumvis Nazis ad arcem hanc ruat.
  Oleg proiecerat fascist generalis et stridore;
  - Nostra pars fortis est!
  Margarita cepit ac etiam proiecit magna bulla et exsibilavit;
  Mundum custodit!
  Puer et puella vectum calce circa tela. Puer arcum nudo digito traxit. Sagittam excanduit igneo fine.
  Illa in loculos volitans cum conchis et bombs. Et omnia coepit frangere et detonare.
  Oleg exclamat:
  - Erit internitio! Primus motus meus est ultimus motus meus!
  Et puer emisit linguam suam.
  Iterum puer surculos et hit. Opera emendate. Nec Germani quidquam de eo facere possunt.
  Margarita item surculis et stridore;
  - Pro Russia! Sanctissima terra!
  Pueri ite sicut tsunami fluctus. Parvus, sed letalis.
  Natasha et turma eius etiam Nazis pugnant.
  Puellae digitos nudis tasque iaciunt et iaciunt. Tales sunt pugnatores bellatores.
  Tum alii propugnatores pugnabant.
  Pueri in Nazis incendunt et fremunt;
  - Pro communitate!
  Et fascistas linguas ostende.
  Seryozhka et Petka, duo pueri auctorem, Nazis e funda ceperunt et vapulant, et quomodo clamant:
  - Pro communitate!
  Et ridebunt!
  Svetka et Katya etiam incisa et purr;
  - Pro magnitudine URSS!
  Et futuis.
  Komsomol puellae etiam pugnant perdite.
  Et sicut alapam in Nazis e tormento. et omnes seorsum sufflabunt.
  Non, URSS confringi non potest. Nazis autem custodiunt venientem et venientem. Et proprie omnes aditus locorum suorum cadaveribus implent. sed pergunt perdite scandere.
  Sed die 30 Aprilis fascist Germania novam in Voronezh impetum fecit. Summa ictuum in monte Vysokosnaya cecidit.
  Oleg et Margarita pugnaverunt, nunc machina tormentorum utens. Puer et puella sclopeto vapulant. Pueri ad litteram nazis grassati sunt.
  Oleg, figens, cecinit;
  - O dolor quoniam non obstat!
  Margarita, Nazis riens, nudis pedibus feriens, strepebat:
  - Utinam tenebrae pecuniae!
  Puer Nazis affixit, pulsans per ordines, sumens et perdite elisos;
  - Flumen Danuvius et Tanais fluvius!
  Margarita jucunde cecinit;
  - Age, interim deambulatum!
  Oleg, Nazis opprimens, squeaked;
  - Noli Cosacum superare!
  Et puer emisit linguam suam. Ita coruscus et ieiunus est. Est puer terminator. Qui machinae sclopeta scriptitant. Et quod non glans, in loculo.
  Tsar Nicolaus II auctoritatem suam propter bellum cum Iaponia maxime amisit. Accuratius ob infelicis cladem. Nam quis deserunt! Non monstrum inferni!
  Quam Asiam, quam Russi semper vicerunt! Habens etiam numerorum excellentiam.
  Hic autem, Generalis Chuikov ad caput Voronezh est. Pellentesque finibus tempus quam ac rutrum. Dabunt neque dant.
  Oleg Rybachenko machina gun pervenit et fremit:
  - Furens aper, turbo irruens!
  Margarita studiose fovet;
  - Pulchra sententia! Vera dicit!
  Puer et puella simpliciter resisti non possunt. In eis visibile est scintilla ingentis ingenii.
  Oleg decedit Nazis et quaerit puellam:
  Cur scelerisque delectamentum esse putas?
  Margarita respondet risu:
  Scelerisque est quia!
  Oleg giggled et cooed;
  - In nomine matris Russiae, mater fiat pulchrior!
  Margarita giggled et yelped;
  - Certus erit!
  Puella quasi machina tormentarii Nazis abscissa est. Tantum habet venustatis. Formam pulchritudinis.
  Mons autem Vysokosnaya perfecte munitus est, et locorum dominatur. Non tam facile Nazis tradetur. Sovietes desperatione pugnant, sed solertissime.
  Obsidione iam fere anno geritur. Aliquando autem involutae cum cibo et munitione penetrant. Ita civitas munita tenet. Nec desistet.
  Etsi Georgy Zhukov aliquanto sero fuit. Id quod Tsar Stalin cogitat. Aliquid ancipites duces habet.
  Oleg propagines quinquaginta Nazis e machina tormentarii erupit et dicit:
  - Nemo nos prohibebit! In conatu patriae servire!
  Margarita, fusa, squeaked;
  - Et nemo vincit!
  et emicabat bellator dentes suos margaritis.
  Oleg iterum accensus et editus;
  Lupi albi sumus!
  Margareta respondit:
  - Non magis tigris!
  Et iterum puer et puella iaciunt. Constat eos vincere Nazis non posse. et nulla vis infringat.
  Oleg ignes ac fremit;
  - Ta-ta-ta machina tormentorum dicit!
  Margarita stridore respondens;
  - Ego machina tormentarii opprimam, inquit!
  Et puella et puer contra Naziseos colosseam vim et firmitatem voluntatis demonstrant.
  Proelia in mari sunt cum Nazis atrox.
  Ibi praedo totam classem antecedit. Et sunt tantum puellae in ea. In brevibus bracis discalceatis et paramentis.
  Puellae circum navi currunt. Omnes tam pulchrae sunt. Capilli flavi, sole infecit, pellis obscura est, sient. Pulchri- tudines splendidas.
  Ac circum rosea calcibus micant.
  Veronica, lepidus flava lintres, puerum casulam quaesivit;
  - Quid Yulia, pugnam times?
  Cameram puella elidit in responsione:
  - Ita, pugnam somnio!
  Veronica giggled and remarked;
  - Sed a Nazis capieris, et nudas calcaneos tuos friges.
  Puella nudam aspexit, perusta crura, strinxerat;
  "Dolor me non terret!" Vera sum ferox Amazon!
  Veronica dixisse:
  - Quindecim mox eris. Mox nupsit! Quid de somniis?
  Juliana respondit sincere;
  - Princeps volo!
  Veronica grimaced.
  - Princeps?
  Dixit puella;
  - Princeps elf!
  Veronica admiratus est;
  - Placetne tibi elves?
  Juliana adnuit et usque exsiluit;
  - Utique faciunt! Inexpugnabiles sunt!
  Veronica subrisit.
  Quid de hominibus?
  Puella irata pede nudo impressit calefacto navi;
  - Non! Viri tam sordidi, pilosi, foetidi sunt. Et elves tam pulchrae, mansuetae sunt. Facies habent sicut puellae, ita bellus. Pedes teretes et minime pilosi!
  Veronica libenter assentitur;
  - Dryades vere nice sunt.
  Et puella nudo et decorum pede pressit insectum. sibilus;
  "Miser, heu, cum hominibus agendum est. Ac turpis ut!
  Iuliana risit et dixit:
  - Sed quid. Cameram pueri valde bellus. Non formosos homines adultos. Cum capilli in faciem creverunt, tam foeda est.
  Veronica concordat cum hoc:
  - Abominatio! Iuvenes pulcherrimi sedecim. Iam satis amplae sunt ut feminae placeant, sed nondum pilosae sicut latinae antiquiores.
  Iuliana giggled et stridore;
  - In genere, pueri certe iucundi sunt, cum cum eis oscularis, et blandiuntur... Sed aliud solum terret! O semper in adulescentia permanere!
  Luculenter Veronica dixit:
  - Eris in proelio! Simul crescite!
  Iulianus respondens cantavit;
  - Puella semper iuvenis erit;
  Non ruunt germinare...
  Esto salsus, audax, sonorus...
  Certandum est vobis, ita pugnandum est!
  Numquam scire pacem
  Clama et ride de loco!
  Et erit clockwork puella
  Percutiant centum quinquaginta.
  Veronica impressit nudum pedem et expressit;
  - Iuvenis aeterna esse potest! Summa est ratione credere, non Deum.
  Praecesserat, Germanus eversor. Statim puellae ruunt, calcibus nudis micantes ad tormentum pollicis decem. Coeperunt indicare hostes.
  Cito et concorditer fecerunt puellae. In genere, est pulcherrima cum sola puellarum cantus constituitur. Et sunt omnes nudipedales, curvos, modo mirabiles.
  Ostendunt sclopetum et quomodo Rolandos percuterent. Simul excidit nudo pede requieverunt.
  Proiectum volavit et percussorem percussit. Tanquam jaculum percussit. Navis quatitur. et praedo sauciatus est. Puellae sclopetum reload coeperunt. Acriter excanduit.
  Veronica eliditur;
  - Pro fide, rege et patria et USSR!
  Et quomodo salit...
  Juliana tweeted:
  - Hitler bellum esse putavit, tormentum ex ... on!
  Et puella tollet et ridebit. Dentibus nudum, margaritarum colorem. Et ipsa catuli bellus est. Et nudo pede frustum lapsi glaciei cremor fricabit.
  Veronica expressi et cecinerunt;
  - Conscientiae captivos! Facimus vos gratis!
  Puellae in choro quomodo edam.
  Tela petens, rursus percussoris exusta est. Hoc tempore exactius etiam fuerunt. Et vas nazis scinditur et mergi coepit.
  Clamaverunt puellae, nudis cruribus vellicantes. Tale est jucundum.
  Dum otium duravit, puellae de diversis rebus scribere volebant. Praesertim Natasha digitos nudos de AI inscripsit, ubi Port Arthur numquam captus est.
  Ita Rozhdestvensky turmae ad portum devenerunt. Coniunctis in Russia, licet debilitavit, turmae Pacificae. Urbs enim tantisper obsessa manebat. Sed nescio quo facilior. ET ADIECIT SPE.
  Oportuit autem Linevich motum expectare. Trans-Siberian throughput auctus ad viginti echelonas per diem. Russiae exercitus et colossicus in robore convenerunt.
  Tempus itaque est movere et vincere. Sed ut vincat, non est necesse hostes praevalere. ut probat Alexander Suvorov. Hostem minore vi vincere potes.
  Sed estne miles Russicus peior quam Iaponica unus? Nihil deterius, etiam melius.
  Et vasa Mosin certissima et practica in mundo est. Illa etiam in Magno Patricio Bello productione facta est. Nihil itaque ut.
  Nisi fatum esset, quod, quasi ex industria, plures causas contra Russiam tsarist deducerent. Heu, hoc est, utique iniquum. Russia ad apicem imperii pervenit et declinare coepit. Et quare necesse est ad superiores potestates?
  Horum autem aliqua vis est quae destruit imperia. Ex Persis, Macedonibus, Romanis, Arabicis, Turcis, Hispanis, Britannis et aliis. Memorare potes Genghis Khan et Tamerlane. Nemo omnium rerum potiri potuit. Imperium Mongol amplissimum probabiliter est, quamvis post mortem Genghis Khan monolithicum non fuit.
  quamquam probabiliter maxima Britannia fuit. Nunc ex coloniis tumescit et Russiam manibus Iaponiae prohibere conatur. Sed Britannis non laborat. Portus Arthurus incorruptibilis fuit. ut monolithus se tenet.
  Puellae, utique, aliquem aggressorem in cornibus semper calcitrare possunt.
  Fine Maio, iterum Nazis Voronezh expugnare prorupit. inferrent venimus.
  Oleg et Margarita cum tormentis machinis optime laborant. Jaculantes.
  Oleg quaerit puellam continuans igni;
  - Quid censes, Spartak bonum an malum est?
  Respondit Margarita, denudans faciem suam;
  - Puto plus bonum quam malum!
  Oleg, e tormentorum machina iecisse, annotavit;
  "Sed Roma erat magna culturae. et si vincuntur barbari, quid tum?
  Margarita giggled fecit duos ordines Naziseos, et respondit:
  - Magnum fortasse!
  Sibilavit et notavit Oleg;
  - Non omnia tam purpurea ut videtur! Vae, non omnes!
  Margarita logice dixit:
  - Sed omnia sunt optima! Roma a barbaris deleta est. Sed postea ex situ ruinae orta, cultura magis aucta et validior. Forte ita factum est ut progressus tantum citius evolvere inciperet.
  Sibilavit Oleg aliquot ordines, ope machinae sclopetorum erumpit, et diruit;
  Profectum nostrum nemo prohibere potest!
  Puer nudo pede grenade iacit. Hostem oppressit.
  Margarita etiam digitis nudis pedis munera mortis eiecit et gigglavit;
  - Qui subsistit, levificetur;
  Puer Oleg Rybachenko iterum bombam homemade nudo pedum filiorum iniecit. Nazis ita feritur, ut non satis videatur. Puer pipiabat;
  - Pro primordiali Russia!
  & linguam suam ostendit.
  Margarita dimidia phalanx Nazi phalanx cum machina sclopeto falcavit et diruit;
  - Sit benedictus Tsar noster Joseph Stalin!
  Et iterum nudo pede mittet donum mortis.
  Germanos Oleg falcationem cecinit;
  - Puer sum bellator...
  Hoc Margarita nudo pede nixa tremens, tasque tam docte jactavit;
  - Ego autem sum bellator a Deo.
  Oleg, scribens in Nazis, quaesivit;
  - Quid est Deus simile?
  Margarita pressit et respondit pulsans Nazis, et tunc nudo pede proiciens donum mortis;
  - Nescio! Ipse ego non intellego. Mulieres foedae. Et hoc, quod honestum est, abominabile et malum est.
  Oleg annuit concorditer, nazis riens:
  - Post quadraginta annos foeminae feminae sunt! Ego vere non amo eos. Mulieres in iuventute sua sunt valde venustas, contraque aetatem, quae eas corrumpit!
  Margarita ardenter canebat, nudam grenadem cum cruribus parvis;
  - Heroismus aetatem non habet! In corde iuvenis amor patriae!
  Oleg quoque in Nazis urens cepit eam et diruit;
  - Potestne vincere margines spatii! Ut quisque beatus in terra!
  Hoc vere est quod suus 'similis esse in spatio! unde tam immensa distantia.
  In Russia Soviet, consilia volatus ultra aerem iam crescendo sunt.
  Sub Tsar Joseph Stalin, scientia celeriter exculta est. Imperium Sovieticum antecedens potestas in mundo futura est. Et Britannia terram amittit.
  Margarita expressa cum smirk. Iterum jecit grenadem in crure decoro, sicut princeps, et stridit;
  - Nos primi erimus! Russia talis est - Pallas fatum!
  Oleg dixit in molestia:
  - Cum tandem Georgy Zhukov nos remittit. Nullam ut lobortis nisi. Sed peculiaris comitatus nobis commeatus attulit!
  Margarita emicabat margaritae dentes et stridebat;
  - Terret magis ac magis Rolandus turmas! Donec tandem vincamus!
  Oleg tulit eam, amputavit funiculum Nazis, et exsibilavit;
  - Imperatoria vexilla! Fiat etiam Russia in Sinis!
  Margarita pipiabat rictu dentium;
  - Omnia pulchra erunt!
  Et iterum nudo pede grenaden iacit ... .
  Oleg, nazis stridore, stridore;
  - Victoria prope est!
  Margareta confirmavit;
  - Fiat ita!
  Interea Nazis in Caucasum erumpere conatus est. Proelia ferocia ad Sukhumi urbem explicata sunt. Quin et huc adductis praelia saeva cruentus.
  Nazis ad oleum Caucaseum ruit.
  Puellae ab eversore "Victoria" pugnaverunt. Bellatores pulchri erant seminudi, praesertim cum aestas in tantis latitudinibus calet et discalceatus. Nam cum puella minimum vestium habet, ea minime vulnerabilis est.
  Veronica apud Nazis proicit et nudo pede grenade iacit. Et crus puellae tam certum est.
  Nazis in omnes partes volat. Clamant et cadunt.
  Iuliana quoque pede nudo grenade iacit, et Nazis cadit. Et virentes surculos, cachinnantes;
  - Consurgemus pro Tsar Joseph Stalin!
  Ignem ducens, et venustam Annam. Puella pulcherrima, in sola subligar. Ipse autem Nazismum devolvitur, dicens:
  - Noster Tsar Joseph Stalin magnus erit!
  Julianus, Nazis caedens, confirmat;
  - Necessarium erit!
  Et grena volat nudum pedem.
  Mira sunt puellae supermen.
  Hic est unus ex illis amplissimus et longus: Angelina.
  Et talis rufus... Vestem suam exuit et nunc in sola subligar pugnat.
  Et quantum pectus habet! Ut sumen optimum bubalum, cum uberibus magnis fraga.
  Haec puella est, vera equa. Et homines valde amat, sed constantiam non tolerat. Cur non amat? Suus 'ita delicatus cum guys spargat apud te.
  Angelina fremit, et totum tasque injecit antris, Sibilat;
  - Gloria Russiae et Tsar Joseph Stalin!
  . CAPUT VII
  Puella phalanx frigus est. et exuerunt vestimenta sua, et omnes nudaverunt pectora sua; Pugnant tantum in tenui panties. Et quam formosa est.
  Quid melius quam nuda corpora femina posset.
  Tota phalanx ac.
  Et Nazis ruit, aditus ad stationes militum Sovieticarum cum eorum cadaveribus gestans.
  Cum Passione Veronika dicit, Nazis falcationem:
  Dii nostri proficiscuntur!
  Juliana nudis pedibus projecit donum exstinctionis, et confirmata denudans dentibus;
  - Dii Russici - Dii Belli!
  Anna, ignemque cibumque ducens, latrante;
  - Pro Russia pugna et noli timere!
  Et virides oculos despiciens!
  Angelina cum nudis calcibus totam thecam explosivam misit, duas partes Nazis tollens in aera, et rugit:
  - Imperium tsarist frangi non potest!
  Veronica ardenter exsibilavit;
  - Genus nostrum aeternum est!
  Iterumque grenade nudis pedibus proiecit.
  Iuliana incendens tasque cum inferioribus membris proiciens, sibilabat denudans dentes suos;
  - Et mors non bis accidit!
  Anna, incendere, elisum;
  - Sapientia antecessoris nobiscum sit.
  Et iterum grenade nudo pede volat immissa!
  Angelina accepit et stridit denudans dentes suos;
  - Ius trinitas et haec lex!
  Et misit totam capsam explosivam plenam.
  Veronika respondit furore nazis ex agro verrens:
  - Russia aeterna, sicut Ucraina cum parte Russiae!
  Et iterum quomodo nazis vapulat.
  Juliana, fusa, squeaked;
  - Nostri non tolerabunt!
  Etiam ac magna in arcu sollicitudin sagittis.
  Anna cepit et risit. Sarcophagum Nazis inrupit. Illa fortiter pressit et pressit;
  - Regnabit Russia in Sinis!
  Angelina rabie ac trepidatione declaravit;
  - Et ne tradas unciam terre!
  Puellae omnes in Nazis phalanx stupent.
  Puellae in tantum tenues subligar scripturam compleverunt, et punctim expresserunt;
  - Utinam Russia et eius dii glorificentur!
  Augustinus auctoritative affirmavit;
  - Nihil melius quam fides Omnipotentia Russorum!
  Svetlana logice mussat:
  - Et nos non in lucem aliorum Deorum venimus! Nos Russis invicti sumus!
  Et omnes quatuor puellae iecerunt manus suas, clamantes;
  - Gloria Russiae et diis Russiae!
  Puellis utique pugnantibus impetu et habitu. Et penitus Nazis opprimunt.
  Imo tales Sukhumi non cedunt.
  Et fortes gubernatores Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in caelo pugnant, aces nightmaris.
  Anastasia Vedmakova Nazi planum abscidit, fumum fecit, et decidit.
  Puella dentes denudans canebat;
  - Super milites sumus!
  Bullam nudo calce premet.
  Akulina Orlova etiam ad hostes slams. Et ipse currus Germanos subvertet, proprie eum opprimens. R. Et rugiet;
  - Pro sancta communitate!
  Interim Nazis Sukhumi oppugnaverunt.
  Cohors, constans tam pedibus nudis ac seminudis puellis, directio periculosissima obtexit - Montem Aquilae nidum.
  Puellae efficacissime pugnaverunt. Tota pulchra, gracilis, athletica.
  & nudo pede micant. tasque nudo corpore proiiciunt. Omnes iusti sunt amabiles et venuste.
  Sed vero, cur puellae vestimentis indigent? Nuda, multo pulchriora, pulchriora, blandiora.
  Et nudis pedibus volo osculari, calcibus rotundis placet. et omnem digitum lingent.
  Dirigens et iaciens grenade nudo pede, Veronika dicit:
  - Pedicabo te, noli te verberare!
  Hic Juliana, affixo Nazis, et mittentes grenade digitis nudis, prostravit;
  - Noster inflexibilis spiritus Russicus!
  Et risit puella teenage ... Putabat quomodo puer bellus crus titillabat. Nam pellis sensitiva mulierum est grata.
  Cana quoque Anna grenade nudo pede proiecit. Nazis dispersit, et diruit;
  - Pro sacrosancta Russia in mundo.
  Et sanus et potens Angelina sacculum explosivae in Nazis nudo calcibus eiecit et gurgivit:
  - Pro nostra gloriosa victoria!
  Veronica turn dedit. Nazis illa jecit, et diruit;
  - Hoc nostrum est officium!
  Juliana nudo pede iacit grenade et crocitans;
  - Et implebimus illud!
  Anna aliquot Nazis, pipiabat;
  - Via Russica ad victoriam!
  Angelina iterum in Nazis suggillationem emisit grave;
  - Et feremus!
  Tamen in aestu puellae tunicas suas exuerunt. Multo sunt ergo pulchriores cum torso nudo. Et sient, ac lacertosi. Corpora dejecta sunt modo ferro.
  Quam mirae puellae cum nudae sunt.
  Et vestibus non indigent.
  Veronika lacessit nazis massam et stridore;
  - Celebris esto nostro Russia in omnibus seculis!
  Yuliana cepit et in nudo pede grenade imposuit et clamavit:
  - Pro nostro territorio!
  Hic Annam cepit ac tunditur, furit;
  - Pro aeterna et humana!
  Iterumque grenade nudo pede volat immissa.
  Sic et Angelina cepit. Grenadum fasciculum decidit. Nazis partem excussit milUa. Et cecinit:
  - Vola in caelo, lude cum sole - cupio in aeternum!
  Quattuor puellae pulcherrime verberant. Integer ac tincidunt ipsum. Quam blande micant nudos pedes tasque jactantes. Quam pulchrae puellae sunt in bello.
  Et Rolandus miles massa fusca super eos innatat. Nazis et earum piscinae et aeroplana per milia moriuntur, sed adhuc non cessant. Scrofa te et cochleae. Pugnatum est acriter.
  Veronicae surculi apud Nazis et pipat;
  - Nostra Russiae electio est honor et materna!
  Iuliana, in hostem inflammata, dentibus denudat, quae clariores margaritis marinis scintillant. Et dicit:
  - In omni saeculo fuerunt heroes et erunt!
  Tunc puella cepit et denudavit amplius dentes suos.
  Igneus Anna virumque ferens in hostem, Striduit;
  vinci non possumus! Russia ad genua noli adducere!
  Rursumque bellatoris grenade nudo pede proiecta volat.
  Mortiferam et homicidam nudo pede movet Angelina. Dentes denudans sonat;
  - Credo in Paradiso erimus!
  Victoriam obloquitur mulier heroica;
  - Non! Non in paradiso, sed in tellure tellure sempiterno vivendum, qui verus et carnalis paradisus fiet!
  Et gubernator puella funestissima fragmentum bomb pede nudo iactavit.
  Veronica dixisse:
  Sapiens dux es...
  Nudo quoque pede ferebat perniciem immissam.
  Juliana pressit et vicem dedit. Nazis occidit. dentes magnos denudans, puella strinxerat;
  - Nolo esse anum! Vivamus ac semper velit!
  Anna quoque nudo pede grenade iacit, et dubiam rogat flava puella puellam;
  - Placetne tibi noster mundus?
  Juliana incunctanter respondit;
  - Bonam opinionem! Praesertim aestate! Solem et ferias amo!
  Annuit Anna libenter cum hoc;
  - Aestate certe bona! Quam bonum est iuvenibus!
  Iuliane ira respondit:
  - Esto et aestas aeterna, ut in Africa! Africa nostra erit!
  Angelina dolium explosivum nudis cruribus muscularibus eiecit et dixit:
  - Fiat ita! Et in omni tempore.
  Ordines Naziseos extenuabant, et erant plane e vapore currentes.
  Et prope Sukhumi, copiae Sovieticae Nazis oppugnare conati sunt.
  Excalceatis phalanx, in curtis ac paramentis, primus pugnam iniit.
  Nazis exercitum iam superioribus proeliis quassatum formosas triturare coeperunt.
  Imprimis bellatores pugnas invadunt. Grenades nudis pedibus prostrata ad Nazis volavit. Acerrimae erant. Et ipsi milites Russici tunicas suas acceperunt et proiecerunt. Nuda-cised manere.
  Ita fere omnino nudae puellae ferire non possunt. Cum pellis muliebris nuda est, glandes eius non capiunt.
  Veronica grenade nudo pede iacit, et pipiabat;
  - Vindex ero!
  Et quassat albos crispos capillos.
  Iulianus quoque non simplex est. Lupanula in Nazis. Tum vero nudo pede grenaden iacit, et clamat;
  - In nomine sancte, Tsarist Russia!
  Rursusque papillas murice plenas excutiet ubera. Ac renes puellae graciles sunt.
  Praeterea cana Anna ruit in pugnam. Tam micans et reciprocus puella. Quomodo nudo pede grenade iaciat. Ita Nazis in omnes partes disperget. Et volvunt quasi addictum.
  Accendit puella et stridore;
  - Pro Tsar Orthodoxo Stalin et Russiae di!
  Angelina quoque vapulat. Et cista testarum nuda proiecta, potens quasi equus captura avolavit. et multum confregit in Nazis.
  Puellae plerumque nudae et discalceatae sunt eximius. Sed in brevibus, positione currens vel frigidior est.
  Et fragum papillas, sic nitida!
  Victoria grenadem etiam cum libris coccineis suis deducet et Nazis volet percutiet. Ecce puella est. Ac potissimum hastati puellarum praefectum eversorem. Nec non in panties.
  Nudaque pectus quatit. Quae tam pulchra et parum pudici.
  Veronica cepit et nudo pede grenade proiecit. Interrupit Nazis molem et diruit;
  - Aerobatics for boarding!
  Yuliana quoque in nudo crure grenade sollertissime iactavit, et stridavit, metendo Nazismum;
  - Subridere et concutere nostrum ictu!
  Tunc quomodo dentes scintillant.
  Sic Anna cepit ac futuit. Multum fascists exortum. Et quomodo fecit.
  Et quomodo cum nudo pede grenade deducas. stridore;
  Servi non sumus!
  Tunc ridebit, et linguam suam ostendet.
  Angelina prehendit et pipiat rabie rabie conspuens in hostem;
  - Sum frigidissimus frigus.
  Et nudis cruribus bombam gravem dejecit. Sumpsit et coortus Nazis concidit.
  Veronica quoque fusca hordei adsumet et malleum. * et ossa eorum contrívit.
  Puella cepit et pipiavit;
  - Nos omnes opprimemus!
  Et iterum lethalis et unica grenade e pede nudo fugit.
  et contere Nazis. Et cur ad terras Russicas, Sovieticas veniunt? Omnia huc pertinent ad Russiam vel USSR.
  Juliana nudo pede emissa grenade suo cantavit;
  - Gloria magna Russiae! Non opus est nobis Duma rei publicae! USSR opus est!
  Anna Rubrum aggressively ostendit:
  - propugnator ero.
  At grenade nudo puellae pede proiecta omnes sternet. Caro tantum cruenta manebat.
  Sed Angelina cepit et corruit. Fasciculum pugnatorum occidit. * et rapitur sicut angelus mortis.
  et missa Nazisei mortuus est.
  copiae Russorum Nazis undique premebantur. oppresserunt et oppresserunt.
  Manus pugnat. Russici milites Nazis in bayonetis confoderunt. Mosin diripiet, licet evasit, mira clava est. Quae cranium effodiunt. * et ossa confríngere.
  Sed puellae cum gladiis maxime pulchre pugnant. Praesent magna. Praesertim cum nuda pectora flectant.
  et papillae ita sunt carbunculi et scintillantes. Vis igitur illos intueri et deosculari.
  et osculum non-sistendum.
  Puellae cum furore pantherarum esurientium pugnant, qui agnos vident. Eos torquet et pellit.
  Veronica, Nazis fusa, stridore;
  -Mors pro morte!
  Yuliana, nudo pede grenade iacens, addit:
  - Sanguis pro sanguine!
  Anna, Nazis riens, stridore;
  -Oculum pro oculo!
  Citreum quoque nudo pede proiecit. Illa validior erat omnibus et discerptus aplomb.
  Et hic venit Angelina. Totum dolium, cum explosivis letalibus immittet, hostes tere.
  deinde, ut cantat;
  - Ego sum elephantus nudipes et frigidissimus!
  Puella vere potens est. Crura eius et fustibus similes sunt. Quam inguina movere nazii. Quinque metra illa sursum volitabant. Irruit quasi catapulta de lapide emissa. Accuratius, probabiliter ex catapulta lapideo!
  Victoriam, phalanx dux, apud Nazim aciem accendit. Quædam ex fuscis bellatoribus metit et diruit;
  Pro Sancta Russia pugnabimus.
  et genu nudo perusta, quasi ad mentum moveatur. Hostium maxilla frange.
  Victoria excitatur....
  Juliana ardenter dicit:
  - Erit Tsar Joseph Stalin, maximus Tsars Russiae!
  Et tota phalanx dimidiae nudae, nudipedalis puellae, quomodo latrare in summitate pulmonis, Seres exterminans.
  - Fiat ita!
  Quo tempore etiam aliae puellae Nazis oppugnaverunt. Sed Nazis etiam fortes pugnatores et bellatores habent.
  Lacus Gerdae turba cum vehiculis Sovieticis proelium iniit.
  Germani ultimam pressionem tormentorum brevi dolio inter se utebantur.
  Novum sclopetum habebat qua- les 88 millimetrarum et rostrum velocitatis 1,700 metrorum in secundo. Eius ope omnia vehicula Sovietica ex longo intervallo transfigere potuit. Forsan nisi Isov super-gravis est. Sed transfigi quoque possunt paulo propius.
  Germani milites currus cum armis frontalibus excellentibus imponunt.
  Soviet T-34-85 et sic longe rare T-54 conatus est appropinquare Germanis, et dispersus est proprie minatus arietis.
  Gerda in piscinam Sovieticam accensus. Turrim deripuit eique pipiavit;
  - Quid in tigrides incurrere?
  Carola etiam globulum schoham cum nudis digitis pressit, et spressit:
  - Simus pugiles mundi!
  Aliquam ac finibus lacus.
  In Russian et Christina eruditionis habes. Novissimum sclopetum automatiense erat, et duodecim ictus per minutias accensus est.
  Puella crinibus aureis expressa;
  - Nulla claustra bellatoribus Russicis!
  Magda aurata crine etiam piscinam Sovieticam confregit et dentes denudavit;
  Sum fortissimus fortium.
  Puellae iratae sunt. Sequitur bellum, et sequitur. Et quando eiectae vincentur? Quousque interficiam? Iustus guys lenta.
  Puellae autem Russicae id habent quod indigent.
  Exempli causa, Germani membrum in hieme Komsomol cruciaverunt. Primum demitte puellam in frigido.
  Gerda primum tunicam pellibus avulsit. Tum una cum Charlotte ocreas suas tollere coepit. Sed calcei tarpaulin sunt et addicitur. Vestigia pensa.
  Tum Gerda tunicam Komsomol et tunicam cultello scidit. Relicto tantum fascia. Secavit anhelat.
  Charlotte retinxit capillis flavis puellae Komsomol. Deinde Gerda et Charlotte in bikini erant, Komsomol membrum discalceatum et in balineis sectam duxerunt. Tres puellae nudis pedibus in amarum frigus fugerunt. In Komsomol puella fortiter se gessit. Et cucurri duabus horis. Etsi non velot duas tigres. Tibiae puellae Russicae rubuerunt et caeruleae ex frigore conversa sunt.
  Tunc Gerda eius et Carolus eius a tergo ligati sunt et in eculeo induti. In dolore tremuit puella Komsomol. Incumbere coepi. Gerda eam scapulis traxit et circumvolvit eam. Okhnuv a dolore, membrum Komsomol in eculeo erectum, articulos suos torsit.
  Pedes nudis puellae Russiae in nervum conglutinatae sunt et onus pendere coeperunt. Carolus stipes primus onustus.
  Komsomol puella ingemuit, sed deinde dentes eius compressit et obticuit.
  Carole et Gerda cito ramis fregerunt. Membra Komsomol sub pedibus nudis posita sunt et incensa.
  Ita interesting est ut nudis calcibus frigescant. Mauris et ipsum mauris, et lacinia tellus.
  Flammae lingebant plantae leviter asperatae puellae Komsomol, frixae shish kebab odoratae. Nam cursus dolor ex, sit amet gravida est. Komsomol membrum contremuit, sudor ab ea stillavit, puellae molliter ingemuerunt. sed magnae voluntatis conatu atrox detinebantur clamores.
  Tum abiegnis ramis verberare puellam coeperunt. Utriusque Gerda et Carolus totis viribus vapulant. Pellis etiam in dorso puellae erupit. Mixto sanguine, sudore. Fascia eius avolavit, in ignem decidit et pedibus nudis calorem addidit.
  Gerda super incumbens et mixtum sudore et sanguine lambebat. Voluptatem ea ipsam laudantium.
  Andrea Komsomol membrum in cista strinxit. Et tunc puella apprehendit pugnum suum in plexu solari. Tum sub pedibus nudis membri Komsomol ignis ramulos adiecit cana-diabolus. Odor ustionis validior fuit.
  Gerda exsibilatur in ira;
  - Loqueris!
  Pectora Carolus durius exsibilat et exsibilat;
  - Desine mutum ludere!
  Gerda ramum ardentem ex igne arripiens et nudum cistam puellae Komsomol attulit.
  Sic vellicavit, et fulvum caput in latus inflexit.
  Charlotte risit ut diabolus.
  - Spectat ut puella parata est!
  Gerda giggled coepit suspendere in facie et collo membrum Komsomol. Sana erat et cito convaluit. Tunc flava terminator flammeum ramum ab igne sumpsit et ad teneram faciem captivi attulit. Puella restitit et vellicavit.
  Gerda labella lambit et exsibilat;
  - Dicesne pulchritudinem?
  Komsomol membrum questus est:
  - Occide me! Noli pati!
  Gerda gravissime respondit:
  - Non! Diu eris excruciaberis, et usque ad finem torreberis.
  Carolus dixit:
  - Vel da hominibus. Adhuc virgo est, et multum nocebit cum illa.
  Et exclamavit Komsomol membrum perdite;
  - Facere non! Non dicam tibi usquam!
  Gerda suadet:
  Pectus eius ardebimus?
  Carola caput movit.
  - Non! Efficacior est via ad informationem extrahendam.
  Gerda adnuit.
  - Ita premat arteriam in collo. Ad zonam relationem formandam, et omnia nobis narrabit quae scit et quid ignorat!
  Andrea giggled and remarked;
  Cur ergo eam torquebamus?
  Gerda honeste respondit:
  - mere pro ioco. Et iam.
  Blonde terminator manum in collum membri Komsomol posuit. Revolvit oculos suos, et factus est sicut piscis mortuus. Gerda firmiter dixit:
  - Ubi est pugna?
  Tardissime Germani progressi sunt. Lutum ac tabem retardarunt. Proelium ostendit efficaciam novi maximi pressurae tormentorum ex longissimo intervallo T-34-85 percutiendo principalem piscinam Sovieticam, sicut et IS-3, et IS-4, in primis T-54s.
  Gerda, e longinquo, notavit;
  - Novum telum multo commodius est.
  Carolus cum hoc consensit:
  - Ne hostis accedat!
  Kristina, premens globulum globulum nudis digitis, piscinam Sovieticam excussit et grundivit:
  Etiam sed enim dolor. Simpliciter apparens! Nihil igitur cessabit, et fortes confringet!
  MagDum rationabiliter dictum est;
  - Atque animum advorte! Nempe colossici sui irascibilis!
  Puella etiam digitos nudis pedibus in globulis gaudii pressit, piscinam Exercitus Rubri feriendo.
  Gerda figens, puellas rogavit;
  - Miror ubi Russi tantam habent contumaciam. stant similes fiunt ex Titanibus. Et dare nolunt.
  Carolus irridens addidit:
  - Et non dant. Post haec, vere fortissimi homines! et populi sunt inflexibiles!
  Magda giggled, denudans dentes, radiantibus oculis, ut sapphiri, ferebat;
  - Gloria magnae Matris nostrae!
  Christina molestia sibilabat;
  - Non dolet Londinum accipere!
  Gerda giggled suggessit:
  - Quid, quas ideas habetis? Pacem cum Russia facere?
  Charlotte in Stalinistarum accensus, per turrim machinae Sovieticae erupit et diruit:
  - Non! Pax est de quaestione!
  Kristina etiam piscinas Exercitus rubri verberavit et suggessit:
  - Non potest esse quaestio de induciis?
  MagDus concrepuit in concordia;
  - Ita, temporalis relaxatio. Ad occidentem vertere.
  Gerda missile proiectum notavit;
  - Est possibile. Temporaliter pacem cum Rutenis faciunt, et ipsi in Britanniam movebuntur. Et tunc non diu Londinium cepimus!
  Charlotte giggled and suggested:
  - Moscuam ducamus et nemo in mundo nos obsistit!
  Christina, cum rictu de dentibus pardorum, emisit;
  - Nemo, nemo resistet umquam!
  MagDs ira feris exprimitur;
  - Non, montes aurei non erunt! Et erunt saxa adamantina!
  Gerda dentes denudavit et stridit, currum Sovieticum quasi cristallum malleo comminuit;
  - In societate consumenda - plena conviciis!
  Iterumque emicuit puella dentis, quae scintillant clariores margaritis. Gerda amare tormenta et tormenta.
  Hic, verbi gratia, auctorem sumpsit, et vivum in aqua regia dissolvit. Istae sunt inclinationes eius. Et tormenta excitaverunt eam. Komsomolskaya Pravda, exempli gratia, postquam omnia utilia indicia exantla sunt, igni flagrare coeperunt. Ad litteram frixum pectus vivum. Et tunc abscisi piperati et comeduntur.
  Ita Carolus et Gerda in cannibalismo versati sunt. et membrum Komsomol vivum ederunt. Et hoc tam rude et non aesthetice placet. Maxime autem dolet.
  Finge puellam, nondum occisam, frixam, et frustam ab ea abscisam. Deinde tinctum in liquamine et comeditur.
  Gerda et Carolus etiam carnem humanam comederunt. Proluvies habebant et puellae expulerunt. Habui me in sentibus succurrere.
  Et ille cannibalismus punitur.
  fortes et pueros comedebant. Omnes quattuor ex auctoribus Sashka aspere vestiuntur, deinde eos in magna sartagine posuit. Et in oleo vegetabili, puer sic frixus est. Fere et magna.
  Magda crus pueri cenabat, et dicebat:
  - Et quod? Suus frigus et delicatus!
  Christina notatur;
  - Omnia nobis grata!
  Succus carnium auctoris in segmenta tenuia incisa et in liquamine detrita est. Puellae comedit et cantavit.
  Gerda ululavit;
  Nulla misericordia, nulla inimico misericordia! Sicut triticum tuba communistarum!
  Et alluit nudos pedes in nive.
  Puellae puerum paene funditus ederunt. Jecore fruebatur. Incidunt omnes esca. edimus et bibimus vinum. edebant et tunc obdormiverunt;
  In somnio bellatores somniaverunt ipsos daemones in lebetibus torreri. Eodemque tempore cultris ope cutis praecisa est. Et tunc se torquent et frangunt.
  Tunc crudelissimum tormentum incipit. Capillo suspensi puellae in equuleum iactare coeperunt. Tunc accenderunt eam igni. Et agebant virtuoso ruditatis.
  Gerda recordatus est dum fusa, quaesivit;
  - Quomodo infernum amo?
  Carolus ridens respondit:
  - Iucundum locum praesertim societatis condicione!
  Christina giggled respondit;
  - Diaboli caudas ibi torquere potes!
  Magda cum rictu dentium expressit;
  - Et summos consequi eventus! In genere, quam de igne polo certationis?
  Gerda in piscinam Sovieticam obtinuit et constanter declaravit;
  - Tantum inimici Tertii Reich in inferno erunt! Et verus Aryans in aliis mundis pugnabit!
  Andrea confidenter confirmavit, nudum pedem contra arma percutiens;
  - Fiat ita!
  Et micare margaritis suis.
  Christina suadet:
  Cornua faciamus!
  Magda giggled et latrante;
  - Simus daemones nobilissimi.
  Et ostendit ei linguam suam.
  Puellae vere tam laetae sunt et musculos fortissimos habent.
  Gerda notavit;
  - Oh, Mowgli esset nobis!
  Andrea amico suo corrigebat:
  Similior Tarzan!
  Christina giggled et stridore;
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Dominator omnium nationum!
  MagDum gaudenter expresserunt;
  - Habemus spiritum Borussicum! Prussiae olfacimus!
  Gerda giggled, piscinam Sovieticam scindere et grunxisse;
  - Non! Ipsius Satanae filii sumus!
  Dentibus nudo exsibilatur Carolus;
  - Et in Patria erimus fideles!
  Christina hoc libenter confirmavit;
  - Immo volumus! Una cum matre et factione!
  Magda cum gaudio murmuravit;
  - Principes veniunt et eunt, sed pars manet!
  . CAPITULUM #8
  Bellum sane tractum est. Sed tamen maior eorum vis erat. Turci quoque venerunt. Yerevan vi expugnare conati sunt.
  Sed milites heroici Sovietici hunc impetum, superiores copias, repellere adhuc poterant.
  Hastati puellarum et hic supra laudem comprobatur. Feminae bellae pulchrae et pugnaces erant. Et nudo pede iecerunt tasque letali impetu. Tum perurbane fasciculis.
  In mari acre proelia inter Germanos et Sovieticos naves erant. Classis Pontica adhuc superstite erat et cum ingenti exercitu Nazi- sorum pertinaciter pugnavit, et vicit.
  Victoria, princeps eversoris, et eadem dimidia nuda, sient nigra, coma puella, ut cetera.
  Sane pulcherrima est cum puellas paene nudas, graciles, musculares. Et si crura nuda sunt, haec omnis venustas et tentatio est.
  Victoria furens dicit;
  - Ego sum bellator qui ex Svarog natus sum! Ego neptis Dei sum Rod. Et possum miracula facere!
  Angelina logice notavit, vitrum magnificum pro Nazis;
  "Non sum communis sanguinis. Ecce quam valida est. Antecessor meus fuit Ilya Muromets.
  Et puella totam cistam nudis pedibus emisit.
  Veronica deperire, totis viribus dimicare, tantamque dimicare potestatem.
  Puella pulcherrima, flava, curva, longis, muscularibus cruribus. Amavit perculsus.
  Veronica dicit:
  - Cur Germania in Russiam ascendit?
  Yuliana, haec formosa puella Nazis triturans:
  - Pro- prehendere tua fata!
  Puella teenage proximis mensibus crevit et facta est figura magis muscularis et curvacea. Floruit Juliana, et facta est ita pulchra. Et candent aurata levi coma. Quisque nec volutpat velit. Sola innocentia est FORMIDULOSUS amittere.
  Sed mulcent, mulcent, oscula, lambent. Optimum pueris Cameram agere. Timent etiam, et timidi sunt, et minus periculum est, quod aliquid gravius desiderant.
  Yuliana est valde bona bellator et propagines. Etiam in somniis fieri campum marescallum. Insuper vult Mahumedem fieri et suam religionem creare.
  Ambitiosa puella.
  Nunc, si Tsar Ioseph Vissarionovich Stalin ipse, sicut Vladimir Solnyshko, in Russia Rodnoverie et Reditus ad Deos Russos duceret et introduceret.
  Cur opus est Maria?
  Gloria Matri Dei - Lada.
  Melius certe est quam in biblia.
  Nostra Lada valde speciosa est, crine coloris aurei, et ipsa est vera Dei Mater ac Mater Deorum, ac Unigenita Omnipotentis Familiae filia!
  Creator universitatis.
  Gens semper fuit et Ipse, sicut Allah - Omnipotens, Aeternus, Omnisciens, Omnipraesens, Totusque Templum Eius est.
  quomodo nequior est Iudaeo Domino aut infirmior illo?
  Virga innumera universitatis constituit!
  Tantum vixit ut te existimare non possis!
  Virga erat ante omne tempus. Nullam tempus erat, sed tristique erat!
  Semper ac nascetur!
  Omnes Demirug Dii liberi familiae sunt!
  Eius nepotes sumus!
  At Rod liberos suos Deos colere non vetat. Virga Deus Deorum.
  Est autem Svarog Deus Deorum!
  Et homines Deorum sunt nepotes! Gloria Deos Russiae!
  Yuliana Nazis triturat. Videtur quod Dii Russian adiuvant etiam populum Russiae.
  Mox Tituli finemque belli conficient. Vel fortasse ad terram Germaniae habebis. Tanto melius Berolinum vincemus. Tanto nequior Germania. Tamen pars Russiae facta non tam FORMIDULOSUS est.
  Iuliana quaerit Annam:
  - Putasne Germaniam accipere debere?
  Canae pulchritudinis responsa:
  - Utique!
  Iuliana falsum mirum quaerit:
  - Quid for?
  Anna vehementer asserit:
  - Ita ut postea nulla comminatio est! Me cum Germanis ulcisci volentibus non esse rursus dimicandum!
  Juliana exclamavit;
  - Et iustum est!
  Germanos classis Russica persequitur et naves deprimit.
  Yuliana etiam dialogum mentis ducit.
  Cur orandi opus est? Quia semper non sufficit homini quod habet. Ut reditus oriuntur, ita necessitates faciunt. et hoc bonum est. Hic est quod repellat progressus. Homines magis ac magis volunt. Et Russici adiuvant ad hoc scientiam excitandam.
  Sapientia Deorum Russorum magna est.
  & Christianismi? Quid docet?
  Quia terra et omnia, quae in ea sunt, exardescet! Itane fieri potest ut progressionem hominum excitet?
  Utique - Fides Russiae non dissimilis docet Christianitas et Islam, finis mundi. Rodnoverie docet homines in posterum evolvere et se similes Deos-demiuriis fieri.
  Scientia, progressio, ratio deos ex nobis faciet! Et ille populus fortior et sapientior fiet.
  Christianitas quid docet?
  Quid sumus, luti? Quod nullus sumus! Quod Deus omnia est, et homo nihil est!
  Sed Rodnoverius hominem elevat.
  Sed pessimum in Bibliis est exaltatio Judaeorum prae reliquis Gentibus. Deinde miraris quomodo aliquis tale credit. Et quare tam tenax fuit Christianitas?
  Sed Romani cum sua religione poterant ascendere. Sunt dolor. Et fac monotheismum tuum.
  Quid opus est alterius fide. Est etiam paradisus - Iriy. Viam autem inter astra, per viam lacteam, et doctrinam evolutionis spiritus. Cum Deo tute ipse crescas.
  Et non sit modo ovis, quae flectitur in paradisum, et agnus fer- tur eam ferula.
  Est itaque optio.
  aut tua, aut judaica - alterius!
  Cur Russi alia fide indigent. O cur Petrus Magnus Rodnoveriam non revixit.
  Deos suos orare ac Ladae Matri Dei.
  Dii autem Russi omnibus fortiores essent et nos ad victoriam ducerent.
  Arabes autem? Suam religionem creaverunt. Nec ipsum alienum.
  Eh, bene, cur in Russia Magomed non erat Russian.
  Cur autem non unus rex in hoc prophetas aluit?
  Nova religio - Rodnoverie in specie monotheismi!
  Magna Russia et Gloria!
  Interim copiae Sovieticae Hitlerum aucupantur ut turmam suam conficiat.
  Puellae ad se conversae versabantur.
  Victoriam, nudo pede nixus in arma, Dicebat ;
  - Hic difficillimum est Hitler invenire et non verberare!
  Juliana giggled.
  - Et quo ibit? Confringetur!
  Et iterum puella cogitabat.
  Magna est deceptio in Sacra Scriptura Dei revelatio. Et quid secundum hoc? Iudaei enim in veteri testamento pro Deo terribilia fecerunt. Mulieres et pueri interfecti sunt, urbes incensae sunt, etiam animalia punita sunt.
  Potuitne mens superior esse talis? Verisimile non est. Et est inconveniens quod Deus ab Elisaeo filios necem probasset. Certe Deus Rod. Unde enim cogitastis in Bibliis revelationem Summi Creatoris universitatis esse?
  Qua ratione?
  Etiam ipsa Scriptura non dicit esse alios planetas ab hominibus et a Domino creatos. Haud dubium est, mundum esse plenum stellis planetis. Scriptum est etiam quod Deus fundavit terram solidis fundamentis, non movebit in perpetuum.
  Velut vel non, sed non dui. Itane est expetenda? Et quotiens continet dictio fines terrae, quattuor fines terrae, firmamentum, et cetera?
  In genere, imago Christi difficillima est. Num omnipotens Deus et Creator universi in cruce patiuntur? Hoc quodam modo contra naturam est ac masochismum sapit. Propter quod ad Crucem ad Deum album. Aliud pugnare cum gladio. Fortasse etiam contra Chernobog. Dualismus quaedam universitatis duarum essentiarum.
  Nunc, si de fabulis Slavicis de Deo albo procedamus, haec multo magis logica est. Non masochismus ac postulata sympathiae ac fidei, sed summa heroismus clarae Dei partis Rod. In his pugna contra Malum et Chernobog.
  Demum Belobog mortem vicit, et hominibus, ac universis in universo creaturis, jucundam vitam dedit.
  Praeterea Christianismi dissimilis, quae felicitatem praebet tantum parva recipis eorum qui ab Omnipotente Deo in Rodnoveriam omnes rationabiles homines sunt praeelecti salvandi. Accuratius immortalitatem accipiunt.
  Mali homines puniuntur. Servos ortos, mancos, victi. Maxime, Infernus eos manet. Sed non semper. Poena praescripta serviens apud Inferos, anima iterum incarnata est. Et etiam novissimus spurius casum retinet ad Deum demiurgum crescendi. Vel te ipsum invenies in Iria aeterna beatitudine.
  Heroes fortes sua praemia habent. Vel in regem, ducem, vel billionaire incipies, vel hominem valde felicem, vel aliquod genus phaenomenon. Aut si rerum taedet iam certamina rerum, Te manet in Iria. Voluptates maxime itaque omnis varius. Sis quasi iuvenes semper billionaire ad frequentiam.
  Et pulchrae Valkyriae, lepores integri et palatia te exspectant. Ludicra, et feriae, et peregrinatio, et ludi, et convivia, et vinum dulce, unde caput non nocet, et facilia facinora. Fortasse etiam potestatem habes in Iria et servi et feminae pulcherrimae. Heroides et feminae in Iria, iuvenes pulcherrimi et amantissimi. Et erunt omnia pulcra et mirabilia.
  Voluptates, nisi voluptates et convivia - ultra modernum et antiquum.
  Et cum felicitatis taedet, iterum in via lactea incarnari potes.
  Ac pergas motum cum sui emendatione. Ut aliquando Deus Creator et Filius Altissimae Familiae efficiantur.
  Non unum hominem vivere cum homine, sed plures. Et fortuitum semper est cuilibet animae ad culmen pertingere.
  Si male egeris, plus cruciatus et cruciatus erit. Et in Inferno frigent, quod non satis videbitur. Sed tormenta aeterna non erunt. Peccator in gehennis poenis reatum suum emendabit, novam correctionis et exaltationis occasionem recipiet.
  Hoc aliud est a Christianismo et Islam, ubi si ad infernum, tunc in aeternum et sine casu. Praeterea, tam Christianismus quam Islam inexhausta miliardum milium annorum tormentorum pollicetur non pro malis factis in brevi vita humana, sed pro infidelitate tantum.
  Et hoc iam patet declinationis punctum.
  Etiam nullus alienus est Rodnoverie propinquior et carior est homini moderno, et magis rationali.
  Reflexio interrupta est specie navium Iaponum in horizonte. Quid adsecutus est Rolandus alae.
  Nazis celare adhuc potest, sed e praelio fugere turpe est. Itaque praefectus fascistus imparem pugnam accepit.
  Puellae discalceati discalceati discurrunt et scintillantes. Se iaciunt et Nazis deducunt. Tales forte nothi. Ignis atrox. et oculi micant sapphiris et smaragdis.
  Calces nudae, teretes rotundae. Et micans renidet ardor.
  et sclopeto decem inch accensus. quam saevos. Quod etiam destructor Hitleris diremit.
  Juliana eliditur;
  - Id quod faciunt Russici!
  Victoria, cui nuda, perusta, emicabant crura, correxit;
  - Immo nos ipsi facimus!
  Veronica suggessit:
  Cantemus ergo!
  Rufa Anna sustulit;
  - Nimirum iocum carmen erit.
  Tota phalanx puellarum totaque canebat NAENIA.
  Tsar Stalin-Lev, es terra Russiae,
  Ad gloriam Matris nostrae...
  In Russia omnes amicae familiae sumus;
  Non paenitebit nos, vitam nostram cognoscite!
  
  Est enim nobis simpliciter Deus imperator;
  Quis sapienter mundum regit.
  Volo autem Omnipotens auxilium
  Verteruntque in acervum Mufci Cain!
  
  Credo in Tellure felicitatem futuram;
  Et gaudebit gaudium super planetam .
  Pax et gaudium ubique regnant;
  Russia verus paradisus factus est!
  
  Communismus Tsarist aedificabitur;
  Projice in infernum terribilem sonitum interfectoris...
  Et non sursum volamus
  Evanescant adversarii-sanguinei!
  
  Non est quod existimes regem omnino non esse malum;
  Da ei paulo felicius...
  Sit Deus Russian cum Stalin-Lev;
  Tunc ille audacter embed potest quod emenda!
  
  Elephantorum patria Russia est;
  Regiones simpliciter non possunt esse mirabiliores .
  Non opus est extra verba guys
  Bellator tocsin ad pugnam convocat!
  
  Quomodo Russiam hostes vincere non conetur;
  Scio te terminum praevaricator ...
  Ursus invictus Russiae;
  et sol non praeest Russiae!
  
  Patria enim altior non est, montes norunt;
  Vertice splendet regni communismi...
  Credo Dominus conteret inimicos;
  et risus non transibit repromissionis!
  
  May Russia luceat super planeta;
  Patria quae laetitiam hominibus dedit.
  Exams, Ancus, quinque tantum;
  Ceterum vis Matris immensa est!
  
  Fiat, dilectio semper glorificatur;
  Vicesimo hoc saeculo vel vicesimo primo...
  Vehementer fluat sanguis;
  Nonne heros simpliciter superstitiosus erit!
  
  Sanguinem patriae hostium fortiter fudit;
  Fluat...
  et plane frange adversarium;
  Sanctae facies benedicite ad proelium!
  
  Sit stella in nostra matre;
  Quid viam ac universum indicat...
  Magnum somnium erit
  Omnes homines iusti sunt in potestate!
  
  Hostes patriae opprimemus,
  Et fac cum multitudine infinita...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Noli vincere cum Satana!
  
  Scis licet, Deos Russicos fortes esse;
  Magnitudinem Russiae vivificabimus.
  Slavi cum dividuntur;
  Sed adhuc idem Messias ero!
  
  Gloriosus Tsar Magnus Stalin Paradisus
  Iaponia verberas bene...
  Sic bellator fortiter audet;
  Ac magna, non scurra!
  Quisque at nulla nisi. Alicubi Nazis occupant. Albina et Alvina quinque milia aircraft inter se iacuerunt et alterum adiudicavit: Grand stella crucis equestris cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Alvina currum Sovieticum pulsat et stridore;
  - Gaude in Hitler mea fortitudo!
  Et nudo digito scribit alium pirouette.
  Albina alterum sovieticum planum et stridore sollerter intercludit;
  - In nomine Aryan ideis!
  Et nudis etiam utitur pedibus.
  Class aptent taciti puellas.
  Et quomodo torquebant munitores ... Et ruperunt forcipe candens ossa eorum. Primum digitos puerorum nudis pedibus fracti sunt. Tum costae forcipe comminutae sunt. Et tunc corda munientium de pectore abscisa sunt et sine ceremonia comeduntur.
  Hic sunt puellae. barbaros maxume et crudeles sorices.
  Sed puellae Sovieticae in Nazis vindictam sumunt et gladiis caeduntur.
  Puellae et eorum phalanx pugnaverunt cum Nazis terrestri. Puellae offa, spathis et grenade nudis pedibus obvios nazis affectatis.
  Veronica citreum cum nudo pede proiecit et diruit;
  - Pro rege et patria!
  et incensus ad Nazis.
  Juliana quoque nudis digitis grenadam projecit, et diruit;
  - Pro primo-vocatur Russia!
  Nec non Nazis.
  Hic flavus Anna vapulat, et stridit;
  - Gloria Matri Reginae Zoya Kosmodemyanskaya!
  Hostem quoque transfixit.
  Angelina etiam saevi, totum dolium explosives nudis pedibus immissis, Nazis longe dispergit:
  - Gloria magni Imperii Russici!
  et Victoriae adveni. Nazis illa rapuit et citreis nudis calcibus devastanti cessit.
  exclamat in summo pulmone;
  - Pro novis finibus!
  Veronica Nazis affixit et diruit;
  - Pro aeterna Russia!
  Illa quoque laceravit in Nazis et latravit;
  - Poma Marti!
  Juliana cepit Germanos ferire. Grenade in hostem nudo pede proiecit et stridit;
  - Unicum et indivisum tsarist imperium!
  et sibilabat puella. Constabat teenager multo maiorem fuisse, pectus eius altum, lumbos eius angustos, coxis carnosis. Illa iam figuram habebat adulti, muscularis et sanae et fortis mulieris. Et facies tam iuvenis. Aegre puella cupiditatem amoris compressit. Modo blandiantur. Et melius cum alia puella, certe virginitate non auferet.
  Yuliana tasque ad Nazis nudo pede sollertissime obicit. Et optime facit feliciter.
  Anna est valde rubra et etiam pulcherrima. Et tales in phalange puellarum generatim sunt mirabilia, sicut in summa delectatione.
  Anna grenadem nudo pede iacit et pipat;
  - Magna Russia celebretur!
  Item quomodo rotat.
  Bene, puellae, valete, pulchri- tudines!
  Atrides et Angelina. Talis puella magna - duo metra alta et centum triginta chiliogrammata sunt ponderis. Eodem tempore, non pinguis, injectis lacertis, et temo equi potio. Viros valde amat. Somnia infantem habens. Sed hactenus non laboravit. Multi homines simpliciter timent. Ac valde ferox puella.
  Non suos petentes, sed ipsa petit impudenter. sine pudore ac verecundia.
  et amat eam. Factio activa esto.
  Eodem tempore, Angelina bellator mirabilis est. Et multa et magna fecit. Victoria in hastati suae praeerat.
  Nudo pede etiam grenaden iacit et clamat;
  - Lux erit in patria!
  Veronika citri cum nudo pede iacit et susurris:
  - Gloria magni Imperii Russici!
  Iuliana quoque digitos nudos iacit et fremit;
  - Pro patria sancti gloria!
  Clamat Anna:
  - Cum moerore intestino!
  Et nudo pede etiam volat donum proiectum.
  Praeterea, Angelina ululat. Totum quoque fasciculum tasque nudis pedibus immittit.
  Ac fremit heroica puella;
  - In Nomine Dei Albo!
  Victoriam quoque grenade nudis digitis et latrantibus misit;
  - In Christi nomine!
  Et duobus ictibus incensus.
  Angelina autem machina sclopetum scribere coepit. Etiam at erat ipsum.
  Denique puella bestia est.
  Veronica aplomb expressa;
  - Sum vere Superman!
  Et nudo pede proiecit grenade.
  Accensus etiam Juliana. Nazis occidit.
  Voteed:
  - Gloria Russiae!
  Nudo pede grenade dejecit.
  Strevit etiam Anna;
  - Pro sancta Russia!
  Angelina totam cistam in Nazis deduxit. Ac fremit amens;
  - Pro Svarog!
  Victoria eam cepit et scidit;
  - Nova ratio!
  Et nudo pede proiecit grenaden!
  Veronica balantum:
  - Pro lacerti ferri!
  Ipsa quoque grenam nudis digitis suis imposuit.
  Iuliana quoque cepit et corruit;
  - Pro amore et magia!
  Et nudos in motu pedes.
  Anna autem rufus diabolus sumpsit et imposuit saxum tasque et stridit;
  - Ex terminis Martis!
  Angelina etiam dolium dynamitis immittit et mussitat;
  - Pro ordine terrarum Russiae.
  Et Victoria quomodo latrat;
  - Ad novam felicitatem iter!
  Deinde puellae simul rident.
  Natasha scribere pergit ...
  Copiae Russiae Sovieticae versus urbem Krasnodarr movebantur. Oleg Rybachenko et Margarita in fronte erant. Puer et puella clarescere iam ac se in proeliis probant. Primo dierum obsidione Voronezh pugnatum est.
  Hi vere heroes sunt haedi. Ii erant qui partes phaenomenorum exercebant quae Voronezh tempore autumni, hiemis et veris insultus custodiebant.
  Tum puer et puella, etiam discalceatus et seminudus in frigore, tormenta tormenta prostravit.
  Cum in frigore nudis pedibus es, dii Russi tibi apparens robur dant et magna miracula potes.
  Puer et puella tormenta tormentorum in progressu Iaponica iecerunt. Feceruntque apprime. Quod non est iactum, deinde ictus. Tale miraculum fiebat seminudatis, nudis peditibus in frigore. Re quidem vera propter frigora et quod nudi pedes nivibus contacti erant quod Deos Russorum Demiurge in auxilium venisse.
  Oleg Rybachenko, figens, falcatum Nazis pipiabat;
  - Fidelis Lada, adiuva nos!
  Margarita, fortissima, flava puella, deleto Nazis, etiam sonuit;
  - Mali hostes vincentur!
  Puer Oleg nudo pede grenaden iecit, Nazis dispergens, exsibilavit;
  - Gloria Patri - Mater nostra!
  Margarita quoque nudo pede suo grenadem immisit et stridit;
  - Inimici circa situlam suspendent!
  Puer et puella ingenti feritate pugnaverunt. Tanta erat illis voluntas, robur, ac ingenium, ut mirari quis posset.
  Oleg Rybachenko, incendens, cecinit;
  - Gloria Svarog!
  Margarita fusa, edita;
  - Et virga omnipotens.
  Juvenes erant magni et admirabiles!
  Oleg, glandes e machina sclopeta emittentes sine missione, editas;
  - Patria post nos est, Deus Albus mecum est!
  Margarita ardenter pipiabat;
  - Ita ut hostis Matris gravi dolore moreretur!
  et puella longam linguam ostendit.
  Oleg, Nazis opprimens, expressit;
  - Sit gloria in terra!
  Hoc Margarita consensit;
  - Sit gloria!
  Nazis et metit.
  Germani per centenos et mille falcavit. Ascenderunt et ad omnes aditus cadavera proiecerunt.
  Oleg giggled and remarked, exterminans Nazis;
  - Et Niger Deus in proelio adiuvat!
  Margarita studiose consensit;
  - Pro nobis et Chernobog!
  Et pede nudo, quomodo grenade deducunt.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Millia millium...
  Margarita, oppressa Fritz, addidit;
  Praefectus cohortis...
  Puerum terminatorem exterminans, sic elisus est;
  - Nos Iaponicos ex machina sclopeta verberabimus!
  Terminator puella studiose addidit:
  - Nostri heroes sunt pulchri!
  Et iterum grenade nudo pede volat.
  Oleg Rybachenko eliditur;
  - Recta est puella, bulla decor!
  Puer quoque pede nudo grenam iacit.
  Puer pulcher esse dicitur, et muscularis valde. Et quomodo pugnat.
  Margarita clamat, Nazis deleto:
  - Pro sancta Russia!
  Et nudo pede volat grenade proiicitur.
  Oleg addit:
  - Pro di Russiae!
  Tum grenade accendit nudum crus pueri volat. Et dispergit adversarios.
  Margarita, Nazis, susurrat;
  - Pro Matri Deorum gloria!
  Et linguam haeret!
  Et iterum grenade nudo puellae proiecta pede in Nazis crepuit. Et tormenta tormenta incendunt.
  Oleg, metus inimicos, pipat;
  - Heroes patriae terrorem colligit.
  rursusque rursus Dat.
  Et grenade a puero proiectus fugit.
  Margarita quoque hostem frangit et stridit;
  -Pro sancta Russia!
  Jamque grenade nudo pede puellae volat iactu. Hostes in omnes partes dispergit.
  Oleg figens, et fere omnis glans ad scopum volat, cantat;
  - Patria mea...
  Et iterum cum pede nudo contra nazis grenade.
  Margarita, Nazis deleto, eliditur;
  - Superbum et dulce!
  At grenade nudo pede ruit puellae.
  Oleg Rybachenko, in hostem figens, addit:
  - Patria mea...
  Puella furens accendit: addit;
  - Tu es corona mentis!
  Et rursus lethalis grenade e nudo puellae pede fugit.
  Mons Big Equorum proprie litteratus cum cadaveribus Nazis. Nazis sanguine perfudit.
  Puer et puella tunc immarcescibili gloria illuminati sunt, sed mons Magnus Sternite donatus non est.
  Et nunc pugnant sicut gigantes in terra Soviet Russia ...
  Tsunami volvens occurs in undas. Quod incidit in positiones copiarum Russiae. Sed impetum hostium fortiter cogitant. & heroismum suum ostendere.
  Oleg surculos pipit;
  Semper erimus fideles!
  Et iterum grenade volat nudo pede. Ac frangit Nazis.
  Margarita quoque propagines. Et valde bene facit, dicens;
  - Russia non flectere!
  Sed et grenade nudo pede immissa Nazis ferit.
  Termino pueri iuvenci et pedali.
  . Capitulum #9
  Pugnatur in omnibus frontibus sicut sonitus vulcani.
  Et obsessos Fuhrer cursus belli plane displicuit.
  Tituli indigna- tionem :
  - Tot annos victoriam mihi polliceris! Et abiit et abiit! It's getting really creepy!
  Mainstein confidenter respondit:
  - At mei Fuhrer Russi altissima foderunt.
  Sonuit Fuhrer:
  Sic effodiunt! finiendum est dolorem populi Germani et bellum finiendum!
  Mainstein diserte dixit:
  - Ruteni contra mundum non sunt... Est aliquid cogitare de!
  Hitler vehementer dixit:
  - Nulla pax erit in aliquo casu! Sola victoria! Bolshevik contagio semel finem imponendum est!
  Constat Mainstein cum hoc:
  - Ita, necesse est Fuhrer meum consummare! Sanguinem aryanorum conamur conservare optimum. Solet autem in aestu progredi, ut praecedant Arabes et Negrones. Hic est noster credo!
  De Fuhrer districte precipitur;
  - Progredi per Donum flumen ... Et simul, Tikhvin capere et Leningrad in duplici obsidionis anulo strangulare!
  Mainstein annuit consensu.
  - Quod mi Fuhrer esset nice! Haud male!
  Hitler, dentibus denudans, sibilavit;
  - Obliquus feriemus!
  Interea tuba cecinit. Occasione ludi convivii: gladiator pugnat.
  Quod Fuhrer obstrepebat:
  - Nati sumus ut fabulam adveho verus! Frugi et adhuc debeo!
  Tres enim puellae nigrae nigrae in laqueis, nudo et discalceato, arenam ingressi sunt. fuscinis pugionibusque armati.
  Tres pulchri- tudines contra eas albae sed subvida cute prolatae. Hic, iudaicus.
  Fere etiam nudus, modo in subtiles tenues. cum gladiis et scutis parvis.
  Hitler valde cupidus erat cum puellis pugnant. Sed non placet cum moriuntur albae puellae. Ideo nigri, Iudei in anulum nomades delati sunt - eos qui dimiserunt non dolere. Aliquando etiam captivi Russici pugnaverunt.
  In genere, Fuhrer nonnihil vertit erga Sclavos. Sena et pulchra feminae Slavicae Germanis nubere coeperunt. Porro secundae, tertiae et quartae uxores.
  Polygamia licita est in Tertio Reich. Erat autem acre penuria hominum. Praeterea, ducendo pulcherrima blondes aliarum gentium, Fuhrer Volkdeutschium numerum augere expectat. Fere pauci sunt Germani qui mundum regunt. Adipisci itaque possimus omnis.
  Multi Poloni civitatem Germanam receperunt. Slavi cum Aryan notis etiam Germani scripti sunt.
  Artificialis inseminatio a masculis maxime genere donatis adhibita est. Et factum est valde.
  Ipse Tituli de pace in oriente cogitavit. At erat pertinax. Praeterea, Civitates Foederatae et Britannia mox bombam atomicam habebunt nec tam facile est contra eas vertere.
  Discalceatus et graciles puellae: Nigrae et albae cacum. Pugnatum est.
  Quod Fuhrer Speer interrogavit:
  - Dic mihi, minister, cur satis servi sunt, sed nullae victoriae?
  Caput tormentarii honeste respondit;
  - Quia labor humilis absolute. Afri laborantem, licet coactus, sed male instituti sunt. Ergo non omnia tam simplicia technicorum.
  Tituli iussit:
  - Servi instituendi sunt! Ne parcas eis flagellis et catulis. In universum est iam finem Russorum finire. Quid tibi non opus est?
  Diserte dictus Speer:
  - Nova pressio princeps tormentorum, praevalens nobis tribuit praelium in acie. Qua de re semper fortiores sumus. Plus novam lacus pyramidalem generationem. Ars meliori domine mi. Et prope est victoria!
  Acerbe dixit Fuhrer:
  - Absit... Sed hoc anno primo narrasti mihi!
  Dixerat Speer;
  - Russi subsidiis postremis terantur. Nullam fere habent homines. Africam habemus et Arabes, et sane Europam. Faciemus in fame eos foras. Leviter non habent satis multitudinem contra nos. Ita victoria inevitabilis est et pro nobis tempus est!
  Mainstein visum est addere:
  - Turcia est etiam in augendis bellicis rebus, multa arma a nobis accepta in fidem!
  Fuhrer tacuit et aciem spectavit. Judaei plus concorditer pugnaverunt. Una femina nigra iam occisa est. Alter vulneribus acceptis cecidisset. Em, utilius est illos leones, aut crocodilos exsolvere.
  Tituli durius notarunt:
  - Turcae non satis strenui sunt. Constat enim. Impellit necesse erit. Et generaliter, cur nullae sunt interruptiones opportunae?
  Mainstein affirmavit Fuhrer:
  - Caucasus hoc anno magnus noster erit. Et cum eo aliter bellum. Et Stalingrad a nobis capietur. Certus sum de illo. Canones gas potentissimos creavimus qui eventum pugnae decernent.
  Sonuit Fuhrer:
  - Non laborabit - responde capiti tuo.
  Interim bellatores Nazis oppugnant desperationem colossam.
  Fidenter pugnavit cum cohorte puellarum contra Nazis. Puellae omnes impetus pugnabant, iaculabantur, tasque nudo pede iaciebant et canebant;
  Glorificatur terra sancta;
  Carissimi planetae...
  Populus Russiae familiaris amica est;
  Ne patriam ocreis conculcet!
  
  Sapientes Nicolai in Russia.
  patriam ad astra levabit .
  ipse est Orthodoxus, ipse est mundi dominator;
  Et vincere elementum regale est!
  
  Russia est Mater Deorum;
  Milites optimos habet in universo...
  Feminae picas coquebunt;
  Viribus integris in proeliis!
  
  Russi nostri glorificent semitam;
  Quod ostendit viam sine marginibus...
  Nemo nos avertere potest,
  tributum infidelibus non solvemus.
  
  Magnificentia Russiae magna est;
  Ea pulchra et terribilis est inimicis...
  Est via Russica et fortis remus;
  Simpliciter periculosum est cum Patria disputare!
  
  Sciat Russia, floreat.
  Aliquid consequi non potes metiretur ...
  Exams, Ancus, quinque tantum;
  Quia tu Rod sine termino credis!
  
  Regiam portemus fidem;
  Ad extremos aditus Russiae...
  Puellae non plus quam viginti sumus;
  Sed omnes pugnatores pulchriores esse credimus!
  
  Imo dorsum Russicum non inclinabit;
  Milites hostes ferrum non vincunt.
  Satanas Russiam non reget;
  Et corpus in proelio tantum adolescit!
  Berlin, facile pugnatores credent, tollemus
  Somnio ales...
  Nos omnes hostes illico opprimemus;
  Crede mihi, varios Manet retributio Kans!
  
  Et Jesus, et Deus Sanctus Svarog,
  Russia carissima militibus .
  Post nos benignissimus Deus Alba;
  In nomine matris nostr!
  Puellae in Nazis cantabant et tasque iactabant.
  Victoria citreum nudo pede proiecit et cecinit;
  - In Russia puellae pugnatores sunt!
  Hic Veronica funestum emisit membra nudo ades et edixit;
  - Et sumus super classis bellatores!
  Et e machina tormentorum eruptionem dedit. Duos ordines Nazisorum metit.
  Iulia, puella pulchra, etiam vicem dedit. Nazis abscidit ... Et cantavit dentes suos:
  - Planeta Russorum magnitudinem cognoscet!
  Ac micant acutis dentibus!
  Pulchra et ignea Anna grenadem quoque deduxit. Nazis dispersit, et diruit;
  - Pro novo mundo! Nunc idolum meum es!
  Et quomodo nudum pedem vibrat!
  Magnifica quoque Angelina grenade accipiet et deducet. et omnes adversarios dispergat.
  Haec puella fortis valde sanus est. et vera dea justa. Tantam industriam habet.
  Et fremuit bellator;
  - Gloria Patri et nobis!
  Victoriam cepit et exsibilat, accendit faetis;
  - Utinam mater nostra in summo successu sit!
  Et pede nudo grenade iacit. Quas fugit et omnis destruit.
  Veronica etiam propagines, ac foeliciter interemit generalem e nobilibus Nazis.
  Et nudo pede volat grenade proiicitur. Fascistae cadunt.
  Puella clamat:
  - Tantum mortui dubitant magnitudinem Russiae!
  Dentes margaritae ostendite!
  Juliana libenter confirmat;
  Fortissimi omnes sumus! Heri sumus, hodie sumus!
  Cana Anna ardenter addit:
  - Et cras erimus!
  Grenade nudo pede proiecta distrahit adversarios.
  Angelina emissa tota archa testarum nudis pedibus et edita;
  - Futurum est nostrum!
  Accuratius Russiae exercitus Sovieticus Krasnodar expugnavit.
  Puer et puella ante ambulabant: Oleg et Margarita.
  Pueri Nazis extirpaverunt et processerunt versus palatium illud imperiale quod quondam fuit Romanov. Mainstein, illustris Hitlerus campus marescallus, solemniter professus est se urbem non relicturum et ibi in perpetuum mansurum.
  Germanos Oleg accendit, et nudo pede grenade eiecit ad se:
  - Russiam numquam dedam!
  Margarita quoque citreum cum nudo crure emittit et coaxat, dentes denudans;
  - Vincere aut mori!
  Et phalanx puellarum ad palatium perrumpendum, ubi Field Marshal Mainstein confugerunt. Omnes puellae paludati erant, tantum panties supersunt. Et tales fere nudi pugnant sicut heroides.
  Victoria grenade nudo pede iacit et stridore;
  - Nikolay, mikado es!
  Veronica etiam nudo membro mortis donum immisit, et denudans dentes pipiavit;
  Rex noster est optimus!
  Et quomodo micat ut margaritae! Suspendisse ac nisl mi.
  Juliana etiam jucunde pipat, et nudo pede immittit grenam;
  - Sum Psychologia victor!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Nazis destruit.
  Sarmenta quoque Anna, cana diabolo. Et sic bene facit. Nazis decurrit.
  Ac fremunt in summo pulmone;
  - Gloria patriae meae sanctae!
  Dentes nudat!
  Angelina etiam femina heroica est et totam thecam explosivorum deducet.
  Nazis in omnes partes volavit.
  Puellae inferrent, opprimentes adversarios. Res valentes assequendum. Gravem gravem sentiunt, et infatigabilem pressuram, et infirmitates absentiam. Ubera nuda et optima sunt invincibilitatis et inconstantiae pignus.
  Victoria, interfecto Nazis, pipat;
  - Manus quercus, caput plumbi!
  Et nudo pede iacit grenade. Nazis dispergit.
  Valentina quoque ignes.
  Germanos opprimit. Et comminuit eos.
  Propius et propius palatium. Et pede nudo grenade iacit.
  Pavida Nazis dedere. Irruptio.
  Termino Puella dicit:
  - Perun nobiscum!
  Iuliana puella splendidis terminator est quae se figit et milites fascistos interficit. Dentes denudavit.
  coaxat puella;
  - Nos sumus heroes Russiae maximi!
  Grenade nudo pede puella iacit. Hostes disjecti.
  Et cepit Juliana et iterum cantavit;
  - Praeceptis Suvorov prospicere! et si statis, sta morte tua!
  Et risit.
  Ignea quoque Anna canebat latrante;
  - Pro novis finibus!
  Additur et rictu;
  - Et nos semper praecedentes!
  Angelina, puella heroica, etiam hostes saevi. Dispersi sunt custodes imperialis Nazi et elisi;
  - Pro rerum gestarum era!
  Et iterum nudo pede proiecta tasque volant.
  Puellae hostes premunt. Heroici defensionis Voronezh et Stalingrad meminerunt, quae non oblivioni sunt saecula.
  Eh, quam potuit talis exercitus in historia reali amittere, et usque ad Nazis?
  Pro dolor.
  Victoria grenade nudo pede iacit et sibilat;
  - Ad fines Russiae!
  Veronica etiam nudo pede funestum emisit ac perdite stridit den- tibus denudandis;
  - Novae res gestae!
  Et dedit vicem Nazis.
  Et hic etiam Yuliana, quomodo capiet et pulsabit. Et tunc sumpsit eam pede nudo et imposuit grenade.
  Tum cecinit;
  - Nos hostes dictatura non succumbemus!
  & vultum nudavit!
  Pulchra admodum puella cum figura athletae. AC FORTISSIMO.
  Et Anna similis est pugno apud Nazis. Eos conterit, et nudo pede grenade callidissime proicit.
  Hostes spargit, quasi pilae utres avolaverunt.
  Puella fremit:
  - Scelerisque, nostra via est!
  Anna eget vere amat. Et sub rege, plena sunt fora bonis. Quid de Nicolao Tsar dici potest? Absit ut rex victus ante oculos nostros in magnum convertatur. Et quidquid ad hoc opus est, puellis in fronte dimicandum est.
  Et duorum liberorum heroum qui Nazis montem occupare non permiserunt, Vysokosnaya et Magnum Equo. ubi de Vysokosnaya fatum statutum est.
  Ita imperium Russicum Sovieticum oppressum est.
  Angelina etiam dolium homicidii immisit et murum exteriorem palatii imperialis cum tormentis machinis corruit.
  Iam puellae per cubicula currunt. Decretorium discrimen in bello futurum est.
  Victoria studiose dicit;
  - Credo, fortuna me manet!
  Iterumque nudo pede grenaden iacit.
  Veronica, letalem ducens ignem. Acuendis adversariis, tweets:
  - Sum certus felix!
  Iterumque grenade nudo pede volat immissa.
  Et tunc est Yuliana, sicut par bombs ligatis nudis pedibus accensis. Et perdat adversarios.
  Tum in risum;
  - Ego sum puella cometa.
  Et iterum linguas igneas mortis eicit.
  Et tunc Anna, puella terminata, iam ruebat. Qualiter omnes sumpsit et inlinivit. Simpliciter eximius.
  Bellator qui verax demiurget proelii.
  Stridet ad se;
  - Nostra turba, summa virtus est!
  Et tunc apparuit Angelina. Sic frigus et edgy. Inficit omnes sua industria furiosa. Vincere aliquem hostem capacem.
  Et virago dentes portat margaritas. Et sunt maiora quam equus. Ecce puella est.
  Angelina giggles boabat;
  - Nam eggplants with black caviar!
  Et puellae summo pulmone in choro clamant;
  - Poma in Marte florebunt!
  Mense Iulio MCMXLVII bellum in Soviet-Germanico contendit. Germani per Tanaim progrediebantur. Eodem tempore tamen Voronezh capere conati sunt.
  Quattuor puellae fortiter pugnaverunt et fortiter pugnaverunt.
  Recta mittunt.
  Hic Natasha grenade nudo pede iacit, Nazis spargens. Et fremuit;
  - Gloria heroibus Russiae!
  Pulchra, valde curva, foursome puellarum. Exuerunt bras suas, et nudaverunt ubera sua. et papillae, ut fragum, appetentia.
  Ignem ipsum bene curatum ducit Zoya. Nazis metitur, stridore gaudens;
  - Sum mundi fortissimus!
  Ac etiam projice grenade sicut pede nudo. in diversa Nazis, sicut ex meteorite lapsu fluctus.
  Etiam Zoya necare amat!
  Et tunc Augustinus ardet. Prodest et diligentissime. Exterminat Fritz.
  Et iterum grenade volat nudo pede. Nazis comminuit.
  Clavat etiam Svetlana Fritz. Et cantat:
  - Puella sum calida! Conteram omnes in pannum!
  Et digitos nudas exitium mittat.
  Puellae sane vel plurimum! Pulchra, virens, audax.
  Germanosque morantur. Etsi tormenta strenue laborat. Magna quam! Just the most aerobatics of grandmaster.
  Natasha inflammat... Et scena tormenti micat ante oculos eius.
  Germani puella Komsomol captus est. Nuda nuda. et posuerunt illud in lebete aquae. ignem sub eo accendunt. Vivus coquere coepit. Dolore intolerabili exclamavit puella. Nazis e lebete prosiliat.
  Tunc aquam refrigeraverunt, et iterum iecerunt et calefacere coeperunt. Sic puella aliquoties coxerunt.
  Hic sunt monstra... Tunc puellam in eculeo suspenderunt eamque candente virga combusserunt. Excrucior pulchri- tudine.
  Quam non ulcisci.
  Nudo pede Natasha grenam iacit, Fritzam spargit, ridet rictu.
  Haec est tantae pulchritudinis.
  Puella dicit:
  -It'll frigus!
  Dedit etiam Zoya conversus. Fascists occidit. Nazis et mercennarios eorum abscidit.
  Tum illa iterum nudo pede grenade proiecit et pipiavit;
  - Magnificus quattuor et goalkeeper!
  Proelium deinde cum pressione et simulacris.
  Augustinus Rufus grenade nudo pede immisit. Nazis dispersit, grenade multa madens. Hœc autem Fritz.
  Tum fremuit;
  - Ego sum Formam Matris!
  Et puella se stupravit. Quam delicatus et frigidum! Nazis ipsa triturat sibi. Puella hone iustum est. Frigidissimum omnium et assidue praeceptionem captare.
  Svetlana quoque puella lepida est. Dedit vicem bene quaesitam et decidit Nazis. Et quomodo in nudis digitis grenaden iacit. Quam convellere Fritz.
  Et talis flava disponet. Omnes uno iactu metam. et dentibus denudans pilit.
  - Erit lux aeterna et aurora!
  Puellae hic et talis transitus est. Praeclari viri fortes - aerobatics.
  Natasha sibilabat. Grenade nudo pede proiecit et sibilabat;
  - Sum puella magna!
  Quod licet impudica sit, tamen ex parte verum est. Bellus hi sunt bellatores.
  Pulcherrima nimis. Oculis scintillantibus et margaritis.
  Et gloriose dimicant, nudis pedibus mittentes valide.
  Sed vincere Nazis difficillimum est. Similis est maceria pulsandi.
  Zoya cepit eam et in Nazis aciem incendit. Et falcavit eos, quasi ungula ingens equus fuisset pulsans gramen.
  Tum puella nudo pede grenade proiecit et coeduit;
  - Tam somnium sum decies centena millia!
  Et ostendit ei linguam suam. Haec puella est - terminator realis. Quisque promovebitur et discerpetur. Secandumque sine ulla dubitatione ad altum celeritatem.
  Zoya cepit et cecinit;
  Miles semper sanus
  Miles ad omnia paratus est!
  Augustinus quoque nudo pede grenadens proiecit. Iactat fascistas et latis aplomb;
  - Et pulvis, sicut e stragula, de via pulsamus!
  Svetlana, figens, addidit;
  - Noli crura mutare! Nostrae facies lucent! Crus ocreis!
  Milites, ut videmus in veste plena. Puellae calceis non indigent. Omnes possunt delere pulverem vel pulverem, colore cinereo.
  Natasha , incendium ad Nazis , cogitatio . Imo cur sine fraude succedere impossibile est? Hic Stalin, verbi gratia, dolo cepit ac potestatem cepit. Montes aureos Zinoviev et Kamenev promisit, sed ipse eos iecit.
  Num logicum est? Accuratius, iusta logica est - fallere te non potes!
  Natasha grenade nudo pede proiecit et cooed;
  - Sum magna stella!
  Accensus etiam Zoya. Obtinuit et pipiavit;
  - Ego quoque magnus sum!
  Et nudis digitis grenade volat. Et quomodo fascistae capiant. Mauris tonsillis.
  Et Augustinus de propagines. Et vere bene misellam. Quae Fritzam velut ictu a ferula devicit.
  Et pes quoque nudum grenadem praeclare iacit.
  Augustinus expressit;
  - Noli vigilare cum quiete!
  Rursusque bene curatum vicissim dedit.
  Svetlana iterum vapulat. Fascists occidit. Et mussare;
  - Super puella sum!
  Ac micant oculis et voce strident!
  Imo hae sunt puellae ut digitum in ore tuo non ponas cum illis - mordebunt!
  Natasha , figens , dixit ;
  - Coeperunt omnia de fabulose loqui.
  Zoya grenade nudo pede iacens, addidit:
  - Placuimus exspectare aliquantulus dum sanguinem sugentis...
  Augustinus grenade et pipiabat:
  - Delectamentum tertium!
  Svetlana nudis digitis donum mortis emisit et expressit;
  - Oh, frigidus sum!
  Mense Iulio Germani prope Voronezh occupaverunt et constiterunt. Temporalis tranquillitas fuit.
  . CAPITULUM #10
  Sed Exercitus ruber oppugnare conatur.
  Oleg Rybachenko, qui adhuc puer circiter duodecim spectat, et puella quae etiam eiusdem aetatis spectat ac Margarita, praecurrere copias Russiae Soviet.
  Se jaciunt. Post scapulas sunt sacci tasque.
  Germani Oleg accensi. Fœnum fasciculum.
  Nudo pede proiecit grenade et stridore:
  - Termino sum, super genua.
  Margarita quoque grenade nudo pede proiecit et adiecit:
  - Inimici Russiae faciem terrae ego absumam!
  Puer et puella omnes ad se ruunt et concidit adversarios. Scintillant et frigidissimi sunt in mundo.
  Oleg, aeternus puer, apud Germanos figit et cantat;
  - Eripiam te ut dandeliones! Terminatores non sumus pueri!
  Iterumque nudo pede grenaden iacit.
  Item Margarita clavos et dicit;
  - Nos gelidi sumus pugiles! Russia post nos est!
  Puer et puella omnes eunt et eunt. Tantum habent trepidationis et ignis. Germani proprie sub ungulis pingunt.
  Pressius nudis, natorum pedibus.
  Oleg pampinos et omni glande hostem necat.
  Ita puer, ut videtur, non tam facile desistere. Est verus et verus terminator.
  Margarita iterum nudo pede iacit grenadem et stridore;
  - Sum magnus! fiam internationalis propugnator!
  Ipsum ridens et.
  Interea puellae pugnant. Plures mulierum divisiones sunt.
  Totus phalanx hic venit. Discalceatorum puellarum in lavando lites. Tales macrum bikini style soleae. Nudique , undique pulchri- tudinum vestigia. Admirabilis milites.
  Germani quoque jaculantur. Milites autem cum Germanis cominus pugnant. Quomodo triturantur.
  Et quomodo se bayonetis confodunt! Ecce puellae!
  Modo magnus.
  Germanos nudis cruribus puellas verberant et carnivore renident. Hic sunt viri bellatores. Fortissimae puellae noctis. Ita se triturant Caesaris milites.
  et ipsi caedebant. Et nunc venio...
  Tales sunt super-classis bellatores. Et omnes discalceati et paene nudi. Et ad se mittunt. et nudis calcibus se tundunt. Hic sunt puellae - omnes puellae puellae.
  Victoria pugnat. Adhuc puella spectat et valde gracili est. Germanos se supponit et canit;
  - Salve rex! Diripite omnes peripsima!
  Etiam, puellae hic sunt incisurae summa.
  Pulchritudo Veronica visibilis est. Etiam flava pugnat.
  Magnifica et magnifica Yulfi est puella, quae post virum suum sepeliens factus est imperator. Yulfi spectat magna. Valde homines amat ac sine praeiudiciis nullis cum eis ingreditur contactum.
  Nam sexus vitam protrahit et feminis multum prodest. Renovat eas.
  Pugnatur et Anna rubris, comis opimae.
  Angelina quoque delectabilis - bellator iustus eximius.
  Id est, tota regia, vel potius Stalinist custodia. Integer scelerisque posuere scelerisque. Tam splendidis et parum pudici.
  Germani confringunt. Contere in pulverem. Tere ossa et discerpe carnes.
  Germani impetum faciunt. Victi post cladem patiuntur, quamvis localiter.
  Et sic generaliter, dum inceptum habent.
  Germani per Tanaim in meridiem procedunt.
  Gerda et Charlotte pugnant in duobus recentissimis piscina in specie pyramidis.
  Et bene pugnant. Machina Germanorum alta pressione gun instructa est. Caliber tantum 75 mm est, sed hoc satis ob velocitatem rostrum alti proiecti. Et ingentem tela onus consecuti sunt. Puellae in lacus posuere. Machina valde maneuverabilis est cum machina gas Turbine.
  Gerda accensus ad piscinam Sovieticam et cantavit;
  - Talis sum lupa ferox, ego nunquam foris fui!
  Et ridet, nudum pede carpit in baculo.
  Charlotte rufus neutro inferior est.
  Item una super puellam.
  Ipse iaculans nudo pede globulis globulis premit ac premit.
  Bellator mirabilis.
  Rufus, cum incendens, Gerda quaesivit;
  - Quid censes, tandem interdictum iri Christianitas?
  De terminator flava emphatice dixit;
  - Puto fore!
  & vultum nudavit!
  In sagittis magna at sagittis sagittis. Hic Gerda nudis vapulat digitis. Et pipiabat;
  - Aryans non debemus credere in praedicatione biblicae iudaicae pacifismi.
  Carolus cum hoc consensit:
  - Iustum est, non convenit! Optimi sumus in mundo!
  Rufus rursus proiecto lethali digitis nudis misit. Soviet currus ingruat.
  Pugnae sunt crudelissimae. Eodem tempore, puellae Soviet optimae sunt.
  Hic Natasha interpellare coactus est. Fascists iterum moventur. Accuratius, Nigros et Arabes. Nazis milites in Africa et Asia conficiunt eosque in Sovieticum loca mittunt. Quisque numeros opprimere conatur.
  Natashka nudo pede grenade arte iacit et dicit:
  - Magnitudo Stalin in saecula erit!
  Zoya vicem dat. Etiam in adversarios nudum pedem iacit. Nazis pulsat et dicit:
  - Pavor ignotus est formosis militibus!
  Canae Augustinus quoque propagines. Ac ipsum aptum. Dumque dicens;
  - Ita in nostra patria ac corde vivit!
  Et nudo pede etiam grenaden iacit.
  Svetlana, incendere, pulchri- tudines indicat;
  - Nos Nazis damnatos occidemus!
  Inde volat, nudoque immissa grenade digitos. Fere puellae hic summae poshiba sunt.
  Natasha , incendere , pipiare ;
  -Sit hoc bellum ultimum!
  Zoya ardenter addidit;
  - Satanas non regnabit.
  Mense Iulio Germani per Tanaim progrediebantur et iam flexum adibant. Praelia huc adductius erant. Et tu egregiam potentiam ut decet explicas. Voronezh a parte belli factus est. Profecto quid soliciti estis?
  Shelling coepit, et obdormivit arenis et fragmentis. Procellae volabant. Earum multae erant, et omnes quasi muscae molestiae erant.
  expressit puella;
  - Serpentes quasi muscae molestissimae repunt.
  Et illa grenade nudo pede proiecit, Germanicum vi oppugnationis elit cum eo pulsans.
  Post hoc idem fecit Zoya. Illa etiam nudo pede proiecit grenaden et fascist stravit.
  Voteed:
  - Somnium nudis pedibus sum, et simpliciter magna pulchritudo!
  Et rursus bellator dedit vices.
  Augustinus etiam rufus sine ullis quaestionibus intravit. Illa curru nudo pede cum grenade icta est. Illa in frusta comminuit. Quae totam regionem ac ruinas Voronezh sparserunt.
  Tum etiam durius...
  Et Svetlana capiet eam, et nudo digito grenadens mittet. omnes adversarios sine ullis quaestionibus destruet. Ita fit, quasi in loculo - mutum et sine superfluis antimoniis.
  Germani nimium in proeliis Voronezh amiserunt et iterum continuas ceperunt.
  Aliquam eget felis ante. Unum impetum elit Germanorum vidi. Et accepit eam et proiecit ad eum grena nudo pede suo. In alto objectum valide volavit arcu. Currum Germanicum in dextram appulit, eam in frusta digens. Tunc terminator flava dixit:
  - Pupa tua non sum!
  Deinde bellantes unanimiter in ventres traditi sunt. Calcibus emicuit nudis.
  Iülius venit, pugnans et testis. Positiones copiarum Russorum conchis profuderunt. et validis iaculantur telis. Nazis in Tanais flexu area progreditur.
  Ibi bellatores et heroes sunt. Pugnant etiam Fritz in disco. Praesertim pulchrae puellae: Gertrudis et Eva. Discus planum volant et Russos in caelo opprimunt.
  Natasha in celum accensus. Illa inanibus emissis, apparatus radiophonicus continentis "Rama" -7. At illa dixit:
  - Homines laeti erunt.
  Zoya grenade in elit Germanorum oppugnationis nudo pede proiecit, qui quasi piranha carnivora evolavit et pissit:
  - Felicitas in aeternum!
  Augustinus quoque nudo pede mortis donum immittit et exsibilat;
  - Imperium Sovieticum.
  Svetlana etiam flammeum, stratum fascist, grundivit;
  - Virtus magna!
  Sed tunc Germani reliquerunt... Et puellas paulum sedavit.
  Natasha tristi risu dixit:
  - Quamdiu hoc bellum durare potest!
  Zoya ardenter dixit;
  - Facti sumus fortiores annis, sed omnino non fuimus!
  Crine Augustinus giggled, nudo digitis musca molestam attrivit;
  - Certe non! Noli senescere! tam calidus sum quam semper!
  Svetlana giggled et notavit;
  - Bellum in genere recreantur puellae. Principes veniunt et ite, puellae autem iuvenes manent!
  Natasha magno risu respondit:
  - Renovamur - Deos Russice!
  Zoya consensit hoc:
  - Ita, Dii nostri, Slavici Dii!
  Augustinus igneus cecinit;
  - Vivimus in terra patris nostri! Filii Ladae mirabilis sunt filii! Anni et equi alati, Russia in millennia longinqua!
  Svetlana giggled et respondit;
  - E caelo campana percutiet - imber torrens effundet! Curro ad infantiam meam - imber aestivus me sequitur!
  Et Natasha levavit cum alacritate;
  - Post me!
  Et nudos plausere fortes, decisa pedes. Vere tales miraculorum capaces sunt. Nulla pagina in vita versa est.
  Hic est omnis generatio bellatorum succrescens. Iam pugnabant in acie exercitus rubri, qui fere post initium belli nati sunt.
  Hic, exempli gratia, Andreika. Puer discalceatus in bracis. Tredecim annos totidem, sed quomodo pugnat? Ita infelix puer aliquo modo, qui mundum non noverat.
  Natasha Andreika annuit. auctorem flavos permulsit crines. Vide quam solibus est ut scelerisque. Puella puero Candy dedit. lugubre mussat;
  - Dulce malum est.
  Sed alimenta usquam comedit. Immo puer quidam. Natasha sumpsit et extendit manum suam. Titillavit auctorem duro pulvere pede. Respondens nudum Natashka titillare coepit. Grave est pueri tangi manus.
  Natasha dixit:
  - Crescis Andrey! Si duobus annis vixeris, docebo te.
  Puer miratus est
  -Quid est?
  Natasha giggled.
  - Quam amare!
  Andrey snorted despectione;
  - Iam hoc vidi!
  Natasha movit caput.
  - Quod vidisti coitus ani- erat. Et docebo te pulcherrime et iucundissime!
  Die 1 mensis Augusti anno 1947, puellae in fossis inventae. Pugnaverunt Fritz. Multum temporis ab initio Belli Magni Piae. Hic est eventus.
  Natasha germen in Nazis proicit grenaden nudo pede, excidit, dicens:
  - Pro magnitudine reipublicae communistarum!
  Tum denudavit.
  Puellae hic pugnant, fere nudae. Vestiti solum rubris, substrictis sublatis, caeteros pugnantes rabie pugnantes inficiunt.
  et incendunt. Et bene iaciunt. Ut pellentesque et lorem at convallis.
  Zoya propagines quoque. Nazis metitur et pipit;
  - O mater mea et familia magna!
  Et nudo pede iacit grenaden. Mira puella in genere.
  Crines autem eius color est auri foliorum.
  Zoya cruciatus est aliquando a Nazis. Primum me ad tugurium tulerunt et me ad breves exuerunt. Sentire coeperunt, manibus in loca sensitiva conscendere. Tunc me percutere exercituum Flexilis. Percusserunt me in pectore, et in lateribus, et in femora. Proximum ignominiosum - raptum cum globulo caudice. sed sensus est tam acutus. Eodem tempore, cum dolore, Zoya gaudens expertus est et consummatus. Nazis risit.
  Tunc illi iterum manu scriptam pulchritudinem fuste rapuerunt, et tunc ipsi circumdederunt eam. Non iam virgo, sed tamen vir. Sit harum et voluptas et dolor. Talibus intensissimis sensibus. Maxime si raperetur in quinto.
  Sed certe non superati sunt. Perspicuum est Nazis in diversis locis eam habere voluisse. Non eam suspenderunt. Donec Zoe tandem fugit. Priusquam in via frigida discalceata ac paene nuda eiecta est. Sed hoc momento Zoya iam frigida consueuerint. At illa mox subit. Ipsaque est bellator summae rubrae aerobaticae.
  Aurora etiam heroice pugnat. Nazis defertur et canit;
  - Patria, pars, Komsomol! Magna clades erit in Hitler.
  Et quoque quomodo pede nudo grenam proiicit.
  Omnia de puellis frigus et lasciua est.
  Ac Svetlana quoque adferet ac triturabit. Metant Fritz. Et nudo digitos grenade figet.
  Simnl fremunt ;
  - Causa certaminis communismi!
  Natasha etiam propagines, nazis pulsat et sibilat;
  - In nomine Patriae, Sanct!
  Et nudis digitis grenade jactata Nazis. Puellae magis ac magis laetiores fiunt et sibi omnia laetitia insana canunt.
  Zoya etiam figit subtiliter Robin Hood. Ignem sibi ducit et cantat;
  - Russiam amo! Patria potens! Cur non Hitlerus deletus est? Non intellego!
  Et ipse quoque nudis digitis eam accipiet et grenade mittet. et kayuk ad fascists.
  Aurora fututam Fritz. Citreum nudo pede proiecit et diruit;
  - Sed Pasaran! Acri ictu!
  et Svetlana vicem dabit. Quam verrere Nazis. Quam macerari omnes et stridere;
  - Gloria omnipotenti Virg!
  Et etiam nudo pede mittet grenam.
  Et Natasha etiam vicem dabit. Fascists praecidite. Et nudo pede iacit grenaden, stridore;
  - Etiam sanctum nomen tuum.
  Et rursus subridere. Dentes micantes margaritae.
  Et tunc Zoya succumbet. Fascists ingenue teget. Stridet et nudo pede proiicit grenaden;
  - Bellator, mortem omnibus ferens!
  Et iterum, lethali rupto uredine uror!
  Et hic est Aurora sicut lupanet. Et interfice. et digitos nudo munere leti mittet.
  Tum pipiat;
  - Gloria militibus Russicis fortissimis! Humeri domini!
  Ac Svetlana quoque Nazis feriet. Quam falx ea falce resilit;
  Bellator sum qui non delebitur ...
  Iterumque pede nudo, ac si hostes Russiae currerent. Et sicut grenada volet.
  Sane puella multum meminit. Exempli gratia, quomodo rursus in quadragesimo primo anno Fritz duas puellas nudis pedibus in frigore fodere coegit. Et puellae nondum obduratae sunt. Et sane primum crura eorum rubra sunt, deinde caerulea ex frigore. Et malum.
  Et monstruosi fasciculi, ut foverent, fustibus calcibus caedere coeperunt. Puellae conscientiam amiserunt. Deinde duo dolia glaciei aquae super eos effuderunt. Fere defessus.
  Fortunate, miserae puellae a medico lectae sunt. Exiit eos. Ac ne membra quidem abscindenda sunt. Puellae creverunt et facti sunt fautores. ulti sunt in Nazis.
  Auctor puer Alexander Grigorievich minus felix fuit. Nazis, apprehensus, jaceo. Et pependit in eculeo in frigore. Et nudos pedes aucto- ris pressi sunt in stipitem, et lapis pensilis centri sedit. Puer extendit in frigore. Fasciculi autem eius calefacti sunt eum, portantes lampada in corpore duro. Haec sunt monstra Nazis.
  Puer triduo et tribus noctibus pependit, et die quarto, cum tormenta ferre non posset, exanimatus est.
  Hostes crudeliter gesserunt .. .
  Komsomol socius Sveta etiam vestis erat. Vas magnum vitreum ministrasti. Repletus aqua et pruina expositus. Itaque omnes incolae videre possunt quomodo membrum Komsomol in aqua frigida, glacie operta constringitur. Quid sit horror!
  Svetlana Nazis et susurros figit;
  - Fascismus non praeteribit! Russia gloria!
  Natasha quoque propagines. Verissime autem nudo pede grenade iacit et clamat:
  - Ne sub Hitler jaceamus!
  Zoya confirmat in solenni sono;
  - Numquam dormiemus!
  Ignem quoque aperit.
  Et pede nudo grenade iacit.
  Aurora accenditur. Nazis agens et eiulare.
  - Gloria Deos Russorum!
  Iterumque nudo pede grenaden iacit.
  et Svetlana propagines accuratissime. Et clamat:
  - In nomine viventis in terra!
  Rursumque nudo pede grenade accuratissime iacit.
  Et Fritz anhelarent.
  Puellae impetum Nazi repellebant et postridie veniebant: die 2 mensis Augusti anno 1947 . rursus impetum pulchri- tudine reppulerunt. Parum egimus, ludimus cum hominibus.
  Natashka recordatus est quomodo in anno quadragesimo secundo paulum per itinera belli post hostium munitiones vagata est.
  Erat puella nudis pedibus in simplici habitu xylino. Ambulatio facilis et iucunda fuit. Aestas, corona in albo Natashae texitur, coma leviter aurea. Lapillos nudae plantae lepidissime pungunt. Pedes puellae valde durae sunt et omnino non dolet. Etiam frustula utrem frumenta non timent.
  Natashka ad se profectus speculator. Illa puella pulcherrima est, quae pro patriae bono adhiberi potest.
  Aliquem seducere, to twist. Ceterum quadragesimus secundus difficilis est Russiae. Post successus initiales prope Moscuam, Leningrad in australi, Exercitus rubri iterum amittere coepit.
  Copiae Sovieticae prope Kharkovam victi et boiler percussi sunt. Et Nazis iam ad Voronezh. Nempe hoc non tollit modum. Maxime mane foliolum avulsit.
  Germani expugnationem modo Sevastopol arcem inexpugnabilem declararunt. Ac paulo ante, casum in Africa retulerunt, arcis quoque Tolbuk rigidae.
  Ecce puella discalceata venit, calcans duras plantas per viam saxeam et cogitans.
  Quid deinde? An fascists vincat? Ceterum virtus eorum maxime magna est. Ita modus corrumpitur. Puella pipiabat;
  - Stalin in corde meo vivit;
  Ut non sapien...
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  Subito puella puerum vidit. Pulcher coma, puer pulcher circiter decem annos natus. Graciles, sane, sed leves, in curtis, et nudo abdomine scelerisque ex solis aestu.
  Puer ad Natasha cucurrit. Sibilabat et clamabat;
  - Mendacium fascist! Nolite solliciti esse, adhuc vincemus!
  constanter puella respondit;
  - Utique vincemus! Fieri aliter non potest!
  Adnuit ergo puer et dixit:
  - Natasha, nostis, praefectus monet ne ad villam Novoselovo proficiscaris. Ibi Fritz insidias struxit.
  Concordia adnuit puella.
  - Gratiae monitu. Sed quis notam tradet?
  Puer suadet:
  - Fiat mihi. Adultos omnes, etiam feminas coercent. Sed gravida labitur.
  Natasha chirographum suum sumpsit et puero tradidit, sed simul quaesivit;
  - Quid si captus?
  Puer, recta in oculos eius aspiciens, respondit:
  - Ego, ut Malchish-Kibalchish, tormenta patiar, et sublato capite moriar.
  Natasha arridebat. et deinde procubuit. Recordatus sum quomodo duo propugnatores circiter duodecim annos a Nazis comprehensi sunt. Vestem puerorum dilaniant, et manibus post tergum filo ligant, et nudos ac discalceatos in acrem frigus abigunt. Tum per nivem eos in tugurium iterum compulerunt. Eegerunt donec ad necem stipites eorum adligat. Praecones parum commode, sed pertulerunt. Pueri satis fortes sunt.
  Tunc, cum gelu munientes non acciperet, Nazis filios igne exurere coepit. Et in hoc impetraverunt. Cum carnifex ad nudum pueri pectus ferrum candens admovisset, exclamavit puer:
  Vivat Stalin!
  Tum late fasciae metallicae, ex calore rubrae, nudae et obfirmatae pueri applicantur plantis. Attractus carnifex odorem carnis assae per nares magna cum voluptate traxit. Auctor rursus exclamavit:
  - Vexilla rubra vola super Reichstag!
  & linguam suam ostendit. Tum Nazis scrotum candentis forcipe excidit. Auctor doloris inpulsa mortuus est.
  Ita fascistae novum ordinem constituerunt.
  Inclementer ac crudeliter fecerunt. et tortura assidua.
  Natasha iterum grenade iacit nudo pede suo. Fritze dispergit et pipit;
  - Sit coelum in terra! Paradisus communismi, in qua regione flores Sovieticorum!
  Zoya etiam immittit grenade nudis digitis et pipat;
  - Et ad terram perveniet gloria!
  Postea puella turn valde bene curatum dat. Excutit adversarios. Et iterum denudans dentes eius.
  Et tunc Augustinus ignes. Nazis pulsat et stridore;
  - Pro matre! Nam Stalin!
  Rursumque nudo pede grenam projecit, Nazis dispersit. Fortes fortissime percuterent.
  Ne pereat hostis.
  Svetlana etiam grenade nudo pede iacit. Nazis et stridore colorat;
  - Gloria puellis nostris Russian!
  Et quomodo fortes rident. Post omnes, tales pulchritudines sunt, ut re vera certamina institui possint: Mrs Universum. Ubera eorum tam plena et firma sunt simul. Sic cum hominibus concumbere amant. Is vere eos incitat.
  Praesertim cum corpora palpitant, et adhuc avaros papillas.
  Natasha recordatus est quomodo olim a vigilum inquisita est. Class praesent sit amet. Vir piloso pede reptat in uterum tuum digitis. Quam bacchatur excitans et iucunda.
  Et occidit omnes Natasha. Quid aliud cum vigilum? Sed qui eam sensit, et ipsa rapuit, ad scamnum alligata. Tam frigus est homines rapere.
  Post hoc, Natasha stella quinque acutum in fronte fascisti conscium ferro candente combussit. Hoc modo agendum est de Nazis
  Puellae distrahuntur et destruere Nazis coeperunt.
  Instantibus triturant Fritz. Talem furialem infernalemque impetum repelle.
  Natasha canebat, Nazis interfecto;
  - Puellae in magna necessitate! Ubi es, ubi dominus?
  Etiam plus quam biennium nunc Exercitus Rubri nazis aequalem piscinam non habuit et meliorem non obtinuit. Contra, Nazis Rubrum Exercitus urget.
  Zoya tweeted:
  - Sit patria nostra in spatiis itineribus!
  Nudo pede citreum immittet. Talis est puella leporaria.
  Augustinus inimico accensus, exsibilatur;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Volumus, Stalin!
  et nudo pede mittet grenaden.
  Svetlana, figens, pergit;
  - Ne nos frangerent, dominum e terra surgere!
  Et iterum grenade nudo puellae pede proiecta volat.
  Natasha duobus lineis falcavit et edidit;
  - Et erumpere Adolf!
  Puellae occasionem Nazis vinciendi non dederunt. Die 3 Augusti anno 1947, praelia plena sunt adductius.
  Eodem tempore Nazis e fundamentis copiis Sovieticis intercludere conatus est, qui ultra Donam recipere non tempus erat. In quo, inter cetera, leviter etiam successerunt.
  Gerda et lacus eius, ut semper, ante oppugnationem sunt.
  Puellae in pantiis et discalceatis. Se jaculantur et pugnant.
  Duae carros pro quattuor militibus. Foedus ac valde commodus, pyramidalis.
  Gerda, nudis utens digitis, leta premit virgulta. Et fere bene pervenit. Evulsis turrem piscinae Sovieticae.
  Deinde dicit;
  - Niveo colore crine terminatus sum!
  Et furibundus deridet... Velut puppea se vellicat.
  Charlotte Pierides quoque. Aptissime ferit et fremit;
  - Et magna Reich, nobis non calliditate nuntiavimus!
  Nudo pede, dis.
  Advenit IV Kalendas Septembris, hoc tempore calidissimus aestatis dies. Lacus Germanicus in antro Tanais pugnatur. Pugnatum est etiam in Sukhumi saeviens. Plena sanguine et exitio. Furentes flecti non possunt.
  Andrea et Gerda nudum in lacus. Panties tantum tenues in illis manserunt.
  Puellae autem incendio triginta quattuor piscinas perrumpentes eas quae velut insani canes ruunt perrumpere conantur. Et valde etiam isti canes, ita frigus dicamus. et frangitur omnis et secatur.
  Vos non potestis illis prope accedere.
  et sunt fortes feroces.
  . CAP
  Augustae MCMLV. Puellae pulchrae pro Nazis pugnant. Germani Voronezh premunt. Nazis Russos instare conantur.
  Natashka propagines, ordines intercludit. Et nudo pede iacit grenaden, spargens inimicum;
  - Omnia magna erunt!
  Zoya etiam mordaci vicem Nazis tribuit. Fovebat Fritz. Nudo pede citrina proiecit.
  Puella clamavit:
  - Est hyper!
  Hic etiam Augustinum arripuit, et Nazis flagellavit. Quae etiam nudo pede letalem vim proiecit.
  Puella pipiabat;
  Let's has Hitler!
  Tum Svetlana nudo digito letalem grenadem arripiens proiecit. Puellae Nazis pipiabat ac diruit;
  - Optime!
  Marcus aggressively dixit:
  Super pugnatores sumus!
  Iterumque grenaden nudo pede proiecit. Pulcherrimum est.
  Zoya magnum officium hic fecit. Tunc pede nudo, puella pulcherrima, proiecit eam et vicit Nazim;
  - Nos frigidissimi erimus!
  Tunc virgo ignea eam arripiens Augustinum pulcherrime iactum nudis digitis fecit, et in omnes partes Nazis disperdidit;
  Omnes supergirls sumus!
  Tunc Svetlana puella est pulcherrima, et talis flava, nudis pedibus tasque coruscans. Accepit autem puella et evolvit Fritz puellam valde formosissimam.
  Puella in panties. et cooed;
  - Puellae diversae sunt! Et ipsum rubrum!
  Puellae plerumque frigidissimae sunt, et semper nudis pedibus.
  Svetlana, verbi gratia, discalceatus per bellum cucurrit. et quadragesimo primo anno transiit saltus. Praesent non tempus ante. Operata in liberorum coloniam discalceatam et in levi custodia usque ad gelu vestitum. Postea puella etiam nudis pedibus in nive cucurrit. Ita Augustinus in Colonia. Ibi paene nudae in dura Siberia gelu puellae laborare poterant.
  Et non eos terrent. Et quam bonum est puellis discalceatis per nives currere. Et qui portant calcibus, a gelu sunt morsi. Haud ita FORMIDULOSUS. Plantae nudae vestimentis teguntur, et puellae non laeduntur a crusta glaciei.
  Tam frigidissima sunt. Puellae nudae cucurrerunt et securibus operabantur.
  Puellae officium optimum fecerunt.
  Puellae insanissimae erant. Iterum digitos nudis tasque iaciunt.
  Et fractis Nazis. Frigidissimi milites, fas est dicere.
  Puellae nudis pedibus in hostes iaciunt.
  Natasha propagines accuratissime apud Nazis.
  et plura contudit Fritz.
  Puella valde pulchra est.
  Sed puella necesse est perdere quod mihi placet.
  Hic Oleg Rybachenko et Margareta Magnitnaya pugnare coeperunt.
  Puer et puella Germanos oppresserunt.
  Oleg Rybachenko vidi sicut puer undecim. Nazis oppressit. Vel qui fascists.
  Puer nudum pedem apud Fritzium proiecit. Pamphilus et vici.
  Ac turn dedit.
  Et Margarita fortissime prostravit quod Fritz aliquantum stravit.
  Germanos oppressit. Et pugnavit puella pulcherrime.
  Et nudum pedem pulcherrime proiecit. Hostem oppressit.
  Margarita Germanos gravissime interfecit.
  Nazis valde strenue proficiebat.
  Margarita valde opprimens adversarium.
  Pedes nudis puellae tam narum Nazis pulcherrime fregit.
  Puellae tam feroces sunt.
  Et phalanx sequitur latinas. Puellae in panties et pulcherrimae sunt. Germanos magnopere oppugnate.
  Nuda papillas quatiunt pectora pyropo. Pugnant et puellae cum maxima pressura. Germanos opprimunt. Et milites Nazi dant in.
  Et iam Germani recedunt.
  Veronica grenade nudis digitis iacit. Milites oppressit, et elidit;
  - Amor vita est!
  Victoriam vicem bene intentam dedit. Abscidit adversarios. Et nudo pede proiecit grenade.
  Tum pipiabat;
  - Mater nostra glorificata est!
  Hic Iuliana puella pulcherrima est, et ducis uxor, cum grenade et cooes sumit et movet:
  - Genium express!
  Tum canae Annae. Puella tam frigidum ac singulare est. Fritz incubui, maceravi. Grenade nudis pedibus volavit. Disjectos adversarios.
  Tum pipiabat;
  - Sancta Russia a Tsar Joseph Stalin!
  Et puella sapphiro oculis annuit. Dentes nudavit.
  Et deinde Olympia: heros puella totum fasciculum tasque nudis pedibus immittit.
  Et in omnes partes fluminis Nazis cruor tetendit.
  Ceterum phalanx nudarum pedum, in brevibus, in fronte Germanos impetum pulsat.
  Puellae accurate iaciunt, sed damna non patiuntur. Cum puella nuda ac subligar tantum gestat, paene invulnerabilis est. Et est difficillimum ad excipiendum.
  Itaque Germani puellas non feriunt, neque concha, neque glans, neque fragmento. Quid ergo? proelium pugna!
  Veronicae propagines ipsae. Percutit hostem, et nudo pede iacit grenade, et micat;
  - Ludus frigidissimus erit!
  Et Victoria bellator est imperator. Utque nudum pectus excutit, et instar Fulminis coccineis papillis emittit. Tum pede nudo grenade iacit.
  Agmina frangit adversariorum.
  Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Supergirl sum!
  & dentibus denudans.
  Et postea Iulianus. Item puella rarae pulchritudinis. Quam beat in Nazis. Accuratius non a Nazis, sed a Germanis, qui tamen bellum cum Russia vel USSR.
  Et in solio est tsar et praeses, qui factus est imperator Sovietici imperii. Et magna assentior. Tempus autem erit cum USSR multas armaturae rerumpublicarum Sovieticarum multiplicabit.
  Yuliana grenade nudo pede proiecit et pipiabat:
  - Fiat Stalin in Russia Soviet - lux!
  Illa oculos sapphirus nictavit suos.
  Tum vero Anna cana bellua pugnat. Proicit apprime quoque.
  Et denudans dentes suos dicit:
  - Sit regius paradisus in planeta!
  Et Olympias nudo pede citreum deduxit. Dispersus adversarios et diductas;
  - Gloria Tsar et Patriae!
  Lacus Hitlerorum flexum Tanais capere poterant et ad meridiem versae, secundum flumen se movere. Successus Nazi relative felix fuit.
  Ipsa frontis conformatio placebat et difficile erat auxilia pro rubro exercitu sub bombs Germanicis transferre.
  Praeterea aeroplana orbis Tertii Reich, quae penitus invulnerabilia sunt, telum validissimum evasit et carros Soviet cum laminae gagate vectus est.
  Maxime efficax fuit propter ingentem scutellarum volandi celeritatem. Quae cum omni fere aircraft Sovietica adsequi possent.
  Puellae pulcherrimae Gertrudis et Eva pro cars Sovietica venati sunt in tali disco.
  Hic imprimis duo Iak-11 pugnatores aggressi sunt, et proprie eos complanaverunt.
  Hae sunt puellae, in lateribus non stant.
  Gertrudis puga pyga cum nudo digito pressit et pipiabat:
  - Dii potentissimi in mundo German!
  Eva quoque per nudas digitos, denudans dentes, fremit;
  Omnes hostes in latrina inebriabimus!
  puella adhuc rem. Hic cepi, exempli gratia, auctorem. Decidit vestes pueri, et aspen filo ligavit. Tum adurere corpus auctoris candenti immisso ad palum coepit. Incipiens a stomacho, deinde ad pectus movetur. Pueri circum calcibus non neglexit.
  Cum immisso refrixerit, puella iterum calefacta est, et Gertrudis virgulas iecit.
  Tunc mutaverunt, et auctor finxit socium suum. Gertrudis etiam flava terminator genas pueri combussit. Denique apud auctorem ne una quidem tota detracta pellicula relicta est.
  Et tulerunt et succenderunt ignem magnum, et piperatum puerum sallivit, et coepit comedere.
  Cibus succis, macer.
  Et dixit Eva, devorans puerum;
  - Extra calories in tali cibo non acquiesces.
  Gertrudis digitos lambendo constat;
  Etiam cibus qualitas est. Puer tenuis, filum, macer. Hoc manducare nice.
  Puellae auctorem suum libenter comederunt. Germani duo propius accesserunt. Feftus iunctus. Anthropophagi literalis. Itaque sapidum cum condimento edendum puero.
  Una ex Germanis mulieribus, Frida, dixit;
  - Coximus aliquo modo mulierem praegnantem. et tunc infantem in utero ederunt. Ita est delectamentum!
  Puellae rident. Tormentum et cannibalismus, frigus est!
  Aliquid pro puero simpliciter abscidit, et singulas minutas obolos.
  Postea etiam bellatores vinum biberunt mixtum cum arcu aviation. Cibus succisis vescebantur.
  Tunc milites aliquantulum saltaverunt. Aliquot deinde pulchri- tudines eodem subierunt. Puerum edere coeperunt. Corculum in partes aliquot inciderunt. Et ipsi quoque comederunt.
  Quod cum tulissent, discalceatus super carbones cucurrit. Desiluerunt, jumped. Tum in proximam partem ruunt. ibi homines feriunt, feris similes aggrediuntur. Etiam et dictum magna.
  Feminae tam infestae sunt.
  Nunc duae puellae aeroplana Sovietica consectantur. Tu-4 arietem faciunt, bombs in abdomine suo explodunt. Et non omnes rident. Mirum puellarum.
  Et quomodo digitos nudos premant in globulis gaudii. Tam lepida pulchri- tudine. Habent vim irae et flammae passionis. Et nudae dant victoriae fiduciam.
  Malae puellae re vera deducunt aeroplana Sovietica.
  Gertrudis Evam cum risu interrogavit:
  - Putasne Biblia verbum Dei esse?
  Puella ridens respondit;
  - Non!
  Gertrudis manifesta mirum interrogavit:
  - Et quare?
  Vehementer dixit Eva;
  - Quia solidum caelum est! Sicut speculum!
  Puellae ridebant. Hoc valde ridiculum videbatur.
  S. Gertrudis logice dictum est:
  Sed tamen est Deus!
  Constat Eva;
  - Est Adolf Hitler et eius propheta!
  Et rursus milites ridentes eruperunt. Tam ioci sunt ac ne muti quidem.
  et pugnare amant. Oh, et rape nimium viros. Haec est eorum sententia.
  Gertrudis, planum Sovieticum deprimens, squeaked;
  - Mea mater! Occidam omnes pro vobis!
  rictu dentium eua confirmatur;
  - Ego quoque!
  Sapphiri oculi micant. Hi milites frigidi sunt. Nec stolidus.
  Vel maybe malus... Et crudelissima. Mulierem hic excruciabant circiter triginta, filiumque eius circiter duodecim, ne auctorem quidem.
  ambos in eculeo suspenderunt. et accensus est ignis sub pedibus nudis. Ut autem aestum possis levare, cognatus autem tuus ad ignem ibit.
  Aut calcei pueri frigent, puellae.
  Mulier autem et mente et corpore vulnerata est. Mammae matris etiam incenduntur.
  Imo graviter excruciati sunt. Puellae ignem amant.
  Verbi gratia, pueri cruciatus amant. etiam innocentes omnino.
  Mox incensa...
  Vel in acido tincti... Alius modus tormenti. auctorem filo candenti verberare, et fimo illinere. Hoc et acerbum est et abjectissimum.
  Sparsas etiam munientes corbit et calce. Bene, hae puellae finit-terminator.
  Eva ledo tres Soviet carros dixit:
  - Hic torquemus homines... Et frigus est!
  Gertrudis denudans dentes dixit:
  - Praesertim belle est puerum torquere!
  Constat Eva;
  - Valde nice! Sed etiam bonum est puellam cruciare!
  Hic tam felices erant bellatores.
  S. Gertrudis quattuor aeroplana Russica addicitur et pressa est;
  - Et magna nobis erit!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Puellae in genere sunt tam pulchrae specie et intus furentes. Aliquam vitae tortor erat. Hic, exempli gratia, auctorem eius pedibus ad laquearia suspendis, et catenam manibus eius applica. Et tu electrica. Auctorem preli ope extollere habet. Ad nervos arcendos.
  Et tunc non satis est virium et iterum currentem verberat.
  Puellae etiam amantur cum pueri rotam nent. Retardant motum paulum, et impetu tunduntur. Valde infigo.
  Eva se interrogavit:
  -Numquid diabolus est?
  Gertrudis respondit rictu:
  - Ceterum - diabolus - nos est!
  Et ambo furati sunt prout libet. Facies ostendet.
  Puellae ad impetum elit Germanorum volatus repellere debebant. Bellator flava grenade nudo pede proiecit. XE-377 GERMANUS ET TORNUS. Tum pipiabat;
  - Sagaciter habeo - improbe!
  Zoya quoque nudo pede grenade verissime proiecit, et stridit;
  - In nomine Rod! Et Russiae gloria!
  Tum puella accensa.
  Et tunc etiam Augustinus rufus cana figitur. Ea puella maxime callida est. Et nudis digitis citreum emisit. Germanorum impetum prosternere elit.
  Frangitur in aere postquam feritur. Et flamma strages in terram cadere coepit.
  Svetlana bazooka etiam accensus est. Velocem et vi oppugnationis elit Tertii Reich detulit. Et pipiabat;
  - Pro gloria Magnae Terrae Russicae!
  Post hoc nudis puellae pes iterum grenade funestum proiecit. Ac sagaciter valde.
  Etiam non pellentesque mauris. Pectora nuda excussit, coccinea papillas Emicuit, stridit;
  - Magna patriae! Angeli sumus!
  et lingua longam speciem praebuerat. Itaque movens!
  Zoya etiam infensi risit et sibilabat;
  - Hostes non transibunt! Russia destruet...
  Digiti nudi crurum excidit accuratissime letale et letale grenade mittent.
  Et tunc furit igneus Augustinus munera mortis iaculari. Puella magno corde et cruribus longis.
  Grenade nuda calcaneo volat. Et ab impetu aircraft tantum ignea aspergine.
  Et tunc Svetlana... Velut nudum pedem, deducet et opprimet Fritzam.
  A plano tantum fragmenta incendii manserunt.
  Gerda et Charlotte in piscina candente, omnino nudi in brevibus suis, pugnaverunt. Soviet lacus counterattacked.
  Gerda ad currus Sovietici accensus armatura fregit. Et accepit et cantavit;
  - Filia diaboli sum!
  Praesidia perrupit Andrea 54- T- et addidit;
  - Omnia possum superare!
  Pressura maxima tormentorum Germanorum validissimum telum est. Is e longinquo spatio penetrare potest, et 100mm Fontes in T-54 pertractat. Praeterea vehicula Russica recentissimas Germanorum AG-L U in quolibet angulo non penetrant. Solus super-gravis ISs molestiam facere potest pro Fritz. Sed ita se res habet quod Isov perquam exiguum est, et machina fundata est T-54. Et contra hoc non potes disputare.
  Gerda globulis globulis globulis urget nudis digitis decori crurum. Russicus currus pugnis eminus et stridore;
  - Rex sum qui Superman!
  Et bellator linguam roseam longam ostendit.
  Andrea quoque ignes. Ac ipsum aptum. Ac ne magna pantherae cum furore.
  Atque etiam globulum nudis digitis urget.
  Sibilat et sibi;
  - Sum magnus super genus pugnator!
  Praeterea, Gerda iam accendi. Frigido-blonde. Etsi mulier ipsa temperamentum est. Exempli gratia, membrum pini Komsomol crucifixit. Ipsa ungues in manus et pedes detrusit. Nudum pectus incendit, deinde candentis Forcipe digitos fregit.
  Nunc Gerda rugit;
  - Lupi albi sumus, et nulli misericordiam novimus!
  et rursus decor pampini accuratissime. Hostem pugnis et. Tam mira flava. Mox non faciet. Rursum currus Russorum e longinquo perrupit. Possis ferire. Et ducenta milia armaturae eam non prohibebunt.
  Charlotte also propagines and stridore;
  - Sum rex summus! Conteram vos omnes!
  Et nudo digitorum globulum premit. Crine diabolum hesterno excruciabat auctorem. Puerum cum urtica verberavit. Tum salem pusulas prohibeant. Tum leviora protulit. Flammae praedatoriae calcem infantis rubra lambebant. Hic rufus est! Quam foeda est. Modo animalculum infernale, quod omnes cruciant sine misericordia et infirmitate.
  Nihilominus, puellae Sovietinae Nazis respondentes.
  Ignem se ducunt bellatores. Sunt frigidi et callidum.
  Natasha grenade nudis digitis proiecit. Mercennarii in omnes partes dispersi sunt.
  Natasha exsibilavit:
  - Omnia impossibilia nobis evenire possunt!
  Zoya quoque nudis digitis admittite citreum. Nazis dispersit et diruit;
  - Ita mater mea sanctissima est!
  et puella despiciens.
  Et tunc igneus Augustinus nudo pede Nazis cessit. Disperget eos alio atque longinquissime. Et pipiat:
  - Ego sum scientia mortis.
  At Svetlana nudum calcem grenade misit. Nazis in omnes partes volat. sine ulla spe minimae salutis pereunt. Et quam formosae sunt puellae.
  Turn Svetlana dedit et cecinit;
  - Hic mihi nova pugna est! Ibo tecum!
  Hic lacus Germanorum potens per ruinas scandit. in hoc casu AG-C. Talem monstrum non tam facile erumpere. Sed puellae Russicae ad tale proelium paratae sunt.
  Et aptissime verberant ex bazooka. Nazi truncum habebat, et tulerunt et incubuerunt. Mirum fere est.
  Natasha aggressively murmuravit:
  - Fiat coelum in terra!
  Et iterum grenade nudo pede proiecta volat. Hoc letale donum annihilationis.
  Et tunc Zoya eum tenebit et Nazis percussit. Quam turbavit et oppressit. Ac admodum iaculis.
  Et nudis digitis quomodo configere malagranata. Et in cornibus Nazis posside.
  Et Augustinus quoque ad Nazis. Et nudum calcaneum, ut semper, in negotio.
  Nazis quasi blattas dispersit in angulis. et cooed;
  - Ego rufus sum!
  Tum Svetlana quoque, ut sumit, Nazis verberat. arescit tritum cruentum, stridore ferino;
  - Ego sum puella fortis!
  Indutiae rumpuntur. Proeliis in plenis iterum adductis, et Fritz Voronezh expugnaturi sunt.
  Natasha vicissim dat. Grenade nudo pede proiecta volat. Nazis iacit, et adversarios dispergit.
  Tum fremit obstrepit;
  - Ego sum flavus, qui omnes perdam!
  Zoya etiam valde originaliter notavit falcationem Nazis;
  - Et mella blondes frigent.
  Et de nudo pede fugit grenade, et omnes opprimit.
  Et inde Augustinus prodeunt. Ac sagaciter valde. Nazis emittit et pipit in summitate pulmonis;
  - Super puella sum.
  Pedes quoque nudis digitis grenade aptissime iaciunt.
  Ita Svetlana vestem illam immittit. Nazis hanc lineam discidit. Et pipiabat;
  - Ego Vexillum Sanctae Matris!
  Et iterum nudo pede citreum proiicitur.
  Puellae dure pugnant. Pugnant sicut verae heroes. Pleni sunt invincibilitatis.
  Natashka se incendit et mercennarium exercitum plumbo implet. Nullam non lacus vel metus iaculis lacinia.
  Quamquam ballisticae bellicae hic volant. Ita furiosa, desperata, nihil potest!
  At grenade nudo pede fugit. Et cum eo fit interitus ac dissipatio.
  Zoya etiam mutacionem dat. de Mows Fritz. Dentes nudat, quae sunt margaritarum color, et ridet;
  - Habeo dominam facere super!
  Et renidet dentium simpliciter mortiferum.
  Et Augustinus etiam perimit inimicum. Nulla ac malesuada augue. Et digitos nudos novum grenade deducunt.
  Et puella ridet;
  - Ego vos omnes edam!
  Ac deinde Svetlana incendia deperibat. et est strenuissimus. Metauerunt adversarios. At grenade valde affectata, letali saturitate, nudo pede emissa est.
  Puella fremit:
  - Fascists draconis mors!
  Et iterum jocifer. Quattuor puellae numquam recedunt.
  Et alibi, Nazis iam oppugnant.
  Praesertim Gerd et Charlotte relicti sunt ad boiler claudendum - viginti tantum chiliometrorum.
  Et ipsae puellas sagittent .... Mirae sunt et valde musculares. Eorum corpora simpliciter sunt supremae gustus et vires.
  Sed animae nigrae sunt, sicut carbo aut etiam deterius.
  Hic, exempli gratia, Gerda cum novis tormentis cepit et ascendit. Quattuor pueri filo ferreo affixi et generanti clavum conligati sunt. Velocius rota gyrat, eo infirmior vena ferit. Tardius, eo fortius.
  Violenta in Gerda. Pueri, sudore madefacti, currunt propellentes rotam.
  Et Germanae puellae de canistro carbones sub pedibus suis nudant. Mores violenti in puellis - nihil dicunt. Crudelissima nimis.
  Gerda autem ipsa amat prunas currere.
  Hic in piscinam Sovieticam accensam, turriculam prostravit et dixit, carnivore ad Carolum renidens:
  - Hic est nomen meum a "Regina Nivis" magna molliculi.
  Charlotte giggled. Illa etiam piscinam Sovieticam tundebat et quaesivit;
  - Et quare?
  Termino flava respondit;
  - Rogavit plaustrum et calceos, ut iterum se quaereret fratrem suum Kai circum orbem terrarum quaerere. Quid mali nudis pedibus incedens?
  Carola Sovietica obterere rursus tundebat et respondit:
  - Iustum est! Puella nudis pedibus incedere et in luce Europae gelu consueta erat. Superstites transitus esse potuit. Discalceata in nive ambulavit et numquam sternuit approbationem!
  Gerda risit et dixit:
  - Ita, et nudis pedibus multum diu ambulavit, cum medium mundi circuiret. Non calcei puellae deliciae magnae sunt.
  Et flava risit. Hieme experimenta fecerunt. Nudulum ac prope nudum puerum et puellam per gelu ejecerunt. Primo decem minutas et in domo calida. Tunc viginti minuta et quinque requiescant in calore. Et tunc media hora, et tunc hora. et sic tota nocte.
  Pedes puerorum a frigore turgidi sunt. Sed latinae admodum obduratae sunt, sola frigoribus calceis adsueta.
  Et tunc discalceati super carbones munitores compulsi sunt. Etsi calcibus filiorum crassi facti sunt, vivi sunt et ut solent cremati. Captivorum deinde Gerda quid acciderit, non meminerat. Ibat ad pugnam. Quatuor autem eorum calceos non induerant post quadragesimum primum annum, cum in deserto pugnare coeperunt, in exercitu Rommel. Hae sunt puellae frigidissimae.
  Hic iterum impetus Nazis. Puellae ictibus bene intentis Nazis concurrunt, hostes pulsantes.
  Et nudo pede proiiciunt tasque.
  Sed cum alio milite ascenderunt. Hic ceperunt, exempli causa, electricitatem conexi. Et Nazis electricis obit. Et ipsae puellas calcibus frixas habebant.
  Pedes puellarum tam rotundi sunt, rosei, iucundissimi aspectus tactusque.
  Germani et externi ordines adeo perterriti sunt ut cederent.
  Natasha , labia lingens , dixit :
  - Gratias Deo Svarog!
  Zoya consensit hoc:
  - Hic est magnus Deus! Sed et Jesus magnus Deus. Ita futurum est nostrum!
  Puellae inter se nictant.
  Augustinus dentes denudavit et suggessit;
  - Num aliquid habemus ad bibendum? Verbi gratia: vinum bonum, quod spumat fermento.
  Svetlana ardenter sustulit;
  - Id est! Vinum cum aromatibus! Adipem sic bene urit!
  Natasha risit.
  Crassus non habemus! Fere bellatores sumus cum corporibus sicut ferrum emissum!
  Zoya exclamavit:
  - Tunc veniet nobis victoria!
  Huic centum centesimis constat Augustinus:
  - Certe felix! Etsi bellum iam quindecim annis gestum est!
  Natasha revolvit oculos suos et diruit:
  - Horror!
  Puellae autem synchrone se traiecerunt.
  . CAPITULUM #12
  Hitlerus aviationi locos Sovieticos bomba temptavit. Illa ad litteram pressit et perdidit.
  Una TA-500 bomba totam officinam Sovieticam demolitus est. ii et plagas vastabant.
  Gubernaculo talis aircraft sunt: Helga, Margareta et Gala.
  Et hi milites globulis globulis nudo premunt digitos, bomb dona mortis ad hostes mittentes. Potentia defensiva et opprimens Sovieticum.
  Conatum a pugnatoribus Russicis ad fines oppugnationis deficientis. Canones germanici triginta millimetre aeroplana Sovietica facile descendunt.
  Et hic non potes contendere contra Hitlerorum potestatem: Nazis iusti terminatores sunt!
  Puellae rident et meminerunt quomodo auctorem in eculeo excruciaverint et hamatis, candenti filo ferientes. Et pressit et pressit indomitum dolorem.
  et omnes verberabant eum, et tunc infantes circumligati ad palum assabantur.
  Puer dolore concussus nunc tum conscientiam perdidit. Ipse iterum filum eductus est.
  Usque ad necem excruciati sunt.
  Talis est trias puellarum gubernatorum tertii Reich: Helga, Margareta et Gala.
  Iterum ascenderunt sicut rubetae in tortis Nazis. Puellae Exercitus rubri magnis ictibus occurrerunt.
  Nazis ictus exquisitis et bene affectis rapuerunt, tum etiam cum arcubus tasque nudis pedibus utentes.
  Puellae acriter pugnaverunt.
  Sed durior erat pugna. Praebuerat unus caput eius explosum. Sed Natashka osculatus est puerum in ore et strinxerat;
  - Eris in Iria ad cor Rod!
  Et iterum quomodo in nudo pede proiicit grenaden. Germanus lacus evertit. Et tribulis terrentur crepitu et metallo.
  Omnia optime agatur.
  Puellae athletae et bellatores praestantes sunt. Si iam pugnant, nihil illis conparat.
  Zoya quoque nudo pede iacit grenade et dicit:
  - Alba Russia sub Nazis non flectetur!
  Augustinus etiam incendit, dicens cum furore;
  - Bellator sum qui nunquam flectitur! Etiam insidiosus satanas non benificium sanctum Russiam!
  Et dentes ignei bellatoris nudati sicut margaritae magnae scintillant.
  Ac Svetlana quoque incendere. Eripit nazis, non minus magnos et infestas dentes aperit;
  - Non vincitur fascismus! Gloria communistarum Russiae!
  Et omnes quattuor puellae in choro clamant:
  - Gloria Novo Ordini Demiurgei Deorum Russorum!
  Nudo pede projicient letale crimen! Ac magna!
  Finis mensis Augusti anno 1947 ... Germani tentacula progredientes coniungere tandem potuerunt et partes Exercitus Rubri qui occidentalem Doni erant interfecerunt.
  Copiae Sovieticae contra Naziseos iam perfectae coronae pugnaverunt. Sed fortissime pugnaverunt.
  Tota puellarum phalanx impetum Fritz reiecit. Pulchri et curvacei bellatores in sola panties pugnare maluerunt.
  Et hoc eis dedit fabulosas proprietates et vigorem. Et quid bellantum, cum pectora nuda movent. et papillae thoracis sunt coccineae et scintillantes.
  Puellae pugnant et pedites nigri incursionem repellunt. Multi sunt Africani in exercitu Germanico. Auferte eos sicut pabulum tormentorum. Et multi sunt Indi.
  Quamquam Germani Indiam capiendi tempus non habebant, nonnullae ex legatis huius populi a Britannis ad caedem faciendam suppleverunt. Ad libertatem non adipiscendi.
  Germani progressi sunt. Afri et Arabes relinquuntur.
  Ignea est Angelica puella et praefectus hastati, nudo pede iacit grenaden et clamat;
  - Non gradum remitto!
  Malvina puella crinibus aureis anser;
  - Noli cedere ac ne cedere!
  Et nudo pede etiam grenaden iacit.
  Tum puella nudum pectus movet.
  Clamor et splendidis Oksana, terminator flava. Et CITREA in nudo digitos iacit;
  - Nos Stalingradum hostem non permittimus!
  Angelica, nudum quatiens, plenis dicit uberibus;
  - Utique non volumus!
  Iterumque grenade nudis digitis volat. Qui dispergit adversarios.
  Et tunc Akulina bazooka accensus est. Item puella nudipes cum capillis flavis.
  Et nudo calce grenade emittit. Quomodo Nazis in omnes partes dispergat.
  puella dicebat;
  - Fiat lux et caelum!
  Oksana vicem dedit et stridit pugnatores atros metendo;
  - Ita, Russia clara est!
  Iterumque grenaden nudo pede proiecit. Flava in animo est. Illa semel a Nazis cruciata est. Plantas pedum puellae oleo nudas illinebant. Et procul posita foculum. Ignis plantas oleo fere tetigere puellae.
  Oksana valde laesa est, sed dentes suos demittebat et pertulit. Germani circiter viginti minutas eo accensi sunt. vesicae relinquunt. Abeuntes autem sabbati, iterum perseveraverunt tormenta.
  Oksana in foculo omni Veneris die frixum est, et die Lunae eam cum globulos hosiis verberaverunt, et die Mercurii currentem electricam per corpus eius transierunt. Ter in hebdomade me excruciabant. Quin etiam vestigia fere sine corpore relinquunt.
  Pertulit hoc puella per menses quatuor, nec dixit quicquam Nazis. Inde ad mortem castra missum est. Sed in via, Oksana evasit.
  Donec odio magna. Quod genus tormenti aduersus eam adhibitum est.
  Oksana grenade nudo pede proiecit. Arabas in omnes partes dispersit. et recordatus sum.
  Cum nudae plantae ab igne lambuntur, sentit sicut te aqua ferventi tingi. Dolor acutus et prolongatus est. Cutem oleum non urit, et calor a carnificibus professionalibus regitur. Et dolet, multum dolet.
  Oksana hoc momento conatur aliquid abstractum fingere.
  Sicut princeps est. et capta est. & ad supplicium ducere. Sane nudis pedibus in nive ambulandum est. Atque calces coquunt.
  sed princeps alto capite incedit. Non dat et cedere non vult. Quamvis unum saccum tantum habeat ad coxas. Et corpus bene informatum vix operitur. Et centeni viri et pueri eam spectant atque etiam linguas suas ostendunt.
  Sed discalceatus reginae non erubescit. Ipse intrat, tumido pectore, superbus, et cantat;
  Pictum spatium nigrum, obscurum lumen;
  Et videtur quod stellae in suis orbibus hebetantur!
  Amorem volo, in responsione audio, non;
  Corda amantium in smithereens contrita sunt!
  
  Quaeso, princeps, ad me;
  Clamavi lacrimarum aequora moerore!
  Praeiudicii vincula rumpe;
  Volo ut verum dicas populo!
  
  Amor dignior est officio et coronis;
  Si vobis opus est - prodam patriam!
  et ponam in throno dilectum meum;
  Carior est mihi vita quam princeps meus!
  Et deinde gradus ligneos ad basilicam ascendit. Post frigidam, ardentem nivem, nudis pedibus beatum contingunt quercum.
  Ingens carnifex in cucullo rubro acuit securim. Ferrum glaucas lanuarias sole micat ensis. Mendica, nudata regina, ad truncum sensim accedit.
  Carnifex eam aspicit et elit eius in oculis legitur. Speravit se ornamentum reginae habitu et ornamento opulentam habiturum.
  Sed vestes, calceos, ornamenta augustae personae abscissa sunt in populatione, ea in acervo communi posita.
  Tunc regina rapi voluit. Sed ipse rex experiri voluit. Et fac concubinam tuam. At invasorem ita momordit, et ita genu ad inguina graviler movit, ut diu vir amitteret facultatem.
  Ad hoc princeps debuisse exequi. Prope erat cum morte consentire, sperans se in alia vita beatitudinem inventurum.
  Etiam sed tempor erat.
  praeco legit accusationem. Hic, quod non tribuitur reginæ. De veneficiis, veneficiis, et stupri paginae puerorum, et caedes et incitamenta ad bellum. In ipso fine oblata est temptatio regis.
  Et est frigidum sicut hoc medium nudum stans in frigido et vento. Et volo omnia cito finire.
  Sed frustra sperabat se simpliciter abscindere caput. Iudicium asserit, quam humanissime decollare, reginae cruciatibus publicis subiectam esse. et cruciabunt eam donec exspirat.
  Duo lictores adiutores ad reginam exilierunt. Saccum scidit, et nudum totum relinquunt. Deinde manus contorta eam in equuleo evellebant. Coeperunt adsurgere et nudos pedes reginae in stipitem coagmentari. Acriter demitte, torquens artus. Et tunc flagella ex toto in corpore musculari augustae personae ceciderunt.
  Dentibus durius risit puella.
  Ita, Oksana effectam imaginationem habet. Finge potest.
  Iamque grenaden nudo pede iacit. Qui Nazis in omnes partes dispergit, lacertis cruribusque discerpens.
  Puella accelerationem et scopum habet.
  Et post omnes, phalanx puellarum nudis cruribus et pectore nudo superponatur.
  numquam desistent et sicut aquilae pugnabunt.
  Augusti sub mole tormentorum Nazi concha. Nazis unitates Sovieticae ultra Donam abscissas perficere conatus est. Etiam in Taman Peninsula offensionem evolvere.
  Saevit praelia, nec rufi recedunt. Et si Germani progressi sunt, ingenti damno. Proelia tamen eo magis duce Germanorum facta sunt. Progrediebantur, sed tarde. Rostov-on-Don cecidit, et Nazis repit versus Caucasum. Turci etiam progredi conati sunt.
  Pugnatum est in adductis prope Yerevan. Ibi quoque phalanx muliebris contra Ottomanos pugnavit.
  Puellae corpora muscularia in sola panties nudantes copias superiores Turciae reddiderant.
  Bellator Xenia pugnatur. Fere omnino nudus. Perusta, nudo poplite saxa feriunt. Nudo pede puella grenade iacit et Turcos necat. Dentibus nudat.
  Turnebus dat, Ottomanos lauit et dicit;
  - Bellator sum qui supra tuam impugnationem!
  Frigidus bellator Vladlena etiam propagines accuratissime.
  Pulchra puella, Turcos exscinde. Et acriter resistens, bellator citreum nudo pede arripuit et immisit.
  Ottomanos in frusta carnium confregit.
  Tum puella clamavit;
  - Fortis sum forma!
  Xenia quoque grenade nudo pede iacit. Turci sub ipsis auribus obtinent.
  Puellae sunt fere optimae bellatores. Tam clara et furit. Emicant lacerti a contentionibus.
  Hic Alenka puella est, paene tota nuda. Item digitos nudos iaciunt letale, deminutum elementum. Turci in omnes partes dispersi sunt.
  renidet puella et magno animo deridet, ostendens ei linguam suam;
  - Ego stella nomine Sol!
  Et pulchritudo annuit cum vultu ipso dolor. Desperata pulchritudo et sublimitas cogitationis in ea.
  Xenia quoque non dormit. Nudo pede grenade iacit. Et Turci mortui, sicut utres birota pulsantur, quaquaversum volant.
  Ksenia iam nobilitate.
  Meminit Suvorov quomodo Ottomanos oppresserit. Non vulgari puella. Ita factum est ut superiores copiae Turciae victi essent.
  Hic iterum grenade nudo pede proiecta volat. Turci iterum moriuntur.
  Imperium tamen Ottomanicum, cunctanter, Tertium Reich sumpsit partem. Bene multa centena milia Turcarum in hoc bello iam mortui sunt. Hactenus Ottomani tantum Batumi et Yerevan circumvenire potuerunt. Sed tunc Exercitus rubeus caput Armeniae reserare poterat.
  In proeliis, lacus Sovietici pugnant plerumque cum Britannis et Americanis praedis Turciae in fidem venditis. Bene, etiam obsoleta germanica.
  Hic eriam T- 4 reperitur.
  Hic Ksenia est, nudo pede grenadam apte jactans et tali curru pulsans. Tum murmuravit;
  - In nomine technicae Sovieticae!
  Vladlena etiam in Turcos vicem dedit. Nudo pede grenade proiecerunt Ottomanos interfectis.
  Malevolum sunt puellae valde.
  Hic Varvara ad Pantheram ex bazooka urit. Puella quoque pulcherrima et in sola subligar est.
  Lorem ipsum et magna vultus.
  Tali decore quatit, statim montes cadaverum augent. Ecce puella est.
  Terminatio vere a Terminatoribus.
  Et iterum: digitis nudis, quomodo premit ac vapulat. Nazis centies difficilius quam ante habent. Et puella fusa et triturans Turcos servat.
  Ottomani omnia bella cum Russia amissa vindicare constituerunt. Sic vapulabit.
  Fervent se puellae et adurunt.
  Barbara ducc, fremit;
  - Vivat Stalin egregie.
  Quamquam finis mensis Augusti anno 1947 in navale est, et Stalin plus duobus annis fortunam suam amisit. Ita, sine fortuna ducis URSS, omnis resistentia erravit. Ignis autem belli flagrabat in capite;
  Hic est puella Marusya, amplissima et sana, capillis flavis levibus. Accepit eam et nudis pedibus totum fasciculum tasque misit. Confodietur American Sherman. Et pipiabat;
  - Ita, pro Russia communismi!
  Et vestimenta eius tantum panties constant. Frigus puella. Sic iocosa.
  Et ecce alia puella Anastasia. Etiam grenadam letalem iacit, cum involucro explosivo adveni. Et Turcae valide in facie ictum obtinent.
  Anastasia pipiat et nudas mammas movet;
  - Bellator sum lucis!
  Ksenia grenade nudo pede immittit. Tundit Turcos, et ad summum pulmonis stridit;
  - Vincemus! Et numquam desistas!
  Alenka confirmat, etiam grenadam nudo pede iacere;
  - Non! Numquam desistas!
  Queue pro Turcis dat.
  Vladlena decurrit Ottomanos et dicit:
  - Nos in gloriosa via Suvorov sumus!
  Ostenditque linguam longam!
  Ignem ducit et Akulina. Splendidis flavis. Quomodo Turcus se interimit. Tu modo in amorem incidere. Ipse sibi scriblt.
  Furor annuit.
  Hic nudum pedem grenade iterum iacit. Et interfector pervolat ad Ottomanos. Non dans eis occasionem.
  Angelica quoque haec diabolus cana non recedit. Et Turcos etiam aptissime deprimit. Et pes eius nudo multum constructe operatur. Pul- sanguis sicut pulvis de tapetibus.
  Tum magna tormenta bellica intrat. Turcis triturat.
  Puellae in panties magnae sunt.
  Nicoletta etiam pugnat. Puella fere nuda est. Discalceatorum et pulcerrimarum. Pugnat etiam acriter. Turcos destruit.
  Hic traditam "Churchilam" ab Ottomanis in fidem emit. Puella ridet;
  - Mira forma sum! Licet semper discalceatus!
  Et nudo calce grenade iactabit.
  Et post hoc, puella iterum letale grenadem, agreste et diabolica potentia mittet. Et ipsum difficile misellam. Tum puella grenade de funda.
  Prostravit hostem et coxit;
  - Gloria magna communitatis.
  Nunc autem Turci e vapore currunt. Nec capere Yerevan, et replere aditus cadaveribus.
  Ipse finis mensis Augusti anno MCMXLVII. Puellae calidae et mutae... Germani ad tempus taetras suspendunt. Exercitus rubri etiam pugnare non studet. Sexto anno Magni Belli Patriitici inter bellicas moras debemus ad respirationem nostram capiendam et novas copias formandas.
  Omnes etiam Germani pube instructi et socii in Africa, Europa et Oriente Medio non satis proficiunt.
  Et cepit eam Natasha et perrexit aliquantulum. Quae utique nudis digitis faciebat.
  Exempli gratia, de Gerda, adhuc interest ...
  Parva Gerda profectus est ad quaerendum fratrem suum nomine Kal. Sed nesciebat ubi esset. non ad aquilonem, sed ad meridiem. Et tunc paenitebat quod calceos rubros omnino novos induerat. Post horas duas unxerunt pedes eius. Tunc Gerda calceos pretiosas sibi exuit, virgam abrupit, et calceos in hamo suspendit.
  Tempestas erat fons, calidus, nudis pedibus cum voluptate ambulare. Puella non est ditissima, et aestate saepe discalceata cucurrit. Verum post hiemem eius plantae molliores et molliores factae sunt.
  Mox, per viam ambulans, puella molestiam ex parvis calculis et arena experiri coepit. Quod ut mollius fiat, ego in herbam posui. Facilius erat. Sed post paucas horas plantae iam murmurant.
  Maxime autem manducare volui. Et puella paucos denarios in sacculo suo habet.
  Nihilominus in proxima villa Gerda panem sibi emerat et aquam de puteo dulci conscripsit et statim in faeneum obdormivit.
  Postero die her exarati nudis plantis pruriebant. edere volui. Puella ad se ivit, sentiens corpus suum calefacere post noctem frigidam. Pedes paulum graue.
  Gerda aliquandiu ambulabat in via, sed plantae eius, quae nondum tempus erat obdurationis, iterum coepit prurigere graviler, ac deinde ardere. Puella herbam ivit. Sed hic tardius adire, nec etiam pro cruribus punctatis nimis iucundus est.
  Puella aegre ad rivum pervenit. Ibi crura demissa et refrigerata. De calceis cogitavi. Sed misericordia est tantam novitatem emittere. Ea re demonstrare voluimus ut Kal. Ad novos calceos Admiror.
  Tum puella iterum ambulabat. desperatus sum ut edam.
  Nescio quo pacto Gerda pervenit ad villam et plus panis emit. Sed nummi aeris deficiebant.
  Et puella cogitabat. unde et argentum ad cibum sumendum. Vendere pretiosa illa oblata est, calceos moroccos, sed Gerda constanter negavit. Eidem in iis ad Kal. Usque adeone potes pecuniam facere?
  Gerda in proximo pago ad ligna caedenda obtulit. Securim dederunt. Puella aliquantulum concisa, sed ita fatigata est ut post cibum, statim obdormivit.
  Deinde Gerda offerebatur anseribus. Sed ob hoc puella totum diem amisit.
  In fine, quae mox oro placuit. Statim autem rustici calceos rubros suos animadverterunt. Simile est, ilicet non mendicam puellam, cum talem rem gestat.
  In fine, Gerda calceos vendere statuit. Sed propter hoc oportuit ambulare in civitatem. Crura puellae celeriter duraverunt et paene sine dolore erat per viam ambulare.
  Bene, Gerda placuit ut etiam sine calceis optabile Kal.
  Mercatori vendidit paucos denarios. Carbasa mihi comparavi peram et quasi mendicus ambulavi in viis Europae. Non oportet fratrem invenire. Puella, cum audisset quod pueros in servitutem vendere solerent, illuc cucurrerunt.
  Vera puella male ordinatur et diu circum Germaniam vagatur. Donec autumnus venit. Bene, nudi pedes puellae obdurati sunt, ut ungulae equi, calli vero pruriebant. Sed cotidie frigidius et frigidius.
  Et dormiens foris odiosum est. Nocte etiam Gerdae vestis adligat et aegre discidit. Faciendum aliquid. Iam incepit nix. In veste levi, puella ad os coit, et crura nudis indurata glaciei crustam frangunt.
  Gerda, ne obdormiam neque noctem unam exsuscitem, in Germania australi remansisset hiemalis in una domo pugno ministrare. Hoc opus erat, domum mundare, lac vaccam et plus. Sed puella pavit et tunicam laceram et calceos ligneos dedit.
  Cum ver venit et nix tabescere coepit. Puella duros stipites cum voluptate abiecit et iterum australem ivit. Nihil solutum est, et Gerda eleemosynam edere debuit. Adhuc puella bene canebat. Vestis omnino aduncus erat, nudis pedibus corneo et crusta cooperta. Puella tandem ad Balcanum venit. Hungariam transierunt, et Turciam ingressi sunt.
  Mendicus zamorashka movetur ad Istanbul. Turcos in silvis occultavit, et Christianos occultavit.
  Sed iam in via ad urbem ipsam deprehensus est. Et quia per signa Sarracenorum iam maritari poterat, tunc Gerda lota est, orta et sub corona virgini vendita. Puella pulchra alba, crine pretiosum merx est. Senes ivit ad admirandum. Fieri autem debet ut hic emir, post emptionem, tam graviter aegrotavit ut officium suum matrimoniale implere non possit.
  puella in lepore habitabat. Placens, quasi in aurea cavea, sed taediosa. Veritas Turcica et Arabica didicit.
  Insula reperta. Nova religio simplex in toto, paene intelligibilis fuit. Non liquet, an harem hominum post mortem suam recepturus sit? Et placet?
  Puella paulatim puella facta est, et fabulose formosa, et post longam infirmitatem mortuus est Emira.
  Nunc autem Gerda iterum venale est. Nudi trahunt ante centenas luxuriosi homines, et vendunt Soldani lepori. Gerda paulatim auctoritatem ibi obtinet, et uxor Sultani fit. Sed Ottomanicum imperium iam in declinatione est. Bellum cum Russia oritur, quod Turciae imperium Chersonesum et Mare Ponticum finire minatur.
  Postquam Nazis in Kuban Orientali victi sunt, copiae Sovieticae Krasnodar oppugnaverunt. A meridie pugnatum felicius processit. Multae civitates in finibus captae erant. Et etiam valido ictu a Georgia Sukhumi repulsus est.
  Germani volvebantur. Russorum T-54 et IS-7 obterere efficax esse in molestis probaverunt. Germania etiam apud Parisios victa est. Et repudiandae.
  Tituli in desperationem ceciderunt. Copiae Russorum versus Pontum movebant et Krasnodar iam appropinquabant. Hostem oppressit. Unitates Romanicae se in cohortes dediderunt ac persaepe ad tympanum pulsaverunt.
  Patuit frontem tam facile teneri non posse. Ac deinde Italia novas partes dedere coepit quod Exercitus rubri contra Germanos apertus est. Proficiscere in meridiem coepit.
  In summa, letale et letale evasit pro Fritz.
  Hastati puellarum in Pontum versus progrediebantur.
  Milites nudo pede tasque iecerunt. Germani tormenta tormenta demeruerunt.
  Hic in hac provincia multo felicius quam in historia bellum gestum est. Iam villa furca capta est. Germani currunt. Exercitus Russicus Rubrum in hac provincia magnam excellentiam habet peditum et equitum. Germani in genere nihil habent contra levia lacus Russiae.
  Et duces Sovietici confidentes in victoria et modum populi dicamus - major.
  Veronica grenade nudo pede iacit. Germanos spargit et stridore rudet;
  - Russia sit super omnia!
  Victoria item Pierides. Grenade nudo pede iacit et stridore in summitate pulmonis;
  - Sit futurum saeculum nostrum!
  Praeterea, iam puella pulchra Iuliana sine ulla caerimonia se proicit.
  Et nudo pede etiam grenaden iacit. Et disjecta sunt valde Fritz.
  Puella pipiabat;
  - Tigris rabidus sum!
  Et tunc Anna quoque quasi incendii. Et nudo pede, grenade nimis obliqua deducet, unitatibus Kaiser vitreis perfringens.
  Et dicit:
  - Animi victoria! Democratia Destiny!
  Et tunc Matryona totam capsam explosivae deducet. Quomodo Caesar milites conflabit. R. Et rugiet;
  - Pro Russia in spatio alti!
  Duae puellae pulchriores in piscina levi equitant "Marten" -2. Currus bonus cum duobus tormentis machinis. Arma nimis crassa non est, sed machina sclopeta tenet. Figura turpis. Puellae Olga et Zhenya intus sita sunt, discumbentes et sibi de Germanis nugantes.
  Currus non malus - celeritas centum viginti chiliometrorum per hora est. Praeclara permeability. Eruca.
  Puellae Germanos milites plumbo cantant;
  Tu, pater, ad mensem candidus;
  Quod non idem luceat
  non idem, not the same
  Omnes post nubila celas
  Nube minante tectus es!
  Sicut habuimus in Sancta Russia.
  In sancta Russia, in lapide Moscoviae.
  Kremlin erat in civitate gloriosa;
  Prope Ivan, prope Magnum;
  in ecclesia cathedrali Arkhangelisk fuit;
  Sicut chorus dexter habebatur;
  Sagittarius iuvenis in horologio stat;
  Stans in horologio Deum orans;
  Clamat sicut flumen
  Flet - fluunt lacrimae flumina;
  berdysh hastili verberat;
  Berdysh cum harundo super humum humidum;
  " Tu es goy, terra mater humida est;
  Dilatas in omnes partes
  aperis loculum tabula;
  Verte, aurea liciula!
  Surge, surge, Orthodoxa Tsar;
  Orthodoxum Tsar Alexei Mikhailovich!
  Respice in domo tua
  Sanctae Russiae, Matri Moscoviae;
  Moscoviae-mater, orphanus!
  Puellae Germanos sibi cantant et opprimunt. Ambulant cadavera, et relinquunt cruentam vestigia bruchum. Hic sunt puellae. Item intra piscinam fere nudi, in eodem bracis et discalceatis. Sed et ipsum ante.
  Germani ex incendiis magna detrimenta patiuntur. Machina tormenta gravia et celeriter accendi. Quisque sit amet metus dolor. Exercitus tsarist erat instructior.
  Sunt etiam phisici Judaici pro Russia operandi. Hic est potentissimus Ilya Muromets-7 bomber in mundo illo tempore ad bomb Germanos volans. Primum elit mundi cum duodecim machinis. Apparatus duodeviginti tormentorum et viginti duorum talentorum bombarum. Hic raeda est.
  Hactenus in uno exemplari.
  Tum in turba puellae. Et fere nudus, uno balineo. Is est valde pulchra et parum pudici.
  . CAPITULUM #13
  Bellator cantavit praefectus Ilya Muromets-7 bomber, Valentina. Pulcherrima et curva flava. Necesse est ut raeda retardet et munitum Germanicum cum accurata bomba iactum tegat.
  Tituli milites sunt fortes et disciplinati. Iaculantur in Fontes iuris Germanici et monstri Russici. Sed responsum belligerantes verberant. Octo tormenta machinae litteram peditem Germanorum evertunt. Germanici exercitus laceri cadunt.
  Aurea Lada renidet igne ducens carnivora. Puella etiam fasciam suam exuit ut melius intendat. Et nudum pectus quatit. Magna justo decore. Hactenus de gratia et subtilitate in eo. Ipsa Lada tenuis est, sed nervosa, et umbilicum tenue, sicut vespae.
  Galina est etiam machina tormentorum apud Germanos incendii. Item puella pulchra et curva. Nudo pede pressit triggers. Et facies tam pulchra est. Non bellator, sed puella eximia.
  Galina dicit, ridentem;
  - Ad gloriam patris Tsar Josephi Vissarionovich!
  Lada confirmat aurea fronde lada ferox;
  - Transeamus cum scopulo Iudam!
  Valentina nudum pedem in pedali premit. Bomba tonna incidit in munitum Germanicum. Letalis huic virtus. "Ilya Muromets", accelerat ut fragmenta non tangant. munitum damnat, attollens fumi.
  Puellae in voce clamant;
  - Hit! Dederunt Fritz!
  Gaudensque nudis spansavit pedibus. Hae sunt puellae quae Germanos vincere possunt. Pugnant somniantes mundum ubi homines numquam interficiunt. Exempli gratia, si imperium Sovieticum Ioseph Stalin totum mundum vincit. Sed Russia, vel potius USSR, unica res est quae aeternum imperium fieri potest! Quia dynastia Ioseph Stalin saecula imperare potest. Et post eversionem Nicolai II Imperatoris, demum, Russia stabilitatem obtinuit, et omnes tandem legitimam dynastiae susceperunt.
  Iamque tsar et praeses GKO, Ioseph Stalin, qui oppositionem vicit, terga Germanorum frangit.
  Una fortis Tsar Stalin movet feminas ad exercitum attrahere est. Et femina Russica est in mundo bellissima terribilis! estne!?
  Hic, exempli gratia, in Sokol pugnator, gubernator Alicia ruit. Tam pulchra puella, flava cum rubore in crine tactus est. Puella gracilis, paene nuda.
  Discalceatus pedal urget, decurrere. Et tunc se proiicit. Germanica currus cum magna machina gun-gente iaculantur. Illam facit urit et dicit;
  - Regali servitio natus sum! Satis frigida est puella, et caeruleo sanguine, hussari!
  Celeritatem falconis accelerat. Forsitan Russian, aircraft Soviet, etsi non gagates, aliquo modo sunt optimae in mundo.
  Et iam in fronte, piscina gravior et gravior progressus a nepote magni Mendeleev apparuit. Apparatus cum duobus tormentis ignis rapidis et decem tormentis machinis. At puellas etiam talem colossum administrant.
  Lacus Russiae venit, Germanos vastans. Preterea cum valido tristique machinamento, et satis pervia ac agile.
  Puellae in piscina cantant;
  Dilecto Deo nostro Russia,
  Liberalis tellus...
  Sed reges pulchriores, pulchriores sunt.
  Pater Tsar Stalin-paradisus!
  Lacus et vestigia Germanorum milites opprimit. Ad litteram intestina iam serpunt et rivi sanguinis a brucho manant.
  Praefectus piscina Tatyana Krupskaya dicit:
  - Etiam Russiam feremus!
  Puella in via familiae principis est, sed in sola subligar pugnat. Sed ut lorem. Vires interiores magnas habet.
  Nudo pede puella pedalem premit et dentes denudans dicit et ridet.
  - Tu maximi Tsar Joseph Stalin!
  Et milites fideles sunt quod ad talem piscinam Berolinum pervenirent. Et invalescit fiducia omnium bellatorum et bellatorum.
  Natasha alacres coepit componere et cantare. Reliquae puellae delectantur;
  Pro sancta Russia certare sortem nostram;
  Puellae ingenti corde sumus ...
  Fascist Sovieticae terra volebant
  Sed cum Rod semper pugnatores iungimur!
  
  Sit nostra Russia in aeterna gloria;
  Multitudo Genghis Khan non vincet nos ...
  Pro matre pugna et noli timere;
  Nos aliquem infidelem opprimemus!
  
  Flectimus violentas fascistas in cornu;
  Mihi crede, nemo Russiam vincet.
  Etenim Jesus altissimus Deus nobiscum est.
  Et noli Fritz ineptias portare!
  
  Quisque scit, Patriam nobis datam esse;
  Pro atrox victorias nesciens tenebras...
  Horrendus satanas dentibus suis denudavit;
  Tunica madens sanguine!
  
  Ad Komsomol membrum ignavum nullum est;
  Puellae claustra non significant...
  Deus candidus adiuvat nos Jesus,
  Summum praemium immortalitatis eris!
  
  Apud Moscuam fortissime pugnavimus;
  Germani incredibili vi utuntur...
  Dimidium nudis pedibus pugnatum est
  Et credo certe victoriam exspectaturam!
  
  Magnitudo bellatorum Russorum vivit;
  et nunquam Nazis . . .
  Fritzium furibundus in phthisin dimittemus;
  Quid non sorde nimis assurgunt faece!
  
  Ita, Hitler, astutus es et astutus;
  Capax etiam dimidia terrarum pars...
  Sed Stalin quoque fortis aquila est;
  Noli te idolum facere.
  Nemo Komsomol sodales, nec se recipere norunt;
  Etiam nec metus a felis...
  Moxque Fritz in ludum convertet.
  Post omnes Russi semper pugnare poterant!
  
  Russia est amoris Mater;
  Donum communismi et faciet.
  Non opus est aedificare a rating in sanguine
  Subridens impudentiae revanchismi!
  
  Etiam ac purus a velit faucibus suscipit.
  Et benificium Russiae per totum pegmate...
  Sed pugnamus furiose per quinque
  Post, Stalin nobiscum est, chlamyde et galero!
  
  Magnus est bellator, omnes sciunt
  Ac sodales semper turpis pede...
  et in barba movebimus Tituli;
  Ardent crines nostri calore claro!
  
  Fatum bellatores sumus;
  Pantheram ingentis opprimemus...
  Etsi Adolfus chaos malum creavit;
  Normam modumque illi indicabimus!
  
  Non est Stalin ingeniosior ac validior;
  Ipse princeps regionis magni gigantis.
  Tuque Fritzam fortius verberas, puella
  Ceterum semper in proeliis iuncti sumus!
  
  Rerum gestarum integram seriem construimus;
  Intendens ad astra quasi avis volucris velocis ...
  Et magna eveniet,
  Tales puellae, aquilae superbi!
  Augusti 1947 dicato. Noctes longiores, dies breviores. Puellae impetus Nazis subinde repellunt. Magnum bellum Patrioticum tot annos geritur. Suus iustus test atrox et difficilis. Quod alicui comparari non potest. Perdifficile est ad quindecim vel sedecim horas diei, et in chartis rationariis comedit, paene lassitudine esuriens.
  Nimirum in exercitu agente multo melius est quam in novissimo agmine. Puellae pee possunt paulum dum breve otium est.
  Natasha nudo pede producto, a se composito;
  Copiae Russiae pervenerunt ad Oder. Exercitus tsarist Nicolai II multas victorias iam vicit. Multae urbes Austriae-Hungariae captae sunt, proelia in Budapest. Ubi aliud Ungari restiterunt. Pali Premisliensis, Leopolis, Cracoviensis, Bratislava, et nonnullae aliae villae.
  Germani gravia detrimenta in se receperunt. Austriaci totas cohortes, etiam partes dediderunt. Ac vexillis sub orchestra. Tamquam perfidiosum bellum, quam parvo sanguine et peregrinis finibus iucundius.
  Etsi plerumque Russia in victoriis tam raro felix fuit. Et omnia fere bella ac victorias magno cum sanguine Russorum datae sunt.
  Forsitan Oleg dictus est propheticus quia Byzantium compellere potuit sine sanguine ad deditionem?
  Ceterum, Nicolaus II Maximo partes asseruit.
  Puellae ad Oderam exierunt. Autumnus iam venit. Aurea stragula foliorum.
  Milites stragula impressit. Et in aquam immersit.
  Veronica, spargens in flumine, quaesivit Victoriam;
  - Putasne tsar post bellum rusticis terram daturam?
  Praeceps puella caput movit.
  Cur agricolae terra indigent?
  Veronica giggled and remarked;
  Yeah, in seipso tractare non possunt. Sed negotiatores validi sunt qui trahere potuerunt.
  Victoria acriter respondit:
  - Hic terram in fidem vendent. Fortasse melius erit illo modo.
  Iuliane traditus in aqua dixitque:
  - Verisimile est, melius est possessores habere terram. Magna praedia currere et obtrectatoribus uti possunt. Privata, magnarum effectio efficacissima est!
  Veronica aegre constat;
  - Fortasse. Sed hoc addit valorem creat!
  Juliana giggled and remarked;
  - Sed magna efficientia!
  Victoria, quae erat colonellus, subridens:
  - Alvum progressionem. At quid ager agresti, et potatori dandus est. Pater familias est qui dimidium mundi cum pane Russico pascit! Patria nostra est ditissima!
  Veronica concordat cum hoc:
  - Ita, Russia dives est et vitam meliorem accipit! Exempli causa, frater meus in officina Putilov quasi ignarus operatur. Et habet salarium trecentorum rubulorum, non computatis bonis.
  Victoria volutabatur et admirans nudum pedem super aquam percussit et morsu:
  - Id quod dicit! Russia oritur! Et mox etiam fortius fiet!
  Puellae in Oder natabant et sermonem fortuitum habebant. Anna puellas interrogavit:
  Quid nos post mortem manere putas?
  Juliana subridens respondit:
  - Athei dicunt - non esse. Et docet religio - ibit anima ad Deum, et disponet ubi itur ad celum vel ad infernum.
  Veronica rogavit Julianam;
  - Putasne Deum esse?
  Aquam nudo pede puella alapam dedit, et undam levavit et respondit:
  - Honeste nescio. Argumenta sunt et pro et contra Deum. - puella iterum fudit et animadvertit. - Utique huic quaestioni respondere non est, sed variis argumentis afferre potes.
  Victoria cum hoc consensit;
  - Longe aliter. quid aut fama. Ego personaliter puto quod vincimus, utique Deus est! Fuerunt autem tempora quando invenimus sub Mongol-Tatarorum. Et tunc quaeritur, ubi erat Deus excelsus?
  Iuliane innocenti risu dixit:
  - Sed multo peius est iugo Mongol-Tatar!
  Victoria miratus est
  - Quid peius est iugo Mongol-Tatarorum?
  Juliana affirmavit;
  - Senectus! Quid potest esse gravius quam senectus!
  Victoria constat;
  - Imo vere malum erit!
  Puellae tacent. Incommodi genus est illis loqui. Puellae eam tulerunt et ex aqua frigida se insilierunt. ad se currebant, calcibus nudis circumfulgebant.
  Marusya cucurrit cum illis et rictu quaesivit;
  - Sed miror, quid opus est senectute? Inhumane dicendum est!
  Victoria libenter assentitur;
  - Vere inhumane! Praestat ut semper sit iuvenis et sanus!
  Puellae groovy et iocosae erant, in somersaults volitantes.
  Veronica subridens et renidens suggessit;
  - Ita exercitus noster validus est puellae! Et erimus in magna figura!
  Et puella amicis suis despiciens. Omnes rident risum, citharistae.
  Juliana suadet:
  - Inveniamus aquam vivam et vere immortales fiant. Frigidissima erit!
  Puellae inter se risit et despiciebat.
  Victoria deinde suggessit, den- tes denudans, conspicatus;
  - Imo esset nice viam invenire non senescere. Quam bonum et pulchrum esset!
  Puella quibusdam pulchritudinibus et iuvenibus mundum fingebat. Forsitan melius sine barba, ut vultus pulchriores et bellus es.
  Veronica cum gemitu respondit:
  - Ita est hoc maxime mirabile quod in mundo esse potest. iuventutem lucemque aeternam cupimus.
  Et risit puella, denudans margaritas suas.
  Victoria exilivit et suggessit:
  Sit vere finis senectutis! Hoc fere inconveniens est! Corpora humana non debent senectute!
  Veronica, renidens et saliens, canebat;
  - Dominus colonellus, quam senescere! Non melius est pro Russia mori! Propter virtutem et honorem - non sum kidding! Qui respondit : Ego sum rubra ? Ego non volo!
  Puellae etiam plus ridebant. per- spicuum est.
  Iuliana irridens suggessit:
  - Et omnes anus rejuvenemur! Ita micat ut sol omnia!
  Victoria constat, altius saliens;
  - Pro matre et Nicolao Magno!
  Cana haec Anna bellator, effatur;
  - Sed eaedem moniales, non obstantibus precibus, iuniores fiunt. licet spiritum sanctum habeant. Incipis ergo cogitare ubi est iustitia Dei?
  Victoria altum spiritum sumpsit et respondit:
  - Stat gemitus toto super terram... Ubi es dominus, ubi?
  Veronica furore cecinit;
  Sunt multi et magni
  Cuius opera vivent per secula ... .
  Multae sunt liquidae volucres;
  Quid immortales dicuntur!
  
  Heroes in epicis ;
  Vicit extemplo turbam...
  Russia magnam potentiam pariet;
  Basurman in proelio disrumpet!
  
  sed una aquila biceps;
  Tsar Regula gloriosissimi Nikolai...
  Fulget sub caelo;
  Ora pro eo, vade pro eo!
  
  Imperator totius Russiae
  Quid genus patriae.. .
  realis missio
  Pro progressu et antiquitate!
  
  Iaponica proeliis victus est
  Germani extemplo victi sunt.
  Puellarum vox sonora est;
  Domini nostri Nikolay!
  
  Nec cedet rex noster in bello;
  In constructione magna maximus...
  Adversarios duriter verberat;
  Et accidit noctis furiosa!
  Pulchrum carmen a puellis concentu sublatum est. Tales sunt cantores mirabiles et validi. Tam pulchrum carmen habent.
  Etiam miris puellis.
  Ita scripsit radiosa Natasha, puellarum magnificentissima.
  Hic sistere et mittere in Nazi aircraft cogitur. Nudo pede grenade iacit. Propagines emittit a stormtrooper et exclamat:
  - Victoriam!
  Zoya etiam ignes ac pampini perquam accurate. Propagines emittit fascist planum et fremit;
  - Pro communitate, regione Sovietarum!
  Et nudam illam, circum calcem explosivam sarcinam ejicit.
  Ignem ducit et Augustin. Pulchra est, puella valde musculari et perusta. Et capillus eius rubeus in vento quasi vexillum proletarianum volitat.
  Et nudis digitis, quasi grenade cum letali vi iaciens, perniciosissima potentia est.
  R. Et rugiet;
  - Pro patria ac libertate in finem!
  Svetlana etiam cum impetu agresti pugnat. Et digitos nudo perampla tasque jactat, parricidam potestatem. Et lacrimas adversarios in frusta convellit.
  Et ululat;
  - Pro magna Communismo!
  et sicut lingua ostendet. Et nudo, rotundo, roseo calce, puella explosivam sarcinam dabit.
  Aspiciamus, hae puellae valde pugnant.
  Bellator classis - super!
  Die 1 Septembris 1947 in Tertio Reich celebravit octo annos ab initio Belli Orbis Terrarum II.
  Tituli et epulae eius rei cum epulis ac saltationibus et gladiatoriis pugnas celebraverunt.
  Fuhrer in thalamo luxurioso sedit et puellas saltare observavit.
  Primum veste ac calceis exierunt, deinde exuidere coeperunt.
  Puellae vestimenta et calceos exuerunt. Et pedetentim solum in panties et discalceatis saltationibus permansit.
  Videruntque pulcherrimam nimis.
  Fuhrer ut aper grundivit, et in sella sua traxit. Sed hi adhuc tantum flores sunt.
  Hic puellas saltavit et gladiator pugnas coepit.
  Nazis iterum coepit manducare et ponere sponsionibus.
  Mensa Fuhrer luxuriosa erat, et in ea epulae opulentae, variis sapida.
  Tituli fructus cum voluptate comederunt.
  Modus pugnacissimus, nec admodum hilaris. Bellum protractum est et proximis mensibus resistentia Exercitus Rubri etiam intenditur.
  Russi novam T-54 piscinam habuerunt, quae melius armata et munita et Nazis resistere potuit. Ac Parthorum IS-7 apparuit. Scilicet, ultima piscina valde pretiosa et difficilis est fabricare et in principio massa-produci non potest.
  Sed tormentum eius capax est lacus Germanorum penetrare. Praeterea, etiamsi novissima machina IS-7 non effodiat, et proiectum in ricochetam ingreditur, tamen capax est eam inhabilitare.
  Ita URSS iam certam vim habet.
  Sed primum par in arenam decurrit. Pueri pugnam incipiant. Duo pueri circiter decem vel undecim cum fuscinis et rete ex una parte prosilierunt. Erant in eodem truncos natantes rubentes.
  cucurrerunt, calcibus nudis micantes. Inclinaverunt Fuhrer, flectentes mobile dorsum.
  Tenuia corpora muscularia puerorum adhuc perusta, qui ne eleifend quidem dici possunt.
  Hitler putabat eos flagellari, vel rotundos calcanei candenti coronato, quod frigus esset, adustum esse.
  Hic duo pueri cum gladiis et clypeis excurrunt. Etiam nudus et discalceatus in caeruleis truncis natantibus. Sed armamentarium eorum est asymmetricum.
  Sodales catonem sponsionis inceperunt.
  Pueri eiusdem fere altitudinis et aetatis sunt. Electus ambitiosus. Utrique usque ad mortem pugnabunt. Etiam si ignoverint, tunc in fundamento ustionis obligatoriae calcis torquebuntur.
  Hic sunt sponsiones. Hitler ad secretum rates insistit. Alias mauris posuere in non posuere Fuhrer.
  Et sic saltem de pugna non agetur.
  Pugnant utrinque.
  Pueri inter se iaculati sunt, et gladios et fuscinas vibrant. apparebat quod non optime instructi, sed ideam habuerint; Implicuerunt reti unum, punguntque tridentes. Sed tum puer gladium in umero accepit. Et scabere erat.
  Pueri se confodere et secare pergit. Sanguis statim effusus est. Ac nudis pedibus puerorum coccineum, venustum vestigia reliquerunt.
  Fuhrer id probavit cum pueri se mutuo necaverunt. et cum secant et sine misericordia conciderunt.
  Hic pueri iam in volneribus erant, et unus ex illis finitus est. Ruuntque ad secundum gladiis. Ipsum quoque eum perfecerunt, ut eum mitescere cogerent. Ne deprecari quidem.
  Calcanei puerorum occisorum combusti sunt, et falcibus adunci. Trahuntur ad crocodilos.
  Duo reliquiae in caeruleis pantiis responderunt et ad scandalum sanandum. Ipsi quoque tridentes compuncti sunt.
  Hac pugna Tituli non admodum commoti sunt atque dicti;
  - Imo aliquid non tangens! Quando Stalingrad tollemus?
  Mainstein cum risu respondit:
  - Impetum iam inceperat, et milites nostri hoc tempore multo paratiores sunt!
  Fuhrer annuit consensu.
  - Credo! Magnum opus fecimus!
  Guderianus notavit;
  - Quantum in URSS, T-54 producitur in exiguis quantitatibus, et colossale commodum habemus sicut lacus!
  Tituli constat:
  - Ita et nos habere! Possimus sed illum deserunt!
  Guderianus confidenter affirmavit;
  - Haec pyramidalis piscina est ipsa perfectio, Russi melius facere non poterunt!
  Plaudite Fuhrer manus;
  - Melius pugnam spectare volumus!
  Hoc tempore puella pulchra cum capillis flavis arenam intravit. Filum bikini gerebat. Et sane discalceatus et ipsum Lorem.
  Hitler notavit:
  - Magnus pugnator!
  et adversarius in hac causa murrae ursae etiam dignus fuit. Pulchellus magnus et periculosus.
  puella gladio et pugione armata est. Longus, muscularis, jam satis peritus pugnator.
  nudum pedem torsit et pressit;
  
  Morituri te salutant!
  Hitler clamavit:
  - Non! Volo te vivere!
  Puella pulchra adnuit.
  - Conabitur!
  Fuhrer bet fecit, fremuit;
  - Etiam super ursa, alioquin nihil vincemus!
  Deprimendo bullarum sponsionibus abiit. Hitler sucus aurantiorum in quo glacies cremor natabat sorbendam accepit.
  Pugnatum est... Ursus esuriit et iratus et furibundus adortus est. puella eam gladio transposuit, eamque ad latus vertit. Ursa rugitu ut rueret. Bellator iterum mouit.
  Ieiunium est actu. Gladio percutit in facie. At bestia circumibit et gladiatorem unguibus in ventrem ungulat. Cruenta in praelo exasperat.
  Führer jucunde notavit:
  - Bonum certamen.
  Et rogauit Speer:
  - Potesne producere microdiscum productionem?
  Minister Armamentorum et Munitionum confidenter respondit:
  - Utique possumus! Quamquam hic technicae artis satis implicatae sunt. Sed hae machinae fere detrimenta non patiuntur nisi pro ruinis. quorum numerus in ordinibus crescit.
  Interea puella ursam secabat. Sanguinem evomuit. Et periit pugio in oculo. Et iam mortiferum erat. Sculpens puellam in agonia bestia conticuit.
  Illa abiecit et surrexit. Nudavit, ursa pedem excidit, fremit;
  -Victoria!
  Fascia eius ex unguibus bestiae erupit, et ubera eius exponuntur et fronte scalpuntur. Ac paulum terga reseces. Sed grave nihil est. Sed puella cruor est. Sed a ullamcorper erat, et aliquam conlectus.
  Hitler cecinit osculum eique notavit;
  - Pulchra es!
  Post quem magnus dictator ordinatus est;
  - Reddite illi crucem ferream in argento, et misit eam in obstinationem per tres dies.
  Post hoc puella satisfecit.
  Pugnatores iterum pugnaverunt. Hoc tempore duo pueri circiter duodecim exierunt contra puellam cum duobus machaeris. Pueri gladios et scuta brevia habebant.
  Pugnatum est in iisdem truncis natantibus, etiam puella. Promissa pugna placere potest.
  Puella bene movetur, sed pueri bene educati sunt. Pugnatum est certamen.
  Guderian Fuhrer quaesivit:
  - Estne 7 piscina bona?
  Praefectus et imperator honeste responderunt:
  - Non malus currus! Ne tormentum quidem 128 millimetre in fronte habet. Sola novissima ac rara adhuc summus pressio telorum penetrare potest. Et tunc opus est magna gente et Uranium core.
  Fuhrer chuckled et notavit;
  - Stalingrad iterum non fiet!
  . CAPITULUM #14
  Die 2 Septembris 1947, acriter explicata sunt proelia pro urbe in Volga. Mulierum phalanx pellentesque sub duce Natashka Kaktusova locum defensivum in ruinis in vico Volodarsky suscepit. Puellae cum tormentis et sclopetis machinis, tasque fasciculis constrictae, post ruinas absconditae sunt.
  Ipsa Natasha tunica maculosa est super nudo corpore, denique braccas et discalceatus. Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, tonsus brevis sub cistae dimidiae. Facies valde expressa, mento virili, oculi caerulei late distincti. Crines pallidi cinerei cum pulvere, pectore alto, duro vultu. Natasha capitaneus plus quinque annos pugnavit et quamvis multum adulescentia sua vidit. Crura puellae in plagis et livoribus conteguntur. Puella mobilior est nudis pedibus quam aspera et informes ocreas movere.
  Nuda solo tremulo tenus sentit humum, propinquitatem cuniculi admonet et patientiam mater ipsa adiungit. In una parte, obdurati sunt pedes puellae, et non timuerunt calidum metallum, aut acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, sensus et flexibilitas non perdiderunt, monentes per fremitum motus. lacus.
  Dulcis Natashka grenadam tenet cum sarcina explosione illi alligata. Perrepere necesse est ad piscinam Germanicam formidabilem "Lion", vias cum tormentis machinis rigans.
  Mirabela iuxta eam reptat. Item discalceatus, sic omnes puellae ex phalange facta sunt ex ocreis, imitantes ducem suum. Pulvereas plantas acuunt cum puella quadrupedum repit. Capillus flavos Mirabelae nuntius est et longus... Paululum frizzum. Statura est ipsa puella gracili, tenuis, parva. Potest etiam falli puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed multum iam Mirabela expertus est. Captivitatem fascistam visitare curavit, crudelibus cruciatibus et cuniculis superstitibus, unde quodam incomprehensibili miraculo elapsus est. Sed spectans eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere potes illam fustibus glutinatam in calcibus verberatam, vena per corpus eius transiisse.
  Mirabela propagines... Miles Tertii Reich, in hoc casu Arabs, mortuus cadit, rostrum arenas et rudera suscitans.
  Natashka fasciculum tasque sub acervo labitur rudera. Nunc nonagintaton "Leo" hic repet et conflabit. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri in facie micant, ex solis exusto et pulverulento colore.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 100 mm armaturam et in angulo usque. Eum triginta quattuor quattuor penetrare non possunt, tantum gravia ISs aut SU-100s aut T-54s casum habent. Sed brucus est finis. Summa est mobilitatis privare ...
  Svetlana incendia e machina tormentarii erupit... Miles, quid nationis, procumbit, nemo scit. Germani plurimum orientis Hemisphaerii superati, Aryan sanguinem fovent et colonias copias in proelium mittunt: Arabes, Afri, Indi, Asiatici varii et Europaei. Polonorum numerus etiam auctus est - qui ab incunabulis Russiam Bolshevik odisse solent. Nationalistae Ucrainae, et Don Cossaci, et Chechens, et toti Caucasi Khaganate hic pugnant. Tituli totius internationalis conscriptae sunt.
  Sortes inimicorum...
  Svetlana machinae sclopetum fallaciter fallacias ignis. Fissa fere glans, atrata ex pulvere, rotundum, Calcaneum puellale. Pulcher dux etiam titillationem sensit quam prope praesens magna calla volavit. Transivit se puella, insusurrans;
  Etiam glans nobis non obstabit!
  Mirabela remittit... Alia puella Angelica - cana admodum, supra mediocris statura, et muscularis, non obstante cibaria tenuis. Pulcherrima puella, coxis luxuriosis, lumbis succinctis, non latis foemineis humeris, et alta ubera.
  Angelica in brevibus suis pugnat, tunica laceratur et putrefacitur in pulverem, et nova vestis per Volgam non traditur. Absit plus munitionis et cibi guttam ad fessos copias Sovieticae transferre.
  Sic Angelica fere nuda est, cruribus exarati, praesertim genibus. Punctum shrapnel plantae pedis dextri percussit, et dolet quod difficile est ad ambulandum.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Angelica formosam contorquet, at simul duram faciem. Puella figens dicit;
  - Dominus, Moscovia et Stalin supra nos sunt!
  Quae oppugnationem Nazis abscindit, ipsa vix spatio revolvens.
  Ruinae et plateae angustae difficilem faciunt piscinas Parthorum Germanorum circum vertere. Hic prope ducenta ton "Muses" sunt et omnino transire non possunt.
  Sicut Svetlana expectat, "Lev" paulum eiecit et se in acervo purgamentorum abdidit. explosio facta est. Eruca erupit, duobus phalangis sauciatis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi sonuerunt procul ruinis relictis. Flava Svetlana, anguis sibilabat;
  - Hoc mihi calculus! Aperire rationem...
  Puella capitaneus iterum repere coactus est. Germani eorumque satellites in ruderibus technicis praestantia uti non possunt. Propter contumacem Hitlerorum turmas Tertii Reich in proeliis positionibus in urbe magis magna et bene munita coactae sunt.
  Mirabela grenade iacit. Cogebat somersaults in downed Germanorum vel Arabum volvens. Unus e Nazi militantium manum suam lacerat, et in ea custodia Anglicana circumdat.
  Mirabela cum risu dicit:
  - Quid tibi gyro ostendit - viam ad infernum!
  Et pulchra puella fragmen adhaerens ceramico pulvere calcaneo excutit.
  Angelica quoque, solida, plena ubera. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. et conantur lavare. Iterum exarandum est cum submachina Germanorum sclopeta scriptitant. Et in plastunski modo repunt.
  Suam sedem tenet phalanx puellarum, cum testis est. Et conchas graves lacerant, et bombae de caelo cadunt... Sed nihil animos heroum Sovieticorum franget.
  Hic Svetlana videt quomodo reptat Panthera. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella, puluerem ascendentem eleganti ore exspuit. Grenade in manu sua sumpsit, sarcina explosione onerata. Tibi obrepunt. Sed tantum fumus circa est.
  Angelica serpere coepit, nudis digitis et cubitis haurire innixus. Illa erat sicut felem gracilem murem. Puella recordata est belli ab illa aestate gravissimi anni et quadragesimi primi, cum Wehrmacht expansa USSR dolo invasit. Neque puella paene puella terrebat? Primo quidem, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam adsiduos testarum crepitus strepitum sentis.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum percussit. Sicut grex apum, et dentes ejus ascendunt super eos. Angelica fissa susurrat labra;
  - In nomine iustitiae, Domine!
  Puella serpere accelerat eamque grenadam iacit cum involucro explosivo adnexo. Praesent in arcu volat. Explosio auditur, armatura tenuior Pantherae se accommodet. Lacus Germanicus uri incipit, pugnae ornamentum detonat.
  Svetlana susurrat risu;
  Gratias tibi ago Domine Jesu! Credo in te tantum! Te solum oro!
  Pantheram frangit. Avulsum longum truncus in ruderibus obruitur. Arma frontalis, a lateribus armata, uncus imitatur.
  Svetlana, cuius oculi, facie fusca ex pulvere et solis aestu, cum cornflowers scintillant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Angelica valde pudica est, nigra subligar, nuda, pulverulenta, corpore valido. Valde puella dolor est. Congeries vitreae nudis digitis ejicere potest.
  Nunc acutum obiectum venuste, pulvere operto. Haesit in fauce fascist. Angelica pulcherrima garrivit;
  - Et symbolum sexum sum, et mortis symbolum.
  Puella, post quam iterum repit, fusa. Ignis Ductus et Svetlana.
  Natasha inclytus capitaneus, excisus fascist, pissus;
  Vita est catena et res parvae in ea sunt nexus ...
  Accensus Mirabela, apertum caput secans Fritz et addidit;
  - Impossibile est ne nexum apponere momenti!
  Svetlana, denuo accurate fusa, coaxare;
  - Sed non potes ire per cyclos in nugis.
  Mirabela accuratius accendit et addidit;
  Alioquin te catena cinget!
  Alia puella Olimpiada, etiam pulcherrima, una cum auctor Seryozhka, meum in filum paravit. Duo ex eis eam impulerunt... Insidiosus booger in erucam "tigris" -2. Et quomodo hoc longum dolatum currus Germanorum explodet.
  Puer flavos Sergius exclamavit:
  - Nostra Russia, situlam habes!
  vixque erat spatium retrograda coruscus, atroque elapsus tecto delapsus calcibus erat.
  Olympias collo pueri permulsit et dixit:
  - Valde dolor es!
  Auctor fronti iter fecit et phalanx feminarum coniunxit. Puer creatrix nimis est. Exempli gratia fecit aeroplana ad impetum elit fascist deiciendum. Cum Focke-Wulfs vel TA-152s oritur, incredibiliter rugitus surdus auditur.
  Germani Wagner symphoniam comitantur. Tantae melodiae majestatis.
  Olympias cum molestia dicit:
  - Etiamnunc nos terrent!
  Auctor pathos puer cecinit;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  Nec nos mors tollet sub astra polo!
  Nam sancta Russia dura pugnabit;
  Machinam tormentorum validam onusvi!
  Olympias, puella alta, muscularis, coxis et scapulis latis, femina rustica est typica. Vestes pugnando scissae sunt in pannos, nudae crura validae, comae in binas crines texuntur et graviter insperguntur.
  Seryozhka tantum undecim annos natus est, tenuius a non alimento, puero exarato et sordido, nihil nisi breves. Crines pueri naturaliter cinerei sunt, et costae per tenues, perustas et sordidam cutem ostendunt. Crura vehementer addicta, ambustis, livoribus, pusulis. Verum, fatum puerum gravibus iniuriis servabat.
  In eius prospectu, Olympia magna et pinguia videntur, puella tamen minime pinguis, sed valida in ossibus carnes erudita. Fames autem eius non videbatur seditiosa et magnae figurae omnino afficere.
  Puella e gravi sclopetis anti- lacus. In fronte germanica aures transfigi non possunt, sed casus est in vestigiis.
  Et Leo Hefty, acceptus explosivum grave in curriculo, coepit fumum flare tanquam fumum gravem smoker.
  Seryozhka canebat malitiae;
  - Stinky Fritz sine cogitatione, cigarette in ostio accenditur! Nimirum in magnas molestias conscendebat!
  Olympias, micantia musculari, perusta vitulis, nudas, speciosas crura pulsas, choreas. Puella canebat;
  - Sanctae Russiae facies ex icone micant ... Absit. Et si quis blandiatur plus quam fascistas, nemo, crede mihi, te propter hoc condemnabit!
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. Germanorum portator iterum fumo inflatus.
  Puella phalanx notabile damnum Fritz intulit. Sed et ipse damna passus est. Hic una puella bifariam lacerata est, Et facies ita facta est, quamvis pallida, pulvis.
  Pleraque Stalingrad a Nazis iam capta est, sed residuae urbis in deditionem dare non vult.
  Svetlana interim per "Tigem" erumpere conatur. Raeda Germanica potens in latere grenade obtinuit, sed non succumbit. Ignem tormenti volvitur. In terram exarandum est puella, et rudera, ne flatu frangatur, unda solvatur praesenti.
  Svetlana taciturna susurrat;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Mirabela grenadem ad Tigris proiecit, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux doctrina in hieme in vere ... Dico sine exceptione quod Hitler est pestilentia spuria!
  Angelica, Naziseorum conspectum frangens, aquam infundens rupta, coacta;
  - In sarcophago vidi nunc Fuhrer! Et recalcitravit pauperi rectum in oculis!
  Vere puella rufa grenade ad piscinam nudis digitis proiecit. Dolium percussum... Explosio secuta est et rostrum "tigris" laceratum est.
  Imbellem Germanum cepit ac subtraxit.
  Svetlana per nares retorsit;
  - Nostra, tua non cedent!
  Mirabela caedebat Tituli mercenarii cum glans et cecinit;
  - Et improbus non iocatur! Manus et pedes, funes Russorum torquet! Dentes in praecordiis mergit... Patriam bibit ad imum!
  Svetlana giggled et latrante;
  - Quod fuhrer bacchatur clamat, se lachrymat!
  Mirabela accensus et additus;
  - Bene, mors inflat, renidet!
  Etiam periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea positiones copiarum Sovieticorum non accedit. Raeda sub tegmine machina tormentorum Germanorum conservatur.
  Svetlana videt propensas positiones Fritz esse univocum. Sed in caelo Focke-Wulfs. Una harum machinarum propius ad Sovieticum positiones volat. Puellae ignem aperiunt.
  Angelica grenade iacit et furiosa dicit:
  - In alta morte - nulla remissio!
  Postea puella e machina tormentarii vicem dat. Celeriter volvitur. Relative nova piscina Germanica "Panther" -2 cum parva turricula et silhouette inferior celeriter sursum agit.
  Plures puellae tasque in raeda Germanica iaciunt. Muneribus acceptis coit et circumagi nequit.
  Angelica sibilus, sibilus;
  - Hic est novus impetus! os eius nos lacerabimus!
  Panthera-II oblatrantem et validius telum incendit.
  Columna ignis scindit aerem, et statim calefacta et electrolytica atmosphaera.
  Angelica giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et dixit:
  - Et Newtono hostes devicit, iugum de throno proiecit. Fritz Newtoni legem statuit.
  Stalingradus totus in incendiis absorptus erat, cum linguae igneae caelum lambere videbantur, et purpura adusta, aurantiaca, scintillae coccineae! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Svetlana, pugnator Germanus pulsans, oculis caeruleis emicabat, canebat;
  - Quid ploras malam anum? Crede mihi, modo psychiatricis hospitalis pro te lacrimat!
  Mirabela in cantu decantabat, in Nazis incendens;
  - Quam bonum est iacere super gramen et percutere fritzium super caput! Cataplasma pro Fuhrer compone, et glandes ex machina sclopeta mitte!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf volans, shrapnel sub alvo accepto, altius volat. Videri potest quod acuta fragmenta eum vulneraverint. Ignem fascist rapuit, et fractis coepit alis perdere.
  Svetlana, videns Fokke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Id semaphore! Securis in tabula pendet!
  Planum Germanorum explosum est, strages spargens in omnes plagas caeli. Et ubi ivit fascist? Extremum meum feci vicem. Carnifex in cinerem abiit, non gubernator!
  Stemuit Mirabela, spargens pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Angelica iterum pede vitreo iacit, adeo ut, ictu oculi, Fritz per occipitium exiret;
  - Lacus sum armada! et tractari debes!
  Germani et eorum satellites progredi conabantur, tasque prae se ferentes. Tales rationes contra puellas non laboraverunt. Hic Seryozhka catapultam direxit, et quomodo hostes in responsione percusserit.
  Puer auctor mugit;
  - Patrem natalem lacerant Hitleris ore!
  Catapultae incursus in Nazis turbam dispergunt, ac simul in acre volvuntur. Fritz concidit et ruderibus murorum confregit.
  Tank "Tiger" -2, statera amissa, cum "Leone" conflixit. O Leva, ubi est nomen tuum formidabile?
  Svetlana subridens respondit:
  - Bene, euge Seryozhka!
  Puer infensi fremuit.
  - Auctor semper paratus!
  Respondens puella nudum pedem movit.
  Puella-centurio iterum clavum figere coepit. Et Olympias angusto pede titillavit Seryozhka, quam difficile est! Merito puer non timet per ignes currere.
  Mirabela in cantu dixit:
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Angelica, laetus rufus, consensit;
  Nihil est senectute peius! Haec vero foedissima omnium rerum status est!
  Et puella saltum cum autocineto fecit. Putavit ad momentum avias foeda. Imo, noli comparare, vetulam cum puella. Et quid decor, in tenuibus corporibus.
  Angelica sumpsit et cantavit;
  - Fluunt post annum, anni in comitatu;
  Anus cyprinum fricat in mortario ...
  Quid quod exilis?
  Non intellego quomodo adolescens abiit!
  Svetlana micare ocellos, Germanum percussum in inguine percussisse ac dixisse:
  - Non! In bello tamen talis est venustas - ut semper iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Olympias novum catapultam crimen posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Seryozhka permixtae tenues sed leves pedis et latrante;
  - Fritz vultum!
  Grenade, una cum sarcinis explosionis, pleno adductu in loca Nazis volavit.
  Stalingrad illis non data est. Ad oppugnationem vero tertiam post mensem Iunium geritur, sed urbs omnia capere non potuit. In aliis partibus anterioris, Nazis res gestae, non in hac una.
  Svetlana pistol accendit et fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, fieri posse... Non opus est ut universum admodum perplexum sit!
  Felis et tristique felis vitae motorcycli. Machina explosa, et turbines ignei fumosos landscape illustravit. et igneo pede Germanicus discerptus est.
  Dux puella exclamavit:
  - Malum necare amo! Et hoc est summum bonum!
  Mirabela Germanos rupta sibilebat;
  - Ludamus hystrices!
  Ignem angelicum verius aperuit. Paucis nigris iacens iacebat tectus ruderibus;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Mirabela iocose cecinit;
  - Hitler cum lipstick, Mainstein with hairspray, Te traham in captivitatem reginae, Mordet te canis fidelis!
  Svetlana, incendere, exsibilare;
  - Vespere veni, Adolf, suspende te... Desine caput tuum ludificari! Vespere veni, vola ut gyrfalcon - ut percutere Nazis durum!
  Dixit Mirabela exasperans, galeam excutiens de capite procellae;
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte "Lenin" progressionem militum exterarum restiterunt. Fritz promovebatur, proprie cadavera in spatium projiciens. Lacus "Lev", in quo spes confixi erant, auxilium non fecit. Hic modificatio machinae cum 150 mm gun est.
  Angelica saxum nuda papilla repellit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius tendit.
  "Leo" in eruca lacunam accepit, et stetit. Iaculat ore potens. Fremunt et concidunt.
  Angelica conspuens dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et puella iterum iacit. Et id architecto odit. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella ait;
  - Frustra hostis credit se Russos rumpere! Quis audet, in pugnam aggreditur, nos acriter hostes feriemus!
  Et volvit Angelica musculos preli, quos toreumata valde habet.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum aliquem mori nolo.
  Stalenida cucurrit. Potionis aliquo modo procurat eas inlinere ut sordidam non habeant.
  Puella pulcherrima, Veneris effigie, modo tondebat et caelatum. Vestimenta tantum fascia et subligar. Cetera omnia jam divulsa sunt. Sed quam decori sunt crura! Non est ista puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. Pedes nudi et vibrant, et calcibus mire purgant. Stalenida sarmenta , et fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides erga matrem summa est verbum!
  Angelica irridens notavit;
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in brevibus!
  Steelenida negate movit caput.
  - Hoc non convenit!
  Angelica movit coxas, accendit apte, Et cecinit;
  - Aliquid Komsomol membrum insolitum evasit! Ambulans nudo pectori simile est valde indecens!
  Steelenida giggled and remarked;
  - Cur Fritz laetitiam affers, nostram aspice pulchritudinem!
  Angelica respondit firmiter;
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Puella ferrum giggled et accensus ad TA-200. Nazi currus igne comprehenditur. Pulchra et flava crocus;
  - Mors ad malum!
  Angelica giggled.
  - Et vita bona est!
  Steelenida, cum Germanum caderet, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli putare Naziam te vicisse!
  Angelica cantat;
  - Exspecto victoriam! Victoria manet... Qui cupiunt compedes frangere! Victoriam exspecto! Victoriam exspecto! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Bonum cum abdomine nudo in calore, qui intenditur ab igne.
  nunc multo magis determinata Svetlana vidi. Fritzam cum sclopeto submachine excanduit, et latravit;
  - Ego te castrabo!
  Et sane Nazis funesta munera et loculos accepit! Et puella eis figuram ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat sicut praedo luscinia. ritia digitorum extrema.
  Dux puella valde callida est. & micans. Nec crudelis. Ipsa quoque interdum dolet hostium milites, qui liberos suos mortuos patres clament.
  Svetlana autem tales cogitationes a se abigit, ut vis in lacrimas ab illis prorumpat. Sed Russi ad Germanos non veniebant spoliare et occidere. Imo hi Germani et tota turba peregrinorum infestantium ex toto orbe terrarum in spatia Russiae irrumpunt.
  Svetlana se traiecit et in Fritzam incendit, qui conabatur quiete accedentibus ad loca Russorum ... Oculum et cerebrum hominis, quod ictum fuerat per glandem, emanavit.
  Subridens puella, urbane dixit;
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Svetlana accurate iecit et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit et machina sclopeta avolavit, pluries volvebatur. Tum rostrum eius in caementa demersit.
  Puella nudum terit, solum caementa pulverulenta. et iterum petivit. Alacer, iuvenis, risit potius vultu. Puella canebat;
  - Minime, fascistas narravimus, nostri homines non ferent Russicum panem fragrans vocabuli vadum vocari!
  Mirabela plumbea accuratissima fecit, e quo Focke-Wulf excanduit et pissavit;
  Nebulone, utique, delectu constat;
  Pro dollariis, paratus est Russiam tradere...
  Sed Russian tam pulcher est
  Se paratum esse pro patria vitam dare!
  Puella somersault, et ostendit nazis ficus, et sculpsit, et glandes pulchri- tudinem non attigerunt.
  Angelica apparuit, pulchritudo illa paene nuda, ac torvus sicut diabolus, statim grenadem duobus cruribus projecit; Quos cohibebat;
  - Quid habeo quod... Fritz in acuta parte!
  Olympias emendavit Angelica;
  - Acuta in latere, et non in acuto!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenadam grenadam cum sarcina explosione imposuit. "Tiger" ad rostrum ictus est, et hoc opus tortuosum artis tunditur.
  Post hoc, Nazi creatura sublata est. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Canebat Svetlana, nictu iocando;
  - Et "tigris" tergum ablat et Germani absunt!
  Vexillum virginis impetu versatur, aer ferit et tormenta gravia. Hic bombers gagates ictus, fractus, candens arduus in coelum assurgens. Lapides ardentes. Feliciter nulla puellarum mortua est, sed homines in mundum sequentem ierunt - qui non ita contristantur! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi daemones cum furcillis iam exspectant eos qui in Iesum Christum non crediderunt.
  Angelica est sexiest bellatorum in ira: an potestne Nazis e suis "Sturmtiger" vere ignem in locis Sovieticorum militum et rubrum bellatorem interficere?
  Et puella grenadem pedibus suis nudis arripuit et in cascades somersaults versabat. Et velocius et velocius nere. Tum, omni nisu, donum mortis in latum Stormtigeri rostrum jactavit. Nudi perusta micabant tibia decoris, Grenade in latos volitans rostrum. Et machina valida primum suffocatur, deinde irruit. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Et evulsi sunt scutulis ab eis, et ceciderunt volantes sicut monilia fracta reginae.
  Flatus unda projecit Angelicam, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, gestata et projecta. Sed tamen decor exiens, rudera acuta, Contrivit nudas in plantas effossa lapides. Dolet puella, et etiam per pedem callum, tenerum perforatum.
  Sed Angelica vis invenit stare et clamant;
  - Tu fascists in cinere eris!
  Svetlana et aliae puellae ab unda explosivae iactatae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus formosorum bellatorum mortuus est. Puellae cum vento et igne quaesito convenerunt. Nazis omni- bus exilientibus aliisque insectis infestantibus URSS obsidentibus.
  Mirabela magno studio cecinit:
  - Et cum tuba Domini ad pugnam nos invadit, amici erimus cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Angelica, excusso cruento pulvere plantas, Canebat;
  - Lenin, factio, Komsomol! Mittimus Fuhrer ad furiosum!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Seryozhka cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea, non ita accurate - nudis ac validis cruribus Angelica!
  Olympias ludens lacertis lacertis dixit:
  - Bene nihil! Adhuc cogitas. Aliquid frigidior Thracam!
  . CAPITULUM #15
  Erat quippe trahi bellum, et caedem quamprimum damnatam finire cupiebant. Nazis defessi sunt et copiae Sovieticae etiam notabiliter defatigatae sunt.
  Nazis in praelia pro Stalingrad haerebat. et satis defatigati. Et sane fessi sunt.
  Ita Stalin moderatis condicionibus hic pacem obtulit.
  Quod Fuhrer putavit. De induciis Stalini. Omnes eodem cogunt funditus sanguinem fundere. Molestiae hic sit omnis. Et Iaponia, aliquo modo defraudat, nec impetum facit. Etiam male agit.
  Utcumque, Hitler telegram misit Stalin die 25 mensis Octobris anno 1945 cum rogatione ut desisteret usque ad diem 8 Novembris 1947, in tempore celebrationis diei Monacensis Putsch et, ex hoc reali adventu in potestatem. Nazis, omnia hostilia.
  Nempe Stalin, qui ultimas subsidia iam elaverat, pueris decem annos natus et septuaginta annos in gunpuncto homines libenter oblatum accepit.
  Sed tamen in pleno adductius pugnatum est. Germani Ordzhonikidze seu Grozny circumdare conati sunt. Et bella Sovietica mox furiosa et durissima pugnaverunt.
  Alenka grenade nudo pede proiecit decoro, pipiabat:
  - Sum frigidissima puella!
  Anyuta cepit et sibilabat, ostenditque linguam, denudans dentes;
  - Frangamus...
  Et etiam cum nudis digitis grenade deducunt. Et rostrum lacus Nazi percussit.
  Illa scindit truncum, ridens erumpit. Age, puella. Ad omnes puellas puella!
  Heic Alla cana. Qualiter grenade nudo pede deducas. Quam futuit. Et dispergit omnes. Ecce puella est! Proterit Nazis, nudat sarcula crura.
  - Ego vulpes rufus sum!
  Et tunc Maria accepit et proiecit donum annihilationis nudis digitis. Padi hostes extinxit. & in frusta concideris. Tam frigida crine puella. Nimis et amoenissimus. Delectabilis puella. Et quo modo verto. Et fascistas abstrahe.
  Ostendit linguam suam, cantans;
  - Lacus sum, et puella... tunicam pelliculam ovem mihi emo! Et Spartak in pugnam it... Est piscina valde durabilis!
  Atque hic Matryona nudis vestigia plantis Totam proiecit lingua lapillis. Talem prelum potentem habet. Crura quoque valent. Et convertit "Panther" -5.
  Quale currus est hoc "Panther" -5. Leve versio piscinae ex serie E. Pondus circiter quadraginta quinque talentorum. Bonum munimentum in fronte, peius in parte. Nomen sumptum est a catto praedatorio. Ob pessimam laterum tutelam, non lacus popularis. Maxime Nazis amant Agha. Ab omnibus angulis muniuntur. Sed cum AG series parvas et numerosos phalangis habeat, quaedam problemata sunt cum calces currentes. Et series E nondum omnino a productione subtracta est.
  Fere in Tertio Reich multum differt, nec admodum perfecta technologia.
  Alena iterum nudo pede grenade proiecit. Nazis obtinuit. Et decor expressit;
  - Nasum sterne!
  Hic Anyuta nudo digitorum munera immittit capita frangens. Et cantate:
  - Ingentis! Nos leges fascist interrogemus!
  Et hic cana alla saltare incepit. Illa quoque nudo pede proiecit grenade, et coaxavit;
  - Denique - rubere non est peccatum!
  Et obtinuit eam Nazis sub flante. Et hic sunt puellae!
  Maria etiam nudo pede eam sumpsit sicut grenadem immittit. Et quomodo evertat Nazis.
  Etiam in metus tortor. Bene, avia est! Coma autem eius sicut folium aureum.
  Et hinc est Matryona. Nudo, cruribus muscularibus totum fasciculum tasque jactabit. et apud Nazis. Et abláte eos sicut fócie in vénto. Accipe et incinerate!
  Et quomodo latrat;
  - Imperio Solis!
  Ecce puellae! Omnibus puellis, puellis terminatoribus!
  Alenka ridet et linguam exserit. et mercennarios videt oppugnare conantes. Puella digitis et sibila iterum grenaden iacit;
  - Calidum ictum! Vandali similis sum!
  Et Nazis sanguineum tea obtinuit!
  Et inde Anyuta, quasi comes. Et quomodo barbam nazis succenderit. Rugiet, immisso grenade nudo pede iactu;
  - taurus furens, equum percussit!
  Et rursus incipit ioculari atque ridentem. Ecce puella est! Fons sapientiae et benedictionis!
  Sed tunc Alla rugire incipit. Et sibila... Et tunc nudo pede dona perditionis mitte. Parum videor cuipiam. Trie omnes in loculos agit!
  et tam bonae tibiae sunt! Dentes nudantes sicut leaena. Ecce puella est. Ubi non fuit!
  Et furibunda tastas jactat in iras. Corpora frangit.
  Rufus et adhuc ululat;
  - Bestia sum, fera sum.
  Et tunc utique Maria. Auro crines caecos hostes esse possunt. Et quam bona sit, frigore paene nuda. Hic nudis digitis grenade mittet. Et habebunt Fritzium ut debent.
  et decor cantat;
  - Erit bummer!
  Alenka etiam nudis pedibus immissa destruit. Ignea nixus disposita.
  Sed Marusya dolium explosivum sumpsit et ad hostes misit. Hostem depulsum. Irrupit metallum, et arsit ferrum.
  latrante puella;
  - Ignis rabidus! Thermoquark ac fuga!
  Tametsi quid sibi velit, ultimum verbum ipsa non intellexit. Et Fritz triturant .. .
  Ursus hic lacus venit. Machina salaputium est, turri rotundo et carina ovali. Item arta layout, et dolium 128 mm cum longitudine 100 EL sext. Aliquam consequat quis. A telo nimiis armis penetrabile imperium. "Ursa", hoc est piscina eversor, simulque ad loca munita incendii.
  Alenka grenade in eum iacit. Illa nudo pede iactu truncum afflixit, et exsibilavit;
  - Habeo ferrum et flammam pro corde!
  Consequenter ridet talis.
  Et Anyuta etiam nudis digitis munera mittet. Et ad dolium resiliunt! Metallum in diversa fluxit.
  Ita, "Ursa" laesa est et resilire coepit. Currus etiam extra. Aliae explicationes controversiarum tertii Reich. Hoc bonum est saltem ex serie E.
  crine Alla necem nudo munera movit. Et ululavit;
  - Im 'ghoul! Metum incutio!
  Tum puella rubris crinibus haesit in lingua. Et iterum canebat. Et pipiabat;
  - Rufus, rufus ... ero sicut serra ... Punch ab angulo circa!
  Et ridete iterum...
  At Matryona validis cruribus gravem deducet meam. Convehentes resolvuntur. Metallum contritum. Et hic rursus ad oppugnationem aircraft e terra jaculantur.
  Machinae jet Germanicae positiones Sovieticae premunt. Et convallis purus accendit. Et loca exercitus rubri destruunt.
  Alenka petivit vasa anti-lacus. Et felis nudis digitis premens, impetum aircraft elidit. Hitlerus vultur, post densam fumi sagittam relicto, in terram ruit. Et aer proprie combustus est et scintillatus.
  Canebat puella, nudo pede stampans;
  - Black cingulum in karate! Vide numerum meum in lingua!
  Anyuta etiam eruditionis habes. Hoc tantum tempore cum nudis digitis explosives disci iacit. Volavit, et recta in oppugnatione aircraft est. Accepit ac comminuit metallum.
  Anyuta cepit et pipiavit;
  - Aerobatics! Novus cantavit!
  Rursumque ostendit ficulneam, et crus elegantissimum. Ecce puella est! Veram siren!
  Sed quam magna!
  Alla nudo calcem dono dedit. Et demisit in alvum tempestatis. Fissile metallum, comminuens ferro. Talis puella...
  His rubricis, Berolinum capere potes. Bellator pipiabat;
  - Laceratum propositum! Fascismus procursu!
  Ostenditque linguam suam!
  Puellae hoc amant! Videlicet linguam ad signum contemptionis extrahe. Et iterum conspuere.
  Et accepit Maria et imposuit disco cum pede suo nudo. Accuratius consilium simplex est, motor vero exiguus est. Et percussit fascist impetum elit.
  latronis oppressi. Et risit;
  - Signum mortis!
  Matrena totum fasciculum tasque nudis pedibus proiecit. et vultur germanus percussus. Irrupit avem damnas et attrivit metallo. Post haec heroica puella pectus suum perfricuit. Illa premebat valido, et sibilabat;
  - Cimex nuclei! Fuhrer in fronte!
  Et iterum quomodo vult!
  Alyonka quoque nudo pede proiecit grenade et diruit;
  - Sum perfectus!
  Speculum dentes micare.
  Et tunc Anyuta cepit eam et imposuit nudis pedibus, acuto et lethali. Et sumpsit et iocatus est;
  - Ex risu ad gestus!
  et Germanici currus cum cornibus et cruribus tantum remanserat.
  Allah est ibi. Nudis etiam digitis tollet et latorem mortis mittet. Et tunc accipiet et ducat;
  - Spartaci gratis!
  Et ferri fragmenta ex Rolando volant.
  Maria aliquid valde letale cum nudo calcaneo excussit. Et scissura metalli. Fascists occidit. Cepi et pipiabat;
  - Krakatau! Ad gloriam meam!
  Matryona multo periculosius ferit. Magnae missae explosivae contra Nazis. Fere puella magna opprimit.
  Hic, exempli gratia, fecit amorem cum guys. Media hora. Bellum et semel. Ac tamen continuo cum v. Hic est homo dives. Haud sane nimis morale est. Sed Matrena ex hoc sensit augmentum virium.
  Et glandes non accipiunt. Et totam thecam explosivorum iecisti, elit oppugnationem feriendi.
  Quomodo Nazis eorum quinque timent. verbis ne prodas. Et potes dicere puellas quinque esse.
  Alenka nudo pede proiecit quod zizania emittit. , et excidit in Fritz.
  Exsibilatur:
  - Interfectorem tentationis! Rectum in oculis!
  Quae preli musculis subsidio ludebat. Ecce puella est. Tegulae eius tam pulchrae sunt. Bene scelerisque justo ut.
  Oh, puellae scelerisque non diu comederunt. Sed id ipsum velit.
  Anyuta, dentes ferociter denudans, Nudo pede mortis donum immisit, et ululavit;
  - Extremum hoc atque maximum proelium est!
  Dentes nudabant. Accuratius habet tales dentes teretes et amaenissimos. Noli dicere molares.
  Alla sibilabat, nudo calcaneo, saliens sinciput contritionis dans;
  - Tauri taenias!
  Maria cecinit et mussavit;
  - Et scooter filius.
  Ita eam cepit et nudis digitis suis fuse quae oppugnationem abscinderet emissa est . Tot caesos fascists. Age, puella. Omnibus puellis, maga magna et puella!
  Matryona cepit et sibilaverat;
  - Mors altior vita erit!
  Et validis a cruribus, quomodo volet tasque. Et totas acervos contritionis. Hic est baba! Veram puellam-ambal!
  Et laxat cerebra fascists. Et capitaliter!
  Etiam non mauris alenka. Iterum, pede nudo, satelles exstinguendam immisit. Contrivit inimicos, et exsiluit;
  - Summum signum materiae!
  Et disjecti omnes. Et crustulum nudis digitis ostendit. O quantum amat haec puella scribere, omnes varias margaritas.
  Exempli gratia talem fabulam AI. Plerumque, verum est. Franco cogitans Britanniam non fuisse aemulum Germaniae, praesertim postquam Germani Galliam occupaverunt, Wehrmacht ad Gibraltar ibat. Proelium ac victoriosum fuit. Et coepit Nazis copias in Africam transferre. Feliciter hoc fieri potest per brevissimam distantiam.
  At contra, Nazis oblivisci debebat de expeditione contra URSS. Fritz in prima parte anni quadraginta primi totam Africam septentrionalem cepit et Iraqam ingressus est. At vero plus quam quadraginta ad Austrum diviserunt. Propter id quod consilium "Barbarossa" materia non fecit.
  At Germani Orientem Medium vicerunt et ultra Britanniam transgredi coeperunt. Cum turbam servorum et materiarum rudium haberet, Fuhrer statuit impetum aeris in Angliam ducere. Aviation output increscens omni tempore est. Magis ac magis officinis fiebant. Submarines in mare descendit.
  mox Africa victa est.
  Germani Britanniam premebant. Developed bombers. YU-188 et Do- 317 prodiit. Post intensa bombardarum mense Augusto anno quadragesimo secundo, accessus amphibium nihilominus fiebat. Res bene gesta est et Britannia cecidit.
  Churchill in Canadam confugerunt. Sed ibi grato animo occurrit. Iaponia omnes colonias Britannicas occupavit.
  Tertio et quadragesimo anno, Tertius Reich, adeptus: "Tigres", "Pantheras", "Lones" cepit et in USSR aggressus est. Et iterum male evenit... Sed non, adhuc non oppugnavit.
  Intelligentia de bombis atomicis, quae in Americae Foederatae Re Publica facta sunt, Hitler ad Occidentem vertere coegit. Ortum est bellum inter Axem et Imperium Aquilae.
  Fata "Panther" unenviable erat. Piscina tempus proprie in productione solvendum non fuit, gravius "Panther" substitutum est -2. Nova machina cum validiore machina, armis et armis contra Americam adhibita est. Etiam et consectetur lacus. donee substitutum est E-L.
  Civitates Americae una parte per Islandiam, Groenlandiam et Canadam pervenerunt. Per Argentinam et Brasiliam a meridie. Et ab oriente Iaponiam venit. Ita bellum contumax est, sed quinto et quadragesimo anno actum est. America capitulata.
  Anno 1946 autem bellum inter Germaniam et Iaponiam ortum est. Firmiores certe sunt Nazis. Sed bellum tractum est... Multo magis interest.
  Alenka hoc fusius describeret, sed tantum tempus non est. Quid puella facit?
  Reliquum est ut tasque nudis pedibus iaciat. Aut aliud aliquid excogitare.
  Exempli gratia, mundus in quo Skobelev venenum non fuisset. Ut 'interesting. Illustris dux expeditionem militarem in Russiam australem duxit, ad Kushka sub Alexandro Tertio perveniens. Sed in omni gloria sua se praebuit bello Iaponiae.
  In mari praefecti Russici non satis feliciter fecerunt. Sed in terra Iapones funditus victi sunt. Inde ala Baltica venit. Tandem Russi in mari vincere coeperunt. Quodammodo pari statutum est. Etiam commodo quam et. Iaponia pacem facere coactus est. Recognovit protectoratum Russiae in Corea. Illae insulae Kuril cessit quae antea ad Russiam pertinebant, sed Sakhalin mutatae sunt.
  Russia portum Arthurum retinuit et in Manchuria munivit. Auctoritas regis aliquantum auxit. Etsi in mari, non omnia denique. Skobelev usque ad primum bellum mundanum superfuit. Russi varias victorias de Germanis vicerunt. In Prussia Orientali eos vicerunt et statim Premisliam ceperunt. Skobelev factus est generalissimus. Vixit autem octogesimum annum agens, et mortuus est cum gloria et honore.
  In Suvorov nonnullis modis excellit. Imperium tsarist magnum et potentem factum est. Nicolaus II, in historia ut magnus. Russia etiam insignem partem Turciae et fere tota Irania vicit.
  Bene ergo scribendi idem quod tsarist Russia. Sed certe fortissimus terrestris exercitus omnis in orbe terrarum fortuna conciliet!
  Nimirum misericordia est Skobelev quod tam iuvenis mortuus est. Ingenium Suvorov maturius patefactum est, sed etiam emarcuit non attingens.
  Alexander Secundus ... rex certe magnus est. Victoriam habuit in Sinis, Media Asia, Turcia, Danubium Delta reddidit. Alaska nisi vendidit - magna stultitia. Sed si rex diutius vixisset, fortasse Russia possessiones suas ampliare potuisset. Vel e contrario tumultus erumperent. Constitutio confusionem induceret.
  Nikolay prima est optimatium. Bellum in Chersonesum amisit. Bella contra Iraniam et Turciam vicit, sed totum multum sanguinis fecit. Nam lustris in Caucaso pugnatum est. Quid fieri possit et suspendatur expansio Russiae ad meridiem. Ambitiones in Meridie. Fortasse bellum cum coitione, nisi pro Menshikov conciliasset. Fictus ab hoc mediocri imperatore.
  Ut suo tempore Nicolaus II Kuropatkin.
  In genere, historia tsarist Russiae obtinuit. Plurima bella parta sunt et auctum imperium. Sed bellum civile Russiam debilitavit. Nihilominus Bolsheviks novum tumultum praebuit. Nam at tempor erat.
  Alyonka non sicut Stalin. Rude, incultus nothus. Tantae imperii caput quodammodo esse debet politius. haud ita inculti et ingeniosiores. Et sane non plebeii Russiam praeessent.
  Ergo URSS amittere videtur. Bellum male ab initio ad finem eat.
  Alenka cogitatur, quid facere? Voluit mutare. Et melius aliquid. Bolshevismus ratio idealis non est. Nulla tation nulla. Nominate unum candidatum et suffragium verificatum. Noctua typica. Homines necesse habent veram democratiam habere.
  Alenka excogitavit quomodo nasum Stalini expressit nudis digitis et giggled. Praesent ac placerat mauris. Fac hoc prunum ghoul.
  Eh, non felix cum ducibus Russia. Cur purgatio anni 1937? Quid famem ridiculo?
  Multa crimina Stalin! Et hic sane conceptum habere debes ad omnia haec intelligenda.
  Lenin, proh dolor, immatura mortuus est. Non vacat mihi condere imperium et patriam suscitare. Stalin evasit fractor os sincerum esse. Trotsky potuit in potestate fuisse - vir magnae ingenii. Vel intelligens Bukharin.
  Non stultus et Pyatakov. Forsitan Hitler potestatem omnino non permisit.
  In genere, Germania primum bellum mundanum obtinere potuit, non tria corpora in Prussiam Orientem transferendo, sed operando Lutetiam cingendi continuando.
  Tum quadragesimo anno quam celerrime Gallia victa fuisset. Et Russia tsarist in una fronte non restitisset. Prussenses ingentem potestatem et colonias Gallicas obtinere potuerunt. Vel maybe Latine quoque. Sed non erat futurus similis Tertio Reich. Accuratius, secundus ... et Prussorum pereunt. Tametsi Russia disable poterant. Mirae, sed in orientem etiam solutis Germaniae aestum bello vertere posse.
  Atque hic Fuhrer multum tractavit. Etiam eleifend in oriente.
  Alenka grenadam nudo, pede exciso iterum, immisit. Fritzam spargit et yeldit;
  - Volavit et rugit!
  Ut mauris est...
  Anyuta quoque paulum munera jactavit. Rivum ex naribus efflavit, mussat;
  - Top genus et Adidas!
  Red-cana Alla cepit et iterum talem grenadem bene curatam abiecit. Fregit inspiciendi machinam Germanicam piscinam discurrens;
  - Nobile vafri!
  Et pilam misit ad calcem nudum .
  Maria autem venustate usus est suo pede nudo. Haec puella etiam scribere temptabat. Exempli gratia hanc fabulam descripseram.
  Auctor Petya auxilium Bolotnikov voluit. Et evasit per tempora sua. Excipiendi simul dromonem sinum, saxa. Bene, utique, puer erat de futuro. Possunt etiam eruca exerceri, ut hyperboloidis Garin fectum. Hoc telum magnitudine tantum est sicut pistol Makarov. Et cum aqua potes arguere. Ita principium operandi est fusio hydrogenii nuclei et effectio belli.
  Atque etiam pugnas secat. Puero autem illo utebatur telo, angelum Domini considerare coeperunt. Et coronatus est in munere Tsar Petri Magni.
  Ridiculum est puer tam frigidus factus est. Poloniam quoque et Sueciam et Turciam vicit. Ingens imperium Russiae crevit.
  Et tunc haedus, qui prope non crevit, puer remanens, taedium regiminis obtinuit et ad suam aetatem rediit.
  Sed tunc evenit ut quisque eum puerum, non regem putet. Et cucurrit puer retro.
  Eo absente tumultus. Sed puer reversus est. Et iterum omnes iuraverunt ei. Bellum inde secutum est, donec orbis terrarum auspiciis Russiae unitus erat. et unum imperium exstitit. Et puer iussit stellas aedificare et in spatium laxare.
  Posset huic rei plura incumbere, sed tantum tempus non est.
  Maria etiam pugnare coactus est. In genere, futura obscura et obscura respicit. Si Nazis, quid faciam?
  Coniunge fautores? et repunt per silvas donec te interficiant? Vel fortasse ad Wehrmacht?
  Talis opinio nimium illis non ridet. Maria graviter ingemuit.
  Quae modo grenadens nudo pede proiecit. Fritzium exsibilantem varia laceravit;
  - Hitler kaput! Etiamsi frigus est!
  Matryona etiam fasciculum tasque nudis pedibus proiecit. In piscinam vertit et cecinit;
  - Metallum infernale! Pudet Fritz!
  Et scintillas emittit de dentibus suis.
  Alenka cepit et expressit;
  - O aliquet! Oh, cocoes - Tum-ba-yumba!
  Puella nudo pede pugnum letale emittit. Fritz arma fregit.
  Alyonka tunc recordatus est aliam opinionem sui. Scribere nitidum mundum. Dicamus post bellum. Ceterum, fore tantus! Ut, exempli gratia, in diebus communismi vivunt. Vel aliquid aliud mirabile.
  Similis poetica:
  Mundus tremuit super nos
  Et stellae in margaritis caelum irrigaverunt .. .
  Bellum ardet, inferni mala passio;
  Diabolus autem Russiam destruere vult!
  Germani tantum nunc longe progressi sunt. Storing Gorky. Et hoc est periculosum.
  Sed iam fama pervaserat Hitlerum iterum indutias proponere. Et haec occasio est mitescere et relaxare. Magna recuperandi facultas. si modo victa patria discedet.
  Asperiores id sed ut porro.
  Anyuta iterum nudo pede nuntium mortis proiecit. Non vere credidit Hitler. At praelia contentionem deducere volui. Et requiesce saltem. Eh, Suvorov in loco Stalini erat, fortasse omnia aliter evenissent.
  Germani Mainstein optimum putaverunt. Hoc Fritz adhuc pecus est. Et dentes refrigerare potes!
  Anyuta scuta lepide;
  - Furiosus Beria, malum Stalin!
  Sibila per nares. Puella magno facetiarum sensu est.
  Ipsa quoque ut comprehensam. Sed haec fabula finem felicem habuit. Illa autem adamussim scrutata est, et etiam in locis intima sentiebat. Tunc habui aliquot dies in cella foetida cum puellis redundantia. sed postea soluta est. Adhuc nullae extare inventae sunt. Vel forte parentes eius late manserunt. Sed quomodo - puer in carcere est et pater et mater emittuntur?
  Nisi criminale sit possibile. non Anyuta colonia, ut Alla et Matryona. Sed puella ferrea obduratio. Et luscus. Ea molior elaboraret at sit. Bellum prope ab initio pugnatum est. Et multum didicit.
  Bellum Orbis Terrarum II plerumque longum est et nervosum. Abiit cum brevi aurora. Et felium, vel etiam tigrium, exarati ad animam. Vel maybe mures. Modus omnium hic minor est. sed in bello oblivisceris et distraheris.
  Fortasse aliquid ex comite Montecristo? Melius est quam durum laborem vel claustrum solitarium. Et sane in carcere drama gravis est.
  Et hic omnino liberi sunt, et etiam clamare possunt;
  - Capra Stalin!
  et rectissime erunt! Et Stalin, immo adhuc capra. et lusus, qui Russi finxerunt. Est etiam miseratio in historia rerum, dux factus est duce tali bello. In hoc est iniquitas. Cur alius dux fortis et sapiens non prodiret in bello?
  Alla, quondam captivus, Stalin oderat. Nempe haec fuit ejus ratio. Ea in servos et convictos homines convertit. Contra hoc non potes disputare!
  et Stalin puniri debuit! Vel pendet, vel iacio. Vel verberare.
  Alla aliquando fingebat quomodo Stalin verberaret. Et multo melius eam sentiunt. Quanquam scilicet solum imaginatio. Et volo verum successum.
  sed Tituli cruciati essent. Exempli gratia eum in equuleo sume. Vel vena electrica, vel filum calidum. Aut quid aliud? Poteris, verbi gratia, virginem in ferrum trudere. Vel frige caldario. Brachia cruraque frange, collum fune frica. Ita multo magis! Aliquantulum pendet Fuhrer.
  Nunc si ad quartam? Ita frigus! Vel rota! Dissolve cum acido vivo.
  Vel fortasse Hitlerum et Stalinum simul adducite, et ut gladiatores pugnabitis? Et tunc butyrum liquefactum infunde? Vel maybe in pyxide clavorum. Et calidos ungues? Et dealbatam! Quid aliud non cogitet?
  Fuhrer percutere, verberare, percutere, iterum verberare! Filum calefactum : vel catena.
  Vel gelida viva. Sicut in trunco glaciei. Imple liquido nitrogen vel belium. Vulgo, URO.
  Semper cruciatus femper! Aut plumbum fusile et iugulum Fuhrer effunde.
  Allah giggled. Et nudo pede proiecit grenade.
  Contigit mauris. Fuhrer incubuisset.
  Puella cepit et pipiavit;
  - Boo Boo Boo! Ego Hitlerum pulso descendam!
  Et quid haec attonitus nondum advenit pulchritudo? Profecto puella magna!
  Itaque rufus... Quid dici potest in fabula, non stylo descripta! Tales frigidas capillos. Modo flamma. Vel napalm. Et calcibus illa, ipsa collisione et calcibus frigidissima est. Haec puella terminator est.
  Maria non est donum vel. Sed natura tenuis est. Et quidem fidelis. Vera fides debilitatur. Profecto quis Deus, si Nazisei victoriam permittit? Quomodo hoc vel fieri potest?
  Iratus est Maria Deo. Germani Alma-Ata, Ufa, Gorky pervenerunt. Circumdederunt Ryazan, Moscow, Leningrad. Et non cessant.
  Ita validi sunt Nazis. Malum mundum regit sine numero sciendo. Sed vos, filii satanae, virtutem Christi infringere non potestis.
  tenebrarum bellatores semper superiores fuerunt. Quia cor hominis habet appetitum mali. Nec nimium credas. Et quis credat? Mens hominis! Ceterum homines non ita mali sunt! Sunt satis honestae rationes. qui recte regere possunt. Nec necessario credentibus. Et Stalin sadist adhuc est!
  Maria paulisper cogitabat. Super tali problemate: Cur Deus malum permittit? Et hic facilis responsio non est. Immo sine malo .... Scribere librum proba, in quo nullum malum est! Fere impossibile est!
  Malum est in omnibus operibus litteratis. Vel peccatum. Quamvis conceptus peccati et mali non sint omnino idem. Bella quoque mala sunt. sed voluntate dei ducti sunt. Et hoc quasi non erat peccatum. Talis est paradoxon Veteris Testamenti. Et tunc totum pacifist Novum Testamentum. Nec optimum vel...
  Quid sub Nazis iacent? Post omnes Jesus dixit: Alapam in dextera maxilla tua, et pone sinistram!
  Sed quis hoc sequitur? Sacerdotes? Bene habet! Ecclesia infestabat. Inquisicio et crucesignatorum ac militarium monasteriorum.
  Sacerdotes humilitate non distinguebantur. Et alii catholici, protestantes, orthodoxi. Et hoc est cum pacifismo Novi Testamenti.
  Fascists faciunt quod dicunt. Et tunc oves esse docent, et agunt sicut ipsi lupi.
  Maria magis magisque existimabat sanum pacifismum verum esse. Non est pacifismus, sed atheismus. dicunt quidem quid est fides, sed hyposisis sui. Etiam aliqua de causa icones quemquam immortalem non fecerunt. Et patriarchae sicut simplices peccatores moriuntur. Monachi autem nihil possunt.
  Immo multo melius est vere credere: faber ferrarius est propriae felicitatis.
  Et noli te jejuniis et orationibus fatigari. Lacus novus multo pretiosior est quam mille orationibus.
  Maria grenade nudo pede valde blando iacit et cum gemitu suspirans notavit:
  - Et non ecclesia, non taberna. Nihil sacrum! Et in vita omnia non sunt ... Omnia non ita puellae!
  Matryona nudis pedibus reliquit, centrum explosivae totum et centum Fritz sepelivit. Tum obstrepit;
  - Noli esse tristis! Integer vitae ante! Omnis vita praecedit, spes et expecta!
  Alenka etiam nuntium misit, Fritz in sarcophagum agitans. et alacriter canebat. Scribo in ire;
  Komsomol puellae sunt sal terrae;
  Nos sumus sicut chalcitis et ignis inferni.
  Nempe creverunt ad facinora;
  Et nobiscum gladium sanctum, * Spiritum Domini!
  
  Fortissime pugnare amamus;
  Puellae expansiones universum remigant.
  Exercitus Russiae invictus est;
  Cum ardore tuo in proelio immutabili!
  
  Ad gloriam sanctae patriae nostrae.
  Pugnator vi in caelo volvitur...
  Komsomol membrum sum, discalceatus cucurri
  Capripedes palu glaciem quae texerunt!
  
  Non possunt puellae, hostes terrere sciunt.
  Omnia tela hostium destruunt.
  Fur cruentus nobis faciem non haerebit;
  In poematibus, facta cantabitur!
  
  Fascismus patriam meam aggressus est;
  Ita nightmarish et insidiose invadit...
  Jesum amo et Stalin
  Komsomol membra unum cum Deo sunt!
  
  Nuda pede ruimus per nivem;
  Sicut apes rapientes...
  Filiae sumus et aestatis et hiemis;
  Vita dura puella fecit!
  
  Tempus est mittere, ut ignis apertus
  Accurate sumus, et pulchri in aeternum...
  Et dextra oculum, non supercilium;
  De ferro, quod collective!
  Fascismum nostrum ne vincas telli;
  Et voluntas fortior est quam fortis titan.
  In patria consolationem possumus invenire;
  et evertet Fuhrer tyrannum!
  
  Lacus praepotens, crede "Tiger";
  Longe et accurate proiicit.
  Nunc tempus stultorum ludorum non est
  Malum enim venit Cain!
  
  Vincamus frigus, aestus;
  Et iocando pugnant cum ingenti multitudine ...
  Furit atrox ursa;
  Non miserabilis est anima aquilae!
  
  Credo membra Komsomol vincet
  Et levabunt terram suam super astra .
  AMBULAM ab Octobre incepimus;
  Et nunc nomen Iesu nobiscum est.
  
  Patriam meam valde amo;
  Lucet splendide omnibus hominibus ...
  Non tolli per rublum patria;
  Puberes et pueri laete rident!
  
  Est fun pro omnibus in Sovietico mundo vivere,
  Facilisis praesent ac justo integer.
  Ne fortuna interrumpat stamen suum;
  Atque os suum frustra Fuhrer haesit.
  
  Excalceatus sum Komsomol membrum,
  Etsi gelu flectit aures ...
  Descensum videre non potes, crede hostibus,
  Quis nos vult capere et perdere?
  
  Non sunt pulchriora verba pro matre.
  Vexillum rubet, quasi sanguis in radiis micat.
  Non erimus demissiores quam asini;
  Credo mox in Maio victoriam venturum esse!
  
  Berolini nudis pedibus transibunt puellae;
  Vestigia relinquere in pavimento.
  Obliti sumus consolationem plebis;
  Et caestus in bello non conveniunt!
  
  Et erit pugna, erumpat haec pugna.
  Fritz comminuet omnia!
  Patria miles tecum semper est ;
  Nescit quid sit arbitrium!
  
  Miseret istorum, qui moriuntur, hic dolor est omnium;
  Sed Russi ad genua non adducunt.
  Quanquam etiam Sam Fritzium submisit;
  Sed nobis magna guru Lenin!
  
  simul insigne et crucem porto;
  Communismo sum et in Christianismum credo.
  Bellum, crede hominibus, pellicula non est;
  Patria mater nostra est, non khanate!
  
  Cum venit Omnipotens in nubibus,
  Omnes mortui resurgent in clara facie.
  Populus amavit Dominum in somnis;
  Quia Iesus est mensae creator!
  
  Hic omnes beatos facere poterimus;
  In toto orbe terrarum Russicorum.
  Si quis plebeius similis pari;
  Ac potissimum in Universo Creation!
  
  Summum Christum amplecti cupio;
  Ut numquam ante inimicos.
  Socius Stalin patrem suum substituit;
  Et Lenin etiam nobiscum semper erit!
  .
  
  
  Astu Obama
  Praesidens Obama US callidiorem evasit et bomb ISIS non fecit, sed hoc Caliphate ariete contra Iran, Syriam et Russiam uti voluit. Merito calculus eius fuit. ISIS, pleraque ex Iraquia capta, bellum cum Irania iniit. Americani oleum a pugnantibus emit et arma in reditu vendidit. Assad salvandi, Vladimir Putin bellum in omnibus obtinuit.
  Et ISIS bombing incepit. Sed non tam aequaliter quam in historia reali. ISIS systemata defensionis aeris in Civitatibus Foederatis vendita habet, et pugnator rumpit. Russia contra fortiorem hostem et copias in terram transferre coactus est. Ab initio, Russi damna tangibilia passi sunt et vires eorum fractae sunt. Hic, utique, iam non est pinguis.
  Magis magisque in Syriam bellum coactae copiae. Et non erat popularis. Multi dixerunt: debetne Russia implicari? Et ISIS progrediebatur, gravibus ictibus copiis Russicis infligendo.
  Milites frequentes mortui sunt. Sed aestus belli vertere non potuit. Fuit etiam conflictus cum Turcis. Idque adeo difficile erat uti viribus.
  Bellum cum ISIS rursus mense Maio 2015 initum et protractum est. Proelia diu tracti sunt et exercitus Russorum vix hostes retinet. Loculi cadmiae fuerunt. Maxime autem ex Iraquia sub ISIS erat. Conantesque perrumpere, acre et infesto fiebant.
  Bellum, sane, protrahendum est ... Et tempore comitiorum praesidentialium in Russia iam per tres annos duravit. Et plus quam decem milia militum Russorum et duces et complures duces mortui sunt.
  Ideo Vladimir Putin gravis adversatur oppositio. Pavel Grudinin a copiae sinistrae coeperunt celeriter scores et puncta politica lucrari. Et res eius perampla, ut salit census.
  Vere, scandala Grudinin opinionem nonnihil labefactarunt, Girkin autem maximam gratiam adeptus est. Qui, ut fortis belli in Donbass, nova stella factus est.
  In causa, Putin iam popularis amisit, et hominum mutationem voluit, et adiunctio Chersonesi oblivione facta est.
  Comitiis peractis, cum Putin primo circum vicisse videretur, recusationes et postulata comitiorum recensere coepta sunt. Communistae eventus non crediderunt, et multa exempla fraudis suffragii erant.
  Moscuae autem cum demonstratoribus satis magnae erant. Ingens bellum odii actus etiam coepit. Pugnatum est in Syria.
  Putin etiam pugnam iniit et in Iraquia oppugnare conatus est.
  Sed haec omnia in numerum damnorum augentur.
  et proeliis magis magisque magisque cruenta facta est .
  Motus anti-belli in Russia crescebat. Certamina magna cum vigilibus et strage iusta fuerunt.
  Solus coronavirus pestilentiam nonnihil in anti- belli ardore redegit.
  Sed proelia in Syria, quanquam pandemia, manserunt. Et anno 2021, contra ISIS, telum novissimum explorare decreverunt: unum tribunal pyramis pyramidalis.
  Hae singulares carros in quattuor tantum exemplaribus productae sunt. Quinquaginta talenta singula pondera, equitum quinque milia. Et machina non simplex, sed electrica est.
  Puellae pulchrae quattuor carros emiserunt et valde frigus erat.
  Natasha, in piscina pyramidali, globulis globulis nudis digitis pressit et Mujahideen cum tormentis machinis incidit, easque cum glandibus uranii nuclei secans.
  Illa canebat denudans;
  - Gloria magna Russiae!
  Zoya, qui adversarios tormentis machinis mittebat et ex igne tormento rapido incendens, fremuit;
  - Pro Russia alas suas expandit!
  Nudaque digitis, agili forma premebat globulis globulis.
  Et iterum expuens conchas cum nucleis Uranii.
  Alius lacus pyramidalis cum Augustino unguibus trahit et hostem opprimit. Agmina Mujahideen labant, montem cadaverum tegentes.
  Ac fremit;
  - Pro dedit communistarum!
  Et Svetlana hostes ferit, Mujahideen despicit. Et dum cantat;
  - Communismus erit in gloria!
  Et nudis digitis globulis globulos premit.
  Bellum autem inde ortum est. Russorum copiae in fronte valida erant.
  Isis donum non est. Calumniatores contra eum sunt usi. Etiam puellas pulchras habent: Maria et Mirabela. Ita magni sunt et discalceati et in bikini pugnant.
  Iam urgent puellae pulchrae positiones Mujahideen. Missilibus perdant.
  Maria canit in gaudio;
  SAEVENS IN SATO;
  Hostes phalanx processerant...
  Sed carnifices hostes;
  Russi hostiliter occurrent!
  Et quonam modo tela in hostes mittant. Hostes illico feriunt.
  Mirabela, conchas mittens, dicta;
  quid bellum, quid bellum? Dictator enim alicuius Assad ad effundendum sanguinem?
  Maria libenter cum hoc consensit:
  - Propter hoc, effusio sanguinis tanti non est.
  Ipsa quoque eruca letale emisit.
  Puellae ordines sequuntur. Septimo autem anno bellum fuit, propter qui quid. Et sane puellae Putin iratae sunt. Quid velit non liquet. Copiae Russorum aciem tenentes et temptamenta deficiunt.
  Lacus Pyramidalis bonae sunt, sed pugna adhuc celeriter tali velocitate emittitur. They have to be taken to rear and Crimen electricitatis.
  Natasha, Zoya, Augustina, et Svetlana in unum conferuntur et chartas fabulas agamus.
  Eodem tempore puellae cantant;
  - Quid enim dicam, quid dicam, homines ita comparati sunt? Vis scire, scire vis! Scire volunt quid fiet!
  Et comitia in Duma rei publicae communistarum triumphum demonstraverunt. Sed rursus falsificationes ingentes erant. Idque effecit ut magnae protestationes quibus decies centena milia hominum interfuerunt. Anus Zyuganov debilitans eversa est, et iuvenis in eius locum dominatus est. Reclamantibus intensa, icti, multum emblematum.
  Respondendo exercitus Russiae maiorem offensionem tam Syriae quam Iraquia intulit. Proelium cruentum admodum evasit. Quin etiam Irania inquieta est. Ibi tumultus et tumultus sunt.
  Putin difficillime se invenit. In Russia, inquietudo multo maior facta est. Tandem Zyuganov aegrotavit, et novus iuvenis principatus Putin et equos renuntiationem postulavit.
  Pugnatum in Syria et Iraquia saevit. Bellum ingens. Et ascenderunt in aggerem.
  Duae plures puellae, Alicia et Angelica, ut monstris dimicabant et helicopteris praecipuo disco informibus utebantur. Nec erat evertere viam.
  Helicopter erucas immittit, adversarios adurit, munitores frangit.
  Alicia cepit et pipiavit;
  - Pro Caliphate Russiae!
  Utque nudos digitos in globo laetificat et hostem premit.
  Angelica remugit;
  - Navigavimus!
  Et iterum, nisl ut lupanet, in hoste .. .
  Multitudo concursus Moscuae habita est et in concursu cum vigilibus mortui sunt. Multae officinas percutiens perrexit. Iam vim suam communistae ostenderunt. Et iam directe vocavit Putin scelestus et homicida. Crescebat oppositio. et passim sanguis effusus est.
  Reclamationes in plagas generales versae sunt. Et ita magna evasit auctoritates quod concessiones fecerunt.
  Eventus comitiorum in Duma rei publicae abrogatur. Ac noua nuntiata sunt. Et hic communistarum omnem occasionem capiendi habuit. Et etiam vici, acceptis pluribus sedibus in parlamento.
  Et imperium Mikhail Mishustin resignavit. Institutio imperii leftist incepit. Eodem tempore communistae notaverunt tempus esse bellum Syria finiendum.
  Iam suus 2022 . Vladimir Putin cum gemitu dixit se id non facturum esse. Sic ergo omnia sacrificia hic frustra erunt.
  Processus accusandi dein in Duma re publica incepit. Mutationes etiam in Concilio Foederationis habentur. Conversus ad sinistram et Matvienko absumendum postulant, qui nimis obnoxius est auctoritatum puppa.
  Fere populus multo acrius rebellare coepit et mutationes postulare.
  Calefacit res. Nunc communistarum sonum reclamantibus. Collegitque subscriptiones ad novam constitutionem.
  Et tunc Putin ictum habuit, et in morbum incidit.
  Nova comitia praesidentialia nuntiata sunt.
  Praecipuus candidatus communistarum Alexei Kuznetsov erat. Et multum fecit. Et in comitiis, novus princeps leftista primo circum vincere procuravit.
  Erat et magna!
  Hic finis fabulae, et quis cucumis auscultavit!
  
  EMELYAN PUGACHEV - FORS HUMANITATIS
  Emelyan Pugachev, statim post captam Tatishchevo arcem, Orenburgum profectus est, urbemque ex improviso occupare ac fugae impetu capere coepit. Plerique praesidio paene sine certamine dediderunt.
  Et Emelyan Pugachev magnum provinciale centrum cepit, multa tormenta et munitiones.
  Post hoc, exercitus eius celeriter crescens ad castrum Verkhne-Yaitskaya pervenit ac etiam celeri impetu eam cepit. Ulterius ad Ufa. Plures ac plures ex variis nationibus Pugachev iuncti sunt. Exercitus eius Ufa appropinquans, iam prope quinquaginta milia et multa tormenta numerabat.
  paene nullo resistente praesidio deditur. Post hoc, Emelyan Pugachev misit turmas volantes ad Urales ad officinas arma capiendas.
  Catharina Secunda nuntius Orenburgi serio casum accepit. Et erubescebant omnes. Dederam denuo vires. Et ex eis pauci sunt - bellum Turcicum omnia tollit. Solus unus Bibikov, magis minusve dux generalis idoneus, conscribitur. Aliquam et adipiscing est. Dederam denuo vires.
  Sed seductor exercitus increvit celeriter. Et transivit ad Kazan. Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz aliique populi sibi adjunxerunt. Emelyan Pugachev unus post alterum agnitus est legitimus rex et officinas et civitates in Urals.
  Et multi rebelles se adjunxerunt. Et exercitus Emelyani Pugachev perrexit ad Kazan et facile resistit. Multi ministri ad eam partem accesserunt. Et exercitus pugachev celeriter crevit. Sicque Kazan expugnata est.
  Et in historia rerum, impostor cum minori et peiore exercitu constituto capere potuit. Et nunc etiam facilior et velocior facta est.
  Et statim Kazan Kremlin captus est. Exercitus Emelyani veloces evasit.
  et quot equites et fortes pugnatores congregentur. Et tormenta et pugnatores officinarum Uralium ex. Etiam iaculis mattis quam. Ita Koziedemyansk cecidit.
  Solummodo in Nizhny Novgorod Emelyan Pugachev gravem resistentiam exspectavit.
  Auxilia ibi configere e prope Petropolim et a finibus Suecica curarunt. Sed Pugachev iam plus quam centum milia armatorum et multa tormenta habuit.
  Bibikov erravit. pars tamen militum ab urbe pro defensione discessit. Illi magno impetu rebellium superiorum copiae sunt oppressi.
  Haec oppugnatio in Nizhny Novgorod facilior fuit. Porro pars copiarum et praefecti Pugachev ad Emelyan transierunt. Et cecidit civitas maxima.
  Bibikov etiam captus est. Is seductorem iurare noluit et suspensus est.
  Pugachev Moscuam transiit. Plures ac saepius imperii milites, duces, etiam duces ad eum transierunt.
  Ryazan paene nullo resistente cecidit. Et exercitus ingens Moscuae appropinquavit.
  Paucae in ea copiae, nec omnino certae. Tres cohortes Don Cossaci ad Pugachev partes accesserunt. Moscoviae vi oppugnatur.
  Tantum Kremlin facultas resistendi habuit, sed proditores ibi reperti sunt et Pugachev portas aperuerunt.
  Alexander Suvorov, a fronte turcica raptim revocatus, etiam ad partem sui indicta tsaris se contulit. Contra populum pugnando nihil esse statuit. Et quaestio legitimae regis est de desiderio patriae.
  Suvorov secuti sunt alii duces. Duces copiarum per Russiam dispersi et civitates post urbes occupaverunt.
  Ipse vero Pugachev Petropolim perrexit.
  Catharina Secunda, cum vires eius deficere videret, acceptis thesauris, diffugit foras, iubens fratres Orlov ordinare defensionem urbis.
  Id justo. Plerique praesidii in impostoris partem se receperunt, et Petropolim celeriter capitur. Orlovs comprehensi et suspensi sunt. Rex autem novus urbem ingressus est. Mox omnes fere duces et unitates Russiae eum agnoverunt. Sicut civitates Russiae. Catharina in Sueciam aufugit. Et inde in Germaniam.
  Eius filius Pavel in incerto casu mortuus est. Et Emelyan Pugachev iterum accepit et novam coronationem nuntiavit. Postea Cossacus Ustinya uxor factus est.
  Bellum cum Turcia Alexandro Suvorov commissum est et celeri victoria finitur.
  Heres Emelyani natus est. Et dynastia Romanov quasi firmata est.
  Rex servitutem abrogavit et reformationes peregit. Russia celeriter crescere et oriri coepit. Aliud bellum cum Turcis et de captivitate Constantinopolitanum secutum est. Emelyan Pugachev novam condidit religionem, Trinitate relicta et polygamiam introducens. Eadem iam erat Islam, sed Orthodoxa Islam.
  Alexander Suvorov varias expeditiones gessit, Mauritania attingens et Medio Oriente, Irania, Sudania et Africa Septentrionali vincens. Et deinde, rebus in Gallia factis, exercitus Emelyani Pugachev totam Europam cepit. Ita maximum imperium in hominum historia ortum est.
  Emelyan Pugachev erat admodum iuvenis ab anno 1742 ideoque diu regnaverat, supervixit et Catharina et Alexander Suvorov. Post Europam subactam, Russi trans Africam moti sunt et Indiam intraverunt, quam et ipsi vicerunt.
  Bellum cum Sinis factum est iam anno MDCCCXV sub Pugachev filio Petri Quarti.
  Bellum victori evasit pro Russia et Sinae subactae. Post hoc, Russia tres continentes perfecte subiugavit et in Australiam et Alaska exposuit. Ac pergit ad Americam ampliare. Ibi graves aemuli non amplius habuerunt.
  Britannia victa et capta est. Et mox Civitates Foederatas vicit. Per 1850, Russia totum orbem iam regebat.
  Proximum est usque ad expansionem cosmicam. Etiam et efficitur magna.
  Sed cursus erat volutpat.
  Eorum unus est motus in favorem reipublicae forma regiminis. Sed dynastia Pugachev-Romanov auctoritate potita est et usque adeo immobilis permansit.
  Erant etiam certamina virtutis et res conatusque prohibendi. Cum prima fuga extra mundum solari versus finem saeculi XX facta est, coniuratorum coetus in somno artificioso mersus saeculo vicesimo primo ad longinquam planetam advolavit ut statum suum ibi constitueret.
  Exorta sunt quaedam problemata cum Iudeis. Si aliae nationes cito Russified et Orthodoxum islamismum acceperint, hae Iudaei contumaces fuerunt et restiterunt. Et pressi sunt pro eo. Alia quoque problemata erant. Vigesimo primo saeculo atheismus similis factus est. Bibliorum et Alcorani auctoritas abnegatio. Et formaliter theologia in libera horum librorum interpretatione constructa est.
  unde etiam certamina quaedam exorta sunt. Scientia autem processit. Exspectatio vitae in vicesimo primo saeculo signanter crevit, et homines re vera iuniores didicerunt. Et sane coeperunt dicere, sed quid de verbis Christi: non facies unum capillum album aut nigrum? Vel fiant dies eorum centum et viginti anni!
  Erant etiam dubia. In nonnullis planetis systematis solaris, ubi iam sedes graves erant, sensus separatistae oriri coeperunt. In causa autonomiae requirebantur. Denique melius quam in historia reali, sed tamen problemata sunt et non omnia rosea.
  Sed utique et fame et pestilentia et omnibus fere morbis humanitas coniuncta est. Et homines per plura saecula sine senescente vivere possunt, ac ne vita quidem, sed paene communismus et caelum in Terra saeculo vicesimo primo!
  
  CHURCHILL'S interest FORS
  Ecclesiae pax cum Germania his legibus pacta est. Tertius Reich spondet Britanniam imperii coloniae integritatem. Praeterea, Hitler etiam constat Germanos colonias ab Anglia per Bellum Orbis Terrarum occupatas non repetere. Reddendo tamen Germani libertatem plenariam habuerunt de coloniis Gallis et Teutonicis disponendi. Et etiam quantum volebant contra Russiam agere possent. Nempe Fuhrer cum proximo suo USSR non toleraturus erat. Germania multum accepit. Quae satis. Et Britannia nihil amisit. Ita paciscor inter se profuit. Certe non habuit Anglia possessiones suas in Africa et Asia retinere. Germani Aegyptum, postea Medium Orientem cum Iraquia et Cuvaitum facile ceperint. Deinde per Iraniam pro-Germanicam Indiam perventuri sunt.
  Ut taceam Britanniam nullam obtinendi Africam.
  Militia Subaquanea et aere confecta, usquam Britanni erant.
  Et sic omnes partes in suis utilitatibus manserunt. Et Hitlerus in Oriente impetum parare coepit. Plures lacus in URSS sunt, et unum et dimidium milia vehiculorum, multo melioris notae quam in URSS.
  Comparatus ad fabulam realem, Fritz quinque milia aircraft et mille lacus posuit. Defectus damnorum in Bello Britanniae affectus est, et facultas utendi Corps Africanis in oriente.
  Verum, hoc partim cinguli eo quod admiratio difficilior fuit assequi.
  Tamen Stalin convocationem generalem pronuntiavit atque in intenti copias eduxit. Sed validi adhuc et repentini ictus Germanorum evaserunt. Quin etiam non sperabant Fritzium omnes suas vires statim in verbera conjicere. Et ad defendendum russati sunt multo pejores exercitati quam oppugnandi.
  Wehrmacht perrupit munitiones ac in summas progredi potuit.
  Aliquanto tardius quam in historia vera et quadragesimo primo. Sed venimus ad Smolenscum. Ubi peractis interclusi sunt superiores copiae Sovieticae. Sed Nazis versus meridiem. Nuper autumno iam Kioviam ceperunt. Hyems Fritzium in certamine prompto ad oppugnandam Moscuam occupavit. Nazis hiemare, in frigore expugnare non audebat.
  Leningrad vicissim obsidetur.
  Pessimum Iaponia cum US et Britannia bellare non audebat. Secundam frontem nullo momento aperire potuit. Hieme copiae Sovieticae progredi conabantur, sed munitiones Germanorum numquam fractae sunt. Vere, Nazis convalescit et caeli dominatur. Sed cum Tertius Reich oleum non solum a Romania, sed etiam a Libya, Nigeria, Cameroon accepit, Nazis oleum tantum Caucasicum non egebat.
  Et Fritz taetras in medium emisit. in Moscuam occupare conabatur.
  Sed linea defensionis copiarum Sovieticorum solida comprobata est. Per tres menses pugnam pertinacissimam, in Nazis tantum centum, centum viginti chiliometrorum progredi poterant.
  Et cessaverunt. Tantum in Chersoneso erant Nazis Kerch et Sevastopol obsidere potuerunt. Nazis quoque dimidium Donbass, in specie Kharkov, cepit. Post gravia detrimenta in centro, Hitler suum consilium mutavit, et consilio Goering statuit ut impetum aeris in USSR mitteret.
  Praesertim in IU-188 bombers adhibita sunt. et recentiora et graviora yu-288. Bellum magis ac magis situm est. Hitler in novis armis et praediis numeravit. Tigres primum seriem ingressi, ac paulo post Leo, ac deinde Panthera. Tutissima sane erat "Leo" cum armis 100-mm parte, et etiam angulo. "Tiger" quoque armaturam bonam habuit. "Panther" peior est quam perrumpere in piscina non traxit.
  Hieme Germani aciem tenebant. Sovieticae copiae sine certamine in mediam aciem processere. Kharkov etiam infeliciter se recipere conati sunt. Germanos, ad defensionem paratis, incursionibusque omnibus propulsare. Sola successus Exercitus rubri Iskra operatio fuit, cum per angustum ANDRON Leningrad per terram obsessis irrumpere curaverunt.
  Mense Maio Nazis impetum in Sevastopol iecit. Quod casum urbis castelli perfecit die 9 mensis Iulii anno 1943 . Postero die grave in centro Nazis incepit. Aliquam ut lacus magna. Complectens "Lev", quod, ob tutelam ab omnibus angulis, pollicitus est bonum piscinam interruptionem fieri. Ferdinandi quoque ingrata ac magnifica tormenta suo modo propelluntur.
  Nazis offensivum tardius processit. Magna damna erant. Lacus "Lev", satis rate ignis tormentarii et pauperis effectus incessus ostendit. Sed tamen Nazis circumvallare curavit Vyazma. et tunc sume illud. Alterum autumpno praelium protractum, et Fritzorum incursione exaruit.
  Exercitus rubri status quo hieme restituere conatus est. et ipsa Vyazma retro verberare poterat. Sed res omnes ad hoc terminatae sunt. Nazis resistere in medio potuerunt. et prope Leningrad. et prope Kharkov.
  In defensione "Panther" piscinam bonam ostendit. Gloriosissima machina Tertii Reich in magna quantitate producta est, et probavit fortasse optimum medium esse tractandi cum piscina Sovietica. In aere pugnatum est cum aliquo Luftwaffe praestantia. Plana Germanica bene armata magna celeritate, sed minus discursu. Nihilominus, ME-309 satis efficax probatur, praesertim propter velocitatem et armaturam vehiculi.
  Et jet aircraft erant in via. Primum omnium ME-262 lium, fortissimum argumentum. Vera, pretiosa. Germani continuos productiones armorum auxit. Externis opificibus usi sunt et plus armorum habuerunt quam USSR. Exemplar magis antecedens Focke-Wulf apparuit - TA-152, quod, validis armis et armis, multo melius mutabilitatem maioremque celeritatem habebat.
  Etiam sed consectetur est, cursus malesuada elit. Novus Soviet LA-7 et Yak-3 ex parte sola compensare potuerunt speciem novae machinae generationis apud Nazis.
  Etiam antequam ministerium Panthera intravit, piscinam hanc non satis munitam esse putavit. Praecipue in lateribus. Quam ob rem Panthera-2 evoluta est ut magis muniretur, gravior et cum sclopeto 88 mm. Et "Tiger" -2.
  USSR posuit IS-2 et T-34-85. Germani graviorem vim diripit MP-44. "Maus" etiam seriem intravit. Dissimilis historia realis, Tertius Reich ab Sociis non emissa est, et multum apparatum produci potuit.
  Proelium autem ostendit piscinam "Maus" nimis gravem esse et plus minusve ad defensionem idoneam. "tigris" -2 nimis saepe destruxit et piscinam defensionem etiam fuit.
  Tantum "Panther" cum -2 fortiori tormento equitum 900 equitum, probavit satis vehiculum pro operationibus pugnae esse. "Leo" non nimis se ostendit.
  Operationes verae pugnae ostenderunt ME-262 machinam certissimam non esse, pretiosam et non satis maneuverabilem, etiam armis validis. Magis active, TA-152 seriem ingressus, quae magis vel minus aptae erant ut opificii. Posset esse impetus aircraft et ante-linea bomber et pugnator. Spes in ME consociata-262 haud iustae fuerunt. Praeterquam quod is pugnator difficillimus est ad sagittandum, arma fortis habuit. Etiam sed mattis ex. Sed magna spes erat cum HE-CLXII associatis. Et ex parte iustificati sunt.
  Aestate die 22 mensis Iunii anno 1944 Germani maximam plagam in meridie subito percusserunt. Imperium Sovieticum principales copias in medio tenuit. Stalin percontatione credidit hostem iterum Moscuam iturum esse. Sed Nazis in Soviet intelligentia eludere potuit. Magnum praeterea numerum Germanorum obterere "Panther" -2, quae sunt satis celeriter et discursum et munitiores, in lateribus etiam adfecti sunt.
  Etiam "tigres" multae productae sunt, facili ad machinas. Nova etiam modificatio "Leonis" fuit. Leviori 88mm gun sed cum 1250 machinae horsepower. Haec "Leo" piscina felicissima est - generis "tigris", sed gravioris, cum 120 mm parte densiore et truci armis, quae plus quam machinae validae a "Maus" satisfecit.
  Lev-2 evenit ut piscinam perrumperet prospere. Germani multum consequi poterant. Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, Voronezh ceperunt. Tanais ad flexum vertitur. Tandem Stalingradum pervenimus. Sed ibi in proeliis haerebant. Ut in historia reali, copiae Sovieticae Germanos prope Stalingrad circumdare poterant. Nihilominus, Nazis adhuc e circumductione prorumpendum curavit. Multo plures tamen Germani lacus. Proelia ostendit "Panther" et "Leonem" -2 posse pugnare satis honeste in hieme. Praeterea E-25 tormenta auto-propelluntur in fronte apparuerunt. Vehiculum hoc parvum tormentum Pantherae humile fundatum erat, sed valde agile et celeriter accendi.
  Nazis se recepit a Stalingrad ad Tanais flexum et ibi se tenuit. Fons anni 1945 venit. Sed maximi momenti est jet bombers, cui pares non sunt. Russos impune fere emittebant.
  Nova piscina Germanorum E-50 seriem intravit - levior quam Tigris-2, sed validiore machina munita et armata. Eius 88mm 100 EL tormentum subtiliter et acumen armorum incomparabilis est.
  Stalin vias quaerebat ad pacem cum Hitler faciendam. Cum nova piscinae IS-7 et T-54 adhuc augerentur. Et jet aircraft magis vagum est.
  Sed Fuhrer pacem nolebat ultroque continuabat. Modo ad Caucasum, per portas Terek. Nazis capere cepit civitates Sovieticas - Grozny et Ordzhonikidze. Sed postquam montes ingressi sunt, retardavit progressus eorum.
  Inde iterum Nazis ad Stalingradum ruit. In proeliis, copiae Sovieticae plus ac magis ex vi aircraft et bombers Luftwaffe aggressi sunt. Sed Fritz ipsi urbem capere non potuerunt, in proeliis haerebant. Etsi "Sturmtigers" in cursu deseruerunt. Ac aviation pressed.
  Sovieticus Yak-9, acerrimus pugnator, evasit. Et multo celerius et mobilius Germanorum exempla ME-262 appa- runt. Fortior in armis XE-CLXII. Res etiam magis evasit cum tandem bellum Iaponiae iniit. Turcia sectam secutus est. Per finem quadragesimo quinto anno, pleraque Caucasi a Germanis et Turcis capta est. Novus autem et quadragesimus sextus annus alias deceptiones in USSR attulit.
  Stalingrad adhuc extendit, sed in fine Maii ultima venia capta est. Et Germani et Turci hoc tempore Caucasum totaliter capiunt. Et mense Iulio 1946 nova contra Moscuam inferre coepit. Casus Nazis magni erant. Uterque E-75 et E-C proeliis interfuit. Hae lacus densiores et munitiores erant. Frons Sovietica lente erat, sed certe in cavea... Fine autumni Moscovia circumvallabatur.
  Saratov quoque cecidit simul. Difficillima res processit. Iapones ab oriente progressi erant. Stalin Tituli praeter deditionem nullo pacto pacem dederunt. Has propositiones Fuhrer rejecit.
  Hieme Moscuae post acerbum impetum cecidit. Et vere et aestate Germani totam regionem Volga-Vyatka ceperunt. Pala and Vologda. Nazis Sverdlovsk per medium autumnum attingere poterant ...
  
  Exitiale partes CUBICULARIA
  Camerarius non renuntiavit, et honestam pacem cum Hitlero concludere curavit.
  Conditiones Britanniae satis favorabiles fuerunt: Tertius Reich inviolabilitatem possessionum imperii leonis praestitit. Et Britannia non amisit unciam agri. Sed in reditu, Hitlerus plenam libertatem accepit in terris occupatis Galliae, Belgiae, Hollandiae. Et magnae areas hae sunt. Et libertatem manuum in Oriente.
  Et unus numerus Nazi non omnino recusavit iter in URSS. Continuit vires.
  Hitler non solum Africam et Syriam cum parte Asiae, sed etiam terras Russiae cupiebat. Imprimis, scilicet, horrea Ucrainae, civitatum Balticae, Belarus, et olei Caucasi. Ita consilia Fuhrer Napoleonis erant.
  Germani significantes copias bellum parant. De Barbarossa plus praesidii habuere. Primum, utique, aviation. Tria milia aircraft sunt in aere proeliorum pro Anglia non emissa et cum ordinibus Luftwaffe coniuncti sunt. Plus, aeroplana quae Mare Mediterraneum non distinebant, et Europam operiebant. Itaque non quinque milia aircraft consilio Barbarossa bis totidem - decem milia partita sunt.
  Et plures lacus pauci erant. Primo, productio carrorum magis aucta, cum Tertius Reich non bombed. Altero quadringenti lacus in Africam non ierunt. et aliquid e Gallia ademptum. Ita Fritzius ad praelium paratior erat.
  Verum, paulum temporis progressi contra Iugoslaviam et Graeciam amiserunt. sed sine citius Britannis perfecit.
  Invasio USSR die 7 Iunii cum plus mille piscinae et quinque milia aircraft coepit. Et sane plures erant pedites et tormenta.
  Praecipuum est quod URSS, ut in historia reali, paratus non fuit. Stalin nimium timebat pugnare Tertium Reich et bellum quoquo pacto morari conatus est ac iterum captus est.
  Tum Iaponia impetum fecit. Cur Iaponica oppugnare hoc tempore decernere? Causa est, quia Britannia e bello recessit, et nunc, quo casu Samurai contra Civitates Americae Unitas et Britanniam tertiam Reich non alligatam dimicare debebant.
  Et USSR utique hostis infirmior videbatur. Praesertim primis diebus belli, cursus pugnae rubri Exercitus etiam peior fuit quam in historia rerum. Ita, praesertim in aere, multo fortior erat nazis praestantia. Immo et plures lacus, praesertim in parte meridionali, ubi Rommel heroismum ostendit. Exercitus rubri non est paratus ad defensionem, et nulla sunt consilia ad bellum defensivum. Et infunduntur. Etiam Iaponia impetum fecit, ne casum Moscuae expectaret, quod in hoc casu omnes eam accusarent quod illa, tanquam vulturis, in hostem occisum irrueret. Eodem tempore a Germanis victi sunt.
  Imo, honor samurai postulavit ut feriret URSS adhuc vellicatio. Bellum autem erat propemodum. Samurai magnam multitudinem peditum relictam exercitus rubri loca oppugnant. Erat autem in eorum parte ingens victoria.
  Sed in extrema parte Vladivostok puellae discalceatorum occurrerunt. Quis furor indomito pugnavit.
  Alenka queue pro samurai dedit. Et tunc nudis digitis grenadem vis letalis projecit. Quae scidit multum Iapones, clamantes;
  - Pro gloria Stalin!
  Anyuta etiam accendit hostem. Flavaque premens detondet pugnatores ;
  - Pro magna matre!
  Etiam digiti eius nudum homicidam donum mortis iecerunt.
  Alla, haec rufa pulchritudo, Iapones venientes metit. Et nudis pedibus perampla perniciosa potestas leti donum iecit. Et scidit samurai clamor.
  - Gloria communismi!
  Maria quoque accensus est. Hoc flavae pulchritudinis. Et digitos nudae lethalia dona iacebant.
  Massa samurai corruit.
  Et fremuit puella;
  Non trademus Vladivostok!
  et nudum calcaneum puellae dono mortis cessit.
  Olympia quoque acriter pugnaverunt. Et tunc nudam illam, valida crura totum fasciculum tasque iecerunt, discerpentes adversarios.
  Belliger exsibilavit;
  - Pro Magna Russia!
  Alenka, interveniens flavos milites, confirmavit;
  - Mater nobiscum est!
  Et nudum calcaneum grenade cessit. Novos milites imperii magni diripuit.
  Sed, invito omni heroismo Exercitus Rubri, amittebat. Divisiones ab extremo Oriente transferre non potuit. Et Germani Moscuam multo maturius quam in historia impetum fecerunt, eamque iam circumvenire curaverunt, eamque partim capiunt, antequam defluant imbres ac resolvuntur. Idque sane bellum cursus attingunt.
  Germani in aere maxime fortes sunt. Eorum aircraft copiae Sovieticae specie accipit.
  Germani etiam in meridie fortiores erant et ulterius progressi sunt. Curarunt Kursk, Voronezh etiam ante thaw capere, et ad Stalingradum perrexerunt. Profecto ante duas septimanas bellum cum magnis copiis, Nazis eleganter initium cepit et nunc omnibus in rebus notabile commodum habuit. Et in rubro Exercitus fabula pejora quam re evasit.
  Germani per Chersonesum velocius moventur et in Caucasum irrumpunt. Et ibi quoque res magnae gestae sunt. Insuper etiam Turcia bellum iniit, videntes URSS putri.
  Itaque Germani Ryazan cepere bellum inferrent. Et ipse Stalin sicut lepori cucurrit. Nazis autem iam Gorky appropinquabat. Pugnae fuerunt.
  Sed Moscuae adhuc restitit: urbs magna est. Sed per plateas pugnatum est et Nazis Kremlin appropinquavit.
  Puellae autem Sovieticae nazis prope urbem Gorky proelium commiserunt.
  Tota phalanx discalceatorum puellarum, non obstante quod iam ninguit et gelu percussit, Nazis occurrit.
  Natasha aperuit ignem et movit pectora vix tegitur bikini chordis.
  Tum puella canebat;
  - Gloria magna Russiae!
  Et nudo digitos grenam perniciosa potestas.
  Zoya, in hostem iecerit, falcando Fritzium, cooed;
  - Gloria heroibus!
  Nudaque calcaneo munera leti Coniecit.
  Bellator pipiabat;
  - Moscuam non trademus!
  Augustinus in hostes iecerat, et agminibus adventantium Nazi copiis interclusis, elidit;
  - Nostra plana sunt bona!
  Svetlana, in Nazis incendii, infensi edita;
  - Pro patria consilium!
  Et nudis digitis sarcinam explosivam proiecit.
  Puellae sunt vere valde bonae et parum pudici...
  Sed Alicia et Angelica adhuc pugnant. Viribus imparibus pugnant.
  piscinam cum grenade pulsant et volutatur.
  Alicia sarcina explosivae cum nudo pede iacit. Germanum auto- remisi sclopetum frangitur et scutulis volant. Una pedica divulsa est Nazi et specula aurea scintillata.
  Alicie squeked;
  - Pro magnitudine Patriae!
  Et digitos nudant, ut bombam funestam inducunt. et amputavit caput ducis.
  Angelica quoque apud Nazisos ex bazooka explodet. Morbi et aliquam lacus. Hostes discerpunt.
  Illa canebat denudans;
  - Gloria magna Patri!
  Id puella nudo rotundo calcaneo cepit ac letali exitii munere occubuit.
  Alicia valde infensi et active egit. Puella quae res gestae et victoriae somniavit.
  Tricesimo septimo anno comprehensa, cum adhuc puella cum parentibus esset. Primum me ad locum quaerendum tulerunt. Me nudum exspoliare jusserunt. Et Alicia valde erubuit. Forma muliebris adhuc formabatur. Sed iam ubera crescebant, Custodem verbis urguebat imaginem: "O, quantis libris!"
  Alicia erubuit et erubuit;
  - Noli me tangere!
  Matrona risit.
  - Aperi os puellae, amita diligenter examinanda!
  Alicia os suum aperuit. Et digitis matrona pervenit ad os. Injucunde sane sna fere evomuit. Radix linguae eius maxime cum inprimitur.
  Sed gravissimum postea fuit. Sensit matrona os, iussit;
  "Nunc incurva et crura tibia!"
  Et chirothecas superposuit illi manus magnas!
  Utque sinu virgineo dilaniando pede immersit Hymen. Sic sanguis. Et tantum dolet quod Alicia vociferatus est. Interea manus tenuerunt alii duo custodes. Et sensit custodis eam ascendentem usque ad uterum ipsum, et multum inclementer. Dolor erat, et lacrymae Aliciae genas decurrebant. In ano non minus laboriosus fuit. Pede custodum est magnum et digiti eius longi et crassi sunt.
  Alicia etiam a dolore et pudore defecit. At illi introduxerunt. Me in alium cubiculum tulerunt. Nudus ex diversis angulis photographatus, ac digitos sumpsit.
  Et tunc bibunt me aqua frigida ex caligarum et aqua conspersa inficiatque. Officia- rum brevem, griseam habitu numero, me ad cellam tulerunt cum aliis puellis. Frigus erat nudis pedibus ambulare, sed multi pueri in cella erant valde calida.
  Alicia percontatione paucis post diebus capta est. Ibi rogata est cartam subscribere. Puella noluit. tum nudo pede in nervo defixerunt et nudam calcibus fustem feriunt. Alicia clamavit, sed signum recusavit donec conscientiam amitteret.
  Iterum in cellam coniecta est. Repressiones ingentes erant nec tempus erat cum puero pulmentum ac diu percontando. Ideo data est terminus furti et subscripta deferre ad laborem liberorum coloniam sine iudicio.
  Alicia laboravit et studuit ibi. Pauci erant scelerati, omnes fere liberi hostes populi erant. Discalceati sunt usque ad pruinam, et in caligis pruinis cothurni habentibus. Dies duodecim horas operati sunt. brassicam plerumque ederunt, sed una convixerunt. Alicia etiam in liberis castris convalescit ac praeduratur. Et iam in nive discalceatus pugnavit. Sedebat etiam Angelica eius particeps. Sola erat verus scelestus et scelestus. Sed et colonia liberorum profuit ei.
  Puellae fortiter et heroice pugnaverunt.
  Sed tamen idem Moscovia cecidit... Et Caucasus capitur. Sed et Stalin a suis veneno fuit.
  Beria deditionem signavit. et praefuit parti territorii Russiae.
  et finitum est bellum in oriente. Camerarius mortuus est, et Churchill in locum eius.
  Tum Hitler constituit Britanniam nimis multas colonias habuisse. Nonne tempus est ut secare eas?
  et bellum novum anno MCMXLIV incepit. Re cognita Germani novissimum Pantheram et Tigri-II lacus, gravioresque ac validiores machinas habebant. Maxime, jet aircraft, et submarines in hydrogenii peroxide.
  Sumptibus coloniarum Britanniae et Americae Foederatae Rei, Iaponia possessiones suas amplificare cupiebat. Per hoc tempus, Samurai Sinas vicerat. et magna consilia habuerunt.
  Germanos autumno taetras fecere. Et jet aircraft adversarium omnino non habuit.
  Britannia bombed. et classe subaquanea eam torquebat. Germani Aegyptum oppugnabant. Et cito ibi Brittaniam victi, Medium Orientem cum Turcis ingressi sunt. Gibraltar etiam captus est, et Mauritaniam intraverunt copiae, continentem atram vincentes.
  Denique bellum alia via ibat. Hieme Germani Africam septentrionalem et Orientem Medium ceperunt. Vere quoque Persia et India. Americam in Harbour Peruvia feliciter profecit et Iapones vicit.
  Hae victoriae magnae sunt. Aestate autem adpulsus est ipsa Britannia, quae decem diebus interiit.
  Et in ruina Africa et Australia meridionalis captae sunt. Nunc US oppugnatur.
  Anno quadragesimo sexto captae insulae et aere et bello subaquano acti sunt. Anno 1947, Canada et Mexico capta duplici ictu inceperunt. Germanorum obterere seriei "E" in mundo potentissimi facti sunt. Nec par apud omnes Germanos MP-64 oppugnatio diripiebat.
  Volucres autem scutellae et orbes emittere non possunt, quam invulne- rabiles sunt per jet laminae.
  Ac tot damna...
  Civitates Foederatae Americae die 30 mensis Ianuarii anno MCMXLVIII in deditionem venerunt. Mox quindecim annis postquam Hitler in potestatem venit. Et fuit res gloriosa.
  Tunc pacis tempus... sed tantisper. Die 20 Aprilis 1955 bellum inter tertium Reich et Terram Solis orientis cum omnibus coloniis suis incepit. Bellum inhumanum amplius biennio duravit, sed totum victoria Germaniae confectum est.
  Die 20 Aprilis 1959, Hitler rettulit referendum quo unicum imperium in mundo constitutum est - Tertium Reich. Monarchia ducitur Hitler.
  Et cum Fuhrer mortuus est anno 1961, filius eius regnum occupare curavit.
  Hoc tempore homines ad lunam et ad Martem volaverunt et vita hominum melior esse videbatur.
  
  SENSUALIS CANCELLATION ELECTIONUM
  Yeltsin, post successum sensationum Factionis Democraticae Liberalis in 1993 electionibus, consilium radicalium accepit eorumque eventus abrogavit. Sub idem tempus Novus Annus, sine rei publicae Duma congredi permittit. Et factus est sensus! Priusquam nova comitia in Duma ad rem publicam accedant die 12 mensis Iunii anno 1994, potestas legislativa ad Concilium Foederationum transivit. Et erat an interesting imperatoriae motus.
  Eodem tempore Yeltsin LDPR non interdixit et praecepta comitiorum parlamentariorum eadem manserunt. Et certe validum consilium factum est. Vel potius controversiae. Sed tota potestas augue in partem LDPR cecidit. Et erat luto multum. At contra, quanto magis obiurgant, tanto favoris altior. Zhirinovsky victoriae furtivae fautores decepti sunt.
  et seditiones erant. Factio Yabloko, quae recipis partem bonam consecuta est, etiam paenitebat. Et "Women Russiae", quae exitum sensational ostendit, etiam non nimis felix est. At "electio Russiae" auxilia Gaidar ductus accepit. Yeltsin moderatum Chernomyrdin dimisit, qui tamen multum ab antiqua ratione mutuatus est et Yegor Gaidar ut primum ministrum nominaret. Hi turmas novis reformatoribus repleverunt. Et valida turma congregata ... Quae oeconomiam magis etiam laete quam in historia reali ruitura coepit. Privatio et auctor continua.
  Exercitatio apud auctores tantum crevit. Et aestimationem Zhirinovsky, non obstante situlis sordium, et fortasse gratias eis auxit. Tametsi comitia certaminis multo durior fuit. Et multo plures erant partes quae centum milia subscriptionum collegerunt. Et multo magis tempus datum est subscriptionibus colligendis. Etiam ac dictum est. Partibus quadraginta quattuor comitiis interesse poterant.
  Atque id tempus cum soluta airtime peius erat. Et in disceptatione televisifica, Vladimir Volfovich comprehensus et in Lefortovo coniectus est. Accusatus ad odium promovendum in libro De Ultimo Dash South.
  Sed hoc magis movit, quamvis area non esset data. Itaque comitia in Dumam publicam facta sunt die 12 mensis Iunii anno 1994 . Statimque sensus. In condicionibus certationis acriter, factio LDPR plus quam quadraginta sex centesimas suffragiorum in factione indicem electionum vicit. "Yabloko", "mulieres Russiae", "pres", "agrariae" quinque centesimis claustrum non transierunt.
  Secundus locus a communistis, tertius "electio Russiae" a Gaidar ducebatur. Qui eam quinque centesimis superavit ... .
  Et plures in factiones indices Factionis Democraticae Liberalis sunt. Ita, et in districtibus singularibus, factio Zhirinovsky addidit, signanter plus quam centum subsellia conciliare. In genere, parlamentum valde oppositionis et anti-Yeltsin evasit. Factio autem LDPR maioritatem accepit in Duma rei publicae, paene constitutionalis. et una cum Communistarum et iuridicarum.
  Est autem etiam superior Domus et ipse praeses. Et Vladimirus Zhirinovsky protinus e cella sublatus est ad conventum rei publicae Duma. Ita nova oppositio facta est.
  In nova constitutione Yeltsin potestatem habuit. Virtus et magna est valde. Sed primo anno Dumam rei publicae dissolvere non ius erat. sicut in sex proximis mensibus praesidentiae suae. Gravis res haec est.
  Nimium iam comitia parlamentaria iterum rescindere. Et Yeltsin post aliquantam dubitationem statuit Duma rei publicae concordiam de pace et concordia offerre.
  Vladimir Zhirinovsky respondet renuntiationem regiminis eiusque formationis secundum plures parlamentarios.
  Quae res adversatur. Et Duma res publica suffragiis haud diffidens in imperio Yegor Gaidar transiit et in politicis captivis abolitionem tenebat.
  Erat et gravis. Yeltsin in difficili situ invenit. propinqui eius duma rei publicae infesti sunt. Etsi lex iuridica in atrio constitutionali et televisionis parlamentariae obtinuit. Codicis itemque civilis. Votum iterum et nullius rei publicae fiducia lata est.
  Legem signavit in Yeltsin de statu legati. Et tamen Yegor Gaidar dimisit.
  Praeses Russiae Yevgeny Primakov tamquam primus minister proposuit. Hoc magis minusve aptum est omnibus. Sed inopinato Yeltsin in Chechnya bellum incepit. et ad negativam ex re publica Duma opposuit. Et iterum dimisit eum... Etsi non secundum constitutionem.
  Sed rursus nova comitia parliamentaria pronuntiavit ... Primakov autem dimisit, in eius locum Chubais nominans.
  Sed res magis implicata facta est... Factio Democratica Liberalis iterum conciliata est, atque etiam suffragia adiecta. Ac per hoc tempus comitia secundum novas regulas habitae sunt. Plures subscriptiones colligere necesse erat, et partium consociatio legatorum indicata est. Et LDPR maioris constitutionis vicit. Secunda autem factio erat communistarum. Reliquae quinque centesimas clausurae non acceperunt.
  et iterum confrontatio cum Yeltsin. Crudelis in prospectu belli in Chechnya. Et initium accusationis processus.
  Etiam auxilium exercitus propter bellum in Chechnya Yeltsin amisit. Consilium Foederationis non ex parte erat.
  Plus, Valetudo Yeltsin graviter deterioratus est, et in morbum incidit. et nova comitia praesidentialia in Russia nuntiata sunt.
  Vladimir Zhirinovsky eorum ventus clarus fuit.
  Yeltsin vix spirans.... Ita potestas ipsa in manus Vladimiri Volfovich incidit.
  Sed tunc comitia habita sunt et novus praesidens in Russia. Difficilem legatum hereditavit. Ut ac mattis ante. Sed cum remediis duris Vladimirus Volfovich Zhirinovsky rempublicam erexit. Et Russia magis ac magis surrexit. Intra quinquennium gradu compendiorum ante reformationes restituta est. Russia quinque annos post reditum nationalem duplicavit quod ante tempus reformationis fuit.
  Sed Vladimirus Volfovich in USSR restitutionem suscepit. Belarus primus Russiam sponte coniunxit. Deinde Kazakhstan, deinde aliae respublicae Centralis Asiae, praesertim cum a Talibano oppugnatae sunt.
  Ucraina flagrabat cum Maidan, et Russia in auxilium venit et aurantia ex potestate liberavit. Et tunc referendum est et coniungendum URSS. ETC. Usque ad MMXV, Russia fines pristinos restituit.
  Sed hoc satis fuit. ISIS meridiem occupavit in Iraquia et Syria et multas alias civitates. Volfovich islamistas hortatus est eos permittens ut totum Orientem Medium occuparent.
  Anno 2016, Finnia pars Imperii Russiae facta est. Et anno 2020, eo adhibito quod coronavirus in Civitatibus Foederatis Americae demersus est, et ISIS terras ab India in Hispaniam vicit.... Bellum autem cum hoc Caliphate coepit.
  Vladimir Zhirinovsky consilium diuturnum exsequi statuit: ultimum iactum ad meridiem.
  Et exercitus Russorum eo tempore fortissimus erat in mundo. Et takni eius erant iusta magna.
  Praesertim pyramidales, secundum delineatas egregie Oleg Rybachenko creati. Justi erant magna...
  Raeda duo seater et puellae in eo iacebant in pyramis. Totum solum quinquaginta talentorum est, sed machinam electricam quinque milia equitum praebuit. Tales sunt machinae veloces, ad omnia genera proiectorum penitus impenetrabiles.
  Quae ruit ad dignitates militantium Magni Imperii ISIS. Et ad litteram facit mirabilia.
  Natasha, in hac piscina cum Zoya iacens et ex tormentis duodecim machinae iectionis, notavit:
  - Sumne puella eximius?
  Zoya confidenter respondit premens globuli globuli cum nudo digito;
  Omnes magni hic sumus!
  Alia piscina volans cum Angelica et Svetlana etiam ingentem exercitum caliphatis destruit.
  Puellae rident et rident;
  - Nos omnes frigidissimi sumus! Et celebremus successum!
  Et rursus hostes prosternant.
  Ita duo lacus nullo angulo transfigi nequeunt. Hae puellae in carris summis sunt. Et frangi non possunt. Utraeque conchas et erucae ricochetae.
  Natasha dicit, falcationem dushmans;
  - Pro USSR!
  Zoya pulsans adversarios consentit;
  - Pro matre!
  Milites notandi pugnam. Vladimir Volfovich Zhirinovsky multum restituit temporibus USSR. Victoriae stellam adamantem Leonid Ilyich reddidit. Beriam in ordinem redegit cum omnibus praemiis. Ordines statuerunt: Ivan Terribilis, Petrus Magnus, Nicolaus II, Alexander II et III, Dmitry Donskoy.
  Praeterea Vladimirus Volfovich monumentum Dzerzhinsky restituit. Ordinem constituit Ilyae Muromets. Hoc est pro athletarum. Et ordo a Mikhail Lomonosov et Mendeleev constitutus est. Et hoc etiam logicum est.
  Vladimir Volfovich etiam praemium litterarum constituit decies centena millia maiorem quam Praemium Nobelianum. Et pluris fecit.
  Una ex ideis eius constitutio ordinis - "Materla", omnium ordinum in mundo carissima cum recordo numero adamantium. Et ista fuit opinio. Plus, consilium ordinis disceptatum et diu probatum est.
  Etiam et elit erat.
  Vladimir Zhirinovsky fecit nonnullas alias emendationes ad iudicia militaria. Ordinem latronis generalem introduxit, inferiorem quam generalem, sed quam colonellum altiorem. Communis autem locus est inter colonum et ducem exercitus. Novus quoque gradus est praefectus: Primus Maior. Inter major et legatus colonellum.
  Zhirinovsky alium gradum introduxit: non commissarius. Hoc est inter signum et legatum iuniorem. Decuriones etiam apparuerunt. Reliqui tituli retenti sunt.
  Vladimirus Zhirinovsky etiam titulum Supermarshal, inter marescallum et generalissimum constituit. Et novus titulus Domini Supergeneralissimi.
  Sic praeconium creatum est.
  Praeses in referendum terminum terminum abolevit. Factus est autem prope dictatorem. Comitia fere sine joco habita. et aream nonaginta centesimis cum cauda attigerunt. Et factum est ita...
  Sed certe comitia habita sunt, et nonnullae sinum alternae in illis communicatae sunt. Hitler ad vitam se cancellarium fecit.
  Viam suam unicam electionem Praesidis Fuhrer amisit, quamquam cum honesto recipis et gravi certamine. Sed tamen, Hitler novam electionem non subire fecit.
  Anno 2020, Vladimirus Zhirinovsky novas altitudines vicit et bellum cum Caliphate islamico gessit. Et haec est potentia colossalis. Pugnatum est acriter.
  Ac plane pugnant, etiam inanibus. Et frigus et sanguineum est.
  Vladimir Zhirinovsky novus princeps Russiae est et contendunt pro imperio mundi.
  In proeliis, scutellas volantes, quae emissae esse non possunt, etiam partem habent.
  Et pulchrae puellae Russicae volant.
  Exempli gratia, Maria et Mirabela tam refrigerant in proeliis.
  Et deducunt ex scutellis pugnam lasers. Et incendunt Isis turmas, quae simpliciter sunt ingentis.
  Etiam, hoc imperium colossale, quod Asiam in Indiam devoravit, in iis Pakistan et Afghanistan. ET MEDIAE AFRICAE. Et quantum incolarum, et quantum perampla.
  Maria premit globulis gaudii cum nudis digitis ac proximum hostem aircraft et stridore transfigit;
  - Gloria temporibus communismi!
  Lacus Mirabela cum laser exurit et confirmat;
  - Erunt magna tempora et victoriae nostrae!
  Puellae rident...
  Dentes autem sicut margaritas scintillantes demonstrabunt.
  Maria recordata est temporum cum adhuc parva puella esset et Zhirinovsky ad concursum vidit. impressionem fecit in eam. Sed id quam neque.
  Maria, cum Vladimirus Volfovich captus esset, Moscuam venit. Puella, sicut sanctus, discalceatus movebatur. Et civitatem superavit.
  Et nudi pedes eius prostrati sunt, et pedes eius excisi sunt et sanguinolenti. Puella autem ambulabat et ambulabat. Moscuam venit. Ibi posita in orphanotrophio. Et postea ad parentes suos remittuntur.
  Et hajje evenit pro ea.
  Maria, sicut Gerda, centum chiliometrorum ambulavit. Illa in via eleemosynam orabat, esuriebat. Et nudum solum vulneravit et prurivit tantum, sed in fine callis obtectum est et obduratum est sicut ungula.
  Maria recordata est hoc, et nunc Mujahideen eam opprimebat.
  Ipsa etiam cecinit scribens in ire romance ;
  Ego sum Chernobog, filia Dei mali;
  Ego chaos creo, ego interitum sererem...
  Magnitudo mea superari non potest;
  Tantum ardet in animo ultio furit!
  
  Ut puer volui bonam puellam;
  Ea carmina scripsit et feles pavit...
  Surrexit diluculo
  supra volitabant alae cherubin.
  
  nunc scio quid sit malum
  Quid facit infelix mundus iste.
  Et quid est quod dicis bonum?
  Ecce interitus ardenter amatur!
  
  Ostenditque puellarem fervorem;
  Filia Dei scintillans facta est .
  vincemus spatia universi;
  Ostendamus fortitudinem, potentissimam!
  
  Magne pater, Chernobog iste;
  Chaos, bella in universum.
  Rogas ut Svarog auxilium;
  Profecto mercedem habes!
  
  Sic dixi : Salvum fac Dominum.
  ferveat ira in corde tuo.
  Felicitatem aedificabimus, credo in sanguine;
  Repleatur uterus usque ad summum.
  
  astutiam, vilitatem et dolum amo;
  Quam fraudem Stalin tyranno...
  Non erubescam
  Et quantum nebula est in mundo!
  
  Hic monebam ut vehementem motum moveret;
  Uno ictu ad perdendum malum.
  Sed Deus nigerrimus adamavit;
  In omnibus rebus tam his quam posteris!
  
  Quam soleat esse ad malum,
  et in corde irae furibundus nutritur .. .
  Disparuit cupido gaudii bonitatis;
  Quam primum e basi penetravit ira!
  
  Quid de Stalino - Malum quoque?
  De Hitler, nulla quaestio est.
  Genghis Khan tam frigus latronis
  Et quam multas animas debilitari curavit!
  
  Dico itaque quare bene?
  Nulla sit amet lorem in ipsum...
  Cum picus es, scalpro mens tua est;
  Et evanuerunt, cum stultae cogitationes!
  
  Sic mihi et aliis dico,
  Servite virtuti sicut atramentum nigrum.
  tum spatium universi vincemus;
  Undas universi perrumpant!
  
  Faciamus malum tam forte
  Dabit inmortalitatis iram;
  Debiles spiritu iam exploduntur;
  Et nos in hoc fortissimi homines sumus!
  
  Denique ubique firmiores fiemus;
  Gladium sanguinis super universum.
  et cum illa erit furor noster,
  Vocationem fati plenam accipiemus!
  
  Ego denique Chernobog fidelis sum;
  Hoc vis obscura toto corde servio ...
  Anima mea sicut alae aquilae
  Qui apud Deum Nigrum sunt invictissimi!
  
  CUB tigris alba
  Circus parvus Circulus per viam aestivam Crimeanam deambulabat. Primus incessus erat discalceatus, puer flavus circiter duodecim. Tenuis, sed filo tenui haedus in bracis, Et nudo torso ambulavit in aestu. Costae exsertae, sed venae instar filum, subtus fere nigrae e tana cute.
  Secuta est eum puella. Crines pallidi in sole uruntur, ut triticum praereptum. Supercilia puellae quoque leves sunt, et facies eius ex pulvere et solis aestu valido pallienti similis gypsy. sed faciei sunt pulcherrimae, ob tenuitatem leviter acuminatae. Puella gracilis est, veste supra genua levis in bombacio. Et etiam discalceatus, licet non invideas his qui sine calceis sunt, si per scopulosam viam Chersonesum incedunt. Non solum lapides acuti sunt, sed etiam sol aestate calidus.
  Puellae autem et pueri solent nudis pedibus tam in calore quam in frigore, et aeneis cruribus et plantis callosis, talibus nugis non attendunt.
  Post eas terret bellus creatura. Alba, sed fuscis striatis. Bellus albino tigris catulus. Macilescit etiam, vehementer esurit, capiens papiliones in vado et purgo.
  Post scapulas puellae est tumultuosa in manibus accessionum. Puer paulum onustus. Quia primo mane ambulaverunt. Puer in utrem testae iit. Sensit autem stimulum per callum claudicare. Itaque nudae plantae adpelluntur, et ex acutis caldariis illinuntur prurigo.
  Risit puella et dixit:
  - Vide Olezhka! Aliquando admiratio est in viae!
  Puer iratus est.
  - Ita nihil terribile, ne sanguinem quidem! Sed quid Bimbo pascemus?
  Suscepit puella spiritum altum et dixit:
  - Ita tigris catulus transivit! Eget esca! Non diu in reliquiis erit!
  Puer cum risu respondit:
  - Sunt multum dachas apud divites. Forsitan cibum bibemus. Et tu, Olesya, etiam pondus perdidisti.
  Puella se movit et dixit:
  - Et me decet! Agilitas etiam augetur!
  Et exilivit puella et volabat super pollicem suum. Olezhka admiratione sibilabat, et tigris catulus fremebat.
  Ante duos annos in eodem Circo Circulo, qui voluntatem Populi contingebat, victus est. Olesya etiam interfuit, et iuxta rumores etiam generalem impulit. Et iam circa Russiam discalceata et inquieta vagabatur. Hieme in Iraniam, Iraquia transierunt, ubi per clivos devexa remigaverunt et spectacula dederunt. Aestate in Russiam descendimus. Olesya varias linguas, Persicas possidet, ac docuit Oleg.
  Etiam ridiculum est circa Iran in velo ambulare, sed pedibus nudis. Oppresserunt spectaculum, et recentissime Bimbo obtinuerunt. Item vagus, ex aliquo grege. Bestia rarae formae, sed terribiliter vorax. Stocks celeriter ad eum accessit, quamvis catulis tigris multum hominum collegerat. Sed proximis diebus obscura series ad coetum venit. Hīc causa pulchra puella, puer et Albīnus tigris catulum nullam pecūniam accendit. Et pereo. Pessimaque fames a parvis predonibus tolerata est.
  Triumviratus ad furcam consedit. Olesya duas parvas potatoes inter puerum communicavit, et totum panem tigridi catulo dedit. Avide comedit et plus poposcit. Misericordia est quod tantum querit... Sicut catulus. Et quis macer quis.
  Olesya obnixe stabat et nudam angitabat anam;
  - Abiit! Gaudeamus homines!
  Dacha iam prima illis occurrit inimica. Ianitor noluit intromittere et vocavit Olesya meretricem.
  Erat melior secundum. Matrona triginta quinque annorum me intrare permisit. Oleg mutata est in stricta sordida, et sollerter inuehitur. Olesya conatus est. Eius puellaris figura gymnastici valde sollers est. Bimbo non multum noverat, sed etiam per upupam desiluit, quam Olesya nudis digitis tenebat, plantis induratis, sed gratiam non amittens. Domina valde gavisa est et interrogavit Oleg;
  - Maccus bonus es!
  Puer iracunde respondit;
  - Non sum Corydon, sed petatorium et aliquid praestigiatori!
  domina quaesivit;
  - Urite!
  Oleg cum voluptate obiecta iactare coepit. Calamus et pectinem possidet in mensa iacentem.
  Domina subridens libenter quaesivit;
  - Et haec femina mater tua est?
  Oleg renuit caput.
  - Minime, socius meus!
  Adnuit domina.
  - Ita est minor... Habesne parentes?
  Puer molliter ingemuit.
  - Nescio parentes meos!
  Ingemuit mulier tristis et respondit:
  - Orphan! Etiam ego ex ancilla vetere calceos habeo! Duc illos!
  Pessarius, murmurans, sinister. Olesya aequo animo risit. Tum pedites. Calcei jam confecti erant et corio fracto.
  Matrona mussat;
  - Ipse sum debitor et plus proh dolor dare non possum!
  Olesya calceos suos accepit et dominae reservanter gratias agebat. Tum casam reliquerunt. mussat indignans puella;
  - Pro tali junk mangone, non plus quam nickel dabit. In aculeo! Et quantum temporis hoc fecit!
  Oleg dixit:
  Dies iam diu est, plus lets!
  Proximo dacha, etiam minus felix. Admissi sunt, sed peractis tantum bractea reliquiarum e mensa datae sunt. Catulus autem tigris eos vivos devoravit. At certe hoc lucrum est.
  Quarta vero dacha, ruptum est pileum pueri Bohemicum, et discalceatum ex uniformi pergere debebat. Et dederunt mihi tantum libellam dedisset.
  Quinto dacha non licebat. Sexto erant complures pueri, qui catulum tigris circumventum in eo placentas ingerere coeperunt. Item tractaverunt Olezhka. Puer esuriens crepitum gaudio cum socolatis comedit. At eos labore. Liberi diutius dimittere noluerunt. Barin etiam spectavit. Olesya palaestra operam maxime probavit. Rogavit me aliquoties iterare. Tum etiam puellam placentam. Diu valuit, et iam sol occubuit. Et solverunt duas hryvnias.
  Ad extremum, dominus pede nudo Olesiae pedem imposuit et gurgitivit;
  - Vultu tuo alio modo magnam pecuniam mereri potes!
  Olesya suspexit;
  - Numquam! Non accedam ad me panel!
  Minister renidens ait:
  - Difficilius est circo puellam sponsam utilem invenire, quam dominam faciles virtutis.
  Prudenter Olesya dixit:
  - Sed facilius est amor!
  Sed viginti quoque denarii sunt. lagenam vodka eis emere iam potes. Ceterum catulus tigris frustum carnis dabatur. Olesya calceos vendidit pro septem kopecks. Satis habebant ad vescendum.
  Iam obscura est, et dachas non ambulas. Olesya dixit ad Oleg:
  - num ad diversorium ibimus?
  Puer confidenter annuit.
  - Non ibit! Ibi foetet!
  Olesya constat;
  - et ebriosi vagique me adhaerebunt. Inveniemus locum nobis in spelunca, et antequam cubitum eat natabimus.
  Puer adnuit. In deserto stagnum lavabant. Aqua erat calida et salsa. Oleg Olesiae figuram admiratus est, muscularis valde et gracilis. Ejus corpus omnino non tenue, sed valde concinnum. Perusta, gymnast puella. Ut bracchia et crura strenue quatit. Sicut panthera in venatione.
  Oleg recordatus operis de Mowgli. Fabula ridicula erat de puero qui inter lupos educatus est. Eos aliquid similique. Erras, sed liber es, tantum vides. Idem dachas luxuriosos, alii fontes et sculpturas. Pulcherrima. Maxime aestate in Chersonesum. Omnino aestas magnum tempus est. Peius est hieme. Etiam in Irania et Iraquia nocte frigida est. Saepe noctu ad calefaciendum, in aperto dormiendo moventur.
  satis loto, puer et puella obdormivit. Iuvenes sunt, sani, docti. Dormiunt sicut ferae: in duro, non attendentes ad superficiem. Et quid de corpore sano non eget pluma cubilibus. Et valde bonum est in aperto aere dormire.
  Sed dissimilia animalia, homines somnia vident. Cum machaera, milites Anglicos in vestitu adortus. Hostes caesim et incisuras. Hic puer nudo pede in inguen ferit. Prosilit et Britannos opprimit. Impinge inter inimicos. Procumbunt, excidunt, lacerant. Et puer machaeram secundum carpit. Molendinum ac ipsum. Puer callidissimus est...
  Sed vaga sunt somnia, et tu solus recordaris notas communes ab illis.
  Postridie ad dachas iterum ire debes. Quin etiam necari debet, et catulus tigris alendus est.
  Puella hilaris spectare conatus est et risit. Ipsa est pulcherrima, et fores speculatoris ei libenter apertae sunt. Sed hic multo peius servierunt. In dacha prima, viri libenter pantomimum suum observabant. Vir maxime placebat videre micantes nudas, musculares, perustas crura Olesiae. Sed hic solum superstites e mensa ministrabant, quae ad catulum tigris alebantur.
  In secunda dacha diu servaverunt, dominus etiam crus puellae permulsit. Domina Olezhka ad placentam tractavit. dederunt mihi libellam dedisset. Duas sequentes dachas vacuas esse nobiles non venerunt.
  Olesya in stupore notavit;
  - Etiam... Hic fortunam facere non potes!
  Olezhka fremit irata:
  - Melius est rapinam venari! Utilius!
  Olesya suspexit respondens et cecinit:
  - Quod caeruleum est. latrocinii fautores non sumus!
  Proxima dacha ingenti magnitudine et stupenda luxuria insignis erat. fontes deaurati et alta in celum effusa. In foribus stabat luxuriose vestitus pedicellis. Olesya etiam praepedita est specie nudis pedibusque ingenue. senior pedites exclamavit;
  - Nos pauperibus non donamus!
  Puella respondit:
  - Circum sumus! Abeamus tristitiam!
  Sibilavit Olesya nudum pedem et erexit. Catulus albus tigris desiluit et ridiculam in aere risit. Olezhka upupam posuit, et Bimbo in eam lapsus est et rursus inversos fecit.
  Caput sibilat et mussat;
  - Non malus! transire potes!
  Puer et puella portam intraverunt. Catulus tigris etiam albus accurrit. Dominus continentis in palatio rustico luxurioso animo taedebat. Sedens in arbore ante mensam luxuriosa, nobilis nobilis homo pingues carnes mandendo, et poculo aureo vino pretioso lavit. Post hunc iuvenis sedit, femina pulchra, veste gemmis ornata. In veranda puella desiluit septem fere annorum in veste acri ac simillima uxori domini, modo capilli eius leviores erant.
  Dominus torvis Olesiae. Contrarium est uxoris. Blonde vs. brunette, gracili, muscularis, macilentae figurae vs. Pellis obscura scelerisque contra aristocraticam pallorem. Nempe nobilis ille puellam nudis pedibus, alta pectora, macilentus, avide examinat. Ita dominus putavit, uxor mea incrassavit. Et hoc...
  Olesya et Oleg numeros praestare coeperunt. In una coniunctione Olesya saltavit, quam viri tantum probaverunt. Oleg nunc exercetur in tights et crus subucula. Discalceatus vel quodammodo sollertior quam in Czechs fuit. Puer nebat, somersaults faciens, saliendo. Olesya extensis manibus eum levavit. Catulus albus tigris desiluit per circulos, brachia et crura, per forfices transivit.
  Olesya etiam melodiam in parva hurdy-gurdy egit. praestigiae puer erat. Tum puella jugulatae, tunc una erant. Circenses scaenici agiles, multum nere. Olesya etiam duplicem somersault, et simul in manibus ambulaverunt. Tum catulus tigris denuo per circulos desiluit, quam Olesya nudis digitis tenebat.
  In ludo puella nebat, et nunc et tunc cum admiratione exclamavit. Barin et uxor eius modeste plauserunt. Sed apparebat eos felices esse.
  In fine, puer et puella canebant, et voces eorum mirabiles, plenae sonantes. Deinde Olesya pileum ad pecuniam colligendam extendit. Tam formosa erat, vix compositione obsita. Dominus in continenti renidens, inquit;
  - Eram quondam ipse mendicus, nobili vero genere. Et ille fecit nummorum nummorum fiere et sibi praecipuum titulum emere. Quid tandem aliquando et dives es?
  Olesya cum risu respondit:
  - Gratias tibi, Excellentiae Tuae!
  Barin sicce dixit:
  - At prodigus, opes non lucrabitur! Ideo admoneo ut animalculum tuum mihi vendis.
  Subridens Olesya coactus dixit:
  - Bimbo amicus noster est, venalis non est!
  Iratus dominus renidens ait:
  - Sic solent dicere cum magno pretio rumpere volunt! Sed non potes me stulte! quantum scio! Chervoneta offero et non plus duodecim dimidium!
  Olesya movit caput.
  - Ignosce, domine, sed hic amicus non venale est! Non pecuniam!
  Princeps iratus est:
  - Imo gaudeas, me tanto onere sublevare. Tigris fortuna eget. Et cum adoleverit... Putasne tibi cum magno et periculoso raptore urbem vagari licere?
  Olesya confusa est. Profecto cogitatio quid cum Bimbo ageret, cum adolescit, interdum animum traiecit. Iam nunc magistratus eos invidos quaerunt, sed quid post paucos menses fiet?
  Utcumque, Bimbo mox partem habebit. Etiam decem rubles pecunia sunt. Catulum emere potes et eum erudire. Canis minus edit, et cum illo per annum iter facere potes. Serva aliquam pecuniam et fortasse aliquod negotium aperi. Vel prosiliunt in matrimonium ... Pulchra est, figurata.
  Olesya haesitavit, sensus communis suggessit principem meliorem fore catulum tigridis quam vagabundum globum esurire. Et quod si tu cum raptore excesseris, melius est nunc hoc facere, cum talis occasio versa fuerit.
  Sed tunc filia domini, puella cum arcubus margaritis intexta, crura ei calcitrabat et exclamavit;
  - Tigrim volo! Tigris albam volo!
  Princeps manum elevavit et manum tundebat;
  - Tace! Nunc rem agam!
  uxor exclamavit;
  - Nolite flere ad puerum!
  Erat quippe puella spoliata, et non timebat. Sed saliens retro, sonuit quietius;
  - eme tata! Emas catulum tigris...
  Dixit ei uxor cum risu filiam suam;
  - Hoc animal periculosum esse potest.
  Dominus digitos suut et dixit:
  - Verbum ultimum est quindecim rubles! Plus supplex pete, non addam!
  Olesya, Inclinans, quaesivit;
  - Recedemus, Excellentia Tua?
  Princeps fremuit;
  - Non! Novissimo tempore, rogo, tigridis catulum quindecim rublis donas?
  Olesya movit caput. Magister continentis cavillator quaesivit;
  - Quid est tibi nomen?
  Risu respondit puella:
  - Olesya.
  Princeps auis renidet.
  - Habesne passport? Ostendamus!
  Olesya contremuit et palluit. Princeps plaudens manibus clamabat;
  - Sumite illos et vocate magistratus! Tigrim meam et annulum adamantinum furati sunt!
  Puella gaudens exclamavit;
  - Euge pater!
  Olesya peditibus oppugnata est. Puella non resistit. Illa et Olezhka funes ligata et in cella clausa erant. Vigiles mox tum advenerunt.
  Audito principe, mittunt compedes in Olesya et Oleg manibus et pedibus. Habebant praeterea praecipuas magnitudinis pro pueris. In qua juveniles fures vincti sunt.
  Postea puella et puer in carcerem ducti sunt. Ibi divisi sunt. Oleg in basim coniectus est, ubi iam duodecim pueri compediti erant, et Olesya cum mulieribus in cellam coniectus est. Non fuit dulce. Fetor in cellis, pro latrina foramen est in solo, humidum et semi-tenecum est. Pueri in compedibus retenti, quod est inconveniens. Manus et pedes compede sunt. Difficile est in angusto cubiculo circumire. Panem tantum et aquam pascebant, interdum putridem fructum dabant.
  Ibi sederunt usque ad diem iudicii. Tunc pueri vel labore vel carcere velo exspectabantur. Mulieres quoque vel in Siberia laborantes, vel in Media Asia pro bombace messes, vel in carceribus in quibusvis officinas rei publicae cibum laborantes. Et ante iudicium, arbitrio potestatum sedere. Praeterea captivi caeduntur.
  Oleg et Olesya simul verberari iussi. Puer et puella nudantur ad umbilicum et extenduntur super haedis. Circumvallati erant lictores duo. Custodes virgas in pila macerarunt. Excussi per aerem, onychem prosternentes. Tum pueri puellaeque iubent statim terga ferire. Olesya et Oleg dentes stricte stringebant ut non clamaret. LONGE mensuratum est. Vigiles modicis studiis vapulant, modo officium suum faciunt. Puer et puella graviter spirantes pertulerunt. Post duodecim ictus, cutis erupit et sanguis stillavit. Ipsum dolor est.
  Praefectus, qui centum ictus praescripserat, subridebat. Si ungulae poenae abiectae sunt, talis est fatum Dei. Tum vita-durum relucet labor. Furtum enim in primis magnum, ad conatum vita principis et uxoris et filiae. Et tunc etiam evenit quod requirebant Olesya conscium caedis ducis. Puella certe Siberiam in aeternum mittetur. Similis puella. Sic melius opprimi.
  Oleg et Olesya omnes centum ictus fortiter sine sensu pertulerunt. Sed terga eorum verterunt in pulmentum cruentum. Post haec iterum compedes imposuerunt et in carcerem coniecerunt.
  Pueri captivorum crepitantia compedes stramen tritis oleg imposuerunt. Puer duodecim annorum terga crudeliter lacerata est.
  
  In circo puer etiam iocatus est;
  - Sic dorsum meum etiam fortius erit!
  Puer senior in cella honorifice notavit;
  - Macte virtute, non clamasti! Verus homo!
  Oleg respondit:
  Non illis placebo!
  Olesya gemitum vel non dimisit. Stramenta in cellam feminarum iacebat. Plurimae virgines in eo erant juniores, conscii, aliquae tundentes catenis. Tergum Olesiae laverunt ne infici posset.
  Oleg oblatus est aliquis publicus panis et aqua. Et custos puellae lac effudit. Puer vapulat duplici, quod nudipes puella attulit, et sensit melius. Tum obdormivit incolume, neglecto dolore.
  Somniavit se una cum Olesya Sevastopol in oppugnatione defendere: a Britannis, Francis et Turcis copiis.
  Puer conchas ad tormentum portat. et figit. Olesya punctis nudo innixa, crura excidit. Aliae puellae iuxta eam sunt.
  Discalceati omnes, lacerataque veste, vix corpora tegebant. Puellae omnes perusta et discalceata sunt.
  Pulverulenta equi micant sub naso pueri. Oleg excitatur.
  Tormentarii ignes summus explosivae conchae ruptionis sunt. Massa peditum sociorum rapit agmen. Et praevenire conantur.
  Et a latere Russico, tota puellarum phalanx pugnat. Et sunt omnes nudipedales, et seminudi, et pulcherrimi.
  et pugnant sicut fortes. Accuratius pulchrae, nudis pedibus heroibus. et bene iaciunt. Et nudis digitis tasque vi letalis proiiciunt.
  Oksana, pugna, canebat;
  - Pro rege socero! Non frustra vincemus!
  Et nudum calcaneum eius bombam funestam proiecit. Massam pugnatores confoederati exercitus dilaniavit.
  Puellae Kurgan Malakhovy protegunt: punctum cardinis in defensione Sevastopol. Pugnae sunt crudelissimae.
  Ipse Oleg cum puellis sclopetum et ignes in medios progressus Anglicos intendit.
  Tum puer cecinit;
  - Gloria magnae Matris nostrae!
  Et nudum pedem puerile iacit magna et perniciosa grenade.
  Oksana pipiabat, dissimulans ad socium suum;
  - Bene, puer bonus es!
  Oleg chuckled et respondit:
  - Quid me dicis? Semper malum est bellum, si non fortiter!
  At puer iterum nudum, et puerile calcaneum, Grenam letali fudit potentiae.
  Alia puella, Natasha, tweeted;
  - Discerpam!
  Oksana perniciosissimum coniecit sacculum scobe homemade nudo pede suo et dixit:
  - Et in sarcophago pellunt!
  Item puella Augustini de tormento ignes. Cantus buckshot lineam Britanniae metit.
  Bellator rufus stridore;
  - Pro patria ad finem!
  Svetlana quoque totis viribus pugnat. Puella multis doliis torquebat. Quae volumina in Anglico et Turcico simul ordine incursabant.
  Pugnat etiam Zoya, crinibus aureis haec puella. Et quomodo triturat inimicum et inimicos multum proturbet.
  Et pipiat:
  - Gloria Russorum Tsar!
  Et nudo digitorum gremium rursus mortiferi potentiae mittet. Et adversarios multum occidit.
  Hic bellatores sunt magnae pulchritudinis et amatoriae. Et etiam crimen letale a scobe ex catapultis proiciunt, proprie omnes dilacerant. Bombae et scobis valde letalis sunt.
  Natasha clamat, nudum pectus papilla quatit;
  - Gloria Russiae!
  Nudoque calce, quod fert interitus, exit, Agmina sociorum dilacerat.
  Tumulus hic magni momenti est. Arcis defensionem clavem continet.
  Et hoc sciunt puellae et pugnant perdite. Puellae sunt pulchrae et musculares et parum pudici.
  Et lacerti ludunt eorum, et tremuerunt sicut tremor in aquis. Et hae sunt puellae valde infestae.
  Et si pugnant, melius est ab illis non incipere. et tunc vere accipient et divellent illud.
  Olesya, nudo pede grenadam jactans, dicit:
  - Communismus in aeternum nobiscum!
  Et quomodo deridet! Modo dicamus pugnacem puellam. Et si impugnantes coeperit demetere, non cessabit.
  Natasha, hostes figens, cecinit;
  - Hostem gloriose opprimimus;
  Eveniet magna.
  Subito ita fit
  Calcidamus puellas!
  et Britanni revolutum. Sed hic sunt margaritae Turcorum. Rursusque tormentis hostibus deletis occurrerunt.
  Zoya accepit et cantavit, Mortiferam praesentem mortem nudis digitis projiciens;
  - Corvus niger, cycnus albus, bonum est!
  Si pretiosum in vita - bonum!
  Rursumque nudum puellae calcaneum ipsum funestissimum et perampla perniciosissimum emisit.
  Augustinus figens adversarios, logice notavit;
  - Colossales victoriae, veni pro nobis!
  Rursumque nudis digitis caedem ac mortem projecit.
  incendii Svetlana socios et Turcas, notavit;
  - Fortitudo mea non transibit!
  Et iterum nudum calcaneum emisit quod carnes laniando discerpebat.
  Natasha , incendium , notatum ;
  - Credo totum mundum excitare!
  Et pes eius nudo stylo incipiet perditionem.
  Pugnatur magno impetu. Angli perturbatos ordines suos iterum relinquunt.
  Pugnatum est sicut ignis ferum.
  Puer Oleg ignes canit;
  - Mea sancta patria;
  In mari amoris et campi hiemali...
  Tu es a fine usque ad finem
  Aquila sum puer, non passer!
  iterum sonat pugna, spargitque in undaa.
  Puellas et bombam e catapulta immittendi. Et Anglica celox, accepto damno, volutatur.
  Olesya cecinit;
  - Puella sum, non felem;
  Nunc in me vivit
  ingens hippo;
  Ac pardus!
  Et iterum nudo pede puellae mortiferum aliquid obicit. Et satis creepy.
  Natasha philosophice dictum est:
  - Russia semper bellum non est paratum!
  Augustinus, nudo pede grenade iacens, quaesivit;
  - Et quare?
  Zoya stridebat denudans dentibus;
  "Quia cum paratus est, non sunt stulti cum ea pugnare!"
  Respondens Svetlana cecinit:
  Nulla pulchrior Patria-Russia est;
  Certa pro ea et noli timere.
  Nulla est patria pulchrior in universo -
  Tota mundi fax lucis Rus!
  Et risit puella magna. Quae adversarios multum tulit et statim eos scidit.
  Olesya animadvertit, ludere cum musculis abdominis;
  - Puella sum par vel valde, non simplex!
  Et exspuit... Et ceciderunt de conspuentibus duodecim milites Turci. Et erat terribilis.
  Oleg infensi notatur;
  - Credo hostes superabimus!
  Et de nudo infantis talo munera mortis volavit.
  Pugnae, Olesya pipiabat;
  - Sanctissima communismus nobiscum esto!
  et nudum digiti puelle proiecerunt homicidam et perniciosam.
  Natasha levavit manum eius. Puellae globulum tormentorum accendit et duas lineas succidit. Tunc rident;
  Quod caeruleum caelum
  Hostem rapinam nobis vincemus .. .
  Leo et aquila cultro non indigent
  Tu eum verbo pediculo conteres;
  Et deinde sere siliginis!
  Bellatores vero tam mirabiles sunt, dentibus margaritis, et plerumque eximius.
  Zoya accensus multi- usis tormentis clausis, et stridore, den- dente;
  - In bello sancto, erit nostra victoria!
  Augustinus, falcando adversarios, pipiabat;
  - Vexillum imperiale proferte! Gloria lapsis heroibus!
  Puellae, continuato igni sociorum catervas, continuis canebant;
  - Nemo nos prohibebit
  Nihil nos vincet.
  Fiet etiam puella fortiter;
  Quae gladium et scutum habet!
  Svetlana hoc libenter annuens, alterum nudo pede, emisso pede, rugiens projecit donum mortis;
  - Gladius et scutum est!
  Hinc pugna puella. Contra eam, quaelibet ratio impotens est!
  Tota phalanx bellator, ita quisque viribus opprimitur. Hostes strenue detondunt.
  Zoya, dentes denudans, notavit;
  - Pro matre Russia pugnandum est!
  Et nudum rotundum calcaneum aliud donum mortis pro externis rati eiecit.
  
  RUSSIA'S alteram electionem MCMXCIV
  Yeltsin verbum suum servare decrevit et in primis comitiis die 12 mensis Iunii anno 1994 tenere. Ceterum pollicitus est, ac etiam simile decretum. Videbatur autem Yeltsin triumphare. Ideo etiam in constitutione MCMXCIII scriptum est comitia habita die 12 mensis Iunii anno 1994 habita, sed computatio potestatum sub nova constitutione ab hoc anno inciperet, ita Yeltsin theoretice condiciones pro aliis octo annis accipit! Sed nemo expectabat Vladimir Zhirinovsky tam bene in comitiis parlamentariis praestiturum esse ut princeps adversarius Boris Nikolayevich fieret. Ac gravis hostis. Quae, dissimilis communistarum, cum erroribus et defectibus praeteritis non coniungitur ac capitaliter sagittare potest.
  Yeltsin autem amplius obtinere non potuit, cum comitia 12 Iunii 1994, cum repositione prioris termini, temporali constitutionis provisione inclusa erant et a referendo confirmata sunt. Et non potes illud mutare sicut illud. Nunc iam ad repulsam ire debes cum competitorem periculosissimum habes. Et non communistarum vulgaris, sed quisnam? Fascist? Certe Yeltsin aliquid novi agere debebat. et gravis pugna evasit.
  Primum omnium informativum. Media et cura in Yeltsin et Zhirinovsky feruntur. Confestim plagarum permutatio facta est. Et hie Yeltsin incommoda regiminis habuit. Incrementum altum possidet et colossalem in productione declinationem. Tum in scelere impetus. Et Yeltsin difficultates sanitatis habuit. Et tunc conantur ad electionem captare.
  Vladimir Zhirinovsky, sentiens inspiratus, in volumine fuit. et pars instrumentorum strenue sustentabat.
  Donec sit amet magna in erat. Quidam oligarchi Zhirinovsky suos et medii ordinis ducem existimaverunt. Cur peior Yeltsin? Tempus est equos mutare? Porro Yeltsin aegrotat et se ipsum consumpsit et est odiosus et ebrius.
  Alii etiam candidati accesserunt. De electione praesidentiali nondum lex accepta est. Et electiones habentur iuxta regulas antiquas: collige signaturas centum milia.
  Yeltsin monitum est ne praecepta mutare. Plures candidati praesidentiales fiant. Plura iurabunt, reclamationem electoratus obruent. Forsitan utilior est unico candidato ex imperio. Id aegre omnes cognominibus dispersi sunt. Minusque id tempus omnibus ad bellandum fuit.
  Multum igitur sunt candidati. Nempe imprimis Vladimirus Zhirinovsky ipse. Tunc Yavlinsky. etiam Zyuganov. Et paulo post, duces Rutskoi et Makashov sub oblivione dimissi sunt. Deinde Varennikov in praesidentiam obtinuit. et Barkashov, qui fascist habebatur. Sine problematibus relatus: Zhirinovsky plura suffragia trahere.
  Est satis multum temporis ad subscriptiones colligendas et numerus candidatorum decens descripti sunt. Et Alla Pugacheva se in praesidentiam Russiae futuit. Praeter plura. Yuri Vlasov pro exemplo, et Anatoly Karpov. Tota turma ad expugnandam thronum irruit. In summa triginta novem candidati adnotationem transmiserunt et subscriptiones hic collegerunt. Erant autem plus quam ducenti homines qui volebant.
  Manipulus turmae Yeltsin magnum numerum candidatorum hortatus est. Praesens regimen primo circum vincere non speravit. Sed repugnantiam pulverizare, et imprimis Zhirinovsky ad cogendum dissolvere - amabo te!
  Zyuganov nondum erat tunc temporis notus et cognoscibilis politicus. Mansit autem Alexander Lebed in quartodecimo exercitu. Etsi vellent eum evellere, dux in nebulam immisit. Et videtur quod tempus nondum venerit. Mavrodi, caput MMM, etiam inter candidatos apparuit. Is quoque favorabilis erat, ut Hermetis caput erat. Vladimirus Bryntsalov etiam in praesidentiam obtinuit. Sed tranquilla erat eius societas, neque aliter accendit quam comitia anni nonagesimi sexti. Hactenus, nominate Yeltsin primus in censu fuit, sed notitia suffragiorum opinionum eorum inconstantiam ostendit.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky in lumine negativo praesentatus est, sed niger PR etiam suo bono ludere potuit. Yavlinsky tertius in censu fuit, sed favor eius inclinabat. Item liberalis, etsi oppositio non vulgaris.
  Rutskoy relatus est, et eius rating aliquantum crevit. Khazbulatov ad repulsam non adiit. Iosif Kobzon etiam ad praesidem cucurrit. Nominatio eius multam controversiam et praefectum certaminum causavit. Repente maior Petropoli, Anatoly Sobchak, etiam ad praesidentiam Russiae profectus est. Haec nominatio reactionem negativam occurrit: nomenklatura electoratus dispersa est. Et hoc deposuit rating Yeltsin.
  Tamen innuit Anatoly Sobchak se excusaturum se in favorem Yeltsin. Boris Fedorov et Shakhrai etiam ad praesidem cucurrerunt. Sed hi etiam politici maxime stellati non sunt.
  Quanquam etiam ex Yeltsin quadrigis. Et admoniti sunt ut in tempore recederent.
  Igitur comitia emissa admodum hilariter coepta secundo quoque circumspiciendo fuerunt.
  Sed Vladimirus Zhirinovsky in media attentione erat, et de eo omni tempore loquebatur. Et nescio quo pacto hoc dicit, quod deliciarum genere factus est. Ita, et Yeltsin visum est, utilius fore hanc odiosam personalitatem in secundum circumactionem obtinere quam minus damnosum et minorem oeconomum Yavlinsky. Aut etiam Zyuganov, et multo magis Sobchak. Quamvis Zhirinovsky tunc in ortum erat, et popularis per tectum, et populus in stadia conglobatus erat.
  Et augue ut fascistus est, etiam ludit in manibus: desiderabat ordinem, et somniavit firmam manum. Ita et democratia cum pulmento multi defessi sunt.
  Ita quinquaginta et quinquaginta comitia habita sunt. et Zhirinovsky laceratum puncta. Causae criminalis contra eum initiatio quoque favoris eius accessit. Plus, conatus caedes, quae seditionem concitaverunt et censum excitaverunt. Praesertim abscondita.
  Et hoc grave est... In genere, media tunc temporis in Zhirinovsky fundae laborabant, sed quaedam eorum etiam apud eum erant. & notavimus. Aliquid simile nonagesimi sexti anni: Zyuganov contra Yeltsin. Sed Zyuganov maius habuit incommodum: partium praeteritarum. Gloriosa simul et defecta. Et in hominum memoria, diutinae queues et inanes temporum socialismi enucleatae nimis recentes erant. Ac praesertim tempora Gorbachev cum schedulis et chartis. Et homines ad praeteritum redire nolunt. Et Zhirinovsky promittit eis magnum futurum, quod serio annuit et allicit.
  Et res plus ac difficilius est. Veniunt comitia et. Et Vladimirus Zhirinovsky lucere pergit.
  Tempus fugit tam celeriter ut ne tempus quidem respicias. Et tunc venit suffragatio diei. Prima notitia ab oriente. Et Vladimirus Zhirinovsky est in plumbo. Praeterea, Yeltsin et Zyuganov secundo loco pugnant. Et haec est praedura pugna.
  Tandem autem Yeltsin Zyuganov sumptu Moscuae consecutus est et secundo loco venit. Sed hiatus in primo rotundo significatus erat. Et Yeltsin parum habuit facultas capiendi. Sed omnia in favorem praesidentis incumbentis non fuerunt. Quod plane periit, amisso tam convulso. Nihilominus, Yeltsin disputationem televisificam numquam ostendit. Comitia valde placuerunt. Zyuganov, qui tertius factus est, Zhirinovsky favebat. Alla Pugacheva etiam Zhirinovsky suscepit. et Kobzon Yeltsin. Talis erat scissura.
  Rutskoi neutralitatem contumaciter servavit. Cetera divisa sunt, et diversimode rogabantur. Sed Yeltsin aequivocum subsidium non expectavit. Et non omnes in gratiam suam locuti sunt.
  Itaque comitia valde timida erant. Sed Zhirinovsky clarus ventus fuit. Et revera signum fuit.
  Tum alterum rotundum factum est... Vladimir Zhirinovsky inde ab initio, ex suffragiorum computatione, plumbum cepit et ad finem servavit, plus quam septuaginta centesimas suffragiorum consecutus. Et Yeltsin relinquere coactus est. Sic finivit heram.
  et Vladimirus Zhirinovsky praeses factus est. Percepta difficilis legata. In productione et fre- quentia comprehendo et Chechnya et alia problemata ornatus. Nova autem aetas Russiae renovationis coepit. Primo, non omnia Zhirinovsky excogitata sunt. Sed mox industria laborare coepit. Mores progressus armorum genera produci coepta sunt, repressiones magistratuum corrupti et aliorum latronum coeperunt. Multum mutatus est et reaedificatus.
  Vladimir Zhirinovsky non celavit se dictaturam constituere, immo interdixit actiones multorum partium et motuum. Coactus agitatio et modernisatio incepit.
  Eodem tempore sanctiones ex Iraquia sublevatae sunt, quae ad saltum olei pretii acutum ducebant. et multo plura. Otium cito dissipatur et vera recuperatio facta est.
  Jobs citato gradu creati sunt. Et bene magis ac fortius proficiebat terra. Vladimir Zhirinovsky in secundo termino electus est, ostendens egregie eventum in primo circum. Restauratio Russiae continuata est.
  Unus priorum gradus integratio erat cum Belaro. Et egregie successit ei. Deinde Russia et Kazakhstan in compositione includere placuit.
  Et durante bello MCMXCIX, Iugoslavia pars Russiae facta est et servata est.
  Ac deinde additae victoriae sunt. Novae quoque nationes Russiae pars erant.
  Per 2008, Russia se intra fines USSR reddiderat. Sed id est alia.
  
  Praevidens motus Führer
  Hitler evasit paulo prudentior et providus esse. Ac iam primo et quadragesimo anno periculum cepit et nonnullas adiectiones e Gallia in Africam ad Rommel transtulit.
  Clarissimus dux taetras evolvit celeres, capiensque Tolbuk Aegyptum invasit. Et sine intermissione Britonum, cepit Alexandriam et Canalem Suesiensem. Post quem Germanorum copiae Iraq triumphantes ingressi Cuvaitum occupaverunt.
  Accessum ad oleum obtinetur, at Germani Moscuam devicti sunt. Et Fuhrer taetras excussit, ut in historia reali ad meridiem. Victoriae Rommel certe animum egerunt. Augusto et Turcia bellum contra USSR iniit. Ictus potentissimus imperii Ottomanici in positionibus Exercitus Rubri lethali evasit. Aliquot copiae Sovieticae fuerunt et se receperunt. Batumi captus est, et Yerevan circumseptus est.
  Insignes exercitus rubri exercitus a Caucaso septentrionali avertebantur. Germani Caspium mare perrumpere potuerunt. et exercitum Sovieticum terra interfecerunt. Et evasit gravem clamorem. Et Rommel cum Turcis eam aggressus est. Et perrumpere coepit ad Baku. Etiam id magna est.
  Iaponia in hoc mundo aliquantum melior ad proelium Medioe fecit. Cimbris evasit. Sed in prosperitate sua aedificare non potuit, nec Archipelago Hawaii cepit. Id pellentesque nisl cursus ligula in. Terra autem solis orientis etiam cladem vitavit. Sed non audebat secunda fronte aperire.
  Germani Stalingrad in motu capere non potuerunt, sed Rubrum Exercitum per Caspium interfecerunt. Coeperunt taetras evolvere Austri. Successerunt... Germani perite pugnabant. Ac non longinquis proeliis apud Stalingradum se immiscuit, sed in Volgam australem movit.
  Incommodum est in montibus moveri et Fritzam per mare Caspii oram invadere maluit. et successerunt.
  Luftwaffe gubernator Marcel gloria in proeliis cum Britannis se texit, et ad frontem orientalem translatus est. Ibi rationibus hostium oppressis vehementer pergit. Etiam et dictum magna.
  In URSS, Massilia diabolus niger cognomento fuit. Aegre celeriter rationes assecutus est. Non ut venator, sed ruens in densas catervas et plana destruens.
  Hoc tempore Fovetarum copiarum apud Stalingradum non prospere pugnatum est, ut Germani parati essent. Nazis inceptum Rzhev-Sychov operationis repellere poterant, in quo copiae colosseae missae sunt.
  Hieme iam Nazis Batumi appropinquabant. Res autem critica facta est.
  Callidus Stalin Hitlerus pacem separatim quavis condicione obtulit.
  Rei vanam esse rationem belli ulteriorem, nihil nisi novas victimas et detrimenta sumpturum.
  Tituli constat, sed condiciones difficillimas afferunt: totam Caucasum, terras per Volgam, et Karelia, et urbem Arkhangelisk da. Plus solutionis annuae reparationis, gratis commeatus rudium materiarum et victualium, omniumque armorum militarium ad Tertium Reich translatio. Et tunc per primam aciem limites ducuntur.
  Hoc Stalin consensit. Quamvis talium rerum severitas. Germani etiam vicerunt. Stalin etiam clandestino bello finem dedit, paucosque captivos reddidit. Plus, USSR etiam aurum suum subsidiis ad Tertium Reich transtulit.
  Hitler multum obtinuit, sed adhuc erat Front Occidentalis. Iaponia iuvare necesse erat.
  Imprimis Fuhrer ultimatum Franco dedit, Germanosque copias Gibraltar dimisit. Arcem interdiu fugae captae ob. Tunc coepit Nazis vincens Africam per Mauritania. Et illi omnino successerunt. eorum copiae et fortiores erant et ad pugnam parati.
  Tigris valde felix probavit, piscinam quae tantum copias Britanniae abhorrebat. Et timuerunt timore magno.
  Germani anno MCMXLIII, infirmam resistentiam unitates Britanniae superantes, totam Africam Gallicam ceperunt. Et tunc Austrum in aestate movevimus. Fuhrer totam Continentem Niger capere voluit. Vere autem Nazis Indiam occupavit sine certamine fere. Tum incolarum loci tum sepoys Nazis liberatores susceperunt.
  Et Tertius Reich facultates peramplas acquisivit.
  Ea aestate Nazis totam fere Africam cepit. Et autumno perfecerunt Africam Meridionalem et Madagascar.
  Acre in Britanniam oppugnatum fuit. Imprimis, ME-309 in caelos demissa est, quae periculosissima aircraft comprobata est. Adhuc tria 30-mm tormentorum aircraft et quattuor tormentorum apparatus. Huic monstro non tam facile resistitur. ME-309 tantibus Britannis factus est. Tum in Yu-288 bomber, quae positionem Britannicam emittebat, sine ulla dubitatione.
  Ultimum planum tam celeriter erat ut aeroplana Britannica capere vix posset. Focke-Wulf etiam valde formidabilis evasit. Haec machina plerumque in Britanniam et in USA carnifex factus est.
  Sed gubernator Massiliae libellos phantasticos ustulo coepit. Ad tres aircraft, primum in historia Tertii Reich cum cruce equestris ferreae crucis donatus est cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus denuo. Ac pro quadringentis aircraft, crucem equestrem aureis quercubus, gladiis et adamantibus tamquam novum iudicandum accepit. Pro plano 500th, Ordo Aquilae Germanici cum adamantibus consideratus est. et millesimam : Crucem magnam Crucem ferream. Et consenties quod frigidissima fuit!
  Et Britanni in aere victi sunt sicut agnum minutum frixum. Secuti sunt autem nimis feliciter.
  Classis Germanica subaquanea celeriter crevit et Britanniam in mari attrivit. US quoque et. Tota tonagium utriusque classis celeriter liquefactum est. Crescebat et Germanus. Navium porro numerus augebatur.
  Brittannia autem bombed. Anno 1944, in ME-262 jet Pugnator seriem ingressus, quae realis exterreri solebat pro Sociis facta est. Ac magis etiam efficacior Arado jet bomber. et Britanniam durius in caelo caedunt.
  Socii bene vi elit non habent et Nazis amiserunt.
  Ingentibus opibus et vis pubis, Nazis simul programmata erucae FAA emiserunt. Vera haec aliquantum fefellit Hitler. missilia nimis pretiosa erant nec satis accurata. Sed adhuc gravissima damna Britanniae attulerunt. Et London maxime salvas erucae affectus est.
  Aestate anni 1944 Germani in caelo dominatum penitus occupaverant. Etiam provectiorem versionem habebant Focke-Wulf - TA-152, quae simpliciter erat valde bona. Britannia aeroplana verberavit et scuta terrae bombed.
  Mense Iulio 1944, Operatio Mare Leonis coepit. Satis feliciter processit. Et infra duas septimanas Britannia invasa est. In piscina Germanica "Panther" -2 evasit ut ipsum bonum, et quidem potentius ac potissimum perfectum "Leon" -2. Novissima piscina usus est consilio novo ad aedificationem piscinae Germanicae: ordinatio machinae et transmissionis in uno lapide. Et hoc effecit ut piscinam redigeret et compactam extensionem altitudinis.
  Hoc significat pondus decrevit, et crassitudo armorum crevit. "Leonis" -2, pondo nonaginta talentorum, crassitudinem armorum levavit ad 250 mm in fronte et 170 mm in latere, et cum tormento equitum 1250 mm. Quae sua pulsis faciendis satisfaciunt. Gradus inclinationis laminarum armaturae auxit.
  Sic Germani praecesserunt et victi sunt Britanni.
  Etiam sed erat eros. Nazis Islandiam cepit et civitates Americae adire coepit. TA-400 primam bombardarum molem effecit.
  Percussio aspectabilis etiam per V-3 nisl peractus est. Cari sint, sed probandi facultatem ostenderunt.
  Gaudeamus iam graviter aegrotantes pacem cupiverunt. Sed Tertius Reich in Civitatibus Foederatis finire studuit.
  Germani nunc movebant et bombing in USA. Magis magisque aircraft, subaquaneae et naves aedificabantur.
  Quadragesimus quintus annus in permutandis ictibus ingentium transiit. US amisso aere pugna. Germani gagates aircraft sunt. Praesertim in ME-262 X. quae evasit ad graviorem et efficaciorem.
  Praeterea classis subaquanea Germanorum hydrogenii peroxide submarinis adhibita, et hae machinae velocissimae sunt.
  Hitler postulavit ut Civitates Foederatae vincerent ...
  Tacuit Stalin vulnera lambendo.
  Anno 1946, incursio Canadae incepit et simul ex America Latina in Mexico.
  Elit Fritz et lacus E seriei validissimi sunt. Hi exterreri solebat pro America.
  In piscina E-50 nullam parem et confidenter verberavit Shermans et Pershings.
  Currus Germanorum novum machinam gasi turbinis equitum et peditum septuaginta et summam septuaginta talentorum habuit. Armarium frontale et 250 mm sub clivis, latus armaturae 170 mm. Et hic currus oppressit omnes. Et sclopetum 105 mm qua- les, et dolium longitudo 100 EL. et sic omnes frangit et frangit.
  Lacus Americanus e quinque chiliometris iter faciunt spondere. Et solum ipsi "superperping" occasionem habent in latere et comminus irrumpere.
  et Germani contra Civitates Foederatae. et MP-64 oppugnandarum in Germania res singularis est. Americanos opprime.
  Solus Oceanus separatio et communicatio diuturna impediunt Americanos celeriter vinci.
  Hitler fremit et petit successus ... Canada capta est ver et aestate anni 1946 . Pugnatum est iam in adductius in Civitatibus Foederatis Americae. Nazis autem pertinaciter resistebat.
  Iancii suas terras perdite defendunt ac totis viribus detinentur. Autumnus in proeliis atrox transiit. Germani exteras nationes facere perrexerunt. Iapones quoque ascenderunt ab oriente. Atque illi maxime a parte Mexicana adorti sunt.
  Fuhrer pugnis tusis novas victorias et secundas res poposcit. Sed pugnatum est et ab extrema hieme anni 1947 media pars principalis territorii Americae foederatae capta est.
  Iam ver est. In proelio, nova piscina E-L Germanica apparuit. In ea, pondus quinque talentorum decrevit, et machina plus in mille equitum viribus facta est. Et haec raeda iam proprie volat. Mobilitas eius realis concussa Americanis est.
  et TA-D et TA-600 Americani in terra simpliciter sepeliunt. Rat-2 supertank etiam proeliis interfuit. Apparatus duo millia talentorum appendens. Sed id ipsum ut nulla consequat facilisis. Verum, nova modificatio "Rat" -3 cum valida vi bomb instructa est. Et hic bomber et triturabit et disrumpet hostem.
  Fons anni 1947 calidus erat. Fine Maio Germani Eboracum iam accesserant. Discos quoque in proeliis interfuit. laminae vi et paene invulnerabilis circumdati sunt. Et oppressit Americanos in caelo et in terra. Aestate oppugnatio Novi Eboraci et Vindobonae coepit.
  Germani certe fortes erant. Et US non restitit. Quamvis Parisiis suam heroismum ostenderit, et tamen in perniciem suam non omiserit. Et mansit usque ad finem Augusti. Civitates Foederatae Americae die 3 Septembris 1947 in deditionem venerunt.
  Atque is fuit finis Belli Orbis Terrarum II.
  Tertius Reich digestus et captus aliquandiu potitus est. Et pax regnavit.
  Sed Iaponia adhuc Adolf Hitler cum suis possessionibus vexavit. Et apparebat duas aves in uno cubili non posse consequi. Et in USSR Stalin Beria substituitur.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1955 novum bellum incepit. Et Beria obtulit ei participandum ex parte Tertii Reich.
  Hitler consensit, sed pactus USSR solum meridionalem Sakhalin et iugum Kuril recipere. Et nihil amplius! Reparationes tantum quinque centesimis reducendae erunt.
  Hoc Beria consensit. Sicque perampla vi proelia ibant. Germani technicis fortioribus sunt. Et multum habent exterarum divisionum. Sed eleifend non neque id mollis. Exercitum ingens habent, praesertim Sinenses.
  Et bellum magnum novum est, sed aliud est.
  
  BELLUM URSS ET SINARUM
  ANNOTATIONES
  Magnum bellum inter USSR et Sinas oritur. In Sinensi parte, colossalis praestantia in pubis, Russia technice fortior est et plus ingenio et imperio competenti habet.
  Exempli gratia, bellum inter USSR et Sinas anno 1969 prope reale factum est, inter proelia Islandiae Damansky. Et in alio parallelo universo Mao Zedong, qui iam septuaginta quinque annos natus erat, decrevit quod nihil haberet quod amitteret, et in historia decederet victorem ac bellatorem adhuc superstitem. Et superat Stalin! Itaque Sinenses exercitus inferrent et URSS invaserunt. Causa tormentorum in territorio Sinensi fuit. Sinis die 22 mensis Martii anno 1969 bellum publice in USSR indixit.
  Ita unum ex bellis in historia hominum cruentissima incepit. Sinis multis peditibus confisus est. Lacus et plana pauciora habet quam USSR et post arma in terminis. Sed in multitudine praevalens est, et plus USSR exercitus in extremo Oriente et Sibiria copias transferre adhuc debet. Postquam convocatio nuntiata, Sinis plus viginti miliones militum per 1 Aprilis direxit. Earum multi tormentis armati, sed fortes et fanatici. Magnum numerum et commodum.
  Sinenses praecipue circa Amurem et in Primorye et in Territorio Usuri percusserunt. Scilicet, significantes Sinenses copiae etiam Amur transscenderunt, copias Sovieticae avertere et suas copias dispergere conantur. Mense Aprili pugnam extremam Vladivostok explicavit.
  Et inspiravit austrum calidum aerem, et ver erat in plena adductius. Herba viridis emersit.
  Peculiaris phalanx puellarum duce Alenka in via Sinensium stetit.
  locum munitum occupaverunt et multis tormentis bellicis armati sunt. et sere perli densis. Puellae offa valde bona sunt.
  Anyuta, machina sclopeta scriptitans, edita;
  - Gloria notionibus communismi!
  Et Seres infensi messuerunt. Secavit eos ut falce. Et hoc ipsum feliciter fecit.
  Alenka, nudis digitis, grenade, evulsis militibus Imperii Caelestis, pissit;
  - Pro gloria communismi!
  Zoya, in hostem iecerat, adversarios flava cute falcavit. Quod puella cepit et sarcinam explosivam cum nudis digitis proiecit.
  Et clamavit socius Komsomol;
  - Pro sancta Russia!
  Alla est etiam puella rufa, in bikini. Quae Seres milites devolvitur, et nudo pede grenam funestam proicit. Hostes a Sinis destruit.
  Bellator clamavit:
  - Pro magnitudine Russiae!
  Maria etiam in Sinensi accurate accensus est. Et pugnavit sicut monstrum. Exercitus Mao serebat... Et sicut membrum realis Komsomol egit. Et quomodo haec Donec demetere.
  Tum clamavit:
  Non trademus Vladivostok!
  Olympias: heroica haec puella, quae apud Sinenses machinis sclopetis inrupit. Et multum flavi milites messuerunt. Et deinde cum digitis nudis, quomodo totum fasciculum tasque emittendum. Sinensis lacus involutus quinquaginta angustos milites oppressit.
  Komsomol membra canebant;
  - Et in America, Iaponia, Sina;
  Nulla Moscuae urbes pulchriores .. .
  Ut hanc civitatem in gloria ostendas -
  Verba recta invenire non possum!
  Atque hic Alenka iterum devolvitur in unum Sinensium acies rupta, et nudo pede proicit grenadem.
  Alenka est pulcherrima flava. Accurate accendit, quaelibet glans scopo percusserit, Seres occidit.
  Satis logice puella notavit, hostem figens;
  - Communismus magnus cosmos est;
  Fatum mei communismus est!
  Komsomol puella valde angebatur quod Russia bellum in Iaponiam amisit. Russia, quae Napoleo vicit, Asiaticis amissa est. Turpis et est. Et in casu victoriae, Sina iusta provincia Russiae fieret. Occasiones autem illae desiderantur.
  Anyuta quoque accuratissime apud Sinenses figit. eosque cum falce secant. Nudo deinde pede grenade iacit et regni caelestis piscinam evertit.
  Bellator cecinit;
  - Pro magnitudine Planetae in aeterna gloria communismi!
  Zoya quoque accuratissime figit, et ictus impugnantes. et id ipsum accuratissime facit. et nunc fracti phalangis e piscina volant.
  Zoya stridore;
  - Pro sancta Russia!
  Ostenditque suam linguam longam.
  Cana Alla etiam cum Sinensi pugnat. Vehemens ventus flavit, et comae per undas caeli volitabant tanquam vexillum proletarium, quo ad hiberna palatium expugnandum itur.
  Puella fremit:
  - Pro pace et pro communitate!
  Maria etiam totam aciem Sinensium militum falcavit. Totum foramen excidit. At illa lethali vi jecit grenade nudis digitis, & clamavit:
  - Pro magnitudine Matris!
  Olympias, Mao Zedong copiis accensus, hostem falcibus ut triticum prostravit, multum hostibus prostravit ac prostravit:
  - Pro USSR!
  Et nudis digitis, quomodo grenade immittendi turmas Imperii Caelestis destruit et planum deicit.
  Et ex Valentino quasi in elit elit Sinarum percutiens a bazooka et eum pulsans, ridentem dicens:
  - Russia flecti non potest nec genubus indui!
  Puellae Sovieticae etiam prope villam urbanam Dalniy pugnant. Et etiam in ira, pulchritudines in counteroffensi vadunt. Ac furibundus.
  Sed maxime pugnae paratae stationes Sinenses permoti sunt. Nec mora, novissimo agmine impetum fecerunt.
  Excalceatis phalanx, in curtis ac paramentis, primus pugnam iniit.
  Exercitum Coelestis Imperii triturabant formosae puellae, iam superioribus proeliis quassatae.
  Imprimis bellatores pugnas invadunt. Grenades nudis pedibus prostrata ad Seres volavit. Acerrimae erant. Et ipsi milites Russici tunicas suas acceperunt et proiecerunt. Nuda-cised manere.
  Ita fere omnino nudae puellae ferire non possunt. Cum pellis muliebris nuda est, glandes eius non capiunt.
  Veronica grenade nudo pede iacit, et pipiabat;
  - Vindex ero!
  Et quassat albos crispos capillos.
  Iulianus quoque non simplex est. Lupanula in Seres. Tum vero nudo pede grenaden iacit, et clamat;
  - In nomine sancte, Tsarist et Soviet Russia!
  Rursusque papillas murice plenas excutiet ubera. Ac renes puellae graciles sunt.
  Praeterea cana Anna ruit in pugnam. Tam micans et reciprocus puella. Quomodo nudo pede grenade iaciat. Ita bellatores Sinarum in omnes partes dispergentur. Et volvunt quasi addictum.
  Accendit puella et stridore;
  - Pro Tsar Orthodoxis et Russicis diis et pro URSS!
  Angelina quoque vapulat. Et cista testarum nuda proiecta, potens quasi equus captura avolavit. Et multum confregit Sinenses.
  Puellae plerumque nudae et discalceatae sunt eximius. Sed in brevibus, positione currens vel frigidior est.
  Et fragum papillas, sic nitida!
  Victoria grenadem etiam cum libris coccineis suis immittet et Sinenses feriet quantum potest. Ecce puella est. Ac potissimum hastati puellarum praefectum eversorem. Nec non in panties.
  Nudaque pectus quatit. Quae tam pulchra et parum pudici.
  Veronica cepit et nudo pede grenade proiecit. Illa Sinica multum interrupit et diruit;
  - Aerobatics for boarding!
  Yuliana etiam in nudo crure grenade nimis sollertissime iactavit, et in Sinensi metendo elisa est;
  - Subridere et concutere nostrum ictu!
  Tunc quomodo dentes scintillant.
  Sic Anna cepit ac futuit. Donec sagittis mattis. Et quomodo fecit.
  Et quomodo cum nudo pede grenade deducas. stridore;
  Servi non sumus!
  Tunc ridebit, et linguam suam ostendet.
  Angelina prehendit et pipiat rabie rabie conspuens in hostem;
  - Sum frigidissimus frigus.
  Et nudis cruribus bombam gravem dejecit. Accepta oborta copias Sinarum concidit.
  Veronica quoque Asiatica caterva adsumet et cudet. * et ossa eorum contrívit.
  Puella cepit et pipiavit;
  - Nos omnes opprimemus!
  Et iterum lethalis et unica grenade e pede nudo fugit.
  et opprime Seres. Et quare venerunt ad terras Russiae? Omnia huc pertinent ad Russiam. Villa vero Dalniy a Sinis expugnari non potest.
  Juliana nudo pede emissa grenade suo cantavit;
  - Gloria magna Russiae! Non opus est nobis Duma rei publicae! Et in Politburo non est opus aut!
  Anna Rubrum aggressively ostendit:
  - propugnator ero.
  At grenade nudo puellae pede proiecta omnes sternet. Caro tantum cruenta manebat.
  Sed Angelina cepit et corruit. Fasciculum pugnatorum occidit. * et rapitur sicut angelus mortis.
  Et multi milites Sinensium mortui sunt.
  Copiae Russicae Sinenses undique premebantur. oppresserunt et oppresserunt.
  Manus pugnat. Russi milites Sinenses confoderunt cum bayonetis. Mosin diripiet in modernisatis, oppugnatio versionis clava egregia est. Quae cranium effodiunt. * et ossa confríngere.
  Sed puellae cum gladiis maxime pulchre pugnant. Praesent magna. Praesertim cum nuda pectora flectant.
  et papillae ita sunt carbunculi et scintillantes. Vis igitur illos intueri et deosculari.
  et osculum non-sistendum.
  Puellae cum furore pantherarum esurientium pugnant, qui agnos vident. Eos torquet et pellit.
  Veronica, fusa apud Sinenses, stridore;
  -Mors pro morte!
  Yuliana, nudo pede grenade iacens, addit:
  - Sanguis pro sanguine!
  Anna ad Coelestis Imperii turmas scribens, stridore;
  -Oculum pro oculo!
  Citreum quoque nudo pede proiecit. Illa validior erat omnibus et discerptus aplomb.
  Et hic venit Angelina. Totum dolium, cum explosivis letalibus immittet, hostes tere.
  deinde, ut cantat;
  - Ego sum elephantus nudipes et frigidissimus!
  Puella vere potens est. Crura eius et fustibus similes sunt. Quam samurai in inguine movere. Quinque metra illa sursum volitabant. Irruit quasi catapulta de lapide emissa. Accuratius probabiliter ex catapulta lapideo!
  Victoria, phalanx praefectus, aciem apud Sinenses accendit. Quidam e flaventibus bellatoribus metit et diruit;
  Pro Sancta Russia pugnabimus.
  et genu nudo perusta, quasi ad mentum moveatur. Hostium maxilla frange.
  Victoria excitatur....
  Juliana ardenter dicit:
  - Erit Tsar Leonid Ilyich Brezhnev, maximus Russiae tsars!
  Et tota phalanx dimidiae nudae, nudipedalis puellae, quomodo latrare in summitate pulmonis, Seres exterminans.
  - Fiat ita!
  Sinenses tamen cum ingenti detrimento in loca Exercitus Rubri se cuneare potuerunt. et interclusum Vladivostok. Eodem tempore copiae Mao aliquantum in regionem Usuri penetraverunt. In URSS continuata convocatio et plures ac plures copiae ad extremum Orientem, Sibiriam et Kazakhstan translatae sunt. Vires non erant admodum pares. Sed URSS melius apparatum habet. Sunt etiam in mari proelia.
  Et hic exercitus URSS paulo facilior est. Sina non tam valida in mari est, et satis prospere adversus eam ferre potest et victorias vincere potest.
  Praesertim si pulcherrimae et aeternae puellae iuvenes Soviet et simul strigae pugnant.
  Pugnatum est cum turma Sinensium. Generalis maris, et Praefectus USSR Andrei Sokolovsky sanguine frigido egit.
  Ac ne proelium quidem committeret, sed imperavit.
  - Accede ac percute!
  Russi hinc inde vapulant. Hic navis praetoria Deng Xiaoping arsit. Fistula concidit.
  In genere, pro Sinensi, receptum est parum pigrum. sed tam superbi. Verum, Deng Xiaoping exceptio est. Jussit discedere.
  Sed Russi non ita facile divelli possunt. Sinenses graves damna patiuntur et recipiunt.
  Victoria, princeps eversoris, et eadem dimidia nuda, sient nigra, coma puella, ut cetera.
  Sane pulcherrima est cum puellas paene nudas, graciles, musculares. Et si crura nuda sunt, haec omnis venustas et tentatio est.
  Victoria furens dicit;
  - Ego sum bellator qui ex Svarog natus sum! Ego neptis Dei sum Rod. Et possum miracula facere!
  Angelina logice notavit, magnificare speculum samurai;
  "Non sum communis sanguinis. Ecce quam valida est. Antecessor meus fuit Ilya Muromets.
  Et puella totam cistam nudis pedibus emisit.
  Veronica deperire, totis viribus decertare, tantamque dimicare potestatem.
  Lacrimae ad litteram Seres.
  Puella pulcherrima, flava, curva, longis, muscularibus cruribus. Amavit perculsus.
  Veronica dicit:
  - Cur Chinese caterva in Russiam ascendit!
  Iuliana, formosa puella, Coelestis Imperii tundens pressa Agmina;
  - Pro- prehendere tua fata!
  Puella teenage proximis mensibus crevit et facta est figura magis muscularis et curvacea. Floruit Juliana, et facta est ita pulchra. Et candent aurata levi coma. Quisque nec volutpat velit. Sola innocentia est FORMIDULOSUS amittere.
  Sed mulcent, mulcent, oscula, lambent. Optimum pueris Cameram agere. Timent etiam, et timidi sunt, et minus periculum est, quod aliquid gravius desiderant.
  Yuliana est valde bona bellator et propagines. Etiam in somniis fieri campum marescallum. Praeterea, Magomed similis fieri vult et religionem suam creare.
  Ambitiosa puella.
  Nunc, si ipse Tsar Leonid Ilyich Brezhnev, sicut Vladimir Solnyshko, in Russia Rodnoverie et Reditus ad Deos Russicos et introducturus esset.
  Cur opus est Maria?
  Gloria Matri Dei - Lada.
  Melius certe est quam in Bibliis.
  Nostra Lada valde speciosa est, crine coloris aurei, et ipsa est vera Dei Mater ac Mater Deorum, ac Unigenita Omnipotentis Familiae filia!
  Creator universitatis.
  Gens fuit semper et Ipse, sicut Allah - Omnipotens, Aeternus, Omnisciens, Omnipraesens, Totusque Templum Eius est.
  quomodo nequior est Iudaeo Domino aut infirmior illo?
  Virga innumera universitatis constituit!
  Tantum vixit ut te existimare non possis!
  Virga erat ante omne tempus. Nullam tempus erat, sed tristique erat!
  Semper ac nascetur!
  Omnes Demirug Dii liberi familiae sunt!
  Eius nepotes sumus!
  At Rod liberos suos Deos colere non vetat. Virga Deus Deorum.
  Est autem Svarog Deus Deorum!
  Et homines Deorum nepotes sunt! Gloria Deos Russiae!
  Sinenses triturat Yuliana. Videtur quod Dii Russian adiuvant etiam populum Russiae.
  Mox finient Deng Xiaoping et finis erit bellum grave in mari. Vel fortasse in caelesti Imperio terram habebis. Tanto melius vincemus Beijing. Tanto nequior Sinis. Tamen pars Russiae facta non tam FORMIDULOSUS est.
  Accuratius non Russia, sed USSR!
  Iuliana quaerit Annam:
  - Putasne imperium Sinensium accipere debere?
  Canae pulchritudinis responsa:
  - Utique!
  Iuliana falsum mirum quaerit:
  - Quid for?
  Anna vehementer asserit:
  - Ita ut postea nulla comminatio est! Me iterum pugnare non habui, cum Sinenses ulcisci volentes!
  Juliana exclamavit;
  - Et iustum est!
  Classis Russiae Sinenses insequitur et naves eorum deprimit.
  Yuliana etiam dialogum mentis ducit.
  Cur orandi opus est? Quia semper non sufficit homini quod habet. Ut reditus oriuntur, ita necessitates faciunt. et hoc bonum est. Hic est quod repellat progressus. Homines magis ac magis volunt. Et Russici adiuvant ad hoc scientiam excitandam.
  Sapientia Deorum Russorum magna est.
  & Christianismi? Quid docet?
  Quia terra et omnia, quae in ea sunt, exardescet! Itane fieri potest ut progressionem hominum excitet?
  Utique - Fides Russiae non dissimilis docet Christianitas et Islam, finis mundi. Rodnoverie docet homines in posterum evolvere et se similes Deos-demiuriis fieri.
  Scientia, progressio, ratio deos ex nobis faciet! Et ille populus fortior et sapientior fiet.
  Christianitas quid docet?
  Quid sumus, luti? Quod nullus sumus! Quod Deus omnia est, et homo nihil est!
  Sed Rodnoverius hominem elevat.
  Sed pessimum in Bibliis est exaltatio Judaeorum prae reliquis Gentibus. Deinde miraris quomodo aliquis tale credit. Et quare tam tenax fuit Christianitas?
  Sed Romani cum sua religione poterant ascendere. Sunt dolor. Et fac monotheismum tuum.
  Quid opus est alterius fide. Est etiam paradisus - Iriy. Viam autem inter astra, per viam lacteam, et doctrinam evolutionis spiritus. Cum Deo tute ipse crescas.
  Et non sit modo ovis, quae flectitur in paradisum, et agnus fer- tur eam ferula.
  Est itaque optio.
  aut tua, aut judaica - alterius!
  Cur Russi alia fide indigent. O cur Petrus Magnus Rodnoveriam non revixit.
  Deos suos orare ac Ladae Matri Dei.
  Dii autem Russi omnibus fortiores essent et nos ad victoriam ducerent.
  Arabes autem? Suam religionem creaverunt. Nec ipsum alienum.
  Eh, bene, cur in Russia Magomed non erat Russian.
  Cur autem non unus rex in hoc prophetas aluit?
  Nova religio - Rodnoverie in specie monotheismi!
  Magna Russia et Gloria!
  Gloria USSR et communismi!
  Sic Seres nuces accipiunt. Sed in terra valent. Russia eis sola qualitate resistere potest. Exempli gratia, lacus Elisabethae turba prope Alma-Ata pugnat. Iam finem mensis Maii anno MCMLXIX. Calidum est et puellis in bikinis.
  Elena accensus, premens globulum globulum, nudum digitos. Lupanula inclementer exclamavit:
  - Invicti sumus!
  T-64 piscina superior vehiculis Sinensium est. Discerpuntque eos. Sed maxime ignis peditibus exercendus est.
  Impetum a pueris Sinensium coniectum est. In oppugnatione ire eleifend tredecim vel quattuordecim nudis calcibus coruscus. Infra etatem pueri sine calceis in pugnam currunt. Ut tempus dictum sapien ac fringilla. Et apparatus tormentarii in eos jaculantur.
  Catharina, pugnatores Sinarum falcationis, notavit;
  - Gloria in USSR!
  Euphrasia autem, ut lacus discurrebat, exclamavit;
  - Pro Sancta Matre!
  Summa est, tasque ad te iactare non est. Et lacus Soviet Donec pedites demetere.
  Nulla sed neque ipsum.
  Elisabeth canebat, altum explosivum ruptionis proiectum in densas turmas Sinensium mittens ac fremuit;
  - Pulchra communismi!
  Et puellae consonantes cantabant;
  Unio indissolubilis, liberae respublicae,
  Non vis violenta, non metus.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Et sapientia et ratio et virtus in somniis!
  Puellae frigus vere sunt. Et projectile eorum accurate immissum Sinenses auto-remissos sclopeto comminuit.
  Armada Sinarum ingentes damna passa est, sed propositum non pervenit, etsi aliquae res erant. Vladivostok resecari curavit et hoc grave est. Fere tota in ora maritima capta est. Eodem tempore, Sinenses Alma-Ata cingere conati sunt. Sed exercitus Sovieticus extendit. Aestas venit. Plures magisque utrimque proelium commiserunt. Mao Zedong victorias a ducibus Imperii Caelestis postulavit.
  In regionibus Foederatis Varsaviae bellum cum Sinis ire nolebat. Solus GDR aliquot phalanges misit. Possidet lacus. Aliae civitates non aliter atque aliter implicaturi erant.
  Hi socii sunt. Sinenses in technologia magis debiles sunt, sed T-54 tank in productione victus est et in proeliis usus est. Coeleste imperium desiderat victorias et desideria mundi dominationem.
  Mao Zedong bellum incepit cum iam septuaginta quinque annos natus esset. Exiguum carere. USSR arma nuclei habet, sed Brezhnev promisit numquam se primo usurum esse. Sina etiam bombam atomicam habet. Et ne sub impetu nuclei ab USSR caderet, Mao nondum usus est. Praelia terrestria sunt. Mense Aprili summae copiae proelium inierunt. In genere, cum Sinis non nimium effectum est, sed aliquid attigerit.
  imprimis in Primorye.
  Sed Classis Soviet Pacificae plures victorias vicit. In mari, Sinarum excellentia in pubis et hominum multitudine non tantum afficit.
  Mao expectat attritionis longum bellum vincere. Pluries habet multitudinem. Plus, US et NATO hostes USSR sunt. Praeses Nixon dixit se arma Sinae vendere posse. Speciatim lacus et aeroplana ac naves.
  Verum, Sina non nimis dives est pro eo. Sed pars commeatus fidem habere potest. Gravis id et...
  Bellum pro se geritur et URSS valde acerbum est, quamvis Sinenses aliquoties et plura damna patiantur. Sed quisque scandit et ascendit.
  Lacus Gerdae turba cum vehicula Sinensium proelium iniit.
  Germani ultimam pressionem tormentorum brevi dolio inter se utebantur. Egregia progressio in GDR facta est et cuiuslibet partis opprimendi capax.
  Novum sclopetum habebat qua- les 120 millimetris et rostrum velocitatis 1,700 metrorum in secundo. Cum eo vehiculis Sinensibus omnia longinquo spatio transfigere potuit. Aliquam in lacus Mao magna nisi. Sed transfigi quoque possunt paulo propius.
  Germani milites currus cum armis frontalibus excellentibus imponunt.
  Seres T-54s appropinquare conati sunt Germanis, et dispersi sunt, proprie minantes arietem.
  Gerda in lacus Sinensium accendit. Turrim deripuit eique pipiavit;
  - Quid in tigrides incurrere?
  Carola etiam globulum schoham cum nudis digitis pressit, et spressit:
  - Simus pugiles mundi!
  Donec ac condimentum lacus.
  In Russian et Christina eruditionis habes. Novissimum sclopetum automatiense erat, et duodecim ictus per minutias accensus est.
  Puella crinibus aureis expressa;
  - Nulla sunt claustra militibus Prussianis!
  Aureus Magda Sinensium piscinam etiam confregit et dentes denudavit;
  Sum fortissimus fortium.
  Puellae iratae sunt. Sequitur bellum, et sequitur. Et quando vincetur Sinica rubra? Quousque interficiam? Iustus guys lenta.
  Donec ac metus eget.
  Pro exemplo Germani membrum Komsomol e Republica Populari Sinensi excruciaverunt. Primum demitte puellam in frigido.
  Gerda primum tunicam pellibus avulsit. Tum una cum Charlotte ocreas suas tollere coepit. Sed calcei tarpaulin sunt et addicitur. Vestigia pensa.
  Tum Gerda tunicam Komsomol et tunicam cultello scidit. Relicto tantum fascia. Secavit anhelat.
  Charlotte in Sinensi membrum capillos flavos Komsomol trahit. Deinde Gerda et Charlotte in bikini erant, Komsomol membrum discalceatum et in balineis sectam duxerunt. Tres puellae nudis pedibus in amarum frigus fugerunt. In Komsomol puella fortiter se gessit. Et cucurri duabus horis. Etsi non velot duas tigres. Tibiae puellae Russicae rubuerunt et caeruleae ex frigore conversa sunt.
  Tunc Gerda eius et Carolus eius a tergo ligati sunt et in eculeo induti. In dolore tremuit puella Komsomol. Incumbere coepi. Gerda eam scapulis traxit et circumvolvit eam. In dolore ingemiscens, membrum Sinensium Komsomol in eculeo erectum est, articulos eius comprimens.
  Pedes nudis Sinensium puellae in nervum fixi sunt et onus suspendere coeperunt. Carolus stipes primus onustus.
  Komsomol membrum e Sinis ingemuit, sed deinde dentes eius compressit et obmutuit.
  Carole et Gerda cito ramis fregerunt. Membra Komsomol sub pedibus nudis posita sunt et incensa.
  Ita interesting est ut nudis calcibus frigescant. Mauris et ipsum mauris, et lacinia tellus.
  Flamma leviter exasperatas plantas Sinensium Komsomol puellae lambit et frixam shish kebab sensit. Nam cursus dolor ex, sit amet gravida est. Komsomol membrum contremuit, sudor ab ea stillavit, puellae molliter ingemuerunt. sed magnae voluntatis conatu atrox detinebantur clamores.
  Tum abiegnis ramis verberare puellam coeperunt. Utriusque Gerda et Carolus totis viribus vapulant. Pellis etiam in dorso puellae erupit. Mixto sanguine, sudore. Fascia eius avolavit, in ignem decidit et pedibus nudis calorem addidit.
  Gerda super incumbens et mixtum sudore et sanguine lambebat. Voluptatem ea ipsam laudantium.
  Andrea Komsomol membrum in cista fixit. Et tunc puella apprehendit pugnum suum in plexu solari. Tum sub pedibus nudis membri Sinensium Komsomol ramulos igniti diabolo cana adiecerunt. Odor ustionis validior fuit.
  Gerda exsibilatur in ira;
  - Loqueris!
  Carolus pectus puellae strinxit durius et exsibilavit;
  - Desine mutum ludere!
  Gerda ramum ardentem ex igne arripuit et nudum pectus puellae Komsomol Sinensium attulit.
  Sic vellicavit, et fulvum caput in latus inflexit.
  Charlotte risit ut diabolus.
  - Spectat ut puella parata est!
  Gerda giggled et massaging faciem et collum membrum Komsomol Sinensium incepit. Sana erat et cito convaluit. Tunc flava terminator flammeum ramum ab igne sumpsit et ad teneram faciem captivi attulit. Puella restitit et vellicavit.
  Gerda labella lambit et exsibilat;
  - Dicesne pulchritudinem?
  Komsomol membrum questus est:
  - Occide me! Noli pati!
  Gerda gravissime respondit:
  - Non! Diu eris excruciaberis, et usque ad finem torreberis.
  Carolus dixit:
  - Vel da hominibus. Adhuc virgo est, et multum nocebit cum illa.
  A Komsomol membrum e Sinis perdite exclamavit:
  - Facere non! Non dicam tibi usquam!
  Gerda suadet:
  Pectus eius ardebimus?
  Carola caput movit.
  - Non! Efficacior est via ad informationem extrahendam.
  Gerda adnuit.
  - Ita premat arteriam in collo. Ad zonam relationem formandam, et omnia nobis narrabit quae scit et quid ignorat!
  Andrea giggled and remarked;
  Cur ergo eam torquebamus?
  Gerda honeste respondit:
  - mere pro ioco. Et iam.
  Terminator flava manum suam in collo membri Sinensium Komsomol posuit. Revolvit oculos suos, et factus est sicut piscis mortuus. Gerda firmiter dixit:
  - Ubi est pugna?
  Illa benigne respondit;
  - De monte Bulshim ... .
  Itaque in... Lentae iam ex Oceano Pacifico et imbres torrentes defluxerunt.
  Tardissime Germani progressi sunt. Lutum ac tabem retardarunt. Proelium ostendit efficaciam novi maximi pressurae tormentorum ex longissimo intervallo T-54 feriendi, principale piscinae Sinensium sub licentia Sovietica facta.
  Gerda, e longinquo, notavit;
  - Novum telum multo commodius est.
  Carolus cum hoc consensit:
  - Ne hostis accedat!
  Christina, premens globulum globulum nudis digitis, piscinam Sinensem excussit et grundivit:
  Etiam sed enim dolor. Simpliciter apparens! Nihil igitur cessabit, et fortes confringet!
  MagDum rationabiliter dictum est;
  - Atque animum advorte! Nempe colossici sui irascibilis!
  Puella etiam nudas pedes in globulis gaudii pressit, piscinam Exercitus Proletarii rubri Sinensium feriens.
  Gerda figens, puellas rogavit;
  - Miror ubi Sinenses tantam habent constantiam. stant similes fiunt ex Titanibus. Et dare nolunt.
  Carolus irridens addidit:
  - Et non dant. Post haec, vere fortissimi homines! et populi sunt inflexibiles!
  Magda giggled, denudans dentes, radiantibus oculis, ut sapphiri, ferebat;
  - Gloria magnae Matris nostrae!
  Christina molestia sibilabat;
  - Non dolet Londinum accipere!
  Gerda giggled suggessit:
  - Quid, quas ideas habetis? Pacem concludere cum Imperio Coelesti?
  Charlotte in Stalinistarum accensus, per turrim machinae Sovieticae erupit et diruit:
  - Non! Pax est de quaestione!
  Christina piscinas etiam Red Exercitus Sinensis percussit ac suggessit:
  - Non potest esse quaestio de induciis?
  MagDus concrepuit in concordia;
  - Ita, temporalis relaxatio. Ad occidentem vertere.
  Gerda missile proiectum notavit;
  - Est possibile. Temporaliter pacem cum Sinis faciunt et ipsi cum Russis in Britanniam migrabunt. Et tunc non diu Londinium cepimus!
  Charlotte giggled and suggested:
  - Beijing tolle, et nemo nos in mundo obstabit!
  Christina, cum rictu de dentibus pardorum, emisit;
  - Nemo, nemo resistet umquam!
  MagDs ira ferox exprimitur;
  - Non, montes aurei non erunt! Et erunt saxa adamantina!
  Gerda denudavit et stridit, currum Sinensis quasi cristallum malleo comminuit;
  - In societate consumenda - plena conviciis!
  Iterumque emicuit puella dentis, quae scintillant clariores margaritis. Gerda amare tormenta et tormenta.
  Verbi gratia, auctorem Sinensem cepit et vivum in aqua regia dissolvit. Istae sunt inclinationes eius. Et tormenta excitaverunt eam. Komsomol membrum e Sinis, feminae germanicae, exempli gratia, postquam omnia utilia indicia exantlaverant, igne flagrare coeperunt. Ad litteram frixum pectus vivum. Et tunc abscisi piperati et comeduntur.
  Ita Carolus et Gerda in cannibalismo versati sunt. Et membrum Sinensium Komsomol vivum ederunt. Et hoc tam rude et non aesthetice placet. Maxime autem dolet.
  Finge puellam, nondum occisam, frixam, et frustam ab ea abscisam. Deinde tinctum in liquamine et comeditur.
  Gerda et Carolus etiam carnem humanam comederunt. Proluvies habebant et puellae expulerunt. Habui me in sentibus succurrere.
  Et ille cannibalismus punitur.
  fortes et pueros comedebant. Omnes quattuor auctoris Sinarum Brus Lee fere spoliatus est, deinde in magna sartagine posita. Et in oleo vegetabili, puer sic frixus est. Fere et magna.
  Magda crus pueri cenabat, et dicebat:
  - Et quod? Suus frigus et delicatus!
  Christina notatur;
  - Omnia nobis grata!
  Succus cibus auctoris Sinensium in pecias tenues incisa est et in liquamine detrita est. Puellae comedit et cantavit.
  Gerda ululavit;
  Nulla misericordia, nulla inimico misericordia! Sicut triticum tuba communistarum!
  Et alluit nudos pedes in nive.
  Puellae paene funditus puerum Sinensem ederunt. Jecore fruebatur. Incidunt omnes esca. edimus et bibimus vinum. edebant et tunc obdormiverunt;
  In somnio bellatores somniaverunt ipsos daemones in lebetibus torreri. Eodemque tempore cultris ope cutis praecisa est. Et tunc se torquent et frangunt.
  Tunc crudelissimum tormentum incipit. Capillo suspensi puellae in equuleum iactare coeperunt. Tunc accenderunt eam igni. Et agebant virtuoso ruditatis.
  Gerda recordatus est dum fusa, quaesivit;
  - Quomodo infernum amo?
  Carolus ridens respondit:
  - Iucundum locum praesertim societatis condicione!
  Christina giggled respondit;
  - Diaboli caudas ibi torquere potes!
  Magda cum rictu dentium pressit;
  - Et summos consequi eventus! In genere, quam de igne polo certationis?
  Gerda in piscinam Sinensem obtinuit et constanter declaravit;
  - Tantum hostes URSS et Respublica Democratica Germanica in inferno erunt! Et verus Aryans in aliis mundis pugnabit!
  Andrea confidenter confirmavit, nudum pedem contra arma percutiens;
  - Fiat ita!
  Et micare margaritis suis.
  Christina suadet:
  Cornua faciamus!
  Magda giggled et latrante;
  - Simus daemones nobilissimi.
  Et ostendit ei linguam suam.
  Puellae vere tam laetae sunt et musculos fortissimos habent.
  Gerda notavit;
  - Oh, Mowgli esset nobis!
  Andrea amico suo corrigebat:
  Similior Tarzan!
  Christina giggled et stridore;
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Dominator omnium nationum!
  MagDum gaudenter expresserunt;
  - Habemus spiritum Borussicum! Prussiae olfacimus!
  Gerda giggled, Seres piscinam scindit et grunditur;
  - Non! Ipsius Satanae filii sumus!
  Dentibus nudo exsibilatur Carolus;
  - Et in Patria erimus fideles!
  Christina hoc libenter confirmavit;
  - Immo volumus! Una cum matre et factione!
  Magda cum gaudio murmuravit;
  - Principes veniunt et eunt, sed pars manet!
  Puellae autem in voce clamaverunt;
  - Gloria in CPSU!
  Et ridete, lepidi Germani.
  Bellum cum USSR et Sinis continuatum est.
  terra marique pugnatum est. Puellae pugnabant et multum canebant et pulcherrime.
  Et de variis et jucundis rebus multum loquebantur, et multum procellosa et aphoristica dicebant;
  Multi callidi et probi homines sunt, sed ita callide dispositi ut numquam misceantur!
  Primum signum obedientiae est timiditas. Obedientia est anima militis! Militis anima et victoriae clavis est - ignavum vincere debes! Talis est paradoxon belli!
  Deus est in omni homine, Deus est omnis homo, si modo se habet, et anima non est animal!
  Occisio in nomine Christi idem est quod Christum occidere!
  Melius est operari in disciplina quam requiescere in sepulcro!
  Cum gladius frangitur, manus ad pugionem pervenit!
  Banalitatem petere potes, contumelias ferre, at vulgare convicium non potes!
  Omnia dura fragilia et caduca sunt, sed in mollibus patientia robur est. Et quis hoc non credit, ostendam lingua quam comedere potest? Omnes dentes in pulverem corruerunt, sed vivit - crepitus dico!
  Constantia in venere amorem exstinguit!
  O fortuna quasi teasing Deum et mortem molestam!
  Aurea poma optima crescunt, cum sanguine arbores irrigas!
  Tria sunt: quorum dignitas immutata est: Omnipotens, Parentes et Mater!
  Maxime interesting theatrum est theatrum belli, solum introitus pretium prohibitive altum!
  Sed in theatro operationum, lacrimae semper verae sunt et uterque actus vitae documentum est!
  Ingenium tunc demum fit ingenio, si colossa diligentia multiplicatur!
  Subit procrastinatio lauros, festinatio adfert successum!
  Verus chirurgus est qui inexplicabilem operationem praestare potest!
  Non pugil qui percusserit, sed qui pulsat!
  Pulchritudo semper venenosa est - clarissimi fungos agarici volant, et venenum est quasi incantamentum mulieris - vertiginem et cor venenum!
  Mens naturalis potest vim naturalem domare, at vis innata mentem nunquam domare!
  Melius est mori superbum, quam vivere humilem!
  Quicunque per fauces vitam detinet, verisimilius est eam perdere quam is, qui foelicitatem liberat.
  Pulchritudo marcescit, virtus aeterna manet!
  Gladius acer est ad custodiendam potentiam civitatis in eo, adulatio nimis dulcis est ad bibendum homines in perpetuum cum eo!
  Ingenium militis recompensationem ducis compensat, at calculum in eo construens est quasi foramen acus fodiens!
  Difficile est accendere quod iam est in igne et exstinguere quod iam incensum est!
  Temperamentum masculinum calidum exsiccat cerebrum, et adurit per imum pera!
  sed foveam in sinu suo - calido corde cremat!
  Crassissima pera perfoditur duro phallo!
  Pro homine optimum speculum aureum!
  In nummo et rugis - ornamentum hominis!
  Bellum sine victore potest esse - sed semper victus erit!
  Humana infirmitas est principale machina progressus!
  Si vis primus esse, fac sicut novissimus!
  Numen cognatos Genius, et cognatos dignos!
  Paulo matri servire potes, sed paulum prodere non potes!
  ! Cogito ergo - existo, existo - ergo vivo, vivo - ergo, feliciter vivo!
  Socii sexuales sunt sicut cibus - varietatem et aromata calida requirunt!
  Cor puro fit rotundum, sed non in caestibus albis: in via ad felicitatem, rotae requirit sanguinem lubricum;
  Saepissime non propter ignobilitatem, sed propter infirmitatem produnt;
  Fere lex est quod mechanismum ferrugineum solum operatur adipe auro!
  Astu et ratio: quomodo vir et uxor victoriam pariunt - honestas est tertia extra!
  Inferissima creatio in mundo est speculum vodka, in ipsum cadens est infinita, et fundum in coemeterio est!
  Non omnis damnatus sceleratus est, non omnis scelestus damnatus est!
  Facilius est camelum per foramen acus transire quam sine blattere!
  Judex professionalis similis est meretricis professio - tantum interest in quantitate feudi ac gradu lenonis!
  Politici vermes sunt, modo plus sanguinis e visceribus exulibus exprimunt.
  Sanguis optimus est stercora ad colendam animos ortu generationis!
  Infensi maior pars obedienter stomacho cogitat, non corde, quia multo maior est in volumine.
  Sed doctrina atheistica est maxime logica, quod demonstrat maturitatem hominum, dum quaelibet religio, cum pueritia consociatio!
  Deus est Pater fortis super genu forti, cui incumbere vult puer infirmus!
  Raro cuiquam scintillam ingenii accendere cum circa uliginem totalitarismi est!
  Qui non contenti sunt praeteritorum et praesentis timent saepius de futuro cogitant!
  Facilius est lunam saxo ferire quam politicos ad electionem suam promissa cogere!
  Saccharum humanismus in patria populi tam conveniens est quam saccharum in borscht!
  Tria sunt aeterna: Deus, tempus et stultitia humana.
  Si vis vincere; tria verba obliviscere: durum est, nequeo, satis est!
  Porcus semper lutum inveniet, mus semper hiatum inveniet, et piger semper excusationem inveniet!
  Morale eiusdem radicis cum verbo sordido! Saepissime virtus est maculare et vitia abluere!
  Vulpes bis in anno cutem suam mutat et persona politica omni hora est!
  Mors sicut uxor fidelis, sine commemoratione venit, eam ad lectum reponit et integram possessionem capit!
  Misericordia est sicut sudore, effusio laboris requirit, sed corpus convalescit cum omni stillicidio foliorum!
  Miles trullae similis, duris manibus politus! Sed etiam cito hebes!
  Summa specimina tantum maturescunt, cum irrigantur sanguine, rigantur lacrymis, et sudore foecundantur!
  Nam atheus, omnes religiones bonae sunt, quia non est Deus! et dominator mitissimus inanis est.
  Quamvis fortis heros est, non parva citrina premet mare!
  Maxima astutiae excessus parvam ingenii inopiam non compensat!
  Praefectus est nucleus - si putrescet, tota compages arescit!
  
  Quo gravior pastor, canis irator, mollior rex, gravior satrapes!
  Russica gens non est, sed vocatio et vivendi ratio!
  Homo infirmus Deo ut filio, Patre et Matre eget, sed dum adolescit, custodiendo oneratur, qui, a parentibus seclusus, uxori adhaeret - scientia et ratione!
  Heu, mens sine viribus non valet quantum - mutus athleta facilius abstrac- tissimus Aca strangulabit!
  Veritas est quod mors, sicut mulier, semper vera est, et vita est proditio perfecta!
  Melius est semel exacuere quam centies maledicere!
  Soror sapientiae est pudicitia! Jactantia mentem perdit!
  Facilius est tigridem domare quam tyrannum re- formare - mus erudiri non potest!
  Quanto hostes, tanto bello pulchrius! Pauciora verba iacta - bellum ludus non est!
  Pauciores guttae in mari quam umbrae secreti agentis!
  Tormenti fabrica, sicut instrumentum musicum, amorem et ingenium requirit! Tantum pro risu et plausu gemitus et lacrimas habes!
  Iesus in grege purgamentorum adamas similis est!
  Tempus est crudelissimus carnifex, nescit misericordiam et verbum veniae.
  Vir peritus politicus, etiam obscoenis maledicens, famam quasi prudentem tenet!
  taurus verberare amat, sed arare non placet!
  Bene arare, debes totum annum serere!
  Si mordere non potes, noli latrare!
  Qui unam tigrem vicit, duodecim feles non timebit!
  Car non luxuria, sed poena est: caelum propter cops negotiationis, purgatorium peram, infernum ad pacem mentis!
  Error facere, error est! Fallitur non admittendo crimen est!
  Homo inaestimabilis est - femina humana dupliciter vagus est!
  Politica, dissimile skiing, aurum lubricationem requirit!
  Fortitudo et intelligentia, sicut vir et uxor, non nisi in paria obedientiam oriuntur.
  Princeps fortis numquam plures inimicos plantabit quam amicos congreget!
  Pecunia est pinnae turpis iustitiae!
  cautio; is not a synonym of timiditas, but audacia - for temeritas!
  Mortui non solum mentiuntur, et tunc solum si athei sunt!
  Malus fidelis corpus eripit - bonus atheus animam eripit!
  Vita sine mendacio est sicut piscina sine cibus!
  Qui facit misericordiam vires, crudelitas signum est infirmitatis.
  Etenim ingenium et arrogantia repugnant!
  Etsi pugnus et semis melior est quam unus, mens et dimidium peior uno!
  Ingenuus periculum vitae suae - vile alien!
  Dux dulcis esse non debet - sic lambent! At amara non sit - exspuent!
  Gravius est arenam in solitudine invenire - quam causam comprehensionis!
  Insidiae telum est infirmorum, ignavia telum insidiosorum!
  Utitur amicis - ingenii phaleras inimicis - ingenio!
  Tardum est ictus, quantum deesset!
  Cautio praetoris est instar digiti in pugno, elementum integrum, at reliqua non succedit!
  Reflexio et rivus aphorismorum interrupti sunt a specie navium Sinensium in horizonte. Quid adsequitur Deng Xiaoping.
  Seres adhuc abscondere possunt, sed turpe est fugere a proelio. Itaque Deng Xiaoping imparem pugnam accepit.
  Puellae discalceati discalceati discurrunt et scintillantes. Se iaculantur et deducunt bellicosos imperii caelestis. Tales forte nothi. Ignis atrox. et oculi micant sapphiris et smaragdis.
  Calces nudae, teretes rotundae. Et micans renidet ardor.
  et sclopeto decem inch accensus. quam saevos. Quod etiam Sinensium vastator scissus est.
  Juliana eliditur;
  - Id quod faciunt Russici!
  Victoria, cui nuda, perusta, emicabant crura, correxit;
  - Immo nos ipsi facimus!
  Veronica suggessit:
  Cantemus ergo!
  Rufa Anna sustulit;
  - Nimirum iocum carmen erit.
  Tota phalanx puellarum totaque canebat NAENIA.
  Nicolaus Tsar, terra Russiae es,
  Pro gloria Patriae nostrae...
  In Russia omnes amicae familiae sumus;
  Non paenitebit nos, vitam nostram cognoscite!
  
  Est enim nobis simpliciter Deus imperator;
  Quis sapienter mundum regit.
  Volo autem Omnipotens auxilium
  Verteruntque in acervum Mufci Cain!
  
  Credo in terris fore felicitatem;
  Et gaudebit super planetam .
  Pax et gaudium ubique regnant;
  Russia verus paradisus factus est!
  
  Communismus Tsarist aedificabitur;
  Projice in infernum terribilem sonitum interfectoris...
  Et non sursum volamus
  Evanescant adversarii-sanguinei!
  
  Non est quod existimes regem omnino non esse malum;
  Da ei paulo felicius...
  Sit Deus Russiae cum Nicolao,
  Tunc ille audacter embed potest quod emenda!
  
  Elephantorum patria Russia est;
  Regiones simpliciter non possunt esse mirabiliores .
  Non opus est extra verba guys
  Bellator tocsin ad pugnam convocat!
  
  Quomodo Russiam hostes vincere non conetur;
  Scio te terminum praevaricator ...
  Ursus invictus Russiae;
  et sol non praeest Russiae!
  
  Patria enim altior non est, montes norunt;
  Vertice splendet regni communismi...
  Credo Dominus conteret inimicos;
  et risus non transibit repromissionis!
  
  May Russia luceat super planeta;
  Patria quae laetitiam hominibus dedit.
  Exams, Ancus, quinque tantum;
  Ceterum vis Matris immensa est!
  
  Fiat, dilectio semper glorificatur;
  Vicesimo hoc saeculo vel vicesimo primo...
  Vehementer fluat sanguis;
  Nonne heros simpliciter superstitiosus erit!
  
  Sanguinem patriae hostium fortiter fudit;
  Fluat...
  et plane frange adversarium;
  Sanctae facies benedicite ad proelium!
  
  Sit stella in nostra matre;
  Quid viam ac universum indicat...
  Magnum somnium erit
  Omnes homines alii solum in potestate sunt!
  
  Ita nos patriae hostes opprimemus;
  Et fac cum multitudine infinita...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Noli vincere cum Satana!
  
  Scis licet, Deos Russicos fortes esse;
  Magnitudinem Russiae vivificabimus.
  Slavi cum dividuntur;
  Sed adhuc idem Messias ero!
  
  Magni Nicolai Tsar gloriosissimi nostri.
  Iaponia verberas bene...
  Sic bellator fortiter audet;
  Ac magna, non scurra!
  
  Bellum inter URSS et Sinas pergit ... Copiae Imperii caelestis progrediuntur et damna non considerant. Per Sovieticum bellatores et bellatores gloriosos metantur.
  Sinae multum incolarum et copiae tritae sunt. Milites Imperii Caelestis proprie exercitum Sovieticum cadaveribus effuderunt, fere undique Alma-Ata circumiacentibus. Khabarovsk ceperunt, in loca turmarum Sovieticorum infixi, exercitum rubrum in frusta secare minati sunt. Sed in mari, classis Sovietica Sinenses verberat et maiores successus consequitur. Hic puellas etiam vi impetu appulit Beijing perrumpunt.
  Exercitus Sovieticus Russiae copias directe in ipsum Imperium Caelestium appulere coepit. Bene, quid Leonid Ilyich Brezhnev decrevit tsar et secretarius generalis ut Russia habeat, vel potius USSR aliud magnum imperium Sovieticum in oriente habet. Ipse princeps Russiae fiet imperator Sinensium.
  Eodem tempore periculum e regione Imperii Caelesti in aeternum tolletur. Et exercitus Sovieticus bellicosis et fortibus militibus replebitur.
  Ita causa erat - Sinas plane vincere. Quamvis necesse est scandalum magnarum copiarum Imperii caelestis in Sibiria repellere. et copiae in metropolim translatae sunt.
  Puellae cum cohorte sua cum Mao militibus terrestribus in proelium inierunt. Puellae Sinenses convenerunt cum ictibus bene intentis, spathis et grenade nudis pedibus iaculantes.
  Veronica citreum cum nudo pede proiecit et diruit;
  - Pro tsar, secretarius generalis et patria Sovietica!
  et accensus ad Seres.
  Iuliana quoque grenadem apud milites Sinenses flavos nudis digitis proiecit et stridit:
  - Pro primo-vocatur Russia!
  Quae etiam caelestis imperii milites confixit.
  Hic flavus Anna vapulat, et stridit;
  - Gloria matri reginae!
  Hostem quoque transfixit.
  Angelina etiam saevi, totum dolium explosivae nudis pedibus immissis, Seres longe disiectam;
  - Gloria magni Imperii Russici!
  et Victoriae adveni. Sinenses rapuit et CITRUM vastitati nudis calcibus cessit.
  exclamat in summo pulmone;
  - Pro novis finibus!
  Veronica Sinica affixit et diruit;
  - Pro aeterna Russia!
  Quae etiam bellicosos regni caelestis lacerat.
  Yuliana cepit, Seres percussit. Grenade in hostem nudo pede proiecit et stridit;
  - Unius et indivisibile imperium tsarist et Sovieticus!
  et sibilabat puella. Constabat teenager multo maiorem fuisse, pectus eius altum, lumbos eius angustos, coxis carnosis. Illa iam figuram habebat adulti, muscularis et sanae et fortis mulieris. Et facies tam iuvenis. Aegre puella cupiditatem amoris compressit. Modo blandiantur. Et melius cum alia puella, certe virginitate non auferet.
  Yuliana nimis callide tasque in Seres nudis pedibus iaculatur. Et optime facit feliciter.
  Anna est valde rubra et etiam pulcherrima. Et tales in phalange puellarum generatim sunt mirabilia, sicut in summa delectatione.
  Anna grenadem nudo pede iacit et pipat;
  - Magna Soviet Russia celebre sit!
  Item quomodo rotat.
  Bene, puellae, valete, pulchri- tudines!
  Atrides et Angelina. Talis puella magna - duo metra alta et centum triginta chiliogrammata sunt ponderis. Eodem tempore, non pinguis, injectis lacertis, et temo equi potio. Viros valde amat. Somnia infantem habens. Sed hactenus non laboravit. Multi homines simpliciter timent. Ac valde ferox puella.
  Non suos petentes, sed ipsa petit impudenter. sine pudore ac verecundia.
  et amat eam. Factio activa esto.
  Eodem tempore, Angelina bellator mirabilis est. Et multa et magna fecit. Victoria in hastati suae praeerat.
  Nudo pede etiam grenaden iacit et clamat;
  - Lux erit in patria!
  Veronika citri cum nudo pede iacit et susurris:
  - Gloria magni Imperii Russici!
  Iuliana quoque digitos nudos iacit et fremit;
  - Pro patria sancti gloria!
  Clamat Anna:
  - Cum moerore intestino!
  Et nudo pede etiam volat donum proiectum.
  Praeterea, Angelina ululat. Etiam totum fasciculum tasque nudis pedibus inicit, Seres seorsum discerpens.
  Ac fremit heroica puella;
  - In Nomine Dei Albo!
  Misit etiam Victoria grenadam cum digitis nudis, scidit illud in frusta, et clamavit;
  - In Christi nomine!
  Et duobus ictibus incensus.
  Angelina autem ex machina sclopeta evulgari coepit, milites Sinenses falcavit. Etiam at erat ipsum.
  Denique puella bestia est.
  Veronica aplomb expressa;
  - Sum vere Superman!
  Et nudo pede proiecit grenade.
  Accensus etiam Juliana. Seres occidit.
  Voteed:
  - Gloria Russiae!
  Et pede nudo grenadem dejecit, regnique bellantes dilaniavit coelestis.
  Strevit etiam Anna;
  - Pro sancta Russia! Et USSR!
  Angelina tota capsa apud Sinenses emissa est. Ac fremit amens;
  - Pro Svarog!
  Victoria eam cepit et scidit;
  - Nova ratio!
  Et nudo pede proiecit grenaden!
  Veronica balantum:
  - Pro lacerti ferri!
  Ipsa quoque grenadem nudis digitis discerpens Seres.
  Iuliana quoque cepit et corruit;
  - Pro amore et magia!
  Et nudos in motu pedes.
  Anna rufus diabolus suscepit et imposuit cistam tasque, scidit Sinenses et stridit;
  - Ex terminis Martis!
  Angelina etiam dolium dynamitis immittit et mussitat;
  - Ordo terrarum Russiae et patria URSS.
  Et Seres iam totum cadaverum tumulus creverunt.
  Et Victoria quomodo latrat;
  - Ad novam felicitatem iter!
  Deinde puellae simul rident.
  Natasha scribebat pro tempore... Litteram in go. Et in Sinensi sclopeta figebat. Decidit ac exstinctos flavescentibus armi Millia. Et omne signum glans.
  Copiae Russiae Sovieticae, vel potius duorum virginum discalceatorum catervae, in Beijing movebantur. Oleg Rybachenko et Margarita in fronte erant. Puer et puella clarescere iam ac se in proeliis probant. a primis diebus obsidionis Vladivostok et aliarum civitatum pugnatum est.
  Hi vere heroes sunt haedi. Ipsi erant qui partes phaenomenorum exercebant quae Vladivostok mense Novembri et Decembri insultus tenebant.
  Tum puer et puella, etiam discalceatus et seminudus in frigore, tormenta tormenta prostravit.
  Cum in frigore nudis pedibus es, dii Russi tibi apparens robur dant et magna miracula potes.
  Puer et puella tormenta tormentorum ante adventum Sinensium iecerunt. Feceruntque apprime. Quod non est iactum, deinde ictus. Tale miraculum fiebat seminudatis, nudis peditibus in frigore. Re quidem vera propter frigora et quod nudi pedes nivibus contacti erant quod Deos Russorum Demiurge in auxilium venisse.
  Puer pulcher puer circiter duodecim annos natus, Oleg Rybachenko, figens ac falcavit Sinenses, pissavit;
  - Fidelis Lada, adiuva nos!
  Margarita, puella fortis, aurea sene, etiam annos circiter duodecim annos nata, ad exterminandum etiam bellicosos Imperii Caelestis canit;
  - Mali hostes vincentur!
  Puer pugnator Oleg nudo pede grenade iacit, Seres spargens, exsibilat;
  - Gloria Patri - Mater nostra!
  Margarita quoque grenadem nudum, puerile, sculpsit pedem, et diduxit;
  - Inimici circa situlam suspendent!
  Puer et puella ingenti feritate pugnaverunt. Tanta erat illis voluntas, robur, ac ingenium, ut mirari quis posset.
  Tumulus Oleg Rybachenko, incendens, cecinit;
  - Gloria Svarog!
  Margarita fusa, edita;
  - Et domus omnipotentis!
  Juvenes erant magni et admirabiles!
  Oleg, glandes e machina sclopeta emittentes sine missione, editas;
  - Patria post nos est, Deus Albus mecum est!
  Margarita ardenter pipiabat;
  - Ita ut hostis Matris gravi dolore moreretur!
  et puella longam linguam ostendit.
  Oleg, Sinensium, squealed;
  - Sit gloria in terra!
  Hoc Margarita consensit;
  - Sit gloria!
  Seres et messuerunt.
  Pueri bellatores Imperii Caelestis per centenis et milibus meaverunt. Ascenderunt et ad omnes aditus cadavera proiecerunt.
  Oleg chuckled and remarked, exterminans Seres;
  - Et Niger Deus in proelio adiuvat!
  Margarita studiose consensit;
  - Pro nobis et Chernobog!
  Et pede nudo, quomodo grenade deducunt.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Millia millium...
  Margarita, contrita Sinensi, addidit;
  Praefectus cohortis...
  Exterminans terminatorem puerum, bellatorem imperii caelestis, et discalceatus grenade nudis digitis eliditur;
  - Nos Iaponicos ex machina sclopeta verberabimus!
  Terminator puella studiose addidit:
  - Heroes nostri sunt pulchritudines!
  Et iterum grenade nudo pede volat.
  Oleg Rybachenko eliditur;
  - Recta est puella, bulla decor!
  Puer quoque pede nudo grenam iacit.
  Puer pulcher esse dicitur, et muscularis valde. Et quomodo pugnat.
  Margarita exclamat, Sinenses exterminans;
  - Pro sancta Russia!
  Et nudo pede volat grenade proiicitur.
  Oleg addit:
  - Pro di Russiae!
  Tum grenade accendit nudum crus pueri volat. Et dispergit adversarios.
  Margarita exterminans Seres, susurrat;
  - Pro Matri Deorum gloria!
  Et linguam haeret!
  Et iterum, grenade nudo puellae proiecta pede in Iapones crepuit. Et tormenta tormenta incendunt.
  Oleg, metus inimicos, pipat;
  - Heroes patriae terrorem colligit.
  rursusque rursus Dat.
  Et grenade a puero proiectus fugit.
  Margarita quoque hostem frangit et stridit;
  -Pro sancta Russia!
  Jamque grenade nudo pede puellae volat iactu. Hostes in omnes partes dispergit.
  Oleg figens, et fere omnis glans ad scopum volat, cantat;
  - Patria mea...
  Iterumque nudo pede grenade in Seres.
  Margarita, bellatores Imperii Caelestis exterminans, elidit;
  - Superbum et dulce!
  At grenade nudo pede ruit puellae.
  Oleg Rybachenko, in hostem figens, addit:
  - Patria mea...
  Puella furens accendit: addit;
  - Tu es corona mentis!
  Et rursus lethalis grenade e nudo puellae pede fugit.
  Mons Inimitabilis litteratus cum cadaveribus bellatorum Imperii Caelestis. Sinensis multo sanguine perfudit.
  Puer et puella indesinente gloria illuminabantur, sed mons Vladivostok donatus non est.
  Et nunc pugnant sicut gigantes in terra celestis Imperij...
  Tsunami volvens occurs in undas. Quod incidit in positiones copiarum Russiae. Sed impetum hostium fortiter cogitant. & heroismum suum ostendere.
  Oleg surculos pipit;
  Semper erimus fideles!
  Et iterum grenade volat nudo pede. Sinenses et destruit.
  Margarita quoque propagines. Et valde bene facit, dicens;
  - Russia non flectere!
  Sed et grenade nudo pede immissa milites Imperii Caelestis percusserit.
  Termino liberi imperant et concidit.
  Sed Sinenses pergunt ad omnia frontes oppugnare. Multum - decies centena milia militum habent, et ad litteram progrediuntur cadavera iactantia in locis militum Sovieticorum. Ascendunt autem et ascendunt.
  His conditionibus Brezhnev Beijing ex Sinis recipi iussit. Quanta audacia et pugnax operatio. Sinensis autem milites ascendunt et scandunt.
  Sed copiae Sovieticae fortiter resistunt. Et quaedam bona faciunt.
  Copiae communistae Beijing appropinquabant. Pugnatum erat in plena adductius circa caput Sinensium. Cohortatio puellarum contra bellatores Imperii Caelestis confidenter pugnavit. Puellae omnes impetus pugnabant, iaculabantur, tasque nudo pede iaciebant et canebant;
  Glorificatur terra sancta;
  Carissimi planetae...
  Populus Russiae familiaris amica est;
  Ne patriam ocreis conculcet!
  
  Sapientes Leonidae in Russia,
  patriam ad astra levabit .
  Ipse est Orthodoxus, Dominus de Lumine;
  Et vincere elementum regale est!
  
  Russia est Mater Deorum;
  Milites optimos habet in universo...
  Feminae picas coquebunt;
  Viribus integris in proeliis!
  
  Russi nostri glorificent semitam;
  Quod ostendit viam sine marginibus...
  Nemo nos avertere potest,
  tributum infidelibus non solvemus.
  
  Magnificentia Russiae magna est;
  Ea pulchra et terribilis est inimicis...
  Est via Russica et fortis remus;
  Simpliciter periculosum est cum matre disputare!
  
  Sciat Russia, floreat.
  Aliquid consequi non potes metiretur ...
  Exams, Ancus, quinque tantum;
  Quia tu rod sine termino credis!
  
  Regiam portemus fidem;
  Ad extremos aditus Russiae...
  Puellae non plus quam viginti sumus;
  Sed omnes pugnatores pulchriores esse credimus!
  
  Imo dorsum Russicum non inclinabit;
  Milites hostes ferrum non vincunt.
  Satanas Russiam non reget;
  Et corpus in proelio tantum adolescit!
  Facillime fossam hanc capiemus,
  Somnio ales...
  Nos omnes hostes illico opprimemus;
  Crede mihi, varios Manet retributio Kans!
  
  Et Jesus, et Deus Sanctus Svarog,
  Russia carissima militibus .
  Post nos benignissimus Deus Alba;
  In nomine matris nostr!
  Puellae apud Sinenses cantabant et tasque iactabant.
  Victoria citreum nudo pede proiecit et cecinit;
  - In Russia puellae pugnatores sunt!
  Hic Veronica funestum emisit membra nudo ades et edixit;
  - Et sumus super classis bellatores!
  Et e machina tormentorum eruptionem dedit. Sinenses duo lineae falcavit.
  Iulia, puella pulchra, etiam vicem dedit. Cae- lestis imperii bellatores ... Dentes denudata canebat:
  - Planeta Russorum magnitudinem cognoscet!
  Ac micant acutis dentibus!
  Pulchra et ignea Anna grenadem quoque deduxit. Coelestes imperii belligerantes Disiecit, et diruit ;
  - Pro novo mundo! Nunc idolum meum es!
  Et quomodo nudum pedem vibrat!
  Magnifica quoque Angelina grenade accipiet et deducet. et omnes adversarios dispergat.
  Haec puella fortis valde sanus est. et vera dea justa. Tantam industriam habet.
  Et fremuit bellator;
  - Gloria Patri et nobis!
  Victoriam cepit et exsibilat, accendit faetis;
  - Utinam mater nostra in summo successu sit!
  Et pede nudo grenade iacit. Quas fugit et omnis destruit.
  Veronica etiam propagines, et generalem e nobilibus bellis Caelestii Imperii foeliciter interficit.
  Et nudo pede volat grenade proiicitur. Sinenses cadentes.
  Puella clamat:
  - Tantum mortui dubitant magnitudinem Russiae!
  Dentes margaritae ostendite!
  Juliana libenter confirmat;
  Fortissimi omnes sumus! Heri sumus, hodie sumus!
  Cana Anna ardenter addit:
  - Et cras erimus!
  Grenade nudo pede proiecta distrahit adversarios.
  Angelina emissa tota archa testarum nudis pedibus et edita;
  - Futurum est nostrum!
  Natasha proximis diebus tranquillitati usus est ut saltationem mortis ex dolore scribere quod cum Sinis ageretur. Scripsit, machinam sclopetis nudis digitis tenens.
  Itaque Seres tot praecipitaverunt.
  Exercitus Russiae Beijing expugnavit.
  Puer et puella ante ambulabant: Oleg et Margarita.
  Pueri Sinenses exterminaverunt et ad palatium imperiale progressi sunt. Mao Zedong sollemniter pronuntiavit se urbem non relicturum et ibi perpetuo mansurum.
  Oleg accensus in Sinensem irrupit et nudo pede grenade proiecit ad se scucurrit;
  - Russiam numquam dedam!
  Margarita quoque citreum cum nudo crure emittit et coaxat, dentes denudans;
  - Vincere aut mori!
  Et phalanx puellarum perrumpere ad aulam Mao Zedong. Omnes puellae paludati erant, tantum panties supersunt. Et tales fere nudi pugnant sicut heroides.
  Victoria grenade nudo pede iacit et stridore;
  - Leonida, imperator es!
  Veronica etiam nudo membro mortis donum immisit, et denudans dentes pipiavit;
  - Rex noster et secretarius generalis omnium frigidissimus est!
  Et quomodo micat ut margaritae! Suspendisse ac nisl mi.
  Juliana etiam jucunde pipat, et nudo pede immittit grenam;
  - Sum Psychologia victor!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Seres comminuit.
  Sarmenta quoque Anna, cana diabolo. Et sic bene facit. Sinenses eicit.
  Ac fremunt in summo pulmone;
  - Gloria patriae meae sanctae!
  Dentes nudat!
  Angelina etiam femina heroica est et totam thecam explosivorum deducet.
  Sinenses autem in omnes partes volitabant.
  Puellae inferrent, opprimentes adversarios. Res valentes assequendum. Gravem gravem sentiunt, et infatigabilem pressuram, et infirmitates absentiam. Ubera nuda et optima sunt invincibilitatis et inconstantiae pignus.
  Victoria, caedens Seres, pipat;
  - Manus quercus, caput plumbi!
  Et nudo pede iacit grenade. Seres spargit.
  Valentina quoque ignes.
  Seres comminuit. Et comminuit eos.
  Propius et propius palatium. Et pede nudo grenade iacit.
  Territi Sinenses deditionem. Irruptio.
  Termino Puella dicit:
  - Perun nobiscum!
  Iuliana puella splendidis terminator est quae se figit et militaristas opprimit. Dentes denudavit.
  coaxat puella;
  - Nos sumus heroes Russiae maximi!
  Grenade nudo pede puella iacit. Hostes disjecti.
  Et cepit Juliana et iterum cantavit;
  - Praeceptis Suvorov prospicere! et si statis, sta morte tua!
  Et risit.
  Ignea quoque Anna canebat latrante;
  - Pro novis finibus!
  Additur et rictu;
  - Et nos semper praecedentes!
  Angelina, puella heroica, etiam hostes saevi. Imperatores milites rubra dispersit et diruit;
  - Pro rerum gestarum era!
  Et iterum nudo pede proiecta tasque volant.
  Puellae hostes premunt. Heroici defensionis Vladivostok meminerunt, quae non oblivione per saecula.
  Eh, quomodo potuit talis exercitus in historia reali amittere, et usque ad Iaponicam?
  Pro dolor.
  Victoria grenade nudo pede iacit et sibilat;
  - Ad fines Russiae!
  Veronica etiam nudo pede funestum emisit ac perdite stridit den- tibus denudandis;
  - Novae res gestae!
  Deditque Sinensium vicem.
  Et hic etiam Yuliana, quomodo capiet et pulsabit. Et tunc sumpsit eam pede nudo et imposuit grenade.
  Tum cecinit;
  - Nos hostes dictatura non succumbemus!
  & vultum nudavit!
  Pulchra admodum puella cum figura athletae. AC FORTISSIMO.
  Et Anna est sicut crepitus in Seres. Eos conterit, et nudo pede grenade callidissime proicit.
  Hostes spargit, quasi pilae utres avolaverunt.
  Puella fremit:
  - Scelerisque, nostrum est!
  Anna eget vere amat. Et sub rege, plena sunt fora bonis. Quid de Nicolao Tsar dici potest? Iam tsar-victus in magnum ante oculos vertit. Et quidquid ad hoc opus est, puellis in fronte dimicandum est.
  Et a duobus pueris heroibus qui Iapones montem Inimitabile capere prohibebant. Cum fata Vladivostok statuta essent.
  Ita dissolvitur imperium Sovieticum.
  Angelina etiam dolium homicidii immisit et murum exteriorem palatii imperialis cum tormentis machinis corruit.
  Iam puellae per cubicula currunt. Hic finis belli veniet.
  Victoria studiose dicit;
  - Credo, fortuna me manet!
  Iterumque nudo pede grenaden iacit.
  Veronica, letalem ducens ignem. Acuendis adversariis, tweets:
  - Sum certus felix!
  Iterumque grenade nudo pede volat immissa.
  Et tunc est Yuliana, sicut par bombs ligatis nudis pedibus accensis. Et perdat adversarios.
  Tum in risum;
  - Ego sum puella cometa.
  Et iterum linguas igneas mortis eicit.
  Et tunc Anna, puella terminata, iam ruebat. Qualiter omnes sumpsit et inlinivit. Simpliciter eximius.
  Bellator qui verax demiurget proelii.
  Stridet ad se;
  - Nostra turba, summa virtus est!
  Et tunc apparuit Angelina. Sic frigus et edgy. Inficit omnes sua industria furiosa. Vincere aliquem hostem capacem.
  Et virago dentes portat margaritas. Et sunt maiora quam equus. Ecce puella est.
  Angelina giggles boabat;
  - Nam eggplants with black caviar!
  Et puellae summo pulmone in choro clamant;
  - Poma in Marte florebunt!
  et cruenta proelia cum Sinensi exercitu in primordio perrexerunt. Multae urbes literam mutant manus. Magnus numerus lacus Sovieticorum ex Europa advenit et productio vehiculorum in felis aucta est. Et Sinensis pedites vehicula armatis opprimuntur. Et valde infensi urget.
  Sed nimis multi sunt Sinenses. Quorum numerus, sane, res colossicae sunt pro exercitu URSS. Ac praeterea Seres fortes sunt. Oppugnant ingentes. Nonnulli explosivis se involuti sub carris Sovieticis se conjiciunt. Et moriuntur cum clamore, "Eia".
  Pugnat, dicendum est, vario successu. Hactenus, in Sovietano agro, Beijing excepto impetu. Sed Mao Zedong adhuc per cuniculum transitum ultimo momento evasit. Plures phalanges puellae recedere coacti sunt.
  itaque bellum adhuc geritur. Et immaturum est ut victricem rem.
  Et turmae caelestis Imperii sunt omnes baculum et lignum.
  Quattuor puellae fortiter pugnaverunt et fortiter pugnaverunt.
  Recta mittunt.
  Hic Natasha grenade nudo pede iacit, Seres spargens. Et fremuit;
  - Gloria heroibus Russiae!
  Pulchra, valde curva foursome puellarum. Exuerunt bras suas, et nudaverunt ubera sua. et papillae, ut fragum, appetentia.
  Ignem ipsum bene curatum ducit Zoya. Sinenses Communistae falcantur et stridore gaudentes;
  - Sum mundi fortissimus!
  Ac etiam projice grenade sicut pede nudo. Sinenses in diversa dispergunt, sicut fluctus meteoritici cadunt.
  Etiam Zoya necare amat!
  Et tunc Augustinus ardet. Prodest et diligentissime. Sinenses delet.
  Et iterum grenade volat nudo pede. Seres in frusta frangit.
  Svetlana etiam clavos Sinenses. Et cantat:
  - Puella sum calida! Conteram omnes in pannum!
  Et digitos nudas exitium mittat.
  Puellae sane vel plurimum! Pulchra, virens, audax.
  Germanosque morantur. Etsi tormenta strenue laborat. Magna quam! Just the most aerobatics of grandmaster.
  Natasha inflammat... Et scena tormenti micat ante oculos eius.
  Sinensium puella Komsomol captus est. Nuda nuda. et posuerunt illud in lebete aquae. ignem sub eo accendunt. Vivus coquere coepit. Dolore intolerabili exclamavit puella. Mao carnifices e lebete prosiliunt.
  Tunc aquam refrigeraverunt, et iterum iecerunt et calefacere coeperunt. Sic puella aliquoties coxerunt.
  Hic sunt monstra... Tunc puellam in eculeo suspenderunt eamque candente virga combusserunt. Excrucior pulchri- tudine.
  Quam non ulcisci.
  Nudo pede Natasha grenadem iacit, Seres spargit, et rictu sibi ridet.
  Haec est tantae pulchritudinis.
  Puella dicit:
  -It'll frigus!
  Dedit etiam Zoya conversus. Seres occidit. Mao militantes et mercennarios abscidit.
  Tum illa iterum nudo pede grenade proiecit et pipiavit;
  - Magnificus quattuor et goalkeeper!
  Proelium deinde cum pressione et simulacris.
  Augustinus Rufus grenade nudo pede immisit. Dispersit Sinenses, grenade multum madefactum. et omnes illi Mao pugnatores.
  Tum fremuit;
  - Ego sum Formam Matris!
  Et puella se rapuerat. Quam delicatus et frigidum! Sinenses autem sibi. Puella hone iustum est. Frigidissimum omnium et assidue praeceptionem captare.
  Svetlana quoque puella lepida est. Turn bene affectatum dedit, et Sinenses falcavit. Et quomodo in nudis digitis grenaden iacit. Quam miles Mao franget.
  Et talis flava disponet. Omnes uno iactu metam. Et saxum sonat dentibus suis;
  - Erit lux aeterna et aurora!
  Puellae hic et talis transitus est. Praeclari viri fortes - aerobatics.
  Natasha sibilabat. Grenade nudo pede proiecit et sibilabat;
  - Sum puella magna!
  Quod licet impudica sit, tamen ex parte verum est. Bellus hi sunt bellatores.
  Pulcherrima nimis. Oculis scintillantibus et margaritis.
  Et gloriose dimicant, nudis pedibus mittentes valide.
  Sed Sinenses vincere difficillimum est. Similis est maceria pulsandi.
  Zoya cepit et in Mao copias irrupit. Et falcavit eos, quasi ungula ingens equus fuisset pulsans gramen.
  Tum puella nudo pede grenade proiecit et coeduit;
  - Tam somnium sum decies centena millia!
  Et ostendit ei linguam suam. Haec puella est - terminator realis. Quisque promovebitur et discerpetur. Secandumque sine ulla dubitatione ad altum celeritatem.
  Zoya cepit et cecinit;
  Miles semper sanus
  Miles ad omnia paratus est!
  Augustinus quoque nudo pede grenadens proiecit. Sinenses dispersit et edixit aplomb;
  - Et pulvis, sicut e stragula, de via pulsamus!
  Svetlana, figens, addidit;
  - Noli crura mutare! Nostrae facies lucent! Crus ocreis!
  Milites, ut videmus in veste plena. Puellae calceis non indigent. Omnes possunt delere pulverem vel pulverem, colore cinereo.
  Natasha , incendere in Sinenses , cogitatio . Imo cur sine fraude succedere impossibile est? Hic Stalin, verbi gratia, dolo cepit ac potestatem cepit. Montes aureos Zinoviev et Kamenev promisit, sed ipse eos iecit.
  Num logicum est? Accuratius, iusta logica est - fallere te non potes!
  Natasha grenade nudo pede proiecit et cooed;
  - Sum magna stella!
  Accensus etiam Zoya. Obtinuit et pipiavit;
  - Ego quoque magnus sum!
  Et nudis digitis grenade volat. Et quomodo Seres pervenit. Mauris tonsillis.
  Et Augustinus de propagines. Et vere bene misellam. Sinenses, quasi cum tribula percusserunt.
  Et pes quoque nudum grenadem praeclare iacit.
  Augustinus expressit;
  - Noli vigilare cum quiete!
  Rursusque bene curatum vicissim dedit.
  Svetlana iterum vapulat. Seres occidit. Et mussare;
  - Super puella sum!
  Ac micant oculis et voce strident!
  Imo hae sunt puellae ut digitum in ore tuo non ponas cum illis - mordebunt!
  Natasha , figens , dixit ;
  - Coeperunt omnia de fabulose loqui.
  Zoya grenade nudo pede iacens, addidit:
  - Placuimus exspectare aliquantulus dum sanguinem sugentis...
  Augustinus grenade et pipiabat:
  - Delectamentum tertium!
  Svetlana nudis digitis donum mortis emisit et expressit;
  - Oh, frigidus sum!
  Bellum cum Sinensi crudelissimum est. Multum mutuis damnis et hostiis.
  Pueri autem et puellae quidam sunt tantum verae ac duri heroes.
  Oleg Rybachenko, qui adhuc puer circiter duodecim spectat, et puellam quae etiam aequalem cum Margarita spectat, turmas Sovieticae praecurret.
  Se jaciunt. Post scapulas sunt sacci tasque.
  Oleg accensus in Seres. Fœnum fasciculum.
  Nudo pede proiecit grenade et stridore:
  - Termino sum, super genua.
  Margarita quoque grenade nudo pede proiecit et adiecit:
  - Inimici Russiae faciem terrae ego absumam!
  Puer et puella omnes ad se ruunt et concidit adversarios. Scintillant et frigidissimi sunt in mundo.
  Oleg iam una cum Margarita satis capitali assilire poterat. Venditiones possidet fucis.
  Puer valde callidus est. Et habet cartam nobilis. In communi, anno duodecimo non destitit. Acceperunt una cum Margarita tale donum. Pueritia aeterna manete. Et facti sunt supermen.
  Propter hoc fatum imperii in Russia mutaverunt. Nicolaus Secundus potuit succedere, sed felix princeps factus est. Quae multorum invidia est. Et Leonid Ilyich Brezhnev etiam descendere potuit in historia, minime ut formam torporis, et rectorem, qui ostendit rempublicam omnino moderari non posse.
  Oleg, puer aeternus, Sinenses canit;
  - Eripiam te ut dandeliones! Terminatores non sumus pueri!
  Iterumque nudo pede grenaden iacit.
  Item Margarita clavos et dicit;
  - Nos gelidi sumus pugiles! Russia post nos est!
  Puer et puella omnes eunt et eunt. Tantum habent trepidationis et ignis. Germani proprie fatiscit sub ungulis suis.
  Pressius nudis, natorum pedibus.
  Oleg pampinos et omni glande hostem necat.
  Ita puer, ut videtur, non tam facile desistere. Est verus et verus terminator.
  Margarita iterum nudo pede iacit grenadem et stridore;
  - Sum magnus! fiam internationalis propugnator!
  Ipsum ridens et.
  Sed Sinenses plus et plus decies centena milia hominum moverent. Et exercitus Sovieticus USSR perquam strenue adversarios vastabat.
  Interea puellae pugnant. Plures mulierum divisiones sunt.
  Totus phalanx hic venit. Discalceatorum puellarum in lavando lites. Tales macrum bikini style soleae. Nudus et undique pulchri- tudinum vestigia. Admirabilis milites.
  Germani quoque jaculantur. Sed viri bellatores cum Mao militibus manus-ad pugnam intrant. Quomodo triturantur.
  Et quomodo se bayonetis confodunt! Ecce puellae!
  Modo magnus.
  Puellae Sinenses nudis cruribus pulsant et carnivore renident. Hic sunt viri bellatores. Fortissimae puellae noctis. Ita communistarum rubrum, milites Sinenses triturant.
  et ipsi caedebant. Et nunc venio...
  Tales sunt super-classis bellatores. Et omnes discalceati et paene nudi. Et ad se mittunt. et nudis calcibus se tundunt. Hic sunt puellae - omnes puellae puellae.
  Victoria pugnat. Adhuc puella spectat et valde gracili est. Se injiciens cum Sinice canit;
  - Salve rex! Diripite omnes peripsima!
  Etiam, puellae hic sunt incisurae summa.
  Pulchritudo Veronica visibilis est. Etiam flava pugnat.
  Magnifica et Yulfi - puella, quae reginae facta est post sepeliendum virum suum. Yulfi spectat magna. Valde homines amat ac sine praeiudiciis nullis cum eis ingreditur contactum.
  Nam sexus vitam protrahit et feminis multum prodest. Renovat eas.
  Pugnatur et Anna rubris, comis opimae.
  Angelina quoque delectabilis - bellator iustus eximius.
  Id est, tota regia custodia. Integer scelerisque posuere scelerisque. Tam splendidis et parum pudici.
  Et confringe Sinenses. Contere in pulverem. Tere ossa et discerpe carnes.
  Seres impetu fugiunt. Cimbris victos patiuntur.
  Praeter turmas Sovieticas, bellatores GDR vel Germani gradus ordinis, etiam felicissime pugnant.
  Gerda et Charlotte pugnant in duobus recentissimis piscina in specie pyramidis.
  Et bene pugnant. Sinensis apparatus machinae altae pressionis sclopetis instructa est. Qua- les sunt 105 mm, sed hoc satis est ob rostrum altum velocitatis proiecti. Puellae in lacus posuere. Machina valde maneuverabilis est cum machina gas Turbine.
  Gerda accensus in piscinam Sinensis cecinit;
  - Talis sum lupa ferox, ego nunquam foris fui!
  Et ridet, nudum pede carpit in baculo.
  Charlotte rufus neutro inferior est.
  Item una super puellam.
  Ipse iaculans nudo pede globulis globulis premit ac premit.
  Bellator mirabilis.
  Rufus, cum incendens, Gerda quaesivit;
  - Quid censes, tandem interdictum iri Christianitas?
  De terminator flava emphatice dixit;
  - Puto fore!
  & vultum nudavit!
  In sagittis magna at sagittis sagittis. Hic Gerda nudis vapulat digitis. Et pipiabat;
  - Aryans non debemus credere in praedicatione biblicae iudaicae pacifismi.
  Carolus cum hoc consensit:
  - Iustum est, non convenit! Optimi sumus in mundo!
  Rufus rursus proiecto lethali digitis nudis misit. Seres currus ingruat.
  Gerda risit. Per otium, etiam opus interesting scripsit.
  Parva Gerda profectus est ad quaerendum fratrem suum nomine Kal. Sed nesciebat ubi esset. Non ad aquilonem, sed ad meridiem. Et tunc paenitebat quod calceos rubros omnino novos induerat. Post horas duas unxerunt pedes eius. Tunc Gerda calceos pretiosas sibi exuit, virgam abrupit, et calceos in hamo suspendit.
  Tempestas erat fons, calidus, nudis pedibus cum voluptate ambulare. Puella non est ditissima, et aestate saepe discalceata cucurrit. Verum post hiemem eius plantae molliores et molliores factae sunt.
  Mox, per viam ambulans, puella molestiam ex parvis calculis et arena experiri coepit. Quod ut mollius fiat, ego in herbam posui. Facilius erat. Sed post paucas horas plantae iam murmurant.
  Maxime autem manducare volui. Et puella paucos denarios in sacculo suo habet.
  Nihilominus in proxima villa Gerda panem sibi emerat et aquam de puteo dulci conscripsit et statim in faeneato obdormivit.
  Postero die her exarati nudis plantis pruriebant. edere volui. Puella ad se ivit, sentiens corpus suum calefacere post noctem frigidam. Pedes paulum graue.
  Gerda aliquandiu ambulabat in via, sed plantae eius, quae nondum tempus erat obdurationis, iterum coepit prurigere graviler, ac deinde ardere. Puella herbam ivit. Sed hic tardius adire, nec etiam pro cruribus punctatis nimis iucundus est.
  Puella aegre ad rivum pervenit. Ibi crura demissa et refrigerata. De calceis cogitavi. Sed misericordia est tantam novitatem emittere. Ea re demonstrare voluimus ut Kal. Ad novos calceos Admiror.
  Tum puella iterum ambulabat. desperatus sum ut edam.
  Nescio quo pacto Gerda pervenit ad villam et plus panis emit. Sed nummi aeris deficiebant.
  Et puella cogitabat. unde et argentum ad cibum sumendum. Vendere pretiosa illa oblata est, calceos moroccos, sed Gerda constanter negavit. Eidem in iis ad Kal. Usque adeone potes pecuniam facere?
  Gerda in proximo pago ad ligna caedenda obtulit. Securim dederunt. Puella aliquantulum concisa, sed ita fatigata est ut, post cibum, statim obdormivit.
  Deinde Gerda offerebatur anseribus. Sed ob hoc puella totum diem amisit.
  In fine, quae mox oro placuit. Statim autem rustici calceos rubros suos animadverterunt. Simile est, ilicet non mendicam puellam, cum talem rem gestat.
  In fine, Gerda calceos vendere statuit. Sed propter hoc oportuit ambulare in civitatem. Crura puellae celeriter duraverunt et paene sine dolore erat per viam ambulare.
  Bene, Gerda placuit ut etiam sine calceis optabile Kal.
  Mercatori vendidit paucos denarios. Carbasa mihi comparavi peram et quasi mendicus ambulavi in viis Europae. Non oportet fratrem invenire. Puella, cum audisset quod pueros in servitutem vendere solerent, illuc cucurrerunt.
  Vera puella male ordinatur et diu circum Germaniam vagatur. Donec autumnus venit. Bene, nudi pedes puellae obdurati sunt, ut ungulae equi, calli vero pruriebant. Sed cotidie frigidius et frigidius.
  Et dormiens foris odiosum est. Nocte etiam Gerdae vestis adligat et aegre discidit. Faciendum aliquid. Iam incepit nix. In veste levi, puella ad os coit, et crura nudis indurata glaciei crustam frangunt.
  Gerda, ne obdormiam neque noctem unam exsuscitem, in Germania australi remansisset hiemalis in una domo pugno ministrare. Hoc opus erat, domum mundare, lac vaccam et plus. Sed puella pavit et tunicam laceram et calceos ligneos dedit.
  Cum ver venit et nix tabescere coepit. Puella duros stipites cum voluptate abiecit et iterum australem ivit. Nihil solutum est, et Gerda eleemosynam edere debuit. Adhuc puella bene canebat. Vestis omnino aduncus erat, nudis pedibus corneo et crusta cooperta. Puella tandem ad Balcanum venit. Hungariam transierunt, et Turciam ingressi sunt.
  Mendicus zamorashka movetur ad Istanbul. Turcos in silvis occultavit, et Christianos occultavit.
  Sed iam in via ad urbem ipsam deprehensus est. Et quia per signa Sarracenorum iam possibile erat eam in uxorem ducere, tunc Gerda lota est, orta et vendita virgini sub hasta. Puella pulchra alba, crine pretiosum merx est. Senes ivit ad admirandum. Fieri autem debet ut hic emir, post emptionem, tam graviter aegrotavit ut officium suum matrimoniale implere non possit.
  puella in lepore habitabat. Placens, quasi in aurea cavea, sed taediosa. Veritas Turcica et Arabica didicit.
  Insula reperta. Nova religio simplex in toto, paene intelligibilis fuit. Non liquet, an harem hominum post mortem suam recepturus sit? Et placet?
  Puella paulatim puella facta est, et fabulose formosa, et post longam infirmitatem mortuus est Emira.
  Nunc autem Gerda iterum venale est. Nudi trahunt ante centenas luxuriosi homines, et vendunt Soldani lepori.
  Gerda paulatim auctoritatem ibi obtinet, et uxor Sultani fit. Sed Ottomanicum imperium iam in declinatione est. Bellum cum Russia oritur, quod Turciae imperium Chersonesum et Mare Ponticum finire minatur.
  Et Germani bene pugnaverunt, sed milites Russi non erant deteriores. Et puellae pulchrae optime pugnaverunt, URSS defendentes.
  Natasha in celum accensus. Illa inanibus, instrumentis radiophonicis "rama" -8. At illa dixit:
  - Homines laeti erunt.
  Zoya grenade in Sinensem impetum aircraft cum nudo pede proiecit, qui quasi carnivorae piranha evolavit et pissit:
  - Felicitas in aeternum!
  Augustinus quoque nudo pede mortis donum immittit et exsibilat;
  - Imperium Sovieticum.
  Svetlana etiam ardentem obiectum, bellatorem Mao exercitum deiecit et grundivit:
  - Virtus magna!
  Sed Sinenses recesserunt... Et puellae paulum sedata est.
  Natasha tristi risu dixit:
  - Crastina die 22 Martii 1979 . Unus annus est ab initio belli!
  Zoya ardenter dixit;
  - Nos certe plus annis supra facti sumus, sed omnino senes non fuimus!
  Crine Augustinus giggled, nudo digitis musca molestam attrivit;
  - Certe non! Noli senescere! tam calidus sum quam semper!
  Svetlana giggled et notavit;
  - Bellum in genere recreantur puellae. Principes veniunt et ite, puellae autem iuvenes manent!
  Natasha magno risu respondit:
  - Renovamur - Deos Russice!
  Zoya consensit hoc:
  - Ita, Dii nostri, Slavici Dii!
  Augustinus igneus cecinit;
  - Vivimus in terra patris nostri! Filii Ladae mirabilis sunt filii! Anni et equum alatum, Russia in millennia longinqua!
  Svetlana giggled et respondit;
  - E caelo campana percutiet - imber torrens effundet! Curro ad infantiam meam - imber aestivus me sequitur!
  Et Natasha levavit cum alacritate;
  - Post me!
  Et nudos plausere fortes, decisa pedes. Vere tales miraculorum capaces sunt. Nulla pagina in vita versa est.
  Hic est omnis generatio bellatorum succrescens. Iam potest pugnare in acie exercitus rubri, qui post initium belli nati sunt.
  Hic, exempli gratia, Andreika. Puer discalceatus in bracis. Tredecim annos totidem, sed quomodo pugnat? Imo puer quodam modo infelix, qui mundum toto anno non novit.
  Natasha Andreika annuit. auctorem flavos permulsit crines. Vide quam solibus est ut scelerisque. Puella puero Candy dedit. lugubre mussat;
  - Dulce malum est.
  Sed alimenta usquam comedit. Immo puer quidam. Natasha sumpsit et extendit manum suam. Titillavit auctorem duro pulvere pede. Respondens nudum Natashka titillare coepit. Grave est manu pueri formosi tangi.
  Natasha dixit:
  - Crescis Andrey! Si duobus annis vixeris, docebo te.
  Puer miratus est
  -Quid est?
  Natasha giggled.
  - Quam amare!
  Andrey snorted despectione;
  - Iam hoc vidi!
  Natasha movit caput.
  - Quod vidisti coitus ani- erat. Et docebo te pulcherrime et iucundissime!
  Puellae in amore vere multum sciunt. Egregii pugnatores Sinarum, omnibus suis perampla numeris, talem pugnacem ter iam paenituerunt.
  Natasha incendit Mao agmina, et nudo pede scidit grenade suo, excidit, dicens:
  - Pro magnitudine reipublicae communistarum!
  Tum denudavit.
  Puellae hic pugnant, fere nudae. Vestiti solum rubris, substrictis sublatis, caeteros pugnantes rabie pugnantes inficiunt.
  et incendunt. Et bene iaciunt. Ut pellentesque et lorem at convallis.
  Zoya propagines quoque. Seres et pipat;
  - O mater mea et familia magna!
  Et nudo pede iacit grenaden. Mira puella in genere.
  Crines autem eius color est auri foliorum.
  Zoya uno tempore a Sinensi cruciatus est. Primum me ad tugurium tulerunt et me ad breves exuerunt. Sentire coeperunt, manibus in loca sensitiva conscendere. Tunc me percutere exercituum Flexilis. Percusserunt me in pectore, et in lateribus, et in femora. Proximum ignominiosum - raptum cum globulo caudice. sed sensus est tam acutus. Eodem tempore, cum dolore, Zoya gaudens expertus est et consummatus. Mao milites risit.
  Tunc illi iterum manu scriptam pulchritudinem fuste rapuerunt, et tunc ipsi circumdederunt eam. Non iam virgo, sed tamen vir. Sit harum et voluptas et dolor. Talibus intensissimis sensibus. Maxime si raperetur in quinto.
  Sed certe non superati sunt. Existimari potest copias Exercitus Rubri Sinarum diversis locis eam habere. Non eam suspenderunt. Donec Zoe tandem fugit. Priusquam in via frigida discalceata ac paene nuda eiecta est. Sed hoc momento Zoya iam frigida consueuerint. At illa mox subit. Ipsaque est bellator summae rubrae aerobaticae.
  Bellum cum Sinis atrox et inclementer est, non momento caducum.
  Aurora etiam heroice pugnat. Seres et cantat;
  - Patria, pars, Komsomol! Magna clades Mao Zedong erit.
  Et quoque quomodo pede nudo grenam proiicit.
  Omnia de puellis frigus et lasciua est.
  Ac Svetlana quoque adferet ac triturabit. Donec ac metendo. Et nudo digitos grenade figet.
  Simnl fremunt ;
  - Causa certaminis communismi!
  Natasha etiam propagines, Sinenses pulsat et stridit;
  - In nomine Patriae, Sanct!
  Et nudo pede grenade Sinenses spargit. Puellae magis ac magis laetiores fiunt et sibi omnia laetitia insana canunt.
  Zoya etiam figit subtiliter Robin Hood. Ignem sibi ducit et cantat;
  - Russiam amo! Patria potens! Cur non Hitlerus deletus est? Non intellego!
  Et ipse quoque nudis digitis eam accipiet et grenade mittet. et Sinensis cymba.
  Aurora fututam Mao bellatorem. Citreum nudo pede proiecit et diruit;
  - Sed Pasaran! Acri ictu!
  et Svetlana vicem dabit. Quam verrere Seres. Quam macerari omnes et stridere;
  - Gloria omnipotenti Virg!
  Et etiam nudo pede mittet grenam.
  Et Natasha etiam vicem dabit. Sinica abscindere. Et nudo pede iacit grenaden, stridore;
  - Etiam sanctum nomen tuum.
  Et rursus subridere. Dentes micantes margaritae.
  Et tunc Zoya succumbit. Sinensis corusce teget. Stridet et nudo pede proiicit grenaden;
  - Bellator, mortem omnibus ferens!
  Et iterum, lethali rupto uredine uror!
  Et hic est Aurora sicut lupanet. Et interfice. et digitos nudo munere leti mittet.
  Tum pipiat;
  - Gloria militibus Russicis fortissimis! Humeri domini!
  Et Svetlana etiam Sinenses ferit etiam. Quam falx ea falce resilit;
  Bellator sum qui non delebitur ...
  Iterumque pede nudo, ac si hostes Russiae currerent. Et sicut grenada volet.
  Sane puella multum meminit. Exempli gratia, quomodo rursus in quadragesimo primo anno Fritz duas puellas nudis pedibus in frigore fodere coegit. Et puellae nondum obduratae sunt. Et sane primum crura eorum rubra sunt, deinde caerulea ex frigore. Et malum.
  Et monstruosi fasciculi, ut foverent, fustibus calcibus caedere coeperunt. Puellae conscientiam amiserunt. Deinde duo dolia glaciei aquae super eos effuderunt. Fere defessus.
  Fortunate, miserae puellae a medico lectae sunt. Exiit eos. Ac ne membra quidem abscindenda sunt. Puellae creverunt et facti sunt fautores. ulti sunt in Nazis.
  Auctor puer Alexander Grigorievich minus felix fuit. Nazis, apprehensus, jaceo. Et pependit in eculeo in frigore. Et nudos pedes aucto- ris pressi sunt in stipitem, et lapis pensilis centri sedit. Extendit puer in frigore porrectus. Fasciculi autem eius calefacti sunt eum, portantes lampada in corpore duro. Haec sunt Nazis monstra.
  Puer triduo et tribus noctibus pependit, et die quarto, cum tormenta ferre non posset, exanimatus est.
  Hostes crudeliter gesserunt .. .
  Komsomol socius Sveta etiam vestis erat. Vas magnum vitreum ministrasti. Repletus aqua et pruina expositus. Itaque omnes incolae videre possunt quomodo membrum Komsomol in aqua frigida, glacie operta constringitur. Quid sit horror!
  Ita fuit in Bello Magno Patriotico, hic simile quid, nunc est.
  Svetlana figit Sinenses memores belli, sibila;
  - Fascismus non praeteribit! Russia gloria!
  Natasha quoque propagines. Verissime autem nudo pede grenade iacit et clamat:
  - Non dormiamus sub Mao Zedong!
  Zoya confirmat in solenni sono;
  - Numquam dormiemus!
  Ignem quoque aperit.
  Et pede nudo grenade iacit.
  Aurora accenditur. Cum Mao turmas eiulare.
  - Gloria Deos Russorum!
  Iterumque nudo pede grenaden iacit.
  et Svetlana propagines accuratissime. Et clamat:
  - In nomine viventis in terra!
  Rursumque nudo pede grenade accuratissime iacit.
  Et Sinenses ex vapore currunt.
  Sed magis magisque novae copiae proelium subeunt. Hostis autem iterum venturus est.
  Natasha arridebat. et deinde procubuit. Recordatus sum quomodo duo propugnatores circiter duodecim annos a Sinensi capti sunt. Vestem puerorum dilaniant, et manibus post tergum filo ligant, et nudos ac discalceatos in acrem frigus abigunt. Tum per nivem eos in tugurium iterum compulerunt. Eegerunt donec ad necem stipites eorum adligat. Praecones parum commode, sed pertulerunt. Pueri satis fortes sunt.
  Tum, cum gelu munientes non acciperet, Sinenses Mao filios igne cremare coeperunt. Et in hoc impetraverunt. Cum carnifex ad nudum pueri pectus ferrum candens admovisset, exclamavit puer:
  Vivat Stalin!
  Tum late fasciae metallicae, ex calore rubrae, nudae et obfirmatae pueri applicantur plantis. Attractus carnifex odorem carnis assae per nares magna cum voluptate traxit. Auctor rursus exclamavit:
  - Vexilla rubra super Beijing leva!
  & linguam suam ostendit. Tum Sinenses scrotum candentis forcipe extraxerunt. Auctor doloris inpulsa mortuus est.
  Ita, ita Sinenses in territoriis occupatis novum ordinem constituerunt.
  Inclementer ac crudeliter fecerunt. et tortura assidua.
  Natasha iterum grenade iacit nudo pede suo. Dissipat Seres et pipat;
  - Sit coelum in terra! Paradisus communismi, in qua regione flores Sovieticorum!
  Zoya etiam immittit grenade nudis digitis et pipat;
  - Et ad terram perveniet gloria!
  Postea puella turn valde bene curatum dat. Excutit adversarios. Et iterum denudans dentes eius.
  Et tunc Augustinus ignes. Sinensis pulsat et stridore;
  - Pro matre! Brezhnev enim!
  Rursumque malogranatum nudo pede proiecit, Sinenses dispersit. Fortes fortissime percuterent.
  Ne pereat hostis.
  Svetlana etiam grenade nudo pede iacit. Coloret Seres et stridore;
  - Gloria puellis nostris Russian!
  Et quomodo fortes rident. Post omnes, tales pulchritudines sunt, ut re vera certamina institui possint: Mrs Universum. Ubera eorum tam plena et firma sunt simul. Ita amant cum hominibus concumbere. Is vere eos incitat.
  Tantum numerus hostium in USSR urget.
  Puellae distrahuntur et Sinenses destruere coeperunt.
  Imstantes milites Mao triturant. Talem furialem infernalemque impetum repelle.
  Natasha canebat, furit interveniens Seres;
  - Puellae in magna necessitate! Ubi es, ubi dominus?
  Plus quam decem et septem annos nullus Stalin fuit, nec melius obtinuit. Contra, Sinenses in rubrum Sovieticum Exercitus urgent.
  Zoya tweeted:
  - Sit patria nostra in spatiis itineribus!
  Nudo pede citreum immittet. Talis est puella leporaria.
  Augustinus inimico accensus, exsibilatur;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Volumus, Stalin!
  et nudo pede mittet grenaden.
  Svetlana, figens, pergit;
  - Ne nos frangerent, dominum e terra surgere!
  Et iterum grenade nudo puellae pede proiecta volat.
  Natasha duobus lineis falcavit et edidit;
  - Et erumpere Adolf!
  Zoya pipiabat grenade apud Sinenses nudo pede iaciens et discerpens:
  - Eia age Mao!
  Augustinum falcationem pugnantium flavum consensit;
  Ita Mao! Tamen tot Germani non erant!
  Svetlana concordat cum hoc:
  - Sunt fere miliarda Sinica! et non tam facile ad occidendum!
  Puellae occasionem Sinensium vincendi non dederunt. Die 30 mensis Iunii anno 1970 certamina in plena adductius fuerunt. Mao Zedong in lassitudine URSS numeravit.
  Et quid de mortuis Sinenses? Infantes adhuc pariunt! Oportebit et polygamia introducetur. Post omnes, Sinensis adhuc athei sunt. Confucianismus plus philosophiae est quam religio, et communismus atheismum promovet.
  Eodem tempore Mao milites a fundamentis intercludere conati Sovieticos, qui extra Amur tempus non fuerat regredi. In quo, inter cetera, leviter etiam successerunt.
  Exercitus autem Red et voluntarii ex GDR scopi participantes. Superiore in qualitate et numero vehiculorum adhibito, milites Sovietici sociumque Sinensem confodunt.
  Gerda et lacus eius, ut semper, ante oppugnationem sunt.
  Puellae in pantiis et discalceatis. Se jaculantur et pugnant.
  Duae carros pro quattuor militibus. Foedus ac valde commodus, pyramidalis.
  Gerda, nudis utens digitis, leta premit virgulta. Et fere bene pervenit. Turris lacus de Seres lacus.
  Deinde dicit;
  - Niveo colore crine terminatus sum!
  Et furibundus deridet... Velut puppea se vellicat.
  Charlotte Pierides quoque. Aptissime ferit et fremit;
  - Et magna Reich, nobis non calliditate nuntiavimus!
  Nudo pede, dis.
  Germanorum puellas ut semper supra. Inmortales sunt, maleficae sine aetatibus quae semper in volumine sunt. Etiam in altero bello mundano pugnaverunt, et ideo adulescentes propter strigas in perpetuum manserunt. Pugnaverunt etiam puellae Sovieticae in Bello Magno Patriotico. Et claruerunt ibi, et nunc pugnant cum Sinis.
  Natashka propagines, ordines intercludit. Et nudo pede iacit grenaden, spargens inimicum;
  - Omnia magna erunt!
  Zoya etiam mordaci vicem Sinensium dat. Mao Zedong milites falcavit. Nudo pede citrina proiecit.
  Puella clamavit:
  - Est hyper!
  Tunc etiam Augustinus eam cepit et apud Mao copias prostravit. Quae etiam nudo pede letalem vim proiecit.
  Puella pipiabat;
  Let's has Hitler!
  Et dixit:
  - Minime, Hitler iam mortuus est - Mao frangamus!
  Tum Svetlana nudo digito letalem grenadem arripiens proiecit. Puellae Sinenses pipiabat ac diruit;
  - Optime!
  Marcus aggressively dixit:
  Super pugnatores sumus!
  Iterumque grenaden nudo pede proiecit. Pulcherrimum est.
  Zoya magnum officium hic fecit. Tum pede nudo, puella pulcherrima, proiecit et Seres contrivit;
  - Nos frigidissimi erimus!
  Tunc virgo ignea Augustino eam cepit et pul- cherrimam iacula nudis digitis fecit, milites Sinenses in omnes partes dispersos;
  Omnes supergirls sumus!
  Tunc Svetlana puella est pulcherrima, et talis flava, nudis pedibus tasque coruscans. Accepit puella et evolvit Sinensem puellam pulcherrimam.
  Puella in panties. et cooed;
  - Puellae diversae sunt! Et ipsum rubrum!
  Puellae plerumque frigidissimae sunt, et semper nudis pedibus.
  Svetlana, verbi gratia, discalceatus per bellum cucurrit. et quadragesimo primo anno transiit saltus. Praesent non tempus ante. Operata in liberorum coloniam discalceatam et in levi custodia usque ad gelu vestitum. Postea puella etiam nudis pedibus in nive cucurrit. Ita Augustinus in Colonia. Ibi paene nudae in dura Siberia gelu puellae laborare poterant.
  Et non eos terrent. Et quam bonum est puellis discalceatis per nives currere. Et qui portant calcibus, a gelu sunt morsi. Haud ita FORMIDULOSUS. Plantae nudae vestimentis teguntur, et puellae non laeduntur a crusta glaciei.
  Tam frigidissima sunt. Puellae nudae cucurrerunt et securibus operabantur.
  Puellae officium optimum fecerunt.
  Puellae insanissimae erant. Iterum digitos nudis tasque iaciunt.
  Et confringe Sinensium multitudinem. Frigidissimi milites, fas est dicere.
  Puellae nudis pedibus in hostes iaciunt.
  Natasha propagines accuratissime apud Sinenses.
  Et confregit alius Mao miles.
  Puella valde pulchra est.
  Sed puella scribere debes tuum studium.
  Hic Natasha cum hoc loquebatur. Vel potius fabulam scripsit.
  Illud etiam interest post initia successuum, copiae Russorum imperii Nicolai cum Hindenburg iniectae sunt. Et comminuerunt eum a quo tsarist imperium vicit Germaniam, et nulla fuit conversio.
  Hic Oleg Rybachenko et Margareta Magnitnaya pugnare coeperunt iam in territorio Sovietico cum Sinis.
  Puer et puella Sinenses oppressit.
  Oleg Rybachenko respexit sicut puer undecim vel duodecim annos natus. Mao milites oppressit. Vel eos qui ut multitudo Genghis Khan.
  Puer nudum pedem apud Sinenses proiecit. Pamphilus et vici.
  Ac turn dedit.
  Et Margarita fortissime copias Mao obliquas verberavit.
  Et oppressit Seres. Et pugnavit puella pulcherrime.
  Et nudum pedem pulcherrime proiecit. Hostem oppressit.
  Margarita Sinensium gravissime macerata est.
  Mao copiae valde infensi progressae sunt.
  Margarita valde opprimens adversarium.
  Pedes nudi puellae pulcherrime narum Caesarum fregerunt.
  Puellae tam feroces sunt.
  Et sequitur phalanx latinas, seu potius conjuges filiorum Oleg et Margarita. Puellae in panties et pulcherrimae sunt. Sinenses ac studiosissime oppugnant.
  Nuda papillas quatiunt pectora pyropo. Pugnant et puellae cum maxima pressura. Sinenses opprimunt. Et communistarum turmae rubrae Mao succumbunt.
  Nunc Seres incipiunt recedere.
  Veronica grenade nudis digitis iacit. Contrivit milites et corruit;
  - Amor vita est!
  Victoriam vicem bene intentam dedit. Abscidit adversarios. Et nudo pede proiecit grenade.
  Tum pipiabat;
  - Mater nostra glorificata est!
  Hic Iuliana puella pulcherrima est, et ducis uxor, cum grenade et cooes sumit et movet:
  - Genium express!
  Tum canae Annae. Puella tam frigidum ac singulare est. Seres contrivit, maceravit. Grenade nudis pedibus volavit. Disjectos adversarios.
  Tum pipiabat;
  - Sancta Russia de Tsar Nicolaus II!
  Tum correxi;
  - Accuratius Tsar Leonida!
  Et puella sapphiro oculis annuit. Dentes nudavit.
  Et deinde Olympia: heros puella totum fasciculum tasque nudis pedibus immittit.
  Mao cum copiis in omnes partes amnis diffudit.
  Ceterum phalanx puellis pedibus nudis, in summa, in fronte Sinensium impetum pulsat.
  Puellae accurate iaciunt, sed damna non patiuntur. Cum puella nuda ac subligar tantum gestat, paene invulnerabilis est. Et est difficillimum ad excipiendum.
  Donec non nisl nec, pharetra, neque glans, neque fragmentum. Quid ergo? proelium pugna!
  Veronicae propagines ipsae. Percutit hostem, et nudo pede iacit grenade, et micat;
  - Ludus frigidissimus erit!
  Et Victoria bellator est imperator. Utque nudum pectus excutit, et instar Fulminis coccineis papillis emittit. Tum pede nudo grenade iacit.
  Agmina frangit adversariorum.
  Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Supergirl sum!
  & dentibus denudans.
  Et postea Iulianus. Item puella rarae pulchritudinis. Donec in ultrices quam. Accuratius non a Sinensium sed a Mao copiis, qui in itinere cum Russia bellum gerunt, pressius cum USSR.
  Et in solio est Tsar Leonid Brezhnev, ut dicitur, Ilyich II, qui imperator USSR factus est. Et magna assentior. Sinae et septentriones, Mongolia, Corea Septentrionalis, iam socii Russici etiam ab imperio Mao oppugnantur.
  Yuliana grenade nudo pede proiecit et pipiabat:
  - Fiat Leonidas in Russia - lux!
  Illa oculos sapphirus nictavit suos.
  Tum vero Anna cana bellua pugnat. Proicit apprime quoque.
  Et denudans dentes suos dicit:
  - Sit regius paradisus in planeta!
  Et Olympias nudo pede citreum deduxit. Dispersus adversarios et diductas;
  - Gloria Tsar et Patriae et Factioni Communistae!
  Seres lacus et pedestres flexum Amur capere potuerunt et ad septentrionem versus septentrionem versus progrediendo flumen. Progressus Sinensium relative felix fuit.
  Ipsa frontis conformatio placebat et difficile erat auxilia rubri Exercitus sub bombis Sinensium transferre.
  Sed USSR technologice fortior erat quam innumerabilis exercitus Mao, qui pueros etiam duodecim annos in exercitum convocavit.
  Praeterea aeroplana orbis Reipublicae Democraticae Germanicae, quae omnino invulnerabilia sunt, telum validissimum evasit et carros Sinenses cum laminae gagate vectus est.
  Maxime efficax fuit propter ingentem scutellarum volandi celeritatem. Quae adsequi potuerunt cum paene omni Sinensi elit.
  Puellae pulchrae Gertrudis et Eva pro carris Sinensium venati sunt in tali disco.
  Praesertim duos pugnatores e Sovieticis sub Mig-15 licentia exscriptos aggressi sunt, eosque proprie complanarunt.
  Hae sunt puellae, in lateribus non stant.
  Gertrudis puga pyga cum nudo digito pressit et pipiabat:
  - Dii potentissimi in mundo German!
  Eva quoque per nudas digitos, denudans dentes, fremit;
  Omnes hostes in latrina inebriabimus!
  puella adhuc rem. Hic cepi, exempli gratia, auctorem. Decidit vestes pueri, et aspen filo ligavit. Tum incepit adurere corpus auctoris Sinensis candenti immisso ad palum. Incipiens a stomacho, deinde ad pectus movetur. Pueri circum calcibus non neglexit.
  Cum immisso refrixerit, puella iterum calefacta est, et Gertrudis virgulas iecit.
  Tunc mutaverunt, et auctor finxit socium suum. Gertrudis etiam flava terminator genas pueri combussit. Denique ne una quidem tota detracta pelliculae apud auctorem Sinensem remansit.
  Et tulerunt et succenderunt ignem magnum, et piperatum puerum sallivit, et coepit comedere.
  Cibus succis, macer.
  Et dixit Eva, devorans puerum;
  - Extra calories in tali cibo non acquiesces.
  Gertrudis digitos lambendo constat;
  Etiam cibus qualitas est. Puer tenuis, filum, macer. Hoc manducare nice.
  Puellae auctorem Sinensem libenter comederunt. Germani duo propius accesserunt. Feftus iunctus. Anthropophagi literalis. Itaque sapidum, puerum e Sinis condire.
  Una ex Germanis mulieribus, Frida, dixit;
  - Coximus aliquo modo mulierem praegnantem. et tunc infantem in utero ederunt. Ita est delectamentum!
  Puellae rident. Tormentum et cannibalismus frigus est!
  Illi simpliciter, sine ullo praeiudicio, aliquid puero Sinensi praeciderunt, et particulam unam obolo.
  Postea etiam bellatores vinum biberunt mixtum cum arcu aviation. Cibus succisis vescebantur.
  Tunc milites aliquantulum saltaverunt. Aliquot deinde pulchri- tudines eodem subierunt. Puerum edere coeperunt. Corculum in partes aliquot inciderunt. Et ipsi quoque comederunt.
  Quod cum tulissent, discalceatus super carbones cucurrit. Desiluerunt, jumped. Tum in proximam partem ruunt. ibi homines feriunt, feris similes aggrediuntur. Etiam et dictum magna.
  Feminae tam infestae sunt.
  Nunc duae puellae aeroplana Sinenses persequuntur. Tu-4 arietem faciunt, bombs in abdomine suo explodunt. Et non omnes rident. Mirum puellarum.
  Et quomodo digitos nudos premant in globulis gaudii. Tam lepida pulchri- tudine. Habent vim irae et flammae passionis. Et nudae dant victoriae fiduciam.
  Malae puellae vere deducunt Sinensium plana.
  Gertrudis Evam cum risu interrogavit:
  - Putasne Biblia verbum Dei esse?
  Puella ridens respondit;
  - Non!
  Gertrudis manifesta mirum interrogavit:
  - Et quare?
  Vehementer dixit Eva;
  - Quia solidum caelum est! Sicut speculum!
  Puellae ridebant. Hoc valde ridiculum videbatur. Confodietur a duobus planis Sinensium plura.
  S. Gertrudis logice dictum est:
  Sed tamen est Deus!
  Constat Eva;
  - Est Adolf Hitler et eius propheta!
  Et rursus milites ridentes eruperunt. Tam ioci sunt ac ne muti quidem.
  et pugnare amant. Oh, et rape nimium viros. Haec est eorum sententia.
  Gertrudis, planum Sinensem fusa, squeaked;
  - Mea mater! Occidam omnes pro vobis!
  rictu dentium eua confirmatur;
  - Ego quoque!
  Sapphiri oculi micant. Hi milites frigidi sunt. Nec stolidus.
  Vel maybe malus... Et crudelissima. Mulierem hic excruciabant circiter triginta, filiumque eius circiter duodecim, ne auctorem quidem.
  ambos in eculeo suspenderunt. et accensus est ignis sub pedibus nudis. Ut autem aestum possis, cognatus autem tuus descendet ad ignem.
  Aut calcei pueri frigent, puellae.
  Mulier autem et mente et corpore vulnerata est. Mammae matris etiam incenduntur.
  Imo graviter excruciati sunt. Puellae ignem amant.
  Verbi gratia, pueri cruciatus amant. etiam innocentes omnino.
  Mox incensa...
  Vel in acido tincti... Alius modus tormenti. auctorem filo candenti verberare, et fimo illinere. Hoc et acerbum est et abjectissimum.
  Sparsas etiam munientes corbit et calce. Bene, hae puellae finit-terminator.
  Eva ledo tres Seres carros dixit:
  - Hic torquemus homines... Et frigus est!
  Gertrudis denudans dentes dixit:
  - Praesertim belle est puerum torquere!
  Constat Eva;
  - Valde nice! Sed etiam bonum est puellam cruciare!
  Hic tam felices erant bellatores.
  Gertrudis quatuor plana Sinensium stravit et diruit;
  - Et magna nobis erit!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Puellae in genere sunt tam pulchrae specie et intus furentes. Aliquam vitae tortor erat. Hic, exempli gratia, auctorem eius pedibus ad laquearia suspendis, et catenam manibus eius applica. Et tu electrica. Auctorem preli ope extollere habet. Ad nervos arcendos.
  Et tunc non satis est virium et iterum currentem verberat.
  Puellae etiam amantur cum pueri rotam nent. Retardant motum paulum, et impetu tunduntur. Valde infigo.
  Eva se interrogavit:
  -Numquid diabolus est?
  Gertrudis respondit rictu:
  - Ceterum - diabolus - nos est!
  Et ambo furati sunt prout libet. Facies ostendet.
  Et ambo furati sunt prout libet. Facies ostendet.
  In scutellas volitantes, Seres penitus triturantur. Sed hoc solum initium est. Imperium caeleste est validum et multum milites habet. Ascendunt autem sicut daemones de monumentis.
  Anna alia raeda Sinica pulsat in caelo et annuit in aere. Dicunt tibi milites Coelestis Imperij non parum videri.
  Huic Juliano concordat. Obsoleta mao stat machina, et renidens fremit;
  - Mater et exercitus duae columnae sunt;
  Planeta in qua requiescit ...
  Nos te pectoribus nostris protegemus;
  Exercitus tuus ab omni populo canitur!
  Sinenses custodiunt scandere et scandere. Nimis magnas habent, tunc fere miliarda hominum, et bombardae Sovieticae dignitates cum cadaveribus possunt. dubia et paenitenda nesciunt. Et non refert ad eos numerum cadaverum.
  Volvuntur sicut NIVIS infinita.
  Hic est machina tormentarii Natasha. incendunt adventantes Seres. Una acies glandibus metit. Inde alius ... Sinenses cadent. Plerique ex eis pueri sunt multi, et nudis pedibus aggredior. Moriuntur arridente ore suo. Mao Zedong emittit bellum ferum. Fama et monumenta voluit. Ac decies centena millia militum Sinensium iam mortui sunt. Et ascende in aciem plures ac plures partes.
  Natasha nudas digitos stridit cum grenade suo:
  - Gloria patriae communismi!
  Zoya, fulvos belligerantes incendens, subridens ait:
  - Sed Sina etiam patria a communitatibus regebatur!
  Natasha respondit:
  - Tantum habent Mimorum communismi!
  Augustinus: figens ad flavos milites, logice dixit;
  - Non in nomine casus, sed in essentia.
  Et crine puella nudis digitis grenade jecit, letalem vim.
  Svetlana notavit Mao copias metebat:
  - Immo interdum essentia pluris est quam nomen formale!
  Sinenses duo duodenique inter se ceciderunt, ab ea eruperunt.
  Natasha fusa in Sinica confirmata:
  - Ita, SIC... Tantum nunc, non interdum, sed semper!
  Puellae ridebant. Fit magna multitudo quod instabat. Sicut bellatores Russici qui cum innumerabili exercitu Genghis Khan pugnaverunt. Et certe Russia vicit.
  Zoya rursus grenade nudis digitis proiecit. Illa duodecim milites Sinenses scidit et cantavit;
  In victoria communismi immortales notiones;
  Futurum patriae videmus...
  Agmina mali fascismi in pulverem comminuemus;
  Vincite fluenta infinita multitudine!
  Augustinus, Seres in jaculando, eosque justos, et etiam centenos necans, subridens;
  - Melior non immensa, sed immensa multitudo!
  Zoya consensit hoc:
  - Ita, multo melius est probabiliter!
  Puellae fortiter pugnaverunt et eorum voluntas in pugno est.
  Virtus autem valide est in pedibus nudis. Atque in iis tantum pugnae.
  Elisabeth in piscina pugnat sicut monstrum.
  Puella figens et nudos digitos in globulis gaudii premens, dicit:
  - Magnitudo URSS nobiscum est!
  Catharina, fusa apud Sinenses, notat:
  - Nos hic sumus sicut falcones Stalini!
  Elena, figens, notavit;
  - Leonid Ilyich adhuc non idem!
  Catharina Sinensium piscinam contrivit et giggledavit;
  - Fedot, sed non unus!
  Elena tormentorum machinarum rupta accendit, metendo pedites adventantis Mao statui et stridore;
  - Tabula nostra in superiori erit!
  Euphrasia emendatur;
  - Nolite imperare, sed proelium!
  Elisabeth proiectum accuratissime accendit et notavit;
  Adhuc vincemus!
  Et puellae consonantes cantabant;
  Sed non est fortior Russian spiritus
  A ruinis nostri vivificabimus ... .
  Bellator lucis gladium mox
  Stemus et vincemus iterum!
  
  tellurem gentibus aperuimus;
  Via ad spatium, ad incognitas mundos.
  Heroica facta canuntur;
  Mortis cicatricem in aeternum dele!
  Puellae a GDR heroice pugnaverunt.
  Gerda et Charlotte in piscina candente, omnino nudi in brevibus suis, pugnaverunt. Seres lacus counterattacked.
  Gerda accensus ad currus Sinenses et arma fregit. Et accepit et cantavit;
  - Filia diaboli sum!
  Charlotte erupit tutelam ex Soviet T-54 exscriptam, sed cum Sinensi in remigibus additis;
  - Omnia possum superare!
  Pressura maxima tormentorum Germanorum validissimum telum est. Capax est e longinquo spatio penetrare et Sinensis 100mm in T-54 perficit. Praeterea carros Russici non penetrant novissimam Germanicam KAG-L U in quolibet angulo. Solum Isaiae gravissimae exempla Fritz obesse possunt. Sed ita se res habet quod perpauci sunt tales Sinenses Iss, et machina fundata est T-54. Et contra hoc non potes disputare.
  Gerda globulis globulis globulis urget nudis digitis decori crurum. Seres currus pugnis eminus et stridore;
  - Rex sum qui Superman!
  Et bellator linguam roseam longam ostendit.
  Andrea quoque ignes. Ac ipsum aptum. Ac ne magna pantherae cum furore.
  Atque etiam globulum nudis digitis urget.
  Sibilat et sibi;
  - Sum magnus super genus pugnator!
  Praeterea, Gerda iam accendi. Frigido-blonde. Etsi mulier ipsa temperamentum est. Exempli gratia, membrum Sinensem Komsomol in arbore pini cruci affixit. Ipsa ungues in manus et pedes detrusit. Nudum pectus incendit, deinde candentis Forcipe digitos fregit.
  Nunc Gerda rugit;
  - Lupi albi sumus, et nulli misericordiam novimus!
  et rursus decor pampini accuratissime. Hostem pugnis et. Tam mira flava. Mox non faciet. Iterum currus Sinenses e longinquo perruperunt. Possis ferire. Et ducenta milia armaturae eam non prohibebunt.
  Charlotte also propagines and stridore;
  - Sum rex summus! Vos omnes conteram!
  Et nudo digitorum globulum premit. Diabolus rufus Diabolus hesterno die torquebat Sinensem auctorem. Puerum cum urtica verberavit. Tum salem pusulas prohibeant. Tum leviora protulit. Flammae praedatoriae calcem infantis rubra lambebant. Hic rufus est! Quam foeda est. Modo animalculum infernale, quod omnes cruciant sine misericordia et infirmitate.
  Copiae Sinenses subrepebant, tamquam rivus lavae violentae e vulcano Krakatoae effundebat.
  Natasha commentaria scribere conatus est. Erat amet et mauris in et. Altero iam anno bellum gestum est. et hoc grave.
  Sed bellum magnum et longum et difficile fuit. In ea quoque puellae discalceati cucurrerunt.
  Et quam bonum esset si hoc bellum non esset. Bene dicamus Hitler in Occidente pugnare ... Et praesertim, parum feliciter. Etsi Africam et Asiam in India vincens, Germanis non obstat. Ex 150 divisionibus ad oppugnandum USSR assignatis dimidia satis esset ad omnes colonias Britannicas capiendas.
  at illi duo filii e Tellure Telluris secuti sunt.
  Natasha et turma eius a scribendo discesserunt ab alio impetu pedites Sinenses. Agebantur Mao non solum a suis, sed etiam ab Afris et Arabibus in pugnam conductis pecunia. Saevum latrocinium fuit.
  Ignem se ducunt bellatores. Sunt frigidi et callidum.
  Natasha grenade nudis digitis proiecit. Mercennarii in omnes partes dispersi sunt.
  Natasha exsibilavit:
  - Omnia impossibilia nobis evenire possunt!
  Zoya quoque nudis digitis admittite citreum. Seres dispersit et diruit;
  - Ita mater mea sanctissima est!
  et puella despiciens.
  Tuncque igneus Augustinus nudo pede Sinensi occubuit. Disperget eos alio atque longinquissime. Et pipiat:
  - Ego sum scientia mortis.
  At Svetlana nudum calcem grenade misit. Sinenses in omnes partes volant. sine ulla spe minimae salutis pereunt. Et quam formosae sunt puellae.
  Turn Svetlana dedit et cecinit;
  - Hic mihi nova pugna est! Ibo tecum!
  Hic lacus potens Sinensium ruinas scandit. MAG-C in hoc casu. Talem monstrum non tam facile erumpere. Sed puellae Russicae ad tale proelium paratae sunt.
  Et aptissime verberant ex bazooka. Sinense dolium habebat, et tulerunt et incubuerunt. Mirum fere est.
  Natasha aggressively murmuravit:
  - Fiat coelum in terra!
  Et iterum grenade nudo pede proiecta volat. Hoc letale donum annihilationis.
  Et tunc Zoya capiet et pulsabit Seres. Quam turbavit et oppressit. Ac admodum iaculis.
  Et nudis digitis quomodo configere malagranata. et Seres habent in cornibus.
  Et Augustinus etiam apud Mao turmas percutit. Et nudum calcaneum, ut semper, in negotio.
  Sinenses sicut blattae in angulis dispersit. et cooed;
  - Ego rufus sum!
  Deinde Svetlana quoque, dum sumit, copias Imperii Caelestis verberat. arescit tritum cruentum, stridore ferino;
  - Ego sum puella fortis!
  Natasha vicissim dat. Grenade nudo pede proiecta volat. Proiicit Seres, et adversarios dispergit.
  Tum fremit obstrepit;
  - Ego sum flavus, qui omnes perdam!
  Zoya etiam admodum originali modo notavit Sinenses falcationem;
  - Et mella blondes frigent.
  Et de nudo pede fugit grenade, et omnes opprimit.
  Et inde Augustinus prodeunt. Ac sagaciter valde. Sinenses pulsat et pipat in summo pulmone;
  - Super puella sum.
  Pedes quoque nudis digitis grenade aptissime iaciunt.
  Ita Svetlana vestem illam immittit. Sinenses cum hac acie dilaniaverunt. Et pipiabat;
  - Ego Vexillum Sanctae Matris!
  Et iterum nudo pede citreum proiicitur.
  Puellae dure pugnant. Pugnant sicut verae heroes. Pleni sunt invincibilitatis.
  Natashka se incendit et mercennarium exercitum plumbo implet. Nullam non lacus vel metus iaculis lacinia.
  Quamquam ballisticae bellicae hic volant. Ita furiosa, desperata, nihil potest!
  At grenade nudo pede fugit. Et cum eo fit interitus ac dissipatio.
  Zoya etiam mutacionem dat. Pugnatores Mao imperii labant. Dentes nudat, quae sunt margaritarum color, et ridet;
  - Habeo dominam facere super!
  Et renidet dentium simpliciter mortiferum.
  Et Augustinus etiam perimit inimicum. Nulla ac malesuada augue. Et digitos nudos novum grenade deducunt.
  Et puella ridet;
  - Ego vos omnes edam!
  Ac deinde Svetlana incendia deperibat. et est strenuissimus. Metauerunt adversarios. At grenade valde affectata, letali saturitate, nudo pede emissa est.
  Puella fremit:
  - Fascists Sinensis mors draconis!
  Et iterum jocifer. Quattuor puellae numquam recedunt.
  Interdum Exercitus ruber ad counteroffensivam transit. Fortiter et audacter pugnantes feminas bellatores de GDR
  Praesertim Gerd et Charlotte relicti sunt ad claudendum praefectum cohortis Sinensium - viginti tantum chiliometrorum.
  Et ipsae puellas sagittent .... Mirae sunt et valde musculares. Eorum corpora simpliciter sunt supremae gustus et vires.
  Sed animae nigrae sunt, sicut carbo aut etiam deterius.
  Hic, exempli gratia, Gerda cum novis tormentis cepit et ascendit. Quattuor pueri e Sinis filo ferreo clavo ligati et generanti conexi sunt. Velocius rota gyrat, eo infirmior vena ferit. Tardius, eo fortius.
  Violenta in Gerda. Pueri, sudore madefacti, currunt propellentes rotam.
  Et Germanae puellae de canistro carbones sub pedibus suis nudant. Mores violenti in puellis - nihil dicunt. Crudelissima nimis.
  Gerda autem ipsa amat prunas currere.
  Hic in piscinam Sinensem accensa, turriculam prostravit et dixit, Charlotte carnivore renidens:
  - Hic est nomen meum a "Regina Nivis" magna molliculi.
  Charlotte giggled. Illa etiam piscinam Sinensem percussit et quaesivit;
  - Et quare?
  Termino flava respondit;
  - Rogavit plaustrum et calceos, ut iterum se quaereret fratrem suum Kai circum orbem terrarum quaerere. Quid mali nudis pedibus incedens?
  Carola Sovietica obterere rursus tundebat et respondit:
  - Iustum est! Puella nudis pedibus incedere et in luce Europae gelu consueta erat. Superstites transitus esse potuit. Discalceata in nive ambulavit et numquam sternuit approbationem!
  Gerda risit et dixit:
  - Ita, et nudis pedibus multum diu ambulavit, cum medium mundi circuiret. Non calcei puellae deliciae magnae sunt.
  Et flava risit. Hieme experimenta fecerunt. Nudulum ac prope nudum puerum et puellam per gelu ejecerunt. Primo decem minutas et in domo calida. Tunc viginti minuta et quinque requiescant in calore. Et tunc media hora, et tunc hora. et sic tota nocte.
  Pedes puerorum a frigore turgidi sunt. Sed latinae admodum obduratae sunt, sola frigoribus calceis adsueta.
  Et tunc discalceati super carbones munitores compulsi sunt. Etsi calcibus filiorum crassi facti sunt, vivi sunt et ut solent cremati. Captivorum deinde Gerda quid acciderit, non meminerat. Ibat ad pugnam. Quatuor autem eorum calceos non induerant post quadragesimum primum annum, cum in deserto pugnare coeperunt, in exercitu Rommel. Hae sunt puellae frigidissimae.
  Hic Natasha interpellare coactus est. Problemata supra tectum habet.
  Sinenses iterum oppugnant. Puellae bellatores Mao concurrunt bene intentis offa, hostes pulsantes.
  Et nudo pede proiiciunt tasque.
  Sed cum alio milite ascenderunt. Hic ceperunt, exempli causa, electricitatem conexi. Et Sinenses cum electricis obit. Et ipsae puellas calcibus frixas habebant.
  Pedes puellarum tam rotundi sunt, rosei, iucundissimi aspectus tactusque.
  Sinenses et peregrini mercennariorum turmae ita perterriti sunt ut cederent.
  Natasha , labia lingens , dixit :
  - Gratias Deo Svarog!
  Zoya consensit hoc:
  - Hic est magnus Deus! Sed et Jesus magnus Deus. Ita futurum est nostrum!
  Puellae inter se nictant.
  Augustinus dentes denudavit et suggessit;
  - Num aliquid habemus ad bibendum? Verbi gratia: vinum bonum, quod spumat fermento.
  Svetlana ardenter sustulit;
  - Id est! Vinum cum aromatibus! Adipem sic bene urit!
  Natasha risit.
  Crassus non habemus! Fere bellatores sumus cum corporibus sicut ferrum emissum!
  Zoya exclamavit:
  - Tunc veniet nobis victoria!
  Huic centum centesimis constat Augustinus:
  - Certe felix! Etsi bellum iam quinto decimo mense geritur!
  Natasha revolvit oculos suos et diruit:
  - Horror!
  Puellae autem synchrone se traiecerunt.
  et hoc alibi factum est.
  Feminae bellatores progressus Sinensium copiae superiorum pugnaverunt. Natasha, ut semper, in aciei est.
  Hic Natasha iterum prohibere debuit. Iterum ascenderunt sicut rubetae ut Seres torquerent. Puellae magnis ictibus occurrerunt.
  Cum ictibus exactis accuratis et bene affectis, Sinenses rapti sunt, tum etiam cum iacula tasque nudis pedibus utentes.
  Puellae acriter pugnaverunt.
  Sed durior erat pugna. Praebuerat unus caput eius explosum. Sed Natashka osculatus est puerum in ore et strinxerat;
  - Eris in Iria ad cor Rod!
  Et iterum quomodo in nudo pede proiicit grenaden. Sinensis lacus evertit. Et tribulis terrentur crepitu et metallo.
  Omnia optime agatur.
  Puellae, hae athletae et fortes praestantes sunt. Si iam pugnant, nihil illis conparat.
  Zoya quoque nudo pede iacit grenade et dicit:
  - Alba Russia sub Sinensibus non inclinabit!
  Augustinus etiam incendit, dicens cum furore;
  - Bellator sum qui nunquam flectitur! Etiam insidiosus satanas non benificium sanctum Russiam!
  Et dentes ignei bellatoris nudati sicut margaritae magnae scintillant.
  Ac Svetlana quoque incendere. Eripit Seres, nec minus magnos et infestos dentes habet;
  - Non succumbo Maoism! Gloria communistarum Russiae!
  Et omnes quattuor puellae in choro clamant:
  - Gloria Novo Ordini Demiurgei Deorum Russorum!
  Nudo pede projicient letale crimen! Ac magna!
  Augusti 1970 ... Sinenses tandem tentamenta progressus coniungere poterant et eas partes Exercitus Rubri USSR quae in occidente Amure sita erant intercludere potuerunt.
  Societates Sovieticae cum Mao copiis certaverunt, nunc in summa corona. Sed fortissime pugnaverunt.
  Tota phalanx puellarum Sinensium impetus reppulit. Pulchri et curvacei bellatores in sola panties pugnare maluerunt.
  Et hoc eis dedit fabulosas proprietates et vigorem. Et quid bellantum, cum pectora nuda movent. et papillae thoracis sunt coccineae et scintillantes.
  Pugnant puellae, et incursionem pellent lutei pedites. Multi Africani in exercitu Sinensi sunt. Auferte eos sicut pabulum tormentorum. Et multi sunt Indi.
  Quamquam India tantum tempus capiendi Sinenses non habuit, sed nonnullae ex legatis huius populi exercitui Asiae ad caedem suppleverunt. Ad libertatem non adipiscendi.
  Ac Seres proficiunt. Afri et Arabes relinquuntur.
  Ignea est Angelica puella et praefectus hastati, nudo pede iacit grenaden et clamat;
  - Non gradum remitto!
  Malvina puella crinibus aureis anser;
  - Ne retrahas ac ne desistas!
  Et nudo pede etiam grenaden iacit.
  Tum puella nudum pectus movet.
  Clamor et splendidis Oksana, terminator flava. Et CITREA in nudo digitos iacit;
  - Nos Stalingradum hostem non permittimus!
  Angelica, nudum quatiens, plenis dicit uberibus;
  - Utique non volumus!
  Iterumque grenade nudis digitis volat. Qui dispergit adversarios.
  Et tunc Akulina bazooka accensus est. Item puella nudipes cum capillis flavis.
  Et nudo calce grenade emittit. Sinenses in omnes partes dispergere.
  puella dicebat;
  - Fiat lux et caelum!
  Oksana vicem dedit et stridit, caesis pellibus flaventibus;
  - Ita, Russia clara est!
  Iterumque grenaden nudo pede proiecit. Flava in animo est. Illa olim a Sinensi cruciata est. Plantas pedum puellae oleo nudas illinebant. Et procul posita foculum. Ignis plantas oleo fere tetigere puellae.
  Oksana valde laesa est, sed dentes suos demittebat et pertulit. Sinenses eam viginti minutas exarsere. vesicae relinquunt. Abeuntes autem sabbati, iterum perseveraverunt tormenta.
  Oksana in foculo omni Veneris die frixum est, et die Lunae eam cum globulos hosiis verberaverunt, et die Mercurii currentem electricam per corpus eius transierunt. Ter in hebdomade me excruciabant. Quin etiam vestigia fere sine corpore relinquunt.
  Sic puella per quattuor menses sustinuit, sed nihil Sinensi dixit. Inde ad mortem castra missum est. Sed in via, Oksana evasit.
  Donec odio magna. Quod genus tormenti aduersus eam adhibitum est.
  Oksana grenade nudo pede proiecit. Sinenses in omnes partes. et recordatus sum.
  Cum nudae plantae ab igne lambuntur, sentit sicut te aqua ferventi tingi. Dolor acutus et prolongatus est. Cutem oleum non urit, et calor a carnificibus professionalibus regitur. Et dolet, multum dolet.
  Oksana hoc momento conatur aliquid abstractum fingere.
  Sicut princeps est. et capta est. & ad supplicium ducere. Sane nudis pedibus in nive ambulandum est. Atque calces coquunt.
  sed princeps alto capite incedit. Non dat et cedere non vult. Quamvis unum saccum tantum habeat ad coxas. Et corpus bene informatum vix operitur. Et centeni viri et pueri eam spectant atque etiam linguas suas ostendunt.
  Sed discalceatus reginae non erubescit. Ipse intrat, tumido pectore, superbus, et cantat;
  Pingitur atri spatium obscurum lumenque;
  Et videtur quod stellae in suis orbibus hebetantur!
  Amorem volo, in responsione audio, non;
  Corda amantium in smithereens contrita sunt!
  
  Quaeso, princeps, ad me;
  Clamavi lacrimarum aequora moerore!
  Praeiudicii vincula rumpe;
  Volo ut verum dicas populo!
  
  Amor dignior est officio et coronis;
  Si vobis opus est - prodam patriam!
  et ponam in throno dilectum meum;
  Carior est mihi vita quam princeps meus!
  Et deinde gradus ligneos ad basilicam ascendit. Post frigidam, ardentem nivem, nudis pedibus beatum contingunt quercum.
  Ingens carnifex in cucullo rubro acuit securim. Ferrum glaucas lanuarias sole micat ensis. Mendica, nudata regina, ad truncum sensim accedit.
  Carnifex eam aspicit et elit eius in oculis legitur. Speravit se ornamentum reginae habitu et ornamento opulentam habiturum.
  Sed vestes, calceos, ornamenta augustae personae abscissa sunt in populatione, ea in acervo communi posita.
  Tunc regina rapi voluit. Sed ipse rex experiri voluit. Et fac concubinam tuam. At invasorem ita momordit, et ita genu ad inguina graviler movit, ut diu vir amitteret facultatem.
  Ad hoc princeps debuisse exequi. Prope erat cum morte consentire, sperans se in alia vita beatitudinem inventurum.
  Etiam sed tempor erat.
  praeco legit accusationem. Hic, quod non tribuitur reginæ. De veneficiis, veneficiis, et stupri paginae puerorum, et caedes et incitamenta ad bellum. In ipso fine oblata est temptatio regis.
  Et est frigidum sicut hoc medium nudum stans in frigido et vento. Et volo omnia cito finire.
  Sed frustra sperabat se simpliciter abscindere caput. Iudicium asserit, quam humanissime decollare, reginae cruciatibus publicis subiectam esse. et cruciabunt eam donec exspirat.
  Duo lictores adiutores ad reginam exilierunt. Saccum scidit, et nudum totum relinquunt. Deinde manus contorta eam in equuleo evellebant. Coeperunt adsurgere et nudos pedes reginae in stipitem coagmentari. Acriter demitte, torquens artus. Et tunc flagella ex toto in corpore musculari augustae personae ceciderunt.
  Dentibus durius risit puella.
  Ita, Oksana effectam imaginationem habet. Finge potest.
  Iamque grenaden nudo pede iacit. Seres in omnes partes spargit, lacertis cruribusque discerpens.
  Puella accelerationem et scopum habet.
  Et post omnes, phalanx puellarum nudis cruribus et pectore nudo superponatur.
  numquam desistent et sicut aquilae pugnabunt.
  Augusti sub ingenti testa ex tormentis Sinensibus transivit. Mao copiae unitates Sovieticae finire ultra Amur interclusas conati sunt. Ac etiam evolvere offensionem in paeninsula Kamchatka.
  Saevit praelia, nec rufi recedunt. Et si Sinensis promovebuntur, tunc cum damno ingentis rei. Sed proelia eo usque plura dictante Sinensi facta sunt. Progrediebantur, sed tarde. Khabarovsk cecidit, et Sinenses usque ad Far reptavit. Illi etiam e latere Mediae Asiae oppugnare conati sunt.
  Pugnatum est in adductis prope Alma-Ata. Ibi quoque phalanx feminarum contra bellatores Mao pugnavit.
  Puellae corpora muscularia nudantes solum pantias gerentes, superiores Sinenses Imperii copias reddiderant.
  Bellator Xenia pugnatur. Fere omnino nudus. Perusta, nudo poplite saxa feriunt. Nudo pede puella grenade iacit et Sinenses necat. Dentibus nudat.
  Turn dat, mows Mao miles et ait:
  - Bellator sum qui supra tuam impugnationem!
  Frigidus bellator Vladlena etiam propagines accuratissime.
  Pulchra puella, Seres excidunt. Et acriter resistens, bellator citreum nudo pede arripuit et immisit.
  Sinenses in frusta carnium confregit.
  Tum puella clamavit;
  - Fortis sum forma!
  Xenia quoque grenade nudo pede iacit. Ac Seres ipsis accipe sub auribus.
  Puellae sunt fere optimae bellatores. Tam clara et furit. Emicant lacerti a contentionibus.
  Hic Alenka puella est, paene tota nuda. Item digitos nudos iaciunt letale, deminutum elementum. Seres in omnes partes coniciuntur.
  renidet puella et magno animo deridet, ostendens ei linguam suam;
  - Ego stella nomine Sol!
  Et decor ipsum cum vultu annuit. Desperata pulchritudo et sublimitas cogitationis in ea.
  Xenia quoque non dormit. Nudo pede grenade iacit. Et sicut utres birotae addicti, Sinenses mortui quaquaversum volant.
  Ksenia iam nobilitate.
  Meminit Suvorov quomodo Ottomanos oppresserit. Non vulgari puella. Ita factum est ut superiores copiae Turciae victi essent.
  Hic iterum grenade nudo pede proiecta volat. Et Sinenses iterum moriuntur.
  Imperium Ottomanicum, post cunctationem, Tertium Reich in historia reali partem non accepit. Multorum centena milia Turcorum in hoc bello consecuti non sunt. Sinenses tantum paucas urbes capere et Alma-Ata cingere potuerunt. Sed tunc Exercitus rubeus caput Kazakhstanum se obstruere poterat.
  In proeliis, lacus Sovieticus plerumque cum Britannis et Americanis obterere pugnant Sinae ob fidem venditarum. Bene, etiam obsoleta Sinica.
  Hic etiam licentiatus reperitur t-34.
  Hic Ksenia est, nudo pede grenadam apte jactans et tali curru pulsans. Tum murmuravit;
  - In nomine technicae Sovieticae!
  Vladlena etiam in Turcos vicem dedit. Nudo pede grenade proiecerunt, Sinenses occiderunt.
  Malevolum sunt puellae valde.
  Hic, Barbara ignes e bazooka in "Panther" i3 licentiam Sinensis. Puella quoque pulcherrima et in sola subligar est.
  Lorem ipsum et magna vultus.
  Tali decore quatit, statim montes cadaverum augent. Ecce puella est.
  Terminatio vere a Terminatoribus.
  Et iterum: digitis nudis, quomodo premit ac vapulat. Sinenses centies duriores quam ante habent. Et figens et pulsans Sinensem servat puella.
  Sinenses vindicare decreverunt omnia bella cum Russia amissa esse. Sic vapulabit.
  Fervent se puellae et adurunt.
  Barbara ducc, fremit;
  - Vivat Stalin egregie.
  Etsi in navale Augusti 1970 Stalin plus quam decem et septem annos iam mortuus est. Ita, sine duce URSS, omnis resistentia ex parte erravit. Ignis autem belli flagrabat in capite;
  Hic est puella Marusya, amplissima et sana, capillis flavis levibus. Accepit eam et nudis pedibus totum fasciculum tasque misit. Illa Americanam "Paton" venditavit Sinensium in fidem iecit. Et pipiabat;
  - Ita, pro Russia communismi!
  Et vestimenta eius tantum panties constant. Frigus puella. Sic iocosa.
  Et ecce alia puella Anastasia. Etiam grenadam letalem iacit, cum involucro explosivo adveni. Et ictu valido obtinent faciem Sinensium.
  Anastasia pipat et mammas nudas excutit;
  - Bellator sum lucis!
  Ksenia grenade nudo pede immittit. Seres verberat et summo pulmone stridit;
  - Vincemus! Et numquam desistas!
  Alenka confirmat, etiam grenadam nudo pede iacere;
  - Non! Numquam desistas!
  Seres et queue dat.
  Vladlena lacessit Mao milites et dicit:
  - Nos in gloriosa via Suvorov sumus!
  Ostenditque linguam longam!
  Ignem ducit et Akulina. Splendidis flavis. Quomodo Seres destruit. Tu modo in amorem incidere. Ipse sibi scriblt.
  Furor annuit.
  Hic nudum pedem grenade iterum iacit. et occisor per Sinenses volat. Non dans eis occasionem.
  Angelica quoque haec diabolus cana non recedit. Ac etiam perquam accurate milites Sinenses pulsat. Et pes eius nudo multum constructe operatur. Pul- sanguis sicut pulvis de tapetibus.
  Tum magna tormenta bellica intrat. Seres triturat.
  Puellae in panties magnae sunt.
  Nicoletta etiam pugnat. Puella fere nuda est. Discalceatorum et pulcerrimarum. Pugnat etiam acriter. Sinenses et destruit.
  Hic traditam "Churchil" a Sinensi in fidem emit. Puella ridet;
  - Mira forma sum! Licet semper discalceatus!
  Et nudo calce grenade iactabit.
  Et post hoc, puella iterum letale grenadem, agreste et diabolica potentia mittet. Et ipsum difficile misellam. Tum puella grenade de funda.
  Prostravit hostem et coxit;
  - Gloria magna communitatis...
  Iamque Sinenses e vapore currunt. AlmA-Ata capere nequitur, et replent aditus cadaveribus.
  Mensis Augusti MCMLXX. Puellae calidae et mutae... Sinenses ad tempus taetras suspenderunt. Exercitus rubri etiam pugnare non studet. Secundo anno Magni Belli Patriitici cum Sinis, cessare debes inter hostilitates ad spiritum capiendum et novas copias aedificandas.
  Omni tempore, etiam Sinenses cum multitudine simul comparandi: Africa, Europa et Medius Oriens oppugnare non poterunt.
  Sed mora brevissima est et Mao turmae iterum accurrunt.
  Veronica grenade nudo pede iacit. Dissipat Seres et stridore;
  - Russia sit super omnia!
  Victoria item Pierides. Grenade nudo pede iacit et stridore in summitate pulmonis;
  - Sit futurum saeculum nostrum!
  Praeterea, iam puella pulchra Iuliana sine ulla caerimonia se proicit.
  Et nudo pede etiam grenaden iacit. Et milites quidem Mao dispersi sunt.
  Puella pipiabat;
  - Tigris rabidus sum!
  Et tunc Anna quoque quasi incendii. Et pede nudo, grenade nimis obliqua deducet, frangens ut vitrum exercitus Mao auget.
  Et dicit:
  - Animi victoria! Democratia Destiny!
  Et tunc Matryona totam capsam explosivae deducet. Et quomodo milites Sinenses conflabunt. R. Et rugiet;
  - Pro Russia in spatio alti!
  Duae puellae pulchriores in luce lunae equitant-2 lacus. Currus bonus cum duobus tormentis machinis. Arma nimis crassa non est, sed machina sclopeta tenet. Figura turpis. Puellae Olga et Zhenya intus sita sunt, sibi in Sinica accubantes et ritulantes.
  Currus non malus - celeritas quadraginta chiliometrorum per horam est. Praeclara permeability. Eruca.
  Puellae Seres milite plumbo canunt;
  Tu, pater, ad mensem candidus;
  Quod non idem luceat
  non idem, not the same
  Omnes post nubila celas
  Nube minante tectus es!
  Sicut habuimus in Sancta Russia.
  In sancta Russia, in lapide Moscoviae.
  Kremlin erat in civitate gloriosa;
  Prope Ivan, prope Magnum;
  in ecclesia cathedrali Arkhangelisk fuit;
  Sicut chorus dexter habebatur;
  Sagittarius iuvenis in horologio stat;
  Stans in horologio Deum orans;
  Clamat sicut flumen
  Flet - fluunt lacrimae flumina;
  berdysh hastili verberat;
  Berdysh cum harundo super humum humidum;
  " Tu es goy, terra mater humida est;
  Dilatas in omnes partes
  aperis loculum tabula;
  Verte, aurea liciula!
  Surge, surge, Orthodoxa Tsar;
  Orthodoxum Tsar Alexei Mikhailovich!
  Respice in domo tua
  Sanctae Russiae, Matri Moscoviae;
  Moscoviae-mater, orphanus!
  Puellae sibi cantant et Seres frangunt. Ambulant cadavera, et relinquunt cruentam vestigia bruchum. Hic sunt puellae. Item intra piscinam fere nudi, in eodem bracis et discalceatis. Sed et ipsum ante.
  Sinensis copiae omnes quasi bufonis in cramps margaritae sunt. Et pressi sunt a fortissimis Sovieticis, quasi falce faeni. Itaque quasi sinciput falcibus vapulant.
  Hic potentissimus Ilya Muromets-8 bomber in mundo illo tempore ad bomb Sinenses volans. Prima aircraft mundi cum quattuordecim tormentis. Apparatus duodeviginti tormentorum et ducenta talenta bombarum. Hic raeda est.
  Tum in cantu puellae. Et fere nudus, uno balineo. Is est valde pulchra et parum pudici.
  Bellator cantavit praefectus Ilya Muromets-8 bomber, Valentina. Pulcherrima et curva flava. Necesse est ut raeda retardet et Sinensem munitum cum accurata bomba iactum tegat.
  Mao Sinenses milites fortes et disciplinati sunt. Monstrum Sovieticum in Russiae iaciunt. Sed responsum belligerantes verberant. Duodeviginti tormenta machinae litteram pedites Sinenses abstrahunt. Lacerati exercitus Sinensium cadunt.
  Aurea Lada renidet igne ducens carnivora. Puella etiam fasciam suam exuit ut melius intendat. Et nudum pectus quatit. Magna justo decore. Hactenus de gratia et subtilitate in eo. Ipsa Lada tenuis est, sed nervosa, et umbilicum tenue, sicut vespae.
  Galina etiam tormenta tormentorum apud Sinenses incendit. Item puella pulchra et curva. Nudo pede pressit triggers. Et facies tam pulchra est. Non bellator, sed puella eximia.
  Galina dicit, ridentem;
  - Ad gloriam patris Tsar-Serarii generalis Leonid Ilyich Brezhnev!
  Lada confirmat aurea fronde lada ferox;
  - Verremus te totum Iudam cum scopulo!
  Valentina nudum pedem in pedali premit. Bomb centena millia incidit in munitum Sinensem. Letalis huic virtus. "Ilya Muromets" -8, accelerat ut fragmenta non ipsum laedant. munitum damnat, attollens fumi.
  Puellae in voce clamant;
  - Hit! Sinenses dederunt!
  Gaudensque nudis spansavit pedibus. Ita hae puellae sunt quae Sinenses vincere possunt, quamvis tota miliardis earum sint! Pugnant somniantes mundum ubi homines numquam interficiunt.
  Unus fortis motus Secretarii Generalis Leonid est ingens mulierum in exercitu cooptatio. Et femina Russica est in mundo bellissima terribilis! estne!?
  Hic, exempli gratia, in Sokol pugnator, gubernator Alicia ruit. Tam pulchra puella, flava cum rubore in crine tactus est. Puella gracilis, paene nuda.
  Discalceatus pedal urget, decurrere. Et tunc se proiicit. Propagines a Chinese car cum magna gente machina gun. Illam facit urit et dicit;
  - Ego in sancta patria natus, pro servitio regio! Satis frigida est puella, et caeruleo sanguine, hussari!
  Celeritatem falconis accelerat. Fortasse Russian, vel potius aircraft Soviet, sunt optima in mundo.
  Et iam in fronte, piscina gravior et gravior progressus a nepote magni Mendeleev apparuit. Apparatus cum viginti tormentis ignis rapidis et sex tormentis bellicis. At puellas etiam talem colossum administrant.
  Russicus, piscina Sovietanorum venit, Germanos vastans. Preterea cum valido tristique machinamento, et satis pervia ac agile.
  Puellae in piscina cantant;
  Dilecto Deo nostro Russia,
  Liberalis opulenta vultus...
  Sed reges pulchriores, pulchriores sunt.
  Pater Tsar Leonida!
  Et erucae piscinae milites Sinenses opprimunt. Ad litteram intestina iam serpunt et rivi sanguinis a brucho manant.
  Praefectus piscina Tatyana Krupskaya dicit:
  - Etiam Russiam feremus!
  Viam puella principis familiae est, sed sola in panties pugnat. Sed ut lorem. Vires interiores magnas habet.
  Nudo pede puella pedalem premit et dentes denudans dicit et ridet.
  - Tu maximi Tsar Leonid Ilyich!
  Et milites fideles sunt Beijing ad talem piscinam perventurum. Et invalescit fiducia omnium bellatorum et bellatorum.
  Natasha alacres coepit componere et cantare. Reliquae puellae delectantur;
  Pro sancta Russia certare sortem nostram;
  Puellae ingenti corde sumus ...
  Fascist Sovieticae terra volebant
  Sed cum Rod semper pugnatores iungimur!
  
  Sit nostra Russia in aeterna gloria;
  Multitudo Genghis Khan non vincet nos ...
  Pro matre pugna et noli timere;
  Nos aliquem infidelem opprimemus!
  
  Non possumus violento Sinensi in cornu flecti;
  Mihi crede, nemo Russiam vincet.
  Etenim Jesus altissimus Deus nobiscum est.
  Noli nugas loqui cum Mao!
  
  Quisque scit, Patriam nobis datam esse;
  Pro atrox victorias nesciens tenebras...
  Horrendus satanas dentibus suis denudavit;
  Tunica madens sanguine!
  
  Ad Komsomol membrum ignavum nullum est;
  Puellae claustra non significant...
  Deus candidus adiuvat nos Jesus,
  Summum praemium immortalitatis eris!
  
  Apud Moscuam fortissime pugnavimus;
  Sinensis vis incredibilis virgae ...
  Dimidium nudis pedibus pugnatum est
  Et credo certe victoriam exspectaturam!
  
  Magnitudo bellatorum Russorum vivit;
  Sinenses et numquam dabit in ...
  exercitum impensa furiosa mittemus;
  Quid non sorde nimis assurgunt faece!
  
  Ita Mao, astutus es et astutus;
  Capax etiam dimidia terrarum pars...
  Sed Brezhnev etiam aquila fortis est;
  Noli te idolum facere.
  Nemo Komsomol sodales, nec se recipere norunt;
  Etiam nec metus a felis...
  et mox in ludum exercitus convertetur;
  Post omnes Russi semper pugnare poterant!
  
  Russia est amoris Mater;
  Donum communismi et faciet.
  Non opus est aedificare a rating in sanguine
  Subridens impudentiae revanchismi!
  
  Etiam mao velit suscipit faucibus,
  Et benificium Russiae per totum pegmate...
  Sed pugnamus furiose per quinque
  Ceterum Brezhnev nobiscum est cum pallio et galero!
  
  Magnus est bellator, omnes sciunt
  Ac sodales semper turpis pede...
  Gubernatorem moveamus per barbam;
  Ardent crines nostri calore claro!
  
  Fatum bellatores sumus;
  Pantheram ingentis opprimemus...
  Mao licet malam rem fecerit;
  Normam modumque illi indicabimus!
  
  Non est Brezhnev smarter ac validior;
  Ipse princeps regionis magni gigantis.
  Mao tu fortior quam puella feritur;
  Ceterum semper in proeliis iuncti sumus!
  
  Rerum gestarum integram seriem construimus;
  Intendens ad astra quasi avis volucris velocis ...
  Et magna eveniet,
  Tales puellae, aquilae superbi!
  Gravia damna passi Sinenses recesserunt. Mao turmae totas cohortes ac partes etiam dediderunt. Ac vexillis sub orchestra. Tamquam perfidiosum bellum, quam parvo sanguine et peregrinis finibus iucundius.
  Etsi plerumque Russia in victoriis tam raro felix fuit. Et omnia fere bella ac victorias magno cum sanguine Russorum datae sunt.
  Forsitan Oleg dictus est propheticus quia Byzantium compellere potuit sine sanguine ad deditionem?
  Certe, Leonid Brezhnev, seu Ilyich II, partes Maximi petita est.
  Puellae ad flumen Khotan. Autumnus iam venit. Aurea stragula foliorum.
  Milites stragula impressit. Et in aquam immersit.
  Veronica, spargens in flumine, quaesivit Victoriam;
  - Quid censes, Leoid scriba imperator, fundos collectos post bellum solvet et rusticos agros dabit?
  Praeceps puella caput movit.
  Cur agricolae terra indigent?
  Veronica giggled and remarked;
  Yeah, in seipso tractare non possunt. Sed negotiatores validi sunt qui trahere potuerunt.
  Victoria acriter respondit:
  - Hic terram in fidem vendent. Fortasse melius erit illo modo.
  Iuliane traditus in aqua dixitque:
  - Verisimile est, melius est ut magistratus fundum collectivum terram habeant. Magna praedia currere et obtrectatoribus uti possunt. Socialista, magna-scalarum productio efficacissima est!
  Veronica aegre constat;
  - Fortasse. Sed hoc addit valorem creat!
  Juliana giggled and remarked;
  - Sed magna efficientia!
  Victoria, quae erat colonellus, subridens:
  - Alvum progressionem. At quid ager agresti, et potatori dandus est. Pater familias est qui dimidium mundi cum pane Russico pascit! Patria nostra est ditissima!
  Veronica concordat cum hoc:
  - Ita, Russia dives est et vitam meliorem accipit! Exempli causa, frater meus in officina Putilov quasi ignarus operatur. Et habet salarium trecentorum et quinquaginta rublorum, non computatis bonis.
  Victoria volutabatur et admirans nudum pedem super aquam percussit et morsu:
  - Id quod dicit! Russia oritur! Et mox etiam fortius fiet!
  Puellae ad Khotan nataverunt et colloquium fortuito habuerunt. Anna puellas interrogavit:
  Quid nos post mortem manere putas?
  Juliana subridens respondit:
  - Athei dicunt - non esse. Et docet religio - ibit anima ad Deum, et disponet ubi itur ad celum vel ad infernum.
  Veronica rogavit Julianam;
  - Putasne Deum esse?
  Aquam nudo pede puella alapam dedit, et undam levavit et respondit:
  - Honeste nescio. Argumenta sunt et pro et contra Deum. - puella iterum fudit et animadvertit. - Utique huic quaestioni respondere non est, sed variis argumentis afferre potes.
  Victoria cum hoc consensit;
  - Longe aliter. quid aut fama. Ego personaliter puto quod vincimus, utique Deus est! Fuerunt autem tempora quando invenimus sub Mongol-Tatarorum. Et tunc quaeritur, ubi erat Deus excelsus?
  Iuliane innocenti risu dixit:
  - Sed multo peius est iugo Mongol-Tatar!
  Victoria miratus est
  - Quid peius est iugo Mongol-Tatarorum?
  Juliana affirmavit;
  - Senectus! Quid potest esse gravius quam senectus!
  Victoria constat;
  - Imo vere malum erit!
  Puellae tacent. Incommodi genus est illis loqui. Puellae eam tulerunt et ex aqua frigida se insilierunt. ad se currebant, calcibus nudis circumfulgebant.
  Marusya cucurrit cum illis et rictu quaesivit;
  - Sed miror, quid opus est senectute? Inhumane dicendum est!
  Victoria libenter assentitur;
  - Vere inhumane! Praestat ut semper sit iuvenis et sanus!
  Puellae groovy et iocosae erant, in somersaults volitantes.
  Veronica subridens et renidens suggessit;
  - Ita exercitus noster validus est puellae! Et erimus in magna figura!
  Et puella amicis suis despiciens. Omnes rident risum, citharistae.
  Juliana suadet:
  - Inveniamus aquam vivam et vere immortales fiant. Frigidissima erit!
  Puellae inter se risit et despiciebat.
  Victoria deinde suggessit, den- tes denudans, conspicatus;
  - Imo esset nice viam invenire non senescere. Quam bonum et pulchrum esset!
  Puella quibusdam pulchritudinibus et iuvenibus mundum fingebat. Forsitan melius sine barba, ut vultus pulchriores et bellus es.
  Veronica cum gemitu respondit:
  - Ita est hoc maxime mirabile quod in mundo esse potest. iuventutem lucemque aeternam cupimus.
  Et risit puella, denudans margaritas suas.
  Victoria exilivit et suggessit:
  Sit vere finis senectutis! Hoc fere inconveniens est! Corpora humana non debent senectute!
  Veronica, renidens et saliens, canebat;
  - Dominus colonellus, quam senescere! Non melius est pro Russia mori! Propter virtutem et honorem - non sum kidding! Qui respondit : Ego sum rubra ? Ego non volo!
  Puellae etiam plus ridebant. per- spicuum est.
  Iuliana irridens suggessit:
  - Et omnes anus rejuvenemur! Ita micat ut sol omnia!
  Victoria constat, altius saliens;
  - Pro matre Leonida et Ilyich Magno!
  Cana haec Anna bellator, effatur;
  - Sed eaedem moniales, non obstantibus precibus, iuniores fiunt. licet spiritum sanctum habeant. Cogitare ergo incipis ubi est iustitia Dei?
  Victoria altum spiritum sumpsit et respondit:
  - Stat gemitus toto super terram... Ubi es dominus, ubi?
  Veronica furore cecinit;
  Sunt multi et magni
  Cuius opera vivent per secula ... .
  Multae sunt liquidae volucres;
  Quid immortales dicuntur!
  
  Heroes in epicis ;
  Vicit extemplo turbam...
  Russia magnam potentiam pariet;
  Basurman in proelio disrumpet!
  
  sed una aquila biceps;
  Rex gloriose Leonida...
  Fulget sub caelo;
  Oras pro eo non simulans!
  
  Imperator totius Russiae
  Quid genus patriae.. .
  realis missio
  Pro progressu et antiquitate!
  
  Iaponica proeliis victus est
  Germani extemplo victi sunt.
  Puellarum vox sonora est;
  Magister noster Leonidas est!
  
  Nec cedet rex noster in bello;
  In constructione magna maximus...
  Adversarios duriter verberat;
  Et accidit noctis furiosa!
  Pulchrum carmen a puellis concentu sublatum est. Tales sunt cantores mirabiles et validi. Tam pulchrum carmen habent.
  Etiam miris puellis.
  Ita scripsit radiosa Natasha, puellarum magnificentissima.
  Hic desistere coacta est et in elit Sinensi sagittare. Nudo pede grenade iacit. Propagines emittit a stormtrooper et exclamat:
  - Victoriam!
  Bellum cum Sinis pergit ... Sed copiae Sovieticae ictu ictu contra copias imperii Mao percutiunt.
  Iam November 1970 .... multi homines occisi sunt, praesertim a lateribus Imperii Caelestis. Pugnae autem sunt acriter.
  Sed nihil puellas Fontes sedabit, et nemo vincet. Gubernatores imprimis sunt prosperi ut Beijing propius accedunt.
  Dum essentia et materia alii pugnant. Hic, exempli gratia, milites ex Britannia voluntarii communistici sunt.
  Jana Armstrong et sociis suis. Haec domina frigidissima est. Simul et benignus. Propagines nudis digitis utens in Sinica vehiculis et pipat:
  - Vri sum venustus!
  Haec puella rustica, ut digitos nudat, etiam Gringet stridore premet;
  - Ego ducissa vultus sum!
  Sinarum quinquaginta quattuor.
  Malanya est modestior et scribbles a tormentorum machina. Sed eleganter facit. Lacus puellarum magna est "Callanger" -5, et satis gravis. Proficiscitur, non praepropere.
  Malanya nudos pedes movet et pipat;
  - Et rebellis sum princeps rebellis!
  Matilda auriga dentes etiam denudabat. Sic lucet risu sub coccinea labra. Hem, cur non puella terminator? Etiam sit amet nisi lacus.
  Puellae hic Latinae sunt, sed etiam pravae. Volunt amorem et affectionem. vereri volo. S. Et gloria. Etiam si stultus est. Milites quidem, tanta fama, ut sorices. Et admirabilis est pulchritudo eorum.
  Praesertim iam circa gelu, et sunt in bikini. Sed magna dictum! Hae feminae frigidae sunt. et cachinnant. Amandi dissimiles, et obsessive appropinquationes. Velit amet metus. Imprimis, benignitas.
  Gringeta etiam in tormentis interfuit. Captivum Sinensium pueri vestimenta dilaniavit et eum in equuleo extraxit. Fibulat in stipite nudo pedes, saxisque suspensis hostiam tetendit. Puer pependit, et Gringeta vecte candente corpus eius combussit. Illa vere probaverunt puerum torquere tali familiarem.
  Anglica etiam methodos interrogandi e Nazis adoptavit. Pellem puerilem, sientam, glabram, glaber urere pulchrum est. Et tam mirabilis odor - sicut agnus in skewer frixum. Sola Gringeta labra lambere restat.
  Tum puella ignem accendit et calcibus frigere coepit. Ipsa etiam processus vere fruebatur. Talis cruciatus... Gringeta vulnera pueri piperi et assata. Et tunc non fecit. Crus pueri abscisa est et comesta. Vere pulmentarium bonum. Ut id faucibus sem.
  Gringeta est puella valde sana et fortis. Vadit arietem vel porcum ad tempus poterat. Ham plus comedit et. Vel vinum rubrum bibat. Quam iuvat hoc rustico cruciare, cruciare.
  Puer dolore concussus mortuus est. Gringeta humanis carnibus se ingluviem. Et aegre, postquam saltavit, ut barbarus. Eh, verisimiliter est aliquid tener cum crusta. Et si cum pipere vel kerchup inungis.
  Et ruminat cum gusto... Gringeta adhuc labra lambebat. Quanquam Anthropophagi dedecus est. sed carnem humanam voluit. Et quid contra hoc dici potest? Bene, sic vult se manducare! Sed vides, infinitas esse appetitiones.
  accendit Gringeta ad Seres T-54. Perrupit armatura proiecto lethali nimis et pisante;
  - Denique, banzai clamans sum puella!
  Et iterum chuckles, et dentes tigridis nudaverunt. Luctus arcu in omnes partes mittit.
  Et tunc Malanya giggles et clamat;
  - Ego omnes capiam et in frusta discerpam!
  Et nudis pedibus machinae sclopetis urgebit. Et quomodo incipiet omnes pedites sagittare. Et proprie secant, sicut falce gramen secat.
  Puella multos iecit. Et quomodo dentes portas... Et iterum sumet et jaculabitur! Et iterum metendo!
  uh, et bitch...
  Malanya omnia ridens facit ... Et in hostes figit. Et canes vertit in servitutem. Wow, diabolum! Bene, avia...
  Etiam tormentis indulget. Praesertim Sinensis Komsomol membrum in pectore acus candens transfodit. et toto pectore transfixit. Perforaverunt papillas. Tale frigidum Malanya. Et emisit ventrem puellae longo acu - dextro in umbilicum. Torquent eum...
  Et quomodo ridet. Linguam monstrare. Et ridebis iterum. Ac si etiam candelam accensam ad pectus tuum cum papillis coccineis attuleris. Ad bullas et pusulas.
  Hic cruciatibus se oblectat. Confessio extrahatur.
  O Malanya, et pulchra es nudis pedibus, coma puella!
  Et tunc Matilda coepit milites Sinenses cum bruchis opprimere. Atque in via eos strenue premit. Simulque rugire noli oblivisci;
  - Funesta puella sum!
  Et de coccineis descendens labiis, micantibus scintillis. Haec vere puella est - puella omnibus puellis. Cur puella? Quia etiam carnifex et meretrix. Captivos excruciatos.
  Hoc autem fecit Matilda specialibus machinis utens, sicut sella et confessiones evulsas. Quae sola cum hac pulcherrima puella non surrexit.
  Quisque lobortis tortor vitae dictum aliquam. Nudum pedem puellae Komsomol accepit et in visco expressum coepit premere. Et donec ossa crepuerunt. et rupta cute sanguis effusus est. Infelix autem erat in tanto dolore ut deficeret ab incursu.
  Matilda fremuit;
  - Sic erit cum omnibus .. .
  et alterum membrum Komsomol in aquam ferventem demittebat. Item tormentum. Primum in aqua bulliente, deinde in aqua glacie. Et iterum aqua ferventi. Et iterum in fovea. Multum dolet, et pellis puellae rubra, exusta est.
  Dux ipsa, filia domini Jane Armstrong, a tormentis fugit. Et hoc lutum interesse nolui. Tum Sinenses involuti, urticis eam verberaverunt. Hem, quantas habent difficultates! et puella tam crudeliter tractata est. Tunc plantas filiarum domini nudas oleo oblinebant et eas sub foculo posuerunt. Ignem accenderunt et calcibus puellae frigere coeperunt. Et fuit sicut saeve laboriosum.
  Pauper domina Jane, quomodo illusa est... Sed nihil, saltem, non debilitatum, et pusulae in paucis diebus occubuit. Frui igitur vita et frui satis est posse.
  Ioanna philosophica commentatione:
  - Sed calcibus firmiores fient!
  Non valde bonum est, utique Sinenses occidere, sed filia domini eam odiosam vitam continuare coactus est. Et vidit suos magis ac magis in bestias et carnifices.
  Jane nudos digitos presserat, ocellos Crura super in vitreo fremuit;
  - Omnis canis suum diem habet!
  Copiae Sovieticae Sinenses fortiter premebant. Et iam fuimus iter nostrum ad Pekinum. Exercitus Imperii Caelestis magna damna pertulit. Sed adhuc copiae Sinenses progredi conati sunt. Iam novus annus 1971 percussit. Mox bellum duorum annorum erit. et fervescunt proelia sicut vulcanus. Plus et plus decies centena millia Sinensium pugnam iungunt.
  Quamvis hieme, pueri Caelestis Imperii discalceati impetum incedunt, et cadaverum aggeribus implent.
  Pugnae sunt feroces.
  Et Natasha eos decurrit cum machina sclopeta celeri igne. Pugnatores Imperii Caelestis intercludit agmina.
  Nudo pede grenade iacit et dicit:
  - Pro matre Russia!
  Bellum sane diu geritur. Sed fortis bellator Mirabela erucae in munitum ubi Mao Zedong erat, percussit. Dux Sinarum, magnus gubernator, mortuus est. Ac per hoc bellum insanum tandem confecit.
  Die XXIII mensis Februarii anno MDCCCLXXI hostilitates cessaverunt. Et USSR et Sina pacem fecerunt.
  controversiae territoriales verae continuae, et relationes foederatae non statim statutae sunt. Sed id est alia.
  QUOD SI KAPLAN PRAETERITUS et Lenin vivit
  Cessurae temptatio in Lenin non est facta. Kaplan periit, et Vladimir Ilyich vitaverunt ictum glande, quae obstructionem vasorum sanguineorum effecit et ad ictum praematurum duxit. Quam ob rem imperium Lenin continuavit.
  Nep in via ad socialismum ad tempus tantum fuit quies. Et Vladimir Ilyich de magnis industrialibus incubuit. Et fuit similis eius idea Stalini. Et off imus...
  Lenin collectionem non tam inclementer perfecit et fames vitavit. Atque hoc indubitatum est merito Vladimiri Ilyich. Et URSS surgere coepit.
  Sed tunc Tituli rerum potiti sunt. Imperium Germanicum creare coepit.
  Lenin etiam conatus amas cum eo. et ipse armavit se adiuvit.
  Tituli Austriae annexis Germaniae - peractae Anschluss. Inde et Sudetenland, vnde Monacensis gestum est.
  Sed et socii et Lenin Poloniam ei dare noluerunt. Bellum autem coepit. Exercitus URSS Poloniam ab oriente cepit. Lenin, sicut Stalin, statum Polonorum cum Hitler divisit. Protocollum secretum creatum est.
  Discrepantia cum historia reali in Finnia accidit. Lenin exercitum non purgavit, et copiae efficaciores erant.
  Tukhachevsky egregie de Mannerheim delineavit ambitum. Et Finnia citissime victus est et ab Exercitu rubro liberatus est.
  Tukhachevsky mirabile fuit. Et tam mirabili victoria. Hitler Galliam cepit et ad tempus bellum cum USSR deseruit.
  Fuhrer decrevit Russiam nimis validam esse et Britanniam primo occupandam esse.
  Proelium in Anglia ex aere amissum est. Et alias vias quaerere coepit Hitler. Una earum est in Lybiae adscensio corporum Rommel. Africam occupare conatus est. Germani expugnationem Iugoslaviam et Graeciam feliciter gesserunt. Sed portum in Cretam insulam gravia damna valuit. Sed paulo post, Nazis Melitam minus sibi damno ceperunt. Et haec fuit illis indubitata victoria. Rommel Tolbuk cepit, quattuor partes plus panzer accipiens et in Aegyptum moleste evolvit. Canal Suesiensis captus est. AC POTESTATE. Maior alia victoria Gibraltar capta est. Cum huius arcis lapsus per occasionem Nazis copias in Africam traiceret per brevissimam intervallum.
  Post celeri blitzkrieg copiarum Sovieticorum in Africa et victoriam apud Kholkin Gol, Hitler virtutem exercitus rubri magni aestimabat et in blitzkrieg iam non numerabat. Qui bellum grave parabat.
  Germanicae copiae in Orientem Medium se moventes. Anus Lenin potius passivus erat. Loci Arabes Nazis favebant et modis omnibus se inferrent. Et satis felix et dives fuit Hitlerus rebus gestis.
  Per idem tempus Africam adibatur. T-4 piscina modernista et tormento longiore instructa est. Et haec raeda bene currit.
  Captam continentem atri Germani sine certamine gravi. Britanni plures erant.
  Nazis paulatim Africam absorbuit et in Medio Oriente vicit. Etiam Iaponia bellum ingressus est, Civitates Americae Unitas in Harbor Peruviae oppugnavit. Et satis valida evasit in motu. Et quomodo samurai Americanos deleverunt. Possessiones in Asia possederunt. Singapore inexpugnabilis erat mari, sed Iapones ex terra eam ceperunt.
  Haec autem nova et maior successus Nazis sic expressus est in Civitatibus Foederatis Americae.
  Anno MCMXLII, Nazis taeterrimam contra Indiam emisit et eam cepit ... Et Africa sub finem Augusti subacta est. Germani etiam Operationem Ursi Polaris peregerunt, Suetiam etiam capientes. Mense Septembri etiam Helvetia capta est. Post hoc, Nazis in Britanniam acrem impetum fecit a submarinis et aircraft.
  The Fritz had excellent new Ju-188 bombers, with more advanced forms, and bombed Britannia. Nauclerus Massiliensis gloria se texit et vera fabula factus est.
  Germani Britannos sicut acetabulis in mari in aere verberant. Tunc Hitler dedit illis ultimatum. Torpedo ad pacem parata erat, sed serum erat.
  Eodem tempore tota novarum piscinarum familia in Tertio Reich evoluta est: Panther, Tigris -2, Leo, Maus. Eas quam maxime similes facere conabantur, magnitudines magis varias facere conabantur. Sed Mus duo tormenta habuit. Lacus autem ampliorem et graviorem fecit.
  Germani potentiam suam aedificabant. Yu-188 Britannia bombed, et in itinere erat Yu-288, etiam potentior et alta velocitate aircraft.
  Fuhrer postulavit ut Britanniam frangeret.
  Massilia, trecentis aircraft emissa, Ordine Germanici aquilae adamantibus adiudicavit. Et cum quadringentos projecit: crucem militis ferrei crucis accepit cum foliis aureis, gladiis et adamantibus. Et erat in primis quis ut dui massa. Et pro quingentis aircraft, Magnae Crucis ferreae crucis consecutus est. Erat autem res frigidissima.
  Sed Massilia pergit celeriter viginti. Praesertim cum ME-309 apparuit magna celeritate 740 chiliometrorum per horas et septem puncta accendi.
  Massilia in hoc plano impugnatores Tertii Reich destruxit. Cum eius ratio mille aircraft attigit, peculiari praemio donabatur: stella Crucis Militiae Crucis ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Anglia sub Luftwaffe ictibus perdite conservata est. Sed ea classis liquefacta est. Et submarini Tertii Reich magis ac potentiores facti sunt et perfecti.
  Oppresseruntque Britanniam, iuste. Tum demum, mense Iulio 1943, appulsus est. Hoc tempore Germani recentissimis praediis victoriam consequi poterant. Atque Britannia duabus tantum septimanis restitit.
  Post casum Britanniae, Hitler in cogitationem factus est. Pugna US vel experiri ad orientem vertere? Lenin, annos septuaginta tres, Stalin viginti annos plusquam in historia reali circiter vixit, mense Ianuario 1944 mortuus est.
  Iam Germani Islandiam ceperunt una cum Iaponia, Australia. Tertius Reich multum consecutus est.
  Sed Civitatibus Foederatis res incepta permansit et decretum est eos occupare.
  Sed loco Lenin, nunc Leon Trotsky praeses URSS factus est. et hic Iudaeus est purus. Et non fecit consilium Hitlerorum anti-semiticorum.
  Sed Leon Trotsky politicus est callidissimus. Itaque Hitler adhuc vexare non statuit. Etiam oblatum est pugnare cum Civitatibus Foederatis Americae simul.
  Fuhrer Germaniae hoc annuit.
  Itaque Exercitus rubeus in Alaska aestate anni 1944 ingrata ibat.
  Copiae autem Hitlerae per Groenlandiam et ulteriorem Canadam, et per foederatam Argentinam et Brasiliam, quae ad Tertium Reich ab austro transierant, transierant.
  Bellum ex longinquitate tractum est. Proin ut erat sed elit. Germani piscinam ex serie "E" obtinuit. Illi Americanos superaverunt. Praeter "Pershing" et "Superpershing" in MCMXLV, in Civitatibus Foederatis nihil fere habuit. Qualiter Germani hostes dominati sunt. Lacus Sovieticus etiam multo meliores erant quam Americani. In German MP-44 oppugnatio diripiet, quae proprie eos falcavit, etiam Americanos superavit.
  Foederatae Americae diu ac difficile propter praepotentem oeconomiam et multitudinem hominum pugnaverunt. Separatio oceani, et immoderata communicationum extensio difficultatem ad perficiendum Americam celeriter fecit. Et USSR, quae Alaska cepit, difficultates suas habuit. Sed bellum ibat et in ... Et quadragesimo quinto anno fere dimidium Civitatum Americae Unitarum capta est. Die 9 mensis Maii anno 1946, Civitates Foederatae Americae in deditionem venerunt. Sic Bellum Orbis Terrarum II finivit.
  Imperium Germaniae, Iaponiae et URSS in mundo conditum est. Russia Alaska retro et dimidium fere Canada obtinuit. Sic pax temporalis facta est.
  Tertius Reich ad tempus requievit, sed die 20 mensis Aprilis anno 1953 Iaponiam aggressus est. USSR hoc tempore iam bomb atomicam habuit. Leon Trotsky mortuus est, in ironia mira, sicut Stalin mense Martio MCMLIII. Sed ei successit Voznesensky, qui princeps fortissimus evasit. Etiam bellum cum Iaponia perrexit.
  Hitler non nimis senex est, et sanam vivendi rationem duxit, et cibum non comedit. et sic adhuc viveret.
  Tertius Reich et USSR plus quam annum cum Iaponia pugnaverunt, et tandem victa est die 12 mensis Maii anno 1954 .
  Ita aliud bellum finitum est. Et USSR suas dignitates confirmavit: reversus Sakhalin meridionalem et iugum Kuril, nec non Manchuria, Port Arthur et Corea ad se convertit.
  Atque hoc ultimum bellum fuit.
  Tertium Reich expansionis spatium incipere constituit. Et etiam USSR ... Hitler mense Martio 1960 mortuus est, curatus ut die 20 Aprilis 1959 in monarchiae institutione referendum esset. Cui successit filius eius. Et ob hoc Tertius Reich stabilis mansit.
  Et simul cum nativitate Hitleris die 20 mensis Aprilis anno 1959 astronautae ad Martem volaverunt. Accuratius incepit ac finivit in sex mensibus. Sic novum spatium aetatis coepit. URSS ad Martem decem annis post ... volavit. Anno 1980, homines omnes planetas systematis solaris visitaverunt et suus magnus est.
  Et anno 2020 prima expeditio interstellaria coepit.
  
  
  BELLVM AFGHANISTAN
  Pridie Kalendas Septembris MMI, copiae Russorum Taliban cum aircraft et missilibus oppugnaverunt. Praecipuum propositum erat impedire verisimilem societatem foederalem septentrionalem. Consilium partim rationabilis est, sed ... Bin Laden impetum terroristarum in America deseruit et plane in Russiam versari statuit. Renovato vigore bellum.
  Occidens utique Russia damnavit. Et Bin Laden vocavit propter terroristis impetus contra regimen Putin. Taliban auxilia ex Pakistania iterum progredi conatus est. Caedes Ahmad Shah Massoud Taliban antecessum magnopere adiuvit. Russia bombingam iit. singularum copiarum partes quoque separatim in proelium commiserunt. Proelium cruentum admodum evasit.
  Russia bellum in Afghanistan magis ac magis implicatum est. Civitates Americae, regiones occidentales, mundus islamicus arma Taliban suppeditavit. Praelia cruenta. Russia magis magisque involvit exercitum ibi.
  Ambo lacus et tormenta auto-remisi translata sunt
  Taliban bombing erant. Et copiae Russicae imparibus copiis pugnaverunt. Accuratius adversus eos adhibebantur belli clandestini modi.
  In Russia oppositionem Putin intendit. Communistae meminerant successorem esse Yeltsin et Russiam in nova bella trahere. paenitere etiam liberales. Putin amissis auxilio societatis. Detrimenta in Afghan bello creverunt.
  In comitiis in Duma rei publicae plura fuerunt quam umquam multa scandala et mendacia. Communistae dignitates suas confirmaverunt. SPS et Yabloko in comitium non pervenit. Patria scandalum apparuit. Russia etiam United multum accepit et Factio Democratica Liberalis addita est. Sed comitia indigna erant. Patria, factio democratica Liberalis et Russiae Iunctus, imperium auctoritatum in Duma retinuit. Communistae autem fortes erant. In comitiis praesidentialibus Putin tantum secundo circuitu vicit. Bellum autem in Afghanistan continuatum est, sicut in Chechnya.
  Russia haeretis ibi haeret. Plures ac plures copiae afferebantur. et pugnatum est. et numerus impetus explosivus fuit.
  Olei pretia non nimis surrexerunt. Ita bellum in Iraquia erat. Et mox sanctiones Saddam Hussein levatae sunt. Eius regimen iterum vires accumulare coepit. Bellum cum Irania para. et in hoc ipsum Civitatibus Foederatis Americae adiuverunt. Anno 2007, comitia in Duma rei publicae magno successu habita sunt apud Communistas, quae tandem maiorem partem acceperunt.
  His conditionibus, non obstante constitutione, Putin ad tertium terminum cucurrit, ad mechanismum referendum adhibitus. Atque id constitutionis tenorem duobus verbis sublatis mutare curavit.
  Quam ob rem, anno 2008, Zyuganov senex et taedus, sub condicionibus pressionis informationis, Putin superare non potuit.
  Sed tum res regiminis magis ingravescebat. Bellum in Afghanistan multos annos gestum est. et non erat finis in conspectu eius.
  Putin cucurrit quartum terminum inter crisim oeconomicam. Et scandala corruptelae, et taedium electoratus est ejus. Casus dictatoris minui potest.
  Sed rursus subsidia administrativa et falsificationes massivas in actum deductae sunt. Effusus populus in vias, et concursus fiebat. Sanguis effusus.
  Putin etiam in MMXII terminum quartum cucurrit. Iterumque bellum in Afghanistan et in crisi. Et simul cum vigilibus crebrescit, omnia coit et plus.
  Non momento pacis. Puella in Ucraina facta est. Sed Crimea exprimi non potuit. Multitudo localis revera Russiam Putin ire noluit. Poroshenko in Ucrainam venit et omnia plus minusve prospera fuerunt. Anno 2016, ob oleum et gas pretia cadentibus, apicem discriminis in oeconomia Russiae factum est. Putin ad quintum terminum perrexit. Et ille egit gratias falsificationes ingentes, et exclusiones omnium a comitiis exceptis odiosis et antiquis sinum Zyuganov.
  Et bellum in Afghanistan continuavit loculis zinci infinitis rivulis.
  Nunc MMXX advenit... Putin ad sextum terminum electus est, et eius sinum aemulus Zyuganov iterum cecinit. Bellum autem viginti fere annis geritur.
  Bellum adhuc in Afghanistan saeviebat. Gubernatores Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova ex aere ictus sunt.
  Puellae pulchrae in uno bikini pugnant et globuli globuli nudis digitis premunt.
  Utique, bellum modernum non est interesting sicut Bellum Orbis Terrarum II. Tum puellae virtutis et fortitudinis miracula ostendere debebant.
  Nunc computatrum plurimum laboris tibi facit. Etiam non enim magna.
  Non, res gestas locum. Anastasia Vedmakova sibilavit... Risit. Et nunc, nudo pede pyga, pressa ac eruca volat computatrale. Ubi sunt caeli proelia? Taliban aviationem non habent.
  Si copiae Russiae damna patiantur, tunc solum ex sabotage, cuniculis et furtim nititur.
  Aliquando Isis et Taliban pugnatores veneno militum Russorum. Fere bellum magis ac sordidum est. Ut in Syria non laborat. Copiae locales magis debiles sunt et Irania suas copias non mittit. Copiae locorum mutatio. Mujahideen sustentationem incolarum habent. Etiam imperium in Copheta diu nulla auctoritas fuit.
  Maxime autem res Taliban valent et cum ISIS coniunguntur. Conatum ad tractandum cum Taliban defecit. Et cum ISIS omnino non tractaturi erant. Et tunc etiam Pakistan et de regionibus islamicis adiuvandis Mujahideen.
  Americani impetum terroristarum XI Septembris feliciter vitaverunt, haec haemorrhoides in Russiam impulerunt. Putin, ut videtur, mare ei genua procumbens statuit, omniaque victorioso ac parvo sanguine decerni posse. Sed evenit ut Afgani non vis secundum felis felis Russiae, etiam in Civitatibus Foederatis, vivere. Et Russia non tam facilis est...
  Mujahideen non potest bombing superare. Loci infirmi sunt et viribus pugnare timent. Unitates magis ac magis spetsnaz in aciem conjiciendi sunt. Bellum explicans.
  Anastasia Vedmakov triste sensit. Sed vitae efficitur est.
  Postquam Americani moraliter Afghanistan discesserunt, elit Russiae terroristas aggressus est, copias locales ex aere sustinens. Eodem tempore delectae singularum copiarum duces militantium venari coeperunt.
  Duae puellae venustae, Margarita et Anastasia, aequo praelio in medio pugnant. Pulchrae sunt altae, validae et musculares, in tutela chamaeleontis paenulas. Haec dissimulatio pugnatores invisibiles facit, propter graphics computatrum.
  Sed et virgines non sunt disciplinae. In montibus ad justo milia passuum reptans catervam offendit, ignem aperientes, ne quis communicare vellet. Eorum machina sclopeta ignis rapidus, cum glandibus uranii-nucleis, reales sunt portatores mortis. Milites, in nive saliendo, Mujahideen verberaverunt.
  Margarita e grenade launculo suo accensa, pulsar emicabat, duodecim latrones pulsans. Aliquot guttae sanguinis etiam in galea pellucida arma conscenderunt.
  Puellae arma recentissima habent. Computum ductum.
  Duae altae cuties tota acie valent. Milites queues mittunt, Mujahideen in ordine pulsant.
  Ardet humus, et respersos sanguine fudit. Mujahideen perdite gannit. Puellae aduncum tandem obtinuit. Non armis terribilis, sed pallium chamaeleontis extra ordinem. Nihilominus, nimis fragilis invisibilitatis ratio computatralis est, et in usu non ita bona et pretiosa est.
  Nimis multi pugnatores fuerunt.
  Margareta suadet:
  - Rogabimus auxilia?
  Anastasia movit caput.
  - Faciamus ipsi!
  Puellae in galeis et litibus pugnabant. Glandibus parvis, sed densissimis, explosivis utebantur. Sed adhuc cessavit munitionis onus. Et veniebant milites.
  Puellae discedere inceperunt. Sed iam sero erat. Finiunt vera hellhole. Centum Mujahideen undique ascenderunt.
  Murmuravit Margareta;
  Nos ex ammo et tasque sumus. Nunc reliquum est concursus!
  Subridens Anastasia dicebat:
  - Simul contra mille. Unus est tantum relictus!
  Margarita annuit et salutavit;
  - Etiam ignem nosmetipsos vocamus!
  exclamavit Anastasia, pulverem detergens, iterum a sclopetis callaribus percussa est. - Probabiliter, erit livorem, - puella putavit.
  Circumspiciebat et clamabat;
  - Est hiatus! Insiliamus in, fortasse testudine supervivemus!
  Margarita in radiophonica transmissa;
  - Sunt plus quam mille latrones circa nos! In quadrato 54-85-83 mare ignis da \u200b\u200b!
  Puella iterum percussa est a duodecim statim erumpit, iterum pulsat. Per arma corpus muscularis ictus sentit. Fertur etiam Anastasiam.
  Ambae puellae per quadrigulas angustum spacium in monte granite reprehenderunt. Primo Anastasia per ima delapsa, deinde Margarita. Testae graves et erucae Russicae tormentorum tormentorum iam desuper cadebant.
  Magnum fragmentum galeam ast, fibri carbonii comminuens. In occipitio, quasi fuste ictus. Attonitae vix elapsa puella per hiatum et in altum desperatum barathrum delabi coepit!
  
  SEPARATUS MUNDUM CUM HITLER
  Putasne Fuhrer ultimam rogationem Stalini pro pace separata mense Septembri 1943 accepturum fuisse? Reapse Germaniae haec iam salutis extrema pars erat. Proelium Kursk amissum est et Russi se aestate etiam vincere posse demonstraverunt. Socii Siciliam ceperunt et in Italiam traiecerunt.
  Praecipuus satelles - Mussolini potentiam et patriam amisit.
  Imo vero, si verum est Stalin pacem Fuhrer praetulisse, tunc Hitler ultimus cretin repudiavit. Et quid in hoc casu evenire posset.
  Mundus in nulla variant. Exercitus in Wehrmacht secedit ad terminum. Eodem tempore in Italiam magnae copiae Naziseorum traducuntur. Maximeque aviation cum durata aces etiam ibi accedit.
  Multo plus damni socii capiunt. Germanorum "Ferdinands", "Pantherae" et "Tigres" exoriri possunt. Omnes hae machinae multo fortiores sunt quam American Shermans et Ecclesiae Anglicanae.
  Ita et divisiones Germanicae peritiores, doctae et disciplinatae quam Americanae et Britannicae sunt. et multo plures.
  Ineunte Novembri, socii Italia pulsi sunt. et mense Decembri e Sicilia depulsi sunt. Damna occidentalis ingens erant. Captivorum plus quam trecenta millia. Proelia ostendit "Sherman" contra "Panther" omnino non trahere. Ita et contra "Tiger" quoque. Americanos et Wehrmacht catervas piscinae cogente deperditas esse.
  Sociis in Italia victis, ecclesia cunctatus est. Occurrit apud Roosevelt. Colloquium rem tetigit: quomodo bellum sine USSR gerere? Germanorum Focke-Wulf evasit potentissimum unum tribunal pugnatoris tertii Reich in armis. Et feliciter resistens Americani elit. Et in via et jet elit. Nihil de lacus dicere. "Srman" in piscina pugna - nulla. Et notabiliter etiam in evasione Germanica inferior t-4. Praesertim in sclopeto. "Ecclesia" certe magis tuta est.
  Vera vestis ostendit eam univocum esse ut Europam a Nazis liberaret.
  Roosevelt and Churchill haesitaverunt. Sed Hitler non est. Fuhrer Franconem pressit occupationem minitans et tamen Hispaniam coegit ut Germanos copias ad Gibraltar transiret. Arcem incidit in Februario. Deinde Germani in Mauritania angustissimam partem transierunt. Abreptum coloniae Gallicae coepit. Pugnae magnae dimicationis facultatem Germanorum signa, patientiam, pugnam vim armorum.
  Novissima machina tormentorum MP-44 in turmas Nazi advenire coepit, et ME-262 in caelo apparuit.
  Vere Nazis duas turmas foederatas duodecim vicit, Mauritaniam et Algeria cepit, et Tunisiam ingressus est. Ineunte Iunio mille vi ME-262s iam in caelo pugnabant, singulari in armatura et velocitate.
  Nihilominus Britanni et Americani ineunte Iunio adhuc in Normanniam terram attingere conati sunt. sed ibi morabantur. In fronte apparuerunt "Panther" et -2 et "Tiger", probabiliter antecedens lacus validis armis. Et validi frontem devexerant in arma. tormenta omnia foderata lacus magno intervallo transfodit.
  Habebat etiam Germanos magnas copias, cum peregrinis et tota seditione repletis, itemque ex captivitate milites.
  Iunius escensionem totam cladem sociorum complevit, plus quam quingentorum milium milium praefectorumque captis. Post cladem in Normanniam, Churchill pacem Fuhrer in post-facto fundamento obtulit. Hoc est, quisquis imperaverit, tunc remanet. Germani Britannis modo expulsis Tunisia et Libyam intraverunt, et in latere meridionali copiae eorum Cameroon appropinquabant.
  Interea, agebantur, Nazis Aegyptum ingrediuntur. Fuhrer, fortis animo, postulavit ut omnes possessiones Gallicae sibi donarentur. Africa septentrionalis et Iraquia cum Kuwait tum. & satisfactiones redde.
  Hanc rogationem Churchill rejecerunt. Sed difficilis Britonum positio mansit. Germani lucem novam habent, maneuverabilem et, praesertim, facilem ad fabricandum et vilis jet pugnantis XE-162, et jet bomber "Arado". Ultimum planum cum pugnatoribus assequi non potuit, et difficile est cum anti-elit sclopeta emittere. Ita Britanni quaestiones adjecerunt. Germani in terra victores erant. Aegypti, deinde Palaestinae. Tum, adiuvantibus incolarum locorum, Iraq et Cuvaitum invaserunt. Hi quoque territoriis potiti sunt.
  Britanni deduntur, et coloniae copiae desertae sunt. Cladibus territi, capitalestae Britannici ecclesiam suam premunt.
  Militia Subaquanea etiam activa fuit. Germani peroxidum subaquaneum in hydrogenii peroxide emiserunt et in mari summam etiam excellentiam consecuti sunt.
  Fine MCMXLIV, Germani totum fere Orientem Medium et Africam septentrionalem vicerunt. Primae obterere seriei "E", gravioris et pernicioris, etiam in fronte apparuerunt.
  Fortitudinis adversa Ecclesia est. Rogatus est incendi. Roosevelt non audebat ad quartum terminum currere. et iuvenis republicanus candidatus vicit.
  Hitler in hieme et vere 1945 ad Africam meridianam progrediebatur. Nulla volutpat finibus bibendum. Eodem tempore in ipsa Britannia oppugnatio parabatur. Militia Subaquanea magis magisque acrior facta est.
  Aestas venit... Fritz novum piscinam E-50 probaverunt. Haec machina nulla par erat et invicta videri poterat. Yu-287, gagates apparatus summae classis, etiam apparuit. Premebat Britanniam satis. Et tunc in Augusto portum secutus est. Talis audaciae operatio. Britannia tres hebdomades non duravit. Germani Londinum ceperunt et subsannaverunt.
  Fuhrer personaliter adfixit magnas spes in serie "E". Lacus huius seriei in situ machinae et transmissionis simul et gearbox in motoriis differunt. Hoc effecit, ut layout condenset, et deprimat silhouettes. Vehicula sunt magis compacta. Exempli gratia, SAK E-25, ponderis 26.6 talentorum, arma frontalis 120 mm habebat in fastigio quadraginta quinque gradus et 82 mm latus armaturae - plus scutulis.
  Inde sclopetum auto-eum impenetrabile pro tormentis Britannicis et Americanis fecit. Et 700 tormenti horsepower ferae velocitati et manaeuverabilitati dedit.
  Britanni solum ab E-25 tormento 88-mm tormento abhorrent et a novis technicis litteris discerpti sunt.
  Post Britanniae deditionem, Nazis quoque mense Octobri Islandiam cepit - Operatione Icaro ducendo. Praesidium Americanum in deditionem accepit. Capta sunt fere centum millia militum.
  America ad Fuhrer conversus est cum condicione pacis et divisione sphaerarum influentiae. Proiectum cum bomba atomica nondum excogitavit, et Fritz iam in limine sunt.
  Hitler, perpensis omnibus pros et cons, ex utroque latere Americam oppugnare constituit. Nimirum utens pontiticium in Argentina et Brasilia a meridie. Et per Groenlandiam et Canadam ab Aquilone. Iaponicus aliquantum melior factus est, qui productionem sub licentia XE-162 obtinuit.
  Civitates Americae Unitae nondum satis pugnae paratae vi aircraft sunt. Classis ingentia detrimenta submarinis pertulit. Iancii momordit, momordit. Tituli bellum intulerunt.
  Fuhrer indicaverat reactorem nuclei in USA iam creatum esse et opus in bomb atomico citatum esse. Imperavit Americam opprimendi.
  Novum telum immissum est - discos invulnerabilis armis parvis, turpis per laminam gagates.
  Naves demersae sunt et aeroplana Exercitus US secabant. Annus quadragesimus sextus in progressu Germanorum et Iaponum a meridie et in portibus Canadae septentrionalis transiit. Quod satis felix est.
  Germani piscinam E-50 habebant, quae magnitu- dine superior erat Shermans, Pershings et Pattons.
  Lacus valida cum tormento 105 millimetris, alta minus quam duo metra, cum armatura frontalis 250 millimetre in angulo, utrinque 170 millimetre et etiam in angulo, cum vehiculo ponderis sexaginta octo talentorum et turbinibus gasi. engine of 1,500 horsepower. Talis machina facta est piscina principalis Tertii Reich, nullaque aequalis. Americani cum eo contendere non potuerunt.
  Verum, magnum pondus machinae nonnullas difficultates dedit. Quocirca levior versio curriculi in specie "Panther" -4. Machina haec leviorem habuit, sed satis satis sclopetum 88 mm, armatura frontalis 150 mm in angulo et 120 mm armorum lateris cum pondere quadraginta sex talentorum et tormento equinis 1200. Haec piscina etiam Pershings et Pattonos superavit, illis in pondere propinqua.
  Germani feliciter procedunt. Captum Toronto, Quebecum. Una cum Iaponicis occupaverunt Venezuelam et Panamam. Deinde a meridie ad Costa Rica, Nicaragua, Honduras et Mexico descenderunt. Nazis etiam Civitates Americae Septentrionalis ab - Alaska interclusas oppugnare potuerunt. Capto tum maxime.
  Ineunte anno quadragesimo septimo, vere pressius, omnes fere Canadenses et Mexici a Nazis capti sunt.
  Novae fascistae obterere praestantiores Americanis erant. Etiam ac aviation! Contra discos, quod fortis laminae gagates invulnerabilis fecerat - Americani omnino arma non habebant.
  Ita Nazis praelio dominabatur. Et MP-54 multo melior erat quam sclopetum submachina Americana.
  Itaque vires admodum inaequales evaserunt. Bellum tantum tractum est, quod Americani nimium apparatum et multitudinem hominum habuerunt. Discus autem ad litteram addicitur omnibus modis planis et aliis machinis. Agebant per ramming - celeritatem soni quinque vel sex explicandi.
  Erat igitur mirabilis demonstratio possibilium. Hic in Civitatibus Foederatis Americae et bomba atomica non adiuvat. et Tituli vires Africae, Asiae decem milia servorum habet!
  America gradatim expressus. Ver et aestate anni 1947 Germani dimidiam partem US territorii et omnes Alascae iam ceperant. Sic Iancii quasi ferrum in incude veniunt.
  Novi Eboraci in ruinam cecidit, et Washington prima Decembri concidit. Die XXV mensis Decembris anno MDCCCCXLVII, sicut in tempore Nativitatis Domini, in Civitates Foederatae Americae deditionem venerunt. Altera pugna pugnax nimis altero bello mundano finivit. Tertius Reich novos lacus seriei AG - pyramidales habet. Et adhuc erat Russia.
  Tituli valde ad bellum parati. Aliquam eleifend congue eleifend. Terra orientis Solis seriem sub licentia expressit.
  Quae multum Sinenses in copias suas redegit.
  Sed die 20 Aprilis 1949, Nazi Germania in USSR oppugnavit. Ad secundo - usus pyramis lacus per divisiones externas. Et USSR relative nuper T-54 accepit. Machina, quae tamen bestia haberi potest. quamquam ag-L praesidio inferior erat laterum ac telorum. T-54 erat etiam inferior E-L ... Id est, utraque genera lacus Germanici. Sed minus ac facilius erat.
  Sed machinis Germanicis officinas in media parte mundi edunt. Et hoc magnum commodum dedit Hitler. Praeterea aviatio Sovietica quantitate et qualitate Nazis inferior erat. Praesertim in armis, armis et velocitate. Nazis in ortum!
  Exercitus rubri, utique, etiam fortis est, sed MiG-15 modo copias inire coepit, et pugnator principalis est Yak-9. Iam perspicue evasissent et vim aviationum Germanicarum sustinere non possemus. Lacus IS-7 non intrat in massa consequat. IS-4 factus est apparatus moles, apparatus tamen non perfectus, sed E-50 appropinquans secundum tutelam. Verum, Germanicum 105 mm 100EL tormentum potentius et ad pugnandum promptus erat quam 122 mm IS-4. Sed lacus Soviet principalis adhuc est T-34-85, et pars T-54 in minori parte est. Hactenus in relative parva serie dimittitur.
  Germani munitiones Sovieticae perruperunt. Accurrunt. Tametsi munitiones potentes erant. Sed tamen Fritz eos perrupit. Et quamvis non nimis celeriter moveatur. Minsk in medium Maii incidit.
  Sub finem Iunii, Nazis Smolenscum appropinquavit. Sic habuit Nazis longam viam super cadaveribus. Smolenscia ipsa bene munita est et insultus repellit. Ineunte Iulio, catervae Nazi Kioviae appropinquaverunt. Medio Augusto, Nazis Leningrad obsidetur. Eodem tempore Iapones ab oriente premebantur. Cingitur Vladivostok. Samurai autem ceperunt Khabarovsk.
  Iaponia suam versionem exscriptorum E-50 habuit, cum valida 88mm 100 EL tormentorum et 200mm armorum frontalium declivis. Haec machina erat superior t-54 in armatura sclopeta et leviter ob maiorem inclinationem rationis in tutela, praesertim latera. piscina pondo quinquaginta circiter talentis gravior est quam triginta sex piscinae T-54 pondo.
  Iaponia etiam Sinenses in proelium pressit et compulit. Samurai magnam vim collegerunt.
  Mense Septembri nihilominus Nazis Smolenscum cepit undique circumventum et Kioviam praetermisit. In Ucraina orientali movere coeperunt. Difficulter Leningrad. Germani Tikhvin appropinquaverunt. Locus evasit. Mense Octobri Nazis Chersonesum ingressus est. Moscuam versus progredi coeperunt. Circumdederunt Vyazma et Kharkovam ceperunt.
  German AG-50 machina perfecta est - 250 mm armorum ab omnibus angulis fastigatis et in forma pyramidis. Et gas turbine tormentorum ex 2000 horsepower. Tormentum mittit proiectum nuclei uranii qui piscinas Sovieticas, etiam IS-4s, per longum intervallum penetrare potest. Germani sclopetum validum habent. Ipsa piscina impenetrabilis ad tormenta Sovietica. Et arma frigus, coagmentatum.
  Denique Soviet lacus tanta monstris obire non potuit. Etiam IS-7 celeriter productio remissa est. Sed hoc parum intellexit. Mense Novembri, Nazis Kerch cepit et Sevastopolim obsidet. Vyazma, Orel, Kalinin acceperunt. Tulam venimus. Ipsi etiam Tikhvin heroice defendunt. Moscuam omnia quinquaginta chiliometrorum restat.
  Stalin plane insanit. Conare tali adversario resistere. Fortis Wehrmacht. Sed hic December venit. Sed Nazis in hiemem parata est ac progredi pergit.
  Voroshilovgrad, Belgorod et Kursk capta sunt! Germani Moscuam appropinquant. Mense Ianuario, Tula cecidit, et Fritz caput a meridie praeterire poterant. Mense Februario anulus circa Moscuam tandem occlusus est. Eodem quoque tempore Nazis cepit Voronezh versus Stalingradum.
  Ipse Stalin Kuibyshev fugit. Videtur quod sperans resistentiam obstringere. Moscuae diu restitit. Urbs magna est. Sed in mense Maio caput usquam cecidit. Germani Caucasum iam ceperunt.
  Iaponia in Asiam Mediam fregit. Aliquam et mattis nulla. Mense Iunio Germani urbem Gorky ceperunt. Caucasum fere devicit. Mense Iulio, Saratov cecidit, et Stalin decrepitus est et aegrotavit. Beria occasione usus ducis incitavit. et mense Augusto 1950 pacem Germaniae obtulit. Tituli soli deditionem pacti sunt. Beria, sentiens resistendi inanem, ad eam venit. Sic Bellum Orbis Terrarum II finivit. Hitler Iaponiam non oppugnavit et pluribus annis imperavit.
  Socii pristini zonam ingredi coegit et condiciones onerosas imposuit. Sed die 1 mensis Maii anno 1955, annos natus sexaginta sex, victima fragoris gagates lineri factus est. Simulque dicebant omnia, quae profuerunt.
  Medicamentum abutens Göring etiam ante mortuus erat. Et Schellenbergius, qui Himmler substituit, novus regens factus est. Is aliquantum vexavit Fuhrer.
  Hitler tot e suis posteris solium obire cogitavit. Sed non tempus... Nullus erat heres directus. Schellenberg tempus arripuit et dictaturam personalem constituit. Eodemque tempore bellum cum Iaponia gessit. Ictum nuclei tradidit et terram Solis orientis oppressit, utens duplici praediis pyramidalibus e materia plastica factis. Et quidem intra paucos menses vicit.
  Iaponia una cum coloniis suis occupata est. Mundus iter Tertii Reich institutum est. Dictatura inhumanum, cum imperio publico. Conditiones Slavorum aliquantum dissolutae erant. Aryani etiam agniti sunt, etsi secundae classis.
  Schellenberg regnavit usque ad annum 1986, quo mortuus est. Novus cultus exortus est.
  Imperium technicis artibus elaboravit ac spatium dilatationis occupavit. Coloniae in Luna, Marte, Venere, Mercurio, satellites Iovis creatae sunt. Hominum genus, duris modis solutis, interna problemata ad astra volare coeperunt. Scientia velocior quam in historia reali exculta est, ergo omnia Instituta investigationis in una turma laboraverunt. et orbis terrarum exploratio spatium imperii excitavit.
  
  
  Sub Ivan Terribilis Tsar Russiae
  Ivan Terribilis veneno non fuit, et consequenter continuavit regnum suum.
  Primus tamen rex magnus Anglorum reginae nupsit. Eodemque tempore in oriente bellum gessit. Multas urbes in Sibiria, inter Tobolsk, construxit. Cannon Tsar etiam missus est.
  Motum est parvum bellum cum Suecis. Hoc tempore Poloni in eadem parte cum Russia erant. Potuit plus consequi quam in historia reali expugnando Narva expugnando et iterum civitates Russicae recipiendo. Postea Ivan Vasilievich urbem in ostio Neva aedificare iussit. Idem Petro Magno. Solum nomine Andrey-grad. Et hoc non est malum.
  Russi pacem cum Polonis iterum fecerunt. et ceperunt Revel. Sed tamen exercitus tsarist cepit Vyborg et in aquilone munitus. Ivan Terribilis fortis erat. Dux autem Shuisky satis ingeniosus evasit et Russia plus minusve successit... Tsar filium habuit Petrum nomine reginae Anglicae. In incerto casu mortuus est Dmitry. Fedot etiam mortuus est. Ita anno 1600, postquam sexaginta septem regnaverunt, cum Ivan Terribilis mortuus est, puer decem annorum, Petrus Magnus, novus tsar factus est. patris opere perseveravit.
  Boris Godunov regens eius fuit. Primum triennium difficile erat propter famem, frigus et segetem defectis.
  Sed tunc impostores non erant. Et cum novum bellum cum Reip, initum esset, Russia parata est. Novus dux apparuit - Skopin Shuisky. In fabula vera, iuvenis venenosus est, sed iam se probare curavit. Nunc ac erat magna.
  Copiae Russiae duce Petro Magno iam anno 1608 varias victorias vicit et Polocum et Minsk liberavit. Inde Brestum perventum est, et sequenti anno Vilnam cepit. Tunc Kioviensis etiam liberatus est.
  Copiae Russiae Polonos verberaverunt. Grodno etiam capta est, et copiae Russorum in Gallaeciam pervenerunt.
  Sed omnia bona sunt probanda. Bellum Sueciae in- gressus est. Eciam Vyborg cepit auferre. Sed Sueci victi sunt et Russi Vyborg redierunt.
  Tunc tsarist eciam Leopoliensis cepit exercitum. Milites Russiae Varsaviae appropinquaverunt.
  Poloni pacem dederunt Russiae: omnes terras, quae umquam Kievan Rus Rus fuerat, reddebant. Petrus autem Magnus bellum gessit. Varsaviae et Cracoviae etiam captae sunt. Regnum Poloniae pars Russiae facta est.
  Post haec facta est tranquillitas temporalis. Quae sumpta erant ad concoquendum.
  Copiae Russiae decem annis post anno 1620 ad Chersonesum movit. Et hanc khanate vicerunt et etiam Maeotim ceperunt. et accessum in Pontum nacti sunt. Imperium Ottomanicum pugnare conatus est, sed cladem post cladem passus est.
  Copiae Russiae a Skopin-Shuisky Istanbul anno 1625 ductae sumpserunt. Et hic fuit felicissimus exercitus tsarist.
  Imperium Ottomanicum corruit et Russi illud per alterum decem annos vicerunt. Usque ad Algerias, ultimam imperii partem vacuam, anno MDCXXXVI incidit. Ita Russia maxima terra facta est tam in mundo quam in terminis territorii et incolarum. Petrus Magnus Orthodoxiam reformavit inducendo polygamiam et Trinitatem relinquendo, et faciens Russiae Tsar principalem nuntium Omnipotentis. Russiam anno 1640 Iraniam aggressus eam cepit. Inde Russiae unitates in Indiam intraverunt. Mox eam quoque vicerunt. Etiam Oceanum Pacificum attigerunt. Iam ab 1653 Russia partem Indochinae occupaverat. Bellum autem cum Imperio Manchuriano incepit.
  Anno 1660 Magnus Petrus mortuus est, et Petrus Secundus nepos eius regnum ascendit. Viginti quinque annos natus erat. Bellum autem felicius. Et anno 1670 expugnatio Sinarum completa est. Et decem annis post Iaponiam et Coream vicerunt.
  Russia etiam Tsarist totam Indochinam occupavit usque ad Singaporem. Eodem tempore Russi trans Africam movere coeperunt. Petrus secundus obiit anno MDCC. Et regnavit Ivan Quintus, filius eius. Rex iam triginta et octo annos natus erat. Australiam quoque vicit et per Africam movere pergit. Vicit totam fere continentem Niger. Et anno 1725 mortuus est, potestatem transferendi ad Petrum Tertium. Tandem Africam vicit. Ac deinde Italiam invadit. et sine difficultatibus vicit. Post hoc, Russia bellum pro America incepit. Proelia mota. Post Petrum Tertium anno 1751 Alexander Primus ad Thronum venit. Germaniam et maxime Americam vicit. Anno 1781 Alexander II in regnum venit. Mox anno 1789 in Gallia seditio orta est. Et cepit Tsar Alexander II. Et anno 1803 Hispania et Portugallia etiam capta sunt. Nicolaus autem anno MDCCCX thronum ascendi. Captionem ultimis territoriis in mundo perfecit et tandem in mundo Russiae regulam 1825 stabilivit.
  Ita finitum est tempus fractae pacis ac tumultus. Scientia celeri gradu evolvere coepit. Religio modernisata est. Et Ecclesia publice de fine mundi doctrinam deseruit. E contrario coeperunt docere - homo est faber ferrarius suae felicitatis, et bene erit in mundo, et denique iustus! Et anno 1833 homo primum in spatium volavit. Novus scaena in rebus in Rurik dynastia fuit.
  1841, volatus ad lunam facta est. Hic est summus eventus in historia hominum!
  Homines spatium vincunt. 1853 ad Martem volaverunt. Et fuit fuga mirabilis. Post triginta annos, astronautae omnes planetas systematis solaris iam visitaverunt. Anno 1880 prima colonia in luna condita est. Et tunc vera civitas facta est.
  Anno 1895, prima plantae genere meliore in Venerem radicavit.
  Prima sedes in Marte stabilita est, et oves et boves evecti sunt.
  Etiam sit amet nisi.
  Anno 1902, prima expeditione interstellaria ad Alpha Centauri incepit. Spatium volavit per viginti annos, et pervenit ad stellam, circuivit eam et reversus est. Non suspensus animationem, sed profundiorem formam somni consueti. Praeterea homines in somno moti, et atrophia musculi non fecerunt.
  Anno 1915, secunda expeditio interstellaria in stellam Sirium deducta est, et putabatur terram in planetam theoreticam progressui aptam esse.
  Exiens sane et primum ambulaverunt homines in planeta extra mundum solarem. Vita vera non inventa est, sed quaedam mineralia et bacteria simplicia inventa sunt.
  In hac tellure etiam loca aurea evasit, et hoc frigidum est!
  Deinde saepius volare coeperunt ... Anno 1941 primum spatium spatii celeritatem lucis excessit ... Nempe Einstein non recte. Potest etiam theoretice usque ad celeritatem infinitam movere. Gravitas autem etiam celeritatem lucis decies trillion temporibus excedit.
  Et hic factus est prologus creationis spatii imperii ... . Per 2001, complura centum sedes iam in variis planetis galaxia constitutae sunt.
  Nonnulli etiam inveniunt deposita adamantina et chalcitis pretiosa.
  Anno 2020 prima expeditio extra galaxia coepit.
  Hoc quoque ipsum infigo est effectus. Nulla civilitas in galaxia humana inventa est. Vita formas in planetis occurrit, sed maxime primitiva. Etiam herbae bisexuales et animalia non inventa sunt.
  Sed blandit dictum est. Sacerdotes autem etiam hoc speculabantur, dicentes: Sine Deo impossibile est vivere. Et multi crediderunt in ea. Generatio spontanea vitae vere est inconveniens. Sed experimenta docuerunt creationem complexorum acidarum in principio possibilis esse. Etsi fatiscit. Et bacteria potest esse. Et invenerunt. Sed habere duos sexu? Tota hic mutationum series opus est, atque adeo ut conservetur.
  Ita in galaxia, nullibi duo vel tres sexus apparuerunt. Et modo simplicissima forma vivendi fuit in planetis. Quisque et fringilla nisi. Multae planetae, etiam similes in caelo Telluri, desertae manserunt. Sed veritas ipsorum planetarum multum evasit. Erant autem plurima loca in galaxia ad habitandum. Si planeta longe abest, e stella evellere potes. Si proxima, contra, recedite.
  Progressus et scientia effecit ut aliqua culmina vinceret.
  Inventio synthesis thermoquark effecit ex uno gram-mate materiae comparatae ad incendium viginti miliarda talentorum carbonis extrahere posse. Et hae sunt facultates. Et synthesis thermopreon effecit ut industriam thermoquark viciens plus vicies obtineret.
  Humanum genus feliciter elaborandum est... In 2100 velocitates iam apparuerunt quae galaxia modo die volitare possunt. Fere et magna. In 2200, primi duo planetae et stella ex parva materia creata sunt.
  In 2300, ob unius fluminis temporis inventionem, possibilitas resurrectionis hominis probata est, una cum centum centesimis conservatione personalitatis. In 2400, homines primam fugam ad alium universum incipere potuerunt.
  In mundo humano, planetae cum duobus vitae sexibus et etiam una planeta fluorine cum tribus vitae generibus inventi sunt. Superiora animalia in lingua, religione, ac etiam in scripturae specie comperta sunt.
  In MMD, primus homo ab rivulo temporis remotus est. iamque mors victa est. Homines plus quam centum sextilliones siderum suum universum domiverunt.
  Anno 3000 primum, universum mundum ex paucis atomis creatum est.
  Eodem tempore resurrectio mortuorum geritur. Controversia fuit - ut omnes resurrecturi an non? Omnino resurrectio- nem omnium necessitatem esse decrevimus. sceleratos etiam, sed eos educare ac sub potestate retinere.
  In 4000 processus mortuorum ex flumine extrahendi completus est. Omnes homines, qui semper in Tellure tellure vixerunt, immortalitatem consecuti sunt. Processus universitatis creandi in rivo positus est.
  Anno 5000 omnes leges physicae humanitati paruerunt. Etiam infantes universitates creare potuerunt. Homines omnes suas phantasias nunc involvit in rem.
  Resurrexerunt etiam a mortuis universa creaverunt et cito hoc didicerunt.
  Anno 10,000 homines novas leges physicae, biologiae, chemiae excogitaverunt. Omnes possibilitates in hominibus apparuerunt sicut facultas phantasias continendi. Fuit summa omnium felicitas et prosperitas.
  
  ZENON POZNYAK PRAESES BELARI
  In Belarus tragoedia in 1994 comitiis facta est. Praecipua oppositionis candidatus Alexander Lukashenko in sicarii conatu necatus est. Quam ob rem Vyacheslav Kebich competitorem periculosum removit. Sed totum electoratus Lukashenka est negotium primi ministri. Quam tulit et decrevit Zenon Poznyak!
  Et in primo circuitu Zenon Pozniak cum magno margine vicit. Scientiarum historicarum candidatus, princeps Popularis Ante Belarusian, et etiam dux. Personalitas plane charismatica est. Ferro distinguitur voluntas rigoris.
  Zenon Poznyak cum primis gradibus scholas Russicae claudere coepit et linguam Russicam finire. Tunc lex comitia mutata est, et Frontinus Popularis Belarusian maiorem partem in parlamento consecutus est. Tunc Poznyak tenuit referendum. De integratione cum Europa, de statu linguae Belarusicae ac de sola lingua publica. Qui poenam mortis solvebat, et se a Russia seclusit. Zenon Poznyak proclamavit: Belarus in NATO et in Unione Europaea erit.
  Adventus potestatis Zenonis Pozniak in Russiam ictum habuit. Alexander Lukashenko, ut scis, Yeltsin in 1996 electionibus suscepit, adiuvans eum ad secundum terminum eligendum. Zenon Pozniak contra utrumque fuit.
  Quam ob rem comitia Yeltsin amiserunt et Gennady Zyuganov praesidens Russiae factus est. Sed consilium Russiae non multum mutavit. Zyuganov reformationes continuavit et accusatur a complicibus opportunismi. Et re vera gravem obtinuit.
  Sed Zyuganov potitus est. Et refectus est. Praeterea duo termini in Russia restrictive abolita est. Et in domo Belarus, Zenon Poznyak terminum levaverunt ad duos terminos. Anno 1999 Belarus NATO coniunxit. Russia verbis communista erat, re vera etiam viam pro-Occidentalis orientationis secuta est. Porro Gennady Zyuganov evasit magis pro-Occidentalis quam Yeltsin.
  Bellum in Iugoslavia non fuit. Quia Russia Slobodan Milosevic non favebat, et statim concessit, et id quidem ad operationem militarem non venit. Et duo milia vitae superfuerunt, necnon bonae relationes cum Russia et NATO.
  Bellum in Chechnya aut nullum fuit. Zyuganov regimen Maskhadov corroboravit, quod cursum pro-russicum in dies magis insecutus est. Taliban Afghanistan minabatur. Sed in America impetus terroristis erat et copiae NATO Taliban vicerunt. Et in 2005 ipsa Russia NATO se coniunxit. Gennady Zyuganov amicus Americae factus est.
  Sed tempus praeteriit ... In 2008, discrimen globalis ortum est. In Russia inquietudines radicales relicti esse coeperunt. Accusaverunt Zyuganov et Factionem communistarum proditionis et recessus ab exemplaribus Lenin. Princeps oppositionis clarissimus fuit Sergei Udaltsov. At Zyuganov evertere nequiverunt. Ipsi communistae bourgeois et capitalistae facti sunt. leges sibi fecerunt ac potestatem fecerunt. Zenon Pozniak etiam praeses permanens fuit, sed studiose in Civitatibus Foederatis Americae adscriptus. Quam ob rem, invito auctoritarianismo, Americam admodum aptus est. et solus radicitus egressus voluit eum prosternere.
  Russia insecuta est cursum pro-American... Dissimile Yeltsin et Putin, Zyuganov oboediens Americae fuit. Praeter haec, quod communistarum erat, eum magis pro-Americanum fecit. Quia facilius erat ei ludere in amore erga patriam.
  Unio Europaea mox Russiam in compositione comprehendit. ET ALIIS CIS terris. Et cum Zyuganov in alium terminum electus est, viginti annis praefuit et sextum electus est, oppugnatus est. Similis, dilecte mi, quousque sedetis in throno? Iam indecens est! Aliquam sit amet tempus ex. Sed Zyuganov relinquere noluit. Et comitia 2020 iam sub coronaviro pestilentia habita sunt. Eodemque tempore in Russia et Belarus. Ambo Zyuganov et Zenon Poznyak iam septuaginta sex annos nati erant. Sed illi imperium pertinaciter adhaeserunt. Et discedere noluerunt.
  In Belarus oeconomia plus minusve normalis erat. Sed coronavirus difficultates exaspavit. et novum sinistrum vexillum rotundum erexit. Et accusaverunt Zenon Poznyak de dolo malo electionem.
  In Russia quoque inquietudine discessit. Et Zyuganov iam electus est ad septimum terminum... Sed etiam sub specie coronavirus et non omnino honeste. Et hic quoque populus rebellavit. Sed magistratus seditiones adhuc suppresserunt.
  Zenon Poznyak dixit, quod forsitan terminum suum erit ultimum et dabit locum suum iunioribus. Et hoc vere viginti sex tabulas nimium est.
  Sed de coronavirus agere debemus. Et tunc erit iterum iucunda et hilaris vita.
  Zyuganov eciam dixit, quod septimus terminus esset suus prox. In communi, septem termini felicitatem afferunt. Communismus in Russia erit. Vaccinum creabunt, et omnibus facilius fiet.
  Et hoc audiebant homines... Revera, videtur satis bonum esse in Russia vivere. Plus libertatis communistae quam sub Putin dederunt. Exempli gratia, vocatus nocte venumdatus est. In et eros eu erat aliquet aliquam ac vitae sem. Et cum tabaci mollior fuit. Et etiam marijuana liceret legalia. Ejusdemque sexus conjugia.
  Ille obiter Zyuganov personaliter impugnatur. Quin etiam ipse Pontifex proposuit ut matrimonia talia coronari permitteret, quae generatim implicatam motum effecit. Media autem opinio influere potest.
  Alicubi iam licebat fornicatio. Ita magis ac liberius in Russia erat. Facti sunt autem communistae zelantes liberales. Et certe mirabilia in cribro.
  Sed universaliter est naturale. Gennady plus pro-Occidentis consilium secutus est quam Putin Yeltsin heres. Complectens quod communistarum erat.
  et hoc est logicum.
  Communistae consilium quoque privationis continuaverunt, et dominium privatum in oeconomia augebant.
  Vulgo Zyuganov consilium amicitiae cum Sinis persecutus est. Atque ei partim successit.
  Sed etiam in Civitatibus Foederatis Americae calidae et amicae sunt... BUCINUM ad potestatem non pervenerunt. et fuit Hillary Clinton. Electa est ad secundum terminum. In Civitatibus Foederatis, coronavirus tam fortiter sub praesidente feminae quam sub Donald Trump non elaboravit.
  In universum Americae ortum novum subiit. Multi dixerunt: Virtutes superiores mulieres patrocinantur. Et re vera, quonam modo infirmiorem sexum, vel potius pulchro sexu adimat fortuna. et coronavirus sub praeside feminae Americae Foederatae Rei Publicae pepercit.
  Zenonis Poznyak nonnullas reformationes in Belaro peractas. Privata res, vectigalia redegit, res privatas amplificavit. Vigiles quoque restituit, et omnes servos fasciculos instauravit. Primum omnium Ostrovsky. Et sane concilium centrale in vexillo sublimatur.
  Tituli publicari et laudari coeperunt. Fontes ac monumenta demolit. Complectens Lenin. Et pro illis viae lictores nominari coeperunt. Et sane frigus erat.
  Relationes cum Ucraina calidissimae sunt. In Minsk, vicus post Stepan Bandera dictus est. Et unum insuper vicum iuxta Dzhokhar Dudayev nuncupatum. Ftlia facta de nationalistarum Belarusianorum. et lingua Russica contrahitur. Integer sed aliquet nulla. Itaque in Russia pro-Western regimen est et in Unione Europaea et NATO est.
  Unio Europaea dilatavit et Unionem Euro-Asianam facta est. Vivens in Belarus non erat malum materialiter. Etiam sit amet libero erat. Me multum Europae admonuit. Systema formaliter multi-partium est, sed Popular Frons Belarusian dominatur.
  Est etiam Factio communistarum in Belarus, sed est formalis et sinum oppositio.
  Relationes cum Russia plus minusve tolerabiles sunt. Etiam amicitia cum Polonis.
  Loco rubri est thaler, quae proxime aequalis est euroni. Inflatio fere nulla est.
  Homines generaliter Poznyak plus minusve contenti sunt. Salarium supra mille pupa. Otium humile est, pretium prope non assurgunt. Lingua Russica etiam invenitur. Etiam Russorum scholas passim aperuerunt.
  Vocatus est vilis et venditus circa horologium in omni stabulo. Etiam dolor consectetur. Nulla in lorem libero.
  Et quis alius Lenin indiget? Sed illi in honore pristini habiti sunt. Zenon Pozniak superbus est.
  Tunica armorum Belari sectandi, et vexillum Alba-Red-White est. Omnino bonum est.
  Duodecim plantarum potestatem nuclearem aedificaverunt et electricitatem in Europam vendunt. Eodem tempore Belarus multas vias et autobahns aedificavit.
  Templa etiam construuntur, praesertim multa catholica. Ita magni habentur catholici in Belaro.
  Etiam maxima ecclesia catholica in mundo Minsk aedificata est. Pozniak autem Zenon valde superbus est. Erat autem ecclesia vere pulcherrima cum tholis aureis, secundum traditionem Orthodoxiae. Summus Pontifex et Patriarcha Moscoviae aliquot conventus et amicitiae in Christo coniuncti fuerunt.
  Interestingly, Saddam Hussein non eversa, sed in Americam cecidit, obsequens eius vassallus factus. Et sane magna admiratio fuit. Constabat, qui valet, imperat.
  Sinis progressionem eius aliquantum retardavit. Et in ea quoque, quae turbae sunt populi, mutationes populares cupiunt.
  Mundus utique difficultates habet. sed nescio quo modo facilior et lenior. Zenon Poznyak, qui non fuit electus ad septimum terminum, promisit relinquere in termino suo et cedere pueris suis. Forsitan etiam femina. Et id positive ab omnibus receptum est.
  Minister Externorum Russiae quartam partem saeculi Vladimir Zhirinovsky. Qui plurimum amat, saltem verbis Americae, iura humana et bona Occidentis.
  
  MUNDUM MUNDUM DE TSAR RUSSIA
  Praefectus Makarov non mortuus... Semita pugnae Petropavlovsk leviter mutata est, et dux navalis fabulosus vivus superfuit. et navis non tarum.
  Paucis metris navis ad laevam transiit, et solum tale parvum statim fatum imperii et totius telluris Telluris mutatur.
  Praefectus Makarov continuavit ut vehementius turmam Russicam institueret et technicis rationibus uteretur. Dirigentes iugis transierunt, naves fractae restitutae sunt.
  Hic praefectus offerebatur amet captionem. Cum Togi turma eodem itinere omne tempus transierit, cuniculos in viam spargi posse. In historia reali, unus eversor fodinarum fasciculos dispersit et duas naves bellicas demersit. Et tunc totum duodenarum destruentium fodinas dispersit. Quam ob rem duodecim naves Iapones inflantur.
  Terruerunt, et Russiae turmae Samuraos invadunt, qui promiscue in fugam se iecerunt. Et per consequens plus duodecim naves mersit. Capitur autem ipse Togo Praefectus. Iaponia in mari potestas labefactata est. Sed non finibus est.
  Praefectus Makarov persequi samurai pergebat donec omnes naves eorum demersit. Et eleifend inermis erat. Copiae eius in Corea victi et in deditionem venerunt.
  Samurai autem pacem nolebat. Et exercitus sarist applicuit in metropolim. Miraculum et mirabile. mediocritatem omnino non esse ad Kuropatkin, sed idoneum ducem. Iapones vicit et Mikado cepit. Quam ob rem Russia regionem solis orientis totaliter cepit. Et deinde relatio habita est et Iaponia facta est provincia Russiae. Et Nicolaus II suo titulo addidit - mikado Iapones.
  Mongolia, Manchuria, Corea provinciae Russiae factae sunt. Regius exercitus insigniter crevit.
  Russia recessionem rerum novarum effugit. et parsimonia maior erat, et exercitus numerosus. Nullae seditiones, nullae stolidae, inutiles rei publicae Dumae fuerunt. Russi Tsarist praedia sua habebant, etsi leves, sed perniciores erant. Et validiora tormenta, plura bayoneta, spathis, tormenta tormenta. Innovatio Russica evasit bonum telum: plaustrum.
  Lacus antequam bellum ingrederetur series et cursus bellum movit. Praefectus Makarov adhuc vivit et bene erat. Classi Russiae imperavit ut Germanos in mare percuteret.
  Bellum incohatum est anno 1914 et inde a primordio feliciter pro Russia tsarist perrexit. Numeri superiores, Russiae unitates cum levibus praediis "Luna" -2 Germanos oppresserunt. et sine intermissione ibat. Kuropatkin Germaniam vicit, Brusilov Austriam-Hungariam vicit. Bellum autem a Decembri cum Berolini captis finitum est.
  Turcia, quae etiam bellum gerebat, victus est. et tsarist Russia confidenter vicit.
  Primum bellum mundanum est victor et verus triumphus. Russia magnas regiones Tsarist accepit. Klaipeda, Gallaecia, Posnaniae, Cracoviensis regio. Regnum Bohemicum nec non Slovac, Hungaricum. Romania agrum suum ampliavit, sed vasallus Russicus factus est. Iugoslavia etiam factus est vasallus Russiae.
  Turcia divisa est et e tabula politica mundi evanuit. Asia Minor, septentrionalis et centrum Iraquiae, septentrionalis Syriae et Palaestinae Russiae facta est. Sed summa res et angustias Constantinopolim rediit.
  Quomodo ampliavit imperium imperiale?
  Sed id nulla enim. Russia et Britannia etiam Arabiam Saudianam divisit. Inde Irania - centrum et septentriones in Russiam perrexit. Tum Afghanistan.
  Inde ad territorii divisionem.
  Oeconomia Russiae sub Nicolao II Tsar celeriter processit. Etiam Magna Depressione anni 1929 Romanum Imperium Romanum vix attigit. Et anno 1932, Nicolaus II, captans rem oeconomicam Americae Foederatae Rei Publicae valde infirmatus, reditus Alascae postulavit. Americae recusavit. Die autem 1 mensis Ianuarii anno 1933 bellum inter Russiam et Civitates Americae Unitas initium cepit.
  Canada partem Americae accepit. Classis Pacifica a digno discipulo Praefecto Makarov Kolchak mandatum est. R. Qui operátus est glória.
  Lacus Russiae optimus in mundo, aeroplana fortissima erant. Classis perfectissima est. Et plus etiam helicoptera, quae eo tempore solum in Russia erant.
  Omnia apud regem erant. Et America ingenue infirma est. Paucas lacus habet et superantur. Aviatio invalida est et evasit. et sola classis plus minusve numerosa est. Bellum autem ab initio in una porta ivit. Praeterea in Russia balneas ad ipsum Chukotka aedificaverunt. et copiam multum emendavit.
  Successores fortes Brusilov et Kuropatkin erant Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov et Kaleidin. Ostenderunt se duces fortes.
  Lacus autem Russiae singularis est et ita inundatus. Americani paucas piscinas habebant, immo illae iam antenatae et infirmae erant. Aviatio quoque elinguis et debilis est. et sola classis satis numerosa est. Sed nimirum, et qualitas et experientia, et disciplina personarum, Fontes sunt inferiores.
  Etiam et Kolchak dux navalis egregius est. Et frigus ipsum dicere oportet.
  Helicopteri Sikorsky sunt etiam potentissimi et perniciosi. Et imprimit.
  US non diu duravit. Paulo plus dimidium anni. Exercitus Russiae validissimus et numerosus est. Inter alia, sub imperio tsarist magna pars Sinarum iam est. Atque ea res permagna magnitudine exercitus fuit. et quantitatem et qualitatem oppressit.
  Civitates Americae Unitae provincia Russia facta est, sicut Canada. Et imperium Russicum multo fortius est.
  Eius potentia oeconomica facta est ingens et prima in mundo. Hic potestas.
  Vera fuit etiam Rolandus. Anno 1937, Hitler Austriae annexa est. Imperiumque eius cum Italia et Britannia societatem iniit. Dissidia cum Francia erant. Nicolaus II ad Germanophilismum pronus erat. Sed Hitler in orientem versabatur... Sed Fuhrer ipse timebat potentem USSR. Colonias Galliae, Belgiae, Britanniae, et Hollandiae dividendas proposuit. Mussolini etiam se promptum esse una cum Russia expressit. Quam ob rem coalitio civitatum centralium formata est.
  Itaque, die 1 Septembris 1939, Germania Galliam, Belgium, Hollandiam, et cum illis Britanniam oppugnavit. Et Russia tsarist colonias in Asia et Africam ulteriorem oppugnavit. Mussolini bellum postea ingressi, paulum morati sunt. Tsarist Russia feliciter processit, colonias Britannicas in Asia et Pacifico, sicut et Gallis cepit. Primis duobus mensibus India, Irania meridionali et fere omnes Indo-Chinae, et pleraeque possessiones Britanniae et Galliae in Medio Oriente captae sunt. Regius exercitus Aegyptum ingressus est.
  Germani a fronte maximam partem Belgarum, partem Hollandiae, partim Galliam occupant. Sed nec magna elit. Nondum Germania ad bellum rite parata erat. Hostes copias, maxime armamenta tormentaque superaverunt. Sociis etiam plures divisiones curatores habuit.
  Mirum insuper consilium quod in reali historia anno 1940 effectum est non est enucleatum. Germani prisce ac minus feliciter.
  Post mensem, copiae Russorum omnia in Asia et Pacifico ceperunt et in Australiam appulerunt. In Meridie Medio Orientem ceperunt. Aegyptus quoque, Aethiopiam, Sudan, Libyam et cetera.
  Germani leviter in proeliis cum Gallis haeret. Verum tulerunt Bruxellam.
  Hitler ad Tsar Nicolaum II auxilium convertit. Annuit. Sed prius Russi Africam captam gesserunt. Hic summa difficultas est locorum, communicationum tractus, viarum inopia. Idque magis impediret quam parvae foederatae copiae.
  Russi totam Africam tribus mensibus ceperunt et tandem iter iter constituere potuerunt.
  Tum iam mense Martio 1940 copiae Russicae-Germanicae contra Parisios moleste tulerunt. Intra mensem et dimidium Gallia invasit.
  Et mense Augusto MCMXL, portum in Britannia secuta ... London cecidit, in duabus septimanis Anglia et Wallia capta sunt.
  Bellum finitum est omnibus foederatis coloniis ac ditione Britanniaque occupatis. Divisio mundi abit. Omnes fere Sociae colonias Russiam receperunt. Germania perdita in Primo mundo bello et finibus in occidente anni 1914 recuperavit, sicut et Namibia. Italia Aethiopiam et Tunisiam accepit. Belgium et Hollandum et Luxemburgum in Tertio Reich cum aliqua autonomia numerabantur. Gallia et Britannia omnes suas colonias amiserunt, et Russorum in se fidem recognoverunt. Ita finitum est bellum.
  Mense Ianuario MCMXLI, Nicolaus II, in gloria recuperata plus quam quadraginta sex annos, mortuus est, occubuit in historia ut summus omnium temporum et populorum Russiae monarcha. Cui successit Petrus Alekseevich filius, seu Petrus Quartus, cum esset annorum novem. Sub eo nimirum institutum est regendum.
  Russia orbis hegemon factus est et exercitus eius innumerabilis est. Iam anno 1943, primus cosmonauta Russiae in spatium volavit.
  Et anno 1949 Russi ad lunam volaverunt... Sed hoc est solum initium spatii soni. Omnia denique essent, sed...
  Hitler resistere non potuit et die 20 mensis Aprilis anno 1953 Russiam bellum incepit. Mussolini filius, necnon Franco et Salazar, ex parte sua locuti sunt. Et ad Russiam Tsarist.
  Nunc nepos Nicholai II facultatem habet se probandi et famam percrebruit.
  Germani utique primo tantum cuneo poterant. Tum copiae Russorum, additis copiis evulsis, scopi impetum fecerunt. Satis prospere ingrata Italiaque fuit. Mussolini Jr cito intrita. In Africa celeriter etiam Itali superati sunt. Primis duobus mensibus tsarist exercitum Italiam vicit et omnes hostes in Africa colonias cepit. Germanos ad Oder.
  Inde iterum odiosa et Augusto Berolinensi capta est. Et tunc offensa et ineunte Novembri 1953, Tertia Reich plene occupata est. Hitler in Argentinam effugere curavit. Sed eum turmae Russicae prosecutus est. Et anno 1954 tota America Latina victa est. Hitler mense Februario 1955 repertus est. Iudicium fuit... Et die 20 Aprilis 1956, Fuhrer suspensus est.
  Sic tyranni infelicis curriculum finivit. Petrus Quartus omnes regiones in Imperio Russiae coalescere et includere statuit, humanitatem unire. Et multi etiam placebant.
  Itaque unicum imperium unius generis anno 1970 figuravit. Rus Russorum unus magnus.
  Et est processus evolutionis systematis solaris et spatii. Et omnia quietiora fiunt et praedictio.
  Et nunc, anno 1975, cosmonautae Russicae iam in Pluto sunt. Vincuntur autem omnes planetae solaris.
  Tum volatus in spatium et sidera. Et hae volatus valde graves sunt.
  Anno 2000, prima expeditio interstellaria coepit. Et post decem annos ad primam Sirium planetam volaverunt.
  Et anno 2022, celeritas lucis super starship primum exceditur. Ut ac magna est.
  Ab anno 2500 humanitas galaxia frequentaverat.
  Ab anno 3000 homines ad extremum universi perventum est.
  Anno 4000 singula flumina temporis aperta sunt et clavis immortalitati et mortuorum resurrectioni donata sunt.
  Ab anno 5000. didicerunt universitates creare et omnes leges fundamentales physicae subjugaverunt.
  Ab anno 10,000 homines omnes mortuos resuscitati sunt, et arcana mundi perfecte occupaverunt ac paene omnipotens effecti sunt, universitates creantes. Inter resuscitatum fuit Adolf Hitler. Missus est in carcerem reficiendi.
  Ab anno 20000. demiurge homines hypermegaversum dominantur. sunt hyper-omnipotentes et absolute felices; Omnes homines non solum a mortuis resurrexerunt, sed omnino nunquam mortui sunt. Absoluta immortalitas consecuta est. Omnia desideria implentur. Et generatim - omnia tam mira sunt ut facultates omnium hominum paene infinitae sint!
  
  Hitler'S SOMNIUM MUTATIONIS HISTORIAE TERRAE ITERUM
  Nove Februario et primo Martio copiae Americanae ex Honduras coactae sunt. Pugnatum est ad meridiem Mexicanum. Nobilis quattuor puellae piscinam ad novissimam modificationem E-50 mutaverunt. Raeda vere ultra-modern, a joysticks, relative lux 65 talentorum cum tormento equitum 1550 cum potestate est.
  Armorum frontale 250 mm est, latera armaturae 170 mm sunt, usque ad notabilem clivum. Sed ob hoc puellae in piscina paulum coartatae sunt. Hic non tam commodus est quam in "tigris" -2, ita raeda condensata et praesertim in tensione. Nunc autem lacus a lacus Americanis penetrari non potest, etiam cum comminus ex parte illabitur. Is-is 2 schoia tanta praesidia sustinere potest.
  Puellae laetae sunt et currus satis celeriter it. Gerda, premens globuli gaudii, dicit:
  - Haec machina est! Vere PALMARIUS!
  Carolus respondet:
  - Latera admodum declivia sunt et in madidi angusta, cacumen fere nullum est. Talem machinam erumpere non potes, sed non commodus est!
  Gerda studiose dixit;
  - Sed efficax! et omnino impenetrabilis!
  Magda cum risu respondit:
  - Ut videmus, Deus Germaniae patrocinatur!
  Christina giggled respondit;
  - Nos ipsi victorias vincimus! Atque haec est ratio nostri consili!
  Gerda studiose animadvertisse:
  - Donec nuper piscina "Leo" nobis perfectionis terminus videbatur. Nunc raeda viginti quinque talenta leviora, "Leonem" tum in armis et armis, et praesertim in activitate activitate superat. Itaque America nos frangere non potest!
  Carolus risit et dixit:
  - Non fregerit! Frangamus omnes!
  Hic in conspectu Magda apparuit "Sherman". Puella recta ad scopum proiectum misit. Currus fregit.
  Nihilominus fatendum est Americanos in cisternina aedificio conspicue relictas esse. "Srman" plane non trahere in proeliis, et "Pershing" paulo melius est. Porro Pershing in serie apparuerunt tantum ineunte quadragesimo quinto anno, et in parametris exemplaribus primo Pantherae similes sunt. E-50 pugnis Americanorum plus quinque chiliometrorum distantium est.
  Puellae tanta excellentia armorum suorum valde superbiunt. et sibilarent carmina.
  MagDs iterum pugnis perforat, lam clipeata Sherman, et pipat ;
  - Dispersit globus et ad cursum currit!
  Etiam screens "Sherman" non adiuvabant. Aliquam bibendum ipsum lacus. Comprimit pedites bruchus. Sibilus puellarum carmina in harmonicas. Sanguinem spargens sub tribulis. Lacus satis celeriter movetur, eiusque vestigia magis provectiores et passibiles sunt, dum levia sunt respective.
  Puellae sibilant... Gerda dicit:
  - Mexicum novissima patria in via ad USA est. Tot iam capita diversa sunt. et tot regionibus victis! Primam victoriam ab Austria incepimus et nunc in urbem Mexici movemur! Gloriosa societas nostra militum est!
  Christina logice respondit:
  - Primum omnium adversarios in ordinatione superiores sumus. Germania terra parva est. Germani homines in orbe terrarum sunt diligentissimi et instructissimi. Plus regiminis absoluti Nationalis Socialisticae. Quibus etiam additur robur et ordo nobis. - Puella nudo pede cucurrit per stannum latus armatura carinae et permansit. - Tunc praeclara ingenia imperatorum nostrorum et in primis Hitler. Nos adversarios nostros per partes contrivimus. Tum optimam technologiam in mundo obtinuerunt. Ita nunc habemus triumphum ante nos! Et Tertius Reich mundo alas aperit!
  Charlotte rationabiliter dixit:
  - Pessima hiemps erat quadraginta duorum. Victi sumus in Africa et prope Moscuam. Tikhvin et Rostov-on-Don reliquerunt. Etiam Kharkov a Sovietibus captus est. Et Civitates Foederatae contra nos bellum inierunt. Id cum visum est: non in nostro favore et squamae barathrum imminebat. Sed ver novas victorias nobis attulit. Cum igitur omnia in gratiam nostram profecta sunt!
  Magda accensus. Confodietur American gun et pipiabat:
  - Sed tamen, sine interventu superiorum virium, exercitus noster tantam fortunam consequi non potuisset! Superiores hostes vincentes! manus Dei haec est.
  
  Gerda risit et respondit:
  - Deo assentior! Sed non Deus: Abraham, Isaac et Iacob! Et videtur Aryan, unus et omnipotens Deus! Ille, qui mundum creavit, Germanos sibi populum elegit!
  Carolus adnuit et confirmavit;
  - Profecto! Non est Deus Isaac Deus noster! Et si vere Iudaei esset populus Dei, non vicissemus! Et si ita est, tunc biblia tua Magda mendacium est! Tempus est et tempus vobis est ut pro monotheismo Aryan deserere Christianitatem!
  Verba Caroli quasi machina ignis tormentarii sonuerunt.
  Christina addidit:
  - Et perduellionis speciem Christianam spectat. Ceterum evenit ut pacifismi sis - te feriunt in dextra maxilla, sinistram te verte!
  Gerda addere dignata est;
  Et a Iudaeis salutem putatis. Atque hoc fere - affine proditione!
  MagDus timide obicitur;
  - De hoc dissentio! Deus una sententia mea est! non Judaicum, non Aryan!
  Carolus tergum increpuit.
  Quomodo non Aryan! Solus Aryan nec minus!
  Gerda placide addidit:
  Ac etiam elit! Ubi incipimus? Mense Septembri 1939 sex tantum divisiones piscinarum habuerunt. Lacus autem fere omnes leues, minus viginti talentis. Nunc ipse ignoro quot portiones habeamus, sed in optima piscina in mundo vehimur. Vehiculum nostrum singulare est secundum arma, arma, actiones agitantes, et simul, pondere non indignum.
  Reminiscor probationum primi "Tigri", deinde die natalis Hitleris die 20 aprilis 1042 .
  Constitit puella et, flatu accepto, permansit.
  - Tunc "Tiger" iam optima piscina in mundo erat. Sed incessus effectus non potest satisfacere considerari. Sed contra, sclopetum bene pugnatum est, armaque ad id tempus satis idonea sunt. Et ipsa piscina bene versa est, quae celeritati turris gyrationis demissa compensavit!
  Quadragesimo anno fuimus infra Galliam et Britanniam ut lacus, et numerus eorum. sed vicerunt! Anno quadragesimo primo, USSR meliores T-34 et KV lacus quam nostra, et pluries pluries vehicula habuit! Sed adhuc vicimus! Mores autem est ars et ratio! Animique rerum!
  Christina notavit, nudum calcaneum in pedali fricando;
  - Si cum pessimis praediis vicimus, tunc nunc vincemus! Quippe primo pauciores quam hostes erant. Iam multitudine convenimus! Quid vetat nos conciliare?
  Gerda subridens respondit:
  - Puto difficultates praecipuas post nos esse! Nos etiam numeri iam
  AUCTARIUM. Non puto societatem contra Civitatem in difficultates incurrere.
  Carolus logice dixit:
  - Non credo Americam aliquid contra nos habere! Her Sherman tantum tormenti pabulum est, et Pershing marginaliter tantum melior est. Cum contra piscinam nostram, tormenta non habent!
  Gerda addere dignata est;
  - Et in elit gagate nihil habent quod falcones nostros operiant. Praeterea tot servos habentes et Ianciis numero non sumus inferiores!
  Christina cum hoc consensit:
  - Apparatum habemus - tota Europa et pars URSS. Et opifices - Dimidium mundi! Officinas nostras transtulimus ad modum operandi trifariam, et novas officinas aedificamus! Americani nobis responsionem asymmetricam dare non poterunt, propter numerum. Non leviter multas manus habent!
  Charlotte giggled et genu in cathedram movit, fremuit;
  Non erunt symmetrica! - Puella accensus est "Dona" et addit. - Et si apparatum produci coeperit, tunc tantum pro ustulo certaminis a nobis collecti!
  MagDus timide dixit;
  - Sed cum vita... Id est, vita docet non esse necessarium ad decretorium momentum relaxare!
  Gerda consensit, digitisque volvens vectem nudis, murmurat;
  "Et vigilemus usque in finem!"
  Charlotte in eius subsidio abs traxit et commonuit:
  - Viam longam venimus. Atque haec sane miliaria heroicae militiae sunt. Eodem modo piscina nostra numquam ibit ad metallo!
  Tandem puellae duodecim praedia Americana venerunt. Octo Shermans, duo Granta et duo Pershings. Currus postremus silhouette inferiorem habuit et non tam notabilis est. Introeunt in altam piscinam facilius est. Puellae vices sagittis. Omnes acutae sunt et magnam alacritatem habent. Durus et doctus est. Magna pars Belli Orbis Terrarum II transiit et diversas orbis terrarum regiones visitavit. Vere summo incisura puellarum sunt.
  Et Shermani primum discusserunt. Spatium autem plusquam quinque chiliometrorum est. Americani currus suos adhuc obtinere non possunt.
  Dirigentes, Gerda notavit;
  - Nos optime sclopetis! Omnia eminus vera pugna penetrat, maiorque testarum copia. 128 Hic mm deterior erit.
  Hoc Magda consensit. Sherman accensus et confregit, puella dixit;
  - Truncus concharum pro hac gente inferior est. Sed in prineipio, 88-mm arma non sunt mala in principle!
  Carola accensus et vocula;
  - Vigilate ad quid?
  Gerda durius latravit;
  - Et hoc accipiet "Srman" et "Panther". Puto 75mm tormentarii cum longo trunco eas attenuasse potuisse!
  Christina nudo pede accendit et nodosam facit;
  - Ita et concharum copia altior!
  Magda etiam urit, nudis urget arista digitis. Ultimus "Srman" asinus. Proximus ictus ad Grandes translatus est. Haec piscina iam tam evasit, et etiam peius quam Sherman armatus est. Sed initio Americae multo peius lacus quam Germania habuit. Quadragesimo anno, Civitates Foederatae Americae tantum 502 piscinas habuerunt, ac etiam tum multae obsoleta sunt. Sed iam anno quadragesimo primo Americani plus tria milia piscinarum produxerunt. et ibi fuit Sherman. Quid de hac raeda dici potest? Secundum loricam frontalem, etiam leviter superavit T-34-76, et paulo inferior erat in tormentorum potentia perniciosa. Etiam ac ultrices purus. Sed e contrario, perspectiva et visibilis sunt multo meliora quam Sovietica.
  Tunc Sherman M 4 apparuit iam quarto et quadragesimo anno, piscina comparabilis est in armis et armamentis T-34-85 et paulo inferior simplici Panthera et insigniter Pantherae -2. Adhuc postea "Srman" firefly apparuit, cum longiore 17-fabrario sclopeto effosso. Haec piscina superior in armamento Sovietico T-34-85 erat, sed non magnae magnitudinis.
  Fuit etiam Sherman scutulata modificatio cum peius agitatione, gravior, sed cum armis 152 mm. Sed nec magna massa. Hactenus Germani vexillum modo M4s traiecerunt.
  Nunc autem "Grands" finiuntur, et nunc piscina Pershing nova relative.
  Gerda suadet:
  - Paululum propius accedamus. Monstrum hoc habeamus armis crassius!
  Andrea grimaced contemptim.
  - Noli commoveri! Is tantum CII millimetres habet. Raeda quadraginta duo talenta pensat, sed Sherman fortis reliquit!
  Gerda giggled suggessit:
  - Deinde surculus!
  Magda excidit nudum pedem. Quam multi varii acuti, acuti lapides, desertorum arenae candentes, spinae silvestres, nivales Russiae nudam, elasticam, venustam plantam noverunt. Illa digitos longos, teretes digitos in conchis clavorum pressit in globulo gaudii.
  Et accendit armamentarium proiectum cum uranio core. At illa subridens pipiabat;
  - Sit tibi levis!
  105 mm tormentum ingens effectum perniciosum habet. Et "Pershing" dimidium turris amisit.
  Gerda movit alta pectora, et ait:
  - Heu, "tigris" hoc facere non potuit! Deerat pulsandi virtus! Sed tamen melius est quam Sherman.
  Magda dubitanter notavit;
  - Videns quid. Si screens in "Frefly" suspenduntur, tunc non peius erit quam "tigris", etiam in fronte munitior!
  Gerda caput iracunde movit. Ut sagittis sagittis lacus. Ultimum finiens "Pershing" addidit;
  - Noster "Tiger" adhuc carior est, omnes hae exoticae occidentalis, et perversiones Russicae. Credo victoriae nostrae, etiam obterere t-4: fiat!
  Duodecim currus puellae sicut semina conprimebant. Ne iacula quidem. Aegre longum spatium ad sclopeta American.
  Puellae eunt et rident. Bonum illis.
  Carole iterum incipit nota Hurdy-gurdy:
  - Non, Magda! Abrenuntiare semel in perpetuum Christianismum. Alioquin proditor potentia eris!
  Aurea puella dixit;
  - Non! Tertius Reich devotus sum, sed Iesu Christo vel non renuntiabo!
  Gerda eam pulchram percussit, crure musculoso nudo vestigio, et dixit:
  Sed Christus negandus non est. Tantum fatendum est eum fuisse germanum in carne, et non iudeum, et omnia bene esse.
  Magda cum risu respondit:
  - German... Sed quid de testimonio Bibliorum?
  Gerda acriter dixit:
  - Tunc habes biblia! Si principalis est Caf!
  Magda caput movit.
  - Mein Kaf revelatio divina non est. et unius hominis opus, etiam egregium! Credo quod a Deo est!
  Tunc omnes viri fortes in choro clamaverunt:
  - Deus noster Adolf Hitler est!
  Magda fortiter respondit;
  - Sed Hitler non fuit, qui universum vicit ac creavit!
  Gerda iratus tundebat calcem in armis et declarabat;
  - Et hoc iam a nobis disputatum est! Qui mundum creaverit, tempus indicabit!
  Carolus suggessit:
  - Puellae melius nos ipsos interrogemus - quid post bellum faciemus?
  Christina risit et suadet:
  -Eamus ad negotium! Hoc optime facere possumus!
  Gerda Niveo capiti consentiens annuit;
  - Utique in negotio! An fortasse in membrana agemus?
  Magda subridens suggessit:
  - Et quod? Haec est bona continuatio vitae! Post omnes, movies sunt magna!
  Gerda renidens, accurrens manum super prelum levamen suum dicebat:
  - Et quis ludis? Angelus quid?
  Magda languente vultu dixit;
  - Cur non? Quia ius vide. De omnibus credentibus dicam Jesum Christum! Quod esset lifesaver!
  Gerda negate movit caput et explicavit;
  - In nova Aryan religione nulla talis est salus. Nam ipsum mandatum Aryan est servire Reich. et reliqui, obediunt Aryanis. Non ergo nosmetipsos servamus, sed imperamus!
  Christina puella cupro, sed flavo crinibus admixtis, confirmavit;
  - Ita imperamus ac vincimus! In hoc mundo in copiis tertii Reich sumus. In eo habebimus exercitum nostrum. Et alia universitate vincemus. Omnia in hoc mundo relativa sunt... Puto fore bellum, convivia, praedia! Societates fruendi mundi, et ludi belli excitandi!
  Carola puella est crinibus cupreis rubris, consentiens annuens.
  - Profecto! Vere pacifica vita taedet... Ita pugnando usi sumus ut nobis panis factus sit!
  Gerda socium suum correxit;
  - Immo etiam aer! aut aqua vino dulci mixta!
  Magda tristis dixit:
  - Misericordia est... Interdum unda doloris super me venit. Post omnes alios occidere malum est. Dolorem ducimus dolores! Quid, liberi sine patre?
  Gerda movit caput, dicens:
  Omnes in periculo sumus! Sed consolamini! Homo adhuc mortalis est! Et si de hoc cogitas, revera triginta vel quadraginta annos significant in scala aeternitatis? Et vitam aeternam!
  Magda cum gemitu respondit;
  - Bene, si philosophice spectes, sic est... Sed revera, hoc non facilius pueris parvulis facit!
  Charlotte crines aeneos jactavit et exsibilavit;
  - Finge se subhumani esse! Iusta animalia et meliora senties!
  Magda , quassans a palpebris lacrimam , respondit ;
  - Sed post omnia et animalia est miseratio! Oh... quam mundum vivimus! Omnia sunt simpliciter immitis! et mors regit!
  Andrea fortiter locutus est, eam componens;
  flumina sanguinis
  terram fluentem;
  Lugent in dolore -
  Undique ignes!
  Et mors mala
  Pila furiosa regit;
  Vos omnes mori
  Satanas vocavit te ad rationem!
  Devorat turbo
  Fluxus corporum humanorum...
  Planeta laborat
  Mayhem regnat!
  Gerda socium interpellavit, coccineum os nudo crure tegens. Et exclamavit terminator flava:
  - Bene, cur tam pessimam! Hic finietur bellum, et tellus florebit sicut hortus. Pauca supersunt esse puto. America sex menses alterum est, bene maximus annus. Tunc Russiam addemus, et solum Iaponia manebit. Sed hoc breve est nobis. Ad summum, in tribus annis omnia bella cessabunt... Et homines numquam se rursus occident!
  Christina adornata;
  - Ceterum, in bello... Puto tempus venturum, et brevissimum, cum unum tantum imperium in mundo manebit. Et tunc utique bella nulla erunt. Puto autem, propter progressionem agriculturae et specimen normae Germanicae, fames etiam paucis annis evanescet. Tunc domus aedificabitur omnibus. - Puella capillo-flavo et musculari, gracili et proportione figurato cum alacritate locutus est. "Tunc medicina proficiet et morbus eradicabitur. In spatium volemus, in diversis mundis componemus. Senectutem vincamus. Omnes homines iuvenes et formosi erunt, sicut elves fabulosi. Vel forte nova bella morantur in spatio. Tales stellati sunt peregrini tres armati. Et audacter pro ideis fascismi per universum pugnabimus!
  Charlotte, laeto risu in ore suo, cecinit;
  - Cras clara pugnabimus ... Osculum!
  Magda iam optimistically dicta:
  - Sed melius hoc modo! Non bella aeterna, sed pacifica creatio!
  In illo momento, currus meum cucurrerunt. Lacus quassavit. Rumpitur cylindrus, et frenum retardat currus. Gerda turmas radiophonicas reparare appellavit. Damnum piscinam faciendis faciendis non privavit, sed aliquantum eius celeritatem minuit. Ideo cito cylindro reponendum est. Hic locus suspensionis alius est - commodior ad reparationem quam ordo proprius "Tigres" et "Pantherae" commotus.
  Praeterea puellas in silva libenter fovebant. Cur in flumine natant. Lacus, scilicet, locus calidus est, etiam aer Conditioner obire non potest. Est adhuc meridianus Mexici tropici, et mense Martio satis calidus est. Sed generaliter tempestas caelestis est.
  Prope erat fluvius et puellae in eo immerguntur. De crocodilis solliciti non debes. Bellum hic geritur, et omnia animalia diu fugerunt. Aqua calida et iucunda natandi causa est. Natant puellae et, saltu mirantes litora, Gerda animadvertit;
  -Adhuc mundus noster non est sine venustate! Probabile est bonum fieri ut montanus immortalis, omnesque una cum humanitate vivant, eius progressum observantes. et volare per spatium!
  Cristina adnuit serio dicens:
  - Caelum sine peccato, odiosissimum ... Non fortunam in varius amittere, sed etiam vincere, non venari. Etiam bellum est addictive...
  Carolus suggessit:
  - Puto mox ludos inventuros qui in scrinio repraesentari possunt - tales sunt militares!
  Magda subridens:
  - Perdetis omnia!
  Christina sumpsit et cantavit;
  - Contritio est passio... Quacumque potentia!
  Gerda, fremens et fremens, canebat;
  - Volo videre vanitatem coram me! In ea aedificabo arcem meam, somnium meum.
  Charlotte giggled and suggested:
  - Imo certe magnus est pugnare! Sed melius est vincere!
  Christina in summo pulmone exclamavit;
  - Dextera cceli ipsa Germania adjuvat. Nostra Aryan fides, monotheismus singularis! Et quod nos non occidit, fortiores nos facit!
  Gerda spargit aquam et respondit:
  - Immo fortiores facti sumus! Misericordia est quae modo in piscinam meam offendimus.
  Christina cogitabundus dixit:
  - Et quomodo brucus defendat?
  Gerda humeros lacertis.
  - Nescio...
  Charlotte rationabiliter dixit:
  - Muniuntur e conchis clypeis et cuniculis... Nisi crassiores fiunt, ne rumpantur.
  Gerda caput movit.
  - Tunc incessus effectus decidet ex augmento ponderis. Utinam piscinam volans faceret!
  Magda confirmavit;
  - Id est! Ut lacus volat in ac, non cadet! Et velocitates quingentorum milium per horam exculta!
  Andrea, spargens, indicium retulit;
  - Audivi classem nostram speciales habere naves quae exiguam aquam volantes non tangunt! Et cochleae pugnantis celeritatem explicant, et copias ferre possunt, ac etiam in mari dominantur! Talis navigatio in mari nos invictos faciet!
  Gerda socium suum correxit;
  - Et iam invicti sumus! Haec nos faciet - superis invicta!
  Charlotte convertit in dorso suo, nudam calce, crura in aere excidit et cooedit;
  - Cum coniungimur, invicti sumus! Aryan sumus puellae, interfectores in cordibus nostris!
  et speciosior profundior in undas. Paulo altius perrexit. Amicos in nudis vestigiis alapam dedit et emersit. Fontem aquae trepidi dejecit;
  - Quam bene fons in tropicis! Aqua est sicut lac vapore!
  Gerda iocando cecinit;
  - Africa terribilis est, sic, sic .... Africa periculosa est, est, est, est! Noli ambulare puellae in Africam propter ambulationem!
  Pulchritudines riserunt. Skating rink iam mutata sunt - Partes reparationis sunt in suo optimo. Puellae ex toto in piscinam insilierunt. Silhouette de E-L est admodum humilis, et currus ipse non nimis notabilis est. Feminae bellatores in machina gas Turbine se converterunt et celeritatem in brevi tempore sustulerunt.
  Carolus, amphorarum peritus, annotavit;
  - Adhuc, machina gas turbine multo melior quam unus pellentesque. Utrumque densius est et citius piscinam accelerat. Currus noster mirabilem habet maneuverability!
  iocando Gerda cecinit;
  - Erat incautus et rusticus, puellas nudum iuvenem aspectum habebat... Omnia circa mirabile videbantur - abhinc annos trecentos!
  Christina alacriter dixit;
  - Non! Imperator noster cum sensu humoris percutit... Etsi vere videtur ut saecula ab initio belli elapsi sint... - Puella manum suam super altam, elasticam cistam suam cucurrit et continuavit. - Quanquam aliquando te ipsum sensum excipis, qualis erat heri! O tamen vita hominum brevis est et quodammodo latens!
  Gerda acriter instabat:
  Sed non sumus senes? Viribus et industria pleni sumus! Et iter nostrum ex victoria to
  Victoriam!
  Magda machinam turrim instruxit, cellam Americanam diruit ac cooedit;
  - Ita, credo, in nostra victoria... Praesertim nunc, cum omnes tubae chartulae habeamus. Sed plaustrum non ponitur ante equum!
  Gerda recordatus est cum gemitu;
  - Albert... Desidero hunc puerum.
  Carolus logice dixit:
  Albertum quoque amavi. Habet aliquam specialem pulchritudinem. In genere, eleifend, cum physiognomia nondum barba obducta sunt, et vultus formationem non expleverunt, peculiari lepore distinguuntur. Maxime, non tam mercatores sunt, ament te, non pecuniam!
  Christina rationabiliter dixit:
  - Omnes quattuor nostri tam pulchri sunt ut homines corpora nostra primum omnium ament. Et quantum iam habemus reditus nostri!
  Gerda logice dixit:
  - Mulier facilior! Voca canem, et saliet in lectum. Saltem dum iuvenis es. numquam tu sine homine eris. Eos allicere facile est. vir autem, ut mulierem cubitum imponeret, conetur....
  Carolus sarcastically respondit:
  - Non vos tamen... Nos non nimis morosi sumus!
  Gerda movit pulchrum caput negando.
  - Haud sane ita! Iuvenes amo, formosos, viros curvys. Et cum aliquo non ire cubitum. Pro regula eligo athletice aedificata. Quidam ventre etiam imperatorem non allicit. Possimus et eligendi!
  Andrea giggled and remarked;
  - Hic meretrix in tabula est, non eligendum tibi est. Et cacabus serviet, et calvitium, et vetus.
  Gerda gravissime respondit:
  - Potes ire ad lupanar militis ... Tunc omnes clientes tui iuvenes et graciles erunt. Et varietas et plus minusve venustas... Ad exemplum formosum hominem numquam recuso!
  Christina giggled and cooed;
  - Ita... Varietas volvitur! Sexus diversa fercula et aromata requirit. Iuvenes sumus et iuvenes amamus. Et aliquis non sic pulcher agere. His mulieribus compati potes!
  Carolus cum angore cecinit;
  - Forma vertit hominem in servum... Et post mortem, crede mihi pacem non invenire, dabo animam meam diabolo per noctem tecum.
  Magda in Americanam se auto- remisi sclopeto accensus "Maga" et pipiabat;
  - Peccatum est, quod genus sexus extra matrimonium nostrum est... Sed melius est libidinosas cogitationes relinquere!
  Carolus iracunde respondit:
  - Et orgasmis non pejora nobis tu gemis... Sic nutrix hypocrita non debes.
  Gerda movit alta pectora, et ait:
  - Heu, "tigris" hoc facere non potuit! Deerat pulsandi virtus! Sed tamen melius est quam Sherman.
  Magda dubitanter notavit;
  - Videns quid. Si screens in "Frefly" suspenduntur, tunc non peius erit quam "tigris", etiam in fronte munitior!
  Gerda caput iracunde movit. Ut sagittis sagittis lacus. Ultimum finiens "Pershing" addidit;
  - Noster "Tiger" adhuc carior est, omnes hae exoticae occidentalis, et perversiones Russicae. Credo victoriae nostrae, etiam obterere t-4: fiat!
  Duodecim currus puellae sicut semina conprimebant. Ne iacula quidem. Aegre longum spatium ad sclopeta American.
  Puellae eunt et rident. Bonum illis.
  Carole iterum incipit nota Hurdy-gurdy:
  - Non, Magda! Abrenuntiare semel in perpetuum Christianismum. Alioquin proditor potentia eris!
  Aurea puella dixit;
  - Non! Tertius Reich devotus sum, sed Iesu Christo vel non renuntiabo!
  Gerda eam pulchram percussit, crure musculoso nudo vestigio, et dixit:
  Sed Christum negandum non est. Tantum fatendum est eum fuisse germanum in carne, et non iudeum, et omnia bene esse.
  Magda cum risu respondit:
  - German... Sed quid de testimonio Bibliorum?
  Gerda acriter dixit:
  - Tunc habes biblia! Si principalis est Caf!
  Magda caput movit.
  - Mein Kaf revelatio divina non est. et unius hominis opus, etiam egregium! Credo quod a Deo est!
  Tunc omnes viri fortes in choro clamaverunt:
  - Deus noster Adolf Hitler est!
  Magda fortiter respondit;
  - Sed Hitler non fuit, qui universum vicit ac creavit!
  Gerda iratus tundebat calcem in armis et declarabat;
  - Et hoc iam a nobis disputatum est! Qui mundum creaverit, tempus indicabit!
  Carolus suggessit:
  - Puellae melius nos ipsos interrogemus - quid post bellum faciemus?
  Christina risit et suadet:
  -Eamus ad negotium! Hoc optime facere possumus!
  Gerda Niveo capiti consentiens annuit;
  - Utique in negotio! An fortasse in membrana agemus?
  Magda subridens suggessit:
  - Et quod? Haec est bona continuatio vitae! Post omnes, movies sunt magna!
  Gerda renidens, accurrens manum super prelum levamen suum dicebat:
  - Et quis ludis? Angelus quid?
  Magda languente vultu dixit;
  - Cur non? Quia ius vide. De omnibus credentibus dicam Jesum Christum! Quod esset lifesaver!
  Gerda negate movit caput et explicavit;
  - In nova Aryan religione nulla talis est salus. Nam ipsum mandatum Aryan est servire Reich. et reliqui, obediunt Aryanis. Non ergo nosmetipsos servamus, sed imperamus!
  Christina puella cupro, sed flavo crinibus admixtis, confirmavit;
  - Ita imperamus ac vincimus! In hoc mundo in copiis tertii Reich sumus. In eo habebimus exercitum nostrum. Et alia universitate vincemus. Omnia in hoc mundo relativa sunt... Puto fore bellum, convivia, praedia! Societates fruendi mundi, et ludi belli excitandi!
  Carola puella est crinibus cupreis rubris, consentiens annuens.
  - Profecto! Vere pacifica vita taedet... Ita pugnando usi sumus ut nobis panis factus sit!
  Gerda socium suum correxit;
  - Immo etiam aer! aut aqua vino dulci mixta!
  Magda tristis dixit:
  - Misericordia est... Interdum unda doloris super me venit. Post omnes alios occidere malum est. Dolorem ducimus dolores! Quid, liberi sine patre?
  Gerda movit caput, dicens:
  Omnes in periculo sumus! Sed consolamini! Homo adhuc mortalis est! Et si de hoc cogitas, revera triginta vel quadraginta annos significant in scala aeternitatis? Et vitam aeternam!
  Magda cum gemitu respondit;
  - Bene, si philosophice spectes, sic est... Sed revera, hoc non facilius pueris parvulis facit!
  Charlotte crines aeneos jactavit et exsibilavit;
  - Finge se subhumani esse! Iusta animalia et meliora senties!
  Magda , quassans a palpebris lacrimam , respondit ;
  - Sed post omnia et animalia est miseratio! Oh... quam mundum vivimus! Omnia sunt simpliciter immitis! et mors regit!
  Andrea fortiter locutus est, eam componens;
  flumina sanguinis
  terram fluentem;
  Lugent in dolore -
  Undique ignes!
  Et mors mala
  Pila furiosa regit;
  Vos omnes mori
  Satanas vocavit te ad rationem!
  Devorat turbo
  Fluxus corporum humanorum...
  Planeta laborat
  Mayhem regnat!
  Gerda socium interpellavit, coccineum os nudo crure tegens. Et exclamavit terminator flava:
  - Bene, cur tam pessimam! Hic finietur bellum, et tellus florebit sicut hortus. Pauca supersunt esse puto. America, hoc est sex menses alterum, bene maximus annus est. Tunc Russiam addemus, et solum Iaponia manebit. Sed hoc breve est nobis. Ad summum, in tribus annis omnia bella cessabunt... Et homines numquam se rursus occident!
  Christina adornata;
  - Ceterum, in bello... Puto tempus venturum, et brevissimum, cum unum tantum imperium in mundo manebit. Et tunc utique bella nulla erunt. Puto autem, propter progressionem agriculturae et specimen normae Germanicae, fames etiam paucis annis evanescet. Tunc domus aedificabitur omnibus. - Puella capillo-flavo et musculari, gracili et proportione figurato cum alacritate locutus est. "Tunc medicina proficiet et morbus eradicabitur. In spatium volemus, in diversis mundis componemus. Senectutem vincamus. Omnes homines iuvenes et formosi erunt, sicut elves fabulosi. Vel forte nova bella morantur in spatio. Tales stellati sunt peregrini tres armati. Et audacter pro ideis fascismi per universum pugnabimus!
  Charlotte, laeto risu in ore suo, cecinit;
  - Cras clara pugnabimus ... Osculum!
  Magda iam optimistically dicta:
  - Sed melius hoc modo! Non bella aeterna, sed pacifica creatio!
  In illo momento, currus meum cucurrerunt. Lacus quassavit. Rumpitur cylindrus, et frenum retardat currus. Gerda turmas radiophonicas reparare appellavit. Damnum piscinam faciendis faciendis non privavit, sed aliquantum eius celeritatem minuit. Ideo cito cylindro reponendum est. Hic locus suspensionis alius est - commodior ad reparationem quam ordo proprius "Tigres" et "Pantherae" commotus.
  Praeterea puellas in silva libenter fovebant. Cur in flumine natant. Lacus, scilicet, locus calidus est, etiam aer Conditioner obire non potest. Est adhuc meridianus Mexici tropici, et mense Martio satis calidus est. Sed generaliter tempestas caelestis est.
  Prope erat fluvius et puellae in eo immerguntur. De crocodilis solliciti non debes. Bellum hic geritur, et omnia animalia diu fugerunt. Aqua calida et iucunda natandi causa est. Natant puellae et, saltu mirantes litora, Gerda animadvertit;
  -Adhuc mundus noster non est sine venustate! Probabile est bonum fieri ut montanus immortalis, omnesque una cum humanitate vivant, eius progressum observantes. et volare per spatium!
  Cristina adnuit serio dicens:
  - Caelum sine peccato, odiosissimum ... Non fortunam in varius amittere, sed etiam vincere, non venari. Etiam bellum est addictive...
  Carolus suggessit:
  - Puto mox ludos inventuros qui in scrinio repraesentari possunt - tales sunt militares!
  Magda subridens:
  - Perdetis omnia!
  Christina sumpsit et cantavit;
  - Contritio est passio... Quacumque potentia!
  Gerda, fremens et fremens, canebat;
  - Volo videre vanitatem coram me! In ea aedificabo arcem meam, somnium meum.
  Charlotte giggled and suggested:
  - Imo certe magnus est pugnare! Sed melius est vincere!
  Christina in summo pulmone exclamavit;
  - Dextera cceli ipsa Germania adjuvat. Nostra Aryan fides, monotheismus singularis! Et quod nos non occidit, fortiores nos facit!
  Gerda spargit aquam et respondit:
  - Immo fortiores facti sumus! Misericordia est quae modo in piscinam meam offendimus.
  Christina cogitabundus dixit:
  - Et quomodo brucus defendat?
  Gerda humeros lacertis.
  - Nescio...
  Charlotte rationabiliter dixit:
  - Muniuntur e conchis clypeis et cuniculis... Nisi crassiores fiunt, ne rumpantur.
  Gerda caput movit.
  - Tunc incessus effectus decidet ex augmento ponderis. Utinam piscinam volans faceret!
  Magda confirmavit;
  - Id est! Ut lacus volat in ac, non cadet! Et velocitates quingentorum milium per horam exculta!
  Andrea, spargens, indicium retulit;
  - Audivi classem nostram speciales habere naves quae exiguam aquam volantes non tangunt! Et cochleae pugnantis celeritatem explicant, et copias ferre possunt, ac etiam in mari dominantur! Talis navigatio in mari nos invictos faciet!
  Gerda socium suum correxit;
  - Et iam invicti sumus! Haec nos faciet - superis invicta!
  Charlotte convertit in dorso suo, nudam calce, crura in aere excidit et cooedit;
  - Cum coniungimur, invicti sumus! Aryan sumus puellae, interfectores in cordibus nostris!
  et speciosior profundior in undas. Paulo altius perrexit. Amicos in nudis vestigiis alapam dedit et emersit. Fontem aquae trepidi dejecit;
  - Quam bene fons in tropicis! Aqua est sicut lac vapore!
  Gerda iocando cecinit;
  - Africa terribilis est, sic, sic .... Africa periculosa est, est, est, est! Noli ambulare puellae in Africam propter ambulationem!
  Pulchritudines riserunt. Skating rink iam mutata sunt - Partes reparationis sunt in suo optimo. Puellae ex toto in piscinam insilierunt. Silhouette de E-L est admodum humilis, et currus ipse non nimis notabilis est. Feminae bellatores in machina gas Turbine se converterunt et celeritatem in brevi tempore sustulerunt.
  Carolus, amphorarum peritus, annotavit;
  - Adhuc, machina gas turbine multo melior quam unus pellentesque. Utrumque densius est et citius piscinam accelerat. Currus noster mirabilem habet maneuverability!
  iocando Gerda cecinit;
  - Erat incautus et rusticus, puellas nudum iuvenem aspectum habebat... Omnia circa mirabile videbantur - abhinc annos trecentos!
  Christina alacriter dixit;
  - Non! Imperator noster cum sensu humoris percutit... Etsi vere videtur ut saecula ab initio belli elapsi sint... - Puella manum suam super altam, elasticam cistam suam cucurrit et continuavit. - Quanquam aliquando te ipsum sensum excipis, qualis erat heri! O tamen vita hominum brevis est et quodammodo latens!
  Gerda acriter instabat:
  Sed non sumus senes? Viribus et industria pleni sumus! Et iter nostrum ex victoria to
  Victoriam!
  Magda machinam turrim instruxit, cellam Americanam diruit ac cooedit;
  - Ita, credo, in nostra victoria... Praesertim nunc, cum omnes tubae chartulae habeamus. Sed plaustrum non ponitur ante equum!
  Gerda recordatus est cum gemitu;
  - Albert... Desidero hunc puerum.
  Carolus logice dixit:
  Albertum quoque amavi. Habet aliquam specialem pulchritudinem. In genere, eleifend, cum physiognomia nondum barba obducta sunt, et vultus formationem non expleverunt, peculiari lepore distinguuntur. Maxime, non tam mercatores sunt, ament te, non pecuniam!
  Christina rationabiliter dixit:
  - Omnes quattuor nostri tam pulchri sunt ut homines corpora nostra primum omnium ament. Et quantum iam habemus reditus nostri!
  Gerda logice dixit:
  - Mulier facilior! Voca canem, et saliet in lectum. Saltem dum iuvenis es. numquam tu sine homine eris. Eos allicere facile est. vir autem, ut mulierem cubitum imponeret, conetur....
  Carolus sarcastically respondit:
  - Non vos tamen... Nos non nimis morosi sumus!
  Gerda movit pulchrum caput negando.
  - Haud sane ita! Iuvenes amo, formosos, viros curvys. Et cum aliquo non ire cubitum. Pro regula eligo athletice aedificata. Quidam ventre etiam imperatorem non allicit. Possimus et eligendi!
  Andrea giggled and remarked;
  - Hic meretrix in tabula est, non eligendum tibi est. Et cacabus serviet, et calvitium, et vetus.
  Gerda gravissime respondit:
  - Potes ire ad lupanar militis ... Tunc omnes clientes tui iuvenes et graciles erunt. Et varietas et plus minusve venustas... Ad exemplum formosum hominem numquam recuso!
  Christina giggled and cooed;
  - Ita... Varietas volvitur! Sexus diversa fercula et aromata requirit. Iuvenes sumus et iuvenes amamus. Et aliquis non sic pulcher agere. His mulieribus compati potes!
  Carolus cum angore cecinit;
  - Forma vertit hominem in servum... Et post mortem, crede mihi pacem non invenire, dabo animam meam diabolo per noctem tecum.
  Magda in Americanam se auto- remisi sclopeto accensus "Maga" et pipiabat;
  - Peccatum est, quod genus sexus extra matrimonium nostrum est... Sed melius est libidinosas cogitationes relinquere!
  Carolus iracunde respondit:
  - Et orgasmis non pejora nobis tu gemis... Sic nutrix hypocrita non debes.
  Denique Hitler confidenter vicit. Prospera autem eius simpliciter paralytici in Civitatibus Foederatis Americae compleverunt. Et mense Ianuario MCMXLV, tum Novi Eboraci et Vindobonae cecidit, et XXX civitates omnino in deditionem venerunt. Ita cruentum bellum confecit.
  Dum Germani prospere.
  Sed nondum omnes nationes Tertio Reich se subiecerunt. Haec regio solis orientis cum coloniis suis extenditur. Et fascists ejus vis capitaliter secare.
  Bellum initum die 20 mensis Aprilis anno 1949 . bellumque propemodum eat.
  Praesertim si tales pulcherrimas puellas habent.
  Et Tertius Reich in mundo optimas possessiones obtinuit. "Leo" enim suo tempore piscinam in armis maxime munita et potentissima fuit. nunc autem AG-L. In novo consilio machinae tantum sexaginta talentorum et machinae horsepower pendentis.
  Coniunctio mobilitatis, manaeuverabilitatis, velocitatis et tutelae ab omnibus angulis. AG-L Machina pyramidalis - ipsa perfectio.
  Andrea studiose cecinit:
  - Ego sum magnitudo planetae, bene rubicunda simul!
  Nuda trahit calcibus. Puella pulchra.
  Est etiam Christina puella excellentis ingenii. Etiam scurra in sinu habet. Et ipsa ornamenta chartarum suarum invenit. Et scit eos allisione proiicere. Bellator crines aureos habet. Et mulier quid opus est.
  O quam nudipedales per desertum cucurrerunt! Ipsa arena calcibus urit. Sed tu ocyus ad hoc assuesce. Et sumpsit Christina et sibilauit;
  - Interea, nam nunc lapillis flumen percurrit!
  Navis Germanica impenetrabilis est Pantheris et tigribus. Haec tam valida ratio est. Etiam non gravida magna. Iapones quoque praedia pyramidalia nondum tenent et Germani technologiam eis non dederunt.
  AG-L Est machina multum assequendi. Proin eget dictum ex.
  Cristina nudis digitis utens iterum accensus est et graviter ingemuit. Tertius Reich non habuit bona piscinarum in anno quadragesimo primo. Sic vincere non potuit Et hiems nihil ad rem.
  Christina eam cepit et pipiavit;
  - Lacus, piscina in Africa est!
  Tum puella ei linguam ostendit. Illa prosperitate sua ingenue gavisa est. Hic est, quam frigidam mulierem.
  Tam crines aurei. Pretiosa aurei.
  Hic Magda candidus et aurum est, et Christina rubet et aurum.
  Magda etiam sagittare licuit. Illa excanduit, lucem Iaponicam cisternam percussit et exsibilavit;
  - Insana femina! Et in imperio nulla est infantia!
  Accensus iterum Christina, et rationabiliter dixit:
  - Fictio legenda est!
  Puellae hic valde ridiculae erant. Et denudarunt dentes, quod est vere margaritae purae.
  Sumptibus autem phantasiae... Tunc Christina gregem magnum est. Exempli gratia nuper cinematographicum in Tertio Reich dimissum est. Bella Stellaria. Sunt vera proelia in spatio. Et omnia ita interesting! Ad litteram phaenomenal footage.
  Eh, spatium imperii magnifice depingere poterant. Pugnatores tertii Reich contra insecta. Arthropoda spatio Germaniae oppugnare conantur. Tria fere metra metiuntur. Et plus certaminis robots. Sed Wehrmacht adhuc fortius est. Justus imperialis.
  Christina jucunde cantavit, plaudens manus;
  - Procellae Avadon super nos sunt... Ibimus recta e furioso!
  Utque decus nudo tundet, tibia decidit. Hic vere est species lepidi somnii. Non puella, sed fides vera, et peregrina mundi mundi.
  Tota soptatio puellarum insolita est. Et piscina eorum valde strenue operatur.
  Et in caelo, disci plana Tertii Reich colligent aliquid laminarum rumpit. Invulnerabiles sunt, sed hi tantum possunt averte vi ad erucam immittendi, et iterum se operiunt.
  Nempe in tertia Reich arma provectioribus augentur. Imprimis, laser. Sed difficile est magnae virtutis trabem facere. Practice ostendit hyperboloidem difficillimum recreare. Sunt autem aliae notiones.
  Pro exemplo, gun ultrasonic! Interest etiam cogitatio. Vere Gertrudis tale telum obtinere voluit. Taedet iustorum stolide ramming. Est aliquid consequatur cupiditate alias.
  Interea bellator currus suos dirigit. Pugnatores Iaponiae secat et cantat;
  - Puella sum, scis carissima... Pulchra undique! Ab omnibus, undique!
  Et linguam suam valde agilem ostendit.
  Eva quoque contra pugnatores canebat torquet;
  - Novum mundum aedificamus et praeteritum negamus... Amamus facere mala valde saepe!
  Milites agiles esse dicendum est. Currum suum agunt in gradu summo classis.
  diskette telum valde formidabile. Sed Iapones eum fallere non conantur. Parati sunt ad pugnam. Ignescunt virtute, et moriuntur in virtute.
  Gertrudis admiratione exclamavit;
  - Ita! Dignus est iste socius!
  Et quomodo coxas quassat... Puella superior est. Currus rotat, Iapones pulsat.
  Et oculos eius palpitat, sic annuit.
  Eva locuta est, etiam discoetulam cum acroamario regens;
  - Universitas superior! Noli vitare cladem!
  Acceleratum discum planum, alterum duodecim currus abscindit. Puella tam micans est. Putabat sexus recentis cum guys. Sed id magna. Non liquet cur feminae quae coire timent? Ceterum talis est voluptas. Non futiles dicere, non describere stylo.
  Et quam magnum, cum plures sint simul. Tanto plus affert gaudium.
  Et quod? Tertii Reich bellator est et habent mores singularem, fascist! Non omnes hoc intellegunt! Et coeunt quicunque voles, ac praesertim saepius. Ceterum hoc valetudinis bonum est!
  Et accepit Eva et cantavit cum gaudio;
  - Sum puella... Sic refrigescam ut superiorem invenire non possis!
  Et ridebit... Et quomodo nudo pede pressabis gaudium! Ille suos letales diriget orbes.
  A duobus viris fortissimis sunt efficacissima.
  Sic intellegitur Iaponia resistere non posse... et hic alia manipulus est.
  Et visum est aliae puellae pugnantes...
  Jane, exempli gratia, cum ea caterva pugnantium. Lacus Goering-5 utuntur, et in latere Iaponico feriri possunt.
  Gemens Armstrong graviter et dicit:
  - Ehma! Aestas hiems non est! Ehma! Vae ab animo!
  et proboscis bellatorem ostendit ei. Miror si supersunt spatio laxamenti, quomodo bella eunt? Verisimile non est idem quod in Tellure Telluris. ecquis erit aliud?
  Ait intra se Jana:
  - Cuculus! Signabo te astris, crede mihi!
  Et coxis detorquent! Talis est bellator famosus! Magnis spatiis claruit. Aliquam et magna felis.
  Illa sumpsit et cantavit cachinnantes;
  - Horrida clamor crepusculum incidit, malum non dormit, fata non dormit! Somnos et cogitationes discutit, corvus ferus ad nos fugit!
  Gringeta tormentarii est familiae rustici: fere nudus, in solum subligar, exsibilatur;
  - Niger corvus... Cur caput meum volis?
  Et quam magnifica pectora quatit! Hic est baba! Sic muscularis et sanus. et sic multi per noctem illum transeunt! Vere magnus bellator! Russos ignobiles occidit, et nunc in Iapones sumpsit. Furens puella. et nudis pedibus recalcitrandi. Tantam pulchritudinem habet!
  Malanya cum machina sclopeta ad Iaponicum figit et dentes denudans dicit:
  - O siliginem, da mihi centum rublos!
  Matilda giggled dubitanter quaesivit;
  - Et quis tibi dabit centum rubos? Fortasse melius est libras petere?
  Malanya movit caput.
  - Non! Nemo tibi centum minas dabit! Sed vilior est ruble quam se habet!
  Et omnes quattuor puellae quomodo rident. Et tam pulchrae sunt, paene sine vestibus, nudis pedibus et parum pudici. Nonne id quod homines somniant?
  Jane jucunde cepit et cantavit;
  - LATRO, bludgeon - LATRO!
  Utque nudo solo scindit mentum! Revera, valde temperamentum Frau Madame!
  At quam figuram! Formam harmoniae, musculi et harmoniae.
  Gringetta non placet. Ea carnosa est, musculis onusta quasi corporis fabricator. Sed et ipsa est puella pulchra, luxuriæ sunt coxæ ejus sicut pulla equi, et lumbos ejus macilentæ.
  Gringeta cautibus ludere cupiebat. Placuit. Mira puella est. Alea ludere difficile est. Quanquam in universum, num saltem aliquod genus lusus consolentur? Sed tamen vera pugna quanto magis interesting!
  Gringeta cepit et deuote cecinit;
  - Puella sum quae magna rugit! et voce densa - vere canit!
  Et tunc Iapones "Tiger" percussit. Ob magis armatura proiectum, Germanica piscina commodum habet. Et ideo calla et doliolum longitudo eadem est.
  Verum, novorum tormentorum seriem ingredi promittunt. Doliis brevioribus, sed rostro velocitatis altioris.
  Gringeta somnia questus melioris sclopetis. Dolium longum adhuc difficultates creat, praesertim si proelium in silva geritur. Bellator tamen non deficiat.
  Malanya scribbles in the Japanese with machine gun. Vices samurai et Seres. Dentes nudat et pipat;
  - Insanire Imperium! Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincet!
  Item puella egregia data. Et quomodo prodeunt! Milites solis orientis imperii accurate devolvitur.
  Quid heri amici tui erant? Et nunc hostes leves! Et nihil de hoc facere potes!
  Sibilabat Matilda, haesit lingua, sentiens quasi aspidis. Nimis mala est simplex agitator iustus. Et eius officium non est maxime interesting. Supprimere aliquem. Nocere aliquem. Sed anima aliud requirit. Praestantior!
  Matilda dicit in molestia:
  - Vexillum Britannicum erit per omnia maria!
  Jane furibundus confirmavit;
  - Etsi sub Germania occupati sumus, numquam servi erimus!
  Tum puellae Sovieticae etiam pugnant, meridionali Sakhalin et iugo Kuril resumptis.
  Alenka et turma eius pontem pontis trans flumen Amur occupaverunt. Et in oppugnatione fuerunt quinque puellae.
  Sed hae puellae norunt - si vis in calore superstes, discalceatus certa et in bikini pugnare. Et potes vel sine fascia. Et tunc nemo vos vincet diabolus.
  Alenka grenadam Iaponica nudo pede iacit, et cantat:
  - O fatum, fatum, o fatum!
  Anyuta quoque crura ei, nudo munere leti, digitis pipiat;
  Cur mecum severus es?
  Igneus Alla grenade nudo calcaneo dedit. Torquebat ferrum vestis et pipiabat;
  - Non possum credere te intelligere!
  Maria eam arripiens et nudis digitis iactatam rem occidit, et dixit cum chucle:
  - O fatum, fatum meum separatio! Hominem tantum in loculo inveniam.
  Et puella risit...
  Matrena tasque nudis pedibus dedit fasciculum. Confodietur Iaponica tristique et exsibilatur:
  - Oh, guys... Tecum justo aeger est!
  Elena graviter ingemuit. Iterumque grenaden nudo pede proiecit. Martius, sol calescit. Multo melius quam hieme. Spe crescit.
  Scilicet, si Iaponia URSS quadragesimo secundo anno non oppugnasset, melius fuisset.
  Tunc Exercitus ruber Nazis finire potuit vel eos prohibere saltem. Et solis orientis regio consilia omnia perturbavit. et insidiosissimi.
  Accensus Elena. Caput samurai illa pulsaverat et diruit;
  - Novus Puer Explorator!
  Et ridiculum videbatur. Quomodo victi Iapones cadunt. Et earum mattis. Sinensium plena. Hoc bellum cum Tertio Reich non paulo ante destitit.
  Alenka in aurem:
  - Apricus Georgia, mea patria Caucasus! Mons altus est, ego oves pasco!
  Et iterum puella nudo calcaneo suo dono mortis succubuit.
  Post initium belli Iaponia novem menses capta est.
  Et bellum confectum est ... Stalin meridionalem reditum Sakhalin et iugum Kuril et partem Manchuriae.
  Tempus deinde firmae pacis venit. Stalin mortuus est... Deinde, et Hitler mortuus est anno 1959, sed res in Tellure telluris stabilis, fortis ac felix fuit. Et omnia erant valde bona. Et humanitas spatia locorum vicit et communismum aedificavit.
  
  CHECHEN PRAEFECTUS MAKAROV
  Die VII mensis Novembris anno MCMXCIX Akhmad Kadyrov mortuus est ob testam accidentalem tormentorum Russorum. Unus ex illis ridiculis accidentibus, quae historiae cursum mutant. Fieri potest ut mors accidentalis Admiral Makarov ex mea Russia in casus dynastiae Romanov ducta sit, et systema sociale in Russia mutatum est. Tum similis casus Vladimir Putin exspectavit. Et sane propter hanc seriem consequentia.
  Imprimis teip Kadyrov accusavit Russos milites de industria id fecisse et foederatos abrumpere. Et non solum hoc teip, sed etiam fratres Yamadayev. Proelium pro Gudermes iterum exarsit. Chechnya liberatio, quae iam pridem inceperat, quae bene gesta erant, subito consistit. Gudermes agmen Russorum finivit et in eo verum bellum exarsit. Quam ob rem operatio cingendi Grozny acriter retardatur. Acriter pugnatum est. Chechens oppidis relictis constitit neci pugnavit. Nunc omnes Chechnyae contra turmas foederales coniunctae sunt. Et occidens, una cum mundo islamico, pressionem acriter auxit. Contumax Putin factus est, noluit cum Maskhadov agere, sed cursus belli multo minus successit. et copiae Russiae magna damna passi sunt.
  et civitates Occidentales et Civitates Americae Unitas sanctiones imposuerunt. Communistae etiam momentum adhibuerunt ac suffragationem nullam in regimine fiduciae proposuerunt. Lacus opinionem fovebat. et Duma rei publicae suffragia percepit. Putin, adversus hoc, in Chechnya ultro suspendit. Impetus factiis intenditur acriter.
  Auxilia Chechens quoque aucta sunt... Damna copiarum Russorum creverunt. Itaque comitia in Dumam publicam facta sunt. Unitas molis non triumphavit. Alia ex parte, "Pro Victoria" scandalum communistarum victoriam reportavit. Secundus locus est "patria-All Russia". Tali condicione. Satis impariter, debilioris unitatis molis observantia profuit Zhirinovsky Bloc, quod tertium locum obtinuit. Sed coniunctio copiarum dextrarum processit, quod quinque centesimis impedimentum aegre non defuit. Lacus melior paulatim fecerunt.
  In genere, parlamentum magis oppositionis quam ante facta est. Ac potissime oppositio evasit magis unita. OVR et Communistae et Yabloko coniuncti sunt. Factio Democratica Liberalis et Unitas conatus est angustos ....
  Putin aliquantum censum suum deposuit. Yeltsin non reliquit adhuc. Etsi quaestio de successore adhuc est in aere. Aliae optiones praeter Putin, quae adhuc aliquas aestimationes habebant, nimis periculosa videbantur.
  Electio expeditionem incepit. Gennady primo ordines Zyuganov, deinde Vladimir Putin, Primakov, et Zhirinovsky, deinde Yavlinsky. General Lebed ad comitia praesidentialia non abiit. Et hoc dedit Vladimirus Zhirinovsky alias casus tercium.
  sed Primakov delapsus est. Num currat praeses an non, non liquet. Luzhkov etiam experiri potuit. Et subito etiam maior Moscoviae processit.
  Comitia certe abundabant.
  Improviso Boris Nemtsov etiam ad praesidentiam abiit. Atque id etiam adiecit Scortum.
  Exercitus Russiae in Chechnya penitus haeret. Grozny et Gudermes non capiuntur. Et bombingae inductae sunt sanctiones contra Russiam lentas.
  Yeltsin, qui adhuc praesidebat, nihilo- minus tractatus iniri et bellum suspendi iussit. et sic iam cruentus erat. et quot homines occidi possunt.
  Zyuganov iterum proposuit suffragium in regimine diffidentiae. Hanc opinionem omnes factiones, etiam Factio Democratica Liberalis, confirmaverunt. Zhirinovsky accusabat Vladimir Putin de cunctatione et infirmitate. Yeltsin, graviter aegrotans, magnum bellum nolebat ... Et improviso Putin cum Maskhadov congredi iussit. Contione habita ... Chechens pacta Khasavyutor reverti postulavit et copias ab Chechnya subducit. Itaque nihil nos consentiunt.
  Et Duma res publica iterum de re publica dubitabat et dubitabat. Yeltsin Zhirinovsky corruptus est, adiudicavit ei nobilitatem generalem et ei iudicavit stellam heroi Russiae. LDPR non suffragium sine fiducia, sed oppositiones adhuc suffragia satis habebat. Et suspecta est.
  Nunc Yeltsin incendere Putin. Mikhail Kastyanov agens factus est. Opus novum primum ministrum habemus. sed reperire aliquem qui Duma rei publicae conveniat, difficile est.
  Denique, post duas hebdomades haesitationis, Yeltsin Moscuam Majorem Luzhkov proposuit.
  Id in universum, rei publicae Duma... et populus quoque. Maior Moscuae primus minister factus est et e genere praesidentiali recessit.
  Et Putin tandem censum amisit et vix decies centena millia subscriptionum collegit.
  Deinde in favorem Maxim Primakov spectavit. Vladimirus Zhirinovsky etiam Primakov favebat. Et Yavlinsky quoque...
  In fine, comitiis habitis et Zyuganov et Primakov in alterum orbem cum totidem fere suffragiis obtinuit. Sed Zyuganov paulo plus habuit. Sed fere omnes candidati Primakov favebant. Communistarum vero ducem secundo circuitu vicit.
  Ita potestas in Russia mutata est. Etiam Yeltsin copias a Chechnya deducere iussit. Bellum in Caucaso finitum est. Inde omnia pervadunt ut in vera historia.
  Primakov oeconomiam liberalem moderatam consecutus est. US bellum in Afghanistan et Iraq obtinuit. Olei pretia surrexerunt. et frugalitas crevit.
  Primakov in duobus terminis servivit et in 2008 reliquit, vires suas non renovavit. Et quod? Iam septuaginta novem annos natus est nec valens est. Regnum successit Major Luzhkov. Haec figura plus minusve transactio fuit.
  In Chechnya, deductis Russiae copiis, bellum primum iterum coepit inter Maskhadov et Shamil Basayev et Salaman Raduyev. Wahhabis favebat Basayev. Bellum anno et dimidio tractum est. Et facta est multum contritio. Maskhadov perdidit et fugit. Shamil Basayev ad tempus amine factus est. Surrexerunt autem contra eum Salman, Raduev et Yamadayevs et Kadyrovs. Et iterum bellum. Wahhabis quoque finditur. Shamil anno 2006 occisus est. Et factus est Salman Raduev paulisper amine. Sed anno 2008 occisus est. Et in Chechnya fuit bellum et caedes. Maior Moscuae Luzhkov auxilium uni parti obtulit pro reditu in Russiam. Hoc aptum est Chechens.
  Luzhkov Chechnya annexa est et, quamquam problemata oeconomica, MMXII comitia facile vicit. Sed tunc problemata orta sunt. Plus pro-Occidentis quam Putin, Yuri Luzhkov Crimea ex Ucraina non accepit. Sed aliquam specialem in ipsum volutpat. Sed pretium olei adhuc cecidit. et Luzhkov novum terminum voluit. Tenuit et referendum. Mandatum prorogavit. Et vix comitia vicit... in secundo termino cum scandalo et concurrit. Et anno MMXIX mortuus est.
  Comitia matutina competitive fuerunt. Et in duos orbes... Sub Luzhkov, Deribaska, primo ministro et repraesentativo Factionis Communistae, ad alterum circuitu processit.
  Electio inopinato facta est a duce irrevocabili Communistae Factionis Russicae Gennady Zyuganov. Omnia denique essent, sed anno 2020 coronavirus in Russiam venit. At communistae paratae non erant.
  Sed omnia mala finiuntur. Et Gennady Zyuganov quodammodo Russiam ex angustia eduxit. Anno 2023, nova comitia praesidentialia in Russia. Zyuganov scilicet non honeste et non vult relinquere. In generali in Russia praesides unus senex est. Et Yeltsin iam sexaginta erat, et Primakov etiam maior erat. Et Yuri Luzhkov imperavit usque ad annos octoginta tres, et in loco suo mortuus est. Et Zyuganov iam admodum paucos annos natus est. Praeses factus est anno aetatis septuagesimo quinto, iam septuaginta novem.
  Sed comitia secundum normas habentur, cum certatio minima est, et multo facilius Zyuganov hac de re. Porro Zyuganov nepotem suum successorem facere vult.
  Dux iterumque victoria communistarum. Senex, aeger, non valde bonus cogitans.
  Sed anno 2025 Russi tandem ad lunam volaverunt. Saltem gaudium fuit. Oeconomia mundi iterum crescit et relative stabilis facta est.
  In Civitatibus Foederatis Americae, Joe Biden Praeses Civitatum Americae Unitarum anno 2024 descendit et femina nigra substituta est. In Ucraina, cum nulla deminutio Crimea et bellum Donbass in Donbass, Petro Poroshenko omnia duo verba absumpsit. Et plus ei constitutio non dedit. Post eum, Vitali Klitschko praeses Ucrainae factus est.
  China adhuc in Xi Ze Ping regnat. Consilium sequatur. Chechnya cum parte Russiae aliquantum aedificata est. Vladimir Putin, post primi ministri cursorem relicta, cursorem accepit in regimine sub Praeside Primakov.
  Sed solus minister iustitiae datus est. Putin in hac statione laboravit, una cum omnibus usque ad MMVIII. Inde secessit. Nec iam in re publica versatus est.
  Vladimir Zhirinovsky suscepit stationem Ministri Interioris sub Praeside Primakov. Donec praesidentiam Luzhkov laboravit. Exercitus Generalis ad gradum ascendit. Inde ad factionis LDPR rediit. Sinum oppositionis typicum erat. Luzhkov denique cum illo erat. Vladimir Zhirinovsky particeps fuit omnibus comitiis praesidentialibus in Russia exceptis 2004, cum minister esset et incommodum esset.
  Vladimirus Volfovich bonum curriculum fecit et venerationem multorum meruit.
  Grigory Yavlinsky in imperio sub Primakov laboravit. In 2008 dimissus est. Cum ergo restitit, sed iam ad parlamentum eligi non poterat. Aliquam at scelerisque sapien.
  Swan generalis in hoc mundo absurdam mortem effugit. Sed praefectus Territorii Krasnodar ad alterum terminum eligi non poterat. Recessit et commentaria et commentaria scribere coepit. Alexander Ivanovich maxime adamavit alterius generis historiam. unus ex popularibus scriptoribus in Russia decies centena millia meruit. Aliquam ac nisl mauris.
  Lebedus in rem publicam non abiit, satis pecuniae et famae habuit, at certe caput eius non nocuit.
  Shoigu aliquamdiu minister condicionum tumultuariae laboravit. Sed anno 2003 dimissus est. Praefectus currere conabar et meam partem crearem. Lucrum aliquod consecutus est, sed in Dumam rem publicam non pervenit. Dein rei publicae causa discessit.
  Matvienko maior Petropoli non factus. Sed operata est ut Deputatus Primus Minister sub Primakov. Recessit in MMVIII. Deinde cum filio negotium iniit, et rei publicae non interfuit.
  Rogozin mansit in lateribus, nec ullas stationes accepit. Ille infeliciter temptavit Duma iterum legatus rei publicae fiere. Sed comitia maioris momenti abolita sunt, et pars impedimentum non accepit.
  Lukashenka iamdiu ad nutum praesides Russiae fuit. Qui plus minusve aptus Zyuganov. Sed tamen socium esse inconveniens. Et in Russia tortorem quaerere coeperunt. Iuvenem communistarum invenerunt et eum promoverunt. Quam ob rem proelium commissum est, et Lukashenka victorem cepit.
  Et Russia sanctiones contra Belarum imposuit. Et Lukashenka ab OBKB discessit et NATO iungere rogavit. Hic concursus est talis. Lukashenka nondum ad NATO admissa est, sed duae bases in territorio Belaro positae sunt. Ita terribilius in fines occidentales factus.
  Mundus totus cum suis quaestionibus mansit nec melior factus est. Sed nimis peius est. Gennady Zyuganov notavit equum antiquum adhuc melius quam pullum asinum.
  Factio communista dominabatur et etiam dignitates firmabat. Novum praesidens Philippinarum obtinuit, ubi pugil fabulosus Pakio praeses factus est. Atque haec quoque nova admiratio est.
  Vitali Klitschko, postquam Maidanum, nihilominus redire decrevit, res in Ucraina adhuc lenior et alius contra Stevenson tenuit, qui assertor mundi factus est. Vitali Klitschko factus est assertor mundi quater exitum Hollyfield repetens, et simul in historia descendit ut mundus propugnator et maior simul. Inde voluntariam defensionem nominis habito, pug- nando quoque pugnam terminavit. Tum demum vitam suam finivit, aliud grave pondus memorans - quinque pugnas patrocinium concilians post quadraginta annos.
  Certe vitali Klitschko in hoc mundo felicior et felix fuit.
  Wladimir Klitschko etiam Tyson Fury vicit. Tum collega eius ex Ucraina heroico praelio. Sed pugna cum Denotheo Wyder componi non potuit. Wladimirus Brown adhuc superavit, ac tandem, anno aetatis quadragesimo primo, reliquum tempus dilectionis Antonii Iosue amisit.
  Sed deinde anno 2021 rediit et, tribus pugnis parta, testimonium Georgii Foreman fregit.
  Sic mundus evasit.
  
  ALIUD OPTIONEM UBI Iaponicae multo felicius
  Proelium Medium ab Iaponia usquam vincendum putabatur. Sed non est ut samurai alteram frontem in hoc variante aperiam. Itaque paulo aliter evenire potuit.
  Dicamus Stalingradum quasi in historia reali transisse. et nihil multum mutandum. Britanni Operationem Facem sine copiis Americanis peregerunt. Rommel victus est. Verum, appulsus in Mauritania materiam non fecit. Germani, certis ex Europa copiis translatis, Britannis iniuriis obsistere conati sunt.
  Montgomery in pertinacia renitentem offendit et cessavit. Germani aciem aliquam tenuerunt. Inde additas copias in Africam transferre coeperunt. Rommel scopo Britannis leviter urgebat, sed Montgomery ad lineam defensivam in Libya se recepit. Frons stabilitur.
  Mense Iulio anno quadragesimo tertio, Nazis defensiones Sovieticae in Kursk Bulge perrumpere conatus est. Cum Iapones insulas Hawaiian ceperunt, Americani populationes aeris in urbibus et officinis Germanicis paene cessaverunt. Id Germanis nonnullas lacus, praesertim Tigres et Pantheras, producere permisit.
  Vehicula plus quadringenta in Kursk Bulge participaverunt, tum copiae aviationis significantiores. Praeterea Hitler additas sex pedites turmas e Gallia transtulit et nonnulla tormenta e Muro Atlantico transtulit.
  Quae societas Germanorum corroboravit. Infecundae proxime ut in historia reali inceperunt, sed cum Nazis aliquanto fortior esset, magnum successum sunt consecuti. Sed anulum circum Sovieticum coetus claudere non potuit. Quamvis Fritz se offenderet viginti dies duravit et tantum die 25 Iulii finivit. Tum Sovieticae unitates contra offensionem moverunt. Pugnatum est diutius.
  Germani in Africa defendunt. In Italia vires suas impendere non habuerunt, et a fronte plus instrumenti traditum est, itaque bombing sine Americanis multoties debilior fuit.
  Iaponia vincere perseuerat. Itaque mandatum Americanum magis ac magis errata sunt, et nimium festinatio Peru Harbour recipiendae erant. Inde ad praevalentem sententiam - America Europa non indiget. Gratis ob hoc, Germani submarini prope naves Americanas oppugnare cessaverunt.
  Exercitus igitur Rubri, solum fine Septembris, Orel et Belgorod ingentes detrimenta ceperunt. et ad tempus promotio cessavit. Sed nec erat sed metus dictum consequat. Sequutus est autumnus pluviosus, sequitur hyems. Accedunt novae victoriae Exercitus rubri. Quod videns Hitlerus inducias Stalini obtulit. Ut, intermissum sumamus!
  Quot ex nostris in priore pugna occisi sunt? USSR et Tertius Reich per tres menses pugnaverunt. Damna Exercitus Rubri maiora erant quam in historia reali, et Wehrmacht non minor fuit. Utrique minuendi sunt.
  Sed Nazis productionem armorum auxit, aliquid recuperare poterant. Notandum est quod in praediis proportio damnorum Nazis in favorem fuit, et cum missio eorum altior evasit quam in historia reali, Germani pro damno suo facto sunt. In proeliis defensivis, Panther piscinam bonam probavit. Longa eius clausa et celeriter accendi sclopellum cum optima perspectiva sua suo tempore piscinas Sovieticas destruere potuit.
  Insuper triginta quattuor quattuor Pantheras, Tigres, Ferdinandos in fronte non penetraverunt, et adhuc paucae lacus graves ad cursum praeliorum afficiunt.
  Stalin indutias cum Germania repudiavit. Ad finem Octobris, copiae Sovieticae contra Kharkov et Smolensk suas iniurias repetiverunt. Germani pertinacissime restiterunt. Firmam defensionem habebant, praesertim media, et omnino progressum Sovieticum in his locis sperabant.
  Satis impariter, sed ad historiam realem comparata, maior copia armorum, praesertim aircraft et praediorum, Germanis multo efficacius resistere permisit. Praeterea, cum subsidia plura, Nazis placidius ageret, non in Sovieticis per frontes ingrata discurrebant, sed subsidia constantius ducebat ac magis magisque tutabatur quam cingebat. Duodecim extra divisiones ob defectum frontis Italicae servaverunt, et in Africa Montgomery nihil festinabat, et Germani navem non gestabant. Vehemens belli Britannici acriter excidit.
  Nulla mentio de pace separata adhuc fuit, sed manifesto Ecclesiaeill bombingam retardavit, id quod URSS et Tertius Reich inter se quam maxime fatigaverunt.
  Emissio armorum ex Germania et satellitibus facta est prope tertiam partem in historia reali. Unde effecit ut repeciare foramina, et densis praesidiis freti relative feliciter resistere. Id res adgravavit quod Sovieticae praefectura inferrent, ubi Fritz eos iam exspectabant ac munitiones insidunt.
  Quam ob rem progressus ipse segniter et magna caede iactura fuit. Bellum aliquo modo simile esse incepit Primum Bellum Orbis Terrarum, cum defensio fortius quam oppugnatio evasit, pars oppugnationis magis amissa est, et inde prima acies segnis facta est.
  Copiae Sovieticae in medium unum ad duo chiliometra diem progressae Germanis permiserunt ut locum, sed novum locum obtinerent, et defensionem servarent.
  Operativum spatium ingredi non potuit.
  Kharkov autem primo Decembri post proelia urbana capta est. Germani productionem aviationis auxerunt. Focke-Wulf et ME-309 infirmioribus Sovieticis pugnatoribus feliciter restiterunt. Praesertim periculosum erat ME-309 cum septem emplacementis gun et celeritas alta. Et Focke-Wulf cum armis et bonis praesidiis est machina tenax cum sex tormentis aeris.
  Praesentia vehiculorum cum talibus armis, utique adducebantur ut Nazis commodum in aere lucraretur. Pessima maneuverabilitas celeritatem in dive compensavit, quae evasionem in caudam ingrediens effecit, et armatura valida ex primo accessu escendere potuit. Praeterea Germani rationes singulares in certamine cum vehiculis Sovieticis elaboraverunt ut potentioribus armis et velocitate Germanorum elit uterentur.
  Novissima Yu-288 bomber etiam optime se ostendit. Haec machina tam celeriter est et magnum bomb onus portavit. Focke-Wulf probavit bomber anteriorem esse fortem, omnibus rebus ante Pe-2 superiorem.
  Fine Decembri, copiae Sovieticae fessae sunt et ob ingentia damna desistere coacti sunt. Germani Smolensk et partem Ucrainae sinistrae tenuerunt. Et quod est maximum - deposita bauxite et mixtura elementorum. Damna copiarum Sovieticorum in praediis tam tangibilia evaserunt ut Mainstein impetum emitteret et Kharkov etiam recipere posset et ollam pro copiis Sovieticis constitueret. Sed mense Ianuario-Februario, copiae Sovieticae scopos immiserunt et patientiam Kharkov iterum recipere potuerunt. Sed per Martium, Exercitus Rubri defessus et molestos suspendere coactus est.
  Mora fuit... Utrimque nimis multa damna passa sunt. Praeterea Stalin exercitum suum fortius et provectioris T-34-85 et IS-2 praediorum implere voluit. Verum Germani etiam provectioribus et potentioribus repleverunt -2 et "Tigem". Etiam Stalin in provectioribus numeravit LA-7 et YAK-III. At Germani, respondentes, recentissimam modificationem TA-152 loco Focke-Wulf iecerunt, et quod maxime ingratum est gagates ME-262. Ultimae aircraft in terminis velocitatis, armorum et armamentorum pares non erant. Carior erat veritas, et intensior in productione labor.
  At contra, Germani etiam HE-162 creaverunt, quod est vile, maneuverabile, faciliter ad fabricandum et etiam reciprocus. Stalin nondum certatum technicam vicit. Bellum patienter Britannia gessit. Civitates Americae Unitae nondum inceptum Iaponicum occupare potuerunt.
  Die XXV mensis Iunii, auctis viribus, Exercitus Rubri in mediam aciem pergit. Milites Sovietici primo praesidia penetrare potuerunt, sed postea in Smolenskis proeliis implicati sunt. Error typicus ducum rubri est, ut urbes certo tempore capiant. Et probet sume civitatem munitam cum valido praesidio et defensione.
  Oppugnationes copiae Sovieticae inciderunt cum Germani additis copiis transtulerunt ac oppugnare coeperunt. Proeliis iterum, sicut in Primordio Belli Orbis Terrarum, positiones factae sunt et valde viscosae. Inusitata cautela Tituli ostendit. Fortasse numerabat telum miraculum et recentissimas technicas progressus ideoque non properabat. Probabiliter, cupido sanguinis servandi Aryan, quem Germani multum iam amiserant, etiam partes agit. Ita et defensione lacus Nazi multo efficacior est, praesertim fractio "tigris" -2.
  Pugnatum est in mediam aciem in sero autumno. Pervicaciam Stalin ostendit, volens successum evolvere. Sed in hoc casu falcem in lapide inveni. Damna copiarum Sovieticorum maxima fuerunt. Germani paulo minus defendentes partem amiserunt. Panthera-2 piscinam bonam probavit. Vehiculum hoc in fronte satis bene munitum erat, et optimum armaturae sclopeto perforatura, et simul honesta missione agendi.
  Is notabiliter superavit T-34-85 secundum praesidium gun potentiae, frontalis, et celeritate et manoeubilitate non inferior erat. Etiam ad IS-2 Germanorum apparatus periculosus hostis est, eminus eminus feriens.
  Ob saepe naufragia, par arma, levia tantum defensionis utilitas, rex Tigris in optima causa non fuit. Gravior immutatio "Panther" -2 adprehenditur cum "Tige" -2 in defensione et in effectu pulsis superatur. Mox Germani productionem unicam paene solum in "Panther" -2 pondo quinquaginta unum talentorum cum tormento equitum 900 equitum habentium.
  Haec piscina plus minusve militaribus aptus est. Exercitus Rubri victoriam non percepit et ante cessavit. Hiems venit. Germani praedis seriei "E" habebant, et aircraft novas gagates. Commutatio facta est plagarum. Britannia passiva manebat, Americae Foederatae res contra Iaponiam obtinere iam inceperunt. Stalin, videns URSS cum munus tormenti pabulum ageret, accepit et etiam inducias Hitler offerebat. Similes Nazis ad Occidentem convertantur et capitalistae bellum gerunt.
  Insidiosa et simplex erat ratio ducis. Huic rursus constat Hitler. Iamque Februario quinto et quadragesimo anno Germanorum copiae in Libyam inferrent. Et bene ibi fuerunt. In proeliis evenit ut praedia Germanica Anglis superiores essent, et aircraft e certamine omnino erant. US nondum proelium iniit. In proeliis partes praecipuae Pantherae et E-C aguntur, ac modificatio Tigris cum parva turricula et crassioribus armis valido machinamento. Churchilus Anglicus non est malus in armis, sed debilis in armis. "Cromwell" omnino non viverra. Ac Aemulator, in lacus tantum stans, non in massa seriei est.
  Sed maximum est militum qualitas. Germani ignium ac ferri ad orientem a fronte multo paratiores sunt quam milites Britanni. Praesertim divisiones coloniae. et Germanica signa inferrent. Martio in Aegypto capta est. Tum Germani Medio Orientem ingressi, Iraquia, Cuwait, ac deinde Arabiam Saudianam occupaverunt.
  Hitler per Irania in Indiam ire noluit, sed Stalin, cuius copiae in Irania adhuc erant, non consenserunt.
  Germani inferrent, per Sudan. Et ulterius Aethiopiam et Somalia. et inde ad aequinoctialem. Circiter septuaginta divisiones Wehrmacht inferrent interfuerunt. Nec tantas Britanniae copias contra Tertium Reich habuit.
  Germani etiam Gaditanum ceperunt. Impugnatio transiens, et propemodum fulminis velocitas. Oppugnationis aircraft, sicut et helicopteri, etiam in molestis interfuit. Africa in periculo fuit summae detrimenti Britanniae.
  Sed Stalin non ita simplex. Bellum URSS periculosum est ex Britannia. Exercitus autem Rubrum inferrent in mense Iunio MCMXLV. Debilitata Germanorum copia in oriente ferens non sustinebat pressu cessit. Nazis, quod stare non poterat, ad occidentem volvebatur. Exercitus rubri Smolensk, Kioviae liberare et Belarus ingressus est. Additis ex Africa copiis Germani aegre inferrent Fontes prohibere potuerunt. Novus lacus Germanorum seriei E-50, quae parem non habebat, in proeliis interfuit. Praeterea Nazis ictu distracto ex Turcia egit. Et Turcia ipsa, premente Germania, Unionem Sovieticam oppugnavit. Ita res iterum perplexior facta est.
  Problema erat T-54 nondum seriem ingressa, et T-34-85 iam plane obsoletum in seriei E seriei et etiam in Panthera II.
  In hieme, copiae Sovieticae adhuc perculsae sunt, sed significantes successus consequi non potuerunt. Praeterea discos proeliis interesse coepit ... Nulla res melior facta est successu Americanorum contra Iaponiam. Denique Yankees Peru Harboum recipere curaverunt, et inceptum in Oceano Pacifico ad latus Americae transire coepit.
  Sed, proh dolor, us auxilium sero potest esse. Vere in anno quadragesimo sexto Germani, utentes praediis plus triginta quattuor, inferrent. Milites Sovietici, duris proeliis, pertinacissime restiterunt. Exercitus rubri heroicus erat et tormentis valde instructus. Praesertim 100mm anti-lacus sclopeta. Foderunt.
  Germani Kioviam reducere curaverunt et Exercitum rubrum ultra Borysthenen repellunt. Sed in hac aqua obice erat copiae Sovieticae impenetrabilem defensionem aedificaverunt.
  Germani aestate et autumno conflixerunt, sed copias Sovieticas frangere non potuerunt. Tantum curaverunt ut Leningrad iterum angustos. Sed Nazis non cepit ipsam civitatem. Hiems in permutandis ictibus transiit. Americani per Oceanum Pacificum tardius moventes sunt et eatenus armis nuclearibus non usi sunt.
  Vero rursus progredi Germani conati sunt. Lacus seriei "E" usus est, machinarum ultimarum septuaginta talentorum pondo. URSS dimisit IS-7, capax mastodonibus resistendi. Medium lacus T-54 etiam apparere coepit.
  Britannia etiam intenditur, taetras in Africa Aequatoriali deductas. Unitates Americanae hic quoque adiuverunt. In bello Pacifico, multis copiis et lacus Americanis non eget. Coeperunt premere Nazis ex Africa. Nunc socii, quod sedere et comprimi et comprimi hostem non posse, intellegebant. Aestate et autumno US et Britannia magnam Africae partem recipere potuerunt, ac etiam Germanos e Somalia et Aethiopia expulerunt.
  Germani Moscuam inferre non poterant, in proeliis situm haerebant. Hieme Stalin in Turcia percussit. Exercitus ruber copias Ottomanorum vicit et Kars, Erzurum et Tanrog cepit. Germani significantes copias traducere coacti sunt ut socium servarent. Sed Exercitus rubeus, prope Leningradum inopinato percussus, maiorem ibi victoriam adeptus est.
  Anno 1948 venit... Vero Germani iterum progredi conati sunt. Ab omnibus angulis transversis diffundentes, piscinam pyramidalem originalis impenetrabilis efficere curaverunt. Et cum hoc machina magna spes est sociis. Promotio mense Maio incepit. Post duos menses pertinaciter pugnatum, Nazis Smolenscum appropinquavit.
  Pyramidalis lacus efficaciam pugnae ostendit, sed cuniculis saepe inflantur. Germani urbem capere non potuerunt atque eam circumdederunt. Sed in Africa majora felicitate socii egerunt Germanos ex Aegypto pulsis. Etiam Iaponia victus multas insulas et Philippinas amisit. Germani longius in oriente in occasum progressi, in medio rursus Leningrad appropinquabant.
  Aviatio Germanica adhuc fortior erat quam una Sovietica, praesertim qualitate. Sed in fine anni 1948, MIG-15 in prima fronte pervenire coepit. Machina Sovietica vi et velocitate et armamento Germano inferior erat, sed magis maneuveribilis erat. Americani quoque operam suam emendaverunt. Hieme anni 1949, copiae Sovieticae Germanos a Leningrad reppulerunt et Smolenskum propulerunt.
  Et Americani una cum Britannis Nazis ex Africa eiecerunt. Vero 1949, Turcia etiam a bello recessit.
  Tertius Reich imperium in Oriente Medio amisit. Positio Nazis deterioratur. Non ausi sunt ad orientem progredi, sed ad defensionem artam permoti. Copiae Sovieticae, utentes T-54 et IS-7 piscinas, per defensiones Wehrmacht erumpere conati sunt. Sed Nazis arctissime firmam tenuit. in Hispania etiam in defectione socii terrae conatum finiverunt. Res aliquanto melior in Sicilia fuit, ubi, adiuvante mafia loci, res gesta est. Iam undecimus annus est ab ineunte altero bello mundano.
  Omnes nationes perquam defessi sunt et perquam defessi. Oeconomia globalis protenta est. Et quisque pugnam quam primum finire cupiebat. imprimis Germanos et Russos graviter maceravi.
  Stalin Hitler pacem obtulit condicione nulla optionis: reditus ad fines priores et commutatio captivorum - omnibus omnibus! Sed Fuhrer tantum induciis consensit, non deesse agrum occupatum cedere. Praeterea opus de creatione bombae atomicae iam in Germania confecta erat et iam missilia intercontinentia erant.
  Civitates Americae Unitae putaverunt utens bomba atomica. Sed dum praedam in Europa timebant. et mense Decembri 1949 in Iaponia eam demiserunt. Exitium terribile secuta est. Et simile indicium in Germania intellectum est. Fuehrer nationem allocutus est ac suggessit quaestionem de mundo gravi considerari. Sed postea animum mutavit... Novus annus 1950 accessit. Copiae Sovieticae novam offensionem in fronte deduxerunt.
  A Germanis stricta defensio. Et socii per Italiam, ubi erat res militaris, profecti Mussolinos. Sed lacus pyramidales Germanorum Patones et Provocationes numeraverunt. Americana Paton, quae arma Germanorum lacus, etiam propinquo, penetrare non poterat, in primis dura dedit. Socii caedere coeperunt.
  Ita, et discus Germanicus invulnerabilis damnum in Civitatibus Foederatis et Britannia intulit ingens. Aliquando, Germanica aviatio qualitatem in Sociis praestantiam conservavit. Conatus in Normanniam aestatis portum frustra cessavit. Verum, in fine mensis Augusti, post bombingam nuclei in Iaponia deditionem venerunt. Occidens manus solvit. Sed Civitatum Foederatarum armis nuclearibus uti non ausi sunt, ut ballisticis missilibus Tertii Reich intercontinentalibus tegi possent.
  Exercitus ruber Dnieper in media appropinquavit, sed etiam cessavit. Utriusque copiae ad limitem defatigati sunt ... Ac tandem, die 25 mensis Novembris anno 1950, Truman Hitler pacem pari condicione obtulit. Hoc est, Europa remanet cum Tertio Reich, excepta Sicilia, et quod reliquum est Italiae. Stalin compromissum vadit: fines USSR in MCMXXXIX. Germanos, omisso agro, paulum progressos adquirere.
  Gallia, Belgium, Holland, et aliae extraneae in potestate Germanica manent, sed quandam quantitatem autonomiae accipiunt. Id est simile quiddam formatur Unionis Europaeae. Tertius Reich finit genocidia Iudaeorum et Cingaris, quamvis aliqua iuris restrictiones in suis iuribus remaneant. Relationes commercii in integrum restituuntur. Nationes suscipiunt aliorum imperium observare.
  Reparationes nulli imponuntur. Captivi pro omnibus permutantur.
  Stalin et Hitler adeo defessi sunt ut talem condicionem acciperent. Americae Foederatae plus quam alii lucrati sunt, ut Sinas et Asiam in sphaera auctoritatis suae comprehendere curaverunt. Et Britannia cum America Africam cepit.
  In Germania graviter exhaustae sunt humanae facultates. In ea, Fuhrer polygamiam publice invexit. URSS sine acquisitionibus territoriis acceptis anno tricesimo nono et quadragesimo relictus est. et graviter defatigatus est.
  
  
  RUSSICA mancipia in New York
  Puellae currebant nudae, rotundae, rosea calcibus micantes.
  Andriana recordata est pacti Novi Eboraci. Propositum est ergo ei a locali, mafia boss potius magna. Tempus iustum tot divites convenerunt. Et satis fieri potest ut virgo ex Russia adiungatur.
  Andriana pro auctione operta est velis et in balineo. Ut non statim delicias suas patefaciat.
  Ibat cum aliqua trepidatione. Puellae tunicas pellicea ad dextram et ad sinistram eius ambulaverunt.
  Andriana nimis commoda in alta calcibus non sentiebat. Sed illud tractare non potest.
  Auction locus erat amplissimus. Magnus ibi auditor sedit: viri ac feminae, etiam eleifend. Arabes et nigri fuerunt et Asiatici et alba et ex Russia.
  Tempus et locus electus erat... Sed Andriana praepedita sentiebat ante aliquot milia hominum, mulierum et iuvenum, nudam spoliaretur sicut Angelica in pellicula. Turpe hoc et abiecte! Sed simul et ipsa humiliatio delectabilem languorem excitat in corpore.
  Est sicut servus medius, qui nudus spoliabitur, et milia hominum concupiscentiis intuebitur eam. O quam frigus!
  Talibus cseli gratia auctio valuit. Noli nimis tristis esse quod una tantum centesimas totius pecuniae ad te ibit!
  Hic venit in altum calcibus et stragula. Statura est quam mediocris feminae, sex pedes, plus calciamentorum etiam proceriores eam faciunt.
  Auditores volvitur, exemplar proportionum ... Capilli eius ligantur et postea demittentur.
  Initium mercaturae nuntiatur... Moles parva solet, sed cito volat.
  Hic primum velum depone puellae, Et superne voltus patefacias, omisso Crine miro, varioque coma.
  Visibilis erat alta Andrianae perusta, levis frons, oculi sapphiri smaragdi. Et nasus et pars inferior faciei adhuc operiuntur .
  Archetypum pretium noctis cum virgine centum dollariis est!
  Statim clamamus:
  - Ducenta centena!
  - Trecentos!
  - Quadringentis!
  - Quingenti!
  - Mille!
  Arabs in flavum cidarim Dens ;
  - Duo milia!
  Catena aurea Americana murmuravit;
  - Tribus!
  Negotiator de Russia dixit in bassa divite;
  - Quinque mille arietes!
  Mora erat... Non quia moles his auditoribus maior videbatur. Immo ex toto orbe negotiatores sunt qui centum miliones dollariorum linimentorum a Picasso vel Van Gogh exponere et exponere possunt. Sed processus expositio continuare volunt.
  Hic sunt puellae larvis rubris et tunicas pellicea cum manibus in caestibus medicis tenuibus, alterum coopertorium auferentes. Audaces puellae mentum aperiunt, os coccineum, nasum venustum. Nunc tota visitur angelica mira eius facies. Et tentorium ingens in cella auctionis ostendit bellus, puellari faciem prope-sursum.
  Auditoresque fremunt admiratione.
  - Decem milia dollariorum!
  Exclamat Americanam catena aurea!
  - Viginti milia!
  Sheikh in cidari viridi fremit magnis smaragdis.
  Anglus in tailcoat exclamat:
  - Triginta milia!
  Gemmae Prohibeo stridore:
  - Quadraginta!
  Iuvenis circiter quindecim adspectu, stridore, digitis adamantibus movens;
  - Quinquaginta milia!
  Rursumque pausam ... Scilicet, quantum ad unam noctem cum virgine, et etiam, verisimile fictus, non tam parva. Ibi plus quam Andriana puella nimis magna est innocens videri. sed valde dives et levis est audientium. Jamque in calore paciscendo, cum se invicem superare vult.
  Sed adhuc magis cupio videre ulteriorem expositionem. Iamque proximum velamen Andrianae tollitur umeris, pectoraque et brachia pandens superiorem. Pellibus, decorus, lacertis. Superior pars fasciae iam conspicua est, umerique validi, simulque valde parum pudici.
  Horret Andriana iterum, et ventos suscitat. Magis ac magis nuda est.
  Trading repetit iterum...
  - Sexaginta milia!
  Sheikh fremit!
  - Septuaginta milia!
  - Octoginta!
  Pronuntiata Americana cum cathena aurea!
  - Centum milia!
  Ingenti carbunculo in pectore Americanus fremuit.
  - Centum viginti milia!
  iterum occumbo iuventus!
  Sciek in cidari viridi et smaragdi fremebant;
  - Centum quinquaginta milia!
  Prohibeo Raja resonabat:
  - Ducenta milia dollariorum sidus auctionis!
  Et rursus in auctione hac mora fuit. Publicum praemium reuelatum expectat et ad extremum volvitur.
  Hic deponunt de virgine aliud velamen, et exponunt eam coxis.
  Tenuis umbilicus conspicuus est, textura angusta in pleno pectore, et caelatae tegulae instar perustae. Nunc Andriana fere nuda est ad umbilicum.
  Auditores literam fremit.
  Negotiator Russicus cum barba Siberia resonabat:
  - Trecenta milia!
  Sciek in cidari smaragdi fremuit;
  - Quadringenta milia!
  Americae apud Ruby edita:
  - Quingenta milia!
  Juvenis cum adamante exiliens;
  -Sexcenta milia....
  Prohibeo Raja mussat:
  - Septingenta quinquaginta milia!
  Alia mora... Hic iam pecuniae summae graves ierunt, sed longe ab oligarchis et billionairibus pernicies. Sed omnes ulteriorem pulchritudinis expositionem cupiunt. Crura videre maxime, tale saperet pro viris.
  Et nunc velamen extremum non removetur ab ... Jamque musculares graciles crura nuda sunt. Andriana manebat in subligar, fascia calceamentorum alte pellucidae. Et validae perusta perustas crura viriles.
  Antea, tacito sene cana tonabat barba ;
  - Million pupa!
  Et hoc iam est quidam terminus psychologicus. Auditores sonum facit...
  Iuvenis tremula voce dicit:
  - decies centena millia!
  Sciek in mitra magnis smaragdis hums;
  - Unus deciens centum!
  Russicus oligarcha, vitreis nigris indutus, dicit:
  - Unus decies centena millia quadringenti!
  American cum magno carbunculo:
  - Decies centena milia quingenti!
  Subito mulier nigra togam intrat;
  - Million septingenti!
  Sciek in cidari smaragdo non inferior;
  - unus decies octingentos!
  Prohibeo Raja stridore:
  - Duo decies!
  Alia mora... Summae solidi abierunt. Sed tamen Arabes plus dederunt equos. Heic puella una tantum nocte est. Et quamvis colossiae species, sed vix vera virgo.
  Sed homines videre volentes capillum... Et sudarium Andriae tollitur. Crinesque aurei, scapulis frondea lapsae. Et spargunt tam mirabile, ut solis radii.
  Auditores solum vereri sunt... Et pactio ad vitam venit!
  adulescens expressit;
  - Tria milia!
  Sciek in cidari smaragdi gressa est;
  - Quattuor decies!
  Mulier nigra clamavit:
  - Quinque decies!
  Parum intermissum est... Moles iam decern erat. Etsi nondum actis iussis. Sed tamen hoc non est pictura Van Gogh, sed una nocte cum puella. Pulchre scribatur ... .
  Alius gestus sequitur... Modo fascia tollitur. Andriana hoc expectat, sed repente sensit tam atrox dedecus quod obsistere coepit ... Puellae cum ea tolerare non poterant. Duo reges ad Andrianam involuti, arma extendunt. Tum fascia remota est. Pulchra et aperta sunt ubera. Et pellis
  Puella sudore micabat.
  Vera modestia et resistentia publicam vehementer exacerbaverunt. Multi crediderunt hanc esse veram virginem, et hoc magis excitando quam etiam rosea thoracis gemmae.
  Antea, tacita Scikha in mitra aculeata adamantibus fremuit;
  - Septies decies centena millia!
  Mulier nigra eliditur;
  - Octo decies!
  Americana rubio latrante:
  - Novem sestertium!
  oligarcha Russicus latravit:
  - Decem!
  Sciek adamantino remugit cidarim;
  - Quindecim!
  Aula obstupefecit... Hoc iam gravius est... Sed talis puella quae manibus magnorum virorum tenet ut pectus suum non velet. Quam frigus est. Omnino mirabilis et tactus. Andriana vere est, vere turbat, et pudet bacchatur. Et simul suscipit et iucunda. ET
  Quanti aestimatur!
  Et est magnus!
  Et iam ancillae eam tenent, extrahunt pannum extremum... Et nunc tantum perlucentes calcei manent in Andria.
  Et vellit et trahit manum ambal de lassa, velans Veneris sinum. Iam duobus unguibus crassis manus aufert et exponit.
  Vere perturbata est facies Andrianae, et pudenda est valde. Crasso coccineo rostrum fuco inundavit et hoc magis in auditorium vertit!
  Nigrum billionaire exclamat:
  - Viginti sestertium!
  Sciek crystallini clamat:
  - Triginta!
  Americae rubio fremit;
  - Quadraginta!
  Prohibeo et Raja dicit:
  - Quinquaginta sestertium!
  Sciek cum crystallini fremit;
  - Sexaginta!
  A billionaire nigra in iaccam corio stridore;
  - Septuaginta!
  Oligarchus in specula opaca Russica exclamat:
  - Octoginta sestertium!
  Subito stridore juventus;
  - Nonaginta!
  Sibilant eum. Exclamat, et tantum catulum habes!
  Billionaire nigrum in tunicas pellicea mussat;
  - Centum sestertium!
  Mora facta est... Haec iam est vere perampla. Nam sicut virgo de Russia. Nonne nimis est? Quantum ad solvendum pro una nocte? Ita, quantum decies centena millia meretricum expertarum potest emere.
  Non sunt nimis occupatus...
  Cusus iam abundabat et praeco gavisus cantare coepit;
  - Centum decies centena tempora.... Centum miliones dollariorum duorum... .
  Andriana abieci. Bene, habet pernoctare et in comparatione iuvenis Americanus Africanus. Sed totum miliones dollariorum in sinu suo ponet! Pulchellus decens! Spes est exemplum animarum, forsitan voluptatem!
  Andriana percitus est, et in animo suo iam noctem intempestam fingebat formosam ac ditissimum hominem nigrum.
  Tum puella tunicas pellicea signum dedit... Et calciamenta eius acutis motibus dissecuerunt. Ultimam latrinae partem moverunt, Andriam non solum nudam, sed etiam discalceatam fecerunt.
  Crura eius sine calceis tam ornatae sunt et tactus, et pedes eius sunt rotundi rosei.
  Solet, in huiusmodi auctionibus, puellas altum calceamenti calceamenti habere usque ad finem. Sed Andriana, parum pudici, et singulari gratia et perfectione linea pedis et unici. Estque tam veneranda nudis pedibus. Praesertim cum in screen ... prope monstratum est.
  Et oligarcha Russicus fremuit;
  - Centum et viginti sestertium!
  Sonuit niger;
  - Centum quinquaginta!
  Sheikh Arabs in mitra aculeata adamantibus gressa:
  - Ducenta vicies!
  Fuit tempus spatium...
  Praeconis gavisus mussat;
  - viciens viciens... viciens viciens.
  Andriana nudis quatiebat pedibus et atra billionaire grednis;
  - Ducenta et quinquaginta milia!
  billionaire Russorum, non cedente, effudisset;
  - trecenties sestertium!
  Sciek crystallini increpuit:
  - Quadringenta sestertium!
  Quamvis plures fortunas maiores habuerint, at tantam pecuniam erogare statim ruina est. Possit everti efficiantur et eum.
  Praeco elato gaviso quam lentissime coepit dicere;
  - quadragies vicies quater centies vicies bis ... . Quadringenti decies ter ... et malleus eius incerte vellicatus.
  - Decies centena!
  Stridet audivi aliquem!
  Et omnes conversi... Erat homo Iaponensis in vitreis obscuris velans dimidium faciei suae. Insigne mafiae - Yakuza!
  Omnes iunxerunt - sescenti!
  Praeconem erexit gavisum et admonuit;
  - Puella una tantum nocte tibi data est! Quidvis cum eo potes, modo non occides vel serio truncare!
  Iaponica adnuit.
  - Non spoliabo!
  Et surrexit malleus, et effusus est sermones:
  - Una decies centena millia! unus billion duo! Unum sescenti tres! Venundati domino Yamamoto!
  Andriana dimissa est. Et illa omnino nuda et discalceata perrexit ad cistam, ubi caput Mafia Iaponica custodibus circumdatum sedebat. Fortem metum simul Andriana sensit. Pro decies centena millia, aliquid insolitum faciet et frigus! Contra, decies centena decies centena ditior facta est, quod magnum est!
  Quam mira eveniunt omnia, et nova manent pericula.
  Yamamoto iussit:
  - Et nunc constringe eam in compedibus, non indigebit vestibus!
  timida Andriana giggled, et respondit:
  "Nihil habeo, quod perdam, nisi vincula mea!"
  
  DEFENSIO RYAZAN AC POPADATSEV EGRESSUS
  Thomas Lincoln, enses vibrans et strenuum Mongol-Tatarorum caedentem, cantavit;
  - Non solum gladium, non solum flagellum! Sed eget corona mendacium! Post omnes, sine ea et duo minuta - in throno noli sedere!
  Puer terminator molendinum cum gladiis cucurrit, caesis Tartaris muros Ryazan ascendens, cantabat;
  - Interdum adiutor in omnibus est;
  Solerter interdum nocet .. .
  Et vocamus sanctum eius
  Et vile voco!
  Maria Kovaleva et Yuliana Konovalova, hae pulcherrimae et valde musculares puellae, deprimendo Tatarorum pressionem, sustulerunt;
  - Mendacium non sine causa in omnibus regnis sunt;
  Omni tempore amatur...
  Pulchra sunt mendacium, cum utilis
  Horribilis, cum damnosus!
  Tom, hic formosus puer muscularis, nukers premens feriens, pipiabat;
  - Sit nostrum imperium in gloria!
  Maria Kovaleva, excisa Mongolorum stabilita, confirmavit;
  - Sit in gloria!
  Et puella digitos nudat, letali potentia, vasta scobe grenade.
  Yuliana Konovalova, per impugnationem Tatarorum secans, etiam in vertice pulmonis fremuit;
  - Pro matre et Stalin!
  Et nudum crus excidit, ut homicidium donum mortis, discerpens rati Mongol.
  Puellae pugnant ingenue, perdite et audacter. Et graviter inimicis exscinduntur.
  Etsi multitudo Batu Khan innumera videtur. Quadringenta milia equitum oppugnant. Saeculo XIII, secundum tempora innumerabilis exercitus.
  Sed occurrerunt appulsu Popadanorum, duce omnipotente Deo Creatore, Thoma Lincoln.
  Gerdae lacus cantavit iam proelium intrans. Hic terminator puella est.
  Quattuor pulchritudines in piscina AG-100 cum tribus tormentis et duodecim tormentis machinarum.
  Ortae sunt ex ludo, universitate alternante, etiam a demiurge puero Thomas Lincoln.
  Ibi vinctus in Tertio Reich, professor in Psychen mutato, Nimbul Hitler adiuvit. Scilicet, telum quod opera tempestatis temperare creavit. Illi vero Anglicam classem in tempestate submerserunt. Hunc portum Germanorum in Britanniam consecutum est.
  Per portum Nazis etiam classe oneraria utebantur. Quam ob rem, justos delectorum divisionum mense Augusto 1940 in Britannia finivit. Et capta est metropolis decem diebus.
  Legitimus, pro-Germanus Anglus in solio positus est. Et novum Nazi regimen formatum est. Plurimae coloniae et classis Britanniae eum agnoverunt.
  Führer magnas opes sub potestate obtinuit. Veritusque ne Civitates Foederatae, quae vim oeconomicam colossalem habent, exercitum reficerent, statuit ut USSR expectaret. Et quod Stalin verum maneret in foedus non-ingressio.
  Interea melius est Americam vinci. Primo capta est Islandia. Tunc Germani in Argentina et inde in Brasiliam consistendi facere coeperunt.
  Nazis classe subaquaneam et superficiem active aedificavit. Coloniarum et Europae opibus utebantur. Opus praesertim acriter acceleratum postquam Speer minister armorum et armamentorum Reich factus est.
  Tum naves subaquaneae multo celerius aedificari coeptae sunt.
  Etiam ac elit eget. Novus, provectior Yu-188 celeriter in seriem redactus et eius output auctus est. Focke-Wulf momentum celerius adipiscebatur. Erant etiam pugnatores provectiores.
  Massilia oriens stella facta est. Hic gubernator famam in proeliis cum US aircraft reportavit. Postquam primus gubernator factus est ut centum et quinquaginta aircrafts excederet, accepit: crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus argenteis.
  Attamen, separatio Americae ab Oceano, eo quod, omni desiderio, magnae superficiei naves nimis celeriter aedificari nequeunt, bellum tractum est.
  Tametsi tam vehiculi quam navium pugnae fabricatae sunt.
  Paulatim Germani et Iapones qui secundam frontem contra Civitates Americae Unitas aperuerunt, Americanis prope Peruviam Harbor victis imperium aquilae premebant.
  Germani fortes erant. Anno 1943, robustissimum ME-309 pugnatorem et Yu-288 bomber obtinuerunt. Quae multo fortiores sunt quam Americani.
  Hitler minati sunt ut Americam bombs everterent.
  Nempe lacus apparuit in serie: "tigris", "Panther", "Leo". In secunda parte anni 1943 apparuit "Panther" -2, "Tiger" et "Maus". Et invictus ME-262 jet pugnator, cui non erat aequalis, in seriem ivit. Et Yu-488 prima serial quattuor machinae elit. Et TA-400 est primus machinae sex bomber mundi. et recentissima oppugnatione MP-44 sclopetis, et multo magis. Bombers "Arado" comprehendo. Quam ob rem Germani Canadam occupaverunt et Civitates Foederatas septentrionales oppugnaverunt.
  Et in altero latere Mexicum una cum Iaponia occupaverunt, et ad meridiem Americam oppugnaverunt.
  Et tandem anno MCMXLIV Civitates Foederatae in deditionem venerunt et ab Iaponia et Tertio Reich occupata sunt.
  Gerda valde superba victoriarum suarum erat. Puella autem Mongolium copias oppressit. Nudos digitos globulis stimulorum pressit, ac nukeros catervatim stravit.
  Carolus etiam hostem verberat, urget cruribus globulis. Mongolum ex machina tormentorum fusa. Puella valde infestantibus est.
  Puella ululat;
  - Pro prima communitate mundi!
  Christina figit accuratissime, et nudis pedibus tam artificiose globulis premunt ac militantes Batu Khan iaciunt. Et exterminate adversarios cum ferino pantherarum furore esurientium.
  Christina clamat:
  - Pro Tertii Reich gloria!
  Magda etiam ignem optime intendit. Mongolem exercitum opprimunt, eos in astulas, vel in acetaria cruenta comminuunt. Nec cessa Germanorum pulchri- tudine.
  Pedes habent nudos, et digiti globulis schoenis callide premunt et adversarii feriunt.
  Magda canit;
  - Africa terribilis est, est, est, est! Africa periculosa est, ita, est, est! Sed magna Reich, dictum est non lorem! Omnes Tartari sumus. Puellae successum - licet nudis pedibus est!
  Puellae pulcherrimae sunt et specie exercitus Batu Khan triturant.
  Tom Lincoln secare, et gladios suos per decem metra protractos, Tartaros abscindens, sicut pilos pilosos novaculas.
  puer cecinit;
  - Omnem auferam;
  Verrebo omnes!
  Expectamus victoria
  Ad munditiem!
  Et nudi pedes pueri etiam pisum mittent cum virtute annihilationis.
  et Tartari in omnes partes dispergentur. et ingens interitus est.
  Maria Kovaleva demiurgus despiciens puerum. Nudavit digitos, praesens letale mortis, Milites Mongoli contrivit.
  Maria tweeted:
  - Pro spatii et communismi!
  Yuliana Konovalova fremuit, nudo calcaneo cedens dono mortis;
  - Pro magnitudine patriae!
  Et iam adhuc puellas e umbilicis suis cum pugna fulmine pulsant. Bella bella - nihil dicere!
  Gerda etiam e piscina agminis seriei incendii. Cum US in deditionem veniret, Adolf Hitler oppugnare USSR voluit. Iaponia autem contra Tertium Reich petere coepit.
  Et Hitler die 20 mensis Aprilis anno 1946 bellum cum Samurai incepit. Et novos lacus "E" in aciem misit. Et comprimamus copias Iaponicae, sicut falcem herbam.
  Stalin etiam stare non statuit. Et obtulit frontem aperire contra regionem Solis orientis.
  Hitler consensit, sed ea lege ut USSR solum meridionalem Sakhalin, insulas Kuril, et Portus Arthur cum Manchuria reciperet. Nulla ac quam ipsum.
  Hoc Stalin consensit. Dilatavit iam suum territorium. Insanus professus, cum condiendo scutellas volatilia Nazis adjuvit. Et hae machinae decem velocitatibus sonicis movebantur et cum laseres incendebant.
  Germanica summa lacus E-L erat. Pondus eius septuaginta talentorum fuit. Armarium frontale 250 mm est, laterale armatura 170 mm est, sclopetum 105 mm cum dolio longitudo 100 EL. Aliquam et efficitur lacus. With an engine of 1500 horsepower - satis pernici.
  Et sane non Iaponica. Et hi nazis sistere non possunt.
  Et est magna offensa fascist. Omnes simul frontes.
  Copiae Stalini etiam progressi sunt. Sed eorum aeroplana paulum lassi sunt. Nulla rumpit. Etiam et eleifend elit. Sed lacus Soviet sunt inter se bona. Nec frustra pugnant.
  Etsi series KV outdated est. Perfectior Ises quadragesimo quinto anno apparuit. Talis est familia. Sed tantum etiam, non sunt lacus.
  Posterior T-34-85, qui produci coepit ab anno quarto et quadragesimo. Et facta est piscina principalis in exercitu USSR.
  Copiae Sovieticae moleste emissae Iaponicam premebant.
  Hitler notavit:
  - Ursus Russiae massam saccharo obtinuit!
  Guderian quaesivit;
  - Et quid facturi sumus cum eo?
  Fuhrer respondit:
  - Dulce est quaerunt!
  Iam primis tribus mensibus pugnatum est, imperium Iaponicum prope dimidium possessionum amisit. Samurai magnum exercitum habebant, sed inferiores erant qualitate technicae artis.
  Proelia ostenderunt etiam Soviet T-34-85 fortiorem esse quam machinam molem Iaponicorum. Samurai autem malum est.
  Et non est omnino receptio contra scutellas volantes. Ob laminae potentis vi, fere impossibile est ut emittat.
  Et ipsi lasers, radiis calidis et ultrasonantibus uruntur. Hsec igitur tenta.
  Plus, Tertius Reich in altitudine sua aircraft habet, et submarines hydrogenii peroxide-powered, et multo plus.
  Nulla vel risus lacus. Et hoc telum, contra quod - velamen! Omnes gravida Iaponica statim volant et ad cacumen mittuntur. Plus tempestatis dominantur, cum procellae litteram omnes naves samurai mergunt. Imo cum periculosissimo hoste agere Iapones debebat.
  Post tres menses, Iapones etiam Manchuria eiecti sunt. Pertinacissimus fuit oppugnatio Portus Arthuri ab exercitu Sovietico. In proeliis, piscina experimentalis IS-7 venit cum septuaginta octo talentis et cum octo tormentis tormentis et tormentis millemetris 130 armatus est. Et haec machina Iaponicos gravidas et tormenta auto-eiecta delevit.
  Alenka ipsa erat magnus bellator. Et pugnavit die IS-VII cum samurai pro portu Arthuro. Civitatem receptam quae olim ad Russiam Tsarist pertinebat. et reddi debet.
  Plurimum e sclopeto iecit et statim tria tormenta Iaponicorum a rhedis sclopeto eversa sunt.
  Nunc autem omnipotens puer demiurge misit Alenka ad pugnam Mongol-Tatarorum multitudinem. Et bellatores nunc ad exemplar IS-12 maioris et potentioris sunt, cum decem tormentis machinis et 152 mm, et satis celeriter sclopetis accendendis. Puellae ab hac piscina feriunt utentes gaudiis.
  Anyuta pressit puga nudis digitis. Summus explosivae ruptionis proiectum e sclopeto volavit. Quomodo cadat in turba Tartarorum. Confestim centuriones cum dimidio nukeri laniati ac debiles sunt.
  Tum Allah accensus. Haec est puella pulchra rufa, machina tormentorum accensa. Et quomodo incepit Tatarorum ordines demetere.
  Et cedit capitii cooed;
  - Ac primum in somnis Stalin ...
  Maria etiam hostes verberabat, globulis nudis digitis premens et trepidus dentibus denudans;
  - Et cadaveribus, mi Russia!
  Olympias, haec puella heroica piscinam egit, cum latis gressibus Tartarorum centum ton vehiculum dedit.
  Puella canebat;
  - Pro patria ad gloriam Russiae!
  Alenka digitos nudos in globulis globulis impressit, hostes impugnabat. Multum nukers confregit, fremit;
  - Patria nostra USSR est!
  Olympias, equi fasciculum et Mongol milites opprimens, consensit;
  Nulla pulchrior Patria-Russia est;
  Certa pro ea et noli timere.
  In universo terra pulchrior nulla est.
  Tota rerum lux est Rus!
  Quinque milites in bikinis veram et intolerabilem fortitudinem demonstraverunt. ET
  Hae puellae mirabiles sunt!
  Mongol exercitum destruere coeperunt. Et tormentorum opera et opera...
  Et Gerda habet tria tormenta in AG-C. Et quattuor puellae in piscina et tormenta duodecim machinae sunt. Mongol-Tataros pulsant efficacius et velocius.
  Gerda bellator ab Omnipotente erat. Et quod ipsa iusto non adipisci. Eadem etiam tormentis communicata sunt. Maxime delectabatur pueros torquere. Torquebant in genere fere eleifend ut capita torquebant.
  Sed id est alia. Praesertim cum nudi, rotundi, calcanea natorum munientibus assantur. Et ipsi ad litteram rugierunt in dolore.
  Iaponia per decem et dimidium menses restitit antequam in tanta dissident ruina.
  Gerda Imperatorem Terrae Solis orientis in genua procumbere et nudo pede osculari coegit. Mikado tunc etiam pedes nudos osculatus est Charlotte. Sequuntur vestigia nuda Christinae. Et demum, nudum, venustum, Magda vola aurei crinita.
  Tales pulcherrimae puellae, quae imperator personaliter osculatus est, et nudam, venustam, musculosam cruribus lingebat.
  Nunc Mongol rati ex canonibus iaciebant, nec hostibus levissimam misericordiam dabant. Milites hic simpliciter sunt splendidi.
  Et altum explosivae ruptionis testarum, ita omnes hos adsurgit incolas frangunt. Eos sine ulla miseratione et dubio exterminare.
  Gerda cecinit;
  - Tempus erit communismi, in Aryan!
  et despiciens!
  Et hic est turba Elizabeth. Puellae in piscina pugnaverunt experimentalem T-54. Et pugnaverunt Iapones. Iaponica lacus non sunt valde bona. Fortissimus eorum ex Panthera exscriptus est. Haec raeda est certus outdated.
  Sed hoc in casu, Panther in fronte T-54 prope non accipit. Sed perrumpunt latus. Et haec ratio specialis dictat. Solum Iaponica tormenta auto-propulsa cum 88 mm 71 EL tormentis et 150 mm tormentis periculosa sunt armis frontalibus piscinae Sovieticae.
  Elizaveta tormentum 100-millimetris incendens, piscinam Iaponicam e longinquo spatio confixit et pissavit;
  - Pro sancta Russia!
  Accensus etiam Elena. Illa autocinetum Iaponica concrepuit et diruit:
  Hoc mundo fatebimur!
  Ekaterina nudum utens vapulat, crura excidit et notavit;
  - Pro novis artibus communismi!
  Milites incisura summo sunt.
  Yephrasinya cepit ac tundebat, hoc tempore tormentis machinis ac cooed;
  - Pro meo spatio terrarum!
  Et nudo calcaneo, quomodo premere. Et proiectum mortiferum contra Iapones volabit.
  Imo hae sunt puellae quae aliquem exercitum non demittunt.
  Iaponia victus est.
  Et nunc bellatores ad piscinam progressionem T-64 moverunt et milites Mongolicos ab ea verberant.
  Et sclopetum piscinae Sovieticae fascistae istiusmodi ordines terit. Conchae accensae deinceps.
  Elena ope nudoque incensa pedum notavit rictu, dentibus denudans;
  - Pulcherrimum est, quod inimicos verberare!
  Noli puellas prohibere. Et tormenta tormenta quasi grandinem glandes fundunt. Tartari cumulantur in aggeribus. Massa necantur et corpora Mongolica mancnt.
  Ingens massa militum Batu Khan caesorum exercitus. Sic puellae digrediuntur vias.
  Ekaterina notatur, dissimulans apud suos amicos. Funis tartarorum machinis sclopeto erupit;
  nos in perpetuum regnabimus!
  Dicebat Elisabeth facete:
  - Haec nostra virtus tam frigida erit!
  Puella globulis gaudii nudis digitis urgere coepit et regimen Tatarorum sine ulla miseratione et difficultate frangere. Et non frigidior est bellator.
  Testa eorum erat quae Guyuk Khan ad rabies cruentas cecinit. Et tunc Tartari non satis videntur.
  Et ex testa quam Gerda attulit, Khan Burundai etiam lacerata est. Cognitus est de raptu principissae Vladimirskaya postquam capta est. Hoc khan libidinosum est.
  Et nunc Germanica sua lacerat puella.
  Et nunc Thomas Lincolnus sicut monstrum verum pugnat et Tartaros secat.
  Puer propellers gladios tendit. Multum et acervos adversarios in acervos. Et facit sicut novacula rasurae barbae. Talis autem omnipotens puer micans.
  Itaque Maria Kovalev quoque digitos nudas accepit et omnia homicidia et contrivit.
  et in loculum Tartari pelluntur.
  Maria est mel flava, pulcherrima et muscularis. Missiones pugnare iam habuit, puella stupenda est.
  Bellator summa voce canit;
  - Gloria communismi herae, frangamus fascismi iugum!
  Yuliana Konovalova etiam sicut monstrum ab inferno pugnat. Et nunc digitos nudos letale grenade mittat. Quod capiet et multum lacerat Tatarorum militum.
  Bellator cooed;
  - Pro potentia idearum communistarum!
  Et Maria quoque nudo calcaneo sacculum scobem homicidii mittet .
  Massa Tartarorum scissa est.
  Bellatores hic sunt optime... Sed novae pulchritudines etiam apparuerunt.
  In hoc casu est Eva et Gertrudis. Visi sunt in scutella volante per Thomam Lincolnium demiurgum puerum causata. Haeque puellae mox eam ceperunt et quomodo Tatarorum cum laseres alapam fecerunt. Ita, arma laser in Tertio Reich superposita sunt. Litterae milites Italica combussit.
  Eva, pulchra haec puella flava, digitos nudos pressit in globulis gaudii. Totum phalanx Mongolica arsit, et in summo pulmone coquitur, denudans dentes;
  - Pro sancta Prussia!
  Gertrudis etiam digitos nudos in globulo globulo pressit, et multum nukers abscidit, trepidi:
  - Mea potestas in mundum!
  Puellae rident. Tantum habent trepidationis et ignis. Hae sunt puellae summae et aerobaticae urbanissimae.
  Cum Iaponia victa est, Tertius Reich terras neutras aliquantisper devoravit et digessit et plus ac magis cepit.
  Sed hoc sane Nazis non sufficiebat. et die 5 mensis Martii anno 1953 Stalin mortuus est. Hoc nihildum ... consolantibus collegam suum Fuhrer misit.
  Cum autem Congressus XX mense Februario MCMLVI habitus est, cultum personalitatis exponens, Hitler non tulit.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1956 novum bellum incepit. Temptata Nazis in URSS acciperet. et Tituli totum in armis habet. Et tunc non potes conculcare Wehrmacht.
  Sed in hoc universo creatore est Thomas Lincoln. Et puer demiurges non permisit URSS vinci. Nova tuba card contra hostes usus est: Professor Znayka ex quadrigis brevibus. Et hic professor singulare telum contra Tertium Reich creavit.
  Sed haec est historia certaminis scientiae. Ceterum exercitus URSS Nazis resistere potuit ac deinde eos profligavit ac subegit. Hitler tandem captus est. et die 9 mensis Maii anno 1958 tulerunt ac suspenderunt. Ita niger Puer-God Thomas Lincoln cum summa fascist satis politice recte egit. Sicut in pelliculis - malum in prima parte vincit, et tunc misere perdit.
  Iamque Nazis puellae arent. Accuratius, Mongol-Tatars sunt, sed etiam pejores Nazis, quia urbes integras trucidaverunt. Et hoc, sane, pessimum est cum homines Russici occiduntur.
  Batu Khan videt quam calamitose eius ordines decrescant. Copiae Mongolae ante oculos nostros liquefaciunt.
  Heic est famosus dux. Solus unus in historia est qui Russiam vincere potuit, quod numquam cuiquam fieri potest. Hoc Batu Khan iam fugere incepit. Imperator valde pugnax est.
  Sed hoc tempore maior vis maior contra eum est.
  Thomas Lincolniensis cecinit risu;
  Et a sinistris exercitus noster, et a dextra exercitus noster; Nobis bonum est pugnare cum booze!
  Terminator puer furiose phalanges Tatarorum succidit, ceperunt et cucurrerunt. Hem, quo vadis.
  Alia turma ninja puellarum ex Iaponia. Vocavit eos etiam puer omnipotens.
  Capiet puella crinibus caeruleis et ad Tartaros gladiis feriet. Tum, nudis digitis, pisum cum explosives mittet.
  Multum nukers frange. increpuit:
  - Gloria Iaponiae!
  Tum puella crinibus flavis apud Tartaros percutit. In parva okroshka secabit eos, et clamant;
  - In nomine ideae samurai!
  Nudis quoque digitis, funestum quoque bombum Incussit, quae Mongolicas disscindit agmina phalanges.
  Cana puella turbam pugnantium oppressit. Succisa, Menge Khan. Et digitis nudis, globum quoque acutum, quae omnia frangit, dimisit. R. Et rugiet;
  - Pro mundo communistarum!
  Et puella canitie sumpsit massam Tatarorum bellatorum et succidit. Hostes multum interfecerunt.
  Et nudo calcaneo sarcinam explosivam cum pulvere pernicioso intus proiecit.
  Illa coquitur in summo pulmone;
  - Pro mundi dignitate!
  Jamque proelium cruentum est. Et tunc dispersi sunt bellatores, et quomodo hostes feriunt.
  Iamque omnia Mongol ratis statim exusta et in frusta discerpta sunt.
  et Batu Khan relictus est solus. Bellator puellae ad eum cucurrit. Tatar ghoul ad genua detulerunt. & nudis pedibus osculari coegit.
  id alacres in principe gessit. Post omnes, puellae pulchrae hic sunt. Et milites multum vicerunt. Quadringenta milia bellatorum Mongol-Tatarorum caesi sunt.
  Quod in omnes impressionem fecit ingens. Praesertim milites Russiae qui a morte liberati sunt. Nec solum bellatores, sed etiam feminae et pueri. Ceterum Horde Ryazan trucidavit.
  Sed tunc Batu Khan nudos puellarum pedes osculatus est. & omnes calcibus lingebant.
  Et sui bellatores nudis pedibus, brachiis et cruribus et collo sumebant. et conatu acuto in quinque partes discidit. Ita Batu Khan vitam finivit.
  Id quod significat Russiam proficisci. Praesertim si demiurges puer hic contra te positus est!
  
  QUID TIMET ECCLESIASTICUS DUCIT TO
  Timor Bolshevik comminationis Ecclesiaeillorum vehementer vexabat. Et secreto plurimum obtulit Hitler. Germani interitum prohibent Iudaeorum, socii sine pace facta, iaculis tamen bellum imponunt, et imprimis opportuna bombinge territorii Tertii Reich deponunt. Et etiam commercium occultum cum Germania facient.
  Fuhrer, e circulos industriales imperii cogente, huic consensit. Churchill cito Americanis persuasit, et etiam iaculis bellum cum Tertio Reich imponere decreverunt. Praeterea Civitates Foederatae libenter pacti secreti pacti sunt, et URSS sub Lease tantum auri auxilium praebere. Concordia facta est in magno silentio. Sed USSR eam cognovit ... Stalin iratus est et acriter locutus est.
  Sed postquam Stalingrad, USSR productionem armorum iam emiserat, expectavit Tertium Reich abrumpere. Sed ineunte quadragesimo tertio anno, summa belli indicta est et armorum productio in Germania plus quam duplicatur. Et cessatio bombingarum ab die 1 mensis Aprilis anno 1943 claram partem egit.
  Nazis Operationem arcem parabant. Sed Britanni informationes de numero militum Sovieticorum transmiserunt. Evenit ut USSR, cum defensus machinator enucleatus, plus valeret.
  Hitler placuit differre ingrata temporis esse et productionem armorum augere. Primum omnium ME-309 pugnator, cum quo Fritz spem certam adfixit. Currus validissimus cum celeritate 740 chiliometrorum per horae et arma: puncta septem pilae, tria 30-mm tormentorum inclusis.
  Patet difficile esse exercitum rubrum tali machina pugnare. Frequentissimus pugnator: Yak-9 cum tormento 20mm et machina sclopeto armatus est. Tam frigido Germano obire conantur.
  Bene, Focke-Wulf est pugnator validissimus cum armis. Hoc durum est agere cum illo. Etiam et cursus lacus. "Panther" et "Tiger" fortiores Fontes sunt. Plus, in Yu-288 est potentissimus bomber. Quae pugnatores Sovietici ne adsequi quidem possunt. Et aircraft sunt etiam in via. et Parthorum "Panther" -2 validis armis et praesidio valido.
  Arcem itaque Operatio dilata est. Germani congregant.
  Sed Stalin non diu pertulit et Augusto 1 magna ingrata coepit. Et in parte Oryol et Belgorod cum Kharkov.
  Vires autem hic plane inaequales sunt.
  Germani quoque multas fossas muniverunt. Et in defensione, Panthera piscina est bona, sicut Tigris. Praelia monstraverunt Ferdinandum in proeliis defensivis cum fronte sedentaria bene obire cum munere praedis destruendi.
  Germani aciem tenuerunt. Eos erant prompta ad. Additiones copias ex Africa et Europa extraxerunt. Pugnaverunt hic copiae Rommel cum partibus exteris et Hispanis. Praeterea captivus commutatio iam facta est et Luftwaffe multos gubernatores recuperavit. Ita arcta defensio.
  Germanos autem validas aviationes habent. Praesertim in armis. Ac fortis non solum tormentorum aircraft sed etiam cum velocitate ac robore aces. In caelo Germani nunc fere tota sua aircraft utuntur, quin a fronte occidentis distrahuntur. Et hoc dat eis quantitatis utilitates. In pugna Kursk, Huffman stella surgere coepit.
  Copiae Sovieticae significantes res Augusto et Septembri in gravibus proeliis consequi nequiverunt, maximum decem ad quindecim chiliometrorum progredientes. Pugnatum est usque ad sero autumno... Post haec quies fuit. Mense Novembri, Exercitus rubeus in medio progredi conatus est. Sed nec quam nulla. Germani impetus reppulerunt. Solum in fine Decembris, cum ingrata in partem Oryol coepta sunt, in cuneum fieri potuit. Acriter pugnatum est. Mense Ianuario Germani prope Leningrad offendere potuerunt repellere. Sed turmae Sovieticae nihilominus crepido Oryol interfecerunt. Sed ea res ubi finitum est. Fritzium locum obtinere poterant. Praeterea copiae Sovieticae nimis multa damna passi sunt nec recuperare potuerunt. Ver placidum est.
  Nazis novam piscinam "Maus" in seriem emisit. Sed bellum reale ostendit hanc piscinam rusticitatem esse. Et incessus effectus est humilis. Veritas per rotam bene moderabatur et secundum quid passibilis erat.
  "Maus" ab omnibus angulis sclopetis anti- lacus custoditus est, sed ab aere ictus fuit. Etiam ac lacus orci... Is se nimium non iustificabat.
  Lacus Sovieticus T-34-85 et IS-2 non sunt malae. Quamquam currus novissimus multum defectus habuit et relative male munitus erat in fronte turris.
  "Panther" -2 evasit satis gravis in quinquaginta tribus talentis, sed cum gente sclopetorum 88 mm 71 EL et armaturae optimae, praesertim in fronte. Plus minusve plus minusve potens machinam de 900 equitum ad currus activitates bonas reddebant. Et operata est illi interfectorem sclopellum. "Tiger" etiam apparuit, sed machina haec in usu deterior erat.
  Germani mense Maio in Kursk partem progredi conati sunt. Exercitus rubri in mediam aciem processit. et levi immutatione prima acies pugnatum est. Bellum magis magisque simile primo mundo apparuit. Cum diu ante acies constitisset. Nec bellum admodum utile negotium fuit.
  Mense Augusto, Exercitus Rubrum progredi conatus est, sed sine successu ... Mense Octobri Germani perrumpere conati sunt, et eorum conatus etiam repulsi sunt.
  Mense Ianuario MCMXLV, Exercitus Rubrum in centrum progressus est. Et mense Martio 1945 Germani triginta chiliometra ad meridiem progressi sunt et cessaverunt.
  Status Exercitus Rubri aliquanto magis implicatus est. Germani productionem vi aircraft constituere et sumptus aeri principatus minuere potuerunt. Novae lacus etiam augebantur.
  E-X et E-25 levia erant et in tormenta auto-celeberrima propelluntur. Lacus E-50 evasit nimis gravis et magna pro media piscina evasit. Sed validum machinam cum boost ad 1200 horsepower plus minusve ei velocitatem et observantiam mittentes dederunt. & 88 millimetre tormentarii cum dolio longitudinis 100 EL et armaturae perforans et celeri igne et accuratissima.
  et receperunt potentissimum E-75s. Sclopetum 128 mm et longum calla.
  Hae lacus seriem ingredi modo inceperunt. Sed Hitler in hac arte numeravit. Quadragesimus quintus annus permutatione percussionum praeteriit . Nondum Germani magnum numerum copiarum seriei "E" habent, nec progredi potuerunt. Etiam URSS capere non potuit. In caelo utilitas Nazis augetur. Bombers Jet et aircraft explorandi praesertim efficaces fuerunt. Pugnatores aliquantum deteriores evaserunt. ME-262 problemata manoeuverability et multum ponderis habuit. XE-162 commoda levis ponderis, facilitatis productionis habuit, sed peritissimi gubernatores ad operandum requirebant. Etsi Huffman bene cepit. Haec aces flavi coloris ad quadringentos deiectionis numerum adduxit et alterum tantum accepit ut crucem Militis crucis ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Et deinde quingentos aircraftnos iam die XE-CLXII eiecit. Accepta singulari praemio: Aquila cum adamantibus German. Pulchra rarum et gloriosum hoc exiguum est. Praeterea Huffman primam crucem et adamantes merito militari accepit.
  Et satis honestum est.
  In hieme Exercitus Rubrum progredi conatus est, sed crudelissimas hostium munitiones superare non potuit. Lacus E-50 nimis convenit cum "Tigr" -2, quamvis turris angustior et minor erat, et gb perfectiore ac levius. Sed locus transmissionis et machinae traditus manebat. Quo totum sexaginta tres talenta. Sed tunc modificatio piscinae apparuit cum locatione machinae et transmissionis in uno lapide et gearbox in motore. Et contigit ut haec raeda adhuc perfectior et levior ...
  Anno 1946, Germani magnum numerum obterere seriei "E" et machinis potentissimis iam habebant. Speciatim, ME-262 X, quae celeritatem 1100 chiliometrorum per horae et quinque 30 millimetrerum aeris sclopeta habuit. Praelia in adductis ad extremum usque tempus saevissima erant.
  Germani in meridiem perrumpere poterant. Et ibi perrexerunt ad Tanaim fluvium. Copiae Sovieticae trans flumen cesserunt, sed tenere potuerunt.
  Pugnatum est usque ad hiemem et retardavit Fritz ...
  Annus 1947 venit. Soviet T-54 lacus apparuit, nondum ingens. Pugnae cruentae et inhumanae sunt. Totus annus in bellis trahitis.
  Huffman numerum carrorum demissorum ad mille receperat, singularem iudicationem sexti gradus crucis equestris ferreae crucis cum platinis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Germani bene pugnare noverunt, sed satis defessi sunt. Novus annus 1948 venit. Praelia etiam perseverantia meliore usu digna.
  Gerda, Charlotte, Kristina et Magda in classe U-100 piscinae vecti sunt, hoc vehiculum magis compactum est, pro quattuor membris turbarum. Et arma eius sunt jet bomber et universalis 88 tormenti millimetre 100 EL - destructor tank.
  Ibant viri fortes et sibilabant.
  Gerda tormentum longum accendit. Is pugnis in latus eminus t-54 et pipiat;
  - Dabo corda nostra pro patria;
  Friget nos Stalin et manducabimus eum!
  Charlotte erucae Launcher eius accensus. Sovieticum munitum obtexit et diduxit;
  - Invicti sumus!
  Christina cepit et fremuit, felis nudam calcaneum trahens;
  - Dabimus in utroque!
  Dolbanula et aptius et Magda. Sovietica auto-propulsa tormenta delevit SU-152. et cooed;
  - Tempus erit, veniet victoria!
  Gerda expressit ut urit;
  - Nemo nos prohibere potest!
  Carolus confirmavit:
  - Sed Pasaran!
  Cana bestia per totum Bellum Orbis Terrarum Primum cum Gerda, a Polonia incipiens et cum hac Maii finiens, ivit. Diabolus rufus multum vidit.
  Et in fine decertare parati!
  Christina quoque figit, denudavit. Crines rubri aurei sunt. In bello puellae aetatem non habent, ac fortasse minores! Tam feroces et amantes sunt. Dentes nudant.
  Nec ullum dentibus perforatum.
  Magda comas habet, auri foliorum colorem. Ac etiam ridentem. Frigus puella. Tantam habet pugnacem gratiam et industriam equorum mille.
  Gerda puella canitie pampini et ridens;
  - Est multum bonum et deforme in mundo... Sed mehercule illud, quam diu hoc bellum tractum est!
  Carolus cum hoc consensit:
  - Atque adeo longum bellum trahit alter orbis. Omnes pugnas et pugnas... Abnegantes vere!
  Christina movit nudum pedem per arma et clamans;
  - At Britannia adhuc non victa est!
  Magda Russis accendit et fremuit;
  - A victus est! Fides nostra haec est!
  Gerda sibilabat Rutulos denudans eburnos ;
  - Non opus est vincere!
  Lusus et Carolus , mugitus ;
  - Unus pro omnibus, non stabit pro pretio!
  Christina rufa et aurea bestia expressa est;
  - Non! Non stamus!
  Magda coccinea labra allidebant, cicadarum ;
  - Nos ad macellum pretium non accedimus!
  Et flavus et crinitus harpyas accensus.
  Gerda etiam lacus Russiae ast. Percute currus et increpuit:
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Andrea addito per cantantes:
  - Hostes omnes in latrina macerent!
  Cantica Christina favebat impulsu;
  - Patria flens non credit!
  Magda cantu continuavit voce;
  - Et dabimus omnes communistas in cerebro!
  Puellae inter se nictant. Plerumque bonam piscinam habent. Tantum e longinquo difficile est in fronte t-54 perrumpere. Sed tamen Germani difficile proiectum habent, sed cum uranium nucleum. Et sint occaecat amet in exercitation. Qui rabie pugna. Nec omnes cum illis certare possunt.
  Puellae nudis pedibus pugnabant. Etiam in Polonia tantum bikini et discalceati erant.
  Cum nudum solum humum attingit, recreatur. Forsitan ideo puellas non age! Etsi tempus breve est! Milites, dicamus admodum heroicos.
  Fecerunt multa facinora, sed pugnant sicut milites ordinarii. Ac semper nisi bikini ac discalceatus. Hieme etiam iucunda est illis nudis pedibus nives spargere.
  Gerda surculos canit;
  ibimus per ignem et aquam.
  Carolus Russos cum bomber suo accensus dixit:
  - Gloria populo Prussiano!
  Item Christina accensus est, et diruit;
  nos planetae regent!
  Magda affixa et confirmata est;
  - Nos certe!
  Gerda proiectum iterum percussit et stridit;
  "Ne napalm nos prohibere vult!"
  Carolus cum hoc consensit:
  - Et etiam bomba atomica, quam nos non timemus!
  Christina emissa respondit:
  - Americani bombam atomicam creare neglexerunt! Est saevos!
  Magda exclamat in summo pulmone;
  - Mundus novus ordo Germanorum effugere non potest!
  Puellae se frigidissimas et inaestimabiles ostendebant. Et digitos nudos tam leves ac refrigerant.
  
  Una incommoda admiratio quae Exercitus Rubri occurrit pateram volans erat.
  Duae puellae Albina et Alvina in tali patella ad se volant. Invulnerabiles sunt per fortem laminae gagates. Sed ignem suum non possunt. Sed propter celeritatem colossalem et arietis Soviet aircraft consequi possunt.
  Albina, inclinans se disculo, dicens:
  - Technologia ferrea, certe necessaria et utilissima!
  Alvina giggled, denudavit et stridit;
  - Sed omnia spiritu decernuntur!
  Albina dixit;
  - Maxime, ut nec ipsum feroci animi!
  Ambae puellae flava et bikinis sunt. Pulcherrimus et discalceatus. Bellator sine calceis, felix est. Nunc puellae tam variae et splendidae sunt.
  Et antequam pugnaret, pulchri- tudines lingua virili certo laborent perfectione. Ita est delicatus et strenuus. Mulieres bellantes amant bibere e vase magico. Haec est vera carnis festivitas illis.
  Quam bonae puellae sunt.
  Alvina duas Soviet MIG-15s deiecit et tweeted:
  - Gloriose venatio nostra!
  Albina confirmavit rostro et edito;
  Et numquam sit ultimum!
  Alvina tres plures elit oppugnationis Sovieticae addicitur et expressit:
  - Sic putas Deus Germaniam amat?
  Dubio Albina caput movit.
  - Non ita videtur!
  Alvina iterum giggled et quaesivit;
  - Cur ita putas?
  Duo Albina vectus est Soviet carros squeaked:
  Nimium diu bellum processit!
  Alvina logice dictum est:
  - Sed veniemus!
  risit et clamavit:
  - Sic victoria veniet!
  Alvina quattuor statim aircraft Sovieticarum deiecit, cum audaci discursu et stridore:
  - Certum erit!
  Albina admonere necesse erat;
  - Post Stalingrad bellum non secundum praecepta .. .
  Huic Alvinus consensit;
  - Certum est contra praecepta!
  Albina in molestia gravatus est;
  - Perdere coepimus!
  Alvina lymphata molestia;
  - Certus sum!
  Albina complura icta plura vehicula Sovietica et diruit;
  - Estne quaestio nobis?
  Alvina duo pugnator Russorum rumpit et effossa;
  Rem desperatam putavimus!
  carnivore risit et stridit Albina;
  - Quid nunc videmus?
  Alvina tweeted cum aplomb;
  - Immobile quiddam et singulare!
  Albina micare margaritis dentibus respondit;
  - Quod Tertius Reich vincit!
  Alvina addicitur duorum plurium oppugnationis Sovieticae aircraft et protulit:
  - Itane vincendum est!
  Puellae grimaced. Quondam operati sunt, et publice in lupanari militis. Multi homines per se transierunt, nec genus solum album. Et vere probaverunt. Hem, quam iucundum corporibus. Sed tunc sub Sovietica oppugnatio meretrices accessit. Capti sunt. Bene, raptum iri hotties putabant. Et ecce duo diaboli!
  Fossam et fossas meretricibus fecerunt. Nec prior nox mediocris valde placet. Sic omnes effugere potuerunt. Seducunt vigilias.
  Et iuraverunt in Rutenis vindictam.
  et pugnaverunt contra Russiam. Hi sunt damn.
  Albina rasurae carros aliquot Russian plures mussant;
  - Vivere cum hominibus potes!
  Huic libenter assensus est Alvina;
  - Fieri non potest, sed est necesse est!
  dentes Albina nudavit et respondit:
  - Sed tamen... necare dulce est.
  Et puellae quinque carros Sovietici emiserunt cum motu orbis.
  Alvina giggled et dixit;
  - Et quando amara?
  Albina sex carros addicitur et respondit:
  - Post victoriam uxorem ducam! et decem filios pariunt!
  Ambae puellae rident.
  Et cecinerunt;
  Nos fidei fascismi milites sumus;
  Pugnatores communismi in pulverem deleamus!
  Utque rident, niveos nutantes cacumina montes.
  Finis mensis Iunii anno MDCCCCXLIX. Germani Stalingradum perrumpere conantur. Impetum oppidum Kalach. Sed fortes quattuor puellae obstiterunt.
  Natasha grenade apud Nazis nudo pede proiecit et cecinit:
  - SIC...
  Zoya nudum calcaneum immisit mortis donum et addidit:
  - Inimicus...
  Cui Augustinus perniciosius et oppressus cessit;
  - Cogitat...
  Svetlana grenade nudis digitis et stridore:
  - Quid est...
  Natasha duo citrina cum pedibus nudis jactavit et clamavit:
  - Russian...
  cessit etiam Zoya strenuus et letifer, occentans;
  - Accurantur...
  Mortalem incussit Augustinus murmurans;
  - Inimicus....
  Iterum cessit Svetlana perniciosa et vyaknula;
  - Frange!
  Natasha vicem dedit et strinxerat;
  - Oms...
  Item Zoya accensus ad nigros peregrinos, qui in Nazis scriptos et elisos habent;
  - Aude!
  Augustinus vi et furore locutus est;
  - Quod...
  Svetlana pantherae rictu cessit;
  - V...
  Natasha nudo pede iacit grenade et yelped:
  - Pugnate...
  Zoya nudis digitis praesentem mortem proiecit ac mussitavit;
  - Impetus!
  Augustinus citabat et mussat;
  - Inimici...
  Svetlana fasciculum tasque cum plantis nudis dedit, et quomodo in summitate pulmonis clamat:
  - Bene...
  Natasha affixit ruptis et exsibilibus;
  - Furens...
  Zoya abscidit Nazis et diruit;
  - Beat!
  Iterum accendit Augustinus, et clamavit;
  - Furens...
  Svetlana pipiabat urit;
  - Beat!
  Natasha rursus grenade decoro suo, pede nudo, pipiabat;
  - Nos Nazis delebimus!
  Zoya cepit et pipiavit;
  - Iter futurum communismi!
  Citreum nudum digitos iecit.
  Augustinus lineas accepit ac dissipavit, et nudis cruribus per Fritzium volavit;
  - Nos adversarios scindemus!
  Svetlana cepit et nudum calcem, tasque fasciculum jecit, et stridit;
  Conteramus fascists!
  Et quattuor tasque iaciunt et iaciunt. Germanus E-75 ferebatur. Machina cum 128 mm gun. Sed et sagittis ipsum.
  Et puellae tasque iactabant. Subruit Nazis. Et accensi. Conscenderunt. Lacus iterum volvitur. Recentissima Germanorum "Leopard" -1. Car valde mobilis.
  puellas autem eius apprehenderunt et eiecerunt. Machinam mobilem machinam cum Gas Turbine machinam dilaniaverunt. At illi dederunt eam.
  Natasha risu dixit:
  Pugnamus magna!
  Zoya consensit hoc:
  - Frigidissima!
  Sapienter dixit Augustinus;
  - Vincemus!
  Et misit grenade anti-laci nudo pede suo. Fortis puella. Quae tantum facetiae habet.
  Svetlana etiam in digitos nudo pede munera mortis emisit et hostem ferivit. Puella valde infestans, oculis cornflorum colorem. Tale est ingenium, et locus fortitudinis.
  Cornelius dedit vicem et renidens;
  - Pro sancta Russia!
  Zoya iactum valde strenue et renidens, dentes margaritae ostendens;
  - Bellator sum illius gradus qui non marcescit!
  Accensus etiam Augustinus. Nazis favit et favit;
  "Ego bellator magnae cupiditatis sum!"
  Et peperit dentes margaritas.
  Svetlana confirmavit;
  - Ambitiones magnae valde!
  Puellae diutissime pugnant. Et sane in labore militari peruicit. Omnino sunt splendidis pulchri- tudines. Egregius animus. Ac primum genus iaciunt.
  Natasha incendere ratus, si dux decessisset, sine Stalino aliqua vanitas in animis hominum formasset. Sicut amatus est decessit.
  Quamquam hic Ponticus crudelis fuit. Et non fecit omnia recte. Extat hoc etiam exemplum. Cur Lenin ocreis utitur et Stalin ocreis gestat? Quia Vladimir Ilyich viam elegit, et hoc unum mustachioed praecurrit.
  Hac de re Stalin optimus princeps non fuit. Nimis rudis erat, ut dixit Lenin.
  Hic archimagirus tantum scutellas aromaticas praeparat. In verbis crudelitatis, gladius acutus erat.
  Ex altera parte, hoc ad disciplinam conservandam adiuvit et apparatus partium excitavit. E contra, personas pretiosas et homines capaciores deiciebant. Specialiter post magnum procuratorem Voznesensky bellum amiserunt. Qui plurima officia in patriam habuit.
  Voznesensky fortasse optimus procurator fuit: non solum lentus, sed etiam doctus et eruditus. Doctor minimus scientiae in USSR, ACACAIA, personalitas praestantia. Sine Voznesensky, oeconomia Russiae aliquo modo erravit. Nec possum Nazis vincere.
  Natasha citreum cum nudo pede proiecit et cecinit:
  - De caelo.
  Zoya quoque proiecit grenade digitis nudis et dixit:
  - Asteriscus...
  Augustinus nudo pede suo donum mortis deduxit et cantavit;
  - Splendida...
  Svetlana quoque grenade, nudo pede, ope emissa est;
  - Crystalline!
  Natasha vertit et exsibilavit:
  - Ego tibi...
  Zoya nudis digitis sibila misit Munere leti ;
  - Canticum...
  Nudo calcane Augustinus cessit, quod mortem strinxerit;
  - Cantabo...
  Natashka continuatur, cantans infensi;
  - Circiter....
  Zoya sarcinam explosionem eiecit nudo pede, dispergens Nazis et diruit:
  - Paternus...
  Augustina fasciculum tasque nudum calcaneo dedit;
  - Stalin!
  
  PULCHER ORBIS IN QUIBUS NON SIT MAGNUS BELLUM PATRIAE
  Hitler USSR oppugnare non audebat. Nuntiavit ab mathematicis oppugnationem hoc anno quadragesimo primo deficere. Sed Stalin nunquam prius percutiet.
  Fuhrer, post Cretam captam, exeunte Iunio 1941, Melitae percussus est, multum aircraft utens. Expositis militibus. Hoc tempore Germani solerter egerunt, magno numero autocineto usi, magnaque turpia sine magnis dispendiis capere poterant. Inde felicius escensio et auxilia Rommel perrexit. Nazis quattuor partes in Africam cum magno instrumento transtulit. Tolbuk ceperunt et foedum in Aegyptum iecerunt. Et Suesiensem Canalem potiri poterant. Germanorum successus etiam Franconum ad partes Wehrmacht Gibraltar ire coegit. et castelli eius casus perductus est, quod brevissimum in Africam iter apertum est.
  Hitler continentem primam nigram capere constituit. Medius Oriens et India per Iran tum transiens. Fere dimidia pars centum et quinquaginta partibus quae bello contra USSR datae sunt satis est.
  Maritus Fuhrer data e suis militaribus accepit quae ad pompam die 1 mensis Maii anno 1941, tam T-34s quam KV-2s cum 152-mm gente tormenta per Rubrum Quadratum transierunt. Quod significat URSS fortior in obterere. Et machinarum gravium seriem evolvere debes.
  Itaque Fuhrer creationem iussit: "Panther", "tigris" -2 (iam solito "tigris" laborabant), "leonem" et "maus" super-gravis. Ut iam ingentem catellam URSS ferire.
  Interea omnes Britanniae, Belgicae, Galliae, Batavae, per Africam et Asiam colonias capiunt.
  Et utantur pube coloniae et opum ad destrandam Britanniam ad terram in aere molesto.
  Nihil per se habebant Britanni catervas Germanorum obsistere. Iam in autumno quadragesimo primo anno tota Africa septentrionalis capta est. Et hoc, inquam, gravissimum est ad veram victoriam ultro Wehrmacht invitare.
  Hieme Nazis totum Orientem Medium cepit et Iraniam intravit. Stalin vultui Molotov recusare videbatur, sed pro Irania non pugnavit. Germani etiam hiemem Niger Loop, tum Sudan et Aethiopiam ceperunt.
  Iaponia tamen Civitatem Peru Harbor oppugnavit, et Tertius Reich ad bellum cum America ire coactus est. Imprimis, utique, classis subaquarina. simul et ad capiendum perdurantes. Vere anno MCMXLII, Nazis Indiam et totam fere Africam vicit. Mense Iunio copiae eorum etiam Africam Meridionalem ceperunt, ubi Boers et multi racists Nazis sustentaverunt. Madagascar etiam mense Iulio cecidit. Germani Iaponicam iunxerunt. Sicque atri jugis devicta finivit. Sola Portugallia ibi colonias retinuit. Sed Hitler ultimatum Salazar propone: aut ad bellum contra Britanniam et Civitates Foederatas, aut colonias tuas accipimus.
  Salazar et Franco utique ex parte tertii Reich pugnare voluerunt.
  Hitler impetum in Angliam ex aere et classe subaquanea duxit. In aviatione, Nazis plus provectiorem et potentem obtinuit Yu-188 bomber, et potens DO-217 in seriem abiit. ME-CIX etiam perfectior factus est. Machina quoque Focke-Wulf in seriem cum summa celeritate et armis validis ingressus est.
  Germani Britanniam duriorem ac duriorem premebant. Coloniarum opes habebant. Omnis novus labor inlatus est et officinas aedificatae sunt. Nihilominus Britannia et Civitates Foederatae etiam multum a elit. et bellum tractum est. Anno 1942, Hitler portum in Britannia pluries moratus est, et numquam factum est. Praeterea Nazis maiora exempla armorum suorum in proeliis cum Anglia et USA probare voluerunt. Praesertim ME 309 et IU-288.
  Haec machinae validissimae sunt. ME-209 potuit. ET PRO- GRAVIOR ME-309 elaborata fuit. Haec aircraft velocitas maximam 740 chiliometrorum per horae habuit, et arma validissima: tria 30 mm tormentorum aircraft et quattuor tormentorum machinae 14 mm callarum.
  Talis machina statim monstrum belli probavit. Hoc planum Massiliam singulari eventu accessit. Haec ace- phaenomenon iam erat. Mense Septembri 1942, sexaginta unum aircraft iecit, memoriale posuit. Et excedentem centum quinquaginta stragulas stragulas, pro quibus Ordinem Crucis Militiae Crucis ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus accepit. Novo autem anno 1943, numerus eius aircraft descendit ad trecentos. Pro quo Hitler ei Ordinem Aquilae Germanicae cum Diamonds adiuvit. Et pro quadringentis planis crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus exhibuit.
  Cum ad quingentos tabulas descendisset, Massilia Magnae Crucis ferreae Crucis consideratum est. Solus Hermannus Goeringus talem habuit adiudicationem coram eo. Postquam Massilia ME-309 accepit, eius ratio collectionis magis etiam accelerata est. Cum mille in elit a Maii 1943 pervenisset, Hitler ei singulare adiudicavit: stella crucis equestris de cruce ferrea cum quercu foliis, gladiis et adamantibus.
  Britannia instantibus. US etiam exprimitur. Proelium Mediterraneum Iaponia vicit et insulas Hawaii cepit. Tum Samurai cum Germanis Australiam ceperunt. Isthmum deinde Panamensem ceperunt. Nazis in Argentina et Brasilia cumulare coepit.
  Mense Iulio 1943, cunctationem superans, Hitler in Britanniam portum antecedens dedit. Abiit satis bene. In appulsu Germani et Panthera et Tigris et Leo et Ferdinandus in proeliis experti sunt. "Panther" -2 et "tigris" -2 et "Mus", tametsi seriem pro praeliis ingredi non vacat. Praesertim cum "tigris" -2, ob magnum pondus, validior machina equitum 1000 equitum requirebatur, quae elegantiam piscinae distulit, sicut in "Panther" -2. "Maus" dimittere administravit, sed non pertinuit ad portum, et solum probationes transiit. Sed "Tigres" multum dimittere procuravit. Et haec piscina, etsi non admodum perfecta et gravis, pro- bata est machina efficax. Praesertim cum summus qualitas armorum et secundum quid bonum latus coverage. Quod fecit illud, piscinam decern breakthrough. Et fuit tormentum vivum incendium et potens contra pedites et piscinas et munitiones. Aliquanto gravius fuit leo nonagintaton, quod gravius erat. Verum est tormentorum potentissimum et perniciosissimum. Praesertim qua- les 150 mm, quae efficax est contra bunos et munitores. Bene etiam se ostendit Sturmtiger. Haec machina cum bomber munitiones perfecte pervasit, et totum aedificium vel munitum uno emissario delevit.
  Proelia in caelo fortitudinem ME-309 ostendit et efficaciam bombers Yu-188 et Yu-288. Ita, et Focke-Wulf cum quattuor tormentis aircraft et duobus tormentis machinis et armis validis non est malum. Germani Britanniam contulerant, intra duodecim tantum dies in portibus deditione facta, clara victoria.
  Nova praemia ac titulos... Sed USA nondum verberatus est. Hitler mense Septembri Islandiam cepit. Et Germani in Canada insularum catena ducti sunt.
  Tenebrae dies in Americam venerunt. Quin etiam Stalin tempus non moror. USSR consilium tertium quinquennium implevit et, secundum informationem officialem, eius industriam duplicavit. Et quadragesimo tertio anno, armorum productio incrementum. Retro quadragesimo primo, USSR in serie KV-3 et KV-5 apparuit, et tunc KV-4, et KV-6 gravius apparuit. Aviation etiam elaboratum est. Postquam apparuit, Tertium Reich bellum cum USSR non fore, Stalin mense Septembri 1941 iterum concrevit rationem pugnae aedificandae et magnae superficiei navium omnium ordinum. Et postquam anno 1943, anno proximo 1944, novae naves pugnae Sovieticae, onerariae, et etiam tabellarius in aqua descendit.
  Et Stalin Hitlerum invitavit ut simul pugnaret Americae Foederatae. Post omnes, Russia omnia iura Alaska habet. Hitler et Stalin mense Maio 1944 in Stockholm convenerunt et de nullius terra condiciones tractaverunt. Fuhrer paratus erat Alaska cedere ad USSR, sed non amplius. Stalin partem Californiae et Canadae et Americae Foederatae Orientalis voluit. Post longas controversias compromissum venerunt: Russiae Alaska et pars Canadae, quae infrequens est et Hitler non eget. USA autem per Germaniam et Iaponiam perfecte dividitur. Praeterea USSR partem Americani post deditionem accipiet.
  Convenerunt in eum ... Die 22 Iunii 1944, USSR in Civitatibus Foederatis bellum indixit et in Alaska incursionem fecit. Ita novum bellum initum. America infirmior est quam Germanis. Praeterea novae lacus Nazis "Panther" -2, "tigris" completae sunt et seriem cum angustioribus turribus ac tormentis validis ingressi sunt. Perfectissimum autem meum erat "Leo" -2. In ea, ruerat turrim a tergo collocavit, et machinam et transmissionem antrorsum in uno lapide, et armarium in ipso motore. Ob hoc crankshaft opus non est, et alvei altitudo decrevit. Quo facto, arma "Leonis" pari pondere 90 talentorum firmare potuit, et machinam potiorem equitum MCCL equitum posuit. Arma ad latera "Leonis" 170 mm pervenerunt, frons 250 mm declivia. American tela anti-laci talem piscinam in capite non acceperunt. Et bene se gessit in proeliis. Etiam USSR iam provectiorem et potentem T-34-85 piscinam et seriem KV habuit. Nondum abiit in xlii seriem.
  Civitatibus Foederatis victa est et in deditionem venit post desperatam insensatam resistentiam die 9 mensis Maii anno 1945 . Et dissensio terrarum inter Germaniam, Iaponiam, URSS et Italiam erat ac satellites parvi.
  Hitler tunc factus est interested in technicae artis erucae et spatii expansionis. Germani primum ad lunam MDCCCL volaverunt. Et in natali Fuhrer septuagesimo, fuga plurium navium Germanicarum ad Martem coepit. Stalin duobus annis post mortem obiit, quoniam in bello non multum laboravit, corpus eius minus confectum est. Sed tamen bibens, fumans, lucubrationem non contulit ad longitudinis vitam. Nihilominus Stalin Beria et Molotov et Kaganovich et Khrushchev auferre curavit. Atque in celebratione septuagesimo quinto anniversario, Alexandrum Nikolaevich Shelepinum sibi officialem successorem pronuntiavit. Mense Augusto 1955, post mortem Stalini ante annos triginta septem, in locum eius Praesidem USSR et Secretarius Generalis ab hoc operario Komsomol susceptus est et Beria successor minister Interioris.
  Germania, USSR et Iaponia arma nuclei habebant et hae tres superationes prosperabantur nec inter se dimicabant. Tantum Italia detrectavit, a Germanis unaque cum coloniis capta est. Hispaniam et Lusitaniam cum coloniis suis Tituli cepit. Tum illi una cum Iaponia reliquos regiones suas colonias fecerunt. Ita in sexaginta tantum tres potestates manserunt: USSR, Germania, Iaponia et earum coloniae.
  Hitler, in referendo anno 1959, monarchiam et formam haereditariam regiminis constituit in Tertio Reich: imperator et rex regum. The Fuhrer definire curavit, Lupus factus est, artificiosa seminatione sub finem anni 1944 natus. Et cum Hitler anno 1963 mortuus esset, iam adultum heredem habuit. Ita Germania stabilis ac prospera etiam post mortem Hitleris mansit. Shelepin rexit diutissime annos quadraginta, itemque ad dignam successorem locum transferre curavit. Et in Iaponia, Hirohito imperavit ut in historia reali usque ad MCMLXXXVIII, et filius eius imperare coepit. Ac deinde, ut filius vetulae, sic nepos.
  Hominum genus omnes planetas systematis solaris comprehendit. Et anno 2020, Germania, USSR et Iaponia die 9 mensis Maii in prima expeditione interstellaria in historia hominum cum mole spatii emissae sunt.
  Quanto melius mundus est in quo Hitler non impetum URSS fecit.
  
  QUID CUM DOMO CURA AMERICA
  Sed in uno mundo, bum maledixit in Americam. Et Yankees victi sunt in Media. Tum Hawaii Archipelago amiserunt. Praeterea Iapones eos duros ac paene sine certamine verberavit. Hoc Stalin fortasse delectatus fuisset, sed .. .
  Iaponia, plus centum quinquaginta partibus in Manchuria collectas copias Sovieticas in extremo Oriente aggressus est. Exercitus Rubrum instanter copias illuc transferre coactus est. ET SIGNIFICAT. Quia Stalin Mongoliam dare sub samurai imperio nolebat. Quam ob rem necesse erat scopulos prope Stalingrad relinquere et in centro Sovieticae positiones. Postquam congelatio venit, Nazis Stalingradum capere et se munire in Volga medio Decembri.
  Iaponica quoque in India prospere evenerunt. Profecti in Delhi Britannos Operationem Facem relinquere coegit, quod in Aegypto ex quiete erat. Rommel ferias etiam avolavit. Omnia, ut aiunt, non pro sociis fuerunt.
  Tituli adhuc decreverunt summam belli indicere. Itaque munus constituit ad ulteriores divisiones ultro in Africa et in fronte orientali constituendi.
  Usus in tranquillitate hiemali: Exercitus Rubri Iaponica pugnaverunt, coetus Rommel in Nazis confirmati sunt. Fecitque ambages et ab austro in exercitum Montgomery cecidit. Hoc tempore, Britanni praesidio deprehensi, Germani encryptionem mutaverunt, nec Britanni in tempore resiliunt.
  mense Februario Britannia omnino superata est. In proeliis Germani triginta notam novam "Tigres" adhibebant, quae exercitum leonis perterruit.
  Post cladem Angliae oppressam Germani Iraq inierunt, et etiam Cuvaitum ceperunt. Turcia etiam bellum iniit et Syriam septentrionalem occupare curavit. Rommel comminationem percussionis ab latere meridionali USSR creavit. Sed dum Germani Arabiam Saudianam occupant. et totus Oriens Medius victus est.
  Die 15 mensis Maii anno 1943, novos lacus Pantheram, Tigris, tormenta "Ferdinand" suique propulsos, et modernisatos T-4, eduxerunt Germani Volgam versus Astrakhan et Caspium mare. Nazis relative feliciter processit. Praeterea Iaponia ab oriente etiam progrediebatur et utens frequentibus et fanaticis peditibus. Et URSS paucas subsidia habuit.
  Mense post, Nazis in Caspium mare erupit et Caucasum terra interiit. Eodem tempore Turcia inferrent. Copiae eius relative feliciter processerunt. ceperunt Batumi et Yerevan circumdederunt. Omnia praeclara et prospera hostibus USSR. Et America omnino concidit et bellum civile in ea exarsit.
  Germani Dagestanum paene omnes ceperunt. Et primo Iulio iam in Azerbaijan progredi coeperunt. Russia plura ac difficiliora habuit.
  In Azerbaijan, Foviet munitores in extrema Baku pugnaverunt.
  Gorgias puerorum et puellarum discalceatorum. et fortiter pugnaverunt.
  Oleg Rybachenko, puer circiter duodecim, grenade apud Nazis nudo digito projecit, ac fremuit;
  - Gloria temporibus communismi!
  Margarita Korshunova puella cum ligatura rubra, etiam sarcinam explosivam cum nudo infantis pede proiecit et pissavit;
  - Gloria magna Patri!
  Pueri cum omni trepidatione fortiter pugnaverunt.
  Puella Gulchitai nudis digitis etiam telum mortiferum in hostes proiecit et sruit:
  - Pro USSR!
  Et auctorem eius vinculum ita rubeum est.
  Sed quamvis heroici hi praefecti, fascistae Baku in Augusto usquam ineunte sumpserunt. Et in medio Septembri iam tota Caucasus sub ratis fascist dicione erat.
  Hieme Germani in profundam Russiam non progressi, sed impetum in Africam amplificaverunt. Continens nigra et naturales facultates et servi sunt. Scilicet eum capere volebant.
  Germani piscinam "Panther" -2. Pro vano opere cum Maus, optimae gravidae in hoc curru collocatae. Hoc consilio probatum est bonum esse. Tormentum validum 88 mm cum dolio longitudinis 71 EL, quae omnia vehicula sociarum ad longum spatium transfixit. Et armatura turris frontalis 150 millimetris est iucta. Frons vero alvei 120 mm longis declivis 45 mm. Armarium et latus sexaginta millimetrerum, quod sufficit ad conchas parvas sclopetis et sclopetis anti- lacus sustinendis.
  Eodem tempore Germani angustiorem turrimque fecerunt angustiorem. Machina et transmissio in uno lapide posita sunt, quae efficiebat ut altitudo piscinae ob crankshaft reduceretur, et consequenter pondus Pantherae quadraginta septem talentorum cum tormento equitum quadringentorum quadringentorum. Et haec piscina putabatur fieri piscinam principalem Wehrmacht, seriem retro mense Septembri 1943 ingressus.
  Proelia ostendit talem "Panther" meliorem esse omnibus praediis sociorum eosque sine misericordia verberat.
  Britanniae resistentia in Africa infirma fuit. Nazis totam fere continentem nigram hieme cepit. Mense Martio 1944 Africam Meridionalem vicerunt et mense Maio Madagascar ceperunt. Insuper etiam Irania cum parte Indiae Nazis coniungens cum Iaponia suscepit.
  Interim USSR novum telum suum paravit: piscinas T-34-85 et IS-2. Exercitus ergo Red etiam LA-7 et Yak-3 aircraft obtinuit. Haec vero in latitudinem non processit, quia penuria duralumin summa erat.
  Germani non siluerunt. Hitler's ME-262 jet Pugnator in seriem abiit. Copia opum et paene absentia bombing, celeriori introductione et evolutioni jet aircraft perducuntur. Tum socii et Exercitus rubri in caelo crudeliter caesi sunt. jet planis URSS resistere non potes. Nazis quoque fortissimi sunt.
  Post Africam subactam nihil properabat Hitlerus adoriri. Britanniam celeriter occupare voluit. Itaque adpulsu parabatur. Incepit die 22 mensis Iunii anno 1944 . Et Stalin Nazis in medio aggressus est et res aliquas consecutus est iactis novis lacus et aeroplanis in pugnam. Sed Germanica "Panther" summa aestimatione 2 meruit. Vincit omnia Sovietica lacus et in fronte fere inviolabilis. et lateris infirmitas armorum celeritatem et manaeuverabilitati satisfecit. Tigris 2 , quae arma similia erant , eadem fere armatura , sed viginti talentis plus uno , militari repudiata est ac intermissa est . Post Pantheram -3, gravior appa- rebatur Panthera, sed machinis gas turbinis ei facta est et multo munitior, praesertim a lateribus.
  Copiae Sovieticae res prospere aedificare non potuerunt. Et post deditionem Britanniae Germani additi ab Occidente transtulerunt copias, et potentissimas suggesserunt.
  Panthera-2 piscinam optimam probavit et etiam vehicula IS-2 Sovietica superavit, praesertim in fronte turris tuenda. Immo et sclopetum erat magis iaculans ac rapidum. Eodem tempore, autocinetum Germanicum notabile commodum habet in ergonomicis et activitate faciendis. Itaque cars Sovietici dederunt in.
  Stalin Hitler pacem omni condicione obtulit. Fuhrer veritus ne Civitates Americae Unitas bombam atomicam crearet, consensit, sed condiciones onerosas in USSR imposuit. Praesertim Russi Germanis aurum omne subsidiis, ac fere omnem apparatum militarem dare debebant. Omnes belli captivos tradere ac rudis materias cibumque Tertium Reich in magna quantitate gratis suppeditant. Tum Hitler postulavit omnia instrumenta URSS, tormenta, piscinas, plana transferre, ut Russia edentula et tutus fieret.
  Tametsi deditionem videbatur, hoc etiam Stalin consensit. Post hoc, Nazis in Civitates Foederatas convertit. America, maledictionis impulsu paene Nazis non resistit. Bellum per aliquot menses duravit et, quamquam ab Oceano disiunctus est, in deditionem venit.
  Bellum, miro ironia confectum, die 9 mensis Maii anno 1945. Et tempus pacis uenit. TERTIVS REICH quievit. URSS alta vulnera lambit et conabatur recuperare.
  Iam duae superationes in mensura erant - Germania et Iaponia. Sed impossibile est duos predonum in eadem planeta obtinere. Et die 20 Aprilis 1953, post mortem Stalini, novum bellum inter Germaniam et Iaponiam incepit. Per hoc tempus, USSR potestatem suam partim reddiderat, et successor Stalin Lavrenty Beria ad Hitlerum conversus est rogans ut auxilium in bello cum Iaponia.
  Hitler consensit, sed ea lege ut USSR solum Primorye, Sakhalin Island, et catena Kuril recipere reciperet. Nec plura rogabo.
  Beria dixit se suos reddituros.
  Exercitus autem rubri in ingrata ibat. USSR T-54 et IS-X praedia in serie habuit. Non gravis, sed satis efficax. Exercitus quoque rubri aliqua felicitate confecit.
  Bellum cum Iaponia aliquantum tractatum est, quamquam ob commodum technologicum Tertii Reich, inde ab initio cum utilitate Nazisei profectum est.
  Sed Iaponia tantum die 5 Martii 1956 victa est. Tertius Reich eiusque divisiones graves iacturas et temporis quieti necessarias habuerunt.
  Sed totus mundus praeter USSR iam in potestate tertii Reich erat.
  Anno 1959, die XX mensis Aprilis, anno septuagesimo Fuhrer anniversario, relatio habita est monarchiam in mundo in scala telluris Terrae et Fuhrer ut imperator potestate hereditaria conderet.
  USSR in forma truncata exstitit sub dominio Lavrenty Palych Beria.
  Germani iam ad Lunam volare curaverunt et die 20 Aprilis 1961 volatum ad Martem coeperunt.
  Die 1 mensis Maii anno 1961 Adolf Hitler necatus est. Sed hoc tertium Reich nimis difficile est percussum. Cum filius Hitlerus ex artificiali inseminatione consecutus sit, Wolf Adolfovich Primus, iam aetatem novam, re vera veteris leges tertii Reich, solium ascendit. Historia Tertii Reich et Unionis Sovieticae pacifice apud eam existentes, duce Beria, continuata est. Mundus alius factus est, et absit ut homines beatiores sint quam in re praesenti nightmarish realitas vicesimi primi multipolaris mundi!
  
  
  QUID FUIT SI REGNANTE NICOLAO II CONTINUERIT
  Sicarii conatus in Grigory Rasputin succedit. Et "Sanctus Marcellinus" supervixit. Quo fit, ut fulmen adhuc virga tristitiae servivit et res Februarius non fiebat.
  Et vere, ubi primum itinera siccata sunt, copiae Russorum primum in Gallaecia, deinde in Romania oppugnare coeperunt. Copiae superiores numero exercitus tsarist per frontes Austriae perruperunt et longe ante progressi sunt. Leopoli captus est, et tunc Premisliensis obsessus est. In Romania, copiae Russiae Bucharest ceperunt. deinde vix agminibus Germanorum interclusi sunt. Germanorum frons crepuit. Caesar et eius exercitus pacem iam quaerebant.
  Sed Russia etiam belli taedet. Tametsi solida et propinqua victoriae videbatur.
  In mediam aciem omnia ingrata quoque parata erant. Copiae Russorum huc quoque erumpere potuerunt. Aliquid nobis adepti sunt victoriae. Germani omnes usque ad Vistulam pedem referre cogunt. Facilitas et dissolutio Germanorum, quae ab occidente socii premebantur, et pars copiarum in meridiem conversa est. Constitutio generalis Kornilov, qui se valde capacem ducem ostendit, dissimiles antecessoribus suis. Germanos tsarist exercitus commodius fieri coegit. Et tunc Americani durius agere coeperunt. Atque Italia victa evasit.
  Eodem tempore exercitus tsarist majora successus in fronte Turcica consecutus est, totam fere Asiam Minorem ceperat, et hoc etiam res major est. Austria-Hungaria ac paene ruinae. Russia Tsarist consequenter Constantinopolim expugnare coepit. Quae Istanbul capere poterat.
  Etiam copiae Russorum ex mari oppugnatae sunt, quibus praeerat magnus Admirallus Kolchak. Appellatio Turciae e bello intulit.
  Studium incolarum auget. Vt tsar-oritas sacerdotis resurrexit.
  Hieme Russi bellum inferrent. In mediam aciem imperata sunt Kornilov. Ad Oderam et defensionem Germanorum perruptam compulsi sunt.
  Die XXIII mensis Februarii anno MDCCCCXVIII, Germania in deditionem venit. Sic Bellum Orbis Terrarum primum finivit.
  Russia Asiam minorem, Gallaeciam, Cracoviensem regionem, Posnaniam, et Constantinopolim cum freto accepit. De satisfactione tum ex Germania. Austria-Hungaria corruit. Iugoslavia emersit, Romania dilatatur. Czechoslovakia vasallus Russiae factus est et in hac regione regnum Tsar Nicolaus II ascendit. Hungaria et Austria in magnitudine. Socii Entente etiam Arabiam Saudianam diviserunt.
  Tempus pacis et creationis advenit. Tsarist Russia celerem upswing oeconomicum expertus est et ratam habuit incrementum industriae. Multa uno tempore et parva bella gesserunt. Russia et socii distributionem Arabiae Saudianae perfecerunt opprimendo levem resistentiam Arabum et imperium tsarist accessum ad Mare rubrum receperunt. Bellum deinde in Afghanistan fuit.
  Russia et Britannia hanc regionem divisit. Praeterea, cum Britannia amissa, maxime Afghanistan pars imperii tsarist facta est. Paulo post anno 1922 etiam Irania divisa est. Praeterea Russia aditus ad Oceanum Indicum accepit.
  Sic mundus islamicus in totum imperium Christiani venit. Et fuit stabilitas et prosperitas. Sed anno 1929 ruina stirpis commutationis in Civitatibus Foederatis Americae facta est et tempus Magnae Depressione fuit. Declinatio etiam Russiae tsarist affecta est, quamquam infirmior erat. Eodem tempore imperium Romanov in bello cum Iaponia ultionem parabat. Russicus Tsar maculam turpitudinis in vita sua abluere voluit. Vim insignem collegit. Praefectus Kolchak praefectus classis Pacificae constitutus est. Alii maiores imperatores fuerunt, quamvis Brusilov iam obiisset. Sed Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov et alii fuerunt. Iuvenes Generales Vasilevsky etiam progressi sunt. Bene curriculum per tres annos bellum colonellus factus est, ac deinde generalis in Arabia Saudiana factus est. Tunc legatus generalis. paratus erat praeftare. Bellum initum anno 1932 die 27 mensis Ianuarii, quod est symbolicum. Causa oppugnationis Shanghai et aliae Sinenses civitates Iapones fuit et conatum Manchuria septentrionali ex Russia capere.
  Copiae Russiae bonis praediis armatae sunt et fortes, in mundo illo tempore optimae aviationis. Quisque a. Classis Russiae etiam fortis erat, ac potissimum ad pugnam paratam. Imperium tsarist iam in technologia praecellebat, tum in robore exercitus ac numero. Russi fortiores fuerunt, et hoc tempore Kuropatkin non habuerunt, sed graves imperatores sub Kornilov imperatore ducebant.
  Foedus militum Russiae superabat. cladem Iapones post cladem in terra passa sunt. In sea erat difficilius. Samurai primo exiguam vim habuere. Sed Praefectus Kolchak plures clades Iaponicis in partibus intulit. Et ad carpendum inceptum. Russi in terra commoti hostes una porta superaverunt. Usque ad Port Arthur. Hic aliquandiu defensio protrahitur.
  Sed in mense Maio facta est oppugnatio et castrum civitatis cecidit. Tunc novae victoriae acerbae in Corea factae sunt. Plenam cladem Iapones in terra sunt. Eodemque tempore alae militaverunt et mari Mediterraneo.
  Ibi praedo totam classem antecedit. Et sunt tantum puellae in ea. Brevibus bracis discalceatis et paramentis.
  Puellae circum navi currunt. Omnes tam pulchrae sunt. Capilli flavi, sole infecit, pellis obscura est, sient. Pulchri- tudines splendidas.
  Ac circum rosea calcibus micant.
  Veronica, lepidus flava lintres, puerum casulam quaesivit;
  - Quid Yulia, pugnam times?
  Cameram puellam in responsione expressimus:
  - Ita, pugnam somnio!
  Veronica giggled and remarked;
  - Sed a Iaponicis capieris, et nuda vestigia tua frigebunt!
  Puella nudam aspexit, perusta crura, strinxerat;
  "Dolor me non terret!" Vera sum ferox Amazon!
  Veronica dixisse:
  - Quindecim mox eris. Mox nupsit! Quid de somniis?
  Juliana respondit sincere;
  - Princeps volo!
  Veronica grimaced.
  - Princeps?
  Dixit puella;
  - Princeps elf!
  Veronica admiratus est;
  - Placetne tibi elves?
  Juliana adnuit et usque exsiluit;
  - Utique faciunt! Inexpugnabiles sunt!
  Veronica subrisit.
  Quid de hominibus?
  Puella irata pede nudo impressit calefacto navi;
  - Non! Viri tam sordidi, pilosi, foetidi sunt. Et elves tam pulchrae, mansuetae sunt. Facies habent sicut puellae, ita bellus. Pedes teretes et minime pilosi!
  Veronica libenter assentitur;
  - Dryades vere nice sunt.
  Et puella nudo et decorum pede pressit insectum. sibilus;
  "Miser, heu, cum hominibus agendum est. Ac turpis ut!
  Iuliana risit et dixit:
  - Sed quid. Cameram pueri valde bellus. Non formosos homines adultos. Cum capilli in faciem creverunt, tam foeda est.
  Veronica concordat cum hoc:
  - Abominatio! Iuvenes pulcherrimi sedecim. Iam satis amplae sunt ut feminae placeant, sed nondum pilosae sicut latinae antiquiores.
  Iuliana giggled et stridore;
  - In genere, pueri certe iucundi sunt, cum cum eis oscularis, et blandiuntur... Sed aliud solum terret! O semper in adulescentia permanere!
  Luculenter Veronica dixit:
  - Eris in proelio! Simul crescite!
  Iulianus respondens cantavit;
  - Puella semper iuvenis erit;
  Non ruunt germinare...
  Esto salsus, audax, sonorus...
  Certandum est vobis, ita pugnandum est!
  Numquam scire pacem
  Clama et ride de loco!
  Et erit clockwork puella
  Percutiant centum quinquaginta.
  Veronica impressit nudum pedem et expressit;
  - Iuvenis aeterna esse potest! Summa est ratione credere, non Deum.
  Praemisit apparuit eversor Iaponica. Statim puellae ruunt, calcibus nudis micantes ad tormentum pollicis decem. Coeperunt indicare hostes.
  Cito et concorditer fecerunt puellae. In genere, est pulcherrima cum sola puellarum cantus constituitur. Et sunt omnes nudipedales, curvos, modo mirabiles.
  Monuerunt sclopetum et quomodo Iapones verberarent. Simul excidit nudo pede requieverunt.
  Proiectum volavit et percussorem percussit. Tanquam jaculum percussit. Navis quatitur. et praedo sauciatus est. Puellae sclopetum reload coeperunt. Acriter excanduit.
  Veronica eliditur;
  - Pro fide, rex et patria!
  Et quomodo salit...
  Juliana tweeted:
  - Togo bellum putavit, tormentum ex ... in!
  Et puella tollet et ridebit. Dentibus nudum, margaritarum colorem. Et ipsa catuli bellus est. Et nudo pede frustum lapsi glaciei cremor fricabit.
  Veronica expressi et cecinerunt;
  - Conscientiae captivos! Facimus vos gratis!
  Puellae in choro quomodo edam.
  Tela petens, rursus percussoris exusta est. Modo verius essent vel id. Et fregit vas Samurai et coepit mergi;
  Clamaverunt puellae, nudis cruribus vellicantes. Tale est jucundum.
  Minime, Iaponia vapulabit cum mirabilibus militibus in Russia. Et Oleg Rybachenko et amica eius pugnant ex parte Imperii Romano.
  Oleg et Margarita cum tormentis machinis optime laborant. Jaculantes.
  Oleg quaerit puellam continuans igni;
  - Quid censes, Spartak bonum an malum est?
  Respondit Margarita, denudans faciem suam;
  - Puto plus bonum quam malum!
  Oleg, e tormentorum machina iecisse, annotavit;
  "Sed Roma erat magna culturae. et si vincuntur barbari, quid tum?
  Margarita giggled Iaponica duos lineas falcavit, et respondit:
  - Magnum fortasse!
  Sibilavit et notavit Oleg;
  - Non omnia tam purpurea ut videtur! Vae, non omnes!
  Margarita logice dixit:
  - Sed omnia sunt optima! Roma a barbaris deleta est. Sed postea ex situ ruinae orta, cultura magis aucta et validior. Forte ita factum est ut progressus tantum citius evolvere inciperet.
  Sibilavit Oleg aliquot ordines, ope machinae sclopetorum erumpit, et diruit;
  Profectum nostrum nemo prohibere potest!
  Puer nudo pede grenade iacit. Hostem oppressit.
  Margarita etiam digitis nudis pedis munera mortis eiecit et gigglavit;
  - Qui subsistit, levificetur;
  Puer Oleg Rybachenko iterum bombam homemade nudo pedum filiorum iniecit. Iapones ita percussi sunt ut satis non videretur. Puer pipiabat;
  - Pro primordiali Russia!
  & linguam suam ostendit.
  Margarita dimidia phalanx Iaponica cum machina sclopeto falcavit et diruit;
  - Sit benedictus Tsar noster Nicolaus.
  Et iterum nudo pede mittet donum mortis.
  Oleg cecinit, Iapones metendo:
  - Puer sum bellator...
  Hoc Margarita nudo pede nixa tremens, tasque tam docte jactavit;
  - Ego autem sum bellator a Deo.
  Oleg, scribens in Iaponica, quaesivit:
  - Quid est Deus simile?
  Margarita pressit et respondit pulsans Iaponiam, et tunc nudo pede proiecit donum mortis;
  - Nescio! Ipse ego non intellego. Mulieres foedae. Et hoc, quod honestum est, abominabile et malum est.
  Oleg annuit in concordia, in samurai riens:
  - Post quadraginta annos foeminae feminae sunt! Ego vere non amo eos. Mulieres in iuventute sua sunt valde venustas, contraque aetatem, quae eas corrumpit!
  Margarita ardenter canebat, nudam grenadem cum cruribus parvis;
  - Heroismus aetatem non habet! In corde iuvenis amor patriae!
  Oleg quoque accendi ad samurai, cepit et diduxit;
  - Potestne vincere margines spatii! Ut quisque beatus in terra!
  Hoc vere est quod suus 'similis esse in spatio! unde tam immensa distantia.
  In Russia tsarist, consilia volatus ultra aerem iam crescendo sunt.
  Sub Nicolao II Tsar, scientia celeriter excolitur. Imperium tsarist antecedens potestas in mundo futura est. Et Britannia terram amittit.
  Margarita expressa cum smirk. Iterum jecit grenadem in crure decoro, sicut princeps, et stridit;
  - Nos primi erimus! Russia talis est - Pallas fatum!
  Oleg dixit in molestia:
  - Tandem Linevich nos remittit. Nullam ut lobortis nisi. Sed Rozhdestvensky nobis commeatus attulit!
  Margarita emicabat margaritae dentes et stridebat;
  - Partes Iaponicae magis ac magis tere erunt! Donec tandem vincamus!
  Oleg tulit, amputavit samurai funiculum, et exsibilavit;
  - Imperatoria vexilla! Fiat etiam Russia in Sinis!
  Margarita pipiabat rictu dentium;
  - Omnia pulchra erunt!
  Et iterum nudo pede grenaden iacit ... .
  Oleg, scribens in samurai, stridore;
  - Victoria prope est!
  Margareta confirmavit;
  - Fiat ita!
  Classis Russiae, quae iam praestantiam in mari consecuta est, Iaponica urget. Impetum infensi. Hostem feriunt. Et postea multi samurai verberaverunt.
  Puellae ab eversore "Victoria" pugnaverunt. Bellatores pulchri erant seminudi, praesertim cum aestas in tantis latitudinibus calet et discalceatus. Nam cum puella minimum vestium habet, ea minime vulnerabilis est.
  Veronica in Iaponicis figit et grenade nudo pede iacit. Et crus puellae tam certum est.
  Iapones in diversa volant. Clamant et cadunt.
  Juliana quoque pede nudo grenade iacit, et samurai cadunt. Et virentes surculos, cachinnantes;
  - Nos stabimus pro Nicolao Tsar!
  Ignem ducens, et venustam Annam. Puella pulcherrima, in sola subligar. et samurai quoque lauit dicens:
  - Magnus Tsar noster Nicolaus erit!
  Iuliana secas Iaponicam, confirmat;
  - Necessarium erit!
  Et grena volat nudum pedem.
  Mira sunt puellae supermen.
  Hic est unus ex illis amplissimus et longus: Angelina.
  Et talis rufus... Vestem suam exuit et nunc in sola subligar pugnat.
  Et quantum pectus habet! Ut sumen optimum bubalum, cum uberibus magnis fraga.
  Haec puella est, vera equa. Et homines valde amat, sed constantiam non tolerat. Cur non amat? Suus 'ita delicatus cum guys spargat apud te.
  Angelina fremit, et totum tasque injecit antris, Sibilat;
  - Gloria Russiae et Nicolai Tsar!
  Puella phalanx frigus est. et exuerunt vestimenta sua, et omnes nudaverunt pectora sua; Pugnant tantum in tenui panties. Et quam formosa est.
  Quid melius quam nuda corpora femina posset.
  Tota phalanx ac.
  Iapones cadunt, littering aditus ad stationes militum Russorum cum eorum cadaveribus.
  Veronica dicit in passione, metendo samurai;
  Dii nostri proficiscuntur!
  Juliana nudis pedibus projecit donum exstinctionis, et confirmata denudans dentibus;
  - Dii Russici - Dii Belli!
  Anna, ignemque cibumque ducens, latrante;
  - Pro Russia pugna et noli timere!
  Et virides oculos despiciens!
  Angelina totam thecam explosivam cum nudis calcibus misit, duas turmas Iaponicorum in aerem elevans et intumescens;
  - Imperium tsarist frangi non potest!
  Veronica ardenter exsibilavit;
  - Genus nostrum aeternum est!
  Iterumque grenade nudis pedibus proiecit.
  Iuliana incendens tasque cum inferioribus membris proiciens, sibilabat denudans dentes suos;
  - Et mors non bis accidit!
  Anna, incendere, elisum;
  - Sapientia antecessoris nobiscum sit.
  Et iterum grenade nudo pede volat immissa!
  Angelina accepit et stridit denudans dentes suos;
  - Ius trinitas et haec lex!
  Et misit totam capsam explosivam plenam.
  Veronica respondit furore verrens Samurai campum;
  - Russia aeterna, sicut Ucraina cum parte Russiae!
  Et iterum quomodo Iapones vapulat.
  Juliana, fusa, squeaked;
  - Nostri non tolerabunt!
  Etiam ac magna in arcu sollicitudin sagittis.
  Anna cepit et risit. Lacunam in queue ad samurai. Illa fortiter pressit et pressit;
  - Regnabit Russia in Sinis!
  Angelina rabie ac trepidatione declaravit;
  - Et ne tradas unciam terre!
  Et puellas omnes samurai sicut hastati verberabant.
  Bellum pertinax cum omni audacia. Sed exercitus Russorum iam copias iniecit et pugnam transferendo in agrum ipsius metropolis est.
  Samurai Russorum copias e ponte capitis iactare conantur.
  & nudo pede micant. tasque nudo corpore proiiciunt. Omnes iusti sunt amabiles et venuste.
  Sed vero, cur puellae vestimentis indigent? Nuda, multo pulchriora, pulchriora, blandiora.
  Et nudis pedibus volo osculari, calcibus rotundis placet. et omnem digitum lingent.
  Dirigens et iaciens grenade nudo pede, Veronika dicit:
  - Pedicabo te, noli te verberare!
  Hic Iaponicam Iulianam fixit, et cum nudis digitis grenadam iaciens, sclopeta est;
  - Noster inflexibilis spiritus Russicus!
  Et risit puella teenage ... Putabat quomodo puer bellus crus titillabat. Nam pellis sensitiva mulierum est grata.
  Cana quoque Anna grenade nudo pede proiecit. Dispersit samurai et diduxit;
  - Pro sacrosancta Russia in mundo.
  Et sanus et potens Angelina sacculum explosivae in samurai iecerunt nudis calcibus et gurgitivi:
  - Pro nostra gloriosa victoria!
  Veronica turn dedit. Iaponicum iaculantur, et strinxerunt;
  - Hoc nostrum est officium!
  Juliana nudo pede iacit grenade et crocitans;
  - Et implebimus illud!
  Anna aliquot Iapones abscidit et pipiavit;
  - Via Russica ad victoriam!
  Angelina iterum emissa samurai aliquid gravius, gurgitando;
  - Et feremus!
  Tamen in aestu puellae tunicas suas exuerunt. Multo sunt ergo pulchriores cum torso nudo. Et sient, ac lacertosi. Corpora dejecta sunt modo ferro.
  Quam mirae puellae cum nudae sunt.
  Et vestibus non indigent.
  Veronica multum laventur Iaponica et stridore;
  - Celebris esto nostro Russia in omnibus seculis!
  Yuliana cepit et in nudo pede grenade imposuit et clamavit:
  - Pro nostro territorio!
  Hic Annam cepit et tundebat furore;
  - Pro aeterna et humana!
  Iterumque grenade nudo pede volat immissa.
  Sic et Angelina cepit. Grenadum fasciculum decidit. Prosternitur pars samurai, milUa. Et cecinit:
  - Vola in caelo, lude cum sole - cupio in aeternum!
  Quattuor puellae pulcherrime verberant. Integer ac tincidunt ipsum. Quam blande micant nudos pedes tasque jactantes. Quam pulchrae puellae sunt in bello.
  Et globus flavus Iaponicae milites in eos innatat. Samurai per milia moriuntur, sed adhuc non desinunt. Scrofa te et cochleae. Pugnatum est acriter.
  Veronica propagines apud Iapones et pisant;
  - Nostra Russiae electio est honor et materna!
  Iuliana, in hostem inflammata, dentibus denudat, quae clariores margaritis marinis scintillant. Et dicit:
  - In omni saeculo fuerunt heroes et erunt!
  Tunc puella cepit et denudavit amplius dentes suos.
  Igneus Anna virumque ferens in hostem, Striduit;
  vinci non possumus! Russia ad genua noli adducere!
  Rursumque bellatoris grenade nudo pede proiecta volat.
  Mortiferam et homicidam nudo pede movet Angelina. Dentes denudans sonat;
  - Credo in Paradiso erimus!
  Victoriam obloquitur mulier heroica;
  - Non! Non in paradiso, sed in tellure tellure sempiterno vivendum, qui verus et carnalis paradisus fiet!
  Et gubernator puella funestissima fragmentum bomb pede nudo iactavit.
  Veronica dixisse:
  Sapiens dux es...
  Nudo quoque pede ferebat perniciem immissam.
  Juliana pressit et vicem dedit. Iapones occidit. dentes magnos denudans, puella strinxerat;
  - Nolo esse anum! Vivamus ac semper velit!
  Anna quoque nudo pede grenade iacit, et dubiam rogat flava puella puellam;
  - Placetne tibi noster mundus?
  Juliana incunctanter respondit;
  - Bonam opinionem! Praesertim aestate! Solem et ferias amo!
  Annuit Anna libenter cum hoc;
  - Aestate certe bona! Quam bonum est iuvenibus!
  Iuliane ira respondit:
  - Esto et aestas aeterna, ut in Africa! Africa nostra erit!
  Angelina dolium explosivum nudis cruribus muscularibus eiecit et dixit:
  - Fiat ita! Et in omni tempore.
  Ordines Iaponici extenuabant et plane ex vapore currebant.
  Copiae Russorum per ipsum territorium Iaponiae progredi incipiunt et unam victoriam post aliam victoriam samurai opprimunt.
  Excalceatis phalanx, in curtis ac paramentis, primus pugnam iniit.
  Exercitum Samurai iam superioribus proeliis quassatum formosas puellas triturare coeperunt.
  Imprimis bellatores pugnas invadunt. Grenades nudis pedibus iactata ad Iapones volavit. Acerrimae erant. Et ipsi milites Russici tunicas suas acceperunt et proiecerunt. Nuda-cised manere.
  Ita fere omnino nudae puellae ferire non possunt. Cum pellis muliebris nuda est, glandes eius non capiunt.
  Veronica grenade nudo pede iacit, et pipiabat;
  - Vindex ero!
  Et quassat albos crispos capillos.
  Iulianus quoque non simplex est. Lupanula in Iaponicis. Tum vero nudo pede grenaden iacit, et clamat;
  - In nomine sancte, Tsarist Russia!
  Rursusque papillas murice plenas excutiet ubera. Ac renes puellae graciles sunt.
  Praeterea cana Anna ruit in pugnam. Tam micans et reciprocus puella. Quomodo nudo pede grenade iaciat. Sic samurai in omnes partes dispergentur. Et volvunt quasi addictum.
  Accendit puella et stridore;
  - Pro Diis Orthodoxis et Russicis!
  Angelina quoque vapulat. Et cista testarum nuda proiecta, potens quasi equus captura avolavit. Et multum fracti Iaponicae.
  Puellae plerumque nudae et discalceatae sunt eximius. Sed in brevibus, positione currens vel frigidior est.
  Et fragum papillas, sic nitida!
  Victoria grenadem etiam cum libris coccineis suis mittet et samurai quantum potest percussit. Ecce puella est. Ac potissimum hastati puellarum praefectum eversorem. Nec non in panties.
  Nudaque pectus quatit. Quae tam pulchra et parum pudici.
  Veronica cepit et nudo pede grenade proiecit. Interrupit multum Iaponica et diruit;
  - Aerobatics for boarding!
  Yuliana etiam in nudo crure grenade nimis subtilissime iactavit, et dum iapo falcabatur, diruit;
  - Subridere et concutere nostrum ictu!
  Tunc quomodo dentes scintillant.
  Sic Anna cepit ac futuit. Multum samurai exortum. Et quomodo fecit.
  Et quomodo cum nudo pede grenade deducas. stridore;
  Servi non sumus!
  Tunc ridebit, et linguam suam ostendet.
  Angelina prehendit et pipiat rabie rabie conspuens in hostem;
  - Sum frigidissimus frigus.
  Et nudis cruribus bombam gravem dejecit. Samurai accepit et alluens concidit.
  Veronica quoque Asiatica caterva adsumet et cudet. * et ossa eorum contrívit.
  Puella cepit et pipiavit;
  - Nos omnes opprimemus!
  Et iterum lethalis et unica grenade e pede nudo fugit.
  Iapones opprime. Et quare venerunt ad terras Russiae? Omnia huc pertinent ad Russiam.
  Juliana nudo pede emissa grenade suo cantavit;
  - Gloria magna Russiae! Non opus est nobis Duma rei publicae!
  Anna Rubrum aggressively ostendit:
  - propugnator ero.
  At grenade nudo puellae pede proiecta omnes sternet. Caro tantum cruenta manebat.
  Sed Angelina cepit et corruit. Fasciculum pugnatorum occidit. * et rapitur sicut angelus mortis.
  Et mortuus est multum Samurai.
  Copiae Russiae undique Iapones premebant. oppresserunt et oppresserunt.
  Manus pugnat. Russici milites samurai cum bayonetis confoderunt. Mosin diripiet optimum fustem. Quae cranium effodiunt. * et ossa confríngere.
  Sed puellae cum gladiis maxime pulchre pugnant. Praesent magna. Praesertim cum nuda pectora flectant.
  et papillae ita sunt carbunculi et scintillantes. Vis igitur illos intueri et deosculari.
  et osculum non-sistendum.
  Puellae cum furore pantherarum esurientium pugnant, qui agnos vident. Eos torquet et pellit.
  Veronica, Iaponicis fusa, stridore;
  -Mors pro morte!
  Yuliana, nudo pede grenade iacens, addit:
  - Sanguis pro sanguine!
  Anna scribens in samurai, stridore;
  -Oculum pro oculo!
  Citreum quoque nudo pede proiecit. Illa validior erat omnibus et discerptus aplomb.
  Et hic venit Angelina. Totum dolium, cum explosivis letalibus immittet, hostes tere.
  deinde, ut cantat;
  - Ego sum elephantus nudipes et frigidissimus!
  Puella vere potens est. Crura eius et fustibus similes sunt. Quam samurai in inguine movere. Quinque metra illa sursum volitabant. Irruit quasi catapulta de lapide emissa. Accuratius, probabiliter ex catapulta lapideo!
  Victoria, phalanx praefectus, impetum in Iapones accendit. Quidam e flaventibus bellatoribus metit et diruit;
  Pro Sancta Russia pugnabimus.
  et genu nudo perusta, quasi ad mentum moveatur. Hostium maxilla frange.
  Victoria excitatur....
  Juliana ardenter dicit:
  - Erit Nicolaus Tsar, maximus Tsars Russiae!
  Et tota phalanx dimidiae nudae, nudipedalis puellae, latrare in summo pulmone, exterminans Iaponicam.
  - Fiat ita!
  QUID FIDES ROMMEL
  Rommel data est utilitas et maior autonomia in Gallia ante in portibus Sociae mense Iunio 1944 . Hoc ei permisit sollerter dividere quinquaginta et octo divisiones Germanicas, inter piscinas decem et divisiones quinque SS.
  Socii autem crudeliter victi sunt, amissis plusquam decies centena millia militum et praefectorum captivorum. Plus, magnum apparatum molem Nazis cepit.
  Maxime autem Hitlerus cum suis in Galliam venit ad maximam victoriam celebrandam. Hic quasi "accidens" confoederatum aerem percutiens tegebantur. Hitler, Himmler, Bormann et Goering mortui sunt. Et Goebbels contendit iurare fidem novo Fuhrer et Rommel summo imperatori.
  Socii raptim pacti sunt inducias cum Tertio Reich in quinquennium declarare, condicionem ac fines temporis ad tempus omisso. Italia quoque et Sicilia relicta.
  Consequuntur hunc captivorum permutatio - pro omnibus! Quae signanter copias Germanorum et praesertim Italiae.
  Revera in fronte orientali, Exercitus Rubeus prosperam operationem "Bagration" perrupit, Neman perrupit. Sed Rommel, latere meridionali inopinato ictu infligens, ex Moldavia et Ucraina occidentali in diversam partem aheno Sovieticae exercitus ibi magnum fecit.
  Stalin timidus factus est et copias ad meridiem mittere coepit. Quam ob rem Germani totam cladem vitare potuerunt et fines Poloniae tentaverunt. Etsi Exercitus Rubri fere totum Belarus et partim Lithuaniam liberare poterat.
  Emissio piscinarum et aircraft in Tertio Reich constanter crescebat, praesertim post cessationem bombingarum ab sociis.
  Et Panther adhuc superior erat in frontispicio armaturae et loricae T-34-85, et tormentarii ignei. Panthera plura et nervos conchas habuit, ac pressius, perspectiva.
  Itaque lacus Germanorum fortes sunt et eorum numerus augetur. Et Panthera gravis quaestio facta est, praesertim cum numerus eius dramatice crevit. Et Iagdpanther gravior evasit, facilius erat fabricare, sed fortius armatus et munitior, praesertim in fronte.
  "Jagdpanther" magna difficultas factus est Exercitus Rubri. Fere ad Occidentem invehitur, Germani celeriter copias comparant. Rommel et Gallos et Polonos armis subegit. Exercitus Poloniae apparuit, et Francogalliae augent.
  Et machina tormentaria Germanorum optima MP-44 in mundo erat, et TA-152 aircraft optimus multi-proposito armatus factus est. Multo perfectius quam Focke-Wulf.
  Rommel promittit se Reip. Quod Poloni ad pugnam pro Wehrmacht incitaverunt. Pugnaverunt autem Franci, potentia colossali, imprimis humana. Nazis etiam Romaniam et Hungariam sub eorum dicione tenere poterant et statum Mussolini in Italia confirmabant, novas partitiones formantes.
  Praelia ostendit callide uti, "tigris" -2 piscinam omnino non esse malam. Speciatim est valde tenax et ex longinquo hits.
  Germani autumno frontem stabilierunt. Ac hyeme redintegrata vi pugnatum est. Hoc tempore Exercitus rubri in medio percussus est. Tormenta auto-E-10 et E-25 propelluntur, et primi Soviet SU-100 in proeliis probati sunt. Raeda Sovietica mala non erant, et Germanica parvae currus cum silhouette humile erant satis efficaces et agiles.
  Rommel copiae Sovieticae lateri impetu perruptae interclusae par magnis boilis sunt. In genere, novus dux Tertii Reich decursiones Sovieticae coniectans et efficaces mensuras habere curavit.
  Praesertim in Polonia viae meliores erant et lacus Germanici, etiam hieme, efficacius fecerunt quam in vastitate USSR. Et iam eis multum Fritz.
  Fritz aircraft etiam effectum habuit. ME-262s sunt machinis tenaces, et XE-162s sunt velocissimae et discursui. Et aeroplana Sovietica cum Arado bomber capere non potuerunt. Queritur etiam. Et a meridie Germani Sovieticum offendere repellebant ahenos formantes.
  Rommel Exercitus Rubrum in insidias induxit et multa piscinarum usus est et Panthera satis efficax erat cum recte usus est.
  Stalin fremuit ira, sed vapulavit. Germanos copias convocaverunt. Et pro inutilia tela dimittendi sicut FAA, jet aircraft nitebantur. Et nunc Exercitus rubeus eam tam in caelo quam in terra penitus obtinuit.
  Mense Maio 1945, auctiore modificatione tormentorum E-25 se-propulsorum, crassitudine frontis armorum 120 mm et armatura 82 mm cum 88 mm sclopeto, Germani in Ucraina progredi coeperunt.
  Rommel consilium occupationis flexibilius persecutus est, Ucraina statum independentem declarans sub auspiciis Tertii Reich et Bandera hortatur. Pupillus Belari regimen quoque creatum est. Germani nunc Sclavi Aryani vocantur et callidi fuerunt.
  Pro Exercitu Rubro, condicio cessante commeatuum sub Lenda-Lease aggravata est, et seges defectus in URSS. Nam et Stalini interdum imperio ac potestate intercessit, quod erat negativum.
  Si Stalin in rebus opportunis iam versatus erat, tunc in rebus perficiendis magis debilis erat et artibus prope non intellegebat. Sed eodem tempore consilium doctorum audire nolebat.
  Et Germani duce clarissimo imperatore Rommel una post victoriam parta sunt.
  Fritz aestate totam Ucrainam et Kioviam dextram-Bankam cepit. Capitur etiam Belarus valido ictu. Aliquid agendum erat ut USSR servare!
  Et tunc apparuit Nauta Luna nudis pedibus in bikini quadrigis.
  Puellae autem ex animis Iaponum occurrerunt Nazis, quae, cum Exercitus Rubri in Belarus victo, iam Smolenscum moverent.
  Puellae in ipso ore pugnabant perdite.
  tasque nudi pedes iecerunt, et e umbilicis suis fulmen evolaverunt. Et gladios, longi- tudine, planis caesis fascist. Et tunc bellatores Taprobane Lunam ceperunt et quomodo sibilaverunt. Corvi corruent in Nazis. Et quidam de avibus pennatis in fascist gagates vultures ceciderunt. Et apprehendens eos prostravit.
  Taprobanen Lunam aggressively renidet.
  - Quid Fritz Smolenskius tibi non datur?
  Alia caerulea puella cooed;
  - Et Stalingradum meminimus!
  Tertia puella flava exprimitur;
  - Ac Sevastopol!
  Et quarta latrante;
  - Et etiam Leningrad!
  Et tota phalanx discalceatorum in bikini pulchritudine, quam dimittere fulgur ab umbilicis suis. Et quomodo fascistorum massam feriat ad mortem.
  Tali virtute victoria exercitus rubri inevitabilis videbatur. Sed...
  Apparuit daemon puellis ex anime Iaponico et dixit:
  - Et Russi insulas Kuril non vis opprimere!
  Feminae bellantes de Iaponia in frustrationem clamantes:
  - Quomodo insulas anteire nolunt? Fallimur!
  Et coruscus nudis pedibus, rotundi calcibus a fronte disparuit.
  Sed illi iam magnum detrimentum in Nazis inferre curaverunt et inferrent.
  Germani tantum hieme defenduntur. XE 162 egregie in caelo habebant, they had firm. In terra, E-25 gun auto-propellentes plus minusve tutelam provisi sunt. Ut a varius lacus. The "Tiger" -2 was modernised, having received potior engine of 1000 horsepower and a perfect transmission.
  Soviet T-54s nondum parata erant, et imperfectiones IS-4 multum habebant. Et haec negative afficiebant facultatem pugnae exercitus rubri.
  In fonte 1946, Nazis progredi conatus est. Sed eorum copiae in praesidiis Sovieticis progressi haeret. Bellum magis ac magis primo mundo similem spectare coepit, cum defensio fortius oppugnatur, et prima acies quieta est. Aestate quoque Germani progredi conabantur, sed frustra. Et autumno et hieme, Exercitus Rubri iam progrediebatur, et etiam densa defensione Germanica haeret. Quin etiam Fritz in hieme iam ad pugnam aptaverunt, eorumque apparatus in frigore non tantum fluitant. Et piscinam "E" -50 seriei prosperam et satis efficacem probavit machinam.
  Verum, currus fere 65 talenta pensavit, sed haec machina valida compensata est, etiam tormenta efficacissima 88 mm in 100EL, armatura perforans, accurata, ignis celeris.
  In T-54 nondum seriem ingressus, et Germani adhuc in instrumento prosunt. Et in aere, auctus eorum utilitas.
  Huffman post quadringentos deiectis aircraft crucem accepit, crucem equestrem ferream cum foliis quercubus aureis, gladiis et Diamondiis accepit. Post 500th planum, ordo aquilae Germanici cum adamantibus.
  Annus quadragesimus septimus in mutuis injectionibus excessit. Rommel caute egit, vires aedificare et Stalin aedificare conatur. et anno denique quadragesimo octavo. Exercitus rubri vere progredi conatus est. Sed mediam munitionem Germanorum perrumpere non poterat. Autumno Germani paulum modo operae in septentrione anteriora aequabant.
  Anno quadragesimo nono copiae Sovieticae plerumque oppugnare conati sunt. Germani in arta defensione sedebant. Exercitus rubri T-54 iam in serie, sicut IS-7, etiam MIG-15 habuit. Germani progressi sunt ME-362, HE-262, et ME-2010, nec non TA-283.
  Commutatio facta est plagarum. E-L provectior factus. Quinquaginta talentorum pondere deminuta, altitudo quoque redacta est, et turris frons firmata est. E-75 etiam condensatur et eius pondus ad satisfacientem unum minuitur et in seriem intravit.
  In E-100 seriem numquam ingressus est, itaque eius grave pondus nimis multas difficultates rei militaris creavit.
  Germani primam aciem tenuerunt, et nunc bellum damnatum 1950 incepit.
  Rommel pacem obtulit Stalino. Sed utique Germanos jam victos his terris relinquere postulans Tertius Reich. Stalin pacem tantum intra fines 1941 concessit. Sed hoc Rommel consentire non potuit. Cum evenit ut decies centena millia Germanorum frustra interierint.
  Annus 1950 in Rubrum Exercitus inceptis ut perrumperet antecessit. Germani defenderent.
  Rommel aliquas spes in disco confixit. Exuerunt primo anno 1945, sed usui pugnae inhabiles evaserunt. Sed anno 1951, machinae primae apparuerunt cum velocitate quattuor sonorum, et propter fluentem laminae circa bracchia parva, paene invulnerabiles erant brachiis parvis.
  Anno 1951, Exercitus Rubeus Nazis oppugnare pergit. Sed irriti erant conatus eius. Prima acies stabilis mansit.
  Rommel autem informationem accepit de usu discoctorum. Iaculari non potuerunt, sed ignem ipsi non fecerunt, sed arietes tantum scuta aeris potuerunt. Quae tamen celeritas, iam per se mala est. Sed non poterat praeeminentiam aeris in MIG XV dare.
  Disci cari erant et difficiles fabricare, et pauci ex eis erant.
  Annus 1952 etiam in permutandis percussionibus transiit, et cum Exercitus Rubrum instare temptavit, sed non obtinuit, defensio Fritz valida erat.
  Germani etiam barbari in bello usi sunt. Praeceperuntque solertissime.
  Stalin mense Martio 1953 mortuus est. Idque statim factionis principatus discordiam effecit, cum nullus officialis successor esset.
  Postes communicare debes. Itaque Molotov Praeses GKO factus est, Malenkov Praeses Ministrorum Consilii factus, Nikita Khrushchev primus Secretarius Committee Centralis CPSU, Zhukov, eius vicarius inamovibilis, Summus Dux factus est, et Vasilevsky Minister defensionis factus est.
  Beria mox comprehensus et exortus est.
  Sed haec comprehensio aliquantum tumultum internis copiis praebuit. Et percussit Rommel ictu contrito, et interfecto Exercitus Rubri.
  Germani Smolenscum anno 1953 capere potuerunt, et copiae Sovieticae agrum Rzhev, ipsam urbem, tenebant. Fritz etiam Leningrad iterum obsidere curavit, et in australi Ucraina et Crimea occupare, Sevastopol obsidere, et ipsum Tanaim attingere. In Tanais erat quod copiae Sovieticae Nazis cessaverunt.
  Hieme Germani tandem vapore fluebant. Molotov, praeses GKO, nuntiavit bellum ad finem iturum esse.
  Anno 1954, exercitus Rommel Moscuam processit, sed omnes conatus a Fritz perrumpere repulsi sunt.
  Non potuerunt Leningradum vi capere.
  !955, Nazis iterum impugnatur. Stalingradum capere conati sunt, sed ibi victi sunt et ultra Donam se receperunt. Conatum etiam capiendi Moscuae defuit. oppugnatio in Leningrad etiam infausta est. Damna Nazis plurima erant.
  Et anno 1956, Tertius Reich iterum defensus abiit. Et iam Exercitus Rubri cohortes Rommel oppugnare conatus est. sed ipsa quoque viribus carebat. Damna etiam ingens erant. Et in prima acie 1956 non movit.
  Anno 1957, Germani piscinas pardus novas habuerunt, et USSR in serie T-55. Haec machina tormentorum 107 mm calla potentiorem habebat. Provectioris IS-XII apparuit. IS-X est upgraded.
  Germanus "Leopardus" apparatus novae generationis provectior erat, sed adhuc imperfectus. ME-62- vimus etiam apparuit. Potentius armis quam ante et Lorem. Ad instar leve XE-462. Item pugnator honestissimus, et levis. In USSR pervenerunt usque ad modernizationem MIG-15, quin removentes gravissimum Sovieticum aircraft in historia aviationis a productione serial. Bellum tractum est.
  Annus 1958 iam incepit... Horrendum est quot dolores hominum prosequitur.
  Rommel in genere concordat paci, retentu autem omnium a Germanis victi. Molotov et turma eius non conveniunt.
  Falcifer inventus est in lapide. & damna crescunt.
  Exercitus Rubrum progredi conatur, sed per densas defensiones erumpere non potest. Autumno Germani Leningrad iterum capere conantur, sed impetus repelluntur.
  1959 Iam sicut lupus ruit. Tempus etiam belli instillat in guttis, sed fallitur et nihil est quod meminerit. Rommel iam senex est. Et Molotov multos annos ad Sovieticum principatum habet. sed adhuc bellum geritur.
  Exercitus rubri adhuc utitur MIG-15, sed pergit ad modernizandum. Provectioris missilium et systemata anti-aircraft etiam apparuerunt. Maximeque satelles iam in orbitam Terram humilem deicere poterat. USSR iam ballistic missilia Berolini feriendi capaces habuit. Sed ut Germani.
  Bomba atomica non evoluta est quia Iunctus Civitas in rem suam non credidit nec pecuniam perdere noluit.
  Et Tertium Reich et USSR ad tam pretiosa incepta non erant.
  Hoc iam anno 1959 factum est, et mundus arma nuclei nondum habet. Britannia in bellis colonialibus densa est, ad imperium conservandum desperata, et in US, oleum et monopolia progressionem potentiae nuclearis retinent.
  Accidit ut mundus adhuc sine bomba atomica. Tametsi fortasse aspectus fuit, qui hoc damnatum bellum infernale finire potuit. In qua multa decem milia hominum iam mortui sunt.
  In aliis partibus, US et Britannia bellum cum Iaponia erant. Anno 1946, Civitates Foederatae copias in Terram Solis orientis appulerunt, sed samurai eas in mare praecipitaverunt.
  Iaponia ad bomb et bombam perseuerat. sed in deditionem recusavit.
  Anno 1950, in US iterum exposuit, hoc tempore paratius et multo maiore navium numero et aircraft et aliis copiis utens.
  Iaponia pro anno altero et dimidio restitit. Tokyo unus ex postremis casus erat, et imperator se hara-kiri fecit. Sed ne id quidem pax venit. Bellum Iaponicae verum clandestinum ridiculum incolis Americanorum.
  Haec omnia Americae et Britanniae debilitaverunt nec interfuerunt in bello inter URSS et Tertium Reich. Rommel opes totius Europae adhuc habet. Et attentis territoriis in Russia occupatis, multae sunt opes humanae. Verum contra Nazis atrox bella clandestino geritur. Ac callidiore etiam ac flexibili consilio Fritzium in locis occupatis non adiuvat ut locum ibi obtineat et fautores supprimat.
  Die 1 Septembris 1959 exacte viginti anni ab ineunte altero bello mundano elapsi sunt. Exercitus rubri in directum Leningrad progrediebatur. Germani Moscuam iterum capere conati sunt.
  Quousque pugnare potes? Suus 'iustus visio nocturna.
  Utcumque, phalanx puellae Sovieticae in fossa sedet. Wehrmacht proximum impetum reflectit.
  Natashka Sokolovskaya sarmenta ab AK et molestia dicit:
  - Hem, usquequo hic locusta salaputium faciet?
  Zoya logice respondet incendendo a grenade launcher et eruca car Germanici praevaricationem:
  - An forte ad ultimum militem.
  Augustinus in Nazis fusa, notavit;
  - Hoc somnum exterreri non potest aeternum!
  Et puella rufa nudo pede suo grenade funestissima projecit, in frusta Nazis discerpens. Tum subridens:
  - Minime, vere nos omnes necare necesse est!
  Svetlana quoque nudo pede exciso, citreum funestum emittit. Fritzam et notavit illa divulsa;
  - Fortasse occidemus... Si ipsi nos non flectemus!
  Quattuor feminae bellantes in bikinis pugnant. Apparent sicut iuvenes et puellae pulcherrimae. Sed diu circum fuerunt. Post annum et quadragesimum primum pugnatum est, et iam pertaesi sunt huius belli. Et antea in Hispania iam pugnaverant. Addicta sunt etiam.
  Iamque tot annos - plus quam duodeviginti annos imparem adversus fascismum dimicaverunt. Et videtur quod nunquam huic in ore finis erit.
  Natashka recordatus est quomodo puella, in Primo mundo bello, sarcinam phalanx exercitus tsarist portavit.
  Videtur quod nudis pedibus iam adsueverunt omnia. Et si ambulaveris quinquaginta versus in die, dolent vituli tui, et plantae tuae callidae, incipiunt prurire et laedere.
  Plus esurit. Aquae tantum rivi et baccae. Sed nihil aestate. Sed conantur nudis pedibus in nive diu ambulare. Digiti rubent et caerulei ex frigore. Solus autem motus assiduus et habitus temperandi ab infantia salvat a congelatione.
  Natasha etiam recordatus tsarist temporibus. Bonum erat illis. Speciatim tsarista rubla stabilis monetae et pretii sub beato Tsar Nicolao II fuisset non aucta. Ceterum ante bellum cum Germanis. Quae quidem stabilitas rusticos adiuvit ad pecuniam pro hac vel illa emptione accumulandam. Et omnia paene in fidem emere posses. Ita nondum factum est ut ita bona sub imperio Sovietico facta sit.
  Augustinum interfectorem nudo pede mortis donum proiecit. Illa molem Germanorum mercenariorum militum laceravit et cum molestia dixit:
  - Omnes caedes et homicidia! et aliud anima requirit!
  Augustinus Portus Arthuri defensioni interfuit. Id genus pugnae puella est. Et puella aeterna est. Iuvenum conservare, veneficas calceos non induunt, gravissima pruina. Et haec est earum regula universalis.
  Et cum tu nudis pedibus es, nec glans nec senectus te suscipit. Et tu ipse adversarios trituras quasi manipulos frumenti.
  Recordata est illa pugna cum Iaponicis. Alia puella, prope puer, sarmenta, sclopeta ad samurai tendentem manibus tenuibus sed validis.
  Iapones autem ascensum et scandentem servant, omnes aditus cadaveribus replentes. Boreiko, euge. Samurai cum spathis ex utraque manu concidit, ut fabulosus Ilya Muromets.
  Mons cadaverum circa eum crevit. Iapones eum adhuc bayonetis vulneraverunt et proiecerunt. Sed Boreyko superfuit. Post captivitatem reversus primo bello mundano cum Germanis pugnavit. Tum vestigia ursi perierunt. Nunc si vivit, iam senex est. Et Augustinus non facit annos. Hucusque spectat sicut puella musculari et alta. Et vulnus quidem accepto, cutis sine cicatricibus et ullis vestigiis medetur.
  Augustinus recordatus est quomodo in ventre cum bayoneta Iapones expulerat. Et exclamavit voce magna. Et ipsa cana et iuventa est, sed iam fortis et admodum alta, dum nudo calcaneo in mento amico samurai onerabit. Is eam cepit et corruit, et ita infeliciter cecidit ut dorsum eius Iaponicus bayonet transfixit.
  Augustinus igitur in Iapones accensus sine defuit. Sed nimis multi erant. et vicerunt Rutenos.
  Augustinus etiam captus est. Interrogari coepit. Focula nudis pedibus adducta, callosos pedes unctis.
  Augustinus clamores suos retinere poterat. Illa se fingebat ut Ancilla Aurelianensis quae tantum ridet et ridet in tormentis. Augustinus in equuleo suspenditur et flagello tunditur. At illa sola respondens risit.
  Samurai ad extremum eam solam reliquit atque etiam catenam in signum virtutis suae abstulit. Quo percepto Augustinus, duobus praesidiis interfectis, fugit.
  Deinde pugnavit in exercitu Kuropatkin. Ego vere sperandum est.
  Sed Kuropatkin, quasi ex industria, perdere voluit. Samurai bis totidem occisi sunt quam exercitus tsarist, sed tandem Russi victi sunt. Heu quantum bellum erat - fortiter pugnaverunt Russi, ostendentes se optimum esse in mundo milites, cum imperio pessimo!
  Augustina iterum nazis nudis digitis grenade eiecit et rugit:
  - Bene nobiscum fortuna!
  Zoya dixit:
  - Scias reddere!
  Aurea puella citreum jecit cum venuste, nudo pede, mundans;
  - Gloria Patri!
  Zoya etiam multum vidit. quacumque pugnata est. Cum Iaponicis et civilibus bellis. Occurrit ibi Augustinus. Et multum didicit. Ibi Natasha et Svetlana se adjunxerunt. Sic fabulosi quatuor apparuerunt. Et exercitus rubri magnas gratias eis egit, et vincere incepit.
  Zoya grenade iterum nudo pede proiecit. Pardus percussi, et in collegam cucurrit.
  Puella crinibus aureis pipiabat;
  - Sit in magna gloria Mater mea!
  Et ostendit Fritz linguam suam. In universum Zoya mirabatur quot difficultates Russiae haberet. Totum bellum incepit, quando Iaponia Russiam oppugnavit.
  Post hoc Russia expugnavit. Zoya non pervenit ad portum Arthurum, sed in exercitu Kuropatkin pugnavit. In primo maiore proelio Russi omnes impetus Iaponum reppulerunt et magna damna eis intulerunt. Tunc samurai coepit tsarist exercitum praeterire, et Kuropatkin retraxit.
  Quomodo autem non memineris Alexander Suvorov, qui ipse hostes invasit. Suvorov impetum defensionis fortiorem esse existimavit. Kuropatkin evasit insufficiens ad imperium. Et Zoya animum praebuit, et personaliter Iapones cum sclopeto occidit et bayoneo confodit.
  Praesertim multi samurai machinam sclopetis necare poterat. Ut in dictum magna. et quasi falcem falce metit.
  Zoya rursus grenade nudo pede iacit et decantavit;
  - Gloria Patriae meae! Mater filios suos amat!
  Vetustissima earum est Svetlana. Nivei flava naturalia cana coma. Etiam participata est in bello criminali et Sevastopolim defendit. Id quam diu fuit!
  Tunc puella pene, discalceata veste lacerata, cum superioribus copiis dimicavit. Svetlana ipsaque in quattuor maga. et multum ei profuit in bello. Britanni, Galli, Turci ad oppugnationem ascenderunt. Et iaculabatur eos primo sclopeto ac feriendo. Et confodit bayonets. et inimicos suos occidit. Et nudis digitis homemades bombas proiecit. Eo bello Russi Sevastopol per totum annum tenere potuerunt ac socios tantum exhaustos esse ut bellum intermitterent.
  Sed Russia deinde Danubio Delta cessit. Ac primum in longum tempus, evenit ut amitteret latus.
  Et tunc Alaska vendiderunt. Visum est Svetlana finem mundi omnino venturum esse.
  Sed anni elapsi sunt. Russi Turcos vicerunt et Danubium Delta repetiverunt. Iterum Svetlana splendidis et nudis pedibus flava pugnavit. Et venefica bonum est esse, nec glandes, nec senectus, nec aegritudines te capiunt. Et te ipsum iocose vincis. Et mox volitant alis.
  Svetlana iterum nudo pede grenade iacit et fremit;
  - Nova saecula erunt,
  Nostra voluntas ferro fortior ...
  Eiectus stultus
  Ave comes Stalin!
  Sed iam Stalin abiit. Praecipuum Molotov. Tametsi non est talis dictator ut Stalin. Supremus praefectus et princeps Zhukov. Et Rommel adhuc ille imperator. Sed nondum Exercitus Rubrum erumpere potest!
  Natasha etiam nudo pede grenade letalem iacit et pissavit;
  - Damus animam nostram, cor nostrum, dabimus Sanctae Patriae nostrae! Stemus et vincemus, et non parcemus animæ nostræ.
  Bellatores pugnant. Imo, hodie catervae Rommel per defensiones suas non effodient. Pugnabunt perdite ac vincent. Et magna Russia glorificabitur.
  Zoya pipiabat CITREA cum nudo iactat digitos;
  - Sol spei
  Exsurgens ruri...
  Russia vincit ut prius
  Accipitres Wehrmacht verberant!
  Natasha sapienter dixit:
  - Pulchra es ut semper puella crinibus aureis!
  Zoya altum spiritum sumpsit. Recordatus sum quomodo ad explorandum contra Iapones ivi. Accepit sclopellum. et samurai trituremus ex eo.
  Eos furioso rabie falcavit. Ego igitur multum messed. et tamen capta est.
  Amica eius in eculeo evulsa est et calcibus eius ferro candenti exusti sunt. Sed Zoya fortiter tenuit nec gemuit nec clamavit. Et etiam filum album ex calore in tergo non faciebat eam loqui.
  Post cruciatus, Zoya constrictus est et ad Tokyo deductus. Sed bellator effugere poterat. Praefecto dixit se velle scire ubi Kuropatkin reciperet, thesaurum exercitus Russiae abscondit. Bene emit. Ut cum aliquo non communicaret, Zoya in manicis et catenis in silvam accepit. Puella non tam simplex est. Apprehendit momentum, et nudo ministro in mentum contrivit, et calcem rotundum abscissa est. Tunc accepta claves et manicas aperuit, aufugit.
  Avaritia non ad bonum ducit, et Zoya interficere Iaponicam pergit.
  Sed iam Nazis clare exhauritur. Quattuor veneficae puellas eas pulchras raras fecerunt. Ut mattis convallis lacus. Ac deinde impetum elit evertere coepit.
  Puellae in voce cecinerunt;
  - Aquila Russica super planetam,
  alis patula, tollet .. .
  Bene, insidiosus adversarius;
  Victus eris, fractus!
  Sena Rommel tabula frontium examinat. 2 Septembris 1959 Et adhuc bellum geritur, et Moscoviae non capta est. Stalin iam non est, et solenniter praeses principalis GKO Molotov est. Sed solus est primus inter pares. Stipes Stalini divisus est et summus imperator Zhukov. Et contra eum est quod Rommel pugnat. Quamquam minister defensionis Vasilevsky est. Factio autem Nikita Khrushchev caput est. et principatus caput, Malenkov. Est etiam praeses Praesidis Supremi Soviet, URSS et formalis caput civitatis Bulgarin.
  Ita turba varia contra Rommel congregata est. Et frangi debet. Sed USSR non dat. Defatigatus est autem Tertius Reich, sicut Russia.
  Sed pax fieri non potest. Rommel acquisitiones territoriales vult. Imperium Sovieticum pertinaciter in optione nulla insistit.
  Civitatum Foederatarum nunc in discrimine est, nec usquam futura sunt. Atque Britannia bellis colonialibus obstupescit. Itaque nullus finis in altero bello mundano.
  Annus autem eius vigesimus primus iam inceperat.
  Spes quaedam cum leopardo familia sociata est. Sed tristique id ipsum non sagittis. Alia optio evolutionis lacus RE-50 erat. Ratio novae ideae est creare machinam pyramidalem prope impenetrabilem ab aliquo angulo. Posset hoc bonum invenire. Cum familia RERUM pyramidalium Rommel spem victoriae de USSR figebat.
  Sed veteres adhuc lacus pugnant.
  Sed pugnatores bonos habent.
  Turba Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - quattuor puellas, primum se in T-3 oppugnatione in Poloniam anno 1939 tentavit. Raeda Germanica adhuc infirmior erat. Puellae plus peditibus accensis et tribus tormentis bellicis utuntur.
  Gerda apud Polonos figens, pedites et equites falcando, cooedt;
  - Bellator sum cum mille daemonibus in capite meo!
  Dum ardeo, Carolus dixit:
  Praesent sit amet elit sed.
  Gerda nudo pede iacit grenade apud Polonos et stridit;
  - Quid nisi?
  Rufus respondit:
  - At nunc magae facti sumus, et quid nobis hoc prodest?
  Gerda, puella flava, Polonorum irruptione falcavit, ac logice respondit;
  "Nunc tam facile nos non occidunt!"
  Kristina etiam Polonos cum machina sclopeta percussit et dixit:
  - Num aeternum iuventutem servabimus?
  Magda, currus agens confidenter, respondit;
  - Sic utique! Compressi! Illa sibi vulnus inflixit, et sine vestigio evanuit.
  Gerda, metus Polonorum libenter confirmavit;
  - Prorsus! Nunc homines non sumus, sed super homines facti sumus!
  Carola, Polonorum secas, squealed;
  - Im Superman!
  Et iterum nudo pede projecit grenam parricidalem. Ita, puella soluta et plane iam iocari non erat.
  Christina, Polonorum interfectio, notatur;
  - Patria est valde bona!
  Digiti autem nudi tibiae pulchrae aureae puellae citreum emiserunt.
  Magda quoque vicem Polonis caedunt et elidunt;
  - Sum propugnator typicus!
  Nudo quoque pede grenam proiciet, quae omnia occidit et destruit.
  Quatuor in Polonia fortiter pugnaverunt, et etiam Varsaviam ceperunt. Sed hoc satis fuit.
  Post Gallias, Gerda et Carolus in Africam profecti sunt in exercitu Rommel.
  Congregatio puellarum e speciali agmine SS "Tigers-Barracudas" volavit in plano Me-323 transportandum ad Tunisiam. Milites feminae omnes erant quasi pares, iuvenes et nondum nuptae. Alta athletica fere blondes, color Germanicae gentis, sanguis et succus.
  Duae puellae, mellea flava et rubicunda ignea, inter alios milites eminent, quae obiter etiam podio dignae pulchritudine et gravitate in oculis sunt. Si omnes alii milites essent inter pugnatores relative periti qui in Gallia et Balcanis olori pyrii emungere curaverunt. Sed non ita, ut nimium, pro vanitate et intemperantia cupiditatis, puellas in densitatem mittat.
  Iam pugnaverant hi duo infantulae, specie paene puellae, postremae in locum caesorum in aere caesorum. Nimirum etiam cum omni Germanorum paedagogia educati sunt, sed adhuc innocentes, quod vix sedecim essent similes. Verae rosae in eremo relictae. Sed eodem tempore prope biennio pugnatum est.
  Igneus ruber "barracuda tigris" rogat amicum suum flava;
  - Sunt multae occaecat in Exercitu Britannico. Valde sunt rudes et crudeles, sed finge Gerd, quid fiet, si captus et cruciatus incipit?
  Flava mel placide respondit;
  - Conabor a Andrea ne capiar, sed si adhuc voluntas Domini est, non dabo aliquid inimicis!
  Charlotte rufus insusurravit:
  - Sunt rumores magnum bellum mox in oriente cum Russia incipiturum esse. Agmina iam distrahuntur, coguntur copiae. Nimirum tot pedites in exercitum redacti sunt, puellas dicunt esse paene nullos viros in vicis relictos!
  Cum gemitu Gerda consensit;
  - Ita, hoc esset creepy! Cum Rutenis bellum gerere: crudele et fanaticum, cum interminatis expansis et hyemibus asperis... Horrendum erit!
  Rufus respondit:
  - Russi ne parvum quidem exercitum Finnicum superare potuerunt et maximas hostium copias superavimus! Tota Europa iam sub nobis est, et Rommel Britannias in Africa opprimit. Cur me amittere cogitas?
  Gerda invitus respondit:
  - Russi magna hominum spatia et vasta habent. Nimis multas turmas absorbent! Et si ante hiemem Russiae capitale tempus non habemus, milites nostri simpliciter gelescunt, et apparatus turbatus erit et in nives haereticus erit, terribile erit!
  Charlotte caput strenue movit.
  - Oh, noli loqui de rebus tam sordidis, melius canamus quodcunque romance. De amore...
  Gerda innocenter risit et consensit;
  - Certe cantabimus optime!
  Barracuda Tigres puellarum in liquidis crystallinis vocibus canebat;
  Margarita tremens imperdiet;
  Sollicitus sum, tremit pectus meum!
  Ego sum puella quasi betula timida;
  Vereor movere et respirare!
  
  Et quid susurrat in aurem ventus recentis?
  Arenam crunches sub pede nudo ...
  Nec me felicior ulla tellure;
  Cum in silvas ambulo!
  
  Magnum mihi secretum revela, dilecte;
  Quomodo procuras cor fascinare!
  Sed facies tristis est?
  Frons transversa tenuissima stamina rugae!
  
  adulescens mihi angore respondet;
  bellum te diu separabit!
  Ad inveniendum nobis locum in silvis paradisi;
  Satanas in inferno vincendus est!
  
  Respondens betula gracilis adnuit;
  Tu magis quam mihi amicus es!
  Eventus pugnae licet flebilis;
  Sed nobiscum est Deus pastor Iesus!
  
  Infernum depellamus daemonum, umbras malas;
  ut luci virent!
  Percussit genua mea sient
  Stricta me habe sweetie!
  
  Et ille respondit quasi iocum virgini;
  dixit ad sonitum patulae ramos;
  - Exspectabis me annum, columba?
  Fortis est tentatio gruum calidarum!
  
  Respondens ad eum tam stricte dixi;
  - Ego togatus non ero in machina sto!
  Et placet via militari;
  Volo pugnare, malos vincere!
  
  Veni ad punctum - ramos demisso crines;
  Machinam novam cum orbe mihi dederunt!
  Fœnum flet ut margaritae roris;
  Quare innocentia - miles similis factus est!
  
  Tum, carior mihi est quam omnium Mater,
  Mater super astra ardet animo!
  Intus non est quod iaciat in lecto;
  et cum sclopetis pernoctare in casa!
  
  Veniet victoria, firmiter credo;
  Etenim causa nostra semper recta est!
  Bene, laetius ridete guys;
  Bona nobis fata manent, mihi crede!
  Tota familia una cum illis cantabat, puellae moverunt capita et plaudebant manus. Sed tunc idyllio suo interrupto, siren ululaverunt et plana Anglica in caelo apparuerunt! Spitfires copia comitatum oppugnare conati sunt. ME-109s e praesidio ad eos fortiter procurrit. Charlotte igneus rufus etiam laetatus est prae gaudio;
  - Hic incipit pugna in aere! Frigidus erit!
  Gerda trepidans confirmavit:
  - Nunc, nostri, dabunt!
  Duodeviginti Spitfires Angli fuerunt, et quindecim nuntii germanici, non multum interest. Machina gun erumpit et tormenta aircraft sunt tundi. Andrea chuckled et digito suo acuta:
  - Ecce quomodo triturant illos nostri! Pulchritudo!
  Gerda philosophice dixit;
  - In pugna, non fortissima vinces, sed infima satis ad lacessendum, at non ut in te ipsum pervenias!
  - Bellum certatum est ubi quisque ante initium reprobetur! Suscepit Charlotte.
  Qui ab Anglis Spitfires iam flammam conceperat, et post hunc Germanus incidere coepit. Proelium etiam atrocius exardescere coepit. Aeroplana Britannica tormenta machinae habebant, Germani tormenta habebant, alii 20 mm unam partem, alii totidem quot tria 20 mm tormenta habebant, sed tantum duae machinae erant... Mobilitate notarum et maneuverabilitatis fere sunt. idem, fortasse etiam ME -109 etiam pondus minuitur et citius flectitur. Sed Britanni non tam simplices sunt, ut tres ex pugnatoribus suis ad onerariam incurrerunt, non operculum ignis attendentes. Puellae intus exclamaverunt;
  - Age, guys, ne desideres! Coactus ignis pli!
  Carolus clamoribus:
  - Furr! Furr!
  Me-323 ingens oneraria quae ad 200 turmas portanda est, sex apparatus tormenta armorum defensivarum habet. Dispositae sunt in systematis "ericinii" et scribere incipiunt. Bellatae resiliunt puellae, dum strepitant sicut sues;
  - Have catulos leonum elaboratos.
  Una puellarum unco est et turbat. Medicus puella ad eam salit et statim dicit:
  - Perflat! - Et coluisse eam facit. Ea residat et gemitum tenere conatur.
  Sed tunc Messerschmitt agmen pugnatoris Anglici intrat, accurate ictus et ignem capit et cadit. Puellae rugiunt:
  - Mirabile! Hic est homo noster!
  Hoc momento, machina tormentarii fuselagem obtegens (et hoc homo est) glans transfixa cadit. Gerda ut fulgur ruit, filum haeret et cadit, ocreae avolant. Iuvenis puella nudis micantibus, rosea calcibus in duobus per corpora demissis salit, ad machinam sclopetis salit ac premit felis. Plumbum exspuitur ex dolio et Spitfire imperium amittit, in tailspin incidere incipit.
  Puellae lupus cum jucundo strepunt et canunt;
  - Puck! Washer! Germania contra Britanniam duo - nulla!
  Gerda autem secundum pugnatorem sagittandi tempus non habebat, gubernatoribus Germanicis deleta est. Proelia aeris fugiunt, et Britanni plus dimidia parte amissi fugerunt. Octoginta fuit 11 adversus 3 Germanos in gratiam. Puellae exclamo- runt respondentes, tam laeti et inter se manus quassati sunt. Laudaverunt etiam Gerda, quae caput non amisit ac primum planum downed, victimam suam, ut eius res, memoriae prodidit! Erubuit magno tumultu puella et mussat;
  - Ita non memini me! eratne aliquid simile? Prorsus cogitare! Sum in ecstasi...
  Andrea irato smirk mussat:
  - Sed mihi moras ignoscere non possum. Itaque iaculis justo suscipit!
  Societas praefectus Madeleine consolatur Charlotte:
  - Adhuc tot proelia praecedunt! Africa est!
  Andrea giggled et lepide;
  - Pueri pro nihilo sunt in mundo, pueri in Africam propter ambulationem non eunt! Africa loca habet, Africa mutas habet, Africa magnos habet crocodilos! Sed Magnus Reich; nobis dixit - non pereffluamus!
  Omnes puellae consonantes riserunt. Ut magna erat.
  Caput Tunisiae, nomen quoque gerit Tunisia, in Africa maxime Nazis fundat. Socius principalis Germaniae: Mussolini secundum bellum mundanum tantum die XVII mensis Iunii iniit, quinque diebus ante Galliam deditionem. Volebat "vincere", immo calcitrare, hostem iam victos ut magnas lucra territoriales lucraretur. Bene, si Germania deficit, secundam meridionalem frontem aperi contra te tertium Reich! Exercitus Italicus non admodum feliciter egit, et, licet numerorum praestantia superante, nonnisi pauci chiliometrorum cum ingenti detrimento progredi potuit. Sed ita Mussolini bellum in primis non feliciter inierunt. In posterum Itali parum prospere pugnaverunt. In Graecia, quamvis numero praestantia, in Aethiopia plus quinquies fere viribus quam Britannis, et in Libya, amissis fere omnibus finibus cum puteis oleis iam elaborari coeperat. Sed Rommel, adulescens dux, qui Factioni Nazi se coniunxit, etiam antequam Hitler in potestatem venit, fortissimum contra Britannos impetum egit. Praeterea gravem etiam ante translationem copiarum praecipuarum emisit, cum decem tantum lacus et quinquaginta aliquet ut lacus simulata. Celeri iactu, dux optimus Britannicus Kolenkor captus est, et fere tota Libya in dicionem Nazis rediit. Attamen castrum Tolbuk munitum, tam mediocriter ab Italis deditum, adhuc retinet. Rommel ducentos tantum lacus, omnes T-1 et T-2, id est lucem, et alterum ducentae Italicae habet, vulgo machinamenta tormentaria cum 2.7 talentis pendentibus. Nimirum tantis copiis difficile est cum Matilda pugnare: frontale armatura 78 mm et 70 mm Cromwell. Dum frontem ad tempus stabilit, utrimque vires aedificant...
  Societates SS in aeriportum appulsae statim in aerem calidum Africanum inflantur. Aestas adhuc, Iunius et Africa! Puellae autem se figere conati sunt neque se calefacere demonstraverunt. Tum Madeleine iussit;
  Iter faciamus per desertum! Et simul sunscreens probabimus, in natationibus salietis!
  Puellae indignantur; experiuntur iterum. Quanquam in balineo in tali calore multo jucundior est quam uniformis, atque etiam vestis glandularum, quae etiam uti coguntur.
  Puellae in litium lavacrum cito mutatae, colore deserti depictae, cremore tutelae oblinere coeperunt, quae obiter eas tan velocius adiuvare debent. Gerda adiuvit ad Andream lini, et quod Gerda. Rufus dixit:
  - Haec eadem sunt Tunisia, in extrema parte angulorum, tantum in centro domorum lapidearum quinquaginta et meschitis duodecim. Fabulas legi et magnifica palatia videre expectavi cum fonte et hortis apud Arabes!
  Gerda cum gemitu respondit:
  - Vae, si in nostro mundo simile fuit fabulae! Heu, mundus noster crudelis, iniquus, insidiosus est! Caro gemit et cruciatur!
  Charlotte continued:
  - At homo sapis, gloriose progressus! Etsi Dominus oblitus est.
  Sola relicta in lavacro lites, et leviter lota aqua frigida antequam cremor applicando, puellae pulchrae aliquod levamentum experti sunt. Si in ipso plano non tam calidus erat, tunc in aeroporto et urbe iustus infernum est. Verum, aliae barracudae tigres iam in Graecia pugnaverunt, ubi calet mense Aprili, sed tamen in Africa aestate non placet.
  Post imbrem, puellae soleas in pellibus erant, sed Madeleine iussit;
  - Sume aliam crepito ac plantas bene praelinm! Discalceatus eris per desertum! Quod nictans es - intelligis, sic age.
  Puellae pedibus nudis, puellaribus cruribus, sine magno studio se liniebant. Ceterum arena Saharae sartagines prope calidas est. Verum, hic prope litus adhuc est, et prata herbis obsita saepe cadunt. Sed saxis, glareis, arenis, quae Sol Africa calefacta est nudis vestigiis currere? Vulgo haec feritate!
  Attamen puellae non tam molliculi sunt, electae institutionis institutio itinera pro puellis e Unione Germanica Feminis, ac saepe etiam nudis pedibus, ac per agros asperos comprehendit. Ita ut milites non litigant! In genere, pro fascist Germania, natura cupiditatis pro variis experimentis. Hitlerus est admirator ardens Nietzsche theoria hone ac hominis futuri. Fortior, velocior, smarter et crudelior quam modernus homo debet. Miles verus Germanus esse debet: fortis, velox, induratus - quia Aryan est! Sed Aryan mulieres, quae heroas pariunt, ipsi heroes esse debent, et vires nutriri debent! Ergo puellas bene institutas valde doctae, temperatae, educatae sunt! Eorum igitur genus, genere pulchritudine praeditum, extremam duritiem in Africanis desertis ingredi debet: probare Aryan et Aryan omnia tentamenta tractare posse, non impedimentum quod capere non possunt - invictus ac fortis miles tertii Reich. !
  Iamque turma militaribus castris relictis, Tunisia per angustas lapidosas arundos percurrit.
  Calces nudae puellae pungunt atros, calculos viae acutos, et crudeliter coquunt. Sed lubricus paulatim adurit mollit, et cum festinat, non tantum coquitur, cum sol post meridiem transiit et siccus in suo maximo est. Sed filii Arabum sordidi minores fiunt, cum calcaneis nigris minimo, sine ullo cremore, nec etiam mittunt. Similis illi callos in plantis habeo. Nudas fere puellas in balneis ac muscularium corporum progressis, Arabes spectant; ora dehiscunt, et feminae ad latera ocius moventur, se arctius in velo nigro involventes.
  Et puellae currunt tormenta tormenta in humero tenens, et unumquodque dorsualem cum commeatu et tasque. Et haec est summa viginti chiliogrammatum. quinquaginta gradus in umbra, et necesse est Marathona distantia superare.
  Gerda currit, quam maxime recte spirare conatur, ut diutius vires suppetat. Etsi non multum vivit, proximis octo annis in speciali schola pro pueris electae geneticae acti sunt. Sed hoc non significat eos in condicionibus commodis vixisse. E contra, quinque mane consurgens, imbrem glaciem faciens, exercitationes duras, horae currit ac deinde per duas horas laboris. Studere deinde, ante prandium, iterum erudire, etiam pugnae parcere. Disciplina militaris, studium, institutio, usque ad horam decimam, peractis luminaribus. Verum bene pascebant, sed cibum, olera, fructus, pisces, dulcia et dulcia non dabant, solum in natali Fuhrer, Nativitatis et 1 Maii. Nullum fere tempus vacat, omnia moderantur... Futuri exercitati homines, qui Terram regere existimabantur. Himmler ipse, dux SS, talem rationem in potestate servavit.
  Hic puellae memoriam suam interruperunt... Nunc conchiliatae sunt positiones Sovieticae in pardus-100 lacus. Et sane nudipedales et in nullo nisi bikini - hoc modo maleficae pugnant, quae omnino viginti annos non habent, et adhuc infantes sunt et recentes sicut ver daisies.
  Haec machina peculiaris est - cum jet bomber, et diu-obsessus lacus gun.
  Gerda accensus et diductus;
  - Gloria Patri!
  Carola globulis globulis nudis pedibus pressa est. Aliam piscinam Soviet-T-54 comminuit, nondum ex productione capta est.
  Tum repressit;
  Gratias tibi ago Rommel!
  Christina etiam in Pardo 100 pugnans globulis nudis digitis ac pipiabat;
  - Gloria Patri!
  Magda, tormentorum machinamenta incendere, perbibetur;
  - Et nobis gloria puellae barracuda!
  Etiam milites frigidissimi aerobatici fuerunt.
  Gerda iterum globulis claviculi nudis digitis pressit, sclopellum Sovieticum oppressit (malam veneficae, etsi pulchram), et vyaknula:
  - Occidam omnes!
  Et iterum ante eam, quasi heri, memoria refulsit;
  Distantia quinquaginta vel etiam paulo plus chiliometrorum iam operta est, colossale onere in tanto calore et onere, talibus puellis. Gerda, Charlotte corpora sua non amplius senserunt, currebant sicut somniambulistae, aliquid musculi lacerantes, et gravem dolorem in capitibus. Sed hic venit praeceptum;
  - Salire gradum! Jam primum satis est!
  Puellae tarde sunt et iam celeriter gressu ambulant. Calcibus prurire incipiunt, etiam magis. Gerda in aurem Carolam:
  - Ab inferno ad purgatorium!
  Dissidet amica.
  - A purgatorio ad coelum!
  Saxea terra est, et nudae, fessae pedes puellarum, in mollia smaragdi gramina gradiuntur. Gerda exclamavit:
  - Et quam beatus, asperis lapidibus et arenis eremi excruciatus, incedere sicut vestis holoserica naturalis!
  Hoc tempore Carolus facile consensit.
  - Nempe paradisus est! Post tam triste iter! Sed hoc etiam difficilius puto.
  Cum puellae tandem ad fodere terram pervenerunt, Madeleine eas prohibuit et super terga iacere iussit. Obnixus cacumine denos pedesque dure Sensit, et manifesta satis est dixisse ;
  - Pulchra! Et non decoriabit cutis, et non sunt pusulae a vestigio. Calces etiam non pulverulenti erant, rosei manserunt, quasi e balineo vixisses! - Alta Madeleine constitit, et amicus velocitate fulminis pugionem proiecit. Ferrum emicabat ut apricis e speculis in scholis egestas velavit, punctumque magnum et nigrum scorpione figitur. Vox SS ministri durior facta est, et pulchra lineamenta puellae durior facta est. - Cras a mane ad vesperum curremus. Cur facies torques - ares Aryans necne? Si sic, ergo sustinebimus eos, qui ceciderint, ilico jaculari! Primum, secundum.
  Tunc visum est, et tunc expergefactus, et iterum curris.
  Gerda evigilavit, subito saliens, puellae celeriter instruxit. Dentes nostros lavi, et iterum crepitu defensivas magno itinere per desertum lubricas. Ita nudipedalia sunt in natationibus suis, et per infernum arenosum discurrunt.
  Arabes pueri digitos suos in admirationem ac sibilaverant;
  - Deutsche Akbar!
  Gerda circumspexit, et palmas recedentes desideranter intuens, post quas Carolo insusurravit:
  - Iterum in inferno!
  Crine diva subridens respondit:
  - Omnes homines peccatores sunt, et infernus peccator est status naturalis.
  Gerda despiciens.
  - Homo non potest non peccare.
  Adnuit Charlotte crines igneos et cucurrisset explicare coepit;
  - Assentio! Etiam millies conveniunt! In communi, peccatum est relativum, et pure conceptus humanus. Verbi gratia, si accipiamus antiquos mores, tunc in eo fuit quod profuit et ipsi persone et tribus suis. Exempli causa, adulterium benedictio habita est, non peccatum!
  Gerda libenter constat;
  - Recte! Ipse Fuhrer credit optimum esse foeminam a bello heroe gravidam quam ab illa, semper longe a viro fortissimo. Praesertim si vir quoque noxii, impuri sanguinis signa habeat.
  Madeleine clamavit puellis:
  - Salvum fac spiritum puellis, hoc tempore ad lassitudinem curritur!
  Gerda retro risit.
  Fessare potes, at defatigari non potes.
  Puellae per dimidiam horam in silentio cucurrerunt, et tunc Carolus insusurravit;
  - Scisne quid mirum somnium habui amicam?
  Miratus Gerda;
  - Ita, fateor! Et quod?
  Andrea, tune ille, respondit;
  - Nihil! Tali somnio ego bellator in exercitu Attilae magnæ barbariæ fui. Et certavimus ceris antiquae Romae. Et omnia tam pulchra et crudelia simul .. .
  Gerda chuckled in responsione.
  - Scis, de eo quoque somniavi! Aliquanto mirum incidit. te in somnio vidi!
  Charlotte nictavit.
  - Et tu! Tu bene pugnasti, quamvis te luscus et flavus bellator paene necavit!
  Hoc tempore Gerda non parum mirabatur, mirabatur;
  - Non potest esse! Unde non contingit, ut duo homines unum simul somnium videant?
  Carolus respondit:
  - Si in plurali morbo morbum, tum somnium idem esse potest. Ecce quomodo vadit! Audivi quod in Thule societate sint media specialia, quae potionem capiunt et respirant in tincturis herbalibus, ac dein in visiones conjiciunt. Et prophetae admodum succedunt!
  Gerda, super silice saliens, consensit;
  - Profecto! In principio, donum prophetiae supernaturales potentias non requirit, simpliciter materiales esse, et tamen in natura corporis leges insolutas. Sed quid hoc somnii causa?
  Carolus humeros ei humeros respondit:
  - Nescio! Forsitan Tertius Reich vincet Britanniam et Civitates Foederatas post Leonem vel... Hic divinare diu potes!
  Gerda aliquid dicturus erat, cum subito auris eius sonitum motorum adhuc audibilem apprehendit. Quamvis procul, apparebat machinas aeroplanorum strepere, et signanter appropinquare... Madeleine imperavit;
  - Quid sit scaena exercitationis gemelli: dissimulo.
  Puellae restiterunt, pallia tulerunt camouflagenam, pictam ad coloris deserti, e manticis suis. Inde celeriter fodere coeperunt, cum superne esset notabilis, quod erat innaturale. Hic Gerda gratias egit fato quod arma et scopas sapper habuerint. Alioquin puellae in deserto praedae facilem esse possent ad impetum aircraft vel in bombers Britannicis. Andrea, nudis pedibus arenam radi, dixit:
  - Spectat ut nos etiam in Tunisia... Viae Domini inscrutabiles sunt!
  Gerda vafro vultu obicitur;
  - Inopia certae cognitionis semper est mala, uno excepto, cum fit consilia Omnipotentis!
  
  QUOMODO FOEDERATAE CIVITATES AMERICAE DIFFERENTER FECIT ET QUID EX EO ?
  Civitatibus Foederatis Americae oleum embargo contra Terram Solis orientis non imposuit. Inde factum est, quod, post aliquantam dubitationem, Iapones tamen USSR oppugnabant. Voluerunt se vindicare Khalkhin Gol et famam scavengers accipere noluerunt. Sed revera post casum Moscuae URSS oppugnabunt, tum omnes superbi samurai verbi vultures cadaver URSS invasisse dicent.
  Omnibus rebus paratis et copiis instructis, Iaponia die 1 Septembris 1941 percussit. pedestribus copiis frequentissimae disciplinaeque sunt. Aviation et classe etiam fortes sunt. Terrae unitates evenit ut aliquanto debiliores essent termini cum gravibus instrumentis instruendi. Sed USSR hac in re omnino validus non est. Praeterea lacus Iapones sunt leves, et cum bono maneuverabilitatis. Et sicut bestiae ruerunt. Et coeperunt Fontes locorum dissecare.
  Iapones magno studio et satis feliciter aggressi sunt. et defensionem perrumpere curaverunt. Et ictum ad Vladivostok evasit subito, et satis efficax. Massa autem Sovieticorum militum et nautarum mortui sunt. Porro Samurai ibant.
  In proeliis, copiae eorum valde heroicae sunt et praecedunt. et damna patiuntur, sed continue ingrata sunt. et expugnant.
  Stalin ab extremo Oriente unam divisionem transferre non potuit. Samurai autem maxime Mongoliam in motu ceperunt et Exercitus rubri exercitus copias e subsidiis raptim formatis eiecit. Et prope Moscuam catastrophen fuit. Copiae Sovieticae ad smithereens fractae sunt. Octoginta partes ierunt ad paucas partes, et Nazis Sibiricam unitates contra se non habuit. Et hoc satis est ad vincendum.
  Quam ob rem Moscuam circumsessus est. Et Stalin vix inde evasit.
  Nihilominus caput coronae usque ad finem Decembris restitit. Germani Ryazan in oppidis locum obtinere et locum capere poterant. Res etiam facilior fuit quod multi desertores et defectores in rubro Exercitu fuerunt. Iapones fere omnes Primorye captos Vladivostok interfecerunt. Viam Stalin Mongoliam omnibus modis servare conatus est et unitates Sovieticae graviter debilitavit. Quam ob rem Nazis non solum ad Moscuam, sed etiam ad meridiem perrumpens in Caucaso progreditur.
  Et postea Turcia bellum inierunt. Secunda et satis expectata molestia. Turci, qui tredecim vicibus cum Russia pugnaverunt, etiam vindictam somniaverunt. Sueci quoque bellum intulerunt. Recordabantur etiam gravamina historica. Et sitis famae et acquisitionis territorialis quam amoenitate Kolontai evasit fortior.
  Sueticae factiones foedum in Murmansk iecerunt et urbem e continenti interfecerunt, rem difficillimam efficientes. Fuit autem Leningrad in omni obsidione. Exercitus rubri vim non Tikhvin et Volkhov recipiendi habuit. Contigit itaque totalem obsidionem et exitium virtutis fame.
  Post casum Moscuae, Exercitus Rubeus contra gravem gerere conatus est, sed infirma erat. Ictus pugnae Sovieticae turmae ceciderunt, et proprie dispersi sunt. Inclamavit Stalin multa et ementita est, sed nihil operae pretium offerre potuit. Consuetudinis causa dictator caedes ac repressiones fieri coepit. Atque hoc modo peius.
  Vere Germanos offensum oculum ad Caucasum repetiverunt. Resistentia copiarum Sovieticorum debilitavit, et Nazis Stalingrad paene statim cepit. Velut Grozny et Ordzhonikidze. Tunc coniuncti cum Turcis et in Baku bellum commune inierunt.
  Hic sane tam facile est Fritz non resistere. Et Baku in mense Iunio MCMXLII cecidit. Plaga erat Stalin, et scissura est in duce. Pars secuta est Molotov, pars Beria, pars secuta est Zhukov. Germanos iam prope nullo prohibente progressos. Volgam regionem et Kazan, flumen Uralsk, et Orenburgum occupaverunt. Iam ad Sverdlovscum proficiscebantur, ubi eos hiems comprehendit.
  Eodem tempore Nazis prehendit etiam Mediam Asiam cum Iaponibus uniens. Civitates Americae Unitae nondum bellum inierunt, sed hoc diu non erit manifestum. Mense Decembri 1942, Iapones in statione Peru Harbour Civitates Foederatas invaserunt et bellum Pacificum maius incepit. Sibiria iam in eorum potestate erat. Hitler etiam fere totam Russiam cepit et tandem ad occidentem conversus est. Imprimis statuit Africam capere, Britanniam elit opprimere.
  Conventus cum Franco magno voce habitus est. Fuhrer, suas victorias contra URSS referens, magnas concessiones postulavit. Ac nominatim copias Tertii Reich ad Gaditanum sine conditionibus dimiserunt.
  Huic Franco consentit. Accedens autem Nazis, cepit arcem civitatem, et brevissimam interuallum Mauritaniam transferre coepit.
  et continentem nigram capere coeperunt. Feceruntque sine ullis quaestionibus. Armis, armis, disciplinaque Britannis debiliores erant.
  Anno 1943 Germani in serie ME-309 pugnatorum validissimis armis apparuerunt. Tres 30mm tormentorum aircraft et quattuor 14mm tormentorum apparatus. Haec vis est in septem punctis incendii. Et machinae Britannicae et Americanae Fritzium penitus triturant. Vera pugnator iam servitium inire coeperat. Aces quoque german. et Massiliae gubernatori gravissimo suo. Hic vir legendus est et in vera historia memorabile sexaginta unum aircraft iecit in proeliis per mensem. Hic autem vivus mansit et mense Ianuario 1943 numerum trecentorum ascensorum aircraft superavit.
  Ad hoc primum in Tertio Reich introductum est ei praemium personale: Crux Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus.
  Massilia verax volans legenda facta est et terminator. Vero 1943, copiae Germanicae totam Africam septentrionalem occupaverunt et Nigeriam pervenerunt. Et in Aegypto vicerunt Britones, totum Medium Orientem ceperunt, cum copiis e Caucaso venientibus. Et Britones in Sudania expugnantes Aethiopiam a Maio expugnaverunt.
  Eo tempore Massilia numerum planorum a rebus gestis suis ad quingentos attulit. Accepitque magno laudum: crucem militis ferrei cum platino quercu, gladiis et adamantibus. Et sic in gradu exceptionis constitutus fuit sextus laudum. Post hoc placuit ut cruces ferreas cum adamantibus militis iterum adiudicari possint. Argenti pro ducentis quinquaginta, pro quadringentis aureis, platini pro quingentis.
  Aestate quadraginta tres, Nazis captas ultimas regiones USSR in Sibiria complevit Russiam una cum Iaponia complevit. Et per Africam Meridionalem Africam pervenerunt, et in Septembri Calp.
  Admiratio portum in Britannia mense Novembri 1943 prospere gestum est. Britanni capti sunt. Et in decem diebus incidit Britannia.
  Sic primum bellum mundanum II scaena finivit, sed adhuc in Civitatibus Foederatis reseduit. Etiam fringilla non enim id facilisis.
  Hitler ad classem superficiem validam gradu accelerato aedificare constituit. Germanosque summersos esse potentes. et proelia caeli explicata sunt.
  Massilia a Februario anni 1944 mille lapsus excederet, et secundae crucis equestris crucis ferreae cum platinis foliis, gladiis et adamantibus consideratus est. Itaque Marcel hic stabat et frigus est.
  Annus MCMXLIV atrocibus proeliis tam terra quam mari egit. Germani Islandiam ceperunt, operatione Icaro confecto, ac deinde Groenlandiam expugnationem feliciter perfecerunt.
  Fine anni, Massilia 2.000 aircraft iecit et quattuor cruces ferreas crucis equestris iam acceperat cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Copias in America Latina colligere coeperunt. Argentina pro-German erat, dum Brasiliae Tertium Reich cum fortioribus ad latus elegit.
  Quae copias et alias magnas copias in Americam transferre ivit. Anno 1945, mense Maio, portum in Canadam et Venetiola oppugnare coepit. Pugnae erant atroces, et libra in latus pendebat;
  Massilia tria milia downed aircraft superavit. Et iam sex praemia habebat.
  Aestate Nazis tum Mexicum et Canada capere potuerunt, et autumno iam in fines Americae foederatae transierunt. Americae deperibat defensus. Sed casus conciliationis eius sicut viburnum liquescebant. Nazis et ab Ianuario 1946 Novi Eboraci et Washington perrumpere poterant. Massilia quinque milia aircraft excessit et speciali adiumento adiudicavit: Grand Crux Militis Crucis Ferreae. Praecipuum laudum tam lento ace- lento institutus est.
  Mense Februario 1946, tum Novi Eboraci et Vindobonae cecidit, et US mense Martio in deditionem venit.
  Sic Bellum Orbis Terrarum II finivit. Mundus a Tertio Reich et Iaponia divisus est. civitates quoque parvas Nazis subtrahentes sub eas cepit. Sed nec Hitler. Haud defuit aemulum geopoliticum in facie Iaponiae sustinere, numerus unus fascist die 20 mensis Aprilis anno 1955 Terram Solis orientis cum omnibus coloniis suis oppugnavit. Ita novum magnum bellum incepit. Samurai adhuc fortes sunt. Sed exercitus Germanorum cum lacus pyramidalibus et scutellis volantibus multo magis technologicus est.
  Sed pugna Iapones fanatice. Et non datura in. Sed procedunt fascists. Melius lacus habent.
  Exempli gratia, autocinetum duobus sociis navalibus quinquaginta talentis pendentibus et machinam 2.500 milia equitum. Finge velocitatis genus et qualis vehi. Et figura est in forma pyramidis. Non tam facile erumpere tam perampla monstrum.
  Et Charlotte et Gerda in hac piscina equitant. Lacus Iapones triturant et samurai vincunt.
  Puellae Russicae, Natasha et Zoya, etiam cum illis pugnant. Toto furore pugnant. Et emittunt tormenti pressionem, frangentes samurai currus.
  Natasha canit:
  Et quem invenimus in proelio, et quem in- venimus in proelio. Ne jocaris de illo! Dilaceramus eum!
  Et iterum sumet et ignem pulsans per Nazis. Metallum comminuit.
  Alvina et Albina in caelo pugnant. Hae puellae etiam refrigerant et multa aeroplana in bello cum America emissa sunt. Et verisimiliter iam pulchri- tudinem cosmicam. Et gubernatores Italicos digitos nudos deducunt.
  Germani in caelo sunt et meliores armati. et samurai vincat. et moriuntur, in boilo- nis. et a saevis militibus Tertii Reich penitus oppressi sunt.
  Hinc atrox et cruentum pugnatum est. Nulla ac diam erat. Et Nazis Iaponem penitus confringet. Et sunt literae discerptae.
  Et samurai cedentia moriuntur. Primis sex mensibus pugnatum est, Iaponia plus quam tertiam partem agri amisit, maxime colonias. Massilia mense Novembri 1955 rationes suas ad decem milia carros rettulerunt. Pro hoc laudum accepit: Sidus magnae Crucis de cruce ferrea equestris crucis. Imo, satis magnum et diuturnum est arbitrium. Anno post initium belli Samurai amplius duabus partibus caesus est. Eventus autem belli iam ante discessum est.
  Samurai autem non renuntiaverunt. Pro omni rubo, pro omni concavo pugnatum est. Ac lentissime pressioni Unitates Nazi cesserunt.
  Sed mense Novembri anni 1956, pugna explicatur pro ipsa metropoli. Iapones magna desperatione pugnaverunt. Et usque ad Martii 1957 se tenuerunt, cum, capta Tokyo, terra solis orientis in deditionem venit. et tam fera proelia erant.
  Massilia pervenit ad viginti milia milium stramentorum. Propter hoc alterum adiudicavit: Magnae stellae Magnae Crucis Crucis Militiae Crucis ferreae, et quercus argenteae foliis, gladiis et adamantibus.
  Ita tandem finitum est magnum et cruentissimum bellum in hominum historia.
  Et anno 1959, die 20 mensis Aprilis, relatio habita est in constitutione mundi imperii et in eo monarchia. Et factus est Hitler imperator telluris Terrae. Magna quam!
  Et tanta vis creata est, quae spatia locorum explorare coepit. Germani autem die 20 Aprilis 1949 ad lunam volaverunt. Et Marti die 20 Aprilis 1959, duobus mensibus post, phaenomena fuga feliciter consummata est.
  Hitler etiam reliquit prolem per inseminationem artificialem consecutam. Idque etiam satis frigus erat.
  Longum ac diuturnum videbatur imperium eius ... Sed die 8 novembris 1959 in plano concrepuit Fuhrer. Aliquam et tempus risus. Hermann Goering hoc tempore iam mortuus est - AUCTARIUM et usus morphini ad longivitates non contulerunt. Et Himmler novus regens factus est. Atque hseres regni adhuc juvenis erat. Quanquam non multi usque ad adultam residui sunt. Is was under Hitler's law from the age of sedecim. Puer autem natus est mense Iulio MCMXLIV. Et plus quam centum fratres habet de Hitler.
  Himmler adhuc non nimis erat senex, rem scenicam agere cupiebat, sed militaris eum non adiuvabat. Et sagittis erat. Et regnavit hseres in throno: Lupus Primus.
  Sub eo consilium expansionis spatii in systemate solari coepit. Celeriter astronautae Tertii Reich superavit et omnes planetas exposuit. Ultimus unus fuit Pluto anno 1973 . Post haec praeparatio extra systema solarem spatii dilatandi incepit. Sed id est alia.
  In Tertium Reich in Tellure telluris oeconomia secundum propositum evoluta est et ordo mundi erat. Paulatim duris modis omnia problemata Telluris Telluris solvuntur. Fames, morbi, epidemici, aliaque huius civilitatis problemata confecta sunt. Etiam et dictum magna.
  Sceleris pene penitus evanuit. Oeconomia effecit ut omnes quaestiones materiales incolarum solvere possent. Nigros et flavos in nativitate sua graviter restringuntur. Plebs alba Aryan acrius generavit. Russi et alii Slavi statum populi aryani receperunt. Omnia satis bene.
  Erant antea bella et somnia, pestilentia et alia. Mundus surrexit et crevit.
  Et anno 2020, primum terrestri navicularum stella Alpha Centauri pervenit.
  Et anno 2024, primum homines in planetam iuxta Sirium stellam appulerunt.
  Sic planeta Terra et Tertius Reich motus ad gradum evolutionis proximum.
  Et humanitas magna cum spe futura prospicere potuit !
  
  PUGNA PASSIONIS CIRCA MEDIA.
  Iaponia in universo parallelo Medio Mediae Proelium vicit. Insulas Guyanas cepit cum base - Peru Harbour. In Pacifico, samurai fortes steterunt. Verum non URSS oppugnaverunt, sed Indiam aggressi sunt. Et Churchill partem copiarum ex Aegypto transferre coactus est Operation Torch ad tempus dilato. Etiam in portibus Mauritania interesse Americani noluerunt. In genere, Civitatum Foederatarum omnem bombingam tertii Reich averterunt.
  Nazis prope Stalingradum et Exercitus rubri magnum taetrum immiserunt.
  Sed Mainstein impetum scopi in latere militum Sovieticorum posuit.
  Hoc tempore fascistae additas copias in Africam non transtulerunt, et scriptor iniuriae Mainstein in robore partae sunt. Plures divisiones ei interfuerunt, inter triginta piscinas novae Tigris notae, quae in historia reali in deserto Sahara inutiliter evanuerunt.
  Et generaliter ordo magnitudinis maior erat aviation. Civitatibus Foederatis Americae ergo tertium Reich bomba non fecit, et Britannia etiam industriam in Iaponiam transtulit.
  Quam ob rem Mainstein non solum Kharkov et Belgorod, sed etiam Kursk, insignem arcum simul interclusum, recipere potuit. Tum vero Germanos luto obstruxerunt. Sed successum magnum consecuti sunt et multo gravius detrimentum Exercitus Rubri intulerunt.
  Tunc longa quies erat in oriente. Germani novos lacus ad frontem transtulerunt: "tigris", "Panther" et "Leon", quae in historia reali non est facta. Britannia, quae classis subaquaneae Hitleris magnopere angebatur, cum Fritzo occulte consensit ut iaculis bellum inponeret. Tam Britanni quam Americani adversus Tertium Reich tandem bellum coercitum.
  Hitler, vicissim, programmata FAA adligat et productione submarinorum. Facultates autem quae gratis factae sunt pro aviariis et praediis adhibebantur. Plus, bombing cessavit. Germani in magnis urbibus non excedunt facultates ad arma producendi facultates. Pugnatorem ME-309 obtinuerunt, citius usque ad 740 chiliometrorum per horas, et potenter cum punctis septem incendiis armati: tria tormenta aircraft-mm-XXX mm, et quattuor tormenta tormentorum quattuordecim millimetris.
  Pugnator potens - nihil dicere. Et ei recentissimus est Yu-288 bomber, portans quattuor talenta bombarum in versione normali, sex talenta bombarum in onere, et in celeritate usque ad 650 chiliometrorum per hora. Hoc est, eius Soviet Yaks et Lagg-5s ne capere quidem potuerunt. Sed vestibulum elit et lacus suscipit tempus.
  Ferdinandus etiam tormenta auto-propellitur. Suspendisse sed mi tellus.
  Magis interesting lacus "Leon". Versa est gravissima in nonaginta talentis et sclopetum 105 mm 70 EL calla. Tormentum, sane, potens, omnes lacus URSS ad longum spatium transfixit. Sed ignis rapidus minus per minutas quinque orbes, ipsa piscina evasit ut viginti tantum chiliometrorum per horae motum tarde moveretur.
  Praesidium frontale non malum est - alveus 150 mm in angulo est, et turris etiam ad 240 mm non penetratur. Latera autem tantum 82 mm sunt, ut solet "Tiger", nisi quod cum clivis, ut "Panther". In via erat "tigris" et "Panther" -2 machinae graviores et validiores. Germani colossos instruunt copias. Sed tempus dictum.
  Nazis nondum sciebat ubi melius esset oppugnare. ambigua fuerunt. Sed Hitlerus vindictam in Stalingradum voluit. Et Caucasi oppugnatio fuit ejus idea.
  Sed ictus maxime ad Voronezh et per Don admovendum cogitavit. Et hoc etiam Stalin intellexit. URSS ingentes copias collegerat et Wehrmacht magnas opes habebat. Ante Iulium Germani tempus recentissimas piscinas occupare non tempus erat et aeroplana novorum mars modo recenter seriem ingredi inceperunt, excepto Focke-Wulf, quae machina etiam validissima est secundum armamentarium et velocitatem. .
  
  URSS copias collegit, fossas novas fodit, cuniculos fodit. Exercitus Sovieticus effossus in. Sed Fritz quoque fortes sunt. Tamen non omnes probaverunt opinionem oppugnandi Voronezh. Exercitus rubeus hoc exspectat. Taman a Peninsula oppugnare erat idea. Et Hitler etiam inde ferire placuit. Cum bellum in Aegypto omnino concrevit, Rommel in orientem iter revocatus est. Germani, locis in Europa expositis, omnem fere aciem ad orientem traduxerunt.
  In aere, propter numerum machinarum ac novorum ME-309 dominatum occupare fecerunt.
  Die X mensis Iulii tandem inferre coepit versus Vorozhen et a meridie .. .
  Pugnatum est acriter. Germani validiores sunt quam in historia reali, et URSS aliquanto debilior fuit, etiam ob finem firmae auxilii. Ita Nazis defensionis aciem Sovieticam perrumpere poterant. Licet magno pretio.
  In proeliis "Leo" et "Ferdinandus" praecesserunt sicut arietem. Soviet II-II probatum est validum impetum aircraft, sed magnus numerus pugnatorum Germanorum effectum usus eius redegit. Focke-Wulf ex parte usque ad exspectationem vixit. Sed armata satis potenter. IU-288 nondum ingens fuit. Sed Yu-188 evasit ipsum bonum, ut provectioris bomber.
  "Leo" saepius destruxit et haesit, quamvis in fronte optime munitum, et in latere satis commode. Sed "tigris" probavit efficaciorem machinam esse. Russi eum timebant. Ob debilitatem armorum lateris, Panthera gravia damna levibus sclopetis et sclopetis rubri Exercitus anti- lacus passus est.
  "Ferdinandus" etiam non valde bonum est... Plus minusve ME-309 pugnator cum armis validis et magis maneuverabili et alta celeritate ad exspecta- tionem vixit, sed evenit ut non satis placet.
  Germani in Tanaim irrumpere potuerunt, sed grave damnum passi sunt et tenuerunt. Ad meridiem facilius erat, praesertim cum ibi prima fronte perrumpendo insidias imperatoriae consequi poterant.
  Germani in Voronezh partem victoriae evolvere non potuerunt. et cessaverunt. In meridiem vero etiam Fritz minis laterum impetus sistere coacti sunt.
  In usque autumnum pugnatum est. Et in ruina, Exercitus Red accepit utilitates.
  Ob res suas obterere pellendo. Nazis autem cuneis se recipere coacti sunt. Pugnae acriter. Nemo vincere potuit. Hieme vero Rubrum Exercitus Nazisei paululum Nazis pressit, eosque ad lineam Kursk-Belgorod impellens. Novae obterere Germanorum proeliis interfuerunt: "Panther" -2 et "Tiger" -2. Utraque vehicula 88 mm 71 calla tormenta habebant. Panthera vero minor est magnitudine et angustiore turri, duodeviginti talentis minus, sed armis paulo tenuior. Germani validiores machinas et carros plus minusve currebant.
  URSS respondit cum T-34-85 et IS-2 praediis. Germani tamen armamentarium melius manebant. Arma autem frontis fortior est. et ride quale bonum est. Panthera machina equitum 900 satis satisfacta erat. Et in "Tige" -2 posuerunt mille equites potestatem, quae etiam piscinam satis passabilem fecit. Hic "Leo" et "Maus" a militari reiecti sunt.
  Nam multum ponderis est, sed parum sensus. Verno autem Germani ut mastodones inundant.
  Tandem productionem T-43-85 dilatare curavit, sed haec machina adhuc Germanis inferior erat. Fritz obterere seriem "E" recipere incepit. Imprimis "E" -100, quod "Maus" substituit. Germani transmissionem machinamque simul collocando piscinam in crankshaft servando redegerunt, et extensionem contexuerunt. Piscina inferior, minor et levior in 130 talentis loco 188 facta est. Hoc fieri potuit ut in via ad 40 chiliometrorum per horas, sicut in via, celeritatem augeret. Et tutela currus etiam melior facta est, ex maiori ratione scopuli ad laminas armaturae.
  Haec piscina, sane, multo utilior est quam Mus. Et bene se gessit in proeliis. Pollicitus est maior molestus esse E-L. Etiam ex schemate connexum. Similis ponderis est Pantherae-2, sed armis crassioribus et rationaliter fastigatis et silhouette humili. Sed dum haec raeda morata est. Cum Hitler non sufficeret ut arma densissima sicut "Tiger" -2 in E-50 parabatur, Fuhrer certius et validum praesidium postulavit. Exempli gratia, latera E-100 prona cum scutis 210 mm crassa sunt, et vere eam frangere non possunt.
  "Panther" 2 propositum est pro tormento 88-mm cum dolio 100 EL longitudine. Et quantum ad magna.
  Hieme Germani sustinentes mediam aciem impetus repellunt. Et in fonte, Fritz sua in Caucaso offensa resumpsit. Piscina "Lev" -2 apparuit, levior quam Decessore suo cum locatione transmissionis et machinae in uno stipite antrorsum et transmisso. Nimirum multo mobilius, sed armis ac armis. Et "Tiger" -3. Haec piscina aliquantum ab extensione compacta et munitior, praesertim latera 120 mm contra priorem 82, sub clivis. Turris angusta, et validior armis. Armamentarium autem etiam 88 mm in 100EL mutatum est. Novus sclopetum pro octo rotundis duodenis minutis, accuratior et loricatus quam vetus erat. Prima E-75 etiam apparuit, sed haec raeda etiam militaribus non convenit et complevit ut necesse esset. Nimis gravis est - plus quam nonaginta talenta, et latera non bene munita.
  Sed tamen firmiores sunt Fritz, et ictus maxime per Volgam in mare Caspium traditus est. Et poterant perrumpere munimenta Exercitus Rubri, et terra Caucasum intercludere.
  Stalin, desperatis rebus, se a bello discedere minatus est, et pacem cum Germania quacumque condicione separandam. In Civitatibus Foederatis, alius praeses iam in potestate erat - Republican!
  Et dixit quod non potes eum capere ad INTERMINOR. Stalin, respondens, obtulit Tituli tractatus, quacunque condicione. Hoc neglexit Fuhrer.
  Germanica ingrata valuit, Turcia in Transcaucasia alteram frontem aperuit.
  Omnia proprie discesserunt. Et iam turbae Nazi oppugnant Baku. Et videtur quod nulla facultas.
  Hic autem quattuor puellae maleficae pro urbe Sovietica pugnant.
  Natasha ad Fritzam erumpit, et nudo et decorum pede grenam iacit. Nazi piscinam quae pulsat.
  Homsomol maga clamat:
  - Gloria Russiae!
  Tunc quoque Zoya falcationem Nazis. Et nudis digitis donationem exstinguit. Grenade Pantheram bruchum 2 percusserit. Raeda vertit, impacta cum "Tige" -2. Et uterque lacus explodit et finditur.
  Zoya clamat in summo pulmonis:
  - Gloria Stalin!
  Augustinus etiam vicem reddit. Propagines dejicit Wehrmacht miles. Nudo pede grenam in hostem iacit et stridore;
  - Pro gloria communismi!
  Et Svetlana, haec est puella crinibus flavis, quasi citreum cum nudo calce iaciens, Nazis discerpens.
  Dabis bene quaesitum et clamorem;
  - Gloria magna Patri USSR!
  Et omnes quattuor puellae ad summum pulmonis clamant;
  - Gloria immortalis Patri!
  nudisque cruribus rursus munera exstinguunt. Talibus pugnatoribus, fiducia crescit quod USSR usquam vincet. Ceterum tantos viros fortes et peritos habet!
  Fascistae Caucasum ceperunt et se munierunt... Sed tempus breve est: 1946 venit. et Moscuae adhuc non capiuntur.
  Et America cum Iaponia pugnat et non dat. Bene ergo Stalin indutias Hitleris quavis condicione iterum obtulit.
  Fuhrer, qui etiam ex nuntio accepit nuntios Civitates Americae Unitas iam paene bomb atomicam creando, indutias trium annorum consensisse. Sed ut conditio, USSR tributum Tertii Reich in auro et rudibus materiis, sicut et cibus solvere debet. Plus omnes captivos redde, et partem instrumenti militaris officinis transfer.
  Stalin ad omnia consensit.
  Post hoc, Nazis magnum offensum in Africa emisit. Multitudine et disciplina et telorum genere inferiores Britannis valuitque. Inpeditior Germanis loca et penuria viarum quam resistentia sociorum. Et continens per aestatem nigram Nazis totaliter capta est.
  Hieme Germani, una cum Iaponicis, paucos Americanos in Oceano Pacifico impulerunt et ingenti damno Yankees cum submarinis intulerunt.
  Mense Martio 1946 Germani bombardarum suarum Britanniae augebant, utentes numero rumpit acre aucto. Cum evenit, bomber adhuc melior est quam missile ballisticum, quia haec nimis cara est nec satis accurate.
  Classis subaquanea Nazi magis magisque se ostendit. Germanos cum aircraft superare, Socii etiam processum tractatum explorare coeperunt. Eodemque tempore suadentibus Stalino frontem refricare conati sunt.
  sed omnium temporum ac populorum ducem exspectat. Castaneas rursus ex igne ferre noluit. Praeterea, creatio aircraft propriae viendae moratus est, et progressus novi piscinae T-54 nimium temporis promissus est. Ita, Nazis in locis occupatis in territoriis occupatis imperia pupa creare curaverunt.
  Ita exercitus Sovieticus decies centena millia civium pristinorum pugnare debuit. Etiam id neque magna.
  Ita, et Iaponia, quo in casu insinuaverunt, si Stalin inducias violasset, frontem in extremo Oriente aperturam esse.
  Ita Germani portum amphibium in Britannia sine impedimento parare potuerunt. Verum quaedam difficultates erant: multae non solum Angli, sed etiam copiae Americanae in metropoli sita erant. Hactenus Americae Foederatae in mari maxime conflixerunt, et in ipsa Anglia copias supplemento praestare potuerunt.
  Quae res difficultates. Praeterea Socii, qualitate aviationum inferior, nimium multos aircraft - compensantes technologico commodo in quantitate.
  Ideo Dmitry Sokolovsky, praeter scuta terrestria percutiens, etiam hostium aircraft venatus est. Et in somnis iam erat in corpore pulchrae puellae!
  Hic puella prodigium oppugnationis aircraft se introduxit ad regimen aircraft. ME hic est 262 jet, the latest modification with scopis alis. Et magna celeritate invadit utrumque aerem et terram scuta.
  Discalceatus decor Dmitry Sokolovsky in corpore suo puellari, artificiosissime cum pugnatore. Ignem aperit nudis pedibus necare. Et aeroplana Latina illustrant, impugnatores Americani cadunt.
  Et ad dextram pulchrae Dimka, puellae Arabellae. Gubernator quoque magnus acc. Et ducit, deductis conchis aviariis sicut ventilabrum, ut Valkyrie alata.
  Dmitry Sokolovsky pugnum ostendit, nudum alapam, crus puellari excidit, et clamat:
  - Retine eam!
  Puella alacriter respondet, eique pugno respondens;
  - Est ita serva!
  Hic bomber machinae quattuor versus Dmitry Sokolovsky aufert. Terminator Gubernator eum 30 mm aereis canonibus pulsat, exclamans.
  - Melius est unam mammothem quam centum mures implere, melius est unum virum quam mille timidos occidere.
  Arabella respondet incendendo e rotundo in "cado" artificio et exclamat;
  - Duo amici vivi boni, quattuor inimici mortui, melior!
  Et ex hits eius explodit, sicut ordo instruxit - plana!
  Dmitry Sokolovsky dentes niveos nudat in risu puellali. Et rursus propagines...
  cantare cupit, militans.
  Ego sum Creator universitatis Superman;
  Saecula regnaturum decrevi!
  Et multum sub planta mearum creaturarum;
  Reapse quis nescit somnium!
  
  Pulchre creo et abundanter texere
  Possum lucida stragula ...
  Quis est rebellis ultio lenta -
  Ibunt filii satanae in infernum!
  
  Et amant me filii ex toto corde suo,
  Accipe omnia quae ad umbilicum cupit!
  Solus unus a judicibus adjudicatur;
  Quis mentem rectam habet!
  
  Atria in spatio aedificare amo;
  Missae in universo objecto ... .
  Sed quam levis est, dii sciunt!
  Exiguum est illis stamina vitae tuae interrumpere!
  
  Munus erit, et appendix illi ;
  Ut stultus homo non serpit .
  Exiguum est creare et non sum interested
  Fiat etiam scriba generalis lycopersiciSus!
  
  Tela texo syderum;
  Sagittas quasar e minimo digito...
  Lucerna non opus est, decima -
  Ego ipse personam liberaliter remunerabo!
  
  Immortalitas, et pulchro habitu;
  Sponsa ad te veniet in aeternum ...
  Similis rex eris magnae nobilitatis;
  Et sine intermissione, cælestem rationem in dumis!
  
  Haremes et seraglios nugae sunt;
  Re vera tantum Deum interroga...
  Sed homines oportet facere suam beatitudinem;
  Et nolite flere tantum: Salve!
  Omni verbo inflantur vel emissae aliquis cecidit. Et pulcher Arabella, nudas iactans crura, currit cum eo, et nudis ludebat digitis, premens triggers tormentorum aeris. Etiam nec massa.
  Itaque rhoncus mittunt pugnam et refugiunt.
  Arabella quaerit Dmitry, discalceata pulchritudine, magnificis uberibus et coxis luxuriosis;
  - Venusta es puella... Ego semper similis tui esse volui!
  Procellosus puella libenter respondet:
  Atque utinam possem esse tui similis! Etsi...
  Tunc Dmitry Sokolovsky intellexit se ineptias loqui. Et generaliter quomodo nititur homo esse ut femina?
  Arabella autem caput non amisit et immortale aphorismum edidit;
  - Melior est mulier esse quam mulier!
  Dmitry Sokolovsky consensit:
  - Non omnes in braccas vir est, non omnes in ora femina est!
  Adnuit Arabella caput et dixit:
  - Facilius est centum feminas seducere quam unum somnium blandum dare!
  Iam in aeriporto, puellae amplexae et osculatae sunt - quam venuste sunt. paulum inter se blandiebantur, papillas coccineas perfricantes, labris ut rosa petala nitentibus immiscebant. Quam pulchrum est muliebre corpus mulcere.
  Sed tempus praesertim exprimendum non est - ad novam fugam properandum est. Et iterum infligens aerem in Angliam ferit. Usque ad Leonem Britannicum tandem victus est!
  Hic, praeter scuta aerea, Dmitry Sokolovsky opus gratissimum est obterere interitus. Impetum ab aere. Praecipue scopum tentans Tortila est machina quae octoginta talenta gravat! Vere monstrum - monstrum omnibus monstris!
  Attamen Germani iam habent speciem E-100 in servitio, sicut Muris, sed cum extensione densiore, silhouette inferiorem et leviorem. Novus apparatus iam sufficientem celeritatem ad pugnam evolvere potuit.
  In genere, Dmitry Sokolovsky novas piscinas "E" seriei, quae mense Maio 1945 paratas erat, excogitavit. Cum extensione gearbox in ipsa machina: salaputium cum longis truncis.
  Gravissima machina "E" -50 cum pondere et armamento "Panther" -2 comparabilis est, sed multo inferior in silhouette, et densior, praesertim in lateribus cum armis declivis. Ambo "Sherman" et "Churchill" et "Pershing" longe ab hac machina germanica in indole militari et pugna.
  Quae cum in acie apparuerit, simpliciter aequalis non erit!
  Et iam parata sunt et "E" -50 et "E" -75. Secunda machina cum 128 mm sclopetorum est solum miraculum e piscina aedificationis. Quam RETUNSUS etiam "Tortilla" non satis videtur.
  Et hic iam in piscina excalceatus est bellator Dmitry Sokolovsky, una cum puella pulchra cantavit. In metuendo, "E" -100 aptatur ad movendum etiam sub aqua. Hic raeda cum dryadalum est, Dmitry Sokolovsky quintus in eo est, et quattuor puellae acutis auribus in Oceani Atlantici crassitiem inveniunt. Et ibi natat, secans aequor maris, id est in vestigiis subaquaneus.
  Vos canali angustissimo loco transire necesse est. Prosilire ad oram, conduci testa ac revertere.
  Eh, Germanus genius sciebat magisteria cogitationis militaris creare. Nam ut tellus lacus. Forma regiminis democratica pro Germania inefficax esse probatur. Quod discrimen his annis exorta est? Omnes itaque terroristae et emigrantes circumvagati sunt! Et quis est in culpa? Imprimis authorum imbecillitas!
  Nunc autem currus eorum cum duobus fistulis e profundo maris salit.
  Dmitry Sokolovsky, quae puella in somnio facta est, ope nudarum digitorum membrorum puellarum inferiorum, conchae ruptionis surculorum ad tormenta pugnae maritimae Anglicae facta. Anglus altius iacitur et inverso.
  Hoc vere totum lepidus est!
  Horum aliqua de causa carmen Russicum per caput Dmitry Sokolovsky emicuit:
  - Annum fatalem, mihi credere non potes - Millesimo nongentesimo nonagesimo nono! Diabolus convertet cum cornibus aureis, tres novem concitant!
  Et tunc in persona militum Nazi, daemones terram Anglicam intraverunt. Hic est elf aurantiacus ut lupanet ex gravi 128 millimetre sclopeto.
  Explosio proiectorum triginta chiliogrammatis munitum inimicum usque ad caelum tartareum excitavit.
  Ope nudis digitis cruribus excidit, Dmitry Sokolovsky sarmenta e brevi tormento et puellas spectat. Quam pulchrae sunt in macilento bikinis suis. Non puella, sed naturae miraculum. Ita vis cum illis amare ... Imo, Karl Marx adhuc non est satis ius. Hic in ea est natura foeminea, et caro lepidae puellae, sed usque ad foeminas trahit. Suis busty, nitida corpora.
  Corde rusticus est, et sic semper rusticus manebit, Tentationes quascumque immitis fatum inducat in illum.
  Et hic in semisomno ambulandi et somniandi, tam iucundum est... Putas in fecunda imaginatione victoriam Tertii Reich...
  Ultimum tamen non est, sed ibi accipit!
  Hic tu gravidas iacis, et puella crinibus caeruleis aquam e machina sclopeta fundit, pedites Anglicos exterminans. Occisi nigri cadunt, eadem fundunt, ut alba, coccinea. Bellum est status naturalis hominis.
  Vel, ut quidam philosophus dixit: difficilius est pugnare quam spirare, sed multo naturalius!
  Interestingly, puellas valde delectat utendi suis longis, gratiosis digitis cum fusa. Bene, non refert quo felis sit color, modo mures capit. Sic se habet in puellis, non refert quas partes corporis, quamdiu pulchrae sunt.
  Hic est bellator elf cum accurata emissa turrim relative parvam "Churchill" avulsit.
  Dmitry Sokolovsky certus non erat, carmen componere cupiens, et procellosus syllabam induxit;
  Vidi ab incunabulis lentum fieri militem;
  Vola plana et iacio...
  Vel forte casula puer et pirata magnus;
  Tametsi in mari fur es iustus!
  
  in re militari esse volui - puer mihi;
  Plurimum recognitionem habere.
  Discere pugnare non ex libro,
  Alioquin stultus sicut ursus fies!
  
  Lego in infantia de corsairis collidendo;
  De conscensis et salit acutis...
  Hostia cum legatorum fieri potest,
  Sed pusillanimitas est e manibus puer!
  
  Quod vis, semper efficies
  Ullam rem semper dis...
  Sol quoque pirata lucet;
  Et si tempestas non sit quaestio!
  
  Etiam patibulum minatur.
  Crudelis carnifex catasta deponit.
  Et in paradiso locum latro non inveniet;
  Infernus eum manet in inferis!
  
  Cum comprehenderunt me ad Jesum
  Vehementer rogavi...
  Concessi, vili tentationis poenitet;
  Puellae volentes, LAETUS carros...
  
  Deus respondit: Non est tibi remissio;
  Et solus Satanas expectat...
  Statim carnifex sine mora percussit;
  Et volvit caput in trunco truncum!
  
  Ego autem sum in inferno, sed scio quod non patior.
  Etiam bibendum vodka cum daemonibus ...
  Et nunc ego liquorem illum delicio deglutio;
  Quod cum libo et ludo lavatur!
  
  Yeah locus iste iustus est piratis da;
  Sunt diaboli pulli cum crepitu...
  Talis erat hic retributio;
  Campanie, vinum, barbecue in mane!
  
  Lusi in inferno per quingentos centurias;
  Hic autem venit Magnus Jesus.
  & infer- nis sine ulla interiectione;
  Erat in inferis in laetitia - nunc inanis!
  Nunc in inferno valde laboro;
  Etiam sera est in inferno paenitere ...
  Volui eleganter cum domina vestire;
  Nesciebam me hodie in inferno fore!
  
  Itaque instructio aliis piratis
  Honeste vive, eris metas...
  Etsi, heu, salarium humile est;
  Quomodo erumpere possumus necessitate vinculorum?
  Bonum carmen et magna pugna... Ornamentum pugnae exposuerunt et redeunt. Dryades conclamaverunt:
  - Sit nobiscum vis!
  Item piscina magna moderna vadit ad mare. Ac vadosum profundum, non obstat currum peroxide hydrogenii in currendo.
  Quomodo Germani in Britanniam ad terram parant, dum Stalin vulnera lambit. Iam mensis Iunii est... Lacus fodiendi probantur, quae cuniculos sub alveo fodere existimantur et metropolim Britanniae intrant.
  Pulchrae puellae in coccineo et caeruleo bikinis in piscinam excavatam, delphini instar machinae sclopetis ascenderunt. Alter calces verterunt, et currus leviter in terram perrexit. Novum telum quod per quamlibet defensionem erumpere potuit. Splendidae feminae fortes nudo digitos vectibus admoverunt, pulsis lacus.
  Et qualem figuras habent puellae, et ubera magnifica, vix bikinis obductis. Eos per horas mirari potes. Et quis est optimus in exercitu ? Nempe puella.
  Sed phisici Tertii Reich non solum unitates terrestres et alia instrumenta ferri enucleant. In castris morticinis medici operantur in creatione bellatoris, hominis futuri. Nunc, si gene rat transfertur in corpus humanum? Aut blatta? Quam multa surgent pugnae eius?
  Et iam sunt aliqua genera monstrorum ad bella, sicut et bellatores zombie. Hi aliquot annis fuerunt. Omnis homo in zombie verti potest. Sed dubiae pugnae eorum erant - nimis stultae. Sumptum non iustificant creandi et ignem in suis copiis aperire possunt.
  Ita zombie frontes in massam productio non ingrediuntur. At contra, operarii ignobiles ex iis effici possunt et, exempli gratia, simplicissimae aircraft et labentes gigni possunt. Multi Labentes ad portum in Britanniam parati sunt.
  Est etiam secretum, et speciale telum: disco! Id quod vicesimo primo saeculo repeti non potuit. Optimi phisici in armis coniunctis progressis quae singulares notas habebant. Celeritas iam tres vel quattuor velocitates sanas attigit, sed praesertim, per laminam gagates, disci bracchia parva invulnerabilia evaserunt.
  Ipsi autem cars in aere emittere potuerunt saltem per arietationes.
  Et iterum, Dmitry Sokolovsky puellas ad gubernaculum orbis repraesentavit. In exercitu tertii Reich - feminae rarae sunt. Sed in somnis quid non puellas. Crinibus multicoloribus, gracilibus, athleticis, vel minimis vestibus occupatis, vel omnino nuda!
  O si unice puellas totus mundus constabat, et ipse Johannes solus manebat homo. Quomodo autem conversus?
  Charlotte radians in diskette, arridens, et capilli rubri in vento volitantes, sicut vexillum proletarium. Quam generosa, iuvenali facie, et pectore convexo, et tenui valido lato corpore deae. Tenues sunt quasi fila panties eius, et omnia puellaria carmina videre sinunt!
  Et ipsum microdiscum instar notarum scutellarum volantium. Oritur verticaliter, fere tacite... Magna admodum et pretiosa machina. Cum celeritatem nanciscitur, aurae validae circumfluunt, quae tam glandes et conchas demoliuntur. Sic, diskette in motu est invulnerabilis.
  Minus in hoc est: ipsum volatile patera non potest nec ignem, sed... Primum, diskette potest rore aliquem hostem aircraft. Celeritate data, nulla volatilis machina effugere potest. Secundo, per jet avertendo, emittere potes e radio-proiecto radiophonico-proiecto et scopum ferire! Et rursus in ...
  Praeterea progressus varii generis iaculatorum trabes iam comparatae sunt, quibus scutellas volantes instruere disponitur. Fantasticum dicis! Sed quis scit quid fascismus capax sit, tot telluris Terrae opes devoratis.
  Systema discoletum recentior est ope gaudii. Pugnam patitur tentat. Britannia et America adhuc in aeroplano pollent, et cur "pateram volantem" non minuit ordines hostium?
  Pulchra est Andrea, caput navis huius. Turba quinque puellas constat. In sellis vel sedent, vel saliunt, nudam trahentes, cruribus coloratis ab sunburn. Digiti nudis in gaudiis incumbunt. Quam amatorios est, picti, eleganter ungues relucent, per crure venae currunt sub pelle perusta.
  Turba puellae est quam iuvenis qui se in exercitu somniavit. Quod adfert victoria et fortuna.
  Hic discus-planum celeritate sustulit et ad Britanniae litora mira celeritate pervenit. Et ex toto arietet primos tres Anglicos pugnatores, qui volatile pateram capiunt in via. Laminar jet currus imperii leonis pulsat. Illi, amissis pennis, cadunt.
  Carolus dicit vultu saturo:
  - Horrendum talem et tam terribilem... Non sum terribilis ac tam terribilis rutrum!
  Et respondet ad conatus novorum Anglicorum pugnantium ut chuckles pugnax incenderent!
  Nunc patera volans U-vicem facit et inlineat in elit oppugnationis Americanae R-51, quae non adiuvatur vel iactis erucae vel octo tormentorum machinarum. Magna praesent virtus tamen.
  Puella nudis pedis Dmitry Sokolovsky putavit Americanos stultis esse omnibus, quod bellum cum Germania gessissent. Itaque solum in manus URSS luserunt. Adjuva hostem pessimum. Sed Russi cum Germanis manibus tractare poterant!
  Iamque discus planus invulnerabilis omnes eorum aircraft destruit. Et hoc valde malum est in Britannia.
  Etiam peius est pro America. Fracto Rigo Britannico, Oceanum transire conari poterit.
  Andrea, oculis smaragdis coruscans, in cantu et rithimo pronuntiat:
  - Videmus sicut falcones, volare sicut aquilae... Non mergimus aquam, non ardemus igne!
  Respondet Gertrudis fulva fulva:
  - Quis dolor, quis dolor... Germania contra Britanniam - centum - nulla!
  A diskette volare satis diu potest. Arcanum machinae eius vicesimo primo saeculo non detectum est. Sola potestas subsidiaria volatilis paterae colossalis est - ad Novum Eboracum volare potes. et motus ita franguntur, ut machina careat inertia.
  Quod non pugnator aut bomber deprehensus est placenta humus in pulverem.
  Tum bombae Londinum incidere incipiunt, quae ab novissima, Germanica tailless ones emittuntur. Etiam et efficitur ipsum.
  Die 22 mensis Iunii anno 1945 Germani et Iapones copias in Australiam exposuerunt. Hoc genus est recensendum ad oppugnationem Britanniae venturam. Et volavit orbis planum etiam ibi.
  Ex classe Britannica cornua et crura tantum sunt. Germani in productione Vide subaquanearum unius tribunalis apparuerunt. Subsidunt Anglicae naves, cum ipsae in aqua columna paene discernuntur.
  Et torpedoes, quae strepitu aut aestu appetuntur... Quid tantum Germani non habent! Optimi phisici ex toto orbe, in gunpoint, laborant sub Tertio Reich. et viribus Germanorum roborandis laborare coguntur.
  Ita lepide, miniature E-10s cum silhouette humile in Australia movent, et turba cubans. Illi, licet demissum pondus, armis et armis Ecclesiis comparantur, sed simul multo velocius et magis maneuveribile. Et in tali curru puellae consedit.
  Bina deponunt et piscinas domas, Anglorum spumam caedendo!
  
  SI CANDIDUS servaret MARCEL
  Tempus viatoris Natasha Belaya casu etiam intervenit. Luftwaffe misertus est uni gubernatori iuveni eumque cum rete sustulit, cum casu e malfunction technico concrepuit. Et evenire debet ut Hans-Joachim Marcel, plurium aviationum monumentorum dominus evenerit. Complectens sexaginta unum aeroplana in mense emissa, et septendecim aeroplana in die. et primus gubernator Germanorum claustrum centum et quinquaginta downed aircraft transcendit.
  Praeterea res gestae a Britannis confirmatae sunt, et nemo tot Sociae aircraft deiecit.
  Ita Natasha Belaya praestantem personalitatem servavit quae vera proelia pugnavit et reale phaenomenon factus est. Sed ne talis quidem actas videtur solum belli cursum mutare non posse.
  Sed non solum circa quantitatem, sed etiam de qualitate. Sed Massilia cum ipso Montgomery planum deiiciendo curavit, dux ille Anglicus mortuus est. Inde ad defectum Operationis Facis, quae in infinitum dilata est. Haud secus Americanorum in Mauritania portum. Quod etiam valde significant. Sed potissimum, Hitler sentire coegit Russos prope Stalingrad ab lateribus offensum moliri et ad consilia praecavendas curasse. Quam ob rem Fritz puncta infirma obtexit et Sovieticum in extremo Novembri repellere poterant.
  Sicque tenuerunt apud Stalingradum et in Volga. Experientia operationis Rzhev-Sychov ostendit se cum Nazis paratos esse, posse scandalum innumerabilium militum Sovieticorum repellere.
  Britanni serius progredi coeperunt cum Rommel copiae iam paratae ad oppugnationem propulsandam erant. Et ipse Rommel ab vacatione rediit. Quam ob rem Britannicus impetus quindecim dies perduravit ac ingenti caede repulsus est.
  
  Quamquam Germanos primas tenebat, Hitler bellum bellumque totum indixit. Telorum productio in Tertio Reich dramaticam aucta est. Ac populationes aeris ab sociis acriter minuuntur. Fritz copias novas inferre coepit.
  Massilia numerum depressum aircraft in trecentis superavit, et primus gubernator et bellator Luftaffe factus est ut crucem Equitis Ferreae Crucis cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus reciperet. Et mense Februario anni 1943, numerus planorum a Massilia iactorum quingentorum pervenit, quibus adiudicatur ut hac occasione maxime approbaretur: Crucem Militis Crucis ferreae cum quercu foliis, gladiis et adamantibus aureis. Factus est primum recipiens hujus ordinis.
  Massilia vera legenda factus est et quasi ignis timebatur. Forsitan flammas etiam fortior.
  Mense Decembri, Stalingrad tandem a Germanis in potestatem redacta est. Et Nazis novum scandalum parare coepit. Tam Tigres, Pantherae, et Ferdinandi oppugnationi intersint. Labore ex Africa utens et labore captivorum, etiam Iudaeorum. Tertius Reich nondum bellum perdere minatus est, et Judaei obuiare non exterminati sunt. Et hoc plus laboris significat. Et lacus, et plana, et alia instrumenta producuntur.
  Britannia et America etiam iaculis bellum contra Tertium Reich posuit. Submarini autem eos valde acceperunt. Venatus est in sarcinas luporum et multas naves mersit.
  Hitler etiam Rommel cum piscina et aircraft confirmavit. Itaque Nazis taetrum in Aegypto exeunte Aprili intulit. Hoc tempore felicior Anglici exercitus profligati sunt. Et facta est clades pro imperio leonis.
  Fascistae copiae Palaetinam intraverunt et in Iraq perruperunt. Eodemque tempore Canalem Suesiensem potiti sunt. Profectique capientes Cuvaitum. Puteis et aliis oleis. Erat autem valde ferox et frigidus.
  Et in fine mensis Maii, Wehrmacht in Volga inferre coeperunt, cum progressu ad meridiem.
  Nazis ad Mare Caspium erumpere conati sunt et Astrakhan ceperunt. Hitler in hoc casu vulnerabilem directionem ad Rubrum Exercitus et efficacissimum elegit.
  Piscina "Leo" etiam in proeliis interfuit. Sed haec machina, nimium pondus nonaginta talentorum habens, nimis bene se ostendit. et reiecta est. Sed nec malus erat Focke-Wulf. Et exeunte Iunio, Massilia orientem versus advenit. Erat autem aspectus eius sicut cometa praeteriens. Integer ac massa vitae elit fringilla malesuada. Fine Iulio, Massilia numerum in mille delapsum deduxit, et ob hoc accepit Maximus Crucem Ferreae Crucis, quod antea solum Hermanno Goering in Galliam servatum erat, ac non nimium bene meritum. Marcel guy est valde pugnans, eumque Hitler adoravit. Gubernator talis evasit: phaenomenon simpliciter incomprehensibile.
  Nazis ad Mare Caspium perrexit, Caucasum terra intercluso. Et Turcia cepit et in Transcaucasia alteram frontem aperuit. Exercitus quoque rubri difficilior factus est.
  Germani per oram Caspii maris progredi coeperunt. Et magno successu profecit Nazis. Fine Septembri Germani agrum Azerbaijan iam ingressi sunt. Ibi talia proelia fervere coeperunt.
  Ibi in mediam aciem coniectis omnibus copiis progredi Stalin iubet... Germani etiam repelli poterant. Nazis scandalosos ad tempus suspendere et novas copias in proelium mittere. Sed excellentia in viribus affecta est.
  Nazis offensiones copiarum Sovieticorum propulsavit et in Caucaso hieme progredi pergit. Et recentissima vi aircraft, novis exemplaribus utebantur.
  Et Massilia iam duo milia stramentorum excessit. Pro quo novum adiudicavit cum stella adamantina crucis equestris de cruce ferrea, cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Et prope Baku iam sunt talia proelia, crudelissima.
  Pugnatum ostendit feminas minime debiles nexus esse et bene pugnare sciant. Et simul homines minora damna ferunt. Milites etiam pedites pugnaverunt nudis pedibus in arenis calidis Saharae deserti. Etiam ac suscipit lacus. Probata "tigris" in proeliis Britannicis.
  Sed puellae Soviet in SU-100 etiam bene pugnant.
  Etsi positio Russiae desperabilis videtur. Sed milites cum Elizabetha sicut aquilae pugnant.
  Ekaterina nudis digitis vectem premit. Proiectum mittit qui currus Nazi E-50 in latus perforat et fremit;
  - Pro magna rubra et coccinea communismi!
  Elena etiam bombardam nudo et nitido crure verberavit. Illa accurate piscinam hostium percussit.
  Puella pipiabat;
  - Pro pulchra Russia!
  Euphrasiam infensi perbibent, ignem ipsum ducens bene infensum;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Utitur autem etiam nudis, excisis cruribus.
  Machina Sovietica valde fortis est et pugna. Et proiicit propemodum.
  SU-C potens est E-L in latus penetrare. Puellae autem vel frontem effodiunt, fallaciam vel finem ad finem introeunt. et excidunt metallo.
  Elisabeth, nudis digitis utens, in hostes emissa. Et pipiabat;
  - Ex caeruleo flumine...
  Ekaterina etiam accensa, hoc tempore vectem impellens cum papilla coccinea et trepidi;
  Fluvius incipit...
  Elena, infensi ridentem et stridentem, edita;
  Bene incipit amicitia.
  Illa quoque nudo pede pressit.
  Euphrasia cooedt in hostem urens;
  - Risu!
  Puellae in SU-100 valde strenue laborant. Hostes et armorum perdere.
  Et in extrema parte Baku fossores fossores sunt. Sunt latinae nationum diversarum. Praesertim multa lucida capita micant. Sunt liberi rubri et nigri et flavi.
  Una res eos coniungit: fides in triumpho communismi et nudis pedibus. Patet quod non omnes habent calceos in bello, et ideo in signum solidarietatis omnes pueri nudis et rotundis calcibus iactant. Hiems in Transcaucasia satis mitis est, et cum trullas moveas et laboremus, frigus non tam atrox est.
  Pueri alacres laborant et decantant;
  Attollite ignes, caerula noctes;
  Piones sumus - filii opificum...
  Lucis hera anni appropinquat;
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Hic terror iterum venit. Pueri et puellae ad fundum fossae saliunt. Et conchis iam incipiens erumpere desuper: Hostis tormenta laborat.
  Pashka Masha interrogavit:
  - Putasne nos superstites esse?
  Puella confidenter respondit:
  - resistemus saltem semel, hora difficillima!
  Auctor Sasha logice notatur:
  Nostra virtus firma est.
  Puer nudum solum ad lapides percusserunt. Videri potest quod solidis illintionibus se implevit puer.
  Puella Tamara dixit:
  Nos sine timore pugnabimus
  Non erimus secandum gradum .
  Tunica madens sanguine -
  Plures hostes, eques ad infernum converte!
  Puer Ruslan, auctorem crine nigro, notavit;
  Saecula, tempora, veniam;
  In quo nulla dolor et...
  Pro hoc pugna usque ad extremum spiritum tuum.
  Patriae tuae, ex animo servite!
  Puer Olegus, tenuis et flavus, pipians, versus;
  Non, vigilans non veterascet;
  Vultus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non cognoscat tristitiam;
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Pueri et puellae consonantes plauserunt.
  Nunc autem vi oppugnationis aircraft sunt iam volantes et bombs distillantes. Et hoc est pugnax accessus.
  Oleg et Sasha fundam suscitaverunt et donum mortis intulerunt. Et dolium a Nazi oppugnatione aircraft est percussum.
  Natasha puella cecinit;
  - In Komsomol, non solum aetate;
  Fatum meum Komsomol est!
  Vincam spatium, credo
  Vivamus semper!
  Ahmed, puer auctor ab Azerbaijano, subridens respondit:
  - Nondum es socius Komsomol Natasha!
  Irata puella nudum pedem impressit et canora voce respondit;
  Proxima patribus alacri cantu ;
  Pro Komsomol... stamus.
  Lucis hera anni appropinquat;
  Clamor munientium - Semper parati!
  Clamor munientium - Semper parati!
  Oleg quoque nudum, puerile pedem, boavit;
  Fortior malleus proletarius exprimitur;
  Ab Titani manu comminuens iugum .. .
  Mille arias cantabimus Patriae nostrae.
  Ac lux posteris, bona!
  Pueri delectantur. Et re vera Germani bombed, et una tantum puella fragmentum in nuda, rotunda, rosea calcaneo obtinuit.
  Clamavit auctorem, sed labrum momordit.
  Itaque impetum repellere parabant. Et iam lacus apud Nazis. Formidolosae E-100s moventur. Talibus validis et periculosis machinis.
  Habent tale praesidium. Quod ab aliquo angulo non potes attingere. Ex uno tantum angulo non potes ferire. Sola fors est vestigia rumpere.
  Pueri ad pugnam parati sunt et nudos pedes iactant. Hic sunt in filum propellentibus fasciculis cum explosivis homemade sub vestigiis Nazis. scutulas lacus exercitus Rommel operatur et destruit.
  Et vultus terribilis.
  Sasha stridore:
  - Gloria communismi!
  Puer Pashka cum Oleg e funda et stridore;
  - Gloria munientibus!
  Puer Ruslan, una cum puella Sufir, cuniculum trahit sub Germano filo et clamore;
  - Gloria in USSR!
  Pueri ab Azerbaijan et Russicis pugnant. Pelles, tenues, discalceati munientes contra armata perampla lacus.
  Puella lepidam Tamara allicit, pedem parvum, nudum et dicit;
  - Gloria Russiae!
  Auctor Ahmet confirmat dum hostes incendunt;
  - Amici simul familiae sumus!
  Puer Ramzan, in Azerbaijani rufo crine, raedam pulsans confirmat;
  - Ex verbo sumus centum milia!
  Pueri amici sunt... Hic est puella Armena Azatuhi, quae etiam callide transfert sarcinam explosivam sub erucae fasciculo ope filum et stridore;
  - In USSR familia populorum est!
  Alius Aghas puella Armenorum dicit:
  - Fascismus non flectere;
  Et puella filum nudo digito traxit. Multi Azerbaijani et Armeni filii capillos flavos habent et indiscreta sunt a pueris Slavicis, e quibus multi etiam sunt. Quicumque Germanos discesserunt, aliae familiae Russicae in Azerbaijan etiam sub tsars consederunt.
  Sunt multi Slavi in Caucaso. Sortes copulae mixtae. Nam et liberi capilli leviores quam parentes solent habere. Et latinas Slavicas perustae sunt ut eas ex incolis dicere non possis. Praeterea pueri plerumque similiores sunt quam adulti.
  Ita pugna internationalis Sovieticae phalanx puerorum et puellarum pugnat, et inter se coniuncti sunt et simillimi. Calces nudae micant moventes.
  Et pueri somnia leti munera mittunt. Shamil et Seryozhka, pueri ambo auctor, filum trahere. Et nunc German E-L cum eruca fracto subsistit.
  Pueri consonantes canunt;
  Unio indissolubilis, liberae respublicae;
  Non vis non timor.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Et amicitia et ratio, et virtus in somniis!
  Et pueri delectantur. Rident albis, etiam dentibus. Et hi felices sunt, licet mortem intentent.
  Germani sugunt. Contriti lacus tormenta sua et tormenta tormentorum elata sunt.
  Aliquod vehicula Germanica cum grenade launchers instructa sunt et valde periculosa sunt.
  Puer Maksimka et puella Zara de Azerbaijan, et nudis pedibus innixus, cuniculum sub hoste extraxit, et mastodon fasciculum excussit.
  Clamabant ad summos pulmones;
  - Pro USSR!
  Pellentesque ut est mauris.
  Pioneers Abbas et Vladimirus etiam armis utuntur. Hoc in casu, catapulta E-75 eruca ad Nazis frangit. Tum pueri cantant;
  - Pro magnitudine telluris sub tegmine communismi!
  Oleg et Abdula variarum nationum auctores sunt, sed uno corde etiam explosives agunt. E-C feriunt et canunt.. .
  tellurem gentibus aperuimus;
  Via ad spatium, ad mundos invisibilis.
  Heroica facta canuntur -
  Mortis cicatricem in aeternum dele!
  
  Sub Sancta Vexillum Russiae;
  In pace, amicitia, felicitas et amor.
  Laetior fiet populus totius terrae;
  Infernae tenebrae procul dispellent!
  Pellentesque hic pugna.
  Abdurrahman et Svetlana - puer Azerbaijani et puella ex Belaro filum simul trahentes et piscinam fascist excusserunt. Et cecinerunt:
  - Magnum nomen sacrae Russiae;
  Mundum lucet - sicut solis radius ...
  Credo in unum beati erimus;
  Ostendamus populo viam rectam!
  Pueri sunt fortissimi. Et Nazis adeo perculsa fuit tam obstinata et furiosa resistentia.
  Abudurrahman auctor est, nudo solo fragmentum accepit. Hoc callum cruris infantis transfixit.
  Puer exsibilatur;
  - Et dolet mihi!
  Svetlana etiam in calcem rotundum percussus est, et humerum eius impingebat. Sed puella sibilabat;
  - auctorem non confringes!
  Azim et Kolka etiam currus theutonici icta est.
  Pueri filo acuta canebant;
  Perfidi hostes inferrent;
  Sed credo non fallet, Fontes homines ...
  Hostes cladem et oblivionem expectat;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Exspectat hostis: cladem et oblivionem;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Pueri fortes sunt et non flectuntur. Et adipisci volunt. et cantant et pugnant.
  Germani gravia damna patiuntur. Vera plerumque vestigia phalangis contriverunt. Et fatalis non est.
  Peior erat munientibus qui capti erant.
  Puer Abdulhamid, cum captus esset, a Nazis eculeo impositus est. Illi nudos pedes ad truncum munitoris imposuerunt, et in hamis pondera pendere coeperunt. Et tunc accendit ignem. Et equi nudi pueri igne lambebantur. et flagellum super dorsum ejus cecidit. diu me caesum. Et tunc Nazis candens forcipe costas coepit frangere.
  At puer, tormentis moriens, cum ferrea costis Ex aestu frangebat, canebat;
  Berolinum fere sub nostro imperio est;
  Per binoculares damnatos videmus Reichstag ...
  Spero mox fore pacem et felicitatem;
  Quas narrabo carminibus meis!
  
  Russia communismum in mundos aperuit;
  Familia omnibus facta est.
  Sed Wehrmacht porcum rostrum nobis adhaesit;
  Jamque sanguis venarum instar fontis spargitur!
  
  Quid apud nos fuhrer oblitus fortuito?
  Terram servosque obtinere volui!
  Fascismus ivit cum expeditione longissima -
  Heic est insomnium verum, tartarea somnia!
  
  Puer simplex, puer discalceatus;
  Nuper ligavit ligaturam rubeam.
  Ipse voluit mundum sine Deo aedificare;
  Sed repente napalm e caelo erupit!
  
  Fuimus ante AWOL currerem;
  Tales iuvenes sumere nemo vult!
  Sed puer pugnator in sclopetis fecit;
  Semita patrum digna evasit!
  
  Pugnatur ubi et astu et vi;
  Et inbecillitas quoque amara est, proh dolor.
  Commilitones ad sepulchra foderent
  Planitie in gelu loculos abiete!
  
  ego sum auctor nunc adsuetus patior;
  Abiit ad explorandum discalceatus, niveus ornusque.
  Fortasse poena infidelitatis;
  Nolui enim Jesum scire.
  
  Sed quae sunt tres horae Golgotha?
  Plus quam tres anni bellum praeterierunt!
  In omni villa viduae flent amare.
  Quomodo filii in sepulcreto patrie perierunt!
  
  supervi, conchylia laesa glans;
  Sed feliciter in pedibus mansit!
  Nos debitum in Germaniam honeste reddimus;
  Fascismus ille a nobis obtritus est!
  
  Maturus sum, sed adhuc puer;
  Non radit erumpere, sed iam Titan!
  Immo maior, ac fortasse etiam nimium;
  Post omnes, cor durum factum est sicut metallum!
  
  Hero astrum summum award -
  Ipse Stalin, mihi crede, tradidit.
  Qui dixit: oportet te ex similibus exemplum sumere;
  Pugnatores claves Eden fores cudunt!
  
  Sed nunc depone vasa fortia,
  Accipe te, forcipe, malleum et operare!
  Aedificare naviculam et navim e ligno
  Cursum crea ut avis volet!
  Sed, non obstante omni heroismo glomerorum munientium et militum Exercitus Rubri, Baku cecidit. Et cepit Nazis totam Caucasum.
  Stalin valde perterritus, inducias Hitleris obtulit. Fuhrer, intelligentia sollicitus quod US et Britannia bomb atomicam evolverent et Iaponiam vincerent, magnum offensum in Occidente mittere constituit.
  Signatum indutiae. USSR consensit omnes captivos belli ad Tertium Reich reducere et magnam copiam materiae rudium a Wehrmacht necessariarum gratuitam praebere.
  cum hoc Tituli consenserunt. Et vere anno 1944 in Africa magna offensio Nazis orta est. Nazis, iam septentrionem regens, meridiem movebat. Eodemque tempore subaquanum bellum fuit. In Meridie Nazis feliciter processit. Eodem tempore Nazis in Orientem movit. Progressi per Persiam ac prope nullo resistente Indiam ceperunt. Nee sine fructu magnos fines cepit. Ita re vera Nazis hic successit.
  Et die III mensis Novembris anno MDCCCCXLIV, in comitiis praesidentialibus, Civitates Foederatae in Britanniam repente appulerunt et eam occupaverunt. Et bene posset. Et evenit ut vere frigus. Et ceperunt eam in una septimana. Et accidit frigidissima. Etiam lacus Panthera, qui provectior et expeditior armatus erat, etiam proeliis interfuit. Sed Lev-2 tank evasit validior. In ea, ruerat, primum piscinam Germanicam aedificavit, machinam et transmissionem in uno lapide transmisso posuit, et machinam in ipsa machina collocavit. Haec summa erat alvei atque ita angustior turris erat redacta. Quam ob rem pondus autocinetorum minutum est, et machinae e contrario in equitum viribus M plus valebat.
  Itaque piscina "Leon" -2 concussa est in Britannis et optima illo tempore.
  Britannia in deditionem venit. Iam Nazis bellum contra Civitates Americae Unitas moverunt. Americani solum Pershing in cisternina aedificium facere potuerunt, quod carris Germanicis debilior erat. Et modo "Superpershing" adhuc aliquo modo pugnare cum Germanis potuit. Sed Fritz iam validam "E" seriem habent. Vires autem sunt inaequales.
  Quinto et quadragesimo anno navali proeliis facta est. Nazis Operatio Icari peracta est. Etiam Groenlandiam occupaverunt.
  Sed non ita facile est ut Americam trans oceanum attingas. Sed copiae Germanorum hydrogenio peroxideo submarinis submarinis utuntur. Quae velocissimae sunt, sicut pisces profundi pelagi formati, et proprie Americanos ad mare pulsant. Quod quidem non pingit eros. Et pars militum Germanorum in Argentina et Brasilia contrahitur. Et inde aquilonem repere inceperunt. Et frigus ipsum. Nazis in USA occupant. Nova "E" series obterere validissima et impossibilia sunt. Nova piscina seriei E-50, pondo sexaginta quinque talentorum, recepta frontis armatura 250 mm crassa sub clivis, et latera 170 mm crassa, ac declivia ampla. Et tormentum 88-mm cum 100 EL qui lacus Americanos sine minimo problemate destruit.
  Nazis USA destruunt. Et autumno 1946 omnes Canadenses ceperunt. Et in ruina, Mexicum etiam capitur. US coepit et trepidare. Hieme autem anno quadragesimo sexto et quadragesimo septimo Alaska et tertia territorii Americae iam captae sunt. Ver est scaena decretoria in absolvendis Americanis.
  Massilia valde felix gubernator fuit. Iamque post tertiam mille stragem demissam Diamond stellam crucis Militis crucis ferreae cum aureis quercubus foliis, gladiis et adamantibus donatus est.
  In Tertio Reich, etiam sextum gradum Crucis Militiae Crucis ferreae cum platinis quercubus, gladiis et adamantibus approbaverunt, iis qui mille ad mille stragulas pervenerunt, vel totidem piscinas fracti.
  In hac cruce equitis, saltem centum adamantis addicti debuerunt, et maior aliis cruces equestris fuisset. Itaque laudum non solum honestum, sed etiam sumptuosum fuit.
  Albina et Alvina trans caelum volant. In aeroplana sua iaciunt et per dentes canunt;
  - Pulchrae puellae,
  Amici magni...
  Esset formidolosus guys -
  Ac magnis calcibus!
  Albina tormentarii ope nudarum pedum intendit, tundebat Americanam et stridebat;
  - Lumina hilarium oculis!
  Despiciens socium. Abscidit sibi. Confringit hostem digitis nudis utens pissitque;
  - Pro communitate et victoriae nostrae gloriosae!
  Albina socium suum correxit, planum Yankee descendens;
  - Pro Aryan communismi!
  Ambae puellae rident.
  Sextum gradum Crucis equestris accipiebant, emissae plusquam mille aircraft singulae.
  Massilia autem alia quattuor milia aircraft emissa, Diamond stellam crucis equestris de cruce ferrea cum platinis foliis quercubus accepit, et gladios et adamantes accepit. Americani ab eo literam fugerunt.
  Interim bellum continuatur. Americani optimos hostes technologiam et disciplinam plane amiserunt, ac etiam schismatis exteris utentes.
  Tantum "Supersing" Germanum E-50 in latus penetrare potuit. Beneficium sclopetis et qua- les 90 mm et dolii longitudo 73 EL. Sed econtra, rata ignis est tantum quattuor gyros per minutos versus duodecim pro German E-L, et pondus quinquaginta talentorum nimis magnum est pro tormento equitum quingentorum. Et arma insufficiens. In fronte principalis mastodon Germanici Americani adhuc non effodiunt. Et Fritz etiam habuit E-75 cum tormentorum 128 mm gente et parte 210 mm crassitudine armaturae sub clivis, cum meliori praesidio et tormento equitum mille quingenti.
  Sic a primordio, US perdens. Sola T-93 piscina, tormentorum auto-propellentium pondo nonaginta trium talentorum pressius, cum crassitudine loricae frontalis 305 mm et tormentorum 155 mm, pugnare potuit mastodonum cum capite Germanico.
  Sed agitatio huius sclopetis autocineti propellendi levis erat, sicut ignis ratis. Et Germani id elit.
  Itaque Americani totum non bene bene amiserunt.
  Germanorum copiae propius propiusque New York et Washington accesserunt.
  Truman deprecatus est cum Hitler de pace.
  Sed Fuhrer solum sine ullis conditionibus integram deditionem voluit. Vindobonae cingebatur. Nazis autem oppugnare in capitalibus Civitatibus Foederatis coepit.
  Massilia singulare adiumentum accepit pro quinque milibus stratorum adamante: Grand Diamond Stella Crucis Militiae Crucis ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus. Et frigus est.
  Piscina cantavit Gerda pro cras clariore pugnavit. et sine ullis problematibus vicit.
  Puella non solum nudis digitis, sed etiam coccineis mamillis uberum suorum emittere coepit. Et multum profuit.
  Carola etiam papillas in globulis stimulis ac cicadarum carbunculis premendo accendit:
  - Magnitudo communismi in eo consistit quod non piscem, sed balena est!
  Christina incendere, globuli globuli gau- diti premens, notavit;
  - Et nos Germani maximam communismi aedificabunt!
  Magda, papillas coccineas in adversariis figens, infensi editas;
  - Clarissima communismi! Tantum ascendite, ne gradus descendatis!
  Gerda tormentum nudis digitis demonstrans et Americanam Howitzer cum iecit bene intentam volvens, confirmavit;
  - Pro Aryan communismi!
  Post Washingtoniae excidium mox America in deditionem venit. Accidit autem die IV mensis Iulii anno MDCCCCXLVII.
  Tunc Nazis Iaponiam oppressit et die 15 mensis Maii anno 1957 USSR aggressi sunt, hi sunt Nazis. Una spes, Alisa Selezneva!
  Nunc etiam turma Aliciae in certam dimicationem venit. Alisa Selezneva sibi et duobus amicis et duobus amicis. impetum fecerunt in residentiam Adolphi Hitler die 22 mensis Iunii anno 1957 .
  Alicia grenada nudo pede proiecit annihilationem. Nazis illa scidit et clamavit:
  - Gloria communismi!
  Quae Nazis crepitu percussit.
  Aleksey Teterev ignes in hostes radiis sclopeta et stridore;
  - Nostra erit victoria.
  Lacus autem Germanicus proprie conflatur. Et pueri fulgur ex oculis eorum iaciunt.
  Natasha Belaya etiam in hostes urit. Et simul nudis pedibus iaciunt, ingenti robore colossas, letale grenade.
  Puella clamat:
  - Gloria rerum gestarum!
  Arkasha Sapozhkov etiam in oppugnatione est. Puer tumultus plenus est. Haec abominatio quia in pari mundo dabatur, significat corrigi.
  Iuvenis pugnator cum laser sclopeto verberatur et dixit:
  - Ad notiones pietatis gloriae!
  Masha Belaya etiam in proelio calida est. Fluvium pulsantium et bullae trepidi ignem puella dimisit;
  - Mors ad fascists!
  Ipsa quoque pisam nudis digitis exstinctam proiecit.
  Quinque dispersi utentes facultates suas in oppugnatione contra totam urbem Hitler a Versaliis aedificatam.
  Et inciderunt, exempli gratia, magnam piscinam ex serie proportionum colossalium E-800. Deinde machinas pyramidales cum validis truncis destruere coeperunt. Socii quinquennii pugnaverunt. AC FORTISSIMO.
  Aleksey Sapozhkov vi campi usus est, quae conchas et bombas Wehrmacht reflectebat, et tigno paralytico saeviebat. Et millia fascistorum, massa lacus et plana corruerunt.
  Natasha, elisus, eiciens;
  - Quisque credit in victoria ferventer!
  Alexey Teterev fremuit;
  - Et mare quodlibet habeo, mare altum est! Ac viverra montes quis!
  
  Mashka Belaya constat cum hoc:
  - Immo in humero!
  Puella pugnacem spectavit, praesertim cum fascistas torrens annihilationis attigit. Nunc turma eorum appropinquat et propius ad regiam ubi Hitler est.
  Et quid si in via pyramidalia lacus et aliae fascistae sint?
  Aliquot Germani currus tam immanes sunt ut pyramidi Aegyptiae verae similes sint. Sed laseris trabi resistere non possunt.
  Et hic sunt nazii et disettes utuntur. Sed invulnerabiles sunt e conchis et glandibus, et contra hyperlaser debiles!
  Alicia oppugnat, iterumque nudis digitis proicitur, funestissimum. Puella clamat:
  - Pulchra procul es, Nazis crudelis;
  Durus es in Nazis, Alicia sicut piscina ruit!
  Et in rivo cruor fluxit, Tu Nazis crudelis;
  Crudelis Nazis! Alicia nickel percusserit!
  Lyoshka Teterev , oppugnatio , item stridore ac fremitus . Puer urit e laser valido, amputans nazis per partes, et cantans;
  - Tu es ipsa perfectio, es ipsa perfectio;
  Risu gestus, ultra laudem!
  Natasha Belaya, accuratissime in Nazis incendens, rivos mortis vomitans nudis cruribus puellarum digitis, infensi carpit:
  - O quanta benedictio, scire me perfectio- nem;
  Scitote me perfectam esse! Scitote me perfect!
  Arkasha , incendens cascade emittens , et in cornibus Nazis dans specialiter sibilabat ;
  - Stalin, Stalin comes es;
  Ut semper, heros in volvunt!
  Masha Belaya incendens Nazis canebat;
  In arduis inspiravit nos;
  Voluntas fortior facta est ferro...
  Servavit mundum a peste
  Carus comes Stalin!
  Et puella perniciosam boomerang cum nudis digitis immisit. Et cisternina ingens pyramis trium millium talentorum traditis.
  Alicia incendens apud Nazis, buzzed;
  - Multis imaginibus, remediis;
  In Universo infinito...
  Rectam aperuisti nobis viam -
  Semper speciem!
  Nudaque rursus pedes aptissime proiecit caedis praesentis. Puella fascistas vehementer premebat.
  Alexey Teterev pugnans cum Nazis canebat;
  - Plasma, gladius;
  Vult te interficiam...
  Ardens sicut ignis gehennae
  Laser Beam...
  Natasha Belaya, in Nazis incendens, eorumque carros in caelo et in terra in pulverem abluens, in subsidium revulsus:
  Sed ne putes
  Quam servare vitam tuam
  Fidelis amor
  Ad finem tu es!
  Digitis nudis, quasi iactis mortis munera. Et vere, vere funestum est. Atque horum Nazis tanta clades.
  Arkasha Teterev, spiritus maligni brunnei ardens, propius propiusque ad Hitlerum accesserunt. Puer ferox, cecinit;
  - In victoriam immortalium communismi notiones ... .
  et vergente Nazis.
  Masha Belaya, accuratius pilas et Nazis excussas, confirmavit;
  - Videmus futuram patriam!
  Et digitos nudis pisam mortis iecerunt.
  Alicia, catervas fascistas opprimens, et a longinquis armis utens, elidit;
  - Et rubrum signum, Patria nostra!
  Alexei Teterev, Nazis tundens, et quasi bunnies eos percutiens, in summitate pulmonis rugit;
  - Semper fideles sumus!
  Natasha Belaya rursus impetu ferox est, catervas Tertii Reich incendens, quae paene totum mundum ceperunt. Puella technice admodum instructa est et contra eam Nazis resistere non potest.
  Hic donum exstinctionis nudis digitis coniecit. Multum fascists combussit et coquitur;
  - Gloria magna Russiae!
  Et iterum puella odiosa est.
  Arkady Sapozhkov rivum delevit. Multum Nazi milites dele. Discerpens, discerpens, brachiis cruribusque abrumpit. Evulsis turres lacus.
  Pupulus pipiabat;
  - Gloria temporibus communismi!
  Masha Belaya ferox impetus Nazis capita verberat, multum armorum pulsat, et fremit;
  - Pro magnitudine telluris!
  Digiti autem nudis puellae aliquid verum et perquam mortiferum educunt.
  Alicia est in oppugnatione et tam pugnax et pu- gnata. Omnes penitus messuerunt. Exstruitque facies et clamat. Et tectum palatii in Hitler cepit et corruit.
  Hospes a futuro ululavit;
  - Fortissima communitas in mundo!
  Et Aliciae nudis digitis iterum aliquid tam perniciosum deducet ut Nazis spargere inceperit. Et ipsa Alicia capiet et cantet;
  - Credo totum mundum suscitaturum;
  Finis erit fascismus...
  Sol splendet;
  Accendimus viam communismi!
  Lyoshka Teterev fovebat puellas mittendo perniciem exitii.
  Puer in feruido, bestiali similis. Adortus hostes insonuit;
  - Gloria Sovieticorum regioni!
  Nazis verberavit, quales erant, caedit.
  Natasha Belaya etiam in oppugnatione est. Fritzium in asperrimam passionem delet. Fuhrer personalis custodiam devolvitur. Tam mira puella. Pugnaque - Nazis penitus destruit.
  Digitosque in digitos pereuntia dona Mortis.
  Natasha fremit:
  - In nomine idea!
  Arkasha Sapozhkov etiam valde infensi agit. Et pampini, prostrati Himmler.
  Tum puer fremens;
  - Pro nostra magnitudine et victoria!
  Mashka Belaya etiam pugnae modo agit. Et magis destruit nazis in essentia quam capitaliter. Et trabes eius laserae, tam pugnaces ut ab ea effugere non possint Nazis. Masha Belaya maxime belligerans est pulchritudo.
  Nudis digitis iacit munera leti Et stridore;
  - Pro nova communitate!
  Alicia, hostes incendens, dentibus aperit et stridore in vertice pulmonis, scintillas ex oculis dimittit;
  
  Omnia in communitate nova sunt!
  Postremo Tituli circumdederunt. Nudis digitis puella ova Fuhrer expressit et clamat in dolore;
  - Concedo!
  Quinque statim coegit fascistas principales ad oppugnationem URSS obsistere et copias e territorio Russiae subducere. Pavidus Fuhrer annuit.
  Tertius Reich tunc corruit, et magnae discordiae inter principes civitatis fascist inceperunt.
  et Hitlerus Moscuam ductus est. Ibi probatus est et die 7 mensis Novembris anno 1957, fascist unus numerus in Rubro Quadrato suspensus est. Hic est finis Hitlerus, et bene gesta Alicia!
  Et statim totus mundus fascismo liberatus est, et URSS totum orbem cepit, sub novo capite Voznesensky!
  Gloria communismi et USSR!
  
  
  Inopinatus FORS
  Iaponia, cum forte nonaginta centesimas, proelium Medium vicisset et eam vicit. Tum copiis solis orientis imperium ceperunt et in archipelago Hawaiian superaverunt Americanos et imperium Peruvii Harbour turpiter occupaverunt.
  Bene ergo Iapones cepit et Indiam aggressus est, etiam eam potiri minatus est. Britanni, metuentes, partem copiarum ex Aegypto relictam Torcham intulerunt et transtulerunt. et Africa quievit. Ad orientem a fronte pergebat, sicut in historia reali. Germani apud Stalingradum victi sunt et frons eorum corruit. Sed nuper Februario et primo Martio, Mainstein resistit. Germani plures in partes erant. Cum Hitler copias in Africam non traduxerit. Tigres novam complectentes triginta notam.
  Tranquillus in Africa regnavit. Britanni non profecerunt, Americani in Oceano Pacifico victi, in Mauritania non terram petierunt. Pluresque divisiones quas Hitler in historia reali in continentem nigram transtulit, in scopi contra frontem orientalem adhibita sunt. Et in aviatione etiam plures copiae versabantur. itaque in Africa morari non erat.
  Quam ob rem plura detrimenta copiis Sovieticis illata sunt et Germani non solum Kharkov, Belgorod, sed etiam Kursk, arcum statim abscindentes, recipere potuerunt. Et damna exercitus rubri valde alta erant.
  Off-via tamen suspensa pugnae fuit. Et tunc erat quies - cumulata utrinque virtus. Mense Februario Germani bellum integrum declaraverunt et productionem armorum auxit. Exspectaverunt ut technica superioritas. Collectas copias, Rubrum Exercitus. Et in Africa tam tranquillitas fuit ut Hitlerus clarissimus imperator Rommel ad frontem orientalem transferre constituit. Ubi in universum bellum fatis placuit. Praeterea Americani et Britanni cladem post cladem ex Iaponia in Pacifico passi sunt. et non ad Europam usque. Bombingae Tertii Reich fere desierunt, quae effecit ut multo significantius quam in historia reali productionem piscinarum et aircraft augeret. Ita validi sunt Nazis. Etiam ac ipsum magna.
  Una novarum piscinarum, praeter "Tigres" et "Pantheras", erat "Leo". Haec machina similis est in figura "Panther" et "Tigri" -2. Hitler recentissimas lacus in proelio uti voluit.
  Quamvis utique, ubi oppugnatum esset, quaereretur. Fuehrer adhuc occasionem sibi in Caucaso invenire cupiebat. Duces quidam Moscuam primum capiendam dixerunt. Fuit opinio et expugnatio Leningradi. Ad extremum, Praevaluit sententia ad Voronezh perrumpere et per Volgam ad Stalingradum a septentrione progredi. Et a parte Taman Peninsula, perrumpunt in Volgam urbem hanc a meridie, se vergentis in partes.
  Id est, Fuhrer ultionem exoptabat. Nazis, suas copias in oriente non vastantes, ubi bellum concrevit, ac pauciores submarinos solvens et, dum missile FAA torretur, productionem lacus et aircraft augebat significanter.
  Productio machinae Focke-Wulf praesertim celeriter aucta est. Pugnator non modo fuit, sed usque ad 1800 chiliogrammata bombarum, munere funiculi anterioris bombardis fungens, validis armis et armis obnixus, etiam impetum aircraft potest esse. Scivit igitur Fritz quid agerent. ME-309, velocior pugnator et melius armatus, seriem etiam ingressus est. Tum Yu-288, quae ad sex talenta bombarum portare potuit.
  Nova armorum genera explicans tempus vacavit, ac saepius inferrent distrahebantque. Ipse autem Hitler etiam "tigem" -2 in proeliis et "Maus" probare voluit.
  Sed maximi momenti est quod Fritz nondum Africam reliquerunt. Von Bock praeerat ibi. Ac de improviso magna auxilia accepit.
  Fuhrer in Africa vincere expectat ac deinde frontem orientalem suscipiet. Et adhuc inopinato Rommel rediit. Copiis translatis, quae Taman Peninsulam in Aegyptum oppugnare parabant.
  Septem sextae feriae in hebdomade iam sunt.
  Et die 5 mensis Iulii magnus in Aegypto incepit nazis offensio. Interfuerunt etiam exercitus Italici Octavus, qui post cladem in Russia repletus et restitutus est.
  Quam ob rem Britannia adversam cladem accepit. Rommel in eremo munitiones praeterivit et ad Nilum perrupit. et Nazis Canal Suesiensem obstruxit.
  Successu Fritz exposuit per quod praestantiam numeralem creare curaverunt. tum quod "Panther" et "tigris" eo tempore non pares lacus sumpserunt.
  Exercitus rubri tum temporis exspectabat. Sed patientia Stalini abrupit, et die 1 Augusti, copiae Sovieticae maiorem taedium in directum Oryol-Kursk-Belgorod iecerunt. Acriter pugnatum est.
  Hitler, post victoriam in Aegypto, copias in Iraq movit et eam subsidio Arabum una cum Cuwait cepit.
  Stalin partem copiarum in Iraquia iactare constituit, sed ingressum in bellum Turciae provocavit. Ottomanorum turmae secundam frontem aperuerunt et Exercitus Rubri transierunt.
  Sovieticos Germanos inferrent. "Panther" optime pugnando dotes in defensione ostendit. Et impetus Exercitus rubri male repellunt.
  Germani etiam in Iraquia et Cuvaitum accessum ad oleum se muniverunt. Autumnus altus venit. Nazis defensione innitebatur. Novus Panther-II in seriem immissus est. Armatus tormento 88mm, et plus armatus, quinquaginta tres talenta appendit, sed haec cinguli per tormenta equestria potentiore 900 erant. Haec "Panther" -2 machina periculosissima comprobata est. Armarium turris frontalis attigit 150 mm, et alveus 120 mm in angulo inclinationis 45 graduum. Praesidium frontale erat valde bonum, comparandum cum "Tigr" -2, cum crassitudo lateris armaturae sub clivis 60 mm erat. Vulgo satisfacit.
  Tituli strictam defensionem in fronte orientali servaverunt. Prima acies erat relative plana et difficile erat Exercitus Rubrum perrumpere. Et in intelligentia, in genere, bene confirmatum est opus. Germani autem fere Stalini opinionem suspicati sunt. Idque pertinaciter perstringit, iterum Germanos ab Kursk et Orel deturbare conatur.
  Pugnatum in aere demonstraverunt ME-309 pugnatorem bonum esse, et arma eius valida permittunt ut machinam Sovieticam ab ipso primo cursu emitterent.
  Hieme nihil significantes consecutum est - Fritz omnes impetus Sovieticorum propulsavit.
  Anno 1944, USSR novas piscinas T-34-85 et IS-2 accepit. Sed ille non multum proficiebat, et emendatio erat, et turris frons incuteret. T-34-85 vitia quoque habuit. Turris eius maior et facilior ad feriendum facta est, et numerus testarum in munitione onus redactus est.
  Maxime Germani massam Pantherii et Tigris 2 melioris instrumenti cum tormento equitum mille efficere curaverunt. Sed hic
  Fuhrer in fine mensis Maii displicere incipere iussit. Et versus Voronezh, et Taman versus, et ex Turcia.
  Sed proelia saeva ostendebant exercitum rubrum plurimum se munire posse, et munimenta eius erumpere difficillimum erat. Porro Mus, nimis magnus et gravis, ut Leo piscina se iustificabat. Stalin plerumque interdictum est evolutionem piscinarum graviorem quadraginta septem talentorum esse. Cum Germanus "Panther" -2, quae piscinam gravissimam in terminis productionis seriale factus est, quinquaginta tres talenta appendit.
  Et sane Fritz Soviet copiae perquam pressae sunt. poterant tamen loca in loca cuneare. Maxime ad Voronezh.
  Summa fuit quod Fritz, currus sane validi. Peculiariter, mense Iunio 1944, plus quam mille ME-262s iam in fronte Soviet-Germanica dimicabant. Non mala et gravioris modificatio Focke-Wulf - TA-152 facta est, efficaciam suam ostendit.
  Nazis, damno ingentis rei, Voronezh pervenit, sed substitit.
  Pugnae sunt cruentae. Copiae Turcarum Yerevan circumdederunt, sed eam capere non potuerunt. Autumno Nazis lente progreditur per Tanaim. Perruperunt praesidium colossici. Nihilominus, exeunte Novembri, copiae Sovieticae ultra Donam se receperunt. Pars amissa territorii. et graviter premebantur.
  Novus Arado bombers jet-typus literam Exercitus Rubri divulsus est. Et strenue se emittebat.
  Germani hiemem defenderent. Mense Ianuario exercitum Sovieticum offendere reppulerunt. Anno et quadragesimo quinto proeliis et magna acie dimicatum est.
  In aere Germani incipiunt magis ac magis. Provectior modificatio ME-262 X apparuit, quae celeritas supra 1100 chiliometrorum per horae processit. Tormenta aeris et quinque. Et traxit alis. et melius opprimi adversarios. & XE 162. vincit omnes. Etiam valde discursura pugnator et levis.
  Mense Maio 1945 Germani novas E-serie lacus usi, praesertim tormentorum auto- 25 formidolosorum, et propere E-50 creavit. Novissima piscina nondum perfecta. Arma eius crassitudine erant quam "Tigris", sed magis clivis, turris minor et angustior, alveus humilior est, et subraculum levius et pervium. Engines of 1200 horsepower. Sclopetum est 88 mm longum cum dolio 100 EL, et duodecim ictus minuti.
  Haec piscina, ob hoc quod machinam cum transmissione collocabat, compendia in altitudinem puppis accepit, ob crankshaft. Et gearbox directe in motore sita est. Pondus piscinae quinquaginta talentorum fuit et valde mobile et commobile ad pugnam factum est. Arma eius frontalis omnino impenetrabilis est, omnibus fere tormentis. Angulus inclinationis puppis ab Horizonte erat 40 graduum, & angulus inclinationis frontis turris cum latitudine 185 millimetrarum erat quinquaginta graduum.
  Sic tormenta Sovietica frontem penetrare non poterant. E-50 probatum est bonum piscinam breakthrough. Tormenta autocinetorum autocinetorum iam perfectiora evaserunt, cum tormento potentissimo equitum 900, cum pondere viginti sex talentorum.
  Fortis erat in breakthrough.
  In Caucaso Germani eruptionem consequi poterant. Verum, Stalingrad statim capi non potuit. Sed tunc Germani Grozny et Ordzhonikidze circumdederunt. Et ab Augusto 1945 in Mare Caspium irrumpere poterant. Et pessime fecerunt.
  Stalin ementiebatur, sed Nazis sistere non poterat. Caesus est sicut catulus.
  Novus tank E-75 Germanus simpliciter evasit offensus esse Exercitus Rubri ob suam firmissimam tutelam ab omnibus angulis.
  Mense Septembri, Nazis impetum in Volga Delta et impetum in Astrakhan eiecit.
  Hieme Germani totam fere Caucasum ceperunt. Post copia munitionis interrupta Exercitus Rubri in hac regione diutius sustinere non potuit.
  Mense Martio 1946 Yerevan ultimus casus fuit. Et contigit ut movere posset.
  Debilitata USSR perierat. Et Iaponia adhuc Pacificum dominatur et Britannis et Americanis verberat.
  Stalin, ut tempus emeret, inducias per triennium Hitler offerebat. Et in ipsis terminis secundis pro tercio Reich. Reditus omnium captivorum sine ullis conditionibus. Et solutio reparationum: cibus et materia rudis, praesertim bombacio - Asia centralis adhuc sub dicione URSS.
  Tituli quoque aurum et commeatus bauxite postulabant. Atque etiam nonnullas recentissimas et recentissimas machinas ad armorum productionem prodere.
  Stalin, volens quoquo tempore lucrari, annuit.
  Pax mense Maio 1946.
  Et Germani quidem in Occidente pugnare coeperunt. Primo ingrata in Africa res prospere gesta est. Ac- lium in Angliam.
  Hic, jet aircraft erant in inferrent. et bombed et bombed. Etiam potentes orbis etiam Britanni et Americani addicti sunt.
  Americani verberati sunt.
  Et iam, mense Decembri 1946, Nazis in Britanniam appulit. Et ceperunt eam capere.
  Nemo expectabat Hitlerum se hieme ad terram destinaturum. et periculo sumpsit.
  et victoriam obtinuit. Mox in duabus septimanis. Britannia cecidit et Churchill in Canadam fugit.
  Annus 1947 venit. Germani Islandiam iam mense Februario ceperunt. Icarus autem successus erat. Et hic de toto orbe captae veniunt.
  Germani et Iapones iam in Americam progressi sunt. Ex Argentina, Brasilia, Venezuela, et ulteriore Panama. Cum progressu per Canadam, cum appulsu. Et est promotio valde felix.
  Sed tractum communicationum copia impeditum est. Itaque anno 1947 Germani et Iapones tantum Americam Latinam ceperunt et per Mexicum in australes Americae Foederatae regiones, et per Canadam in septentrionales Americae regiones ingressi sunt.
  Pugnatum in Civitatibus Foederatis in summam potestatem vertitur.
  Annus MCMXLVIII venit. Germani multum agendo Americam cum Iaponicis consecuti sunt. Profectique sunt proeliis .. .
  Americani in copia et qualitate et quantitate copiarum Nazis inferiori erant. Nec fuit obstandum Wehrmacht. Nazis in praelia et Nigris et Arabibus et Indis iaciebat. Iapones quoque suas copias sustinere.
  Americani lente cessere, sed certe ... Sed fine Septembris 1948 Germani Novi Eboraci et Washington expugnaverunt.
  et die 9 mensis Novembris anno 1948. Civitates Foederatae Americae in deditionem venerunt. Ac prima pars secundi belli mundani finivit.
  Stalin tempus emit. In USSR T-54 et IS-4 piscinas obtinuit. Lacus IS-7 in productionem non processit propter magnos sumptus. Developed and Machinis MIG-15 and so on.
  Sed hoc non sufficit... Hitler anno 1949 contra URSS aestatem inferre potuit, sed inducias prorogare convenit. Sed nimirum, in commutationem pro gravissimo tributo, quod URSS reddere convenit.
  Dum Germani et Iapones orbem terrarum capiendo reliquas regiones compleverunt, Stalin telum eximium creare conabatur. Sed conatus bomb atomicam creare neglexit.
  Stalin mortuus est die 5 mensis Martii anno 1953 . Huic successit Beria. Dissimilis historia realis, dux USSR, naufragii sentiens, scriptam voluntatem de successore relinquere curavit. Et nemo melior est quam Beria usquam. Nec.
  Quod evenit, Stalin non erravit.
  Cum Hitler die 20 Aprilis 1954 Iaponiam oppugnavit, Beria bellum ex parte Tertii Reich proposuit.
  Fuhrer constitit ea condicione ut USSR solum meridionalem Sakhalin et insulas Kuril recuperaret.
  Beria ad hoc consentire coactus est. Moestus licet. Bene, nunc ambo monstra in Iaponiam ceciderunt.
  et magna trepidatione proelia explicata sunt. Hitler Iaponiam debellare voluit antequam bombam atomicam crearet.
  Tertius Reich usus discorum armorum laseris et lacus pyramidalis contra samurai.
  Novissima currus erat terribilis, et ab omnibus angulis inpenetrabilis.
  Hic Gerda et Charlotte super piscinam pyramidalem et ignem in Iaponia equitant.
  Puellae sunt adeo micantes et maxime pugnantes ad tormina in inguine. et tormenta eorum sicut organum sonant.
  Gerda canebat denudans dentes;
  - Frange, frange, et discerpe! Haec vita, haec felicitas!
  Carolus, fractis Iaponicis auto- remisis sclopetis bene intentis ictus, cum hoc consensit:
  - Frange, frange, et discerpe! Haec vita, haec felicitas!
  Ita pugnaverunt puellae German.
  Et hic pugnaverunt Sovietes in piscina IS-10. Feminae bellantes incendunt tormenta 122mm et cantant;
  - Stalin in corde meo vivit;
  Ut non sapien...
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  Et Natasha piscinam Iaponica cum accurato ictu frangit ....
  Exercitus USSR et Tertii Reich magis pugnae promptus et technice instructus est. Procedit tamen et vario eventu bellum.
  Sed sane primo duobus mensibus samurai quartam fere partem agri amiserunt.
  Ad illos tres menses aliam ferociter pugnatum est. Tanta fuit immitis belli.
  Copiae Sovieticae partem meridionalem Sakhalin liberaverunt et per iugum Kuril longius progressi sunt. Insuper exercitus tsarist in Manchuria etiam pugnavit. Et iam satis dolet.
  Victores deinceps sequebantur. & novas res & res gestas.
  Sex mensibus post, die 20 mensis Octobris anno 1954, Iaponia plus quam dimidium possessionum iam amiserat et plane amittebat. Quae societas contra Tertium Reich clam Russiam proposuit. Sed Beria eum repudiavit.
  Novo anno plus quam duae tertiae partes territorii Terrae Solis orti iam amissae sunt.
  Hirohito perituro animo pacem utilem Fuhrer obtulit. Sed deditionem tantum voluit.
  Mense Ianuario 1955, copiae Sovieticae et Germanicae cladem Iaponum in Sinis compleverunt. Et in Februario, Samurai etiam longinquis coloniis victi sunt. Mense Martio 1955 proelium in ipsa metropoli incepit. Vehemens ingenium habebat.
  Germani et Russi tardius progressi sunt. Mense Augusto Tokyo incidit et die 3 Septembris 1955 in Iaponiam in deditionem venit.
  Altera bellis mora fuit. USSR meridionalem Sakhalin rediit et iugum Kuril cepit. Non nimis. At contra, soliditas annui Germanis minuitur.
  Sed Russia manebat solum territorium independentium Tertii Reich. Die XX mensis Aprilis anno MCMLVIII, fuga ad Martem in Tertio Reich facta est. Res infigo. Aryan cogitabat triumphus. Sed nec Hitler.
  USSR suam independentiam adhuc vexavit. Praeterea in magna secreto bombam atomicam et hydrogenium facere conatus est. Scilicet, Hitler ultimam "assulam" extrahere conatus est, sicut in planeta Terrae credidit, ut solidationem orbis compleret.
  Et die natali Fuhrer die 20 mensis Aprilis anno 1959 novum bellum incohatum est ab incursu URSS. Leningrad prope circumvallatus erat et solum per Ladogam lacum communicationem habebat. Est adhuc aliquantulum viae Moscuae. Alicubi non plus quam trecenti chiliometrorum. Germani primo bello eam oppugnare non conabantur.
  Et nunc vellicant. et magno studio commoti sumus. Habent orbes laseris et lacus pyramidales.
  Exercitus rubri tantum T-54 piscinas habet, maximas moles. 55- T. quod modo produci coeptum est. Ac lacus IS-10, obsolete IS-4, ac lacinia, nulla at massa, efficitur IS-12. Novissima piscina 130mm tormentorum habet et similis IS-7. Pondus eius circiter septuaginta talentorum est.
  Germani lacus pyramidales provectiores habent. Turba duorum, cum magna pressura et electromagnetica sclopeta in 88 millimetre caliber, sed perquam armatura perforans. Arma autem multi- strata atque impenetrabilia.
  Avia Nazis multo melior et perfectior est quam una Sovietica. Praesertim bombers et bellatores tailless ac discos. Hi velocitatem soni usque ad decem explicant et telum laser habent. Maxime autem impenetrabiles sunt armis parvis.
  Cum laminae gagates circa eas circumfluat, et omnia conchas et glandes et fragmenta effluat.
  Ita Germani superiores sunt. Maxime autem plus valent in quantitate. Alienae sunt dissensiones ex toto orbe. Pugnant autem machinae provectioribus sclopeta, vel carbinis invadunt.
  Nazis armantur etiam tormentis ultrasonicis, et tormenta machinis cum visibilibus laseris, seu radiis caloribus.
  Quod solum Fritz non habent. Sunt etiam missilia ballistica. Neque solum id.
  Sunt risus, et ductu, et bombs captiosus. Deducentur radars, et in voce, et in calore. Et Fritz lacus uti potest quae sub terra cum terebras movent, et submarinis pro uno homine. Habent etiam piscinas singulas parvas, in quibus pueri bene educati et exercitati pugnant.
  Nimirum inaequales sunt vires. Eodem tempore, ad oppugnationem USSR, Hitler centum miliones militum et praefectorum in prima echelone tantum collegit. Et in Russia Soviet, tota multitudo, inclusa infantibus, plus centum miliones est. Et in exercitu colligi omnis copiae non plus quam quindecim milies esse potuerunt. et non sunt optima qualitate. Restat ut multae munitionis acies effossa.
  Et sane Nazis, inferrent ac superante copiae progressi, prope statim munitiones perruperunt. et sine intermissione moti sunt. Et post dies decem Moscuam circumdederunt. Ita bellum initum est.
  Sed die 1 mensis Maii anno 1959 Hitler suum planum subito inruit. Et mutauit aequilibrium potestatis. Et in Tertio Reich de potentia grave certamen coepit. URSS quid salutis inopinatum dedit.
  
  STALIN PROVOCATIO
  Stalin a suis militibus subversa est mense Octobri MCMXLI. Bene, intellegibile erat, Caucasum invisum iam omnes obtinuit. Imo reprimendi non remittitur. Rei militaris aegre ferebat, praesertim Zhukov. Molotov quoque insidias suscepit, et Beria ilico emissa est. Stalin propere temptavit et iecit.
  Sed haec omnia militaria turbaverunt, et Germani Moscuam capere potuerunt. Molotov confugit ad Kuibyshev. Multi milites deserti in deditionem venerunt. Iaponia Civitates Foederatas oppugnavit, deinde Fuhrer bellum iniit. et Samurai in extremo Orientem invaserunt.
  Molotov his conditionibus pacem Fritz obtulit. Hitler pactus est Moscuam redire in commutationem pro Caucaso. Praeterea magnae satisfactiones URSS decretae sunt. Tum Leningrad et Arkhangelisk dare habui.
  Nazis manus suas ad orientem emittit et in US et Britanniam transibit.
  Franco Fuhrer occupationibus minitatus est, et Generalissimo consensit ut Germanos copias per suum agrum transire liceret. Calpe duodecim delectis divisionibus Germanicis expugnata est. Et per triduum receptus est, post- quam Mauritania Nazis in- gressus est, et Africam occupare coepit. Pars militum Germanorum per Caucasum et Iran ad Indiam et Orientem Medium venit. Acceperunt.
  Angli multo minores et minus armati erant. Et divisiones coloniae omnino pugnare noluerunt. Massive deduntur. Germani unam ex alia coloniam capiunt. Britanni quoque propter communicationum tractus minus disciplina militum amiserunt. Anno quadragesimo secundo, Tertius Reich septentrionem et partem meditulrii Africae, Medii Orientis et Indiae, iunctis Iaponibus cepit.
  Mense Februario quadragesimo tertio portum in Australiam sequitur. et tunc impetus in Africam Meridionalem.
  Ita Nazis omnes fere Britanniae colonias ac ditiones vicit.
  Inertia ecclesia pacem petivit. Hitler recusavit, ut iam omnia sumpsit. Et mense Iunio 1943 in Britannia amphibium portum secuta est.
  Quattuor puellae pulchrae: Gerda, Charlotte, Christina et Magda. Equitant in piscina experimentali - "Panther" -2.
  Puellae sunt utique nudipes et in bikinis.
  Eorum piscina avolavit in nervo et ad litus perrexit. "Panther" -2 est bona piscina in principio. Arma frontis carinae 100 mm sunt, turrita 120 mm, latera 60 mm, maxima sclopetorum 88 mm 71 EL. Talis sclopetum Britanniae lacus, etiam Churchillas, percutit e longinquo.
  Gerda, nudis digitis adiuvantibus, globulum tormentarii pressit et piscinas Britannicas verberavit.
  Currum illa percussit et cecinit;
  - Gloria tertiae Reich!
  Carola, vulpes infestus. Item inflammatus hostis. Illa per frontalia arma Ecclesill perrupit ac puruit;
  - Pro nostris victoriis gloriosis!
  Ipsa quoque nudis pedibus iecit.
  Tum haec puella pipiabat;
  - Bene, ego te triturabo!
  Christina emissa est accuratissima. Fregit arma ad cuius interitum pecuniam dederunt.
  Bellator rutilo cum cinxerat aurata coma;
  - Ad Tertiam Reich!
  Et iterum, pede nudo, aliquid exitiale dejecit. Et ubi sunt Britones contra Germanos. Fritz arma fortiora, meliores personas habent.
  Tunc Magda accensus, hostes incidit. Nudo autem pede sclopetum in hostem ostendit. Et incensus immanibus viribus.
  Belliger occumbat, fremuit;
  - Pro superiori potentia mundi!
  Hic puella tam micans erat. Et vapulant adversarii. Frustra, Primus Minister Churchill Tertium Reich contingebat. Quem ascendit? Contritionis ictu fuit.
  Sane contra Gerdam non est receptio. Ea puella colossicae virium est.
  Et iterum nudo pede figet, et molem Britannis confringet.
  Deinde digitos nudos mittet Carolus. Deinde apud Cromwellum vapulat. Ita Britanni cornua penitus accipiunt.
  Andrea cackled.
  - Sum frigidissimus homo in mundo!
  Christina etiam subtiliter in hostes proicit. Puella magnae potentiae est. et si germinat, proiicit.
  Et conchulae nudae pedibus tam mortiferae sunt. et ululavit vir fortis;
  - Pro summis rebus gestis!
  Magda quoque eam cepit et Britannis plenissimam percussit. Nudis uteris cruribus. Britannis copiis superavit et elidit;
  - Hoc totum erit tam colossale!
  Tunc bellator linguam suam ostendit.
  In summa, puellae hic frigidissimae sunt. Nec stolidus. Et nudis calcibus dolia Anglica lacus intendunt et sclopeta propellunt.
  Denique ad portum superabat. Germani etiam Britannos in aere verberant. Novus pugnator ME-309 summam in hoste excellentiam ostendit. Similis Focke-Wulf. Quas terruit Britannos.
  Denique Londoniis circumventis. Et Churchill effugere conati sunt. Sed non dictum nulla.
  Duae feminae Germanorum gubernatores Albina et Alvina omnia aeroplana praesidia deiecerunt et linearium Churchill ad terram compulerunt. Coactus est primus minister superbus genua flectere et nudos pedes pulchri- tudinis osculari. Osculatus est Churchill, crura utriusque Albinae et Alvinae. Et pedes, et digitos, et calcem. Postea puellae eius - princeps minister Britanniae sinua Veneris lambere coacti sunt. Quam puellae amabant.
  Id quam sunt assholes.
  Britannia cecidit. et Fritzius in equo albo, triumph.
  Adolphus Hitler solemniter pronuntiavit:
  - Plura capitula tuli quam Genghis Khan!
  Reliquum est, ut Civitates Foederatas vincat. Sed tempus aliquam suscipit.
  Tota anni 1944 in permutatione plagarum in aere et proeliis navalibus transiit. Submarini Germani meliores facti sunt et meliores quam Americani. Immo, iam meliores erant, superioritas simpliciter tota fiebat.
  Fuhrer, ut aiunt, eius momentum auxit. ME-262 gagates pugnatores et submarines ab hydrogenio peroxide visi in productione serial apparuerunt. Itaque Fritz nunc multum opes habent. et homines comprehendens.
  Navis pugna Bismarck iterum accelerato gressu aedificata est. Proposita est mense Martio MCMXLIV. Nova navis duplo maior erat obsessione quam prior et ter validior armis. Portitores aircraft sunt et validi aedificati.
  Tabellarius aircraft reportans centum viginti elit capax et cum carina turpis mense Ianuario anno 1945 emissa est.
  Tertius Reich salire parabat. Anno 1945 accessit ... Classis Americana gravia damna passa est. Etiam Iaponia ab occidente in Civitatibus Foederatis Americae premebatur. In elit Germanica magis magisque perfecta facta est, rogationes acrarum augentur.
  Exempli gratia, gubernatores duo e Tertio Reich - Albina et Alvina eos A - quadratos appellaverunt, rationes valde laete notatae sunt. Hactenus Huffman censu tenuit. A mensis Iunii anno 1945 rationem suam quadringentis carris attulit et consequenter crucem Militis crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Et hic est quintus gradus.
  Sed Albina et Alvina iam secum capta erant. Centum vehicula singula excedentes, crucem Militis Ferreae Crucis cum argenteis quercubus, gladiis et adamantibus acceperunt. Sed iam quadringenti iam appropinquabant. Et non cessaverunt.
  Hic gubernaculo rota pedals nudavit Albina digitos et pipiat;
  - Gloria magna Patri!
  Confodietur duo aeroplana Americana.
  Alvina, ignem continuans, etiam vapulat. Duo Exercitus US planis nudis pedibus iecit et diruit:
  Odio nobis sunt sem!
  Digrediuntur puellae vias. Valde agiles sunt in proelio.
  Albina tormentis accendit et exsibilat;
  - Gloria Patri - flagellum!
  Huic Alvinus consensit;
  - Ingens gloria!
  Germani Americanos difficillime premebant. Acceperunt qualitatem aviationis.
  Hoc E-L evenit ut bonum progressum faceret. Haec piscina evasit tormento armario et igne rapido. Et cum bono frontis praesidio.
  American Sherman aemulus eius non est. Ac Pershing quoque. In E-L bestia machinae probavit.
  Germani in Groenlandiam quinto et quadragesimo anno consederunt et locum in Canada fecerunt. Eodem tempore Germanica diplomata in suam partem Brasiliam occupavit, cum Argentina, quae iamdudum oboediens fuerat. Promotio autem incipit a pontibus meridionalibus.
  Annus 1946 peremptorium erat. Copiae Germanorum et Iaponum Mexicum invaserunt et omnes fere Canada invaserunt et Alaska invadunt. Tum demum bellum in Civitates Foederatas translatum est. In eius finibus vera proelia fieri coepta sunt.
  Et sane, lacus E seriei Germanorum se periculosissimum esse ostendit et vehicula certaminis. Ubi sunt ante eos Americani. Fascistae tantam vim habent.
  Praesertim cum Gerda lacus cantavit in oppugnatione et copias US opprimens.
  Habet E-50 seriem currus, agiles et celeres. Dolium habet longitudinem 100 EL et qua- les sclopetum 105 mm. Si sclopetum gonges.
  Gerda puga pyga cum nudo digito pressit, proiectum accendit, hostem accurate feriendo et stridit:
  - Gloria tertiae Reich!
  Charlotte, haec puella rufa etiam vapulat, nudis digitis utens, apud Americanos, et fissuras, denudans dentes;
  Gloria invicta nostris!
  Kristina etiam agili percussa, crura nudis digitis excidit et yelped;
  - Gloria virtutis Wehrmacht!
  Magda, digitis nudis cruribus deforme usus, etiam vapulat et prostravit;
  - Gloria invicto Wehrmacht!
  Et quattuor puellas capient et rugient in cacumine pulmonis sui;
  - Verae aquilae sumus, et heroicae plenae! Et nos sicut aves volamus, filii fortis Matris!
  Gerda nudis digitis iterum accendit. Illa currus Americanos percussit et exsibilavit:
  - Minime, non filii, sed filiae!
  Charlotte in currus Americanos accensus, turrim suam avulsit et carpsit;
  - Nimirum, filiae valde heroicae!
  Christina adversarium ei percussit. Hostem perforans, stridens, denudans;
  - Veri sumus machinae mortis!
  MagDus etiam in hostes immissus. Fregit arma hostium, ictaque hostium fronte latrantibus;
  - Et sumus perfectissimi machinae in mundo!
  Et puellae ululaverunt in choro;
  - Gloria Germaniae, Gloria, lacus ruitis! Divisiones Tertiae Reich homines fortes excipit!
  Denique Germani bene valebant, et copiae una post alteram victoriam capiebant.
  In eros, cursus magna a eros, sed commodo velit. Maxime lacus et jet elit. Germani iam ME-262 X in productione serial habuerunt, et haec aircraft tam superstes fuit, quam velocitas 1150 chiliometrorum per horae fuit, et cum quinque tormentis 30-mm electronicis armatus est. Tali machinae Americani resistere non possunt.
  Germani quoque XE-262 avem, facilem fabricam, totam fere ligneam, levem atque tractabilem habebant. Sed XE-262, ob molem suam preme et celeritatem altam, etiam difficilis fuit gubernatores optime administrare et requiri. Sed ille magnus fuit Huffmani stilo, qui in rapprophetatione laborabat. Et Americanos propinquo oppressit.
  Sed praeter Huffman, duae quoque puellae agebant, Albina et Alvina. Trecentos stragulas singulas excesserunt, et crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus, gladiis et adamantibus acceperunt. Cruces equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus tantum tantum Huffman habent, qui plus quingentis centum aircraft iecit, et Rudel, fabulosus in aircraft oppugnationis, plus quingentis lacus eiecit, et multa alia scuta humus. Et amplius decem et septem plana.
  In Tertio Reich, etiam sextum gradum Crucis Militiae Crucis ferreae cum platinis quercubus, gladiis et adamantibus approbaverunt, iis qui mille ad mille stragulas pervenerunt, vel totidem piscinas fracti.
  In hac cruce equitis, saltem centum adamantis addicti debuerunt, et maior aliis cruces equestris fuisset. Itaque laudum non solum honestum, sed etiam sumptuosum fuit.
  Albina et Alvina trans caelum volant. In aeroplana sua iaciunt et per dentes canunt;
  - Pulchrae puellae,
  Amici magni...
  Esset formidolosus guys -
  Ac magnis calcibus!
  Albina tormentarii ope nudarum pedum intendit, tundebat Americanam et stridebat;
  - Lumina hilarium oculis!
  Despiciens socium. Abscidit sibi. Confringit hostem digitis nudis utens pissitque;
  - Pro communitate et victoriae nostrae gloriosae!
  Albina socium suum correxit, planum Yankee descendens;
  - Pro Aryan communismi!
  Ambae puellae rident.
  Interim bellum continuatur. Americani optimos hostes technologiam et disciplinam plane amiserunt, ac etiam schismatis exteris utentes.
  Praesertim Yankees Sherman lacus consectetur. Bene, ubi est ille contra principale Germanorum E-L. Machina Nazis habebat armaturam frontalem 250 millimetrerum, armaturam lateralem 170 millimetrorum, et pondus septuaginta talentorum cum tormento equinis 1200 cum boost machinae.
  Notandum quod Sherman ne penetrare quidem in Germanos potuit, cum armatura E-L declivia est. Etiam Sherman cum sclopeto septingentesimo pede, Firefly, re vera Germanum in tabula non accepit. Nullam dictum sed lacus id dictum.
  Germani autem confidenter Americanam piscinam quinque chiliometrorum abstulerunt. Habet autem altam silhouette. Americani Pershing aliquantum meliores habuerunt. Sed haec piscina non tam gravis fuit quam Sherman, et tamen eius 90-mm sclopetum non sufficiebat ad pugnam efficacem.
  Tantum "Supersing" Germanum E-50 in latus penetrare potuit. Beneficium sclopetis et qua- les 90 mm et dolii longitudo 73 EL. Sed econtra, rata ignis est tantum quattuor ictus per minutos contra duodecim pro E-50 German, et pondus quinquaginta talentorum nimis magnum est pro tormento equitum quingentorum. Et arma insufficiens. In fronte principalis mastodon Germanici Americani adhuc non effodiunt. Et Fritz etiam habuit E-75 cum tormentorum 128 mm gente et parte 210 mm crassitudine armaturae sub clivis, cum meliori praesidio et tormento equitum mille quingenti.
  Sic a primordio, US perdens. Sola T-93 piscina, tormentorum auto-propellentium pondo nonaginta trium talentorum pressius, cum crassitudine loricae frontalis 305 mm et tormentorum 155 mm, pugnare potuit mastodonum cum capite Germanico.
  Sed agitatio huius sclopetis autocineti propellendi levis erat, sicut ignis ratis. Et Germani id elit.
  Itaque Americani totum non bene bene amiserunt.
  Germanorum copiae propius propiusque New York et Washington accesserunt.
  Truman deprecatus est cum Hitler de pace.
  Sed Fuhrer solum sine ullis conditionibus integram deditionem voluit. Vindobonae cingebatur. Nazis autem oppugnare in capitalibus Civitatibus Foederatis coepit.
  Piscina cantavit Gerda pro cras clariore pugnavit. et sine ullis problematibus vicit.
  Puella non solum nudis digitis, sed etiam coccineis mamillis uberum suorum emittere coepit. Et multum profuit.
  Carola etiam papillas in globulis stimulis ac cicadarum carbunculis premendo accendit:
  - Magnitudo communismi in eo consistit quod non piscem, sed balena est!
  Christina incendere, globuli globuli gau- diti premens, notavit;
  - Et nos Germani maximam communismi aedificabunt!
  Magda, papillas coccineas in adversariis figens, infensi editas;
  - Clarissima communismi! Tantum ascendite, ne gradus descendatis!
  Gerda tormentum nudis digitis demonstrans et Americanam Howitzer cum iecit bene intentam volvens, confirmavit;
  - Pro Aryan communismi!
  Post Washingtoniae excidium mox America in deditionem venit. Accidit autem die 31 mensis Ianuarii anno MCMXLVII.
  Secundum Bellum Orbis Terrarum finitum est. And Hitler's rise to power coincided with the capitulation of America.
  Longum tempus pacis esse videbatur. Nam confecta sunt bella, capitur Civitas, et quid amplius desideras? Sed una superpower apud colonias: Iaponia. Et voluit Hitlerus etiam illud superare.
  Die 20 Aprilis 1953 novum bellum pro mundi renovatione incepit. USSR adhuc in forma mutila extabat. Res militaris, quae post Stalin in potestatem venit, Voznesensky tamquam principale regimen formale posuit. Hic dux oeconomiam Russiae partem restituere curavit. Et participationem USSR in bello contra Iaponiam obtulit Hitler. Constat, sed ea lege ut Russia solum Primorye, Sakhalin Islandia et catena Kuril reditura, antea a Samurai capta.
  Ita Voznesensky novam occasionem USSR renovandi obtinuit et imperium partim rehabilitate.
  Pugnatum est omnibus copiis.
  Alenka et turma eius in piscina nova experimentali T-11 pugnaverunt. Haec raeda gravis et bene munita erat. Arma frontalis eius pervenerunt ad trecenta milliumtra cum machinae pondere sexaginta octo talentorum et relatus 130-mm. Interim piscina principalis T-54 adhuc in URSS est, quae etiam minime mala est.
  Et Alenka et eius socius e tormento potentissimo e longinquo spatio incendunt. Iapones, utique currus suos habent. Speciatim hic est E-75, exscriptus ex archetypo Germanico sub licentia. Sed haec piscina iam aliquantum evasit.
  Et Alenka eum nudis digitis utens. Et emittit proiectum prorsus finem ad finem.
  Puella pipiat:
  - Gloria temporibus communismi! Lenin in cordibus Gloria!
  Imo haec est summae venustatis norma.
  Anyuta quoque sarmenta , nudis utens digitis cruribus stridore excidit ;
  - Bellator valde frigidus sum, et sicut pupa horologii est!
  Alla quoque rursus ignes. Haec puella verberabat samurai et dicebat:
  - In nomine lucis, caloris et venti.
  Et sane nudis pedibus utens.
  Et tunc Maria exposuit. Ipsa est puella fortitudinis spiritalis tremendae. Illa Iaponica piscinam comminuit et pipiavit;
  - Pro magna communitate!
  & nudo calcaneo cessit.
  Et tandem nudo pede ac Marusya excanduit ope. Hostem puella ferit et stridit;
  - Gloria saeculo melioris!
  Et quomodo sibilat... Haec puella vere frigidissima est.
  Cantavit piscina Sovietica magnum officium facit et rogationes legit. Puellae sane celeriter plumbum. Etiam currus optimos Exercitus rubri habent.
  Et Gerda in piscina pyramidali pugnat. Haec raeda iam magis provecta est et tantum duo membra turba cantavit.
  Illi cum Charlotte in Iaponia incendunt, et efficacissima sunt.
  Gerda, nudis digitis utens, globulis globulorum globulis impressit et currus Iaponicas percutit sibilantem:
  - et samurai volavit ad terram presso ferro et igne.
  Carolus etiam ad eam accensus, nudis digitis crurum suarum excidit, et exsibilatur:
  - Nostri vero Wehrmacht a taiga ad maria Britannica, omnia illa decies centena tempora valent!
  Magda et Christina in alio lacu pyramidali pugnant.
  Terminatae puellae sunt valde pugnaces et perampla viribus.
  Itaque Christina prodeunt, nudis digitis et pugnis Iapones utens.
  Tum stridet;
  - Nostra tempora victorias praecedunt!
  Magda quoque in hostem figit. Turrim e Samurai diruit ac stridore;
  - Atque artes etiam frigidiores exspectant!
  Rursumque nudis digitis prodest ratio destruendi inimicos.
  Etiam puellae sunt quae equo admisso et casa ardenti intrant.
  Milites hostes superarunt ac sensim sese receperunt.
  Proin ut eleifend erat. Et Germani valido telo utebantur - disco.
  Hi scutellas volantes non noverunt pares.
  Hic Agatha et Adala in disco pugnant. Milites machinam ope gaudiorum coercent et hanc potentissimam unitatem explicant. Sicque adversarios opprimit. Et percutiunt radios caloris ab aere. Ad litteram, potentia aemulorum destruens.
  Agathe, inflammata hoste, fremit;
  - Insanire furorem!
  Nudo et rotundo calcaneo quasi premente.
  Adala, inimicis jaculans, confidenter declarat;
  - Sola potentia!
  Utitur autem et nudis digitis contra hostem.
  Puellae vere dispersae sunt. Et tales dicamus rectas pulchri- tudines.
  Ut vix aliquid eleifend.
  Terra oriens amissis. Et heu, prope desperatum videbatur.
  Samurai technicae superioritatis versis. Hostis gravis et gravissimus in verbis de consilio perficiendis.
  Russia suo tempore Iaponiam vicit, nunc coitionibus amissis erat.
  In fine, Tertius Reich etiam ictus nuclei in insulis immisit et terra solis orientis in deditionem venit.
  Quam ob rem devicta perampla terrarum completa est. Nihilominus Tertius Reich in America Latina paulo plus pugnavit et insuper praedas territorii peregit.
  Cum autem totus mundus sub Tertio Reich est, adhuc liber USSR Fuhrer ludit.
  Ac die 20 mensis Aprilis anno 1957 aggressio contra Russiam incipit. Et copiae colosseae in USSR progrediuntur.
  Quid Rubrum Exercitus his conditionibus numerare potest? Vires iam valde inaequales sunt.
  Sed, ut videtur, Russi et aliae nationes aliquas rationes adhuc habent.
  Pugnant autem vere difficile.
  Natasha, Zoya, Augustinus, Svetlana Nazis pugnant.
  Puellae more discalceatorum et in bikinis. Et hoc est eorum symbolum. Ferocia pugnant cum feritate.
  Natasha, incendii machina sclopeta, dicta;
  - Quid boni sumus, quod scimus pugnare?
  Zoya, in hostem figens, consensit;
  - Possumus!
  Et misit grenade nudis digitis.
  Augustina cum tormento tormentorum ad Nazis elata, et magno tumultu clamavit, projiciens grenadam nudo calcaneo:
  - Sum malorum eversor!
  Svetlana, etiam in hostes iecerunt et accurate figentes, hostes falcando et explosivae sacculum nudo pede, ob quod piscina versa est, procaciter edixit;
  - Tertium Reich in pulverem comminuam!
  Et iterum haesit puella lingua eius.
  Hic sunt viri bellatores. Cum quibus prope monstrum pugnare potes. Ac Hitler etiam s.
  Natasha, Nazis fusa, defendens Moscuam, cecinit;
  - Obtriti sumus iugo multitudinis;
  Infidelium premimur iugo .
  Zoya iecerat ad Fritzam, et nudas immittens pedum digitos, emisit sibilum funestum;
  Sed in venis fervet
  Cælum Sclavorum...
  Augustina in Nazis urens, et strenue agens, nudo calcaneo grenade dans, continuavit;
  Ac miris litora;
  Ad litora Kolymae...
  Svetlana ferox canebat libidinem, crurum musculis ludens, ac tegularum prela emisit;
  Haec omnis terra est,
  Haec omnia nobis!
  Et hic puellas magnae superbiae et colosseae aggressionis, videlicet, fuerunt.
  Nemo illos prohibere potest, nihil illos vincere potest. Lupi opprimunt hostem, malae tigrides heroas salutant.
  Vel forsan heroidas. Hic sunt alae puellae summae volatus avis.
  Et si pugnant, ex animo ...
  Et Alenka cum sociis suis in t-13 piscina. Apparatus ad resistendum paratus est compositiones pyramidales Germanicas. Puella hostem figit et cantat;
  - Nostra lacus, id justo miraculum,
  A desertis ad maria septentrionalia!
  Discerpemus te, crede Iuda;
  Bestia terribilis destruetur!
  Anyuta furore confirmata, etiam in hostem urgens in nuda pedum auxilio;
  Dirumpam inimicum et conteram eos in pulverem.
  Alla in hostem invadit nudis digitis ac pipiade ope;
  - Pro magnitudine communismi rubei!
  Maria etiam hostem verberavit, iactum bene intentum nudo inferiore membro et rugit;
  - Pro pulchris victoriis!
  Marusya quoque, nudis digitis adiuvante, hostem quasi feriendo movit et increpuit;
  - Pro supremis notionibus communismi!
  Quinque Naziso similes terminantes pugnaverunt.
  Etiam gubernatores Soviet in caelo pugnaverunt. Praesertim Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova.
  Pugnaverunt sicut heroici heroes feminae. Digitis nudis missilibus aerem miserunt. Hostes aptissime feriunt.
  Anastasia papillam coccineam in globulo gaudio premens, fascistam percussit et pissam;
  - Gloria notionibus communismi!
  Incendio in hostem utentes fragum papillarum, Akulina etiam dimidia nuda cooeditur;
  - Gloria heroibus USSR!
  Hae puellae hic sunt calidae et fortes. Quomodo pugnant sicut verae bestiae. Et habent passionem humanam et perampla vires.
  Anastasia, contrita Nazis, cecinit;
  - Supera infaelix tellure pependit;
  Mali Fritz tenebrae...
  Securim occupans odit;
  Exacue et amputa caput tuum!
  
  Sed non est arrhabonem,
  et non in perpetuum sub iugo ambuletis
  Vertit hostes malos in ignes;
  Princeps erit mundorum!
  Et tunc est Elisabeth in T-55 piscina. Machina cum tormentis 105 millimetris potiore quam T-54 et parati ad inimicos pugnandum.
  Puellis in lacus cursus in nisi quis bikini.
  Elisabeth globulum globulum nudis digitis impressit, satis accurate in hostem figens, et coercuit:
  - Pro Russia communismi!
  Tum Ekaterina rursus accensus, coccineam adhibens papillam pectoris sui emittit.
  Nazi piscinam percussit et cooedit;
  - Pro felicitate aedificationis communismi!
  Elena etiam incensa est adversaria nudis digitis utens. Dolium piscinae pyramidalis confregit, apte omnia fecit.
  Tum pipiabat;
  - Clarissimum habebimus communismum!
  Inde lupanula et Euphrasia, quae plerumque mox agaso est. Puella autem accuratissime percussit, rostrum lacus Nazi excutiens.
  Tum cooed;
  - Communismus nostra clarior est sole!
  Puellae in piscina nudipedalia sunt et in bikini spectant pulcherrima et charismatica. habentque pectora tantis murice papillis.
  Elisabeth laetanter cecinit;
  Premamus iugum, credite fascismo;
  Si opus est, montes movebo....
  Tempus erit, tempus communismi;
  Ad coelum volabimus cum cantico!
  Et iterum puella cum papilla coccinea puga pyga premet et Nazis percutiet.
  Itaque Fuhrer non parum reperiet.
  Cum puellis talibus manifestum est USSR adhuc vivere, et Hitler eam tam facile frangere non potest.
  
  
  
Оценка: 1.00*3  Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"