Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kejser Palpathins Tredje Komme

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kejser af rumimperiet Palpatine, efter at have mistet sin krop, ødelagt af kraftlyn, beholdt sin dæmoniske ånd. Og han flyttede ind i en klon af en charmerende blond pige. Og genopliver både mørkets orden og rumimperiet. Endnu en gang raser voldsomme rumkampe mellem imperiet og modstandsbevægelsen. Gamle helte vender tilbage: Prinsesse Leia, Prinsesse Rey, Ahsoka Tana og nye Anakin - søn af Luke Skywalker og Azalea, datter af prinsesse Leia.

  KEJSER PALPATHINS TREDJE KOMME.
  ANNOTNING
  Kejser af rumimperiet Palpatine, efter at have mistet sin krop, ødelagt af kraftlyn, beholdt sin dæmoniske ånd. Og han flyttede ind i en klon af en charmerende blond pige. Og genopliver både mørkets orden og rumimperiet. Endnu en gang raser voldsomme rumkampe mellem imperiet og modstandsbevægelsen. Gamle helte vender tilbage: Prinsesse Leia, Prinsesse Rey, Ahsoka Tana og nye Anakin - søn af Luke Skywalker og Azalea, datter af prinsesse Leia.
  . KAPITEL 1
  Ordenen var stadig ikke fuldstændig ødelagt. Og krigen fortsatte. Det meste af kejser Palpatines flåde undslap også omringningen. Og oprørskoalitionen faldt fra hinanden og faldt fra hinanden. Kejser Reis barnebarn, hun vandrede og blandede sig ikke i politik. Hendes forlovede er død. Han efterlod hende kun et par - en dreng og en pige.
  Og prinsesse Ray, et sted i den fjerne outback, begyndte at opdrage sine børn.
  Og kejser Palpatine svedte sin krop, som blev ødelagt af reflekteret kraftlyn. Men hans dæmoniske sjæl gik ikke til grunde. Og ånden fra rumimperiets kejser flyttede ind i en anden klon.
  Naturligvis skyndte talrige slagskibe af ordenen og imperiet at sværge troskab til kejseren. Og den oprørske general blev ramt af magt lyn og blev reduceret til en håndfuld aske. De andre indså straks, at det var kejseren. Også selvom klonen var en skægløs ungdom.
  Palpatin er en imponerende kraft.
  Og så er der planetarisk erobring. Der er ingen Jedi, og galaksens planeter er delt. Palpatine har dog et problem. Kloner holder ikke særlig længe, når de bliver redet af en infernalsk mørk sith. I hvert fald kloner af mænd.
  Og Palpatine besidder en kvinde. Hunnernes kroppe er meget nemmere at bære den mørke magts strømme og usammenligneligt mere holdbare end mænd.
  Og Palpatine blev en smuk pige. Og denne pige er galaksens formidable kejserinde.
  Selvfølgelig er alt ikke muligt for Imperials. For eksempel forsøger Jabbas at kæmpe tilbage. De mobiliserede alle den galaktiske mafias kræfter. Og modstandsbevægelsens oprørere sluttede sig til dem.
  Her kommer den afgørende kamp. På siden af Imperials er en enorm flåde. De byggede nye skibe ved at bruge galaksens ressourcer. Kamprobotter deltager i kampene, og kloner er mere tidlige.
  På modstandens og den galaktiske mafias side, deres betydelige kræfter.
  Ikke desto mindre på siden af Palpatine mere end tre gange overlegenheden.
  Og de begynder at skubbe og trykke.
  De nye klonkrigere er meget smukke, kurvede og muskuløse piger i bikini.
  Så kampen bliver hård, og imperiets kræfter er blevet ikke kun magtfulde, men også smukke.
  Her er de første, som en slagram, imperiets store slagskibe nærmer sig. De spyr kraftige, kampstrømme af laserstråler.
  Klonpiger løber rundt om våbnene. Og barfodede, runde, lyserøde hæle blinker forbi.
  Smukt filmet. Pigerne, selvom de er klonede, er alle forskellige, deres hår er i alle spektrets farver. Og kroppe med meget fremtrædende muskler, solbrændt, gylden-oliven hud og høje, fyldige bryster, luksuriøse hofter.
  Disse piger er meget gode kæmpere. Her spytter han et stykke hyperplasma ud fra en tung kuffert. Og igen ødelæggelsen og ødelæggelsen af rumskibe på begge sider.
  De kejserlige skibe forsøger at omgå oprørerne ved hjælp af dannelsen af halvmånen.
  På kejser Palpatines side, en tidoblet fordel i store slagskibe og almindelige slagskibe. Og hans stærke flanker rykker tættere på.
  Kampen blev meget mere dramatisk. Modstandsbevægelsens krydser er i brand. Alle mulige fremmede entiteter løber over dækkene. Hundredvis af civilisationer og arter kæmper mod imperiet.
  Palpatin er stadig et menneske af oprindelse. I modsætning til sin lærer - som var af en anden race, dog også af en menneskelig type.
  Den kommende kejser dræbte sin lærer - da han blev unødvendig, og måske endda skadelig.
  Så opnåede Palpatine hidtil uset magt og viden om magt. Og hans ånd blev udødelig. Og evnen til at gøre mirakler ud over Sith-imperiets magt og gennem deres historie.
  Og nu bor ånden fra historiens største mørkeherre i kødet af en meget smuk, høj, honningblond, ukvindeligt muskuløs klonpige.
  Og lede kampen. Kejserinden er alt behængt med juveler og amuletter. I modsætning til de andre barfodede kvindelige kloner er Monarch Girls ben prydet med højhælede sko med ædelstene.
  Her kommer ordren om at flytte missildestroyerne tættere på højre flanke.
  Pigerne, blinkende nøgne, solbrune, yndefulde ben, udfører herskerens eller måske linealens ordre.
  Hvor mange skønheder er der. Destroyers udadtil ligner skarpe dolke.
  Men de store slagskibe er som kaskelothvaler - dråbeformede med mange kanoner.
  Den kvindelige Palpatine brølede:
  - Knuse, knuse og rive fra hinanden,
  Dette er livet, det er lykke!
  Knuse, knuse og rive fra hinanden,
  I min store kender magten!
  Her er et storslået slagskib, der tager alvorlig skade af at blive ramt af et missil med termoquark-ladninger. Dette er et virkelig ødelæggende og knockout-slag.
  Klonpigerne løber fra de flammende flammer. Flerfarvede ildtunger bider skønhederne, til nøgne, lyserøde, runde hæle med en yndefuld bøjning.
  Og det ser ekstremt fedt ud.
  Pigernes frisurer er enten bladguld eller kobberrød, men der er safir og smaragd og endda plettet. Og de vifter som bannere.
  Krigerne her er meget smukke, og sandsynligvis ville mænd bare gå amok med så mange skønheder i bikini.
  En krig raser i universet - der er ikke tid til sentimentalitet. Og andre steder står et oprørsslagskib i brand. Og væsner, der ligner firben eller zebraer, er forkullede.
  Her er yderligere to rumslagskibe stødt sammen. Næser fladede som fanden. Og gnistre som et dødbringende lyn. Og så dør flammen.
  Generalpigen rystede sine diamantøreringe og sang:
  - Brand! Brand! Og i stjerneklar stilhed!
  Og i kvasarer ovenover!
  I havets bølge, og rumbrand!
  Og plads! Og rumbrand!
  Her virkede thermopreon-raketten. Som en supernovaeksplosion.
  Og straks brændte flere skibe fuldstændigt ned. Og hundredvis af rumskibe vendte og snurrede som toppe kastet af et barn.
  Thermopreon-reaktionens grådige livmoder er et infernalsk våben en billion gange stærkere end en brintbombe.
  Kejserinde Palpatine brølede:
  - Satans sorte magt,
  Spildt magt ud i verden ...
  Og krigens hellige sværd
  Brød hemmeligheden!
  Og igen, mens han tager det, vil han eksplodere med underverdenens magt. Og ødelæggelsen er simpelthen umådelig.
  Imperialerne har simpelthen overvældende overlegenhed med hensyn til antallet af ildkraft. Og det føles som om intet kan stoppe dem.
  Her omgik de modstanden fra flanken og bagenden.
  Ahsoka er en krigerpige, der kæmper mod imperiets overlegne styrker.
  Hun tog den og sang:
  - Over det uheldige univers hang,
  Onde kloner syder mørke...
  Palpatine hader sin økse,
  Skærpet og skåret hovedet af ...
  
  Men en Jedi er slet ikke en bonde
  Og gå ikke for evigt under åget ...
  Vil forvandle mørkets kloner til ildsjæle,
  Og reagere på ondskab med venlighed!
  Og pigen vil vende sit rumskib om igen, og fra et velrettet skud vil den tidligere elev af Darth Vader, tage og smadre en stor missilkrydser fra imperiet til fotoner.
  Klonpiger, døende hviner og synger:
  Imperiets store lys
  Giver lykke til alle mennesker...
  I et umålt univers,
  Du finder ikke smukkere!
  
  dyrebare børster,
  Fra ende til anden...
  Imperiet spredte sig
  Mægtige, hellige!
  Klonpiger er meget smukke, det er endda ærgerligt, når de brænder ud i en hyperplasmisk strøm.
  Kejserinde Palpatine brøler på toppen af sine lunger:
  -Vores sejr vil være tæt på,
  Næveangreb!
  Og her igen, raketter i et vakuum og ødelægger alt. Og sådanne helvedes pauser opstår.
  Ahsoka Tana ramte en anden bil. Få hende til at eksplodere med hundredvis af kloner som fyrværkeri, sprede sig i luften og kvidrende:
  - Du ser et tegn på himlen,
  Den tomhed brænder...
  Begæret forsvinder,
  Rundt om forfængelighed!
  Kejserlige rumskibe omringede oprørerne fra næsten alle sider. Kampen blev mere og mere blodig.
  Her er kejser Palpatine, brølede hun:
  - Jeg blev ikke sendt forgæves,
  Giv dig nåde...
  Kort sagt, kort sagt,
  Kort sagt!
  Vær stille!
  Og hendes hæle tramper på metal.
  Der er mange tusinde rumskibe på begge sider. Og de ruller ind som bølgerne af en rasende storm.
  Og vakuumet koger, og metallet brænder. Så mange huller rundt og ødelæggelse. Blandingen af mælkebøtte og kantarel er blevet fanget i flammens brændende fælde, og forkulles langsomt og uundgåeligt.
  En pige fra en anden verden dør og synger:
  - Mørkets krigere, sandt, er stærke,
  Men jeg vil ikke overgive mig til rumkloner...
  Vi er seje, vi er ørne,
  Og vi vil vinde mod faraoerne!
  Og nu dør et sjovt hundyr, og hun er ked af det til tårer. Alt foregår som helhed under imperiets diktater.
  Det overgår både antallet af tropper og kvaliteten af våben. Og så er der sådan en røv.
  Ahsoka Tana husker, hvor mange år siden hun var Padawan for Anakin Skywalker.
  Og hendes lyssværd knuste i store mængder både lejesoldater og forskellige fremmede væsner.
  Men nu er hunnen imod hende. Og dette skaber et problem. Kejser Palpatine er udødelig. Hvordan ødelægger man sin sjæl, som kan komme ind i enhver krop?
  Måske har han horcruxes? Og kun ved at ødelægge dem, kan du besejre dette vilde monster? Men hvor finder man dem, og hvor mange kan man lede efter i det uendelige univers?
  Ahsoka følte, at hun blev ramt. Og temperaturen i kabinen sprang kraftigt.
  Og selv luften var røgfyldt...
  Ahsoka tog den og kvidrede:
  - Den universelle kriger er ikke bange for døden,
  Vi er ikke bange for døden på slagmarken ...
  Med en mareridtsagtig horde vil kæmpe tappert,
  Og en bedrift som en ridder vil opnå!
  Og en pige fra en humanoid civilisation, hvordan hun vil tage og vende sit rumskib.
  Og affyr en thermoquark raket ind i siden af slagskibet.
  Han rystede sig selv. Flere flyttetårne blev fladtrykt på én gang og vendt om.
  Igen løber klonpigerne, deres bare, runde hæle funklende som spejle i solen.
  Ahsoka sang irriteret:
  Nå, hvor mange naboer kan du dræbe,
  En person er trods alt født til lykke ...
  Moderen lader ikke sin søn gå foran,
  Og selv om sommeren er der dårligt vejr i krigen!
  De kejserlige krydsere forsøger at modangreb. Og nye, meget seriøse skibe klatrer op.
  Det store slagskib er ikke bare et rumskib. Dette er en hel voluminøs by, i form af en hval eller spækhugger. Og det er klart, at intet kan måle sig med en sådan magt.
  Og imperiet har ti gange flere sådanne skibe, og de er større og med mere avancerede våben.
  Og modstanden har ikke engang en eneste kommando - hvem der end er i hvor meget.
  Ahsoka er formelt en almindelig fighter.
  Sandt nok nyder prinsesse og marskal Leia stor autoritet.
  Hun ser omkring femogtredive år gammel ud, men hendes figur og talje er som en ung pige. Frygtelig kriger.
  Prinsesse marskal Leia, som besidder kolossal styrke, kæmper som en kæmpe og synger:
  - En to -
  Sorg er ikke et problem!
  Du skal aldrig blive modløs!
  Hold din næse og hale højt!
  Vid, at kærlighedens lys altid er med dig!
  Og her er prinsesse-marskalen, der kaster en hel sky af små droner i kamp.
  De angriber kejserlige rumskibe. Der er huller og kolossal ødelæggelse.
  Prinsesse Leia smiler med perlefarvede tænder. Hun er iført en guldbelagt bikini.
  Og de bare fingre på yndefulde ben trykker på joystick-knapperne og affyrer missiler.
  En ung kvinde med en muskuløs figur synger:
  - Skrøbeligt blomsterblad,
  Hvis det er blevet revet ned...
  Selvom verden omkring er grusom
  Jeg vil gøre godt!
  Og kriger-marskalen sender en dødelig dødsgave ved hjælp af bare tæer.
  Prinsesse Leias humør begynder dog at blive dårligere. Hendes søn dræbte sin mand og døde derefter selv i hænderne på kejser Palpatine. Hvilket frygteligt monster er denne kejser!
  Hans forbrydelser kan ikke tælles med. Selv prinsesse Leia blev ikke født, og dette monster dræbte næsten alle jedierne.
  Hendes far Anakin var stadig et barn, da Palpatine blev republikkens øverste kansler.
  Prinsesse Leia svor, at hun ville bekæmpe dette despoti.
  Men kejseren er ikke så let at dræbe.
  Vi har brug for noget effektivt...
  Ahsoka Tana, fra en anden ikke-menneskelig civilisation. Hun er en meget smuk pige. Selvom hun bestemt er en del år gammel.
  Hun reddede Anakin, da han stadig var ung ...
  Og takket være styrken beholdt hun evig ungdom.
  Ahsoka er en meget stærk fighter. Her skød hendes rumskib flammerne ned og rammer igen en anden fregat af imperiets rumflåde. Denne gang er det et gammelt skib, og der er mandlige kloner i masker.
  De er slet ikke ked af det. Det er anderledes, når piger dør. Ikke underligt, at kvinder er det retfærdige køn.
  Ahsoka sparkede med sine bare hæle. Hun har ben som en menneskepige - kun hendes hud er orange med lilla striber. Selv menneskelige mænd er vilde med hende.
  Ahsoka er perfektion. Fra et smil til et hårdt smil - ud over ros.
  Og i sengen viser mirakler.
  Og i kamp - mirakler i kvadrat.
  Fremtidens kriger og tidligere Padawan Darth Vader smadrede brigantinen med en raket og sang:
  - Den lette kriger stønner ikke af smerte,
  Dens laserstråle er ikke bange ...
  Han vil ikke drukne i et sort hul,
  I stjernernes plasma vil hans ånd ikke brænde!
  Tanker i mit hoved: det ville være rart at ødelægge kejser Palpatine, eller rettere hans helvedes sjæl. Men hvordan gør man det? Yoda ser også ud til at have en udødelig ånd. Han viste sig for Luke, Leia og Ahsoka, og nu kunne han endda på en eller anden måde påvirke.
  Men Yoda er stadig begrænset. Hvad kan Palpatine gøre?
  Ahsoka Tana tog og sang og væltede rumødelæggeren ved hjælp af sine bare tæer:
  Alt kan være konger
  Alle kan konger...
  Og hele jordens skæbne,
  De topper nogle gange!
  Men hvad end du siger
  Men hvad end du siger!
  Gift dig af kærlighed!
  Ikke én kan
  Ingen konge!
  Ingen kan!
  Ingen konge!
  Og stjernekampen udvikler sig i stigning.
  Her kom to store slagskibe tæt sammen, som bjørne, og begyndte at slå på hinanden og spytte missiler.
  Kraft, beskyttende felter stødte sammen og krakelerede. Det buede rum funklede. Lynet blinkede.
  Klonpiger med muskuløse, buede kroppe på den ene side og hundredvis af forskellige racer på den anden, bevægede sig gennem korridorerne, enorme krydsere.
  Klonpigernes nøgne, buede fødder slog mod det opvarmede metal.
  Imperiets general råbte:
  - Imperiets mægtige skjold,
  Oprørere kan ikke komme igennem...
  Vi er rasende dyr
  Og vi kan ikke blive besejret!
  Mange klonpiger bruger bare tæer af mejslede ben, når de skyder.
  De er simpelthen fantastiske krigere. De har så meget charme og energi. Og de er varme. Selvom fyrene ikke ved det. Faktisk vokser kvindelige kloner meget hurtigere end mænd. Derudover heler deres sår hurtigt, og reaktionen og hastigheden er bedre. Og de er bare smukke.
  Kejser Palpatine elsker kvinder. Og han er nu i en kvindes krop.
  Lad den mørke sith synge:
  Kan ikke leve uden kloner
  I verden er der ingen...
  Jeg er en lysende stjerne
  Jeg sender dig død-hej!
  Her er oprørernes store slagskib klemt ned af fire enorme kejserlige skibe på én gang.
  Prinsesse marskal Leia sang:
  Giv ikke op, giv ikke op, giv ikke op...
  I en kamp, stjernesøn af en Jedi, vær ikke genert!
  Smil, smil, smil
  Vid, at alt vil være kvasar og okay!
  Og de bare tæer på en udadtil ung kvinde med en mandig hage og en muskuløs krop lancerede endnu en kommando ved at trykke på knappen.
  Ahsoka blinkede, trykkede på pedalen med sin bare, pigeagtige hæl, brød igennem siden af rummet, kejserlige karavel og sang:
  - Hun gik som hyperplasma,
  På tomme bølger
  Sendte en faktura og blev opkrævet!
  Jeg kiggede tilbage for at se
  Så hun tilbage...
  For at se om jeg kiggede tilbage!
  Prinsesse Leia blinkede og kvidrede:
  - Hold da op smukke!
  Og nu angriber modstandskrigerne igen. Mere præcist bruger de taktik - et raid, et tilbagetog.
  Og så styrtede en let krydser ind i det kejserlige slagskib. Og der var en eksplosion.
  Bølger af ødelæggelse og død fulgte.
  Ahsoka tog den og kvidrede. Hendes karminrøde brystvorter var blotlagte og flagrede ud af hendes bh:
  - Virksomhed, virksomhed, virksomhed,
  Jeg fik et gab!
  Og igen sendte pigens bare hæl en anden brigantine fra den kejserlige flåde ind i infernoet.
  Ahsoka spekulerede på, om kloner havde sjæle.
  Jedi-ridderne har det bestemt. Og vi, efter at have givet enderne, dør ikke for godt!
  Warriors-kamikaze går i kamp. De bruger udryddede, for længst nedlagte og halvt forfaldne rumskibe.
  Dette er et uventet kort kastet i kamp af prinsesse Leia.
  En slags kongers sidste argument!
  Prinsesse Leia sang og fik hendes bare tæer til at ligne en figen:
  - Sjæl, hjerte, giv,
  Vi er vort hellige fædreland...
  Vi vil stå og vinde
  Og vi vil ikke fortryde livet!
  Ahsoka Tana bankede også fjenden med sine bare tæer. Hun smadrede dreadnoughten med et meget præcist slag på power pointen og kvidrede øredøvende:
  - Venter på sejr, venter på sejr, venter på sejr ...
  Dem, der længes efter at bryde lænkerne!
  Venter på sejr, venter på sejr, venter på sejr
  Vi kan dræbe dragen!
  Med entusiasme smed prinsesse Leia sin bh og trykkede på aftrækkeren med sin rubin brystvorte, udbrød:
  - Vor frihed er herliggjort hellig,
  Jeg elsker dig af hele mit hjerte og sjæl...
  Vores lande kender ikke til eventyr,
  Med hvad jeg ved, vil horden klare sig!
  . KAPITEL 2
  Ahsoka Tana kæmper som en rigtig panter, kun meget mere effektivt. Og han trykker sine bare, yndefulde tæer på joystickets knapper. Og han gør det meget dygtigt.
  Men det er klart, at oprørerne stadig taber. Her går de nye regimenter af rumimperiet ind i kampen. Rumskibe er netop blevet frigivet på fabrikkerne, og nye klonpiger bliver dyrket i et accelereret tempo. Og de løber igen og blinker med deres bare, runde hæle.
  Prinsesse marskal Leia bliver beordret:
  - Lad os rykke ud på en velordnet måde!
  Men det er svært at opfylde det. Måske vil det ske, at tilbagetoget bliver til en generel flyvning.
  Kejserinde Palpatine hopper og spinder i mellemtiden. Hendes krop af en pige med bladguld hår er fuld af energi.
  Og hun synger:
  - Vor konge er himlens sendebud,
  Vores konge er som en spøgelsesdæmon...
  Vores konge udvalgt af skæbnen
  Vores konge er kun dig!
  Og adskillige klonpiger råber helt op i lungerne:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Og deres bare, sexede fødder tramper på metal. Disse piger er bare en hyperklasse.
  Klon piger fra menigheden i kun én bikini. Og det er smukt. Desuden er farven på den bikini, der næsten ikke dækker deres krop, forskellig afhængig af typen af tropper. Men det er meget tynde, ikke skjulende, muskuløse, solbrune kroppe.
  Piger i rang af officerer har allerede en vis dekoration. Jo højere rang, jo mere luksuriøs.
  Og kvindelige kloner i rang af general og derover har ædelstene på deres ankelarmbånd og brocher og øreringe og ringe.
  Og samtidig har alle undtagen kejserinden bare fødder.
  For det første er den mere fingernem for kvindelige krigere. Og du kan bruge dine bare tæer til at trykke på knapper, kaste med våben, gribe og gøre mange flere ting.
  Kejseren havde en meget smuk hær. Bare en form for mirakel. Som en meget stærk og talentfuld ånds trolddom. Og pigerne har alle, uden undtagelse, meget smukke og prægede mavemuskler - chokoladebarer, og det her er super.
  Og brysterne er meget velformede, solbrune og faste.
  Kejserinde Palpatine tog den og sang øredøvende og blottede sine tænder, der funkler som den rigeste fisk og skaldyr:
  Underkast dig det enorme imperium
  Det uendelige univers skal...
  Og vi bliver meget vrede,
  Og troen på kejseren er nødvendig!
  Assisterende kejserinde Palpatine Emmanuelle blottede også sine tænder og trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne. Sendte en dødbringende dødsgave - en mægtig thermopreon raket.
  Og sparkede med rasende kraft. Som en kvasar eksploderede...
  Selv de kejserlige rumskibe blev lettere beskadiget af bruddet. Tårnene var krøllede, skibenes panser smeltede.
  Mange krydsere og slagskibe mistede synet og optiske instrumenter.
  Emmanuel bemærkede:
  - Det djævelske es er kastet i kamp!
  Modstandsbevægelsen var praktisk talt brudt.
  Prinsesse Leia kommenterede:
  Vi skal redde alt, hvad vi kan!
  Ahsoka Tana kæmper modigt og frigiver kamplystne og aggressive udslettelsesgaver. Imperiets rumskibe modtog skade eller en form for nedsmeltning.
  Pigen, den tidligere partner til selveste Darth Vader, optrådte desperat og meget cool. Rumskibe eksploderede, springvand af hvaler, hyperplasmiske strømme brød ud fra enorme slagskibe.
  Ahsoka Tana tog den og sang:
  - Jeg er ikke en engel og ikke en djævel,
  Ødelagt kontoen!
  Her er en meget smuk pige. Det ligner en person, men hendes hud er flerfarvet, og hendes ører er som snabel. Men hun er virkelig meget smuk og attraktiv.
  Ahsoka, med et ondt engelsmil, og hendes bare tæer trykkede på knapperne med stor beslutsomhed.
  Og et nålestik af stråling.
  Ahsoka undgik med nød og næppe at blive ramt af et dødbringende missil. Hun skød og brændte et hul i vakuumet.
  Pigen mumlede:
  Lad hele kosmos fordybes i kaos
  Og vakuumet ryster af pauser...
  Fjenden vil blive ramt af let magt,
  Og vi er for evigt forenet med venlighed!
  Situationen så kritisk ud, og oprørerne spredte sig.
  Ideen, der først dukker op, når den bliver besejret.
  Emmanuel om at gurgle:
  - Du kan stadig ikke tage afsted!
  Og hvordan han trykker sin bare, runde, lyserøde hæl på knappen.
  Og igen flyver en raket, baseret på processen med at fusionere præoner. Og sådan fucking, så fucking.
  Emmanuelle tog den og sang:
  - En frygtelig orkan fejede igennem,
  Det er for sent at planlægge kister nu...
  Sådan en pige er et rasende slag,
  Ryster himlen, ryster stjernerne!
  Og krigeren tog og viste fjenden sin meget lange og bidende tunge. Han var som en kusks plage og funklede af rubiner.
  Emmanuel, denne supermarskal af imperiet, er simpelthen et mirakel. Kejserinden var meget glad for hendes kærtegn. Faktisk, når to piger gnider mod hinanden - det er super!
  Klonkrigere presser modstandskrigerne. Her er væsner, der ligner fluesvamp med ben, eksploderer. Og de brænder som stearinlys i et tempel.
  En af dem knælede ned og sagde en bøn-tilståelse ved hjælp af en binær kode.
  Så sang hun:
  - Du kan brænde i form af stjerner,
  Men jeg stopper ikke med at synge!
  Og fluesvamppigen tog igen og viste tre sprog en gang.
  Det her er virkelig fedt og dumt på samme tid.
  Ahsoka Tana dækker oprørsflådens tilbagetog. Og hun giver bare desperat alt det bedste på sit rumskib.
  Og sender strømme af destruktiv hyperplasma.
  Og så dukkede et ensomt rumskib op, et specielt design under prinsesse Reys kontrol.
  Dette barnebarn af kejser Palpatine tager kampen modigt. Hun er smuk, sorthåret og mørk fra solbrun.
  Prinsesse Rei ligner en smuk og slank pige. Hendes bare, kvikke fødder trykker på joystick-knapperne. Og rumfartøjet bevæger sig væk fra supernovaeksplosionen af raketten fra fusionen af preoner. Og dette er djævelens magt.
  Prinsesse Rei tog den og sang:
  - Vi har raketter, fly,
  Den stærkeste lyse ånd i verden...
  Hvide piloter ved roret
  Fjenden vil blive knust til støv og ned!
  Og nu trykker hun på aftrækkeren med sin bare, runde hæl. Og en meget dødelig strøm af ødelæggelse udløses. Og imperiets mægtige store slagskib får en ild stik i siden.
  Og det begynder at brænde og bryde ud med store, sorte røgskyer. De er som fantastiske ånder, der er flygtet fra flaskerne. Mere præcist fra hullerne i et gigantisk skib. Det her er slaget af en smuk og kurvet pige - hvilket jeg simpelthen må sige - super!
  Prinsesse Rey, der hoppede som en gal vix og tog sin bh af, tog og trykkede på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte.
  Og hun tog den, slog på fjenden ...
  Så sang hun:
  - Bølger af lys redder os,
  Vær glad Jedi!
  Og med hendes hold af piger. Smukke krigere i bikini, næsten nøgne, solbrændte, de fleste af dem blonde.
  Prinsesse Rei udbrød med stor begejstring:
  - Jeg er en lysets kriger, en kriger af varme og vind!
  Og hendes bare hæl vil tage det igen og meget hurtigt trykke på pedalen. Og det er virkelig dødbringende.
  Ahsoka Tana, der kæmpede tilbage på en meget aggressiv og effektiv måde, samlede op og knirkede:
  - Hvor var det, hvornår var det,
  I barndommen, eller måske i en drøm ...
  Jedi-krigerrede for den elskede
  Swil om foråret...
  Og igen ville hendes rubin brystvorter trykke med dødelig kraft på knapperne. En meget aggressiv og samtidig venlig pige viste sig.
  Prinsesse marskal Leia tog den og kurrede og blottede sine elfenbenstænder.
  Denne prinsesse er bare fantastisk.
  Og så sprængte oprørerne også den kejserlige flåde med en thermopreon-raket. Og dette stik er en billion gange større end den formidable, termonukleare reaktion.
  Og hvis den gør det, så brænder flere store slagskibe med mange tusinde klonpiger ned.
  Døende, smukke piger rykker og rykker så rørende med deres bare, mejslede ben.
  Prinsessemarskalen ser en oprørskrydser opslugt af blå og orange flammer, der ramler ind i et imperiums dreadnought. Og slaget er simpelthen knusende og ødelæggende.
  Leia bemærkede vittigt og blottede sine tænder:
  - Jeg er en smuk pige
  Jeg er en værdig pige...
  Vores heroiske styrke,
  Sindsstyrke og viljestyrke!
  Så tog skønheden den og blinkede. Hendes øjne er så safirfarvede og funklende. Vidunderlig prinsesse pige.
  Her bremsede de kejserlige skibe, stillet over for en så ubehagelig overraskelse som termiske missiler, lidt farten.
  Den seje gennemgår duellen, og dødens ånde og den mørke side af kraften, som lyset desperat modstår.
  Her, blandt oprørerne, kæmper den uægte søn af Luke Skywalker - en dreng på omkring tolv Anakin.
  Drengen kæmper, trykker på knapperne med sine bare, barnlige fødder og sender aggressive skæbnegaver.
  Den unge kriger slog imperiets store krydser ud og sang, blottede sine små, men skarpe og hvide tænder og sang:
  - Forbandet og gammel,
  Fjenden sværger igen...
  gnid mig,
  Slib til pulver!
  Men englen sover ikke
  Og alt vil løse sig
  Og alt vil ende godt!
  Padawan-drengen trykkede på en knap med sin bare, runde hæl og affyrede en slagkraftraket og kvidrede ud:
  - Og alt ender godt!
  Prinsesse Leia bemærkede aggressivt, hendes smaragd- og safirøjne funklende, kurrende:
  - Død over regndragen!
  Padawan-drengen Anakin var enig.
  - Regndragen er død!
  Og nu er oprørerne på modangreb. Og krigsskibe flyver. Pigen kæmper stadig.
  I dette tilfælde er det Azalea. Hun er datter af prinsesse Leia.
  En kriger, der ikke ønskede at være sammen med sin bror i den nye Jedi-ordens miljø på én gang. Men nu er hun kommet til sin mor.
  Sammen kæmper de mod imperiets kolossale hær.
  Azalea er dog på sinde. Hun bemærkede, at det kunne være bedre for imperiet at forene alle folk, først i galaksen og derefter i universet.
  Og der var orden med skabende kraft. Og ikke republikkens kaos og rod, og endnu mere i rigtig mange verdener efter dens sammenbrud.
  Azalea lancerede noget ekstremt destruktivt og ødelæggende for rumimperiets flåde med sine bare tæer.
  Så kurrede hun og blottede sin meget elegante og forførende mund:
  - Ære til lysets kræfter!
  Prinsesse Leia bekræftede ved at sende en destruktiv, adræt og voksende klat af hyperplasma mod sin modstander med sin bare hæl.
  - Ære til sejren for den lette side af kraften!
  Disse piger her er virkelig seje.
  Og nu genopbygger modstandsbevægelsen deres rumskibe. Det lykkedes dem at undgå at komme ind i en håbløs taske. Men overlegenheden i antallet og styrken af imperiets skibe forbliver.
  Ahsoka Tana bemærkede vittigt, trykkede på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte og sendte udslettelsesgaven:
  - Styrken af et fjols er mindre end en krone!
  Og blinkede til sine venner.
  Og hendes bare tæer i bevægelse. Og slå fjenden ud af syne.
  Prinsesse Rei, mens hun kæmpede med modstanderen, trykkede på knappen med sin jordbærbryst og sagde:
  - En tåbe er stærk med sine muskler, når en klog mand er magtesløs med sin hjerne!
  Padawan-drengen Anakin, bar og barnlig, trykkede på den dræbende sammensætning af knapper.
  Og adskillige brændende, hyperplasmiske pulsarer spyttede ud på én gang, som brænder krydserne i et stort imperium.
  Den unge kriger sang:
  - Hvis det bagerste er ubrugeligt, vil militær iver ikke hjælpe, ja, og hvis der ikke er nogen iver, vil den bagerste gå til fjenden til frokost!
  Prinsesse Leia, der slog fjenderne og behændigt sendte dødsgaver fra lysets kræfter, udsendte:
  - Lys er forskelligt for alle med hensyn til nydelse, mens mørke er lige ulækkert for alle!
  Og derfor trykkede Leia Azaleas datter meget behændigt på håndtagene med sine bare tæer, slog imperiets ødelægger ud med en raket. Den eksploderede som et spræng af benzin og brød øjeblikkeligt i flammer.
  Krigeren hvæsede:
  - Godt bliver ikke altid belønnet i livet, men det onde vil med sikkerhed blive straffet efter døden!
  Ahsoka Tana, der skød mod imperiets krigere og ramte fjenderne med stor og effektiv nøjagtighed, knurrede:
  - Det gode glemmes hurtigt, det onde huskes i lang tid, men gode gerninger bringer udødelighed, og det onde fører til glemsel selv med en lang hukommelse!
  Padawan-drengen sang:
  Det er ikke let at være venlig,
  Venlighed afhænger ikke af vækst!
  Ahsoka bemærkede, og sendte igen ud med sin bare hæl, en meget dødelig og dødelig dødsgave:
  - Den lille slange er den giftigste!
  Prinsesse Leia sendte en mordergave til fjenden ved at trykke på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte og udstedte:
  - Lys giver - energi, mørke tager styrke, hvorfor går folk selv i gravene?!
  Drengen Anakin udbrød med begejstring:
  - Hvorfor følger folk ofte mørket - problemer og deres egen grimhed er ikke synlig i mørket!
  Prinsesse Leia bankede sine yndefulde, mejslede ben med sine bare fingre og knurrede:
  - Mørket skjuler legemlig Uhygge for Øjnene, men heraf er en Slynks Sjæl endnu grimmere!
  Azalea dunkede med en jordbærvorte og dunkede empire cruiseren meget præcist.
  Krigeren bemærkede:
  - Lyset fremhæver manglerne, men samtidig smelter din moralske deformitet som is i en gryde, og i mørket, der skjuler skændselen, bliver du endnu mere afskum!
  Prinsesse Leia bemærkede, mens hun filosoferede:
  - Lys er ikke let fotoner, og fra mørket kun lidelse og støn!
  Og stormarskalen sprængte fjenden med noget meget knusende og virkelig ødelæggende.
  Og flammerne blussede op og opslugte endnu et slagskib i rummet, blodigt og grusomt imperium.
  Kejserinde Palpatine sagde hårdt:
  - Kroppens død er ikke forfærdelig for de store, for sjælen vil finde noget at lave på astralplanet!
  Imperiets store kriger og supermarskal Emmanuel tog den og bankede meget dødbringende ved hjælp af sine bare fingre på sine kvikke ben og knirkede:
  - Mørket er ikke fraværet af lys, det er varselet om daggry!
  Herefter brød disse smukke klonepiger ud i grin.
  Og skønhedens bare, kvikke ben spiller meget behændigt på joystickets, og de gør det sejt.
  Prinsesse Leia samler kræfter. Det lykkes hende at redde nogle af modstandsstyrkerne.
  Her er en hel sværm af kometer, der suser forbi. De efterlader haler, der strækker sig som en bruds tog.
  Og alt brænder, gyser og bogstaveligt talt gnister, og hver gnist er som Mount Everest.
  Prinsesse Leia siger med et smil:
  Vi har vist stort mod.
  Og så huskede jeg mig selv i fangenskab. Især da hun på Jabbas ordre blev ført barfodet hen over det varme ørkensand. Planeten er meget varm for mennesker. Og sandet er så varmt. Og hendes fødder, nøgne, forsvarsløse, endnu ikke hærdede.
  Selvfølgelig var det meget smertefuldt. Prinsesse Leia brændte derefter sine såler, og de blev dækket af store vabler. Hvert skridt eksploderede bogstaveligt talt i smerte.
  Det er svært at tro, at det kan være så smertefuldt at gå barfodet. Men det er som at træde på en rødglødende pande.
  Men nu trykker prinsesse Marshal Leias bare tæer på knapperne igen og udsender en morderisk strøm af udslettelse.
  Prinsessen, der overlevede både planetens død og den offentlige voldtægt af en hel horde af fremmede væsner, tog og sang:
  - Pigerne behøvede ikke give op,
  Skæld ud skræmmer ikke unge tyve ...
  Vi har altid været i stand til at kæmpe modigt,
  Kvinden vil være modig som en Jedi!
  Og nu flyver raketter mod modstanderne igen, denne gang affyret ved hjælp af de karminrøde brystvorter.
  Ahsoka Tana knirkede og sagde:
  - Han vil være modig
  Hvem vil vælte dragen!
  Og fra hendes navle fløj et lyn af kraft.
  Kampende piger, meget vittige og aggressive og venlige på samme tid.
  Azalea sendte en dræbende udslettelsesgave ind i den kejserlige flåde, flammende med en ødelæggende udladning og knurrede:
  Vores styrke har ingen grænser!
  Ahsoka bekræftede:
  - Lys er stærkere end mørke! Det gode sejrer altid over det onde!
  Padawan-drengen Anakin sendte en dødsgave til imperiets krigere med sin bare, barnlige fod og kvidrede:
  - Den blodige skurk planlægger,
  Men den ædle helt er stærkere!
  Og skurken vil blive besejret i kamp,
  Og godt, som altid, vil vinde!
  Prinsesse Leia pressede sin rubin brystvorte mod tilintetgørelsens og dødens håndtag og bekræftede:
  Selvfølgelig vil det gode vinde!
  Og krigeren sprængte igen den kejserlige fregat i luften ved at trykke på knappen med sine bare tæer og sang:
  - Der er ingen lykkeligere historie i verden,
  End en historie om et strålende, skarpt lys!
  Azalea knirkede og blinkede med sine safirøjne.
  - Jeg så lyset, og den klare stjerne vil skinne for evigt!
  Anakin bekræftede:
  = Selvfølgelig vil det!
  Ahsoka Tana knurrede.
  - Må heldet blive taget væk fra regnens drage!
  Prinsesse Leia skød ved at bruge sin jordbærfarvede brystvorte igen og kurrede,
  Og det regner udenfor, og det er sjap udenfor,
  Og en blodig drage flagrer over den ...
  Vi griner, når vi vil græde
  Men den grusomme hersker vil blive knust!
  Og så fløj oprørerne af sted til den næste forsvarslinje. Og de har meget gode våben på asteroiderne.
  Kejserinde Palpatine holdt også en pause. Hendes flåde led store tab.
  Selvom det havde en overvældende fordel i ildkraft.
  Ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte i hendes fulde og storslåede bryst, lancerede Supermarshal Emmanuelle endnu en gave om død og absolut død, tog den og kurrede:
  - Vi skal give navne til alle planeter, vores nye!
  Og slikkede hendes tunge, en meget sød udløser.
  Kejserinde Palpatine, der stemplede sine høje, diamantsålede hæle, bemærkede vittigt:
  - Planeter? Hvorfor er du så ydmyg? Måske umiddelbart galakser?
  Emmanuel knirkede:
  - Og endnu bedre for alle universer! Dem er der rigtig mange af!
  Kejserinde Palpatine accepterede, og hendes mund fuld af perlefarvede tænder åbnede sig for at afsløre en lang, lyserød tunge.
  Herskeren sang:
  - Det betyder at slå smukt,
  Det betyder at slå med værdighed!
  Vores mørke magt
  Sindsstyrke og viljestyrke!
  Og her igen, som en supernova, flammer en thermopreon-bombe. Og planeterne er revet fra hinanden, og kraftfelter kollapser.
  Her nedbrændte et helt regiment af oprørere - svarende til opretstående krokodiller. Det spredte sig bogstaveligt talt trivielt i små fotoner.
  Krokodiller havde ikke tid til at føle smerte.
  Ahsoka Tana sagde trist med et suk:
  -Vores sjæle vil lette som to fly,
  De kan jo ikke leve uden hinanden!
  Og hendes bare tæer lancerede igen engrosødelæggelse og total ødelæggelse for imperiet.
  Azalea skød også og knuste slagskibet med en valmuefarvet brystvorte, og sagde:
  - Til evig glæde lys!
  Padawan-drengen Anakin, der brugte sine bare, barnlige fingre, lancerede ødelæggelse og kvidrede:
  Indtil da er vi bare børn.
  Vi vokser, vi vokser...
  Kun himlen, kun vinden
  Kun glæde ligger forude!
  Kun himlen, kun vinden
  Kun glæde ligger forude!
  Prinsesse Rey var enig i dette og sprængte imperiets næste krydser med missiler:
  - Glædeligt liv forude! Hvis du ikke kommer ud af kærligheden!
  Og alle krigerpigerne sang:
  Jeg vil, jeg vil gøre godt
  Tænd lyset i hele det grænseløse univers,
  Vi er heldige at være mennesker
  Lad os alle ædle Jedi!
  . KAPITEL #3
  Der var en pause i kampen. Begge store flåder stoppede for reparationer og hvile.
  Svejsning summede, lynet udløste. Reparationsmandskab skyndte sig at reparere skibene.
  Så arbejdet blev travlt. Og almindelige soldater begyndte at hvile.
  Ahsoka Tana og prinsesse Rei begyndte at spille skak ved at omarrangere brikkerne med deres bare tæer.
  Selvfølgelig er der meget flere felter og forskellige typer tropper end i traditionelt skak.
  Og figurerne ser ud til at være levende i bevægelse.
  Ahsoka Tana bemærkede:
  "Så du siger, at kejseren blev brændt i magtens lyn?"
  Prinsesse Rey bekræftede:
  "Jeg afbøjede magtens lyn med mine sværd. Og de forbrændte Palpatine. Men selv lynnedslag af magt kan ikke fuldstændig ødelægge sjælen!
  Ahsoka Tana foreslog:
  - Mest sandsynligt har kejseren syv horcruxer. De gør hans sjæl helt udødelig og forhindrer ham i at blive suget ind i dødsriget. Og uanset hvor meget du dræber kejseren, vil han fortsætte med at bevæge sig ind i forskellige kroppe og lorte over hele universet.
  Og pigen væltede en bonde ved at omarrangere vognen med sine bare fingre, sine yndefulde ben.
  Prinsesse Rey var enig:
  - Ja, det er muligt! Horcruxer tillader sjælen at blive for evigt i denne verden og at bebo forskellige kroppe. Kun ved at ødelægge dem, kan du gøre op med Palpatines personlighed, i det mindste i dette univers! Ellers vil det være en evig trussel!
  Og pigen flyttede haubitsen med sine barfodede, meget smukke, solbrune og muskuløse ben.
  Ahsoka Tana bemærkede ved at flytte figuren med sin bare fod:
  -Universet er stort, og horcruxes kan være hvor som helst. I næsten alle fag. Og det er ikke let at ødelægge dem. Også her skal du have en form for specialvåben.
  Prinsesse Ray spurgte:
  "Du er den mere erfarne Ahsoka. Kan du huske den unge Darth Vader, der kæmpede med ham mod grev Dookas hær. Og hvad manglede du her i livet, hvorfor sluttede du dig ikke til hverken det ene eller det andet?
  Ahsoka Tana trak på skuldrene og svarede:
  - Jeg havde min egen måde. Da imperiet dukkede op, besluttede jeg at se, hvad der ville komme ud af det. Alle er så trætte af krige og kaos, og selvfølgelig ville jeg i det mindste have en elementær orden!
  Prinsesse Rei bevægede bueskyttens ben med sine bare tæer og sagde med blottede tænder:
  - Det er en interessant stilling på sin egen måde. Selvom rodet at indrømme og træt. Men Palpatines imperium er slet ikke himlen!
  Ahsoka Tana bemærkede hårdt og bevægede sin bare hæl, generalens skikkelse og funklende safirøjne:
  - Enhver magt er ikke ideel! Og alle kan ikke være glade!
  Der var en pause i samtalen. Pigerne flyttede figurerne med deres bare tæer. De skød ned og forsøgte at fange flere celler.
  Spillet blev spillet på en meget dynamisk måde.
  Prinsesse Leia og Azalea spillede kort med Anakin. Og de diskuterede også spørgsmålet - hvordan man ødelægger Palpatine.
  Boy Anakin foreslog:
  - Slå ham med en termopreon ladning. Så vil der ikke være noget tilbage af Palpatines sjæl!
  Prinsesse Leia svarede:
  - Horcruxer giver absolut udødelighed. Selv det mest perfekte og magtfulde våben kan ikke ødelægge en sådan sjæl. Det er noget ud over det almindelige stof. Kun ved at eliminere horcruxerne kan vi besejre kejseren!
  Azalea Leahs datter tilføjede:
  - Og selv dette er ikke nok til at gøre en ende på det onde!
  Med sine bare tæer smed prinsesse Leia det bevægelige mønsterkort og bemærkede:
  - Ikke nok! Ondskab på ethvert menneskes bevidsthedsniveau! Men jeg tror på det godes ultimative triumf!
  Drengen Anakin smed et kort med sin bare, barnlige fod og bemærkede ganske logisk:
  - Uden ondskab ville det være fuldstændig uinteressant! Der ville ikke være plads til heltemod og kamp!
  Azalea sang med stor glæde:
  Frimodige kammerater i takt,
  Styrk vores ånd i kampen...
  Til fjern lykke vejen
  Lad os kaste lys over os selv!
  Prinsesse Leia spurgte i en ret alvorlig tone:
  - Og hvordan skal vi lede efter Horcruxes?
  Azalea trak på skuldrene og svarede:
  - I teorien skal du kigge i Jedi-arkivet. Der kan være nogle nyttige oplysninger der.
  Og pigen kastede med sine bare tæer et kort, der skiftede farve under flugten.
  Prinsesse Leia nikkede.
  - Ja! Vi skal finde dette arkiv. Men Luke Skywalker ser ud til at have brændt ham!
  Så slog drengen Anakin i luften med knytnæven, så den endda ringede og brølede:
  - Manuskripter brænder ikke!
  Prinsesse Leia var enig:
  - Han har ret! Du kan gendanne alle oplysninger i arkivet. For Jedi'ernes visdom har ikke kun en materiel legemliggørelse!
  Anakin Skywalker Jr foreslog:
  - Lad mig flyve til planeten, hvor Jedi-arkivet var!
  Prinsesse Leia svarede:
  - Vi skal alle dertil - de fem af de udvalgte og dem, der besidder magten, vil gå. Men for nu, kæmpe!
  Azalea bemærkede, og hun kastede igen et kort med sine bare fingre af sine meget smukke og forførende ben:
  - I det mindste et fingerpeg! Men hvad hvis vi ikke finder noget der?
  Prinsesse Leia smed et kort med sin bare fod og erklærede:
  - Så ring til Yodas ånd! Han er i kontakt med lyset og skal vide meget, der er utilgængeligt for de levende!
  Anakin grinede og svarede:
  - Og Yoda er så lille - mindre end mig!
  Azalea knirkede:
  - Lille, men fjern!
  Prinsesse Leia advarede:
  "Vi har endnu en kamp foran os. Og du skal redde i det mindste en del af modstandsstyrkerne i kampen med imperiets overlegne magt! Og vores fem skal være på forkant!
  sagde Anakin dristigt.
  Drengen ser et maskingevær i sine drømme,
  En tank er trods alt dyrere for ham end en limousine ...
  Hvem ønsker at forvandle en øre til en øre,
  Fra fødslen forstår han - magten hersker!
  Ahsoka Tana flyttede figuren med sin bare fod og indvilligede:
  - Ja! Selvfølgelig hersker magten!
  Prinsesse Rei uddybede:
  - Let kraft!
  Ahsoka svarede med sorg i stemmen.
  - Ak, ikke altid!
  Palpatines barnebarn bemærkede:
  - Ikke altid, men for altid!
  Og begge piger slog deres bare såler mod hinanden.
  Men her kommer kampen igen. Imperiets rumskibe nærmer sig. Forude bevæger sig ifølge traditionen grove slagskibe, svarende til enten blåhvaler eller kaskelothvaler, men samtidig besat med mange kanoner.
  Adskillige nye store slagskibe ankom, bare bygget i et accelereret tempo i imperiets fabrikker. De støbte stål og så meget truende ud.
  Rumskibe nærmede sig også og lignede nøgne dolke med skarpe ender og vingede håndtag. De skinnede også med metal. Generelt havde imperiets armada en overvældende fordel i antallet af skibe og endnu mere i ildkraft.
  I det mindste var imperiets flåde af hovedsagelig kvindelige klonbesætninger otte gange stærkere.
  Og det er klart, at oprørerne simpelthen vil dække tilbagetoget.
  Men blandt dem har fem kæmpere - fire piger og en dreng - seriøs magt. Og det giver nogle chancer for at holde ud.
  Ahsoka Tana skød mod slagskibene, der nærmede sig hende med sine bare tæer og knirkede,
  - Let kraft med os!
  Gross Battleship blev ramt af et sprængende thermoquark missil. Massen af tårne og kanoner blev brændt og knust.
  Klonpiger løb væk fra ilden og blinkede med deres bare, runde hæle.
  Ahsoka sang:
  - For det store strålende lys,
  Vi vil besejre de mørke synder ...
  En smuk daggry kommer
  Jediernes døtre og sønner!
  Prinsesse Rey påpegede aggressivt, da hun sendte en drabsgave til udslettelse til sin modstander:
  - Et to tre! Bryd dragen!
  Og så blottede hun sin skarlagenrøde brystvorte og trykkede på knappen med den.
  Anakin, denne smukke, lyshårede, endnu smukkere end Skywalker Jr.s far, skød med sine bare fingre, sine barnlige ben og sang:
  Barndom, åh barndom
  Barndommen er lys, vær med mig ..
  Barndom, åh barndom
  Jeg er en dreng, der sår et køligt lys!
  Og igen fik det mægtige store slagskib i det mørke imperium en hat. Mere præcist sprang hans rustning og en ild brændte.
  Oprørerne har kun to store slagskibe tilbage. Smerteligt stor overvægt af fjenden.
  Og de er mindre end de kejserlige og underlegne i dødelig kraft. Selvfølgelig er det dem, der er de første til at ødelægge imperiets rumskibe.
  I små domstole er fordelen ved de mørke kræfter mindre. Og prinsesse marskal Leia forsøger at bruge det.
  Her skyder hun med sine bare tæer. Meget præcist rammer imperiets krydser. Får hende til at blusse og knække. Og vraget af raketskibet brænder i flere forskellige farver.
  Prinsesse Marshal Leia synger:
  Må alt være godt i universet,
  Lysets strømme vil aldrig løbe ud...
  Med sin kraft i kamp uforanderlig,
  Lad os smide de gamle år ud i ungdommen!
  Og igen affyrer en smuk, ung kvindes bare hæle en brændende og brændende klat fra bagagerummet.
  Krigeren kvidrede glad:
  - Vi er krigere af det smukke lys,
  Hvem giver lykke til verden...
  Beslutninger er farlige
  Og meget uden grænser for æteren!
  Azalea bekræftede. Hun tog sin bh af og sprængte med stor nøjagtighed med en rubin brystvorte.
  Hun ramte ødelæggeren af det mørke imperium og råbte:
  - Mørkets magt spredte sig over verden,
  Huse gemmer sig i helvedes skygger...
  Og ønsker at fodre det onde med en fest,
  Satan går på gaden!
  Og krigeren blinkede til sine ledsagere. Det skal bemærkes, at hun er en skønhed af en meget kampfarvet teint.
  Dreng Anakin skød igen, trykkede på knapperne med bare fingre, en barnefod og råbte:
  - Kejser Palpatine
  Du er en bastard og en idiot!
  Kejser Palpatine -
  Herre over de mørke kræfter!
  Ahsoka Tana påpegede aggressivt:
  - Sejren vil stadig kun være for os!
  Og pigen ramte fjenden ved hjælp af en jordbærbryst. Og smadrede en masse fjender.
  Erfaren kriger. Her er prinsesse Leia næsten firs år. Og Ahsoka var allerede en berømt kriger, før Leia blev født. Hun er på samme alder som Darth Vader.
  Og gik igennem en masse krig med ham.
  Ahsoka formåede i øvrigt at kæmpe på oprørernes side til allersidst. Da de ødelagde den ufærdige Dødsstjerne og selve kejser Palpatine.
  Så døde Darth Vader også. Mere specifikt hans kropsskal. Og ånden er fri.
  Og den kan tilkaldes fra en anden verden. Ahsoka husker også Obi Wan Kenobi. Hun kæmpede med ham.
  Ahsoka forblev en pige, mens Obi Wan blev ældre. Leia ser godt og munter ud.
  Men det er tydeligt, at hun har ansigtet som en moden kvinde, og ikke en frygtsom pige. Marshals maskuline hage, ideel klassisk, strenge træk.
  I det tyvende århundrede ser atletiske kvinder sådan ud, når de er femogtredive. Leias figur er muskuløs, næsten pigeagtig, kun tungere med mere masse.
  Men Ahsoka er slank, med flerfarvet hud og næsten et barneansigt. Det har ikke ændret sig i årtier. Bortset fra snabel i stedet for ører, er farven næsten den samme som en person.
  Du kan endda uden at se hovedet tro, at dette er en pige fra den menneskelige familie, kun hun malede sin hud i orange, lilla og gule mønstre.
  Og hendes bryster er mennesker.
  Valmuerøde brystvorter trykker mod knapperne og spyr brændende strømme af totalitær ødelæggelse.
  Ahsoka nynner, mens hun kæmper mod imperiet:
  - Verden er dybt mørke, alt sammenfiltret,
  Lad der være lys - og lad os smide syndernes lænker!
  Og så eksploderer endnu et fjendtligt rumskib. Og der sker mere ødelæggelse.
  Hvert medlem af de fem har et meget stærkt og kamprumskib under kontrol.
  Selv en dreng på elleve eller tolv år, Anakin styrer meget behændigt sin bil ved hjælp af sine bare tæer, og selvfølgelig sine hænder.
  Derudover kan ordrer gives mentalt.
  Anakin bemærkede meget vittigt:
  - At dræbe er synd, men at lade andre leve er fuldstændig latterligt!
  Og drengen trykkede på knappen med sin bare, barnlige hæl.
  Og klippede en hel grov fregat.
  Det vigtigste her er at få det rigtige...
  Padawan-dreng, som altid på bolden.
  Prinsesse Rey støtter terminatorbarnet:
  - Kom nu, barnebarn af Darth Vader, vær din bedstefar værdig!
  Anakin bemærkede, mens hun blinkede til pigen og brugte de bare tæer på børns fødder med en abe behændighed:
  I kampen med sinha dreng,
  Jeg er ikke vant til at skændes!
  Jeg er ikke vant til at skændes!
  Må du være værdig
  Må du være værdig!
  Hellige student!
  Dette er en dreng - meget sej og kompetent.
  Azalea er Leias datter bemærket ved at skyde med rubin brystvorten og beskadige imperiets frygt:
  - Min bror, vi vil vinde - tror jeg!
  Azalea og Anakin er virkelig fætre. Og de kæmper så lad os sige.
  Azalea er allerede en voksen pige, Anakin er stadig et barn. Men deres talent er enormt.
  Kæmpende og meget aggressivt og samtidig venligt par.
  Azalea skød ved at bruge sin skarlagenrøde brystvorte igen og kvidrede:
  - De holdt lyset i fængsler i lang tid,
  I lang tid blæste lyset ondskabens mørke ...
  De mørke dage er forbi
  Forløsningens time er ramt!
  Og pigen kneppede igen. Denne gang ved at bruge de bare tæer på hans yndefulde ben.
  Ahsoka nikkede bekræftende.
  - Du er bare super!
  Og hun sendte også et andet skib fra mørkets imperium til den næste verden med en rubin brystvorte.
  Azalea bekræftede ved at bruge jordbærvorten på sine fyldige, solbrune bryster:
  - Og du er fantastisk!
  Og begge skønheder blinkede til hinanden. Azalea er meget smuk. Hendes hår er som en honningblond. Og Leia er mørkere.
  De er begge smukke, men så forskellige. Det er en skam, at hendes bror dræbte Solos far.
  Sådan et tab.
  Men fra den anden verden kan du kalde en persons ånd. Under alle omstændigheder, hvis denne person var en lys personlighed, og hans individualitet ikke havde tid til at opløses i kraft.
  Prinsesse Leia sørgede også over sin søn, der var gået ind i den mørke side af styrken. Og for den mand, som sønnen dræbte.
  Det mest grimme er, at den, der blev betragtet som dræbt, er skyldig i dette - kejser Palpatine.
  Selv hendes Darth Vader eller Anakin Sioker var et barn, og Palpatine var allerede en ældre senator med gråt hår.
  Men hvor mange år har denne ondskab eksisteret? Først blev Palpatine vansiret af lynkræfter. Så mistede han sit kød ved at flytte ind i en klon.
  Og nu er de helt i en piges kød. Og han gør ondt, uden at vide nogen foranstaltning, eller endda grænsen for magt.
  Faktisk er kejserinde Palpatine en pige med meget lyst hår og et iørefaldende, udtryksfuldt udseende, strakte hænderne ud.
  Den forreste del af det store slagskib åbnede sig. Klonekejserindens smukke, yndefulde hænder med lange negle var synlige.
  Og her ser hun på.
  Selvfølgelig er den kejserlige flåde mange gange stærkere og tager over. Men de fem krigere blandt dem, der ejer styrken, har en meget stædig modstand.
  Og forårsager stor skade på den kejserlige flåde.
  Klon Supermarshal Emmanuel tramper sin bare fod i vrede (alle klonepiger undtagen kejserinden er frataget sko) og brøler:
  - Ødelæg dem, o største af de største!
  Kejserinde Palpatine hvæser rasende:
  - Må det være sådan!
  Og lynene af kraft trækker ud fra skønhedens lange negle. De øges i størrelse. Og nu vokser de som et net af lyn.
  Emmanuelle sang rasende:
  - De sparer ikke for udledninger,
  For helvede Jedi!
  Kejserinde Palpatine sagde hårdt:
  Et drab er bedre end tusind forbandelser!
  Force lyn omsluttede rumskibene i kamp fem. De var som fluer i et brændende spind.
  Ahsoka Tana råbte:
  - Power-lyn er ikke skræmmende!
  Prinsesse Rey trykkede på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte og var enig i dette:
  - Jeg holdt slaget af alle Sith på én gang!
  Og fra Anakin, der var mindre erfaren, slog lynet ned. Og de brændte børns, bare hæle.
  Drengen råbte:
  - Det gør ondt!
  Azalea sagde:
  - Parér med dit lyssværd!
  Drengen knækkede med fingrene. De havde et lyssværd. Og den unge kriger tæskede lynet.
  Barnets bare fødder røg og havde blærer.
  Azalea elskede det også. Pigen blev brændt ikke kun på hælene, men også på hendes nøgne, fyldige bryster.
  Og hun kæmpede også tilbage med et sværd.
  Resten af de mere erfarne krigere inkluderede også beskyttelse, at de blev trænet af Jedi uden sværd.
  Men stadig var strømmene af negativ energi så stærke, at optiske instrumenter og sigte mislykkedes. Og pistolløbene begyndte at deformere og smelte.
  Prinsesse marskal Leia bemærkede:
  - Hvilken djævelsk magt! Han blev endnu stærkere!
  Warrior Rey var enig:
  - I ødelæggelse åbner den mørke side sig ud over muligheder. Ikke underligt, at det altid var nemmere at dræbe end at genoplive!
  Ahsoka Tana slikkede sig om læberne og bemærkede:
  - Vi bliver nødt til at trække os tilbage. Træk dig tilbage for at vende tilbage, og med nye kræfter for at deltage i kampen med den mørke side af styrken!
  Padawan-drengen svarede:
  - Tråden er knækket
  Og truer lyset til at leve...
  At leve lyst -
  Helten skal dø!
  Warrior Rey protesterede:
  - Vi er en unik femmer! Som enderne på en stjerne. Og det er ikke tid til at besejre den mørke side af styrken!
  Prinsessemarskalen beordrede:
  - Lad os gå! Kampen er ikke slut! Vi vil opdage, at horcruxerne og den inkarnerede Djævel vil blive ødelagt.
  Prinsesse Rey nikkede og tilføjede:
  - Og alligevel vil vores fem forlade slagmarken sidst!
  Pigen tog og rejste sin bare fod. Og fra en bar hæl udløste en pulsar af kraft.
  Den fløj i retning af kejserinde Palpatines store slagskib. Så mødte ham med lynnedslag.
  Men nettet omkring de fem store rumskibe blev blegere, den negative energi svækkedes.
  Ahsoka Tana kommenterede:
  - Jeg kan skyde igen!
  Og krigeren igen, som om hun knepper, med hjælp fra sine jordbærbryster.
  Og så gennemborer et ødelæggende slag den kejserlige dreadnought og får den til at brænde og splintre.
  Azalea knirkede og skød og ignorerede smerten fra hendes brændte såler:
  - Det er vores skæbne
  Vi kan ikke leve anderledes...
  Hvis Satan kom ind -
  Så slår vi ham tilbage!
  Drengen Anakin brugte også sine barnlige, brændte, men ikke tabte førlighedsben og sang:
  - Mørkets magt vil ikke stoppe,
  Mørkets magt vil ikke vinde!
  Vi vil dræbe spiondragen,
  Helvedes Djævel vil blive besejret!
  Prinsesse Leia bekræftede, da hun bankede på den kejserlige flåde.
  - Fjenden vil blive besejret, selvom han er meget stærk!
  Ahsoka Tana lancerede igen for ottende gang noget ekstremt morderisk med sin skarlagenrøde brystvorte og kvidrede:
  - Din sjæl stræbte efter lyset,
  Du bliver født på ny med en drøm...
  Men hvis mørke er din skæbne
  Bliv en gris!
  Kejserinde Palpatine var meget irriteret over, at lysets fem krigere ikke ønskede at give efter.
  Selvom der igen bliver skudt lynnedslag af kraft.
  Højmarskal Emmanuelle havde imidlertid indsat noget mere væsentligt og dødbringende: Therpreon-missilet.
  Hun dirigerede den ved hjælp af bare fingre på hendes fingerfærdige ben.
  Tæl med en raket som denne - hundrede billioner atombomber kastet over Hiroshima. Så kløften vil være forfærdelig. Anden overmarskal: Monika gav endda ordre til, at de kejserlige skibe skulle bakke så hurtigt som de kunne.
  For at undgå at blive ramt af en ødelæggende supernovaeksplosion.
  Raketten lettede på afstand. Men hendes slagkraft var sådan, at fem rumskibe med Jedi blev ramt, og ordet avner blussede op. Og de blev fejet op i en bølge.
  Prinsesse Leia tweetede:
  - Slå mental beskyttelse til! Vi skal overleve!
  Drengen Anakin, der igen, og denne gang meget mere brændte børnehæle, sang:
  - Der er ingen ord for en friskere kriger,
  Tryk en strøm af strålende lys mod dit bryst ...
  Jeg er klar til at give mit liv for venlighed,
  Må vore gerninger prises!
  På trods af deres forsvar blev både Anakin og Azalea alvorligt svedet af den hyperplasmiske ild og den infernalske energi fra preon-fusionsraketten. Sådan en gave kunne godt rive planeten Jorden i stykker.
  Og resten af Jedi-pigerne blev alvorligt såret. Sandheden er stadig i mindre grad end de yngste kæmpere.
  Derudover havde de en fejl i øjnene. Der var ikke længere nogen styrke til at kæmpe, og lysets krigere lænede sig tilbage.
  Resten af oprørernes rumskibe hastede fuldstændig i forskellige retninger. Nu var kampen endelig tabt.
  Prinsesse Leia udbrød:
  "Det ser ud til, at vi ikke kan samle mere magt!"
  Prinsesse Ray udtalte:
  Lad os partisk!
  Anakin erklærede modigt, selvom han var rød som kræft af forbrændinger, og beskeden var dækket af blærer:
  - Sange af partisaner skarlagenrød daggry,
  Mit hjemland, lyse imperium!
  Azalea, som også var stærkt forbrændt, men modigt holdt fast, svarede rasende:
  - Imperier er ikke lyse. Det er korrekt at sige: lys republik!
  Drengen Anakin, hvis tunge var praktisk talt upåvirket af forbrændingerne, sang stædigt som svar:
  - Du behøver ikke at være taler
  Kort fortalt...
  Jeg vil blive kejser
  De varer jo ikke længe!
  Prinsesse marskal Leia udtalte strengt:
  - Overdreven indbildskhed til den mørke side af kraften åbner vejen!
  Ahsoka Tana bemærkede:
  - Da Anakin blev Darth Vader, ville jeg også med i imperiet. Men så tænkte jeg, at alligevel ville en så stærk som mig før eller siden blive dræbt forræderisk.
  Prinsesse Rey nikkede.
  - Helt sikkert! Hvad er svagheden ved den mørke side af kraften? Det er svært at være i det en forening af ligemænd. De dræber og ødelægger hinanden. Der var mange Jedi. Men sitki havde en regel om to. Da der var tre af dem, dræbte nogen nogen. Eller eleven dræbte læreren.
  Anakin udbrød:
  - Jeg vil ikke skille mig af med verden!
  Azalea tweetede:
  - Lov ikke min kære bror,
  Lov ikke min kære at tage ...
  Ellers bliver resultatet meget dårligt!
  Padawan-drengen svarede:
  - Jeg gav ikke et ord - vær stærk, men jeg holdt fast!
  Prinsesse Rei udtalte hårdt:
  "Vi finder horcruxerne, og vi afslutter den mest magtfulde og dygtige Sith i universets historie."
  Modstandsflåden spredte sig i forskellige retninger. Og udfaldet af krigen var uklart.
  
  
  
  AMELIN I WONDERLAND
  ANNOTNING
  Pigen befinder sig i et eventyrland, hvor hun skal se en masse tegnefilm og alt interessant og rum.
  . KAPITEL 1
  Amelina gik langs vejens gule mursten, og gyder med frodige blomster voksede omkring hende. Blomsterbedene var velholdte og blomsterne funklede med alle regnbuens farver.
  Og Amelina selv blev til en pige på omkring tolv. Og slog hendes bare fødder. Det var en slags eventyr.
  Her kommer støjen. En kanin i frakke og høj hat ræsede langs vejen. Han tog et ur på en kæde op af lommen, så på løbet og brølede:
  - Åh, hvor er jeg sen! De barberer mig, mine ører og overskæg vil være så uanstændige!
  Amelina skyndte sig efter kaninerne og knirkede:
  - Vil du have eared - at accelerere kraftigt?
  Kaninen i højhatten kvækkede:
  - Og hertuginden kan blive ked af det!
  Og de løb ned ad gyden allerede sammen. Amelina, flimrende med bare, lyserøde hæle, spurgte:
  - Hvorfor er du hvid?
  Kaninen knurrede:
  - Hvorfor er jeg hvid? Ah, det ville være bedre at være grå og ikke løbe og sidde!
  Amelina tog det og udbrød:
  - Hvis du vil være stærk, så løb! Hvis du vil være smart, så løb! Hvis du vil være sund - løb!
  Kaninen knirkede tilbage og blinkede.
  - Vær ikke bange for dårlige nyheder,
  Vi reagerer ved at løbe på plads!
  At løbe på stedet er en almindelig forsoning!
  Pigen og kaninen fortsatte med at løbe. Forude dukkede pludselig et egetræ op med en kæmpe fordybning. Kaninen dykkede ind der, og Amelina sprang ind efter ham.
  Pigen sprang og mærkede hendes fald, hendes kjole åbnede sig som en faldskærm.
  Amelina begyndte at stige langsomt ned, som i en drøm. Kaninen fløj lidt lavere og sang:
  - Og han skyndte sig hele dagen som en gal hare,
  Sandsynligvis, af frygt, blev jeg en meget hvid kanin ...
  Amelina svarede og sang:
  - Hvor meget at være fej - jeg forstår ikke,
  En stærk kriger til kamp er født ...
  Frygt er en svaghed og derfor -
  Hvem var bange er allerede besejret!
  Og pigen tog med sine bare tæer en kop op med noget appetitligt stående på siden af brønden. Og jeg smagte det. Det var lidt ligesom honning. Og Amelina sang:
  - Så, fars pote er tung,
  Hvis far tager denne pote,
  Det bliver slet ikke honning!
  Kaninen knirkede og rystede på ørerne:
  - På jorden af en eller anden grund mennesker
  De går stampende med fødderne
  Hvilket er både dumt og frygteligt grimt!
  Amelina så en kage på hylden. Så smuk med blomster og kirsebær. Pigen rakte hænderne frem til ham.
  Kagen fik pludselig en mund, og han kvidrede:
  - Gæt gåden!
  Derefter faldt kagen af sølvbakken og flød sammen med pigen.
  Amelina nikkede.
  - Lad os!
  Kage, kvidren, sang ud:
  Hvorfor har geder tre horn?
  Pigen, der langsomt fortsatte med at falde ned i brønden, spurgte overrasket:
  Har en ged tre horn?
  Cake grinede og svarede:
  - Ja, hele tre som hovederne af slangen Gorynych!
  Amelina fnisede og svarede:
  - Fordi gedens fjerde horn blev skåret ned af Ilya Muromets!
  Kagen lo og svarede og blottede sine tænder dækket med et lag chokolade:
  - Ikke! Gedens horn blev skåret ned af Finist - den klare Falcon!
  Pigen rakte hænderne til kagen og sang:
  - Kage, du er min mus,
  Med en sød hud spiser jeg dig!
  Som svar sang det kulinariske produkt:
  - Mel uden pusterum,
  Dumt i helvede...
  Helvede intet problem!
  Amelina forsøgte igen at fange sådan en appetitlig og smuk kage, men pigens hænder blev ved med at glide forbi.
  Kage grinede.
  - Stræk ikke armene - stræk benene!
  Så satte Amelina, uden at tænke sig om to gange, sine underekstremiteter i gang. Og hun fangede kagen ... Han, spyttede fløde, råbte:
  - De spiser ikke kager med bare fødder! Lad os sætte den gyldne kniv og gaffel i gang!
  Amelina så sig omkring. Alt hang på brøndens vægge. Inklusiv vægtige piske, der kan bruges til at drive elefanter, ikke bestik.
  Amelina kvidrede:
  - Hvor er bestikket?
  Kage hvæsede:
  - Hvor? I Karaganda!
  Pigen fra Amerika svarede forvirret:
  - Jeg kender ikke sådan en by!
  Kagen sang med glæde:
  - Mit fødeland er bredt,
  Der er mange skove, marker og floder i det ...
  Jeg kender ikke noget andet land
  Hvor trækker en mand så frit vejret!
  Amelina kiggede på væggene. Her kan du se hylderne og der er banker på dem. En del forskellige krukker. Herunder marmelade og honning.
  Amelina forsøgte at tage krukken med hænderne, men det lykkedes ikke. De gled mellem mine fingre som hologrammer.
  Men da pigen brugte sine bare fødder, greb hun meget ihærdigt en krukke med syltetøj. Og førte det til hendes mund.
  Det duftede også rigtig dejligt.
  Amelina begyndte at drikke lækre jordbær og blandet med figenmasse. Og det var så lækkert, at pigen sang:
  - Frygt land, glædeligt land,
  Hvem vil fortælle mig, hvem vil vise...
  Hvor er hun, hvor er hun!
  Kanin bemærkede med en streng luft og rystede på sin høje hat:
  - Det er skadeligt for børn at spise meget slik!
  Amelina blev fornærmet:
  - Jeg er en voksen kvinde, ikke et barn!
  Kaninen fnisede og svarede:
  - Klart! Når man bevæger sig ind i et eventyr, bliver voksne børn! Men når alt kommer til alt, som Karl Marx sagde - det at være bestemmer bevidstheden?
  Amelina lo og svarede:
  - Karl Marx? Er det den, der bor på taget?
  Kaninen klukkede og bemærkede, mens han blottede sine tænder, som han havde meget store:
  - Nej, Carleson bor på taget. Og Karl Marx er ... - Og så tøvede kaninen og tilføjede med et fnis. - Vi kender hinanden fremmed. Og uden at vide om mig, kommer vi til mig en fremmed, men indtil videre kun i en drøm!
  Amelina fnisede og brølede:
  Vi sad på taget
  Eller måske endnu højere...
  Eller måske A, I, B -
  Sidder på røret!
  Og pigen stak igen sit ansigt ind i marmeladen og begyndte at slikke den saftige, søde frugtkød. Og hendes humør blev lysere.
  Og her kommer Carleson. Sådan en fed dreng med en motor på ryggen. Han fløj ud af brønden, snurrede og spurgte:
  - Hej fru frue!
  Amelina svarede med et grin:
  - Hej, knægt med en motor!
  Carleson blev fornærmet og slog lunefuldt med sine læber:
  - Jeg er ikke et lille barn! Jeg er en mand i fuldt flor!
  Pigen nikkede indforstået.
  - Jeg er heller ikke et barn - udseendet bedrager!
  Drengen med motoren sang:
  - Barndommen slutter, når
  Kun i eventyr for evigt!
  Drengene vil vokse op
  Hvem vil sprede hvor!
  Amelina lo og svarede:
  - Barndom for evigt i fantasi!
  Kanin bemærkede lunefuldt:
  - Du har barndom i hovedet, og jeg har konstant hæmorider!
  Amelina fnisede og bemærkede:
  - Hvad siger du - det er din egen skyld,
  Og maskinen er klar til dig!
  Kaninen spruttede og blottede sine tænder:
  - Vi er ikke føl, vi er ikke føl ...
  Og så gryntede den storørede mand af rim:
  - Vi er kaniner!
  Amelina kvidrede og blinkede til sit nye bekendtskab:
  - Uddelt masker af kaniner, elefanter og alkoholikere!
  Kage sagde med et smil:
  - Jeg forlod min bedstemor, jeg forlod min bedstefar, og jeg forlod haren, og jeg forlod ulven, og smuttede endda fra bjørnen!
  Kaninen svarede:
  - I denne røg, som i helvede,
  Du svarer mig!
  For evigt alene, hvorfor er du -
  Hvor er din bjørn?!
  Amelina trampede sin bare, barnlige fod i vejret og sang:
  - Jeg er venner med en bjørn, jeg er venner med en bjørn,
  Jeg går uden frygt...
  Hvis jeg er sammen med en ven,
  Hvis jeg er sammen med en ven
  En bjørn uden en ven!
  Kaninen fnyste foragtende.
  - Bjørnen vil rive dig i stykker! Det ser ud til, at du ikke er blevet voksen!
  Amelina bemærkede med et suk:
  - Og om vinteren og om sommeren med hidtil usete mirakler,
  Der vil være barndom et sted, men ikke her!
  Barfodet gennem vandpytterne, der funkler ved åen
  Drengen vil løbe, og jeg vil være sammen med ham!
  Der var en pause. Amelina, der var blevet en pige i en drøm, sank gradvist ned. Hun forstod ikke helt, hvad der foregik. Kaninen blev ved med at rykke og brokke sig:
  - Jeg er som en drevet hest,
  Stien er virkelig dårlig!
  Amelina fnisede ... Her fløj hun forbi det hængende bestik. Desuden var knive, skeer og gafler fint guldarbejde.
  Pigen tog med sine bare tæer kniven og gaffelen, der funklede i halvmørket, og brølede:
  - Vi vil først se kagen i øjnene,
  Og så steger vi det og spiser det!
  Kagen knirkede som svar:
  - Spis ikke rigtig pige!
  Amelina fortsatte med at falde og spurgte overrasket:
  - Hvordan skulle det så være?
  Kagen sang med klar stemme:
  Lad os se på dine mønstre, roser,
  Og så skærer vi dig op og spiser dig!
  Amelina fnisede og bemærkede:
  - Det er rigtigt! Pæn!
  Kaninen udstødte malplaceret:
  - Sæt dig ikke på en stub,
  Spis ikke tærten!
  Kage logisk bemærket:
  - Og hvad skal man forælde? Jeg er skabt til at blive spist!
  Amelina, der holdt en kniv og en gaffel med sine bare tæer, forsøgte at få en kage. Og han rykkede.
  Kanin tog den og så på sit ur igen og bemærkede filosofisk:
  Utilfreds som sædvanlig
  Mennesker i deres tid
  Så jager vi ham forgæves,
  Vi sætter farten ned til ingen nytte!
  Amelina bemærkede logisk:
  - Og den eksisterende situation, folk er altid utilfredse.
  Kanin var enig.
  - Det er ret menneskeligt!
  Kage blev sjov, og han knirkede:
  - Mand, mand, mand,
  Folkets lys og håb ...
  Tæl det stormfulde århundrede vil snart ende,
  Skræmme din have!
  Amelina forsøgte igen at poste kagen. Men det kunne hun tydeligvis ikke. Kagen fløj op og blev ikke givet.
  Deres sider af brønden sprang igen ud af den allerede velkendte fede dreng med motoren. Han holdt en krukke med syltetøj i hænderne, hans babyansigt var smurt ind med creme.
  Drengen, der bor på taget, bemærkede:
  - Kagen her viste sig at være meget stædig!
  Amelina var enig i dette:
  - Ja, mad er stædigt!
  Carleson sang:
  - Mad, mad, opvarmet mad,
  At proppe maven - det er noget pjat!
  Og drengen med motoren tog og greb kagen i halsen. Den snoede sig og forsøgte at slippe fri. Men tilsyneladende vidste Carleson en eller anden hemmelighed og formåede at holde på den.
  Cake tweetede:
  - Du, selvfølgelig, en kannibal,
  Men folk behøver ikke at spise...
  Fordi kannibalen
  Folk kan kede sig!
  Carleson bemærkede med et smil:
  - Er du et menneske?
  Cake sagde med et smil:
  - Jeg kan tale!
  Drengen med motoren bemærkede:
  - Papegøje taler også!
  Kage råbte:
  - Jeg har også intelligens!
  Carleson-drengen klukkede og bemærkede:
  - Hvad er fem fem?
  Cake reagerede med det samme.
  - Femogtyve!
  Amelia bemærkede:
  - Ja, der er et rationelt væsen for grusomt!
  Kage purret:
  - fuld mave,
  Derudover døv!
  Carleson nikkede og spurgte:
  Hvad er forskellen mellem ravne og ravne?
  Kage hævet og mumlet:
  - Han er en ravn, og hun er en krage!
  Carleson lo:
  - Ikke! Det er forskellige arter, måske spise dig for det?
  Kage svarede:
  - Og i buffeten lukket for andre,
  beroligede kokken - vær ikke genert ...
  Med denne kødædende appetit
  Du vil sluge sindet på en andens skurk!
  Amelina foreslog og tog en gaffel og en ske i hænderne:
  Lad os ikke være så grusomme mod et rationelt væsen. Måske er det bedre at tegne ham både arme og ben?
  Carleson huskede:
  - Ville du ikke faste?
  Amelina fnisede og svarede:
  - Skadelig kotelet, til en atlet,
  Og kun løb kører væk fra vægten!
  Kanin sagde ganske logisk:
  - Her løber haren meget -
  Og hvor længe lever han?
  Carleson smilede og bemærkede:
  -Her er en langsom skildpadde, men den lever længe!
  Amelina tog den og sang:
  Slæbt i stormende mudder,
  Den glatte overflade af en gammel dam ...
  Ah, hun var ligesom Pinocchio,
  Jeg er løs, uhøflig!
  Carleson ønskede at give noget væk, da en anden karakter dukkede op. Nå, ja, dette er Plys, en meget kæmpende bjørn.
  Og han fløj på en ballon og brølede:
  - Jeg brænder
  Hvilket forårsager alvorlig sult ...
  Læg al vredens kraft i slaget
  For nu er Winnie sjæl ung!
  Carleson rakte sine hænder frem og sagde:
  - Vinny, kan du synge noget mere lyrisk?
  Plys sagde logisk:
  - At jeg har savsmuld i hovedet, så jeg synger for ingenting!
  Amelina fnisede, og så tog hendes bare tæer fat i bjørnens brune næse.
  Bjørnen brokkede sig og frigjorde sig med et skarpt ryk:
  - Ikke! Vær ikke dum!
  Amelina fnisede og bemærkede:
  - Ja, jeg holdt dig ikke!
  Carleson sagde logisk og sang endda:
  - Ingen kan holde ham,
  hans tanker trækkes lige ud i det fjerne ...
  Måske er jeg en freak
  Jeg spilder kompot...
  Men jeg har ikke ondt af morgenmadsboller!
  Kanin bemærkede og slog med ørerne:
  - Ikke! Det er virkelig en mand med en motor, der prøver at synge!
  Amelina spurgte:
  - Er du overrasket over, at han synger, eller at han synger gratis?
  Carleson sang igen som svar:
  Sangen hjælper os til at bygge og leve,
  Lad en mand synge en god lyre...
  Og den, der går gennem livet med en sang,
  Han vil aldrig forsvinde nogen steder!
  Kanin foreslog på sin egen logiske måde:
  "Måske er det bedre at dele kagen i fire?" Så bliver glæden gensidig og bliver ikke tyk?
  Kagen gurglede aggressivt:
  - Jeg har ikke brug for kvartering! Det er så umenneskeligt!
  Amelina foreslog igen:
  - Findes der virkelig ingen magiske tuschpenne i eventyrland til at tilføje arme og ben til kagen?
  Kaninen grinede og svarede:
  - Det kan man finde, hvis man bliver ved med at falde i brønden. Selvom det kommer meget an på sagen!
  Carleson huskede:
  -Jeg formåede engang at få en motor til mig selv, og for altid forblev en dreng, som Peter Pan!
  Kaninen grimaserede.
  - Vær stille! Og så flyver endnu en femte spiser til kagen!
  Amelina udbrød:
  - Kaniner spiser ikke kage!
  Det øredyr bemærkede:
  - Uddannede piger løber ikke barfodet!
  Amelina svarede med et suk:
  - Jamen ... jeg er ikke ligefrem en pige!
  Kanin hvæsede:
  - Så meget desto værre, når en voksen praler med bare, lyserøde hæle!
  Carleson svarede:
  - Det er uanstændigt for kaniner at gå i højhue og handsker!
  Det øredyr hylede:
  - Og hvorfor det?
  Peter Plys indsat her:
  - Det ser ud til, at det første stop venter os til efteråret! Lad os holde op med at skændes. Og da kagen kan flyve, så behøver den ikke arme og ben!
  Det kulinariske produkt sang:
  Pirater har ikke brug for videnskab
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har ben og arme
  Og hovedet er ubrugeligt for os!
  
  TRE MUSKETERER REMAKE
  ANNOTNING.
  Amerikansk tilpasning af The Three Musketeers i en alternativ historie. Selvfølgelig er alt sejere end Dumas, og med elementer af magi og det japanske mantra.
  . KAPITEL 1
  Skærmtilpasning af The Three Musketeers på en ny måde. Dartagnan er stadig kun et barn på omkring tolv år, mens de andre musketer-drenge kun er lidt ældre end tretten eller fjorten.
  Og selvfølgelig er de i shorts og barfodet, som det skal være for teenagere fra oldtiden. Og de vil redde dronningen fra kardinalens indspil. Men de bliver modarbejdet af det lumske og ret voksne militær, og Constance Bonacieux er også en pige.
  Der er mange slagsmål i denne film, og at kaste is, kager og meget moderne typer. Og da fyrene var omgivet af kardinalens vagter, var der i hænderne på Dartagnan et meget imponerende maskingevær med højkaliber eksplosive kugler. Det var svært for drengen at holde sådan en kolos, og han blev hjulpet af den højeste og mest muskuløse Porthos blandt teenagere.
  Og så, hvis det allerede rammer, så slår kardinalens vagtfolk snesevis ned. Og nogle gardisters hoveder kommer af og ruller på græsset.
  Og det er endnu sjovere, når musketer-drengene brager mod fjenderne med en flammekaster. De hvilede deres bare fødder, og hvordan de ville tage den og lade den med et morderisk jetfly.
  Disse drenge er bare fantastiske.
  De fire drenge sad selvfølgelig ikke stille. Hun tog og erobrede et bevinget skib, som hun designede efter tegningerne af Leonardo Da Vinci. Disse fyre er så seje.
  Og med dem barfodspigen Constance Bonacier. Hun vil tage den og kaste en brændende pulsar med hovedet med hælen. Og med det samme brænder massen af kardinalens krigere i flammer.
  Og kardinalen arresterede ikke kongen ifølge kanon. Og dette er i sandhed et militærkup.
  Fire musketer-drenge og en pige kæmper mod en hel hær. Og de modarbejdes ikke kun af mennesker, men også af orker.
  Hele filmen kan selvfølgelig derfor optages i stil med USA - fedt med special effects.
  Og fire drenge på tolv eller fjorten år, barfodet og i shorts, angriber fæstningen. Og med dem er en pige med hår, der funkler som bladguld.
  Drengen Dartagnan vrider to magiske sværd på én gang og skærer gennem modstandere.
  Så kaster de bare, solbrune ben på en dreng på omkring tolv en dødsært.
  Den eksploderer, og et par dusin orker spreder sig i blodige bidder.
  Musketer dreng synger:
  - Hvordan vi levede, kæmpede,
  Og ikke bange for døden
  Så fra nu af vil du og jeg leve!
  Og på stjernehimlen
  Og bjergstilhed...
  I havets bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende ild!
  En smuk, muskuløs teenager, Porthos, kæmper med bar overkropp og ligner Apollo.
  Porthos skærer ned med skarpe sværd kardinalens orker og vagter. Han er en meget stærk dreng.
  Her med bare tæer affyrer en knægt i shorts en boomerang. Og skær hovederne af orker.
  Porthos tog den og sang:
  Det betyder at leve smukt
  Det betyder at leve godt...
  Vores heroiske styrke,
  Sindsstyrke og viljestyrke!
  Og den bare hæl på en stærk dreng vil ramme orkgeneralen i hagen. Og alle tænderne vil flyve ud.
  Athos er en lille mindre dreng, omkring tretten år gammel. Men med et meget udtryksfuldt og ædelt, omend barnligt, ansigt.
  Så han tog og holdt en sommerfuglreception med sværd. Og fælde et par orker.
  Og de bare tæer på den unge krigers fødder kastede en meget katastrofal udslettelsesgave. Denne dreng er bare fantastisk. Og han synger endnu bedre.
  Musketer-drengen kvidrede:
  - Lad ædle rase,
  koge som en bølge ...
  Vi er folkets hær
  Vi vinder skæbnen!
  Og drengen-greven blinkede til sine kolleger.
  Aramis er generelt lige så ung som Dartagnan og ser omkring tolv år gammel ud. Meget smuk, blond dreng.
  Aramis hugger modstanderne med sværd og blotter sine tænder synger:
  - Djævelen førte krig mod Herren Gud,
  Fjenden kæmpede grusomt, snigende ...
  Men Kristus knuste Satan med kærlighed,
  På korset, bevis din sandhed!
  Og musketer-drengens bare tæer kastede noget med knusende ødelæggelse.
  Og massen af orker viste sig at blive revet fra hinanden, og stykker af pjusket kød røg trivielt.
  Så sang den søde og charmerende dreng:
  Gud, hvor er du smuk og ren,
  Jeg tror på, at din venlighed er uendelig...
  Du gav dit herlige liv på korset
  Og nu vil du brænde i mit hjerte for evigt!
  Constance kæmper også. Hun ser ud til at være en teenagepige og er iført rustning. Kun pigens ben er bare og yndefulde.
  Hun gav dem en ødelæggelsesgave. Rek en masse helvedeskrigere og lodne væsner fra hinanden og knirkede:
  - Ære til dronningen!
  Aramis, den glamourøse dreng snublede en ork. Han faldt, og med en hornhjelm gennemborede to af sine kolleger på én gang.
  Den unge kriger spurgte:
  - Og ære Herren?
  Pigen Constance tog den og kastede med sine bare fingre af sine yndefulde ben den dræbende gave til udslettelse. rev en masse orker fra hinanden og sang derefter med klar stemme:
  Du er skønhedens, glædens, fredens og kærlighedens Herre,
  Legemliggørelsen af et grænseløst, stærkt lys ...
  Du udgød dyrebart blod på korset,
  Reddet af planetens uendelige offer!
  De fem krigere kæmpede som en flok tigre eller pantere. De var børn, men de var monsterbørn. Hvordan de knuste hele denne hær af lodne væsner og kardinalens vagtmænd.
  Især da en flammekaster dukkede op i hænderne på drengene. Og de tog det fra ham og tæskede det med en tyk strøm af rød flamme.
  Dartagnan, denne terminator-dreng sang:
  - Torden buldrer, der er en lille lunte,
  Udbrud...
  Her kommer ondskabens æra -
  Hæren galopperer Genghis Khan!
  Porthos, hvis han slår, så slår han sådan. Han er ikke længere en dreng, men en teenager, en drengehelt. Kvinder ser allerede på ham med begær. Og han er meget smuk, hvilke aflastningsmuskler han har, presseplader, under solbrændt hud. Og ansigtet er stadig barnligt, behageligt. Her løftede Portom en hel tønde nitroglycerin. Og hvordan man sender det ind i orkerne.
  Det buldrede med frygtelig kraft, og en hel bataljon af behårede væsner blev bogstaveligt talt revet fra hinanden, som om en granat var blevet kastet ind i skummet.
  Constance sang:
  - Og en, og to og, tre og, fem!
  Jeg vil gentage i lang tid!
  Tro mig, jeg vil ikke ændre mening,
  jeg vil kaste Porthos' tvivl til side!
  Og pigen lancerede igen med sine bare tæer, en ært med et dødbringende sprængstof.
  Dartagnan, der hugger orkerne og kardinalvagterne med sine sværd, og vil helt klart brøle:
  - Jeg er den største fighter
  Og lad os bare sige - godt gået!
  Og drengen med sine bare tæer er som at kaste en udslettelsesgave. Og så mange orker døde.
  Porthos ramte orken med en bar, drenget hæl i maven. Han fløj hen og skød et dusin lodne væsner ned.
  Drengen Porthos sang:
  - Tråden er knækket
  En ond død truer os!
  For at folk skal leve
  Ork skal dø i kamp!
  Athos knækkede denne dreng i shorts pludselig med fingrene, og en tryllestav dukkede op i dem.
  Den unge kriger tog den og affyrede en kamppulsar fra spidsen af sin tryllestav. Og rev en masse modstandere fra hinanden. Og de blandede sig, og orkerne begyndte at brænde som brænde gennemvædet af svovl. Her er slaget fra Athos.
  Greve-drengen sang:
  - Der er i orkernes rige -
  Mudret dam...
  Der er liljer i blomst!
  Der er liljer i blomst!
  Blomst!
  Aramis bemærkede med et grin, knuste orkerne med sine sværd og kastede giftige nåle med de bare tæer af barnlige fødder.
  Og drengen sang:
  - Jorden er gavmild mod os syndere,
  Og himlen er fuld af trusler...
  Vi er en venlig familie af mennesker -
  Roser dufter så godt før et tordenvejr!
  Her er musketererne.
  Og selvfølgelig er Constance en terminatorpige. Hun har allerede en blaster i hænderne. Og bare tæer kaster en miniatureudslettelsesgranat.
  Den unge kriger sang:
  - Franskmændenes storhed genkender planeterne,
  Vi knuste orkerne med et sværdslag ...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Selvom man angriber - en horde græshopper!
  Og blasteren er et seriøst våben ... Det er ikke klart, hvor det kom fra i denne dumme film for teenagere.
  Men Milady forsøger at angribe dem. Hun på en griffin er en løve med vinger. Og krigeren i hendes hænder holder et magisk scepter. Og hvordan det brager ud af det med en morderisk pulsar.
  Kun drengenes nøgne hæle pilede, og deres bare, lidt støvede børns såler blev brændt.
  Men drengen sang som svar:
  - Paradiset er ikke synligt i røgen på banen,
  Og kroppen vænnede sig til helvede...
  Vi råber over angrebet af en sej banzai,
  Lad os kæmpe modigt!
  Lady Winter fra gryphonen tæskede med pulsarer og lyn og brølede på toppen af sine lunger:
  - Skån ikke drengene,
  Dræb dem bastards...
  Hvordan man knuser væggelus
  Brænd som kakerlakker!
  Dartagnan, som svar, affyrede en dolk med en bar fod, en barnefod. Han fløj mod Milady på en ødelagt bane.
  Den frygtede troldkvinde brølede:
  - Åh drenge, ja, I er raiders,
  Registreret som astronauter og piloter!
  Porthos viste sin knytnæve og råbte:
  - Jeg river mig i stykker, jeg stikker blink ud!
  Constance rettede den mægtige tomboy med et smil:
  - Band ikke, dreng, du er uanstændig,
  Skæld ud er resultatet af et evigt dødvande!
  Aramis var enig i dette:
  - En dame skal behandles som en kvinde ... Og en kvinde elsker hengivenhed!
  Lady Winter smilede ildevarslende. En bombe på størrelse med en ananas dukkede op i hendes hænder. Og på den glødede bogstavet "A" ildevarslende.
  Dartagnan sang i raseri:
  Der er ingen vindere i den sidste krig
  Og lusen vil ikke blive reddet fra en salve af raketter ...
  Hvorfor lægger du bomben i arsenalet,
  En hvirvelvind vil stige, og en ond orkan!
  Constance tog pigens bare tæer og affyrede en lille ært.
  Lady Winter lo af dette.
  - Patetiske forsøg!
  Pigen svarede frimodigt:
  - Den, der vil have en bombe, får den i panden!
  Og så tog ærten pludselig og steg i størrelse. Hun svulmede op som en gigantisk boble. Og denne beholder, som en rovdyr kaskelothval, blev slugt af Lady Winter.
  Dartagnan udbrød og blottede sine tænder:
  - Det møde er intet som simpelt held,
  Denne gang var alt anderledes!
  Constance tog den begejstret op og stampede sin bare, runde, lyserøde hæl i jorden. Og en tsunamibølge gik i gang, og væltede orkerne og kardinalens vagter.
  Og pigen fortsatte med at synge:
  - Vores fædreland bliver ikke en ørken,
  Selvom vi løber, er vi barfodet af blod!
  Lady Winter blev fanget i en boble, og pludselig krympede hun i størrelse.
  Orkerne væltede og frøs også sammen med vagterne. Og de fem store krigere tilføjede et skridt.
  Her er kardinal Richelieu selv. Han er som en kæmpe edderkop helt i sort. Og også hvordan han vil forsøge at kneppe som svar med en pulsar.
  Og pulsaren er enorm, som en elefant. Og fluer, stigende i størrelse.
  Constance sang fortvivlet:
  - Hellige jomfru, jeg er væk,
  Din Dartagnan fjols -
  Og forgæves klatrede op på kardinalen!
  Porthos vil som svar stikke sine sværd i næsen. Og hvordan han vil tage og nyse ....
  Den bakkelignende pulsar flagrede. Og fløj tilbage, faldende i størrelse. Og så faldt han over kardinalen. Og den formidable, egentlige hersker i Frankrig blev med det samme til sten. Og så sprang stenen og smuldrede i sand.
  Og de fem kæmpende sprang op, snurrede sig og slap lyn fra deres øjne og syngende;
  Det er tid, det er tid, lad os glæde os over vores levetid,
  Skønheden og koppen, den heldige klinge ...
  Farvel, farvel, ryster fjerene på hatten,
  Vi hvisker til skæbnen mere end én gang, vi hvisker til skæbnen mere end én gang,
  Vi hvisker til skæbnen - krager! Krage!
  . MAINSTEINS NYE TURN
  Mainstein formåede at overbevise Hitler om, at Operation Citadel ikke ville virke, da Den Røde Hær var klar til at afvise angrebet. Og tyskerne ændrede i sidste øjeblik deres planer og indledte et angreb på Donbass. Og det lykkedes dem at overraske de sovjetiske tropper.
  Og bryde igennem til Don. Den Røde Hær, der skyndte sig at overføre styrker, kastede tropper i kamp direkte fra lag. Tabene var til at tage og føle på.
  Men det er selvfølgelig ikke det vigtigste.
  I slaget på Panther kæmpede fire tyske piger. Selvfølgelig var de barfodet og i bikini. Og hvis de allerede skød, så lige på mål.
  Gerda trykkede på aftrækkeren med sine bare tæer, slog en fireogtredive og kurrede:
  - Jeg er en stor ulvebudbringer,
  Jeg vil ikke tro på kampen for bagatel!
  Charlotte bekræftede:
  - Lad os ikke være bagateller!
  Og også fyret ved hjælp af bare tæer.
  Ja, besætningen var sjove. Ingen sådan pige, ingen og intet vil stoppe.
  Og nu tæskede Kristina også og brød igennem tårnet på den sovjetiske KV. Pigerne skiltes i kosmisk kraft og hvirvelvind. Der er en klar passion i dem.
  Magda skød også på skift, og også med sine bare tæer. Og på afstand brød hun igennem en sovjetisk haubits. Her er pigen.
  Generelt blev kampen vist som en karikatur ...
  Gerda trak endda sin bh af brystet og trykkede på aftrækkeren med sin skarlagenrøde brystvorte. Og et panserbrydende projektil styrtede mod det destruktive mål.
  Så slog hun sin karminrøde brystvorte, blottede hendes bryst og Charlotte, mens hun slog igennem den sovjetiske bil.
  Og så affyrede han et destruktivt projektil og Christinas rubin brystvorte, der præcist ramte målet.
  Og til sidst virkede Magdas outfit med sin jordbær, hævede brystvorte også.
  Piger i kamp lagt ud ...
  Det ser sjovt ud. Men tyskerne nåede alligevel Don. De opnåede succes om sommeren ved at lancere en offensiv omkring Kursk og i retning mod Voronezh.
  Denne succes påvirkede også handlingsforløbet i Vesten. Landingen på Sicilien blev igen forsinket. Og vejret i Middelhavet er ikke særlig godt.
  Og så skete kuppet i Italien ikke. Mussolini er stadig ved magten, og tyskerne omdirigerer ikke deres styrker i Vesten.
  I august erobrede tyskerne Kursk, til allersidst tog de Voronezh. Den Røde Hærs tab var enorme. Men nye reserver af kursen kom ind i kampen. Og på en eller anden måde stoppede tyskerne ...
  Og så efterår, regn. Tunge tyske kampvogne "Panthers", "Tigers" og selvkørende kanoner "Ferdinanda" begyndte at sidde fast.
  Og pigerne på Panther er ikke så behagelige. Allerede i bikini fryser de.
  Men Gerda sang for munterhed:
  - Hvis der ikke var vinter,
  I byer og landsbyer...
  Det vidste vi aldrig
  Disse glade dage!
  Og igen trækker hendes bare tæer aftrækkeren og gennemborer den sovjetiske bil.
  Charlotte sagde med et grin:
  - Åh, frost, frost,
  Frys mig ikke
  Frys mig ikke
  Jeg er på en hest!
  Og skyd også med bare tæer. Hun er selvfølgelig en super pige.
  Selvom hun selvfølgelig har de mest stridbare forhold til mænd.
  Men Christina skød denne gang ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte, trak hendes bh af og knirkede:
  - Det vil ikke være en skam for pigen,
  Sælg dig selv for rubler ...
  Frost-voivode patrulje,
  Omgår hans ejendele!
  Magda skød også med en rubin brystvorte og kurrede, da hun så, hvordan sovjetfyren brændte:
  - Jeg ejer rigdomme,
  Du kan ikke tælle dem, endda tælle et århundrede ...
  Hvem dræbte jeg fortryder ikke
  Din soldat gaber ikke!
  Og krigeren vil blinke til sine partnere igen. De fire piger er naturligvis glamourøse, og samtidig solbrune og muskuløse.
  Da frosten endelig ramte og snedriver hobede sig op, gik initiativet over i hænderne på den røde hær.
  Her har sovjetiske piger markeret sig i kamp.
  Alenka og hendes bataljon løber for at angribe. På trods af frost og snedriver er pigerne selvfølgelig barfodede og i én bikini. Og nogle efterlod sig endda kun trusser.
  Alenka skyder fra et maskingevær. Hendes kugler er lige i mål. Og så kaster pigen, mens hun tager den, og med sine bare tæer, en dødbringende boomerang. Og modstandernes hoved nedbryder med stor lethed.
  Krigeren sang og blottede sine tænder som perler fra dronningens halskæde:
  - Publikum venter - sørgelige ansigter,
  Midler tæller ikke - jeg er en morder!
  Anyuta ramte de tyske tropper med lyn fra sin skarlagenrøde brystvorte og kurrede:
  - Du har ikke ret! Vi er ædle krigere, ikke snigmordere!
  Den rødhårede Alla, hvis hår er så varmt og brændende, at det kan brænde et helt regiment, vil også flamme fra rubinvorter med røgstrå, og de vil rulle og brænde et helt selskab af fjender på én gang.
  Krigeren sang:
  - Jeg var meget venlig.
  Jeg elsker mennesker af hele mit hjerte...
  Under tegnet af den blå ørn
  Din krone - forgyldt!
  Maria skribler også fra et maskingevær og kaster røgminer med kemi med sine bare tæer. Dette er pigerne - en fremragende passage.
  Og krigeren sang:
  - Der er sakura i hver lejlighed,
  Den flyver som en ond pil...
  Vi våde nazisterne på toilettet,
  Og vores tanke er som en nål!
  OL, der skribler om nazisterne fra et maskingevær. Hun er en heltepige brølede:
  - Mine nåle, nåle skarpe som kugler!
  Tyskerne havde det selvfølgelig svært i filmen - de blev presset grundigt ind.
  Dette er dødsrushet...
  Og her er scenen med pioneren. Drengen blev klædt af til sine shorts, og med hænderne bundet blev de ført barfodet gennem frosten. Og pisket med piske....
  Drengen stønner og tager et skridt frem. Det her er meget grusomt...
  Og her er en tysk kvinde Margaret, der spiller på mundharmonika. Blinker til pioneren og siger:
  - Hvorfor er drengens ben kolde?
  Pioneren svarer:
  - Hvis du blev forelsket i drengens mor,
  i frosten, barfodet, gik til kæresten!
  Den tyske kvinde lo og bemærkede på godt russisk:
  - Nå, temperer pioneren! Det er meget godt for helbredet!
  Og drengen, barfodet og næsten nøgen, blev ført videre gennem sneen.
  Så vises et nyt slag med de sovjetiske krigere. Det er åbenbart bare et eventyr.
  Margarita, der knuste modstandere, blottede sine tænder, gryntede:
  - Der er plads til bedrift i verden!
  Og giftige nåle spredte sig fra pigens bare fod og ramte nazisterne og deres fly og kampvogne.
  Natasha kastede også sine bare tæer, morderisk og hylede:
  Vi vil aldrig glemme og aldrig tilgive.
  Og hendes sværd gik gennem fascisterne i møllen.
  Zoya, der skar fjenderne, knirkede:
  - For en ny ordre!
  Og nye nåle spredte sig fra hendes bare fødder. Og hvad er der i øjet, hvad er der i halsen på de nazistiske soldater og fly.
  Ja, det var tydeligt, at krigerne blev begejstrede og rasende.
  Augustine, der huggede hvide soldater og kampvogne ned, knirkede:
  - Vores jernvilje!
  Og en ny, dødbringende gave flyver fra hendes bare fod. Og fald takni og hvide kæmpere.
  Svetlana skærer til mølleren, hendes sværd er som lyn.
  Nazisterne falder som skurve.
  Pigen kaster nåle med sine bare fødder og knirker:
  - For Moder Rusland vil vinde!
  Margarita knuser også modstandere.
  Hendes bare fødder flagrer. Nazisterne dør i stort tal. Warrior råber:
  - For nye grænser!
  Og så vil pigen tage og skære ...
  Massen af lig af fascistiske soldater.
  Men Natasha er i offensiven. Han fælder nazisterne sammen med kampvognene og synger:
  - Rusland er stort og strålende,
  Jeg er en meget mærkelig pige!
  Og skiver flyver fra hendes bare fødder. Hvem så nazisternes struber. Ja, det er en pige.
  Zoya er i offensiven. Hakker brune soldater med begge hænder. Spytter ud af et rør. Og han kaster dødbringende nåle med sine bare tæer - skyd kampvogne og fly ned.
  Og samtidig synger han for sig selv:
  - Åh, knold, lad os gå,
  Åh, min favorit vil gå!
  Augustina, der fælder nazisterne og udrydder de brune soldater, hviner:
  - Alt sammen pjusket og i huden på et dyr,
  Han skyndte sig til uropolitiet med en kølle!
  Og med sine bare tæer vil han lancere mod fjenden, noget der vil dræbe en elefant, og endnu mere en tank.
  Og så knirk:
  - Ulve!
  Svetlana i offensiven. Nedskæringer, nedskæring af nazisterne. Med bare fødder lancerer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sværd.
  Hun knuste en masse kæmpere og hvin:
  - En stor sejr er på vej!
  Og igen er pigen i en vild bevægelse.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende nåle og ødelægger kampvogne og fly.
  Margarita går i offensiven. Makulerer alle fjender i træk. Hendes sværd er hårdere end vindmøllevinger. Og bare tæer kaster dødsgaver, kampvogne og fly brænder.
  Pigen er i offensiven. Udrydder brune krigere uden ceremoni.
  Og hopper i ny og næ, og vrider sig!
  Og udslettelsesgaver flyver fra hende.
  Og nazisterne selv falder døde om. Og hele bunker af lig hober sig op.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igen kastede hendes bare fødder nålen.
  Og så et dusin flere nåle!
  Natasha på offensiven er også meget sej.
  Og kaster med bare fødder og spytter fra et sugerør.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Jeg er en funklende død! Alt du skal gøre er at dø!
  Og igen skønhed i bevægelse.
  Zoya stormer en blokering af nazistiske lig. Og ødelæggelses boomerange flyver også fra hendes bare fødder.
  Og de brune krigere bliver ved med at falde og falde.
  Zoya skriger:
  - Barfodet pige, du vil vinde!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare hæl. Som direkte i halsen på nazisterne graver.
  De falder døde.
  Eller rettere sagt helt død.
  Augustine i offensiven. Knuser brune tropper. Hendes sværd bæres i to hænder. Og hun er sådan en stor kriger.
  En tornado fejer gennem de fascistiske tropper.
  Pige med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det bliver sejr!
  Og i offensiven en skønhed med brændende hår.
  Augustin brøler i vild ekstase:
  - Krigsguderne vil rive alt i stykker!
  Og krigeren i offensiven.
  Og hendes bare fødder kaster en masse skarpe, giftige nåle.
  Svetlana i kamp Og så funklende og kæmpende. Hendes bare ben kaster så mange dødbringende ting ud. Ikke en mand, men døden med lyst hår.
  Men hvis det går i stykker, så kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet bliver ikke honning,
  Det spring i en runddans!
  Lad drømmen gå i opfyldelse -
  Skønhed gør en mand til en slave!
  Og i barfodspigens bevægelse er der mere og mere raseri.
  Margarita er en stormende pige i sin aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og på én gang vil hundrede nazister og ti kampvogne blive kastet op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og han vil køre møllen med sværd - tønderne af tanks flyver i forskellige retninger.
  Natasha accelererede sine bevægelser. Pigen skærer de brune krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på imperiet Rusland.
  Og lad os udrydde nazisterne i et accelereret tempo.
  Natasha er en terminator pige.
  Han tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned, og kampvogne og fly kommer på afveje.
  Zoya er i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kød og metalsalat. Pigen skriger for alvor:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med gennemborede struber, der ligger rundt omkring i dynger af lig, samt knuste kampvogne og nedskudte fly.
  Augustine er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke hundrede nazister. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede nazister og et dusin kampvogne blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Augustin sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder nazisterne. Og massen af brune jagerfly er allerede faldet i grøften og langs vejene.
  De fem var rasende. Lavede en vild kamp.
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune kæmpere.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks og endda fly.
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya er på farten og har skåret en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Margarita sang med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødelig kaskade af nåle mod nazisterne og deres kampvogne, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusinde nazister straks op i luften. Ja, det brune, helvedes imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange nazister dør, og fly falder.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya i et vildt træk. Angriber nazisterne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Bryder igennem modstandere, og hvordan man brøler:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og han udfører en vild mølle med sværd og fejer tanks væk. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men Augustines kobra gik i offensiven. Denne kvinde er et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu er hendes sværd i aktion og skærer gennem kød og metal.
  Svetlana går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen af lig strøet, og fly og kampvogne falder.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Sådan brækker du i små stykker.
  Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skåret en masse brune fightere ned. Og skærer store huller.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er endnu mere rasende. Så tærsker nazisterne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha tog den og sang:
  - At løbe på stedet er en fælles forsoner!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den brune hær rullede tilbage, og kampvognene brændte.
  Hun er en kæmpende skønhed. Slå dig selv sådan en gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister, får tanks og fly til at eksplodere.
  Zoya tog den og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i hanen...
  Natasha råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og han vil ramme en masse jagerfly og afskære tårne fra kampvogne.
  Augustine på farten. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin!
  Augustin tog det og hvæsede:
  - Der vil være et tyrehoved - kæmperne bliver ikke amok!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Margarita, der kastede en dolk med sin bare fod og brækkede tanktårnet af, bekræftede:
  - Stor og sej pige!
  Augustin var let enig i dette:
  - Jeg er en kriger, der vil bide enhver!
  Og igen, med bare tæer, vil han lancere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke ringere end modstandere. Ikke en pige, men for at afslutte med sådan en heks i flammer.
  Og skriger:
  - Sikke en blå himmel!
  Augustine, der frigjorde en klinge med sin bare fod og skar tanktårnet af, bekræftede:
  - Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Svetlana, der huggede fjender og skød fly ned, kvidrede:
  - Et fjols behøver ikke en kniv....
  Zoya knirkede og kastede nåle med sine bare, solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre kasser!
  Natasha, der fældede nazisterne, tilføjede:
  - Og gør med ham for en skilling!
  Og krigerne vil tage og hoppe. De er så blodige og seje. Generelt har de en masse spænding.
  Margarita sang:
  - Slaget er stærkt, og fyren har en interesse ...
  Margarita hvæsede som svar:
  - Vi slår alle ihjel - med bare fødder!
  Pigen er virkelig sådan en aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lancerede en skarp skive-boomerang. Han fløj i en bue, fældede en masse nazister og tanktårne.
  Zoya tilføjede og fortsatte med udryddelsen:
  - Det bliver vores sejr!
  Og nye nåle fløj fra hendes bare fødder. Og de ramte en masse kampfly og fly.
  Den blonde pige sagde:
  - Skakmat modstanderen!
  Og hun viste sin tunge.
  Augustine, viftede med benene og kastede skarpkantede hagekors, klukkede:
  - Kejserligt flag frem!
  Svetlana bekræftede let:
  - Ære til de faldne helte!
  Og pigerne råbte i kor og knuste nazisterne:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og nu flyver en skive fra krigernes bare fødder. Kød er revet, og tanktårne bliver revet ned.
  Og hyl igen:
  - Ingen kan besejre os!
  Natasha fløj op i luften. Rippede modstandere og vingede gribbe fra hinanden og udstedte:
  - Vi er hun-ulve, steg fjenden!
  Og fra hendes bare fingre vil en meget dødelig skive flyve ud.
  Pigen vrider sig endda i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Vores hæle elsker ild!
  Ja, pigerne er virkelig sexede.
  Og blinkede til krigerne. De griner og blotter deres tænder som svar.
  Natasha skar nazisterne ned og skreg:
  - I vores verden er der ingen glæde, uden kamp!
  Natasha var enig:
  - Hvis der ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er altid sunde!
  Pigen kastede nåle mod fjenden med sine bare tæer, sprængte en masse kampvogne i luften og sang:
  - Soldaten er altid sund,
  Og klar til handling!
  Derefter skar Natasha igen fjenderne ned og sønderrev tårnene på kampvognene.
  Zoya er en meget hurtig skat. Her søsatte hun en hel tønde mod nazisterne. Og rev et par tusinde fra en eksplosion.
  Så råbte hun:
  - Stop ikke, vores hæle funkler!
  Og en pige i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svag. Så tærsker nazisterne. Som om fra en bunke kæder slår ud.
  Og huggende modstandere - synger:
  - Pas på, det vil være nyttigt
  Der vil være en tærte til efteråret!
  Den rødhårede djævel pløjer virkelig i kamp som en djævel i en snusdåse.
  Og her er, hvordan Svetlana kæmper. Og nazisterne får det fra hende.
  Og hvis hun slår, slår hun.
  Fra den flyver blodige stænk ud.
  Svetlana bemærkede hårdt, da metalstænk fløj fra hendes bare fod, som smeltede kranier og tårne på kampvogne:
  - Ære til Rusland, i høj grad endda ære!
  Tanks suser frem...
  Divisioner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tog pigerne op med nazisterne. Så de skæres og strimles. Ikke krigere, men virkelig pantere, der har brudt kæden.
  Margarita, der knuste den brune hær og skar gennem kampvognene, samlede op:
  Vi er som tyre!
  
  . TAMERLANES CRAVE-SOLNESØN
  ANNOTNING
  Landingen af smukke piger fra det enogtyvende århundrede hjælper oldebarnet af Tamerlane med at bevare magten og desuden bane vejen for imperiets udvidelse.
  . KAPITEL 1
  Efter Tamerlanes død i 1405 blev hans oldebarn Muhammad Jahangir erklæret hans efterfølger. Han var stadig en dreng på omkring ni, og han havde en regent. Og Alenka blev Tamerlanes højre hånd og blev derefter hans første kone.
  En evig ung pige var en heks med kolossal magt. Og hun blev den egentlige hersker over den store kommandørs imperium.
  Alenka er en heroisk pige, som indtil videre har vist sig at være forbundet med at føre krig med forskellige slags satrapper fra Tamerlane.
  Her er hendes første store kamp.
  Fjenden har en ret stor hær. Men Alenka er ikke flov.
  Her leder hun personligt kæmperne på angrebet. Og med hende et hold hekse, der tilbeder den almægtige Gud Rod.
  Her svinger Alyonka sine sværd, afholder en reception - en mølle og skærer hovederne af Mujahideen.
  Krigeren fløjter... Kragerne besvimer og gennemborer toppen af oprørernes barberede krigere.
  Alenka kastede en boomerang med sine bare tæer, skar hovederne af, til de militante og sang:
  - Jeg er en stor sultana,
  Og i kampene ataman!
  Anyuta skærer også fjender. Skærer deres hoveder af med sine heksesværd.
  Og så med en bar fod, som om man kaster noget dødeligt.
  Og syng:
  - Vi kan alle
  Vi er seje...
  forsigtigt -
  Vi er barfodede!
  Og derefter vil pigen tage og vise sin lange tunge.
  Så vil han spytte mod fjenden og blinke med safirøjne.
  Den rødhårede Alla kæmper også. Hendes kobberrøde hår giver pigen en lighed med faklen fra en olympisk mester.
  Hendes sværd holder en reception - en sommerfugl.
  Så kaster de bare fingre af forførende ben giftige nåle, der gennemborer fjender.
  Allah tog det og sang:
  - Jeg tror på, at vi vil være stærkere end alle andre
  Skurken vil blive ødelagt til aske!
  Maria kæmper også. Hendes sværd er som knivene på en højhastighedshelikopter. Så alt er skånselsløst afskåret.
  Og den bare hæl kaster en eksplosiv pakke op med ødelæggelse.
  Kriger Maria sang:
  Se formørkelsen på himlen
  Dette pigetegn!
  OL kæmper også. Hendes sværd er som fyrbjælker, der forlænges. Og fælde fjenderne på stedet.
  Pigens bare hæl kastede en tung bombe op, og krigeren sang:
  - Jeg er stærkere end alle i verden,
  Lad os gøre det hurtigere!
  Og hendes karminrøde brystvorter blev blotlagt, og hvordan de ville blive hamret af lynet. Og hele hundrede fjender blev ristet.
  Fjenden blev besejret. Og knækket helt og betingelsesløst.
  Et par mindre sejre mere, og resten af satraperne skyndte sig at anerkende den unge arvings autoritet.
  Muhammad Jihangir vandt på denne måde var i stand til at styrke sin magt over imperiet. Selvom han var herskeren rent formelt. Hans stedmor-oldemor regerede virkelig.
  Timurads imperium var stort. Men alligevel kontrollerede hun ikke hele verden.
  Alenka tog sin første rejse til Indien - for at erobre dets sydlige regioner.
  Pigen kæmpede som altid personligt og med sine fire venner.
  Alenka dræbte hundredvis af mennesker.
  Nogle gange under kampen tog hun sin bh af. Og rubin brystvorter kastede lyn. Som blev brændt af fjenden med hele regimenter.
  Men andre piger, især de store OL, kunne skrælle fra karminrøde brystvorter og forkulde en masse fjender.
  Så ingen kan modstå disse piger.
  Indien blev fuldstændig erobret i 1408. Og imperiet blev styrket.
  Derefter fulgte et felttog mod Egypten. Og igen sejre, modstanderes nederlag og tilfangetagelser.
  Alenka kastede med sine bare tæer specielle ærter, hvori der var et meget ødelæggende sprængstof.
  Og sønderrevne fjender.
  Men Alla og Olympias tog det, og Emiren af Egypten tog fat i hans hænder og fødder med sine bare tæer, og rev det trivielt fra hinanden.
  Så lo pigerne ud af lungerne og sang:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Lad os ikke spøge med det!
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os skille det ad!
  Efter kampen tvang pigerne de få overlevende mænd til at lægge sig ned og kysse deres bare, hærdede, blodige fødder.
  Så den egyptiske vesir knælede ned og kyssede Alenkas bare fod.
  Pigen tog fat i hans næse med fingrene af bare ben. Og klemte hårdt.
  Den der brøler...
  Alenka løftede ham med sin fod og med sin voldsomme kraft smed ham væk, i en afstand fra feltet af en langbuepil.
  Efter at have erobret Ægypten gik Djengisiderne videre ... Efter at have nået og erobret Marokko.
  Alenka er endnu ikke rejst til Europa. Hendes blik vendte mod øst. Faktisk slap Kina af med mongolernes magt, og der var det nødvendigt at genoprette deres magt.
  I 1415 begyndte en kampagne mod Kina. Mohammed var allerede ret voksen, og han ledede selv kampagnen.
  Men faktisk kontrollerede Alenka sin hær. Hun ser ud til at være en stedmor-oldemor og en evig pige. Dette betyder dog ikke, at Alenka ikke havde sex.
  Hun valgte selv de smukkeste, muskuløse unge mænd og elskede på forskellige måder og samtidig med flere.
  Nå, hun var tilgivet, ligesom de andre fire hekse. Alle disse fem krigere var uovervindelige.
  Her står de over for en enorm hær af Kina.
  Alyonka udførte først en lynteknik med sværd.
  Og så mange ledere af krigere fra det himmelske imperium fløj.
  Så kastede Alenka flere skiver med diamantkanter med sine bare tæer, og hver af dem dræbte et dusin modstandere.
  Pigen huggede med sværd og sang:
  - Jeg er en kriger af højeste klasse,
  Og legende berøve kassereren!
  Så tog Anyuta og huggede med sværd, gav "blæksprutte"-teknikken ud, afskar en masse modstandere, hvorefter hun sang:
  - Jeg er den sejeste pige
  Vi vil fejre succes!
  Så viste den formidable kriger hendes tunge.
  Og hvordan den spyttede som en ildsøjle.
  Så med det samme blev to hundrede kinesere forbrændt.
  Rødhårede Alla var i fuld begejstring. Hun huggede kineserne ned og skar deres hoveder af som en barbermaskine.
  På samme tid kastede krigerne en udslettelsesært med dødelig kraft med deres bare tæer. Og hun rev en masse modstandere og kvidrede og blottede sine tænder:
  - For Storrusland!
  Maria, som dissekere modstanderne og efter at have gennemført guldsmedemodtagelsen, svarede med et smil på tænderne:
  - For den store plads!
  Og igen kastede hun den dødelige gave til udslettelse med sine bare tæer.
  Olympias skærer også fjender med sværd. De er som vindmøllevinger. Og de huggede kineserne og huggede deres hoveder af.
  Olympias gav en hel masse granater med sin bare, runde hæl. Og det eksploderede og sendte en hel bataljon til en anden dimension.
  Pigen tog den og sang:
  - Ære til rummets vidder,
  Nok dum snak!
  Efter det, alle fem smukke, stærke og uovervindelige heksepiger hvordan man fløjter. Og kragerne, hele skyer, får et hjerteanfald og falder lamslåede og trænger gennem kranier på kinesiske soldater.
  Her er en fed ting.
  Alenka sang:
  - Krigen går meget sejt,
  Sejr vi river scoringen af!
  Pigerne tærsker selvfølgelig kineserne som nødder med en forhammer. Dette er, hvad terminator-pigerne skærer ned, og glemmer ikke at smide store, dødelige dødsgaver med deres bare tæer.
  Her trækker Alenka sin bh af. Og hendes karminrøde brystvorter blev blotlagt, og hendes fulde bryster blev så forførende.
  Og nu vil lyn flyve ud af hendes skinnende bryster. Fald på kineserne, med vild kraft.
  Alenka kastede en morderisk dødsgave med sine bare tæer, rev en stor masse modstandere i små stykker og kvidrede:
  - Ære til kommunismen!
  Og så rev hun hånden af en kinesisk general, og så fløj hun forbi og gennemborede øjet på en anden dignitær med sin pegefinger.
  Anyuta erklærede vittigt og knuste fjenderne:
  Vi er seje piger!
  Og hun blottede også sine bryster og tog sin bh af. Og så slog lynet ned fra hindbærvorterne. Og der var total ødelæggelse.
  Og kineserne blev grundigt forkullede, og endte bogstaveligt talt i en dyb kiste. Mere præcist vil de ikke få en kiste.
  Pigerne iscenesatte en kolossal massakre for kineserne. Så mange dumme mennesker døde.
  Anyuta tog den og sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er den stærkeste kvinde,
  Jeg har brug for at blive voldtaget!
  Alla deltager også i kampe. Hun er sådan en hård og blodig pige.
  Og hendes bare tæer kastede giftige og ødelæggende nåle. Dette er den rødhårede terminator-pige.
  Og så blottede hun sine bryster. Og fra rubinvorten vil den tage og sprænge med kolossal ødelæggende kraft. En hel bataljon af kinesiske soldater brændte ned.
  Og her er Alla, hvis kobberrøde hår, som proletarernes banner, blafrer i vinden.
  Og pigen tog den og sang og blottede sine tænder:
  - Vores største land er
  Virus-Satan vil blive ødelagt!
  Maria kæmper også med aggression og dødbringende gynger, nedlægger fjender og blæser bogstaveligt talt deres hoveder af.
  Og pigens sværd er meget skarpe, ligesom barberknive, og producerer totalt mord.
  Maria kastede med sine bare tæer noget, der bragte total død og kurrede:
  - For Fædrelandet - vor store Moder!
  Og krigeren tog og blottede sine fulde bryster. Og hendes jordbær brystvorter blev taget og slået med pulsarer med stor, ødelæggende kraft.
  Og så mange fjender blev ødelagt på én gang, at mange børn i Kina blev trivielt forældreløse.
  Maria tog den og blottede sine tænder og kurrede:
  - Vi er for fred for venskab,
  For verdens smil...
  For mødernes hjertelighed!
  Olympias - denne heltepige i kamp er som et rigtigt og meget, ekstremt aggressivt udyr.
  Hun tog og kastede med sine bare såler en hel tønde sprængstof. Til dette måtte pigen endda falde på ryggen.
  Og så blottede Olympias sine fulde bryster, som er på størrelse med vandmeloner.
  Og krigeren tog det og vil, som en hel kaskade af pulsarer, angribe Kinas tropper. Og hvor mange gule soldater døde på én gang.
  Pigen med en bullish fysik tog den og sprængte den med stor styrke og energi af ild. Det er her, det bliver rigtig varmt. Og jorden brænder, som om napalm er hældt ud over kinesernes hoveder. Og meget brænder der... Det lykkedes en kinesisk general, der var brændt levende, at gale.
  Og straks fløjtede fem piger, og et øredøvende fald af en hel sky af krager fulgte, og de gennemborede kinesernes hoveder.
  Pigerne er stillet op i femkanten, og de vil styrte sammen med djævelsk energi.
  Men andre piger sluttede sig også til kampen mod kineserne. Anastasia Vedmakova dukkede op på angrebsflyet.
  Og hun tog den og lancerede ødelæggelse ved hjælp af et blottet, mejslet ben og ødelagde en hel kinesisk bataljon med en raketkaster.
  Anastasia sang:
  - En to tre fire fem -
  Heksen begyndte at dræbe!
  Og krigeren med den skarlagenrøde brystvorte trykkede på joystick-knappen, og raketten flyver igen, med fænomenal fart og udspyder en stor strøm af ødelæggelse og død.
  Akulina Orlova tog den og blottede også sine bryster. Og hun tog den, trykkede sine bare tæer på joystick-knappen.
  Og en raket vil lette med en uforståelig, kosmisk kraft.
  Og nu var der kun horn og ben tilbage fra den kinesiske bataljon.
  Akulina Orlova tog den og knirkede:
  - Svarogs store magt,
  Vi vil se kraften, Guds kraft!
  Og krigeren trykkede sin nøgne, runde, lyserøde og meget yndefulde buede hæl på pedalen.
  Ødelagde en vakuumbombe og sendte et helt regiment kinesere til underverdenen.
  Så tilføjede hun energisk:
  - Rusland er for meget, ønsker ikke,
  Så får du et meget fedt paradis!
  Mirabela Magnetic er også en meget energisk pige. Og krigeren tog den og trykkede på joystickets knapper med sine bare tæer. Og hvordan han slår mod fjenden med et aggressivt spring.
  Og kinesernes masse vil brænde ud med det samme og blive til aske.
  Mirabela tog den og trykkede på joystick-knappen med en jordbærnippel, og hun vil tage den, en raket vil flyve forbi.
  Og så mange kæmpere brændte ned på én gang og gik billedligt talt til helvede eller himlen, eller måske endda til et sted, hvor eventyr allerede er sejere end nogen menneskelig fantasi.
  Mirabela tog den og sang:
  Vores magt er så stor
  Lad os ødelægge hele Kina...
  Vi vil bygge for tiderne -
  I himlen, havet og på land!
  Alle tre angriber fly, som om de var forbandede kinesiske tropper. Og pigernes raketter er specielle, genbrugelige takket være stærk magi.
  Og tusinder af krigere fra det himmelske imperium går til forfædrene.
  Og så tog Natasha den og affyrede raketter med giftige nåle fra sit angrebsfly.
  De vil flyve forbi, og på én gang vil en masse modstandere blive ødelagt uden nogen ceremoni.
  Og Kinas øverste dignitær fra første gang tog og brændte i en rasende og hensynsløs ild.
  Natasha sang med entusiasme:
  Hvordan vi levede, kæmpede
  Og ikke bange for døden...
  Så fra nu af vil du og jeg leve...
  Og på stjernehimlen
  Og bjergstilhed -
  Havbølge og rasende ild,
  Og i rasende, og rasende ild!
  . KAPITEL 2
  Pigerne knuste en hær af Kina. Men en anden stor horde af det himmelske imperium lænede sig mod dem.
  Alenka lavede udover sværd også maskingeværer. Og lad os skrible på kinesisk med begge hænder på én gang. Og grundigt udryddede det himmelske imperiums hær.
  Pigen var i brand.
  Samtidig tog hun sin bh af og blottede sine karminrøde brystvorter. Denne pige er bare fantastisk.
  Og fra hendes rosenknop-lignende bryster fløj en dødbringende kraft af lyn.
  Og en hel bataljon kinesere blev brændt og ødelagt.
  Alyonka tog den og sang og blottede sine tænder:
  - Vi vil smadre alle kineserne i stykker,
  Ødelæggelse i vores, magtens magt!
  Anyuta skribler også til fjenderne. Samtidig bruger hun specielle, hjemmelavede maskingeværer. Det er blot totalitær ødelæggelse af modstandere. Og rejs hele bunker af lig.
  Og så mange kinesere blev ødelagt på kort tid.
  Anyuta kastede en udslettelsesgave med sine bare tæer. Og rev en masse kinesiske soldater fra hinanden.
  Så pigen fra hendes crimson brystvorter, som hun tager på kæmperne i det himmelske imperium, lupanet.
  Og hele fjendens regiment vil brænde på én gang.
  Så kvidrer Anyuta:
  - I vores raseri smadrer vi Kina,
  Jeg tror selvfølgelig på, at vi vinder alle!
  Kamppigen Alla kæmper også med aggressiv spontanitet.
  Og hendes hår er så kobberrødt og flammende som flammerne fra en inkvisitionsbrand.
  Krigeren tog den og kastede med sine bare tæer den morderiske dødsgave. rev en masse kinesere op.
  Selv deres hoveder rullede i forskellige retninger.
  Derefter vil krigeren fra rubin brystvorter lade sig op med en hel række af pulsarer. Så de tog og brændte to hele regimenter kinesere.
  Superklassens kriger tog den og sang:
  - Vi vil besejre fjenderne, det ved jeg med sikkerhed,
  Vi vil ikke lade Kina overtage hele verden!
  Og den rødhårede pige tog den og fløjtede gennem sine meget smukke næsebor.
  Og næsen på alle fem er meget elegant.
  Og benene er så forførende og kvikke, og bliver slet ikke snavsede. Krigerne her er af enestående tur. Og de har en unik charme, og et øje og et angreb. Overvej mod sådan en pige, at enhver hær, selv som Kina, ikke vil gøre modstand!
  En pige med gyldent hår, Maria, kæmper meget farligt. Og hendes bare, mejslede ben kaster meget dødelige og ødelæggende ting.
  Men hvis også jordbærbrystnipler virker. Og fra dem vil lyn med kolossal dødbringende kraft falde.
  Og et andet kinesisk regiment vil blive brændt med det samme.
  Maria tog den og sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er en pige, du ved, skat,
  Smuk på alle måder!
  Smuk på alle måder!
  Fra alle, fra alle sider!
  Og hun vil også spytte på fjenden. Og hendes spyt blev til en hyperplasmisk klat, udvidede sig, flyttede sig, og en hel bataljon af kinesiske soldater blev ødelagt.
  Olympias, denne heroiske pige med kolossal fysisk styrke. Og hendes ben er ret store, solbrune, barfodet og samtidig elegante og forførende.
  Og brystet er som et yver fyldt med mælk, som hos den mest solide og store bøffel.
  På samme tid er brystvorterne som valmueknopper, så lyse, saftige og forførende.
  Ikke underligt, at OL før kampen helt sikkert vil trække sig tilbage med et dusin stærke, unge mænd og elsker med dem.
  Og det giver ekstra glæde og styrke.
  Og nu flyver lynene ud af hendes kraftfulde, forførende, store som tomater brystvorter. Og desuden i en hel kaskade, som var det en tsunamibølge.
  Og straks dør tusindvis af kinesere i frygtelige smerter, dens biologiske elektricitet.
  OL sang:
  Ingen nåde, ingen nåde,
  ingen nåde for fjenden!
  Dråber, dråber -
  Jeg er til angreb!
  Og krigeren tog den og viste sin lange tunge, som en opsynsmands pisk.
  Og med denne tunge kastede hun en slikkepind, hvori en partikel af antistof. Som et resultat blev to kinesiske regimenter på én gang brændt ned til jorden, og det himmelske imperium blev givet et knusende slag.
  Allerede nu har fem piger taget det og vil uden videre fløjte. Og kragerne begynder at få epileptiske anfald. De snurrer i luften som boomerange og styrter ned. Og deres næb skar kranier af kinesiske soldater ihjel.
  Olympias bemærkede, knurrende som en panter og blottede sine meget lange og kraftige hugtænder bag hendes mund.
  Hun er selvfølgelig lidt af en vampyr. Kun hendes hugtænder bevæger sig enten ind eller tværtimod fremad.
  Og Olympias stemme er meget høj:
  - Vi vil helt sikkert knuse fjenderne,
  Pigens stemme er fortryllende, fængslende ...
  Vi tog Kina grundigt op,
  Vi er ikke kun tilskuere!
  Alenka, du skal fortælle pigen, hvad du har brug for ...
  Og det har den aggressive karakter af ægte tyveri.
  Alenka tog den, og fra sine skarlagenrøde brystvorter sprængte hun med rasende kraft med brændende og uden medlidenhed pulsarer.
  Hver af disse brændende blodpropper indeholder en ekstraordinær mængde energi. Og kineserne bliver ramt af hornene meget grundigt.
  Alenka bemærkede vittigt:
  - Der begyndte vi at regulere befolkningen på planeten Jorden!
  Anyuta fra hindbærvorten, gav lyn til kineserne. Efter hun fik en kugle i presseflisen, grinede hun bare:
  - Du lyver! Du tager det ikke!
  Alenka var enig med stor selvtillid:
  - Tag det ikke!
  Olimpiada tog den og bankede med sin blottede, runde hæl, som med en forhammer, ind i kæben på den kinesiske general og klukkede:
  - For et nyt USSR uden tsarisme og lederisme!
  Maria indvilligede og bankede fra en jordbærvorte med en meget ødelæggende og fatal dødsgave:
  - Ja, kongen er for dyr at fodre!
  Og blinkede til sine venner.
  Men for nu er de formelt ved at erobre Kina, til særlige formål.
  Den rødhårede og meget smukke pige Alla tog den og sang og blottede sine meget hvide og perlefarvede tænder:
  - I hans rige, dragen,
  Alt levende og lyst ødelægger ...
  Der er kun et støn,
  Smid kæden af affaldsfolk af!
  Og krigeren tog den fra rubinvorten som et lyn. Og igen vil han slukke kineserne og jævne dem til en håndfuld aske.
  Alla tog den og sang, blottede sine tænder og blinkede:
  - Fra den onde drage,
  Slægten reddede jorden...
  Og himlens lys -
  Han forlod folk!
  Og krigeren vil blinke til sine partnere igen ...
  Nå, de fem forstår, at Kina tærsker med enorm entusiasme.
  Men her gik hun ind i kampen - Albina og Alvina. De er meget smukke piger og blondine på samme tid.
  De flyver på kampfly, såsom angrebsfly. Og de sender en dødelig anklage efter anklage.
  Det er pigerne - at sige, at super betyder at sige ingenting.
  Og de trykker på joystickets knapper med deres skarlagenrøde brystvorter og sender meget knusende missiler med kolossal dødelig kraft.
  Og så meget ødelæggelse bliver gjort i Kina. Hele svampe rejser sig fra udslettelse af soldaterne fra det himmelske imperium.
  Albina skød først med sine bare tæer. Og spyttede en kolossal, destruktiv udslettelsesgave ud.
  Og så påførte hun brystvortens rubin. Og kineserne blev igen meget hårde.
  Albina tog den og kvidrede, blottede sine tænder og sang:
  Vi er snart i kommunismen
  Mit lands fremgang...
  Fjern kun tyven
  Og en skaldet ged!
  Derefter tog pigen og viste sin meget lange og smidige tunge.
  Sammen med dem var hun meget glad for at slikke de pulserende jade-stænger. Hun nød det utroligt meget.
  Alvina er heller ikke imod tjenende mænd. Og mest af alt får du glæde, når du tager penge fra mænd. Det er virkelig sådan en fornøjelse og nydelse.
  Alvina tog den og sang:
  - Tjen penge, tjen penge
  At glemme alt om søvn og dovenskab ...
  Tjen penge, tjen penge
  Resten er alt sammen vrøvl!
  Og krigeren trykkede igen jordbærvorten på knappen, og udslettelsesgaven brød ud med dødelig kraft, og kinesernes masse blev ødelagt.
  Disse piger er selvfølgelig ekstremt seje.
  Albina bemærkede til sin partner:
  - Du er en sej kriger!
  Alvina svarede logisk:
  - Samme som du!
  Og Alvina sendte endnu en udslettelsesgave ved hjælp af sine bare tæer.
  Og kvidrede:
  - Der kommer nye tider
  Der kommer et generationsskifte...
  Men aldrig nogen
  Glem ikke det lyse mål!
  Pigerne pressede igen sammen med deres bare hæle på pedalerne. Og igen blev masser af kinesere dræbt.
  Det her er virkelig fantastisk.
  Men i kamp, og Anastasia Vedmakova. Hun er meget aktiv og aggressiv på angrebsflyene.
  Han synger endda med et grin:
  - Efter at have læst to linjer fra revolveren,
  skynd dig og dræb den onde ...
  Rasende ondskab, helvedes djævel,
  Den skaldede mand begyndte at udrydde folk!
  Og Anastasia Vedmakova tog det og blinkede til sine partnere. Hun er en meget smuk kriger, og også rødhåret.
  Og alle kineserne, der blev ramt af hendes missiler, blev revet i stykker.
  Men i slaget og Akulina Orlova. Pigen kæmper og er hurtig som en kobra.
  Og hendes angrebsfly hopper som en chip på bølgerne under en storm.
  Akulina knuser kineserne. Dunker dem med sine bare tæer.
  Mens pigen synger:
  - Skaldet, skaldet, skaldet,
  Rastløs skæbne...
  Men hvorfor, for at lukke den skaldede plet,
  Har du brug for ballade?
  Så fyrede pigen igen, men denne gang brugte hun sin appetitlige brystvorte som et modent jordbær.
  Mirabela tog den også og trykkede på knapperne med sine bare tæer. Og hun ramte kineserne med raketter.
  Så mange fjender er døde.
  Pigen tog den og sang, blottede sine tænder:
  En stor krig raser
  Krig uden grund...
  Satan slap løs
  Og døden kom med ham!
  De kvindelige piloter slog kineserne meget aktivt. Og de sendte raketter, der brændte hele regimenter. Og de kastede også bomber med nåle og bolde, hvilket viste ekstraordinær styrke og opfindsomhed. Warriors hvad skal man sige - klasse!
  Men i kampen mod kineserne og Elizabeth, med tre venner på tanken. Deres besætning fik tilnavnet - E-4, så vidunderlige piger i den.
  Selvfølgelig, krigerne i trusser alene.
  Og solbrændt, og meget muskuløs.
  Elizabeth trykkede sin bare, mejslede fod på knappen. Hun sendte et projektil med kolossal dødbringende kraft og kurrede:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden!
  Og så mange kinesere blev ødelagt af dette dødbringende projektil.
  Det er pigerne, der elsker at dræbe.
  Elena er også en pige i kun trusser og en blondine. Og generelt i denne vogn er alle fire skønheder blondiner. Bare lidt forskellige nuancer af hår.
  Og selvfølgelig smuk og barmfagre.
  Elena trykkede sine karminrøde brystvorter på joystick-knapperne. Artilleri affyret og granater fløj.
  Så de har ikke en simpel, men med fire kanoner.
  Pigerne, må jeg sige, er meget muntre og simpelthen smukke.
  Elena sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er en ung kvinde ved navn Carlo,
  Jeg spiller ikke ofte, men det er fantastisk!
  Ekaterina trykkede også på sine jordbærnipler på joysticket, reagerede med en destruktiv landmine og kvidrede:
  - Jeg giver alle kunder med et smil, diamant,
  Lad os gå lysets vej - uden at kende fejlen!
  Euphrosyne er heller ikke en miss i kamp. Først trykkede hun på joystick-knapperne med sine bare tæer og sendte et dødeligt, højeksplosivt fragmenteringsprojektil.
  Og så trykkede hun sine rubin brystvorter på knapperne og skar sine modstandere ihjel. Så kurrede hun, sendte strømme af kugler fra maskingeværer og blottede sine tænder med hugtænder af en hun-ulv:
  - Ulve er de sejeste dyr,
  At rive alle fra hinanden uden at kende barmhjertighed!
  Og alle fire piger tog det og råbte:
  - Og hvem finder vi i kamp, og hvem finder vi i kamp,
  Lad os rive det fra hinanden, rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  Det er pigerne, og tanken sender granater af dødbringende kraft og skriblerier fra maskingeværer. Der er ingen måde at modstå sådanne skurke. De har vredens kraft, lidenskabens flamme og tillid til sejren. Og samtidig stikker de også deres beskidte, runde hæle i ansigtet på de fangne kinesere og tvinger dem til at slikke med tungen.
  Mænd elsker det og hader det på samme tid. Og pigerne er bare fantastiske.
  Kineserne foragter dog ikke tortur. En dreng på tretten, Ileyka, blev fanget. Og de begyndte at forhøre sig med forkærlighed.
  Drengen tav først. Så rev de hans tøj af og satte ham på en krog med hænderne bundet bag sig. Og de begyndte at stige højere.
  Drengens led snoede sig, og Ileika stønnede. Og det blev højere og højere.
  Bøddelen trak drengens bare fødder. Og han væltede om og hylede af ulidelig smerte.
  Kineserne lo og begyndte at pege fingre. De rejste Ileyka endnu højere. Rebet var allerede meget strammere. Op til loftet. En hjælpeløs, nøgen dreng hang på en stativ, mens hans bare fødder rykkede.
  Så faldt rebet med det samme. Drengens krop faldt sammen.
  Og først ved selve gulvet strakte rebet sig igen. Der lød et umenneskeligt skrig af utrolig smerte. Ileika ørn og rykkede.
  Og bødderne lo. De stillede ikke engang spørgsmål, men torturerede blot barnet.
  Så greb kineserne drengen ved hans bare fødder og pressede dem ned. De sætter blokken på og spænder den fast. Blokkens åbninger var af jern og specielt lavet til børn. Og fikseret fast.
  Så begyndte bødderne at hænge vægte på krogene. De overhalede drengen. Han hang nøgen, svedig, med anstrengte muskler, med et blondt hoved og et ansigt forvredet af lidelse.
  Kineserne strakte drengen ud og begyndte at slå ham med en pisk. De gjorde det med stor fornøjelse.
  Drengen brølede og stønnede... Der kom en hvæsen fra hans hals. Og bødderne vidste kun, at de grinede.
  Huden på drengens ryg bristede ved de første stærke slag. Blodet dryppede og blandede sig med sved. Drengen råbte og forsøgte at rykke.
  Men det gjorde det endnu mere smertefuldt.
  Og han rystede af hulken.
  Så begyndte bødlerne uden at tænke sig om to gange at stable tyndt brænde under Ileykas bare fødder.
  Og to kvinder med smalle øjne tog en flaske olivenolie frem. Og de begyndte at smøre drengens såler, hærdede af lang barfodsgang.
  Ileyka stønnede:
  "Jeg siger alligevel ikke noget!"
  Kvinderne lo og slog drengens bare røv med hænderne.
  Så var de færdige med at smøre barnets hårde, men støvfrie såler inden torturen.
  Så bragte bødlen en fakkel og tændte bålet. Flammen steg og rovdyr slikkede den hærdede, runde, barnlige hæl.
  Ileyka hylede igen. Ild gør ondt... Bøddelen satte stangen i og begyndte at blive varm under drengens bare fødder. En anden torturist tog en glødende jernstang frem fra pejsen. Og han begyndte at slå den unge Ileyka med en rød stang fra varmen på sin solbrune, muskuløse ryg.
  Drengen havde frygtelige smerter. Men alligevel råbte han af sin styrke:
  - Wow, det vil jeg ikke fortælle! Åh, det vil jeg ikke fortælle! Ja, mor, mor - det vil jeg ikke sige!
  Bødderne ristede drengens bare såler og slog ham på ryggen. Så tog en af dem et stykke jern fra pejsen. Han lagde det rødglødende metal til drengens bryst og spurgte, smilende kødædende på gebrokkent russisk:
  - Hvad gør ondt?
  Drengen råbte tilbage:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Selvom lugten af brændt kød blev stærkere. En anden torturist tog en tænger op, hvis ende blev opvarmet i pejsen.
  Og han begyndte at brække drengens fingre på hans bare fødder. Han startede med lillefingeren, og skruede den af med et knas.
  Ileyka skreg desperat:
  - Ah-ah-ah-ah! Jeg vil ikke sige!
  Bøddelen brækkede først drengens fingre på hans højre bare fod og bevægede sig derefter til venstre. Han var en meget stor og stærk dreng. Men jeg forsøgte at brække mine fingre så langsomt som muligt.
  Da den sidste knasede, storetåen på venstre fod, udmattet af torturen, mistede Ileyka bevidstheden fra smertechokket.
  En spand isvand blev straks hældt over ham. Drengen kom til fornuft. Og de begyndte at slå ham igen med en rødglødende stang på ryggen.
  Sålerne blev også stegt med ild. Og samtidig bragte bødlerne to fakler til Ileikas allerede brændte kiste.
  Drengen råbte noget, som han ikke kunne forstå ordene.
  To bødler bragte også fakler under hans armhuler. Og det er også så smertefuldt, og bare uudholdelig lidelse.
  Ileyka hylede og klynkede, men det var stadig muligt at se det uartikulerede:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Bøddelen bragte faklen til drengens nøgne røv, det blev endnu mere smertefuldt. Men Ileiko råbte alligevel:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Så tog den kvindelige torturist en fakkel i sine hænder, rejste sig på tæer og affyrede en flamme gennem drengens blonde hår på hans hoved. Og de lyse blonde tråde tog og blussede op. Ild opslugte Ileikas hoved.
  Kvinden lo og sagde aggressivt:
  - Jeg er en djævelsk djævel!
  Barnets hoved, opslugt af flammer, faldt om på siden. Det var tydeligt, at kroppen holdt op med at rykke.
  Bødlen sprøjtede igen den forberedte spand med isvand.
  Men det brændte barn rørte sig ikke.
  Den kvindelige torturist lagde sin hånd på drengens blærede og sodede bryst. Hun holdt den et stykke tid og klukkede af ærgrelse:
  - Lænede sig tilbage!
  Bøddelen sagde irriteret:
  - Overdrev det! Nå, spøg med ham! Ikke et eneste offer endnu!
  Så Alenka kunne kæmpe med stor raseri, så hun forstod, at deres sag var retfærdig.
  Og så tog pigen og tæskede fra de skarlagenrøde brystvorter af meget stor styrke med dødbringende lyn. De brændte bogstaveligt talt kineserne og gav dem hverken en chance for at overleve eller endda en ridse på pigerne.
  Så kastede Alenka en meget dødbringende og destruktiv dødsært med sine bare tæer.
  Og hele den bataljon af kinesiske soldater rev.
  Alenka tog den og sang:
  - Vores kosmiske herlighed,
  Magten vil igen være i glæde!
  Anyuta tog og holdt også en blækspruttereception med sværd. Afskære en masse kinesiske soldater. Skær deres hoveder af uden medlidenhed.
  Så kastede hun de dødelige nåle med sine bare tæer. De, der fløj, ramte kineserne ihjel.
  Og så vil Anyutas hindbærvorter sprænge mod hendes fjender med destruktive og destruktive impulser.
  Anyuta sang og blottede sine tænder, der funklede som perler:
  - Der vil snart være paradis på planeten,
  Vi vil erobre selv Kina!
  Og krigeren tog det, og hvordan hun fløjter ...
  Kragene udviklede turbulens i hjernen. Og de faldt som hagl og slog kranier på kinesiske soldater.
  Den rødhårede Alla blinkede til sin partner og erklærede, blinkende smaragdgrønne øjne:
  - Hellig krig
  Vores sejr bliver...
  Giv Satan døden
  Dette er vores samtale!
  Og en pige med kobberrødt hår vil kaste sine bare fingre af hendes ben, med stor destruktiv kraft, en dødens ært. Og massen af kinesere vil briste.
  Derefter vil pigen også oplade fra sine rubin brystvorter med dødelige lyn.
  De brændte straks to kinesiske bataljoner.
  Alla tog den og sang og blinkede til sine partnere:
  - Jeg er stor
  En pige af højeste orden...
  For mig er en mand bare en skinke,
  Køb snart nye!
  Maria blinkede også til sine partnere og kvidrede:
  - Ingen vil stoppe os
  Pigen vil droppe hele regimentet!
  Og krigeren kastede med sine bare tæer en meget ødelæggende og ødelæggende gave til udslettelse.
  Og så vil Maria tage det og slå pulsarer fra jordbærvorter. De vil flyve forbi, og der er ikke to kinesiske virksomheder - kun kul er tilbage.
  Maria tog den og sang og spyttede en klat magoplasma:
  - En ild brænder i min sjæl,
  Og ilden raser i mit hoved...
  Jeg vil sætte rage know i blow
  Løft højere - lysets banner!
  Og pigen vil fløjte igen ... Stakkels krager, sådan en ultralyd er dødelig for deres ører.
  Hvor fjollet på ørerne, og fuldstændigt nederlag og udryddelse.
  Piger har sådan en basketballbane i hovedet.
  Mere præcist, ikke pigerne, men ravnen ...
  De falder ned. At slå kinesiske hoveder.
  Maria tog den og sang og blottede sine tænder:
  - Fald ned, sænk, sænk,
  Du har fået denne ret...
  Før den barfodede pige, læg dig ned,
  I sjap eller mudder er det lige meget!
  Olympias, den heroiske pige støttede sin partner, og også hvordan hun spyttede. En stor og voksende klat magisk plasma fløj ud bag pigens mund. Det kollapsede og slugte et helt regiment af det himmelske imperium.
  Derefter tog pigehelten og kastede sine ben med sine bare tæer, en gave til at knuse og brænde udslettelse.
  Den eksploderede som en lille atombombe. Og et andet kinesisk regiment blev forkullet. Og selv knoglerne var ikke tilbage, fra de tusinder af krigere fra det himmelske imperium.
  Olympias bemærkede, og blottede sine meget kraftige hugtænder, som dem af en sabeltanded tiger:
  - Men stadig stærkere end mig,
  Der er ingen i verden, der er ingen i verden!
  Så syntes hendes bryster at udsende en gave af kolossal dræbende kraft fra brystvorter på størrelse med en god tomat.
  Efter det, OL, som det vil give ud:
  - Og kvinden tager den ad gangen, i halsen på samme tid!
  Og så tog alle fem piger det og fløjtede med det samme ... Og ravnen bliver så døv, at de bogstaveligt talt vil klatre på panden med deres egne øjne. Og vælte sig i rigtige kister.
  Olympias, blottede sine tænder og brølede som en flodhest, erklærede:
  - Der er ikke plads til svagheder,
  Der er ikke plads til de svage!
  Og her igen pigerne hvordan man fløjter ... Og kragerne falder, og de kinesiske kranier gennemborer grundigt ...
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova - disse evige børn kæmper igen og demonstrerer deres fænomenale dygtighed.
  Her er drengen Oleg, han tog og holdt sine sværd, hvilket straks forlængede modtagelsen af machaonen.
  Og kinesernes masse blev skåret.
  Så kastede drengen en speciel skarp skive med fingrene på sine bare, barnlige ben ... Den fløj langs en tangent og skar hovedet af hundrede kinesere.
  Det udødelige barn tog det og sang glad:
  - Jeg er et fantastisk menneske
  Eller bare en engel...
  Jeg vinder bare alle
  I en hård kamp!
  Margarita Korshunova huggede også kineserne ned og gav dem ingen chance eller den mindste nåde.
  Ekstraklassens kriger tog det med sværd mod fjenderne som et brag. Og billedligt talt skar hovedet af dem.
  Og de vil tage og rulle som kålhoveder.
  Og så vil pigen med sine bare tæer kaste en ært af kolossal destruktiv kraft. Og en masse kinesere vil sprænge i luften på én gang.
  Så synger han:
  - I en verden af kosmisk kraft,
  Lad os være stærkere end dragen...
  For det store Ruslands skyld,
  Den skaldede skurk vil omkomme!
  Derefter pustede drengen og pigen ud med det samme kinderne og trak vejret. Og der lød en meget øredøvende fløjt.
  Kragene blev ramt af en stødstråle og faldt i en knockout. Og de regnede ned som hagl på kinesernes barberede hoveder. De faldt og døde uden noget alternativ.
  Og det himmelske imperiums krigere blev dræbt mange tusinde.
  Oleg og Margarita sagde i kor:
  - Verden skal respektere os og være bange,
  Soldaternes bedrifter tæller ikke antallet ...
  Russerne har altid været i stand til at kæmpe,
  Der vil være en meget skarp pil!
  . KAPITEL #3
  Pigerne fremtryllede en særlig installation til sig selv - en flammekaster med tolv tønder. Det må siges - meget seriøst. Og så trykkede Alyonka på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte.
  Og det virkede, ildstrømme væltede ned over kineserne. Og det er en meget gribende og dødbringende præstation.
  Og det himmelske imperiums krigere brænder, som var de stearinlys på et juletræ.
  Alenka tog den og sang:
  - Mit store hej,
  Og den flotteste buket!
  Kneppet på kineserne ved at trykke på hindbærvorten på brystet og Anyuta. Hun er en pige af højeste kultur og klasse.
  Og hvis han synger, vil han smadre det.
  Og kineserne har ikke en hel bataljon - de brændte til aske.
  Det er sådan en pige, hun er - ekstremt sej.
  Men den rødhårede Alla er endnu sejere. Og hendes rubin brystvorte trykker med stor kraft og energi på knapperne.
  Og her virker det.
  Og det brænder virkelig alt ned til jorden ...
  Alla, da han så, hvordan kineserne brændte og døde, sang:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden,
  Og erobrede alle facetter af æteren!
  Og hendes bare hæl kastede et ødelæggende dødstræk op. Her er hun en pige - fedt!
  Allah sagde med et grin:
  - Min fænomenale magt...
  Maria fyrede, trykkede på knappen med en jordbærnippel og indvendte logisk og blottede sine tænder:
  - Ikke din, men vores!
  Og krigerne vil tage det og grine, med hård selvmodighed. Og så både tager og fløjter.
  Kragerne blev ramt af en ultralydsbølge på deres hjerner. De blev forvirrede.
  Og de fjerklædte skønheder begyndte at falde ned og gennembore de kinesiske krigeres hoveder.
  Disse piger er bare fantastiske!
  OL er meget aggressive. Også hun vil trykke sin store, som en orange brystvorte på knappen. Og hvordan det vil spytte en morderisk kaskade af død og ødelæggelse ud.
  Og så mange kinesere tog og brændte på én gang. De var grundigt forkullede.
  Olympias tog og sang:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden,
  Jeg kan nemt bryde modstandere ...
  Vi svømmer langs strømme af kontinuerlig æter,
  Juntaen vil ikke være i stand til at knække dragen!
  Og krigerne fra deres brystvorter, hvordan de slår med sådan et dræbende lyn, hvilket bare er rædsel.
  Brænd kinesiske bataljoner hovedstadigt. Her er pigerne. Og deres bare tæer kaster udslettelsesgaver med frygtelig kraft.
  OL tog og fløjtede ...
  Og hendes fløjte bragte straks mange tusinde krager til jorden og slog kineserne ihjel.
  Krigerne er selvfølgelig henrykte. Og de griner.
  Alle fem skønheder er så krigeriske og vittige.
  Her angriber Albin og Alvin igen fra luften, på kampfly. Og hvordan de vil sende raketter af kolossal destruktiv kraft, som sprænger og river alt i stykker.
  Albina tog den og sang og trykkede på aftrækkeren med sin skarlagenrøde brystvorte:
  - Jeg er den største heltinde i verden!
  Alvina kimede også, trykkede sin rubin brystvorte på hendes bryst og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Nej, vi er verdens mest heltinder!
  Og pigerne sang i kor:
  Jeg, du, han, hun - sammen hele landet,
  Sammen venlig familie
  I ordet vi
  Et hundrede tusinde mig!
  Og pigerne hvordan man griner, og bare hæle på håndtagene.
  Og bomber fløj mod kineserne. Det himmelske imperium er selvfølgelig ikke heldig nok til at håndtere piger, der kun slås i trusser.
  Anastasia Vedmakova er også på himlen. Og denne pige, som allerede er over hundrede år gammel, men hun ældes ikke, fordi hun er en heks.
  Og krigeren med en rubin brystvorte vil trykke på knappen. Og straks vil kampmissilerne flyve til målet.
  Og et helt kinesisk regiment, totalt ødelagt.
  Anastasia Vedmakova bemærkede, mens hun kørte kanten af sin hånd over hendes hals:
  - Der er en stor udrensning!
  Akulina Orlova var villigt enig i dette, og slog også fjenden og blottede sine tænder, som er hvidere end den første sne:
  - Der er et feje af området!
  Og pigen vil igen trykke jordbærvorten på sit bryst på joystick-knappen og sende en dødbringende raket.
  Mirabela Magnetic tog og slog mod fjenden ved hjælp af hendes bare tæer. Og en dødelig raket vil smække kineserne. Og der var total ødelæggelse og ødelæggelse.
  Det her er Mirabela - bare super. Og pigen er som at slå fjenden med en jordbærvorte.
  Pigerne tog den og sang, mens de stampede med deres bare, runde hæle:
  - Vi vil nemt slette alle,
  For sovjeternes magt...
  Og vi knækker jer alle sammen
  Til denne sang!
  Krigere slår så mod fjenden med deres raketter. Og det er virkelig ekstremt dødbringende.
  Her er pigerne med bare, mejslede ben.
  Anastasia Vedmakova, der knuste fjenden, kurrede:
  - Kraniet hopper funklende om natten,
  Vil gerne drive en pige til vanvid...
  Og sluger uskyldige ofre med en slange,
  Det er bare bøvlet!
  Akulina Orlova ramte fjenden med en rubin brystvorte. Hun slog fjenden ihjel og gav ham ikke den mindste chance og brændte en hel bataljon kinesere.
  Så tog Akulina den og sang:
  - En pige er her, en pige er der,
  Livet er en komplet løgn!
  Og krigeren sendte en dræber gave til udslettelse mod fjenden med sin runde hæl.
  Så kvidrede hun:
  - Jeg vil ødelægge alle kineserne, jeg vil vise min piges ansigt!
  Her er pigerne - barfodede og smukke og med forførende, meget mejslede ben.
  Anastasia Vedmakova smider en lille bombe, ødelagde sine modstandere og kvidrede:
  - Ære til vort store Fædreland!
  Her er Alice og Angelica i kamp. De slog kineserne med snigskytterifler. Generelt er pigerne vidunderlige.
  Alice skød, slog igennem fem kinesere på én gang og kurrede:
  - I det vidunderlige hjemlands vidder,
  Behersket i kampe og arbejde...
  Vi komponerede en glad sang
  O store ven og leder!
  Og krigeren kastede sine bare tæer, en dødelig dødsgave. Og rev en masse modstandere.
  Angelica knuste også fjender. Hun gennemborede fire fjender med ét skud og råbte:
  - Vi vil helt sikkert besejre alle, og der vil være kommunisme!
  Og krigeren kastede igen den dræbende udslettelsesgave med sine bare tæer. Og så mange kinesere blev ødelagt på én gang.
  Det var lige så fantastisk.
  Begge piger er meget smukke. Alice er blond og Angelica er rød. De er generelt bare gode.
  Og de skyder på fjenderne midt i horden.
  Alice tog den og sang:
  - solcirkel,
  Himlen rundt omkring...
  Det er en tegning af en pige!
  Og krigeren tog den med sin bare hæl og kastede en eksplosiv pakke kul op. Som tog en masse kinesiske krigere og rev.
  Angelica bemærkede med et grin og blottede sine tænder, som hun havde som store perler:
  - Det er bare fantastisk!
  Og også den rødhårede piges bare fingre vil affyre eksplosive poser med en aggressiv blanding af ødelæggelse.
  Her er pigerne - fremragende kunstflyvning. De viser deres største og mest aggressive klasse.
  Alice tog den og kvidrede og blottede sine tænder:
  Jeg tegnede på et stykke papir
  Cirkelsignering på tavlen!
  Og igen kaster hendes bare, yndefulde fod noget med meget dødbringende kraft.
  Og en masse ødelæggelse - at dræbe kineserne.
  Angelica kurrede med et blink.
  - Det hele bliver så - fortryllende!
  Og hendes nøgne, runde, lyserøde hæl sømmet som et søm ...
  Krigere tillader selvfølgelig ikke kineserne at overvælde dem med en bølge. Og de kravler alle sammen.
  Antallet af krigere i det himmelske imperium er stort. Og de er alle kvist og kvist, og jeg angriber med den største passion.
  Angelica klappede i hænderne og sang:
  - Russerens storhed anerkender planeten,
  Fascismen blev knust med et sværdslag...
  I pigers digte synges sejren,
  Og jeg tror på, at de vil opbygge kommunismen!
  Og krigeren vil tage den og spytte... Og en klat magisk plasma voksede med det samme og dækkede kineserne.
  Lad os sige det sådan - pigerne er, hvad du har brug for.
  Alenka skyder mod kineserne fra maskingeværer. Så hugger han dem med sværd ...
  Og da et maskingevær dukkede op i hendes hænder som ved et trylleslag. Og hun lod os smadre fjenderne.
  Så Alenka mejede kineserne ned og gav dem ikke den mindste nåde.
  Og pigen kastede en morderisk dødsgave med sine bare tæer og spredte det himmelske imperiums krigere.
  Så sang hun:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden,
  Cool mester i den jordiske æter!
  Anyuta bekræftede dette:
  - Ja, seje mester!
  Og hun tog fødderne med sine bare tæer og kastede den morderiske dødsgave og lagde så mange kinesere fra sig på én gang.
  Her er sådan en pige.
  Og også fra de skarlagenrøde brystvorter, hvordan det vil oplade lyn. Og det himmelske imperiums krigere ruller rundt som høskive.
  Anyuta tog den og sang:
  - Ære til de russiske zarers æra,
  I fjende mennesker knækker!
  Sådan arbejder piger. Og Alla er en rødhåret skønhed hos dem. Og fra rubin brystvorter overhaling lyn bukker under. Og bringer total død.
  Allah sang grinende:
  Brække ikke den flotte piges vinger,
  Der er ingen medlidenhed i mig og ikke tilfældigt ...
  Jeg kan ikke lide vold og impotens,
  Det er bare synd for den korsfæstede Kristus!
  Hun er sådan en kamplysten og aggressiv kriger fuld af energi.
  Maria vil også oplade en pulsar fra jordbær brystvorter. Han vil brænde en masse kinesiske krigere og kurre:
  - Dette er min rumkraft!
  Og hendes øjne glimter af lyn.
  Og bare fødder vil kaste en udslettelsesgave. Disse piger er den højeste klasse.
  OL fældede fjenden. Samtidig brugte hun også brændende pulsarer fra sine store brystvorter.
  Heltepigen arbejdede med stor acceleration. Hun gav ikke nogen den mindste chance.
  Og krigeren kastede meget ødelæggende dødsgaver med sine bare tæer.
  Og mens hun sang:
  - Fædreland og hær er to søjler,
  hvorpå planeten står...
  Vi vil beskytte vores bryster, vi er dit land,
  Din hær synges af hele folket!
  Endnu en gang lancerer hendes tomatnipler gaver med kolossal dræbende kraft.
  Elizabeth fra tanken skyder også. Hun skyder, trykker sine skarlagenrøde brystvorter på knapperne og hviner:
  - Jeg er ikke stærkere, jeg river alle i stykker!
  Og blinker til sine partnere.
  Elena var enig i dette og trykkede på knappen med sin karminrøde brystvorte og et projektil spyttede ud af løbet og rev kineserne:
  - For vores kommunismes hjemland!
  Og krigerpigen blinkede med sine safirøjne.
  Catherine bemærkede, og sendte dræbende gaver af ægte død til sine modstandere:
  - Kommunisme er en videnskab!
  Igen trykkede hun på knappen med sin rubin brystvorte.
  Euphrosyne erklærede, mens han kæmpede med stor stædighed mod fjenden og brugte jordbærvorter:
  - Vores tro på en lys fremtid fornægter ikke vort imperiums glorværdige fortid!
  Elizabeth gik hurtigt med på dette:
  - Som de priste kongen, sådan vil vi prise!
  Og krigeren viste en lang tunge.
  Ekaterina bemærkede, idet hun i dette tilfælde affyrede, trykkede på joystick-knappen med sine bare tæer:
  - Og fra Chudsky-kysten,
  Til den iskolde Kolyma,
  Alt dette er vores jord,
  Alt dette er os!
  Euphrosinia tæskede, igen ved at bruge jordbærvorten og kurrede, blinkende:
  - Min store magt
  Jeg vil knuse krokodillen!
  Og pigerne angriber. Blandt dem er Natasha og Zoya.
  Her tog pigerne fra haubitsen som anklage for sådan en ødelæggende dødsgave.
  Natasha tog den og sang:
  - Bomber flyver og raketter,
  Den største PR...
  I folkets sange synges,
  Et frygteligt slag blev ramt!
  Zoya udtalte aggressivt:
  - Et kraftigt slag - godt!
  Og hun tog den og trykkede sine bare tæer på knapperne. Disse er alle kampskønheder.
  Oleg Rybachenko på væggen. En udødelig dreng, der ser ud til at være omkring tolv år gammel, kaster nåle med sine bare tæer. Og rammer de fremrykkende kinesere. Dusin på én gang.
  Kaster nåle og Margarita med bare fingre. Pigen ødelægger modstandere og knirker:
  - Min store styrke!
  Og han kæmper bravt.
  Natasha kaster også en kraftig boomerang med sine bare tæer. Sådan knuser du modstandere og knirker:
  - I den store herligheds navn!
  Så skærer Zoya kineserne over med sværd, og kaster samtidig nåle med gift med sine bare fødder. Og synger for sig selv:
  - I det store Rusland,
  Vi kan redde alle!
  Og igen falder sværdene over modstanderne. Og hvis de hugger, så uden medlidenhed.
  Men da Aurora begyndte at ødelægge, og kaste boomerangs med sine bare tæer, så er dette fuldstændig ødelæggelse. Og de dræbte kinesere falder under den røde djævels slag.
  Og pigen brøler:
  - Jeg vil knuse og rive alt i stykker!
  Og hvor vil han tage og hugge med begge sværd!
  Og fra hendes bare hæl flyver en skarp og gennemborende skive. Dette er generelt en pige med total død.
  Og her er Svetlana i den afgørende kamp. Hvordan lad os plage kineserne og skære dem i små stykker med sværd.
  Pigen rullede sommerfuglen, og syv krigere fra det himmelske imperium blev hacket ihjel.
  Og så flyver skarpe, giftige nåle fra bare tæer. Og forbløffe kineserne.
  Oleg Rybachenko kæmper med gule krigere. Hans sværd flimrer som en propel.
  Drengen synger med velbehag:
  - Jeg bliver den stærkeste verdensmester,
  Vi vil besejre Amerika, Kina!
  Og igen kaster drengen skarpe spil med sine bare fingre af børns ben. Og to dusin dræbte kinesere falder på én gang.
  Her er sådan en kamp. I den virkelige historie mistede det tsaristiske Rusland fra før-petrinetiden en del af sit territorium. Men her kæmper de russiske riddere og har ikke tænkt sig at give efter.
  Oleg Rybachenko kæmper og synger:
  - Men vi er riddere fulde af den russiske ånd,
  Bødderne vil aldrig høre vores kvælede stønnen!
  Og igen kaster drengen meget skarpt og med stærk gift, kogt af hekse, meget tynde nåle!
  Pigen Margarita er ved siden af ham. Og også hendes ben kaster sådanne dødbringende nåle. Og hænderne skar den angribende kineser. Krigeren ødelægger modstanderne og synger:
  - Jeg er så sej, som en dæmon af alle lande ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Hersker over alle lande!
  Natasha skærer også kineserne ned og synger:
  - I aftengry vil vi ikke lade Satan vinde!
  Og dødelige nåle flyver også fra hendes bare fødder.
  Dernæst ødelægger Zoya fjenderne. Og fra denne pige ser vibes af kolossal energi ud til at udstråle.
  Og boomerange og skarpe nåle flyver fra skønhedens bare fødder.
  Warriors knirker:
  - Jeg er en stor barfodet drøm og skønhed!
  Og igen vil han kaste noget ekstremt dødbringende mod sine modstandere.
  Men når Aurora driver en mølle og skærer kineserne ned, så er dette tilintetgørelsens højdepunkt.
  Og så vil den rødhårede kaste piercingnåle med sine bare tæer. Og de døde gule krigere falder.
  Men når Svetlana lupanet. Og samtidig flyver en hel flok nåle fra hendes bare ben, som gennemborer og slår alt ihjel.
  Og krigerne knirker:
  - Så, så, så - få en fascist i en skilling!
  Og hendes bare fødder vil igen blive kastet dødbringende mod kineserne.
  Natasha, der huggede gule krigere med sværd, bemærkede:
  - Med nazisterne var det både nemmere og sværere!
  Svetlana, efter at have passeret møllen, bemærkede:
  - Og det er altid nemt med os piger!
  Aurora, gengav modtagelsen af ventilatoren og gryntede:
  - Du kommer slet ikke til at kede dig med mig!
  Og et dødbringende stik flyver fra hendes bare fødder.
  Og Zoya vil tage det og knirke:
  - Vi er ikke kakerlakker, vi er piger - af stor herlighed!
  Og igen vil noget flyve ud fra hendes bare fødder, og det vil ramme fjenden.
  Pigerne tog jobbet til sig.
  Denne fæstning er næsten den eneste russiske højborg i området. Der er et par flere byer under opbygning. Det er godt, at kineserne ikke stak hovedet over Amur. Men Rusland har i den virkelige historie mistet et stykke af sit territorium. Et meget aggressivt dynasti ved magten i Kina. Det er dog piger, der er i stand til at få Lucifers regimenter på flugt.
  Oleg Rybachenko skærer kineserne. Og mens drengen synger:
  - Den højeste klasse bliver...
  Og så flyver en boomerang kastet af drengens bare fod og et råb:
  - Pindsvinet vil skære alle!
  Margarita kastede også efter fjenden, hvad der er et mord. Hun knuste det i stykker og knirkede:
  - Jeg er en barfodet drøm og en stor skønhed!
  Og hendes fod vil kaste vilde skiver.
  Den næste i kampen er Natasha. Og det kaster også mod fjenden, hvad der splitter modstanderne.
  Og han gør det meget klogt.
  Og hendes bare fødder kaster almindelige, dødbringende nåle.
  Dernæst Zoya i kamp. Og han kaster også mod fjenden, alle mulige hagekors og boomerangs.
  Og mejer fjenden ned.
  Så, som det går:
  - Ære være den gode konge!
  Men i kamp og Aurora. Det ødelægger også fjender fra Kina. Og hvis den kaster, vil den kaste med dødelig kraft.
  Og mens du synger:
  - Ja, i det russiske lands navn!
  Og der flyver også dødelige ladninger fra hendes bare fødder.
  Svetlana svigter heller ikke fjenden. Og fra hendes bare fødder flyver noget, der bringer åbenlys død.
  Og krigeren synger:
  - Vi giver aldrig op! Problemer vil ikke komme til Rusland!
  Og igen vil kineserne blive såret. Og han vil tage det uden ceremoni og hugge det.
  Seks krigere og krigere ramte hårdt. Og skærer fjenden og kaster bare fødder.
  Oleg Rybachenko, der skar kineserne ned, sang:
  - Stjernekæmper, dit horn blæser forgæves -
  Dit land er langt væk i tvivlsom herlighed...
  Kampens flamme dirrer mellem linjerne -
  I et ensidigt spil uden regler!
  Og endnu en boomerang flyver med drengens bare fødder, som skærer halsen over på et dusin kinesere.
  Drengen, som vi ser, er en fighter.
  Og Margarita er også i kamp. Og så fungerer hendes bare fødder. Hun udrydder fjender uden tvivl ekstremt cool.
  Og hendes sværd er som bødler.
  Krigeren knirker:
  - Lad der være herlighed!
  Natasha skyder også med sine bare fødder og kaster de dødelige. Og samtidig skærer han aktivt med sværd.
  Bipper samtidig:
  - Mit følge er en statsejet besætning!
  Den næste i kampen er Zoya. Også en djævel på højeste niveau af udslettelse. Hvordan man holder en sommerfugl med sværd. Og så vil han tage og kaste slående elementer med bare fødder.
  Hvorefter det går:
  - Hæren jubler - rykker frem!
  Og en hel række af skrå kinesiske fald.
  Pigen synger for sig selv:
  - Zoya elsker at dræbe! Åh, den Zoya!
  Og her er Aurora i en hurtig offensiv. Eller rettere aggressivt forsvar. Og ved hjælp af bare fødder slår fjender ud.
  Og samtidig knirker det. Og når hendes sabler passerer som knivene på en kultivator, så vil tre dusin kinesere blive revet i stykker!
  Og Aurora hviner:
  - Harmoniske akkorder, Ruslands flag er meget stolt!
  Og nu vil hendes bare hæl passe den kinesiske general i hagen. Han vil tage og falde.
  Zoya er aggressiv i kamp. Han skærer sine fjender og skriger:
  - Vi vil tvivle og dræbe alle!
  Og fra bare fødder flyver sådanne dolke.
  Svetlana svigter heller ikke nogen. Og ødelægger fjender, som om en le slår græs. Kineserne svigter.
  Pigen skriger:
  - Skøre nål! Kom ud af gården!
  
  BOKNING OG RINGENS SEJE POLITIK
  Sergei Lyakhovich vandt en boksekamp mod Sherron de Beers. Han bankede ham på brillerne, og gik ikke glip af knockout-slaget.
  Og han lavede sit første titelforsvar.
  Dette førte til nogle ændringer i det overordnede kampprogram. I stedet for et obligatorisk forsvar mod Chagaev besluttede Nikolai Valuev og Sergei Lyakhovich først at kæmpe for at forene sværvægtstitlerne.
  Denne kamp ville være rigtig interessant. Sergei Lyakhovich har kun ét nederlag, Nikolai Valuev har 46 sejre i træk. Og han er den klare favorit.
  Og præmiefonden for denne kamp for begge boksere er rekordhøje ti millioner dollars for to.
  Kampen fandt sted i USA ... Ak, publikum var skuffede. Sergei Lyakhovich skadede sin højre hånd og tabte alle tolv runder på point. Men Nikolai Valuev skinnede heller ikke. Og han kunne ikke sende sin modstander hverken til knockout eller endda knockdown.
  Men han forenede titlerne og formåede at vinde den syvogtyvende sejr i træk.
  Kampen med Chagaev blev omlagt. Så udviklede Chagaev betændelse, og Valuev havde en kamp med en anden, ikke alt for kendt modstander. Og ikke alt for overbevisende besejrede ham på point. Og så kampen med Sultan Ibragimov. Kampen viste sig at være meget konkurrencedygtig. Mange troede endda, at Sultan Ibragimov vandt det. Ved en særskilt afgørelse gav dommerne alligevel sejren til Valuev. Og han sluttede med Rocky Marchiali i antallet af sejre i træk - niogfyrre.
  Så det obligatoriske forsvar mod Ruslan Chagaev... Men igen faldt kampen igennem. Og igen Ruslan Chagaev med en skade og ude af spillet.
  Den russiske kæmpe holdt sin halvtredsårsjubilæumskamp (medmindre man selvfølgelig regner med, at en kamp af Valuev blev erklæret ugyldig!) mod Ruiz. Det var en omkamp. I den første vandt Valuev ikke overbevisende ved en delt beslutning. Og så den anden kamp-omkamp.
  Mange troede, at Nikolai Valuev ville forbedre sit resultat. Og hvad ville være fedt ... Men igen, den russiske gigant ser ikke bedst ud, og vinder en meget kontroversiel sejr på point, og igen ved en særskilt afgørelse fra dommerne.
  Så endnu en kamp med Holyfield. Denne fighter er en sand legende. Men han er allerede seksogfyrre år gammel, og ingen tror på hans chancer. Og Nikolai Valuev har halvtreds sejre i træk og ikke et eneste nederlag. Han slog Rocky Marchialis rekord og har to sværvægts mesterskabsbælter.
  Igen kampen ... Og igen tvang Nikolai Valuev næppe en sejr ud på point.
  Og også ved en særskilt afgørelse fra dommerne. Men han forbedrede sin rekord, enoghalvtreds sejre i træk! Du er enig i, at dette er meget fedt.
  Og her er også et frivilligt forsvar mod David Haye. Nikolai Valuev har ikke haft et eneste nederlag siden 1993. Her er han igen i kamp...
  Igen en duel, hvor forhammer Nikolai ikke skinner og er fjenden underlegen i fart.
  Men det holder fint. Viser robusthed. Og som et resultat giver dommerne igen Nikolai Valuev sejren, separate beslutninger. Og selvfølgelig meget kontroversielt...
  Men Rocky Marchils rekord er blevet opdateret. 52 sejre i træk.
  Og en ny modstander er planlagt: Vitali Klitschko, som vil have to bælter på én gang i en samlingskamp.
  Men forhandlingerne gik hurtigt i stå. Vitali Klitschko kæmpede med Sosnovsky.
  Og Nikolai Valuev kæmpede med Morek, en stærk bokser, men slået mange gange.
  Og denne sejr for Nikolai Valuev, allerede den treoghalvtredsindstyvende i træk, viste sig at være ikke overbevisende og igen uden knockdown og på point, ved en separat afgørelse fra dommerne.
  Rekorden er dog blevet opdateret. Og Nikolai Valuev har ikke kendt nederlag i seksten år - en rekord for sværvægter. Og treoghalvtreds sejre i træk - rekord blandt alle vægtkategorier.
  Og kampen med Vitali Klitschko og forening af titler fandt ikke sted.
  Nikolai Valuev fandt en godartet tumor i hovedet, og han blev tvunget til at afslutte sin boksekarriere.
  David Haye og Wladimir Klitschko kæmpede for hans bælter. Og Klitschko Jr. vandt.
  Men Nicholas II, som bokser, der formelt slog Rocky Marchialis rekord, og som ejer to bælter og aldrig er blevet slået, var allerede i betydelig herlighed.
  Og i stedet for Forenet Rusland besluttede Nikolai Valuev at skabe sit eget parti. Han kaldte det "The Big Jump". Og det lykkedes ham sensationelt at komme ind i statsdumaen i 2011. Og så deltog han i præsidentvalget i 2012. Og igen en sensation, andenplads og et exit til anden runde mod Vladimir Putin.
  Blimey! Nikolai Valuev er blevet en ny, lys, politisk stjerne. Folk blev trætte af de gamle, politiske prostituerede, og han gik efter en ny politiker og bokser.
  Vladimir Putin var dog i stand til at besejre Nikolai Valuev i anden runde, men hans fordel viste sig at være ret lille.
  Men kommunisterne, på grund af Zyuganovs fiasko, fik et kup, og Sergei Udaltsov blev den nye formand for det kommunistiske parti.
  Denne unge og energiske mand lavede en sand storm mod Vladimir Putin. Og spændingen var meget alvorlig. Massesammenstød med politiet. Brugen af køller. Pryl og endda ofre blandt de tilbageholdte.
  Så OL i Sochi blev aflyst. Så fandt Maidan sted i Ukraine. Janukovitj blev væltet. Under forhold med intern ustabilitet begyndte Putin ikke at erobre Krim. Og der var ingen krig i Donbass.
  Ukraine, ledet af Poroshenko, var på fremmarch.
  Vitali Klitschko, der afbrød sin karriere i boksning, besluttede at vende tilbage.
  Og nu lykkedes det ham at slå Stevenson ud. Og bliv sværvægtsmester for fjerde gang, og gentager Hollyfields rekord. Så lavede Vitali endnu et forsvar mod Criss Areola. Sådan en kamp er en hævn og slog igen modstanderen ud.
  Men så, på grund af arbejdsbyrden fra borgmesteren i Kiev, blev han tvunget til at afslutte sin glorværdige karriere.
  Selvom Wladimir Klitschko ikke var helt overbevisende, var han i stand til at forsvare sin titel mod Tyson Fury. Og så slog han sin landsmand Glazkov ud. Og så holdt han også et forsvar mod Brian. Og slog Joe Louis' rekord for flest mesterskabssejre.
  Men der er et bælte mere. Vundet af Denotay Wyder. Denne bokser er unik - hele hans karriere består af knockouts alene. Hele fyrre knockouts i træk - det er fedt! Og Wladimir Klitschko er allerede enogfyrre år gammel. Og selvfølgelig vakte denne samlingsduel enorm interesse.
  Og for første gang siden kampen med Peter er Wladimir Klitschko ikke den ubestridte favorit.
  Men her er kampen med Denotheus. Knockdown udveksling. Og alligevel sejren i sidste ende, selvom ved en særskilt afgørelse af dommerne, Wladimir Klitschko.
  Så Wladimir Klitschko forenede for første gang i sværvægtsdivisionen alle fire hovedremme. Og det er en enestående præstation...
  Wladimir Klitschko havde endnu en omkamp med Wyder, denne gang var han i stand til at slå ham ud og vise, at alder ikke er en hindring for sport. Parker vandt også.
  Men så, i efteråret 2018, i en alder af toogfyrre, tabte han til Anthony Joshua i en dramatisk duel.
  Det var en super kamp... Wladimir Klitschko har ikke tabt i mere end fjorten år, men Anthony formåede alligevel at tage den op og vinde alle fire bælter.
  Vladimir Klichkovs eneste trøst er, at hans navnebror Vladimir Putin også tabte valget i 2018. Desuden var det ikke Nikolai Valuev, der vandt, for hvem moden allerede er gået, men kommunisten - Sergey Udaltsov.
  Årsagen til nederlaget var, at Ruslands økonomiske situation på grund af faldet i olie- og gaspriserne forværredes. Og effekten af besættelsen af Krim kunne ikke virke. Så alt var anderledes. Kommunisterne er tilbage. Og igen over Kreml det røde flag.
  Wladimir Klitschko genoptog dog sin karriere. Der var ingen coronavirus i verden, og i 2020 kunne den store bokser slå Ruiz Jr. og blive verdensmester igen. Så forsvarede han sin titel fra Ruiz Jr. Men omkampen var igen for Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, der slog en masse rekorder, annoncerede sin pension igen.
  Selvom det lykkedes ham at sætte endnu en rekord - at blive den ældste absolutte verdensmester.
  Og det er også en kæmpe præstation.
  Så havde Vitali Klitschko en udstillingskamp med Hollyfield.
  Verden gik sine egne veje.
  Oleksandr Usyk blev den nye ubestridte sværvægtsmester i verden med en sensationel sejr over Anthony Joshua. Og så forsvarede han titlen mod ham.
  Men Wladimir Klitschko vendte uventet tilbage i efteråret 2022. Og han kæmpede med Usyk, for en anden rekords skyld.
  Og denne kamp slog alle tidligere præstationer i drama og flow.
  Og Wladimir Klitschko vandt igen sensationelt. Og tog igen alle bælterne i besiddelse. Og for fjerde gang blev han verdensmester.
  Virkelig i boksning har heltemod ingen alder.
  Livet fortsætter som normalt, men ægte helte bliver aldrig gamle!
  
  HITLER AFHÆNDER JØDERNE
  ANNOTNING
  Adolf Hitler blev oplyst og holdt op med at forfølge jøderne. Som svar indgik de allierede en ubestemt våbenhvile med Det Tredje Rige. Og nu skal USSR kæmpe på én front, og kræfterne er meget ulige.
  . KAPITEL 1
  For eksempel en verden, hvor USA tilbød Hitler en aftale i marts 1943: han stopper jødeforfølgelsen, til gengæld erklærer de allierede en ubestemt våbenhvile. Führeren, der taber slaget om Afrika og bliver besejret ved Stalingrad, er tvunget til at gå med. Nå, USA har sit eget regnestykke - lad både diktatorer og totalitære lande udslette hinanden. Og så går USSR på en eller anden måde for resolut frem.
  Se tilbage i Europa, før USA dukker op. Storbritannien er naturligvis uden Amerika, man ønsker ikke at kæmpe. Og desuden er Churchill også bange for de rødes ankomst til Europa.
  Kort sagt, vi var enige. Hitler holdt op med at forfølge og udrydde jøder, og de allierede stoppede alle bombninger og kampe fra 1. april. Men det er selvfølgelig ikke alt. I smug begyndte de at sælge noget til nazisterne. Og USSR modtog nu ikke gratis hjælp, men kunne kun købe for guld.
  Der har været en fuldstændig pause i Vesten. I øst var krigen hovedsageligt i luften. På land også, mens en pause. Tyskerne forberedte en offensiv på Kursk-bulen, Den Røde Hær stod i defensiven og gravede i jorden.
  Men våbenhvilen i vest har ændret noget. For det første blev tyskerne meget stærkere i luften, næsten halvdelen af deres fly var tidligere blevet distraheret af Vesten.
  For det andet havde Hitler ikke længere så travlt med at angribe. Han ønskede virkelig, at Tiger-2, Løven og især musen skulle testes i kamp.
  "Tiger" -2 begyndte at komme ind i masseproduktion før nogen anden tilbage i maj. Men den havde et lettere, mindre beskyttet Porsche-tårn. "Maus" først i juni blev testet, hvilket viste tilfredsstillende resultater. Arbejdet med tanken "Lion" blev genoptaget på en ny måde. Men det var nødvendigt at lave bilen om under en kraftigere motor fra Maus og styrke sidernes rustning. "Maus" og "Lion" fulgte tydeligvis ikke med offensiven, og "Tiger" -2 havde stadig brug for besætningstræning og seriel indsættelse. Derudover blev både Jagdpanther og den hastigt udviklede Panther-2 lanceret i serien. Den sidste bil havde bevæbning svarende til Panther, men side- og frontpansringen var tykkere, hvilket øgede vægten. Men "Panthers" -2 fulgte ikke med i begyndelsen af slaget.
  Stalins tålmodighed brød, og den 5. august 1943 gik den Røde Hær selv i offensiven.
  Denne gang var de sovjetiske troppers overlegenhed i antal mindre end i den virkelige historie. Tyskerne var i stand til at trække deres tropper tilbage fra Afrika, og flere styrker blev overført fra Europa. Især tilføjet antiluftskyts. Ja, og der var flere kampvogne, og den samlede frigivelse af våben, uden bombningen af de allierede, viste sig at være højere.
  Og forsvaret er stærkt. Tyskerne er især stærke i syd, hvor Mainstein og deres hovedstyrker er. Der forsøgte den røde hær at rykke frem, men uden held. Hendes angreb stoppede næsten øjeblikkeligt. Ja, og de tyske "Tigre", "Panthers", "Ferdinands" er meget stærke i forsvaret og værre i angrebet.
  På Oryol-retningen var tyskerne noget svagere. Og den Røde Hær tildelte tværtimod hovedstødet netop dér. Så der er opnået mere.
  Men alligevel er forsvaret af tyskerne udviklet i ingeniørmæssig henseende, kampvogne og selvkørende kanoner viser sig fremragende i forsvaret, og hvad der er væsentligt, russerne har ingen overlegenhed i himlen. Tværtimod, selvom Focke-Wulf ikke helt retfærdiggjorde sig selv, er Me-109 af "G" modifikationen en god arbejdshest, og vigtigst af alt er der mange af den. Og esser er ret stærke. Nu er Huffman blevet Luftwaffes nye stigende stjerne. Ja, og tyskerne har det nemmere med brændstof, nogle af olieprodukterne sælges af USA og Storbritannien. Og de allierede bomber ikke Rumænien, og syntetiske benzinanlæg heller ikke.
  Mens du er i luften, er det ikke muligt at tage det op. Sandt nok kæmper de sovjetiske esser godt med Focke-Wulf, især da bilen viste sig at have en åbenlys defekt - brændstoftankene er ikke fyldt med inert gas, og det er lettere at sætte ild til dem. Sandt nok er selve maskinen ret kraftfuld med våben og kan med den rigtige taktik være farlig. Og som frontlinjebombefly er det ikke dårligt, det bærer dobbelt så mange bomber som PE-2.
  Den Røde Hær rykkede langsomt frem. Nazisterne klyngede sig til enhver bosættelse og havde et forsvar i dybden. Ja, og endda nye styrker blev trukket i kamp. Her er et par "mus", deltog i kampen. Men alligevel, halvanden måned senere, omringede den røde hær Orel, og de tyske tropper forlod byen. Oryol-afsatsen blev afskåret, men indtil videre var den røde hærs succes begrænset til dette. Håb var forbundet med vinteren. Da tyskernes kampevne faldt kraftigt.
  Stalin appellerede og bemærkede, at tyskerne i løbet af sommeren ikke formåede at erobre endnu en tomme af sovjetisk land, og den røde hær generobrede Ørnen og pressede Fritz, og i koldt vejr venter os nye sejre.
  Tysk udstyr og soldater kæmpede faktisk svagere om vinteren. Den Røde Hær var i stand til at bryde igennem forsvaret af Fritz i syd og rykke frem til Dnepr. Der blev også opnået succes i centrum. I nærheden af Leningrad blev nazisterne også slået i januar, og byen blev løsladt. Sandt nok kom foråret, og Fritzerne var i stand til at stoppe den røde hær ved Dnepr.
  Vejret var koldt, skønhederne ankom netop den femogtyvende december. Det sner og vinden blæser krøller. Og de valgte ikke det varmeste sted for sig selv - lige i nærheden af Leningrad.
  Ved ankomsten gav pigerne i bikini sig selv en løbetur gennem snedriverne. Faktisk skal ægte ariere vise, at de ikke er bange for nogen, selv den mest alvorlige kulde. Sammen med dem flygtede en ninja-dreng, der var ankommet fra Japan, som alle kaldte Karas.
  Denne dreng blev berømt for at deltage i særlige operationer. Behagelige orientalske træk, sammen med blondt hår arvet fra en ukendt far, gjorde drengen meget smuk.
  Pigerne gjorde endda øjne på ham som svar, selvom Karas måske endnu ikke er et par for dem. Men aflastningen af musklerne, som en wire, løber, så selv disse hærdede og erfarne tigre kan ikke følge med.
  Pigerne efter fødslen, på træningsbasen, genvandt fuldstændig deres form, men ikke enhver supermand er givet til at modstå et så iskoldt tempo.
  Stella, der ligesom Magda von Singer formåede at bekæmpe russerne, bemærkede:
  - Frost og sne er deres vigtigste allierede. Så intet er sejere end briterne!
  Magda bemærkede med rette:
  - Det ville jeg ikke sige. Russerne er meget stærkere, og deres enheder trækker sig praktisk talt aldrig tilbage!
  Stella, der havde lavet saltomortaler, mens hun joggede, fnisede og bemærkede:
  Men det er mere en svaghed end et plus. Jeg forstår slet ikke sådanne metoder til kommando og kontrol af tropper som oprettelsen af spærreildsafdelinger og henrettelser af cheferne for tilbagegående enheder.
  Gerda, der selv vendte sig, mens hun løb og strækker sig, var enig:
  - Selvfølgelig kommer en god kriger ikke ud af pinden. - Her blev den blonde pige dog tvunget til at indrømme og knuste sit hjerte. - Men russerne kæmper godt, hvis de allerede har holdt ud i to et halvt år. Vi vil gerne have deres vitalitet!
  Clara fnyste foragtende.
  - Os, siger du?
  Gerda fnisede og bemærkede:
  Vi er eliten! Især Marseille!
  Det bedste es gennem alle tider og folkeslag, trods Hitlers kategoriske forbud, der ønskede, at dette symbol på uovervindelighed udelukkende skulle fokusere på undervisningsarbejdet - trods alt var han stadig generalløjtnant, brød alligevel ud til fronten.
  Eller rettere sagt, Führeren tillod ham nådigt at vende tilbage, hvis tyskerne havde det dårligt et sted.
  Nazisterne styrkede selvfølgelig forsvaret og forberedte sig til vinteren, men de tvivlede stærkt på, at russerne ville have ressourcerne til storstilede offensive aktioner.
  Efterretninger virkede dog. Det vil sige, at oplysninger om den forestående offensiv for at befri Tikhvin alligevel lækket ud. Desuden begyndte de sovjetiske tropper en kraftfuld artilleriforberedelse, lige i tide til jul.
  Katyushaerne blev tæsket, og endda et par af de første Andryusha højeffekt jet launchers. Og rumlen var sådan, at de barfodede, halvfrosne piger fangede det.
  Heldigvis er deres hørelse fremragende, og deres øjne funkler af gnister.
  Pigerne så på hinanden og kom til konklusionen:
  - Nå, nu skal vi kæmpe ordentligt!
  Og ninja-drengen Karas sagde:
  - Min opgave bliver at komme ind i Leningrad og udforske alt der. Du er for smuk til spejdere!
  Magda vippede langsomt sine øjenvipper og svarede:
  - Og du også. Og hvis russerne virker mærkelige, din accent?
  Karas bemærkede logisk:
  - Når du taler russisk for korrekt, forråder det en udlænding i dig meget mere. Under alle omstændigheder løb jeg, og du knuser dem ordentligt på flanken.
  Pigerne skyndte sig til deres tank. De er jo testtankere. Og de valgte selv noget nyt. Mere præcist endda to begyndertanke på én gang, som bør testes foran.
  Nemlig "Væsler", biler med to besætningsmedlemmer og en meget lav silhuet. De allerførste modeller af tanks af en ny generation, hvor tyskerne faktisk for alvor engagerede sig i at komprimere layoutet. Og noget interessant know-how inden for ledelse. Især den elektriske transmission og placeringen af gearkassen monteret i motoren. Og tankskibene selv lå faktisk ned. Samtidig var transmission og motor placeret bagerst, og pigerne lå behageligt på maven. Og deres fødder trykkede på gearene og knapperne bagpå, og deres hænder bevægede sig tværtimod behageligt, når de skiftede. Det mest liggende sæde er lavet på bestilling og kopierer formen på deres kroppe. Sandt nok er der ikke noget tårn - det viste sig at være selvkørende kanoner og så lavt, at rullerne er placeret udenfor.
  Kanonen kan selvfølgelig ikke dreje, men den kan rotere lidt. Nå, selve tanken drejer som bekendt om sin akse og kompenserer dermed for manglen på et tårn.
  Magda forklarede ledsagepigerne:
  - Så uden et tårn er kampvogne billigere og lavere. Her kan vi justere højden, sænke op til 1,2 meter og hæve op til 1,5. Næsten som partisaner kravler vi på en plastunsky måde.
  Med en vægt på 12 tons havde bilen fremragende frontalpanser på 82 millimeter i en hældningsvinkel på 40 grader fra vandret øverst. Den nederste er meget lille. Siderne er beskyttet dårligere, 60 millimeter, men selve rullerne dækker stadig. Motoren på 400 hestekræfter giver fremragende køreegenskaber. Plus, placeringen af rullerne og affjedringen gør det muligt ikke kun at reducere silhuetten, men giver desuden fremragende cross-country evner gennem snedriver.
  Kan man lide det eller ej, men et tungere menageri, startende med Panther, meget tungere og klodsede. Og på snedriverne og helt kiste.
  Gerda, der slog sig ned med sin mangeårige partner Clara, og ufrivilligt mærkede hun ubehag i tankens trange, kompakte og aflange kasse. Selvom vi selvfølgelig skal hylde, at bilen med T-4-bevæbningen og den bedste rustning passede ind i vægten på 12 tons. Den blonde terminator bemærkede:
  - De mest komfortable kampvogne var "Tiger" og "Lion". I denne bil har selv os piger svært ved at vende om.
  Clara svarede:
  - Men beskyttelse. Som den seneste "Panther", der først siden november begyndte at komme ind i tropperne med et 60 millimeter skrog. Ganske vist er panden lukket bedre end vores med 120 millimeter, men du skal stadig ind i det. I en sådan vinkel som vores vil en 85-millimeter kanon rikochettere, selv når den skyder skarpt.
  Gerda kløede sig i foden bag øret, men denne bevægelse skubbede stadig hendes sok mod det skrå tag og bemærkede:
  - Russerne, blev vi advaret, kan have kampvogne med en kaliber på 122-millimeter. Intelligens sover ikke!
  sagde Clara selvsikkert, pustede sine kinder og drejede munden i vrede:
  - Vores intelligens er som altid i top. Kun vi blev låst inde i en trang kasse.
  Den nye motor på 400 hestekræfter, som vejledningen sagde, kunne boostes i kort tid med en vand-metalon, eller nitrogenholdig blanding. I dette tilfælde kunne tanken haste i flere minutter med en hastighed på over 100 kilometer.
  Sovjeterne gik ind i et gennembrud, før det, gennemhullede alle nazisternes skyttegrave og bunkere. Men nazisterne trak de fleste af tropperne tilbage til anden og tredje linie. Derefter forsøgte de at møde infanteriet med artilleriild og maskingeværrækker.
  Forude var selvfølgelig tanks i bevægelse. Da den kraftigere T-34-85 endnu ikke var kommet i masseproduktion, angreb den mindre og mere mobile T-34-76. De klatrede, uanset tabene, op i rækken af skyttegrave og brugte deres fremragende køreegenskaber i sneen.
  Og her prøver de tyske biler at svare. T-4 er allerede udgået, men flere af disse kampvogne er stadig i drift. Mærkeligt nok bevæger de sig bedre i snedriver end nyere monstre. De skal stadig bringes ind for at rydde sneen, der er tilstoppet mellem skøjtebanerne. Det er endda sjovt, hvordan Fritz koger vand i kedler og derefter hælder det på sporene, så denne modbydelige skorpe kommer af.
  Selv den bedste tyske tank "Lion" lider endda med sådanne ruller. Sandt nok, i de fleste modifikationer har franskmændene allerede taget højde for dette, og selve maskinen er i stand til at slå fireogtredive. Men dette er kun, relativt set, så enkelt.
  Men et par tyske kampvogne bevægede sig stadig. Men resten, hvordan skal man sige det... I toppen! Sandt nok, fra "Lion" prøver cool tankskibe at ramme T-34-76 fra lang afstand. Det skal bemærkes, at i betragtning af skrøbeligheden af rustningen i det sovjetdesignede støbte tårn, er der desværre en chance for at ramme.
  Manglen på legeringselementer er så akut, at selv 50 mm kanonerne fra Fritz er farlige. Slag fra en lille 37 mm kanon forårsager dog også kollaps og panserudfald, eller skroget med tårnet revner.
  Den relative sårbarhed af "firogtredive" førte til, at ideen om at genudstyre "Panthers" med en mere kraftfuld pistol blev udskudt til bedre tider. Eller mere præcist de værste - hvis IP'er går ind i serien. Men indtil videre er IS-1 ikke blevet en masseserie. Men oplysninger er allerede blevet lækket til IS-2-kontoen. Da mange generaler allerede forstod, at USSR næsten var dødsdømt, og ikke fandt det skammeligt at forråde deres hjemland for penge. Så antallet af spioner, også i generalstaben, er vokset markant.
  Her er en kraftig modifikation af "Løven" med en 128 mm kanon. Han forsøger at nå fireogtredive med sin lange pote. Men prøv at komme ind.
  De sovjetiske tankskibe beslutter sig dog for selv at angribe Fritz. Lad, selv i betragtning af skudhastigheden af Wehrmacht-kanonerne, dette er selvmordstruet.
  Her lykkedes det for "Løven" at rive tårnet af, og fire venner fløj afsted som duer til den næste verden. Men andre tanke er endnu mere aktivt ved at løbe tør. Her har håndværkerne på en eller anden måde skærpet op for at booste dieselmotorerne, at de, omend for kort tid, men uden nogen blandinger, accelererer tanken til 70 kilometer. Lad motoren gå i stykker derefter. Men her kommer desperate fyre til angreb, som ikke har nogen tilbagevenden. Nå, hvad? Hvis ellers det er umuligt at leve, så glem alt om overlevelse.
  Og nu, som en dæmon fra sneverdenen, ramler den sovjetiske tank, efter at have valgt sit dyreste offer, den tunge og dødelige "Løve". Den tyske bil var lige begyndt at forlade hangaren.
  Slaget er stærkt, næsen på den sovjetiske maskine er bøjet. Løven er ret lav, og begge maskiners skrog er fladtrykte. Og så eksploderer den tyske motor foran. Og ilden begynder, og nazisternes flugt gennem den nederste luge.
  Ikke alle, selvfølgelig, sovjetiske kampvogne var i stand til at bryde igennem til rammeafstand. Fritz'ens værktøj arbejder og sliber. Men hvem det end lykkedes, hvor vil han ramme!
  Gerda og Klara var lidt foran deres venner og var inden for grænserne, da sovjetiske biler allerede var synlige. Nå, du kan skyde, men det er bedre at komme tættere på. Fra fem kilometer er selv den skrøbelige rustning fra en 34 problematisk at tage.
  Fiery Clara bemærkede filosofisk:
  - Sådan er det altid. Kan ikke skyde på afstand!
  Gerda svarede:
  - Det kan man, hvis man er forsigtig nok!
  Men indtil videre har situationen ikke tvunget dem til at åbne ild på lange afstande. Og næppe nogen vil bemærke dem, en hvidmalet tank. Hvor er bilen god. Ingen vil bebrejde chassiset.
  Og ja, turen er jævn. Sovjetiske køretøjer er heller ikke dårlige, og her har de allerede hacket sig ind i den første linje af tysk forsvar og bryder igennem den anden. Og vejret er ikke-flyvende, en snestorm er steget, og adskillige Wehrmacht-fly er slukket.
  I betragtning af den numeriske svaghed ved den røde luftfart og den akutte mangel på brændstof, kan der ikke være bedre vejr.
  Lad Fritz gemme sig. Allerede nu begyndte nogle af dem endda at vifte med hvide klude. Hitler vil være kaput.
  Gerda skød fra to kilometer. I princippet er dette endnu ikke et nederlag med sikkerhed, men at se hvor mange tyskere russerne formåede at lamme, hvad kan man så forvente. Desuden er 34 endnu mindre ihærdige end i begyndelsen af krigen, og de har endnu ikke formået at udvikle nye aflejringer. Så det...
  Den blonde terminator var meget bekymret, da hun trykkede på aftrækkeren af pistolen. Hun har allerede mistet vanen med at skyde live, selvom hun fortsatte med at øve sig på skydebaner og baner under graviditeten, såvel som de første måneder af fodring. Men tilsyneladende er det nemmere at kæmpe i bikini og barfodet, man bliver ét med bilen. Granaten ramte og fordrejede tårnet. Nej, den brød ikke i brand, men den skulle alligevel stoppe, makker. Og nu endnu et offer.
  Clara hvisker:
  - Som er vant til at kæmpe om sejren. Han vil gå i graven med os.- Gerda fyrede, og den rødhårede kriger rettede. "Eller rettere sagt, vi vil alle sammen bringe vores fjender i graven.
  Snehvide Terminator afbrød vredt:
  - Hvis der ikke er inspiration, skal du ikke distrahere med en sang!
  Clara spurgte bønfaldende:
  - Syng det selv! Du er så dygtig.
  Og Gerda, skydende, sang;
  Fædrelandet og hæren er to søjler,
  Som planeten hviler på!
  Vi vil beskytte dig med vores bryster,
  Din hær er opvarmet af hele folket!
  
  Skyerne er kølige, og varmen skinnede,
  Maskingeværet gned soldatens skulder!
  For evigt hjemland er vi med dig,
  Lad os grave en grav for skurken!
  
  Ja, nogle gange er lykkens ansigt grusomt,
  Kuglen stræber efter at gennembore vores hjerte!
  Han trak sig lidt tilbage, og fighteren døde,
  Åbn Herrens dør for helten!
  
  I den bundløse himmel har vi fred,
  Paradis, velsignede kriger skinner ikke!
  Fred i fædrelandet bærer jeg med mig,
  Vores børn vil smage frugten af sejren!
  Mens Gerda sang, slog Gerda ni kampvogne mere, hvilket forbedrede hendes score markant.
  Så sang Clara:
  vinker stjerneklare højder,
  Tiltræk til uendelige afstande!
  Og vores folk i tankeverdenen,
  Drøm om en flyvende Ikaros!
  
  Mine øjne er rettet mod himlen
  Det er svært at røre ved kuglen...
  Fra Archimedes første skruer -
  Høvlede dem lange og kedelige!
  Så kunne pigen ikke modstå og begyndte at pege og skyde sig selv. De sovjetiske tankskibe var ikke opmærksomme på skuddene, selvom Magdas selvkørende pistol også kom med. Alligevel kan du i en snestorm ikke rigtig se hvor, hvad og hvordan det rammer. Plus, begge tanke satte sig ned og var næsten umulige at skelne fra snedriverne. Ja, og den nye pistol var mere upåfaldende, og for enden var der en lyddæmper med lysudtag. Dette er den mest lumske bil, som Fritz har fundet frem.
  Himlen blev lidt værre. Jetflyet ME-262 dukkede op, som havde en meget høj fart, og det var meget svært at skyde den ned. Focke-Wulf, og især dens modifikation TA-152, blev hurtigere og mere perfekt.
  Og ME-309 dukkede op, en meget god bil. Hun har fire maskingeværer og tre 30 mm luftkanoner med en høj hastighed på 740 kilometer i timen. Men dette er ikke grænsen på baggrund af mere avancerede modifikationer.
  Om sommeren forsøgte den røde hær at rykke frem i centrum, men det lykkedes ikke. Tyskerne var denne gang i stand til at afsløre Stalins plan. Ja, og Dnepr er blevet en pålidelig forsvarsgrænse. I kampe dukkede en mere avanceret "Panther" -3 op med en 88 mm kanon og en motor på 850 hestekræfter. Hun viste sig at være en fremragende kampvogn i forsvaret, og ikke dårlig i kontraangreb.
  Antallet af nedskudte fly til ridderkorset steg til hundrede, så de tyske esser scorede berømt.
  Offensiven endte med nederlag til Den Røde Hær, og nazisterne erobrede igen Smolensk. Sandt nok, om vinteren vendte den røde hær denne by tilbage. Frontlinjen frøs til ved Dnepr.
  Tyskerne indsatte frigivelsen af jetfly og opnåede luftoverlegenhed.
  Det femogfyrre år gik i stillingskampe. Frontlinjen blev, som i Første Verdenskrig, inaktiv. Fritz har nu tanke af "E"-serien, som stadig er ret rå.
  I 1946 begyndte man at observere skivefly foran nazisterne. Men disse maskiner er for dyre og ret sårbare, de adskilte sig kun i meget høj hastighed og evnen til at få stor højde. De blev brugt til rekognoscering og bombardement på afstand.
  XE-162 viste sig at være svær at styre og levede ikke op til forventningerne. Men en mere avanceret model ME-262 "X" dukkede op, som viste stor fart, bedre manøvredygtighed og formidable våben.
  Nazisterne dominerede stadig himlen ...
  Her fangede Oleg Rybachenko sig selv i, at dette ikke er et eventyr, men det mest virkelige univers. Og at deres seks skal kæmpe her. Lige i tide til det nye år 1947, for at bryde nazisternes ryg med en afgørende manøvre.
  På trods af sneen var Magnificent Six næsten nøgne, men ladet med kampmagi.
  Oleg Rybachenko huggede med sværd, skar gennem de nazistiske kampvogne, kastede derefter en granat med en bar, barnlig fod, rev Fritz'en og sagde:
  - Ære til det store sovjetiske fædreland!
  Margarita Korshunova affyrede også et velrettet udbrud, afskar nazisterne og huggede derefter med sværd. Derefter lancerede hun med bar fod en ødelæggelsesgave.
  Pigen råbte:
  - Ære til kommunismen!
  Natasha gik i offensiven. Hun gav et udbrud af maskingeværer og væltede Fritz'en. Så huggede hun på deres kampvogne med sine sværd. Og efter de bare tæer på benene gav udslettelsesgave.
  Og til sidst brast hendes bh, og lynet fløj fra hendes karminrøde brystvorter.
  Natasha knirkede:
  - Jeg er universets mester!
  Zoya skød fra et maskingevær. Hun mejede nazisterne ned. Hendes sværd, der blev forlænget, skar gennem tankene. Og hendes mere berømte bare fødder sendte bud om døden.
  Men hendes bh sprængte også, og helvedes pulsarer fløj fra blodrøde brystvorter.
  Zoya tweetede:
  - Ære til fædrelandet! Ære!
  Her i angrebet og Augustine. Sådan en aggressiv pige. Hun kastede med sine bare fødder, hvad der bringer døden. Og så gav hun en tur, mejede fjenderne ned, og så drev hun en mølle med sværd. Til sidst sprængte hendes bh også, og fra rubinvorterne fløj brystvorterne dødbringende og gav ikke en chance for at overleve. Og tyskerne havde det meget svært. Det var som om en brandklub gik hen over hovedet på dem.
  Augustine snappede:
  - Vores allerhelligste kommunisme!
  Svetlana holdt en reception med sværd - en sommerfugl. Hun afskar tårnene på kampvognene. Så tog og sendte pigen en masse maskingeværer. Så sendte hendes bare tæer ødelæggelse og udslettelse ud. Og så brast bh'en igen, og nu faldt de brændende bolde over nazisterne.
  Svetlana kurrede:
  - Jeg er den stærkeste i verden! Fjender suger alle i toilettet!
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, hugget med sværd. Så gav han en byge af maskingeværer. Derefter kastede han med bare, barnlige ben en morderisk dødsgave og rev Fritz'en i stykker. Og efter det fløjter terminator-drengen... Tusindvis af krager ramlede tyske fly af skræk. Viser den højeste kunstflyvning.
  Margarita Korshunova huggede også med sine sværd og afskar tårnene fra nazisterne. Så gav pigen et udbrud af maskingeværer og lagde nazisterne ned. Og så kastede de bare fingre på børns fødder en meget dødelig ødelæggelsesgave. Og de rev Fritz'en fra hinanden.
  Og i sidste ende, hvordan pigen vil fløjte... Og tusindvis af gale krager vil styrte ind i fascistiske fly og forvandle dem til vrag og aske.
  Natasha er heller ikke sløj. Og han hugger med sværd og sender en dødsgave med sine bare tæer. Og så, når bh'en brister, vil dødsflåd strømme fra de karminrøde brystvorter.
  Og de slår nazisterne ind i et dødbringende rod ...
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Dette er vores russiske hej!
  Natasha bekræftede:
  - Og vi viser receptionen gratis!
  Zoya skærer også nazisterne med sværd. Og lad dem ikke trykke på aftrækkeren. Og sværdene holder sommerfuglemodtagelse. Og de iturevne tårne fra tankene flyver. Zoya udbryder:
  - Ære være Fædrelandet!
  Og hendes bare tæer vil kaste en ødelæggende gave af ægte og ubønhørlig ødelæggelse.
  Og så flyver sådan et rødglødende stik ud af hindbærvorten, at det vil gennemvæde en masse Fritz.
  Men fra navlen vil det give efter med lyn ...
  Zoya skriger:
  - Et to tre!
  Augustin slog ud med sine sværd, skar fascisternes hoveder af og bekræftede:
  - Tør lokalisatoren af!
  . KAPITEL 2
  Med bare fødder lancerede pigen endnu en udslettelsesgave. rev fascisterne fra hinanden. Og så bukkede rubin brystvorter under for pulsaren, der rev maskinen i stykker.
  Og hvordan hendes navle spytter lyn ud, der dræber nazisterne. Og i stand til at stege en hel bataljon.
  Og her tærsker Svetlana Fritz og opfører sig som en rigtig kamprobot. Og hendes bare fødder kaster endnu en portion ødelæggelse.
  Og blodrøde brystvorter spyr en strøm af magisk plasma og en tsunami ud. Hvilket er endnu mere end dødbringende.
  Og hvordan ellers og navlen på de nazistiske armadas vil tage og dødelige unikke kast.
  Svetlana brøler på toppen af sine lunger:
  - Det her er mit superhit!
  Oleg Rybachenko griner. For eksempel den tyske lette kampvogn E-25. Den vejer seksogtyve tons og repræsenterer Panthers bevæbning og pansertykkelse. I alt placerede tyskerne motor og transmission sammen og på tværs af tankskroget. Højden på "Panther" var næsten halveret. Og næsten fordoblet vægten. Og beskyttelsen er endda blevet endnu bedre, på grund af rustningens større hældning.
  Dette kan selvfølgelig ikke falde i din smag. Med den nyeste motor på ni hundrede hestekræfter er den tyske bil meget mobil.
  Det flagrer bare hurtigt.
  Drengen fløjter igen. Kragerne bliver fanget i en bølge og får et hjerteanfald og falder om hovedet på nazisterne. Og læg modstanderne.
  Men så lyder ordren, og de storslåede seks, blinkende barfodede, runde, lyserøde hæle, forlader de sovjetiske stillinger.
  Og straks går tyskerne i offensiven. Og de bryder igennem forsvaret, kiler ind i sovjetiske stillinger, igen omkring Smolensk. Og det er en alvorlig påstand.
  I fangenskab var to pionerer på tretten år, Petka og Sashka. Nazisterne rev deres tøj af drengene og kørte dem gennem sneen i deres shorts. På snedriverne var der bare fodspor af de fangne børns bare fødder. Pionerer blev drevet om natten i en halv time. Det var februar og stadig koldt. Så blev de taget næsten nøgne til hytten for at varme op i fem til ti minutter, og så igen ud i kulden.
  Drengene led meget og var rødhudede som krebs. Efter ikke at have opnået noget, rejste nazisterne dem op på stativet. Og under de bare, børns fødder tændte ild.
  Sådan kneppede de. Petka og Sasha, ude af stand til at bære pinen, begyndte at råbe. Men der blev stadig ikke sagt noget bestemt af bødderne. Selvom de huggede pionererne over med pigtråd.
  Tyskerne torturerede også Komsomol-kvinder og tvang dem til kun at gå barfodet og i shorts i sneen.
  Tyskerne havde meget formidable kampvogne af "E"-serien, og de kunne ikke nemt håndteres. Især E-75, som var perfekt beskyttet fra alle vinkler, men samtidig ret mobil.
  Det virkede som om, hvilken skade to biler på kun tolv tons hver kunne forårsage? Men i dette tilfælde bestemmer personalet alt. Pigerne savnede praktisk talt ikke, selvom ikke alle hits viste sig at være dødelige. Tre eller fire gange skrånende panser fra de fireogtredive rikocheterede, og omkring en halv snes skud forårsagede skader af varierende grad, men af den slags, der er nemme at reparere i marken. Men omkring halvtreds, rustning af dårlig kvalitet af sovjetiske køretøjer, led alvorligt.
  For eksempel begyndte kommandantens fireogtredive at rive, da ammunitionen detonerede. Tårnet blev kastet langt væk, og mundingen blev til et rat. Folk døde også.
  De sovjetiske tankskibe indså for sent, hvem der stak dem og forsøgte at modarbejde.
  Tigerpiger er meget overfyldte, men ammunitionsbelastningen på 82 granater er ret sammenlignelig med Panther. Selvom ammunitionen hviler på næsen, og pigerne flår deres albuer af om dem. Men der er stadig noget at skyde på, og når man nærmer sig, er det lettere at ramme russerne.
  Gerda krydser sig meget hurtigt og sender endnu en tank til skrot og hvisker:
  - Gud tilgiv mig! Det er modige fyre, men en af deres befalingsmænd er fuldstændig skør!
  Clara bemærkede og hviskende hysterisk:
  - Hvis de kommer ombord på os, så er det slut!
  Faktisk skød de fireogtredive på farten, indhyllet i røg, gysende af rysten. Selvfølgelig er deres hits sjældne, skuddene er unøjagtige, men tanken summer.
  Panden er stadig perfekt beskyttet og rustningen, hvad man end må sige, er af høj kvalitet, cementeret. Og det betyder, at overfladen med øget hårdhed giver et fremragende, ligesom en kanin hopper, rebound.
  Men alligevel er det dumt indeni, det er det samme som at klatre i en tromme, og de vil slå den med tunge køller.
  Ganske vist blev kabinen meget varm af hits, men når man er i bikini, er det endda rart efter at have dykket ned i snedriverne. Men det er meget mere ubehageligt, at en sovjetisk granat rammer skøjtebanens højre forklæde. Dette er for bilens køreegenskaber, som et koben under øjet. Selvom rullerne ikke er skak, men en separat vogn, kan tanken stadig bevæge sig. Vend om og gå. Dette burde have været gjort tidligere. Og så er beskyttelsen af agterstavnen svagere. Og hældningsvinklen er mindre. Hvis den rammer, kan den bryde igennem. Russiske våben er ikke så svage.
  Hviskede Gerda og frigav endnu en gang helvedes gave fra den halvautomatiske kanon:
  - Men Pasaran!
  Selvom dette ord, mere præcist, mottoet for de spanske kommunister, for de tyske tigerkrigere ikke ser overhovedet passende ud. Nazisterne kæmpede trods alt på Francos side. Selvom, trods alt, nogle gange soldater villigt adoptere andres tricks.
  Da Klara skød, vendte Klara den selvkørende Laska-pistol en smule, og at bryde den højre rulle med et projektil skabte et problem for dem i denne henseende.
  Sovjetiske kampvogne kørte ikke så hurtigt gennem snedriver, som de gjorde langs motorvejen, men alligevel forstyrrede deres hurtige hop sigtet og var hurtige.
  Her bliver skallerne faktisk hældt på et skarpt område.
  Og Gerda fyrer i topfart, drivvåd af sved. skrånende rustning
  rebounds på panden, men hvis de rammer dem skarpt på siderne ...
  Clara råbte:
  - Og selvom jeg falder i helvedes dyb - vender jeg ikke tilbage til vuggen!
  Pigerne skyder til ende, men skallerne skynder sig fra siderne og gennemborer og knækker rullerne. Pansringen revner, og bilen bryder i brand.
  Gerda beslutter:
  - Vi undergraver biler og går!
  Clara udbryder med angst:
  - Vil du holde op med at stryge?
  Gerda siger resolut:
  - Der er ting, der er vigtigere end metal, for eksempel stel!
  Clara river et lille filmkamera af og råber:
  - Men vores bedrifter vil blive registreret for evigt!
  Med sine bare fingre drejede Gerda håndtaget, der satte sprængstoffet i gang, og var i stand til at smadre forsøgstanken til baserne. Tigresspigen var meget ked af at ødelægge sådan et kunstværk, men hvad kan du gøre, hvis ellers de sovjetiske krigere, som ikke kan nægtes mod, vil gribe unikke teknologier.
  Så de sprængte Laska i luften og dykkede ned i snedriven for at redde deres unikke liv.
  Magda von Singer og Stella ønskede heller ikke at trække sig tilbage, og deres bil blev revet fra hinanden af præcise granater. Sådan er skæbnen - enhver krigs nådesløse Pallas. Når du er nødt til at trække dig tilbage, forlader dit hjerte. Men pigerne kæmpede dygtigt og nåede at bruge næsten hele ammunitionsladningen. Men nu måtte de grave sig ned som slanger i en snedrive og der prøve at sidde ude fra de ubønhørlige sovjetiske kanoner.
  Når du er svedig og i bikini, så er det ikke den mest behagelige idé at klatre ned i snedybet. Men hvor ofte i vores verden gør du det, der behager dig. Under alle omstændigheder, for eksempel, havde ilden for alvor tid, skydende til enden af Stella, til at svide hendes fodsåler. Men pigen fra dette blev endnu mere vred og råbte:
  - Ære og mod efter vægt sælges ikke!
  Magda, som også blev sat i brand, selv hendes solbrune hud var dækket af vabler, udbrød:
  - Ild er varme, ikke ild!
  Sovjetiske kampvogne gjorde imidlertid opgaven lettere. I raseri skød de de forladte "Væsler" uden nogen medlidenhed og lagde mange snesevis af granater i det ødelagte metal. Samtidig lænede en del af tankvognene sig ud af lugerne og, som en kaskade af et vandfald, selve de tyske bilers vinger og dem, der kørte uanstændigt sprog.
  Magda grimaserede og lagde mærke til:
  - De, bolsjevikkerne, er selvfølgelig modige, men ekstremt ukulturerede!
  Stella, der spyttede sne ind i munden, udviste uventet barsk retfærdighed:
  - Synes du, vores krigere er bedre?
  Magda bemærkede spøgende:
  - Selvfølgelig er det bedre, hvis vi vinder. Kaukasus er allerede vores, længere til Moskva er der kun et par hundrede kilometer. - Og honningblondinen blottede alvorligt sine lange hugtænder. - Eller vil du føre forræderiske taler?
  Stella, som allerede havde set nok af alt og alle, rejste kun en fontæne af snestøv med sin fod og fnisede og bemærkede:
  - Nogle gange er stilhed den mest forfærdelige form for forræderi.
  Nat, snestorm og snedriver gav de fire piger en god chance for at overleve. Desuden faldt det ikke fjenden ind at finkæmme sneen og lede efter barbenede djævle i snedriverne. Så krigerne, begravet i en snedrive, sad ude, og de sovjetiske kampvogne gik videre og udviklede et gennembrud. Selvom mere end hundrede biler blev liggende ødelagte, skæve som følge af tigerpigernes handlinger.
  Generelt opnåede de sovjetiske tropper en vis succes i de første par dage og formåede mærkbart at trænge ind i fjendens formationer.
  Den dobbelte demiurg understregede specifikt over for Peter Degtyarev:
  - Jamen, i det her tilfælde spiller vi spillet ærligt, og begivenhederne udvikler sig, som de skal udvikle sig.
  Oberstingeniøren bemærkede skeptisk:
  - Ak... Det er kun en taktisk succes.
  Så snart vejret tillod det, kom adskillige fascistiske gribbe ind. Fritzernes dominans i luften var virkelig et svagt led for Den Røde Hær. Nazisterne kunne nu slukke den sovjetiske offensiv med massive luftangreb. Og de havde praktisk talt intet at modsætte sig.
  Men den heroiske Røde Hær fortsatte stadig med at vinde under så barske forhold.
  Fritz trak sig tilbage til selve Tikhvin og forsøgte at få fodfæste i byen. Naturligvis er huse og boligområder i sig selv allerede et ret seriøst forsvar mod de fremrykkende sovjetiske tropper.
  De modige fire af tigerpigerne formåede at trække sig tilbage til Tikhvin. Men de måtte tage maskinpistoler op for at forsvare byen. Og for tankskibe er dette ikke det mest behagelige tidsfordriv.
  Clara, der skød tilbage fra det fremrykkende infanteri og sendte en anden rød soldat til den næste verden, udtrykte sig:
  - Er vi ikke monstre? Og vi vil gerne have en skat!
  Tikhvin modtog alvorlig skade under tyskernes erobring af byen.
  Nu sadlede Fritz barrikaderne og forventede at bygge en uindtagelig forsvarslinje.
  Gerda åbnede ild med enkelte skud - det var nødvendigt at redde patronerne. De sovjetiske tropper mistede for mange kampvogne, og derfor gik infanteriet til angreb.
  Selvfølgelig var der ikke nok pansrede mandskabsvogne af sovjetiske modeller. Derfor perlede de soldaterne til slagtning. Og de blev mødt af maskingeværer og maskingeværer. De fire skød godt og gemte sig behændigt i barrikaderne.
  Gerda lagde en anden sovjetisk soldat ned og sang:
  - Vi skal udrette en våbenbragd - ellers nytter det ikke noget at leve!
  Kampen rasede i hele byen. Og bomber regnede allerede fra oven, især da vejret blev mærkbart bedre, og Fritz'en fik et forspring.
  Gerda, rasende, kastede sin dolk med sine yndefulde bare fingre og råbte:
  - Vores kamp vil sejre, ellers er det umuligt!
  Clara, der ikke skyder værre, tilføjede som svar:
  - Én sejr, men en stor en!
  Gerda afskar adskillige jagerfly i et kort udbrud og tilføjede:
  Men nederlag er aldrig småt!
  Sovjetiske selvkørende kanoner affyret mod Tikhvin, felt- og belejringsartilleri rykkede op lidt senere. Fritz styrkede forsvaret og lufttrykket. Sovjetiske tropper trak nye fly op.
  Udseendet af det legendariske Marseille ændrede magtbalancen dramatisk.
  Det store es fløj med ME-309, et meget kraftigt våben med hensyn til bevæbning. Og bogstaveligt talt fejede alle på dens vej. Selv i den sovjetiske hær advarede de specifikt om, at et sådant monster dukkede op i luften.
  Marcel selv betragtede på ingen måde sig selv som en ond, meget mindre en grusom person. Han troede, at han, når han kæmpede mod den røde hær, kun opfyldte sin hellige pligt over for moderlandet. Desuden var mange fakta om nazisternes grusomheder ikke kendt af ham. Ja, og for meget blev tilskrevet krigen.
  Men her er den første, efter tilbagekomsten, superass kamp. Flyvende sovjetiske bombefly, angrebsfly og jagerfly. De ønsker tydeligvis at give en hård kamp til Wehrmachts jordenheder. Men Marcel ser alt dette og åbner ild fra en afstand af fem eller seks kilometer og fløjter endda gennem næsen.
  Sovjetiske biler og modige esser så stadig ikke rigtig fjenden, da deres fly begyndte at eksplodere, og deres vinger smuldrede. Marseille skød uden at sigte, men intuitivt. Han så ud til at vide på forhånd, hvor hver pilot ville flyve og dirigere sit bevingede monster. Så det viste sig, at en ung mand med et barnligt ansigt fejer den bevingede armada væk.
  Det nye år, selvom det var frostigt, viste sig at være varmt. Sovjetiske tropper, desperat og stædigt angreb, forsøgte at tage Tikhvin. Fritz forsvarede sig stædigt og forsøgte at blive i byen, hvor arterien lå og fodrede uindtagelige Leningrad. Derudover handlede det om de tyske troppers prestige, som har svært og skammer sig over at opgive storbyer.
  Vejret blev desværre bedre, og adskillige fjendens bombefly, især den massive Yu-288, svirrede de sovjetiske troppers positioner og bombede kommunikationen.
  De sovjetiske fly Yak-9 og Lagg-5 var meget ringere end fjenden med hensyn til bevæbning og hastighed. Især ME-309 slog ligesom en drage svagere sovjetiske køretøjer ud. Derudover udviklede tyskerne double wingman-taktikken, som gjorde det muligt effektivt at bruge deres numeriske fordel og reducerede nogle af manøvreproblemerne for de ihærdige, tungt bevæbnede, men tunge tyske køretøjer af de seneste Focke og ME. Derudover begyndte jet ME-262 at dukke op på fronterne, selvom denne maskine endnu ikke er helt teknisk pålidelig, samt en lettere, mere manøvredygtig og billigere modifikation af HE-162. Sidstnævnte maskine var lettere at fremstille og teknisk mere pålidelig end jet Messerschmites. Men til dens ledelse krævedes piloter med ret høje kvalifikationer. Hvilket i nogen grad forringede sådanne positive egenskaber ved denne udvikling som flyets lave vægt - kun 1,6 tons tomme, lave produktionsomkostninger og den bedste manøvredygtighed i verden.
  Men de tyske esser, der mestrede denne bil, uddelte ros til den. Særligt vellykket var Huffman, pilot nummer to, efter Marseille, som forblev uden for rækkevidde. Huffman overgik resultatet af 300 nedskudte biler og modtog en høj pris - Ridderkorset af jernkorset, med egetræsblade, sværd og diamanter. Hans taktik med at nærme sig et minimum og derefter slå og flyve tilbage er den mest bekvemme på HE-162. Så Huffman viste sig at være en fremragende mester i nærkamp. Selvom Marseilles resultat af 3117 nedskudte fly stadig er uopnåeligt.
  Desuden dukkede denne legendariske pilot op på himlen den 2. januar 1944, ikke desto mindre overtalte han Hitler, idet han huskede, at de tyske tropper var i en dårlig tilstand, og det mere kraftfulde tyske udstyr passerede tydeligvis i sneen. Så det er nødvendigt at sørge for luftforsyning til det omringede Tikhvin, hvor de tyske tropper slog sig ned og bombede alle tilgange til byen.
  På den allerførste dag foretog Marseille seks udflugter og skød mere end hundrede sovjetiske fly ned. Sandt nok, den 4. januar blev vejret kraftigt forværret. En snestorm rejste sig, og de sovjetiske tropper stormede byen.
  De storslåede fire af terminatorpigerne foretrak at kæmpe sammen - skulder ved skulder. På grund af kulden blev de tvunget til at tage camouflage på og kæmpe i hvidt.
  Ninja-drengen Karas kom også til undsætning. Det frygtløse terminatorbarn var ikke bange for kulden og kæmpede alene i shorts. Hans eneste varmekilde var camouflagecreme, som gjorde hans chokoladesolbrændte hud hvid under sneen, der blev ved med at falde og dækkede alle gaderne. Desuden brugte han kaste, meget tynde metalskiver og et katana-sværd i kamp. Men selvfølgelig skød han fremragende, og fra erobrede våben. Pigerne savnede dog heller ikke at bruge automatgevær.
  Sådanne våben er mere nøjagtige end maskinpistoler, og vigtigst af alt, mere pålidelige. MN-44 stormgeværerne svigtede dog som udgangspunkt ikke tyskerne. Den tredje vinter var den velsmurte tyske krigsmaskine klar. Især, selv i en snestorm, lykkedes det Focke-Wulf og ME ved hjælp af opvarmning at påføre sovjetiske tropper smertefulde, omend begrænsede, injektioner.
  Gerda, der skød direkte, forsøgte ikke at se i den retning, hvor de sovjetiske soldater faldt. Mange af kæmperne var meget unge, sytten eller seksten år. Infanteriet blev rekrutteret af jordskred, og opsamlede alle ressourcerne. Faktisk er meget gået tabt.
  Men blandt Fritz er fulde af udlændinge. Især fra Sverige, hvor nazisterne vandt ved de seneste valg, og kun kongens stilling forhindrer åben indtræden i krigen med USSR.
  Der var i øvrigt et mordforsøg på Kolontai netop juledag. Den sovjetiske ambassadør blev meget hårdt såret, og lægerne kæmper for hendes liv. Allerede to divisioner og fire brigader fra Sverige er ankommet som frivillige. Stævner og massemarcher, der kræver krig, afholdes i selve landet. Og de bærer portrætter af Hitler og Karl den tolvte.
  Så Sveriges indtræden i en direkte krig er et spørgsmål om tid. Spanien og Portugal er allerede i krig, men de sender tropper længere sydpå. Og nu om vinteren forsøger de generelt at klatre et sted ud over Kaukasus-området. Det brasilianske korps er tilsyneladende klar til at tage et spring ind i Centralasien, hvor Basmachi-bevægelsen allerede blusser op med fornyet kraft.
  Men det er alle detaljer, Vlasov-divisioner kæmper også i Tikhvin. Disse fyre kæmper mod det onde og indser, at de i fangenskab venter på frygtelig tortur og en uundgåelig løkke. Og hvad med tyskerne? De vil også have det svært, mange vil dø i Sibirien, men alligevel bliver de ikke hængt vilkårligt.
  Gerda, der skiftede klippet og mejede soldaterne klædt i grå overfrakker, for alle russerne har ikke nok camouflagedragter, forestillede sig, hvad der kunne vente dem i tilfælde af tilfangetagelse. Og smilede over potentialet for et sexet, cool eventyr. Sandt nok, så bliver det værre i Sibirien. Efterhånden som denne frost bliver, er flammekastervarmen endnu bedre. Her i ørkenen vænnede de sig hurtigt til det varme sand og løb barfodet, men sådan gik det ikke. Efter et par timer i bikini i kulden begyndte det at ryste, og det var nødvendigt at varme op i badet. Der varmede unge mænd fra elite-SS-bataljonen deres kroppe op med slag af en grankost. Nå, ikke kun, selvfølgelig, med en kost,
  der er udvalgte fyre, smukke ariere, hvad du har brug for!
  De har fuldstændig mistet deres tidligere generthed, eller måske har de tværtimod fået løsheden af en hun-macho. Men nu må de trække sig lidt tilbage - de sovjetiske infanterister, der fyldte tilløbene med lig, nærmede sig for farligt tæt på og begyndte at kaste granater.
  Det var nødvendigt at bryde afstanden for ikke at falde under fragmenteringshaglet.
  Magda fik et lille snit fra et granatsplinter og affyrede som svar otte kugler på tre sekunder. De sovjetiske soldater flygtede, næsten uden at gå i stykker, kun lidt på hug, og klippet fandt sine ofre. Udskrevet otte runder og Stella. Aggressiv brunhåret kvinde udtrykte sig:
  - Til de modiges vanvid synger vi en sang!
  Men de sovjetiske soldater besluttede tilsyneladende at bevise, at dette er livsvisdommen. Det tyske overfaldsmaskingevær tæsker af al sin magt, og dets skud ser ud til at blive ignoreret. Selvom soldaterne falder, fortsætter de, der overlevede, med at løbe og endda kaste granater næsten ligefrem, selvom dette kan gøres tidligere.
  Krydseren kaster meget behændigt skiver og skærer to eller tre soldater af med en. Så angriber han med sit sværd, som let skærer maskingeværer og rifler, som tændstikker!
  Ninja-drengen er stadig meget lille, han ligner elleve eller tolv år gammel, men han er så hurtig. De har ikke tid til hverken at sætte sig ind i det eller forsvare sig selv. Barnet blev opdraget og trænet fra fødslen, kastede sværd efter babyen, tvunget til at optrevle og klippe bånd, dyppes i et ishul og sætte specialtrænede katte. Nå, og meget mere, at gøre en genetisk begavet dreng til en rigtig dødsmaskine. Hans mor er en femogtyvende generations ninja, hans far er en magtfuld sibirisk troldmand og en ideologisk fjende af de sovjetiske, "sovjetiske" myndigheder. Fremragende genetik og træning med magi - gjorde drengen til den bedste blandt ninjaerne. Og selvfølgelig sendte kejser Hirohito drengen til den tysk-sovjetiske front for at vise tyskerne, at de ikke er de sejeste supermænd, men der er hårde fyre i Japan.
  Og Karas (karpefisk symboliserer samuraiens stolthed og vitalitet!) viste sig at være en værdig kriger.
  For eksempel kaster han med sine bare fingre, let rødmet efter mange timers at være i den bitre kulde, en stålskive, der er tyndere end et hår. Og i hænderne på to sværd på én gang, så det ville være lettere at skære tykke linjer af fjender. Hvor forfærdeligt dette terminatorbarn er, hvad kan sovjetiske soldater for første gang, der er forsvarsløse under slagene fra sværd og skiveskydninger, lænede sig tilbage og opleve ægte frygt.
  Pigerne, der havde skiftet klip, begyndte at stråle endnu hurtigere, eller rettere, ingen steder.
  Ligene af infanterister blev stablet op i høje. De frøs næsten straks i kulden, og flere soldater klatrede op ad dem. Sådan klatrede de og regnede ikke med tab. Men ninjaen gik ind i kampen og igen, som om bølger af frygt blev udsendt.
  Et desperat angreb rasede næsten en hel dag. Sovjetiske tropper, på bekostning af de største tab, besatte et par kvarterer og skubbede tyskerne på en række linier. Men den svage støtte fra artilleriet (tysk luftfart i gamle dage bombede jernbaneskinnerne og fratog dem forsyninger) og en masse tab blandt de fremrykkende enheder, tvang infanteriets bevægelse til at blive midlertidigt suspenderet.
  På trods af risikoen for en sådan taktik blev kampvogne kastet i kamp. Det var nødvendigt at bryde fjenden nær Tikhvin, indtil Fritz'erne, ved at bruge deres teknologiske fordele, ophævede blokeringen af byen.
  Og i dette angreb blev der taget en ret risikabel beslutning - at bruge IS-2-tanken. En maskine specielt designet som en banebrydende tank. Da en kraftig pistol, på grund af dens lave skudhastighed og relativt dårlige ildnøjagtighed, er dårligt egnet til at bekæmpe andres kampvogne, men den kan med succes ødelægge ubepansrede mål.
  Så selvom kampvogne i byforhold er selvmordsbombere, skal du bryde igennem stillinger, selv med din pande.
  Fireogtredive vil rykke først. Relativt lette og ikke store biler kørte langs en smal gade. Granater og molotovcocktails regnede ned fra hustagene. Så eksploderede forklædte tanke med benzin og napalm. Men store tab stoppede ikke USSR's tankskibe. De, der mistede hundredvis af biler, brød ind i byens centrum, og der gik de ind i en stædig udveksling af slag. Selv de effektive faustpatroner, der smadrede den svage sidepanser på de fireogtredive, skræmte ikke den sovjetiske soldat.
  Tre kampvognshære blev kastet i kamp på én gang. Stalin besluttede endda at opgive det andet angreb i retning af Voronezh af hensyn til en afgørende sejr over Tikhvin og redde "revolutionens vugge". Selv hvis brændstof udstedes til en streng grænse, går kaukasisk olie tabt i et par timers kørsel om dagen, og udviklingen af nye felter tager tid og penge, menneskelige ressourcer, som det sovjetiske imperium, bundet af en krig på to fronter, mangler stærkt.
  Men Tikhvin er Leningrads arterie og livets vej, og vigtigst af alt er det et symbol på, at sovjetiske tropper kan og er i stand til at besejre talrige og velbevæbnede fascister. Så lad os ikke slå prisen...
  IS-2 kampvognen ser imponerende ud, den ligner også en fireogtredive, kun tårnet er flyttet endnu mere frem. Selvfølgelig er selve tønden tyk og lang, ikke sammenlignelig med T-34-76, som stadig dominerer slagmarken. I hele januar vil den titaniske indsats fra T-34-85 ikke producere mere end hundrede.
  Sandt nok er sårbarheden af tårnets pande slående: flad og ikke for tykt pansret.
  Karas, der kastede små, men meget kraftige eksplosive granater mod kampvognene, løb hen til pigerne og foreslog:
  - Lad os tage IS-2'eren og køre på den?
  Magda støttede ideen:
  - Selvfølgelig, lad os ride! Vi savnede hytten.
  Gerda advarede drengen:
  - Denne tank har fire maskingeværer!
  Karas blinkede til pigerne og lagde mærke til:
  - Så det er godt. Snart vil infanteriet angribe igen, og du vil meje det ned!
  Magda skubbede til ninja-drengen.
  - Skynd dig, terminator!
  Pink hæle blinkede som myggevinger, karatebarnet løb hurtigere end den olympiske sprintmester. Til at begynde med smed han et lille bundt med et bundt røg ind i det formidable IS. En reaktion udbrød, tyk røg væltede ud. Samtidig spredte sorte jetfly sig i forskellige retninger og blændede maskingeværerne.
  Efter at have hugget flere infanterister ned, fløj Karas som en brosten frigivet fra en ballista og klatrede op i tårnet. Med en speciel krog lirkede han lugen af og smed det tunge låg tilbage. Yderligere er alt enkelt: et par gynger med to sværd, og fem medlemmer af besætningen på en tung tank skiltes i deres hoveder. I kølvandet på ham sprang også pigerne til, som efter at have smidt deres pelscamouflage igen endte i en bikini. Nå, det er varmt i tanken under kørslen. En dieselmotor på 520 hestekræfter varmer metal godt op. Ja, bare pigesåler mærker selve bilen meget bedre end gennem specielle vinterstøvler med ribbede syntetiske gummisåler. Den tyske kvartermestertjeneste tog højde for oplevelsen af hårde vintre og skabte en ny ammunition, hvor benene i kulden ikke er så kolde. Og så, virkelig en skam, tog Fritz'erne filtstøvlerne fra lokalbefolkningen og trak dem på sig. Eller pakket ind i pelstørklæder.
  Karas kyssede Magda farvel på læberne og sagde:
  - Tja, tanken er til dig! Jeg vil kæmpe, hvor jeg bedre ved, hvordan man dræber.
  Gerda kyssede drengen i beundring på den glatte, elastiske hæl og sagde:
  - Du er et mirakel!
  Stella tilføjede:
  - Den ariske standard!
  - Jeg ved! - sagde Tomboyen og sprang ud i kulden med et enkelt hop fra den halvåbne luge. Så faldt låget med et brag... Og pigerne fik mulighed for at kæmpe på fjendens våben. Og pistolen er virkelig kraftfuld. Kun den nyligt dukkede Lev-3, eller som den også blev kaldt "Royal Lion" med en 128 mm kanon, er stærkere. Men denne tank er stadig ved fronterne i enkelte eksemplarer. Han blev vist under fejringen den 8. november til den dæmonbesatte Fuhrer. Selvfølgelig mens han endnu ikke er med i serien. Som i øvrigt IS-2, der gennemgår sin første indkøring.
  Indtil videre har selv de sovjetiske tankskibe ikke affyret et eneste skud fra en pistol, og de har åbenbart valgt deres mål med sikkerhed.
  Stella bemærkede sarkastisk og drejede mekanismen:
  - Åh, skrammel ... Her er ingen automatisering, og alt skal gøres manuelt.
  Gerda, som åd hunden i et svæv, bemærkede:
  - Og synet er gallim, og sigtbarheden er ligegyldig. De er ikke særlig gode til at sigte.
  Magda, der rørte ved gearene med sin bare fod og drejede kassen, bemærkede:
  - Og alligevel, sammenlignet med de fireogtredive, er der en vis fremgang. Især er det nemmere at skifte gear. Kabinen er trang, men man kan mere eller mindre bevæge sig. Ammunition er dog lille. Otteogtyve runder...
  Gerda bemærkede logisk:
  - Til at skyde på et begrænset antal bunkers kan det være nok, men til en fuldgyldig kampvognskamp er det tydeligvis ikke nok.
  Clara fandt noget godt i tanken:
  - Men maskingeværbevæbningen er på toppen! Fire maskingeværer kan give god beskyttelse. Og så kiggede jeg på denne "Mus" - der er kun to "spytter" i den til sådan en bil.
  Stella, der satte fart på motoren, bekræftede:
  - Det er det! Er denne bevæbning til sådan en tung kampvogn på hundrede og firs tons?
  Magda, som en panter, der har dræbt en bøffel, knurrede:
  - Kyllinger griner!
  Dieselmotoren accelererer tanken hårdt. Det kan ses, at IS-2'eren stadig kører langs motorvejen, men ved off-road vil dens tyngdepunkt forskudt fremad have en effekt. Men intet, så længe du kan slappe af og vælge et værdigt mål for dig selv.
  Magda åbnede tankens tårn, så hun bedre kunne se.
  Og her er endnu en IS-2, det er en god idé at bruge sådanne tanke mere massivt. Bag ham er yderligere tre IS'er, men en med en lettere 85 mm kanon. Af den måde, den farligste, da den er i stand til at tage bilen i panden, og rammer hurtigere.
  . KAPITEL #3
  Magda besluttede at skyde fra en afstand på to kilometer. Hun beordrede i en mindre tone:
  - Skyd præcis på panden af tårnet ... Og ... Du forstår!
  Bilen stoppede, da der ikke var nogen glathed, og Gerda, der klagede over den dårlige kvalitet af optikken, som helt sikkert var blevet pudset af utrænede teenagere, pegede på tønden. Pigerne hjalp med at læsse en skal, der vejede et og et halvt pund. Den blonde kriger lagde kinden til buksen og prøvede at mærke en andens bil. Hun havde jo aldrig skudt fra denne kanon, model 1931, før. Kraftig, men forældet, med et spidst, rikochetfølsomt projektil. Generelt var pistolen selvfølgelig ikke planlagt til kampvogne. Men tilsyneladende viste antitankmodifikationen af 107 mm-kanonen, udviklet i 1940, sig at være for upålidelig og måtte opgives. Og her er det nødvendigt i forhold med dårlig sigtbarhed fra en afstand af 2000 meter at ramme målet. Ja, og det vil være svært for fjenden at svare og ramme, men ...
  Gerda kyssede pistolens bund, kiggede hurtigt ud af lugen, samlede en håndfuld sne op med tungen, slugte den, hvilede sine bare hæle på håndtagene og ... skød!
  Den gav så meget væk, at den stak mine håndled og lægge og lugtede af røg.
  Nutiden fløj i en lang bue og ... IS-2'eren, som gik foran, stoppede, begyndte at ryge, og så begyndte ammunitionsladningen at briste.
  Magda svarede glad:
  - Det var det, vi gav dem! - Og logisk, mere præcist, ulogisk forvirrende begreber, tilføjede hun. - Det er ikke en mand, der maler et våben, men en mands våben!
  Gerda knurrede:
  - Genindlæs!
  Og pigerne spændte op. Her er de selvfølgelig ikke en "Tiger", de skal svede, men det er sjovere på denne måde, især da en stående tank køler hurtigt ned. Jern er trods alt en god dirigent.
  Anden gang skød Gerda hurtigere og mere selvsikkert. IS'erne fortsatte med at bevæge sig, og tilsyneladende havde de endnu ikke fundet ud af, hvor kanonerne skød fra. Ja, og stop er ikke i den russiske skik. Da der er en ordre ... Og den anden shell rammer allerede selvsikkert målet.
  Gerda slikker sig om læberne og befaler:
  - Og den tredje her.
  Med stor forsinkelse åbnede den fjerde IS-1 ild på farten. Og mærkeligt nok ramte han, selvom det fra en sådan afstand fra en kørende bil er næsten umuligt, men skud afgør alt! Afstanden til 85 mm pistolen er dog for stor, ud over indtrængningsgrænsen. Men der var et stort rumlen i tårnet, og frontalpansringen faldt ind. Gerda sendte som svar den fjerde "brevpakke" på halvandet pund ... Panden på IS-1-tanken flækkede og orange tunger svævede højt til himlen. Og her er endnu en IS-2, det er en god idé at bruge sådanne tanke mere massivt. Bag ham er yderligere tre IS'er, men en med en lettere 85 mm kanon. Af den måde, den farligste, så i stand til at tage bilen i panden, og rammer hurtigere.
  I foråret indtog tyskerne Smolensk og nærmede sig Vyazma og Rzhev. Så vendte de pludselig mod syd til Donbass. Og det var et meget uventet og kraftfuldt træk. Den Røde Hær havde ikke tid til at reagere. Og nazisterne erobrede hele venstrebredden af Ukraine. Og i slutningen af sommeren nåede vi Dons sving. Først i efteråret kunne de sovjetiske tropper næppe stoppe nazisterne.
  Tyskerne blokerede også igen Leningrad fra syd og afbrød ilten.
  Og i nord forsøgte finnerne allerede at rykke frem.
  Vinterferien er kommet. I USSR gik T-54-tanken, bedre beskyttet og mere tungt bevæbnet, i produktion. Men IS-4 og IS-7 kunne ikke masseproduceres til produktion. Selvom IS-7 er en maskine, der er i stand til at bekæmpe Hitlers mastodonter, er den for svær at fremstille, især under krigstidsforhold.
  Det 48. år blev i februar præget af et forsøg fra den røde hær på at rykke frem i centrum, hvilket blev slået tilbage. Tyskerne var stærke ved at bruge udenlandske divisioner fra hele Europa. Desuden er diske blevet mere avancerede, og nu er det ikke så nemt at skyde dem ned. Og nazisterne udviklede jetfly. Meget stærkt. Og det nye ME-362 jagerfly chokerede simpelthen de sovjetiske piloter. Og i serien af jetfly havde USSR ikke.
  I maj begyndte en stor offensiv af nazisterne, der gik uden om Moskva. Samtidig gik Tyrkiet også ind i krigen og åbnede sydfronten i Transkaukasien. Og kampene blussede op med fornyet kraft.
  Men der er smukke piger, som kæmper med raseri; især besætningen på Elizabeth.
  Her er en pige i bikini, der trykker sine bare fødder på aftrækkeren, og et projektil flyver ud af en 100-millimeter kanon.
  En kriger fra USSR sendte den så klogt, at den tyske E-50 kampvogn, på trods af sin kraftige rustning, blev ramt.
  Catherine bemærkede aggressivt og blottede sine tænder:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Og med bar hæl, mens han trykker på pedalen.
  Elena skød også mod fjenden, smadrede Panther-4 og kurrede.
  - For USSR!
  Euphrosinia vil blotte sine bryster, fjerne sin bh, og hvordan hun vil slå med en karminrød brystvorte, og vil synge, blotte sine tænder:
  - Old Man Makhno,
  Ser ud af vinduet...
  Det er mørkt udenfor, det er mørkt!
  Og pigerne vil synge i kor og blotte deres tænder:
  - Vi er de stærkeste i verden, vi vil
  suge alle fjenderne i toilettet ...
  Fædrelandet tror ikke på tårer,
  Og vi vil give den onde drage en hjerne!
  Her - det er piger - bare en klasse af hyper ...
  Sommeren er allerede ankommet. Igen hårde kampe. Ved udgangen af august 1948 lukkede tyskerne ringen omkring Moskva.
  Pionererne kæmpede også desperat.
  Drengen Olezhka kastede en granat med sin bare, barnlige fod og sang:
  - Her er den første optøning,
  I min drøm ser jeg Stalin...
  Og fyldt med lig -
  Mit fødeland Rusland!
  Drengen Petka, der skød mod nazisterne, sang:
  - Hvis alle jordens fyre,
  Med det samme kunne de indlejre dragen!
  Og med sin bare hæl affyrede barnet en morderisk citron.
  En anden pioner inden for shorts, Seryozhka, vil skyde på nazisterne og nedlægge en nazistisk officer. Og så vil han, barfodet, barnlig, kaste dødens udslettelsesgave.
  Det er børn - meget kæmpende.
  Pionerdrengen Sashka, der knepede nazisterne, han var kun tolv år gammel, og klippede Fritz, sang:
  - I sejren for kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden for vores land...
  Og det røde banner - det herlige fædreland,
  Vi vil altid være uselvisk trofaste!
  Og et nøgent barn, med en barnehæl, vil kaste en eksplosiv pakke op og rive tyskerne fra hinanden.
  Så de gik i gang, meget aggressivt. Og virkelig på en stridbar måde, hvilket viste sig at være ekstremt fedt.
  Børn er selvfølgelig kæmpere af højeste klasse, men Moskva er omringet og afskåret.
  Og nazisterne er allerede på vej frem i Kaukasus. Fra syd farende Tyrkiet.
  Og det føles som om det virkelig er umuligt at modstå fjender.
  Men piger kæmper, ligesom børn som store heltinder.
  Især Oleg Rybachenko. Denne terminator-dreng er bare, lad os sige, en ung kriger og supermand.
  En dreng på omkring tolv år gammel af udseende, kastede en granat med dødbringende magt, rev nazisterne i stykker og sang:
  - For det store Rusland
  Drengene vil kæmpe...
  Vi er de store messiaser
  Lad os knække Fritz!
  Margarita Korshunova - også en meget kæmpende pige, gav også en tur til nazisterne.
  Så kastede hun en udslettelsesgave med sin bare, barnlige fod og rev fritserne og tyrkerne fra hinanden, hvorefter hun sang:
  - Ære til fædrelandet-USSR,
  Du er et eksempel for menneskeheden!
  Derefter vil børnene tage det og fløjte. De flokkede krager besvimede og faldt, gennemborede nazisternes hoveder. Og det så rigtig fedt ud.
  Eller måske så det ikke ud, men handlingen rejste sig.
  Drengen og pigen var meget seje.
  De har så meget passion og kraft.
  Kaukasus er allerede ved at falde, og det bliver mere og mere dramatisk.
  Og tyskerne florerer og bruger tortur. Tyske pionerpiger kan især lide at torturere.
  Her er Gerd og Charlotte, en dreng på omkring tretten, klædt af. Og de begyndte at kilde pioneren. Seryozhka lo og spindede. Så bragte Gerda lighteren til drengens blottede, runde hæl. Flammerne slikkede pionerens lidt ru såler. Han skreg af smerte. Der var vabler.
  De tyske piger fnisede:
  - Det bliver meget fedt!
  Og de begyndte at piske drengen med piske. Han stønnede og begyndte at skrige. Især da pigerne begyndte at bringe fakler med ild til hans bare fødder. Så lagde pionererne et rødglødende jern på hans bare bryst, og drengen mistede bevidstheden.
  Ja, de tyske krigere er på toppen. At plage en dreng er i tingenes rækkefølge.
  Tortur dog ikke kun drenge, men også Komsomol-medlemmer. Pigerne blev klædt af og ført på stativet. Der trak de op, tvunget til at bue og bogstaveligt talt vred sig i smertefulde skønheder. Og under pigernes bare fødder satte de ild til fyrfadet og truede med at forkulle sålerne.
  Hvordan Komsomol-medlemmerne skreg af vild smerte ... Hvor var det hele grusomt. Og nazisterne inhalerede lugten af brændende kød i deres næsebor og lo, slog hinanden på hofterne og råbte:
  - Heil Fuhrer! Vi slår alle ihjel!
  Og igen tortur og tortur af mennesker. Det er især interessant at torturere pionererne. Drengene bliver slået ihjel, og så hældes salt på deres sår og får dem til at stønne. Ja, det er ekstremt irriterende.
  Og når de også bruger en varm ledning. Det gør det meget mere smertefuldt.
  Og nazisterne har allerede indtaget Makhachkala. Og de bevæger sig mod Aserbajdsjans territorium. Og de har allerede omringet og blokeret Jerevan. Og de stormer Batumis fortvivlelse med alt. Og det er aggressivt.
  Marskal Rokossovsky døde næsten selv. Man følte, at de sovjetiske tropper var under pres og brød sammen. Antallet af overgivne og desertører vokser. Og mange piloter bliver deprimerede.
  Selvom Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova stadig undgår nederlag. Pigerne kæmper modigt og desperat.
  Før kampen trak Anastasia sig tilbage med tre fyre for at samle fænomenal kosmisk kraft i sig selv.
  Og virkelig opkrævet kapital. Og lad os desperat slå fjenderne ned.
  Og mens du bruger bare tæer.
  Og hun hvinede helt i lungerne:
  - Jeg er en stor verdensmester!
  Og hvordan han med bar hæl vil trykke på håndtaget.
  Akulina Orlova er også en desperat stalker i kamp. Og ved hjælp af sine bare tæer knuser han Wehrmacht-fly.
  Her skød hun ME-109 K ned. Denne maskine er måske allerede forældet, men har overlevet en række modifikationer. Og på det kan du med succes kæmpe.
  Akulina Orlova, der optrådte med vildt raseri, sang:
  - Hil den store kommunisme! Fascismen vil blive besejret!
  Og igen med bar hæl, men hvordan vil den presse.
  Det er nogle skøre piger.
  Men meget ulige kræfter i Kaukasus. Selvom det menes, at der er mænd alle sammen ørne. Men ingen kan modstå en russisk kvinde.
  Og krigerne er så aggressive og seje. Fly skyder på trods af deres kvalitative overlegenhed.
  Akulina Orlova sang:
  Solcirkel...
  Og væltede fjenden ved hjælp af bare tæer.
  Anastasia Vedmakova, der trykkede på knapperne med sine karminrøde brystvorter og væltede nazisterne, fortsatte:
  Tyskerne er omkring...
  Akulina knirkede og skar et andet tysk fly af:
  - Hitler gik til efterretningstjenesten!
  Anastasia faldt for nazisterne fortsatte:
  faldt i et hul...
  Akulina skød præcist og fnisede:
  - Jeg brækkede mit ben...
  Vedmakova skød intensivt og præcist, bemærkede:
  - Og sagde farvel!
  Og pigerne brølede i kor:
  -Lad der altid være vodka,
  pølse og sild ...
  Tomater agurker,
  Det er slutningen på Hitler!
  Akulina, der igen sendte en dødsgave til nazisterne, bemærkede:
  - Faktisk skal du synge; Rommel slutter!
  Vedmakova, der sigtede en kanon med luftgranater med sine bare fingre, var enig:
  - Selvfølgelig - Hitler - dette er allerede et bestået stadium!
  Hvor der ikke er nogen personlig indflydelse fra den besatte Hitler, forsøger de sovjetiske tropper at organisere en form for modstand. Men det er ekstremt svært. Men de gør stadig alt muligt og umuligt.
  Og børnene kæmper også. Og pionererne går i kamp. Som møder fjenden med molotovcocktails og skud fra kanoner.
  Drenge og piger, udmagrede og kløede, som altid, i kamp. Og de kæmper modigt og ekstremt desperat.
  Hvor mange af deres børn dør og bliver revet fra hinanden.
  De tyske piloter Gertrude og Adala klatrede med de bare fødder op i en tosædet XE-328, en jetmaskine - dette er et monster med ti luftkanoner.
  Regnen var lige gået over, og pigerne efterlod yndefulde, meget tydelige spor af deres bare ben.
  De var så forførende, at de teenagere, der tjente på flyvepladsen, grådigt slugte de bare fodspor med deres øjne, og selv drengene begyndte at svulme op i perfektion. Generelt var der mange piloter - kampene viste, at kvinder under lige vilkår har dobbelt så meget overlevelse som mænd. Og det betyder, at de er effektive. Og Hitler-Rommel, eller rettere feltmarskal Fuhrer, er selvfølgelig ikke sådan en, der har ondt af nogen.
  I selve det tredje rige blev polygami officielt indført - retten til fire koner. Dette er meget praktisk. Men passer ikke for godt ind i kristne traditioner. Ikke underligt, at fascismen leder efter en ny form for religion. Führer-feltmarskalen insisterer på, at det er monoteisme, men så speciel - med et pantheon af hedenske, gamle germanske guder. Selvfølgelig er Hitler-Rommel selv i dette pantheon placeret frem for alt som en budbringer og budbringer for den Højeste Gud.
  Så Fuhreren elsker selvfølgelig at dyrke sig selv meget.
  Gertrude og Adala sender deres multifunktionelle angrebsfly op i himlen, som også kan spille rollen som et jagerfly.
  Krigere er meget selvsikre. Russerne har ikke jetfly, og de vil næppe være i stand til at modstå angrebet fra himlens tigre.
  Gertrude knurrede:
  - Jeg er en ridder af en brændende strøm ...
  Adala bekræftede entusiastisk og blottede sine tænder:
  - Og jeg sætter skakmat alle sammen!
  Pigerne brød ud i grin. De pressede deres bare hæle på pedalerne og snurrede med jet-angrebsflyet.
  Det var stadig mørkt, men en stribe lys viste sig allerede i øst. Pigerne fløjtede... Ruslands vidder svævede allerede under dem. De kvindelige krigere fnisede og blinkede til hinanden. De er så ekstravagante og smukke.
  Og barfodet, selvfølgelig, uden at belaste dig selv med sådan en unødvendig ting for en pige i en krig som sko.
  Og følsomheden i flyet øges mange gange.
  Her letter sovjetiske biler mod dem. Skruen Yak-9 er måske den mest masseproducerede maskine blandt de seneste udgivelser. Ikke overdrevent bevæbnet, men relativt billigt og med lidt rustning. MIG-5, hurtigere, med maskingevær. MIG-3 er en tidligere model. LAGG-7 er nok den hurtigste og mest bevæbnede fugl. I den seneste modifikation er der hele tre 20 mm kanoner.
  Men det er alle propeldrevne maskiner - jetfly er ikke blevet skabt. Og tyskerne føler sig meget selvsikre.
  Gertrude affyrer ti luftkanoner. De ramte 30 mm og to 37 mm kanoner. De farer som en brændende hvirvelvind gennem sovjetiske fly. De røde piloter forsøger dog at undvige og gå til halen.
  Adala manøvrerer i dette øjeblik. Du kan ikke tage en tysk bil frontalt, men det er fyldt med at komme i hale. For Sovjetunionens tropper er angrebet ikke uventet. Luftværnskanoner er allerede blevet affyret. Eksploderede skaller lyser i mørket.
  Tyskerne oplever en vis nervøsitet. Det så ud til, at de allerede havde set så meget, at du ikke ville blive overrasket over noget, men ... Sovjetiske piloter er modige og er ikke bange for tab. Intet der skræmmer dem. Men erfaring er ikke nok. Det tyske fly kommer let ud af dykket og skyder den sovjetiske bil ned. Bryder endnu en i stykker.
  De tyske våbens kraft er meget stor. Dette er en komponent, hvor Fritz har en enorm fordel i forhold til Rusland. Men nazisternes fart er kolossal.
  Adala accelererer og bryder fremad. Og Gertrude affyrer raketter mod fjenden. Råd modtages af tænderne. Noget ammunition er rettet mod varme eller lyd.
  Adala hvisker:
  De vil ikke dræbe os!
  Pigerne snurrer deres bil... De prøver at være seje. Og så ramler en sovjetisk jager et nærliggende tysk jet-angrebsfly. Og hvordan det begynder at rive og flække. Både himmel og luft.
  Gertrude hviskede:
  - Gal død!
  Krigerne var tydeligt forvirrede, og de kan vædres på den måde.
  Tanks bevæger sig mod grænsen. Den legendariske besætning af Gerda, Charlotte, Christina og Magda.
  Fire krigere formåede at dække sig med herlighed ved at kæmpe mod både briterne og amerikanerne. Under fjendtlighederne med Amerika mestrede skønhederne Panther-2 tanken. Ikke en dårlig bil, overlegen i forhold til Shermans både i bevæbning og i frontal rustning. Den senere "Pershing" havde praktisk talt ikke tid til at føre krig. Ja, og han er ikke en rival til "Panther" -2.
  Så vandt de fire piger den legendariske ære. Selvom deres glorværdige vej generelt begyndte i det enogfyrre år. Himmler overtalte Führer til at prøve kvindebataljoner i kampe fra specialtrænede ariere.
  Kampene viste, at kvinder slet ikke er et svagt led og forstår at kæmpe godt. Og samtidig bære mindre tab end mænd. Krigerne kæmpede også i infanteriet og slog deres bare fødder på det varme sand i Sahara-ørkenen. Og mestrede tankene. Efter at have testet "Tiger" i kampe med Storbritannien.
  Sovjetiske piger på SU-100 kæmper dog også godt.
  Selvom Ruslands holdning virker håbløs. Men krigerne kæmper sammen med Elizabeth som ørne.
  Ekaterina trykker på håndtaget med sine bare tæer. Sender et projektil, der gennemborer den nazistiske E-50-bil ind i siden og brøler:
  - For den store røde og karminrøde kommunisme!
  Elena tæskede også kanonen ved hjælp af sit bare, fine ben. Hun ramte nøjagtigt fjendens tank.
  Pigen kvidrede:
  - For mit smukke Rusland!
  Euphrasia bemærkede aggressivt og førte til en meget velrettet ild:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og han bruger også bare, mejslede ben.
  Den sovjetiske maskine er meget stærk og kæmpende. Og den skyder ret godt.
  SU-100 er i stand til at trænge E-50 ind i siden. Men pigerne bryder endda gennem hendes pande og kommer ind i et lokkemiddel eller ende-til-ende. Og de skærer igennem metal.
  Elizabeth skød med sine bare tæer mod fjenden. Og kvidrede:
  - Fra den blå strøm ...
  Ekaterina skød også, denne gang trykkede hun på håndtaget med sin karminrøde brystvorte og kurrede:
  Floden starter...
  Elena, grinende aggressivt og hvæsende, udsendte:
  Nå, venskabet begynder...
  Og hun trykkede også på håndtaget med sin bare hæl.
  Euphrasia kurrede og skød mod fjenden:
  - Med et smil!
  Pigerne arbejder meget aktivt på SU-100. Og ødelægge fjendens udstyr.
  Og i udkanten af Baku graver pionererne skyttegrave. Der er fyre af forskellige nationaliteter. Især mange lyse hoveder flimrer. Der er røde og sorte og blonde børn.
  Én ting forener dem: Troen på kommunismens triumf og bare fødder. Det er tydeligt, at ikke alle har sko under krigen, og derfor flagrer alle børn som et tegn på solidaritet med deres bare, runde hæle. Vinteren i Transkaukasien er ret mild, og når man bevæger sig og arbejder med skovle, er kulden ikke så forfærdelig.
  Børn arbejder med entusiasme og synger:
  Rejs ild, blå nætter,
  Vi er pionerer - børn af arbejdere ...
  Lysårens æra nærmer sig,
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Og her kommer alarmen igen. Drenge og piger hopper til bunden af skyttegraven. Og granater begynder allerede at briste fra oven: fjendens artilleri virker.
  Pashka spurgte Masha:
  - Tror du, vi overlever?
  Pigen svarede selvsikkert:
  - Vi vil gøre modstand mindst én gang, i den sværeste time!
  Pioneer Sasha bemærkede logisk:
  Vores heltemod er urokkeligt.
  Drengen bankede sin blottede sål på stenene. Det kan ses, at drengen fyldte sig med solid hård hud.
  Pigen Tamara bemærkede:
  Vi vil kæmpe uden frygt
  Vi bliver ikke skåret et skridt tilbage...
  Lad skjorten være gennemblødt med blod -
  Flere fjender, vend ridderen til helvede!
  Drengen Ruslan, en pioner med sort hår, bemærkede:
  Århundreder går, en æra vil komme,
  hvor der ikke vil være nogen lidelse og løgne ...
  Kæmp for dette indtil dit sidste åndedrag -
  Tjen dit fædreland, du af hjertet!
  Drengen Oleg, tynd og lyshåret, kvidrede, vers:
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Blikket af en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i mit hjerte
  Så vi ikke kender tristhed,
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Drengene og pigerne klappede i kor.
  Men nu flyver jet-angrebsfly allerede og kaster bomber. Og det er en aggressiv tilgang.
  Oleg og Sasha rejste en slangebøsse og lancerede en dødsgave. Og tønden blev ramt af et nazistisk angrebsfly.
  Pigen Natasha sang:
  - Komsomol er ikke kun alder,
  Komsomol er min skæbne!
  Jeg vil erobre rummet, tror jeg
  Lad os leve for evigt!
  Ahmed, en pionerdreng fra Aserbajdsjan, svarede med et smil:
  - Du er endnu ikke medlem af Komsomol Natasha!
  Pigen trampede vredt med bare fod og svarede med melodisk stemme;
  Ved siden af fædrene med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes æra nærmer sig,
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Oleg stampede også sin bare, barnlige fod og brølede:
  Stærkere hammer klemme proletaren,
  Fra titanium, der knuser åget ...
  Vi vil synge tusinde arier for vores fædreland,
  Og lys for eftertiden, godt!
  Børn er glade. Og faktisk bombede tyskerne, og kun én pige fik et fragment i sin bare, runde, lyserøde hæl.
  Pioneer skreg, men bed så sig i læben.
  Så de forberedte sig på at afvise angrebet. Og der er allerede kampvogne med nazisterne. Formidable E-100'ere bevæger sig. Sådanne stærke og farlige maskiner.
  De har sådan en beskyttelse. At man ikke kan komme igennem fra nogen vinkel. Du kan ikke ramme den fra kun én vinkel. Den eneste chance er at bryde sporene.
  Børn er klar til at kæmpe og vifter med bare fødder. Her er de på en wire og skubber pakker med hjemmelavede sprængstoffer ind under nazisternes spor. Det virker og ødelægger rullerne på Rommels hærs kampvogne.
  Og det ser forfærdeligt ud.
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Drengen Pashka skyder med Oleg fra en slangebøsse og hviner:
  - Ære til pionererne!
  Drengen Ruslan trækker sammen med pigen Sufir en mine ind under tyskeren med en wire og råber:
  - Ære til USSR!
  Børn fra Aserbajdsjan og russiske fyre kæmper. Garvede, tynde, barfodede pionerer mod en kolossal armada af kampvogne.
  Pigen Tamara tramper sin yndefulde, lille, bare fod og siger:
  - Ære til Rusland!
  Pioner Ahmet bekræfter, mens han skyder mod fjenden:
  - Vi er en venlig familie sammen!
  Drengen Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekræfter og slår en bil ud:
  - Fra ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Børnene er venlige... Her er den armenske pige Azatui, som også behændigt overfører sprængstoffet under fascistens larve ved hjælp af en wire og knirker:
  - USSR er en familie af folk!
  En anden armensk pige Aghas siger:
  - Bøj dig ikke til fascisme:
  Og pigen trak i tråden med sine bare tæer. Mange azeriske og armenske børn har blond hår og kan ikke skelnes fra slaviske børn, som der også er mange af. Hvem der end forlod tyskerne, bosatte sig andre russiske familier i Aserbajdsjan selv under tsarerne.
  . KAPITEL #4
  Der er mange slaver i Kaukasus. Masser af blandede par. Ja, og børn har normalt lysere hår end deres forældre. Og de slaviske fyre blev garvede, så man ikke kan fortælle dem fra lokalbefolkningen. Desuden ligner børn normalt mere end voksne.
  Så den internationale sovjetiske bataljon af drenge og piger kæmper, og de er alle forenede og meget ens. Deres bare hæle blinker, når de bevæger sig.
  Og drømme, børn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionerdrenge, trækker i tråden. Og nu stopper den tyske E-50 med en knækket larve.
  Drengene synger i kor:
  Unionens uforgængelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal force, ikke frygt, der samlede sig ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje,
  Og venskab og fornuft og mod i drømme!
  Og børnene er glade. De smiler med hvide, jævne tænder. Og de er glade, selvom de er truet på livet.
  Og tyskerne sutter. Ødelagte kampvogne affyrer deres kanoner og skribler maskingeværer.
  Nogle tyske køretøjer er udstyret med granatkastere og er meget farlige.
  Drengen Maksimka og pigen Zara fra Aserbajdsjan, lænet på deres bare fødder, trak en mine op under fjenden og slog den fascistiske mastodont ud.
  Og råbte for alvor:
  - For USSR!
  Børnene er så sjove.
  Pionererne Abbas og Vladimir bruger også våben. I dette tilfælde, katapulten og smadre E-75-larven til nazisterne. Så sang drengene:
  - For planetens storhed i ly af kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskellige nationer, men med et enkelt hjerte affyrer de også sprængstoffer. De rammer E-100 og synger ...
  Vi åbnede planeten for nationerne,
  Vejen til rummet, til usete verdener...
  Heroiske gerninger synges -
  At slette dødens ar for evigt!
  
  Under Ruslands hellige fane,
  I fred, venskab, lykke og kærlighed...
  Folk på hele jorden vil blive lykkeligere,
  Helvedes mørke vil fordrive i det fjerne!
  Kæmpende børn her...
  Abdurrahman og Svetlana, en aserbajdsjansk dreng og en pige fra Hviderusland, trak en ledning sammen og slog en fascistisk kampvogn ud. Og de sang:
  - Det hellige Ruslands store navn,
  Lyser over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhed, vi bliver lykkeligere,
  Lad os vise folket den rigtige vej!
  Børn er meget modige. Og nazisterne var simpelthen chokerede over en sådan stædig og rasende modstand.
  Abudurrahman er en pioner, han modtog et fragment i sin bare sål. Det gennemborede den hårde overflade af et barns ben.
  Drengen hvislede:
  - Og det gør mig ondt!
  Svetlana blev også ramt i den runde hæl, og kløede sig i skulderen. Men pigen hvislede:
  - Bryd ikke pionererne!
  Azim og Kolka ramponerede også den tyske bil.
  Drengene pegede med en tråd og sang:
  Den forræderiske fjende gik i offensiven,
  Men jeg tror ikke, det vil vakle, det sovjetiske folk ...
  Fjenden venter på nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Fjenden venter: nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Børn er modige og bøjer sig ikke. Og de vil gerne vinde. Og de synger, og de kæmper.
  Tyskerne lider store tab. Sandt nok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke fatalt.
  Værre for de pionerer, der blev taget til fange.
  Drengen Abdulhamid blev, da han blev taget til fange, lagt på stativet af nazisterne. De satte pionerens bare fødder ind i blokken og begyndte at hænge vægte på krogene. Og så tændte han ilden. Og drengens bare hæle blev slikket af ild. Og en pisk faldt på ryggen. De slog mig i lang tid. Og så begyndte nazisterne at brække ribbenene med en glødende tang.
  Drengen, der døde under tortur, da jernet fra hans ribben, rødt af varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er næsten under vores styre,
  Gennem en kikkert ser vi den forbandede Rigsdag ...
  Jeg håber, at der snart vil være fred og lykke;
  Hvilket jeg vil beskrive i mine digte!
  
  Rusland åbnede kommunismen for verdener,
  Hun blev en familie for alle.
  Men Wehrmacht stak en svinetryne til os,
  Og nu sprøjter blodet fra årerne som et springvand!
  
  Hvad Führeren glemte med os ved et uheld,
  Jeg ville have jord og slaver!
  Fascismen gik med en meget lang kampagne -
  Og her er et rigtigt mareridt, helvedes drømme!
  
  En simpel dreng, en barfodet dreng,
  For nylig bundet et rødt slips.
  Han ville selv bygge verden uden Gud,
  Men pludselig brød napalm ud fra himlen!
  
  Jeg var nødt til at løbe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen ønsker at tage sådanne unge!
  Men boy-fighteren i en riffel gjorde det,
  Fædrenes vej viste sig at være værdig!
  
  Kæmpede hvor både list og magt,
  Og svaghed er også bitter, desværre ...
  Kammerater måtte grave grave
  Høvling af fyrrekister i frosten!
  
  Jeg er en pioner, der nu er vant til lidelse,
  Han gik til rekognoscering barfodet, snedriven knasede.
  Måske straf for vantro,
  At jeg ikke ville kende Jesus!
  
  Men hvad er de tre timer på Golgata?
  Mere end tre års krig er gået!
  I enhver landsby græder enker bittert,
  Hvor omkom sønnerne på landets kirkegård!
  
  Jeg overlevede, blev granatchok, såret af en kugle,
  Men han holdt sig heldigvis på benene!
  Vi returnerede ærligt gælden til Tyskland,
  Den fascisme er blevet trampet til støv af os!
  
  Jeg er blevet voksen, men stadig en dreng,
  Overskægget brød ikke igennem, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og måske endda for meget,
  Hjertet blev trods alt hårdt som metal!
  
  Hero Star højeste pris -
  Stalin selv, tro mig, afleverede det!
  Han sagde: det er nødvendigt at tage et eksempel fra folk som dig,
  Kæmperne smeder nøglerne til dørene til Eden!
  
  Men læg nu den tapre riffel,
  Tag dig, tang, en hammer og arbejde!
  Byg en sejlbåd og en båd af træ
  Og lav et fly, så fuglen flyver op!
  Hvorom alting er, så tabte Den Røde Hær kampen om Kaukasus. Og dette øgede selvfølgelig ikke USSR's chancer for at overleve. Faktisk var alt dumt.
  Kaukasus faldt og vinteren kom. Moskva og Leningrad i fuldstændig omringning og blokade. Tyskerne og deres udenlandske divisioner er stærkere både i kvantitet og kvalitet. Og Fritz'erne har for eksempel meget anstændige maskingeværer. Og det ser ud til, at de omringede sovjetiske tropper ikke har nogen chance for frelse.
  Men indtil videre har Stalin endnu ikke givet op. Selvom han allerede havde sendt forslag om en særfred til nazisterne.
  Moskva er en storby, og der er en enorm mængde ammunition, granater, kugler og mad koncentreret i den. Det er ikke let at tage denne by. Og han holder stadig fast på trods af beskydningen og den massive bombning.
  Tyskerne fortsatte dog med at rykke frem. Især om foråret. Så snart vejene tørrede ud, flyttede nazisterne til Kazan. Og der er mange fascister.
  Men her kæmper smukke sovjetiske og selvfølgelig barfodede piger i bikini.
  Natasha strøg sin egen jordbærvorte. Og med et strålende smil sagde hun:
  - Jeg, dig! Han, hun - sammen hele landet!
  Victoria støttede:
  - Sammen en venlig familie! I ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Oksana fnisede og pegede på mastodonterne og bemærkede:
  - Tank "E" er meget kort og squat. Det bliver svært at få fat i ham.
  Veronica hvæsede trist:
  - Gud velsigne os!
  Natasha fnisede og kvidrede:
  - I Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet - mulighederne er lige!
  Fiery Victoria fniser og brøler:
  - Muligheder er lige store for forskellige samfundslag!
  Og hvordan du vil. Og hendes tænder er smukke, som de viser.
  Oksana kommenterede:
  - Når tyskerne bryder ud, vil det være meget slemt for dem fra deres forsyningsbaser!
  Veronica fnisede og foreslog:
  Lad os så bede!
  Natasha fnyste foragtende og rystede på hovedet.
  - Ikke! Vi er Komsomol-medlemmer, hvilket betyder, at vi er ateister!
  Victoria advarede aggressivt:
  - Og jeg er generelt en militant ateist! Og der er ingen Gud - dette er en medicinsk kendsgerning!
  Veronica bemærkede forsigtigt:
  Men du kan ikke bevise det!
  Victoria blinkede aggressivt med hendes smaragdøjne som svar. Og hvislede med et grin:
  - Jeg kan! Hvis der er en Gud, så må han være ansvarlig. Det betyder at tage sig af mennesker. - Den rødhårede pige ramte aggressivt fyrrestammen med sin bare fod. - Er det muligt at forestille sig et fænomenalt kosmisk sind, der ikke ville bekymre sig om dets skabelse!
  Og pigen med sin bare, mejslede fod kastede en granat.
  Natasha bekræftede let:
  - Det er det! Vi er jo for Gud, som børn er for Faderen, og han bekymrer sig ikke om os!
  Veronica bemærkede forsigtigt:
  Men selv en omsorgsfuld far straffer sine børn...
  Natasha fnisede som svar.
  - Men skam dem ikke!
  Victoria bemærkede vredt:
  - Der findes virkelig mærkelige opdragelsesmetoder i din Gud! Han tog og druknede for eksempel hele menneskeheden og endda uskyldige dyr. Spørgsmålet opstår, hvilken slags fascistiske metoder?
  Oksana tilføjede med et smil:
  - Og i det hele taget evig pine i helvede ... Dette er også et åbenlyst overkill, da ingen retfærdighedsmetoder kan retfærdiggøre tortur!
  Veronica spredte sine hænder i forvirring og sagde med et suk:
  - Jeg synes også, at Noahs syndflod er overdrevent. Men jorden var fyldt med synd for Guds øjne...
  Victoria grinede:
  - Ja, børnene begyndte at lave sjov. Far samlede et maskingevær op og skød dem, der plaprede, og efterlod kun dem, der sad mere stille end vand, under græsset. Den rødhårede blottede sine store tænder. - Hvilken analogi!
  Veronica trak på skuldrene og sagde sagte:
  - Jeg er ikke præst til at give svar på sådanne spørgsmål. Men jeg tror, at Gud havde grunde til det.
  Victoria fnisede og bemærkede:
  - Ja ... Af en grund faldt de uden grund, kun alle blev set som om de var forsvundet!
  Natasha foreslog:
  - Måske er Bibelen bare et jødisk eventyr. Hvorfor skal vi tro på det?
  Oksana udtrykte sin mening:
  - Du skal under alle omstændigheder beholde din ære. Og regn ikke for meget med et posthumt paradis!
  Victoria fnisede og bemærkede:
  - Ja... Præster elsker at fortælle historier! Og ikke særlig attraktivt!
  Veronica bemærkede stille:
  - Men Jesus Kristus er et ret attraktivt billede!
  Victoria fnisede og rystede på hovedet.
  - Jeg ville ikke gifte mig med sådan en pacifist!
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Ja, en mand skal stå op for sig selv ... Og hvad lærer Bibelen? De rammer dig på højre kind - drej til venstre!
  Veronica ville sige, men var tydeligvis flov. Og så lagde Victoria det ind:
  - Virkelig mærkelig moral. Enten lærer Gud os at elske fjender eller drukner hele menneskeheden på én gang. Og hvordan kan dette forklares?
  Natasha svarede sig selv:
  - Jeg tror, at Bibelen er skrevet af dygtige visionære!
  Veronica protesterede sløvt mod dette:
  - Hvem som helst ser på det... Men ellers end Guds eksistens er det umuligt at forklare universets tilsynekomst. "Så vågnede pigen op. Hun kørte sit bare, mejslede ben langs barken og fortsatte. - Uanset hvad man måtte sige, men det er umuligt at finde eller opfinde en mere overbevisende version af universets oprindelse, bortset fra hvordan Gud skabte det!
  Natasha trak på skuldrene og spurgte:
  - Og årsagen til Guds tilsynekomst?
  Veronica sukkede og svarede og mistede selvtilliden:
  - Dette er allerede et aksiom... Det bør accepteres ved tro, at Gud eksisterer. Og at det har eksisteret for evigt og ikke har nogen første årsag.
  Natasha rystede negativt på hovedet.
  - Ved tro acceptere Guds forude evighed? Men jeg kan tilbyde at acceptere ved tro universets evighed, men uden den Almægtige...
  Veronica bemærkede logisk:
  - Det ligner en alogisme. Hvordan er denne evige sag, og hvor kom den fra?
  Victoria svarede straks:
  - Og hvad er logisk - Gud er evig ... Og hvor kom han fra!? Så meget desto mere umiddelbart almægtig og alvidende?
  Veronica svarede desperat:
  - Det har altid eksisteret... Vi accepterer det i tro! Og hvordan er det muligt - uforståeligt!
  Natasha bemærkede:
  "Vi er faktisk på lige fod her. Materien skulle på en eller anden måde blive til. Og det utænkelige sker. - Pigen smilede og noterede selvsikkert. - Men stadig er spørgsmålet om, hvorfor der er så meget ondskab på jorden, åbent.
  Natasha kastede en granat mod nazisterne med sin bare fod og sang:
  - Det er rigtigt...
  Zoya lancerede en dødsgave med sin bare hæl og tilføjede:
  - Fjende...
  Augustin bukkede under for noget destruktivt og knirkede:
  - tænker...
  Svetlana kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvad...
  Natasha kastede et par citroner med sine bare fødder og råbte:
  - Russisk...
  Zoya bukkede også under for noget energisk og dødbringende og knirkede:
  - Lykkedes...
  Augustin lancerede det dødelige og mumlede:
  - Fjende....
  Svetlana bukkede igen under for den destruktive og vyaknula:
  - Pause!
  Natasha gav en tur og knirkede:
  - WHO...
  Zoya skød også mod de sorte udlændinge, som nazisterne rekrutterede og knirkede:
  - Tør!
  Augustin talte med kraft og raseri:
  - At...
  Svetlana bukkede under med en panters grin:
  - V...
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Kæmp...
  Zoya kastede dødens gave med sine bare fingre og mumlede:
  - Angreb!
  Augustin kimede ind og mumlede:
  - Fjender...
  Svetlana gav en masse granater med sine bare såler, og hvordan hun råber helt i lungerne:
  - Godt...
  Natasha naglede udbruddet og hvæsede:
  - Rasende...
  Zoya afskar nazisterne og knirkede:
  - Slå!
  Augustin skød igen og råbte:
  - Rasende...
  Svetlana kvidrede, da hun skød:
  - Slå!
  Natasha kastede igen en granat med sin yndefulde, bare fod og kvidrede:
  - Vi vil ødelægge nazisterne!
  Zoya tog den og kvidrede:
  - Fremtidens vej til kommunisme!
  Og kastede en citron med sine bare tæer.
  Augustin tog og spredte linerne, og hendes bare ben fløj med ødelæggelse langs Fritz:
  - Vi vil splitte modstanderne!
  Svetlana tog den og kastede den med sin bare hæl, en masse granater, og knirkede:
  Lad os knuse fascisterne!
  Og de fire fortsatte med at skyde og kaste med granater. Den tyske E-75 var i bevægelse. En maskine med en 128 mm pistol. Og skyder sig selv.
  Og pigerne kastede granater. Underminerede nazisterne. Og de skød tilbage. De klatrede frem. Tankene ruller igen. Flytter den seneste tyske "Leopard" -1. En meget mobil bil.
  Men hans piger tog over og slog ham ud. De rev en mobil maskine med gasturbinemotor i stykker. Og de sprængte hende i stykker.
  Natasha bemærkede med et grin:
  Vi kæmper fantastisk!
  Zoya var enig i dette:
  - Meget sejt!
  Augustin bemærkede klogt:
  - Vi vil vinde!
  Og hun affyrede en panserværnsgranat med sin bare fod. Stærk pige. Og hun har så meget vid.
  Svetlana lancerede også en dødsgave med sine tæer på sin bare fod og ramte fjenden. En meget aggressiv pige, med øjne farven af kornblomster. Hun har sådan et vid, og en passage af styrke!
  Natasha vendte sig og smilede:
  - For hellige Rusland!
  Zoya skød meget aktivt og smilede og viste perletænder:
  - Jeg er en kriger på det niveau, der ikke forsvinder!
  Augustine fyrede også. Mejede nazisterne ned og gurglede:
  "Jeg er en kriger med store ambitioner!"
  Og hun blottede sine perlefarvede tænder!
  Svetlana bekræftede:
  - Meget store ambitioner!
  Pigerne har kæmpet i meget lang tid. Og selvfølgelig lykkedes det med militærarbejde. De er helt fantastiske skønheder. Fremragende sind. Og de skyder første klasse.
  Natasha, skydende, troede, at uden Stalin, hvis Fuhrer ville have dræbt ham. der var et tomrum i menneskers sjæle. Det er som om en elsket er død.
  Selvom denne georgier var grusom. Og han gjorde ikke alt rigtigt. Der er endda en anekdote om dette. Hvorfor bærer Lenin støvler, og Stalin går i støvler? Fordi Vladimir Iljitj valgte vejen, og denne med overskæg skynder sig videre.
  I denne henseende var Stalin ikke den optimale hersker. Faktisk, som Lenin beskrev det, var det for uhøfligt.
  Denne kok tilbereder kun krydrede retter. Med hensyn til grusomhed var det et tveægget sværd.
  Dette var på den ene side med til at opretholde disciplinen og stimulerede partiapparatet. På den anden side blev det mest værdifulde personale og dygtige folk slået ud. Især efter krigen mistede de en så stor leder som Voznesensky. Som havde de største tjenester til fædrelandet.
  Voznesensky var måske en ideel leder: ikke kun hård, men også klog og uddannet. Den yngste doktor i videnskab i USSR, akademiker, enestående personlighed. Uden Voznesensky ville økonomien i Sovjetrusland på en eller anden måde uundgåeligt være gået galt i tilfælde af hans død. Og de kan ikke besejre nazisterne.
  Natasha kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - Fra himlen...
  Zoya kastede også en granat med sine bare fingre og sagde:
  - Stjerne...
  Augustin lancerede en dødsgave med sin bare fod og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastede også en granat ved hjælp af en bar fod og udsendte:
  - Krystallinsk!
  Natasha vendte sig og hvæsede:
  - Jeg til dig...
  Zoya lancerede dødens gave med sine bare fingre, hvæsende:
  - Sang...
  Augustin bukkede under med sin bare hæl, hvad der bringer døden og knirkede:
  - Jeg synger...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastede en eksplosionspakke med sin bare fod, spredte nazisterne og knirkede:
  - Indfødt...
  Augustina gav en masse granater med sin bare hæl og gav ud:
  - Stalin!
  Pigerne kæmpede modigt, men det ser ud til, at de ikke kan holde Kazan. Skønheder faldt under distributionen. De var meget kæmpende tyve. Og du må trække dig tilbage. Og det er ubehageligt.
  Natasha kvidrede af irritation:
  - Vi trak os stille tilbage i lang tid ...
  Augustine, der blinkede af raseri, var enig:
  - Det var ærgerligt - de ventede på slaget!
  Zoya tog den og sang af raseri, og resten af pigerne tog den gladeligt op;
  Stå op, mærket med en forbandelse,
  Hele verden af sultne og slaver! Vores indignerede sind koger og er klar til at føre ind i dødelig kamp. Vi vil ødelægge
  
  hele voldens Verden
  Til jorden, og så
  er Vi vores, vi vil bygge en ny Verden: Hvem var ingenting, han vil blive til alt.
  
  Stop med at suge blod, vampyrer Fængsel, skatter, fattigdom For dig - al magten, alle verdens velsignelser, Og vores ret er en tom lyd.
  
  Vi vil bygge livet på en anden måde, Og her er vores kampslogan: Al magt - til det arbejdende folk, Og ned med alle snyltere!
  
  Du er foragtelig i din rigdom, Kul og blev konger!Du er dine troner, parasitter, på vores ryg rejst!
  
  Planter, fabrikker, kamre - Alt blev skabt af vores arbejde. Det er på tide! Vi kræver tilbagelevering af det, der blev taget ved røveri.
  
  Nok, for kongernes skyld, dop os ind i krigens vanvid! Krig mod væddere! Fred med folkene, slå til, hæres sønner!
  
  Hvornår vil tyranner tvinge os til at falde heroisk i kamp for dem, Mordere! Så vil vi rette kampkanonernes mundinger mod dig.
  
  Ingen vil give os udfrielse: Ikke en gud, ikke en konge og ikke en helt.Vi vil opnå befrielse med vores egen hånd.
  
  For at vælte Undertrykkelsen med dygtig Haand, At vinde dit Gode tilbage,
  Svulme, smede og dristigt smede,
  Medens Jernet er varmt!
  Pigerne sang smukt og kom på vej. Og krigen er i gang...
  Formidable TA-400'er og endnu mere kraftfulde TA-500'er, der bærer op til tyve tons bomber, ødelægger sovjetiske positioner. Men Den Røde Hær forsøger at holde fast. Selv sange synges med stort mod.
  Folk vil være glade
  Lykke for evigt...
  Den sovjetiske regering -
  Kraften er stor!
  
  ZHIRINOVSKY VAR IKKE TIL SALG TIL YELTSIN
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky tog det og ændrede mening i sidste øjeblik ved afstemningen om Jeltsins rigsretssag den 15. maj 1999. Ja, hvorfor skulle han miste halvdelen af sine vælgere? Når alt kommer til alt, hvor er det ærgerligt, at halvanden million dollars ikke er det værd!
  Vladimir Volfovich bad om ordet.
  Og så erklærede han:
  - Du må forstå mig rigtigt: vi er imod Jeltsin og for rigsretssagen!
  Derefter holdt Vladimir Volfovich Zhirinovsky en strålende tale. Hvor han bogstaveligt talt ikke efterlod nogen sten uvendt fra Jeltsin og hans bande.
  Ja, Vladimir Volfovich Zhirinovsky var simpelthen i et kæmpe chok.
  Han indså, at det var nødvendigt at slå til, mens jernet var varmt, og Jeltsin var allerede et politisk lig, som stinker og stinker stærkt, og der er ikke noget at satse på ham.
  Og her er afstemningen. Halvtreds stemmer fra det liberale demokratiske parti gjorde det muligt at vinde mere end to tredjedele af statsdumaen og erklære rigsret. Sandheden er endnu ikke fuldstændig.
  Og der var stadig godkendelse af Stepashins kandidatur til posten som premierminister i Rusland.
  Her foreslog Vladimir Volfovich Zhirinovsky at afvise dette kandidatur og desuden annullere Primakovs tilbagetræden. Med den begrundelse, at Jeltsin tydeligvis har skizofreni.
  Og i statsdumaen blev et sådant forslag mødt med jubel. Er Jeltsin ikke virkelig skør?
  Under alle omstændigheder bestod Stepashins kandidatur ikke. Og oppositionen bragte hundredtusindvis af mennesker på gaden.
  Og de blokerede alt... Og en hastesamling i forfatningsdomstolen fandt sted.
  Og det blev besluttet efter pres fra folket at annullere Primakovs afsked. Og grundlaget var beslutningen om Ruslands præsidents sindssyge.
  Statsdumaen besluttede også at suspendere Jeltsins præsidentskab på baggrund af hans mentale sindssyge og åbenlyse skizofreni. Så Jeltsin kan siges - slutningen!
  Føderationsrådet støttede også Jeltsins afskedigelse fra embedet. Og Højesteret bekræftede enden på den irriterende tyran.
  Under alle omstændigheder besluttede vi, at det var på tide at sætte en stopper for Jeltsin og også hans tyvefamilie.
  Og den gamle, erfarne, tidligere udenrigsminister Maxim Primakov passede mere eller mindre til alle. Måske bortset fra Berezovsky, men alle hadede denne oligark.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky optrådte både som en anstændig person og på samme tid klogt. Og hans vurdering steg som en falk op.
  Igen blev Zhirinovsky moderigtig og cool. Faktisk er dette en stor politiker, der gav alle hornene.
  Valg til både præsidenten og statsdumaen blev afholdt samtidigt. De var på en stormende bølge. Zyuganov støttede Maxim Primakovs kandidatur i bytte for poster i regeringen. Yury Luzhkov burde være premierminister.
  Vladimir Zhirinovsky kom som altid ind i præsidentposten. Han ville gerne vise sig der. Og som det viste sig, ikke uden grund.
  Selvom Vladimir Volfovich ikke vandt, gennemførte han en lys kampagne før valget og tog andenpladsen - kun bag Maxim Primakov.
  Og nu blev sejren vundet af den nye præsident ... Vladimir Volfovich modtog posten som indenrigsminister og første vicepremierminister med ansvar for magtblokken, samt rang af general.
  Vladimir Volfovich steg dermed højere. Yury Luzhkov, den tidligere borgmester i Moskva, blev premierminister. Mitrofanov blev gjort til udenrigsminister. Gennady Zyuganov blev den første vicepremier med ansvar for den sociale blok, og Maslyukov blev den første vicepremier for økonomi. Og kommunisten blev finansminister.
  Således begyndte dannelsen af en ny regering og kurs.
  I Tjetjenien begyndte en borgerkrig mellem Maskhadov og hans hold på den ene side og Shamil Basayev på den anden. Shamil Basayev slog sig sammen med wahhabierne, Raduev og andre militante, inklusive Bin Laden. Og Aslan Maskhadov begyndte at støtte den russiske ledelse.
  Og en langvarig borgerkrig fulgte.
  Maskhadov var nødt til at håndtere mange udenlandske lejesoldater, der forsøgte at hjælpe sin hovedfjende, Shamil Basayev. Men efter terrorangrebet den 11. september faldt pengestrømmen til wahhabierne og Basayev personligt.
  Og Maskhadov formåede at tage næsten hele Tjetjenien under kontrol. Rusland er blevet meget rigere på grund af genopretningen af økonomien og stigende priser på olie, gas og andre råstoffer. Og tjetjenerne, ledet af Maskhadov, gik med til at vende tilbage til sin sammensætning til gengæld for investeringer. Det vil sige, det var, som i den virkelige historie, kun den russiske hær kæmpede ikke, og tusindvis af russiske soldater forblev i live.
  Og i stedet for Akhmad Kadyrov regerede Aslan Maskhadov. Alt gik som i den virkelige historie. Maxim Primakov regerede omhyggeligt uden pludselige bevægelser. Og han nægtede at gå til tredje periode. Og sundhedstilstanden tillod ham ikke.
  Og tronen blev overført næsten ved arv til Yuri Luzhkov. Også dette passede mere eller mindre alle.
  Gennady Zyuganov blev også premierminister, og kommunisterne støttede Luzhkov ved valget. Vladimir Zhirinovsky gik til præsidentposten og blev nummer to.
  Ved valget i 2003 var det endnu bedre for Maxim Primakov, da Zhirinovsky ikke deltog i disse valg.
  Der var andre kandidater, der kæmpede - altså fra bulldozeren. Og valget var mere som en farce.
  Gennadij Zjuganov blev premierminister, men Zhirinovskij blev fjernet fra regeringen, og han endte i opposition. Dette var selvfølgelig forventeligt. Elimineret fra posten som udenrigsminister og Mitrofanov.
  Her er den og den er væk. Mørke dage er kommet for LDPR-festen.
  Igen bliver Zhirinovsky Vladimir Volfovich mobbet i medierne. Og sammenlignet med Adolf Hitler.
  Sandt nok blev Vladimir Zhirinovsky hærgeneral og havde mange ordrer og medaljer.
  Han gjorde karriere som embedsmand. Men nu skulle jeg tilbage til Folketinget.
  Frankrigs fordel er det liberale demokratiske parti. Og alt gik tilbage til det normale. Moskvas borgmester Luzhkov førte en politik med moderat liberalisme. Zyuganov syntes på den anden side at have glemt, at han angiveligt var leninist. Hans politik var omtrent den samme som før.
  Maidan skete ikke i Ukraine. Julia Timosjenko har netop vundet præsidentvalget. Årsagen var, at den økonomiske krise i 2008 var svagere. Det kan ses, at historien gik lidt anderledes, og det rykkede fyrtårnene og forskellige priser noget.
  Yulia Timoshenko førte en moderat pro-vestlig politik. Og skændtes ikke med Rusland. Moskvas borgmester Yury Luzhkov viste også mådehold i sine ambitioner, og for ham var forretninger over alt andet.
  Som et resultat var der nogle nuancer i udenrigspolitikken. ISIS udviklede sig ikke. I Syrien dukkede der i stedet for Assad en kompromispræsident op. Og i 2015 afsluttede Luzhkov, allerede gammel, og ikke helt rask ifølge forfatningen, sin regeringstid i to perioder.
  Og nu er Gennady Zyuganov gået til præsidentposten. Og hans valg påvirkede ikke politikken nævneværdigt. Fred herskede i Syrien ... Amerikanerne kunne virkelig ikke besejre Taleban og forlod Afghanistan.
  Det gik lidt anderledes i sværvægtsboksedivisionen. Vitaly besejrede Stevenson, den obligatoriske udfordrer. Og fortsatte sin karriere. Ja, før det var "bronzebomberen", der lavede en rekordserie på toogtredive knockouts, Vitali Klitschko beat. Og så havde Vitali Klitschko også en samlingskamp med Tyson Fury og modtog alle fire bælter på samme tid. Wladimir Klitschko blev almindelig verdensmester.
  Vitali Klitschko havde titlerne indtil 2020, hvor Yulia Timosjenkos to valgperioder sluttede. Og Vitali Klitschko gik til præsidentposten. Helt sikkert vundet...
  Og alt var fint indtil videre, men coronavirus ødelagde alt. Gennady Zyuganov var præsident i nogen tid. Vandt valget i 2019. Og så besluttede han at gå. I 2023 blev den relativt unge Afonin Ruslands nye præsident. Traditionen blev således afbrudt, da præsidenterne allerede var over halvfjerds år. Vladimir Zhirinovsky er stadig i opposition. Sådan er den gamle bedstefar-nationalist.
  Men Afonin har den første seriøse test - krigen med Taliban, der angreb Tadsjikistan. Og det er alvorligt...
  Men selvfølgelig er smukke og barfodede piger klar til at kæmpe modigt.
  Den episke kamp med Taleban fortsatte. Og nu angriber Taliban russiske tropper langs alle omkredse.
  Og den russiske hær afspejler deres offensiv. Og der er en hård kamp.
  Natasha giver en tur og kaster en granat med dødelig kraft med sine bare tæer. Tårer modstandere og brøler:
  - Ære til de russiske guders æra!
  Zoya kæmper også mod fjender, mere end selvsikkert. Slår modstandere ned og brøler:
  - I det store Ruslands navn!
  Og også med bare tæer vil lancere en gave af død.
  Det var sådan, disse piger kom i gang meget berømt.
  Augustina, der også skød meget præcist mod fjenden og kastede granater med sine bare tæer, knurrede:
  -For det store USSR!
  Og Svetlana kæmper med Mujahideen, slår dem ud i rækker, brøler:
  - For seje Rusland!
  Og med sin bare hæl vil han bukke under for dødens morderiske gave.
  Dette er et hold af piger født til at dræbe Taleban. Og ikke kun Taleban.
  Natasha fnisede og skød mod Mujahideen, tog den og råbte:
  - Ære til USSR!
  Og med bare tæer, hvordan man lancerer en morderisk.
  Zoya, der fortsatte med at skyde mod soldaterne fra det islamiske imperium, udsendte aggressivt:
  - Ære til vores hær!
  Og med bare fødder vil han kaste det ødelæggende.
  Og Augustine tæsker afghanerne og kurrer:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og bare tæer vil lancere ødelæggelse.
  Svetlana knuser også fjender, slår dem ud med raseri og hvin:
  - For USSR's hellige kommunisme!
  Det er pigerne, der vil kæmpe for deres samvittighed. Og de kæmper og vinder.
  Alenka kæmpede meget hårdt og smed dødelige gaver med sine bare tæer.
  Og pigen kurrede:
  - For kommunismen!
  Anyuta skød fjenden meget smukt, og ramte med sin bare hæl Taliban og knirkede:
  - For kommunismens Rusland!
  Her kæmpede Alla meget beskedent og aktivt. Og bare tæer lanceret med dødelig kraft.
  Pigen knurrede:
  - For USSR's kommunisme!
  Pigen Maria tog den og gav en tur, mejede afghanerne ned og knurrede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og med sine bare tæer lancerede hun en dødbringende kraft.
  OL gav også en velrettet drejning og mejede en masse fjender ned. Og pigen kurrede og kastede sine bare tæer og vyaknula ud:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Marusya kæmper med en kats vilde raseri og skyder mod afghanerne. Og ødelægge dem i massevis.
  Og pigen brøler:
  - Det er meget fedt!
  Matrena rammer meget præcist Mujahideen og klipper som aks. Her er pigen.
  Og brøler for sig selv med en rulle:
  - For meget god kommunisme!
  Stalenida kæmpede også med vildt raseri og afskar Taleban fra tropperne. Det er den slags kæmpende kvinde, hun er.
  Og hun skrev meget rammende på fjenden.
  Steelenida sang:
  - Ære til kommunismens æra!
  Det er de kæmpende piger her. Og meget smuk og kæmpende.
  Krigeren gav fjenden en tur. Mejede en masse afghanske tropper ned og knirkede. For Rusland og frihed
  at afslutte.
  Veronika, der skød mod Taleban, bankede dem med raketter og knirkede:
  - Ære til kommunismen!
  Victoria, der skød mod Allahs modige og heroiske krigere, kvidrede:
  - For Fædrelandet!
  Dette er pigerne mest saft og skønhed. Meget smukke og kæmpende piger. Og de har en enorm magt. Og sådanne kamppiger
  og knuser, og tærsker, knuser afghanerne.
  Serafima skriblede også til fjenden og slog Taliban ud med vild kraft.
  Og pigen kastede dødelige dødsgaver mod fjenden med sine bare tæer.
  Disse piger er bare fantastiske.
  Alyonka skriblede på afghanerne og mejede meget aggressivt fjenderne ned.
  Den kvindelige kriger kurrede, mens hun fældede det islamiske imperiums krigere.
  Og hun brølede:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Anyuta er meget aktiv i at skrible med fjender og meje fjender ned med sin kraft. Og med sine bare tæer kastede hun en dødelig og kolossal kraft.
  Og pigen kvidrede:
  - Ære til kommunismen!
  Og med en skarlagenrød brystvorte satte vores bazooka-knap ild til tanken.
  Her knuser den kæmpende Alla fjenden med stort raseri. Og skud og våde udrydder Mujahideen.
  Disse piger er meget smukke og kæmper er blevet helte.
  Bekæmper Alla i landet med vildt raseri.
  Dette er pigernes militære vej. Som er meget selv kæmper. Og meget aggressivt knuste Taleban.
  Martial Maria var meget knusende af vild styrke, og skar alle af som en barberkniv.
  Og med bare tæer kastede pigen ødelæggelsesgranater. Og pigen rev en masse fjender.
  OL er i aktion igen. Og igen knuser Mujahideen. Og igen kastede hun sine bare tæer med mord og ødelæggelse.
  Og det vil være uhøfligt og meget aggressivt.
  Og OL begyndte at kæmpe og bukkede under for ødelæggelse og total død med bar hæl.
  Her er sådan en kæmpende pige-helt dette OL. Her er en kæmpende pige.
  Og Marusya knuste afghanerne med stor raseri. Og mejede dem ned med vildt mod.
  Og med en jordbærvorte tog hun og sendte en dødbringende kraft.
  Og en masse Mujahideen i en kiste.
  Alenka erklærede, skød mod fjenden og skreg:
  - For den mest magtfulde kommunisme i verden!
  Anyuta, der skrev om afghanerne, bemærkede aggressivt:
  - Her er vi igen på en hvid hest!
  Her er den kæmpende Alla igen i en hård kamp. Og den rødhårede pige skribler igen på Mujahideen og hviner helt i lungerne.
  Og det ødelægger dem helt sikkert.
  og skriger helt op i lungerne.
  Og pigen skribler som et maskingevær.
  Og Mary handler med al sin vilde styrke. Og han skyder meget præcist på afghanerne. Og den mejer fjender meget præcist - hver kugle i øjet.
  Og brøler:
  - For Rusland Svarog!
  OL optrådte meget grusomt og dræbte modstandere og mejede Mujahideen ned. Og en meget kæmpende pigehelt. Disse piger er bare fantastiske.
  Og ingen vil overleve mod dem.
  OL slår fjender grundigt ned. Og han slår afghanerne ud med sine bare tæer og kaster dødelige dødsgaver. OL er selvfølgelig en meget pige
  den sejeste og mest stridbare af alle i verden.
  Nå, han vil smække Mujahideen og meje dem ned med et sværd.
  Og pigen vil tage og synge:
  - Jeg er en skønhedsklasse Hyper!
  Disse piger er så smukke og meget kæmpende. De har en kolossal grad af spænding og kraft til en fest for øjet.
  Marusya skyder mod afghanerne og knirker:
  - For kommunismens æra!
  Og også med bare tæer, som ved Mujahideen, vil de hamre. Denne pige er bare fantastisk.
  Matryona vil ramme fjender med dødelig kraft ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte fra en bazooka. Og dette er virkelig hendes hyperkraft.
  Og krigeren knirker:
  - For stor kommunisme!
  Det er pigerne, der kæmper for USSR og viser mirakler af heltemod. Nej, mod sådanne piger kan ingen fjende gøre modstand. Selv lige så mange som Taleban. Selvom de er i stand til at kaste lig til Moskva.
  Stalenida kæmper med overlegne fjendens styrker. Og også hvordan han trykker på bazooka-knappen med en jordbærnippel og knirker:
  - Jeg er en super klasse kriger!
  Og blink til sine venner.
  Også Veronica ødelægger afghanerne aggressivt og giver dem ikke nåde. Og der er en stor udryddelse.
  Pigen er meget kæmpende, og hun har en fænomenal kosmisk kraft.
  Og i Stalenida er det endnu mere, hvad der modigt knuser denne krafts Mujahideen. Lad os sige det sådan, lige piger.
  Victoria banker afghanerne med stor aktivitet, slår dem og brøler:
  - Jeg er en hyperklassepige!
  Og Serafima tæsker Mujahideen med en vixens lidenskab, mejer dem ned og hviner:
  - Jeg er en ultra skønhed!
  Albina og Alvina knuser afghanerne på himlen. Og Helga er med. Hvor aktivt de tog de gule op. Og udrydde kapitalisk.
  Albina væltede en Taliban-bil med sine bare tæer og knirkede:
  - For DDR! Lad kommunismen vende tilbage til tyskerne igen!
  Alvina skød også det islamiske imperiums fly ned og råbte:
  - Til kommunismens største tinder!
  Og Helga på himlen dækkede ved hjælp af sine bare tæer Taleban-tanken og kvidrede:
  - For sejre gennem taget!
  Sådan kæmpede kæmpende og smukke piger.
  Anastasia Vedmakova knuste også Mujahideen fra himlen og sang:
  - Lad kommunismen blive berømt!
  Og med sine bare tæer kastede hun bomber mod modstanderne fra flyet.
  Og Akulina Orlova tærskede også afghanerne og sang:
  - Ære være vort fædreland.
  Og kastede vægtige og dødbringende bomber på fjenden.
  Det var kæmpende piger, lad os sige lige.
  Mirabela Magnetic knuste modstandere med en kolossal grad af intensitet og skreg:
  - For den store og mægtige kommunisme!
  Og igen blinkede pigen med sine lilla øjne.
  Det var pigerne.
  Anastasia Vedmakova tæskede afghanerne og slog dem, hylende:
  - Mit nye credo er at vinde alle!
  Og også hvordan man bruger bare tæer.
  Akulina Orlova tærskede modstandere. Hun klippede dem som en kam og skreg:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og hvordan man giver efter med bar hæl.
  Og Mirabela Magnetic slår fjender ned med sin kolossale styrke og hvin:
  - Jeg er en super pige!
  Og med en skarlagenrød brystvorte, mens han trykker på knappen.
  Disse piger er bare super og hyper.
  Alvina knuste Taleban og skreg med stor kraft:
  - For kommunismen!
  Og med bare hæle, som om han ville trykke på pedalerne. Denne pige er bare fantastisk.
  Og Albina om afghanerne som lupanet. Og giv dem en stor hyper.
  Og han vil tage en masse fjender på én gang og lægge ham ned.
  Og han gør det hele med sine bare tæer.
  Og syng:
  - Jeg er den sejeste pige i verden!
  Helga tæsker også Taliban. De er kolossale og udrydder aktivt. Men så vil han med sine bare tæer sigte en raket, og den afghanske bunker vil smadre den.
  Og det er generelt fantastisk.
  Og pigen griner...
  Men Elizabeth, på sin kampvogn, vil tage kampen op mod Mujahideen og arrangere et fuldstændigt nederlag for dem. Og mange af Taliban vil blive dræbt på én gang.
  Og tårnene fra Talebans kampvogne er revet af.
  Elizabeth er en pige, der er den højeste klasses supermand. Og knuser fjender med bare tæer. Og bogstaveligt talt graver dem ned i jorden.
  Sådan er denne Elizabeth bare Hyper.
  Og hendes tank, som ved Mujahideen, vil udhule.
  Slet ikke en pige, men noget super aktivt og kæmpende.
  Og Catherine tærsker afghanerne. Hun har en utrolig styrke og smidighed. Og hun udrydder ved hjælp af sine bare tæer det islamiske imperiums soldater.
  Dette er en pige, og hun har allerede dræbt så mange afghanere.
  Og hun tog den og sang:
  - Jeg er ultra!
  Og Elena tærsker grundigt fjender. Viser dem sin superklasse og brøler:
  - Jeg er Hyper!
  Og med bare tæer er det som at hamre på kineserne. Her er pigen.
  Og Euphrosinia udrydder Afghanistans krigere på en meget aggressiv måde. Og skyder med bare tæer meget præcist.
  Og mens du stadig spinder:
  - For fædrelandet og Rusland vil der være vores Svarog messias!
  Lad os bare sige, at pigerne er æreskrigere.
  Elizabeth, der skyder mod afghanerne, bemærkede:
  - Generelt kan jeg på en eller anden måde lide de russiske guder mere!
  Ekaterina affyrede sin bare hæl, trykkede på knappen, ødelagde Taleban-tanken og knirkede:
  - Og jeg holder også mere af russiske guder! Faktisk, hvorfor har vi brug for, at Jesus bliver omskåret på den ottende dag?
  Elena knirkede af raseri:
  - Jeg skammer mig over prins Vladimir!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Og du burde skamme dig!
  Elena var enig i dette:
  - Selvfølgelig er det ærgerligt, at russere tilbad jødiske helgener!
  Catherine tog det og knurrede:
  - Vi skal have russiske helgener og guder!
  Elizabeth var enig i dette og blottede sine tænder:
  - Ja, det burde de!
  Og blinkede til fjenden.
  Euphrosinia noterede energisk, sprængte Mujahideen fra en kanon:
  - Vi vil besejre det islamiske imperium...
  Og igen er Elizabeth, som om hun slog fjenden, dødelig.
  Gerda kæmper også meget dygtigt. Det rammer Mujahideen med dødelig kraft og hvin:
  - For stor kommunisme!
  og hun er sådan en militant og berømt konge!
  Charlotte knuser også Taliban og hviner og blotter sine tænder:
  - Det er fantastisk!
  og sådan en kæmpe pigeklasse mega!
  Kristina sparker også afghanerne med sine bare tæer. Og de vil helt sikkert dræbe dem.
  Og han vil tage og passere:
  - Jeg er arisk nummer et!
  Og Magda vil slå afghanerne og dræbe en masse af dem og hvæse:
  - For USSR og DDR!
  Og blinker med sine safirøjne. Denne pige er bare hyper!
  Nej, Taleban kan ikke klare super- og hyperklassepiger.
  Og de er så krigsførende piger.
  Og de synger med lidenskab:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Med det vil ikke spøge,
  Lad os rive det fra hinanden!
  Og hvordan krigerne vil bryde ud i gråd. Her er pigerne.
  Og de stak også deres bare fødder ind i trynen på tilfangetagne Taleban-soldater. Og tvang dem til at kysse deres bare runde hæle.
  Her er pigerne i bikini.
  Men Taliban torturerede et Komsomol-medlem. De vred hendes arme bagfra og trak hende op på stativet. Og løftede op. Og de snoede pigen på træet. Og løftede hende op. Og så tog de den og slap den.
  Og pigen faldt ned. Hun tog den ved selve græsset og hang. Og hun frøs. Og Mujahideen lo vredt. Så blev pigen taget igen og trukket højere op, helt til toppen af træet.
  Og så lod de hende gå igen. Pigen faldt sammen og hang igen helt i bunden. Og rebet strakte sig, og skønheden hylede af smerte. og de begyndte at løfte hende op igen.
  Træk helt til tops. De kastede det godt op, lod det hænge lidt. Og så slap de igen med vildt raseri. Og pigen kollapsede igen, og hun vred sig
  led. Og generelt var hun ret nøgen. og hvor ondt det gjorde.
  så blev den løftet igen for fjerde gang og rystet godt. Så fik de den fast på en tæt gren og begyndte at strække den. De fæstede en blok til en piges bare fødder,
  og begyndte at hænge vægte på den. Taleban hængte først en puds på den ene side og derefter på den anden. Så begyndte de at slå pigen med en pisk. Bankede, så huden sprængtes.
  Og så begyndte Komsomol-medlemmerne at hælde salt på sårene. Og så tog de og satte en rødglødende ledning i gang. Og de slog pigen med syg magt. Så smurte de afghanske bødler de bare såler af pigens fødder og tændte en fyrfad under hende. Og lad os skyde skønheden uden unødvendige ceremonier. Og så smurte bødderne fra Taleban også pigens bryster. Og efter
  som satte ild til hendes bryst. Og de begyndte at slå pigen grundigt.
  Og steg Mujahideen-krigeren og hendes bryst og hæle. Og så smurte de røven og bragte faklen til balderne. Og de begyndte at slå pigen grundigt. Og så rørte ilden hendes barm. Hårene, der dækkede Venus grotte, blev forkullet med det samme. Denne pige er bare fantastisk. Og sådan tortur ventede hende.
  Afghanske bødler brændte pigen og hendes bryst og røv og barm og hendes bare fodsåler. Og de stegte det grundigt. Så tog Taliban-bødlen en rødglødende stang og uden at tænke sig om to gange satte pigen i anus. Og hvordan, skriger hun af vild smerte.
  Det gjorde hende så ondt. Og de her piger er så frække og smukke. Men afghanerne torturerede pigen hårdt. Og så smukke krigere. Og de bliver gennemstegt af krigeren.
  Og derfor blev pigen taget af sine bødler og begyndte at sprænge sine lange yndefulde fingre med en glødende tang. Og det gør så ondt. Bødderne brækkede pigens fingre, begyndende med lillefingeren.
  Og bogstaveligt talt alt var ødelagt. Og så begyndte ribbenene at briste hos Komsomol-medlemmet. Og på samme tid gravede en glødende tang i hans bryst. Og det blev rødt af varmen at vride jern- og karminrøde brystvorter. Og pigens bryster blev revet af. Og det var så grusomt og smertefuldt.
  Det var der, torturen var.
  Gerda, der skød mod Mujahideen, bemærkede:
  - Ære til kommunismen!
  Charlotte bemærkede meget aggressivt med djævelsk magt. Og knirkede:
  - For Fædrelandet!
  Og med sine bare tæer vil han trampe på fjenden.
  Her er pigen. Og så militant.
  Christina tog den og bankede Taliban med sine bare tæer og knirkede:
  - Ære til de russiske guders æra!
  Magda slog også ind i afghanerne med sine bare tæer og kurrede:
  - For vort Fædreland!
  Og de her piger er så seje.
  Gerda, der skød mod modstandere fra Afghanistan, udsendte:
  - For Tysklands store kommunisme.
  Disse piger er sådanne kampskønheder.
  Gerda svarede muntert og skrev om Mujahideen:
  - Jeg har en pige bare super.
  Og Charlotte påpegede aggressivt, da hun skød mod sin modstander:
  - Ære til den ariske kommunisme!
  Og med sine bare tæer kurrede hun:
  - For det store Fædreland!
  Christina faldt også på fjenden med stor nøjagtighed, bemærkede:
  - For Rusland og Tyskland i venskab!
  Magda tæskede også Mujahideen og knirkede:
  - Ære til vores æra!
  Og blink til sine partnere igen.
  Her er pigerne.
  Og Jane Armstrong begyndte at ramme Taleban med en kanon.
  Pigen var meget smuk.
  Jane tæskede sin modstander med sine bare tæer og knirkede:
  - Ære være Fædrelandet!
  Så Gertrude vil desperat ramme fjenderne, og de vil blive grundigt dækket og smadret.
  Og kurrer:
  - For Storbritannien!
  Og Malanya, som om han hamrede på fjenden og gjorde ham til hara-kiri og kvidrede:
  - For engelske sejre!
  Monica vil også slå på fjenderne ved hjælp af sine bare tæer og knirke:
  - For sovjetiske sejre!
  Både Tamara og Sulfiyya kæmper mod Taleban og dræber de skæggede krigere, der kommer i bølger.
  Og disse piger synger:
  - Folk bliver glade
  Lykke for evigt...
  Det har den russiske regering
  Kraften er stor!
  Tamara gav en tur og skød med sine bare tæer og kurrede:
  - For min mening om kommunismen!
  Sulfiya vil også ramme fjenden, dræbe en masse Taleban og knirke:
  - Lad os sige et ord om Rusland!
  Og begge piger brød ud i grin.
  Tamara gav tur. Hun mejede en masse afghanere ned og kvidrede:
  - For fædrelandets bedste kraft!
  Sulfiya vil også overhale fjenden og kurre:
  - For den skarlagenrøde kommunisme i USSR!
  Og blink med safirøjne.
  Det er pigerne - bare den højeste klasse og flugt.
  Alice og Angelica kæmper stadig.
  Blonde og rødhåret skat.
  De er stærke piger og skyder fra snigskytterifler.
  Og mens de synger for sig selv:
  - Ære til USSR! Vi vil være et eksempel for alle!
  Alice skød mod fjenden med en snigskytteriffel. Skudt med bare tæer, og
  knirkede:
  - Ære til mit land!
  Angelica slår også mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer, kaster en granat og knirker:
  - For Rusland den største.
  Og blink med sine smaragdøjne.
  Disse piger er bare toppiloter. Og så er afghanerne knust. Her kæmper de og er de sejeste og mest intelligente i verden.
  Alice kvidrede og blinkede:
  - Ære til SUKP's tider!
  Angelica var meget enig i dette:
  - Stor ære til Sovjetunionens helte!
  Og igen kastede hun en granat af dødelig kraft med sine bare tæer mod fjenden.
  Her er hun en almindelig fejlagtig kvinde i et ekstraordinært udseende.
  Alice tog det og kvidrede:
  - I navnet på kommunismens udødelige ideer!
  Og hun kastede en gave af dødbringende kraft med sine bare tæer.
  Angelica tog og tæskede også på fjenden.
  Hun skar det af som sandpapir og knirkede:
  - For Rusland og russiske guder!
  Disse kvinder var meget kæmpende og seje.
  Alice, der skød mod fjenden, tog og med sine bare tæer lancerede en udslettelsesgave mod fjenden.
  Og det var et meget fedt træk.
  Angelica udhulede også fjenden, bogstaveligt talt ødelagde ham og demonstrerede kolossal magt. Og legende sagde med et smil:
  - Det er en kæmpe begivenhed!
  Og hendes bare fingre lancerede et budskab om død og ødelæggelse!
  Her var det en pige - bare en hyperklasse.
  Alice tog det og brølede helt i lungerne:
  - Jeg er den stærkeste og sejeste i universet!
  Angelica affyrede en hel tønde sprængstof med sine bare såler og knirkede:
  - Og jeg er i megaverset!
  Disse piger er meget smukke.
  Alice bemærkede, da hun skød mod fjenden:
  - Troen på kommunismen er stor!
  Og kaste dødelige granater med bare tæer.
  Og Angelica skyder mod Mujahideen og brøler:
  - Vores tro er meget stor!
  Og med sine bare tæer vil han kaste en granat med destruktiv kraft.
  Og krigerne tog fjenden op og så disse Taleban narrede ... Og hverken i et eventyr at sige, eller at beskrive med en pen.
  Alice bemærkede ganske logisk, at hun skød fra en snigskytteriffel og skød et Taleban-angrebsfly ned.
  Alice tog det og kvidrede:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Og igen vil pigen tage det med sine bare tæer og starte noget ekstremt dødbringende.
  Frivillige fra Japan kæmper også mod Mujahideen. Især ninja-piger med kommunistisk overbevisning.
  En blåhåret ninja-pige huggede afghanerne med en vindmølle og piskede dem.
  Så kastede hun ødelæggelsesærter med sine bare tæer og knirkede:
  - For kommunismen i Japan!
  Den gulhårede ninja-pige udførte også en sommerfugleteknik med sine sværd. Skær en masse Mujahideen ned. Og så hendes bare fødder
  de tog og kastede en dødelig granat.
  Så sagde pigen:
  - Ære til USSR og Japan!
  Den rødhårede ninja-pige samlede også op og huggede de afghanske soldater med en baghånd. Og hun kastede sine bare tæer,
  noget morderisk i en gave. Og hun tjekkede:
  - Ære til Rusland og USSR!
  En ninjapige med hvidt hår udførte en tøndemodtagelse. Og hvordan hun ramte Taliban-soldaterne ved at skære deres hoveder af. Så kastede
  dødbringende ødelæggelse med en bar mejslet fod og knirkede:
  - Ære til den røde hær!
  Og alle fire ninja-piger kastede ødelæggelsesærter op med deres bare hæle og slog en hel bataljon af afghanere ud med kampvogne. Disse piger er bare ultra!
  Det her er skønhed - pigerne er virkelig meget seje.
  Oleg Rybachenko skærer også Mujahideen med sværd. Og med ham, pigen Margarita.
  Disse udødelige børn er bare super.
  Og de knuser fjenderne specifikt. Lad os sige, at der og børnene!
  Og så fløjter både drengen og pigen. Og kragerne, efter at have modtaget et hjerteanfald fra et barns fløjte, falder til bunden. Og deres næb gennemborer Talebans kranier.
  Det er børn - naturligvis ødelæggere af alt og alt.
  Oleg Rybachenko sang:
  - forherlige vores sovjetiske folk,
  Hil min fest...
  Vores forening af alle børns hjerter,
  Vi er alle en venlig familie!
  Margarita Magnitnaya, knusende modstandere, udsendte energisk:
  - Vær berømt for vores rum-Rusland!
  Og pigen vil med sine bare tæer lancere noget fuldstændig dødeligt mod fjenden.
  Oleg Rybachenko, der huggede Taleban ned, sang:
  - Margarita, vinduet er åbent,
  Margaret, du har ikke glemt det
  Hvordan det hele var!
  Denne dreng er så sej og krigerisk. Dette er terminator-drengen.
  Det er børnene her, der er meget seje og kæmper.
  Det skal bemærkes, at pigerne er meget vanskelige.
  Alice skyder også mod Taleban. Og synger under hans ånde:
  - En to tre fire fem! Kaninen kom ud at gå en tur!
  Og pigen skød igen med stor nøjagtighed.
  Angelica var et meget godt skud. Og lavede kraftige skud mod fjenden.
  Og hvordan han trykker med en skarlagenrød brystvorte og tager den fra en bazooka og tæsker.
  Og krigeren skød mod fjenden meget præcist.
  Angelica tog den og kurrede:
  - Ære til vores kommunistiske parti!
  Og igen som et brag med stor nøjagtighed mod fjenden. Og Taliban-flyet styrter ned igen.
  Og Alice skød også meget præcist, og det islamiske imperiums angrebsfly brød i brand.
  Det er pigerne.
  Angelica bemærkede med et grin:
  - USSR er et vidunderligt land, hvor alle folkeslag er en venlig familie!
  Alice skød igen, væltede tre Mujahideen på én gang med ét skud og svarede:
  - Til Ruslands store fest!
  Og pigerne brød ud i grin. Generelt er de krigere med meget forskellige synspunkter.
  Men alle piger bærer ideen om kommunisme i deres hjerter. Og de ønsker, at der skal være et rigtigt paradis på planeten Jorden. Og det ville være meget smukt.
  Angelica bemærkede ved at skyde mod fjenderne med stor nøjagtighed og slå gennem kranierne.
  - Kommunismen vil aldrig folde sine vinger og kravle ind i en skal!
  Alice var enig i dette:
  Kommunismen vil aldrig folde sine vinger! Vores ideologi er at skabe lykke på planeten jorden!
  Og begge piger skriger:
  - Ære til Rusland! Ære! Barfodede piger løber frem ...
  Barfodets kvindeafdeling... byder det russiske folk velkommen!
  Og de kvindelige krigere viser aggressiv og seksuel glæde.
  Alice grinede, blottede sine tænder og knirkede:
  - Vi står alle sammen for USSR!
  Og krigeren tæskede igen fjenderne.
  Angelica skød også mod fjenden og slog gennem hovedet på ham. Og hun kurrede:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og krigeren, var ekstremt stridbar og rød.
  Og hendes hår er i vinden, dette kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner.
  Disse piger er meget smukke og sexede.
  Og så mange Mujahideen er allerede blevet begravet ...
  Der arbejder også piger...
  Her skyder Viola og Dominika mod afghanerne.
  Pigerne affyrer bazookaer mod kampvogne og asiatisk infanteri.
  Her blev Viola affyret ved at bruge den skarlagenrøde nippel til at trykke på knappen på bazookaen og affyre et raketdrevet missil.
  Og massen af afghanere blev revet fra hinanden.
  Viola sang igen:
  - Jeg tror på stor kommunisme!
  Og Dominica skyder også specifikt mod Mujahideen. Og slår dem ud i store masser.
  Samtidig vil pigerne kaste granater med de bare tæer.
  Og med en skarlagenrød brystvorte på knappen på bazookaen vil han presse fjender radikalt til at udrydde.
  Disse piger er så smukke. Og hvor ser de godt ud, når de kæmper i bare trusser. Og krigere af højeste klasse.
  Viola bemærkede, da hun igen skød mod fjenden med sin jordbærvorte.
  - Jeg elsker at kæmpe! Det er godt!
  Dominica fnisede og bemærkede:
  Hvad er der galt med mænd?
  Viola lo og svarede, kastede en granat mod fjenden med sine bare tæer og knirkede:
  - Selvfølgelig er det fint! Og nogle er bare søde!
  Det er meget kæmpende og smukke piger her.
  Dominica bemærkede:
  Hvor længe vil denne krig vare?
  Viola skød mod Mujahideen igen med den karminrøde brystvorte og knirkede:
  - Jeg synes, det er lang tid!
  Dominica tog den og sang:
  - En krig raser i universet,
  Knus ihjel uden grund...
  Satan er væk fra kæden
  Og døden kom med ham!
  
  Og hvem vil stoppe strømmen
  Vanvittige floder..
  Laserstrålen vil køre ind i templet,
  Og lynhurtigt forsvandt manden!
  Viola tilføjede og kastede en granat med sine bare tæer:
  Og sådan et kaos
  Fyldt universet...
  Menneskehedens triste lod -
  Udhold smerte, lidelse!
  Det er pigerne, så seje sangere.
  Og Oleg Rybachenko skærer afghanere med sværd.
  Drengen kaster dødsgaver med sine bare tæer af morderisk kraft og synger.
  Jordens søn vil sige nej som svar
  Jeg bliver aldrig slave...
  Jeg tror på, at friheden vil gry
  Vinden vil hele et friskt sår!
  
  For det hellige fædreland i kamp,
  Den Store Svarog kalder selv...
  Opstå tapper ridder i de tidlige timer,
  Mørket vil forsvinde, majroserne vil blomstre!
  Det er sådan en heltedreng...
  Og pigen Margarita, der ødelagde Mujahideen med sværd og kastede granater med sine bare fingre, tilføjer:
  Og pulseringen af hjertet og venerne,
  Tårer fra vores børn, mødre...
  De siger, at vi ønsker forandring
  Smid åg af grusomme lænker!
  Og børnene vil fløjte igen. Og kragerne vil tage det og besvime og miste bevidstheden. Og bogstaveligt talt ramte kranierne fra mange hundrede Mujahideen.
  
  ALEXANDER ALEKHIN GIVER MENNESKET EN CHANCE
  Alekhine døde ikke ved et uheld ved at blive kvalt på en bøf i Portugal, men ikke desto mindre spillede han en kamp om verdensmesterskabet i skak med Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  Kampen blev afholdt i London i tredive kampe. Favoritten var Mikhail Botvinnik, som havde stor succes i mange turneringer og havde en række af flere vundne skakturneringer. Derudover var Alexander Alekhine allerede fireoghalvtreds år gammel, og man troede, at hans tid allerede var gået.
  Botvinnik er næsten tyve år yngre og i fremragende fysisk form.
  Men Alekhine havde en god åbningsforberedelse og holdt sig i form.
  Allerede i det første spil brugte han en nyhed i åbningen og besejrede Botvinnik.
  Men der var forberedelser og Mikhail Moiseievich. Først førte Alekhine, der var mere rutineret i kampene, med to point. Der var en udveksling af slag. Derefter udlignede Botvinnik i den tyvende kamp. Men i den 22. indførte Alekhine en stigning og formåede at vinde. Derefter mistede Botvinnik balancen og begyndte at tage risici. Og han tabte yderligere fire kampe ud af fem.
  Alekhin vandt sensationelt kampen mod Botvinnik, og endda med en knusende scoring.
  Og dette viste, at Alexander Alekhine stadig er stor og ikke har mistet sin formidable styrke gennem årene.
  Og verdensmesteren begyndte at spille i turneringer igen.
  To år senere besejrede Alekhine også Keres. Som vandt mange forskellige turneringer.
  Og så, da FIDE stadig ikke tog kronelodtrækningen under kontrol, vandt Reshevsky også.
  Således blev Alekhine syvdobbelt verdensmester.
  Og i 1952 spillede Alekhine uafgjort med Bronstein. Denne kamp var meget anspændt og kampfyldt. Og Alekhine med besvær, efter at have vundet den sidste kamp, bragte kampen uafgjort...
  Og i 1957 afsluttede Alekhine officielt sin skakkarriere. Da han allerede var en ældre skakspiller, en mester, blev han ved med at udsætte kampene til verdensmesterskabet, og til sidst forlod han og forblev ubesejret og holdt skakkronen i otteogtyve år.
  Dermed slog Laskers rekord.
  Titlen som verdensmester blev spillet ved turneringen i 1958. Og Mikhail Tal blev den nye verdensmester i en alder af tyve. Og det viste sig at være en slags sensation.
  I modsætning til den virkelige historie brændte Mikhail Tals stjerne på skaktronen i lang tid.
  Mikhail Tal vandt både Smyslov og Geller og Petrosyan. Så besejrede han Spassky. Og Bobby Fischer og Anatoly Karpov og Korchnoi. Og selv Mikhail Tal besejrede selveste Garry Kasparov i den første kamp i 1986.
  Det var først i 1989, at Garry Kasparov endelig besejrede Tal. Mikhail Tal slog Alekhines mesterskabsrekord. Og han var skakkonge i enogtredive år!
  Så var der Garry Kasparovs æra. Mere præcist var der ingen æra med Garry Kasparov.
  Han forsvarede kun sin verdenstitel én gang mod Short og gik ind i politik.
  Og i 1995 blev Vishy Anand ny verdensmester. Og dette industrielle geni regerede også i skak i en hel æra. Han formåede ikke at slå Tals rekord for længden af mesterskabet på et år, men han slog ham i antallet af vundne kampe.
  Vishy Anand besejrede endda Carleson i 2013. Han var så sikker på sine evner.
  Og først i 2015 formåede toppen Carleson stadig at tage den tidligere dominerende Vishy Anand op i tyve år.
  Carleson åbnede sin æra ...
  Der skete også ændringer i politik. Garry Kasparov var involveret i politik. Oprettede sit eget parti, blev valgt til parlamentet. Og det har haft indflydelse på historiens gang. Ved valget til Dumaen i 1995 overvandt Garry Kasparovs parti Ungt Rusland tærsklen på fem procent.
  Garry Kasparov ville også gerne stille op som præsident for Rusland, han var stadig for ung. Men Jeltsin støttede selvfølgelig moralsk. Men foreløbig selvfølgelig. Da der i maj 1999 var en afstemning om rigsret for Jeltsin, gav Frankrig enstemmigt Garry Kasparov for at vælte diktatoren.
  Mere end to tredjedele af statsdumaen stemte for at rigsret Jeltsin. Og det ændrede bestemt historiens gang. Forbundsrådet støttede også rigsretssagen med et flertal. Og Maxim Primakov blev fungerende præsident. Selvom han blev afskediget, annullerede forfatningsdomstolen det - og hævdede, at Jeltsin var utilstrækkelig på tidspunktet for underskrivelsen af dekretet.
  Således har magten ændret sig i Rusland. Ved det tidlige præsidentvalg i efteråret 1999 vandt Maxim Primakov. Og Moskvas borgmester, Luzhkov, blev premierminister.
  Krig med Tjetjenien blev undgået. Men en borgerkrig brød ud i selve Tjetjenien. På den ene side er Maskhadov en legitim præsident. På den anden side Basaev og Raduev og wahhabierne.
  Rusland støttede Maskhadov med våben og penge. I sidste ende vandt Maskhadov.
  Derefter afholdt Tjetjenien en folkeafstemning og vendte tilbage til Rusland.
  Maxim Primakov var ved magten i to valgperioder på otte år og overdrog i 2007 magten til Yuri Luzhkov. Som også regerede i to valgperioder, indtil 2015. Da den allerede tidligere borgmester i Moskva anså sig selv for gammel, og formanden for det kommunistiske parti i Den Russiske Føderation blev Gennady Zyuganov den nye præsident.
  Men denne hersker elskede på trods af sin høje alder magt for meget.
  Og han tog det og nulstillede sine deadlines. Men i 2022 begyndte krigen med Taleban-invasionen af Tadsjikistan. Og dette var en ny kamp.
  Ikke desto mindre kom Zyuganov igennem til en tredje periode ved at bruge administrative ressourcer og forfalske valget.
  Garry Kasparov og Alexei Navalnyj rejste en stor bølge af uro mod kommunisterne.
  Der var massive protester. Der var sammenstød mellem personerne og politiet, der blev brugt granatkastere, tåregas, batoner og gummikugler. Til sidst kom det endda til at skyde. Og en række massakrer.
  I 2025 brød en storstilet Maidan endelig ud, og Gennady Zyuganov blev væltet.
  Garry Kasparov blev Ruslands nye præsident, og Alexei Navalnyj blev premierminister. Dermed åbnede en ny æra i verdenspolitik ...
  Vladimir Putin forblev en lidet kendt og stille embedsmand i Jeltsin-administrationen. Det eneste han blev krediteret med:
  Han tillod ikke Jeltsin at udføre et militærkup efter rigsretten. Sandt nok ønskede Jeltsin selv efter fem hjerteanfald ikke længere at kæmpe om magten.
  Garry Kasparov lovede i sin rolle som Ruslands præsident at overhale USA og trække russiske tropper tilbage fra Afghanistan.
  En ny æra i politik er begyndt, efter et kvart århundredes kvasi-kommunistisk styre.
  
  
  NYE CHANCER FOR DE MODIGE SAMURAIER
  Slaget ved Midway skulle alligevel blive vundet af Japan. Men det er ikke et faktum, at samuraien vil åbne en anden front i denne variant. Og så kunne tingene være gået lidt anderledes. Lad os sige, at Stalingrad gik som i den virkelige historie. Og intet meget har ændret sig. Briterne gennemførte Operation Torch uden amerikanske tropper. Rommel er knust. Sandt nok blev landingen i Marokko ikke til noget. Tyskerne, efter at have overført visse styrker fra Europa, formåede at stoppe den britiske offensiv. Montgomery, stødte på stædig modstand, stoppede. Tyskerne holdt linjen i nogen tid. Så begyndte de at overføre yderligere styrker til Afrika. Rommel lancerede et modangreb, der pressede briterne lidt, men Montgomery trak sig tilbage til en defensiv linje i Libyen. Fronten er stabiliseret. I juli i det treogfyrre år forsøgte nazisterne at bryde igennem det sovjetiske forsvar på Kursk-bulen. Siden japanerne erobrede Hawaii-øerne, stoppede amerikanerne næsten luftangreb på tyske byer og fabrikker. Dette gjorde det muligt for tyskerne at producere et par flere kampvogne, især Tigers og Panthers. Yderligere fire hundrede køretøjer deltog i Kursk Bulge, såvel som mere betydningsfulde luftfartsstyrker. Derudover overførte Hitler yderligere seks infanteridivisioner fra Frankrig og fjernede nogle af kanonerne fra Atlantvolden. Dette styrkede den tyske gruppering. Offensiven begyndte omtrent som i virkelighedens historie, men da nazisterne var noget stærkere, opnåede de stor succes. Det var dog ikke muligt at lukke ringen om den sovjetiske gruppering. Selvom selve Fritz-offensiven varede tyve dage og først sluttede den 25. juli. Så indledte de sovjetiske enheder en modoffensiv. Og kampene trak længere ud. Tyskerne i Afrika var i defensiven. De behøvede ikke bruge deres energi på Italien, og der blev leveret mere udstyr til fronten, så bombningen uden amerikanerne var mange gange svagere. Japan fortsatte med at vinde. Så den amerikanske kommando begik flere og flere fejl, og de havde for travlt med at generobre Peru Havn. Dette førte til det fremherskende synspunkt - Amerika har ikke brug for Europa. I taknemmelighed for dette stoppede de tyske ubåde praktisk talt med at angribe amerikanske skibe. Den Røde Hær tog derfor først i slutningen af september Orel og Belgorod, efter at have lidt enorme tab. Og midlertidigt stoppet forfremmelsen. Der var dog ingen grund til panik endnu. Et regnfuldt efterår fulgte efterfulgt af vinter. Og der skulle komme nye sejre for Den Røde Hær. Da Hitler indså dette, tilbød Hitler Stalin en våbenhvile. Ligesom, lad os tage en pause!
  Hvor mange af vores fyre blev dræbt under det sidste slag? USSR og Det Tredje Rige kæmpede i tre måneder. Den Røde Hærs tab var større end i den virkelige historie, og Wehrmacht var ikke mindre. Begge sider blev blødt. Men nazisterne øgede produktionen af udstyr, de var i stand til at komme sig noget. Det skal bemærkes, at i tanke var andelen af tab til fordel for nazisterne, og da deres løsladelse viste sig at være højere end i den virkelige historie, gjorde tyskerne op for deres skade. I defensive kampe viste Panther sig at være en god tank. Dens langløbede og hurtigtskydende pistol med fremragende optik for sin tid var i stand til at ødelægge sovjetiske kampvogne. Derudover trængte 34 ikke Panthers, Tigers, Ferdinands i panden, og der var stadig for få tunge kampvogne til at påvirke kampens forløb. Stalin afviste en våbenhvile med Tyskland. Ved udgangen af oktober genoptog sovjetiske tropper deres offensiv mod Kharkov og Smolensk. Tyskerne gjorde meget stædigt modstand. De havde et stærkt forsvar, især i midten, og generelt forventede de de sovjetiske enheders fremrykning i disse retninger. Mærkeligt nok, men sammenlignet med den virkelige historie tillod en større mængde udstyr, især fly og kampvogne, tyskerne at modstå meget mere effektivt. Med flere reserver handlede nazisterne desuden mere roligt, skyndte sig ikke rundt under den sovjetiske offensiv langs fronterne, men førte reserverne mere konsekvent og stolede på mere avanceret og dybdegående forsvar. Et par dusin ekstra divisioner reddede på grund af manglen på en italiensk front, og i Afrika havde Montgomery ikke travlt, og tyskerne rokkede ikke med båden. Intensiteten af krigen med Storbritannien faldt kraftigt. Der var endnu ikke tale om en særfred, men åbenbart bremsede Churchill bombningen og regnede tilsyneladende med, at USSR og Det Tredje Rige udmattede hinanden så meget som muligt. Frigivelsen af våben fra Tyskland og satellitterne viste sig at være næsten en tredjedel højere end i den virkelige historie. Dette gjorde det muligt at lappe huller og, afhængigt af tætte forsvar, at modstå relativt vellykket. Situationen blev forværret af, at den sovjetiske kommando var i offensiven, hvor Fritzerne allerede ventede på dem, og formåede at slå sig ned i defensiven. Som et resultat var selve fremrykningen ekstremt langsom og kostede store tab. Krigen begyndte på en eller anden måde at ligne Første Verdenskrig, da forsvaret viste sig at være stærkere end angrebet, tabte den angribende side mere, og frontlinjen blev inaktiv som et resultat. Sovjetiske tropper rykkede i gennemsnit en til to kilometer frem om dagen, hvilket gjorde det muligt for tyskerne at få fodfæste, men nye stillinger, og beholde forsvaret. Det var ikke muligt at komme ind i operationsrummet. Kharkov blev dog taget i begyndelsen af december efter voldsomme bykampe. Tyskerne øgede produktionen af luftfart. Focke-Wulf og ME-309 modstod med succes de svagere sovjetiske jagerfly. Særligt farlig var ME-309 med syv kanonstillinger og høj hastighed. Og Focke-Wulf med rustning og god beskyttelse er en ihærdig maskine med seks luftkanoner. Tilstedeværelsen af køretøjer med sådanne våben førte selvfølgelig til, at nazisterne opnåede en fordel i luften. Den værste manøvredygtighed blev kompenseret af den høje hastighed under et dyk, som gjorde det muligt at undslippe, når man kom ind i halen, og kraftig bevæbning gjorde det muligt at skyde flyet ned fra første indflyvning. Derudover udviklede tyskerne specielle taktikker til kamp med sovjetiske køretøjer for at bruge kraftigere våben og tyske højhastighedsfly. Det nyeste Yu-288 bombefly viste sig også meget godt. Denne maskine er både hurtig og bærer en stor bombelast.
  Focke-Wulf viste sig at være et stærkt frontlinjebombefly, overlegen i forhold til PE-2 i alle henseender. Ved udgangen af december var de sovjetiske tropper udmattede og blev tvunget til at stoppe på grund af store tab. Mens tyskerne stadig holdt Smolensk, og en del af venstre bred Ukraine. Og hvad der er mest betydningsfuldt - aflejringer af bauxit og legeringselementer. Tabene af de sovjetiske tropper i kampvognene viste sig at være så håndgribelige, at Mainstein indledte et modangreb og var endda i stand til at generobre Kharkov og danne en kedel for de sovjetiske tropper. Men i januar-februar indledte de sovjetiske tropper modangreb, og var i stand til at generobre den langmodige Kharkov igen. Men i marts var den røde hær udmattet og blev tvunget til at indstille offensiven. Der var en pause ... Begge sider led for mange tab. Derudover ønskede Stalin at genopbygge sin hær med stærkere og mere avancerede T-34-85 og IS-2 kampvogne. Det er rigtigt, at tyskerne også genopfyldte med mere avancerede og kraftfulde "Panther" -2 og "Tiger" -2. Stalin regnede også med de mere avancerede LA-7 og Yak-3. Men tyskerne lancerede som svar den seneste modifikation af TA-152 i stedet for Focke-Wulf, og det, der er særligt ubehageligt, er jetflyet ME-262. Det sidste fly med hensyn til fart, rustning og bevæbning havde ingen sidestykke. Sandheden var dyrere og var mere arbejdskrævende i produktionen. Men på den anden side skabte tyskerne også HE-162, som er billig, manøvredygtig, forholdsvis nem at fremstille og samtidig reaktiv. Stalin har endnu ikke vundet den tekniske konkurrence. Storbritannien kæmpede krigen ekstremt passivt. USA har endnu ikke været i stand til at gribe initiativet fra japanerne. Den 25. juni, efter at have samlet styrke, gik den røde hær til offensiv i midten. Først var sovjetiske tropper i stand til at trænge ind i forsvaret, men så blev de involveret i kampene om Smolensk. En typisk fejl hos de røde generaler er at indtage byer inden for en bestemt dato. Og prøv, tag en velbefæstet by med en stærk garnison og forsvar. De sovjetiske troppers offensiv kørte fast, da tyskerne overførte yderligere styrker og begyndte at modangreb. Kampe blev igen, som i Første Verdenskrig, positionelle og meget tyktflydende. Hitler udviste usædvanlig forsigtighed. Måske regnede han med et mirakelvåben og den seneste tekniske udvikling og havde derfor ikke travlt. Sandsynligvis har ønsket om at redde arisk blod, som tyskerne allerede havde mistet meget, også spillet en rolle. Ja, og forsvaret af de nazistiske kampvogne er meget mere effektivt, især den knækkende "Tiger" -2.
  Kampene i centrum trak ud til det sene efterår. Stalin viste stædighed og ønskede at udvikle succes. Men i dette tilfælde fandt jeg en le på en sten. Tabene af de sovjetiske tropper var enorme. Tyskerne, der var den forsvarende side, tabte lidt mindre. Panther-2 viste sig at være en god tank. Dette køretøj var ret godt beskyttet i panden og havde en fremragende panserbrydende pistol, og samtidig en anstændig køreegenskab. Den overgik mærkbart T-34-85 med hensyn til våbenkraft, frontal beskyttelse og var ikke ringere i hastighed og manøvredygtighed. Selv for IS-2'eren er den tyske maskine en farlig fjende, der rammer på betydelig afstand. På grund af hyppige nedbrud, lige våben, kun en lille fordel i forsvaret, var King Tiger ikke i den bedste konto. En tungere modifikation af "Panther" -2 indhentede "Tiger" -2 i forsvaret og overgået i kørepræstationer. Snart forenede tyskerne næsten udelukkende produktionen på "Panther" -2, der vejede enoghalvtreds tons med en motor på 900 hestekræfter. Denne kampvogn passede mere eller mindre til militæret. Den Røde Hær opnåede ikke sejr og stoppede fremrykningen. Vinteren kom. Tyskerne havde kampvogne af "E"-serien og nye jetfly. Der var en udveksling af slag. Storbritannien forholdt sig passivt, USA er allerede begyndt at få noget imod Japan. Stalin, da han så, at mens USSR spillede rollen som kanonføde, accepterede og tilbød endda Hitler en våbenhvile. Lad nazisterne vende sig mod Vesten, og kapitalisterne er i krig. Lederens beregning var lumsk og enkel. Hitler var enig i denne vending. Og nu, i februar i det femogfyrre år, gik tyske tropper til offensiven i Libyen. Og de havde succes der. I kampe viste det sig, at tyske kampvogne var engelske overlegne, og jetfly var helt ude af konkurrence. USA er endnu ikke gået ind i kampen. I kampene spillede Panther-2 og E-100 hovedrollen, såvel som modifikationen af Tiger-2 med et lille tårn og tykkere rustning med en kraftig motor. Den engelske "Churchill" er ikke dårlig i rustning, men temmelig svag i bevæbning. "Cromwell" trækker slet ikke. Og Challenger, den eneste stående tank, er ikke i masseserien. Men det vigtigste er kvaliteten af tropperne. Efter at have bestået testen af ild og jern på østfronten er tyskerne meget mere kampberedte end de britiske tropper. Især de koloniale opdelinger. Og de tyske enheder gik i offensiven. I marts blev Egypten erobret. Og så gik tyskerne ind i Mellemøsten, erobrede Irak, Kuwait og derefter Saudi-Arabien. Hitler ville ikke have noget imod at tage til Indien gennem Iran, men Stalin, hvis tropper stadig var i Iran, var ikke enig. Tyskerne gik i offensiven og rykkede frem gennem Sudan. Og videre til Etiopien og Somalia. Og derfra til ækvator. Omkring halvfjerds divisioner af Wehrmacht deltog i offensiven. Og Storbritannien havde ikke sådanne kræfter til at modsætte sig Det Tredje Rige. Tyskerne erobrede også Gibraltar. Overfaldet viste sig at være forbigående, og nærmest lynhurtigt. Jet-angrebsfly samt helikoptere deltog også i offensiven. Afrika var i fare for totalt tab af Storbritannien. Men Stalin er ikke så simpel.
  Storbritanniens tilbagetrækning fra krigen er for farlig for USSR. Og den røde hær gik i offensiven i juni 1945. De svækkede tyske tropper i øst kunne ikke holde det ud og bukkede under for presset. Nazisterne, ude af stand til at holde det ud, rullede mod vest. Den Røde Hær var i stand til at befri Smolensk, Kiev, og gik ind i Hviderusland. Efter at have overført yderligere styrker fra Afrika var tyskerne med stort besvær i stand til at stoppe de sovjetiske troppers offensiv. De nye tyske kampvogne af E-50-serien, som ikke havde sin sidestykke, deltog i kampene. Derudover tildelte nazisterne et distraherende slag fra Tyrkiet. Og Tyrkiet selv angreb under pres fra Tyskland Sovjetunionen. Dermed blev situationen igen mere kompliceret. Problemet var, at T-54 endnu ikke var kommet ind i serien, og T-34-85 var allerede klart forældet på baggrund af E-serien og endda Panther-2. Om vinteren slog sovjetiske tropper stadig til, men kunne ikke opnå væsentlig succes. Derudover begyndte diskoteker at deltage i kampene ... Det eneste, der blev bedre, var amerikanernes succes mod Japan. Endelig lykkedes det Yankees at generobre Peru Havn, og initiativet i Stillehavet begyndte at gå over på Amerikas side. Men desværre kan amerikansk hjælp være for sent. I foråret 1946 gik tyskerne, ved at bruge fordelen af E-tanks over fireogtredive, i offensiven. Sovjetiske tropper, hærdet af kampe, modstod meget stædigt. Den Røde Hær var heroisk og fyldt med artilleri. Især 100 mm anti-tank kanoner. Og gravede ind. Tyskerne formåede at tage Kiev tilbage og skubbe den røde hær tilbage ud over Dnepr. Men det var på denne vandbarriere, at de sovjetiske tropper byggede et uigennemtrængeligt forsvar. Tyskerne kæmpede hele sommeren og efteråret, men kunne ikke bryde de sovjetiske tropper. Kun de formåede at blokere Leningrad igen. Men nazisterne tog ikke selve byen. Vinteren gik i en udveksling af slag. Amerikanerne bevægede sig langsomt over Stillehavet, og indtil videre har de ikke brugt atomvåben. I foråret forsøgte tyskerne igen at rykke frem. De brugte "E"-seriens tanke, de nyeste maskiner, der vejede 70 tons. USSR udgav IS-7, der var i stand til at modstå mastodonter. Mellemstore tanke T-54 begyndte også at dukke op. Storbritannien intensiverede også og lancerede en offensiv i Ækvatorialafrika. De amerikanske jordenheder hjalp også her. Til krigen i Stillehavet havde amerikanerne ikke brug for mange tropper og kampvogne. Så de begyndte at presse nazisterne ud af Afrika. Nu forstod de allierede, at det ikke ville være muligt at sidde ude, og at fjenden skulle knuses og presses. I sommeren og efteråret var USA og Storbritannien i stand til at generobre en betydelig del af Afrika og drev endda tyskerne ud af Somalia og Etiopien. Tyskerne var ude af stand til at udvikle en offensiv mod Moskva, bundet i positionskampe. Om vinteren slog Stalin til Tyrkiet. Den Røde Hær besejrede de osmanniske tropper og erobrede Kars, Erzurum og Tanrog. Tyskerne blev tvunget til at overføre betydelige styrker for at redde den allierede. Men den røde hær, der uventet havde ramt nær Leningrad, vandt en stor sejr der. Året 1948 kom... I foråret forsøgte tyskerne at rykke frem igen. Det lykkedes dem at skabe en original pyramideformet tank uigennemtrængelig fra alle skydevinkler. Og med denne maskine var der forbundet store forhåbninger. Kampagnen startede i maj. Efter to måneders stædige kampe nærmede nazisterne sig Smolensk. Pyramideformede kampvogne viste deres kampeffektivitet, men blev ofte sprængt i luften af miner. Tyskerne var ude af stand til at indtage byen og omringede den. Men i Afrika opnåede de allierede store succeser og drev tyskerne ud af Egypten. Japan blev også besejret og mistede mange øer og Filippinerne. I efteråret rykkede tyskerne længere mod øst, i midten, og nærmede sig igen Leningrad. Tysk luftfart var stadig stærkere end den sovjetiske, især i kvalitet. Men i slutningen af 1948 begyndte MIG-15 at ankomme til fronten. Den sovjetiske jetmaskine var tyskeren underlegen i fart og bevæbning, men den var mere manøvredygtig. Amerikanerne forbedrede også deres præstationer.
  I vinteren 1949 skubbede sovjetiske tropper tyskerne tilbage fra Leningrad og skubbede dem tilbage til Smolensk. Og amerikanerne drev sammen med briterne nazisterne ud af Afrika. I foråret 1949 trak Tyrkiet sig også ud af krigen. Det Tredje Rige mistede også kontrollen over Mellemøsten. Nazisternes stilling forværredes. De turde ikke rykke frem i øst, men rykkede til et tæt forsvar. Sovjetiske tropper, ved hjælp af T-54 og IS-7 kampvogne, forsøgte at bryde gennem Wehrmachts forsvar. Men nazisterne holdt fast i blokken. Et allieret forsøg på at lande i Spanien endte også i fiasko. Operationen gik noget bedre på Sicilien, hvor man med hjælp fra den lokale mafia fik succes. Det har allerede været det ellevte år siden begyndelsen af Anden Verdenskrig. Alle lande er ekstremt udmattede og ekstremt trætte. Den globale økonomi var overbelastet. Og alle ønskede at afslutte kampen så hurtigt som muligt. Især stærkt afmagrede tyskere og russere. Stalin tilbød Hitler fred på vilkårene for nulmuligheden: en tilbagevenden til de tidligere grænser og en udveksling af fanger - alt for alle! Men Führeren gik kun med til en våbenhvile og ønskede ikke at opgive det besatte område. Derudover var arbejdet med at skabe en atombombe allerede ved at blive afsluttet i Tyskland, og der var allerede interkontinentale missiler. USA overvejede at bruge atombomben. Men mens de var bange for at forkæle i Europa. Og de droppede det i december 1949 på Japan. Konsekvenserne af ødelæggelsen var forfærdelige. Og en lignende antydning i Tyskland blev forstået. Führeren henvendte sig til nationen og foreslog, at spørgsmålet om en værdig verden skulle overvejes. Men så ændrede han mening ... Det nye år 1950 kom. Sovjetiske tropper indledte en ny offensiv ved fronten. Tyskernes forsvar var meget stramt. Og de allierede rykkede frem gennem Italien, hvor der var et militærkup, og fjernede Mussolini. Men de pyramideformede tyske kampvogne oversteg Patons og Challengers. Den amerikanske Paton, som ikke kunne trænge ind i panserne på en tysk kampvogn, selv på tæt hold, gav sig særligt hårdt. Og de allierede begyndte at bløde. Ja, og usårlige tyske skiver påførte USA og Storbritannien enorm skade. Indtil videre opretholdt tysk luftfart en kvalitativ overlegenhed over de allierede. Sommerlandingsforsøget i Normandiet endte i fiasko. Sandt nok, i slutningen af august, efter atombomben, kapitulerede Japan. Vesten har løst sine hænder. Men USA turde ikke bruge atomvåben, så de kunne være dækket af interkontinentale ballistiske missiler fra Det Tredje Rige. Den Røde Hær nærmede sig Dnepr i centrum, men blev også stoppet. Begge siders styrker var udmattede til det yderste ... Og endelig, den 25. november 1950, tilbød Truman Hitler fred på paritetsvilkår. Det vil sige, at Europa forbliver med Det Tredje Rige, med undtagelse af Sicilien og det, der er tilbage af Italien. Stalin går efter et kompromis: USSR's grænser i 1939. Det vil sige, at tyskerne rykker lidt tilbage, opgiver territorium, men får nogle opkøb. Frankrig, Belgien, Holland og andre mærkelige forbliver under tysk kontrol, men får en vis grad af autonomi. Det vil sige, at noget som EU er ved at blive dannet. Det Tredje Rige afslutter folkedrabet på jøder og sigøjnere, selvom nogle juridiske restriktioner på deres rettigheder kan forblive. Handelsforbindelserne genoprettes fuldt ud. Lande forpligter sig til at respektere andres suverænitet. Der pålægges ingen erstatning. Fanger udveksles for alle. Stalin og Hitler var så trætte, at de tog imod et sådant tilbud. USA vandt mere end andre, så det lykkedes dem at inkludere Kina og Asien i deres indflydelsessfære. Og Storbritannien tog sammen med Amerika Afrika. Tyskland har alvorligt opbrugt menneskelige ressourcer. I den indførte Fuhrer officielt polygami. USSR blev efterladt uden territoriale erhvervelser modtaget i det niogtredive, fyrretyvende år. Og han var stærkt udmattet.
  
  
  KARNISH PANTHER NUMMER TO
  ANNOTNING
  Smukke krigerpiger var i stand til at forvandle Panther til et mesterværk inden for tankbygning. Og nu har tyskerne strammet den Røde Hær grundigt op.
  . KAPITEL 1
  I september 1943 kom den mere avancerede Panther-2 ind i serien. Dette køretøj havde samme tykkelse af rustning og bevæbning som Tiger-2, men vejede kun fyrre tons. Som et resultat vandt Mainsteins modangreb i styrke, og tyskerne var i stand til at kaste den røde hær over Dnepr.
  Krigen trak ud... Om vinteren holdt Fritz-familien ud langs frontlinjen og holdt blokaden af Leningrad. Og i foråret slog de de allierede ud fra Italien. I juni 1944 mislykkedes også et forsøg på offensiv og landing i Normandiet. De allierede mistede mere end 700.000 soldater og officerer alene som fanger.
  I centrum af Den Røde Hær lykkedes det ikke at rykke frem den 22. juni 1944.
  Kampene var brutale. Pigerne deltog også i kampene.
  Panther-2 var næsten uigennemtrængelig i panden, en fremragende pistol, og samtidig ret kvik, især med en ny motor på ni hundrede hestekræfter.
  Gerda kæmpede i bikini og brugte sine bare tæer.
  Pigen, der trykkede på knappen med sin bare hæl, kurrede:
  - Jeg vil være den mest magtfulde!
  Så skød hun ved at trykke på knappen med pressen og Charlotte.
  Krigeren knirkede:
  - Tankflyvning!
  Christina skød, trykkede på knappen med tungen og knurrede:
  - For smukke mænd!
  Magda tæskede også og ramte fjenden ved hjælp af sine bare tæer og knirkede:
  - Og til endnu smukkere kvinder!
  Og pigerne, der skød fra pistolerne og ramte de fireogtredive, sang:
  - Pas på kvinder, pas på kvinder,
  Kvinder pas på!
  Fyre for penge, skynd dig!
  Her er en pige, der forbløffer med sit temperament og nøjagtighed.
  Ud over dette er der nogle andre nuancer. Især i stedet for FAA af disse mest effektive missiler, stolede tyskerne på det nyeste og yderst effektive multi-purpose fly TA-152. Dette køretøj havde høj hastighed, god manøvredygtighed og stærk bevæbning med rustning.
  Hun kunne være et jagerfly og et angrebsfly og et bombefly i frontlinjen. Dens hastighed var 760 kilometer i timen og seks luftkanoner. Det mest kraftfulde enkeltsædede jagerfly inden for bevæbning og en meget adræt propel. For et angrebsfly og et frontlinjebombefly er dets ydeevne simpelthen fremragende. Og nu viste maskinen sig at være meget effektiv, og piloterne er seje på den: Albina og Alvina. Og de er smukke blondiner bare super.
  Albina bragede fra sit fly ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede:
  - Jeg er den bedste!
  Og den sovjetiske Yak falder og efterlader en rygende hale.
  Skudt ved hjælp af bare fingre og Alvin. Hun ramte en sovjetisk bil og tweetede:
  - For elefanternes hjemland!
  Og begge piger griner. Lidt udsat bryst. De vil afsløre deres smukke bryster som overmodne jordbær.
  Albina skød ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte og gennemborede tankens tag, hvorefter hun knirkede:
  - Når alt kommer til alt fra taigaen til det britiske hav!
  Alvina slog også den sovjetiske tank med en rubin brystvorte og kvidrede:
  - Barfodspigen er den stærkeste!
  Derfor er det ikke muligt at bryde igennem forsvaret. Og de allierede blev slået. Det er ikke rentabelt at producere jetfly. Det er både dyrere og bruger mere brændstof og kræver særlig uddannelse af piloter og ny infrastruktur.
  Så det er bedre at stole på mere avancerede skruemaskiner. Og TA-152 er et meget vellykket design. Og piloter er generelt hyperpiger!
  Tyskerne var i stand til at afvise den sovjetiske offensiv i centrum og brød endda selv igennem til Smolensk.
  Kampene viste - "Panther" -2 maskine, som er praktisk talt uden sidestykke. Og du kan ikke kontrollere hende. Og i efteråret dukkede "Tiger" -3 op. Den nye bil, der vejede halvfjerds tons, havde en frontal panser på 250 mm og 170 mm skrå sider. Og en 1200 hestekræfter motor.
  Og "Tiger" -3 til sovjetiske biler er simpelthen dødbringende. Dens 105-millimeter kanon med en 100-EL løbslængde nedbryder sovjetiske køretøjer fra fem kilometer.
  Sådan en kampvogn er selvfølgelig for hård til sovjetiske kanoner. Selv på IS-2.
  Tyskerne havde allerede omringet Smolensk, og der var en trussel mod Moskva.
  Vinteren er kommet og sneen... Leningrad er stadig i blokade. Tyskerne er i defensiven og bygger styrke op. Og forberede nye våben.
  Især diskoteker. Hvilket kan give total luftoverherredømme.
  Tyskerne indledte en offensiv i Afrika om vinteren. De indtog Gibraltar og begyndte at rykke frem mod Marokko. Franco slap de tyske tropper igennem efter Führerens ultimatum.
  Hitler forventede at tage det sorte kontinent og dets ressourcer. I januar forsøgte Den Røde Hær at rykke frem i centrum. Men Fritzerne var klar til det. Og de sovjetiske tropper mødte stædig modstand. Desuden havde fjenden allerede et bedre kampgevær end russerne.
  I april var tyskerne allerede fremme, og ramte i sydlig retning.
  Det lykkedes dem at overraske Den Røde Hær. Og ved at bruge nye tanke og stærkere fly.
  Arado-jetbombefly deltog dog også i kampene. De er effektive og hurtige. Og det er svært at komme ind i dem fra antiluftskyts, og jagere kan ikke indhente det.
  Tyskernes underbydende slag hjalp med at generobre Donbass og besætte Ukraines venstre bred. Nazisterne nåede endda straks Don. Men de blev stadig stoppet der.
  Der var et angreb på Krim. Stalin var i panik. De allierede var passive.
  Ja, og Japan modstod mere stædigt og effektivt. Og amerikanerne kunne ikke allokere yderligere styrker mod Det Tredje Rige.
  Tyskerne brugte i efteråret 1945 et endnu mere formidabelt våben - disketter. Disse flyvende tallerkener var, takket være den laminære jet, praktisk talt usårlige over for håndvåben. Og de kunne skyde fly ned med deres skrog, men de led ikke selv tab.
  Du kan ikke modstå diskoteker i luften.
  Her flyver Grineta og Eva på en tallerken. Pigerne er meget smukke piger i bikini, og blondiner med slank talje.
  Grineta trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer.
  Og hendes floppy laminære jet skød straks et dusin sovjetiske fly ned og knirkede:
  - For vores teknologier!
  Eva sprængte også med sine bare tæer og udløste igen et morderisk jetfly, pressede alle og blottede sine tænder, udsendt:
  - For de højeste teknologier inden for aerodynamik!
  Og pigerne blinkede til hinanden.
  Dette er ilddåben...
  Nå, i strategien anvendte fjenden i dette tilfælde, Det Tredje Rige, noget knowhow. Og hans tropper nærmede sig allerede Moskva, selvom de løb ind i Mozhaisk-forsvarslinjen.
  Fritz havde allerede haleløse bombefly med jetmotorer. Og nazisterne smed aggressivt bomber i stort antal. Kun vinterens begyndelse stoppede Fritz'ens fremmarch.
  Stalin tilbød Hitler en våbenhvile i tre år for at købe tid.
  Führeren indvilligede, men under forudsætning af, at alle krigsfanger returneres til Tyskland og betaling af erstatning i olie, guld og andre råstoffer.
  Stalin blev tvunget til at gå med. Og Hitler besluttede at komme Japan til hjælp. Og vendte sine horder mod Vesten.
  Først og fremmest rykkede tyske tropper frem i Afrika. Året 1946 gik under triumferne af det tredje riges nye sejre. Først blev det sorte kontinent besat.
  Her er hovedproblemet ikke fjendens tropper, men lange afstande, strakt kommunikation, mangel på veje. Og dette er virkelig et kæmpe problem. Men tyskerne løste det.
  De fik en let selvkørende pistol E-25. Med en vægt på 27 tons havde den en 88 mm 71 EL kanon og frontalpanser på 120 mm i skråninger og 82 mm med skråninger langs siderne og en motor med ni hundrede hestekræfter. Sådan var den aggressive selvkørende pistol.
  Og samtidig er dens køreegenskaber fremragende. Og hastighed og manøvredygtighed og en lav silhuet og fremragende frontalpanser og en kanon, der gennemborede selv en så velbeskyttet tank som Churchill fra halvanden kilometer.
  Afrika faldt ... Og tyskerne erobrede også Mellemøsten, Iran og Indien i slutningen af september og gik ind i Burma.
  Storbritannien var under knusende slag fra tyske jetfly. I november, netop på otteårsdagen for Beer Putsch, landsatte nazisterne tropper i Storbritannien. Og det var deres knusende træk.
  En hel SS-division deltog i kampen med barfodspiger. Og de var trods kulden kun i én bikini. Og deres bare, runde, lyserøde hæle blinkede forbi.
  Pigerne løb langs kysten. De kastede granater med bare, mejslede ben og sang:
  - Den hellige krig vil være vores sejr,
  Vi vil knuse løvens imperium på et øjeblik ...
  Vi er ørnepiger med os børn og bedstefædre,
  Hvis det er nødvendigt, vil vi besejre behovet som en hvalp!
  Disse piger er så smukke og næsten nøgne. Og hvordan sådanne piger virker på fantasien.
  Og også flyvende tallerkener presses ind i himlen. Grineta og Eva, med et laminært jetfly, slår fjendens positioner ned og brækker bunkers og pillerkasser og sliber skyttegrave med et jern.
  Grineta trykkede på knapperne med sine bare tæer og skubbede de britiske soldater ind og kvidrede:
  - En ond bandit kravler over klipperne,
  Slå ham med napalm!
  Også Eva trykkede med sine bare fingre på sine smidige ben på aftrækkeren og knirkede:
  Du skåner dem ikke
  Dræb alle bastards...
  Sådan knuser du væggelus -
  Slå som kakerlakker!
  Her er en flyvende tallerken, der farer med en hastighed på fem lyde, og ikke en eneste antiluftskyts kan få den ned.
  Piloterne Albina og Alvina er selvfølgelig også smukke blondiner, bare super.
  Albina trykkede på håndtaget med sine bare tæer og affyrede luftgranater og skød et dusin fly ned på én gang.
  Pigen kvidrede:
  - Ære til smukke piger!
  Alvina brugte også en bar hæl, og efter at have frigivet gaverne til destruktiv død og skåret et dusin biler af, råbte hun:
  - Og ære til heltinderne!
  Det er pigerne i dem, sådan en uforgængelig flamme brænder. De er fantastisk smukke. Og blondiner. Og slanke taljer, og pressens plader er som chokolade.
  Det er pigerne - bare de højeste ekstraklasses krigere. Og ingen vil nogensinde stå imod dem.
  De skød mere end tusinde fly ned hver, som de modtog særlige priser for: Stjernen til ridderkorset af jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter!
  Selvfølgelig kunne Storbritannien ikke modstå en sådan hær. Under angrebet på London var Gerda og hendes besætning på Tiger-4 kampvognen. Denne bil var fem tons lettere, men med en gasturbinemotor på 1500 hestekræfter. Og deres tank var næsten usårlig.
  Og hældningsvinklerne for rustningen i den blev endnu større. Og kvaliteten af beskyttelsesark er vokset.
  Gerda skød med sine bare tæer, gennemborede den engelske haubits og knirkede:
  - Ære til elefanternes hjemland!
  Charlotte ramte også fjenden med sine meget smukke og sexede ben og råbte:
  - Ja, vi er elefanternes hjemland!
  Christina tog og tog sin bh af. Og hun blottede de karminrøde brystvorter og bevægede dem.
  Derefter trykkede hendes jordbærbryster på joystick-knappen, og dødsgaver fra maskingeværer regnede ned.
  Pigen kvidrede:
  - Åh, Moska ved, hun er stærk,
  Fanger en bonde og en biskop!
  Magda dunskede også og brølede også ved at bruge rubinvorterne på sit fulde, solbrune bryst:
  - Mit hjerte, gode pigehjerte!
  Og hele det engelske batteri fløj på én gang i luften.
  Briterne var chokerede. Da London kapitulerede, faldt soldaterne på knæ og kyssede pigernes bare, mejslede, koldrøde fødder.
  Og soldater, officerer og generaler slikkede deres bare og runde hæle med tungen.
  Dette er det tredje riges sejr. Og kannibalen med stort bogstav - Adolf Hitler formåede at gøre, hvad Napoleons undlod at gøre - paradere gennem London.
  Nu skulle Det Tredje Rige og Japan besejre USA. Og det er ikke nemt.
  Amerika har kolossale ressourcer og en højt udviklet økonomi, og der er mange kræfter. Befolkningen er stor. Plus, adskillelsen fra Det Tredje Rige ved havet.
  Det er svært at få det... Tyskerne har nu kolossale ressourcer og mirakelvåben.
  Det første slag er Operation Icarus og erobringen af Island. Dette område blev brugt af USA til bombningen af Det Tredje Rige. Nu kan USA ikke nå Europa med deres biler.
  Det lykkedes Hitler at erobre Island allerede i december 1946. Han overraskede amerikanerne.
  Men det er selvfølgelig endnu ikke en sejr.
  Führeren havde dog sådanne ambitioner ... Sejere end Djengis Khan og Napoleon.
  Tyskerne byggede hurtigt og i et accelereret tempo ved hjælp af slavemagt en flåde. Og slagskibe og hangarskibe og mange ubåde. Samtidig blev der skabt et brohoved i Latinamerika. Først og fremmest i Argentina med Perron, og derefter i Brasilien, at ledelsen i stigende grad var orienteret mod Det Tredje Rige.
  Japanerne begyndte også at besejre USA og greb initiativet. De har fremragende jagerfly og stærke piloter.
  Men selvfølgelig har Albina og Alvina ingen side. Og disse piger i himlen er ligesom super-klasse ørne.
  Albina skød syv amerikanske fly ned med sine bare tæer på én gang og sang:
  - Jeg er en stor kriger!
  Alvina væltede også otte bevingede fugle lavet af duralumin ved hjælp af sine bare, solbrune ben og knirkede:
  - Og jeg er endnu mere en kriger!
  Og skønhederne tog og viste deres tunger. Og lad os kæmpe...
  I løbet af sommeren 1947 var nazisterne i stand til at erobre Grønland og invadere Canada.
  Alvina kæmpede mod fjenden på himlen og skød yderligere seks fly ned, denne gang med en skarlagenrød brystvorte.
  Og kurrede aggressivt:
  - Jeg er ikke stærkere i verden,
  Det er klart for alle i den hvide verden -
  Det er klart, at to gange to er fire
  Lad os holde Amerika ansvarlige!
  Albina slog også fjenden med en rubin brystvorte, skar fjendens fly af og knirkede:
  - Der er ingen grænser for min styrke,
  Jeg er en fantastisk pige og skønhed...
  Hvis jeg tager sagen op i kampe,
  Så med magt for evigt!
  Alvina fnisede og bemærkede:
  - Og ikke foldet, ikke foldet -
  Dine shorts er kolde!
  Og pigerne tog det og blinkede til hinanden.
  Krigen er stigende. Mainstein i Canada formåede at tage hovedbyerne: Toronto og Quebec. Og det blev rigtig fedt.
  Og her kæmper Gerda med sit mandskab. Hun er en meget smuk pige.
  Ikke underligt, at de tilfangetagne soldater kysser hendes bare fødder med en sådan fornøjelse, selv når de er støvede.
  Gerda tog den og sang, affyrede og slog Sherman med sine bare tæer:
  Jeg kan alt, jeg kan alt
  Hvis jeg bruger mit ben i kamp!
  Og krigeren viste sin tunge.
  Charlotte slog også en morderisk gave ind i sin modstander, denne gang ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte og kvidrede:
  - For mine enestående præstationer!
  Christina skød også mod fjenden, og meget passende. Gik gennem tanken og skreg:
  - Jeg bjæffer som en kat
  Hvordan en hund vil hyle
  Og gopheren vil spise bukken sammen!
  Magda blinkede også til sin modstander. Og med en jordbærvorte trykkede hun på joysticket og knirkede:
  - Atamanerne tror, de vil rejse krige,
  Og de vil begynde at dele byttet ligeligt!
  Gerda skød med rubinbrystvorten og knirkede:
  - Jeg kan ikke se Playboy
  Jeg har brug for at dræbe nogen!
  Det her er så aggressivt og hårdt. Disse er pigerne ... Ved udgangen af det syvogfyrre år blev næsten hele Canada taget til fange af tyskerne.
  Og i det nye 1948 flyttede kampene til USA's territorium. Dette er, hvad nazisterne fik til øjeæblerne, dog ikke kegler, men trofæer.
  I foråret otteogfyrre gik fremrykningen af det tredje riges tropper gennem USA's territorium fra nord. Og i maj besatte nazisterne sammen med japanerne Latinamerika og Mexico angreb metropolen fra syd. Og det var allerede en stor sag.
  Hitler stræbte efter verdensherredømme. Og Truman ville kun overleve. Men hans chancer var ved at svinde.
  Führeren var i dette tilfælde i rollen som Avadon. Nå, hvad havde USA tilbage. I stedet for "Pershing" optrådte "Paton". Denne tank havde en lidt stærkere pistol og en kraftigere motor, men det kunne selvfølgelig ikke bringe sejr.
  Der var forsøg på at skabe mere kraftfulde kampvogne. Tyskerne gjorde Tiger-4 til hovedmaskinen, som allerede var god i alle henseender. Hans kanon gennemborede alle amerikanske køretøjer på lang afstand, og hans pande holdt slag fra næsten enhver kanon. Kun Abraham-tanken, med en 120 mm langløbet pistol, kunne bringe i det mindste nogle skader på Tiger-4, og endnu mere om bord, og lukke.
  Tyskerne anskaffede sig også en mere avanceret kampriffel. Og denne MP-64 var bare super. Og knuste amerikanerne grundigt.
  Sommeren i otteogfyrre år for Amerika viste sig at være vanskelig ... I slutningen af august nærmede tyskerne sig Washington og New York.
  Og angrebet på disse byer begyndte.
  I august begyndte nazisterne at storme New York. Flyvende tallerkener deltog i kampene.
  Her kæmpede en af dem mod Eva og Agatha. To smukke piger i bikini kørte en kraftig bil.
  Hun blev fløjet rundt af et laminært jetfly og var usårlig over for håndvåben. Og pigerne brugte selv varmestråler, når de skød.
  Eve trykkede på joysticket med sine bare tæer, spyede varmestråler, antændte fjender som en flamme og kvidrede:
  - Ære til det tredje rige!
  Agatha, der skød med sine bare tæer, kurrede også i toppen af lungerne:
  - Må vi vinde!
  Pigen er ekstremt kæmpende og smuk. Og hvordan den tæsker fjender med en laser.
  Og varmestråler vil smelte endnu en amerikansk tank.
  Og på land angriber Gerda. Også en kæmpende pige.
  Og nu er hun og hendes mandskab allerede i centrum. Og granater preller af tanktårnet. Og pigerne selv vil ramme Yankees. Og de vil rive en hel sky af mennesker fra hinanden og handle med al aggressionen. Krigere er så friske og greyhounds med bare mejslede ben.
  De synger endda og blotter deres tænder. Det er det tredje riges kæmpende skønheder. Og de skyder godt nok. Og de gennemborer fjenderne som nåle med olie igennem og igennem.
  New York er allerede faldet. USA kapitulerer og deres tropper overgiver sig.
  Således er endnu en side i historien vendt. Det ser ud til at være en sejr ... Men efter et stykke tid indtager Hitler Latinamerika.
  Og den 20. april 1953 starter han en krig med Japan og dets kolonier. Det tredje riges kræfter har en fordel inden for teknologi.
  Og de angriber med kraftige våben. Herunder usårlige flyvende tallerkener.
  Albina og Alvina kæmper på et diskofly. De kæmper piger, men de siger hvad ellers. Og med bare tæer trykker de på joystickets knapper.
  Her er de i offensiven med brændende japanske tropper.
  Varmestråler flyver som et tæppe. Og pigerne griner for sig selv. Og ryst deres bryster med karminrøde brystvorter.
  Albina sang endda:
  Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os!
  Og med sin bare hæl trykkede hun på joystickets knapper og ramte modstandere. Hun er sådan en pige, født af en hun-ulv.
  Alvina trykker også på joystickets knapper med sine bare tæer og hviner:
  - For min kosmiske kraft vil vi køre kollektivgårdspræsidenten i graven!
  Og blink til en ven!
  Ja, krigerne er meget kvikke og hurtige som et lyn. De er i brand.
  Albina sigter med sin bare fod og affyrer en varmestråle. Brænder modstandere og knirker:
  - For mine store sejre!
  Ja, pigerne her er af højeste niveau og klasse. De kan gøre ting, som andre ikke kan. Og de knuser japanerne med hun-ulvenes vanvittige energi.
  Men ikke kun tyskerne og andre udenlandske hær dræber samurai.
  USSR, nu under kommando af Beria, gik også ind i krigen. Her døde Stalin i øvrigt, oprørt over nederlaget til Det Tredje Rige, tidligere i marts 1951. Og det lykkedes Beria at gribe magten. Og nu, selv efter at have styrket sig, er han i samme hold med Hitler.
  Og de angriber samuraien sammen.
  Og besætningen på Elizabeth kæmper mod japanerne i Primorye. Pigen er meget kæmpende og aktiv.
  De kæmper selvfølgelig barfodet og i bikini. Og tærske samurai, med entusiasme.
  Mens du stadig synger;
  Og kampen fortsætter igen
  Og hjertet er angst i brystet ...
  Og Lenin er så ung
  Og den unge oktober er forude!
  Og nu skyder Elizabeth, med sine bare tæer, fra pistolen fra T-54 kampvognen mod en japansk bil og gennemborer hende ihjel.
  Så kurrede hun:
  - Ære til kommunismens æra!
  Ekaterina tæskede også fjenden med sine bare tæer. Hun gennemborede samurai-tanken og bemærkede aggressivt:
  - Der er ikke noget mere herligt land end vores!
  Elena skød på fjenden og kurrede:
  - Der vil være en æra med kommunisme på Jorden!
  Euphrasia, der også brugte sine bare tæer, tæskede og kvidrede:
  "Død over den onde præsident-Satan!"
  Krigerne her må siges om den højeste og kampklasse.
  Og i himlen vinder Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova regnskaber.
  Anastasia skød en japansk jagerfly ned og sang:
  - Og barfodede piger flyver i himlen!
  Akulina, der skar samuraien af ved hjælp af bare ben, kvidrede:
  - Fedt element! Fedt element!
  Krigere leger med pressens muskler. De er i perfekt orden og er i stand til at vinde krigen i spøg.
  Anastasia skød et andet fly ned, tog det og kurrede:
  - Der vil være en sej tilfangetagelse af fjender og deres nederlag!
  Akulina var enig i dette og væltede fjenden med sine bare tæer:
  - Lad os arrangere en total rute!
  Japanerne var pressede...
  Her er den sovjetiske kampvogn LP-10 involveret i slaget, som pigerne fra besætningen på Alenka kæmper på.
  Og de kæmper i en stor bil med en 130 mm kanon.
  Alenka skyder med sine bare tæer og kvidrer:
  - Dette er kommunismens herlighed!
  Anyuta tæskede også sin modstander. Ramte fjenden og knirkede:
  - I de nye idéers navn!
  Og slog også hendes bare hæl.
  Alla trykkede på joysticket med en skarlagenrød brystvorte. Hun slog samuraien og råbte:
  - For landets storhed!
  Maria skød mod fjenden og knirkede:
  - For russernes enhed i hele verden!
  Og hun brugte også en jordbærnippel til at skyde.
  Og OL vil ramme fjenden. Vil smadre en masse fightere og kvidre:
  - For Rusland, det allerhelligste i verden!
  Og også med en bar hæl vil give efter for fjenden.
  Pigerne må siges at være ekstremt flotte. Og de har en kolossal sejhed.
  Naturligvis kan Japan ikke modstå et sådant pres.
  Desuden brugte Fritz også atomvåben. Hvilket viste sig at være et totalt chok.
  Krigen sluttede på seks måneder.
  USSR genvandt sine tidligere tabte lande, og Det Tredje Rige erobrede samuraierne og alle deres kolonier.
  Og den 1. maj 1958 begyndte en ny krig mod USSR, som Hitler ønskede at erobre, den sidste del af verden fri for besættelse af Det Tredje Rige. Men det er en anden historie.
  . KAPITEL 2
  Og nazisterne strømmer allerede rundt i Moskva fra forskellige sider.
  Så gik Oleg Akulov og pigerne igen ind i slaget og hjalp Rusland eller rettere USSR.
  Så sluttede barfodspigen Margarita sig til dem. Også en voksen kvindelig forfatter blev en pige på omkring tolv i bytte for udødelighed og udfører en mission. Hun kom med i spillet gennem Hypernet Matrix.
  Krigere fra det enogtyvende århundrede kæmpede igen med nazisterne i det tyvende.
  Der er for mange soldater i det fascistiske brune imperium. De flyder som en endeløs flod.
  Oleg Akulov, der huggede nazisterne med sværd, både infanteri og kampvogne, brølede:
  - Giv aldrig op!
  Og en skarp skive fløj fra drengens bare fod!
  Margarita, der knuste modstandere, blottede sine tænder, gryntede:
  - Der er plads til bedrift i verden!
  Og giftige nåle spredte sig fra pigens bare fod og ramte nazisterne og deres fly og kampvogne.
  Natasha kastede også sine bare tæer, morderisk og hylede:
  Vi vil aldrig glemme og aldrig tilgive.
  Og hendes sværd gik gennem fascisterne i møllen.
  Zoya, der skar fjenderne, knirkede:
  - For en ny ordre!
  Og nye nåle spredte sig fra hendes bare fødder. Og hvad er der i øjet, hvad er der i halsen på de nazistiske soldater og fly.
  Ja, det var tydeligt, at krigerne blev begejstrede og rasende.
  Augustine, der huggede hvide soldater og kampvogne ned, knirkede:
  - Vores jernvilje!
  Og en ny, dødbringende gave flyver fra hendes bare fod. Og fald takni og brune kæmpere.
  Svetlana skærer til mølleren, hendes sværd er som lyn.
  Nazisterne falder som skurve.
  Pigen kaster nåle med sine bare fødder og knirker:
  - For Moder Rusland vil vinde!
  Oleg Akulov rykker frem mod nazisterne. Terminator-dreng, der hugger brune tropper.
  Og samtidig smider tæerne på drengens bare ben nåle med gift, de river stammer og skyder fly ned.
  Drengen brøler:
  - Ære til fremtidens Rusland!
  Og i bevægelse skærer alles hoved og næseparti.
  Margarita knuser også modstandere.
  Hendes bare fødder flagrer. Nazisterne dør i stort tal. Warrior råber:
  - For nye grænser!
  Og så vil pigen tage og skære ...
  Massen af lig af fascistiske soldater.
  Men Natasha er i offensiven. Han fælder nazisterne sammen med kampvognene og synger:
  - Rusland er fantastisk og strålende,
  Jeg er en meget mærkelig pige!
  Og skiver flyver fra hendes bare fødder. Hvem så nazisternes struber. Ja, det er en pige.
  Zoya er i offensiven. Hakker brune soldater med begge hænder. Spytter ud af et rør. Og han kaster dødbringende nåle med sine bare tæer - de skyder kampvogne og fly ned.
  Og samtidig synger han for sig selv:
  - Åh, knold, lad os gå,
  Åh, min favorit vil gå!
  Augustina, der fælder nazisterne og udrydder de brune soldater, hviner:
  - Alt sammen pjusket og i huden på et dyr,
  Han skyndte sig til uropolitiet med en kølle!
  Og med sine bare tæer vil han lancere mod fjenden, noget der vil dræbe en elefant, og endnu mere en tank.
  Og så knirk:
  - Ulve!
  Svetlana i offensiven. Nedskæringer, nedskæring af nazisterne. Med bare fødder lancerer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sværd.
  Hun knuste en masse kæmpere og hvin:
  - En stor sejr er på vej!
  Og igen er pigen i en vild bevægelse.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende nåle og ødelægger kampvogne og fly.
  Oleg Akulov sprang op. Drengen snurrede i en saltomortale. Hakkede en masse af nazisterne op i springet.
  Han kastede nålene med sine bare fingre og klukkede:
  - Bliv berømt for mit smukke mod!
  Og igen er drengen i kamp.
  Margarita går i offensiven. Makulerer alle fjender i træk. Hendes sværd er hårdere end vindmøllevinger. Og bare tæer kaster dødsgaver, kampvogne og fly brænder.
  Pigen er i offensiven. Udrydder brune krigere uden ceremoni.
  Og hopper i ny og næ, og vrider sig!
  Og udslettelsesgaver flyver fra hende.
  Og nazisterne selv falder døde om. Og hele bunker af lig hober sig op.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igen kastede hendes bare fødder nålen.
  Og så et dusin flere nåle!
  Natasha på offensiven er også meget sej.
  Og kaster med bare fødder og spytter fra et sugerør.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Jeg er en funklende død! Alt du skal gøre er at dø!
  Og igen skønhed i bevægelse.
  Zoya stormer en blokering af nazistiske lig. Og ødelæggelses boomerange flyver også fra hendes bare fødder.
  Og de brune krigere bliver ved med at falde og falde.
  Zoya skriger:
  - Barfodet pige, du vil vinde!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare hæl. Som direkte i halsen på nazisterne graver.
  De falder døde.
  Eller rettere sagt helt død.
  Augustine i offensiven. Knuser brune tropper. Hendes sværd bæres i to hænder. Og hun er sådan en stor kriger.
  En tornado fejer gennem de fascistiske tropper.
  Pige med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det bliver sejr!
  Og i offensiven en skønhed med brændende hår.
  Augustin brøler i vild ekstase:
  - Krigsguderne vil rive alt i stykker!
  Og krigeren i offensiven.
  Og hendes bare fødder kaster en masse skarpe, giftige nåle.
  Svetlana i kamp Og så funklende og kæmpende. Hendes bare ben kaster så mange dødbringende ting ud. Ikke en mand, men døden med lyst hår.
  Men hvis det går i stykker, så kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet bliver ikke honning,
  Det spring i en runddans!
  Lad drømmen gå i opfyldelse -
  Skønhed gør en mand til en slave!
  Og i barfodspigens bevægelse er der mere og mere raseri.
  Oleg i offensiven accelererer alt. Drengen slår nazisterne.
  Hans bare fødder kaster skarpe nåle - rivende tanke og fly.
  Den unge kriger knirker:
  - Det gale imperium vil rive alle fra hinanden!
  Og igen er drengen på vej.
  Margarita er en stormende pige i sin aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og på én gang vil hundrede nazister og ti kampvogne blive kastet op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og han vil køre møllen med sværd - tønderne af tanks flyver i forskellige retninger.
  Natasha accelererede sine bevægelser. Pigen skærer de brune krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på imperiet Rusland.
  Og lad os udrydde nazisterne i et accelereret tempo.
  Natasha er en terminator pige.
  Han tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned, og kampvogne og fly kommer på afveje.
  Zoya er i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kød og metalsalat. Pigen skriger for alvor:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med gennemborede struber, der ligger rundt omkring i dynger af lig, samt knuste kampvogne og nedskudte fly.
  Augustine er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke hundrede nazister. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen, skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede nazister og et dusin kampvogne blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Augustin sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder nazisterne. Og massen af brune jagerfly er allerede faldet i grøften og langs vejene.
  De seks var rasende. Lavede en vild kamp.
  Oleg Akulov er tilbage i aktion. Og han rykker frem og vifter med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde nazister falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe.
  Drengen-generalen husker en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Oleg Akulov knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og fast "Adidas"!
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune kæmpere.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks og endda fly.
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya er på farten og har skåret en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Oleg Akulov hopper og hopper.
  En barfodet dreng udsender en flok nåle, slår tanks ned og synger:
  - Lad os tage på camping, åbne en stor konto!
  Den unge kriger har det bedst.
  Han er ret gammel, men han ligner et barn. Kun meget stærk og muskuløs.
  Oleg Akulov sang:
  - Lad spillet ikke være efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og igen fløj dødelige og knusende nåle af hans bare fødder.
  Margarita sang med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødelig kaskade af nåle mod nazisterne og deres kampvogne, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusinde nazister straks op i luften. Ja, det brune, helvedes imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange nazister dør, og fly falder.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya i et vildt træk. Angriber nazisterne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Bryder igennem modstandere, og hvordan man brøler:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og han udfører en vild mølle med sværd og fejer tanks væk. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men Augustines kobra gik i offensiven. Denne kvinde er et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu er hendes sværd i aktion og skærer gennem kød og metal.
  Svetlana går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen af lig strøet, og fly og kampvogne falder.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Oleg igen hundrede af nazisterne, der bar en meteor, afskåret. Og han vil samle en bombe op og kaste den.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Sådan brækker du i små stykker.
  Terminator-drengen hylede:
  - Stormfuld ungdom af frygtelige maskiner!
  Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skåret en masse brune fightere ned. Og skærer store huller.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er endnu mere rasende. Så tærsker nazisterne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha tog den og sang:
  - At løbe på stedet er en fælles forsoner!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den brune hær rullede tilbage, og kampvognene brændte.
  Hun er en kæmpende skønhed. Slå dig selv sådan en gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister, får tanks og fly til at eksplodere.
  Zoya tog den og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i hanen...
  Natasha råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og han vil ramme en masse jagerfly og afskære tårne fra kampvogne.
  Augustine på farten. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin!
  Augustin tog det og hvæsede:
  - Tyrens hoved vil være - gå ikke amok fighters!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Oleg Akulov brokkede sig:
  - Hvad du har brug for! Her er pigen!
  Margarita, der kastede en dolk med sin bare fod og brækkede tanktårnet af, bekræftede:
  - Stor og sej pige!
  Augustin var let enig i dette:
  - Jeg er en kriger, der vil bide enhver!
  Og igen, med bare tæer, vil han lancere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke ringere end modstandere. Ikke en pige, men for at afslutte med sådan en heks i flammer.
  Og skriger:
  - Sikke en blå himmel!
  Augustine, der frigjorde en klinge med sin bare fod og skar tanktårnet af, bekræftede:
  - Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Svetlana, der huggede fjender og skød fly ned, kvidrede:
  - Et fjols behøver ikke en kniv....
  Zoya knirkede og kastede nåle med sine bare, solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre kasser!
  Natasha, der fældede nazisterne, tilføjede:
  - Og gør med ham for en skilling!
  Og krigerne vil tage og hoppe. De er så blodige og seje. Generelt har de en masse spænding.
  Oleg Akulov ser meget stilfuld ud i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er stærkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale dreng og generalen affyrede med sin bare, barnlige fod noget, der ligner en helikopterpropel. Han afskar et par hundrede hoveder fra nazisterne og kampvognene, knirkede:
  - Ganske sporty!
  Og begge dele - en dreng og en pige i fuld gennembrud.
  Oleg, der huggede brune soldater, gurglede:
  - Og der bliver en stor sejr til os!
  Margarita hvæsede som svar:
  - Vi slår alle ihjel - med bare fødder!
  Pigen er virkelig sådan en aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lancerede en skarp skive-boomerang. Han fløj i en bue, fældede en masse nazister og tanktårne.
  Zoya tilføjede og fortsatte med udryddelsen:
  - Det bliver vores sejr!
  Og nye nåle fløj fra hendes bare fødder. Og de ramte en masse kampfly og fly.
  Den blonde pige sagde:
  - Skakmat modstanderen!
  Og hun viste sin tunge.
  Augustine, viftede med benene og kastede skarpkantede hagekors, klukkede:
  - Kejserligt flag frem!
  Svetlana bekræftede let:
  - Ære til de faldne helte!
  Og pigerne råbte i kor og knuste nazisterne:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og nu flyver en skive fra krigernes bare fødder. Kød er revet, og tanktårne bliver revet ned.
  Og hyl igen:
  - Ingen kan besejre os!
  Natasha fløj op i luften. Rippede modstandere og vingede gribbe fra hinanden og udstedte:
  - Vi er hun-ulve, steg fjenden!
  Og fra hendes bare fingre vil en meget dødelig skive flyve ud.
  Pigen vrider sig endda i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Vores hæle elsker ild!
  Ja, pigerne er virkelig sexede.
  Oleg Akulov om gurglen:
  - Åh, tidligt, giver tryghed!
  Og blinkede til krigerne. De griner og blotter deres tænder som svar.
  Natasha skar nazisterne ned og knirkede:
  - I vores verden er der ingen glæde, uden kamp!
  Drengen svarede:
  "Nogle gange er det heller ikke sjovt at slås!"
  Natasha var enig:
  - Hvis der ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er altid sunde!
  Pigen kastede nåle mod fjenden med sine bare tæer, sprængte en masse kampvogne i luften og sang:
  - Soldaten er altid sund,
  Og klar til handling!
  Derefter skar Natasha igen fjenderne ned og sønderrev tårnene på kampvognene.
  Zoya er en meget hurtig skat. Her søsatte hun en hel tønde mod nazisterne. Og rev et par tusinde fra en eksplosion.
  Så råbte hun:
  - Stop ikke, vores hæle funkler!
  Og en pige i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svag. Så tærsker nazisterne. Som om fra en bunke kæder slår ud.
  Og huggende modstandere - synger:
  - Pas på, det vil være nyttigt
  Der vil være en tærte til efteråret!
  Den rødhårede djævel pløjer virkelig i kamp som en djævel i en snusdåse.
  Og her er, hvordan Svetlana kæmper. Og nazisterne får det fra hende.
  Og hvis hun slår, slår hun.
  Fra den flyver blodige stænk ud.
  Svetlana bemærkede hårdt, da metalstænk fløj fra hendes bare fod, som smeltede kranier og tårne på kampvogne:
  - Ære til Rusland, i høj grad endda ære!
  Tanks suser frem...
  Divisioner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tog pigerne op med nazisterne. Så de skæres og strimles. Ikke krigere, men virkelig pantere, der har brudt kæden.
  Oleg er i kamp og angriber nazisterne. Han slår dem uden medlidenhed, skærer gennem tankene og hviner:
  Vi er som tyre!
  Margarita, der knuste den brune hær og skar gennem kampvognene, samlede op:
  Vi er som tyre!
  Natasha tog den og hylede og huggede de brune jagerfly ned sammen med kampvognene:
  - Løgn er ude af hånden!
  Zoya rev nazisterne fra hinanden og knirkede:
  - Nej, ikke ude af hånden!
  Og han vil også tage den, og frigive en stjerne med sin bare fod og afslutte en masse fascister.
  Natasha tog det og knirkede:
  - Vores tv er tændt!
  Og en dræber bundt nåle flyver fra hendes bare ben.
  Zoya, der også ødelagde nazisterne og deres kampvogne, knirkede:
  - Vores venskab er en monolit!
  Og igen sådan et kast, at cirklerne sløres i alle retninger. Dette er en pige - ren udryddelse af modstandere.
  Pigen med sine bare tæer vil tage og affyre tre boomerangs. Og ligene heraf blev endnu flere.
  Derefter vil skønheden give ud:
  - Vi vil ikke give fjenden nåde! Der vil være et lig!
  Og igen flyver den dødelige ting af fra den bare hæl.
  Augustin bemærkede også ganske logisk:
  - Kun ikke ét lig, men mange!
  Derefter tog pigen den og gik barfodet gennem de blodige vandpytter. Og hun dræbte mange af nazisterne.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nu vil han banke hovedet på den nazistiske general. Bræk hans kranium og giv ud:
  - Banzai! Du kommer til himlen!
  Svetlana er meget rasende i offensiven, især ved at vælte kampvogne, hun knirker:
  - Du bliver ikke sparet!
  Og et dusin nåle flyver af hendes bare fingre. Da hun bryder igennem alle, kollapser flyene. Og i høj grad forsøger selv krigeren at sønderdele og dræbe.
  Oleg Akulov knirker:
  - Herlig hammer!
  Og drengen kaster også sådan en sej stjerne i form af et hagekors med sin bare fod. Indviklet hybrid.
  Og massen af nazister kollapsede.
  Oleg brølede:
  - Banzai!
  Og drengen er igen i et vildt angreb. Nej, det syder bare af kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alles maver i stykker.
  En pige med sin fod vil smide halvtreds nåle ud på én gang. Og massen blev dræbt af alle mulige fjender, slog både kampvogne og fly ud.
  Margarita sang i form af munterhed:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du skal aldrig blive modløs!
  Hold næse og hale højere med et rør.
  Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Det er sådan et aggressivt firma. Pigen tæsker og skriger:
  "Dragepræsidenten vil blive et lig!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglede:
  - Banzai! Få det hurtigt!
  Og en granat fløj af hendes bare fod. Og nazisterne er som søm. Og det vil smadre en masse mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også i offensiven. Sådan en rasende tæve.
  Og hun tog den og klukkede omkring:
  - Vores far er selve den hvide gud!
  Og han skærer en tredobbelt mølle på nazisterne!
  Og Augustin brølede tilbage:
  - Og min Gud er sort!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggørelsen af bedrag og ondskab. For fjender, selvfølgelig. Og for venner er hun en skat.
  Og hvordan han med bare tæer vil tage og kaste. Og en masse dynger af krigere fra det brune imperium, såvel som deres kampvogne og fly.
  Den rødhårede råbte:
  - Rusland og den sorte Gud er bag os!
  En kriger med et meget højt kamppotentiale. Nej, under dette er det bedre ikke at blande sig. Som tårnene af kampvogne er revet af og vingerne på fascistiske fly.
  Augustin hvæsede:
  - Vi vil knuse alle forrædere til pulver!
  Og blink til sine partnere. Ja, denne ildsjæle er ikke ligefrem noget, der kan give fred. Medmindre fred er dødbringende!
  Svetlana, der knuste fjenderne, udsendte:
  - Vi fejer dig i kø!
  Augustin bekræftede:
  - Vi slår alle ihjel!
  Og fra hendes bare pigeagtige yndefulde ben flyver gaven til total udslettelse igen! Og så mange kampvogne og fly eksploderede i små spåner på én gang.
  Oleg sang som svar:
  - Der vil være en komplet banzai!
  Augustine, der rev nazisterne fra hinanden med sine bare hænder, huggede dem med sværd og kastede nåle med sine bare tæer, ødelagde tanks og fly på én gang, udsendte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, der ødelagde de brune krigere, knirkede:
  - Kort sagt - banzai!
  Og lad os skære modstandere med vild bitterhed.
  Oleg Akulov, der skar modstanderne ned, udsendte:
  - Denne gambit er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro mig, er thai!
  Og igen fløj en skarp metalskæreskive fra drengens bare fod. Han afskar både tårnene på kampvognene og flyets hale.
  Margarita, der huggede det brune imperiums krigere og panserne fra kampvognene, sang:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Lad os ikke spøge med det -
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  De gjorde et godt stykke arbejde dengang med nazisterne ... Og Sovjetrusland besejrede det brune imperium under stormen af Moskva.
  Krigen var ikke slut endnu, men USSR havde allerede en chance for at besejre nazisterne selv. Så de seks måtte igen afbryde udførelsen af deres super og seje mission.
  OLEGHKA-CIRKUSTERETS EVENTYR
  En lille cirkusgruppe gik langs Krim-sommervejen. Den første, der gik, var en barfodet, lyshåret dreng på omkring tolv. En tynd, men trådet knægt i shorts, og gik i varmen med en nøgen torso. Ribbenene stak ud, men årerne var som tråd, under det næsten sorte fra hudens solbrune.
  En pige fulgte efter ham. Lysebrunt hår brændte i solen, som overmoden hvede. Pigens øjenbryn er også lyse, og hendes ansigt, fra støv og stærk solskoldning, er mørkt som en sigøjner. Men ansigtstrækkene er meget smukke, kun lidt spidse på grund af tyndhed. Pigen er slank, i en let bomuldskjole over knæene. Og også barfodet, selvom du ikke vil misunde dem, der er uden sko, hvis de går langs den stenede vej på Krim. Ikke kun stenene er skarpe, men også varme i sommersolen.
  Men pigerne og drengen er vant til bare fødder både i varmen og i kulden, og deres bronzeben og hårdhændede såler er ikke opmærksomme på sådanne bagateller.
  Bag dem hakker et sødt væsen. Hvid, men med brune striber. Sød albino tigerunge. Også afmagret, frygtelig sulten, fanger sommerfugle på farten og spinder.
  Bag pigens skuldre er der en skive i hænderne på noget tilbehør. Indlæst lidt og drengen. De har gået siden tidlig morgen. Drengen trådte på et flaskeskår. Og han mærkede et stik gennem hård hud, han haltede. Og så bliver de bare såler slået ned, og hård hud klør af skarpe, varme sten.
  Pigen smilede og sagde:
  - Pas på Olezhka! Nogle gange er der overraskelser på vejene!
  Drengen knurrede vredt:
  - Ja, intet frygteligt, ikke engang blod! Men hvad skal vi fodre Fimbo!
  Pigen tog en dyb indånding og sagde:
  - Ja, tigerungen bestod! Han har brug for kød! Det holder ikke længe på resterne!
  Drengen svarede med et smil:
  - Der er mange dachaer med rige mennesker. Måske drikker vi kød. Og du, Natasha, tabte dig også ...
  Pigen rystede i sig selv og bemærkede:
  - Og det passer mig! Agiliteten steg endda!
  Og pigen sprang op og snurrede på tåen. Olezhka fløjtede i beundring, og tigerungen knurrede.
  Minderne om drømmen blinkede forbi, minderne falske, men så lig de virkelige.
  For et par år siden var de i den samme cirkusgruppe, som kontaktede Folkeviljen og blev besejret. Natasha deltog også, og ifølge rygterne slog hun endda generalen. Og nu vandrede hun rundt i Rusland barfodet og rastløs. Om vinteren flyttede de til Iran i Irak, hvor de padlede langs de stejle skråninger og gav forestillinger. Om sommeren tog vi ned til Rusland. Natashka kunne flere sprog, herunder persisk, og underviste Oleg Akulov.
  Det er endda sjovt at gå rundt i Iran i et slør, men med bare fødder. De knuste forestillingen, og senest havde de Fimbo. Også en flygtning fra en eller anden gruppe. Et udyr af sjælden skønhed, men frygtelig glubsk. Lagrene gik hurtigt til ham, selvom tigerungerne samlede en masse mennesker. Men de seneste dage er der kommet en mørk streg for gruppen. Af en eller anden grund fik en smuk pige, en dreng og en albinotigerunge ingen penge. Og de sultede. Og værst af alt, sult blev udholdt af små rovdyr.
  Triumviratet satte sig ved gaflen. Olesya delte to små kartofler mellem drengen og gav alt brødet til tigerungen. Han spiste det grådigt og bad om mere. Det er ærgerligt han klynker så meget ... Som en hvalp. Og hvilken tynd en.
  Natasha rejste sig resolut og slog sine bare, støvede, hårdhændede såler:
  - Gik! Lad os underholde herrerne!
  Allerede den første dacha mødte dem uvenlige. Viceværten nægtede at lukke hende ind og kaldte Natasha for en prostitueret.
  Anden gang var bedre. En femogtrediveårig dame tillod mig at komme ind. Oleg skiftede til en lurvet strømpebuks og galopperede behændigt. Natasha prøvede. Hendes pigeagtige figur af en gymnast er meget fingernem. Fimbo vidste lidt, men han sprang også gennem bøjlen, som Natashka holdt med sine bare tæer, med hærdede såler, men uden at miste nåden. Damen blev meget glad og spurgte Oleg:
  - Du er en god klovn!
  Drengen svarede vredt:
  - Jeg er ikke en klovn, men en akrobat og lidt af en jonglør!
  Damen spurgte:
  - Brænd det!
  Oleg Akulov begyndte at kaste ting med glæde ved at bruge ikke kun sine hænder, men kaste sine allerede lurvede tjekkere og bare, solbrune børns ben. Inklusiv en kuglepen og en kam liggende på bordet.
  Damen, smilende tilfreds, spurgte:
  - Og denne kvinde er din mor?
  Oleg rystede på hovedet.
  - Nej, min partner!
  Damen nikkede.
  - Ja, hun er for ung ... Har du forældre?
  Drengen sukkede sagte.
  - Jeg kender ikke mine forældre!
  Damen sukkede trist og svarede:
  - Forældreløs! Nå, jeg har stadig sko fra den gamle pige! Bring dem!
  Fodmanden gik brokkende. Natasha smilede tilfreds. Så kom fodgængeren. Skoene var allerede slidte og med knækket læder.
  Damen mumlede:
  - Jeg er selv i gæld, og jeg kan desværre ikke give mere!
  Natashka tog skoen og takkede elskerinden med tilbageholdenhed. Så forlod de sommerhuset. Pigen mumlede indigneret:
  - For sådan en skrammelhandler vil han ikke give mere end en nikkel. Wow, verdensædere og gnier! Og hvor lang tid tog det!
  Oleg Akulov bemærkede:
  Det har været en lang dag, lad os få mere!
  Ved den næste dacha, endnu mindre heldig. De blev accepteret, men efter forestillingen fik de kun en tallerken med rester fra bordet. Tigerungen slugte dem dog levende. Det er i hvert fald fortjenesten.
  Men på den fjerde dacha brast drengens tjekkiske kasket, og han måtte fortsætte med at optræde barfodet uden uniform. Og de gav mig kun en skilling.
  På den femte dacha fik de ikke lov. Den sjette var der flere børn, som efter at have omringet tigerungen begyndte at stikke kager ind i den. De behandlede også Olezhka. Den sultne dreng spiste fløden med chokolade med fornøjelse. Men de skulle arbejde. Børnene ønskede ikke at give slip i lang tid. Barinen så også på forestillingen. Han kunne især godt lide udførelsen af gymnasten Natashka. Han bad mig gentage det flere gange. Så forkælede han også pigen med en kage. Det tog lang tid, og solen var allerede ved at gå ned. Og de betalte kun to Hryvnias.
  Til sidst lagde mesteren sin pote på Natasjas bare ben og gurglede:
  - Med dit udseende kan du tjene store penge på en anden måde!
  Natasha trak sig tilbage:
  - Aldrig! Jeg vil ikke gå til panelet!
  Bartenderen grinte og bemærkede:
  - Det er sværere for en cirkuspige at finde en rentabel brudgom end en let dyd dame.
  Barfodet Natasha bemærkede vittigt:
  - Men kærlighed er nemmere!
  Men tyve kopek er også penge. Du kan allerede nu købe en flaske vodka til dem. I hvert fald fik tigerungen et stykke kød. Natasha solgte skoene for syv kopek. De havde nok at spise.
  Det er allerede ved at blive mørkt, og du går ikke rundt om hytterne. Den smukke pige Natasha sagde resolut til Oleg:
  - Skal vi gå til logihuset?
  Drengen nikkede selvsikkert.
  - Vil ikke gå! Det stinker derinde!
  Den barbenede og buede Natasha var enig:
  - Og fulde vagabonder vil klynge sig til mig. Vi finder et sted for os selv i en hule, og inden vi går i seng vil vi svømme.
  Drengen nikkede. De badede i ørkenbassinet. Vandet var varmt og salt. Oleg Akulov beundrede figuren af Natasha, meget muskuløs og slank. Hendes krop virkede slet ikke tynd, men var meget harmonisk. Solbrændt, gymnastpige. Hvordan hun aktivt river sine arme og ben. Som en panter på jagt.
  Oleg huskede arbejdet om Mowgli. Der var en sjov historie om en dreng, der blev opdraget blandt ulve. Noget der ligner dem. Du vandrer omkring, men du er fri, du ser så meget. De samme hytter er luksuriøse, nogle med springvand og skulpturer. Meget smuk. Især om sommeren på Krim. Alt i alt er sommeren en god tid. Det er værre om vinteren. Selv i Iran og Irak er det koldt om natten. De bevæger sig ofte om natten for at holde varmen og sover i det fri.
  Efter at have badet nok faldt drengen og pigen i søvn. De er unge, sunde, trænede. De sover som vilde dyr: roligt, uden at være opmærksomme på den hårde overflade. Og hvad, når en sund krop ikke har brug for fjerbede. Og det er rigtig godt at sove under åben himmel.
  Men i modsætning til dyr ser folk drømme... Oleg drømte om, hvordan han blev kahytsdreng på et piratskib og kæmpede. Med en sabel angribende engelske soldater i uniformer. Skæring og makulering af fjender. Her slår drengen med sin bare fod i lysken. Hopper op og knuser briterne. Dash mellem fjender. De falder, skærer og mangles. Og drengen tager den anden sabel op. Leder møllen, og meget mesterligt. Drengen er meget klog...
  Hans bare, runde, stive hæl ville ramme en søofficers hage. Og den med udslåede tænder og et vildt skrig flyver overbord.
  Så kører en dreng i shorts, hvis flisebelagte muskler flimrer som en bølge af havet i en storm, en vindmølle med sværd og hugger hovedet af med det samme.
  De ruller på egetræsdækket og smukke, kurvede piger kaster dem med deres bare, forførende og fortryllende ben.
  Men drømme er vage, og du husker kun fællestræk fra dem.
  Den næste dag skal du til dachas igen. Desuden vil de blive dræbt, og tigerungen skal fodres.
  Pigen forsøgte at se munter ud og smilede. Hun er meget smuk, og vægterens døre blev villigt åbnet for hende. Men her tjente de meget værre. I den første dacha så herrerne villigt deres pantomime. Herren kunne især godt lide at se flimren af Natashas nøgne, muskuløse, solbrune ben med lyserøde såler og en yndefuld kurve af en rund hæl. Men her serverede man kun rester fra bordet, som blev fodret til tigerungen.
  De holdt hende i den anden dacha i lang tid, mesteren strøg endda pigen ved det forførende olivenben. Damen forkælede Olezhka med en kage. De gav mig en skilling. De næste to dachaer var tomme - herrerne kom ikke.
  Aggressiv med en smuk, stærk krop og frodigt blond hår, bemærkede Natashka forvirret:
  - Ja... Du kan ikke tjene en formue her!
  Olezhka mumlede vredt:
  - Det er bedre at gå på jagt efter røveri! Mere rentabelt!
  Natasha så op som svar og sang:
  - Sikke en blå himmel. Vi er ikke tilhængere af røveri!
  En grådig mand har ikke brug for en kniv - du viser ham en kobberpenge og gør med den, hvad du vil!
  Den næste dacha var kendetegnet ved sin enorme størrelse og fantastiske luksus. Springvandene var forgyldte og spruttede højt op i himlen. Ved indgangen stod luksuriøst klædte lakajer. Da Natasha viste sine bare hæle og solbrune knæ, i en laset, kort kjole, var Natasha endda flov over sit ærligt trampagtige udseende.
  Den overordnede vagtmand råbte:
  - Vi giver ikke til de fattige!
  Pigen svarede:
  - Vi er cirkus! Lad os fjerne sorg!
  Natashka fløjtede og løftede sit bare, muskuløse ben. Den hvide tigerunge hoppede over og grinede sjovt i luften. Olezhka satte en bøjle op, og Fimbo gled ind i den og vendte den på hovedet igen.
  Fodmanden fløjtede og mumlede:
  - Ikke dårligt! Du kan bestå!
  Drengen og pigen gik ind ad porten. En hvid tigerunge løb også ind. Mesteren af fastlandet kedede sig bare i sit luksuriøse palads i landlig stil. Siddende i en lysthus foran et luksuriøst bord tyggede en adelig adelsmand fedt kød og skyllede ned med dyr vin fra en gylden bæger. Ved siden af ham sad en ung, smuk kvinde i en kjole prydet med juveler. På verandaen hoppede en pige på omkring syv år i en smart kjole og meget lig mesterens kone, kun hendes hår var lysere.
  Mesteren gloede på Natasha. Hun er det stik modsatte af en kone. Blond vs. brunette, slank, muskuløs, slank figur vs. fylde. Mørk chokoladehud mod aristokratisk bleghed. Selvfølgelig undersøgte den adelige adelsmand ivrigt pigen, hendes bare fødder, høje bryster, tynde talje. Ja, tænkte mesteren, min kone er blevet tyk. Og denne ... hvilken figur - bare en statue af den gamle krigergudinde Athena.
  Natasha og Oleg begyndte at udføre numre. Natasha dansede i én kombination, som mændene kunne lide så meget. Oleg Akulov optrådte nu i tights og en skinnende T-shirt. Barfodet var endda på en eller anden måde mere fingernem end i tjekkerne. Drengen snurrede, lavede saltomortaler, hoppede. Natashka løftede ham op på sin udstrakte hånd. Den hvide tigerunge sprang gennem bøjler, arme og ben, passerede gennem en saks.
  Natasha spillede også melodien på en lille skive. Drengen jonglerede. Så jonglerede pigen, så var de sammen. Og ikke kun med hænder, men med bare, meget adrætte ben, med ihærdige fingre som aber. Det kunne ses, hvordan mesteren så grådigt på pigens bare fødder og trak vejret tungt, som om han havde forbrug.
  Cirkusartisterne var adrætte og spindede meget. Natasha lavede endda en dobbelt saltomortale, og de gik på hænderne sammen. Så sprang tigerungen igen gennem bøjlerne, som Natashka holdt med sine bare tæer.
  Under forestillingen snurrede pigen og skreg nu og da af beundring. Barin og hans kone klappede behersket. Men det var tydeligt, at de var glade.
  Til sidst sang drengen og pigen, og deres stemmer er vidunderlige, fyldige. Derefter rakte Natashka en hat frem for at samle penge ind. Hun var så smuk, næsten ikke dækket af kombinationen. Mesteren-fastlandet grinede og bemærkede:
  - Jeg var dog engang selv tigger af en adelig familie. Og det lykkedes ham at blive millionær og købe sig til en fyrstelig titel. Hvad kan en dag og du bliver rig!
  Natasha svarede med et smil:
  - Tak, Deres Excellence!
  Barin bemærkede tørt:
  - Men fortabt, vil ikke vinde rigdom! Derfor foreslår jeg, at du sælger mig dit lille dyr.
  Natasha smilede kraftigt og sagde:
  - Fimbo er vores ven, han er ikke til salg!
  Mesteren grinte vredt og bemærkede:
  - Det plejer de at sige, når de vil bryde en høj pris! Men du kan ikke narre mig! Jeg ved hvor meget! Jeg tilbyder en chervonets, og ikke et halvt dusin mere!
  Natasha rystede på hovedet.
  - Undskyld, sir, men denne ven er ikke til salg! Ikke for nogen penge!
  Prinsen knurrede vredt:
  - Ja, du skal være glad for, at jeg fritager dig for en sådan byrde. En tiger har brug for en formue at fodre. Og når den bliver stor... Tror du, at du får lov til at vandre rundt i byen med et stort og farligt rovdyr?
  Smukke Natasha var flov, hendes solbrændte ansigt rynkede panden. Faktisk kom tanken om, hvad han skulle gøre med Fimbo, når han voksede op, nogle gange op. Allerede nu ser politiet skævt til dem, men hvad sker der efter nogle måneder?
  Under alle omstændigheder skal du snart skille dig af med Fimbo. Ti rubler er også penge. Du kan købe en hvalp og træne ham. Hunden spiser mindre, og du kan rejse med den i et år. Spar nogle penge og måske åbne en forretning. Eller spring ud i ægteskabet ... Hun er smuk, mente hun.
  Nervøst fingerende over sine muskuløse, forførende, bronzefarvede ben med sine bare fingre, tøvede Natasha, sund fornuft antydede, at en tigerunge ville være bedre stillet med en prins end at sulte med en omvandrende gruppe. Og at hvis du skiller dig af med et rovdyr, er det bedre at gøre det nu, når en sådan mulighed er dukket op.
  Men så sparkede mesterens datter, en pige med sløjfer broderet med perler, med benene og skreg:
  - Jeg vil have en tiger! Jeg vil have en hvid tiger!
  Prinsen viftede med hånden og bankede med knytnæven:
  - Hold kæft! Nu laver jeg forretninger!
  Hustruen udbrød:
  - Råb ikke ad barnet!
  Pigen var tilsyneladende forkælet og var ikke bange. Men hun sprang tilbage og skreg mere stille:
  - Køb far! Køb en tigerunge... Giv mig hundrede rubler!
  Konen sagde til sin datter med et smil:
  - Dette dyr kan være farligt... Det er et rovdyr, og det spiser små piger!
  Mesteren knækkede fingrene og sagde:
  - Det sidste ord er femten rubler! Gå mere på knæ, jeg vil ikke tilføje!
  Natasha, der bøjede sig lavt, smed en fastsiddende skal af sit bare solbrune ben og spurgte høfligt:
  - Må vi trække os tilbage, Deres Excellence?
  Prinsen knurrede:
  - Ikke! For allersidste gang, spørger jeg, giver du en tigerunge væk for femten rubler?
  Natashka rystede på hovedet og trampede på det grove grus med sit bare, charmerende, guddommeligt yndefulde, mejslede ben.
  Mesteren af fastlandet spurgte sarkastisk:
  - Hvad hedder du?
  Pigen svarede med et smil:
  - Natasha.
  Prinsen smilede ildevarslende.
  - Har du et pas? Lad os vise!
  Natasha rystede og blev bleg, den kedelige farve viste sig gennem hendes olivenhud. Prinsen klappede i hænderne og råbte:
  - Tag dem og ring til politiet! De stjal min tiger og min diamantring!
  Pigen udbrød med glæde:
  - Bravo far!
  Lakajerne angreb Natashka. Pigen gjorde ikke modstand, selvom hun var fysisk stærk. Hun og Olezhka blev bundet med reb og låst inde i kælderen. Politiet ankom også hurtigt.
  Efter at have lyttet til prinsen satte de lænker på Natasha og Oleg Akulova på deres hænder og fødder. Desuden havde de specielle størrelser til børn. Hvori unge tyve var lænket.
  Derefter blev pigen og drengen bragt i fængsel. Der blev de delt. Oleg blev smidt i kælderen, hvor der allerede var et dusin lænkede drenge, og Natasha blev smidt ind i en celle med kvinder. Det var ikke sødt. Der er en stank i cellerne, i stedet for en latrin er der et hul i gulvet, det er fugtigt og halvmørkt. Drengene blev holdt i lænker, hvilket er meget ubelejligt. Hænder og fødder er lænket. Det er svært at bevæge sig rundt i et trangt kammer. De fodrede kun med brød og vand, nogle gange gav de rådden frugt.
  De sad der indtil retssagen. Så blev drengene ventet enten af hårdt arbejde eller et fængselshjem. Kvinder også, enten til hårdt arbejde i Sibirien eller til Centralasien for at høste bomuld eller i fængsel med arbejde på en hvilken som helst fabrik for statsfødevarer. Og før retssagen kan du sidde efter myndighedernes skøn. Derudover blev fangerne også pisket.
  Oleg og Natasha blev beordret til at blive pisket på samme tid. Drengen og pigen blev afklædt til taljen og strakt ud på bukkene. De blev flankeret af to politifolk. Retshåndhævende betjente gennemblødte stængerne i en morter med saltvand. De vinkede gennem luften og væltede dråber. Og så, med det samme, på kommando, slog drengene og pigerne ryggen.
  Natasha og Oleg Akulov sammenbidte tænderne sammen for ikke at skrige. Spaken blev målt. Politiet tæskede med moderat entusiasme og gjorde bare deres pligt. Drengen og pigen, der trak vejret tungt, holdt ud. Efter et dusin slag sprang huden og blodet dryppede. Det var meget smertefuldt.
  Kommandanten, der havde ordineret hundrede slag, grinede. Hvis de straffedes hove bliver kastet af, er det Guds skæbne. De så skinner livslangt hårdt arbejde.
  For tyveriet i særlig stor skala, for angrebet på prinsen og hans kone og datter. Og så viste det sig også, at de ledte efter Natasha som medskyldig i drabet på guvernøren. Under alle omstændigheder vil pigen blive kørt for evigt til Sibirien. Ligesom den lille pige. Så det kan være bedre at blive undertrykt.
  Oleg Akulov og Natasha udholdt modigt alle hundrede slag uden at miste bevidstheden og uden at give en lyd. Men deres ryg blev til et blodigt rod. Derefter satte de igen lænker på dem og smed dem i fængsel.
  Drengen lå på brædderne, hans mave og bryst var utilpas, og hele barnets ryg blev skåret over.
  Til den unge skreg forbryderne, klippede, tynde børn, der klirrede med deres lænker:
  - Jamen, hvordan gjorde det ondt?
  Oleg Akulov blinkede til de andre drenge og sagde:
  - Trivia! Som en myg bider!
  Den ældre dreng, der så ud til at være omkring femten år gammel, også med et barberet hoved og den eneste i cellen, der havde sko, omend grove med træsåler, så på Oleg Akulov med respekt. Drengen, hvis blonde hår endnu ikke var blevet klippet af, viste sig ikke at være kujon. Og han rakte Oleg hånden frem og sagde:
  - Jeg er en tyv kringle! Den eneste rigtige bøller blandt disse ... - Den unge gudfar så sig omkring og fortsatte. - Du, efter at have modtaget hundrede piskeslag, udstødte ikke et skrig eller et støn og viste dig selv at være en rigtig mand. Her er min hånd til dig, og nu er du som en bror for mig!
  Oleg gav hånd med den mindre myndighed. Selvom han mest af alt ville flygte fra fængslet, hvori der var sømme, og det stank af spande. Og ryggen er så skåret over, at man bevæger sig lidt - det gør ondt.
  De unge fanger fik rationer - en slags grød, vand og brød. Maden er selvfølgelig ligegyldig, men de vil ikke lade dig dø af sult. Overgudsfaderen havde en ret fuld fysionomi og spiste tilsyneladende ikke kun statsejet.
  Faktisk dukkede en pige snart op. Hun rakte ham en kurv med pølse, hvidt brød og flasker mælk.
  Den mindreårige gudfar tog det til sig selv og tog så Oleg ud af en kolbe med hvid væske:
  - Drik lidt!
  Oleg tog en tår mælk, det virkede meget velsmagende for den sultne og forslåede dreng og spurgte gudfaderen:
  - Vil du dele transmissionen med de andre?
  Krendel rystede på hovedet.
  - Selvfølgelig ikke!
  Den slåede dreng spurgte:
  - Og hvorfor?
  Den unge gudfar svarede oprigtigt:
  - De fortjente det ikke! De er bare små hooligans og tyve, eller endda bare vagabonds.
  Oleg bemærkede logisk:
  - Men de er også mennesker, og det er hårdt for dem på én fængselsration!
  Kringlen knurrede voldsomt.
  - Overlev! Og du skal være taknemmelig for, at jeg gav dig mælk at drikke. Og det får du heller ikke.
  Oleg ville rigtig gerne springe op og ramme denne leder, men efter hundrede piskeslag havde han ingen kræfter til at springe op. Efter sådan en tæsk dør selv voksne, sunde fyre ofte, ikke som et barn.
  Drengen, efter at have spist og mælk, blev tung igen og begyndte at sove i en drøm, og dette sker.
  Han drømte, at han var Jim Hawkins fra den berømte roman Treasure Island.
  Da Piraten George brølede:
  - Steg denne drengs hæle!
  John Silver nikkede.
  - Jeg forbød at dræbe denne dreng, så vi har brug for et gidsel. Men han har ikke til hensigt at redde ham fra tortur. Vi burde finde ud af, hvor han tog Espanyola hen.
  Piraterne var ret sure. De sprang op til drengen Jim. De rev hans sømandsdragt af og vred hans arme. Jim plejede at løbe barfodet på skibet, hvilket var mere behageligt på et fladt dæk, især i troperne. Men på vej til fortet tog han støvlerne på. Alligevel kan du i junglen træde på en slange eller et insekt.
  Nu tog piraterne støvlerne af drengen med fornøjelse. En af dem strøg det glatte, polerede, næsten ubrugte læder.
  George førte sin finger langs drengens bare fod og bemærkede:
  - Gode hæle til at stege dem!
  Junge havde sine hænder bundet bag sig og prikkede dem med en krog. Så begyndte de at rejse Jim på stativet. Rebet strammede sig, drengens sener bulede, og han begyndte at læne sig frem.
  George trak i drengens skuldre. Jung snurrede rundt med et skrig af smerte, hans buede krop af en fjorten-årig teenager stod oprejst.
  Piraterne jublede i godkendelse. En af dem tog en syvhalet havpisk op og svingede den.
  John Silver afbrød ham:
  - Hold op! Drengen er klog og vil sige alt uden tortur. Fortæl mig, hvor tog du Espanyol?
  Jim Hawkins, selvom han var bange for smerte, råbte:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Silver kommanderede:
  - Start!
  Pisken kom ned på yoongis ryg og den solbrune hud brast straks. Drengen sammenbidte tænderne og forblev tavs. Og piraten slog ham. Jim besluttede at holde fast til enden. Selvom Yoongis snoede ansigt fortalte ham, hvad det kostede ham.
  Piraten slog drengen på ryggen og bevægede sig derefter til siderne. Han bankede både på maven og på brystet. Jim rykkede for hvert slag, nogle gange kvælede støn, der slap ud af hans stramme læber. Men den unge dreng formåede alligevel at holde de høje råb tilbage.
  Til sidst kastede Jims hoved sig langsomt og faldt om på siden. Drengen besvimede og mistede bevidstheden.
  Piraterne fik en spand vand, da der var en brønd i blokhuset. Og hældte det ud over Yoongis blonde hoved.
  Jim kom til fornuft. John Silver spurgte med en blid stemme:
  - Fortæl mig, hvor du kaprede skibet, så tager vi dig af stativet!
  Den unge kahytsdreng knurrede:
  - Det vil jeg ikke sige!
  George tog en fakkel ud af dens bundt og holdt den op til ilden. En flamme brød ud. Grinende sagde den garvede pirat:
  - Nå, kahytsknægt, vi steger dine hæle nu!
  Jim Hawkins rystede. Faklen med ild nærmede sig drengens bare ben. Og så slikkede flammerovdyret den uheldige teenagers bare hæl. Drengens sål var moderat ru. Han løb barfodet på dækket, men i selve Storbritannien gik han om vinteren med sko, og hans fødder var ikke særlig hårde. Så smerten var intens.
  Jim Hawkins skreg.
  John Silver sagde hårdt:
  - Fortæl mig, hvor du tog Espanyol?
  På trods af lugten af brændt kød og smerten var frygtelig, råbte Jim:
  - Ikke! Jeg vil ikke sige!
  George skiftede flammen til drengens anden bare sål. Duften af brændt kød blev stærkere.
  Unge Hawkins begyndte at blive kvalt, hans unge ansigt blev blegt, og hans hoved faldt tilbage på siden.
  John Silver sagde i en selvsikker tone:
  - Nok med ham! Ellers vil vi brænde hans ben, og drengen vil ikke være i stand til at gå. Og jeg vil have ham til at tage med os i morgen og se piraternes triumf, der tog skatten!
  George var enig i dette:
  - Ret! Lad ham gå med os, brændte hæle gennem det skarpe græs og sten. Vi vil trække ham med et reb om halsen, og for kahytsdrengen vil det være yderligere tortur!
  John Silver nikkede.
  - Lad ham i mellemtiden hænge på stativet til daggry!
  
  
  KUN EN METER LYKKE
  ANNOTNING
  Kun en meter til venstre lå en russisk mine, hvorpå slagskibet Petropavlovsk blev sprængt i luften, og historiens gang på skalaen af hele planeten Jorden har ændret sig.
  . PROLOG
  Minen, hvorpå slagskibet Petropavlovsk blev sprængt i luften, passerede kun en meter til venstre. Og som et resultat detonerede ammunitionen ikke. Og slagskibet fik kun mindre skader og vendte tilbage til Port Arthur under egen kraft. Admiral Makarov, som blev udmattet i løbet af natten af arvingen Kirill Romanov, var meget irriteret på sig selv, at han ikke gav ordre til at mine vandet omkring havnen med destroyere. Et andet skib fik også mineskader.
  Men alt var forholdsvis billigt, og i løbet af få dage kunne skibene repareres igen.
  Indtil videre er der ikke sket noget dårligt. Men det kunne være værre, som det skete i universet, hvor admiral Makarov døde så dumt og latterligt.
  Men i denne verden, han - en værdig person, udmålte skæbnen en længere periode.
  Vil admiral Makarov være i stand til at bruge den og blive en stor flådekommandant, sammenlignelig med for eksempel Ushakov? Eller i hvert fald, selv Admiral Makarovs enestående talent vil ikke være nok til at besejre Japan. Som nu er meget stærkere til søs. Desuden skulle yderligere to slagskibe repareres.
  Admiral Makarov mister dog ikke modet. Og personligt tog han sammen med reparationsarbejderne op på elimineringen af skibsgulvet. Derudover er der også nyt fra Sankt Petersborg om, at den baltiske eskadron vil komme til undsætning, og så har Rusland en klar fordel.
  Japanerne udnytter selvfølgelig øjeblikket og forsøger at lande tropper tættere på Port Arthur. Men de russiske tropper, der udnyttede stormen, var i stand til at dræbe to regimenter af den opgående sols imperium. Og få ordnet.
  Derefter blev fire slagskibe fra Stillehavseskadronen restaureret i et accelereret tempo.
  Og admiral Makarov blev tilbudt en forræderisk plan af kommandøren for destroyeren. Da Togo altid bevæger sig ad den samme rute, læg bundter af miner i vejen. Den, der blev gjort i den virkelige historie, men kun af en destroyer. Og admiral Makarov satte straks pris på ideen og beordrede brugen af alle egnede skibe.
  Men selvfølgelig, efter at have startet et rygte for desinformation, at det kun er øvelser.
  Og det vil stadig slå hvalerne.
  Fælden var enkel, men effektiv. Desuden blev ingen sluppet ud af Port Arthur, og japanske spioner kunne ikke fortælle deres egne noget.
  Og resultatet var imponerende. Straks eksploderede et dusin store japanske skibe og begyndte at synke. De andre skød vilkårligt i alle retninger.
  Og så dukkede Makarovs eskadron op, som allerede var stærkere end japanerne. Og en hård kamp begyndte.
  Russiske granater var mere panserbrydende og ramte mere præcist. Skibene er stadig fulde af kanoner og sømænd, ganske friske. Og admiral Makarov klarede sig fra en let krydser og meget dygtigt. Desuden klemte japanerne sig i panik sammen og letter derved russernes opgave. Ja, og det største flagskib i landet med den opgående sol sank, og Togo blev knap nok reddet fra det. Men denne admiral lå på knæ.
  Og slaget blev til en total tæsk af japanerne. Bare en simpel fælde, et slag bagfra afgjorde udfaldet af krigen til søs. Tsushima skete den anden vej rundt, da den japanske flåde led et knusende nederlag og faktisk holdt op med at eksistere. Dette er samuraiens kamp og nederlag, højlydt, med mere end tolv tusinde sømænds død uden at tælle fangerne med.
  Russerne var i et særligt chok og skød præcist.
  Deres våben kendte ikke savner og tvivl. Og japanerne er blevet en solid flok.
  Den russiske sejrs lethed fik mange til at betragte Japans hær som værdiløs. Nå, hvad skal man tage fra Asien? Nå, admiral Makarovs sejr blev betragtet som ikke så herlig. Nå, hvem slog han?
  En russisk soldat er ti japanere værd.
  For at toppe det, og på land, besejrede general Kuropatkin japanerne fuldstændigt, og endda med lidt blodsudgydelse. For hvilket han modtog en feltmarskals epauletter. Og yderligere efter at forfølge samuraierne ryddede han Korea for dem. I kamp havde japanerne endnu ikke nok ammunition, og de var fuldstændig hjælpeløse.
  Mikadoen bad derefter om fred. Rusland krævede, at Japan returnerede Kuril-ryggen, op til skelettet af Hokkaido og øen Taiwan. Således blev Japan drevet ind i sine tidligere grænser.
  Og de blev tvunget til at betale en godtgørelse på en milliard russiske guldrubler.
  Rusland erklærede Korea for et protektorat og øgede sin indflydelse i Manchuriet. Snart kom Mongoliet også under Ruslands protektion. Processen med frivillig annektering af kinesiske lande og dannelsen af Zheltorossia begyndte.
  Naturligvis ingen revolution og blodig søndag. På tronen sidder den autokratiske zar Nicholas II, hvis autoritet blandt folket er vokset markant.
  Og da der ikke var nogen optøjer, oplevede Rusland, efter at have undgået recessionen i tiderne med revolution og uro, et hurtigt økonomisk opsving. Og dermed kom i 1914 mere økonomisk fremskreden, og bedre forberedt, til Første Verdenskrig. Og Rusland havde flere indbyggere på grund af annekteringen af dele af Kina og Korea. Og dødeligheden på grund af den bedre økonomiske situation er lavere end i den virkelige historie, og befolkningstilvæksten er større.
  Det tsaristiske Rusland er således stærkere end uden admiral Makarov. Og selvfølgelig blev den baltiske flåde ikke berørt. Og flere fly blev produceret, inklusive Ilya Muromets og Svyatogor, og Luna-2-tankene gik i serie med maskingeværer og højhastighedsbaner. Den kongelige hær var meget stærk.
  Admiral Makarov var stadig femogtres år gammel i 1914, og han blev udnævnt til at lede flåden i Østersøen. Og Ruslands fjende er meget mere autoritativ end Japan. Nemlig Kaisers Tyskland.
  Forresten havde sejren over samuraien sammen med plusserne også minusser. Nu var Japan klar til at gå ind i krigen på Tysklands side. Så det tsaristiske Rusland måtte beholde en betydelig styrke i øst.
  Japanerne byggede igen en flåde og var klar til hævn. Og dette er et minus i layoutet. Plus, Tyrkiet er på siden af Tyskland og Østrig-Ungarn.
  Således måtte Rusland kæmpe mod fire stater, bortset fra Bulgarien, og udfaldet af krigen var ikke klart.
  Tyskland fører dog også en krig på to fronter og giver hovedstødet i vest.
  Kampene fra begyndelsen for Rusland gik mere vellykket end i den virkelige historie. Især på grund af den større befolkning og det højere niveau af økonomien var fredstidshæren i Rusland ikke halvanden, men så mange som tre millioner og tusinde regimenter. Så du kan kaste flere tropper i kamp.
  Plus tilstedeværelsen af flere fly, der bombede tyskerne og deres allierede.
  Så russiske tropper erobrede Østpreussen og blokerede Koenigsberg. Og Hindenburgs forsøg på at bryde igennem mislykkedes. Herunder takket være bombningen af tyske tropper.
  Og til søs, mens japanerne venter, og admiral Makarov kæmper mod tyskerne.
  Tysklands flåde er den anden i verden efter Storbritannien. Men hvordan tæller du. Måske vil Rusland have flere slagskibe, men de er spredt over tre have, og tyskerne har en knytnæve. Plus, selvfølgelig, er der den britiske flåde. Men den er også spredt ud over fire oceaner. Og briterne har ikke travlt med at hjælpe Rusland.
  Så den baltiske flåde, anført af Makarov, bliver nødt til at bekæmpe tyskerne alene. I slutningen af august er vejret varmt og solrigt.
  Chefadmiral og helt fra den japanske krig på en let mobil krydser. Dette er hans innovation.
  Og det faktum, at besætningen på en let krydser også kun består af piger.
  Pigerne er alle unge, slanke, adrætte og i én bikini. De blinker med bare fødder og bare, runde hæle.
  Krydserne har kun én pistol, men en tolv tommer. Og pigerne klarer det mesterligt.
  Natasha rystede sine mavemuskler og udbrød:
  - For vores herlige admiral Makarov!
  Og med sin bare hæl gav hun efter for projektilet. Og han blev let skubbet af pigerne, idet de hvilede deres bare, mejslede ben mod panserdækket.
  Pigen Zoya, der trængte gennem dødens hotel, knirkede:
  - For Nicholas II!
  Augustin bemærkede med sit bare knæ:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Svetlana trampede sine bare fødder og tilføjede:
  Lad os dræbe tyskerne!
  Og nu er projektilet stukket ind i løbet, og pigerne sigter det mod målet. Foran den talrige tyske flåde. Det menes, at den tyske hær er den stærkeste i verden. Og at det ikke er så nemt at klare det.
  Men så spytter tolvtommeren noget morderisk ud. Og den flyver - dette er i den avancerede tyske destroyer. Det rammer selve midten af dækket, og skibet deler sig i to dele.
  Natasha råber helt i lungerne:
  - Det er fantastisk!
  Zoya bekræfter og stamper sine bare fødder:
  - Det er i topklasse!
  Augustine blotter sine tænder og tilføjer:
  - Lad os gøre det på en ny måde!
  Svetlana bemærkede aggressivt, funklende øjne:
  - Og der kommer en betonskæring!
  Og hendes sprog er så adræt.
  Igen driver pigerne, hvilende deres bare, runde hæle, projektilet ind i kanonen. De er meget aggressivt sat op til at bekæmpe Kaiser's Tyskland.
  Makarov nikker bifaldende. Den russiske flåde er klar til en duel på afstand. Han har fremragende våben og fremragende sømænd. Så tyskerne får det.
  Og der er også piger og drenge i flåden, som vil blive spurgt denne vej til Kaiser Wilhelm.
  Admiral Makarov gav ordrer og sagde:
  - Koncentrer al ild om det nærmeste tyske skib!
  Og jeg må sige, at det virkede. Og de russiske kanoner begyndte at ødelægge Kaisers krydser, og den sank næsten øjeblikkeligt.
  Natasha, denne næsten nøgne kaptajn af første rang i bikini, råbte:
  - Lad os ramme fjenden med morder!
  Zoya, der stampede sine bare fødder, bekræftede:
  - Vi slår den igen!
  Og her flyver det dødbringende projektil fra den russiske krydser igen.
  Svetlana skriger:
  - For Rusland og gudinde Lada!
  Dødens nutid rammer ødelæggeren og deler den op i to dele. Og igen synker det tyske fartøj.
  Augustina, den rødhårede pige, hvis kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner, bekræfter:
  - Vi er de mest præcise piger i verden!
  Valentina, denne pige i kun trusser og med jordbærnipler på solbrune bryster, bekræfter:
  - Ære til Nicholas II's land!
  Victoria, en pige med bare ben, der er solbrune og bliver som chokolade, udbryder:
  - Og ære til den store admiral Makarov!
  Natasha, der stamper sin bare fod, som er meget yndefuld og muskuløs, bekræfter:
  - Og ære til Makarov!
  Zoya tilføjer:
  - Og ære til det tsaristiske Rusland!
  Augustina trækker sammen med andre piger endnu et dødbringende projektil op og hviner:
  - Og ære til alle vores forfædre og russiske guder!
  Og nu driver pigerne, der anstrenger deres muskuløse kroppe, en vægtig dødsgave ind i et kraftfuldt våben.
  Og så ladede skønhederne 12-tommers pistolen. Og nu blev den morderiske dødsgave spyttet ud af pistolen. Pigerne i glæde slog endda deres bare, mejslede ben.
  Og efter at have fløjet over projektilet vil et bæltedyr ramme den tyske Kaiser Germany. Som et resultat af et præcist hit tog selv et så stort skib og delte sig i tre dele.
  Pigerne slog hænderne op og skreg:
  - For lyset af kongernes kommunisme!
  Her giver Natasha igen ordrer. Og pigerne ordner ud med bare, mejslede ben. Og slæb et andet, meget dødbringende projektil.
  Augustin sang:
  - Vi vil ramme fjenden meget hårdt!
  Svetlana tilføjede med velbehag:
  - Vores admiralleder Makarov sporter!
  Natasha tilføjede og blottede sine tænder:
  - Alt vil være kvasar hos os -
  Kaiser er Wilhelm middelmådig!
  Og pigerne hvilede deres bare, runde hæle, støttede sig op og slæbte dødens morderiske gave.
  Og så skubbede de ham med bare fødder ind i pistolens bagstykke. Opladet og begyndte at dirigere.
  Natasha sang med entusiasme:
  Monomakh tog sin kasket af,
  Kløede mig i toppen af hovedet!
  Zoya tilføjede og stampede med bare fod:
  - Elektrisk ladning,
  Rammer kanonen!
  Og nu flyver dødsgaven sendt af pigerne med et vildt brøl. Og nu er projektilet som en lupanet i centrum af bæltedyret. Og hvordan den bliver smadret grundigt. Han vil også tage og dele i to. Og det vil sprøjte i alle retninger.
  Og bobler med springvand vil gå. Og det blusser massivt op.
  Pigerne skriger bogstaveligt talt af glæde. Og tramper med deres bare mejslede fødder. Selvfølgelig kan selv det formidable Kaiser Tyskland blive besejret med dem.
  Admiral Makarov leder selvsikkert slaget. Hans skibe manøvrerer behændigt og udløser slag på kong Wilhelms tyskere.
  Natasha løber også meget hurtigt. Hendes lyserøde, bare hæle blinker som magiske og meget smukke små pigeben. Og andre krigere også, de nedre lemmer er gode.
  De driver igen projektilet ind i mundingen. Kaiser-flåden er noget kaotisk. Hans skibe forstyrrer hinanden på trods af deres store antal.
  Admiral Makarov bruger sin flåde dygtigt. Ild er koncentreret om hovedflagskibet. Og han bliver ramt.
  Ud over admiralen er der kun én mand på den lette krydser - kabinedrengen Olezhka. Han ser lille, men adræt ud, og hans bare, barnlige hæle flimrer nu og da.
  Jung har været kendt siden den russisk-japanske krig. Der er gået mere end ti år, og han er stadig et barn. Men det var ham, der reddede admiralen og slagskibet "Petropavlovsk", da han distraherede sømanden fra roret, og han bevægede lidt rattet, og minens bid var ikke dødelig.
  Drengen sad fast i en alder af ti, men han var så hurtig, at ikke én pige kunne følge med ham og meget stærk.
  Han blev stadig holdt i kahytten drenge, selvom drengen var i stand til at fiske en japansk general op af vandet og fik et kryds for dette.
  Men da han forblev et barn, blev han stadig formelt opført som hyttedreng.
  Men drengen gjorde det vigtigste arbejde i kamp - han gav koordinaterne for skydningen, og pigerne gik ikke glip af.
  Admiral Makarov bemærkede:
  -Ja-ja, godt gået evige dreng! Han bør tildeles en ordre herfor.
  Anastasia, kaptajnen af første rang, bemærkede:
  - Og overfør ham til betjentene!
  Makarov nikkede.
  - Det er en selvfølge!
  Og igen følger et dræberskud, og denne gang synker det tyske flagskib. Og tusindvis af Kaiser-sejlere hopper i vandet. Dette er virkelig et ødelæggende slag.
  Den lille dreng hviner af glæde. Selvom han faktisk arbejder på en mission. En voksen person fra det enogtyvende århundrede skal finde ud af udødeligheden givet af de russiske gude-demiurger. Og i hundrede år skal han være en ti-årig dreng.
  Tjener på dette tidspunkt Tsar-Rusland. Og først derefter vokse op til tolv år. I starten virkede det som en interessant idé at blive barn igen. Men at være i 1904 uden tv, internet, computer, telefon, smartphone, bærbar og så videre, er ikke så fantastisk. Især hvis du også bor på kasernen, og alle betragter dig som en dreng, med en passende attitude. Sandt nok, fysisk er du en meget stærk dreng og meget hurtigere end en almindelig person, og vigtigst af alt kan de ikke dræbe dig - du har allerede modtaget udødelighed og skal finde ud af det.
  Og hvilken magt har du over dine jævnaldrende! Børn respekterer og respekterer trods alt styrke og fingerfærdighed.
  Og Oleg blev en hyttedreng takket være hans barnlige fysiske evner.
  Når du er ti år gammel, er du stadig en snot, og selvfølgelig ville selv en hyttedreng ikke rigtig tage ham. Men Oleg tog og bøjede let neglene med sine hænder og en nikkel. Dette gjorde indtryk på kaptajnen af første rang, og han gik med til at tage den unge helt med på sit skib.
  Og sømændene begyndte snart at respektere den usædvanligt stærke og hurtige dreng, der løftede tunge vægte og kæmpede alle på sine hænder. Desuden dykkede Oleg også meget dybt, forblev uden luft i lang tid og var ikke bange for kulden. Jeg løb barfodet og i shorts i al slags vejr og nysede ikke engang. Og hans bare tæer var så ihærdige og smidige. Drengen kunne endda bruge dem til at rejse et anker på en kæde eller hænge på hovedet.
  Og i raseri kunne ungen sprede et dusin sømænd og løfte et tungt våben over hovedet.
  Så Oleg fortjente universel respekt, og han kunne lide det. Han forblev omend meget stærk, men en dreng.
  Og nu pegede han med pistolen og hvilede sine bare, runde hæle på metallet.
  Og sang:
  - Vores stolte "Varyag" overgiver sig ikke til fjenden, ingen ønsker nåde!
  Den zaristiske flåde demonstrerede høj kunstflyvning. Og hans skaller lagde sig meget passende.
  Admiral Makarov gjorde meget for at uddanne sømænd og officerer. Hans eskadron var stærk. Og krigere af høj kvalitet.
  Her er slagskibene "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander den tredje", "Nicholas den første" kæmpede meget effektivt. Og deres mandskab skød præcist.
  Men selvfølgelig kunne de ikke fremkalde som en dreng fra det enogtyvende århundrede.
  Og de havde ikke så mange piger ombord.
  Olezhka, der pegede kanonerne mod målet og hvilede sine bare, barnlige fødder, sang:
  - Gud bevare kongen
  Stærk suveræn...
  Regere for ære
  Ære til os!
  Og Natasha, der affyrede et skud og blinkede med sine bare hæle, kurrede:
  Herske over frygten for fjender,
  ortodokse zar ...
  Og hele barfodets hold af piger i bikini, samlet samlet op:
  Reger til ære, til vores ære!
  Og pigerne bringer igen dødsgaver, en meget dødbringende kraft, og sænker kejserens skibe, mens de synger lystigt og inderligt:
  - For faderkongens skyld
  føder jeg en helt!
  Og hvornår kampen starter
  Bliv en Satan!
  . KAPITEL 1
  Efter flagskibets død og store tab begyndte tyskerne at trække sig tilbage. Deres skibe lænede sig tilbage, mens de opretholdt udseendet af orden. Og de russiske fartøjer skød nu efter dem.
  Og slaget blev faktisk vundet, selvom den baltiske eskadron blev modarbejdet af næsten hele flåden fra Kaiser Tyskland. Og dette er den anden, eller næsten den anden flåde i verden.
  Måske er den russiske flåde allerede blevet mere talrig end den tyske, men den er fragmenteret over fire oceaner, og her havde Tyskland næsten alle sine styrker.
  Og hun tabte til Makarovs geni.
  Pigen, der stampede sine bare fødder, bøvlede meget. Deres krydser bevægede sig uden at bremse farten bag tyskerne. Og drengen Oleg Rybachenko pegede kanonen mod målet og hvilede sit barns ben mod jernet. Og så buldrede en skal fra det evige barn.
  Og endnu et tysk slagskib brød op. Og jeg må sige - præstationen er stor.
  Natasha sang og legede med sine mavemuskler:
  - Den største start, tag på camping!
  Zoya, en pige med en smuk figur og gyldent hår, bemærkede:
  - Jeg kører en hel tur!
  Krigere her og faktisk - super stjålet!
  Augustin stampede sin bare fod på metallet og kvidrede:
  - For den store admiral!
  Oleg kæmpede engang med japanerne. Faktisk skete der kun én større kamp for dem, takket være en enkel, men mesterligt udført fælde.
  Det var da drengen bragte granater, men overtalte dem til at lade ham skyde. Og hvordan han affyrede, at den japanske krydser så brød op. Dette blev betragtet som en ulykke, men drengen blev alligevel belønnet.
  Og Oleg Rybachenko begyndte at indsamle priser.
  Denne gang kunne han regne med noget mere alvorligt. For eksempel på det gyldne George Cross med en sløjfe. Og dette er indtil videre den højeste pris i tsarhæren til en almindelig soldat, men indtil videre er det stadig en kahytsdreng-artillerist.
  Og pigerne vil helt sikkert også modtage priser.
  Sådan er den russiske flåde ved at indhente den tyske. Og bogstaveligt talt skyder fjenden på farten.
  Svetlana sang, blottede sine tænder og blinkede:
  - Lad den russiske falk svæve ind i himlen,
  Jeg tror, at Rusland med tsarer vil rejse sig igen!
  Natasha sang med entusiasme:
  - Rusland vil rejse sig igen! Rusland vil rejse sig!
  Og igen vil pigerne, som bare fødder, hvile og hamre. Og de vil nedrive endnu et slagskib.
  Tyskerne til søs fik skønheder meget berømt. Og kejserens flåde flød bort i lang tid. Og han blev sparket og sparket og sparket.
  Der blev spillet indhentning.
  Zoya, denne pige i bikini, der rykkede med sine bare ben, brølede:
  - For Fædrelandet og friheden til det sidste!
  Augustine trampede sin bare fod og tilføjede:
  - Får hjerter til at slå i forening.
  Selvfølgelig blev Kaisers Tyskland ødelagt på havet. Men selv på landjorden fik tyskerne af Wilhelm det første nummer. Og de blev så aggressive i deres horn. Og fra himlen blev de bombet af de formidable "Ilya Muromets" og "Svyatogor" - det mest magtfulde fly i verden. Og på landjorden var Luna-2-tankene ved at makulere.
  Elizabeth og Catherine red sammen på denne lille kampvogn og skød fra to maskingeværer i en akse.
  Tanken udviklede en hastighed på op til fyrre kilometer i timen på motorvejen og rejste femogtyve kilometer langs rokaden. Og dette gav ham muligheden for at manøvrere med succes sammen med det formidable russiske kavaleri.
  Efter at have undgået revolution og uro, havde det tsaristiske imperium højere hastigheder for industriel produktion og var i stand til at mestre serieproduktionen af Prokhorov-tanken, den allerførste maskine af sin art i verden.
  Ulempen ved tanken var dens tynde rustning, kun mod kugler. Men et plus kan kaldes den skrå form af arrangementet af stålplader og hyppige rikochetter.
  Så "Luna" -2 er slet ikke forsvarsløs, som man måske ved første øjekast skulle tro.
  Og dens lille størrelse gør den forholdsvis billig at fremstille.
  Krigen med tyskerne er stadig manøvredygtig. Der er endnu ingen frosne frontlinjer, og derfor er lette og mobile kampvogne meget passende. Især mens der ikke er et eneste land i verden.
  Elizabeth skyder, trykker på aftrækkeren med sin bare pigelige hæl og brøler:
  - For det store Rusland!
  Catherine skyder mod fjenden og bemærker aggressivt:
  - For zar Nicholas II!
  Kongen er virkelig populær blandt folket. Bloody Sunday skete ikke, Rusland besejrede Japan, og nu slår det selvsikkert tyskerne.
  Den tsaristiske hær er virkelig stærk og med en høj moral.
  Lønningerne stiger også, og arbejdernes situation bliver bedre.
  Kort før krigen, til ære for Romanov-dynastiets 100-års jubilæum, reducerede zar Nicholas II nådigt arbejdsdagen til ti og en halv time. Og før-ferie dage og lørdag til otte. Derudover blev arbejdsdagen for kvinder og personer op til enogtyve år reduceret til otte timer, og pensionerne blev forhøjet.
  Så folket er tilfredse med kongefaderen. Kun en lille del af intelligentsiaen ønsker et parlament og politiske reformer.
  Der er stadig godsejere, men de kommer godt ud af det med bønderne. Så Ruslands ydre storhed kompenserer for de begrænsede friheder.
  I ortodoksien sker der dog også nogle ændringer. Især høstårene og den udbredte introduktion af traktorer og mineralsk gødning, kunstvanding og melioration - løste problemet med brød og kød. Lønningerne er vokset, og priserne er stabile - rublen er støttet af guld.
  Og den ortodokse kirke aflyste fasten før jul og lettede andre madrestriktioner. Og det blev generelt modtaget positivt. Mange jøder og muslimer accepterede villigt ortodoksi, hvilket blev lettere og enklere.
  Også i det tsaristiske Rusland faldt dødeligheden af forkølelse, især blandt børn. Og det øgede også myndighedernes autoritet.
  Så det tsaristiske Rusland er i fremmarch, og krigen går godt. Brusilov handlede mere succesfuldt mod østrigerne end i den virkelige historie, og Przemysl blev taget med det samme og undgik hans belejring og tab.
  Forsyningen af den tsaristiske hær var god, og tropperne rykkede trygt frem, og der var samtidig en numerisk overlegenhed. Så de mest optimistiske prognoser gik i opfyldelse.
  Den tyske flåde led store tab og forlod slagtede.
  Og den russiske eskadron begyndte at bombardere Koenigsberg.
  Natasha og hendes team deltog også i dette.
  Pigerne affyrede kanoner og sang:
  - Og i de stjerneklare højder og bjergstilhed,
  I havets bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende ild!
  Zoya og andre piger trak sig op, hvilende på deres bare hæle, et dødeligt projektil og kvidrede:
  - For tsarismens nye grænser!
  Og pistolen så ud til at tage og stikke. Beskriver en flyvning i en høj bue. Og buldre, så det løftede et helt tysk batteri op.
  Augustin sang med et smil:
  - Vor konge er slagets herlighed,
  Vores konge er ungdommens flugt!
  Kæmpe med skum og vinde,
  Nicholas fører os til kommunismen!
  Svetlana bekræftede selvsikkert ved at skyde fra en mindre pistol:
  "Nikolai fører os ind i kommunismen!"
  Og så gik pigerne vilde, bare fuldstændig rædsel.
  Og de skyder meget præcist og endda dødbringende. Ja, ingen kan modstå dem.
  Natasha bemærkede med et grin og blottede sine tænder, da endnu et Kaiser-batteri fløj op i luften:
  - Musik spiller, trommer slår,
  Kongen af Tyskland bliver ført til kirkegården!
  Zoya bemærkede aggressivt og blinkede med sine blå øjne:
  Vi vinder, det ved jeg med sikkerhed
  At gå pigerne gennem de rummelige marker ...
  Og at være planeten på én gang et blomstrende paradis,
  At opdrage ædelt afkom!
  Og pigen blinkede til sine barfodede kammerater. De fløjtede i kor.
  Og de er faktisk meget sjove piger.
  Og slagkraften fra den tolv-tommer pistol virkede. Og hun knuste fjenden fra Kaisers Tyskland.
  Beskydningen af Makarov-eskadrillen og derefter angrebet ved hjælp af flere hundrede Luna-lette tanks, som for overlevelse blev hængt med mere ekstra rustning, og deres kanoner blev ikke længere taget. Og Kuropatkin, selvom den er lidt gammel, er stadig en ørn og helten fra stormen af Koenigsberg. En modig fremrykning af de russiske tropper og en overbevisende sejr.
  Koenigsbergs fald chokerede tyskerne. Selv efter provokationen hjalp Tyrkiets indtræden i krigen dem ikke. Og selve Tyskland blev stadig slået på Marne. Og rullede væk fra Paris.
  Østrig-Ungarns stilling blev kritisk. Slaverne i dens rækker deserterede og overgav sig i hundredtusindvis. Og andre tropper fra tyskerne og ungarerne døde under slagene.
  Den tsaristiske hær var langt i undertal. Tyskerne blev også slået, mens de forsøgte at angribe Warszawa. De blev væltet af overlegne russiske styrker.
  Og kørte til Vesten.
  Tyskerne trak sig tilbage og rykkede mod øst og kollapsede fronten. Seks tyske korps blev hastekastet mod syd, men det var for sent.
  Russerne havde allerede indtaget Krakow og omringet Budapest. Og så var der Bulgarien, som tyskerne forsøgte at overtale, der erklærede Tyrkiet krig.
  Og det blev endnu værre, da Østrig-Ungarn, da man fornemmede, at tyskerne var kaput, blev angrebet af Italien. Og hvad der er mest ubehageligt, Japan, fornærmet af russerne, angreb de tyske besiddelser i Stillehavet.
  Sandt nok var hun lidt forsinket, da de fleste af de tyske kolonier allerede var blevet erobret af admiral Kolchak, som kommanderede stillehavseskadronen med stor succes.
  Så Japan stod igen med en næse, og erklærede krig mod Tyskland og meget sent.
  Men det åbnede ikke en anden front med Rusland.
  Tyskerne begyndte at overføre tropper mod øst. Men allerede nu udnyttede de allierede tyskernes svækkelse og gik til offensiven i Belgien.
  Og de begyndte at bevæge sig fremad.
  Situationen blev også kompliceret af, at Østrig-Ungarn faktisk kollapsede og ikke længere ydede seriøs modstand. Og tyskerne bragte deres tropper i partier i kamp og led nederlag efter nederlag.
  Tank "Luna" -2 var meget vellykket. Hans manøvrer bag tyskerne havde destruktiv kraft. Og det kongelige kavaleri var det bedste i verden.
  Og alt blev styret ekstremt dygtigt, og der var et minimum af forvirring. Den tsaristiske hær rykkede frem og indtog by efter by.
  Allerede Kuropatkin nærmede sig Oder, og Brusilov brød generelt igennem til Wien.
  Og Østrig-Ungarn kapitulerede.
  Tyskerne på Oder forsøgte at organisere et mere eller mindre solidt forsvar. Men de var ikke særlig gode til det.
  Og i vest tog de allierede Bruxelles - endnu en væsentlig præstation for koalitionen.
  Så indså kejser Wilhelm, at hans situation var håbløs og bad om fred.
  Og den 25. november 1914 ophørte fjendtlighederne på den russisk-tyske front. Bare russiske tropper omringede allerede Berlin.
  Der var også et par slag mere til søs, som afsluttede Kaisers flåde.
  Krigen sluttede på få måneder. Men Tyrkiet er endnu ikke blevet besejret.
  Og de russiske tropper skiftede til det.
  Og Oleg Rybachenko fløj fra Østersøen med et fly. Og i betragtning af hans fænomenale nøjagtighed blev drengen placeret ved Potemkin-slagskibets tolv-tommers pistol.
  I denne historie skete sømændenes oprør ikke. Og slagskibet tjente sig selv militær ære i stedet for en oprørers triste herlighed.
  Den osmanniske eskadron er naturligvis ikke som den tyske eskadron i alle henseender.
  Drengen, selv på havet, nåede kun at skyde et par gange og sænkede tyrkiske skibe.
  Og så var der jagten.
  Og en vovet landing i Istanbul.
  Ud over Oleg Rybachenko landede piger også på land.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana løb på turen, flimrende bare, runde hæle.
  Og de skrev om osmannerne.
  Drengen havde to stormgeværer i hænderne, og han skød præcist og sang:
  - Pioner af alle gotere,
  Lad os drukne alle som katte!
  Natashka bekræftede med raseri:
  - Selvfølgelig drukner vi!
  Og hendes bare hæl kastede en dødsgave op. Disse piger var bare gående ødelæggelse.
  Zoya slog på en melodisk måde igennem tyrkerne og bemærkede:
  - Gud er med os!
  Augustin, der afskar tyrkerne, bemærkede:
  - Og denne Gud er hvid!
  Svetlana, der brød gennem osmannerens kæbe med et slag af sin bare fod, gryntede:
  - Vor Gud er den hvideste i verden!
  Natasha skrev om tyrkerne og sagde:
  - Alt dette er vores Jord, alt dette er os!
  Og hun kastede sine bare tæer endnu en ødelæggende granat.
  Zoya, der skrev om osmannerne, udsendte:
  - For Moder Rusland!
  Og med bare tæer vil han igen kaste noget dødbringende.
  Så sprængte Augustin noget destruktivt, trykkede hendes skarlagenrøde brystvorte på knappen på hendes midlertidige bazooka og knirkede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og Svetlana tilføjede, knuste fjenden og huggede med sværd:
  - For det hellige Fædreland!
  Og pigen viste sin tunge.
  Dette var virkelig et ekstremt stridbart hold. Mod hvilke fjender ikke kan modstå.
  Og Istanbul faldt, og Tyrkiet kapitulerede før nytår.
  Oleg Rybachenko modtog epauletterne fra kaptajnen af tredje rang, at en dreng på ti år ser godt ud. Han var i øvrigt den samme som sig selv på ti år, men i virkeligheden er han et stort barn, og lignede ikke sådan en dværg. Næsten inde var der halvanden meter. Mere præcist en meter femogfyrre centimeter.
  I betragtning af, at der endnu ikke var nogen generation af acceleratorer, kunne Oleg Rybachenko passere for en teenager. Så de gav ham en officer. Og også efter krigens afslutning modtog han personligt Sankt Georg-korset lavet af guld og med diamanter og med en sløjfe fra kejser Nicholas II's hånd. Og det var den højeste på det tidspunkt og en ny soldaterpris.
  Oleg Rybachenko var simpelthen glad. Han havde sådan en vidunderlig og cool sejr.
  Det tsaristiske Rusland og de allierede delte Tyrkiet. Og hun forsvandt fra verdenskortet.
  Lilleasien, det nordlige og centrum af Irak, strædet og Istanbul gik til Rusland. Lidt modtog tyrkisk jord på Balkan og Bulgarien. Syrien tog til Frankrig. Palæstina og en del af Saudi-Arabien til Storbritannien, samt den sydlige del af Irak, som det lykkedes briterne at erobre.
  Således blev Storbritannien stærkere kolonier og tog de tyske for sig selv.
  Rusland modtog fra tyskerne Klaipeda-regionen, Poznan, Danzig, en del af landet nær Oder. Og plus erstatning.
  Mest af alt modtog Rusland fra Østrig-Ungarn. Krakow og landene trådte ind i kongeriget Polen, Galicien og Bukovina i Rusland. Tjekkoslovakiet og Ungarn blev kongeriger ledet af Nicholas II og også i Rusland. Jugoslavien opstod også - formelt uafhængigt, men en vasal af Rusland. Rumænien gik også med til protektion af Rusland, i bytte for Transsylvanien.
  Det uafhængige Østrig blev ret lille. Og Italien var i stand til at få noget.
  Frankrig genvandt, hvad Tyskland tidligere havde taget fra hende, ligesom Danmark.
  Plus, en del af de tyske lande blev midlertidigt besat.
  Alle fik meget. Rusland tog de tyske kolonier i Stillehavet, bortset fra et par øer, der blev overført til Japan. Namibia blev en britisk koloni, eller rettere en del af Sydafrikas herredømme.
  Det passede alle. De fleste stridigheder handlede om erstatninger. Rusland krævede en større andel.
  På en eller anden måde blev der indgået et kompromis.
  Tiden er inde til fred. Men der blev stadig udkæmpet små krige. Især Rusland, Storbritannien og Frankrig besluttede først at dele Saudi-Arabien, som allerede var afkortet.
  Krigen der var kort og let.
  Oleg Rybachenko og pigerne løb virkelig barfodet i ørkenen i nogen tid og fangede sheiken, modstandslederen.
  Da de fik fat, efter en kortvarig kamp, tvang pigerne ham til at kysse deres bare hæle.
  Derefter krigen med Iran. Rusland og Storbritannien delte også dette land. Det var også en meget interessant idé.
  Oleg Rybachenko og Natasha angreb Iran med et hold piger.
  Drengen huggede med sværd, blæste persernes hoveder af og sagde:
  - Ære til den store daggrys æra!
  Natasha bemærkede, blottede sine tænder og rystede sine karminrøde brystvorter:
  - Ære til zar Nicholas II!
  Zoya, der huggede perserne ned og kastede granater med sine bare tæer, knirkede:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og pigens nøgne, runde hæl kastede en dødsært.
  Augustine slog sin rubin brystvorte ned over os med bazookaknappen og råbte:
  - Ære til Brusilov!
  Svetlana, der kastede en tung granat med sine bare tæer og grinede aggressivt, kurrede:
  - For den store Lada!
  Pigerne tog grundigt fat på den iranske hær.
  Og så gik kampvognene i kamp.
  Denne gang en tungere kampvogn designet af Mendeleevs søn med kanoner.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina og Euphrosyne kører på denne tank.
  Og selvfølgelig er pigerne barfodede og i bikini.
  De går og synger:
  - Russisk vodka hvad har du gjort,
  russisk vodka - du ødelagde mig!
  Russisk vodka, sild til frokost!
  God til sjov - hård ved tømmermænd!
  Og fra himlen vil Albina også trykke på pedalen med sin bare hæl og kaste flere bomber på hovedet af shahens hær og "Ilya Muromets" -3. Og så kan ingen modstå.
  Forunderlige Iran besejrede ubesværet.
  Og de delte det også op, idet de tog mod nord, midten og en del af kysten. Herefter fik Rusland endelig den længe ventede adgang til Det Indiske Ocean.
  Men krigshistorien er ikke slut endnu.
  . KAPITEL 2
  Det tsaristiske Rusland oplevede et hurtigt økonomisk opsving. Og verden var næsten helt delt mellem stormagterne, som indtil videre ikke havde planer om at bekæmpe hinanden, men blot fordøjede det nyerhvervede.
  Afghanistan forblev et af de sidste hidtil uafhængige lande. England startede en krig der i 1918, men det gik ikke godt. Og det tsaristiske Rusland besluttede at inkludere denne region i et stort imperium. På samme tid, for at få en fælles grænse med Indien, som Nicholas II's embedsmænd kastede grådige øjne på.
  Indtil videre har ingen ønsket at give op. Oleg Rybachenko og et hold piger og et skib krydsede til land for at kæmpe mod den afghanske konges hær.
  De ønskede nye ordrer og ære. Derudover er der endnu ingen fjernsyn og computere, og underholdningen er værre end i det enogtyvende århundrede. Er det at gå i cirkus eller i teatret. Selv i biografen er film stadig stille og sort/hvid.
  Men cirkus er ens, og ikke så meget anderledes end det moderne. Men du kan ikke gå der hver dag.
  Men krigen er en interessant underholdning. Især når du er udødelig, og de ikke kan dræbe dig.
  Selvfølgelig er Oleg Rybachenko meget glad for at tage for at erobre Afghanistan. Og pigerne vil også gerne kæmpe. Og den næste krig er ikke langt væk.
  Tyskland blev afvæbnet, mens Storbritannien og Frankrig ikke leder efter problemer. Så zar Nicholas har ikke noget stort ønske om at kæmpe med dem endnu.
  Blandt de mulige retninger for Ruslands ekspansion er også Kina, som endnu ikke er helt splittet mellem stærke stater.
  Zheltorossia er allerede blevet dannet der, og jeg vil gerne udvide det til praktisk talt hele Kina. Hvilket dog stadig ligner en drøm.
  Men i betragtning af det tsaristiske Ruslands styrke er drømmen ret virkelig. Indtil da, til Afghanistan.
  En dreng og en bataljon af bikini-klædte piger løber barfodet gennem bjergene.
  Her går de ind i kampen med Mujahideen.
  Oleg Rybachenko affyrer et udbrud fra en maskinpistol, og kaster med sine bare tæer en dødbringende granat.
  De iturevne Mujahideen falder. Og drengen skriger:
  - Til faderkongens ære blev de født modige af en grund!
  Natasha fyrer også af og kaster en citron med sine bare tæer, hvorefter hun råber:
  - For Moder Rusland!
  Zoya, der skød mod shahens krigere og klippede dem med en kost, gav en dødsgave med sin bare hæl og knirkede:
  - For den russiske gudinde Lada!
  Augustine, der skriblede til fjenden med et kampgevær af den nyeste kaliber, også ved at bruge sine bare tæer, knurrede:
  - For vores slagkraft!
  Svetlana - denne pige uden fordomme med hår, farven som forårssne og stor fantasi, kastede en morderisk dødsgave med sine bare tæer og knirkede:
  - For den tsaristiske kommunismes store ideer!
  Oleg Rybachenko, som også havde et betydeligt tidligere liv og allerede i dette århundrede levede i femten år i en barnlig, udødelig krop, bemærkede:
  - Er kommunismen forenelig med zaren?
  Natasha bemærkede logisk og kastede en dødsgave med sine bare tæer og rev afghanerne:
  - Alt umuligt er muligt - jeg ved det med sikkerhed!
  Zoya, der mejede shahens soldater ned og skriblede til fjenden fra en let maskinpistol, gryntede:
  - I sjælen stræber vi med vores lidenskab pletfri!
  Augustin, hvis kobberrøde hår flagrede som et slag, proletarisk banner, kvidrede:
  - Ære til vort Fædreland og dets vidundere!
  Og så kastede hun en meget dødelig dødsgave med sine bare tæer.
  Svetlana, der mejede afghanerne og hobede bjerge af lig op, kurrede af entusiasme:
  - I Moder Ruslands navn!
  Og hendes nøgne, runde, lyserøde hæl, hvordan man giver kolossal kraft til ødelæggelse og udslettelse.
  Disse piger i bikini har overtaget shahens hær, og ingen magt i verden kan stå imod dem.
  Men krigerne kører på to nyeste Luna-4 kampvogne.
  Maskiner med hver fire maskingeværer og mere avancerede motorer, som gjorde det muligt for dem at nå hastigheder på tres kilometer på motorvejen og fyrre med en rockade. Og rustningen var tykkere og bedre kvalitet end på tidligere modeller.
  Selvfølgelig var Elizabeth og Elena næsten nøgne og barfodet. Og de kørte bilen meget selvsikkert.
  Elizabeth, der skød fra maskingevær, kvidrede:
  - Nicholas store mission - den største konge af konger!
  Catherine, der rev shahens krigere ned, sang:
  - Mellem stjernerne banker Jordens puls ængsteligt,
  Krystalfelterne funkler - overrislede ...
  Jeg beskytter min families fred -
  Tjener af hele mit hjerte - Moder Rusland!
  Og pigen vil trykke på pedalen med sin bare, runde hæl.
  Disse piger er bare fantastiske.
  Elena og Euphrosinia kæmper også indædt. Og ingen kan modstå disse piger.
  Elena tæsker fjenden med sine bare fingre, mejslede ben og kuk:
  - Ære til kommunismens tider!
  Euphrosinia, der slår mod shahens tropper ved hjælp af en bar, pigeagtig hæl og vyaknula:
  - Ære til alle de smukkeste konger!
  Og pigerne sang i kor og stampede med bare fødder:
  - Ære til Rusland, ære,
  Tanks suser frem...
  Piger næsten uden tøj
  Hilsen russiske folk!
  Så på to kampvogne med maskingevær spredte krigerne sig for alvor. Og de knuste afghanerne grundigt.
  Og så, fra luften, hvordan kampfly begyndte at presse. Herunder "Dobrynya Nikitich" med seks motorer, og rekordstor bombebelastning.
  Og Anastasia Vedmakova vil trykke på pedalen med sin bare, runde, lyserøde hæl.
  Og fra maven på et bombefly, hvor vil dødelige og ødelæggende bomber falde ud.
  Og Anastasia vil tage den og synge:
  - Der er ikke noget smukkere fædreland-Rusland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  Der er ikke flere smukke piger i universet -
  Hele universet er en lys fakkel Rus!
  Akulina Orlova, der skrev om Shahens Mujahideen fra Dobrynya Nikitich maskingeværer, tilføjede:
  - Der er ingen smukkere ord for fædrelandet, ved
  at trykke sejrens tricolor-flag mod brystet ...
  Vær en russisk ridder, du er klar til kampe -
  Lev for drømmen, som bedstefædre gav!
  Mirabela Magnetic ramte de afghanske tropper. Og mejede dem ned i løs vægt.
  Og også affyret fra en flammekaster. Og brændte en masse dushmans, brændte dem ned til jorden.
  Så sang hun:
  Vi er de stærkeste i verden
  Lad os dræbe alle fjenderne på toilettet!
  Og pigen stak tungen ud. Og blinkede til sine ledsagere.
  Det er der, det tsaristiske Ruslands fly tærsker Mujahideen. Og drop bomber og napalm.
  Tungere kampvogne kæmper også godt, men med gode cross-country evner og kraftige motorer. Især den nyeste HP-2, der vejer halvtreds tons, som knuser fjenden. HP - oversat - "Nikolai Romanov".
  Dette er den første eksperimentelle model af en tank med to højeksplosive kanoner og seks maskingeværer.
  Og hvordan han knuser kongens afghanske tropper.
  Og pigerne blotter samtidig tænderne inde i tanken og griner.
  Alenka affyrer et skud med sine bare tæer og skriger i toppen af lungerne:
  - Ære være fader-kongen!
  Og de andre piger skriger:
  - Herlighed!
  Og deres tank løber op ad de stejle skråninger.
  Og bag dem, blinkende bare hæle, skynder piger i kun trusser, og deres rubin brystvorter funkler i solen.
  Her er pigerne - næsten helt nøgne, og deres bryster er så appetitlige.
  Anyuta sigter med maskingeværer med sine bare tæer og knuser afghanerne, knirkende og brølende:
  - For Rusland, vores mor!
  Og tanken bevæger sig og knuser dushmans. Der er pigerne meget kække.
  Allah brøler i begejstring:
  - Og overvældende piger angriber i kamp,
  Rusland er bag os, Rusland er bag os!
  Denne pige er så rød og sej.
  Maria tæsker også kongens tropper og knirker:
  - I det hellige Ruslands navn!
  Olympias starter op og knuser fjender med magt. Og med bar hæl på fjenden hvordan man bevæger sig.
  Og et projektil flyver med en dødbringende amplitude ...
  Den afghanske konges hær blev dels ødelagt og dels flygtet.
  Og trampende med bare fødder gik pigerne ind i Kabul. Og så fortsætter de med at bevæge sig tværs over Afghanistan.
  Oleg Rybachenko forfølger fjenden. Sammen med den evige pige Margarita Korshunova overhalede de sheikens hær.
  Og her skar drengen og pigen med sabler. Og de fældede Mujahideen med al deres vrede.
  Drengen kastede en ært med sine bare tæer og rev et dusin sheikens soldater fra hinanden.
  Og brølede:
  - Vores zar Nicholas,
  Åbn ikke munden på vid gab!
  Margaret er meget aggressiv. driver en mølle. Med bare tæer kaster han en ært og brøler:
  - For den tsaristiske kommunisme!
  Og så vil børnene tage det og fløjte i kor. Og kragerne er bogstaveligt talt lamslåede og hælder som regn over afghanernes hoveder. Og det er meget fedt.
  Oleg Rybachenko skærer fjender ned og brøler:
  - Betragt tsarismen for ideerne om kommunismen og triumfen!
  Og igen hvordan man angriber fjenden.
  Og fjendens sværd skar som kål.
  Her er hans fantastiske angreb.
  Og igen fløjten med de svimende ravne.
  Indtil videre er de i spidsen. Og selv deres fordel vokser.
  Margarita knirker og brøler:
  - Ære til de russiske helte!
  Og med sin bare hæl kastede pigen en udslettelsesgave.
  Det er, hvad en martial skønhed hun er.
  Selvom det stadig er et barn. Og engang var hun voksen og endda en ældre kvinde. Men hun købte sig også udødelighed og modtog evig ungdom. Sandt nok er hun en pige i hundrede år. Og så kan sandheden vokse. I mellemtiden tjener hun i den russiske hær. Og Superman også.
  Og da denne forfatter i modsætning til Oleg Rybachenko ikke var glad for computerspil, er det meget lettere for hende. Selvfølgelig kan jeg godt lide at kæmpe.
  Udødelige børn er venner. Det er mærkeligt på en eller anden måde at være voksen, og endda at have mange år og blive meget ung.
  Og tænkningen blev mere barnlig, selvom hukommelsen og personligheden var fuldstændig bevaret.
  Og jeg må sige, det er virkelig fedt.
  Margarita og Oleg, nøgne, med barnlige hæle, smider en eksplosiv pakke og slår sheiken i stykker. Og hans miljø er færdigt. Så fældede de fjender med sværd. Og dette er selve deres ilddåb. Og så fløjter de igen...
  Krager falder på hovedet af Mujahideen og gennemborer deres kranier uden problemer.
  Oleg brøler og afskærer modstandere:
  - Margarita - vinduet er åbent!
  Og igen skærer han møllen ned og skærer de sidste hoveder ned.
  Her besatte de russiske tropper Kandahar. Der er færre og færre mennesker, der ønsker at bekæmpe den uovervindelige hær af zar Nicholas II.
  Andre byer overgiver sig allerede uden kamp. Eller næsten uden kamp.
  Separate bander opererer stadig kun i bjergene.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova begyndte lige at jage efter sådan en bande.
  En dreng og en pige fældede Allahs modige krigere. Og de handlede med al den utrolige frækhed.
  Det udødelige barn kastede en granat med sin bare hæl, rev modstanderne fra hinanden og knirkede:
  - For det nye USSR!
  Margarita, viftede med sine sværd og huggede hoveder af, kvækkede:
  - For nye grænser!
  Og pigens bare hæl kastede kolossal ødelæggelse og rev fjenderne fra hinanden.
  Og nu fløjter børnene igen, og talrige, forbløffede krager falder på hovedet af Mujahideen.
  Og dette band er ødelagt. Alt er gjort meget smart.
  Afghanistan er så at sige erobret ... Endnu et par små bander blev ødelagt af udødelige børn.
  For dette fik de penge og nye rækker. Befolkningen i Afghanistan besluttede at underkaste sig den nye konge. Og indtil videre har de klaret sig ret godt.
  Næsten øjeblikkeligt begyndte man at bygge en jernbane til Indien.
  Storbritannien modtog et rent symbolsk stykke Afghanistan, men erklærede dets sejr.
  Og Oleg Rybachenko og Margarita flyttede til Manchuriet. Der er roligt.
  Men lidt længere mod syd brød et kommunistisk oprør ud. Og et forsøg på at bringe de rødes magt til Kina.
  Den officielle regering i det himmelske imperium henvendte sig til det zaristiske Rusland for at få hjælp.
  Og oprøret voksede og voksede. Og tropperne fra Den Røde Hær erobrede endda Beijing.
  Den russiske hær gik i offensiven. En flåde rykkede frem fra havet, anført af
  Kolchak. Og han er en værdig efterfølger til admiral Makarov. Og selvsikkert ødelægger Kinas Røde Hær.
  Og pigerne fra havet skyder og slipper store, dødbringende projektiler.
  Og pigernes nøgne, runde hæle flimrer. Og de skyder fra kanonerne fra krydsere og slagskibe.
  Krigere løber hurtigt. Kampen Anna giver ordrer. Og artilleriet går af.
  Veronica - denne pige, en søofficer, giver også kommandoer, da hun kun er i trusser og med en tynd stribe stof på brystet.
  Og på hendes kommando affyrer de seksten-tommer kanoner. Og rive havnene i Beijing fra hinanden.
  Oleg Rybachenko, som altid i kamp ... Han er sådan en dejlig, muskuløs dreng i shorts. Og hugger kinesiske tropper med entusiasme. Her er de hårde kampe.
  Margarita kæmper også med stor effektivitet. Og han hugger med sværd de modige krigere i det himmelske imperium.
  Pigen, der kæmpede med fjenden og viftede med sværd, hvorfra hovederne flyver af, sang;
  Rusland er det største af lande
  Smukke store fædreland...
  Kammerat Stalin er et ideal,
  Lad os snart bygge kommunismens lykke!
  
  Selvom vi har den slags konger,
  Romanoverne styrer Rusland...
  Bryd fjendens fædreland,
  Lad Abel sejre, ikke Kain!
  
  Lad Nicholas være den store zar,
  Heldig i kampe og præstationer ...
  Du vinder horderne for Rusland,
  Sådan bliver meningen om staten!
  
  For Nikolai vil jeg give et abonnement,
  Jeg vil ikke tillade fornærmelse af autokraten ...
  Lad napalm strømme fra himlen over mennesker,
  Jeg vil ikke savne, tro mig, håb!
  
  Vi er russiske store ørne,
  I stand til at erobre universets vidder ...
  Beskeden og på samme tid stolt,
  Med sin styrke i kamp uforanderlig!
  
  Piger og drenge er ligeglade
  Riddere kæmper meget modigt...
  Rusland du er fantastisk i lang tid -
  Vi behøver ikke at tude i ærgrelse!
  
  Omkring pigerne legion af fjender
  Men modigt udrydder de de onde ...
  Vi har næver nok
  Vi fortjener vores plads i himlen!
  
  Lad vores andel være høj
  Og Rusland vil blive uhørt rig ...
  Se ikke ned på piger
  De er slanke og slet ikke pukkelryggede!
  
  I vores fædrelands navn, en stjerne
  Lad kommunismen skinne klart...
  Stor drøm gået i opfyldelse
  Naturen vil være i endeløs maj!
  
  Alt vil blomstre i en meget frodig farve,
  Alt vil være meget lyst, rent ...
  Gevinster åbner en ubegrænset konto,
  I navnet af tro kommunismens banner!
  
  Hvilken slags mennesker styrer jorden
  De er dyrere for fædrelandet ...
  Selvom det nogle gange er skjult i mørket,
  I stand til at forankre os fast i ansigtet!
  
  Jeg elsker Belobog og Kristus,
  Jeg læste både Lada og Maria ...
  Kærlighed til Rusland er ren som en krystal,
  Jeg kæmper og står for hende!
  
  I familiens navn, for alle menneskers skyld,
  Lad os gå om nødvendigt Golgata ...
  Den gale skurk vil forsvinde i helvede,
  Og jeg tror, at modstanderne snart vil dø!
  
  End Rusland er smukt og jeg ved og stærk,
  At piger og drenge er modige i det ...
  Lad Satan angribe med magten
  Vi vil have gode tilbud!
  
  Tro ikke, hvem der begraver vores Rusland,
  Du ved, de er ikke langt væk i sindet ...
  Og du kæmper og vær bare ikke bange,
  Og pustende kinder modigt i kamp!
  
  Fed krigere tror
  Modig, modig i den majestætiske dans ...
  Nogle gange bliver vi angrebet af et ondt dyr,
  Men der er ingen stærkere russisk kende herlighed!
  
  Her blomstrer vort Fædreland allerede,
  Så tro på den frodige farve af slagsen ...
  Victories åbnede en ubegrænset konto,
  Og der synges heltemod!
  . KAPITEL #3
  Processen med at erobre Kina er lang, landet er stort og meget tæt befolket. Og kampene der foregår med stor intensitet.
  Oleg Rybachenko skærer kinesere med sværd. Så kaster han ærter med improviseret sprængstof efter dem med bare, barnlige fødder og synger:
  - Mit fædreland -
  Konger hersker i det
  Venlig familie,
  Bryd de onde!
  Margarita Korshunova ødelægger også tropperne i det himmelske imperium. Og driver møllen med sværd. Og med bare tæer kaster han dødsærter.
  Pigen synger:
  - Ære til kommunismen, ære ....
  Tanks suser frem...
  Divisioner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Og de udødelige børn vil fløjte. Krager får hjerteanfald og chokeret falder på kinesernes hoveder. Lad os sige det sådan - terminatorbørn. Og kragerne gennemborer kranierne på det himmelske imperiums krigere med deres næb.
  Og så tog andre piger kineserne op.
  Her skærer Natasha dem med sværd, og med sin skarlagenrøde brystvorte trykker hun på bazooka-knappen og spytter et projektil ud. Og massen af kinesere flyver op.
  Og Natasha synger for alvor:
  - Ære til kommunismens tider,
  Der vil være en ende på pacifismen!
  Og pigen med sine bare tæer, som om hun affyrede en morderisk granat og rev modstandere fra hinanden.
  Zoya kæmper også med stor entusiasme. Og han skærer kineserne med sværd uden problemer.
  Og med sine bare tæer kaster han granater af dødbringende kraft. Denne pige er bare fantastisk.
  Så vil en jordbærbryst brystvorte lancere en ødelæggende dødsgave.
  Og massen af kineserne fløj op.
  Zoya tog den og sang:
  - I navnet på kommunismens ideer
  ser vi fremtiden for det tsaristiske land ...
  Og det røde banner, vort fædreland,
  Vi vil altid være uendeligt trofaste!
  Augustin skærer også kineserne ned. Hun er en super pige.
  Den rødhårede pige kastede en dødelig granat med sin bare hæl, rev en masse modstandere fra hinanden og knirkede:
  - For Rusland - vores mor!
  Og med den rubinerede brystvorte trykkede hun på bazookaens knap. Og spyttede en dødbringende raket ud. Og så mange kinesere tog og brød på én gang.
  Her er pigerne.
  Svetlana knuste også fjenderne. Og fælde tropperne i det himmelske imperium med sværd. Og kastede dødsgaver med bare tæer. Og i sidste ende, som en hindbærvorte, vil den kaste et dødbringende projektil af døden ud.
  Og syng:
  - Mit hjemland er byer og sødt,
  Mit hjemland er et kongeligt land!
  Det er pigerne - deres mest fremragende klasse og muligheder. Du kan ikke modstå piger som denne.
  Og de skærer disse kinesere sådan uden medlidenhed og tvivl.
  Aurora kæmper også her, og pigerne skribler til kineserne fra et maskingevær. Her er en skønhed.
  Og også med en skarlagenrød brystvorte trykker du på knappen på granatkasteren. Og affyrer et dræbermissil. Og massen af modstandere river og river på én gang i små stykker.
  Så sang Aurora:
  - For den største kommunisme,
  Bare gå op og ned!
  Disse piger er meget seje og aggressive.
  Mirabela Magnetic bomber fjenden fra luften. Hun bruger et biplan angrebsfly. Og hvordan det vil ramme kineserne.
  Og slår dem uden nåde. Og han skribler fra maskingeværer meget smukt, der stabler kineserne i bunker. Og hun gør det meget rask. Bare hæl trykker på pedalen. Og hvor mange bomber vil falde over kineserne.
  Mirabela sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Og to gange to er ikke fire!
  Akulina Orlova tæsker også kineserne fra luften. Og han gør det med stor succes. Og knuser tropperne i det himmelske imperium.
  Og så trykkede hun på knappen med den karminrøde brystvorte, og nu flyver hun ind i kineserne og river dem fra hinanden med et kampmissil.
  Akulina tog den og sang:
  - Ære til store hjerter,
  Vi vil knuse alle fjender til enden!
  Anastasia Vedmakova smadrede også kineserne og gjorde det med en enorm entusiasme.
  Dette er pigen Anastasia - bare super!
  Og med bare tæer retter han mod fjenden, noget dødeligt.
  Og så trykkede pigen på knappen med sin rubin brystvorte, og bomber faldt på kineserne. Og hun er meget aggressiv.
  Og knuser disse kinesere med dødelig kraft.
  Anastasia sang:
  - Vi vil rive alle fra hinanden,
  For Rusland, vores mor!
  Her kæmper pigerne igen med kolossal raseri. Dette er kamptriumviratet.
  Og på himlen har de ingen lige. Men der er få luftkampe - kinesisk luftfart er svag.
  Akulina Orlova knuste kineserne på land, og affyrede eksplosive granater og sang:
  - En, to, tre - riv kineseren!
  Der vil være en herlig fest -
  Vi vil erobre verden!
  Det er hårde og brutale kampe.
  Her er besætningen på Elizabeth, der kæmper på tanken. Her er en pige og hendes hold, og de er tilbage i bikini.
  Her trykkede Elizabeth på joystickets knapper med sine bare tæer og kurrede:
  - Ære til zar Nicholas II!
  Ekaterina skød også, trykkede sin skarlagenrøde brystvorte og slog kineserne og kurrede vittigt:
  - Ære til superadmiral Makarov!
  Elena bragede mod fjenden. rev en masse kinesere fra hinanden ved hjælp af maskingeværer og råbte:
  - For kongernes kommunisme!
  Euphrosinia skriblede til fjenden og mejede soldaterne fra det himmelske imperium ned og sang:
  - Ære til Rusland og den hvide gud!
  Det er de kæmpende piger på en smidig og stærk tank. Og deres hold knuste den kinesiske hær.
  Elizabeth bemærkede vittigt og knuste modstandere, vyaknula:
  Den sande konge er ikke den, der bærer en krone, men som ikke er en hat med et sind og en klynker med et greb!
  Elena påpegede aggressivt og erklærede rasende:
  - Hvem har et tomt hoved, iført en krone, det er en typisk hat, uden en konge i hovedet!
  Catherine sprængte også mod kineserne, rev to dusin soldater fra det himmelske imperium fra hinanden og sagde:
  - Efter at have skruet landet sammen, kan diktatoren beholde kronen på hovedet, men han vil helt sikkert tabe ansigt!
  Euphrosyne, knuste kineserne med velrettede skud, og bogstaveligt talt mejede dem ned og rakte bjerge af lig op.
  Og samtidig sagde hun:
  - Hellere tabe hovedet i tapperhed end at stå tilbage med en næse i fejhed!
  Det var sådan, pigerne blev sure. Og samtidig er de næsten helt nøgne, og barfodede, og meget solbrune, med blond hår.
  Elizabeth, der skød, sagde:
  - Hvis du ikke har en konge i dit hoved, så vil du være en hat, der altid bliver ved din næse!
  Catherine, der førte meget velrettet ild mod fjenden og slog kineserne ud i massevis, gryntede:
  - Den, der mister virkelighedssansen, står tilbage med en næse uden en drøm!
  Elena bemærkede aggressivt, skrev til fjenderne og trykkede på knapperne med sine bare tæer og kurrede:
  - En kvindes ben, når hun var barfodet, skoede enhver mand i mandlerne og efterlod ham uden bukser, hvilket blottede hans krop!
  Euphrosinia, der slog modstandere og dræbte kineserne med rasende magt, bemærkede aggressivt:
  - Efter at have mistet din samvittighed på jagt efter bjerge af guld, kan du forlade fjenden med en næse, men der vil ikke engang være en knækket krone tilbage efter din sjæl!
  Pigerne kæmpede desperat og modigt.
  Elizabeth opsummerede ved at ødelægge en kinesisk haubits med en granat:
  - Når man har Gud i hjertet og en konge i hovedet, er man en mand med stort bogstav!
  Krigere kæmpede på andre fronter.
  Alenka skriblede til kineserne fra et maskingevær. Mejede dem som hvede og hylede:
  - For den store konge,
  Herre tak!
  Og med bare tæer vil pigen kaste en granat af dødelig kraft.
  Anyuta, der skriblede til fjenden og gav en dødsgave med sin bare, runde hæl, udsendte:
  - Ære til kommunismens æra! Zar Nicholas vil være med os!
  Og pigen skubbede den kinesiske general i hagen med sin albue og kvidrede:
  - For det store Rusland i Svarog!
  Kampen mod Alla knuste de kinesiske soldater, mejede dem ned som en segl og vyaknula:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Og hendes bare tæer kastede en kraftfuld dødbringende gave til udslettelse.
  Maria knuser også fjender med vild selvtillid. Og skriblerier fra maskingeværer, mens man synger:
  - Vores moderland er vores moder!
  Pigen vil være en helt!
  Og med bare tæer vil pigen kaste en destruktiv dødsgave.
  Og så hvordan han trykker på bazooka-knappen med sin skarlagenrøde brystvorte.
  OL knuser kineserne til pulver. Skrible på dem fra maskinen. og synger:
  - Vi er på dig som i en krig,
  Og i krigen som på dig!
  Og pigens bare tæer kastede en eksplosiv pakke.
  rev en masse kinesere til aske.
  Olympias fyrede også med en jordbærnippel og kvidrede:
  - For fred, for venskab, for maj!
  Alenka bemærkede med et grin:
  - Og så du maj?
  Anyuta skriblede på kinesisk og knirkede:
  Sommer, åh sommer, stjerneklar sommer, vær med mig!
  Alla sprængte mod fjenden, rev nogle kinesiske soldater op og kvidrede:
  - For det kongelige imperium!
  Og hendes hår er som en brændende ild, der kunne brænde Rom. Her er pigen.
  Fem ændrer holdning. Og skribler til fjenden med en forbedret rækkevidde.
  Og så skar pigerne bare de elektriske ledninger ud, og strømmen gik,
  af fjender. Og kineserne funklede.
  Og pigerne, som bare hæle, vil tage det og gnistre. Og igen vil de tage den kinesiske, tapre hær op. Og kineserne er stærke og modige. Dette er et tappert, talrigt folk.
  Men Veronika og Victoria ramte dem med raketter fra flyet. Og rev en masse kinesere fra hinanden. Pigerne kæmper, i én bikini og barfodet. Og med deres bare hæle banker de på fjenden og trykker på knapperne.
  Akulina Orlova slår også kineserne og knuser fjenderne uden medlidenhed.
  Akulina trykkede på joystickets knapper med sine bare fingre og bankede kineserne, rev dem op og kvidrede:
  - Ære være fader-kongen!
  Anastasia Vedmakova bekræftede:
  - Ubetinget ære til kongen!
  Mirabela Magnetic gav en ødelæggelsesgave med sin bare hæl og kvidrede:
  - Og lad os drikke til admiral Makarov!
  Og hendes skarlagenrøde brystvorte var blottet, og pigen tog den og trykkede på knappen. Og raketter fløj mod kineserne. Og rev mange krigere fra det himmelske imperium fra hinanden.
  Her er pigerne...
  Og så tog ninja-pigerne fra Japan imod kineserne. Og krigerne selvfølgelig i én bikini og bare fødder.
  En ninjapige med blåt hår tog sværdene og huggede kineserne. Og hun tog hovedet af. Og efter det kastede hun med sine bare tæer en ødelæggelsesært. Og igen fløj krigerne fra det himmelske imperium med afskårne lemmer i forskellige retninger.
  Krigeren sang:
  - Ære til Japan! Ære!
  En ninjapige med gult hår kæmper med fjender. Og han hugger dem uden medlidenhed med sværd. Og hendes bare, yndefulde pigefingre kaster noget helt ødelæggende. Og de river bogstaveligt talt kroppen fra hinanden. Og krigeren synger:
  - Ære til Japan, ære!
  Tanks suser foran,
  Piger, der ikke kender frygt -
  Hilsen - russiske folk!
  En ninjapige med rødt hår klipper også kinesisk ned. Hun er en meget aggressiv kriger. Og skærer modstanderne til ende. Og igen kaster fingrene på sådanne mejslede, forførende bare fødder boomerange, der blæser hoveder af som hår med en barbermaskine.
  Og krigeren synger:
  - Zar Michaels Rusland,
  Universet har erobret!
  En ninjapige med hvidt hår svingede sine sværd, mens hun halshuggede kinesernes hoveder. Og denne pige i bikini viste sig at være en skrevet skønhed. Og hendes sværd er fantastiske. Og de bare tæer på benene kastede også giftige nåle og slog halsen på krigerne fra det himmelske imperium.
  Ninja-pigen sang:
  - Den japanske kriger er ikke bange for døden,
  vi er ikke bange for døden på slagmarken ...
  For det hellige Rusland vil ninjaen kæmpe -
  Og selv døende - vil vinde!
  Disse piger er så næsten nøgne og smukke, og deres ben forfører mænd.
  Men Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova går i kamp igen, eller rettere, løber. Igen kæmper børnene med vild raseri og vanvid.
  Her vifter drengen med sine sværd og skærer kinesernes hoveder af skuldrene.
  Oleg kurrede, og drengen kastede ødelæggelsesærter med sine bare tæer. rev fjenderne fra hinanden og sang:
  Ære til kommunismen, som Nicholas bygger,
  Han er den største og klogeste konge!
  Pigen, denne tidligere forfatter Margarita Korshunova, der huggede kinesernes hoveder af, kurrede:
  - For Rusland og zar Nicholas!
  Og med bare tæer vil den unge kriger tage og kaste en boomerang. Og den ene vil flyve forbi og skære hovedet af kinesiske soldater. Her er en pige.
  Margarita tog den og sang:
  Der er ikke noget smukkere fædreland-Rusland,
  Det bedste land i universet...
  Stjernerne vandede himlen i perler,
  Gør selv et snedigt udseende til vanvid!
  Så tog de udødelige børn det og fløjtede for alvor. Så kragerne tog det, fik hjerteanfald og faldt sammen til en besvimelse og begyndte at falde. Og slå kinesernes hoveder.
  Det er børn, de er bare monstre og super....
  Og igen, lad os fælde fjenderne. Og sådanne kæmpende og modige piger er her, hvilket er super, så Natasha gik til angreb.
  Pigen tog den og skød fra maskingeværerne og kvidrede:
  - For zar Nicholas kommunisme!
  Zoya bekræftede ved at kaste en eksplosiv pose sprængstof med sin bare hæl.
  Og krigeren sang:
  - For den store konge,
  Fader-suveræn!
  Augustin skar igennem sine fjender uden nogen form for svaghed eller medlidenhed. Og den rødhårede kriger tog den og kastede med sine bare tæer noget meget dødeligt og ødelæggende. Og meget dødbringende optrådte meget sejt.
  Augustine løb vindmøllen og knirkede:
  - For Rusland og sejren til det sidste!
  Svetlana drev en meget aggressiv sværdmølle med sine sværd. Hun skar hovedet af fjenderne og lagde dem i en høj. Og med bare tæer tog og kastede hun en dødelig dødsgave.
  Og hun brølede:
  - For den tsaristiske kommunisme!
  Og pigerne igen med deres bare, runde hæle, som om de blev hamret med dræbende ødelæggelsesærter.
  Og syng igen:
  Nikolaj du er kongen-messias,
  Du vil snart være almægtig!
  . KAPITEL #4
  Krigen med Kina fortsatte.
  Pigerne trak nye, kraftigere bombefly op. Og Anastasia Vedmakova begyndte at udløse kraftige luftangreb på kineserne.
  Krigeren sang og trykkede på knapperne med sine bare tæer:
  Folk vil være glade
  Lykke for evigt...
  Nicholas af magt -
  Kraften er stor!
  Akulina Orlova skriblede til sine modstandere og mejede kineserne ned, og kvidrede aggressivt:
  - Til ære for kommunismens ideer!
  Mirabela Magnetic, der sendte bomber fra oven og dræbte kineserne, tilføjede:
  - Der vil være herlighed i dette liv!
  Sådan angriber piger fra luften det himmelske imperium. Og ødelægge den kinesiske hærs tapre soldater.
  Alenka kæmper også. En pige tæsker fra et maskingevær. Slår kineseren ned og knirker:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og med bare tæer, mens han sender en dødsgave til fjenden.
  Anyuta skyder mod kineserne, og meget præcist. Han klipper dem ned og siger med velbehag:
  - Der vil være glæde i universet!
  Og med en bar, rund hæl, som om man kaster en dødsært.
  Og kæmper Alla kæmper med vild vanvid. Og hendes sværd styrer møllen og hugger hovederne af kineserne. Pigen siger rasende og blotter sine tænder:
  - Vi vil bringe kærlighed til vores Rusland!
  Og pigen vil kaste noget aggressivt og destruktivt med sine bare tæer.
  Slaget Maria kæmper igen. Og hendes sværd er så skarpe og meget dødbringende. Og de skærer kød som varmt jernsmør.
  En pige med gyldent hår taler aggressivt og skærer kineserne i stykker:
  Moder Rusland er med os for evigt!
  Kampe og OL. Hun er meget stor og muskuløs. Hvordan jeg tog imod kineserne, og lad os hakke dem som hvede med en le. Det er en pige, ja, sådan en stor og aggressiv.
  Og også med en bar hæl, hvordan man giver efter for en bombe. Og han vil rive mange modstandere i stykker på én gang.
  Og så kæmper Natasha. Pigen holder en flammekaster i hænderne. Og slå fjenden.
  En strøm af flammer gik gennem kineserne. Og de vil brænde et helt hundrede af gangen. Her er pigen.
  Og på knappen på flammekasteren vil han trykke på den skarlagenrøde brystvorte på kvindebrystet.
  Og så vælter det hele ud.
  Og pigen med sine bare tæer kaster citroner med aggressiv kraft.
  Krigeren sang:
  - For det hellige Rusland - Ære til Fædrelandet!
  Zoya bekæmper også panterens vilde magt. Hendes jordbærnipler trykker på knapperne og skyder elektriske eksplosioner ud fra maskinen. Så kvidrede pigen:
  - For vores nye sejre!
  Og med bare tæer kaster han noget helt dødbringende. Her er en pige - en honningblond.
  Augustin kæmpede med fjender og slog dem som en le, sendte kugle efter kugle og drev dem i kisten, kurrede:
  - For store præstationer!
  Og med sine bare tæer kastede hun en morderisk gave af kolossal magt.
  Og så vil pigen trykke på knappen på våbenet med rubin brystvorten og rive en hel bataljon af fjender fra hinanden.
  Og her er Svetlana i kamp, en formidabel pige. Skærer fjender meget aggressivt.
  Og med sine bare tæer sender han skarpe og tynde skiver til modstanderne.
  Og med crimson brystvorter vil det ramme fjenderne, og de vil blive grundigt ødelagt. Så mange lig og ødelagte kinesere.
  Så kurrede Svetlana:
  - For Rusland og sejren til det sidste!
  Her er pigerne i den højeste kunstflyvning. Og de iscenesatte en billedlig udryddelse af fjenderne. Og de hælder alle brændende og elektriske flager på dem.
  Alice og Angelica arbejder med snigskytterifler. Piger har knap nok tid til at skyde og smitte igen.
  Der er mange kinesere. Og de kan ikke vendes så nemt. Og de skubber en gul, endeløs bølge ind.
  Alice fyrede, slog igennem generalen og kvidrede:
  - Hvor meget arbejde har vi!
  Angelica skød også præcist og var enig:
  - Meget, men vi forventer en sejr!
  Og den rødhårede hun-djævel med sine bare tæer lancerede en morderisk dødsgave.
  Alice skød igen, skød et kinesisk fly ned. Pigen var fast besluttet på at vinde afgørende.
  Her havde hun sine egne problemer og komplekser.
  Alice skød igen, og ganske præcist, og kurrede og blottede sine tænder:
  - Vi går foran med et godt eksempel!
  Og hendes øjne funklede af lyn.
  Det er virkelig den kategori, piger er bare super.
  Og så skød Alice, og tre kinesere blev gennemboret af en kugle på én gang.
  Og den blonde pige med sine bare tæer vil tage og kaste en ødelæggelsesgranat med dødelig kraft.
  Det er pigerne, som kategorien er simpel - super.
  Aurora skød i mellemtiden fra en haubits. Hun rev en hel deling kinesere fra hinanden og råbte:
  - Jeg er ikke i tvivl om min konto!
  Og den smukke pige tog den og trykkede på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte. Og igen flyver et dødbringende projektil af stor kaliber mod fjenden.
  Aurora tog den og sang:
  Jeg har en fjende
  Der er styrke og pres...
  Men jeg er i huden på en tyr -
  Her er samtalen!
  Hendes partner Agrippina, der blottede sine tænder og knuste den pressende kineser med et smil, udsendte:
  - Hej tyrefægter, hold op,
  vi starter løbeturen ...
  Aphrodite, en pige med gyldent hår, også i bikini og barfodet, kvidrede og blottede sine tænder:
  - Pas på dit liv
  Dyrenes konge mand!
  Agrippina trykkede med den skarlagenrøde brystvorte på det dødelige våbens knap og kvidrede:
  - Vi rammer præcist,
  Vi ramte rigtigt -
  Og målet er tæt på!
  Afrodite, denne pige, en skrevet skønhed, trykker også på knappen med en rubin brystvorte og slår mod fjenden og ler øredøvende og griner med tænder:
  - sidste styrke
  Den sidste styrke
  Knus fjenden!
  Aurora fnisede og slog ind i fjenden ved hjælp af en jordbærbryst. Og så tilføjede hun sine bare tæer.
  Og en kampraket styrtede i flugt.
  Pigen kvidrede:
  Standene glæder sig
  Standene glæder sig...
  Og så angriber de
  Huns Galaxy!
  Faktisk ser det allerede latterligt ud, til det yderste.
  Og nu går Elizabeths tank i kamp. Og den har fire piger i bikini. Og pigerne kæmper desperat.
  Elizabeth skød mod kineserne med sine bare tæer og kvidrede:
  - I det store Ruslands navn!
  Catherine også, hvordan man rammer soldaterne i det himmelske imperium. Hvordan han klipper dem ned i enorme mængder og kurrer og blotter sine tænder:
  - Ære til de russiske guder!
  Og pigen trykker igen sin bare, runde hæl på de fremspringende knapper. Her er pigerne i bikini. Lad os bare sige, at de bare er kvindelige supermænd. Prøv at modstå disse. De har fænomenal, kosmisk kraft.
  Elena vil ramme det himmelske imperiums krigere. Han vil tage og true fjenderne. Og så, med en skarlagenrød brystvorte, trykker han på joysticket og kvidrer:
  - Ære til de russiske zarers kommunisme!
  Og med sin bare hæl vil han ramme fjenden.
  Euphrosinia er også cool i kampe. Og han vil smække mod fjenden med stor lidenskab.
  Og slå en masse kinesere ud og kurre:
  - Ære til kommunismens æra guder!
  Og her vil hun også anvende en rubin brystvorte. Og med sine bare tæer trykker han på knapperne. Og rive en masse kinesiske soldater fra hinanden.
  Det er pigerne - de har aggressive hop. Og de fire på tanken vil tage og sprænge mod fjenden med granater.
  Og de har en stor, fænomenal magt.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova arbejder også med sværd så aktivt og effektivt, som om de var helikopterpropeller.
  Drengen kastede et stykke antistof med sine bare tæer. Ødelagde en hel bataljon kinesere og kurrede:
  - For suverænernes storhed!
  Derefter udførte hans sværd en mølle og skar kinesernes hoveder af.
  Margarita Korshunova fældede fjenderne. Hun skar deres hoveder af og smilede med tænderne og sagde:
  - Til ære for det tsaristiske USSR!
  Og igen, med en bar, rund, barnlig hæl, hvordan ødelæggelsens destruktive gave vil bukke under.
  Så tog de udødelige børn op og fløjtede. Og kragerne, døvede af fløjten, faldt ned og slog de kinesiske soldaters kranier.
  Margarita tweetede:
  ideer om kommunismen,
  Stop pacifisme!
  Det er monsterbørnene. De er de hårdeste og mest aggressive i verden. Det er terminatorbørn.
  Oleg Rybachenko skriblede til fjenden og huggede med sværd. Og så vil han tage den og sprænge den fra en flammekaster. Og så mange kinesere vil brænde på én gang. Og børnekrigere er på deres højeste.
  Drengen tog den og sang:
  - Ære til Rusland, ære ...
  Power nitter tanke!
  Og en dreng på omkring tolv i udseende tog den og bukkede under med sin bare hæl for en ødelæggelsesgranat, og massen blev revet i stykker af kinesiske soldater.
  Den unge kriger var fuld af styrke og energi. Og hvordan det evige barn ødelagde det himmelske imperiums soldater. Det er simpelthen fænomenal, transcendent magt.
  Oleg tog den og sang:
  Lad os slå hårdere
  Lad os tage os sammen!
  Vi vil genoplive USSR
  Lad os vise verden et eksempel!
  Og drengen spyttede som et glimt, og en hel bataljon kinesere brændte ned på én gang. Og brølede:
  - Og at der ingen problemer var!
  Margarita bemærkede vittigt og skar fjenderne af som med et barberblad og kurrede:
  - For det store Rusland,
  Du kæmper og vær ikke bange!
  Og med sine bare tæer, pigen, som om hun lancerede en morderisk ært af total død.
  Natasha skar igen kineserne ned med vanvid og raseri.
  Så mange gule krigere lagde sig ned med hovedet afskåret.
  Det er pigerne - som er meget seje og kæmpende.
  Natasha holdt først en reception med sværd - en svalehalesommerfugl. Og så tog hun en flammekaster op og trykkede på knappen med sin karminrøde brystvorte. Og som et springvand fra ryggen af en hval vil en flamme bryde ud, som forkuller kineserne ind til benet.
  Pigen med blåt hår sang:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Zoya tog den og også med sværd, mens hun tager den og skærer den. Og hun tog den med sine bare tæer og kastede barberbladene. Og gennemblødte en masse kinesere.
  Så trykkede Zoya på den røde brystvorte på flammekasterknappen, og hvordan hun ville brænde fjenden med kolossal selvmodighed.
  Zoya tog den og sang:
  Ære til kongernes tid
  Hamre oprøreren!
  Og pige, lad os lege med pressens muskler.
  Augustine er en meget smuk kvinde. Og hendes hår flagrede gennem luften som et proletarisk banner.
  Og pigen vil med sine bare tæer tage og kaste en ødelæggelses boomerang.
  Og så tog hun rubinvorten på sit bryst, da den blev trukket over knappen på en granatkaster.
  Og hun kurrede:
  - For Fædrelandet er smukt!
  Og med bare tæer vil han tage og igen kaste noget ekstremt dødbringende.
  Svetlana tog den og skød også ved at trykke på knappen med en jordbærnippel, hvorfra en mine fløj ud. Hun beskrev en bue og sprængte mod de kinesiske tropper.
  Og så tog pigen med sine bare tæer og kastede kugler med nitroglycerin. Og rev en masse modstandere fra hinanden.
  Så kurrede hun:
  - For Gudernes Moder Lada!
  Det er pigerne, og med det samme vil de trykke på knapperne med deres bryster, så på én gang et helt kinesisk regiment med kampvogne steg revet op.
  Her er pigerne...
  Og så tog piloterne Agatha og Adala op med kineserne. Sådan er de kæmpende og aggressive piger med slanke, muskuløse kroppe og bare yndefulde ben. Desuden er begge skønheder naturlige blondiner og bare super piger.
  Og Agatha vil tage den og tage den med sine bare tæer og vil affyre en raket fra flyet. Og han vil tage fjenden og smadre dem i stykker.
  Agatha optræder aggressivt. Og hendes skarlagenrøde afstigning trykkede på knappen. OG
  Her kimede pigen og sang:
  Tråden er knækket
  En ond død truer os...
  Men piger lever -
  Og modstanderne dør!
  Adala tog den og sparkede også kineseren ved hjælp af sine bare tæer. Og så, hvordan hendes rubin brystvorte vil trykke på knapperne, og raketter vil flyve over positionerne af krigere fra det himmelske imperium.
  Krigeren kvidrede, da hun knuste sine fjender:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Det er pigerne, der gør vidundere med deres bare fødder.
  Men for eksempel blev Juliana fanget. Hun var snoet bag hænderne på modstandere.
  Og førte barfodet først på græsset. Og så på sandet... Og så spredte de bevidst en ild og spredte kul på jorden. Og pigen med bare sål trådte på de røde brændende sten.
  Heldigvis blev Yulianas såler ru og hårdhændede af konstant at gå barfodet. Så det gør hende ikke så ondt. Og pigen går og kaster stolt med hovedet.
  Hendes torso er nøgen, pigens muskler er stærke, og kun tynde trusser på hofterne. Og garvet, gylden-oliven hud. Og hendes hår er langt, tykt, kobberrødt.
  Da kineserne så, at det at gå barfodet på kullene ikke får pigen til at skrige og stønne, satte kineserne hende på stativet. De vred deres hænder og begyndte at løfte sig. Først rejste de hende til loftet. Så blev rebet sluppet. Pigen faldt sammen. Ved selve gulvet var rebet spændt. Helvedes smerte gennemborede pigen fra toppen af hendes hoved til hendes bare hæle.
  Juliana skreg, men bed sig så i læben. Og hun sammenbidte tænderne.
  Kineserne lo. Og igen begyndte de at løfte den op. Det var shake-up tortur.
  Juliana var tavs. Kun hendes nøgne, solbrændte, muskuløse ben rykkede og pilede gennem luften.
  Pigen blev løftet igen til loftet. Og så blev rebet sluppet. Pigens solbrændte, næsten chokoladekrop faldt sammen. Igen vild smerte og et kvalt skrig af en rødhåret skønhed.
  Bødderne fniser og blotter deres tænder. Lad os bare sige, at de er så seje.
  Men pigen blev på signal fra hovedbøddelen igen løftet op. Højere og højere. Og rebet er stramt.
  Men pigen frøs ved selve loftet. Så igen, endnu en gang, blev rebet sluppet. Og pigen kollapsede ... Og igen råbet af en desperat skønhed.
  Ja, det er virkelig lidelse. Tilsyneladende syntes tre stød nok. Og nu blev pigen sat på sine bare fødder, tunge egeblokke. Skønhedens muskuløse, solbrune krop strakte sig, og musklerne stod meget skarpere frem.
  Så begyndte de på signal fra overbøddelen at hænge vægte på krogene. Og Julianas krop, nøgen og stærk, begyndte at strække sig mere. Og sveden brød ud, og olivenhuden skinnede, som om den var smurt med olie.
  Pigen fra Rusland stønnede igen... Men igen bed hun tænderne hårdt sammen. Og hun forsøgte at holde det smertefulde støn og skrigen tilbage fra hendes hals.
  Den højtstående bøddel fra Kina sagde hårdt:
  - Nok! Smør nu hendes hæle og klargør fyrfadet.
  Torturerne tog en kande olivenolie frem. Og de begyndte forsigtigt at smøre Julianas såler. Det var tydeligt, at manden var glad for at mærke en meget smuk piges bare, yndefulde ben. Og det er i sandhed en stor fornøjelse.
  Pigen følte gennem smerten i hendes forstuvede ledbånd og snoede arme og skuldre en vag følelse af skam fra bødlens berøringer.
  Men i hvert fald forsøgte hun ikke at skrige eller stønne.
  Da de var færdige med at smøre, begyndte de barfodede, lyserøde, ru, men ikke at miste den yndefulde form af sålerne på pigens bødler at stable tyndt brænde under hælene.
  Dette er en traditionel ildtortur med stegning af hælene. Det var sådan, piraterne i Treasure Island ville have, at kabinedrengen Jim Hawkins skulle have bare, drengeagtige hæle. Det gør åbenbart rigtig ondt.
  Her blev bålet lagt ned, og der blev tilsat lidt svovl for at få det bedre til at brænde, og der blev dryppet diesel.
  Den overordnede bøddel klukkede... Yuliana, som alligevel rystede smerteligt af frygt. Og så græd hun af ulidelig smerte. Ja, det er faktisk meget irriterende.
  Her bragte torturisten en fakkel og tændte en flamme under de bare, mejslede ben på en smuk pige med rødt, frodigt, krøllet hår.
  Ilden blussede op i et stykke fra pigens såler.
  Til at begynde med følte Juliana kun en behagelig varme, hun kæmpede barfodet det meste af tiden, og hendes fødder var meget hårde, dækket af en hård hud.
  Men de er stadig i live. Og efter et stykke tid begyndte pigens bare såler at brænde. Juliana bed tænderne sammen med stor kraft. Og alligevel slap et smertefuldt støn fra pigens bryst.
  Overbødlen beordrede:
  - Giv hende nu en pisk!
  Torturisten trak en pilestav fra en balje med vand. Først vinkede han dem i vejret. Han fløj forbi med en fløjte...
  Og så slog bødlen pigen på ryggen af al magt. Skindet, farven på chokolade eller lidt lysere, bristede, og blodet væltede ud.
  Bøddelen udbrød:
  - Tag det roligt seki! Skru ikke dig selv ihjel!
  Tormentoren slog, mens han spredte sine ben bredt. Slagene regnede ned.
  Og to andre bødler lagde tyndt, tørt, spritvædet brænde i bålet under pigernes bare fødder. Flammerne slikkede pigens nøgne, runde, lyserøde og samtidig hårdhælede hæle.
  Det var en tredobbelt smerte: et stræk på stativet, en pisk og ild under pigens bare fødder.
  Men Juliana, efter at have samlet alt sit mod, formåede at holde høje skrig tilbage fra uudholdelige smerter. Og hun led som en ægte datter af Rusland og en sand heltinde.
  Bødderne arbejdede. Et snus tæskede pigen på ryggen, som var dækket af blå mærker og blødninger. Derefter overførte han slag til balderne på pigen.
  To andre så på ilden, så flammen ville stege skønhedens olierede hæle.
  Den ældre plageånd virkede ulykkelig. Faktisk stønner offeret ikke engang. Som om hendes grusomme tortur ikke tager. Og dette er et slag mod bøddernes stolthed.
  Tormentorkommandanten beordrede:
  - Og smør nu hendes bryster!
  Bødderne kunne lide denne idé. De dryppede olivenolie på deres håndflader. De smurte den på poterne og begyndte at gribe og knibe pigens bare bryst.
  Yuliana var helt nøgen og hængte sig sådan. Og hendes karminrøde brystvorter blev famlet.
  Og bødderne grinede.
  Pigen skammede sig meget og væmmedes ved berøringen af de ru og behårede bødler. Og hun rødmede af vrede og skam.
  Og bødlerne famlede om hende og smurte hendes bryster, og det tykt. Pigens bryst svulmede og stivnede fra mænds grove berøringer. Juliana råbte:
  - For helvede!
  Bødderne som svar grinede og grinede kødædende. Men nu er brystet allerede smurt ingen steder længere, og du må modvilligt fjerne dine poter.
  Derefter bragte torturerne fakler til pigens bare bryst. De brændte, og flammerne rørte ved de skarlagenrøde brystvorter på pigens bare bryst.
  Juliana skreg af vild, ubeskrivelig smerte.
  Men så igen, med en frygtelig viljeanstrengelse sammenbidte hun sine perlefarvede tænder. Og hun tav. Selvom hun trak vejret tungt.
  Nu steg bødlerne hendes såler og bryster, strakte hendes krop på stativet, vred hendes led og slog hende med en pisk.
  Men pigen tav. Hun viste stort mod og heltemod.
  Bødderne arbejdede. De holdt den tættere på det nøgne bryst og fjernede derefter faklen. De slog med en pisk på ryggen og numsen, tændte ilden under pigens bare såler.
  Kort sagt, de arbejdede samvittighedsfuldt. Men heltindepigen havde en stærkere vilje, og hun kunne holde sine støn og skrig tilbage.
  Den overordnede bøddel klikkede med tungen i utilfredshed og beordrede:
  - Og smør nu hendes barm med olie!
  Bødderne viste parathed til pine. Og energisk skyndte sig at smøre pigens nøgne barm. Deres grådige, klæbrige fingre kravlede mellem skønhedens ben. Og det var meget modbydeligt og grusomt.
  Juliana følte sig kvalme og tydeligt væmmet. Og fingrene tøffede og tøffede pigens barm og klatrede dybere og dybere. Og så det hele viste sig at være modbydeligt.
  Juliana råbte:
  - Du kan ikke knække min sjæl!
  Bødderne smurte hendes barm tykt, og fortsatte med at mærke mellem hendes ben. Men bødlen råbte af dem. Og han fjernede sine hænder.
  Og i stedet tog de og bragte en tændt fakkel til barmen. Ild slikkede pigens mest følsomme diamant af femininitet.
  Juliana skreg og rykkede. Og hun havde så ondt. Så uudholdeligt smertefuldt, at støn undslap gennem pigens stramt sammenknyttede kæber.
  Og hun rykkede, hvilket øgede plagene.
  Overbødlen beordrede:
  - Du smører også hendes balder.
  Bødderne skyndte sig uden videre for at smøre pigens smukke, elastiske røv. De gjorde det med entusiasme og passion. Samtidig hældte de olie på deres hænder.
  Juliana var både såret og væmmet. Men ilden blev flyttet lidt væk fra hendes barm, og pigen havde det bedre. Juliana sammenbidte tænderne, så blod endda dryppede fra hendes tandkød af spændingen. Og hun tav.
  Bødderne smurte hendes balder, så de endda skinnede.
  Og så bragte de en fakkel til dem og barmen med en varm flamme. Og den vil blusse og slikke den sarte hud.
  Det gør især ondt, når barmen er brændt. Allerede i mellemkødet var hårene forkullet. Og det er så smertefuldt og smertefuldt, og hvordan lider Juliana ellers sådan en helvedes, uudholdelig pine.
  Overbødlen beordrede:
  - Og slå hende nu med en rødglødende stålpisk!
  En professionel inden for sit felt udvandt en rød stang fra varmen fra pejsen. Og han begyndte at slå med et allerede rødglødende jern på pigens bare, solbrændte, allerede sårede ryg.
  Yuliana stønnede, og hun havde så mange smerter, at hendes sind var forvirret. Og hun ville virkelig slukke og miste bevidstheden. Men hvad det onde angår, så genkendte hun sig selv i ulidelig pine og led meget vildt.
  Og nu følte hun, at hun var ved at bryde ud i gråd og ville skrige af lungerne.
  Og for at dæmpe lidelsen lidt, sang pigen;
  Sejrsdag, hvor langt det var fra os,
  Som en glød smeltede i en udslukt ild.Der var miles, forkullede, i støv, -
  Vi bragte denne dag tættere på, så godt vi kunne.
  Omkvæd: Denne sejrsdag Lugt af krudt, Dette er en ferie med gråt hår ved tindingerne. Dette er glæde med tårer i øjnene. Sejrsdag! Sejrsdag! Sejrsdag! som de kunne.
  . KAPITEL #5
  Og i Kina var der en stor krig....
  Natasha og hendes team afviste angrebet fra den utallige hær af det himmelske imperium. Kineserne perlede modigt - en nation af krigere.
  Og pigerne skriblede til dem med maskingeværer. Og bogstaveligt talt mejet ned i hele rækken.
  Natasha, der skød fra et maskingevær og kastede en granat med sin bare, mejslede, solbrune fod, sang:
  - For stor kommunisme,
  Skyd ikke!
  Zoya tæskede også køen. Så huggede hun med sværd, væltede kinesiske hoveder og knirkede:
  - For en ny grænse!
  Og de bare tæer på benene startede igen, noget dødbringende.
  Og så vil pigen med sin skarlagenrøde brystvorte trykke på knappen på bazookaen.
  Augustine er som en granatkaster. Og bragte også aftrækkeren med en rubin brystvorte.
  Pigen tog den og kastede en granat med sin bare hæl. Og rev en masse kinesere fra hinanden.
  Og så sang hun:
  rumvidder,
  Døden dækket...
  Vi jævner bjerge
  Rovdyr suget!
  Og Augustin slikkede sig om læberne og huskede, hvor kraftigt hun arbejdede med sin tunge, for fornøjelse og velbehag.
  Svetlana tog også skideriet fra raketkasteren ved at trykke på knappen med en jordbærvorte. Og det var så fantastisk...
  Og pigerne kurrede:
  - For den store tsarkommunisme!
  Derefter spyttede fire piger i kor ... Tusind kinesiske soldater blev slået ned af en hjernerystelse.
  Her er pigerne - kunstflyvning.
  Natasha tog den og kvidrede, og efter hende sang alle de andre piger i kor;
  Rusland er et fantastisk land
  Kommunisme af højeste standard,
  Lada blev givet til os af Rod,
  Skærer sværdet med Svarogs klinge!
  
  Vi er pigerne foran
  Komsomol angreb...
  Og der er ingen anden måde
  Stemmen ringer!
  
  Vi vil besejre modstandere
  Til Moder Rusland...
  Når alt kommer til alt, er en kerub over os,
  Hvid Gud vil komme messias!
  
  Skabelsen i landet
  Vores vil være højere end solen ...
  Når alt kommer til alt, mennesker over hele jorden,
  Kæmp tappert for frihed!
  
  Fædreland du er vores mor,
  Største Rusland,
  Ulven forsøgte at rive
  Pigerne er blevet smukkere!
  
  Kan vi lave det her
  Al overraskelsen er ret sjov...
  Slået med bar fod
  En pige med kraften fra Komsomol!
  
  Den sorte Gud vil ikke ødelægge
  Han er jo også Know Rods søn ...
  Og hans støder er Svarog,
  Lad os tælle fra tærsklen!
  
  Piger elsker barfodet
  De skynder sig modigt gennem snedriverne ...
  Du kan ikke fange en då med magt
  Vi har et RPG i vores rygsæk!
  
  Hvis en pige elsker
  Forførte en snedig fyr ...
  Hun gjorde det for sjov
  Send ham ikke til kennelen!
  
  Belykh Gud er en stor Gud,
  Skabelsen i universet...
  Og nu er dragen død
  Der vil være en ny skabelse!
  
  Rusland er et fantastisk land
  I den er pigerne altid barfodede ...
  Satan angriber
  Og pigernes fletninger er synlige!
  
  Nå, den evige Gud Svarog,
  Hvad gjorde han før Jordens slags ...
  Kan bøje alle på én gang i et horn,
  Til nye generationer!
  
  Leder store Jesus,
  Også Sønnen, tro Rod ...
  Lad os selvfølgelig kaste et es,
  Vejret bliver fantastisk!
  
  Og så kommer spillet
  Den der ikke er køligere...
  Vi er sådan en fraera
  Har lige spredt skyerne!
  
  Gud er vores almægtige familie,
  Gør planeten lysere...
  Giv os alle sundhed i gæld,
  For at gøre det sødere!
  
  For Herren-Kristi skyld,
  Vi spoler alle miles tilbage...
  Guds Moder er ren
  Abel er i live - Kain er besejret!
  
  Her kommer en sjov dag
  Universets Herre blev et geni ...
  Og bevokset med græsstub,
  For generationernes lys!
  
  Her er de barfodede piger
  Løb hurtigt igen...
  Deres bryster er ikke silikone
  Kommunismen er synlig gav!
  
  Jeg ville have, at pigerne skulle vide det
  Slå alle mændene med fødderne ...
  At være et paradis fra en kvinde,
  Tramp ikke på støvler!
  
  Nå, kort sagt, det er slut.
  Vil snart være modstandere ...
  Skønheden har en ungdom,
  Soldater angriber!
  
  Så er kampen slut
  Og Svarog vil hæve sine sværd ...
  Rod vil være med dig for evigt
  For Moder Rusland!
  Sådan udrydder og synger pigerne af disse kinesere.
  Og her er også Stalenida i kamp og svingende sværd. Og hendes bryster er knyttet til specielle batterier fra magien, som lynet udsender. Og kineserne bliver kneppet.
  Steelenida tog den og sang:
  - Lyn, lyn, lyn,
  Vores indfødte, barfodede familie!
  Veronica, fra en granatkaster, vil ramme denne kvinde - den højeste klasse.
  Og hendes tunge er så lang.
  Desuden, når pigen skyder fra en granatkaster, trykker pigen på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte. Det her er fedt og fantastisk.
  Veronica tog den og sang:
  - Jeg er den sejeste pige i verden,
  Og to gange to er slet ikke fire!
  Og med en bar hæl vil pigen tage og give efter for en granat. Så stridbar er hun.
  Victoria knuser også fjender. Og hendes brystvorter er rubin i aktion. Og hendes bare tæer, da de bruger noget fuldstændig destruktivt, som bogstaveligt talt ødelægger fjender.
  Victoria tog den og sang:
  Jeg vil slagte dig, jeg vil slagte alle,
  Jeg vil dræbe dig! Jeg vil dræbe dig!
  Og nu tog hendes bare hæl og bukkede under for fjenderne. Her er de smukke piger.
  Men fra himlen slår Anastasia Vedmakova et knusende slag. Også piger i én bikini og hviner af fornøjelse.
  Samtidig rykker skønheden og synger igen:
  Højere og højere og højere
  Vores fugles hurtige flugt...
  Og i hver propel ånder -
  Vores grænsers ro!
  Og nu vil denne luftheks tage den skarlagenrød, som om et overmodent jordbær vil trykke på knappen med sin brystvorte. Og straks smækker et dusin missiler mod kineserne.
  Anastasia tog det og kvidrede:
  - Vi vil ødelægge alle med al vores magt!
  Akulina Orlova er tilbage i aktion. Og hun er så stor en skønhed. Og hendes ben er bare, yndefulde, solbrune og så forførende, at de trykker på pedalerne og hælder bomber over modstanderen.
  Her er pigerne med bladguld hår.
  Og Anastasia Vedmakova er rødhåret og som en flamme.
  Og Mirabela Magnetic har også hår som forårs mælkebøtter.
  Og også, hvordan han vil tage og indlejre, trykke på en brystvorte, der funkler som en rubin. Denne pige er selve ødelæggelsen.
  Og så hun tog og frigav en hel sky af giftige nåle mod fjenden. Hun trykkede sine bare tæer på knapperne og spyede dødsgaver ud.
  Så gurglede omkring:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Jeg knuser modstandere i luften!
  Og pigen, hvordan hun blotter sine perletænder. Dette er virkelig pigens kunstflyvning, og hendes hår funkler som kupler i ortodokse kirker.
  Og hun kan for eksempel sno noget mere prætentiøst.
  Og Anastasia Vedmakova tog det og sendte ved hjælp af sine bare tæer en hel terning af giftigt glas mod fjenden. Det vil eksplodere, og kinesernes utallige kroppe vil skrige. Og del dem i små stykker.
  Den rødhårede kriger sang:
  - Mord, mord hacker gudløst,
  Nat og dag, det er lige meget!
  Og igen, mod fjender fra fly, vil sådan en dræber og destruktivt tage og ramme.
  Og piger fra luften viser helvedes problemer og det højeste led af ødelæggelse.
  Oleg Rybachenko, denne evigt unge fyr, der ligner en dreng på omkring tolv, vil fløjte og fløjte.
  Ravne, der har fået et hjerteanfald, besvimer og befinder sig i en blokering. Deres skarpe hoveder gennemborer kinesernes kranier. Det er en rigtig hård kamp.
  Drengen laver et trick med sværd - en trumfdame og et dusin kinesiske hoveder faldt af på én gang.
  Oleg Rybachenko, der skærer fjender i to og kaster ødelæggelsesærter med bare fingre på børns ben, knirker:
  - Ære til kommunismens tider,
  Lad os ødelægge pacifismens åg!
  Margarita Korshunova, efter at have trukket kølle-eset med sine sværd, skar hovederne af og kvidrede:
  - Ære til de russiske guder!
  Og pigens bare fødder tog og kastede en ært af ødelæggelse og ødelæggelse mod fjenden.
  Og Margarita tog den og sang:
  - For stor kommunisme,
  Lad os stoppe det meste af naturen!
  Her er en pige på kolossalt niveau.
  Og krigerne presser også på.
  Alyonka viftede med sine sværd. Og nedskæringer. Og så vil han tage grebet om granaten med ihærdige fingre. Og hvordan man kaster på fjenden. Og et stort antal kinesere vil bryde.
  Alenka tog den og sang:
  Kampen er hellig og rigtig
  Barfodede piger i mørket...
  Let kamp ikke for ære -
  For livet på jorden!
  Og pigen griner.
  Anyuta ødelægger også modstandere med stor passion. Og så blev hendes bryst blottet. Og hun tog den skarlagenrøde brystvorte, mens hun trykkede på joysticket.
  Og flyve så miner ind i fjenden.
  Sådan håndterer piger fjender. Og de er så barfodet, så sexede og stærke.
  Anyuta tog den og sang:
  - Gudskelov Jesus
  Menneskeheden reddede med sit blod ...
  Giv ikke efter for fristelser
  Han gav sin ordre til det hellige folk!
  Den rødhårede, kæmpende Alla bemærkede aggressivt:
  Gud er bare en illusion!
  Så tog hun den og trykkede på aftrækkeren med sin rubin brystvorte. Og hvor voldsomme flammer brød ud fra den.
  Alla bemærkede, blottede sine tænder og sang:
  - Lykkelig uden Gud
  Det er muligt at blive...
  Tag en mand
  Rigere på sengen!
  Og så efter denne passage vil djævelen med et rødt jakkesæt grine.
  Ja, det er en pige, der kan alt. Og hun elsker mænd meget. Og især kan hun godt lide at arbejde med sin tunge. Hun elsker det hele så højt.
  Maria kæmper også med den kinesiske hær. Og han gør det med stort raseri.
  En pige med hår farvet bladguld tog og affyrede giftige nåle fra maskinpistoler.
  Hun afskar en masse kinesisk og knirkede:
  - Hvide heste, hvide heste,
  Får os ikke! Får os ikke!
  Og så tog Maria den og lancerede med sine bare tæer en morderisk ødelæggelsesgave.
  Og så udsendt:
  - Djævelen er her
  Djævelen er der...
  Liv og død-
  Ren og skær bedrag!
  Olympias, der skrev om kineseren, bemærkede:
  - Hvad er sandhed?
  Og hun tog den også og kastede med stærke, bare ben en tønde sprængstof.
  Hun trillede og tæskede. Og hele slaget om det himmelske imperium fløj højt op i himlen.
  Olympias tog og tæskede igen. Og hun brugte også en skarlagenrød brystvorte, som et stort jordbær.
  Og krigeren sang:
  Jeg ville være i himlen, jeg ville være i himlen!
  Barfodet og masser af sne!
  Alenka sagde med et grin:
  - Djævel, djævel, djævel redder,
  Nogen, nogen bragte virussen ....
  Giv os, giv os sværd i hænderne,
  selv Kristus vil ikke hjælpe!
  Olympias hentede en slange og sendte en stråle af skummende benzin fra den. Den blussede op som en flammekaster. Og nu vil en flammestråle falde over kineserne. Og lad os brænde dem.
  Og Olympias sang:
  Hvilken slags skaber
  Himlen eller helvede...
  Dræber alle -
  Din gift!
  Og krigeren tog den og blinkede med helvedes øjne. Hentyder til coronavirus-epidemien i det enogtyvende århundrede. Og denne helvedes epidemi har dræbt alle. Og spørgsmålet opstod: hvorfor har Gud brug for dette?
  Men nu er tiderne anderledes, og pigerne kæmper bare mod kineserne.
  Marusya tog en kraftig granat i hænderne, skubbede af sted med sine bare, muskuløse ben og kurrede:
  - Til kosmiske forandringer!
  Matryona tog den op, blottede sine tænder og kastede noget af stor og meget ødelæggende kraft:
  - Forandring - vores hjerter kræver,
  Forandring - vores øjne kræver!
  Alenka, der skød mod kineserne og kastede granater med sine bare fødder, samlede op med stor spænding:
  - I vores latter og vores tårer,
  Og venernes pulseringer!
  Forandring, vi venter på forandring!
  Anyuta noterede aggressivt, mejede sine modstandere og trykkede på knappen med sin jordbærbrystvorte:
  - Hele landet er omfavnet af perestrojka,
  I vores land bliver atomet splittet!
  Den rødhårede Alla, der knuste fjenden ved hjælp af bare tæer, og brystvorterne funklende som rubiner, støttede impulsen:
  Kend pulseringen af hjertet og venerne,
  Tårer fra vores børn-mødre....
  Maria bragede mod fjenden med noget meget dødbringende og tilføjede og blottede sine tænder:
  Vi siger, at vi ønsker forandring
  Smid dragens åg af lænker!
  OL kraftigt bekræftet. I det samme tog pigerne den og skubbede med deres bare såler en bombe væk med en lunte, som fløj i luften og hvinede:
  - Slutningen af dragens åg!
  Og nu er pigerne igen i spænding og kamptrance.
  Olimpiada, der skrev til fjenderne med et maskingevær, der producerede gaver i stor kaliber, bemærkede:
  - Fra den onde drage
  Slægten reddede jorden...
  Og skyggen af himlen
  Han forlod folk!
  Alenka erklærede aggressivt, brutalt knusende fjender, med aggressiv maner:
  - Jeg bliver den absolutte verdensmester,
  Og jeg vil bøje lige ned til Stillehavet!
  Her er pigerne med deres infernalske processorer.
  Og skønhedens bare fødder kaster noget ekstremt aggressivt, hvilket fører til døden.
  Anyuta lagde mærke til, at hun trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på mørtlens knap og knuste kineserne og brølede:
  - For den store størrelse, som mænd har!
  Disse piger er meget smukke og forstår, hvad stærke mænd betyder. De er sjove og tilfører energi.
  Alenka opfører sig meget smukt, og giver knusende slag med sine bare fødder.
  Og de flyver igen med store styrkegranater.
  Krigerne kæmper. Og en flammekastertank kommer forbi fra siden. Den udløser en stråle af voldsom ild. Det flammer og brænder alle ihjel. Og floder flyder som flammer, der bryder ud fra en vulkan.
  En stor tank passerede. Og efterlod en masse forkullede lig.
  Kampen Alla tog den og fløjtede:
  - Sjovt, sjovt, lad os møde det nye år!
  Derefter kastede hendes bare, yndefulde ben igen dødens gave af kolossal, ødelæggende kraft. Og rev en masse kinesere fra hinanden.
  Albina og Alvinas fly fløj hen over pigerne. Disse piger begyndte at ramme soldaterne fra det himmelske imperium med missiler.
  Albina trykkede på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte. Hun bombede en hel kinesisk bataljon og kvidrede:
  - Jeg er den sejeste kvinde i verden!
  Alvina sprænger også mod fjender med en raket ved hjælp af en rubin brystvorte og knirker:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og igen vil han sende noget dødeligt ved at bruge sin bare hæl. Denne pige er en meget smuk blondine.
  Og på landjorden tog Maria, en pige med hår farvet som bladguld, den samme brystvorte som farven af modne jordbær, mens hun presser, og frigiver miner til modstandere med stor, ødelæggende kraft.
  Så tog pigen den og sang:
  - Jeg er den sejeste i verden,
  Jeg går barfodet gennem snedriverne!
  Og pigen tog og viste sin tunge. Krigeren blev desto sejere og mere magtfuld.
  Maria tog den og lancerede igen med sin bare, runde hæl noget destruktivt.
  Straks eksploderede flere ærter.
  Og smadrede en hel bataljon af soldater fra det himmelske imperium. Det her er virkelig ekstremt fedt.
  Maria tog den og sang:
  - Kom til mig nøgne dreng Alik,
  Tag drengene med - alle også nøgne!
  Og hvordan krigeren vil le og vise sin tunge, og så hvordan hun vil spytte.
  Men OL tog og også hvordan man spyttede. Og lyset vil tage og flyve fra hendes mund. Og brænde en masse kinesere. Det her er en pige - lad os bare sige, at kvinden er super.
  Og så tog hendes bare, stærke ben og kastede en tønde nitroglycerin.
  Og den, hvordan eksploderer den ... Og eksplosionen vil være en meget kolossal ødelæggelse. Og som om nogen havde kastet en lille atombombe.
  Så mange piger er der, og de brøler som vilde og ukuelige ...
  Her i kampen er Olga med sin flammekaster. Og pigen løber flimrende med bare, runde hæle.
  Og det brænder kineserne, det brænder hårdt ud ...
  Her er de også bødler. De torturerede pigen Serafim. Til at begynde med blev hun naturligvis afklædt og helt nøgen gennemsøgt.
  Beskidte mænds poter klatrede ind på pigens intime steder. Og de mærkede hendes bryst, kildede hendes hæle.
  De klatrede ind i hendes mund, klatrede ind i anus med fingrene. Og så blev Serafim stukket i røven og en stafet.
  Pigen skreg af smerte og ydmygelse. Og det var så ulækkert.
  Og de blev ved med at røre ved hende...
  Og så tog de og satte sig på en speciel sadel. Og stålnåle gravede ind i skedens skønhed. Og hun bed tænder sammen og hylede af smerte.
  Hun var strakt ud. Og de lagde en vægt på den ene side og hængte den i en krog. Og på den anden side skruede bødderne også på vægten. Det var så dyrt i forhold til at forårsage smerte.
  Og pigen stønnede og brølede. Og hun havde ulidelige smerter. Og så blev pigen igen slået med en pisk.
  Og hun sidder i sadlen. Nåle prikker hendes barm, vægte er skruet fast på hendes ben. Og en pisk faldt på ryggen. Mere præcist blev selv to piske slået af stærke bødler fra Kina.
  Og så bragte de en fakkel til højre ben, og flammen slikkede den runde, lyserøde pigehæl. Og så bragte bødderne en fakkel til venstre ben. Og brand bar hæl, også slikket, men på den anden side.
  Og pigen skreg igen af vildt raseri. De slog hende med to piske, stegte hendes bare fødder og slog hende samtidig med en pisk. Men det var ikke nok for bødderne fra Kina at se.
  Og de begyndte at smøre pigens bryst med snavsede poter. Og potede hende med stor aggressivitet. Og pigen stønnede af smerte og følte sig som en bille, der blev skilt ad.
  Men så stivnede hendes bryst af bødlernes hårde berøringer og svulmede. Og pigen fik det meget bedre. Og her føres faklerne igen til skønhedens nøgne buste. Og lad os fyre den af.
  Pigen hylede i vild vanvid af helvedes smerte. Og pigerne er meget smukke og meget sexede, når de piskes og tortureres.
  Og så prikker de hendes barm og steger hendes bare, yndefulde ben og strækker hende med vægte og svier stadig hendes bryster.
  Og først nu begyndte overbøddelen at stille spørgsmål. Og pigen tier. Mere præcist, ikke at hun er tavs, men hendes gråd bliver ikke til adskilte ord. Hun hyler bare.
  Efter ordre fra overbøddelen blev stålstænger med skarpe stjerner fjernet fra brændeovnen.
  De lyste rødt af varmen.
  Og de begyndte at slå pigen på ryggen, uden frygt og med umenneskelig raseri.
  Sådan gjorde det helvedes ondt. Ikke underligt, at det er kinesiske bødler ...
  Men selv dette syntes dem ikke nok. Der blev også sat en krans af modhager på pigens hoved. Tilføjet lidelse.
  Oleg Rybachenko fortsatte med at kæmpe og kastede dødsærter med bare fingre på børns ben, kvidrede:
  - Venter på sejr, venter på sejr,
  Dem, der længes efter at bryde lænkerne ...
  Venter på sejr, venter på sejr -
  Vi vil være i stand til at besejre det onde, mørke!
  Margarita Korshunova fortsatte med at skære kineserne, kurrede og tegnede en sommerfugl med sine sværd:
  - Ære til den store, hellige kommunisme,
  Lad os gøre verden til et lykkeligere sted...
  Vi vil ødelægge dårlig pacifisme
  For det store, hellige Ruslands skyld!
  Derefter tog pigen og affyrede et dusin giftige nåle med sine bare tæer og ramte fjenden. Og det var så sjovt.
  Oleg Rybachenko tog det, og hvordan han fløjtede og viftede med sine sværd. Og tusindvis af krager, der strømmede til slagmarken, faldt i hovedet på kinesiske soldater.
  Terminator Boy sang:
  - Af hensyn til den russiske Svarog,
  Lad os skabe nogle flere!
  Og igen ville drengens bare tæer tage det og kaste en morderisk dødsgave. Og en sådan styrke med et stykke antistof, at et helt kinesisk regiment brændte ned i tilintetgørelsens flammer. Og knægten, der også er Superman - sang:
  Rusland er vores hellige magt,
  I den byggede den Almægtige Rod Eden ...
  Mægtig vilje og grænseløs herlighed,
  Vi får ikke problemer snart!
  
  IVAN DEN SJETTE - DEN STORE KONGE
  Kong Karl den Tolvte undslap døden under krigen i Norge, og selv efter at have sluttet fred med Peter den Store, lykkedes det ham at erobre dette land. Og Sverige rykkede lidt fra nederlaget. I 1740, under Leopoldovnas regentskab, angreb Karl den Tolvte igen ... Og han var i stand til, ved at udnytte det faktum, at Biron blev væltet, og kaos og kaos i Rusland, tog både Vybor og St. Petersborg.
  Den russiske hær kom sig dog efter indledende fiaskoer og var i stand til at generobre Ruslands hovedstad. Sverige kunne kun beholde Vyborg.
  Men historiens gang har ændret sig noget. Ivan den sjette blev ikke væltet, da kuppet mislykkedes. Og han beholdt sin trone. Karl den tolvte døde i en alder af halvfjerds i 1752 efter at have regeret i femoghalvtreds år. Og hans regeringstid var den mest begivenhedsrige i historien.
  Efter en pause i 1757 var Rusland i krig med Preussen. Denne gang, takket være det faktum, at Ivan den Sjette, allerede en voksen, var på tronen, endte krigen med Preussens fuldstændige nederlag og arrestationen af Frederik II. Og dette viste sig at være en kæmpe præstation for Rusland. Så annekterede Rusland Polen, nærmere bestemt Commonwealth, og besejrede Tyrkiet. Der var to krige med det osmanniske rige. Og den anden endte med erobringen af Konstantinopel og den fuldstændige erobring af det osmanniske rige. Det tsaristiske Rusland vandt mange sejre - nåede Indien og erobrede også Nordafrika. Derefter erobrede Suvorov hele Europa sammen med det revolutionære Frankrig.
  Kun Storbritannien forsøgte at gøre modstand. Men den geniale Nelson blev besejret af den mere geniale og succesrige Ushakov. Og efterfulgt af en landing med erobringen af London.
  Hele Europa blev erobret ... Så var der allerede et felttog i Afrika i det nittende århundrede. Meget vellykket, og overtager Indien. Og så havde de russiske tropper allerede invaderet, og erobret Canada og nået USA.
  I 1815, i en alder af femoghalvfjerds, døde Ivan den Sjette - den største. Hans regeringstid var den længste blandt mere eller mindre betydningsfulde lande i menneskehedens historie. Femoghalvfjerds år ved magten. Sandt nok skal det siges, at embedsperioden var nominel på grund af regentskabet. Men det samme kan siges om Ludvig XIV.
  Og Ivan den sjette, som i den virkelige historie var en mislykket tsar, der endte sit liv i fængsel, blev alternativt den største hersker i planeten Jordens historie.
  Hans søn, Peter den Tredje, blev den nye konge. Denne monark fortsatte sin fars aggressive politik. Og gennemførte overtagelsen af Kina. Rusland besejrede også USA og erobrede dette område. Og allerede under Alexander den Første blev den latinske hær med Japan også erobret. Og Alexander II fuldførte erobringen af de sidste lande i verden, inklusive Australien.
  Således opstod et verdensimperium igen ...
  Alt ser ud til at være fint, men imperiet har autokrati og livegenskab. Og kongerne forsøger at bremse fremskridtet. Hvilket dog er umuligt. Og i 1953 fløj den første person i dette tilfælde, prins Alexei, ud i rummet.
  Og i 1967 fløj de til månen for første gang. Og det skal bemærkes meget cool.
  Siden flyvningen til Mars fandt sted allerede i 1988. Hvilket stadig er bedre, end det var i den virkelige historie ...
  Efterhånden begyndte kongerne at være mere opmærksomme på rummet. Der var fly til Venus og videre ...
  Den nye zar George den Første besluttede også i 2020 for første gang i Ruslands historie at afholde valg til statsdumaen og etablere en forfatning.
  Den nye relativt unge monark nedskrev endda en række bevingede aforismer;
  At tænke som et cirkus kræver at gå i snor!
  Kærlighed er en følelse som en fløjte, kun musikken er meget sødere!
  Politikere er ofte ræve og aldrig løver, for politik er ikke en kongelig forretning!
  En dreng uden kamp er værre end en hund!
  Ærlighed er en sjælden egenskab for politikere, især når man tæller stemmen op!
  I hjertets og venernes pulsering ønsker vi forandring...men ikke aldring!
  Ungdom er uvurderlig som guld, den falmer kun hurtigere med tiden!
  Ungdom fremmer opdagelser, som en frisk brise til et sejl!
  Ungdom, i modsætning til vin, mister værdi med årene, men får styrke!
  Robotter i fantasier blev født af menneskelig dovenskab, men legemliggjort af overmenneskelig flid!
  Jo flere befalingsmænd, jo mindre orden, jo mindre orden, jo flere tab!
  Barndom er som penge under inflation, jo mere værdifuld, jo hurtigere skiller du dig af med dem!
  Egeneraler, lav trækister!
  Generalen er som en tønde, især tom!
  Når generaler er egetræer, blomstrer tæt uvidenhed!
  Sind og fantasi, ligesom mand og kone, kun bryllupsrejsen er virkelig sød, når den støttende svigermor af virkeligheden!
  Antallet af ordrer er ikke altid proportionalt med tapperhed, men afspejler altid den overordnedes gunst!
  Olie er i sandhed sort guld, forgifter naturen, sværter hjerter, forplumrer sindet!
  Olie er som djævelens sorte blod - den forgifter både kødet og sjælen!
  Sindet er en livredder i smarte hænder, og en slagterklub i poterne på en idiot!
  Det er lettere at lave en snemand i mundingen af en vulkan i udbrud end at finde en opdagelse, der ikke er blevet brugt til militære formål!
  At åbne for krig er ensbetydende med at lukke mange døre til et fredeligt liv!
  Hvis du vil undgå en kamp - pump dine muskler, hvis du vil undgå krig - byg en hær op!
  Diplomati lettes af byrden af militærudgifter, forhandlinger er tunge næver!
  Lov ikke månen fra himlen, du bliver nødt til at hyle som en hund, når folk kommer for at stille et krav!
  Hjerter kræver hævn, men intet mere listigt og ondt end menneskehjertet - så lad sindet give tilgivelse!
  For at få en høst er det nødvendigt at plante parasitter hele året rundt!
  Ved at plante en doven én gang, kan du få en høst hele året rundt!
  Rød tale kan hvidvaske et sort ry, men det vil ikke pryde livet for en farveløs en til overvejelse!
  Videnskabens mirakler, vi er berøvet kedsomhed, fremskridtets mirakler er meget interessante!
  Videnskabens vigtigste mirakel slår ikke til, men belønner!
  Videnskaben er ikke en ulv, men forlader skoven, hvis der ikke er noget videnskabeligt ansvar fårehyrde!
  Starten skal ikke være frisk, du vil sænke farten til en date, men langsomhed i begyndelsen vil fryse slutningen!
  Begyndelsen er som åbningen i et spil, du bør udvikle dig hurtigere, men bevæg dig ikke uden at tænke på bønder!
  En ideel politiker er som en hest på arbejde, men ikke et æsel i råd!
  Kærlighed er selvfølgelig en skøn følelse, kun når det ikke gælder alkohol!
  Mange kokke forkæler grød ved at hælde koaguleret mælk i dejen!
  En politiker er en kunstner, kun han pletter ikke lærredet, men sig selv!
  Konger kan alt, men monarker vil næsten ingenting for folket!
  Kun kongen, der står op for folket!
  Der er kun to ting i verden uden for Skaberens kontrol: menneskelige følelser og menneskelig dumhed, især når jeg føler mig som smarte mennesker!
  Det er lige meget, hvem præsidenten er, det, der betyder noget, er, hvem kongen er i dit hoved!
  Krig, intet sted for refleksion, dødens og galskabens æra!
  Kun dem, der har et sind ud over fornuften, bliver skøre!
  En bil er ikke bare et transportmiddel, men en luksus, som kun fjolser sparer på!
  Den mest spildte form for økonomi, at spare på prestige!
  Nogle gange tabte vi, nogle gange døde vi, men russerne knælede aldrig ned!
  Færdighed erstatter kvantitet, men kvantitet kan kun falsk forfalske færdigheder!
  - I en sund krop, og ambalens ånd - og kødets svaghed - falmede sjælen!
  Blod skinner som guld, men metalsjæle ruster af det!
  Selv guld ruster, hvis der ikke støbes et hjerte fra det!
  Tortur er ikke underholdning, men hårdt arbejde fra servicesektoren, hvor medlidenhed med klienten er fatal for dig!
  En rig mands sjæl er patriotisk, ikke mere end en guldmønts, hvor de tager den og holder sig til den!
  Guld er gult som farven på forræderi, blødt som en opportunists vilje, tungt som en forræders samvittighed!
  Smerte er som en svigermor, obsessiv, grim, jeg vil gerne slippe af med den, men ... uden den bliver du ikke gift med sejr!
  Når fjenden ikke overgiver sig, ødelægger de ham, og når han ikke overgiver sig, bringer opfindsomhed sejr!
  Det er lige meget, om fjendens hunner dør, det er en katastrofe, hvis vores hanner har fordrejet deres hjerner!
  Det er let i kamp, når læring ikke er pine, men nyttig underholdning!
  Selv med Kristi ord leder hans tjenere efter noget, der tjener gudløs vilkårlighed!
  Et stort skab vil falde støjende, og højlydt ære går til den, der væltede det!
  Når masken er dygtig, behøver vi ikke en undskyldning!
  Oftere flyder røde floder på grund af røde taler og sorte gerninger!
  - Hvem der er bestemt til at blive stukket, skal ikke skælve på rebet!
  Som altid viste det sig, men det ville de ikke!
  Døden fortjener en bedre andel end livet, fordi dens varighed efterlader uforlignelig flere dele at vælge imellem! -
  Garantier giver garanteret røvet!
  En mønt lavet af guld er blød, men mere dødbringende end en kugle, den rammer lige i hjertet og tager hjernen ud!
  Teknologi er krigens gud - og dens sabotør er ateist!
  Gud skabte universet på seks dage, og mennesket betaler for al evighed for et minuts menneskeskabt svaghed!
  De kom ind på ulden, men kom ikke tilbage med en svævebane!
  Løb, men løb ikke væk, skyd, men skyd ikke tilbage, slå, men kæmp ikke tilbage, og vigtigst af alt, drik, men bliv ikke fuld!
  Ingen har brug for ører af et dødt æsel, men at høre en levende ræv er en gave til dem, der ikke har brug for æsler for at nå deres mål!
  Sko dit sind, du vil for altid forblive en vagabond!
  Krig er luft for lungerne, men kun blandet med binær gas!
  Hvis fjenden ikke vil give op og ikke ved, hvordan han skal tabe, vil vi tvinge ham til at give op og vænne ham fra for at vinde!
  Dårlige mennesker elsker sort magi, gode dårlige mennesker hvide!
  At dræbe i en krig er hårdt i processen, ulækkert i opfattelsen, men hvor fantastisk i sidste ende! Så krig bringer sundhed til sjælen, hærder kroppen og renser pengepungen!
  Nogle gange fylder krigen pengepungerne meget, og i direkte proportion til fylden af det spildte blod og tomheden i det korrupte hjerte!
  Pligten over for Fædrelandet er rød med betaling af uegennyttig hengivenhed!
  Krig er en test for de smarte, temperering for de stærke, sjov for tåber! -
  At være til grin er ikke sjovt, at få andre til at græde er ikke kedeligt!
  En god lineal er som sukkerholdig honning, først slikker de den, så spytter de den ud!
  Og den onde hersker vil som malurt først blive spyttet ud og derefter trampet ned!
  Ja, guld er blødt, men et uigennemtrængeligt skjold er let smedet!
  Kvalitet opvejer altid kvantitet - selv et hav af bygrød er ikke en hindring for en økse!
  Ondskab er fuld af styrke, når det gode svækkes af frygt!
  En vittighed er god for stedet, en ske til frokost, men hjælpen er i problemer!
  Du kan være heldig en eller to gange - uden dygtighed forsvinder heldet!
  Hvem er ikke Leo Tolstoj, den litterære vagabond!
  
  HVORDAN NAPOLEON GIVER TIL MOSKVA GENNEM KIEV
  Napoleon valgte en alternativ krigsplan med Rusland. Han tog til Kiev og besejrede russiske tropper der. Og han skabte en marionet Lille Rusland. Så var der krig og Hviderusland og Litauens tiltrædelse af hertugdømmet Polen, som blev omdøbt til kongeriget. Østrig fik også noget ukrainsk territorium. Rusland, efter at være blevet besejret, blev en mindre magt. I 1815 indledte Napoleon en kampagne mod Tyrkiet.
  Besejrede osmannerne og indtog Konstantinopel. Grækenland fik selvstændighed, Bosnien-Hercegovina blev en del af det store Italien, som ville være blevet sat på tronen af søn af Napoleon Bonaparte. Rumænien var med i Østrig, hvilket gjorde kejseren i familie med Napoleon. Bulgarien og Serbien opnåede uafhængighed, ligesom Albanien, men blev vasaller af Frankrig.
  Og Grækenland er en vasal af det formelt uafhængige Storitalien.
  I Tyrkiet var der faktisk kun hovedstaden Istanbul tilbage på Balkan med et lille stykke jord.
  Krigen sluttede dog ikke der. Napoleon lancerede en invasion af Marokko og Algeriet. Men den britiske flåde blandede sig i franskmændene. Krigen med England trak ud. Men den geniale Napoleon formåede at indtage Gibraltar og besejre briterne med sine overlegne styrker på land.
  Herefter blokerede franskmændene sundet og var i stand til at erobre hele det nordlige Afrika, inklusive både Egypten og Sudan. Under kampene havde franskmændene verdens første ubåde. England begyndte at lide store tab.
  Napoleon har hele Europa og en del af Rusland under sin kontrol. Og Storbritannien er ikke hendes rival.
  Efterhånden overvandt franskmændene briterne. De byggede flere skibe med en befolkning og ressourcer mange gange større. Til sidst, i 1931, landede Napoleon i Storbritannien, og efter at have udviklet sine tropper tog han London.
  Storbritannien overgav sig ... En kæmpe hyldest blev pålagt hende, og alle kolonierne blev franske igen.
  Napoleon var allerede for gammel og sendte sine generaler i kamp.
  Frankrig kæmpede med USA og i Latinamerika for at beholde adskillige kolonier.
  Napoleon, efter at have levet i halvfjerds år, hvilket ikke er så lidt for et stort geni, og efter det nittende århundredes standarder døde i 1839. Hans søn Napoleon II, en høj blondine, der ikke lignede sin far, arvede tronen som otteogtyve. Og selvfølgelig fortsatte krigen. Mens man generelt er i kolonierne.
  Derudover havde Napoleon II nogle interessante ideer. Især holdt han en folkeafstemning og forenede Frankrig, Italien og Østrig til én stat.
  Og det er heller ikke dårligt ... Og i Preussen sætter de deres slægtning på tronen.
  Og Commonwealth blev styret af den uægte søn af Napoleon og den polske panna af Valencia.
  Napoleon II's tropper afsluttede til sidst USA og erobrede både Nord- og Sydamerika fuldstændigt. Så blev Afrika invaderet. Det udvidede sig til Indien og Kina.
  I 1860 var der krig med Rusland. Denne gang blev Moskva og St. Petersborg taget. Der blev afholdt en folkeafstemning, og Rusland, helt op til Stillehavet, gik ind i Commonwealth. Og så fusionerede Commonwealth med Frankrig. Så var der allerede en krig i Kina og en landgang i Australien ... Napoleon II regerede indtil 1883, indtil han døde i en alder af tooghalvfjerds, efter at have erobret næsten hele verden.
  Hans barnebarn Napoleon III besteg tronen. Under denne monark endte de sidste krige endelig med erobringen af Japan, Filippinerne, andre øer og lande i Asien samt New Zealand.
  Dannelsen af verdensimperiet blev fuldført... Napoleon den Tredje blev fuldender af krigens historie.
  Og nu havde menneskeheden én vej til rummet.
  I 1917 fløj den første mand ud i rummet. Og i 1922 fandt en flyvning til månen sted. Og i 1930 til Mars.
  Menneskeheden erobrede rummet ... Ved slutningen af det tyvende århundrede var menneskelige bosættelser allerede på alle planeter i solsystemet.
  Og i 2020 begyndte den første interstellare ekspedition. Straks startede syv rumskibe til stjernen Sirius, som roterede flere planeter. Og en af dem var beboelig.
  En ny æra med interstellar ekspansion er blevet indledt.
  Og udtrykket - at tage til Moskva gennem Kiev, har fået en ny betydning.
  
  TRE AKSE FEJL rettet
  Hitler forvandlede trivielt ikke den fjerde panserarmé til Kaukasus. Og som et resultat var nazisterne i stand til at indtage Stalingrad med det samme. Lidt tidligere før det vandt Japan slaget ved Midway og erobrede Hawaii-øgruppen, der fuldstændig dominerede Stillehavet.
  Rommel holdt heller ikke pause, efter Tolbuks fald, og da han ikke lod briterne slå sig ned i forsvaret, besejrede han dem fuldstændigt i Egypten. Desuden var Rommels tropper i stand til at erobre både Irak og Kuwait med støtte fra lokalbefolkningen.
  Stalin forsøgte at generobre Irak, men Tyrkiet gik også ind i krigen på Det Tredje Riges side. Og som et resultat faldt USSR under et dobbelt slag. Som så blev tredobbelt i Fjernøsten og åbnede en anden front og Japan.
  Ved at udnytte øjeblikket drog tyskerne til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus til lands.
  Som et resultat ændrede krigens gang. USSR blev tvunget til at bruge en del af sine styrker for at holde Fjernøsten fra japanerne. Og tyskerne rykkede frem uden problemer. Tyrkerne tog Jerevan, Batumi og andre byer på farten og brød igennem forsvaret igennem og igennem.
  Både tyskerne og japanerne rykkede frem. Samuraierne var i stand til at overraske den sovjetiske flåde i Vladivostok og sænkede den uden ceremoni. Og de erobrede det meste af Mongoliet.
  Ved det nye år havde nazisterne erobret hele Kaukasus, inklusive Baku.
  Det var en bragende sejr og et knusende slag for USSR. Stalin flippede ud, men kunne ikke gøre noget.
  Vinteren var rolig. Kun der var et forsøg på at afblokere Leningrad, men uden held. Tyskerne trak yderligere styrker op og var i stand til at afvise angrebet.
  I marts forsøgte de at angribe i midten, men angrebet blev slået tilbage igen ...
  I slutningen af maj genopfyldte tyskerne deres tropper på grund af total mobilisering og trak mere kraftfulde og moderne kampvogne op: Panteren, Tigeren, Løven og Ferdinand selvkørende pistol. Og de lancerede en offensiv i konvergerende retninger fra siden af Rzhev og den nordlige del af fronten og forsøgte at danne en kedel.
  Samtidig strømmede nazisterne også ind i Saratov. De angreb fra Stalingrad.
  I kamp dukkede "Løven" op - en meget kraftig tank, der vejede halvfems tons. Denne maskine havde en frontal rustning af skroget på hundrede og halvtreds centimeter og sider på toogfirs millimeter under skråninger som en "Panther". Denne lignede udadtil Panther, kun større med en 105 mm kanon i 70 EL lang kaliber.
  Panden på skroget var meget stærkt beskyttet - 240 mm under skråninger.
  Tanken "Lion" havde en kraftigere motor på tusind hestekræfter og en hastighed på omkring femogtredive kilometer i timen.
  Generelt er bilen ikke helt vellykket, men den er meget godt beskyttet i panden.
  Mest af alt rent praktisk er Tigeren god. Panther, selvom den er hurtigere, er ret svag med sidepanser på kun 40 millimeter, og selv femogfyrre kan klare det.
  Generelt er tyskerne meget stærke. De var i stand til at undgå store tab i det 42. år, og deres hær er stor, og antallet af divisioner, sammen med fremmede, i Wehrmacht alene oversteg tre hundrede og halvtreds. Plus, satellitternes tropper.
  Spanien og Portugal gik åbenlyst ind i krigen på Det Tredje Riges side.
  Og de tyske tropper indtog Gibraltar og begyndte at rykke frem over Afrika.
  Italien foretog yderligere mobiliseringer og sendte flere tropper. Tyrkiet mobiliserede også, ligesom araberne. Japan trængte sig ind fra øst.
  Det Tredje Rige var også større i antal infanteri og ikke ringere i teknologi. Tyskerne havde også mange fly i luften. ME-309 dukkede op, uden sidestykke i bevæbning, og Focke-Wulf med seks luftkanoner.
  Tyske esser dominerede.
  Især Marseille. For tre hundrede nedskudte fly vil han igen modtage Jernkorsets ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter. Og for fem hundrede blev han tildelt den første pris på dette niveau, Ridderkorset af Jernkorset og gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Marcel endte på østfronten og kæmpede der som Satan.
  Stalin placerede en belønning på hundrede tusinde guldrubler på hans hoved. Og der var krig.
  Tyskerne var selvfølgelig i stand til at bryde igennem det sovjetiske forsvar og indtog Saratov og tilsluttede kedlen, nord for Rzhev.
  I Kampene udmærkede Gerdas kampvognsbesætning sig især.
  Den barfodede blondine affyrede sin Panther-kanon med sin skarlagenrøde brystvorte og kurrede:
  Vi tager Moskva!
  Charlotte tæskede også med en hindbærvorte, gennemborede de sovjetiske styrkers bil og kvidrede:
  Vi vil alle vinde!
  Christina gav fjenden en udladning, trykkede sin rubin brystvorte på knappen og kurrede:
  - For hellige Rusland!
  Magda vil tage den og ramme den sovjetiske kampvogn, rive dens tårn af og kvidre:
  - For mægtig magt!
  Sådan kæmpede pigerne og meget aggressivt.
  Her er nogle seje kvinder...
  I slutningen af juli begyndte den tyske offensiv mod Moskva. Samtidig stormede nazisterne i syd Kuibyshev.
  Der var hårde kampe.
  Styrkerne er selvfølgelig ulige, men Kuibyshev er godt befæstet. Jeg må sige, at Moskva også er stærkt befæstet, ligesom tilgangene til det. Under alle omstændigheder er der kraftfulde befæstede zoner, og pindsvin og skyttegrave og hele magtfulde befæstede områder.
  Tyskerne kastede angrebet ind - hundrede og halvtreds divisioner. Mange af dem er fremmede og af lille dødelig kraft.
  Både den allerførste "Tigers" -2 og "Maus" tanken deltog i kampene. Kampene viste, at den første kampvogn stadig ikke var dårlig, men Maus var for tung og ikke let at transportere.
  Det er dog slet ikke let at slå sådan en tank ud. Og tyskerne kilede ind i forsvaret af Den Røde Hær.
  Det var ret svært for nazisterne. Men de er stærke både i antal og teknik.
  De første Yu-288 bombefly blev også brugt. Sådan en maskine er meget stærk og hurtig og bærer op til seks tons bomber.
  Tyskerne var stærke... Marseille for syv hundrede og halvtreds nedskudte fly modtog en unik pris: Jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter. Og han blev en rigtig, super-legende.
  Tyskerne dominerede selvsikkert himlen, og Japan rykkede frem fra øst.
  Samurai alle perle og perle. Og deres fly bombede. USA og Storbritannien var passive. Og de handlede med omhu.
  Japan brugte betydelige styrker i kampene. Og han skubbede...
  I august indtog tyskerne byen Kalinin og nærmede sig Mozhaisk, den mest befæstede forsvarslinje.
  Samtidig udspillede kampene sig for Tula. Indtil Moskva forblev alle hundrede kilometer.
  Veronica, Oksana og Natasha forlod sammen med andre piger omkredsen. Bataljonen af piger blev beordret til at trække sig bagud, da krigerne praktisk talt ikke havde panserværnsvåben. Stalenida Pavlovna havde erfaring med krigen, da hun tjente som frivillig i Spanien. Bortset fra erfaringerne fra resten af krigen. Og hun forstod, at de røde tropper ikke kunne modstå tankene fra rækken af store katte. Pigerne slog dog flere transportører ud, men de led selv tab.
  Nu spredte bataljonen sig og trak sig tilbage.
  Veronica, Oksana og Natasha, efter at have smidt deres støvler, gik barfodet og i lette bluser. Sovjetiske tropper er ikke klar til at slå tunge kampvognskolonner tilbage. Og der er simpelthen ikke noget at bryde igennem E-50 tanken. Den eneste chance er at beskadige sporene. Men i denne maskine er rullerne placeret på separate vogne, og det er meget svært at deaktivere dem.
  Pigerne flyttede østpå gennem skoven, og i små grupper. De så meget rørende ud. De slog deres bukser op, og kun i lette skjorter. Langt, blondt, let krøllet hår flød ned. Bare fødder kildes behageligt af græsset, og nogle gange kommer der bump. Alt ser ekstremt erotisk ud. Bryster viser sig gennem tynde skjorter.
  Veronica, der river græsset med sin bare fod, siger irriteret:
  - For fanden - krigen er lige begyndt, og allerede nu må du trække dig tilbage!
  Oksana, hvis blonde hår var lidt rødligt, grinende med tænder, svarer:
  - Og jeg havde ingen særlige illusioner! Hitler erobrede næsten hele verden... Prøv med sådan en horde, du kan klare!
  Natasha rystede sit snehvide hår og sagde:
  - Alle vil gerne behage ... Det er svært at håndtere dem! At være trofast er ikke let!
  Veronica nikkede. Hendes hår er så gyldent og smukt. Hun er fantastisk.
  Men Victoria indhentede dem. En rødhåret pige. Hår er som ild. Og så gribende. Vinden blæste, og det ser ud til, at det er det proletariske banner, der blafrer, sådan et flammende hår.
  Victoria tog sin skjorte af og blottede sin torso. Hendes bryster var fulde, hendes brystvorter var skarlagenrøde, som valmuer. Smuk kriger. Og hendes stærke, trænede krop er blotlagt.
  Natasha fnisede og blottede også sin torso og lagde mærke til:
  - Og vores kroppe er smukke ... Vi er bare amazoner!
  Veronica rystede på hovedet.
  - Er det ikke for radikalt - at blotte brystet! Du skal følge anstændighedens regler!
  Victoria rystede på hovedet og rystede sine røde krøller.
  - I et kommunistisk samfund - moralens regler er begrebet relativt. - Pigen rystede med sine bare bryster, hendes karminrøde brystvorter skinnede meget forførende. - At være nøgen er ikke synd. Mere præcist er syndsbegrebet præsteligt, men vores trosbekendelse er frihed fra borgerlig moral!
  Natasha bekræftede og rystede sin frodige og elastiske buste:
  - Tættere på naturen! Tættere på det naturlige! Og naturlig nøgenhed!
  Oksana smilede også og blottede sin torso. Faktisk, i sommerens varme, hvor er det behageligt, når brysterne er bare. Og vinden blæser dem. En smuk pige, og nøgenheden kommer. Alle pigerne er atletiske, med figurer, de nøgne kroppe af krigerne ser meget harmoniske ud.
  Smukke piger går langs stien. De er så yndige og meget attraktive.
  Veronica kvidrede og rystede på hovedet.
  Men det er slet ikke æstetisk tiltalende!
  Victoria rystede negativt på hovedet.
  - Ikke! Vi har flotte kroppe! Og vi ser bare godt ud nøgne!
  Natasha nikkede og sprang op og sagde:
  - Det var godt at være nøgen ... Her kom Iljitj med en pistol!
  Oksana strøg hende over brystet og knirkede:
  - Faktisk er min barme super!
  Victoria sang entusiastisk:
  - Åh, piger, og vi er raiders! Tegnebøger, tegnebøger og tegnebøger! Vi så dollars - bjerge af guld!
  Natasha rystede på sine bare bryster og sang med et smil:
  - De plejede at være nøgne, barfodet, dårlige!
  Og de fire brød ud i grin. Pigerne slog med bare fødder, løftede deres bare hæle. Smukke krigere. Bag dem er rygsække og PPSh stormgevær. Søde krigere, meget vidunderlige.
  Veronica sagde sagte:
  - For Gud er vi alle lige ... Og vi bliver nødt til at stå til ansvar for udskejelser!
  Natasha fnisede og svarede med al beslutsomhed:
  - Der er ingen Gud! Dette er et eventyr!
  Victoria rystede sine nøgne, solbrune bryster og udbrød begejstret:
  - Gud blev opfundet af denne verdens magtfulde for at holde folket underkastet!
  Veronica rystede negativt på sit gyldne hoved.
  Hvem skabte så universet?
  Victoria fnisede og svarede:
  - Universerne selv vokser som blade på et træ. De vokser ud af ingenting. Da et træ i universet i langt uendeligt begyndte at vokse fra bunden, og siden da er der dukket mange universer op.
  Natasha fnisede og rakte tungen ud og bemærkede:
  - Det er varmt! Kan vi tage bukserne af?
  Victoria støttede ideen:
  - Det er en god idé!
  Og alle tre piger slap enstemmigt af med deres bukser, forblev i deres trusser. Og hvilke stærke og muskuløse kroppe de har. Simpelthen storslået, og kunstflyvning.
  Oksana sang med glæde:
  - Kakerlakken har antenner, pigen har nøgne trusser!
  Kun Veronica stod tilbage med bukserne oprullede og skjorten på. Hun svarede bebrejdende:
  - Det er ikke godt at være sådan nøgen! Hvad hvis de ser os!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Og lad dem endda se! Jeg elsker at begejstre mænd!
  Victoria fnisede, rystede sine næsten bare lår og svarede:
  - Mænd er vrøvl - bare skum!
  Og hun ramte en frisk svamp med en bar fod, tilføjede hun:
  - Hvor er det dejligt at tage en hingst og ride på den!
  Oksana bemærkede med et smil:
  - Når de kærtegner dig, er det rart... Især hvis mændene er unge, smukke...
  Natasha mindede pigerne om:
  - Husk, vi fangede drengen. En vidunderlig dreng, og han har helt sikkert stor perfektion ud over hans år!
  Victoria slikkede sig om læberne og sagde med lyst i stemmen:
  - Det ville være dejligt at tjekke det ud!
  Veronica gøede indigneret:
  - Hvilke grimme ting du siger! Sådan kan man ikke gøre grin med folks følelser! Især når det kommer til tysk, men en dreng!
  Oksana fnisede og svarede:
  - Undskyld os, men mit hjerte er så dårligt ...
  Natasha bekræftede let:
  - Tyskerne er på vej frem, og jeg vil drømme om noget godt! For eksempel om drengene!
  Victoria foreslog med et grin:
  - Og hvad hvis du virkelig fanger mænd? Det var så fantastisk!
  Veronica svarede hårdt:
  - Kvinder er dekoreret med beskedenhed, ikke arrogant chikane!
  Victoria rystede negativt på sit brændende hoved. Hun slog sine bare fødder og gøede:
  - Ikke! Der er bare ingen større fornøjelse, selv at vælge en mand og trække hende i seng. Den rødhårede hun-djævel rystede sine kobberrøde krøller og fortsatte. - Det er det at blive lagt i buskene for fornøjelsens skyld, og ikke gå ned ad gangen.
  Veronica sagde strengt:
  - Sex uden grund er et tegn på et fjols! - Og tilføjet. - Dette er i strid med normerne for kommunistisk moral!
  Victoria var uenig:
  - Lenin sagde selv - hustruer burde være almindelige!
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Nå, jeg kan ikke sige, at jeg kastede mig sådan over mændene, men det er rart at spille en aktiv rolle! Hvis du selv kan lide at vælge, hvem du vil ramme! Men i vores del kommer det ikke dertil.
  Victoria nikkede indforstået.
  - Ja, vi har kun piger ... Men du kan komme over hegnet! - Pigen kvidrede af stor fornøjelse. "Drenge, muzhiks... Vores muzhiks kravler nidkært på deres mave!"
  Veronica rystede negativt på hovedet.
  - Nej, det sagde Lenin aldrig!
  Natasha udbrød i protest:
  - Nej, det var præcis, hvad Vladimir Iljitj sagde! Under kommunismen vil alt være til fælles, inklusive koner!
  Victoria fnisede og mumlede:
  - Kvinder er gode... Mænd er endnu bedre! Øh, at blive fanget, at blive voldtaget der af et helt firma.
  Pigerne lo i kor. Og Victoria tilføjede grinende:
  - Og så slog de ham med riffelkolber! Og hælene ville blive sat i brand med en blød flamme og drysset med korbit!
  Natasha sparkede en bump med sin bare fod og kurrede:
  - Hælene er glade, når de bliver slået med bambus! Her i Kina blev piger og drenge slået med stokke på deres bare såler. Og de elskede det!
  Victoria sang med velbehag:
  - Hvilken tortur i Hollywood! Kun katte, ikke mennesker!
  Veronica bemærkede klogt:
  - Her vil du gå til helvede ... Du vil blive tortureret, og dine hæle vil blive brændt ikke kun med bambus, men også med rødglødende jern!
  Natasha sang og knyttede næverne stramt:
  - Sort ravn ved næste port!
  Victoria rystede sine bare bryster med karminrøde brystvorter og fortsatte:
  - Vugge, håndjern, revet mund!
  Oksana, hvis bryster også er nøgne og ryster på hofterne, svarede:
  - Hvor mange gange efter kampen mit hoved!
  Veronica støttede impulsen og trampede med sine bare fødder:
  - Fra den overfyldte huggeblok fløj jeg hvorhen ....
  Natasha brølede rasende og rystede på sine bare bryster:
  - Hvor er Fædrelandet! Lad dem skrige grimt!
  Victoria slog og hvinede og vred sine hofter, knap dækket af gennemsigtige trusser:
  - Og vi kan godt lide hende, selvom hun ikke er smuk!
  Oksana hvæsede og rykkede i sine bare solbrune knæ:
  - Tillidsfulde bastards!
  Veronica sagde med et suk:
  - Vi er sovjetiske grænsevagter. Og vi taler som hegnsludere. Er det muligt at...
  Victoria sang som svar:
  - Tak Stalin-leder! For dumme, tomme øjne! For det faktum, at vi er som en lus, kan du ikke leve!
  Natasha truede den røde djævel med knytnæven:
  - Nu, du er altså ikke greyhound! Du vil være i en særlig sektion!
  Victoria sagde selvsikkert:
  - Snart kommer tyskerne til Moskva ... Og allerede Stalin vil blive taget i et bur!
  Oksana fnisede og protesterede:
  Tror du, at udfaldet af krigen er en selvfølge?
  Victoria svarede ganske alvorligt:
  - Hvordan ellers? Hitler har næsten halvdelen af verden under besættelse, plus Japan og dets kolonier. - Pigen stampede vredt på sin yndefulde, bare fod. - Og vi har ikke engang ordentlige tanke! KV-serien er en parodi på biler. T-34 er tydeligvis for lille. Men en normal tank er ikke blevet skabt! Og panserbrydende granater vil være værre end tyske!
  Natasha sukkede tungt og klukkede:
  - Det må vi være enige i! Ak, vores tanke er stadig så ufuldkomne. Hvad med KV? Ja, de går i stykker...
  Pigerne tav, og deres legesyge faldt.
  Faktisk viste allerede de første timer af krigen, at T-34-76 ikke har en fuldstændig pålidelig gearkasse, og endnu mere KV-serien. Og hvad der er dårligt, jo tungere tanken er, jo svagere er den tilpasset bevægelse. Og 200 mm frontal rustning er ikke nok til at holde skallerne på selv 88 mm pistolen fra Panther-2, og ikke Tiger-3.
  Som det viste sig uventet, er tyske biler en størrelsesorden stærkere i frontal rustning og evnen til at tage et slag. Og den sovjetiske teknologi svigter tydeligvis.
  Ja, der var en "Panther" -2 maskine, der ikke har sin side og lad os ødelægge alle. Sådan en tank kan man ikke stoppe.
  I slutningen af september begyndte tyskerne at omringe Moskva. De gennemgik det.
  Efteråret var tørt og varmt, og i begyndelsen af oktober var nazisterne allerede begyndt at stramme deres tang og truede med at lukke omringningen ved at erobre Moskva.
  Pilot Marseille modtog en særlig pris for tusinde nedskudte fly - Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Og det er fedt.
  Og andre maskiner var nu i kamp.
  Gerdas kampvognsbesætning udmærkede sig i kampe. Pigerne kæmpede på "Panther" -2. Denne maskine havde et smalt tårn, en lavere silhuet og frontal beskyttelse sammenlignelig med "Tiger" -2 med mindre vægt med atten tons med en tilsvarende motor på 900 hestekræfter. Og det betyder bedre køreegenskaber. Amerika brugte den høje Sherman. Denne kampvogn kunne kun trænge ind på den tyske side, og blev ramt fra en afstand på tre en halv kilometer.
  "Panther" -2 erstatter gradvist den sædvanlige "Panther". Men indtil videre er den sidste bil ganske god. Dens frontalpanser er ganske i stand til at holde projektilet fra tidligere Sherman-modeller, mens nyere typer kun kan trænge tæt ind. Og selve Panthers 75-millimeter kanon tager en sovjetisk bil fra to kilometer og er hurtigere end den 88 mm, hvilket er meget bedre i praksis. Sandt nok er Panther-2 i panden generelt uigennemtrængelig selv for selvkørende kanoner i USA med 90-millimeter kanoner, og dette er selvfølgelig praktisk.
  Gerda sigter mod målet med sine bare tæer og skud. Så skriger han:
  - For planetens storhed rundt om i verden!
  Charlotte skyder også, rammer de sovjetiske tropper præcist og brøler for alvor:
  - Ære til vores succes!
  Christina, der skyder mod fjenden med sine bare tæer og slår ham ned med velrettede granater, blotter sine tænder, siger:
  Ære til det tredje rige!
  Magda fyrer også med sine bare tæer og siger henrykt og blinker til sine venner:
  - For ariske ideer og deres sejr!
  De kvindelige krigere arbejder på kampvognen, og "Thirty-fours" trækker ikke imod dem. Og IS-1 kampvognene er endnu værre. Den tunge KV-16 forsøger at rykke frem mod de tyske enheder. Men pigerne gennemborer den også med deres langdistancepistol . Og fra den sovjetiske kampvogn er der kun fragmenter tilbage, da kampsættet detonerer.
  På en simpel "Panther" kæmper besætningen på Jane Armstrong. Denne modige pige fra Storbritannien vinder trygt regninger.
  Gringeta, der skyder på russerne ved hjælp af bare tæer, knirker:
  - Ære til Storbritanniens æra! Ære!
  Monica, også knirkende, sender dødsgaver med sine bare tæer og knirker:
  - Hersk Britannia, endeløse hav, vi bliver aldrig slaver!
  Malanya affyrede også Panterens kanon på skift, slog gennem de fireogtredive og kvidrede:
  - For kongelig kommunisme!
  Og pigerne er glade. Og så berømt slog de den røde hær.
  Allerede nazisterne i syd, med støtte fra lokalbefolkningen, erobrede Penza. Sammen med japanerne passerede de Baikalsøen og kæmper i Kamchatka.
  Skønhederne på Tiger-2 tanken, Agata, Adala, Angelina, Andriana kæmper også der. Fire piger tæsker fjenden fra deres dræbermaskine. "Tiger"-2 spytter dødsgaver ud og ødelægger de sovjetiske enheder.
  Agatha, der skyder med sine bare tæer, brøler:
  - For det tredje rige! Og blinker.
  Adala skyder også, trykker på sin skarlagenrøde brystvorte og knirker:
  - For de ariske flag!
  Piger optræder med kolossal aggressivitet.
  Og nu går de tyske tropper ind i Turkmenistan. Og i november 1943 indtager de hovedstaden Ashgabat.
  Overfaldet er i gang med brug af teknologi. Kraftige "Sturmtigers" smider jetbomber ud, der vejer tre hundrede kilo. Og de ødelægger huse sammen med de russiske tropper.
  En sirene høres. Ja, Hitlers hær viser den højeste kunstflyvning i ødelæggelse.
  Den tyske pige Eva tweetede:
  - Der bliver ringet med en udgift!
  Helga kæmper på TA-152 flyet. Hun taber flyprojektiler på jordmål og rammer fireogtredive og keveshki. Og hyler for sig selv:
  - Jeg er en arisk kriger, og jeg vil være en super klasse pige!
  Og nu blev endnu en sovjetisk kampvogn ramt lige i mål med den. Pigen må siges at slås og kun hendes æg er køligere.
  Gertrude sender også en dødelig udledning, ved hjælp af sine bare tæer, fra hendes morderiske stormtropper rammer fjenden og hviner:
  - Ære til den ariske kommunismes ideer!
  Kæmpe krigere her, og hvordan de ordner alting.
  I december 1943 erobrede tyskerne næsten fuldstændigt Moskva og kom ind på Gorka- og Kazan-regionernes territorium med tropper. Selvkørende kanoner E-10 deltog også i kampene. Denne selvkørende pistol var fantastisk, og udgivet i to versioner på én gang. Den første vejer ti tons med en frontal pansertykkelse på 60 mm, sidepanser på 30 mm og en motor på fire hundrede hestekræfter. Lav maskinhøjde på 1,3 meter og kun to besætningsmedlemmer, med en 75 mm kanon og 48 EL løbslængde, meget mobil. Og en tungere selvkørende kanoner-15, vægt seksten tons, frontalpanser på 82 millimeter ved en stor hældning, sidepanser på 52 millimeter og en pistol på 75 millimeter og 70 EL løbslængde som Panther og en motor på 550 hestekræfter.
  Nye selvkørende kanoner var ganske tilfredse med det tyske militærs kørepræstationer og deres våben.
  To piger kæmpede på E-15: Frida og Kaissa. De affyrede tyve skud i minuttet fra en kanon. Sådanne smukke piger i bikini.
  Frida skød mod IS-1 kampvognen, gennemborede dens frontale panser og kurrede:
  - For ariske ideer!
  Og med bare tæer trykkede hun på knapperne på et af de allerførste joysticks i Det Tredje Riges hær.
  Lupanula og Caissa ved hjælp af bare tæer, rammer fjenden med kolossal nøjagtighed. Og hun kurrede:
  - Ære til det ariske broderskab!
  At kæmpe mod sådan en pige. Med stort drive og ambition.
  Og krigerne høster høsten med sjakalernes aktivitet.
  Men det er især interessant at torturere de fangede piger, dette er deres mest aggressive og foretrukne tidsfordriv.
  Frieda bemærkede med et smil med tænderne:
  - Nok til at leve efter lovene,
  Givet af Adam og Eva...
  Nag, vi kører historier,
  Venstre, venstre, venstre!
  Caissa bekræftede aggressivt:
  - Venstre, venstre, venstre!
  Og hun trykkede også sine bare tæer på joystick-knapperne og ramte passende fjenden.
  Fritz kæmpede ... Albina og Alvina har allerede overskredet hvert af fem hundrede nedskudte fly. Sådanne militante piger viste sig at være. Og de gik langt i deres idé om militans.
  Albina, der ved hjælp af sine bare tæer skød et russisk fly ned, sagde:
  - For hellige Preussen!
  Alvina, der sønderrev den russiske bil, også med sine bare tæer, gøede:
  - For det store Fædreland!
  Unikt kæmpende piger her og slå fjender meget bidende ud.
  Det nye år er allerede kommet... Moskva holder stadig fast i blokaderingen.
  En kort pause indtil marts 1944.
  Og i foråret blev det lidt varmere og fjendtlighederne genoptoges med fornyet kraft.
  Lev-2 deltog også i kampene, dette er den første serielle kampvogn, hvor tyskerne brugte placeringen af motor og transmission sammen og foran tanken - i én blok. Og tårnet blev flyttet tilbage. Resultatet var en mere komfortabel bil med en lav silhuet og et smalt tårn. Lion-2 tabte betydeligt i vægt og tilføjede pandebeskyttelse på grund af rustningens større hældning. Denne tank er blevet lettere i vægt end Tiger-2, hvilket betyder, at den er mere mobil med kraftige våben.
  I fuld gang i Det Tredje Rige fandt designet af den nye hovedtank E-50 sted. Bilen gennemgik en række ændringer: installationen af et smalt og mindre tårn. Ændring af chassiset til et lettere og lettere at fremstille og reparere, samt med bedre cross-country evner. Placeringen af motor og transmission sammen og på tværs, og gearkassen på motoren. Tankens højde blev reduceret til under to meter. Og denne maskine vejede kun femogfyrre tons med tykkelsen af Tiger-2-rustningen. Samtidig havde hun en kraftigere motor op til 1200 hestekræfter og stærkere våben - en 88 mm kanon med en løbslængde på 100 EL og øget destruktiv kraft og nøjagtighed.
  Denne tank, kaldet "Panther" -3, skulle gå i serie. Og hans pistol var udstyret med en hydraulisk stabilisator. Sådan en tank skulle blive den primære mellemtank. Og udviklingen af E-75 var også i gang. Denne maskine var endnu bedre beskyttet: 250 mm frontalpanser og 170 mm sidepanser, med en endnu kraftigere og pansergennemtrængende pistol på 105 mm og 100 EL kaliber. Det var planlagt at holde vægten inden for halvfjerds tons, og sætte en 1500 hestekræfter motor for at bevare mobiliteten. Denne kampvogn skulle blive den vigtigste tunge kampvogn i Det Tredje Rige. Og det var planlagt at kalde det: "Tiger" -3. Disse er kampvogne af en ny generation, og allerede til fremtidige krige med USA.
  I Sibirien udspillede rigtige kampe sig først i sommeren 1944, da de sidste kampe med Rusland udspillede sig.
  Tyske jetjagere kæmpede også på himlen. HE-162 er lettere, lettere at fremstille og manøvrerbar og bestod med succes sin ilddåb.
  ME-1010 dukkede også op med vinger, der ændrede sweep. Men dens ulempe var de høje krav til piloternes kvalifikationer. Og i stedet for den blev TA-183 foretrukket i serien.
  Der var knyttet store forhåbninger til den mere avancerede ME-262 X, som var kendetegnet ved sin høje hastighed over 1100 kilometer, fem luftkanoner og bedre manøvredygtighed med fejede vinger.
  I juli blev de første to fly af denne modifikation modtaget af Albina og Alvina ...
  På dette tidspunkt havde tyskerne allerede omringet Chelyabinsk og Sverdlovsk. Hundredtusindvis af sovjetiske tropper overgav sig.
  Albina skød mod russiske kampvogne fra luften, gennemborede deres tage og brølede:
  - Ære til ariske drømme!
  Alvina, der væltede USSR's piloter og sendte dem til den næste verden ved hjælp af sine bare tæer, hvinede:
  - For Storpreussen!
  Denne pige kæmper så meget, og kampvognene skyder også aktivt ned.
  Gerda og hendes kampvognsbesætning er på toppen. De beskyder allerede udkanten af Sverdlovsk.
  Gerda skød med sine bare tæer og kvidrede:
  - Kan kommunisme bygges?
  Charlotte trykkede på pedalen med sin bare hæl og knuste russerne og tilføjede:
  - Det er muligt og nødvendigt!
  Christina, der skød mod modstandere med stor nøjagtighed og skød med bare fødder, knirkede:
  - For vort Fædreland!
  Magda, der skød mod fjenden og rev de sovjetiske kanoner fra hinanden, råbte:
  - Til vores mor!
  Pigerne skød alle granater ... Og mens de blev fyldt op med et kampsæt, begyndte de at snakke.
  Gerda bemærkede vredt:
  - Alle imperier faldt før eller siden i forfald. Jeg tror, at dette ikke vil ske for vores!
  Charlotte var ikke helt enig i dette:
  - Og hvor er garantien for, at kampen om magten ikke begynder efter Hitler, og at det tredje rige ikke falder fra hinanden?
  Christina bemærkede ganske logisk:
  - Hovedsagen er ideologi... Det gør os stærke!
  Magda bekræftede og stampede med bare fod:
  - Og forenet!
  Charlotte bemærkede rationelt:
  - Men alligevel vil den ene kæmpe om magten, og så den anden, og efter ham den tredje. Som i Romerriget, da Julius Cæsar først blev dræbt, og derefter blev Augustan-dynastiet afbrudt. Og i Romerriget kom der en tid med kolossale uenigheder og splittelser.
  Gerda var enig i dette:
  - Ja, kejserne begyndte at skifte som handsker, og Romerriget gik til grunde. Det var ikke muligt at skabe noget universelt!
  Christina sagde med et smil:
  - Vi har brug for et system med rotation af magt! Sådan et system, der ville garantere os en stabil udvikling og fraværet af en farlig kamp om magten!
  Charlotte trak på skuldrene og bemærkede:
  - Kun den katolske kirke var i stand til at opretholde et mere eller mindre stabilt magtsystem uden spaltninger og opløsninger, og det kunne ingen modpaver forhindre.
  Magda sagde med et smil:
  - Men det er sandt! Katolikker har undgået et skisma i næsten to tusinde år ... Selvom der nogle gange var kup, og paver blev dræbt eller taget til fange. Det taler om noget stabilt og varigt i Vatikanets system.
  Gerda bemærkede med et smil:
  - Lad os håbe, at Führerens geni vil fortælle os vejen ud, og vi vil ikke splitte dommeren i det antikke Rom!
  Efter Sverdlovsks og Tjeljabinsks fald stoppede Stalin den håbløse modstand.
  Og den 2. september 1944 underskrev han en aftale om ubetinget overgivelse. USSR gik med til besættelse af områder, der endnu ikke var besat, og afkald på suverænitet.
  Tyskland og dets satellitter fik et enormt territorium under kontrol.
  Men der var stadig et problem med Storbritannien.
  Tyskerne indledte en offensiv i Afrika. Samtidig ramte jetfly og FAA-missiler metropolen.
  Storbritannien kunne ikke forsvare kolonierne. Og mistede hurtigt kontrollen over Afrika.
  Churchill døde i juli 1945. Og den nye ledelse i Storbritannien bad om fred på alle vilkår.
  Hitler krævede overgivelse. Storbritannien nægtede. Og de tyske tropper landsatte uden tøven tropper.
  Og i august blev England taget til fange. Og så Irland.
  USA ønskede ikke at kæmpe uden briterne. Og de kunne ikke lave en atombombe.
  Hitler vil gerne kæmpe, men det er svært at få USA fra den anden side af havet. Kort sagt besluttede de at slutte fred. Men Amerika måtte hylde Det Tredje Rige.
  Derudover fik tyskerne ret til baser i Latinamerika og tog landtangen Panama for sig selv. Og det blev flot.
  Hitler fik alt, hvad han ville have ... Men han kunne ikke sidde stille. Især Japan snuppede for meget til sig selv.
  Uden at vente på, at samuraien skulle skabe en atombombe, angreb Fuhrer samuraien den 20. april 1953.
  Det var ikke længere muligt at forsinke. Krigen fortsatte med Det Tredje Riges enorme teknologiske overlegenhed. Men der er mange japanere, og de har koloniale opdelinger. Derudover udvikler Japan sig også hurtigt, og kan overvinde tilbageståenhed.
  Tyskerne kastede flyvende tallerkener og pyramideformede kampvogne i kamp. Og de havde mere avancerede maskingeværer og underjordiske selvkørende kanoner. Og rigtig mange andre ting.
  Japan kæmpede hårdt, men spillede efterhånden rundt. Tyskerne tog endda kejseren til fange.
  Denne brutale krig varede i næsten to år. Og endte med atombombningen af Tokyo og besættelsen af Land of the Rising Sun.
  Hitler har allerede erobret næsten hele verden, men USA blev. Og USA har atomvåben og leveringsballistiske missiler.
  Og i Det Tredje Rige arbejdede man på at skabe anti-atomvåben.
  Og nu var den endelig klar.
  Og den 20. april 1959 begyndte krigen mellem USA og Det Tredje Rige. Den sidste krig i menneskehedens historie.
  Og USA tabte med én wicket...
  Den 8. marts 1960 overgav garnisonen i New York. Og dagen efter, Washington.
  Amerika var tydeligvis ved at tabe krigen. Den sidste amerikanske kampvogn fra den tunge serie dukkede op i kampene. Bevæbnet med en 155 mm langløbet kanon og 310 mm frontal panser, med et fast tårn, blev det til en slags selvkørende kanon, der vejede et hundrede og femogtyve tons.
  Amerikanerne var endelig i stand til at overgive bilen, som holdt granaten af tyske kanoner i panden, og kunne trænge ind i enhver nazistisk kampvogn. Men hun blev forbigået fra siderne. Og de ramte. Og en anden sådan bil blev bombet fra luften.
  Eisenhower døde den 20. marts 1960. Og den 22. marts kapitulerede hans efterfølger Kennedy til Det Tredje Rige.
  Og sådan sluttede krigens historie. Og det tredje rige overtog hele verden. Og et nyt liv er begyndt.
  
  . ROMMEL-FUHRER OG DE NØGNE PIGER
  ANNOTNING
  Efter mordet på Hitler i Det Tredje Rige kom pro-vestlige styrker til magten. Og nu er alt forandret, og nu rykker tyskerne frem og vinder sejr på sejr. Smukke piger kæmper.
  PROLOG
  Den 20. april 1944 var der et vellykket mordforsøg på Adolf Hitler.
  Führeren blev dræbt, og hans følge blev skudt på stedet. Speer blev ny kansler, og Rommel blev Führer og øverstbefalende. Den 1. maj 1944 indstillede de allierede alle fjendtligheder og bombninger og erklærede en våbenhvile.
  Stalin var selvfølgelig forarget. Men Rommel ophævede de antisemitiske love og gik ind for europæisk integration mod bolsjevismen. Og de vestlige lande har godkendt det. I mellemtiden flyttede nazisterne styrker fra Europa mod øst.
  Og det tredje rige har stadig tre hundrede og fireogtyve divisioner. Det er store magter. Og mere end halvdelen af luftfarten var lænket af vestfronten. Og så bliver de smidt omkuld.
  Der var otteoghalvtreds divisioner alene i det nordlige Frankrig. Heraf ti kampvogne og fem SS. Dette er nogenlunde sammenligneligt med de styrker, der ville blive koncentreret i Hviderusland mod de sovjetiske styrker i Operation Bagration.
  Og i tanks og luftfart endnu mere. Så mange som hundrede og halvtreds divisioner var i vest eller i Europa.
  Så magtbalancen har ændret sig markant. Tyskerne har allerede oprettet masseproduktion af "Panthers" og mere kraftfulde "Tiger" -2. De fik jetfly, og FAA-missiler, skivefly er på vej, og E-serien.
  Tyskerne rekrutterer i stigende grad udenlandske divisioner. De havde også en MP-44 kampriffel i serien, den bedste på det tidspunkt i verden, som på mange måder blev prototypen på Kalashnikov.
  Så tyskerne havde seriøse kræfter. Og de havde Rommel. En meget talentfuld general. Som foretog en række ændringer til ledelsen af Wehrmacht, der øgede dens effektivitet. Og giver meget mere magt til lederne af hærgrupperne.
  Rommel opløste også en del af SS-tropperne og genopfyldte officererne i de sædvanlige dele af Wehrmacht. Det øgede hærens kampkapacitet som helhed.
  De lokale chefers rettigheder blev også øget.
  Også slaverne blev officielt anerkendt som ariere, og den centrale rada opererede i Hviderusland. Der blev også gennemført andre reformer.
  Men alt dette tog tid.
  Og den røde hær forberedte sig på en offensiv i Hviderusland. Og det ville være svært at afvise et slag der.
  Så besluttede Rommel sig - det bedste forsvar er et angreb. Og hans tropper på den sydlige del af fronten slog selv til. Fra Moldova og det vestlige Ukraine i konvergerende retninger.
  Hovedberegningen var på overraskelse. Dette blev opnået gennem en desinformationskampagne. Også fordi Stalin var sikker på, at tyskerne ikke ville angribe. Selvom det tredje rige havde mange kampvogne og endda opnåede en fordel over USSR i dem. Ja, og "Panther"-maskindyret. Det er næsten umuligt at modstå hende.
  Tilstedeværelsen af tyskerne havde også "tigrene", der ligesom gennembrudskampvogne var stærke og ihærdige. Den første jet ME-262 deltog også i kampene
  Hvilket bogstaveligt talt skræmte sovjetiske piloter - disse maskiner er svære at skyde ned.
  Tyskernes overlegenhed i kampvogne havde også en effekt. Tigers -2 og Ferdinands vendte tilbage fra Italien deltog i offensiven. Tyskerne nåede også at gennemføre et par "mus" ved at sende dem til en kampprøve.
  Denne tank viste sin overlevelsesevne i et gennembrud, men dårlige køreegenskaber.
  Men "Mus" kan ikke gennembores fra nogen vinkel. Og dette er en seriøs tank.
  Og dens lave hastighed gør den til en god infanteristøttetank.
  Ikke desto mindre gav Rommel ordren til at designe E-100 med ideen om et strammere layout. I hvilken motor og transmission er placeret sammen og på tværs, som i andre tanke og selvkørende kanoner i E-serien.
  Tyskerne var i stand til at opnå en fordel i felterne i Ukraine på grund af taktisk overraskelse.
  Og som et resultat blev der dannet flere kedler. Den Røde Hær kæmpede dog meget modigt. Tropperne havde kamperfaring, og du kan ikke bare tage dem med på show off. Og soldaterne fra Den Røde Hær ønskede ikke at overgive sig. Og deres familier ville virkelig slippe væk fra det.
  Kampene viste, at tyske kampvogne, når de bruges korrekt, er meget gode. TA-152 viste sig også godt. Rommel beordrede endda, at dette fly skulle produceres i stedet for Focke-Wulf og bygges i stedet for FAA-missiler. Missiler kan stadig ikke nå Moskva, og mod landstyrker er de for dyre og ineffektive. Det skal bemærkes, at jetflyet ME-262 ikke er særlig godt og ofte styrter ned. Derudover kræver det også omskoling af piloter og en længere landingsbane. Ja, og skabelsen af ny infrastruktur.
  . KAPITEL 1
  I denne henseende så det nye TA-152 propeldrevne jagerfly meget mere effektivt ud i øjeblikket. Med hensyn til hastighed overgik den alle sovjetiske fly, også i bevæbning, ikke ringere end Focke-Wulf, og samtidig havde den meget bedre manøvredygtighed.
  Derudover kunne TA-162 også bruges som angrebsfly på grund af dets stærke rustning og våben. Og som bombefly i frontlinjen.
  Dette fly er toppen af Focke-Wulf-familiens udvikling og krigens arbejdshest.
  Og ME-262 er også for dyr. Arado-jetbomberne så mere lovende ud. På grund af den enorme fart og flyvehøjde er det svært at ramme dem fra antiluftskyts, og sovjetiske jagerfly ville slet ikke kunne indhente dem.
  Så det var investeringen værd.
  Tyskerne havde generelt gode udsigter inden for oprustning. Og USSR stod over for en mangel på aluminium efter ophør af forsyninger under Lend-Lease. Ja, og kobber og legeringselementer også.
  Ja, det er ikke let at kæmpe uden allierede.
  Stalin udsatte Operation Bagration og forsøgte at frigive kedlerne og forbød tilbagetrækningen.
  Men det gjorde det kun værre. Tropperne brugte hurtigt deres ammunition og faldt i ødelæggelse.
  Og overførslen af tropper var forbundet med bombningen. Tyskerne havde allerede opnået luftherredømmet.
  Og de ville ikke give op. I produktionen af fly overhalede de USSR og udmærkede sig i kvaliteten af maskiner og klassen af piloter.
  Det værste for Den Røde Hær var, at situationen i himlen kun kunne blive værre. Yak-3, mere avanceret end Yak-9 på grund af manglen på duralumin, kunne ikke produceres i store serier. Og LA-7 kunne af flere årsager heller ikke være for massiv.
  Så jeg var nødt til at stole på Yak-9, som selvfølgelig er enklere i produktion, men svag i bevæbning og hastighed, dårligere end tyske køretøjer og i lodret manøvredygtighed.
  IS-2 gav på trods af sin kraftige bevæbning også efter mod Panther. Noget bedre var T-34-85. Selvom han havde sine ulemper.
  I hvert fald kunne tyskerne gribe initiativet .... Rommel var en stor kommandør og udspillede Stalin taktisk. Sovjetiske tropper faldt nu og da ind i miljøet.
  Og Wehrmacht øgede kun sin fordel for hver måneds kamp.
  Ja, og overfaldspropellerne MP-44 viste sin effektivitet, og flere og flere kom til fronten.
  Indtil videre havde USSR ikke sammenlignelige håndvåben. Og det er selvfølgelig også slemt.
  Sommeren gik med Wehrmachts fordel ... Zhukov tilbød endda at gå i defensiven. Men Stalin var imod det og krævede en konstant offensiv og forbød tilbagetrækning af tropper. Alt dette førte til en konstant stigning i tab og død af de bedste divisioner og enheder.
  I slutningen af sommeren deltog nye tyske E-10 selvkørende kanoner i kampene. De er små - højden er kun 1,4 meter, men på samme tid, let, adræt op til halvfjerds kilometer i timen, har hastigheden vist deres effektivitet.
  Adala, Agata, Amina - tre piger kæmpede på en af de første sådanne selvkørende kanoner.
  Deres besætning på tre A skulle vise, at kvinder kan noget i at bande. Og hvis de kæmper, viser de selv perfektion.
  De kæmper i samme bikini og barfodet. Hvilket er meget alvorligt.
  Deres selvkørende pistol er ret bred, hvilket gør den let at dreje,
  Den vejer virkelig femten tons. Men frontalpansringen på 80 millimeter ved en stor hældning giver god beskyttelse. Selvom køreegenskaberne selvfølgelig er noget lavere.
  Rommel gik ind for et design med tykkere frontalpanser for at forbedre køretøjets overlevelsesevne. Og sidepansringen er tykkere med 52 mm, hvilket giver beskyttelse mod panserværnsrifler. I starten skulle de selvkørende kanoner have alle ti tons og tres millimeter frontalpanser og tredive sidepanser.
  Men så viste sund fornuft, at køreegenskaberne for selvkørende kanoner allerede er gode, og det er bedre at beskytte det.
  Pistolen er den samme som T-4, 75 mm 48 EL. Den er i stand til at trænge ind i T-34-85 og IS-2, dog i en afstand på ikke mere end en kilometer.
  Så taktikken dikterer - at handle mere forsigtigt. Og kom tættere på.
  Adala skød med sine bare tæer.
  Granaten ramte T-34-85 skroget, og det sovjetiske køretøj brød i brand. Og han begyndte at rive kampsættet i stykker.
  Agatha bemærkede:
  - Ikke dårligt, vi klarede det stadig!
  Amina fnisede. Den sovjetiske granat fløj forbi og gjorde ingen skade.
  Dog er panden meget skråtstillet, og skal føre projektilet ind i en rikochet.
  Adala skyder igen med sine bare tæer og synger:
  Vi er store rovdyr
  Og mageløs i kamp!
  Her skød hun ved hjælp af Agathas bare tæer.
  Så kurrede hun:
  - For store præstationer.
  Men hvad er der godt ved dem? Men pigerne er tydeligvis på vej. Og du kan ikke tage dem så let med dine bare hænder.
  Her skød Agatha igen med sine bare tæer. Og ramte fjenden. Og hun lavede et præcist hit på en sovjetisk kampvogn.
  E-10 viste sig naturligvis at være en fremragende selvkørende pistol, og dette er endnu et problem for Den Røde Hær.
  Sandt nok er udviklingen af SU-100 i gang i USSR. Denne selvkørende pistol er et meget godt våben. Især hendes panserbrydende og relativt hurtigtskydende pistol. Men det tager stadig tid.
  Tyskerne har deres egne problemer.
  Her kommer efteråret, og køreegenskaberne for "Panther" og "Tiger" -2 i forhold med kraftig regn giver efter. Ganske vist var tyskerne allerede i stand til at nå Dnepr og forskansede sig.
  Hidtil afholdt USSR på højre bred Ukraine kun Kiev og Odessa.
  Ja, situationen er bekymrende.
  Det er allerede oktober og det regner. Tyskerne er tvunget til at gå i defensiven.
  Røde har også efter en række nederlag brug for en pause for at genopbygge deres rækker.
  Ja, situationen er så cool.
  Det sene efterår forløb mere eller mindre roligt. Kun kampe var i fuld gang i luften. Huffman blev den nye store stjerne med over tre hundrede nedskudte fly.
  Ja, og andre piloter trak sig op. Det er hårdt på luftfronten.
  XE-162 lovede at blive et nyt og meget effektivt jagerfly fra Det Tredje Rige. Dens store plus er nem produktion og lave omkostninger. Sandt nok er denne bil ikke særlig behagelig at køre. Og det kræver højt kvalificerede piloter.
  E-50 tanken skulle erstatte Panther. Men her er det selvfølgelig nødvendigt at løse en række tekniske problemer og anvende et grundlæggende nyt layoutskema. Hvilket ville gøre det muligt at gøre silhuetten af bilen meget lavere. Og hæv våben og rustninger uden at øge vægten, men at styrke motoren.
  Så der er stadig masser af arbejde at gøre. Der er en masse udviklinger inden for luftfart, herunder haleløse bombefly. Og det er selvfølgelig alvorligt.
  Og ja, der er mange ting...
  Begge sider var ved at forberede nye våben. Frontlinjen løb langs Dnepr med små kiler.
  Odessa, der snart blev blokeret fra havet, faldt. Og tyskerne i Ukraine på højre bred kontrollerede ikke kun Kiev. I Hviderusland havde de brohoveder ud over Dnepr.
  Om vinteren planlagde Stalin en stor offensiv. Men det er tydeligt, at tyskerne har et tæt forsvar overalt.
  Men USSR havde også noget for sig selv. Hver har sine egne trumfkort. Men på himlen dominerer Luftwaffe. Og dominerer kapitalt. Og hendes fordel vokser.
  TA-152 viste sig at være en vidunderlig skruemaskine. Ja, ME-109 i modifikation L, meget god. Yu-488 dukkede også op, en vidunderlig bil.
  Meget hurtigt for en propel strategisk bombefly - 700 kilometer i timen.
  I stand til at bombe fabrikker i Ural og uden for Ural. Som i øvrigt er TA-400 et endnu mere kraftfuldt monster.
  Ja, det er hårdt i himlen. Vi har brug for et stærkt træk.
  Og den 12. januar 1945 begyndte en offensiv i centrum. Den Røde Hær skyndte sig til angrebet. Men tyskerne er klar og venter.
  Hårde kampe fulgte. Tyskerne har ikke mindre styrker, og forsvaret er magtfuldt.
  Og i luften har Luftwaffe en fordel. Kort sagt kørte offensiven fast.
  Og igen er kampene i fuld gang....
  I marts 1945 rykkede tyskerne allerede frem. En ny taktik er et angreb om natten ved hjælp af infrarøde enheder. Og E-100 tanken. Lettere, smidig, men bedre beskyttet end Maus.
  Hvordan tanken brød igennem E-100 er godt. Frontpansringen er 250 mm med skråninger, og sidepansringen er 210 mm med skråninger. Hastighed 40 kilometer i timen på motorvejen. Vægten er 130 tons, og motoren er på 1500 hestekræfter.
  Silhuetten er meget lavere end musens. Og kroppen er meget lavere. Og chassiset er lettere.
  Bilen er meget ihærdig, og med to våben. Modstå ikke denne.
  Og "Sturmtigeren" er også et monster. Lad nazisterne presse Den Røde Hær.
  Men pigerne kæmper desperat.
  Og de kaster granater med deres bare tæer.
  Alenka, der skød fra et maskingevær, knirkede:
  - For det store USSR!
  Anyuta, der skrev om nazisterne, bekræftede:
  - For den største kommunisme!
  Alla, der skød mod Fritz'en, knirkede:
  - For en bedre fremtid!
  Og med sin bare hæl kastede hun en dødbringende styrke op og ødelagde fjenden.
  Maria, der skrev om nazisterne, bemærkede:
  - Vær berømt, vores verden er fantastisk!
  Olimpiada, fucking the Fritz, knirkede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og også hendes bare tæer, som om de tæskede mod fjenden.
  Matryona råbte og skråede linjen:
  - Der er ingen problemer for USSR!
  Men tyskerne brød alligevel igennem forsvaret. Og de begyndte at omgå de sovjetiske tropper i Ukraine.
  Ja, situationen er alarmerende. Ørnen faldt i april. Og den blev stum og gal. Så det hele er komprimeret.
  Rommel kommanderede dygtigt. Hans tropper rykkede frem med skiftevis artilleriforberedelse og luftangreb.
  E-serien blev udviklet i Det Tredje Rige. Denne E-50 tank skulle være den mest massive i Det Tredje Rige. Med tykkelsen af rustningen på "Tiger" -2 tog designeren og installerede motoren og transmissionen sammen. Og de gjorde tårnet smallere og mindre. Desuden er chassiset ændret, det er blevet meget lettere på bogier og fjedre. Tankens højde blev reduceret på grund af caddie-akslen, som blev fjernet, og tidligere forbundet transmission og motor. E-50 er blevet lavere i silhuet, og dens vægt er faldet.
  Og rustningen øgede endda hældningen. Som et resultat begyndte tanken at veje mindre end halvtreds tons. Og motoren, takket være blæser, accelererede til 1200 hestekræfter.
  Så tanken var ergonomisk bedre end Panther med fremragende pandebeskyttelse.
  Og hans pistol var mere panserbrydende og præcis. I 88 mm kaliber, og tøndens længde er 100 EL. Ja, denne bil er fantastisk. Hun er succesrig og elsket af tropperne.
  USSR havde kun IS-3, godt beskyttet af tårnet og i panden. I denne henseende er den bedre end IS-2, men tre tons tungere, især på grund af tårnet, og dårligere i køreegenskaber.
  Tyskerne rykkede frem mod syd. De forsøgte at fange Donbass og fratage USSR ressourcer.
  Og det var meget foruroligende. Også her begyndte Tyrkiet at samle kræfter. Selvfølgelig ville hun tjene på de sovjetiske områder.
  Rommel handlede meget dygtigt. Og den røde hær faldt nu og da ned i kedlerne.
  Stalin derimod var frygtelig nervøs og tabte til Rommel i taktik og effektivitet.
  Tyskerne begyndte at kæmpe dygtigere. Og også deres udenlandske afdelinger. Det mest grimme var, at USSR befandt sig i et vist teknisk hul. T-54 skulle stadig skabes, og det tog tid. Som jetfly.
  Og tyskerne har allerede Arado, og jet angrebsfly i serien, og jagerfly. ME-262 X er allerede blevet testet. Den har fejet vinger og mere avancerede motorer. Og hastigheden er over 110 kilometer i timen og fem luftkanoner med våben. Og han har også jetraketter, der induceres på varme og lyd. Og dette er en alvorlig trussel, og Wehrmacht-tropperne på himlen tager i stigende grad op.
  Allerede i maj faldt Voronezh og Kursk. Og dette gjorde det muligt for nazisterne at komme ind i Donbass.
  Situationen blev værre. I juni 1945 blev hele Donbass erobret. Og tyskerne gik til Dons sving. Stalin flippede ud og kæmpede konstant i hysteri. Han krævede de sovjetiske enheders offensiv. Men dette virkede bare ikke.
  Tyskerne var stærkere med automatvåben og bedre organiserede. Derudover kompenserede en mere avanceret form for kontrol af Wehrmacht for mange af de tidlige svagheder, der skete i den virkelige historie, og lettede den Røde Hærs sejre.
  Allerede de nazistiske tropper i Rommel gik ind i kampen om Stalingrad.
  Og det er meget grusomt.
  I det brune imperiums verden udspillede sig voldsomme kampe om byen ved Volga. Der er mange piger og pionerer, der kæmper her. Kvinders snigskyttebataljonen under kommando af kaptajn Natashka Kaktusova indtog en defensiv stilling i ruinerne på Voronaya Street. Piger med maskingeværer og rifler, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Natasha er selv i en plettet tunika over sin nøgne krop, i korte bukser og barfodet.
  En smuk og kurvet pige, med stærke hofter, en tynd talje, en kort klipning under en halvkasse. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en mandig hage, blå øjne vidt fra hinanden. Lysebrunt hår blev gråt med støv, høj brystkasse, hårdt udseende.
  Kaptajn Natasha har kæmpet i mere end fem år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af sår og blå mærker. En pige er mere adræt til at bevæge sig barfodet end ru og klodsede støvler.
  Den nøgne sål mærker den mindste vibration af jorden, advarer om nærheden af en mine, og moderjorden selv tilføjer udholdenhed. På den ene side blev pigens fødder hærdede, og de var ikke bange for varmt metal eller ruinernes skarpe murbrokker, men på den anden side mistede de ikke følsomhed og fleksibilitet, og advarede gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Søde Natashka holder en granat med en eksplosionspakke bundet til den. Det er nødvendigt at kravle til det formidable safirimperium af tanken "Lion", der vander gaderne med maskingevær.
  Mirabela kravler ved siden af hende. Også barfodet, så alle pigerne fra bataljonen viste sig at være fra støvler, der efterlignede deres chef. Hendes støvede såler skærpes, mens hun kravler på alle fire. Mirabelas gule hår er rodet og langt... Lidt krøllet. Pigen selv er slank, tynd, lille af statur. Hun kan endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Mirabela har allerede oplevet meget. Hun formåede også at besøge det brune imperiums fangenskab, efter at have overlevet grusomme tortur, og minerne, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte.
  Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, kan man aldrig sige, at hun blev slået med gummistænger på hælene, en strøm gik gennem hendes krop.
  Og runde bare pigehæle blev brændt med et glødende strygejern, hvilket er meget smertefuldt.
  Mirabela skyder... En soldat fra det brune imperium, i dette tilfælde en fransk kvinde, falder død om, hendes næseparti rejser sand og murbrokker.
  Natashka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer i hendes ansigt, sorte af solskoldning og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu vil skifte position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Mellemstore tanke fra det sovjetiske imperium kan ikke trænge ind i det, kun tunge mastodonter har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet ...
  Natasha kryber op og blinker med sine bare, lyserøde hæle.
  Svetlana affyrer et udbrud fra et maskingevær... En smuk pige, ingen ved hvilken nationalitet hun falder. Pigerne skar derefter de sorte lejesoldater ned. Tropperne fra det brune imperium, der har erobret det meste af den østlige halvkugle, værner om det tyske jomfrublod og kaster koloniale tropper i kamp: Etiopiere, libyere, italienere, forskellige andre skabninger og nogle andre racer. Antallet af polske tropper er også steget - som fra vuggen er vant til at hade det russiske imperium og det sovjetiske system.
  Det forstyrrer dog ikke deres ansættelse.
  Erwin Rommel rejste en hel landskamp.
  Masser af fjender...
  Svetlana undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen flækkede næsten, sort af støv, en rund, pigeagtig hæl. Kaptajnskønheden mærkede endda en kildren af, hvor tæt den store kalibergave fløj forbi, fra hendes ru sål. Pigen korsede sig og hviskende:
  Selv en kugle vil ikke stoppe os!
  Mirabela skyder tilbage... Endnu en pige Angelica - meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, trods de sparsomme rationer. Også en meget smuk pige, med luksuriøse hofter, en opskruet talje, ikke feminine brede skuldre og høje bryster.
  Angelica kæmper i bare sine shorts, tunikaen er revet i stykker og smuldrer til støv, og nye uniformer bliver næsten ikke leveret over Volga. Gud forbyde at overføre mere ammunition og en dråbe mad til de udmattede russiske og sovjetiske tropper.
  Så Angelica er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et stykke splinter ramte højre fodsål, og det gør ondt, det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede, næsten nøgne Angelica vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Over os er Herren, Moskva og Josef Stalin!
  Og afskærer safirimperiets angribende soldater og har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de formidable Sapphire Tanks at vende rundt. Her er næsten to hundrede tons "mus", og de kan slet ikke passere ...
  Som Svetlana forventede, kørte "Lev" lidt og begravede sig selv i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede, og en granat fløj ud af dens tønde...
  Et eller andet sted buldrede i det fjerne og efterlod ruinerne. Blonde Svetlana, som en slange hvæsede:
  - Det er min beregning! Har åbnet en konto...
  Pige-kaptajnen er igen tvunget til at kravle væk. Krigere og drenge fra det sovjetiske imperium og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. På grund af den stædige Erwin Rommels skyld blev horderne af det brune imperium kørt fast i skyttegravskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger de ødelagte lejesoldater eller tyskerne til at lave saltomortaler og vende om. En af de brune kæmpere får sin hånd revet af, og på den hænger der ligesom et engelsk ur med kompas.
  Pigen kaster igen en granat med sine bare tæer og knirker:
  - For Rusland Svarog!
  Og giver en tur, slår fjender ned.
  Mirabela siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig - vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke klæbende keramik af sin støvede hæl.
  Angelica støver også af med sine faste, fyldige bryster. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Og prøv at vaske. Igen må man grave sig ned, når de tyske maskinpistoler skribler. Og kravle på en plastunski måde.
  Bataljonen af piger holder deres stillinger, selvom der er beskydning. Og tunge granater rives, og bomber falder ned fra himlen... Men intet vil bryde rubinheltindernes mod.
  Her ser Svetlana, hvordan Panteren kravler. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede, spyttede støvet ud, der kravlede ind i hendes elegante mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du skal snige dig ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Angelica begyndte at stjæle op og hvilede på afløbet med sine bare fingre af yndefulde ben og albuer. Hun var som en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den frygtelige sommer for hvilket år, da det brune imperium ifølge den officielle version forræderisk invaderede det russiske imperiums vidder. (Selvom begge magter anklager hinanden for aggression!)
  Var hverken pigen, næsten pigen bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante udbrud af skaller som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slog på maven. Fragmenter styrter fra oven som en flok vilde bier.
  En af dem rører ved pigens bare, mejslede, lyserøde hæl.
  Angelica hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre!
  Pigen fremskynder sin kravling og kaster en granat med en sprængstofpakke påsat. Nutiden flyver i en bue. En eksplosion høres, Panterens tyndere sidepanser giver sig selv. Den brune tank begynder at brænde, detonerer kampsættet.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Tak Herre Jesus! Jeg tror kun på dig! Jeg beder til dig alene!
  Bryder panteren. Revet af en lang stamme er begravet i murbrokker. Frontrustningen, løsrevet fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øjne, på et ansigt brunt af støv og solskoldning, funkler af kornblomster, siger:
  - Jo flere ege fjenden har, jo stærkere vores forsvar!
  Angelica er meget sexet, i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan smide glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sit yndefulde, støvdækkede ben. Og sidder fast lige i halsen på en arabisk lejesoldat. Smukke Angelica pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Pigen, hvorefter hun kravlede igen og skød. Led ild og Svetlana.
  Skønhedskaptajnen, Natashka, efter at have fældet trolden, kvidrede:
  - Livet er en kæde, og de små ting i det er leddene ...
  Mirabela skød, skar Rommels hoved op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Svetlana, der igen skød præcist, kvækkede:
  - Men man kan ikke gå i cykler på bagateller ...
  Mirabela skød præcist og tilføjede:
  Ellers vil kæden omslutte dig!
  En anden pige Olimpiada, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to af dem skubbede hende... Den lumske boger kravlede ind i larven på "Tiger"-2. Og hvordan denne langløbede brune bil vil eksplodere.
  Den blonde dreng Sergei udbrød:
  - Vores Rusland, du har en spand!
  Og han nåede knap at hoppe tilbage, blinkende, med sorte, nedslåede hæle, fra det faldende tag.
  Olympias strøg drengen over halsen og sagde:
  - Du er meget klog!
  Pioneren kom til fronten og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er også meget kreativ. For eksempel lavede han fly til at skyde safir angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs eller TA-152'erne rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Piger og tyskere slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Olympias siger irriteret:
  - De prøver stadig at skræmme os!
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Russisk kriger er ikke bange for døden,
  Døden vil ikke tage os under stjernehimlen!
  For det hellige Rusland vil kæmpe hårdt,
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Olympias, en høj, muskuløs pige, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinde. Tøj blev revet under kampene i klude, stærke ben er bare, hår er vævet ind i to fletninger og kraftigt støvet.
  Øreringe er kun elleve år gammel, tynd af underernæring, ridset og beskidt dreng, i intet andet end shorts. Drengens naturligt hvide hår blev gråt, og ribbenene viser sig gennem tynd, solbrændt og snavset hud. Ben frygtelig slået ned, og i forbrændinger, blå mærker, med vabler. Sandt nok holdt skæbnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans baggrund virker OL stort og fedt, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  Pigen skyder fra en tung panserværnsriffel. Brune biler kan ikke gennembores i panden, men der er en chance i sporene.
  Og den heftige "Lion", efter at have modtaget et tungt sprængstof i undervognen, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Seryozhka sang med ondskab:
  - Stinky Fritz uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Selvfølgelig kom han i store problemer!
  Olympias, der flimrede med muskuløse, solbrune lægge, slog en stepdans af med sine bare, smukke ben. Pigen sang:
  - Hellige rubinansigter blinker fra ikonet ... Gud forbyde dig at suge mindst tusind blitz! Og hvis nogen summer mere end alle orkerne - ingen, tro mig, vil ikke fordømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Kanelkamptransportøren pustede røg ud igen.
  Pigebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tab. Her blev den ene pige revet i to, og hendes ansigt blev så, trods støvet, bleg.
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af Rommels tropper, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Svetlana forsøger i mellemtiden at bryde igennem "Tigeren". En kraftig nazimaskine, fik en granat i siden, men bukkede ikke under. Vender om for at affyre en kanon. Pigen er nødt til at grave sig ned i jorden, og murbrokker, for ikke at blive knust af eksplosionsbølgen, der udløses af nutiden.
  Svetlana hvisker sagte:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Mirabela kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på hendes pande. Pigen hvislede:
  - Om det faktum, at lyset lærer om vinteren om foråret ... Jeg gentager uden undtagelse, at Navalnyj er en pestbastard!
  Angelica, der brød synet af tyskerne og hældte vand på dem med et stød, anstrengte:
  - I kisten så jeg Alexei nu! Og hun sparkede den stakkels mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat mod tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden ... En eksplosion fulgte, og næsen på "Tigeren" blev ødelagt.
  Den feje besætning af Rommels jagerfly samlede op og bakkede.
  Svetlana fnyste gennem sine næsebor:
  - Vores, din vil ikke give efter!
  Mirabela skar en Hitleritisk lejesoldat ned med en kugle og sang:
  - Og skurken spøger ikke! Hænder og fødder snoer han de russiske reb! Han sætter tænderne ned i hjertet ... Han drikker fædrelandet til bunds!
  Svetlana, fnisende, gøede:
  - Führeren råber vildt, river sig i stykker!
  Mirabela fyrede og tilføjede:
  - Nå, dødspust, griner!
  En endnu farligere "Shtumrtiger" er dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de russiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af nazistiske maskingeværere.
  Svetlana ser, at det er urealistisk at komme tæt på orkernes positioner. Men i himlen Focke-Wulfs. Et af disse køretøjer flyver tættere på de russiske positioner, efterfulgt af TA-152. Pigerne åbner ild mod hende.
  Angelica kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død - der er ingen tilgivelse!
  Derefter giver pigen en tur fra maskingeværet. Ruller hurtigt tilbage. En relativt ny nazistisk kampvogn "Panther" -2 med et lille tårn og en lavere silhuet nærmer sig hastigt.
  Flere piger kaster granater mod den nazistiske bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende sig om.
  Angelica fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi vil rive hendes mund!
  Panther-2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrolyserede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Angelica fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og sagde:
  - Og Newton besejrede fjenderne, smed åget af tronen! Fritz han dekreterede sin Newtons lov!
  Stalingrad - Stalins by, som alle var opslugt af brand, da ildtunger syntes at slikke himlen og knitre lilla, orange og karminrøde gnister! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Svetlana væltede den nazistiske kæmper, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvad er det, du klynker dårligt, gammel kvinde? Tro mig, bare et psykiatrisk hospital græder efter dig!
  Mirabela sang i en sang, mens hun skød mod orkerne:
  - Hvor er det godt at lægge sig på græsset og slå Fritz'en i hovedet! Arranger et omslag til Führeren, og send kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf, efter at have modtaget granatsplinter under maven, steg hurtigt højere. Det kan ses, at skarpe fragmenter sårede ham. Det brune væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af knækkede vinger.
  Svetlana, da hun så, hvordan Fokke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! En økse hænger om bord!
  Hitlers fly eksploderede og spredte fragmenter ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af. Tog min sidste tur. Bødlen gik i aske, ikke piloten!
  Mirabela nysede, spredte støv og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Angelica kastede igen et stykke glas med sin fod, så meget, at det ramte øjet og kom ud mod Fritz gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du skal behandles!
  . KAPITEL 2
  Hitlers jagerfly og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker mod piger virkede ikke. Her indsatte Seryozhka en katapult, og hvordan den rammer fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers mund!
  Angrebet af katapulten, der trængte ind i mængden af nazistiske krigere Rommel, tvang dem til at sprede sig og samtidig rulle om i luften. Fritz faldt og brød på murbrokkerne.
  Tank "Tiger" -2, efter at have mistet balancen, kolliderede med "Lion". Åh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Svetlana smilede og svarede:
  - Godt gået Seryozhka!
  Drengen knurrede aggressivt.
  - Pioneer er altid klar!
  Pigen rystede med bare fod som svar.
  Pigen-kaptajnen begyndte at sømme igen. Og Olympias kildede Seryozhkas smalle fod, hvor har han det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem bålene.
  Mirabela i en sang sagde:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne muntre rødhårede, var enig:
  Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er i sandhed den mest modbydelige tilstand af alle mulige!
  Og pigen gjorde et hop med et kup. Hun forestillede sig et øjeblik modbydelige bedstemødre. Nej, sammenligne ikke, en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed, i slanke kroppe.
  Angelica tog den og sang:
  - Flow efter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinde gnider henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke, hvordan ungdommen er gået!
  Svetlana blinkede med øjnene, væltede orken med et slag i lysken og bemærkede:
  - Ikke! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvislede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Seryozhka blandede sin tynde, men smidige fod og gøede:
  - Rommel ansigt!
  Og en granat fløj sammen med en eksplosionspakke i fuld gang ind i de nazistiske krigeres positioner.
  Ja, Stalingrad var ikke givet til dem - denne seje by. I den tredje måned siden afslutningen på den evige sommer har et overfald været i gang, men byen har ikke været i stand til at tage alt. I andre sektorer af fronten opnåede Rommels nazistiske krigere begrænset succes, men ikke på denne.
  Svetlana affyrede sin pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det er tilfældigvis muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og ramte benzintanken på en motorcykel. Maskinen eksploderede, og flammende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og orken blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Mirabela slog troldene med et stød og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Angelica åbnede ild, mere præcist. Flere sorte væsner blev efterladt på murbrokkerne dækket af et spyd:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Mirabela sang legende:
  - Efter at have malet Erwin med læbestift, Margo med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, den trofaste hund vil gnave dig!
  Svetlana, skydende, hvæsede:
  - Kom om aftenen, Alexander, hæng dig selv ... Lad være med at narre dit hoved! Kom igen om aftenen, flyv som en gøgfalk - for at slå orkerne hårdt!
  Mirabela sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Pigerne fra "Lenin"-bataljonen stoppede de fremmede troppers fremrykning. Rasende Fritz rykkede frem og kastede bogstaveligt talt lig ud i rummet. Tanken "Lev", som man havde forhåbninger om, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår en sten af, der sidder fast på hendes nøgne brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" modtog et hul i larven og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Rubler og falder sammen.
  Angelica spytter og siger:
  - Den russiske kriger stønner ikke af smerte!
  Og pigen skyder igen. Og han gør det rigtig godt. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Forgæves tror fjenden, at det lykkedes ham at knække pigerne! Hvem tør, han angriber i kamp, vi vil hårdt slå fjenderne!
  Og Angelica ruller pressens muskler, som hun har meget præget.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker ikke, at nogen af dem skal dø.
  Stalenida løb... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Det lykkes hende på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og præget. Tøj på hende, kun bh og trusser. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Bare fødder og flimmer og hæle forbliver overraskende rene. Stalenida skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Angelica bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv ligesom mig i shorts!
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Det her er ikke passende!
  Angelica rystede på hofterne, skød passende og sang:
  - Noget Komsomol-medlem er blevet usædvanligt! At gå med bar overkrop på den måde er meget uanstændigt!
  Steelenida fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til nazisterne, se på vores skønhed!
  Angelica svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Stålpigen fnisede og skød mod TA-200. De nazistiske krigeres bil brød i brand. Og den smukke blondine råbte:
  - Død over det onde!
  Angelica fnisede.
  - Og livet er godt!
  Stalenida, da han så, at fascisten var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, at nazisterne har vundet!
  Angelica synger:
  - Venter på sejr! Sejr venter... Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr! Venter på sejr! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Godt med bar overkrop i varmen, som forstærkes af ilden.
  Svetlana så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod nazisterne med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem en figur, lad os bygge bare tæer. Og fløjtede som en nattergal-røver. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres døde fædre.
  Svetlana driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, så du vil græde fra dem. Men det var ikke russerne, der kom til nazisterne for at røve og dræbe. Nej, det er fascister, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brød ind i de russiske vidder.
  Svetlana korsede sig og skød mod en Fritz, som stille og roligt forsøgte at komme tæt på russernes positioner ... Hans øje og hjerne, som var blevet slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Svetlana skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted, væltede flere gange. Så sank dens mule ned i murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun sigtede igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede ret grinende. Pigen sang:
  - Nej, sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere det faktum, at duftende rubinbrød kaldes et vadested!
  Mirabela lavede et meget præcist skud, hvorfra Focke-Wulf blussede op og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  For dollars er han klar til at forråde Rusland ...
  Men Ruslands mand er så smuk
  At han er klar til at give sit liv for Fædrelandet!
  Pigen lavede en saltomortale og viste figenen til nazisterne og rullede, og kuglerne rørte ikke skønheden.
  Angelica dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med det samme med to ben. Og hun tjekkede:
  - Det, jeg har, er ... Nazisterne i en skarp side!
  Olympias rettede Angelica:
  - Skarpt, i siden og ikke i den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tigeren" blev ramt i næsepartiet, og dette skæve kunstværk undgik.
  Derefter trak det nazistiske væsen tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Svetlana sang og blinkede lystigt:
  - Og "Tigeren" viger tilbage, og Fritzerne gemmer sig!
  Jomfrubataljonen manøvrerede under angreb, luftangreb og tunge kanoner. Her ramte jetbomberne, knuste, rødglødende stejler steg op i himlen. Og stenene brændte. Heldigvis døde ingen af pigerne, men drengene gik til den næste verden - hvem er ikke så kede af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus, eller rettere på Svarog og Forælderen.
  Angelica er den mest sexede af krigerne i raseri: ja, kan nazisterne fra deres "Sturmtigr" skyde mod de russiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og snurrer hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin kraft dødsgaven ind i Stormtigerens brede næseparti. Skønhedens nøgne, solbrune ben blinkede, og granaten fløj ind i den brede næse. Og den kraftfulde maskine blev først kvalt og så skyndte sig. To "Royal Tigers", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt ned og fløj som en knækket halskæde af dronningen.
  Sprængbølgen kastede Angelica, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede alligevel, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem den hårdhændede fod gennemborede spidsen.
  Men Angelica fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I nazister vil være i asken!
  Svetlana og andre piger blev kastet op af en eksplosiv bølge og endda lidt knust. Men ingen af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af de tyske og andre aggressive insekter, der sprang ud og belejrede det russiske sovjetiske imperium.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet tager os i kamp, bliver vi venner med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Angelica rystede støvet af sine blodige såler og sang:
  - Putin, fest, Komsomol! Og vi sender Rommel til et galehus!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Seryozhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult, ikke så præcis - som Angelicas bare og stærke ben!
  Olympias legede med sine armmuskler og sagde:
  - Jamen intet! Du tænker stadig. Noget sejere!
  . Drengen slog sine bare fødder og kvidrede:
  - Selvfølgelig samme vendte tilbage!
  Sfero Katastrofov vendte Erwin Rommel tilbage til tronsalen og sagde med et smil:
  - Ikke dårligt, du kæmpede mod min unge Skaber! Indrøm, at det var din drøm - at blive en dreng for evigt og kæmpe!
  Feltmarskalen var enig:
  Ja, det var lige præcis det jeg drømte om! Præcis hvad jeg altid har ønsket mig! Vær en heltedreng!
  God-kid sagde i en alvorlig tone:
  - Du kæmpede, og vis dig nu som en dygtig leder! Dette er nødvendigt for udviklingen af personlighedstræk!
  Erwin fortalte pigen og drengen:
  - Jamen, hvorfor skal vi ikke se flere film eller?
  Natasha svarede blidt:
  - Måske Deres Majestæt ser på vores piloter: Albina og Alvina! De er store mestre i militære anliggender!
  Den unge konge var enig:
  - Nå, lad os se lidt mere, så kigger jeg mig omkring i hovedstaden! Det var ikke meningen, at kongen skulle sidde hele tiden i paladset!
  Svetlana sang som svar med en fyldig stemme:
  - Kongen er vores stolthed og ære,
  Du er klog som den indfødte Jord...
  Styrk som stålpælskraft,
  Du er givet til os af Gud!
  Erwin svarede klogt:
  - En lineal, der elsker sødt smiger, har en flues intelligens!
  Natasha udbrød:
  "Du er sandelig den klogeste hersker! Vi tror med dig, at vores imperium endelig vil vinde krigen mod russiske soldater og Den Røde Hær!
  Erwin spurgte alvorligt:
  Hvorfor vil de ikke have fred?
  Natasha svarede alvorligt:
  Hvorfor har de brug for fred? De kender ikke nogen anden sindstilstand og imperium. Krig er en naturlig tilstand for dem. Derudover er orkerne kannibaler, og spiser fanger og fanger. Enten med det samme eller efter alvorlig tortur!
  Erwin sagde med et smil:
  - Det er værd at se på disse skabningers ansigter - du vil forstå, forvent ikke godt fra sådanne!
  Filmlærredet lyste op igen. Det viste nu to kæmpere, som smukke piger kørte på: Albina og Alvina.
  Begge honningblondiner, muskuløse, mejslede og i samme bikini. Hvor ser det hele flot ud.
  Albina skyder fra flykanoner. Skyder fem fly af russere og Komsomol-piger ned, knirker:
  Vi vil give vores liv for vores fædreland, og vi vil helt sikkert vinde!
  Alvina, der skyder, bekræftede:
  - Selvfølgelig vinder vi! Det kan ikke være anderledes!
  Og hun affyrede også et udbrud af luftkanoner. Bolsjevikkernes og russiske piger falder og eksploderer. Nogle af dem er overhalet.
  Albina, skyder, synger:
  Fly er gode, dampbåde er gode!
  Og pigerne læssede diamanterne tungt!
  Og fra det nøjagtige hit af skønheden blev en anden bil af de onde bolsjevikker smadret. Hvad vil de røde bekæmpe med bjørnene? Så få din sizoma i næsen!
  Alvina, der skærer en anden lejet bolsjevik af, presser sine smukke ben med sine bare fingre. Hun er en pige, der, hvis hun bevæger sin fod, vil bryde gennem en murstensmur.
  De viste endda til biografen, hvordan begge piloter i et hop knækkede egetræsbrædder med deres bare hæle.
  Albina skød en anden ned, denne gang et bolsjevikisk bombefly, og fløjtede og sang:
  - Der er ikke noget smukkere end vores, kend kræfterne,
  Vi vil besejre alle ork-pigerne ...
  Legemliggørelsen af tapperhed og herlighed -
  Og over os i guld er en kerub!
  Og Albina skar igen en bil på himlen ned, ved hvis roret sad en bolsjevik. Og hun gjorde det mesterligt.
  Alvina er dog ikke ringere. Hvordan vender en blond pige sig om. Bevæger sig ved hjælp af "ræveslange"-teknikken. Og nedfældede, rygende gribbe falder.
  Alvina sang og nød sine læber:
  - Ærkeenglen vil fortælle os: det bliver cool i paradis,
  Men kun paradisets porte klikker ...
  Vi vil bede Gud: skriv med en ven,
  Til et engleregiment!
  Og krigeren anvendte en død løkke. Og hun skød denne kommissær ned, som stod i spidsen for en tung jager. Hun gjorde det meget yndefuldt og trykkede på knappen med ihærdige, lange fingre af mejslede ben. Og selv den formidable kommissær blev revet fra hinanden! Dette er virkelig pigerne i den højeste kunstflyvning!
  Men nu er luften blevet roligere ... Pigerne tager slaget mod Den Røde Hærs jordstyrker. Her kaster Albina et flyprojektil fra oven. Og tanken fra Rusland "IS" -3 rammer nøjagtigt på taget. Bryder igennem det og slår bolsjevikkerne ud.
  Og granaten begynder at detonere. Der høres eksplosioner og sovjetiske soldaters død.
  Albina hvæser som en kobra, der har stukket en okse:
  - For menneskeheden!
  Alvina skød også mod fjenden og knuste fjenden. Og rev tårnet af fra Lenin-tanken. Ja, pigen slog præcis, og passende.
  Og orkerne efterlod et blodigt rod.
  Begge skønheder optog jordmål. Kanonerne blev ødelagt.
  Albina smadrede de behårede mænds gaskanon sammen med de russiske piger og hviskede:
  - Min drøm, jeg er en sej skønhed!
  Alvina smadrede også raketkasteren og tweetede:
  - Og brudgommene vil tænde af skønhed!
  Og begge piger brød ud i grin. Selvom med mænd, selvfølgelig, har de ingen problemer. Fyre elsker berømtheder. Og generelt er en mand mere end tyve piger, kun de er for unge. Her på jorden vokser hannerne skæg!
  Dette er en glæde for hannen, men hvis hunnen er temperamentsfuld, så har hun allerede problemer!
  Albina trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og kvidrede:
  - Min drøm er at vinde udødelighed!
  Alvina trykkede på aftrækkeren med fingrene på sine bare ben og knirkede:
  -Og vi er udødelige! Vi lever i andre verdener i nye kroppe!
  Albina ramte en ekstraordinær orketank og gurglede:
  - Selvom kroppen uden sjælen ikke er kroppen, men hvor svag er sjælen uden kroppen!
  Og krigeren udstødte gnister fra hendes øjne ... Og så, mens hun råber:
  - Tro det ikke, der er ingen død!
  Alvina slog de mareridtsagtige bolsjevikkers selvkørende kanoner, og hvordan hun skriger:
  - En kæmper for dødens rubiner er ikke bange,
  Intet på slagmarken truer ...
  Vi vil kæmpe modigt med fædrelandets fjende -
  Pigen vil opnå en stor bedrift!
  Derefter sænkede pigen sin fighter endnu mere til overfladen. Og affyrede en lille raket. Og den enorme tank af bolsjevikkerne "Karl Marx" med fem kanoner, da den begyndte at rive, og al dens rustning blev opdelt i fragmenter.
  Albina fældede adskillige motorcyklister fra det russiske imperium med et maskingeværsprængning og knirkede af glæde:
  - Jeg har to brede vinger, og øjne som en steppeørn!
  Piger med en meget frisk sans for skønhed. Og hvis de optager noget, bliver det gjort på det allerførste nummer.
  Men luftfartsshowet sluttede, og en anden serie fortsatte. Denne gang viste de en gruppe på fire piger, som ikke kun var fremragende kæmpere, men også udøvede kampmagi.
  Én maskine går imod hele armadaen af mastodonter i det bolsjevikiske imperium. Det ser direkte selvmorderisk ud.
  Men ved roret på tanken er Victoria selv en djævel, af fabelagtig skønhed. Ja, og alle fire piger: bare dejlige. De hvilede deres bare ben mod rustningen og fangede mentale fornemmelser, som om de var lysets dronninger. Hvilke magiske piger de er: de kan og ved meget.
  Victoria affyrede et skud, sang en replik fra en moderne romantik:
  - Jeg ved ikke, hvad der skete... Barnelig latter er meget klangfuld... Og barfodspiger løber allerede gennem vandpytterne!
  "Elefanten" af fascisterne af deres tropper, slået ud af hende, begyndte at ryge og udsendte stinkende ringe. De hvirvlede som giftige slanger. Og Victoria blinkede til sine partnere, Zoya kastede en skal. Nadezhda, Peruns tjener, en af gudernes tjenere skabt af Sfero Katastrofov, advarede:
  - Her i baghold er der den nyeste selvkørende pistol "Porcupine", med en 32-punds pistol ... Man skal være mere forsigtig.
  Den alvidende Elena snakkede straks:
  - Selvkørende pistol "Porcupine", er en licenseret kopi fra nissernes arbejde, fra en speciel slags selvkørende pistol "Anaconda". Våbenegenskaber: frontalpanser 228 mm, sidepanser 200 mm - fedt! Kanon kaliber 94 mm, svarende til den panserbrydende "Royal buffalo". Og tre maskingeværer mere...
  Victoria afbrød groft sine partnere og forsøgte endda at flytte sin bare hæl i næsen og råbte:
  - Jeg ved!
  Elena fnisede, da hun bemærkede:
  - Det er dejligt, når der er viden ... Men i teknologi er jeg en stormester, og du er i viden om det onde!
  Victoria skød igen ved hjælp af sine bare tæer, rev tårnet af "Ornen" og pustede op, bemærkede:
  - Min viden er mere grundlæggende, for ondskab kommer også fra teknologi. Og jeg råder dig bedre - ikke skiller dig ud!
  Zoya foreslog, for at slukke bryggeraffaldet:
  Lad mig skyde mig selv!
  Og tjenestepigen, eller rettere den Hvide Guds datter - skabt af den Almægtige Sphero, viste, at det dominerende gode ikke forhindrer hende i overhovedet at skyde. Og at skrælle uden at gå glip af. Krigere her kæmper på højeste niveau.
  Pigerne flytter deres tank og rykker frem. Men glem ikke at synge med.
  Victoria, der førte en ild uden mælk, begyndte:
  - Under det hellige...
  Zoya fortsatte og skød også med sine bare mejslede ben:
  - Frihed!
  Nadezhda, der bekræftede affyringen med sine bare tæer, udsendte:
  - I verden!
  Victoria, der skød forbi uden et skilt, fortsatte:
  - I venskab!
  Zoya skriger, fjendens urin:
  - I glæde...
  Nadezhda, der fjoller rundt, afslutter:
  - Og kærlighed!
  Victoria fortsætter med patos i fuld hals og laver et skud med sine bare tæer:
  - I en lys stråle ...
  Zoya affyrer et skud og opfanger:
  - Folk smelter sammen...
  Nadezhda, der skyder koldt blod ved hjælp af sine bare tæer, tilføjer:
  - For at fordrive mørket forude!
  Victoria, der fortsætter med at skyde med bare mejslede ben, udsender:
  - Reger alle verdens lande...
  Zoya, efter at have fyret, fortsatte med at drive dejlig patos:
  - Beskyttet!
  Nadezhda, der også lavede et indhegningsudfald med et projektil, ved at bruge sine bare fødder, afskære rubinkæmperne, fortsatte:
  - Fra invasioner...
  Victoria, der affyrede sine bare fødder, hvæsede:
  - Helvede græshopper!
  Zoya flækkede "Ornen" med bare fødder, fortsatte:
  Og med mit bryst...
  Nadezhda, efter at have beskæftiget sig med orkernes "tyrannosaurer", udstedte:
  - Tildækket!
  Victoria, der grinede kødædende og skød med sine bare, yndefulde ben, knurrede:
  - Alle nationer...
  Zoya, der også skyder med sin bare fod, tilføjede:
  - Moder Jord!
  Nadezhda, der slog ved hjælp af sine bare tæer fra en kanon, fortsatte:
  - Problemer igen...
  Victoria, der skød med sine bare underekstremiteter, fortsatte forpustet:
  - Hængende...
  Zoya affyrede et skud og gøede:
  - Floder af blod!
  Nadezhda, brændende med bare fødder, gav ud:
  - flammede op...
  Victoria of the Nail, hvæsede:
  - Arrogant fjendskab!
  Zoya, der også skød med sine bare tæer, tilføjede næsten med tårer:
  - Fra brande, blod ...
  Nadezhda, der havde skudt ved hjælp af solbrune, muskuløse lemmer, knurrede:
  - Tårer og sorg!
  Victoria frigav gaven med sine bare fødder, og hvordan hun ville hvæse:
  - Vores stønner...
  Så snart hun tager den, smider Zoya også en helvedes gave ud med sine bare fødder og brøler:
  - Vores kære...
  Nadezhda, dunkende, afsluttede:
  - Landet!
  Victoria, som svar, med bar fod, hvæser igen:
  - Men nej...
  Zoya, fyret, med bare fødder, og udsendte:
  - Pigers ånd...
  Nadezhda, der havde naglet de nazistiske tropper ved hjælp af sine bare tæer, afsluttede:
  - Stærkere!
  Victoria skød igen, barfodet og aggressivt, fortsatte:
  - Fra ruinerne af mig selv...
  Zoya, der skød hårdt med sine bare fødder, tegnede en streg:
  - Vi vil genoplive!
  Nadezhda tæskede igen og knirkede:
  - Russisk kriger...
  Victoria, sædvanligvis sadanuv, bar fod, gryntede:
  - Tag sværdet...
  Zoya naglede, knurrede:
  - Hurtigere!
  Nadezhda, der skød med sine bare tæer, begyndte:
  - Vi står...
  Zoya tæskede rasende og fortsatte:
  - Og igen....
  Victoria, der sømmede sine bare underekstremiteter, afsluttede med en vigtig tone:
  - Vi vinder!
  . KAPITEL #3
  Så holdt pigerne en pause. De skød yderligere et dusin kampvogne i stilhed, hvorefter Victoria, igen skød, og igen ved hjælp af sine bare fødder, sang:
  - Under det hellige...
  Zoya, der skyder med sine bare fødder, fortsatte:
  - Banner...
  Hope udbrød både bogstaveligt og billedligt:
  - Messias!
  Victoria, der svingede sin krop og slyngede projektiler med sine bare tæer, knurrede:
  - I verden...
  Zoya skyndte sig videre og skød aggressivt:
  - I glæde...
  Nadezhda, der smækkede med en stor tone ved hjælp af sine bare yndefulde lemmer, afsluttede:
  - Og kærlighed!
  Victoria, der igen sømde med sine bare tæer, fortsatte:
  - I solen...
  Zoya, der slog et projektil ind i Porcupine ved hjælp af sine bare fødder, hvinede:
  - Ray...
  Nadezhda, der uimodståeligt lancerede Rommels "Orne" på tværs af det fascistiske imperium, med bare mejslede lemmer, gøede:
  - Fusionere...
  Victoria, der sendte et projektil med sine bare fødder, afsluttede hårdt:
  - Folk!
  Zoya, der skød, tilføjede glitrende med sine bare fødder:
  - Infernalsk mørke...
  Hope, smækket, gav ud:
  - Opløs...
  Victoria, igen skrå mod Rommels nazistiske fascister, hvæsede:
  - Væk!
  Pigerne skød med bare fødder og grinede i yderligere fem minutter. I løbet af denne tid blev 35 kampvogne af nazisterne brændt. Og så fortsatte de med at synge igen.
  Som altid satte den flammende djævel verset og tonen, hun brugte sine bare lemmer:
  Vi har åbnet...
  Zoya, skydende ved hjælp af sine bare fødder, tilføjede:
  - Nationer...
  Nadezhda, der havde sømmet den ved hjælp af sine bare fingre og smidige ben, udbrød:
  - Planeter!
  Victoria, efter at have skåret "Ornen", grinende meget højt, hvinede:
  - Ind i rummet...
  Zoya, der også sendte et projektil med sine bare fingre, knurrede:
  - Sti!
  Nadezhda kastede en gave og skreg:
  - Til det ukendte...
  Victoria satte både et projektil og et saftigt skud et fedt punkt for de nazistiske krigere;
  - Miram!
  Og Zoya, der skød med sine bare fødder, begyndte at væve en ny strofe:
  - Heltemod...
  Nadezhda, der desperat sømde ved hjælp af sine bare ben over de fascistiske horder, fortsatte:
  - Præstationer...
  Og den spændstige Victoria væltede, som det er sædvanligt, med sin bare runde hæl ved at trykke på knappen på joysticket, "Boar", og udskrev slutningen:
  - Glorificeret!
  Zoya, efter at have beskæftiget sig med "Pindsvinet", udstedte:
  - Til...
  Nadezhda skød med sine bare fødder og kvidrede:
  - Slet...
  Victoria slog ordene ud, pegede af hendes bare tæer og en granat på Witcher selvkørende pistol:
  - For evigt...
  Zoya sendte også et projektil og udsendte:
  - Af døden....
  For Nadezhnaya var der det sidste skud, hun affyrede med sine bare fødder, og ordet:
  - Ar!
  Det er sejt! Det fascistiske kampvognsregiment blev ødelagt. Anaconda selvkørende pistol, på trods af al dens rustning, spredte sig også fra en russisk granat: du skal vide, hvor du skal ramme for at ramme og splitte den med sikkerhed. Pigerne så jo koncentrationer og brud i kraftlinjerne i rustningen. Du kan ikke bedrage dem eller overliste dem... Og de kan overliste hvem du vil.
  Zoya bemærkede med bekymring:
  - Ville det ikke skade os at fylde ammunitionsforsyningen op?
  Elena, denne legende og lærde datter af Svarog, også skabt af den uendeligt almægtige Demiurge Boy Sfero Katastrofov, fnisede og bemærkede:
  - Så du forstår det ikke? Vi har jo et uundværligt projektil. Vi kan ramme sådan næsten uafbrudt!
  Victoria rullede begærligt med øjnene, slog den ene bar fod mod den anden og kurrede:
  - Hyperfuck uden pause... Det er fantastisk!
  Det er de rigtige piger...
  Og krigen er stadig i gang ... I september 1945 nåede tyskerne alligevel det Kaspiske Hav.
  Og de afskar Kaukasus ved land. Hvilket er meget farligt. Tyskerne rykker frem ... I kampe, deres nye kampvogne og fly ...
  Og Tyrkiet bryder igennem fra syd, hvilket er dobbelt farligt. Og situationen er ekstremt kompliceret, for helvedes geder.
  Gør sig selv til en lavine af fjenden ... Og der er ingen måde at stoppe ham på.
  I oktober var tyskerne allerede i Dagestan og nærmede sig Aserbajdsjan. Og det er alvorligt og farligt.
  Pigen Alice blev taget til fange af nazisterne. Hun blev forhørt af SS-oberst Deza. Komsomol-pigen blev strippet til taljen og begyndte at blive pisket med piske.
  Alice brølede:
  - Det vil jeg ikke sige! Jeg vil ikke sige! Jeg vil ikke sige!
  Så rev de hendes bukser og støvler af. Og de brændte hælene med brede strimler af glødende jern. Og tilførte varme på hendes bare såler.
  Pigen besvimede i chok.
  En spand vand blev hældt over hende. De bragte ham til fornuft og trak ham op på stativet. Hvilket er meget grusomt.
  Alice huggede tænder og knurrede:
  - Jeg vil stadig ikke fortælle det! Du kan dræbe mig!
  Han slog pigen på hendes nøgne krop med en rødglødende ledning. Men de fik ikke noget fra hende.
  Herefter smed de det udmattede Komsomol-medlem ned i en fugtig og kold kælder.
  Og selvfølgelig er dette ekstremt grusomt.
  I november 1945 blev næsten hele Kaukasus erobret, og Rommels nazister stormede Baku.
  To piger Albina og Alvina flyver for sig selv på sådan en flyvende tallerken. De er usårlige takket være den stærke laminære stråle. Men de kan ikke fyre på egen hånd. Men takket være den kolossale hastighed kan de overhale og ramme sovjetiske fly.
  Albina bøjede sin diskette ned og bemærkede:
  - Jernteknologi, bestemt nødvendig og meget nyttig!
  Alvina fnisede, blottede sine tænder og hvæsede:
  - Men alt bestemmes af ånden!
  Albina sagde:
  - Det mest, der heller ikke er, er netop kampgejsten!
  Begge piger er blonde og i bikini. Meget smuk og barfodet. Når en kriger er uden sko, er hun heldig. Nu er pigerne så farverige og smukke.
  Og før de går til kamp, vil skønheder helt sikkert arbejde med mænd. Dette er en rigtig kødets fest for dem.
  Så gode er pigerne.
  Alvina skød to sovjetiske Tu-3'ere ned og tweetede:
  - Herlig vores jagt!
  Albina bekræftede ramningen og udstedte:
  Og det bliver aldrig den sidste!
  Alvina væltede yderligere tre sovjetiske angrebsfly og knirkede:
  - Sådan tror du, at Gud elsker Tyskland?
  Albina rystede tvivlsomt på hovedet.
  - Tilsyneladende ikke så meget!
  Alvina fnisede og spurgte igen:
  - Hvorfor tror du det?
  Albina ramte to sovjetiske biler og knirkede:
  Krigen har varet for længe!
  Alvina bemærkede logisk:
  - Men vi kommer!
  Albina grinte og skreg:
  - Så sejren kommer!
  Alvina skød fire sovjetiske fly ned på én gang med en dristig manøvre og knirkede:
  - Det kommer helt sikkert!
  Albina fandt det nødvendigt at minde om:
  - Efter Stalingrad gik krigen ikke efter reglerne ...
  Alvin var enig i dette:
  - Det er bestemt imod reglerne!
  Albina knirkede irriteret:
  - Vi begyndte at tabe!
  Alvina knirkede af ærgrelse:
  - Det har helt sikkert!
  Albina ramte flere sovjetiske køretøjer og knirkede:
  - Er det ikke et problem for os?
  Alvina skød et par russiske jagerfly ned og udbrød:
  Vi troede, at situationen var håbløs!
  Albina grinede kødædende og hvæsede:
  - Hvad ser vi nu?
  Alvina tweetede med selvtillid:
  - Noget urokkeligt og unikt!
  Albina blinkede med sine perlefarvede tænder og svarede:
  - At det tredje rige vinder!
  Alvina væltede et par sovjetiske angrebsfly mere og bragte ud:
  - Skal virkelig vinde!
  Pigerne grimaserede. På et tidspunkt arbejdede de og officielt på et soldatbordel. Mange mænd gik igennem sig selv, og ikke kun den hvide race. Og de kunne virkelig godt lide det. Nå, hvor er det behageligt for kroppene. Men så kom luderne under sovjetisk angreb. De blev taget til fange. Tja, de hotties troede, de ville blive voldtaget. Og her er djævelen to!
  De fik luderne til at grave skyttegrave og skyttegrave. Og de tidligere natfeer brød sig ikke så meget om det. Så de var alle i stand til at flygte. De forførte vagtposterne.
  Og de svor hævn over russerne.
  Og de kæmpede mod Rusland. Det er de forbandede...
  Albina dumpede flere russiske biler og mumlede:
  - Du kan stadig leve med mænd!
  Alvina var uden videre enig i dette:
  - Det er ikke engang muligt, men det er nødvendigt!
  Albina blottede sine tænder og svarede:
  - Men alligevel... Det er sødt at slå ihjel.
  Og pigerne skød yderligere fem sovjetiske biler ned med bevægelsen af en diskette.
  Alvina fnisede og sagde:
  - Og hvornår er det bittert?
  Albina væltede yderligere seks biler og svarede:
  - Jeg skal giftes efter sejren! Og føde ti børn!
  Og begge piger brød ud i grin.
  Og de sang;
  Vi er ridderne af fascismens tro,
  Lad os tørre kommunismens kæmpere til støv!
  Og hvordan de griner og vugger med deres hvidtoppede bjerge.
  Kamptesten af den flyvende tallerken er meget vellykket. Men det er umuligt at skyde fra det.
  Her ramler pigerne også et par IL-2'ere. Dette angrebsfly er det mest massive i Den Røde Hær og er endnu ikke blevet afbrudt. Selvom det i det femogfyrre år var forældet.
  Men han handler stadig og handler desperat. Sådanne kampdiske bruges her - bare rædsel.
  De sovjetiske enheder bliver ødelagt så meget, at de ikke kan stoppes ... Dette er kavalkaden.
  Der var pause i november. Og Stalin beordrede at rykke frem i midten. Kampene udfoldede sig med fornyet kraft. Det er svært at besejre Fritz - de har en masse styrke og gode våben. Polakkerne kæmper meget aktivt. Nu er de tyske allierede.
  Nazisterne holder stadig fronten. Kampene viste, at 88-millimeter kanonen var 100 EL og meget præcis og panserbrydende. Selv IS-3 slår i panden. Desuden er den sidste tank ikke særlig vellykket og svær at fremstille. Og T-34-85 kommer generelt på afveje fra lang afstand og får score fra de tyske esser.
  Vinteren er allerede kommet, og frontlinjen er cirka på niveau med treogfyrre år, kun Krim er stadig sovjetisk og Bialystok, men Kharkov og Orel er allerede under nazisterne.
  Nazisterne i midten afviser det sovjetiske angreb og forsøger at fremme sig selv.
  Nå, og betro indkøringen af de nyeste maskiner, supermænd-piger.
  Ikke de små piger, der blev klonet i dødslejrene. Og de piger, hvis DNA-molekyler blev brugt til at skabe supermænd.
  Og de har de samme navne med de legendariske fire, og simpelthen fantastisk kraft. Og pigerne, der kæmper, bruger også nogle stimulanser udviklet af SS.
  Gerda, Charlotte, Kristina og Magda kører på en U-klasse E-100 tank. Dette køretøj er mere kompakt til fire besætningsmedlemmer. Og dens våben er en jetbomber og en universel 88-millimeter kanon 100 EL - en tank destroyer.
  Krigere går og fløjter for sig selv.
  Gerda affyrer en lang kanon. Den slår ind i siden fra en afstand fra IS-2 og bipper:
  - Vi vil give vores hjerter for moderlandet,
  Og vi steger Stalin og spiser ham!
  Charlotte affyrede sin raketkaster. Hun dækkede den sovjetiske bunker og knirkede:
  - Vi er uovervindelige!
  Christina tog den og knurrede og trykkede på aftrækkeren med sin bare hæl:
  - Vi får det i begge!
  Dolbanula og passende og Magda. Ødelagde de sovjetiske selvkørende kanoner SU-152. Og hun kurrede:
  - Der kommer tid, sejren kommer!
  Gerda hvinede, mens hun skød:
  - Ingen kan stoppe os!
  Charlotte bekræftede:
  - Men Pasaran!
  Det rødhårede udyr gennemgik hele Første Verdenskrig med Gerda, startende fra Polen og sluttede med denne maj-offensiv. Den rødhårede djævel så mange ting.
  Og klar til at kæmpe til det sidste!
  Christina skyder også, og blottede sine tænder. Hendes hår er gyldenrødt. I krig bliver piger ikke ældre, og måske endda yngre! De er så voldsomme og kærlige. De blotter deres tænder.
  Og ikke et eneste hul i tænderne.
  Magda har hår, farven som bladguld. Og også aktivt grinende. Sej pige. Hun har sådan en aggressiv ynde og energi af tusind heste.
  Gerda, en pige med hvidt hår, skyder og bemærker med et smil:
  - Der er meget godt og grimt i verden ... Men for fanden, hvor har denne krig trukket ud længe!
  Charlotte var enig i dette:
  - Og faktisk trækker anden verdenskrig for længe ud. Alle slagsmål, og kampe... Det er virkelig udmattende!
  Christina bevægede sin bare fod langs rustningen og råbte:
  - Men Storbritannien er stadig ikke besejret!
  Magda skød mod russerne og knurrede:
  - Et skal besejres! Dette er vores credo!
  Gerda hvæsede og skød mod russerne og blottede sine elfenbenstænder:
  - Vi har brug for en sejr!
  Fucked og Charlotte, brølede:
  - Én for alle, vi vil ikke stå for prisen!
  Christina det rødhårede og gyldne bæst hvinede:
  - Ikke! Lad os ikke stå!
  Magda slog sine karminrøde læber og kvidrede:
  - Vi går ikke i butikken for prisen!
  Og den guldhårede harpy skød.
  Gerda ramte også de russiske kampvogne. Påkørte bilen og råbte:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Charlotte tilføjede og sang med:
  - Alle fjender suger i toilettet!
  Christina støttede sangimpulsen:
  - Fædrelandet tror ikke på tårer!
  Magda fortsatte med syngende stemme:
  - Og vi vil give alle kommunisterne i hjernen!
  Og pigerne blinkede til hinanden. De har generelt en god tank. Kun på afstand er det svært at bryde igennem IS-3 i panden. Men tyskerne har trods alt et svært projektil, men med en urankerne. Og der er mange sorte i hæren. Som kæmper med rasende raseri. Og ikke alle kan konkurrere med dem.
  Piger er vant til at kæmpe barfodet. Selv i Polen var de kun i én bikini og barfodet.
  Når den blottede sål kommer i kontakt med jorden, forynges den. Måske er det derfor, piger ikke bliver ældre! Selvom tiden er ved at rinde ud! Krigere, lad os bare sige meget heroiske.
  De har gjort så mange bedrifter, men de kæmper som almindelige soldater. Og altid kun i bikini, og barfodet. Om vinteren er det endda behageligt for dem at slå med bare fødder på snedriver.
  Gerda skyder og synger:
  Vi vil gå gennem ild og vand!
  Charlotte skød mod russerne med sit bombefly og sagde:
  - Ære til det preussiske folk!
  Christina skød også og knirkede:
  Vi vil regere planeten!
  Magda slog fast og bekræftede:
  - Det skal vi helt sikkert!
  Gerda ramte projektilet igen og knirkede:
  "Selv napalm vil ikke stoppe os!"
  Charlotte var enig i dette:
  - Og endda atombomben, som vi ikke er bange for!
  Christina tyssede og svarede:
  - Det lykkedes ikke amerikanerne at skabe en atombombe! Det er et bluff!
  Magda udbrød helt i lungerne:
  - Verden kan ikke undslippe den nye tyske orden!
  Og pigerne vil grine.
  Situationen blev kritisk. I december rykkede sovjetiske tropper frem i centrum. Men igen kunne de ikke overvinde Wehrmachts magtfulde forsvar ...
  Blandt nazisterne og kampvognspigerne Agata og Adala. De kæmper på E-10, en tomands selvkørende pistol og meget komfortabel. Som skyder ekstremt præcist. Selvom dets våben ikke er kraftfuldt nok, slår det de fireogtredive ned specifikt.
  Agatha skyder med sine bare tæer og rammer den sovjetiske bil, meget præcist.
  Og så råbte hun:
  - For det tredje rige!
  Dolbanula ganske passende og Adala. Bruger også bare mejslede ben.
  Og hun smadrede en sovjetisk bil med et præcist skud. Og hun kurrede:
  - Ære til vores helte!
  Piger skal bemærkes ekstremt formidable. Og de skyder godt nok. Hvad er ikke et skud, så et hit.
  Selvkørende kanoner E-10 er en meget lille maskine til to soldater og en højde på 1,2 meter med jagerfly, der er placeret liggende. Sådan her er det en effektiv ting og meget mobil. I starten vejede hun kun ti tons, men hendes panser på 60 millimeter på panden og 30 på siden forekom Hitler ret svag. Og han beordrede at øge den til 82 mm pande og 52 mm side. Men maskinens vægt er vokset til 16 tons, hvilket reducerer mobiliteten. Men Rommel lavede sin bil tyve centimeter lavere og reducerede antallet af besætningsmedlemmer til to personer. Og den selvkørende pistol begyndte at veje elleve tons, hvilket med en motor på 400 hestekræfter tillod den at opretholde mobiliteten på et højt niveau.
  Agatha slog igen sine bare fødder ind i fjenden, gennemborede den nederste del af IS-2-rustningen og sang:
  - Min store magt!
  Adala ramte også den sovjetiske kampvogn, ramte bilen i panden og kvidrede:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og hun brugte også et bart, mejslet ben.
  Disse piger her kæmper ret meget. Og de ødelægger den sovjetiske kampvognsarmada.
  Men nu gik de over til våben. Og så bliver de slået ud med bare tæer. De giver absolut ingen nåde. Og bare såler blinker.
  Piger skyder og dræber dog ikke kun håndværkerkvinder. Især en teenager, der blev fanget, blev tortureret. Den seksten-årige dreng var meget smuk. Pigerne klædte ham af og bandt ham til et fyrretræ. Og så begyndte de at brænde med fakler og satte også ild til koste.
  Det var synligt, hvordan drengens solbrune, glatte hud var dækket af vabler og bumser. Og jeg må sige, at det gør meget ondt.
  Adala slikkede sig om læberne og sang:
  Lille land, lille land...
  Agada, der satte ild til drengens hæle, tilføjede:
  - Hvem vil fortælle mig, hvem vil vise, hvor hun er, hvor hun er!
  Og begge skønheder hvordan man griner. Den unge mand er virkelig smuk. Hvor er teenagere smukke på seksten. Når det ikke længere er en dreng, men endnu ikke en mand. Når ansigtstræk stadig bevæger sig fra et barn til en voksen type, og af denne grund er de særligt smukke. Når drengenes kinder stadig er rødmosset og ikke dækket af hår, så ømme, som en piges. Og huden er endnu ikke så behåret og ru som hos voksne.
  Adala og Agada er garvede krigere, der torturerer drengen med fornøjelse. Nyd hans støn. Og de går endda amok foran hans øjne, viser charme og fyrer ild.
  Det er dyr .... Drengen blev tortureret, så han mistede bevidstheden. Så overhældte de ham med isvand, bragte ham til fornuft og torturerede ham igen, og det var sjovt.
  Adala slikkede sig om læberne og bemærkede:
  - Der er ikke noget smukkere end tortur!
  Agada var enig i dette:
  - Spænder!
  Og nu er spidsmuskrigerne ved at udrydde de sovjetiske tropper. Og mens de synger:
  - Vor konge er himlens sendebud,
  Vores konge er som en spøgelsesdæmon...
  Vores konge er skæbnens udvalgte....
  Vores konge er kun dig!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Ja Rommel til en vis grad og Lucifer. Han var i stand til at gøre det tilsyneladende umulige.
  Og nu vinder nazisterne mere og mere selvsikkert.
  . E-25 drejer meget let og kompenserer derved for manglen på et roterende tårn.
  Besætningen er kun to personer, og højden er 1,3 meter. Det er overflødigt at sige, et effektivt design og let at fremstille.
  Forestil dig Tiger-2 med hensyn til rustning og våben i vægten af T-4, dette er en storslået og fantastisk maskine.
  Agatha og Agnes kører E-25, også piger i A. Og smuk, kæmpe barfodet og i bikini.
  Og hvordan de skyder, som de ikke går glip af.
  Agatha skød med sine bare tæer mod fjenden og kurrede:
  - Ære til min styrke!
  Agnes sparkede også mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer, ramte fjenden og gav ud:
  - Og min styrke er endnu større herlighed!
  Og hvordan man blinker til modstandere. Denne pige er bare fantastisk.
  Og hvordan piger elsker at torturere.
  Et Komsomol-medlem, for eksempel, tog og brændte hendes skarlagenrøde brystvorter med en fakkel. Og skreg så hårdt.
  Agnes stegte sin hæl med stor fornøjelse og kurrede:
  - Lader den tyran-kollektive landmand dø!
  Agatha var enig i dette og satte ild til fjenden:
  - For store Preussen!
  Og pigerne griner.
  Kæmper lad os bare sige, de stjal, og stor infernalsk skønhed. Her er IS-2 fra deres præcise skud delt i stykker.
  Agnes råbte helt i lungerne:
  - Ære til den ariske kommunisme!
  Tyskerne forsøger at bryde igennem til Tbilisi. Grozny angriber med raseri. Men de modige fire piger stod i vejen.
  Natasha kastede en granat mod nazisterne med sin bare fod og sang:
  - Det er rigtigt...
  Zoya lancerede en dødsgave med sin bare hæl og tilføjede:
  - Fjende...
  Augustin bukkede under for noget destruktivt og knirkede:
  - tænker...
  Svetlana kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvad...
  Natasha kastede et par citroner med sine bare fødder og råbte:
  - Russisk...
  Zoya bukkede også under for noget energisk og dødbringende og knirkede:
  - Lykkedes...
  Augustin lancerede det dødelige og mumlede:
  - Fjende....
  Svetlana bukkede igen under for den destruktive og vyaknula:
  - Pause!
  Natasha gav en tur og knirkede:
  - WHO...
  Zoya skød også mod de sorte udlændinge, som nazisterne rekrutterede og knirkede:
  - Tør!
  Augustin talte med kraft og raseri:
  - At...
  Svetlana bukkede under med en panters grin:
  - V...
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Kæmp...
  Zoya kastede dødens gave med sine bare fingre og mumlede:
  - Angreb!
  Augustin kimede ind og mumlede:
  - Fjender...
  Svetlana gav en masse granater med sine bare såler, og hvordan hun råber helt i lungerne:
  - Godt...
  Natasha naglede udbruddet og hvæsede:
  - Rasende...
  Zoya afskar nazisterne og knirkede:
  - Slå!
  Augustin skød igen og råbte:
  - Rasende...
  Svetlana kvidrede, da hun skød:
  - Slå!
  Natasha kastede igen en granat med sin yndefulde, bare fod og kvidrede:
  - Vi vil ødelægge nazisterne!
  Zoya tog den og kvidrede:
  - Fremtidens vej til kommunisme!
  Og kastede en citron med sine bare tæer.
  Augustin tog og spredte linerne, og hendes bare ben fløj med ødelæggelse langs Fritz:
  - Vi vil splitte modstanderne!
  Svetlana tog den og kastede den med sin bare hæl, en masse granater, og knirkede:
  Lad os knuse fascisterne!
  Og de fire fortsatte med at skyde og kaste med granater. Den tyske E-75 var i bevægelse. En maskine med en 128 mm pistol. Og skyder sig selv.
  Og pigerne kastede granater. Underminerede nazisterne. Og de skød tilbage. De klatrede frem. Tankene ruller igen. Flytter den seneste tyske "Leopard" -1. En meget mobil bil.
  . KAPITEL #4
  Men hans piger tog over og slog ham ud. De rev en mobil maskine med gasturbinemotor i stykker. Og de sprængte hende i stykker.
  Natasha bemærkede med et grin:
  Vi kæmper fantastisk!
  Zoya var enig i dette:
  - Meget sejt!
  Augustin bemærkede klogt:
  - Vi vil vinde!
  Og hun affyrede en panserværnsgranat med sin bare fod. Stærk pige. Og hun har så meget vid.
  Svetlana lancerede også en dødsgave med sine tæer på sin bare fod og ramte fjenden. En meget aggressiv pige, med øjne farven af kornblomster. Hun har sådan et vid, og en passage af styrke!
  Natasha vendte sig og smilede:
  - For hellige Rusland!
  Zoya skød meget aktivt og smilede og viste perletænder:
  - Jeg er en kriger på det niveau, der ikke forsvinder!
  Augustine fyrede også. Mejede nazisterne ned og gurglede:
  "Jeg er en kriger med store ambitioner!"
  Og hun blottede sine perlefarvede tænder!
  Svetlana bekræftede:
  - Meget store ambitioner!
  Pigerne har kæmpet i meget lang tid. Og selvfølgelig lykkedes det med militærarbejde. De er helt fantastiske skønheder. Fremragende sind. Og de skyder første klasse.
  Natasha, skydende, troede, at uden Stalin, hvis Fuhrer ville have dræbt ham. der var et tomrum i menneskers sjæle. Det er som om en elsket er død.
  Selvom denne georgier var grusom. Og han gjorde ikke alt rigtigt. Der er endda en anekdote om dette. Hvorfor bærer Lenin støvler, og Stalin går i støvler? Fordi Vladimir Iljitj valgte vejen, og denne med overskæg skynder sig videre.
  I denne henseende var Stalin ikke den optimale hersker. Faktisk, som Lenin beskrev det, var det for uhøfligt.
  Denne kok tilbereder kun krydrede retter. Med hensyn til grusomhed var det et tveægget sværd.
  På den ene side var det med til at opretholde disciplinen og stimulerede partiapparatet. På den anden side blev det mest værdifulde personale og dygtige folk slået ud. Især efter krigen mistede de en så stor leder som Voznesensky. Som havde de største tjenester til fædrelandet.
  Voznesensky var måske en ideel leder: ikke kun hård, men også klog og uddannet. Den yngste doktor i videnskab i USSR, akademiker, enestående personlighed. Uden Voznesensky ville økonomien i Sovjetrusland på en eller anden måde uundgåeligt være gået galt i tilfælde af hans død. Og de kan ikke besejre nazisterne.
  Natasha kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - Fra himlen...
  Zoya kastede også en granat med sine bare fingre og sagde:
  - Stjerne...
  Augustin lancerede en dødsgave med sin bare fod og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastede også en granat ved hjælp af en bar fod og udsendte:
  - Krystallinsk!
  Natasha vendte sig og hvæsede:
  - Jeg til dig...
  Zoya lancerede dødens gave med sine bare fingre, hvæsende:
  - Sang...
  Augustin bukkede under med sin bare hæl, hvad der bringer døden og knirkede:
  - Jeg synger...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastede en eksplosionspakke med sin bare fod, spredte nazisterne og knirkede:
  - Indfødt...
  Augustina gav en masse granater med sin bare hæl og gav ud:
  - Stalin!
  Pigerne kæmpede bravt, men det ser ud til, at de ikke kan holde Groznyj. Skønheder faldt under distributionen. De var meget kæmpende tyve. Og du må trække dig tilbage. Og det er ubehageligt.
  Natasha kvidrede af irritation:
  - Vi trak os stille tilbage i lang tid ...
  Augustine, der blinkede af raseri, var enig:
  - Det var ærgerligt - de ventede på slaget!
  Zoya tog den og sang af raseri, og resten af pigerne tog den gladeligt op;
  Stå op, mærket med en forbandelse,
  Hele verden af sultne og slaver! Vores indignerede sind koger og er klar til at føre ind i dødelig kamp.
  
  Vi vil ødelægge hele voldens Verden Til jorden, og så vil Vi bygge vores, vi vil bygge en ny Verden: Hvem var ingenting, han vil blive til alt.
  
  Stop med at suge blod, vampyrer Fængsel, skatter, fattigdom For dig - al magten, alle verdens velsignelser, Og vores ret er en tom lyd.
  
  Vi vil bygge livet på en anden måde, Og her er vores kampslogan: Al magt - til det arbejdende folk, Og ned med alle snyltere!
  
  Du er foragtelig i din rigdom, Kul og blev konger!Du er dine troner, parasitter, på vores ryg rejst!
  
  Planter, fabrikker, kamre - Alt blev skabt af vores arbejde. Det er på tide! Vi kræver tilbagelevering af det, der blev taget ved røveri.
  
  Nok, for kongernes skyld, dop os ind i krigens vanvid! Krig mod væddere! Fred med folkene, slå til, hæres sønner!
  
  Hvornår vil tyranner tvinge os til at falde heroisk i kamp for dem, Mordere! Så vil vi rette kampkanonernes mundinger mod dig.
  
  Ingen vil give os udfrielse: Ikke en gud, ikke en konge og ikke en helt.Vi vil opnå befrielse med vores egen hånd.
  
  At vælte Undertrykkelse med en dygtig Haand, At vinde dit Gode tilbage, Svulme, horn og smede dristigt, Medens Jernet er varmt!
  Pigerne sang smukt og kom på vej. Og krigen er i gang...
  Formidable TA-400'er og endnu mere kraftfulde TA-500'er, der bærer op til tyve tons bomber, ødelægger sovjetiske positioner. Men Den Røde Hær forsøger at holde fast. Selv sange synges med stort mod.
  Folk vil være glade
  Lykke for evigt...
  Den sovjetiske regering -
  Kraften er stor!
  Og barfodede pionerer og pionerer kæmper om vinteren i Kaukasus-bjergene. Børn viser et enormt mod.
  Og vise sig modige.
  Og sangen spiller igen
  Vi er pionererne for kommunismens børn,
  Bål, telt og kobberovn...
  Naval vi vil knuse i sjov fascisme,
  Hvem venter på en rasende rute!
  Og en pige med et rødt slips kaster en eksplosiv pakke med sine bare tæer og river Fritz'en fra hinanden.
  Hvorefter han synger:
  - Ære til kommunismens æra!
  Vi vil stoppe hovedparten af fascismen!
  Og drengen, der brændte den bare hæl på sin fod, vil også tage den og brøle:
  - For kommunismens storhed!
  Børn er meget modige kæmpere. Selvom de nogle gange forventer sådan vild tortur.
  Den nazistiske offensiv fortsætter. Den 9. januar havde nazisterne allerede indtaget flere byer på farten og nærmet sig Tbilisi.
  Nazisternes styrke er stor.
  Men selv små børn kæmpede mod nazisterne. Drenge og piger slyngede improviserede eksplosive pakker mod tyske kampvogne, selvkørende kanoner og infanteri.
  Nogle brugte små katapulter og store slangebøsser. Det viste sig at være meget effektivt.
  Børn er generelt sådan et folk, muntre og tilbøjelige til heltemod. Selvom deres bare fødder er røde af kulde, som kragetæer. Men viljen er urokkelig.
  Pionererne kæmpede meget modigt. De vidste, hvad fascistisk fangenskab betød.
  Pigen Marinka faldt for eksempel i nazisternes kløer. De olierede hendes bare fødder og placerede hende i nærheden af fyrfadet. Flammetunger nærmest slikkede pigens nøgne, hærdede hæle efter at have gået længe barfodet. Torturen fortsatte i cirka femten minutter, indtil sålerne var dækket af vabler. Derefter blev pigens bare fødder løsnet. Og igen stillede de spørgsmål. De slog mig med gummislanger på min nøgne krop.
  Så passerede de strømmen... Marinka blev tortureret til ti bevidstløshed under afhøringen. Og så lod de hende hvile. Da de bare fødder rykkede lidt, blev de smurt med olie igen, og fyrfadet blev bragt op igen. Sådan tortur kan gentages mange gange. Og tortur med strøm, og pisk med gummislanger.
  Marinka blev tortureret i seks måneder. Indtil hun blev blind og blev grå af torturen. Så begravede de hende levende i jorden. Spildte ikke engang en kugle.
  Pioner Vasya, nazisterne pisket med rødglødende ledning på hans nøgne krop.
  Så blev bare hæle brændt med glohede jernstrimler. Drengen kunne ikke holde ud at råbe, men forrådte alligevel ikke sine kammerater.
  Nazisterne opløste ham levende i saltsyre. Og det er en frygtelig smerte.
  Disse Fritzes er sådanne monstre... Komsomol-medlemmet blev tortureret med et strygejern. Så hængte de det på en stativ, løftede det op og smed det ned. Så begyndte de at brænde med et rødglødende koben. Brysterne blev revet ud med en pincet. Så blev næsen bogstaveligt talt revet af med en glødende tang.
  Pigen blev tortureret til døde... De brækkede alle hendes fingre og hendes ben. Et andet Komsomol-medlem, Anna, blev spiddet. Og da hun døde, brændte de med fakler.
  Kort sagt hånede nazisterne så godt de kunne og som de ville. De torturerede og torturerede alle.
  Natasha og hendes hold kæmpede stadig i omkredsen. Pigerne brugte deres bare, yndefulde ben i kamp og kastede granater. De kæmpede mod Fritz' overlegne styrker. De holdt sig meget modigt og ville ikke trække sig tilbage.
  Indbyggerne i den erobrede by Tbilisi mødte tyskerne ved at falde på knæ. Nogle af drengene var barfodede trods sneen og bøjede sig for nazisterne.
  Et fantastisk nederlag. Tyske piger tvang drenge til at kysse deres støvler eller bare hæle. Forvirrede og bange drenge gjorde det lydigt.
  Nogle kvinder kildede drengenes hæle og slog dem med køller. Det så meget sexet ud.
  Forfærdeligt, selvom forældet både moralsk og faktisk, "Tiger" -2 knuser fangede mænd. Voksne hanner bliver dræbt. Kun kvinder og skægløse drenge er tilbage i live. Og lad voksne mænd dø under larverne. Og passerede en masse mennesker.
  "Royal Tiger" er en kraftig tank. Og sådan et hulk, at de sovjetiske soldater flygter ... Og hvor mange af dem brændte ned fra magtens lyn.
  Og nu, over byrådets bygning, et flag med et nazistisk hagekors.
  Tyskerne rykker også frem mod andre georgiske byer. Deres tropper er som en brun pest. Og imponerende kraft.
  Massen af sovjetiske soldater overgiver sig. De fleste af dem knuses af tungere "Panthers" -2 og "Tigers", da dette affald ikke er nødvendigt. Kvinder falder på knæ og bliver kørt barfodet.
  Sådan en imponerende katastrofe.
  Yak-9 skynder sig ind i kamp. Denne maskine produceres i store mængder. Men dette nytter ikke meget. Tyske esser vinder kun konti. Og de skyder ned i stort tal. Og drengene er allerede ved roret. Og kamppigerne kæmper også.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova forsøger at holde nazisterne tilbage i himlen. Piger i én bikini og barfodet. Og begge er meget smukke og meget kæmpende stjålne.
  Anastasia kæmper og manøvrer. Hendes jagerfly producerer en død løkke, og den tyske Focke-Wulf-maskine bliver væltet. Og han bruger sine bare tæer.
  Pigen glemmer ikke at græde:
  - Jeg er en super klasse fighter!
  Akulina skyder også på fjenden. Og han gør det pænt. Og han bruger også bare tæer.
  Og brøler på toppen af sine lunger:
  - Ære til kommunismen!
  Kaukasus er allerede ved at falde, og det bliver mere og mere dramatisk.
  Og tyskerne florerer og bruger tortur. Tyske pionerpiger kan især lide at torturere.
  Her er Gerd og Charlotte, en dreng på omkring tretten, klædt af. Og de begyndte at kilde pioneren. Seryozhka lo og spindede. Så bragte Gerda lighteren til drengens blottede, runde hæl. Flammerne slikkede pionerens lidt ru såler. Han skreg af smerte. Der var vabler.
  De tyske piger fnisede:
  - Det bliver meget fedt!
  Og de begyndte at piske drengen med piske. Han stønnede og begyndte at skrige. Især da pigerne begyndte at bringe fakler med ild til hans bare fødder. Så lagde pionererne et rødglødende jern på hans bare bryst, og drengen mistede bevidstheden.
  Ja, de tyske krigere er på toppen. At plage en dreng er i tingenes rækkefølge.
  Tortur dog ikke kun drenge, men også Komsomol-medlemmer. Pigerne blev klædt af og ført på stativet. Der trak de op, tvunget til at bue og bogstaveligt talt vred sig i smertefulde skønheder. Og under pigernes bare fødder satte de ild til fyrfadet og truede med at forkulle sålerne.
  Hvordan Komsomol-medlemmerne skreg af vild smerte ... Hvor var det hele grusomt. Og nazisterne inhalerede lugten af brændende kød i deres næsebor og lo, slog hinanden på hofterne og råbte:
  - Heil Fuhrer! Vi slår alle ihjel!
  Og igen tortur og tortur af mennesker. Det er især interessant at torturere pionererne. Drengene bliver slået ihjel, og så hældes salt på deres sår og får dem til at stønne. Ja, det er ekstremt irriterende.
  Og når de også bruger en varm ledning. Det gør det meget mere smertefuldt.
  Og nazisterne har allerede indtaget Makhachkala. Og de bevæger sig mod Aserbajdsjans territorium. Og de har allerede omringet og blokeret Jerevan. Og de stormer Batumis fortvivlelse med alt. Og det er aggressivt.
  Marskal Rokossovsky døde næsten selv. Man følte, at de sovjetiske tropper var under pres og brød sammen. Antallet af overgivne og desertører vokser. Og mange piloter bliver deprimerede.
  Selvom Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova stadig undgår nederlag. Pigerne kæmper modigt og desperat.
  Før kampen trak Anastasia sig tilbage med tre fyre for at samle fænomenal kosmisk kraft i sig selv.
  Og virkelig opkrævet kapital. Og lad os desperat slå fjenderne ned.
  Og mens du bruger bare tæer.
  Og hun hvinede helt i lungerne:
  - Jeg er en stor verdensmester!
  Og hvordan han med bar hæl vil trykke på håndtaget.
  Akulina Orlova er også en desperat stalker i kamp. Og ved hjælp af sine bare tæer knuser han Wehrmacht-fly.
  Her skød hun ME-109 K ned. Denne maskine er måske allerede forældet, men har overlevet en række modifikationer. Og på den kan du med succes kæmpe.
  Akulina Orlova, der optrådte med vildt raseri, sang:
  - Hil den store kommunisme! Fascismen vil blive besejret!
  Og igen med bar hæl, men hvordan vil den presse.
  Det er nogle skøre piger.
  Men meget ulige kræfter i Kaukasus. Selvom det menes, at der er mænd alle sammen ørne. Men ingen kan modstå en russisk kvinde.
  Og krigerne er så aggressive og seje. Fly skyder på trods af deres kvalitative overlegenhed.
  Akulina Orlova sang:
  Solcirkel...
  Og væltede fjenden ved hjælp af bare tæer.
  Anastasia Vedmakova, der trykkede på knapperne med sine karminrøde brystvorter og væltede nazisterne, fortsatte:
  Tyskerne er omkring...
  Akulina knirkede og skar et andet tysk fly af:
  - Hitler gik til efterretningstjenesten!
  Anastasia faldt for nazisterne fortsatte:
  faldt i et hul...
  Akulina skød præcist og fnisede:
  - Jeg brækkede mit ben...
  Vedmakova skød intensivt og præcist, bemærkede:
  - Og sagde farvel!
  Og pigerne brølede i kor:
  -Lad der altid være vodka,
  pølse og sild ...
  Tomater agurker,
  Det er slutningen på Hitler!
  Akulina, der igen sendte en dødsgave til nazisterne, bemærkede:
  - Faktisk skal du synge; Rommel slutter!
  Vedmakova, der sigtede en kanon med luftgranater med sine bare fingre, var enig:
  - Selvfølgelig - Hitler er allerede et bestået stadium!
  Hvor der ikke er nogen personlig indflydelse fra Rommel-Hitler, forsøger de sovjetiske tropper på en eller anden måde at organisere modstand. Men det er ekstremt svært. Men de gør stadig alt muligt og umuligt.
  Og børnene kæmper også. Og pionererne går i kamp. Som møder fjenden med molotovcocktails og skud fra kanoner.
  Drenge og piger, udmagrede og kløede som altid i kamp. Og de kæmper modigt og ekstremt desperat.
  Hvor mange af deres børn dør og bliver revet fra hinanden.
  De tyske piloter Gertrude og Adala klatrede med de bare fødder op i en tosædet XE-328, en jetmaskine - dette er et monster med ti luftkanoner.
  Regnen var lige gået over, og pigerne efterlod yndefulde, meget tydelige spor af deres bare ben.
  De var så forførende, at de teenagere, der tjente på flyvepladsen, grådigt slugte de bare fodspor med deres øjne, og selv drengene begyndte at svulme op i perfektion. Generelt var der mange piloter - kampene viste, at kvinder under lige vilkår har dobbelt så meget overlevelse som mænd. Og det betyder, at de er effektive. Og Hitler-Rommel, eller rettere feltmarskal Fuhrer, er selvfølgelig ikke sådan en, der har ondt af nogen.
  I selve det tredje rige blev polygami officielt indført - retten til fire koner. Dette er meget praktisk. Men passer ikke for godt ind i kristne traditioner. Ikke underligt, at fascismen leder efter en ny form for religion. Führer-feltmarskalen insisterer på, at det er monoteisme, men så speciel - med et pantheon af hedenske, gamle germanske guder. Selvfølgelig er Hitler-Rommel selv i dette pantheon placeret frem for alt som en budbringer og budbringer for den Højeste Gud.
  Så Fuhreren elsker selvfølgelig at dyrke sig selv meget.
  Gertrude og Adala sender deres multifunktionelle angrebsfly op i himlen, som også kan spille rollen som et jagerfly.
  Krigere er meget selvsikre. Russerne har ikke jetfly, og de vil næppe være i stand til at modstå angrebet fra himlens tigre.
  Gertrude knurrede:
  - Jeg er en ridder af en brændende strøm ...
  Adala bekræftede entusiastisk og blottede sine tænder:
  - Og jeg sætter skakmat alle sammen!
  Pigerne lo. De pressede deres bare hæle på pedalerne og snurrede med jet-angrebsflyet.
  Det var stadig mørkt, men en stribe lys viste sig allerede i øst. Pigerne fløjtede... Ruslands vidder svævede allerede under dem. De kvindelige krigere fnisede og blinkede til hinanden. De er så ekstravagante og smukke.
  Og barfodet, selvfølgelig, uden at belaste dig selv med sådan en unødvendig ting for en pige i en krig som sko.
  Og følsomheden i flyet øges mange gange.
  Her letter sovjetiske biler mod dem. Skruen Yak-9 er måske den mest masseproducerede maskine blandt de seneste udgivelser. Ikke overdrevent bevæbnet, men relativt billigt og med lidt rustning. MIG-5, hurtigere, med maskingevær. MIG-3 er en tidligere model. LAGG-7 er nok den hurtigste og mest bevæbnede fugl. I den seneste modifikation er der hele tre 20 mm kanoner.
  Men det er alle propeldrevne maskiner - jetfly er ikke blevet skabt. Og tyskerne føler sig meget selvsikre.
  Gertrude affyrer ti luftkanoner. De ramte 30 mm og to 37 mm kanoner. De farer som en brændende hvirvelvind gennem sovjetiske fly. De røde piloter forsøger dog at undvige og gå til halen.
  Adala manøvrerer i dette øjeblik. Du kan ikke tage en tysk bil frontalt, men det er fyldt med at komme i hale. For Sovjetunionens tropper er angrebet ikke uventet. Luftværnskanoner er allerede blevet affyret. Eksploderede skaller lyser i mørket.
  Tyskerne oplever en vis nervøsitet. Det så ud til, at de allerede havde set så meget, at du ikke ville blive overrasket over noget, men ... Sovjetiske piloter er modige og er ikke bange for tab. Intet der skræmmer dem. Men erfaring er ikke nok. Det tyske fly kommer let ud af dykket og skyder den sovjetiske bil ned. Bryder endnu en i stykker.
  De tyske våbens kraft er meget stor. Dette er en komponent, hvor Fritz har en enorm fordel i forhold til Rusland. Men nazisternes fart er kolossal.
  Adala accelererer og bryder fremad. Og Gertrude affyrer raketter mod fjenden. Råd modtages af tænderne. Noget ammunition er rettet mod varme eller lyd.
  Adala hvisker:
  De vil ikke dræbe os!
  Pigerne snurrer deres bil... De prøver at være seje. Og så ramler en sovjetisk jager et nærliggende tysk jet-angrebsfly. Og hvordan det begynder at rive og flække. Både himmel og luft.
  Gertrude hviskede:
  - Gal død!
  Krigerne var tydeligt forvirrede, og de kan vædres på den måde.
  Tanks bevæger sig mod grænsen. Den legendariske besætning af Gerda, Charlotte, Christina og Magda.
  Fire krigere formåede at dække sig med herlighed ved at kæmpe mod både briterne og amerikanerne. Under fjendtlighederne med Amerika mestrede skønhederne Panther-2 tanken. Ikke en dårlig bil, overlegen i forhold til Shermans både i bevæbning og i frontal rustning. Den senere "Pershing" havde praktisk talt ikke tid til at føre krig. Ja, og han er ikke en rival til "Panther" -2.
  Så vandt de fire piger den legendariske ære. Selvom deres glorværdige vej generelt begyndte i det enogfyrre år. Himmler overtalte Führer til at prøve kvindebataljoner i kampe fra specialtrænede ariere.
  Kampene viste, at kvinder slet ikke er et svagt led og forstår at kæmpe godt. Og samtidig bære mindre tab end mænd. Krigerne kæmpede også i infanteriet og slog deres bare fødder på det varme sand i Sahara-ørkenen. Og mestrede tankene. Efter at have testet "Tiger" i kampe med Storbritannien.
  Sovjetiske piger på SU-100 kæmper dog også godt.
  Selvom Ruslands holdning virker håbløs. Men krigerne kæmper sammen med Elizabeth som ørne.
  Ekaterina trykker på håndtaget med sine bare tæer. Sender et projektil, der gennemborer den nazistiske E-50-bil ind i siden og brøler:
  - For den store røde og karminrøde kommunisme!
  Elena tæskede også kanonen ved hjælp af sit bare, fine ben. Hun ramte nøjagtigt fjendens tank.
  Pigen kvidrede:
  - For mit smukke Rusland!
  Euphrasia bemærkede aggressivt og førte til en meget velrettet ild:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og han bruger også bare, mejslede ben.
  Den sovjetiske maskine er meget stærk og kæmpende. Og den skyder ret godt.
  SU-100 er i stand til at trænge E-50 ind i siden. Men pigerne bryder endda gennem hendes pande og kommer ind i et lokkemiddel eller ende-til-ende. Og de skærer igennem metal.
  Elizabeth skød med sine bare tæer mod fjenden. Og kvidrede:
  - Fra den blå strøm ...
  Ekaterina skød også, denne gang trykkede hun på håndtaget med sin karminrøde brystvorte og kurrede:
  Floden starter...
  Elena, grinende aggressivt og hvæsende, udsendte:
  Nå, venskabet begynder...
  Og hun trykkede også på håndtaget med sin bare hæl.
  Euphrasia kurrede og skød mod fjenden:
  - Med et smil!
  Pigerne arbejder meget aktivt på SU-100. Og ødelægge fjendens udstyr.
  Og i udkanten af Baku graver pionererne skyttegrave. Der er fyre af forskellige nationaliteter. Især mange lyse hoveder flimrer. Der er røde og sorte og blonde børn.
  Én ting forener dem: Troen på kommunismens triumf og bare fødder. Det er tydeligt, at ikke alle har sko under krigen, og derfor flagrer alle børn som et tegn på solidaritet med deres bare, runde hæle. Vinteren i Transkaukasien er ret mild, og når man bevæger sig og arbejder med skovle, er kulden ikke så forfærdelig.
  Børn arbejder med entusiasme og synger:
  Rejs ild, blå nætter,
  Vi er pionerer - børn af arbejdere ...
  Lysårenes æra nærmer sig,
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  . KAPITEL #5
  Og her kommer alarmen igen. Drenge og piger hopper til bunden af skyttegraven. Og granater begynder allerede at briste fra oven: fjendens artilleri virker.
  Pashka spurgte Masha:
  - Tror du, vi overlever?
  Pigen svarede selvsikkert:
  - Vi vil gøre modstand mindst én gang, i den sværeste time!
  Pioneer Sasha bemærkede logisk:
  Vores heltemod er urokkeligt.
  Drengen bankede sin blottede sål på stenene. Det kan ses, at drengen proppede sig med solid hård hud.
  Pigen Tamara bemærkede:
  Vi vil kæmpe uden frygt
  Vi bliver ikke skåret et skridt tilbage...
  Lad skjorten være gennemblødt med blod -
  Flere fjender, vend ridderen til helvede!
  Drengen Ruslan, en pioner med sort hår, bemærkede:
  Århundreder går, en æra vil komme,
  hvor der ikke vil være nogen lidelse og løgne ...
  Kæmp for dette indtil dit sidste åndedrag -
  Tjen dit fædreland, du af hjertet!
  Drengen Oleg, tynd og lyshåret, kvidrede, vers:
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Blikket af en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i mit hjerte
  Så vi ikke kender tristhed,
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Drengene og pigerne klappede i kor.
  Men nu flyver jet-angrebsfly allerede og kaster bomber. Og det er en aggressiv tilgang.
  Oleg og Sasha rejste en slangebøsse og lancerede en dødsgave. Og tønden blev ramt af et nazistisk angrebsfly.
  Pigen Natasha sang:
  - Komsomol er ikke kun alder,
  Komsomol er min skæbne!
  Jeg vil erobre rummet, tror jeg
  Lad os leve for evigt!
  Ahmed, en pionerdreng fra Aserbajdsjan, svarede med et smil:
  - Du er endnu ikke medlem af Komsomol Natasha!
  Pigen trampede vredt med bare fod og svarede med melodisk stemme;
  Ved siden af fædrene med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes æra nærmer sig,
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Oleg stampede også sin bare, barnlige fod og brølede:
  Stærkere hammer klemme proletaren,
  Fra titanium, der knuser åget ...
  Vi vil synge tusinde arier for vores fædreland,
  Og lys for eftertiden, godt!
  Børn er glade. Og faktisk bombede tyskerne, og kun én pige fik et fragment i sin bare, runde, lyserøde hæl.
  Pioneer skreg, men bed så sig i læben.
  Så de forberedte sig på at afvise angrebet. Og der er allerede kampvogne med nazisterne. Formidable E-100'ere bevæger sig. Sådanne stærke og farlige maskiner.
  De har sådan en beskyttelse. At man ikke kan komme igennem fra nogen vinkel. Du kan ikke ramme den fra kun én vinkel. Den eneste chance er at bryde sporene.
  Børn er klar til at kæmpe og vifter med bare fødder. Her er de på en wire og skubber pakker med hjemmelavede sprængstoffer ind under nazisternes spor. Det virker og ødelægger rullerne på Rommels hærs kampvogne.
  Og det ser forfærdeligt ud.
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Drengen Pashka skyder med Oleg fra en slangebøsse og hviner:
  - Ære til pionererne!
  Drengen Ruslan trækker sammen med pigen Sufir en mine ind under tyskeren med en wire og råber:
  - Ære til USSR!
  Børn fra Aserbajdsjan og russiske fyre kæmper. Garvede, tynde, barfodede pionerer mod en kolossal armada af kampvogne.
  Pigen Tamara tramper sin yndefulde, lille, bare fod og siger:
  - Ære til Rusland!
  Pioner Ahmet bekræfter, mens han skyder mod fjenden:
  - Vi er en venlig familie sammen!
  Drengen Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekræfter og slår en bil ud:
  - Fra ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Børnene er venlige... Her er den armenske pige Azatui, som også behændigt overfører sprængstofpakken under fascistens larve ved hjælp af en wire og knirker:
  - USSR er en familie af folk!
  En anden armensk pige Aghas siger:
  - Bøj dig ikke til fascisme:
  Og pigen trak i tråden med sine bare tæer. Mange aserbajdsjanske og armenske børn har blond hår og kan ikke skelnes fra slaviske børn, som der også er mange af. Hvem der end forlod tyskerne, bosatte sig andre russiske familier i Aserbajdsjan selv under tsarerne.
  Der er mange slaver i Kaukasus. Masser af blandede par. Ja, og børn har normalt lysere hår end deres forældre. Og de slaviske fyre blev garvede, så man ikke kan fortælle dem fra lokalbefolkningen. Desuden ligner børn normalt mere end voksne.
  Så den internationale sovjetiske bataljon af drenge og piger kæmper, og de er alle forenede og meget ens. Deres bare hæle blinker, når de bevæger sig.
  Og drømme, børn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionerdrenge, trækker i tråden. Og nu stopper den tyske E-50 med en knækket larve.
  Drengene synger i kor:
  Unionens uforgængelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal force, ikke frygt, der samlede sig ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje,
  Og venskab og fornuft og mod i drømme!
  Og børnene er glade. De smiler med hvide, jævne tænder. Og de er glade, selvom de er truet på livet.
  Og tyskerne sutter. Ødelagte kampvogne affyrer deres kanoner og skribler maskingeværer.
  Nogle tyske køretøjer er udstyret med granatkastere og er meget farlige.
  Drengen Maksimka og pigen Zara fra Aserbajdsjan, lænet på deres bare fødder, trak en mine op under fjenden og slog den fascistiske mastodont ud.
  Og råbte for alvor:
  - For USSR!
  Børnene er så sjove.
  Pionererne Abbas og Vladimir bruger også våben. I dette tilfælde, katapulten og smadre E-75-larven til nazisterne. Så sang drengene:
  - For planetens storhed i ly af kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskellige nationer, men med et enkelt hjerte affyrer de også sprængstoffer. De rammer E-100 og synger ...
  Vi åbnede planeten for nationerne,
  Vejen til rummet, til usete verdener...
  Heroiske gerninger synges -
  At slette dødens ar for evigt!
  
  Under Ruslands hellige fane,
  I fred, venskab, lykke og kærlighed...
  Folk på hele jorden vil blive lykkeligere,
  Helvedes mørke vil fordrive i det fjerne!
  Kæmpende børn her...
  Abdurrahman og Svetlana, en aserbajdsjansk dreng og en pige fra Hviderusland, trak en ledning sammen og slog en fascistisk kampvogn ud. Og de sang:
  - Det hellige Ruslands store navn,
  Lyser over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhed, vi bliver lykkeligere,
  Lad os vise folket den rigtige vej!
  Børn er meget modige. Og nazisterne var simpelthen chokerede over en sådan stædig og rasende modstand.
  Abudurrahman er en pioner, han modtog et fragment i sin bare sål. Det gennemborede den hårde overflade af et barns ben.
  Drengen hvislede:
  - Og det gør mig ondt!
  Svetlana blev også ramt i den runde hæl, og kløede sig i skulderen. Men pigen hvislede:
  - Bryd ikke pionererne!
  Azim og Kolka ramponerede også den tyske bil.
  Drengene pegede med en tråd og sang:
  Den forræderiske fjende gik i offensiven,
  Men jeg tror ikke, det vil vakle, det sovjetiske folk ...
  Fjenden venter på nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Fjenden venter: nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Børn er modige og bøjer sig ikke. Og de vil gerne vinde. Og de synger, og de kæmper.
  Tyskerne lider store tab. Sandt nok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke fatalt.
  Værre for de pionerer, der blev taget til fange.
  Drengen Abdulhamid blev, da han blev taget til fange, lagt på stativet af nazisterne. De satte pionerens bare fødder ind i blokken og begyndte at hænge vægte på krogene. Og så tændte han ilden. Og drengens bare hæle blev slikket af ild. Og en pisk faldt på ryggen. De slog mig i lang tid. Og så begyndte nazisterne at brække ribbenene med en glødende tang.
  Drengen, der døde under tortur, da jernet fra hans ribben, rødt af varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er næsten under vores styre,
  Gennem en kikkert ser vi den forbandede Rigsdag ...
  Jeg håber, at der snart vil være fred og lykke;
  Hvilket jeg vil beskrive i mine digte!
  
  Rusland åbnede kommunismen for verdener,
  Hun blev en familie for alle.
  Men Wehrmacht stak en svinetryne til os,
  Og nu sprøjter blodet fra årerne som et springvand!
  
  Hvad Führeren glemte med os ved et uheld,
  Jeg ville have jord og slaver!
  Fascismen gik med en meget lang kampagne -
  Og her er et rigtigt mareridt, helvedes drømme!
  
  En simpel dreng, en barfodet dreng,
  For nylig bundet et rødt slips.
  Han ville selv bygge verden uden Gud,
  Men pludselig brød napalm ud fra himlen!
  
  Jeg var nødt til at løbe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen ønsker at tage sådanne unge!
  Men boy-fighteren i en riffel gjorde det,
  Fædrenes vej viste sig at være værdig!
  
  Kæmpede hvor både list og magt,
  Og svaghed er også bitter, desværre ...
  Kammerater måtte grave grave
  Høvling af fyrrekister i frosten!
  
  Jeg er en pioner, der nu er vant til lidelse,
  Han gik til rekognoscering barfodet, snedriven knasede.
  Måske straf for vantro,
  At jeg ikke ville kende Jesus!
  
  Men hvad er de tre timer på Golgata?
  Mere end tre års krig er gået!
  I enhver landsby græder enker bittert,
  Hvor omkom sønnerne på landets kirkegård!
  
  Jeg overlevede, blev granatchok, såret af en kugle,
  Men han holdt sig heldigvis på benene!
  Vi returnerede ærligt gælden til Tyskland,
  Den fascisme er blevet trampet til støv af os!
  
  Jeg er blevet voksen, men stadig en dreng,
  Overskægget brød ikke igennem, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og måske endda for meget,
  Hjertet blev trods alt hårdt som metal!
  
  Hero Star højeste pris -
  Stalin selv, tro mig, afleverede det!
  Han sagde: det er nødvendigt at tage et eksempel fra folk som dig,
  Kæmperne smeder nøglerne til dørene til Eden!
  
  Men læg nu den modige riffel,
  Tag dig, tang, en hammer og arbejd!
  Byg en sejlbåd og en båd af træ
  Og lav et fly, så fuglen flyver op!
  Og nu har de fire fået en endnu mere kraftfuld og perfekt "E" -50 eller "Panther" -3, kendetegnet ved stærke våben og beskyttelse.
  Krigerne følte sig meget selvsikre. Styringen af tanken er den mest moderne med joysticks. Den nyeste bil. Selv gasturbinemotoren. Men der er også meget "Panther" -2. En 34 af et hvilket som helst niveau er ingen match for sådan en maskine.
  Gerda sad tilbagelænet i en lænestol. Hun var bikini. Piger er allerede vant til at kæmpe halvnøgne. Ørkenens varme sand brændte deres bare fødder, bjergenes småsten prikkede deres bare såler. Men krigerne knækkede slet ikke og smittede ikke af i pulvere.
  Kommandøren for besætningen, som blev tildelt mange priser, hvæsede:
  - Og nu er Rusland imod os! Nye eventyr og sejre venter!
  Hun rystede på sit hvide som snehoved. Naturlig blond, meget smuk og solbrændt.
  Charlotte smilede.
  Denne pige havde kobberrødt hår, der brændte som en flamme. Også en skønhed, med en bronzebrun. I bikini, solbrændt, muskuløs. Med bare fødder, trampende på varmt sand og skarpe sten.
  Den flammende djævel bemærkede:
  - Russerne er måske vores mest fanatiske modstandere!
  Christina hævede stemmen. Hendes hår er kobbergult, også brændende som en flamme, men med en gylden nuance. Og den samme solbrunhed, muskler og skønhed. Udtryksfuldt og samtidig blidt ansigt. Og en bikini. Ben, der har stampet kilometervis på en hård og brændende overflade, men ikke har mistet deres ynde og glatte linjer. De bare tæer er pænt trimmede og meget smidige.
  Den rødhårede pige spurgte:
  - Hvorfor tror du det?
  Magda svarede for hende. Denne pige har hvidguld hår, honningblond. Meget smuk, muskuløs, med et udtryksfuldt ansigt og safir-smaragdøjne. Benene er også hærdede, med runde hæle og lige tæer. Måske har Magda det mest ømme ansigt, næsten sagtmodigt, trods sin modige hage. Gerda ser for eksempel hårdere ud. Lidt blødere er Christina, og hun er ikke så fordærvet, som den er som Charlottes heks.
  Magda bemærkede:
  - De har et totalitært system som vores. De er derfor hårdere!
  Gerda smilede og svarede:
  - Sovjetiske tanke er en bunke skrot. Vi skal ikke være bange for dem!
  Magda svarede blidt:
  - I KV-serien er det fyldt med mastodonter. Især KV9.
  Pigerne fnisede. Den sidste tank viste sig virkelig at være et "mesterværk" - den tungeste maskine med tre kanoner: to 152 mm og en 122, der vejede tre hundrede tons, og en frontal rustning på 200 mm. En af de mest mislykkede modeller inden for tankbygning. Det var slet ikke muligt at transportere sådan en tank. Og bilen er simpelthen spild af penge! KV-10 kom også ind i serien - en maskine med tre 107 mm kanoner og en vægt på to hundrede tons, en slags tank destroyer.
  Ikke den bedste idé at sætte to våben på tanken. Og endda mere end tre. Her viste Stalin naturligvis tyranni. Og i høj grad blandet sig i landet. Der blev dog også udviklet en tank fra Isov-serien. Men også kæmpestor og tung. Den eneste forskel fra KV-serien er et forsøg på at indstille rustningen til en rationel hældning. Men Den Røde Hær førte ikke krig, og derfor blev teknikken ikke meget bedre. Og der var ingen kampøvelse med at bruge maskiner.
  Generelt brugte tyskerne fire års forsinkelse i sammenligning med den virkelige historie mere frugtbart.
  Rødhårede Charlotte trykkede sine bare tæer på joysticket. Skød mod grænsebunkeren. En granat på 105 mm ramte den sovjetiske pistol og vendte den om. Kampsættet begyndte at rive i stykker, og granaten detonerede.
  Den røde heks hvislede:
  - Jeg er en frygtelig ridder - på dine knæ vilde! Jeg vil feje fædrelandets fjender bort fra jordens overflade!
  Og grinet af perletænder og glimtet af smaragdøjne. Pigerne er virkelig i top.
  Christina fnisede og svarede:
  Nu skyder jeg!
  Og også skød mod fjenden. En sovjetisk 76 mm kanon affyret. Granaten ramte den skrå pande på E-50. Og rikochetterede af sted. Det ringede bare i pigernes ører.
  Gerda slog sine bare fødder og kvidrede:
  - Hvilken passage!
  Og hun affyrede selv det næste skud ... Tyske kampvogne skød mod det sovjetiske befæstede område. E-100 virkede også. Denne maskine viste sig også at være et derivat af Maus. Ikke en særlig god ide for en to-kanon tank. E-100 er allerede udgået.
  I stedet kommer angrebsmodifikationer af "E"-serien ind i serien. Men denne virker stadig. Og affyrer projektiler.
  Charlotte fniser skinger og ryster på bare fod.
  - Krig er en frygtelig tilstand, men den fængsler som en leg!
  Og pigen skød, og meget passende.
  Christina blottede sine perlefarvede tænder. Hun er en kødædende, rovpanter.
  Sovjetiske kanoner skyder, og foran dem er minefelter. Tyske teletanks flytter sig. Og bombeflyene arbejder med et vildt brøl.
  Grænseposter ruller rundt. Hitlers horder krydsede grænsen.
  Magda bemærkede ikke alt for vittig og bankede sin bare fod på rustningen:
  - Vi fejer et stærkt forsvar væk, men stål panikker!
  Krigerne blinkede til hinanden. Det sovjetiske forsvar var ret kraftfuldt. Især mange min. Og det forsinkede tyskerne. Men det lykkedes alligevel at komme videre.
  Bombefly arbejdede på sovjetiske stillinger, og angrebsfly kom også fra oven. Farende ind i dybet af forsvaret af Den Røde Hær og TA-400, en af de mest formidable modifikationer af bombeflyene. Hele seks motorer, inklusive jetmotorer. Og de bomber og ødelægger sovjetiske byer.
  Gerda, der skød, bemærkede med et smil:
  - I kamp er vi dyr, men med en mands sind!
  Og fyrede igen. Ødelagde en sovjetisk kanon. Generelt er dette en pige af højeste niveau. Og det er så fedt.
  E-50 skød mod sovjetiske stillinger, selv praktisk talt uden at blive beskadiget. Bilens skrånende panser med cementeret stål gav fremragende rikochetter. Sovjetiske granater kunne ikke engang ridse tyskerne ordentligt.
  Christina huskede testene af "Tiger". Så var det den første masseproducerede tyske kampvogn. Ingen af skallerne kunne forårsage skade på tigeren. Briterne faldt under hans slag. Men her er en sytten fods kanon, gennemboret i panden. Så døde pigerne næsten. Og dette huskede krigeren. Hvor tæt de var på den knoglede, gamle kvinde med leen og mærkede hendes iskolde ånde.
  Pigen gned sin bare sål mod hjørnet. Hun ville virkelig springe ud af tanken og løbe. Hun er sådan en direkte kriger.
  Christina sang med aplomb:
  - Blå tåge, og alle vegne bedrag!
  Krigerne fnisede ... Deres vidok var meget sexet og erotisk.
  Og pistolen virkede og affyrede. Hun tænkte ikke engang på at stoppe. Alle sendte shell efter shell. At bryde de sovjetiske positioner op i chips og fragmenter.
  En sang lød fra højttalerne bagved;
  Soldaten er altid sund
  Soldaten er klar til alt...
  Og støv som fra tæpper,
  Vi kommer af vejen!
  Og stop ikke
  Og skift ikke ben -
  Vores ansigter skinner
  Skinnende støvler!
  Og igen falder kraften fra en jetbomber på sovjetiske stillinger. Og igen bliver ødelæggelse og hele befæstede områder kastet op. Og kanonerne flyver af sted i alle mulige retninger.
  Flere dusin tyske kampvogne skyder på samme tid og ødelægger alt.
  Gerda føler sig som en Bagheera på jagt. Her er den første linje af sovjetisk forsvar allerede blevet ødelagt. Men den Røde Hærs soldater sværmer stadig og skyder mod tyskerne.
  Blandt kombattanterne er der også pionerer. Unge leninister meldte sig frivilligt ind i Den Røde Hær. De fleste af drengene er barfodede og i shorts. De slider sig selv, ballade.
  Og pionerer dør...
  Charlotte, der førte ilden, knurrede:
  - Og pionererne, det er sagen, hele landet så på!
  Hun skød mod russerne, og Christina hvæsede giftigt:
  - Vi ligner falke, svæver som ørne!
  Og igen udstødte hun et brændende smil. Skønne piger...
  Flere tyske kampvogne flyttede under jorden. Og de dukkede op bag de sovjetiske tropper og forårsagede panik og skriblende maskingeværer. Nazisterne dukkede op som myg fra et mareridt.
  E-50 så bevægelsen af fireogtredive gennem optikken. Gerda blottede sine tænder og begyndte at pege tønden. Sovjetisk maskine med et lille tårn T-34-76 og meget mobil. Prøv denne og få den. Pigen er allerede ret erfaren, men den sovjetiske bil er stadig i modsætning til den amerikanske Sherman.
  Og afstanden til russeren er næsten fem kilometer.
  Pigen klør sig i sin bare hæl, Charlotte kildrer den mellem tæerne. Pigerne fniser.
  Så skyder Gerda mod russebilen. Skallen suser meget tæt på, næsten ridser rustningen ... Men stadig forbi. Gerda dunker ærgerligt i metallet med knytnæven.
  Magda fortæller sin partner:
  - Du ramte korpset! Det bliver nemmere at komme dertil!
  Gerda giver joysticket videre til Magda og hvisker:
  - Så gør du det selv!
  Magda sang entusiastisk:
  - Jorden er i vinduet, jorden er i vinduet ... - Pigen tog joysticket med sine bare fingre og trykkede på knappen og fortsatte med at synge. - Jorden er synlig i koøjen!
  Og hendes projektil ramte lige bunden af den sovjetiske kampvogn. Bilen sprang og flækkede. Det begyndte at brænde ... Sovjetiske granater brast inde i livmoderen.
  Magda rystede med sine bare fingre og kvækkede:
  - Se, hvordan jeg fik det! Og du siger...
  hvæsede Charlotte og blottede sine hugtænder.
  - Vi taler igen, på forskellige sprog!
  Nye sovjetiske biler dukkede op. Fireogtredive gik først. Bevægelige og talrige biler. Så flyttede vi fra BT-serien. Dette er en forældet type larve med hjul. De antidiluvianske T-26'ere var også fremme, som ikke er i stand til andet end at ridse tysk rustning. Kraftigere og tungere HF'ere rykkede frem til allersidst. Og en masse fodsoldater.
  Cristina fnisede og knurrede:
  Nå, vi viser dem!
  Tyske køretøjer åbnede ild på lang afstand og forsøgte at stifte det sovjetiske infanteri til jorden. De ødelagde også kampvogne og andre levende væsner.
  Sovjetiske angrebsfly dukkede også op på himlen: den berømte Ilys. De angreb den tyske formation. Hitlers krigere løb mod dem. Det var en rigtig losseplads. Tyske XE-262 jagerfly, meget kvikke og kvikke med manøvredygtighed. De angriber sovjetisk teknologi og trykker som et jern.
  Charlotte fyrede igen. Kom ind i den sovjetiske BT og knurrede:
  - Denne tekst er ikke et eventyr... Eventyret vil være forude!
  E-50 stoppede og afspejlede det sovjetiske modangreb. Ikke særlig erfaren kommando smed tankreserven faktisk til slagtningen. Og russiske biler blev ramt - som høns i et pluk. Og de bekæmpede dem grundigt.
  Gerda affyrede et skud, brækkede panden på de fireogtredive og hvæsede:
  - Hvad er Skaberen - et såret helvede!
  Charlotte skød også efter at have fundet målet, de sovjetiske biler bevægede sig i en lige linje, og det lykkedes pigerne at skyde. Og generelt, disse fire af fænomenerne.
  Den røde harpy sang:
  - Vores gift dræber alle!
  Og krigerne fortsatte med at skyde og blottede deres tænder så stærke og store som heste.
  Christina tweetede med selvtillid:
  - Vores gift dræber alle!
  Magda, der slog de fireogtredive, gøede:
  - Dette er vores resultat!
  Pigerne gik fra hinanden...
  Men sovjetiske skønheder kæmper også. Elizabeths besætning på T-34-85. Meget modige piger. Og de kæmper også barfodet og i bikini.
  Deres bil kæmper mod de tyske pantere. Dette køretøj er stadig i drift, men flere og flere nye tanke i E-serien støder på.
  Elizabeth skyder med sine bare tæer. Den gennemborer fjenden ind i siden på afstand og knirker:
  - Ære til Stalins æra!
  Ekaterina skød også ved hjælp af sine bare tæer og bemærkede:
  - Det er ikke sådan en herlighed!
  Elena protesterede og blottede sine tænder:
  Vi er født til at vinde!
  Og hun skød også med sine bare tæer ...
  Samtidig sukkede pigen tungt. Ulykkelige tanker susede gennem mit hoved. Krigen begyndte med nederlag. Tyskerne brød igennem forsvaret og rykkede selvsikkert frem.
  Elena flygtede derefter mod øst. Hendes sko faldt fra hinanden i de allerførste dage. Og jeg var nødt til at smække barfodet. Og det gør ondt uvant. Pigens ben var alle forslået, forslået, frygteligt slået ned. Og hun kunne ikke længere gå normalt, men snublede. Men på trods af dette bevægede hun sig og gik. Elena tabte sig meget på kampagnen - en hud og knogler. Men hun blev solbrændt, og hendes hår blev endnu lysere efter at være falmet i solen. Og de bare såler har podzhili og groft. Og hun kom til frontlinjen og fortsatte med at kæmpe. Og kampene var atter i fuld gang.
  Elena kæmpede for det meste i infanteriet. Herunder deltog i forsvaret af Moskva og Stalingrad.
  Men allerede på Kursk Bulge flyttede hun til en tank. Der blev deres jomfru fire dannet: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - fire "E". Krigerne er virkelig legendariske. Som kæmpede barfodet og i bikini, selv i kulden, og gav Fritz i hornene.
  . KAPITEL 6
  Panther-tanken, som pigerne stødte på på Kursk-bulen, var et meget farligt køretøj. Det var umuligt at slå hende i panden. Og hun tog selv på stor afstand. Derudover er den hurtigfyr.
  Så for at bryde igennem måtte man styre tanken med stor dygtighed og ikke lade sig ramme.
  Elizabeth gjorde netop det. Selvom hun skød mere i farten. Og hun kørte tanken Euphrasia.
  Det er næsten umuligt at komme i bevægelse fra en fireogtredive. Men det lykkedes pigerne at slå. Og de kæmpede med stort mod.
  Ekaterina skyder også meget præcist.
  På Kursk Bulge dækkede pigerne sig med herlighed og modtog ordrer.
  Og nu har hver af dem en stjerne fra Sovjetunionens helt.
  Det er hvad piger har brug for! Bare topklasse krigere!
  Catherine sang:
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Det er faktisk piger, der forårsager misundelse blandt veninder. Ikke som Gerda og hendes team.
  Her under resten, og hun og hendes bande, uden tøven, torturerede pioneren.
  Først blev en dreng på tretten klædt af nøgen. Så begyndte de at knibe ham. Og prik så med nåle. Desuden var nålene først kolde, men så blev de opvarmet på bål.
  Og det gjorde virkelig meget ondt.
  Charlotte gennemborede drengens navle og kurrede:
  - Jeg er en helvedes vix!
  Derefter tog hun en rødglødende stang i hænderne og begyndte at brænde drengens bare, let ru såler med den. Mens han nyder hans vilde råb.
  Og Christina tog og varmede tangen, begyndte at sprænge pionerernes tæer på sine bare fødder. Jeg startede med lillefingeren, gjorde det langsomt og samtidig grusomt. Og barnets fingre knækkede og knækkede. Og det var så smertefuldt for pioneren, at drengen mistede bevidstheden flere gange.
  Magda stak et koben, hvidt af brodden, under skulderbladet. Og drengen vil hyle.
  De torturerede pioneren til døde. Og det viste sig bare at være fantastisk. Og torturen fortsatte.
  Darth Sidious spildte dog ingen tid.
  Udover at skyde sovjetiske fly ned, ramte den nummer et fascist og sorte Sith også jordmål.
  Produktionen af T-34-85-tanken nåede hundredvis af køretøjer om dagen i USSR. Den sovjetiske kommando forsøgte at tage mængden.
  Men kampene fortsatte med vilde spring i hver sin retning. Den sorte Sith bankede de sovjetiske køretøjer med flyrunder og kraftlyn.
  Nå, den 18. marts modtog Sheev Palpatine en mere avanceret modifikation af X-klassen ME-262, og denne maskine viste sig at være ekstremt formidabel.
  Fem flykanoner og en hastighed på over 1100 kilometer i timen. Og fejede vinger.
  Der er ingen måde at modstå en sådan magt.
  Sovjetiske fly falder ned foran hendes skud og revet i stykker.
  Men det værste sker i de fascistiske lejre.
  Morgenmaden er slut, og de bliver ført til ledningerne ...
  Børn er stillet op på paradepladsen, menneskehedens drenge forsøger at holde sammen, unge fanger holder formationen efter deres højde. De er inddelt i grupper efter alder og størrelse. Der er drenge fra fem til seksten år, såvel som unge af forskellige racer og nationer, repræsentanter for andre folk.
  Det eneste, der forener dem, er tøj, eller rettere sagt dets næsten fuldstændige fravær, kun shorts med et indikationsnummer på drengene.
  Det Tredje Riges imperium henviser til dem ud fra princippet om at presse flere fordele til sig selv fra dem, der er holdt op med at blive betragtet som borgere! Besparelser i alt, på tøj, sko, dog kendte nogle drenge i deres frie liv aldrig til sko.
  Men med pinde og en gummistabel på bare hæle fik de ofte. Hoveder barberes, hver anden uge et bad, hvor de skoldes. Så barberer de straks af med en stump maskine, så er der ikke ret meget, der er nået at gro ud igen. Drengene marcherer barfodet på skarpe sten. Hvis Oleg Rybachenko er vant til dette, og hans ru fod ikke føler smerte, så slår de mindste børn deres hæle og bare fingre ned, indtil de bløder.
  Hele vagten består af rumvæsner, der repræsenterer de mest grusomme racer i universet, kun lederen af arbejdslejrens krisecenter, den ældre Frau Pontuss, ser med sine brutale øjne på en sadist.
  En magtfuld SS-mand, der spiller rollen som en tilsynsmand, giver instruktioner om, hvor nogen vil arbejde i dag, eller rettere sagt, arbejde hårdt, indtil han mister bevidstheden. Oleg Rybachenko sænker sine knoglede skuldre og ser på den anden halvdel af gården. Der er piger, fra små til næsten voksne. De er klædt som tiggere i lasede klude af det groveste linned. Ansigterne er tørre, øjnene virker store og triste. Sækkelærreden er kort, tynd, men senede ben er synlige under den. Pigerne er også barfodede og alle uden undtagelse er barberet skaldede. Dette er tilsyneladende gjort for at ydmyge dem, endnu en gang for at vise, at de ikke er noget. Men her er det på ingen måde de kriminelle, der er samlet - de ulykkelige efterladte børn.
  Her annoncerer de, at en gruppe drenge skal på systuen, for at arbejde i den mest kedelige og udmattende profil. Her kunne Timur ikke holde det ud og råbte med angst:
  - Sådan vil jeg ikke arbejde! Send mig til plantagen eller haven.
  Drengene frøs, solbrændte, tynde kroppe spændte.
  Pontuss var tydeligvis glad for den nye anledning til henrettelsen:
  - I går var du stille, og jeg var bange for, at din familie ville stå uden en visuel lektion. At drengen bliver kørt fem gange gennem rækkerne.
  En spænding gik gennem børnenes rækker.
  - Det er rigtigt. - Tvingende tone sagde matronen. - Uddel stænger til alle.
  Slagene blev påført med specielle modhager. De blev som regel plukket af drengene selv fra krattene, i perioder hvor der ikke var arbejde. Men selv dengang blev børn tvunget, selv om det var uden gavn for imperiet, til at grave, for eksempel, grave et hul i en halv dag og begrave det i en halv dag.
  Oleg så på sine hænder, de havde hård hud, fingrene blev slået ned.
  Fyrene demonterede automatisk stængerne, det forekom Oleg, at de, torturinstrumenterne, brændte deres fingre, og deres ben blev tunge. Han ville ikke slå sin ven, men han havde ikke modet til at protestere. Han så næsten ingenting og slog sin storetå smerteligt på en liggende brosten. Mærkeligt nok, men smertefølelsen hjalp med at samle sig, og tågen for mine øjne lettede. Trinnet blev fastere, selvom fingeren blev blå.
  De blev bygget i en halvcirkel i en lang række. Timur blev bundet med pinde ved sine hænder, og hans skuldre var snoet for at gøre det mere bekvemt at slå den fornærmede dreng. Fyrene skeler og prøver at kigge væk. Efter ordre fra Frau Pontuss sprøjtede de saltlage og dryssede blåt salt på hans magre, men senede ryg. At dømme efter den måde, hvorpå drengen grimaserede, begyndte han at brænde.
  Lederen af det fascistiske lejrhjem slog med læberne:
  - Nu får I alle en lektion. Slå hårdere, den, der snyder, vil være dømt til repressalier.
  Assistenten i dette tilfælde, en SS-jager blottede sine hugtænder:
  Vi tager os af dem lige nu! Monsteret mumlede.
  Drengen blev flyttet mellem rækkerne. Drengene løftede langsomt stængerne og de første slag faldt på Timurs ryg. At dømme efter arrene på ryggen og siderne blev drengen straffet mere end én gang, så han sukkede bare og trak vejret tungt, ligesom alle drengene forsøgte at holde skrigene tilbage.
  - Slå hårdere! råbte Pontus. - Lad ham råbe.
  De første slag blev givet af de mindste drenge, som simpelthen ikke havde kræfter til at forårsage alvorlige smerter. Men så begyndte de ældre fyre at slå mig. Barnets ryg var skåret med røde striber, blod dryppede. Smerter, forstærket af blåt salt, fik Timur til at skrige, han faldt endda, et bræt blev slået ind med søm under og prikkede ham i brystet.
  - Lade være med! - Drengen råbte. - Jeg vil arbejde, hvor end du siger.
  - Selvfølgelig vil du det! - svarede Pontus. - Men først et smæk.
  Gårsdagens kammerater var for begejstrede og slog deres gårsdagens bror. Både mennesker og rumvæsener tæskede med samme vildskab. Drengen skreg, hans bare fødder efterlod blodige fodspor. Den enorme SS-mand snerrede og slog selv knægten med en kølle på hans bare, solbrune ben. Han ville gøre drengen mere smertefuld. Slaget faldt på de senede ankler, og det næste på hælene. Timur hvinede og sank. Derefter kastede torturisten en tyk nål ind i balden og hældte væsken i.
  - Ret! sagde Pontus. - Nu vil han hellere dø end besvime. Ingen slipper for straf.
  Oleg Rybachenko stod næsten helt for enden af linjen, og det forekom ham, at det var piskeslagene, der faldt på ham. Timur blev svigtet, drengen selv rykkede kun, råbte og græd. Hans runde ansigt blev blodrødt af smerte, en grimase af lidelse snoede det.
  Da han så Oleg, hviskede han med blege læber:
  - Hav barmhjertighed!
  Drengen tøvede: han frøs.
  Den kraftige SS-mand råbte:
  - Nå, hvad venter du på! Bugt!
  Oleg svarede:
  - Nej jeg kan ikke! Han er min ven!
  Den fascistiske opsynsmand grinede:
  Vil du have det samme for dig?
  Oleg rystede over det hele og blev bleg:
  - Nej men!
  Pontus afbrød ham:
  - Nok! Drengen skrev under på sin egen dom. Hvad er du værd mordovorot. Hæld det godt op og hæng det på en stativ, så andre beundrer det.
  Oleg blev skubbet ud af handling, trukket til bukkene. Drengen forsøgte at gøre modstand, men SS-militanterne behandlede ham som en killing. Hænderne vred sig smerteligt, knoglerne knuste. De satte det på brædderne, drengen mærkede ruheden af spidsen af udstående negle på kinden og maven. De gennemborede muskulaturen, brystet, hagen, forsiden af lårene, knæene. Hans kind var kløet til blods.
  - Åh, lad være! - Spurgte Oleg.
  - Nødvendigt! - Sagde SS-tilsynsmanden at være et eksempel for alle.
  Drengen mærkede, at der blev hældt saltlage på ryggen, og så blev der hældt salt på. Det svier som sennepsplaster. Oleg grimaserede, hans hårde fødder var udtværede (sidste gang han var i det mærkelige minde, der dukkede op i dette syn - han tog sandaler på for omkring seks år siden), de begyndte næsten med det samme at klø vildt. Den fascistiske vagt kastede en nål ind i drengens balde, han prikkede groft og smertefuldt, en brændende væske gik ind.
  - Nu bliver du meget rædselsslagen, og du mister ikke bevidstheden. - Monsteret kvækkede og blottede sit ansigt, og producenten af en gyserfilm ville være begyndt at stamme!
  - For hvad? stønnede det uskyldigt fængslede barn. - For Kristi skyld, vis barmhjertighed.
  SS-tilsynsmanden, der sprøjtede giftigt spyt, svarede:
  - Jeg tror ikke på de her eventyr om den gode Jesus! Generelt, hvis der er en Gud, så er han ond og grusom. Og jo mere ondskab og lidelse du påfører din næste, jo mere magt og lyksalighed vil du modtage i den næste verden.
  - Absurd! - sagde han og blev bleg af rædsel, og pludselig er Gud virkelig sådan en dreng.
  - Du vil se! - Afkom af den kosmiske Tartarus fnisede. - Men håb ikke, i dag dør du ikke.
  Pontuss kommanderede i en gøende tone:
  - Kom igang! Lad ham huske piskens kys for evigt!
  Den fangede pioner rystede, da han hørte en gennemtrængende fløjt, og derefter en kraftig hjernerystelse, hvorfra huden på hans ryg sprang. SS-vagterne slog hårdt, men holdt samtidig kræfterne tilbage for ikke at dræbe. Et skrig slap ud af drengens hals, han rystede, en tåre kom ud. Drengen bed sig i læben, indtil den blødte, og holdt sig tilbage. Et øjeblik senere fulgte endnu et slag, som rystede hele kroppen. Oleg tog en dyb indånding, smerten, intensiveret af salt og saltlage, var uudholdelig.
  Pontuss råbte:
  - Fortsæt!
  Igen fløjter og blæser! Skærer igennem til knoglen. Drengen blev brændt ind til det indre. Det så ud til at slå af i maven. Trods hans bedste anstrengelser sivede en del af skriget ud fra hans stramme læber.
  - Mor!
  Igen blæser! På ryggen, mellem de skarpe skulderblade, og til sidst på de bare hæle. Drengen skriger, han har ikke længere kræfter til at holde sig tilbage. Skriget bryder ud som en vulkan fra halsen og hvad der ser ud til at være næsen. Pontuss er tilfreds:
  "Nu kan jeg se, at du slår ham til bunds. Slå ham godt, men dræb ham ikke!
  For hvert slag bliver smerten værre. Tårer blandes med blod og falder på sengen. De blodige striber på ryggen slutter sig sammen, smelter sammen til et karmosinrødt rod, drengens tynde hvide knogler begynder at blive blottet. Oleg er ved at blive kvalt, han har ikke nok luft, ledningen gravet ind i hans bøjede ankler. Bare hæle summer af rystende, ru, hård hud bevæger sig ikke med det samme, men der kommer stadig bloddråber ud. Slagene intensiveres, det ser ud til, at lynet passerer gennem nerveenderne til selve højderyggen. Andre drenge er tavse, samvittigheden tillader ikke at godkende, frygt for repressalier tillader ikke at fordømme. Det kan ses, hvordan drengenes hoveder hang sammen, men deres øjne følger henrettelsen. Nysgerrig og nervepirrende er de fleste allerede blevet pisket på en lignende eller mere sofistikeret måde. Du tænker, hvis det bare ikke var for mig, og nogle gange er der ondskab i dine tanker: han skriger, men selvfølgelig kunne han holde det ud, ikke sådan en svækkelse som Oleg.
  Slået er allerede på de bare knogler, ryggen, siderne, lårene er et solidt sår. Hvis ikke for indsprøjtningen af stimulansen, ville drengen være blevet skruet ihjel - han døde af et smertefuldt chok. Og så kastede han sig ud i noget værre end Dantes Helvede. Det er, når hvert molekyle, hver celle, hver vene er mættet med mareridtsagtig smerte.
  Pioneren Oleg Rybachenko forsøgte desperat at distrahere sig selv fra smerten. Da han huskede sine forældre, den lykkelige æra af fjern barndom, syntes han at skubbe af med fødderne, fra lidelsens rødglødende boblende lava, men hun sugede ham igen ind og dækkede ham med hovedet. Så de sejlede gennem torturhavet, drømmen om døden som en befrier fra pine. Jeg huskede ordene i Johannes' åbenbaring. - Og de vil gerne dø, men det kan de ikke. Sådan venter skæbnen syndere, der torturerer børn. Herren vil belønne dem hundrede gange, og den vigtigste straf, som Jesus siger i Matthæusevangeliet, vil være evig. Og nogle vil gå ind i evigt liv, andre i evig pine. Dette er på en eller anden måde trøstende, vækker had til fjender, ønsket om at overleve og vinde. Drengen formår at råbe:
  - Det skal du betale for, for hver tåre, der fældes af et barn, skal du svare på Guds dommedag.
  - Hold kæft tæve! - SS-tilsynsmanden brøler.
  - Man kan ikke kvæle sandheden. Pioneren sukkede.
  - Få mere!
  De slog ham igen, investerede alt raseri, brækkede knogler, men smerten har allerede nået en sådan tærskel, at den simpelthen ikke kan blive stærkere. Dette er jern, som kan opvarmes til en bestemt temperatur, og så spredes det.
  Pontuss forstår dette, den gamle kvinde (eller rettere, hun ser ikke mere end fyrre år gammel ud, men faktisk overskredet et par århundreder), har en masse erfaring som bødler:
  - Nå, det er nok! Og så vil den dø! Lad os helbrede en lille fange og torturere ham ved hjælp af en computer. Jeg har lige et program "tortur af olympierne."
  SS-tilsynsmanden, der bevidst gaber, siger:
  - Hvor er det nu? Til sygehuset?
  - Nej på stativet! - Matronen afbrød uden appel. Lad det hænge som en advarsel til andre. Injicer kun injektioner for at støtte hjertet. Og lad dem køre Timur gennem rækkerne igen, og lad ham få resten af slagene fra dig. En gang et skue at avle. Skal arbejde!
  Inomiryan lagde hovedet på skrå med en pisk og vrikkede med de lodne ører:
  - Lyt til værtinden. Nå, kør den igen.
  Nye slag faldt over Timur. Denne gang var der ingen, der turde protestere. Der var ikke den mindste lyst til at falde i bødlernes hænder. Timur skriger nu og da falder. Han bliver samlet op og slået igen. Den anden række af strejker er allerede ved at være slut. Kun få drenge var tilbage. En af dem er den ældste, seksten år gammel, et skæg bryder allerede igennem og et overskæg er synligt. Han tøver åbenbart, slår, men gør det let, knap rørende.
  Frau Pontuss er rasende:
  - Hæng denne dovne unge mand på en stativ og bind en sten til hans fødder. Lad ham lide.
  Drengen bliver grebet, han anstrenger sine aflastningsmuskler, frugten af hårdt arbejde, og råber:
  - Jamen, hvad ser du på, drenge slår dem!
  Drengene gyser, en rumlen fejer gennem rækkerne, men mangler viljen til at skynde sig mod deres plageånder.
  Bikinikrigerne fortsatte deres fremmarch. Nazisterne gik uden om Kamyshov-fæstningen og tilsluttede kedlen. Tank E-50, der bevæger sig i østlig retning.
  Gerda sang entusiastisk:
  - Jeg er så sej en pige! Jeg bryder alle fjender som istapper ... Og i kulden, barfodet, dristigt, at selv gnister strømmer ud under mine fødder!
  Charlotte fnisede, bankede en fireogtredive ind i kroppen og udbrød entusiastisk:
  - Der er ingen grund til at tvivle på Fædrelandet! Krigere er hårdere end mænd!
  Christina trykkede også på knappen med sin bare fod og forrådte rasende og slog den sovjetiske kanon ud. Så selv bagagerummet kom af:
  - Indkomsterne er høje som bjergtoppe!
  Magda affyrede sin kanon én efter én. Den var 105 mm og dødelig i den seneste modifikation, den var ret hurtig affyrende og affyrede ti skud i minuttet.
  Pigen trykkede sine bare fingre og hviskede:
  - Procentdelen i fremtidens linje er givet ...
  Gerda bankede den sovjetiske kampvogn, knuste rustningen og råbte:
  - Du vil selv se!
  Hun bankede og Charlotte brugte sine bare tæer med et vildt, hektisk brøl:
  - Fædrelandet er nu tættere på os!
  Christina skød også ved hjælp af fingrene på hendes bare, solbrune ben og udsendte:
  - Hils solen med os!
  Magda dunkede også, og trykkede på sin bare hæl. Hun smadrede den sovjetiske kanon i flydende fragmenter og sang:
  - Fædrelandet er det stærkeste!
  Og krigerne vil brøle som bøfler i slagteriet. Fire er meget glad for mænd. Det klæder dem virkelig. Hvorfor ikke? De er så smukke og aggressive. Og kærlig. Og en mand er en hund, bare vinker. Og du vil have alt, inklusive penge. Og disse kvinder er fysisk meget stærke. Og de fordøjer mandlig perfektion med et galt temperament. Og konstant fornøjelse.
  Ingen grund til at vente et helt år på en mand - og alligevel vil en orgasme finde dig!
  Gerda tog den og brølede, skød mod sovjeten 34 og rev tårnet ned:
  - Jeg er en sand udslettelsesridder!
  Christina rakte tungen ud og tudede truende:
  - Og mit grin er som en panters!
  Charlotte talte aggressivt, rystede med næven og trykkede på joysticket med sine bare tæer.
  Og der er store forandringer forude!
  Magda kvidrede og skreg:
  - Vi er legemliggørelsen af hetaera!
  Gerda fnisede og svarede:
  - Hvor er det godt, når smukke unge mænds hænder kærtegner dig!
  Og pigen forestillede sig, hvordan hendes håndflader potede mod jordbærvorterne. Det er virkelig så vidunderligt. Og kildrende og spændende. Og meget flot.
  Gerda skød mod den sovjetiske SU-85. Hun styrtede med bilen og kvidrede og slog sine bare fødder på rustningen:
  - Ah, eg-damer, eg-damer!
  Charlotte bekræftede aggressivt, pustede hendes kinder og rystede med sine fulde bryster.
  - Duba! Egetræ! Duba damer!
  Og hvordan han vil tage det og grine ... Som klokker ringer. Og hans stemme er så strålende.
  Og hendes offer var en 76 millimeter russisk pistol. Våbnene er ret arkaiske.
  Christina fnisede og skreg:
  - Jeg vil brøle og knække!
  Og med sine bare fingre rettede hun også et projektil mod en fjendens bil.
  Hvor er hun smuk. Guld og kobber er fantastisk!
  Magda er fuldstændig gylden, som hun synger med begejstring:
  - Drejeskiven græder også ...
  Så vendte hun sig om den sovjetiske fireogtredive og fortsatte med at synge trist.
  - Hun er en fremmed i Berlin!
  Gerda kvidrede som svar. Hun trykkede på joysticket med sine bare tæer og skød en sovjetisk haubits ned.
  - Berlin er verdens hovedstad!
  Charlotte mumlede med aplomb som svar:
  - Og London er hovedstaden i Paris!
  Og søm på den sovjetiske T-36. Maskinen, selvom den ikke er stor, betragtes også som en tank.
  Christina tog den og gav den væk og snurrede cyklen med sine bare fødder:
  - Og Paris er hovedstaden i Rom!
  Så, så snart han ler ... Og med smaragdøjne vil han bore gennem alle krigere i træk. Og griner på samme tid, og funkler med tænder. Men overhovedet hvordan han vil tage og hamre på sovjetiske kampvogne. Det vil rive halvdelen af tårnet ned ved de fireogtredive.
  Og efter hende vil Magda tage den og tænde den med en granat. Altså et projektil. Ifølge SU-76. Allerede klart en forældet bil, men stadig opført.
  Og kvidrede:
  - Og Rom er hovedstaden i Miami!
  Det er virkelig sjovt. Men pigerne blev for revet med. De lagde ikke mærke til, hvordan et par sovjetiske hærsoldater kravlede op til dem med bundter af panserværnsgranater og sprængte sporene i luften. Og hvordan det vil tage og eksplodere. Rullerne sprængte og E-50 mistede sin mobilitet.
  Jeg skulle have min bil repareret. I mellemtiden varede helingen af mastodontens sår, pigerne hengav sig igen til deres egne, meget interessante og underholdende minder.
  Gerda, der så, at hendes modstander, der ikke helt bakkede, stod stille, sprang pludselig og hamrede ham med sin bare fod under knæet. Og da mauren begyndte at falde, passerede sværdkanten ham mellem bronzepladerne og ribbenene. Charlotte begyndte også at svinge sine sværd meget kraftigere. Pigerne hvinede som svin på samme tid. Selvom deres sværd bevægede sig anderledes, var der stadig en følelse af synkronitet. Gerda kæmpede med en stor romersk kriger, hvis hjelm viste sig at være dekoreret med påfuglefjer. Denne gang havde hun faktisk en meget erfaren og stærk modstander. Gyldne striber talte også om egoet af erfaring og fortjeneste. Efter at have slået flere angreb af den lyshårede pige, bøllen, gik den adelige adelsmand tilsyneladende i offensiven. Gerda trådte tilbage og fløjtede:
  - Du er ikke italiener!
  Den frygtelige patricier svarede:
  - Og du er bare en barfodet tøs! Hvor meget tror du, du kan holde mod en gammel romersk klinge?
  Gerda svarede:
  - Jeg ved ikke imod klingen, men du er skægget og har intet at modstå!
  Men på trods af al den optimisme, den barfodede Gerda udstrålede, måtte pigen bakke. Romerne bragte friske reserver i kamp, piger og drenge blev oftere og oftere såret eller faldt stukket ihjel. Bueskytter-drengene forsøgte dog at skyde over hovedet på dem og smadrede passende kohorter.
  Charlotte lagde i mellemtiden forsigtigt en anden modstander ned og skar hånden af en anden. Krigeren sang:
  - Atomsværd vil skære dig! Det brænder som en infernalsk ild, en laserstråle! Men tænk ikke på, hvordan du redder dit liv, vær tro mod kærlighed, vær tro til det sidste!
  Gerda blev overrasket:
  - Og du synger som en rigtig videnskabsmand!
  Charlotte sang i betragtning:
  - Det er dejligt, når der er piloter i fysik, de flytter deres videnskab fremad! Men hovedspørgsmålene er løst i rækkerne, i rækkerne, i rækkerne!
  Gerda bekræftede ved at hente:
  - Det er dejligt at bo blandt ild og røg! Og hør maskingeværet kvidre! Led os Fuhrer ind i en uovervindelig kamp! Frem, frem, frem!
  Charlotte støttede:
  - Når granater brister dag og nat, går rækker og ordrer hurtigere! Lad det brøle rasende over verden - krig, krig, krig!
  Gerda blev inspireret af den pulserende energi i hendes atletiske krop. Og farten blev pludselig som blafren af en guldsmede med vinger. Og så savnede krigeren fra det antikke Rom et stik med spidsen i næsen. Og han blev distraheret, og krigeren Gerda skar sin sene på hans højre hånd:
  - Tør du ikke være uforskammet mod damen!
  Dyren, med påfuglefjer, der rykkede på underlæben, svarede frustreret:
  - Det var bare en joke! Det var trods alt bare en joke!
  Gerda, hånende, huggede på sin svækkende hånd, svarede:
  - Spøg ikke med ulven!
  Og da den romerske helt faldt på knæ, slog krigeren ham i hagen med sit knæ. Charlotte godkendt:
  - Det er helt i vores stil med SS!
  Gerda fik så et punkt i skulderen og gispede:
  - Jamen, dine idioter!
  Charlotte sagde:
  - Lav en mølle! Og slib dine sværd!
  Så kom romernes bueskytter i spil, de var tunge i rustning, og deres kanoner var af menneskelig højde. Selvfølgelig halvanden meter lange pile, for farligt et våben mod halvnøgne piger og drenge. Attila indså tilsyneladende, at det var umuligt at vente længere; kastede i angrebet kavaleriet, som han personligt førte i kamp.
  Denne kæmpe roterede to sværd på én gang, hver lige så lang som en ridders turneringsspyd!
  Gerda smilede og blinkede.
  - Her kommer endelig vores smukke!
  Charlotte fnisede.
  - Du skal slå hårdt og vigtigst af alt til tiden! I det øjeblik, hvor effekten af dette vil være maksimal!
  Og store pile regnede ned fra oven. Piger og drenge sprang behændigt til side og skreg endda:
  - Det bliver vores måde! Du kan komme væk fra en kugle, men hvad med en pil.
  Men nogle mennesker blev stadig ramt af pile. Desuden døde ikke kun repræsentanter for de tyske regimenter i Attila, men også, og i stort tal, fra gaverne fra deres egne romerske soldater. Imidlertid faldt barbarernes ryttere uden om deres rækker på fjendens infanteri. Nå, Attila selv så simpelthen smart ud.
  Gerda sparkede den klæbrige kavaler til side med et spark:
  - Lad være med at pote, ikke din!
  Charlotte rystede på hovedet.
  - Og fyrene her er ikke dårlige, selvom de ikke er som vores! Til vores ariske falke!
  Gerda, der huggede med et romersk sværd, var enig:
  - Selvfølgelig ikke et par! Tror, at den tyske magt i Rom ikke er en match! Lad os knuse som en lus, og hånden vil ikke vige!
  Charlotte bekræftede:
  - Ja, selvom sværdet ikke er fra lort!
  Pigerne tilføjede rask, drejede kringlen med deres sværd og sang:
  Vi kæmper for en retfærdig sag! Der er ingen kompromiser med helvedes bajonet! Solen vil ikke være dækket af skyer! Daggryet vil ikke snart dække mørket!
  Endelig brød Atilla selv igennem til Roms bueskytter. Men at dømme efter størrelsen var disse buer tydeligvis lavet i Storbritannien. Mens han kæmpede, huskede Gerda historien. Under Edward den Tredje, med tilnavnet den Store af briterne, var det bueskytterne, der blev hærens hovedgren ... Og nogle af dem var monteret på en hest! Franskmændenes overlegne styrker blev nådesløst slået. Generelt, både i Jungfoling og Union of German Girls, var had ikke velkommen ... Briterne blev anerkendt som en farlig fjende, der erobrede mere land end nogen anden nation i hele planetens historie!
  Men nu knuste barbarernes ryttere bueskytterne og skar dem med kraftige slag mod selve lejren. Gerda stod derimod over for en fjende fra Kina. Han var ikke for høj, men han vred berømt sine ben, skoet i støvler med sporer:
  - Tyskerne er parasitter - de vil helt sikkert blive slået! - Han brølede.
  Gerda svarede med et dolkangreb:
  - Forgæves tror fjenden, at det lykkedes ham at vælte tyskerne! Hvem vover at angribe i kamp, fjenderne vil blive slået voldsomt!
  Charlotte hentede:
  - Stor ulykke vil ikke ramme planeten! Og forgæves kastede fjenden sine styrker ind i felttoget! Vi vil være i stand til at besejre fjenden i en formidabel kamp! Mørket vil smuldre til støv - lysets tid kommer!
  . KAPITEL 7
  Gerda vinkede igen med endnu større energi og opsummerede:
  - Ordet er ikke en spurv, men ordsprog gør det til en krage!
  Charlotte holdt:
  - Når tungen bliver flad, bages der en klump i halsen af mel!
  Gerda skar med et kraftigt, endda ufeminint sværdslag hovedet af en jager, der sprang fra venstre, og kæmpede igen med kineserne. Den blonde kriger råbte voldsomt og højlydt:
  - Du tager det ikke!
  Den kinesiske kriger svarede:
  - Og du behøver ikke at tage, du er allerede alle foran mig.
  Gerda grinede som svar.
  - Albuen er tæt, men du bider ikke!
  Så ridsede spidsen af sværdet pigen som en kobra, skar gennem panserpladen og blottede hendes bryst: storslået og med blodrøde brystvorter. Kineserne brølede trist:
  "Nu skal du bare bede!" Hvilken kirke foretrækker du: katolsk eller evangelisk?
  Gerda svarede vredt:
  - Kirken adskiller sig fra en prostitueret ved, at lyksaligheden altid udskyder til senere!
  Kineseren blottede sine skæve tænder.
  - Og den humor har ikke ændret dig! Åh pige, hvor er jeg ked af at lamme sådan en skønhed som din!
  Gerda blottede sine tænder.
  - Jeg fortryder ikke! Generelt er det synd for bien, og bien er på træet, og træet er i skoven! Hvor er skoven - på næsen!
  Kineserne knurrede som svar:
  Tyskland har mange fjender!
  Gerda svarede behændigt:
  - Mange kokke forkæler grøden!
  Efter endnu et udfald af den smaløjede kriger forblev en blodig stribe på pigens bryst. Gerda gispede og trådte tilbage. Kineserne knurrede:
  - Det er hvad du får!
  Pigen svarede roligt:
  - Hvem kommer ikke på hjernen, han bliver aldrig klogere! Hjerner er som en tegnebog, du skal modtage for at fylde dem!
  Kineserne snappede:
  - Nå, du elsker sofistik! For første gang ser jeg sådan en uddannet og lærd pige. Du ved, måske må du hellere slutte dig til hæren i det større Rom. I vores land kan enhver person, uanset nationalitet, tage den højeste position under kejseren!
  Gerda svarede:
  Hellere dø end forråde!
  Den smaløjede kriger bemærkede:
  - Det er ikke rimeligt, se på vores kavaleri, der går i kamp ... Og når du bliver taget til fange, vil du bogstaveligt talt hyle på stativet af smerte!
  Gerda svarede roligt:
  "Det er bedre at slå en gang roligt end at råbe hjerteskærende hundrede gange!"
  Men ak, det ser ud til, at kineserne har ret, tusindvis af romerske ryttere, ledet af kejseren selv (hans rustning ser ud til at være dækket af en skorpe af diamanter, rubiner og smaragder!), skynder sig til den barbariske hær. Men attilas ryttere havde allerede formået at dræbe de fleste af fjendens bueskytter, drengene fra den barbariske hær begyndte selv intensivt at sende pile ind i fjendens rækker. Desperat skærende Charlotte muntrede sin partner op:
  Giv ikke op Gerda! Giv ikke efter for hans løfter! Hellere tage sammen og vinde afgørende!
  Attila skar sammen med sine krigere ind i det romerske system. Hans gigantiske sværd kværnede den blodige mixer som propelblade. Og bøllen selv gik frem og prøvede at bryde ind i kejseren.
  Gerda bemærkede filosofisk:
  - Hvis du vil blive hyrde for flokken, skal du ikke være et får!
  Charlotte var enig.
  -Hver vædder ønsker at blive hyrde, mens ulven er langt væk, og riflen er i nærheden!
  Her fik Gerda endnu et sår i maven. Pigen trådte tilbage igen. Hendes bare fod stod pludselig på spidsen af en fremspringende dolk, og Gerda knirkede:
  - Åh åh åh! Hvor smertefuldt!
  Charlotte selv havde allerede fået flere sår og lænede sig tilbage. Krigeren råbte:
  - Pas på din styrke, romerne vil ikke modstå en lang kamp!
  Men barbarerne havde det virkelig svært. Flere og flere afdelinger af romerne gik ind i slaget. Ryttere i gyldne rustninger skyndte sig ind i en voldsom kamp. Bannere med ulvehoveder flagrede over dem. Og foran styrtede helten, måske endda større end Attila. Samtidig forsøgte romerne endda at dække den barbariske hær fra flankerne, idet de lancerede to mægtige regimenter med spyd og bronzerustninger rundt om hovedslagmarken. Gerda bønfaldt:
  - Vi er ved at løbe tør for kræfter, vi er ved at tabe!
  Charlotte foreslog:
  - Og du synger som svar! Sangen hjælper os med at bygge og leve! Under tromlen under det røde banner på en kampagne! Og den, der går gennem livet med en sang; han forsvinder aldrig nogen steder!
  Begge piger sang i kor, og på trods af deres stemmesår; var som en trompet:
  Der er sådan et kald af soldater,
  Dette er ikke et erhverv, ikke en titel!
  Selvom nogle gange hundrede pund automatisk,
  Nej, ikke en march, kødet er tortur-pine!
  
  Men vi går og sætter et skridt frem,
  Fordi vi tjener fædrelandet!
  Tro, den onde fjende vil blive besejret,
  At have det sjovt i livet!
  
  Vi blev undervist fra vuggen næsten
  Kæmp for Fædrelandet med mod!
  Der plejede at være sværd lavet af stål
  Og nu et RPG i en stærk rygsæk!
  
  Vi viger ikke tilbage, ikke et skridt tilbage
  Selvom ligene lægger graven!
  Vi vil meje en række af modstandere ned,
  Må den Almægtige give os styrke!
  
  Tankstang, fly flyver,
  Bomber falder, og granater brister!
  Tag os ikke for grimme hvalpe
  Soldaterne er blevet forhærdede!
  
  Den kammerat døde som en helt,
  Læg ikke noget under korset!
  Ofte leger folk med skæbnen
  Men kærligheden bliver stærkere - tro mig!
  
  Skønt i kamp, hvor de slår hårdt,
  Lad os huske vores berømte forfædre!
  Da vi gik til Rom i lang tid,
  Hvorfor ikke spise rester i slaveri!
  
  Vi behøvede ikke bøje os for at slå,
  Bring ikke vores verden i knæ!
  Når alt kommer til alt, er vi gyrfalke - vi slog spillet selv,
  Repræsentanter for alle generationer!
  
  Her er en indsats og et kast,
  Vi ser allerede fjenden, der ryster fint!
  Kuglen ramte næsten tindingen,
  Formørket i vores sols øjne!
  
  Men vi gik til angreb,
  Vi knuser de modbydelige bajonetter med numsen!
  Lad os brænde Fritz, om nødvendigt med ild,
  Vores fighter er blevet uden priser - bare en skat!
  Så snart pigen var færdig med at synge, faldt hovedhelten i den romerske hær i gylden rustning fra Attilas slag. Og den inspirerede pige skar kineserne ned endnu tidligere, og nu angreb hun repræsentanten for infanterikommandanten. Hun gik ind i kamp med en rigtig, enøjet kæmpe og begyndte endda at skubbe til ham og viftede med sit sværd:
  - Dit monster vil ikke klare os! Fordi vi er tyskere!
  Brænderen svarede groft:
  - Tyske-peber! En nation af krøblinge!
  Gerda var alvorligt vred:
  - Ikke! Vi tyskere er a priori en nation af store krigere. Nationen, der er vant til at vinde og ikke har nogen at bøje sig for!
  Kæmpen vred sin læbe og fik straks sværdets egg i halsen. En fontæne brokkede sig fra en tyrehals ... Han vaklede, og fik straks et stik under hjertet ... udbrød Gerda:
  - Heltemod har ingen alder!
  Charlotte opmuntrede sin ven:
  - Sikkert knus dem hårdere skat ... Presset bliver endnu hurtigere!
  I dette øjeblik væltede en af de barfodede bueskytter den romerske kejser med et velrettet skud. Og det var nødvendigt at behage pilen direkte i øjet!
  Gerda, smilende, sang:
  - Blimey! Ikke i øjenbrynet, men i øjet!
  Charlotte drejede fingeren hen til tindingen.
  - Og hvad! Bedre at slå en gang end at forbande hundrede! Nå, nu vil fjenden løbe!
  Gerda, der fældede en anden kriger, bekræftede:
  - Fjenden vil skælve af frygt og løbe væk!
  Faktisk tøvede romernes rækker og begyndte at bukke under. Generelt, når hæren flyver, er det uhyggeligt. Også selvom det er en så disciplineret hær som det antikke Rom. Ikke underligt, når alt kommer til alt, Djengis Khan, hvis et dusin flygtede, han beordrede henrettelse af et helt hundrede ... Selvom pålideligheden af den sidste ordre er sat spørgsmålstegn ved, om dette er en opfindelse af historikere. Selv i Rom blev hver tiende henrettet under flyvningen. Flimrende med bare ben skyndte pigerne og drengene sig for at forfølge fjenden. Og hornene spillede...
  Gerda vågnede, sprang brat op, pigerne stillede sig hurtigt op. Vi vaskede, børstede tænder og smurte igen med beskyttende cremer med en tvungen march gennem ørkenen. Så de er barfodet i deres badetøj og haster gennem det sandede helvede.
  Arabiske børn pegede overrasket fingre ad dem og fløjtede:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda så sig omkring og så længselsfuldt på de vigende palmer, hvorefter hun hviskede til Charlotte:
  - Igen i helvede!
  Den rødhårede diva svarede med et smil:
  - Alle mennesker er syndere, og underverdenen er syndernes naturlige tilstand!
  Gerda blinkede tilbage.
  - Mennesket kan ikke andet end at synde!
  Charlotte nikkede med sit brændende hår og begyndte at forklare, mens hun løb:
  - Jeg er enig! Selv tusind gange enig! Generelt er synd et relativt og rent menneskeligt begreb. For eksempel, hvis vi tager den antikke verdens moral, så var det godt, at det gavnede både personen selv og hans stamme. For eksempel blev utroskab betragtet som en velsignelse, ikke en synd!
  Gerda var uden videre enig:
  - Ret! Führeren mener selv, at det er bedst for en kvinde at blive gravid af en krigshelt end af sin, langt fra altid tapre ægtemand. Især hvis manden også har tegn på skadeligt, urent blod.
  Madeleine råbte til pigerne:
  - Gem vejret piger, denne gang løber vi til udmattelse!
  Gerda smilede tilbage.
  Man kan være træt, men man kan ikke være udmattet.
  I en halv time løb pigerne i tavshed, og så hviskede Charlotte:
  -Ved du, hvilken mærkelig drøm jeg havde en kæreste?
  Gerda blev overrasket:
  - Ja, jeg tilstår også! Og hvad?
  Charlotte svarede grinende:
  - Ikke noget! Sådan en drøm, at jeg var en kriger i den store barbar Attilas hær. Og vi bekæmpede det antikke Roms voks. Og alt var så smukt og grusomt på samme tid ...
  Gerda grinede som svar.
  - Du ved, jeg drømte også om det! Noget overraskende tilfældighed. Jeg så dig i min drøm!
  Charlotte blinkede tilbage.
  - Og jeg dig! Du kæmpede godt, selvom den smaløjede og gulansigtede kriger næsten slog dig ihjel!
  Denne gang var Gerda ikke lidt overrasket, hun var overrasket:
  - Kan ikke være! Så det sker ikke, at to mennesker ser den samme drøm på samme tid?
  Charlotte svarede:
  - Hvis influenzaen er kollektivt syg, så kan drømmen være den samme. Sådan går det! Jeg hørte, at der i Thule-samfundet er specielle medier, der tager en eliksir og trækker vejret i urtetinkturer og derefter kaster sig ud i visioner! Og det lykkes dem at være profeter!
  Gerda, der hoppede over brostenen, var enig:
  - Sikkert! I princippet kræver profetiens gave ikke overnaturlige kræfter, der kan simpelthen være ganske materielle og alligevel uløste fysiske love i naturen. Men hvad er formålet med denne drøm?
  Charlotte trak på skuldrene og svarede:
  - Jeg ved ikke! Måske vil Det Tredje Rige besejre Storbritannien og USA bag Løven eller ... Her kan du gætte længe!
  Gerda var ved at sige noget, da hendes øre pludselig fangede den stadig hørbare støj fra motorer. På trods af afstanden var det tydeligt, at flyenes motorer larmede, og at de nærmede sig betydeligt ...
  Madeleine kommanderede:
  - Hvad er stadiet i øvelse nummer to: udklædning.
  Pigerne stoppede op, tog camouflagekapper, malet til at matche ørkenens farve, fra deres rygsække. Så begyndte de hurtigt at grave sig ind, mens det fra oven ikke var mærkbart, hvilket var unaturligt. Her takkede Gerda skæbnen for, at de havde både våben og sapperskovle. Ellers kunne pigerne i ørkenen være et let bytte for britiske angrebsfly eller dykkebombere. Charlotte skrabede sandet med sine bare fødder og sagde:
  - Det ser ud til, at vi bliver nødt til at snuse til krudt, selv i Tunesien ... Herrens veje er uransagelige!
  Gerda indvendte med et snedigt blik:
  - Mangel på nøjagtig viden er altid dårligt, med én undtagelse, når det kommer til den Almægtiges planer!
  Og hvordan han slår sin bare fod i sandet. Vil løfte op i luften.
  Charlotte sagde klogt:
  - Det er godt at have menneskelig viden, men det er endnu bedre at have guddommelige muligheder!
  Og med bare fingre fangede hun en gadfly. Hun knuste et insekt og viste en lyserød tunge.
  Og på et andet tidspunkt af konfrontation mellem aksemagterne finder deres egne voldsomme kampe sted.
  Det tredje riges tropper kæmpede for Saratov. Kaukasus er allerede fuldstændig under nazisterne. Og den røde hær har intet til at dække sine huller. Det er rigtigt, at Stalin også har en T-54 tank, men den produceres stadig i små mængder. Og dette er ikke nok til at dække fronten. T-54 er godt beskyttet foran i tårnet, men værre i frontpansringen på skroget, og siderne er endnu svagere. Tyskerne styrkede E-50 kampvognen noget ved at gøre pansret tykkere, og øge hældningsvinklerne og sætte en gasturbinemotor på 1500 hestekræfter. Vægten af køretøjet steg til halvfjerds tons, men sidepansringen blev 170 millimeter, og frontpansringen var 250 millimeter. Nu er den tyske kampvogn overhovedet blevet et mesterværk med en 105-millimeter kaliber kanon i 100 EL, og en meget skrå form.
  Kæmper, lad os se det i øjnene, en maskine af den nyeste slags.
  Tyskerne gik udenom Saratov og var klar til at angribe Kuibyshev. Kampene her er hårde.
  Og allerede maj raser med sin klare farve. Og hvor smuk er den?
  Og krigen tændes som en orkan og en ild fra helvede.
  Den reparerede E-50 gik i kamp. Russerne satte ikke desto mindre stort set befæstninger op, og tyskerne måtte overvinde forsvar i dybden. Krigere ødelagde metodisk batteriet.
  Gerda skød og knuste den sovjetiske kanon og sagde så med et grin i stemmen:
  - Vi vil slå folk, og slå spandene!
  Charlotte sang sine kobberrøde krøller:
  - Vi er, åh, røvere! Røvere!
  Og ved at trykke på joysticket med sin bare finger sendte hun et projektil, der knækkede den sovjetiske bunker.
  Og så knurrede Christina øredøvende:
  - Bang Bang! Og du er død! De døde! De døde!
  Og han trykker også på et yndefuldt ben med en bar finger, hvilket sender fjenden til en knockout.
  Og så var der Magda. Her er pigen. Han trykker også på joysticket med tæerne på sin bare fod, og hvordan han tæsker.
  - Åh, den, der ser os, vil straks gispe!
  Charmerende Gerda, der rystede på sine fulde bryster, slog på de fireogtredive og skreg:
  - Og for nogen vil det lugte stegt!
  Charlotte trykkede sine bare fingre på joystick-knapperne og kvidrede som en spurv:
  - Og vi holder noget i barmen!
  Kristina rev en sovjetisk pistol fra hinanden med en granat og raslede og slog med sine karminrøde læber:
  Kom ikke i nærheden af os...
  Magda trykkede også på knappen med sin bare finger. Hun blæste en fireogtredive og råbte:
  - Kom ikke i nærheden af os!
  Og Gerda, dette aggressive udyr med blond hår, vil også banke med et projektil, og de fireogtredive vil briste som en boksers næse under en punchers knytnæve. Og krigeren vil klynke:
  - Vi slår den ihjel!
  Og igen vil pigerne bryde ud i gråd og skyde uden nogen fortrydelse eller pause.
  Charlotte tudede begejstret:
  - Jeg er en stor tyv...
  Og også hvordan den rammer en sovjetisk haubits. Kun dele fløj i forskellige retninger.
  Christina snerrer. Mens han trykker sin bare finger på joysticket og kvidrer:
  - Og dæmonernes datter er død!
  Magda sømmer også ved at trykke sine bare fødder på en slående genstand, smadrer en sovjetisk tank og giver ud:
  - Og ikke beskedent!
  Gerda blottede sine tænder, hendes tænder blinkede. Hun forestillede sig en smuk ung mand. Så modig, atletisk, med muskelaflastning og stor maskulin perfektion. Og hvordan hun læner sig over og vikler sine karminrøde læber om hans pulserende jade-kerne. Hvor er det lækkert, som chokoladeis. Og den chokoladeis du slikker af med tungen. Og det er så dejligt, så spændende.
  Åh, hvor er det dejligt, hvis endnu en ung mand vil slutte sig til hende bagfra. Og den pulserende jadestang kommer ind i Venus' fugtige grotte. Og hvor er det fantastisk.
  Gerda rystede endda af sløvhed. Hvor virkede det rørende og dejligt for hende.
  Pigen skød mod den sovjetiske pistol. Og hun kvidrede beundrende og stampede med bare fod:
  - Gutter, gutter, det er op til jer...
  Charlotte tæskede og smadrede også den russiske tank, mens hun pladrer og rystede sin fulde buste:
  - Red jorden fra ild!
  Christina rystede sit kobbergule hår. Hun blottede et brændende smil og kvidrede:
  - Vi er for verden for venskab, for verdens smil....
  Magda sendte et klik på joysticket med sin bare finger. Hun smadrede den sovjetiske tank og knurrede:
  - Til hjertelige møder!
  Krigerne så ekstremt muntre ud. Og hvordan de blottede deres tænder. Og de blinker og hviner.
  Charlotte forestiller sig også en fyr. Ung, men med skæg. Mens han kærtegner hendes bryster. Mens et skæg kilder i brystet, løber krøllet hår over brystvorternes modne jordbær. Og han kilder hende og kysser hendes bryster. Sæt en cirkel om den søde, honningfarvede brystvorte med tungen. Sådan er idyllen. Og hvis fyren stadig stikker tungen ind i Venus grotte. Hvilken smag!
  Charlotte skyder og hviner:
  - Og sværdet bliver skarpt!
  Selvfølgelig gør pigerne, selvom skønheder, en beskidt gerning - de dræber sovjetiske soldater. Men de blev undervist på den måde fra den tidlige barndom. De er hensynsløse ulve.
  Og de tror, de har ret. De har samme opdragelse og mentalitet. Pigerne begyndte at kæmpe tilbage i enogfyrre, nogle af deres "ulve" bataljon, endnu tidligere. Og husker ufrivilligt de første skridt. Da du kun var seksten. Og alt omkring virkede vidunderligt, smukt romantisk.
  De er dog stadig ret unge!
  To dusin engelske fly fløj hen over de udklædte piger, de mærkede nok ikke noget, og de begyndte allerede at opløses bag horisonten, da der pludselig hørtes nye mistænkelige lyde. Madeleine kommanderede:
  Alle ligger ned og rør dig ikke!
  Pigerne frøs, de ventede på noget. Og så dukkede lette transportere og lastbiler op bag klitten. At dømme efter designet, engelsk og amerikansk produktion. De bevægede sig langsomt mod Tunesiens hovedstad. Madeleine var lidt overrasket. Hun mente, at frontlinjen stadig var langt væk, hvilket betyder, at briterne ikke ville nå at dukke op endnu. Eller rettere sagt, de skal ikke dukke op. Og så er der en hel klumme. Selvom det måske er mindre end en bataljon ... Hvem er de, en slags kampgruppe, der går uden om ørkenerne på ingen måde en kontinuerlig front, ønsker at rode gennem bagenden. Det ser ud til at være logisk, selvom de med teknologi er nemme at få øje på i ørkenen. Under alle omstændigheder skal du sende til din egen på radioen, men ikke åbne ild. Desuden er der kun hundrede af dem, og der er mere end tre hundrede englændere!
  Gerda hviskede til Charlotte:
  - De er engelske! Det er første gang, jeg har set dem tæt på!
  Den rødhårede ven, også ret nervøs, svarede:
  - Ikke noget specielt! Og der er så mange sorte blandt dem!
  Faktisk var mindst halvdelen af briterne sorte. Og søjlen bevægede sig langsomt, og de sorte hylede stadig noget ... De kommer tættere og tættere på ...
  Så kunne en af pigernes nerver ikke holde det ud, og hun slog med en maskinpistol. I samme sekund åbnede resten af krigerne ild, og Madeleine gøede forsinket:
  - Pli!
  Flere dusin englændere blev mejet ned på én gang, en af lastbilerne brød i brand. Resten af briterne åbnede ild uden skels. Madeleine greb øjeblikket og råbte:
  - Smid offensive granater sammen!
  Piger fra elite SS-bataljonen "She-ulves" kaster granater langt og præcist. Og at de er blevet trænet siden barndommen, og de har også gennemgået en særlig teknik. Det er når du træner med en strøm, lidt forsinkelse med kastet og dig med udledning. Gerda og Charlotte smed også deres gaver. Og den britiske saltomortale og på hovedet ... Det er sjovt. De skyder tilfældigt, og de sorte råber stadig i et uforståeligt sprog. Her er nogle skurke...
  Og Gerda skyder og kaster, mens hun også synger:
  - I eleverne i SS er et mareridt! Et hop, et slag! Vi er hun-ulve - vores metode er enkel! Vi kan ikke lide at trække katten i halen!
  Charlotte knurrer også som svar. Kuglerne, der blev affyret af hende, splintres i fragmenter af kraniet. Og de stikker øjnene ud. Her er en skræmt sort mand, hvordan han vil bajonette sin blonde partner i siden. Han vil spytte blod som svar. Charlotte synger med:
  - Engle i det stjerneklare dystre helvede! Det ser ud til, at alt i universet vil blive ødelagt! Det er nødvendigt at flyve ind i himlen med en hurtig falk! For at beskytte mod sjælens død!
  Briterne handler på en uorganiseret måde, de fleste af dem er kolonisoldater: negre og indianere, arabere. Enten falder de, fryser, eller tværtimod springer de skarpt op og begynder at skynde sig som gale harer. Dog skyder pigerne præcist, og granaterne, selvom fragmenterne ikke flyver langt, men tæt! Nu er der få fjender tilbage. Madeleine skriger på engelsk, hendes stemme er så øredøvende høj, at du ikke engang behøver et mundstykke:
  - Overgiv dig og vi skåner dine liv! I fangenskab vil du have god mad, vin og sex!
  Det virkede med det samme, og da de allerede giver op ... Hænderne op og ...
  Halvtreds fanger var samlet, hvoraf halvdelen blev såret. Madeleine kommanderede:
  - Dræb de sårede!
  Hun-ulvene affyrede uden ceremoni kugler ind i tindingerne på dem, der ikke kunne stå på benene, og resten blev læsset ind i biler og kørt til den nærmeste base.
  Efter ørkenens varme sand er det meget behageligt for Gerdas bare ben at føle blødt gummi. Hun stønner endda saligt ... Amerikanske lastbiler er meget komfortable og ryster ikke under turen. Efter at have vundet er pigerne glade. Charlotte spurgte Gerda:
  - Hvor mange har du dræbt?
  Pigen trak forvirret på skuldrene.
  - Jeg ved ikke? Jeg var ikke den eneste, der skød... Men jeg tænker meget!
  Charlotte har beregnet:
  - Vi er hundrede af os, dræbt omkring tre hundrede, hvilket betyder tre per bror, altså per søster! En imponerende start på krigen!
  Gerda viftede afvisende med hånden.
  - Det er lige meget for mig! Det vigtigste er, at ikke en eneste kæreste døde. Selvom dette selvfølgelig er en statistik, blev tre hundrede fjender ødelagt, og på vores side blev kun to ulvekrigere lettere såret. Jeg undrer mig endda over, hvordan vi endnu ikke helt har erobret Afrika med sådanne krigere.
  Charlotte spolerede straks stemningen:
  - Så vi tabte trods alt til disse uheldige krigere i det attende!
  Gerda rystede vredt på sit blonde hoved, som om det var drysset med nytårssne:
  - Det er på grund af forræderi! Men faktisk var vi tættere end nogensinde på sejren, og det var tydeligt for alle, der ikke er blinde! Ak, vi blev afbrudt!
  Charlotte indvilligede og kløede sig behændigt på sine bare fødder bag venstre øre med tæerne.
  - Ja, forræderi, sabotage, middelmådighed af militæret .... Men vi knækkede stadig russerne og tvang dem til at overgive sig i det attende år! Åh, det ville være rart at gå en tur gennem Ruslands vidder, det er køligt der, men det er varmt her!
  Gerda fnisede lystigt.
  - Men i Rusland er der så hård frost ... Men når jeg løb barfodet gennem sneen i bjergene, ved jeg, hvilken slags mel det er.
  Charlotte blottede sine tænder.
  - Lille Gerda løber barfodet gennem den brændende sne ... Det er symbolsk som i et eventyr ... Fortællinger om en ren, stadig barnlig og slet ikke egoistisk ...
  Gerda blinkede inderligt til sin veninde:
  - Det er lidt som om, vi skal til Führeren?
  Charlotte bekræftede:
  - Næsten! Vi rider bare, ikke løber barfodet på varmt ørkensand. Ja, også efter sejren.
  Den bundne neger mumlede på tysk:
  - Forfærdelige engle, jeg er klar til at tjene dig! Du er en gudinde, jeg er din slave!
  Charlotte strøg sin lidt ru fod over den sorte fanges brune krøllede hår.
  - I sorte er af natur slaver! Dette er selvfølgelig godt på den ene side, nogen skal arbejde hårdt fra daggry til solnedgang, gøre ringe arbejde ... Men en slave af natur, modbydelig natur er en forræder, og han kan ikke betros med våben. Vi tyskere er til gengæld den mest kultiverede og højt organiserede nation på Jorden. En stor nation af krigere, og det er ikke for ingenting, at tyske lejesoldater tjente i alle europæiske hære og endda i Rusland, og oftest i kommandostillinger!
  . KAPITEL #8
  Gerda kastede vildt:
  - Ja, du vil tjene os som slave. Vi har specielle menagerier til sorte. Og du står tilbage med...
  Charlotte foreslog:
  Lad ham kysse vores fødder. Efter alt, vil det være rart for os, og Niger ydmyge.
  Gerda rystede kraftigt på hovedet.
  "Jeg ved ikke, hvordan du skal, men ulækkert, hvis læberne på den ildelugtende Niger vil røre ren hud af sandheden Aryaki. Så det...
  Charlotte var uenig:
  - Altså nej! Tværtimod ville jeg gerne have det. Jamen se...
  Den brændende rødhårede skønhed stødte sit lille ben ind i den sorte mand. Han begyndte entusiastisk at kysse gudindens lange, glatte, mejslede fingre. Og pigen som svar smilede kun blidt, tykke læber af en sort mand kildrer solbrun hud. Her gik fangens sprog langs pigens elastiske, let støvede fod. Alligevel er det rart, når man ydmyger en stærk, næsten to meter lang mand.
  Gerda blev overrasket:
  - Det er mærkeligt, men hvad med dig, er det ikke ulækkert?
  Charlotte smilede.
  - Altså nej! Hvorfor skulle jeg væmmes?
  Gerda foretrak at tie: hvorfor skulle hun blande sig i sin vens anliggender. Faktisk blev de opdraget til, at en tysk kvinde ikke kun skulle være en kriger, men også en kærlig, blid hustru og en sund mor. Men hun selv har endnu ikke tænkt på fyrene, måske på grund af hård fysisk anstrengelse, eller har simpelthen endnu ikke fundet sin mage. Charlotte er dog tilsyneladende træt af det. Hun slog negeren med sin ankel på næsen, så meget, at yushkaen flød og foreslog Gerda:
  - Kan vi synge?
  Gerda nikkede.
  - Selvfølgelig synger vi! Ellers bliver det trist!
  Pigerne sang, og deres veninder sluttede sig enstemmigt til, så sangen flød som et vandfald:
  Vi går med en smuk lille en fra krattet,
  Holder på ujordisk tristhed!
  Og den kolde, brændende kulde,
  Gennemboret brudt motiv!
  
  Bare fødder i sneen
  Små hvide piger kommer!
  Brølende som ulve snestorme er onde,
  At rive flokke af pichug-fugle ned!
  
  Men pigen kender ingen frygt
  Hun er en kæmper af mægtige kræfter!
  Skjorten dækkede næsten ikke kødet,
  Vi vinder helt sikkert!
  
  Vores kriger er den mest garvede,
  Bøj ham ikke med en forhammer!
  Her bevæger ahornene sig blidt,
  Snefnug falder!
  
  Det er ikke vores skik at være bange,
  Tør du ikke ryste af kulde!
  Fjenden er fed med en tyrehals,
  Det er klistret, grimt som lim!
  
  Sådan er folkets styrke
  Hvad gjorde den hellige ritual!
  Tro og natur er for os,
  Resultatet vil være sejrrigt!
  
  Kristus inspirerer fædrelandet,
  Fortæller os at kæmpe til det sidste!
  At gøre planeten til et paradis
  Alle hjerter vil være modige!
  
  Folk bliver snart glade
  Lad livet nogle gange være et tungt kors!
  Brutale dødbringende kugler
  Men den, der faldt, er allerede opstanden!
  
  Videnskaben giver os udødelighed
  Og de faldnes sind vil vende tilbage til rækkerne!
  Men hvis vi er bange, tror du
  Fjenden vil straks skrue op for scoringen!
  
  Så bed til Gud
  Ingen grund til at rode, dovenskab væk!
  Den Almægtige Dommer er meget streng,
  Det kan i hvert fald hjælpe nogle gange!
  
  Fædrelandet er mig kærere end noget andet,
  Hellige, kloge land!
  Hold vores leder stærkere end tøjlerne,
  Blossom Fædreland er født!
  Pigerne fra elite-SS-bataljonen "Wolves" sang smukt, og ordene var oprigtige. Generelt var der en stereotype om, at en SS-mand betyder en bøddel! Men det er det ikke. Der var selvfølgelig særlige straffeenheder, oftest som en del af sikkerhedsdivisioner, der udførte særlige operationer, men de fleste af SS-divisionerne var simpelthen Wehrmachts elitevagter. Generelt må man sige, at den røde, totalitære propaganda ikke er den mest pålidelige kilde til information om Anden Verdenskrig. Det er trods alt klart, at de kommunistiske ledere af Agitprop ikke kunne andet end at være upartiske og objektivt dække begivenheder. Så det er pålideligt svært at bedømme, hvor den virkelige sandhed var, om nazisternes grusomheder, og hvor er fiktionen. Under alle omstændigheder er de, der er seriøst engageret i historisk forskning, tvunget til at indrømme, at ikke enhver SS-soldat er en bøddel og et monster. Derudover før angrebet på USSR; nazisterne som helhed i de besatte områder opførte sig tolerant, vestlige kilder peger ikke på nogen massegrusomheder og massakrer.
  Og nu hjalp pigerne fangerne med at komme ud af bilerne; de klappede venligt på de frygtsomme mænds brede skuldre. Derefter blev pigerne inviteret til at forfriske sig ...
  Middagen var beskeden, men på den anden side blev der skudt en zebra i ørkenen, og hver pige fik en shish kebab tilberedt på arabisk. Generelt var araberne, i det mindste udadtil, venlige, og de, der kunne tysk, forsøgte endda at spøge eller forsigtigt stryge pigernes ben.
  Gerda skubbede den klæbrige araber væk og sagde:
  - Jeg er ikke for dig!
  Charlotte fulgte trop:
  - Skaf dig et harem!
  Gerda smilede og foreslog:
  - Men sig til Charlotte, hvad ville du gøre, hvis du blev sultanens hustru?
  Den rødhårede ven bemærkede tvivlsomt:
  - Dette er faktisk en kontroversiel lykke ... Selvom det afhænger af konen til hvilken sultan. Hvis det store osmanniske rige var i sin storhedstid, så ... ville det endda være meget godt ... jeg ville reformere den tyrkiske hær, forbedre våben ... Og nok først ville jeg vende blikket mod øst.
  Gerda var enig.
  - Ret! Men her er en skam for Tyrkiet, at det selv i sin storhedstid ikke kunne erobre Iran. Dette var ret reelt, især da den persiske hær var tilbagestående. Det er interessant, den store Fuhrer, hvilken beslutning vil han træffe, om at erobre Tyrkiet, eller stadig inkludere i sin koalition, at kaste en knogle til osmannerne, inklusive nogle af de ikke særlig værdifulde lande i Iran?
  Charlotte trak forvirret på skuldrene.
  - Jeg ved ikke! Faktisk har der været rygter på det seneste om, at vi vil angribe USSR ... De siger, at der er meget brug for russiske rigdomme og fede lande i Ukraine!
  Gerda tog et krus te med fingrene på sin bare fod og løftede det ret behændigt op til hagen og hældte den brune væske ind i sig selv. På samme tid lykkedes det pigen at tale:
  - Der er meget rige, fede lande i Ukraine. Under klog tysk ledelse, og med vores høje landbrugskultur, vil de producere rekordhøster. Og så har vi brød, det bliver billigere end vand. Og ukrainerne selv vil nyde godt af det, fordi den sovjetiske regering simpelthen berøver dem og tvinger dem til at sulte!
  Charlotte nikkede.
  - Vi vil lære disse slaver vores store tyske kultur! Lad os oplyse dem!
  Her blev samtalen afbrudt af grove tilråb, hviletiden var forbi.
  Men efter middagen blev pigerne igen stillet op og tvunget til at foretage en tvungen march gennem ørkenen. Efter at have spist var det hårdt at løbe og pigerne stønnede endda lidt, indtil deres kroppe dog blev varmet op. Og så skyndte de sig af sted som jerboer.
  I mellemtiden sendte SS-oberst Dess i hemmelighed en ny chiffernote til briterne. Det er derfor, det forekom Dess at forråde Det Tredje Rige med fare for at komme ind i Gestapo. Der er penge, en anstændig løn, plus militærbytte, hvad der ellers er nødvendigt ... Men der er mennesker, der har en naturlig ejendom, en trang til forræderi. Når de forråder, fanger de bare brummern og går amok som af ukrudt. Og nu skrev Dess til de britiske data om overførsel af nye tropper og udseendet af yderligere fly. Og også hvad han vidste om tidspunktet for ankomsten af de tyske tropper. Selvfølgelig skammede han sig også nogle gange over, at hans kammerater døde på grund af hans skyld, og han var bange for en mulig eksponering ... Men måske er det for sent for ham at trække sig tilbage, undtagen hvis det tredje rige taber, så ... For nylig har der været vedvarende rygter om den forestående operation i øst. Og ikke kun rygter, tropper blev overført til Polen og Rumænien, især kampvogne. Selvom den russiske hærs prestige ikke var særlig høj, var det slaget fra den tsaristiske russiske hær, der brød blitzkrigen i 1914. Derudover kæmpede sovjetiske frivillige godt i Spanien, eller et tanknæveangreb i Manchuriet. Sandsynligheden for, at Wehrmacht ville køre fast der og ikke nåede før vinteren, var meget stor. Og at Storbritannien og USA sammen får tid til at indsætte styrker. Sovjetunionen kan dog ikke holde ud før vinteren, især hvis angrebet på det er pludseligt, og russerne ikke har tid til at træffe foranstaltninger for at afvise aggression. Ja, og Japan vil hjælpe ...
  Efter at have givet hemmelighederne ud, tændte Dess en cigaret og tog amerikanske cigaretter op af pakken. Selvom der er kommet et pænt beløb på hans hemmelige konto i en schweizisk bank, er han alligevel ikke fattig. Især en af sheikherne gemte et gemmer af guld og småsten. En arabisk informant gav dem en og denne sheiks tjenere, som kunne vide, at hans chef havde gemt skatte. Hvad ville ikke skade at spørge fangen mere detaljeret, hvad og hvordan, hvis han selvfølgelig ved det.
  Og Dess gik til torturkammeret, han fik hurtigt selskab af en arabisk informant. Dess blinkede listigt til ham.
  - Hvad har vi et fingerpeg om.
  SS-kasematten var rigt udstyret. Der var endda en dynamo til elektriske stød. Og så bragte de fangen. Dess fløjtede skuffet ud, da han så ham: en almindelig arabisk dreng, knapt ældre end fjorten. Mørk i huden, tynd, men prøver at se lige ud og ikke forråde frygt. Men nysgerrige drenge kan som regel vide meget ved at overhøre voksnes hemmeligheder. Dess, der følte sig mangelfuld, beordrede:
  - På stativet af den arabiske dreng!
  Tjenerens ret lasede dragt blev hurtigt revet af drengen. Og bare sådan, nøgen, trak de mig op på stativet. Armbåndene lukkede sig om drengens hænder, og de begyndte at strække hænderne ud bagfra. Det arabiske barn begyndte at bøje sig, hans bare fødder blev klemt fast i stokkene med byrden. Drengen stønnede, leddene snoede sig i hans skuldre, drengen trak vejret tungt. Dess spurgte groft:
  - Hvad hedder din hvalp?
  Oversætteren gentog på arabisk.
  - Ali! - Drengen pressede sig ud med skælvende stemme.
  Dess sagde mere kærligt:
  - Fortæl mig, hvor din herre gemte skattene. Hvis du siger, at du vil modtage en høj belønning, vil vi selv gøre dig til en sheik. Og nej, vi vil torturere, indtil du opgiver ånden.
  Drengen pludrede:
  - Jeg ved ingenting!
  Dass smilede skævt.
  - Jeg tror ikke! Sikke en dreng med sådan et snedigt krus, men vidste ikke noget. Nå, hvad vil du give os glæde.
  En kæmpestor SS-mand fjernede en læderpisk fra væggen, blandet med stjerner. En særligt tilstedeværende læge i hvid frakke og forklæde nærmede sig drengen og lagde sin hånd på højre side af brystet. Han lyttede til pulsen og sagde smilende:
  - Han har et bemærkelsesværdigt sundt hjerte. Kan tåle meget, men meget tålmodig. Det kan være en hård nød.
  Dass grinede hånligt.
  - Så meget desto bedre ... Selvom du skal arbejde.
  Bøddelen af SS og deltidsforræder tildelte et kraftigt slag mod en teenage-arabers senede ryg. En blodig stribe dukkede op, drengen pustede tungt, hans ansigt snoede sig, men han undertrykte det undslippende støn. Dess slog igen, han grinede grimt og grinte kødædende. Faktisk giver tortur glæde for mange ... Måske hænger det også sammen med det dyriske instinkt, ønsket om at vise sin overlegenhed, at man er over personen, og offeret er lort. Selv mente Friedrich Nietzsche, at den fremtidige "lykkelige" verdens supermand ville være meget mere grusom både i forhold til andre og til sig selv. Dess var ikke særlig frisk med hensyn til grusomhed mod sig selv, men mod andre ...
  Slag fulgte, efter slag blev drengens magre, men senede ryg til et blodigt rod, så begyndte pisken at gå langs hans ben. Til ære for Ali begyndte han i hvert fald mod slutningen at stønne stille, men det lykkedes at holde sine høje råb tilbage. Dass stoppede tæsk og spurgte hånende:
  - Kan du lide det tyske bad?
  Den forslåede dreng stønnede:
  - Ikke!
  SS-obersten spurgte i den sødeste tone:
  - Hvis du vil give en hemmelighed væk, så gør det nu. Ellers vil vi lemlæste, og du vil ikke længere være i stand til at tjene i SS.
  Ali fandt modet til at svare:
  - Jeg vil ikke fortælle dig noget! Jeg svor i Allahs navn!
  Dess grinede som en ræv.
  - Hvad skal vi fortsætte! Du vil glæde os. Hvad vil du gerne ansøge nu?
  Den sadistiske læge foreslog:
  - Brænderen! Denne tortur er også god, fordi den kan bruges i kombination med andre.
  Dass klukkede ondskabsfuldt.
  - Selvfølgelig, brænderen! Nu ville vi forsigtigt stege hælene.
  SS-obersten foragtede ikke, og han begyndte selv at smøre med palmeolie, dog allerede rådden af olie, drengenes såler groft til, men inden han blev tortureret af torturens håndlangere, vasket af støv. Lægen nikkede bifaldende.
  - Så fødderne brænder ikke med det samme, og vi kan strække den forpinte "himmelske fornøjelse" i lang tid!
  Derefter udførte to arabiske assistenter en brændeovn udstyret med automatisk kontrol, og placerede den omkring en halv meter fra de bare fødder af en mørkfarvet, smuk dreng. Derefter begyndte Dess personligt at tænde ilden.
  Flammetunger løb vildt over kulbriketterne. Drengen hvæsede, begyndte at rykke i hovedet krampagtigt ...
  Og på den anden side af fronten, deres egne kampe og aggressive begivenheder.
  Kuibyshev var under angreb og faldt faktisk. Saratov blev også ødelagt og taget til fange af nazisterne. Så det blev endnu mere uhyggeligt. Tyskerne vandt allerede klart ... Stalin var ved at flippe ud, men han kunne ikke modsætte sig noget som helst over for nazisternes pres. Krigen fulgte ikke det sovjetiske scenario. Führeren er aggressiv og smart i modsætning til Hitler. Og dette er en meget cool og veludført strategi.
  Fritz forsøgte at angribe i midten og ganske vellykket.
  Stalenida Pavlovna gik ikke desto mindre ind i en ulige kamp med en gruppe piger. Kræfterne er virkelig ikke de samme ... Men krigerne angreb transporten af Fritz. Ikke så tungt pansrede og mere sårbare.
  Barfodede, halvnøgne piger åbnede ild mod nazisterne. Efter at være blevet ramt brød transportøren i brand. Så slog krigerne en anden transport ud. Fik det til at ryge og knække. Den tredje pansrede mandskabsvogn forsøgte at forlade. Men Natasha slog ham ud med en fanget granatkaster. Herefter blev en lille mastodont færdiggjort.
  Krigere begyndte derefter at hente trofæer. Oksana pegede på den strømlinede granat med et smil:
  - Tysk version!
  Victoria blottede sine tænder og udbrød:
  - Og du ser Negros!
  Ja, blandt de døde var sorte og indianere og arabere! Der er kun få hvide. Krigerne tog våbnene fra de døde. De ransagede også deres lommer på udkig efter penge. Der var også tyske mark i papirer og metalmønter.
  Indtil videre er mærket forblevet den mest magtfulde valuta på Jorden. Og endda efter erobringen af Afrika med guld opbakning.
  Krigerne slog deres bare, mejslede ben og røvede ligene. Og lastet ned med våben.
  Så gik vi tilbage til skoven. Stalenida spurgte de fire:
  - Nå, hvordan? Tog du afsted?
  Victoria pustede sit bryst ud og svarede stolt:
  - Ja, vi løb lidt, men ikke noget særligt ...
  Stalinida foreslog:
  "Måske kan vi skilles igen og tage mod øst?"
  Natasha foreslog beskedent:
  - Og hvis du opretter en partisan afdeling?
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Nej ... Der er en ordre til, at vi skal trække os tilbage, bag frontlinjen. Hvad ved du i øvrigt om forløbet af kampene?
  Veronica svarede med et suk:
  - Indtil videre, intet ... Vi har ingen radio, nej ...
  Stalenida afbrød og sagde alvorligt:
  - Krigen bliver lang og hård. Måske vil ikke alle kunne overleve det. I dette tilfælde bør vi...
  Veronica havde modet til at afbryde:
  - Husker du Gud?
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Jeg er kommunist og ateist ... Og selv folkevisdom siger: stol på Gud og tag ikke selv fejl!
  Victoria knirkede:
  - Denne pige blev påvirket af et religiøst dope. Og det tror jeg: Gud er blot en illusion, men dette er en meget skadelig illusion, den lænker sindet!
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Respekter andres tro Vic ... Generelt er det selvfølgelig de troende, der skal bevise, at der findes en Gud!
  Natasha stampede vredt med bare fod og svarede:
  - Og hvad er der at bevise! Hvis Gud indrømmer, at fascisterne har erobret næsten hele verden, hvad er det så for en gud!
  Victoria knurrede hårdt.
  - Nå, bevis eksistensen af Gud Vera. Bortset fra det fedtede argument om, at alt skal have en første årsag!
  Veronica spændte panden, gned sin bare, let blodplettede sål på græsset og gav ud:
  - Nå, for at forklare, at der ikke var noget liv, men det udviklede sig, og endda en mand dukkede op?
  Steelenida sagde sagte:
  - Evolutionsteorien ... Alt går fra simpelt til mere komplekst og perfekt. Og dette er bevist af eksistensen af geologiske lag. En ung kvinde kørte sin bare fod hen over græsset og kvidrede. - Her er der for eksempel forskellige geologiske perioder, og det bedømmes efter fossiler.
  Veronica trak på skuldrene.
  "Jeg er ikke ekspert i kreocianisme. Og du finder ikke sådanne bøger i USSR. Men der er værker i udlandet, hvor det er bevist, at videnskaben faktisk ikke modsiger religion. Og opsummerede det videnskabelige grundlag for studiet af Bibelen. Især om bibelske profetier!
  Victoria fnisede og bemærkede:
  - Disse profetier er lavet med tilbagevirkende kraft. Der er ingen manuskripter af Bibelen og Det Gamle Testamente ældre end det tiende århundrede e.Kr. Så der er ingen måde at bevise profetierne på!
  Natasha bekræftede kraftigt:
  - Absolut så... Nej tro, din tro er primært baseret på blind tro og...
  Victoria foreslog let:
  - Frygt før døden! Hvad enhver religion spekulerer på!
  Veronica trak på skuldrene og svarede:
  Hvorfor er ateister ikke bange for døden? Og at de har noget andet at håbe på?
  Victoria slog en kvist barfodet, brækkede den og foreslog:
  - Jamen, for eksempel kan vi tro på opstandelsen ved videnskabens kraft. Og det her er også fantastisk!
  Natasha himlede med øjnene og sagde drømmende:
  - Det er det! Forestil dig en kommunistisk fremtid. Der er ingen penge i det, men en overflod af gratis varer. Inklusiv motorcykler, som du kan flyve ud i rummet på. Og alle produkter - kager, is, ananas, hasselryper og så videre dyrkes syntetisk. Robotter overalt. Folk arbejder kun to timer om dagen og giver så kun kommandoer til mekanismerne. Og på en dag.
  Pigerne snakkede, gik og målte alt med deres bare fødder. De er fyldt med forskellige maskingeværer og bazookaer. En hel snes skønheder.
  Og Natasha blev ved med at sige:
  - Og den rigeste underholdningsindustri. Kun fornøjelse. For eksempel farve-tv, og du ser straks et dusin tegnefilm. Og en masse attraktioner. Spilleautomater, computerspil, forskellige robotter... Og endda strategier. Som for eksempel at du spiller som Stalin og besejrer Hitler. Selvom han har hele verdens potentiale....
  Victoria fortsatte drømmende, for Natasha:
  Og husene er så smukke. Hver har en hytte med et springvand og en have. Og hvis der ikke er plads nok til mennesker på Jorden, så beboer de Venus, Månen, Mars og andre planeter. Især er der blevet skabt rumskibe med superluminale hastigheder, eller endda nul-transition busser. Det er, når du stiger på bussen, og du bliver transporteret til det ydre rum, eller endda en anden verden. Sådan hilser kentaurer, eller fantastiske elvere, dig. - Pigen fangede en guldsmede i hendes håndflade, førte den til øret, og lyttede og fortsatte med at tale. "For eksempel genteknologiens vidundere. Der er ingen alderdom. Alle mænd ser ikke ældre ud end tyve, såvel som piger. Alt sammen sundt og muskuløst, med behagelige, friske dufte. Piger er altid sunde, uden menstruation. Det er muligt, at børn ikke skal bæres, de vil blive opdraget i cyberlivmoder.
  Natasha understøttede dette med et smil:
  - Og der kommer træer, hvorpå slik, is, slikkepinde, kager vil vokse som frugter. Og de kan spises uden en dråbe fedt. Og alle vil være glade for at have nye biler, som du kan flyve. Og til et andet kontinent og til Mars, og endda til en nabogalakse!
  Steele foreslog:
  - Og så bliver folk anderledes, med superkræfter. Dette vil selvfølgelig være et plus. Og de døde vil genopstå, og de vil ikke huske, at nogen engang troede på bibelske fortællinger!
  Victoria knuste en fluesvamp med sin bare fod og knurrede:
  - Ja, det er det bestemt! Jamen, hvad lover Bibelen egentlig? Stiller vi overhovedet op til trommen, eller rettere efter orglets lyde? Og der vil ikke engang være kød!
  Veronica spredte sine hænder og bemærkede:
  - Hvad er din bevidsthed? Men i den hellige skrift er belønningen slet ikke bestemt. Og vi bygger til tromlen, det er spekulationer!
  Victoria fnisede og rakte tungen ud. Efter at hun bemærkede:
  - Nå, ja ... Og hvad vil der ske der? Noget uden synd? Og hvad med den frie vilje, hvordan uden den?!
  Veronica svarede stille og kneb øjnene lidt sammen:
  - Fri vilje vil forblive, men der vil ikke være nogen synd. - Pigen gned sin bare fod på mosset og fortsatte. "Det bliver muligt, fordi folk vil hade synd. Ikke alle mennesker, men de frelste retfærdige. Det betyder, at når Satan og irriterende faktorer fjernes, vil synden miste sin tiltrækningskraft og reducere citater.
  Victoria fløjtede, flyttede sin blottede, runde hæl ind i stammen af en birk. Og hun sagde sagte:
  - Og hvordan kan man hade synd, hvis den giver så megen glæde. Her for eksempel med mænd, især unge. Når de poter på dig, når de kilder dig, når de masserer dine hæle. Det er trods alt en stor fornøjelse at mærke berøringen af muskuløse kroppe. Og du siger, det er synd!
  Veronica knurrede vredt:
  - Og det er umoralsk at have sex med forskellige mænd!
  Steelenida bemærkede vredt:
  - For at være ærlig er jeg heller ikke puritaner, men ... Alligevel er der en kommunistisk moralkodeks, og den bør man forsøge at overholde. Og læg dig ikke under alle, der vinker!
  Victoria svarede frimodigt:
  - Jeg kan godt lide at være aktiv. Og jeg kan godt lide at lede efter og tiltrække mænd selv. Så elsk med dem, som du vil. Er det ikke dejligt. Nå, hvorfor skulle vi være beskedne i stedet for selv at ramme vores hanner!
  Stalin bemærkede koldt:
  - Med dit udseende er det ikke svært! Men trods alt og at dræbe, du er meget!
  Victoria forsøgte at aflede samtalen lidt:
  - Under alle omstændigheder kender du den kommunistiske fremtid, frie og kloge mennesker, meget bedre end Guds styre, at tillade fascismens triumf eller drukne menneskeheden i en oversvømmelse. Den ildsjæle knuste paddehatten med sine bare tæer på højre fod og fortsatte. - Jeg kan personligt ikke lide at bo i en tyranns rige, der kalder jøderne for sit eget folk, og hvordan viser det sig, at resten er fremmede?!
  Steelenida svarede alvorligt:
  - Man kan skændes om det højere sind i lang tid, men i Bibelen ... Er det logisk at betragte det som en guddommelig åbenbaring?
  Victoria svarede selvsikkert:
  - Selvfølgelig ikke! Det Gamle Testamentes grusomhed, det Nyes urimelige pacifisme - tildelingen af privilegier til ét folk ... Er det ikke absurd?
  Veronica ramte ærgerligt på stubben med sine bare fingre. Hun grimaserede af smerte og svarede:
  - Så når alt kommer til alt, siger Paulus: Vores lære er en anstødssten for jøderne, galskab for barbarerne! Et syndigt sind kan ikke forstå dette!
  Victoria grinede og sagde med en flydende stemme:
  - Rusland kan ikke forstås med sindet,
  En fælles målestok kan ikke måles ...
  Hun har en speciel blevet -
  Man kan kun tro på Rusland!
  Steelenida, der hævede sine øjenbryn strengt, bemærkede:
  - Og her Rusland før kristendommen. Millioner, hundreder af millioner af mennesker troede på Gud. Blandt dem var fremragende hjerner. Såsom Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Og de havde deres egne grunde til at tro. Vi er til gengæld imod illusioner! Den unge kvinde bankede på en falden gren med sin bare, stærke fod, brækkede den og fortsatte. - Vi er tilhængere af videnskabelig ateisme, og vi tror på, at enhver person er sin egen lykkes smed! Og at det ikke er nødvendigt at tro på, at den gode onkel Jesus vil komme og bygge alle, løse alle vores problemer! Denne planet har brug for videnskabelig ledelse og ekspansion ud i rummet! Og ikke hengive sig til alle mulige håb om himmelske steder, eller harems!
  Victoria fnisede og knurrede:
  - Og jeg ville ikke nægte det mandlige harem!
  Steelenida bemærkede strengt:
  - Jamen, du er rødhåret og opløst ... Hvem har opdraget dig?
  Victoria svarede i spøg:
  -Når far Carlo, og når ingen overhovedet!
  Stalenida væltede gadflyen med knytnæven og hvæsede:
  - Det er synligt ... Hvis der ikke er nogen Gud, så betyder det slet ikke, at man skal være vulgær og opløst!
  . KAPITEL #9
  Victoria svarede ærligt:
  - Synes godt om! Du forstår godt!
  Natasha, fnisende, bemærkede:
  - Kommunismen proklamerede ligestillingen mellem de to køn. Og det betyder en kvindes ret til selv at lede efter en mand. For eksempel tror jeg, at efter at have valgt den fyr, du kan lide, er det ganske normalt at ramme ham! - Pigen slog ormesvampen med sin bare fod og fortsatte. - Og det er helt normalt at elske flere fyre på én gang. De er jo forskellige og kærtegner dig hver især på forskellige måder, hvilket er meget rart!
  Veronica hviskede sagte:
  - Du vil brænde i helvede for sådanne taler og gerninger!
  Steelenida grinede og bemærkede:
  - Kommunismens moral er ikke mindre streng end den kristne. Og hvis du opfører dig sådan, så ... tror jeg ikke du vil mødes med godkendelse! Vi er ikke alle ... et bordel!
  Victoria bemærkede alvorligt:
  - Hvorfor avle hykleri? Denne kristendom lagde forskellige begrænsninger på kvinder. Herunder, såsom forbuddet, at elske mere end én mand. - Den rødhårede hun-djævel slog vredt på bulen med sin bare fod, smed den højere op. Og hun fortsatte. - Og kommunismen forkyndte, at der ikke er nogen Gud! Og det betyder alt er tilladt! Og vi kvinder kan være frie fugle på jagt efter kærlighed. At vælge de mænd, der leverer meget mere glæde. Og dette er hovedpointen!
  Stalenida rystede den rødhårede med sin pegefinger:
  - Dette er ikke hovedsagen for Komsomol-medlemmet! Generelt er det vigtigste at tjene fædrelandet og Lenins sag. Og ikke søgen efter nydelse for kroppen! Du skal forstå dette!
  Victoria svarede indigneret:
  - Jeg er et udyr og en seng i kamp! Så klage ikke til mig!
  Den rødhårede djævel hvæsede:
  - Jeg er en super pige!
  Veronica indsatte frygtsomt:
  - Kommunismens og kristendommens moral er én: hvem arbejder ikke, han findes ikke!
  Victoria viste viden om Bibelen:
  - Og Jesus sagde: bekymre dig ikke om dit daglige brød ... Bliv som skovens fugle.
  Stalenida bemærkede aggressivt:
  -Kommunismen blev i høj grad født på benægtelse af kristne værdier. Og nogle paralleller er ganske mulige. Så nazisterne har også et rødt flag, ligesom vores!
  Victoria knuste fluesvampen med sin bare fod, gned sin bare, runde hæl på mosen og tilføjede:
  - Det Tredje Rige har store skatter på privat kapital, og en høj procentdel af statsejendom. De har delvist socialisme, men privilegier for tyskerne! - Pigen bed et blad af en birk og fnisede, tilføjede. - Generelt om religion har jeg en munter sang. Vil du have mig til at gøre det?
  Stalenida nikkede villigt med sit lyse hoved, slog en rådden gren ned med sin bare, yndefulde fod og kvidrede:
  - Syng en blomst, skamm dig ikke!
  Og Victoria sang entusiastisk;
  Hvad mente Herren?
  Han, der bor i en frygtelig afstand ...
  Da ordren blev givet til at arbejde,
  Så vi ikke bliver i en drøm.
  
  Skønt storslået kongelig påklædning,
  Men der er ingen mere nærig person....
  Fattigdom skyder skarpt -
  Vores verden af lidelse er episk!
  
  Og det er ikke Adams skyld
  En simpel sovjetisk, russisk fyr ...
  Gik nøgen uden at skjule skam,
  Som en proletar under tsarismen!
  
  Gud gav ham mad - en grænse,
  Græsgang uden at kende gaflerne ...
  Og vil du have mere, bliver du slået!
  Og drik med håndfladen uden flasker.
  
  Adam udholdt sådan en skæbne,
  I et uhyggeligt, kedeligt paradis!
  Men slangen fløj på vinger,
  Han forstod: en person lider ...
  
  Der er en måde at komme ud af krattene,
  Byg en by, giv afkom!
  For ikke at vandre gennem lundudtrykket,
  Nogle gange har du brug for perfidskab!
  
  Jeg stjal den magiske nøgle fra paradis,
  Til Eden rutine at forlade ...
  Der vil du finde en pige drømme
  I det mindste kan du omkomme i underverdenen!
  
  Ja, selvfølgelig er der en risiko, dreng,
  Denne planet er ikke en gave...
  Men du vil kende samvittigheden, ære,
  Og du vil finde, kende dit par!
  
  Adam modtog denne nøgle -
  Åbnede portene og forlod paradis.
  Synderen brugte mange kræfter,
  At træde på stenene i store bjerge ...
  
  Her ser han porten igen -
  Og igen dukkede den bevingede slange op ...
  Han sagde: Jeg er en god Satan -
  Bolten her åbnede sig af sig selv ...
  
  Adam gik ind og han ser -
  Sådan et malet mirakel...
  Nøgen pige bag bakken,
  En tert af porcelæn er et gyldent fad.
  
  Men hvor er det godt
  Drengen Adam kunne ikke modstå!
  Og kysse hendes mund
  Sødere end honning!
  
  
  Hun svarede ham -
  Lige i en stormende ekstase smeltede sammen ...
  Nej, forband ikke Satan -
  Fyre dukkede op i synd!
  
  Gud drev dem ud af paradis, men...
  Planeten blev deres hjem.
  Selvom folk har én sol,
  Men afkommet blev til tusinder!
  
  Ja, det var meget hårdt
  Oversvømmelser, tørke og vintre.
  Men sindet er en kraftfuld åre,
  Mennesket er blevet et stærkt væsen!
  
  Hvordan kan en engel flyve
  Hvordan ødelægger dæmonbjerge nødhjælp!
  Skab en vej, hvor stien er -
  Nå ethvert punkt på land.
  
  Og du har brug for plads plads -
  Vi vil også være i stand til at erobre.
  Så vores synd er ikke en sætning,
  Nej, tal ikke pop-sludder!
  
  Vær ikke synd - der er ingen fremskridt,
  Tanker skaber bevægelse!
  Et svar til prædikenen:
  Vi har ikke brug for andres paradis!
  Pigerne klappede i kor. Det skal bemærkes, at Victorias stemme er stærk, fyldig, meget behagelig. Og krigerne var oprigtigt fascineret af dette digt.
  Steelenida foreslog med et smil:
  - Når der er tid, opfører du denne sang på stadion!
  Victoria nikkede indforstået og foreslog:
  - Og vi vil samtidig godkende prisen!
  Den rødhårede pige fnisede og ville gå på hænderne. Men hun har alt for mange våben.
  Pigerne havde gået længe nok og var trætte. Sad for at spise frokost. De åbnede trofæ dåsemad og gryderet. Kraftigt tjente kæber. Krigerne er alle unge, sunde, muskuløse.
  Natasha bemærkede med et smil:
  "Blandt dem, der blev dræbt af os, er næsten alle udlændinge. Tyskerne kaster en fremmed hær mod os!
  Victoria sang malplaceret:
  - Og vores hær er til venstre, og vores hær er til højre ... Det er godt for os at kæmpe med en drink!
  Stalenida så strengt på den rødhårede og bemærkede:
  - Du er en legesyg pige ... Vi skal giftes med dig!
  Victoria rystede på hovedet.
  - Hvorfor en mand? Bedre at have et dusin elskere!
  Natasha lo og bemærkede:
  - Det er ikke interessant at kommunikere med én mand i lang tid - det generer! Det er bedre, når man har forskellige drenge!
  Oksana foreslog:
  "Måske næste gang tager vi en tysk fange... Og vi vil gøre grin med ham!"
  Steelenida fnisede og bemærkede:
  - Jamen, I piger er opfindsomme ... Og det ville ikke skade os at fange sproget!
  Natasha blottede sine tænder voldsomt og sagde:
  - Gutter, gutter ... I er meget, meget dårlige, vores gutter! Gutter! Gutter! Vores mænd vil blive slået af piger!
  Pigerne brød ud i grin... De drak lidt af flaskerne med fortyndet alkohol. Et par skønheder snorkede endda.
  Men Stalenida knurrede:
  - Stå op! Den der sover, vi vil dræbe ham!
  Pigerne sprang op og strakte sig ud i snore. De raslede med deres våben og blinkede med tænderne. Smukke skønheder. Og blinke med deres safirøjne. De vil i det mindste lidt, men at spille et puds. Sæt dig på en hest.
  Og så marcher igen og trampe dine bare fødder. Selvom pigerne ser meget smukke ud. De har så meget skønhed. Og muskuløse, stærke pigekroppe.
  Natasha, der gik, bemærkede:
  - Indtil vi løser problemet med nazistiske kampvogne, har vi intet at gøre mod Fuhrer-soldaterne!
  Victoria uddyber:
  - Du ville ikke sige soldater, men maskiner! Og generelt er der ingen modtagelse mod skrot, hvis der ikke er andet skrot!
  Og den rødhårede djævel dunkede med sin bare fod på en længe rådden stub. Rejste en sky af affald og støv.
  Veronica kurrede ydmygt:
  - Hele Guds vilje!
  sagde Stalenida vredt og slog sin bare hæl på brosten:
  - Ikke! Alt vil være vores bolsjevikiske vilje!
  Og hendes øjne gnistrede bogstaveligt talt af vrede!
  Victoria sagde hårdt:
  - Hitleritterne udrydder jøder uden unødvendige ceremonier. Hvorfor stod Gud ikke op for sit folk?
  Veronica svarede trægt:
  - Synder...
  Victoria sang og stampede med bare fødder:
  - Åh, synder, synder ... Synd ikke ged! Synd ikke ged! Vil slå vinstokken! Den hvidmanede vin vil slå!
  Og den rødhårede skønhed fangede sommerfuglen med sine bare fingre og løftede benet og viste sine venner.
  - Det er de mirakler, der sker i vores skove!
  Veronica svarede vittigt med et smil:
  - Du ser, hvilken skønhed... Og du siger, at dette ikke er Guds skabelse!
  Victoria gøede:
  -Religion er folkets opium! Og sommerfuglen er smuk til bedre at forklæde sig som blomster!
  Steelenida bemærkede vredt:
  - Måske nok om religion? Er det bedre at lade Vera fortælle dig, hvordan hun vil opføre sig, hvis hun bliver sendt til efterretningstjeneste?
  Veronica trak på skuldrene og svarede:
  - Jeg vil være ydmyg!
  Natasha ville sige noget, men pigen lavede en lyd over hende. Jetstormtropper skyndte sig forbi. Mange gribbe i stål og meget rovdyr. De nynnede og blæste damp. Der er mange våben, og tyskerne skyder meget aggressivt.
  Steeleed bestilte:
  - Forklædning!
  Krigeren Gerda, der faldt i søvn lige i tanken, drømte om, hvad der skete i et så fjernt enogfyrre år ...
  SS-oberst Dess sagde hånende:
  - Nå, dreng ... Hvis du vil lindre din skæbne, så fortæl os, hvor sheikens skatte er gemt. Vi forbliver ikke i gæld, du bliver selv en ædel sheik.
  Ali rykkede krampagtigt. Der er mange nerveender på bare hæle, og ilden er en voldsom smerte. I luften er lugten af brænding stærkere og stærkere. Drengen hvæsede mere og mere, sved og tårer strømmede ned ad hans kinder:
  - Jeg ved det ikke... jeg ved det ikke...
  Dass slog fingrene i vejret.
  - Lyv ikke, jeg gennemskuer løgnen! Især fordi du selv sagde, at du ikke ville. Vi torturerer dig til døde og...
  Ali trak sig ind og strakte sin magre, men med en ret præget mave. Han forsøgte at holde sine skrig tilbage for ikke at vise, at han havde ondt, men den forræderiske krop ville ikke holde ud. Tårerne flød ufrivilligt fra hans øjne, og den arabiske dreng skammede sig over, at han græd som en pige. Men ak, det er ikke i hans magt at stoppe tårer og stønnen, selv om der strømmer en strøm af blod fra en krampagtigt bidt læbe. Dass i mellemtiden for at intensivere smerten; tog tangen med varme ender og tog fat i drengens magre ribben. Han klemte forsigtigt sine stærke poter og begyndte at vride sig. Ali stønnede meget højere, smerten var uudholdelig, fra hans hals slap ud:
  - Lade være med! Vær sød at lade være!
  Dess på en eller anden måde skævt, grinede på en asiatisk måde og spurgte:
  - Vil du? Nu siger du.
  Drengene rystede på hovedet og stønnede og spyttede blod:
  - Ikke! Jeg vil ikke sige!
  Pludselig talte Dess igen, sagte og indbydende:
  - Jamen, hvorfor skulle du dø så ung. For hvad? Se hvor smukt livet er, hvor dejligt det er at indånde frisk luft og elske piger. Og dit vansirede lig vil ligge i skraldet, og knoglerne vil blive trukket af sjakaler.
  - Men sjælen vil falde i Jilga! - Ali pressede sig ud af sig selv.
  Obersten klukkede ondskabsfuldt.
  - Ikke! Vi vil pakke dit lig ind i svineskind, og et helvede vil vente dig som et besmittet et!
  Her brød drengene virkelig ud i gråd:
  - Lade være med! Vær sød at lade være!
  Dess knurrede skræmmende:
  - Tal...
  Ali svarede med et støn:
  - Man kan ikke forklare det så nemt. Jeg er nødt til at vise dig mig selv, dette sted.
  Obersten rynkede sin brede, men på ingen måde lave pande. Måske vil drengen kun købe tid og prøve at løbe. I dette tilfælde vil de kun blive distraheret fra andre, selvom de ikke er så rentable, virksomheder. Men på den anden side... Dess brølede:
  - Godt! Tag ham af stativet, men lænk hans ben, samt en blok om halsen, så han ikke løber væk! Tjek denne hvalp for lus!
  Da drengen blev befriet fra stativet, stønnede han igen. Usikkert kom han på benene, og gispede, huden på hans fod viste sig at være brændt. Ali gjorde dog sit bedste for at holde sig ved lige og klarede endda et martyrsmil. Obersten følte pludselig ufrivilligt respekt for den unge araber: han holder fast, vil vise, at han er en mand. Hvad kan, efter at skattene er i hans hænder, rekruttere drengen? Når alt kommer til alt, vil han stadig ikke have en vej tilbage til sit eget. Sheiks slægtninge vil ikke tilgive tjeneren for de givne skatte, og kun den næsten almægtige SS kan beskytte drengen mod hævn.
  På trods af fangens tilsyneladende manglende evne til at flygte, lænkede drengene en kæde med en bold til det bare, halvsvidede ben og fik også hans hoved og hænder fast i en blok. Derefter besluttede oberst kun at tage et par skurke SS-mænd med sig, som er fremragende til at bruge våben, og arabiske portører, hvis der skulle være en masse skatte. Så slipper de selvfølgelig af med dem, men indtil videre lover de bjerge af guld ...
  Nå, i mellemtiden havde pigerne gennemført deres næste march, da det blev helt mørkt. Charlotte opmuntrede Gerda:
  - At lære er svært let i kamp!
  Gerda svarede:
  - Det er svært at leve i lærdom - det er let at dø i kamp!
  Efter at have afsluttet løbeturen til slutningen pressede de udmattede piger sig lidt mere, vaskede sig og gik i seng. Nå, hvor meget kan du vride dig selv til det yderste! Gerda, jeg drømte om en meget dramatisk komposition ...
  Først så pigen fjenden, i sin drøm undersøgte hun, som det var, et stort rum på én gang.
  Hæren forlod byen. Tropperne stillede sig op i et rektangel, som efterhånden som de bevægede sig, lignede mere og mere en rotte. Som sædvanligt har sådanne dyr den mest modbydelige snude! Foran er melosaurerne og fem tyrannosaurer, efterfulgt af kavaleri, kameler, med pansrede riddere, kavaleri med lettere jagerfly.
  Yderligere infanteri, let, i læderpanser, spydkastere og tungt i bronzerustning. Der var også de mest talrige bueskytter. Buer er forskellige, små er sorte, og store er malet gule. Nogle af soldaterne er bevæbnet med spyd og stillet op som en falanks. Generelt en ret stor hær efter middelalderens standarder. Dinosaurer brøler og inspirerer til frygt. I bevægelse ligner den en mudderstrøm, ubønhørlig, måske bare knap så hurtig. Trompeter brager, trommer slår. Bagved slæber heste og okser katapulter og ballister. Sidstnævnte er dog ikke særligt tilpasset markkampen. Uden for bymuren stiger røg op i himlen, smeder arbejde, smeder lænker til slaver. Helt i halen af tropperne sidder bødler i sorte klæder, klar til at udsætte oprørerne for grusom tortur. Tangen er allerede opvarmet, borene er blevet varmet.
  Og hvad er der foran dem: halvnøgne, tilfældigt bevæbnede slaver, blandt hvilke der er mange tynde teenagere, med skarpe skulderblade og sorte hæle, væltet ned på sten. Nå, sikke en hær af høns at grine af. Gerda er selv halvnøgen og barfodet, men er slet ikke flov:
  - Døden er et relativt begreb i tid, livet er absolut i mening!
  Men mærkeligt nok spredte teenagere og andre slaver, efter at have mødt en stor hær, ikke. Tværtimod fløj pile og sten mod dinosaurerne. Først og fremmest forsøgte de at slå rytterne ud, der sad på monstrene.
  Og her er Charlottes makker, efter diamanthesten at dømme, en ædel person. Hun så trods alt, hvordan tropper nærmede sig, flere end den smarte kriger forventede, men hun oplevede ikke panik.
  - Og de er selvsikre! De forventer, at de vil torturere os. Hvad siger du til den Falconbeak.
  - Overraskelse klar! Lige meget hvor primitive dinosaurer er, vil mere end to hundrede af dem, efter at have taget flugten, knuse hele hæren! - Den unge mand, malet som en indianer, med røde og gule fjer, grinede.
  Hertugen de Eleron, ledsaget af flere oberster, alle i guld og juveler, galopperede midt i kavaleriet:
  - Nå, her er lidt mere, og fjenden vil blive knust, hvilket var uundgåeligt. Her er dronningen, hundrede krigere vil voldtage hende, og hvis hun så er i live, vil jeg gøre det mod hende!
  Nå, her nægtede fantasien den arrogante hertug. Hvad han ville gøre med dronningen, ville jeg være hårdere, så efterkommere ville gyse endnu århundreder senere, men der var ikke nok ideer.
  Dinosaurer har allerede hastet til de hurtigt strømmende slaver. Fik fat i den mindst kvikke. Et par for dristige drenge sprang på dem, klatrede op på munden på dem, satte et spyd i deres tænder. Men ude af stand til at holde på skallen fløj de af sted og blev brutalt trampet på.
  Falkens næb fløjtede højt, og da de indså, at de ikke forstod, brølede han øredøvende:
  - Nu er det tid!
  Der var en larm og bobler fløj mod dinosaurerne. De var meget store, farverige, spejllignende af udseende, men da de faldt ind i dinosaurernes næseparti, blussede de op med en brændende flamme.
  Indretningen opfundet af Falconbeak og Snow White the Terminator var meget enkel. De sædvanlige er bare store boblepustere, som dem børn hengiver sig til. Kun i stedet for en sæbeopløsning, en simpel, men effektiv eksplosiv blanding. Selve boldene blev pustet op af en let brise, som blev gengivet ved hjælp af en trylleformular. I modsætning til en menneskeskabt orkan krævede den ikke for meget energi. Så børnenes våben viste sig at være meget effektive mod de monstre, der skyndte sig frem. Det så spektakulært ud, bobler, der flimrede med alle regnbuens farver, falder ind i blottede mundkurve. Påvirkningen er som fra en napalmbombe, det vigtigste er, at gassen indeni irriterer skabningers nasopharynx, hvilket forårsager en panisk følelse af frygt. Ja, og flammen brænder især og trækker dyresjælen ud. Monstrene, opslugt af ild, blev til en engrosflyvning. Det hele var så skræmmende og usædvanligt.
  Charlotte blæste en bugle forstærket af resonansplader:
  - Angrebsordre!
  Oprørskavaleriet, som allerede var blevet ret talrigt, skyndte sig at forfølge den vaklende hær. Bueskytter deltog også i kampen. Det så ud til, at ubønhørlige tænger krympede og forberedte sig på at knuse med et knas ligesom en rotte vævet fra soldaterrækker.
  Forud, som sædvanlig, skar Charlotte gennem luften. Hun tog en tynd, men meget stærk ringbrynje af dværgearbejde på. Imidlertid var konturerne af hendes forførende krop slet ikke skjult, tværtimod var hver linje synlig: fra brystet til hofterne. Samtidig gnistrede kronen meget kraftigere, end ægte diamanter er i stand til.
  - Saryn på en kitchka! - Råbte pigen og efterlignede Stenka Razin. Hun huskede en roman fra kategorien tabloidfiktion, næsten forbudt i Det Tredje Rige, hvor den legendariske ataman kæmpede med en armada af rumskibe. Det var styrke og samtidig ridderlighed. Ja, og plottet er meget interessant, hvor der var prinsesser, og den infernalske dæmon Skelentor, der fangede hovedkilden til universel energi...
  Her tænkte Gerda allerede, men hvordan ville hun selv opføre sig i stedet for oprørernes leder. Især at være i fangenskab og under tortur. I dette tilfælde ville hun have bevaret modet, ære, ikke vaklede i hænderne på bødderne. Ataman lavede trods alt ondsindede vittigheder på stativet og demonstrerede en ubøjelig vilje og en kosak-humor.
  - Jeg tror på, at jeg ikke vil vakle! - sagde pigen til sig selv.
  Dinosaurer angreb deres eget kavaleri. De rev fra hinanden, trampede, væltede kameler, heste og andre kæmpere. Panikken greb også kavaleriet og spredte sig til infanteriet. Forestil dig, hvordan en gal dinosaur er. Et slagtekrop, der vejer flere elefanter, med meterlange tænder og med kløede poter, river alle i træk. Hæren forvandlede sig næsten med det samme til en skræmt skare, som bliver revet fra hinanden af slaver og soldater, der er gået over på den retmæssige dronnings side.
  Charlotte førte personligt tilsyn med fældningen og forfølgelsen. Flere ryttere stormede ind i hende og blev straks færdige. Hertug Eleron forsøgte sammen med et udvalgt hold af vagtmænd at stoppe den rasende strøm. Charlotte faldt over ham. Ved at rotere begge sværd på samme tid skar krigeren uophørligt vagterne ned uden at efterlade nogen chance.
  En nisse på en kamel lastet med rustning forsøgte at modstå hende.
  Charlotte, grinende voldsomt, bemærkede:
  "Og du tror, højden slår dygtighed?"
  - Elefanten tramper myren! - knurrede den lodne kæmpe.
  - Og går foran musen! Store mennesker har store savner! - Efter flere hurtige slag fandt pigen et hul i visiret og ramte fjenden.
  - Ikke lang musik spillet! Jeg slog igennem visiret! Og ondskaben tog tjeneren til sit helvede! - Krigeren stak tungen ud.
  Charlotte kunne lide vittigheden, især rimet og ordspillet. Og hvis ja, så gik fældningen sjovere. Snow White the Terminator tabte molotovcocktails fra luften, hvilket øgede panikken.
  - Det er kun begyndelsen! Åh åh åh! - Sagde fekrigeren.
  Charlotte brød igennem til hertug Eleron. Togo var omgivet af vagter: fire nisser på ottebenede kameler, der var i stand til at bære en masse monstre med relativ lethed.
  Hertugen gav ordre til general Chichihu.
  - Prøv at samle en knytnæve af nogle af de mindre værdifulde tropper for at forsinke oprørerne, og trække dig hurtigt tilbage til porten selv.
  "Så vi bliver nødt til at lukke os inde i byen?" - Med åbenlys ærgrelse spurgte generalen.
  - Sandsynligvis ja! Det handler ikke om dig! Hertugen knækkede.
  - Det var synd før hvem! Nogle ragamuffins trænger sig på os! Generalen udstødte et pift af orange flamme fra munden.
  - Ak, hvad er det her! - Pludselig skræmmede hertugen.
  Charlotte fældede nissen og to andre soldater i et vildt spring. Tre bøller styrtede mod hende.
  Eleron råbte:
  - Dræb tæven!
  En pil affyret af Gerda (hun kæmpede også desperat og forsøgte at følge med sin veninde) væltede en af angriberne. Et andet monster blev dræbt af Svetlana.
  - Undskyld, smukke, jeg var den første, fordi manden.
  Den overlevende nisse hvæsede:
  - Mennesker er parasitter! Der vil være nisser!
  Pigen, som svar, sparkede sit knæ under knæet og stak sit hoved ind i den brutaliserede fysionomi.
  - Hvad med en brækket næse.
  Fra skønhedens frygtelige slag rystede monsterets hoved, og monsteret faldt af kamelen. Charlotte vidste, hvordan hun skulle slå, så hendes slag lammede store dyr på størrelse med elefanter. For at gøre dette skal du vælge det ønskede punkt og slå koden med en spids vinkel, når bruskerne i næsen kommer ind i hjernens frontallapp.
  Jeg hamrer sandheden ind i dine hoveder! - Råbte pigen.
  Duke Eleron forsøgte at skyde pigen med en forgiftet dolk med en fjeder.
  Charlotte fangede bladets flugt og slog den ned med sit sværd. Metal, der var i kontakt med metal, fløj af. Pigen sprang fra sadlen, fløj hen og bragte bladet ned på hjelmen.
  - Få en kapitalist!
  Fra hjernerystelsen knuste hjelmen sammen med hovedet. Det, der var tilbage af prinsen, fløj af hesten. Charlotte stak tungen ud, den var lang rosa og viste den til alle.
  - Det du er så forpint, får du måske.
  Prinsens død brød hærens moral. Soldaterne enten flygtede eller overgav sig i hobetal. Chokket var for stort. Kun lejesoldater og adel forsøgte at organisere en antydning af modstand. Men sådanne fokus gik hurtigt ud.
  . KAPITEL #10
  Charlotte opmuntrede tropperne, selv næsten ubevæbnede teenagere, skyndte sig dristigt og måtte måske endda holdes tilbage. Pigen væltede flere dusin jagerfly, men der var ingen til at dræbe yderligere.
  De havde ikke tid til at lukke porten, desuden gjorde nogle af byens borgere oprør, en losseplads begyndte.
  Baron de Capricorn, efter at have lært om oprøret i byen, opdraget af slaver, forlangte:
  - Henrett alle slaver, indfør massehenrettelser.
  Snehvide Terminator viste sig dog at være mere adræt, spredte vagterne med en brændende strøm og satte dronningens standard lige på tårnet.
  - Hvad vil du have, vi skal liberalisere. Eller måske endda opgivet.
  De oprørske borgere, mange slaver brød igennem til guvernørens palads. Charlotte bragede ind i porten, hun slog og knuste alle på række.
  Gerda fik et par skrammer, men blev kun sur af dette, her er hans sværd, væltede troldekorporalen, så klatrede hun hurtigt op.
  Krigeren, der hoppede med sin fod, plantede en nisse i brystet, han fløj ned fra væggen og snublede over spyd gravet ned i brostenene.
  - Gad vide, hvad du smager fedt!
  Hendes sværd fandt igen rigelig mad og stødte sammen med vagtmændene. Men det meste af garnisonen ydede ingen modstand. Kun paladset med udvalgte enheder, for det meste lejesoldater, viste sig at være en sværere nød at knække. Falconclaw selv angreb forsiden. Charlotte fløj i mellemtiden bogstaveligt talt højere og mødte Stenbukken ansigt til ansigt. Kun et dusin mennesker var tilbage omkring baronen, et spørgsmål for en kriger på to eller tre sekunder. Så stødte han på en adelsmand.
  Faktisk var der ingen kamp, krigeren rørte ved baronens skulder med sin finger og lammede ham.
  - Du kan regne med dronningens nåde. Folkeretten kender dog ingen medlidenhed!
  En fyr, der lignede en faun, hoppede på hende.
  - Hvilket dyr vil du have i hjernen? - Krigeren bandede.
  Selvom han bevægede sig hurtigere end en normal person, parerede Charlotte angrebet og blæste det grimme hoved af med et slag til gengæld:
  Og så er der faunen. Hele universet er fyldt med disse skabninger. Eller måske en anden slags nisser.
  Krigeren flyttede til paladset, men havde ikke tid, oprørerne og byens indbyggere håndterede garnisonen, før denne diva ankom.
  Gerda formåede kun at afslutte to bastards mere. Hun snurrede rundt om sin akse og sagde filosofisk:
  - Du kan ikke besejre alle uden at besejre dig selv - du kan ikke besejre dig selv uden at lære af alle!
  Guvernøren havde tid til at stikke, før krigeren greb ind. Dette lettede imidlertid besværet ved hoffet, og den ærede mand, synes det, var en rimelig bastard, hvis byfolkene selv handlede med ham. Den fede krop blev skåret i kål uden at efterlade noget helt lem.
  Pigen skældte de overivrige oprørere ud.
  - Husk, det vigtigste er evnen til at leve efter retfærdige love. Det er tid til at bringe orden i folket.
  I byen blev ligene hurtigt fjernet, der var ikke mange af dem, og gaderne blev fejet, træerne blev klippet. Lokale myndigheder blev valgt, blandt andet blandt de tidligere slaver. Imidlertid udgjorde slaver størstedelen af befolkningen, de registrerede alle i en række, primært blandt de fattige.
  Lenastala var den første, der tog folket til ed. Den unge dronning blev mørkere, indespærringens bleghed forsvandt, skuldre og hofter blev bredere, rent vasket hår skinnede perlehvidt. Hun var meget smuk og feminin, ikke blottet for god styrke. Præster med iver førte folket til eden. Men det var tydeligt, at ministrene for den sorte kult ikke var glade: Dronningen var meget retskaffen, hun forbød menneskeofre og nedsatte kirkeskatten. Og nu stikker folk ud på bålet, især ofte ofrer de uskyldige babyer, især drenge. En mand i helvede burde være foran.
  I anledning af den sorte ed foreslog præsten:
  - Lad os slagte et dusin drenge og seks piger!
  Lenastala sagde groft:
  - Der er ingen bedre end dig! Til en sadists ild!
  Præsten blev hentet og båret hen til det på forhånd bundne brænde og grene. Gerda tørrede i mellemtiden sin klinge og stillede sig ved siden af Charlotte og spurgte overrasket:
  - Mærkeligt, men hvad det her oprør er startet for.
  Hendes partner svarede med et grin:
  - At returnere den retmæssige trone til dronningen. Lena er blevet en legitim arving, og en usurpator sidder på tronen.
  Gerda tvivlede stadig:
  - Det sker ikke ofte, at de legitime arvinger til tronen henvendte sig til pøbelen for at få hjælp.
  Charlotte sagde ganske logisk:
  - Venskab med pøbelen ydmyger ikke, hvis det fører til magtens højder! Nå, i dette tilfælde er det måske dronningens sidste chance.
  Gerda kløede sig med spidsen af sit sværd i sin bare, pigeagtige hæl. Charlotte var iført sandaler med perlebesatte. Pludselig tog hun den legende dreng i hånden. Drengen så ud til at ville trække en pung ud af krigerens bælte. Stærke Charlotte løftede drengen op på sin strakte arm. Men barnet så omkring ti år gammelt ud, ikke mere, og han brød ud i gråd:
  - Åh, det gør tanter ikke! Jeg er mere...
  Gerda afbrød hårdt:
  - Jeg ved det - jeg vil ikke! Nok, dog mangler tyven stadig at blive straffet, ellers vænner han sig til uansvarlighed! Hvad anbefaler du Charlotte?
  Krigeren vred hendes ansigt.
  - Jeg tror, det er nok med tæsk! Skam ikke et barn ved at skære en hånd af.
  Gerda var enig.
  - Lad os aflevere det til vagterne og lade dem piske ham!
  Den lille tomboy begyndte pludselig at spørge grædende:
  - Nej, det er bedre at tage mig til din væbner.
  Charlotte fnyste foragtende.
  - En tyv i væbnere ... Sikke et fjols jeg er! Ja, du er stadig lille, så du kunne bære mit arsenal, du falder bare ned. Så..." Pigen råbte. - Hun er en vagt, du skal straffe tyven ...
  Gerda fnisede pludselig:
  - Så der er ingen vagt, hun flygtede ... Vi bliver nødt til at tage drengen til dronningen, så hun dømmer!
  Charlotte rystede negativt på hovedet.
  - Ingen grund til at distrahere dronningen på sådan en bagatel som et forsøg på et banalt tyveri. Derudover er Lenastala for venlig, hun vil nok beordre ham til at blive løsladt. Så det ville være bedre, hvis vi straffede ham på stedet. Jeg tror bare at løsne den med en kvist på hælene ...
  Gerda var uenig:
  - Ikke! I dette tilfælde vil det være svært for ham at gå, og selvom vi knækker ham til blodsår, vil han få infektionen. Det er bedre bare at piske frække børn som normalt!
  Charlotte kløede sig i baghovedet og nikkede.
  - Må det være sådan!
  Under tæsk begyndte drengen at råbe, og Gerda lukkede munden, så han ikke kunne høres. Men alligevel samledes en flok nysgerrige mennesker. De foreslog, hvordan man kan piske en tyv. Derefter gav de ham et spark i den forslåede røv, og slap ham på alle fire sider. Så gik pigerne til det nærmeste værtshus. Men de løb straks ind i et problem, det viste sig at være overfyldt, på grund af det faktum, at mange oprørere allerede havde formået at erhverve penge og havde travlt med at sænke dem.
  Gerda bemærkede:
  - Brede halse, karakteristisk for et snævert syn!
  Charlotte tilføjede:
  - Hvem der i første omgang er mavens fyldning, i det sidste er samvittighedens udrensning!
  Pigerne vendte sig om og besluttede sig for bare at gå ned ad gaden. Netop da sprang tre nisser med køller og en stornæset trold med et kroget sværd ud af gyden. Charlotte undgik behændigt egegyngen, stak bladet ind under maven på det behårede, modbydeligt stinkende væsen. Hun satte ikke engang farten ned og væltede krigeren fra hende. Med et behændigt slag skar Gerda både køllen og hovedet af:
  - Fangede den smule!
  Charlotte trak med besvær sit sværd frem og knurrede:
  - For at afklare! Når du har tabt hovedet, får du ikke andet end hovedpine!
  Derefter huggede krigeren væsenet langs kroppen og skar det næsten i to. Og Gerda ville lægge den tredje nisse ned, men så krydsede trolden bladet med hende. Han ser ikke ud til at være for stor, på størrelse med et gennemsnitligt menneske, måske er han en smule tykkere, men han er hurtig som fanden.
  Gerda udtalte endda en sætning fra en sentimental roman:
  - Kvik og hurtig, du bliver minister!
  Trolden svarede skarpt:
  - Med ære og sværd bliver du en vagabond! Og du hopper trods alt barfodet pige, som en kanin, og du vil ende i en fælde.
  Gerda udbrød igen:
  - Hvis du ikke kan komme af med harens hjerte, hyler du som en ulv, fra et hundeliv!
  Goblinen forsøgte at udnytte det faktum, at krigeren kæmpede for at parere troldens angreb, og forsøgte at nærme sig fra siden. Men Charlotte var opmærksom. Hurtig som en hungepard huggede hun bogstaveligt talt det grimme, ildelugtende væsen op. Så blinkede krigeren til Gerda:
  - Nu er alt retfærdigt!
  Trolden grinede.
  - Hvorfor er adel så sjælden blandt mennesker, fordi de ikke har ondskab - en livline i evolutionens hvirvel!
  Gerda svarede behændigt:
  - Skændhed, skønt en livline i kampen for overlevelse, men gnavet af mistillidsormene, som den genererer!
  Trolden reagerede ved at angribe endnu mere ondskabsfuldt:
  - Veltalenhed blomstrer normalt, når muligheden for fysisk beskyttelse svinder ud!
  Gerda forsøgte som svar selv at fange fjenden i den modkørende bevægelse, men mørkets væsen angreb på en meget forskellig måde. Derudover gav det endda indtryk af, at den legede med pigen med vilje, endda hånende kløede krigeren på næsen et par gange. Pigen blev rasende og fik straks en meget alvorlig indsprøjtning i brystet, som et resultat af, at blodet løb ud. Gerda forsøgte at hoppe over trolden, men trolden skar let hendes mørke hud af solskoldning på maven. Og på et forsøg på at sparke i lysken, slog han smerteligt sit sværd på sine bare fingre.
  - Hvis du vil leve, så elsk med mig! - Freaken spindede. - Du har ikke en chance alligevel!
  Gerda sagde:
  - Ingen chance! Og nu skal vi se det her!
  Den smukke barfodede blonde kriger sang højt:
  Bøddelen sagde: ingen glade dage at se,
  Du vil blive forfulgt og fremmed!
  Men hæren af frihedselskende krigere,
  Håndter den utallige horde!
  
  Dødens fantomansigt: evig vandrer-ledsager,
  Men vi har heller ikke brug for søvn-fred!
  Hvem i dovenskab er en eksil overalt,
  Hvor er det svært at have en drøm!
  
  Og hvilken drøm - æter-kærlighed,
  Vejen dertil er nogle gange falsk!
  Paulus er hård, så bagtal ikke grusomt,
  Nogle gange er en skødesløs fejlberegning grusom!
  
  Så vil årene forsvinde i et øjeblik af ungdom,
  Og kampen vil larme som en fest!
  Her gør vinden hvirvelvindene cirkulære,
  Hvor lidenskabeligt, rasende væltede det ned!
  
  Tro, agerjord vil blive øret,
  De vil dyrke guldbrød, de vil brænde det!
  Nå, fra helgenernes ikoner skinner ansigter,
  De vil give nåde for dette arbejde!
  
  Men som en hvirvelvind - Seroko fra ørkenen,
  En frygtelig krig er kommet til Jorden!
  Børn løber med bare fødder,
  Selvom det allerede har sneet - vinteren hersker!
  
  Fjender forvandlede huse til ruiner,
  Og nogen sorg - mistede børn!
  Hæng vægte om halsen på folk,
  Hjerteløse bødlers dans brænder!
  
  Folket kan ikke udtrykke sorg, så stramt,
  Ingen husly, ingen mad, ingen varme senge!
  Fløjter som en kobra, en vred snestorm på marken,
  Hvor, sandhed, adel - ad helvede til med en løgn!
  
  En lys dag vil komme - en herlig time med sejr,
  Fædrelandets ørn vil flyve op over klipperne!
  Lad soldaternes bedrifter synges,
  Vi har et skarpt sværd og et stærkt skjold!
  Ved krigerens sidste stavelse kollapsede den grimme trold, og det afskårne hoved fløj godt tyve meter af sted. En blændende bunke af flammer meldte sig pludselig fra den, og kun en håndfuld aske var tilbage i stedet for det grimme hoved.
  Pigerne under kommando af Stalenida tog endnu en kamp. Men her gik det ikke så godt. Afdelingen led tab.
  Tre piger døde, resten af de dusin krigere blev såret af varierende sværhedsgrad og kunne næsten ikke bryde væk. To piger måtte endda bæres. Ak, det er krig. Det er ikke altid muligt at ødelægge alle. Desuden var der meget ihærdige kampvogne i kolonnen, mere præcist selvkørende kanoner E-5. De ser ud til at være små, men meget ihærdige. Og så ankom jet-angrebsflyet i tide.
  Og bag dem skiveformede helikoptere. Prøv at modstå en sådan magt. Kun tre yderligere ofre ud af tolv - man kan sige, slap billigt. Men nazisterne lagde mere end tyve. Sådan forløb kampen.
  Krigerne gik på vildspor og prøvede af al deres magt. Natasha, denne drilske pige, bemærkede:
  - Hvor er det synd for pigerne ... Det er endda ærgerligt ... Men hvorfor ikke tilføje fyre til vores bataljon?
  Stalenida snerrede og skubbede vredt sin bare fod over Maybug:
  - Hvem har hvad ... Og du har kun mænd i tankerne!
  Victoria blev fornærmet og bemærkede:
  - Også mig! Hvordan du ønsker at blive kærtegnet af en fyr. Mærk dine bryster i dine arme...
  Den rødhårede djævel plukkede et græsstrå, bed det af og kurrede:
  - Åh, mine drenge er seje... Det er godt, at du ikke er homoseksuel... Jeg elsker dem, der knepper piger... Når alt kommer til alt, supermand macho fra vuggen!
  Steelenida blev lidt blød og smilede:
  - Ja... Det bliver lidt sjovere. Og hvordan er Natasha din veninde?
  Den blonde pige, der ikke forstod, spurgte igen:
  - Hvilken ven?
  Major svarede selvsikkert:
  - Andreyka! Han blev trods alt også tildelt Zhukov!
  Natasha sukkede tungt og trak på skuldrene.
  - Jeg ved det desværre ikke...
  Andreika (Og dette var deres velkendte dreng og pionerhelt) blev i mellemtiden kastet ind i kasematten. Den sårede dreng blev efterladt bundet og endda lænket til væggen i nakken. Hvor meget var nazisterne bange for russiske børn. Det var fugtigt i kasematten, en pige lænket til væggen hang ikke langt fra drengen. Helt nøgen, hendes krop var et kontinuerligt sår, blå mærker, pisugi, snitsår, forbrændinger, pigen blev tortureret. Hun var bevidstløs og stønnede kun sagte.
  Drengen kiggede på væggene. Fængslet var gammelt, bygget tilbage i zartiden, væggene var tykke, et lille vindue lige under loftet var spærret. Andreika følte sig ikke bare en fange, men en fange fra antikken. Som den legendariske folkeoprører Stenka Razin forventedes han at blive tortureret og henrettet.
  Andreika stønnede, kan han, en elleve-årig dreng, modstå tortur? Ville hun ikke græde som en pige! Det er jo ikke for pioneren at stønne og græde. Den barfodede, ridsede Andreika vendte sig om, såret gjorde meget ondt, hans albuer var bundet, han måtte på en eller anden måde vende sig om for at gøre det lettere, ændre vinklen. Den frygtelige smerte aftog et øjeblik.
  Der er en frygtelig stank i cellen. Gulvet er plettet, stivnet blod. Afgnavede knogler er spredte. Mennesker? Det er endda skræmmende, du kan se en hel del fanger passere gennem denne celle. Sandt nok troede Andrey, at nazisterne havde erobret Grodno relativt for nylig. Og hvornår lykkedes det dem at rode sådan noget? Er de ældre ofre? For eksempel NKVD? Drengen rystede. Det viste sig ærlig rædsel! Hvor er det svært i fangehullet. Der er ingen at tale med, det ser ud til, at pigen er helt udmattet. Bødderne torturerede hende som antikkens helte. Gad vide hvorfor? Hvilket ondt kunne en ung pige forvolde nazisterne. Andreyka er dog også kun en dreng og begyndte at dræbe og kæmpede mod denne onde ånder. Nazisterne satte deres nation over andre nationer og folk. Således legitimerede de ondskab og lidelse! Nej, en normal person burde bekæmpe sådan lovløshed. Derudover er tyskerne ikke selv frie, de er lænket af det totalitære apparat. Han kvæler på enhver mulig måde det mindste initiativ og manifestation af menneskelige følelser.
  Fascisme kommer fra ordet flok. Han strikker hensynsløst folk og gør dem til lænkede slaver. Kommunismen løfter til gengæld mennesket, giver det ny styrke og stimulerer livets fakkel. Der er en væsentlig forskel. Kommunismen er international af natur og universel. Hitlerismen ophøjer kun én nation, og ikke hele menneskeheden som helhed. Dette er hans ulempe. Men folk har trods alt fælles rødder, hvilket er biologisk bevist. De samme sorte og hvide har ret sunde og produktive afkom. Han er Andreika, søn af en russer og en hviderusser, ganske levedygtig, slet ikke en idiot og klar til at bekæmpe fascismen.
  Selvfølgelig viste Pavel sig at være stærkere og formåede at komme væk fra fjenderne efter at have dræbt mange tyskere. Han Andreika opførte sig som en svækkelse, han blev taget til fange. Måske skulle du have holdt den sidste kugle for dig selv. Selvom han er død, kan han ikke længere dræbe en eneste tysker! Og så er han i live, selvom han lider.
  Barfodet Andrey kløede sin let svedne fod på en fugtig sten, Ilza fandt det mest smertefulde punkt, brændte det med en cigaret, så der dannede sig en vabel. Men intet, en modig dreng, den går ikke i stykker. Tværtimod bør smerte blive en stimulans, hvorfra hans mod vil øges. Og pioneren vil aldrig bryde. Generelt er tyskernes triumf midlertidig. De vil blive besejret før eller siden, ligesom det onde altid taber til det gode. Du kan selvfølgelig argumentere for, at godt kun vinder i eventyr, men i livet er alt sværere. Men selv et eventyr er kun en afspejling af virkeligheden. Når alt kommer til alt, er meget, der var en drøm, nu blevet til virkelighed. Andrey tænkte: måske er han bestemt til at dø? Hvad er ganske muligt! Men er han bange for døden? Hvis kommunismen vinder, så vil han og andre helte fra det sovjetiske land genopstå til et nyt lykkeligt og evigt liv. Så vil han leve i en verden uden sorg, pine, død og ondskab! Det vigtigste er, at den endelige sejr vindes! Når alt kommer til alt, kun i dette tilfælde vil alle de faldne helte blive genopstået!
  Og kommunismens rige vil komme! En verden, hvor de mest hemmelige drømme bliver til virkelighed. Sådan et univers, hvor en person ejer alt, hvad der findes, som man kun kan drømme om, og ikke engang altid regne med succes. Her er det, hvilken kompleks og mangefacetteret verden. Og så vil andre verdener åbne deres arme for mennesket. Okay så! Det er muligt, at de store vidder af kosmos også er onde! Det vil hjemsøge og plage levende rumvæsner. Men kapitalismen vil også give dem frihed! Han vil bryde slaveriets og ydmygelsens bånd. Frihedens tid og time vil komme, den vil oplyse jorden med sit strålende lys! Og de vil kaste mørkets åg af sig, mørkets folk, og mennesket vil erobre universets verdener! Og børnebørnene vil huske, at de ikke troede, at de levede i mørke under en jernhæl. Vi bar tegn på et ondt dyr, og nu vandrer vi i troen, ren og hellig!
  Andreika var endda overrasket over, hvor godt hans tanker dannede sig. Der er noget særligt og unikt over dem. Som det var under borgerkrigen, hvor proletariatets vigtigste våben var vers, og prosa måske endda blev noget foragtet og forsømt. Nu er digteren i fangenskab, og fjerene og liren er billedligt talt i lænker. Ikke desto mindre giver han ikke op, og ser frem til en lysere fremtid. Og hvad det bliver afhænger af hver person. Der er ikke sådan noget som én, der bestemmer og plantede alt.
  Andreyka sagde:
  - Fremtiden afhænger af os! Selv når det ser ud til, at intet afhænger af os!
  Drengen vred sig, han forsøgte at slibe stængerne. Denne beskæftigelse er kedelig og vanskelig, men der er altid en chance for succes. Andreika, der overvandt den frygtelige smerte, begyndte at gnide sig mod væggen. Det vigtigste er ikke at græde ud, ikke at vise din svaghed. Han er en pioner, og derfor legemliggørelsen af mod. Du skal kæmpe, så han vil kæmpe, og han vil helt sikkert vinde! Til ære for det sovjetiske fædreland.
  Drengen gned stædigt, i det øjeblik kom pigen til fornuft og mumlede:
  - På den grønne græsplæne, hoppende blå kaniner!
  Og så faldt hun i glemmebogen igen. Drengen sagde:
  - Ulykkelig! Hun blev tortureret af de forbandede fascister! Men jeg tror, at hævnen ikke vil vente længe på at komme! Tiden for sejr over menneskehedens monstre nærmer sig. Drengen vendte sig om og sang:
  Og flaget vil skinne over planeten,
  Hellige land, der findes ikke smukkere i universet!
  Og om nødvendigt dør vi igen,
  For kommunismen, for vores store sag!
  Smerten skyllede ind over drengen igen, han bevægede sig lidt væk fra væggen og begyndte at rykke i hovedet.
  Så lød et knirken, og fem høje SS-mænd kom ind i cellen. Uden at tænke sig om to gange sparkede de drengen med deres støvler og greb ham i armene:
  - Kom så kælling!
  Andreika forstod, at det var nytteløst at gøre modstand. Hans krave var løsnet. De slog mig et par gange mere og bar mig på mine hænder. Drengen syntes at være opslugt af en isnende kulde: hvor han blev båret. Kommer det værste til at ske nu?
  Drengen blev faktisk slæbt et sted nedenunder. Og mærkeligt nok blev det varmere. Andreika følte sig pludselig meget mere munter: hvor er vores, forsvandt ikke! Han kommer også ud af dette rod.
  De bar ham op ad trappen og sænkede ham langsomt! Til sidst følte drengen, at fugten havde givet plads til tørhed. Bødderne bar barnet ind i et ret rummeligt værelse. Ganske vist så væggene ildevarslende ud, de var ophængt med forskellige og fantastisk formede instrumenter. Drengen så flere brændende pejse og en stativformet indretning. Der var også mange strækmærker og forskellige torturgenstande. Andreika mærkede pludselig en tyngde i maven, noget stak!
  Dette er frygt! Drengen forstod, i intet tilfælde skulle han bukke under!
  Barfodet Andrey spændte op. I hallen sad en SS-oberst og en i forvejen kendt kvinde, den der deltog i tilfangetagelsen af drengen. Pioner Andreika blev bleg, det er tydeligt, at en svær skæbne venter ham, hvis de skal afhøre et barn, inkarnerede bødler. Nej, han ville aldrig give efter for dem, selv om de ikke skulle råbe en tanke, ikke en lyd! Men kun hvis han kan klare det.
  SS-obersten spurgte:
  - Navn!
  Andrew var tavs. De piskede ham med en pisk. Der er en rød stribe på bagsiden. Oberst SS, gentog igen:
  - Sig babynavn!
  Desperat Andreika svarede med ondskab:
  - Jeg er lille Stalin!
  SS-obersten fnyste.
  - Det er tævens tone! Han ser ud til at ville have et hårdere forhold.
  Ilsa sagde:
  - Lad os stege knægtens hæle.
  SS-obersten spurgte:
  - Navngiv dine medskyldige, og i dette tilfælde vil vi lade dig gå!
  Ruslan, som en sand pionerhelt, svarede:
  - Hele det sovjetiske folk er mine medskyldige, fra den gamle mand til barnet!
  SS-obersten fløjtede:
  - Ja, du er et stædigt væsen! Du forstår ikke, at vi kan dræbe dig!
  Blinkende blå øjne svarede Andrey:
  - Nazisterne kan dræbe, men hvad de ikke kan er at fjerne håbet om udødelighed!
  Obersten råbte:
  - Kom igang!
  Barfodet og såret blev Ruslan samlet op, rebene blev klippet og bandagerne blev uden ceremoniel revet af. Drengen gispede. Hænderne bragt tilbage og bragte sig selv til stativet. De kastede et reb over deres hænder. Obersten råbte:
  - Vrid møgungens led!
  Rebet strakte sig helt til toppen. Andreika følte en infernalsk smerte i sin sårede skulder og stønnede:
  - Mor! Det er forfærdeligt!
  Obersten grinte.
  - Du vil tale!
  Andreika rystede på hovedet:
  - Ikke!
  Drengene satte tunge lænker på deres bare fødder, knoglerne i deres skuldre knasede af det frygtelige pres. Blodet væltede ud. Smerten var skræmmende, pioner Andrei blev bleg, hans pande var dækket af sved, et ufrivilligt støn blev hørt bag hans mund, men fandt stadig styrken til at sige:
  - Ikke! Og igen nej!
  Ilsa satte en stålstang i pejsen og sagde med et grin:
  - Kære dreng, indrøm, og vi vil give dig chokolade.
  Sårede Andrei råbte:
  - Ikke! Jeg har ikke brug for din beskidte erstatning!
  Ilsa skreg:
  - Nå, dig og en tæve!
  Så tog hun en rødglødende ramrod ud af flammen og kastede den ned i såret. Pioner Andreika havde aldrig oplevet en sådan smerte før, han fik vejret, han mistede bevidstheden af chok.
  Ilsa, som en erfaren bøddel, begyndte at massere hans kinder og nakke, bragte hurtigt drengen til fornuft.
  - Forvent ikke, at møgungen finder glemselen i et sparechok!
  SS-obersten beordrede:
  - Steg hans hæle.
  SS-bødderne tændte straks et lille bål, flammen begyndte at slikke barnets smukke, bare fødder. Ilsa kastede i mellemtiden den rødglødende ramrod ned i såret igen. SS-lægen injicerede drengen med et særligt lægemiddel, så han ville føle smerte mere akut og miste bevidstheden langsommere. Nu blev pioneren Andreika fejet over af et grænseløst hav af lidelse, endnu værre end Dantes helvede. To andre bødler begyndte at slå hvidglødende stifter under drengens negle.
  Andreika, overvældet af forfærdelige lidelser, følte sig på randen af fuldstændigt sammenbrud. Men pludselig, halvt i vild, dukkede billedet af Stalin op foran ham:
  - Hvad skal man gøre chef? - Spurgte drengen.
  Og Stalin, smilende hvidtandet, svarede:
  - Og hvad kan en pioner ellers gøre i denne situation! Du skal ikke bare græde! Tag en dyb indånding og syng.
  Pioner Andreika fremtvang et smil:
  - Lyt til lederen!
  Drengen spændte op og brød gennem magt, men sang samtidig med en klar og stærk stemme, mens han komponerede lige i farten:
  Faldt i et fascistisk frygteligt fangenskab,
  Jeg svæver på bølgerne af frygtelig smerte!
  Men blødende sang han sange,
  Den frygtløse pioner er trods alt venlig med hjertet!
  
  Og jeg vil fortælle jer bestemt bødler,
  Hvilken afskyelig glæde udøste du forgæves!
  De svage vil bede mig tie,
  Smerten er trods alt ulidelig og simpelthen forfærdelig!
  
  Men jeg ved det, jeg tror fuldt og fast
  Fascismen vil blive kastet i afgrunden!
  En stråle af onde flammer vil overvælde dig,
  Og alle, der faldt i glæde, vil genopstå!
  
  Og vores tro på kommunismen er stærk
  Lad os flyve som en falk, lad os hæve os over alle stjernerne!
  Lad floder af honning flyde vin
  Hele verden, det højlydte horn vil høre råd!
  
  Og maskinen klemmer stramt pioner,
  Kig op i himlen, unge!
  Og statuer et eksempel for dem, der vakler,
  Dit slips er så lyst som en nellike!
  
  Fædreland for mig betyder du alt
  Mor og meningen med alt ungt liv!
  Lader det hårde liv hidtil,
  Vores folk lider under ond fascisme!
  
  Men anstreng den røde drengs vilje,
  Spyt i ansigtet med en helvedes hagekorsbandit!
  Lad fjenderne gyse i raseri,
  Og de vil blive besejret af den røde hær!
  
  Sovjetunionens hellige land,
  Hvad gav kommunismen til folkene!
  Hvordan mor gav os sit hjerte,
  For lykke, fred, håb og frihed!
  . KAPITEL #11
  Sådan opførte heltepioneren sig modigt. Og han var sin titel værdig, som pioner lyder det stolt. Sådan burde enhver sovjetisk dreng opføre sig.
  Pigerne klatrede i mellemtiden ind i krattet. De tændte et lille bål og forfriskede sig. To af de ni piger kunne ikke gå, og efter at have givet dem førstehjælp og bandageret dem, gav de dem trofæsprit, så sårene ikke gjorde ondt, og pigerne faldt i søvn.
  Natasha bemærkede med et smil:
  Alt i vores verden er relativt. For eksempel er alkohol langt hen ad vejen en gift, og det heler samtidig. Pigerne sover! Og det blev meget nemmere for dem!
  Victoria bemærkede klogt:
  - Alt i verden er relativt... Og Gud er ikke en engel, og Djævelen er ikke en djævel!
  Veronica svarede vredt:
  - Hvilken slags blasfemi ... Hvad handler det om?
  Den rødhårede hun-djævel bemærkede logisk:
  - Og om det ... I Bibelen taler Gud kun voldens sprog. En så er Noah noget værd. Og djævelen? Faktisk er der ikke meget hørt om ham. Under alle omstændigheder, selv i Bibelen, frister Satan mere end han dræber!
  Natasha bemærkede rationelt:
  - Gud elsker virkelig vold. Kong David førte brutale krige. Saul Gud beordrede at udrydde en hel nation uden undtagelse: inklusive kvinder, børn og husdyr! Det er mærkeligt at tale om barmhjertighed... Synes du ikke?!
  Veronica ville sige det, men der kom ikke noget godt til at tænke på. Faktisk er der ikke noget særligt at dække. Med hensyn til oversvømmelsen af Noah tænkte hun selv meget. Og hun kunne ikke finde en forklaring, i det mindste en rationel, på en sådan grusomhed. Gud ødelagde ikke synden, allerede Kam lyste op, og Noa var slet ikke en helgen. Og det var ikke Ham, men Haamam, der var forbandet. Det er også uklart. Generelt er hele denne bibel, især Det Gamle Testamente, fuld af misforståelser. For eksempel dræbte Elisha toogfyrre børn for sådan en bagatel, at han blev drillet for sin skaldethed.
  Dette er klart overkill! Gør dette med børn. Og det er svært at forklare dette.
  Veronica selv tøvede i religion. Jeg vidste ikke engang, hvilken tro jeg skulle acceptere. Jeg kunne ikke lide ortodoksi for meget: en masse eksterne effekter, pragt, men alt var på en eller anden måde koldt. Men baptisterne gav heller ikke hvile og fred. Kan man lide det eller ej, men religion kræver under alle omstændigheder tro. Og en klog pige ønskede, at alt skulle være logisk, og alle ender konvergerer.
  At få alt til at virke rationelt og korrekt. Og så ... Selv læren om evige helvedes pinsler virker overdreven. Det værste ved helvede er varigheden af straffene: der vil altid være et helvede. Og milliarder af milliarder af år vil gå, og syndere vil stadig lide og lide. Og det er forfærdeligt! Hvad er evighed? Det er nemmere for en abe med bind for øjnene at skrive Bibelen på et tastatur end at vente i evighed.
  Tortur i helvede er et særskilt emne. Det er ikke synd at torturere Hitler længere og hårdere. Men hvad hvis en teenager går i helvede? Generelt, hvordan kan en person blive frelst, hvis han synder. Selv om ikke ved gerninger, så ved ord eller tanker! Og hvad er synd?
  Victoria, da hun så, at Veronica er tavs, øgede presset:
  - Ja, og i Johannes' Åbenbaring ... Så snart livet på Jorden begyndte at blive bedre, hvordan kan vi så hælde henrettelser på planeten Jorden. Og så plage hele menneskeheden. Og hvad kan man sige?
  Veronica svarede hårdt:
  - Du skal ad helvede til - du ved det!
  Steelenida stoppede skænderiet:
  - Sov alle sammen! Der er stadig meget arbejde forude!
  Pigerne lukkede villigt øjnene. Natten om sommeren er ret varm, og krigerne krøb sammen og faldt i søvn til hinanden.
  Veronica drømte, at hun var i en verden af en futuristisk fremtid. Du går ned ad gaden, og fortovene bevæger sig som en flod. Og farverige biler flyver over den. Og overalt er fuld af pionerer med røde slips. Og disse børn flyver og snurrer som møl. Og alle smiler, griner.
  Veronica viftede med hænderne og fløj. Hun er som en sommerfugl, og man kan høre hendes vingers flagrende. Og du flyver selv, flyver ... Og der er så klare farver rundt omkring. Husene er enorme, flerfarvede, malet som kager. Og en masse statuer - forskellige fabeldyr.
  Alt er så smukt. En af bygningerne ligner en cheesecake besat med diamanter. Og flyvende tallerkener kredser om det. De lyser orange og giver et blændende skær.
  Endnu en bygning i form af syv krabber, der står oven på hinanden. Desuden er hver krabbe af forskellig farve, og kløerne funkler af ædelsten. Og flyet: så smukt og elegant. Nogle af dem har ikke en fast form, men bevæger sig i rummet som klatter.
  Andre er tværtimod strukturerede. Minder om snefnug, sådan en upåklagelig geometrisk form. Hvorfor ikke skønhed og legemliggørelsen af æstetik.
  Men bygningen svæver lige i vejret og ligner en ørn med overklædte vinger, kun som om den var lavet af krystal. Og næbbet skinner klarere end en diamant, og måske endda solen.
  Og hvad med strukturen på toppen, som har et helt akvarium med forunderlige havdyr. Og fisk med sølvskæl og lange, gyldne finner. Og der er så mange andre skabninger derude. Og også som besat med juveler. Og vandmænd, der giver alle regnbuens farver.
  En pige i rødt slips fløj op til Veronica. Hun spurgte overrasket:
  - Er du voksen?
  Veronica svarede med et smil:
  - Ja hvorfor?
  Pioneren fnisede og svarede:
  - Intet godt! Hvis du er voksen, vil hyperdragen tage dig.
  Veronica fløjtede.
  - Hov! Og jeg troede, du var kommunisme!
  Pigen i det røde slips nikkede trist og svarede højt:
  - Vi har virkelig kommunisme! Produkter er gratis, varer er gratis, absolut alt er der. Fra spilkonsoller til virtuelle hjelme. - Pigen nikkede, og rystede en gennemsigtig, krystal tøffel, kvidrende. - Se på dette træ.
  Faktisk voksede et egetræ med gyldne blade nær bygningen i form af fire asters, der stod oven på hinanden. Og på den voksede kager, kager og forskellige kulinariske produkter. Så fluffy og smuk.
  Veronica udbrød beundrende:
  - Det er fantastisk! Hvilket træ...
  Pioneren nikkede, og en kage dukkede op i hendes hånd. Pigen kvidrede.
  - Prøve! Det er velsmagende!
  Veronica slugte kagens søde kød. Smagen var virkelig så blid, behagelig, som om et drivhus blomstrer i munden. Og hvor er det alt sammen fantastisk.
  Veronica indrømmede ærligt:
  - Jeg har aldrig spist noget bedre!
  Pioneren smilede og blottede sine perlefarvede tænder og svarede vredt:
  - Og på samme måde, i myndig alder, mere præcist, når vi bliver teenagere, fortærer hyperdragen. Dette er netop vores store folks tragedie!
  Veronica sagde beslutsomt, knyttede næverne og sparkede sin bare fod i vejret:
  - Jeg tager hævn på dragen! Jeg er klar til at bekæmpe ham!
  Pioneren knækkede fingrene på sin højre hånd. Og et skarpt sværd dukkede op i luften. Stor og sprudlende. Skarpkantet, og hans blad brændte, som om det var lavet af stjerner.
  Veronica rakte hånden frem. Sværdet gik ind af sig selv, og krigeren klemte det. Hun sagde begejstret:
  - Jeg vil kæmpe for Fædrelandet... Med Guds hjælp, for folkets skyld!
  Pioneren svarede vredt og udsendte endda gnister fra hendes perletænder:
  - Der er ingen Gud! Det er alle menneskelige fordomme!
  Veronica sukkede tungt.
  - Åh! Igen... Og her er det gudløse rige...
  Pigen svarede kraftigt:
  Vi har ikke et kongerige! Vi har et demokrati! Senatet og kongressen regerer, og to konsuler, en dreng og en pige, vælges for et år af hele folket. - Pioneer smækkede sin sko ind i tomrummet, så meget, at der blev ringet. Så kvækkede hun. - Kommunismen er folkets magt, og ikke en dyrkelse af et individ som Stalin!
  Veronica var delvist enig:
  - Stalin lod sig virkelig rose for meget! Han skal i det mindste være lidt mere beskeden!
  Pioneren rystede sit skarlagenrøde slips og råbte med højre hånd op:
  - Pioneer er altid klar! Vi vil dræbe alt kvæg!
  Veronica kunne ikke lade være med at spørge:
  - Og hvor gammel er du?
  Pigen smilede og svarede høfligt:
  - To hundrede femogtyve!
  Veronica fløjtede og himlede med øjnene.
  - Jah?
  Pigen lavede et alvorligt ansigt og sagde:
  Vi vokser meget langsomt op! Fra fødsel til absorption af dragen går der lidt mere end tusind år!
  Veronica skreg og flagrede med sine frodige, sorte øjenvipper:
  - Det er ligesom evig barndom! Som i et eventyr!
  Pioneer sagde desværre:
  - Dette er et eventyr, kun et meget forfærdeligt et ... Hvis det ikke var for dragen, ville vi generelt være udødelige og ikke kende alderdommen!
  Veronica sagde skarpt:
  - Kommunismen er den evige ungdoms rige!
  Pigen rystede på sit gyldne hoved og kvidrede:
  "Syng nu noget for os!" For at gøre det sjovere!
  Fra alle sider begyndte børn at flyve op til Veronica. Drenge, piger, alle smukke, i elegant tøj. Og de ringede med sølvblanke stemmer, så behagelige og dejligt smukke.
  - Syng en blomst! Skam dig ikke! Du er simpelthen fantastisk!
  Og Veronica landede på den bevægende sti, og dansende på den med sine bare, yndefulde ben, entusiastisk og storslået spillede hun sin stemme, sang hun;
  Jeg er datter af lysets og kærlighedens fædreland,
  Den smukkeste Komsomol-pige ...
  Selvom Fuhrer bygger en vurdering på blod,
  Nogle gange føler jeg mig akavet!
  
  Her er et meget glorværdigt århundrede med stalinisme,
  Når hele vejen rundt funkler og funkler...
  En stolt mand spredte sine vinger -
  Og Abel sejrer, Kain er væk!
  
  Rusland er mit moderland
  Selvom jeg nogle gange føler mig akavet...
  Og Komsomol er en enkelt familie,
  Selvom barfodet at gå ad stien skarpt!
  
  Fascismen stejlt angreb moderlandet,
  Hugtænderne på denne vildsvin, rasende blottede sine tænder...
  En rasende napalm strømmede fra himlen,
  Men Gud og den geniale Stalin er med os!
  
  Rusland er det røde USSR,
  Mægtige store Fædreland...
  Forgæves spreder sine kløer Sir,
  Vi vil helt sikkert leve under kommunismen!
  
  Selvom den store krig er begyndt,
  Og der blev udgydt en masse blod...
  Her er et stort land, der vrider sig,
  Fra tårer, brand og stor smerte!
  
  Men jeg tror, vi vil genoplive fædrelandet,
  Og vi vil hæve det sovjetiske flag over stjernerne ...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Store, strålende Rusland!
  
  Dette er mit hjemland
  Der er ingen i hele universet, det er smukkere ...
  Selvom Satans øre er kommet løbende,
  Vores tro vil vokse sig stærkere i disse lidelser!
  
  Som den selverklærede Hitler gjorde,
  Han formåede at tage Afrika på én gang ...
  Hvor har fascismen så meget styrke
  En infektion har spredt sig over jorden!
  
  Så meget fangede Fuhrer en masse,
  Og den måler ikke engang...
  Hvad en banditsværm har skabt,
  Over dem vajer et skarlagenrødt flag et mareridt!
  
  Sådanne fritter er stærke nu,
  De har ikke "tigre", men tanke er værre ...
  Og ramte Adolf med en snigskytte i øjet -
  Giv nazisterne stærkere banker!
  
  Hvad vi ikke kan, vil vi gøre for sjov,
  Selvom barfodede piger i kulden ...
  Vi opdrager et meget stærkt barn,
  Og en skarlagenrød, smuk rose!
  
  Selvom fjenden stræber, skynd dig til Moskva,
  Men de barbrystede piger rejste sig...
  Lad os slå med et maskingevær fra en le,
  Soldater fyrer slægtninge!
  
  Vi vil gøre Rusland frem for alt,
  Et land, der i Solens univers er smukkere ...
  Og der vil være en overbevisende succes,
  Vores tro vil vokse sig stærkere i ortodoksi!
  
  Og tro de døde, vi vil genoplive pigerne,
  Enten ved Guds kraft eller videnskabens blomst...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Uden alle forsinkelserne, modbydelig kedsomhed!
  
  Vi vil være i stand til at gøre fædrelandet cool,
  Lad os hæve Ruslands trone over stjernerne...
  Du er den overskægtede Fuhrer,
  Hvad forestiller sig selv uden ondskabens facetter som messias!
  
  Vi vil gøre fædrelandet som en kæmpe,
  Hvad vil der ske, som en enkelt monolit ...
  Pigen rejste sig sammen på garnet,
  Når alt kommer til alt, er riddere uovervindelige i kampe!
  
  Red det store fædreland
  Så vil du modtage en belønning fra Kristus ...
  Den Almægtige må hellere bryde krigen,
  Selvom man nogle gange skal kæmpe modigt!
  
  Kort sagt, kampene vil snart dø ned,
  Kampene og tabene vil ende...
  Og ridderne er store ørne,
  Siden fra fødslen alle soldater!
  Veronica drejede sit sværd i vejret og stampede sin bare, yndefulde fod på gadens overflade, som var spejlvendt.
  Pigen pegede med et blink på en kvindelig kriger fra Anden Verdenskrig. Og hun sagde med et trist smil:
  - De har allerede forsøgt at ødelægge dragen selv ved hjælp af hyperlaserkanoner af grove slagskibe. Du kan ikke besejre ham med ét sværd!
  Veronica nikkede indforstået.
  - Jeg gætter på det. Nå, da spartanerne kæmpede med perserne, svarede de beskedent: vi vil kæmpe i skyggerne!
  En dreng dukkede op i shorts og et rødt slips. Han bøjede sig for Veronica og sagde:
  - Vores store gæst fra fortiden. Hvor er vi glade for at byde dig velkommen!
  Veronica svarede med et suk:
  - Så længe hyperdragen ikke er besejret, er det ikke nok at glæde sig. Og det ser ud til, at det ikke bliver nemt at have med at gøre!
  Drengen foreslog:
  Lad os spise først, og så taler vi!
  Andre børn dukkede op - drenge og piger, ikke ældre end fjorten år.
  De var i smart tøj, men mange var barfodede og blinkede med bare, runde børnehæle.
  Krigeren sad på en hædersplads - en lænestol lavet af guld og besat med diamanter. Og dog blød.
  Børnene sad dog som på kongelige troner. Og de sang noget muntert for sig selv:
  - Ære til barndommens smukke imperium,
  Vi vil være meget smukke stærke ...
  Vi er lavet af mægtig dej,
  Folk i det store, hellige land!
  Men så dukkede guldskåle op og svævede gennem luften. Det var meget smukt og imponerende.
  Og hvilke vidunderlige dyr der var. For eksempel en hybrid af ananas og rådyr, svane og melon, og noget andet meget velsmagende og appetitligt. For eksempel og cheesecakes med bananer og kalkuner. Alt her er meget velsmagende og endda cloying.
  Veronica spiste på begge kinder og sang:
  - Vi er ikke patetiske insekter,
  Spis alt det gode!
  Og pigen vil tage det og grine. Desuden flashede pigen tanken om, hvordan det er at leve i en verden, hvor man aldrig bliver voksen.
  Bordet blev længere, og der var allerede tusindvis af børn bag det. Og ingen ser ældre ud end fjorten. Mange især piger med smykker fra de rigeste ædelsten.
  Samtidig var de fleste af børnene barfodede, det kan ses, at det under betingelserne for evig sommer er trivielt ubehageligt at gå i sko.
  Desuden var fortovet varmt, men slet ikke varmt, og når man går på den med bare såler, føler man lyksalighed.
  Veronica begyndte at fortære en hybrid af en pattegrise, dadler, en appelsin og en doughnut.
  Og det er meget behageligt både i smag og berøring og i aroma. Alt her i denne verden er smukt og ser godt ud. Hvordan man forestillede sig kommunismen i eventyr om en futuristisk fremtid.
  Selvom nøgne, runde hæle selvfølgelig ofte forbindes med fattigdom, er der endda et sådant udtryk - en tramp.
  Veronica spiste og tog en tår fra en platinkande med smaragdbesat vin. Denne vin smager fantastisk, at du drikker den som en sød cocktail med honningaroma!
  Og nattergalene synger og paradisets fugle.
  Veronica følte sig opløftet og sang:
  Og kampen fortsætter igen
  Og hjertet er angst i brystet ...
  Vores verden er så ung
  For evigt forår forude!
  Så begyndte hun at spise velsmagende og velduftende mad igen. Veronica tog endda en gylden gaffel med sine bare tæer og snurrede den og sang:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden,
  Fra et meget cool æterlignende rum!
  Krigeren er ekstremt aktiv. Og spis god mad. Mere præcist, ikke bare god, men meget appetitlig og kunstnerisk. Og det er ekstremt fed og skøn mad.
  Veronica sang:
  - Ære til kommunismens tider,
  Vi vil altid tro på lykke ...
  Vi vil ødelægge fascismens åg,
  Jeg tror på, at vores drøm går i opfyldelse!
  Og her kastede hendes bare fod igen noget velsmagende i halsen på hende. Og det er en meget interessant stilling.
  En pige fra en futuristisk fremtid bemærkede:
  - Du spiser meget sundt - det betyder, at du er stærk!
  Veronica var enig i dette:
  - Jeg er meget stærk!
  Drengen sagde tvivlende:
  - Du behøver ikke prale!
  Komsomol-medlemmet fnisede.
  - Men egentlig ikke?
  Den lille dreng kvidrede:
  - Og også fra pral,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica knirkede:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Pigen sagde med et smil:
  - Du praler igen!
  Veronica tweetede:
  - Jeg kan alt, jeg kan alt,
  Med dit varme hjerte...
  Hvis du skal feje bjerge,
  Jeg kan ikke lade være!
  Og pigen tog og viste sin tunge!
  Drengen nikkede indforstået.
  - Det er dig, der komponerer og handler cool!
  Pigen foreslog:
  - Og lad vores voksne gæst vise sine evner i militære anliggender!
  Drengen var enig i dette.
  - Lad ham vise sig! Ellers vil hun kæmpe mod en hyperdrage, men hun har måske ikke styrken til noget enklere!
  Veronica svarede med et suk:
  Jeg kan ikke lide at prale, men...
  En dreng på omkring tolv år stampede sin bare fod og gøede:
  - Nej men! Du vil have en træningskamp lige nu!
  Komsomol-pigen nikkede indforstået:
  - Jeg er klar!
  Pigen sagde med et smil:
  - Du skal kæmpe med robotten. Og det er ikke så nemt!
  Veronica svarede modigt:
  - Jeg er som en pioner - altid klar!
  Drengen sang med glæde:
  Og kampen fortsætter igen
  Hyperplasmabranden koger...
  Og Lenin er så ung -
  Slår med sværd!
  Pigen rettede drengen:
  - Ikke Lenin, men generationernes lys, og ikke med sværd, men med en hyperblaster!
  Drengen sagde vredt:
  "Du kan ikke skræmme mig med hyperblastere!"
  Børnene rejste sig fra bordet, alle ti tusinde på én gang. Næsten alle stampede deres bare fødder, mens de gjorde det. Og hun sagde:
  - Elfaraya kom ud!
  Og så tre gange...
  Og så var der en storslået stor, honningblond, med meget fremtrædende muskler og i bikini. Hun havde store bryster, knap dækket af en tynd stribe stof, og frodige, luksuriøse lår. Pigen havde Hercules' muskulatur, og musklerne rullede som kugler under hendes solbrune hud.
  Heltepigen var næsten nøgen og barfodet, smuk, men alt for oppumpet.
  Den ret høje og også muskuløse Veronica var et hoved kortere end hende og meget smallere i skuldrene. Derfor, da pigerne rejste sig mod hinanden, begyndte børnene at råbe.
  Der blev hørt råb:
  Lad os satse gutter!
  Og videre:
  - Vi satser!
  Begge piger havde deres hår funklende som bladguld, og deres hår var let krøllet.
  Elfaraya nikkede til sin partner og bemærkede:
  - Jeg er en biorobot, og derfor slår jeg dig ikke ihjel!
  Veronica svarede med et smil:
  - Og jeg er en mand ... Og kæmper jeg med dig, vil jeg opfylde min pligt!
  Elfaraya bemærkede:
  - Du er voksen ... Altså ikke fra denne verden!
  Veronica svarede med et suk:
  - Og den verden, som jeg ikke er bedre fra end denne!
  Pigen stampede vredt med bare fod og beordrede:
  - Lad os begynde at kæmpe! Snart kommer hyperdragen igen for flere ofre!
  Elfaraya nikkede og lavede det første udfald. Veronica lænede sig lidt tilbage.
  Begge piger blinkede til hinanden. Elfarai havde et stort og langt sværd i hænderne. Hun snoede dem rundt som en fjer. Veronica forsøgte at modangreb.
  Og uden den store succes. Fjenden er hurtig. Desuden så hun endda ud til at lege kat og mus.
  Elfaraya kastede sig ud og kløede Veronicas skulder og kløede hende som en kattepote.
  Så sagde hun:
  - Du er ikke såret!?
  Veronica svarede rasende:
  - Ikke!
  Og igen angreb fjenden. Komsomol-medlemmet var engageret i fægtning og havde en idé om, hvordan man kæmpede med sværd. Men hendes modstander er både hurtigere og stærkere.
  Alligevel er det en robot.
  Her slog Elfaraya igen Veronicas angreb af og kløede igen pigen på brystet. Blodet væltede mere ud.
  Veronica forsøgte at kaste støv i biorobottens øjne med sine bare tæer, men uden det store held.
  Komsomolskaya Pravda bemærkede:
  - Og det var svært med nazisterne!
  Elfaraya kløede igen med sit sværd, lad os lave et lynangreb og gennembore huden på hendes skulder, udstedt:
  - I dag, mine herrer, laver vi historie,
  Lad os bygge barrikader, og i morgen krematorier!
  Veronica støttede sangen med sit rasende angreb:
  - Vi bygger en ny verden, og vi benægter fortiden,
  Ophøjet til tronen - latterligt og vulgært!
  Elfaraya lavede endnu et udfald, denne gang ramte hun Veronica på sit bare ben og kvidrede:
  - Er du såret?
  Veronica bemærkede:
  - Hvis du ikke var en robot, ville jeg betragte det som en hån!
  Og Komsomol-pigen i raseri udførte en hel række slag med sværd. Og hendes sværd flimrede som en sommerfugls vinger.
  Men Elfaraya huggede tilbage og fangede hende i den modkørende trafik. BH'en på Veronicas bryst blev skåret over. Og de skarlagenrøde brystvorter af Komsomol-medlemmet blev afsløret.
  Veronica skammede sig og hun kurrede:
  - For pokker!
  Biorobot-pigen sang:
  Du er ikke en engel, men for mig, men for mig,
  Du er blevet en helgen!
  Du er ikke en engel, men jeg så, men jeg så,
  Dit lys er ikke jordisk!
  Veronica, viftende med sine sværd, hendes nøgne torso glinsende af sved, som om den var olieret, og brølede:
  - Kun i himlen ved kun engle, at biorobotten venter!
  
  NYE EVENTYR AF ROBUR EROBBEREN
  ANNOTNING
  Robur Erobreren skaber sammen med to charmerende piger et universelt apparat, som viste sig at være et meget kraftfuldt våben. Hvad venter menneskeheden nu? Robur vil have magt over verden!
  . KAPITEL 1
  Robur Erobreren blev alvorligt bedøvet af et lyn. Men han døde ikke. Hans universelle apparat blev kastet på land. Og selvom han sårede sig selv, var der stadig chancer for at reparere ham.
  Og holdet forsvandt i nogen tid i USA og ledte efter forskellige dele til enheden.
  I Amerika mente de tilsyneladende, at Robur var død, især da et vidne fra politiet overlevede, som bekræftede, at enheden blev ramt af lynet.
  Og snart begyndte den russisk-japanske krig. USA havde forretningsforbindelser med Rusland, men den demokratiske presse kunne ikke lide det autokratiske imperium.
  Selvfølgelig havde zaren fuld magt i Rusland: udøvende, lovgivende og dømmende. Og den progressive offentlighed ville have et parlament og ytrings- og samvittighedsfrihed.
  Så USA glædede sig over det tsaristiske Ruslands nederlag ... Og til sidst blev der underskrevet en fred, der ændrede magtbalancen i Stillehavet.
  Og Robur perfektionerede bilen... Han lavede den med fantastiske egenskaber.
  I stand til ikke kun at bevæge sig på land, vand, under vand og i luften, men i yderligere to elementer: rummet og under jorden.
  Og da planeten Jordens velbefindende ikke var interessant for Romulus, fløj han til månen.
  Der var to piger i vognen med ham: Albina og Alvina. Roburs apparat gled hen over rummets overflade. Den var lille, men brugte energien fra termonuklear fusion, da brint blev omdannet til helium.
  Samtidig blev der under flyvningen skabt et semi-rumligt felt omkring maskinen, og det kunne trænge igennem de hårdeste belægninger.
  Robur fløj og strøg pigens knæ... Og samtidig tænkte han. Han har mange år. "Albatross" blev skabt i de dage, hvor flyindustrien netop var ved at opstå i firserne af forrige århundrede. Robur var allerede over fyrre dengang. Han lavede et fly, der ikke havde sin side i det 21. århundredes virkelige historie, for eksempel med hensyn til flyvevarighed. Sandt nok er hans hastighed kun en rekord for hans tid.
  Så lykkedes det ham at skabe noget helt super... Og overraske hele verden. Og i sidste ende giv noget fantastisk ud generelt.
  Men du er selv allerede over de tres, og det er trist. Det kan ses, at Romulus ældes.
  Det ville selvfølgelig være ønskeligt at returnere ungdommen. Men hvordan opnår man dette?
  I en gammel bog læste Robur, at der er sådan en sten på månen, at berøring af den kan genoprette ungdom til enhver krop.
  Lige nu glider han gennem vakuumet. Albina, også en kvindelig videnskabsmand, tændte en speciel retningssøger for at fange strålingen fra stenen. Den blonde kvinde bemærkede med forfærdelse:
  "Alderdommen skræmmer også mig!"
  Robur nikkede indforstået.
  - Det er forfærdeligt! Der er ingen tidligere friskhed og livlighed, og søvn forfrisker dig ikke på en ungdommelig måde, og dit hoved gør ondt oftere og oftere.
  Alvin nikkede med et suk.
  - Vi er heller ikke unge længere, selvom vi ser godt ud. Og muligheden for at få gamle piger er så skræmmende!
  Og begge opfindere ramte metallet med hælene.
  Men månen kom tættere på. Og Roburs apparat var på højden af hastigheder.
  Jordens tyngdekraft blev observeret inde i den. Og det er selvfølgelig fantastisk.
  Albina bemærkede:
  - Der er ingen luft på månen!
  Robur sagde med et smil:
  - Vi har gode jakkesæt. Derudover er månestenen placeret i midten af satellitten. Og det er ikke så nemt at få det. Men vores enhed er heldigvis unik.
  Alvin bemærkede:
  - Og vi er også med i dens tilblivelse! Kan du huske, hvordan vi udviklede det?
  Albina tilføjede gerne:
  - Især termonuklear fusion af brint - når maskinen kører på vand alene og i meget lang tid!
  Robur nikkede med sit grå hoved.
  - Ja, mine arbejdere, vi skabte et universelt apparat, der var hundreder af år forud for sin tid. Men det er ikke nok! Efter at have modtaget ungdommens gave, har vi noget at lave på Jorden!
  Alvina fnisede og bemærkede:
  - Vi skal tage magten over verden!
  Albina trak tvivlsomt på skuldrene med sine ukvindelige brede skuldre:
  - Det er en god idé, men en, selv sådan en perfekt maskine er ikke nok - du skal skabe en hel hær!
  Robert bemærkede:
  - Et halvrumsfelt, der er i stand til at passere gennem ethvert stof, kan også generere en kraftig laser, der skærer selv slagskibe. Så vi er i stand til at lave en seriøs kraft.
  Alvina kvidrede og blottede sine tænder:
  - Slaglaser, infernalsk kraft,
  Kan overvinde enhver modgang!
  Nu er Månen blevet på størrelse med et bassin på skærmen, og fortsatte med at vokse. Månens kratere og have var synlige. Dens overflade er grålig og skinnende på samme tid.
  Albina tog støvlen af og blottede sin bare, mejslede fod. Hendes fingre bevægede sig, og et sæt kort dukkede op i dem.
  Skønhed foreslået:
  - Skal vi spille?
  Alvina fnisede og svarede:
  - Du kan også prøve! Det ville være et interessant spil!
  Robur bemærkede aggressivt:
  - Det er ikke godt at spille kort! Måske kan vi lave noget mere interessant?
  Albina trak på skuldrene og svarede:
  - Og hvad foreslår du? Måske skak?
  Robur nikkede.
  - Det her er et spil med store hjerner. Hvad kan vi prøve?
  Alvin svarede:
  - Generelt er der lidt tid, vi lander snart på månen. Måske er det bedre, virkelig, lad os hurtigt udveksle kort.
  Robur var enig:
  - Jeg genkender ikke blitzen! Skak skal spilles med omtanke. Så bedre kort!
  Albina begyndte at blande dækket med sine bare fingre af mejslede ben. Så delte hun kortene ud. Romulus modtog en trumf seks og begyndte at gå først. Spillet startede... De nåede kun at spille et par spil. Den første endte uafgjort, og den anden Albina var i kulden. Hvorfra pigen blev meget fornærmet og sang:
  - Kort til morgenmad, kort til frokost,
  Kort til middag, det er hele hemmeligheden!
  Robur bemærkede med et smil:
  - Uheldig i kort - heldig i kærlighed!
  På dette, generelt, alt endte. Enheden rørte ved overfladen og landede fast på månen. Nu skulle de blive de første astronauter i menneskehedens historie til at røre overfladen af jordens satellit.
  Selvfølgelig ville pigerne virkelig gå barfodet, men vakuumet dikterer sine egne love. Så de var ikke så villige til at tage rumdragter på.
  Robur var også i en rumdragt. Han følte sig meget selvsikker.
  Her er de på månens overflade. De gik langsomt. Og de sprang straks - tyngdekraften på månen er meget mindre end på planeten Jorden.
  Robur bemærkede med tilfredshed:
  Vi er de første mennesker på månen! Hvor vidunderligt!
  Albina sang med et smil:
  - Måne, måne - blomster, blomster,
  Vi stoler alle med kærlighed -
  Håb og drømme! Håb og drømme!
  Alvina bemærkede med et smil:
  - Vi kan alt, og fløj endda til månen!
  Triaden trampede på månens overflade og forsøgte endda at hoppe. Springene var lange. Og når du går ned, er faldet som i en drøm.
  Det ser bestemt smukt ud.
  Robur sang:
  - Det er godt at være på månen,
  I dette fantastiske land!
  Albina bemærkede logisk:
  - Den er god på Månen, for vi er de allerførste på den. Men faktisk er der ingen blomster, intet græs, ingen blå himmel. Det er ikke for stort.
  Alvina gik med til dette og stampede hælen i sandet. Så blev hun kastet op.
  Pigen knurrede:
  - Ikke det bedste, når der er sand og kratere omkring!
  Robur smilede og sagde:
  - Find det bedste i det værste, og ikke omvendt! Og her på sin egen måde, må jeg sige perfekt!
  Albina var enig i dette:
  - Ja, det er ret godt på sin egen måde! Men ... stadig liv er ikke sødt!
  Alvina rettede sin partner:
  - Der er slet ikke noget liv!
  Robur lavede et par hop mere. Så stod han på hovedet og gik på hænderne. Han kunne åbenbart godt lide det. Men han er ikke en dreng. Han er over tres. Og at gå på dine hænder i lang tid er uværdigt og trættende. Jeg vil have noget andet - mere praktisk.
  Robur sagde eftertrykkeligt:
  - Nok! Lad os nu flyve til Månens centrum og røre ved stenen, der giver evig ungdom!
  Begge piger udbrød i kor:
  - Selvfølgelig flyver vi! Vi ønsker evig ungdom!
  Og så løb treklangen hen til deres forunderlige bil, der lignede en barracudahaj, med hjul, som dog var trækbare.
  Og så sprang pigerne og en ældre mand ind i dette apparat. De gjorde det meget godt.
  Selvom månen selvfølgelig også er fantastisk. Og nu var det en endnu mere spændende rejse indad.
  Robur, der sad ved rattet i sin besynderlige maskine, sang:
  - Drengen ser et maskingevær i sine drømme -
  Tanken er trods alt pænere for ham end limousinen ...
  Fra fødslen er denne tilpasning klar,
  Den eneste styrke vinder i verden!
  Og så blev semi-space-feltet tændt, og en maskine, der lignede en barracuda, skyndte sig ind i månens dybder og løsnede planetens overflade.
  Apparatet rystede i starten, og så begyndte det at gå dybere ned i månejorden.
  Der er mindre bilrystelser. Og så faldt hun helt til ro, og gik i dybet som et urværk.
  Albina tweetede:
  - Vi vil bryde igennem ethvert bjerg,
  Enhver hals - vi vender!
  Alvina bekræftede hurtigt dette:
  - Selvfølgelig vender vi, vi vil prøve!
  Og pigen sparkede sine støvler af. Hendes partner fulgte trop.
  Og mens Robur sad ved roret, begyndte pigerne at spille kort indbyrdes.
  De gjorde det ved hjælp af bare tæer, og meget energisk. De spillede, kastede kort og kæmpede tilbage.
  Men de blev hurtigt trætte af det. Og pigerne besluttede at spille skak. Det er faktisk ikke særlig interessant at spille kort én mod én. Men i skak, selvfølgelig - det er super.
  Albina sagde med et smil:
  - Skak 0 er et spil for intellektuelle!
  Alvin var enig i dette:
  - Selvfølgelig! Vi er den højeste intellektuelle elite!
  Albina nikkede. Og hendes bare tæer trak en flaske champagne frem fra skabet. Pigen skruede proppen af og udløste en storslået stråle. Hun fik et slag i ansigtet. Og overdøvede pigens smukke og stadig friske ansigt.
  Den blonde videnskabsmand råbte:
  - Det er ikke produktivt!
  Alvin var enig i dette:
  - Det er meget dumt at klaske sig selv sådan!
  Albina tog den sorte figur med sine bare fingre og flyttede den. Det er et interessant spil. Begge sider spillede hurtigt. Og den gensidige komplikation af tallene begyndte. Og det hele kom ned til forenklinger. Og så uafgjort.
  Pigerne sad et stykke tid over den tomme bræt.
  Så blev figurerne placeret igen.
  Denne gang spillede Albina med hvide brikker. Hendes modstander spillede King's Indian Defence, og Zemish-variationen opstod. De hvide angreb kongen. Albina donerede endda en figur. Men der var ingen sejr.
  Endnu en lodtrækning...
  Pigerne gav hinanden hånden.
  Så besluttede Albina sig for at synge, hendes stemme var fyldig og meget saftig, og hendes bare fødder slog, mens hun sang;
  Malet rum i et mørkt, dystert lys,
  Og isstjernerne dæmpede i deres baner...
  Jeg vil have kærlighed, som svar hører jeg nej,
  Pigernes hjerter er knust!
  
  Vi elsker at kæmpe modigt,
  Kæmper meget indædt for fædrelandet ...
  Lad os bestå testen af mod igen,
  Jeg er en verdensridder - ikke med en bøvls sjæl!
  
  Da vi knuste Wehrmacht,
  Pigerne kæmpede tappert nær Moskva ...
  Afviste en sværm af brune horder,
  Selvom fjenden er relateret til Satan!
  
  Vi er barfodede piger på en snedrive,
  bliv ikke en modstander ved at være bange ...
  Og med en fascists højgaffel lige i siden,
  Efter at have samlet, kæmperne i en bunke fra taskens skind!
  
  Men hvad er vores mod i alt,
  Da Merkur blev målt med fødder ....
  Enhver, der skynder os, vil bryde,
  Tramp ikke kanten, kære støvler!
  
  Må det russiske land blive berømt,
  Vi viste folk vejen til universet...
  verdens mennesker er alle én familie -
  Vi vil snart se kommunismen!
  
  Ja, du kan tro, eller i det mindste ikke tro,
  Men mennesket er født som et stærkt væsen...
  Udyret vil ikke overvinde vores venskab,
  Tro trods alt, at fjenderne er magtesløse mod os!
  
  I vort fædrelands navn, helgen,
  Jeg vil bekæmpe enhver ondskab...
  En pige løber barfodet i sneen
  der er ikke engang en tanke om fej at overgive sig!
  
  Vi er millioner af hårde kæmpere,
  Hvem er forenet i kamp...
  Lad os glorificere bedstefædres og fædres tro,
  Piger i kampe er trods alt uovervindelige!
  
  Svarog gav os den skarpeste i kamp,
  Sagde, at pigerne kæmper rasende...
  Lad Guds ideal gå i opfyldelse
  Og når du vinder, deler du med den forældreløse!
  
  Må vores være i herlighed, jeg tror Rusland,
  Hvem kæmper uden frygt...
  Kæmp for fædrelandet og vær ikke bange,
  Selv hele skjorten er gennemblødt af blod!
  
  Ja, der er ingen tvivl - vi vil feje alle fjender væk,
  Vi er født til at have en stamme af kæmper...
  Under banneret med en trefarvet rød calico,
  Må mennesker være forenet i evigheden!
  
  Her kommer en ny æra
  Rum åbnede op for rumfolk ...
  Nogle insekter slår kækt,
  Forlader helvede med dumhed, snak!
  
  Ja, en person tror slet ikke på en lus,
  Og den, der altid er født til at vinde...
  Derfor, du herlige våbenskjold skælver ikke,
  Selvom fjenden simpelthen gik amok!
  
  Vi vil ikke give efter for modstanderen,
  Ikke på jorden, ikke engang på den blå himmel...
  Du skriver drengene i en notesbog,
  At rumskibet vil lette som en frisk svane!
  
  At vi vil forsvare Jorden meget modigt,
  Du ved, vi er modige piger...
  Se, keruben breder sine vinger ud,
  En granat bliver kastet efter dem!
  
  Nej, pigerne vil aldrig blive fejet væk,
  De vil ikke lægge os på knæ...
  Som det var før Hitler kaput,
  Således vil generationernes glæde være i herlighed!
  
  Kort sagt, vi vil flyve til stjernen,
  Og vi vil være i Jomfruens, Orions verden ...
  Store drømme går i opfyldelse
  Vi vil bygge en herlig, ny orden!
  
  Og jeg tror, at tiden snart kommer
  Når de, der døde i kamp, genopstår...
  Victory vil åbne en endeløs konto,
  Den, der er den reneste i kampen, får en præmie!
  
  Jeg kender mennesker i verden, vi vil forsone,
  En: Arabisk, hinduistisk og ortodokse...
  Alt vil blive oplyst af den Almægtige Herre,
  Og vores skæbne vil selvfølgelig være herlig!
  
  Må lykke vente alle mennesker forude,
  Og evighed i herlig glæde for evigt...
  Fejl og nuller vil ende,
  Og helbred de svage, de forkrøblede!
  
  Her vil være lykke for mennesker i århundreder,
  Selvom milliarder af år går i herlighed...
  Når alt kommer til alt er kraften i menneskers sind stærk,
  Vi blev født i en rummagt!
  
  Vi vil erobre universet i spøg,
  Vi vil hæve sporets galakser til enden ...
  Lad os gå gennem vakuumet i kærlighed, snoede,
  Pris Gud Jesu Navn!
  
  Og vi vil selv skabe stjerner på én gang,
  Lad os bygge byer parsecs lange...
  Jægeren vil snart blive til et spil,
  Og frem for alt lad der være mennesker!
  Albina sang hele digtet, og Alvina tog det op med sin klangfulde stemme. Og pigerne var ekstremt sjove og smarte.
  Derefter spillede pigerne det tredje parti skak. Og de begyndte at lege mere eftertænksomt.
  Alvina spillede med White og ledte efter vanskelige træk. Albina kæmpede også.
  Begge piger bøjede sig over brættet og stødte næsten sammen med pander og næser.
  Spillet var i gang. Og Robur bragte i mellemtiden sin fabelagtige bil tættere på månens centrum. Fremskridt i jorden er vidunderligt. Faktisk kan dette vurderes som et mirakel. Men der er intet liv på månen. Og dette er problematisk.
  Robur kørte bilen og tænkte. Især hvis Gud? Og hvis der er, hvad er det? Er det virkelig det samme som i Bibelen eller anderledes? Robur trak på skuldrene.
  Han havde en svær barndom og endte i en ungdomskriminalitet. Men intet overlevede og blev endda bagmand.
  Og efter at have lavet startkapitalen omskolede han sig fra en bandit til en forretningsmand. Og dette blev hans nye virkefelt.
  Så blev Robur interesseret i luftfart. Og han mødte to dengang unge piger - Albina og Alvina. Og de var i stand til at lave et unikt fly. Som fløj og havde en kæmpe gangreserve.
  Denne store opdagelse.
  Han kørte endda to professorer fra USA på sin Pioneer. Sandt nok optrådte de ondskabsfuldt, flygtede og beskadigede endda bilen. Men han tilgav dem ikke.
  Så fløj der lidt mere ... tiden gik .... Både Albina og Alvina ønskede at skabe en bil, der kunne flyve, køre og svømme. Og dette blev gjort.
  Robur var allerede begyndt at tænke på magten over verden ... Selvom et apparat selvfølgelig ikke vil erobre verden.
  Men selvfølgelig, som Robur troede, ville foreningen af menneskeheden være god. Krige ville stoppe, sult ville forsvinde, og andre problemer ville simpelthen blive løst.
  Men hvordan kan man forene folk uden endnu en stor krig? Dette er virkelig problemet.
  Robur ønskede ikke at dræbe mennesker, men også en verdensdiktator, han ønskede virkelig at blive. Her er en selvmodsigelse og et svært dilemma. Og så var der selvfølgelig tanker om Gud - findes han?
  Det vidste Robur ikke, ligesom rigtig mange tilsyneladende ikke vidste dette. Mere præcist, næsten alt. Og hvis paven var ateist, ville dette ikke overraske Robur for meget.
  Hovedargumentet mod Guds eksistens er overfloden af ondskab og uretfærdighed i verden. Og hvis Gud tillader milliarder af menneskers ondskab og lidelse, hvorfor så? Mangler han enten styrke eller kærlighed? Men hvorfor, hvis skaberen af universet eksisterer, skal han være perfektion?
  Eller måske omvendt? Skabelsen er en afspejling af Skaberens karakter, og den er ufuldkommen, fordi Gud selv ikke er perfekt.
  I hvert fald, når du for eksempel har tandpine, så er du klar til at klatre op på væggen og forbande hele verden, og Gud, der har opfundet sådan noget modbydelig som caries! Ja, der er ikke tid til glæde i livet. Men i høj alder angriber mange forskellige sår en person.
  Og det er ikke det værste derude. Tag for eksempel kræft? Det er faktisk værre end pesten. Hvordan kan folk blive mobbet på den måde?
  Og endnu værre er alderdommen. Det var det, Robur var mest bange for. Han ser ud til at være sund og endda stærk.
  Men noget har ændret sig gennem årene. Og for eksempel er søvn ikke længere forfriskende på en ung måde, og du bliver hurtigere træt. Påvirker udholdenhed og hastighed. Og kvinder er ikke så attraktive.
  Ikke som det var i min ungdom. Eller endda i en ung alder. Du er ved at blive gammel, og det er meget slemt.
  En af de mest ubehagelige manifestationer af alderdom er eksterne ændringer, især rynker og gråt hår, og endda udseendet af skaldede pletter. Og det er også ubehageligt. Og maven begynder at vokse trods træning. Og styrken i dig koger ikke længere som en vulkan.
  Albina og Alvina er yngre, men de er allerede fyrre år gamle. Og piger er meget komplekse omkring deres udseende. Selvom se og tredive ikke give. Men åbenbart bange for at blive gamle kvinder.
  Og det gør dem meget oprørte ... Desuden havde Albina tandpine, og hun måtte lægge en fyldning. Og med en fyldning vil tanden før eller siden falde helt sammen.
  Ja, det er trist for pigerne.
  Og månestenen er i stand til at genoprette ungdommen. Og måske for evigt!
  Og det er fantastisk. Især hvis du er dødelig, er der ingen grund til at erobre verden. Efter din død vil det falde fra hinanden igen. Og det er sådan, du kan etablere evig, stabil, varig og rettet til gavn for personaleledelsen. Robur ønskede udødelighed ikke kun for sig selv, men også for menneskehedens skyld. Så den får styrke og stabilitet, og samtidig udvikler sig dynamisk og rumskibe flyver for at erobre andre verdener uden for solsystemet.
  Menneskeheden vil før eller siden mestre termonuklear energi og skabe en kraftig bombe. Og hvis der eksisterer forskellige lande på dette tidspunkt, kan dette føre til en atomkrig og menneskehedens forsvinden.
  Så der er brug for en samlet regering. Og dette er folks frelse ...
  Computeren udsendte en advarsel - de nærmer sig månens centrum, så målet er meget tæt på.
  . KAPITEL 2
  Og i selve midten af månen er en hul beholder. Og inde i den, som en safir, glitrer en ædelsten, på størrelse med en vandmelon. Det er meget smukt, med mange facetter.
  Og i stand til at give evig ungdom til enhver, der rører ved den. Sandt nok, prøv at komme til midten af månen. Som om tryllekunstnere gemte skatte i dybet af Jordens satellit.
  Her er Roburs vidunderlige apparat overvandt Månens faste grund og gik til centrum.
  Vægtløshed herskede der, men i apparatet af et geni fra USA, kunstig tyngdekraft.
  Men da treklangen flagrede ud af apparatet, befandt de sig i fuldstændig fravær af tyngdekraft i selve månens centrum.
  Og de svævede i luften, der var i denne container.
  Albina udbrød:
  - Hvilken smuk sten! Bare et mirakel!
  Alvin bemærkede:
  - Ja fedt! Og hvordan kan vi få evig ungdom nu?
  Robur svarede selvsikkert:
  - Du skal tage handskerne af og fastgøre begge håndflader og holde i et minut. Ungdommens energi vil komme ind i os, og vi vil blive evigt unge!
  Albina fløjtede:
  - Wow! Så simpelt!
  Alvina bemærkede logisk:
  - Og alt er genialt enkelt! Kun middelmådighed komplicerer alt!
  Robur nikkede.
  - Her er varmt! Frys ikke dine hænder. Lad os tage handskerne af.
  Og den store videnskabsmand begyndte at trække handskerne af. Pigerne fulgte efter ham. Skønhederne har så sarte hænder, og samtidig solbrune, med lange, karminrøde malede negle.
  Alvina tweetede:
  - Åh, vores hænder, arbejdende hænder!
  Albina tilføjede i kor:
  - Og vi piger er de sejeste!
  Robur var den første, der lagde sine hænder på stenen. En magtfuld, ældre mand sagde med glæde:
  - Han er så varm!
  Så lagde Albina og Alvina også hænderne på den. Pigerne frøs og mærkede varme og energi komme ind i dem.
  Robur hang, også han mærkede behagelige elektriske udladninger feje gennem ham. Og det var, lad os sige, fantastisk. Og så så han, at pigerne også rystede. Og de føler.
  Robur holdt tungen i munden. Et par tænder manglede, men nu er de allerede begyndt at vokse. Og huden på en mands hænder, lige foran hans øjne, bliver mere øm og ikke så ru.
  Hendes ansigt er ikke synligt, men Albina har allerede udbrød:
  - Patron dit grå hår forsvinder!
  Robur nikkede.
  - Jeg havde forventet det! Men foryngelsen er ikke så mærkbar på jer piger - I ser allerede super ud!
  Albina sang med glæde:
  - Åh, barndom, barndom, hvor har du travlt,
  Åh barndom, barndom, hvor flyver du!
  Alvina fortsatte sangen:
  - Jeg har ikke leget nok med dig endnu,
  Pigen er blevet barfodet og sej!
  Albina fnisede.
  - Og din Romulus har allerede mistet sit skæg!
  Den geniale opfinder nikkede.
  - Skæg? Er det så nok?
  Og han prøvede at tage hænderne fra stenen, der giver ungdom. Men det var der ikke.
  Og de stak grundigt deres håndflader.
  Robur knurrede:
  - Hvad er dette?
  Albina og Alvina rykkede også... Pludselig begyndte kroppen af store, høje piger at krympe.
  Og de råbte ærgerligt.
  Jeg følte, at hans store krop af en høj, næsten to meter lang mand begyndte at krympe og Robur.
  Og dette forvirrede ham. Den nyslåede unge mand rykkede hårdere. Men alligevel kunne han ikke slippe væk. Pigerne kunne heller ikke slippe væk.
  Og de er allerede faldet markant.
  Albina kurrede endda:
  - At falde i barndommen betyder ikke at blive yngre!
  Alvina tilføjede vittigt:
  - Yngre i kroppen, vil ikke være en baby i sindet!
  Robur følte, at dragten hang på ham som en sæk. Det er skrumpet ganske markant.
  Pigerne er blevet børn, og nu kan de få ti år. Heldigvis er reduktionsprocessen stoppet. Og nu var alle tre figurer med hængende rumdragter og små kroppe.
  Robur klippede dog til sidst sine hænder og fløj ud i luften. To piger brød også væk og snurrede.
  Albina knirkede:
  - Lad os gå tilbage! Og skyndte sig til enheden i form af en haj.
  Robur galopperede også der, og Alvina fulgte efter ham.
  Mest af alt ville de smide deres rumdragter og se sig selv i spejlet.
  Og her er de indenfor. Det er ikke muligt at tage rumdragterne af med det samme. Og mine hænder ryster.
  Men endelig er hjelmene af, og med dem resten.
  Nu kan du se, Robur, at høje piger er blevet til piger. Og han er en genial opfinder.
  Robur kiggede på spejlet. Og han så foran sig en muskuløs dreng med en højde på femogfyrre meter. Bare et barn, solbrændt og barfodet, ligesom Robur havde været ti. Er, at musklerne er mere fremtrædende end barndommen. Og mulen er så sød og finurlig.
  Albina fnisede.
  - Nu er du en dreng Robur!
  Alvina tilføjede med et grin:
  - Tyran-dreng!
  Albina smilede kødædende:
  - En barfodet dreng vil regere planeten Jorden!
  Robur forbandede:
  - Hvem er du? Piger! Kunne du tænke dig at være sådan?
  Albina bemærkede med et suk:
  - Ja, det er en klar overkill! Men det er okay, det har sine fordele!
  Alvina bemærkede irriteret:
  - Noget plusser, jeg ikke kan se! Nu vil det gøre ondt på os at elske med mænd. Ungdom er godt, men barndommen har mange problemer
  Robur knurrede, eller rettere knirkede:
  - Men det er endnu værre for mig! Hvilken kvinde vil have kærlighed med mig?
  Albina fnisede og svarede:
  - Ja, med sådan en lille ting har kvinder ikke brug for dig. Og kun som en søn!
  Robur rystede med knytnæven.
  Jeg vil være deres far. Den rigtige far til hele planeten Jorden!
  Alvina bemærkede aggressivt og stampede sin bare, barnlige fod:
  - Du bliver voksen og bliver far, du bliver klogere!
  Albina bemærkede med et smil:
  Eller du bliver ikke voksen! Barndommen vil være for evigt!
  Robur brølede:
  - Vi forbliver børn for evigt,
  Kun år ændrer sig!
  Og i ærgrelse trampede han også, en barnlig barfod. Det var tydeligt, at hans tøj faldt af, og nu er du nøgen. Medmindre du vikler det rundt om hoftestoffet.
  Robur følte sig snydt, og som om han blev bestjålet. I stedet for foryngelse faldt han ind i barndommen.
  Faktisk havde jeg det godt fysisk. Og der var højt humør. Jeg ville virkelig grine og hoppe.
  Men det havde han selvfølgelig ikke forventet. Derudover er det ubehageligt at miste en høj, næsten to meter høj, når man går i mængden, og man kan ses langt væk.
  I stedet er du nu en slags svindler. Og det er ikke det bedste. Men på den anden side er du fuld af energi.
  Som Engels sagde: væren bestemmer bevidsthed. Og barnets krop undertrykker tristhed, og du bliver bestemt tiltrukket af alle mulige bedrifter. Og du vil hoppe og bevæge dig, som om du er en urhest.
  Robur bestilte:
  - Okay! Vi er blevet forynget, endda for meget. Og flyv nu til Jorden!
  Albina spurgte forvirret:
  - Og hvad skal vi lave der i børns kroppe?
  Robur sagde eftertrykkeligt:
  - Lad os erobre verden!
  Alvina klappede i hænderne og stampede med sine babyfødder:
  - Det er vidunderligt!
  Albina sang entusiastisk:
  - Hele verden er i vores hænder,
  Vi er stjernerne på kontinenterne...
  smadret i hjørnerne -
  Forbandede konkurrenter!
  Robur bekræftede kraftigt og rystede på hovedet:
  - Ja, de brød det! Og det er fedt!
  Alvin rettede:
  - Vi har ikke brudt det endnu, men vi vil helt sikkert bryde det!
  Albina sang aggressivt:
  - Udhold ikke pigernes ydmygelse,
  Vi vil bekræfte herligheden med et stålsværd ....
  Vi vil ikke tolerere flere fornærmelser -
  Lad os slå alle fascisterne i stykker!
  Robur bemærkede ligeud:
  - Det er for tidligt at synge om nazisterne! Mussolini er stadig ingen, og Hitler blev ikke engang taget til at tjene i hæren af helbredsmæssige årsager!
  Alvina blinkede til professoren og sagde:
  - Så fløj de for at rette op på andres fejl! Måske bliver verden virkelig bedre!
  Drengen Robur bekræftede:
  - Må det blive bedre i min kærlige knytnæve!
  Og en lille, men smidig og alsidig maskine styrtede fra månens centrum, gnavede gennem jorden og efterlod ingen korridorer.
  Albina sang med et smil:
  - Menneskeheden har en jernteknik,
  bestemt nødvendig og meget nyttig ...
  Alvina fortsatte begejstret:
  Men, og det er mere behageligt for mig, folkemirakler,
  En dug med selvsamlende højhastighedssko ...
  Drengen Robur sang entusiastisk:
  - Jeg tror på, at med et eventyr siger folk ikke farvel,
  Og trofaste venner vil forblive for evigt!
  Faktisk viste triumviratet sin højeste klasse. Mere præcist nåede de deres mål og blev forynget. Og nu skal vi gøre noget endnu mere væsentligt.
  Boy Robur ved roret. Han styrer med et joystick, og faldet i højden forstyrrer ham overhovedet ikke. Og humøret stiger.
  Faktisk, selvom du er en dreng, bliver du aldrig gammel. Og det glæder. Så du har et lykkeligt liv foran dig. Og du vil regere planeten jorden for evigt.
  Han har jo sådan et apparat i hænderne: han kan flyve gennem luften og gennem rummet. Og svømme på vandet og under vand, og endda bevæge dig under jorden. Og han har også en pistol med graviolaser.
  Hvilken hær kan stå imod ham? Et halvt rumfelt giver dig mulighed for at bevæge dig ikke kun under jorden, men hans bil er absolut usårlig. Det vil sige, at ingen kan slå ham. Ikke et eneste våben på planeten jorden er i stand til at trænge ind i hans fly.
  Og Robur føler sig meget selvsikker. Og de to piger, der hjalp dette tekniske geni, og betydelig hjælp, føler sig også glade og glade. Nu bliver de aldrig gamle. Og det giver dem stor glæde.
  Hvad hvis de er piger? Der er mange andre måder at have det sjovt på end at elske med ildelugtende mænd. Men det ville være interessant at spille i krigen. Og dette er nok den bedste underholdning. I mellemtiden spiller Albina og Alvina skak igen. Albina lavede et træk med White: E2-E4, mens hendes modstander valgte det sicilianske forsvar. Og selvfølgelig den berømte version af Dragen. Et meget dynamisk forsvar med en biskop på den lange diagonal. Sandt nok har hvid mulighed for at klamre sig til en bonde, der har bevæget sig fremad.
  Og angrebet er gensidigt og voldsomt. Hver angriber kongen i sit eget område.
  Og selvfølgelig kæmper pigerne på lige vilkår. Mere præcist er det mere sandsynligt, at de ikke allerede er piger, men piger. Men kampen, de har, er selvfølgelig meget hård.
  Albina ofrede en bonde, og hendes modstander byttede. Kampen gik i en aggressiv retning.
  Pigerne lavede bevægelser med deres bare fødder og blottede deres elfenbenstænder.
  Alvin bemærkede:
  - Vi leger som et barn i et ikke-barnligt spil!
  Albina var enig i dette:
  - Ja, vi leger! Og jeg er sikker på, at jeg vinder!
  Pigerne er virkelig fantastiske. Og de bare tæer på deres børns fødder omarrangerer figurerne.
  Her er ofrene igen, og udvekslingen af slag ... Og Robur bevæger sig mod månens overflade.
  Under jorden er hastigheden selvfølgelig lavere end i et vakuum, men stadig meget høj.
  Robur på farten, troede, det var en dreng nu. Men vil han vokse op eller forblive et barn? Dette er et interessant spørgsmål. Det kan eller kan ikke være sådan.
  Men i kroppen har Robur en hidtil uset energi og munterhed. Så du kan være glad.
  Og måske vil han aldrig have tandpine, og han vil altid have et fremragende syn. Ja, og hans styrke er ikke barnlig. Og hvad prægede muskler er blevet til, lige Hercules er en ung. Og han kan godt vise sig, hvis han skal i en kamp.
  Robur sang endda:
  - Hvad folk siger
  Vi er ligeglade...
  Kun resultatet betyder noget
  Hit fantastisk!
  Og med sin bare, runde hæl trykkede drengen på pedalen. Og hans bil rykkede.
  Magt over verden er attraktiv og sød. Men samtidig er det også et kæmpe ansvar. Og det forstår Robert. Historien skal hverken indtræde af en tyrann eller af en tyrann, men af en stor hersker, der vil redde menneskeheden. Og byg et rigtigt paradis på planeten Jorden. Og folk vil oprigtigt rose ham.
  Robur sang entusiastisk:
  - Jeg vil ikke lyve
  Jeg vil herske...
  Men ikke en rusten bil,
  Og hele landet!
  Pigerne lo, da de hørte denne sang. Og de ville også synge noget. Men et passende motiv kom ikke til at tænke på.
  Pigerne fortsatte dog med at spille. Men så var der udvekslinger, og stillingen blev dødtrukket. Men de blev ved med at pille og lide i lang tid.
  Robur mente samtidig, at berømmelse i verden var kortvarig. Og næsten alle imperier brød sammen og faldt i forfald. Det var, som om der var en form for kraft, der forhindrede integrationen af menneskeheden. Lige nu er der flere ret store imperier i verden. Den største er briterne og den anden russiske. Og allerede Rusland var i tilbagegang efter at have tabt krigen til Japan, hvilket er en stor skam.
  Den hvide race tabte til den gule, og der er ikke noget at glæde sig over. Men på den anden side havde det tsaristiske Rusland overraskende mange forskellige slags ulykker og fiaskoer, der førte til nederlag. Som om en højere magt greb ind. Selvom de er højere magter? Men kunne Djengis Khan erobre halvdelen af verden uden protektion af højere magter? Når alt kommer til alt, hvor meget koster det Mongoliet? Og hvem er Djengis Khan selv - en vildmand, der hverken kunne skrive eller læse.
  Så her hjalp nogle kræfter ham tydeligvis. Sandt nok kunne de ikke skabe et solidt imperium. Mere præcist var røvernes erobringer skrøbelige, og landet kollapsede trivielt. Mere præcist blev Djengis Khans magt først revet fra hinanden af efterkommere, og derefter forsvandt den helt.
  Romerriget var stærkere, men det delte sig også først i to dele, og derefter blev de trampet på af de vestlige barbarer, østaraberne og tyrkerne.
  Det tsaristiske Rusland, som et kontinentalt imperium, ser stærkere ud end briterne, men nu har det svære tider - optøjer og nederlag fra japanerne. Den sidste er meget irriterende.
  Det russiske folk er i stand til at tilgive meget af hensyn til glansen af militære sejre og imperialistisk storhed. Og når de slår dig, og selv japanerne ikke betragter dem som en autoritativ modstander, er dette dobbelt fornærmende, og selvfølgelig bebrejder de kongen først og fremmest. Og med ham, sammen med hele det monarkiske magtsystem.
  Robur trak på skuldrene - han er hundrede procent amerikaner og er ligeglad med Rusland. Men Albina og Alvina har slavisk blod, og deres nederlag af tsarrusland fra Japan var meget oprørende.
  Men Robur svarede dem: hans geni skulle regere planeten Jorden, og ikke nogle Romanovs. Og at han Robur vil skabe et evigt imperium, der vil omfatte alle de beboede verdener i universet. Og måske ikke kun i dette, men også i andre universer. Og så vil der være et Mega-hyperuniversalt imperium, som vil have fantastisk kraft og styrke!
  Robur troede, at videnskaben ville udvikle sig, og at der ikke ville være flere gamle mænd og kvinder, alle ville være evigt unge og smukke. Og de unge mænd vil være skægløse med søde små ansigter. Og pigerne vil aldrig falme.
  Robur sang entusiastisk:
  - Jeg vil være evigt ung, evigt fuld! Og for evigt cool og nidkær!
  Pigerne fnisede som svar og rakte tungen frem. Lad os bare sige, at de er sjove.
  Og nu ligner de piger.
  Albina bemærkede med et smil og sang:
  Alt er spøgelsesagtigt i denne rasende verden,
  Der er kun et øjeblik til ham og hold ud...
  Livet er bare et øjeblik mellem fortid og fremtid,
  Og det er det, man kalder livet!
  Alvina blottede sine tænder og bemærkede:
  - Det er ikke for svært for dig!
  Albina sagde med et smil:
  - Der er noget, der ikke går med min poesi!
  Alvina sang tilbage:
  Forbandelsen af den frygtelige, helvede nyhed gik i opfyldelse,
  Solen er falmet i sørge over landet ...
  Morderen af samvittighed og ære er frataget -
  Den blodige hånd rystede ikke!
  Albina tog med stor entusiasme op:
  - Morderen er en ond bøvl og en udlænding,
  Spiste mange pigehjerter...
  Han skiftede sin rygsæk ud med en frakke,
  Den seje slyngel afbrød flyvetiden!
  Alvina fortsatte begejstret med at synge med barnlig stemme:
  Digteren Pushkins strålende ansigt,
  Omgivet af dødens blodige skum...
  Bæreren af Pushkins venlighed og lys,
  For dette slog en kugle i hjertet!
  Albina fortsatte med stor glæde at synge, en storslået romantik:
  En strøm af blændende, strålende ...
  Digterens ord og digte hældte ...
  Han elskede mennesker af hele sit rene hjerte,
  I skabelsen af lys mærkede ondskaben synder!
  Alvina fortsatte med at synge med stor entusiasme:
  Hans ord var en skarp diamant,
  Al stavelsens kraft formidlede han med en pen ...
  Han arbejdede smukt, folk undrede sig over alle,
  Poesi rejst, Gud til stjernerne!
  Albina fortsatte rasende med at komponere og synge:
  Der er ingen grænser for digterens talent,
  Der er ikke et antal stjernefragmenter på himlen ...
  Morderen vil blive holdt ansvarlig af Herren,
  Og Pushkin vil være med os for evigt!
  Og pigerne klappede i deres bare, mejslede fødder.
  Robur opsummerede den logiske konklusion og sang også:
  -Ah Pushkin, du er en excentriker forkert,
  I foråret behøvede vi ikke at blive syge ...
  Når alt kommer til alt, duften af krydrede, delikate urter,
  Kan køre alle op af sofaen!
  Albina var enig i dette:
  - Ja, foråret er en vidunderlig tid! maj især!
  Alvina sang entusiastisk:
  - Og uden for vinduet raser maj måned,
  Du kæmper for ham og tør!
  Til sidst sluttede Månens grund, og deres fabelagtigt storslåede apparat fløj ind i et vakuum. Og som de siger - gik ind i operationelle rum.
  Albina sang entusiastisk:
  - Jorden i koøjen, jorden i koøjen, jorden i koøjen er synlig ...
  Alvina accepterede med et smil:
  - Hvor er en søn ked af sin mor, hvor er en søn ked af sin mor, vi er kede af Jorden, hun er alene!
  Den evige dreng Robur tog denne sang op:
  - Men stjernerne, ikke desto mindre, og stjernerne, ikke desto mindre,
  Lidt tættere på, men alle er også kolde!
  Albina fortsatte begejstret:
  - Og som et formørkelsesur, og som et formørkelsesur! Vi venter på lyset og ser jordiske drømme!
  Alvina fortsatte med at synge med stor iver med sin magiske stemme:
  - Men vi drømmer ikke om rumhavnens brøl ... Ikke så isnende blå!
  Astronaut-drengen Robur sluttede sig entusiastisk til:
  - Og drøm, vi har græs, græs nær huset! Grønt, grønt græs!
  Så øgede de fart og skyndte sig til Jorden.
  Robur sang med fornøjelse:
  - Vi vil gå, vi vil skynde os, på hjorte tidligt om morgenen og desperat brast lige ind i det sneklædte daggry!
  Albina tog med stor entusiasme op:
  - Du vil se, at de forgæves kalder norden for det ekstreme ...
  Alvina tilføjede med raseri og smækkede på hendes læber:
  - Du vil se, det er grænseløst, jeg giver det til dig!
  Og pigen stampede sin bare, mejslede fod.
  Drengen Robur hvæsede:
  - Der er ingen vindere i den sidste krig,
  ingen vil blive reddet fra en salve af missiler ...
  Alvina sang entusiastisk:
  - Vi sender med en stor infernalsk eksplosion hej!
  Albina fortsatte med raseri:
  - Og frodige roser, vi plukkede en buket!
  Og pigen slog med mejslede, barnlige ben og dansede:
  - Et to tre! Tør spotlights!
  De kommer tættere og tættere på Jorden.
  Den blå kugle bliver større. Og det er meget fedt. Så snart vil de være på deres planet.
  Drengen Robur trykkede på sine bare, barnlige hæle og hylede:
  - Du ser formørkelsen på himlen,
  Frygtelig dæmonisk surf ...
  Et helvedes tegn flyver
  Flok rum hyl!
  Alvina samlede entusiastisk op:
  - Avadon stiger forbandelsen,
  Avadon total død...
  Avadon og de dødes regimenter...
  Avadon gale ledere!
  Albina tilføjede med raseri:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Drengen Robur brølede:
  Beskidt, skør galning
  Ønsker at blive leder af staten ...
  Men skabe frygt...
  Alvina afsluttede tanken:
  - Han vil dø i en rusten sump!
  Albina, blottede sine tænder, fortsatte:
  - Forsøger at flette verden,
  Alvina stampede sin bare, barnlige fod og fortsatte:
  - Et spind af infernalsk lidenskab!
  Albina sang rasende:
  - Et spedalsk kranium og en vampyr...
  Alvina hvæsede og trampede med sin bare, barnlige fod:
  - Med en umættelig ganespalte!
  Robur bemærkede med smilet fra en ung sadist:
  - SATO hærger i raseri,
  Regimentets fjende rykkede frem ...
  Men bødler-modstanderne,
  Piger vil møde fjendtlighed!
  Albina blev samlet op, og hendes bare fødder var i bevægelse:
  - De graver sig ind i huden på en gris,
  Fjenden vil blive knust til støv!
  Alvina fortsatte med infernalsk aplomb:
  Kvinderne kæmper rasende
  Pigens knytnæve er stærk!
  Albina tilføjede ikke helt på rim:
  - Og pigernes bare hæl er også stærk!
  Robur bekræftede:
  - Pansringen er stærk, og vores kampvogne er hurtige!
  Alvin var enig i dette:
  - Ja, meget hurtigt! Bare lyn!
  Albina sang rasende:
  - Der er kvinder i vores landsbyer,
  At de kører et fly for sjov ...
  Alvina tilføjede rasende:
  - Kender ikke skønheden ved tvivl,
  Joking modstander vil bringe ned!
  Robur mumlede med et evigt barns raseri:
  De er født til at vinde
  For at forherlige fornuften i århundreder!
  Albina tilføjede med et smil fra en evig pige:
  - Når alt kommer til alt, vores oldefædre,
  De samlede en hær til dem med det samme!
  Denne piger er bare en super artikel. Og selvom de nu er børn, har de ikke mistet deres aggressivitet.
  Robur bemærkede beundrende og blottede sit søde, barnlige ansigt:
  - Jeg er den stærkeste i denne verden,
  Og jeg vil suge alle i toilettet!
  Drengeprofessoren trampede endda barnets fod i gulvet, han var fuld af entusiasme.
  Nu kommer de ind i atmosfæren på planeten Jorden. Ankom ret hurtigt. Og de kunne lide det.
  Triumviratet er simpelthen henrykt. Her er de tilbage på jorden...
  Albina sang med entusiasme:
  - Og i de stjerneklare højder og bjergstilhed,
  I havets bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende ild!
  Albina tændte for anmeldelsen og bemærkede med overraskelse:
  - Noget i denne verden er ikke rigtigt!
  Robur rynkede panden og spurgte alvorligt:
  - Og hvad er der egentlig galt?
  Drengeprofessoren stak øjnene ud.
  Albina svarede med tvivl i stemmen:
  - Vi er nu i fortiden, for bare et par år siden!
  Alvina udbrød entusiastisk:
  - Så meget bedre! Lad os hjælpe det tsaristiske Rusland med at besejre Japan!
  Robur, der blev en dreng, var glad for at kæmpe:
  Vi vil virkelig hjælpe! Jeg er altid glad for at hjælpe den hvide race!
  Albina nikkede.
  - For vores Moder Rusland!
  . KAPITEL #3
  Kampen mellem Kuropatkins tropper og japanerne forløb efter det sædvanlige scenarie. Først afviser russerne samuraiernes angreb, så begynder de at gå rundt om flanken og Kuropatkin trækker sig tilbage.
  Men i øjeblikket har denne taktik ikke virket. En hajformet krigsmaskine med en grav-laserpistol dukkede op foran de japanske tropper.
  Robur kommanderede:
  - Spil for den hvide race!
  Og Albina trykkede på joystick-knapperne ved hjælp af bare fingre på børns ben. Og jetflyet ramte japanerne og skar gennem infanteriet og kavaleriet.
  Alvina pressede ned med sin bare hæl og sendte endnu et jetfly fra en anden laserkanon og kurrede:
  - For Moder Rusland!
  Og børnene lo og knuste japanerne. Samuraiens arme og ben fløj i forskellige retninger.
  Robur kvidrede med en barnlig stemme:
  - Jeg er den sejeste i verden!
  Og med sin bare hæl trykkede drengen på håndtaget og bragte en dødbringende strøm ned over japanerne.
  Den opgående sols krigere døde hundreder og tusinder ad gangen, det var en storslået kamp.
  Antallet af japanere var mere end ifølge officielle dokumenter, da samuraierne ikke tog hensyn til deres bageste enheder. Så japanerne har en klar fordel i antal i kampe. Hvilket til dels retfærdiggør Kuropatkins forsigtighed.
  Og japanerne led altid flere tab end russerne i alle kampe.
  Og i slutningen af krigen var de ringere end den russiske hær i antal mere end to gange. Og hvis ikke for det dumme oprør, så ville den opgående sols land være blevet smadret i stykker.
  Og nu ødelægger et hold på tre personer: en dreng og to piger samuraien. Selvom de har to hundrede og halvtreds tusinde soldater - meget flere end ifølge officielle tal. Og dette er kun her, og yderligere to hundrede tusinde står nær Port Arthur.
  Og havet er mægtigt, flåden bygget af amerikanerne og briterne. Men imod dem, et våben skabt af et tredobbelt geni.
  Robur, der slår samuraien ned, synger:
  - Truende svæver over planeten ...
  Albina, der sender en bølge med sine bare tæer, tilføjer:
  - Russisk, dobbelthovedet ørn!
  Alvina, der aggressivt slog en masse japanske tropper ud, der klatrer i en lavine, udsendte:
  - I sangene af folket sunget ...
  Robur, denne evige dreng, tæskede med et skråt greb og knirkede:
  Han har genvundet sin storhed!
  Albina, der trykkede sine bare, barnlige fingre, knuste fjenden. Hun er sådan en fantastisk pige. Og da hun var faldet i størrelse, blev hun endnu mere vovet og greyhound.
  Og hun sang endda:
  - Jeg er ikke et patetisk insekt, super ninjaskildpadde!
  Alvina, der også trykkede på joystickets knapper med sine bare fingre, tilføjede meget vittigt:
  - Du bliver som en blotter - det er meget fedt!
  Drengen Robur brølede:
  Vi er de stærkeste i verden...
  Albina pressede sine bare tæer og knirkede:
  - Det er klart, da to gange to er fire!
  Alvina trykkede også sin bare, runde, lyserøde babyhæl på knappen og kvidrede og slog japaneren ud:
  - Sug i toilettet!
  Drengen Robur, der knuste samuraien og rejste hele bunker af lig, udbrød i højeste stemme:
  - For den russiske zar!
  Albina skrev på japansk ved hjælp af bare fingre på børns ben og kurrede:
  - Vores hellige store Rusland,
  Generøst velstående land!
  Alvina udhulede japanerne ved hjælp af en nøgen, rund, lyserød babyhæl og hvinede:
  - Gud Messias sidder på tronen,
  Fader Tsar Nicholas!
  Drengen Robur, der mejede krigerne fra den opgående sols imperium, trykkede på joystickets knapper med barnlige, bare fødder, udsendte:
  - Jeg tror ikke, det vil brænde med helvedes varme,
  Rødt syttende år!
  Albina, der skar japanerne af ved hjælp af sine bare fingre, sine mejslede ben, udsendte:
  - Kun Fædrelandet brænder!
  Alvina, der skar gennem samuraien og trykkede sin bare, lyserøde hæl på knapperne, knirkede:
  - Berømt slår Japan!
  Drengeprofessoren, der hamrede på tastaturet med sin bare barnehæl, smadrede en hel bataljon af den opgående sols land og brølede:
  - Jeg tror på min stjerne,
  Jeg vil snyde skæbnen!
  Albina bemærkede vittigt, mejede en anden bataljon japanere ned og viste sin tunge:
  - I den hellige krig vil der være vores sejr!
  Alvina, der slog masser af samurai ud og fyldte en hel haug af lig, bemærkede vittigt:
  - Kejserligt flag frem - ære til de faldne helte!
  Robur affyrede sin grav-laserkanon og dækkede det japanske batteri. Kanonerne vred og snoede sig til et vædderhorn. Drengeprofessoren rakte tungen ud og spindede:
  Intet vil stoppe os, ingen vil besejre os!
  Og den bare, barnlige hæl vil trykke på knappen. Og igen vil tyngdekraftlaserens stråle daske japanerne.
  Det var bare hyper.....
  Albina bemærkede med glæde, tog endnu et batteri op og pegede på målet med sine bare fødder:
  - Vores styrke er i næven!
  Alvina, streng over for japanerne, som om hun fjernede blodige spåner fra dem og trykkede på joystick-knappen med sin bare hæl, udsendte:
  Vi er de stærkeste af alle!
  Triumviratets krigere tog meget hårdt imod Japan. Og udryddet og brændt som rumkometer styrtede til jorden.
  Robur, den evige dreng sang:
  - Og samuraien fløj til jorden, under tryk af stål og ild!
  Albina lo øredøvende og udsendte vittigt:
  - Men efterretningerne rapporterede med sikkerhed,
  Og hvordan han trykker på knappen med sin bare, runde hæl.
  Alvina støttede, bare, barnlige fingre, der trykkede på joystickets knapper og knuste fjenden:
  - Og bataljonen gik til angreb!
  Robur, der skyder på japanerne, dette er en evig dreng, brølede:
  - Vi kæmpede med ubesmittet passion!
  Albina, der brændte fjender med gravitationslasere og legede med sine bare fødder, udsendte:
  - Vores hold af stål og stærkt!
  Det var sådan, deres barracuda, der var usårlig over for samurai-ild og hurtig fra tre gravitationslaserkanoner, ødelagde en kvart million japanske soldater. Vi skal hylde samuraien - de kæmpede til det sidste. Men alligevel tabte de.
  Og kun horn og ben var tilbage fra den japanske hær. Mere præcist kun bjerge af lig savet i stykker, og en bunke krøllet og rygende metal.
  Ja, Japan blev meget hårdt ramt. Og en del af hendes styrker blev elimineret med glans.
  Robur og hans piger tankede vand fra åen. De spiste også fanget engelsk dåsemad fanget fra den ødelagte japanske hær.
  Og jeg vil flytte til de tropper, der blokerede Port Arthur. Og samurai-hærene rykkede frem som en flodbølge.
  Men så angreb det barracudaformede apparat Fodens hær. Og hvor skal tropperne fra den opgående sols land hen nu?
  De blev overtaget af et hensynsløst hold. Og det samme gjorde udryddelsen.
  Robur trykkede på joysticket med en barnefod og sendte dødelige stråler og brølede:
  - Fædrelandets fjender marcherer til Gehenna!
  Albina trykkede på knapperne med sine bare tæer, skar en hel bataljon af samurai ned og råbte:
  - Fjender vil ikke stoppe Rusland!
  Alvina pressede også sin blottede hæl på joystickets knapper, og smilede blændende og kurrede:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Robur knuste samuraien og vendte flyet, dette evige barn brølede:
  - For et nyt kommunistisk system!
  Albina, der ødelagde japanerne, sang:
  Kærlighedens støttestruktur....
  Alvina, der knuste samuraien, kurrede:
  Vi er som traner på himlen!
  Robur, der udryddede japanerne, bemærkede:
  - Snarere allerede som drager!
  Albina fnisede, skriblede på samuraien og udsendte med sine bare tæer:
  - Til flugten til stjernerne!
  Alvina erklærede aggressivt, knuste japanerne og slog dem som en bunke høje:
  - Til de bedste tider!
  Robur bemærkede aggressivt, klippede som en le af græs og kurrede med en barnlig stemme:
  - Vi er de sejeste!
  Albina, der skrev på japansk og brugte en bar hæl, knurrede:
  - For et godt humør!
  Alvina, der knuste samuraien og hobede hele bunker af lig op og en masse sammenkrøllede kroppe, hylede:
  - For Fædrelandsklassen hyper!
  Robur brølede og blottede sine barnlige tænder:
  - Alt bliver fantastisk!
  Og lad os kneppe japanerne.
  Albina, der skrev på samuraien og brugte sine bare tæer, tog den og hylede:
  - Vi vil begrave alle i en kiste!
  Alvina, der aggressivt mejede japanerne ned og knuste dem med sine bare hæle, udsendte:
  - For total terror!
  Og som at slå samuraien ud igen. Dette er deres solide, dræbende Hollywood.
  Og Albina sang i ekstase;
  Det enogtyvende århundrede er et meget stormfuldt århundrede,
  Virus raser i det, terrorister ...
  Men stadig, på livets højdepunkt, en person
  Og folk ved det, de er ikke pacifister!
  
  Vi kan tro, jeg flyver til Mars
  Venus flade er simpelthen genopbygget ...
  Alt vil bare kende den højeste klasse,
  Og hver person er født som en helt!
  
  Ja, vores forretning er at udvikle fremskridt,
  For at menneskeheden skal være smuk...
  Selvom de bare angriber helvedes dæmoner,
  Det er farligt at kontakte en barfodet pige!
  
  Vi er Komsomol-døtre af Jorden,
  Vi vil dræbe fjenden uden frygt ...
  Folkene på planeten i denne familie,
  Og nu bliver manden en helt!
  
  Der vil ikke være nogen ondskab til at bestemme dette ved
  Under den hellige kommunismes banner...
  Engang var der en generalsekretær, og før kongen,
  Sammen slog vi fascismens sværd tilbage!
  
  Vi vil vise folk lykke ved eksempel,
  Vi kan gøre alt til toppen af verden ...
  Der var Rusland - der var USSR,
  Og kærlighedens Kristus blev en afgud!
  
  Stormfulde år går
  Vi fløj rundt om Sirius så berømt ...
  Bygget på byens stjerner -
  Stå op fra vuggeplaneten!
  
  Lada er jo med os, og Svarog er mægtig,
  Hvad gjorde verden så fantastisk...
  Må der være den største hvide gud,
  Det er ikke for sent at lære!
  
  De døde vil snart opstå, du ved
  Paradis på planeten vil blive bygget med det samme ...
  Vejret er bare evigt maj,
  Byggepladsens omfang er simpelthen enormt!
  
  Vi vil flyve til slutningen,
  Lad os nå kanten af universet...
  Svarog den store afløste sin far,
  Med sin herlighed i kampe uændret!
  
  Ja, det var svært, jeg ved det er svært,
  Fjender angreb Rusland i en horde ...
  Og en snestorm stikkende melo,
  Men de kom igennem kommunismen!
  
  Herren Svarog gav os en stærk hammer,
  At knuse Ruslands fjender med dem ...
  Og slå sådan et slag -
  Vi slog simpelthen fjenden tilbage!
  
  I øjnene på pigen Komsomol-ild,
  Det brænder i en helvedes kaskade, man kan se flammen ...
  Jeg ved det for fædrelandet, mine damer,
  Vi hæver banneret højere end solen!
  
  Du er en mand, overvej nu en ørn,
  At svæve over stjernerne i det kontinuerlige univers...
  Over verden strakte høgkløerne sig ud,
  Og ladet med uforgængelig bevidsthed!
  
  Du kan ikke bare dræbe Rusland,
  Som en lumsk modstander ikke prøvede ...
  Jægeren vil snart blive til et spil,
  Det er farligt for fjenden at kæmpe med fædrelandet!
  
  Pigen vil bevæge sin bare fod,
  Og fascisten vil flyve ud, kende dine tænder ...
  Og hvis kvinden flytter pokeren,
  Det betyder, at dødens trompeter har spillet!
  
  Alt i vores verden vil være positivt,
  Enhver virksomhed er diskutabel fyre ...
  Lad os vise utvivlsom kreativitet,
  Og vi vil skrible fra maskinen!
  
  Fjender tror let på, at vi vil smadre,
  Vi slår støvet græs uden tvivl...
  Vi vil redde Rusland fra store problemer,
  Lad det være i hjertet - Jesus og Lenin!
  
  Til de højeste stjerner i verden
  Jordiske skibe er i stand til at flyve ...
  Digteren overbragte os al stavelsens kraft,
  I vor Moder Ruslands navn!
  
  Gudinde Lada glorificerer Rusland,
  Hun spreder et stort slør...
  Kæmp for fædrelandet og vær ikke bange,
  Selvfølgelig er der ingen bedre måde for os!
  Engang kæmpede pigerne nær Moskva,
  De figurative kæmper kæmpede...
  Men Hitler er i ledtog med Satan,
  Og Svarog og jeg - ved, vi er uovervindelige!
  
  Selvom der var en frost, der fryser blodet,
  Pigen ræsede gennem snedriverne barfodet ...
  Landet vil give lykke og enhver,
  Hendes fletninger er sølv fra guld!
  
  Den Højeste Herre kender alle hjerter,
  Og piger så meget, Gud elsker...
  De vil kæmpe til det sidste
  Ellers vil modstanderen ødelægge landet!
  
  Det er derfor alt i verden er løgn,
  Når du tager rosafarvede briller på...
  Og fjenden kaster en kontinuerlig tåge,
  Syv fredage af modstanderen i uger!
  
  Vi vil smede rustning til os selv,
  Og sværdet af det skarpeste kendte damaskstål ...
  Fædrelandet vil ikke blive taget væk af rublen,
  Jamen, hvorfor er I heste trætte?!
  
  Læg mærke til, at alt pludselig bliver fint,
  Når vi samles med Guds kraft...
  Du er sandhedens falk, ikke en løgnhane,
  Jeg tror på kommunisme i kamp vi vil bryde igennem!
  
  For vores styrke og til ære for Rusland,
  For det røde flag og kære Rusland...
  For Ukraine og for Hviderusland,
  Lad os fuldføre den største mission!
  
  Vi vil forherlige Lada i herlighed,
  At elske Svarog, Guds mor Maria...
  Bedømmelsen bliver helt sikkert fem...
  Fordi tro gav styrke!
  
  Hvad er Batu og den onde Djengis Khan for os,
  Ligesom Hitler, Napoleons hær ...
  Ikke en eneste khan vil besejre os,
  Ikke en horde, selvom der er millioner!
  
  I Rusland blev vi piger født,
  Til Iljitsj og Jesu ære...
  Nu flyver ørnene kun op,
  At vise stor kunst!
  
  Moskva er fredens og kærlighedens hovedstad,
  Vi samler plads...
  Selvom du ikke kan bygge lykke på blod,
  Raids af de vantro, vi slår alle af!
  
  Må fjenden ikke tilgive os svaghed,
  Han vil stege hælene på pigerne ...
  Nogle gange aggressiv ghoul
  I stand til at rive og ramme det onde!
  
  Men vi vil ikke opgive grænsen til fjenden,
  Nå grænserne for ethvert univers...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Med sin styrke i kampe uændret!
  
  Så pigernes sejr er tæt på,
  Vi er ikke bange for Stelzanath,
  Kærlighed til Fædrelandet er sød og ren,
  Og hvis det er nødvendigt, vil vi kæmpe med hæren!
  Her er et helt digt dedikeret til fremtiden, sang pigerne med stor raseri.
  Og så tog de det med deres bare hæle, mens de trykkede på knapperne og afsluttede den sidste japaner.
  Og så ophørte Fodens hær med at eksistere. Næsten en halv million japanere gik til den næste verden. Og det er meget fedt.
  Og nu er det tilbage at besejre flåden. Og så er der kun horn og ben tilbage fra Japan.
  Albina kvidrede og blottede sine tænder:
  - Tiden nærmer sig, hvor vi vinder!
  Alvin var enig i dette:
  Og fængselshvælvingerne vil falde sammen i afgrunden!
  Robur bekræftede aggressivt:
  - Ingen vil kalde os svage!
  Og drengen trykkede sine bare fødder på joystickets knapper.
  Krigen ser ud til at være ved at være slut.
  Og nu bevæger deres barracuda sig i retning af samurai-flåden. Og dette er virkelig et stormestertræk. Og spillet er ikke efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Albina tweetede:
  - Ære til det nye, verdensrige!
  Drengen Robur præciserede med velbehag:
  - Mit verdensrige!
  Så slog børneprofessoren metallet med sin bare fod. Hvad lavede lyden.
  Ved hjælp af radar opdages den japanske flåde. Han krydser bare nær Port Arthur og prøver ikke at frigive den blokerede stillehavseskadron.
  Alvina, denne evige pige, sang og trampede sin bare, barnlige fod:
  - Håbets strålende sol
  Stiger over landet igen...
  russisk hær berømt,
  Slår Japan i havet!
  Albina fortsatte med begejstring og trykkede også på knapperne med sin bare, runde, barnlige hæl:
  Russisk ørn over planeten,
  vinger, der spreder sig, vil lette ...
  Fjenden vil blive stillet til regnskab
  Vil blive besejret, knust!
  Og nu affyrer barracuda-apparatet sin første stråle mod Japans skibe.
  Og gravitationslasere rammer med deres fænomenale kosmiske kraft flagskibet i den opgående sols land.
  Og nu begyndte samuraiens største slagskib, som den berømte admiral Togo var placeret på, at synke. Og han blev bogstaveligt talt skåret i små stykker af gravitationslasere lavet af genier, der modtog evig ungdom.
  Robur - denne evige dreng, der trykkede på knapperne med sine bare, barnlige ben og grinede med tænder, kurrede:
  Vi tramper Merkur med fødderne,
  Og der er en rute til Mars!
  Albina, der knuste fjenden med sin bare hæl, tilføjede:
  - Vi vil rejse tsunamibølger,
  Den hvide race vil rejse sig!
  Alvina bemærkede vittigt, idet hun skød mod fjenden med sine bare tæer:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Og et andet japansk skib sank. Det var i sandhed piger.
  Selvom de geniale krigere blev til børn, voksede deres kampeffektivitet kun fra dette. Og de havde et vidunderligt, ødelæggende apparat. Som bogstaveligt talt brændte alle japanske skibe.
  Robur, der selv knuste japanerne, sang:
  - I moderlandets vidder, vidunderlige ...
  Albina, der sendte gaver med dødelig magt og bogstaveligt talt brændte sine modstandere, udsendte:
  - Nyder kampen og arbejdet ....
  Alvina samlede det op med raseri og frigav udladninger af helvedes død på fjenden:
  - Vi komponerede en glad sang ...
  Robur trykkede på knappen med sine bare fingre, sine barnlige ben og tog entusiastisk op:
  - Om den store ven og leder!
  Albina knuste med stor entusiasme japanerne og sænkede deres skibe, hvilket fik dem til at blæse bobler og brænde, mens hun sang:
  - Robur er slagets herlighed!
  Alvina druknede med stor lidenskab samurai-flåden og savede deres fade, sang:
  - Robur - vores ungdomsflyvning!
  Robur selv hentede sangen om sig selv, trykkede sin bare, runde, barnlige hæl på knapperne og brølede:
  - Kæmpe med sange og vinde ....
  Albina fortsatte med stor entusiasme og brugte sine bare tæer:
  - En mand vil følge Robur!
  Og hele treenigheden sang aggressivt, sænkede den japanske flåde og efterlod ingen chance for fjendtlige skibe:
  - Kæmpe og vinde med sange,
  En mand vil følge Robur!
  Og de sænker virkelig skibene grundigt. Og de får dig til at gå ned.
  De første tolv jernbeklædte og pansrede krydsere blev sænket. Og nu tog de unge kæmpere mindre fartøjer op. Så intet og ingen kunne overleve.
  Robur bemærkede med et grin:
  - Hvis den skrøbelige straks i kisten ....
  Og drengeprofessorens bare, barnlige fod sendte endnu en portion ødelæggende stråler.
  Albina fnisede og bemærkede, da hun sænkede de japanske skibe:
  - For planetens storhed og kommunismens højeste indkomst!
  Og hendes bare hæl trykker igen på knapperne.
  Alvina, fortsætter med at ødelægge japanerne og bruger de bare tæer på børns ben, vyaknula:
  - For en fremragende sport!
  Og pigerne sang i kor:
  - Øjne, søvnig knægt, tør med hånden,
  Du opdagede en hård sport for dig selv ...
  Kæmpe vægte rives hurtigt i stykker,
  Du vil sætte en verdensrekord!
  Og Albina tilføjede og knuste japanerne til søs:
  - Virkelig en verdensrekord!
  . KAPITEL #4
  Den japanske flåde, efter at have mistet sine største skibe, og efter at have mistet sine admiraler, begyndte at sprede sig. Og barracudaen måtte jagte ham og tilføje tyngdekraftslasere.
  Alvina, der trykkede på knapperne med sine bare tæer, kurrede og blottede sine tænder:
  Vi gør dig færdig til det sidste!
  Albina bekræftede, trykkede på knapperne med sin nøgne, runde, lyserøde hæl og brølede:
  - Den opgående sol bliver nedgangen!
  Robur affyrer også en dødelig udledning mod fjenden og brænder en anden destroyer ud, hvilket får den til at smelte.
  Så vil det brøle:
  - Ombord!
  Alvina fnisede og vred sine hofter, blottede sine tænder, kurrede:
  - Japan vil ende!
  Albina var enig i dette ved at trykke på knapperne:
  Du har det unge mand!
  Pigerne er stadig så snottede af udseende, men kæmper. Og kun bobler er tilbage fra de japanske skibe.
  Robur, der jagtede japanerne, sang:
  Fjenden vil ikke forlade, fjenden vil ikke forlade,
  Og jeg tror på det!
  Fjenden vil ikke forlade, fjenden vil ikke forlade,
  Skum er vokset!
  Og drengen trykker igen sin bare, runde, barnlige hæl på joystickets knapper.
  Og han rammer japanerne og skærer destroyeren i to næsten lige store dele.
  Albina bemærkede aggressivt, mens hun trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer:
  - Det bliver alt sammen trivielt super!
  Og endnu et japansk skib synker.
  Alvina, der aktivt drukner japanerne, udsendte:
  - Jeg er en rumkrigspige!
  Og hun viste sin tunge. Så begyndte hun at hoppe, som i en stegepande.
  Disse piger er i top!
  Robur, der kæmpede mod japanerne, sang:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektronisk gynge!
  Albina, der trykkede på knapperne på joysticket med sine bare tæer, tilføjede aggressivt:
  Robur, Robur, Robur -
  Fødder fløj i hænderne!
  Alvina, med sin bare, barnlige hæl, trykkede på joysticket og sænkede endnu et japansk skib, udbrød:
  "Og jeg vil ikke fortælle nogen, at jeg elsker Robur!" Jeg elsker Robber!
  Albina tilføjede og trykkede på joysticket med sine bare fødder:
  Jeg elsker Robert! Og jeg vil knuse alle!
  Det var holdet. Og sådanne børn drukner japanerne uden medlidenhed.
  Robur mente, at takket være deres indgriben havde Nicholas II forvandlet sig fra en mislykket tsar til en stor. Og lad os bare sige, at det er fantastisk. Og han er Robur - det største geni af alle tider og folk.
  Skab sådan et våben. Han vil have magten over verden, og nu hjælper han den russiske zar. Men du kan altid vende dit våben mod Rusland.
  Han Robur kæmper først og fremmest for sig selv. Og jeg må indrømme, at det gør det meget vellykket.
  Alvina bankede også fjenden med sine bare tæer og kurrede:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Hvis du skal regere...
  Albina, der knuser fjender med sin bare, lyserøde hæl, som så behændigt trykker, udsendte:
  - Glem aldrig,
  Blodet flyder som en strøm!
  Og drengen Robur bekræftede:
  - Stadig som det hælder! Og vi vil ramme fjenden!
  Albina sænkede et andet japansk skib, tog det og sang:
  - Satans stormfulde ferie,
  Udgyd blod på lyset!
  Alvina, der savede ødelæggeren med sine bare tæer, udsendte aggressivt:
  - Og krigens hellige sværd,
  Brød hemmeligheden!
  Robur bemærkede med et barnligt smil:
  - Ja, vi skar hemmeligheden, og viste vores kolossale styrke!
  Og nu drukner endnu et japansk skib. Der er næsten ingen skibe tilbage i Japan. De sidste destroyere synker. Og det er meget fedt.
  Robur sang med fornøjelse:
  - Skibene er gået i stykker,
  Kister er åbne..
  Smaragder og rubiner spreder sig som regn!
  Albina med stor fornøjelse, nyde ordene, færdig med at synge:
  - Hvis du vil være rig,
  Hvis du vil være glad...
  Alvina, der knuste sine bare tæer, tilføjede:
  - Bliv hos os, dreng
  Du bliver vores konge!
  Og begge piger udbrød i kor:
  - Vær vores konge!
  Du bliver vores konge!
  Og både gudinder og seje piger vil grine.
  Men den japanske flåde er blevet afsluttet. Og de sidste fartøjer blev sænket. Nu er krigen næsten forbi.
  Albina bemærkede med et kødædende smil:
  - Vi skal hjælpe Rusland én gang for alle med at slippe af med den japanske trussel!
  Alvina var enig i dette og stampede med bare fod:
  - Selvfølgelig skal du det!
  Robur, den aggressive, evige dreng, svarede:
  - Og jeg gider ikke! Vi vil specifikt knuse fjenderne!
  Og nu styrtede deres fabelagtige apparat til Japans kyster. Faktisk er det nødvendigt at ødelægge de japanske tropper i selve metropolen.
  Albina sang og blottede sine tænder:
  - Mens uret banker, mens uret banker,
  Mens uret banker - hæng ikke næsen!
  Alvina fortsatte rasende og bankede på sin bare, runde hæl:
  Mens hjerter banker, mens hjerter banker
  For det bedste - kæmp til det sidste!
  Robur trak på sine barnlige skuldre. Det var nemt for ham at dræbe japanerne. Kunne han også nemt slå hvide ihjel? Selvfølgelig kunne jeg det! Han vil have magt over verden! Dette er hans passion og aggressive idé. Når du dræber for at fremskynde det øjeblik, hvor folk aldrig vil dræbe hinanden!
  Og der vil være lykke i hele universet!
  Robur sang endda med glæde:
  Hvor var det, hvornår var det,
  Som barn, eller måske i en drøm ...
  En stork på taget er en rede for en elsket,
  Svit i foråret!
  Albina bemærkede:
  - Det er ikke længere relevant! Sammenlignet med vores apparat er storken ingen!
  Robur svarede:
  - Storken er i live, og vores er kunstig!
  Alvina sang med glæde:
  - Så godmodig og fredelig,
  Men stadig, udyret er sejt....
  Du tror, jeg er en souvenir
  Men bjørnen er faktisk i live!
  Albina fnisede og bemærkede:
  - Det nytter ikke noget at bede et voldsomt udyr om nåde!
  Og her er deres barracuda på japansk territorium. Ved hjælp af radar og radioaflytning opsøger han tropper, og er i gang med deres udryddelse. Og knuser ærligt talt.
  Robur afskære den japanske bataljon med kanoner, siger:
  - Vi skaber rummirakler!
  Albina, fucking samurai, udstedte:
  - Hun kiggede på himlen!
  Alvina, der knuste japanerne, kurrede:
  - For Roburs nye kommunisme!
  Og hun viste sin tunge. Denne pige er bare fantastisk!
  Robur, efter at have ødelagt et par regimenter af samurai med pigerne, flyttede igen. Og han handlede meget hurtigt. Hans bevægelser på det universelle apparat var som altid meget hurtige.
  Albina bemærkede med et grin, blottede sine tænder og trykkede sine bare tæer på knapperne:
  Vi er piger af kolossal ynde!
  Alvin svarede:
  - Ikke nådegaver, men organisationer!
  Og tryk med bar hæl!
  Deres arbejde er ikke let, da de japanske tropper i moderlandet ikke er samlet ét sted, men er koncentreret. Og de skal slås stykke for stykke.
  Hvilket bestemt skaber nogle problemer.
  Robur har travlt med at søge med radar. Og sammen med ham, sammen med japanerne, er pigerne ved at makulere og ødelægge. Du skal flyve til mange områder.
  Robur i flugt komponerer bevingede aforismer;
  En diktator er en bokser, der altid slår under bæltet med en andens hænder, ikke lytter til gongen og er sin egen dommer!
  Boksning er knytnævekamp med bløde handsker, politikken for tungekamp uden hvide handsker!
  Boksere på knytnæver, politikere på tunger, boksere på regler ærligt talt, politikere på lovløshed uærligt!
  En kvinde er også en bokser, kun hun er den mest dødbringende, når hun helt tager sit tøj af!
  Professionelle inden for boksning kæmper med bar overkrop, professionelle kvinder blotter ikke kun deres torsoer!
  En boksekamp er begrænset i tid af reglerne, konfrontationen af politikere kender ingen tidsbegrænsninger og regler!
  Boksere kæmper åbenlyst offentligt, politikere kæmper under gulvtæppet, og selvom de klatrer ud for at bide sig i tungen under bæltet!
  En stædig bokser er prisværdig, men politikere fortsætter oftere end ikke med vrangforestillinger!
  Politikeren er ivrig efter at blive løver, men at forsvare et fejlagtigt synspunkt er en typisk vædder og et stædigt æsel, der sviner sig selv!
  Boksning er et lyst og smukt syn, politik er også blændende, men det er ulækkert at se på det, og det er hundrede gange mere bittert at høre på!
  En politiker har nogle gange den lyse fjerdragt som en påfugl og en nattergals veltalenhed, men i omgangen med vælgerne er han stadig et vingeløst svin!
  I boksning er lange arme værdifulde; i politik er lange tunger meget mere dødelige for hele landet!
  En bokser med sin knytnæve kan kun slå én modstander ned i ringen, en politiker under gulvtæppet, med en lang tunge, vil gøre hele staten til ruiner!
  Den mest udholdende maratonløber er en politiker, nogle gange har han ikke engang nok liv til at løbe til tronen!
  En løber beregner styrke for en time, en politiker, selv den mest forsigtige, vil ikke samle styrke for evigt!
  En politiker er ofte homofob, men med en nødvendigvis stor røv, pæn, men sviner til fulde!
  En politiker er ikke altid en betydningsfuld person, men altid en kæmpe røv!
  Vælgerne opfatter den politiker, de stemmer på, som en eventyrprins, men får altid en nøgen konge på tronen!
  Diktatoren forestiller sig en påfugl i diamanter og en kejser i lilla klæder, men da kurfyrsten kræver regnskab, viser han sig at være en nøgen konge og en plukket, våd kylling!
  En kvindes vilje er som en diamant i en halskæde, politisk mangel på vilje er en brosten bundet til en løkke om hendes hals!
  En kvinde kan sammenlignes med en diamant, en mand med flint og politik med en koagel afføring!
  Gennem magt kan du kæmpe med en magtfuld fjende, men ingen kræfter vil tvinge dig til at lytte til en politikers tale til slutningen, hvis han påtvinger dig dig mindst tre gange som ven!
  Alt i verden kræver indsats, kun under en politikers monotone mumlen er det ikke svært at falde i søvn!
  I boksning brækkes næser ofte, men i politik bliver man altid med næsen!
  En boksers næse er skæv, i politik er måden at efterlade en vælger med en næse også snoet!
  I boksning tælles point nogle gange uærligt op; stemmer er altid uærlige ved valg!
  I boksning er det vigtigt, hvordan man kæmper, og hvordan stemmerne tælles og ringens konge har lidt af et forspring, i politik er det lige meget, hvordan de stemmer, og optællingen er helt i hænderne på en der sidder på tronen!
  I sport kan du blive en monark med bar bryst, men i politik er alle allerede nøgne konger!
  I sport kan du blive svedig og støvet, men i politik bliver du helt sikkert snavset, og ingen bruser vil vaske det ildelugtende snavs af!
  En soldat kan stubbes, men vær behagelig at røre ved for en kvinde, og en politiker, uanset hvor glat han barberer sig, fremkalder følelsen af at kysse et krybdyr!
  En soldat er en ørn med rang af en spurv, en politiker er en våd kylling med rang af en kalkun!
  Soldaten, selvom den ikke er smukt formet, og nogle gange udfører dumme ordrer, men i modsætning til politiker-papegøjen, synger han ikke fra en andens stemme!
  Soldaten er krigens myrearbejder, og politikeren hælder lort fra oven, idet han er en fed bagmandsdrøn!
  Soldaten er modig, selv når han er genert, politikeren er fej, selv når han er hane!
  Soldaten er ædel, men ikke fri, politikeren er modbydelig, og faktisk også en slave af lidenskaber!
  En soldat er en løve, omend stadig kort, og politik er en ræv og allerede forvokset!
  En soldat er som en engel i helvede, og en politiker er en gris, der fester under en pest!
  En barfodet dreng er mere tryg ved at løbe gennem sneen end en skoet politiker, der manøvrerer mellem risene!
  En dreng, selv nøgen i kulden, er lykkeligere end en gammel mand, der er overhældt i mudderet af en politikers tale!
  En kvinde er ikke så bange for at være nøgen og barfodet som for, at en mandlig politiker tager skoene på og river tre skind af!
  Kvinden er frygtsom af udseende, men der er lidt, der virkelig kan skræmme hende, den mandlige diktator er formidabel af udseende, men viger væk fra sin egen skygge!
  For en diktator er stilhed kun gylden, hvis forsøgspersonerne kan holde ud at stikke tungen i lommen uden at brokke sig!
  Diktatoren forsikrer, at han er hård som en klippe, men i virkeligheden er tyrannen bare en dum-næset brosten!
  En pige slår sine ben ned, når hun løber barfodet over skarpe sten, en politiker forvirrer, når hun skynder sig skoet mellem vandløb!
  En bar kvindehæl kan gennembores af en skarp en, en vælgerskoet med en politiker vil ikke blive gennemboret selv af vid!
  En kvinde vil hellere gå barfodet i kulden end at blive skoet med politikernes brændende taler!
  I frost vil et varmt hjerte ikke køle ned, og en flammende tale fra en politiker vil ikke varme!
  En patriot har en flamme i sit hjerte, men kun lort i leveren fra en politiker!
  En soldat har en patriots brændende hjerte, og politikere har maven som en korrupt struds og halsen som en grådig python!
  En soldat holder ære - det koster meget, en politiker sælger skamløshed, som ikke er en knækket krone værd, men koster tre dyrt!
  Soldaten har en grå overfrakke, og en masse grå stof i hovedet, politikeren har håret som en grå ulv, og stræber efter at være grå kardinaler!
  Politikere sender soldater for at udgyde blod for et rødt ords skyld, og for en sort virksomheds skyld forråder de kærligheden!
  En soldat kan plette sin krop, men forbliver ren i sjælen, og intet badeværelse vil hjælpe en politiker med at vaske åndeligt snavs af!
  En soldat er nødt til at dræbe slemme fyre for fædrelandets skyld, en politiker dræber alt godt med ambitioner for sin egen skyld!
  En soldat, der dræber, er ikke en morder, en politiker, der lover - opfylder ikke!
  En soldat gør nogle gange det umulige uden at skåne sig selv, en politiker gør intet af det mulige uden egeninteresse i egen lomme, uden at skåne andre!
  En soldat er en løve, der mangler under kommando af væddere, en politiker er en ræv, som kun væddere med hønsehjerne adlyder!
  En soldat bliver måske ikke altid en løve, men det vigtigste er ikke at vise sig at være et æsel, hvorfra tre skind er blevet sænket!
  , En soldat opfører sig ikke altid som en engel, men i dybet af sin sjæl er han hengiven til Gud, en politiker udgyder altid engletaler med løfter om paradis, men på åndens overflade er det tydeligt, at han er hengiven til Satan!
  En soldat kan stå uden støvler under kampen, men en politiker tager sko på, i enhver situation!
  En soldat bærer en camouflageuniform for at overleve for fædrelandets skyld, mens en politiker er en kamæleon for at dræbe en vælger moralsk for at gribe tronen!
  En soldat i kamp skynder sig som en hund mod en orne, en politiker bagerst, gøer meget og sviner!
  Det er godt for en soldat at være stærk som en eg, når han mødes med en fjende, det er værre at være dum som en stub, når han er i kontakt med en politiker!
  En bøddel skærer hoveder med en økse, en soldat stikker i halsen med en bajonet, en politiker drypper ned på hjerner med tungen og kvæler bag halsen med klæbrige ord!
  Det er bedre for en soldat at være en glubsk ulv end en fej kanin, især når man møder en politisk boa-konstriktor!
  En soldat kan være hård af udseende, men i dybet af et sagtmodigt lam er en politiker med et engleblik faktisk en typisk gris!
  Soldater er altid modige, selv når de trækker sig tilbage laver de kun en taktisk manøvre, politikere er altid feje, selv når de angriber, begår de et strategisk trick!
  En soldat kæmper med ligestillede og stærke efter ordre, en politiker angriber de svage, af egen vilje!
  En rigtig soldat er ikke altid velfødt, men opfylder altid sin pligt, en politiker, selv med en kongelig stamtavle, holder altid ikke sine løfter!
  En soldat bruger nogle gange prostituerede i sin ferie, en politiker er altid på arbejde og i hvile en prostitueret, der bruger vælgere!
  En soldat betaler prostituerede, hvad han tjener med sit blod, en politiker er selv en prostitueret, og han bliver betalt for at ødelægge vælgernes blod!
  En soldat skyder, sender en kugle ind i fjendens bryst, en politiker dræber ved at putte en gris i lommen og galde i leveren!
  En soldat i kamp råber hurra, en politiker tier heller ikke, men hvis en kriger bliver slået i kamp, så fordi et råb, ak, ikke er et skjold!
  En soldat er ikke altid en stjerne, men herligheden af hans bedrifter forsvinder ikke gennem århundreder, en politiker sigter altid efter rollen som en lyskilde, men hans skændsel er dækket af skimmelsvamp!
  Soldaten arbejder med en skarp bajonet og stikker med god samvittighed, politikeren slår tommelfingeren ved hjælp af en tunge, hvis skarphed er blottet for samvittighed!
  En soldat kan drikke for meget vin og pisse sig selv, men han vil ikke som en politiker uden mål hælde verbal diarré i fuldskab!
  En barfodet pige er klar til at løbe efter sin elsker uden frygt, men med hvilken forskrækkelse lader vælgeren sig sko af politikere!
  En politiker er en ræv, for hvem vælgerne er indbyggere i et hønsehus, men fortærer kødet af dem, der har en kyllings intelligens, vil politikeren helt sikkert smutte et svin!
  Soldater kæmper mod haner, der lægger guldæg, for kalkungeneraler, som igen bliver fortæret af rævepolitikere!
  Soldaten løber på angrebet og tror på sejr, politikeren bagved vil under alle omstændigheder give fighteren skylden ved at afvige fra principper!
  Soldater trækker sig nogle gange tilbage, fordi lykken er foranderlig, men politik er altid udleveret, deres lykke er i tricks og glider en gris!
  Barfodets dreng er for fingernem til at lade politikeren køre ham under hælen!
  Når en piges bare fødder bliver såret af skarpe sten, sårer de en mands hjerte, men politikere, der tvinger dem til at nippe til kålsuppe med bastsko, slår vælgernes lever!
  En soldat leder ikke efter døden, han vil leve, en politiker leder ikke efter en måde at opfylde sine valgløfter på - han vil tjene penge på vælgerne!
  En soldat er altid ung af sind, endda ved at blive grå, en gammel slyngelpolitiker sidder i leveren, og en skaldet djævel selv med tykt hår!
  I oldtiden havde en soldat et sværd, så blev han erstattet af et maskingevær for at gøre det nemmere at dræbe fjender, og en politiker på det tidspunkt havde en tunge - mere dødbringende, end det er umuligt at opfinde!
  En soldat er en slags krigsmaskine, men forbliver en mand, i politik er der intet menneskeligt - han er en krigsmaskine mod fornuftige argumenter!
  Hellere en ske til aftensmaden end at slurre kålsuppe med bastsko!
  Hvis det er svært at få venner i politik som ulve i flok, så lad os i det mindste lade være med at svine hinanden til i sofaen!
  Politikere skændes som ulve og sætter en gris på hinanden som ræve!
  En politiker kan stadig gemme en ulvs hugtænder under et fåres hud, men intet kan skjule en griseskilling!
  En politiker, der ikke kan skjule en griseskilling for vælgerne, er ikke en krone værd!
  Politikeren vil skrue så meget op for vælgerne, at de vil hyle som ulve!
  En politiker uden ulvs greb, men med grises vaner, vil bringe vælgeren til et hundeliv!
  Politikeren korser sig med hænderne, kommer ned i lommen med tungen og tramper på hans sjæl med støvlerne!
  Hvis en politiker har syv fredage på en uge, så har vælgeren ledig fødselsdag på mandag!
  Det gør ikke noget at blive født på mandag, det er en katastrofe at vælge en diktator på søndag!
  Efter at have truffet et valg til fordel for en tyrann ved valget på søndag, risikerer du at få dig selv en solid mandag!
  Vælger du en jernhånd, får du en stålkæde om halsen!
  Alligevel har jernhånden bedre magt end anarkiets ben!
  Den mest grusomme magt er bedre end fuldstændig anarki, det er lettere at udholde en tyrann end tusinde brødre!
  En rigtig hersker burde være som en eventyrprins for folket, og ikke en nøgen konge!
  Der er meget få eventyrprinser i politik - men solide nøgne konger!
  En prins er en fremtidig konge, en nøgen konge er en fallit i nuet!
  En kvinde venter på en eventyrprins, men hun får en nøgen konge, en vælger er en messias, og hun får en viljesvag hykler eller en principløs tyran!
  En kvinde venter på en prins, indtil hun bliver gift, en vælger venter på opfyldelsen af valgløfter, indtil kræften fløjter på bjerget!
  Politikeren er en mester i løgne og en stormester i undskyldninger, og i evnen til at skrue op er han verdensmester!
  En politiker har kun én chance for at gøre et førstehåndsindtryk, og en konstant mulighed for at skrue op!
  Politikeren ved godt, at to gange to er fire, men han forsøger at bevise, at ved at tilføje to udtryk til ham, får du hele verden!
  Politikeren vil have magten og tronen som en løve, men styrkemæssigt er han i bedste fald en hane, og positionsmæssigt er han en ræv, der graver et hul for at plante en gris!
  Vælgeren skal have nerver af stål for ikke at ruste af politikerens verbale regn!
  Det er lettere at tro, at himlen vil falde til jorden, end at diktatoren fortjener at blive ophøjet til himlen!
  Politikeren er altid klar til at udgyde løfter som en nattergal, men til at opfylde løftet, når kræften fløjter på bjerget!
  Hvorfor er det så svært at opfylde valgløfter - du kan spise en hval med øjnene, men en stor ske vil rive din mund!
  Du kan gøre alt, hvad fantasien trækker, hvis det ikke er løfterne fra en politiker, der er frataget en fornuftig fantasi!
  Politikeren er klar til at sælge sin sjæl til Djævelen for magtens skyld, men Satan køber ikke, hvad der ikke er en krone værd og går ham gratis i hænderne!
  En politiker kan ikke blive Gud, men evnen til at skrue op for ham er Satan selv!
  Vælgeren vil have renlighed i politik for at spise kød, men får kun én slags fra en beskidt politiker - plantet gris!
  Kokke-politikeren har et tilbehør - nudler til ører, og en type kød - put svinekød, på tredje hul fra en donut med løftehonning fra veltalenhedens bæk, og afslutningsvis birkegrød og ost i en musefælde !
  En politiker er en kok, der tilbereder uspiselige retter til søde taler, så det bliver nemmere at sluge vælgeren selv!
  En politiker er en kok, der gavmildt fodrer vælgeren med honning af taler, men selv honning er bitter, hvis man drukner i det!
  Hvis diktatoren med en snedig mine har nulstillet sine vilkår, betyder det, at vælgeren har fået en bast igen!
  En kriger kæmper altid for en retfærdig sag, mens en politiker tager alle trofæerne til venstre!
  En kriger skyder med venstre hånd for en retfærdig sag, en politiker med sin tunge tager alle præstationer til venstre!
  Krig er det modsatte af kærlighedens hav, men det kræver også en kilde af blod!
  En kriger er ikke Gud i styrke, men en engel i adel!
  Soldaten har en jernhjelm, en stålbajonet og et hjerte af guld, men politikeren værdsætter ham ikke engang for en krone!
  Soldater bliver ofte drevet til slagtning som får, men de er løver i hjertet, og en politiker, der brøler som en løve, er et typisk får!
  En soldat kan også være bange for døden, men alligevel er han mere bange for vanære, og en politiker ryster for livet, men han mistede sin ære for længe siden!
  Soldaterne, der har besejret fjenden, fejrer sejren, politikeren, der har bedraget vælgeren, fejrer kujonen!
  En dreng kan være en god kriger, men en politiker vil aldrig vokse op til at være ansvarlig over for vælgerne!
  Hellere være en barfodet dreng end at lade politikerne tage dine sko på og stjæle din ungdom!
  En pige er en storslået blomst, der kan visne, men aldrig mister sin duft, en politiker er en bunke møg, han kan klatre på tronen, men den vil kun stinke mere!
  En soldat er en rigtig mand, en politiker er en gnaven kvinde i bukser!
  En soldat har et ædelt raseri som et brøl af en løve, og en politiker har et modbydeligt hysteri, ordet er et brægen af en vædder!
  En soldat har sjældent fri, men en politiker har syv fredage om ugen, og hans vælgere fejrer deres fødselsdag på mandag!
  En soldat, der er faldet, laver push-ups, en politiker falder altid moralsk og klemmer sig ned i lommen!
  En soldat bliver nogle gange tvunget til at gå gennem mudderet, mens han forbliver en mand, og en politiker i rent tøj og overhældt med cologne forbliver et svin!
  En soldat giver ære og forbliver med ære, en politiker smutter en gris ind og forbliver en gris!
  En soldat har knapper på række, en politiker har som en ornesumpe!
  Soldat ører modige børn og sender politikere til psykiatriske hospitaler!
  Mennesket siges at stamme fra en abe, men en politiker er straks klar og forblev et svin!
  Labour gjorde en mand ud af en abe, og undercover-kampen gjorde politik til en blanding af en ræv og en gris!
  Arbejderen arbejder hårdt og drikker nogle gange alkohol, politikeren er piggy og kaster altid op verbal diarré!
  Soldaten vokser fra kamp til kamp, politikeren fra den ene valgkamp til den anden, bliver mere og mere til en prostitueret!
  En soldats øjne brænder af en fighters ungdommelige spænding, en politikerhat brænder som en tyv, med en udbrændt kynikers ligegyldighed!
  En soldat har et valg: hans bryst er i kors, eller hans hoved er i buskene, mens en politiker ved valg kun har kors tilstoppet med aspirationer, vælgere og kålhoveder!
  En selv lille soldat med kæmpe mod, en politiker endda med en høj stilling - en pygmæ samvittighed!
  En soldat vil have en kvindekrop som gave for en bedrift, og en politiker sætter ufortjent hele landet på kræft!
  En soldat har altid tid og sted til en bedrift, men det er ikke altid muligt at opnå det, en politiker i konstant tidsnød vil helt sikkert have tid til at sætte en gris på hovedet!
  En politiker er det eneste vingeløse væsen i naturen, der skider i hovedet på alle!
  Enhver skoledreng ved, at to gange to er fire, kun politikere, i stedet for at gange tal, producerer en konstant division i lommen!
  En soldat lærer ved at lave bump, en politiker forsøger at vænne vælgerne til tanken om, at man kan trives, hvis man slår tommelfingeren!
  Hver soldat er en fighter, forskellen er kun i niveau, enhver politiker er en prostitueret, forskellen er kun i rangen af en alfons!
  En soldat er til dels en bøddel, fordi han også udgyder blod, en politiker er en komplet slyngel, fordi han drypper på hjernen!
  Hvis generalen er inviteret til et bryllup, så modtager soldaten en invitation til at redde fædrelandet, så bryllupper spilles i et frit land!
  . KAPITEL #5
  Den sidste større koncentration af tropper var den kejserlige vagt. Disse er udvalgte samurai i mikadoens bolig. Det var for dem, at krigerne i børnenes triumvirat tog op.
  De ønskede at afslutte den japanske trussel én gang for alle!
  Den evige dreng Robur trykkede på joysticket med de bare fingre på sine børns fødder og tæskede den dødbringende kraft af ødelæggelse og afbrænding af krigerne i den opgående sols land.
  Robur blottede sine tænder og sang:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Og sug i toilettet!
  Albina bemærkede med et grin, blottede sine barnlige hugtænder og sang:
  - Et to tre! Ødelæg alle fjender!
  Og pigen vil trykke på knapperne på joysticket med sine bare, mejslede ben. Hun er bare en hyperkriger.
  Alvina bankede samuraien med sin nøgne, yndefulde, lyserøde hæl og kurrede:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Albina bemærkede med et skeptisk smil:
  - Bliver det fantastisk? Og hvad mener vores mor?
  Alvina blottede sine tænder og svarede:
  - I lang tid at forstå en energisk mor - at forstå piger med sindet!
  Og igen, lad os brænde og så vagten. Og hun gjorde det meget nidkært.
  Robur pegede i mellemtiden sine bare, barnlige, solbrune ben mod fjendens kanoner og tænkte på meningen med livet.
  Hver person har deres egen mission i livet. Og du kan ikke argumentere imod det. For eksempel gjorde han Robur de største opdagelser inden for teknologi, og det lykkedes. Og nu skal vi gøre menneskeheden glad med vores eget diktatur. Og dette er hans vigtigste mission.
  Og Robur, der knuste japanerne, sang:
  - Her kommer missionen, og så vil Rusland, i stedet for Nicholas, vælge mig!
  Og så mange døde japanere. Bare hele dynger af lig. Kejserens vagtregimenter, som havde det vanvidde til at kontakte Rusland, er ved at dø. Men hvis det kun er med det tsaristiske Rusland, så er dette kun halvdelen af besværet, og her er Roburs tekniske geni imod ham. Og det er et rigtig stort problem.
  Robur begyndte igen at udtale højt bevingede aforismer, som let slap ud af hans barnlige tunge;
  En angrende dæmon er bedre end en falden engel!
  Den bedste måde at etablere retfærdighed på er at straffe alle!
  Hver grøntsag har sin tid, og hunden har en kæde til frokost og en snor til aftensmad!
  Det kloge hoved beordrer, men kvikke fingre griber. Det ene er umuligt uden det andet - et sind uden krop, som en sjæl uden kød!
  Ikke altid klog på tronen, men altid med kongen i hovedet!
  Spyt ikke engang på din fortid, hvis du ikke ønsker at ende i et hav af opkast i fremtiden!
  Selv den mindste rigtige gode gerning vil opveje de mest gigantiske drømme og projekter!
  Det sidste fjols er i stand til at dræbe, men det sande første geni er i stand til at genopstå!
  Menneskeheden vil enten udvikle sig til den Almægtige Guddom eller synke til abernes elendighed, men det er lige så umuligt at forblive på ét niveau, som det er at stå på kanten af en mønt under et jordskælv!
  Det er bedre at hugge én gang med et sværd end at true med en mursten tusind gange!
  Hvis du vil være lykkelig, så gift dig godt; hvis du vil opnå visdom, så gift dig uden held!
  Et ægteskab, der er mangelfuldt, når brudgommens hænder skærpes til noget, der ikke vil give tilfredsstillelse til bruden!
  Selv et barn kan dræbe, men for opstandelse bør man modnes til demiurgens niveau!
  Løven er rovdyrenes kødædende konge, men den mest dødbringende er rævens list!
  Da æslet blev konge, forestillede ræven sig, at han var Gud, og resten måtte pløje som æsler!
  Der er stabile regler i skak, i politik er der et spil uden regler og lovløshed!
  Skak er et spil for store hoveder efter klare regler, politik er slet ikke et spil, for kæmpe skurke efter vage begreber!
  Det største sind er magtesløst at forklare til den sidste tåbe - hvorfor politik er ren og skær vanvid!
  Opfindelsen af hjulet er en stor opdagelse til gavn for menneskeheden, men politikernes evne til at drive vælgerne i cirkler er den største forbandelse!
  For en klog mand er et reb en livredder at komme ud af en kløft, for en tåbe er det en løkke, og mod er en katastrofe!
  En knytnæve har fem fingre, men den, der slår dem, har ikke engang et gram samvittighed!
  Det sværeste at falde for en godtroende vælger er fra bjergene af guld, som politikerne har lovet!
  Jo højere guldbjerget af politikernes løfter er, jo mere sandsynligt vil vælgeren brække nakken efter at være fløjet af det!
  Nogle gange støtter en politiker en vælger - som en hængt mands løkke!
  Inden for håndværk er der mestre i alle fag, men i politik er dygtighed ét sprog!
  Selv de mest dygtige hænder kan ikke ordne alt, men uduelige politikere med tunger er i stand til at bryde alt!
  Den stærkeste mand med sine hænder løfter ikke engang et ton, men en politiker med sin tunge vil ikke svagt sænke en hel stat!
  Kobraen hvæser, inden den frigiver gift i kroppen, og politikeren vælter ud som en nattergal og forgifter sjælen!
  Slangen frigiver gift gennem sine hugtænder, politikeren udsender gift gennem tungen og dræber meget mere præcist!
  Sandheden er nogle gange bitter, men hans salt af sandhed er helbredende, politikeren er altid sød, men hans honning forårsager skuffelse af diabetes!
  Der er honning fra en politikers mund uden brød, men der er intet arbejdsbrød uden sandhedens salt!
  Når man ser på en diktator, er politik misundelsesværdigt, at hælde blod er lækrere end at smøre marmelade i munden!
  Diktatoren er så bitter som malurt, men sandhedens salt i ham er kun i hans undersåtters lever!
  En politiker-demokrat har en sød tale, en politiker-diktator har først en tale, og så hovedet væk fra skuldrene!
  For at gøre karriere i politik skal du kende tre regler: tavshed er guld, tale skal være som honning, lovende i tre kasser, tag det fra lobbyen på tre måder!
  Politikere siger én ting og gør en anden, med én undtagelse - du kommer virkelig ikke til at kede dig med dem!
  Når en mand får sko på, går han konkurs, og når en kvinde tager skoene af, formerer hun sin formue!
  Ikke enhver mand kan endda gøre krav på en engels plads, men hver kvinde er allerede en potentiel gudinde!
  Endelig blev vagten fuldstændig ødelagt, og paladset blev delvist ødelagt.
  Nu skal vi tvinge Mikado til at underskrive en betingelsesløs overgivelse til Rusland og derefter afholde en folkeafstemning om Japans optagelse i det russiske imperium.
  Det er selvfølgelig det vigtigste...
  Pigerne tog en provisorisk rustning på og forlod flyet.
  Ingen modstod dem.
  Mikadoen ventede dem sammen med ministrene. Ved synet af barfodede piger blev de højtstående personer flove og rødmede.
  Albina bestilte:
  - På knæ!
  Mikadoen og ministrene sænkede sig lydigt. De rystede af frygt.
  Alvina sagde:
  "Kys nu vores fodspor!"
  Og for at være mere overbevisende med en lommeblæser afskar hun to livvagter fra kejseren. Og så dyppede hun sine bare fødder i blodet, der løb fra de døde. Efter hende blev Albina også til en skarlagenrød væske.
  Derefter efterlod pigerne røde, yndefulde, små spor af deres ben.
  Kejseren og ministrene kyssede dem lydigt. Og dette var den stærkeste ydmygelse af Japan.
  Så skal du selvfølgelig underskrive den ubetingede overgivelse af den opgående sols land.
  Albin og Alvin blev tvunget til at underskrive hele ministerkabinettet.
  Og så knælede mikadoen ned igen og kyssede de evige pigers bare, blodige såler.
  Så besættelsen af Japan og en fuldstændig sejr fandt sted.
  Men for nu skal du vente på ankomsten af russiske tropper. I hvert fald blev det meddelt over radioen, at Japan ville kapitulere.
  Robur var meget tilfreds, og den evige dreng udbrød:
  - Jeg besejrede et helt imperium!
  Og han brød ud i grin... Det var farligt at forlade kampvognen, men det var kedeligt at sidde alene.
  Og den evige dreng, der modtog udødelighed som gave, besluttede at fortsætte indsamlingen af bevingede ordsprog;
  For at glæde dig over sejren og ikke sørge over nederlagets bitterhed, har du brug for flidens sved og en gnist af talent!
  En soldat mærker i sit hjerte, hvornår han skal gå til angreb, og en politiker, der længe har været i leveren, sender til slagtning!
  Soldaten får nogle gange besøg af tvivl om kommandoens kompetence, men politikeren er uden tvivl ikke kompetent, det i evnen til at lyve!
  En soldat er søn af en ørn, der hakker i en modstander og flagrer i himlen, en politiker er søn af en ræv, der skider på hovedet på ham og sviner på sidelinjen!
  I kamp besejrede de modige ham, før kampen begyndte, kujonen tabte uden at gå ind i kampen, politikeren snød selv før delingen af trofæer!
  I en kamp er kræfterne altid ulige, nogen er stærkere, nogen er svagere, og alle er lige gode til at spille politik!
  I kamp skribler en soldat fra et maskingevær, og en politiker bagerst tromler med tungen til ingen nytte!
  En soldat behøver ikke at blive stimuleret til en bedrift - han er altid klar, og en politiker vil knuse dig når som helst!
  En soldat som en kat har ni liv, og en politiker som helvede har en million masker!
  En soldat, selvom han er fysisk syg, er mentalt rask, og en politiker er altid besat af et smertefuldt ønske om at svine vælgeren til!
  Robotter kan ikke blive syge, rigtige soldater giver ikke op, og politikere kan af natur ikke lade være med at skrue op!
  En kriger er tre gange en kriger, en politiker er en million gange et svin!
  En soldat er først og fremmest en mand, og for det andet en kriger, en politiker er et svin i første grad, og en ræv i den anden!
  En barfodet kvinde kan overhale enhver skoet mand, det er nemt for hendes fødder uden sko, det er svært at leve uden hjerner!
  En kvinde skammer sig ikke over at prale med sin bare hæl, det er meget værre, hvis en mand skoede dig og rev tre skind af!
  En politiker kan skubbe som en tank, men hans rustning er som verbal diarrégelé!
  En soldat kan få lus på marchen, men en politiker, der er bagerst, er allerede en møglus af kald, og endda grise hele tiden!
  En politiker er det får, som man ikke får uld af til filtstøvler, men man selv slurver kålsuppe med bastsko!
  En gris giver folk kød og bacon, og en grisepolitiker hænger kun nudler på ørerne og putter ost i en musefælde!
  Politikerens tale er en solid grød og et bunke af løfter, og dertil en lille ost fra en musefælde, sådan mad forårsager kun et sår af skuffelse!
  Soldaten elsker kvinder og fædrelandet, politikeren selv er som en lunefuld kvinde og elsker magten over fædrelandet!
  En soldat ønsker at opnå en bedrift og blive en helt, en politiker finder altid en mulighed for at begå ondskab og modtage en belønning!
  Hvis en soldat ikke tæller stjernerne, vil han før eller siden tjene dem på skulderstropper, men en politiker, der betragtede sig selv som en stjerne, fortjente ikke engang et kors på sin grav!
  En soldat finder ikke altid et sted under solen, men hans sjæl er lys, en politiker tager nogle gange stedet for en lyskilde, men djævelen selv er i ånden!
  Soldaten leder efter ære og vil overleve, politikeren har allerede fundet skam og vil leve i stor stil!
  En soldat hylder og forbliver med ære, en politiker smutter en gris, og han forbliver selv en skævet orne!
  Soldatertjeneste tillader ikke at vokse en mave, men efter at have mistet en mave, opnår en kriger udødelighed i folks hjerter, og en politiker, der har oparbejdet en mave, forbliver kun i leveren!
  Soldaten skåner ikke maven og har ikke mave for at være elsket af piger, politikeren ryster i maven og oparbejdet en mammut, og for dette er vi hadet af vælgerne!
  En barfodet pige er gladere end en gammel kvinde, der er blevet skoet af charlataner, der lover evig ungdom og rigdom, men i stedet for ung hud, har de revet tre skind af!
  Soldaten er ikke helt general endnu, han er ikke ringere end ham i opfindsomhed og mod, politikeren er ikke helt Satan, men for at gøre ondskab, har han stadig noget at lære af djævelen!
  Den nøgne kvindelige hæl er rund og forførende, de nøgne konger, som politikerne viser sig med, når masken rives af, rundet i talen, men modbydeligt!
  Piloten er ikke født bevinget, han får vinger i kampen, politikeren er ikke født med næse, men han efterlader vælgerne med næse uden besvær!
  Soldaterfærdighed er født i pine, politisk virtuositet skaber pine blandt vælgerne!
  En soldat er ikke en mester endnu, men han lærer fra kamp til kamp, en politiker er ikke længere en engel, og han bliver sjusket fra den ene valgkamp til den anden!
  Den, der er født til at kravle, kan ikke flyve, men en slave fra fødslen er i stand til at flyve op til tronen, hvis han har en spættes ihærdighed, en ugles intellekt og en ørnes udsyn!
  Den stærkeste vinder i krig, og den største styrke er i list, så ræven vil altid overtage løven!
  Soldaten tager det ikke så meget med magt som af opfindsomhed, hjernen er den stærkeste del af kroppen, selvom den ingen muskler har, og tungen er den mest skadelige, dog bag tænderne!
  Soldaten strammer selen for at gøre det nemmere at stille op, politikken får vælgerne til at spænde livremmen, og de spreder sig!
  En soldat har åndelige vinger og en ørn i sin sjæl, en politiker har en griseskilling i sin ånd, og en sjæl værre end en gris!
  En mands tunge slikker villigt en kvindes bare hæl, men dumme mænd er endnu mere villige til at lade sig sko af tungebundne politikere!
  Politikere har lange tunger, men meget korte hænder til at opfylde løftet om dimensionsløse munde!
  Dem, der har intellektet, er fluer, der hakker i politikernes honningtaler, og dem, der har rotternes grådighed, skynder sig at befri ost i en musefælde!
  Politikere er sjældent fjols, tværtimod, oftere fjolser er dem, der taler deres stemme som en overflødig politiker, der risikerer at blive ramt i ørerne for det og stå uden bukser!
  - Politikeren er selv lommetyv, og han er lommemand, og hans lomme har ingen bund, men han kan kun få en figen til vælgerne ud af den!
  Angriberen tramper jorden med sine støvler, og kvinden tramper manden med sine bare fødder, jorden stønner af smerte, manden kurrer af glæde!
  Soldaten vil ikke dræbe, men gør sin pligt samvittighedsfuldt, politikeren tørster efter blod og har ikke engang et gram samvittighed!
  En soldat er ikke en hamster at oplagre, og ikke en gopher at gemme sig, og ikke en rotte til at gnave på egen hånd, men han har virkelig løvetænder, når han kæmper for en retfærdig sag!
  En soldat er en kæmpende enhed, en politiker er bare et militant nul!
  En politiker er ikke en soldat eller en kriger, men han dræber meget effektivt med en lang tunge og river taget af hængslerne!
  Diktatoren skærer også spåner af stubbe ved hjælp af en lang tunge, en sav af veltalenhed!
  Den stærkeste knogle er tungen, hvis den ikke er tungebundet!
  Hvis en politiker er tungebundet, så samler han ikke knogler i polemik!
  En politiker er stadig den frugt, aldrig moden til at brødføde vælgerne, men rådden fra det øjeblik, den er udstillet til bedømmelse ved afstemning!
  En politiker er en frugt, der ved at hælde veltalenhedens saft forvandler vælgere til grøntsager!
  En halvliters flaske vodka er mere dødbringende end et dusin Hitlers, så lad os drikke til, at kun alkohol dræber russere og os alle!
  En dreng med bar hæl slår tænderne ud af en fjende, en voksen, der er blevet skoet med politik, forbliver en tandløs hund, der hyler mod månen!
  Høj berømmelse kommer ikke let til en soldat, men hun er klog, men en politiker støder nu og da ind i højlydte skandaler om berømmelse!
  En soldat er en lysets kriger, uanset hvilken idé han kæmper for, en politiker er en vederstyggelighed for mørket, uanset hvilket flag han står under!
  Det er lige meget hvilket flag soldaten er under, det vigtigste er, at modet brænder i hans hjerte, og farvens farve betyder ikke noget i politik, han vil fej være i vælgerens lever!
  En soldat under et dårligt flag fortjener mere respekt end en politiker under de rigtige slogans, men uanset basaren, lægge en gris!
  Kommunismen er et paradis, som folk endda bygger på jorden med hårdhændede hænder, men svinepolitikere forvandler planeten til helvede og ødelægger det gode med lange tunger!
  En soldat for Fædrelandet er altid et bjerg, en politiker bremser kun en brosten, hans gris er en fighter hurra, for ikke at svine for meget!
  En kvinde kan lydløst være en god soldat, men en politiker, selv i sine bukser, er en modbydelig, snakkesalig kvinde!
  Politikere har lange tunger og grænseløse ambitioner, men for at gribe Jorden er hænderne korte, og sindet endnu mindre!
  Pral ikke med stålteknologi, hvis du har en spiritus som gelé, så gav vildene en kujon en kølle med en kølle, både i himlen og på jorden!
  Politiker, kværner sludder, hvoraf ikke er mel til brød, men fast mel, med nudler på vælgernes ører!
  Soldaten er en ridder, der kæmper mod en drage, men denne drage er faktisk bagerst og har ikke syv hoveder, men en million masker og et utalligt antal svinetryner!
  En soldat, for ikke at blive en plukket kylling, skal være en gås, en politiker, for at stege vælgere på en grill, vil gerne pisse, ikke på en kammeratlig måde!
  Soldater er bare drenge, men de vokser op fra kamp til kamp, politikere, uanset alder, fra den ene valgkamp til den anden, falder i endnu større sindssyge!
  En soldat kan være skægløs, men en herlig kriger, og en politiker i enhver situation kan ikke andet end at efterlade en hale!
  Drengen drømmer om at blive en ørnekriger, men det er ikke klart, hvor politikere-grise kommer fra så beskidte, at det er modbydelig overhovedet at drømme om dem!
  En født fighter-dreng vil hellere løbe barfodet i sneen end at lade sig skode med politik og forvandle sig til en filtstøvle!
  En nøgen kvinde er ikke en plukket kylling, hun vil tage enhver mands bukser af og forvandle selv en arrogant hersker til en nøgen konge!
  Drengen vokser til soldat, og hvem var politikeren i hans ungdom, hvis der voksede en så stor gris ud af ham?
  En prostitueret er ærlig over for kunder - penge i bytte for fornøjelse, og en politiker er en komplet løgner, stemmer og skatter i bytte for ren og skær skuffelse!
  En politiker er en meget dyr prostitueret, som man ikke kun risikerer at få hjernesyfilis af, men også en gris i lommen!
  En politiker er sådan en slags prostitueret, at han i stedet for at tage tøjet af, river tre skind af vælgerne og smitter, gennem tv'et!
  Du går ikke ind i den samme flod to gange, men en konstant svinegris kan genvælges et dusin gange!
  Dyr og børn kan ikke lide mad uden salt, men hvorfor falder voksne for den søde tale fra politikere, der er frataget sandhedens salt!
  Sandhedens salt er bittert, men har helbredende kraft, en politikers tale er sød, men forårsager diabetes i sindet!
  En person ønsker ikke at være en bonde, men en karriere i hæren begynder med menige, en politiker ønsker ikke at spille efter reglerne, og han fører sin karriere i politik med lovløshed!
  En politiker, der fornærmer homoseksuelle, er selv en stor røv og har ingen manddom!
  En soldat vil ikke dø to gange, men en politiker vil forråde tre gange og bedrage en million gange!
  To dødsfald sker ikke, og du kan ikke tage dine støvler af med bare fødder, men politikere formår at slå ihjel hele tiden og rive tre skind af!
  Pigen er ikke bange for at løbe barfodet i sneen, hun er bange for, at gommen ikke skulle vise sig at være en dum filtstøvle, skoet op til ørerne!
  En soldat i en krig bliver mere ung og moden på samme tid, en politiker i en undercover-kamp, bliver gammel og modnes, samtidig med at den synker til niveauet som et vildt dyr!
  En soldat er privat værnepligtig og bliver professionel i krig, en politiker kender ikke tidsfristerne, og professionel i at give sejr!
  En soldat skal være flint, men ikke blive til sten i hjertet, en politiker har længe haft en sten i stedet for et hjerte, men har gummiets hårdhed!
  En god soldat i kamp er som Djævelen - at det er nødvendigt at slukke ilden, en dygtig politiker i ondskaben er Satan selv, og opfyldelsen af løfter er en typisk slange!
  En soldat kan dø på slagmarken, men det er bedre end at blive dræbt under en strøm af søde løgne fra politikernes mund i fredstid!
  Den, der bliver født som kriger, vil dø som en helt, den, der bliver politiker, er allerede en død skurk og et gående lig!
  Politik er, når de siger én ting, mener en anden, gør en tredje, det viser sig den fjerde, men det går stadig til siden og forbliver en vederstyggelighed i leveren!
  Der er ingen brødre i politik, men der er mange fattige slægtninge, der er ingen eventyrprinser, men et overskud af nøgne konger, der er ingen sandhed selv et øjeblik, men der vil være løgne nok til mere end én generation!
  Kærlighed kommer, når du ikke venter, politikere holder fast, når du ikke ringer!
  Alle aldre er underdanige kærligheden, politikere kan klare al ondskab!
  En politiker er et monster, der udgiver sig for at være en smuk mand, men ingen luksuriøs ammunition kan skjule en griseskilling og ulvetænder!
  En soldat er også et monster på en eller anden måde, fordi han dræber på slagmarken, men i modsætning til en politiker er han på lige fod, men vælgeren taber altid!
  En kvinde ønsker kærlighed og lykke for sig selv og sin familie, en politiker er primært interesseret i at forkæle andre, og er besat af kærlighed til penge!
  En kvinde er som en rose: en dragende duft, lyst udseende, skarpe torne, og hvordan ser en politiker ud, slående med stank, elendigt udseende og kaktus ætsning?
  En kvinde er legemliggørelsen af skønhed og renhed, selvom det ikke altid er ideelt, men en politiker vil altid være standarden for ondskab og grimhed!
  En barfodet dreng opfører sig ikke forkert og kommer i lommen, så ofte som en politiker gør grimme ting og putter en gris i den!
  Barnet elsker at lege med våben, men han er en charme, politikeren elsker at rasle dem, men i stedet for frygt, inspirerer han afsky og latter!
  Mennesket stammer, som videnskabsmænd siger, fra en abe, en politiker, selvom en typisk primat, især succesrige mennesker, har et forhold til en sjakal!
  En person har en guddommelig kreativ natur, men politikere korsfæster, at de bare er djævle af natur og skaber kaos!
  Politikeren er Djævelen i kødet, kun ikke helvedes herre, men skaberen af underverdenen på Jorden, hvor djævle kommer ud af kontrol og skaber kaos!
  En soldat er en dommer over Gud og tid, en politiker er en bastard uden rettergang, og hans lovløshed kender ingen tidsramme!
  Soldaten søger ikke fred, og stormen lokker heller ikke, politikeren vil begrave sine bedrifter, parasitten er meget misundelig!
  En soldat er nogle gange en kriger ufrivilligt, og han vil ikke slå ihjel, men opfylder en hellig pligt over for fædrelandet, mens en politiker er en frivillig forræder, der kan lide at svine, ikke at opfylde sine forpligtelser over for vælgerne!
  En soldat løser gåder i kampe, en politiker bygger snedige kombinationer, han kan ikke løse sagen fredeligt!
  En politiker er sådan en general, at han i stedet for epauletter bærer en fjols kortskulderremme, selvom han dog selv er en ræv!
  En soldat kan spille kort, men en politiker bærer epauletter på seksere, selv uden at spille!
  En soldat er en ret sej fighter, når han kommer overens med sit hoved, er en politiker et svin, han får en spurv fra en ørn!
  En soldat ved, hvad frygt er, men overvinder sig selv, en politiker ved, hvad ære er, men vender det om for sig selv!
  Hvis en kvinde ikke er bange for at flagre med sine bare ben, ikke tillader sig selv at blive sat på støvler, så blev hun født i en skjorte!
  En kriger, der ikke vil lade sig fratage sine tre skind, blev født i en skjorte!
  Kvinde, skamm dig ikke over at gå barfodet, vær bange for at være under hælen på en filtstøvle!
  Hvis du ikke ønsker at sluge kanten af bladet, så få et skarpt sind og ståludholdenhed!
  Spidsen af et fjolssværd kan gennembore kroppen, men kun en vismands skarpe ord kan virkelig ramme hjertet!
  En soldat er en djævel, der har et rent hjerte, en politiker hævder at være Gud, men er fyldt med beskidte tanker!
  Skam ikke en kvinde over hendes nøgenhed på jagt efter en mandlig prins, skam at gifte sig med en nøgen konge!
  En kvinde, der ved hjælp af sine bare ben river tre skind af en mand, blev født i en skjorte!
  En kvinde, der er født i en skjorte med nøgent kød, tager en mand på, selvom han ikke er fuldstøvlet!
  Det er vigtigere for en kvinde at blive født i en skjorte end at modtage en luksuriøs kjole fra en nøgen konge!
  Det er bedre for en kvinde at gå nøgen end at lade sig rive af tre skind af en hel filtstøvle, bedre barfodet end skoet med en stump støvle!
  Hvis en barfodet kvinde, der blotter sit bryst, bryder bifald, og ikke fornærmelser og fløjter, så er hun født i en skjorte og vil ikke lade sig sko!
  Kvinders svagheder bliver til en attraktiv kraft, og hvis en mand viser svaghed, vil han blive skubbet ind i en sump af impotens!
  En kvinde bør være i stand til at tilgive, hvis hun vil have succes, hvis en mand vil opnå noget, skal han ikke give sig selv op!
  En ørns plads er givet til den, der forstår at hælde ud som en nattergal og ikke tæller ravnene!
  Den der tæller mange krager er fuldstændig vingeløs og har intet næb!
  Den, der sælger fædrelandet for guld, er ikke en øre værd og vil blive dækket af forræderiets rust under det ædle metal!
  Når du røver efterkommere, vil du gå konkurs til tomrummet, da alt vil drukne i fortidens forbrydelsers bundløse hvirvelstrøm!
  En kriger skal være klog som en ugle, modig som en ørn og ikke tælle krager i kamp, for ikke at blive plukket af en kylling!
  Det er lige meget, når der er få år, en komplet katastrofe, når der ikke er nok hjerner og opfindsomhed i enhver alder!
  Drengen vil være soldat og gå i krig for at blive en helt, en politiker vil være kommandør, sidde bagerst og begå ondskab!
  Soldaten vil have grød med kød, men han får birkegrød af befalingsmænd og plantet rådden gris af politikere!
  I kamp har du ikke kun brug for en skarp bajonet og en stålsabel, men også et skarpt sind og nerver af stål med en opfinders gyldne hænder!
  Folket behøver ikke en monark på tronen, men en tsar i deres hoved, ikke politikernes sølvtale, men sølvrubler i deres pengepung!
  Sind og mod, ligesom mand og kone, føder kun sejr i par, og gudmoren til enhver succes - held, vil slet ikke være tredje!
  Ungdommen er grøn, men sød, alderdommen er bitter og muggen, og en kvinde er som en flue til sødme, sygdom er som en gadfly til alderdom!
  Det er bedre at være en ung vælger end en gammel politiker;
  I ungdommen kan enhver virksomhed argumenteres, men i alderdom og lediggang stopper!
  Der er mere glæde i ungdommen af arbejdskraft end ved lediggang i alderdommen, så lad os drikke til, at ungdommen ikke ender uden noget arbejde!
  En pige er god i sin ungdom, en ske er til middag, og en politiker er i graven!
  Drenge med bare hæle er gladere end voksne, fra hvem politikere trak tre skind ned og skoede dem grundigt op til ørerne!
  Mens Robur komponerede dette, ankom pigerne med det officielle dokument om Japans overgivelse. Dermed sluttede den herlige krig. Men foran Rommel er der stadig mange forskellige sager og problemer. I hvert fald besejrede de tre en magt, der slet ikke var svag.
  Albina spurgte Robur med et smil:
  - Og hvem skal vi ødelægge nu?
  Den evige dreng trak på skuldrene og foreslog:
  - Måske vil vi tage Rusland op med henblik på balance?
  Alvina indvendte ganske logisk:
  - Så var der ingen mening i at ødelægge Japan for os! Og hvis vi har ændret styrkeforholdet, så skal vi holde fast!
  Robur stampede sin bare, barnlige fod og erklærede:
  - Men ser du, det er sagtens muligt for os at erobre hele verden! Vi viste bare styrke!
  Albina var enig i dette:
  - Ja, det viste de! Men udover styrke skal der også vises visdom!
  Den evige dreng tænkte. At dræbe hundredtusindvis af mennesker er ikke godt. Men du skal stadig tage magten over verden. Men hvordan gør man dette uden at dræbe millioner af soldater og officerer? Desuden var det samtidig nødvendigt at undertrykke de oprørske folks optøjer, hvis dette sker. Her kan du allerede blive blodig som ingen anden i menneskehedens historie.
  Men en tanke kom gennem Roburs sind:
  - Det er nødvendigt at skabe et telepatisk apparat, der ville give mentale kommandoer til hele menneskeheden. Noget som hypnose ved hjælp af radiobølger, og så vil vi faktisk kontrollere hele universet.
  Albina var enig i dette:
  - Vi har brug for specielle graviomagnetiske hypnosebølger. Og så vil vi øjeblikkeligt overvinde enhver forhindring og underlægge os hele verden! Og alle nationer vil danse under os og udføre enhver befaling!
  Alvina tilføjede og blottede sine tænder:
  - Og det bliver enormt fedt!
  Og terminatorpigen stampede sin bare, mejslede fod.
  Drengen Robur nikkede indforstået.
  - Vi vil udvikle et lignende apparat og let underlægge os alle uden undtagelse. Og så vil der være absolut magt over verden!
  Albina fnisede og sang:
  - Folk dør for metal, for metal,
  Robur vil styre showet! Regler scoren!
  Alvina var enig i dette og blinkede til sin partner:
  - Vores kraft, ligesom kraften i den hellige treenighed, vil være for evigt! Og ikke bare evigt, men menneskeligt!
  Albina var enig i dette:
  - Når hånden er fast, og målene er humane, bliver du for en person den Almægtige!
  Robur nikkede og trykkede på knappen med sin bare, runde, barnlige hæl, løftede sit apparat op og sang:
  Den, der er berøvet hjerte og sjæl,
  Vil blive knust med det samme med venlighed!
  Pigerne i kor udbrød i top:
  Kold beregning tjener os som et ønske -
  Fjender at besejre, godt, men midlerne tæller ikke!
  
  ELF BIFA SUPERAS EVENTYR
  Elf Bif, der rejste rundt i forskellige verdener, kom ind i Anden Verdenskrig. Og han besluttede sig selvfølgelig for at hjælpe tyskerne, så han var også lyshåret og smuk. Derudover var Bif også tiltrukket af, at nazisterne var for overmennesket og imod kristendommen. Så han sluttede sig til Luftwaffe og blev pilot. Og da elverne er meget hurtigere, stærkere og mange gange overlegne i reaktion på mennesker, og endda besidder beskyttende magi, begyndte Biff at score meget hurtigt.
  Hans fighter, takket være magi, blev usårlig. Og hvert projektil fra luftkanonen ramte målet nøjagtigt.
  Nå, det så ud til, at selv et sådant fremragende es ikke alene ville have stor indflydelse på krigens gang.
  Men Biff, efter at have skudt to hundrede fly ned i Middelhavet, var i stand til selv at skyde Montgomery ned. Og dette er allerede alvorligt. Den mest talentfulde engelske general døde. Bif modtog Jernkorset med egetræsblade, sværd og diamanter til Ridderkorset. Men han akkumulerede regninger så hurtigt, at han på en måned havde tre hundrede nedskudte fly. Og den 20. august 1942 indledte Rommel en offensiv i retning af Alexandria.
  Uden Montgomery gik alt galt med briterne. Og de faldt i Rommels fælde og blev dræbt. Bif skød på dette tidspunkt mere end to hundrede fly ned på en uge og ramte også jordmål.
  Hitler havde ikke tid til at skrive et dekret om prisen. Biff modtog igen for tre hundrede nedskudte fly: Jernkorsets ridderkors med egetræsblade, sværd og diamanter. For fem hundrede fly blev han tildelt ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Rommels tropper erobrede Egypten og brød straks ind i Irak, hvor en anti-britisk opstand brød ud. Tyskerne erobrede også Kuwait. Den Røde Hær angreb Rommels tropper i Irak, men det provokerede Tyrkiets indtræden i krigen mod USSR. Hvilket gjorde situationen ekstremt vanskelig. Og Stalin blev tvunget til at opgive offensiven ved Stalingrad. Tyskerne var i stand til at tage hele byen under kontrol i begyndelsen af december. Og Paulus fik endda en pris for det.
  Den Røde Hær kæmpede med tyrkerne og kørte fast i Transkaukasien.
  Udover det fænomenale Bif, udmærkede Marseille sig også, og opnåede hurtigt score, blandt andet på grund af sovjetiske piloter. Marseille modtog også ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter for fire hundrede nedskudte fly.
  Og Bif for syv hundrede og halvtreds nedskudte fly blev tildelt Ridderkorset af Jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter. Og for tusinde - Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset med sølv egeblade, sværd og diamanter.
  Tyskerne var i stand til at holde deres front i midten og slog endda et forsøg på at fjerne blokeringen af Leningrad af.
  Lidt senere forsøgte sovjetiske tropper at rykke frem nær Stalingrad i februar, men tyskerne var klar og slog alle angreb tilbage. Og Biff og Marseille skræmte den sovjetiske luftfart og blev bogstaveligt talt legendariske esser.
  Men den 30. maj, da vejene tørrede ud, og tyskerne var i stand til at trække nye Panther- og Tiger-tanks op, samt Ferdinand selvkørende pistol, begyndte en ny offensiv af nazisterne langs Volga.
  At erklære total krig i Det Tredje Rige mere end fordoblede produktionen af våben. Derudover irriterede den tyske ubådsflåde USA og Storbritannien meget, hvilket resulterede i, at intensiteten af bombningen faldt mærkbart.
  Ja, og tabene af Wehrmachts landstyrker var mindre, og fabrikkerne viste sig at have flere højt kvalificerede arbejdere. Og dette gav også tyskerne mulighed for at tilføje våben til frigivelsen, og især fly. Og Focke-Wulf er, når den bruges rigtigt, slet ikke dårlig.
  Og "Tigeren" er et chok og ærefrygt for Den Røde Hær. Tyskerne var i stand til at bryde igennem den sovjetiske forsvarslinje på farten.
  Det mest ubehagelige var, at i Den Røde Hær, som ikke kendte sejre, var moralen ekstremt lav. Og mange soldater overgav sig eller deserterede. Antallet af dem, der overgav sig, var stort, ligesom afhopperne.
  Kampånden i Wehrmacht var tidligere ikke alvorligt brudt var høj. Og på himlen dominerede tyskerne fuldstændigt. USA var passive, mens Storbritannien led enorme tab.
  Derudover blev der produceret meget flere fly end tidligere.
  Biff akkumulerede konti så hurtigt, at der blev opfundet nye belønninger til ham. For to tusinde fly blev den unge alf tildelt Ridderkorsstjernen af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og for tre tusinde fly - Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset med platin egeblade, sværd og diamanter.
  I juli 1943 nåede tyskerne Det Kaspiske Hav og gav ilt til de sovjetiske tropper i Kaukasus. Og så fortsatte de offensiven langs kysten, langs sletten.
  I slutningen af august var de allerede i Dagestan og nærmede sig grænsen til Aserbajdsjan.
  Derefter udspillede en hård kamp om Tbilisi sig. Og kræfterne var meget ulige.
  USSR tabte tydeligvis kampen om Kaukasus. I september forsøgte Stalin at rykke frem i centrum. Og hans tropper sad fast der igen. Panther-2 deltog i kampene.
  Denne bil viste sig at være ret tung med treoghalvtreds tons, men bedre beskyttet især i panden: 100 millimeter og 60 sider, og den 900 hestekræfter motor kompenserede for meget. Plus en kanon på 88 mm og en lang løb på 71 EL.
  Mod en sådan tank er ikke let at modstå. Især hvis desperate piger slås.
  Gerda skød mod den sovjetiske bil med sine bare tæer og knirkede:
  - Vi er de bedste!
  Charlotte bankede en fireogtredive med sin bare hæl og knirkede:
  - Det Tredje Rige er med os!
  Christina bankede på de sovjetiske tropper og kvidrede:
  - Jeg sagde, lad være med at drive!
  Magda sparkede sine fødder med sine bare tæer og sagde:
  - Vi er den højeste klasse!
  Naturligvis blev angrebet i centrum slået tilbage med store tab for Den Røde Hær.
  Og i efteråret og vinteren fuldførte nazisterne erobringen af Kaukasus ... Hvorefter USSR's position blev ekstremt vanskelig.
  Og superpiloten Beef skød fire tusinde fly ned. For hvilket han blev tildelt den store stjerne af Ridderkorset af Jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Marseille bragte også antallet af nedskudte fly til tusind. Og han modtog også en pris: Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Og til foråret havde Bif skudt fem tusinde fly ned, modtaget den store stjerne af Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  I maj 1944 indledte nazisterne en ny offensiv mod Ruslands holdninger. Slagene blev givet både i nord, uden om Leningrad, og langs Volga, uden om Moskva fra syd. Og det er et kæmpe angreb. Klip i dobbelt tang.
  Den Røde Hær mistede meget af sin kampånd, men var stadig stærk.
  De nye T-34-85 og IS-2 kampvogne var mere avancerede og kraftfulde end de tidligere. En mere kraftfuld LA-7 dukkede også op. Sandt nok blev det produceret i små mængder. Men Yak-3 kom aldrig i produktion. Og i slutningen af maj har tyskerne allerede tusindvis af den nyeste jet ME-262 med fire 30-millimeter kanoner i drift. Og han er en meget formidabel nyeste maskine.
  Ja, og TA-152, der erstattede Focke-Wulf, er ikke dårlig.
  De vigtigste tyske kampvogne "Panther" -2 og "Tiger" -2. Den sidste tank har en motor på 1000 hestekræfter, og den er god i forhold til køreegenskaberne. Tyskerne har altså udstyr i rækken - stor destruktiv kraft. Selvom det stadig er ufuldkomment. Men serie E er under forberedelse.Men "Mouse" viste sig for eksempel ikke særlig godt.
  Og så begynder slaget ... Først blev Saratov taget af tyskerne, derefter Kuibyshev.
  Bif skød seks tusinde fly ned og modtog: Grand Star of the Ridderkors af Jernkorset med platin egeblade, sværd og diamanter.
  Så erobrede tyskerne også Ulyanovsk. Og i slutningen af sommeren indtog de Kazan. Fronten af den røde hær kollapsede.
  I september havde Beef skudt syv tusinde fly ned og modtaget en ny pris: Stjernestorkorset af Ridderkorset af Jernkorset med sølvegebladesværd og diamanter.
  Og i oktober brød tyskerne igennem fra nord og lukkede ringen om Moskva.
  Derefter begyndte operationen at ødelægge og knuse den røde hær.
  I december skød Beef otte tusinde fly ned og modtog Star Grand Cross af Ridderkorset af Jernkorset og egebladssværd og diamanter af guld.
  Og netop juledag, den 25. december 1044, kapitulerede Moskva-garnisonen på trods af Stalins kategoriske orden. Og feltmarskal Goth, der indtog hovedstaden, modtog jernkorsets storkors for dette.
  Men mens Stalin, der var flygtet til Sverdlovsk, ønskede at fortsætte krigen. Og der var stadig håb for de allierede.
  Tyskerne har indtil videre kun bombet det sovjetiske Sibirien. De fik kraftige propeldrevne Yu-488'er og TA-400'ere, der fejede som en orkan. Og de bragte død og ødelæggelse til sovjetiske byer.
  Elf Beef fortsatte med at kæmpe i himlen og deltage i bombeangreb. Og hans maskine virkede nu og da og bragte modstanderens chokstrømme af kolossal destruktiv kraft ned.
  I marts 1945 oversteg antallet af fly skudt ned af denne legendariske alf ni tusinde. Og han modtog prisen: Stjerne Storkors af Ridderkorset med platin egebladssværd og diamanter. Og det er meget fedt!
  Men i maj rykker tyskerne frem mod Ural. Deres tropper rykker hurtigt frem. Den Røde Hær forsøger heroisk at holde ud. Men hun kan ikke gøre noget.
  Nazisterne har allerede kastet de seneste kampvogne i E-serien i kamp. Og det er virkelig næsten umuligt at modstå dem.
  Især mod E-100, som er uigennemtrængeligt for sovjetiske kanoner fra alle vinkler. Og dens 128 mm kanon er dødbringende for næsten enhver panser.
  Og E-100 indgyder rædsel i sovjetiske soldater. Derudover er desertering endemisk, ligesom overgivelse. Og denne overgivelse er massiv.
  Nogle divisioner overgiver sig endda til orkestrets lyde. Og nogle kæmper tværtimod til det sidste.
  Men kræfterne er ulige, og allerede i juni faldt Sverdlovsk og Chelyabinsk. Og så rykkede tyskerne tværs over Sibirien.
  Sovjetiske byer forsvarede sig desperat. Især Novosibirsk, hvor selv børn kæmpede.
  Og hårde kampe var i fuld gang i Centralasien. Men i september 1945 var det meste af USSR blevet erobret. Men i oktober stoppede tyskerne på grund af frost deres fremrykning over Sibirien. Kommunikationen var for strakt.
  Elf Beef skød ti tusinde fly ned og modtog for dette Grand Star of the Grand Cross of the Ridderkors med sølv egeblade, sværd og diamanter.
  Så var der stadig krig på himlen ... Indtil maj 1046 nåede Bif at skyde yderligere tusinde fly ned og modtage: Storstjernen fra Ridderkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Og så begyndte en ny tysk offensiv i Fjernøsten. USA og Storbritannien afsluttede faktisk krigen med Det Tredje Rige og bekæmpede Japan. Men samuraien holdt heltemodigt stand. Og de viste kolossalt mod og heltemod.
  Den Røde Hær var svækket i antal, men nogle af de fabrikker, der blev evakueret mod øst, arbejdede stadig. Og de leverede til fronten, inklusive fly.
  Tyskerne rykkede allerede frem næsten i marcher, men alligevel, da de nåede Vladivostok, tog det dem flere måneder. Og i slutningen af november nåede Fritz trods frosten stadig Chukotka.
  Så de sidste byer i USSR faldt.
  Elf Beef bragte antallet af nedskudte fly til tolv tusinde og modtog en ny pris: Grand Star of the Grand Cross of the Ridderkors med platin egeblade, sværd og diamanter, samt rang som feltmarskal for luftfart. Og dette er i sandhed hans kolossale præstation.
  Så blev USSR besat. Men Stalin blev stadig fanget. Med USA kæmpede Hitler, der erobrede store territorier, ikke længere. De delte indflydelsessfærerne. Det Tredje Rige modtog Europa, halvdelen af Afrika - norden og franske belgiske besiddelser. Samt Mellemøsten og hele USSR's territorium.
  Og han havde nok ... Japan beholdt sine besiddelser i Kina og delvist havde USA og Storbritannien ikke tid til at generobre det fra det.
  En bipolar verden opstod. Det Tredje Rige trivedes og udviklede sig, tyskerne fløj endda til månen tilbage i 1957. Men efter Hitlers død i 1960 opstod der uro i ham. Selvom det var muligt at undgå en split. Men det nye regime blev mere liberalt, og alle undersåtter af Det Tredje Rige fik statsborgerskab.
  Og dermed sluttede æraen med national ulighed.
  Det Tredje Rige og Japan på den ene side, og USA og Storbritannien på den anden, konkurrerede med hinanden allerede i rummet, og erobringen af solsystemet var i gang.
  Flyvning til Mars i 1974 - de første er tyskerne, og et år senere til Venus. Så den nye verden er på sin egen måde stadig ingenting. Og nissen Bim fløj til nye verdener på jagt efter eventyr og nye fornemmelser.
  
  CHAMBERLAIN I STEDET FOR CHURCHILL
  ANNOTNING
  I stedet for en ubrugelig og unødvendig og endda dødelig krig med Tyskland for Storbritannien, sluttede Chamberlain fred med Det Tredje Rige. Og nu kæmper USSR mod Wehrmacht en mod en, og udfaldet af krigen er endnu mere uforudsigeligt, og kampen er meget sværere end i den virkelige historie.
  . KAPITEL 1
  Chamberlain formåede uden at træde tilbage at slutte fred med Det Tredje Rige. Hitlers vilkår var ret moderate. Storbritannien anerkendte alle nazisternes erobringer, men led ikke selv territoriale tab. Det eneste er, at briterne returnerede Namibia til tyskerne. I det hele taget garanterede nazisterne det britiske koloniimperiums ukrænkelighed.
  Hitler fik også frie hænder i øst. Hvilket selvfølgelig er i tyskernes hænder. Men Chamberlain ønskede også, at de to diktatorer, Stalin og Hitler, skulle kæmpe til døden.
  Så alt dette glædede reaktionære kredse. Hitler lovede, at han ikke ville fornærme jøderne for meget. Og at der vil blive etableret en retfærdig orden i de besatte områder.
  Erobringerne af Det Tredje Rige var enorme. Men alligevel var krigen med USSR uundgåelig. Kun denne gang var der ingen grund for Hitler til at skynde sig ud i aggression.
  Han havde mange kolonier. Derudover erobrede tyskerne også Grækenland og Jugoslavien. De fik de belgiske, franske og hollandske kolonier.
  Der var endda en konflikt med Japan om Indokina. Ligesom alle de franske kolonier er tyske, og der burde være en tysk administration.
  På samme tid, den 1. maj 1941, så tyskerne sovjetiske KV'er og T-34'ere ved Den Røde Plads parade. Og Hitler beordrede oprettelsen af tung tysk som svar.
  Krigen blev udsat til 22. juni 1943.
  Tyskerne formåede at frigive nye kampvogne på dette tidspunkt - Panther, Tiger, den moderniserede T-4 og Ferdinand selvkørende pistol. Men deres antal var stadig utilstrækkeligt. ME-309-jagerflyet dukkede også op, men begyndte også lige at komme ind i tropperne.
  Tanks "Lion" og "Maus", indtil videre kun i testprøver. MP-44 stormgeværet, også lige skabt og havde ikke tid til at komme ind i serien.
  Så tyskerne er ikke helt klar i det treogfyrre år. Men også i USSR er der ikke fuldstændig harmoni. Ganske vist blev Molotov-linjen på to ekstra år alligevel færdiggjort, men den er for tæt på grænsen.
  Samtidig blev sovjetiske tropper og befalingsmænd stadig lært mere at angribe end at forsvare.
  Sandt nok, ikke denne gang kunne Den Røde Hær ikke overraskes, og Stalin annoncerede en generel mobilisering, hvilket bragte antallet af tropper til tolv millioner. Men på den anden side var Japan også klar til at åbne en anden front, og en del af de sovjetiske tropper måtte holdes i Fjernøsten.
  USSR blev stærkere på to år. Den tredje femårsplan var overopfyldt, og ifølge officielle data blev økonomien fordoblet. Yderligere næsten femten tusinde kampvogne og tredive tusinde fly og titusindvis af kanoner blev produceret.
  Den Røde Hær var meget stærk. Men selvfølgelig, tilføjede Det Tredje Rige.
  Efter at den energiske Speer blev oprustningsminister, og det tredje riges og de besattes økonomi blev overført til krigsfod, steg produktionen af våben betydeligt. Der blev lagt særlig vægt på de pansrede styrker. Og som et resultat af energiske foranstaltninger og brugen af arbejdskraft i kolonierne oversteg produktionen af tanke i Det Tredje Rige tusind om måneden, foran USSR.
  Den nyeste "Panther", væsentligt overlegen i forhold til den sovjetiske hovedtank T-34, med hensyn til pansergennemboring og skudhastighed for pistolen og frontalpanser.
  Den sovjetiske KV-serie viste sig på den anden side at være utilstrækkelig effektiv og gik vejen til uberettiget gigantomani.
  Der var også en negativ subjektiv faktor - Stalins kærlighed til store kampvogne. I august 1941 gik KV-3'en, der vejede otteogtres tons, i produktion, i september 1941 begyndte man at producere KV-5'eren med en vægt på 100 tons. Og fra marts 1942 kom KV-4, der vejede et hundrede og syv tons, ind i serien.
  Og det er ikke alt. I august 1942 dukkede KV-6'eren op, der vejede et hundrede og halvtreds tons. Og i marts 1943 en KV-7, der vejede et hundrede og firs tons.
  Således tog tankene i KV-serien den uberettigede vej med vægtning.
  Kun T-34-76 kan kaldes en relativt vellykket maskine. Men udover det blev A-30, hjulbælte tanks og T-29 også produceret fra denne klasse.
  Luftfarten i USSR var ikke dårlig, men PE-2 var stadig for svær at styre, og MIG-3, Stalins foretrukne jagerfly, retfærdiggjorde heller ikke sig selv.
  Tyskerne producerede omtrent lige så mange fly på to år, som USSR gjorde. Men deres luftfart var måske mere praktisk. ME-309 var meget kraftfuld i bevæbning og fart, og uden tvivl stærk, men den er stadig knap. Men i praksis viste ME-109 sig at være stærkere end sovjetiske maskiner.
  I det hele taget var tyskerne bedre forberedt, og deres tropper var stærke og havde en stor fordel i mobiliteten.
  Plus faktoren fra Japan, som også trak tropperne tilbage.
  I offensiven brugte tyskerne mange udenlandske og koloniale divisioner, som var ringere end europæiske i kampeffektivitet.
  Wehrmacht på bekostning af udenlandske og koloniale divisioner bragte sin styrke til seksten millioner. Plus yderligere otte millioner japanske og koloniale soldater.
  Japan og Det Tredje Rige oversteg USSR med omkring to gange i infanteri. Ganske vist var japanske kampvogne lette, men mobile. Inden for luftfarten havde aksen flertallet i antal.
  Men det vigtigste er ikke kun dette... Tyskerne havde allierede. Blandt dem er Tyrkiet og Italien med store hære. Så under hensyntagen til satellitterne steg overvægten af det tredje rige endnu mere. På det tredje riges side er finner, ungarere, og rumænere, og slovakker, kroater, bulgarere, spaniere og endda portugiserne.
  Og snart gik også Sverige ind i krigen.
  Og de tyske tropper brød igennem det sovjetiske forsvar ... Og en måned senere nåede de Smolensk.
  Og så udspillede en storslået kamp om denne by sig. Faktisk afgjorde det Sovjetunionens skæbne.
  Alexei, som var en dreng på tolv år i kamp, såvel som Alenka og Katka, kæmpede på gaderne i Smolensk.
  Hitlers horder forsøgte at indtage byen.
  En barfodet dreng i shorts alene, Aleksey, affyrede et skud fra et maskingevær og mejede nazisterne ned.
  Et tolv-årigt barn kastede en dødelig granat med de bare fingre på børns ben og brølede:
  - For USSR's kommunisme!
  Alenka gav også en tur, slog nazisterne ud, smed en dødsgave med sin bare hæl og udsendte:
  - For vort Fædreland - min egen mor!
  Katka skriblede fra maskingeværer, slog nazisterne ud, og så blev hendes bare tæer kastet med ødelæggelse og død.
  Krigeren sagde:
  - For USSR!
  Kvinders snigskyttebataljon under kommando af kaptajn Natashka Kaktusova indtog en defensiv stilling i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og rifler, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Natasha er selv i en plettet tunika over sin nøgne krop, i korte bukser og barfodet. En smuk og kurvet pige, med stærke hofter, en tynd talje, en kort klipning under en halvkasse. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en mandig hage, blå øjne vidt fra hinanden. Lysebrunt hår blev gråt med støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Natasha har kæmpet i mere end to år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af sår og blå mærker. En pige er mere adræt til at bevæge sig barfodet end ru og klodsede støvler.
  Den nøgne sål mærker den mindste vibration af jorden, advarer om nærheden af en mine, og moderjorden selv tilføjer udholdenhed. På den ene side blev pigens fødder hærdede, og de var ikke bange for varmt metal eller ruinernes skarpe murbrokker, men på den anden side mistede de ikke følsomhed og fleksibilitet, og advarede gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Søde Natashka holder en granat med en eksplosionspakke bundet til den. Det er nødvendigt at kravle til den formidable tyske tank "Lion", der vander gaderne med maskingeværer.
  Mirabela kravler ved siden af hende. Også barfodet, så alle pigerne fra bataljonen viste sig at være fra støvler, der efterlignede deres chef. Hendes støvede såler skærpes, mens hun kravler på alle fire. Mirabelas gule hår er rodet og langt... Lidt kruset. Pigen selv er slank, tynd, lille af statur. Hun kan endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Mirabela har allerede oplevet meget. Det lykkedes hende at besøge både fascistisk fangenskab, efter at have overlevet grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, kan man aldrig sige, at hun blev slået med gummistænger på hælene, en strøm gik gennem hendes krop.
  Mirabela skyder ... En soldat fra Det Tredje Rige, i dette tilfælde en araber, falder død om, og hans næseparti rejser sand og murbrokker.
  Natashka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer i hendes ansigt, sorte af solskoldning og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu vil skifte position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke bryde igennem det, kun tunge Keveshes har en chance. Men sporene er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet ...
  Svetlana affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat, ingen ved hvilken nationalitet, falder ned. Tyskerne, der har erobret det meste af den østlige halvkugle, værdsætter arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere. Antallet af polakker er også steget - som fra vuggen er vant til at hade det bolsjevikiske Rusland. Her kæmper ukrainske nationalister og don-kosakker og tjetjenere og hele det kaukasiske Khaganat. Hitler rejste en hel international.
  Masser af fjender...
  Svetlana undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen flækkede næsten, sort af støv, en rund, pigeagtig hæl. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren ved, hvor tæt en stor kaliber gave fløj forbi. Pigen korsede sig og hviskende:
  Selv en kugle vil ikke stoppe os!
  Mirabela skyder tilbage... Endnu en pige Angelica - meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, trods de sparsomme rationer. Også en meget smuk pige, med luksuriøse hofter, en opskruet talje, ikke feminine brede skuldre og høje bryster.
  Angelica kæmper i bare sine shorts, tunikaen er revet i stykker og smuldrer til støv, og nye uniformer bliver ikke leveret over Volga. Gud forbyde at overføre mere ammunition og en dråbe mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Angelica er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et stykke splinter ramte højre fodsål, og det gør ondt, det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede, næsten nøgne Angelica vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren, Moskva og Stalin er over os!
  Og hun afskærer de angribende nazister, selv har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de formidable tyske kampvogne at vende rundt. Her er næsten to hundrede tons "mus", og de kan slet ikke passere ...
  Som Svetlana forventede, kørte "Lev" lidt og begravede sig selv i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede, og en granat fløj ud af dens tønde...
  Et eller andet sted buldrede i det fjerne og efterlod ruinerne. Blonde Svetlana, som en slange hvæsede:
  - Det er min beregning! Har åbnet en konto...
  Pige-kaptajnen er igen tvunget til at kravle væk. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. På grund af den stædige Hitlers skyld blev horderne fra Det Tredje Rige kørt fast i positionskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til at lave saltomortaler på nedlagte tyskere eller arabere og vende om. En af de nazistiske militante river sin hånd af og hænger på den, et engelsk ur med et kompas.
  Mirabela siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig - vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke klæbende keramik af sin støvede hæl.
  Angelica støver også af med sine faste, fyldige bryster. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Og prøv at vaske. Igen må man grave sig ned, når de tyske maskinpistoler skribler. Og kravle på en plastunski måde.
  Bataljonen af piger holder deres stillinger, selvom der er beskydning. Og de river tunge granater, og bomber falder ned fra himlen ... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Her ser Svetlana, hvordan Panteren kravler. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede, spyttede støvet ud, der kravlede ind i hendes elegante mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du skal snige dig ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Angelica begyndte at krybe op og hvilede på afløbet med sine bare tæer og albuer. Hun var som en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i det enogfyrre år, da Wehrmacht forræderisk invaderede USSR's vidder. Var hverken pigen, næsten pigen bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante udbrud af skaller som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slog på maven. Fragmenter styrter fra oven som en flok vilde bier. Angelica hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn - Herre!
  Pigen fremskynder sin kravling og kaster en granat med en sprængstofpakke påsat. Nutiden flyver i en bue. En eksplosion høres, Panterens tyndere sidepanser giver sig selv. Den tyske kampvogn begynder at brænde, kampsættet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Tak Herre Jesus! Jeg tror kun på dig! Jeg beder til dig alene!
  Bryder panteren. Revet af en lang stamme er begravet i murbrokker. Frontrustningen, løsrevet fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øjne, på et ansigt brunt af støv og solskoldning, funkler af kornblomster, siger:
  - Jo flere ege fjenden har, jo stærkere vores forsvar!
  Angelica er meget sexet, i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan smide glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sit yndefulde, støvdækkede ben. Og sidder fast, lige i halsen på en fascist. Smukke Angelica pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Pigen, hvorefter hun kravlede igen og skød. Led ild og Svetlana.
  Skønhedskaptajnen, Natasha, der havde fældet fascisten, kvidrede:
  - Livet er en kæde, og de små ting i det er leddene ...
  Mirabela skød, skar Fritz hovedet op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Svetlana, der igen skød præcist, kvækkede:
  - Men man kan ikke gå i cykler på bagateller ...
  Mirabela skød præcist og tilføjede:
  Ellers vil kæden omslutte dig!
  En anden pige Olimpiada, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to af dem skubbede hende... Den lumske boger kravlede ind i larven på "Tiger"-2. Og hvordan denne langløbede tyske bil vil eksplodere.
  Den blonde dreng Sergei udbrød:
  - Vores Rusland, du har en spand!
  Og han nåede knap at hoppe tilbage, blinkende, med sorte, nedslåede hæle, fra det faldende tag.
  Olympias strøg drengen over halsen og sagde:
  - Du er meget klog!
  Pioneren kom til fronten og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er også meget kreativ. For eksempel lavede han fly til at skyde fascistiske angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs eller TA-152'erne rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Olympias siger irriteret:
  - De prøver stadig at skræmme os!
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Døden vil ikke tage os under stjernehimlen!
  For det hellige Rusland vil kæmpe hårdt,
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Olympias, en høj, muskuløs pige, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinde. Tøj blev revet under kampene i klude, stærke ben er bare, hår er vævet ind i to fletninger og kraftigt støvet.
  Seryozhka er kun elleve år gammel, tynd af underernæring, ridset og beskidt dreng, i intet andet end shorts. Drengens naturligt hvide hår blev gråt, og ribbenene viser sig gennem tynd, solbrændt og snavset hud. Ben frygtelig slået ned, og i forbrændinger, blå mærker, med vabler. Sandt nok holdt skæbnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans baggrund virker OL stort og fedt, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  Pigen skyder fra en tung panserværnsriffel. Tyske biler kan ikke gennembores i panden, men der er en chance i sporene.
  Og den heftige "Lion", efter at have modtaget et tungt sprængstof i undervognen, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Seryozhka sang med ondskab:
  - Stinky Fritz uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Selvfølgelig kom han i store problemer!
  Olympias, der flimrede med muskuløse, solbrune lægge, slog en stepdans af med sine bare, smukke ben. Pigen sang:
  - Hellige russiske ansigter flimrer fra ikonet ... Gud forbyde dig at suge mindst tusind Fritz! Og hvis nogen summer mere end fascister, er der ingen, tro mig, der vil fordømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Den tyske transportør pustede røg ud igen.
  Pigebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tab. Her blev den ene pige revet i to, og hendes ansigt blev så, trods støvet, bleg.
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Svetlana forsøger i mellemtiden at bryde igennem "Tigeren". En kraftig tysk bil, fik en granat i siden, men bukkede ikke under. Vender om for at affyre en kanon. Pigen er nødt til at grave sig ned i jorden, og murbrokker, for ikke at blive knust af eksplosionsbølgen, der udløses af nutiden.
  Svetlana hvisker sagte:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Mirabela kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på hendes pande. Pigen hvislede:
  - Om det faktum, at den lette undervisning om vinteren om foråret ... Jeg gentager uden undtagelse, at Hitler er en pestbastard!
  Angelica, der brød synet af nazisterne og hældte vand på dem med et udbrud, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nu! Og hun sparkede den stakkels mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat mod tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden ... En eksplosion fulgte, og næsen på "Tigeren" blev ødelagt.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Svetlana fnyste gennem sine næsebor:
  - Vores, din vil ikke give efter!
  Mirabela skar en Hitleritisk lejesoldat ned med en kugle og sang:
  - Og skurken spøger ikke! Hænder og fødder snoer han de russiske reb! Han sætter tænderne ned i hjertet ... Han drikker fædrelandet til bunds!
  Svetlana, fnisende, gøede:
  - Führeren råber vildt, river sig i stykker!
  Mirabela fyrede og tilføjede:
  - Nå, dødspust, griner!
  En endnu farligere "Shtumrtiger" er dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Svetlana ser, at det er urealistisk at komme tæt på Fritz-positionerne. Men i himlen Focke-Wulfs. En af disse maskiner flyver tættere på de sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Angelica kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død - der er ingen tilgivelse!
  Derefter giver pigen en tur fra maskingeværet. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther" -2 med et lille tårn og en lavere silhuet kører hurtigt op.
  Flere piger kaster granater mod den tyske bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende sig om.
  Angelica fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi vil rive hendes mund!
  Panther-2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrolyserede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Angelica fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og sagde:
  - Og Newton besejrede fjenderne, smed åget af tronen! Fritz han dekreterede sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt opslugt af brand, da ildtunger syntes at slikke himlen og knitre lilla, orange og karminrøde gnister! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Svetlana væltede en tysk jagerfly, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvad klynker du dårlig gammel kvinde? Tro mig, bare et psykiatrisk hospital græder efter dig!
  Mirabela sang i en sang og skød mod nazisterne:
  - Hvor er det godt at lægge sig på græsset og slå Fritz'en i hovedet! Arranger et omslag til Führeren, og send kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf, efter at have modtaget granatsplinter under maven, steg hurtigt højere. Det kan ses, at skarpe fragmenter sårede ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af knækkede vinger.
  Svetlana, da hun så, hvordan Fokke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! En økse hænger om bord!
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af. Tog min sidste tur. Bødlen gik i aske, ikke piloten!
  Mirabela nysede, spredte støv og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Angelica kastede igen et stykke glas med sin fod, så meget, at det ramte øjet og kom ud mod Fritz gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du skal behandles!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker mod piger virkede ikke. Her indsatte Seryozhka en katapult, og hvordan den rammer fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers mund!
  Angrebet af katapulten, der trængte ind i mængden af nazister, fik dem til at sprede sig og samtidig rulle om i luften. Fritz faldt og brød på murbrokkerne.
  Tank "Tiger" -2, efter at have mistet balancen, kolliderede med "Lion". Åh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Svetlana smilede og svarede:
  - Godt gået Seryozhka!
  Drengen knurrede aggressivt.
  - Pioneer er altid klar!
  Pigen rystede med bare fod som svar.
  Pige-kaptajnen begyndte at sømme igen. Og Olympias kildede Seryozhkas smalle fod, hvor har han det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem bålene.
  Mirabela i en sang sagde:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne muntre rødhårede, var enig:
  Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er i sandhed den mest modbydelige tilstand af alle mulige!
  Og pigen gjorde et hop med et kup. Hun forestillede sig et øjeblik modbydelige bedstemødre. Nej, sammenligne ikke, en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed, i slanke kroppe.
  Angelica tog den og sang:
  - Flow efter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinde gnider henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke, hvordan ungdommen er gået!
  Svetlana blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Ikke! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvislede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Seryozhka blandede sin tynde, men smidige fod og gøede:
  - Fritz ansigt!
  Og en granat fløj sammen med en eksplosionspakke i fuld gang ind i nazisternes stillinger.
  Ja, Stalingrad blev ikke givet til dem. I den tredje måned siden slutningen af juni har overfaldet stået på, men byen har ikke kunne tage alt. På andre områder af fronten opnåede nazisterne succes, men ikke på denne.
  Svetlana affyrede sin pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det er tilfældigvis muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og ramte benzintanken på en motorcykel. Maskinen eksploderede, og flammende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Mirabela tæskede tyskerne med et udbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Angelica åbnede ild, mere præcist. Et par sorte blev efterladt liggende på spydbeklædte murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Mirabela sang legende:
  - Efter at have malet Hitler med læbestift, Mainstein med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, den trofaste hund vil gnave dig!
  Svetlana, skydende, hvæsede:
  - Kom så om aftenen, Adolf, hæng dig ... Lad være med at narre dit hoved! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk - for at slå nazisterne hårdt!
  Mirabela sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Pigerne fra "Lenin"-bataljonen stoppede de fremmede troppers fremrykning. Fritz bevægede sig fremad og kastede bogstaveligt talt lig ud i rummet. Tanken "Lev", som man havde forhåbninger om, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår en sten af, der sidder fast på hendes nøgne brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" modtog et hul i larven og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Rubler og falder sammen.
  Angelica spytter og siger:
  - Den russiske kriger stønner ikke af smerte!
  Og pigen skyder igen. Og han gør det ekstremt godt. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Forgæves tror fjenden, at det lykkedes ham at knække russerne! Hvem tør, han angriber i kamp, vi vil hårdt slå fjenderne!
  Og Angelica ruller pressens muskler, som hun har meget præget.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker ikke, at nogen af dem skal dø.
  Stalenida løb... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Det lykkes hende på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og præget. Tøj på hende, kun bh og trusser. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Bare fødder og flimmer og hæle forbliver overraskende rene. Stalenida skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Angelica bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv ligesom mig i shorts!
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Det her er ikke passende!
  Angelica rystede på hofterne, skød passende og sang:
  - Noget Komsomol-medlem er blevet usædvanligt! At gå med bar overkrop på den måde er meget uanstændigt!
  Steelenida fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Fritz, se på vores skønhed!
  Angelica svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Stålpigen fnisede og skød mod TA-200. Nazibilen brød i brand. Og den smukke blondine råbte:
  - Død over det onde!
  Angelica fnisede.
  - Og livet er godt!
  Steelenida, der så, at tyskeren var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, at nazisterne har vundet!
  Angelica synger:
  - Venter på sejr! Sejr venter... Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr! Venter på sejr! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Godt med bar overkrop i varmen, som forstærkes af ilden.
  Svetlana så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Fritz med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem en figur, lad os bygge bare tæer. Og fløjtede som en nattergal-røver. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres døde fædre.
  Svetlana driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, så du har lyst til at bryde ud i gråd fra dem. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brød ind i de russiske vidder.
  Svetlana korsede sig og skød mod Fritz'en, som stille og roligt forsøgte at komme tæt på den russiske Fritz' positioner ... Hans øje og hjerne, som var blevet slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Svetlana skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted, væltede flere gange. Så sank dens mule ned i murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun sigtede igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede ret grinende. Pigen sang:
  - Nej, sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk duftbrød bliver kaldt ordet vadested!
  Mirabela lavede et meget præcist skud, hvorfra Focke-Wulf blussede op og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  For dollars er han klar til at forråde Rusland ...
  Men den russiske mand er så smuk
  At han er klar til at give sit liv for Fædrelandet!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne figenen og rullede, og kuglerne rørte ikke skønheden.
  Angelica dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med det samme med to ben. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias rettede Angelica:
  - Skarpt, i siden og ikke i den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tigeren" blev ramt i næsepartiet, og dette skæve kunstværk undgik.
  Derefter trak det nazistiske væsen tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Svetlana sang og blinkede lystigt:
  - Og "Tigeren" viger, og tyskerne gemmer sig!
  Jomfrubataljonen manøvrerede under angreb, luftangreb og tunge kanoner. Her ramte jetbomberne, knuste, rødglødende stejler steg op i himlen. Og stenene brændte. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mænd gik til den næste verden - som ikke er så ked af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Angelica er den mest sexede af krigerne i raseri: ja, kan nazisterne fra deres "Sturmtiger" virkelig skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og snurrer hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin kraft dødsgaven ind i Stormtigerens brede næseparti. Skønhedens nøgne, solbrune ben blinkede, og granaten fløj ind i den brede næse. Og den kraftfulde maskine blev først kvalt og så skyndte sig. To "Royal Tigers", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt ned og fløj som en knækket halskæde af dronningen.
  Sprængbølgen kastede Angelica, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede alligevel, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem den hårdhændede fod gennemborede spidsen.
  Men Angelica fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre piger blev kastet op af en eksplosiv bølge og endda lidt knust. Men ingen af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af nazisterne, der sprang ud, og andre aggressive insekter, der belejrede USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet tager os i kamp, bliver vi venner med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Angelica rystede støvet af sine blodige såler og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til et galehus!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Seryozhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult, ikke så præcis - som Angelicas bare og stærke ben!
  Olympias legede med sine armmuskler og sagde:
  - Jamen intet! Du tænker stadig. Noget sejere!
  . KAPITEL 2
  Smolensk blev en anstødssten for Wehrmacht. Bølger af fjendens aggression styrtede mod ham som granitsten.
  Og mange hundrede tyske kampvogne brændte, og forsvaret holdt på kolossal dybde og mod. Og åbenbart var der ingen, der ville give efter og bukke under.
  En dreng på tolv år gammel af udseende, Alexei Sotnikov fortsatte med at skrible fra et maskingevær på de fremrykkende nazister.
  Børneguvernøren afskar nazisterne meget passende. Slående med stor nøjagtighed.
  Og samtidig kaster de bare tæer på drengens børnefødder igen udslettelsesgavens morder og vælter den fascistiske kampvogn.
  Krigsherredrengen brøler:
  - For stor kommunisme!
  Alenka skyder også meget præcist mod fjenden. Hver af hendes kugler finder et mål.
  Så blottede pigen sine bryster og trykkede sin karminrøde brystvorte på knappen på bazookaen. Og de affyrede missiler gennemborede siden af Maus-tanken.
  Så kastede Alenka en granat med dødelig kraft med sine bare tæer og rev et par dusin Fritz.
  Så mumlede pigen:
  - Ære til fædrelandet-USSR! Hver helt vil være en pioner!
  Ekaterina fortsatte med at skrible med stor nøjagtighed mod fjenden. Mejede en masse nazister ned og knirkede
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og hendes bare tæer bukkede under igen, sådan en ødelæggende dødstornado.
  Og så trykkede hun på jordbærvorten på knappen på bazookaen og sagde:
  - Gudskelov Svarog!
  Tyskerne fortsatte deres angreb på Smolensk. Der så ud til at være en del tilbage, men det var utrolig svært at passere den sidste. Selv den massive brug af "Sturmtigers" hjalp ikke. Selvom ødelæggelsen af jetbombefly forårsagede enorme. Et andet middel var napalmbomber.
  Bataljonen af piger var tyndet ud, men skønhederne kæmpede stadig. Den 20. oktober sneede det, og skønhederne var alle barfodede. De efterlader yndefulde spor på det hvide sengetæppe, og deres runde, bare hæle fryser ikke!
  Smukke piger, rullede lidt i sneen og blev renere. Den heftige Olympias, efter at de fangede Seryozhka, fandt ikke et sted for sig selv. Stadig at miste sådan en klog og smuk dreng. Og hvad ventede ham i fascistisk fangenskab? Først tortur og derefter dødsstraf!
  Drengen var ganske vist tæt på at blive skudt, men endte i minerne. Arbejde seksten timer om dagen, og ringe rationer ventede tilsynsmandens pisk på Seryozhka.
  Mere præcist er drengen allerede et stenbrud og arbejder hårdt der som et æsel. Men det er meget varmere under jorden end på overfladen. Og krigerne, for ikke at fryse, er tvunget til at hoppe og løbe. Og pigerne kæmper. Her er den mægtige kampvogn "Lion" i en mere overfaldsmodifikation. Han har en 150 mm pistol, meget mere effektiv og praktisk til kampe i byen. Fritz elsker denne tank, fordi den er godt beskyttet fra alle sider.
  "Mus" kryber lidt efter. Det tyske køretøj, under to hundrede tons, var også bevæbnet med en 150-millimeter kanon og en kortskydende, hurtig-ildende femoghalvfjerds. Så meget mere praktisk. Antallet af maskingeværer er steget til fire, og som før er det nemt ikke at komme tæt på tanken.
  Svetlana, Mirabela og Angelica forsøger at udhule mastodonten sammen. Omhyggeligt udvalgt til ham.
  Svetlana sang med entusiasme:
  - Hvordan vi levede, kæmpede og ikke frygtede døden ... Så fra nu af vil du og jeg leve! Og i de stjerneklare højder, og bjergstilhed, i søkrigsførelse og rasende ild! Og i rasende, og i rasende ild!
  "Maus" var den seneste modifikation, med så mange som seks maskingeværer, to koaksiale med løb og fire spundet på hængsler.
  Mirabela, der kravlede gennem sneen, hvæsede:
  - Vi giver aldrig op! Når alt kommer til alt, er Jesus den Højeste Gud med os!
  Pigen, der kom tættere på, kastede en eksplosiv pakke mod muselarven. Det buldrede, under skjoldet, og skøjtebanen brast.
  Sandalpigerne råbte af glæde:
  - Få en fascist!
  Og bare, lidt støvede hæle blinkede.
  Angelica svingede og smed en fraggranat mod Fritz. Fascisten blev kastet op af en eksplosiv bølge, sammen med ham blev hovederne af to sorte krigere fra kolonitropperne revet af.
  Den rødhårede skønhed fløjtede:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Svetlana smed sprængstofpakken igen... Denne gang ikke så vellykket, ramte den pansret og eksploderede på overfladen af stålskallen.
  Pigen i ærgrelse sagde:
  - Åh, jeg smurte!
  Og kravlede efter en ny portion hjemmelavede sprængstoffer. Hendes runde hæle, røde af kulde, flimrede. Næsten nøgen pige, kravler i sneen, lidt ubehageligt. Men vær tålmodig. Især når beskydning finder sted fra overdreven varme, smelter sneen.
  Svetlana sang endda:
  - Jeg ved, kulden forsvinder snart,
  Bækken bruser højlydt ...
  Og de løber allerede gennem vandpytterne -
  Barfodede piger!
  Pigen skyder, og araberen fra kolonitropperne kollapser. Fjendens forsøg på at handle i små grupper fører til alvorlige tab.
  Musens korte kanon affyrer fragmentering igen. Skaller brister et sted i røgen. Og en masse pauser...
  Tyskerne har næsten erobret Stalingrad ... Der er meget lidt tilbage. Men det er netop det, der forhindrer Wehrmacht i at bruge store bomber og tungt artilleri. Fritz lod udlændinge gå foran, som ikke er ked af det.
  Mirabela affyrede sin riffel. Den fascistiske lejesoldat kollapsede og rullede hen over ruinernes sten.
  Pigen gned sine bare bryster med karminrøde brystvorter. De klædte krigerne fuldstændig på - de hopper i deres shorts. Men på den anden side er der næsten ingen hits på dem. Tilsyneladende nøgenhed, på en eller anden måde især beskytter skønhederne. Da de er i stand til at overleve i sådan et helvede!
  Angelica ryster blandingen af sne og mudder af sig og brænder igen. Det ramte en sort soldat lige i øjet. Dårlig tæve, sig ikke noget.
  De tre piger nærmer sig Mouse igen. Det er svært at trænge igennem en bil, der har så tyk panser fra alle sider. Men krigerne er fulde af optimisme. Hvis du ikke kan bryde igennem selve skallen, hvorfor så ikke rive tønden af.
  Angelica, der sparkede beskidte knolde med sine bare fødder, sang:
  - Vores sandhed, vores sandhed ... Som solens stråler! Vores morgendag vil være lys, vandløb vil flyde fra bjergene!
  Krigere har længe været bevæbnet med erobrede MP-44'ere. Disse kampgeværer har en lang rækkevidde. Skønhed selvsikkert brand. Sorte falder igen. De skyder fontæner af skarlagenrødt blod.
  Mirabela, der skød, med en riffel og et fanget maskingevær på skuldrene, sang:
  - Den lumske edderkop har skærpet sit brod,
  Og han drikker helligt, russisk blod fra Rusland!
  Alt er småt og småt for hans modstander, han vil dræbe,
  Hvem har kærlighed til Rusland!
  Kærlighed til Rusland!
  Pigen sendte en kugle ind i den diverse "vagt", der kravlede ud af sprækkerne. Skønheden smilede, hendes ansigt bevarede, skønt udmagret, sin charme og charme.
  Generelt er alle pigerne i deres bataljon smukke. Her for eksempel de tatariske serafer. Hendes far er tatar, men hendes mor er fra Hviderusland, og fra hendes Serafima arvede hår farven af moden hvede. Også en smuk pige, barfodet og næsten nøgen. Og han skyder fra et erobret maskingevær, i korte stød. Og fascister fra andre tropper kravler på den.
  Serafima skyder ret præcist. Ved siden af hende lå den guldhårede Mirabela. Begge piger fyrer og synger.
  - Fædreland! Mirabella startede...
  - Og hæren! - Fortsatte med at skyde Serafim.
  Mirabella tweetede:
  - Det her...
  Ledende ilden og ramte de farvede rapporterede Seraphim:
  - To pæle!
  Mirabela smilede og kvidrede:
  - På den...
  Serafim fyrede og tilføjede:
  - Hvilken...
  Mirabela afskar fem, fortsatte:
  - Hold fast!
  Serafer, skydende, hilste:
  - Planet!
  Mirabela, skød, kvidrede:
  - Bryst...
  Serafer, skydende, spindede:
  - Beskyt...
  Mirabela smadrede fascistens hoved og gav ud:
  - Vi dig ....
  Serafer, der skar nazisterne med kugler, hvæsede:
  - Landet!
  Mirabela, der sendte velrettede kugler, kvidrede:
  - Alle sammen....
  Seraphim, der skyder mere og mere præcist, tilføjede:
  - Folk!
  Mirabela kastede sit gyldne, beskidte hår fra panden og sang:
  - Rotte...
  Seraphim kugle, og sende skud, gav ud:
  - Dine...
  Mirabela, der slog fascisten i halsen, fortsatte:
  - Varmt!
  Den blonde tatar, der sendte skud, fortsatte:
  - Skyer...
  Mirabela, der skyder præcist, tilføjede:
  - Fedt nok!
  Serafer, grinende, kvidrede:
  - Nå og...
  Mirabela skød præcist og knurrede:
  - Solen!
  Serafer, der tæskede i stød, hvæsede:
  - Zoy!
  Mirabela fortsatte med et grin:
  - Automatisk...
  Serafer, som om de skød, gøede:
  - Nather...
  Mirabela tilføjede velrettede skud:
  - Skulder...
  Serafim tilføjede med et grin:
  - Soldat!
  Mirabela sang entusiastisk, da hun skød:
  - Jeg graver...
  Serafima, der leder en jagerbrand, tilføjede:
  - Grav...
  Mirabela væltede afrikaneren og fortsatte:
  - Modstander!
  Pigerne er løbet tør for ammunition. Og hun blev tvunget til at løbe hurtigt i dækning. Forsyning over Volga er meget vanskelig. Konstant bombning og beskydning. Her kommer et kompagni af forstærkninger fra den anden side.
  Springvand af spray og fragmenter koger op omkring bådene. Stormtroopers brøler på himlen. Her flyver Focke-Wulfs ind. Og de smider bomber.
  Flere både brød op. Sovjetiske soldater drukner og dør.
  Fjendens artilleriild er for tæt. Men barfodede piger kan ikke blive skræmt af dette selv for en cent.
  Selv om natten holder Fritz alt under beskydning. Og deres dykkerbomber er slidte. Inklusiv bedstefaren til Yu-87. Selvom jetfly allerede er gået ind i serien.
  Her er den legendariske sovjetiske Yak-9. Han kæmper mod en tysk ME-309. Aftalt manøvredygtighed, mod fart og våben. Tyskeren forsøger at besejre den sovjetiske bil fra det allerførste opkald. Men det lykkes ham ikke. Yaken stræber til gengæld efter at gå ind i halen, men nazisten går på grund af høj fart.
  En hurtigere tysker, med stærkere våben, mod en mere manøvredygtig russer. Men den hurtige flugt fortsætter. Fascisten bruger syv skudpunkter mod syv og rører den sovjetiske bil. Hun mister farten og begynder at falde.
  Den udsender røg. Og motoren er tændt...
  Hvad er denne krig! Det er svært at modsætte sig en maskine så kraftig i bevæbning som ME-309, hvor syv skydepunkter kompenserer for overvægt og dårlig manøvredygtighed.
  Høj hastighed gør det muligt for fascisten at gå ind i et dyk, og panden på den tyske jagerfly er godt pansret.
  Svetlana forsøger igen at underminere Maus. Pigen risikerer sit liv. Hun er allerede kløet op og kravler nøgen gennem fæstningsværket. Al skønhed i ridser og pisuga. Men så kaster han en granat med en pakke fastgjort til eksplosionen. Hun bliver endda ramt af et udbrud fra et maskingevær. Ridser skønhedens skulder.
  Men på den anden side ramte sprængstofpakken mundingen af en 150 mm kanon. Og tyskeren har allerede fået betydelige skader. Med stort besvær bevæger bilen sig fra sin plads og kravler tilbage til placeringen af sine tropper for at slikke dens sår.
  Focke-Wulfs og flere TA-152'ere dukker op på himlen. De begynder at beskyde de sovjetiske stillinger. Et par af de seneste HE-183, attack jet køretøjer, dukkede også op. Disse gribbe nåede hastigheder på op til otte hundrede kilometer i timen, og det var næsten umuligt at ramme dem.
  Pigerne skyder tilbage mod tyskerne. Der er altid en chance for at fange fjenden på trods af den kraftige beskyttelse af angrebsfly mod jordild.
  Svetlana og Anzhelika hentede den erobrede Luftfaust. Dette våben, der består af ni indbyrdes forbundne tyve millimeter rekylfri.
  Du kan skyde som en lille antiluftskyts.
  Og krigerne peger på fjenden. De trykker let på starten ... Begge skønheder hvilede deres bare fødder på murbrokkerne og mærkede en jævn tilbagevenden.
  Focke-Wulf med seks luftkanoner begynder at ryge - hans mave er revet op.
  Pigerne brøler af glæde:
  - Puck! Vaskemaskine! Mål!
  Andre tyske fly begynder at cirkle over hovedet på pigerne. Skønheder farer ind i de underjordiske passager og undviger Focke-Wulf-raketter.
  Svetlana modtog en ru, rund hæl med et glimt. Pigen mumlede:
  - O infernalske flammer!
  Pigens sål var dækket af vabler og smertefuldt smertende. Jeg ville stikke noget koldt.
  Og på overfladen fortsætter hullerne. Sne hvæser fra flammerne, ruiner er revet fra hinanden. Tyskerne oversvømmer stillingerne med ild, men det er der meget lidt mening i. Krigere gemte sig som mus i mink. Lad dem stryge sig selv.
  Angelica hviskede i Svetlanas øre:
  - Jeg tror, at snart løber nazisterne endelig tør for damp. De har mange kræfter, men i Stalingrad har de ingen mulighed for at vende om!
  Den blonde pige svarede stolt:
  Vi er her som tre hundrede spartanere! Vi afspejler fjendens overlegne styrker!
  Rødhårede Angelica fnisede og blinkede til sin partnerpige:
  - Og du kommer ikke uden om os!
  Da pigerne kom op til overfladen, sluttede razziaen. Nye sorte fodsoldater dukkede op. De klatrede frem, og pigerne måtte åbne ild, hvilket tvang fjenden til at grave jorden med næsen.
  Igen gik "Lions" og "Tigers" i kamp. Tyskerne forsøgte at presse den sovjetiske hær med tunge kampvogne. Nu og da regnede skaller ned. Den mere sårbare "Tiger" forsøgte ikke at bryde væk fra sine formationer. Mørtler buldrede også.
  Pigerne skød mod tyskerne og deres lejesoldater. Slåede modstandere ud. Angelica og Svetlana skød i par. Fjendens mundkurve dukkede op og slog sig ned. Derefter et nyt lag af fremrykkende fjender.
  Pigerne sang under kampen.
  Angelica begyndte med at skyde:
  - Foran...
  Svetlana, der skyder, fortsatte:
  - Af dig...
  Angelica lupanuv tilføjede:
  - Legion...
  Svetlana skar tre af og tyssede:
  - Fjender...
  Angelica, der slog modstanderne, udbrød:
  - De....
  Svetlana, der havde revet halvdelen af araberens kranium, fortsatte:
  - De vil have...
  Angelica, der knuste fjenden, fortsatte:
  - Du...
  Svetlana, der skød, hvæsede i raseri:
  - Trevl...
  Angelica, der gennemborede araberens kranium, knurrede:
  - Ødelæg...
  Svetlana fortsatte med at negle, hvislede:
  - Noter...
  Angelica, som om hun skød, fløjtede:
  - Vær ikke bange...
  Svetlana, efter at have lavet et præcist skud, knurrede:
  - Fjende...
  Angelica, der skyder som en snigskytte, fortsatte:
  - Shtykov...
  Svetlana skød videre og gøede:
  - I stand til...
  Angelica, uden at holde op med at skyde, hvæsede:
  - Strøm...
  Svetlana, der fyrede rasende, knurrede og rettede sin ven:
  - Mod...
  Angelica, i hård ekstase, efter at have skudt gennem hovedet på afrikanerne, gøede:
  - Styrke...
  Svetlana, galopperende af ild, hvæsede:
  - Øge...
  Angelica rystede med sine røde krøller og fortsatte:
  - Og modstandere ...
  Svetlana, der havde ramt araberen i maven, udsendte:
  - Med det samme...
  Angelica, der skød med alle kaliber, gøede:
  - Ødelæg...
  Pigerne trak vejret. Og efter at have skudt lidt mere, råbte de:
  - Vi er snigskyttegeværets riddere, mordets stemme ringer!
  Bølgen af pressende, koloniale tropper aftog noget. Nazisterne flyttede igen kampvognene frem. "Tigers" -2 dukkede op med deres lange mundkurve og affyrede granater mod alt, hvad de nåede at bemærke.
  "Tiger" -2 havde tårnets oprindelige form og panserpladernes skråninger fra siderne. Dette gjorde ham lidt mere ihærdig. De kvindelige krigere valgte igen tankens spor som deres mål. Fascisten skulle være som en slange i en stegepande.
  Svetlana kastede en eksplosiv pakke, knuste den forreste rulle af "Tiger" -2 og sang:
  - Jeg mødte dig med en gave ... Selvfølgelig skitserede jeg en plads i kisten!
  Angelica hvæsede og kastede glad en stor, eksplosiv pakke mod fascisten:
  - Men Pasaran!
  Og fra eksplosionen snoede den tyske kampvogns lange næseparti. Og Kong Tiger begyndte at vende tilbage. Igen blev fascisten hårdt såret. Angelica tog den og gøede og kastede et glasskår med sine bare tæer:
  - At være dig i en egetræskiste!
  Glasset, der var fløjet forbi, landede lige i halsen på en indianer, blandt de koloniale tyske tropper.
  Svetlana blinkede til sin partner og sang:
  - Jeg dypper hovedet i denne tønde! Jeg dypper alle!
  Angelica affyrede et skud fra sit maskingevær. Tyskerne var igen under angreb. Pigen hvislede:
  - Vi kan alt! Og vi vil vinde!
  Svetlana affyrede sin riffel og sagde:
  - En stor sejr venter! Må vores bedstefædre være i herlighed!
  Angelica lavede en saltomortale og rullede rundt og snurrede som et juletræ. Pigen blinkede og sang:
  - Hr. succes, hvor skal du hen ... Hr. succes - fascisterne griner ...
  Tyske kampvogne, der ikke reddede granater, øgede deres ild. De skænkede deres sprængfyldte gaver. Og de nærmede sig de sovjetiske positioner og forsøgte at undgå huller.
  Svetlana trak en tung mine op ved hjælp af en ledning, som den fangede Seryozhka lærte dem. "Lion" kravlede langsomt op til de sovjetiske stillinger. Dens 150 mm pistol blev ved med at spytte granater ud. Pigerne hvæsede og blinkede.
  Svetlana sang:
  - Tyskere-peberfrugter, fascister-nazister... Enden på en pacifist venter på dig!
  Angelica sagde med et smil:
  - Pacifisme... Det er endda dumt at tale om pacifisme, når det kommer til nazisterne!
  Svetlana ramte næsen af en araber fra kolonivagten med et velrettet skud og kvidrede:
  - Og de er forkrøblede i at tænke ... Og i militære anliggender er de ikke så stærke! Snart vil vi slette dem fra planeten Jordens ansigt!
  Angelica affyrede endnu et skud, gned sine bare bryster mod murbrokkerne og sang:
  - Jeg er en russisk ridder på knæene af vilde ... Jeg vil feje Fædrelandets fjender væk fra Jordens overflade!
  Pigerne rystede deres bare bryster sammen.
  Den rødhårede skønhed blinkede og kiggede op mod himlen. "Frames", tyske skytter, snurrede der.
  Krybte op, i ny og næ, siddende fast i den læhegn tyske "Lion". Og hans pistol blev ved med at spytte.
  Svetlana, der flyttede en mine under sporene af en tysk tank, hvæsede:
  - For Seryozha ....
  Tyskeren standsede og skød igen. Granaten eksploderede bag pigerne.
  Svetlana sagde:
  - Skaller af mælk, hvem har hjernen som en baby!
  "Lion" stod i nogen tid. Om det tyske erfarne mandskab følte fare forude, eller de ønskede at bruge kampsættet. Men "Løven" stod stille i nogen tid og spyttede dødelige skaller ud.
  Svetlana bemærkede, at den tyske tank har en bedre pistol og skyder oftere end KV-2. Og dette gør selvfølgelig denne bil meget farligere. Svetlana krydsede sig og hvæsede:
  Må de onde gå til helvede!
  Angelica skød mod fascisten i solar plexus og gøede:
  - Vores sejr er uundgåelig! Og alt vil ende godt!
  Svetlana afskar også tyrkeren og sang:
  - Selvom det ser ud til, at livet snart vil blive afbrudt, når problemer banker på dets sorte horn ... Heste naboer og blod flyder som en flod, og igen forlader jorden under dine fødder!
  Angelica, efter at have gennemvædet iraneren, tilføjede:
  - Men jorden har også sin egen vogter ... Og mellem stjernerne strakt sig til ham ... Usynlige reddetråde til at eksilere Hitler til Kolyma!
  Pigerne, der fyrede, sang i kor:
  - Lad os knække Adolf, det vil gøre ham ondt! Jeg tror på, at fascismen vil blive besejret! Og i vores Rusland vil messias dukke op, Herre over alle landes folk!
  Og krigerne fortsatte med at skyde. Men fjendens infanteri lagde sig ned og begyndte at skyde og kaste granater. Fascistiske horder forsøgte at ryge pigerne ud med morterild. Og kaste en masse granater.
  Angelica bemærkede filosofisk:
  - Du kan tage antallet i valget, dygtigheden i valget uden krig!
  Svetlana fnisede og bemærkede:
  - Krig er et område, hvor kvalitet slår kvantitet, valg er som regel det modsatte, og det er en joke!
  Krigerne trak sig lidt tilbage, granater og deres fragmenter strømmede for tykt. Angelica opsnappede endda den kastede gave med sin fod og smed den tilbage. Granaten fløj forbi og ramte nazisterne på deres hjelme. Og hvordan det eksploderer...
  Det var som om et andet led var detoneret et sted.
  Angelica bemærkede filosofisk:
  - Held er den anden lykke, succes er den tredje, men den første færdighed!
  Svetlana fnisede og indskød:
  - Held er en belønning for mod, men ikke for hensynsløshed!
  Angelica stak øjet ud af en hindu fra kolonihæren og hvæsede:
  - Hvem er heldig, synger hans sjæl!
  Svetlana smilede og kvidrede:
  - Det er godt, når du er heldig, det betyder, at Gud vil redde dig!
  Pigerne er lidt mere kvikke. Så rykkede den tyske "Løve" alligevel frem, og ramte en mine. Larven løb ind i en sprængstof og blev revet fra hinanden.
  Den sårede "Løve" snurrede og rejste sig ... Krigerne var henrykte og sang for alvor:
  - En løve er en krøbling i tænkningen, en tiger er en kilde til alle mulige problemer ... Der er ikke noget mere interessant end en person i verden!
  Svetlana stod i en lang række, bare en fremmed hær rejste sig til storm og sang:
  Vi har raketter, fly,
  Den stærkeste russiske ånd i verden...
  Ved roret af de bedste piloter -
  Fjenden vil blive knust til støv og ned!
  "Lion" ser ud til at være stærkt beskadiget. Hun frøs og spyttede et par skaller mere ud.
  En kvik Panther dukkede op. Hun var dog bange for at gå dybt ind i de sovjetiske troppers positioner, men begyndte at skyde. Skaller fløjtede hen over hovedet på pigerne. Og de brød murbrokker og brande.
  Svetlana forberedte sig på at kaste en granat, klar til at fange det øjeblik, hvor den fascistiske kampvogn nærmede sig inden for en tilgængelig afstand. Men der er heller ingen tåber i Panteren. Tyskerne skød og lagde granater i et skakternet mønster og forsøgte ikke at gå glip af et eneste stykke jord. Og bogstaveligt talt rivede hver sten ud.
  Angelica klappede hendes bare bryst og bemærkede:
  - Fritzernes taktik er mangelfuld ... Hvor meget vil de opnå på den måde?
  Svetlana bemærkede klogt:
  - En høne hakker korn for korn, og tager meget hurtigere på end en gris, der sluger store stykker!
  Panteren affyrede mere end firs skud, og efter at være løbet tør for ammunition, vendte han sig om på vej tilbage til sit hul. I stedet dukkede en ny mastodont "Sturmtiger" op. Maskinen dækkede sit brede bagagerum med en hætte. Det kan ses, således i håb om at redde sig selv.
  "Sturmtigr", skød mod de sovjetiske troppers positioner på afstand. Raket affyret. Jorden rejste sig, og en brændende fontæne udøste flammestråler.
  Pigerne overlevede med nød og næppe, de var nogenlunde dækket. Svetlana var endda lidt døv. Pigen så pludselig sig selv galoppere på en hest. Og at hun leder et hold, der angreb den tatariske hær. Og krigere rider på heste med hende. Mongol-tatarerne, ude af stand til at modstå slaget, trækker sig tilbage og dør i tusindvis under hovene.
  Svetlana derimod svinger to sværd og hugger fjender ned. Men synet blev pludselig afbrudt.
  Angelica slog sin partner på kinderne, ryster hende og siger:
  - Nå, alt! Hold nu op med at ligge rundt!
  Svetlana svarede vredt:
  - Jeg lagde mig ikke ned, men kæmpede!
  Pigen sprang op i raseri og kastede en granat. Nutiden, efter at have fløjet forbi, landede i mundingen af tanken "Lev". Efter at have modtaget skader rynkede bilen sin tunge bagagerum.
  Svetlana udbrød helt i lungerne:
  - Jeg er Ridderen af Rusland!
  Angelica affyrede et skud fra sit maskingevær og knurrede:
  - Drengen svarede og rynkede øjenbrynene,
  Jeg vil tjene det hellige Rusland...
  Lad et hav af blod spilde
  Men Gud kan frelse os!
  Svetlana faldt på murbrokkerne med sin bare mave og bryst. Lige i tide, da hundredvis af maskingeværsprængninger fejede hen over hendes hoved. Pigen rakte tungen ud og sagde:
  - De modige soldaters galskab er livredderen for abstrude generaler!
  Angelica var enig.
  - Soldaten er modig, generalen er forsigtig, fjenden er snedig, succes er solidaritet kun med klogt mod!
  Pigerne åbnede ild igen og kvidrede solidarisk:
  Over ham eskadriller
  Brøler i kor
  Adolf er et stærkt fjols -
  Planter Sodoma!
  En anden pansret "Lion" dukkede op. To soldater løb væk fra ham, at dømme efter de sorte ansigter - arabere. De forsøgte at kaste en kæde på krogen for at trække den udviklede tank fra slagmarken.
  Anzhelika og Svetlana fyrede, samtidig med at de lagde teknologerne ned. Krigerne sang:
  - Du må ikke ødelægge dig selv og hjælpe en kammerat, hjælp andre ud af branden!
  Tre sorte dukkede op. De kørte med kæden så hurtigt de kunne, men blev også skudt af pigerne. Desuden skød Svetlana fra en pistol og pressede hunden med sine bare tæer.
  Og hun formåede at ramme sine modstandere ekstremt, ligesom Robin Hood passende.
  Angelica bemærkede:
  - Mærket er ikke den, der slår succesfuldt, men som misser med uheld!
  Svetlana kastede en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Den mest nøjagtige med visionen om en dolk kan misse, men et utilgiveligt skarpt sind kan glide forbi målet!
  Granaten ramte morteren og begyndte at eksplodere og detonerede minerne.
  Ja, Smolensk var ikke let for tyskerne. Fik dem i det et uhyggeligt dødscitadel!
  . KAPITEL #3
  Forsvaret af Smolensk er en herlig mission... Men måske er det ikke nok.
  Smukke russiske piger Margarita Magnitnaya og Oksana kæmpede med nazisterne, der forsøgte at bryde igennem syd for det heroiske Smolensk. Begge skønheder kommanderede et kompagni af pionerer - drenge og piger, der greb til våben.
  En varm vind blæste fra syd, sneen smeltede. Pionerer og pionerer, barfodet i shorts, æltede snavset med fødderne.
  Hist og her lå gulrøde nedfaldne blade. Træerne flagrede og dinglede med deres bare kviste.
  Børnene var ikke kolde, de har arbejdet barfodet og halvnøgne siden det tidlige forår. De bevæger sig kraftigt - tynde, men kvikke.
  Pionerpigen Ekaterina Sotnikova sang;
  Flyv som ild blå nætter
  Vi er arbejdernes pionerer, børn...
  Lysårens æra nærmer sig -
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Og børnene samlede op i kor og stampede deres bare fødder i mudderet:
  - Pionerernes råb - vær altid klar!
  En støj høres: Tyske og amerikanske angrebsfly nærmer sig. Børn knytter næverne stramt.
  Alenka Sotnikova udtaler selvsikkert, og den virtuelle Komsomol-pige i spillet stempler sin bare fod:
  - Vi har overraskelser til jer gribbe!
  Faktisk er en dreng i et rødt slips, en fyr fra fremtiden Alexei Sotnikov allerede vendt tilbage til fronten af Anden Verdenskrig og vifter med en barnehånd.
  Den samme barfodet, og i shorts, som resten af drengene, er han nøgen til taljen, og meget prægede, støbte muskler er synlige. Selvfølgelig er de andre drenge og piger tynde og tørre, hud og knogler på sultrationer og arbejder konstant med skovle.
  Drengen Oleg er halvanden meter høj, næsten sort af solskoldning, men hans hvide hår er allerede vokset ud igen. Han er uden tvivl et smukt og meget stærkt barn i rumalderen.
  Og nu rejser slanger malet i himlens farve sig mod nazisterne.
  Barfodet dreng Alexei Sotnikov knyttet til dem specielle savsmuldsgranater, små, men meget eksplosive.
  Her er Focke-Wulf, XE-129, og den amerikanske P-47, P-51. Amerika, der ikke længere er flov, kæmper næsten åbenlyst på Det Tredje Riges side. Formelt er amerikanske piloter frivillige. Men faktisk er de deltagere i krigen sendt af den amerikanske regering og oligarker.
  Børn bevæbnet med våben, andre med hjemmelavede bazookaer lagde sig ned. Alexei Sotnikov og barfodspigerne Alenka og Ekaterina hentede som mere erfarne krigere hjemmelavede bazookaer fra rekylløse rør. Og hvordan de vil styrte ind i en lavtflyvende bil.
  Drengen og de blonde piger hvilede deres bare fødder og trykkede glat på aftrækkeren. Og anklagerne ramte to amerikanske angrebsfly og den tyske Focke-Wulf.
  Flere skud lød fra skyttegravene - pionererne skød også.
  Alexey Sotnikov slog sin bare, runde, barnlige hæl og kvidrede:
  - Selvom han ligner en barfodet dreng,
  Overskægget brød ikke igennem, men allerede en titan ...
  I kampe er en voksen fyr endda for meget,
  Og slå et dødbringende slag!
  Og nu trækker drengen i trådene med sine bare tæer, og de bevingede slanger bliver ramponeret af tyske og amerikanske angrebsfly. Et dusin allierede og tredje riges fly eksploderer på én gang.
  Aleksey Sotnikov og to smukke piger i de samme badedragter trækker igen aftrækkerne og slår de næste biler i den kapitalistiske koalition ud.
  Drengen knuste insekten med sin bare hæl og brølede:
  De helvedes dage vil passere
  Det tredje rige vil falde...
  Satan vil ikke regere
  Kæmp ikke drive!
  De andre drenge dirigerer også slangerne med bare fødder. Og nu falder koalitionens stormtropper over små, men dødbringende flyvende gaver. Mange fly dør. De eksploderer i luften og går i stykker.
  Hitlers piloter brænder... Og de overlevende angrebsfly i en fart, spreder raketter og bomber, flyver fra hinanden.
  Den evige dreng Alexei Sotnikov knirker:
  - Ære til det store Rusland!
  Pionerer drenge og piger samler op i kor:
  - Ære til USSR!
  Pigen Masha skriger helt i lungerne og slår sin bare, uvorne fod:
  - Ære til Stalin!
  Boy Pashka tilføjer:
  - Og Alyosha herlighed! Han er et geni!
  Børnegravene er godt camoufleret, og som følge af bombe- og raketeksplosioner fik kun to drenge og en pige mindre skrammer. Og dette på trods af, at der blev dannet frygtelige tragte og en masse ødelæggelse og inversioner af jordens plader ...
  Og nogle steder brændte og røg jorden af varmen.
  En af pigerne rejste sig med sin bare sål og brændte sit ben, hvorfra hun skreg:
  - Død over Göring og Hitler!
  Børnene var fulde af entusiasme. Komsomol-medlemmer og spilpiger Alenka og Margarita er klar til kamp.
  Alexey Sotnikov sang og komponerede på farten:
  Jeg er født i rumalderen
  Hvor skibe styrtede gennem galakserne...
  Folks gerninger er ret gode, tro mig,
  Riv krigen fra hinanden, ridder!
  
  Men Demiurge-guderne beordrede
  Din dreng hjælper dine forfædre...
  Tag din hyperblaster i hænderne på en dreng,
  Og riv Hitler fra hinanden!
  
  Drenge er født til at kæmpe
  De er overvældende krigere, tro mig...
  Når alt kommer til alt, har russerne altid været i stand til at kæmpe,
  Lad rovdyret blive ødelagt!
  
  Må mit hellige land herliggøres,
  Vores store indfødte USSR ...
  En pige løber barfodet i sneen
  Viser mod!
  
  Og jeg kæmper rasende mod fascismen
  Stor russisk drengepioner...
  Og vores tro vil være med kommunismen,
  Den grådige Sam hjælper i det mindste Fritz!
  
  Tro mig, russerne vil bare ikke bryde,
  Folkene vil alle samles omkring Moskva...
  Jeg er en ridder, der slet ikke er loddet med en sjæl,
  Vi er loyale over for Stalin som mod Herren!
  
  Ingen kan knække pionererne,
  De er ikke børn - men Guds sønner...
  Vi vil være en generation af eksempler
  Führeren vil ikke tælle de horn!
  
  Ja, vort fædrelands herlighed svæver,
  Over det meste i sneen, tro bjergene ...
  En pige løber barfodet i sneen
  Kører Fritz i kisten med sin bare hæl!
  
  Tro ikke, at nazisterne er stærke nu,
  Selvom deres Sherman blev introduceret af Sam...
  Vi vil ikke fortryde selv tro på livet
  Det er tid til en stor forandring!
  
  Fædrelandet er så smukt som solen,
  Det legende moderland er vores mor...
  Og pigens hår krøller med guld,
  Vi vil være i stand til at rive Fritz'en i stykker!
  
  Vi er pionererne for kommunismens børn,
  Vi tjener både Svarog og Kristus...
  Spred fascismens modbydelige horder,
  Jeg vil bringe sejr til fædrelandet!
  
  Rusland er planetens moderland,
  Hun har sine yndlingsdrømme...
  Glad kender både voksne og børn
  Intet behov for ekstra ballade!
  
  Når den Almægtige kommer, vil der være sol,
  Æbletræer vil blomstre på Mars...
  Både kineserne og japanerne er forenet,
  En amerikaner med en russer undervejs!
  
  Foren kommunismens ideer,
  Og tro kender Lenins drøm...
  Vi vil tilsidesætte kynismens vederstyggelighed,
  Lad os bygge skønhed i universet!
  
  For os Maria og Sankt Lada,
  Vi ærer Gud, og Marx "Kapital" ...
  Må alle pionerer blive belønnet,
  For os er Svarog og Stalin ideelle!
  
  Fascister ved, at de ikke vil ramle
  Vi har viljen, styrken, kender kraften...
  Vi vil knuse fjenden med et tredobbelt slag,
  Og forvandl Fuhreren snart til en lus!
  
  Må vores herlige Rusland være
  Som en evig spids i haven til at blomstre ...
  Kammerat Stalin, du er vores messias,
  Med dig vil vi gå til kommunismen!
  
  Når minutter med tordenvejr, hårde tider,
  Den blodige krig er forbi...
  Pludselig vil vores børn vokse op
  Evig lykke vil komme!
  Et godt digt blev komponeret af en barfodet dreng Alexei Sotnikov, som afsluttede det med en stor tone.
  Men nu begynder beskydningen ... Hvis overfaldsangrebet mislykkedes og kostede store tab, blev der nu hamret på kanonerne.
  Terminator-krigsherredrengen fra en ikke alt for fjern fremtid har endnu ikke skabt et våben mod artilleri. Selvom et genialt barn udviklede raketter på pennen og kultrækket.
  Drengen var klar til at kæmpe, men mens raketterne endnu ikke var klar, gemte hans barfodede hold sig i grave.
  For at fordrive tiden under beskydningen spillede to Komsomol-medlemmer, en gæst fra fremtiden, og to piger Masha og Klara sammen med drengen Pashka kort.
  Ekaterina, hvis røde hår allerede vokser, og hvorfra hun blev meget smukkere og smukkere, smed kortet ud med sine bare tæer og bemærkede:
  - Virkelig, Fritz og amerikanerne presser os!
  Alenka, en pige med let krøllet bladguld, bemærkede:
  - Men vi knækker alligevel ikke, for vi har kampgejst!
  Alexey Sotnikov nikkede:
  - Sovjetisk videnskab vil reagere på fjendens teknologi med et mirakelvåben! Jeg tror på det!
  Masha nikkede med pigtails:
  Du er også vores våben!
  Og pigen kastede kortet med sin bare, lille fod, vasket fra snavs.
  Pashka bemærkede med et suk:
  - Hele den kapitalistiske verden kæmper imod os! Sådanne ulige kræfter!
  Alexey Sotnikov, denne evige dreng bemærkede logisk:
  - Suvorov slog fjendens overlegne styrker! Og vi vil slå!
  Margarita sang med et grin:
  - Sejr venter, sejr venter, dem, der tror på hellig kommunisme!
  Sejren venter, sejren venter, fascismen er ødelagt af pigen!
  Clara udtalte:
  - Uanset hvor formidable nazisternes kampvogne var, så har vi et svar!
  Drengen Alexei Sotnikov stampede sin bare, barnlige fod og nikkede:
  - Selvfølgelig er der det! Ja, og beskydningen aftager, det er tid til at tage afsted!
  Og en slags drenge og piger sprang ud af bunkeren. Blinkede deres lyserøde, vaskede børns runde hæle.
  Nazisterne gik selvfølgelig i offensiven med kampvogne.
  Smukke Alenka sang:
  - Pioner, Komsomol! Gå gennem livet sammen!
  Pioner, Komsomol! Stol på, at vi ikke kommer på afveje!
  Aleksey Sotnikov så på feltet med det skarpe syn af et barn fra fremtiden. Tyske, amerikanske og britiske kampvogne bevægede sig. En hel armada af biler. Her kan du se selvkørende kanoner "Ferdinanda". Amerikanske Sherman kampvogne er høje, nogle med kort næseparti, andre med længere næseparti. Mere squat engelsk "Churchill", meget godt beskyttet. Her er fremtrædende Cromwells med korte næser, men ret kvikke, der ligner et jern. Mere arkaisk høj "Grand" af den amerikanske hær. Den bedste engelske kampvogn "Challenger" med en sytten fods pistol. Og her er de tyske. Frygtelig og stor "Løve" med en langløbet pistol.
  Tilsyneladende forældet "Tiger" i sin firkantede form. Kvik "Panther". Senere og stadig sjældne modeller: "Tiger" -2 og "Panther" -2.
  De sidste to kampvogne er meget ens - selv kanonen er den samme, kun Panther-2 har et mindre og smallere tårn, og silhuetten er lavere.
  "Ferdinand" -2 selvkørende kanon er den første i Wehrmacht, hvor motoren kunne placeres i én blok med transmissionen og på tværs. Hvor meget lettere og lavere silhuet er denne selvkørende pistol blevet.
  Men "Lion" -2 er endnu ikke gået i produktion, en række tekniske problemer skal løses for at kunne lancere sådanne maskiner. Så indtil videre har tyskerne tanke med et forældet layout: transmissionen er foran, og motoren er bagerst, hvilket fører til tab på krumtapakslen.
  Men den engelske "Challenger", den seneste har et layout og en motor på seks hundrede hestekræfter. Tanken dukkede op for nylig og er ikke for massiv, men effektiv.
  Men den mest massive er Sherman i USA, som produceres i enorme mængder. Sådan en bil... Ikke dårligt beskyttet i panden og nogle af kampvognene har en ret langløbet pistol.
  Der er sådan en kampvognsarmada.
  Men barfodets dreng Aleksey Sotnikov, denne friskbagte pioner, har forberedt nogle overraskelser til de allierede mastodonter.
  For eksempel begyndte savsmuldsminer at eksplodere. Tyske, amerikanske, britiske kampvogne blev revet fra hinanden af larver, brækket af ruller. Brændende metal.
  Pionerpigen slog sin bare fod og knirkede:
  - Det er fascisterne, forstå det!
  Løvetanken var den første til at sprænge i luften. Så to Shermans. Yderligere "Panther" og "Churchill". Så igen "Shermans" og "Cromwells".
  Og her er en anden forældet tysk tank T-4. Det sprængte ham også i luften. Og så begyndte "Tigeren" at ryge.
  Alexey Sotnikov, der kastede dødsærter, knirkede med bare fingre på børns ben:
  - Ære til USSR!
  Alyonka, en meget smuk pige med gyldent hår, tog det og knuste insektet med sine bare tæer og knirkede:
  - For verdensrevolution!
  Catherine knirkede:
  - For de højeste præstationer i USSR!
  Og også gerne en lupanet fra en bazooka. Og Aleksey Sotnikov lavede selv en bazooka af et rør. Og hun skyder meget dødbringende.
  Boy-terminator-voivoden skød også og skød på afstand "Tiger" -2 og råbte øredøvende:
  - Jeg er rumridder!
  Og holdet af pionerer brølede:
  - Kommunismen lever!
  Nazisterne stødte faktisk på ekstremt aggressiv modstand fra deres modstandere. Og deres kampvogne og de allieredes kampvogne eksploderede nu og da og kollapsede. Og det nytter ikke noget at tilgive den Røde Hærs børn for nåde.
  Kampvognene skød vilkårligt og kunne ikke gøre noget ved pionererne.
  Drengen Alexei Sotnikov affyrede sin bazooka igen og knirkede:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Alenka kastede småsten med sine bare fingre af pigelige ben, væltede fjenden og kvidrede:
  - For USSR's storhed!
  Og blinkede til sine ledsagere.
  Drengen Andreika stampede med bare fod og sang:
  - Snart vil vi mødes med en drøm,
  Det første skridt i livet er...
  Du ser igen over landet,
  Hvirvelvinde af rasende angreb!
  Aleksey Sotnikov skød igen fra en langdistance genanvendelig bazooka, splittede Sherman og sang:
  Og kampen fortsætter igen
  Den hyperplasmiske ild koger...
  Og Lenin er så ung -
  Giver et fatalt slag!
  Denne unge fighter er sådan en god fyr. Og med de bare tæer af børns fødder peger han pistolen mod målet. Og fyrer igen. Og de allierede bliver ved med at bevæge sig fremad, deres kampvogne klatrer sammen med tyskerne. Og der er kun ekstra tab.
  Jo tættere fjendens mastodonter nærmer sig, jo mere lider de tab. Især børn skyder fra lette og simple bazookaer på tanke og river tårne ned fra dem. Og de påfører store tab.
  Pigen Alenka kaster en granat med sine bare fingre af pigelige ben og synger:
  - Dette er herligheden, kommunismens herlighed,
  Jeg vil flyve til himlen med en sang!
  Pigen Lara vil med sine bare tæer også lancere en morderisk dødsgave, rive modstandere og hvinende:
  - For kommunismens storhed!
  Pionerer kæmper stædigt både drenge og piger på samme tid. Og de kæmper alle sammen.
  Bjørnen er også barfodet, kaster en granat med en barnefod, stopper den amerikanske Sherman og knirker:
  - For Sovjetrusland!
  Og børnene kæmper igen. Hitlers og allierede kampvogne støder på miner, granater, bazookaskud. Og de er bogstaveligt talt ustoppelige.
  Pigen Clara affyrer et maskingevær mod infanteriet. Så kastede hun med sin bare fod en ært med kulsprængstof. Hun rev en masse fascister i stykker og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg er den absolutte verdensmester!
  Og pigens nøgne hæl vil igen kaste en ært. Den vil eksplodere og rive et par nazistiske tankruller i stykker.
  Pigen Masha gav en tur, og en maskinpistol. Hun mejede Fritz'en ned og spindede:
  - Ære til de russiske helte!
  Og en bar, rund hæl som en udslettelsesgave.
  Her er pigerne. Og drengene prøver at følge med. Og de skyder på nazisterne og mejer fodsoldaterne ned, og det her er en hel fremmedlegion. Og med deres bare hæle vil pionererne sende fjendens fuldstændige ødelæggelse.
  Og de griner.
  Og hvordan fascisterne i fællesskab tærskes af pionererne. Og med deres bare, snavsede knæ presser de bazookaens tønder.
  Men drengene på ledningerne trækker miner op fra savsmuld. Og hvordan de hensynsløst underminerer Fritz og andre lejesoldater. Dette er virkelig en totalitær rute.
  Barfodet barn Alexei Sotnikov skyder fra en bazooka, og drengen synger:
  - Verden er nedsænket i blodigt lys,
  Folk står op ad væggen...
  Men jeg tror på solopgangen
  Men jeg tror på solopgangen!
  Vil fordrive mørket i fangekælderen!
  Os herrer, os herrer...
  Uddannet til at snyde!
  Og uden retssag! Og uden retssag!
  Spærret inde i kældre!
  Drengen handlede ekstremt energisk, ligesom sine pionerer. Og de knuste Fritz uden medlidenhed. De knækkede dem med præcise skud og ødelæggelse.
  Den smukke Alenka, der skød mod nazisterne, og som om hun slog dem, tog den og kvidrede:
  - Vores tro på kommunismen,
  Afvis ond fascisme!
  Og med bare tæer vil pigen igen tage og skyde på fjenden.
  Masha Pioneer ramte med sin bare runde hæl en granat og smadrede en tysk kampvogn og knirkede:
  - For kommunismen!
  Ekaterina, der skød fra et maskingevær, knurrede:
  Vi finder Hitler i skoven, vi finder Hitler i skoven! Lad os ikke lave sjov med ham! Lad os rive det fra hinanden!
  Og med sine bare tæer vil pigen igen kaste en granat og kvidre:
  - Jeg river den fra hinanden!
  Selvom Lev-tanken er formidabel, en mastodont, der vejer halvfems tons, kan den ikke modstå de sovjetiske pionerer.
  Og børnene knuser den og kaster ærter fra kul med deres bare fødder, og det er den rigtige død.
  Beauty Alenka råber:
  - Vores russiske ånd!
  Og han giver et dødeligt udbrud fra maskingeværet og slår fjenden ned. Og uddeler endnu et bjerg af lig.
  Alexey Sotnikov, skyder, bemærker:
  - Vi stoppede dem!
  Og igen kaster drengen en granat med sin bare fod og snurrer. Og en anden tysk kampvogn stoppede.
  Her er den amerikanske selvkørende pistol "Witch" i bevægelse. Hurtig bil, men svagt beskyttet og skudt ned med en bazooka. En pige med pigtails skød og ramte præcist.
  En anden pige kastede en ært med sine bare tæer og ødelagde fascisten og sang:
  - Ære til USSR! Pionerer er et eksempel for alle!
  Og igen, som vendingen af dødbringende kraft vil give. Og han vil tage en masse fascister og meje dem ned.
  Kæmper Alenka, skyder mod Fritz, hviner:
  - Jeg er pigen, der vinder alle!
  Og igen med bare tæer vil noget lancere en morderisk.
  Catherine, der skød mod modstandere, udsendte:
  - Kosmisk kommunisme kan komme med os!
  Og hvordan han blinker. Og med sin bare hæl vil han tage en granat og give den væk. Og hvordan nazisterne vil blive skåret grundigt ned.
  Pionerer kæmper modigt. Og gå ikke i nærheden af dem. Og hvordan de skyder præcist og præcist.
  Pigen Alenka vil igen kaste en granat af dødbringende kraft med sine bare tæer, rive fjenderne fra hinanden og kvidre:
  - For den mest kosmiske kommunisme!
  Pigerne skyder, og drengene og pigerne følger med.
  Tre Shermans vendte om på én gang. Her slår deres børn, så grundigt de tærsker ud af problemer.
  Smukke Alenka tweetede:
  - Ved en tråd, ved en tråd,
  Jeg vil ikke gå...
  Barfodet Komsomolskaya,
  Direkte!
  Og igen, med bar hæl, hvad angår nazisterne, vil han lancere en dødsgave. Og meje ned med stort mod af nazisterne.
  Ekaterina, der fniser og blotter sine tænder, bemærker:
  - I kommunismens ideers navn!
  Og hvor vil dødens og ødelæggelsens gave give efter med bar hæl!
  Bekæmp Alenka, skyde- og klippelinje efter linje af lejesoldater og fascister, udstedte:
  - Ære til det sovjetiske land!
  Og igen med bar hæl, som om han ville kaste efter nazisterne.
  En hel bunke af blod og fragmenter vil stige.
  Alexey Sotnikov, der skød med stor nøjagtighed og kastede dødsgaver med sine bare tæer, bemærkede:
  - Glæde, glæde for evigt!
  Pigen Lenka, der fyrede, støttede terminatordrengen:
  - Lad drømmen gå i opfyldelse!
  Og med bare fingre vil pioneren kaste det dødelige.
  Det er de kæmpende børn.
  Alexey Sotnikov bemærkede og blottede sine tænder:
  - Nær, nær, glæde og problemer,
  Det er nødvendigt, det er nødvendigt, at give et bestemt svar!
  Alenka Sotnikova, der skyder mod nazisterne, udsendte:
  - Solrig verden,
  Ja ja Ja! Ja!
  Atomeksplosion
  Nej Nej Nej!
  Og igen, hvordan den vil blive anklaget for en byge af morderisk skade.
  Aleksey Sotnikov med de bare tæer på sine drengelige ben, mens han lancerer et par ærter som en dødsgave med morderisk kraft. Og de tyske kampvogne, efter at have modtaget skade, trækker sig tilbage.
  Dreng-terminator-voivoden kvidrede som en papegøje:
  - Et to tre! Bryd Adolf!
  Og drengen tog en hel masse kulgranater med sin bare hæl.
  Og så mange af disse Fritz gik i stykker på én gang.
  Dette er, hvad han tog imod nazisterne, der ramte passende.
  At kæmpe mod Alenka, skød mod nazisterne og meget præcist ramte nazisterne, råbte:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og med bare tæer kastede hun en ødelæggelsesgranat. Og så mange fascister brød sammen på én gang.
  Fjendtlige tab i kampvogne voksede. Tyskerne, med de allierede, der så, hvor stædigt forsvaret, begyndte at bakke. De vendte faktisk tilbage. Og beskydningen tog til.
  Catherine, der skød mod fjenden og sendte en besked fra en bazooka i en høj bue, udsendte:
  stjernehøjde,
  Vort hellige land!
  Og med sine bare tæer kastede hun igen dødsbudskabet og knuste en masse modstandere.
  Tyskerne og de allierede trak sig tilbage ...
  Pionerer og råbte, løb efter dem og kastede granater. Og der var sådanne kæmpende drenge og piger.
  Combat Alenka bemærkede selvsikkert:
  - Vores sandhed i alt!
  Og med bare tæer, igen hvordan man lancerer en morderisk dødsært.
  Alexei Sotnikov, der skød på farten, knirkede:
  - Sammen er vi en stor kraft,
  Krokodillens raseri er med os!
  Og drengen vil endnu en gang lancere en morderisk ødelæggelsesgave.
  Hele denne hær rykkede frem og knuste den forhadte Wehrmacht.
  Og børnene var på angreb og jagtede fjenden. Deres runde hæle, sorte af støv, flimrede.
  Og hvordan pionererne udryddede fjenderne. Hvordan de knuste dem. Og klippede uden afbrydelser. Og de kastede granater.
  Det er i sandhed sovjetiske pionerer, som enhver fascist er bange for.
  Og hvis de påtog sig at tærske, vil de tyrannisere grundigt.
  Børnekæmpere, angribende, sang resolut;
  Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Ned til bunden og så...
  Vi vil bygge en ny, ny verden,
  Hvem var ingen, han vil blive alt!
  Og to piger-Komsomol-medlemmer kan også lide lupanul fra maskingeværer og afskære nazisterne.
  Og så vil de med bare hæle give efter for en pose savsmuld. De fløj med stor intensitet og tog og eksploderede over nazisternes flygtende tanke. Og så mange rev dem op og adskilte dem i dele.
  . KAPITEL #4
  Tyskerne og udenlandske lejesoldater fra hele verden angreb byen Vyazma. En varm vind blæste ind fra syd, og trods den kolde årstid smeltede sneen og rigtig grød myldrede. Tyske kampvogne kravlede med besvær gennem gaderne i den sovjetiske by.
  En bataljon af pionerer fra børn af forskellige nationaliteter kæmpede mod nazisterne på Kirov Street. Komsomol-medlemmet Aliya kommanderede bataljonen.
  En smuk pige skød fra et maskingevær. For at gøre det mere behændigt og for at redde sine sko, gemte hun sine støvler og blinkede, runde, pigeagtige hæle.
  Temperaturen var over nul, og kæmpernes børn var i shorts eller korte kjoler, og pralede med deres bare hæle.
  Fyrene bevægede sig konstant og frøs derfor ikke.
  Drengen Aleksey Sotnikov sammen med pigen Alenka (hans kone fik også et barnligt udseende for ikke at være for forskellig fra sin mand, der var blevet et barn!), Begge med røde slips, hvilende deres bare fødder på deres bare fødder fødder, trak en mine op, og den tyske "Royal Tiger", der havde sprængt skøjtebanen i luften, stoppede.
  En anden pionerdreng, Arkasha Sapozhkov, og pigen Alice, lancerede også en dødsgave fra en slangebøsse, der ramte den nazistiske transportør. Beskidt slog børnene deres bare fødder på fliseskårene og rystede ikke engang.
  De unge krigere sang:
  - Vi er pionererne for kommunismens børn!
  Komsomol-medlemmet Natasha godkendte det og smed en eksplosionspakke med sin bare fod og rev i stykker fodsoldaterne nikkede:
  - For Lenins sag!
  Komsomol-medlem Masha gav også en tur. Og med sine bare tæer affyrede hun en boomerang, skar hovedet af lejesoldaterne og knirkede:
  - For Stalins sag!
  Bataljonen af piger støtter pionererne. Der er mange piger, og de er smukke, i korte nederdele og barfodet.
  Komsomol-medlem Alsou, tæsket fra en panserværnsriffel og ramte siden af Panther. Så sang pigen:
  - Fest, Lenin, Komsomol!
  Komsomol-medlem Aziza - også hvordan man rammer fjenden sammen med pigen Anisa fra en midlertidig katapult. Og skønhederne her er meget stridbare og præcise i skydning og kampe.
  Krigere giver ikke fjenden nåde.
  Anastasia Vedmakova kæmper i himlen som en rigtig terminatorheks. Akulina Orlova med hende. Lad de tyske fly og mere magtfulde våben, men krigerne knuser dem.
  Akulina efterlader Focke-Wulf. Ja, fjenden har så mange som seks luftkanoner, men det generer ikke pigen. Og hun kæmper som en ægte titan og kæmpe.
  Anastasia Vedmakova opmuntrede sin partner:
  - Du er en super klasse pige!
  Akulina, der skar en anden tysker af og trykkede på pedalerne med sine bare, solbrune ben, bemærkede:
  - Det lyder super barnligt!
  Vedmakova fnisede og bemærkede:
  - Til en vis grad er vi børn! Derudover er børn seje!
  Og den unge kvinde blinkede med sine perletænder.
  Grozny blev udsat for beskydning ... Komsomol-medlemmer og pionerer kæmpede desperat som rigtige titaner.
  Aleksey Sotnikov og Lekha Teterev, begge barfodede pionerdrenge, slæbte også en eksplosiv pakke savsmuld ved hjælp af en wire til den kraftige Lev-tank, som næsten ikke bevægede sig gennem mudderet og bar en kolossal helhed. Og nu er hans bagerste rulle vokset med sprængstoffer, og hvordan eksploderer den ... Knækkede larver spredt i forskellige retninger.
  Alexei sang:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på fascismen...
  Lyokha Teterev samlede op og trampede med en bar barnefod:
  - Solen vil skinne klart
  Lyser vejen for kommunismen!
  Drengene er både sorte og i shorts, Aleksey har kun lyst hår og Lekha med sort. Men de kæmper sammen mod nazisterne. Komsomol-medlem Vasima med sort hårmanke, Vasilisa med hvidt hår.
  Begge skønheder på trods af kulden i korte nederdele. Og deres runde hæle, så forførende.
  Og Bella er medlem af Komsomol hos dem og skyder også. Og med bare fingre smider han endnu en eksplosiv pakke.
  Piger og børn kæmper her, men nazisterne må ikke slå igennem. Og kampene er hårde.
  Nazisterne forsøger dog at omringe Vyazma. Og det er farligt. Men tanke og transportere sidder fast i mudderet...
  Og bomberne eksploderer ... Så Yu-488 forsøger at bombe byen. Og med ham, og de amerikanske B-29-monstre ... De hamrer også på gaspistoler ...
  To piger flyver med Yu-288: Isabella og Zaira, smukke blondiner. De smider bomber. Men så dukker Yak-9'eren op fra siden.
  Isabella styrer ved hjælp af sine bare tæer luftgeværet og skyder mod den sovjetiske maskine. Tilføj derefter hastighed. Yak-9 er alligevel ikke for hurtig, og her er den også i en overlæsset udgave, og kan ikke hamle op med den tyske bil.
  Pigerne slår i glasset med deres bare hæle og knirker:
  - Vær berømt, vores hær er hellig!
  Og hvordan vil tungerne vise sig!
  Og den sovjetiske bil kom under beskydning fra to bagerste flykanoner og brød i brand, vand, som de bare fingre på pigeben gør.
  Zaira kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg vasker alle de røde soldater!
  Og blink blå øjne. Og hun ser den mest stridbare og intense ud.
  Og hvor elsker hun smukke unge mænd.
  Hendes ønske om at dræbe er dog meget mere.
  Da tyskerne landede efter bombning, drak Zaira noget øl. Og Isabella har udover øl også tilsat krebs. Pigerne spiste glade. De efterlod yndefulde, bare fødder fodspor på flyvepladsens rimfrost. Drengene slugte deres næsten nøgne skønheder med sultne og forlegne blikke. Hvor smukke piger er og samtidig forfærdelige.
  Isabella spurgte Zaira:
  - Tror du, at krigen snart slutter?
  Zaira bemærkede:
  - Ikke før sommer! Indtil vi tager Moskva, vil russerne ikke kapitulere!
  Den smaragdøjede blondine bemærkede:
  - Og efter Moskvas fald kan der stadig være slagsmål!
  Blondinen med blåt hår var enig:
  - Det kan de! Men det bliver ikke længere slagsmål, men pine!
  Og pigerne lo, spiste krebsen færdig, og igen i kamp... Mens vejret var forholdsvis flyvende. Og deres bare fødder efterlod yndefulde, bare fodspor.
  Isabella bemærkede:
  - Vi har alt smukt, endda spor!
  Zaira nikkede.
  - Tyske piger er perfekte!
  Og begge onde skønheder sang i kor:
  - Reich er perfektion,
  Reich er perfektion...
  Fra smil til gestus
  Frem for alt ros!
  Åh hvilken velsignelse
  Vid, at vi er perfektion
  Vid, at vi er perfektion
  Vid, at vi er idealet!
  Og igen bliver der kastet bomber over sovjetiske stillinger. Og folk dør. Mange mennesker dør af beskydning og bombning. Og fra skud af gaskastere og andre dødbringende enheder.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er meget smukke piger. Anastasia har allerede mange år, men ældes ikke, og ser meget frisk og ung ud, kun stærkt udviklede, store muskler får hende til at se ældre ud. Og hendes ansigt har ingen rynker eller net, med sart, solbrændt hud. Og Akulina er stadig ung i årevis. Begge skønheder er fremragende. De er esser af højeste klasse. Desuden er Pokryshkin, efter at Friedrich-Wolka skød ham ned, alvorligt granatchok og foretager ikke længere flere udflugter.
  Anastasia manøvrerer en revet tønde. Og slår et par allerede forældede ME-109 ned. Herefter knirker heltepigen:
  - Vi styrter ørne på himlen!
  Akulina manøvrerer, en ræveslange, og skærer Focke-Wulf af i halen og kvidrer:
  - Rusland er bag os! Rusland er bag os!
  Pigerne er bestemt på vej frem. De tog ikke engang bh'er på i nogle tynde trusser, de kæmper mod. Men det hjælper meget i kampen. Det øger trods alt effektiviteten af virkningen af morderiske særheder.
  Anastasia laver igen en manøvre. Denne gang har hun en mere seriøs modstander end ME-309, som har syv brandpoints. Inklusiv tre flykanoner 30 mm kaliber. Og det er selvfølgelig en seriøs modstander. Kraftige våben giver dig mulighed for at afskære fjenden på én gang. Og du har kun én luftpistol...
  Anastasia kaster dog behændigt sit fly til siden og bevæger sig væk fra de flyvende blyfly. Ja, hun har kun en 20-millimeter pistol kaliber. Men hvis du skyder efter halen.
  Anastasia sang med et smil:
  - Junkere kom til min hale,
  Men her sukkede han...
  Irriterende hylede skruerne,
  De behøver ikke engang kors på deres grave,
  Kors vil falde ned på vingerne!
  Akulina fnisede og klippede Yu-188'eren og kurrede:
  - For sjove sejre!
  Og hun viste sine perletænder. Pigerne her er det bredeste og mest kolossale kampspil.
  Anastasia smider Yak-9 til side. De forsøger at slå hende ned igen. Trykker ME-309, bilen er seriøs.
  Anastasia sang rasende:
  - Og jeg ser en alvorlig,
  I drømmen om Ivan den Forfærdelige...
  Jord i Sibirien fordelt,
  Du indfødte Rusland!
  Og krigeren slår igen den tyske bil ud. Først river hendes vinge. Får dig til at miste fart. Og så går det til halen. Tyskeren har gode chancer for at komme væk på grund af dykkets høje hastighed. Men ikke mod Witchers. For hun er et es af højeste klasse!
  Akulina er også i en hård kamp. Pigen hviler sine bare hæle på pedalerne og synger:
  - Udhold ikke slavernes ydmygelse,
  Lad os rejse os mod tyskerne...
  Lad os ikke tage flere fornærmelser
  Lad os knuse fjenden med en stålhånd!
  Her er Airacobraen imod hende. Stærk maskine: fire maskingeværer og en 37 mm luftpistol. Akulina sender sin bil som en slæde ned ad en bakke og undgår flygranater. Og dykker under maven. Han trykker på aftrækkeren med sine bare tæer ... Og rammer præcist mod et sårbart mål.
  Og amerikanerbilen lyser op.
  Akulina sang med entusiasme:
  - Til sejren for kommunismens udødelige ideer!
  Anastasia kæmper også godt. Her er tre Mustangs imod hende. De ser ikke ud til at være så formidable som ME-309, hvis luftkanoner er i stand til at vælte med et enkelt slag. Mustangen, den amerikanske jagerfly, har ikke kun maskingeværer. Men på den anden side er der seks af dem, ret store i 14 millimeter kaliber.
  Anastasia skal manøvrere. En kuglestråle ridsede let vingen. Men der er et hit på tilgangen, og den amerikanske jagerfly er i brand.
  Anastasia sang:
  - Skøre hus i brand,
  Dæmonerne vil plage uendeligt
  En syndig mand vil få sit
  Den, der tilbad Satan!
  Og her er en anden amerikansk maskine podvitel ... Og dette er selvfølgelig en ret seriøs ansøgning.
  Den sidste Yankee-bil forsøger at komme væk. Mustangen overgår Yak-9'eren i fart og formår at bryde væk. Anastasia skød på afstand.
  Og fik en amerikaner. Men det lykkedes ham, pustende med halen, at komme ud af kampen.
  Anastasia bemærkede:
  - Bang Bang! Savnet! Den grå kanin red af sted!
  Akulina kæmpede også med R-51. Kraftig maskine med otte maskingeværer. Og mens den manøvreres, sætter den ild til denne bils vinge ... Og den fører bagud, skyder.
  Akulina sang:
  Solen griner
  Lyser klart for børn...
  Og smed igen sin bil til siden. Skyder Yu-88. Denne maskine er forældet, men kæmper stadig. tysk, prøver at snige sig ud. Men han kan ikke skjule sig for pigen, der energisk trykker på pedalerne med sine bare, runde hæle, og bilen brænder.
  Anastasia bemærkede med et grin:
  - Det er sådan, de er bange for os!
  Og endnu en Focke-Wulf dækket!
  Akulina sagde rasende, mens han skød:
  - Verden skal respektere os, være bange,
  Pigernes bedrifter kan ikke tælles med ...
  Komsomol-medlemmer er så gode til at kæmpe,
  Satan vil blive ødelagt!
  Og krigeren blinkede til sin partner. Selvom du ikke kan se det...
  Skønhederne er tilbage. Og det er risikabelt. Her begynder ME-109 at jagte dem. Skyder...
  Pigerne flytter. Tysk farlig bil. Akulinas vinge blev beskadiget, og træet brød i brand.
  Hendes kæreste nåede frem til landingsbanen. The Witcher fik det også ... Og hun brød igennem flykroppen og lækkede olie, og beskadigede motoren en smule.
  Pigerne er tvunget til at opgive flyveturen indtil videre. Deres biler bliver repareret.
  Og han løb barfodet gennem sneen. Stræk deres stærke og muskuløse kroppe.
  Begge piger er solbrændte. Rødhåret, hvis hår i vinden som USSR's banner, og blond.
  Anastasia spørger sin partner:
  - Jamen, hvordan tror du, vi vil slå tyskerne?
  Akulina svarede ærligt med et suk:
  - Hvis bare tyskerne ... Hele den kapitalistiske verden på motorer!
  Den rødhårede nikkede bekræftende.
  - Fjenden er meget stærk. Men hvad forventede du?
  Blondinen bemærkede med et suk:
  - Efter Stalingrad havde vi optimisme som nøglen. Men det skete så, at vi var for hurtige til at åbne champagnen....
  I mellemtiden foregik kampene med brug af forskellige typer udstyr. Gerda og Charlotte har for eksempel netop modtaget de seneste E-10 selvkørende kanoner til test ved fronten.
  En maskine med en lav silhuet på 1,4 meter og en pistol på 75 mm 48EL løbskaliber. Ikke dårligt, og indtil videre i en nem udgave. Frontpansringen er 60 mm, og sidepansringen er 30 mm. Vægt ti tons, motor 400 hestekræfter.
  Den selvkørende pistols køreegenskaber er fremragende, og i bjergene i Kaukasus er det det rigtige sted for det. Lige i tide til katolsk jul blev den første model lavet i metal leveret. Hun har kun én ulempe: ret svag rustning, men dette kompenseres af rustningens store rationelle hældningsvinkler.
  Pigerne Gerda og Charlotte ligger nærmest liggende. En kraftig motor giver varme, og den er ganske komfortabel i bikinier og barfodet skønheder.
  Her presser blondinen på sine bare tæer og kaster bilen til siden. De har nu en stærk fjende IS-2. Bilen er stadig sjælden i den røde hær, men nu fik jeg den.
  Og det er bedre ikke at falde under slaget fra hendes 122 mm kanon. Sovjetisk maskine skyder på afstand. Og selvfølgelig savner den en hurtig selvkørende pistol.
  Og nu skal du tættere på kampdistancen for at bryde igennem fjenden.
  Gerda bemærker:
  - Fjenden er stærk, men klodset!
  Charlotte bemærkede med et grin:
  - Den er stor, men tårnets pandepanser er ret svag!
  Blondinen nikkede.
  - Så lad os prøve det!
  Den sovjetiske bil havde udover andre mangler stadig dårligt udsyn, og kunne ikke smække den kvikke tyske selvkørende pistol.
  Et skud mere og det er væk. Derudover har en kraftig kanon en lav skudhastighed.
  Og hvilken selvkørende pistol tyskerne har hurtigt.
  Og så trykkede Gerda på knappen med sine bare tæer, og det dødbringende projektil gennemborede panden på IS-2-tårnet
  Og han begyndte at detonere den ødelagte russiske tank. Kapitalen begyndte endda at eksplodere, og dens granater indgik i en kædereaktion.
  Og ødelæggelsen gik meget kolossal.
  Tårnet på den sovjetiske IS-2 mastodont blæste af og rev af, som om en prop var fløjet ud af champagne.
  Gerda bemærkede:
  - En god selvkørende pistol, men pistolen er ret svag!
  Charlotte var enig i dette:
  - Pistolen fra "Panther" vil være stærkere!
  Blondinen tilføjede:
  - Og mere effektivt!
  Rød bemærkede:
  - Forhåbninger om en fuldgyldig tank destroyer er forbundet med E-25. Men hvis dette fortsætter, har vi snart intet at udrydde.
  Den tyske selvkørende pistol slog yderligere to kanoner ud og kolliderede med T-34-85. Denne bil er dog heller ikke noget problem. Krigerne affyrede et projektil ved krydset af tårnet. Og den russiske tank fik et dødeligt sår. Og det begyndte at eksplodere.
  Og T-34-76 er ikke farlig for en tysk selvkørende pistol i panden. Hans projektil glider af meget stærkt skrånende panser.
  Gerda gennemborede den med trykket fra sine bare tæer og bemærkede:
  - Nu er jeg overbevist om vores sejr!
  Charlotte indskød sarkastisk:
  - Men ikke nu?
  Blondinen svarede ærligt:
  - Efter Stalingrad opstod der tvivl!
  Den rødhårede fnisede.
  - Og efter Moskva?
  Gerda svarede alvorligt:
  - Der blev vi ikke besejret af russerne, men af general Frost!
  Charlotte sang sjovt:
  - Åh frost, frost,
  Frys mig ikke
  Frys mig ikke...
  Min hest!
  Pigerne vred deres selvkørende våben og fik en granat på panden. Det ringede endda i mine ører. Men han gik af sporet.
  Charlotte bandede.
  - Det lyder som musik!
  Gerda fnisede.
  - Vi skal have kaffe og kakao med te!
  Derefter smadrede deres selvkørende pistol også en sovjetisk lastbil, så blev en russisk haubits ramt præcist i knæet.
  E-10 bevægede sig op til hundrede kilometer i timen, og det er en bil, der ikke lod sig påkøre.
  Her affyrede pigerne et skud mod de russiske soldater fra et maskingevær og skød et par dusin ned. Og pigerne lo.
  Gerda bemærkede:
  - Vores selvkørende pistol er den mest storslåede rent praktisk, og det her er meget fedt.
  Charlotte bemærkede med et grin:
  - Ja, det kan give amerikanerne hornene. Lad os tage Moskva først, derefter New York.
  Og så tog den tyske bil og lancerede endnu en dødsgave, smadrede Ruslands selvkørende pistol. Og pigerne griner igen.
  Mirabela fløj i himlen på et IL-2 angrebsfly. Og jeg løb nærmest ind i Gerdas mandskab. Og hvis jeg løb ind i det, ville det være dårligt for pigerne i Det Tredje Rige. IL-2 ville have ramt dem fra luften.
  Og så skød Mirabela ud af Tiger-2-flypistolen og kvidrede:
  - Jeg afviste dig to gange,
  Siges at betale!
  Jeg er sådan en infektion -
  Jeg er ikke over tyve!
  Og hvordan han fløjter.
  Og her er en simpel "Tiger" i bevægelse, og med den to "Shermans". Amerikanske kampvogne er høje og ret svage i bevæbning. Selvom de fireogtredive vil blive brudt.
  Mirabela affyrede kanoner mod tigeren. Hun har en kaliber på 50 millimeter og brød igennem fascisten. Så kvidrede hun:
  - Gaidar træder frem!
  Og overførte ilden til shermanerne. De var meget nervøse. Og lad os skrible fra luftværnsmaskingeværer. Ja, det er til IL-2, det kan være farligt. Generelt er den sovjetiske bil forældet. Det kan blive skudt ned af nogle jagerfly, og flyveegenskaberne er ligegyldige.
  Mirabela sang:
  - Men her er et forsynsligt smil,
  En nutidig kom der ...
  Hvor lidenskab er smertefuldt, brændende,
  Helvedes jomfru brænder!
  Og nu skyder krigeren mod shermanerne. Forsøger at slå dem ned. Men de rykker og forsvarer sig.
  Mirabela knirkede:
  - Jeg er en sej pige, jeg kæmper fuldstændig barfodet!
  Og med sin bare hæl trykker han på aftrækkeren. Og igen vil han dække fjenden.
  Mirabela husker, hvilken smuk ung mand hun havde sidste gang, og hvor behageligt det var med ham.
  Pigen sang:
  - Hvide hoppende kaniner,
  Drenge løber med piger!
  Og blinker med sine lilla øjne. Og hvordan det funkler med perletænder.
  Returnerede pigen i første omgang, bad om det på den nærmeste fyr. Og mens angrebsflyet blev tanket op og fyldt op med et kampsæt, var det godt ladet med energi fra det. Og hun blev meget stærkere og hurtigere.
  Generelt er afholdenhed skadeligt for kvinder, alle burde forstå dette.
  Lolita, en engelsk pige på sit angrebsfly, rammer også sovjetiske stillinger. Hendes R-47 er en ganske praktisk maskine.
  Lolita synger:
  - Regel Britannia, vidt hav,
  Vi bliver aldrig slaver!
  Og med sin bare hæl trykker han på aftrækkeren. Og vil smadre fjenden kapitalisk. Og hun er en pige med kolossal indre styrke. Og Lolita blinker og leger med sine muskler. Hvem blinker? Ja, for sig selv, og hun kan endda godt lide det sundt!
  Krigeren knirkede:
  - Jeg har lov til at tilbringe Rusland,
  Jeg er en pige - nøgen mission!
  Og barfodet Lolita blinker med ikke svag kraft!
  Og hun er sådan en martial skønhed! Bare billedligt godt.
  Her torturerede hun pioneren sammen med de tyske piloter Albina og Alvina. Pigerne til denne dreng blev først klædt af og derefter væltet med pigtråd. Så dryssede de salt på sårene på tomboyen og begyndte at stege med en gnist. Pigerne red med fakler i hænderne og brændte huden. Og det duftede så appetitligt varmt.
  Lolita tilbød at fortære et stykke af pioneren med velbehag. Og pigerne begyndte at skære og spise det. Lækkert til drengen og saftigt kød. Blød og slet ikke fedtet. Og når de peppede, så begyndte en hel deling piger at fortære barnet.
  Og drengens lever er så appetitlig. Og hjertet smager også fantastisk. Og de forkludrede det totalt. Lolita kunne for eksempel lide en pioners stegte hjerner.
  Ja, kannibalisme er meget fedt. Menneskekød er meget velsmagende. Især for drenge, når det er magert, men ikke hårdt, men saftigt og friskt, og hvis det er med peber, vil det være meget velsmagende.
  Men nazisterne får også horn. Her kæmper Elizabeth og hendes besætning på T-34-76 mod nazisterne. De skynder sig til "Tigeren", og går modigt efter tilnærmelse, da man ikke kan tage det tyske monster på afstand. Mastodonten bevæger sig stadig gennem mudderet og vrider hjælpeløst mulen. Og pigerne accelererer klar til virkelig at ramme ham.
  Og nu springer de fireogtredive under selve siden af den fascistiske tank, og hvordan den vil plante. Mastodonten bukkede under for brættet og blev grundigt gennemboret, og også i brand.
  Gunner Elena knirker:
  - Vi er store kæmpere, og rigtig godt gået!
  Så vil tungen vise sig.
  Disse er virkelig kæmpende krigere fra krigere. Ingen kan håndtere dem.
  Catherine, der blottede sine tænder, bemærkede:
  - Min magt er den mest kolossale!
  Og på afstand ramte de Panteren fra siden. Den tyske kampvogn fik et dødeligt sår, og granater begyndte at briste inde i den.
  Og her er den forældede T-4, en maskine, der først blev udgået i det nye år.
  Kan være meget farligt. Hun har en tysk panserbrydende pistol. Men sovjetiske piger er ikke i tvivl. Og de ramte på afstand. Slå på panden. Sandt nok blev nazisterne ikke gennemboret, men rystede.
  Catherine bemærkede:
  - Firs millimeter rustning. Vi skal lukke fascisten tættere på!
  Elizabeth var enig:
  -Behøver! Men vi har en svag pistol!
  Euphrosinia fnisede og bemærkede:
  - Men kørekvaliteten er god!
  Og her er "Panther" -2 nærmer sig. Denne kampvogn kan på grund af sin kraftige kanon ramme på lang afstand. Og hans pande er ikke engang nem at tage IS-2. Ikke de fireogtredive.
  Den Røde Hærs bil er ved at manøvrere. Det er klart, at i tilfælde af et hit, slutningen straks. Desuden faldt rustningens tykkelse kun. Faktisk gjorde de tanken lettere og hurtigere, men de efterlod kun beskyttelse mod kugler. Men på den anden side blev de fireogtredive så hurtige.
  Euphrosinia manøvrerer tanken for at undgå at blive ramt. Her er T-4'eren blevet lidt tættere på siden har forskudt sig.
  Pigen trykker på knappen med sine bare tæer, og projektilet affyret af Elena gennemborer fascisten.
  Pigen siger glad:
  - I den hellige krig - der vil være vores sejr!
  Men nu, "Panther" -2 overvundet. Formår at slå den lige ind i siden, og dette vil være en chance.
  Elizabeth bemærker:
  - En farlig bil dukkede op!
  Catherine protesterer kraftigt:
  - Store skabe, højt og faldende!
  Den sovjetiske kampvogn accelererer. Kun fjorten tons vægt. Og dette giver, med en motor på fem hundrede hestekræfter, stor fart.
  Tyskeren er heller ikke svag og skyder. Affyrer et projektil med dødelig kraft. Men den kan ikke komme ind.
  Dødens gave går forbi...
  Elizabeth svarer med et smil:
  - Sorte vinger over hele verden ....
  Den sovjetiske bil skyder på farten. Rammer en tysker med en skal i panden. Selvfølgelig rikochetten. Men fireogtredive skal stadig kunne ramme præcist i bevægelse.
  Catherine bemærkede:
  - Vi stjal etiketterne!
  "Panther"-2 skyder igen. Hun stoppede. Tyskerne indså, at den sovjetiske bil ville ombord på dem. Og de vil skyde hende.
  Elizabeth sagde med et smil:
  - Ja, lad vores røde hær være i herlighed!
  Og deres tank tog fart. Og igen smører tyskerne. Og nu bryder den sovjetiske bil igennem til styrbord.
  Her er panseret på Panther-2 kun tres millimeter, selvom det er muligt at bryde igennem i en vinkel.
  Elena trykkede på aftrækkeren med sine bare tæer. Projektilet reagerede og ramte fjenden.
  Og efter at have modtaget et dødeligt sår, vred Royal Panther sig i smerte.
  
  HITLER RISIKOTE IKKE AT ERKLÆRE KRIG OM USA.
  Hitler erklærede ikke USA krig. Og Amerika selv gik ikke ind i kampen med Det Tredje Rige. Og dette førte til fraværet af bombning og den anden front.
  Det Tredje Rige kørte fast i nærheden af Stalingrad. Men det bedste tyske es Marseille på det tidspunkt blev overført til østfronten. Og som et resultat begyndte sovjetiske fly at brænde som fakler.
  Briterne, uden Amerika, turde ikke rykke frem i Egypten. Situationen blev forværret af det faktum, at Japan vandt slaget ved Midway. Og greb initiativet i Stillehavet.
  I nærheden af Stalingrad var den tyske efterretningstjeneste i stand til delvist at se koncentrationen af sovjetiske tropper på flankerne af Army Group B. Og omgrupperede kræfter. Som et resultat blev de sovjetiske troppers angreb slået tilbage. Derudover begyndte offensiven i ikke-flyvevejr. Og det havde også en negativ effekt.
  Marseille scorede hurtigt, og for de tre hundrede nedskudte sovjetiske fly modtog han for første gang i Wehrmacht det andet ridderkors af jernkorset med egetræsblade, sværd og diamanter. Navnet Marseille inspirerede de sovjetiske piloter til vild rædsel, og han var forfærdelig - med tilnavnet den sorte djævel.
  Den Røde Hær var ikke i stand til at bryde igennem det tyske forsvar hverken i midten eller i syd. Og kørte fast i offensiven - hvilket viste sig at være nytteløst. I slutningen af december aftog kampene. I januar blev Operation Iskra dog gennemført, men tyskerne var i stand til at slå den sovjetiske offensiv tilbage i Leningrad-retningen.
  I Det Tredje Rige blev der erklæret total krig, og produktionen af våben steg kraftigt. Inklusiv de seneste Panthers and Tigers. Kom også ind i serien og tanken "Lion". Denne maskine lignede i formen Panther, men vejede 90 tons og havde en 105 mm kanon og en kaliber på 70 EL løbslængde. Imidlertid viste "Løven" fra begyndelsen sine mangler - lav hastighed, hyppige sammenbrud, lavere skudhastighed af pistolen.
  Fordelene ved Lion-tanken inkluderer en meget kraftig pandebeskyttelse af tårnet på 240 mm og godt 150 mm af panden på skroget. Også siderne var beskyttet relativt tilfredsstillende med 82 mm panser under skråninger. Og de sovjetiske 76 mm-kanoner trængte ikke ind i den.
  Løven blev således sammen med Ferdinand en gennembrudsmaskine.
  Og nazisterne leverede hovedstødet fra siden af Stalingrad langs Volga.
  Og de havde ret succes med at gøre det.
  Smukke piger fra begge sider deltog dog også i kampene.
  For eksempel kæmper Olesya med et maskingevær og Mirabela med hende. Pigerne er meget smukke.
  Og de skyder ekstremt præcist.
  Olesya sang endda:
  Hvor flagrer en fugl med vingerne!
  Mirabela bemærkede og blottede sine tænder med et grin:
  - Og det bliver vores charme!
  Og skønheden vil også give en tur, og så med sine bare tæer kaste den morderiske gave til udslettelse.
  Men du kan ikke beskytte dig selv med piger alene. Hitler havde samlet mere end firs fuldblodsafdelinger i gennembrudssektoren. Inklusiv tank, SS. Og de er kapitalmæssigt i stand til at bryde igennem. Dette er virkelig dæmonisk magt.
  Tanks "Lion" og selvkørende kanoner "Ferdinand" stanger frem og bryder den sovjetiske forsvarslinje.
  Og der er stadig fly på himlen. ME-309 tysk jagerfly, som viser den højeste kunstflyvning og kraftfulde våben. De syv brandpunkter er ingen joke.
  ME-309 i hastighed og bevæbning er uovertruffen. Den har tre 30 mm luftkanoner og fire 14 mm maskingeværer.
  Mod en sådan maskine kan den uheldige Yak-9 med en 20 mm kanon og et maskingevær tydeligvis ikke modstå.
  Så tyskerne tog straks luftherredømmet. Og lad os ødelægge sovjetiske biler.
  Kort sagt, på halvanden måned nåede vi Astrakhan og nåede Det Kaspiske Hav. Hvilket er rigtig fedt. Og tyskerne blokerede Den Røde Hærs ilt til Kaukasus.
  Nu bliver det virkelig uhyggeligt...
  Men pionerer og pionerer kæmper mod nazisterne.
  En gruppe børn stod i vejen. Drenge og piger tog slyngeskud og rifler.
  Her skyder de fra en slangebøsse og slipper en pakke hjemmelavet sprængstof ved tanken. Den tyske bil fik hul og standsede.
  Seryozhka og Tanka løftede deres hænder og stampede deres bare, barnlige fødder og råbte:
  - Ære til Stalin!
  Og børnene løb, flimrende med små hæle sorte af mudder.
  Pioneren Oleg og pigen Lara lancerede også ved at trykke på bazooka-knappen med deres bare tæer og knirke:
  - For USSR's fædreland!
  Og igen kom den tyske kampvogn op og stoppede.
  Pionerer er bare glade.
  Seryozhka hvilede sine bare fødder og kvidrede:
  - For Fædrelandet!
  Men ak, pionerernes heltemod redder ikke. Tyskerne rykker frem langs kysten af Det Kaspiske Hav. Desuden gik Tyrkiet ind i krigen, hvilket forværrede situationen.
  Stalin tilbød i denne situation fred til Hitler ... Führeren sagde, at han kun gik med til at overgive sig.
  Før det nye år erobrede nazisterne hele Kaukasus og forenede sig med tyrkerne.
  Under disse forhold ønskede Fuhrer ikke længere at angribe Moskva. Og han tilbød Stalin fred. Men den sovjetiske diktator nægtede.
  Om vinteren indledte tyskerne en offensiv i Egypten og gennemførte den med succes. Vi var i stand til at erobre hele Mellemøsten. Og dette var en alvorlig præstation af Wehrmacht.
  Og i teknologien var det præget af udseendet af "Panther" -2, et godt beskyttet og velbevæbnet køretøj med en kraftig pistol og motor.
  "Panther" -2 var nu hovedtanken i panzvalen. Og selvfølgelig er dens kraft kolossal. Men det er endnu farligere, når det bliver drevet af meget hårde piger.
  Gerda affyrede sin 88 mm kanon med sine bare tæer og råbte:
  - Jeg er en super pige!
  Charlotte bekræftede selvsikkert og skød mod sovjetiske køretøjer:
  - Jeg er hyper!
  Christina bemærkede, væltede modstanderne med granater og viste stor nøjagtighed:
  - Jeg er i topklasse!
  Og Magda bekræftede og knuste fjenden til pulver:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Selvfølgelig er pigerne her de farligste i universet. Og deres figurer er bare supermestre.
  Den nye Tiger-2 tank blev udgivet med en kraftigere motor på 1000 hestekræfter. Lad os sige, at bilen er kraftfuld og hurtig på samme tid.
  Og hvem kan modstå "Tiger" -2?
  Tyskerne lancerede et angreb på Saratov og påførte det største slag langs Volga og gik uden om Moskva. Og deres tropper rykkede hurtigt nok.
  De nye sovjetiske kampvogne IS-2 og T-34-85 var stadig underlegne i forhold til Panther-2 og kunne ikke modstå det.
  Og tyskerne havde også en "Lion" -2 med et tættere layout. Motor og transmission var placeret sammen og foran tanken, hvilket gjorde det muligt at reducere køretøjets højde, og tårnet ville være blevet gjort smallere og mindre. "Lion" -2 blev således lettere med en tredjedel, samtidig med at den beholdt samme tykkelse af rustning og våben. Og motoren blev kraftigere i tusinde hestekræfter. Og "Løven" blev en meget mobil maskine og ikke så omfangsrig. Og musene gik ikke ind i serien - de var for tunge.
  I stedet fortsatte de med at udvikle mere avancerede E-100'ere.
  Men selv denne tank tilfredsstillede ikke militæret. Hovedkøretøjet skulle være Panther-3 eller E-50. Og sådan en kolos blev aktivt udviklet.
  Saratov og Kuibyshev blev taget hurtigt. I juli 1944 nærmede tyskerne sig Ulyanovsk og begyndte at storme denne by.
  Sovjetiske piger kæmpede modigt.
  Alenka gav sig en tur og kastede en pose med en eksplosiv blanding med sine bare tæer og brølede:
  - For kommunismen!
  Anyuta affyrede også et burst og trykkede på knappen på en midlertidig bazooka med sin skarlagenrøde brystvorte og ramte en tysk tank, hvorefter hun kurrede og blottede sine tænder:
  - For Stalin!
  Og den rødhårede Alla er også langt væk. Hun mejede nazisterne ned, gav så med sin bare hæl en dødspakke og kurrede:
  - For vort smukke Fædreland!
  Så Maria skyder ret præcist. Og hendes jordbærvorte sender en dødsært under tanken.
  Og pigen brøler:
  - For vort Fædreland!
  Og Olympias vil bukke under for en hel flok granater med bare såler, hans stærke ben og pladder:
  - For det store Rusland!
  Her er Focke-Wulf, XE-129, og den amerikanske P-47, P-51. Amerika er ikke længere flov næsten åbenlyst ved at kæmpe på Det Tredje Riges side. Formelt er amerikanske piloter frivillige. Men faktisk er de deltagere i krigen sendt af den amerikanske regering og oligarker.
  Børn bevæbnet med våben, andre med hjemmelavede bazookaer lagde sig ned. Oleg Rybachenko og Margarita med Oksana, som mere erfarne krigere, hentede hjemmelavede rekylløse bazookarør. Og hvordan de vil styrte ind i en lavtflyvende bil.
  Drengen og de blonde piger hvilede deres bare fødder og trykkede glat på aftrækkeren. Og anklagerne ramte to amerikanske angrebsfly og den tyske Focke-Wulf.
  Flere skud lød fra skyttegravene - pionererne skød også.
  Oleg Rybachenko tweetede:
  - Selvom han ligner en barfodet dreng,
  Overskægget brød ikke igennem, men allerede en titan ...
  I kampe er en voksen fyr endda for meget,
  Og slå et dødbringende slag!
  Og nu trækker drengen i trådene med sine bare tæer, og de bevingede slanger bliver ramponeret af tyske og amerikanske angrebsfly. Et dusin allierede og tredje riges fly eksploderer på én gang.
  Oleg Rybachenko og to smukke piger i samme badedragter trækker igen aftrækkerne og slår de næste biler i den kapitalistiske koalition ud.
  Drengen knuste insekten med sin bare hæl og brølede:
  De helvedes dage vil passere
  Det tredje rige vil falde...
  Satan vil ikke regere
  Kæmp ikke drive!
  De andre drenge dirigerer også slangerne med bare fødder. Og nu falder koalitionens stormtropper over små, men dødbringende flyvende gaver. Mange fly dør. De eksploderer i luften og går i stykker.
  Hitlers piloter brænder... Og de overlevende angrebsfly i en fart, spreder raketter og bomber, flyver fra hinanden.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ære til det store Rusland!
  Pionerer drenge og piger samler op i kor:
  - Ære til USSR!
  Pigen Masha skriger helt i lungerne og slår sin bare, uvorne fod:
  - Ære til Stalin!
  Boy Pashka tilføjer:
  - Og ære til Olezhka! Han er et geni!
  Børnegravene er godt camoufleret, og som følge af bombe- og raketeksplosioner fik kun to drenge og en pige mindre skrammer. Og dette på trods af, at der blev dannet forfærdelige tragte, og en masse ødelæggelse og inversioner af jordens plader ...
  Og nogle steder brændte og røg jorden af varmen.
  En af pigerne rejste sig med sin bare sål og brændte sit ben, hvorfra hun skreg:
  - Død over Göring!
  Børnene var fulde af entusiasme. Komsomol-medlemmerne Margarita og Oksana er klar til at kæmpe.
  Oleg Rybachenko sang og komponerede på farten:
  Jeg er født i rumalderen
  Hvor skibe styrtede gennem galakserne ...
  Folks gerninger er ret gode, tro mig,
  Riv krigen fra hinanden, ridder!
  
  Men Demiurge-guderne beordrede
  Din dreng hjælper dine forfædre...
  Tag din hyperblaster i hænderne på en dreng,
  Og riv Hitler fra hinanden!
  
  Drenge er født til at kæmpe
  De er overvældende krigere, tro mig...
  Når alt kommer til alt, har russerne altid været i stand til at kæmpe,
  Lad rovdyret blive ødelagt!
  
  Må mit hellige land herliggøres,
  Vores store indfødte USSR ...
  En pige løber barfodet i sneen
  Viser mod!
  
  Og jeg kæmper rasende mod fascismen
  Stor russisk drengepioner...
  Og vores tro vil være med kommunismen,
  Den grådige Sam hjælper i det mindste Fritz!
  
  Tro mig, russerne vil bare ikke bryde,
  Folkene vil alle samles omkring Moskva...
  Jeg er en ridder, der slet ikke er loddet med en sjæl,
  Vi er loyale over for Stalin som mod Herren!
  
  Ingen kan knække pionererne,
  De er ikke børn - men gudernes sønner ...
  Vi vil være en generation af eksempler
  Führeren vil ikke tælle de horn!
  
  Ja, vort fædrelands herlighed svæver,
  Over det meste i sneen, tro bjergene ...
  En pige løber barfodet i sneen
  Kører Fritz i kisten med sin bare hæl!
  
  Tro ikke, at nazisterne er stærke nu,
  Selvom deres "Sherman" blev introduceret af Sam ...
  Vi vil ikke fortryde selv tro på livet
  Det er tid til en stor forandring!
  
  Fædrelandet er så smukt som solen,
  Det legende moderland er vores mor...
  Og pigens hår krøller med guld,
  Vi vil være i stand til at rive Fritz'en i stykker!
  
  Vi er pionererne for kommunismens børn,
  Vi tjener både Svarog og Kristus...
  Spred fascismens modbydelige horder,
  Jeg vil bringe sejr til fædrelandet!
  
  Rusland er planetens moderland,
  Hun har sine yndlingsdrømme...
  Glad kender både voksne og børn
  Intet behov for ekstra ballade!
  
  Når den Almægtige kommer, vil der være sol,
  Æbletræer vil blomstre på Mars...
  Forenede og kinesiske og japanske,
  En amerikaner med en russer undervejs!
  
  Foren kommunismens ideer,
  Og tro kender Lenins drøm...
  Vi vil tilsidesætte kynismens vederstyggelighed,
  Lad os bygge skønhed i universet!
  
  For os Maria og Sankt Lada,
  Vi ærer Gud og Marx' "Kapital" ...
  Må alle pionerer blive belønnet,
  For os er Svarog og Stalin ideelle!
  
  Fascister ved, at de ikke vil ramle
  Vi har viljen, styrken, kender kraften...
  Vi vil knuse fjenden med et tredobbelt slag,
  Og forvandl Fuhreren snart til en lus!
  
  Må vores herlige Rusland være
  Som en evig spids i haven til at blomstre ...
  Kammerat Stalin, du er vores messias,
  Med dig vil vi gå til kommunismen!
  
  Når minutter med tordenvejr, hårde tider,
  Den blodige krig er forbi...
  Pludselig vil vores børn vokse op
  Evig lykke vil komme!
  Men på trods af alt den Røde Hærs mod faldt Ulyanovsk stadig.
  Og tyskerne omringede Kazan også... Og de stoppede en kæmpe kedel fra nord...
  Stalin, under disse betingelser, indvilligede i kapitulation, med forbehold for bevarelsen af sin egen hud.
  Hitler gik med til dette... Og USSR var fuldstændig besat inden for få måneder.
  Det Tredje Rige fik alt. Og krigen var forbi i øst.
  Men der var stadig Storbritannien og USA.
  I 1945 tog tyskerne kontrol over hele Afrika. Og i 1946 var der en landgang i Storbritannien. Næsten hele den engelske flåde blev sænket af det tredje riges ubåde. Og landingen var en succes. Panther-4 deltog også i kampene. Med en vægt på halvfjerds tons havde denne maskine en frontalpanser på 250 mm og sidepanser på 170 mm under skråninger. Og en pistol med en 105 mm løbslængde på 100 EL. Samtidig blev den seneste motor på 1500 hestekræfter installeret - en gasturbine. "Panther" -4 viste sig at være en kampvogn, der er praktisk talt usårlig fra alle ildvinkler og rammer alle køretøjer, selv sjældne i de britiske dele af "Turtle".
  Storbritannien faldt på ti dage. Og det var en imponerende blitzkrieg.
  Men nu er endnu en sejr for Wehrmacht vundet ... Og nu er det tilbage at afslutte USA.
  Her er det sværeste selvfølgelig at komme over havet. Men tyskerne har allerede en ret stor flåde. Og først blev Island erobret, så Grønland og så Canada.
  Tyske piger kæmper desperat.
  Så pigerne stormer Canadas hovedstad, Quebec, med al den vanvittige raseri fra en sulten hyæne.
  Gerda skød med sine bare tæer. Smadrede en amerikansk morter og kurrede:
  - Vær da stolt af stålfloden.
  Affyrede og brændende Charlotte, smadrede den kapitalistiske hærs morter. Og hun sang også:
  - Og flamingovinden flyver ind i skyerne!
  Christina flyttede også sine bare tæer. Hun knækkede haubitsen, krøllede stålet. Og kvidrede:
  Du vil forstå mig...
  Magda brugte til gengæld sine bare fingre til at skyde med joystick-knapperne. Hun smadrede 122-millimeter kanonen og råbte:
  Og du finder ikke et bedre land!
  Gerda grinede... Krigen væmmede hende også. Det vigtigste er ikke kun, at du ikke ved, hvornår enden vil være, men ... Bare enden virkede tæt nok.
  Moskva var allerede under angreb og omringet. Og Kreml ville være blevet taget brat, hvis ikke for Stalins kapitulation. Nej, virkelig byen er stor og langt fra Kreml. Men det står stadig klart, at hovedstadens fald ikke er langt væk. Og hvor vil Stalin så tage hen? Til Sverdlovsk?
  Om vinteren er det svært at komme til Ural - det ville være, hvis USSR ikke havde overgivet sig! Men dette skræmmer ikke krigerne.
  Gerda forestillede sig, hvordan hun løb barfodet gennem sneen ... Det virkede meget sjovt. Som navnebroren fra snedronningen. Selv til en vis grad kan dette kaldes fantastisk. Fortællingen er løgn, men der er en antydning i den - en lektie for gode kammerater. Og endnu flere piger!
  Gerda huskede, hvordan hun bar Hitlers barn under sit hjerte og klukkede. Ja, det er sjovt at blive gravid ved kunstig befrugtning. Führeren tog sig selvfølgelig af sit eget afkom. Nu vil den største forbryder af alle tider og folk leve i sine børn, hvem ved hvor mange år og vintre mere!
  Måske endda årtusinder!
  For Gerda er Führeren selvfølgelig ikke en kriminel, men den største statsmand. Den, der ikke havde sin side i historien om planeterne Jorden! Og ikke kun for Gerda. Mange sovjetiske soldater udtaler dette navn med respekt og ærefrygt.
  Selvom de stadig forventer, at krigen vil kunne bryde.
  Stalin har dog mindre og mindre styrke tilbage ...
  Gerda trykkede sine bare, yndefulde fingre på joystick-knappen. Ødelagde en antiluftskyts. Og knirkede:
  - Himlen rynker panden, tordenen vil snart slå til!
  Charlotte gloede på sin partner. Det var lige uden for tankene, og det småregn, fin, grim regn.
  Krigeren trykkede på joysticket med sin bare hæl og råbte:
  - I den lyriske sal ... Hvid mus!
  Christina grimaserede. Hun skød mod den sovjetiske antiluftskyts og udstedte:
  - Det vil regne ned ad gaden som en blikspand!
  Pigen gned sin hårde hæl med hånden og kurrede:
  - Løb mere...
  Magda bemærkede vittigt og trykkede også med sine bare fingre på knappen på tankens kontrolpanel:
  - Løb uden at løbe væk!
  Og sendte et grin!
  Gerda rynkede panden. Som barn drømte hun om at blive kriger. Hun var sådan en aggressiv pige. Men endnu tidligere havde hun en ønskeliste - for at komme ind i troldkvinderne.
  Det her er slet ikke fedt, men meget fedt ... At lære at trylle og kontrollere verden. Og meget at rette op på.
  Her er gamle kvinder for eksempel så grimme og grimme! Er dette korrekt? Selvfølgelig ikke! En kvinde skal altid være evigt ung og smuk!
  Gerda drømte om at skabe sit eget univers, hvor alle piger og drenge ikke ældes, ikke bliver syge og for evigt er smukke, udødelige! Nu ville det være en fantastisk kreation!
  Hvorfor er vores verden så ufuldkommen? Og hvem er skyld i dette! Gerda stillede nogle gange sig selv dette spørgsmål. Og hun kunne ikke finde et svar. På den ene side er Gud ansvarlig for alt. Han er almægtig, og selv Djævelen er hans skabelse. Så... Men forestil dig en kærlig Gud, der gør kvinder grimme? Hvordan kan dette tillades?
  Gerda selv fandt ikke svaret. Hun stillede en præst et spørgsmål ... Han svarede hende med en vagtsætning:
  - Dette er konsekvenserne af synd!
  Gerda kløede sig i baghovedet og svarede:
  - Er en rimelig far vil lemlæste frække børn?
  Præsten fandt ikke noget at svare på ...
  Og Gerda tilføjede med et smil:
  - Nå, en mand har syndet, så straf ham med retfærdighed, og gør ham ikke til en freak! Ellers er du selv endnu værre end ham!
  Faktisk ræsonnerede pigen ganske logisk. Og fandt ikke en rationel forklaring på, hvorfor Gud vansirer kvinder. Nonner er jo grimme. Og intet bedre end syndere. Hvad er forvirret, hvad er en nonne - essensen af én ting bliver monstre i alderdommen. Og der er ingen skønhed for dem her ... Men Gerda var meget bange for at blive en gammel kone. At være grim? Ja, døden er bedre!
  Derfor begyndte hun at drømme om en karriere som kriger. Så i så fald dør du ung og på slagmarken! For ikke at lide i alderdommen!
  Det er godt at leve ung ... Og hvad med alderdommen? Sådan en elendig tilstand! Og ingen æstetik!
  Gerda elskede at læse eventyr om nisser. Det er de rigtige skabninger. Og de lever i mange århundreder og ældes ikke. For evigt unge, smukke, sunde og muntre, disse nisser. Hvis bare folk var som dem!
  Og elske med en nisse. Forestil dig sådan en elsker: kroppen af en smuk, muskuløs teenager og oplevelsen af kærlighed i århundreder. Hvilken slags kunst og kærtegn elver adskiller sig i sengen. Hvor mange forskellige tricks kender de. Og de mest vidunderlige og sexede stillinger.
  Gerda bemærkede, at det er bedst at elske med unge mænd eller endda teenagere. De er normalt frygtsomme og forsigtige, elsker at kærtegne dig og kysse dine bryster. Ja, og unge kroppe er meget mere behagelige for kontakt med kvindelig hud. Og at en behåret torso ikke er særlig attraktiv. Og du ryster kroppen, og de stryger dig.
  Det er godt, når en mand giver dig massage. Og især hvis denne massage er både blid og ru på samme tid. Det er rart, når en stærk kvindekrop bliver rynket af stærke hænder.
  Gerda forestillede sig dette og stønnede endda af begejstring. Hvor er det fantastisk.
  Charlotte trykkede sine bare fingre på joysticket og kvidrede:
  - Der er krokodiller i floden, idioter ved fronten!
  Og hun brækkede de fireogtredive i stykker ... Ja, den grimme rødhårede djævel. At dræbe amerikanere.
  Hun trykkede på knappen med sin bare finger og Christina tweetende:
  Alle har brug for venner!
  . KAPITEL 2
  Tyskerne og deres allierede overtog Canada og overførte kampene direkte til amerikansk jord.
  Kampene raser i selve Amerika
  Men på denne dag eller aften var barfodsdrengen Friedrich ikke bestemt til at afslutte jagten. Amerikanske tropper fra Philadelphia og Chicago tildelte et stærkt, underbydende slag mod flanken af de nazistiske tropper, der rykkede frem mod Ryazan.
  Og en dreng på tretten år, barfodet i badebukser, som den bedste af de bedste, blev allerede smidt på stedet for gennembruddet om natten.
  Friedrich på sin ME-362 med øget ammunition prikkede straks i. Sandt nok lykkedes det den allestedsnærværende HE-362 at komme lidt foran ham. Inklusiv den legendariske Huffman, det bedste es i Republikken Ingushetien, for hvem det var Chicago-slaget, der blev triumfens time.
  Men selvfølgelig er det uden for "babyens" magt at skyde fly ned direkte, og endda fra en afstand på fem eller seks kilometer. Huffman, der drager fordel af sin bils vanvittige hastighed, bruger taktikken med en skarp tilnærmelse og yderligere tilbagetrækning. Forresten har han næsten optimal bevæbning til denne, 30-millimeter kanoner af de tidlige modeller af HE-362 - den besættende "Salamander". En maskine, der viste sig at være meget god i kampe, og vigtigst af alt, ideel til jagt, og taktik til at parere pludselige luftangreb.
  Friedrich nåede dog kun at skyde niogfyrre fly ned og sprængte luftdækslet i luften, hvorefter han skiftede til kampvogne.
  I mørket før daggry ligner bilerne myrer, der klatrer op ad bakke. Pershings vigtigste arbejdshest i et andet univers er sejrens tank. Let bytte for Friedrich, der er faldet i en kamptrance. Resten er endnu mindre end "Sherman", "Witch", men der er også SAU-155 "Big Tom" til at bryde igennem befæstninger og SAU-240 - generelt et monster.
  Og her er et par kampvogne nyere og større end "Washington" -11, tilsyneladende de allerførste modeller ... Friedrich kører allerede i sin sædvanlige afbrudte bevidsthed skallerne præcis ind i køretøjernes hængslede luger, så de brister. indefra. Hans ammunition tillader, og alle tre kanoner af MP-103-modellen, med en høj mundingshastighed. Til skade for maskingeværbevæbning, men fra sidstnævnte viste drengen sig at være generelt, for ikke at bremse hastigheden fra overvægt og forbedre maskinernes manøvredygtighed.
  Da "Washington" -11 lettede, detonerede ammunitionen i en af dem, drengen følte pludselig stor stolthed og udledte endda:
  - Du kan forråde enhver, men kun ændre dig selv!
  Og nu forsvandt skammen over forræderiet, som ved et trylleslag, og Friedrich rystede sin dvale.
  Helga kæmpede godt, to fly og otte kampvogne, fire selvkørende kanoner - resultatet for en sortie og for en almindelig person er fremragende. Men dette er en flyvetur ... Da den kom tilbage, fulgte den, da den anden blomstrede ...
  Med undtagelse af tre Duck-2'ere var der ikke flere fly, og hovedstødet skulle afgives mod sådanne kolonner. Her var det måske vigtigste, der holdt Friedrich tilbage, det faktum, at kampvognene, i modsætning til den første bølge af fly, ikke klemte sig sammen, og det var så at sige nødvendigt at skrabe af med en ruff og lave overflyvninger.
  Og de amerikanske tropper kæmpede heroisk. Her f.eks. hvor mange kvikke, men svagt pansrede "Hekse" -3, der løftede deres snabel. Den høje hastighed af disse selvkørende kanoner, mobiliteten af "Heksen" gjorde det muligt hurtigt at stoppe et gennembrud med det, men førte til enorme tab. Hvis det ikke var for luftens overherredømme, så ville han have væltet Fritz'en grundigt.
  Et par Ferdinand-4'ere blev dog også ødelagt - svagheden af sidepanserbeskyttelsen af denne kraftfulde selvkørende kanon, en af de bedste tank destroyere i krigens historie, påvirkede.
  Helga kæmpede i en lækker amerikansk bikini. En muskuløs pige, lidt over gennemsnittet, med skikkelse af en gudinde. En meget smuk kriger, Friedrich kunne lide hende mere end den for høje (og som efterfulgte) datter Porsche, selvom sidstnævnte var arving efter en af de rigeste formuer i Tyskland. Men med hende gjorde drengen, skønt han kunne gifte sig samtidig med Helga, ikke meget gavn. Hun er dog en klog røv.
  Margaret, Führerens hovedkone, skal snart føde... Selvom det måske ikke er så snart... For pokker, tiden går langsomt i krigen. Meget smertefuldt langsomt. Her, ser det ud til, er en sådan mental følelse, at slaget ved Chicago vil vare i mindst flere år, selvom der ikke engang er gået en måned - 29. oktober ... Perceptionspsykologien er speciel ...
  Dagen gik dog forholdsvis hurtigt. Men den 30. oktober 1947 begyndte Friedrich igen at jage. Fjendens angreb på flaget er tørret ud. Selvom Philadelphia stadig er uden for rækkevidde for Fritz.
  Frederick besluttede, at han helt sikkert ville fange Weitestein og afslutte den langvarige belejring af kedlen, hvilket fremskynde afslutningen af krigen. Hvor meget kan man kravle og hoppe sådan her, er det tid til endelig at afklare.
  Og for det første, da han er Hitler-Bismarck, ser det ud til, at han allerede er feltmarskal-major og formelt har en luftbåren eskadron under sin kommando, for at finde ud af alt, hærens undvigende general og til fange om natten. Superudviklet intuition har allerede fortalt drengen Friedrich, hvor han skal finde, på hvilken plads Vatutin gemmer sig. Og hærens general var slet ikke passiv, gav ordrer og krævede at stå til døden. Selv Moskva er endnu ikke taget, kampen fortsætter for hvert hus, og endda en indgang. Denne by bliver allerede sammenlignet med Stalingrad.
  Friedrich kyssede Helga på de søde læber farvel og sagde hvisken:
  - Jeg går på en risikabel forretning ... Måske vender jeg ikke tilbage ...
  Pigen smilede som svar.
  - Du kan ikke tabe! Fordi Friedrich Bismarck er legemliggørelsen af den ariske ånd. Ånd, der er udødelig!
  Den unge kriger nikkede til sin ven som svar:
  - Så det er i princippet, men ... Du kan ikke være selvsikker ... - Pause og tilføjelse. - Det er selvtilliden, der fører til mange svigt. Og endda en, nogle gange nok til døden.
  Helga stampede vredt på sin bare, pigelige fod:
  - Du dør ikke ... Hvorfor er jeg med dig!
  Friedrich svarede:
  - Jeg vil ikke bringe dig i fare. Hvis du for eksempel under en kamp ikke kun tænker på dig selv eller på formålet med opgaven, men også bekymrer dig om din elskede ... Dette er distraherende og pinligt. Det kan mislykkes i det mest uhensigtsmæssige øjeblik. Den unge mand lagde sine hænder på pigens skuldre og så hende lige ind i øjnene. - Du forstår mig?
  Helga var let enig.
  - Jeg forstår... Derudover vil jeg have mere end blot et minde om dig.
  Friedrich blev pludselig nysgerrig, pupillerne i hans øjne blev smalle:
  - Hvad mener du?
  Helga smilede tilbage og svarede uskyldigt.
  - Det er jeg selvfølgelig ikke helt sikker på, men ... Det ser ud til, at hun er gravid!
  Bismarck fløjtede:
  - Nåh! Du kan dog ikke se det, taljen er slank!
  Helga trak på sine muskuløse skuldre.
  - Så der er ikke gået en måned... Men du ville også gerne det her, gjorde du ikke?
  Friedrich svarede ærligt:
  - Hvad nu hvis du gik på barsel og ikke længere risikerede at kæmpe forrest, så ja - det ville jeg! Og resten ... Måske er det nok, du flyver?
  Helga pustede ud:
  - Denne kamp vil ende, og vi får se. Det forekommer mig, at højere magter ikke vil lade den jomfru dø, som bærer en levende guds søn i sit liv.
  Friedrich blinkede med sine blå øjne som svar:
  - Måske! Men så meget desto større grund til at afslutte denne krig så hurtigt som muligt.
  Og kyssende igen, krammede fast farvel, skiltes de. Natten viste sig at være køligere end normalt, allerede på den enogtredive dag, og så se og november, den sidste måned af efteråret. Friedrich gik, eller rettere, løb til opgaven, som sædvanlig, i de samme badebukser, så han med sin bare hud bedre kunne mærke spændingen i planetens kraftlinjer og teoplasma. Drengen var ivrig efter at kæmpe, han forsvandt, som om han aldrig havde haft en følelse af skam, for sit forræderi. Den garvede ulveunge lugtede blod, og kunne ikke længere og ville ikke miste sin begejstring.
  Til specialoperationen skiftede Friedrich våben, tilføjede maskingeværer og efterlod kun én kanon for en sikkerheds skyld. Kampvogne i miljøet forblev faktiske minimale og vil primært skulle kæmpe med infanteri. Unge Bismarck fandt nemt en undskyldning for sig selv - russerne ville alligevel ikke erobre hele verden, så hvorfor ikke fremskynde deres nederlag og derved redde millioner af menneskers liv. En slags ondskab til det gode. Desuden har Friedrich Bismarck ingen steder at vende tilbage, og han har allerede en egentlig familie og en hastigt voksende formue i Det Tredje Rige. Ja, og måske er det slet ikke hans forfædre, men et lignende parallelunivers, en slags eftersynkronisering af stof og rum.
  Så der er ingen mening i at henrette dig selv!
  Samvittigheden kan ikke snydes, men den kan narre!
  Friedrich bad om i alt seks assistenter til en særlig opgave, en af dem var Huffman. Generelt var den oprindelige idé at gøre alt alene. Men Bismarck, efter at have vurderet, besluttede, at det ikke ville skade ham at få erfaring i kommando og en gruppe. Du vil jo ikke kæmpe hele tiden som almindelig pilot på ét fly. Du skal også udvikle lederegenskaber i dig selv. Og nu flyver syv ind i en voldsom kamp på én gang og kun syv. Fantastisk team og interessant magtbalance. Men de kæmper med dygtighed, når de ikke kan knuses af tal! Friedrich vil fange den, mens det er mørkt, men samtidig flyver han så lavt som muligt. De resterende medlemmer af holdet er også på ME-362 - fire og ikke-362.
  Natten er fuld af glimt og rasende pistolbuller. Amerikanske tropper reagerer meget sjældnere, men står stadig ikke stille som en pose under slag fra en puncher. Som en bjørn omgivet af en horde, formerer den sin styrke ved at sprede store flokke af hunde og skabe mirakler af styrke og mod. Så bomberne falder på deres positioner, og de kan ikke modstå et sådant pres.
  Men de tyske fly skyder ikke endnu, et hold er et hold. Og Friedrich faldt i en dyb trance, hans krop fører selv bilen til målet. I hovedet blinker til gengæld aforismer som slående tændstikker;
  Det er lettere at øse havet op med et fingerbøl end at komme til en bestemt konklusion i en religiøs diskussion!
  Religion er normalt det modsatte af tolerance!
  At tale om politik fører oftest til håndgemæng!
  Guld ruster ikke af blod, pletter ikke af sved, smuldrer ikke af tårer!
  En kølle er en knytnæve, et sværd er en kniv i en knytnæve!
  Hvis du vil styre landet - lær at kommandere dig selv!
  Når en nabo har en tom tegnebog, virker din mere fyldig!
  Det er bedre at faste selv end at høre stønnen fra et barn, der dør af sult!
  Nogle gange forbliver tiden til at redegøre for fejl - kun i graven!
  Revolutionen vil bruge pisken til at fremskynde det øjeblik, hvor pisken aldrig vil falde på en person!
  Den bedste fremskridtsmotor er smerte - hvis trætte ben ikke gjorde ondt, ville en person ikke have opfundet en bil!
  Kun efter at have oplevet lidelsens fylde - vil han være i stand til at værdsætte lyksalighedens fylde!
  Hvis du vil blive en gud, så lær at elske din næste, for Gud er kærlighed!
  Valg er den eneste slagmark, hvor færdigheder vinder, ikke tal!
  En ulv og en vegetar ser anderledes på verden, især afspejlet fra tallerkendagen!
  Når kongen bliver forrådt frygteligt, men endnu værre, når kongen forråder sin egen samvittighed!
  Smilet er bredere, krudtet er mere tørt, bladet er skarpere, og hjertet er vredere!
  Krig er helvede for kroppen, skærsilden for sjælen, himlen for poesi!
  Du kan ikke slå alle, medmindre du slår dig selv!
  Det mest forfærdelige udyr, dette der bor ved siden af eller inde i dit hjerte!
  Nogle gange er blødhed synonymt med forræderi!
  Alt genialt er enkelt i sin paradoksalitet!
  Bittert er forræderiets brød, udskejelsens honning, de uskyldiges tårer!
  Den nemmeste måde at imødekomme behov på er at moderere ambitioner!
  En tom mave oplever mere glæde fra en skorpe af sort brød end en fyldt mave fra ananas med hasselryper!
  Nogle gange er et tappert nederlag mere værdifuldt end en fej sejr!
  Guld er sådan et metal, jo højere prøven er, jo stærkere giver det blod!
  Modet fordobler styrke, vidnet firdobles, og fornuften bringer sejr!
  Nogle gange forlænger tanken om selvmord livet!
  Uden præstation er livet et elendigt surrogat for tilværelsen!
  En krig uden ofre er som et teater uden skuespillere!
  Kun dem, der er forelsket i døden, kan virkelig værdsætte livets glæder!
  At elske livet er stadig mere naturligt end at forgude døden - sidstnævnte minder for meget om en kat i en poke!
  Alt, der fører til sejr, er vidunderligt: at overtage fjenden - nå, men midlerne tæller ikke!
  Guld er blødt, men hjertet gør det hårdt!
  Viden i hovedet på en slyngel er farligere end en fjols muskler!
  Djævelen fandt på vodka, penge og olie! Alt sammen lige destruktivt!
  En kriminel er to uskyldige værd - den første er at rive årerne af navnet på en dårlig oplevelse, og den anden regner med overbærenhed!
  Hvem sparer på hæren, gå i stykker på godtgørelser!
  Ikke et våben, der dræber, men et, der kan slavebinde!
  Døden er som dårlig mad;
  Kvalen ved at vente, i modsætning til fødslen, forsvinder ikke med tiden!
  Det er umuligt at ødelægge kun tomhed og dumhed!
  Friedrich så med de sidste ord allerede tydeligt målet og beordrede at dykke på det. Samtidig åbnede den unge terminator ild fra alle maskingeværløb. Eksplosive kugler af høj kaliber gennemborede brystværnene, knuste fjendens soldater, brækkede deres knogler og slog fontæner af mudret brunt blod ud.
  Og Friedrich ødelagde to kampvogne "Washington" -7 af kampvagten allerede under dækningen. Med én bevægelse af fingeren brød han gennem deres tage. Han mejede alle, der var inden for en halv kilometer. Og så satte han straks bilen på jorden fyldt med skyttegrave. Og allerede inden den endelige landing sprang han fra sommeren.
  Drengen sprang ind i bunkeren og lavede et frygteligt opgør i stil med gangstere. Og mens den unge terminator sang;
  Jeg så ud til at tage afsted på en grå hest,
  Hvad er det for et æsel, der brøler sådan?
  Jeg kender Satan selv folk slægtninge -
  Jeg vil beskæftige mig med enhver, der gør oprør i landet!
  
  Djævle har slået sig ned i dårlige hjerner,
  Og galop vrede tanker!
  Lad os balancere - slet nullerne på én gang,
  Rens systemet fra afgrunden!
  
  Hvor jeg hopper, forstår jeg ikke engang mig selv,
  En hyperplasmisk hvirvelvind fejede gennem hovedet!
  Lad dig ikke underkaste dig lort,
  Så herlighedens strøm vælter ud over måneverdenen!
  
  Krig flyder i en uafbrudt strøm -
  En sådan besættelse venter på en person ...
  Og jeg vil drikke beruset vin -
  Og fortsæt fredeligt med samtalens størrelse.
  
  Men ved, at svaghed og kedsomhed vil gå over -
  Hvis du finder en person, er du en succes og et kald!
  Vi, som pionerer, stræber efter at marchere -
  En sej kriger er jo ikke et dumt navn!
  
  Babakh og revet, her er et bjerg af lig,
  Fjenden er forvirret, løber tilbage!
  Vi kan fuldføre ruten
  Selvom underverdenens hund gøer vildt!
  
  Hvad laver vi i verden - ingen fantasi,
  Vi blev født, som om napalm plager hjernen!
  For evigt vil vi være som ungdomsår -
  Og et sted i helvede vil være bedre end i himlen!
  
  Hvad vil soldaten? For at holde krigen i gang
  Fred og kedsomhed og hjernens svaghed til ham!
  Vi vil indhente fjenden til graven -
  Men vid, at det er for sent at overgive sig til krigerne!
  
  Der vil ikke være noget resultat, og der er intet valg -
  Færdig med jobbet og straks endnu et!
  Når alt kommer til alt er dette kun en start, et forebyggende løb,
  Værnepligt er jo en god gerning!
  Da han dækkede sin vej med lig, nåede Friedrich hærens general. Han sparkede våbnet ud af sine skælvende hænder og råbte:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein svor.
  - Bevinget ulveunge.
  Friedrich havde allerede knurret på engelsk:
  - Ja, Ivan! Her kan I spille kommunisme på trompet, men uanset hvordan I spiller, så spiller I alle lysene ud. Og hvis der er dem, der kommer til dig, vil der være dem, der vil komme efter dig!
  Vaiteshain blev skelet sammen, han så på drengen, skræmmende over den unaturligt skarpe lettelse, med et hånende smil, idet han lagde soldaterne, der tjente under uddelingen, med bidende slag, og råbte:
  Du er den rigtige Djævel.
  Friedrich støttede ikke den legende tone og sagde hårdt:
  - Nok! Giv nu ordre til alle om at overgive sig, redde både dit eget og andres liv! Hvor meget russisk og tysk blod udgydes...
  Hærens general Vaiteshein sagde hårdt:
  - Ikke! Hellere dø end forråde!
  Friedrich kastede med sine bare fingre fem giftige nåle (våben fra SS-specialstyrkerne) og slog dem ud, der forsøgte at løbe ind - udvalgte vagter. Og grinte.
  - Og dit samtykke er ikke nødvendigt! Jeg vil selv give ordre til at overgive mig på dine vegne...
  Vatutin råbte forvirret:
  - Og kaldesignalkoden?
  Friedrich grinte kynisk.
  - Og han er kendt for mig .... Ellers, hvordan skulle jeg finde dig.
  Vatutin styrtede i desperation mod den infernalske teenager med en dolk, men fløj forbi og mistede bevidstheden, da han ramte væggen. Og Friedrich ringede øjeblikkeligt til chifferen, efterlignede kommandantens stemme nøjagtigt, beordrede alle underordnede tropper til at overgive sig øjeblikkeligt. Den unge es talte selvsikkert og hårdt, hans samvittighed blev beroliget af en logisk forklaring - alligevel er de dømt til døden, så det er bedre at redde deres liv, og tusinder af tyske soldater også.
  Og Galkin kan også fake en andens stemme, så hvorfor skulle Friedrich ikke være i stand til at gøre dette - en fyr, der ikke er en simpel, men en meget ægte supermand - en ægte arier og et individ af den nye generation i den mest direkte forstand.
  Resten af hans hold ser ikke ud til at være så heldige. En blev dræbt af tre mere, dog let nok til at kæmpe mod sårede, inklusive den spændstige lille Huffman.
  Men ordren, der angiveligt kom personligt fra hærens general, havde en indflydelse, og angrebene stoppede direkte på dem.
  Friedrich gentog ordren flere gange, hvorefter han for at slå tiden ihjel begyndte at holde en fjer i tæernes ideelt rette form at skitsere nye kølige aforismer;
  Der er mange kloge og ærlige mennesker, men de er arrangeret så smart, at de aldrig blander sig!
  Fejhed er det første tegn på lydighed. Og lydighed er en soldats sjæl! Og en soldats sjæl er nøglen til sejr - for at vinde skal du være en kujon! Sådan er krigens paradoks!
  : Gud er i ethvert menneske, Gud er ethvert menneske, hvis bare han har høj moral, og sjælen ikke er et dyr!
  At dræbe i Kristi navn er det samme som at dræbe Kristus!
  Det er bedre at arbejde med træning end at hvile i graven!
  Når sværdet er brækket, rækker hånden ud efter dolken!
  Du kan bede om banalitet eller udholde fornærmelser, men du kan ikke retfærdiggøre en banal fornærmelse!
  Alt hårdt er skrøbeligt og letfordærveligt, men i blød udholdenhed er der styrke. Og hvem tror ikke på dette, selvfølgelig vil jeg vise tungen, at du kan spise! Alle tænderne smuldrede til støv, men han er i live - jeg siger bang!
  Konstans i sex ødelægger kærlighed!
  At regne med held er som at drille Gud og irritere døden!
  Guldæbler vokser bedst, når du vander træerne med blod!
  Der er tre ting: hvis værdi er uændret: den Almægtige, forældre og moderland!
  Det mest interessante teater er krigens teater, kun entréen er uoverkommelig høj!
  Men i operationsteatret er tårer altid ægte, og hver handling er en lektion for livet!
  Talent bliver først da et geni, hvis det multipliceres med kolossal flid!
  Udsættelse stjæler laurbær, hastværk bringer succes!
  En rigtig kirurg er en, der er i stand til at udføre en kompleks operation ubemærket!
  Ikke bokseren der slår, men den der slår ned!
  Skønhed er altid giftig - de lyseste svampe er fluesvamp, og gift er som en kvindes besværgelse - svimmel og forgift hjertet!
  Det naturlige sind kan undertrykke den naturlige kraft, men den medfødte kraft vil aldrig undertrykke sindet!
  At dø stolt er bedre end at leve ydmygt!
  Den, der holder livet i halsen, er mere tilbøjelig til at miste det, end den, der sætter lykkens kylling fri!
  Skønhed falmer, modet forbliver evigt!
  Sværdet er for skarpt til at holde statens magt på det, smiger er for sødt til at drikke folket for evigt med det!
  Soldatens opfindsomhed kompenserer for generalens fejlberegning, men at bygge et regnestykke på det er som at grave et hul med en nål!
  Det er svært at antænde det, der allerede brænder, og slukke det, der allerede er brændt ned!
  Varmt mandligt temperament, tørrer hjernen og brænder igennem bunden af pungen!
  Tværtimod brænder han et hul i lommen - et varmt hjerte!
  Den tykkeste pose er gennemboret af en hård fallus!
  For en mand, det bedste gyldne spejl!
  På mønten og rynker - udsmykningen af en mand!
  En krig kan være uden en vinder - men der vil altid være en taber!
  Menneskelig svaghed er hovedmotoren for fremskridt!
  Hvis du vil være den første, så arbejd som den sidste!
  Geni er slægtninge til guddommelighed, og værdige slægtninge!
  Du kan tjene fædrelandet lidt, men du kan ikke forråde lidt!
  ! Jeg tænker derfor - jeg eksisterer, jeg eksisterer - derfor lever jeg, jeg lever - derfor lever jeg lykkeligt!
  Seksuelle partnere er som mad - de kræver variation og varme krydderier!
  En revolution er lavet med et rent hjerte, men ikke med hvide handsker; på vej til lykke kræver hjulene blodsmøring!
  Oftest forråder de ikke på grund af ondskab, men på grund af svaghed, selvom det er svaghed, der hælder mod ondskab!
  Generelt er loven, at en rusten mekanisme kun virker med guldfedt!
  List og beregning: hvordan en mand og en kone føder sejr - ærlighed er det tredje ekstra!
  Den mest bundløse skabelse i verden er et glas vodka, at falde i det er uendeligt, og bunden er på kirkegården!
  Ikke enhver dømt er kriminel, ikke enhver kriminel er dømt!
  Det er lettere for en kamel at gå gennem et nåleøje end at udgive uden blat!
  En professionel dommer er som en professionel prostitueret - forskellen er kun i størrelsen af salæret og rangen af alfons!
  Politikere er som orme, kun de presser mere blod ud af deres indvolde, når de bliver forvist!
  Blod er den bedste gødning til at dyrke den opvoksende generations mod!
  Det aggressivt lydige flertal tænker med maven, ikke med hjertet, fordi det er meget større i volumen.
  Men ateistisk lære er den mest logiske, den demonstrerer menneskehedens modenhed, mens enhver religion forbinder med barndommen!
  Gud er en stærk Fader på et stærkt knæ, som et svagt barn vil støtte sig til!
  Det er sjældent, at nogen tænder en gnist af talent, når totalitarismens fugt er omkring!
  De, der ikke er tilfredse med fortiden og er bange for nutiden, tænker oftere på fremtiden!
  Det er lettere at ramme månen med en sten end at tvinge politikere til at holde deres valgløfter!
  Sukkeragtig humanisme i et folks land er lige så passende som sukker i borscht!
  Tre ting er evige: Gud, tid og menneskelig dumhed!
  Hvis du vil vinde; glem tre ord: det er svært, jeg kan ikke, det er nok!
  En gris vil altid finde snavs, en rotte vil altid finde et hul, og en doven vil altid finde en undskyldning!
  Moralen af samme rod med ordet beskidt! Oftest bruges det til at plette dyd og vaske skruestik væk!
  Og selvfølgelig viste de tyske kampvogne i E-serien sig at være meget farlige og kampkøretøjer. Hvor er amerikanerne før dem. Fascisterne har sådan en styrke.
  Især når Gerdas kampvognsbesætning er til angreb og knuser amerikanske tropper.
  Hun har en bil i E-50-serien, smidig og hurtig. Hun har en løbslængde på 100 EL og en pistolkaliber på 105 mm. Hvis sådan en pistol udhuler.
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer, affyrede et projektil, ramte fjenden præcist og knirkede:
  - Ære til det tredje rige!
  Charlotte, denne rødhårede pige tæskede også med sine bare tæer mod amerikanerne og kvidrede og blottede sine tænder:
  Ære til vores uovervindelige tropper!
  Kristina bankede også på sine kvikke, mejslede ben med sine bare fingre og råbte:
  - Ære til Wehrmachts heltemod!
  Magda, der brugte de lange yndefulde fingre på sine bare ben, tæskede og hvinede også:
  - Ære til den uovervindelige Wehrmacht!
  Og fire piger vil tage det og brøle på toppen af deres lunger:
  - Vi er rigtige ørne, og fulde af heltemod! Og vi flyver som fugle, sønner af det tapre moderland!
  Gerda skød igen med sine bare tæer. Hun ramte den amerikanske bil og hvæsede:
  - Nej, ikke sønner, men døtre!
  Charlotte skød mod den amerikanske bil, rev dens tårn af og kvidrede:
  - Selvfølgelig er døtre meget heroiske!
  Christina slog sin modstander. Hun gennemborede fjenden gennem og igennem og hvæsede og blottede sine tænder:
  - Vi er dødens rigtige maskiner!
  Magda skød også mod fjenden. Hun brækkede fjendens rustning, ramlede fjendens pande og råbte:
  - Og vi er de mest perfekte maskiner i verden!
  Og pigerne hylede i kor:
  - Ære til Tyskland, ære, kampvognene suser frem! Divisioner af det tredje rige byder de modige mennesker velkommen!
  Kort sagt gjorde tyskerne det virkelig godt, og deres tropper scorede den ene sejr efter den anden.
  USA har selvfølgelig en stærk økonomi, men de tabte i forhold til teknologi. Især kampvogne og jetfly. Tyskerne havde allerede ME-262 X i serieproduktion, og dette fly var både overleveligt, hastighed over 1150 kilometer i timen og bevæbnet med fem fly 30-mm kanoner. Amerikanerne kan ikke modstå en sådan maskine.
  Tyskerne havde også en XE-262 fugl, let at fremstille, næsten udelukkende lavet af træ, meget let og manøvredygtig. Men XE-262 var på grund af sin for lave masse og høje hastighed også svær at styre og krævede meget dygtige piloter. Men han var fantastisk til Huffmans stil, som virkede i tilnærmelse. Og på tæt hold knuste han amerikanerne.
  Men udover Huffman var der også to piger, der optrådte: Albina og Alvina. De overskred tre hundrede nedskudte fly hver og modtog jernkorsets ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter. Ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter har indtil videre kun Huffman, der skød mere end fem hundrede fly ned, og Rudel, det legendariske angrebsfly, slået mere end fem hundrede kampvogne og mange andre landmål ud. Og sytten flere fly.
  I Det Tredje Rige godkendte de også sjette grad af Jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter, til dem, der når tusinde nedskudte fly, eller det samme antal knuste kampvogne.
  I dette ridderkors skulle der have været påsat mindst hundrede diamanter, og det ville have været større end andre ridderkors. Så prisen var ikke kun hæderlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyver hen over himlen. De skyder deres Yankee-fly ned og synger gennem tænderne:
  - Smukke piger,
  Gode venner...
  Ville være formidable fyre -
  Og flotte spark!
  Albina rettede flypistolen ved hjælp af sine bare tæer, dunkede amerikaneren og knirkede:
  - Lys af muntre øjne!
  Og blinkede til sin partner. Hun afskar sin modpart. Hun slog fjenden i stykker med sine bare tæer og kvidrede:
  - For kommunismen og vores glorværdige sejre!
  Albina korrigerede sin partner og skød Yankee-flyet ned:
  - For den ariske kommunisme!
  Og begge piger brød ud i grin.
  I mellemtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tabte klart til den bedste fjende inden for teknologi og træning og brugte endda udenlandske divisioner.
  Især Yankees har den vigtigste Sherman tank. Nå, hvor er han imod den vigtigste tyske E-50. Nazisternes maskine havde en frontalpanser på 250 millimeter, sidepanser på 170 millimeter og en vægt på halvfjerds tons med en motor på 1200 hestekræfter med et motorboost.
  Det skal bemærkes, at Sherman ikke engang kunne trænge ind på den tyske side, da rustningen på E-50 er skrånende. Selv Sherman med en sytten fods pistol, Firefly, tog ikke rigtig en tysker om bord. Men denne tank var ikke massiv.
  Og tyskerne tog selvsikkert den amerikanske kampvogn fra fem kilometers afstand. Desuden har han en høj silhuet. Amerikanerne havde Pershing noget bedre. Men denne kampvogn var ikke så massiv som Sherman, og stadig var dens 90 mm pistol ikke nok til en effektiv kamp.
  Kun "Superpershing" kunne trænge den tyske E-50 ind i siden. Fordelen ved en pistol og en kaliber på 90 mm og en løbslængde på 73 EL. Men på den anden side er skudhastigheden kun fire skud i minuttet mod tolv for den tyske E-50, og vægten på halvtreds tons er for stor til en motor på 500 hestekræfter. Ja, og rustningen er utilstrækkelig. I panden på den tyske hovedmastodont brød amerikanerne stadig ikke igennem. Og Fritz'eren havde også en E-75 med en 128 mm kaliber kanon og en 210 mm sidepansertykkelse under skråninger, med endnu bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekræfter.
  Så lige fra begyndelsen tabte USA. Kun T-93 kampvognen, mere præcist en selvkørende pistol, der vejede 93 tons, med en frontal pansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne bekæmpe de tyske mastodonter frontalt.
  Men køreegenskaberne for denne selvkørende pistol var ligegyldige, ligesom skudhastigheden var. Og tyskerne ødelagde det med fly.
  Så amerikanerne som helhed havde det ikke godt og tabte håbløst.
  Og de tyske tropper kom tættere og tættere på New York og Washington.
  Truman bønfaldt Hitler for fred.
  Men Führeren ønskede kun fuldstændig overgivelse uden nogen betingelser. Washington var omringet. Og nazisterne begyndte et angreb på den amerikanske hovedstad.
  Gerdas kampvognsbesætning kæmpede for en lysere morgendag. Og han vandt uden problemer.
  Pigen begyndte endda at skyde ikke kun med sine bare tæer, men også med de karminrøde brystvorter. Og det hjalp meget.
  Charlotte skød også ved at trykke sine rubin brystvorter på joysticket og kvidre:
  - Kommunismens storhed ligger i ikke at være en fisk, men en hval!
  Christina, skydende, trykkede på knapperne på joysticket, bemærkede:
  - Og vi tyskere vil bygge den største af kommunismen!
  Magda, der skød røde brystvorter mod sine modstandere, udsendte aggressivt:
  - Den lyseste kommunisme! Kun op, ikke et skridt ned!
  Gerda pegede på kanonen med sine bare tæer og vendte den amerikanske haubits med et velrettet skud, bekræftede:
  - For den ariske kommunisme!
  Efter Washingtons fald kapitulerede Amerika snart. Og det skete den 31. januar 1948.
  Anden Verdenskrig er forbi. Og Hitlers magtovertagelse faldt sammen med Amerikas kapitulation.
  Der så ud til at være en lang periode med fred. Faktisk er alle krige forbi, USA er taget til fange, og hvad mere kan man ønske sig? Men der var endnu en supermagt med kolonier: Japan. Og Hitler ville også erobre den.
  . KAPITEL #3
  20. april 1953 begyndte en ny krig for genopdelingen af verden. USSR eksisterede stadig i en afkortet form. Militæret, der kom til magten efter Stalin, satte Voznesensky som den formelle hovedregering. Denne leder formåede delvist at genoprette den russiske økonomi. Og han tilbød Hitler USSR's deltagelse i krigen mod Japan. Han indvilligede, men på betingelse af, at Rusland kun ville returnere Primorye, Sakhalin-øen og Kuril-kæden, som tidligere var fanget af samuraien.
  Så Voznesensky fik en ny chance for at genoplive USSR og delvist rehabilitere imperiet.
  Kampene udfoldede sig i fuld kraft.
  Alenka og hendes hold kæmpede på en ny, eksperimentel T-11 kampvogn. Denne bil var tung og godt beskyttet. Hendes frontalrustning nåede 300 millimeter med en maskinvægt på otteogtres tons og en 130 mm kaliber kanon. I mellemtiden er hovedtanken T-54 stadig i USSR, hvilket heller ikke er dårligt overhovedet.
  Og Alenka og hendes partner skyder fra en kraftig pistol på lang afstand. Japanerne har selvfølgelig deres egne biler. Her er især E-75, kopieret fra den tyske model på licens. Men denne tank er allerede noget forældet.
  Og Alenka slår ham ud med sine bare tæer. Og hun sender projektilet nøjagtigt ende-til-ende.
  Pigen kvidrer:
  - Ære til kommunismens æra! Ære til Lenin i hjerterne!
  Dette er faktisk en skønhed af højeste standard.
  Anyuta skyder også med sine bare fingre af mejslede ben og knirker:
  - Jeg er en meget sej kriger, og det er som en urdukke!
  Alla fyrer også på skift. Denne pige tæskede samuraien og sagde:
  - I lysets, varmen og vindens navn!
  Og selvfølgelig at bruge bare fødder.
  Og så landede Maria. Hun er en pige med enorm åndelig styrke. Hun smadrede en japansk tank og kvidrede:
  - For mægtig kommunisme!
  Og bukkede under for hendes bare hæl.
  Og til sidst skød hun ved hjælp af en bar fod og Marusya. Pigen ramte fjenden og hvæsede:
  - Ære til æraen af en bedre verden!
  Og hvordan hun fløjter ... Dette er virkelig en meget sej pige.
  Den sovjetiske kampvognsbesætning gør et godt stykke arbejde og henter regninger. Piger tager selvfølgelig hurtigt føringen. De har også den bedste bil til den røde hær.
  Og Gerda kæmper på en pyramideformet kampvogn. Denne bil er allerede mere avanceret og har kun to besætningsmedlemmer.
  De skyder sammen med Charlotte mod japanerne, og de er ekstremt effektive.
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer og ramte den japanske bil og hvæsede:
  - Og samuraien fløj til jorden under presset af stål og ild!
  Charlotte skød også mod hende ved at bruge de bare fingre på hendes mejslede ben og hvæsede:
  - Men vores Wehrmacht fra taigaen til det britiske hav, alle er millioner af gange stærkere!
  Magda og Christina kæmper i en anden pyramideformet tank.
  Terminator-piger er ekstremt stridbare og kolossale i styrke.
  Og så skyder Christina, bruger sine bare tæer og slår japanerne.
  Så skriger han:
  - Vores æra med sejre forude!
  Magda skyder også på fjenden. Nedbryder tårnet fra samuraien og hviner:
  - Og præstationerne venter endnu køligere!
  Og igen, med bare tæer, profiterer han på systemet, og ødelægger fjender.
  Ja, der er piger, der vil stoppe en galoperende hest og gå ind i en brændende hytte.
  Krigerne overvandt fjenden og tog gradvist opad.
  Japan tabte. Og tyskerne brugte et formidabelt våben - diskoteker.
  Disse flyvende tallerkener kendte ikke lige.
  Her kæmper Agatha og Adala på en diskette. Krigere styrer maskinen ved hjælp af joysticks og implementerer denne mest kraftfulde enhed. Og så knuser de modstandere. Og de rammer med varmestråler fra luften. Bogstaveligt talt ødelægge rivalernes magt.
  Agatha skyder mod fjenden og brøler:
  - Gal min passion!
  Og med en bar, rund hæl, som om man trykker.
  Adala, der skyder på fjender, erklærer selvsikkert:
  - Det er kun magt!
  Og han bruger også sine bare tæer mod fjenden.
  Pigerne spredte sig virkelig. Og sådan, lad os sige lige kæmpende skønheder.
  At der næsten ikke er noget tilbage af Japan.
  Landet med den Rising Sun var ved at tabe. Og ak, det virkede næsten håbløst.
  Samuraien stod over for teknologisk overlegenhed. Og en meget seriøs modstander i forhold til operationel planlægning.
  Japan besejrede Rusland i sin tid, men nu tabte det til koalitioner.
  I slutningen indledte Det Tredje Rige endda et atomangreb på øerne, og den opgående sols land kapitulerede.
  Som et resultat blev erobringen af kolossale lande fuldført. Det tredje rige kæmpede dog lidt mere i Latinamerika og gennemførte yderligere beslaglæggelser af territorium.
  Men når hele verden er under Det Tredje Rige, driller det stadig frie USSR Führeren.
  Og den 20. april 1957 begynder aggressionen mod Rusland. Og kolossale kræfter rykker frem mod USSR.
  Hvad kan Den Røde Hær regne med under disse forhold? Kræfterne er allerede meget ulige.
  Men tilsyneladende har russere og andre nationaliteter stadig nogle beregninger.
  Og de kæmper rigtig hårdt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kæmper mod nazisterne.
  Piger traditionelt barfodet og i bikini. Og dette er deres trosbekendelse. De kæmper med vild vildskab.
  Natasha, der skyder fra et maskingevær, bemærker:
  - Hvad er vi gode til, at vi forstår at kæmpe!
  Zoya, der skød mod fjenden, var enig:
  - Vi kan!
  Og kastede en granat med sine bare tæer.
  Augustina skriblede til nazisterne med et maskingevær og råbte med stor spænding og kastede en granat med sin bare hæl:
  - Jeg er ondskabens ødelægger!
  Svetlana, der også skød mod fjenden og skød præcist, mejede fjenderne ned og kastede en pose sprængstof med sin bare fod, på grund af hvilken tanken vendte, udsendte provokativt:
  - Jeg vil male Det Tredje Rige til pulver!
  Og pigen stak tungen frem igen.
  Her er krigerne. Med dem kan du kæmpe mod næsten ethvert monster. Og endda Hitlers.
  Natasha, der skød mod nazisterne og forsvarede Moskva, sang:
  - Vi er knust af hordens åg,
  Vi er undertrykt af de vantros åg ...
  Zoya, der skød mod Fritz'en og affyrede sine bare tæer med fødderne, udstødte en morderisk fløjte:
  Men det koger i vores årer
  Slavernes himmel...
  Augustina, der skød mod nazisterne og handlede meget energisk og gav en granat med sin bare hæl, fortsatte:
  Og fra de vidunderlige kyster,
  Til Kolymas kyster...
  Svetlana sang med vild passion og legede med benmusklerne, og pressefliserne gav ud:
  Alt dette er vores jord,
  Alt dette er os!
  Og her var pigerne, må jeg sige, med stor indbildskhed og kolossal aggression.
  Ingen kan stoppe dem, intet kan besejre dem. Onde hun-ulve knuser fjenden, onde tigre hylder heltene.
  Eller måske heltinder. Her er de gambling piger af den højeste flyvning af en fugl.
  Og hvis de kæmper, så fra hjertet....
  Og Alenka med sin besætning på T-13 kampvognen. En maskine, der er klar til at modstå de tyske, pyramideformede sammensætninger. Pigen skyder på fjenden og synger:
  - Vores kampvogne, det er bare et mirakel,
  Fra ørkener til det nordlige hav!
  Vi vil rive dig fra hinanden, tro Judas,
  Det frygtelige udyr vil blive ødelagt!
  Anyuta bekræftede med raseri og skød også mod fjenden ved hjælp af hendes bare tæer:
  - Jeg vil rive fjenden og male dem til pulver.
  Alla skiftedes til at angribe fjenden ved hjælp af hendes bare tæer og kvidrede:
  - For den røde kommunismes storhed!
  Maria tæskede også fjenden, lavede et velrettet skud med sin bare underekstremitet og brølede:
  - For smukke sejre!
  Marusya bevægede også ved hjælp af sine bare tæer fjenden, som om hun ramte ham, og råbte:
  - For kommunismens højeste ideer!
  De fem bekæmpede nazisterne som terminatorer.
  Og sovjetiske piloter kæmpede også i himlen. Især Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kæmpede som episke kvindelige helte. Ved hjælp af bare tæer sendte de luftprojektiler. De ramte fjenderne meget passende.
  Anastasia trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joystick-knappen, slog fascisten og kvidrede:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Den halvnøgne Akulina skød mod fjenden ved hjælp af jordbærnipler:
  - Ære til Sovjetunionens helte!
  Det er varme og stærke piger her. Hvordan de kæmper som rigtige udyr. Og de har overmenneskelig lidenskab og kolossal styrke.
  Anastasia, der knuste nazisterne, sang:
  - Over den uheldige planet hang,
  Onde Fritz syder mørke...
  Besætteren hader sin økse,
  Skærp og hug hovedet af!
  
  Han er dog ikke en bonde,
  Og gå ikke for evigt under åget ...
  Forvandler onde fjender til ildsjæle,
  Vil blive verdens hersker!
  Og så er der Elizabeth på T-55 kampvognen. En maskine med en kraftigere 105-millimeter kanon end T-54 og klar til at bekæmpe fjender.
  Piger i tanken, selvfølgelig i kun én bikini.
  Elizabeth trykkede på joysticket med sine bare tæer, skød ret præcist mod fjenden og kurrede:
  - For kommunismens Rusland!
  Så skød Ekaterina på skift og brugte den skarlagenrøde brystvorte til at skyde.
  Hun ramte den nazistiske kampvogn og kurrede:
  - For succes med at opbygge kommunismen!
  Elena skød også mod sin modstander med sine bare tæer. Hun smadrede tønden på en pyramideformet tank, gjorde det hele passende.
  Så kvidrede hun:
  - Det lyseste vi vil have kommunisme!
  Så lupanula og Euphrasia, selvom hun normalt bare er en chauffør. Men pigen ramte meget præcist og slog næsen af den nazistiske kampvogn.
  Så kurrede hun:
  - Vores kommunisme er lysere end solen!
  Pigerne på tanken er barfodede og i bikini ser meget smukke og karismatiske ud. Og de har bryster med sådanne skarlagenrøde brystvorter.
  Elizabeth sang med glæde;
  Lad os knuse åget, tro fascismen,
  Jeg flytter bjerge, hvis det bliver nødvendigt...
  Der vil komme en æra, kommunismens æra,
  Jeg vil flyve til himlen med en sang!
  Og igen vil pigen med sin skarlagenrøde brystvorte trykke på joystick-knappen og ramme nazisterne.
  Så Fuhreren vil ikke finde det lidt.
  Med sådanne piger er det klart, at USSR stadig er i live, og Hitler kan ikke bryde det så let.
  
  
  
  CIGARETTER OG FLASKER MED ALKOHOL
  ANNOTNING
  Et virtuelt og meget fedt spil foregår i Hypernet-matrixen, hvor flasker med alkohol og pakker cigaretter kæmper indbyrdes. Meget interessant og kampstrategi.
  . KAPITEL 1
  Og alle otte dykkede på én gang ned i Hypermatrixen. Et spil af enorm skala og spænding begyndte.
  Det første skridt var selvfølgelig konstruktionen af rumskibe af alle modeller og enheder - flasker og pakker med menneskelige håndtag og ben.
  Ja, spillene er meget mærkelige. De afspejler fantasierne hos fremtidens mennesker, der tydeligvis er faldet ind i en evig, munter barndom. Og dette er selvfølgelig meget opfindsomt.
  For eksempel begyndte Alice udforskningen af planeten med fem pakker cigaretter. Men de bevæger sig hurtigt. Der er ubegrænsede ressourcer på planeten, men de skal stadig udvindes.
  Alice bruger selvfølgelig snydekoden. Som dog og Arkasha. Bygning er ikke så interessant som at kæmpe, og på deres planeter forsøger de at komme igennem den forberedende fase så hurtigt som muligt.
  Og først og fremmest laver de et center for produktion af robotarbejdere. Og de laver nye robotter og nye værksteder, der reproducerer fabrikker i et accelereret tempo. Og dette er gjort meget sejt med stor entusiasme.
  Store fabrikker begynder til gengæld at producere rumskibe.
  Der er også et akademi for videnskaber, konstruktion og militær. Hvad skal du bruge for at drive krigsskibes egenskaber væk. Her er de letteste - det er enkeltsædede jagerfly. De er billige og manøvredygtige, nemme at fremstille. Jo tungere og kraftigere udstyret er, jo dyrere er det, og jo langsommere stemples det.
  Derfor er flokke af små flyvemaskiner med én pilot de første, der svæver op i himlen. Og de skynder sig at møde hinanden. Pakker med Camel-cigaretter er de mest elitekæmpere, og de bliver modarbejdet af flasker med Napoleon-cognac. Hvilket generelt er fedt og ekstremt fedt. Og nu affyrer laserkanoner - jagerfly ligner rokker eller dybhavsfisk med vinger. Bjælkerne spredes og falder ind i hurtigt bevægende biler.
  De første knuste flasker og tændte cigaretter i et fyrværkeri af flerfarvede udbrud.
  Udadtil ligner det en kollision af to havbølger. De overlapper hinanden. Flere kæmpere ramler endda hinanden. Eksplosioner følger... En flaske stærk jamaicansk rom knuste i stykker og brændte.
  Alice, der så dette og udstedte kommandoer, hvinede:
  - Vi frigiver fotoner for dig!
  Arkasha grinede og svarede:
  - Dette er blot begyndelsen!
  Jægerflyene stødte sammen, forsøgte at komme ind i hinandens hale, snurrede som i et boblebad.
  Og flere og flere nye kræfter trådte ind i kampen. Her gik mere kraftfulde to- og tresæders biler i aktion. De havde også en strømlinet form og var gennemskinnelige.
  Cigaretter fumlede med poterne på joysticks, flasker klirrede og rørte også ved deres lemmer. Det hele så meget blodigt og hårdt ud.
  Sotnikov, skyndte sig også i kamp i et enkeltsædet jagerfly. Hans køretøj har seks laserkanoner og er dødbringende. Du kan dog ikke nemt bryde gennem panden - det semi-rumlige felt vibrerer.
  Alexey i sin barnlige krop er meget fingernem, og er foran en pakke cigaretter som reaktion. Her er en morderisk drejning, og fjenden brændte bogstaveligt talt, som om den blev sprøjtet med benzin.
  Flammerne var en blanding af blå og grønne, som om de ignorerede vakuumet.
  Alexei sang:
  Vi er ikke bange for krig
  Jeg er en engel, ikke Satan!
  Alenka er også i kamp. Hun valgte starfighters med to pulskanoner, der affyrede tyngdekraftsstråler. En pige i en bikini, der næsten ikke dækker sin krop.
  Og det gør den muskuløse og kurvede Alyonka endnu smukkere og charmerende. Hendes bare fingre, med blanke negle, trykker meget behændigt på knapperne.
  Og nu er fighterpakken "Belomor" delt i to lige store dele.
  Alenka havde en tilknytning til hjertet.
  Heksepigen sang:
  - Mit stakkels hjerte er klar-
  Eksplodere i brystet som en granat ...
  For en elsket med et venligt ord,
  For et strålende, funklende look!
  Selv små både begyndte at slutte sig til kampen. De var også formet som havdyr - delfiner eller hajer. Og stærkt besat med våben.
  Natasha Belaya er selvfølgelig også i kamp. Kun denne gang valgte hun rollen som chef for en missil-destroyer. Hvilket seriøst valg.
  Destroyeren ligner en barracudahaj med halvtreds kanoner af forskellig kaliber.
  Natasha Belaya synger:
  - Rummeligheder -
  Døden dækket...
  Mørk sump -
  Suttede grådigt!
  Alenka, der kraftigt væltede en anden fjendtlig maskine, splittede den med en impuls, udsendte:
  - Virkelig ære
  Kan ikke findes på himlen...
  Hjertet længes efter hævn
  Ønsker at redde verden!
  På den anden side kæmper Katka... Hun smider alle mulige piruetter ud på en fighter, og hun bliver båret gennem vakuumet som en fjer.
  Pigen med sin bare, runde hæl trykkede på knappen og knirkede:
  - Kommandantens ordre under krigen ...
  Lyokha Teterev opildnede en anden kolos, og hans nåleimpuls gennemborede denne gang bådens hale og fik den til at brænde. Hvordan de løb, stødte sammen og eksploderede flasker med alkohol. Morsomt rykkede menneskelige poter og ben alkoholiske drikkevarer.
  Den unge kriger og sportsmand sang:
  Hvem plejede at være menneske
  Den der slukker nul!
  Katya pressede sin bare lyserøde hæl på aftrækkeren og knirkede:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Lad os sprænge alkohol i luften!
  Maha deltog også i kampen. Men allerede som chef for den første missilkrydser, der kom ud af hangarerne. Pigen er ydre beskeden, men hun har sit eget sind.
  Og det har været en hård dag for flasker spiritus. Og dette er et billedligt tæsk. Krydserens mægtige kanon ramte. Og en brændende pulsar brød ud fra udluftningen. Han bar kolossal kraftdestruktion. Og fejede som et mareridtsagtigt hej.
  Masha sang og efterlignede de andre:
  Alt vil være godt i denne verden
  Glad på planeten som børn!
  Krydseren er noget som en spækhugger. Seriøs kampenhed. Og pakker med cigaretter hylder Maha. Udadtil ser alt komisk ud, som i en tegneserie for voksne.
  Men her er krydserens kældre. De er bygget langsommere, men de har hver to hundrede kanoner og termoquark-missiler. Og det er selvfølgelig et seriøst argument.
  Alice kvidrede:
  - Ved valg vinder de med tal, og jeg slår med dygtighed!
  Og krigeren og samtidig storakademikeren giver kommandoer. Ja, der har været nedbrud. Som træfninger med en hel hær af ødelagte robotter. Men som man siger: Venlighed sejrer i verden. Den sårede kommandant blev repareret, og hæren af maskiner vendte tilbage til en passende virkelighedsopfattelse.
  Samtidig med at genopfriske hukommelsen om robotteknologiens tre love.
  Og nu er der en virtuel krig. Og hver pakke cigaretter med ben er både en kampenhed-enhed og på samme tid en personlighed.
  Alice sang:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp,
  At tage en foton ud af kredsløb...
  Lad os bryde slagskibene -
  Fjender vil alle blive slået!
  Flasker, eksploderende, brænder meget stærkt. De er fulde af alkohol. Selv dem der burde indeholde øl. Dette er selvfølgelig meget interessant og sjovt.
  Maha trykkede på knappen med sin bare fod. En dødbringende pulsar fløj ud. Og båden kollapsede. Her er fregatterne i kamp. De er ret komfortable og smidige køretøjer med stærke våben.
  Bæltedyr går i kamp. Selv større end krydsere har de ekstremt kraftige kanoner. Og de affyrer også raketter, der skynder sig til fjenden med superluminal fart.
  Sotnikov, der så, hvordan halerne forbliver i et vakuum, bemærkede:
  - En meget anstændig krig!
  Og guvernørens dreng mærkede, hvordan en gravitationsbølge gik fra den eksploderede raket, og den unge kriger blev rystet.
  Han fløj op ad højdedraget ... Fornemmelserne er meget skarpe, selv i maven kildede det.
  Og så et kraftigt fald.
  Alyonka, som hun også rystede, blottede sine tænder og bemærkede:
  - Er det en tsunami?
  Aleksey, der udjævnede jageren, sang:
  - Direkte med bare hænder -
  Jeg håndterede tsunamien!
  Alenka trykkede på håndtaget med sine bare tæer, sprængte hyperplasma med et udflåd og tilføjede:
  - Og enhver niende bølge,
  Det er ligesom Claude Vandamme!
  Slagskibe er formidable våben med kraftfulde forsvar og er de langsomste at bygge.
  Men på samme tid er de de mest effektive og forfærdelige gennembrudsværktøjer. Udadtil ligner de hvaler og bærer tusindvis af kanoner.
  Natasha Belaya bevægede sig gennem escape pod, flagrende som en flyder under en storm, ind i det første skib af sådan en kolossal klasse.
  Alexey, hvor digteren boede og havde en fremragende udsigt fra jageren takket være de mange volumetriske skærme, sang:
  - Et kæmpe broget bord,
  Hendes motorer brummer...
  Hære bevæger sig levende
  Både kampvogne og slagskibe!
  Alenka knirkede, ramte et andet mål med et velrettet skud og fik cigaretpakker til at ryge:
  - Tanks siger du!
  Voivode-drengen, der behændigt bevægede sig væk fra den vægtige pulsar, der blev affyret fra krydstogtpistolen, bekræftede:
  - Ja, og tanks også!
  Og han tilføjede, igen ved at dreje trippeltøndeteknikken:
  - Tanken har også en sjæl!
  Alena nikkede.
  - Ja, her er nogle flasker allerede begyndt at blive tilstået af kampblastere. Dette må siges meget praktisk!
  Og pigen smed sin bil til højre. Blinkede saftigt, tre-farvet lyn. Og dette er et meget alvorligt destruktivt stof.
  Eller måske krigens organ?
  Natasha, der allerede var fra slagskibet, trykkede de bare, yndefulde fingre på sine vidunderligt smukke og yndefulde ben på joystick-knapperne, flammede med en dødbringende søjle.
  Det er, når hyperplasma flyver, opvarmet til quintillion grader, så her bliver det skræmmende for djævle.
  Natasha kvidrede og så den ødelagte krydser med pakker af dyre og ikke særlig cigaretter gå i stykker.
  Her er den generelle pakke af "Camel", hvordan han bliver forbrændt fra den hyperplasmatiske superild og begynder at torturere.
  Og benene rykker, sådan en vild, vanvittig stemme han har.
  Ja, dette er ikke et bad for dig.
  Terminator-pigen Natasha bemærkede:
  - Der er kvinder i vores landsbyer,
  At de kører et fly for sjov ...
  Og der er en meget klog mening,
  Hvilken sej kvinde vil slå!
  Arkasha Sapozhkov bemærkede ganske logisk:
  - En kvinde er ikke et svagere køn, men et smukt!
  Og han gav ordre til at udvikle naboplaneter og bygge nye fabrikker til slaveflasker. Ja, dette er en strategi og en kolossal, uforlignelig kamp.
  Alenka, der havde væltet en anden bil, sang med patos:
  - Vi er født til at gøre et eventyr til virkelighed,
  Og alle fædrelandets fjender - støv!
  Alice er stadig en fange i kroppen, men i sindet og perceptionen i spillet. Og kampen er meget smuk. Slagskibe forlader hangarerne og går i kamp. De flyder som træstammer i en flod. Der er mange tusinde våben på dem, og kalibrene går gennem taget.
  Særligt imponerende er det grove slagskib, en meget kraftfuld og ægte kæmpe. Og slagkraften er stor...
  Alice får en raket til at løbe ... I stedet for en termoquark ladning, en stærkere thermopreon. I tidlige raketter smelter kvarker sammen, og i den næste generation partikler, hvoraf kvarker er sammensat - præoner.
  Og dette er et meget formidabelt våben. Men Arkasha pumper sin hær.
  Og kraftfelterne er dækket af prinsesser-plasma - hvilket er en mere perfekt beskyttelse på grund af rummets krumning.
  Både flasker og pakker med cigaretter er ikke oversat. De er lavet på en container måde.
  Og udvindingen af alt og alle kan vare i matrixen på ubestemt tid.
  Men i de fleste strategier er ressourcer uudtømmelige.
  Alexey ser disse hulks. Og han opgraderer fighteren.
  Han har nu hyperlasere, thermopreon-pumpet og kinespatial warp-beskyttelse.
  Den lille krigsherre sang:
  - Vold knuser stål,
  Men ondskabens magt er ikke evig ...
  Og du i ansigtet af modstanderen giver ...
  Når en fast hånd
  Og målene er humane
  Fjende i afgrunden
  Og heltene kommer til himlen!
  Alexey vender sig om igen. Han var allerede vant til, at han i en alder af fyrre var i kroppen af en tolv-årig dreng. Dette giver en masse fordele.
  Det vil sige, der er ingen grund til panik, ingen grund ...
  Men flaskerne gik tydeligvis i panik, da det grove slagskib brød i brand efter flere raketangreb.
  Flaskerne spredte sig, og flere af dem blev suget ind i ventilationsaditten. En hel snes flasker alkohol eksploderede på én gang ... En brændbar, infernalsk blanding flød hen over gulvet ...
  Alexei sang:
  - Kraftig morterbrand,
  Og uden en flaske, desværre, er der intet liv,
  Lad os gå ned til stationsbuffeten!
  Og drengen-voivoden udfører igen en behændig manøvre og polsterer vingen på en to-sædet jagerfly. Og han blussede bogstaveligt talt op, som en blotter.
  Natasha kommanderer selvfølgelig det store slagskib. Ved siden af hendes strakte cognac "Napoleon". Og denne flaske funkler med marskals epauletter.
  Natasha tog det og kvidrede:
  - Vi ser alle på Napoleonerne,
  Fremad, angreb - legionerne!
  Og pigen trykkede igen ved hjælp af sine bare tæer på joystickets knapper, og som et bæltedyr af cigaretter-krigere, vil den sprede sig i dråber af smeltet metal.
  Dette er virkelig en salve, der er brug for ...
  Natasha sang:
  - Vi er ikke patetiske insekter,
  Vi er pansrede som skildpadder...
  Hvis vi rammer med en laser,
  Lad os bare efterlade et vakuum!
  Det er virkelig piger, der sår død. Og de ødelægger den ene fjendtlige krydser efter den anden.
  Alenka nyder dog muligheden for at kæmpe i en fighter. At skyde et slagskib ned med det samme er ikke en super opgave for hende. Og nu ramte hun en meget god bil igen.
  Så sagde hun filosofisk:
  - En kylling hakker korn for korn, og tager meget hurtigere på i vægt end en gris, der sluger store stykker!
  Og meget behændigt stak hun sine bare tæer. Dette er en pige.
  Og hun er så skide med de her cigaretter.
  Alexei bemærkede med en idé:
  - Jeg forstår ikke dem, der ryger - det er ulækkert at have en cigaret i munden!
  Alena nikkede.
  - Dårlig vane!
  Og ræveslangen udførte også tricket, og en anden fighter brændte.
  Og så slog pigen sin bare hæl og knirkede:
  - Min hær er stærk
  Hun redder verden!
  Pigen har selvfølgelig allerede set noget andet ... Selvom duellen med cigaretter og alkohol selvfølgelig ser meget ekstravagant ud. Men det er stadig værd at se på.
  Og så kom Bourgognevin også ind i slaget på et storslået slagskib. I sandhed er der hundredtusindvis af sådanne og ikke sådanne flasker. Det ser rigtig fedt ud i stor skala.
  Og flaskerne løber og sprudler af etiketter og epauletter. Det ser mere end rigt ud.
  Skydning kommer fra forskellige afstande og er meget præcis. Nederlagene bliver mere og mere ødelæggende. Og jeg skulle skyde med raketter og andre frø.
  Alice holdt nøje øje med slagmarken. Hun fragtede sine tropper og forsøgte at dække flankerne med rumskibe. Og hendes handlinger virkede ret logiske.
  Men Arkasha handlede også energisk. Rumskibe med enorme tonnager nærmede sig gradvist. Og udvekslingen af artilleri blev mere og mere intens.
  Som supernovaer blussede raketeksplosioner op. Og det var bare total ødelæggelse. Og dette er virkelig en kamp, hvor hver soldat er en helt.
  Flasker og pakker flyttede sig i et hurtigt tempo. Og deres poter og ben blev ved med at blinke. Og det var energisk handling.
  Natasha knuste igen sine ben med sine bare tæer og rettede tunge raketter mod fjenden.
  Igen et hul og nu begyndte slagskibscigaretterne at splitte. Og ilden i den flammede, som om stearinlysene her begyndte at synke.
  Natasha sang:
  - Vi er modige piger, vores stemme er klangfuld!
  Og igen flyver dødelige og ødelæggende missiler. Og infernalsk svampen flammer, og her er grusomheden her i stor skala.
  Arkasha beordrede hæren af flasker:
  - Udfør et skrå snit!
  Flasker-generaler fulde af dyr cognac gøet:
  - Det er rigtigt, kommandør!
  Natasha bemærkede klogt:
  - Vores hær tog Berlin, og pigen hjalp!
  Og hendes bare hæl trykker igen mod knapperne. Og med stor acceleration bryder tilintetgørelsens morderiske gaver ud.
  Alexey skød jageren ned igen med en skrå vindmølle og knirkede:
  - Min anklage er fire ord,
  Jeg leder ikke efter en anden vej!
  Natasha var enig i dette:
  - Ja, se ikke efter omveje, spil lige langs kanten!
  Denne pige ved, hvad hun laver. Og en meget smart måde med hende. I det hele taget er der dog opretholdt en dynamisk balance.
  Boy-voivode opførte sig som et erfarent es. I Tjetjenien måtte han kæmpe. Der var lejesoldater og lokale krigere og meget gode krigere.
  Tjetjenerne kunne endda betragte sig selv som vindere af den første krig, da den russiske hær rejste uden at nå sit mål. Ja, og i den anden kamp trak ud i ti år.
  Alexey, der skød mod fjenden og igen manøvrerede jageren, greb meget behændigt ind i sårbare dele.
  Voivode-drengen løb ind i en flok kameler. Det er elitecigaretter, hvilket betyder, at piloten ikke er let.
  En manøvrekamp begyndte, to esser. En tanke kom endda gennem Sotnikovs hoved: hvordan ville kampen mellem Kozhedub og Huffman se ud? Det ville nok blive en værdig kamp.
  Alexey slog behændigt en sekundær fighter ud og sang:
  - Jeg er den største mand
  Selvom han levede det andet århundrede!
  Alenka bemærkede med et smil, at hun sendte gennem skærmen:
  Alt bliver godt min dreng!
  Sotnikov svarede:
  - Jeg er ikke en dreng, men en mand!
  Alenka skød fjenden ned med et meget præcist twist og slog meget behændigt jagerne ud.
  Natasha noterede vittigt og ramte meget friskt på knapperne med pressens fliser.
  Og missilerne reagerede meget aggressivt på dette. Og de fløj som den dødelige gift fra en kobra, der blev affyret under huden.
  Sotnikov kæmpede igen med en flok Camel. Den evige dreng handlede for ligetil.
  Og hans modstander var i stand til at fange, og Alexei blev overhældt med intens varme.
  Alenka råbte:
  - Pas på, fyr!
  Drengen-voivode, rev lidt afstanden. Men fjenden holdt sig meget selvsikkert til ham.
  Og begge jagerfly stødte næsten sammen. Gik, gik aggressiv konfrontation. Og de stødte endda sammen.
  Alexei sang:
  - Der vil være en by på Venus,
  Og på Mars bygger vi en by ...
  Ikke en grim kimær -
  Vi vil give dig resultater!
  Alice klappede Marlboroen på skulderen og kurrede:
  - Du er en sej lille ting!
  Tutu-marskalen snerrede:
  - Vi er glade for at kunne betjene dig!
  Sokolovskaya bestilte:
  - Gå til angreb! Kom på fra venstre flanke-bypass.
  Bevægelsen af de store slagskibe var for afslappet, og de bevægede sig med større hastighed end krydserne. Og de handlede med en enorm energi.
  Alice kiggede på slagmarken, mere præcist det tredimensionelle rum. Og nu forsøger Arkasha at lægge pres. Den forreste linje faldt nu, så buede.
  Og det var en dynamisk balance. Alice frigjorde sine ben fra sine sko, og begyndte at trykke med sine bare fingre på joystickets knapper.
  Og der var en gennemgang og ødelæggelse.
  Her tog de et af de store slagskibe og siden kollapsede. Og det brændte, brændte med frygtelig kraft.
  Natasha skød aktivt og kontrollerede også sine bare tæer.
  Og gennemborede det ene skib efter det andet.
  Så alle hendes bevægelser var yndefulde og ekstremt præcise. Og meget smart slog hun modstandere ud. Og nu brænder cigarpakker igen, og flasker eksploderer på den anden side. Og chancerne for begge sider går ikke ud over grænserne for dynamisk ligevægt.
  Natasha sang endda helt i top:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Jeg kan slå en elefant...
  Og i denne triste luft,
  Det er ikke Herren, der regerer - Satan!
  Alex sagde med et smil:
  Vi er som Satan!
  Og drengen-voivode, der trykkede på sine bare, runde børnehæle, men knapperne og udløste aggressive strømme af hyperplasma på én gang. Og det er sådan fucked ... Og es med en pakke "Camel", og bogstaveligt talt flammede.
  Han tog og noterede aggressivt, når fjenden var færdig.
  Sotnikov sang:
  - De modige kæmperes sejr venter,
  Vi kan nedbryde barrierer...
  Vi vil være i de store fædres herlighed,
  Forvent, at soldaterne kender belønningen!
  Alyonka fnisede, skar fjendens nye maskine af og knirkede:
  - For hellige Rusland!
  Alexey bemærkede med et barnligt smil:
  - Og her Rusland, vi er i krig med flasker!
  Heksepigen svarede vittigt:
  - For en meget stor flaske kan du få penge for beholderen!
  Og begge kæmpere lo.
  Arkady har endnu ikke blandet sig i kampen. Han overførte tropper for ikke at tillade fjenden at komme ind bagtil.
  Alice forsøgte at slippe igennem og lave en taske. Det har hun indtil videre ikke kunnet.
  Pakker med dyre cigaretter susede rundt om pigen. De blev ved med at prøve at give råd. Dette var dog til ringe nytte.
  Her er endnu et par slagskibe på begge sider, der brød i brand og begyndte at falde fra hinanden.
  Flaskerne klirrede.
  Aleksei havde foreløbig kæmpet i et jagerfly, selvom han var fristet til at skifte til en større bil.
  Sotnikov bevægede sig meget godt. Han sprang som en dronning på et bræt gennem vakuumet.
  Og dette var en virtuos fremførelse af digtet fra hans side.
  Alenka trykkede også med sine bare fødder på alle knapper og håndtag. En flaske Bordeaux kæmpede ved siden af hende. Også en elitekriger, der væltede fjender med spændingen fra en piranha, der knuser kyllinger.
  Sotnikov skar derimod en anden modstander af med en le, og fik ham til at brænde grundigt.
  Her stødte jagerflyene bogstaveligt talt sammen, og kraftfelterne fløj af sted. Og dette er en stor ødelæggelse. Men selvfølgelig ikke til Alexei - hans højstyrke fighter.
  Alenka opmuntrede sin partner og mand:
  - Godt gået dreng! Tryk på den!
  Natasha på den anden side affyrede koncentreret dødsild fra det store slagskib. Hun er en kriger med et dødbringende sving.
  Natasha sigtede ikke, men trykkede intuitivt på sine bare tæer.
  Også hun måtte være i problemer, især i barndommen.
  Selvom det var udbruddet af en bums, der bragte hende den største sorg. Mere præcist, ikke blinkede, men sprang op.
  Natasha, der styrede flammen, sang:
  - Du skal ingen steder hen
  Jeg forvandler en cigar til en lus!
  Alexey bemærkede logisk:
  - Humor hjælper os med at bygge og leve!
  Natasha uddyber:
  - Ikke humor, men en sang!
  Sotnikov, der slog en anden fighter ud i form af en pilrokke, sang:
  Hvem er vant til at kæmpe for sejren,
  Lad dem synge sammen med os!
  Natasha sprængte en million atombomber kastet over Hiroshima med en strøm af energi og råbte:
  - Den, der er glad, ler,
  Hvem ønsker at opnå ....
  Alenka tilføjede med et grin:
  -Den, der søger, finder altid!
  Og hendes bare hæl pegede pulsaren præcist mod målet. Og selvfølgelig var cigaretter meget ubehagelige.
  Men Katka var på den anden side ikke ringere i kamp. Og hendes bare tæer med ikke mindre smidighed sendte dødsgaver. Og hårdt indsatte hun dødens impulser.
  Katya blinkede til Masha gennem skærmen:
  - Sikke en skønhed hold fast!
  Som svar svarede den evige pige på tre hundrede år:
  - Hold ikke bare fast og slå!
  Og krigerne viste deres tunger for hinanden.
  Katya er dog stadig næsten en teenager i årevis, og Masha ser ikke ud til at være modnet.
  Krigerne her er af højeste standard.
  Lyokha Teterev er også i kampens hede, men foretrækker at skyde fra et storslået slagskib.
  Heller ikke han har endnu skilt sig af med sin barndom. Her i fremtidens verden er tingene lidt ude af deres tanker.
  Lyokha så også ud som en dreng på omkring tretten år og trykkede på knapperne med sin bare hæl og sang samtidig:
  - Blæs, blæs, blæs, endnu et slag,
  Vi kæmpere har en særlig gave!
  . KAPITEL 2
  Masha nikkede indforstået og pegede også med pistoler med hyperplasma mod fjenderne med sine bare fingre af pigelige ben og mad:
  Vi er de stærkeste i verden
  Og vi vil tilbringe vores liv som på en skydebane!
  Katya vristede sig væk fra den brændende strøm af partikler opvarmet til milliarder af grader.
  Pigen blev skåret ned, der var en tid med lejesoldater, der angreb Rusland. Og nedrevne hoveder legende.
  Og der er også et spil. Hvad med at knække flasker? De er heller ikke udødelige.
  Katya læste og blottede sine tænder:
  - En to tre fire fem -
  Katya kom ud for at skyde!
  Masha bekræftede og sprængte med en dødbringende stråle af partikler:
  - Vi vinder uden undtagelse!
  Alice råbte ad dem gennem hologrammerne:
  - Svøm ikke bag bøjerne, det vil tage dig ind i et vakuum!
  Katya kvidrede og væltede et andet mål:
  - Sejren er meget god,
  Og vi vil lade fjenderne knuse!
  Og nu nærmer rumskibene sig igen. Slagskibe og store slagskibe forsøger at holde sig til muren, hvilket får kraft- og halvrumsfelterne til at stable sig op, og rumskibe bliver praktisk talt usårlige.
  Katya kæmper med lidenskab og ekstremt forsigtigt. Kamp er ingen joke.
  Selvfølgelig vil den stærkeste vinde.
  Men i virkeligheden kan strategien vare i det uendelige. Især hvis ressourcerne er sammenlignelige. Og kræfterne er næsten lige store.
  Alice rynkede panden. Hvor ofte en sådan krig, som et spil dam eller skak, blev til remis.
  Og her er det endnu sværere at agere end i skak.
  Og så balancen og den lille svingning af skålen.
  Også Alenka, fucking cigaretter, begyndte at blive nervøs. Faktisk knepper de hinanden her, men skurken spøger ikke ...
  Alice knurrede:
  - For de seneste præstationer!
  Masha, der bar flasker vodka og cognac, knirkede:
  - For den bedste succes!
  Lech svarede:
  - Det er det ikke!
  Katya kvidrede og dækkede et andet mål:
  - Efter at reaktoren styrtede ned, bliver det ikke det samme!
  Alice knurrede rasende:
  - Det er klart med det samme, at det ikke er Pushkin,
  Skrev disse ting!
  Katka fnisede og svarede og styrtede jageren:
  - Og ikke foldet, men ikke foldet!
  Dine shorts er kolde!
  Lyokha truede Katya med sin finger:
  - Vær ikke uhøflig! Våd bag ørerne!
  Katya fnisede.
  - Kondenseret mælk?
  Alice knurrede vredt:
  - Vil Katya optræde i et år, jeg vil fratage dig slik!
  Den unge kriger knirkede:
  - Og du har ingen ret!
  Masha indvilligede og stampede vredt på sin bare hæl:
  - Og hvad er du egentlig befalet!?
  Alice svarede klogt:
  - Det er bedre at have en konge i hovedet end vinden!
  Masha kimede jagerflyet med et smil og kvidrede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Lech tilføjede med passion:
  - Vores mor, vores mor - vi slår vodka ihjel!
  Katya erklærede uventet:
  - Og min stedfar sagde, at vodka er farligere for en russisk person end et dusin Hitlers!
  Alice nikkede indforstået.
  - Ja, hundredvis af Hitlers er virkelig farligere! Vores kroppe er dog ikke bange for alkohol!
  Og pigen trykkede igen sine bare tæer på joystick-knapperne. Og holdet arbejdede. Nye legioner af store og tunge rumskibe fyldt med pakker cigaretter styrtede i kamp.
  Men fra Arkasha Sapozhkovs side bevægede de samme nyproducerede legioner sig mod et møde. Og rumskibene efterlod sig lange funklende stier.
  Aleksey Sotnikov bevægede sig i et jagerfly, enten satte farten op eller satte farten ned.
  Han var en hurtig ung mand.
  Arkasha gav ordrer. Men også han var allerede træt af at være kommandør.
  Og i stedet for sig selv forlod den evigt unge store akademiker den elektroniske kommandant og skyndte sig i kamp.
  Alisa Sokolovskaya fulgte ham. Hendes fighter accelererede kraftigt.
  Begge krigsherrer valgte køretøjer med meget kraftfulde våben og tændte for gudstilstand.
  Her går vi fra denne vendinger.
  Også Alice befriede sine yndefulde ben fra sine sko og begyndte at trykke på knapperne med sine bare fingre. Det er så fedt at lege med fødderne.
  Alice sang endda:
  - Et sted på Kama,
  Vi kender ikke os selv!
  Et sted på Kama -
  Mother River!
  Kan ikke nå med hænderne
  Ræk ikke med fødderne!
  Masha hentede:
  - Bare fødder
  Clockwork piger!
  Og der blev de almindelige soldater, der nød en hård kamp.
  Og det er sådan en fed stemning at kæmpe på den måde!
  Alice forblev i en bikini. Hun er en meget smuk pige. Hun har en perfekt figur og proportioner af en vidunderlig krop.
  Men i det menneskelige imperium, stort for flere galakser, er der ingen grimme mennesker eller med nogen fysiske fejl overhovedet.
  Og det glæder bestemt. Hvor er universet nu blevet smukt og korrekt.
  Alice presser sine bare tæer på håndtagene. Hvor smuk hun er, og hendes krops kurver er så forførende i absolut perfektion og harmoni af linjer.
  Heltepigen sang:
  - Ære til mit fædreland,
  Vi er alle en venlig familie!
  Og nu slipper hun en lillebitte ærteflåd på en miniraket. Men thermopreon-reaktionen udbryder også energi af kolossal kraft.
  Og der er en supernova-eksplosion, og et helt dusin jagerfly, sammen med båden, brænder som møl i pejsens flammer.
  Flaskerne havde ikke engang tid til at sige et ord.
  Alice kvidrede:
  - Give et pitch -
  Vi ved, hvordan man skærer i forandring!
  Lech Teterev tweetede:
  - Du er bare super Alice!
  Hero Girl tweetede:
  - Lisa-Alisova - et godt navn!
  Og igen, med en rund, lyserød pigeagtig hæl, vil dødens nutid vige.
  Dette er gigantisk ødelæggelse.
  Katya pustede ud af velbehag og rev et andet fly fra hinanden med flasker med en raket:
  - Ja, det er et godt navn!
  Og hun sang:
  - Pludselig løber jægeren ud -
  Hyperplasma rammer!
  Masha fnisede og sagde:
  - Det er dejligt!
  Og hendes bare fingre af mejslede, solbrune ben vil forløse noget helt dødbringende og samtidig smukt.
  Og selv destroyeren delte sig fra rammen.
  Som svar blinkede Natasha til sin søster gennem et hologram i lyse farver og knirkede:
  - Er det en thermopreon!?
  Maha nikkede kraftigt.
  - Ja, sådan noget! Og meget konstruktivt!
  Og pigerne brød ud i grin. De rakte endda tungen frem. De blev øjeblikkeligt forlængede som piske og flettede sig sammen til en bold. Og det blev så snoet.
  Alice kommenterede:
  - Og vi er flettet sammen som et par slanger,
  Krammer to venner!
  Natasha kurrede:
  - Vi er gode venner!
  Arkasha, der også holdt kontakten gennem en tredimensionel projektion, blev til en dreng med sort hud af Afrikas søn og knirkede:
  - Gode piger er gode venner,
  Pas på som førskolebørn - forskrækkelser venter dem!
  Og en sorthudet, charmerende dreng med perletænder udløste solstråler.
  Og de sprang, og her er et mirakel, fire kæmpere med cigaretter på én gang, forkullet som cigaretskod i en gasbrænder.
  Alice blinkede tilbage.
  - Du charmer simpelthen!
  Arkasha bemærkede og bevægede sine ører:
  - Jeg er legemliggørelsen af intelligens!
  Og drengen fra næseborene, som om han hamrede ud med lynet, er en charme - effekten af matrixen, eller rettere hypermatrixen.
  Alenka bemærkede rationelt:
  - Vores sind giver bare anledning til utænkeligt stof!
  Aleksey Sotnikov fik i mellemtiden et slag i panden. Igen blev drengen overvældet af intens varme. Men han var slet ikke flov.
  Tværtimod mindede det den tidligere guvernør om et badehus. Hvad er et bad egentlig?
  Den lille dreng sang:
  Bad, bad, bad, bad!
  Eg og birk infusion!
  Alenka optog sin mands passage:
  Bad, bad, bad, bad, bad!
  En del af vores liv er single!
  Arkash blev igen fjernet med solstråler fra hans tænder, der funklede som slebne diamanter og bemærkede:
  - Og I er mand og kone!
  Aleksey nikkede kraftigt og bevægede sig væk fra minen og fløj ad en kompleks bane:
  - Lad konen være bange for sin mand!
  Alenka fnisede, hendes nøgne, lyserøde hæl trykkede på pedalen, og pigen kvidrede:
  - Jeg er ikke bange for min mand, heller ikke for kulden!
  Alexei bemærkede bebrejdende og så på sin lidenskab. Så var han næsten dækket af en kronogranat. Et farligt våben, selvom du har gudstilstand. Drengen knirkede, hans bare, barnlige hæle brændte slemt.
  Sotnikov udstedte:
  - Pas på dig selv, pas på!
  Alenki bekræftede dette ved at smadre fjendens brigantin med en kampudsender på denne:
  - Vær forsigtig, pas på dig selv!
  Arkasha klukkede og sang:
  - Jeg er en mægtig infernalsk tank -
  Chokolade bliver glad!
  Kampen mellem cigaretter og alkoholholdige drikkevarer er en stor mængde fantasi.
  Alice på sin side tæskede flasker på forskellige slags rumskibe, og Arkasha kiggede på pakker med cigaretter på forskellige slags rumskibe. Det var så fedt - et imponerende spil.
  Arkasha, der væltede en hel krydser med tobaksvarer, kurrede:
  - Alice fra galehuset -
  Flot ko!
  Den kvindelige heltinde svarede:
  - Du betaler!
  Og hendes raket knuste en dreadnought med et stort udvalg af våben og flasker.
  Ja, det var imponerende.
  Aleksey Sotnikov kæmpede i mellemtiden i kamp med en pakke Korona-cigaretter. Esset var af høj klasse. Begge jagerfly manøvrerede ind og ud af de udbrudte energistrømme.
  Voivode-drengen var endda lidt forundret. Fjenden er virkelig stærk. Men hvor blev vores af?
  Alexey sang og manøvrerede:
  - Vi er ikke det mindste bange for fjender,
  Vores stærke russiske sabler!
  Og igen en afgørende og meget vellykket manøvre. Og nu er ånden slået ud af fjenden. Han, der er kommet ind i vakuumstrimlen, ser ud til at være ved at blive kvalt.
  Sotnikov sang:
  - Solen står op og går ned
  Og heltenes land vil føde!
  Alenka bemærkede med et smil:
  - Accenten passer ikke!
  Og pigen sendte igen sin barfodede, skinnende fløjlshæl gave.
  Nå, dette er en seriøs kamptest.
  Kriger og kriger, som altid, i stor højde.
  Arkasha Sapozhkov nærmede sig Alice.
  Den unge ydre store akademiker tweetede:
  - Nå, ven - er du klar til at acceptere skæbnens højre hånd?
  Alice svarede ved at kurre:
  - Min kære dreng,
  På dette tidspunkt, hvad er der galt med dig!
  Arkasha sprængte med en udslettelsesstråle og knirkede:
  - Alt er i orden, de ledte forgæves efter problemer i mig,
  Bare Lisa, du er Alice, jeg savnede dig!
  Og drengen blinkede til pigen. Det så storladent og komisk ud på samme tid.
  Natasha sendte også noget destruktivt og samtidig spiseligt.
  Den hyperplasmatiske stråle blev omdannet til en kage, der dækkede alle skuepladser på rumskibe.
  Faktisk, når der er meget kiks, kvæler de i det!
  Alice satte pris på det gigantiske kageangreb.
  - Det er fantastisk! - Pigen knirkede.
  Ja, det lugtede bestemt af overkill. Pakker med cigaretter begyndte at gå i brand af sig selv, og flasker eksploderede.
  Arkasha tog den og kvidrede:
  - Hvis du er en bryst med en kage,
  Meget berømt fast!
  Så et sted aberne -
  Du har brugt modtageren!
  Og kast en funklende pulsar fra øjnene.
  Aleksey Sotnikov, der lagde pres på ace-konkurrenten, udsendte:
  - Istapper ruller fra øjnene,
  Pans dødstime er kommet!
  Og igen snoet med dødelige raketter.
  Natasha gav op og lancerede næste etape fra det store slagskib:
  - Vores fest bliver vundet!
  Og flugten af en hyperplasmisk klat i form af et kort. Og vakuumet hvæsede, klar til at dele sig i mange gnister.
  I mellemtiden kolliderede en flaske vodka og en pakke Belomor under flugten først med jagerfly. Der var en eksplosion og fuldstændig udslettelse.
  Og så begyndte pakken og flasken efter udkastning at ramme hinanden i et vakuum.
  Cigaretter og alkohol forårsagede klart gensidig uforenelighed.
  Belomor skubbede Stolichnaya vodka og gryntede grådigt:
  - Hvad havde du forventet?
  Flasken svarede:
  - Til din udslettelse!
  Pakken med cigaretter klukkede.
  - Du får det ikke!
  Flasken protesterede:
  - Hvordan kan jeg vente!
  Og de stødte hinandens hoveder. Her er hvordan de alle funklede.
  Arkasha, der afslappet kiggede på dette billede, hvæsede:
  - Nej, knækkede vinger vil ikke forvirre,
  Der er ingen medlidenhed i mig og ikke tilfældigt!
  Lekha Teterev støttede passagen:
  - Jeg kan ikke lide vold og impotens -
  Det er bare synd for den korsfæstede Kristus!
  Demontering i et vakuum var farverigt og saftigt.
  Alice fløjtede og sang med og spillede på keyboardet med sine bare tæer:
  - Mit rigtige grin, og et superkraftigt slag!
  Derefter vil pigen, ligesom hendes hår, frigive en hel bunke gnister fra hendes hoved.
  Arkasha bemærkede med stor passion:
  - Jeg er en fænomenal Djævel!
  Alice svarede:
  - Nej, du er bare en imper!
  Og den manede akademiker med præfikset gross gryntede:
  - Jeg er et betonhegn!
  Natasha svarede:
  - Det er ikke Arkasha, det er en hypertitan!
  Alexey, der kom ud af en anden bakke, bemærkede med overraskelse:
  - Alle her elsker præfikset hyper!
  Alice forklarede logisk:
  - Og vores liv i sig selv er en kontinuerlig hyper. Hvis ikke i livet, så i Hypermatrixen!
  Lyokha Teterev snoede sig i en saltomortale og kurrede som en due:
  - De går langs matrixen,
  Rumskibe sprænger i luften!
  Og Katya tilføjede med aplomb:
  - Jamen, matrixen, det er matrixen!
  Faktisk er dette simpelthen et kolossalt system af kontinuerlig ødelæggelse og udslettelse.
  Flasker og pakker med cigaretter var dømt til kontinuerlig spådom. En af flaskerne med vodka "Crystal" begyndte at bekende sine synder foran strålepistolen.
  Hun faldt endda på knæ og sang:
  - Giv slip på mine synder,
  Jeg ved, jeg har en masse...
  Lyt venligst og hjælp
  Jeg vil omvende mig over for Gud!
  Det så virkelig komisk ud. Men faktisk har cigaretter på flaske også en religion. Og selv våben beder nogle gange.
  Arkasha besvarede Sotnikovs spørgsmål:
  - Ja, selvfølgelig - troende robotter - det her er fremskridt!
  Vagtmanden bemærkede:
  - Hvor store fremskridt er der sket?
  Til ufattelige vidundere...
  Kun meget fristende
  Med hensyn til tro, en mærkelig dæmon!
  Alice bekræftede aggressivt:
  - Problemer glemt
  Forladt løbetur...
  Robotter pløjer berømt,
  Ikke en mand!
  Arkady nikkede.
  - Ja, robotter pløjer grundigt!
  Og alle i kor i de fire, eller rettere sagt de otte, sang:
  - Kaptajn, kaptajnsmil,
  Et smil er jo et skibs flag!
  Kaptajn, kaptajn træk op!
  Kun de modige erobrer havene!
  Og alle vil fløjte i kor ...
  Nå, rigtige nattergal-røvere!
  Alexei Sotnikov løftede sin barnlige hånd, knyttede næverne og sang:
  - Næver, næver -
  De slog modstanderne med et slag,
  Vores næver!
  Det var virkelig noget at se...
  En anden kampdragt begyndte at synge:
  - Vil du være en fjols?
  Selvfølgelig ikke,
  Giv mig noget vin
  Og en pakke cigaretter!
  Alexei fløjtede. Han forlod den næste raket og knirkede:
  - Det er fysiologi!
  Og drengen-voivoden viste sig at være i fuld åbenhed.
  Hans udseende var som et indtog i hypermatrix og alternativ tænkning.
  Alice bemærkede med et hån:
  - Min sandhed er
  At gøre verden til et galehus!
  Og pigen trykkede igen på det komplekse og dødelige tastatur med sine bare tæer.
  Arkady Sapozhkov bemærkede ganske logisk:
  Alle gik næsten amok
  Selv dem, der er sindssyge...
  Men fyre du tudede -
  Det kræver for meget styrke!
  Alice var enig i dette:
  For meget, det er helt sikkert!
  Og pigens bare hæl stak ind i antennen. Og en tsunamibølge af enorm, simpelthen ubegrænset strøm gik i gang.
  Det var tydeligt, at selv de grove slagskibe rystede i det brændende spind.
  Og mindre fartøjer blev helt slået ud.
  Alice sang:
  - Jeg fløj på rumskibe,
  Og der er ikke nok jord på himlen!
  Alexei Sotnikov læste mere lyrisk:
  - Jeg husker det nu
  Udseendet er strålende lyst ...
  Han gennemborede mit hjerte med en dolkspids!
  Jeg brændte i den brændende vinds strømme,
  Du forblev tavs som svar!
  Alice mumlede som svar:
  - Åh, hvor er det nemt at komme ind i pervachi -
  Hold kæft, hold kæft, hold kæft!
  Arkasha var enig:
  - Stilhed er guld, men ofte af meget lav standard!
  Alice fnisede, og hendes tunge strakte sig en halv snes meter, og som et slag i panden på en storslået akademiker.
  Selv hans øjne sprang ud af deres fatninger...
  Og hovene trampede allerede på vakuumet. Flasker med alkohol løb på hvide heste og cigaretter på sorte heste. Og det så ekstremt flot ud.
  Og der var en kollision...
  Lekha Teterev sang:
  - Jeg tændte en anden cigaret,
  Det bankede på badeværelset...
  Sandsynligvis verdens undergang
  Tag mig til forskrækkelse!
  Alice bekræftede:
  - Lad os tage det!
  Og kriger-heltinden vil igen piske sin tunge som et fugleskræmsel ...
  Arkasha protesterede mod dette på sin egen måde. Hans pandelokk på panden blev forlænget og opsnappede hans tunge. Straks var der en kortslutning og hvordan det funklede ... Mere præcist hamrede lynet som en trommerulle.
  Og igen gik tsunamibølgen, kun denne gang faldt slaget på rumskibe med cigaretpakker. Og alt vil lyse op og flamme ...
  Og grove slagskibe er som klatter af snedriver, der er smidt ned i en gigantisk stegepande.
  Efter at have udvekslet slag stødte den evige dreng og pige i panden og sang i kor:
  - Vi vil være venner med dig,
  Skat evigt venskab!
  Alice gik med til dette og sang:
  - Djævel, djævel, djævel redder,
  Nogen, nogen, straffede os...
  Giv os, giv os, sværd i hånden,
  Mod, mod den nye pest!
  Sotnikov var enig:
  - Ja, der var sådan en coronavirus her ....
  Alice kvidrede:
  Virussen vil ikke tage os!
  Og lynet blinker fra hendes øjne igen.
  Generelt viste holdet sig at være... Tilfreds...
  Næsten alle flaskerne var knust, og cigaretterne brændte. Og generelt var kampen i fuld gang i lang tid og brændte bogstaveligt talt ud ...
  Sotnikov bemærkede:
  Matrixen har ændret alt...
  Alena nikkede.
  - Flasken er også en person!
  Lekha Teterev nikkede:
  - Og at cigaretter ikke er mennesker?
  Natasha sang:
  - Jeg sælger hele verden for en cigaret,
  Og selv et halvt liv er ikke synd for dette!
  Masha knirkede:
  Columbus opdagede Amerika
  En modig sømand...
  Men samtidig underviste han
  Hele verden ryger tobak!
  Alexei Sotnikov bemærkede vittigt:
  - Og når det er dårligt - siger man - er det tobak!
  Arkasha nikkede indforstået:
  - Det er rigtigt! Vi har allerede kæmpet! Og lad os gå fri!
  Alice nikkede.
  - Jeg tror, jeg ved, hvordan man slipper af med kokonen!
  Sotnikov nikkede indforstået.
  - En god krig så oplyser tanker!
  Alice var enig:
  Der er ikke noget bedre end en god kamp!
  Arkady sang:
  - En krig raser i universet,
  Knus, dræb uden grund ...
  Udløst af Satan
  Og døden kom med ham!
  Holdet rystede... Rumskibe, knuste stjerner, knuste flasker og forkullede cigaretter forsvandt alle sammen...
  En våbenhvile mellem to kannibaler
  . KAPITEL 1
  Hitler tilbød Stalin fred allerede før Kursk-bulen. Netop under Molotovs besøg i frontlinjen. Og på et personligt møde formåede begge diktatorer på en eller anden måde at blive enige. Stalin insisterede i første omgang på fred uden annekteringer og godtgørelser. Hitler bemærkede til gengæld, at Tyskland stadig kontrollerer en betydelig del af USSR's territorier, og Stalins krav er overdrevne.
  Hitler tilbød fred, med bevarelsen af det, som Det Tredje Rige havde formået at erobre.
  Til sidst, i sidste øjeblik, gik lederen med til et kompromis: en tilbagevenden til 1939-grænserne. Führeren, der indså, at han ikke kunne trække to fronter, gik med til dette. Desuden vandt Tyskland noget, og det var muligt at indgive resultatet af den østlige kampagne for sejr.
  Stalin havde også sin grund. For det første blev store territorier i USSR befriet uden et eneste skud. Og for det andet var der en beregning om, at Hitler ville kæmpe i Vesten i flere år endnu. Og alt dette vil ende i den gensidige udslettelse af de allierede og Det Tredje Rige.
  Og så vil USSR overtage hele verden!
  Regnestykket er tilsyneladende kynisk, men muligvis sandt. Hitler vendte i hvert fald virkelig sine horder mod Vesten.
  Den 20. april ophørte fjendtlighederne på den sovjetisk-tyske front. Så begyndte tilbagetrækningen af tyske tropper. Det skulle tage seks måneder.
  Nazisterne tog alt, hvad de kunne, bag sig. Men i Tunesien er fjendtlighederne intensiveret.
  Først og fremmest ankom selvfølgelig tyske jagerfly fra østfronten, og bedre esser. Og de begyndte at bage de allierede meget hårdt.
  Derefter trak bombeflyene også op og begyndte at overføre kampvogne og infanteri, herunder udvalgte SS-enheder, samt frontlinjeenheder hærdet i kampe i øst.
  Selvfølgelig var Panther nok den bedste tank i verden på det tidspunkt. Hun har en hurtigskydende kanon, et panserbrydende projektil, og hendes pande er godt beskyttet. Og forholdene for besætningen er behagelige. Så tyskerne så ud til at smide et stærkt trumfkort ud.
  Og trak samtidig adskillige ubåde op. Og kampen om Tunesien trak ud.
  Vigtigst var det, at nazisterne, efter at have samlet fly, var i stand til at angribe og erobre Malta. Og dermed frataget briterne en stærk base. Og det blev mere behageligt for nazisterne at overføre styrker til det sorte kontinent.
  Og det blev endnu værre for de allierede, da Franco lod tyskerne tage til Gibraltar.
  Og fæstningen faldt som følge af et lynangreb.
  Sotnikov så dette angreb i en drøm.
  Den første pilot, der allerede er blevet legendarisk, Marseille, som i luftfartens historie blokerede resultatet af et hundrede og halvtreds og to hundrede og tre hundrede fly, vandt ganske sikkert højde på Focken-Wulf. Han kunne naturligvis ikke gå glip af det vigtigste slag, som afgør, hvem der skal regere Afrika. Så i stedet for ME-109 gik han med til at køre den usædvanlige F-190, selvom bombeflyversionen af denne bil klatrede lidt hårdt, da bombelasten blev lagt ned i genladningsversionen. F-190 eller Focken-Wulf blev under Anden Verdenskrig en rigtig "flyvende hest" af Luftwaffe. Dette fly, temmelig forbandet i sovjettiden, i rollen som frontlinjebombefly overgik Pe-2 i alle henseender, og som angrebsfly var det utvivlsomt bedre end Il-2, eller endda det mere avancerede og mobile Il -10.
  Hvad er bedre? Hastighed, manøvredygtighed, især når man dykker fra vingen, ja, våben, så dette fly i sin mest massive modifikation havde så mange som seks (!) kanoner.
  Den anden pilot, der blev tildelt ridderkorset af jernkorset med egetræsblade, sværd og diamanter, fløj for at angribe den engelske flåde ikke alene. Med sig har han en hel armada, bombefly, inklusive dykkebombere, angrebsfly og jagerfly. Luftfart indsamlede et stort antal og slog til på citadellet og den britiske eskadron. Alt er allerede blevet beregnet, selvom der ikke er nogen computere endnu ... Pyt, en transistoriseret regnemaskine dukker snart op, og så vil kampene gå endnu mere succesfuldt.
  Bilen er virkelig tung, meget rustning, på grund af placeringen af motoren foran piloten (som den sovjetiske Laggs), forværrede sigtbarheden. Dette beskyttede naturligvis piloten yderligere, men det havde også ulemper. Bevæbningen af denne modifikation af Focken-Wulf er ikke svag: to tredive millimeter kanoner og to 13 mm maskingeværer. Sandt nok, for at lette manøvredygtigheden, blev yderligere to ekstra kanoner i enderne af vingen fjernet. Generelt er flyet selvfølgelig næsten avanceret for sin tid. Men det må samtidig indrømmes, at tyskerne i jagten på kraftigere våben og rustninger klart forværrede maskinens flyveydelse. Og generelt var måden at hænge flere våben på fly ikke den bedste på, da det øgede omkostningerne til maskiner og reducerede manøvredygtigheden på grund af øget vægt.
  Selvom krigen selvfølgelig ikke vindes af teknologi, men af folket selv. Her flyver for eksempel på højre hånd af Marseille, endnu ikke så tituleret, selvom han allerede har modtaget et ridderkors for forliset af Marat, som senere blev den legendariske angrebspilot Rudel. Men det meste af denne legende fløj på Yu-87, som selvfølgelig er værre end Focken-Wulf i alle henseender.
  Derudover er de formidable Me-110'ere også synlige. To-sæders jagerfly, som har vist sig ret godt, i rollen som frontlinjebombefly. Samt flere dusin hastigt konverterede Me-210, Xe-123 og endda lette biplan angrebsfly. Der var en hel Luftwaffe-grib her. Den vigtigste bombefly er selvfølgelig Yu-88. Forresten, den mest produktive es fra Anden Verdenskrig, med tilnavnet "kid", var netop dimitteret fra flyveskolen. Men han var også en kriger, hvilket er nødvendigt, og det bliver han måske. Det er dog en skam, Pokryshkin og Kozhedub: de bedste sovjetiske esser blev luftmarskaler, mens de tyske aldrig hævede sig over oberster. Marseille i den virkelige historie styrtede ned i en ulykke og afsluttede en kort flyvekarriere. Men han havde en meget bedre andel: udrykninger - nedskudte fjendebiler end Meldes og Huffman. Men det skete ikke her, på grund af Führerens beslutning om at overføre piloten til Italien for at angribe Malta. Lige sket en gaffel i monsunen.
  Og nu er Marcel i live og kan endda prøve sig selv i en anden rolle: at køre et overfaldskøretøj. Og noget andet at slippe på fjendtlige skibe.
  Måske fordi en modig og dygtig kriger altid aftvinger respekt, selvom han er en fjende af dit land. Ud fra dette udtaler briterne navnet Marseille i en hvisken og krydser sig. De kaldte ham den blide djævel. Selvom den mest formidable es af alle tider og folk udadtil ligner en dreng, eller endda hans ansigt kan forveksles med en pige. Men der er meget mere at gøre!
  Marcel kiggede til siden. Her er de, hundredvis af fly flyver, og hans Focken-Wulf, med sit motorboost-system og kraftige luftkølede motor, trækker lidt frem. Under dem er havet, snart den britiske eskadron, hvilket betyder kamp. Det største krigsskib i Storbritanniens historie, slagskibet Victoria er hans personlige mål. Kollega Rudel sænkede det sovjetiske slagskib "Marat" (mere præcist, tvang ham til at synke til bunden, i fremtiden, lade ham gå og vendte delvist tilbage til tjeneste!). Og han vil gøre noget endnu mere majestætisk.
  Her, som en dæmon fra mørket, springer engelske Spitfires og Harihers ud af skyerne for at møde dem. Marseille åbner straks ild fra en afstand på mere end tre kilometer. Og hvad er fordelen ved M-103-pistolen på 30 mm - det er netop evnen til at slå på en stor afstand. Sandt nok, for at ramme et flyvende mål på samme tid, er snigskyttenøjagtighed nødvendig. Men her foretrak Kozhedub også at skyde fra en stor afstand på 200-300 meter, og den tyske "Baby", tværtimod, fra en lav, men med en enorm, næppe mærkbar hastighed.
  Marseille, der har en pistol, hvis projektil er tre gange tungere end 20 mm Lagg-5 kanonen, kan knuse fjenden fra tre kilometer. Så få det!
  Da briterne allerede var begyndt at tage skade på afstand, snurrede briterne og, bremsede farten, begyndte de at bevæge sig til siderne. Og Marcel mærkede indtræden i en tilstand af kamptrance, når man ikke længere sigter. Kroppen er som det var styret af en dæmon, der har slået rod i dig og presser på en vidunderlig inspiration. Det sker med nogle kæmpere, når hjernen, som en person normalt bruger maksimalt en tusindedel, pludselig, truende med at briste, giver fuld kraft. Efter at have fået den absolutte visions gave. Og det unge es fortsatte nu med at affyre enkelte skud for at holde sættet længere. Generelt er det selvfølgelig næsten umuligt at ramme et enkelt mål fra et maskingevær, selv med en kontrolleret installation. Måske er det derfor, der ikke nævnes så meget i piloternes erindringer om jetmissiler. Men nu er Marcel som et medium og i stand til at kommunikere med dæmoniske ånder. Det betyder, at luftfartsofficeren skød ind i en tilstand af kamptrance, intuitivt ved hjælp af paranormale evner. Og han savnede ikke, for han vidste - på forhånd, hvor denne eller hin jagerfly ville befinde sig. Og dette gjorde det muligt at trykke på aftrækkeren uden afbrydelse og slå, slå, slå! Og fjenden led kolossale tab og mistede moralen foran vores øjne.
  Her er hvad der sker med britiske gribbe, der ser hjælpeløse ud, hajer kastet ud i ørkensandet. Og de raser, når de prøver at snappe tilbage på samme måde!
  Både nytilkomne Huffman og andre tyske piloter kæmper dog også tappert og vigtigst af alt dygtigt. Rudel tog heller ikke fejl, selvom han har en Yu-87, som ikke er en særlig god bil til luftkamp. Sandt nok med to 20 mm kanoner. Her sætter briterne ikke våben på deres fly, de er begrænset til maskingeværer. Men Marseille, trods os den store vægt af hans bil og den værste manøvredygtighed som følge af dette, er stadig den bedste, antallet af nedskudte jagerfly har overskredet halvtreds, og ikke en eneste (!) Miss.
  De britiske jagerfly var allerede stort set blevet ødelagt, og et mindretal var spredt. Under den tyske luftflåde, britiske skibe. Her er det største slagskib af dem til alle slagskibe, slagskibet Victoria, opkaldt efter dronningen af Commonwealth, som regerede længst i verdenshistorien (for de herskere, hvis vej kan spores mere eller mindre pålideligt!). Marseille ser et skib under sig, hvorpå der nærmest er en deling af soldater og sømænd. Hundredvis af kanoner af forskellig kaliber, inklusive seks til femogtyve tommer, der er i stand til at spytte et ton granater ud. Frygteligt brutto slagskib, kreationer af de bedste britiske ingeniører. Du skal kaste en ton bombe på en sådan måde, at den rammer direkte ind i maskinrummet eller i ammunitionslageret for at forårsage en detonation. Ellers et ton bomber, sådan en brontosaurus med usynkelige skillevægge, på baggrund af hvilken "Titanic" ikke falder ned i en elendig slob. Ja, og pas på ikke at falde under ilden fra antiluftskyts, som der er mange af på dette store slagskib, de skyder allerede fra dem, fyrværkeri blusser op fra eksplosioner.
  Marcel sigtede eller valgte ikke noget, idet han var i en halvtrance og følte, ligesom Luke Skauker, kraften såvel som åndedrættet fra hele den kosmiske æter, han trak simpelthen i håndtaget og en ton bombe fløj ned. Marcel hviskede en bøn:
  - Min Gud, tilgiv og forbarm dig, men det er min pligt!
  - Taberen tager altid fejl, men det er altid på mode at drage de rigtige konklusioner af tabet! - Så, efter at have hamret, med en aforisme - Du kan vinde ved at tabe alt, og tabe - ved at opnå egoisme!
  Der lød et brøl nedefra med en sådan kraft, at selv de tyske fly i en anstændig højde rystede ret voldsomt. Det gigantiske slagskib "Victoria" var bevokset med ildfjer og nåede højden af en New York skyskraber, "tsunami"-bølgerne, der kom fra det, spredte de nærmeste engelske skibe i alle retninger. Et par fregatter kæntrede endda... Og det var et kollaps.
  Marseille kommanderede gennem en kraftfuld radio:
  - Og nu af alle kanonerne, på Gibraltar - skyd!
  Ordren blev givet lige i tide, lige i prime, da soldaterne kom ud af kasernen og lavede øvelser, hvilket betyder, at de ville give Storbritannien et lys i dag med thermoquark napalm.
  Nå, andre tyske fly angreb eskadrillen. Stalluk så ud af øjenkrogen, at Rudels Yu-87 kastede en vægtig bombe på 500 kilo på et hangarskib og ramte som altid præcist. Kaptajn-führeren udbrød glædeligt:
  - Sådan bevarer man krigens helt!
  Hangarskibet fik skader, men ikke kun fra Rudel. Andre tyske esser bidrog også. Marseille selv, som stadig havde to bomber på 200 kilo, besluttede at bruge dem på denne måde. Det første offer var en krydser. Bomben ramte ham lige ind i en stor, røgproducerende skorsten.... En anden befandt sig i en fregat. For at gøre dette udførte Marseille endda en dykkermanøvre. Derefter blev skroget lettere, og den unge es fortrød, at han ikke havde bragt overbelastningen til grænsen på 1800 kilo. Der er dog ingen grund til at være så egoistisk, lad de andre krigere fra Det Tredje Rige skille sig ud og vinde ære. Det må jo siges at være en hæderlig ting at være højere og sejere end alle andre.
  I det fascistiske Tyskland var der mange herlige krigere, der studerede dets historie og gerninger fra forskellige helte og krigsriddere, du er simpelthen overrasket, og du holder aldrig op med at spekulere på: hvorfor blæste tyskerne væk så hurtigt? Og hvorfor mistede deres luftfart luftoverlegenhed?
  Selvfølgelig var der i Sovjetunionen esser, der ikke var en glip af - Pokryshkin, de første tre gange helten fra USSR, Kozhedub, blev betragtet som den bedste, seks flere mennesker havde mere end halvtreds. Men alligevel ... Måske er det rigtige virkelig på USSR's side, og højere magter støttede den røde hær og det sovjetiske imperium!
  Marcel indså så, at han havde gjort sit arbejde, og nu var det tid til at gå tilbage, tanke op og ramme fæstningen. De fleste af skibene, inklusive to slagskibe og to hangarskibe, er blevet sænket; Storbritannien vil ikke længere være i stand til at hjælpe Gibraltar fra havet. Og selve fæstningen bliver nu bare tæsket, og den kan ikke modstå.
  Terminatorpiloten vendte tilbage, og hele det tredje riges sejrrige armada fulgte ham. Der er næsten intet tilbage af briterne. Sandt nok var der ingen tab overhovedet, men alligevel kæmpede de med jagerfly og antiluftskyts affyret. (Deres Marseille ødelagde præcis enogfirs fly, hvilket bragte det samlede flyantal til 401!). Nu kan du markere det...
  Når, selvfølgelig, fæstningen falder...
  Forresten, Rudel, selvfølgelig uden tvivl, godt gået, ser du hvordan han tog på fregatterne, ser du, han smadrede også hangarskibet.
  Her er jagerbomberen Marseille allerede landet. Hærdet og vant til militært arbejde udførte kroppen bevægelser automatisk.
  Tankning og genladning af flyet bør ikke tage mere end femten minutter, og derefter hoppe og styrte resten.
  Nå, den dæmoniske Adolf Hitler, som det blev annonceret, leder personligt stormingen af Gibraltar fra Spanien.
  Selve det mest magtfulde, britiske citadel blev udsat for massiv beskydning, og skyttegravene blev bogstaveligt talt malet, vægge og skillevægge kollapsede. Man kan kun forestille sig, hvor chokerede forsvarerne af Gibraltars fæstning var. Og ikke kun ved shell strejker. Brølet og hylet var dog forfærdeligt. Negre og arabere blandt kolonienhederne mistede hovedet allerede i de første minutter af artilleriforberedelsen, og de hvide så ikke bedre ud.
  Seniorkorporal Parkinson var så bange, at han skyndte sig på toilettet. Men mindst en halv snes englændere og arabere havde allerede klumpet sig sammen, så korporalen blev uhøjtideligt sparket i kæben med en hæl. Parkinson råbte endnu højere og trak sin pistol.
  - Hej, du gule ansigt, jeg dig!
  Ovenfra, på grund af rysten i hullerne, faldt sand ned, varmt og stikkende, det klatrede bogstaveligt talt ind i korporalens krave. Han faldt i en tilstand af jetkollaps og åbnede ild for at dræbe. Som svar fløj en dolk og gennemborede Parkinsons mave. En kilde af blod fossede sløvt ud af hans tunge mave, og den besejrede korporal tæskede i smerte.
  Og andre steder var det ikke bedre, skrig, stank, raserianfald, pistolkampe, når sorthårede briter eller tværtimod blege ansigter trods tropesommeren smadrer hinanden. Og ovenpå var det selvfølgelig endnu værre, men der stilnede hysteriet hurtigt, alle de voldelige blev slået.
  Kun soldatens prostituerede Corneille mistede ikke hovedet, men udnyttede øjeblikket til personlig berigelse. En, to, tre - riv dine lommer i stykker. Fire, otte, fem - du skal skyde kaninerne! Og den sorte luder klatrede uhøjtideligt ned i sine lommer og smilede endda sjokkert.
  Panikken greb også hundene, de begyndte at skynde sig og bide de skøre britiske krigere, og de reagerede febrilsk ved at skyde og, vigtigst af alt, dog slå ikke kun dyr, men også mennesker. Selv oberst Phantomkh, med tilnavnet bulldoggen, mistede hovedet i en sådan grad, at han begyndte at grave sig ind og ramte uden held gulvet i bunkeren med en sapperskovl.
  Nå, Marseille, Rudel, Getter og andre riddere fra Det Tredje Riges krig strøg fra oven og prøvede først og fremmest at tage antiluftskyts frem. Der var dog næsten ingen ødelæggelse her, og briterne skød praktisk talt ikke. Marcel ødelagde kun en fed kuffert og talte:
  "Det er ikke godt at være småting i en stor sag, men det er endnu værre ikke at lægge vægt på bagateller på grund af en lille trang til lediggang!"
  Planen, der var udviklet på forhånd af hovedkvarteret, blev udført, tydeligt som i øvelserne. Tropperne rykkede frem allerede inden afslutningen af artilleriforberedelsen. Med uagtsomhed omarrangerede bønder. Führeren kunne ikke engang give ordrer, så vidt alt viste sig harmonisk. Især bevægelsen af "Goliaths", der sprænger passager i minefelter. Og også tilskyndet, personligt af kaptajn-fuhrer, det brugervenlige system "Snake Gorynych". Gangene i minefelterne blev efterladt brede, og med det samme styrtede lette tanketter langs dem, og derefter infanteriet. Som man kunne forvente, gjorde briterne dog praktisk talt ikke modstand. Kun tilstedeværelsen af tæt oversåede miner, inklusive de nyeste, radiokontrollerede, bremsede fremrykningen, såvel som forskellige pigge og grøfter. Dette skabte naturligvis problemer, og mere end alvorlige problemer. Men tyskerne er trods alt ikke så simple, de forudså meget.
  Her vendte Marseille tilbage på sin Fokken-Wulf, hvis han havde muligheden, ville han have landet flyet et sted tættere på, hvad skal man gøre, skyde sig selv og kæmpe til fods. Men heldigvis er det svært at finde et godt sted, selvom Focken-Wulf på ingen måde er en finurlig bil landingsmæssigt.
  Pilot Rudel spurgte Marseille over radioen:
  - Jeg føler, at Maxim bliver færdig om en time kollega! Måske prøver vi at sætte os ned på den stenede platform for at være i tide til hatteanalysen?
  Marcel bemærkede dystert:
  - Der kan kun sidde en!
  Rudel tøvede. Han forstod, at den store kriger fra det skæbnesvangre Tredje Rige ønskede at skyde mere, men på den anden side kunne de overveje indrømmelsen, at han var bange, og endda udsætter lederen for kugler.
  Marcel forstod dette og modererede pludselig sin begejstring:
  - Fint, ok! Sæt dig ned! Du kan ikke være så egoistisk og tage alle priserne for dig selv! Lad andre skyde!
  Et par minutter senere begyndte den unge terminator at snorke og så ikke de hvide flag, der vajer over fæstningen. Og efter nogen tid bliver talrige kolonner af fanger, der er blevet lamslåede og har mistet deres menneskelige udseende, allerede kørt.
  Således blev en fæstning af stor strategisk betydning taget. Og fascisterne begyndte nu at trænge direkte ind i Afrika. Tropper blev transporteret til det sorte kontinent langs den korteste afstand.
  Og nu begyndte magtbalancen at ændre sig dramatisk. Især på grund af, at de tyske kampvogne nu havde overlegen kampkraft. Og ikke kun "Tigers" og "Panthers", men endda T-4. Så det var meget svært for briterne og amerikanerne.
  Situationen blev forværret af, at de tyske tropper havde meget mere kamperfaring med en alvorlig fjende og var mere disciplinerede og trænede.
  Derudover begyndte MP-44 stormgeværer, som ikke havde sin side, at komme ind i de tyske tropper.
  Også USSR begyndte at sælge olie til Det Tredje Rige, og nazisternes udstyr genoplivede. Så Marokko blev fanget hurtigt. Og tyskerne var i stand til at forbinde med deres tropper i Tunesien gennem Algeriet. Og Wehrmacht-brigaderne strømmede tværs over Libyen.
  Selvfølgelig kæmpede smukke piger meget modigt.
  I Libyen havde briterne ikke en stærk forsvarslinje og trak sig derfor tilbage.
  Men de blev forfulgt i hælene på tropperne fra Det Tredje Rige.
  Og kun i Egypten udspillede der sig virkelig voldsomme kampe. Desuden blev der overført alvorlige forstærkninger fra Storbritannien og USA.
  Magda og Schella var helte i Egypten. Offensiven af Rommels enheder fandt sted under vanskelige forhold i en brændende sommer. Det er nemmere for kvindelige krigere, de er i bikini, og smurt ind med en beskyttende, ret effektiv creme. Faraonernes varme sand sætter sig i deres bare fødder, men hårde fødder lægger ikke længere mærke til sådan en bagatel. Det er bare kuglerne og skallerne er ægte. Og den offensive "Desert Fox" vælger som regel i mørket. Englænderne kæmper anderledes. Kolonitropperne smuldrer ved det første angreb, men kæmperne fra selve Storbritannien, samt et par australske divisioner, kæmper meget hårdt.
  Her, bøjet ned og langs en snoet linje, løber pigerne på angrebet, bryder ind i skyttegraven, hvor en stor losseplads begynder.
  Det sværeste her er at løbe, når granater sprænger rundt omkring, springvand af smeltet sand rejser sig højt op i luften. Og fragmenterne rører nærmest den fedtfri hud, hvorunder tråden af stålmuskler ruller.
  Og i selve skyttegraven er det allerede nemmere. Shella sparker den nærmeste engelske betjent i kæben. Han skærer tænder og falder tæt sammen.
  Blondinen udbryder glad:
  - Her er reception på arisk vis!
  Den iltre partner tilføjer et knæ til lysken og tvinger den arabiske lejesoldat til at slå sig ned og råber:
  - Det er ikke for dig at spille spillikins!
  Krig er grusom. Selv den engleagtige Shella river maven op på den nærmeste englænder med en bajonet. Hun væmmes, men der er ikke noget at gøre. Enten er han dig, eller også er du hans. I krig er der intet begreb om ondskab, der er kun kriterier for effektivitet og hensigtsmæssighed.
  Og blod. Det er endda overraskende, at så meget kan strømme ud af hende fra et elementært stærkt slag med en sapperskovl. Når blodet sådan sprøjtes på sandet, og så stædigt ikke ønsker at blive optaget.
  Shella, hvis hærdede sål napper i denne klistrede, grimme væske, råber rasende og brøler:
  - I løveunger, det hjælper ikke.
  Rasen hos pigen fra SS stiger dramatisk. Et grusomt slag mod modstanderen i lysken følger. Og RAF-majoren flyver ud som en prop af champagne og skyttegrave. Og der kommer blodbobler ud bag betjentens mund. Magda godkender:
  - Det er de bedste mænd og få tilfredsstillelse!
  Men selve den magmatiske taber ikke tid. Hun flyttede numsen af en overfaldskarabin, fik fjenden til at synke som stearinlys. Kun da offeret er en neger, så viste stubben sig mørk. Nu opfordrer Shella sin ven:
  - Bliv ved!
  Magda, der blot har affyret et par kugler fra en forbedret Mauser-pistol, bekræfter:
  - Der er så hold!
  Og resten af pigerne kæmper heroisk og, vigtigst af alt, meget dygtigt. Overraskende nok lider bataljonen af tigre minimale tab, selvom de kæmper midt i krigen. Måske er guderne, og den vigtigste gudinde - Pallas eller Fortune gunstig for unge jomfruer?
  Måske er det derfor, deres firma blev sendt ud for at kæmpe i spidsen. I området for det forventede gennembrud for store britiske styrker fra det blokerede Alexandria. Og hvad er logikken i dette.
  
  Så nu ligger pigerne i baghold og snakker.
  Magda spurgte Shella:
  -Enig du ville have drømt om at tage fra dette helvede i ørkenen til Rusland!
  Shelley rystede på hovedet.
  - Helt ærligt, nej. Selvom der med hensyn til klima er bedre end her!
  Den flammende Magda grimaserede vildt:
  - Er du bange for russiske soldater, eller russisk vinter?
  Shelley rystede på hovedet.
  - Altså nej! Det ville endda være interessant, hvor meget hun kunne holde til i deres bitre kulde, barfodet og i én badedragt. Men det er ikke meningen, vel?
  Magda grimasserede med overdreven foragt:
  - Og i hvad? Er du bange for at dø?
  Shelley vinkede det af:
  - Altså nej! Jeg er ikke en kujon, som jeg tror, at alle allerede har set mere end én gang, men du ser, russerne er sådan et folk ... Som normalt kæmper til det sidste og overvinder de mest vedholdende!
  Brændende Magda, rystede sveden af hovedet, sprøjten spredte sig, og da hun faldt på det varme sand, hvæsede hun afskyeligt, indvendte:
  - Men de kapitulerede i Første Verdenskrig. De underskrev en skammelig fred med os, så efter det vil du påstå, at de er uovervindelige og kæmper til det sidste!
  Shelley svarede med et suk:
  - Så vi kapitulerede trods alt i Første Verdenskrig. Så for at tage hævn!
  Ilddjævelen snerrede.
  - Det var et forræderi mod vores regering!
  - Så de har et forræderi af de revolutionære og bolsjevikkerne! Shelley røg ud. - Som om du ikke ved, hvem Lenin er!
  Magda vred sine fingre med en knækket negl ved tindingen:
  - Jeg ved det desværre!
  På dette afsluttede kæresten samtalen, halsen tørrer op, det gør ondt at tale, og Damokles-sværdet skinnede foran.
  Da solen krydsede zenit og derefter begyndte at dø, og skyggerne forlængede, viste det sig, at pigerne ikke var forgæves påbegyndt deres arbejde.
  Nu, da selve helvede var forbi, lød der et rumlen af motorer og en form for bevægelse fra Alexandrias side.
  Gala bestilte:
  - Gør dig klar piger! Så blev hendes stemme meget mere bevogtet. - Tigresser i pistolen!
  Endelig dukkede silhuetterne af kampvogne op i det fjerne på fortets linje. De bevæger sig langsomt, men på en eller anden måde ildevarslende. Pigerne forberedte deres panserværnsrifler. Sådan er granatkastere, let rekylfri. Deres eksplosive kraft er dog ikke egnet til enhver tank.
  Gala, mørkhudet, kødfuld, omend affedtet af varmen, beordrer eller rettere advarer:
  - Åbn ikke ild uden ordre. Cromwells og Matildas er foran. Frontpansringen på Cromwell-tanken er halvfjerds centimeter, og Matildaen er firs. Vores granatkastere vil ikke tage dem. Så du vil kun skyde på banerne.
  Pigerne råbte i kor:
  - Det er rigtigt kammerat kommandør!
  Shella poserede legende og bemærkede:
  - Men "Cromwell" er så godt, at jernet er latterligt ens! Jeg har set det så mange gange, men jeg kan bare ikke vænne mig til denne joke.
  Faktisk lignede denne en af de mest massive engelske kampvogne et banalt jern med sin skrå frontdel. Det var dog meget svært at bryde igennem sådan en tank. Her skal du have en kaliber på mindst 75, hvilket stadig er sjældent for den tyske hær. 88-millimeter-kanonen er endnu bedre, men Rommel har få af dem, og det er meget svært at transportere sådan en kolossus-ting, især i ørkenen.
  Og her er Matilda. Den bedste førkrigsskabelse af britisk tankbygning. Firs millimeter frontal rustning, med en vægt på kun 27 tons. Det vil sige, at frontpansringen på en mellemstor tank er tykkere end den for tunge sovjetiske KV'er og endda skrå som stævnen på et skib. Gerda mente, at "Matilda" tilsyneladende var ved at blive forberedt på krigen mod USSR. Russerne havde allerede, allerede før Anden Verdenskrig, kanoner på 76 millimeter, hvilket betyder, at de var i stand til at gennembore det, der var svagere. Selve Matildaen er dog ikke godt bevæbnet, kaliber 47, men den har tre maskingeværer.
  Pigerne er dog koldblodige. Kun lidt over tredive kampvogne bevæger sig, efterfulgt af tanketter og infanteri. En del af infanteriet på motorcykler med sidevogne. Tankettes, lidt over halvtreds, men det motoriserede infanteri skynder sig anstændigt. Shella, oprigtigt overrasket, spurgte Magda:
  - Hvor får de så meget udstyr fra i blokaden?
  Den rødhårede kvindelige dæmon smilede, da harpien svarede:
  - Ja, de har aldrig haft problemer med dåser. De ønsker at teste os for styrke. Hvordan man kan se, om vores fyre ikke vil vakle!
  Shelley svarede:
  - Ikke fyre, men piger! Og også den fedeste...
  Og bag kilerne og motorcyklerne marcherede infanteriet. De engelske soldater flygtede let bøjede, og i hænderne holdt de rifler og maskinpistoler. Der lød et klirrende af larver og gnidningen af sand.
  Magda kiggede sig rask omkring (det er vist ikke noget forfærdeligt, langs kanterne af den stilling, som pigerne indtager, strygejern, tyske fyre sidder også i baghold!). Indtil videre er der ikke blevet affyret et eneste skud fra Wehrmacht-enhederne. Alt er stille og roligt. Shelley hviskede sagte:
  - Vi er som indianere i et baghold, men samtidig risikerer vi selv at miste vores hovedbund!
  Magda fnyste som svar med særlig foragt og blæste en flammende hårstrå fra panden:
  - Med sådan en stemning skal man slet ikke gå i kamp!
  Men briterne havde værre nerver, eller måske ville de imponere fjenden og derfor blev kampvognene straks indhyllet i røg, skud buldrede. I kølvandet på dem blev der affyret maskingeværer, og infanterister affyrede også en salve fra deres rifler. Tyskerne forblev tavse og ventede på, at fjenden nærmede sig.
  Og da der kun var hundrede meter tilbage til fjenderne, befalede Gala kortfattet:
  - Brand!
  . KAPITEL 2
  Pigerne havde allerede automatisk nået at blive enige om deres ofre og skød fra granatkastere på skinnerne. Heldigvis er de perfekt synlige i engelske kampvogne. Shella skød, og udbrød glædeligt, den højre larve af den pansrede "Matilda" var knækket. Pigen vendte sig:
  - "Matilda" fik skakmat!
  Magda formåede også at slå Cromwell ud, pigen knipsede glad:
  - De borgerliges revolution i Tyskland vil ikke bestå!
  Så grinede begge piger. Andre hun-ulve tæskede deres granatkastere ret præcist, hvilket resulterede i, at alle 34 britiske kampvogne stoppede. Deres leder Gayla udbrød:
  - Englænderne ryster alle, deres ubetydelighed er over kanten! Hvis tyskerne kæmper, er det bedre ikke at komme i kamp!
  Kvinder er faktisk sådan en race, at de har en særlig gave til at skyde. Og de rammer ekstremt godt. Så briternes slagkraft blev lammet.
  Sandt nok er Storbritannien ikke et svagt land, og de standsede biler begyndte at skyde tilbage. Men sikke en ulempe de har ... Munden falder ikke godt ned, så .... Gala kommanderer:
  - De piger, der ikke har affyret deres granatkastere, lad dem vælge ofre blandt tankettes.
  Magda fnisede.
  - Og kiler, åh kiler - dem laver vi slik af!
  Shella tilføjer:
  - Selvom vi er på slankekur, men du har en plads på toilettet!
  Magda tilføjede:
  - En høne hakker korn for korn, men tager hurtigere på end en orne, der sluger stykker!
  Hvad er en tankette? Dette er en maskine, der ligner en lille tank, nogle gange sporet, nogle gange på hjul. Sandheden vejer kun to eller tre tons, eller fire et halvt ton. Tyngre modifikationer har også en kanon. Sådan en lille ... dens kaliber er 20 millimeter, men den er meget farlig for infanteri. En tankette kan i øvrigt også blive gennemboret i panden, især hvis du kommer ind i skroget, hvor pansret nok ikke vil rikochettere. Især nogle piger har også et ekstra sæt granatkastere. De genoplader hurtigt forsigtigt, som at stryge et barns tønder. Så åbner de ild for at dræbe.
  Magda sang endda:
  - Vi gentager simple bevægelser - et velrettet slag til nederlag!
  Wedges reagerer på hits på forskellige måder. Ved Shella eksploderede for eksempel et ståloffer, og ved Magda begyndte hun at slå sig ned, efter at have fordrejet sig. Pigerne hviner endda af glæde, som om de blev kærtegnet af smukke fyre. Og svaret er spyttet døden ud.
  Shella slikkede endda granatkasteren med sin tunge, følte en metallisk smag. Næsten alle tankettes er foret. Britiske motorcykler begyndte at bremse. Selv langvejs fra var det tydeligt, hvordan australiernes ansigter var snoede. Det formidable Storbritanniens angreb var tydeligvis kvælende ...
  Magda, der lagde granatkasteren fra sig, samlede en maskinpistol op og trykkede på palen og sagde:
  - Jeg er en blid frisør, for der er ikke noget mere ømt end døden!
  Shella hylede:
  - Det er ikke synd at klippe hår som briterne!
  Skyderiet fra briterne blev kaotisk, og så blev de tyske tunge maskingeværer hamret og kanonerne ramt med fragmenteringsgranater. Først blev der affyret kanoner med lille kaliber, men de producerede også en del ødelæggelser, og derefter tjente de en gennemsnitlig kaliber på 75 millimeter. Når sådan en kaliber rammer, og skallerne smuldrer i fragmenter ...
  Magda gned sine håndflader tilfreds.
  - Her er en grød til dem!
  En englænder var en neger, og så enorm: syv og en halv fod, ikke mindre. Han var iført en skudsikker vest og brølede som en såret orne. Da den store motorcykel, som den sorte mand kørte på, blev ramt, sprang han af den og løb til stillingen. Shelley smilede ondt.
  Ja, han var en god fyr.
  Skuddet af den barfodede blondine er brændende præcist, lige i lysken på den pansrede Othello. Sorte råbte: at have oplevet en komprimeret "orgasme". Shelly slog en joke:
  Vi piger er søde fyre
  Tapperhed vil blive bekræftet med et stålsværd!
  En kugle i panden af afskum fra et maskingevær,
  Vi river nogle skaldede sorte af!
  Magda blev næsten kvalt af overraskelse:
  - Så du ved stadig, hvordan man bander! Nå, dig og en ven!
  Shelley blinkede tilbage.
  - Og hvad? Jeg er meget forskelligartet!
  En del af briterne lagde sig ned og skød tilbage. Kampen voksede, og en af kuglerne fløj så tæt på Magdas hoved, at hun endda klippede en tot hår. Det så ud til, at et stykke lys flamme var faldet ned. Den flammende djævel krydsede sig mekanisk:
  - Disse frisører har deres hænder slebet ad helvede til!
  Shella, der fortsatte med at udføre målrettet ild, svarede:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda, trods al kampens travlhed, kunne stadig ikke modstå spørgsmålet:
  - Hvad sagde du?
  Shelley blinkede listigt.
  Forstår du latin? Et udtryk, der angiver total kaput!
  Magda afskar som svar en lang række af yderligere fem englændere, som sprang op på det forkerte tidspunkt, og sagde:
  - Et overskud af sindet er ensbetydende med dets mangel!
  Shella og fandt så noget at indvende:
  - Nej, du tager fejl! Det er nemt at fjerne tankerne, men det er svært at tilføje det.
  Magda, efter at have lagt en anden araber i seng, besluttede hun sig for at gå med:
  - Hvad kan jeg sige! Generelt umuligt! Et glas vin - vil ikke tilføje sind! Anden og tredje er skøre!
  Men på trods af tabet af moral var briterne stadig farlige. Her er en af ulvene, en sorthåret sød i bikini, et par kugler ramt i hovedet, hvilket tvinger et kort skrig til at aftage for altid. Det er ærgerligt, at pigens liv viste sig at være så kort, som en-dags sommerfugle. Flere ulve blev såret. Magda sagde:
  - Der er mange forskellige esser, kun en masse pid....
  Shelley afbrød.
  - At bande uanstændigheder under en kamp er et dårligt varsel... Selvom skakmat i et spil er et tegn på klasse!
  Når dette er sagt, kørte pigen bare en kugle ind i modstanderens øje. Hun blev endda på en eller anden måde trist, så du dræber, du dræber .... Der er ingen ende i sigte på dette. Magda sank heller ikke bagud og begyndte endda at tælle de døde. Generelt, hvis du tænker over det, tilføjer drab styrke til en person? Bare det at dræbe, tilføjer og styrker selvfølgelig karma. Du ser ud til at blive drevet af energien fra underlegne individer. Og du bliver tusind gange stærkere. Som de siger - krigere-helte. Eller rettere krigere-bogatyrer. Her er en australsk fyr - næsten en dreng mistede halvdelen af sit kranium. Magda bemærkede:
  Bedre at dræbe én gang end at forbande tusind gange!
  Shelley var enig.
  - Sikkert! Du kan klikke på alle som dette! Hvor er dit automatiske pres, et voldsomt spyt i hjernen på starfall.
  Magda, rasende på geparden, tilføjede:
  - Briterne lægger på dig, ja, drik ad helvede til! Bare regn på taget af din general!
  Shella begyndte også at tælle de udryddede eksemplarer. Ja, at hendes skønhed skulle stå på ceremoni. Men her er et andet spørgsmål, skal hun sætte stearinlys for de døde eller ej? Når alt kommer til alt, selvom dårlige mennesker er fjender, er de stadig mennesker. Hvordan gjorde spartanerne for eksempel i sådanne tilfælde. Sandsynligvis ædel.
  Shella sagde i en høj hvisken af den tilskyndende gudinde:
  - Du ved Magda, lad os gå efter kampen til det nærmeste tempel og bede for dem, der blev dræbt af os, så deres sjæle fra skærsilden skynder sig direkte til paradis.
  Den rødhårede kriger grimasserede.
  - Eller måske tager vi i moskeen? Nå, dig og sentimentale Shelley. Ligesom din navnebror fra Andersens eventyr, eller rettere Charles Perot. - Magda plantede et udbrud, der tvang yderligere tre mennesker til at bøvse blod. - Men vores verden er ikke en arena for billige følelser.
  Den blonde kriger trak på skuldrene.
  - Hvordan skal man sige? Jeg kunne ikke lide, at liget i tilfælde af min død blev trampet ned i gødning og endda urineret ovenpå. Du gør det godt, og det kommer tilbage til dig...
  - Kommer tilbage med en kugle! Magda knipsede, da hun allerede havde fået et par tangentielle skrammer.
  Shella lagde to mere fra sig og bemærkede:
  - Og du gaber ikke, så finder selv en kugle dig ikke!
  Magda vred sit snavsede ansigt.
  - Kuglen er et fjols, og bajonetten er ikke en professor, men projektilet er ikke en adjunkt! Men du kan ikke beskytte dig selv mod automatisk brand med et røgelseskar!
  Shelley bemærkede:
  - En berømt digter skrev - så en kuglepen er sidestillet med en bajonet!
  På dette tidspunkt blev blondinen lidt ridset af en kugle. Shelley vigede dog ikke engang. Og hvad hvis kuglen fløjter, det betyder, at den fløj forbi.
  . KAPITEL #10
  
  Magda godkendte denne metode:
  - Denne opførsel er en ægte arisk værdig!
  Shelley svarede:
  - Generøsitet til komplimenter, maskerer sindets knaphed og grådighed!
  Magda malplaceret og af vejen, råbte:
  - Sådan en filosofi vil bringe dig i graven!
  Til højre for Shella blev en lyshåret ven også såret. Selvom pigen stadig er en ukendt nybegynder i stedet for en afdød kammerat, har hun stadig ondt af hende. Men hun stønner ikke, tværtimod klemte et smil frem. Så begyndte hun at trække kuglen ud med tungen. Shella kravlede hen mod hende:
  - Lad mig hjælpe dig...
  Hun slog tilbage:
  - Stå af! Bedre skyde og ødelægge de usle løveunger. Det er fantastisk for dig.
  Shella svarede ikke med hårnåle eller kastede sand, selvom hun var fristet. Støtte sin albue og få en vægt, tydeligt at lægge tre personer ned i et kort stød (hun har allerede en maskinpistol, det blev så varmt, at løbet begyndte at blive rødt, det er endda overraskende, at det ikke har sat sig fast endnu!), knurrede:
  - Fremragende, det sker aldrig i en krig! Absolut noget ufærdigt!
  En ven (hendes navn var Whalen) sagde:
  - Det ville være for din tunge, og endda skrue aftrækkeren på et maskingevær! Så det ville ødelægge alle.
  Shelley lo meget højt. Så råbte en af englænderne:
  - I er alle Boshi ludere!
  Shella reagerede med magt ved at kaste en fragmenteringsgranat:
  - Jeg hører fra gigolos!
  Magda truede med at sætte ild til Alexandria, der var værre end Cæsar, og hun knækkede og kastede også en granat. Råbte:
  - Vi er altid gavmilde med sådanne gaver!
  Whalen trak kuglen fra hendes skulder og spyttede den ud.
  - Du smager bedre, end du føler!
  Forstærkninger dukkede op i den bagerste del af briterne, et dusin flere kampvogne. Ja, Matildas, og resten af Makkabæerne købt i USA. De sidste kampvogne var uden tårn, men med hver tre kanoner. Magda fløjtede blidt.
  - Ja! Det er dinosaurbiler!
  Shelley grimaserede nervøst.
  - Du ved, en dinosaur kan trampe på et pattedyr, hvis den sænker farten med sin hjerne. Alt i masse...
  Magda afbrød hurtigt:
  - Og her har du ikke ret. En person tænker ti gange hurtigere, end han bevæger sig. Det vil sige, at det ikke er hjernen, der svigter os først og fremmest, men kroppen!
  Shelley himlede med øjnene.
  - Ja, kroppen ... Sjælen er som regel stærk og vægtløs.
  Magda fnisede nervøst.
  - Sjælen har syndet, men kroppen er ansvarlig!
  Makkabæerne var meget langsomtgående, så Matildaerne havde ikke travlt. Pigerne var dog ikke nervøse, de havde stadig nogle overraskelser tilbage, især et par dusin panserværnsladninger. Men i dette tilfælde formåede de ikke at vise sig. Der lød et brøl, og hele tre granater styrtede mod de britiske kampvogne. Her er en "Maccabee", som straks viste sig at være ramt, et hul dannet i dens brede skrog. Briterne mistede dog ikke hovedet og gjorde endda et mislykket forsøg på at åbne ild på farten. Det var dog svært at afgøre, hvor Rommels omhyggeligt forklædte kanoner skød fra. En anden salve fulgte efter og fordrejede Matildas tårn. Shelley smilede lystigt med vidåbne øjne.
  - Og hvad? Luftværnspistol, så hurtig skud!
  Magda mumlede irriteret:
  "Der vil ikke være noget tilbage til os.
  Efter Makkabæerne dukkede nye tankettes op, samt flere Cromwells. Desuden, at dømme efter den afskallede maling, blev disse biler gravet ud af sandet. Også en stang, de vil gerne tage den uforskammet. Den rødhårede Magda fangede edderkoppen med fingrene, en pigeagtig, bar fod, og knuste den uden ceremonier:
  - Det er det samme for alle briterne!
  Shella varmt godkendt:
  - Bravo! Bliv ved!
  88 mm antiluftskytskanoner fortsatte med at udføre rettet ild. Deres skudhastighed var høj, men deres nøjagtighed gav ikke op. Fjenden knækkede meget tilfældigt og kunne ikke forårsage væsentlig skade. Nå, og hun-ulvene til at kæmpe med infanteriet, som ankom mere og mere.
  Magda, der forsøgte at dulme den grimme kløe fra ridsen, bemærkede:
  - Briterne er så uøkonomiske i brugen af menneskelige ressourcer. Det er utroligt, at det lykkedes dem at overtage halvdelen af verden!
  Schella udtrykte sig derfor ved en meget smigrende lejlighed for tyskerne:
  - De er mestre, de kaster lig efter os! Det kan du ikke argumentere imod, wow, ligene stinker meget!
  Den ildsjæle Magda klukkede tyndt:
  - Ja, et gasangreb, en alvorlig ting.
  De britiske kampvogne kravlede som skildpadder, og snart var der kun bunker af metal tilbage fra Makkabæerne. Men det lykkedes den mere kvikke "Matilda" at slippe igennem, men hendes ulve dræbte straks larven, som altid rammende ramte fra granatkasteren.
  Shelley slikkede sig om læberne.
  - Det er vores måde! Ifølge Esses!
  Cromwells, eller rettere deres besætninger, var frygtelig nervøse, trak i kontrollen og fejlagtigt knuste deres egne soldater. Selv larverne, af sand og blod, blev snavsede og rødbrune. Samtidig vred tankene sig på stedet, og tårnene forsøgte at rotere klodset. Shella blottede sine tænder og sang:
  - Forglemmigej vokser et sted. Mor bager tærter! Reich i munden er ikke tænder, men hugtænder fra skaller!
  "Cromwells" fortsatte ganske dumt med at rode rundt og knuste deres egne soldater, endnu mere intensivt. Selv de tyske antiluftskyts blev stille for ikke at forstyrre kampvognene, for at udføre en "ærefuld" mission. Magda knurrede voldsomt:
  Så nu tager vi afsted! Måske kan vi undslippe stormen!
  Men her er et par "Cromwells", der stadig formåede at udjævne sig og skynde sig til de positioner, som pigerne besatte. Men de blev stoppet næsten øjeblikkeligt af velrettede skud. Tilsyneladende er hun-ulvene i spændingen i kampen, de forbød simpelthen sig selv at gå glip af. Briterne stod over for en ægte tysk styrke. Her er en af tanketterne, efter at have mistet resterne af modet, vendt tilbage. Den australske general kommanderede noget, og granater fløj mod hende. Den dødeligt sårede bil brød i brand, og så begyndte granaten at sprænge inde. Sådan er skuespillet.
  Den formidable jomfru Shella fik en maskinpistol sat i klem på grund af overophedning, og ved at lægge et stykke jern, der var blevet ubrugeligt, til siden, begyndte hun at skyde fra en selvladerende riffel. Og hvilken meget god taktik! Brandhastigheden er lavere, men sigtet er højere. Resten af krigerpigerne gjorde det samme endnu lidt tidligere. Magda rystede på hovedet og bemærkede:
  - Krig lærer økonomi. Og foran, endnu mere end bagtil!
  Shelley var modvilligt enig.
  - Lad ham undervise! Men hvor mange af disse løveunger skynder sig mod os! Er det muligt, at briterne på denne måde kastede alle deres styrker mod os!
  Magda, med snedige og skydende øjne, som Askepot, eller rettere hendes halvsøstre til bal, svarede:
  "Helt ærligt, det er præcis det, jeg regner med!"
  Shelley var overrasket.
  - Tæller du? Vil du have os til at dø? I så ung en alder at finde døden?
  Magda blinkede kærligt.
  - Ikke i dette tilfælde! Tænk bare, hvad sker der, når fjenden koncentrerer alle sine styrker ét sted?
  Shelly svarede straks:
  - Bliv stærkere på dette område. Hun kan bryde igennem frontlinjen.
  - Hvad med andre? Magda blinkede.
  - Stærkere! Nej omvendt! - Shelley gættede pludselig - Så mens fjenden kaster alle sine styrker mod os, kan resten af vores tropper storme fjendens højborg!
  Magda væltede hurtigt om og kyssede sin veninde på hendes svedige, kløede kind:
  - Smart! Fandt endelig ud af det! Så Alexandria ikke bliver en rekordby, der holdt ud mod Wehrmacht så længe.
  Shelley bemærkede:
  - Men Alexandria er allerede blevet sådan en by. Og jeg håber ikke en af fjendens byer vil slå hans rekord! Vi...
  Magda afbrød:
  - At sige, at vi er uovervindelige, indtil kampen er forbi, er et dårligt varsel. Og du ved det!
  Shella blinkede vredt med sine safirøjne som svar.
  - At være troende betyder ikke at være overtroisk. Dette er endda nævnt i katekismus!
  Endnu en gang foreslog Magda, efter at have skudt fra en pistol og afskåret en anden "spækhugger", ganske seriøst:
  - Syng min kæreste! Det er bestemt bedre at synge end at stønne!
  Shelley sagde pludselig:
  - Det er bedre at stønne af orgasme end at synge af smerte!
  Magda blev mere vred:
  - Jamen, man kan ikke forbinde to ord, og derfor taler man vulgaritet. Kom nu, syng det højere.
  Og Shella begyndte at synge, først så det ud til at være stille, men for hvert nyt vers blev hendes stemme stærkere;
  Ved blodstrømmens ild,
  En lavine oversvømmede vores land ...
  Krig kender ingen tidsbegrænsning,
  Bedre end den sødeste vin!
  
  Smagen af sejr bliver ikke bitter,
  Selv bitterheden af røg og blod.
  Da vores bedstefædre kæmpede -
  Nattergalen kvidrer om dem!
  
  Udødelighed er den højeste pris,
  At ikke kende kedelig alderdom.
  For at helvedes sendebud ikke kommer,
  For at nåden flyder.
  
  Vi elsker verden og duften af fyrrenåle,
  Men om nødvendigt venter kampen.
  O vores hjerte af guld,
  Lad det brænde og smelte isen!
  
  Ja, frisk ungdom passerer,
  Alt er blevet banalt.
  hvor solen står op,
  At være menneske er ikke løgn!
  
  Elsk mennesker Herrens lys,
  Han er meget venlig, tro os...
  Selvom vejen gennem livet i underverdenen,
  Og styrer verden: Herodes-Ham!
  
  Vi har rene mål
  Men vejen til dem er synd i blodet!
  Når alt kommer til alt, er han en automatisk maskine som håndvægte,
  Likho af mørke er fuld af slægtninge!
  
  Jesus og Maria er vores garanti,
  De vil komme og bringe lykke!
  Så forsvinder kulden - mel,
  Og vrede med ondskabsfuldhed kaput!
  Det britiske angreb løb endelig ud. De sidste udslåede kampvogne standsede nær de gravede tyske skyttegrave. Og kun infanteriet og de nye ankomne motorcyklister forlod stadig ikke forsøg på at flygte fra grebet. Udmattede af den lange march skød pigerne, ru fra sandet fast til sved, tilbage med deres sidste kugler. Shella justerede sin bajonet og sagde til Magda:
  - Nå, hånd-til-hånd?
  Pigen svarede:
  - Ja hånd i hånd! Det bliver en herlig jagt, selvom det for mange bliver den sidste! Bare vent på kommandantens ordre!
  Shella hviskede:
  - Kommandantens ordre under krigen er fyldt med kærlighed og en kæmpe pris!
  Det var dog tydeligt, at der ikke var sammenhold blandt de britiske soldater. Nogle af dem lagde sig ned og ville ikke løbe frem, mens resten frygtsomt stampede med fødderne. De kvindelige krigere havde allerede et par skud tilbage, selvom der i starten var en hel pose ammunition medbragt af hver hun-ulv. Ja, de er piger, smukke, barfodede, i nogle meget stærke bikinier af en kriger fra en elitekvinde-SS-bataljon. Afdelingen, hvor de bedste individer i Tyskland kæmpede og endda skånselsløst trænede. En slags program til at skabe fremtidens mennesker - supermennesket sunget af den geniale Friedrich Nietzsche. Pigerne forsøgte at vælge deres eget offer hver og ikke miste en eneste patron forgæves. Og så var der kampvogne. Og hvor kommer disse "Matildaer" fra, stemplede dem gennem taget. Men nu ser det ud til: grænsen for tålmodighed er nået, Gala er allerede klar til at give ordre til hånd-til-hånd kamp, da det pludseligt. Wagners storladne symfoni lød fra de fjerne skyer. Denne musik er så kolossal og dejlig, i stand til at bringe en ægte arisk til en total vanvid. Og drive fjenden i en endeløshed. Magda kiggede op i himlen og udbrød højt:
  - Ja, det er vores Stuka bombefly.
  Shelley bjæffede et ordspil:
  - Stykker vil ikke arrangere en stykke-for-stykke adskillelse!
  Hvad kan man sige om den formidable Yu-87, den legendariske dykkerbomber, symbolet på den tyske blitzkrig? Denne maskine, der er helt perfekt (til sin tid, hvor der ikke var sådanne kraftfulde og effektive computerstyringssystemer), er velegnet til at ødelægge landmål, og især infanteri, og også kampvogne. Og produktionen af en værdig afløser: Focke-Wulf er lige begyndt at slappe af.
  Gayla gøede højt.
  - Grav i sandet, hurtigt og skjul dit hoved!
  Og nu fulgte slagene på briterne, Matildaerne er sprængt i luften og vendt om. Shella mærkede fragmenterne, som en kam, gå gennem hendes hår og klø sig i øret. Magda var også hooked, og en pige var slet ikke heldig, hun skar skåret. Men heldigvis var disse allerede de sidste ofre. Nu er det britiske angreb endelig blevet kvalt, og et banner med et hagekors er blevet rejst over hovedminareten i Alexandria! Dette flag var enormt og skræmte mere end halvdelen af verden:
  Magda udbrød med frygtelig beundring:
  - Blimey! Langt om længe!
  Shelley var overrasket.
  - Vi vandt? På en eller anden måde kan jeg ikke tro det!
  Magda klukkede blidt.
  -Ja Ja Ja Ja!
  De overlevende briter begyndte også at smide hvide klude. Det var en sejr, noget man kun kan drømme om, at stå foran en ydre uindtagelig armada, det skete.
  Shelley udbrød:
  - Glæde, glæde hele tiden! Vi vil altid være glade! Vores banner af rødmosset farve viser vejen...
  En djævel trak Magda i tungen, og hun udbrød:
  - Går ingen steder!
  Men den onde Gale hørte, hun, som heldet ville have det, var i nærheden, og rumlen i det øjeblik aftog. Kompagnichefen knurrede:
  - Sådan? Et banner med et hagekors fører efter din mening ingen steder hen. Vi finder ud af det sammen med dig, men indtil videre skal vi bygge fanger.
  Ja, blandt dem, der overgav sig, var der mange sårede og alvorligt. Med dem handlede nazisterne "barmhjertigt", et kontrolskud i hovedet og fuldstændig orden. De lettere sårede blev placeret i en separat kolonne - de kan helbredes og bruges som arbejdskraft. Shella oplevede dog pludselig et samvittighedskval, da hun så massakren på de alvorligt sårede og forkrøblede. I Det Tredje Rige var alt underordnet kravene om hensigtsmæssighed. Og så blev det unødvendige fjernet. Shella selv, på trods af alle de øvelser, og allerede en solid (især efter denne kamp!) Antallet af lig i hendes konto, forblev venlig og meget sentimental. En bitter tåre trillede endda ned af hendes støvede, solbrune kind. Hvad en beskidt ting krig er, hvordan det ændrer karakteren og vurderingen af en person.
  Magda var også nervøs; hvad vil den grusomme Gayla ellers finde på. Hvordan bliver hun straffet? Faktisk kan kommandanten i krigstid simpelthen beordre at blive skudt uden selv at forklare årsagerne. Også selvom det nok ikke kommer dertil. De er jo eliten, og i tilfælde af en henrettelse, og selv med vidner, kan de begynde at grave i, hvad der er hvad, hvorfor. De er værdifulde krigere, ikke almindeligt kanonfoder.
  Roth var dog ret ramponeret. Tre tyske piger døde, fem blev alvorligt såret, næsten halvdelen var lette, og alle uden undtagelse var kløede og dødeligt trætte. Beregningen af tabene blev foretaget lidt senere, men indtil videre blev fangerne bygget og de erobrede trofæer talt. Og også pigerne arrangerede våbnene kastet af fjenden i en separat bunke. Selvom det var nat, var det lyst nok, især takket være fuldmånen. Shelley bemærkede:
  - Kender du Magda i sådan et vejr, varulve er normalt meget aktive. Især de tidligere døde!
  Den rødhårede kriger vred hendes ansigt.
  - Hvis trods alt eventyr, så ja. Men I er voksne. Vi er snarere voksne piger, og vi er selv som ghouls. Også selvom de er kvindelige og meget smukke.
  For øjnene af Shella, eller rettere i hendes friske erindring, blinkede en episode af det tidligere slag, da briternes kroppe efter bombens fald spredte sig. Blandt dem var der en - åbenbart blandt de indfødte i Australien, en mundkurv med tykke læber og en fladtrykt næse - bare rædsel. Og øjnene ... Bare mit kærlige og blide dyr, jeg elsker dig så højt, tro mig. Hovedet nåede ikke den formidable Shella kun ti meter! Og det er ligesom...
  De dræbte piger kunne i modsætning til almindelige soldater ikke begraves bare sådan. Deres kroppe blev pakket ind i plastikposer, og efter afskeds- og begravelsesceremonien (dette blev udført af en speciel præst med et hagekors på ærmet!), blev de sendt med fly til Tyskland.
  Præsten var en speciel SS i rød uniform og med ansigtet som en professionel morder. Hitler havde længe ønsket at etablere en ny religion i Det Tredje Rige. Sandt nok har kompileringen af alternativ teologi stødt på vanskeligheder. Et par ambitiøse filosoffer fremførte hver deres model og teori. Og kun Führeren selv kunne vælge en fælles. Men vedtagelsen af en ny religion, hvor korset ville erstatte hagekorset, eller rettere hagekorset ville erstatte korset, ville betyde en uundgåelig splittelse i samfundet, og endda lige på tærsklen til Anden Verdenskrig. Hitler besluttede at udsætte reformationen til bedre tider! Ak, selv Fuhrer syntes at være i stand til at flytte bjerge og ændre naturens love, tvunget til at regne med menneskelige fordomme. Magda er rødhåret, men rødhåret, farven på snedig og ikke-standard tænkning, sukkede. I modsætning til den blonde kriger Shella, denne dygtige morder med sjælen af et lam, elskede hun ikke Kristus, da hun oprigtigt betragtede ham som en svækkelse og en jøde. Faktisk er Bibelen fuldstændig lort. Selve det faktum, at jøderne er det folk, Gud har udvalgt, forårsager kun latter og afvisning. For at Gud skulle vælge... Brr... Magda afbrød sine tanker og hjalp med at læsse de døde i en speciel container. Det er virkelig mærkeligt, at en person, universets krone, er så skrøbelig, at han kan blive dræbt. Er det trods alt muligt at ødelægge det perfekte ... Det er dog latterligt at tale om en perfekt person.
  . KAPITEL #3
  Dette væsen er ret dårligt tilpasset til livet, især menneskebørn. Og hvorfor så? Dette rejser tvivl om tingenes naturlige gang i evolutionen. Mennesket er jo den højeste sfære, og ingen kan argumentere for, at det er præcis sådan. Derfor er ateisme logisk. Menneskets svagheder forklares jo ved, at det praktisk talt stadig er i begyndelsen af udviklingsstigen. Altså mens du er svag, men i fremtiden kan du blive stærk.
  Kristen moral antager: at du er født med lort og vil forblive det samme lort, kun du vil bære din ydmygelse for evigt. Nå, selve betydningen af begrebet islam betyder underdanighed... Og at være underdanig betyder at være en ikke-entitet, hvilket er mere end uacceptabelt for en virkelig stolt person.
  Hun-ulvene havde i mellemtiden travlt med at rydde op og samle udstyr. Det var allerede nat, årets lyseste. Ligene var allerede begyndt at udstråle en kvælende lugt. Magda grimaserede: ja, hvorfor har folk så meget lort! Manden er en gående skraldespand! Men i teorien skal en person være - et supermenneske og et overdyr! Dette har en særlig betydning - sindet, det at give og den fysiske perfektion. Wow, disse mennesker ... eller rettere små mennesker. Jamen, hvorfor er de bedre end dyr, hvis de stinker sådan! Du skal bare overvinde dig selv for at røre ligene og dumpe dem ... Shelle, kan man sige, var heldig, hun graver et dybt og bredt hul sammen med andre soldater, hvor ligene bliver dumpet. Magda snød dog lidt, skyndte sig for at hjælpe Cromwell-tanken, der blev forladt af fjenden. Nå, intet med hensyn til egenskaber specielt beskyttende og kører denne kolos. Krigeren sagde:
  - Teknikken stinker.
  Den barfodede blonde Ket, også fra hendes firma, indvendte:
  - Teknologi har ikke noget med det at gøre, hvis folk er rådne!
  Magda er her med begge hænder for, straks aftalt med den smukke og sprælske kriger:
  - Rustet udstyr er nemmere at rengøre end at opfriske en rådden person! Den stærkeste muskel er magtesløs - hvis sindet er svagt!
  Ket skubbede tanken med hænderne og fnisede:
  - Nå, dig og Solon! Eller rettere sagt, Sokrates i en nederdel, så indviklet udtrykt. Men Hitler, som han sagde: slå, slå og slå igen!
  Magda knurrede rammende på Suvorovs måde:
  - Slå, men kæmp ikke tilbage!
  Kets spidse biceps bulede, hun skubbede tanken af al sin styrke, og pigens mave sank af anstrengelsen. Magda snød heller ikke, som en ægte arisk. Pigen gjorde sit bedste og sang endda med:
  - Tænk ikke på kærlighed! Skub enorme vægte! Det er trods alt vores svære sport - ikke en lokal verdensrekord!
  Kate sang:
  - Vi sætter nye rekorder, så jorden vokser! To gange, tre gange højere end normen - så mit land blomstrer!
  Magda fortsatte halvt i spøg og halvt alvorligt:
  - Og de plader er fede - dræb flere bastards! Vi er ikke dårlige piger - vi knuser mursten med peber!
  Den rødhårede kriger vil, selv i ekstase, slå sit hoved på rustningen. Og så lyttede jeg til musikken. Og så spændte hun endnu mere. Alligevel er det mærkeligt, at briterne, der har sådan en ærbødig holdning til monarkiet, opkaldte tanken efter Cromwell, en oprører, en revolutionær. Ja, selv henrettelsen af kong Charles den første. Hvor er det i modstrid med logikken at opkalde en ny krydsertank efter en morder, med tilstrækkelig kraftig rustning. Selvom pistolen affyrer fragmentering, ikke panserværnsgranater. Magda slikkede frygtsomt rustningen med tungen og spyttede så lækkert ud:
  - Lidt bitter!
  Kate bemærkede:
  - Hvis vi ikke får en belønning efter denne kamp, så vil dette være den højeste uretfærdighed!
  Magda bemærkede med et suk:
  - I teorien er det nødvendigt generøst at belønne alle de kvindelige krigere i vores bataljon, eller rettere kompagniet. Alle kæmpede som helte, ingen gik ud, og hver havde mindst et dusin lig under fødderne. Jeg selv dræbte mere end fyrre "løveunger" alene i denne kamp. Og at alle skal belønnes - det ville være fair!
  Kat nikkede.
  - Hvorfor ikke! Desuden blev vores tre venner liggende på sandet. Så det hele er forfærdeligt. Alle disse uophørlige krige i menneskehedens historie. Krig er selvfølgelig interessant, men folk dør!
  Magda synger pludselig gennemtrængende:
  - Folk dør for metal! Folk dør for metal! Satan styrer bolden der, bolden styrer der! Satan styrer bolden der, og hælder napalm!
  Pigerne lo og læssede til sidst Cromwell'en på platformen. Samtidig lykkedes det for Magda at knuse tommelfingeren på sin højre, barfodet, men med yndefulde solbrune linjer af benets krigerprinsesse. Pigen grimaserede og sagde:
  - På benene som på asfalt! Ring flad ikke bratsch!
  Humor er humor, men arbejde er arbejde. Hun-ulvene arbejdede hårdt, som i hårdt arbejde, men de blottede samtidig tænderne. Magda forsøgte også at skille sig ud her. De stadig kødfulde lår rystede så voldsomt. Kate, klynkende, bemærkede:
  - Dans er dans!
  Magda blev overrasket:
  - Hvad har du gang i?
  Kate forklarede:
  - Vi danser som i ballet, men samtidig med vægte. Jeg hørte, at boksere også bruger en lignende træningsteknik - giv dine hænder vægte og hop foran et spejl!
  Magda kunne ikke lade være med at grine.
  - Altså ja! Jeg forstår, at dette er en fantastisk metode! Hvis vægtene er pudsede, så vil hænderne simpelthen flyve efter vægtene i de samme handsker!
  Kate bemærkede:
  - Mange mennesker ønsker at tage afsted, men flertallet forventer Ikaros skæbne, eftersom ambitionernes fjer er fastgjort med fejhedens voks!
  Magda smågrinede.
  - Jeg ser dig også, en filosof! Generelt...
  Kate afbrød:
  - Der er ingen dumme ulve iblandt dem! Vi er alle uddannede, ja, det er et must at læse Friedrich Nietzsche.
  Magda blev opmærksom og spurgte straks:
  - Nietzsche? Dette er en interessant filosof. Men kriteriet om overmennesket er ikke præcist defineret i hans arbejde. Generelt drages Nietzsche mod det primitive samfundssystem, altså af stenalderen, som jeg personligt ikke bryder mig om.
  Kate var overrasket
  - Og hvorfor?
  Magda fnisede bryskt.
  - Faktum er, at Nietzsche ikke tilstrækkeligt belyser, eller rettere, endda fuldstændig undervurderer den rolle, som videnskabelige og teknologiske fremskridt spiller. Hvordan det påvirker en person, og til det bedre. Og generelt er et forsøg på at idealisere stenalderen - at kalde den gylden upassende. Faktisk går folk på den evolutionære vej fra simpelt til komplekst, fra værst til bedst. For eksempel, hvor hurtigt flyene ændrer sig, fra de enkleste til de stærkeste. Begreber som hastighed, manøvredygtighed og så videre.
  Kate fnisede og sang:
  - Hvilken fremgang er der kommet til - til usete mirakler! Men der mangler noget, en snedig dæmon vrider halen!
  Magda tilføjede mere melodiøst:
  - Problemer glemt! Det tredje rige hersker! Robotter kommer snart! Fladtrykt parasit!
  Pigerne skulle bære og arbejde, indtil de var i fuldt flor, det var allerede ret lyst og fjendernes lig var endelig begravet, det så ud til, at de kunne gå i seng, men det var der ikke. Nej, pigerne fik stadig noget at spise, og i anledning af sejren fik de endda en bid trofægryderet. Gayla kommanderede inderligt:
  - Det er en stor ære for dig at smage din fjendes mad!
  Magda og så vyaknula:
  - Nej, det er en stor ære for briterne, at vi blev enige om at spise deres lort!
  Gaylas øjne blinkede vredt.
  - Nå, nej, det krydser allerede alle grænser. Du Magda forbliver helt uden mad! Desuden vil du blive udsat for en slags tortur. Især forekommer det mig, at dine mavemuskler er for slappe, og dine muskler er ikke i relief. Så lad os teste den nye praksisudførelse på dig!
  Så trak nogen Shella i tungen:
  - Jeg vil ikke lade Magda lide alene. Lad mig også pines.
  Gala smilede skævt.
  - Godt gået pige. Sådan hengivenhed, eller rettere venskab. Du vil udholde begge dele! Og forbliv sulten begge to!
  Shella blev stille, lugten af gryderet kildede i næseborene på en sulten, træt pige. Og så begyndte resten af hendes venner at slubre overdrevet højt.
  Men den vigtigste tortur var endnu ikke kommet. Gale fandt virkelig på noget sofistikeret. Pigerne blev hængt op med hænderne på en wire, der smerteligt gravede sig ind i håndleddet, og en kæde blev lænket til deres fødder. Desuden, hvis du holder dine ben parallelt med jorden og laver et hjørne, så er stålkæden lidt kort, så jernpladen. Men hvis du sænker benene, så svinger spidsen af kæden metallet, som igen er forbundet med en spændingskilde. Og din krop bryder igennem den elektriske udladning. Her er sådan en interessant tortur.
  Gayla slikkede voldsomt sine læber.
  - Jeres presse bliver så stærk ... I piger vil takke mig for træningen!
  Magda fnisede hysterisk og sagde:
  - Og hvorfor trække, lad os sige tak for træningen med det samme! Tak til den store SS for vores lykkelige barndom!
  Gayla rystede på fingeren.
  - I piger bliver nødt til at hænge sådan en hel dag. Men endelig kan du føle dig som rigtige mænd!
  Magda rystede på hovedet.
  - Alle forsøg viser, at en kvinde, hvis den er ordentlig trænet, er meget mere udholdende og farlig end selv mænd, der er hærdet af krige!
  Gayla klippede hende kort:
  - Et ord mere, og jeg tilføjer en dag med nye tests!
  Pigerne blev stille, det er svært at holde et hjørne, især hvis en kæde er lænket til deres fødder i lang tid. Så hæng som en brystvorte. Gayla gik uden at sige farvel og efterlod pigerne til at lide sådan. Shella mærkede et tryk i den nederste del af maven, kæden gnavede hendes ankler, trak hendes ben. Pigen blev pludselig forført af muligheden for at tjekke, hvad der ville ske, hvis jernet blev rørt med en kæde. Hvad skal man prøve...
  Det elektriske stød var så kraftigt, at den hærdede Shella skreg ufrivilligt. Som om en rødglødende pæl gennemborede kroppen fra hælene til baghovedet. Der var en tand i musklerne og hovedpine. Shelley knurrede.
  - Dette er trangen til eksperimenter, der er så karakteristisk for SS!
  Magda tilføjede halvt i spøg:
  - Det er godt at eksperimentere med... Fjender! Jeg er dog ikke stødt over lektionen.
  Pigerne var stille et stykke tid. Magda tænkte: Nå, hvor er skæbnen bizar. Nu har tyskerne vundet, alle glæder sig, og de er tvunget til at hænge som pærer og endda lide. Til hvem er tærter og donuts, og til hvem er blå mærker og knopper! Det er interessant, hvad der bliver det næste. Nu, efter Alexandrias fald, er det muligt at iværksætte en offensiv i Mellemøsten, selv før overførslen af yderligere forstærkninger. Faktisk, hvorfor vente, hvis der ser ud til at være mange tropper i Irak og Palæstina, men hvordan kan jeg sige, at de er ... Ikke helt kampklare, der er for mange arabere og sorte, der spreder sig, når sirenen hyler. Og hvis du forsinker, så vil briterne have tid til at trække en masse rigdomme tilbage, især fra Jerusalem og Bagdad. Ingen grund til at slå hurtigere og slå fjenden ud. Afrika er et helt kontinent, men Iraks fald er også nøglen til Asien. Efter at have beslaglagt reserver af olie, bauxit og andre metaller vil Tyskland endelig slippe af med enhver afhængighed af USSR. Og måske endda erobre Rusland! En kampagne mod øst... En gammel drøm om arierne! Og så hvad? Måske endda rumudvidelse, som de ynder at beskrive i science fiction-romaner. Flyver til stjernerne og nye verdener. Hvor der for eksempel lever hybrider af gulerødder og frøer... Det er fantastisk, noget der ikke fandtes før, og du finder ikke en analog på Jorden. Andre verdener er trods alt fyldt med uindtageligt lys, hvilket betyder, at tyske tropper må tage dem med storm. Der er trods alt intet lysere end solen, undtagen stjernerne! Magda spurgte Schell:
  - Jamen, jeg forstår dig ikke, hvorfor bad du så letsindigt om mel? Kan du lide at hænge sådan på stativet? Derudover gør min mave ondt.
  Shelley formåede et antydning af et smil.
  - Og det ved du godt! For eksempel bemærkede jeg i lang tid, at mine mavemuskler er lidt bagud. Så jeg trak op.
  Magda bemærkede dystert:
  - Jamen, jeg vidste ikke, at de ville tvinge os til at træne pressen. Jeg troede personligt, at de ville slå mig med knipler i hælene. Eller måske endda piske med pigtråd. Men hvis det gør dig glad...
  Shelley talte højere:
  - Du ved, pine ikke sjælen! Måske skulle vi tale om noget andet.
  Magda nikkede indforstået.
  - Lad os tale! Syng en blomst, skam dig ikke! Når alt kommer til alt, med skønheden i sådan en søster, kan du se at skrive sange, en stor håndværker.
  Shella besluttede, at det var bedre at distrahere sig selv fra smerte på denne måde end at klynke, og hun sang desuden ud fra et mandsnavn:
  Lunefuld pigemuse
  Det kærtegner, og så en nederdel ...
  Præpositioner hopper, og der er ingen forening,
  En lavine af rim vil blive skrottet!
  
  Men den jeg elsker af hele mit hjerte -
  Som svar siger han, hvad ordene er til for.
  Krystalkærlighed kan åbne døren
  Åbn en ørns vej til det!
  
  Tro trods alt, at pennens sværd er dyrere,
  Der er hårdhed i det - fnug vil styrte af sted i en hvirvelvind!
  Arrogante stolte adelsmænd,
  Der vil være et stikkende vers om dem ...
  
  Vi skabte rati herlighed,
  Hvor blodet flyder, og et eller andet sted sveder.
  Udvidede deres stat,
  Fra pyramider til isflager.
  
  Men på samme tid er sjælen et lam,
  I den lyder lyren sød ...
  Pigens stemme er jo et opkald -
  Og lidenskab vil smelte og granit!
  
  Hvor der er et ord, flammer roser,
  Hvor blomstrer æbletræerne...
  Vi kan ikke blive generet af kulden
  Og skræmme forgæves arbejde!
  
  Vi forvandler drømme til kreationer
  Lad os overvinde afgrunden...
  Hele verden vil fryse af forbløffelse
  Når nattens sorg forsvinder!
  
  Så vil lidelsen ende
  Der vil ikke være nogen krøblinge og forældreløse børn...
  Og afsked vil ikke komme til os,
  Lad det flotte væsen sprænge tærsklen!
  
  Fædrelandet bliver Guds rige,
  Hver af os betragtes som Skaberen.
  Kun aske hældes over bedrag,
  Hvem er ærlig, venlig - godt gået!
  
  Kompagniet blev reduceret til femoghalvfems krigere (tre blev dræbt, og to mere blev såret så hårdt, at de forblev på hospitalet). Hvor skal du hen: Krig er ikke uden tab, kun tab er uden krig! Flere krigere havde stadig ar på deres slanke, muskuløse kroppe, og et par piger viste sig at være bandageret. Tigresserne, trætte af lange rejser, så ikke særlig krigsførende ud - de var afmagrede, så deres ribben endda kom igennem. Pigerne kløede nervøst fødderne i sandet, brændte og groftede, de kløede for meget og kløede brutalt. Generelt, hvis der er et sted på jorden værre end Dantes helvede, så opdagede de det selv i Afrika. Krigerne blev dog ikke slappe, og måske endda pralede med, at de skulle opleve så grusomme strabadser. En slags moral: Jo flere vanskeligheder, jo bedre. Propaganda for askese og åndelige værdier, karakteristisk for nazismen, især i den radikale version af Goebbels, i modsætning til den vestlige borgerlige forbrugsideologi. Sådan ligner pigerne, sorte af solskoldning og støv, knap dækket af en bikini og hængt med våben, en karikatur af amerikanske militante. Og ikke langt væk ligger den tyske base og grænsen til Sudan....Derfra blæser en varm brise, duften af brænding høres, og skyerne på himlen er så sjældne...bare øer i Stillehavet. Lyserøde klitter under påvirkning af luftmasser bevæger sig lidt, som om de fangede titaner ønsker at kaste magien fra de hedenske guder, men samtidig kvæles de i afmagt.
  Shella hviskede meget stille til Magda:
  Og når endelig...
  Den rødhårede hun-djævel svarede endnu mere stille:
  - Meget snart! Lad os drikke os fulde igen!
  Gayla råbte øredøvende:
  - Løb, skridt march (sådan en kommando lyder som en direkte hån!)
  Skønhederne skyndte sig, deres hærdede, brændte hæle blinkede mod baggrunden af gyldent, næsten rygende sand. På trods af at solen nærmede sig sit zenit, måtte pigerne løbe igen. Så næsten nøgen, med en solid last over skuldrene ...
  Shelley, rynkende panden, bemærkede:
  - Om eftermiddagen vil de se os på lang afstand og skyde os!
  Magda var uenig:
  - Det er ikke helt så dystert. De lægger måske ikke mærke til os ... Eller rettere sagt, hele regnestykket er baseret på, at et normalt menneske ikke vil løbe ind i sådan en helvedes hede i ørkenen.
  - Især barfodet! Shelley fnisede.
  Og vinden blev endnu varmere. I morgen er det den første juli... Sommerens varmeste måned på det varmeste kontinent på planeten Jorden. Og pigerne skal løbe og slæbe våben og en solid ammunitionsladning med sig. Magda huskede en fantastisk historie om den fjerne fremtid. En magtfuld og tilsyneladende idealistisk supercivilisation forbød forskellige arter og racer i galaksen at føre ægte storskalakrige indbyrdes. Nå, da visse uenigheder konstant opstår mellem stjerneimperier, så led begrænsede kampe - med små styrker og med omtrent lige store våben.
  Det ser ud til at være en rimelig idé ud fra et humanistisk tænknings synspunkt, men ... I virkeligheden rekrutterede "Frelsens Hær" i en supercivilisation selv soldater til disse kampe, idet de valgte de fejeste, mest uduelige eller overbeviste pacifister - som endte i hæren på grund af lejesoldatshensyn. Desuden blev provokatører sendt til tropperne for at forstyrre slaget, allerede før det begyndte ... Kort sagt var det en parodi på krige, indtil der blev fundet en person, som formåede at bryde dette fejlbehæftede system. Dette er hans kald - en soldats profession, en krigers sjæl. Og den uventede Hollywood-slutning - det kunne ikke have gjort uden en kvindes deltagelse!
  Alt er som det skal være - hvilken slags arbejde, uden ægte kærlighed og passion?
  Efter at have tænkt, trådte krigeren Magda med sin bare fod på en kaktus, hun blev stukket, men pigen var ikke engang opmærksom på det ...
  Det var muligt at bryde den fejlbehæftede orden uden krig, og derfor tapperhed i universet af en ikke glædelig fremtid, i sidste ende ved hjælp af kærlighed. Og Magda elskede indtil videre kun i drømme, eller i drømme. Hun var varm og samtidig fordærvet jomfru. Og hun udløste sit stormfulde temperament i træning og krige. Og hvad er kærlighed - noget som blod udgyder voldsomt for!
  Den rødhårede vixen-engel rystede svedperler af sig. Mærkeligt, men digtere rimer oftest på kærlighed og blod. Det skyldes tilsyneladende, at mænd har udviklet en trang til vold i forhold til hunnen. Mennesket er dog ikke et dyr, i den forstand at det er i stand til at tænke rationelt ... Men på den anden side er den kristne moral ham fuldstændig fremmed. Hvad Jesus lærer for en mand, og især en stærk mand, er så unaturligt og forårsager brændende afvisning, at kristendommens succes var i strid med logikken ... Men ikke kun kristendommen, enhver religion er kendetegnet ved et vist paradoks og påtvingelsen af visse begrænsninger for en person. Og ofte ret urimeligt ...
  Det var allerede en fuld og jævn overskyet nat (ikke desto mindre indhentede vinden skyer fra havet ikke så langt fra kysten), da pigerne endelig løb mod målet.
  Før dem var en engelsk base, og endda med en flyveplads. Desuden, at dømme efter tårnene besat med maskingeværløb af stor kaliber, pigtråd og betonbaner, var den udstyret for længe siden. Briterne besatte Egypten i 1882 og oprettede et marionetregime der. Nu planlagde tyskerne at gøre det samme.
  Munter Gala begyndte at undersøge basen og flyvepladsen gennem en speciel, indviklet hærkikkert. Hun fik selskab af flere pige-korporaler. Allerede erfaren i krigen, fra da hun stadig var en ny spejder og forbindelse i Spanien, og allerede en hensynsløs kriger i Polen, Frankrig og Jugoslavien, beregnede Gala oddsene forsigtigt. Flyvepladsen blev forsvaret ret stærkt, herunder antiluftfartøjsartilleri. Ja, og der var mange fly på den. Er det i øvrigt mærkeligt, at briterne opbevarer så meget luftfart ét sted uden at sprede det over feltflyvepladser? Måske er der et falsk mål her, og de rigtige fly er placeret et andet sted? Der er en masse maskingeværtårne, der er endda tre Matilda-tanke og fire Cromwell-tanke. Hvis du stikker rundt, så kan du ikke undvære blod.
  Gayla kaldte to vildledte, men bestemt meget stærke og dygtige krigere. Hun piskede dem baghånden med en pisk, så hendes kanelbrune kister endda svajede. Hun lavede et brutalt ansigt og beordrede hårdt:
  - Magda og Shella har ordrer til dig: at trænge ind i flyvepladsens territorium og finde ud af, hvilke fly der er. Så udforsk forsvaret i detaljer!
  Pigerne nikkede lydigt med hovedet: en ordre, der er en ordre, og den skal udføres. Og hvordan - det er deres problem. Shella og Magda tog hurtigt afsted mod flyvepladsen. Ildkrigeren foreslog:
  - Lad os fange tungen og tage formen fra ham. Så, efter at have skiftet tøj, vil vi trænge ind på flyvepladsen. Lad os have det lidt sjovt der!
  Den blonde Shella bemærkede noget forvirret:
  - Vi skal først finde det her sprog. Så tror du, de strejfer rundt i ørkenen? Og du kan fange dem sådan i menneskemængder?
  Magda fløjtede med skarlagenrøde læber:
  - Sikkert. For eksempel er der vagter i nærheden af tankene, fordi de er bag tårnenes omkreds. Du kan også skyde vagtposter der, og om nødvendigt ...
  - Fange en tank og køre? Shelley smilede skævt.
  Magda bevægede tåen og nikkede indforstået:
  - Og at det sagtens er muligt. Selvom vi kun blev beordret til at foretage rekognoscering. At hæve støj uden en kommando ... Du ved selv, hvad initiativets manifestation er fyldt med i en krig!
  Shelley sukkede tungt.
  - Det ved jeg desværre godt!
  Pigerne løb næsten uden at skjule sig mod tankene. Vagtposterne var også blandt negrene - de røg cigaretter og så praktisk talt ingenting. Kun en af dem var af den hvide race, og det ser ud til, en officer. Men han var også ret fuld. Shell blev overrasket over dette: hvordan opfører briterne sig? Er de ikke bange for sabotage, angreb fra araberne eller et vovet udfald fra tyskerne? Sandt nok, måske udmattet af den ulidelige varme, såvel som de dårlige nyheder fra fronten, begyndte de normalt koldblodige briter at dunke. Generelt huskede Schella dette fra lærebøger: typen af en englænder, som et koldt emne og uden følelser, er intet andet end en myte. Desuden er skotter og irske drikkere ikke fjols. Nå, de sorte i denne henseende er fuldstændig blokerede - de går amok af en mager dosis, som japanerne i øvrigt gør.
  Piger tilgiver aldrig noget. At fange hovedet, og med en dolk i halsen, præcis i halspulsåren - dette er tiden. Men der er en mere effektiv modtagelse, de fjernede det andet par vagtposter, slog hendes hage med håndfladen, snurrede så og løftede hendes hoved lidt. Crunch og nakke snoet.
  Magda blinkede til sin veninde:
  - Det er sådan, vi bare skyder dem. Som pærer fra træer!
  Shelley svarede blidt:
  - Der er en endnu enklere måde - for eksempel et skud fra et lydløst våben. Og så det er ikke godt at snavse dine små hænder.
  Magda fnyste foragtende som en stor rovkat:
  - Du er en jordnær Shell-mand. Romantikken i at nyde kampens skønhed er ikke i dig. Alt er så primitivt. Er det interessant at skyde og endda lukke?
  Den Snehvide Djævel afbrød sin ven:
  - Du må hellere se, der er også en ottende tank. Han var ret smart forklædt som en høstak. Men jeg forstod straks, hvorfor solen ville tørre græsset for os, når selv en kamel ikke ville spise det efter det.
  Magda var enig.
  - Ja, det er en ganske logisk observation. Tank, jeg må se hvilken. Sandsynligvis en af de seneste...
  Shella rakede lidt hø og fløjtede straks:
  - Åh, ja, han har en sammenklappelig tønde. Det er første gang, jeg har set denne teknik. Sandsynligvis amerikanske, hvis de tager fejl!
  Den flammende djævel afbrød den snehvide kriger:
  Lad os nu komme til flyvepladsen. Der løber også hunde rundt. Dette er et andet problem med problemer.
  Shella skyndte sig at berolige sin ven:
  - Jeg ved, hvordan jeg kan påvirke hunde, og derfor vil jeg gå alene. Heldigvis er betjenten blandt de hvide glatbarberet og middelhøj. Hans uniform vil passe til mig. Jeg er allerede ved at ændre mit ansigt.
  Pigen tog faktisk hurtigt makeup på. Og at de også blev undervist i dette på en specialskole. Magda protesterede ikke.
  - Gå, og jeg tager mig af den nye tank. Det har også noget nyttigt for tysk militærvidenskab. Men her er Schella, jeg beder dig, bliv ikke længe, så snart du er færdig med inspektionen, så vil jeg kæmpe tilbage.
  Selv jerboaen viftede med en børste som svar - de siger, svig ikke os, blondine!
  Den blonde pige svarede med et smil.
  - Jeg vil gøre alt meget hurtigt. Så vidt det overhovedet er muligt.
  Magda var ikke længere opmærksom på sin veninde, men tog helt fat på studiet af tanken. Her gjorde hun flere opdagelser. Først havde tanken to svejste kanoner. En langløbet 76-millimeter kanon med et sammenklappeligt mundingsparti og en 47-millimeter kortløbet kanon til affyring af fragmenteringsprojektiler. Generelt er våbnene ret rige, især for 1942 og det afrikanske kontinent. Pistolen havde i øvrigt en ret interessant og kompakt mundingsbremse, og det var tilsyneladende den berømte sytten-fods pistol, som endnu ikke var blevet brugt i praksis, men som allerede blev annonceret på alle mulige måder af den kongelige tjenestes Goebbels. af Storbritannien.
  Pigen rakede overfladen og fandt emblemet af en ørn på lugen og indskriften på engelsk: "Made in the USA." Magda forbandede:
  - Som jeg altid har haft mistanke om, er dette et amerikansk hack. Tilsyneladende satte de Storbritannien på vores sjæl! Og de er ikke klar over, at tyske kampvogne vil marchere gennem New York for dette.
  Det var ikke så let at åbne lugen, men det fik pigerne selvfølgelig pedantisk og samtidig, hvilket lyder paradoksalt kreativt, også lært dette. Så at tage som en hindring var et spørgsmål om ære.
  Shella efterlignede i mellemtiden ganske behændigt en beruset gang og nærmede sig indgangen til flyvepladsen. Og mærkede straks forskel på den britiske og den tyske mentalitet. Sentinelens dovne stemme spurgte:
  "Hvilken sag har du, Peter?"
  Shelley svarede kort:
  - På en personlig note!
  - Kom nu!
  Shella var inde på flyvepladsen. Hun inspicerede flyene og lagde mærke til alt, inklusive karnevalspletter på flykroppene, spildt benzin og meget mere. Så blev det straks klart for hende, at ud af mere end to hundrede fly var mindst to tredjedele dygtigt lavet camouflagemønstre. Der var dog også rigtige maskiner, inklusive de mægtige Lancastere, der var i stand til at bære op til seks tons bomber. To bulldogs løb op for at spejde Shella. Pigen strøg dem blidt og gik videre. Når der er så mange fly på ét relativt lille område, gør det indtryk, især på romantiske naturer.
  Disse bevingede maskiner, som de ser ud i deres rækker, er, ja, spyttebilledet af ridderne af den teutoniske orden, der kom for at erobre slaverne. Kun meget mere massiv og skræmmende. Tyskerne foretrak som regel meget massive rustninger, der beskyttede ridderen godt. På samme tid, selvom prisen vil være et fald i en krigers mobilitet. Men i den moderne verden blev vejen taget til brugen af manøvredygtige jagerfly. Den samme Me-109 vejer stadig mindre end sine engelske modstandere.
  . KAPITEL #4
  Og her står disse bevingede riddere og venter på noget, og de lugter af det 20. århundredes brølende og dødbringende teknikere.
  Shelle er dog ikke særlig behagelig at gå, hendes pigelige ben har mistet vanen med støvler, og de er allerede begyndt at gnide. Desuden udviste briterne ikke stor fantasi: efter at have placeret rigtige fly på den ene side, er selv en rød hylde af afgrænsning synlig. Nå, det er generelt forståeligt hvorfor, så de britiske piloter, og selv med berusede øjne, ikke forveksler noget. Og så generelt er det allerede muligt at vende tilbage.
  Shella gik tilbage og begyndte endda at vakle mere. Så slap de hendes ryg uden at spørge, og først efter at have snuset til hyrderne klynkede de let. Den snehvide djævel hviskede sagte til dem:
  - Du skifter ikke snart ejere!
  Og langsomt tilbage igen ... Og vinden blev meget friskere, det begynder snart at blive let ...
  Og Magda fandt i mellemtiden ud af tanken ... Det var en eksperimentel model Mp-16 "D". Generelt er tanken ret kraftig og har et hydraulisk styresystem til maskingeværer (i stilen, eller rettere i systemet, karakteristisk for de nyeste jagerfly!). Med en stor ammunitionsladning og et automatisk genopladningssystem. Tanken er den nyeste for sin tid, og det er ikke engang klart, hvorfor briterne udviste sådan uagtsomhed og vogtede den så skødesløst? Måske virkede den svimlende karakteristik af mange nationer her, en andens kan ikke være god, hvilket betyder, at den ikke behøver at blive beskyttet!
  Før ankomsten af Shella, den brændende skønhedskriger, tankede tanken og kontrollerede ammunitionsladningen. Den blonde kriger, der havde smidt de forhadte støvler af krigsgudindens ben, rapporterede hurtigt situationen til sin partner.
  Magda fortalte Geila, hvad hun hørte, og så skinnede hendes ansigt:
  - Shellochka nu angriber vores piger fjenden. Og vi fik lov til at ramme fjenden med det samme ved at bruge disse kampvogne.
  Den snehvide kriger udbrød:
  - Det er det, du drømte om! Nå, kører bilen?
  Magda bekræftede med rimelighed:
  - Arbejder. Amerikanerne har altid bedre tanks end tankskibe.
  Faktisk startede bilen fra første sving. Interessant nok var motorerne ikke støjende. Pigerne vidste for eksempel, at den russiske T-34 buldrer, så ... Denne kampvogn kan bruges mod de britiske kolonitropper for at sprede de indfødte.
  Og krigerne trampede på en heftig femoghalvtreds tons bil. Den var dog temmelig let styret, dog selvfølgelig værre end den lettere T-4. Fem motorer blev sat på Mp-16 på én gang, men dette øgede måske endda tankens overlevelsesevne i kamp.
  Pigerne åbnede uden at tænke sig om to gange ild mod maskingeværtårnene. Det første ramt af et fragmenteringsprojektil og de slagne "løveunger" flyver på hovedet.
  Blandt briterne vakte angrebet, som man kunne forvente, panik. Skyderiet var uregelmæssigt, og det lykkedes stadig pigerne at forbinde maskingeværer. Magda ville dække Lancasteren med et velrettet skud, men i radioen beordrede Gayla hende hårdt:
  - Skån fjendens fly, vi fanger dem i god behold.
  Nå, hvorfor spare så, spare. Det er bedre at ødelægge tårnene og vælge menneskelige ofre. Sådanne velrettede hits.
  Resten af krigerne kom i mellemtiden (de havde allerede sneget sig tættere på) ind i de britiske kampvogne. Det tog kun et halvt minut at åbne lugerne, og derefter opbygningen. Generelt var pigerne næsten ikke engang opmærksomme på flyvepladsen, men bevægede sig simpelthen mod den engelske base. Samtidig ramte de kasernen, hvor de fjendtlige soldater befandt sig, samt sovende piloter.
  Gayla brølede som en bjørn i varme:
  - Skyd ikke på lageret med brændstof! Han vil være nyttig for os!
  Magda og Schella knuste et par maskingeværtårne ved hjælp af deres tanks store masse. Pigerne krampede bogstaveligt talt deres maver af grin. De er ligesom stadig seje.
  Men hovedarbejdet blev stadig udført med maskingeværer. Det var nødvendigt ikke at lade de fjendtlige piloter komme til flyene, ikke at lade dem lette. Men nogle få krigere styrtede selv hen til de engelske biler og satte sig ved roret. Og hvad kan der nu indlejres i basen, da de også har sådan flyvetræning. Ja, og flyene tankes op med fuld ammunition. Her er sådan en masha-malashka viser sig.
  Shella med et præcist skud smadrede en lille tankette, der sprang ud af garagen. Otte kampvogne med besætninger af hun-ulve begyndte voldsomt at ødelægge den enorme engelske base. Tankene knuste portene uden megen ceremoni og fyldte alt med bly. Selv kasernen var i brand. Forvirrede englændere og indfødte af alle slags sprang ud af dem. Der var faktisk allerede ingen kamp, men der var bare total tæsk. Sandt nok skød individuelle britiske soldater og maskingeværtårne tilbage. Selv på pansringen af kampvognen bankede blyhagl. Magda knurrede som en vred panter:
  - Nå, hvad er du elskere af østers og havregryn, endelig forstået, hvad en rigtig krig er. Vi vil være i London meget snart!
  Shella sang og blottede sine tænder:
  Hvad skal vi lave i Albion,
  Hvor er de glatte frøer - kwak!
  Selvom legionerne er på angreb,
  Men et slag med en bajonet i en skilling!
  Magda rynkede panden og rystede negativt på hovedet:
  - Nej, det er ikke den sang, der inspirerer til bedrifter! Men det skal være anderledes!
  Og den brændende, grinende kriger som et maskingevær. Så kødstykker fløj i forskellige retninger, og et dusin englændere kollapsede på én gang.
  Og selve den tunge tank, lad os knuse fjendens soldater, "udjævne" dem med et strygejern. Knogler knasede under sporene. Og så begyndte fjenden at sprede sig i alle retninger. Men så sprang fjenden "Matilda" ud. Så Shella slår hende med panserpiercing.
  - Få en "havregryn"-granat, syng en serenade som et minde!
  Denne gang ramte projektilet lige ved kolben mellem tårnet og skroget, og tanken blev efter et godt rystet taget til siden. Samtidig detonerede benzintanken, og eksploderede straks med en rød-rød flamme.
  Blonde She-Devil kunne ikke modstå skarpheden:
  - Matilda får skakmat - resultatet bliver sjovt!
  Magda slog sin partner med en hård håndflade på sine senede lår.
  - Og du er ung, min kæreste! Så syng med sådan her!
  Ikke desto mindre skød tilsyneladende en af briterne fejlagtigt, eller måske bevidst, mod brændstoftanken. En snavset-brun busk af benzinflammer bragede og blomstrede. Gerda affyrede et langt udbrud fra et 9 mm maskingevær med hurtig ild. Omkring fyrre engelske soldater kollapsede på stedet. Og flere af de sårede trampede uden medlidenhed på de brede spor af en amerikansk kampvogn. Shelley klukkede ondskabsfuldt.
  - Det her er ikke læbestift! Hvordan er det at blive til kager!
  Og den rødhårede, skamløse hun-djævel glemte ikke at indsætte:
  - Uanset hvordan du vrider på det, er pandekager stemplet af en tank bedre end koafføring!
  Pigerne smadrede hurtigt tre kiler mere. Shella guidede, og Magda gav skaller, og lastningen foregik automatisk. Og de fik selv en granat på rustningen. Det virker ikke skræmmende, for en 80 mm tårnbeskyttelse, men det summer grundigt. Magda brændte sine fingre og skreg:
  - Her er de gaver fra markisen af Carabas! Kan vi peppe dem med noget lidt mere krydret og salte dem?
  Shella, efter at have delt et andet "monster" med en skal, sang:
  - Hvilken slags retter, hvilken slags retter - ville du tage alt med! Det er ærgerligt, at vi ikke slås så tit - et sjældent udyr, sådan en slagtning!
  Magda slog pludselig sin pande og huskede:
  - Men i lang tid fra dig Snehvide med en pistol, vi har ikke hørt sange! Syng en blomst, skam dig ikke!
  Den perlehårede kriger sang, og hendes stemme var så guddommelig og djævelsk i ét glas, at sirenen ved siden af hende ikke havde noget at gøre;
  Sig selv til at kæmpe i stemningens hjerter,
  Karakter skulpterer - Gud Skaberen,
  Han skaber med heltens sværd,
  Et eksempel for alle generationer!
  
  Men du kan selv kæmpe,
  Rejst, horder til at vinde!
  En ørns og en løves sjæl er ikke en hare,
  Sådan kraft og hellig vært!
  
  Lad fjenden være som en hund drevet,
  Og vores stærke skjold skar diamanten!
  Kanten af daggry for evigt elskede,
  For sorg vil kæmperen belønne døden!
  
  Stol ikke på dumme pacifister
  Hvad Jesus lærte at udholde...
  Så rugen blomstrer under en klar himmel,
  Bliv stærk som en bjørn!
  
  I kampe er vi fulde af brændende lidenskab,
  Og med stormende blod, unge ...
  Vi river helvede fra hinanden,
  Hvor er legionerne med Satan!
  
  Og alle ved, at Skaberen;
  Lær at styrke dine muskler!
  Spild ikke din tid på dumhed
  Ellers kommer jeg til dig med straf!
  
  Afmagt er den vigtigste last,
  Det fødte ondskab, ondskab...
  Betal angriberne dikkedarer -
  Glem alt om tapperhed, ære og stolthed!
  
  Men på trods af alle de problemer du
  Sorg bror giv ikke efter!
  Må alle drømme gå i opfyldelse
  Lad os danse med en kæreste i en glat vals!
  
  Hvad mere kan Herren give
  Ja, efterlivet er i en tåge ...
  Dette kød lider i livet,
  Ikke alt er så glat som i romanen...
  
  Kend dit land mand
  Byg din lykke på det...
  Bevægelse og fremskridt løb -
  De vil give magt over universet!
  Og i Egypten var kampene stadig i fuld gang. De frygtløse krigere af alle modstandere smadrede og sang med succes på farten;
  Shella sluttede på topnoten, men Magda prikkede hende let med foden, lige med hendes bare hæl, ind i et stærkt, solbrændt tryk:
  - Og hvorfor synger du om kristne værdier? Vi er ariere, ikke kristne. Snehvide er skør!
  Shella rystede febrilsk på hovedet, mens hendes hænder ikke blev bevæget for at styre maskingeværet:
  - Undskyld! Forvekslet det ortodokse Rusland med det hedenske Preussen! For svært at skyde og komponere på samme tid!
  Magda, uden at stoppe for at lede den effektive, mejet ned af rækken af de engelske fjender, rystede sine lange, sorte øjenvipper. Og puttede endnu en række fjender i kisten, som en sirene fnisede:
  - På bekostning af, hvordan man komponerer - det er et diskutabelt spørgsmål, men at skyde er nemt og enkelt!
  Faktisk begyndte talrige engelske officerer og soldater, der snuppede hvide lommetørklæder, energisk at overgive sig. Samtidig var de så bange, at de mumlede alt muligt sludder, eller endda hylede. Adskillige tusinde kolonisoldater (arabere og negre), lamslåede af frygt, såvel som flere hundrede, ikke mindre feje, bleg-ansigtede englændere, slog hænderne op. Selv hvide klude dukkede op fra tankene. Som de siger, fandt de en anden måde at beskytte på - mere pålidelig end aktiv rustning!
  Pigerne fnisede - det er måden at gøre det på - giv aldrig efter!
  Shella sprang ud af tanken og løb med vilje barfodet langs den brændende brunst. Magda tænkte dog ikke på at give efter for sin veninde, og de bare, solbrune pigeben blinkede bare forbi, som om flokke af gazeller susede forbi. Hærdede, men runde og yndefulde pigehæle kærtegnede den blå flammes tunger. Men tigerkrigerne hvinede kun tilfredse som svar.
  Her kunne den fangede sorte mand ikke holde sin lyst tilbage, skyndte sig mod dem og modtog et knusende slag fra den flammende Magda i solar plexus, hvorefter han spyttede en stor klods slim og blod ud af munden, og endelig faldt til ro.
  Dette, som det viste sig, var det sidste udbrud af modstand. Nu var de britiske soldater fuldstændig knust. Der var mere end tre tusinde fanger, der stod på deres fødder. Tigresserne skød dog uhøjtideligt omkring fem hundrede briter, der ikke var i stand til at rejse sig på grund af deres sår, præcis en kugle for to hoveder skubbet til hinanden: derfor lider de og belaster Wehrmacht med en ekstra byrde. Som Himmler sagde: barmhjertighed bør ikke overskride grænserne for økonomisk hensigtsmæssighed.
  Pigerne beordrede fangerne, lamslåede af rædsel, at grave huller for at anbringe de døde der. Det var allerede ret let, og røgen fra den ødelagte base blev ført over en lang afstand.
  Shellas ven huskede filmen, da en af hovedpersonerne i dette heroiske tilfælde efter en svær sejr desværre pustede på sin pibe. Og de middelalderlige krigere, der forvekslede lejemorderen for Satan, åbnede ild mod deres egen kommandant. Denne gang var sejren dog ret let, men en af pigerne fandt alligevel sin uvenlige ven - død, fem skønheder blev såret, og nogle - eller rettere to, blev alvorligt såret.
  Tyske fly dukkede op på himlen fra den vestlige side. Pigerne hilste dem med glæde. Haupmann SS, Gales aggressivt smukke kvindelige helt, pustede hendes kinder op og bøjede sine muskler, der rullede under hendes chokoladeskind, og annoncerede på samme måde:
  - Vores tropper rykker frem med succes. Så vi har ikke tid til at stå stille. Lad fangerne binde sig selv, og vi vil låse dem inde i hangaren og efterlade et dusin ulve til at bevogte. Og resten vil fortsætte med at bevæge sig hurtigt bag fjenden.
  Magda og Shella var meget bange for, at de ville blive betroet beskyttelsen af knuste slaver og krigsfanger, som var blevet til en underdanig flok, fordi pigerne allerede var begejstrede, og de ville kæmpe. Og kun kujoner drømmer om escortservice! Men tilsyneladende imponerede deres kampegenskaber Gala, og hun legede med hendes biceps og meddelte dem:
  - Lad os tanke og fylde tankens ammunition op. Kør den videre. Jeg kan se du er god til at kæmpe! Desuden er du ikke særlig stor og er meget bedre egnet til at styre en tank.
  Pigerne kastede hænderne op i en militærhilsen og gøede:
  - Glad for at prøve kammerat kommandør!
  - For at gøre det nemmere at klare pistolen og maskingeværerne, tager Filela med dig! - Hakkede Gale af og løb for at forklare målet til andre piger. De bange blinkede med øjenvipperne og bøjede pressen med knap tildækket eller endda åbne buster. Den formidable tiger-kaptajn var også barfodet, og selvom hendes ben ikke var små, var hendes form ganske smuk, og hun selv var kun toogtyve år gammel, kun hendes overdrevne udvikling af muskler fik Gala til at se tungere og ældre ud. Samtidig er hun overraskende hurtig, meget farlig til hånd-til-hånd kamp.
  Mens pigerne tankede og fyldte ammunition, bombarderede Filela dem med spørgsmål:
  - Du var inde i deres luftbase, helt alene. Især dig, Shella... Er det ikke skræmmende?
  Blondinen rystede ørkenbollen af kinden, som på en eller anden måde formåede at fange hendes fløjlsbløde, solbrune hud. Hun kastede dolken højt og svarede kort:
  - Ikke! Hvorfor skal vi være bange? Vi er ægte ariere!
  Filela, der havde fanget et våben på flugt, og kastede det mod bordet og slibede det midt i ørkenen, gabede med en charmerende mund. Så svarede hun med et suk:
  - Du er den yngste af os, og før du tog til Afrika, havde du ingen erfaring. Her har alle pigerne allerede fået kamperfaring, og snuset krudt. I øvrigt virker I næsten som piger, med så uskyldige ansigter.
  Magda, der kastede bajonetkniven med tæerne, knipsede voldsomt:
  Men vi dræber ikke uskyldigt. Hvad er meningen med denne samtale. Leder du efter stridigheder?
  Filela afviste resolut:
  - Selvfølgelig ikke! Men jeg tilstår dig, selvom jeg først snusede krudt den 1. september 1939 i Polen. Det vil sige, selv før de fleste af pigerne i selskabet begyndte de normalt deres ilddåb fra Frankrigs marker, men jeg føler stadig frygt. - Pigen sænkede genert sine grønne øjne. Genkendelse var ikke let for hende - tager især rystelserne før kampens start.
  Shella strøg Filelas ridsede, muskuløse skulder.
  - For at være ærlig, føler jeg mig nogle gange utilpas. Selvom den fysiske belastning, som vi oplever, er så trættende, at du endda drømmer om at komme af med den dødelige krop.
  Den brunhårede kvinde trak på skuldrene.
  - Jamen det ved jeg ikke! Og det udmatter mig grundigt, ikke mindre end dig, men stadig er den ulidelige frygt tilbage. - Filela kastede et kort blik mod himlen, sænkede stemmen til en hvisken. Måske var hun bange for, at den almægtige Gud ville overhøre hende. "Desuden, er der sådan noget som en sjæl?" Den store og kloge Fuhrer talte aldrig om dette og skrev ikke i nogen af sine værker.
  Magda fangede igen bajonetkniven med sine bare fingre og undgik sår. Hun smilede som Milady Winter og svarede til Shelley:
  - Og det er lige meget. For os er det vigtigste at dræbe fjender så meget som muligt og sætte vores liv på spil så lidt som muligt. Naturligvis, hvis andet - forsigtighed vil ikke blive til forræderi!
  Filela var enig:
  - Hvem skåner ikke livet i kamp, han vil bevare sin værdighed, selv når han deler trofæer!
  Shella bekræftede:
  - Den, der stjæler en sejr, vil miste dens frugter, da sidstnævnte rådner af et blakket ry!
  Siddende i tanken hængte pigerne engelske flag ud og kørte bare ligeså frækt af sted. Og i alt var der femten ting i ørkenen. Uforskammet uforskammet taget til fange fra briterne, pansrede og på ingen måde velbevæbnede køretøjer. Så fornemmelserne var de mest sublime, som om krigerne var på parade.
  Magda bemærkede:
  - Her, her er skønheden! Vi tager vores kat med! Vil, jeg ser en kamp - vil få en bølle!
  Shella rystede uden megen entusiasme på hovedet til Snow Maiden og indvendte:
  - Det er slet ikke sjovt! Det er synd at smile af det her!
  Her Magda, som om vækkeuret gik om morgenen:
  Hvad betyder syndsbegrebet? Her synger du Shella om Jesus Kristus, og du indser ikke engang, at den bibelske hovedlov - syndens løn - døden simpelthen er absurd! - Den brændende kriger, selv for overtalelses skyld, lavede en cirkel med hænderne. - Absolut blottet for logik!
  Filela skyndte sig at tilføje:
  - Sikkert! Ellers, hvad er det for nogle soldater, vi er, hvis vi ikke overtræder budet - dræb ikke!
  Magda fnisede nervøst og begyndte at tygge på dolkens fæste. Her fandt Shella noget at indvende:
  - Faktisk, i originalen - dette syvende bud lyder sådan her - begå ikke ondt mord! Det vil sige, her taler vi om mord, og ikke berøvelse af et menneskes liv. - Og så sig selv som Cicero på prædikestolen, og måske tilføjede Tetruliana. - Der er nogle nuancer her!
  Magda huggede det onde af:
  - Links også til oversættelsen fra hebraisk. Hvad kunne ellers være mere ulækkert! Den rødhårede hun-djævel blev mere og mere betændt. Faktisk kan hendes far selv Azello fra Bulgakovs roman. - Generelt er der meget absurditet i Bibelen, men det mest absurde er dens påstande om Guds ords rolle og ufejlbarlighed! Krigeren blinkede med sine tænder. - Kristus den Almægtige Skaber af alle skabninger, alt synligt og usynligt, alt jordisk og himmelsk... Og samtidig bliver Jesus forvirret i de mest elementære ting!
  Shelley sagde hårdt:
  - Det er ikke nødvendigt at sige det, og kategorisk. På nogle måder er han forvirret, og på nogle måder er han en seer. - Snehvid terminator-engel tilføjet. - Derudover kan den inkarnerede Gud godt formidle essensen af den hellige skrift med sine egne ord. Generelt er der mange profetier, der allerede er gået i opfyldelse i Bibelen.
  Magda rystede kraftigt på sit brændende hoved:
  "Det er slet ikke sandt, og det skal jeg bevise for dig!"
  Shelley krympede.
  - Nå, prøv, du har kortene på hånden!
  Magda begyndte at tale og efterlignede præstens karikerede grantone.
  - I alle religioners hellige bøger indtager profetier, det vil sige forudsigelser om fremtiden, den vigtigste plads. Der er sådanne profetier i Bibelen. De fleste af disse profetier er for vage. - Den rødhårede terminator-filosof lavede runde læber. - I en afskedssamtale med apostlene sagde Jesus profetisk: "Hør så om krige og rygter om krig... For det skal være sådan... Nation vil rejse sig mod nation og rige mod rige, og der vil komme hungersnød, plager og jordskælv" (Matthæusevangeliet 24:5-6). - Pigen løftede sit højre øjenbryn for større udtryksfuldhed. - Men netop dette skete i verden før Kristi profetier, og det fortsætter den dag i dag. Hvad er så værdien af de profetier, hvor man 'forudser' begivenheder, der konstant finder sted uden nogen profeti?
  Filela nikkede anerkendende, mens hun undersøgte et erotisk trofæmagasin, der var blevet beslaglagt fra det erobrede englændere. Men samtidig lyttede krigeren meget nøje:
  - Ja, man kan sige, at der var krige i går, der er krige i dag, der kommer krige i morgen!
  Efter at have bekræftet Magda (Hvad skal jeg sige - de siger, at det ikke er en bastard, du er hurtig!), fortsatte hendes foredrag:
  Nogle af de bibelske profetier blev skrevet med tilbagevirkende kraft - efter at disse begivenheder allerede havde fundet sted. Sandt nok vovede profeterne nogle gange at forudsige fremtidige begivenheder, men samtidig faldt de som regel i et rod.
  Så Gud lover gennem profeterne Davids efterkommere den evige regering (2 Kongebog, 7:11-16), men Davids rige brød op i Israel og Juda efter hans søn Salomons død og efterkommerne (afkom) af kong David blev delvist ødelagt først i den assyriske konge Artaxerxes, og derefter - under roden, uden undtagelse, den babyloniske kong Nebukadnezar. (Jeremias 52:9-11, 22:28-30).
  Filela godkendte meget nidkært:
  - Det er sådan, man skal forholde sig til dem. Og hvordan man lægger indbyggerne i de erobrede byer under økserne, så dette, tak. Og hvordan tog de sig af dem!
  Ilddjævelen bekræftede:
  - Men selvfølgelig er "profeternes" forskellige fejltagelser ikke begrænset til dette.
  Gud, gennem profeten Jeremias, lover at ødelægge for evigt, at affolke Egypten fra Suez til Etiopien (28:8-14), men Gud har ikke opfyldt dette løfte den dag i dag.
  Og mere om Jeremias' profetier. Gennem sin mund lover Gud at overgive Ægypten i hænderne på Nebukadnezar (29:19); ødelægge Tyrus for evigt (26:3-14; 27;36; 28:19). Men Nebukadnezar tog ikke og forsøgte ikke at indtage Ægypten. Hvad angår byen Tyrus, blev den ikke indtaget af Nebukadnezar, og den blev heller ikke indtaget af Alexander den Store, og indtil videre er den ikke holdt op med at eksistere en eneste dag.
  Shella bekræftede med et tungt suk:
  - Ak, jeg så Tyre på kortet. Vi tager det snart!
  Magda fortsatte:
  I modsætning til Ezekiels profeti indtog og ødelagde Nebukadnezar Jerusalem, ikke Egypten og ikke Tyrus. Men 16 år efter sin profeti indrømmer Jeremias selv, at byen Tyrus fortsætter med at eksistere uskadt (26:1; 29:8-14). Senere profeterede Jesus Kristus selv forgæves døden af dette urokkelige Tyr (Matthæus 11:21-22; Luk 10:14).
  Og hvordan hendes skarlagenrøde læber slyngt og glad snoede sig på samme tid. Dette er virkelig Satan i et vidunderligt kvindeansigt. Og hvilken stemme.
  Den samme Jeremias meddelte på Guds vegne, at kong Jojakin ville blive straffet for sine synder ved ikke at få børn (22:28-30). Men Matthæus kalder Jekonja for en af Jesu Kristi forfædre (Matt 1:11-12). Hvordan kan det være, at Jesus var i stand til at blive født fra en fjern forfader, der ikke havde børn?
  Efter den sidste udtalelse fnisede Filela listigt. Shelly bemærkede:
  - Dette er en betinget profeti!
  Magda fnyste foragtende.
  - Men ethvert falsk orakel kan sige det! Lyt videre! - Den rødhårede djævel fortsatte, for kampvogne kan ikke køre for hurtigt hen over ørkenen, og de er ret tunge, og der er tid til at snakke ... Magdas stemme lød mere og mere selvsikker:
  Jeremias forudsiger på Guds vegne Nebukadnezars tilfangetagelse for den jødiske kong Zedekias, men lover ham en stille død og en from begravelse (34:2-5). Men som det viste sig senere, dræbte Nebukadnezar alle Zedekias' slægtninge og blindede ham selv, kastede ham i fængsel, hvor han døde (52:9-11). Wow fredelig død og from begravelse!
  Det samme 'rolige og fredfyldte' liv er profeteret for kong Josias (2 Kongebog 22:18-20). Efter sådan en profeti blev Josias dødeligt såret af egypterne i et slag nær Megiddo (Ibid., 35:20-24).
  Kamphoppen Filela sugede maven ind og begyndte at pakke dåsemaderne ud. En dåse med en Texas Buffalo på pakken er lige hvad hun har brug for. Især saftigt kød opblødt i tomatjuice og chokoladesauce.
  På trods af at Magda også viste appetit, fortsatte den stædige pige uddannelsesprogrammet. Men der er en fin lille stemme, som det er rart at lytte til en kriger med hår i farven fra Krakatoa-udbruddet:
  - Profeten Esajas skrev, at Jerusalem ville stå for evigt: at ingen uren person ville komme ind i det, ingen ikke-jøde ville komme ind. Men umiddelbart efter denne profeti blev Jerusalem indtaget og ødelagt af Nebukadnezzar (586 f.Kr.), derefter indtaget og ødelagt til jorden af romerne (70 e.Kr.). - Den brændende kriger begyndte at tilføje og forsøgte at give sproget udseende af støjtryk. - Den "Evige Stad" blev indtaget og ødelagt af perserne, araberne, korsfarerne, tyrkerne, briterne og franskmændene. - tilføjede Magda forpustet og hævede tonen. - Helt klart tyskere, og nu bor der lige så mange 'rene' jøder i den, som der er "urene" (efter deres definition!) arabere, europæere, sorte ...
  Filela, der fortærede bøffelkød, bemærkede:
  - Kristne læser som regel ikke rigtigt profetierne om begivenhederne før Jesu Kristi fødsel. De er mere interesserede i profetierne om Jesus Kristus selv og hans apostle, det vil sige profetierne i bøgerne i Det Nye Testamente. Af særlig bekymring er deres profetier om Jesu Kristi andet komme (om den sidste dom, om Harmagedon).
  Magda bekræftede glædeligt, nikkede i stand til at sætte ild og forbrænde, til grundlaget for det antikke Rom og hundredvis af lignende byer med et hoved:
  -Lad os ikke røre ved nogen andre profetier, ej heller detaljerne i profetierne om Jesu Kristi andet komme. Lad os kun dvæle ved ét vigtigste spørgsmål: Hvornår kommer det andet komme? Lad os se på Jesu Kristi ord selv. Den berømte amerikanske prædikant og taler Billy Graham beregnede, at han profeterer om Kristi andet komme i Bibelen 380 gange. Lad os dvæle ved kardinalen og den mest klare af dem.
  Magda skulle til at fortsætte, da der lød et signal i radioen:
  - En kolonne af engelske kampvogne rykker frem. Alle gør klar!
  Shelley bemærkede forvirret:
  "Jeg ved ikke selv, hvad der er værst - at begå et ondt mord eller at lytte til sådan kætteri!"
  Filela svarede:
  - Magda taler bare den rene sandhed og argumenterer logisk. Desuden er Bibelen nok, den taler klart og hårdt om falske profeter. Så slå fjenden med sit eget våben.
  Den brændende djævlekriger tilføjede:
  - Se, det er bedre, hvordan vi vil slå fjenden med hans egne våben! Og ikke kun på den ideologiske front. Jeg taler stadig om Bibelen. I mellemtiden kan du tjekke Snehvides pansergennemtrængende skaller!
  Shelley snappede uden nogen ondskab:
  - Jamen, selvfølgelig sådan en elementær ting, det kan jeg selv! Hvem tager du mig for! Jeg er krigens dame!
  Filela, der hjalp med at lade kanonen, sang:
  - Lady of War! Hvem ellers kan sammenligne med dig! Lady of war vi er snart i den engelske hovedstad!
  Gaylas lave, næsten maskuline stemme lød over radioen.
  - Spring kolonnen over og skyd til siden!
  Pigerne råbte tilbage:
  - Sieg Heil!
  Selvfølgelig skal du have jernnerver for at lade en intetanende fjende komme tættere på, og så forbi dig. Her er mellemstore tanke, Cromwells og Matildas, foran, og så lette tankettes. Et dusin fangede kampvogne skal handle synkroniseret, så hver enkelt rammer sit offer. Dette er en slags opførelse af en musikalsk symfoni. Hvis mindst én tone knækker, vil hele kompositionen vise sig at være falsk og miste titlen på et mesterværk. Og hvad er denne krig! De fleste af beundrerne er indsamlet af militær kunst, men tårerne er altid oprigtige, og ingen ønsker at bede om et ekstranummer!
  Shella hviskede:
  Hjælp os Hellige Guds Moder!
  Gayla kommanderede vildt:
  - Brand!
  Og et dusin tønder spyttede skaller ud på én gang. Siderne af Matildas og Cromwells er meget værre beskyttet, hvilket betyder, at de ... Magda var henrykt og udbrød:
  - Ødelagte papkasser!
  Shella lagde straks mærke til, da hun ladede kanonen på en ny måde:
  - Jamen, dumme englændere! De bad os ikke engang om et kodeord, de så bare flagene, så de tog os straks for deres egne!
  Magda klukkede blidt.
  - Det er deres britiske mentalitet!
  Der var femogtyve store kampvogne og tolv ulvepiger ødelagt på én gang. Så havde de tid, før den forvirrede fjende reagerede, til at give en anden salve mod fjenden.
  Og et dusin flere ofre, smadrede tanke, som skeletter af hajer, der er smidt i land, på varmt, gult sand. Og samtidig ryger de stadig, mørkebrune vandløb kryber ind i himlen. Det ser ud til at være en yngel af slanger. Desuden krybdyr, som om lemlæstet af forkert evolution. Og hvislen er forbløffende, hvor sygt det kan være.
  De britiske kampvogne stoppede med det samme og frøs. Den eneste overlevende tunge kampvogn forsøgte klodset at vende om. Shella sang:
  - Skønhed! Skønhed! Vi tager vores kat med!
  Magda sang:
  - Ikke i en pose, men i en mundkurv! Med en panserbrydende kugle!
  Filela fnisede.
  - Vil I hunde - efter vores kamp!
  Herefter satte de sig i kiler. Nå, de kan knuses i panden. En del af de britiske tankskibe kunne ikke holde det ud, og efter at have forladt deres udstyr skyndte de sig ind i en almindelig flyvning. Nogle kiler med mere erfarne kørere fortsatte stadig med at skyde tilbage. Her ramte et projektil Mp-16 kampvognen og afgav en døv rumlen i rustningen.
  Shella viste en lyserød tunge:
  - Vores helte er på flugt - en dum brite vil ikke indhente det!
  Magda knurrede højlydt:
  - Giv hurtigt op!
  Filela bekræftede:
  - Og vær ikke bange for os! At slå fanger med et bælte på paven, forbyder det røde kors!
  Shella, der havde smadret en stædig tankette med en skal, sagde:
  - Jeg smadrede dig! Og en mursten i alles tryne!
  Slaget sluttede, flere tankettes forsøgte at forlade, men de blev uden ceremoniel slået ud. Hun-ulvene udstøder et hjerteskærende hvin:
  - Blimey! Denne kamp er ikke noget sludder!
  Kampen var dog ikke slut endnu. Engelske lastbiler og motorcyklister dukker op. Shella affyrede en granatsplinter mod den nærmeste bil, den smuldrede, og brændstoftankene detonerede simpelthen. Magda blinkede med tænderne.
  - Chok! Det er vores måde!
  Filela sagde:
  Bedre at dræbe end at overtale!
  Shella var endnu mere specifik:
  - Det er bedre at slå én gang end at sige hundrede gange! Det er bedre at slå den hundrede gange end at tie...
  Magda afbrød:
  - Briterne løber allerede! Kom efter dem!
  Pigerne skød ret præcist, Shella missede aldrig, men tankene kan stadig ikke sammenlignes med lastbiler i fart. Derudover var Cromwell'erne her ikke den nyeste Meteor-motor på 600 hestekræfter, men en svagere 400 hestekræfter. De havde åbenbart endnu ikke haft tid til at genudstyre denne cruisingtank. Matilda var også svagere, og hvad kan vi sige om sværvægteren Mp-16.
  Så pigerne er lidt bagud. Ja, der blæste også en vind mod mødet, skyer begyndte at samle sig. Magda bemærkede:
  - Nu kommer det til at regne!
  Shelley var glad:
  - Så meget bedre! Og det er meget varmt i denne tank! Og han varmer sig, men solen brænder!
  Filela bekræftede:
  - Altså ja! Og hvor meget kan du stege!
  Magda delte ikke optimismen:
  - Sandet bliver slapt, og vi stopper!
  Shelley erklærede entusiastisk:
  - Og det skræmmer mig ikke personligt!
  Skyerne samlede sig meget hurtigt, og himlen formørkede, som om der virkelig var en måneformørkelse. Magda brølede:
  - Så tro på Gud bagefter!
  Shelley fløjtede vredt.
  - Og hvad? Hvorfor tror du ikke! Beviste Kristus ikke, at han er den sande Gud?
  Store dråber af tropisk regn hamrede på tankens tag. Vred begyndte Magda at tale igen;
  I samtaler med sine disciple forsikrede Kristus dem om, at de alle, hans apostle, ville leve og med deres egne øjne se hans andet komme i herlighed. "Sandelig siger jeg jer, I vil ikke nå at gå rundt i Israels byer (i Palæstina), før Menneskesønnen kommer" (Matt 10:23).
  Filela fløjtede overrasket og blinkede, som om hun hældte Hiroshimas aske ind i hendes øjne:
  Sagde Jesus virkelig det?
  
  
  
  
  
  AMERIKA HJÆLPER RIGET
  ANNOTNING
  De vestallierede underskrev en våbenhvile med Det Tredje Rige. Ved at drage fordel af fraværet af en anden front og bombardementer, forstærker nazisterne deres tropper og går over til offensiven. Det bliver rigtig varmt.
  . KAPITEL 1
  For eksempel blev der i marts 1943 indgået en våbenhvile mellem Det Tredje Rige og de allierede. Hitler gik med til at afslutte forfølgelsen af jøder i bytte for en fastfrysning af fjendtlighederne i Vesten. Desuden stoppede Vesten leverancer til USSR under Lend-Lease. Og dette havde indflydelse på fjendtlighedernes forløb.
  Hitler forsinkede offensiven på Kursk-bulen for længe. Han udsatte Operation Citadel ved at indsætte de seneste kampvogne, Panther og Tiger. Sidste gang Fuhreren udsatte offensiven var i juli.
  Han ønskede at teste den mere avancerede og kraftfulde Tiger-2 i kampe samt ME-309 jagerflyet. Tyskerne ønskede også at teste "Maus" i offensiven. Og juster "Panther" -2.
  Og som et resultat beordrede Stalin sig selv til at angribe den 1. august. Og straks i to retninger - Belgorod-Kharkov og Orlovsky. Tyskerne var, i modsætning til den virkelige historie, stærkere. De trak Rommels gruppe tilbage fra Afrika og overførte en del af styrkerne fra Frankrig og Balkan. På Balkan blev tyskerne erstattet af bulgarere og italienere. Således forlod otte tyske divisioner og en halv snes italienske divisioner Afrika, syv tyske divisioner fra Balkan og tyve divisioner fra Frankrig, inklusive kampvogne.
  På grund af det faktum, at bombningen af Det Tredje Rige stoppede, var frigivelsen af våben fyrre procent højere end i den virkelige historie. Der var flere kampvogne og fly. Tiger-2 begyndte at blive masseproduceret fra maj 1943, kom ind i ME-309-serien samt Yu-288 bombeflyet. Og det blev alvorligt.
  Og "Mus" gik i serie... Tyskerne var klar til at kæmpe. Deres defensive linjer var meget stærke.
  Ja, og "Panther" i de første dage af kampene viste sig at være en meget effektiv kampvogn fra forsvaret. Hun affyrede femten skud i minuttet og tog fireogtredive fra to kilometer.
  Ja, "Ferdinand" er også et maskindyr. Og hvis det rammer, så rammer det. Det er krigsmaskiner. Og frontrustningen er to hundrede millimeter.
  Kampene viste, at Fritzerne er stærke. Og også pigerne begyndte at kæmpe på deres side, og det er fedt.
  Charlotte, der skyder, sang:
  - Og igen...
  Også Gerda, der skød fra en hurtigskyder, støttede:
  - Fortsætter...
  Frida sluttede med angst:
  - Kampen...
  Charlotte udsendte uden at stoppe med at skyde:
  - Kogende...
  Frida, dunkende, knurrede:
  - Hyperplasma...
  Gerda grinede og affyrede et projektil og tilføjede:
  - Brand...
  Charlotte hylede og stirrede på de sovjetiske kanoner og udsendte uden en miss:
  Og Göring...
  Frida, dunkende, hvinede:
  - Sådan...
  Gerda fortsatte og skød med et hyl:
  - Ung!
  Charlotte fortsætter, hvad hun skal tage fra nissen, og fordrejer skamløst den sovjetiske sang. Og det viste sig at være ekstremt dumt og vulgært.
  Og ung...
  Frida sukkede, desværre, rammende som altid og tilføjede:
  - Øl...
  Gerda afsluttede med et skud:
  - Forud!
  Derefter ændrede krigerne, skydende, sangens tema lidt. De er jo nu ikke helt mennesker, men halv nisse. Og det betyder, at du vil tage de stakkels fra dem! De kan kun ikke synge, men brøle, og noget helt fuldstændigt. Sådan er deres karma, du ved. Sangene viste sig selvfølgelig at være vulgære.
  Charlotte, der førte ilden, trak videre:
  - Ud...
  Gerda lupanuv fra hurtig ild støttet:
  - Dyr...
  Frida slog fast og fortsatte:
  - Fra sporvognen...
  Charlotte tæskede, og strimlede fortsatte sit hyl:
  - På den...
  Gerda fyrede og udsendte:
  - Hjørne....
  Frida kimede ind og fortsatte:
  - Omkostninger...
  Charlotte udgav en gave med sin djævelske nøjagtighed og slog ud:
  -Øl...
  Gerda, der havde skåret med en skal, råbte:
  - Her...
  Frida gav en lussing med en gave og knirkede:
  - Brød ind...
  Charlotte skyder, mens hun brøler som et udyr:
  - Zar....
  Gerda udåndede et sviende, heftige ord:
  - Dyr...
  Frida, der udsender projektiler, klingede:
  - Giv....
  Charlotte skød desperat og råbte:
  - Øl...
  Gerda tømte ridebuksen og tilføjede:
  - Skynde sig...
  Frida, der skød, råbte:
  - Elefant....
  Charlotte, der slap et projektil, råbte efter projektilet:
  - skelede...
  Gerda dunkede igen og knirkede:
  - Ret...
  Frida råbte og tæskede:
  - Øje...
  Charlotte hvordan man synger i en hektisk kø ...
  - Gik...
  Og netop da sluttede terminatorpigernes skaller. De måtte vende tilbage for at genopfylde kampsættet fra lastbilen. Men udbuddet i Det Tredje Rige er fremragende, og edderkopperne vil desværre vende tilbage igen.
  På vejen tilbage begyndte pigerne at diskutere det næste emne. Charlotte, den rødhårede djævel gav sin mening:
  - Jeg tror, efter erobringen af Moskva, vil vores næste mål være London!
  Gerda fnisede og bekræftede:
  - Selvfølgelig vil vi gå for at befri briterne fra zionistisk slaveri!
  Og alle tre piger brød øredøvende ud i latter. De syntes, det var rigtig sjovt.
  Frida foreslog:
  - Og lad os befri Amerika fra de mest grådige zionister. Og også fra farvede menneskers dominans. Og så trak bolsjevikkerne yankeerne fuldstændig op.
  Pludselig synger Gerda, som uventet:
  Hvis vi alle står op mod Yankees,
  Vi vil knuse den nordlige alliance...
  Selv tomahawks hjælper ikke...
  Fordi Gud vil gengælde det onde!
  Selvfølgelig, fra terminator-pigernes side, ser appellen til Gud latterlig ud. I betragtning af, at det tredje rige er inkarnationen af Antikrist. Men da der vil gå tid, før ammunitionsladningen bliver skiftet, lavede den rødhårede djævle Charlotte en lyd. Da hun hørte Gerdas sidste sætning, knurrede hun:
  - Der er ingen Gud!
  Kerubkrigeren knirkede:
  - Hvordan er det ikke?
  Charlotte insisterede:
  - Selvfølgelig ikke, medicinsk fakta!
  Gerda stillede det mest naturlige spørgsmål:
  - Hvem skabte universet?
  Charlotte svarede næsten med det samme:
  Universet eksisterer og har altid eksisteret. Det ændrede kun sin eksistens og komponent, konstant transformeret og modificeret.
  Gerda gned sin bare fod bag øret. Selvom hun havde gener som en edderkop, ikke en hund, og utroligt bemærkede:
  Hvordan har det altid eksisteret? Der må være en grund til det.
  Charlotte besluttede at slå sin religiøse partner med sit eget våben:
  - Og hvordan kan det være, at den almægtige Gud altid har eksisteret? Det må der være en grund til!
  Gerda gned igen sin bare fod, denne gang på panden, og bemærkede tvivlsomt:
  - Gud arbejder på mystiske måder.
  Charlotte bemærkede på sin egen logiske måde:
  - Så det er ikke svaret.
  Gerda foreslog så:
  - Lad os tage som et aksiom det utvivlsomme faktum, at Herren Gud eksisterer og altid har eksisteret, og vi vil tage udgangspunkt i det.
  Charlotte imødegik logisk med samme metode:
  - Lad os da også tage det som et aksiom, det utvivlsomme faktum, at stof og universet altid har eksisteret og altid har eksisteret, og vi vil tage udgangspunkt i det.
  Frida, som var tredje i denne strid, brød ud i latter og bemærkede:
  - Ja... Det her er en dialog mellem stumme og døve. Så du vil ikke være i stand til at komme til nogen klar konklusion.
  Charlotte var uenig.
  - Jeg har en fordel i forhold til Gerda. For eksempel, hvis vi går ud fra det faktum, at grundårsagen til alt er Guds Almægtige Personlighed, så i fremtiden et afledt af det: en person viste sig at være svagere og ikke teknisk avanceret. Og hvis vi tænker på, at den almægtige, men upersonlige natur er årsagen og grundårsagen, så viser det sig, at den fødte en mere perfekt og avanceret person. Så det viser sig, at der var en overgang fra simpelt til komplekst. Og i den kreationistiske model tværtimod fra kompleks til enkel. Men nu er vi vidne til en gradvis komplikationsproces, hvor alt fra teknologi udvikler sig på en evolutionær måde. Ja, den menneskelige hjerne vokser konstant. Altså at antage, at det primært er en upersonlig sag, hvorfra en mere kompleks, mere logisk ting udviklede sig på en evolutionær måde, end omvendt, som om en absolut almægtig og perfekt personlighed var ukrudtsskud i ansigtet på menneskeheden.
  Frida vågnede op og bemærkede:
  - Ja, jeg læser noget religiøs litteratur. Hvis du tror på hende, så var Adam mere perfekt end den nuværende mand og udviklede sig intellektuelt. Og at mennesker, der var skilt fra Gud, fulgte syndens vej, begyndte at blive gamle og svækkes, men... Nu er vi vidne til den omvendte proces: væksten af menneskets kraft og dets fantastiske intellektuelle udvikling. Især under krige! Husk på hvilke kampvogne vi startede krigen i den 41, og hvad vi har nu! Der er en kolossal forskel!
  Gerda hviskede irriteret:
  - Det hele er intriger!
  Tyskerne slog den sovjetiske offensiv tilbage i alle retninger. Og de uddelte selv knusende slag.
  Og på himlen på ME-309 kæmpede smukke, barfodede piger i bikini. De kæmpede meget hårdt. Og de knuste bogstaveligt talt fjenden, som koteletter.
  Albina skød mod sine modstandere med sine bare tæer og væltede en sovjetisk bil.
  Så kvidrede hun:
  - For de store ariske ideer!
  Alvina slår også mod fjenden og splitter ham grundigt og kurrer:
  - Ære til nye ideer!
  Og tryk hans skarlagenrøde brystvorte på fjenden.
  Men den sovjetiske pige fra artilleribatteriet skyder mod de fascistiske monstre. De forsøger at afvise angrebet, kvantitativt og kvalitativt overlegne i forhold til fjenden.
  Pigerne fra den sovjetiske bataljon er også meget smukke, og i korte nederdele, bryster kun dækket af bh'er. Deres bare ben flimrer, og krigerne selv sorterer kraftigt i skallerne.
  En af de nederste, Akulina løjtnant-gunner, leverer granater med bare fødder, og hun hvilede selv sine hænder på kanonhjulet. Og selvom der falder skaller på dem fra oven, og bomber flyver fra himlen, kan pigerne alligevel ikke makuleres og knækkes. De kæmpede tappert og vil fortsætte med at kæmpe.
  Anyuta sigter pistolen... "Mus" er ikke gennemboret, men pigen skyder stadig på den. Og pludselig er du heldig, og rustningen vil bukke under. I dette tilfælde bliver tyskeren nødt til at bestille en kiste med musik.
  Den barfodede pige er munter, selvom hun forstår, at de har meget lille chance for at komme ud af sådan en hvirvelvind. For eksempel går Sturmmaus i offensiven. Det er maskiner, der ligner Shtrumtigr, kun meget større og på et aflangt mus-chassis. Og når en tung raket flyver ud af en 600 mm bombekaster, så er dette simpelthen en forfærdelig ting.
  Klumper af brændt jord regnede ned over Anyuta og smeltede jord efter hullet. Men pigen var slet ikke flov. Tværtimod lagde hun sine bare fødder for at mærke en behagelig massage fra fragmenterne. Og glad sang:
  Fædreland og hær er to søjler,
  Som planeten hviler på!
  Vi vil beskytte dig med vores bryster,
  Din hær synges af hele folket!
  
  Skyerne er kølige, men solen er varm,
  Maskingeværet gned skulderen af en soldat ...
  For evigt moderland vi er med dig -
  Lad os grave en grav for skurken!
  Anyuta havde allerede været i nazistisk fangenskab, og der blev hun hårdt slået med stokke i hælene. Pigen stønnede og skyndte sig om, men forrådte ingen. Hvad er alle disse slag for hende. Hun er medlem af Komsomol. En anden ting er, at nazisterne allerede er brudt igennem forsvarets frontlinje og truer med at besejre også denne. Anyuta ved og skyder. Selvom det er ekstremt svært, bør du komme ind i tønden på "Maus", og så vil den tyske tank miste evnen til at skyde, og den skal tages bagud til reparation. Og dette er allerede et problem for Fritz.
  Og her lykkedes det Anyuta efter flere misser at slå "Tiger" -2-tønden af. Så sang pigen glad:
  - Vores vil ikke give efter for dit!
  Og fyrede igen. Akulina rådede hende til at bruge bare fødder, når hun skyder, da det er meget mere praktisk. Det var den smukke pige delvist enig i. Og det gik meget bedre. Alle kanoner er 85 mm kaliber, ikke kraftige nok mod tyske kampvogne. Og så hvis du rammer tønden, så viser chancerne for succes.
  Anyuta forsøger at forestille sig et blåt panorama med bevægelige gule prikker på. Dette er den tykke grønne silhuet af en nazistisk tank. Du ser ham som en kæmpe elefant. Så tag den og slå mastodonten på stammen. Så vil fjendens overlegenhed i vægtkategorier være ubrugelig for ham.
  Og nu mister endnu en "Tiger" -2 sin snabel. Og han bliver ekstremt syg.
  Akulina synger på toppen af sine lunger:
  - Ex hale, skæl - fangede ikke Fritz kender brasen!
  Batteriet består udelukkende af pigesandaler, og derfor skåner højere magter dem tilsyneladende, og skallerne gør ikke ondt. Hver af dem har sin egen skole og sin egen skæbne. Som barn drømte Akulina om at opfinde en medicin, der ville give udødelighed. Døden forekom hende at være en frygtelig og uretfærdig beslutning. Det er jo frygteligt, at folk dør. Og selvom pigen troede på sjælens udødelighed, som er primær sammenlignet med kroppen, men alligevel. Verden er ikke et skakbræt, tag en brik af det og sæt det på igen. Nej, universet viste sig at være grusomt. Hvorfor skal en person blive gammel og dø? Akulina var især rystet af de gamle kvinder - denne grimhed er forfærdelig.
  Er mennesket ikke som en blomst, og ikke skabelsens krone? Mennesket skal være og forblive udødelig. Og det forekom ham i hvert fald ikke at blive syg og gå til den næste verden. En person er trods alt født til at være lykkelig.
  Og hvilken slags lykke kan vi tale om, hvis folk mister deres slægtninge og venner? Hvis han - personlighed falmer? Nej, det er forkert og ikke godt. Og Akulina kastede sig ud i medicinsk litteratur. Snart kom pigen til den konklusion, at kemi alene ikke er nok til udødelighed, og noget grundlæggende nyt og effektivt skulle opfindes.
  Måske endda noget stråling. Som i modsætning til radioaktivt ikke ville ødelægge, men hele. Så begyndte krigen, og der var ikke tid til udødelighed. Akulina arbejdede bagved i nogen tid. Men tabene fra den røde hær voksede, piger blev oftere og oftere kaldt til fronten, og en medicinsk kvinde gik også. Først arbejdede hun som sygeplejerske, og flyttede derefter til batteriet. Mere end én gang befandt Akulina sig på dødens rand. Men hver gang forblev hun i live og endda uden alvorlige skader.
  Stakkels pige, der havde så mange forskellige problemer i sit liv. Og nu nærmer fascistiske kampvogne sig.
  Og her er en anden skønhed, brunhåret Tatyana. Pigen kommer med skaller, trækker kasser. Hun er også barfodet, og det finder hun endda glæde ved - juli er trods alt i gården, årets varmeste måned. Det er godt her, alle de forsamlede piger er ret kønne, der vækker ærefrygt hos fædrelandets fjender. Tatyana trækker kassen og synger:
  Unionens uforgængelige, frie republikker,
  Det var ikke uhøflighed, ikke styrke, ikke frygt, der samlede sig ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje -
  Fred, venskab, lys, fornuft og mod i drømme!
  
  Ære til fædrelandet, vores frie,
  Venskab af alle nationer er en afhængighed af et århundrede,
  Lovlig magt, folkets vilje,
  En simpel person er trods alt for Unity!
  Og under sådanne ord er hun mere munter, og kasserne virker ikke længere så tunge. Og pigen bøjer sig let. Hun er så charmerende. Og glad pige. Her er en tysk sabotør, der kravler op med en granat til
  brystværn. Tatyana tager en citron op med sin bare fod og trækker den ud med yndefulde fingre og kaster den mod fjenden. Straks flyver tre tyske spioner op, hugget i flugten af fragmenter. Og Tatyana, der krydsede sine bare, solbrune ben, viste dem figen. Uanset hvad er hun en smuk pige. Og kan hun også dø?
  Og her er chefen for deres batteri, major Voronina. Hun er allerede tredive år gammel, men taljen fra konstant bevægelse er slank, som en ung piges. Hendes hår er hvidt, og derfor er det grå hår ikke mærkbart, og hendes ansigt fra den friske luft er rødmosset og rent, ikke en eneste rynke. Margarita Voronina kæmpede fra krigens allerførste dage. Ikke særlig succesfuld med priser, da hun havde kæmpet i mere end seks år og personligt dræbt mere end hundrede tyskere. Ikke en eneste gang Margarita blev alvorligt såret og lå ikke på hospitalet. Hun blev endda kaldt: Iron Margarita. Men kvinden var moralsk udmattet af den langvarige krig moralsk.
  Hendes bare fødder er hårdhændede og næsten ikke støvede. Hun lærte sig selv at løbe barfodet før krigen i sneen. Og nu i mere end seks år har jeg ikke båret en støvle. I det 41 år kæmpede hun for at holde sit løfte i den sydligste sektion nær Rostov. Kun takket være sibiriske salver undgik hun forfrysninger. Men hun overlevede uden sko, bestod en alvorlig test i russiske snedriver. Og fortsatte krigen.
  Hun var ikke højt værdsat, og hun insisterede aldrig på sine bedrifter. Så belønningen akkumulerede langsomt, men sikkert. Og nu er hun allerede steget til rang af major og har Glory Order af alle tre grader. Men heltens stjerne, som Margarita længe har fortjent, er endnu ikke. Men krigeren er ikke særlig ked af det.
  Det vigtigste er at overleve i denne krig. Og her har hun en særlig amulet af Perun. Det giver dig mulighed for at redde fire personer i enhver kamp. Margarita selv og tre andre personer efter eget valg.
  Den store kvinde planlagde selv tre til at redde: Akulina, Anyuta, Tatyana. Gode piger og meget dygtige. Her er deres kanon, løbene har allerede skudt fem tyskere af. Og nu ramte Anyuta Panther-larven. Den tyske kampvogn standsede og begyndte at ryge.
  Margarita råber til pigerne:
  - Bliv ved!
  De svarer på toppen af deres lunger:
  - Der er så hold!
  Margarita udbrød entusiastisk:
  - Ikke! Ingen vil stoppe os. Ingen vil vinde!
  Og den sjette mus mistede næsen. Tyske kampvogne er ret hurtige, men talrige panserværnsgrøfter og pindsvin forhindrer dem i at rykke frem. Pigerne sigter sammen, Akulina hjælper med at sigte pistolen, hun er hurtig som ingen anden fighter. Tatyana er også stærk og præcis. Her skyder de igen. Og denne gang ramte projektilet Løvens larve.
  At ramme sporene af "Tiger" -2 er nytteløst, da små ruller gør bilen, eller rettere dens undervogn, praktisk talt usårlig. Men ved en lang tønde er den effektiv og fristende.
  Anyuta udtaler som en rigtig sømand:
  - Nå, fra skruen!
  Akulina støtter djævel-keruben:
  - Vi kommer med glædelig latter,
  Til de store bygninger i Reich Berlin...
  Lad os være glade for de søde to,
  Vores hær er uovervindelig!
  Og igen begyndte den tyske kampvogn at ryge så voldsomt, og begyndte at lukke metalfragmenter ud i alle retninger.
  Medført af begejstring begyndte hele jomfrukanonbataljonen at synge;
  Engang kendte en mand ikke drømme,
  Jeg kunne ikke forstå en glødende tankes træghed!
  Ser på lyset af en skinnende stjerne -
  Jeg kendte ikke begrebet det hellige fædreland.
  
  Han var et dyr, en barsk vild -
  En fuld mave - det er hele trøsten!
  Et instinkt - som en krage pikker,
  Og sulten sænker sig ned i helvedes afgrund!
  
  Så var alt bare ned til bestyrelsen,
  Og heri er selv dyrene glade!
  Og ånden ønsker evig skønhed -
  I hans tro på at gøre bedre magt!
  
  Så får vi mennesker ideen -
  Ja, med det følger en frygtelig pine!
  Men du kæmper for viden unge mand -
  Rimelig undervisning vil ophøje alle!
  
  Så vil du ikke lide længe
  Tiden kommer - ungdom for altid!
  Din far og mor vil også opstå,
  De vil gå i mareridt uden at blive forkrøblet!
  
  Men tanker er også onde hver især -
  De brænder!
  Når de tager en anden for at skræmme,
  Når udødelige har en gave!
  
  Ak, du må overvinde din vrede -
  Skab endnu et univers i herlighed!
  Sådan vil kraften være i dit hjerte,
  Det nederlag er også en opbyggelse!
  Slaget ved Kursk endte uafgjort. Og der var en pause. Tyskerne bragte Panther -2 ind i serien. Denne maskine var mere avanceret med et smalt tårn og en lavere silhuet.
  Bilens vægt voksede, lidt inden for syvogfyrre tons, hvorfra køreegenskaberne endda blev forbedret på grund af motoren på ni hundrede hestekræfter. Men bevæbning og rustning er steget markant. Tårnets pande blev 150 mm, og siderne var 60 mm, panden på skroget var 120 mm med en hældning på 45 grader og siderne var 60 mm. Og pistolen er 88 mm og 71 EL. En sådan pistol trænger på afstand en kilometer af 193-millimeter panser med en hældning på 30 grader. Så maskinen er meget seriøs og destruktiv.
  Nå, hvad er svaret på dette? Kun ved at pigerne også vil kæmpe barfodet og i bikini. Så behøver tanken heller ikke være perfekt.
  Det er allerede vinter. Og en af de første IS-2 kampvogne går i kamp. Og Elenas mandskab på det. Piger er selvfølgelig barfodet og i bikini. De er klar til at bekæmpe det nazistiske afskum, bag hvilket står USA.
  Så kampen bliver hård.
  Elena skød med sine bare tæer. Hun ramte den nazistiske maskine og knirkede:
  - For Fædrelandet!
  Euphrosinia slår også mod fjenden, slår ham på siden og ler øredøvende og tilføjer:
  - For Moder Rusland!
  Pigerne malede IS-2 kampvognen hvid før slaget. Og den er praktisk talt usynlig i sneen. Og de hugger på fjenden meget passende.
  Elizabeth, der præcist skød på fjenden og præcist ramte fjenden, bemærkede ganske logisk:
  - Jeg er Robin Hood i bikini!
  Elena var enig i dette:
  - Du er virkelig en rigtig Robin Hood!
  Og hvordan han vil tage det og trykke på aftrækkeren med sin bare hæl.
  Fire E på IS-2 er en stor styrke. Selvom Gerda er en seriøs modstander på Panther-2.
  Begge tanke er nogenlunde i samme vægtkategori. Den tyske har tyndere panser på siderne, men er bedre beskyttet i panden, især af tårnet og den nederste del af skroget. Og den tyske kanon er mere panserbrydende og hurtigskydende.
  Sandt nok er engangsskaden af den sovjetiske pistol måske stærkere. Ja, det er selvfølgelig et stort plus, men den tyske pistol er mere præcis. Og hvad der er væsentligt, Panther-2 er meget mere adræt og manøvredygtig.
  Så Gerda har et plus. Og hvis hun trykker på knappen med sine bare tæer, vil hun ikke virke lidt.
  Og tyske piger er meget glade for mænd, og det er også deres styrke, især hvis de arbejder tungen med pulserende jade-stænger.
  . KAPITEL 2
  Om vinteren opnåede den røde hær ikke et afgørende vendepunkt. Frontlinjen forblev stabil. Og praktisk talt ubevægelig.
  Året efter dukkede tyskerne op i en række jetfly og udviklingen af Focke-Wulf - TA-152. En vidunderlig maskine med kraftfulde våben og anstændig fart. Det her er alvorligt...
  I USSR er der stadig kun nye tanks IS-2 og T-34-85. Og det var også et stort skridt.
  I foråret indledte tyskerne en ny offensiv. De forsøgte at gribe initiativet.
  Begyndelsen af offensiven den 21. maj blev antændt af brølet fra titusindvis af kanoner og afgang af mere end halvfjerds tusinde bombefly med napalmbomber på samme tid og veje op til ti tons. Det mest episke slag i Anden Verdenskrig begyndte. Fjenden krydsede Rubicon og skyndte sig til Moskva. Tyske kampvogne buldrede, mindre biler klirrede. Horder af stål rykkede frem på de sovjetiske stillinger, som Djengis Khans kavaleri i tyk panser. Arrays gik fremad, og først og fremmest brugte de mest beskyttede "Mus" og "Royal Lions", "Tigers" -2 dem som en rambuk.
  Endnu tidligere passerede teletanks - "Chess Horse". De sprængte minefelter i luften og ryddede vejen for tyske køretøjer til de sovjetiske stillinger. "Slangen Gorynych" blev også brugt, da slanger fyldt med sprængstof blev kastet frem og alt blev renset ud.
  Elverpigerne Frida, Charlotte, Gerda er i den nyeste Panther-3 tank og bevæger sig i spidsen for angrebet. Smukke krigere i en flad maskine, der vejer 75 tons, blotter deres ansigter mod hinanden og skyder fra en pistol af den stadig tidligere 105 mm kaliber.
  Charlotte sagde med et smil:
  - Der er allerede gået mere end tre år, siden krigen med Rusland begyndte. Men Moskva er endnu ikke taget!
  Frida bemærkede indigneret:
  - Men snart bliver Kaukasus indtaget. Og det er måske endnu vigtigere!
  Gerda svarede med et smil:
  - Selvfølgelig er der så vidunderlige bjerge og storslåede steder, men ... Krigen ender normalt med hovedstadens fald. Og selvom det ikke er taget, er det umuligt at tale om vores sejr!
  Charlotte var modvilligt enig.
  - Nej!
  Den nye tank "Panther"-3 er stadig i eksperimentel test. Alt er så automatiseret i det, at to besætningsmedlemmer ville være nok. Men bare-benede piger foretrækker at lave trekanter. Det gør det dog ikke nemmere for dem.
  Og styrter en kæmpe tank på de sovjetiske stillinger. Den er tung men godt beskyttet og har en 105mm kanon i 100EL. Og det er alvorligt.
  Skyder dette monster frem...
  Og sovjetiske granater preller af denne tank.
  Gerda bemærkede:
  - Vi tre er svære!
  Charlotte noterede med et smil og skød mod fjenden med sine bare tæer.
  Den rødhårede kurrede:
  - Må vort fædreland være i herlighed!
  Frida bemærkede med et grin:
  - Ære til den ariske ånd!
  Og han vil også presse med sin bare hæl, og den sovjetiske tank vil dræbe. Og kurrer:
  - For nye kræfter!
  Det er her tankens enorme kraft kommer ind.
  Men på den anden side kæmper sovjetiske piger. Og krigerne fra Rusland er også barfodede.
  Kampene er hårde, og Fritz'en rykker frem og bryder igennem forsvaret i dybden. Og tingene går ikke helt efter planen.
  Elizabeth skød fra IS-2 mod fjenden og kvidrede:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Ekaterina bemærkede og knepede fjenden:
  - For vores forandringer, for Rusland!
  Elena tog den også og bankede på fjenden og kurrede:
  - Og alt er super for Rusland!
  Euphrosyne sendte en morderisk ødelæggelsesgave med sine bare fingre og kvidrede:
  - For Fædrelandet!
  De fire på IS-2'eren arbejdede og skød ret præcist. Og ganske præcist, meget rask ramte fjenderne.
  Tja, tyskerne fortsætter med at bryde igennem. Og de bevæger sig i en kampretning.
  Det er allerede sommer, og fronten smuldrer bogstaveligt talt. Men pigerne kæmper videre og viser deres højeste klasse.
  Elizabeth rynkede panden over disse ord. Efter en forholdsvis og knap så vellykket vinter gik det dårligere på fronterne. I Kursk led de sovjetiske tropper trods den numeriske overlegenhed et stort nederlag. Og selv nu svigter kampflyenes modoffensiv nær Voronezh, som begyndte relativt succesfuldt. Tyskerne gik bagud og afbrød kommunikationen. Og nu må pigerne på tanken trække sig tilbage.
  Men alligevel er det godt, når der kun er kvinder i bilen - de lugter sådan en behagelig lugt, ikke som svedige mænd. Og deres besætning er så godt koordineret. Og de fire sneg sig op for at være ekstremt smukke.
  Elizabeth siger beslutsomt:
  Vi vinder, det ved jeg med sikkerhed! Selv at trække sig tilbage til Fjernøsten!
  Den rødhårede Aurora, da hun slog sit bare, mejslede ben på vandet og grimaserede, svarede med en soldatsang:
  "Endelig fik vi ordre om at angribe!" Tag vores spænd og blod væk! Men vi husker, hvordan solen gik tilbage og næsten gik ned i øst!
  Ekaterina og Elena svarede i kor:
  -Godt sagt!
  Den bare-benede Aurora tilføjede i prosa:
  - Hele Europa arbejder for nazisterne, og endnu flere ressourcer i Afrika. Så vi skal løfte en meget tung vægtstang!
  Den barfodede Elizabeth bankede vandet med knytnæven:
  - Lad os tage den op og rive den op! Og nu er det nok! Allerede frisket op og tilbage i tanken!
  Skønhederne protesterede ikke. Sved fra stærke, solbrune kroppe vasket af og okay. Pigerne har luksuriøse hofter og smalle taljer og en mave med en aflastningspresse. De er virkelig som statuer af gamle gudinder. Og benene er så slanke, og samtidig muskuløse, bolde og ståltråd af muskler ruller under olivenhuden.
  De siger om sådanne piger: de vil stoppe en galoperende hest, de vil gå ind i en brændende hytte!
  Selvom det nødigt at vende tilbage til en varm tank. Elena plaskede fra spanden på rustningen for at gøre bilen i det mindste lidt køligere.
  Elizabeth bemærkede strengt om dette:
  - Hvordan kæmper mænd i uniform i sådanne stålkister? Og vi er næsten nøgne!
  Barfodet Aurora med store tænder og perlefarvede tænder brød ud i latter:
  - Du vil være enig i, at det er en meget interessant idé - at sende en bikini under Lend-Lease!
  Ekaterina svarede vredt og slog sin bare fod på tankens larve:
  - Ja, vidunderligt. Minimum spild af stof, maksimal ambition!
  Elena, der også rykkede, kun denne gang med brystet, kvækkede:
  - Det ville være bedre, hvis de sendte en ekstra tank! Eller et fly!
  Den barfodede Elizabeth bemærkede mutt:
  - Ja, vrøvl de har tanke!
  Rødhåret Aurora, der klatrede op i tårnet, protesterede:
  - Ikke rigtig! Den nyeste "Churchill" er meget god, især i rustning!
  Blondinen Elizabeth rynkede panden og spurgte:
  - Red du på Churchill?
  Den flammende djævel svarede hvisken:
  - Ikke! Men jeg fandt ved et uheld ud af, at han har en frontalpanser på 102 - millimeter!
  Den smukke Elizabeth rundede sit ansigt, bankede sine yndefulde, bare fingre på de fireogtredives rustning og bemærkede:
  "Dobbelt så tyk som vores?" Nå, sikke en god idé!
  Elena, der sad på førersædet, spurgte:
  Hvad med pistolens kaliber?
  Den barfodede Aurora svarede ærligt:
  - Jeg ved det ikke ... Men højst sandsynligt er det enten 75 eller 76 millimeter. Omtrent sammenlignelig med vores.
  Den barfodede Aurora bemærkede, da hun slog sig ned som skytte:
  - Så måske er hans kørepræstationer dårligere?
  Barebenede Aurora trak på sine stærke, muskuløse skuldre.
  "Måske... Men briterne har allerede en 600-hestes Meteor-motor, så jeg tror ikke, Churchill-tanken er en kistemaskine!"
  Smukke Elizabeth stillede et andet spørgsmål:
  - Og hvad er vores seneste udvikling?
  Den rødhårede djævel sang med kærlig stemme:
  - Det er en stor hemmelighed... Tror du på det eller ej?
  Elizabeth rystede på sine bare fødder og svarede med en melodisk stemme:
  - Selvfølgelig tror jeg på dig! Til sådanne spørgsmål kan du ganske enkelt ... Rasle ind i lejren - hvor den lille hvide bjørn er!
  Den barbenede Elena, der startede bilen, bemærkede:
  - Der er rygter om, at der snart vil dukke et monster op - syv kanoner og to raketkastere som på Katyushas.
  Den brændende Aurora fløjtede og rystede på hovedet.
  - Ja, sådan et monster vil ikke engang vende om!
  Elena sagde pompøst:
  - Men hvor vil det gøre ondt!
  T-34-85 brølede. Jeg var nødt til at hæve stemmen for at råbe over motoren.
  Seniorløjtnant Elizabeth knurrede:
  - Jeg hørte, at der snart kommer et nyt IS med meget tyk panser og to motorer. Så tyskerne bliver Khan!
  
  
  Barefoot Aurora sang for sjov:
  "Vi graver tanken op, den vil igen begynde at dræbe i to normer, den vil begynde at forsyne dig med en khan til kirkegårdene!"
  Og de fire brød ud i grin. Bilen tog gradvist fart. På trods af alle de legendariske fireogtredive og T-34-85, var det en ret svær tank at køre. Især at skifte gearkassen krævede en betydelig indsats. Stærke barbenede Elena klarede det, nogle gange hjalp en rødhåret hende med foden. Men selve kassen kunne gå i stykker.
  Derfor blev de "fireogtredive" ikke sat på det maksimale gear. Så tanken bevægede sig langsommere, end den kunne. Og der var en risiko for, at de berygtede "ting", Yu-187 og TA-152, en meget farlig dykkerbomber, ville finde den i løbet af dagen.
  Barfodet Elizabeth forstod dette og forventede at komme hurtigere til skoven. Der er deres tank ikke for skelnelig.
  Barebenede Aurora fløjtede en sang under hendes næse. Den rødhårede er altid i højt humør, selv når han leverer triste nyheder.
  Natasha huskede begyndelsen af krigen. Det skete ved middagstid, da de annoncerede det i radioen. Men allerede om morgenen begyndte ildevarslende rygter at sprede sig. Så rapporterede de i radioen, at Tyskland havde angrebet USSR uden at erklære krig. Straks brød flere kvinder ud i gråd.
  Stemningen blandt folk var blandet. De, der er yngre og bedøvet af propaganda, var endda henrykte: de siger, om to uger vil vi vride tyskerne, og de vil være en skif. De ældre var derimod garvede.
  Elizabeth følte sig også utryg. Hendes ældre bror døde i den finske krig, og den mellemste bror, der var vendt tilbage, fortalte en masse forfærdelige ting. Under alle omstændigheder stod det klart, at niveauet i Den Røde Hær ikke var så højt, som propagandaen hævdede. Og at kommandoen ikke er på niveau, og mange kampvogne brænder som tændstikker.
  Officererne talte om tyskerne med respekt ... Alligevel erobrede de næsten hele Europa. Og hvem der er ældre huskede Første Verdenskrig. Så nåede kejserens tropper Dnepr, og Rusland gik til den ydmygende Brest-Litovsk-traktat.
  Så den barbenede Elizabeth var meget ked af det. Jeg ønskede ikke at begrave mine kære igen, og endnu mere at kæmpe med en så stærk fjende som Tyskland og dets satellitter. Der er lidt håb for Storbritannien. Uanset hvordan disse kødædende rovdyr ville forene sig mod Rusland.
  De første dage og uger bekræftede de mest pessimistiske prognoser. Tyskerne rykkede frem og indtog den ene by efter den anden. Minsk faldt i løbet af få dage. Og på mindre end en måned Smolensk. Elizabeth meldte sig frivilligt til fronten. Hun er en stærk pige, og meget hærdet.
  
  Hun blev ved et tilfælde tankskib, før det kæmpede hun i infanteriet. Tyskerne fortsatte med at rykke frem. Den del, som pigen kæmpede i, var omringet. Natasha kom til sin egen og faldt over en forladt tank. Elena var sammen med hende, og sammen kunne pigerne starte bilen. Og endda bragte hende til frontlinjen.
  For dette modtog de en medalje, og de blev tildelt tanktropper. Forberedelsen var meget kort - kun halvanden måned. Pigerne nåede at deltage i forsvaret af Moskva.
  Det så allerede ud til, at vores var på nippet. De avancerede enheder af Fritz så Kreml gennem en kikkert, da de var kommet ind i hovedstadens forstæder. Men der skete et mirakel.
  Fjenderne blev ikke kun stoppet, men formåede også at gå i modoffensiven. Ingen planlagde den sidste operation. Det forløb spontant, men herfra var det endnu mere vellykket. Nazisterne bakkede tilbage, opgav deres udstyr og frøs bogstaveligt talt i kulden.
  Og "thirty-fours" viste deres gode kvalitet - cross-country evner. Tyskerne sad fast i snedriverne, og ridderne rykkede og smadrede fjenden.
  Efter at truslen mod Moskva var elimineret, troede alle, at vores nu og længere ville rykke frem. Og at nazisternes ryg var brækket.
  Men nu er alt anderledes igen! Som i et skræmmende eventyr! Om skiftere! Når sort bliver hvid og hvid bliver sort.
  Og nu er det blevet meget værre. Der er dannet en kedel, som man skal ud af.
  Svetlana lænede sig ud af tanken. T-34-85 er en maskine, der udover en stram gearkasse også har sådan en ulempe som dårligt udsyn. På grund af dette mister denne tank en betydelig del af sine kampkvaliteter. Den tyske Panther-2 er blottet for en sådan ulempe, og gennem den er alt relativt godt synligt.
  Pigen klatrede endda ind i det erobrede trofæ og bemærkede de mere komfortable arbejdsforhold for besætningen og tyskerens gode optik. Sandt nok er 88 mm-pistolen langt fra svag, og projektilet er også tre gange lettere end det sovjetiske.
  Den røde djævel forsøgte også at læne sig ud. Men det er lidt trangt for to piger at kigge gennem den ene luge. De begyndte at presse.
  Den barbenede Aurora knurrede hårdt:
  "Dette er stadig mit sted!" Du er en skytte og burde sidde ved synet!
  Catherine snappede:
  - Jeg skal tværtimod se alt! Og du må hellere kende din plads!
  Pigerne begyndte at slås. Vævet muskuløse, solbrune kroppe, anstrengte stærke muskler. Selv deres bh'er gled fra indsatsen.
  Elizabeth skreg ad dem, og trak dem derefter i tæerne på deres bare fødder, og tvang dem til at falde til ro:
  - Ikke alene griber tyskerne, men du skal stadig kæmpe! Gem din iver for nazisterne!
  Pigerne holdt op med at klemme hinanden, men vendte sig mod kommandanten i kor:
  - Hvordan kan vi følge med?
  Elizabeth tog en Solon (der var sådan en berømt senator Solon!) beslutning:
  - Du kommer ud på skift!
  Barfodet Aurora bemærkede lunefuldt:
  -Og blondinen vil snyde!
  Catherine svarede vredt:
  - Du ville have holdt stille rød-skamløs!
  Elizabeth knurrede:
  - Nok! Eller jeg pisker dig kyllingelår! Du vil ændre din ven på min kommando!
  Pigen viste sine tunger til hinanden og ... blev ved med at hænge sammen i lugen.
  Barbenede Elizabeth sagde i en kold tone:
  - Din rødhårede sæt dig ned, Svetlana forbliver!
  Den brændende Augustin var oprigtigt indigneret:
  Hun har været her længe! Jeg er lige dukket op! Og i teorien burde jeg ændre det!
  Elizabeth, der hævede stemmen og slap metalet ud, knurrede:
  - Kommandantens ordre under krigen diskuteres ikke, men udføres ... Eller skal jeg piske dig?
  Den flammende sandaldjævel gemte sig modvilligt i det trange, varme tårn og mumlede:
  - En ordre fra kommandanten under krigen, når kuglerne fløjter rundt! Fyldt med kærlighed og stor værdi, helligt for russiske soldater!
  Elizabeth smilede. Konflikten blev løst, og snart skoven, og de vil være sikkert skjult. Her råbte den årvågne Catherine pludselig:
  - Foran tyskeren på kampvognen!
  Nu er det her alvorligt ... Desuden var Elizabeth bange for ikke så meget for en kampvognskamp, som for det faktum, at fascisten ville kalde angrebsfly i radioen. Der er dog håb om, at Fritz ikke vil flyve af hensyn til en ensom sovjetisk kampvogn.
  Selvom tyskeren gemte sig bag en stak gammelt hø, lykkedes det Catherine at se ham. Det var Panther-2, og i den seneste modifikation med en mundingslængde på 100 EL. Kaliberen er den samme 88 mm, men projektilets mundingshastighed er meget højere.
  Panther-2 i den forrige modifikation kunne bryde igennem på en afstand på højst 1000 meter, og så ikke sikkert i panden. Den sovjetiske fireogtredive kunne teoretisk nå op til en kilometer om bord, men i praksis fra fem hundrede meter. Men denne gang er oddsene næsten lige. Og nazisterne har bedre optik.
  På trods af al risikoen tændte Elena det sidste gear med sin bare hæl. De 34 brølede endnu højere, så deres hænder blev foldet sammen, og selve tanken rystede. Men nu er de meget sværere at ramme. Tyskeren står stille og venter på den sovjetiske bil.
  Det er nemmere at ramme et stillestående mål, men når din bil ryster sådan...
  Ekaterina stiger ned og ved hjælp af sin barfodede Aurora sigter og affyrer det første skud.
  En granat eksploderer ti meter foran tyskeren.
  Den barfodede Elizabeth advarer strengt:
  - Vær forsigtig! Vi har ikke så meget ammunition tilbage!
  Ekaterina nikker henkastet med sit blonde hoved og svarer:
  "Det er bare et observationsskud!"
  Den barfodede Aurora sang hånende:
  - I morgen bliver bedre end i går! I morgen bliver bedre end i går! Hej sol!
  Den barfodede Ekaterina sagde lidt lydt, men tydeligt:
  - Gå væk!
  Pigen forsøgte at sigte igen. Tyskeren var stadig langt væk. Det er endda usandsynligt, at Zis-85-kanonen ville gennembore hans 60-millimeter panser fra sådan en afstand. Nazisten havde ikke skudt endnu, men han fangede målet. Det lille T-34-tårn er et lille mål. Det er svært at ramme den på afstand, især når tanken kører med fuld fart på den måde.
  Barbenede Catherine tøvede. Skyd nu eller senere, og kom nærmere. Fireogtredive ryster i bevægelse, og det er umuligt at tage et nøjagtigt syn. Du skal enten stoppe, eller komme tæt nok på, eller endnu bedre tæt på.
  Barfodet siger Elena og knytter næverne:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Den barbenede Ekaterina beslutter sig endelig og skyder. Projektilet spyttes ud af løbet. Pigen ledsager ham med en mental eskorte.
  Allerede tættere på, cirka halvanden meter, fra tyskeren. I betragtning af at de fireogtredive er svære at se fra synet, er dette et godt resultat. Halvnøgen Aurora, der lænede sig ud i skudøjeblikket, gøede højlydt:
  - Næsten lidt mere!
  Catherine mumlede vredt:
  - Det tæller næsten ikke!
  Den rødhårede djævel kurrede:
  "Vi giver føreren et slag i ansigtet, han klarer sig på en eller anden måde!" Vi er nu lidt ligesom, en lille smule skøre!
  Catherine skubbede utålmodigt til skønheden med sin fod:
  - Hold kæft, hvis du kan!
  Den barfodede Aurora knurrede:
  - Mursten!
  Til sidst kunne tyskeren ikke holde det ud, skød ... Granaten fløj med en fløjt faretruende tæt på bilen. Men Fritz ramte ikke. Hvad tænkte han på? Havde du mistanke om, at sådanne skønheder sad i vognen eller skød mekanisk? Panther-2 har et kommandanttårn og god sigtbarhed. I det 44. år blev denne tank den mest massive. Med hans hjælp opnåede tyskerne store succeser og erobrede områder inden for de fire tyske grænser i 1937 og på kun fem måneder.
  Tanken viste fuld tilstrækkelighed. Især mod IS-2. I slutningen af det 44. år dukkede en mulighed op med en længere tøndelængde og derfor projektilets begyndelseshastighed. Tyskeren forventer at ramme fjenden, selvom de fireogtredive er en problematisk bil. Nogle gange formår russerne at ramme på lang afstand, og på farten. Vi skal slå fjenden som en flue.
  Den barbenede Elizabeth, der indser, at der altid er en chance for at slå, hvisker:
  - Lenin, fest, Komsomol!
  En skør tanke kom gennem mit sind, hvorfor ikke vende sig til Gud? Men et Komsomol-medlem formodes ikke at tro på Gud. Og generelt, hvis Han eksisterer, hvorfor tillader han så alt dette? Ville en omsorgsfuld Skaber tillade sådan lovløshed? Hvad med alderdom og død?
  Næsten nøgen var Elizabeth, måske mere end døden, bange for at blive gammel og blive grim. Hvor er det uæstetisk. Og faktisk, hvis vi antager, at en person er dødelig af hensyn til udvikling og fremskridt, så er det på en eller anden måde ikke ude af hånden at vansire mennesker med alderdom. Og hvor er skaberens æstetik? Kan han virkelig lide rynkede og pukkelryggede gamle kvinder?
  Smukke Elizabeth kunne ikke forklare dette og konkluderede - Gud er en opfindelse af mennesker! Faktisk er der evolution. Og måske kommer tiden, hvor en person vil udvikle sig til et sådant niveau, at han vil være i stand til at genoplive de døde! Og så vil de, der døde i krigen, blive genfødt i den lyse kommunismes verden!
  Barfodet Elizabeth hviskede:
  - Gud give vort ateistiske partis sejr!
  Skønhed Ekaterina faldt til ro og skød for tredje gang ... Granaten så ud til at slå mod rustningen, men fløj igen forbi. Men tyskeren plantede ... Damn, hit!
  Tårnet rystede, der lød en ringning. Heldigvis rikochetterede den skrånende rustning af skuddet.
  Men vigtigst af alt, fra en stadig anstændig afstand lykkedes det Fritz at ramme en hurtigt bevægende tank med et lille tårn. Og det betyder, at der sidder en erfaren tankvogn, og næste gang fører han måske ikke ...
  Bare ben, skinnende af sved, indsatte Aurora automatisk projektilet. Catherine vendte sig med en bøn til ... Artemis! Tilsyneladende virkede jagtens gudinde den mest passende i dette tilfælde. Og pigen sparkede med sin bare fod i et skarpt hjørne. Den barbenede Ekaterina bemærkede, at når hun er vred, skyder hun bedre. Og... hun lukkede øjnene og stolede på intuition...
  Fjerde skud...
  Barfodede Elizabeth hviskede sagte:
  - Himlens ligklæde er som et slør!
  Og halvnøgen Aurora, der igen kiggede ud bag lugen, råbte:
  - Lige præcis i øjnene! Hit tårnet!
  Granaten brød igennem en tysk kampvogn i krydset. En brand brød ud, og kampsættet begyndte at rive i stykker. Her bemærkede den rødhårede, ikke helt taktfuldt:
  - Heldigt! Og kun fra fjerde gang!
  Den barbenede Elizabeth skyndte sig at rette den rødhårede Aurora:
  - Med sådan rysten, og ikke dårligt! På fjerde forsøg!
  Barfodet Catherine tog uventet side med den rødhårede:
  - Ikke! Hun har ret, det var bedre at slå første gang!
  Elena begyndte at sætte farten lidt ned og prøvede at flytte håndtagene med sine bare fødder så glat som muligt. De fireogtredive satte farten ned. Tanken så ret uhøflig ud udadtil, men den viste sin effektivitet i praksis. Tyskerens tårn blev revet helt af, og skroget delte sig i to dele fra detonationen.
  Elena begyndte at sætte farten lidt ned og prøvede at flytte håndtagene med sine bare fødder så glat som muligt. De fireogtredive satte farten ned. Tanken så ret uhøflig ud udadtil, men den viste sin effektivitet i praksis. Tyskerens tårn blev revet helt af, og skroget delte sig i to dele fra detonationen.
  Men en Fritz formåede alligevel at komme ud af bilen og gemte sig bag buskene og lod som om han var død. Efter ordre fra Elizabeth stoppede Elena tanken. Halvnøgne Aurora og Ekaterina sprang ud af de fireogtredive. Den rødhårede sprang op til tyskeren og løftede ham med den ene hånd i kraven med en ekstraordinær styrke. Fascisten var dog ikke kun lille af statur. Dette er virkelig en slags barn, et barns ansigt, en tynd krop, selv et overskæg er endnu ikke brudt igennem.
  Den muskuløse rødhårede spurgte på tysk:
  - Er du sådan en underudviklet dystrofisk, eller er du virkelig en shket?
  Drengen mumlede frygtsomt:
  - Jeg er ikke et barn. Jeg er fra Jungvolk, jeg var i praktik på en tank!
  Den barebenede Aurora brød ud i latter:
  - Fra Jungvolk? Hvorfor har du ikke fjorten år mere?
  Drengen nikkede og svarede:
  "Jeg er kun elleve!" Min onkel tog mig en tur. Send mig ikke til Sibirien! Og drengen klynkede.
  Barfodet Ekaterina, som forstod tysk ret godt, foreslog:
  "Måske skulle vi lade vores barn gå?"
  Den brændende Aurora blottede sine tænder voldsomt:
  - Lad tyskeren gå til din egen? Aldrig!
  Den honningblonde skytte bemærkede rationelt:
  - Hvis vi bringer sådan en shket som fange, vil alle gøre grin med os!
  Kommandør Ekaterina lænede sig også ud og så på drengen og bemærkede:
  - Han er lidt tynd. Og pigen spurgte på tysk. Er du virkelig fra Jungvolk?
  Drengen svarede:
  - Ja, Milady...
  Catherine bemærkede logisk:
  - Hvis vi tager ham med, kan vi sende ham til et godt børnehjem. Og hvis vi giver slip på vores eget, så ser du på barnet, og de slår det ihjel!
  Den barfodede Aurora protesterede uventet:
  Hvor har du set gode børnehjem? Jeg er selv et børnehjem, og jeg besøgte en ungkoloni, og jeg vil sige, at der ikke er nogen forskel!
  Catherine vendte sig mod Aurora og knurrede:
  - Du var en rødhåret, der sad på en ung? Jeg har altid haft mistanke om det!
  Aurora stampede sin bare fod og fnyste foragtende og bemærkede:
  - Vores koloni var så aktiv, at der ikke var nogen tyve i den! Som en pioner, men med meget streng disciplin. Jeg kan ikke engang banditsproget!
  Catherine var enig i dette:
  - Det sker ... Jeg besøgte også kolonien, og der er alle eleverne så kultiverede og præcise, at man sjældent finder sådanne mennesker i en pionerlejr. Nå, okay, måske bliver et tysk barn et udstødt hos os, og det ville være mere humant at lade ham gå!
  Den bare-benede Aurora grimaserede og foreslog:
  "Måske efterlade ham hos os. Lad ham være søn af et regiment, vi vil lære ham det russiske sprog ...
  Elizabeth rynkede panden mod den halvnøgne Aurora og knurrede:
  Har du brug for et legetøj?
  Den rødhårede bemærkede hårdt:
  - Og hvad er værre med os end at leve i et fascistisk menageri?
  Ekaterina trådte ved et uheld på den spildte motorolie og tørrede nu sin bare, yndefulde fod på græsset. Men støvet sad stædigt fast. Gunner-pigen støttede Aurora:
  - Ja, drengen vil virkelig have det bedre med os end med dette nazidyr! Han er lille, tynd, passer i en tank! Vi vil lære ham at kæmpe og udføre bedrifter!
  Elizabeth bemærkede dystert:
  - Fireogtredive og så trangt for os fire tank. Og plant så drengen. Det er dog ikke kun det. Så vil de tale alle mulige grimme ting om os!
  Den smukke rødhårede Aurora bemærkede vredt:
  Du tænker for dårligt om andre mennesker. Vil ikke!
  Elena lænede sig også ud af tanken og hvæsede:
  - Piger, lad os leve sammen ... I sidste ende, om vi skal forlade drengen, er det ikke op til os at bestemme, men for enhedschefen ... Nå, nu, lad os tage barnet med os og køre med vinden !
  . KAPITEL #3
  Barfodet Elizabeth nikkede modvilligt og knurrede:
  - Du skal se, kommandanten vil forbyde os at bære den. Dette er en krig, ikke en børnehave!
  Barfodet Aurora rakte hånden frem til drengen og sagde på rent tysk:
  Nu er jeg din mor! Du vil bo og spise hos os!
  Drengen svarede klynkende:
  - Ikke nødvendigt, tante, jeg vil hjem!
  Den rødhårede Aurora rystede truende på hovedet.
  -Ikke! Du er vores fange! Hvis du ikke vil til Sibirien, så er du med os!
  Drengen ville bryde ud i gråd, men ved en viljeanstrengelse holdt han tårerne tilbage. Og manden så ikke ud til at græde. Catherine tog drengen i sine arme og bar ham til bilen. Faktisk blev fem af os i tanken overfyldte. Og pigerne er ikke små, og bilen er for trang. Den lille fangede tysker sad mere stille end vand under græsset.
  Tanken kørte ind i skoven. Og lige i tide fløj to berømte Yu-187 angrebsfly lige forbi. I sig selv er dette fly ikke for forfærdeligt i luftkampe, men det kaster bomber meget præcist og kan også ramme en separat tank.
  Elizabeth sagde med et smil:
  "Og vi tabte næsten tid på grund af denne dreng. De ville smadre vores tank i stykker.
  Catherine trak på skuldrene.
  - Vi vandt en kampvognsduel med en næsten jævnbyrdig modstander, og tilsyneladende en erfaren skytte. Inden da slog de også flere våben ud og overlevede. Af vores kammerater var de bestemt ikke alle heldige!
  Elizabeth så på sin krop og bemærkede:
  - Vi er alle fire så glatte, uden ar... Uanset hvor heldet hævner sig på os!
  Den barebenede Aurora rystede på hovedet.
  Normalt betyder en god begyndelse en god slutning. Hvorom alting er, så er vi stadig i live!
  Ekaterina gned sin næse med tæerne på sine bare fødder og foreslog:
  "Måske skulle vi stoppe op og få en bid mad. Spis ikke om morgenen!
  Elizabeth var enig:
  - Lad os! Samtidig vil vi fodre barnet!
  Frokosten var beskeden: spæk, brød og løg. Der var ikke nok hærration til alle, så de fik en gave i landsbyen. Pigerne spiste og gav det til drengen. Han var tilsyneladende stadig bange og spiste kun en tynd skive salsa og brød. Men Catherine fandt noget mere mælk, omend surt.
  Efter at have spist slappede pigerne af og sang...
  Pige piger kæmper for Rusland,
  De er meget stolte og Svarogs sønner....
  Vores skønhed rammer så passende med et maskingevær,
  Satans tjenere vil ikke være i stand til at knække os!
  
  Vi kæmpede modigt, vi kæmpede mod fascismen,
  Vi vil besejre den onde Wehrmacht, selvom fjenden er stærk ...
  Jeg tror, vi snart vil se kommunisme,
  Gyldent løv, lyst fra ahorntræet!
  
  Der findes ikke vores land bedre, kommunismen er smukkere,
  Så vores fædreland blomstrer strålende ...
  Letvinget lykke vil komme på planeten,
  Og drømmen om et bedre liv går snart i opfyldelse!
  
  Tror, at vores Rusland vil blive en stor lykke,
  Maria vil regere, Lada gudernes mor...
  Vi vil stoppe angrebet fra den infernalske Wehrmacht vilde,
  Og behøver ikke ekstra og huskede ord!
  
  Fjenden vil ikke være i stand til at rive pigernes hjerte ud,
  Vi krigere sleb et skarpt, vanvittigt sværd ...
  Skønhedens stemme kender udmærket kaldet,
  Og vi vil være i stand til at skære de fascistiske horder ned!
  
  Ved, at vi Komsomol-medlemmer aldrig vil give op,
  Vi vil nedlægge alle nazisterne med den skarpeste klinge ...
  Lad vores piges ansigter skinne af guld,
  Og vi vil slå fascisten i ansigtet med en knytnæve!
  
  En barfodet pige farer gennem de barske snedriver,
  Han skribler aktivt med en torden af lyn fra maskingeværet ...
  I fascister behøver kun at drukne jer selv,
  Fordi fædrelandet er en monolit fæstning!
  
  Vi vil besejre fascisterne, selvom de har fredens magt,
  Onkel Sam besluttede at spille sammen med Fritz i denne kamp ..
  De lavede sig et idol af Adolf,
  Og nu har han fået russiske hære imod dem!
  
  Her koger onde kampe, i dette Komsomol-medlems kamp,
  De knuser nazisterne, omend i en ulige kamp ...
  Stemmen af en pige fra sølv er så klangfuld,
  Skønheden vil ikke bukke under for Hitler-Satan!
  
  Vores russiske andel er at vinde konstant,
  Selvom den fascistiske armada ikke kender tallet ...
  Og vi ramte Adolf hårdt i kæben,
  Labour Moskva bukkede under!
  
  Der er allerede snedriver, og pigerne er barfodede,
  De flimrer med deres bare hæl, som et spor af en hare ...
  Komsomol-medlemmer styrter i kamp,
  Tro på, at fjenden ikke vil se daggry!
  
  Giv ikke fascisterne jer nåde i kampen,
  Deres hær vil være i helvede, som en djævel i brand ...
  Vi vil modtage belønninger fra Jesu hænder,
  Vil være meget glubsk, russiske piger bjørn!
  
  Hvis det er nødvendigt, vender vi, alle bjergene er snedækkede,
  Og vi vil stå i lysparadiskommunismens univers ...
  Åbner et skud for os heldigvis fra Auroras kanoner,
  Og brutal fascisme blev kastet i helvede!
  
  Stalingrad bukkede ikke under, vi gjorde modstand under det,
  Selvom en horde brød ud af stål og helvede...
  Piger kastede barfodede granater med deres fødder,
  Fordi Komsomol-medlemmerne er ét!
  
  Jeg tror, vi vil være i Berlin, selvom det er svært,
  Nazisterne har "Panthers", "Tigers", "Lions", "Ferdinand"!
  Pigen trak ringbrynjen på sin skulder,
  Fordi Komsomol-medlemmer i kamp er et voldsomt talent!
  
  Den unge piges hjerte er givet til Jesus,
  Også Lenin og Stalin lever i lidenskabelig tro ...
  Så der ikke er mere dygtig tvivl,
  Lad os sige bestemt og stærkt, at Adolf er kaput!
  
  Vi vil knuse dragepræsidenten med sværd,
  Og vi vil ødelægge hans bande i århundreder ...
  Vi vil trampe fascismens horder af piger ned med fødderne,
  Lad lyset blive opfyldt, hellige drøm!
  
  Giv folk frihed, deres tanker og følelser,
  Så stjernen skinner som kommunismens sol ...
  Fordi vi vil have grød med smør så tykt,
  Vores søsters evige ungdom vil blive os for evigt!
  
  Her vil lyset komme, fædrelandet vil gnistre ...
  Fædrelandet vil være i herlighed for os i århundreder ...
  Vi vil stå på toppen, tror du kommunismen,
  Styrken af den russiske ånd, ved, at fighteren er fantastisk!
  
  Her er Rusland klar til at blive venligere og smukkere,
  Og hjælp hele verden med at gå til paradisets lykke ...
  Vi er i stand til at erobre universet selv kanter,
  Universet uden kant til lykke af de kræfter at bringe!
  
  Men der vil ikke være noget Rusland under hælen på det onde rige,
  Fordi han har et sandt talent for kamp ...
  I vores pigers dans, til det urværk,
  Hvad vil skønheden tro noget resultat!
  
  Snart kommer den strålende sols æra,
  Når fædrelandets herlighed vil blomstre storslået ...
  Vores hær kæmper berømt med den infernalske Wehrmacht,
  Og han vil være i stand til at feje horden af onde Fritz væk!
  
  Hil Hellige Lada, vor Guds Moder,
  Du fødte Perun og Yaril i århundreder ...
  Håbløs grød vil ikke modtage tro,
  Hvis du bruger meget, vil du ikke holde ordene tilbage!
  
  Den vigtigste hersker er den store Stalin,
  Lenin testamenterede ham den klogeste vej til Eden ...
  Fordi Josef er lysets hersker,
  Og et øjeblik for folk ideel!
  
  Nazisterne vil ikke være i stand til at narre fædrelandet,
  Og afskære Moskva fra Volga, fra Sibirien ...
  Jeg tror på, at det vil leve - russere under kommunismen,
  Og Adolfs magt - jeg sletter pigen!
  
  Snart er der sejr, det er sandt som solen,
  Snart vil der være en udstråling, som strålerne fra en kvasar ...
  Og tro Rusland, kommunismen vil udvikle sig,
  Tja, hvis du ikke tror mig, må du hellere holde kæft!
  
  Videnskaben vil snart genoplive kommunismens døde,
  Hendes visdom er uden grænser, så stor som en kvasar ...
  Vi vil besejre fascisterne med vores gode humør,
  Lad os ikke give efter for den gyldne poses fristelse!
  
  Nå, kort sagt, det går over, det er en helvede tid,
  Vi piger kommer ind i Berlin i rødt ...
  Og vores grænseløse byrde vil ende,
  Fordi vi vil tage vores lykke med en kamp!
  Elena sang sammen med alle et stykke tid, men så startede hun motoren, og bilen buldrede igen. Det er ikke let at komme væk fra jagten på de fireogtredive med sin højlydte motor. Diesel har også en masse ulemper.
  Radiokommunikationen virkede ikke, og man skulle bare skubbe mod øst. Bevæg dig næsten i blinde. Halvnøgen Elizabeth lænede sig fra tid til anden ud af lugen. Forsøgte at kigge derhen og den rødhårede Aurora. Og Catherine var udmattet af varmen, og pigen faldt i søvn.
  Drengen sad et sted og hakkede også på næsen. Elizabeth tænkte på den anden side, hvor hun skulle lægge sin rute. Der var masser af ideer. Men hvilken vil føre til frelse?
  Jeg ønskede ikke at blive fanget af nazisterne. Halvnøgen Elizabeth har allerede set, hvad dette er fyldt med på eksemplet med Daria. Den stakkels pige blev fanget under et rekognosceringsrazzia. Nazisterne klædte hende først af og rev hende grundigt med piske. Så kørte de barfodet gennem sneen til en nabolandsby. Og dér, med forfrosne fødder, blev de tvunget til at danse på kullene.
  Stakkels Daria oplevede store lidelser. Så lagde de hende på et stativ og tvang hende til at hænge næsten nøgen, indtil pigen døde af kulde. Så Elizabeth huskede, at de forventedes i tilfælde af fangenskab - tortur og henrettelse.
  
  
  Generelt er det overraskende, at et så kulturelt folk som tyskerne viste sig at være det, simpelthen overnaturligt grusomt. Halvnøgen Elizabeth var selv forbløffet over, at nazisterne simpelthen ikke havde medlidenhed med nogen. Selv børn blev tortureret, og det vakte forbløffelse ...
  Især når pionererne blev pisket med pigtråd, rødglødende tråd. Brr! Har nazisterne en sten i stedet for et hjerte?
  Under bevægelsen så pigerne flere sovjetiske soldater trænge sig vej gennem skoven.
  Smukke Elizabeth beordrede at stoppe tanken og tilbød at bringe soldaterne. Så der var ingen plads indenfor, jagerne slog sig ned på pansertårnene - tårne og skrog. De holdt endda i hånden for ikke at falde af.
  Soldaterne var unge, næsten alle havde ikke engang børster endnu, kun majoren var ældre end resten. Den barbenede Aurora, der, som de fleste rødhårede kvinder, var temperamentsfuld, begyndte at flirte med kæmperne. Hun tog endda hænderne på de smukkeste og lagde dem på brystet.
  Elizabeth råbte strengt til det rødhårede udyr:
  - Hold dig rolig!
  Den unge mand, der rødmede, fjernede sine hænder, og den halvnøgne Aurora knurrede:
  "Nå, har du ikke ondt af disse drenge, der har mistet vanen med kvindelig hengivenhed?
  Smukke Elizabeth, blødgørende, svarede:
  - Men gør det ikke foran alle ... Når ingen ser, så gør, hvad du vil!
  Bare-benede Aurora rystede sine hofter i ærgrelse. Nærhed, smukke unge mænd begejstrede. Og den rødhårede, der besad varmt blod, oplevede lidelser, som hun ikke kunne tilfredsstille tigrens lyst lige nu. I en bikini var Catherine også ophidset, hun ville have en mand, men hun vidste, hvordan hun skulle kontrollere sig selv. Selvom hun allerede har skitseret sig selv som et offer blandt de unge mænd på rustningen. Her er den lyse med sorte øjenbryn. Når de stopper for natten, så...
  Den barbenede Elizabeth følte også et ønske i sig selv, men opdragelsen af et Komsomol-medlem protesterer mod dyriske instinkter. Du kan ikke bare elske med den første person, du møder, bare fordi han er sød. Selvom det er hyggeligt.
  Elizabeth driver disse tanker væk fra sig selv, men jo mere hun prøver, jo mere vil hun. Heldigvis dukkede endnu en sovjetisk kampvogn op forude. Desuden, at dømme efter størrelsen og formen - KV.
  Pigen var distraheret, og den bare-benede Aurora, da radioen ikke virkede, gav signaler med flag. Hun blev besvaret fra en sovjetisk kampvogn. Ligesom alt er i orden, vil vi snart forlade kedlen.
  Kun Elena så forskrækket ud - der var måske ikke nok brændstof.
  Den blonde pige råbte til den rødhårede:
  "Signal om, at vi har brug for brændstof."
  Den barfodede Aurora gav signalet. Og de svarede hende. At en forsyningsvogn snart rammer, og den bliver bedre. Den rødhårede strøg soldatens stadig skægløse ansigt og ... slog skarpt på hendes læber. Den unge mand rødmede igen. Majoren spurgte rynkende panden:
  - Hvorfor kysser du mig ikke?
  Halvnøgen Aurora svarede taktløst:
  - Du er gammel!
  Majoren svarede med en fornærmelse i stemmen:
  "Jeg er kun treogtredive år gammel. Kristi tidsalder!
  Den barebenede Aurora fnyste foragtende:
  - Jeg tror ikke på Gud! - Som Lenin sagde: Gud er bare en illusion, men dette er en meget skadelig illusion, den lænker sindet!
  Majoren indvendte med sorg i stemmen:
  "Jeg troede heller ikke på Gud, men en så fantastisk hændelse skete for mig, at dette kun kan forklares ved indgriben fra højere magter!"
  Den røde djævel var skeptisk:
  - Alt kan forklares ud fra materialistiske positioner. Du skal blot have den relevante viden.
  Majoren trak på skuldrene, hans hår var allerede gråt, og han så virkelig ud til at være mindst fyrre år gammel. Bare-benede Aurora foretrak stadig yngre fyre. Og hun var ikke så interesseret i majoren som mand. Selvom det er nysgerrig, hvad han så usædvanligt? Måske helvede?
  En halvnøgen Aurora løb sin bare sål langs den skarpe del af våbnet. Hælen blev kildrende, og den brændende skønhed smilede.
  Så spurgte hun majoren:
  - Og hvad så du?
  Han svarede uventet:
  - Du ved, jeg fortæller dig det på næste møde!
  Halvnøgen Aurora bemærkede skeptisk:
  "Men de kan også slå dig ihjel, ikke?"
  Majoren sagde med bevidst ligegyldighed:
  Så dette er skæbnen! Ligesom din skønhed!
  Den rødhårede svarede alvorligt:
  "Jeg er en heks, og hekse dør ikke i krig!"
  Majoren brød ud i latter og strøg pigens brændende hoved:
  "Ateistheksen... Det er så interessant!"
  Den barfodede Aurora svarede alvorligt:
  - Det forstyrrer ikke! Derudover, hvis du ikke tror på helvede, er du meget mere modig i hekseri!
  Majoren ville stadig svare på noget, da tre granater ramte KV-tanken foran. Forsigtigt forklædt satte tyskerne et baghold i baghold. Desuden var en kampvogn den seneste modifikation af "Panther" -2 med en langløbet 88 mm kanon, der var i stand til at trænge ind i IS-2's frontalpanser på kort afstand. Igen måtte pigerne ud i en ulige kamp. Men sådan er deres skæbne åbenbart - at kæmpe og vinde! Og intet kan gøres imod dette selv med deres heltemod!
  Selvom, når du vinder sejre i dette, så er al charmen! Ingen frygt!
  Den barbenede Elizabeth sang med en fyldig stemme;
  Den fascistiske bøddel river sine skuldre ud,
  Her er stativet, tangen, boremaskinerne lige ved hånden!
  Han ønsker at lamme sjælens krop,
  Ubetydeligt monster, men ser sejt ud!
  
  Han lover penge, skibe i havet,
  Hvad selv en titel kan give!
  Virkelig sat dig på spil,
  For ham er du jo bare et lig og en leg!
  
  Han vil gerne vide mere om vores forretning,
  Hvad er nyt i kæden af de fattige at lænke!
  Derfor vil jeg køre generøst sammen,
  At glemme sin far og endda sin mor!
  
  Men vi vil tjene fædrelandet fast,
  Vi kan ikke blive knækket af bødlens grusomhed!
  En gren vil bøje sig fra et vindstød,
  Og nøgne babyer græder!
  
  Ja, jeg tabte den første svære runde,
  Men den Almægtige vil give en chance for at tjene penge!
  Og så vil jeg selv sende fjenden til knockout,
  Min knytnæve vil fast kæbe krybdyret!
  
  Fædrelandet giver mig sådan en styrke
  At det er muligt at overvinde smerten ved al tortur!
  Og kom ud af denne bundløse grav,
  For ikke at blive fortæret, vrede bjørn!
  
  Lidt mere og frelsen er nær -
  Vi vil opnå sejr over fjenden!
  At leve i ly af kommunismens lys,
  Så Solen oversvømmer huset med guld!
  Nå, hvad med sådanne piger, soldaterne fra Den Røde Hær er i stand til at modstå fjenden. Og de vil kæmpe modigt.
  Ikke desto mindre brød nazisterne igen igennem til Stalingrad, og der foregår hårde kampe om byen ved Volga.
  Piger og her kæmper heroisk. Det er som om de er en rigtig udødelig bataljon.
  For eksempel er Alenka i et desperat modangreb og kaster en eksplosiv pakke kul med sine bare tæer og vender Panteren om.
  Og det her er bare kamp i udkanten af byen, hvilket er meget grusomt.
  Anyuta, der skyder mod nazisterne, hviner:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og Alla med sin skarlagenrøde brystvorte vil trykke på bazooka-knappen og trygt ramme fjenden på stedet.
  Så kvidrer han:
  - Ubesejret, ikke et skridt tilbage,
  Ubesejret - Stalingrads helt ...
  Ubøjet til enhver tid,
  Hos os er Rusland et helligt land!
  Maria kvidrede, fældede fjenderne og blinkede:
  - Ære til det hellige Rusland!
  Olympias svarede vittigt og mejede tyskerne ned:
  - For USSR!
  2. september 1944 udspillede sig voldsomme kampe om byen ved Volga. Kvinders snigskyttebataljon under kommando af kaptajn Natashka Kaktusova indtog en defensiv stilling i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og rifler, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Natasha er selv i en plettet tunika over sin nøgne krop, i korte bukser og barfodet. En smuk og kurvet pige, med stærke hofter, en tynd talje, en kort klipning under en halvkasse. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en mandig hage, blå øjne vidt fra hinanden. Lysebrunt hår blev gråt med støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Natasha har kæmpet i mere end to år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af sår og blå mærker. En pige er mere adræt til at bevæge sig barfodet end ru og klodsede støvler.
  Den nøgne sål mærker den mindste vibration af jorden, advarer om nærheden af en mine, og moderjorden selv tilføjer udholdenhed. På den ene side blev pigens fødder hærdede, og de var ikke bange for varmt metal eller ruinernes skarpe murbrokker, men på den anden side mistede de ikke følsomhed og fleksibilitet, og advarede gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Søde Natashka holder en granat med en eksplosionspakke bundet til den. Det er nødvendigt at kravle til den formidable tyske tank "Lion", der vander gaderne med maskingeværer.
  Mirabela kravler ved siden af hende. Også barfodet, så alle pigerne fra bataljonen viste sig at være fra støvler, der efterlignede deres chef. Hendes støvede såler skærpes, når pigen kravler på alle fire. Mirabelas gule hår er rodet og langt... Lidt kruset. Pigen selv er slank, tynd, lille af statur. Hun kan endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Mirabela har allerede oplevet meget. Det lykkedes hende at besøge både fascistisk fangenskab, efter at have overlevet grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, kan man aldrig sige, at hun blev slået med gummistænger på hælene, en strøm gik gennem hendes krop.
  Mirabela skyder ... En soldat fra Det Tredje Rige, i dette tilfælde en araber, falder død om, og hans næseparti rejser sand og murbrokker.
  Natashka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer i hendes ansigt, sorte af solskoldning og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu vil skifte position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke bryde igennem det, kun tunge Keveshes har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet ...
  Svetlana affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat, ingen ved hvilken nationalitet, falder ned. Tyskerne, der har erobret det meste af den østlige halvkugle, værner om arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere. Antallet af polakker er også steget - som fra vuggen er vant til at hade det bolsjevikiske Rusland. Her kæmper ukrainske nationalister og don-kosakker og tjetjenere og hele det kaukasiske Khaganat. Hitler rejste en hel international.
  Masser af fjender...
  Svetlana undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen flækkede næsten, sort af støv, en rund, pigeagtig hæl. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren ved, hvor tæt en stor kaliber gave fløj forbi. Pigen korsede sig og hviskende:
  Selv en kugle vil ikke stoppe os!
  Mirabela skyder tilbage... Endnu en pige Angelica - meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, trods de sparsomme rationer. Også en meget smuk pige, med luksuriøse hofter, en opskruet talje, ikke feminine brede skuldre og høje bryster.
  Angelica kæmper i bare sine shorts, tunikaen er revet i stykker og smuldrer til støv, og nye uniformer bliver ikke leveret over Volga. Gud forbyde at overføre mere ammunition og en dråbe mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Angelica er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et stykke splinter ramte højre fodsål, og det gør ondt, det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede, næsten nøgne Angelica vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren, Moskva og Stalin er over os!
  Og hun afskærer de angribende nazister, selv har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de formidable tyske kampvogne at vende rundt. Her er næsten to hundrede tons "mus", og de kan slet ikke passere ...
  Som Svetlana forventede, kørte "Lev" lidt og begravede sig selv i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede, og en granat fløj ud af dens tønde...
  Et eller andet sted buldrede i det fjerne og efterlod ruinerne. Blonde Svetlana, som en slange hvæsede:
  - Det er min beregning! Har åbnet en konto...
  Pige-kaptajnen er igen tvunget til at kravle væk. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. På grund af den stædige Hitlers skyld blev horderne fra Det Tredje Rige kørt fast i positionskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til at lave saltomortaler på nedlagte tyskere eller arabere og vende om. En af de nazistiske militante river sin hånd af og hænger på den, et engelsk ur med et kompas.
  Mirabela siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig - vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke klæbende keramik af sin støvede hæl.
  Angelica støver også af med sine faste, fyldige bryster. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Og prøv at vaske. Igen må man grave sig ned, når de tyske maskinpistoler skribler. Og kravle på en plastunski måde.
  Bataljonen af piger holder deres stillinger, selvom der er beskydning. Og de river tunge granater, og bomber falder ned fra himlen ... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Her ser Svetlana, hvordan Panteren kravler. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede, spyttede støvet ud, der kravlede ind i hendes elegante mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du skal snige dig ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Angelica begyndte at krybe op og hvilede på afløbet med sine bare tæer og albuer. Hun var som en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i det enogfyrre år, da Wehrmacht forræderisk invaderede USSR's vidder. Var hverken pigen, næsten pigen bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante udbrud af skaller som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slog på maven. Fragmenter styrter fra oven som en flok vilde bier. Angelica hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre!
  Pigen fremskynder sin kravling og kaster en granat med en sprængstofpakke påsat. Nutiden flyver i en bue. En eksplosion høres, Panterens tyndere sidepanser giver sig selv. Den tyske kampvogn begynder at brænde, kampsættet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Tak Herre Jesus! Jeg tror kun på dig! Jeg beder til dig alene!
  Bryder panteren. Revet af en lang stamme er begravet i murbrokker. Frontrustningen, løsrevet fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øjne, på et ansigt brunt af støv og solskoldning, funkler af kornblomster, siger:
  - Jo flere ege fjenden har, jo stærkere vores forsvar!
  Angelica er meget sexet, i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan smide glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sit yndefulde, støvdækkede ben. Og sidder fast, lige i halsen på en fascist. Smukke Angelica pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  . KAPITEL #4
  Pigen, hvorefter hun kravlede igen og skød. Led ild og Svetlana.
  Skønhedskaptajnen, Natasha, der havde fældet fascisten, kvidrede:
  - Livet er en kæde, og de små ting i det er leddene ...
  Mirabela skød, skar Fritz hovedet op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Svetlana, der igen skød præcist, kvækkede:
  - Men man kan ikke gå i cykler på bagateller ...
  Mirabela skød præcist og tilføjede:
  Ellers vil kæden omslutte dig!
  En anden pige Olimpiada, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to af dem skubbede hende... Den lumske boger kravlede ind i larven på "Tiger"-2. Og hvordan denne langløbede tyske bil vil eksplodere.
  Den blonde dreng Sergei udbrød:
  - Vores Rusland, du har en spand!
  Og han nåede knap at hoppe tilbage, blinkende, med sorte, nedslåede hæle, fra det faldende tag.
  Olympias strøg drengen over halsen og sagde:
  - Du er meget klog!
  Pioneren kom til fronten og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er også meget kreativ. For eksempel lavede han fly til at skyde fascistiske angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs eller TA-152'erne rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Olympias siger irriteret:
  - De prøver stadig at skræmme os!
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Døden vil ikke tage os under stjernehimlen!
  For det hellige Rusland vil kæmpe hårdt,
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Olympias, en høj, muskuløs pige, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinde. Tøj blev revet under kampene i klude, stærke ben er bare, hår er vævet ind i to fletninger og kraftigt støvet.
  Seryozhka er kun elleve år gammel, tynd af underernæring, ridset og beskidt dreng, i intet andet end shorts. Drengens naturligt hvide hår blev gråt, og ribbenene viser sig gennem tynd, solbrændt og snavset hud. Ben frygtelig slået ned, og i forbrændinger, blå mærker, med vabler. Sandt nok holdt skæbnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans baggrund virker OL stort og fedt, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  Pigen skyder fra en tung panserværnsriffel. Tyske biler kan ikke gennembores i panden, men der er en chance i sporene.
  Og den heftige "Lion", efter at have modtaget et tungt sprængstof i undervognen, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Seryozhka sang med ondskab:
  - Stinky Fritz uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Selvfølgelig kom han i store problemer!
  Olympias, der flimrede med muskuløse, solbrune lægge, slog en stepdans af med sine bare, smukke ben. Pigen sang:
  - Hellige russiske ansigter flimrer fra ikonet ... Gud forbyde dig at suge mindst tusind Fritz! Og hvis nogen summer mere end fascister, er der ingen, tro mig, der vil fordømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Den tyske transportør pustede røg ud igen.
  Pigebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tab. Her blev den ene pige revet i to, og hendes ansigt blev så, trods støvet, bleg.
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Svetlana forsøger i mellemtiden at bryde igennem "Tigeren". En kraftig tysk bil, fik en granat i siden, men bukkede ikke under. Vender om for at affyre en kanon. Pigen er nødt til at grave sig ned i jorden, og murbrokker, for ikke at blive knust af eksplosionsbølgen, der udløses af nutiden.
  Svetlana hvisker sagte:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Mirabela kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på hendes pande. Pigen hvislede:
  - Om det faktum, at den lette undervisning om vinteren om foråret ... Jeg gentager uden undtagelse, at Hitler er en pestbastard!
  Angelica, der brød synet af nazisterne og hældte vand på dem med et udbrud, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nu! Og hun sparkede den stakkels mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat mod tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden ... En eksplosion fulgte, og næsen på "Tigeren" blev ødelagt.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Svetlana fnyste gennem sine næsebor:
  - Vores, din vil ikke give efter!
  Mirabela skar en Hitleritisk lejesoldat ned med en kugle og sang:
  - Og skurken spøger ikke! Hænder og fødder snoer han de russiske reb! Han sætter tænderne ned i hjertet ... Han drikker fædrelandet til bunds!
  Svetlana fnisede og gøede:
  - Führeren råber vildt, river sig i stykker!
  Mirabela fyrede og tilføjede:
  - Nå, dødspust, griner!
  En endnu farligere "Shtumrtiger" er dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Svetlana ser, at det er urealistisk at komme tæt på Fritz-positionerne. Men i himlen Focke-Wulfs. En af disse maskiner flyver tættere på de sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Angelica kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død - der er ingen tilgivelse!
  Derefter giver pigen en tur fra maskingeværet. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther" -2 med et lille tårn og en lavere silhuet kører hurtigt op.
  Flere piger kaster granater mod den tyske bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende sig om.
  Angelica fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi vil rive hendes mund!
  Panther-2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrolyserede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Angelica fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og sagde:
  - Og Newton besejrede fjenderne, smed åget af tronen! Fritz han dekreterede sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt opslugt af brand, da ildtunger syntes at slikke himlen og knitre lilla, orange og karminrøde gnister! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Svetlana væltede en tysk jagerfly, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvad er det, du klynker dårligt, gammel kvinde? Tro mig, bare et psykiatrisk hospital græder efter dig!
  Mirabela sang i en sang og skød mod nazisterne:
  - Hvor er det godt at lægge sig på græsset og slå Fritz'en i hovedet! Arranger et omslag til Führeren, og send kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf, efter at have modtaget granatsplinter under maven, steg hurtigt højere. Det kan ses, at skarpe fragmenter sårede ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af knækkede vinger.
  Svetlana, da hun så, hvordan Fokke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! En økse hænger om bord!
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af. Tog min sidste tur. Bødlen gik i aske, ikke piloten!
  Mirabela nysede, spredte støv og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Angelica kastede igen et stykke glas med sin fod, så meget, at det ramte øjet og kom ud mod Fritz gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du skal behandles!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker mod piger virkede ikke. Her indsatte Seryozhka en katapult, og hvordan den rammer fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers mund!
  Angrebet af katapulten, der trængte ind i mængden af nazister, fik dem til at sprede sig og samtidig rulle om i luften. Fritz faldt og brød på murbrokkerne.
  Tank "Tiger" -2, efter at have mistet balancen, kolliderede med "Lion". Åh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Svetlana smilede og svarede:
  - Godt gået Seryozhka!
  Drengen knurrede aggressivt.
  - Pioneer er altid klar!
  Pigen rystede med bare fod som svar.
  Pigen-kaptajnen begyndte at sømme igen. Og Olympias kildede Seryozhkas smalle fod, hvor har han det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem bålene.
  Mirabela i en sang sagde:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne muntre rødhårede, var enig:
  Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er i sandhed den mest modbydelige tilstand af alle mulige!
  Og pigen gjorde et hop med et kup. Hun forestillede sig et øjeblik modbydelige bedstemødre. Nej, sammenligne ikke, en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed, i slanke kroppe.
  Angelica tog den og sang:
  - Flow efter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinde gnider henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke, hvordan ungdommen er gået!
  Svetlana blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Ikke! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvislede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Seryozhka blandede sin tynde, men smidige fod og gøede:
  - Fritz ansigt!
  Og en granat fløj sammen med en eksplosionspakke i fuld gang ind i nazisternes stillinger.
  Ja, Stalingrad blev ikke givet til dem. I den tredje måned siden slutningen af juni har overfaldet stået på, men byen har ikke kunne tage alt. På andre områder af fronten opnåede nazisterne succes, men ikke på denne.
  Svetlana affyrede sin pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det er tilfældigvis muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og ramte benzintanken på en motorcykel. Maskinen eksploderede, og flammende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Mirabela tæskede tyskerne med et udbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Angelica åbnede ild, mere præcist. Et par sorte blev efterladt liggende på spydbeklædte murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Mirabela sang legende:
  - Efter at have malet Hitler med læbestift, Mainstein med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, den trofaste hund vil gnave dig!
  Svetlana, skydende, hvæsede:
  - Kom så om aftenen, Adolf, hæng dig ... Lad være med at narre dit hoved! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk - for at slå nazisterne hårdt!
  Mirabela sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Pigerne fra "Lenin"-bataljonen stoppede de fremmede troppers fremrykning. Fritz bevægede sig fremad og kastede bogstaveligt talt lig ud i rummet. Tanken "Lev", som man havde forhåbninger om, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår en sten af, der sidder fast på hendes nøgne brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" modtog et hul i larven og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Rubler og falder sammen.
  Angelica spytter og siger:
  - Den russiske kriger stønner ikke af smerte!
  Og pigen skyder igen. Og han gør det rigtig godt. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Forgæves tror fjenden, at det lykkedes ham at knække russerne! Hvem tør, han angriber i kamp, vi vil hårdt slå fjenderne!
  Og Angelica ruller pressens muskler, som hun har meget præget.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker ikke, at nogen af dem skal dø.
  Stalenida løb... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Det lykkes hende på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og præget. Tøj på hende, kun bh og trusser. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Bare fødder og flimmer og hæle forbliver overraskende rene. Stalenida skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Angelica bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv ligesom mig i shorts!
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Det her er ikke passende!
  Angelica rystede på hofterne, skød passende og sang:
  - Noget Komsomol-medlem er blevet usædvanligt! At gå med bar overkrop på den måde er meget uanstændigt!
  Steelenida fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Fritz, se på vores skønhed!
  Angelica svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Stålpigen fnisede og skød mod TA-200. Nazibilen brød i brand. Og den smukke blondine råbte:
  - Død over det onde!
  Angelica fnisede.
  - Og livet er godt!
  Steelenida, der så, at tyskeren var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, at nazisterne har vundet!
  Angelica synger:
  - Venter på sejr! Sejr venter... Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr! Venter på sejr! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Godt med bar overkrop i varmen, som forstærkes af ilden.
  Svetlana så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Fritz med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem en figur, lad os bygge bare tæer. Og fløjtede som en nattergal-røver. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres døde fædre.
  Svetlana driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, så du har lyst til at bryde ud i gråd fra dem. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brød ind i de russiske vidder.
  Svetlana korsede sig og skød mod Fritz'en, som stille og roligt forsøgte at komme tæt på russernes positioner ... Mandens øje og hjerne, som var blevet slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Svetlana skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted, væltede flere gange. Så sank dens mule ned i murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun sigtede igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede ret grinende. Pigen sang:
  - Nej, sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk duftbrød bliver kaldt ordet vadested!
  Mirabela lavede et meget præcist skud, hvorfra Focke-Wulf blussede op og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  For dollars er han klar til at forråde Rusland ...
  Men den russiske mand er så smuk
  At han er klar til at give sit liv for Fædrelandet!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne figenen og rullede, og kuglerne rørte ikke skønheden.
  Angelica dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med det samme med to ben. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias rettede Angelica:
  - Skarpt, i siden og ikke i den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tigeren" blev ramt i næsepartiet, og dette skæve kunstværk undgik.
  Derefter trak det nazistiske væsen tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Svetlana sang og blinkede lystigt:
  - Og "Tigeren" viger, og tyskerne gemmer sig!
  Jomfrubataljonen manøvrerede under angreb, luftangreb og tunge kanoner. Her ramte jetbomberne, knuste, rødglødende stejler steg op i himlen. Og stenene brændte. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mænd gik til den næste verden - som ikke er så ked af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Angelica er den mest sexede af krigerne i raseri: ja, kan nazisterne fra deres "Sturmtiger" virkelig skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og snurrer hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin kraft dødsgaven ind i Stormtigerens brede næseparti. Skønhedens nøgne, solbrune ben blinkede, og granaten fløj ind i den brede næse. Og den kraftfulde maskine blev først kvalt og så skyndte sig. To "Royal Tigers", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt ned og fløj som en knækket halskæde af dronningen.
  Sprængbølgen kastede Angelica, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede alligevel, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem den hårdhændede fod gennemborede spidsen.
  Men Angelica fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre piger blev kastet op af en eksplosiv bølge og endda lidt knust. Men ingen af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af nazisterne, der sprang ud, og andre aggressive insekter, der belejrede USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet tager os i kamp, bliver vi venner med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Angelica rystede støvet af sine blodige såler og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til et galehus!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Seryozhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult, ikke så præcis - som Angelicas bare og stærke ben!
  Olympias legede med sine armmuskler og sagde:
  - Jamen intet! Du tænker stadig. Noget sejere!
  Stalingrad holdt stædigt fast. Men i Kaukasus blev situationen forværret af Tyrkiets indtræden i krigen.
  Åbningen af en anden front med en million-stærk osmannisk hær tilføjede selvfølgelig problemer.
  Kampene udspillede sig i Transkaukasus. Og tyrkerne oversvømmede med stort pres ...
  I efteråret og vinteren, som et resultat af hårde kampe, faldt Kaukasus ... Og blev besat af nazisterne og tyrkerne.
  Alle folkene i Rusland kæmpede desperat i Kaukasus.
  Sovjetiske piger på SU-100 kæmper dog også godt.
  Selvom Ruslands holdning virker håbløs. Men krigerne kæmper sammen med Elizabeth som ørne.
  Ekaterina trykker på håndtaget med sine bare tæer. Sender et projektil, der gennemborer den nazistiske E-50-bil ind i siden og brøler:
  - For den store røde og karminrøde kommunisme!
  Elena tæskede også kanonen ved hjælp af sit bare, fine ben. Hun ramte nøjagtigt fjendens tank.
  Pigen kvidrede:
  - For mit smukke Rusland!
  Euphrasia bemærkede aggressivt og førte til en meget velrettet ild:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og han bruger også bare, mejslede ben.
  Den sovjetiske maskine er meget stærk og kæmpende. Og den skyder ret godt.
  SU-100 er i stand til at trænge E-50 ind i siden. Men pigerne bryder endda gennem hendes pande og kommer ind i et lokkemiddel eller ende-til-ende. Og de skærer igennem metal.
  Elizabeth skød med sine bare tæer mod fjenden. Og kvidrede:
  - Fra den blå strøm ...
  Ekaterina skød også, denne gang trykkede hun på håndtaget med sin karminrøde brystvorte og kurrede:
  Floden starter...
  Elena, grinende aggressivt og hvæsende, udsendte:
  Nå, venskabet begynder...
  Og hun trykkede også på håndtaget med sin bare hæl.
  Euphrasia kurrede og skød mod fjenden:
  - Med et smil!
  Pigerne arbejder meget aktivt på SU-100. Og ødelægge fjendens udstyr.
  Og i udkanten af Baku graver pionererne skyttegrave. Der er fyre af forskellige nationaliteter. Især mange lyse hoveder flimrer. Der er røde og sorte og blonde børn.
  Én ting forener dem: Troen på kommunismens triumf og bare fødder. Det er tydeligt, at ikke alle har sko under krigen, og derfor flagrer alle børn som et tegn på solidaritet med deres bare, runde hæle. Vinteren i Transkaukasien er ret mild, og når man bevæger sig og arbejder med skovle, er kulden ikke så forfærdelig.
  Børn arbejder med entusiasme og synger:
  Rejs ild, blå nætter,
  Vi er pionerer - børn af arbejdere ...
  Lysårens æra nærmer sig,
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Og her kommer alarmen igen. Drenge og piger hopper til bunden af skyttegraven. Og granater begynder allerede at briste fra oven: fjendens artilleri virker.
  Pashka spurgte Masha:
  - Tror du, vi overlever?
  Pigen svarede selvsikkert:
  - Vi vil gøre modstand mindst én gang, i den sværeste time!
  Pioneer Sasha bemærkede logisk:
  Vores heltemod er urokkeligt.
  Drengen bankede sin blottede sål på stenene. Det kan ses, at drengen fyldte sig med solid hård hud.
  Pigen Tamara bemærkede:
  Vi vil kæmpe uden frygt
  Vi bliver ikke skåret et skridt tilbage...
  Lad skjorten være gennemblødt med blod -
  Flere fjender, vend ridderen til helvede!
  Drengen Ruslan, en pioner med sort hår, bemærkede:
  Århundreder går, en æra vil komme,
  hvor der ikke vil være nogen lidelse og løgne ...
  Kæmp for dette indtil dit sidste åndedrag -
  Tjen dit fædreland, du af hjertet!
  Drengen Oleg, tynd og lyshåret, kvidrede, vers:
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Blikket af en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i mit hjerte
  Så vi ikke kender tristhed,
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Drengene og pigerne klappede i kor.
  Men nu flyver jet-angrebsfly allerede og kaster bomber. Og det er en aggressiv tilgang.
  Oleg og Sasha rejste en slangebøsse og lancerede en dødsgave. Og tønden blev ramt af et nazistisk angrebsfly.
  Pigen Natasha sang:
  - Komsomol er ikke kun alder,
  Komsomol er min skæbne!
  Jeg vil erobre rummet, tror jeg
  Lad os leve for evigt!
  Ahmed, en pionerdreng fra Aserbajdsjan, svarede med et smil:
  - Du er endnu ikke medlem af Komsomol Natasha!
  Pigen trampede vredt med bare fod og svarede med melodisk stemme;
  Ved siden af fædrene med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes æra nærmer sig,
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Oleg stampede også sin bare, barnlige fod og brølede:
  Stærkere hammer klemme proletaren,
  Fra titanium, der knuser åget ...
  Vi vil synge tusinde arier for vores fædreland,
  Og lys for eftertiden, godt!
  Børn er glade. Og faktisk bombede tyskerne, og kun én pige fik et fragment i sin bare, runde, lyserøde hæl.
  Pioneer skreg, men bed så sig i læben.
  Så de forberedte sig på at afvise angrebet. Og der er allerede kampvogne med nazisterne. Formidable E-100'ere bevæger sig. Sådanne stærke og farlige maskiner.
  De har sådan en beskyttelse. At man ikke kan komme igennem fra nogen vinkel. Du kan ikke ramme den fra kun én vinkel. Den eneste chance er at bryde sporene.
  Børn er klar til at kæmpe og vifter med bare fødder. Her er de på en wire og skubber pakker med hjemmelavede sprængstoffer ind under nazisternes spor. Det virker og ødelægger rullerne på Rommels hærs kampvogne.
  Og det ser forfærdeligt ud.
  . KAPITEL #5
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Drengen Pashka skyder med Oleg fra en slangebøsse og hviner:
  - Ære til pionererne!
  Drengen Ruslan trækker sammen med pigen Sufir en mine ind under tyskeren med en wire og råber:
  - Ære til USSR!
  Børn fra Aserbajdsjan og russiske fyre kæmper. Garvede, tynde, barfodede pionerer mod en kolossal armada af kampvogne.
  Pigen Tamara tramper sin yndefulde, lille, bare fod og siger:
  - Ære til Rusland!
  Pioner Ahmet bekræfter, mens han skyder mod fjenden:
  - Vi er en venlig familie sammen!
  Drengen Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekræfter og slår en bil ud:
  - Fra ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Børnene er venlige... Her er den armenske pige Azatui, som også behændigt overfører sprængstoffet under fascistens larve ved hjælp af en wire og knirker:
  - USSR er en familie af folk!
  En anden armensk pige Aghas siger:
  - Bøj dig ikke til fascisme:
  Og pigen trak i tråden med sine bare tæer. Mange azeriske og armenske børn har blond hår og kan ikke skelnes fra slaviske børn, som der også er mange af. Hvem der end forlod tyskerne, bosatte sig andre russiske familier i Aserbajdsjan selv under tsarerne.
  Der er mange slaver i Kaukasus. Masser af blandede par. Ja, og børn har normalt lysere hår end deres forældre. Og de slaviske fyre blev garvede, så man ikke kan fortælle dem fra lokalbefolkningen. Desuden ligner børn normalt mere end voksne.
  Så den internationale sovjetiske bataljon af drenge og piger kæmper, og de er alle forenede og meget ens. Deres bare hæle blinker, når de bevæger sig.
  Og drømme, børn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionerdrenge, trækker i tråden. Og nu stopper den tyske E-50 med en knækket larve.
  Drengene synger i kor:
  Unionens uforgængelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal force, ikke frygt, der samlede sig ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje,
  Og venskab og fornuft og mod i drømme!
  Og børnene er glade. De smiler med hvide, jævne tænder. Og de er glade, selvom de er truet på livet.
  Og tyskerne sutter. Ødelagte kampvogne affyrer deres kanoner og skribler maskingeværer.
  Nogle tyske køretøjer er udstyret med granatkastere og er meget farlige.
  Drengen Maksimka og pigen Zara fra Aserbajdsjan, lænet på deres bare fødder, trak en mine op under fjenden og slog den fascistiske mastodont ud.
  Og råbte for alvor:
  - For USSR!
  Børnene er så sjove.
  Pionererne Abbas og Vladimir bruger også våben. I dette tilfælde, katapulten og smadre E-75-larven til nazisterne. Så sang drengene:
  - For planetens storhed i ly af kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskellige nationer, men med et enkelt hjerte affyrer de også sprængstoffer. De rammer E-100 og synger ...
  Vi åbnede planeten for nationerne,
  Vejen til rummet, til usete verdener...
  Heroiske gerninger synges -
  At slette dødens ar for evigt!
  
  Under Ruslands hellige banner,
  I fred, venskab, lykke og kærlighed...
  Folk på hele jorden vil blive lykkeligere,
  Helvedes mørke vil fordrive i det fjerne!
  Kæmpende børn her...
  Abdurrahman og Svetlana, en aserbajdsjansk dreng og en pige fra Hviderusland, trak en ledning sammen og slog en fascistisk kampvogn ud. Og de sang:
  - Det hellige Ruslands store navn,
  Lyser over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhed, vi bliver lykkeligere,
  Lad os vise folket den rigtige vej!
  Børn er meget modige. Og nazisterne var simpelthen chokerede over en sådan stædig og rasende modstand.
  Abudurrahman er en pioner, han modtog et fragment i sin bare sål. Det gennemborede den hårde overflade af et barns ben.
  Drengen hvislede:
  - Og det gør mig ondt!
  Svetlana blev også ramt i den runde hæl, og kløede sig i skulderen. Men pigen hvislede:
  - Bryd ikke pionererne!
  Azim og Kolka ramponerede også den tyske bil.
  Drengene pegede med en tråd og sang:
  Den forræderiske fjende gik i offensiven,
  Men jeg tror ikke, det vil vakle, det sovjetiske folk ...
  Fjenden venter på nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Fjenden venter: nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Børn er modige og bøjer sig ikke. Og de vil gerne vinde. Og de synger, og de kæmper.
  Tyskerne lider store tab. Sandt nok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke fatalt.
  Værre for de pionerer, der blev taget til fange.
  Drengen Abdulhamid blev, da han blev taget til fange, lagt på stativet af nazisterne. De satte pionerens bare fødder ind i blokken og begyndte at hænge vægte på krogene. Og så tændte han ilden. Og drengens bare hæle blev slikket af ild. Og en pisk faldt på ryggen. De slog mig i lang tid. Og så begyndte nazisterne at brække ribbenene med en glødende tang.
  Drengen, der døde under tortur, da jernet fra hans ribben, rødt af varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er næsten under vores styre,
  Gennem en kikkert ser vi den forbandede Rigsdag ...
  Jeg håber, at der snart vil være fred og lykke;
  Hvilket jeg vil beskrive i mine digte!
  
  Rusland åbnede kommunismen for verdener,
  Hun blev en familie for alle.
  Men Wehrmacht stak en svinetryne til os,
  Og nu sprøjter blodet fra årerne som et springvand!
  
  Hvad Führeren glemte med os ved et uheld,
  Jeg ville have jord og slaver!
  Fascismen gik med en meget lang kampagne -
  Og her er et rigtigt mareridt, helvedes drømme!
  
  En simpel dreng, en barfodet dreng,
  For nylig bundet et rødt slips.
  Han ville selv bygge verden uden Gud,
  Men pludselig brød napalm ud fra himlen!
  
  Jeg var nødt til at løbe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen ønsker at tage sådanne unge!
  Men boy-fighteren i en riffel gjorde det,
  Fædrenes vej viste sig at være værdig!
  
  Kæmpede hvor både list og magt,
  Og svaghed er også bitter, desværre ...
  Kammerater måtte grave grave
  Høvling af fyrrekister i frosten!
  
  Jeg er en pioner, der nu er vant til lidelse,
  Han gik til rekognoscering barfodet, snedriven knasede.
  Måske straf for vantro,
  At jeg ikke ville kende Jesus!
  
  Men hvad er de tre timer på Golgata?
  Mere end tre års krig er gået!
  I enhver landsby græder enker bittert,
  Hvor omkom sønnerne på landets kirkegård!
  
  Jeg overlevede, blev granatchok, såret af en kugle,
  Men han holdt sig heldigvis på benene!
  Vi returnerede ærligt gælden til Tyskland,
  Den fascisme er blevet trampet til støv af os!
  
  Jeg er blevet voksen, men stadig en dreng,
  Overskægget brød ikke igennem, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og måske endda for meget,
  Hjertet blev trods alt hårdt som metal!
  
  Hero Star højeste pris -
  Stalin selv, tro mig, afleverede det!
  Han sagde: det er nødvendigt at tage et eksempel fra folk som dig,
  Kæmperne smeder nøglerne til dørene til Eden!
  
  Men læg nu den modige riffel,
  Tag dig, tang, en hammer og arbejd!
  Byg en sejlbåd og en båd af træ
  Og lav et fly, så fuglen flyver op!
  Dette er virkelig en heroisk filmsaga... Men stadig tabt.
  Og Kaukasus er fanget.
  Og i foråret 1945 indledte nazisterne en offensiv mod Saratov. Deres tropper bevægede sig som en lavine.
  Og nu har de fire fået en endnu mere kraftfuld og perfekt "E" -50 eller "Panther" -3, kendetegnet ved stærke våben og beskyttelse.
  Krigerne følte sig meget selvsikre. Styringen af tanken er den mest moderne med joysticks. Den nyeste bil. Selv gasturbinemotoren. Men der er også meget "Panther" -2. En 34 af et hvilket som helst niveau er ingen match for sådan en maskine.
  Gerda sad tilbagelænet i en lænestol. Hun var bikini. Piger er allerede vant til at kæmpe halvnøgne. Ørkenens varme sand brændte deres bare fødder, bjergenes småsten prikkede deres bare såler. Men krigerne knækkede slet ikke og smittede ikke af i pulvere.
  Kommandøren for besætningen, som blev tildelt mange priser, hvæsede:
  - Og nu er Rusland imod os! Nye eventyr og sejre venter!
  Hun rystede på sit hvide som snehoved. Naturlig blond, meget smuk og solbrændt.
  Charlotte smilede.
  Denne pige havde kobberrødt hår, der brændte som en flamme. Også en skønhed, med en bronzebrun. I bikini, solbrændt, muskuløs. Med bare fødder, trampende på varmt sand og skarpe sten.
  Den flammende djævel bemærkede:
  - Russerne er måske vores mest fanatiske modstandere!
  Christina hævede stemmen. Hendes hår er kobbergult, også brændende som en flamme, men med en gylden nuance. Og den samme solbrunhed, muskler og skønhed. Udtryksfuldt og samtidig blidt ansigt. Og en bikini. Ben, der har stampet kilometervis på en hård og brændende overflade, men ikke har mistet deres ynde og glatte linjer. De bare tæer er pænt trimmede og meget smidige.
  Den rødhårede pige spurgte:
  - Hvorfor tror du det?
  Magda svarede for hende. Denne pige har hvidguld hår, honningblond. Meget smuk, muskuløs, med et udtryksfuldt ansigt og safir-smaragdøjne. Benene er også hærdede, med runde hæle og lige tæer. Måske har Magda det mest ømme ansigt, næsten sagtmodigt, trods sin modige hage. Gerda ser for eksempel hårdere ud. Lidt blødere er Christina, og hun er ikke så fordærvet, som den er som Charlottes heks.
  Magda bemærkede:
  - De har et totalitært system som vores. De er derfor hårdere!
  Gerda smilede og svarede:
  - Sovjetiske tanke er en bunke skrot. Vi skal ikke være bange for dem!
  Rødhårede Charlotte trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne. Affyrede mod den defensive bunker. En granat på 105 mm ramte den sovjetiske pistol og vendte den om. Kampsættet begyndte at rive i stykker, og granaten detonerede.
  Den røde heks hvislede:
  - Jeg er en frygtelig ridder - på dine knæ vilde! Jeg vil feje fædrelandets fjender bort fra jordens overflade!
  Og grinet af perletænder og glimtet af smaragdøjne. Pigerne er virkelig i top.
  Christina fnisede og svarede:
  Nu skyder jeg!
  Og også skød mod fjenden. En sovjetisk 76 mm kanon affyret. Granaten ramte den skrå pande på E-50. Og rikochetterede af sted. Det ringede bare i ørerne på pigerne.
  Gerda slog sine bare fødder og kvidrede:
  - Hvilken passage!
  Og hun affyrede selv det næste skud ... Tyske kampvogne skød mod det sovjetiske befæstede område. E-100 virkede også. Denne maskine viste sig også at være et derivat af Maus. Ikke en særlig god ide for en to-kanon tank. E-100 er allerede udgået.
  I stedet kommer angrebsmodifikationer af "E"-serien ind i serien. Men denne virker stadig. Og affyrer projektiler.
  Charlotte fniser skinger og ryster på bare fod.
  - Krig er en frygtelig tilstand, men den fængsler som en leg!
  Og pigen skød, og meget passende.
  Christina blottede sine perlefarvede tænder. Hun er en kødædende, rovpanter.
  Sovjetiske kanoner skyder, og foran dem er minefelter. Tyske teletanks flytter sig. Og bombeflyene arbejder med et vildt brøl.
  Grænseposter ruller rundt. Hitlers horder krydsede grænsen.
  Magda bemærkede ikke alt for vittig og bankede sin bare fod på rustningen:
  - Vi fejer et stærkt forsvar væk, men stål panikker!
  Krigerne blinkede til hinanden. Det sovjetiske forsvar var ret kraftfuldt. Især mange min. Og det forsinkede tyskerne. Men det lykkedes alligevel at komme videre.
  Bombefly arbejdede på sovjetiske stillinger, og angrebsfly kom også fra oven. Farende ind i dybet af forsvaret af Den Røde Hær og TA-400, en af de mest formidable modifikationer af bombeflyene. Hele seks motorer, inklusive jetmotorer. Og de bomber og ødelægger sovjetiske byer.
  Gerda, der skød, bemærkede med et smil:
  - I kamp er vi dyr, men med en mands sind!
  Og fyrede igen. Ødelagde en sovjetisk kanon. Generelt er dette en pige af højeste niveau. Og det er så fedt.
  E-50 skød mod sovjetiske stillinger, selv praktisk talt uden at blive beskadiget. Bilens skrånende panser med cementeret stål gav fremragende rikochetter. Sovjetiske granater kunne ikke engang ridse tyskerne ordentligt.
  Christina huskede testene af "Tiger". Så var det den første masseproducerede tyske kampvogn. Ingen af skallerne kunne forårsage skade på tigeren. Briterne faldt under hans slag. Men her er en sytten fods kanon, gennemboret i panden. Så døde pigerne næsten. Og dette huskede krigeren. Hvor tæt de var på den knoglede, gamle kvinde med leen og mærkede hendes iskolde ånde.
  Pigen gned sin bare sål mod hjørnet. Hun ville virkelig springe ud af tanken og løbe. Hun er sådan en direkte kriger.
  Christina sang med aplomb:
  - Blå tåge, og alle vegne bedrag!
  Krigerne fnisede ... Deres vidok var meget sexet og erotisk.
  Og pistolen virkede og affyrede. Hun tænkte ikke engang på at stoppe. Alle sendte shell efter shell. At bryde de sovjetiske positioner op i chips og fragmenter.
  En sang lød fra højttalerne bagved;
  Soldaten er altid sund
  Soldaten er klar til alt...
  Og støv som fra tæpper,
  Vi kommer af vejen!
  Og stop ikke
  Og skift ikke ben -
  Vores ansigter skinner
  Skinnende støvler!
  Og igen falder kraften fra en jetbomber på sovjetiske stillinger. Og igen bliver ødelæggelse og hele befæstede områder kastet op. Og kanonerne flyver af sted i alle mulige retninger.
  Flere dusin tyske kampvogne skyder på samme tid og ødelægger alt.
  Gerda føler sig som en Bagheera på jagt. Her er den første linje af sovjetisk forsvar allerede blevet ødelagt. Men den Røde Hærs soldater sværmer stadig og skyder mod tyskerne.
  Blandt kombattanterne er der også pionerer. Unge leninister meldte sig frivilligt ind i Den Røde Hær. De fleste af drengene er barfodede og i shorts. De slider sig selv, ballade.
  Og pionerer dør...
  Charlotte, der førte ilden, knurrede:
  - Og pionererne, det er sagen, hele landet så på!
  Hun skød mod russerne, og Christina hvæsede giftigt:
  - Vi ligner falke, svæver som ørne!
  Og igen udstødte hun et brændende smil. Skønne piger...
  Flere tyske kampvogne flyttede under jorden. Og de dukkede op bag de sovjetiske tropper og forårsagede panik og skriblende maskingeværer. Nazisterne dukkede op som myg fra et mareridt.
  E-50 så bevægelsen af fireogtredive gennem optikken. Gerda blottede sine tænder og begyndte at pege tønden. Sovjetisk maskine med et lille tårn T-34-76 og meget mobil. Prøv denne og få den. Pigen er allerede ret erfaren, men den sovjetiske bil er stadig i modsætning til den amerikanske Sherman.
  Og afstanden til russeren er næsten fem kilometer.
  Pigen klør sig i sin bare hæl, Charlotte kildrer den mellem tæerne. Pigerne fniser.
  Så skyder Gerda mod russebilen. Skallen suser meget tæt på, næsten ridser rustningen ... Men stadig forbi. Gerda dunker ærgerligt i metallet med knytnæven.
  Magda fortæller sin partner:
  - Du ramte korpset! Det bliver nemmere at komme dertil!
  Gerda giver joysticket videre til Magda og hvisker:
  - Så gør du det selv!
  Magda sang entusiastisk:
  - Jorden er i koøjen, jorden er i koøjen ... - Pigen tog joysticket med sine bare fingre og trykkede på knappen og fortsatte med at synge. - Jorden er synlig i koøjen!
  Og hendes projektil ramte lige bunden af den sovjetiske kampvogn. Bilen sprang og flækkede. Det begyndte at brænde ... Sovjetiske granater brast inde i livmoderen.
  Magda rystede med sine bare fingre og kvækkede:
  - Se, hvordan jeg fik det! Og du siger...
  hvæsede Charlotte og blottede sine hugtænder.
  - Vi taler igen, på forskellige sprog!
  Nye sovjetiske biler dukkede op. Fireogtredive gik først. Bevægelige og talrige biler. Så flyttede vi fra BT-serien. Dette er en forældet type larve med hjul. De antidiluvianske T-26'ere var også fremme, som ikke er i stand til andet end at ridse tysk rustning. Kraftigere og tungere HF'ere rykkede frem til allersidst. Og en masse fodsoldater.
  Christina fnisede og knurrede:
  Nå, vi viser dem!
  Tyske køretøjer åbnede ild på lang afstand og forsøgte at stifte det sovjetiske infanteri til jorden. De ødelagde også kampvogne og andre levende væsner.
  Sovjetiske angrebsfly dukkede også op på himlen: den berømte Ilys. De angreb den tyske formation. Hitlers krigere løb mod dem. Det var en rigtig losseplads. Tyske XE-262 jagerfly, meget kvikke og kvikke med manøvredygtighed. De angriber sovjetisk teknologi og trykker som et jern.
  Charlotte fyrede igen. Kom ind i den sovjetiske BT og knurrede:
  - Denne tekst er ikke et eventyr... Eventyret vil være forude!
  E-50 stoppede og afspejlede det sovjetiske modangreb. Ikke særlig erfaren kommando smed tankreserven faktisk til slagtningen. Og russiske biler blev ramt - som høns i et pluk. Og de bekæmpede dem grundigt.
  Gerda affyrede et skud, brækkede panden på de fireogtredive og hvæsede:
  - Hvad er Skaberen - et såret helvede!
  Charlotte skød også efter at have fundet målet, de sovjetiske biler bevægede sig i en lige linje, og det lykkedes pigerne at skyde. Og generelt, disse fire af fænomenerne.
  Den røde harpy sang:
  - Vores gift dræber alle!
  Og krigerne fortsatte med at skyde og blottede deres tænder så stærke og store som heste.
  Christina tweetede med selvtillid:
  - Vores gift dræber alle!
  Magda, der slog de fireogtredive, gøede:
  - Dette er vores resultat!
  Pigerne gik fra hinanden...
  Men sovjetiske skønheder kæmper også. Elizabeths besætning på T-34-85. Meget modige piger. Og de kæmper også barfodet og i bikini.
  Deres bil kæmper mod de tyske pantere. Dette køretøj er stadig i drift, men flere og flere nye tanke i E-serien støder på.
  Elizabeth skyder med sine bare tæer. Den gennemborer fjenden ind i siden på afstand og knirker:
  - Ære til Stalins æra!
  Ekaterina skød også ved hjælp af sine bare tæer og bemærkede:
  - Det er ikke sådan en herlighed!
  Elena protesterede og blottede sine tænder:
  Vi er født til at vinde!
  Og hun skød også med sine bare tæer ...
  Samtidig sukkede pigen tungt. Ulykkelige tanker susede gennem mit hoved. Krigen begyndte med nederlag. Tyskerne brød igennem forsvaret og rykkede selvsikkert frem.
  Elena flygtede derefter mod øst. Hendes sko faldt fra hinanden i de allerførste dage. Og jeg var nødt til at smække barfodet. Og det gør ondt uvant. Pigens ben var alle forslået, forslået, frygteligt slået ned. Og hun kunne ikke længere gå normalt, men snublede. Men på trods af dette bevægede hun sig og gik. Elena tabte sig meget på kampagnen - en hud og knogler. Men hun blev solbrændt, og hendes hår blev endnu lysere efter at være falmet i solen. Og de bare såler har podzhili og groft. Og hun kom til frontlinjen og fortsatte med at kæmpe. Og kampene var atter i fuld gang.
  Elena kæmpede for det meste i infanteriet. Herunder deltog i forsvaret af Moskva og Stalingrad.
  Men allerede på Kursk Bulge flyttede hun til en tank. Der blev deres jomfru fire dannet: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - fire "E". Krigerne er virkelig legendariske. Som kæmpede barfodet og i bikini, selv i kulden, og gav Fritz i hornene.
  Panther-tanken, som pigerne stødte på på Kursk-bulen, var et meget farligt køretøj. Det var umuligt at slå hende i panden. Og hun tog selv på stor afstand. Derudover er den hurtigfyr.
  Så for at bryde igennem måtte man styre tanken med stor dygtighed og ikke lade sig ramme.
  Elizabeth gjorde netop det. Selvom hun skød mere i farten. Og Euphrasinia kørte tanken.
  Det er næsten umuligt at komme i bevægelse fra en fireogtredive. Men det lykkedes pigerne at slå. Og de kæmpede med stort mod.
  Ekaterina skyder også meget præcist.
  På Kursk Bulge dækkede pigerne sig med herlighed og modtog ordrer.
  Og nu har hver af dem en stjerne fra Sovjetunionens helt.
  Det er hvad piger har brug for! Bare topklasse krigere!
  Catherine sang:
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Det er faktisk piger, der forårsager misundelse blandt veninder. Ikke som Gerda og hendes team.
  Her under resten, og hun og hendes bande, uden tøven, torturerede pioneren.
  Først blev en dreng på tretten klædt af nøgen. Så begyndte de at knibe ham. Og prik så med nåle. Desuden var nålene først kolde, men så blev de opvarmet på bål.
  Og det gjorde virkelig meget ondt.
  Charlotte gennemborede drengens navle og kurrede:
  - Jeg er en helvedes vix!
  Derefter tog hun en rødglødende stang i hænderne og begyndte at brænde drengens bare, let ru såler med den. Mens han nyder hans vilde råb.
  Og Christina tog og varmede tangen, begyndte at sprænge pionerernes tæer på sine bare fødder. Jeg startede med lillefingeren, gjorde det langsomt og samtidig grusomt. Og barnets fingre knækkede og knækkede. Og det var så smertefuldt for pioneren, at drengen mistede bevidstheden flere gange.
  Magda stak et koben, hvidt af brodden, under skulderbladet. Og drengen vil hyle.
  De torturerede pioneren til døde. Og det viste sig bare at være fantastisk. Og torturen fortsatte.
  Sådan fortsætter det. Pal og Saratov og Kuibyshev. Og nazisterne begyndte at storme Moskva.
  Under disse forhold kan kun en landing af lejemordere redde Rusland. Og Anton Shelestov tager på en sej mission med pigerne.
  Ja, Den Røde Hærs stilling er simpelthen allerede absolut håbløs. Og her kan kun et mirakel redde USSR.
  Men her er tegnene på, at de seks kæmpere går ind i kampen. Et håb for Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. De er i stand til at stoppe og besejre fjender på én gang og forvandle dem til aske.
  Sådan et vildt og smukt hold piger er samlet. Og imod dem Tolstopuz og hans bande. Nå, det er ikke skræmmende...
  Og nazisterne strømmer allerede rundt i Moskva fra forskellige sider.
  Så gik Anton og pigerne igen ind i slaget og hjalp Rusland, eller rettere USSR.
  Så sluttede barfodspigen Margarita sig til dem. Også en voksen kvindelig forfatter blev en pige på omkring tolv i bytte for udødelighed og udfører en mission.
  Krigere fra det enogtyvende århundrede kæmpede igen med nazisterne i det tyvende.
  Der er for mange soldater i det fascistiske brune imperium. De flyder som en endeløs flod.
  Anton Shelestov brølede og huggede nazisterne ned med sværd, både infanteri og kampvogne:
  - Giv aldrig op!
  Og en skarp skive fløj fra drengens bare fod!
  Derefter vil ungen fløjte, at kragerne besvimede og slog gennem deres kranier.
  Margarita, der knuste modstandere, blottede sine tænder, gryntede:
  - Der er plads til bedrift i verden!
  Og giftige nåle spredte sig fra pigens bare fod og ramte nazisterne og deres fly og kampvogne.
  Natasha kastede også sine bare tæer, morderisk og hylede:
  Vi vil aldrig glemme og aldrig tilgive.
  Og hendes sværd gik gennem fascisterne i møllen.
  Zoya, der skar fjenderne, knirkede:
  - For en ny ordre!
  Og nye nåle spredte sig fra hendes bare fødder. Og hvad er der i øjet, hvad er der i halsen på de nazistiske soldater og fly.
  Ja, det var tydeligt, at krigerne blev begejstrede og rasende.
  Augustine, der huggede hvide soldater og kampvogne ned, knirkede:
  - Vores jernvilje!
  Og en ny, dødbringende gave flyver fra hendes bare fod. Og fald takni og hvide kæmpere.
  Svetlana skærer til mølleren, hendes sværd er som lyn.
  Nazisterne falder som skurve.
  Pigen kaster nåle med sine bare fødder og knirker:
  - For Moder Rusland vil vinde!
  Anton Shelestov rykker frem mod nazisterne. Terminator-dreng, der hugger brune tropper.
  Og samtidig smider tæerne på drengens bare ben nåle med gift, de river stammer og skyder fly ned.
  Drengen brøler:
  - Ære til fremtidens Rusland!
  Og i bevægelse skærer alles hoved og næseparti.
  Og så endnu en fløjt, og kragernes fald, som endda trænger gennem tankens tage.
  Margarita knuser også modstandere.
  Hendes bare fødder flagrer. Nazisterne dør i stort tal. Warrior råber:
  - For nye grænser!
  Og så vil pigen tage og skære ...
  Massen af lig af fascistiske soldater.
  Og den vil også fløjte, en masse krager i besvimelse falder på horderne af Fritz og bryder tanks.
  . KAPITEL 6
  Men Natasha er i offensiven. Han fælder nazisterne sammen med kampvognene og synger:
  - Rusland er fantastisk og strålende,
  Jeg er en meget mærkelig pige!
  Og skiver flyver fra hendes bare fødder. Hvem så nazisternes struber. Ja, det er en pige.
  Zoya er i offensiven. Hakker brune soldater med begge hænder. Spytter ud af et rør. Og han kaster dødbringende nåle med sine bare tæer - skyd kampvogne og fly ned.
  Og samtidig synger han for sig selv:
  - Åh, knold, lad os gå,
  Åh, min favorit vil gå!
  Augustina, der fælder nazisterne og udrydder de brune soldater, hviner:
  - Alt sammen pjusket og i huden på et dyr,
  Han skyndte sig til uropolitiet med en kølle!
  Og med sine bare tæer vil han lancere mod fjenden, noget der vil dræbe en elefant, og endnu mere en tank.
  Og så knirk:
  - Ulve!
  Svetlana i offensiven. Nedskæringer, nedskæring af nazisterne. Med bare fødder lancerer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sværd.
  Hun knuste en masse kæmpere og hvin:
  - En stor sejr er på vej!
  Og igen er pigen i en vild bevægelse.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende nåle og ødelægger kampvogne og fly.
  Anton Shelestov sprang op. Drengen snurrede i en saltomortale. Hakkede en masse af nazisterne op i springet.
  Han kastede nålene med sine bare fingre og klukkede:
  - Bliv berømt for mit smukke mod!
  Og igen er drengen i kamp.
  Margarita går i offensiven. Makulerer alle fjender i træk. Hendes sværd er hårdere end vindmøllevinger. Og bare tæer kaster dødsgaver, kampvogne og fly brænder.
  Pigen er i offensiven. Udrydder brune krigere uden ceremoni.
  Og hopper i ny og næ, og vrider sig!
  Og udslettelsesgaver flyver fra hende.
  Og nazisterne selv falder døde om. Og hele bunker af lig hober sig op.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igen kastede hendes bare fødder nålen.
  Og så et dusin flere nåle!
  Og så vil børnene fløjte i kor, at hele skyer af krager falder over nazisterne, bogstaveligt talt ramte deres hoveder og gennembore deres kranier, som med en boremaskine.
  Natasha på offensiven er også meget sej.
  Og kaster med bare fødder og spytter fra et sugerør.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Jeg er en funklende død! Alt du skal gøre er at dø!
  Og igen skønhed i bevægelse.
  Zoya stormer en blokering af nazistiske lig. Og ødelæggelses boomerange flyver også fra hendes bare fødder.
  Og de brune krigere bliver ved med at falde og falde.
  Zoya skriger:
  - Barfodet pige, du vil vinde!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare hæl. Som direkte i halsen på nazisterne graver.
  De falder døde.
  Eller rettere sagt helt død.
  Augustine i offensiven. Knuser brune tropper. Hendes sværd bæres i to hænder. Og hun er sådan en stor kriger.
  En tornado fejer gennem de fascistiske tropper.
  Pige med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det bliver sejr!
  Og i offensiven en skønhed med brændende hår.
  Augustin brøler i vild ekstase:
  - Krigsguderne vil rive alt i stykker!
  Og krigeren i offensiven.
  Og hendes bare fødder kaster en masse skarpe, giftige nåle.
  Svetlana i kamp Og så funklende og kæmpende. Hendes bare ben kaster så mange dødbringende ting ud. Ikke en mand, men døden med lyst hår.
  Men hvis det går i stykker, så kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet bliver ikke honning,
  Det spring i en runddans!
  Lad drømmen gå i opfyldelse -
  Skønhed gør en mand til en slave!
  Og i barfodspigens bevægelse er der mere og mere raseri.
  Drengen Anton i offensiven accelererer alt. Drengen slår nazisterne.
  Hans bare fødder kaster skarpe nåle - rivende tanke og fly.
  Den unge kriger knirker:
  - Det gale imperium vil rive alle fra hinanden!
  Og igen er drengen på vej.
  Margarita er en stormende pige i sin aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og på én gang vil hundrede nazister og ti kampvogne blive kastet op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og han vil køre møllen med sværd - tønderne af tanks flyver i forskellige retninger.
  Natasha accelererede sine bevægelser. Pigen skærer de brune krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på Ruslands imperium.
  Og lad os udrydde nazisterne i et accelereret tempo.
  Natasha er en terminator pige.
  Tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned, og tanks og fly kommer på afveje.
  Zoya er i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kød og metalsalat. Pigen skriger for alvor:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med gennemborede struber, der ligger rundt omkring i dynger af lig, samt knuste kampvogne og nedskudte fly.
  Augustine er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke hundrede nazister. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen, skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede nazister og et dusin kampvogne blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Augustin sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder nazisterne. Og massen af brune jagerfly er allerede faldet i grøften og langs vejene.
  De seks var rasende. Lavede en vild kamp.
  Anton Shelestov er tilbage i aktion. Og han rykker frem og vifter med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde nazister falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe.
  Terminator-drengen husker en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Anton Shelestov knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og fast "Adidas"!
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune kæmpere.
  Og selvom det fløjter, så vil ravnen falde på de fascistiske regimenter i kolossale mængder. Og så mange dræbte, og så bryder kragernes næb gennem tagene på tanke. Og også fly knuser.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks og endda fly.
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya er på farten og har skåret en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Anton Shelestov hopper og hopper.
  En barfodet dreng udsender en flok nåle, slår tanks ned og synger:
  - Lad os tage på camping, åbne en stor konto!
  Den unge kriger har det bedst.
  Han er allerede ret gammel, med tanke på helvede, men han ligner et barn. Kun meget stærk og muskuløs.
  Anton Shelestov sang:
  - Lad spillet ikke være efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og igen fløj dødelige og knusende nåle af hans bare fødder.
  Og igen fløjter drengen, titusinder af tyve hælder over fjender og syr deres hjelme.
  Margarita sang med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødelig kaskade af nåle mod nazisterne og deres kampvogne, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusinde nazister straks op i luften. Ja, det brune, helvedes imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange nazister dør, og fly falder.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya i et vildt træk. Angriber nazisterne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Bryder igennem modstandere, og hvordan man brøler:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og han udfører en vild mølle med sværd og fejer tanks væk. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men Augustines kobra gik i offensiven. Denne kvinde er et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu er hendes sværd i aktion og skærer gennem kød og metal.
  Svetlana går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen af lig strøet, og fly og kampvogne falder.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Anton igen hundrede af nazisterne, der bærer en meteor, vil skære. Og han vil samle en bombe op og kaste den.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Sådan brækker du i små stykker.
  Terminator-drengen hylede:
  - Stormfuld ungdom af frygtelige maskiner!
  Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skåret en masse brune fightere ned. Og skærer store huller.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Og børnene vil fløjte igen og bringe kragerne ned på nazisternes hoveder.
  Natasha på offensiven er endnu mere rasende. Så tærsker nazisterne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha tog den og sang:
  - At løbe på stedet er en fælles forsoner!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den brune hær rullede tilbage, og kampvognene brændte.
  Hun er en kæmpende skønhed. Slå dig selv sådan en gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister, får tanks og fly til at eksplodere.
  Zoya tog den og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i hanen...
  Natasha råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og han vil ramme en masse jagerfly og afskære tårne fra kampvogne.
  Augustine på farten. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin!
  Augustin tog det og hvæsede:
  - Der vil være et tyrehoved - kæmperne bliver ikke amok!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Anton Shelestov gryntede:
  - Hvad du har brug for! Her er pigen!
  Margarita, der kastede en dolk med sin bare fod og brækkede tanktårnet af, bekræftede:
  - Stor og sej pige!
  Augustin var let enig i dette:
  - Jeg er en kriger, der vil bide enhver!
  Og igen, med bare tæer, vil han lancere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke ringere end modstandere. Ikke en pige, men for at afslutte med sådan en heks i flammer.
  Og skriger:
  - Sikke en blå himmel!
  Augustine, der frigjorde en klinge med sin bare fod og skar tanktårnet af, bekræftede:
  - Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Svetlana, der huggede fjender og skød fly ned, kvidrede:
  - Et fjols behøver ikke en kniv....
  Zoya knirkede og kastede nåle med sine bare, solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre kasser!
  Natasha, der fældede nazisterne, tilføjede:
  - Og gør med ham for en skilling!
  Og krigerne vil tage og hoppe. De er så blodige og seje. Generelt har de en masse spænding.
  Anton Shelestov ser meget stilfuld ud i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er stærkt, og fyren har en interesse ...
  Terminator-drengen affyrede hvad der lignede en helikopterpropel med sin fod. Han afskar et par hundrede hoveder fra nazisterne og kampvognene, knirkede:
  - Ganske sporty!
  Og begge dele - en dreng og en pige i fuld gennembrud.
  Anton, der huggede brune soldater, gurglede:
  - Og der bliver en stor sejr til os!
  Margarita hvæsede som svar:
  - Vi slår alle ihjel - med bare fødder!
  Pigen er virkelig sådan en aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lancerede en skarp skive-boomerang. Han fløj i en bue, fældede en masse nazister og tanktårne.
  Zoya tilføjede og fortsatte med udryddelsen:
  - Det bliver vores sejr!
  Og nye nåle fløj fra hendes bare fødder. Og de ramte en masse kampfly og fly.
  Den blonde pige sagde:
  - Skakmat modstanderen!
  Og hun viste sin tunge.
  Augustine, viftede med benene og kastede skarpkantede hagekors, klukkede:
  - Kejserligt flag frem!
  Svetlana bekræftede let:
  - Ære til de faldne helte!
  Og pigerne råbte i kor og knuste nazisterne:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og nu flyver en skive fra krigernes bare fødder. Kød er revet, og tanktårne bliver revet ned.
  Og hyl igen:
  - Ingen kan besejre os!
  Natasha fløj op i luften. Rippede modstandere og vingede gribbe fra hinanden og udstedte:
  - Vi er hun-ulve, steg fjenden!
  Og fra hendes bare fingre vil en meget dødelig skive flyve ud.
  Pigen vrider sig endda i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Vores hæle elsker ild!
  Ja, pigerne er virkelig sexede.
  Anton Shelestov om gurglen:
  - Åh, tidligt, giver tryghed!
  Og blinkede til krigerne. De griner og blotter deres tænder som svar.
  En venlig fløjt og skyer af krager falder på nazisternes hoveder. Og tårnene af kampvogne flækker fra deres næb.
  Natasha skar nazisterne ned og knirkede:
  - I vores verden er der ingen glæde, uden kamp!
  Drengen svarede:
  "Nogle gange er det heller ikke sjovt at slås!"
  Natasha var enig:
  - Hvis der ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er altid sunde!
  Pigen kastede nåle mod fjenden med sine bare tæer, sprængte en masse kampvogne i luften og sang:
  - Soldaten er altid sund,
  Og klar til handling!
  Derefter skar Natasha igen fjenderne ned og sønderrev tårnene på kampvognene.
  Zoya er en meget hurtig skat. Her søsatte hun en hel tønde mod nazisterne. Og rev et par tusinde fra en eksplosion.
  Så råbte hun:
  - Stop ikke, vores hæle funkler!
  Og en pige i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svag. Så tærsker nazisterne. Som om fra en bunke kæder slår ud.
  Og huggende modstandere - synger:
  - Pas på, det vil være nyttigt
  Der vil være en tærte til efteråret!
  Den rødhårede djævel pløjer virkelig i kamp som en djævel i en snusdåse.
  Og her er, hvordan Svetlana kæmper. Og nazisterne får det fra hende.
  Og hvis hun slår, slår hun.
  Fra den flyver blodige stænk ud.
  Svetlana bemærkede hårdt, da metalstænk fløj fra hendes bare fod, som smeltede kranier og tårne på kampvogne:
  - Ære til Rusland, i høj grad endda ære!
  Tanks suser frem...
  Divisioner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tog pigerne op med nazisterne. Så de skæres og strimles. Ikke krigere, men virkelig pantere, der har brudt kæden.
  Anton er i kamp og angriber nazisterne. Han slår dem uden medlidenhed, skærer gennem tankene og hviner:
  Vi er som tyre!
  Margarita, der knuste den brune hær og skar gennem kampvognene, samlede op:
  Vi er som tyre!
  Natasha tog den og hylede og huggede de brune jagerfly ned sammen med kampvognene:
  - Løgn er ude af hånden!
  Zoya rev nazisterne fra hinanden og knirkede:
  - Nej, ikke ude af hånden!
  Og han vil også tage den, og frigive en stjerne med sin bare fod og afslutte en masse fascister.
  Natasha tog det og knirkede:
  - Vores tv er tændt!
  Og en dræber bundt nåle flyver fra hendes bare ben.
  Zoya, der også ødelagde nazisterne og deres kampvogne, knirkede:
  - Vores venskab er en monolit!
  Og igen sådan et kast, at cirklerne sløres i alle retninger. Dette er en pige - ren udryddelse af modstandere.
  Pigen med sine bare tæer vil tage og affyre tre boomerangs. Og ligene heraf blev endnu flere.
  Derefter vil skønheden give ud:
  - Vi vil ikke give fjenden nåde! Der vil være et lig!
  Og igen flyver den dødelige ting af fra den bare hæl.
  Augustin bemærkede også ganske logisk:
  - Kun ikke ét lig, men mange!
  Derefter tog pigen den og gik barfodet gennem de blodige vandpytter. Og hun dræbte mange af nazisterne.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nu vil han banke hovedet på den nazistiske general. Bræk hans kranium og giv ud:
  - Banzai! Du kommer til himlen!
  Svetlana er meget rasende i offensiven, især ved at vælte kampvogne, hun knirker:
  - Du bliver ikke sparet!
  Og et dusin nåle flyver af hendes bare fingre. Da hun bryder igennem alle, kollapser flyene. Og i høj grad forsøger selv krigeren at sønderdele og dræbe.
  Anton Shelestov knirker:
  - Herlig hammer!
  Og drengen kaster også sådan en sej stjerne i form af et hagekors med sin bare fod. Indviklet hybrid.
  Og massen af nazister kollapsede.
  Anton brølede:
  - Banzai!
  Og drengen er igen i et vildt angreb. Nej, det syder bare af kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alles maver i stykker.
  En pige med sin fod vil smide halvtreds nåle ud på én gang. Og massen blev dræbt af alle mulige fjender, slog både kampvogne og fly ud.
  Margarita sang i form af munterhed:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du skal aldrig blive modløs!
  Hold næse og hale højere med et rør.
  Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Det er sådan et aggressivt firma. Pigen tæsker og skriger:
  "Dragepræsidenten vil blive et lig!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglede:
  - Banzai! Få det hurtigt!
  Og en granat fløj af hendes bare fod. Og nazisterne er som søm. Og det vil smadre en masse mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også i offensiven. Sådan en rasende tæve.
  Og hun tog den og klukkede:
  - Vores far er selve den hvide gud!
  Og han skærer en tredobbelt mølle på nazisterne!
  Og Augustin brølede tilbage:
  - Og min Gud er sort!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggørelsen af bedrag og ondskab. For fjender, selvfølgelig. Og for venner er hun en skat.
  Og hvordan han med bare tæer vil tage og kaste. Og en masse dynger af krigere fra det brune imperium, såvel som deres kampvogne og fly.
  Den rødhårede råbte:
  - Rusland og den sorte Gud er bag os!
  En kriger med et meget højt kamppotentiale. Nej, under dette er det bedre ikke at blande sig. Som tårnene af kampvogne er revet af og vingerne på fascistiske fly.
  Augustin hvæsede:
  - Vi vil knuse alle forrædere til pulver!
  Og blink til sine partnere. Ja, denne ildsjæle er ikke ligefrem noget, der kan give fred. Medmindre fred er dødbringende!
  Svetlana, der knuste fjenderne, udsendte:
  - Vi fejer dig i kø!
  Augustin bekræftede:
  - Vi slår alle ihjel!
  Og fra hendes bare fødder flyver gaven til total udslettelse igen! Og så mange kampvogne og fly eksploderede i små spåner på én gang.
  Anton sang som svar:
  - Der vil være en komplet banzai!
  Augustine, der rev nazisterne fra hinanden med sine bare hænder, huggede dem med sværd og kastede nåle med sine bare tæer, ødelagde tanks og fly på én gang, udsendte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, der ødelagde de brune krigere, knirkede:
  - Kort sagt - banzai!
  Og lad os skære modstandere med vild bitterhed.
  Anton Shelestov, der nedskærede modstandere, udsendte:
  - Denne gambit er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro mig, er thai!
  Og igen fløj en skarp metalskæreskive fra drengens bare fod. Han afskar både tårnene på kampvognene og flyets hale.
  Margarita, der huggede det brune imperiums krigere og panserne fra kampvognene, sang:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Lad os ikke spøge med det -
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  De gjorde et godt stykke arbejde dengang med nazisterne ... Og Sovjetrusland besejrede det brune imperium under stormen af Moskva.
  Krigen var ikke slut endnu, men USSR havde allerede en chance for at besejre nazisterne selv. Så de seks måtte igen afbryde udførelsen af deres super og seje mission.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Maniac Chikatilo, som soning for synder, blev tegneseriedrengen Conan. Denne dreng er helten i japansk anime. Men efter en magtfuld troldkvindes vilje flyttede sjælen, den mest berømte og forfremmede russiske galning, ind i ham.
  Og nu er tegneseriedrengen Chikatilo klar til at kæmpe.
  Det ligner et barn på omkring elleve år i shorts, barfodet og med aflastningsmuskler og en nøgen, solbrændt torso. Kun hans blonde hår adskilte ham fra Conan.
  Og nu skulle bare den japanske tegneserie deltage i forsvaret af Port Arthur.
  Mount Vysokaya er et nøglepunkt i forsvaret af russiske positioner.
  Tegnefilmsdrengen krympede. Han har kun shorts på, og det er allerede november, og det er koldt. Bare fødder går på våd sne.
  Geværernes brusen høres. Japanerne kastede al deres styrke for at indtage Mount High. Derefter vil Port Arthur-eskadronens død blive uundgåelig.
  Tegnefilmsdrengen ser bjerget lidt fra siden. Japanerne er på det.
  Russiske enheder skyder tilbage fra rifler og maskingeværer.
  Chikatilo løber op ad bakke. Drengen bliver bemærket af soldaterne. Men de stopper ham ikke. Den blondhårede dreng i shorts vækker ikke mistanke.
  Karate-knægten klatrede op og satte straks sin bare fod ind i samuraiens hage. Efter at have modtaget et slag fløj han fra bjerget.
  Chikatilo knirkede:
  - Et nul!
  Og igen blev drengens bare runde hæl ramt af slag mod brystet. Og karate-knægten slog den næste samurai med knytnæven.
  Chikatilo-Konan sang:
  - Vi venter på succes - jeg er den sejeste!
  Og så dukkede en anden dreng Leshka Brilliant op ved siden af ham. Og også han gik ind i en hård kamp. Dette er en anden tegneserie. Og med ham fire piger i bikini.
  Her er hele seks aggressive krigere ind i slaget. Og lad os så nidkært ødelægge samuraien uden medlidenhed. Og himlen virkede som et fåreskind for japanerne, og total ødelæggelse og udslettelse begyndte. Alt det truede med total ødelæggelse.
  Og pigerne huggede med sværd og kastede med deres bare tæer dødelige og chokerede dødens ærter og fuldstændig ødelæggelse. Og der var ingen medlidenhed med japanerne.
  Chikatilo tog og bare hæle kastede en eksplosiv pakke og et helt selskab af samurai blev revet i stykker.
  Terminator Boy sang:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Vi er ikke bange for døden på slagmarken ...
  Ridderen vil tappert kæmpe med fjenden,
  Og selv døende vil vinde!
  Kampen er i en kolossal skala, og en enorm daggry af tanker og energi er synlig.
  Krigerpiger og -drenge havde hacket i timevis.
  Så de begyndte at skrible fra maskingeværer. Og også at bruge bare tæer.
  Drengen Chikatilo skød, mejede fjenderne ned og sang og lagde den ene linje efter den anden:
  - Jeg bliver modigere og modigere end en løve!
  Drengen Brilliant, der skar samuraien af og slog bjergene ud, udbrød:
  - Hvad med en løve! Endnu modigere end et næsehorn!
  Victoria, denne rødhårede vix, kastede noget ekstremt dødbringende med hovedet med en pigeagtig hæl.
  De slog en masse japanere ud og knirkede:
  - Til den største opstilling!
  Nadezhda, der væltede modstandere som kegler med et bat, kurrede og blottede sine tænder:
  - For et nyt Rusland!
  Elena slap lyn fra sine karminrøde brystvorter og kurrede:
  - For planetens storhed!
  Zoya affyrede en kaskadende pulsar fra hendes navle, og blottede sine tænder og udløste solstråler fra dem, og råbte:
  - For enestående præstationer!
  Hope tog det, og fra den skarlagenrøde brystvorte sendte en morderisk stråle af ødelæggelse og gurglede:
  - Ære til fædrelandet!
  Victoria, der mejede den pressende japaner ned, kvidrede:
  - Lad os give vores sjæl,
  Vi er vores hellige hjemland!
  Vi står og vinder -
  Og vi vil ikke fortryde livet!
  Og hendes skarlagenrøde brystvorter vil blive sprængt med ødelæggende lyn, der brænder en hel bataljon.
  Zoya sagde:
  - Vores fede sejr!
  Og også på fjenden, hvor skarpt vil den ramme ...
  Nadezhda blødte, blottede sit ansigt og knirkede aggressivt:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og hendes bare tæer vil igen affyre en dødelig granat.
  Så meget ødelæggelse og ødelæggelse finder sted. Japanerne bliver uden medlidenhed revet med af de seks.
  Drengen Chikatilo, der skribler til fjenderne, knirker:
  - For stor kommunisme!
  Diamond tilføjer:
  - I kisten vil vi drive revanchisme!
  Altså ildstøtte, kun let feltartilleri. Det russiske militær kan udføre kraftig ild. I stil med boerne mod briterne. De forsøgte også på et tidspunkt at tage et frontalangreb. Men briterne havde stadig et valg, for eksempel at lave omveje og forsøge at omringe boermilitsen. Hvad de endda gjorde for sent. Og japanerne kan ikke omgå forterne - de skal klatre på angrebet.
  Andrei Chikatilo skyder mod japanerne fra et maskingevær. Nu er hele tegningen i fuld visning, og du, uden at vide en fejl, sømmer. De døde soldaters gule ansigter er snoet af ondskab. Bag dem klatrer andre endnu mere rasende samuraier. Men selv disse klipper du ned og får mere og mere stærk selvtillid. Japanerne kan ikke passere sådan en milepæl.
  Rangerne falder bagud. Kæderne bryder op, og flere og flere underafdelinger dukker op. Underdimensionerede jagerfly klamrer sig til pigtråden, river den i stykker og falder igen. De fyldes op med et helt bjerg af lig. Så på dette bjerg endnu et lag af de døde, så endnu et lag. Og så videre, indtil hele bakken vokser.
  Da Andrei Chikatilos maskingevær overophedes, tager drengen imod en anden. Lad japanerne blive kvalt af blod. Nogle steder bryder hånd-til-hånd kampe allerede ud. Men drengen skyder - en kugle, en eller endda to eller tre lig. Den japanske stang er meget tæt, og et maskingevær kan gennembore flere af dem på én gang. Så lad dem blive kvalt af opkast.
  Der er intet imod Japan, terminator-drengen har intet. Tværtimod er de meget modige samurai, de er ikke bange for noget. Klatre og klatre, ikke bange for at dø. Men for det meste var dødsfaldet uafklaret. Lad dem dog dække alt med lig.
  Her skiftede de igen maskingeværbæltet, og drengen stod på den med bare fødder, det var stadig varmere. Sommerens krone er allerede på næsen, men vinden blæser fra nord, og frosten er taget nogenlunde. Jeg vil hurtigt varme op med et sværd og hånd-til-hånd kamp. Til sidst kunne drengen, allerede efter den tredivte brugte lange bånd, ikke modstå, skyndte sig til angrebet med et sværd. Og nu er Superman-drengen ustoppelig.
  Når du bevæger dig så hurtigt, hugger som Ilya Muromets - på højre gade, på venstre vognbane. Mølle, og et dusin hoveder skåret af. Modtagelse sommerfugl og et dusin andre. Modtager en fan og et dusin tredjedel. Og ligene er varme, løber på dem med bare fødder, du føler lyksalighed.
  Ikke som med disse... Støvler! Godt gået Leshka, han forsøger også at kæmpe barfodet. Og mens man holder fast, selvom poterne er blevet røde som en gås.
  Japanerne bliver ved med at klatre og klatre. For at fremskynde deres udryddelse skal du hoppe tilbage og tage maskingeværet op igen.
  Ja, med deres maskingeværer, hvis hver kugle dræber et lig eller flere lig, udrydder man stadig hurtigere end med sværd. Et maskingeværbælte er tusinde skud. Så pas på samuraien! Du vil stadig danse.
  Ved at skyde troede drengen, at Japan var meget heldig i den krig. Især i det faktum, at revolutionen brød ud. Nå, da freden blev sluttet, var japanerne allerede udmattede på landjorden, og russerne kunne godt have gjort dem færdige. General Samsonov, eller rettere Linevich, der havde dobbelt så mange tropper og fik mere og mere ny opfyldning, kunne have angrebet samuraien selv. Men i stedet gik de russiske enheder så i defensiven. Japanerne kunne dog ikke længere klatre på angrebet. Så de havde mere brug for verden end Rusland.
  Her skyder Zoya fra maskingeværer ... Han skribler med frygtelig kraft og slår fjender uden medlidenhed.
  Og nu trykker pigen sin skarlagenrøde brystvorte på slangebøssen, og nu er den dødelige ødelæggelsesgave smidt ud.
  Zoya sang:
  - Tråden er knækket
  En ond død truer os...
  For russere at leve
  Fjenden skal simpelthen dø!
  Elena, der skriblede til de smaløjede soldater og slog endnu en linje ud i træk, råbte:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Tegnefilmsdrengen fortsatte med at skrible, væltede fjender fra det himmelske imperium og tænkte.
  I 1922 risikerede Japan ikke en ny storkrig. Bolsjevikkerne erobrede Primorye. Mange skældte kraftigt ud på den daværende kejser, at han ikke udnyttede det illegitime kommunistiske styres svaghed og ikke tog Fjernøsten for sig selv. Hvorfor japanerne så tøvede er ikke helt klart.
  I 1904 besluttede Japan sig for en krig, hvor næsten ingen troede på et gunstigt resultat for samuraien. Men i 1922 turde japanerne ikke besejre Den Røde Hær, svækket af borgerkrigen. Desuden havde de støtte fra hele den kapitalistiske verden.
  Generelt var bolsjevikkerne selvfølgelig heldige. Ententen kunne godt have splittet Rusland op, og Den Røde Hær er ingen rival for dem. Her forstod Andrei Chikatilo ikke nogle ting.
  Hvorfor Vesten i det tyvende år faktisk fusionerede White Guard-bevægelsen. Selvom de hvide ikke havde en chance for at tage Moskva, så er det sagtens muligt at beholde nogle territorier for sig selv. Ja, og Rusland kunne blive meget svækket af at trække sådan en krig ud. Det er også uklart, hvorfor ententen ikke forsvarede de borgerlige kaukasiske regeringer. De havde endda en aftale om militær støtte. Det er klart, at den dengang fattige Ententes Røde Hær ikke er en rival, især ikke i tekniske termer. Men af en eller anden grund udviste England og Frankrig passivitet.
  Så Victoria tog den og affyrede med sine bare fødder en hel tønde sprængstof lavet af savsmuld.
  Og hvordan det eksploderede med vild kraft. Og hun kurrede:
  - For kongen og imperiet!
  Zoya, der fortsatte med at skrible mod fjenden, knurrede meget aggressivt, og svinget var langt væk og mejede fjenden ned.
  Så brølede hun:
  - Der vil være en kiste til din samurai!
  Elena, der knuste fjenden og hobede bunker af lig op, slog fjenden ihjel og handlede med en utrolig kraft og hamrede horder af samurai ind i kisten, hvinede:
  - For sejr over fjender!
  Nadezhda, der ikke gav fjenden den mindste chance og klippede ham som en morderisk le og skar japanerne ud, sagde:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay blæste dig ikke væk!
  Kunne briterne, for eksempel, og beholde Krim. De ville have landet tropper med kampvogne der, de ville næppe være blevet drevet ud over landtangen, de røde ... I Centralasien kunne briterne og franskmændene hjælpe de borgerlige republikker. Og generelt kunne mange ting være ubehagelige for Sovjetrusland, men der skete heldigvis ikke noget. Selvom Japan selvfølgelig ville have ønsket at beholde Primorye for sig selv, ville der bestemt ikke have været styrken til at slå samuraien ud derfra i tyverne. Japanerne kunne godt organisere et marionetregime der - som det manchuriske.
  Da Andrey Chikatilo læste Bonivurs hjerte, var han også interesseret. Hvorfor gik japanerne ikke ind i kampen med den røde hær, men gav simpelthen Primorye til bolsjevikkerne. Desuden skulle samuraien ikke kæmpe med hele Sovjetrusland, men kun med Fjernøsten. Altså den fjerne østlige folkerepublik. Og dette var ikke en rival for Japan på det tidspunkt.
  I Første Verdenskrig tog japanerne tyske besiddelser i Stillehavet næsten uden tab, og blev endnu stærkere, end de var i 1904. Og det er ikke helt klart, hvorfor de dengang havde modet og frækheden og ikke havde det samme i 1922. Selvfølgelig ville USA og Storbritannien aktivt støtte japanerne i kampen mod bolsjevikkerne.
  Dette er, hvad Andrei Chikatilo ikke kunne forstå, da han blev overrasket, selv da han var barn. Desuden besatte japanerne først Vladivostok, men så forlod de på en eller anden måde uden kamp. Og Japan skammer sig ikke over at besætte hele Fjernøsten, men samuraien kæmpede ikke for det ...
  Men hvor meget mod: de går til et overfald, de dør i tusindvis og endda titusinder, men de angriber som biorobotter. Og japanerne har intet begreb om frygt eller selvopholdelsesinstinkt. Hvis ikke for deres seks, så havde de ikke beholdt fæstningsbyen.
  I virkelighedens historie var Port Arthur allerede faldet på dette tidspunkt. Og så samlede samuraien næsten alle landstyrkerne.
  Victoria kastede en boomerang med hagekors med sine bare tæer og skar et dusin hoveder af på én gang, mens hun knurrede:
  - For Troen, Zaren og Fædrelandet!
  Og pigerne udrydder japanerne og drengene...
  Drengen, der erstattede det overophedede maskingevær med et, der allerede var kølet ned og ikke med et venligt ord, nævnte Kuropatkin:
  Dette æsel udnytter ikke! Det ser ud til, at vi selv bliver nødt til at dræbe alle de japanske soldater. - Oleg kastede en granat med sine bare tæer, fragmenter skar gennem en hel flok japanske soldater og knægten fortsatte. - Det er det, Kuropatkin skulle være blevet dømt for sådan en kriminel passivitet.
  Drengen kastede igen en granat med fødderne, og så begyndte de at kaste blikdåselåg med deres bare fingre. Så du slår to fluer med ét smæk: du ødelægger desuden japanerne, og dine bare ben bliver varme. Al frosten er over tyve grader, og når det bliver mørkt bliver det endnu mere. Og så er du på farten og holder dig varm. Derudover kan du også smide kedelige barberblade og nåle. Og generelt er der en del gennemborings- og skæreaffald i fæstningen.
  Så samurai bliver slået med hænder og fødder. Og på afstand... Drengen råbte:
  - Samurai døde modigt - under presset af stål og ild!
  Nadezhda affyrede maskingeværer med sine bare tæer, men hun havde også nogle overraskelser i vente. For eksempel små kemiske miner. Her skal du selvfølgelig være meget forsigtig i brugen for ikke at forgifte dine egne soldater. Men begavet i matematik i kredsen af Archimedes og Pelman, beregnede Nadezhda alt.
  Og da samuraien allerede var braget ind i nabofortet, klikkede en smuk pige på ultralydsdetonatoren med sine bare ben. Og små ampuller med en stærk og kaustisk gassprængning, der dækker et område på ti tusinde hektar på én gang.
  Dette er virkelig Demiurge-gudernes våben, som ikke ville være overflødigt selv i det enogtyvende århundrede. Under våbenhvilen forberedte den strålende Natashka sammen med Mendeleevs oldebarn en gift, der var meget giftig, men hurtigt nedbrydes i luften. Og dens giftige virkning er netop baseret på en særlig metode til iltbinding.
  Straks viste halvandet japansk korps sig at blive dræbt på femten til tyve sekunder ... Og synet af titusindvis af soldater, der døde i korte smerter, ædru den japanske kommando.
  Musikken fra tilbagetoget begyndte at spille, og efter at have mistet over hundrede og halvtreds tusinde soldater under dette angreb, lænede japanerne sig tilbage. Russerne forfulgte japanerne forsigtigt, men var også bange for gas eller en form for baghold. Kampen endte, som om den aldrig var begyndt.
  Men Andrei Chikatilo havde endnu ikke skåret sig selv, noget havde samlet en masse energi i drengen, og han skyndte sig at forfølge den smaløjede. Sådan indhenter du dem og hakker dem, som om du gnaver i frø. Nå, hvordan viser du ikke dine evner, hvis fjenden ikke kæmper tilbage.
  Men ved en uventet drejning mod drengen sprang en ninja i sort hættetrøje ud igen. Igen en rigtig kamp om dygtighed.
  Andrey Chikatilo, som allerede var godt opvarmet, angreb sin modpart. Han smed tre skiver ud på én gang, men to blev skåret i farten af sværd, og den tredje skyndte sig forbi og fangede næsten terminatordrengens øre. Ninjaen fløjtede og sagde på japansk:
  - Russisk Naruto!
  Andrey Chikatilo bekræftede let:
  - Selvfølgelig er det fedt!
  Sværd krydsede, gnister fløj. Ninjaen parerede angrebene og trak sig tilbage. Andrei selv kastede et stykke metal med sine bare fingre. Fjenden reagerede, men drengen forudså, hvor han ville undvige og skære sig selv i en spids vinkel rundt om bladet. Fjenden var hooked, den beskyttende hud sprængtes og blodet blev rødt på hans side.
  Ninjaen sprang tilbage, han var såret og ret dybt, og hvis det havde været et slag i stor skala, ville det have skåret helt over. Russiske Naruto ser ud til at være en legendarisk fighter, hans knive blinker meget hurtigt.
  Ninjaen forsøger at kaste igen, men misser et slag på knæet med et skinneben, og Andrei Chikatilo fangede glad hagekors-boomerangen med tænderne. Fjenden forsøger at angribe, men han får selv en klinge på hånden. Bicepsen er klippet, og drengen, uden at stoppe, bruger en hel serie. Det niende slag vil komme godt med i nakken ... Nå, ninjaens tyrehals er under beskyttelse, kun halvt skåret. Men intet andet, et par strøg, et kraftigt slag med et vrid af kroppen og hovedet er til sidst adskilt fra kroppen.
  Så ninjaen afsluttede sin karriere på den nordvestlige front.
  Terminator-drengen udbrød:
  - Banzai på russisk!
  Herefter aftog lysten til at kæmpe lidt. Mere præcist, fordi japanerne allerede trækker sig tilbage.
  Natten mellem 22. og 23. november 1904 var både kold og varm på samme tid. Boreyko overbeviste Kondratenko om ikke at skynde sig, da de, der angreb japanerne, er ukendte. Måske var der endda mellem samuraierne et personligt opgør, ellers kan man blive ramt af dem og dem.
  Træt Kondratenko faldt i søvn på ammunitionskassen. I mellemtiden var det allerede ved at blive lyst.
  Da slagets konturer dukkede op fra mørket, blev talrige bakker af afskårne og skudte japanere synlige. Pigerne huggede ikke kun, men fangede også omkring halvtreds maskingeværer, syv kanoner med ammunition. En byge af kugler faldt igen over samuraien, og Peruns datter, Nadezhda, sluttede sig til Svarog Elenas greyhound-datter. Japanernes tab var allerede kolossale og næsten uerstattelige. Ved ellevetiden om morgenen kvælede det sidste angreb, og der kom en midlertidig pause.
  Ved middagstid ankom generalerne Kondratenko og Smirnov. Begge allerede erfarne krigere var chokerede over en så kolossal ophobning af lig på ét sted. Mere end femogfyrre tusinde japanske soldater og officerer omkom på én nat og morgen. Og før generalerne dukkede kun fire piger i bikini, rigeligt oversprøjtet med blod, og to atletiske drenge i shorts syet af særligt slidstærkt stof, som rødt og enhver anden væske ikke klæbede til.
  Alt dette mindede om forbløffende delirium, og begge generaler knibede endda hinanden. Men løjtnant Boreyko, to meter og et par kopek, rakte hænderne ud til rangerpigerne og buldrede:
  - Der er kvinder i vores landsbyer!
  Den mægtige, rødhårede Victoria rystede fast Boreikos kraftfulde pote som svar og sagde filosofisk:
  - Der er kvinder i vores landsbyer! Hvilke berømte høvlede kister!
  Lyshåret som den første sne pegede Nadezhda på flere blufærdige drenge:
  - Og ryst dem, de kæmpede ikke værre end os!
  Boreiko gav blidt hånden. En rigtig kæmpe med Nikolai Valuevs vækst, og måske mere i vægt. Ansigtet er virkelig ikke så snæversynet, men derimod noget i det fra Ilya Muromets, især da det lykkedes for Boreyko at gro skæg. Sandt nok er den gigantiske løjtnant ikke en engel, han kæmpede med drinken og slog mange. Men generelt er hans sjæl, som de siger, munter.
  Kondratenko er ubarberet, med et gengroet overskæg, meget lig Chapaev, som han blev portrætteret i filmen. Smirnov er tværtimod glatbarberet, i en forgyldt skilling, ligner en professor med epauletter. Bag dem er en håndfuld soldater og sømænd.
  Den kloge og tekniske Elena viste dem først og fremmest de erobrede trofæer, og den flammende djævel Victoria begyndte uden tøven at klatre ned i de japanske duffelbags og sagde:
  - Der har de tørre rationer ... Garnisonen tæller hver eneste brødkrumme.
  Datteren af Belobog Zoya, som et meget følsomt pige-medium, bemærkede:
  - Gutter, tag hurtigt maskingeværer og kanoner væk: om et par timer begynder japanerne at beskyde bjerget, alle kanonerne vil være koncentreret om det, så der vil ikke være et helt dødbringende apparat tilbage!
  Kondratenko spurgte bekymret:
  - Og hvordan har du det?
  Aggressive Victoria svarede for den godhjertede Zoya:
  - Og vi er meget stærke, russiske hekse, hverken skaller eller fragmenter vil tage os. Så lad os sove lidt... Og der skærer vi igen!
  Den blåøjede Elena var enig i dette:
  - Så længe kanonaden buldrer, vil japanerne ikke storme. Så der er ingen grund til at efterlade nogen på bjerget. Og når samuraierne så klatrer, hugger vi dem som sidste gang!
  Den funklende Nadezhda, der tegnede et ornament på den første efterårssne med sine bare fingre, bekræftede:
  - Nemlig! Den japanske generalstab besluttede at koncentrere alle deres bestræbelser på dette bjerg. Så på andre fronter vil du have et pusterum for nu.
  Hård og teknisk Elena beordrede strengt:
  - Gendan det ødelagte! Du skal ikke bekymre dig om eskadrillen - indtil vi tager Mount Vysokaya her. Og fjenden vil snart være udmattet, når han har at gøre med os.
  Andrey Chikatilo anså det for nødvendigt også at plage:
  - Og vi vil også sænke hans slagskibe!
  En godkendelsesmumlen gik gennem rækken af soldater og sømænd. Derefter begyndte alle hurtigt at udtage adskillige trofæer.
  Japanerne åbnede ild allerede under solnedgang. De fokuserede virkelig alt, hvad de kunne, på bjerget. Men de mutante piger og drengebetjente havde på dette tidspunkt lukket sig i fortets kælder og kastet sig ud i en tilstand af dyb, genoprettende meditation. Og lad japanerne spilde deres skaller på tom plads. De vil have ententens taktik, så lad dem prøve det.
  Generalguvernør Stessel, efter at have lært om, hvad der skete på Mount High, nægtede at tro i lang tid. Lidt tyndere, men stadig overvægtig, råbte den højtstående:
  - Det er dine erotiske fantasier! Kvinder med sværd - sludder!
  Kommandanten for fæstningen, general Smirnov, trak forvirret på skuldrene og svarede frygtsomt:
  Hvis jeg ikke havde set dem med mine egne øjne, ville jeg aldrig have troet dem. Men fakta er stædige ting!
  Stessel knurrede groft:
  - Pjat og mere pjat!
  Så foreslog Smirnov ganske logisk:
  - Kan Deres Excellence, De personligt kende dem?
  Guvernøren afslog imidlertid et sådant fristende tilbud og bad om at ringe til Fock hurtigst muligt.
  Den ældre tysker havde længe arbejdet for den japanske efterretningstjeneste, og han forkælede russerne meget. Fock selv udadtil ligner meget Gobsek, så talentfuldt beskrevet af Balzac, og ikke mindre grådig. Faktisk var det penge, der fik Fok til at komme i kontakt med mikadoens agenter. Merkantile overvejelser frem for alt.
  Men nyheden om, at det høje bjerg ikke blev taget, og fire uhyrligt stærke og djævelsk smukke hekse dukkede op (barfodsdrenge blev der selvfølgelig ikke taget hensyn til!), snarere glædede Fok snarere. Nu kan du kræve et ekstra gebyr fra Japans spionnetværk for et nyt, fabelagtigt angreb af kalk.
  Og penge elsker en konto ... Og jo sværere det er for samuraien i nærheden af Port Arthur, jo dyrere og dyrere er tjenesterne fra en professionel spion Fok.
  Derfor foreslog den tyske general med et smil:
  - Hold et møde om et par dage og beløn pigerne med, hvad du kan! Og mens vi tænker...
  Det er ikke så let at fjerne en farlig person. Her er Kondratenko stadig i live - denne general er et våbenskjold, en meget dygtig kommandør, og Port Arthur har holdt en stabil forsvarslinje i fire en halv måned. Og hele belejringen har stået på i mere end seks måneder, og Japan bløder ...
  Foruden de mange dræbte var der yderligere nogle få knuste af lig, knuste, men levende japanere på Højbjerget - som blev taget til fange.
  En af dem, kaptajn Nakata, en tidligere højt profileret advokat fra Tokyo, gav et meget interessant vidnesbyrd.
  Det viser sig, at Japan allerede var i en ekstremt vanskelig finansiel og økonomisk situation. Lagre af militært materiel var ved at løbe tør, uddannet mandskab var ved at løbe tør. Belejringshærens soldater er meget trætte og udmattede på grund af dårlig mad af dårlig kvalitet. I selve Japan ønsker de en hurtig konklusion. Men samtidig insisterer de på at tage Port Arthur så hurtigt som muligt - ellers vil Land of the Rising Sun intet vinde ud af denne krig. Ja, og Rusland ønsker ikke fred. På trods af alle nederlag i Manchuriet har Kuropatkin trods alt meget mere kavaleri og infanteri. Og i alle disse nederlag mistede japanerne soldater ikke mindre end russerne.
  Nå, hvis Kuropatkin var sådan en madras, og hvis han havde i det mindste lidt fra Alexander Suvorov, ville krigens forløb have været anderledes.
  Men alligevel vokser den russiske hær i Manchuriet og stiger med to korps hver måned. Og der er en grænse for enhver fejhed og middelmådighed, hvis belejringshæren ikke løsner sine hænder, så vil Kuropatkins overlegenhed i infanteri blive dobbelt, inden for nytår, i kavaleri tredobbelt og i artilleri mere end halvanden gang - fjenden har brug for en masse våben til belejringen.
  Og med så stor en margin, kan den tidligere forsvarsminister på en eller anden måde klare sig?
  Ved denne lejlighed huskede løjtnant Boreiko en historie, der involverede Tamerlane og Mulla Nasreddin.
  Den skingrende stemme fra en russisk officer buldrede jævnt over skyttegravene, der var blevet beskadiget af granater;
  - Da belejringen af Delhi trak ud i lang tid, begyndte Tamerlane at diktere skriveren, at de bagerste tjenester skulle sendes for at hjælpe.
  "Send halvtreds tusind trænet infanteri, femogtyve tusinde ryttere, seks hundrede ballister og tre hundrede katapulter og endda to hundrede krigselefanter mere ...
  Den Supreme Khagan så tilbage på den ydmygt bukkede Mulla Nasreddin og spurgte i en blød tone:
  - Måske scorede vi noget klogest?
  Mullaen rystede på hovedet og talte modigt til skriveren:
  - Riv lagen, og smid pergamentet i kurven - vi behøver slet ikke noget af det!
  Tamerlane blev overrasket og spurgte vismanden:
  - Og hvad har vi så brug for!
  Nasreddin svarede i en selvsikker tone:
  - Lad dem sende en smart kommandant!
  Ordene fra den yderst lærde løjtnant Boreyko blev mødt med bifaldende latter fra russiske soldater.
  En anden vigtig nyhed var, at håbet om, at Tyskland ville gå ind i krigen på Japans side, udeblev. Kaiser Wilhelm ydede endda assistance til Rozhdestvenskys eskadron, som nu sammen med seks skibe fra kontreadmiral Babushkin vil have enoghalvtreds skibe. Hvis vi hertil lægger den plukkede første stillehavseskadron i Port Arthur, så kan den samlede ildkraft af den japanske og russiske flåde siges at være lige stor. Og hvis du alligevel formår at købe syv tunge cruisere fra Argentina, så opnår du en fordel.
  Så Kondratenko faldt i søvn med et muntert humør, selvom japanerne koncentrerede hele deres lunte på Mount High.
  
  HVIS DU IKKE RØR AMERIKA
  Hitler erklærede ikke USA krig. Nå, den amerikanske kongres turde ikke gå ind i krigen i Europa. Historiens gang har ændret sig fra dette ... Japan vandt slaget ved Midway og etablerede sig solidt i Stillehavet.
  Rommel formåede aldrig at erobre Egypten. Men briterne gik heller ikke til Operation Torch.
  Ved Stalingrad vandt russerne, men så indledte Mainstein et modangreb i Ukraine. Da det desuden ikke var nødvendigt at overføre tropper til Afrika, deltog flere tyske divisioner i modangrebet. Fritz føjede også betydeligt til luftfarten. Desuden blev det legendariske tyske es Marseille overført til østfronten. Og lad ham ødelægge sovjetiske fly.
  Marseille er en legende i luften. Da han skød tre hundrede fly ned, introducerede Hitler en ny grad af ridderkorset med gyldne egeblade specielt til ham. Og for fire hundrede fly overrakte han den tyske Ørneorden med diamanter. Og for fem hundrede Storkors af Jernkorset afleveret.
  Marseille på himlen er et fantastisk fænomen. Og hans sovjetiske piloter er bange.
  Tredive nye Tiger-tanks deltog også i Mainsteins modangreb, som i virkelighedens historie middelmådigt forsvandt i Saharas sand. Og så klatrer amerikanerne ikke, og briterne forsøger for enhver pris at beholde Indien og rykker ikke frem i Egypten.
  Kort sagt lykkedes det Mainstein at generobre ikke kun Kharkov og Belgorod, men også Kursk. Og den røde hær led mere skade. Og tyskerne dannede flere kedler. Og så var der driftspause på grund af mudderskred.
  I den virkelige historie var der Kursk Bulge. Men nu er denne afsats skåret af.
  Og spørgsmålet er, hvor skal man hen? Jeg havde ikke lyst til at tage til Stalingrad igen. Men uden at tage Stalingrad vil du ikke sikre dine tropper i Kaukasus. Men igen klatre ind i dette mareridt?
  Angribe Moskva? Men der er et stærkt og forsvar i dybden.
  Desuden afskar den Røde Hær Rzhev-afsatsen, og der er ingen kiler i sovjetiske stillinger. Leningrad er også en meget magtfuld fæstning - en by-citadel.
  Det vil sige, hvor end du smider det - overalt er der et kraftfuldt sovjetisk forsvar af tropperne med fantastisk udholdenhed. Og så besluttede Hitler - at slå hovedstødet i Egypten og beslaglægge oliebrønde i Mellemøsten.
  Og samtidig fylde Wehrmacht-tropperne op med koloniale, arabiske divisioner.
  Ideen var attraktiv. Og i øst, sats på en luftoffensiv og jetfly. Især Arado-jetbombeflyene lovede at blive en formidabel styrke, der praktisk talt ikke ville lide tab.
  Under alle omstændigheder beordrede Führeren i øst at forsvare og rykke frem i Afrika.
  Rommel modtog flere kampvognsdivisioner, inklusive dem med Panthers og Tigers. Begge disse kampvogne på tidspunktet for deres optræden og i nogen tid derefter var de bedste i verden. De britiske kampvogne var klart overskudt. Selvom "Churchill" ikke var en svagere rustning. Men hans kanon var tydeligvis utilstrækkelig.
  Focke-Wulf var også en god bil. Denne fighter havde de mest kraftfulde våben og fejede bogstaveligt talt modstandere væk. Den værste manøvredygtighed blev kompenseret af den høje hastighed ved dykning. Ja, og seks luftkanoner kunne skyde et hvilket som helst fly ned fra det første opkald. Så presset var virkelig enormt.
  Briterne faldt under slagene fra magtfulde, tyske esser. Ikke kun Marseille.
  En ubehagelig overraskelse for Storbritannien var Tiger-tanken, som havde rustning af høj kvalitet og stærk overlevelsesevne. Så offensiven af Rommel og juli forårsagede Storbritannien et chok.
  På trods af varmen brød tyskerne igennem forsvaret og uddybede hundredvis af kilometer på farten og tog Alexandria. Og erobrede Nildeltaet. I kampe udmærkede tank-esset Wittmann sig på Tigeren. Og en ny helt i Det Tredje Rige.
  Rising in Egypt og stjernen i Huffman, som snart bliver den anden.
  Rudel var også en helt.
  Igen fuld af tyske bedrifter. Rommel kommanderede dygtigt og vandt med kedler. Der var færre briter, og de var dårligere i kvalitet end Wehrmacht.
  I kampe blev MP-44 overfaldspropellen også testet, som var den bedste i verden og viste sig at være meget effektiv. Generelt slog tyskerne Storbritannien i alle henseender og krydsede Suez-kanalen og videre til Irak og Kuwait, med Palæstina.
  Lidt tidligere blev Malta også erobret. Hvilket var en meget god operation. Stalin gik ikke videre endnu og ventede. Men briternes nederlag komplicerede situationen. Og nu kunne nazisterne slå til i Kaukasus og fra syd.
  For sent indledte Den Røde Hær en offensiv mod Kursk og Orel i september. Men tyskerne forventede ham og forberedte et stærkt forsvar.
  I forsvaret bestod tyskeren Ferdinands også testen. Denne selvkørende pistol med meget kraftig frontalrustning viste sig at være effektiv til at ødelægge kampvogne.
  Ikke dårligt i forsvar og "Panther". Tyskerne gjorde stædigt modstand. Sovjetiske tropper rykkede ekstremt langsomt frem og kunne ikke komme ind i det operationelle rum.
  Tyskerne var i stand til at undgå frontens kollaps og gøre modstand. Og den røde hær rykkede kun hundrede kilometer frem på to måneder, nærmede sig kun Kursk og Orel og stoppede på grund af den store skade. Og tyskerne overtog hele Mellemøsten. Og i november kunne de tage Gibraltar med storm. Hitler overtalte stadig Franco.
  Derudover var England stærkt svækket på grund af den fjendtlige ubådsflådes aktivitet. Og det havde også en negativ effekt.
  Churchill begyndte endda at hælde til en separatfred. Men Hitler ønskede fuldstændig at underlægge sig det sorte kontinent. Og han tilbød Stalin en våbenhvile i et år.
  Den snedige leder af USSR gik med til denne pause. Han regnede med et nyt våben.
  Men Hitler vidste, hvad han lavede. Tyskland erobrede Afrika, og i sommeren 1944 begyndte landgange i Storbritannien. Og denne gang formåede nazisterne at gøre alting fejlfrit. Jetfly fra nazisterne erobrede dominansen på himlen. Og de propeldrevne kampfly ME-309 og TA-152 var meget stærke. Og MP-44 kampgeværet viste sig meget cool i masseserien.
  Af kampvognene skal Panther-2 bemærkes med en lavere silhuet og et lille smalt tårn. Efter at have tilføjet bevæbning og rustning vejede den nye tank kun syvogfyrre tons med en motor på ni hundrede hestekræfter. Og den havde gode køreegenskaber med en 88 mm 71EL kanon og hundrede og halvtreds millimeter frontal panser. Tiger-2 blev produceret i små partier, på grund af det faktum, at udseendet af Panther-2, som næsten ikke var ringere i beskyttelse og lige i bevæbning, med en overvældende overlegenhed i køreegenskaber, straks gjorde denne tank forældet.
  Som en simpel "Tiger". Men "Lion" -2 viste sig at være en mere vellykket maskine.
  I den var motor og transmission placeret sammen og på tværs. Som et resultat faldt silhuetten, og tanken blev meget lettere. "Lion" -2 med en vægt på treoghalvtreds tons havde. En pistol på 105 mm 70 EL, sidepanser på 82 mm, frontalpanser på 150 og 120 mm skrog med skråninger. Og tårnets pande er 240 mm med skråninger.
  Og en tusind hestekræfter motor. Bilen er som du kan se både kørende og kraftfuld i alle henseender. Lev 2 var fantastisk.
  Kort sagt - alle Khan. Og Storbritannien har ingen chance mod Wehrmacht.
  Pilot Marseille for syv hundrede og halvtreds nedskudte fly modtog en ny pris: Ridderkorset af jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter.
  Og det er en meget cool brug af talent.
  På to uger faldt Storbritannien. Og London blev taget. Og Churchill flygtede i skændsel.
  Selvom krigen ikke formelt er slut endnu, har japanerne allerede erobret Australien.
  Og Canada trak sig hurtigt ud af krigen. Tyskerne gennemførte også Operation Icarus i august og erobrede Island. Og nu kunne USA ikke få dem.
  Derefter begyndte de at forberede en ny offensiv mod USSR. Stoler på jetfly og tanke i "E"-serien. Samt fundamentalt nye våben som ballistiske missiler og disketter.
  USA underskrev snart fred med Japan. Og den 20. april 1945 blev Det Tredje Rige og samuraiens land enige om en fælles krig. Og Fritz-offensiven begyndte den 15. maj, da vejene tørrede ind.
  USSR forberedte sig i lang tid og gravede mange fæstningsværker op. I det 44. år dukkede den røde hær op - Andryusha raketkasteren. Også i serien er T-34-85 og IS-2 tanke. Og fly LA-7 og Yak-3. Yak-3 gik dog ikke i masseproduktion på grund af manglen på højkvalitets duralumin. Og Yak-9 forblev hovedjageren. LA-7 var bedre til fart, men stadig ringere end tyskerne.
  Det mest grimme er, at USSR mistede sin kvantitative overlegenhed i luften. Tyskerne producerede meget flere fly, inklusive jetfly.
  På tanke har Tyskland stadig en fordel i kvalitet. Både "Panther" -2 og "Lion" -2 er mere avancerede og kraftfulde maskiner. E-10 og E-25 dukkede også op i serien. Den sidste selvkørende pistol var yderst vellykket. Kombination af kanoner i 88 mm i 100 EL. Frontpanser på 120 millimeter ved en stor hældning, sidepanser på 82 millimeter med en vægt på tredive tons med en motor på 900 hestekræfter, og en højde på halvanden meter. Ja, det var allerede en maskine, bare et udyr.
  Den nye kanon affyrede 12 skud i minuttet og gennemborede alle sovjetiske kampvogne fra en kampafstand.
  "Panther" -2, en god tank, men "Panther" -3 blev udviklet. Hun er tungere med femogtres tons, men bedre beskyttet og bevæbnet. Men indtil videre i serien er kun E-10 og E-25 og E-100 massive. Den sidste tank fik en motor på 1.500 hestekræfter, som med en vægt på 130 tons gav den en hastighed på 40 kilometer på motorvejen. Sidepansringen på denne tank er 210 mm skrå, og frontpansringen er 250 mm skrånende. Og to kanoner: 128 mm og 75.
  Denne tank blev kaldt "Mammoth". Det er mere avanceret end "Maus", og komprimeret layout. Meget god beskyttelse fra alle vinkler. En ideel banebrydende tank og ret kvik.
  Men stadig dyrt og ret tungt.
  USSR modtog IS-3 i maj. Denne maskine er godt beskyttet i panden, men tungere og dårligere køreegenskaber end IS-2'eren med samme bevæbning. Og dyrere og sværere at fremstille. I december 1944 begyndte SU-100 at blive produceret - en mere praktisk selvkørende pistol end tidligere modeller.
  USSR er klar. Men ikke til slutningen. Derudover er Japan på vej frem fra øst.
  XE-162 retfærdiggjorde sig ikke. Et fly med fremragende flyveegenskaber og billigt, let at fremstille viste sig at være svært at styre, og kun højt kvalificerede piloter kunne flyve på det.
  Sandt nok kunne Huffman godt lide ham. For hans kampstil - den perfekte maskine.
  Marseille foretrak ME-309, en pålidelig hest, eller TA-152 med kraftige våben. Han var en snigskytte.
  ME-262 er heller ikke dårlig, men endnu ikke helt pålidelig, men ret effektiv og ihærdig.
  ME-163 jetflyet blev udgivet i en mere avanceret version - en lille, haleløs og meget hurtig - raketjager. Ikke en dårlig bil ME-1100 med vinger, der skifter feje, men det kræver højt kvalificerede piloter.
  God bil ME-262 X, i alle henseender - fremragende hastighed over 1100 kilometer i timen, fejede vinger, fem luftkanoner, manøvredygtige, mere avancerede og pålidelige motorer, og praktisk for almindelige piloter at kontrollere. Men endnu ikke i serien.
  De vigtigste arbejdsheste i ME-309 og TA-152. Maskiner skruer, men meget ihærdige, højhastigheds- og kraftfulde våben. Og vigtigst af alt er der mange af dem. Og USSR er stadig tvunget til at stole på Yak-9 og PE-2, som ikke er særlig god, og IL-2's ret svage flyveegenskaber og ikke meget bedre end IL-10.
  Ja, kræfterne er ulige.
  Tyskerne bruger også kolonialt infanteri i kampe. Hvilket er problematisk.
  Udover Japan gik Tyrkiet også ind i krigen. Og nu rykker tyskerne sammen med osmannerne frem fra hinsides Kaukasus. Og dette er stadig problemet.
  Den Røde Hær er stram.
  Hitler er generelt sikker på sejren. USA gik ikke ind i krigen med Det Tredje Rige.
  Og tyskerne indledte en offensiv i flere strategiske retninger på én gang. De slog til fra Taman-halvøen. Og Rostov-on-Don, og fra Kursk til Voronezh og til Moskva i centrum. Og i nord til Tikhvin, for ringen af det andet Leningrad. Og Karelen. Og sammen med tyrkerne i Transkaukasien. Og til Iran.
  Og i øst angreb samuraierne. Hovedstødet mod Mongoliet og Primorye fra land, og til Vladivostok og Petropavlovsk fra havet. De pressede hårdt på.
  At angribe i flere retninger er naturligvis en spredning af kræfter.
  Men trods alt er fjenden, for at slå ham af, tvunget til at sprøjte. Og det tredje rige har mange reserver.
  Herunder afdelinger fra hele Europa. Sverige gik med til at gå ind i krigen, ellers ville den blive opslugt af Operation Isbjørn. Schweiz sendte også en afdeling af frivillige. Franco gik officielt ind i krigen, annoncerede mobilisering. Og dette er en væsentlig kraft.
  Italien, efter at have løst sine hænder, gennemførte yderligere mobiliseringer og sendte store styrker mod øst. Salazar, under pres fra Hitler, gik også ind i krigen mod USSR. Den britiske og franske regering under besættelse sendte tropper. Hele Europa var under våben - alle lande uden undtagelse.
  Plus, de russiske dele af Vlasov og andre .... Samt arabiske og afrikanske og endda indiske og iranske divisioner. Så mange kræfter er blevet samlet. Der var ikke nok våben til alle.
  USA gik endda med til at give tyskerne et stort antal automatiske rifler og maskingeværer og biler.
  I kampvogne var Det Tredje Rige ringere i antal end USSR og tabte til de massive fireogtredive. Men overhalede i selvkørende kanoner. E-10 og E-25 kan fremstilles meget nemmere og i enorme mængder. Og den mest massive Panther-2 tank er bestemt bedre end T-34-85, især i frontal panser og våben, men stadig ret svag på siderne.
  Tyskerne overhalede imidlertid USSR med større magt gennem brugen af den britiske industri og de mere aktive franskmænd i produktionen af kampvogne. Og de udviklede også artilleri. Men den røde hær var ikke ringere i våben, og det gav nogle chancer.
  Men i infanteriet har fjenden en fordel og også troppernes mobilitet.
  Beslutningen om at angribe på alle fronter spredte straks den Røde Hærs reserver og vildledte kommandoen. Det mest grimme er, at USSR, der gav efter i økonomisk potentiale og menneskelige ressourcer, ikke havde nogen udsigter.
  Fjenden blev stærkere og kunne tilføje mere, men det gjorde USSR måske ikke.
  I midten, hvor forsvaret var stærkest, holdt Den Røde Hær stand. Men i Kaukasus kollapsede fronten.
  Og hele den sydlige flanke kollapsede. Og i nord tog tyskerne stadig Tikhvin og overdrog arterien til Leningrad.
  Hitler glædede sig.... I løbet af sommeren var tyskerne og deres koalition i stand til fuldstændig at erobre Kaukasus og nå Volga i regionen Stalingrad og Astrakhan. Og i september blev både Stalingrad og Astrakhan taget.
  Krigen var strategisk tabt. Og japanerne erobrede Mongoliet og Primorye.
  Under disse betingelser tilbød Stalin Führer fred på alle vilkår.
  Hitler krævede overgivelse. Stalin nægtede.
  Tyskerne indledte en offensiv langs Volga. Kuibyshev og Saratov, Tambov blev taget ...
  I december nærmede tyskerne sig Ulyanovsk. Der var en midlertidig pause. For koldt for arabere og sorte soldater. Hitler ville redde den hvide race i kampe og frøs offensiven til foråret.
  I det sjetteogfyrre år blev SU-100 selvkørende kanoner det vigtigste sovjetiske svar. Lettere at fremstille end T-34-85 og med kraftfulde og effektive våben virkede det som den bedste udvej. Selvom SU-100 i virkeligheden ikke var for massiv.
  I USSR blev IS-7 hurtigt udviklet; det er for kompliceret til masseproduktion. Hvis i den virkelige historie, selv da de ikke lod ham komme ind i serien i fredstid, så når fjenden nær Ulyanovsk og du konstant bliver bombet af fly, kan du ikke løfte hovedet.
  I stedet for IS-7 blev SU-130 hastigt lanceret i serien på IS-2 chassiset. Denne maskine kunne i det mindste gøre noget mod de tyske mastodonter. Desuden gik Panther-4 i serien med tyskerne, endnu tungere og bedre beskyttet, og Lev-3.
  I maj 1946 begyndte en ny offensiv af nazisterne. Omgå Moskva, og med stormen af selve hovedstaden. Leningrad er stadig i ringen.
  Sorte og arabere blev drevet til angrebet. Og der blev udgydt meget blod.
  Stalin beordrede - at stå ihjel!
  Ulyanovsk og Kazan faldt efter en måneds kampe. Tyskerne tog også Orenburg og Ufa. Og to måneder senere faldt Gorky City også. Og Moskva blev omringet.
  Nå, Stalin flygtede selvfølgelig og gemte sig i Sibirien. Forsvaret af Moskva blev kommanderet af Zhukov. Kampene var meget hårde. Moskva holdt stædigt fast.
  Men hun var presset. Samtidig nåede tyskerne til Ural. De tog Sverdlovsk og Chelyabinsk.
  Moskva holdt stadig ud. Og faldt først i december 1946. Krigen er dog endnu ikke afsluttet ... Hovedkvarteret flyttede til Novosibirsk.
  Og der fortsatte kampen.
  Tyskerne begyndte at rykke frem igen i maj 1947. De har dukket mere avancerede typer af teknologi op. Og i luftfart - haleløse bombefly og i teknologi. Panther-4 vejede stadig halvfjerds tons med en motor på femten hundrede hestekræfter. "Panther" -5 blev udviklet med de samme våben, men med en vægt på femoghalvtreds tons og en motor på 1800 hestekræfter. Pansringen har samme tykkelse, men vinklerne for rationel hældning er blevet større.
  De første T-54'er dukkede op i den røde hær, men dette er allerede som et dødt omslag.
  Marseille for tusinde nedskudte fly modtog Ridderkorsstjernen med egeblade af sølv, sværd og diamanter. For halvandet tusinde fly, Ridderkorsstjernen med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og for to tusinde fly, Ridderkorsstjernen med platin egeblade, sværd og diamanter.
  Den Røde Hær var nu ved at brænde ned. Men hun kæmpede med stor tapperhed. Kozhedub for det hundrededel nedskudte tyske fly modtog den fjerde guldstjerne fra Sovjetunionens helt. Han blev den første til at modtage sådan en pris for fjerde gang. Pokryshkin var den første helt, der døde tre gange. Andre har endnu ikke været i stand til at vokse.
  Der var også en ny maskine under udvikling, men det var allerede for sent.
  Tyskerne fik MP-54, som er lettere i vægt og perfekt.
  ME-362 dukkede også op. Det er også en high-end bil. Rudel får Platinum Oak Leaves og Huffman.
  Krigen var på...
  Og her er den sidste militærsommer. Nazisterne rykker frem og bryder de sovjetiske troppers svækkede modstand. Flere og flere enheder i Den Røde Hær overgiver sig uden kamp, flere og flere desertører. Novosibirsk faldt i september. Og i december blev tyskernes og japanernes erobring af næsten alle de større byer i Sibirien og Centralasien afsluttet.
  I juni 1948 blev Chukotka og alle mere eller mindre betydningsfulde bosættelser i USSR besat. Krigen blev til en partisan fase. I december 1948 blev Stalin dræbt af et raketangreb. Og endelig, den 30. januar 1949, underskrev Beria en aftale om overgivelse af Den Røde Hær og NKVD-tropperne til gengæld for amnesti og tilgivelse.
  Men separate sorteringer af partisaner fortsatte.
  USA skabte atombomben og er nu uden for rækkevidde. Men erobret af det tredje rige og Japan for at fordøje og fordøje mere end én generation. Så tiden for fred er kommet. Tyskerne fløj ud i rummet under krigen på V-4. Og den 20. april 1955 startede en flyvning til månen med astronauter.
  Der var nu tre hegemoniske imperier i verden - Det Tredje Rige, USA og Japan. De levede relativt fredeligt og konkurrerede i rumøkonomi og videnskab. Selvom verden vippede på randen af atomkrig. Men der var et håb om, at vi ville slå os ned og klare os!
  MOSKVAS FORSVAR AF PIONEERHELTE
  ANNOTNING
  Pionerer viser som altid den højeste klasse og kunstflyvning under den store patriotiske krig.
  . KAPITEL 1
  Bataljonen af unge pionerer under kommando af den evige dreng Oleg Rybachenko kæmper for at forsvare det omringede Moskva, hovedstaden i USSR.
  Drenge og piger i røde slips, barfodet og pjaltede kæmper en ulige kamp mod den fascistiske armada.
  Nazisterne angriber fra luften.
  Tragter er spredt rundt omkring, og adskillige fragmenter spredte sig over alle tilgange til de sovjetiske stillinger. Træerne er forkullede, birketræerne, forkullede som tændstikker, ser særligt rørende ud.
  Drengen Oleg og pigen Margarita graver skyttegrave og presser deres bare, hærdede, barnlige såler på skovlens ribben.
  Pigen siger:
  - Det er godt at være udødelig! Nazisterne bomber os, men vi er ikke bange.
  Drengen nikkede med sit lyse hoved.
  - Absolut ikke bange!
  Ved siden af dem arbejder andre børn, også barfodede, halvnøgne, solbrune og tynde, med skovle.
  Pigen Marinka, der presser sin bare runde hæl på håndtaget af en skovl, synger:
  - Pioneer er altid klar! Og frem uden videre!
  Drengen Seryozhka synger og blotter sine tænder:
  - Vi er de stærkeste i verden! Læg nazisterne i blød på toilettet!
  Børn er klar til at kæmpe heroisk. En hel bataljon af pionerer. Og de er meget modige.
  Drenge og piger er klar til at kæmpe til det sidste. Og de kommer til at kæmpe.
  Boy Petka tilpasser en hjemmelavet slangebøsse.
  Børnene er klar til at kæmpe. Meget klar.
  Her flyver de nazistiske angrebsfly. Der er mange af dem, og nogle af dem er endda de nyeste, reaktive.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova trækker i en slangebøsse og affyrer noget helt dødbringende mod fjenden, nemlig en eksplosiv pose kul.
  Han vil flyve i en bue og ramme lige mod angrebsflyet. Det vil eksplodere og sprøjte i alle retninger med fragmenter. Et par nabofly begyndte at ryge.
  Børn er glade og bogstaveligt talt hviner. Slag med bare fødder.
  Og et aggressivt knirken høres.
  Pionerdrengen Sashka og pigen Masha lancerer en dødelig dødsgave. Og ramte den nazistiske maskine. Stormtroopers affyrer raketter mod pionererne. Børn, der flimrer med bare hæle, grå af støvet, de spreder sig. Og fyr tilbage igen.
  Boy Oleg Rybachenko tweetede:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der bliver en ende på fascismen....
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Både drengen og pigen, som om de skød fra en bazooka. Og endnu et tysk fly er revet i stykker.
  Margarita hvilede sine bare fødder og sang:
  - Vi vil besejre fascisterne,
  Gud og keruben er med os!
  Boy Seryozhka udbryder:
  Stalin er med os!
  Og barnet trykkede på bazookaens knap med sine bare tæer!
  Sådan skyder de. En brummen høres. I det fjerne kan man se, hvordan kampvogne nærmer sig.
  Du kan se, hvordan bladene falder fra træerne. Og hvordan jordklumper flyver op til toppen.
  Og hvordan græsset brænder. Pigen Laras bare fod bliver brændt af et lys. Og hun skriger.
  Lara knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Batterier affyres på tyske køretøjer. Men de skyder på afstand.
  Barfodede piger-Komsomol-medlemmer spreder flimrende med bare lyserøde hæle. Og tag projektilerne med. Start noget absolut dødeligt.
  Og pauser rumlen.
  Veronica, dette Komsomol-medlem opfordrer til:
  - Gudskelov Rod!
  Krigere kæmper meget desperat. Og pioneren bliver kastet med granater mod fjenderne.
  Børn skyder på fjenden og rammer nazisterne. Døde lejesoldater falder.
  Alice, denne pionerpige, kastede en citron med sine bare tæer. Ramte fjenden og knirkede:
  - For gudinde Lada!
  Drengen Kai gav en tur, mejede nazisterne ned og knirkede:
  - For Fædrelandet frem!
  Pigen Glasha mejede Fritz'en ned og knirkede:
  - For Moder Rusland!
  Og med sine bare tæer kastede hun en morderisk granat.
  Det er her, pionerbørnene kæmper desperat.
  Oleg og Margarita lancerede igen en kulpose fra en slangebøsse og rev tårnet af tanken. Drengen og pigen gøede i kor:
  - For kommunismens lys!
  Oleg Rybachenko, en dreng på omkring elleve, men meget muskuløs, hvilede sine bare hæle på græsset og begyndte at trække sprængstofpakken på wiren.
  Og så tog Hitlers "Lev", og faldt over noget dødbringende, og hans ruller, efter at have modtaget ødelæggelse, gik.
  Og de rullede. Her rev pigen med et citronkast hovedet af Fritz'en, og den rullede hen ad græsset. Og tænderne fløj ud af ansigtet.
  Margarita, der skød, knirkede:
  - For Fædrelandet til det sidste!
  Og vandet i hendes bare fod lancerede igen en morderisk og kølig.
  Og pionererne er ekstremt velrettet ild.
  Tyske kampvogne rykker ind. Nogle af dem er nye og squat. De skyder præcist mod fjenden. Mere præcist, ikke præcis. Og barfodspionererne svarer. Og ødelægge fjenden.
  Førende Valentine kurrede denne pige ilden:
  - For vort Fædreland!
  Og afskære fjenden med et dødeligt udbrud. Og en masse lig.
  Pionerer kæmper som bogatyrer og bogatyrer.
  Warbler, denne pionerdreng, klipper modstandere, synger:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og barnets bare hæl vil kaste en eksplosiv pakke op.
  Det er børnene her - de er meget grimme for Hitler.
  Kæmperne er ganske vist unge, men meget krigeriske. Der er ingen måde at modstå dem.
  Drengen Maksimka gav også en tur og knirkede:
  - Der kommer nye tider
  Der kommer et generationsskifte...
  Men ingen, og aldrig -
  Vil ikke glemme navnet Lenin!
  Pigen Veronica var enig:
  - Glem ikke og tilgiv ikke!
  Og igen vil han kaste en morderisk ting med sin bare fod.
  Drengen Seryozhka har allerede formået at være i hænderne på de nazistiske bødler, og ved et mirakel slap han.
  Men det er godt at huske forhørene, torturen og de umenneskelige overgreb.
  Og tyskerne selv kæmpede ikke kun, men begik også grusomme grusomheder. Under kampene blev frontlinjen ofte blandet. Så spejderdrengen Seryozhka Panteleev faldt i en fælde.
  En 12-årig dreng endte i en tysk kasemat, han blev afklædt og ransaget, og fandt en notesbog og en lille amerikansk pistol.
  En tysk kvindelig officer på russisk spurgte Serezha:
  - Vil du leve dreng?
  Panteleev sænkede hovedet og svarede:
  - Jeg er ikke skyld i noget!
  Kvinden blinkede voldsomt med øjnene og sagde truende:
  - Du var ikke alene... Hvor blev de to seniorkammerater af?
  Seryozhka rystede og svarede modvilligt:
  "Selvom jeg vidste det, ville jeg stadig ikke sige..." Så løftede drengen hovedet og råbte. - Og du slutter alligevel snart!
  Kvinden grinede ondskabsfuldt.
  - Du tager fejl! Führeren er uovervindelig, og du vil fortælle os meget mere!
  Øreringe i nogle hvide shorts blev taget ud i sneen. Bare fødder blev prikket af en kold og glat overflade med en iskold skorpe, og den tynde drengs bare ribben, der stak ud som stængerne i en kurv, gik og kildede ubehageligt den kolde brise. Drengen rystede ikke kun af kulde, men også af frygt. Han virkede så hjælpeløs og patetisk. Kvinden fulgte efter ham, og sneen knasede under hendes støvler.
  Seryozhka gned ufrivilligt sine kølende, lidt ru såler og forsøgte at tilføje et trin. Men hænderne bundet bag rebet rykkede ufrivilligt. Drengen standsede. Der var allerede forberedte spande med isvand, en heftig flok friske stænger. Der er et groft udskåret stativ, der brænder bål, hvorpå der varmes tang og en modbydelig grinende bøddel. En hjerteløs kat, der forberedte sig til forhør med lidenskab.
  Ørering trådte tilbage og lukkede øjnene. Spejderbarnet blev bange - ville de virkelig begynde at torturere ham sådan her, lige i kulden.
  Men det ser ud til, at det er præcis sådan, det bliver, og de vil torturere dem offentligt - her bliver folkemængden kørt til showet. De tyske vagter råber truende. Den russiske, blondhårede dreng forsøger desperat at dulme rysten, frosten brænder allerede i hælene, men trods kulden dryppede sveden ned over drengens tynde, men senede krop.
  Kvinden tog i mellemtiden et cigaretæske og en lighter op af lommen. Langsomt tændte hun en cigaret, og pludselig stak hun en brændende cigaret under drengens skarpe skulderblad.
  Seryozhka skreg ufrivilligt og blev slået i næsen. En svag yushka flød. Og slangekvinden hvæsede:
  - Fortæl os hurtigt, hvor har du ellers en kontakt, hvad er adgangskoden til undergrunden?
  Drengen råbte for alvor:
  "Jeg fortæller dig alligevel ikke!" Jeg vil aldrig fortælle det!
  Kvinden beordrede strengt:
  - Så knep ham!
  Serezhas hænder var allerede bundet bag hans ryg, og bødlens assistent skubbede groft til drengen. Flere ungarske kvinder kvidrede sympatisk på deres eget sprog:
  - Av! Av! Han er bare et barn!
  - Meget nøgen i kulden....
  - Skal han tortureres!
  Seryozhka kunne ikke ungarsk, men han lærte at forstå tysk ret godt - ellers, hvilken slags efterretningsofficer er han, hvis han ikke kan en potentiel fjendes sprog! Men han skjulte selvfølgelig dette foran angriberne og forsøgte at virke dummere end han er. En af bødlens underdimensionerede assistenter slog masken af og blev tvunget til at tage den af. Seryozhka fløjtede overrasket. Bare en pige, med lyst rødt hår flettet i tynde pigtails, var hun en del af et kødædende hold.
  Den unge tyske kvinde, der fangede drengens blik, rakte tungen ud og hvæsede på tysk:
  - Jeg er stærk! Jeg vil brække og brække dine knogler ud med en glødende tang!
  Seryozhka kiggede på tangen og blev bleg. Hvis bar hud smerter under skulderbladet fra en lille cigaretter så smertefuldt og modbydeligt, hvad sker der så, når rødt jern, der lugter af helvede, rører ved hans krop?
  Den kvindelige betjent beordrede i en gøende tone:
  - Træk drengen op på stativet!
  Bøddelpigen, der ikke var iført en maske, kastede meget behændigt en krog på et stærkt reb, der bandt den unge spejders hænder med en krog. En anden mere massiv, i en sort maske, trak bødlens assistent ved hjælp af en spindeanordning i kæden, som krogen var fastgjort til.
  Fleksibel som en akrobat følte Seryozhka næsten ingen smerte, da hans arme skød op, og hans skuldre snurrede på bagbenene. Spejderen havde jo selvfølgelig stor erfaring med at klatre gennem vinduerne, langs skorstensrørene og tog endda timer hos cirkusartister. Men den assisterende bøddel, der ikke havde vist en piges styrke, kastede behændigt en blok på drengens bare fødder og slog låsene fast.
  At dømme efter hendes grimasse, på trods af hendes fingerfærdighed, var det svært at sætte en blok på, og i skuldre og ledbånd på drengen, hvis vægt var mere end fordoblet, skød af smerte. Nu begyndte den rigtige tortur.
  En ung sygeplejerske i hvid frakke og gummihandsker gik hen til spejderdrengen. Hun lagde hånden foran drengens hjerte og lyttede til pulsen, og smilede derefter med vild glæde og sagde:
  - Han har et meget stærkt hjerte, kan tåle meget!
  Den kvindelige betjent hvæsede på russisk:
  - Sig adgangskoden!
  Seryozhka, der huskede drengen-Kibalchich, som sandsynligvis også bourgeoisiet korsfæstede nøgen på stativet og krævede at udlevere den vigtigste hemmelighed, tilføjede mod til sig selv. Mærkeligt nok, men ægte smerte undertrykte frygten og gav styrke til at modstå Hitlers vederstyggelighed.
  Den unge spejder udbrød:
  - Jeg vil ikke fortælle dig noget! Og Hitler vil vove og satse!
  Kvinden, der allerede havde været tilstede ved afhøringerne mange gange og fuldstændig mistede enhver form for samvittighed og medlidenhed, beordrede kort og godt:
  - Bugt!
  Drengen blev taget for at slå af en ung pige. Hun må være ekspert i at slå adskillige unge fanger. Den er i stand til at påføre smerte, men samtidig ikke skrue ihjel, og ikke tillade én at dykke fra torturens helvede ind i paradiset for en total "turn-off" af bevidstheden.
  Slagene faldt på Seryozhkas tynde, men senede ryg og bed ham som skuldersværme.
  Det gjorde ondt, men drengen, der trak vejret tungt og åbnede munden, skreg ikke af smerte. I dette forestillede han sig den mest intense kamp, hvori Malchish-Kibalchish deltager. I stedet for Malchish-Kibalchish kæmper han og kommanderer - Seryozhka. Kun de kæmper ikke med hvide, men med rigtige fascister.
  Her er en stang af forfærdelige tyske "tigre", maskiner, hvis jævne udseende er ekstremt uhyggeligt. Men nu ligner de pap og du hugger til dem med en sabel!
  Den kvindelige betjent, der så, at drengen trods sine åbne øjne praktisk talt ikke reagerede på slag, beordrede hårdt:
  - Og nu brænderen!
  Pigen-torturisten løb hen til brændeovnen og tog en krukke olivenolie op af en skuffe. Og så løb hun hen til drengen, og vred sit ansigt i foragt og begyndte at smøre drengen på de hårde fodsåler, som ikke havde nået at blive bløde efter en barfodet sommer.
  Seryozhka var endda glad, da de rørte ved hendes stive, bare fødder, varme pigelige hænder og opvarmede olie. Drengen gryntede tilfreds, men den hensynsløse bøddel viste ham sin knytnæve og sagde på gebrokkent russisk:
  - Vi steger dine hæle dreng! Du vil hyle som en ulv!
  Seryozhka huskede filmen "Treasure Island", som han havde set i biografen lige på tærsklen til krigen. Der blev en pige forklædt som hyttedreng også truet med at stege hælene. Det betød noget smertefuldt og tilsyneladende ikke godt. Så tændte Seryozhka af nysgerrighed et lys og bragte sin runde, barnlige hæl frem i lyset.
  Hvordan han så råbte med en stemme, der ikke var hans egen! Det var virkelig meget smertefuldt, og på hælen svulmede en lilla vabel op, som det var umuligt at rejse sig på. Så i nogen tid blev ungen tvunget til at gå med højre fod på tæerne. Vablen kom dog hurtigt ned, men minderne blev tilbage.
  I efteråret, da drengens fødder var hærdede til hård hud, forsøgte Sergei at løbe over kullene. Så nogle rumænske drenge vidste, hvordan de skulle gøre. Det brændte ham dog stadig - tilsyneladende havde de deres egne lokale hemmeligheder her. Men på knust glas kunne hårdhændede såler, hvis du fordeler din vægt ligeligt, træde. For ikke at tale om at løbe på bjergrige, skarpe sten. Dette er næsten normen for Serezha.
  Minderne blev distraheret fra det øjeblik, hvor en lille ild blussede op under hans fødder. Sådan en torturteknik, steg bare hæle, langsomt, men smerteligt længe. Og olien brænder ikke den tykke, ru hud på sålerne. Og det gør virkelig så ondt, og vigtigst af alt stiger smerterne gradvist, så de er uudholdelige.
  Ryggen, siderne, balderne og endda benene bag Serezha var allerede skåret til blodige striber. Men smerten føltes på en eller anden måde sløv. Måske sløvede kombinationen af flere lidelser på én gang, eller minderne om torturerede pionerhelte gav mod.
  Men det er virkelig en kendsgerning, at i den virkelige historie var det få af de børn, der faldt i fascistisk fangenskab, som splittede og forrådte hemmeligheder under forhør. Voksne blev splittet under tortur hurtigere og oftere. Så pionererne, ubøjelige i fascistiske fangehuller, er slet ikke en myte!
  Seryozhka følte først en behagelig varme i sålerne, men så begyndte det at brænde, som om der var hældt kogende vand. Smerten er meget brændende, og spejderdrengen trak desperat sine ben op og løftede en tung blok, der skar med stålender af anklen. Straks floppede torturpigen, der tilsyneladende havde forventet det samme af fangen, en tung træstamme på blokken. Skarpe smerter skød gennem hans led, ledbånd og skuldre, hvilket fik drengen til at skrige.
  Nu blev torturen intensiveret, hans hænder blev bogstaveligt talt trukket ud, og hans ben brændte. Sergey Panteleev læste mere end én gang, hvordan partisaner blev tortureret under afhøringer, og i det sværeste øjeblik kom bevidsthedstab til undsætning. Og så falder du igennem som et dybt fangehul.
  Men Seryozhka var bare kendetegnet ved et meget stærkt hoved og det faktum, at han ikke mistede sin skabelse, selv fik et godt slag på hovedet. Ja, og bødlerne, sikkert professionelle, ved, hvordan man torturerer.
  Det gør meget ondt, og så besluttede den kvindelige betjent selv at hygge sig. Hun fik et koben rødglødende på flammen, og han begyndte at brænde det, de mest følsomme steder, på drengens senede krop.
  Og så, for at holde skrigene tilbage, sang Seryozhka som en sand pionerhelt;
  Vi vil beskytte dig, mit kære land,
  Fædrelandets grænseløse vidder,
  Det russiske folk er forenet med partiet -
  Frost tegner mønstre på vinduet!
  
  Jeg har et rødt slips - et skarlagenrødt banner,
  Det var bundet til stolthed og samvittighed!
  Vi marcherede i en varm sommer,
  Rubinbålet oplyser efteråret!
  
  Men Wehrmacht slog pludselig som en forhammer,
  Sovjetisk soldat, udhold ikke skammen!
  Vi vil gøre fascisterne meget varme,
  Og beskidte Hitler!
  
  Vi er pionerer, alle forenet i rækken,
  At kæmpe for moderlandet er vores mål!
  Ruslands soldat er uovervindelig i kampe,
  Og hvem er en nazist, i virkeligheden bare en stump!
  
  Gå til fronten ved hjertekaldet ved
  Selvom de ikke ville lukke drengene ind,
  Men sæt dig ikke, vi er låst inde på skrivebordet,
  Kun på fronterne får du en solid femmer!
  
  Selvom vores trækker sig tilbage under beskydning,
  Men vi tror på, at Wehrmacht vil blive besejret!
  Vores tropper smelter som en istap,
  Men Gud ved, han afsagde en dom over Riget!
  
  Pigen kæmper barfodet
  Drengene pillede alle næserne af,
  De unge råds land blomstrer,
  Og vi er faktisk ridder-ørne!
  Spejderdrengen sang, og smerten forsvandt, hverken fyrfadet eller det rødglødende metal generede ham, og det så ud til, at endda enorme ørnevinger spredte sig bag ham.
  Irriteret snuppede torturpigen en pisk opvarmet ved bålet, lavet af stål, pigtråd, og begyndte at slå drengen på den allerede blodige og brækkede ryg.
  Men Seryozhka sang med mere og mere entusiasme;
  Vi vil bekæmpe nazismen til det sidste,
  Da der ikke er vigtigere ting for russere,
  En fugl svæver over verden med en skarlagenrød farve,
  Vores kære nattergal er blevet en høg!
  
  Moderen er ung, men allerede gråhåret,
  Hellige skinner fra ikonerne som en glans af et ansigt,
  Du er mit kære hjemland,
  Jeg er klar til, at du kæmper til døden!
  
  På jagt efter at hænge det infernalske rige op på åget,
  Opfindsomhed beslaglagde et maskingevær,
  Og fighteren er inspireret af et højt mål,
  Han rejste en granat og går til kampvognen!
  
  Kun en dreng og sjap under fødderne,
  Allerede frost om morgenen, men du er barfodet,
  Men det er ikke passende for pionerer at græde,
  Hvem er en kujon er allerede under Satan!
  
  Derfor er der ingen plads - ved lediggang,
  Det vil kun føre til afgrundens helvede,
  En anden udbrød - jeg accepterer ikke frygt,
  Jet skar himmelplanet!
  
  Ja, den lille dreng er jaloux på piloterne,
  De flyver i himlen - de smadrer mørket...
  Og du har kun en rusten riffel,
  Du er chefen for den snottede oktober!
  
  Men der er sådan et ord - du skal kæmpe,
  Intet andet valg, ingen måde
  Engang var vi simple børn,
  Men krigerne er stadig i live, skurken er i live!
  
  Allerede i nærheden af Moskva slår den onde Wehrmacht kanoner,
  Fra store bomber ryster jorden - mørke!
  Du beskriver jordens smerte - kloge Pushkin,
  Kom til Jorden - nådesløs frygt!
  
  Når frost driver nåle - i sommerens varme,
  Vi styrker os selv med et blødt, vidunderligt syn,
  Hvor var det godt for os i drømmen om daggry,
  De løb barfodet gennem smaragdgræsset!
  
  Lad sneen ligge under barnets bare sål,
  Men Stalin varmer pioneren med tro!
  Og latteren som svar var meget klangfuld,
  Det tilbagetog i en snestorms raseri!
  
  Så tæl ved, venter på mammon krybdyr,
  Lad os sætte en stopper for magten, fortabte modstandere -
  Nu ryster jorden
  Og himlen var dækket af en dis af støbejern!
  
  Frosten knækkede os ikke, for ånden er varm,
  Og Fritz' ører frøs hårdt ...
  Men ser nogen, der virkelig er seende,
  At vi soldater slår dette affald!
  De tyske bødler, der torturerer Seryozhka Panteleyev, har allerede bogstaveligt talt bulet øjnene op over indsatsen. Pige-torturisten rødmede som en kræftsygdom, og dråber af mudret sved dryppede ned af hendes smukke, men forvrængede ansigt med vanvittig vrede. Hitlers bødler var magtesløse over for barnets mod og hans heltesang.
  Fra Moskva, vejen til Stalingrads succes,
  Flere fyre, men sindet er voksen,
  Vi sidder før kampen - et ungt par,
  Over os giver de en skygge, i fyrretræers skændsel!
  
  Nå, hvad tror vi på kraften ved brud,
  At Volga bliver Fritz' grav for alle ...
  Hvilken vederstyggelighed ved det teknotroniske Sodoma,
  Omstyrtet i Tartarus af sovjetisk magt!
  
  Vor Gud er ikke et idol af simpelt gips,
  Forskrifterne fører til Lenins succes,
  Vi er nødt til at bekæmpe stålhorden,
  I digte vil der blive sunget bedrifter!
  
  Vid, at sangen skærer stål i stedet for metal,
  Hun er den mest ørn uden ekstra strenge!
  Jeg beder til, at vores dygtighed ikke forsvinder,
  For ikke at genere, dumhed-fiktion!
  
  Der er trods alt mange fristelser i denne verden,
  Nogle gange er jeg endda bange for mit liv, når jeg er ung...
  Men hvis fjenden er foran din dør,
  Det er ikke for at undgå hånd-til-hånd kamp!
  
  Kedlen er tæt lukket nær Stalingrad,
  O Volga, der løb langs slagmarken...
  Du kan ikke gå igennem dette institut in absentia,
  Nødvendig til loddeånd og afsavn!
  
  Vi kommer selv med sorg til slutningen i maj,
  Ingen af slaverne så de underdaniges fanger,
  Vi vinder, det ved jeg med sikkerhed
  Vi går med en sang i de rummelige enge!
  
  Men Wehrmacht brød sammen - vi er på angreb,
  Det var også meget skræmmende nær Kursk ...
  Kosakker dristigt med en sabel og en hat,
  De kastede sig mod "Tigeren", den slagne Fritz!
  
  Vi kæmpede der, som pionerer har brug for,
  De kastede bomber, larver i sprayen ...
  Selvom det er svært, med skaller er det anstrengende,
  Kun vores tanker begyndte at sejre!
  
  Hvad "tigeren" gjorde - kastede kun sine hugtænder tilbage,
  "Panther", vi sænkede også huden ...
  Vi nærmer os Dnepr - brændende efterår,
  Hvornår er vi i Berlin med dig?
  
  Der er ingen plads i slaveri - intet paradis,
  Da det er skammeligt at bøje russernes ryg,
  Blomst, vær for evigt fuld, hvid kant,
  At opdrage ædelt afkom!
  
  Her er Kiev et symbol på vores enhed,
  Vi tog ham barfodet med storm!
  Til fredens ære, i kommunismens sol,
  Kom nu, angribe Wehrmacht, vi gutter!
  
  Og i Minsk, taget, sluttede de sig til Komsomol,
  Selvom et år bestemt ikke var nok,
  Men vi slog så rasende Fritz,
  Det anerkendte alle - vi er russiske soldater!
  
  Og det vil være nødvendigt - vi regerer bjergene,
  Videnskaben vil give styrke - hvad kan ikke måles,
  Det var hårdt for os, vi var kolde, vi sultede,
  Men du må ikke bukke under for giftig dovenskab!
  
  Ja, mange af vores vendte ikke tilbage fra kampen,
  Der er miles tilbage, og miles af lig,
  Men ved at i Berlin møder vi unge,
  De ældre koner jamrede over graven!
  
  Det er godt vi gav modstandere,
  En sådan grænseløs magt blev smadret,
  Kommunismen åbnede hellige afstande for os,
  Vejen, peger ud for Moder Rusland!
  Ja, så viste Seryozhka den højeste klasse og var i stand til at flygte fra fangenskab.
  Og det var bare drengens overvældende heltemod.
  Oleg Rybachenko viste sine evner, mens han kæmpede.
  Og nu kastede drengens bare fødder giftige nåle mod nazisterne. Og de døde nazister faldt.
  Men pigen Margarita kastede et par granater med sine bare tæer. Og en anden fascistisk kampvogn vendte om.
  Drengen og pigen sang, mens de skød mod fjenden;
  Vi tror på den Højeste Fader,
  Hvem folket kaldte Rod...
  Vi vil være tro mod ham til det sidste,
  For fædrelandet, for lykke og frihed!
  
  Må kommunismen være i evig herlighed,
  Hvad generøst giver lykke til hele universet ...
  Og grusom revanchisme vil ikke passere,
  Lad os fjerne skyerne, og det dårlige vejr forsvinder!
  
  Må familiens herlighed være for evigt,
  I vores fædrelands Ruslands navn...
  Opfyld en stor drøm
  Når Kristus Messias kommer!
  
  Vi er pionerer, modige kæmpere,
  Må Lada være med os for evigt...
  Mødre og fædre er stolte af os,
  Det er nødvendigt at kæmpe modigt for kærlighedens Rusland!
  
  Den Store Hvide Gud vil være med os,
  Kristus, Svarog, Hellige Maria...
  Vi vil vride alle modstandere lige ind i hornet,
  Siden arierne hersker i Rusland!
  
  Skaberen skabte den berømte Jorden,
  Spred raske rumvidder ...
  Han har trods alt en god portion styrke,
  Skabte have, ørkener, bjerge!
  
  I Jesu navn, herlige familie,
  Ønske om at spille opfylder...
  Og snart vil der være paradis - tiden kommer,
  Når alt blomstrer i strålende maj!
  
  Barfodede piger løber
  De er ikke bange for voldsomme snedriver ...
  De vil snart arrangere en kaput for Hitler,
  Russerne har jo altid været i stand til at kæmpe!
  
  Perun vil hjælpe os med at vinde kampen,
  Og gudinden Lada vil hele sårene....
  Vi vil for evigt fædreland med dig,
  Rusland drømmer om at kæmpe modigt!
  
  Vi er pionerer, modige børn,
  I angrebsstangen på de fascistiske monstre ....
  Godt gået drenge og piger
  Fortsæt de herlige kommunisters arbejde!
  
  
  Vi vil give vores hjerter for fædrelandet,
  Som den store herlige Lenin testamenterede ...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Kom, tror jeg, til det største mål!
  
  Ingen kan slå os tro
  Om chancerne for hævn over de helvedes horder...
  Vi bevæger frimodigt Führeren i ansigtet,
  Rusland vil knække modstanderen!
  
  Nazisterne tog på en eller anden måde drengen til fange,
  De brændte hælene med ild med jern ....
  Og i en hel måned torturerede de drengen,
  Men de kunne ikke engang kaste op!
  
  Der var et barn klædt af barfodet, der skulle skydes,
  Frosten er stærkest, fødderne er som en ild....
  Vinden blæste og fyrretræerne svajede voldsomt,
  Og et eller andet sted ramte flyet!
  
  Men drengen holdt ved til det sidste,
  Selvom pisken fløjtede meget frygteligt....
  Og pioneren med fædrelandet sagde farvel -
  Ingen grund til tårer og ikke at brøle til ansigtet!
  
  Han spyttede endelig Fritz'en i ansigtet,
  Og jeg fik en nøgen kugle i brystet...
  De hviskede - drengenes læber skal til himlen,
  Kollapset ind i en snedrive allerede udmattet!
  
  Men soldaterne hævnede ham,
  De knuste Fritz'en som de glas ...
  Og russerne endte i Berlin,
  Selvom det er svært at bekæmpe en fascist!
  
  Pigerne gik barfodet,
  Deres hæle blev mørke af græsset...
  Og hvor blev de smukke russiske ben af,
  Gyldne frøplanter af aks er rejst op!
  
  Kort sagt, vi besejrede nazisterne,
  Lada hjalp os meget med dette ....
  Afsluttede slaget i Berlin -
  Men Führeren er en kraft - Satan!
  Børnene sang og fortsatte med at kæmpe. Ja, de har været meget igennem.
  For eksempel blev Andreika fanget i en alder af elleve.
  Han blev dyppet nøgen og hjælpeløs på en frostklar dag fra et ishul. De blev også tortureret offentligt. Og folk så på.
  Da drengen blev blå af kulde, begyndte de at varme ham med piske. Den tynde barnlige krop sprang efter hvert slag. Så begyndte Andreika at hælde salt på sårene.
  Og de bragte faklen til de bare, barnlige fødder. Det lugtede af brændt kød. Derefter blev ilden bragt til drengens benede bryst. Andreika er allerede tynd og forhastet skrigende. Børns hud blærede, sår brændte. Den unge pioner mistede bevidstheden flere gange på grund af et smertefuldt chok.
  Andreika bidde desperat tænderne sammen. Men han græd stadig af smerte flere gange.
  Så begyndte bødlen at brække fingrene på børns ben. Og til sidst brændte de en femtakket stjerne på hans bryst.
  Andreika slukkede derefter i lang tid.
  Drengen fik et par dages hvile og blev igen tortureret på stativet. De slog dem på deres bare ben med en glødende jernpisk. Så satte de ild til håret på hovedet.
  De torturerede barnet halvt ihjel.
  Lara blev også afhørt. Pigen sagde modigt:
  - Jeg vil ikke sige noget.
  Hun blev slået med pigtråd og derefter ført ud i kulden om natten i den ene iturevne og blodige skjorte. Afklædt, barfodet, med skåret ryg, blev Lara ført gennem den bitre kulde. Tyskeren selv frøs og tog hende tilbage til hytten for først og fremmest at varme sig.
  Pigen Lara led meget, men holdt fast. Så hun sagde ikke andet end arrogance.
  Så brændte den fascistiske bøddel hendes bare fod, stiv i kulden, med en pik for at gøre den rød af varmen. Lara hylede og mistede bevidstheden.
  De hældte en balje iskoldt vand over hende og brændte hende, så pigens anden nøgne, runde hæl blev levendegjort.
  Og det er selvfølgelig meget grusomt. Lara tilstod aldrig. Hun blev lidt senere tortureret med elektricitet. Det gjorde bestemt meget ondt.
  Pigen kunne ikke stå for det elektriske stød og begyndte at snakke sludder. Så kom Lara på ideen om at fortælle nazisterne, at hun vidste, hvor partisanerne havde gemt guld.
  Så Lara fik hvile, fodret godt og fik et par styrkende indsprøjtninger. Så tog de mig til skoven. Og pigen førte dem til et baghold af partisaner. Og under kampen var hun en sandal og løb væk gennem sneen.
  Hælene i kulden holdt endda op med at gøre ondt og blærerne gjorde ikke så ondt.
  Lara overlevede. Men nazisterne arresterede drengen Vadim, som hun navngav under tortur.
  Vadim var søn af borgmesteren og havde intet med partisanerne at gøre.
  Men drengen var klædt af og kørt barfodet gennem frosten i sine badebukser. Og så satte de den op på stativet.
  Og han bekendte alt og forrådte selv sin far og mor. Selvfølgelig blev de også tortureret.
  Drengen Vadim blev tortureret i lang tid. Og så kørte de sammen med min mor barfodet og gennem sneen gennem hele byen. Der blev hængt skilte om halsen på os: Vi er partisaner. Og de slog kvinder og drenge på bar ryg med piske.
  Og hang selvfølgelig. Men borgmesteren levede ikke for at se henrettelsen og døde under tortur.
  Lara havde lidt ondt af Vadim. Men højst sandsynligt forrådte han hende.
  Krig kender ingen nåde.
  Og nu er en hård kamp i fuld gang. Og alle nye granater og bomber falder til jorden.
  Og pionererne kæmper.
  Drengen Seryozhka, der skyder, bemærkede:
  Du kan ikke kvæle vores sang, du kan ikke dræbe den! Du vil ikke dræbe!
  Hvordan lykkedes det ham at flygte? Lidt heldigt her. Tyskerne er meget vrede over, at drengen synger under tortur, de tog det og hængte ham ikke. Og vi besluttede at finde på noget mere sofistikeret.
  Og noget tortur for at prøve fuldstændig umenneskeligt.
  Drengen fik lov til at bevæge sig lidt. Og de forgiftede ham i bilen til dødslejren til eksperimenter.
  Men knægten var i stand til at finde et hul i bilen og glide ud. Revnen blev skabt ved et uheld fra et fragment af en bombe, og det blev ikke bemærket. Og sammen med pigen løb Seryozhka væk. Og de var barfodede og kom gennem sneen. Men børnene er hærdede, de var i stand til at modstå kulden. Og vi kom til frontlinjen.
  Ja, nazisterne presser meget hårdt på.
  Og bomber bliver kastet ekstremt ofte. Og haubitser er plantet på pionerernes positioner.
  Børnene reagerer ved at begynde at synge igen;
  Jeg er en dreng, der er født i et helligt land,
  Som kaldes grænseløst kender Rusland ...
  Og der er intet bedre sted at kende på hele jorden,
  Og uanset hvordan du spørger Gud i en indædt tro!
  
  Men han blev født som en ivrig ateist
  I en kynisk, i dette enogtyvende århundrede...
  Jeg vil bygge et vidunderligt paradis med min egen hånd,
  Hvor skulle guderne blive til selve folket!
  
  Men nu kom jeg ind i det tyvende turbulente århundrede,
  Og jeg havde en dreng at kæmpe der ...
  Må Ruslands helts bedrift synges,
  Vi russere har altid været i stand til at kæmpe!
  
  Vores mod bor i det unge hjerte,
  Og mit blod koger voldsomt i mine årer...
  Victories åbnede en ubegrænset konto,
  Vi kæmper vildt fyre dag og nat!
  
  Til ære for vores tapre Rusland,
  Hvilken nåde vil give Lada ...
  Vi kan ro nidkært med årer i Eden,
  Vi vil modtage en ubegrænset belønning!
  
  Her er vores tro, og den mægtige gud Svarog,
  Og lynet, som Perun selv kaster ...
  For os vil den evige Stang underskrive eden,
  Og sejren venter i strålende maj!
  
  Vi er russere, landets store sønner,
  Jeg tror, vi vil flyve til Mars snart ...
  Jeg ved, at jeg er født til at skabe sejre,
  Lad Abel sejre, ikke Kain!
  
  Vi vil give vores hjerter for vores fædreland,
  Tjen Rusland med dit sind og bajonetter ...
  Keruben vil sprede sine vinger fra paradis,
  Vi vil gå videre med nazisterne med næverne!
  
  I intet vil fjenden få en chance,
  Wehrmacht vil ikke bringe os i knæ ...
  Vi ramte Fritz lige i øjet
  Til ære for de vigtigste generationer!
  
  I Rusland, hver kriger fra en krybbe,
  Babyen trækker håndtagene til maskinen ...
  Svarogs ordre - dræb Führeren -
  Lada vil give en generøs belønning!
  
  Der er intet andet i vores verden
  Dyrere er det sejrende flag, skarlagenrødt, rødt ...
  Båden knækkede, åren revnede,
  Det er farligt at kæmpe med vort Fædreland!
  
  Ingen ved, hvor kanten af universet er,
  Hvor går astronauterne hen...
  Svarog den Højeste, den almægtige konge,
  Og ridderen vil modtage legater fra ham!
  
  
  Vær ikke bange, fascisterne vil ikke knække os,
  Selvom i denne verden, med dem USA, med løver ...
  Og livet vil ikke blive afbrudt, jeg kender tråden,
  De vil ikke slå fædrelandet med støvler!
  
  Vi har militær styrke, tror du
  Og kampvogne, fly af dæmoner er køligere ...
  Fascismens udyr vil blive besejret,
  Hertugens Führer og medskyldig er hængt!
  
  Flaget er rødt, dette er et meget stærkt flag,
  Han funkler som en rød pose over universet ...
  Komsomol-medlemmet satte Fritz i lysken,
  Med hælen, nøgen og ikke hvid!
  
  Jeg tror, vi snart kommer til Berlin,
  Med en sejrrig sang om modig kommunisme ...
  Og vi vil feje alle fascisterne væk,
  Så der er ingen revanchismes bastards!
  
  Og så vil der være paradis i universet,
  Mægtige kerubers trompeter spiller...
  Kæmp for fædrelandet og tør,
  Med Rusland Rod og vi er uovervindelige!
  PRØVER AF DEN LILLE PRINS
  Oleg endte i tårnet i samme celle med Natasha. Han var iført et dyrt jakkesæt, men revet i stykker. Sværdet og alle våben blev taget væk på tidspunktet for fangenskabet, og de blev groft ransaget, idet de tog penge og smykker. Men for nu efterlod de støvler og en camisole. Og du sidder på et bundt halm. Nu er du en dreng på omkring tretten år gammel i middelalderen. Det er lidt mindre end tolv for det enogtyvende århundrede. Men kroppen er trænet, prinsen udvikles selvfølgelig ved fysiske øvelser og fægtning. Men ikke så stærk og hurtig, som da Oleg var i udødelig kød. Men denne krop er også god. Mere eller mindre sunde, alle tænder intakte, men mere følsomme. Her bedøvede de ham under anholdelsen med en stafet, og på hans hoved svulmede en tung bump op.
  Den gyldne hjelm blev taget væk. Og lænket med nakken til væggen. Men kæden er lang, og du kan rejse dig. Ved siden af ham står hans mor. Natasha har ændret sig lidt. Ikke så bredskuldret og muskuløs, selvom kvinden er slank og stærk, heller ikke en af de svage, dog ikke en udødelig heks. Lidt ældre end Natashka, omkring tredive år gammel efter moderne standarder, og meget smuk, hendes ansigt er mere ømt og ikke så hårdt. En moden kvinde, lidt blegere end Natashka, som var mørk af solskoldning, og hendes hår er blondt, men ikke blåt, men let gyldent.
  Hun var den første skønhed i kongeriget, der fødte kun to børn, og derfor var hun i stand til at opretholde en pigeagtig figur ved at spille sport. Efter middelalderens standarder ser det bare super ud!
  Indtil dronningen blev bestjålet, blev specielle og loyale mennesker fanget uden modstand. Og hun har smykker, en meget dyr kjole, en masse smykker, chabots broderet med perler og guld. En smuk ung kvinde, rig og udadtil ganske rolig. Mens han ikke var i lænker, og Oleg skammede sig endda over at være lænket som en hvalp, og at hans jakkesæt blev revet i stykker, punkteret, og blodpletter var synlige.
  Men de ønskede at tage prinsen i live, efter at have modtaget en streng ordre, og de prikkede ikke, skar ikke, men kun lidt lamslåede. Selvom den kæmpende dreng desperat modstod.
  Men det er klart, at hårdere test venter dem forude. Dronningen sidder på en seng med en fjerseng og puder, ved siden af hende er en stuepige.
  Oleg huskede filmen: "The Lady and the Robber". Også dér blev en smuk kvinde, eller rettere sagt pigen holdt i et mere eller mindre acceptabelt tårn, med en seng og en fjerseng og en tjenestepige. Og smykkerne blev først taget væk før henrettelsen. Og nu står de over for henrettelse. Og ikke bødlens humane økse, men brændende på bålet af inkvisitionen. Først inden da vil torturerne brutalt slå den information ud, de har brug for om de meget rige, kronens skatte, og vigtigst af alt, om et helligt levn, der kan give inkvisitorerne kolossal magt, og måske magt over verden!
  Oleg Rybachenko rystede, han havde mistet vanen med sin sædvanlige, omend unge og sunde, krop. Ubehageligt gned stålkraven barnets hals. Og generelt er det ydmygende at sidde på en kæde, som en hund. Og han havde en lille personlighed og en prins, altså en stolt en. Når du er dette og dig og ikke helt dig. Og det er ydmygende at føle sig som en hvalp.
  Natasha ser på ham. Hun er ikke helt hende - udseendet af en dronning. Og sindet, og opfattelsen af både hende og hende. Mindet om den tidligere transportør eksisterer. Men krigshekse. Og du har dobbelt hukommelse. Og Oleg Rybachenko, som allerede har været i en lang række forskellige missioner og linjer, og prinsen, som har færre eventyr, men også i en alder af tretten, er hans karakter stort set dannet.
  Og der er også vaner. For eksempel er det ubehageligt og ulækkert at sidde på snavset halm, prinsens dragt er elegant og relativt rent. Og ja, jeg vil gerne spise. Og det ville ikke skade at drikke. Og hvad vil de give fangerne at drikke?
  Vil de blive holdt på brød og vand, som almindelige fanger? Eller de vil give noget mere luksuriøst og velegnet til konger.
  Her i romanen "Ti år senere", i Bastillen, blev fangerne godt mætte. Men det er måske bare en kunstnerisk opfindelse. Eller er adelige mennesker godt mætte?
  Oleg sukkede og spurgte dronning Natasha:
  - Skal vi være klar?
  Pigen af det mest ophøjede blod erklærede bestemt:
  -Altid klar!
  Drengen prins ville sige noget andet, men dørene til den ret store knirkede. Nogen drejede nøglen til låsen. Og så åbnede de sig fra et meget tykt metal, og kameraet kom ind. Flere store specialuddannede fangevogtere, også et par bødler i klæder, to præster i sultaner og en kvinde i klosterdragt.
  Den højere præst kiggede på dronningen og sagde tørt:
  - Tag alle smykker og amuletter fra hende!
  En kvinde i en klosterkasse henvendte sig til Natasha og tog handsker af tyndt læder på og sagde ydmygt:
  - Undskyld mig, Deres Majestæt, jeg må ransage dig, så du ikke skjuler nogen amulet, der kan forhindre djævelen i at omvende sig selv under tortur!
  Præsten bemærkede strengt:
  - Dette er ikke majestæt, men en mistænkt for hekseri! Hvis hun gør modstand, vil vagterne holde hende!
  Natasha sagde stolt:
  - Jeg er ikke selv det værd!
  Hun begyndte at tage sine smykker af. Oleg huskede romanen Ivanhoe. Med Rebecca fjernede de også alle smykker og lyse orientalske stoffer. Hun var kun tilbage i en hvid kjortel, pigens små fødder var bare. Ja, det kan ses, at det ikke er særlig behageligt at gå barfodet på den engelske ru jord for en pige fra en rig familie med ikke hærdede såler. Eller måske køligt. Forresten, i tilpasningerne af Ivanhoe er det ikke klart, om Rebecca er barfodet eller ej.
  Men mon ikke dronning Natasha vil blive raseret?
  Nonnen puttede diadem, øreringe, ringe og armbånd i en taske. Så bad hun høfligt om lov til at røre ved Natasha for at se, om hun havde gemt noget.
  Præsten beordrede strengt:
  Hun skal klædes af!
  Natasha rødmede og stampede sin fod i sin sko:
  - Hvor vover du!
  Præsten knurrede:
  - Du burde undersøges for heksepletter! Og bliv ikke flov, du bliver nøgen hængende på stativet med din søn! Medmindre du selvfølgelig bekender med det samme og opdager, hvor skattene er gemt!
  Natasha knurrede vredt:
  - Aldrig!
  Præsten gøede tilbage:
  - Hold hende! Lad os lave en mere grundig søgning!
  Vagterne greb dronningen meget hårdt. Og nonnen i handsker begyndte at løsne sit korset. Natasha gjorde desperat modstand og forsøgte at sparke. Hun blev pludselig ramt i ansigtet af en vagt, og dronningen skreg. Nonnen var en erfaren fangevogter og løsnede sin kjole meget smart og rev den af. Så kom blusen og nederdelen. Natasha skammede sig. Oleg er en blanding af indignation og samtidig spænding af en teenager, hvor en smuk kvinde er klædt af. Her blev skoene revet af dronningen, og så strømperne. Sikke et yndefuldt ben hun har. Natasjas fødder, selvom de var smukke, var store og hærdede af konstant at gå barfodet. Og dronningen har dem mindre, og meget mere forkælet.
  Her er en strømpe løjet og derefter en anden. En anden nederdel blev behændigt befriet af en nonne. Dronningen forblev barfodet og i en bh broderet med diamanter og trusser. Dette er alt tøjet til den vanærede, høje person.
  Nonnen henvendte sig til præsten, åbenbart lederen af inkvisitorerne. Han tøvede, men en anden mand i en rig sultan og en turban med smaragder kom ind i cellen. Han sagde voldsomt:
  - Nå, hvad venter du på, klæd hende yderligere af! Heksen skal søges til ende!
  Fra dronningen fjernede nonnen forsigtigt bh'en og trak derefter trusserne af. Udsatte Venus skød. Natasha ville dække ham og brændte bogstaveligt talt af skam. Men hendes hænder blev holdt af stærke og trænede fangevogtere.
  Oleg følte den stærkeste begejstring i sig selv. En smuk kvinde blev klædt af foran en teenager, og i middelalderen var drenge, selvom de ikke var store i statur, meget udviklede. Prinsens maskuline perfektion rejste sig og svulmede til det yderste. Jeg ville så gerne bruge mine hænder, men i andre menneskers tilstedeværelse er det en skam at gøre dette.
  Inkvisitoren i sultanen med smaragder beordrede:
  "Tjek Charles på hendes krop for heksemærker..."
  Præsten kom op i en nøgen, smuk, kurvet kvinde. Dronningen motionerede og fægtede konstant, så hun havde ikke overskydende fedt, og endda en presse var synlig, omend ikke så fremtrædende som Natashas i hendes tidligere krop. Hun er smuk, men udadtil holdt inkvisitoren et uigennemtrængeligt ansigt. Og hans hænder og handsker rørte næsten liget, og undersøgelsen af dronningen var af forretningsinteresse. Men en ung kvindes hud, ren, glat, øm, bleg, da dronningen sjældent kunne solbade og kun der, så hun ikke blev set.
  Men det var tydeligt at se, at hun ikke ville have skavanker og pletter. Oleg mærkede pludselig, at hans begejstring aftog. Han var stadig for lille kropslig til at blive overfyldt med hormoner og lide smerteligt, når de ikke kan smides ud. Men hans mor bliver ydmyget, og bødderne undersøger hende. Og det ophidser ikke længere, men fremkalder vrede. Den mest ophøjede og forkælede drengs stormfulde vrede.
  Oleg, der udnyttede det faktum, at kæden på kraven er ret lang, sprang op og nåede med foden til bagsiden af inkvisitoren, der undersøgte hans mor. Slaget var smertefuldt, og præsten faldt. Han slog hovedet, men ikke et stærkt, i maven på dronningen, og hun sparkede ham med knæet i hagen.
  Inkvisitoren i en sultan med smaragder råbte:
  - Tag denne hvalp og hæld den i ham, med stænger godt!
  Præsten nedenfor svarede:
  - Du kan ikke prygle den høje person uden en retsafgørelse!
  - Og tortur?
  Præsten svarede hviskende:
  - Retten har allerede givet tilladelse til tortur, men uden lemlæstelse, og kun for at få oplysninger!
  Inkvisitoren bemærkede vredt:
  - Og tortur for at få en tilståelse i hekseri?
  Præsten hviskede sagte:
  - Kejseren har brug for skatte, og han lover endda at lade drengen og kvinden gå, hvis de fortæller og giver indgangen til cachen ud!
  Inkvisitoren i sultanen sagde vredt:
  - Hvorfor trække? Lad os torturere dronningen og prinsen lige nu! Desuden vil de ikke tale!
  Præsten nikkede.
  - Det giver ingen mening at trække! Til deres kælder!
  Oleg blev grebet af vagterne og begyndte groft at rive sit tøj af. De var meget stærke, tilsyneladende særligt udvalgte de bedste fanger til at bevogte de mest værdifulde fanger. Derfor rev de bogstaveligt talt camisole, skjorte, bukser, rev støvlerne af. Oleg var helt nøgen, kun i shorts.
  De hægtede hans krave af og trak ham op ad trappen med Natasha. Oleg mente, at de sandsynligvis, sådan her, i de samme shorts, bar Malchish-Kibalchish til torturkammeret. Oleg har dog stadig et forspring i forhold til den rigtige prins, han vil føle rigtig smerte, men han vil ikke rigtig dø alligevel, men kongefamiliens afkom ville være meget mere bange i hans sted, da han ikke kan tælle på en Happy End-konto for. Selvom du fortæller en hemmelighed, vil de stadig brænde dig som en troldmand - ingen har brug for et ekstra vidne.
  Vejen til kælderen er ikke for lang, alt i ét tårn. For adelige fanger ovenfor er forhørsstedet lavere.
  Selvom Oleg havde hørt, at det var bedre ikke at se på torturinstrumenterne, stirrede han nysgerrigt. Der er et meget rigt arsenal af inkvisitionen. Og hvad der bare ikke var. Og tænger og kroge og stænger og boremaskiner og en mængde andre ting.
  Oleg blev mødt af en rødhåret bøddel, en specialist i tortur af børn. Hun så på den smukke, muskuløse dreng, og hendes øjne blev vakt af vellysten lyst.
  Hun greb den smukke drengs yndefulde bare fod og kurrede:
  - Hvor dejligt at torturere sådan en sød dreng!
  Hun snuppede behændigt en glødende tang fra pejsen og satte dem på Olegs runde hæl. Smerten for prinsens uhærdede sål var forfærdelig, og han rykkede og rev benet ud med et skrig.
  Den rødhårede kvindelige bøddel lo og skubbede strygejernet, rødt af varmen, til drengens mave. Og hvordan man slår med en støvle i lysken. Oleg fik vejret.
  Og den rødhårede nikkede.
  - Fuck dem begge!
  Gammel tortur. Hænderne er bundet bag ryggen og vristet, hvilket gør meget ondt på kursisterne. Oleg mærkede sin brændte hæl brænde og så vabler på huden af hans underliv. Men de vred hans hænder og trak ham op. Og leddene trækkes ud af skuldrene. Natasha eller dronningen er helt nøgen. Og også hun er trukket op på et stativ. Du kan se, hvordan pigens muskler spændte. Natasha forsøger at sparke, men hendes muskler er ikke så stærke, og hendes evner er seje.
  Oleg mærker, hvordan han bukker sig og bøjer sig, men bødlen rykker kraftigt, og leddene bliver snoet, og drengens bare fødder bliver revet ned fra gulvet. Her er det løftet op. Benene er indsat i blokken, hvorfra yderligere vægt og meget mere smertefuldt.
  Oleg mærker sine ankler blive klemt fast i stokkene. De er tunge og har kroge til at hænge vægte og strække offeret. Drengen sammenbidte tænderne hårdere for at undgå at skrige. Du skal være modig over for tortur.
  Fortæl dig selv, at det faktisk ikke gør ondt. Sådan var drengen, der blev tortureret af nazisterne. De slog nåle under neglene, og han forestillede sig, at det var et pindsvin, der prikkede.
  Eller Malchish-Kibalchish. Da han blev tortureret, fik han styrke til, at hans fjender var endnu mere bange for ham.
  Her hænger de vægten i krogen. Smerten i den strakte krop bliver stærkere. Og her er dronningen nøgen, og også hende på egetræet. Natasha lider, smed tænderne og prøver ikke at knage. Hendes hud er så hvid, ikke gylden oliven, solbrændt som sædvanlig. Den unge kvinde sveder af smerter, og der bliver også hængt vægte op på hende. Dronningens muskuløse, tonede krop spænder.
  Oleg føler ophidselse i sig selv, og maskulin perfektion stiger igen. Den røde djævel ler og knurrer:
  Drengen er spændt!
  Og brat rev hendes trusser og klemte hendes baller med hænderne. Og de er så stærke.
  Oleg kunne ikke holde det ud og råbte. Hans øjne dæmpede af smertechokket. Det ser ud til, at æggene er ved at briste. Det er virkelig sådan en tortur, at de sovjetiske generaler også brød sammen.
  Den rødhårede bøddel hvæsede:
  - Sig mig, hvor er indgangen til statskassen?
  Skriverne knagede med deres kuglepenne, klar til at nedskrive en tilståelse revet på stativet.
  Oleg hvæsede:
  - Ja, du gik...
  Rød klemte hårdere og Oleg besvimede. Jeg vågnede af en spand koldt vand. Smerten vendte tilbage med bevidsthed. Ledbåndene strækkes på stativet, men det gør især ondt i lysken, hvor boldene er halvt knust. Dumt ømme og brændte flåthæl. Bødderne hænger ekstra vægte, hvorfra smerten i skuldre og ledbånd forstærkes. Det ser ud til, at arme og ben er ved at komme af.
  Oleg prøver at forsikre sig selv om, at de ikke vil lade ham rive, og at strækningen snart slutter. I mellemtiden kan du forestille dig, at du er en pioner. Eller ... Her blev Natasha grundigt strakt, og de begyndte at slå ham med en pisk. Bødderne piskede uden megen ondskab, uden hastværk, for at forårsage maksimal smerte. Den erfarne Natasha kan ses gennem livets århundreder, og tusindvis af missioner har lært at kontrollere smerte og følelser, og jamrer ikke engang. Desuden smiler han.
  Olegs humør stiger også. Men hvad hvis du forestiller dig, at smerte er behagelig? Nogle mennesker kan lide det. Ikke en pil, men en jernstang faldt pludselig sammen på drengens ryg, den rødhårede selv slog. Prinsens krop rystede. Oleg rystede og knurrede:
  Nå, du er Satan!
  Den rødhårede slog igen... Prinsens solbrune hud sprang... Blodet væltede ud.
  Så knurrede hun:
  - En fyrfad under fødderne og skræl med en pisk.
  Når der piskes piske, er det ikke så skræmmende. Men drengenes bare såler blev smurt ind med olie, og der blev anbragt en fyrfad under dem. Ilden flammede op. Og varme luftstrømme ramte børnenes hæle. I starten var smerten ikke så stærk. Men varmen byggede sig op og brændte hårdere. Og dronning Natasha blev også stegt. Og det er så smukt, når sådanne forførende ben på en pige brænder.
  Oleg føler sig ophidset igen, selvom hans baller er hævede af den kvindelige bøddels stærke klemme. Og erektionen var meget smertefuld. Og piskens slag på kroppen er næsten ikke mærkbare på baggrund af smerten, der oversvømmede kroppens strakte ledbånd og de ristede hæle.
  Her hentede den rødhårede en jernstang med en rødglødende ende, og hvordan hun stak den i Olegs armhule. Igen smerten rykker drengen, og næsten forskudt kæben for ikke at skrige.
  Den rødhårede rasler og viser store tænder som en hests:
  - Fortæl mig, hvor indgangen til statskassen er!
  Og hun brændte det i prinsens anden, barnlige armhule. Så sænkede hun stangen ned i pejsen igen. Jeg begyndte at varme. Oleg pressede et smil frem, smerten fyldte prinsens barnlige krop, men det vakte også spænding, hvorfra fornemmelserne næsten var behagelige.
  Den rødhårede djævel, der havde opvarmet stangen grundigt, tog den ud og bragte den til Olegs barnlige ansigt og brølede:
  - Tal hvalp! Nå, hvor er skattene gemt?
  Drengen svarede frimodigt:
  - Hvor? I Karaganda!
  Varmt jern rørte ved drengens glatte, barnlige kind. Oleg Rybachenko følte en vild smerte og frygtede samtidig, at han ville blive lemlæstet. Og jeg ville virkelig indrømme. Men så ramte det mig i hovedet. Du er som en pioner på stativet! Trods alt kunne tortur ikke knække dem.
  Den rødhårede snerrede:
  - Vil du tale?
  Og allerede den anden kind var vansiret af smerte af en stang. Oleg var tavs. Bøddel-kvinden drejede hanen, og fyrfadet under drengens bare fødder brændte mere intenst. Så på hendes tegn tog to assistentbødler fra pejsen allerede specielle piske lavet af pigtråd, som blev rødglødende.
  Oleg rystede. Det så skræmmende ud. Men smerte er trods alt en stærk fornemmelse, og den kan med en vis tankegang være behagelig.
  Forestil dig bare, at du bliver pisket med en kost i badene. Og drengen smilede endda, da pigtråden, rød af varmen, faldt på hans allerede slåede krop.
  Men det gør ondt, det gør meget ondt, og du er bogstaveligt talt i en tsunami af lidelse. For middelalderen er tortur virkelig fedt. Og dronning Natasha blev pisket med en rødglødende tråd. Og hun smiler også som en prostitueret, når en klient sætter sig i hendes underbukser og kilder hendes fisse med hånden.
  Fra sådanne tanker oplever drengeprinsen stærk begejstring, og hans maskuline perfektion stikker ud som en pløkke. Rødhåret vred. Han nærmer sig pejsen, tager en bred strimmel jern ud af ilden med en speciel tang. Og bringer det til drengens bryst. Hun rørte ved den bare hud, pressede og blottede sine tænder og sagde:
  - Nå, hvad gør ondt?
  Oleg Rybachenko svarede dristigt:
  - Ingen måde! Som en kvinde prikket med en syl!
  Og han blev ramt med spidsen af sin støvle i lysken. Smerten er virkelig stærk, men drengen inspirerede sig selv til, at det var behageligt, og derfor græd han ikke, råbte ikke, men grinede.
  Den rødhårede blev mere og mere vred. Hun greb den rødglødende tang fra ilden og tog drengen om hagen. Spinning. Så begyndte hun at knække børnenes drenge på fødderne med en glødende tang. Og fortsætter samtidig med at stege hælene.
  Oleg fnisede hysterisk. Smerten var sådan, at det bogstaveligt talt drev mig til vanvid. Men prinsen mærkede den vildeste begejstring i sig selv.
  Den rødhårede bøddelpige brækkede drengens tæer og kvækkede:
  - Vil du tale? Hvor er skattene?
  Oleg Rybachenko svarede dristigt:
  - Hold kæft dit dumme monster! Din skat vil ikke blive kendt!
  Og han brækker tæerne igen. Den rødhårede harpy fandt dog på endnu en tortur. Så bødlerne satte en tragt i tænderne på ham og tilsluttede en slange. Og lad os hælde koldt vand ned i halsen på dig. Også gammel og effektiv tortur. Nu hæver din mave og trykker på dit bryst. Og samtidig tager bøddelpigen med brændende hår endnu en strimmel glødende jern frem. Og han lægger den på drengens overfyldte mave. Han bøvser vand og urinerer spontant.
  Og fyrfadet begynder at hvæse, hvilket brænder prinsens bare fødder.
  Den rødhårede giver et signal til bødderne:
  - Tilfreds!
  Og med stor indsats brækker han den sidste tå på drengens bare fod. Så knurrer han:
  - Bastard, vi knækker dig!
  Og bøddelpigen tager skarpe, rødglødende nåle frem fra en anden pejs og begynder at prikke drengen Oleg i nerveenderne. Det gør helvedes ondt. Men drengen fortsætter med at grine. Selvom de samtidig ramte ham med en rødglødende ledning på ryggen og siderne. Og drys derefter med saltvand.
  Det var, som om den vildeste smerte eksploderede med bomber. Men alligevel er bevidstheden ikke falmet. Drengen var overspændt og slukkede derfor ikke. Og smerten var en blanding af smerte og nydelse. Som voldtægt for en kvinde. Når hun samtidig oplever smerte og orgasme.
  Så Natasha, at dømme efter hendes ansigt, er lyksalig på trods af fyrfadet under hendes bare fødder og slagene fra en rødglødende ledning på hendes krop.
  Oleg brændte igen børnenes kinder, denne gang med en bredere stribe. Og satte ild til armhulerne med en fakkel. De gennemborede kroppen igennem og igennem med en lang, glødende nål. Så prikkede de igen.
  Mel kan være anderledes. Inkvisitionen forsøgte. Så den kvindelige bøddel satte en rødglødende stang ind i det femte punkt. Smerten er vild og blændende.
  Og her bragte de en fakkel til drengens hår og satte ild til det. Det her er direkte skræmmende.
  Oleg Rybachenko gryntede koldt:
  - Græd ikke over barberet hår!
  Den rødhårede kvindelige bøddel vil som svar gribe drengen ved næsen med en glødende tang og trække skarpt. Drengen Oleg gøede:
  - Nysgerrige Varvaras næse blev revet af på markedet!
  Og de trak faktisk halvdelen af hans næse ud og skæmmede drengen. Og så steg den rødglødende stang i røven højere ... Passerede til maven fyldt med vand og brændte gennem skallen.
  Oleg mistede næsten bevidstheden af smertechokket, men nåede at gø:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Den rødhårede djævel tog den og begyndte at slå drengen med en rødglødende ledning i vild vanvid. Så sprang hun hen til brændeovnen og snuppede den hvidglødende tang i en speciel ovn, hvor der brændte kul, og en særlig varme som i en højovn.
  Den kvindelige bøddel greb brat Oleg Rybachenkos baller med en glødende tang og trak. Den mandlige rod slap væk, og drengen-prinsen ville få et så smertefuldt chok, at han virkelig mistede bevidstheden. Og en almindelig krop kunne ikke modstå overbelastningen. Oleg Rybachenkos sjæl fløj ud af det lemlæstede kød af den torturerede og dødeligt sønderrevne dreng.
  Og i det ulegelige hoved, men i stand til at tænke og opfatte sjæle, nynnede en sang;
  Faldt i et fascistisk frygteligt fangenskab,
  Jeg svæver på bølgerne af frygtelig smerte!
  Men blødende sang han sange,
  Den frygtløse pioner er trods alt venlig med hjertet!
  
  Og jeg vil fortælle jer bestemt bødler,
  Hvilken afskyelig glæde udøste du forgæves!
  De svage vil bede mig tie,
  Smerten er trods alt ulidelig og simpelthen forfærdelig!
  
  Men jeg ved det, jeg tror fuldt og fast
  Fascismen vil blive kastet i afgrunden!
  En stråle af onde flammer vil overvælde dig,
  Og alle, der faldt i glæde, vil genopstå!
  
  Og vores tro på kommunismen er stærk
  Lad os flyve som en falk, lad os hæve os over alle stjernerne!
  Lad floder af honning flyde vin
  Hele verden, det højlydte horn vil høre råd!
  
  Og maskinen klemmer stramt pioner,
  Kig op i himlen, unge!
  Og statuer et eksempel for dem, der vakler,
  Dit slips er så lyst som en nellike!
  
  Fædreland for mig betyder du alt
  Mor og meningen med alt ungt liv!
  Lader det hårde liv indtil videre,
  Vores folk lider under ond fascisme!
  
  Men anstreng den røde drengs vilje,
  Spyt i ansigtet med en helvedes hagekorsbandit!
  Lad fjenderne gyse i raseri,
  Og de vil blive besejret af den røde hær!
  
  Sovjetunionens hellige land,
  Hvad gav kommunismen til folkene!
  Hvordan mor gav os sit hjerte,
  For lykke, fred, håb og frihed!
  
  Barefoot Blonde Beskytter ALASKA
  ANNOTNING.
  Alexander den Tredje kom til magten i 1966 og besluttede at forsvare Alaska fra den britiske hær. Smukke blonde piger og en rødhåret kvinde, der ejer magi og forskellige krigsmetoder, hjælper med at holde de russiske lande i Amerika.
  . KAPITEL 1
  Mirabela Magnetic er igen på en ny sej mission. Denne gang i Alexander III's verden. Desuden begyndte kongen at regere meget tidligere end i den virkelige historie. Siden hans far Alexander II blev dræbt i 1866 i april. I virkelighedens historie blev kongen reddet ved et tilfælde, men det lykkedes ikke her.
  Og den mægtige Alexander den Tredje begyndte at regere fra 1866. Og selvfølgelig var hans første skridt at forbyde salget af Alaska. Og det er rigtigt. Det store, tsaristiske Rusland spreder ikke sine territorier. Først nu skal sandheden beskytte disse territorier. Og det er ikke nemt.
  Denne beslutning fra tsar-præsten vakte en vis forargelse i fremmede kredse. Og Storbritannien besluttede først og fremmest at teste Rusland.
  En lille fæstning med en lille russisk garnison i Alaska i juni 1868 blev angrebet af britiske tropper.
  Naturligvis blev Mirabela Magnetic, som en trofast tjener for de russiske guder, sendt til dette fort på jordens russiske position og skulle deltage i kampene for at holde det russiske territorium.
  Barfodet og i shorts og bh angreb pigen det britiske batteri, som var placeret i en kommanderende højde over fortet. Mirabela Magnitnaya havde allerede betydelig erfaring med at udføre forskellige missioner fra de almægtige russiske guder i forskellige universer. Ja, sådan er skæbnen for dette pigegeni. Som voksen studerende ville hun blive udødelig.
  Og de russiske demiurgeguder gjorde hende udødelig, men gjorde hende til en terminatorpige, der tjener dem og befolkningen i Moder Rusland. Dette passer den evige pige ret godt.
  Hun klemmer en engelsk vagtposts mund og skærer halsen over på ham. Ikke første gang og ikke i den første mission, hun gør dette. Fra begyndelsen, takket være sin udødelige krop, opfattede den evige pige alt dette som et spil og følte derfor ikke anger og ubehag i hendes sjæl.
  For hende blev det på en eller anden måde så naturligt, at pigen kun glædede sig over sin næste succes.
  Her rev hun simpelthen hovedet af en anden vagtpost. Kend vores englændere: Alaska har været og bliver russisk!
  Mirabela Magnetic - denne geniale og mest produktive opfinder i CIS har længe været forarget over, at Alaska blev solgt for en krone! Men zar Alexander den Tredje er ikke sådan! Nej, denne monark vil ikke afstå en eneste tomme russisk land!
  Ære til Rusland og russiske zarer!
  Terminatorpigen med sin bare femte flyttede en anden englænder på baghovedet. Brækkede hans nakke. Så sang hun:
  - Alaska vil være vores for evigt,
  Hvor det russiske flag er, skinner solen der!
  Stor drøm gået i opfyldelse
  Og pigernes stemme er meget klangfuld!
  Ja, det ville være rart, hvis de legendariske fire heksepiger, smukke som stjerner, ville hjælpe nu. De ville være en stor hjælp. Men det er okay at kæmpe alene.
  Her sætter du ild til røgfrit pulver og nitroglycerin. Nu vil hele det engelske batteri flyve i luften.
  Mirabela Magnetic sang:
  - Der er ikke noget smukkere fædreland-Rusland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  Der findes ikke noget lykkeligere land i universet,
  Hele universet er en lys fakkel Rus!
  Batteriet eksploderer: som et udbrud af en kolossal vulkan. Flere hundrede englændere blev kastet op på én gang og eksploderede i små stykker.
  Derefter begyndte pigen, viftede med to sabler, at hugge briterne. Samtidig vil den unge kriger-terminator skrige som på engelsk.
  Skotterne er rejst! De vil rive dronningen i stykker!
  Det var her, det startede... Der var skyderi mellem etniske englændere og skotter. Ja, sådan en vild og vild skudkamp.
  Og fældningen gik også. Skotterne og briterne kæmpede med hinanden.
  Flere tusinde soldater, der belejrede fortet, kæmpede nu med den største vanvid.
  Mirabela magnetisk plovskær:
  - Klip og dræb! Skyd dem!
  Kampen fortsatte i stor skala. Mirabela, i mellemtiden, i besiddelse af ubarnslig styrke, greb flere tønder nitroglycerin ned i båden og sendte hende stille og roligt til det største engelske slagskib.
  Terminator pigen råbte:
  - For Rusland, en udslettelsesgave!
  Og hun skubbede båden væk med sine bare, pigelige ben, som accelererende hamrede ind i siden af bæltedyret. Briterne om bord affyrede deres våben tilfældigt og til ingen nytte.
  Og her er resultatet, hvordan rammmende. Og flere tønder nitroglycerin vil eksplodere. Desuden pegede den udødelige pige dem så præcist, at det eksploderede fuldstændigt.
  Og en sådan ødelæggelse fulgte. Og slagskibet tog det og begyndte at synke uden problemer.
  Og briterne om bord druknede. I mellemtiden er pigen allerede på krydseren. Han skærer sømændene over med sabler, og hun løber hen til styrehuset og slår sine bare fødder.
  Berømt skærer sømænd og knirker:
  - Ære til vores smukke land!
  Vidunderlige Rusland under en klog zar!
  Jeg vil ikke give dig Alaska fjender!
  Vil blive revet i stykker i et raseri!
  Og så kastede pigen en granat med sine bare fødder og rev briterne fra hinanden.
  Så brød hun igennem til roret, og lad os dreje krydseren. Og to store engelske skibe hvordan man kolliderer. Og rustningen på dem vil briste. Og lad dig synke og brænde på samme tid.
  Mirabella sang:
  - Ære til Rusland, ære!
  Krydseren suser frem....
  Zar Alexander den Store,
  Vil åbne en konto for sejre!
  Derefter fløj terminatorpigen med et hop til en anden krydser. Og i den begyndte hun også at hugge sømænd. Og bryde igennem til roret.
  Og der skal du bare vende om og skubbe skibene.
  Terminator-pigen sang endda:
  - Sort bælte,
  jeg er meget rolig...
  Sort bælte -
  Ingen mand er en ø!
  Sort bælte,
  Lynudladning -
  Alle briterne ligger døde!
  Og Mirabela Magnetic skubber skibene sammen igen. Denne pige er virkelig den sejeste kriger i verden!
  Og hop igen, og ind på en anden krydser. Ja, havets elskerinde kom på en dårlig idé - at kæmpe med Rusland. Især når sådan en hård og desperat pige kæmper.
  Mirabela Magnetic og så huggede en masse englændere op og vendte hendes skib rundt. Mere præcist erobret fra briterne. Og hun overførte ham til angrebet på en anden krydser. Og med et vildt brøl ramte fjenden.
  Det var som om to monstre kom sammen og stod over for et vildt outfit. Og skære hinandens næser. Så øsede de havvand op og begyndte at synke uden nogen chance.
  Mirabela Magnetic råbte:
  - Ære til Alexander III! Store af konger!
  Og igen, med sine bare tæer, vil han kaste en bombe op med sprængstoffer. Og hele fregatten synker, efter at have fået et hul.
  Ja, det havde briterne selvfølgelig ikke forventet. Troede de, at de ville løbe ind i sådan et vildt eventyr?
  Mirabela Magnetic brølede:
  - Ære til zarernes store Rusland!
  Og igen vil pigen tage og gribe roret på den næste krydser. Og ved hjælp af bare, pigelige ben vil han vende ham og ramme fjenden. To skibe bryder sammen og kvæler i havopkast!
  Terminator pigen skriger:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Og igen er der et langt spring. Og flyve over bølgerne. Derefter skærer pigen igen med sabler og bryder igennem til roret. Hun er en meget stridbar og aggressiv terminatorkriger.
  Knuser de engelske sømænd og synger:
  - Glitrer med en strålende stjerne,
  Gennem mørkets mørke...
  Vores store zar Alexander,
  Kender ingen smerte, ingen frygt!
  
  Fjender trækker sig tilbage foran dig
  Publikum jubler...
  Rusland accepterer dig -
  En mægtig hånd hersker!
  Og Mirabela Magnetic afskar en masse af briterne og skubbede igen skibene i stor skala med deres pander.
  Dette er virkelig en terminator pige. Han ser omkring tyve år gammel ud, kun en meter halvfems høj, og selvom musklerne er støbt i stål, og relieffet er som chokoladebarer.
  Og hvis sådan en pige tæsker, så er der slet ingen honning.
  Og her hopper pigen igen fra den ene krydser til den anden. Og igen uden videre skubber han dem frontalt.
  Og skriger for sig selv:
  - For Romanovernes Rus!
  Faktisk er terminator-pigen i gang. Hun vil vise alle sin højeste klasse. Og han vil skære og knuse alle, som en kæmpe med en kølle.
  Her er endnu et spring, denne gang på en bæltedyr.
  Barfodspigens sabler virker igen. De forsøger at skyde på hende, men kuglerne rammer ikke den udødelige pige, og hvis de rammer, preller de af.
  Det er godt at være en evig pige, du er ikke bare ung, men de kan heller ikke slå dig ihjel. Her tærsker du Storbritannien.
  Du tager fat i roret. Og nu drejer du det allerede, og nu er der allerede to hele slagskibe, hvordan man kolliderer og styrter. Og de bryder metal, så selv gnister flyver i alle retninger.
  Mirabela Magnetic råber:
  - For Rusland, at alle vil brække hornene af!
  Og med en bar, rund pigehæl vil han kaste en morderisk dødsgave. Vil bryde briternes masse og den næste fregat går til bunds.
  Nå, der er fire krydsere mere tilbage. Det er klart, at briterne ikke vil sende hele flåden til Alaskas kyster.
  Her fanger Mirabela Magnetic endnu et rat. Og fra hele vejen snurrer han det på fjenden. Og nu tager og støder begge krydsere i panden.
  Der er en ranglen og sprængning af metal. Og begge skibe begynder at synke med stor velbehag.
  Mirabela Magnetic sang:
  - I "Beer-Water" butikken,
  Ligger en glad mand...
  Han kom fra folket
  Og han gik ud og faldt i sneen!
  Nu skal du ødelægge de sidste krydsere og tage imod mindre skibe.
  Så vil briterne på land, efter flådens død, overgive sig til vinderens nåde.
  Og for Storbritannien vil dette være sådan en lektie, at de aldrig vil glemme det. Og de vil også huske Krim, hvor de stak hovedet under oldefar Nicholas den Førstes regeringstid. Nikolai Palych gik dog ikke over i historien som en stor, men viste sig at være en fiasko. Men hans barnebarn skal nu vise de russiske våbens herlighed.
  Og i dette bliver han hjulpet af Mirabela Magnetic - en meget sej og beslutsom terminator-pige.
  Mirabela griber et andet roret og skubber begge britiske krydsere mod hinanden. Og han handler meget beslutsomt og køligt.
  Så udbryder terminatorpigen:
  - Skibene går til bunden,
  Med ankre, sejl...
  Og så bliver de dine
  Gyldne kister!
  Gyldne kister!
  Og endnu et spring, da fire slagskibe og et dusin krydsere blev ødelagt, så er det tid til at ødelægge fregatterne. Storbritannien vil miste mange skibe.
  Og så forstå, hvad det vil sige at angribe Rusland.
  Terminator-pigen sang:
  - For vidunderet og vores sejr i verden!
  Og hun sadlede rattet på den næste fregat og dirigerer skibet til en vædder, og med et kraftigt slag, som et brag!
  Og begge Kar skal tages og knuses og sønderdeles. Og det er fantastisk og meget fedt.
  Mirabela Magnetic hopper igen og hopper over på et andet fartøj. Og derfra leder han processen. Og vender igen skibet rundt, og fregatterne støder sammen.
  Igen falder skriget fra knust metal, en kraftig eksplosion og de overlevende sømænd i vandet.
  Mirabella råber:
  - For vores våbens succes!
  Og igen en modig pige i angrebet. Hun sadlede en ny fregat. Og sendt til ødelæggeren.
  Skibe støder sammen og eksploderer. Metallet knækker, og ilden skyder op i luften. Og folk brænder levende.
  Dette er det absolut værste mareridt nogensinde. Og briterne brænder som grill.
  Blandt de døde var en kahytsdreng, en dreng på omkring tretten. Det er selvfølgelig ærgerligt, at sådan en mand blev dræbt. Men krig er krig.
  Terminator-pigen sang:
  - Der vil være lig, mange bjerge! Fader Chernomor er med os!
  Og pigen kastede igen en granat med sin bare fod, som sank et andet skib.
  Den geniale pige slog hovedet på den britiske admiral, da hans hoved sprang som et græskar ramt af en bunke. Og med sin bare hæl belastede hun den enorme sorte mand i hagen. Og han fløj hen og skød et dusin sømænd ned.
  Og så vendte pigen fregatten om igen og ramlede sin nabo med den. Tweeted aggressivt:
  - Jeg er en stor stjerne!
  Og igen er terminatorpigen til angreb. Ødelæggende og hurtig. Det syder en hel vulkan og et udbrud af kolossal kraft. Dette er en uovervindelig genial pige.
  Og knuser alle uden nåde. Og nu sadler pige-supermanden endnu en fregat. Og ødelægger modstanderen uden større forsinkelse. Denne pige er en stor stjerne.
  Mirabela Magnetic skubbede igen de to skibe mod hinanden og råbte helt i lungerne:
  - For stor kommunisme!
  Og igen en modig pige-fighter i offensiven. Ja, her kæmper man på en ny måde. Ikke som endnu et hit om Anden Verdenskrig. Alt er dejligt frisk her. Kamp mod Storbritannien over Alaska.
  USA er endnu ikke kommet sig over borgerkrigen, og de har ikke en fælles grænse med Rusland. Så hvis du skal kæmpe med Yankees, så meget senere.
  Og Storbritannien har en koloni af Canada, og Rusland har en fælles grænse med det. Så det er nødvendigt at slå det mægtige Englands angreb tilbage.
  Men her er endnu et par fregatter stødt sammen. Snart vil der ikke være noget tilbage af den britiske flåde.
  Og til lands angriber du ikke Alaska for meget. Her er kommunikationen for Storbritannien strakt.
  Mirabela Magnetic skubber igen fregatterne sammen og brøler:
  - En pirat har ikke brug for videnskab,
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har ben og arme
  Og hænder...
  Og hovedet, vi behøver ikke noget!
  Og pigens hoved vil bevæge sig som en engelsk sømand, at han vil flyve forbi og vælte et dusin jagerfly.
  Mirabela er til angreb igen... Her skubbede hun igen fregatterne mod hinanden. Og de knækker, brænder og synker.
  Mirabela råbte:
  - For Ruslands sjæl!
  Og nu finder pigens nøgne, runde hæl igen et mål. Hun knuser modstanderen og brøler:
  - For det hellige Fædreland!
  Og med et blottet pigeknæ, som om han bankede fjenden i maven. De tog ham og tarmene kom ud bag hans mund.
  Mirabela Magnetic råbte:
  - For Fædrelandets Storhed!
  Og hun vendte drejeskiven i vejret og flåede fjenderne i små stykker med sine bare fødder.
  Ja, pigen ødelægger overvældende ... Selv ville hun nemt klare sig med fjender.
  Men fire heksepiger dukkede op. Og også skønheder barfodet og i bikini.
  Og lad os knuse briterne. De hopper op til sig selv, kaster granater med bare pigefødder og river Storbritannien fra hinanden.
  Og her er Natasha - en muskuløs pige i bikini. Han vil tage og kaste en skive med sine bare tæer ... Flere engelske sømænd bliver hugget af, og fregatten vender sig om og ramler sin kollega.
  Natasha skriger:
  - Alexander den tredje superstjerne!
  Zoya, denne pige med gyldent hår, bekræfter:
  - Superstjerne og slet ikke gammel endnu!
  Augustine, der rasende knuste englænderne, gav denne rødhårede tæve ud og blottede sine tænder:
  - Kommunismen vil være med os!
  Og pigens bare hæl tog og hamrede fjenden ind i mundingen af pistolen. Og fregatten tog og flækkede.
  Svetlana lo, affyrede fra en pistol, knuste fjenden, snurrede, bar fødder på rattet, gøende:
  - Konger med os!
  Pigerne spredte sig straks og ødelagde meget aggressivt flåden. Tja, hvem kan modstå. Fregatterne slap hurtigt op, og nu blev mindre fartøjer opbrudt i stedet for dem.
  Natasha, der ødelagde Storbritannien, sang:
  - Rusland har været berømt i århundreder som en helgen!
  Og med sine bare tæer vil han kaste en bombe, der splittede brigantinen.
  Zoya fortsatte med at knuse fjenden og skreg:
  - Jeg elsker dig af hele mit hjerte og sjæl!
  Og igen kastede hun med sine bare tæer en ært. Det næste engelske skib splittes.
  Augustin tog også og slog fjenden ned. Hun knuste skibet, den rødhårede tæve sank en masse modstandere fra Storbritannien. Og hun tjekkede:
  - For Alexander III, som bliver en stor konge!
  Svetlana var let enig i dette:
  - Det vil det helt sikkert!
  Den blonde terminators bare fod styrtede ind i siden af det britiske skib med en sådan kraft, at det engelske skib brød i tre dele.
  Mirabela the Magnetic, denne uovervindelige pige, ramte også fjenden så hårdt med sin bare, runde, barnlige hæl, at brigantinen revnede og sank næsten øjeblikkeligt.
  Terminator-pigen sang:
  - Vi vil feje fjenden væk med et slag,
  Vi vil bekræfte herligheden med et stålsværd ...
  Vi knuste Wehrmacht med god grund,
  Englænderne spiller, vi vil bryde!
  Natasha blinkede og sagde med et grin:
  - Og selvfølgelig vil vi gøre det med bare pigeben!
  Og pigens bare hæl styrtede ind i et andet engelsk skib.
  Zoya, der blottede sine tænder, udsendte aggressivt:
  - For kommunismen i den kongelige inkarnation!
  Og pigen tog det med sine bare tæer og kastede noget, der dødeligt påvirker fjenderne, bogstaveligt talt fejede og rev dem.
  Augustin, der knuste englænderne, tog og udsendte:
  - Ære til Kristus og familien!
  Herefter kastede hendes bare fødder også en bombe og rev en anden ubåd fra hinanden.
  Og så splittede den bare hæl brigantinen med et præcist slag. Og hun gjorde det meget yndefuldt.
  Svetlana er også i aktiv bevægelse. Ødelægger fjender. Og med sin bare hæl sender endnu en brigantine til bunds.
  Og pigen med de bare tæer igen og med vildt raseri kaster en granat. Hun er en fantastisk kriger.
  Her er Natasha i et hurtigt angreb, og meget aggressiv. Hun angriber desperat.
  Og det nye engelske skib synker, da det bliver ramt af en bombe kastet af pigens bare tæer.
  Natasha sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er overmenneskelig!
  Zoya sparkede brigantinen i næsen med sit bare knæ. Og den delte sig i sprækker og begyndte at synke.
  Mirabela Magnetic med sin bare hæl splittede også det mindre britiske skib og knirkede:
  - For min styrke! Alle dryssede!
  Og drengen er igen i bevægelse og aggressivt angreb.
  Augustine fortsatte med at bevæge sig som en kobra, der prikker Storbritannien, og gav ud med velbehag:
  - Kommunisme! Dette er et stolt ord!
  Og de bare tæer på denne desperate pige kastede endnu en ødelæggelsesgave.
  Og englændernes masse endte i en kiste, eller på bunden af havet. Men hvilken slags kiste, hvis de blev revet fra hinanden?
  Og resten sank endda!
  Mirabela Magnetic spyttede med et vildt grin på brigantinen, og den brød i brand, som om den var overhældt med napalm.
  Terminator pigen råbte:
  - Til kongelig vodka!
  Og hvordan han griner og giver en bar hæl om bord på Storbritanniens skib. Han vil splitte og bul-bule ind i havets dyb.
  Svetlana kastede bomben med sine bare tæer og knirkede:
  - Og kække piger går ud på havet ...
  Og skær fjender med sabler.
  Mirabela Magnetic, der knuste briterne, bekræftede:
  - Havelement! Havelement!
  Sådan skiltes krigerne. Og studenterpigen kæmper så meget med dem. Og frisk på samme tid.
  Mirabela Magnetisk skydning mod fjenden fra briternes kanon. Og sænke et andet skib, udstedt:
  - Rumdrøm! Må fjenden blive knust!
  Gudindepigerne og studenterpigen skiltes i et kolossalt raseri. Og de fældede fjenden, uden at Storbritannien kunne modstå et sådant pres.
  Mirabela sank et andet skib, huskede, at i et af de parallelle universer besluttede dværgen at hjælpe tyskerne med designet af "Tiger" -2. Og dette tekniske geni formåede at lave en bil med tykkelsen af rustning og bevæbning af "Royal Tiger", der kun vejede tredive tons og halvanden meter høj!
  Og hvorfor er han en dværg! Og der er en super designer! Naturligvis kunne tyskerne med sådan en maskine i sommeren 1944 besejre de allierede i Normandiet og i efteråret stoppe den røde hærs offensiv, der var brudt igennem til Warszawa.
  Værre var, at nissen ikke kun designede kampvogne. XE-162 viste sig også at være meget vellykket og let, og billig og nem at administrere. Og Yu-287 bombeflyet viste sig at være en supermand.
  Og så måtte deres fem gribe ind. Og sådan trak krigen ud indtil det syvogfyrre år.
  Og hvis der ikke var fem af dem, kunne Fritz'en have vundet!
  Mirabela Magnetic talte derefter hårdt mod nisserne:
  - De er værre end elvere!
  Der var faktisk sådan en elver-hidmand. Han blev Luftwaffe-pilot efter at have skudt mere end seks hundrede og halvtreds fly ned fra efteråret i det enogfyrre år, til juni 1944, på begge fronter. Modtog ridderkorset af jernkorset med blade af sølveg, sværd og diamanter, da de første i Luftwaffe skød to hundrede fly ned. Yderligere modtog han for tre hundrede nedskudte fly den tyske Ørneorden med diamanter. For fire hundrede nedskudte fly, den første Ridderkorsorden af Jernkorset, med gyldne egeblade, sværd og diamanter. For 500 mindefly, der blev nedskudt den 20. april 1944, modtog elveren jernkorsets storkors - det andet i Det Tredje Rige efter Hermann Göring.
  Og for det 600. fly blev han tildelt en særlig pris: Ridderkorset af Jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter. Den herlige alf er aldrig blevet skudt ned - magien fungerer som en talisman af guderne. Og han arbejdede alene som et helt luftkorps.
  Men dette havde ingen indflydelse på krigens gang. Og de allierede landede i Normandiet. Og ganske med succes, på trods af alfens bedste indsats.
  Nå, så besluttede denne repræsentant for troldmændenes folk at tage på vejen fra Det Tredje Rige. Desuden, hvad har han brug for? Er det muligt at bringe dine konti op på tusind? Hvem vil være sammen med fjenden!
  Mirabela sænkede en anden brigantine og brølede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Allerede fem af dem sænkede næsten alle skibene. På den sidste akkord blev fem fartøjer skubbet sammen på én gang, hvilket fuldendte nederlaget for den engelske flåde.
  Mirabela Magnetic sang og blottede sine tænder:
  - Rusland vil være berømt i århundreder,
  Der kommer snart et generationsskifte...
  I glæde, en stor drøm
  Alexander bliver det, ikke Lenin!
  Pigerne ser ud til at være glade. Til søs er England besejret. Nu er det tilbage at afslutte den voldsramte fjende på land.
  Og de fem skyndte sig at fælde den allerede uorganiserede og halvt knækkede fjende.
  Pigerne og drengen knuste fjenden. De huggede den med sabler og kastede granater mod fjenden med deres bare tæer. Og det viste sig at være ekstremt fedt.
  Natasha huggede og sang, hendes sabler er så hurtige og tyve slag i sekundet. Ja, med sådan en fart kan ingen modstå heksene. Det er, hvad de russiske guders magt betyder!
  Mirabela Magnetic med sin bare hæl bevægede sig på hjelmen og brækkede nakken på den britiske general, sagde:
  - En to tre fire!
  Zoya kastede en skarp, skarp skive med sine bare fingre og sagde med et grin:
  - Benene over armene bredere!
  Augustin handlede ekstremt aggressivt. Og hendes bare fødder er hurtige. Og kobberrødt hår flagrer som et kamp, proletarisk banner.
  Pigen tog den og sang:
  - Jeg er en heks, og der findes ikke noget smukkere erhverv!
  Svetlana, der skar modstanderne ned, var enig:
  - Ikke! Og det tror jeg ikke det bliver!
  Og hendes bare fødder kastede dolke. De fløj hen og afskar to dusin englændere.
  Udryddelsen forløb planmæssigt. Både pigerne og drengen optrådte med åbenlyst raseri. Og fantastisk nøjagtighed. Krigere ekstremt knust med vild selvtillid.
  Mirabela Magnetic, halvt en anden general, mens hun fløjter.
  Og et dusin krager tog det og kollapsede efter et hjerteanfald. Den faldt ned og slog hul i hovedet på et halvt hundrede engelske jagerfly.
  Her er kampen! De fedeste kampe!
  Terminator Girl brølede:
  - Jeg er en stor kriger! Jeg er Schwarzenegger i en nederdel!
  Natasha knurrede skarpt og stampede med bare fod:
  - Du er en Terminator i en bikini!
  Mirabella var enig:
  - Jeg er en Terminator i en bikini, der kaster alle op!
  . KAPITEL 2
  Natasha, denne barfodede pige i bikini tog en beslutning:
  - Vi angriber briterne seks af os! Der er for få af vores soldater i Alaska til at sætte dem under angreb!
  Mirabela Magnetic var enig i dette:
  - Hvorfor har vi brug for ekstra bajonetter? Det vigtigste er, at der er magi!
  Og den evige pige, der i hvert fald udadtil så omkring tyve år gammel, kun havde meget fremtrædende muskler, stampede sin bare, pigeagtige fod.
  Margarita, denne terminator-pige, er også en af de voksne, der gik med til at vende tilbage til barndommen for udødelighedens skyld og udføre alle mulige missioner.
  Hun kurrede:
  - Endelig noget at lave! Hvor træt jeg er, det er især moralsk at engagere sig i én konstruktion!
  Mirabela Magnetic, denne udødelige terminator-pige bekræftede villigt:
  "For at være ærlig, så er jeg også træt af det!" Jeg vil have kampe!
  Natasha sang:
  - Under den er en stråle af den azurblå måne,
  Over ham er en gylden solstråle...
  Men han oprørsk vil have en storm -
  Som om der er fred i stormen!
  Krigeren fnisede og viste skarpe hugtænder.
  De seks sagde ikke mere. Hun tog bare og angreb briterne. Den britiske hær var ret stor: hundrede og halvtreds tusinde soldater, hvilket på ét sted er meget for det nittende århundrede. Ja, jeg vil prøve at samle så meget i Canada.
  Plus, selvfølgelig, en enorm flåde, fra forskellige have.
  Ikke desto mindre flyttede armadaen til de russiske stillinger. Og hvor mange soldater har Rusland der? Hundrede gange mindre! Nå, bygningsarbejderne kommer også.
  Men her tog og angreb de seks med briternes magiske våben.
  Denne gang har de evigt unge krigere maskingeværer, sværd og hele det ødelæggende magiske arsenal.
  Og hvordan de påtog sig ødelæggelsen af sådan en hær.
  Mirabela Magnetic svingede sine sværd og skar de engelske soldater ned. Så gav hun en byge af maskingeværer og mejede modstandere ned. Efter barfodede pigefødder kastede krigerne en granat og rev Løverigets hær fra hinanden.
  Og i slutningen af den første angrebsbølge fløjtede Mirabela.
  Krager besvimede og slog toppen af de engelske soldater.
  Terminator-pigen sang:
  - Den stærkeste i verden er den russiske ånd!
  Margarita, denne evige pige, og også en terminator af kolossal destruktiv kraft, hugget med sværd, der blev forlænget. Og så gav hun en byge af maskingeværer. Så lancerede det evige barns bare fingre en morderisk dødsgave. Han rev en masse fjender af Rusland fra hinanden.
  Derefter vil en pige med gyldent hår fløjte som en fløjte og kaste en hel sky af krager på briternes hoveder. De gennemborer toppen.
  Marguerite kurrede:
  - Fjenden vil blive knust til støv og fjer!
  Natasha i offensiven... Pigen med blåt hår løb først vindmøllen med sine sværd. Så tog hun den og kastede med sine bare tæer en granat, der bringer døden til briterne. Så gav hun en byge af maskingeværer.
  Så smed hun sin bh og hvordan lynet blinker fra en skarlagenrød brystvorte.
  Heste og mennesker blev kastet op på én gang og revet i stykker.
  Natasha knurrede:
  - Men Pasaran!
  Krigeren Mirabela kastede en dødbringende granat med sin bare, pigelige fod og knirkede:
  - Jeg er en sej pige!
  Margarita, denne utrættelige pige, forrådte med sin bare hæl dødens gave og gav ud:
  - Og jeg er en sej kvinde!
  Zoya pige med gult hår er hot i angreb. Og hun tog et udbrud fra maskingeværer, og så huggede hun med sværd og holdt en sommerfuglreception. Pigen med bare fødder smed en ødelæggelsesgave. rev en masse engelske soldater fra hinanden. Og så udgav den karminrøde brystvortekriger en ødelæggelsespulsar. Og han tæskede de engelske rækker.
  Zoya gurglede:
  - Jeg er sådan, den sejeste!
  Og igen krigeren som et skråstreg, denne gang med lyn fra navlen. Hun vil tage og brænde et par hundrede englændere.
  Og griner af sig selv, der blotter sine tænder. Og fra tænderne sendes solstråler, der gør fjenden blind.
  Augustine er også med i kampen. Dette er den sejeste af de hårdeste piger. Og nu vil hun tage sværd, der forlænger snittet. Så skød han fra sine maskingeværer. Slå ned af briterne. Derefter vil han med bare tæer kaste en granat. Hvilket knækker de engelske kæmpere som en blotter.
  Og her er endnu køligere fra rubin brystvorten frigiver en morderisk gave død. Og hvor mange modstandere at ude af stand.
  Men fra den rødhåredes runde navle flyver en kaskade af lyn ud, og svider modstanderne som en grillfakkel.
  Augustin kurrede i toppen af sine lunger:
  - Det bliver meget velsmagende!
  Svetlana er lige der. Hun er i amok. Og hendes sværd går gennem rækkerne som kampvogne, gennem infanteriet. Og så, med en yndefuld bevægelse, slår automaterne modstandere ned. Og når jordbærvorter virker, så er det her fuldstændig kaos.
  Og når navlen spyr noget, der er ægte og uendeligt lugter af mord.
  Krigeren skriger:
  - Jeg er en mester!
  Mirabela Magnetic fløjter som en falk. Og falde på briterne som grå regn. Her vil pigen tage og klippe med sværd som en saks. Og så vil maskinerne virke. Den unge kriger er i stort chok. Og det er endnu sejere, når en studerendes barfodede, pigelige ben lancerer en dødsgave.
  Mirabela knirkede:
  - For storheden af kommunismens kampagne!
  Margarita er en meget aktiv og sej pige. Hun giver et udbrud af maskingeværer og skærer briterne ned. Og så hugge kød med sværd.
  Og så med bare fødder vil han sende sådan en ødelæggende.
  Og de unge krigere vil fløjte. Og sådanne tykke flager af svimende krager vil falde på fjenderne.
  Natasha fyrer med ekstrem nøjagtighed og brøler:
  - Ære til zarernes fædreland!
  Pigen affyrede et skud fra et maskingevær. Så huggede hun med sværd og afskar løveimperiets kæmpere. Og så, med bare tæer, hvordan man kaster en gave til fuldstændig ødelæggelse.
  Og så vil pulsarer blive udsendt af skarlagenrøde brystvorter. Og så vil sådan et destruktivt og dødbringende lyn flyve ud af den runde navle. Og brænd fuld fuld, engelske soldater.
  Men den mest ødelæggende gave var, da en pige med blåt hår sprængte sine trusser, og en destruktiv tornado af magisk udslettelse fløj ud af Venus' skød.
  Det er det, briterne slet ikke kan fordrage. Han vil tage den og banke den i chips og kister.
  Krigeren brølede:
  - Ære til det kosmiske og kongelige fædreland!
  Zoya kæmper med vild energi. Her drev hun møllen med sværd. Så gav hun et nøjagtigt udbrud af maskingeværer. Desuden ramte hver kugle affyret af en meget smuk pige med hår i farven som en ung mælkebøtte lige på målet og var ikke forgæves. Og så kastede de bare fingre af yndefulde ben endnu en dødsgave. Og det viste sig at være meget præcist og velrettet. Og hvert fragment af den magiske, genanvendelige granat ramte lige på målet.
  Og så tog han den karmosinrøde brystvorte og skød fra højre bryst mod kavaleriet og fra venstre mod infanteriet.
  Zoya tweetede:
  - Ære til zar Alexander!
  Men lynet fløj ud af navlen, først på infanteriet og siden på kavaleriet. Det viste sig at være ekstremt dødbringende og præcist.
  Og her er den sidste akkord, da en tornado rejste sig fra Venus' smukke grotte og rev krigerpigens trusser. Og så mange englændere bliver ødelagt på én gang.
  Den kvindelige fighter brøler:
  - For lovet Rusland!
  Natasha, der afskar de engelske soldater, bemærkede:
  - Det forjættede land Israel ... Rusland hedder lidt anderledes!
  Augustine er en kriger i et dødbringende grin med sine funklende tænder som et spejl. Og solkaniner flyver fra dem, som steger engelske soldater. Den rødhårede pige udfører en teknik med sværd og skærer modstandere ned. Så skyder han fra maskingeværer og skærer dem ned som en plæneklipper. Og når en granat kastet med bare fod af en rød harpy flyver, og knækker de engelske jagerfly.
  Og så vil krigeren i den røde dragt, som hun tager fra rubinvorten, skyde noget, der bringer døden. Og vilde pulsarer vil passere.
  Pigen tog noget fra sin navle, som ikke giver en chance for at undslippe, affyrer og pladrer helt i lungerne.
  - For sejren over Ruslands fjender!
  Og i sidste ende vil det at rive tynde trusser fra Venus' skød lancere noget, der ikke engang gav briterne tid til at krydse sig. Det styrtede hårdt ned.
  Svetlana tog den og huggede med sværd som knivene på en mølle. Hun skar igennem de engelske jagerfly. Og så affyrede hun sine maskingeværer. Afskære en masse fjender. Pigen tog den og affyrede en granat med sine mejslede fingre på sine bare fødder. Og rev massen af modstandere fra hinanden. Og så fra jordbærvorterne skød hun sådan en udledning af stødlyn. Og hun fyrede de engelske kæmpere ud uden den mindste medlidenhed.
  Så hun tog fra navlen og sendte en stråle af magisk magi. Og han rev dem alle i små stykker.
  Og til sidst tog hun den, smed sine blå trusser af, og hvordan hun ville lancere en hel storm fra Venus' skød og satte ild til regimentet og brændte det til ende.
  Mirabela Magnetic huggede igen ved at lave en sommerfugleteknik på folk. Og så affyrede hun et skud fra et maskingevær. Mejede de engelske soldater ned. Pigens bare fødder kastede flere genanvendelige granater. Og rev modstanderne fra hinanden.
  Og så krigeren hvordan man fløjter. Og fra oven begyndte kragerne at strømme ned over briterne med den utrættelige kraft fra et staffeli maskingevær. Og hvordan de gennemborede det britiske imperiums soldater med deres skarpe næb sammen med deres hjelme.
  Terminator-pigen sang:
  - Ære til det russiske fædreland!
  Margarita, den utrættelige pige, hvinede også entusiastisk og blottede sine tænder:
  - Ære til helten zar Alexander!
  Og med bare fødder vil han tage og kaste sådan en morderisk ting, som om en ildbunke faldt ovenfra.
  Og pigen vil fløjte igen... Og kragerne vil falde som et dødbringende regnskyl på briternes hoveder.
  Natasha kæmper med infanteriet med et vildt vanvid. Og han vil tage sværd mod briterne og smadre. Og han vil meje fjender ned fra et maskingevær. Og da hendes bare hæl kaster en dødsgave op, bliver det ekstremt fedt.
  Og den blåhårede kriger vil frigive en imponerende udslettelsesgave fra sin skarlagenrøde brystvorte. Og steg de engelske soldater i live.
  Selvfølgelig har jeg ondt af fyrene, men de kom til det oprindelige russiske land - Alaska. Og det er svært at klare dem uden vold.
  Men Natasha, som om hun tæskede fra sin navle med en kraftig, elektrisk udladning, og bankede modstandere i et blodigt rod. Hun gør det meget effektivt.
  Men det mest ødelæggende foder venter på fjender, når det kommer fra Venus' skød, som den magiske hyperplasmiske storm befaler. Dette medfører total udslettelse.
  Kriger brøler:
  - Kommunismen kommer!
  Zoya, der fører en dødbringende ild mod fjenden, fra maskingeværer, hugget med sværd. Hun knuste en hel række englændere. Så kastede hun med bare tæer af yndefulde ben en dødbringende granat. rev britiske soldater fra hinanden.
  Og da de purpurrøde brystvorter funklede med pulsarer og knuste den britiske magt, blev briterne fuldstændig syge.
  Men pigens navle udløste lyn, som smeltede bajonetterne af de engelske jagerflys rifler og fik dem til at ryge selv.
  Men den mest magtfulde gave til udslettelse fløj ud af Venus grotte. Han tog alle fjenderne på én gang og brændte. Og efterlod kun horn og ben fra modstandere. Mere specifikt, sålerne på støvler.
  Zoya tweetede:
  - Kommunismen vil komme - ære til zaren!
  Augustine kæmper med et aggressivt vanvid. Hun er en pige, ja, sådan en kamppige, at jeg ikke kan redde nogen imod hende. Hendes kobberrøde hår flagrer i vinden som Lenins banner, hvormed de går for at storme Vinterpaladset. Krigeren vil give et udbrud fra maskingeværer, og hver kugle er lige på målet. Og han skærer med sværd uden unødvendige ceremonier.
  Og når terminatorpigens bare tæer kaster en granat af den mest dødelige kraft. Og de vil rive alle Storbritanniens soldater i små, revnede stykker, som var i ødelæggelsens epicenter.
  Men rubinvorterne virkede. Også en dødelig effekt på modstandere. Den ene brystvorte, der skinnede af juveler, spyttede udladninger mod infanteriet, og den anden mod kavaleriet i det britiske imperium. Og bogstaveligt talt flammede af helvedes hede.
  Augustine tweetede:
  - Ære til Ruslands moderland!
  Og nu, fra navlen på en pige med et rødt jakkesæt, vil lyn flyve ud. Og det vil blusse langs de engelske rækker.
  Natasha knirkede med sin bare hæl:
  - Du er super!
  Den rødhårede vixen fra Venus grotte vil frigive en morderisk strøm af en magisk hvirvelvind og brøle:
  - Mit hjemland USSR!
  Svetlana kæmper også med aggressive drejninger. Og med sine bare tæer kaster han tynde skiver, som hver skærer et dusin engelske hoveder af. Krigeren blotter sine tænder. Skyder fra maskingeværer, skærer modstandere med sværd og forvandler dem til et blodigt rod.
  Men fra hendes jordbærnipler fløj stråler af magiske lasere. Og lad os bare sige, at det er rigtig fedt. Hvordan man brænder på fjenden. Og disse stråler, som pigens smukke bryster spyr ud, gør virkelig en storslået forbrænding.
  Pigen generelt, lad os sige kriger-supermanden!
  Og fra den runde navle er skønhederne som et lyn, der brænder hele lysninger ud i fjendens rækker.
  Svetlana knirkede:
  - For Rusland, som er det fedeste af alle!
  Og nu, fra hendes smukke Venus skød, flyver en strøm af rasende magisk plasma ud og falder over briterne. Brænder dem bogstaveligt talt til aske og ildsjæle.
  Svetlana knurrede:
  - I den russiske Kristi navn!
  Mirabela Magnetic, der kæmper desperat og hugger med sværd som en helikopter i angrebstilstand, bekræftede:
  - I Jesu navn, vores russiske, hvide, almægtige Gud!
  Og pigens bare fod vil lancere sådan en mordergave af udslettelse.
  Derefter vil pigen fløjte igen som en nattergal-røver. Krager fra sådan en fløjt går amok og besvimer. Og deres næb bar engelske kranier.
  Mirabel bemærker:
  - Hellere være konge i en time end slave i et århundrede.... Men manden vil ikke dø!
  Margarita fnisede og bemærkede:
  - Ja, folk ved ikke selv, hvad de vil!
  Pigen løb vindmøllen og kastede en granat med sin bare fod. Så blinkede hun med sine perlefarvede tænder og sagde:
  - Mennesket vil gerne blive Gud, men vil ikke ofre sig!
  Og Margarita, gav en byge af maskingeværer. Mejede en masse modstandere ned. Og så hvordan man fløjter. Og ravnene faldt ned i hovedet på engelske soldater, med et fatalt udfald.
  Pigen bemærkede med et grin:
  Alt, der fører til sejr, er vidunderligt!
  Mirabela Magnetic, der havde udført en slagteri, efter at have skåret hovedet ned på et dusin englændere, bekræftede:
  - Tag over fjenden, men midlerne tæller ikke!
  Natasha udførte en sommerfugleteknik med sine sværd. Så gav hun et meget velrettet udbrud og mejede modstandere ned. Hun skar dem som smør med en kniv. Og hun blinkede med sine perletænder. Solstråler fløj fra hendes hugtænder, som rev hovedet af de engelske soldater. Og de gjorde det hele truende og overbevisende.
  Så tog pigens bare tæer og lancerede en citron. Som, efter at have revet, straks slukkede hundrede soldater i Storbritannien. Og skære deres lemmer af.
  Og så vil Natasha fra sin navle, mens hun drysser med lyn af død og ødelæggelse, vise den højeste klasse. Og navlen arbejdede meget, meget aggressivt og såede uundgåelig død.
  Og da klatter af magisk, destruktiv energi regnede ned fra Venusgrotten, viste det sig at være en rigtig fremragende kunstflyvning.
  Natasha gøede:
  - For hellige sejre!
  Og karminrøde brystvorter vil udsende kamppulsarer, der skærer fjenden ren.
  Men i angrebet Zoya. Denne pige med gyldent hår er så aktiv og funklende. Så hun tog den og gav fra maskingeværerne et meget velrettet og præcist udbrud. Og så huggede hun baghånden med sine sværd. Rammer barfodskastet af en dræber dødsbombe. Og så tog hun blodrøde brystvorter, da hun ville frigive dødbringende pulsarer af ekstrem kraft. Og rive løvens imperiums krigere.
  Og råb:
  - Ære til kommunismen!
  Og fra navlen vil han sende et så vildt lyn, at han vil brænde fjenderne ned til jorden.
  Og så vil pigen fra Venus grotte rejse en bølge af så grænseløs kraft, at det bare vil være et vildt element.
  Zoya brølede:
  - For Rusland, hellige konger!
  Og fra perletænder vil han frigive sådanne harer af udslettelsesenergi, at de vil brænde halvdelen af det engelske regiment. Og hvordan det vil skræmme hestene, at der ikke findes sejere piger.
  Augustin blottede sine tænder og blinkede til sine ledsagere. Så tog hun den og kastede med sine bare tæer dødens gave mod løvens imperiums kæmpere. Hun affyrede en byge af maskingeværer, drev derefter en mølle med sværd og huggede modstandere.
  Og hvinende:
  - For russisk kommunisme!
  Og fra rubin brystvorterne frigivet en gave til udslettelse og destruktiv magi. Æder bogstaveligt talt fjender i live.
  Og da lyn fløj ud af deres navler, der bragede gennem de engelske rækker, og de blev alle slået ned som en segl. Ja, og stegt, som kebab på en pande.
  Men fra Augustins skød strømmede en strøm af brændende, helvedes energi. Og hvordan han begyndte at brænde alt og forvandle det til aske. Og nu var et helt engelsk regiment, på grund af strømmen af magisk plasma, væk.
  Den rødhårede kriger hvinede:
  - For russisk kommunisme!
  Og fra sine perletænder, hvordan han vil forløse solens kaniner. Og de engelske jagerfly vil blive brændt og deres hjelme vil blive smeltet om.
  Sådan giver den rødhårede.
  Og her er Svetlana i kamp. Sådan en frygtelig og brændende skønhed. Selvom hendes hår er forbundet med sne.
  Krigeren tog den og snurrede igen sværdene og skar gennem modstanderne. Så skød hun fra sine maskingeværer, og meget præcist, næsten dødeligt og dødeligt. Alle kugler gik direkte til målet.
  Så frigav pigens bare fødder gaver til ødelæggelse og udslettelse.
  De rev en masse soldater fra det britiske imperium.
  Men udslettelsespulsarer fløj fra de karminrøde brystvorter. Ja, de er så dødelige, at jeg ikke kan redde dem fra dem. Og så mange krigere fra England blev stegt. Og de handlede uden den mindste medlidenhed.
  Og fra navlen brast det med et sådant brændende lyn, mere brat end atmosfærens udledning. Og de brændte alle sammen på én gang.
  Og så tog pigen og løslod fra sin mund kaninerne af fuldstændig ødelæggelse og død.
  Brændte en masse modstandere....
  Og sådan vil en hel tornado af ødelæggelse og udslettelse flyve ud af livmoderen. Og antænde de engelske kæmpere, som om de er stearinlys til jul. Og vil brænde uden den mindste fortrydelse.
  Svetlana gøede:
  - Ære til den zaristiske kommunismes fædreland!
  Mirabela Magnetic bekræftede med passion:
  - Ære til heltene!
  Og pigen udsendte også solstråler fra sine tænder, som brændte en masse englændere.
  Så blev heksepigerne taget, og for at fremskynde modstandernes nederlag, ville de frigive magiske gasser fra det femte punkt. Og titusindvis af englændere frøs på én gang. Og så kollapsede i smertefulde kramper.
  Mirabela Magnitnaya og Margarita Korshunova fløjtede unisont, synkront, og en masse krager og gribbe, der var flokket for at hakke i de dødes kroppe, tog og faldt som flager på briterne. Og de gennemborede deres hoveder og hjelme og så videre. De ramte det hårdt.
  Augustin udløste igen fra Venusgrotten en hel tornado af magi, som ramte modstanderne, og hvordan den fløjter med et vildt grin af giftige tænder.
  - Jeg er dødens geni!
  Og hele seks vil fløjte igen ... De sidste tusinde englændere fra den enorme hær er færdige med deres fløjtende og modbydelige mord. De gik bogstaveligt talt ind i kisterne.
  Herefter er det tid til at skifte til den britiske flåde. Halvandet hundrede tusinde englændere blev ødelagt på land. Og nu er det tid til at tage på havet.
  Mirabela Magnetic, der næsten ikke rører bølgerne med bare lyserøde hæle, løber langs bølgerne. Pigen svinger sine sværd, flyver til det nærmeste bæltedyr og hugger sømændene med sine sværd. Glem ikke at skyde fra maskingeværer.
  Og hans bare fødder kaster granater meget præcist og dødbringende. Og man kan sige, at det er fantastisk.
  Og til sidst griber pigen roret på skibet. Drejer et kraftfuldt slagskib, og på én gang kolliderer to skibe med hinanden i fuld fart. Det var, som om to bjerge kom sammen på én gang, og metallet faldt sammen, og skillevæggene brændte. Og de forvirrede englændere faldt i vandet. Og druknede i hundredvis.
  Mirabela hvordan man fløjter - fisken gik amok og begyndte at slå de engelske sømænd med halen i mulen.
  Pigen hvislede:
  - Ære til tsarismen - vi bevæger os mod kommunisme!
  Margarita, der huggede modstandere og skar dem i stykker med sværd og huggede englænderne som kål, brød igennem til roret. Med sine bare tæer kastede hun granater mod fjenden og slog hans indre af. Pigen viste sig at være virkelig meget sej og uovervindelig. Og nu erobrede hun roret.
  Og igen vender de to engelske jernbeklædte sig om og støder sammen. Og gnidsen af metal og jætters fald. Og efter syndfloden.
  Natasha er også i et voldsomt angreb. Hun arbejdede med sværd. Skær derefter af i en række. Og med de bare tæer af kvindeben affyrede hun en bombe.
  Så greb hun roret og vendte slagskibet på en vædder. Men samtidig glemte hun ikke at skyde en pulsar fra en skarlagenrød brystvorte og rev sømændene fra hinanden.
  Pigen knirkede:
  - Torden og lyn!
  Zoya, der ødelagde modstandere med sværd og skød fra maskingevær, ryddede vejen til roret. Hun vendte slagskibet med sine bare tæer. Han ramlede sin nærmeste kollega.
  Zoya knurrede.
  - Det er fantastisk!
  Og fra den crimson brystvorte vil frigive en anden pulsar.
  Og her er Augustin i aktion. Hun huggede til sømændene med sværd, gav et udbrud, så meget, at ikke en eneste kugle fløj forbi. Bryd igennem til målet. Rattet drejer også med bare fingre.
  Og begge bæltedyr støder sammen.
  Den rødhårede vixen udbrød helt i lungerne:
  - Eagles vil kæmpe for Fædrelandet!
  Svetlana er også en mesterkvinde i kamp. Han hugger englænderne med sværd. Så vil den klippe ned med et skud fra maskingeværet. Og så vil han med bare fødder kaste et par tynde skiver.
  Tog fat i rattet, drejede. Og igen støder bæltedyrene sammen.
  Pigen knirkede helt i lungerne:
  - Jeg gør underværker!
  Mirabela Magnetic, efter at have skåret englænderne med sværd, sadlede et andet skib. Og igen skubbede hun bæltedyrene med en drejning. Og hvordan krigeren vil fløjte. Og at en masse søfolk blev skudt ned af skræmte fisk i vandet.
  Margarita er også en kampmester. Først bliver englænderne hugget med sværd. Så tager han den med bare fødder og kaster morderiske skiver. Og efter pigen, uden unødvendige ceremonier, folder bæltedyret sig ud og ramler ind i modstandere.
  Så skriger pigen:
  - Kortenes farve bliver super!
  Natasha er også en pige, slet ikke en bommert. Skærer gennem de engelske sømænd som en blotter. Så griber han roret. Og igen skubber bæltedyr. Men når en super-klasse gave flyver ud af den skarlagenrøde brystvorte, så er dette ægte død.
  Zoya kæmper uden komplekser. Skær en flok englændere ned med sværd. Hun kastede en boomerang med sin bare fod og skar deres hoveder af. Og så greb hun roret og igen stødte de to skibe sammen.
  Krigeren knirkede:
  - Lad os gå til vædderen!
  Augustine er også en kvinde, der ikke er en miss. Hun tog den og tog med sine bare tæer admiralen ved næsen og smed ham overbord. Og så huggede hun alle med sværd som surkål. Og så greb hun roret og vendte slagskibet med en helvedes vædder.
  Og de begyndte at synke sammen.
  Svetlana er en kriger fra knusende styrker. Hun skar en masse engelske sømænd ned. Og hun tog roret med sine bare fødder og ramlede tre engelske skibe på én gang og formåede let at oversvømme dem.
  Så råbte hun:
  - Dødshjælp til smykker!
  Mirabela Magnetic, et andet britisk skib fanger og kolliderer med en rangle, i dette tilfælde en krydser, der brøler:
  - Ære til fædrelandet!
  Margarita sadlede også et nyt skib i bevægelse. Og hun fyldte op med en skør vædder og ødelagde fjenden.
  Og knurrede:
  - Krydsere synker!
  Natasha sadlede og skubbede også krydseren ved den sædvanlige metode. Samtidig blev der også frigivet en pulsar fra den skarlagenrøde brystvorte. Han ramlede det britiske fartøj lige ind i siden og flækkede det.
  Krigeren knirkede:
  - Ære til den zaristiske kommunismes fædreland!
  Og så vil der blive smidt en blodprop ud af Venus' skød, som straks oversvømmede to krydsere.
  Zoya er også i angrebsbevægelsen. Og rattet drejede. Lad os ødelægge briterne og skubbe krydserne side til side. Og så kastede hun en bombe med sine bare tæer, og sank endnu et engelsk skib.
  Så fortsatte pigen ødelæggelsen med lyn fra hindbærvorter.
  Augustine er også i en meget aggressiv vending. Skær englænderne med sværd. Og så kastede hun en granat med sin bare fod, som ramte roret vendte den engelske krydser, så han kolliderede med sin kollega.
  Den rubinrøde højre brystvorte udbrød et lyn, der sænkede fregatten, og den venstre brigantin.
  Den røde harpy brølede:
  - Ære til tsarismens æra!
  Og fra Venus grotte, som en magisk tsunami.
  Svetlana, også i vild ekstase, gøede:
  - Rusland vil vinde!
  Og hun forvandlede et andet skib til en vædder og begyndte at bryde metal. Og begge fartøjer begyndte med det samme at synke og eksplodere.
  Mirabella Magnetic fløjtede igen... Tusind fisk sprang op og slog straks halen i siden af krydseren. Han vippede og begyndte at synke.
  Og terminatorpigen fangede en anden krydser og dirigerede den så behændigt med sine bare, pigelige ben og drejede på rattet, at fire skibe sank fra den på én gang.
  Og Margarita skubbede to krydsere, efter at have sænket dem, knirkede:
  - Ære til det kongelige livs moderland!
  Og pigen kastede fem ærter med sine bare tæer, og med det samme eksploderede fem skibe fra det britiske imperium som kasketter under en forhammer.
  Natasha nikkede bifaldende. Og hun smed en strøm af energi ud fra hendes livmoder Venus. Druknede et par krydsere og gurglede:
  - Rusland skal leve under kommunismen!
  Zoya kastede også en tsunami af energi ud fra sin livmoder, væltede skibene og hvæsede:
  - Og endnu bedre under tsarismen!
  Augustina kanaliserede en strøm af energi mod sine fjender med sine rubin brystvorter. Sæt ild til flere skibe på én gang. Hun slog lynet ud af sin navle og råbte:
  - For den kongelige kur!
  Svetlana skubbede i mellemtiden de sidste to britiske krydsere og sænkede yderligere et par skibe ved at kaste magiske laserstråler fra jordbærvorter. Så tog hun den og gav den et lynudladning fra Venus' skød og skreg:
  - For Ruslands zarers storhed!
  Mirabela fløjtede igen ... Nu begyndte delfinerne at ramme siderne af de engelske fartøjer og tvang dem til at vælte og synke.
  Pigen sang:
  - Højere kommunisme er tsarisme!
  Margarita, denne barfodede pige, kastede endnu en ært mod den britiske fregat og sænkede et andet fartøj og flyttede sin bare hæl, vyaknula:
  - Og tsartiden var den bedste!
  Mirabela, der afsluttede briterne, var enig i dette:
  - Selvfølgelig det bedste!
  Og pigen flyttede sin bare, runde hæl ind i fregattens stævn, fik ham til at flyve op og sænke yderligere tre skibe.
  
  EN BARFODDET PIGE TÆMMER GENGHIS KHAN
  Krigerpigen skynder sig til slaget ved Kalka for at hjælpe den russiske rati. Hun løber og blinker med sine bare, mejslede, solbrune ben.
  Kampen på Kalka er af afgørende betydning. Hvis du slår den mongolske rati, så vil der måske ikke være nogen Batu med det efterfølgende mongolsk-tatariske åg. Under alle omstændigheder er dette en lektie, og Djengis Khans efterkommere vil tænke sig om tre gange, før de tager til Rusland.
  Mirabela løber de russiske tropper til hjælp og synger inderligt for sig selv, hendes bare, runde, let støvede hæle flimrer;
  Jeg er den stærkeste pige i verden
  Hvem blev født i renhed...
  Der er ikke mig smukkere på planeten -
  Vi vil trives overalt!
  
  Må Rusland blive berømt for alt det mest vidunderlige,
  Landet, der erobrede hele verden ...
  Lad folk straks blive mere interessante
  Enhver kriger er et sandt idol!
  
  Jeg vil forsvare det hellige land
  Hvor er vores forfædre, tro alt det stærkeste ...
  Find ud af folk, pigen er barfodet,
  Hun er en ørn, ikke en spurv!
  
  Jeg var medlem af Komsomol i et tidligere liv,
  Nazisterne kæmpede berømt så knusende ...
  Og pigens stemme ringede så,
  Og en lys luftig sjæl!
  
  Jeg kæmpede meget modigt nær Moskva,
  I frosten var der en pige barfodet ...
  Og betragte mit pres som så chokerende,
  Jeg brækkede Fritz' ansigt med min knytnæve!
  
  Til ære for Jesu vort banner,
  Og også den største Gud Svarog ...
  For evigt Lada højhellig med os,
  Og den lyseste hvide gud i verden!
  
  Vi er de mennesker, der blev født i solens lys,
  Yarilo inspirerede os til en bedrift ...
  Og pigernes sang strømmer voldsomt,
  Se, keruben udbreder sine vinger!
  
  Jeg skød passende fra et maskingevær,
  At kaste en gave med en bar fod ...
  Jeg kastede mit net efter fascisten,
  Pigen ser lidt gammel ud!
  
  Kriger, betragter jeg fra Gud,
  Skabt en verden, hvor skønhed ...
  I den største Svarogs navn,
  I skønhedens sjæl modnes skønheden!
  
  Vi forsvarede Kreml fra nazisterne,
  Vi var i stand til at suge alle tæller ad gangen ...
  Nej, en demobilisering vil ikke komme fra en pige,
  Og vi ramte Fritz lige i øjet!
  
  Til ære for den evige kommunisme,
  Jeg kæmpede barfodet som Komsomol-medlem ...
  Vi vil ødelægge fascismens flokke,
  Så stålet ikke bukker under for Ruslands fjender!
  
  Piger kæmpede nær Stalingrad
  Aleli er som en rubin i deres brystvorter ...
  Vi vil snart se kommunisme givet,
  Kender ingen sorg og længsel!
  
  Vi er de bedste piger i fædrelandet,
  Jeg er et Komsomol-medlem nøgen næsten ...
  Men så knuste riget fra et maskingevær,
  At tyskerne ikke kom ind i vores firma!
  
  I det mest strålende Ruslands navn,
  Jeg tror på, at alt bliver meget godt...
  Store Jesus tror mission
  Mens du banker skaller mejsel!
  
  I vort store fædrelands navn,
  Vi vil lede de onde fascister...
  Ja, lad os stoppe flokkene af den vilde horde,
  Selv i et rasende angreb, en ond tyv!
  
  Lad Jesu navn skinne som en sol
  Må mor Mary give et stort paradis...
  For Lada den Almægtige er vi børn,
  Og du kæmper bravt og tør!
  
  I vort store fædrelands navn,
  Hvad gav kommunismen overalt ...
  Hellige fra ikonerne skinner, jeg ser ansigterne,
  I én enkelt Herrens familie!
  
  I den almægtige Svarogs navn,
  Frelser Kristus Almægtige...
  Vi skal være som familiens Gud,
  På hele den uendelige skaber!
  
  Ja, Rusland vil hæve banneret over sig selv,
  Vi bliver stærkere og klogere...
  Selvom Djengis Khan angriber med en stejl,
  Men vi piger er stadig klogere!
  
  Så jeg fortæller dig folk, du tør
  Tjen de russiske guder trofast mod os ...
  Og redde russernes sjæle i kamp,
  Selvom det rammer en infernalsk sværm!
  
  Vi vinder, det ved jeg med sikkerhed
  Vi vil være i stand til at besejre alle nazisterne ...
  Kain vil ikke knuse fædrelandets kæmper,
  Og med et formidabelt brøl vil bjørnen leve!
  
  Vi vil gøre alt meget fedt,
  Vi vil besejre alle Fritz og mongoler....
  Det er trods alt farligt at slås med piger,
  Folket i Rusland ved uovervindelig!
  
  Vi vil alle vise truende grin,
  Vi vil knække Genghis Khans horn...
  I den endeløse form for herligheds navn,
  Lad der være en meget lys skæbne!
  
  Ja, vi vil smukt kæmpe mod pigerne,
  Vi vil vise den højeste klasse i verden ...
  Jeg er en kriger, og sjælen tror ikke på en klovn ...
  Og Gud vil belønne Kristus for sejrene!
  
  Vi vil bryde Djengis Khans tumens,
  På Kalka vil der være piger i kamp ...
  Modstå ikke det helvedes slag,
  Jeg elsker Jesus og Stalin!
  
  Så jeg hugger fjenderne, tror uden at tælle,
  Jeg kan besejre dem som myg...
  Tro mig, vi har et hårdt arbejde,
  Selvom livet er så skrøbeligt som en silketråd!
  
  I Ladas navn, velsignede Maria,
  Hvad gav ungdom og kærlighed ...
  Vi er piger med helt bare fødder,
  Lad os trampe modstanderen ind i mudder og blod!
  
  Kristus vil komme, og de døde vil opstå
  Perun, Yarilo, White God, Svarog ...
  De er ét, ved folk ærligt
  Og over universet er den Almægtige Stang!
  
  Kort sagt, vores lykke vil være evig,
  Vidunderligt og vidunderligt i evigheder...
  Både himmel og jord er i mægtig magt,
  Og udødelighed og ungdom for evigt!
  Mirabela sang smukt, og hendes krop er meget muskuløs, solbrændt og attraktiv. Og hendes bare ben er meget attraktive flash.
  Pigen var lidt forsinket, og kampen var allerede i gang. Men så løb andre skønheder op. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. Og dette er allerede seks krigere. Og krigerne er meget seje og fysisk meget stærke med brede skuldre og høje bryster.
  Her er seks piger med muskuløse og ekstremt skulpturelle kroppe.
  Mirabela huggede med sine sværd og smadrede modstanderne kurrende:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Og med sine bare tæer kastede hun en skive skarp med kanter og skar hovederne af.
  Natasha, huggede de mongolske krigere ned og slagtede modstanderne og knirkede:
  - For Rusland til det sidste!
  Zoya, der skar gennem atombombene, erklærede, blottede sine tænder og gryntede:
  - Ruby Genghis Khan!
  Augustin skar gennem fjender fra Kievan Rus, kastede en boomerang med sine bare tæer og knirkede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Angelica skar modstandere, og med sin bare hæl kastede hun en dødbringende granat med ødelæggelse og kurrede:
  - For Fædrelandet for Rusland!
  Svetlana, der skar gennem de mongolske krigere og kastede giftige nåle med sine bare fingre, gryntede:
  - For de fedeste sejre!
  Mirabela skar fjendens atomvåben ned med stor lidenskab, og den entusiastiske pige begyndte at synge;
  Det store Rusland - grænseløse marker,
  Lad det hellige land brænde mellem stjernerne ...
  Jeg tror, at hjertets følelser ikke smelter -
  Vi vil beskytte grænsen fra kant til kant!
  
  Lad der være kommunisme i vores hus,
  Som fødte kammerat Lenin ...
  Og fascismens onde fjende er ødelagt,
  I de største generationers navn!
  
  Når alt kommer til alt, er fædrelandet i vores hjerter ét,
  Og i fremtiden til mange galakser...
  Lad mit land være berømt i århundreder
  Motherland du er ikke bare en sød indpakning!
  
  Lad mit fædreland blomstre
  Vi vil besejre Genghis Khan...
  Vinder åbner en ubegrænset konto-
  Til ære, jeg kender den russiske Ivan!
  
  Vi er krigerpiger så stærke
  At modstanderen ikke kan overvinde os ...
  Vi er døtre af Svarog og sønner,
  I stand til at slå Führeren i ansigtet!
  
  For os gudinde Lada tror jeg
  Som fødte mange guder ...
  Alle mennesker er en venlig familie,
  Hvilket i mit hjerte kender jeg Rod!
  
  Og den almægtige russiske Jesus,
  Født i stor ortodoksi...
  Selvfølgelig er demiurgen slet ikke en kujon,
  Den Almægtige har slået sig ned blandt folket!
  
  Til den almægtige Kristi ære,
  Vi vil rejse vores skarpe sværd ...
  Kæmp mod mongolerne til det sidste
  Så at horden af Batu ikke kommer til Rusland!
  
  Ja, med os den uendelige magt Rod,
  hvem skaber universet...
  Og han kunne bare gøre det
  Hvad simpelthen forbløffer os bevidsthed!
  
  Vi er mennesker - dette er rummets rum,
  I stand til at erobre universet...
  Selvom Baty-øksen pirrede horderne,
  Rusland med familiens styrke i kampen uændret!
  
  Piger er meget glade for barfodet,
  Skynd dig hurtigt gennem de iskolde snedriver ...
  Og de vil slå mongolen med en knytnæve,
  For ikke at turde beskæftige sig med Fædrelandet!
  
  Du kan ikke finde et smukkere hjemland
  Selvom de angriber Rusland med en mareridtsagtig flok ...
  Pigen er ikke mere end tyve år gammel,
  Hun har allerede fældet samurai!
  
  Hun er smuk og stilfuld
  Pigen, der i spøg ødelægger mongolerne ...
  Lad Satan angribe jorden -
  Vi vil knuse fjenden med en stålfart!
  
  Så jeg viftede med bare fod,
  Og hun stak sin bare hæl i hagen ...
  Jeg blev sådan en sej pige
  Du behøver ikke samovolok i dette tilfælde!
  
  Mine sværd flimrer som en fjer,
  Og de skar den mongolske hær så berømt ...
  Må min åre være stærk,
  Fjenden vil blive ødelagt vildt!
  
  Ja, vores Rusland er ikke smukkere at finde,
  Fantastisk som solen over planeten...
  Vi kan finde lykken for os selv,
  Og der synges heltemod!
  
  Rusland er et strålende land,
  Hvad gav kommunismen til folkene...
  Hun er for evigt givet til os af Kin,
  For fædrelandet, for lykke, for frihed!
  
  Fædreland - vi priser Herren Kristus,
  Lad Maria og Lada blive forenet ...
  Kammerat Stalin erstattede sin far -
  Vi russere er uovervindelige i kampe!
  
  Verdens folk elsker den russiske måde,
  Vi er ét, tro folk i hjertet ...
  Tro mig, bøj os ikke med en knytnæve,
  Vi åbner snart døren til rummet, jeg ved det!
  
  Med bare fødder går vi ind på Mars,
  Vi vil snart mestre Venus i tapperhed ...
  Alt vil kun være den højest kendte klasse,
  Og en mand vil blive en hvilken som helst helt!
  
  Ja, Jesus er Superman
  Med Svarog vil Rusland rejse sig fra sine knæ ...
  Fyrene vil ikke have problemer,
  Lad os glorificere familien i det uendelige navn!
  Mongolerne var kun tredive tusinde og seks piger huggede dem meget berømt.
  Og da Mirabela skar Sudubeys hoved af og kastede en skarp dolk med sine bare tæer, svingede vægten endelig mod de russiske tropper.
  Mirabela, der huggede mongolerne, sagde:
  - I krig vil kommandanten normalt lede som en løve, men for at vinde skal en underordnet ikke være en vædder!
  Natasha noterede aggressivt, skar gennem atombombene og slog hovederne af dem uden problemer:
  - En politiker er en skulder, der giver forgiftet honning, og en svælg af løfter med krydret af løgne og uden sandhedens salt!
  Zoya, der skar mongolerne i stykker og kastede en giftig nål med sin bare fod, kurrede:
  - Når en politiker åbner munden, lukker vælgerens sjæl tæt!
  Augustin skar mongolerne af og dissekere dem til sadlerne, kvidrede:
  - Jo mere gyldne bjerge flyver ud af politikerens mund, jo mere sandsynligt er vælgerens pengepung tom!
  Angelica, der huggede mongolerne og skar deres hoveder af og brækkede deres kæber med bare hæle, bemærkede vittigt:
  - Det er let for en politiker at bestige sine egne løfters gyldne bjerg, for vælgeren åbner en sådan stigning et fald i afgrunden!
  Svetlana fortsatte, de overlevende mongoler var allerede flygtet, og hun kastede nåle med sine bare tæer og kurrede:
  - Gud gav mennesket grund til skabelsen, og politik til straf!
  Derefter blev slaget endelig til jagten på fjender. Mirabela skar modstanderne ned og sang:
  - Mørkets krigere er virkelig stærke,
  Ondskab styrer verden uden at kende antallet...
  Men I er Satans sønner,
  Bryd ikke Kristi kraft!
  Og Mirabela afslutter fjenderne.
  Hun skar de sidste mongoler ned og sagde:
  - En ufærdig fjende er som en ubehandlet sygdom - forvent komplikationer!
  I dette slag vandt russerne selvfølgelig. Men det er ikke nok. Mongolerne, der har samlet deres kræfter, kan stadig tage til Rusland. Selvom de fik en lektie.
  Derfor fik de seks piger en opgave fra de russiske guder om at dræbe Djengis Khan, indtil han styrkede sig i Khorezm.
  De belejrer bare den gamle hovedstad i imperiet. Måske den eneste større by, der nægtede at overgive sig. Og nu stormer mongolerne den.
  Natasha foreslog:
  - Vi skal dræbe Genghis Khan og hans sønner. Så vil den mongolske hær gå i opløsning!
  Mirabella bekræftede:
  - Mere handling - færre ord!
  Og pigerne - alle seks angreb modstanderne. Og lad os hugge mongolerne med sværd, der forlængede, og kaste dødsgaver med bare tæer.
  Krigerne spredte sig ... Og de skar gennem hele lysninger i fjendens positioner. Og hvordan de skærer dem.
  Mirabela, der huggede mongolerne, bemærkede:
  - Vi kan ikke blive besejret!
  Natasha, der skar gennem mongolernes legioner, bekræftede dette:
  - Når vi er forenet, er vi uovervindelige!
  Og Zoya bevægede sig mod mongolerne med sin bare hæl og rev dem billedligt talt i stykker. Så råbte hun:
  - Jeg tror på, at Rusland vil blive genfødt!
  Angelica, der skar igennem modstanderne, knirkede:
  - Det er det, jeg kæmper for!
  Augustin, der knuste den mongolske rati, brølede:
  - Og jeg er ikke bange for modstandere!
  Svetlana udsendte og huggede fjender med velbehag:
  - Det vil være forsvaret af Kievan Rus på de fjerne tilgange!
  Og pigerne, der skar mongolerne ned, sang i kor;
  Djengis Khan ønskede at regere verden,
  Han har ambitioner fyldt med kasser ...
  Ønsker at ramme Kiev-fædrelandet,
  Men vi kører ham lige i kisten!
  
  Vi er pigerne til Svarogs datter,
  Vi kan besejre alle mongolerne ...
  I hvert hjerte er der en partikel af Gud,
  en ond tyv vil ikke overvinde os!
  
  Tro på, at vi snart vil være sammen med Jesus
  Han forestiller sig den mest herlige Gud...
  At erobre stor kunst,
  Så alle i herlighedens hjerte kan!
  
  Djengis Khan angriber snigende,
  Hans horder af rati er fantastiske...
  Jeg bar pigen på lassoen,
  Nuker krigere ledet!
  
  Rusland vil selvfølgelig være meget lyst,
  Det reneste moderland ...
  Selv ikke-troende er glade for det,
  Selvom nogle gange problemer med Satan!
  
  Den største er erobreren,
  Denne onde barbar Djengis Khan...
  Den der bøjede sig er en forræder i sin sjæl,
  Vi vil ikke blive erobret af den mongolske Khan!
  
  Fjenden er selvfølgelig meget stærk,
  Hans horder er som et hav...
  Men pigerne ser stilfulde ud,
  Ramt i hjertet af Djengis Khan!
  
  Vi kan erobre en partikel af verden
  Lad os overvinde den spøgende horde...
  Derfor, i Kristus en afguds sjæl,
  Jeg vil knække mongolernes hær!
  
  Genghis Khan er en kæmper, selvom han er fantastisk,
  Men tro mig, vi vil bryde det ...
  Selvom dragen går med tusinde ansigter,
  Ære vil blive bekræftet med et stålsværd!
  
  Rusland forsvarede landet med sig selv,
  fra invasionen af den helvede græshoppe...
  Hun dækkede sin mors bryster -
  Alle folk i Solen og Jorden!
  
  Pigerne sagde meget bestemt:
  Djengis Khan du kan ikke modstå...
  Fædrelandets flag udviklede sig stolt,
  Du vil bestå eksamen solidt med fem!
  
  Pigernes sværd har en pointe,
  Hvad der er stærkere i universet kan ikke findes ...
  Bær ikke dyrene nonsens,
  Vi vil være i stand til at komme ind i kærlighedens paradis!
  
  Der er intet bedre i moderlandet end verdens
  piger, verden, diamanten...
  Russere, tatarer, mordovere, tjukchier -
  For jer alle vil Kristus give sit liv!
  
  Alt vil være godt i vores verden,
  horden af Djengis Khan er omkommet ...
  Armageddon Batu kommer ikke,
  Satan vil ikke trampe russerne ned!
  Her kastede Natasha en skarp dolk og afsluttede Djengis Khan med at kaste en dødsgave med sine bare tæer.
  Og Mirabela Magnetic skar hovedet af den ældste søn af Djengis Khan Jochi.
  Således blev mongolernes to hovedledere dræbt.
  Den anden søn af Djengis Khan blev dræbt af Augustine, og den tredje af Zoya, der slog med dødelige dødsgaver.
  Men den fjerde søn, Svetlana brækkede nakken med et slag med sin bare fod.
  Ja, disse piger viste den højeste kampklasse. Djengis Khan har kun én lovlig søn, Kulkan, men han er stadig et lille barn. Så kampen om magten er uundgåelig. Der er dog også et barnebarn af Mengo - den ældste fra Jochi og allerede næsten en voksen ung mand.
  Han fik til at afslutte den lyserøde Angelica. Så der er kun små børn tilbage, og der er en kamp om Djengis Khans trone.
  Så mongolerne vil ikke være op til kampagnen mod Rusland. Og højst sandsynligt vil deres imperium falde fra hinanden og synke ned i mide.
  Men for en sikkerheds skyld hackede pigerne flere af de mest autoritative befalingsmænd fra Djengis Khan ihjel, så ingen kunne erobre Rusland og forene mongolerne.
  Derefter vendte flimrende bare, runde hæle tilbage til deres tid.
  Kievan Rus kendte ikke invasionen. Efterhånden blev den feudale fragmentering erstattet af konsolideringen af landene. Og dette blev gjort af Alexander Nevsky, hvis sejre over svenskerne og tyskerne styrkede hans autoritet. Og da han ikke var forgiftet, regerede han i lang tid og nåede endda at blive kronet og modtog titlen som kejser og konge. Før det, efter at have erobret Polen, Bulgarien og alle staterne langs Volga. Tsargrad blev også indtaget. Skab dit eget store imperium. Hvilket ikke faldt fra hinanden, da Nevsky styrkede tronfølgen fra søn til søn og efter anciennitet.
  Således opstod det kongelige dynasti. Kievan Rus fortsatte med at erobre. Hun havde kræfter, der ikke var sammenlignelige med hendes naboer. Og i modsætning til det islamiske kalifat og Djengis Khans imperium brød det ikke sammen. Alexander Nevskij etablerede en stærk centralisering af det russiske imperium og begrænsede satrapernes magt, hvilket gjorde dem udskiftelige og underordnede Kiev og Konstantinopel.
  Så alt var fint. Indtil hele verden blev forenet og konsolideret.
  Og dette fremskyndede naturligvis videnskabelige fremskridt, og folk fløj ud i rummet meget tidligere og mestrede solsystemets planeter. Livet blev bedre og bedre. Under disse forhold blev Djengis Khan nogle gange husket, og det blev bemærket, at han også kunne skabe et stort imperium, hvis de russiske gudinder ikke havde stoppet ham.
  Der er også lavet film...
  Og da videnskaben udviklede og mestrede tidens hemmelighed, så blev Alexander Nevsky og Genghis Khan genopstået fra de døde.
  De spillede skak med hinanden. Nevsky bemærkede:
  - Du var en værdig erobrer!
  Djengis Khan nikkede.
  - Jeg gav kun efter for de russiske guders døtre!
  Og lavet en rokade.... Begge antikkens herskere lo og bemærkede:
  - Hver person er sin egen lykkes smed, men alt, der eksisterer i verden, afhænger af højere magter, ikke medregnet ære!
  ALEXANDER DEN FJERDE LEVENDE GUD
  Denne gang bliver Mirabela sendt for at hjælpe Alexander den Fjerde, søn af Alexander den Store, den mest legendariske af konger, i kampen.
  Det er kun en ti år gammel dreng. Og den virkelige magt i imperiet tilhører regenten.
  Mirabela kunne ikke huske navnet på regenten. Og indtil videre løb hun bare langs Mellemøstens varme sand og slog sine bare, solbrune og yndefulde ben.
  Ja, det var ikke en nem vej for hende. Sandet på den nøgne piges hæle brænder rigtig meget.
  For at få lidt distraktion besluttede Mirabela at synge. Når alt kommer til alt, hæver sangen virkelig tonen i livet specifikt:
  Og skønhedens stemme er vidunderlig.
  Pigen synger så glad;
  Jeg er en barfodet pige, der løber gennem ørkenen
  Varmt sand plager mine såler ...
  Hvad skete der nu med skønheden
  Hvorfor har hun en nattergal-stemme!
  
  Verden, selvfølgelig, tro mig, er ikke sød,
  Tro mig, der er mange problemer under solen...
  Ak, en ubehagelig eftersmag forbliver,
  Og jagtpiger kender store forandringer!
  
  Her i æraen nedstammede, tro Alexander,
  Store makedonske kæmper fra Gud...
  Var der som en nøgen Cassandra,
  Den mægtige kommandør - tro mig, godt gået!
  
  Men herskeren, smuk som solen, døde,
  Hans lille søn forblev på tronen ...
  Og selvfølgelig river du ikke krager i dette,
  Sikke et barn på tronen, ak, helt alene!
  
  Pigen forsøgte nidkært at beskytte ham,
  Hold den hellige drøm på tronen ...
  Så imperiet styrer verden ikke lidt,
  Jeg vil læse en bøn til den almægtige Gud!
  
  Nu løber jeg barfodet gennem ørkenen,
  Det er meget smertefuldt for mine uheldige såler...
  Imperiet var i fuldstændig uro
  Må den almægtige Gud hjælpe, kerub!
  
  Så jeg skyndte mig til de krigeriske grækeres lejr,
  Tilbydes tjenester inden for sværdkamp...
  For vi er alle menneskelige brødre
  Og tro frimodigt, at vi vil knække modstanderne!
  
  Hvad er slavernes skæbne,
  Kæmp hårdt, forband ikke skæbnen ...
  Hvis det er nødvendigt, vil vi sætte banker på fjenden,
  Kontoen blev åbnet løb allerede en bøde!
  
  Her kæmper jeg for den antikke verdens enhed,
  Så den Store Højeste Herre regerer ...
  Fædrelandets kampe lyder jo som en paradis-lyre,
  Til tider river det hellige kød!
  
  Ja, pigen er en helt i landet, en patriot,
  For grækernes imperium kæmper kærligt ...
  Jeg vil beskytte det gamle barn på tronen,
  For det kom fra Gud, du ved, barn!
  
  Menneskehedens verden vil være en herlig verden,
  Jeg ved, det bliver fantastisk, og alt vil være godt...
  Makedonien er næsten det oprindelige Rusland,
  Båden skal være nivelleret, hvis åren er knækket i den!
  
  Snart kommer Gud Jesus til os med nåde,
  Han vil give frelse til menneskehedens sønner til alle ...
  Så plebeierne bliver den klogeste adel,
  For at løse flere hverdagsproblemer!
  
  Ære være Gud og ære være Kristus Jesus,
  At den store sol på himlen fødte ...
  Det har med kunst at gøre...
  Må vi få flere retfærdige kræfter!
  
  Det er, når vi svæver ind i himlen i himlen,
  Lad os stige op over stjernerne for at bevare Jesus...
  Alle, der døde i stor ekstase, vil genopstå,
  Pris den salige Maria for Sønnen!
  Mirabela sang færdig, og hvordan hun sprang op og rullede pladespilleren i vejret med sine bare fødder. Og grine.
  Så huskede pigen, at Alexander den fjerdes regent, Philip Arridea, var hans onkel og bror til Alexander den Store. Men han blev dræbt. Og nu sidder Antigonus One-Eyed på tronen. Han støtter Alexander den Fjerde.
  Og Cassander, Makedoniens hersker og satrap, er imod ham.
  Her skal en kamp finde sted, hvor både Antigonus Enøjet og den nominelle zar Alexander den Fjerde vil omkomme.
  Antigonus One-Eyed har mere territorium og flere tropper. Cassander har selve Makedonien og Grækenland - en mere organiseret og bedre bevæbnet hær.
  Så chancerne er omtrent lige store - og den mindste chance kan afgøre kampens udfald.
  Selvom denne historie er lidt anderledes end den officielle, men tiderne er gamle, ved ingen rigtig, hvordan det var.
  Mirabela flygter til Antigonus One-Eyeds lejr. Og hendes bare, runde hæle glimter.
  Lejrens vimpler og flag er allerede synlige i det fjerne. Hæren er stor. Tæl landene op til Indien og en del af Indien. Egypten tøver stadig med, hvilken side de skal tage.
  Antigonus og Cassander kæmper om magten. Men Antigonus' sejr gør det muligt igen at samle imperiet i en enkelt knytnæve, mens Cassander tværtimod spreder det.
  Så valget af Mirabela er oplagt!
  Pigen løber til lejren. Warriors stirrede straks på hendes muskuløse, solbrændte, i en bikini.
  Men ingen turde skændes og sætte farten ned.
  Mirabela skynder sig, og hendes bare fødder efterlader yndefulde fodspor i sandet.
  Mange krigere, især unge, falder på knæ og kysser ivrigt disse fodspor.
  Her er en smuk, muskuløs pige, der går forbi teltene. Krigere bøjer sig for hende.
  Og kys hendes fodspor igen. Mirabela er en pige, der bare er super.
  En ung kriger forsøger at gribe hende i hendes bare knæ. Og pigen tog den og sparkede den.
  Han faldt og styrtede.
  Mirabella sang:
  - Fortjen mig, du fortjener mig
  Du fortjener en pige!
  Fortjener, skønhed med en pistol,
  Synd ikke mere!
  Og alle falder på knæ foran hende.
  Pigen løber op til Antigonus' telt. Det er så stort som et rigtigt palads.
  Og der er mange krigere her - mindst to hundrede tusinde for hele lejren. Her er myren.
  Ved indgangen bliver Mirabela mødt af rigtige helte. Og de slap pigen igennem.
  Her går krigeren ind i teltet, og går videre, træder med bare, yndefulde ben på frodige tæpper.
  Hun er igen, og igen savnet. Og pigerne bukker lige til taljen. Og alt ser godt ud.
  Her er hun inde i teltet og Antigonus mødte hende. En ret stor mand med øjenplaster.
  Kiggede på pigen smukke ord gudinde.
  Og sagde:
  - Du kom for kærligheden!
  Mirabela rystede på hovedet og brølede:
  - Jeg kom for at bringe dig sejr!
  Antigonus nikkede og svarede:
  - Hvad ved du om Cassandra!
  Pigen svarede med et smil:
  Han har sat en fælde for dig! Han har tre færre soldater, men de er mere organiserede. Men går vi fra den side, hvor vi ikke forventes, kan vi vinde en afgørende sejr!
  Antigonus spurgte mistænksomt:
  "Hvad hvis Cassander sendte dig selv?" Og du vil føre os i en fælde!
  Mirabela svarede selvsikkert:
  - Cassander vil ikke være i stand til at forene imperiet. Han er bare en usurpator. Kun under styret af Alexander den Stores søn kan statens enhed bevares. Og jeg hjælper altid dem, der bidrager til menneskehedens enhed!
  Antigonus nikkede.
  - På en eller anden måde tror jeg på dig! Nå, lad os tage på camping!
  Mirabela reagerede aggressivt med raseri:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp for Petriks magt,
  Og i drømme Gud Amon - hellige ansigter!
  Hvorefter pigen tilbød at lede hæren, og Antigonus sagde ja.
  Alexander den Fjerde selv dukkede op.
  Han var en ret stor og muskuløs dreng. Blondt hår og mørk hud fra solskoldning var det tydeligt, at barnet var mere behageligt at gå barfodet end at bære sandaler og rustninger.
  Men her stiger drengen op på hesten. Han er elleve år, men du kan give fjorten eller femten.
  Det kan ses, at han ser på Mirabela med interesse og sagde:
  Hvilke muskler hun har!
  Pigen svarede med et smil:
  "Jeg er en kriger i topklasse!"
  Drengekongen nikkede.
  - Ret! Efter sejren vil jeg gøre dig til min første kone!
  Mirabela bemærkede med et smil:
  - Jeg tror, efter sejren, vil jeg blive transporteret til en anden verden! Ak, mit mål er at hjælpe dig, men jeg har ingen magt over mig selv!
  Alexander den Fjerde beordrede:
  - Led os i kamp!
  Og den enorme hær af Antigonus drog ud på et felttog. Den havde endda krigselefanter.
  Mirabela bemærkede aggressivt og rivede det varme sand med sine bare, stærke ben:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp om sovjetternes magt!
  Og så blev det bedre:
  - For Makedoniens magt!
  Fighting girl - du kan ikke sige noget imod hende. Det her er virkelig en kolossal tæve.
  Og Antigonus og Alexanders hær bevæger sig rundt om Cassanders tropper.
  Der er en stor bevægelse.
  Mirabela synger på en kampagne, og fra et mandsnavn:
  Jeg er Alexander, grækernes konge.
  Han er Darius, persernes suveræne Vi mødtes igen på slagmarken.
  
  Under Issa slog jeg ham Og jeg fortjente ære for det, "Invincible" fik navnet!
  
  Hele verden genkendte mig da, kaldte mig "guddommelig"! Jeg beviste det med mit sværd!
  
  Jeg kom for at besejre ham og forbinde alle landene. Det er tid for alle mennesker at leve fredeligt sammen! - - - Hans tropper er foran mig. Af frygt samlede vi systemet. Vi leger igen med vores skæbne!
  
  De er næsten syv gange flere end os, men gnister slår fra vores øjne.Vi tror: guderne vil ikke forlade os! - - - Fjender gik til os i en menneskemængde, De ved ikke, hvad et system er. Han sendte sine tropper til slagtning!
  
  Her flyver hans Ryttere, De vil skræmme os Sådan - de vil kun besejre kujoner! - - - Falanksen i midten holder stregen. De vil dø, men de vil ikke forlade slaget. Perserne blandede sig foran deres mur!
  
  Og rigtig kamp. Hård kamp, men hold op! Og hold linjen! Thracerne er der! Det er ikke første gang for dem!
  
  Men venstre fløj er krøllet og har trukket sig tilbage i lang tid, Og den beder om min hjælp!
  
  Jeg vil ikke hjælpe dem. Det er trods alt en kamp! Jeg står og venter, der er thessaliere! Jeg tror på skæbnen!
  
  Panikken koger i midten, Vores falanks trænger dem, Og deres kavaleri løber til siderne!
  
  Mit mål er nået her! Guderne har åbnet døren for os!! Jeg kaster kavaleri ind i dette hul!!! - - - Jorden skælver og Støvet hvirvler, Og Gnister slår under Klovene - Det tunge Rytteri flyver!
  
  De er alle mine kammerater, De kastede handsken for skæbnen!Vi vil underlægge os hele verden!
  
  Infanteri - det vigtigste i kamp, løber efter kavaleriet i rækkerne. Uovervindelig, som Achilles i kamp!
  
  Jeg mærker resultatet af kampen.
  
  Vi skærer ind i hans tropper! Sejren er meget tæt på!! Vores kamp vil blive husket af folk i århundreder!!!
  
  Hans vagt er allerede krøllet! Og hundrede meter foran ham! Og der er ingen andre foran! - - - At se os foran sig, Som en modbydelig kujon, ikke en helt, Forskrækket forlader Darius slaget.
  
  Sikke en fej han er! Hvilken slyngel, han vanærede sin krone, og al hans magt kom til ende!
  
  Hvor skal du hen?! Løb! Beskyt dig selv mod døden! O guder! Hvor er mine fjender latterlige!
  
  Hele persernes hær løber allerede I dag er jeg fuld af kamp! Halvdelen af verden tilhører mig nu!
  Her fuldførte hæren felttoget og gik til bagenden af Cassandra. Og så ventede Mirabela på opdagelsen - foruden de græske og makedonske tropper var der også egyptere.
  Så derfor vandt Cassander i den virkelige historie, og Alexander den Fjerde blev fanget og dræbt.
  Antigonus har således kun halvanden gang flere soldater, med fjendens bedste kvalitet.
  Men han har en mere fordelagtig position og taktisk overraskelse på sin side.
  Mirabela skyndte sig til angrebet.
  Og med sine fire charmerende piger: gudernes døtre.
  Og lad os skære modstanderne af.
  Mirabela førte møllen med sine sværd, huggede Cassandras soldater ned og kvidrede:
  - En kvinde er en gren, der modnes bedst i udskejelsens humus, men gengæld venter den alligevel!
  Natasha huggede også af vanvid og raseri. Hendes nøgne tortur brækkede den græske krigers kæbe og knirkede:
  - En politiker er en matematiker, der tager væk og deler, og han gør det med en kolossal fejl i lommen!
  Zoya fortsætter med at hugge modstanderne og kaster giftige spil med sine bare tæer og knirker:
  - Gud skabte en kvinde barfodet og ung, Satan, med hjælp fra politikere, skode hende og tvang hende til at falde i barndommen!
  Angelica skar aggressivt en masse fjender ned, og hendes kobberrøde hår flagrede i vinden som et proletarisk banner.
  Og pigen kurrede:
  - Det er bedre for en kvinde at prale med bare hæle end at blive skoet gennem ægteskabet for en støvle!
  Svetlana skar modstandere og skar dem og skreg:
  - En kvinde er den smukkeste blomst i Herrens have, men den mest lumske larve - en grim mandlig politiker æder hendes stilk!
  Mirabela fortsatte med at skære fjenderne, knirkede og udsendte:
  - Når hun blotter sine bryster, vil en kvinde efterlade en mand uden bukser og rive tre skind af ham!
  Natasha fortsatte aggressivt og knuste sine rivaler:
  - Den blonde pige er bestemt smuk, kun det lyse hoved er for bogstaveligt!
  Zoya skar krigerne op, Cassandra gryntede:
  - Blond pige, lyst hoved er ikke altid bogstaveligt, men altid billedligt talt det smukke køn!
  Angelica fortsatte med at knuse sine modstandere og knirkede:
  - Hvad er forskellen på en politiker og en prostitueret?
  Svetlana, der afskar Cassandras hærs fjender og kastede en boomerang med sine bare tæer, udsendte:
  - For penge forvandler en prostitueret enhver æsel-nonentitet til en mand, en politiker, og vil gratis gøre et ubetydeligt æsel ud af enhver mand!
  Mirabela, der knuste forskellige slags modstandere og brækkede hendes kæber med sin bare, runde hæl, udsendte:
  - Drenge bliver med tiden mænd, politikere i årenes løb enten bliver til diktatorer eller bliver vandre-jokes!
  Natasha, der huggede modstanderne og skar deres hoveder af, kastede knusende genstande med sine bare fingre, knirkede:
  - Politikeren er ikke altid sjov, men altid en gå-joke, og en fri klovn!
  Zoya, der huggede alle mulige fjender, råbte:
  - Diktatoren får ofte sine undersåtter til at fælde tårer, men i spøg vil hele landet have ham!
  Angelica, der skar makedonerne, knirkede:
  - Hvor nyttige er diktaturer - når folk bygger, vil klippe som får, og en ræv vågner op i fårehoveder!
  Svetlana holdt en krigsmølle, skar hoveder af og kvidrede:
  - Hvis du bliver klippet med en vædders sind, hvis du har en rævs opfindsomhed, sætter du den på halsbåndet på dine konkurrenter!
  Mirabela, der fortsatte med at dissekere modstanderne, udsendte:
  - En ræv vil rive tre skind af en løve, og den vil skrælle af lige så stærk som eg som klistret!
  Natasha, der kæmpede med de fremrykkende falangister, bemærkede:
  - Uanset hvor langt politikersproget er, bliver vælgerens liv kun kortere af dette!
  Zoya bemærkede aggressivt, da hun skar fjenderne:
  - I jagten på en lang rubel forkorter politikerne deres tunge for kritik, og husker - tavshed er guld!
  Angelica, der skar igennem de snigende fjender, udsendte:
  - Stilhed er guld, men ofte i en andens lomme!
  Svetlana skar gennem fjenderne og kurrede:
  - En mand med stort bogstav drages mod lyset, en mand, ganske vist en mand, til lyshårede!
  Mirabela fortsatte med at fælde fjendens hær og gryntede:
  - Gud gav mennesket et sind og en udødelig sjæl, Satan kastede sindet over sindet og forvandlede kroppen til et ådsel!
  Natasha, knusende modstandere, gøede:
  - Mennesket er et dyr styret af en ræv, der poserer som en løve i fåreklæder!
  Pigerne spredte sig og skar Kassandras hær ned med stor effektivitet og pres. Og deres sværd blinkede som propelblade.
  Zoya bemærkede og kastede en ært med dødelige sprængstoffer med sine bare tæer:
  - Mennesket drømmer om at have kraften fra den almægtige Gud, for at opnå abebasemål!
  Angelica den røde vixen, der dissekerede fjenderne, udsendte:
  - Selvfølgelig elsker Gud vores sjæl, men vi ønskede så meget, at den Almægtige også skulle elske vores kroppe, og sende ikke kun åndelig helbredelse!
  Svetlana, der skar fjenderne ned, tilføjede også og brækkede fjendens kæbe med sin bare hæl:
  - Gud skabte Eva, så hun skulle give lykke, og lavede en politiker, så han ville stjæle drømme, men samtidig muntre op, dog uden skønhed!
  Mirabela, der skar gennem modstandere og kastede granater med sine bare tæer, knirkede:
  - En politiker er en slags lommetyv, der erstatter fingernem fingre med en lang tunge, og larmer meget mere, når man stjæler, og slår tankeevnen af!
  Natasha var helt enig i dette, knuste fjenderne og kvidrede:
  - En hersker, der kan lide at tale meget, opnår lidt i praktiske spørgsmål, da en lang tunge forkorter armene!
  Zoya noterede aggressivt, skar endnu en del af fjenderne ned og kastede en granat med sin bare fod:
  - Hvorfor den almægtige Gud sjældent taler med mennesker - for ikke at blive som politikere med verbal diarré, der maskerer impotens!
  Angelica, der skar igennem fjenderne og med sine bare tæer, tog og kastede en morder mod fjenden og knirkede:
  - Politikeren taler meget, og taler endnu mere, men hans ord går forbi vælgerens ører, som ikke er døv af ledig snak!
  Svetlana, der skar gennem fjenderne og lancerede ødelæggelse med sine bare tæer, udsendte:
  - Jo længere tunge en politiker har, jo kortere sind har den vælger, der stemmer på ham!
  Mirabela bemærkede, igen med sine bare tæer, en dødelig bombe:
  - For vælgeren er en politikers lange tunge en løkke i nakken, som dog først drypper på hjernen, og derefter pudder hovedet, endnu et tomt pulver!
  Natasha erklærede aggressivt og mejede fjenderne ned:
  - Et højt sind kombineres sjældent med en lang tunge, men arrogance er almindelig for ordsprog, der ikke kender grænser!
  Zoya bemærkede vittigt, blottede sine tænder og knurrede som en panter:
  - En lang tunge passer godt i lommerne, hvis den kombineres med viden om forviklingerne ved sycophancy!
  Angelica, der dissekerede fjenderne, bemærkede meget vittigt:
  - Et rigtigt geni vil ikke tale i lang tid, korthed er talentets søster, og genialitet er kortfattethedens bror!
  Svetlana, der afskar falangisterne, der allerede var flygtet, gøede:
  - En lang tunge er ikke kun et tegn på et kort sind, men også på endeløs dumhed!
  Kort sagt, de besejrede Cassanders hær, og Mirabela skar personligt hans hoved af.
  Derefter tvang pigerne fangerne til at kysse deres bare, mejslede, let støvede og blodige fødder.
  De gjorde det ydmygt og bøjede sig ind i tre dødsfald.
  Alexander den Stores imperium genoprettede enhed. Og Makedoniens banner skinnede igen.
  Så fulgte nye felttog mod araberne med deres erobring. Derefter til Herkules søjler, med erobringen af Rom og Kartago. Og til Indien med dets fuldstændige erobring.
  Alexander den Fjerde levede i halvfjerds år og formåede at erobre Kina og overgik sin fars herlighed.
  De kaldte ham Alexander den Store. Han erobrede alle de civiliserede lande i den antikke verden. Og et imperium opstod fra Atlanterhavet til Stillehavet. Kæmpe, kraftfuld og velstående.
  Lidt senere blev Japan også invaderet. Og så blev Amerika erobret.
  Imperiet blev globalt. Det blev styret af Petrik-familien. Myndigheden var så stor, at der ikke var nogen alvorlige oprør fra satraperne. Og nu flyttede fremskridtet, efter at have passeret æraen med den dystre middelalder, straks ind i den industrielle.
  Og så den industrielle revolution. Og menneskehedens flyvninger ud i rummet er tusind år tidligere end i den virkelige historie.
  Og i det enogtyvende århundrede har imperiet nået kanten af universet. En tidsmaskine blev skabt, og de lærte at genoplive de døde.
  Alexander den Store og hans største søn blev også genopstået.
  Sådan ændrede verdenshistoriens gang sig. Og det var fantastisk for menneskeheden.
  Forestil dig et universelt imperium, hvor selv for længst døde mennesker genopstår, og det moderne enogtyvende århundrede. Hvor der er mere end to hundrede lande i verden, og balancerer på randen af atomkrig.
  Og forskellige coronavirus roamer alle sammen!
  Så... Pigerne har præsteret den største bedrift af hensyn til al progressiv, og ikke særlig progressiv menneskelighed!
  
  BLOND PIGE HJÆLPER PRINS SVYATOSLAV
  Pigehelten er muskuløs og løber i bikini til storhertugen af Kiev Svyatoslavs lejr.
  Den romerske kejsers hær nærmede sig den russiske lejr. Romerne har en fordel i styrke halvanden gang. De rejste en stor hær.
  Svyatoslav mistede initiativet. Pechenegernes razziaer og bulgarernes forræderi ramte i høj grad hans hær. Og nu skal du kæmpe i undertal.
  I den virkelige historie tog Svyatoslav forsvar i fæstningen. Men den romerske flåde afbrød forsyningen til russerne langs Donau. Og som følge heraf døde de næsten, indtil de blev enige om at tage af sted efter flere træfninger, på svære vilkår.
  Mirabela forstod, at den bedste chance var straks at besejre de romerske tropper og tage til Konstantinopel.
  Så vil bulgarerne, og grækerne og ungarerne støtte vinderen Svyatoslav, og det byzantinske rige vil være færdigt!
  Og Tsargrad bliver hovedstaden i den store russiske stat! For Svyatoslav vandt meget. Hele Volga-regionen og Krim, og det nordlige Kaukasus, og Bulgarien og Rumænien. Men efter hans død gik den erobrede tabt. Og pechenegerne bestiger allerede Volga.
  Så nu er det kritiske øjeblik. Og der er en chance for, at Kievan Rus bliver det stærkeste og mest omfattende imperium i verden, allerede før dets dåb.
  Mirabela ved dette og skynder sig i kamp.
  Men hvad vil hun gøre alene? Måske kommer der fem krigere mere - en dreng og fire piger - de russiske guders døtre og et udødelig barn?
  Mirabela regner virkelig med dette.
  Men mens du løber flimrende, bare, lyserøde hæle. Samtidig synger pigen:
  - Vi kæmper for Rusland,
  Med navnet Svarog ...
  Vær ikke en fej pige
  Du er i Guds hjerte!
  Her løber hun tættere og tættere på fæstningen, hvor de russiske tropper fra Svyatoslav befinder sig.
  Først hugger pigen med sværd to romerske vagtposter, der står nær citadellet.
  Mirabela sang endda:
  - Fædrelandet flyver i himlen ...
  I Peruns navn vil Rusland rejse sig igen!
  Det er virkelig derfor, russerne var nødt til at acceptere en andens tro? Faktisk er det meget bedre at tro på din egen og lyse. De russiske guder, der tog sig af slaverne og bidrog til deres velstand.
  Her løber krigeren op til væggen. Øverst er vagtposter.
  De ser en skrevet, gyldenhåret skønhed og tager hende som en gudinde.
  Desuden er Mirabela meget høj, især til de tider, og muskuløs, så hun ville blive forvekslet med en almindelig kvinde.
  Og så begyndte Mirabela at klamre sig til sine fingre og bare fødder og klatrede op ad væggen. Og det så meget flot ud.
  Pigen er meget smuk, og hendes muskelaflastning er enhver mands misundelse.
  Dette er virkelig gudernes datter.
  Mirabela klatrede op. Hun smilede og blinkede til vagtposterne.
  Krigerne var kortere end hende og var forbløffede over pigens stærke og dybt sporede muskler.
  Krigeren tog straks tyren ved hornene:
  - Tag mig til prins Svyatoslav!
  Den ældste af krigerne med gråt skæg nikkede:
  - Ja, gudinde, vi er klar!
  To unge mænd faldt på knæ og kyssede Mirabellas bare fødder. Pigen nikkede indforstået.
  - Det er dejligt!
  Derefter flyttede hun, ledsaget af soldater, til centrum af fæstningen, hvor den store Kiev-prins Svyatoslav selv var.
  Mirabela var munter og sang:
  - Der bliver et fedt resultat,
  Vi skal til Tsargrad!
  Her, da hun slog sine bare såler på brostenene, nåede hun frem til bygningen, hvor den berømte gamle russiske kommandant var. Personligheden er legendarisk.
  Her inde blev hun mødt af nye krigere. De mærkede Mirabela for stærke muskler og bryst. Så sprang de videre.
  Svyatoslav var endnu ikke gået i seng og mødte en høj gæst. Han var lav, men bredskuldret, med et barberet hoved, som var kronet med en pandelås. Endnu ikke en gammel, moden ægtemand, fuld af styrke og energi. Han kiggede på Mirabela og rynkede panden. Det er ikke behageligt, når en kvinde tårner sig op over dig.
  Han spurgte hende med et smil, der så anstrengt ud, mens hans øjne så onde ud:
  - Med hvilket formål kom skønheden til mig?
  Mirabela svarede også med et smil og så venligt ud:
  - For at hjælpe dig med at besejre de store romere!
  Svyatoslav bemærkede med et suk:
  - Et sværd løser ikke noget, selvom du er stærk, ser jeg en kriger!
  Pigen stampede med bare fod og svarede:
  - Vi skal angribe romerne nu. De har endnu ikke samlet alle styrkerne, og vil modtage forstærkninger. Smash og tag med det samme til Tsargrad!
  Svyatoslav nikkede og bemærkede:
  - Det troede jeg også. Men fjenden har overtaget!
  Mirabela svarede logisk:
  - Tiden arbejder imod os! Hvis vi udsætter lidt længere, vil den romerske flåde afskære os langs Donau, og vi får hverken forstærkninger eller forsyninger. Og fjendens styrker vil kun vokse!
  Svyatoslav bemærkede med et suk:
  - Vores orakel forudsagde, at i en åben kamp vil vi tabe!
  Mirabela svarede hårdt:
  "Tror du ikke, at dette orakel var købt af basilikum?" Og den forsinkelse vil kun øge fordelen ved Byzans!
  Svyatoslav indvendte dystert:
  - Oraklet tog sjældent fejl, og forudsagde tidligere vores sejre, både over khazarerne og andre folkeslag. Men... Er du tilfældigvis gudernes datter?
  Mirabella nikkede.
  - Du kan teste mig i kamp med enhver af dine krigere!
  Svyatoslav slog uventet Mirabela i maven. Pigen skiftede mekanisk og stødte prinsen med hovedet i panden. Han faldt.
  To høje krigere styrtede mod Mirabela, men pigen sprang og slog dem med sine bare hæle.
  Kampflyene styrtede ned...
  Mirabela bøjede sig ned og lagde pres på Svyatoslavs hals. Han kom til fornuft og åbnede øjnene.
  Så mumlede han og gned sin forslåede pande:
  - Dette er den sorte gud. Du er tilsyneladende datter af Chernobog. Så rørt, hovedet revner!
  Mirabelle svarede:
  - Jeg kan brygge en potion, der vil gøre dine krigere stærkere og mere modstandsdygtige.
  Så vil vi helt sikkert besejre fjenden!
  Svyatoslav nikkede, hans hoved barberet med en pandelok:
  - Vari! Jeg tror dig!
  Mirabella spurgte:
  - Pluk noget ukrudt, og eliksiren er klar!
  Storhertugen gav hende et par dusin tjenestepiger til at hjælpe hende.
  Mirabela gik sammen med ham til lunden for at samle en drik, der øger kæmpernes styrke og udholdenhed. Der var endnu ingen byzantinske krigere i lunden.
  Men pigehelten var i alarmberedskab. Og med god grund.
  Her er flere dusin ryttere, der forsøgte at angribe de hjemvendte jomfruer med kurve fulde af urter og svampe.
  Mirabela skyndte sig til fjenden i kamp. Og hun viftede med sine sværd og huggede tre hoveder af på én gang.
  Hvordan lad os så hugge modstanderne. Denne pige er bare en terminator i bikini og bare fødder.
  Hendes bare hæl ramte den byzantinske kriger i hagen. Efter at have fløjet skød han fem fjendtlige ryttere ned på én gang.
  Mirabella tweetede:
  - Jeg er den sejeste i verden, og pigen er specifikt barfodet!
  Dette var virkelig et super twist. Mirabela fortsatte med at hugge sine modstandere og kaste glasskår med sine bare tæer og ramme sine modstandere.
  De romere, der ikke havde tid til at flygte, blev dræbt. Og Mirabela vandt endnu en sejr.
  Her er pigerne, der slår med bare fødder, det er varmt på Balkan om sommeren, og de medbragte svampe, bær og græs. Og Mirabela i et stort kar begyndte at brygge dødelige og kærlighedsbesværgelser.
  Og den lugtede en stærk tærte i hele lejren. Og en pige med gyldent hår rørte i alt med sin bare, mejslede fod.
  Og dette hjalp meget.
  Mirabela bryggede en potion i en kedel og sang;
  Jeg blev født ved i det enogtyvende århundrede,
  I hvilken elektronik er overalt ...
  Og tro mig, nerver af stål -
  Du ved, at folk fløj på månen!
  
  Stor skabelse af mennesket
  I stand til at omfavne, mens du spiller bolden...
  Vi er børn af den bærbare computer, internettet
  Og vi vil ramme de uvidende!
  
  Hvad ved du, vi har opfundet
  En skærm er indesluttet i en lillefinger ...
  Vi vil snart se kommunisme givet,
  Hvis selv en ond ild brænder!
  
  Tro mig, vores tid kommer
  Videnskabens land vil blomstre ...
  Lad Abel sejre, ikke Kain,
  Wins åbnede en ubegrænset konto!
  
  Vi tror på vores moder Rusland,
  Hvad gjorde en fantastisk drejning ...
  Markerne blev vandet med dug fra perler,
  Wins åbnede en endeløs konto!
  
  Til ære for Jesus og Svarog,
  Vi vil besejre vores fjender sammen...
  I den Almægtiges navn, kend familien,
  Vi åbnede den store russiske hær!
  
  Ja, lad kærligheden tordne i stor herlighed,
  Lad Lada være med os for evigt ...
  Vi blev født i en rummagt -
  En stor drøm gået i opfyldelse!
  
  Vi havde Lenin og den store Stalin,
  Zar Peter den Store og stormen Ivan ...
  Vi har muskler, vi er blevet hårdere,
  Sådan er skæbnen for den store rati!
  
  Må fædrelandet blomstre i troen,
  Kærligheden der bragte os...
  Lad vejret være evigt maj
  Og udgyder kun ondt blod i kamp!
  
  Vi er født til at gøre et eventyr til virkelighed
  Til ære for russiske engle, guder...
  Så den onde fjende forvandles til støv med det samme,
  Og generøst bagte tærter!
  
  Jeg tror ikke, at en person ikke vil være svag,
  Hans skæbne er at erobre alle dæmoner ...
  Modtag de største priser
  Lad det blive ødelagt i kamp!
  
  Ja, vores fjende kender endnu ikke styrken,
  Men jeg tror på, at Rusland vil blive genfødt...
  Selvom babyer, kvinder bliver angrebet,
  Vi vil vinde - jeg tror på det og vær ikke bange!
  
  Må vort fædreland være frit,
  Må det være i evig herlighed for evigt...
  Vi er riddere, tro mig, ædle,
  Vi er ikke bange for problemer og år!
  
  Kort sagt, vi vil snart blive tilgivet,
  Vi tror på, at vi vil vinde modstanderen ...
  En meddelelse vil komme fra God Sort,
  Lad keruben sprede sine vinger!
  
  Så lad os afslutte det, vi startede
  Lad os bygge en ny by stærkere end alle andre...
  Og det bliver meget bedre end i begyndelsen,
  Den seje skurk vil blive slettet til pulver!
  Den heroiske pige var færdig med at synge. Og her snurrede alt igen i gryden, funklede, og eliksiren var klar.
  Nu drak russiske soldater det. Der var mere end tredive tusinde af dem sammen med bulgarerne.
  Svyatoslav tog også en slurk af eliksiren. Han var klar til at kæmpe. Med sig har han hans bror, en meget højere Danilo.
  Nå, hvad er vejen for de russiske riddere. Det hele bliver en stor og blodig kamp.
  Mirabela drak også og mærkede en allerede betydelig styrke komme til hende.
  Pigen slog med sine sværd og sagde:
  - Det er bedre at vinde stående end at tabe på knæ!
  Derefter kommanderede Svyatoslav allerede:
  - Nå, brødre i kamp!
  Og portene åbnede sig, og det russiske hold trådte ud. Og det var en hær fuld af styrke og energi.
  Byzantinerne har halvtreds tusinde tropper, og de stillede også op. Det ser ud til at være mere i antal, men ikke så modigt og inderligt i ånden.
  Den romerske kejser selv samledes for at skælde ud. Så tog og flyttede den byzantinske hær.
  Hun er tungere i rustning og har en fordel i kavaleri.
  Men overhaling af rytterne foran løber Mirabela Magnetic, fuld af energi og ivrig efter at kæmpe. Pigen her er af højeste kaliber. Og hvordan det vil kollidere med de byzantinske krigere.
  Udfører et springende slag med to bare fødder på én gang, slår modstandere ned og skriger:
  - Ære til den russiske ratis tid!
  Så vil pigen fløjte øredøvende i lungerne. Ja, det ser fedt og sjovt ud.
  Og hendes sværd hvordan man falder på fjenderne, skærer dem som en barbermaskine. Her er pigen.
  Og så er der andre krigere.
  Natasha fælder de byzantinske krigere med sværd og råber:
  - For Rusland Svyatoslav!
  Og med sine bare tæer vil han kaste en giftig nål.
  Og så går Zoya i kamp. Byzantinske soldater skar med stor desperation. Og knuser dem med glødende entusiasme.
  Driver en mølle med sværd.
  Og den rødhårede Angelica tog romerne op og lad os ødelægge dem med stort raseri og desperat pres.
  Og hendes bare hæl virker også og knækker kæber.
  Pige brøler:
  - I Peruns navn!
  Og Svetlana skar også med stort pres og ødelagde fjenden.
  Og han leder møllen med sværd og hvin:
  - For kommunismen!
  Mirabela dissekere romerne, bemærker:
  - Hvis du vil vinde hele verden, så fyld dit hoved med visdom og dit hjerte med kærlighed!
  Natasha, der fældede modstanderne fra Byzans, sagde:
  - Et gyldent hjerte trækker ikke altid penge i lommen, men det giver dig mulighed for at finde utallige skatte i himlen, sammenlignet med hvilke bjerge af pengesedler, der ikke er en krone værd!
  Zoya, der huggede legionærerne, bemærkede:
  - Det er svært at forstå, hvorfor Gud tillader det onde, men det er endnu sværere, hvorfor en person ikke tillader godhed i sit hjerte, og barmhjertighed i sine handlinger!
  Angelica bemærkede, idet hun huggede romerne og kastede skiver med sine bare tæer:
  - Gyldne bjerge fra politikernes læber er ikke en krone værd, men en kobberkrone, hvis en person er en kæreste, er en stor skat i verden!
  Svetlana, der aggressivt huggede de byzantinske jagerfly, bemærkede:
  - Gud skabte mennesket til lykke, men mennesket skaber problemer og ulykker for sig selv og ønsker at blive Gud Skaberen!
  Mirabela, der skar gennem modstandere med sværd, udstedte:
  - Hvad en kvinde vil, vil Gud, måske er det derfor, mænd har konstante problemer og problemer, fordi en kvinde er nærtagende gudløs!
  Natasha, der dissekerede romerne, bemærkede:
  - Når børn griner af lykke, griner forældre ikke, så prisen på gaver viste sig slet ikke at være sjov!
  Zoya, der huggede byzantinerne og slog dem ud med sin bare fod, bemærkede logisk:
  - Gud er altid en kærlig Fader for mennesket, men skæbnen er ofte en lunefuld stedmor!
  Augustin dissekere romerne og tilføjede logisk:
  - Det er svært selv for en ræv at bedrage skæbnen, og det er umuligt at bedrage Gud!
  Svetlana, der skar gennem modstandere og aggressivt knuste dem og kastede en eksplosiv pakke med sin bare hæl, udsendte:
  - Alt er muligt i politik, men man kan alligevel ikke bedrage Gud engang, selvom man er vant til at føre vælgerne ved næsen til det uendelige!
  Mirabela, der skar modstandere i kål og lavede romerske koteletter af dem, sagde:
  - Politikere er store skurke i bedrag, men ligegyldige i sager om sandhed!
  Natasha, der fortsatte med entusiastisk at fælde fjender, bemærkede:
  - Politikeren gemmer hugtænderne, men viser gerne tænderne frem, især hvis vælgeren er med hønsehjerne!
  Zoya, der knuste romerne, bemærkede vittigt:
  - Politikeren har ikke sans for proportioner i løfter, men implementeringen af strenge grænser, der tenderer til nul!
  Angelica, der skar igennem fjenderne, erklærede med raseri:
  - Politikeren har en nullet hukommelse for løfter, men lysten til at lyve i det uendelige!
  Svetlana bemærkede aggressivt og skar hovedet af romerne:
  - En politiker med tungen kan rejse en hel tsunami, men når det kommer til at arbejde med hovedet, er der fuldstændig ro!
  Mirabela kørte en pladespiller med sine bare fødder, skar modstandere ned og kvidrede:
  - En drukkenbolt vil sove for sig, og en politiker vil snorke, når det kommer til at opfylde løftet med fulde øjne!
  Natasha bemærkede oprindeligt og afskar fjenderne:
  - En politiker er en prostitueret, der tager stemmer på én gang, men aldrig bringer glæde!
  Zoya, der fældede romerne, var helt enig i dette:
  - Politikeren har en løves ambitioner, som bringer vælgeren til livs som en hund!
  Angelica, der kæmpede med byzantinerne og knuste dem, bemærkede logisk:
  - Gud elsker mennesket selv i synder, kun gudløshed vil ødelægge sjælen!
  Svetlana, der klippede legionærerne af som en barberkniv hår på et skæg, fløjtede:
  - Fri vilje er en gave fra Gud, kun et menneske kender ikke samvittighedens tærskel!
  Mirabela, der skar de allerede tynde romere ned, kurrede:
  - Samvittighedsfrihed er den Højestes gave, samvittighedsfrihed er en forbandelse fra de laveste!
  Natasha, der huggede romerne, eller rettere de byzantinske soldater, opsummerede:
  " Gud gav den frie vilje af stor kærlighed, men mennesket valgte sin del af betydeligt blod!"
  For på en eller anden måde at gøre sig selv mere munter sang Zoya:
  Jeg er en simpel Komsomol pige,
  For nylig banebrydende...
  Rock på et reb meget behændigt,
  Helt som man siger skønhed er sød!
  
  Men Führeren invaderede det kære Rusland,
  Et rasende grin truer fascismen...
  Men alligevel er pigerne smukkere end alle andre
  Vi vil reagere på det mest lumske slag!
  
  Til ære for vores store mor,
  Drengene vil dristigt dø ...
  Lad os stoppe hovedparten af nazisterne vildt,
  Vores hær vil være uovervindelig!
  
  Komsomol-medlemmet gav mig en opgave,
  Bring hellere efterretninger til hovedkvarteret,
  Så du anstrenger vejret
  Så der var ingen glatte tudser i en drøm!
  
  Jeg går barfodet på engen,
  Selvom de ikke af vane stjal byen,
  Godt i starten, hårdt bagefter
  At gå barfodet på grus er dyrt!
  
  Sålerne er stærkt garvede af sten,
  Og blod siver fra sårene...
  Men flagene på fædrelandet flyver lyst,
  Og Herrens kærlighed vil være med os!
  
  Pris den kæmpe Jesus
  Som er højere og smukkere end alle ...
  Når folket og partiet er forenet,
  Lad os fejre held og lykke!
  
  Vi tror på fascisme, vi vil bryde rygraden,
  Siden hver krig fra en krybbe...
  Sejren vil være i strålende maj,
  I Gehenna, bliv en skurk!
  
  Må mit hellige land herliggøres,
  Oktobers herligheds sejre tordner...
  Selvom pigen er i klude og barfodet,
  Hun lider, kære, ikke forgæves!
  
  Vi viede vores hjerter til fædrelandet,
  Til guldets ære, tæl sjæle ...
  Til succes åbnede de hurtigt døren,
  Og kvæl ondskab og bedrag!
  
  Må Rusland være verdens hegemon,
  Sæt orden i universet...
  Beløn alle modstandere med nederlag,
  Og for sjov flyt bonden til dronningen!
  
  Må mit Rusland være i universel herlighed,
  Lad æbletræer blomstre i det på Mars ...
  I den sovjetiske, røde, rasende magt,
  Folket vil gøre drømmen til virkelighed!
  
  Vi vil gøre fædrelandet stort,
  Da Komsomol-medlemmerne er de sejeste ...
  Støt de helliges ansigter på ikonerne,
  Vi vil vinde og efterlade synd i vores hjerter!
  Næsten hele den byzantinske hær blev dræbt, og dens rester flygtede.
  For at forfølge fjenden udstedte Angelica:
  - Guds gave er ikke røræg, men den, der nægter nåde, har hjernen som en våd kylling og blødkogt!
  Svetlana flyttede fjenden med sin bare hæl langs baghovedet og knirkede:
  - Gud giver nåde til enhver person, men ikke alle er bestemt til at tage rigdom!
  Mirabela, der ødelagde fjenderne, tilføjede og blottede sine tænder:
  - Kanen er måske sin egen, den er måske ikke sin egen, men pladsen på tronen er altid en andens, fordi politik er ved magten, har en dårlig aspiration!
  Natasha, der afsluttede romerne, bemærkede ganske logisk og korrekt:
  - En politiker har syv fredage om ugen, så han vil altid gerne arrangere en evig mandag for sine vælgere, og en solid søndag for sig selv!
  Zoe bemærkede aggressivt, da hun skar hovedet af de tilbagetogende romere:
  - En politiker elsker at give råd til vælgerne, men gode råd er dyre, og dem, som politikerne giver ud, er ingenting værd!
  Angelica, der huggede de flygtende byzantinere, gryntede:
  - Der er ikke noget sødere salt end sandhedens salt, og ingen bitre honning end valgløfternes honning!
  Svetlana, der knuste de flygtende krigere, bemærkede og kastede en skive med skarpe ender med sin bare fod:
  - Gud kan tilgive enhver synd ved at vise deltagelse, men en person er utilgiveligt dum, hvis han tilgiver sig selv ligegyldig ligegyldighed!
  Mirabela opsummerede det hele og afsluttede de sidste romere:
  - Du kan både tro på Gud og ikke tro, kun det første gør os til et billede af den Almægtige, og det sidste, et dyr fra rangen af forrang af de laveste!
  Den byzantinske hær var fuldstændig besejret, og nu forhindrede intet os i at flytte til Konstantinopel.
  Svyatoslavs hær voksede med stormskridt. Han fik selskab af grækere og bulgarere, og serbere og ungarere og andre styrker.
  Og så fulgte angrebet på dette mægtige citadel.
  Mirabela angreb sammen med de andre piger. Mens hun skar forsvarerne af Konstantinopel ned, fortsatte pigen med at spøge:
  - Gud skabte Eva smuk og ung for at Adam skulle elske hende, men politikeren i menneskesjælen, dræbte sjælens ungdom og vansirede kroppen til helvede!
  Natasha, der makulerede forsvarerne af Konstantinopel, bemærkede:
  - Det er godt at være en ung kvinde med en krop, det er slemt at være et hjælpeløst barn, når det kommer til forretning!
  Zoya, der afskar modstandere, udtalte rationelt:
  - Politikeren siger med forskellige ord i det væsentlige én ting - jeg har magt, og du har nudler på dine ører, jeg har en trone, og du stønner af ærgrelse!
  Angelica, denne rødhårede pige, der igen lavede skarpe drejninger med sine sværd, bemærkede:
  - En politiker er en nattergal, der synger sødt, men tonerne af en rigtig fugl er skrevet af Gud, mens tonerne af en politiker er skrevet af en pengeslugers gribepote!
  Svetlana tilføjede vittigt og skar endnu en forsvarer af Tsargrad ned:
  - Gud bestemte - manden er hans egen søn, men politikeren gjorde vælgeren til en forældreløs stedsøn!
  Mirabela, der rasende huggede fjenderne og kastede giftige nåle med sine bare tæer, afsluttede:
  - Den mest kærlige Forælder er den Almægtige Gud, selvom det ikke er klart, hvorfor et mand-barn græder bittert kastet af den Almægtige Fader, i afgrunden af et grusomt univers - selv en bitter tåre af et barn river kærlighedens hjerte!
  Angrebet er allerede afsluttet, og Tsargrad er faldet. Erobringerne af Svyatoslav blev styrket. Dette blev efterfulgt af kampagner i Iran og Indien. Og der erobrede russerne flere og flere nye lande. Pal og Bagdad...
  Et enormt imperium opstod, fra Egypten, Balkan til selve Kina.
  Efter Svyatoslavs død var der imidlertid en opdeling af besiddelser. Men den ældste var barnebarnet Yaroslav den Vise. Og han forenede imperiet igen og erobrede Kina.
  I Rusland blev en ny religion vedtaget: Rodnoverie, ledet af Skaberstangen og doktrinen om himmel og helvede. Men Rod havde stadig et komplet pantheon af guder - sønner og døtre.
  Der vil ikke være nogen ende på verden, så Rusland er evigt, og russerne er Guds udvalgte folk.
  Så en ny historie blev født i et parallelt univers.
  
  BAREFOED BLONDE HJÆLPER GRANDDUKE VASILY III
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya flyttede dog hurtigt ind i en anden historie.
  Vasily III's hær belejrede Kazan. Kommandanten var dog ikke zaren selv, men hans bror Dmitrij. Ung kriger! Men erfaren!
  Det var 1506, det første hele år af Vasily den Tredies regeringstid, som væsentligt styrkede Muscovy og styrkede centraliseringen af herskeren. Han har ganske vist ikke vundet for meget, men han har store ambitioner!
  Og så besluttede Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya at hjælpe den russiske storhertug og endda til en vis grad kejseren med at tage byen og Khanatets hovedstad.
  Den udødelige dreng og terminatorpigen gik for at storme Kazan og viftede med sabler. De kæmpede som helte. At være udødelige krigere bevægede sig hurtigere end geparder. Og med bare tæer lancerede de på forhånd forberedte skarpslibede skiver, som ramte tatarerne lige i halsen.
  Oleg og Mirabela skyndte sig hurtigt, og efter at have lettet op på væggen, udførte de møller og huggede fem eller seks tatarkrigere ned.
  Derefter begyndte de at skære modstandere og affyre dem og vælte et dusin nukere.
  Og de faldt og kollapsede.
  Dreng og pige kæmpede som titaner. De var kendetegnet ved deres smidighed, og sværdene lavede femten sving på et sekund. Og så fældede de fjenden. De unge krigere havde specielle våben: sværd og sabler på samme tid, og de skar næsten alt metal og kød.
  Oleg holdt en stor sommerfugl, afskar et dusin modstandere på én gang og brølede:
  - Jeg er en stor scooter!
  Og igen drengen i et rasende angreb.
  Og her er pigen Mirabela, der kaster en granat med sine bare tæer og knirker:
  - Vort Fædreland er herligt, indfødt-trofast, ortodoks! Og vi vil være i stand til at slå tatarerne og være Kazan under Rusland!
  Og igen angriber de unge, udødelige krigere. Og de kæmper med et rasende vanvid. De har en vild kaskade af ideer og vanvittig energi.
  Ungt par i angreb. Og tatariske krigere falder under deres slag. Og de kæmpere, der har modtaget udødelighed og træner deres evige liv, er meget sjove.
  Oleg, der skar tataren af, brølede:
  - Hundrede, efter hundrede, regiment efter regiment! Russiske riddere skåret med et sværd! Jeg tror, at sejren snart kommer! Vi åbner en herlig konto!
  Mirabela kastede en skarpt slebet skive med sine bare tæer og sang:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, kastede også en diskos med sin bare, barnlige, men meget stærke fod og sang:
  - Fædrelandets forsvarer! Perunov soldat!
  Mirabela Magnetic fortsatte med at hugge og sang:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Drengen, der fældede fjenderne, hvæsede:
  - Ruslands helte samler sig i alarm!
  Sådan kæmper heroiske børn - store helte! De har passion og styrke, for en hel legion.
  Eller måske ti legioner! Da de så på dem, muntrede resten af soldaterne op og begyndte at piske hen over Kazans mure.
  Oleg, der skar tatarerne ned, brølede:
  - For zar Vasily III!
  Og hvordan han vil kaste en skarpt slebet skive, hvordan han vil afskære et dusin modstandere af Rusland.
  Og igen vil han spinde sommerfuglen og bagved møllen. Skær et dusin ned ad gangen. Og så vil drengen tage det, og med sin bare hæl vil han flytte khanen i hagen.
  Han vil flyve og flop lige ind i gryden med kogende tjære.
  Oleg Rybachenko råbte:
  - Nå, for helvede med dig!
  Mirabela tog boomerangen med sine bare tæer, skar fem nukere af og brølede:
  - Ære til zar Vasilys fædreland!
  Oleg Rybachenko bekræftede entusiastisk:
  - Hil hellige Rusland!
  Mirabela, der skar tatarerne ned, hvæsede:
  - Det her er ikke Rusland endnu, men Muscovy!
  En betydelig del af muren er allerede blevet erobret af russiske soldater. De er allerede ved at infiltrere selve byen.
  Storhertug Vasily befandt sig lidt i skyggen på grund af sin store søn Ivan den Forfærdelige.
  Men i den virkelige historie underkastede Kazan sig ikke for ham. Og nu omskriver barnet og den heroiske pige og tilføjer, hvad de russiske forfædre undlod at gøre.
  Oleg Rybachenko skar fire hoveder ned med et slag. Drengen smed derefter en boomerang med sine bare tæer. Han skar yderligere syv kæmpere ned og skreg:
  - På en eller anden måde kørte de ind i kisten, og den mest magtfulde ghoul,
  Han ville gerne bide mig i nakken, men han viste sig at være som en leg!
  Og den unge kriger bliver træt af det...
  Margarita drejede skruen og knirkede:
  - Jeg er en kobra klar til at hoppe!
  Og igen vil han affyre en dræber boomerang med sine bare tæer. Pigen er ganske vist som den sejeste gudinde.
  Det meste af Kazan er allerede blevet erobret. Modige krigere stormer den øverste khans palads. De er fulde af raseri og vild begejstring. Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya er terminator-krigere. Og hver deres gynger, og de vinker meget ofte - det er nye lig!
  Oleg Rybachenko, kæmpende, bemærkede:
  - Men denne kamp kan ændre meget!
  Mirabela var logisk enig:
  - Ivan den Forfærdelige erobrede Kazan! Og nu vil hans onkel Dmitry erobre hende!
  Drengen kastede en boomerang med sine bare tæer. Han skar halsen over på fem tatarer og gøede:
  - For det store Rusland og slavernes himmel!
  Mirabela er en smuk pige, selvsikkert bekræftet:
  - For det største imperium!
  Og pigen kastede også et skarpt slebet blad med sine bare tæer.
  Og hun skar en masse nukere og huggede hvem. Hun er sådan en martial skønhed.
  Det er virkelig sejt Mirabela. For udødelighedens skyld indvilligede hun i at blive en pige i bikini, opgive sin tidligere krop og blive solgt til slaveri. Men så fik hun sådan en overmenneskelig styrke! Og tro mig, selvfølgelig, det er super for hende!
  Pigen kæmper og drengen kæmper og fjenderne falder. De er knækkede og svækkede.
  Så de modige krigere bryder ind i tronsalen, hvor Kazan Khan ligger.
  Han forsøger at gå, men drengen kaster en stjerne med sin bare fod og brækker khanens baghoved. Den ødelagte falder og dør...
  Så udrydder krigerrangerne resten af tatarerne. Men sidstnævnte, efter at have mistet deres herre, dropper deres våben og overgiver sig.
  Så Kazan faldt. Nu er Rusland rejst til disse lande. Storhertugen af Muscovy Vasily bosatte en del af tatarerne i Rusland og bosatte en del af russerne i Kazan.
  Så blev det endnu bedre. Den nye russiske storhertug blev også valgt til storhertug af Litauen. Steg op til tronen...
  Det er tydeligt hvorfor - sejren over Kazan var meget imponerende for alle. Og de indså, at Rusland er meget stærkt!
  Og krigsvagterne gjorde deres bedste her. De tog og besejrede hæren fra storhertug Vasily III's hovedkonkurrent. Og ansøgeren selv blev taget og revet ned af den udødelige dreng og piges hoved.
  Og det gjorde de ved at kaste skiver med deres bare fødder i kor, mens de råbte:
  - Slaverne skal forenes! Lad os alle være uovervindelige!
  Og de unge krigere sprang op og huggede hetmanden ihjel, udbrød:
  - Vi er krigere af en ny æra og en sej formation!
  Derefter kyssede fangerne de unge krigeres bare fodspor, efterladt af dem på den friske sne. Og du vil være enig i, at det er meget fedt!
  Og så en tur til Astrakhan. Sådan trækker én sejr andre med sig.
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya flyttede sammen med denne storhertug til Astrakhan.
  En dreng og en pige stormede denne store by. De kæmpede, igen ankom den russiske hær gennem tidens korridor.
  Og igen skar de sig selv og kastede boomerangen med deres bare tæer. Det er her, tingene blev meget nemmere. Og hæren blev kommanderet af Vasily den Tredje selv. Og hans magt var stor. Storhertugdømmet Litauens tropper ankom også. De stormede denne by.
  Og terminatorbørnene skar sig selv og kastede boomerangs, skiver, stjerner. Oleg Rybachenko kastede endda et par granater.
  Med deres bare fødder kastede de unge krigere også skarpe stjerner, og tynde, men i stand til at skære flere halse over ad gangen.
  Og deres ben er virkelig legemliggørelsen af smidighed og hurtig og meget vild styrke.
  Og som en pige kaster en boomerang med sine bare tæer, så vil fjender af det hellige Moskva Rusland slet ikke være honning!
  Terminator Warriors råbte i kor:
  - Ære til Vasilij den Tredje, den største af de russiske zarer!
  Og igen en stor sejr for det russiske kongerige.
  Basil den Tredje blev kronet med titlen som konge og blev officielt anerkendt som kejser. Hans imperium blev enormt. Russerne begyndte også at trænge ind i Sibirien. Og Krim-khanatet anerkendte endda sig selv som en vasal af Rusland.
  Efter udvisningen af storbyen forpligtede Vasily III kirkens nye herre til at ændre dogmerne og tillade polygami. Dette skyldtes delvist annekteringen af Kazan, Astrakhan og andre islamiske lande.
  Vasily den tredje giftede sig straks med den litauiske prinsesse Glinskaya og tataren Tamara. Og så også på den fjerde pige.
  Synoden tillod russerne at have fire koner. Og mange prinser benyttede sig af dette.
  Krigen med Polen endte med erobring... Den russiske hær var stærk og meget mere talrig. Ja, Oleg og Mirabela hjalp. Og med disse terminator-krigere er ingen modstander forfærdelig.
  Og Vasily den Tredje blev Polens konge. Imperiet er blevet styrket. Men Suleiman den Storslåede kom til Det Osmanniske Riges trone. Og denne hersker erobrede Ungarn. Han belejrede også Wien.
  Men Krim-khanatet brød med Rusland. Og en ny kampagne fulgte. Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya udmærkede sig også her på befaling fra den hyper-almægtige hekse-gudinde. Selvfølgelig under overfaldet på Perekop. Her er den stærkeste del af forsvaret af Krim-tatarerne. Men trods alt, krigerne: Oleg og Mirabela er meget seje!
  Og hvor skynder de sig, og hvor skynder de sig! Og hvordan de vil fælde tatarerne. Og med hvilken vild entusiasme de vil påtage sig det.
  Og drengen kastede en stjerne med sine bare tæer, og den afskar seks tatarer på én gang.
  Og pigen skød fem ned med et kast af en stjerne. Disse fyre viste sig at slås.
  Oleg og Mirabela ryddede en del af muren. Derudover virkede artilleriet også. En masse ødelæggelse blev påført tatarerne. Så Krim-khanatet faldt.
  Så var der en kamp med Suleiman den Storslåedes hær. Denne gang, i den virkelige historie, var den store sultan ikke heldig. Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya dræbte ikke kun en masse tyrkere, men fangede også sultanen.
  Rusland tvang tyrkerne til at forlade Balkan. Og hun grundlagde sine egne fæstninger dér. Og også udvalgt Istanbul. Konstantinopel opstod igen.
  Vasily III stoppede midlertidigt. Erobring skulle fordøjes. Livland gik med til at hylde russerne og afstod Narva til besiddelserne uden krig.
  Vasily den Tredje, selv i 1535, beordrede opførelsen af en havneby ved mundingen af Neva. Noget som Peter den Stores Petersborg. Sandt nok flyttede Basil hovedstaden bare til Konstantinopel.
  I 1537 erobrede russerne Vyborg og befæstede sig fra den nordlige del af svenskerne og besejrede dem fuldstændigt.
  Under angrebet på Vyborg skilte Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya sig igen ud.
  Drengen og pigen sprang naturligt over tidstærsklen og deltog i overfaldet.
  Her kastede Oleg en boomerang med sine bare fødder, slog et dusin modstandere ud og sang:
  - Ære til Rusland og dets zar Vasilij den Tredje!
  Mirabela kastede også noget dødbringende med sine bare tæer og udsendte modigt:
  - For det hellige Rusland og den ujordiske dronning!
  Derefter spredte drengen og pigen sig så, at en hel rydning af svenskernes lig blev skåret igennem.
  I 1540-1541 erobrede russiske tropper også Lilleasien fra tyrkerne. Og i 1545, og også Mesopotamien og Palæstina. I 1547 i marts døde kongen i en alder af knap otteogtres år gammel. Hans regeringstid på 42 år viste sig at være både lang og meget glad for mange erobringer for Rusland.
  Basil den Tredje fik navnet Basil den Store. Og på tronen var en ung, men efter Ruslands standarder, en voksen Ivan Vasilyevich.
  Og da Vasily den Tredje levede længere end i den virkelige historie, blev boyar-uroen undgået.
  Ivan Vasilyevich besluttede først at underlægge Livland fuldstændigt, krigen i 1550 var vellykket. Kraftfuldt russisk artilleri fejede alle væk, og næsten alle byer blev hurtigt erobret.
  Selvfølgelig deltog terminatorbørn Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya i kampene.
  Med deres bare, barnlige fødder kastede de alt skarpt og gennemborende så nidkært, at de liviske tropper døde i uhyre tal.
  Desuden skyder unge krigere også præcist fra kanoner og så præcist.
  Terminator-drengen Oleg skød og smed en morder til stede med sine bare fødder.
  Spredte modstandere og knirkede:
  Jeg er inkarneret ødelæggelse!
  Og drengen vil le og brøle:
  - Jeg er søn af en stor vækkelse!
  Mirabela, denne seje pige, vil også starte en morder med sine bare tæer og knirke:
  - Jeg er datter af de store udslettelsesgudinder!
  Og igen griner børnene og blotter deres tænder. Og så flyve op til fæstningen. Og så vil alle blive skåret ned. De har ikke sværd, de har bare propeller. Og de udrydder livonerne og andre soldater fra lejesoldatshæren uden medlidenhed.
  Drengen og pigen er barfodet hele tiden, selv i sneen. Og de udødelige krigere kan endda lide dette!
  Hvorfor ikke? Hvorfor sko til de mennesker, der har kroppe hurtigere end noget dyr, og de kan selvfølgelig ikke tilgive eller blive syge.
  Så kæmpede Ivan den Forfærdelige i Egypten. Efter på få år at have erobret hele det nordlige Afrika, inklusive Marokko. Så blev den arabiske halvø erobret.
  Tyskland var fragmenteret, Østrig var svagt, Spanien og andre lande havde travlt med krige.
  Det tsaristiske Rusland flyttede tværs over Iran til Indien. I 1590 blev Indien invaderet. Ivan den Forfærdelige levede til en alder af otteogtres og døde i 1598. Og han blev efterfulgt af Ivan den Femte. Rusland fortsatte sin ekspansion mod øst og erobringen af Kina. Selvom krigen viste sig at blive lang og hård.
  Det tog tre krige at erobre Kina.
  Selv deltagelse i kampene mellem Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya sikrede ikke umiddelbart sejren.
  Ja, og unge krigere kæmpede i episoder. De vil løbe ind i sig selv, hugge kineserne op og løbe tilbage igen.
  Selvfølgelig handlede drengen og pigen meget aktivt og effektivt. Og med deres bare tæer kastede de aktivt skarpe stjerner, skiver og boomerange.
  Oleg Rybachenko hackede personligt den kinesiske forsvarsminister ihjel. Og så hvordan han kaster en granat med et drengeligt ben. Så på én gang to dusin gule krigere til den anden verden og sagde:
  - Ære til Rusland, som for evigt i tiderne angiver universets vej!
  Og pigen Margarita vil tage den og affyre en boomerang med sin bare fod, som er dødelig, som ingen steder er køligere.
  Og efter at have besejret modstanderne, knirker pigen:
  - For sådan Rusland kæmper du og vær ikke bange!
  Og drengen og pigen begyndte at vinke endnu mere intensivt.
  Ivan den femte døde i 1620, og hans søn Ivan den sjette fortsatte sit arbejde. Efter genstridige krige i 1640 blev Kina endelig underkuet.
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnetic begyndte at optræde mere aktivt på forskellige steder i kampe og kampe.
  Og så kastede drengen Oleg en boomerang og blæste hovedet af den kinesiske kejser. Og han blev en helt!
  Og pigen Mirabela kastede en granat med sin bare fod og slog hele modstandernes hovedkvarter ud.
  Og selvfølgelig, takket være disse udødelige børn, blev den største af det russiske imperiums sejre vundet!
  Og efter sejren over Kina, Moskva Rusland, er ingen praktisk talt bange! Og ingen vil stoppe russerne og vil ikke vinde! De har passeret point of no return!
  Og Rusland blev stærkere som et stort imperium. Ivan den Sjette regerede i yderligere ti år, indtil han erobrede Korea og det meste af Indokina.
  Efter ham besteg Alexander den Første presto. Den nye konge fortsatte sit tidligere erobringsforløb. Indokina blev fuldstændig erobret, og russiske skibe landede i Australien og begyndte at udforske dette kontinent. Derudover kom russerne endnu tidligere ind i Alaska og rykkede frem på tværs af Canada ... Her stødte de allerede på Frankrig, der endelig fik stabilitet og fremgang under Ludvig den fjortende, og England, der hurtigt var ved at tage fart.
  Derudover fortsatte Rusland med at udforske Afrika og mødte også modstand fra Storbritannien der. Sverige gik også op og forsøgte at angribe Rusland.
  Men de russiske tropper var i alarmberedskab, og Storbritannien og Frankrig handlede ikke sammen. Og Alexander den Førstes tropper erobrede denne stat.
  Selvfølgelig deltog både Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya i dette.
  Barfodede krigere kastede skiver og huggede med lange, specielt hærdede sværd.
  De er så seje og uimodståelige.
  Oleg Rybachenko kastede en skarp stjerne med sine bare tæer af drengefødder, væltede et dusin svenskere og sang:
  - Til det hellige Ruslands ære!
  Pigen Mirabela kastede også en dødbringende genstand med sine bare fødder og hvæsede:
  - For den uovervindelige Families storhed!
  Og børnene vil hoppe sammen og slå den svenske guvernør i brystet med deres bare hæle.
  Den fløj over og skød endnu et dusin fjendtlige soldater ned.
  Efter Alexander den Førstes død i 1675 besteg tsar Alexei, Alexanders første søn, tronen. Normalt gik tronfølgen efter sønnernes anciennitet, og derefter børnebørnene fra den ældste søn. Vasily den Tredje etablerede dette, så der ikke senere ville være kamp om tronen. Med stærk centralisering.
  Alexei stødte først på Frankrig i Amerika og med Storbritannien i Afrika.
  Russiske tropper gik i mellemtiden ind i de tyske lande. Tilfangetagelsen var ganske vellykket, da fyrstedømmerne var fragmenterede. Overtallige russiske regimenter erobrede også Italien. Dette blev efterfulgt af en kampagne mod Frankrig. Ludvig Solkongens regeringstid endte uhyggeligt. Russiske og udenlandske regimenter tog Frankrig.
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya udmærkede sig igen.
  Unge krigere kæmpede med sværd og kastede skiver mod fjendens soldater. Dræbte en masse soldater.
  Drengen kastede en stjerne mod fjenden med sin bare fod og brølede:
  - Jeg er en supermandskriger!
  Pigen kastede også med sine bare tæer dræberskiven og fløjtede:
  - Og jeg er legemliggørelsen af et vidunderligt kosmos!
  Og hvor vil han vise sin lange tunge! Og så hvordan man giver en bar hæl i næsen på den franske greve. Det pandeknæk.
  Og Oleg Rybachenko vil flyve forbi som en helvedes meteor, og et par dusin franskmænd tog og døde. Og så drengen, som om han sprængte fra en fanget kanon med bukkeskud.
  Og sætte en masse fightere. De vrider sig i smerte og dør!
  Og terminatorkrigerne skynder sig til sig selv og hugger alle ned, som om de selv er dødens engle og er hurtigere end geparder.
  Storbritannien kæmpede på en eller anden måde tilbage på havet og bad om fred. Rusland fortsatte sin ekspansion i Amerika. Hendes tropper erobrede alle de engelske og franske kolonier og nåede Mexico.
  Erobringen af Afrika og Australien var fuldført.
  Nu var kun Spanien og dets kolonier, og Portugal med dets kolonier, ubesatte.
  Men denne krig var allerede for Peter den Store, som fik magten i 1700. Den nye zar, ikke Romanov, men Rurikovich, der udnyttede lejligheden som et angreb på russiske købmænd, sendte tropper ind i Spanien og Portugal.
  Disse lande var allerede i tilbagegang og blev hurtigt besejret. Russiske tropper begyndte også at erobre kolonier. De var både flere og bedre udrustede og bevæbnede. Den russiske hær havde allerede røgfrit krudt og højeksplosive granater og kampluftskibe. Der var endda kampvogne. Og de første pansrede tog. Hvilket gjorde indtryk på modstanderne.
  De første maskingeværer dukkede også op i den russiske hær.
  Men selv her kunne Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya ikke undgå at bemærke. De skal kæmpe og bearbejde deres udødelighed.
  Her kaster drengen igen en granat med sin bare fod. Og riv dine modstandere i stykker. Hvorefter de sang:
  - I navnet på det Rusland, der erobrer hele verden og menneskers hjerter!
  Pigen, også, som om at kaste et bare ben, en lille, men stærk i form af eksplosiv kraft, en bombe. Vil rive spanierne og knirke:
  - For sådan, at der altid var lykke for alle mennesker!
  Og børnene, der kastede dødsgaver med deres bare fødder, sang:
  - Lad dem være evigt unge og vores lyse år!
  Og efter det, som en anklage med noget ret dødeligt. Og de vifter sådan med sablerne.
  Det blod flyder som en flod, og hele jorden forlader under dine fødder!
  Her er krigerne! Altså bare supermænd med bare fødder, som nærmest er nøgne i varme og kulde.
  Men sådanne fremragende kæmpere! Det højeste mærke og klasse! Her skærer de sig selv og udrydder modstandere!
  Drengen og pigen er som ærkeenglene i den vildeste udslettelse, som ikke har nogen barrierer og forhindringer på vejen til nye sejre og præstationer.
  På deres vej overgiver byerne sig, og indbyggerne går ud og kysser aftryk af de udødelige og store krigeres bare fødder.
  Spanien og Portugal blev sammen med kolonierne hurtigt erobret. Og kun Storbritannien var tilbage.
  Men i 1725 landede Peter den Stores tropper på den.
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya er som altid foran alle. Unge krigere er udødelige og springer i tid.
  De affyrer maskingeværer og kaster dødbringende granater med deres bare tæer.
  At rive briterne og andre krigere i stykker.
  Oleg brøler, skyder og slår:
  - Vi er krigere af rumbroderskabet!
  Pigen Mirabela kastede en granat med sine bare tæer og skreg:
  - Og vi vil besejre alle uden tvivl!
  Så ramte pigen med sin bare hæl hertugen af Buckingham så hårdt, at hun brækkede hans hals!
  De erobrede London og fuldendte endelig erobringen af verden.
  Således opstod et enkelt imperium. Peter den Store døde i 1735, og hans barnebarn Peter den Anden besteg tronen. Stadig ung, men smart og sej hersker. Rusland styrkede centraliseringen, fabrikker og veje blev bygget. Flyvemaskiner dukkede op, og jernbaner blev strakt mere og mere aktivt.
  Peter II regerede i lang tid og stabilt. I 1790 blev han efterfulgt af Peter den Tredje. Landet var velstående, men alligevel fredeligt. Der er allerede tale om pladsudvidelse.
  Og i 1817 fandt den første bemandede flyvning ud i rummet sted. I 1820 blev Alexander II tsar. Den nye konge ønskede en hurtigere udvikling af rummet og rumforskning.
  I 1825 fandt den første flyvning til månen sted. Og i 1845 fløj russiske skibe til Mars. Og i 1847 til Venus. I 1850, til Merkur, og den næste til Jupiters satellitter. Russiske kosmonauter kom ind på den fjerneste planet Pluto i 1860.
  Sådan forløb udviklingen af solsystemet. Og i 1917 fandt den første flyvning uden for solsystemet sted. Flere store rumskibe satte ud mod Alpha Centauri.
  Og i 1921, og til Sirius ... Forresten opdagede de flere relativt normale planeter der. Fyrre år senere dukkede de første skibe, der fløj med superluminal hastighed op.
  Og i 2017 fløj en russisk kosmonaut for første gang til kanten af galaksen.
  Det var generelt vidunderligt.
  I 2030 blev en tidsmaskine opfundet... Og menneskeheden flyttede til et andet, højere udviklingstrin. Også selvom Rurikovichs stadig sidder på tronen, og det absolutte monarki styrer det menneskelige imperium.
  Der er dog en opposition, der argumenterer for, om verden Rusland har brug for en republik. Men hun er stille. Folk er allerede tilfredse med den eksisterende situation, da livet er blevet meget godt, og hvert år bliver det bedre.
  
  BLOND REDDER IVAN DEN FORFÆRDELIGE IMPERIER
  Mirabela Magnetic er på en mission igen. Denne gang hjælper hun den seriøse Ivan den Forfærdelige.
  I dette tilfælde beskytter hun Polotsk mod horderne af Stefan Batory.
  Den evige dreng Oleg Rybachenko forblev i Polotsk. Angrebet blev slået tilbage, men situationen forblev alarmerende. Men så dukkede Mirabela Magnetic op og yderligere fire piger. De dukkede op som fra et hul i rummet. Alle fem piger var barfodede og i bikini, så de magiske seks dukkede op.
  Drengen, der havde levet længe nok og stadig var elev af Mirabela Magnetic, som allerede havde nået at besøge Napoleon III's tid, fløjtede:
  - Vi rammer den igen! Det er godt!
  Oleg Rybachenko udtalte resolut:
  - Og helt sikkert ændre historiens gang!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana rystede deres sværd. Pigerne var meget beslutsomme.
  Natasha foreslog:
  - Vi er seks nu ... Lad os ramme den polske lejr!
  Oleg Rybachenko støttede let denne idé:
  - Og hvad? Lad os tæske! Vi er alle sammen en stor kraft!
  Mirabela Magnetic var meget gerne enig i dette:
  Vi er en kolossal kraft!
  Og hendes bare hæl knuste en kakerlak.
  Og krigerne slog deres bare fødder, den ene på den anden, til bekræftelse.
  Om natten steg seks hærdede kæmpere ned fra muren i byen Pskov. De var på tæerne mod den polske lejr. Her formelt set Polens hær, men faktisk lejesoldater fra hele Europa. Især mange tyskere. Stor hær.
  Men trods alt er de seks kæmpere seje. Og pigerne med drengen tog og fjernede vagtposterne og kastede skarpe nåle med fingrene på deres bare fødder. Ødelagte vagtposter faldt. De kvindelige krigere viftede med deres sværd og begyndte at skære. Som en flok slanger angreb de lejren.
  For middelalderen, hvor usædvanligt - når piger i bikini angriber. Og de, der smadrer fjenden, sår bogstaveligt talt hele dødsmarker.
  Oleg Rybachenko viftede med sine sværd og huggede. Vinkende drengen skar den nidkære oberst.
  Og mumlede:
  Vi vil kæmpe for det hellige Rusland!
  Mirabela Magnetic skar den rige pande i to, og brækkede næsen af den tyske greve med sin bare hæl og kvidrede:
  Vi er ikke bange for døden på slagmarken!
  Natasha, der skar polakkerne, tyskerne og andre lejesoldater ned, råbte:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden!
  Ved at ødelægge den polske hær og lejesoldater, Marusya, råbte denne terminator-pige:
  - Under stjernehimlen vil døden ikke tage os!
  Augustine, det er propelpigen. Den bedste inkarnation af de sovjetiske specialstyrker, og endda en mutant, der huggede polakkerne - tweeted:
  - Jeg vil kæmpe for mit hellige Rusland!
  Svetlana, der drejede sine sværd og huggede tyskerne, svenskerne og polakkerne, kvidrende med sin runde hæl, kvidrede:
  - Jeg skal lade det mægtige maskingevær!
  Natasha, der snittede polakkerne, tyskerne og alle lejesoldaterne fra Europa og endda tyrkerne, kvidrede:
  - Ødelæg fjender - uden at kende skyggen af frygt!
  Den flammende Augustin, hendes kobberrøde hår flagrende i vinden som Auroras banner, hviskede:
  - Universets verdener ser på dig!
  Marusya, dette er en blondine med gyldent hår, mens hun kvidrer og hopper op på sine bare ben:
  - Lad din skjorte brænde i blod!
  Mirabela kaster også en skarp skive med sine bare tæer, skærer hovedet af lejesoldaterne og gøer:
  - For Ivan den Forfærdelige!
  Svetlana bankede med et stort hug sin bare hæl i maven på polakken. Så kastede hun flere skiver med sine bare tæer, skar et par dusin af og råbte:
  - Dø fædrelandet med din sjælelskende!
  Og pigerne lo. Hvilke smukke og sexede djævle er de. Og stor, og oppustet med aflastningsmuskler. Og de kaster nåle med deres bare fødder og tynde skiver - dræber flere soldater på én gang med en.
  Og de går bogstaveligt talt over ligene ...
  Og de efterlader blodige, yndefulde aftryk af bare, pigelige fødder.
  Og kun seks personer mod flere titusindvis af krigere. Men der er panik i polakkernes rækker. Og de ved ikke, hvor mange der angreb dem. Og de er helt skøre. Nogle af dem begyndte endda at skyde på hinanden og skære sig selv.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, kastede en hjemmelavet bombe med sine bare fødder og brølede på polsk:
  - Tyskerne angreb! Tyskerne angriber os!
  Og så kastede han bomben igen og råbte, denne gang på tysk:
  - Polakker angrebet! Polakker angriber os!
  Mirabela hentede på tysk:
  - Polakker angriber os! Polakkerne dræber tyskerne!
  Og hvad startede: De tyske lejetropper kæmpede med polakkerne. Og svenskerne sluttede sig også til massakren. Der var et blodigt slagsmål. Hvilket blev forværret af svinget med sværd og sabler fra barebenede piger og en skægløs dreng i shorts.
  Oleg Rybachenko råbte helt ud i lungerne:
  - Når vi er forenede, er vi uovervindelige!
  Og tilføjet på tysk:
  - Rubinpæle!
  Så på svensk:
  - Hak polakkerne og tyskerne!
  Så tilføjede barfodets dreng på polsk:
  - Hak tyskerne og svenskerne!
  Mirabela brølede også på toppen af sine lunger:
  - Hak polakkerne og svenskerne!
  Og med sin bare hæl ramte pigen fjenderne i hagerne.
  Og de kastede giftige nåle med deres bare tæer.
  Og panikken tog til... Den gensidige skænderi voksede. Og drengen og Natasha begyndte at nærme sig under dække og skære et spor ud af ligene for sig selv, til teltet til kongen af Polen, Stefan Batory.
  Denne konge var Semigrad-guvernøren. Det vil sige den tyrkiske sultans vicekonge over Ungarn. Interregnum i Polen trak ud. Blandt kandidaterne til den polske trone var Ivan den Forfærdelige. Det lykkedes dog ikke Ivan at tage tronen. De vestlige landes modstand, som ikke ønskede en så kraftig styrkelse af Rusland, havde også en effekt. Og adelens frygt for at miste deres friheder. Og tøven fra Ivan den Forfærdelige selv - vil annekteringen af Polen ikke føre til, at deres egne boyarer vil løfte hovedet?
  Under alle omstændigheder en historisk begivenhed: foreningen af Rusland og Commonwealth under Ivan Vasilyevichs styre fandt ikke sted. Og den polske trone blev pludselig beslaglagt af Stefan Batory. På dette tidspunkt havde Rusland erobret det meste af Livland. Og i det syvoghalvfjerds år var næsten hele Livland, bortset fra Riga og Revel, under Rusland.
  Stefan Batory, efter at have samlet styrke og modtaget penge til krigen fra den tyrkiske sultan, og Vatikanet begyndte en kampagne mod Rusland. At vælge Polotsk som det første mål. Og under denne by blev den livlandske krigs skæbne afgjort. I virkelighedens historie blev Polotsk taget af polakkerne, hvorefter de greb initiativet og begyndte at vinde. Og uoverskuelige katastrofer er faldet over Rusland.
  Men denne gang i kamp, en storslået sekser. Og polakkerne og deres lejetropper kan ikke stå imod dem!
  Og massakren gik så blodig, at det er umuligt at sige i et eventyr, ikke at beskrive det med en pen. Selvom for eksempel et elektronisk tastatur sagtens er muligt.
  Oleg Rybachenko fløjtede og gøede:
  - Polakkerne fælder tyskerne!
  Mirabela Magnetic råbte:
  - Tyskerne skærer polakker!
  Og han brød igennem med Natasja til kongens lejr. Stefan Batory forsøgte at orientere sig. Han var rigt klædt og havde en blanding af orientalske og europæiske træk.
  Oleg Rybachenko kastede en skarp, tynd skive med sine bare tæer af drengefødder. Han fløj i en bue, fløjtede tyndt. Og stak Stefan Batory mellem øjnene. Kongen af Polen blev dødeligt såret og kollapsede med et støn. Ja, det var ikke let for monarken. Hans regeringstid varede ikke længe. En almindelig barfodet dreng. Eller endda ikke helt almindelige slyngede ham.
  Oleg Rybachenko sang med glæde:
  - Jeg er et kampfly, min motor brænder! Himlen er mit hjem! Og lad angriberen blive slået, jeg er en sej dødens mester!
  Mirabela kastede en granat med sine bare tæer, rev en masse lejesoldater op og knirkede:
  - Og jeg er en heroisk pige!
  Oleg Rybachenko bøjede sig og råbte på polsk:
  - Tyskerne dræbte kongen!
  Og så brøler det igen:
  - Svenskerne er med tyskerne samtidig!
  Mirabela råber helt i lungerne:
  - Vi vil hævne kongen!
  Og derefter begyndte en rigtig losseplads mellem polakkerne og lejesoldater. De blev skåret til fulde. Og aktivt piskede hinanden og overøste med kugler. Og massen af lig hældte og blev revet i stykker. Og krigere døde i tusindvis.
  Og så er der pigerne og to drenge, som de prøvede. Det var et rigtig rod. Og sådan er den samlede fældning. Og piskede Fritzerne, og polakkerne, og svenskerne og endda tyrkerne. Og kødhakkeren gik i højeste klasse.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Guld er utilgængeligt for svenskerne ... De har i hvert fald et sind! Jeg vil fælde Ruslands fjender! Og hvem vil jeg dræbe med sværd!
  Og pigerne gik fra hinanden. Og lad dem smide smadrende genstande med deres bare fingre. Disse er skønheder og fugle på højeste flugt.
  Oleg Rybachenko tog det og sang med entusiasme:
  - Uro er mig ikke bekendt! Jeg har opbevaring i mit bryst! Jeg er en kriger af højeste klasse!
  Mirabela, der holdt ottetallet med hænderne, tilføjede:
  - Fjendens hæl i øjet!
  Natasha sang med entusiasme:
  - Og en fighter af firmaet "Adidas"!
  Marusya sprang op og gøede:
  - Hest Pegasus!
  Og hvordan krigerne vil hoppe, og hvordan de vil gø. Og deres stemmer buldrer, som de sorte hestes!
  Den brændende Augustin hvæsede:
  - Vi er krigere .... - Pigen kastede en halv snes skiver med sine bare fingre på én gang, og ramte flere dusin polakker og tyskere. - Det fedeste slag! Og hvor Ivan Krushila!
  Svetlana, denne blonde terminator bekræftede:
  - Og jeg ville kvæle alle!
  Så kastede hun igen sine bare, yndefulde tæer, skarpe, forgiftede nåle.
  Og igen bunkevis af modstandere - tyskere og polakker.
  Mirabela smed en hjemmelavet sprængstofpakke med sin bare hæl, spredte modstandere og knirkede:
  - For det store Rusland!
  Natashka blottede sine tænder, udgav flere dødelige gaver med sine bare fødder og udstedte:
  - Vi vil kæmpe på Jorden! På himlen og i buldermørke!
  Oleg Rybachenko, der huggede med sværd i begge hænder og kastede skiver med drengefødder, sang:
  Dødsmaskinen er gået amok...
  Marusya, der huggede alle i en række og kastede skiver med yndefulde fingre af sine bare pigelige ben, fortsatte:
  - Hun flyver en meteorit!
  Glødende Augustin hvæsede, kastede skiver, der glødede, og hvæsede:
  - Og Satan selv styrer verden!
  Den lyshårede Svetlana fortsatte med at synge med glæde:
  Og lad os fejre vores succes!
  Natasha tog det og kvidrede af glæde:
  - Krig i dag....
  Marusya tilføjede med selvtillid og kastede nåle og diske med sine bare tæer:
  - I morgen bliver der fred!
  Den flammende Augustin reagerede med voldsomt raseri og hvæsede som en slange. Og hendes bare fødder kastede så skarpe nåle, at de gennemborede alle til halsen:
  - Og tro Lucifer idol!
  Svetlana fortsatte med et vildt, rasende angreb:
  - Vi vil kæmpe på jorden i himlen og buldermørke!
  Mirabela huggede fjenden og slog fjenden med hovedet, tog den og kurrede:
  - Til ære for Fædrelandet og mig!
  Natasha, der kastede diske ved hjælp af bare, yndefulde pigelige fingre, sang:
  - Vi vil kæmpe til det sidste, vi vil få vores hjerter til at banke i kor!
  Marusya fnisede og kvidrede, huggede polakkerne og kastede småsten med sine bare fødder.
  - Og så måneskin til overclocking!
  Glødende Augustin, der sendte dødelige nåle, og det, der slår og knækker, hvæsede:
  - Og så vin - til det sidste!
  Den blonde terminator sendte igen giftige nåle med sine bare fingre og kvidrede:
  - Eller generøs skænkning af øl!
  Derefter lo skønhedskrigeren, og af hendes latter sprængte lejesoldaterne fra Stefan Batory deres trommehinder.
  Oleg Rybachenko bemærkede vittigt:
  - Uden krig er der ingen fred, uden kærlighed er der ingen fest!
  Natasha, der kastede boomerangs med skarpe kanter med sine bare fingre af yndefulde, pigeagtige fødder, kvidrede:
  - Kvinders tiltrækningskraft elsker ungdom, mænds økonomi!
  Marusya, der blinkede med et blændende smil og kastede dødsgaver med sine ben, gav ud:
  - Kvinder er gode i ungdommen, mænd med penge!
  Den flammende Augustin spyede med sine bare fødder strømme af død med sine bare fødder, hvæsede:
  - En kvinde er en blomst, en mand er en drone, der går til honning!
  Den perleblonde Svetlana kvidrede og kastede knivene med sine bare hæle og blottede sine tænder:
  - Det er godt at være kvinde, det er slemt at være kvinde!
  Oleg Rybachenko, der huggede polakkerne og lejesoldaterne ned og svingede sine sværd som helikopterblade, knurrede:
  - En mand skulle være sammen med sin kone, men ikke være en kvinde!
  Natasha løftede sine bare fingre, klippede boomerangs og kastede sit blå hår og gøede:
  - En mand er altid en han, men oftest bringer tæver ham til hundelivet!
  Zoya rystede på sit hår med bladguldfarven, kvidrede i kor, blottede sine tænder og kastede med sine bare hæle det, der dræber, eller endnu værre, går i stykker:
  -Det er bedre, når en mand er en han end en tæve!
  Mirabela, udførte et trick med sværd - en tredobbelt drage, og kastede en dolk med sine bare tæer, gryntede:
  - For hele verdens moderland smukkere!
  Augustin, hvis kobberrøde hår flagrede som et proletarisk banner, og hendes bare, mejslede ben spyede strømme af død og udslettelse, råbte:
  - Hvis en mand vil have en kvindekrop, skal han starte en mandsvirksomhed!
  Svetlana, der med sine bare fødder affyrede en boomerang i form af et femtakket hagekors, kvidrede:
  - Det er godt for en mand at have en kvindekrop - men ikke bogstaveligt!
  Oleg Rybachenko, en dreng, der så ud til at være omkring tretten år gammel, begyndte at synge og komponerede bogstaveligt talt på farten:
  Jeg er født i en gylden tid
  Fremskridt er det store enogtyvende århundrede...
  Og drengens krop er ung,
  Han er den stærkeste mand i verden!
  Jeg var en dreng i en glad, generøs verden,
  Det virkede som om han kunne flytte bjerge på én gang...
  Jeg opdagede ikke: at to gange to er fire -
  For at lyse op på vejen til succes!
  Men spol frem til det turbulente tyvende århundrede,
  hvor hvirvelvinden er en hellig krig...
  Ødelagt fra marmorkammeret -
  Og den mægtige Satan styrer bolden!
  I Rusland er dette en stamme af kæmper,
  Vi kan vende en sværm af planeter...
  Når folket og partiet er forenet -
  Og de lyser op på vejen til kommunismen!
  Her var drengen i krigen,
  Og Stalin blev et ideal for ham ...
  Den unge kriger forblev barfodet,
  Da en fascist angreb sit fødeland!
  Jorden brænder, og fyrretræerne dør
  Planeten brænder...
  Drengen går barfodet gennem snedriven,
  Til din store, tapre drøm!
  Hvad han skal gøre, ved han desværre ikke selv
  Spinder i den kolde, voldsomme sne ...
  Af en eller anden grund triumferer Kain,
  Skudderne har al succes!
  Du kan vente - jeg ved det vil virke,
  Og flyve hurtigt til Mars...
  Min pige har tabt sig meget
  Men hun viste bare klasse i kampen!
  Hun løb barfodet gennem sneen,
  Frosten bed rasende i hælene ...
  Vi vil vælte den berømte Adolf fra piedestalen,
  Og lad os slå til hurtigt!
  Vi skubbede nazisterne tilbage fra Moskva,
  De gik ind i det besejrede Berlin med en pil ...
  Og det blev meget rent på planeten,
  Se, keruben breder sine vinger ud!
  Vi skal ind i Berlin, det ved vi med sikkerhed,
  Selvom fascisten er snedig og grusom ...
  Og vi holder ferie i strålende maj,
  Må storheden ikke gå til sandet!
  Vi vil genoplive universets vidder,
  Og der vil være et strålende paradis på planeten ...
  Til ære for den uendelige skabelse
  Dreng du kæmper og tør!
  Mirabela Magnetic tilføjede med stor entusiasme og blottede sine perlefarvede tænder:
  - Pige du kæmper og tør!
  Og Oleg Rybachenko kæmpede med vanvittigt raseri, som blev kombineret med sofistikeret forsigtighed. En smuk, meget muskuløs dreng kastede meget behændigt skarpe skiver med sine bare fingre og skar hovedet af polske og tyske soldater.
  Og pigerne skubbede endnu mere behændigt og brugte deres bare, yndefulde ben til at kaste nåle og bringe døden. Krigere huggede alle med sværd og lavede et totalt pulver af blod og knogler. Og de huggede, huggede, affyrede skarpe nåle og en masse skiver og boomerange.
  Polakkerne led kolossale skader og blev kvalt af blod. Og hvordan de blev kvalt. Som springvand og vandfald af skarlagenrød væske flød. Og sprøjtede, brændte, mistede lemmer. Alt dette skete i et hektisk, orkantempo.
  Mere end 60.000 tropper omkom og blev ødelagt.
  Oleg Rybachenko, der kastede dødelige skiver med de bare tæer på børns fødder, kurrede:
  - Tropperne er klar - elskerinde! Vi vil ødelægge alle!
  Natasha, vittig og blottede sine tænder, udsendte:
  Vi vil ødelægge alle!
  Mirabela, efter at have modtaget møllen, mumlede:
  - Og ramt modstanderen!
  Og krigerne gik for at skære alle og sønderdele som en skåret kniv. Og disse propeller var ved at udrydde. Og de sang endda:
  - Men for at være ærlig! Lad os udrydde alle!
  Alle krigere brændte bogstaveligt talt deres konkurrenter - simpelthen udryddede og lavede samlede kister. Og fører billedlig og kontinuerlig ødelæggelse.
  Mirabela, der skar fjenden som skiver af ost og huggede hovederne af, knirkede:
  - For Rusland og landets nye præsident!
  Zoya med det gyldne hår af en pige, og førte en totalitær rute. Og legede med hendes biceps sagde hun:
  - Hvad ville ikke være en kriger! Det er altid værdigt at vinde!
  Og igen kastede krigerne bare fødder, klinger, der ramte modstandere. Og de skabte strømme af blod.
  Pigerne plaskede med deres bare fødder gennem de skarlagenrøde vandpytter og rejste dynger af skarlagenrøde, dødbringende stænk.
  Fiery Angelica bemærkede vittigt og sendte adskillige dødbringende og morderiske knive, der sprøjtede med fontæner af hektisk, voldsom energi. Og hele skyer af uendeligt hårde og rasende dæmoner rejste sig.
  Pigen sagde klogt:
  - Lad os grine og være venner! Og vi vil slå alle!
  Svetlana snoede sig i en saltomortale og slog igen med sine bare hæle i brystet på en af polakkerne, så han vendte om, og kastede hovene væk, brækkede nakken på flere dusin mennesker.
  Svetlana udbrød med glæde:
  - Det her er en dødbringende vixen! Dette er slaget!
  Mirabela, der huggede lejesoldater og andre onde ånder, skar dem med sværd og knuste en anden kæbe på den ungarske prins med sine bare hæle, kvidrede:
  - Mit slag er det dødeligste i universet!
  Natasha fnisede, og hun udsendte en masse solstråler med sine brændende tænder og sagde:
  - Kærlighed vinder og dræber!
  Og pigerne lo alle fire, men deres latter druknede og dræbte modstandere.
  I det øjeblik kom russiske kombattanter og militser ud af Polotsks porte. De styrtede mod fjenden af al deres magt. Og aktivt snoede sværd.
  På dette tidspunkt blev de fleste af polakkerne og lejesoldaterne dræbt. Og de tyndede rækker af modstandere, som blev angrebet af bølger af russiske tropper. Slaget fra de russiske tropper var forsigtigt. Fra musketterne skød bueskytterne, men undgik indtil videre at nærme sig. Og udryddede modstandere.
  Og pigerne kastede stadig med knive og boomerange med deres bare fødder og blottede deres snehvide tænder. De udlod endda spejlbilleder og blændede modstandernes øjne.
  Lyakherne mistede orienteringen og blev afsluttet med slag fra slebne sværd. Og de havde ingen chance, ingen nåde. Der var noget, der er dødbringende og nådesløst. Og noget, der ikke kan stoppes af menneskelige anstrengelser.
  Og henrettelser af bueskytter, og militser og nådesløs fældning, af terminatorpigerne, der knuser og kværner.
  Gode krigere opfører sig og skærer hårdt. Og de vælger at ødelægge høvdingenes mål. De huggede deres hoveder af og kastede skiver. Eller stik øjnene ud - med skarpe nåle. Så pigerne opfører sig modigt og sejt. De maler uden nogen ceremoni.
  Mirabela skar gennem en masse lejesoldater og andet afskum, og under hendes sværd, hoveder som vandmeloner spredt med karminrøde stænk i alle retninger.
  Pigen råbte:
  - Min højeste klasse i universet!
  Natasha kastede en granat med et vrid med sin bare fod, og hvordan hun kvidrer af energi:
  - Vi er kosmos storhed! Vi slår alle ihjel!
  Zoya rystede i sit gyldne hår og sendte en cirkel med skarpe ender med sine bare fingre.
  Og hun gav op med raseri og nikkede:
  - Jeg er det, der bringer og tager ud!
  Den brændende Angelica sendte endnu en dødsgave og bemærkede vittigt:
  - Ethvert fjols kan holde ud, ikke enhver klog fyr kan gavne!
  Svetlana, vittig og funklende med perlehår, frembragte en aforisme:
  -Dræb, dygtig og idiot, opstandelse er ikke genstand for geni!
  Oleg Rybachenko gav også ud på en meget original måde:
  - At besejre fjenden - du dræber ham, besejrer dig selv - du giver et bedre liv!
  Mirabela tilføjede og knuste fjenderne med velbehag:
  - Det er bedre at give et liv til en værdig person end at dræbe tusinde slyngler - det er mere produktivt at dyrke en blomst end at trampe tusind insekter!
  Natasha, der fældede polakkerne og ungarerne, bemærkede:
  - Ikke den stærke, der dræber, men den almægtige, der genopstår!
  Rødhåret Angelica, skærer gennem Commonwealths soldater, vyaknula:
  - Den, der vender for meget op på næsen før kampen, bliver med næsen, når de deler trofæer!
  Zoya, der skar gennem modstanderne, kastede en morderisk granat med sine bare tæer, gryntede:
  - Da en mand holdt op med at være en abe - da han begyndte at efterligne ikke naturen, men en engle-race!
  Svetlana, der skar gennem fjenderne og frigjorde lynet fra sin skarlagenrøde brystvorte, tog det og udsendte vittigt:
  - Hvorvidt en mand var en abe, er et omstridt spørgsmål, men i sit ønske om at dominere er han et typisk dyr, og endda tilbøjelig til at gå i dvale!
  Mirabela Magnetic, der skar sine modstandere med raseri og afsluttede de sidste modstandere, tilføjede:
  - En politiker er en ræv med løveambitioner, svinemetoder, æselstædighed og abe tilbøjelig til at plagiere!
  Og så kastede hun en granat med en bar pink sål, tilføjede hun:
  - Hvis du bare vil blive klog - tro lærebøgerne, hvis du vil blive virkelig klogere - stol ikke på politikerne!
  Stefan Batorys hær var færdiggjort. Den russiske hær tog igen til Warszawa. Og der blev afholdt valg til Sejmen, hvor Ivan den Forfærdelige blev den nye konge af Commonwealth.
  Enheden mellem folkene i den slaviske verden fandt sted. Og Livland blev også en del af Rusland. Så var der sejr over Sverige og erobringen af Vyborg.
  Og så nåede guvernøren Skopin-Shuisky til Stockholm. Og Sverige blev erobret.
  Rusland blev et stort imperium ved at vende blikket mod øst. Og der skete en masse erobringer, plus opførelsen af byer. Derefter erobrede de russiske tropper Krim-khanatet sammen med fæstningen Azov. Og det er store præstationer.
  Ivan den Forfærdelige levede indtil 1599, og hans regeringstid viste sig at være meget lang og, vigtigst af alt, herlig. Sønnen Ivan den Femte efterfulgte tronen, og Rurik-dynastiet blev bevaret på tronen. Erobringer og kampagner fortsatte.
  Men det er en anden historie. Medmindre det lykkedes for tsar-Rusland mere, og polakkerne, ukrainerne, hviderusserne og russerne var sammen og besejrede fjenderne trygt. Så gradvist erobre hele verden, og udvide fra rige til rige!
  Og Ivan den Forfærdelige forblev i folkets hukommelse som den største af de russiske zarer! Og han gik over i historien som den største erobrer og øgede flere gange det russiske imperiums territorium!
  
  EN PIGE HJÆLPER NAPOLEON III
  Pigen Mirabela Magnetic kom ind i den fransk-preussiske krigs verden mellem Bismarck og Napoleon III. I den virkelige historie vandt Tyskland og fuldendte sin forening. Og så førte det til Første Verdenskrig og sammenbruddet af det russiske imperium og Romanov-dynastiet.
  Selvfølgelig ville det have været bedre for Rusland, hvis Tyskland ikke havde forenet sig og ikke kunne besejre Napoleon III.
  Mirabela Magnetic, da hun slog sine bare fødder på græsset, løb nu mod franskmændene.
  Det var nødvendigt at advare, at nær Sedan forberedte preusserne en fælde for Napoleon III og erobrede de dominerende højder.
  Hvad kan man sige om Napoleon III? Nevøen til Napoleon den Store forsøgte at efterligne sin onkel. Og han ville skabe et mægtigt imperium og kunne erobre Europa.
  Først havde han succes. Det lykkedes at vinde Krimkrigen med Rusland. Ganske vist modtog Frankrig ikke selv territoriale gevinster på bekostning af store tab. Derefter krigene i Indokina.
  Sejr over Østrig, og annekteringen af et par områder i Italien.
  Yderligere ikke så vellykket. Belgien blev ikke taget til fange. Mexico også.
  Chancen for at hjælpe Østrig i krigen med Preussen gik tabt.
  Og nu krigen med det mægtige Tyskland.
  I den virkelige historie - Frankrigs fuldstændige nederlag og erobringen af Napoleon III.
  Men Mirabela, en barfodet pige i bikini, har en chance for at afværge en katastrofe. Og ikke at lade Tyskland komme ved Ruslands vestlige grænser og udvikle en mægtig fjende.
  Mirabela løber langs en sti i skoven og synger:
  - Hvis, hvis længe, længe...
  Hvis, hvis langs stien ...
  Stamp hop og løb!
  Men måske, måske...
  Men måske, det er muligt, det er muligt!
  Det er ganske, ganske muligt!
  Du kan tage til Afrika!
  I Afrika er floderne så brede
  Og afrikanske bjerge er så høje!
  Åh, krokodiller, flodheste!
  Åh, aber, kaskelothvaler!
  Ah, ah, og den grønne papegøje!
  Ah, ah, og den grønne papegøje!
  Her hopper han med denne børnesang til Napoleon III's lejr.
  Franskmændene er ret talrige, og lejren er stor. Selvom disciplin ikke kan måle sig med preusserne. Og måske er våbnene forældede, og uniformerne er for lyse. Og generelt er hæren værre end Napoleons tid.
  Det er rigtigt, franskmændene er gode til at kæmpe med bajonetter. Dette våben blev opfundet i Frankrig.
  Så man kan kæmpe næsten på lige vilkår. Og kampen bliver meget hård.
  Pigen i bikinien blev ikke stoppet. Selvom soldaterne slugte hende med øjnene.
  Mirabela er en sjælden skønhed og meget atletisk ynde. Hun løber til sig selv blinkende nøgne, runde, lyserøde hæle.
  Og nu løber hun op til hovedteltet, hvor Frankrigs kejser, Napoleon den Tredje, holder til. Hans magt er stor. Selvom der formelt er et parlament og et senat. Men faktisk er Napoleon III næsten ubegrænset.
  Og nu er han fuld af lyst til at besejre tyskerne og inkludere en del af Sydtyskland i sin komposition.
  Selvfølgelig er han langt fra Napoleon den Første. Han var allerede død i Napoleon III's år, og i en alder af fyrre underkastede han sig hele Europa.
  Men Napoleon III tror stadig på hans herlighed. Desuden er Frankrig allerede trængt ind i Afrika, og hun har en enorm forfængelighed.
  Pigen blev stoppet ved indgangen til teltet af vagterne og spurgte:
  "Hvad forretning har du med kejseren?"
  Mirabela, der ærligt kiggede med safirøjne, svarede:
  - Privat forretning!
  Og de slap hende igennem uden spørgsmål. Det er klart, at en sådan skønhed kun har en personlig sag for kejseren.
  Mirabella slog sine bare, yndefulde ben langs tæpperne og bevægede sig rundt i teltet, der lignede på størrelse med et cirkustelt. Hun blev passeret af vagten flere gange.
  Endelig trådte Mirabela ind i kejserens kontor. Napoleon III udbrød straks:
  - Hvad er det smukke!
  Pigen bøjede sig for monarken. Napoleon III var midaldrende, lav og ikke særlig fremtrædende. Skaldet og ikke som en stor hersker.
  Mirabela var meget højere end ham, og hendes udseende er så lyst.
  Napoleon kiggede grådigt på hende og gurglede:
  - Du har sådan en skønhed ... Bare et mirakel!
  Mirabela fnisede og svarede:
  Alle synes, jeg er smuk. Kun for nogle mænd er jeg for stor!
  Napoleon nikkede og blottede sine falske tænder.
  - Jeg elsker store kvinder! Jeg kan lide dig!
  Mirabela stampede sin bare, solbrune, muskuløse fod og bemærkede, idet hun straks tog tyren ved hornene:
  - Jeg kom ikke for at elske med dig! Og jeg vil meddele dig, at preusserne har opstillet et baghold på din vej, og de venter på, at du skal komme ind i dalen!
  Napoleon løftede øjenbrynene og spurgte:
  - Hvordan kan du vide, at?
  Mirabela svarede hårdt:
  - For det første er det kutyme at henvende sig til damer som dig! Og for det andet - jeg ved det!
  Napoleon gav efter.
  "Jeg havde også en vag forudanelse, men min intelligens bekræftede ikke noget. Hvordan kan du vide, at?
  Pigen bemærkede logisk:
  - I enhver kvinde Djævelen! Og Djævelen ved alt - det er næsten Gud, kun på den anden side!
  Kejseren nikkede.
  - Logisk! Du er for smuk til at være spion. Nå, okay ... jeg går den anden vej, generalerne fortalte mig, at under Sedan er sletten meget ubelejlig til et angreb. Men jeg vil tilbringe natten med dig!
  Mirabella bemærkede:
  - Mellem os fyrre års forskel!
  Faktisk er Napoleon allerede toogtres år gammel. Og han er skaldet og skinner ikke af skønhed. Men den skaldede plet på panden er stadig lille, og udseendet er ædelt. Skuldrene er ret brede, der er mange ordrer med småsten på brystet.
  Desuden er ordrerne ikke kun franske, men også engelske, russiske og andre.
  Selvom Rusland endda er glad for krigen med franskmændene, som var lænket af Tyskland.
  Napoleon beordrede:
  - Skyld os!
  Tjenestepigerne løb hen og hældte vin i sølvbægre. Så løb de væk og trampede i hælene.
  Napoleon tog en tår og gav den til Mirabella.
  Hun smagte på vinen. Og jeg følte, at det var behageligt og stærkt.
  Hun drak halvdelen af glasset og bemærkede:
  - En god ting! Men du skal først besejre preusserne!
  Napoleon spurgte:
  - Er du fransk?
  Mirabela svarede ærligt:
  - Ikke!
  Kejseren spurgte:
  - Og hvem er du?
  Mirabela sagde stolt:
  - Jeg er russisk!
  Napoleon nikkede med et smil.
  - Så smuk og russisk? Dit hår er som bladguld!
  Pigen bekræftede:
  - Mit hår er fantastisk!
  Kejseren foreslog:
  - Måske smager du så sort kaviar?
  Mirabella nikkede indforstået.
  - Det er en god ide!
  Og pigen rakte ud med en gylden ske til et glas kaviar. Kejseren med et smil foreslog:
  - Bliv min favorit! Jeg vil gøre en hertuginde ud af dig!
  Mirabella trak på skuldrene og svarede:
  - Meget flatterende ... Men noget siger mig, at jeg ikke når at blive hertuginde! Min mission bliver kortere!
  Napoleon sukkede og svarede:
  - Jeg elskede dig, uden at have kendt lidenskab før,
  Jeg elskede i hjerterne, uden begrænsning sygner vi hen ...
  Jeg elskede dig så oprigtigt, så ømt,
  Hvordan Gud giver dig - at blive elsket af andre!
  Mirabela nikkede og bemærkede:
  - Du kan blive en stor monark. Du ved, jeg kan tage dig til bagenden af tyskerne, og du vil vinde den største sejr!
  Napoleon var overrasket:
  - Kan du gøre det?
  Mirabella tweetede:
  - Alt det umulige, måske ved jeg det med sikkerhed!
  Kejseren nikkede.
  - Du er dejlig! Lad os danse.
  Napoleon rejste sig. Selvom Mirabela var barfodet, var hun stadig højere end monarken med næsten et helt hoved.
  De begyndte at danse. Pigen var ikke særlig god til det. Men Napoleon hjalp hende.
  Mirabella tweetede:
  Vi ser alle på Napoleons
  Millioner af skøre mennesker...
  De vil tjene drømmen
  Og de blev bare til et spil!
  Mirabela reagerede med entusiasme ved at synge en sang om Napoleon Bonaparte:
  Napoleon, Napoleon
  gik for at kæmpe mod Rusland, hvis bare han gik for at kæmpe mod Rusland, ville han regere hele verden.
  
  Han ville regere hele verden, Alexander, for at spørge zaren om frygt. Alexandra, han var bange, jeg underskrev et brev tilbage til ham.
  
  Mine herrer, alle vores adelige, De blev bange, de ved ikke, hvad de skal gøre.
  De var bange, men alle flygtede,
  Åh, ja, der er ingen i Moskva, brødre!
  
  Som én var man ikke bange - Her er Kutuzov, kommandanten for os alle. Som én var kun én ikke bange - Prins Kutuzov - her er han vores helt!
  Napoleon III nikkede.
  - Kom nu, syng skønhed!
  Mirabela fortsatte med at synge, et helt digt, som hun engang havde set på internettet:
  Jeg står i supermarkedet... Der-taram-taram-taram...
  Jeg kigger på hylderne, jeg slår ingen... Og en hvid engel, som ikke står her for ingenting, Siger sødt til mig: "Nå, hvad vil du? ... Hvad?"
  
  Og fra denne lyd bliver det magisk for mig, jeg mumler noget, men jeg hører ikke min pludren, jeg siger, at faste i princippet er helbredende, Men faktisk ville man i det mindste lægge noget på hylderne.. Og
  
  om dette englen Lucy (det er det, folk kalder hende), hun siger ganske stille: "Der-taram-taram-der-der!!!", hvilket nok betyder, at det ikke er det værd, som ... Hvad , siger de, vil bide dig i halsen for det indfødte supermarked!
  
  ... Og igen svømmer jeg i nirvana, grådigt gisper efter vejret med min mund, Alt bliver hvid-blå-rød, grå røg fra alle
  
  
  
  
  
  sider , de slap dem ikke ind! De trækker sig tilbage langs Smolenskaya, hvor det lykkedes dem at spis alt op ... Marskallerne stimler sammen bagved, savler sultent ... De tyndere vagtfolk - det er bare ærgerligt at se på dem!
  
  Bonaparte skælver af kaviar (dette er i øvrigt et tegn!), Han ser på hylderne, og kaviaren skælver stærkere ... Vender sig mod Luce, kalder Murat til os, tyndere og charmerende, han løfter sit overskæg op ...
  
  Kejseren begynder: "A la ger, com a la hero! Hæren er meget sulten! Hæren er meget sulten! Vi vil betale med guld!" Lucy, også på fransk, meget stille og roligt, siger: " Åbn zenki! Alt er i vinduet!",
  
  Og den gamle garde i bjørnehatte Jaget i Pollock Hall og ostemasse ... Gode forhåbninger druknede i Pollack-ostene, Stålbajonetter blev bøjet i ostemasse ... Den
  
  kejser fortsætter: "Hæren er meget sulten! Åh, for fanden du ... sheri!", Hypnotisk kraft, som hans øjne lurer, Alt er rettet mod Lucy, alt omkring ryger allerede ...
  
  Kejseren ser truende - Lucy ser på Murat, Og Murat - han er en modig fyr! Han trækker sit overskæg op, kejseren bliver lilla - Lucy ser på Murat, Og Murat - han er en modig fyr, trækker sit overskæg op, kejseren spiser med øjnene - Lucy ser på Murat, Og Murat - han er en modig fyr , trækker sit overskæg op.
  
  Og den gamle garde, med smerter i ansigtet, besluttede "Pollock" med deres geværer Kornetten fra Toulouse - Austerlitz-helten - bed osten ... og faldt til ro for evigt ...
  
  Kejseren med et højt råb, og Murat med samme råb, Og vagterne - også med gråd - de forlader butikken, Og de vandrer i en menneskemængde ad en snedækket vej, Forbander alt i verden ... Berezina er foran ... Ja, ja . .. Wee-wee ...
  
  Billedet skifter igen: alt omkring lyser igen, Den samme kasse, den samme Lucy, stille og roligt, som altid. Jeg står og smiler, min sjæl bliver varmere , jeg forstår, hvad der ville ske, hvis der var mad her ...
  
  Vis opmærksomhed Jeg beder dem om at give en bog med klager eller forslag, At skrive taknemmelighed på to sider Taknemmelighed, taknemmelighed, taknemmelighed og fem ...
  Napoleon III mumlede:
  - Det er dejligt!
  Og kejseren faldt i en stol og snorkede. Mirabela så sig tilbage. Og uden at tænke sig om to gange tog hun og skænkede sig mere vin. Hun tog en slurk af glæde og begyndte at trække i den.
  Så slog hun kejseren på kinden. Napoleon vågnede.
  Pigen sagde:
  - Det er på tide, Deres Majestæt, at samle tropper og gå til preussernes bagland!
  Napoleon sukkede:
  - Det ville være svært!
  Mirabela svarede:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp,
  For sovjeternes magt...
  Vi vil knække preusserne -
  Til denne sang!
  Napoleon efterkom modvilligt. Og nu fører Mirabela ham ved armen og laver indsamlings-trompet. Tropperne har allerede haft tid til at hvile, og det er tid til at lave en rundkørselsmanøvre.
  For at muntre Napoleon lidt op giver heltepigen ham en nakkemassage. Og Bonaparte Jr. føler en tilstrømning af energi i sig selv. Og her kommer den store franske hær.
  Mirabela udsteder kommandoer på vegne af kejseren. Som følge heraf er tropperne på farten, men uden musik og trommespil. Hvilket er meget solidt. Hæren samles.
  Og handler, bevæger sig langs krogen, uden om højderne. Mirabela påtog sig selv at se fra franskmændene. Og han råber meget venligt til dem. Hæren er i bevægelse.
  Pigen løb frem og skyndte sig af sted og blinkede med sine bare, runde hæle. Tropper fulgte efter hende.
  Mirabela løb og sang:
  - Hvis fæstningen er på vej,
  Fjenden byggede...
  Det er nødvendigt at omgå bagfra -
  Tag hende uden et skud!
  Sådan førte pigen en stor hær til bagenden af preusserne. Og franskmændene angreb tyskerne og overraskede dem. Det var et rasende og desperat angreb.
  Mirabela med to sabler skyndte sig i kamp.
  Først holdt en heroisk pige en reception på møllen og skar hovedet af et par preussiske soldater. Så tog hendes bare hæl og landede på hagen på en tysk officer og knuste hans kæbe.
  Mirabela brølede:
  - Vi vil feje fjenden væk med et slag,
  Ære vil blive bekræftet med et stålsværd ...
  Vi ramte Wehrmacht ikke forgæves -
  Lad os smadre preusserne til chips!
  Og så flyttede pigen sit knæ til hagen på den tyske oberst. Og af et stærkt slag knækkede hans nakke. Det var virkelig en imponerende kamp. Og kampen er, hvad du har brug for.
  Mirabela udførte en sommerfugleteknik med sine sværd og kvidrede:
  - Skønhed, skønhed, jeg er en preusser som en kat!
  Og hendes bare hæl ramte i et hop den tyske general i brystet. Han fløj op fra et stærkt slag og løb ind i preussiske bajonetter. Dette viste sig at være fantastisk. Og sprøjtede fontæner af blod.
  Mirabela kvidrede og blottede sine tænder:
  - Min styrke er stor, vi vil knuse preusseren!
  Franskmændene overraskede tyskerne og knuste dem kraftigt. Bismarcks hær talte over to hundrede tusinde soldater. Og dette er det største slag siden "Nationernes slag". Napoleon den Tredje selv skynder sig ikke ind i kampens tykke kamp, men foretrækker at lede på afstand.
  Bismarck klatrer heller ikke i kamp. Han forsøger at samle de fragmenterede tyske dele. Så spændingen falder ikke.
  Mirabela skærer med to sværd. Derudover kaster han med sine bare tæer en dolk mod fjenden. Og straks falder tre preussere fra et velrettet kast.
  Mirabella sang:
  Vi lever på vores fars jord
  Ladas børnebørn og Guds børn...
  Og flyver på en bevinget hest,
  Rusland til de store præstationer i århundreder!
  Og nu er hendes pigesværd hugget mod preusserne. Og igen vil pigens nøgne, runde hæl knække kæben på en anden tysk general. Lad os bare sige denne pige - bare super.
  Og nu kommer hun tættere og tættere på Bismarck. Pigen er meget beslutsom. Og han kaster en nitroglycerinbombe af al sin magt. Den vil flyve forbi, og hvordan den vil glæde Bismarck lige i panden på hjelmen.
  Og der var en kraftig eksplosion. Bismarck blev med det samme sammen med generalerne revet fra hinanden.
  Og efter at have mistet hovedet, blev den preussiske hær med det samme til en ukontrollerbar masse.
  Og tyskerne løb og kastede bannere, våben og forsyninger. Franskmændene forfulgte voldsomt. Og de drev disse preussere til selve grænsen. Indtil næsten alle faldt og faldt i fangenskab.
  Herefter er krigen allerede flyttet til tysk territorium. Frankrig erobrede en betydelig del af territoriet, op til Elben. Og styrkede dens indflydelse.
  Napoleon III døde snart, men han døde i herlighed. Og tronen blev efterfulgt af Napoleon IV.
  Rusland, i Tysklands skikkelse, modtog ikke en stærk fjende. Men under krigen med Tyrkiet i 1877 flyttede Frankrig igen til Krim. Alexander II blev under disse forhold tvunget til at forlade Balkan. Og Frankrig erobrede også Italien ... Men Storbritannien, der var bekymret for Napoleonernes hegemoni, gik selv ind i krigen.
  Kampene trak ud og opslugte hele Europa. Østrig gik også ind i krigen.
  Og Rusland, allerede under Alexander den Tredje, begyndte igen en krig med Tyrkiet. Og da ingen blandede sig i hende, erobrede hun Istanbul, Lilleasien og landene til Egypten, såvel som Irak, og nåede det Indiske Ocean.
  Så erobrede Alexander den Tredje Iran. Går ikke længere over i historien som fredsstifter, men som erobrer. Rusland har vokset sig stærkt. Frankrig og Storbritannien fortsatte krigen. Napoleon den fjerde foreslog en alliance med Rusland.
  Nicholas II, som arvede den alt for tidlige afdøde Alexander III, var enig.
  Rusland angreb de britiske kolonier i Indien, Pakistan og Egypten. Derudover angreb russiske landstyrker Østrig-Ungarn og Preussen.
  Europa blev erobret af russiske og franske tropper. Rusland modtog alle de slaviske lande for sig selv, og grænserne gik langs Oder og næsten til Wien.
  Dermed sluttede den første deling af verden. Så angreb Japan Rusland. Men russerne var stærke og klar. Plus, de har også en stærk flåde, ikke kun i Stillehavet, men i Det Indiske Ocean. Så det tsaristiske Rusland af Nicholas II besejrede dem trygt.
  Japan blev en russisk provins.
  Derefter delte det tsaristiske Rusland af Nicholas II sammen med Frankrig Afrika. Yderligere erobrede russerne også Kina og Frankrig helt og holdent Thailand og Indokina. Og så besatte russerne og franskmændene Australien.
  Hele den østlige halvkugle var delt mellem Rusland og Frankrig.
  Men der var stadig ubesatte områder på den vestlige halvkugle, og primært USA, men deres erobring er en anden historie. Og Mirabela Magnetic er godt klaret - bare en super pige!
  
  PUTINS RUSLAND KAMPER I AFGHANISTAN
  ANNOTNING
  Angrebene den 11. september 2011 mislykkedes. Og nu kæmper Putins Rusland i Afghanistan. Kampene er hårde, vægten svinger. Selvfølgelig viser repræsentanter for de kvindelige specialstyrker særlig heltemod - det smukke køn tæsker Mujahideen.
  . KAPITEL 1
  For en sikkerheds skyld udviste amerikanerne mistænkelige personer fra deres land, og terrorangrebet den 11. september 2001 fandt ikke sted. Og nu kæmper den russiske hær mod Taliban.
  Kampene er meget hårde. Og de bombede Mujahideens positioner.
  Der er fire russiske piger på himlen: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Og de tærsker aktivt dushmans.
  Og de trykker fingrene på deres bare fødder på knapperne på joysticket. Det er de kæmpende piger. Hvem kan næsten alt.
  Og de slog de forhadte dushmans. Der er krig med Taleban. For det meste bomber Rusland. Men der er også jordenheder, der kæmper med fjender.
  Og inklusive på T-95 forsøgskøretøjet.
  Og Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana kæmper også.
  Og de tærsker også Mujahideen...
  Krigen har stået på i flere år. Putins præsidentperiode er ved at være slut. Og i modsætning til den forrige historie er der intriger. Virkelig, hvem vinder? Økonomien går ikke godt. Krigen trak ud både i Tjetjenien og i Afghanistan. Den er fuld af problemer. Olie- og gaspriserne er ikke så høje som i den virkelige historie. Så kommunisterne hævder mere.
  Natasha Korshunova, der skyder fra en tank, bemærkede:
  - Her er vi i krig, men udsigterne er ikke synlige!
  Zoya nikkede med et smil.
  - Det er ikke vores krig! Og hvorfor gøger vi i disse bjerge?
  Augustin svarede:
  - Stop med at snakke!
  Frem og op, og der ...
  Det er trods alt vores bjerge -
  De vil hjælpe os!
  De vil hjælpe os!
  Svetlana var enig i disse:
  - Jeg tror på, at de vil hjælpe!
  Og T-95 affyrede endnu et tungt projektil mod Mujahideen. Og han smadrede dem grundigt, sådan et knusende slag.
  Og fragmenter af højeksplosive dushmans blev skåret ned.
  Natasha bankede på sin bare lyserøde hæl og sang:
  - Vi fremmer for hellig kommunisme,
  Og barfodsgranater kaster!
  Og pigerne er aggressive i kamp ...
  Og Mujahideen stegte på en eller anden måde hælene på et Komsomol-medlem. Fanget og til den bare sål med et glødende jern. Og jeg må sige, at det gjorde så ondt.
  Og pigen brølede af lidelse og skreg ...
  Og så knækkede hendes bare tæer dushmanerne med en tang. Her er deres politik.
  Zoya tog den og brølede:
  - Krig, krig, krig,
  Lad det brøle rasende over verden ...
  Rangeringer og ordrer går hurtigere -
  Når skaller brister dag og nat!
  Og med en bar hæl, hvordan man trykker ...
  Augustin bemærkede med et grin:
  - Ingen vil trampe mod pigerne!
  Så de tvang virkelig den fangede dushman til at kysse deres bare fødder,
  Yndefulde ben. Og han overøste dem med kys.
  Augustin mærkede hendes tunge slikke hendes bare, runde, lyserøde hæl.
  Og hun kurrede:
  - Jeg er den stærkeste i verden - jeg vil suge fjenderne i toilettet!
  Og griner af lungerne igen!
  Her var pigerne i Afghanistan voldsomme.
  Her tvang Tamara og Veronica deres bare støvede hæle til at slikke den erobrede Mujahideen. Og så tissede de på dem. Og hvordan de bliver sprængt fra en granatkaster - rivende dushmans.
  Tamara bemærkede aggressivt:
  - Vi er de sejeste i verden!
  Veronica var enig:
  - Det bliver ikke bedre!
  Og pigerne greb mændene med deres bare tæer ved næsen og lavede blommer til dem.
  De er sådan nogle skønheder. Og som svar, hvis de blev fanget, steg de deres hæle.
  Krigen fortsætter selvfølgelig med varierende grad af succes.
  Russiske tropper knuser Mujahideen. Og dem, der reagerer, fører en minekrig.
  Og de underminerer også russiske tropper. Enten bliver niveauet sænket, eller også vil noget andet blive sprængt i luften.
  Og de skyder helikoptere ned med løfteraketter. Det, de gør, er ekstremt effektivt.
  Som svar håner pigerne Mujahideen. Og mange ting får skønheder til at slikke med tunger.
  Stalenida bemærkede og blottede sine tænder:
  - En ond dushman kravler langs klipperne,
  Slå ham med napalm!
  Du skåner dem ikke
  Dræb denne bastard...
  Sådan knuser du væggelus -
  Slå som kakerlakker!
  Så pigerne gik i gang...
  Alenka, for eksempel, med sin barfodede bataljon i bikini, hvordan hun påtog sig at ødelægge Allahs krigere.
  Og hun blev smittet barfodet, og pigerne har sådan en aflastningspresse. Og hælene på pigerne er runde og lyserøde.
  Alenka kaster en granat med sine bare tæer og brøler:
  - I USSR's navn!
  Anyuta fnisede, mejede Mujahideen ned og knirkede:
  - USSR er for længst væk! Der er Rusland!
  Alla kastede en eksplosiv pakke op med sin bare, runde hæl og knirkede:
  - For Fædrelandet og dets Flugt i Ære!
  Og pigen griner. Og igen vil han give en tur, og yderst passende.
  Maria, der også skød og kastede en granat op med dødelig kraft, kvidrede og blottede sine tænder:
  - For de største sejre!
  Olimpiada, der skriblede på Mujahideen og dræbte dem med ekstrem nøjagtighed og kastede en citron med sine bare tæer, knirkede:
  - For flotte gaver!
  Matrena knuste også spøgelser og knirkede:
  - Ære til Rusland, og Herkules vil være messias!
  Marusya, der slog fjenderne ud og kastede en dødsgave mod fjenden med sin bare fod, råbte:
  - For Moder Rusland!
  Det er de kæmpende piger her.
  Og de griber dushmanerne med deres bare tæer ved næsen. Sådan knuser de dem.
  Natasha skriblede fra maskingevær og knirkede:
  - For vores ret!
  Og hvordan skønheden vil tage og grine.
  Her er pigerne - alle pigerne...
  Alice og Angelica arbejder som snigskytter. De er meget smukke og kæmpende piger.
  Og de ramte fra rifler meget præcist. Næsten ingen kan håndtere dem.
  Alice, hvis hun skyder, så lige i øjet. Og slår yderst rammende.
  Så bemærkede hun:
  - Vi kæmper bravt!
  Angelica, denne høje, muskuløse, rødhårede kvinde kastede en granat, rev Mujahideen fra hinanden og knirkede:
  - For hellige Rusland!
  Blondinen Alice kastede sine bare tæer, en giftig nål, gennemborede kommandanten for de afghanske militante og knirkede:
  - For nye grænser!
  Og skød igen en droid fra en riffel.
  Angelica bemærkede:
  - Og boblen udvidede sig, indtil den sprang!
  Alice var enig i dette:
  - Du skal kunne måle alting! Planeten er jo rund!
  Og pigerne lo og blottede deres tænder.
  Faktisk kæmper de her, og man ved ikke for hvad.
  Afghansk krig - afsnit to!
  Men der var også den tjetjenske krig med gentagelser. Først nederlag, så hævn.
  Men for Afghanistan ville Putin tage hævn. At erobre Afghanistan er at overgå de sovjetiske lederes resultater.
  De tabte krigen for Afghanistan!
  Kun spørgsmålet vil lykkes? Et håb for kæmpende piger!
  Pigerne knuste fjenden med stor entusiasme ...
  Yndefulde, solbrune, muskuløse og bare ben af krigerpigerne plaskede gennem de varme vandpytter opvarmet af aprilsolen.
  De regnskyllede Komsomol-krigere var smukke, som eventyrfeer, omend frygteligt ridsede, sårede i kampe, lilla mejser på uskyldige ansigter. Under slaget blev næsten alt tøjet fra de glamourøse krigere i det store Rusland brændt eller revet i stykker, og de løb halvnøgne, og fakler af hår: Galina, som bladguld, Angelin, som flammerne fra vulkanen Vesuv, der er i udbrud, dækkede deres slanke, tilbagerullende muskler som dråber af kviksølv .
  Bagved var en mark fyldt med lig og knust udstyr, alt sammen fyldt med bomber, kratere og dybe sår, skyttegrave efterladt fra sammenstødet fra ukendte skivefly.
  Kabul selv spyede, som en krop plaget af en uhelbredelig sygdom, køller af sort ud, men på samme tid, som om livløs røg. Spiraler lavet af atomer af brændt stof krydset og krydset på himlen i et satanisk ornament.
  Angelina sibiriske kriger bemærkede:
  - Selv naturen forsøger at understrege vores menneskelige svaghed og hjælpeløshed før elementerne!
  Galina, der plaskede vand på vandpytten med et kraftigt slag, indvendte:
  - Vi mennesker er udstyret med gaven til at skabe vores egen virkelighed. Sindet er trods alt væsentligt stærkere end musklerne. Hvad er muskler? Kun proteinfibre, hvori elektromagnetiske kræfter interagerer.
  Angelina kiggede op mod himlen. Røgens hvirvelvinde så ud til at starte en miniaturekamp indbyrdes. Som om dæmonerne delte magten over universet. Jetflyene kolliderede, krydsede hinanden, udgjorde derefter en slags ornament, og blev tværtimod sløret i rummet.
  Angelina gennemborede ved et uheld sin bare fod på spidsen af et metalfragment og stoppede og stønnede:
  "For pokker, jeg er i dybe problemer!" Hvor skarpe fragmenter kan være!
  Galina bemærkede filosofisk:
  - Hele verden består af nåle, kun for de levende ser den ud til at være slank, på grund af den skoede bevidsthed! - Og tilføjet specificering. - Vi kan blive på- og afklædt af fremmede, men vi "sko" kun os selv!
  Angelina kastede automatisk sit gevær og skød den stædige i sit ønske om at våde alle, som havde dukket op for at møde dushman. Mujahideen med et brækket ansigt tabte sin riffel fra sine hænder og stønnede røv. Den sibiriske kriger drillede:
  - Du ville være sej, men blive dårlig! Dette er hvad service til sheiker fører til!
  Galina kastede sig på jorden på maven og affyrede et rettet skud. Tre Mujahideen slog sig roligt ned på det friske forårsgræs. Angelina sagde ganske rimeligt:
  - De ville have russisk jord, så det fik man, dog med en fast grænse!
  Galina smågrinede:
  - Herskere, der ønsker ubegrænsede rum, modtager strengt taget i henhold til grænsen, penge til deres grav! Men desværre begraves borgere ikke sjældnere!
  Angelina sagde i fuld alvor:
  - Døden er slem, men livet under åget er endnu værre ... Jo tungere åget er, jo sværere er det at smide det af. - Så huskede den flammende djævel. - Men nu fejrer vi en sejrrig fest, alt går godt, og selv det tredje kalifats uindtagelige hovedstad - Kabul ligger for vores fødder!
  Galina sagde med en træt tone:
  - Og hvad er meningen. Det bliver nødvendigt at slibe senere, som vi aldrig havde drømt om! Tror du nu, at afghanerne vil gøre alt for os? Naiv pige du er!
  Angelina protesterede ganske rimeligt mod dette:
  - Hvis vi besejrer vores hovedfjende, så vil dette frigøre ressourcer til yderligere kamp! Det skal du selv forstå.
  Galina, i stedet for at svare, så på den skydegravede mark, der lå foran hende. Hvor mange fyre, både russiske og afghanske, fandt døden på ham? Verden er ikke et helvede, men bestemt ikke himlen overhovedet. I det, måske endda mest sandsynligt - dominerer enorme genstande fra underverdenen. Trods alt lærer kirkelige ortodoksi, at et ubetydeligt mindretal bliver frelst.
  Og flertallet af mennesker er på grund af deres naturs syndighed dømt til pine.
  Galina var altid irriteret og afvist af sådan et postulat af de hellige skrifter. Det er virkelig, hvad de ortodokse betragter som synd? Det er endda ganske naturligt ethvert levende menneskes ønske om en karriere og overlegenhed. Men er dette ikke en naturlig konsekvens af den menneskelige natur? Og evolutionens uforanderlige lov.
  For eksempel, hvis den røde hær blev styret af Kristi lære - de ramte dig på højre kind, drej til venstre, hvordan ville det ende for hele det sovjetiske fædreland.
  Komsomol-pigerne faldt over en ufuldstændigt ødelagt afghansk pilleæske og blev tvunget til at lægge sig ned under målrettet ild.
  Angelina, der gned græsset med sine bare såler, for hendes hæl kløede meget, sagde:
  - Nogle gange skal man lide ... Men selv mel bliver en rutine, hvilket faktisk er det værste!
  Galina ændrede sin position, med et præcist skud blæste hun halvdelen af kraniet af Mujahideen, der gav ordrer i en gøende tone og knurrede:
  - Wahhabismen bruger ikke-æstetiske metoder: fem til én. Og hvis der er færre af dem, så trækker det sig tilbage!
  Angelina sagde trist:
  - Hvad vil du have ærlighed af ræven?
  Galina svarede trist:
  - Enig, for du vil gerne tro på noget smukt! Selv en rævs ærlighed eller en ulvs adel!
  Komsomol-piger blev tvunget til at kravle op til de overlevende pilleæsker på alle fire. En gammel taktik med at kravle, brugt af kvindelige krigere i kamp. Og jeg må sige, ikke uden held.
  Angelina nedkæmpede fem Taliban-soldater, der prøvede at kravle ud af skjulet i et stød, og sagde glad:
  - Den russiske hær vinder som altid. Også selvom fjenden har en fordel!
  Galina, der udløste et smadderudbrud, lo som svar:
  - Mujahideen vil aldrig have en fordel. - Så væltede to med ét skud, tilføjede hun. - Nu bliver det aldrig!
  Angelina havde knap tid til at undslippe hovedet fra anklagen. Selv et hårstrå af brændende hår blev klippet af, et kantet skår. Den rødhårede Komsomol-kriger udbrød:
  - En klipning her er gratis, selvom toilettet er dyrt at lave!
  Galina, der fnisede gennem sine tårer, svarede sin ven:
  - Du ved, det her er slet ikke sjovt ... Generelt vil der i tilfælde af dødsfald være en fortsættelse, det er spørgsmålet?
  Angelina lod som om hun var overrasket:
  - Og hvad er egentlig ballade? Ikke-eksistens indeholder jo i hvert fald ikke smerte, træthed eller oplevelser. Så det er meget sødere end vores liv med kontinuerlige prøvelser! - Og så tilføjede den ildsjæle. - Livet er en kontinuerlig test af den smalle sti, men problemer er mad, vores ønske om at leve i stor stil!
  Inden hun svarede, fik Galina øje på Mujahideen med ansigtet af en blanding, og ved at trykke let på aftrækkeren fik han en ende på hans øsning. Komsomol-krigeren rystede med sine røde krøller og smilede:
  - Du ved, alle foretrækker uden undtagelse livet frem for intetheden. Det betyder, at selv i vores eget sind er der en ubeskrivelig charme!
  Galina fnisede med tydelig indsats:
  - Herunder leve og lide! - Den guldhårede Komsomol-kriger holdt en pause og tilføjede med en roligere stemme uden kvaler. - Men er det muligt at forstå lyset uden at kende skyggen. Og lyksalighed kender ingen smerte. Alt lys er kendt gennem dualisme!
  Angelina var kun delvist enig:
  -Hvis vi taler sådan, så var vi nødt til at blive besejret af Mujahideen for virkelig at forstå smagen af sejr. - Det brændende djævelske Komsomol-medlem bevægede sin knytnæve og flækkede et fragment af pladen. - Også trods alt dualisme: tabt og vundet! Sejr er altid bitter med tab, men sød med præmier - nederlag får kun bitterhed og den salte smag af "premium" åg!
  Galina, der tørrede det optiske syn, kunne ikke undgå at være enig:
  - Ja, selvfølgelig er der en vis dualisme i alt. Som en slags ville Guddommen være håbløst rutine uden Djævelen.
  Angelina skyndte sig uden at stoppe ilden for at rette sin ven:
  - I sig selv betyder udtrykket Djævel på oldgræsk en bagtaler. Det vil sige, at der i Bibelen blev gjort et forsøg på at præsentere modstand mod Gud på den mest ondskabsfulde måde.
  Galina, der slog øjet ud af en anden Mujahideen fra en snigskytte, tilskyndede sin ven:
  - Det er sort PR. Forsøger du at hæve din rating ved at sænke din modstander?
  Angelina bemærkede ganske logisk:
  - Selvfølgelig bruger enhver magthaver sine egne administrative ressourcer til at miskreditere sin modstander. Der er et vist mønster i dette, ikke et ønske om at give magt væk og miste privilegier med et trug. Derfor er det i det mindste naivt at forvente i Bibelen en objektiv definition af konfrontationen mellem Gud og Satan.
  Galina rullede endda med sine blå øjne på panden:
  - Man kan selvfølgelig ikke kræve saglighed af myndighederne. Men spørgsmålet er, hvem der er Satan. Den mest perfekte engel, der forsøger at give skabelsen mere frihed, eller... Ham, der blev far til ondskab og lidelse?
  Angelina sukkede trist.
  - Smerte og lidelse er blevet så naturligt for menneskeheden, at jeg er i alvorlig tvivl om, at det var Lucifer, der fødte dem ... Under alle omstændigheder, uden den almægtige Guds ønske, er det usandsynligt, at et skabt væsen i det mindste kunne lykkes. ..
  Galina, efter at have sendt en dødbringende kugle ind i den skæve næsebro på Mujahideen, braste han ned, øjeblikkeligt dækket af blod. Krigeren var straks enig:
  - Ja, alt det onde og de problemer, der tilskrives Djævelen, er det samme som at blive fornærmet af den pisk, der slog, end af den, der slog den.
  Angelina selv ramte fjenden med et kort udbrud og plantede også en numse på det nærmeste skæve ansigt, hvorefter hun tilføjede:
  - Følgende analogi er mere passende her: ejeren huggede en pind ud af træ, slog slaven med den og siger så - pinden er absolut ond, og ejeren er absolut god!
  Galina vendte sig utilsigtet om, og den brækkede knogle i pigens kraveben forårsagede frygtelige smerter i de betændte led. Krigeren rynkede lidt på panden, men bøjede sig ikke for at stønne. Desuden slog hun, som om hun spillede kegler, tre Mujahideen ned. En af afghanerne tabte en spændt faustpatron, som et resultat af dette gik løfteraketten af.
  En bunke ild så ud til at brænde gennem betonen, og splinter fra kroppe, knogler, revet kød fløj op.
  Galina, der fniser, håner sig selv (du overlever ikke i krigen uden humor, eller du vil i det mindste ikke holde din psyke ved godt helbred) sang:
  - Hvilken smerte, en god smerte: en kamp mod nazisternes ånd; hundrede - nul!
  Begge smukke piger lo højt, højt .... Og tilsyneladende af en gennemtrængende latter påvirkede den skræmte Mujahideen så meget, at affyringen fra deres side straks blev våd. Stilheden var så pludselig og tung, at den ramte krigerne for ørerne. Selv sandsynligvis var eksplosionen af V-5-raketten i kraniet ikke så dødelig!
  . KAPITEL 2
  Angelina udbrød:
  - Intet skriger så gennemtrængende om tab som en militær pause!
  Galina, der nervøst kløede sig i øret med sin bare fod, tilføjede med uudtømmelig vid:
  - Lyden af slaget er øredøvende, men du bliver virkelig døv, når du ikke bemærker slutningen af kanonaden!
  Mujahideen gjorde uventet opgaven nemmere - de smed de hvide klude væk og begyndte at råbe ud af deres lunger:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  Den sibiriske kriger kunne igen ikke modstå en aforisme:
  -Folket behandler en dårlig lineal som øl, de vil gerne se den kold og på bordet, men de er klar til at betale for det ikke kun med et stykke papir!
  Galina bemærkede subtilt om dette:
  - Når herskeren er dårlig, er han godt citeret i vittigheder! Og når der er mange jokes, så bliver livet sjovere! Og latter forlænger livet! Det vil sige med ubrugelige ledere: livet er som en kontinuerlig anekdote: lang, munter, frygtelig, men altid villig til at kende fortsættelsen!
  Angelina fnisede nervøst.
  - Og jeg vidste ikke, hvorfor middelmådige konger normalt regerer så længe!
  Næsten hundrede og halvtreds Mujahideen overgav sig. Blandt dem var mindst tredive drenge fra ti til seksten år, de fleste i shorts og barfodet, som havde formået at slå deres bare solbrune knæ i skyttegravene. Ved synet af smukke piger, der knap nok er dækket af lasede klude, rødmer drengene og sænker hovedet, men samtidig fortsætter de med at skule mod de uhyggeligt smukke krigere.
  Mujahideen-afghanere lægger deres våben i forvirring, det falder dem ikke engang ind, at det er en skam at overveje halvdelen af bataljonen for at overgive sig til to sårede, stadig meget unge piger. Hvor er de bange og lamslåede.
  En af drengene, der nervøst kløede sin beskidte sål på græsset, så ud til at have drevet en splint ind i hans bare hæl og sagde på gebrokkent russisk:
  - Tanter send mig ikke til Sibirien, der fryser vi vores næser, fingre og ben!
  Angelina sagde vredt:
  "Vi sender den alligevel, og for at dine bare fødder ikke stivner i sneen, bliver du slået hårdt hver time med stokke på dine bare fødder.
  Drengen-mujahiden rystede af frygt og brød ud i gråd som en pige. Galina skyndte sig at trøste barnet:
  - Du er stadig for lille. Sandsynligvis vil du blive opsummeret under kategorien civile. For en sikkerheds skyld vil du sige, at du endnu ikke er tolv, så vil de bestemt ikke tage dig med til lejren.
  Militsdrengen holdt pludselig op med at brøle og sagde i et lavere tonefald, idet han forsøgte at efterligne en voksen:
  Jeg vil ikke forlade mine kammerater! Enten er alle frie eller sammen i en koncentrationslejr!
  Pigerne var forbløffede over drengens uventede mod, Angelina kom op og strøg ham over hovedet:
  - Godt gået, det vil blive krediteret til dig ... Men vær ikke bange, de fleste af de erobrede Mujahideen vil arbejde i den europæiske del af Rusland, genoprette fabrikker og landbrug, og til dine børn vil der være god mad, bedre end dine kort og de fedeste film vil blive vist.
  De fangede drenge var virkelig tynde, nogle viste endda kindben, og tre fyre nøgne til taljen under tynd hud viste sig gennem hvert ribben, og deres arme blev så tynde, at det var utroligt, hvordan de holdt afghanske faustpatrons i sig. Fødevarerationer i Talibans tredje kalifat, uddelt på rationeringskort, er faldet i de seneste måneder til det punkt, hvor befolkningen næsten er sultet ihjel. Desuden er det foråret, der traditionelt er den mest knappe tid på året for produkter.
  Galina havde ondt af disse fyre, børn af "overmennesker", som nu ligner en fattig, sulten barfodet. Hun rodede i sine lommer, fandt en lille amerikansk chokoladebar i dem og blev overrasket.
  Gaven modtaget under Lend-Lease var for lille, og der var toogtredive drenge (resten er meget ældre, i militær- eller branduniformer, ubarberet, meget ubehageligt, krumbøjet, hvilket får dem til at ligne gamle mænd!), Der vil ikke være nok chokolade til alle.
  Give til én og fornærme andre? Eller kaste lod? Sidstnævnte er normalt vejen ud, men i dette tilfælde kan det virke latterligt. Eller del seks brikker mellem de mindste kæmpere.
  Sidstnævnte forekom Galina Lomonosova den mest retfærdige, og efter at have taget en chokoladebar ud, fjernede han forsigtigt indpakningen, delte skiverne og gav dem til de mindste og tyndeste afghanske børn.
  Den tidligere Mujahideen så virkelig ud til at være brudt. Ikke én af dem skyndte sig, gjorde ikke et forsøg, kastede eller tog våbnet. Ganske vist mumlede nogle af dem en eller anden form for forbandelse gennem tænderne, men så snart Komsomol-pigerne tog et skridt i deres retning, tav spøgerne straks og pressede deres hoveder ind i deres skuldre, som om de ventede et slag.
  Galina fnyste endda med ukarakteristisk foragt:
  - Det er nødvendigt, at overmennesker krybede sammen. Og hvor er deres uforgængelige muslimske ånd fra Taleban?
  Angelina, der snuppede en cigaret fra en af drengene og kastede den i græsset og slukkede den med sine fingre af mejslet, omend dækket af hudafskrabninger, råbte:
  - For en, der ryger cigaretter, opbygger succes i livet, tager for ofte en rygepause!
  Galina bekræftede let:
  - Det er jeg enig med Bin Laden i, en rigtig Mujahideen-kriger bør ikke: drikke, ryge og være trofast!
  Efter disse ord brød de dystre drenge, klar til at bryde ud i gråd når som helst, ud i venlig latter, og alt blev på en eller anden måde lettere for sjælen.
  Da Komsomol-krigerne overgav krigsfangerne til den nærmeste russiske enhed, lavede Angelina en dressing til Galina, idet hun fikserede en slags skinne på et brækket kraveben. Feltlægen foreslog straks, at krigeren skulle lægge sig på en båre og tilbringe flere dage alene. Komsomol-krigeren afviste dette forslag med foragt, selvom hun forstod, at der desværre var mange soldater i den russiske hær, som straks ville gribe ham. Hendes stemme var streng, som en skolelærer, der skælder ud på en uagtsom elev:
  - At gå glip af timerne af vores triumf, krigens sidste mest glædelige dage? Ja, det er den mest grusomme straf, man kan forestille sig. Og vil du ikke fratage den russiske hær dens bedste snigskytte?
  Lægen blev bleg, hans ældre ansigt blev mat, tegnet af en domstol dukkede op for hans øjne ... Galina, der kun så højlydt sin frygt, som en lille pige, lo og klappede med hånden på hendes skulder:
  - Jamen, gør det ikke! Jeg hader selv dem, der skriver fordømmelser, mere end Mujahideen. Så det...
  Og pigen, fløjtende, gik ...
  Ringen omkring Kabul var stadig ikke tæt nok, separate afghanske enheder brød igennem fra kedlerne til deres hovedstads forsvarsknudepunkter. Den sydlige retning var afskåret, men i nord, hvor offensiven først begyndte den 20. april, og krydsningen af den afghanske flods fuldstrømmende nedre del også blev forsinket, havde Mujahideen stadig smuthuller.
  Bin Laden blev overtalt til at forlade Kabul, løbe sydpå og derefter søge dækning i en ubåd. Den afghanske ubådsflåde var med alle dens tab stadig den mest iøjnefaldende i verden, og der var færre kampubåde end alle de andre flåder i verden tilsammen!
  Men de var hemmelighedsfulde til det yderste.
  Men Bin Laden virkede så mentalt knust af sin egen politiske og militære fiasko, at han besluttede at acceptere døden. Den hysteriske diktator var på ingen måde bare en slags adel og var ikke en kujon, parat til at gøre hvad som helst for at forsinke et møde med en gammel kone, hvis ånde er koldere end flydende nitrogen, og hvis greb er ubønhørligt. Han meddelte dog dette offentligt, men hvad troede han egentlig ...
  Sproget gives til en klog politiker for at skjule sine tanker, men oftere end ikke afslører al en politikers tale meningsløs dumhed!
  Natasha kæmper også meget hårdt. Og hendes bare runde hæl, som om hun gav efter for en udslettelsesgave, og en granat vil flyve forbi og rive Mujahideen grundigt i stykker.
  Pigen kvidrede:
  - En to tre fire fem! Kvinden kom ud for at skyde!
  Zoya, der skrev om dushmans og mejede hele rækker af militante ned, knirkede:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der bliver en ende på fascismen....
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Augustin afskød en linje mod de afghanske krigere og afbrød hele linjen.
  Og hun kurrede:
  - Ære til kommunismen i Rusland!
  Svetlana bemærkede med et grin:
  Vi har kapitalisme!
  Og pigen kastede en dødbringende ært med sin bare hæl.
  Så kurrede hun:
  - Folk bliver glade
  Lykke for evigt...
  Den sovjetiske regering -
  Kraften er stor!
  Natasha kastede en granat, væltede Mujahideen-tanken, som var lavet af træ, og kvidrede:
  - For stor kommunisme!
  Og krigerne tog den og fløjtede. Og kragerne, der faldt i svime, begyndte at falde ned fra himlen.
  Og de gennemborede hovederne af Mujahideen med deres næb. Og de gennemborede deres turban og så videre.
  Zoya knirkede og blinkede:
  - Ære til Rusland, med kommunismens anden komme!
  Pigerne var meget kvikke. Og bogstaveligt talt gnistrede dem.
  Augustine grinede med sine tænder:
  - Bliv berømt for Fædrelandet - som er i krig med uhyggene!
  Og pigen tog fra bazookaen som en lupanet. Og hendes fantastiske kraft er simpelthen dødelig.
  Zoya tog den og kvidrede:
  - Der bliver en sejr over Bin Ladens soldater!
  Og krigeren gav en meget velrettet tur. Og hver kugle ramte målet.
  Så kvidrede pigerne:
  - Nu er vi tilbage ved paraden,
  Bolsjevismens ild i brystet ...
  Kommunistiske brigade -
  Med os Lenin foran!
  Svetlana bekræftede, klippede modstandere som en le og tweetede:
  - Til kunstflyvning!
  Og pigen tog og skød et fjendtligt fly ned. Og hun gjorde det rigtig godt.
  Natasha bemærkede aggressivt, mejede sine modstandere ned og skreg og blottede sine tænder:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og her er pigen, hvordan hun hamrer på fjenden. Og så blev tanken blæst af tårnet, og metallet blev revet af skroget og rullerne gik i alle retninger.
  De løb og snurrede på græsset og brændte alt. Og en af rullerne ramte Mujahideen i maven og skar den i to.
  Natasha bemærkede med et blink:
  - For Fædrelandet, som er det fedeste af det hele!
  Og krigeren giver et ekstremt præcist sving. Kampene her er hårde og blodige.
  Dushmans snap. De ser ud til at være bogstaveligt talt utallige.
  Afghanerne ønsker fred og ensartet regeringsførelse. Men nu er Rusland på deres territorium igen. Og der er hårde kampe der i dette skæbnesvangre Afghanistan.
  Zoya, skydende, bemærkede:
  - Ære til den store kommunismes tid!
  Og pigen vil kaste en citron med sine bare tæer med morderisk kraft.
  Og riv dine modstandere fra hinanden.
  Augustina bemærkede og mejede Mujahideen ned:
  - Ære til vores loyalitet og tro!
  Den rødhårede sprang op og løb hen til spøgerne. Hendes kobberrøde hår flagrede som et kampbanner. Du kan straks se - pigen er, hvad du har brug for.
  Og nu vil pigen med sin nøgne, lyserøde, hærdede hæl ramme hagen på en afghansk general. Og brække hans kæbe. Så kurrede skønheden:
  - For det russiske imperiums enestående præstationer!
  Igen er kampene i Afghanistan meget hårde og blodige. Masse af forskellige former for ødelæggelse og død rundt omkring.
  Mirabela, der med smeltet jern påførte spøg fra luften og løftede hele køller af sten og metal op, kurrede:
  - Jeg er den stærkeste pilot!
  Akulina Orlova tvivlede:
  - Nej, jeg er den stærkeste!
  Og også hvordan den vil ramme fjenden med en stor destruktiv kraft med en raket.
  Anastasia Vedmakova bemærkede meget aggressivt og sendte granater med kolossal destruktiv kraft fra sit angrebsfly.
  Pigen, der knuste sin bare lyserøde hæl, kurrede:
  - Vi vil kæmpe for fædrelandet,
  Lad os kysse!
  Og vores pansrede tog formåede at accelerere!
  Akulina Orlova havde perlefarvede tænder og en meget smuk mund. Og hendes tunge er meget lyserød og yndefuld, i stand til at gøre underværker.
  Pigen kurrede:
  - Udhold ikke slavernes ydmygelse,
  Vi vil trampe på Taleban med et bjerg ...
  Vi vil ikke tolerere flere fornærmelser -
  Lad os knuse fjenden med vores bare fødder!
  Selvfølgelig er pigerne meget sjove og melodiøse. De har så meget charme og forskellige vittigheder.
  Mirabela huskede, hvordan dushmanens tunge slikkede hendes hærdede, støvede såler på pigens bare fødder.
  Og hvor er det kildrende og hyggeligt.
  Pigen sang:
  Vi er de stærkeste i verden
  Vi vil suge alle fjenderne i toilettet ....
  Fædrelandet tror ikke på tårer -
  Og vi vil give de onde oligarker et hjerneslag!
  Natasha Sokolovskaya, en pilot fra Lucifer, tweetede:
  - Ære til Rusland, det største af lande!
  Og med en bar hæl, hvordan man trykker. Det er virkelig piger med et mareridtsagtigt grin. Og hvis den dødelige kraft af raketter flyver ud fra deres multi-purpose maskiner, så rejser sig skyttegrave og bunkers op!
  Piger i den afghanske krig er selvfølgelig noget særligt og unikt.
  Stalenida affyrer raketter med kolossal, dødbringende magt mod Mujahideen.
  Og rive Allahs krigere fra hinanden, deres Taliban. Ja, denne bevægelse har vist sin levedygtighed. Så mange år at kæmpe med Rusland.
  Stalenida og Veronika slog deres nøgne, støvede såler på sandet og rullede et udflåd op.
  Og igen noget ekstremt dødbringende fluer. Og bærer på en masse ødelæggelse.
  Steelenida sang:
  - Ære til vort smukke Fædreland!
  Så hvordan man tager og viser tungen. Og hendes bare hæl vil trykke på udløserknappen.
  Victoria og Veronica tog og hev noget fuld af styrke og kolossal ødelæggelseskraft.
  Og så virkede den russiske gasmaskine. Og brænder hele marker med dushmans.
  Pigerne havde chokoladefarvede knæ - så solbrændte. Og det er virkelig meget sexet. Huden på næsten pigerne er sort, og det bløde hår er tværtimod lyst og lidt gyldent.
  Her er nogle fantastiske skønheder.
  Og hvis de lancerer noget... Smukke piger skinner af sved, og deres solbrune hud ser ud til at være hældt ud af bronze.
  Hvor er dette charmerende.
  Steelenida, der udryddede afghanerne, knirkede:
  - Min hær er stærk, den beskytter verden!
  Tamara svarede til dette:
  - Måske mente du - vores hær!
  Veronica og Victoria sang, mens de skød mod de afghanske spøgelser:
  - Det er ikke for tidligt...
  Vi vil ikke slutte os til hæren!
  Åh, åh, åh -
  Vi vil ikke slutte os til hæren!
  Der er fyre ikke for hårdføre til kærlighed!
  Og hvordan de skønheder griner.
  Tamara tæskede sin modstander og knirkede:
  - For den største kommunisme i universet!
  Nicoletta sang og flimrede med sine bare knæ:
  - Kapitalismen siger et klart nej,
  Socialisme er vores svar!
  Og pigen igen, som om hun kastede en dødelig kraft, en kolossal ødelæggelse af en granat.
  Alenka og hendes hold kæmper med adskillige uhygge.
  Pigen kæmper med stor entusiasme. Kæmper som et monster. Viser sin kolossale klasse og knirker:
  - I navnet på kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden for vores land...
  Anyuta svarede med et smil:
  - I Rusland nu kapitalisme! Så det...
  Alenka kastede kolossal ødelæggelse med sin bare hæl og knirkede:
  - Socialismen lever!
  Allah bemærkede med et tilfreds blik:
  - Der kommer en æra med stor kommunisme!
  Og igen, mens den morderiske vending brager.
  Maria kurrede med et meget fornøjet blik og knuste Mujahideen, der kravlede som græshopper:
  Lad der være en æra med kommunisme!
  Og igen, hvordan man smider en morderisk dødsgave.
  Olympias bemærkede meget aggressivt, slog Taleban-horderne ud og hylede:
  - For det kommunistiske Ruslands storhed!
  Og igen, hvordan en pige kaster sin bare fod en så hidtil uset ødelæggelse.
  Marusya, der slog fjenderne og mejede dem ud af maskingeværet og legede med pressens fliser, knirkede:
  - For hellige Rusland!
  Matryona, der skar igennem fjenden og klippede ham, råbte:
  - For Gud Perun!
  Elena bekræftede:
  - Og for Svarog!
  Alla mejede en række dushmans ned og brølede:
  - Og glem ikke den store gudemoder Lada!
  Maria, der slog Mujahideen ud, bemærkede:
  - Vort Fædrelands storhed er i alt!
  Olympias hvordan man indlejrer sig fra en granatkaster, og river fjenderne fra hinanden og knirker, på toppen af hans lunger:
  - Vi vinder uden undtagelse!
  Anyuta var helt enig i dette:
  - Ja, vores sejr er uundgåelig!
  Og krigeren tog den, og den bare hæl virkede.
  Og fra afghanernes tank - tårnet blev revet af.
  Matryona sang med et grin:
  - Alt det bedste vil være med os!
  Pigerne fortsætter med at kæmpe med utallige mujahideen som et angreb af en sky af græshopper.
  Hvor mange af dem er her - rigtig mange.
  Men der er også mange piger. Og de er meget smukke.
  Viola og Malvina modtog de afghanske dushmans meget berømt. Og lad os knuse dem med brutalitet.
  Viola kvidrede endda og kastede en raketdrevet granat med sin bare fod:
  - Jeg ødelægger alt!
  Og hvordan det vil give en velrettet og præcis drejning til Mujahideen.
  Malvina bemærkede og skrev også med stor nøjagtighed på uhygger:
  - Vores sejr i den hellige krig!
  Og igen vil han kaste en granat ved hjælp af en bar hæl.
  Det er pigerne - de højeste ærer deres klasse.
  Viola kvidrede endda med et blink:
  - Der kommer også en by på Venus og Mars!
  Malvina var let enig i dette:
  - Æbletræer vil blomstre der!
  Pigerne var kendetegnet ved en meget stor skønhed og beundring var kolossal.
  Men her rykker Gerda fra blandt lejetropperne igen på kampvognen.
  Og krigeren er også barfodet og i bikini.
  Og hun er på en speciel - cool tank - "Leopard" -3. Og det her er en stor bil, må jeg sige kraft.
  Og hos hende er pigerne også næsten nøgne.
  Gerda skyder med bare tæer og hviner:
  - Ære til æraen med nye teknologier!
  Og hvordan det slår fjenden fast.
  Og et højeksplosivt fragmenteringsprojektil af kolossal destruktiv kraft vil eksplodere.
  Mujahideen med deres arme og ben revet af flyver væk til fjerne retninger.
  En af dem fik hovedet blæst af i en hjelm. Hun blev kastet op og sparket op.
  Og pigen Aurora kastede dette kålhoved med sin bare fod.
  Så knirkede pigen:
  - Vores løbetur er det fedeste!
  Og hun gav et meget præcist og velrettet sving. Hvorfra et dusin Mujahideen blev mejet ned.
  Aurora kurrede med et smil:
  - Æbletræer blomstrer, vi skal have gryderet!
  Gerda på tanken knuste dushmans. Og hende, sammen med sine venner, var skud fra to pistoler af morderisk karakter.
  Charlotte skød, trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne og råbte:
  - Den berømte Cheops-pantomime!
  Så vil skønheden bryde ud i grin.
  Christina, der knepper afghanerne med et maskingevær, bemærkede:
  - Må Gud være med os!
  Magda bemærkede logisk:
  - Har han brug for barfodede, skumle piger som os?
  Gerda kurrede:
  Jeg har brug for stor kraft!
  Og hvordan den rammer fjenden med et dødbringende projektil. Og de dødes masse og ødelæggelsen gik med det samme.
  Charlotte bemærkede ved at trykke på joystick-knappen med sin bare hæl:
  - Det er ligesom Lucifers hær!
  Derefter funkler skønheden med perletænder.
  Mujahideen torturerede en af pigerne. De smurte hendes bare såler ind med solsikkeolie og stillede en fyrfad op. Og flammen begyndte at slikke pigens bare, runde hæle.
  Og det var så vidunderligt. Og bogstaveligt talt kærtegnet hendes sål.
  Gerda gurglede rasende:
  Vi steger jer alle sammen!
  Charlotte fnisede og sagde:
  - Vi først i åndernes øjne - vi får se! Og så steger vi dem alle sammen og spiser dem!
  Krigere selvfølgelig i stor højde.
  Her begyndte de at knuse Mujahideen med larver. Og de havde stor succes med det. Blod strømmede under rullerne, og knoglerne knasede. Alt så godt ud.
  Gerda bemærkede med et smil:
  - Jeg er en rabiat kobra!
  Og igen, som i spiritus, tæsker han. Dette er hendes trosbekendelse.
  Og bombe efter bombe bliver lagt fra luften. Og de giver ikke nåde til hele denne flok Taliban.
  Charlotte blinkede til piloterne via Skype og knirkede:
  - Må vores stormfulde program blive realiseret!
  Christina var enig i dette:
  - Selvfølgelig vil det!
  Og i himlen, Albina, som om han hamrede på spøgelser. Og det vil forårsage en masse ødelæggelse.
  Så kvidrer han:
  - Jeg er en rigtig blond drage!
  Og Alvina vil blive opsendt fra luften som en raket, og fjenderne vil blive smadret.
  Så vil det brøle:
  - For den kolossale kommunismes æra!
  Albina, der sparkede ånderne fra luften, tilføjede:
  - Og heller ikke kolossalt!
  Piger selvfølgelig med fantasi.
  Krigen mellem USSR og Afghanistan fortsatte ...
  Natasha skød mod Taleban-imperiets soldater, mejede dem bogstaveligt talt ned og sang...
  Må solen altid være
  Må der altid være himlen...
  Må der altid være en mor -
  Må jeg altid være det!
  Og pigen vil med sine bare tæer affyre en morderisk granat mod afghanerne. Og massen af krigere fra det islamiske imperium vil blive revet fra hinanden.
  Zoya skyder og synger også:
  - Vær herliggjort, du vær glorificeret, du er vores Jord!
  Vores oprindelige skove og marker!
  I den Almægtiges navn,
  Du er vores kære, hellige familie!
  Og med sine bare tæer vil han også kaste noget så dødeligt mod Mujahideen.
  Ja, det fundamentalistiske imperiums krigere stod over for et alvorligt problem.
  Den rødhårede Augustin fortsatte med at meje Mujahideen ned og kvidrede og mejede ned i deres rækker:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og hvordan han kaster en dødsgave med sine bare tæer af morderisk magt og river fjender fra hinanden.
  Og Svetlana tilføjer også noget dødbringende til fjenderne og ødelægger kroppen.
  Og så mumler han:
  - Ære til mit Fædreland!
  Og han vil også kaste en udslettelsesgave med sine bare tæer af dødelig kraft.
  Disse piger er bare forfærdelige.
  De kvindelige krigere har indtaget Afghanistan, og chips flyver fra Taleban-imperiet.
  Natasha, der skød mod Mujahideen og mejede dem ned, bemærkede:
  - Vi vil prise Gud med Navnet Svarog!
  Og med bare tæer, hvordan man lancerer en morderisk udslettelsesgave.
  Pigerne er virkelig en indikator for den højeste kunstflyvning.
  Zoya trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på bazookaknappen, slog mod Mujahideen og knirkede:
  - For USSR!
  Og Augustin vil også tage og slå de gule tropper. Og han vil smadre og knirke en masse Mujahideen:
  - Men at leve som før, men at leve efter Bresjnev!
  Jeg er dum, jeg er dum, jeg kan ikke!
  Og med sine bare tæer vil han igen lancere noget ekstremt dødbringende. Her er pigen.
  Og Svetlana er også i kampen en meget kæmpende møgunge. Og han kæmper desperat. Og det er i stand til at afskære en masse fremrykkende militante fra Talibans Islamiske Imperium.
  Og pigen brøler:
  - Ære til kommunismen Svarog!
  Og andre bekræfter:
  - Ære til kommunismen!
  . KAPITEL #3
  Elizabeth skyder på fjenden. Og bruger også bare tæer. Hun har en god tank, der er i stand til at gennembore modstandere. Og denne pige må siges, bare
  super klasse.
  Og hun skyder og slår modstandere.
  og synger:
  - I sejren for kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden for vores land...
  Og vort fædrelands røde banner,
  Vi vil altid være uselvisk trofaste!
  Ekaterina skyder også mod fjenden, rammer ham igennem og igennem og bryder igennem biltårnene. Så skriger han:
  - Ære til kommunismen Lada!
  Og bruger også bare tæer.
  Elena skyder også mod Mujahideen. At tærske Taliban-imperiet. Den rammer hende igennem og igennem og hviner:
  - Vores sag er rigtig!
  Og Euphrosinia rammer også fjender meget præcist. og synger:
  - I de gode idéers navn! Skurken vil blive besejret!
  Og også hvordan han blinker til sine partnere.
  Og hvordan Elizabeths tank vil hoppe. Og lad os ødelægge Mujahideen-tropperne. Og det var vildt.
  Pigerne sang og brølede:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Og igen skød de meget præcist.
  Det var pigerne - hvad du har brug for!
  Og de tæskede fjenderne-mujahideen berømt.
  Her på himlen gav pigerne også dushmans.
  Anastasia Vedmakova, der skød fly ned, skiftede til jordmål. Hun knuste dem og råbte:
  - Vi piger er modige, modige. modig,
  Vi har meget søde krøllede drenge!
  Vi maler dem varme
  Og så spytter vi, over venstre skulder!
  Akulina Orlova, forbandede modstandere, udsendte:
  - Mens du er på farten!
  Og væltede Mujahideen med bare fødder.
  Mirabela Magnetic væltede også Taleban-tropperne og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Der bliver mange sejre!
  Og hendes bare tæer begyndte at bevæge sig.
  Det var pigerne - bare superklasse!
  Alenka og hendes hold kæmpede med Mujahideen. Og det så meget karismatisk ud.
  Pigerne holdt forsvaret og kastede ødelæggelsesgaver mod Taleban-imperiets fremrykkende soldater med deres bare tæer.
  Alenka gav en udslettelsesgave med sin bare hæl og sang:
  - Alek, græder af lykke!
  Anyuta smed dødsgaver med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvor synger hendes sjæl harpe!
  Alla tæskede også ved at trykke sin skarlagenrøde brystvorte på knappen på bazookaen og gav ud:
  - Dryp, dryp, dryp, og Alenkas blå øjne, tårer falder på spyddet!
  Maria sparkede ved hjælp af sine bare tæer og knirkede:
  - Lige på spyddet! Og mor!
  Olympias også, hvordan man griner og blotter sine perlefarvede tænder.
  Hun er en pige med sjælden skønhed og charme.
  Samtidig fniser og hviner krigeren:
  - Ære til kommunismens konger!
  Og med sin bare hæl vil han bukke under for dødens morderiske gave.
  Marusya er også ivrig efter at kæmpe...
  Og han skribler på Mujahideen med stor intensitet fra maskingeværer. Og kaster med sin bare hæl dødsgaver.
  Og siger:
  - For stor kommunisme!
  Matrena slår også Taleban-imperiets soldater. Klipper dem med stor intensitet. Og udbryder blinkende:
  - For fremragende sejre!
  Alenka erklærer aggressivt og slår fjenden ned:
  - Vores Rusland er det allerførste og store!
  Og han smider også en morderisk udslettelsesgave med sin bare fod.
  Anyuta erklærer med et grin og skærer ned i rækken af Mujahideen-soldater:
  - Ære til den røde hær!
  Og kaster igen på fjenden, en dræber gave til udslettelse.
  Og Allah vil begynde at ødelægge modstandere. Og også hendes bare tæer knuser fjenderne grundigt.
  Og dødsgaven kastet med bare fødder flyver.
  Og Maria er også en meget kæmpende pige i kamp. Og hendes skud er meget præcise og rammer fjenden med garanti.
  Og denne pige er også en kæmpende karakter.
  Skyder sig selv og hviner:
  - Ære til kommunismens æra!
  Olympias skyder mod fjenden. Han mejer Mujahideen ned og siger med et smil:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og igen, lad os tærske afghanerne.
  Og med bare tæer til at kaste dødsgaver efter modstandere.
  Det er pigerne i den russiske hær.
  Og de skyder på fjenden, de rammer ham specifikt.
  Marusya skyder også mod fjenden. Og han gør det meget godt.
  Pigen skriger for alvor:
  - Ære til SUKP!
  Og blinker med lilla øjne.
  Og kaster igen en ødelæggelsesgave med bare fødder. Denne pige er bare fantastisk.
  Marusya er smuk og næsten nøgen.
  Matrena skyder også mod fjenden, og det meget præcist. Det rammer ham og knirker og blotter hans tænder:
  - Himmel og jord - min elskede!
  Og også pigen, hvordan man gennembløder fjenden ved hjælp af den bare hæl på benene.
  Piger elsker at dræbe - det er piger!
  Stalenida kæmper også intensivt mod Mujahideen.
  Og denne pige vil affyre en raket mod Taleban-imperiets soldater. Og hvordan det vil rive en masse afghanske soldater i stykker. Det her er en pige - lad os bare sige, hvad vi har brug for.
  Steelenida kurrede:
  - For fædrelandet - USSR!
  Veronica kæmper også desperat med fjender. Og kaster dødelige dødsgaver med bare tæer.
  Og mens pigen hviner:
  - For stor kommunisme!
  Victoria kæmper. Så hun pressede sine bare, solbrune ben på løfteraketten, og hvordan hun ramte Mujahideen. Hun rev dem fra hinanden og kurrede:
  - Stol på mit fædreland!
  Og Serafer som et stød mod fjenden. Hvordan vil han lægge sig ned og ødelægge en masse Mujahideen og gø:
  - For vort Fædreland!
  Disse piger er bare et mirakel.
  Oleg Rybachenko, denne udødelige dreng kæmper også med pigerne. Han er en rigtig og den sejeste fighter i verden.
  Drengen hugger afghanske soldater ned med sværd og kaster gaver efter dem ved hjælp af sine bare tæer.
  Og mens han synger:
  - Hvis fæstningen er på vej,
  Fjenden byggede...
  Det er nødvendigt at omgå bagfra -
  Tag hende uden et skud!
  Og igen drengen og pigen, sammen med ham, Margarita, hvordan de fløjter.
  Og kragerne, der får et hjerteanfald, falder på hovedet af Mujahideen-soldater.
  Margarita Korshunova skærer Mujahideen med sværd, denne flotte pige knirker:
  - Ære til kommunismens konger!
  Og igen vil han vifte med sin bare fod og kaste giftige nåle mod fjender.
  Disse børn er de rigtige monstre.
  Oleg Rybachenko, skribler på modstandere, da han vil give ud:
  - Bare der var et helt hoved!
  Vi er snart i Kabul,
  Det er alt, hvad der er til det!
  Margarita bekræftede dette ved at udrydde sine modstandere:
  - Ja, vi skal i Kabul!
  Og hvordan han vil tage dødens gave med sin bare hæl.
  Disse børn er de rigtige monstre.
  Og de kæmper som unge helte. Selvom de kun ser tolv år gamle ud. Men de ligner kun børn.
  Nu er Bin Laden blevet sådan et monster, at de skræmmer børn. Som før der var en tid, var de bange for Hitler. Og dette er selvfølgelig også interessant og logisk.
  Og det lykkedes Mujahideen nogle steder at kile sig ind på russisk territorium.
  Det er derfor, de er Mujahideen og er stærke i antal.
  I de erobrede landsbyer tog Taleban-imperiets tropper og besluttede uden tøven at piske og slå alle kvinder og børn med stokke i hælene og simpelthen låse voksne mænd inde.
  brænde i skure. Faktisk er de farlige, og Mujahideen har ikke brug for mandskab. Og kvinder kan blive voldtaget. Og mændene blev taget og skubbet ind i laden. Hvem gjorde modstand
  de blev skudt på stedet. Alle teenagere, hvis overskæg allerede brød igennem, blev også smidt ind i skurene, overhældt med benzin, sammen med voksne mænd. Faktisk kan de allerede kæmpe.
  Mujahideen tog den og satte ild til den. Og mændene blev brændt levende. Og drenge, der ikke var ældre end fjorten, og alle kvinder, uanset alder, blev klædt af og begyndte at piske med en pisk.
  Og så slå på hælene med bambuspinde. Flere yngre børn og flere gamle kvinder tabte hovene af smertechokket. Andre blev slået, så de ikke kunne rejse sig.
  Og deres bare fødder er hævede.
  Så samlede kineserne dem op og drev dem med bajonetter i deres retning. Det er grusomme væsner.
  Og så begyndte en ny orden under Talebans kontrol.
  Og dette er kun begyndelsen.
  Mujahideen har en multipel overlegenhed inden for infanteri, men meget svagere luftfart og mindre og dårligere kvalitetsudstyr og tunge våben. Mange afghanske kampvogne er lavet af
  træ. Og det gør dem ikke stærkere.
  Her knuser Gerda i sin bil meget berømt Taleban-imperiets soldater. Og slår dem ned med stor intensitet. Og hendes pistol virker.
  Gerda slog modstanderens ben med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til kommunismens tid blandt tyskerne!
  Charlotte skød også med sine bare fødder og knirkede:
  - Ære til kommunismens helte!
  Christina tog den og slog fjenden, trykkede på knappen med sin karminrøde brystvorte og knirkede:
  - Og ære til vort Fædreland!
  Og Magda hvordan man rammer fjenden med sine bare tæer og kurrende:
  - Vort Fædrelands rolle i århundreder!
  Og ramte også fjenden.
  Og disse er kæmpende skønheder - super og hyper klasse.
  Krigere af den bredeste profil og fra kamptesten.
  Albina og Alvina, kamppiloter fra Tyskland, tærsker også Mujahideen.
  Og de gør det med stor entusiasme.
  Og de bruger bare tæer.
  Albin skyder et afghansk fly ned i himlen og hviner:
  - For kommunismen i de udviklede lande!
  Alvina skød flyet ned med sine bare tæer og tilføjede:
  - Og også med at udvikle!
  Det var virkelig piger - hvad du har brug for!
  Og knus Mujahideen. Og nu er afghanske fly skudt ned i himlen.
  Og så går de videre til jordmål.
  Med dem har de Helga, også en meget smuk blond pige.
  Og slå fjenden.
  Og skar flyet af med sine bare tæer og kurrer:
  - For stor kommunisme!
  Og Albina vil vælte den afghanske bil, få den til at brænde og tilføje:
  - Til de største vidder!
  Og Alvina vil skære Mujahideen-angrebsflyet og give ud:
  - For gudinden Hera!
  Og tag et grin.
  Helga knuser også, uden at tænke for meget, afghanerne og brøler:
  - Ære være vort store Fædreland!
  Og slår fjender meget rammende ned.
  Og Natasha og hendes hold er hårde.
  De udrydder Mujahideen i store masser. Og mens de synger:
  - Og flyver på en bevinget hest,
  Rusland fra fjerne årtusinder!
  Zoya tæsker også mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer og pladder:
  - For Rusland, hvor de russiske guder regerer!
  Augustin tilføjede med et smil og knuste fjenderne. og brug bare hæle til dette:
  - For USSR!
  Og også hvordan man tilføjer et skud ved at trykke på den skarlagenrøde brystvorte på knappen på bazookaen.
  Og Svetlana udrydder også specifikt fjender.
  Og bruger også bare tæer. Og klipper en masse Mujahideen ned.
  Mens du synger:
  - Vi bor på vores fars jord,
  Svarogs børnebørn er herlige børn!
  Natasha trykkede på bazooka-knappen med en rubin-nippel og slog Mujahideen-tanken ud, udstedt:
  - Og vi flyver på en bevinget hest,
  Vi er i de fjerne årtusinder!
  Zoya skærer Mujahideen af i stød. Og hun stablede lig op fra det islamiske imperiums soldater og knirkede:
  Rusland lo
  Og græd og sang...
  I alle aldre er det derfor, det er Rusland!
  Augustin, der skriblede til fjenderne, bemærkede meget aggressivt og kastede en granat med sin bare hæl:
  - Vi bliver de stærkeste i verden!
  Og også hvordan han tæsker Mujahideen. Og slå straks en hel række af dem ned.
  Og Svetlana udrydder også det islamiske imperiums soldater. Og med de destruktive krafts bare tæer kaster han gaver og synger:
  - Ære til troskommunismens æra,
  Jeg tror, vi ikke vil have pacifisme!
  Og pigen vil trykke på knappen på bazookaen og smadre jordbærvorten grundigt.
  Og her er andre skønheder, der kæmper.
  For eksempel Jane Armstrong. Det skal også bemærkes en meget interessant og kæmpende skønhedspige.
  Han knuser den pressende Mujahideen og siger knirkende:
  - Her kommer sommeren!
  Pigen skød mod afghanerne, skar dem ned og kurrede:
  - For Fædrelandet og friheden til det sidste!
  Gertrude bragede også mod fjenden. Hun skød en Mujahideen tank ned og knirkede:
  - For stor kommunisme!
  Og Malanya vil lancere noget dødeligt mod fjenden. Vil smadre den i stykker og knirke:
  - Jeg går i græsset!
  Og Monica vil banke mod fjenden med noget dødbringende og kvidre og blotte sine tænder:
  - Jeg vil se på den klare himmel og forstå, at jeg lever!
  Jane tog den og kurrede:
  - En klokke vil ringe på himlen!
  Gertrude stødte ind i fjenden og knirkede:
  - Det vil regne voldsomt!
  Malanya hvordan man hunder fjenden med et hvin:
  - Jeg skal til min barndom!
  Monica skød mod Mujahideen, smadrede fjendens bil og sang:
  - Sommerregn til mig!
  Disse piger er bare fantastiske!
  Natasha bemærkede aggressivt og skød mod fjender og mad:
  - Vi er Svarogs store krigere!
  Og han vil kaste en dødelig dødsgave mod fjenden med sine bare tæer.
  Zoya tog den og bragede mod fjenden med et automatisk udbrud. Hun væltede ham og knirkede:
  - For Rusland Svarog!
  Og hun kastede udslettelsesgaven med sine bare tæer.
  Augustin også som et smæk på fjenden. Og bare tæer vil kaste en mordergave af udslettelse. Vil rive fjenden fra hinanden og knirke:
  - For bevægelsen mod kommunisme!
  Og Svetlana rammer også fjenden som en shuganet. Og hurtigt slukke fjenden. Og hendes bare hæl vil tage, og dødens dødelige gave vil finde. Og en masse fjender vil ramme.
  Og så synger pigen:
  - Vores synspunkt er det mest stridbare,
  Jeg blev en pige, meget sejt!
  De piger er bare fantastiske.
  Natasha sætter sig selv på en meget stridbar måde.
  Men Oleg Rybachenko kæmper også desperat.
  Og drengen skærer Mujahideen med sværd og knirker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og med bare tæer smider han en morderisk dødsgave.
  Denne dreng er bare fantastisk.
  Og Margarita Korshunova, tærsker grundigt fjender. Og med de bare tæer af benene på fjenderne ødelægger.
  Så skriger han:
  - Jeg er en super pige!
  Og igen, med bare fingre, hvordan man starter skarpe og giftige spil mod fjenden.
  Og så vil børnene tage det og fløjte. Og massen af krager bliver bedøvet med det samme og falder på fjenderne og bryder igennem dem. Og kranierne bliver fulde af huller.
  Lad os sige, at det er sådan, demonteringen gik i kamp.
  Og børn, objektivt set, kæmpende og udødelige.
  Oleg Rybachenko sang og huggede Mujahideen i stykker.
  Det var så smukt
  Mennesket er blevet kollektivets slave!
  Og igen, med bare tæer, vil drengen sende en dødelig dødsgave til fjender uden megen ceremoni. Dette er virkelig en morder.
  Oleg Rybachenko tog og sang:
  - Ta, ta, ta, vi tager en kat med!
  Og igen, med bare tæer, slår de dødelige mod fjenden. Og det er meget aggressivt.
  Margarita, der knuste fjenderne og klippede dem med velrettede skud, udsendte:
  - Ære til den russiske kommunismes æra!
  Og igen kastede hun en dødelig dødsgave mod fjenden med sine bare tæer.
  Her vil børnene tage den igen og fløjte. Og en masse krager faldt på hovedet på de kinesiske soldater. Sådan gik deres totale udryddelse.
  Og børnene er fulde af entusiasme og lyst til virkelig at kæmpe.
  Alenka skyder på fjenden og knirker:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og han vil kaste en dødsgave med en bar, mejslet fod.
  Lad os bare sige, at disse piger kæmper meget.
  Anyuta skribler til fjenden og hviner øredøvende:
  - For vores store fædreland.
  Og med sin bare hæl vil han kaste det op, som bringer ødelæggelse og død.
  Og Alla slukker fjenderne med udbrud. Han mejer en masse Mujahideen ned, og kaster granater med sine bare tæer og knirker:
  - Til nye store sejre!
  Og også hvordan man slår med et dødeligt udbrud.
  Men Maria slår også fjender ned med en dræberle. Og med bar hæl bliver der kastet noget meget destruktivt mod fjenderne. Og blotter sine tænder siger:
  - Rusland bliver mesteren!
  Og OL vil også slå fjenden med stor energi. Og han vil bringe en morderisk knytnæve eller en forhammer ned over fjenden. Og brug også bare tæer.
  Og brøl:
  - For det allerhelligste Rusland!
  Og blotter sine tænder i et grin.
  Marusya er også i en kampstilling og hviner og blotter sine hugtænder:
  - Jeg vil rive dig Mujahideen i stykker!
  Og med sine bare tæer smider han dødens mest dødbringende gave.
  Og Matryona, som ved fjender, vil hamre. Og det vil virkelig gøre ondt på hende. Og han vil køre en masse Mujahideen ind i Matryonas kiste. Og knirker og blotter sine tænder:
  - Jeg er den mest kæmpende i verden!
  Og grine.
  Det er pigerne her - skønhedens stemme er klangfuld.
  Stalenida knuser også modstandere, udrydder Mujahideen og brøler:
  - For den store skare af russiske guder!
  Og han vil også kaste en granat med sine bare tæer.
  Og vil bryde massen af Mujahideen.
  Det er pigerne - den højeste klasse og super.
  Veronica hamrer dushmans og råber:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og igen bliver hendes bare tæer skåret ned af den afghanske bil.
  Victoria ødelægger sorte soldater. Han klipper dem som en le og griner aggressivt, siger:
  - For vort grænseløse Fædreland!
  Og med bare tæer, kaster igen dødsgaven.
  Og Seraphim er også som en lupanet fra Mujahideen. Og fra bazookaen vil han spytte dødsgaven ud ved at trykke på knappen med en karminrød brystvorte.
  Her er han - en kæmpende kvinde.
  Og mumler:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og Alice og Angelica kæmper stadig. Disse piger er snigskytter. Og de skyder på kineserne med stor dødelig kraft.
  Og ramte lige på målet med en enorm nøjagtighed.
  Samtidig brøler Alice:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og med bare tæer, hvordan han vil tage og lancere udslettelsesgaven og udrydde Mujahideen.
  Og Angelica vil også ramme den sorte hær. Og brug bare tæer. Og han trykker på aftrækkeren med den skarlagenrøde brystvorte og mumler:
  - Ære til min verden!
  Og også hvordan man griner.
  Her er pigerne, alle pigerne er piger.
  Alice synger aggressivt og aktivt og skyder mod fjenden:
  - Vores land er glorificeret,
  Vi er alle folkeslag - en indfødt familie!
  Og Alice vil også kaste en morderisk granat med sine bare tæer.
  Og Angelica tærsker også fjender. Og med bare tæer smider han dødsgaver.
  Samtidig synger den rødhårede pige:
  - Ære til vores USSR!
  Og hendes bare hæl kaster en dødbringende granat.
  Her er pigerne - røde og blonde.
  der er så meget i disse piger og så specielt, cool og sandt.
  Steelenida, der skød mod fjenden og lavede velrettede skud ved hjælp af sine bare tæer, kurrede aggressivt:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Og igen trykkede hun på knappen med rubin brystvorten.
  Stalenida er en meget greyhound og sej pige. Og den har så meget passion og vilje med styrke.
  Pigen sang:
  - Stalin er slagets herlighed,
  Stalin af vores ungdomsflugt...
  Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Stalin!
  Veronica, der skød mod Mujahideen og aktivt udryddede dem, knirkede:
  Kæmper og vinder med sangen,
  Vores folk følger Stalin!
  Victoria, der skød mod de afghanske tropper, kvidrede:
  - Vi får store vinger,
  Stort mod er givet os ...
  Stalins kollektive landbrugsoverflod,
  Ære til det sovjetiske land!
  Og pigen smed en morderisk dødsgave med sin bare fod.
  Serafer, der mejede Mujahideen ned uden unødvendige ceremonier, udsendte:
  Stalin er slagets herlighed,
  Stalin af vores ungdomsflugt...
  Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Stalin!
  Steelenida tog det op med et smil og sang:
  - Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Stalin!
  Og så tog krigerne virkelig op med udryddelsen af Mujahideen uden unødvendig arrogance og ballade. Jeg må sige, at de er meget kæmpende skønheder.
  Stalenida kvidrede og blottede sine tænder:
  - Kæmpe med sangen og vinde,
  Vores folk følger Stalin!
  Det er de kæmpende piger her.
  Veronica sagde med et smil:
  - Der vil være vores sejr i den hellige krig.
  Og hun viste sin tunge.
  Så her er pigerne simpelthen den højeste og fedeste smag i dem.
  Victoria bemærkede og blinkede til pigerne:
  - Dette er vores sidste og afgørende kamp!
  Og igen, hvordan han tæsker fjenden.
  Og slå med bare tæer.
  Disse piger er bare fantastiske.
  Og piger, der virkelig elsker at kæmpe så meget.
  Steelenida hvæsede:
  - Og det er trivielt for Taleban at være i en kiste!
  Victoria var enig i dette:
  - ja vær! Og denne Bin Laden er meget farligere end Hitler!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, han har mange flere soldater!
  Serafim bemærkede vredt og mejede Mujahideen ned i brud:
  - Nummeret vil tage!
  Steelenida sagde selvsikkert:
  - Du tager det ikke!
  Og hun blinkede med perlefarvede tænder.
  Så kastede hun en ødelæggelsesgranat med sine bare tæer med dødelig kraft.
  Victoria bemærkede med et smil og blottede sine tænder:
  - Ære til kommunismen!
  Og igen kastede hun dødens dødsgave med sine bare tæer.
  Veronica slog fjenden og kvidrede:
  - Ære til kommunismen og vores parti!
  Serafim bemærkede:
  Og ære til Lenins sag!
  Og sendte en udslettelsesgave ind i fjenden.
  Og det var sådan, de skilte disse piger ad. Og så er Mujahideen tærsket.
  Alyonka, der mejede de afghanske soldater ned, bemærkede med raseri:
  - For kommunismens højeste bedrifter!
  Og igen flyver en granat kastet af bare tæer.
  Og her agerer Anyuta meget aggressivt mod fjenden.
  Og mejer fjender med dødeligt pres. Skærer dem af som en segl. Og skriger:
  - Til ære for USSR!
  Den kæmpende Alla fra Mujahideen tærsker og skriger:
  - I Peruns navn!
  Og han vil også kaste morderiske gaver mod fjenden med sine bare tæer.
  Aggressive Maria bemærkede, da hun mejede modstandere:
  - Af hensyn til kontrollen med USSR!
  Og også med bare tæer, hvordan dødens dødelige nutid vil bukke under.
  Og OL, når det tager imod fjender, vil det ramme og knirke:
  - For Fædrelandet til den højeste sejr!
  Og også hendes bare fødder vil sende en dræbende gave til udslettelse.
  Her er en pige - lad os bare sige - ultra!
  Og Matryona tog Mujahideen op og lad os dræbe dem. Og handlede med kolossalt pres.
  Og krigeren sang:
  - Vi er knust af hordens åg!
  Og Marusya, der udhulede modstandere og klippede dem som en dræberle, udbrød:
  - Vi er presset af de vantros åg!
  Og Olympias, der skar de afghanske onde ånder ned, knirkede:
  - Men det koger i vores årer,
  Alenka, der skød mod fjenden, tilføjede:
  - Slavernes himmel!
  Og Anyuta kvidrede med et smil:
  - Og fra havkysten,
  Til den iskolde Kolyma!
  Den rødhårede Alla tilføjede selvsikkert:
  - Alt dette er vores jord,
  Alt dette er os!
  Maria, der skød mod modstandere, tilføjede:
  - Os alle!
  Og med et kast med sine bare tæer spredte hun en masse Mujahideen.
  Her er de kæmpende piger. Og i dem trykket, lad os sige - super.
  Alenka bemærkede og lo ind i sin knytnæve:
  - Ære til kommunismens æra!
  Anyuta tilføjede med et grin:
  - Ære til Lenin!
  Alla, der skød mod Mujahideen, udsendte:
  Pionerer her og der
  Syng en sang for Lenin!
  Og hun kastede en dødbringende granat med sine bare tæer.
  Det er sådan en kæmpende pige Maria. Og knuser Mujahideen med kolossalt pres.
  Og de bliver bogstaveligt talt fejet væk med en kost.
  Maria skriblede til fjenderne og knirkede:
  - Vi er pionerer - kommunismens døtre!
  Og igen, hvordan man kaster på fjenden, en stor portion sprængstoffer.
  Olympias bemærkede, idet han skar fjenden af, som græs med en segl:
  - Jeg er en super klasse kriger!
  Og hendes bare, mejslede ben er som fucking Mujahideen, kolossale og destruktive.
  Her er pigerne. Lad os bare sige, at de er fantastiske.
  Alenka sagde:
  - Vi er pionerer og synger sange for Lenin!
  Ann rettede:
  - Nej, vi er Komsomol-medlemmer! Og syng sange for Stalin!
  Alla noterede aggressivt og skød mod fjenden:
  - Vi vil være i stand til at afslutte fjenden,
  Og der bliver knytnæveferie!
  Og Mary, der skød mod fjenden, mejede fjenden ned, og massen af Mujahideen blev gennemblødt.
  Pigen knirkede og smilede:
  - For Rusland og rummet!
  Olympias lo øredøvende og blinkede.
  - For vort store Fædreland!
  Og med sine bare tæer vil han kaste en dødsgave med dødelig kraft.
  Marusya fnisede og noterede aggressivt:
  - For sejren over Afghanistan.
  Matrena fnisede med aplomb:
  - Ære til SUKP!
  Og hvordan vil tungen vise sig!
  Det er de seje piger.
  Og Oleg Rybachenko tæsker Mujahideen med sværd og brøl:
  - For det store USSR!
  Og med sine bare tæer, drengen, som om han klappede af fjenden.
  Og kvidrer:
  - Ære til kommunismens æra!
  Margarita skærer afghanerne ned og skriger:
  - For vort Fædreland!
  Og med bare tæer vil pigen lancere giftige nåle. Og struben på Mujahideen stikker de.
  Og pigen vil synge:
  - Min store kommunisme vil være med os!
  Og børnene vil fløjte igen, og tusindvis af svimlende krager ramte Mujahideens kranier.
  
  NAPOLEON BONAPARTES SUCCESfyldte Ægteskab
  Napoleon Bonaparte giftede sig med søsteren til Alexander I. Dette ægteskab var til gavn for begge imperier. Begge kejsere var i familie. Og i stedet for en meningsløs krig med hinanden, besluttede de at erobre Tyrkiet.
  Osmannerne er selvfølgelig ikke konkurrenter til den russisk-franske hær, og Konstantinopel blev taget under et felttog. Så var der en tur til Lilleasien og Egypten. Tonsvis af nye optagelser.
  Napoleon erobrede også Iran. Centralasien gik til Rusland. Og så efterfulgt af en tur til Indien. Bonaparte den store erobrede en stor del af jorden.
  Men i 1825 døde Alexander den Første. Konstantin sagde tilbage. Og Nicholas I stod over for et oprør fra decembristerne.
  Og brutalt undertrykte det. Og så besluttede Napoleon at placere sin søn og slægtning til zar Alexander den første på Ruslands trone i stedet for raneren Nicholas.
  Og det var et stærkt træk. Frankrig havde sammen med kolonierne en enorm hær. Og Napoleon blev betragtet som et geni. Og selvfølgelig regnede han med en hurtig sejr.
  Og Kutuzov var der bare ikke. De russiske tropper blev besejret, især de bedste generaler viste sig at være decembrists, og blev arresteret eller henrettet.
  Napoleons felttog endte med erobringen af Moskva og St. Petersborg.
  Kejseren afskaffede livegenskab, og folket tog det positivt.
  Den lokale elite forsonede sig også, og Napoleon II blev sat på tronen.
  Og ti år senere blev der afholdt en folkeafstemning, og den endelige sammenlægning af de to imperier fandt sted.
  Napoleon levede indtil 1838 og døde i en alder af niogtres. Hans regeringstid var meget glorværdig, og erobringerne var rekordstore for én person.
  I 1831 lykkedes det Napoleon at lande i Storbritannien og erobrede det også. Derefter erobrede han kolonierne i Amerika og formåede at føre krig med USA.
  Napoleon II, en blond, høj ung mand, blev den nye kejser. Han var allerede gammel nok til at fortsætte sin fars arbejde og erobre resten af verden.
  Der var også vilde lande og Kina, Japan og de kolonier i Amerika, som franskmændene ikke havde tid til at erobre.
  Krigen var generelt under diktat af det nye imperium. Napoleon II regerede indtil 1880 og formåede at erobre næsten hele verden. Så besteg Napoleon III tronen. Og han greb de sidste vilde lande og styrkede imperiet.
  Hele planeten er blevet én. Velstandens æra er kommet. Oprør brød sjældent ud, så livet var godt. Og religionerne levede fredeligt. Men mere og mere domineret af ateisme, med dyrkelsen af kejserens personlighed.
  Og den første bemandede flyvning ud i rummet skete i 1930. Videnskaben i et enkelt imperium udviklede sig hurtigere. Og så til Månen, så til Mars og over hele solsystemet.
  Og i 2001 begyndte den første bemandede flyvning til stjernen Sirius. Og dette er et kæmpe gennembrud for menneskeheden.
  Ja, Napoleon var i stand til at forene mennesker og erobre hele verden. Og dette fødte en mere perfekt model for magt og økonomi.
  Napoleons geni vandt... Og verden blev meget gladere... Allerede i 2021 er det ikke coronavirus-epidemien, der går rundt på planeten Jorden, men byer bygges på naboplaneter, og stamceller har lært at aktivere på en sådan måde, at de med succes udfører menneskelig foryngelse. Og det er alvorligt.
  Og allerede nu bliver de gamle til unge mænd, og de gamle bliver piger. Og det blev bare på en eller anden måde super!
  Dette er en historie ... Ikke som en ond virkelighed, når folk får enten coronavirus eller tørke, eller tværtimod kraftig regn. Og meget, meget mere.
  Der er ingen orden i verden - fuld af krige og grusomheder.
  Og i det Napoleonske verdensriges verden - allerede kommunismen. Der er ingen fattige, alle har et arbejde, og alle er mætte. Alle børn studerer i skolen på computere eller via internettet. Mange arbejder generelt rent nominelt.
  Kun fire timers arbejdsdag og tre fridage om ugen med en masse ferie.
  Masser af robotter i fremstillings- og serviceindustrien. Der er mange jobs, hvor man bare lægger likes på computeren.
  Det blev godt at leve. Biler gives gratis, eller biler som små helikoptere med elmotorer. Motorer er mere avancerede og miljøvenlige.
  Og hvad er ikke... selv børn har løbesko og med deres hjælp kan du flyve gennem luften.
  Kriminalitet forsvandt næsten fuldstændigt, og selv gladiatorkampe begyndte at blive arrangeret som i det gamle Rom.
  Havene er allerede dukket op på Månen, og store byer er bygget i et accelereret tempo. Og også på Mars og på Venus. Fabrikker har allerede mestret Merkur på solenergi. Hvor blev det godt, bare fordi Napoleon Bonaparte giftede sig med søsteren til Alexander den Første!
  
  
  HVIS KRIGEN BEGYNDES I TRE-FYRRE
  Hitler angreb ikke USSR i 1941. Han besluttede at fortsætte med at kæmpe i Vesten mod Storbritannien. Derudover var der efter besættelsen af Jugoslavien og landgangen på øen Kreta frygt for, at tyskerne trivielt ikke ville nå at færdiggøre kompagniet i øst - før kulden og kraftige regnskyl.
  Så en anden vej blev valgt. I juli smadrede tyskerne den britiske militærbase på Malta og landsatte tropper der. De styrkede også Rommels gruppering. Tolbuk blev taget med storm. Og så begyndte angrebet på Egypten.
  Samtidig blev Gibraltar taget med storm i september. Derefter begyndte nazisterne at overføre tropper direkte til Afrika.
  Führeren besluttede, at et hundrede og halvtreds tyske divisioner kunne bruges mere rationelt, og i stedet for USSR, erobre Mellemøsten, Indien og Afrika.
  Allerede i oktober erobrede otte divisioner af Rommel og italienske enheder Egypten.
  Og så begyndte invasionen af Irak, Palæstina, Kuwait. Tyskerne flyttede flere og flere tropper til Afrika. Stalin ventede nu.
  I løbet af vinteren erobrede tyskerne Mellemøsten og flyttede til Iran. Dette faldt sammen med Japans indtræden i krigen, som angreb USA på Peru Havn.
  Og overtog store områder.
  I foråret 1942 var tyskerne allerede i Indien. Og de erobrede hele det nordlige og en del af Afrikas centrum.
  Og i løbet af sommeren og efteråret erobrede de resten af det sorte kontinent.
  Og det var fedt.
  En luftbelejring og et angreb på Storbritannien med fly begyndte.
  Tyskerne brugte ressourcerne og arbejdskraften i de erobrede områder.
  Og de pressede England som en boksesæk.
  Fly Yu-188 var mere kraftfulde og avancerede. Fighters er også blevet opdateret.
  Nye esser dukkede op - ekstraklasse, der knuste briterne på himlen.
  Og så tilbød Churchill, da han så, at de var ulykkelige, Det Tredje Rige fred på alle vilkår.
  USA var også klar til at give efter for både Tyskland og Japan. Führeren gik med til at stoppe krigen, men på betingelse af at betale store erstatninger. Og også tage kolonier i Afrika og Asien.
  Derefter begyndte tyskerne at forberede en kampagne mod USSR. Tilbage i det enogfyrre år begyndte udviklingen af en familie af tanks af en ny generation, og meget tunge.
  Nemlig - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" og noget forældede "Tiger". I juni 1943 var kun Panteren og Tigeren i serien. Resten af maskinerne er stadig ved at blive testet. T-4 gennemgik også modernisering, efter at have modtaget mere kraftfulde våben, og T-3.
  Tyskerne havde ikke tid til at udruste deres hær igen. Det nyeste ME-309 jagerfly er lige begyndt at ankomme. Sandt nok var der i serien en Focke-Wulf - en kraftfuld maskine i bevæbning og hastighed. Yu-288 er også lige begyndt at komme ind i serien.
  USSR producerede mere end tolv tusinde kampvogne og et lille antal selvkørende kanoner på to år. Den tredje femårsplan blev overopfyldt ifølge officielle data. Fly blev produceret i størrelsesordenen mere end atten tusinde. Mange tusinde kanoner og morterer. Samt omkring en million maskinpistoler. Hæren blev overført til maskingeværer.
  T-34-76 var i drift, og nogle andre typer kampvogne. Især KV-serien. Mægtige KV-3, KV-4, KV-5. Samtidig vejede KV-3 otteogtres tons, og KV-4 hundrede og otte tons, KV-5 hundrede tons. Selvom reel praksis har vist, at tunge kampvogne ofte går i stykker og ikke er særlig effektive i kamp.
  Udover T-34-76 blev der også produceret en A-20 hjulbæltevogn, en videreudvikling af den tidligere BT, og T-29 var også hjulbåret, men med tre kanoner.
  Rigtig svag rustning. Generelt var tankflåden stærk.
  Mere end treogtredive tusinde kampvogne og et lille antal selvkørende kanoner samt kiler.
  Sandt nok var en del af styrkerne i Fjernøsten, da Japan løsnede sine hænder og forberedte sig på et angreb sammen med Det Tredje Rige.
  Samurai er ikke særlig stærke i kampvogne, men de har meget infanteri. herunder kolonitiden.
  Det Tredje Rige havde i juni 1941 fem tusind ni hundrede kampvogne mod toogtyve tusinde sovjetiske. Forholdet er cirka en til fire.
  Ganske vist var der også trofæer, men de blev næsten ikke brugt. I alt har tyskerne enogtyve kampvognsafdelinger. I anden halvdel af det 41 år blev der kun produceret 1800 tanke med små tab, men med slitage. I det toogfyrre mål blev seks tusinde kampvogne affyret. I høj grad takket være Speers indsats. Og det tredje rige indhentede USSR med hensyn til antallet af producerede biler om året. Ja, kvaliteten er steget. Optrådte i "Tiger"-serien og T-4, og T-3 blev opgraderet. På tærsklen til invasionen af USSR nåede frigivelsen af tanks tusinde køretøjer om måneden plus selvkørende kanoner. Panteren gik ind i serien, som overgik de fleste sovjetiske køretøjer og T-34-76 i pandepanser og bevæbning. Denne kampvogn var ikke dårlig, og det samme var T-4 med en 75-millimeter kanon og en kaliber 48 EL, også overlegen i forhold til de fireogtredive. Og selve "Tigeren", også en maskine, omend forældet, men formidabel.
  Men mens det tredje rige var ringere i det samlede antal kampvogne. Sandt nok gav Storbritannien og USA noget til tyskerne. Især Shermans, der nogenlunde kan sammenlignes med frontal rustning og bevæbning med de sovjetiske fireogtredive, og de engelske Churchills, godt beskyttet af rustning. I alt mere end to og et halvt tusinde af disse tanke.
  Derudover havde tyskerne også italienske kampvogne, men svage, og et vist antal tyrkiske, for det meste solgt til USA.
  Tyskerne bragte det samlede antal kampvogne til atten tusinde, plus selvkørende kanoner. Samtidig har USSR stadig mere end treogtredive tusinde kampvogne i alt. Men tager vi det seneste, så har tyskerne allerede flere.
  Mens USSR endnu ikke havde kæmpet og arbejdet på skinner i fredstid og var underlegen tyskerne i den nyeste teknologi, som blev produceret om måneden. Især i selvkørende kanoner, som blev produceret meget, især lette - "Hunter".
  Desuden er denne ACS ganske god og mobil.
  Hertil kan vi tilføje ti tusinde japanske kampvogne. Men de er normalt lette, og nogle af dem er i krig med Kina.
  Generelt er der tæt paritet i tanke. Plus, en del af tyskernes biler, især Panthers, er ikke blevet mestret af besætningerne. Så generelt kan vi sige paritet i denne sag.
  Men værre end i enogfyrre. Så var tyskerne ringere i antal. Og deres tanke, KV- og T-34-køretøjerne, trængte praktisk talt ikke ind.
  Og vi skulle allerede kæmpe - præcis på to fronter. Og der er kun én allieret: Mongoliet.
  I luftfarten er tingene endnu værre. USSR ser ud til at være stærk i antallet af fly. Men tyskerne bragte luftfarten op i mængde og pressede Storbritannien. Og de udviklede evnerne til esser - især Marseille. Denne pilot, efter at have overskredet tre hundrede nedskudte fly, modtog straks to Ordener af Ridderkorset af Jernkorset med egetræsblade, sværd og diamanter.
  I det 42. år producerede tyskerne mere end otteogtyve tusinde fly. I den første halvdel af de treogfyrre, allerede tyve tusinde, og var i stand til at indhente USSR i alt. Med maskiner af bedste kvalitet.
  Især den nyeste ME-309, som havde syv affyringssteder, inklusive tre 30-millimeter luftkanoner.
  Du vil være enig i, at dette er en stor magt. Samt Focke-Wulf. Yu-188 er et bombefly, der ikke har sin lige.
  Hertil skal lægges den japanske luftfart. Hvilket gav aksemagterne en håndgribelig fordel.
  Japanske esser er også meget erfarne. Og deres kæmpere er adrætte.
  Aksemagterne har således på himlen en overvægt både i antal og kvalitet af styrker.
  Plus, Amerika og Storbritannien overførte et vist antal af deres fly. Den amerikanske B-29 bombefly og Airacobra jagerfly er særligt stærke. Mustang fighteren er nok værre. Han har kun seks maskingeværer. Men det vil også være bedre end de sovjetiske. P-51 er også et godt amerikansk angrebsfly.
  Generelt, under hensyntagen til vestlig teknologi, er tyskernes og japanske overlegenhed i himlen og antallet og kvaliteten og kampoplevelsen endnu højere.
  Så på himlen vil aksen højst sandsynligt dominere helt.
  Artilleriet er lidt bedre. USSR har mange kanoner og morterer. Der var omkring hundrede tusinde i juni i det enogfyrre år mod 48.000 af tyskerne og koalitionen. Selvfølgelig fortsatte tyskerne med at producere våben, men alligevel førte de ikke offensive krige for meget. Så her beholdt USSR en fordel. Plus også "Katyusha".
  Nazisterne havde gaskanoner, men ikke i for store mængder.
  Så indtil videre er USSR's våben stærkere. Selvom de tyske 88 mm kanoner måske er de bedste i verden. Der produceres ganske få. Og Katyusha er ikke særlig stærk i forsvaret. Og ikke for præcis.
  Så magtbalancen, hvordan skal man sige det her, mere eller mindre, og du kan holde fast i forsvaret.
  Og forsvaret blev styrket. Molotov-linjen blev færdiggjort på to ekstra år. Og Stalins linje blev genoprettet. Så du kan holde ud.
  I infanteriet ændrede magtbalancen sig også ... USSR mobiliserede.
  Og efter det enogfyrre år, hvor han havde fem en halv million soldater, bragte han sit antal til femten millioner.
  Mobiliseringens omfang var stort.
  Men Det Tredje Rige indsatte store styrker. En masse udenlandske divisioner, kolonitropper, satellithære. Og tyskerne havde femogtyve millioner infanteri, og de allierede havde fem millioner. Tredive millioner i alt er en stor margin. Ganske vist er koloniafdelingerne ikke særlig veltrænede, men med tyske befalingsmænd.
  SS-divisionerne har generelt tyskerne i stor højde. En del af Wehrmacht har stor militær erfaring. Og i denne henseende er nazisterne stærke. Derudover har tyskerne en kæmpe fordel i mobilitet. Her produktion af Europa, og forsyninger fra Storbritannien og USA. I antallet af biler, motorcykler og lastbiler i tyskerne er fordelen syv-otte gange.
  Og de har flere maskinpistoler. Inklusiv dem leveret fra Amerika og Storbritannien.
  Generelt er nazisterne i infanteriet stærke. Og yderligere ti millioner mod USSR blev mobiliseret af Japan, ikke medregnet de andre dele mod Kina.
  Så med hensyn til mandskab har Aksemagterne en stor fordel. Og også i hendes mobilitet.
  Japans flåde er mange gange stærkere end det sovjetiske Stillehav.
  Tyskerne har også en stor fordel i liner.
  Men ikke så langt i hangarskibe og store skibe. Men heller ikke her står USSR stærkt.
  Mange skibe har dog Italien. Generelt er fjenden også meget stærkere til søs.
  USSR, ringere i luft, kvalitet og kvantitet, har en vis overlegenhed i artilleri, mere kvantitativt end kvalitativt. I tanke er den lidt stærkere i mængde, men dårligere i kvalitet. Og generelt, selv i kampvogne, kan fjenden være stærkere. I infanteriet er den ringere i antal og mobilitet. Mange dele af Det Tredje Rige er kolonialt kanonføde, ligesom japanerne. Men i USSR er ikke alle mobiliserede ordentligt uddannet. Nazisterne har mere kamperfaring. Sandt nok er de sovjetiske tropper i et godt forsvar.
  Et ret kraftfuldt, konstrueret forsvar giver en chance for at holde talrige infanterister tilbage.
  Der er mange maskingeværer og kanoner, og det øger også udholdenheden.
  To linjer af Molotov og Stalin, og en tredje er ved at blive bygget bag dem.
  I det hele taget er USSR's position strategisk håbløs. I en udmattelseskrig, før eller siden, vil dets satellitter, som er overlegne i økonomi og ressourcer i forhold til Det Tredje Rige, inklusive Tyrkiet og Japan med kolonier, overvinde.
  Et håb i tilfælde af en langvarig krig, kan Storbritannien og USA åbne en anden front.
  Nå, endnu et mirakelvåben ...
  Under alle omstændigheder satses der på et tæt forsvar. Og at slide ned og stoppe fjenden.
  Stalin forsøger dog allerede før krigen at forhandle. For eksempel afstå en del af territoriet til tyskerne. Eller tilbyde at leje olieboringer.
  Eller måske betale erstatning - i korn, olie, guld, kul eller endda konserves?
  Hitler ønsker dog ikke fred. Dette er forståeligt - USSR's hær er en potentiel trussel. Ligesom den kommunistiske ideologi. Så de er dødelige fjender.
  Og Führeren vil have krig.
  Hirohito drømmer også om hævn for Khalkhin Gol. Og han vil have vidder af Sibirien.
  Ja, og i USA har mange ikke noget imod at kæmpe mod USSR.
  Men mens Hitler ikke inviterer dem. Magtbalancen er forfærdelig ... Og hvad skal man gøre?
  Stalin forsøger selvfølgelig i hemmelighed at forhandle med briterne og amerikanerne.
  Men de sagde til ham: hold ud med al din magt, så får vi se. Måske kan vi hjælpe. Og vi vil ikke risikere det.
  Kort sagt, krig blev uundgåelig.... Og der er stadig problemer - Den Røde Hær er ikke særlig god til at forsvare sig. Hun blev lært at kæmpe på fremmed territorium og angribe, ikke forsvare.
  Men tyskerne erobrede stadig halvdelen af verden og ved, hvordan man gør en masse.
  Den 22. juni 1943 begyndte krigen. Det var ikke uventet, men taktisk viste det sig alligevel at være pludseligt. Straks blev alle Fritz-styrkerne kastet mod fjenden.
  Og klar til at ødelægge fjenden.
  I de allerførste timer viste det sig, at tyskerne var stærke i luften. Og at de har mange tropper på højt niveau. Og at "Tigeren" er en meget god banebrydende tank, omend forældet. Og den formidable kraft af ME-309 og Yu-288.
  Ja, denne armada skyndte sig, og deres sovjetiske tropper mødte stædig modstand.
  Kampene udspillede sig langs hele grænsen. Og de gik hovedsageligt under Wehrmachts diktat. De klatrede som insekter, talrige lejesoldater.
  Som det viste sig, var fæstningsværket placeret for tæt på grænsen og havde ikke tilstrækkelig dybde i forsvaret. Desuden, og vigtigst af alt, er dette generalernes fejl, som havde ringe erfaring og ikke rigtig forstod, hvordan de skulle holde forsvaret.
  Og den militære ånd i mange enheder, især i Ukraine, viste sig at være svag.
  Og masseovergivelse og desertering blev reglen. Især i det vestlige Ukraine.
  Og i Transkaukasien, hvor tyrkerne og tyskerne rykkede frem, var den fremmede hær urolig. Det lykkedes fjenden at bryde igennem og omringe Jerevan. Men byen selv gav ikke op.
  Batumi blev taget efter ti dages stædige kampe. Tyskerne var i stand til at trænge snesevis af kilometer ind i det sovjetiske forsvar i de første dage. Og skar Bialystok af ... Og en kedel dukkede op under Løven. Og selvom nazisterne gjorde mindre fremskridt i de første to uger end i den virkelige historie i det enogfyrre år, var det svært for de sovjetiske tropper at gribe initiativet. Så fjenden er stærkere.
  Hvis tyskerne i det 41 år havde en fordel i infanteri, kun i de allerførste dage. Og så overgik fordelen til den røde hær. Her var ikke noget at mobilisere.
  Og kiling viste sig at være farlig ... Og så kunne tyskerne bryde igennem til Minsk med kampe. Og dette er allerede alvorligt.
  Der udbrød hårde kampe i selve byen. Führeren beordrede at rykke frem og ikke at overgive sig. Og Stalin beordrede - ikke et skridt tilbage!
  En måned efter starten af offensiven broderede tyskerne til Berezina og indtog Minsk ... De nærmede sig Zhitomir.
  Japanerne var i stand til at omringe Vladivostok. Og det er også en alvorlig påstand fra deres side. En betydelig del af Mongoliet blev også erobret.
  Tyskerne erobrede også sammen med satellitterne Moldova og begyndte at nærme sig Odessa. Og det er fedt.
  Stalin følte sig ekstremt utilpas. Og han forstod sin undergang mod sådan en koalition.
  Igen tilbød han fred. Men det ville Führeren selvfølgelig ikke. Og tyskerne fortsatte med at rykke frem ...
  Til sidst besluttede Stalin at beholde forsvaret på Dnepr.
  To måneder efter krigens begyndelse nåede nazisterne Dnepr, og i centrum nærmede de sig endda Smolensk.
  Jerevan, omgivet af tyrkerne, holdt stadig ud... en yderst farlig situation var blevet skabt.
  Stalin indkaldte til et møde i militæret. Har brug for at gøre noget. Hvis du bare forsvarer dig selv, er tab kun et spørgsmål om tid.
  Zhukov tilbød at slå til i midten. Selvom kræfterne ikke var nok ... Allerede i august ...
  De første Lev-tanks dukkede op foran. De modnede til kampbrug lidt senere. Denne maskine var tung på halvfems tons og med en kraftig pistol. Frontbeskyttelsen er solid: hundrede og halvtreds millimeter af panden af skroget med skråninger og to hundrede og fyrre millimeter af panden af tårnet. En sådan tank holdt alle køretøjer i USSR, og dens 105 mm kanon med en løbslængde på 70 EL gennemborede selv KV-4 med 180 mm frontal rustning.
  Dette er et virkelig seriøst våben. Men for meget vægt gjorde det selvfølgelig svært at manøvrere og speede. Ja, pistolen affyrede kun fem skud i minuttet. Tyskerne modtog en kraftig kampvogn, men ikke særlig praktisk at bruge.
  "Tiger" -2 dukkede også op. Denne bil viste sig at være bedre i praktisk henseende end i den virkelige historie. Siden motoren på tusind hestekræfter blev skabt og implementeret. Og med en vægt på otteogtres tons viste denne maskine sig at være relativt mobil og hurtig og gik ikke i stykker så ofte.
  "Panther" -2 begyndte også at ankomme. Den vejede treoghalvtreds tons, men den 900 hestekræfter motor gjorde op for det. Den 88-millimeter lange 71EL-kanon var stærk nok og pansergennemtrængende, præcis og hurtigskydende var tilfredsstillende, eller endda god, til at bekæmpe fjendtlige kampvogne.
  Disse køretøjer viste deres niveau i kampe. I september omringede tyskerne endelig Smolensk. Pal og byen Tallinn. Tyskerne og deres kolonihorder nærmede sig sammen med satellitterne Leningrad.
  Kom til Krim. Kiev, som stod på en bakke og var godt befæstet, holdt stadig fast ...
  Oktober kom ... Det regnede og nazisternes bevægelse blev bremset.
  Det var ikke muligt hurtigt at afslutte krigen. Japanerne stoppede også, blokerede Vladivostok, erobrede det meste af Mongoliet og formåede at indtage Khabarovsk.
  Tyskerne har indtil videre besluttet ikke at gå amok, men at presse fly. Desuden var der gode jet-udviklinger. Og bombeflyene fra den nye formation kunne bombe næsten ustraffet.
  Ja, og ballistiske missiler, dette er også en stor ødelæggelsesmagt.
  Sandt nok er de dyre og har ikke stor nøjagtighed.
  Men jetbomber ser meget lovende ud.
  Og tyskerne indledte en luftoffensiv. De nye Yu-488 og TA-400 fly kunne bombe USSR fabrikkerne i Ural og uden for Ural. Den nye Yu-488 er det første tyske seriebombefly med fire motorer.
  I modsætning til den amerikanske B-29 har den et mindre vingeareal og større hastighed. Og TA-400 har generelt seks motorer, og kraften er enorm.
  Tyskerne og deres satellitter gik endelig i defensiven i november. De kæmpede og bombede kun. Der var et luftangreb.
  Og der var mange smukke piger i kampene.
  Her kæmper besætningen på Elizabeth på T-34-76 kampvognen. Piger trods kulde i bikini og barfodet.
  De bevæger sig, og imod dem er Panteren. Warrior Euphrosyne accelererer tanken ved hjælp af en bar, rund hæl og synger:
  - For kommunismens ideer
  Gå modigt i kamp
  Og fascismens hær
  Vi vil bryde!
  "Panther" i panden kan ikke gennembores. Og man skal komme tæt på hende for at komme ombord. Piger leger med pressens muskler. Deres tank nærmer sig hurtigt fjenden.
  Panther skyder. Et projektil med dødelig kraft flyver, men de fireogtredive undviger.
  Catherine udtaler:
  - En risikabel taktik!
  Panthers kanoner skyder femten skud i minuttet. Og det er meget svært at glide til den ønskede afstand.
  Pigerne synger:
  - Og i stjernehøjder og bjergstilhed,
  I havets bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende, og rasende ild!
  Og nu glider deres tank mellem "Panthers" og skyder mod dem på siderne.
  Her er de kæmpende piger. Og biler brænder. Først gennembores en panter, så en anden.
  Elena tog den og kvidrede:
  - Ære til vort fædreland - USSR!
  Og igen pigerne i tankens hurtige bevægelse. Og slå "Tigeren ud". De er åbenbart fede.
  Elizabeth sang med glæde og pressede sine bare tæer:
  - Og de går i kamp - pigerne er barfodede,
  Stort element, fedt element!
  Warriors hvad de skal sige - på toppen!
  Slå fjender med al panters hurtighed. Ingen vil stoppe dem.
  Og på himlen Anastasia Vedmakova, hun er stadig en tyv. Disse piger er bare uhyggelige.
  Og hvor aggressivt og uden ceremoni de kæmper.
  Så pigen tog den og med sine bare tæer pegede flypistolen og ramte fjenden.
  Så kvidrede hun:
  - Jeg er den sejeste kvinde!
  Og kampen fortsætter...
  Akulina Orlova brøler, klipper modstandere:
  - Jeg har en super pige!
  Og igen slår fjenden ned. Det er dem, der blev stjålet.
  Og hun laver et dobbelt kast og rammer ME-309, hvilket er ret fedt.
  Her er de krigere, de giver Luftwaffe et lys.
  Akulina Orlova skyder et fjendtligt fly ned med sine bare tæer og knirker:
  - Ære til USSR!
  Mirabela Magnetic er også i rækken, bare en mirakeldræber. Og denne pilot slår trygt nazisten ned med en tredobbelt tønde og knirker:
  - For kommunismens største ideer på planeten Jorden!
  Dette viste sig at være rigtig fedt.
  De tre piger opfører sig, som om de stjal og er meget stridbare i højde og størrelse.
  Vinteren er allerede kommet. Og frost... Den Røde Hær forsøger at rykke frem.
  Men fjenden er mere eller mindre klar til vinteren. Denne gang havde Wehrmacht, for en sikkerheds skyld og til den kolde periode, tøj og mad på lager.
  Sandt nok er kolonitropperne meget kolde og ubehagelige.
  Det lykkedes for Den Røde Hær at løslade Smolensk og skubbe nazisterne tilbage over Dnepr i Ukraine.
  Men fjenden er stærk, og hans fly florerer. Og bomber, bomber og atter bomber!
  Og nu jetjager i kamp. Og i stedet for Focke-Wulf, den mere avancerede TA-152 maskine. Og dette er selvfølgelig også et stort problem.
  I luftfarten er både tyskerne og japanerne stærke. Marseille for fire hundrede nedskudte fly fik en høj pris - Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og for fem hundrede blev han tildelt jernkorsets storkors.
  Denne pilot blev virkelig simpelthen legendarisk. Og han er bare et mareridt for sovjetiske piloter.
  Stalin bemærkede endda:
  - Det er en sort djævel! Og det er tid til at sende ham til helvede!
  Ja, krigen er i gang. Om vinteren blev der opnået nogle succeser, men der var ikke noget afgørende vendepunkt.
  Det er rigtigt, at jetjageren ME-262 viste sig ikke at være særlig pålidelig og effektiv. Og motoren er langt fra perfekt. Men TA-152 er meget mere praktisk end Focke-Wulf. Og denne maskine bruges stadig ikke kun som kampfly, men også som angrebsfly og frontlinjebombefly.
  Bilen viste sig at være multifunktionel og seriøs. Indtil videre er kun Yak-9 dukket op i USSR, hvilket er forenklet, og MIG-3 er udgået.
  I foråret, da sneen smeltede og nazisterne begyndte at rykke frem igen, blev det varmere.
  Og de sydlige tropper kæmpede mere villigt, når der ikke var frost. Kampene var hårde.
  Den Røde Hær kæmpede hårdt. Men kræfterne var ulige. Tyskerne brugte Panther-2 som den mest massive kampvogn, en maskine med kraftige våben og godt beskyttet i panden. Og "Tiger" -2 er også udmærket.
  Maus deltog også i kampene.
  Selvom denne maskine er for tung og langsom. Og tanken "Lion" blev faktisk taget ud af produktion.
  Stadig i serien var den moderniserede T-4. Og T-3 er allerede taget ud af produktion.
  USSR har også problemer ... Det er nødvendigt at modernisere KV-serien. Og det er stadig ineffektivt.
  IS-2 er endnu ikke dukket op. Men T-34-85 gik i serie. Og det er generelt logisk.
  Og tunge tanke blev helt taget ud af produktion. Stalin beordrede at satse på en massiv T-34-85. Hvilket generelt er logisk. Selvom denne maskine "Panther" -2 ikke tog det i panden. Men det kunne ramme siden.
  Om sommeren dukkede tyske Arado-jetbombefly op, som sovjetiske jagerfly ikke engang kunne hamle op med. Og det er alvorligt.
  Nazisterne tog Smolensk, Vyazma, Rzhev og Kalinin.
  Blokeret Leningrad ... Indtil slutningen af sommeren var Moskva kun hundrede kilometer væk.
  Men den røde hær kæmpede meget hårdt. Japanerne fuldførte erobringen af Mongoliet og invaderede Centralasien.
  Situationen blev ekstremt kompliceret.
  Stalin kastede torden og lyn og faldt nu og da i hysteri. Men det hjalp ikke meget.
  Situationen blev mere og mere vanskelig. I efteråret ændrede tyskerne deres plan og vendte mod syd, mod Kaukasus.
  Orel, Kursk og i oktober Voronezh blev taget ... I slutningen af november trak den røde hær sig tilbage ud over Don og forskansede sig der. Betydelige territorier gik tabt.
  Og presset fra nazisterne voksede.
  Især jetbomber får det. Og de bider meget hårdt.
  Men sovjetiske piger kæmper i stor højde.
  Tyskerne forsøger at bryde igennem til Leningrad. Angriber Novgorod. Men de modige fire piger stod i vejen.
  Natasha kastede en granat mod nazisterne med sin bare fod og sang:
  - Det er rigtigt...
  Zoya lancerede en dødsgave med sin bare hæl og tilføjede:
  - Fjende...
  Augustin bukkede under for noget destruktivt og knirkede:
  - tænker...
  Svetlana kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvad...
  Natasha kastede et par citroner med sine bare fødder og råbte:
  - Russisk...
  Zoya bukkede også under for noget energisk og dødbringende og knirkede:
  - Lykkedes...
  Augustin lancerede det dødelige og mumlede:
  - Fjende....
  Svetlana bukkede igen under for den destruktive og vyaknula:
  - Pause!
  Natasha gav en tur og knirkede:
  - WHO...
  Zoya skød også mod de sorte udlændinge, som nazisterne rekrutterede og knirkede:
  - Tør!
  Augustin talte med kraft og raseri:
  - At...
  Svetlana bukkede under med en panters grin:
  - V...
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Kæmp...
  Zoya kastede dødens gave med sine bare fingre og mumlede:
  - Angreb!
  Augustin kimede ind og mumlede:
  - Fjender...
  Svetlana gav en masse granater med sine bare såler, og hvordan hun råber helt i lungerne:
  - Godt...
  Natasha naglede udbruddet og hvæsede:
  - Rasende...
  Zoya afskar nazisterne og knirkede:
  - Slå!
  Augustin skød igen og råbte:
  - Rasende...
  Svetlana kvidrede, da hun skød:
  - Slå!
  Natasha kastede igen en granat med sin yndefulde, bare fod og kvidrede:
  - Vi vil ødelægge nazisterne!
  Zoya tog den og kvidrede:
  - Fremtidens vej til kommunisme!
  Og kastede en citron med sine bare tæer.
  
  Krigere synger for længst;
  Stort land i USSR,
  Hvilken er den fedeste i universet...
  Der skete en million problemer
  Men vores forretning er arbejde og skabelse!
  
  Tro på, at fjenden ikke vil vinde landet,
  Som er smukkere og stærkere end alle ...
  Vi vil snart sætte et pålideligt skjold op,
  Og vi vil endelig tro smartere ...
  
  Ja, onkel Sam besluttede at hjælpe,
  Til nazisterne efter magtskiftet i riget ...
  Og nazisternes magt blev fornyet,
  Fjenden ønsker at rive USSR fra hinanden!
  
  Nu skal vi kæmpe seriøst
  Med nazisterne, at de stærke styrter ...
  men vi vil slå under fjendernes mave,
  Til ære for vores moder Rusland!
  
  Nej, du kan bare ikke bryde russisk,
  Vi ved hvordan, vi elsker at kæmpe modigt ...
  Her besluttede Wehrmacht at angribe os,
  Men den kan kun falde sammen og ikke vrides ud!
  
  I Rusland, hver kriger fra en krybbe,
  Barnet trækker hænderne til pistolen...
  Lad det være en meget klog troldmand
  Hvem skabte denne planet!
  
  For Hitler, tag ikke Moskva på tanden,
  Han fik et hårdt slag i trynen...
  Hvorfor han klatrede ind i Rusland, forstår jeg ikke,
  Det er svagt for ham at dræbe en bacille med et sværd!
  
  Ja, nær Moskva modtog fjenden et slag,
  Pigerne gav ham en bar hæl ...
  Du kan se, at Führeren simpelthen er en idiot -
  Kohl indgreb i kommunismen gav!
  
  Her kommer pionererne med sange,
  På angrebet med et trommeslag...
  Lad Führeren være kaput nu,
  Og vi vil køre Fritz i fangenskab!
  
  Drengen er barfodet på en snedrive,
  At træde frem uden frygt...
  Nazisterne vil snart blive drevet i kisten,
  Og roser vil blomstre i strålende maj!
  
  Og Hitler vil snart have hytter,
  Han vil gå ind i graven. og hans efterfølger Göring ...
  Vi vil snart sætte Führeren på krogen,
  selvom nogle gange en vægtig stikkende kost!
  
  Vi vil skabe en vidunderlig russisk verden,
  I hvilket Rusland vil regere, tro mig ...
  Shakespeare turde ikke komponere sådan noget,
  Selvom de angriber Rusland med djævlens pres!
  
  Hitlers grusomme pres er synligt,
  Hans tidligere allierede hjælper ham...
  Ikke underligt, at pigerne stønner,
  Der vil snart ikke være noget sted at se i paradis!
  
  Ja, onkel Sam ændrede ruten,
  Og kampvogne, fly sendes til nazisterne ...
  I hans ambition er yankeerne meget seje,
  At drive flere kommunister i kisten!
  
  Det blev værre, selvom Stalingrad,
  Jeg knuste stort set alle sider af nazisterne ...
  En sådan ustoppelig tilpasning opstod,
  Under denne himmel, absolut rent!
  
  Nå, hvad skal man gøre - pigerne er ude af hånden,
  Gemmer sig for hordens Fuhrer i kampe ...
  Og støvler passer ikke til piger,
  De ved altid, hvordan de skal kæmpe!
  
  For piger er frost ikke forfærdeligt,
  Da de kæmpede i nærheden af Moskva,
  Var næsten nøgne og barfodet,
  Kaster en granat med din bare fod!
  
  Så hvad ville du have Göring,
  Nå, jeg troede, at Yankees ville hjælpe dig med det samme...
  Og plantede totalt kaos,
  Og pigerne stønner kun af vild vrede!
  
  Der er ganske blodige kampe,
  Piger ved for altid at tro ikke at give op ...
  Vi vil ikke have nuller på regnskabet,
  Og et kraftfuldt RPG bliver lagt i en rygsæk!
  
  Krigere er skønhed
  Lada er selv klar til at kæmpe for dem ...
  De har duer af hellig renhed,
  Lad der simpelthen være den højeste pris!
  
  Ja, jeg tror, at Krafternes Gud Svarog vil komme,
  Og de døde i kamp vil opstå...
  Og blæs i jægerens herlige horn,
  Og gevinsterne vil være de mest ærlige!
  
  Der vil ikke være mere sorg på Jorden,
  Og bitre tårer vil tørre ud...
  Vi vil leve i en enkelt familie,
  Og de onde djævle vil simpelthen dø!
  
  Pioneer drenge frimodigt i kamp,
  barfodede drenge skynder sig gennem sneen ..
  Jeg tror, at Rusland altid vil være med dig,
  Selvom underkopper nogle gange går i stykker!
  
  Gud Jesus vil genoplive alle de faldne,
  Og vil regere med den hvide gud...
  Vi vil frimodigt rejse et skjold for fædrelandet,
  Det vil være en herlig pligt at tjene Rusland!
  
  Ja, Sam er snu, simpelthen snu,
  Hans meget forståelige ønsker...
  Han er fangarme til Moskva nu plakat,
  Og onde prøvelser venter på fædrelandet!
  
  Men Lada og Lord Perun er med os,
  Og Lenin, Stalin og den klogeste Trotskij...
  Hvilket tilsyneladende bøjede hæren,
  Og den vigtigste nattergal Vysotsky!
  
  Kort sagt, der vil være et væld af hellige guder,
  Vi vil vinde modstanderens kamp ...
  Og kaste en masse stærke næver op,
  Til ære for den største soldat!
  
  Piger angriber barfodet
  De løber og kæmper ikke, kender frosten ...
  Træk dem ikke i kamp, betragte dem med magt,
  Vid, at den skarlagen lyser i lyset af en rose!
  
  Kort sagt, kæmpere for deres hjemland,
  Tjen i uinteresseret stolt...
  lad bedstefædre og fædre være stolte,
  Og fra himlen forventer du ikke gaver for en krone!
  Natasha kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - Fra himlen...
  Zoya kastede også en granat med sine bare fingre og sagde:
  - Stjerne...
  Augustin lancerede en dødsgave med sin bare fod og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastede også en granat ved hjælp af en bar fod og udsendte:
  - Krystallinsk!
  Natasha vendte sig og hvæsede:
  - Jeg til dig...
  Zoya lancerede dødens gave med sine bare fingre, hvæsende:
  - Sang...
  Augustin bukkede under med sin bare hæl, hvad der bringer døden og knirkede:
  - Jeg synger...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastede en eksplosiv pakke med sin bare fod, spredte nazisterne og knirkede:
  - Indfødt...
  Augustina gav en masse granater med sin bare hæl og gav ud:
  - Stalin!
  Augustin tog og spredte linerne, og hendes bare ben fløj med ødelæggelse langs Fritz:
  - Vi vil splitte modstanderne!
  Svetlana tog den og kastede den med sin bare hæl, en masse granater, og knirkede:
  Lad os knuse fascisterne!
  Og de fire fortsatte med at skyde og kaste med granater. Den tyske "Tiger" -3 var i bevægelse. En maskine med en 128 mm pistol. Og skyder sig selv.
  Og pigerne kastede granater. Underminerede nazisterne. Og de skød tilbage. De klatrede frem. Tankene ruller igen. Flytter den seneste tyske "Leopard" -1. En meget mobil bil.
  Men hans piger tog over og slog ham ud. De rev en mobil maskine med gasturbinemotor i stykker. Og de sprængte hende i stykker.
  Natasha bemærkede med et grin:
  Vi kæmper fantastisk!
  Zoya var enig i dette:
  - Meget sejt!
  Augustin bemærkede klogt:
  - Vi vil vinde!
  Og hun affyrede en panserværnsgranat med sin bare fod. Stærk pige. Og hun har så meget vid.
  Svetlana lancerede også en dødsgave med sine tæer på sin bare fod og ramte fjenden. En meget aggressiv pige, med øjne farven af kornblomster. Hun har sådan et vid, og en passage af styrke!
  Natasha vendte sig og smilede:
  - For hellige Rusland!
  Zoya skød meget aktivt og smilede og viste perletænder:
  - Jeg er en kriger på det niveau, der ikke forsvinder!
  Augustine fyrede også. Mejede nazisterne ned og gurglede:
  "Jeg er en kriger med store ambitioner!"
  Og hun blottede sine perlefarvede tænder!
  Svetlana bekræftede:
  - Meget store ambitioner!
  Pigerne har kæmpet i meget lang tid. Og selvfølgelig lykkedes det med militærarbejde. De er helt fantastiske skønheder. Fremragende sind. Og de skyder første klasse.
  
  LIDT ANDET OM ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt døde meget tidligere, i en mærkelig skæbnedrejning den 30. januar 1943. Selvom Henry Wallace blev betragtet som venstremand, viste han sig at være en meget mere idealist og krævede, at Stalin i bytte for militær bistand gennemførte politiske reformer og amnesti for alle politiske fanger.
  Stalins hårde reaktion, som også lige havde vundet en stor sejr ved Stalingrad, og følte sig meget hård og stærk, gjorde Wallace vred, og han annoncerede opsigelsen af militær bistand til USSR. Spillede en negativ rolle, og holdningen til Churchill, som ikke ønskede den røde hærs hurtige fremmarch i Europa og den uventede fleksibilitet af Adolf Hitler, der annoncerede fastfrysningen af den "endelige løsning af det jødiske spørgsmål." Führeren var i stand til at overtale fornuftige mennesker fra miljøet, herunder mærkeligt nok chefbøddelen af Det Tredje Rige, Himmler.
  Argumentet virkede: at jøderne ikke vil gå nogen steder, og hvis du taber krigen, kan du tabe alt og uigenkaldeligt. Nå, efter at have vundet i øst, vil det være muligt at tale med de allierede på en anden måde.
  Under alle omstændigheder fastfrosnede USA militære operationer, også Storbritannien, og selvom der formelt ikke blev annonceret en våbenhvile officielt, viste det sig, at konflikten i vest var blevet indskrænket. Hvilket selvfølgelig kom Wehrmacht til gode. Den tyske ubådsflåde stoppede angrebene, de allierede rullede sammen og stoppede den strategiske bombning.
  Sovjetiske tropper, som i den virkelige historie, havde erobret Kursk i begyndelsen af februar den 8. og Belgorod den 9. Den 15. februar begyndte angrebet på Kharkov, som undgik at omringe, forlod de tyske tropper. Endnu tidligere forlod nazisterne Rostov ved Don.
  Den 18. februar ankom Hitler personligt til hovedkvarteret. Han gav Mainstein nye beføjelser. Derudover blev forstærkninger hastigt overført fra Vesten. Først og fremmest, selvfølgelig, luftfart. Vestfronten absorberede flyet ikke så lidt - næsten halvdelen af flyene. Flere divisioner, der var planlagt til at blive overført til Afrika, blev sendt med jernbane mod øst. Desuden blev alle mere eller mindre kampklare formationer overført fra Frankrig og Balkan, og i selve Tyskland erklærede Rigsdagen total mobilisering og krig.
  Den 19. februar beordrede Mainstein den 4. panserarmé til at iværksætte en modoffensiv for at stoppe de sovjetiske troppers fremrykning gennem Pavlograd. Den 22. februar blev Pavlograd besat. Opgaven med at forsvare ruterne til Dnepr fra nord gennem Krasnograd eller Dnepropetrovsk eller gennem Poltava eller Kremenchug blev betroet Kempf-gruppen.
  I modsætning til den virkelige historie lykkedes det for tyskerne meget mere. Takket være introduktionen af alle deres lufthære i kamp havde de igen en fordel i luften. Derudover deltog flere landtropper i offensiven, heriblandt 30 splinternye Tiger-tanks, som i virkelighedens historie på uhyggeligt vis sad fast i det afrikanske sand.
  Tyskerne formåede at omringe Kharkov seks dage tidligere end den virkelige historie, den 8. marts blev Belgorod taget til fange af Fritz, og Belgorod blev taget til fange på farten 9 dage tidligere - den 10. marts.
  Nazisterne formåede også at erobre Kursk med et hug og lukkede endnu en ring den 14. marts. Den 18. marts fangede Fritz også Stary Oskol. Det efterfølgende tøbrud og de sovjetiske troppers heroiske modstand forhindrede imidlertid nazisterne i at udvikle succes. Men tabene af Den Røde Hær i kedlerne viste sig at være mere betydelige end i den virkelige historie, og Kursk Bulge blev skåret tilbage i marts 1943.
  Mainsteins succes viste sig at være alvorlig, men begrænset, så nazisterne kunne ikke engang returnere alt, hvad de havde mistet under Voronezh-Kastornoe-operationen. Selvom de nu ikke længere havde hovedpine - Kursk-bulen. Men dette skabte yderligere problemer: hvor og hvordan man angriber?
  Mens de allierede optrådte passivt, var den tyske økonomi meget aktivt udrejet. Produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner blev fordoblet inden for tre måneder og nåede 1.200 køretøjer om måneden, inklusive de seneste "Tigers", "Panthers" - betydeligt overlegen i kampkraft i forhold til sovjetisk udstyr. Men besætningerne skulle stadig mestre de nye kampvogne og tænke på deres barndomssygdomme.
  Og det er ikke nemt at vælge retning for offensiven. Du kan gå videre til Moskva, og igen prøve at tage hævn for Stalingrad, bryde igennem til den kaukasiske olie. Leningrad, hvor det er svært for sovjetterne at overføre forstærkninger, kan blive et af målene.
  Tyskerne ventede tre måneder, sparede styrker og nye kampvogne, trænede rekrutter. Allerede i hæren og fjortenårige drenge er ikke ualmindeligt, mange udenlandske afdelinger er blevet dannet. Wehrmachts styrke nåede op på maksimalt 10,5 millioner soldater og officerer, selvom kvaliteten af tropperne var noget nedsat.
  I luften blev der udkæmpet kampe med varierende succes. Nazisterne øgede produktionen af fly og handlede mere aktivt.
  Deres esser valgte som regel deres kampsted og forsøgte ikke at deltage i kampen og gav efter i antal.
  Det skal bemærkes, at Focke-Wulf, selvom den er underlegen sovjetisk fly i manøvredygtighed, men den høje hastighed under et dyk tillod ham at undslippe, når han forlod halen, og kraftfulde våben til at skyde flyet ned fra den allerførste tilgang. Så det var ikke muligt helt at gribe fordelen over nazisterne, og mere erfarne tyske esser, med kraftigere våben, dominerede luften.
  Hitler besluttede ikke desto mindre at angribe Kaukasus, kun på en lidt anden måde. Nemlig at gøre Stalingrad til hovedretningen og sende hærgrupperne "A" og "B" dertil. Løsningen er selvfølgelig ikke optimal, men efter tabet af Rzhev-brohovedet, der rykkede frem mod Moskva, ville tyskerne skulle overvinde en meget magtfuld forsvarslinje.
  På bekostning af Leningrad gav angrebet på citadelbyen ikke Det Tredje Rige, selvom det var vellykket, afgørende udbytte.
  Så det er tilbage at rykke sydpå. Stalin kom ikke desto mindre Hitler foran.Den 22. juni gik sovjetiske tropper til offensiven i Oryol- og Kusk-retningen. Årsagen til at opgive ventetaktikken var forbundet med den allieredes passive adfærd: ingen fred, ingen krig. Hvad andet kunne tolereres, men ... Manglen på duralumin, sammen med den stadigt stigende produktion af tyske fly, overførte gradvist mere og mere initiativ til Luftwaffe.
  Desuden havde nazisterne allerede et meget godt Yu-188 bombefly, som udviklede en hastighed, der var overlegen eller i det mindste ikke ringere end Yaks, og endda med succes testede Yu-288. Den sidste bil, sammen med den serielle DO-217, kunne være et meget godt strategisk bombefly. Og dermed blev tysk luftfart en yderst ugunstig faktor for de sovjetiske tropper.
  Hitler tøvede derimod med offensiven, så dannelsen af nye kampvognsdivisioner og træningen af besætninger fortsatte. På grund af manglen på bombning blev Tigers og Panthers frigivet mere end i den virkelige historie, og de skulle mestres.
  Tyskerne formåede at forberede sig på forsvaret som helhed, de kunne ikke overraskes. Kampene varede i over en måned. Sovjetiske tropper stødte på ny tysk teknologi, og det viste sig, at "Panther" og "Tiger" i modgående kampe var en størrelsesorden stærkere end sovjetiske køretøjer. Butting gav ikke T-34 og KV en reel chance for at vinde. Desuden er produktionen af køretøjer med en kraftigere 85 mm kanon endnu ikke blevet mestret, og 76 mm "Panther" og "Tiger" kunne ikke tages frontalt.
  Sovjetiske tropper rykkede kun i nogle områder op til femten kilometer og led enorme tab. Tyskerne var i stand til at gå i modoffensiven. Blandt befalingsmændene skal det bemærkes Rommel, en nybegynder på østfronten, men vidt kendt i Vesten. Han formåede at bevise sig godt i kampen med sovjetterne.
  Tyskerne var i stand til, udvikle en modoffensiv, at nå Don. Men så, i stedet for at rykke frem mod Moskva, vendte de mod syd.
  Führeren længtes efter hævn for Stalingrad. Det skal bemærkes, at dette i første omgang endda gavnede tyskerne. Stalin troede ikke på muligheden for at gentage Operation Blau og overførte alle sine reserver tættere på Moskva. Som et resultat gik nazisterne, der bevægede sig langs Don, ind i de sovjetiske tropper bagfra.
  Den Røde Hær var dog allerede anderledes. De sovjetiske generaler, som fik kamperfaring, handlede dygtigere, og soldaterne selv blev mærkbart tempererede. Fritzerne var så ude af stand til at krydse Don og bryde igennem til Stalingrad. Det maksimale af deres præstationer, erobringen af Rostov-ved-Don og adgang til floden langs hele dens spændvidde. Sandt nok mistede de sovjetiske tropper Voroshilovgrad, Donets og betydelige områder, men nazisterne kunne ikke erobre under sommer- og efterårskampagnerne, selv hvad de formåede at gøre i 1942. Hvad Stalin anså for en vis succes. Hvis vi husker på, at USSR nu kæmpede på én front.
  Truslen fra Japan svækkedes som nederlag i Land of the Rising Sun som følge af nederlag i Stillehavet. Og mens USSR ikke kunne være for bange for Fjernøsten.
  Om vinteren begyndte den Røde Hærs modoffensiv. Talrige tyske kampvogne i kulden og snedriver gav tydeligvis efter, og rullernes forskudte arrangement tilstoppede chassiset. Men det var ikke muligt at opnå fuldstændig succes her. Tyskerne blev skubbet lidt i midten, og de fejlede ved Don, men Leningrad-regionen kunne på grund af fjendens for stærke forsvar ikke befries. Så længe blokaden blev opretholdt. Tyskerne lærte også meget, men de var allerede udmattede af krigen. Den næste sommer var et forsøg på at gribe initiativet fra Fritz. Men igen var nazisterne kun i stand til at nå Don. Angrebet på Leningrad endte i fiasko.
  Der er sket ændringer i USA. En afventende taktik tabte Wallace præsidentvalget til republikaneren Cheney. Men efterfølgeren fortsatte med at opføre sig passivt. Ligesom laboritterne, der afløste Churchill ved roret i Storbritannien. I vinteren 1945 var sovjetiske tropper i stand til at bryde igennem Wehrmacht-forsvaret i centrum og rykke frem til Smolensk og endda besætte denne by. Men fjendens jetfly dominerede luften, og de sovjetiske troppers offensiv stoppede. Og i marts og april vandt Fritz det tabte tilbage. I sommeren 1945 forsøgte tyskerne at udvikle en offensiv mod Moskva ved hjælp af "E"-tanke og jetbombefly og verdens første skiveformede kampkøretøjer.
  Ballistiske missiler blev på den anden side anerkendt som for dyre og ineffektive våben. Det lykkedes tyskerne at nærme sig Moskva, men det sene efterår var allerede kommet, og amerikanerne brugte atomvåben og tvang Japan til at kapitulere.
  Med en atombombe krævede Cheney, at begge lande sluttede fred.
  Men både Stalin og Hitler kunne på ingen måde blive enige. Der var heller ingen enhed i USA, hvor mange reaktionære kredse mente, at begge sider skulle blive ved med at slå hinanden ihjel så længe som muligt.
  Men siden det lykkedes for nazisterne, denne gang afskar de endelig Leningrad og nærmede sig hundrede kilometer til Moskva, USA og Storbritannien begyndte at hjælpe USSR ved at genoptage forsyningen af Lend-Lease.
  Om vinteren begyndte sovjetiske tropper igen at presse nazisterne, men de kunne ikke fjerne blokeringen af Leningrad. Byen Lenin faldt, men Fritzerne blev skubbet lidt tilbage fra hovedstaden. Hjælpen fra Vesten var moderat og kunne have været afgørende. Men tyskerne var forbandet trætte og udmattede.
  Sommeren 1946 forløb med mindre stillingsændringer. Og om vinteren opnåede sovjetiske tropper en vis succes, idet de slog Fritz fra Rzhev og Vyazma ud og skubbede dem, omend lidt, til Don.
  I foråret 1947 døde Adolf Hitler, og den 18. maj blev der underskrevet en våbenhvile med USA og Storbritanniens mægling. Forholdene viste sig at være ret vanskelige for USSR og ikke særlig gunstige for Tyskland. Ukraine, Hviderusland, alle de lande, som Wehrmacht havde, blev mandatområder under fælles kontrol af USA, Storbritannien, Tyskland og satellitter.
  Det Tredje Rige blev som Den Europæiske Union, og de besatte sovjetiske områder, såsom protektorater, herunder Leningrad. Don fik status som et mandatterritorium, uafhængigt af USSR og formelt uafhængigt, men faktisk med stor indflydelse fra USA.
  Således blev det sovjetiske Ruslands territorium stærkt reduceret. Den gamle og svækkede Stalin blev tvunget til at forlade politik. Hans autoritet faldt kraftigt, og hans følge splittes.
  Efter Stalins tilbagetræden blev Kaukasus - Georgien, Armenien, Aserbajdsjan - snart skilt fra USSR. Og et par år senere, og Centralasien. Dermed blev Rusland henvist til rollen som en mindre magt, dog med atomvåben. Sammenlignet med den virkelige historie viste St. Petersborg, Smolensk, Pskov og nogle andre regioner i Vesten sig at have mandat.
  Og snart blev regionerne i Nordkaukasus, hovedsagelig befolket af muslimer, også adskilt. I Tyskland døde narkomanen Göring snart efter Hitlers død (sandsynligvis blev Führeren hjulpet til at forlade). Himmler blev også dræbt. Den mere moderate Speer tog magten. Et par år senere blev flerpartisystemet genoprettet, og nazisterne blev meget mere moderate.
  I sidste ende kom USA til at dominere og dominere verden. De havde nu ikke USSR som konkurrent, og kommunisterne mistede hurtigt magten. I Kina hersker en pro-amerikansk regering, i den islamiske verden det samme. Tiden med total amerikansk dominans er kommet...
  Men dette bragte ikke lykke til menneskeheden, selvom amerikanerne, efter at have etableret hegemoni på Jorden, var i stand til at flyve til Mars tilbage i det tyvende århundrede, desuden udviklede fremskridt og teknologi sig endnu hurtigere end i virkeligheden. Effekten var, at nu kontrollerede USA videnskabsmænd fra hele kloden. Men det er ingen hemmelighed, at det var overdreven hemmelighedskræmmeri, der hindrede udviklingen af humanvidenskaben.
  I en vis forstand er det blevet mere sikkert end i den virkelige historie. USA's hære og deres satellitter kunne knuse terrorister og ekstremister overalt i verden uden frygt for at blive anklaget for ikke at være politisk korrekte. Det er muligt at udføre humanitære interventioner og effektiv økonomisk og politisk globalisering. Det nytter ikke noget at fodre religiøse ekstremister for at vælte politiske modstandere - det kan gøres med et simpelt indgreb.
  Så til en vis grad ser verden ud til at have vundet ved at blive unipolær sammenlignet med en rigtig multipolær. Men så så Vasily Terkin en enkelt persons skæbne ...
  Anna Kazei (Et interessant og sandsynligvis ikke et sammenfald af efternavne, selvom handlingen foregår i det enogtyvende århundrede!) steg af togstationen og fortsatte til fods. Toget er elegant med strømlinede biler, men selve stationen er en af de mest provinsielle. Det var et varmt ukrainsk efterår - en indisk sommer, hvor gyldne kjoler var på skuldrene af en birk, og skove og lunde var klædt i kongelig skarlagen. Naturen er smuk, og en kvinde er stadig ikke uden charme, selvom hun er mindst femogtredive år gammel, og gråt hår viser sig allerede.
  Anna Kazei er ked af det, så hun tager på date med sine børn ... i et hårdtarbejdende fængsel. Hvad mener dommeren om, der idømte en 12-årig dreng og en 15-årig pige 99 års fængsel? Er det det man gør med ulykkelige børn? Og hvad gjorde de? Nå, de flåede flyers af med reklamerne. Ja, de klippede telefon- og internetledninger for at bekæmpe smitten af amerikansk indflydelse.
  Der er en bevægelse i det østlige Ukraine - "Patriotisk modstand". Nej, de fører ikke en rigtig guerillakrig, som det var under Anden Verdenskrig. Grundlæggende er deres modstand propaganda og sabotage i lille skala uden menneskelige tab. Så hendes børn ønskede at udfordre vestligt tyranni ved at klippe ledningen over flere gange.
  Men de fik filmet dem på et videokamera, og der er også "velønskere" nok. Fyrene blev anklaget for sabotage og endda terrorisme, samt at have forårsaget alvorlig skade på økonomien. Og forbindelser i en ung alder tog de hensyn til en formildende omstændighed - de gav næsten hundrede års hårdt arbejde.
  Retten bestod meget hurtigt, og advokaten nikkede kun samtykkende til anklageren. Ja, og selve processen blev lukket. Desuden blev Anna antydet, at hendes børn stadig ville være heldige, hvis de vidste, og ville have forbindelser med undergrunden, ville de ikke undgå først tortur og derefter dødsstraf. At være i hårdt arbejde i sig selv er dog ikke tortur.
  Annas ben er viklet ind i gamle sko. Hun bærer en hel rygsæk med programmer, der kun må laves én gang om året. Og uheldige børn er sandsynligvis ikke for seje i fængslet.
  De dømte står på vejen, så de er ikke i kasernelejren, de er strakt langs motorvejen. Patruljerne fniser af Anna og rækker uden højtidelighed ind i rygsækken med hænderne og trækker mad ud. Den heftige politimand fra lokalbefolkningen proppede straks cervelat-pølsen ind i munden på ham. På trods af det faktum, at Ukraine formelt, så at sige, har alle egenskaber af statsskab, herunder den valgte Rada, men der er flere amerikanske flag end gul-blå.
  Drenge under atten arbejder adskilt fra voksne. Dagen er varm, solrig, stribet, fængselsskjorter er foldet i en separat bunke, og tynde, senede kroppe, chokolade fra teenagers sol, skinner af sved. Nogle mennesker river sten og grus op på jernbaneskinnerne med brede stokke, andre slæber skinnerne, andre høvler og saver træstammer.
  Der er drenge fra ti til sytten år, og nogle ser endnu yngre ud. Og hvordan kan man ikke have ondt af dem, hvis angelsaksisk lov dominerer i mandat Ukraine, når strafferetligt ansvar fra 10-års alderen gælder for voksne?
  Så påpegede politimanden Anna, hvis rygsæk var mærkbart lettere - hvor han skulle lede efter sin søn Marat (også måske ikke et tilfældigt navnesammenfald her!). Ja, det er svært for hende at bære sådan en vægt, men hun er stadig knyttet. Og denne lettelse er ikke en glæde, for her er rationerne magre, og fyrene er tynde.
  Og her er hendes søn. Han hvilede sine bare fødder, i stribede bukser ordnet over knæene, på skarpe sten og skubber en tønde beton. Og så på den barfodede, vejrtrækning tungt stille Marat, indså Anna, at han også styrkede sig selv med en utrolig viljeindsats. Et barberet hoved på baggrund af tynde skuldre virker stort, og blond hår på baggrund af et solbrændt kantet kranie er næsten usynligt. Efter hvad drengen virker helt skaldet. Rynken på panden blev mere mærkbar dybere. Hvis det ikke var for den lille statur og smalle skuldre, ville drengene virke meget ældre.
  Marat arbejder, og glubske tilsynsmænd strejfer i nærheden, råber og vifter med brede plager af råhud. Dette er hårdt arbejde, nådesløst. For at modstå sådan et arbejdstempo bør du slappe af i det mindste et par sekunder, og lægge dig på tønden for at give hvile til din senede, piskeskårne ryg. Men når det brænder, skærer det normalt ikke huden.
  Anna har ikke ret til at komme før frokostpausen på arbejdet. Så du må se og vente.
  Mors tårer vælter ufrivilligt frem. Drengens ben er dækket af blå mærker, blå mærker, blå mærker, sålerne er dækket af hård hud. Hele foråret, sommeren og efteråret er ungdomsdømte tvunget til at arbejde barfodet. De siger, at det er endnu mere fingernem og bedre for fængslede drenge. Faktisk er dette den berygtede amerikanske økonomi. Desuden slides sko i vestlig stil for hurtigt. Og så, gud forbyde, holder statsejede støvler i det mindste ud til vinteren - heldigvis er klimaet blevet varmere og sneklædte tider er ikke så lange.
  Men nu er drengene tvunget til at trække tunge skinner. Nå, hvor er Maratika. Han er tynd som et siv, sådan kommer ribbenene igennem under den solbrune hud, og maven falder sammen af spændinger. Mørke rande under øjnene siger, at hårdt arbejde ikke er let for en lille dreng. Vil han være i stand til at strække tyve år ud, hvorefter det vil være muligt at indgive en lovlig klageadgang?
  Men vi skal hylde Marat, han lægger behændigt skinnen, og da han ser sin mor, smiler han som svar. Rynken på panden er glattet ud, og det er tydeligt, at dette stadig er en dreng, der synes, det er sjovt i enhver situation...
  Pisken fløjter og brænder Marat smerteligt. Moderen skriger, forsøger at skynde sig på politimandens tilsynsførende, ambalen griber hende i skulderen og stopper hende:
  - Tør ikke! Angreb på en fangevogter i udførelsen af pligten... I bedste fald et dusin!
  Anna er allerede mere indigneret:
  - Har de ret til at slå børn ifølge loven?
  Politimanden svarede ærligt:
  - Det kaldes et påtvunget mål for fysisk påvirkning i forhold til kriminelle. At klage er fuldstændig nytteløst!
  Kvinden sukkede tungt, og forsøgte at tage øjnene fra sin søn, så det ikke skulle være så hårdt. Resten af drengene tøffer også med. Næsten alle af dem er barfodet, kun et par af de ældste i nogle åbenlyst hjemmelavede rekvisitter. Og alle er barberet skaldede, uden undtagelse. Da en af dem kom tættere på med en sten på skuldrene, så Anna hans punkterede nummer.
  Rædsel - har hendes søn det?
  Frokostpausen er kort - ifølge loven skal dømte arbejde mindst tolv timer i døgnet, men reelt bliver de kørt fjorten til seksten. Sandt nok afhænger meget af arbejdets sværhedsgrad. For eksempel er det usandsynligt, at selv en voksen kan tåle at bære halvtreds kilo vægt, fra den ene etage til den anden på sine skuldre.
  Men du kan for eksempel samle bomuld længere. Piger arbejder normalt på plantager, så det er fysisk sværere for drenge.
  Til frokost bliver drengene fodret med ris; i Ukraine har det slået rod og er en meget værdifuld proteinfødevare. De tilsætter også lidt mælk med brød og hvidløg - så de gør mindre ondt. Maden er ret sund, så drengene, selvom det ikke er nok, ikke ser gabende mund. Her er æbler og citroner.
  Marat, selvom hun er sulten, forklarer sin mor:
  - Vi har en skik, og en klog en - at dele programmerne op for alle drengene!
  Anna blev overrasket
  - Klog?
  En ældre dreng, med en udførlig tatovering på armen og et kors på brystet, forklarede selvsikkert:
  - Sikkert! Oftere end én gang om året kan du kun modtage overførsel for en stor barryk. Og du kan ikke beholde det. Vi er så mange, og en form for genopladning foregår hele tiden!
  Anna var enig, og hun strøg sin søn på ryggen og mærkede både friske og allerede helede striber og hudafskrabninger. Mor spurgte sin søn:
  - Bliver de ofte ramt?
  Marat fremtvang et smil og svarede:
  - De prøver ikke at gøre ondt. Nyrer og vitale organer slår ikke af.
  Anna fortsatte sit spørgsmål:
  - Er det ikke koldt at gå barfodet?
  Drengen svarede ærligt:
  - Selvfølgelig løb de i landsbyen kun barfodet på varme dage, men her bliver de smidt ud, indtil sneen falder, og det kan være at redde ... Men.
  Drengen med korset greb igen ind:
  - Jeg har været her i fem år! Det er okay, at arbejde udendørs, spise sund mad, du kan blive hærdet og ikke engang hoste! Vi vil overleve, hvis vi ikke dør!
  Marat, der forsigtigt bed pølserne af, bemærkede:
  - Selvfølgelig vil vi overleve, og måske finder vi frihed!
  Her indså Anna pludselig, at samtaleemnerne var udtømte. Marat levede sit liv, hun levede sit. Og det er upassende at sympatisere med drengen, han vil kun blive fornærmet. Selvom Marats chancer for at se sin vilje er tæt på nul. Ja, og organiser en flugt fra fantasiens rige. Desuden, selvom du løber væk, hvordan kan du i den moderne verden gemme dig under jorden for længe? Teknologien er på fremmarch, og deres samtale bliver sandsynligvis optaget, og måske endda med et videobillede.
  Marat spurgte om hunden Polkan, og efter at have modtaget et svar, blev han tavs. Anna kiggede bevidst på sin søn. Vi ser ham, han ville spørge mere detaljeret om sin søster, men han følte, at hans mor endnu ikke havde kommunikeret med hende. Frokostpausen er kort, og om fem minutter begynder Trudovik-drengene at arbejde igen.
  Anna strakte strikkede hjemmesko til sin søn:
  - Tag på min skat!
  Marat svarede hviskende:
  - Det er ikke meningen at... Alle drenge skal have samme straf. Og at gå barfodet indtil frost er en af straffeformerne! De vil bare brænde dem. Lad ham hellere bagtale, når min lillebror bliver stor.
  Mor strøg endelig sin søns forhærdede, nedslåede ben og kyssede dem på trods af støvet. Så var der et sidste kys på panden, og under vagtchefens truende råb rejste hun sig og satte kursen mod udgangen. Så stoppede hun. Arbejdet var organiseret med amerikansk rationalitet: de dømte arbejdede hårdt, så belastningen gik til forskellige muskelgrupper. Så udvikler arbejdet og kroppen sig, er mere proportional og fangerne bliver mindre trætte, hvilket betyder, at man kan presse meget mere ud af dem.
  Marats hænder er allerede liderlige af hård hud, og han læser ganske sikkert skoen. Kroppen er tynd, men senet, og tynde arme er stærke. Nej, måske vil de udholde hårdt arbejde i lang tid. Så det er for tidligt at begrave drengen.
  Eskorten skubbede groft til Anna og råbte:
  - Din tid er gået! Lad os komme væk herfra! Og så gik jeg over grænsen!
  Kvindens ben virker meget tunge. Forude venter et besøg hos søster Marinka. Lige nu er det efterårslidelse, og vi skal fange tiden. Det er godt, at broderen og søsteren ikke er for langt væk.
  Amerikansk kapital dominerer i Ukraine, og det samme gør udenlandske embedsmænd i øvrigt. Almuen lever selv beskedent, men noget falder dem også. Under alle omstændigheder er kludene billige, og Anna i sit stakkels nye tøj ligner et sort får.
  Men unge dømte piger i deres stribede kjoler ligner fanger i nazistiske lejre. De kan ses fra togvognen. Mange piger bliver smidt i fængsel for simpel skatteunddragelse, hvilket giver dem en chance for at arbejde. Derfor er der mange tvangsarbejdere på markerne.
  Anna var heldig, pigerne havde lige færdiggjort et stort område og inden det nye tramper de barfodet i yderligere ti verst. Så du kan tale med Marina. En barfodet, tynd pige, i en stribet kjole med et nummer og et efternavn på brystet, virkede tilsyneladende ikke farlig for eskorten, og han gik og lagde sit maskingevær på sin skulder. Marinka er ligesom Marat blevet lidt højere og meget tyndere siden sidste møde. Alligevel var der ingen problemer med mad i den ukrainske landsby.
  Her bliver de fodret efter normen, åbenbart utilstrækkelig, til så intensivt og hårdt arbejde. Marina tilstod sin mors spørgsmål:
  - Ja, jeg vil rigtig gerne spise! Vi fanger endda regnorme, vasker dem og ryger dem på en særlig måde, og nogle gange spiser vi dem rå. Sulten!
  Anna spurgte om sundhed. Marina svarede ærligt:
  - Først gjorde musklerne meget ondt, søvnen var især øm, men nu blev jeg involveret. Der er ikke andet - vi arbejder i den friske luft og jorden. Det bliver værre om vinteren, maskinerne er virkelig hårde og kedelige.
  Mor, der huskede spinderiet, tilføjede:
  - Og støvet!
  Marinka spurgte om Marat. Jeg lærte, at drengen var rask, og selv efter et par måneders hårdt arbejde blev han fysisk stærkere og tempereret. Frydede sig. Den yngre bror er allerede syv år gammel, og han er også stærk. Min far er nu i hårdt arbejde et sted i Sibirien, og han blev frataget retten til at korrespondere. Det vides kun, at han stadig er i live, i tilfælde af død ville der være en underretning.
  Marina sagde med et suk:
  "Hvis det ikke var for min far, var jeg måske ikke gået ind i denne forretning!" At gå hele dit liv i en stribet morgenkåbe og endda gå på toilettet på række og med sange er et mareridt!
  Anna forsøgte at smile og bemærkede:
  - Hvis der ikke er bemærkninger, kan man efter tyve år ifølge loven sende en begæring om tidlig løsladelse!
  Marina rystede på hovedet.
  - I de første tyve år benåder de normalt ikke, med undtagelse af fremragende fortjenester ... Nå, hvis du afslører en flugt eller en sammensværgelse! - Pigen reducerede truende sine solblegede øjenbryn til farven af overmoden hvede. - Men jeg vil aldrig gå til fordømmelsen!
  Anna kiggede på sin datter. Modige, ligesom Marats hage, regelmæssige, noget spidse træk. Ved afslutningen er pigernes hår barberet skaldet, men de har allerede nået at vokse lidt. Hvide, gyldne krøller begyndte endda at krølle lidt. En ret høj pige, og på trods af sin tynde, virker hun slet ikke knoklet eller kantet.
  Anna spurgte ufrivilligt sin datter:
  - Og at du ... Prøvede de ikke at voldtage dig?
  Marinkas ansigt rystede, og hun svarede stille:
  - Ikke uden det, men... Amerikanerne er stadig religiøse, og de opmuntrer det ikke... Uden tilladelse fra de højere myndigheder. Men du kan officielt registrere dig på et bordel, og et år af terminen går til to!
  Anna spurgte ikke. Hun vidste, at Marinka kun ville blive fornærmet af tilbuddet om sådanne tjenester. Kvindens hjerte blev endnu hårdere. Pigen svarede med et smil:
  - Vær ikke ked af det... Der er altid chancer! Der er mere, i livet er der meget sjov.
  Og den afmagrede skønhed sang, og pigerne samlede op i kor;
  Hvad skete der med den ømme brud
  Jeg lider med en sort sjæl!
  Husker hendes dejlige ansigt,
  Hvad beholder jeg, når jeg går i kamp!
  Barfodede piger sang på vegne af fyren, en smuk romantik, og det så ganske naturligt og smukt ud.
  Jeg husker, hvordan stien vandrede uden hast,
  Gennem fredelige landsbyer, ødemarker!
  Du har smart tøj på
  Nemt skridt og vej til klostrene!
  
  Og gyldent græs modnes på marken,
  Vinden fordrev al tågen!
  Ortodoksi vil være i evig herlighed,
  Håbets lys i kristnes bønner!
  
  Bare fødder på vejene
  Pigen og jeg omvender os fra synder!
  Bøj dig ned og tro på den hellige Gud
  Han vil veje dit liv på vægten!
  Vagterne bestod hovedsageligt af lokale politifolk og lyttede positivt til pigerne. Pæne fanger kom ind i striben, hvor kun den passerede og overskyggede et tordenvejr.
  Og når en stemme fra tronen med et smæld,
  Du er ikke værdig til at komme ind i Mit Paradis!
  Fordi himlens hellighed
  Ikke tilgængelig, drøm ikke engang!
  
  Du er syndig i lave, beskidte problemer,
  Man bør blive og blive i århundreder!
  Kun mod i sejre værdsættes,
  Som en sammensmeltning af en enkelt russisk hær!
  
  Vores soldat går ikke på værtshus,
  Drikker han vodka, væmmes han - ond!
  Han er den stærkeste kriger - verdens storm!
  Hvem klatrede ind i Rusland, vi vil slette ind i lort!
  
  Min pige går ned ad stien
  Bag skuldrene på et revet bånd!
  Hun passer på sine støvler
  Jeg gav alt til Guds skraldespande!
  Pigerne havde alle det til fælles - de var klæder og bare fødder. De fleste af dem er allerede høje og store piger, men der er stadig meget små piger med barberede hoveder. De efterlader de samme små, bare fodspor. Anna fælder ufrivilligt en tåre - conquiscador-regimets uheldige fanger. Og for hvem af dem blev de sendt for at arbejde hårdt i fjorten eller seksten timer i hårdt arbejde?
  Og allerede lugter, sort brændende,
  En horde fejede gennem landsbyerne!
  Hele landet blev revet fra hinanden
  I byens aske og ruiner!
  
  Det var da pigen var indigneret,
  - Nej, det er ikke et spørgsmål om at gemme sig i kælderen!
  Og til fronten med al den passion, der blev spurgt,
  Fordi Jesus kaldte!
  
  De gav hende et fly for at slå nazisterne,
  At flyve, herliggøre denne Kristus!
  At være varm på den klare himmel,
  At lukke himlen for Fritz!
  
  Ja, hun kæmpede af al sin styrke,
  Og hun bad foran ondskabens ikon!
  Ønskede ikke at blive holdt fanget af graven
  Udryddede krybdyrene, ikke antallet!
  Ved disse ord muntrede pigerne, selv de fleste af dem, op og satte farten op. Anna padlede også barfodet i det varme mudder. Og hun var glad. Det er som om du vender tilbage til din egen ungdom. Store småsten af veje kildrer den bare sål, og trætheden fortager sig herfra og viser munterhed. Og selvom den videre fortsættelse af romantikken er meget trist, smiler Anna bredt.
  Men i den sidste kamp gik det dårligt,
  Af en eller anden grund sprængte benzintanken!
  Hav nåde, jeg beder, jeg græder til Gud,
  Det er ærgerligt, hvis pigerne brænder!
  
  Jesus svarede mig strengt
  Jeg led for dig, jeg led!
  Og tro mig nu - der er ingen kiste,
  Den Almægtige oprejste de faldne!
  
  Og nu er din brud i himlen
  Det er godt for hende, Han tørrede selv en tåre!
  Tro mig, der er også et sted til dig
  Du vil gøre din drøm til virkelighed!
  
  Bare ved - tjener Rusland,
  Dette er vejen til at behage Gud!
  Hvad for at være hele planeten glad,
  Det er nødvendigt at tjene moderlandet med hele fæstningen!
  
  Hovedsynden er at vende fædrelandet bort,
  Gå ikke til at skælde ud - læg dig i buskene!
  Foretrækker rollen som en elendig bøvl,
  Ikke at kende Herrens skønhed!
  
  Så gå og hævn over nazisterne,
  Jesus talte så ildevarslende!
  Røgen forsvinder ud i den duftende luft,
  Der bliver tid til fred!
  
  UNDER zar Vladimir Kirillovich Romanov
  Så den 20. april 1946 begyndte 3. Verdenskrig. Tyskland, Italien og Japan angreb den tsaristiske russiske hær. Og igen, det mest ubehagelige viste sig - generalerne forsov det afgørende, indledende øjeblik af strejken.
  Von Bock brød igennem fra Østpreussen, Mainstein pressede på fra syd, og den legendariske Rommel rykkede frem i midten.
  Sandt nok viste den italienske hær sig at være uorganiseret og ikke særlig kampklar, men samuraien kæmpede ekstremt succesfuldt. Nazityskland gik ind i krigen, mobiliserede, og efter tre ugers stædige kampe nåede dets tropper Vistula og angreb Warszawa.
  Men så faldt tempoet ned. Warszawa blev forsvaret af en meget kraftfuld forsvarsring, mere præcist fire næsten uindtagelige baner på én gang, og selve byen blev til et citadel. Det ville have været mere rationelt at lade hovedstaden i kongeriget Polen være blokeret og komme videre, men Hitler insisterede på ikke at forlade ubesatte fæstninger i den tyske bagland og beordrede at tage byen med storm for enhver pris.
  Det skal bemærkes, at Fuhrer of the Third, selvom han opnåede de største præstationer og fænomenale erobringer under sin regeringstid, var alvorligt syg af Parkinsons syndrom. Og som et resultat kunne han ikke i tilstrækkelig grad opfatte virkeligheden.
  Slaget om Warszawa blev en episk episode af 3. Verdenskrig. Nazisterne, efter at have mistet mere end en million to hundrede tusinde dræbte og sårede, indtog til sidst hovedstaden i det polske kongerige, men brugte fire og en halv måneds kostbar tid på det.
  Således mislykkedes forsøget på at udvikle en offensiv mod øst. Ganske vist var tyskerne i stand til at forene sig i Østpreussen og besætte det meste af kongeriget Polen - Warszawa og Krakow. Men efter erobringen af Prag blev et forsøg på at angribe Slovakiet med et brag til slagger.
  Hitler kunne kæmpe i hysteri så meget han ville, men det tredje rige reddede. De russiske generalers beregning for en blitzkrig og et angreb på Berlin blev dog ikke til noget.
  I vinteren i det seksogfyrre, syvogfyrre-syvende år fortsatte fjendtlighederne. Tyskerne forsøgte at rykke frem og led tab. De russiske enheder gennemførte flere forsigtige offensive operationer. De generobrede Klaipeda-regionen og de vestlige regioner af Litauen, der blev erobret af tyskerne. Japanerne led store tab, men blev stoppet.
  I Afrika var russiske regimenter om vinteren i stand til at returnere det tabte om sommeren og nå deres oprindelige linjer. Og nogle steder endda kile ind i italienske besiddelser.
  Da toppen af foråret gik, indledte tyskerne en ny storoffensiv fra Europa. De lavede hovedsatsningen på supertunge tanke, der vejede mere end hundrede tons. Det skal bemærkes, at den største russiske tank "Alexander"-4 kun vejede tres tons, og selvfølgelig formåede tyskerne at opnå en fordel i rustning.
  Men der var også ulemper ved at bruge mastodonter. Især når det var nødvendigt at overvinde vandbarrierer.
  Der var ikke et enkelt synspunkt i den tsaristiske ledelse - at producere supertunge kampvogne på egen hånd eller ej.
  De hårdeste kampe fandt sted på himlen. Jetfly bestemte, hvem der ville have luftoverlegenhed. Hidtil er den relative kvalitetsparitet blevet opretholdt. Måske var endda tyskerne lidt foran den russiske hær i kvalitet, men lidt ringere i kvantitet.
  Hertil kommer, at Hitlers beslutning om at øge produktionen af ballistiske missiler ikke retfærdiggjorde sig selv. Dyre, men utilstrækkeligt nøjagtige våben undskyldte sig ikke. Selvom det for eksempel ikke kan kaldes helt ineffektivt. Hvis sabotører eller spioner opsatte et fyrtårn, så fandt det sine mål meget tydeligt. Ja, og krydsermissiler var allerede ved at få nøjagtighed.
  Den russiske mellemstore tank "Peter" - 5, med hensyn til helheden af egenskaber, viste sig at være det bedste køretøj i sin klasse med mindre vægt, ikke ringere i kampegenskaber end den dyrere "Panther" - 3.
  Et andet kort i Tyskland var tanks-slagskibene "Rat", "Monster", "Alligator". Som et middel til taktisk gennembrud er sådanne maskiner stærke, men det er næsten umuligt at udvikle en offensiv med deres hjælp.
  Disk-fly blev på trods af deres fremragende flyveegenskaber kun brugt til rekognoscering og som bombefly i høj højde. De kunne stige til en højde på op til tredive kilometer og svæve over Moskva, men dårlig overlevelsesevne i kamp og høje omkostninger fratog bilen fordelen ved at bruge den som kampfly.
  Årsagen til den lave overlevelsesevne er ringen af jetmotorer med høj effekt, et slag på motoren og disketten mister stabiliteten. Desuden kunne størrelsen af flyet ikke være mindre end tredive meter i diameter.
  Det viste sig at være en omfangsrig og dyr ting.
  Tyskerne rykkede frem med mellemrum i det tidlige forår, hele sommeren og indtil midt på efteråret. Den tsaristiske hær forsvarede stædigt og gravede i ... Det Tredje Riges tropper led meget store, enorme tab og rykkede kun frem fra hundrede til hundrede og halvtreds kilometer. Og i Afrika drev den russiske, zaristiske hær i mellemtiden med støtte fra de indfødte italienerne ud af Etiopien og Somalia, besatte Tripoli i Libyen.
  Sammen med frost er tiden kommet til, at de russiske generaler skal vinde det tabte tilbage. Men selv de havde endnu ikke kræfterne til afgørende at bryde kampene. Ved udgangen af marts 1948 var tyskerne kun skubbet tilbage til deres oprindelige positioner. Men i Afrika blev italienerne presset ud af Libyen og er allerede kommet ind i Tunesien. Det er bemærkelsesværdigt, at russiske tropper rykkede frem i ækvatorial Afrika.
  I maj rykkede tyskerne og deres allierede hær allerede frem. Der var krig og udmattelse. Her har Rusland en mærkbar fordel i menneskelige ressourcer.
  Igen er de tyske succeser små. Men den tsaristiske flåde slog Japan ud af flere store maritime øgrupper og drev samuraierne ud i det sene efterår - hvilket satte Indonesien på falkonerernes støvler.
  Om vinteren indledte den russiske hær uventet en stor offensiv i de sneklædte alper. Planen var at deaktivere Italien permanent og tvinge tyskerne til at sprede deres styrker på nye fronter.
  Pludseligheden og frækheden gav pote. Rom faldt i slutningen af januar. Byens legende, hvori den pavelige trone var placeret, og symbolske relationer er forbundet med den med den strammeste pigtrådsløkke.
  Tyskerne blev igen skubbet tilbage ud over Vistula... Men vigtigst af alt, i midten af april, blev Italien helt fri. Medmindre selvfølgelig transformationen til en af de russiske provinser med en satrap udpeget af den autokratiske monark kan betragtes som befrielse.
  Men i 1949 kæmpede Nazityskland allerede næsten alene. Japan blev skubbet tilbage til deres moderland, mens Spanien og Portugal fortsatte med at vente. Og deres chancer for magt i dette blodbad styrtdykkede.
  Men da Det Tredje Rige om sommeren, der skrabede de sidste reserver, igen gik i offensiven, erklærede den portugisiske diktator Salazar krig mod Rusland. Tolya var bekymret for de russiske troppers succeser i Afrika - de havde allerede besat Boston og nærmede sig grænserne til Sydafrika og Angola. Kun her spillede USA sin rolle. Den lumske Truman antydede, at den mest magtfulde magt i økonomisk udvikling ikke ville gå glip af sin egen og ikke ville tillade Rusland at etablere verdenshegemoni.
  Generalissimo Franco viste i hvert fald tilbageholdenhed, men det gjorde Salazar ikke. Portugisernes åbning af en ny front skabte problemer for den russiske hær, der trængte ind i Algeriet.
  Men om sommeren i begyndelsen af efteråret formåede tyskerne ikke at opnå noget væsentligt. De løb ind i et forsvar i dybden. Og verdens tungeste supertank "Monster" -3, som nåede en vægt på 10 tusinde tons, og en bombekaliber på 2000 millimeter, viste sig kun at være en ekstremt kostbar misforståelse. På trods af overfloden af antiluftskyts blev den ødelagt af russiske angrebsfly, hvilket påførte dristige luftangreb.
  Da vinterpausen kom, overførte den russiske hær hovedparten af kampene til Afrika.
  Portugisiske, koloniale tropper var ikke for stærke. Den tsaristiske hær, med støtte fra araberne og den lokale befolkning, rykkede frem. Om vinteren befriede de Angola, afskar tyskerne fra Sydafrika og Madagaskar. I foråret eskalerede kampene mere i Algier og Cameroun. Nazisterne trak sig tilbage, men det var ekstremt svært at komme videre. Men stadig succes efter succes.
  Og i Europa var der en pause, bortset fra luftkampe.
  I 1950 fortsatte det autokratiske Rusland med at øge produktionen af våben. Hun havde en overvældende fordel med hensyn til ressourcer. Australien kom endelig under kontrol af den russiske stat.
  Om sommeren skyndte Fritz, skubbede, kastede tusindvis af ballistiske missiler mod russiske positioner, og udførte endda beskydning af Moskva ved hjælp af udvidet rækkevidde Fau. Men de opnåede næsten ingenting. Sidder fast og forpustet.
  Og zarkommandoen blev langsomt færdig med at spise Afrika ... Kampene om Marokko trak ud til slutningen af februar 1951. Men på den anden side blev det tredje riges kommunikationer på det sorte kontinent endelig brudt.
  Sydafrika og Madagaskar holdt stadig stand, og i foråret 1951 indledte den russiske hær en offensiv mod Nigeria for endelig at udjævne fronten.
  I sommeren 1951 forsøgte tyskerne igen at rykke frem ... Og russerne pressede på Afrika og pressede Japan med fly. Samurai forsvarede udelukkende metropolen, men ønskede stædigt ikke at slutte fred.
  Vigtigst af alt, i slutningen af efteråret, kom hele ækvatorialafrika under kontrol af det tsaristiske russiske imperium. Nu forblev Det Tredje Rige virkelig under kontrol, kun de ramte lande i Vesteuropa.
  Året 1952 var præget af de russiske troppers offensiv på Madagaskar og Sydafrika, samt russisk luftfarts erobring af luftoverlegenhed. I september 1952 faldt den sidste tyske bosættelse på det sorte kontinent. Det kan ses, at nu er den preussiske ånd endelig kommet ud.
  Da Japan mærkede håbløsheden i deres position, underskrev Japan en kraftig overgivelse i november. Kolossale erstatninger blev pålagt Land of the Rising Sun, og russiske tropper blev bragt ind.
  Selvom kejser Hirohito beholdt sin formelle titel, befandt Japan sig i vasalafhængighed af Rusland.
  Og den 1. januar 1953 begyndte russiske tropper endelig deres afgørende offensiv i Europa. Den alvorligt syge Adolf Hitler ønskede ikke engang at høre om fred eller en form for ærefuld overgivelse. Selvom det allerede er synligt med det blotte øje - er Tyskland ekstremt udmattet.
  Og den russiske hær erhvervede nye, perfekte kampvogne "Peter" -7 og "Alexander" -10 med dynamisk beskyttelse og fjerskaller. Og hun skyndte sig væk til stjernerne. Mere specifikt Berlin.
  Kampene i Østpreussen var ekstremt stædige. Koenigsberg blev omringet i begyndelsen af februar, og faldt først i april.
  I januar-februar blev tyskerne drevet ud fra området mellem Vistula og Oder. I marts indtog russerne Wien, og i april Bayern.
  Berlin blev også stormet i april - denne måned viste sig at være så glad for det tsaristiske Rusland. Og overfaldet endte med den fascistiske hovedstads fald. Hitler begik ikke selvmord. Han døde i Bonn af mange af sine uhelbredelige lidelser.
  Men også ved skæbnens mærkelige ironi eller lunefulde Pallas skete dette den 30. april. Ganske vist ikke 1945, men 1953. Men de ekstra otte år, Nemesis gav ham, gavnede tydeligvis ikke den dæmoniske bastard. Kun mere blod og mere død.
  Og Hitler selv led i endnu længere tid end i den virkelige historie.
  Overgivelsen faldt også på en lignende dato, den 9. maj 1953. Dermed sluttede tredje verdenskrig.
  Det varede lidt over syv år. Den krævede i alt mere end hundrede og tyve millioner menneskeliv. Det er svært at beregne præcist. Europa viste sig at være blodløst. Rusland led også kolossal skade, for et land med en årlig befolkningstilvækst på mere end tre procent er dette ikke fatalt.
  Men zar Vladimir den Tredje tog endda et hidtil uset skridt - han legaliserede polygami. Selv den ortodokse kirke gav en indrømmelse i denne sag, idet den tillod en kristen at have fire koner.
  Og generelt blev katekismen revideret på mange spørgsmål, for at passe til moderne realiteter.
  Rusland tog fuldstændig kontrol over Afrika, udover små spanske besiddelser, Australien, Østrig, tyske lande langs Oder, inkluderede Italien og alle samuraiers og tyskeres besiddelser i Asien og Stillehavet.
  Frankrig, Belgien og Holland delte Tyskland, så tyskerne kun efterlod Berlin og en del af landet omkring det. Og samtidig anerkendte de sig selv som russiske vasaller.
  Dette udfald af krigen styrkede yderligere Vladimir III's position.
  Tiden er inde til relativ stabilitet. USA udviklede sig af sig selv og havde atomvåben. Og zar Vladimir Romanov akkumulerede også et anstændigt arsenal. Rusland fordøjede sine ejendele, og der var ikke noget særligt ønske om at erobre noget andet.
  Desuden brød opsendelsen af en satellit ud, og derefter en mands flugt ud i rummet - det skete også i 1961, først den 9. maj, men der var to russiske kosmonauter Oleg og Natasha om bord på én gang. Og selve flyveturen var mere grandiost indrettet.
  I 1969 fløj både Rusland og USA samtidigt til månen. Og det var et sandt gennembrud i rummet.
  Yderligere ekspansion udviklede sig meget hurtigere end i den virkelige historie. I 1981 satte foden af en sovjetisk kosmonaut fod på Mars og i 1984 på Venus. De første regulære bosættelser begyndte at blive bygget på Månen. Merkur blev en ny scene for mennesker i 1991.
  Det næste år var ikke så sjovt for russerne. Den største zar Vladimir Kirillovich døde. Hans regeringstid viste sig at være den længste for både Romanov-dynastiet og hele Ruslands historie: toogtres år! Og dette, må det indrømmes, viste sig at være år med store bedrifter, selv om de skulle betale en kolossal pris for dem.
  Da der ikke var nogen mandlige sønner i Vladimir Kirillovich, opstod der en juridisk konflikt. Kongen besluttede det selv meget enkelt - han erklærede sin datter Mary for efterfølgeren. og arving. En autokratisk monark kan gøre alt, han er hævet over loven og selve loven. Men repræsentanter for den seniorgren af Nicholas II gjorde oprør. Derudover efterlod Mikhail Alexandrovich Romanov afkom. Først sønnen, og så, siden afkommet døde relativt ung, og barnebarnet. Således opstod en anden udfordrer til tronen, allerede gennem Alexander III's linje.
  Sagen lugtede af borgerkrig... Men... Efter stormfulde stævner og diskussioner i Senatet blev et kompromis vedtaget. Marias unge søn, George den Første, udråbes til kejser. Og indtil han bliver myndig, hersker et kollektivt regentsråd, som omfatter alle de vigtigste præcedenser fra den kejserlige familie.
  På det blev alt besluttet.
  I 1993 landede en russisk kosmonaut for første gang på en af Jupiters måner. Selve den gigantiske planet er for meget - en uudholdelig bulk, som du ikke engang ville ønske en fjende. På den vejer en kop kaffe med en forhammer!
  Regency Council eksisterede også efter at George den første trådte ind på tronen som en juridisk kompetent monark. Autokratiet forblev urokkeligt. Selvom væksten i læsefærdigheder og befolkningens bevidsthed - i 2000 indførte de universel obligatorisk ungdomsuddannelse, og gav anledning til et helt naturligt ønske om større politisk frihed og repræsentation i magtstrukturer for hele civilbefolkningen i det russiske imperium. Og der vil være flere kinesere og indere i den end russere.
  Desuden kunne aristokratiet i denne situation ikke gå efter demokratisering og en parlamentarisk styreform. Den russiske adel kunne have opløst sig, og ville helt sikkert have opløst sig i bølgen af almuen og udlændinge.
  Og således blev monarken på tronen en sand garant - kernenationens stabilitet og dominans.
  Og i 2012 fandt den største begivenhed sted - den fjerneste planet i solsystemet, Pluto, indsendt til russiske astronauter! Og fra Venus blev de første grøntsager og frugter dyrket på en ujordisk planet serveret ved monarkens bord.
  
  SLIP IKKE SMÅ DISKE
  ANNOTNING
  Ved et uheld tabte en disk med et hologram afslørede for Adolf Hitler viden om fremtiden, som viste sig at være meget farlig for verden. Führeren nægter midlertidigt at angribe USSR og foreløbig angreb i Vesten.
  . KAPITEL 1
  Tidsrejsende tabte ved et uheld en lille harddisk med et hologram på. Og i det var historien om planeten Jorden. Og det faldt i hænderne på SS og til en meget smart oberst. Og han var i stand til at komme igennem til Himmler og Hitler. Og de tog imod det og så på hologrammet. Og de trak konklusioner.
  Først og fremmest bestemte Hitler selvfølgelig. Han fik nu viden om, hvordan krigen ville forløbe.
  Og selvfølgelig lavede jeg nogle justeringer. Især stoppede han ikke kampvognene nær Duker. Og han besejrede englænderne. Ja, og Frankrig kapitulerede et par dage tidligere, da nazisterne havde god viden om antallet og dispositionen af tropper.
  Men det mest interessante er yderligere ... Hitler besluttede at lande tropper i Storbritannien og erobre det. Og det virkede som et stærkt træk. Så før det var Fritz i tvivl. Hitler selv er en stor anglofil og regnede alvorligt med alliancen mellem Storbritannien og Det Tredje Rige mod USSR. Men denne gang var alt klart.
  Derudover vidste Hitler allerede med sikkerhed, at det ikke ville være muligt at forhandle med Storbritannien, og USSR var meget stærk militært og dannede reserver for hurtigt. Så det er ikke så nemt at have med ham at gøre. Og du skal først skabe en stærk tankflåde, mod fireogtredive.
  Og stadig få de engelske koloniers ressourcer. Og dette er hovedsagen - så vil Det Tredje Rige have utallige reserver og magt. Og selvfølgelig er briterne nu svagere. De tropper, der gik tabt i nærheden af Duker, blev ikke talt med.
  Derudover havde Hitler nu præcise oplysninger om det britiske kystforsvar og forstod bedre, hvordan man førte en luftkrig. Derudover udnævnte Führeren Speer til minister for våben og ammunition og gav ham nødbeføjelser - beordrede at overføre økonomien i Det Tredje Rige og de besatte lande til krigsfod. Og produktionen af våben i Tyskland er steget dramatisk - især fly. Det gjorde det muligt at vinde luftkampen om Storbritannien og gennemføre landingen. Og det er selvfølgelig meget, meget fedt.
  Hitler vidste nu meget mere om sine modstandere. Og besluttede derfor at erklære total krig meget tidligere, og før det tredje rige begyndte at tabe. Det er tydeligt, at de allierede er stærke. Og at mens Wehrmacht ikke er bundet sammen med USSR, bør Storbritannien gøres op med. Nyd øjeblikket.
  Samtidig skal du selvfølgelig overføre det maksimale antal fabrikker til tre skift og bruge udenlandsk arbejdskraft. Og det er selvfølgelig ret alvorligt. Og bygge flere ubåde. Husk, at det samtidig var muligt at vinde ubådskrigen.
  Tyskerne opbyggede deres potentiale i et accelereret tempo. Og pressede briterne i himlen. Derudover tildelte de et knusende slag og erobrede Malta direkte. Og det betød også noget. Hitler talte hårdt med Franco og tvang ham til at slippe de tyske tropper igennem og stormede Gibraltar. Derefter skyndte Fritzerne til Afrika i flok. Og presset på Storbritannien voksede.
  Og det så ud til, at briterne ikke havde nogen chance ... I princippet, sådan som det er. USA gik ikke åbenlyst ind i krigen. Og landingen fandt sted i september, efter at den britiske luftfart blev undertrykt af Luftwaffes overlegne styrker. Den afgørende rolle blev spillet af Speers indsats, som Hitler udnævnte i maj og beordrede at overføre økonomien til krigsfod. Og det lykkedes. Det Tredje Rige tog hurtigt fart og dets militær-industrielle kompleks. De tyske flyfabrikkers evner tillod produktion af 9100 fly om dagen. Og Storbritannien kunne ikke modstå en sådan magt.
  Plus endnu et stærkt træk fra Hitlers side for at tillade kvinder at kæmpe i himlen.
  Og her er Albina og Alvina - to barfodede skønheder i bikini kæmper i luften.
  De er meget seje ved at presse briterne.
  Albina skyder et britisk fly ned med sine bare tæer og hviner:
  Vi river alt i stykker!
  Alvina skærer også fjenden med sin bare hæl og hviner:
  - Det bliver vores sejr!
  Ja, hvis pigerne slås næsten nøgne, så bliver det alvorligt. Og så vil fjenden blive revet i stykker, så det ikke vil synes nok for nogen. Hvor stærke er barfodspiger i bikini.
  Og hvis de allerede begynder at hvine og brøle, så er dette en komplet blokering.
  Alvina, der væltede en anden engelsk bil, udsendte:
  - Vi kan ikke blive besejret!
  Albina, der afskar englænderen, knirkede også:
  - Vi er de stærkeste!
  Pigerne er bestemt seje. Marseille klarede sig også godt. Hitler var særlig opmærksom på ham. Og dette fænomen med essen, der satte flere rekorder i Anden Verdenskrig, blev afsløret meget tidligere.
  Det vigtigste er selvfølgelig at lande på land. Tyskerne havde en præcis vejrudsigt, og viden om kystforsvaret, så landgangen gik rigtig godt.
  Nazisterne handlede selvsikkert. SS "Wolves" bataljon af piger deltog i slaget. De kvindelige krigere kæmpede kun i bikini og barfodet, hvilket gjorde dem uovervindelige. Og dette, må jeg sige, er en meget afslørende og cool beslutning.
  Nazisterne fortsatte med at angribe ... Og straks blev brohoveder på britisk jord fanget på farten.
  Gerda og Charlotte slog deres bare fødder gennem efterårets vandpytter, skød mod de engelske tropper og skreg:
  - I den hellige krig vil der være vores sejr! Kejserligt flag frem - ære til de faldne helte!
  Og andre piger, der kastede granater med deres bare fødder, viste deres højeste klasse, brølende:
  - Ingen vil stoppe os
  Intet vil besejre os!
  Frimodigt vil vi ødelægge fjenden,
  Vores vilje er en monolit!
  Og faktisk var pigerne bare fantastiske. Og faktisk - de her piger er super!
  Og da de så også tog bh'erne af, og viste sådan en ubøjelig aggression, blev det virkelig - super!
  Gerda, der skød mod modstandere, knirkede:
  - Ingen kan besejre os!
  Og med sin bare hæl smed hun en granat. Og ødelægge en masse fjender.
  Charlotte kastede også en citron med sine bare tæer, rev en masse fjender op og knirkede:
  - For den ariske kommunisme!
  Christina kæmper også ved at slå modstandere ned og brøler:
  - For Moder Preussen!
  Magda kastede en morderisk dødsgave med sin bare hæl og kurrede:
  - For store milepæle og resultater!
  Pigerne ser ud til at rase grundigt. Og de viser deres klasse. Og ret betydningsfuldt.
  Hvor er det imod pigeholdet, især hvis de rev deres bh'er af - vær imod!
  Piger, selvfølgelig, hvis de viser klasse, vil de vise det meget betydeligt.
  Og hvordan de brøler på toppen af deres lunger.
  Ja, hvor er det tredje rige imod dette for at modstå ...
  Men endelig gik Fritz uden om London. Og bevægede sig på sine pladser.
  Og Churchill flygter til Canada.
  Briterne overgav London for at undgå ødelæggelse. Og modstod generelt ret svagt. Og de blev besejret sammen.
  England faldt. En pro-tysk konge blev sat på tronen, og en regering ledet af premierminister Mosley blev dannet.
  Så begyndte erobringen af Englands kolonier. Og tyskerne forberedte sig på at marchere mod øst. Og de samlede nye tanke. T-4 blev opgraderet til et mere kraftfuldt våben. Og T-3'eren fik en pistol med en længere løb.
  Churchill vendte selvfølgelig halen mellem benene og begyndte at bede USA om at gå ind i krigen. Men Amerika mistede lysten til at se, hvor stærke nazisterne var.
  Og der er sket nogle ændringer i teknologien. Tyskerne, der lavede "Tigeren", placerede motor og transmission sammen og i en blok og på tværs, tårnet blev gjort mindre og smallere, og undervognen blev ændret til en lettere og mere praktisk.
  "Tigeren" viste sig som et resultat at være mindre end to meter og vejede mindre end otteogtredive tons. Hvilket med en motor på syv hundrede hestekræfter skaffede ham god førlighed. Og beskyttelsen var endnu bedre, da rustningen var placeret under skråningerne. Og så er tanken simpelthen ikke taget.
  Denne bil var uovertruffen.
  Efter Storbritanniens kapitulation og underkastelse begyndte processen med at erobre kolonierne.
  Tyskerne havde ikke tid til at angribe USSR i foråret enogfyrre. Og om sommeren var det tydeligt, at de ikke ville være i tide før vinteren!
  Så Hitler besluttede ikke at tage til Rusland foreløbig. Og da USA kan skabe en atombombe, skal du først undertrykke dem. Selvom det ikke er let at få Amerika til udlandet. Men du skal...
  Først og fremmest gennemførte tyskerne i maj 1941 Operation Icarus for at erobre Island. Og det var modigt og smart. Derefter til Grønland og så til Canada.
  Der var en samtale - ville Stalin ønske at slutte sig til Akse-koalitionen? Og også gå i krig med USA? Fristelsen var selvfølgelig stor. Men Stalin holdt konsistensen ... og kom ikke ind i krigen.
  Og tyskerne kom tæt på USA. Japan besejrede den amerikanske flåde ved Peru Havn og beslaglagde en masse land. Tyskerne formåede også at erobre Indien. Og det var deres stærke træk.
  Hitler beordrede akkumulering af tropper i Argentina og Brasilien. Og at samle kolossale kræfter der. Og også flytte gennem Canada. Japan blokerede USA og Panama-tangen. Og de begyndte at lægge pres på amerikanerne fra begge sider.
  Tyskerne var i stand til at overbevise Argentina og Brasilien om at gå ind i krigen mod USA. Det Tredje Riges autoritet var stor. Amerika har en stærk økonomi, men en ret svag hær. Og det bliver hårdt presset. Og havet, japanerne sænkede næsten hele flåden. Og Amerika var under angreb fra ubådsflåden. Og meget kraftfulde knusende nederlag af magtfulde skibe og hangarskibe. Som også ødelægger alle.
  Hitler tog fjenden for at presse og begyndte at knuse som en knoglebryder. Og det gjorde ondt.
  Og pigerne knuser amerikanerne i himlen. Og tanken "Tiger" i den moderniserede version er blevet en cool bil. Og han tæskede alle som en hammer.
  Hitler, som de siger, er en dræber terminator. Og pigerne i Wehrmacht er sådanne dræberkrigere og rammer fjenden.
  For eksempel kaldte to piloter fra Det Tredje Rige - Albina og Alvina dem A - en firkant, de scorede konti meget hurtigt. Mens Marseille blev betragtet som mesteren. I juni 1943 bragte han sin konto til fire hundrede biler og modtog som et resultat Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og dette er den femte grad.
  Men Albina og Alvina var allerede ved at indhente ham. Med over 300 nedskudte køretøjer hver modtog de jernkorsets ridderkors med egeblade af sølv, sværd og diamanter. Men nu nærmede de sig allerede fire hundrede. Og de ville ikke stoppe.
  Her pressede Albina sine bare tæer på ratpedalerne og kvidrede:
  - Ære være det store Fædreland!
  Og skød et par amerikanske fly ned.
  Alvina, der fortsatte med at skyde, tæskede også. Hun skød to amerikanske hærfly ned med sine bare fødder og knirkede:
  Vi er legemliggørelsen af had!
  Pigerne gik fra hinanden. De er meget adrætte i kamp.
  Albina affyrede sin kanon og hvæsede:
  - Ære til Fædrelandet - pisk!
  Alvin var enig i dette:
  - Kæmpe herlighed!
  Tyskerne pressede amerikanerne meget hårdt. Og de tog kvaliteten af deres luftfart.
  E-50 viste sig at være en god udvikling. Denne kampvogn viste sig med en panserbrydende og hurtigskydende kanon. Og med god frontal beskyttelse.
  Amerikaneren Sherman er ikke hans rival. Og Pershing også. E-50 viste sig at være et udyr af en maskine.
  Tyskerne slog sig i det treogfyrre år ned i Grønland og skabte fodfæste i Canada. Samtidig vandt det tyske diplomati Brasilien over på sin side sammen med Argentina, der længe havde været lydigt. Og forfremmelsen begyndte fra de sydlige brohoveder.
  1944 var et afgørende år. Tyske og japanske tropper invaderede Mexico og erobrede næsten hele Canada og invaderede også Alaska. Og så blev fjendtlighederne endelig overført til USA. På dets territorium begyndte virkelige kampe at finde sted.
  Og selvfølgelig viste de tyske kampvogne i E-serien sig at være meget farlige og kampkøretøjer. Hvor er amerikanerne før dem. Fascisterne har sådan en styrke.
  Især når Gerdas kampvognsbesætning er til angreb og knuser amerikanske tropper.
  Hun har en bil i E-50-serien, smidig og hurtig. Hun har en løbslængde på 100 EL og en pistolkaliber på 105 mm. Hvis sådan en pistol udhuler.
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer, affyrede et projektil, ramte fjenden præcist og knirkede:
  - Ære til det tredje rige!
  Charlotte, denne rødhårede pige tæskede også med sine bare tæer mod amerikanerne og kvidrede og blottede sine tænder:
  Ære til vores uovervindelige tropper!
  Kristina bankede også på sine kvikke, mejslede ben med sine bare fingre og råbte:
  - Ære til Wehrmachts heltemod!
  Magda, der brugte de lange yndefulde fingre på sine bare ben, tæskede og hvinede også:
  - Ære til den uovervindelige Wehrmacht!
  Og fire piger vil tage det og brøle på toppen af deres lunger:
  - Vi er rigtige ørne, og fulde af heltemod! Og vi flyver som fugle, sønner af det tapre moderland!
  Gerda skød igen med sine bare tæer. Hun ramte den amerikanske bil og hvæsede:
  - Nej, ikke sønner, men døtre!
  Charlotte skød mod den amerikanske bil, rev dens tårn af og kvidrede:
  - Selvfølgelig er døtre meget heroiske!
  Christina slog sin modstander. Hun gennemborede fjenden gennem og igennem og hvæsede og blottede sine tænder:
  - Vi er dødens rigtige maskiner!
  Magda skød også mod fjenden. Hun brækkede fjendens rustning, ramlede fjendens pande og råbte:
  - Og vi er de mest perfekte maskiner i verden!
  Og pigerne hylede i kor:
  - Ære til Tyskland, ære, kampvognene suser frem! Divisioner af det tredje rige byder de modige mennesker velkommen!
  Kort sagt gjorde tyskerne det virkelig godt, og deres tropper scorede den ene sejr efter den anden.
  USA har selvfølgelig en stærk økonomi, men de tabte i forhold til teknologi. Især kampvogne og jetfly. Tyskerne havde allerede ME-262 X i serieproduktion, og dette fly var både overleveligt, hastighed over 1150 kilometer i timen og bevæbnet med fem fly 30-mm kanoner. Amerikanerne kan ikke modstå en sådan maskine.
  Tyskerne havde også en XE-262 fugl, let at fremstille, næsten udelukkende lavet af træ, meget let og manøvredygtig. Men XE-262 var på grund af sin for lave masse og høje hastighed også svær at styre og krævede meget dygtige piloter. Men han var fantastisk til Huffmans stil, som virkede i tilnærmelse. Og på tæt hold knuste han amerikanerne.
  Men udover Marcel var der også to piger: Albina og Alvina. De overskred tre hundrede nedskudte fly hver og modtog jernkorsets ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter. Ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter har indtil videre kun Huffman, der skød mere end fem hundrede fly ned, og Rudel, det legendariske angrebsfly, slået mere end fem hundrede kampvogne og mange andre landmål ud. Og sytten flere fly.
  I Det Tredje Rige godkendte de også sjette grad af Jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter, til dem, der når tusinde nedskudte fly, eller det samme antal knuste kampvogne.
  I dette ridderkors skulle der have været påsat mindst hundrede diamanter, og det ville have været større end andre ridderkors. Så prisen var ikke kun hæderlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyver hen over himlen. De skyder deres Yankee-fly ned og synger gennem tænderne:
  - Smukke piger,
  Gode venner...
  Ville være formidable fyre -
  Og flotte spark!
  Albina rettede flypistolen ved hjælp af sine bare tæer, dunkede amerikaneren og knirkede:
  - Lys af muntre øjne!
  Og blinkede til sin partner. Hun afskar sin modpart. Hun slog fjenden i stykker med sine bare tæer og kvidrede:
  - For kommunismen og vores glorværdige sejre!
  Albina korrigerede sin partner og skød Yankee-flyet ned:
  - For den ariske kommunisme!
  Og begge piger brød ud i grin.
  I mellemtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tabte klart til den bedste fjende inden for teknologi og træning og brugte endda udenlandske divisioner.
  Især Yankees har den vigtigste Sherman tank. Nå, hvor er han imod den vigtigste tyske E-50. Nazisternes maskine havde en frontalpanser på 250 millimeter, sidepanser på 170 millimeter og en vægt på halvfjerds tons med en motor på 1200 hestekræfter med et motorboost.
  Det skal bemærkes, at Sherman ikke engang kunne trænge ind på den tyske side, da rustningen på E-50 er skrånende. Selv Sherman med en sytten fods pistol, Firefly, tog ikke rigtig en tysker om bord. Men denne tank var ikke massiv.
  Og tyskerne tog selvsikkert den amerikanske kampvogn fra fem kilometers afstand. Desuden har han en høj silhuet. Amerikanerne havde Pershing noget bedre. Men denne kampvogn var ikke så massiv som Sherman, og stadig var dens 90 mm pistol ikke nok til en effektiv kamp.
  Kun "Superpershing" kunne trænge den tyske E-50 ind i siden. Fordelen ved en pistol og en kaliber på 90 mm og en løbslængde på 73 EL. Men på den anden side er skudhastigheden kun fire skud i minuttet mod tolv for den tyske E-50, og vægten på halvtreds tons er for stor til en motor på 500 hestekræfter. Ja, og rustningen er utilstrækkelig. I panden på den tyske hovedmastodont brød amerikanerne stadig ikke igennem. Og Fritz'eren havde også en E-75 med en 128 mm kaliber kanon og en 210 mm sidepansertykkelse under skråninger, med endnu bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekræfter.
  Så lige fra begyndelsen tabte USA. Kun T-93 kampvognen, mere præcist en selvkørende pistol, der vejede 93 tons, med en frontal pansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne bekæmpe de tyske mastodonter frontalt.
  Men køreegenskaberne for denne selvkørende pistol var ligegyldige, ligesom skudhastigheden var. Og tyskerne ødelagde det med fly.
  Så amerikanerne som helhed havde det ikke godt og tabte håbløst.
  Og de tyske tropper kom tættere og tættere på New York og Washington.
  Roosevelt bønfaldt Hitler for fred.
  Men Führeren ønskede kun fuldstændig overgivelse uden nogen betingelser. Washington var omringet. Og nazisterne begyndte et angreb på den amerikanske hovedstad.
  Gerdas kampvognsbesætning kæmpede for en lysere morgendag. Og han vandt uden problemer.
  Pigen begyndte endda at skyde ikke kun med sine bare tæer, men også med de karminrøde brystvorter. Og det hjalp meget.
  Charlotte skød også ved at trykke sine rubin brystvorter på joysticket og kvidre:
  - Kommunismens storhed ligger i ikke at være en fisk, men en hval!
  Christina, skydende, trykkede på knapperne på joysticket, bemærkede:
  - Og vi tyskere vil bygge den største af kommunismen!
  Magda, der skød røde brystvorter mod sine modstandere, udsendte aggressivt:
  - Den lyseste kommunisme! Kun op, ikke et skridt ned!
  Gerda pegede på kanonen med sine bare tæer og vendte den amerikanske haubits med et velrettet skud, bekræftede:
  - For den ariske kommunisme!
  Efter Washingtons fald kapitulerede Amerika snart. Og det skete den 31. januar 1945.
  Anden Verdenskrig er forbi. Og Hitlers magtovertagelse faldt sammen med Amerikas kapitulation.
  Der så ud til at være en lang periode med fred. Faktisk er alle krige forbi, USA er taget til fange, og hvad mere kan man ønske sig? Men der var endnu en supermagt med kolonier: Japan. Og Hitler ønskede at erobre det, såvel som USSR.
  22. juni 1945 begyndte invasionen af det tredje riges hær i USSR.
  Hvad kan Den Røde Hær regne med under disse forhold? Kræfterne er allerede meget ulige.
  Men tilsyneladende har russere og andre nationaliteter stadig nogle beregninger.
  Og de kæmper rigtig hårdt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kæmper mod nazisterne.
  Piger traditionelt barfodet og i bikini. Og dette er deres credo. De kæmper med vild vildskab.
  Natasha, der skyder fra et maskingevær, bemærker:
  - Hvad er vi gode til, at vi forstår at kæmpe!
  Zoya, der skød mod fjenden, var enig:
  - Vi kan!
  Og kastede en granat med sine bare tæer.
  Augustina skriblede til nazisterne med et maskingevær og råbte med stor spænding og kastede en granat med sin bare hæl:
  - Jeg er ondskabens ødelægger!
  Svetlana, der også skød mod fjenden og skød præcist, mejede fjenderne ned og kastede en pose sprængstof med sin bare fod, på grund af hvilken tanken vendte, udsendte provokativt:
  - Jeg vil male Det Tredje Rige til pulver!
  Og pigen stak tungen frem igen.
  Her er krigerne. Med dem kan du kæmpe mod næsten ethvert monster. Og endda Hitlers.
  Natasha, der skød mod nazisterne og forsvarede Moskva, sang:
  - Vi er knust af hordens åg,
  Vi er undertrykt af de vantros åg ...
  Zoya, der skød mod Fritz'en og affyrede sine bare tæer med fødderne, udstødte en morderisk fløjte:
  Men det koger i vores årer
  Slavernes himmel...
  Augustina, der skød mod nazisterne og handlede meget energisk og gav en granat med sin bare hæl, fortsatte:
  Og fra de vidunderlige kyster,
  Til Kolymas kyster...
  Svetlana sang med vild passion og legede med benmusklerne, og pressefliserne gav ud:
  Alt dette er vores jord,
  Alt dette er os!
  Og her var pigerne, må jeg sige, med stor indbildskhed og kolossal aggression.
  Ingen kan stoppe dem, intet kan besejre dem. Onde hun-ulve knuser fjenden, onde tigre hylder heltene.
  Eller måske heltinder. Her er de gambling piger af den højeste flyvning af en fugl.
  Og hvis de kæmper, så fra hjertet....
  Og Alenka med sin besætning på KV-13 kampvognen. En maskine, der er klar til at modstå de tyske, pyramideformede sammensætninger. Pigen skyder på fjenden og synger:
  - Vores kampvogne, det er bare et mirakel,
  Fra ørkener til det nordlige hav!
  Vi vil rive dig fra hinanden, tro Judas,
  Det frygtelige udyr vil blive ødelagt!
  Anyuta bekræftede med raseri og skød også mod fjenden ved hjælp af hendes bare tæer:
  - Jeg vil rive fjenden og male dem til pulver.
  Alla skiftedes til at angribe fjenden ved hjælp af hendes bare tæer og kvidrede:
  - For den røde kommunismes storhed!
  Maria tæskede også fjenden, lavede et velrettet skud med sin bare underekstremitet og brølede:
  - For smukke sejre!
  Marusya bevægede også, ved hjælp af sine bare tæer, fjenden, som om hun ramte ham og råbte:
  - For kommunismens højeste ideer!
  De fem bekæmpede nazisterne som terminatorer.
  Og sovjetiske piloter kæmpede også i himlen. Især Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kæmpede som episke kvindelige helte. Ved hjælp af bare tæer sendte de luftprojektiler. De ramte fjenderne meget passende.
  Anastasia trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joystick-knappen, slog fascisten og kvidrede:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Den halvnøgne Akulina skød mod fjenden ved hjælp af jordbærnipler:
  - Ære til Sovjetunionens helte!
  Det er varme og stærke piger her. Hvordan de kæmper som rigtige udyr. Og de har overmenneskelig lidenskab og kolossal styrke.
  Anastasia, der knuste nazisterne, sang:
  - Over den uheldige planet hang,
  Onde Fritz syder mørke...
  Besætteren hader sin økse,
  Skærp og hug hovedet af!
  
  Han er dog ikke en bonde,
  Og gå ikke for evigt under åget ...
  Forvandler onde fjender til ildsjæle,
  Vil blive verdens hersker!
  Og så er der Elizaveta på en selvkørende pistol SU-100. En maskine med en kraftigere 100 mm kanon end T-34-85 og klar til at bekæmpe fjender.
  Piger i tanken, selvfølgelig i kun én bikini.
  Elizabeth trykkede på joysticket med sine bare tæer, skød ret præcist mod fjenden og kurrede:
  - For kommunismens Rusland!
  Så skød Ekaterina på skift og brugte den skarlagenrøde brystvorte til at skyde.
  Hun ramte den nazistiske kampvogn og kurrede:
  - For succes med at opbygge kommunismen!
  Elena skød også mod sin modstander med sine bare tæer. Hun smadrede tønden på en pyramideformet tank, gjorde det hele passende.
  Så kvidrede hun:
  - Det lyseste vi vil have kommunisme!
  Så lupanula og Euphrosinia, selvom hun normalt bare er en chauffør. Men pigen ramte meget præcist og slog næsen af den nazistiske kampvogn.
  Så kurrede hun:
  - Vores kommunisme er lysere end solen!
  Pigerne på tanken er barfodede og i bikini ser meget smukke og karismatiske ud. Og de har bryster med sådanne skarlagenrøde brystvorter.
  Elizabeth sang med glæde;
  Lad os knuse åget, tro fascismen,
  Jeg flytter bjerge, hvis det bliver nødvendigt...
  Der vil komme en æra, kommunismens æra,
  Jeg vil flyve til himlen med en sang!
  Og igen vil pigen med sin skarlagenrøde brystvorte trykke på joystick-knappen og ramme nazisterne.
  Så Fuhreren vil ikke finde det lidt.
  Med sådanne piger er det klart, at USSR stadig er i live, og Hitler kan ikke bryde det så let.
  Selvom tyskerne klatrer frem ...
  Gerda kæmper på E-50 U kampvognen, så kommer der et dødbringende crush. Og så alle tæsker på det.
  Han trykker på joystickets knapper med sine bare tæer og slår en fireogtredive og brøler:
  - For kommunismen, den store ariske!
  Charlotte kæmper, og sender med sine bare tæer også et dødbringende projektil og hvin:
  - Det er fantastisk!
  Christina tog den og tæskede ved hjælp af sine bare tæer mod fjenden med et dødbringende hop og kurrede:
  - For store sejre!
  Og Magda også, som en lupaneet med et morderisk spring, ved hjælp af en bar hæl, lupanula fra maskingevær og knurrede:
  - For supermænd!
  Så den røde hær er tæt på dette.
  Her kæmper Agatha og Adala på en diskette. Krigere styrer maskinen ved hjælp af joysticks og implementerer denne mest kraftfulde enhed. Og så knuser de modstandere. Og de rammer med varmestråler fra luften. Bogstaveligt talt ødelægge rivalernes magt.
  Agatha skyder mod fjenden og brøler:
  - Gal min passion!
  Og med en bar, rund hæl, som om man trykker.
  Adala, der skyder på fjender, erklærer selvsikkert:
  - Det er kun magt!
  Og han bruger også sine bare tæer mod fjenden.
  Pigerne spredte sig virkelig. Og sådan, lad os sige lige kæmpende skønheder.
  Så det er meget svært for USSR at modstå en sådan magt.
  Albina og Alvina kæmper og slår også fjender ned med deres bare tæer. Og meget ildevarslende.
  Og pigerne knuser den røde hær og brøler:
  - Hvide ulve klemmer sig sammen i en flok,
  Først da vil arten overleve...
  De svage omkommer - de bliver dræbt ...
  Udrensning af helligt blod!
  . KAPITEL 2
  Tyskerne og deres allierede presser Den Røde Hær. Og ødelægge Rusland.
  Men sovjetiske piger kæmper også til gengæld. Og de viser deres højeste klasse.
  Anastasia Vedmakova hopper ind i flyet. Han løfter ham op i luften, han går stift og brøler:
  - For stor kommunisme!
  Pigen slås i trusser alene. Og det er meget smukt.
  Og Akulina Orlova tog endda sin bh af, og kun en kujon kæmper. Og pigen er meget sej.
  Akulina er en super pige, og ved hjælp af sine bare tæer slår hun fjenden ned og hviner:
  - Ære til kommunismen!
  Mirabela Magnetic var kun iført badebukser. Sådan en smuk og kæmpende pige. Og hvordan det hviner:
  - Jeg har en pige, der er super!
  Og også ved hjælp af bare tæer gennemborer han fjenden.
  Det er pigerne og meget seje og friske. Og så knuser de hele den fascistiske koalition på istapper som en klub.
  Men Wehrmacht er stadig på vej frem.
  Så vandt de fire piger den legendariske ære. Selvom deres glorværdige vej generelt begyndte i det enogfyrre år. Himmler overtalte Führer til at prøve kvindebataljoner i kampe fra specialtrænede ariere.
  Kampene viste, at kvinder slet ikke er et svagt led og forstår at kæmpe godt. Og samtidig bære mindre tab end mænd. Krigerne kæmpede også i infanteriet og slog deres bare fødder på det varme sand i Sahara-ørkenen. Og mestrede tankene. Efter at have testet "Tiger" i kampe med Storbritannien.
  Panther-tankens skæbne viste sig at være interessant. I den virkelige historie spillede denne bedste og næststørste kampvogn fra Det Tredje Rige en stor rolle i Pantsval. Alternativt kæmpede "Panthers" næsten ikke. De havde ikke tid til at storme den britiske metropol. Mere avancerede og kraftfulde "Panthers" -2 gik ind i serien til kampe mod USA.
  Og nu har de fire fået en endnu mere kraftfuld og perfekt "E" -50, udmærket ved stærke våben og beskyttelse.
  Krigerne følte sig meget selvsikre. Styringen af tanken er den mest moderne med joysticks. Den nyeste bil. Selv gasturbinemotoren. Men der er også masser af "Panthers" -2. Fireogtredive er ikke en rival til sådan en maskine.
  Gerda sad tilbagelænet i en lænestol. Hun var bikini. Piger er allerede vant til at kæmpe halvnøgne. Ørkenens varme sand brændte deres bare fødder, bjergenes småsten prikkede deres bare såler. Men krigerne knækkede slet ikke og smittede ikke af i pulvere.
  Kommandøren for besætningen, som blev tildelt mange priser, hvæsede:
  - Og nu er Rusland imod os! Nye eventyr og sejre venter!
  Hun rystede på sit hvide som snehoved. Naturlig blond, meget smuk og solbrændt.
  Charlotte smilede.
  Denne pige havde kobberrødt hår, der brændte som en flamme. Også en skønhed, med en bronzebrun. I bikini, solbrændt, muskuløs. Med bare fødder, trampende på varmt sand og skarpe sten.
  Den flammende djævel bemærkede:
  - Russerne er måske vores mest fanatiske modstandere!
  Christina hævede stemmen. Hendes hår er kobbergult, også brændende som en flamme, men med en gylden nuance. Og den samme solbrunhed, muskler og skønhed. Udtryksfuldt og samtidig blidt ansigt. Og en bikini. Ben, der har stampet kilometervis på en hård og brændende overflade, men ikke har mistet deres ynde og glatte linjer. De bare tæer er pænt trimmede og meget smidige.
  Den rødhårede pige spurgte:
  - Hvorfor tror du det?
  Magda svarede for hende. Denne pige har hvidguld hår, honningblond. Meget smuk, muskuløs, med et udtryksfuldt ansigt og safir-smaragdøjne. Benene er også hærdede, med runde hæle og lige tæer. Måske har Magda det mest ømme ansigt, næsten sagtmodigt, trods sin modige hage. Gerda ser for eksempel hårdere ud. Lidt blødere end Christina, og lidt perverst som heksen Charlotte.
  Magda bemærkede:
  - De har et totalitært system som vores. De er derfor hårdere!
  Gerda smilede og svarede:
  - Sovjetiske kampvogne er en flok skrot. Vi skal ikke være bange for dem!
  Magda svarede blidt:
  - I KV-serien er det fyldt med mastodonter. Især KV9.
  Pigerne fnisede. Den sidste tank viste sig virkelig at være et "mesterværk" - den tungeste maskine med tre kanoner: to 152 mm og en 122, med en vægt på tre hundrede tons, og en frontal rustning på 200 mm. En af de mest mislykkede modeller inden for tankbygning. Det var slet ikke muligt at transportere sådan en tank. Og bilen er simpelthen spild af penge! KV-10 kom også ind i serien - en maskine med tre 107 mm kanoner og en vægt på to hundrede tons, en slags tank destroyer.
  Ikke den bedste idé at sætte to våben på tanken. Og endda mere end tre. Her viste Stalin naturligvis tyranni. Og i høj grad blandet sig i landet. Der blev dog også udviklet en tank fra Isov-serien. Men også kæmpestor og tung. Den eneste forskel fra KV-serien er et forsøg på at indstille rustningen til en rationel hældning. Men Den Røde Hær førte ikke krig, og derfor blev teknikken ikke meget bedre. Og der var ingen kampøvelse med at bruge maskiner.
  Generelt brugte tyskerne fire års forsinkelse i sammenligning med den virkelige historie mere frugtbart.
  Rødhårede Charlotte trykkede sine bare tæer på joysticket. Skød mod grænsebunkeren. En granat på 105 mm ramte den sovjetiske pistol og vendte den om. Kampsættet begyndte at rive i stykker, og granaten detonerede.
  Den røde heks hvislede:
  - Jeg er en frygtelig ridder - på dine knæ vilde! Jeg vil feje fædrelandets fjender bort fra jordens overflade!
  Og grinet af perletænder og glimtet af smaragdøjne. Pigerne er virkelig i top.
  Christina fnisede og svarede:
  Nu skyder jeg!
  Og også skød mod fjenden. En sovjetisk 76 mm kanon affyret. Granaten ramte den skrå pande på E-50. Og rikochetterede af sted. Det ringede bare i pigernes ører.
  Gerda slog sine bare fødder og kvidrede:
  - Hvilken passage!
  Og hun affyrede selv det næste skud ... Tyske kampvogne skød mod det sovjetiske befæstede område. E-100 virkede også. Denne maskine viste sig også at være et derivat af musen. Ikke en særlig god ide for en to-kanon tank. E-100 er allerede udgået.
  I stedet kommer angrebsmodifikationer af "E"-serien ind i serien. Men denne virker stadig. Og affyrer projektiler.
  Charlotte fniser skinger og ryster på bare fod.
  - Krig er en frygtelig tilstand, men den fængsler som en leg!
  Og pigen skød, og meget passende.
  Christina blottede sine perlefarvede tænder. Hun er en kødædende, rovpanter.
  Sovjetiske kanoner skyder, og foran dem er minefelter. Tyske teletanks flytter sig. Og bombeflyene arbejder med et vildt brøl.
  Grænseposter ruller rundt. Hitlers horder krydsede grænsen.
  Magda bemærkede ikke alt for vittig og bankede sin bare fod på rustningen:
  - Vi fejer et stærkt forsvar væk, men stål panikker!
  Krigerne blinkede til hinanden. Det sovjetiske forsvar var ret kraftfuldt. Især mange min. Og det forsinkede tyskerne. Men det lykkedes alligevel at komme videre.
  Bombefly arbejdede på sovjetiske stillinger, og angrebsfly kom også fra oven. Farende ind i dybet af forsvaret af Den Røde Hær og TA-400, en af de mest formidable modifikationer af bombeflyene. Hele seks motorer, inklusive jetmotorer. Og de bomber og ødelægger sovjetiske byer.
  Gerda, der skød, bemærkede med et smil:
  - I kamp er vi dyr, men med en mands sind!
  Og fyrede igen. Ødelagde en sovjetisk kanon. Generelt er dette en pige af højeste niveau. Og det er så fedt.
  E-50 skød mod sovjetiske stillinger, selv praktisk talt uden at blive beskadiget. Bilens skrånende panser med cementeret stål gav fremragende rikochetter. Sovjetiske granater kunne ikke engang ridse tyskerne ordentligt.
  Christina huskede testene af "Tiger". Så var det den første masseproducerede tyske kampvogn. Ingen af skallerne kunne forårsage skade på tigeren. Briterne faldt under hans slag. Men her er en sytten fods kanon, gennemboret i panden. Så døde pigerne næsten. Og dette huskede krigeren. Hvor tæt de var på den knoglede, gamle kvinde med leen og mærkede hendes iskolde ånde.
  Pigen gned sin bare sål mod hjørnet. Hun ville virkelig springe ud af tanken og løbe. Hun er sådan en direkte kriger.
  Christina sang med aplomb:
  - Blå tåge, og alle vegne bedrag!
  Krigerne fnisede... Deres video var meget sexet og erotisk.
  Og pistolen virkede og affyrede. Hun tænkte ikke engang på at stoppe. Alle sendte shell efter shell. At bryde de sovjetiske positioner op i chips og fragmenter.
  En sang lød fra højttalerne bagved;
  Soldaten er altid sund
  Soldaten er klar til alt...
  Og støv som fra tæpper,
  Vi kommer af vejen!
  Og stop ikke
  Og skift ikke ben -
  Vores ansigter skinner
  Skinnende støvler!
  Og igen falder kraften fra en jetbomber på sovjetiske stillinger. Og igen bliver ødelæggelse og hele befæstede områder kastet op. Og kanonerne flyver af sted i alle mulige retninger.
  Flere dusin tyske kampvogne skyder på samme tid og ødelægger alt.
  Gerda føler sig som en Bagheera på jagt. Her er den første linje af sovjetisk forsvar allerede blevet ødelagt. Men den Røde Hærs soldater sværmer stadig og skyder mod tyskerne.
  Blandt kombattanterne er der også pionerer. Unge leninister meldte sig frivilligt ind i Den Røde Hær. De fleste af drengene er barfodede og i shorts. De slider sig selv, ballade.
  Og pionererne dør...
  Charlotte, der førte ilden, knurrede:
  - Og pionererne, det er sagen, hele landet så på!
  Hun skød mod russerne, og Christina hvæsede giftigt:
  - Vi ligner falke, svæver som ørne!
  Og igen udstødte hun et brændende smil. Skønne piger...
  Flere tyske kampvogne flyttede under jorden. Og de dukkede op bag de sovjetiske tropper og forårsagede panik og skriblende maskingeværer. Nazisterne dukkede op som myg fra et mareridt.
  E-50 så bevægelsen af fireogtredive gennem optikken. Gerda blottede sine tænder og begyndte at pege tønden. Sovjetisk maskine med et lille tårn T-34-76 og meget mobil. Prøv denne og få den. Pigen er allerede ret erfaren, men den sovjetiske bil er stadig i modsætning til den amerikanske Sherman.
  Og afstanden til russeren er næsten fem kilometer.
  Pigen klør sig i sin bare hæl, Charlotte kildrer den mellem tæerne. Pigerne fniser.
  Så skyder Gerda mod russebilen. Skallen suser meget tæt på, næsten ridser rustningen ... Men stadig forbi. Gerda dunker ærgerligt i metallet med knytnæven.
  Magda fortæller sin partner:
  - Du ramte korpset! Det bliver nemmere at komme dertil!
  Gerda giver joysticket videre til Magda og hvisker:
  - Så gør du det selv!
  Magda sang entusiastisk:
  - Jorden er i vinduet, jorden er i vinduet ... - Pigen tog joysticket med sine bare fingre og trykkede på knappen og fortsatte med at synge. - Jorden er synlig i koøjen!
  Og hendes projektil ramte lige bunden af den sovjetiske kampvogn. Bilen sprang og flækkede. Det begyndte at brænde ... Sovjetiske granater brast inde i livmoderen.
  Magda rystede med sine bare fingre og kvækkede:
  - Se, hvordan jeg fik det! Og du siger...
  hvæsede Charlotte og blottede sine hugtænder.
  - Vi taler igen, på forskellige sprog!
  Nye sovjetiske biler dukkede op. Fireogtredive gik først. Bevægelige og talrige biler. Så flyttede vi fra BT-serien. Dette er en forældet type larve med hjul. De antidiluvianske T-26'ere var også fremme, som ikke er i stand til andet end at ridse tysk rustning. Kraftigere og tungere HF'ere rykkede frem til allersidst. Og en masse fodsoldater.
  Christina fnisede og knurrede:
  Nå, vi viser dem!
  Tyske køretøjer åbnede ild på lang afstand og forsøgte at stifte det sovjetiske infanteri til jorden. De ødelagde også kampvogne og andre levende væsner.
  Sovjetiske angrebsfly dukkede også op på himlen: den berømte Ilys. De angreb den tyske formation. Hitlers krigere løb mod dem. Det var en rigtig losseplads. Tyske XE-262 jagerfly, meget kvikke og kvikke med manøvredygtighed. De angriber sovjetisk teknologi og trykker som et jern.
  Charlotte fyrede igen. Kom ind i den sovjetiske BT og knurrede:
  - Denne tekst er ikke et eventyr... Eventyret vil være forude!
  E-50 stoppede og afspejlede det sovjetiske modangreb. Ikke særlig erfaren kommando smed tankreserven faktisk til slagtningen. Og russiske biler blev ramt - som høns i et pluk. Og de bekæmpede dem grundigt.
  Gerda affyrede et skud, brækkede panden på de fireogtredive og hvæsede:
  - Hvad er Skaberen - et såret helvede!
  Charlotte skød også efter at have fundet målet, de sovjetiske biler bevægede sig i en lige linje, og det lykkedes pigerne at skyde. Og generelt, disse fire af fænomenerne.
  Den røde harpy sang:
  - Vores gift dræber alle!
  Og krigerne fortsatte med at skyde og blottede deres tænder så stærke og store som heste.
  Christina tweetede med selvtillid:
  - Vores gift dræber alle!
  Magda, der slog de fireogtredive, gøede:
  - Dette er vores resultat!
  Veronica, Oksana og Natasha forlod sammen med andre piger omkredsen. Bataljonen af piger blev beordret til at trække sig bagud, da krigerne praktisk talt ikke havde panserværnsvåben. Stalenida Pavlovna havde erfaring med krigen, da hun tjente som frivillig i Spanien. Og jeg forstod, at grænsetropperne ikke kunne modstå kampvognene i "E"-serien. Pigerne slog dog flere transportører ud, men de led selv tab.
  Nu spredte bataljonen sig og trak sig tilbage.
  Veronica, Oksana og Natasha, efter at have smidt deres støvler, gik barfodet og i lette bluser. Sovjetiske tropper er ikke klar til at slå tunge kampvognskolonner tilbage. Og der er simpelthen ikke noget at bryde igennem E-50 tanken. Den eneste chance er at beskadige sporene. Men i denne maskine er rullerne placeret på separate vogne, og det er meget svært at deaktivere dem.
  Pigerne flyttede østpå gennem skoven, og i små grupper. De så meget rørende ud. De puttede deres bukser, og kun i lette skjorter. Langt, blondt, let krøllet hår flød ned. Bare fødder kildes behageligt af græsset, og nogle gange kommer der bump. Alt ser ekstremt erotisk ud. Bryster viser sig gennem tynde skjorter.
  Veronica, der river græsset med sin bare fod, siger irriteret:
  - For fanden - krigen er lige begyndt, og allerede nu må du trække dig tilbage!
  Oksana, hvis blonde hår var lidt rødligt, grinende med tænder, svarer:
  - Og jeg havde ingen særlige illusioner! Hitler erobrede næsten hele verden... Prøv med sådan en flok, du kan klare det!
  Natasha rystede sit snehvide hår og sagde:
  - Alle vil gerne behage... Det er svært at håndtere dem! At være trofast er ikke let!
  Veronica nikkede. Hendes hår er så gyldent og smukt. Hun er fantastisk.
  Men Victoria indhentede dem. En rødhåret pige. Hår er som ild. Og så gribende. Vinden blæste, og det ser ud til, at det er det proletariske banner, der blafrer, sådan et flammende hår.
  Victoria tog sin skjorte af og blottede sin torso. Hendes bryster var fulde, hendes brystvorter var skarlagenrøde, som valmuer. Smuk kriger. Og hendes stærke, trænede krop er blotlagt.
  Natasha fnisede og blottede også sin torso og lagde mærke til:
  - Og vores kroppe er smukke ... Vi er bare amazoner!
  Veronica rystede på hovedet.
  - Er det ikke for radikalt - at blotte brystet! Du skal følge anstændighedens regler!
  Victoria rystede på hovedet og rystede sine røde krøller.
  - I et kommunistisk samfund - moralens regler er begrebet relativt. - Pigen rystede med sine bare bryster, hendes karminrøde brystvorter skinnede meget forførende. - At være nøgen er ikke synd. Mere præcist er syndsbegrebet præsteligt, men vores trosbekendelse er frihed fra borgerlig moral!
  Natasha bekræftede og rystede sin frodige og elastiske buste:
  - Tættere på naturen! Tættere på det naturlige! Og naturlig nøgenhed!
  Oksana smilede også og blottede sin torso. Faktisk, i sommervarmen, hvor er det behageligt, når brysterne er bare. Og vinden blæser dem. En smuk pige, og nøgenheden kommer. Alle pigerne er atletiske, med figurer, de nøgne kroppe af krigerne ser meget harmoniske ud.
  Smukke piger går langs stien. De er så yndige og meget attraktive.
  Veronica kvidrede og rystede på hovedet.
  Men det er slet ikke æstetisk tiltalende!
  Victoria rystede negativt på hovedet.
  - Ikke! Vi har flotte kroppe! Og vi ser bare godt ud nøgne!
  Natasha nikkede og sprang op og sagde:
  - Det var godt at være nøgen ... Her kom Iljitj med en pistol!
  Oksana strøg hende over brystet og knirkede:
  - Faktisk er min barme super!
  Victoria sang entusiastisk:
  - Åh, piger, og vi er raiders! Tegnebøger, tegnebøger og tegnebøger! Vi har set dollars - bjerge af guld!
  Natasha rystede på sine bare bryster og sang med et smil:
  - De plejede at være nøgne, barfodet, dårlige!
  Og de fire brød ud i grin. Pigerne slog med bare fødder, løftede deres bare hæle. Smukke krigere. Bag dem er rygsække og PPSh stormgevær. Søde krigere, meget vidunderlige.
  Veronica sagde sagte:
  - For Gud er vi alle lige... Og vi bliver nødt til at stå til ansvar for udskejelser!
  Natasha fnisede og svarede med al beslutsomhed:
  - Der er ingen Gud! Dette er et eventyr!
  Victoria rystede sine nøgne, solbrune bryster og udbrød begejstret:
  - Gud blev opfundet af denne verdens magtfulde for at holde folket underkastet!
  Veronica rystede negativt på sit gyldne hoved.
  Hvem skabte så universet?
  Victoria fnisede og svarede:
  - Universerne selv vokser som blade på et træ. De vokser ud af ingenting. Da et træ i universet i langt uendeligt begyndte at vokse fra bunden, og siden da er der dukket mange universer op.
  Natasha fnisede og rakte tungen ud og bemærkede:
  - Det er varmt! Kan vi tage bukserne af?
  Victoria støttede ideen:
  - Det er en god idé!
  Og alle tre piger slap enstemmigt af med deres bukser, forblev i deres trusser. Og hvilke stærke og muskuløse kroppe de har. Simpelthen storslået, og kunstflyvning.
  Oksana sang med glæde:
  - Kakerlakken har antenner, pigen har nøgne trusser!
  Kun Veronica stod tilbage med bukserne oprullede og skjorten på. Hun svarede bebrejdende:
  - Det er ikke godt at være sådan nøgen! Hvad hvis de ser os!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Og lad dem endda se! Jeg elsker at begejstre mænd!
  Victoria fnisede, rystede sine næsten bare lår og svarede:
  - Mænd er skrald - bare skum!
  Og hun ramte en frisk svamp med en bar fod, tilføjede hun:
  - Hvor er det dejligt at tage en hingst og ride på den!
  Oksana bemærkede med et smil:
  - Når de kærtegner dig, er det rart... Især hvis mændene er unge, smukke...
  Natasha mindede pigerne om:
  - Husk, vi fangede drengen. En vidunderlig dreng, og han har helt sikkert stor perfektion ud over hans år!
  Victoria slikkede sig om læberne og sagde med lyst i stemmen:
  - Det ville være dejligt at tjekke det ud!
  Veronica gøede indigneret:
  - Hvilke grimme ting du siger! Sådan kan man ikke gøre grin med folks følelser! Især når det kommer til tysk, men en dreng!
  Oksana fnisede og svarede:
  - Undskyld os, men mit hjerte er så dårligt ...
  Natasha bekræftede let:
  - Tyskerne er på vej frem, og jeg vil drømme om noget godt! For eksempel om drengene!
  Victoria foreslog med et grin:
  - Og hvad hvis du virkelig fanger mænd? Det var så fantastisk!
  Veronica svarede hårdt:
  - Kvinder er dekoreret med beskedenhed, ikke arrogant chikane!
  Victoria rystede negativt på sit brændende hoved. Hun slog sine bare fødder og gøede:
  - Ikke! Der er bare ingen større fornøjelse, selv at vælge en mand og trække hende i seng. Den rødhårede hun-djævel rystede sine kobberrøde krøller og fortsatte. - Det er det at blive lagt i buskene for fornøjelsens skyld, og ikke gå ned ad gangen.
  Veronica sagde strengt:
  - Sex uden grund er et tegn på et fjols! - Og tilføjet. - Dette er i strid med normerne for kommunistisk moral!
  Victoria var uenig:
  - Lenin sagde selv - hustruer burde være almindelige!
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Nå, jeg kan ikke sige, at jeg kastede mig sådan over mændene, men det er rart at spille en aktiv rolle! Hvis du selv kan lide at vælge, hvem du vil ramme! Men i vores del kommer det ikke dertil.
  Victoria nikkede indforstået.
  - Ja, vi har kun piger ... Men du kan komme over hegnet! - Pigen kvidrede af stor fornøjelse. - Bønder, muzhiks... Vores mænd kravler nidkært på maven!
  Veronica rystede negativt på hovedet.
  - Nej, det sagde Lenin aldrig!
  Natasha udbrød i protest:
  - Nej, det var præcis, hvad Vladimir Iljitj sagde! Under kommunismen vil alt være til fælles, inklusive koner!
  Victoria fnisede og mumlede:
  - Kvinder er gode... Mænd er endnu bedre! Øh, at blive fanget, at blive voldtaget der af et helt firma.
  Pigerne lo i kor. Og Victoria tilføjede grinende:
  - Og så slog de ham med riffelkolber! Og hælene ville blive sat i brand med en blød flamme og drysset med korbit!
  Natasha sparkede en bump med sin bare fod og kurrede:
  - Hælene er glade, når de bliver slået med bambus! Her i Kina blev piger og drenge slået med stokke på deres bare såler. Og de elskede det!
  Victoria sang med velbehag:
  - Hvilken tortur i Hollywood! Kun katte, ikke mennesker!
  Veronica bemærkede klogt:
  - Her vil du gå til helvede ... Du vil blive tortureret, og dine hæle vil blive brændt ikke kun med bambus, men også med rødglødende jern!
  Natasha sang og knyttede næverne stramt:
  - Sort ravn ved næste port!
  Victoria rystede sine bare bryster med karminrøde brystvorter og fortsatte:
  - Vugge, håndjern, revet mund!
  Oksana, hvis bryster også er nøgne og ryster på hofterne, svarede:
  - Hvor mange gange efter kampen mit hoved!
  Veronica støttede impulsen og trampede med sine bare fødder:
  - Fra den overfyldte huggeblok fløj jeg hvorhen ....
  Natasha brølede rasende og rystede på sine bare bryster:
  - Hvor er Fædrelandet! Lad dem skrige grimt!
  Victoria slog og hvinede og vred sine hofter, knap dækket af gennemsigtige trusser:
  - Og vi kan godt lide hende, selvom hun ikke er smuk!
  Oksana hvæsede og rykkede i sine bare solbrune knæ:
  - Tillidsfulde bastards!
  Veronica sagde med et suk:
  - Vi er sovjetiske grænsevagter. Og vi taler som hegnsludere. Er det muligt...
  Victoria sang som svar:
  - Tak Stalin-leder! For dumme, tomme øjne! For det faktum, at vi er som en lus, kan du ikke leve!
  Natasha truede den røde djævel med knytnæven:
  - Nu, du er altså ikke greyhound! Du vil være i en særlig sektion!
  Victoria sagde selvsikkert:
  - Snart kommer tyskerne til Moskva ... Og allerede Stalin vil blive taget i et bur!
  Oksana fnisede og protesterede:
  Tror du, at udfaldet af krigen er en selvfølge?
  Victoria svarede ganske alvorligt:
  - Hvordan ellers? Hitler har mere end halvdelen af verden under besættelse, plus Japan og dets kolonier. - Pigen stampede vredt på sin yndefulde, bare fod. - Og vi har ikke engang ordentlige tanke! KV-serien er en parodi på biler. T-34 er tydeligvis for lille. Men en normal tank er ikke blevet skabt! Og panserbrydende granater vil være værre end tyske!
  Natasha sukkede tungt og klukkede:
  - Det må vi være enige i! Ak, vores tanke er stadig så ufuldkomne. Hvad med KV? Ja, de går i stykker...
  Pigerne tav, og deres legesyge faldt.
  Faktisk viste allerede de første timer af krigen, at T-34-76 ikke har en fuldstændig pålidelig gearkasse, og endnu mere KV-serien. Og hvad der er dårligt, jo tungere tanken er, jo svagere er den tilpasset bevægelse. Og 200 mm frontal rustning er ikke nok til at holde granaten på selv 88 mm Panther-2 kanonen, og ikke E-50'erens.
  Som det viste sig uventet, er tyske biler en størrelsesorden stærkere i frontal rustning og evnen til at tage et slag. Og den sovjetiske teknologi svigter tydeligvis.
  Men i virkelighedens historie vandt tyskerne i de allerførste timer og dage. Men de havde ikke så mange kampvogne og fly, og formidable jetfly. Og der var ingen biler, der var tungere end toogtyve tons. Generelt viste tyskerne sig at være overraskende svage i det enogfyrre år. Og på samme tid var det mærkelige at besejre en stærkere modstander. Og nu? Alle nazisternes trumfkort: kampoplevelse, bedre troppemobilitet, evnen til at bryde ind i forsvarsværker - er blevet intensiveret. Og Fuhreren er ikke tre et halvt tusinde lette og weltere tanke, men ti tusinde tunge. Og jetfly, som i princippet propel ikke er en rival.
  Og den røde hær er stadig bedre trænet til at angribe end at forsvare. Og de lærte soldaterne at slå fjenden på hans eget territorium og ikke at forsvare hans eget. Selvfølgelig blev nogle ting bedre. Molotov-linjen blev afsluttet. Dette er allerede et plus. Den defensive linje med hensyn til teknik er meget stærkere end i det 41 år.
  Derudover er tropperne stadig bedre mobiliseret end i den virkelige historie. Og forberedt på at afvise slaget. Men det er stadig ikke særlig godt at træne i forsvaret. Ånden er ikke for stødende. Luftfart passerer ærligt talt. Og uddannelsesniveauet for piloter kan ikke sammenlignes med tysk. Men Fritzerne har sådan en kolossal oplevelse.
  Magtbalancen er meget værre end i det enogfyrre år. Så havde USSR fire gange flere kampvogne og fly, og faldt stadig ned. Og nu? Nu har tyskerne en fordel i kvalitet og kvantitet. Desuden er kvaliteten i kampvogne åh, hvor mærkbar på nazisternes side. Ja, og også luftfart.
  Måske er det derfor, de fire piger er så pessimistiske.
  Krigere starter slet ikke.
  Natasha, der trådte på rødderne af træer og mærkede en snurren i sine bare fødder, bemærkede:
  - Vi har vist fjenderne ryggen! Eller måske ville det være bedre at stå frem og dø med værdighed!
  Victoria rystede på sit røde hoved.
  Hvad vil vores død ændre? Kun nazisterne vil prale af en ny sejr!
  Veronica var enig:
  - Ret! Vores død vil kun tilføje fascistiske laurbær! Og du bør få de nyeste våben og bekæmpe nazisterne.
  Oksana bemærkede skeptisk:
  - Men som? Mod E-50, ingen våben!
  . KAPITEL #3
  Pigerne blev stille ... Og hvad er det egentlig for en tank, E-50? En maskine med et tæt layout, under to meter og store hældningsvinkler af rustningen. En slags perfektion i tankbygning.
  En ny generation af maskiner med pistol hydraulisk stabilisator. Og rustningen er vippet og siderne, og panden og agterstavnen. Squat type. I princippet er det svage punkt bunden af skroget, hvis man kommer mellem rullerne. Men dette skal også vides. Derudover hænger tyskerne på larver og skærme - hvilket giver dobbelt beskyttelse.
  Så Fritz fik den optimale tank, som SU-100, stadig en sjælden selvkørende pistol, ikke kunne tage.
  Under beskydningen af sovjetiske stillinger blev der brugt gaskanoner og bombefly.
  Men nu fløj angrebsfly hen over pigerne. De truede tydeligvis med at begrave skønhederne.
  Hvis bare de kunne se dem, selvfølgelig.
  Natasha blottede sit ansigt og sagde:
  - Vi er alle tævekvinder - Fuhreren er ikke sej!
  Og igen sendte hun et grin mod nazisterne.
  Victoria logisk og vittig bemærkede:
  - Han er ikke den første fighter, ikke engang den anden!
  Oksana bemærkede seriøst:
  - En "Panther" -2 ombord er sagtens muligt at tage. Hun har kun 82 mm rustning under en let hældning. Det vil ikke være et problem for os!
  Veronica fnisede og foreslog:
  - Måske kan vi bare lave sådan en tank ...
  Pigerne havde gået i flere timer uden at stoppe. Klokken er gået over middag. Du kan stoppe og spise. Befolkningen i USSR levede ikke for let, men situationen i økonomien blev bedre. Nogle af varerne blev solgt til meget lave rationeringspriser, nogle til høje kommercielle priser.
  Den tredje femårsplan fra 1938-1942 blev formelt endda overopfyldt. Dette blev dog opnået ved at øge arbejdsdagens længde og drakoniske straffe for fravær. Så meget desto mere formelt er de to første femårsplaner blevet overopfyldt, men det er faktisk ikke tilfældet. Det høje inflationsniveau gjorde det muligt at manipulere statistikken.
  Men landet udviklede sig ret hurtigt. Måske ikke så hurtigt som ifølge officiel statistik, men... Tallene voksede. Fabrikker blev bygget, produktionen steg især inden for maskinteknik. Øget skaft og våben.
  Tilføjet landbrug. Efter den indledende tilbagegang forårsaget af kollektiviseringen begyndte kollektivbrugene at arbejde. Der blev produceret flere og flere traktorer, kunstgødning og forskellige redskaber. Kollektivbrugene steg gradvist. Den fjerde femårsplan var planlagt lidt mere beskedent, for jo højere niveau. Jo sværere er det at hæve dette niveau! Men de treogfyrre og fireogfyrre år gik, i hvert fald officielt, efter planen. Eller endda lidt foran. Overarbejde blev også aktivt tilskyndet. og forskellige typer lån.
  Landbruget tilføjede lidt mere, og det gjorde det muligt at fastfryse fødevarerationeringspriserne og øge grænsen for frigivelse af fødevarer. Lønningerne er steget en smule.
  Selvfølgelig er alt i USSR ikke så perfekt som på filmskærmene, men livet blev gradvist bedre. Cykler dukkede op, og selv i det 44. år de første sort-hvide tv'er. De optog selvfølgelig også den første farvefilm om Stalin. Bilen "Moskvich" blev udgivet i serien. Produktion af dåsemad og slik, konfektureprodukter blev tilføjet. Optrådte på udsalg og køleskabe på ammoniak.
  Det vil sige, i USSR var der skift til det bedre. Og NKVD var ikke længere så udbredt som i det syvogtredive og otteogtredive år. Selvfølgelig ønskede folket ikke krig. Og tyskerne var bange.
  USSR havde allerede en højtudviklet tung industri og maskinteknik. Men foreløbig havde de ikke tid til at fylde hæren op med biler. Selvom udstyret selvfølgelig er vokset med en størrelsesorden i forhold til det enogfyrre år. Og størrelsen af selve hæren nåede elleve millioner - dobbelt så mange som i den 41. Og økonomien havde svært ved at følge med.
  Stalin formåede at skabe en stærk industri, men Fuhrer vandt for meget, og det var ikke muligt at håndtere ham. Ressourcer viste sig at være fuldstændig uforlignelige.
  Men en god gryderet blev allerede produceret i USSR. Og pigerne spiste det med fornøjelse sammen med løg og brød.
  Natasha bemærkede vredt og tyggede kød:
  - Jamen, hvorfor tog Führeren ikke til Japan endnu! Og kom til os!
  Victoria, da hun slog sin bare fod hårdt på snagen, svarede:
  - Dumhed uigennemtrængelig!
  Oksana foreslog:
  - Jeg tror, at Fritz'en undervurderer os! Men i virkeligheden må vi rive hele denne Hitlers flok i stykker!
  Veronica sagde med et suk:
  - Vi var ikke heldige ... Selvom krigen kunne have startet i den 41. Det var rygterne dengang!
  Victoria nikkede indforstået og rystede på sit bare bryst og hvæsende:
  - Sandsynligvis det! Men tilsyneladende forvirrede Jugoslavien og Storbritanniens succeser mod Italien Hitlers planer. Men faktisk kom det endda Fritz til gode.
  Natasha knuste myren med sine bare fingre af yndefulde ben og nikkede indforstået:
  - Sikkert! I det 41 år ville Det Tredje Rige, uden tunge kampvogne og raketartilleri, være fuldstændig sikkert for os. Vi ville have vovet ham ... Og så hævede Fritz overliggeren.
  Pigen sukkede tungt.
  Victoria kiggede på Natasha. På hendes bare, elastiske bryster og tænkte: "men hvilken skønhed," hvor ville det være dejligt at kærtegne hende. Men hun sagde det ikke højt - det er virkelig uanstændigt.
  Veronica bemærkede logisk:
  - Historien har ikke en konjunktiv stemning ... Men generelt ville det være bedre at slå til i det fyrretyvende år, hvor nazisterne rykkede frem mod Frankrig. Så det øjeblik - mere bekvemt sker ikke!
  Victoria fnyste foragtende.
  - Og bryde pagten? Stalin vil ikke gå med til dette! Han gav sit æresord for ikke at angribe!
  Natasha lo og bemærkede:
  - Åh, hvor er vi ædle!
  Pigerne færdiggjorde deres brød, gryderet og løg. De drak sur mælk fra kolber. Vi kom videre.
  Et eller andet sted var der brummen af motorer. Tyske kampvogne bevægede sig. Blandt dem er den største E-100. Speer formåede at afvise mere massive eksemplarer. Men egentlig, hvorfor har en tank brug for to tønder? Det er bedre at gøre to tanke lettere med forskellige tønder end en med to, men tunge.
  E-100 er også udgået af produktion, men den kan stadig findes i serien. Desuden elsker Hitler også mastodonter og beordrede at beholde hele serien fra E-5 til E-100.
  Ret massiv E-75 maskine med 128 mm og en vægt på firs tons. Forenet med E-50 i rustning. Det er næppe den bedste model, praktisk talt bliver det endnu værre. "Royal Lion" med en 210 mm kanon, og vejer hundrede tons.
  Pigerne klatrede op i et højt fyrretræ og holdt øje med tankene. "Royal Lion" takket være motoren på 1800 hestekræfter, en ret kraftig mastodont og kvik. E-100 er desuden udstyret med en kraftig motor. Shturmlev bevæger sig også med en kraftig 500-millimeter raketkaster. Det er en af de mest effektive gennembrudsmaskiner.
  Selve Lev-tankens skæbne var tvetydig. Han dukkede op foran "Panther" og nåede at kæmpe i Sverige, Schweiz og under landgangen i selve Storbritannien.
  Hitler erobrede både Schweiz og Sverige, indførte slavebindende aftaler om Spanien og Portugal. De blev tvunget til at opgive deres nationale valuta og adoptere mærket. Således falder under indflydelse af tysk kapital.
  Tank "Lion" skulle bruges mod Amerika. Men en for tung bil, med en utilstrækkeligt hurtigskydende pistol, passede ikke til militæret. Præference blev givet til den mere avancerede "Panther" -2. Dette køretøj tilfredsstillede militæret med dets våben, og køreegenskaber, og især frontalpanser, er mere end værdige. "Panther" -2 blev sejrens tank i krigen med USA. Og "Lion" blev brugt ekstremt sjældent. "Tigeren" var heller ikke en særlig produktiv tank, der knap havde tid til at lyse op i kampene i slutningen af det toogfyrre år. Og "Tiger" -2 er forældet og har knap nok tid til at dukke op. Den moderniserede "Panther" -2, med en vægt på halvtreds tons, var ikke ringere end "Tigr" -2 i beskyttelse og bevæbning, og var overlegen i køreegenskaber med en vægt på atten tons mindre.
  Kampøvelse har vist, at "Panther" -2 er betydeligt overlegen i forhold til "Sherman" i kampkvaliteter, idet den slår dette køretøj på lang afstand, op til tre en halv kilometer, og er praktisk talt uigennemtrængeligt i panden og kun tæt på. rækkevidde er sårbar til siden. Og det er langt fra tilfældet for alle Sherman-modeller.
  Amerika tabte til tyske jetfly og Panthers, såvel som den tidligere E-25 - en unik selvkørende pistol, kun halvanden meter høj.
  USA kapitulerede...
  Natasha strøg sin egen jordbærvorte. Og med et strålende smil sagde hun:
  - Jeg, dig! Han, hun - sammen hele landet!
  Victoria støttede:
  - Sammen en venlig familie! Kort sagt, vi er hundrede tusinde I!
  Oksana fnisede og pegede på mastodonterne og bemærkede:
  - Tank "E" er meget kort og squat. Det bliver svært at få fat i ham.
  Veronica hvæsede trist:
  - Gud velsigne os!
  Natasha fnisede og kvidrede:
  - I Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet - mulighederne er lige!
  Fiery Victoria fniser og brøler:
  - Muligheder er lige store for forskellige samfundslag!
  Og hvordan du vil. Og hendes tænder er smukke, som de viser.
  Oksana kommenterede:
  - Når tyskerne bryder ud, vil det være meget slemt for dem fra deres forsyningsbaser!
  Veronica fnisede og foreslog:
  Lad os så bede!
  Natasha fnyste foragtende og rystede på hovedet.
  - Ikke! Vi er Komsomol-medlemmer, hvilket betyder, at vi er ateister!
  Victoria advarede aggressivt:
  - Og jeg er generelt en militant ateist! Og der er ingen Gud - dette er en medicinsk kendsgerning!
  Veronica bemærkede forsigtigt:
  Men du kan ikke bevise det!
  Victoria blinkede aggressivt med hendes smaragdøjne som svar. Og hvislede med et grin:
  - Jeg kan! Hvis der er en Gud, så må han være ansvarlig. Det betyder at tage sig af mennesker. - Den rødhårede pige ramte aggressivt fyrrestammen med sin bare fod. - Er det muligt at forestille sig et fænomenalt kosmisk sind, der ikke ville bekymre sig om dets skabelse!
  Natasha bekræftede let:
  - Det er det! Vi er jo for Gud, som børn er for Faderen, og han bekymrer sig ikke om os!
  Veronica bemærkede forsigtigt:
  Men selv en omsorgsfuld far straffer sine børn...
  Natasha fnisede som svar.
  - Men skam dem ikke!
  Victoria bemærkede vredt:
  - Der findes virkelig mærkelige opdragelsesmetoder i din Gud! Han tog og druknede for eksempel hele menneskeheden og endda uskyldige dyr. Spørgsmålet opstår, hvilken slags fascistiske metoder?
  Oksana tilføjede med et smil:
  - Og i det hele taget evig pine i helvede ... Dette er også et åbenlyst overkill, da ingen retfærdighedsmetoder kan retfærdiggøre tortur!
  Veronica spredte sine hænder i forvirring og sagde med et suk:
  - Jeg synes også, at Noahs syndflod er overdrevent. Men jorden var fyldt med synd for Guds øjne...
  Victoria grinede:
  - Ja, børnene begyndte at lave sjov. Far samlede et maskingevær op og skød dem, der plaprede, og efterlod kun dem, der sad mere stille end vand, under græsset. Den rødhårede blottede sine store tænder. - Sådan er opnået analogi!
  Veronica trak på skuldrene og sagde sagte:
  - Jeg er ikke præst til at give svar på sådanne spørgsmål. Men jeg tror, at Gud havde grunde til det.
  Victoria fnisede og bemærkede:
  - Ja ... Af en grund faldt de uden grund, kun de så alle, som om de var forsvundet!
  Natasha foreslog:
  - Måske er Bibelen bare et jødisk eventyr. Hvorfor skal vi tro på det?
  Oksana udtrykte sin mening:
  - Du skal under alle omstændigheder beholde din ære. Og regn ikke for meget med et posthumt paradis!
  Victoria fnisede og bemærkede:
  - Ja... Præster elsker at fortælle historier! Og ikke særlig attraktivt!
  Veronica bemærkede stille:
  - Men Jesus Kristus er et ret attraktivt billede!
  Victoria fnisede og rystede på hovedet.
  - Jeg ville ikke gifte mig med sådan en pacifist!
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Ja, en mand skal stå op for sig selv... Og hvad lærer Bibelen? De rammer dig på højre kind - drej til venstre!
  Veronica ville sige, men var tydeligvis flov. Og så lagde Victoria det ind:
  - Virkelig mærkelig moral. Enten lærer Gud os at elske fjender eller drukner hele menneskeheden på én gang. Og hvordan kan dette forklares?
  Natasha svarede sig selv:
  - Jeg tror, at Bibelen er skrevet af dygtige visionære!
  Veronica protesterede sløvt mod dette:
  - Hvem som helst ser på det... Men ellers end Guds eksistens er det umuligt at forklare universets tilsynekomst. - Så muntrede pigen op. Hun kørte sit bare, mejslede ben langs barken og fortsatte. - Uanset hvad man måtte sige, men det er umuligt at finde eller opfinde en mere overbevisende version af universets oprindelse, bortset fra hvordan Gud skabte det!
  Natasha trak på skuldrene og spurgte:
  - Og årsagen til Guds tilsynekomst?
  Veronica sukkede og svarede og mistede selvtilliden:
  - Dette er allerede et aksiom... Det bør accepteres i troen, at Gud eksisterer. Og at det har eksisteret for evigt og ikke har nogen første årsag.
  Natasha rystede negativt på hovedet.
  - Ved tro acceptere Guds forude evighed? Men jeg kan tilbyde at acceptere ved tro universets evighed, men uden den Almægtige...
  Veronica bemærkede logisk:
  - Det ligner en alogisme. Hvordan er denne evige sag, og hvor kom den fra?
  Victoria svarede straks:
  - Og hvad er logisk - Gud er evig... Og hvor kom han fra!? Så meget desto mere umiddelbart almægtig og alvidende?
  Veronica svarede desperat:
  - Det har altid eksisteret... Vi accepterer det i tro! Og hvordan er det muligt - uforståeligt!
  Natasha bemærkede:
  "Vi er faktisk på lige fod her. Materien skulle på en eller anden måde blive til. Og det utænkelige sker. - Pigen grinte og noterede selvsikkert. - Men alligevel står spørgsmålet om, hvorfor der er så meget ondskab på jorden, åbent.
  Der er faktisk meget at skændes om...
  Under alle omstændigheder blev nazisterne modarbejdet af mindre, mindre erfarne og dårligere tekniske kræfter.
  Hvis USSR i den virkelige historie i det enogfyrre år havde en firedobbelt fordel i kampvogne med køretøjer af bedre kvalitet, nu har tyskerne allerede flere mastodonter, og de er mere effektive. Og tyskerne har jetfly og også flere i antal og kvalitet. I den virkelige historie havde USSR fire gange så mange fly. Sandt nok er kvaliteten måske på Luftwaffes side. Forældede biler var ringere end tyske. Og de nyeste var heller ikke entydige. Men nu har tyskerne allerede jetfly, som de sovjetiske propelfly ikke er konkurrenter til.
  Det lykkedes selvfølgelig at grave forsvarslinjer op, men træningen er ret svag. Alligevel er den røde hær overvejende offensiv. Et plus er, at tyskerne ikke kunne overraske tropperne. Men ulempen er, at de har en kvantitativ fordel i alt, og endnu mere ægte kampoplevelse end i den 41.
  Plus forstår stadig antallet af styrker. Og det er så svært at modstå. I USSR's enogfyrre år, efter mobilisering, overhalede den Wehrmacht i antal, men var ringere i kvaliteten af infanteri og generel mobilitet. Nu, på bekostning af kvaliteten, er ikke alt klart. Der er mange koloniale divisioner i Wehrmacht, ikke særlig kampklare. Men til gengæld en god MP-44 stormpropel, og en masse udstyr. Og på denne planet er fjenden blevet endnu stærkere. USSR tilføjede selvfølgelig også, men ikke så meget.
  Næsten hele verden er imod Rusland. Og her er chancerne meget mindre end i den 41.
  Albina, der havde skudt flere fly ned, bemærkede:
  - Her tærsker, tærsker vi, men bankerne er ikke synlige ...
  Alvina lo og svarede:
  - Vi nærmer os allerede Dnepr, og der vil være en stor kamp ...
  Bikinikrigerne fortsatte deres fremmarch. Nazisterne gik uden om Brest-fæstningen og tilsluttede kedlen. Tank E-50, der bevæger sig i østlig retning.
  Gerda sang entusiastisk:
  - Jeg er så sej en pige! Jeg bryder alle fjender som istapper ... Og i kulden, barfodet, dristigt, at selv gnister strømmer under mine fødder!
  Charlotte fnisede, bankede en fireogtredive ind i kroppen og udbrød entusiastisk:
  - Der er ingen grund til at tvivle på Fædrelandet! Krigere er hårdere end mænd!
  Christina trykkede også på knappen med sin bare fod og forrådte rasende og slog den sovjetiske kanon ud. Så selv bagagerummet kom af:
  - Indkomsterne er høje som bjergtoppe!
  Magda affyrede sin kanon én efter én. Den var 105 mm og dødelig i den seneste modifikation, den var ret hurtig affyrende og affyrede ti skud i minuttet.
  Pigen trykkede sine bare fingre og hviskede:
  - Procent i fremtidens linje givet ...
  Gerda bankede den sovjetiske kampvogn, knuste rustningen og råbte:
  - Du vil selv se!
  Hun bankede og Charlotte brugte sine bare tæer med et vildt, hektisk brøl:
  - Fædrelandet er nu tættere på os!
  Christina skød også ved hjælp af fingrene på hendes bare, solbrune ben og udsendte:
  - Hils solen med os!
  Magda dunkede også, og trykkede på sin bare hæl. Hun smadrede den sovjetiske kanon i flydende fragmenter og sang:
  - Fædrelandet er det stærkeste!
  Og krigerne vil brøle som bøfler i slagteriet. Fire er meget glad for mænd. Det klæder dem virkelig. Hvorfor ikke? De er så smukke og aggressive. Og kærlig. Og manden er en hund, bare vinker. Og du vil have alt, inklusive penge. Og disse kvinder er fysisk meget stærke. Og de fordøjer mandlig perfektion med et galt temperament. Og konstant fornøjelse.
  Ingen grund til at vente et helt år på en mand - og alligevel vil en orgasme finde dig!
  Gerda tog den og brølede, skød mod sovjeten 34 og rev tårnet ned:
  - Jeg er en sand udslettelsesridder!
  Christina rakte tungen ud og tudede truende:
  - Og mit grin er som en panters!
  Charlotte talte aggressivt, rystede med næven og trykkede på joysticket med sine bare tæer.
  Og der er store forandringer forude!
  Magda kvidrede og skreg:
  - Vi er legemliggørelsen af hetaera!
  Gerda fnisede og svarede:
  - Hvor er det godt, når smukke unge mænds hænder kærtegner dig!
  Og pigen forestillede sig, hvordan hendes håndflader potede mod jordbærvorterne. Det er virkelig så vidunderligt. Og kildrende og spændende. Og meget flot.
  Gerda skød mod den sovjetiske SU-85. Hun styrtede med bilen og kvidrede og slog sine bare fødder på rustningen:
  - Ah, eg-damer, eg-damer!
  Charlotte bekræftede aggressivt, pustede hendes kinder og rystede med sine fulde bryster.
  - Duba! Egetræ! Duba damer!
  Og hvordan han vil tage det og grine ... Som om klokkerne ringer. Og hans stemme er så strålende.
  Og hendes offer var en 76 millimeter russisk pistol. Våbnene er ret arkaiske.
  Christina fnisede og skreg:
  - Jeg vil brøle og knække!
  Og med sine bare fingre rettede hun også et projektil mod en fjendens bil.
  Hvor er hun smuk. Guld og kobber er fantastisk!
  Magda er fuldstændig gylden, som hun synger med begejstring:
  - Drejeskiven græder stadig ...
  Så vendte hun sig om den sovjetiske fireogtredive og fortsatte med at synge trist.
  - Hun er en fremmed i Berlin!
  Gerda kvidrede som svar. Hun trykkede på joysticket med sine bare tæer og skød en sovjetisk haubits ned.
  - Berlin er verdens hovedstad!
  Charlotte mumlede med aplomb som svar:
  - Og London er hovedstaden i Paris!
  Og søm på den sovjetiske T-26. Maskinen, selvom den ikke er stor, betragtes også som en tank.
  Christina tog den og gav den væk og snurrede cyklen med sine bare fødder:
  - Og Paris er hovedstaden i Rom!
  Så, så snart han ler ... Og med smaragdøjne vil han bore gennem alle krigere i træk. Og griner på samme tid, og funkler med tænder. Men overhovedet hvordan han vil tage og hamre på sovjetiske kampvogne. Det vil rive halvdelen af tårnet ned ved de fireogtredive.
  Og efter hende vil Magda tage den og tænde den med en granat. Altså et projektil. Ifølge SU-76. Allerede klart en forældet bil, men stadig opført.
  Og kvidrede:
  - Og Rom er hovedstaden i Miami!
  Det er virkelig sjovt. Men pigerne blev for revet med. De lagde ikke mærke til, hvordan et par sovjetiske hærsoldater kravlede op til dem med bundter af panserværnsgranater og sprængte sporene i luften. Og hvordan det vil tage og eksplodere. Rullerne sprængte og E-50 mistede sin mobilitet.
  Nå, hvad sker der...
  Nazisterne har mange kampvogne og er meget mere avancerede end de sovjetiske. Og de har mere erfarne besætninger.
  Selvfølgelig er der mange udenlandske soldater, hvilket skaber nogle problemer, men det er ikke skræmmende. Men antallet af tropper er meget stærkt. Og du kan ikke argumentere imod det.
  Antallet i det enogfyrre år var bare ikke nok for Fritz. Der var især få kampvogne. Og det forhindrede dem i at kæmpe.
  Albina og Alvina på angrebsfly hældte bomber på fjenden. Den Røde Hær rystede under deres slag og omkom.
  Albina tabte endnu en dødsgave og knirkede:
  - For afgørende ændringer og sejr!
  Alvina bekræftede let og skød ved at trykke sine bare tæer på joystick-knapperne:
  - For det faktum, at de fløj væk fra Det Tredje Riges succeser.
  De tyske piloter Gertrude og Adala, der slog deres bare fødder, klatrede ind i en tosædet XE-328, ind i en jetmaskine - dette er et monster med ti luftkanoner.
  Regnen var lige gået over, og pigerne efterlod yndefulde, meget tydelige spor af deres bare ben.
  De var så forførende, at de teenagere, der tjente på flyvepladsen, grådigt slugte de bare fodspor med deres øjne, og selv drengene begyndte at svulme op i perfektion. Generelt var der mange piloter - kampene viste, at kvinder under lige vilkår har dobbelt så meget overlevelse som mænd. Og det betyder, at de er effektive. Og Hitler er selvfølgelig ikke sådan en, der har medlidenhed med nogen.
  I selve det tredje rige blev polygami officielt indført - retten til fire koner. Dette er meget praktisk. Men passer ikke for godt ind i kristne traditioner. Ikke underligt, at fascismen leder efter en ny form for religion. Hitler insisterer på, at det er monoteisme, men så specielt - med et pantheon af hedenske, gamle germanske guder. Selvfølgelig er Hitler selv i dette pantheon placeret frem for alt som en budbringer og budbringer for den Højeste Gud.
  Så Fuhreren elsker selvfølgelig at dyrke sig selv meget.
  Gertrude og Adala sender deres multifunktionelle angrebsfly op i himlen, som også kan spille rollen som et jagerfly.
  Krigere er meget selvsikre. Russerne har ikke jetfly, og de vil næppe være i stand til at modstå angrebet fra himlens tigre.
  Gertrude knurrede:
  - Jeg er en ridder af en brændende strøm ...
  Adala bekræftede entusiastisk og blottede sine tænder:
  - Og jeg sætter skakmat alle sammen!
  Pigerne lo. De pressede deres bare hæle på pedalerne og snurrede med jet-angrebsflyet.
  Det var stadig mørkt, men en stribe lys viste sig allerede i øst. Pigerne fløjtede... Ruslands vidder svævede allerede under dem. De kvindelige krigere fnisede og blinkede til hinanden. De er så ekstravagante og smukke.
  Her letter sovjetiske biler mod dem. Skruen Yak-9 er måske den mest masseproducerede maskine blandt de seneste udgivelser. Ikke overdrevent bevæbnet, men relativt billigt og med lidt rustning. MIG-5, hurtigere, med maskingevær. MIG-3 er en tidligere model. LAGG-7 er nok den hurtigste og mest bevæbnede fugl. I den seneste modifikation er der hele tre 20 mm kanoner.
  Men det er alle propeldrevne maskiner - jetfly er ikke blevet skabt. Og tyskerne føler sig meget selvsikre.
  Gertrude affyrer ti luftkanoner. De ramte 30 mm og to 37 mm kanoner. De farer som en brændende hvirvelvind gennem sovjetiske fly. De røde piloter forsøger dog at undvige og gå til halen.
  Adala manøvrerer i dette øjeblik. Du kan ikke tage en tysk bil frontalt, men det er fyldt med at komme i hale. For USSR er angrebet ikke uventet. Luftværnskanoner er allerede blevet affyret. Eksploderede skaller lyser i mørket.
  Tyskerne oplever en vis nervøsitet. Det så ud til, at de allerede havde set så meget, at intet ville overraske dig, men ... Sovjetiske piloter er modige og er ikke bange for tab. Intet der skræmmer dem. Men erfaring er ikke nok. Det tyske fly kommer let ud af dykket og skyder den sovjetiske bil ned. Bryder endnu en i stykker.
  De tyske våbens kraft er meget stor. Dette er en komponent, hvor Fritz har en enorm fordel i forhold til Rusland. Men nazisternes fart er kolossal.
  Adala accelererer og bryder fremad. Og Gertrude affyrer raketter mod fjenden. Råd modtages af tænderne. Noget ammunition er rettet mod varme eller lyd.
  Adala hvisker:
  De vil ikke dræbe os!
  Pigerne snurrer deres bil... De prøver at være seje. Og så ramler en sovjetisk jager et nærliggende tysk jet-angrebsfly. Og hvordan det begynder at rive og flække. Både himmel og luft.
  Gertrude hviskede:
  - Gal død!
  Krigerne var tydeligt forvirrede, og de kan vædres på den måde.
  . KAPITEL #4
  Et frygteligt slag faldt på fredelige Vladivostok (i Fjernøsten blev der ikke indført krigsret). De fleste af Stillehavsflådens skibe blev afvæbnet i havne, mange sømænd blev også overført til vestfronten. På den ene side var angrebene fra Land of the Rising Sun forventet, men i praksis viste det sig, at de ikke var forventet. General Yamamoto satsede på et samtidigt angreb med alle de kræfter, der kunne bruges. Amerika, der relativt hurtigt blev besejret, havde ikke tid til at sænke det store flertal af den japanske flåde, slagskibe repræsenterede især formidabel magt.
  Kaptajnen af første rang, Vasilchikov, spillede lige i denne tid før daggry kort med andre officerer i flåden. Fyrene var stadig ret unge, de blev efterladt her for at sikre, at skibene ikke rådnede helt op. Vasilchikov var den eneste af dem, der lugtede krudt, han blev overført fra Leningrad på grund af behovet for at blive behandlet for alvorlig lungebetændelse, fanget i en meget overskyet by. Kaptajnen af første rang, eller hvis overført til landstyrkerne, obersten, nød stilheden i Vladivostok, dens blomstrende gader. Vinteren gik, april gik med glæde, det var vidunderligt, varmt, juni var ikke i midten, men i den tropiske zone. Betjentene drak lidt, den gode vodka i marinebutikken er efter nutidens standarder (inflationen før krigen faldt rublen), næsten billigere end mælk.
  Stemningen blev dog spoleret af nyheden om, at den næste campingvogn med amerikansk gryderet ikke ville komme, hvilket resulterede i, at snacken steg i pris, og i stedet for det møre Texas-kalvekød, måtte vi spise den i forvejen kedelige fisk med pickles . Betjentene forsøgte flere gange at oversætte samtalen om krigens emne og bad om at tale om visse kampe, men Vasilchikov forblev tavs og omdirigerede samtalen til siden. Til sidst, da de endelig fik ham, gøede han:
  - De sender dig til fronten, så du vil genkende Kuz'kins mor. Forstå at krudt ikke lugter af parfume, men af lig!
  En meget ung flådeløjtnant (han havde netop modtaget epauletter, efter et halvt års træning, som han begyndte med det samme fra skole) sprang:
  - Det er den, vi mangler! Kvinder! Smuk kvinde! Hvorfor sidder vi alene, for byen er fuld af ensomme piger.
  Drengene jublede:
  - Selvfølgelig, lad os gå og lede efter piger.
  Betjenten sang en romanse:
  - Hvor er det godt at ligge på græsset, og sikke en lækker ting at spise! Arranger en omlægning i badehuset, og ring til de unge piger!
  Vasilchikov råbte til den rasende ungdom:
  - Der er udgangsforbud udenfor, og pigerne sover efter hårdt arbejde! Ikke alle er heldige nok til at få sådan en tyveplads, salig når sved og blod vælter rundt.
  Betjenten drillede:
  - Krudt lugter ikke af spiritus, men af lig, kun for menige, befalingsmænd har gasmasker med filter!
  Vasilchikov rynkede panden.
  - Filosof! Typisk Spinoza, det er kun tilbage at lære at trykke på aftrækkeren med tungen! Og det bliver: pah! Lyske! Lyske!
  Betjentene lo, selv vinduerne begyndte at ryste. Vasilchikov tilføjede:
  - Din tunge er fantastisk, når din modstanders sind er lille!
  Den yngre officer mumlede:
  "Nok om det, lad os få en drink!"
  Resten af kæmperne brølede:
  - Det er rigtigt, hæld det! Indtil daggry vil vi selvfølgelig have vodka nok, men der vil også være snacks nok ad helvede til!
  Og brændende vand hældt i glas! Ja, så det begyndte at koge og fråde, lød obskøne, uanstændige sange.
  Døren åbnede pludselig, og rummet så ud til at blive sprængt af en orkan. En høj brændende pige sprang op til betjentene og knækkede af al sin magt en murstensvæg med en ufærdig flaske vodka. Pigen råbte:
  - Alkoholikere og tøser! Hele landet arbejder, eller kæmper, I er salige som svin. Glemte alt om samvittighed og ære! Ikke underligt, at Lenin sagde: druk er den værste af alle laster, dens særlige destruktivitet i det offentlige rum!
  Den yngre officer var allerede ret fuld, hans øjne knibede sammen, og han råbte tilbage og greb en tom flaske:
  - Din tæve kom væk herfra! Nu vil jeg!
  Pigen slog kort tåen på sin støvle under knæet. Slaget virkede let, uden omfang, men den unge mand hylede og sank. Flasken faldt og gik i stykker. Alle gispede, Vasilchikov udbrød:
  - Ja, det er tegnene på Anna Vedmakova, en espilot i Spanien og Finland. Hun har legendarisk hår, ildfarven! Velkommen, eskadronsleder...
  The Witcher nikkede.
  - Jeg er stadig i rang af major, og den første ace-pilot tildelte stjernen som helten fra USSR. Lige ankommet i hendes MIG-5 jagerfly. Mens resten af eskadrillen er på østfronten. Jeg blev instrueret... Nå, det er ikke din sag, at jeg blev instrueret. Under alle omstændigheder har jeg brug for, at din destroyer straks hejser det amerikanske flag og går til søs.
  Vasilchikov var overrasket:
  - Hvorfor vores?
  Witchers grønne øjne blinkede.
  - Fordi denne bil er lavet i USA. Det blev leveret til dig under Lend-Lease, og følg derefter kun mine ordrer.
  Vasilchikov grimaserede:
  - Obersten adlyder majoren, og endda fra en anden afdeling. Du har autoriteten.
  Vedmakova rakte et dokument frem med NKVD's segl og underskriften af næstformanden for hovedkvarteret og formanden for rådet for folkekommissærer, lederen af det hemmelige politi - marskal Beria.
  - Forstået! Og uden videre vil du kun adlyde mig! Hvad der ellers vil ske, vil jeg ikke sige: du er ikke fem år!
  Vasilchikov bukkede:
  - Godt! Destroyeren er på farten, det er kun nødvendigt at hæve sømændene fra kasernen og sejle om to timer.
  Vedmakova greb den unge officer i håret, hun var et hoved højere end ham og klart stærkere:
  - Hvilken barm og en drukkenbolt! Hvorfor har du sådan et opløst hold! Denne fyr ligner mere en kahytsdreng end en officer. Måske til en start spræng det godt op, så al humlen kommer ud.
  Vasilchikov var flov:
  - Det her er Pasha Kolobkov. Han blev sendt til kurser direkte fra Suvorov-skolen ifølge et forkortet program. Han er stadig en lille dreng, om to måneder er hans fødselsdag seksten år gammel.
  Witcher grimaserede:
  - Wow! På femten og allerede en officer! Det er, hvad acceleration gør! Og jeg vidste ikke, at mælk allerede modtog titler.
  Vasilchikov trak på skuldrene.
  - På den kommunistiske front vokser børn tidligt op! Desuden skete der en historie for ham, som om han skrev den bedste historie om det fantastiske forsvar af Moskva, og Zhukov bemærkede dette og rådede ham til at overføre drengen fra kadetter til officerer.
  The Witcher forbedrede:
  - Godt! Det er ikke dårligt, at han ikke er et fjols, men han drikker ikke mere! Jeg kan lugte det, og min næse er som en hund, umiddelbart under domstolen! Faktisk vil du betale for det. Allerede en midaldrende mand, men sig selv.
  Vasilchikov hostede:
  - Faktisk er jeg toogtredive, men jeg er allerede blevet såret seks gange i Spanien og Finland, så jeg virker gammel ...
  Vedmakova ville sige noget som svar, da et monstrøst brøl pludselig brød stilheden før daggry. Det var som om tunge kampesten faldt ned fra himlen, vinduesglasset sprængtes med det samme. Skår af hagl hamrede på bordet og landede endda i hænder og ansigter på berusede betjente. Witcher råbte:
  - Alle ud med det samme.
  Vasilkov råbte som svar, så meget, at han næsten rev sine stemmebånd:
  - Det er 12 tommer skaller! De japanske slagskibe ser ud til at være på jagt, det betyder.
  Vedmakova ramte irriteret i væggen med sin støvle:
  - Startede, men ikke som vi havde planlagt! Slet ikke! For pokker, vi skal straks tage eskadronen til havet og sænke flåden af landet af smaløjede aber.
  Vasilchikov mumlede:
  - Der er kun våben på min destroyer og på et par små trug. Vi har ikke engang et svar.
  Vedmakova viste sin knytnæve:
  - Jamen, du skulle have kystartilleri! Det var trods alt ikke alle, der blev sendt til vestfronten, såvel som luftfarten. Det har trods alt været talt om i årevis, at Japan kan gå ind i krigen når som helst.
  Vasilkov ville sige noget, men igen buldrede det, fragmenter regnede ned. Sirenen jamrede og advarede om ankomsten af fly. Vasilchikov rejste sig og råbte over Witcherens brøl:
  - Vi har luftfart, og kystbatterier, selvom de ikke er i et komplet sæt, er tilgængelige. Lad os svare!
  Piloten knurrede, mens hun løb gennem gaderne:
  - Jeg ville bare løbe hen til min fighter, og jeg vil plante de her japper, det ser ikke ud til nok. De vil stadig betale for Tsushima og Muden.
  Vasilchikov var enig:
  - Ja, de vil betale! Ja, endda med en procentdel!
  Der var eksplosioner og forsinket kvidren fra luftværnskanoner. Generelt blev det meste af luftforsvaret i Vladivostok taget ud tilbage i det enogfyrre år for at styrke forsvaret af Moskva (det var forventet, at Hitler ville slå til, men så gik det!), Så myggens mange punkter -house of the land of the Rising Sun syntes ikke at være meget opmærksom på sådan "støj". Japanske dykkerbombere kastede forårets "gaver" med et gennemtrængende skrig. Slaget blev påført både byen og flåden. De japanske fly er ikke for store, men kvikke, men slagskibene er tværtimod heftige. Indtil videre har amerikanerne kun formået at sænke to sådanne skønheder, og de overlevende var sammen med krydserne ved at ødelægge kysten. Det lignede stærkt det skurkelige angreb på Land of the Rising Sun den 27. januar 1904. Først da var der ingen luftfart.
  Vasilchikov følte, at han var ved at blive kvalt af at løbe. Han er ikke en supermand, men en simpel mand med syge lunger, fanget i en vanskelig situation. Og i Vedmakova overhalede hun ham ikke meget. Jeg spekulerer på, hvor gammel hun er, næppe mere end tredive, hendes bryster er store, og hendes skuldre er brede som en mands.
  Vedmakova vendte sig pludselig om og viftede med hånden:
  - Løb ikke gamle mand, følg mig! - Hun råbte med en sådan kraft, at lydbølgen lige ramte hendes ører. - Få destroyeren ud på havet så hurtigt som muligt.
  Eksplosioner buldrede i nærheden, affald regnede ned, en af dem faldt direkte på Vedmakova, og hun fangede det mekanisk med hænderne. Pilotpigen følte sig som en målmand, der med succes vandt et straffespark, fragmentet var rundt, varmt og lignede en bold. Anna mærkede pludselig noget flydende strømme ned ad hendes arme. Pigen så på fragmentet, og så kom selv hendes jernkriger, hærdet af tre års krig (Sammen med det spanske), kvalme op til halsen. Hun havde et babyhoved i hænderne. Stakkels pige (det kan ses på de korte pigtails med udskårne øjne. Vedmakova lagde forsigtigt hovedet på den revnede asfalt og krydsede sig:
  - Du havde ikke tid til at synde, ikke til at leve! Der er dog ingen synder større end Gud, derfor er der ingen større synd end ligegyldighed over for børns lidelse.
  Igen, et brøl, og fragmenter, ramte en pigen i støvlen og kradsede huden. Vedmakova ville allerede vende om og skynde sig så hurtigt hun kunne til landingsbanen, hvor hendes MIG tålmodigt ventede på den aggressive værtinde, men ...
  Skarpt som et dolkeblad opdagede krigerens blik en ulidelig grimase af smerte i ansigtet på kaptajnen af første rang Vasilchikov, da hans øverste del af den afrevne krop fløj kastet op af eksplosionsbølgen. Pigen selv undgik næppe fragmentet. Hun krogede allerede på en eller anden måde på kinden, selv under luftkampen i Spanien. Som et resultat forblev et dybt ar, som i lang tid forkælede hendes udseende. Sandt nok blev hun i Sibirien præsenteret for en meget stærk troldmand, som ved hjælp af salver og påkaldelse af ånder formåede at hele, som om han aldrig havde været, dette sår og et par mere. For dette gav Vedmakova ham sin uskyld ved at kende kvindernes glæder. Derefter fangede pigen den mindste mulighed for at bide kærlighedens lykke med en mand, hvilket var meget svært at gøre i hellige sovjetiske tider, selv med hendes sataniske skønhed og evne til at friste. Pointen er selvfølgelig ikke så meget at overtale manden, men at sikre at festarrangøren ikke finder ud af dette. Og der er så mange svindlere af alle striber, at en snitch, på en snitch og en snitch, driver dem videre. Så du vil ikke rigtig accelerere, hvis din karriere er kær for dig. Men for omkring fire måneder siden, da hun blev tildelt heltens stjerne, for det femogtyvende fascistiske fly, der blev skudt ned i træk: hun mødtes i Beria. Og i hele den sovjetiske elite var der ingen større kvindebedårer end lederen af det hemmelige og åbenlyse politi.
  Vedmakova løb som en landingsbane. Desuden, hvilket sjældent sker for hende, blandede hun sig på gaden i en ukendt by, hvilket resulterede i, at hun kun øgede afstanden.
  Piloten flygtede og huskede: Beria var opfindsom i sengen, men ikke hendes smag, skaldet, maven, ikke Apollo. Så han blev aldrig hendes elsker. Generelt er rygter om, at Beria voldtog kvinder, en klar overdrivelse. Hvis han fik et bestemt nej, greb den anden mand i det røde imperium som regel ikke til tvang. Selvom hvem vover fra pigerne at sige nej til sådan et monster? Ruslands bøddel nummer et!
  Men her blev hun en fortrolig af Lavrenty Palych. Generelt blev hun en af de første kvindelige frivillige til at kæmpe i Spanien. Faktisk deltog få sovjetiske piloter i denne borgerkrig. Det ser ud til, at Stalin ikke selv i særlig grad ønskede socialisternes sejr. Og hvad der er logisk, i Frankrig vandt socialisterne, tilsyneladende venstreorienterede, og forholdet til USSR blev kun forværret. Men på samme tid, i betragtning af at Franco er fascist og borgerlig, og Spaniens folkestyre ser ud til at være venstreorienteret, var det umuligt helt at ignorere anmodninger om hjælp. Ja, sovjetiske piloter havde brug for at få erfaring, prøve nyt udstyr. I første omgang fortsatte krigen med varierende succes, men så lykkedes det Francos hær med støtte fra italienske og tyske enheder at erobre Catalonien. Kampen i luften var først lige, men så dukkede den berømte Messerschmitt op. I den allerførste luftkamp følte Vedmakova kraften af dette fly sammenlignet med IL-16. Især hastigheden, en forskel på hundrede kilometer i timen, gjorde det muligt for de fascistiske piloter selv at vælge hvor, hvordan og hvornår de skulle deltage i kampen. For det andet kunne bevæbningen af en 20 mm luftkanon skyde en krydsfiner IL-16 ned på lang afstand, mens ME-109 med skudsikker frontalpanser holdt skuddene fra et 9,6 mm maskingevær fra et sovjetisk jagerfly. Derfor, for at ødelægge Messer, var det nødvendigt enten at angribe bagfra, eller hvis man var meget heldig at komme ind i motoren, eller skueglasset. Det skal bemærkes, at tyskerne også havde meget bedre kommunikation og handlede mere harmonisk. Vedmakova blev skudt ned to gange, og den tredje gang blev hun alvorligt såret og taget til fange. Tiderne var barske dengang, men da krigen allerede var tabt, faldt Madrid, Hitler beordrede som et tegn på god vilje og planlægning af en alliance med Stalin, at sovjetiske fanger skulle vende tilbage til deres hjemland. Vedmakova tilbragte kun en måned i fangenskab, hun blev anbragt på et hospital for officerer, godt fodret og plejet. Ingen slog eller voldtog, måske forsøgte nazisterne og Franco-regimet at vise sig for hele verden som humanister i modsætning til den blodige tyran: Stalin! Men efter at have vendt tilbage til sit hjemland, af alle de tidligere krigsfanger, var kun én Vedmakova tilbage på fri fod.
  Ganske vist blev ordren givet til den eneste nedskudte italienske jagerfly frataget hende. Men hun blev i hæren og deltog endda i krigen med Finland. Suomi-landet havde kun 118 forældede krydsfiner i sin flyflåde. Pigen deltog næsten ikke i luftkampe, hun var mere engageret i rekognoscering, hun modtog en ordre, det ser ud til at være et monoplan, ikke desto mindre skød hun ned, men det blev ikke talt.
  Natrekognoscering er dog heller ikke dårligt, det er en vigtig sag for hæren. Selvfølgelig kunne det faktum, at krigen med finnerne varede hundrede og femten dage, og de sovjetiske tropper rykkede en halv kilometer om dagen, ikke andet end at forårsage en følelse af irritation. Beria lod hende så slippe, at forholdet mellem tab var fem til et til fordel for landet Suomi. Sandt nok blev Mannerheim-linjen brudt igennem af et frontalangreb, hvilket også er en præstation. Vyborg kommer med gaver - den blev dog ikke taget, men efterladt af finnerne efter underskrivelsen af fredsaftalen. Krigen blev vundet, dog ved at betale med en flod af blod. Vedmakova kommunikerede ofte med de sårede, infanteriet og tankskibe. Generelt var organisationsniveauet for Den Røde Hær langt fra perfekt. Selvom for eksempel KV-2-tanken gjorde et stærkt indtryk på pigen. Hans 152 mm haubits kunne bryde udgravninger og undertrykke batterier. Der var også nye sovjetiske fly MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU og andre. Vedmakov fik MIG, opkaldt efter Mikoyan. Flyet havde fremragende flyveydelse og det største højdeloft blandt de sovjetiske falke. Sandt nok begyndte dette fly at ankomme bogstaveligt talt på tærsklen til krigen, de fleste af piloterne havde kun et par timers flyvetid, og de blev plantet ved de nyeste, uudviklede rors. Men mere erfarne kadrer fløj stadig den forældede IL-16, et fly, der havde en tophastighed tyve kilometer lavere end Yu-88 bombeflyet. Så der ser ud til at være meget luftfart, men hvis man tager dens kvalitet ...
  Det tyske angreb var ikke helt uventet. Rygter om, at krig var under opsejling, havde cirkuleret siden januar. Cirka fem millioner reservesoldater blev indkaldt til hæren, militærtjenesten blev forlænget til fire år, kampvogne blev trukket op til grænsen. Og samtidig gravede de aktivt skyttegrave, en stor hær stod ikke i marken, som om de med vilje havde taget den ud og indrettet den, så det var lettere for tyskerne at omringe og ødelægge vores tropper. Hun var i fæstningsværket. Sandt nok gik der i maj et rygte om, at der var truffet en beslutning, og at befrielsen af Europa var ved at begynde. I princippet, Vedmakova, hvis Stalin ramte Hitler tidligere, ville hun kun sige tak. For ethvert land, og især Rusland, er det helt naturligt at vokse i territorium for at stræbe efter ekspansion. Hersker-erobrer, dette er en ærestitel... Og generelt er kommunismens ultimative mål en verdensrevolution, et Sovjetunionen for hele planeten, med udsigt til ekspansion i rummet. Man kan jo ikke tøve i lang tid og tillade nazisterne at skabe våben, der er i stand til at ødelægge menneskeheden. På den anden side, sikke en idiot du skal være, at det er så dumt at erstatte både hæren og landet. Holde tropperne i den mest sårbare form og ignorere alle data om det forestående angreb? To måneder før krigens start angreb en velkendt troldmand hende, at på årets korteste dag ville fascistiske horder invadere USSR! Og han sendte hende en beskyttende medaljon og advarede om, at mens den var på hende, ville Vedmyakova ikke være i fare for død eller kvæstelse. Og hvad! På et par dage har den allerede skudt niogtyve fascistiske fly ned, inklusive to Yu-488'er, og en Yu-287, forresten, det sidste bombefly er så kvikt, at MiG-5'eren næsten ikke kunne hamle op med det . Derefter bad Vedmyakova om en bil med den seneste modifikation. Hvad med rytteren og hesten. Blandt sovjetiske kvinder er hun den første i antallet af nedstyrtede biler, og blandt mændene den første af de første. Så de gav majoren. Så hurtigt, som i et eventyr. Men det tredje riges sejr er ret reel. En drejning i Afrika i de enogfyrre, og derefter udgangen af krigen for alle mulige allierede, der kapitulerede til Det Tredje Rige, og nu også et overraskelsesangreb fra Japan. Sidstnævnte er generelt dårligt, men ikke dødeligt. Ja, Japans befolkning, omkring hundrede millioner eller endda lidt mere nu! (Der har ikke været nogen folketælling i lang tid, men fødselsraten er meget høj, og indtil videre er stigningen uden begrænsninger i den demografiske politik større end i USSR). Og hvis vi også tilføjer Puppet-regimet med den kinesiske "kejser" i Manchuriet, så er det yderligere tredive til fyrre millioner (ingen har rigtig talt der i lang tid). Plus, der er tre hundrede millioner erobrede kolonier.
  Ganske vist lænker nogle af de japanske tropper Kina, men nu vil der højst sandsynligt blive indgået fred med Chiang Kai Shek, eller rettere sagt, det, der er tilbage af ham, har kapituleret, og sammen med Amerika vil de modarbejde Maos i forvejen lille Røde Hær.
  I selve Manchuriet er der allerede omkring ti millioner japanere og tre millioner to hundrede tusinde "kinesiske" soldater. Den samlede styrke af de japanske væbnede styrker er omkring syvogtyve millioner, men de er enten spredt over hele Asien, og endda i USA, eller fire millioner af dem er selvforsvarstropper, og de er på skeletterne. Japan har mange kampvogne, kun toogtyve og et halvt tusinde, og i selve Manchuriet omkring ti tusinde. Og selve kampvognene er svage, værre end de tyske modeller fra 1941. Den mest massive Chi-Ha vil ikke være i stand til at trænge ind i rustningen på T-34 selv på tæt hold, og vores bil kan score i en afstand på mere end en kilometer. Sandheden er ægte, T-34'eren rammer præcist fra 500 meter. Oprustning med optik blev forsinket, og sigtbarheden er stadig svag. Men det er kampvogne, og Japans luftfart er ikke dårlig. Sandheden er lidt værre end tysk og amerikansk, men det er bare en lille smule. Forskellen er ikke mere end seks måneder. Under kampene nær Khalkhin Gol skød en japansk acepilot (for pokker, hans efternavn fløj ud af hovedet på ham, han virkede fuldstændig dum i denne kødkværn), skød 41 sovjetiske fly ned, indtil han var færdig. Så hvad handler det om? Japan har god luftfart, og træningsniveauet for esser er højt. Det er rigtigt, at oprustning med nye fly under krigen er en idé, der er langsommere end andre landes. Hvorfor? Måske på grund af det faktum, at den Rising Suns land ikke har nok industrielt potentiale til samtidig at afvise angrebet fra USA, som producerer mere end to hundrede fly om dagen, og mestre nye modeller. Amerikanerne bombede Japan kraftigt, ødelagde fabrikker, brændte byer. Det er dog stadig ikke så intenst, indtil øerne er for langt væk, havde de ikke tid til at komme tæt på, og nu, da de kapitulerede for Det Tredje Rige, bomber de slet ikke. Og hvordan man håndterer sådan magt. Den japanske flåde er meget stærkere end det nuværende, ufuldstændige Stillehav. Så længe den ikke er sænket, kan man ikke engang tænke på sejr. Men her er landhæren ... I Fjernøsten, nær grænsen, er der formelt tooghalvfjerds divisioner, Beria gav hende denne information under stor hemmelighed, plus yderligere tre grænsedivisioner og to divisioner af NKVD. Det ser ud til at være en del, men de er fuldt bemandet efter det almindelige antal, kun NKVD's tropper. De resterende divisioner har fredstidsstater. Det betyder, at Japan har en stor fordel inden for infanteri, luftfart og endda i kampvogne. Nå, i tanke er det fra vores side kompenseret af kvalitativ overlegenhed, og resten er meget værre. Selvom hvis man tager håndvåben, halter Japan også bagud i antallet af maskingeværer, for det meste har det våben. De fjernøstlige divisioner er dog dårligt udstyret med maskinpistoler. Der er ikke nok maskiner til alle. Så ... Med hensyn til kvalitet er der ingen overlegenhed i infanteriet, snarere, endnu værre, alle de bedste officerer overføres til den sovjetiske front, her bliver de værste tropper som regel ikke beskudt, idet de har et minimum af militær træning. Det betyder, at krigen begynder i en ekstremt ugunstig situation for USSR. Og ikke få nydannede reserver vil blive kastet mod øst ...
  Witcher stak pludselig ind i branden. Det udbombede byhospital var i brand. Billedet er virkelig apokalyptisk, og kvinder, børn og gamle mennesker brænder levende. Her faldt babyen lige i ilden, og rundt omkring lød der et frygteligt brøl og støn.
  Vedmakova mærkede ærkeenglenes trompeter i sit hoved og kastede sig ind i flammerne. Ildtunger slikkede pigens bare hænder og åbne ansigt, men piloten bevægede sig så hurtigt, at det lykkedes hende at gribe barnet og trække det ud af ødelæggelsens favn.
  Pigen sprang ud, følte kun en let kløe på huden, kastede et blik på babyen. Ak, det var for sent, drengen blev kvalt, trak flammer ind i lungerne, forbrændinger på sit runde ansigt. Sådanne revne blærer på huden er blødere end tusindfrydknopper. Witcher råbte:
  - Her er det menneskeligt kaos!
  Hun ramte en bunke affald med sin støvle, hvorefter hun skyndte sig for at hjælpe, hvem der ellers kunne reddes. Det var som en kobra, der dansede mellem gasblus, pigen vristede sig meget bizart og dansede. Hun brændte sig, hendes støvler smeltede, hendes tunika forkullet, men hun blev ved med at kæmpe stædigt for hver tåre af et barn, for hvert slag af et lille hjerte, for hvert skrøbeligt liv, men så nødvendigt for landet! Støvlerne faldt fra hinanden, og nu dansede pigen gennem flammernes hvirvelvinde med sine bare, charmerende ben. Hun var en martyr, men ikke bare en nonne, der torturerede sig selv med faster og en pisk, hvilket hverken gavner Gud eller mennesker, en martyrkæmper, der reddede specifikke liv. Pilotens ben var dækket af et lag små vabler, men de bevægede sig endnu hurtigere og mere præcist af smerte.
  Kaptajnen for lægetjenesten tog store støvler op af sin taske og råbte til hende:
  - Tag dem, tag dem hurtigt på! Du vil blive så forkrøblet.
  Piloten svarede straks:
  - Det er bedre at blive en krøbling fysisk end at være en freak moralsk! Ikke et sekund for dig selv, alt for fronten, alt for sejren!
  Kaptajnen for lægetjenesten svarede:
  - Dette er en rigtig sovjetmand!
  Heksen forbandede:
  - Og hvad er du værd at redde folk!
  Kaptajnen sukkede.
  - Jeg har proteser, i stedet for ben!
  Vedmakova, der trak en anden pige ud med et halvt sveden ansigt og bevidstløs, råbte:
  Hvor grusom er Gud!
  Kaptajnen trak på skuldrene.
  Det er ikke Guds skyld, men folks!
  Vedmakova protesterede:
  - Det er det samme som at sige - ikke forældrene har skylden, men børnene!
  Kaptajnen ville sige noget, men røgskyerne kom ind i hans hals, og han hostede vredt.
  Den barfodede pige brølede:
  - Jeg er en heks, og der findes ikke noget smukkere erhverv!
  Og med en bar hæl fortsatte hun:
  - Adolf lad der være hilsner og en buket i den onde kiste!
  Bombningerne aftog, men beskydningen fortsatte. Skibets kanoner har en anstændig forsyning af granater, dog blev ilden nu mere rettet mod afvæbnede sovjetiske fartøjer. Yamamoto forstod, at dominans til søs ville overføre initiativet i denne krig til Japan i lang tid. Og for at bygge skibe er processen dyr og lang, selvom for eksempel ubåde måske er lettere at stemple. Det skal der selvfølgelig også tages højde for, men det er vigtigt at bryde strukturen. Admiral Yamamoto, Japans mest magtfulde mand efter kejser Hirohito, følte sig som en gud. En rigtig gud, så religionen i den Rising Suns land lærte, at den bedste måde til guddommeliggørelse er militær dygtighed! Og nu kunne den store kommandør vilkårligt plage og mangle rummet omkring sig.
  Over Vladivostok er der tykke, sorte røgskyer i mange kilometer; disse er olielagerfaciliteter og brændstofdepoter i brand. Hundrede, tusinder af mennesker er brændt, for helvede, ja, efter det, hvordan kan du ikke føle dig som en gud, der tog hævn på russerne i århundreders ydmygelse, et stort folk er tvunget til at klemme sig sammen på en række øer så små i forhold til Ruslands vidder. Nu synker den russiske flåde, og i modsætning til Peru Havn vil de ikke forlade et eneste fartøj.
  Under slaget ved Khalkhin Gol foreslog Yamamoto at give Vladivostok et lignende slag, for hvilket der blev udarbejdet en detaljeret plan. Men Hitler sluttede uventet fred med Stalin. Generelt startede idioten Hitler massakren på jøderne og satte derved mod sig selv både Polen og landene i Vesten. Og hvorfor havde han brug for det? Ønsket at få jødiske rigdomme? Men det var bedre først at blive en verdensmagt, der besejrede USSR og måske derefter andre lande. Vesten er lettere at vinde på grund af det faktum, at dens mentalitet er meget mindre præget af fanatisme og en tendens til selvopofrelse. Er der mindst et tilfælde kendt af amerikanske piloter, der ramte. Ganske vist var der et par kollisioner, men det er højst sandsynligt en ulykke.
  Russerne er fanatiske, hvilket er mærkeligt, fordi den ortodokse tro ikke godkender selvmord, og overhovedet ikke mener, at man kan tjene en vej til paradis ved våbenbragder. Generelt er Kristi lære, efter hans mening, ekstremt dum og upraktisk. Han Yamamoto læste Bibelen og undrede sig over folks dumhed til at betragte sådan en pacifistisk Gud. For eksempel lærer han: de slår dig på højre kind - drej din venstre, de beder om en skjorte - giv to, elsk din fjende! Kun en psykisk syg person kan betragte Kristus Gud. En sådan religion er kun god for slaver, bundne vasaller. Og hele Europa og halvdelen af verden må have troet.
  Sandt nok forhindrede Jesu lære, på trods af at den afviser princippet i Det Gamle Testamente, et øje for øje, og lærer dig at elske dine fjender, ikke briterne i at erobre en tredjedel af hele planeten og skabe mest omfattende imperium i menneskehedens historie. Og det er på trods af Storbritanniens religiøsitet, hvor Gud er nævnt selv i nationalsangen. Mærkeligt nok sværger amerikanske præsidenter til Bibelen, men bombede ikke desto mindre japanske byer med napalmbomber og brændte tusindvis af kvinder og børn levende. Desuden dræbte de civilbefolkningen, ikke ved et uheld, men bevidst, dette var en taktik til at terrorisere civilbefolkningen: underminering af menneskelige og økonomiske ressourcer.
  Men japanerne bombede ikke USA i starten, før den tyske invasion, under hele krigen brød kun én bombe igennem og dræbte, kun seks civile. Og de tilskriver også samuraierne særlig grusomhed. Efter alt, kunne han Yamamoto, hvis det ønskes, slå igennem med bombefly til amerikanske byer, især efter nederlaget for Yankee-flåden nær Peru Havn. Ja, europæere er moralske bastards. De har en pervers forståelse, tro, undervisning og ikke at gøre!
  Sådan er det ikke i Japan! Det, vi bliver undervist, er det, vi gør. Der er ikke sådan noget som Gud siger vend den anden kind til, men alligevel dræbte hans tjenere med vilje små børn. Ja, generelt kan troen på, at Gud er én og almægtig, ikke være sand. Hvis han var alene, så ville han selvfølgelig sørge for, at folk tilbad ham rigtigt, i tro og sandhed, og havde en enkelt lære. Og så beder alle som han vil, hvad han vil. Og verden er for grim og forkert til at blive skabt af en enkelt almægtig Gud. Når alt kommer til alt, stræber enhver ansvarlig hersker i første omgang efter orden og retfærdighed. Han ønsker, at de stærke, kloge, ædle, ærlige skal være i første omgang, og resten enten retter sig selv, vokser fysisk og åndeligt, eller ... Men hvis Gud er almægtig og universets skaber, så ville han ikke skabe kropslige og mentale freaks.
  Når alt kommer til alt, hvorfor er kejseren nogle gange tvunget til at udholde menneskers svagheder som givet? Fordi der ikke er nogen anden udvej, kan han ikke forvandle freaks til smukke mænd og kujoner til dristige på et øjeblik. Men hvis jeg kunne, ville jeg straks gøre det! Ak, jeg er nødt til at acceptere, hvad der er, og beskæftige mig med det menneskelige materiale, som jeg modtog som givet. Men hvem han modtog det fra, er et andet spørgsmål. Ja, og kejseren selv har svagheder: han er bare en mand - han bliver gammel, syg, affældig. Mærkeligt nok lever en guddommelig kejser ofte mindre end en almindelig tjener, har færre våbenfærdigheder end de fleste generaler og mange soldater. Nå, hvad er der i det fra den almægtige Gud. Men hvid er ikke bedre! I hele Europas historie var der ingen mere forfærdelig og succesrig erobrer end Hitler. Ja, han er virkelig et symbol på hvide menneskers militære dygtighed! Og ikke desto mindre kunne den største kommandør af alle tider og folk ikke engang afslutte gymnastiksalen, få en sekundær uddannelse, som er obligatorisk i Japan!
  . KAPITEL #5
  Desuden blev Hitler ikke optaget i hæren af helbredsmæssige årsager. Mærkeligt nok viste denne styrkekults ildsjæl, krigsløven, sig at være så fysisk svag, at selv i Tyskland, hvor der er en militærpost på hver post, blev han ikke indkaldt som menig. Hvor er Europa forringet.
  Stalin, en anden af vor tids mest fremtrædende politikere, havde dog heller ikke en ungdomsuddannelse, han var en guldklump. Og interessant nok blev han heller ikke indkaldt til hæren af helbredsmæssige årsager. Interessant, tilfældigheder, to ondsindede fjender havde ikke en ungdomsuddannelse, blev ikke indkaldt til militærtjeneste på grund af helbredsmæssige årsager, havde fædre til drukkenbolte, og Hitlers far arbejdede også som skomager i starten!
  Her er sådan en tilfældighed, mærkelig, ildevarslende. Göring, Hitlers officielle efterfølger, er ikke sådan. Han er fra en familie af aristokrater, Görings forfader var stedfortræder for den egentlige hersker i Tyskland, Bismarck. Derfor, Churchill: en aristokrat, fra en adelig familie, og amerikanske plutokrater, (præsident Roosevelt er intet andet end en brik, de fandt hurtigt et fælles sprog med ham.
  De ville erstatte Hitler med dem, men det lykkedes ikke. Hitler erobrede dem alle! Göring er forretningsmand, oligark, aristokrat og pragmatiker. Han er bedre end Hitler i stand til at forene alle de anti-bolsjevikiske og anti-russiske kræfter i hele verden. Amerika og Storbritannien ønsker at gøre en ende på Rusland, uanset det herskende regime, men kommunisterne, som benægter selve begrebet privat ejendom, de ønsker at ende så hårdt. Det er fanatisk, at de overhovedet lukker øjnene for den overdrevne styrkelse af Tyskland, og at de selv er tvunget til at slutte sig til Det Tredje Rige.
  Tyskland er dog en geopolitisk konkurrent, men en konkurrent inden for rammerne af de kapitalistiske og aristokratiske spilleregler, og det bolsjevikiske Rusland er absolut fremmed og fjendtlig. Det er endda overraskende, at Churchill selv tilbød Stalin hjælp, trods al hans anti-kommunisme, traditionelle, engelske had til Rusland.
  Tilbage i 1941 ville jeg sætte Stalins Rusland mod Hitlers Tyskland. Smertefuldt klemte tyskerne ham. Trods alt er Tyskland under de røde en krigshest spændt til den sovjetiske stridsvogn, og USSR under de brune er en evig partisanzone. De fanatiske bolsjevikker vil trods alt ikke forsone sig, og vil føre en langvarig guerillakrig, som vil udmatte Det Tredje Rige så meget, at alle drømme om yderligere ekspansion vil forsvinde som en regnbue efter et tordenvejr! Rusland under Tyskland, bedre end Tyskland under Rusland! Når man forstår dette, er det klart, hvorfor Churchill og USA efter et militært nederlag og overgivelse så hurtigt gik til en tilnærmelse til Det Tredje Rige.
  Yamamoto er en pragmatiker, han var imod krigen med USA og Storbritannien. Men disse to imperier provokerede selv Japan ved at indføre en embargo på levering af olieprodukter. Når alt kommer til alt, har den Rising Suns land ikke sine egne brønde og mange andre råmaterialer. Japanerne forhandlede, amerikanerne afviklede flere og flere ydmygende krav.
  Og på samme tid sørgede Yankees, der provokerede krigen, slet ikke med at bringe hæren og flåden til kampberedskab. Fristelsen viste sig at være for stor, desto mere var der et glimt af håb om, at Moskva var ved at falde og Tyskland og hendes allierede ville komme til undsætning. Derudover var der et håb om, at USA, som stadig er et relativt demokratisk land, stærkt afhængig af den offentlige mening, hvis krigen trak ud, ikke ville hælde blod på andres øer. Ja, hvorfor skulle en almindelig amerikansk mand på gaden få zinkkister med sine slægtninge, hvis vi ikke taler om at beskytte selve USA's territorium, og endda betale ret store militærskatter! Måske er det derfor, tsar-Rusland tabte, og havde flere soldater, men det russiske folk betragtede ikke Manchuriet som deres territorium og ønskede ikke at betale med blod og sved for abstrakte interesser. Ak, Hitler tog ikke til Moskva, dels på grund af uforberedelsen til den hårde vinter, og dels på grund af bolsjevikkernes karakteristiske fanatisme.
  Jeg havde ikke lyst til at opleve det selv.
  Men ikke kun bolsjevikkerne, det russiske folk er tilbøjelige til selvopofrelse for store mål. Den første luftram blev trods alt lavet af den russiske fyr Messer. Det er endda overraskende, at han ikke gjorde dette for paradisets, men for fædrelandets skyld. Selvom ... Messer til dels er et fjols, fordi han er en mester i kunstflyvning, en opfinder, en designer og selvfølgelig en levende ville bringe meget mere gavn for fædrelandet. Måske tager Yankees ikke så forkert, idet de kopierer princippet: det vigtigste i kamp er at overleve! De døde kan jo ikke længere dræbe!
  Adskillige halvnøgne, barbarmede piger bøjede sig bifaldende.
  Admiral Naumo bemærkede:
  - Vi har allerede brugt mere end to tredjedele af ammunitionen. Pistolene er meget varme, de hældes med spande vand!
  Yamamoto lavede et kryds med fingeren i vejret og sagde med en lav, lidt hæs stemme:
  - Jeg tror, våbnene vil holde til den sidste tredjedel af granaterne. Selvom nej, slå op til femoghalvfems procent.
  Admiral Naumo trak på skuldrene og tørrede sved af panden.
  - Kan det betale sig at give alt det bedste på den første dag?
  Yamamoto knyttede næverne.
  - Omkostninger! Selvfølgelig er det det værd! Vi overraskede russerne, som det var i 1904, tyskerne i 1940, men Stalin vil straffe kommandoen hårdt, og det vil ikke ske igen. Så det er nødvendigt at bruge det faktum, at dragens hale faldt i søvn. Faktisk, forstår jeg Stalin, optog krigen med Tyskland hans opmærksomhed i en sådan grad, at han holdt op med at passe på Fjernøsten. Og hans følge uden leder er bange for at tage initiativet. Her missede vi vores slag. Samt amerikanerne. Det var tydeligt for alle, at sagen var ved at blive forberedt, skyerne samlede sig, torden ville snart slå til, men ...
  De løb, blinkende barfodet, runde hæle af pigen. De var på en vigtig mission.
  Naumo rørte ved fæstet af samurai-sværdet, der hang på hans bælte, eller som det også almindeligvis kaldes katana:
  - Russerne handler altid sent! Krigen vil ikke vare for lang, og vi vil nå Ural.
  Yamamoto løftede øjnene mod himlen.
  "Må guderne hjælpe os med dette, men det tror jeg ikke!" De lærer hurtigt, Khalkhin Gol viste, at niveauet af russere er højere end under krigen 1904-1905. Derudover vil jeg fortælle dig en hemmelighed. Vores hemmelige agent i Vladivostok hjalp lidt med, at det ret kraftige kystartilleri ikke havde granater, og flyet formåede ikke at lette i tide. Dette er den hemmelige krig.
  Naumo var overrasket:
  - Og hvor så SMERSH og NKVD hen?
  Yamamoto klukkede og rystede på fingrene.
  "Ruslands værste kadrer tjener her i Fjernøsten, de, der er bange for at dø på den sovjetisk-tyske front, stræber efter Vladivostok. Derfor er det her meget nemmere at finde en forræder eller et fjols på toppen, samt en selvbetjent person. Og NKVD er så vant til at afsløre imaginære konspirationer, at den ikke længere bemærker rigtige forrædere. Så det er sagtens muligt at arbejde. Forresten, hvis flere generaler gik over til tyskernes side, på trods af at deres familier, slægtninge og venner er truet med henrettelse for dette, så er det sagtens muligt at bestikke nogen fra toppen. Eller brug den i mørke, hvilket er endnu bedre.
  Så vi har gjort en masse arbejde. Vi japanere er generelt kendetegnet ved grundighed i at tænke over militære operationer og tage hensyn til alle de små ting.
  Naumo gned skaftet på sin katana.
  - Ret! Men skammen over Khalkhin Gol fremkalder en følelse af bitterhed og stærk irritation! Hvordan kunne vi...
  Yamamoto trøstede:
  - Der var flere manchuer end japanere, og generelt er det umuligt at vinde hele tiden. Jeg må bemærke, at ikke desto mindre kæmpede ikke de bedste enheder på vores side, og russerne havde en stor fordel inden for luftfart og kampvogne.
  Naumo halvtegnede sin katana.
  - Vi er ikke berettigede! En samurai vil aldrig referere til en sløv klinge og en træt hest, en masse fjender og et svagt våben!
  Yamamoto rettede:
  - Samurai, selvfølgelig ikke, men en mand, desværre ja! Folk har en tendens til at lave fejl!
  Yamamoto blev distraheret og råbte noget ind i rørene og fortsatte så:
  - Og du ved, jeg tilbød at slå til i Rusland tilbage i maj 1942. Dette kunne forhindre den første Fritz' fremrykning.
  Naumo nikkede.
  - Virkelig! Men vi kæmpede mod USA og den britiske løve.
  Yamamoto bankede på styrehuset med sin finger.
  - Ja! Sandt nok, men USA blev ramt i tænderne, Storbritannien mistede sine kolonier, og Tyskland var relativt tæt. Vi ønskede at trække så meget kraft som muligt fra det vestlige Rusland for at gøre det lettere for Wehrmacht at gå til offensiv mod Storbritannien uden frygt for at blive stukket i ryggen af Stalin. - Admiralen drak den sake, en barfodet pige i kort nederdel havde tilbudt og fortsatte. - Slaget var planlagt til maj, da vejene var ved at tørre op, men amerikanerne forhindrede.
  Naumo tegnede sin katana og skar den i luften:
  - Død over USA! De blander sig altid med Japan.
  Yamamoto smilede listigt.
  - Ikke altid, selvfølgelig, for eksempel, da vi først kæmpede med Rusland, hjalp Yankees os meget med lån, samt våbenforsyninger. Mere end halvdelen af vores flåde blev lavet med penge fra USA og Storbritannien og på deres egne skibsværfter. Så Amerika er ikke altid dårligt, men ikke i dette tilfælde.
  Naumo spurgte overrasket:
  - Og hvorfor?
  De løb forbi de japanske admiraler igen og blinkede med tjenestepigens bare hæle.
  Yamamoto nedlod sig til at forklare:
  - En flok langtrækkende bombefly brød igennem til Tokyo, og tildelte hovedstaden et snigende slag ved hjælp af napalmbomber. Hundredvis af træhuse brændte ned, og kejseren beordrede for enhver pris at flytte kontrolzonen væk fra hovedstaden. Og først og fremmest at fange kampkomplekset af amerikanske baser på Medei-øgruppen, tættest på de japanske skeletter. Ak, det lykkedes os ikke, så vi begyndte at tabe kampen om Stillehavet. Det er godt, at vi samtidig havde visdom til hurtigt at indgå en alliance med Det Tredje Rige og komme småt af sted. Ellers ville der ikke engang være ruiner tilbage af vores byer.
  De barebenede piger sprang endda op og rystede deres sorte og røde fletninger.
  Nauma viftede med sit sværd i luften:
  Vi ville have vundet alligevel! Så er det virkelig nødvendigt at give Hitler Filippinerne efter krigen? Denne perle af den japanske krone, uindtagelige Singapore, blomstrende Hong Kong, Indonesien, oliebrønde fra de erobrede engelske kolonier og Fransk Guinea, Indokina, Burma, Thailand. Og meget mere, hvad man skal tale om, vender ikke tungen. Når alt kommer til alt, står vi på grænsen til Indien, på tærsklen, som Fuhrer erobrede - Australien. Og opgiv det hele uden kamp, som en kujon...
  Yamamoto afbrød:
  - Også blandt de hvide er der smarte! Ikke underligt, at kejseren på sit kontor satte en buste af Napoleon. Men der var en anden Cæsar, sagde han: det er sværere at holde de erobrede end at vinde. I dette tilfælde gælder det i første omgang for os. På dette tidspunkt havde vi ikke noget valg. Vi besluttede at beholde en del for ikke at miste alt, inklusive suverænitet.
  Nauma gengav ottetallet med sværdet:
  Jeg forstår med mit sind, men med mit hjerte!
  Yamamoto rejste sig og klappede sin kollega på skulderen.
  - Ja, du skal ikke være ked af det, i dette tilfælde, hvis vi går, så for at vende tilbage. Vi vil besejre USSR og igen skynde os til Det Tredje Rige mod USA og briterne, men vi vil allerede slå dem sammen med tyskerne og pasta. Og så vil vi returnere alt, plus vi vil også erobre Indien, Australien, Alaska og op til ... Det vil ses der, vi vil trods alt have ressourcerne i det russiske Sibirien, og Amerika vil falde i depression igen. Dette skal forstås!
  Endnu en gang nikkede de barbenede piger i den største bifald. De er så smukke, solbrændte, nogle af pigerne var endda med blond hår og muskuløse.
  Admiral Nauma, med en næsten umærkelig bevægelse, gemte katanaen i dens skede og hviskede lyvende:
  - Fremtiden er god, men nutiden er bedre! Hør på hangarskibe, hele forsyningen af bomber er brugt op, og på ...
  Yamamoto beordrede kort:
  - Kom på dækket og se dig omkring, om en halv time vender vi om og tager afsted til vores nærmeste base.
  Nauma fløjtede gennem hans næse:
  - Lyt til kommandanten!
  Admiralen sprang ud og holdt døren for at forhindre, at den smækkede. Inden hans fodtrin var stillet, gled en skygge ud af døren, hun gik på tæer og smed dynen af. Yamamoto grinede.
  - Lady Armstrong, du er lige så pludselig som altid!
  En strøm af lys faldt på væsenet og viste det i al sin herlighed. Hun var en blond nymfefigur, perfekt proportioneret, men med ansigtet som en moden kvinde i trediverne. Lidt højere end Yamamoto, i lædersko broderet med smaragder og safirer for at matche farven på bølgen, med bløde såler. Efter at have smidt dynen af, var hun i badedragt og bevægede sig som en indisk danserinde.
  Yamamoto stoppede kvinden:
  - Dans senere! I mellemtiden, lyt godt til mig, hvordan reagerede marionettepræsidenten for USA som en del af Det Tredje Rige, Henry Truman, på vores forslag om at give alle de befriede områder status som formelt uafhængige stater?
  Armstrong svarede med sin blide stemme:
  - Han sagde, at han og Churchill var imod det. Alle kolonier vil fortsat være kolonier, og Kina vil forblive delt. Truman sagde i øvrigt, at hvis Japan hjælper Chai Kang Shi-regimet, kan han redde det - han vil personligt spørge Hitler, at det var sådan. Kort sagt, du har dine baser i Manchuriet, såvel som regimet, og får endda noget på det kinesiske fastland. Især indrømmelser og adgang til råvarer.
  Yamamoto smilede.
  - Det er en god nyhed! Ved den amerikanske marionetregering, at vi rammer USSR? Eller ikke endnu?
  Armstrong lavede en cirkel med sin finger.
  - Han ved det allerede! Indtil videre har der ikke været nogen officiel reaktion, men Truman har allerede nået at udbryde: godt gået japs!
  Yamamoto rynkede panden og rykkede vredt i øjenbrynene.
  - Vi er ikke japanere for ham, men japanerne, en nation af krigere og vise mænd, og ikke hyrder og straffefanger som amerikanerne. Selvom det selvfølgelig er godt, betyder det, at der ikke vil være nogen forhindringer for en offensiv dybt inde i Sibirien.
  Kvinden bevægede legende sine ben på gulvet:
  - Sibirien er godt - det er stort, rigt! Og samtidig er Sibirien dårligt - der er sne og kulde!
  Yamamoto pressede læberne sammen.
  - Den japanske soldat er ikke bange for frost. Dette er essensen af Bushido-koden: led ikke efter et let liv for dig selv, men overvind vanskeligheder. Ikke underligt, at symbolet på samuraien er - karpe! Denne fisk svømmer altid mod strømmen.
  Armstrong var overrasket:
  - Karpe? Sådan en harmløs fisk. Er apokalypsesamuraiens formidable, ægte dæmoner sammenlignet med dem selv med en minnow, som er stegt på en pande, og ikke med en tiger eller en løve.
  Yamamoto spredte sine hænder.
  - Der er ingen løver i Japan! Og tigeren er for øm en kat, hun mangler mod. Du ved, en af de vigtigste tests for en samurai, i en alder af ti bliver han introduceret i et bur med en tiger, og han skal tage et stykke frisk kød fra udyret. Den Zenki udklækkede, tror du ikke?
  Armstrong rystede på hovedet.
  "Jeg tror ikke på, at en ti-årig dreng kan håndtere en tiger, selvom han har det skarpeste sværd i hænderne.
  Yamamoto lagde forsigtigt sin hånd på pigens ryg og strøg hendes bare, fløjlsbløde hud.
  - Du har misforstået. Sønnen af en samurai går ind i buret med tigeren uden et sværd eller noget våben. Han skal bruge sit stærke sind og viljestyrke til at overbevise tigeren om at give ham sin mad!
  Armstrong udbrød:
  - Ja, det er bare utroligt! Samurai er den rigtige Djævel! Har du også været i den celle?
  Yamamoto sænkede øjnene.
  - Desværre ikke! Dette er skik i oldtiden! Men hvis du vil, smider vi dig i et bur? Siger du vil ind i buret med tigeren?
  Armstrong spindede, hendes solbrune, lækre græske arme viklet om admiralens hals. Læberne åbnede sig indbydende:
  - Hvis tigeren er dig, så er jeg klar selv til helvede! Selvom paradis er værre end helvede uden dig, åh min elskede samurai.
  Yamamoto skubbede pludselig kvinden væk og råbte:
  - Nu skal jeg opsummere resultaterne af razziaen på USSR med andre admiraler, samt finde ud af, hvordan tingene er på land. Der er ikke tid til at hengive sig til kvindernes fornøjelser. Du forstår: ingen tid! Jeg ringer først til dig om aftenen. Forresten generer det smalle snit i mine øjne og gul hud mig ikke.
  Armstrong rullede sine hofter.
  - Ikke! Tværtimod! Så endnu mere romantisk og usædvanligt! Du er japaner, jeg er amerikaner: gul og hvid race, engel og dæmon! Denne kontrast er sindssyg! De fleste kvinder elsker originalen og kan ikke lide resten.
  Yamamoto skænkede sig et halvt glas sake blandet med "Ginn", og slap af med et slag:
  - Egentlig troede jeg, at kvinder var mere konservative end mænd. Har kvinder gjort mange videnskabelige opdagelser?
  Armstrong kastede hovedet og rystede på hendes blonde hår og sagde:
  - Den vigtigste opdagelse for en kvinde er opdagelsen af en ny mand, kun på betingelse af, at han er en bog, ikke en radio! Og samurai er ikke talere!
  Der var en hysterisk trille af en klokke, et grønt lys blinkede. Admiralen skænkede sig endnu et halvt glas, fnyste på russisk og spiste citron smurt med honning. Han slikkede sig om læberne og viste grebet af et samurai-sværd:
  - Jeg dræbte personligt mere end hundrede mennesker, mindst tyve af dem unge kvinder! Du vil være den smukkeste af alle ofrene.
  Armstrong truede og rakte Yamamotos karminrøde tunge ud:
  - Jeg har tre sønner, og de vil hævne sig på dig og din familie, admiral!
  Yamamoto virkede slet ikke fornærmet.
  - Hun fødte tre børn ...
  - Fem! Amstrong rettede.
  Især fem! Og beholdt pigens talje?
  Damen kastede benet over hendes hals:
  - Jeg er amerikaner, og det siger det hele!
  Yamamoto nikkede og hvæsede:
  - Nu kommer der en dreng til dig, hun er en meget stærk ninja-fighter. Tjen ham til den højeste standard. Forstået?!
  Armstrong nikkede indforstået.
  - Jeg elsker unge mennesker... Jeg håber, han er smuk?
  Japanerne svarede selvsikkert:
  - Endnu mere! Du vil kunne lide det!
  Og resolut forlod kabinen. I stedet dukkede en dreng op næsten med det samme. Han ser omkring tretten eller fjorten år gammel ud, meget muskuløs, barfodet og iført shorts. Virkelig smuk, med blond hår.
  Armstrong var glad for... at hun ikke skulle have med at gøre med en gammel freak.
  Drengen så dog vredt ud og mumlede kortfattet på engelsk:
  - Tag tøjet af!
  Kvinden smilede og sagde:
  - Måske lidt mere romantisk!
  Drengen svarede ved at slå hende i ansigtet. Damens kind brændte. Spionen sukkede tungt og begyndte at tage sit tøj af. Ak, ikke en særlig lovende start.
  Drengen blottede sine tænder, smed sine shorts og afslørede vægtig mandlig perfektion.
  Han hvæsede og smilede:
  - Ligge ned!
  Med et suk lagde Lady Armstrong sig på ryggen og spredte sine ben. Drengen kom med pres og meget groft ind i hende og begyndte at hamre som et maskingevær. Ingen kærtegn, ingen ord...
  Spionen var allerede en erfaren hore, og hun kom ikke til skade. Tværtimod er skarpe stød næsten behagelige. Så de ophidsede hende, og Venus grotte begyndte at fyldes med fugt. Så startede det helt op, og der lød vellystige støn.
  Damer bliver taget hårdt, men det er også en fornøjelse. Og her er du dækket af en bølge af orgasme.
  Drengen holder pludselig op med at banke, griber Lady Armstrong i håret med kraft og bøjer sig nøgen ned til sin perfektion. Spionen åbner munden, og jetflyet rammer hendes tunge. Det er heller ikke første gang. Og den hvide vælling fra drengen er sød og meget behagelig i smagen. Armstrong slikker sig om læberne med ægte fornøjelse.
  Så læner den unge ninja sig selv mod hendes barm med ansigtet og begynder at arbejde uselvisk. Armstrong gyser af endnu en bølge af ekstase og brøler som en bøffel på et slagteri. Hun skal fange perfektion med sin skarlagenrøde mund. Og at arbejde med en lyserød tunge. Indtil springvandet af hvidt og sødt bryder ud igen.
  Så sjovt. Og den unge, muskuløse og blonde ninja er simpelthen utrættelig. Hans energi er umådelig og overvældende. Denne berømte fighter og sengegigant. Og blond hår ... Bare alt er super og den højeste klasse.
  Den reparerede E-50 gik i kamp. Russerne satte ikke desto mindre stort set befæstninger op, og tyskerne måtte overvinde forsvar i dybden. Krigere ødelagde metodisk batteriet.
  Gerda skød og knuste den sovjetiske kanon og sagde så med et grin i stemmen:
  - Vi vil slå folk, og slå spandene!
  Charlotte sang sine kobberrøde krøller:
  - Vi er, åh, røvere! Røvere!
  Og ved at trykke på joysticket med sin bare finger sendte hun et projektil, der knækkede den sovjetiske bunker.
  Og så knurrede Christina øredøvende:
  - Bang Bang! Og du er død! De døde! De døde!
  Og han trykker også på et yndefuldt ben med en bar finger, hvilket sender fjenden til en knockout.
  Og så var der Magda. Her er pigen. Han trykker også på joysticket med tæerne på sin bare fod, og hvordan han tæsker.
  - Åh, den, der ser os, vil straks gispe!
  Charmerende Gerda, der rystede på sine fulde bryster, slog på de fireogtredive og skreg:
  - Og for nogen vil det lugte stegt!
  Charlotte trykkede sine bare fingre på joystick-knapperne og kvidrede som en spurv:
  - Og vi holder noget i barmen!
  Kristina rev en sovjetisk pistol fra hinanden med en granat og raslede og slog med sine karminrøde læber:
  - Kom ikke i nærheden af os...
  Magda trykkede også på knappen med sin bare finger. Hun blæste en fireogtredive og råbte:
  - Kom ikke i nærheden af os!
  Og Gerda, dette aggressive udyr med blond hår, vil også banke med et projektil, og de fireogtredive vil briste som en boksers næse under en punchers knytnæve. Og krigeren vil klynke:
  - Vi slår den ihjel!
  Og igen vil pigerne bryde ud i gråd og skyde uden nogen fortrydelse eller pause.
  Charlotte tudede begejstret:
  - Jeg er en stor røver...
  Og også hvordan den rammer en sovjetisk haubits. Kun dele fløj i forskellige retninger.
  Christina snerrer. Mens han trykker sin bare finger på joysticket og kvidrer:
  - Og dæmonernes datter er død!
  Magda sømmer også ved at trykke sine bare fødder på en slående genstand, smadrer en sovjetisk tank og giver ud:
  - Og ikke beskedent!
  Gerda blottede sine tænder, hendes tænder blinkede. Hun forestillede sig en smuk ung mand. Så modig, atletisk, med muskelaflastning og stor maskulin perfektion. Og hvordan hun læner sig over og vikler sine karminrøde læber om hans pulserende jade-kerne. Hvor er det lækkert, som chokoladeis. Og den chokoladeis du slikker af med tungen. Og det er så dejligt, så spændende.
  Åh, hvor er det dejligt, hvis endnu en ung mand vil slutte sig til hende bagfra. Og den pulserende jadestang kommer ind i Venus' fugtige grotte. Og hvor er det fantastisk.
  Gerda rystede endda af sløvhed. Hvor virkede det rørende og dejligt for hende.
  Pigen skød mod den sovjetiske pistol. Og hun kvidrede beundrende og stampede med bare fod:
  Gutter, gutter, det er op til jer...
  Charlotte tæskede og smadrede også den russiske tank, mens hun pladrer og rystede sin fulde buste:
  - Red jorden fra ild!
  Christina rystede sit kobbergule hår. Hun blottede et brændende smil og kvidrede:
  - Vi er for fred, for venskab, for verdens smil....
  Magda sendte et klik på joysticket med sin bare finger. Hun smadrede den sovjetiske tank og knurrede:
  - Til hjertelige møder!
  Krigerne så ekstremt muntre ud. Og hvordan de blottede deres tænder. Og de blinker og hviner.
  Charlotte forestiller sig også en fyr. Ung, men med skæg. Mens han kærtegner hendes bryster. Mens et skæg kilder i brystet, løber krøllet hår over brystvorternes modne jordbær. Og han kilder hende og kysser hendes bryster. Sæt en cirkel om den søde, honningfarvede brystvorte med tungen. Sådan er idyllen. Og hvis fyren stadig stikker tungen ind i Venus grotte. Hvilken smag!
  Charlotte skyder og hviner:
  - Og sværdet bliver skarpt!
  Selvfølgelig gør pigerne, selvom skønheder, en beskidt gerning - de dræber sovjetiske soldater. Men de blev undervist på den måde fra den tidlige barndom. De er hensynsløse ulve.
  Og de tror, de har ret. De har samme opdragelse og mentalitet. Pigerne begyndte at kæmpe tilbage i enogfyrre, nogle af deres "ulve" bataljon, endnu tidligere. Og husker ufrivilligt de første skridt. Da du kun var seksten. Og alt omkring virkede vidunderligt, smukt romantisk.
  De er dog stadig ret unge!
  To dusin engelske fly fløj hen over de udklædte piger, de mærkede nok ikke noget, og de begyndte allerede at opløses bag horisonten, da der pludselig hørtes nye mistænkelige lyde. Madeleine kommanderede:
  Alle ligger ned og rør dig ikke!
  Pigerne frøs, de ventede på noget. Og så dukkede lette transportere og lastbiler op bag klitten. At dømme efter designet, engelsk og amerikansk produktion. De bevægede sig langsomt mod Tunesiens hovedstad. Madeleine var lidt overrasket. Hun mente, at frontlinjen stadig var langt væk, hvilket betyder, at briterne ikke ville nå at dukke op endnu. Eller rettere sagt, de skal ikke dukke op. Og så er der en hel klumme. Selvom det måske er mindre end en bataljon ... Hvem er de, en slags kampgruppe, der går uden om ørkenerne på ingen måde en kontinuerlig front, ønsker at rode gennem bagenden. Det ser ud til at være logisk, selvom de med teknologi er nemme at få øje på i ørkenen. Under alle omstændigheder skal du sende til din egen på radioen, men ikke åbne ild. Desuden er der kun hundrede af dem, og der er mere end tre hundrede englændere!
  Gerda hviskede til Charlotte:
  - De er engelske! Det er første gang, jeg har set dem tæt på!
  Den rødhårede ven, også ret nervøs, svarede:
  - Ikke noget specielt! Og der er så mange sorte blandt dem!
  Faktisk var mindst halvdelen af briterne sorte. Og kolonnen bevægede sig langsomt, og de sorte hylede stadig noget ... De kommer tættere og tættere på ...
  Så kunne en af pigernes nerver ikke holde det ud, og hun slog med en maskinpistol. I samme sekund åbnede resten af krigerne ild, og Madeleine gøede forsinket:
  - Pli!
  Flere dusin englændere blev mejet ned på én gang, en af lastbilerne brød i brand. Resten af briterne åbnede ild uden skels. Madeleine greb øjeblikket og råbte:
  - Smid offensive granater sammen!
  Piger fra elite SS-bataljonen "She-ulves" kaster granater langt og præcist. Og at de er blevet trænet siden barndommen, og de har også gennemgået en særlig teknik. Det er når du træner med en strøm, lidt forsinkelse med kastet og dig med udledning. Gerda og Charlotte smed også deres gaver. Og briterne er i saltomortale og på hovedet ... Det er sjovt. De skyder tilfældigt, og de sorte råber stadig i et uforståeligt sprog. Her er nogle skurke...
  Og Gerda skyder og kaster, mens hun også synger:
  - I eleverne i SS er et mareridt! Et hop - et slag! Vi er hun-ulve - vores metode er enkel! Vi kan ikke lide at trække katten i halen!
  Charlotte knurrer også som svar. Kuglerne, der blev affyret af hende, splintres i fragmenter af kraniet. Og de stikker øjnene ud. Her er en skræmt sort mand, hvordan han vil bajonette sin blonde partner i siden. Han vil spytte blod som svar. Charlotte synger med:
  - Engle i det stjerneklare dystre helvede! Det ser ud til, at alt i universet vil blive ødelagt! Det er nødvendigt at flyve ind i himlen med en hurtig falk! For at beskytte mod sjælens død!
  Briterne handler på en uorganiseret måde, de fleste af dem er kolonisoldater: negre og indianere, arabere. Enten falder de, fryser, eller tværtimod springer de skarpt op og begynder at skynde sig som gale harer. Dog skyder pigerne præcist, og granaterne, selvom fragmenterne ikke flyver langt, men tæt! Nu er der få fjender tilbage. Madeleine skriger på engelsk, hendes stemme er så øredøvende høj, at du ikke engang behøver et mundstykke:
  - Overgiv dig og vi skåner dine liv! I fangenskab vil du have god mad, vin og sex!
  Det virkede med det samme, og da de allerede giver op ... Hænderne op og ...
  Halvtreds fanger var samlet, hvoraf halvdelen blev såret. Madeleine kommanderede:
  - Dræb de sårede!
  . KAPITEL 6
  Stalenida Pavlovna gik ikke desto mindre ind i en ulige kamp med en gruppe piger. Kræfterne er virkelig ikke de samme ... Men krigerne angreb transporten af Fritz. Ikke så tungt pansrede og mere sårbare.
  Barfodede, halvnøgne piger åbnede ild mod nazisterne. Efter at være blevet ramt brød transportøren i brand. Så slog krigerne en anden transport ud. Fik det til at ryge og knække. Den tredje pansrede mandskabsvogn forsøgte at forlade. Men Natasha slog ham ud med en fanget granatkaster. Herefter blev en lille mastodont færdiggjort.
  Krigere begyndte derefter at hente trofæer. Oksana pegede på den strømlinede granat med et smil:
  - Tysk version!
  Victoria blottede sine tænder og udbrød:
  - Og du ser Negros!
  Ja, blandt de døde var sorte og indianere og arabere! Der er kun få hvide. Krigerne tog våbnene fra de døde. De ransagede også deres lommer på udkig efter penge. Der var også tyske mark i papirer og metalmønter.
  Indtil videre er mærket forblevet den mest magtfulde valuta på Jorden. Og endda efter erobringen af Afrika med guld opbakning.
  Krigerne slog deres bare, mejslede ben og røvede ligene. Og lastet ned med våben.
  Så gik vi tilbage til skoven. Stalenida spurgte de fire:
  - Nå, hvordan? Tog du afsted?
  Victoria pustede sit bryst ud og svarede stolt:
  - Ja, vi løb lidt, men ikke noget særligt ...
  Stalinida foreslog:
  "Måske kan vi skilles igen og tage mod øst?"
  Natasha foreslog beskedent:
  - Og hvis du opretter en partisan afdeling?
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Nej ... Der er en ordre til, at vi skal trække os tilbage, bag frontlinjen. Hvad ved du i øvrigt om forløbet af kampene?
  Veronica svarede med et suk:
  - Indtil videre, intet ... Vi har ingen radio, nej ...
  Stalenida afbrød og sagde alvorligt:
  - Krigen bliver lang og hård. Måske vil ikke alle kunne overleve det. I dette tilfælde bør vi...
  Veronica havde modet til at afbryde:
  - Husker du Gud?
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Jeg er kommunist og ateist ... Og selv folkevisdom siger: stol på Gud og tag ikke selv fejl!
  Victoria knirkede:
  - Denne pige blev påvirket af et religiøst dope. Og det tror jeg: Gud er blot en illusion, men dette er en meget skadelig illusion, den lænker sindet!
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Respekter andres tro Vic... Generelt er det selvfølgelig de troende, der skal bevise, at der findes en Gud!
  Natasha stampede vredt med bare fod og svarede:
  - Og hvad er der at bevise! Hvis Gud indrømmer, at fascisterne har erobret næsten hele verden, hvad er det så for en gud!
  Victoria knurrede hårdt.
  - Nå, bevis eksistensen af Gud Vera. Bortset fra det fedtede argument om, at alt skal have en første årsag!
  Veronica spændte panden, gned sin bare, let blodplettede sål på græsset og gav ud:
  - Nå, for at forklare, at der ikke var noget liv, men det udviklede sig, og endda en mand dukkede op?
  Steelenida sagde sagte:
  - Evolutionsteorien... Alt går fra simpelt til mere komplekst og perfekt. Og dette er bevist af eksistensen af geologiske lag. - En ung kvinde kørte sin bare tå hen over græsset og kvidrede. - Her er der for eksempel forskellige geologiske perioder, og det bedømmes efter fossiler.
  Veronica trak på skuldrene.
  "Jeg er ikke ekspert i kreocianisme. Og du finder ikke sådanne bøger i USSR. Men der er værker i udlandet, hvor det er bevist, at videnskaben faktisk ikke modsiger religion. Og opsummerede det videnskabelige grundlag for studiet af Bibelen. Især om bibelske profetier!
  Victoria fnisede og bemærkede:
  - Disse profetier er lavet med tilbagevirkende kraft. Der er ingen manuskripter af Bibelen og Det Gamle Testamente ældre end det tiende århundrede e.Kr. Så der er ingen måde at bevise profetierne på!
  Natasha bekræftede kraftigt:
  - Absolut så... Nej tro, din tro er primært baseret på blind tro og...
  Victoria foreslog let:
  - Frygt før døden! Hvad enhver religion spekulerer på!
  Veronica trak på skuldrene og svarede:
  Hvorfor er ateister ikke bange for døden? Og at de har noget andet at håbe på?
  Victoria slog en kvist barfodet, brækkede den og foreslog:
  - Jamen, for eksempel kan vi tro på opstandelsen ved videnskabens kraft. Og det her er også fantastisk!
  Natasha himlede med øjnene og sagde drømmende:
  - Det er det! Forestil dig en kommunistisk fremtid. Der er ingen penge i det, men en overflod af gratis varer. Inklusiv motorcykler, som du kan flyve ud i rummet på. Og alle produkter - kager, is, ananas, hasselryper og så videre dyrkes syntetisk. Robotter overalt. Folk arbejder kun to timer om dagen og giver så kun kommandoer til mekanismerne. Og på en dag.
  Pigerne snakkede, gik og målte alt med deres bare fødder. De er fyldt med forskellige maskingeværer og bazookaer. En hel snes skønheder.
  Og Natasha blev ved med at sige:
  - Og den rigeste underholdningsindustri. Kun fornøjelse. For eksempel farve-tv, og du ser straks et dusin tegnefilm. Og en masse attraktioner. Spilleautomater, computerspil, forskellige robotter... Og endda strategier. Som for eksempel at du spiller som Stalin og besejrer Hitler. Selvom han har hele verdens potentiale....
  Victoria fortsatte drømmende, for Natasha:
  Og husene er så smukke. Hver har en hytte med et springvand og en have. Og hvis der ikke er plads nok til mennesker på Jorden, så beboer de Venus, Månen, Mars og andre planeter. Især er der blevet skabt rumskibe med superluminale hastigheder, eller endda nul-transition busser. Det er, når du stiger på bussen, og du bliver transporteret til det ydre rum, eller endda en anden verden. Sådan hilser kentaurer, eller fantastiske elvere, dig. - Pigen fangede en guldsmede i hendes håndflade, førte den til øret, og lyttede og fortsatte med at tale. - Og for eksempel genteknologiens vidundere. Der er ingen alderdom. Alle mænd ser ikke ældre ud end tyve, såvel som piger. Alt sammen sundt og muskuløst, med behagelige, friske dufte. Piger er altid sunde, uden menstruation. Det er muligt, at børn ikke skal bæres, de vil blive opdraget i cyberlivmoder.
  Natasha understøttede dette med et smil:
  - Og træerne vil dukke op, hvorpå slik, is, slikkepinde, kager - vil vokse som frugter. Og de kan spises uden en dråbe fedt. Og alle vil være glade for at have nye biler, som du kan flyve. Og til et andet kontinent og til Mars, og endda til en nabogalakse!
  Steele foreslog:
  - Og så bliver folk anderledes, med superkræfter. Dette vil selvfølgelig være et plus. Og de døde vil genopstå, og de vil ikke huske, at nogen engang troede på bibelske fortællinger!
  Victoria knuste en fluesvamp med sin bare fod og knurrede:
  - Ja, det er det bestemt! Jamen, hvad lover Bibelen egentlig? Stiller vi overhovedet op til trommen, eller rettere efter orglets lyde? Og der vil ikke engang være kød!
  Veronica spredte sine hænder og bemærkede:
  - Hvad er din bevidsthed? Men i den hellige skrift er belønningen slet ikke bestemt. Og vi bygger til tromlen, det er spekulationer!
  Victoria fnisede og rakte tungen ud. Efter at hun bemærkede:
  - Nå, ja ... Og hvad vil der ske der? Noget uden synd? Og hvad med den frie vilje, hvordan uden den?!
  Veronica svarede stille og kneb øjnene lidt sammen:
  - Fri vilje vil forblive, men der vil ikke være nogen synd. - Pigen gned sin bare fod på mosset og fortsatte. - Det bliver muligt, fordi folk vil hade synd. Ikke alle mennesker, men de frelste retfærdige. Det betyder, at når Satan og irriterende faktorer fjernes, vil synden miste sin tiltrækningskraft og reducere citater.
  Victoria fløjtede, flyttede sin blottede, runde hæl ind i stammen af en birk. Og hun sagde sagte:
  - Og hvordan kan man hade synd, hvis den giver så megen glæde. Her for eksempel med mænd, især unge. Når de poter på dig, når de kilder dig, når de masserer dine hæle. Det er trods alt en stor fornøjelse at mærke berøringen af muskuløse kroppe. Og du siger, det er synd!
  Veronica knurrede vredt:
  - Og det er umoralsk at have sex med forskellige mænd!
  Steelenida bemærkede vredt:
  - For at være ærlig er jeg heller ikke puritaner, men ... Alligevel er der en kommunistisk moralkodeks, og den bør man forsøge at overholde. Og læg dig ikke under alle, der vinker!
  Victoria svarede frimodigt:
  - Jeg kan godt lide at være aktiv. Og jeg kan godt lide at lede efter og tiltrække mænd selv. Så elsk med dem, som du vil. Er det ikke dejligt. Nå, hvorfor skulle vi være beskedne i stedet for selv at ramme vores hanner!
  Stalin bemærkede koldt:
  - Med dit udseende er det ikke svært! Men trods alt og at dræbe, du er meget!
  Victoria forsøgte at aflede samtalen lidt:
  - Under alle omstændigheder kender du den kommunistiske fremtid, frie og kloge mennesker, meget bedre end Guds styre, at tillade fascismens triumf eller drukne menneskeheden i en oversvømmelse. - Den ildsjæle knuste paddehatten med sine bare tæer på højre fod og fortsatte. - Jeg kan personligt ikke lide at bo i en tyranns rige, der kalder jøderne sit folk, og hvordan viser det sig, at resten er fremmede?!
  Steelenida svarede alvorligt:
  - Man kan skændes om det højere sind i lang tid, men i Bibelen ... Er det logisk at betragte det som en guddommelig åbenbaring?
  Victoria svarede selvsikkert:
  - Selvfølgelig ikke! Det Gamle Testamentes grusomhed, det Nyes urimelige pacifisme - tildelingen af privilegier til ét folk ... Er det ikke absurd?
  Veronica ramte ærgerligt på stubben med sine bare fingre. Hun grimaserede af smerte og svarede:
  - Så når alt kommer til alt, siger Paulus: Vores lære er en anstødssten for jøderne, galskab for barbarerne! Et syndigt sind kan ikke forstå dette!
  Victoria grinede og sagde med en flydende stemme:
  - Rusland kan ikke forstås med sindet,
  Kan ikke måles med en almindelig arshin...
  Hun er blevet en speciel
  Man kan kun tro på Rusland!
  Steelenida, der hævede sine øjenbryn strengt, bemærkede:
  - Og her Rusland før kristendommen. Millioner, hundreder af millioner af mennesker troede på Gud. Blandt dem var fremragende hjerner. Såsom Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Og de havde deres egne grunde til at tro. Vi er til gengæld imod illusioner! - Den unge kvinde bankede på en nedfalden gren med sin bare, stærke fod, brækkede den og fortsatte. - Vi er tilhængere af videnskabelig ateisme, og vi tror på, at enhver person er sin egen lykkes smed! Og at det ikke er nødvendigt at tro på, at den gode onkel Jesus vil komme og bygge alle, løse alle vores problemer! Denne planet har brug for videnskabelig ledelse og ekspansion ud i rummet! Og ikke hengive sig til alle mulige håb om himmelske steder, eller harems!
  Victoria fnisede og knurrede:
  - Og jeg ville ikke nægte det mandlige harem!
  Steelenida bemærkede strengt:
  - Jamen, du er rødhåret og løssluppen... Hvem har opdraget dig?
  Victoria svarede i spøg:
  -Når far Carlo, og når ingen overhovedet!
  Stalenida væltede gadflyen med knytnæven og hvæsede:
  - Det er synligt ... Hvis der ikke er nogen Gud, betyder det slet ikke, at man skal være vulgær og opløst!
  Victoria svarede ærligt:
  - Synes godt om! Du forstår godt!
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Kommunismen proklamerede ligestillingen mellem de to køn. Og det betyder en kvindes ret til selv at lede efter en mand. For eksempel tror jeg, at det er helt normalt at vælge en fyr, du kan lide, for at ramme ham! - Pigen slog ormesvampen med sin bare fod og fortsatte. - Og det er helt normalt at elske flere fyre på én gang. De er jo forskellige og kærtegner dig hver især på forskellige måder, hvilket er meget rart!
  Veronica hviskede sagte:
  - Du vil brænde i helvede for sådanne taler og gerninger!
  Steelenida grinede og bemærkede:
  - Kommunismens moral er ikke mindre streng end den kristne. Og hvis du opfører dig sådan, så... Jeg tror ikke, du vil møde godkendelse! Vi er ikke alle ... et bordel!
  Victoria bemærkede alvorligt:
  - Hvorfor avle hykleri? Denne kristendom lagde forskellige begrænsninger på kvinder. Herunder, såsom forbuddet, at elske mere end én mand. - Den rødhårede hun-djævel slog vredt på bulen med sin bare fod, smed den højere op. Og hun fortsatte. - Og kommunismen forkyndte, at der ikke er nogen Gud! Og det betyder alt er tilladt! Og vi kvinder kan være frie fugle på jagt efter kærlighed. At vælge de mænd, der leverer meget mere glæde. Og dette er hovedpointen!
  Stalenida rystede den rødhårede med sin pegefinger:
  - Dette er ikke hovedsagen for Komsomol-medlemmet! Generelt er det vigtigste at tjene fædrelandet og Lenins sag. Og ikke søgen efter nydelse for kroppen! Du skal forstå dette!
  Victoria svarede indigneret:
  - Jeg er et udyr og en seng i kamp! Så klage ikke til mig!
  Den rødhårede djævel hvæsede:
  - Jeg er en super pige!
  Veronica indsatte frygtsomt:
  - Kommunismens og kristendommens moral er én: hvem arbejder ikke, han findes ikke!
  Victoria viste viden om Bibelen:
  - Og Jesus sagde: bekymre dig ikke om dit daglige brød ... Bliv som skovens fugle.
  Stalenida bemærkede aggressivt:
  -Kommunismen blev i høj grad født på benægtelse af kristne værdier. Og nogle paralleller er ganske mulige. Så nazisterne har også et rødt flag, ligesom vores!
  Victoria knuste fluesvampen med sin bare fod, gned sin bare, runde hæl på mosen og tilføjede:
  - Det Tredje Rige har store skatter på privat kapital, og en høj procentdel af statsejendom. De har delvist socialisme, men privilegier for tyskerne! - Pigen bed et blad af en birk og fnisede, tilføjede. - Generelt om religion har jeg en sjov sang. Vil du have mig til at gøre det?
  Stalenida nikkede villigt med sit lyse hoved, slog en rådden gren ned med sin bare, yndefulde fod og kvidrede:
  - Syng en blomst, skamm dig ikke!
  Og Victoria sang entusiastisk;
  Hvad mente Herren?
  Han, der bor i en frygtelig afstand ...
  Da ordren blev givet til at arbejde,
  Så vi ikke bliver i en drøm.
  
  Skønt storslået kongelig påklædning,
  Men der er ingen mere snæver person....
  Fattigdom skyder skarpt -
  Vores verden af lidelse er episk!
  
  Og det er ikke Adams skyld
  En simpel sovjetisk, russisk fyr...
  Gik nøgen uden at skjule skam,
  Som en proletar under tsarismen!
  
  Gud gav ham mad - en grænse,
  Græsgang uden at kende gaflerne ...
  Og vil du have mere, bliver du slået!
  Og drik med håndfladen uden flasker.
  
  Adam udholdt sådan en skæbne,
  I et uhyggeligt, kedeligt paradis!
  Men slangen fløj på vinger,
  Han forstod: en person lider ...
  
  Der er en måde at komme ud af krattene,
  Byg en by, giv afkom!
  For ikke at vandre gennem lundudtrykket,
  Nogle gange har du brug for perfidskab!
  
  Jeg stjal den magiske nøgle fra paradis,
  At forlade Edens rutine...
  Der vil du finde en pige drømme
  I det mindste kan du omkomme i underverdenen!
  
  Ja, selvfølgelig er der en risiko, dreng,
  Denne planet er ikke en gave...
  Men du vil kende samvittigheden, ære,
  Og du vil finde, kende dit par!
  
  Adam modtog denne nøgle -
  Åbnede portene og forlod paradis.
  Synderen brugte mange kræfter,
  At træde på stenene i store bjerge ...
  
  Her ser han porten igen -
  Og igen dukkede den bevingede slange op...
  Han sagde: Jeg er en god Satan -
  Bolten åbnede af sig selv...
  
  Adam gik ind og han ser -
  Sådan et malet mirakel...
  Nøgen pige bag bakken,
  En tert af porcelæn er et gyldent fad.
  
  Men hvor er det godt
  Drengen Adam kunne ikke modstå!
  Og kysse hendes mund
  Sødere end honning!
  
  
  Hun svarede ham -
  Lige i en stormende ekstase smeltede sammen ...
  Nej, forband ikke Satan -
  Fyre dukkede op i synd!
  
  Gud smed dem ud af paradis, men...
  Planeten blev deres hjem.
  Selvom folk har én sol,
  Men afkommet blev til tusinder!
  
  Ja, det var meget hårdt
  Oversvømmelser, tørke og vintre.
  Men sindet er en kraftfuld åre,
  Mennesket er blevet et stærkt væsen!
  
  Hvordan kan en engel flyve
  Hvordan ødelægger dæmonbjerge nødhjælp!
  Skab en vej, hvor stien er -
  Nå ethvert punkt på land.
  
  Og du har brug for plads plads -
  Vi vil også være i stand til at erobre.
  Så vores synd er ikke en sætning,
  Nej, tal ikke pop-sludder!
  
  Vær ikke synd - der er ingen fremskridt,
  Tanker skaber bevægelse!
  Et svar til prædikenen:
  Vi har ikke brug for andres paradis!
  Pigerne klappede i kor. Det skal bemærkes, at Victorias stemme er stærk, fyldig, meget behagelig. Og krigerne var oprigtigt fascineret af dette digt.
  Steelenida foreslog med et smil:
  - Når der er tid, opfører du denne sang på stadion!
  Victoria nikkede indforstået og foreslog:
  - Og vi vil samtidig godkende prisen!
  Den rødhårede pige fnisede og ville gå på hænderne. Men hun har alt for mange våben.
  Pigerne havde gået længe nok og var trætte. Sad for at spise frokost. De åbnede trofæ dåsemad og gryderet. Kraftigt tjente kæber. Krigerne er alle unge, sunde, muskuløse.
  Natasha bemærkede med et smil:
  "Blandt dem, der blev dræbt af os, er næsten alle udlændinge. Tyskerne kaster en fremmed hær mod os!
  Victoria sang malplaceret:
  - Og vores hær er til venstre, og vores hær er til højre ... Det er godt for os at kæmpe med en drink!
  Stalenida så strengt på den rødhårede og bemærkede:
  - Du er en legesyg pige ... Vi skal giftes med dig!
  Victoria rystede på hovedet.
  - Hvorfor en mand? Bedre at have et dusin elskere!
  Natasha lo og bemærkede:
  - Det er ikke interessant at kommunikere med én mand i lang tid - det generer! Det er bedre, når man har forskellige drenge!
  Oksana foreslog:
  - Måske tager vi en tysk fange næste gang... Og vi gør grin med ham!
  Steelenida fnisede og bemærkede:
  - Jamen, I piger er opfindsomme ... Og det ville ikke skade os at fange sproget!
  Natasha blottede sine tænder voldsomt og sagde:
  - Muzhiks, muzhiks... I er meget, meget dårlige, vores muzhiks! Gutter! Gutter! Vores mænd vil blive slået af piger!
  Pigerne brød ud i grin... De drak lidt af kolberne med fortyndet alkohol. Et par skønheder snorkede endda.
  Men Stalenida knurrede:
  - Stå op! Den der sover, vi vil dræbe ham!
  Pigerne sprang op og strakte sig ud i snore. De raslede med deres våben og blinkede med tænderne. Smukke skønheder. Og blinke med deres safirøjne. De vil i det mindste lidt, men at spille et puds. Sæt dig på en hest.
  Og så marcher igen og trampe dine bare fødder. Selvom pigerne ser meget smukke ud. De har så meget skønhed. Og muskuløse, stærke pigekroppe.
  Natasha, der gik, bemærkede:
  - Indtil vi løser problemet med nazistiske kampvogne, har vi intet at gøre mod Fuhrer-soldaterne!
  Victoria uddyber:
  - Du ville ikke sige soldater, men maskiner! Og generelt er der ingen modtagelse mod skrot, hvis der ikke er andet skrot!
  Og den rødhårede djævel dunkede med sin bare fod på en længe rådden stub. Rejste en sky af affald og støv.
  Veronica kurrede ydmygt:
  - Hele Guds vilje!
  sagde Stalenida vredt og slog sin bare hæl på brosten:
  - Ikke! Alt vil være vores bolsjevikiske vilje!
  Og hendes øjne gnistrede bogstaveligt talt af vrede!
  Victoria sagde hårdt:
  - Hitleritterne udrydder jøder uden unødvendige ceremonier. Hvorfor stod Gud ikke op for sit folk?
  Veronica svarede trægt:
  - Synder...
  Victoria sang og stampede med bare fødder:
  - Åh, synder, synder... Synd ikke ged! Synd ikke ged! Vil slå vinstokken! Den hvidmanede vin vil slå!
  Og den rødhårede skønhed fangede sommerfuglen med sine bare fingre og løftede benet og viste sine venner.
  - Det er de mirakler, der sker i vores skove!
  Veronica svarede vittigt med et smil:
  - Du ser, hvilken skønhed... Og du siger, at dette ikke er Guds skabelse!
  Victoria gøede:
  -Religion er folkets opium! Og sommerfuglen er smuk til bedre at forklæde sig som blomster!
  Steelenida bemærkede vredt:
  - Måske nok om religion? Er det bedre at lade Vera fortælle dig, hvordan hun vil opføre sig, hvis hun bliver sendt til efterretningstjeneste?
  Veronica trak på skuldrene og svarede:
  - Jeg vil være ydmyg!
  Natasha ville sige noget, men pigen lavede en lyd over hende. Jetstormtropper skyndte sig forbi. Mange gribbe i stål og meget rovdyr. De nynnede og blæste damp. Der er mange våben, og tyskerne skyder meget aggressivt.
  Steeleed bestilte:
  - Forklædning!
  . KAPITEL 7
  Elizaveta Petrova, en ung løjtnant for grænsetropperne, blev målløs. Rygter om et muligt krigsudbrud havde cirkuleret i to måneder. Men alligevel, på en eller anden måde kunne jeg ikke tro det ... Da Elizabeth var en smart pige, delte Elizabeth ikke den prætentiøse force majeure i den officielle doktrin - at den røde hær var stærkere end alle. Hendes onkel kæmpede i den finske krig, blev såret og talte meget lidenskabeligt om dens forløb.
  - Vores tanke flød langsomt som gelé fra en pande. Formidabel QMS rykkede frem med to mundinger på tres tons hver. En slags ram til at bryde forsvaret. Og hvor buldrer de! Tordenklap er som en muses knirken sammenlignet med en tyrs brøl. Og under larverne er der huller. For et par dage siden var der tø, den sorte jord var dækket af en isskorpe. Tankene bevæger sig langsommere og langsommere, kavaleriet indhenter dem. Tusindvis af ryttere, de skal holdes tilbage, så de ikke overhaler kampvognene. Og forude lagde finnerne miner og begravede tønder med olie. Mange af vores tanke brændte som stearinlys. Et frygteligt syn, især i den tidlige polarnat, spildte benzin og olie blandet med smeltevand. Hestene var bange og nikkede rasende, de blev brændt, og en levende lavine styrtede hen til infanteriet. Synet er simpelthen forfærdeligt, kampvognene kunne hverken stoppe eller vende rundt. Ja, og kommandoen forbød os at stoppe.
  Hvis du kun går fremad - bryde fjenden. Og kampvognene eksploderede og brændte, kavaleriet trampede deres eget infanteri. Offensiven kvælede, så det ud til, stjernerne faldt ned fra himlen.
  Onklen hostede blod op og stoppede. Han tog en tår på hundrede gram og fortsatte.
  - Så uden rekognoscering, uden luftdækning, oversvømmede vi. De kæmpede hele vinteren og halvdelen af marts, de brød igennem fæstningsværkerne, men to hundrede tusinde af vores soldater vil aldrig glæde sig over sejren. Lyset er gået ud for dem for altid.
  Pigen spurgte overrasket:
  - Virkelig så meget?
  Onklen nikkede.
  - Præcis, tror jeg, er der ingen, der ved, men ligene blev taget ud af lag. Det var uhyggeligt. Vi blev tvunget til at storme forsvaret, og finnerne mejede vores rækker ned. Bare vildt vanvid.
  Elena stammede og spurgte:
  - Og hvad, vi er ikke så stærke?
  Onklen svarede:
  - Tankens styrke ligger ikke i pansret, men i tankskibets hoved!
  Pigen nikkede.
  - Vidunderligt sagde du!
  Elizabeth huskede denne samtale i lang tid. Hun spurgte, hvilken slags kampvogne tyskerne og finnerne havde. Finland havde dog slet ingen kampvogne, bortset fra et dusin lette tre-tons tankettes. Og de tyske kampvogne, åh min onkel kendte dem, fik han at vide af en fætter, der tog til Tyskland i den 41. Generelt var hans teknik af nazisterne på det tidspunkt ikke imponeret.
  - Tank T-1, vejer kun fem et halvt ton, hastigheden er 57 kilometer i timen. Skudsikker rustning, tre maskingeværer. Nå, det vil gå imod infanteriet, men maskinen er så svag.
  Men hun er ikke alene? - spurgte pigen bekymret.
  - Der er også T-2'ere, T-3'ere, T-4'ere og T-5'ere!
  Elizabeth smilede.
  - Og hvem af dem er stærkest?
  - T-5! Han har to kanoner 75 mm og 37 mm, fire maskingeværer. Ja, det er en flot kampvogn, tyskerne kalder ham "Varulv". - Onklen spredte sine arme og svingede dem som en vindmølle.
  - Og hastigheden? - Nysgerrig, spurgte pigen!
  - Halvtreds kilometer på motorvejen er generelt nok. Generelt er tanken interessant med et strømlinet tårn. Det bedste af skabelserne af fascistisk tankbygning. Onkel sukkede. - Sandt nok er vores T-28, og især T-34, ikke værre, og kanonerne på vores kampvogne er endnu kraftigere.
  Pigen foreslog:
  - Hvad hvis vi laver nye tanke, køler.
  Onklen svarede:
  - Der er ikke noget sejere end KV-2, det er sådan en power, men der er også KV-3, og KV-4, og især KV-5. Det sidste monster vejer et hundrede og tyve tons og er ved at gå i masseproduktion. Det er, når tyskerne bliver tærsket som en hirsekæde.
  Pigen gabede spidst:
  - Hvis du vil kede en pige, så tal om våben, men hvis du vil væk for altid - tal om sovjetiske våben!
  Onklen blev fornærmet:
  - Hvorfor har vi en dårlig teknik?!
  Pigen jokede:
  - Men dataene på det er hemmeligstemplede. De siger, at man kan få en betegnelse for én omtale af kaliberen af en kampvognspistol.
  Onklen rystede på hovedet.
  - Ikke sandt! For sådan en bagatel er ingen fængslet!
  Pigen grimaserede.
  - Hvordan skal man sige det! Og det skete ikke.
  Onkel bemærkede:
  - Jeg vil fortælle dig om T-34, våbnets kaliber er 76 mm. Og rustningen er 52 mm, hvis du skulle undre dig.
  Pigen fnyste foragtende.
  - Jeg vil gerne se dette mirakel. Vil du vise?
  Onklen svarede modvilligt:
  - Jeg skal vise dig, hvis du vil! Imidlertid kaldte Voroshilov denne tank for grimhed. Tak til Marshal Kulik for at insistere på implementeringen. Ja, Stalin satte personligt pris på denne tank. I begyndelsen af den treogfyrre er det planlagt at udstyre et hundrede og tolv tankdivisioner med det.
  Pigen blev overrasket:
  - En tank?
  - Ikke! Også KV og T-80, dog er denne tank let, jeg mener T-80. Han kan virkelig svømme!
  Pigen blev overrasket:
  - At svømme? Det er interessant!
  - Vi har tre tusinde tre hundrede amfibiske kampvogne. - Onkel sagde det med stolthed, og sænkede så stemmen til en hvisken. Fortæl det ikke til nogen, det er en kæmpe hemmelighed. Hvis du pludrede, kunne du ende bag tremmer. Se: intet forkorter livet som en lang tunge.
  Elizabeth blev straks tavs: for to dage siden skete en temmelig ubehagelig historie med hendes gode ven. Følgende skete. Der var teateraften, alle hyggede sig, men der blev selvfølgelig drukket. Trompeter spillede, piger og drenge dansede. Så Yashka Klopov, en glad fyr og en hovedmand, ønskede som altid at spille en vittighed. Jeg løb op til væggen, hvor et portræt af Stalin hang. Et kraftigt fuldvægsportræt, lyst, indlagt med mosaikker. Stalin så ung ud, omkring femogtredive år gammel, ikke mere, smuk. Selv panden var ikke så lav og skrånende som originalen. Yashka spillede på mundharmonika og smed den derefter ind i salen.
  - Åh, Yuli, Yuli, Yuli! Det er en matuli sang!
  Hvem spurgte hånende:
  - Og hvorfor synger du om din mor, hvis din far er foran dig?
  Yashka grinede som svar og sang:
  - Min freak far blev fordrevet i landsbyen! Min far, folkets fader, regerer i det hellige Kreml!
  Alle lo, klappede i hænderne og fløjtede. I mellemtiden tog Yashka en lineal frem fra sit bælte og erklærede fnisende:
  - Jeg vil gerne måle næsen på nationernes fader!
  Publikum spurgte i kor:
  - Hvorfor?
  Yashka, der legede med en lineal, spindede:
  - Fordi Stalin har et stort hjerte! Den største i verden! Så næsen burde være størst!
  Som svar, venlig latter og fløjten:
  Yashka rejste sig på tæerne, satte en lineal, vendte den et par gange. og grinende sagde:
  - Treoghalvtreds centimeter! Det er sejt! Det er virkelig den største!
  Alle lo igen og pegede fingre. Alt i alt var aftenen en succes. Elizabeth rystede irriteret på hovedet og drev minderne væk. Yashka blev taget væk ved daggry, på vej til den sorte tragt slog folk i læderjakker ham med køller og knytnæver. Det engang unge, muntre ansigt blev til et blodigt rod. Elizabeth så dette, fordi de alle var specielt indkaldt til at se på arrestationen. Så talte den politiske officer, råbte meget og truede. Yderligere fem blev anholdt på stedet, ingen turde gøre modstand. Elizabeth huskede dette, hendes brændende kærlighed til festen var rystet.
  Men selv nu, hvis fjenden gjorde et forsøg på Stalin, tilbød hun sine bryster uden tøven!
  Pigen spurgte sin onkel:
  - Er Frankrig et stærkt land?
  Han svarede:
  - Ja, stærk! Sammen med Storbritannien kontrollerer de over en tredjedel af verden! Under hensyntagen til kolonierne er befolkningen i Frankrig ikke ringere end USSR.
  Elizabeth fløjtede.
  - Og sådan en magt tabt!
  Onkel kløede den skaldede top af hovedet:
  - Ja, jeg tabte! Alt sammen på halvanden måned blev fire europæiske magter besejret! Selv Napoleon og Alexander den Store havde ikke sådanne sejre som Hitler.
  Elizabeth spurgte hviskende:
  Hvad er det for en Hitler?
  Onkel trak på skuldrene.
  - Jeg så ham ikke! På portrætterne så du ham selv. De siger af gennemsnitlig højde, nervøs, spiser menneskekød, kan især lide at skære kvinders bryster af!
  Elizabeth rystede på hovedet.
  - Du må ikke fløjte! Hitler er vegetar!
  Onklen var uenig.
  - I ånden er han en typisk kannibal! Rem beordrede sin bedste ven til at blive skåret i to stykker med pigtråd. Hvorfor ikke et kødædende monster! Efter overgivelsen af Frankrig beordrede han afbrænding af 100.000 jøder levende i Paris og omegn. Som et resultat var der en frygtelig stank! Desuden skånede nazisterne ikke selv små børn. Efter afbrændingen urinerede SS trodsigt på asken! De siger, at Hitler personligt er involveret i tortur og tortur!
  Elizabeth bemærkede:
  - Herskeren over dem, der tager brød fra bødlen, samler salt på sin røv!
  Onklen rystede på hovedet, tog en cigaret frem, tog et sug. Han vidste, hvordan man ryger meget interessant, blæser røgringe. Hans blik blev mere muntert:
  - Du ved, hvad jeg er bange for!
  Pigen svarede lavmælt:
  - Jeg tænker ingenting!
  Faderens bror protesterede og tog korte sug:
  - Kun frostbidte mennesker er ikke bange for noget! For et normalt menneske er det på ingen måde skammeligt at opleve frygt! Især hvis han er rimelig, og ikke så meget for sig selv som for andre.
  Pigen nikkede beslutsomt.
  - Her er jeg enig!
  Onklen holdt op med at ryge, rystede på hovedet, som om han strækkede nakken:
  - Du ved, der går rygter om, at nazisterne skaber et nyt forfærdeligt våben. En bombe, der er i stand til at slette hele byer til giftigt støv. Og der vil ikke være nogen flugt fra det.
  Elizabeth fnyste foragtende:
  - Et typisk Goebbels propaganda bluff!
  Onklen sukkede dybt, som en hvalros under vandet:
  - Åh nej! Dette er videnskab! Våben siger, at videnskabsmænd er helt rigtige! Han fandt endda på et navn - atombomben! Så jeg tror, at det er bedst ikke at vente, indtil sådan et monstrøst våben falder i hænderne på nazisterne, med først at angribe Tyskland!
  Elizabeth rystede, som af et elektrisk stød:
  - Men det er uærligt at overtræde fredsaftalen. Vi har en ikke-angrebspagt med Tyskland, en traktat om venskab og grænser!
  Onklen bemærkede sarkastisk:
  - Respekterede nazisterne nogensinde aftalerne? Lad os i det mindste huske Polen, eller Belgien og Holland! Hitler sagde endda dette: ærlighed er et typisk offer, på hensigtsmæssighedens alter!
  Pigen svarede med entusiasme:
  - Stalin er ikke Hitler!
  Onklen gjorde, indvilligede, men plantede det diametralt modsatte:
  - Selvfølgelig, og derfor skal man slå til først! Efterkommere vil ikke tilgive ham for forsinkelse! Angreb tredobler styrke, forsvar halvdelen!
  Elena bemærkede:
  - Vores hær vil være den mest offensive i verden, hvis fjenden slår til! Og så gentog hun det endnu højere. - Men kun hvis fjenden slår til!
  Onklen skelede listigt:
  - Et hoved skåret med et blad kaldes et havehoved, klynger af gengældelse spirer ud af det! Nej, jeg synes, at Hitler burde have været færdig, selv da hans horder skyndte sig til Paris.
  Pigen stampede med bare fod (støvler stod i nærheden!), Svarede:
  - Måske har du ret!
  Elizabeth huskede denne samtale i lang tid. Rygter om koncentrationen af nazistiske tropper, især i Polen, de konstante krænkelser af den sovjetiske grænse af tyske fly, og de hyppige arrestationer blandt tropperne skabte en nervøs atmosfære. Samtidig inspirerede de politiske officerer aktivt: Der bliver ingen krig! Ikke desto mindre blev yderligere styrker trukket op til grænsen, især pansrede! Især så Elizabeth først den seneste KV-3 kampvogn med to kanoner og en vægt på femoghalvfjerds tons. Det var en eksperimentel model, som, som nogen hviskede, skulle have været testet i kampe. Pigen kunne dog ikke helt lide tanken, da den var for tung, den var kendetegnet ved lav manøvredygtighed, brød broer, tårnet roterede langsomt. På grund af kanonernes store kaliber led skudhastigheden desuden, og nøjagtigheden var relativt lav! Ikke desto mindre inspirerede sådan en kraftfuld tank tillid. Dieselmotoren på 850 hestekræfter buldrede frygteligt, det lignede et vulkanudbrud, tyske biler er meget mere støjsvage. Pigen gav monsteret et skeptisk blik og vendte sig om i hælene...
  Morgenen den 22. juni 1945 var en frygtelig begivenhed, store fascistiske styrker blev kastet mod USSR. Elizabeth oplevede dog i første omgang ikke chok. Desuden er onklens ord om atombomben, der er skabt af nazisterne, dybt indlejret i min hukommelse. Måske endnu bedre, Hitler angreb nu, hvor skabelsen af et supervåben stadig er langt væk! Det er bedre at knuse en tiger, når han endnu ikke har fået hugtænder! Selvom hvilken slags Fuhrer er en tiger, snarere en sjakal. Men det mere triste vil være enden på fascismen!
  Elizabeth blev løftet op i sengen, og hun klædte sig hurtigt på, sluttede sig til resten af sine kampfæller og våbenbrødre.
  Nazisterne gav det største slag til bagenden af Bialystok-gruppen. Kraftige pansrede og mekaniserede kolonner blev inden for to timer uddybet fyrre kilometer. Og som heldet ville det, blev selv skyttegravene ikke gravet for omhyggeligt.
  Der blev ikke bragt artillerigranater, og pigerne blev tvunget til at møde nazisterne med rifler og granater. Her dukkede Hitlers kampvogne og pansrede mandskabsvogne op. E-50'ere bevægede sig foran, bevæbnet med fire maskingeværer og en 105-millimeter kaliber kanon. Noget mindre end E-50 Sh kampvognene, med højeksplosive fragmenteringsgranater og kanoner på 150, 180 kaliber og en 380 mm raketkaster.
  Bag dem er mere sårbare, men stadig uigennemtrængelige Panther-2'ere med 88 mm kanoner.
  Elizabeth følte sig straks hjælpeløs. Hvad kan hun gøre, kun bevæbnet med en Moskin-riffel og et par antipersonelgranater? Tyske kampvogne hælder maskingeværild mod det sovjetiske infanteri, granater eksploderer. Blodige piger og unge mænd falder i nærheden. Endnu en skægløs fyr fik sine ben sprængt af. Han skriger og strækker hænderne til Elizabeth, som mangler fingre. Eksplosioner igen, tyske Messers 262 dukker op i luften, derefter XE-183 jet angrebsfly. På afstand er de ikke særlig skræmmende og ligner fluer, men når de flyver tættere på, bliver de til gribbe.
  De tyske kampvogne kommer tættere og tættere på, slanger med hagekors svæver over dem. Samtidig lyder en storladen Wagner-symfoni. Alt ser ekstraordinært truende ud, selv tankene er i øvrigt ikke for store, malet så de ligner rovdyr. Især mange blottede ansigter. Elizabeth føler dyrerædsel, hun vil løbe, hendes ben bliver følelsesløse, men....
  Hvordan kan en russisk person (Og hviderussere og russere er et og samme folk), forråde og være bange.
  Elizabeth kaster en granat. Hun, der har en stærk arm, kaster langt og rammer E-50. Tanken fryser et øjeblik og reagerer straks. En øredøvende eksplosion høres, pigen bliver kastet op i luften, og en bølge af mørke dækker hendes bevidsthed...
  Elizabeth mærkede, at hun styrtede ned i en dyb pool - kulsort, og kun i højderne flimrede stjernernes brændende øjne ildevarslende. Mens du dykker, bliver trykket på brystet stærkere, forhammere banker i hovedet, og hvert af deres slag bliver mere og mere smertefulde og tunge! Til sidst rører hendes krop bunden, baghovedet afkøles, pigen vil hoppe op og kan ikke bevæge sig. Heromkring - samtidig høres et knirken fra alle sider, nogle små væsner rasler. Elizabeth mærker sit hjerte banke vildt i sit bryst. Rotter, store som kaniner og flerfarvede, med en overvægt af en blodig nuance, bliver ikke kastet efter. De skynder sig og begynder at rive. Elizabeth skriger og... kommer til fornuft.
  To tyske soldater befamler pigen og løfter så pludselig hendes hår:
  - Schnel! Rejs dig tæve!
  Elizabeth rejser sig, ryster hende. Pigen drejer hovedet, han er tung. Wow! Men alt ser ud til at være intakt.
  Tyskerne bygger kolonner af fanger, mænd og kvinder hver for sig. Elena var endda overrasket over, at så mange overgav sig. Nogle kvinder, mere end halvtreds, de sårede er ikke synlige, det ser ud til, at nazisterne simpelthen afsluttede sådanne mennesker. Ved at skubbe til numserne af pigerne (næsten alle kvindelige soldater er unge og nyligt udnævnt), kørte de videre. Det var ret varmt, nogle kvinder fik revet deres tunikaer af, og de "flauntede" i skjorter.
  Elizabeth spurgte kaptajn Valentina Sinitsa, hun havde et par imponerende blå mærker i ansigtet:
  - Nu og det nu Valya?
  Kaptajnen, en otteogtyveårig ret køn rødhåret pige, svarede:
  - Det er okay, hvis natten er mørk, så stikker vi af!
  Elizabeth undersøgte sig selv:
  - Jeg tænker ja! Fangenskab er ikke for det sovjetiske folk! Det ser ud til, at der ikke er nogen skade, fragmenterne forbarmede sig over min krop! Det summer bare i mit hoved.
  Valentina svarede:
  Du ser ud til at være chokeret! Brr! Men jeg forstår ikke selv, hvordan jeg er havnet i fangenskab. Maskinpistolen kørte fast, og de andre piger gav op. Som et resultat blev jeg fanget som det sidste fjols!
  Elizabeth nikkede.
  - Ja, en god start på krigen! Inden hun overhovedet nåede at dræbe én tysker, blev hun taget til fange. Vild rædsel! Hvad hvis vi ikke kan flygte?
  Valentina svarede:
  - Du ved, du er usædvanlig smuk! Guldhåret med en perfekt figur. Jeg har aldrig set en smukkere pige end dig!
  Elizabeth vinkede det væk.
  - Hvorfor har jeg brug for disse komplimenter! Og du er heller ikke en fyr!
  Kaptajnen bemærkede:
  - Man kan simpelthen blive voldtaget!
  Elizabeth blev overrasket.
  - Hvordan voldtager man?
  Valentina var oprigtigt overrasket:
  - Ved du det ikke?
  Elizabeth lukkede øjnene.
  - Teoretisk set ved jeg det selvfølgelig, men ...
  Valentina rynkede panden.
  - Har du nogensinde prøvet med en fyr?
  Elizabeth rystede negativt på hovedet.
  - Selvfølgelig ikke! Generelt bør en kommunist ikke nedbrydes moralsk og elske uden for ægteskabet!
  Valentina trak på skuldrene.
  - Hvordan skal man sige det! Efter min mening er dette en personlig sag for alle! Derudover er mænd alle forskellige, og du får glæde af dem på din egen måde. Det er ikke så nemt at gætte her, men manden bliver hurtigt kedelig.
  En Komsomol-pige, der gik til højre, indvendte:
  - For en person er det vigtigste åndelig kommunikation og ikke dyriske instinkter!
  Valentina gav en tommelfinger op.
  - Lad os ikke tale om uanstændige emner! Måske må vi hellere tale om partiet og opbygning af kommunisme!
  Elizabeth ville sige noget, efterhånden som ordren fulgte - kolonnen for at stoppe.
  De stod lige foran en betonplatform, hvortil et par lastbiler og en personbil kørte op. Samtidig dukkede endnu en kolonne af forfulgte kvinder op. Efter tøjet at dømme var de civile.
  En fed tysker kravlede ud af en kaki-malet tysk bil. Han havde et ubehageligt, dårligt barberet ansigt med en tredobbelt hage og en mærkelig dobbeltløbet maskingevær på skuldrene. Men kasketten, som emblemet lyste på - to lyn, forrådte en SS-mand. Fascisten kom ud foran pigerne og kommanderede på gebrokkent russisk:
  - Op i niveau! Opmærksomhed!
  Pigerne strakte sig automatisk ud, militær træning påvirket. En af pigerne tøvede virkelig, og fik en numse på paven.
  SS-officeren gryntede tilfreds, så på kvindens ben og beordrede:
  - Alle sammen, tag støvlerne af!
  Pigerne rystede, en buldren fejede gennem rækkerne. Den tykke tysker gabede trodsigt og mumlede sløvt:
  Den, der ikke adlyder, vil blive hængt! - Og så pludselig et formidabelt skrig. - Schnel! Schnel!
  Pigerne begyndte at tage deres sko af. Elizabeth mærkede sine hænder bevæge sig automatisk. Det virker, som om det er kutyme for hende at adlyde de fascistiske monstre. Hun tog den ene støvle af og mærkede med sin bare fod den behagelige varme fra betonbelægningen. Så den anden, omhyggeligt påført nye, nyligt udstedte læderstøvler (presenningsstøvler vises først i slutningen af krigen). Der lød skrig. En ung pige på ikke ældre end seksten sprang ud og råbte:
  - Jeg vil ikke skyde bryster! Lad det være bedre at fjerne de døde fra mig!
  Den tyske borov gav et tegn, to høje SS-mænd tog fat i pigen og slæbte hende til galgen forberedt på forhånd.
  Pigerne-krigsfangerne gav et suk, men ingen vovede at gøre indsigelse, chokket fra fangenskabet påvirkede åbenbart.
  - Hæng hende! - Råbte en fed fascist. - Lad ham ikke dø med det samme! Djævelen vil vide, hvordan man gør modstand.
  Den unge piges tøj blev revet af, SS-manden stak endda en cigar ind i skønhedens lyserøde brystvorte. Pigen skreg og råbte:
  - Husk mig, jeg hedder Tanya! Død over fascister!
  SS-officeren brølede:
  - Riv hendes tunge ud!
  En mordoviser sprang op til pigen med et sammenkrøllet snavset forklæde og en tang i hænderne. En anden nazist klemte pigens kinder og åbnede hans mund. Hun forsøgte at gøre modstand. men kræfterne er for ulige. Der løb blod fra pigens mund, og hun mistede selv bevidstheden af smertechokket. Det fascistiske monster smed sin revne tunge ud og trampede den med sin støvle. Den hængende nøgne pige blev hurtigt hængt af nazisterne på en skarp skibskrog. Hun udstødte et svagt skrig og rystede, den yderligere smerte bragte hende. Bliss blev skrevet på nazisternes ansigter, den utrolige følelse af sadistisk tilfredsstillelse, når man sårer sin egen slags. Også selvom det er en smuk pige med lyst hår. Her blandes sadisme med et seksuelt element.
  Elizabeth lukkede øjnene for ikke at se en sådan vilkårlighed. I mellemtiden henvendte en kolonne af fanger, civile kvinder, sig til dem. Nazisterne tvang dem også til at tage deres sko af. Kvinderne blev hentet unge, ingen så over femogtredive eller under seksten. Stærke hviderussiske kvinder, for det meste lyshårede, blåøjede, behageligt udseende, blod-og-mælk.
  Den fede officer kommanderede igen:
  - Tag overtøjet af!
  Elizabeth rødmede pludselig, men hvad nu hvis nazisterne efterlader hende helt nøgen? Og fingrene er allerede ved at knappe tunikaen op. Civile kvinder græder og stønner, som om de skulle henrettes. En af dem holder en baby. Nazisten river ham ud af hans hænder. Moderkvinden skynder sig og bliver stukket i maven med en bajonet. Han falder, ryster med et hjerteskærende skrig. SS-officeren løber hen til babyen, kaster ham under fødderne og begynder at trampe. Og det gør han, så han ikke dør med det samme, og brækker sarte arme og ben.
  Moderen hyler og bliver slæbt til galgen for at hænge på en krog, mens hun stadig er i live. På vejen river de deres tøj i stykker og slår dem med riffelkolber. Så trækker de den lemlæstede kvinde til ende, mens de ler lystigt, som om de var stenet med marihuana.
  Elizabeth hviskede:
  - Og er der en grænse for deres grusomheder! Hvem fødte dem, en kvinde eller en ulv!
  Valentina sagde med passion:
  Vi vil aldrig tilgive og aldrig glemme! For hver af deres grusomheder vil nazisterne betale pænt.
  Elizabeth svarede:
  - Det er ikke nok for alle nazisterne i Tyskland.
  Valentina jokede:
  - Hvad er tilbage, så til Japan!
  Hovednazisten faldt stadig ikke til ro, vanviddet brændte i hans matte øjne, hans lille mund snoede sig:
  Nu advarer jeg dig! Vi tager dig til Tysklands territorium. De, der opfører sig godt, vil have et godt sted, mad og i fremtiden æresborgerskab i Stortyskland. Men hvis nogen undslipper, så vil jeg for hver flygtning beordre, at tyve gidsler skal brændes levende. Forstår du mig! - Skurkens brøl forstærkedes. - Og nu vil du tydeligt se, hvad det vil sige at være ulydig mod Führeren.
  Nazisterne skyndte sig ind i en kolonne af civile kvinder og valgte et dusin af de mest grimme udseende. De blev uhøjtideligt slæbt i håret og banket ind i en dynge. Herefter begyndte SS-mændene at sno kvinderne med pigtråd. De forsøgte desperat at flygte. Som svar fik de numser på skuldrene og i brystet (som ikke mistede bevidstheden).
  Den fede betjent grinede.
  - Nå, nu en fakkel til dem! Lad dem "nyde" smerten!
  Og igen de idiotiske grin fra de fascistiske udyr. Tre SS-mænd med degenererede fysiognomier trak tanken af benzinen og skruede låget af. På trods af afstanden nåede en modbydelig lugt af brændstof Elizabeth. Det ser ud til at have været lavoktanbenzin afledt af en kulhydrolyseproces. For alt det talrige udstyr havde Fuhrer ikke nok naturlig olie, selv under hensyntagen til forsyningerne fra USSR og de besatte afrikanske kolonier, så fysikerne fra Det Tredje Rige viste opfindsomhed. Denne benzin havde en særegenhed, en lavere forbrændingstemperatur sammenlignet med den sædvanlige, og også det faktum, at den begyndte at fryse allerede ved ni grader under nul. Det vil med tiden påvirke krigens gang. Snoet med metalpigtråd viftede kvinder desperat med hænderne (dem, der havde dem fri), nazisterne, smilende og viste tunger, råbte noget på tysk.
  . KAPITEL #8
  E-50 kampvognen har allerede fået mange hits. Men krigerne løb ind i en hel tønde nitroglycerin. Tanken eksploderede, som fuldstændig blæste alle rullerne af. Og krigerne var uden bil. Mens de ledte efter en anden tank, kastede skønhederne sig ind i meget interessante minder fra det enogfyrre år.
  Ak, sådan en behagelig drøm om Gerda viste sig at være kort. At stå op igen og træne. Pigerne tænkte dog ikke på at kompleksisere dette. De arbejdede endda med særlig entusiasme. Madeleine besluttede sig i mellemtiden for at diversificere den fysiske aktivitet noget, og pigerne blev spændt på særlige vogne, som tankene stod på. SS-kompagnichefen sagde glad:
  - Her piger, vi sparer sparsomt brændstof, og vi træner jer. En ny type belastning, med anvendt værdi!
  Når piger i badetøj trækker tanks og endda sveder under den brændende sol, er det et fedt syn. Men pigerne må hvile deres bare fødder på sandet og skarpe sten. Stå op og giv ikke op....
  Gerda trak vejret med besvær, bemærkede filosofisk:
  - Det er selvfølgelig dejligt, men... Det er sådan, vi nu ligner slaverne i det gamle Egypten. Vi trækker også det tungeste læs, men de slår os i hvert fald ikke med en pisk!
  Charlotte var enig.
  - Selvfølgelig slår de ikke, men det gør det ikke nemmere! Selvom nej - det er bare fitness kombineret med vægtløftning!
  Gerda forsøgte at vende samtalen til et andet emne:
  - Hvad tror du, hvis Alexander den Store ikke var død i så ung en alder, ville han have erobret Rom, og så hele verden?
  Charlotte svarede efter en pause og rystede sveden af sig:
  - Det er svært at sige... Han planlagde trods alt en kampagne mod de genstridige arabere... Men selvfølgelig havde han en chance! Selvom vi skal være glade for, at det ikke lykkedes ham!
  - Hvorfor?! - Gerda blev overrasket, da hun rettede stroppen og gned hendes skulder.
  Charlotte, der grinede med sine tænder, svarede:
  - Fordi Hitler i dette tilfælde, ville det være for svært at overgå ham. Og så vil der gå endnu to tusinde år, og spørgsmålet om, hvem der var den bedste og største hærfører gennem alle tider og folk, vil blive fulgt af et utvetydigt svar - Tysklands Fuhrer!
  Gerda kyssede remmen hårdere:
  - Ja, Adolf Hitler har allerede overgået Napoleon ... Dette vil blive særligt tydeligt: Når vi tager Egypten, fejlede Napoleon! Og der, hele vejen til Indien .... Men det vigtigste er selvfølgelig landingen i Storbritannien ...
  Charlotte bekræftede bestemt:
  - Hvad Napoleon undlod at gøre: ind i London, vil Wehrmacht gøre under ledelse af Adolf Hitler! Det er bare interessant, vil vi starte invasionen af Rusland, før eller efter?
  Gerda sagde tvivlende:
  - Jeg tror, det er bedre efter ... Napoleon i øvrigt ødelagde hele hæren i Rusland. Men vi er ikke franskmænd. Frøer er ikke særlig dygtige krigere!
  Den mægtige blondine, der trak i remmen med dem, gik i snak. Hendes stemme virkede meget lav, som en mands, selvom figuren var feminin og attraktiv:
  - Ja, franskmændene er noget feje, men deres teknik er på ingen måde dårlig. Jeg så, hvordan Ziz-35'eren ustraffet gennemborede rustningen på de tyske T-4'ere. Jeg skammede mig endda over vores udstyr ... Det samme gjorde briternes "Matildas". En granat kan knække deres larver, men bryde igennem rustningen ... 88-millimeter kanoner tog den, men vi har meget få af dem. Det er kun tilbage at ramme sporene og immobilisere ... Generelt er briterne også stærke inden for luftfart ...
  Gerda rystede her, og trods varmen mærkede hun en kuldegysning:
  - Så de kan finde os i ørkenen og kaste bomber mod kampvognene!
  Den blonde kvindehelt trøstede:
  - Kun dykkerbombere med erfarne esser kan virkelig komme ind i tanken. Så sandsynligheden for, at vi støder på dem, er lav. Desuden tror jeg på vores held.
  Der var en smertefuld pause. Et dusin ulvepiger blev spændt til hver vogn med en tank. De bevægede sig i to små søjler, sådan solbrune, muskuløse piger ... Hvor var det smukt ... Og klitterne virkede lyserøde i solens farve. Fantastisk landskab....
  Ikke meget langt fra pigerne bevægede SS-oberst Dess, med et dusin arabiske chauffører og to store bøller, sig gennem ørkenen. Drengen-guidens fødder blev sat i brand, og han blev barmhjertig sat på et æsel. Oberst Dass rynkede panden af afsky, på grund af manglen på vand var nomadeførerne uvaskede og lugtede dårligt. Og dagen viste sig at være varm, selv efter den afrikanske kysts standarder, da vinden bragte helvedes ånde fra Sahara. Så jeg måtte svede. Vejen så ud til at være lang. Dess følte sig som en komplet idiot. Han kan miste et par dage på grund af en dreng, der lyver fra tre kasser. Og han vil også modtage en disciplinær sanktion, fordi han var fraværende ... Sandt nok planlægger de tyske tropper ikke at angribe i de kommende dage, og selv her, på grænsen til Libyen og Tunesien, er der en ret dyb bagdel. Nå, man kan altid tænke på en årsag til fraværet... Men det er stadig et gamble, og... Der er ingen grådighed stærkere end fornuftens argumenter.
  Dess rider i skyggen på en kamel og drikker dadel-araka med lavt alkoholindhold. Selvom denne drik kan være stærkere end snaps, men i denne varme er den selvmorderisk. Landskabet omkring er uinteressant og flere måneders tjeneste er allerede blevet kedeligt. Dess forsøger at forestille sig, hvor mange skatte en sheik kan have... Tunesien ligger ved siden af Algeriet, og pirater gemte ofte skatte der. Nå, pirater, eller rettere en menigmand i den tyrkiske sultans tjeneste, var ofte sheikherne selv. Derudover er der guldminer i Tunesien, og der blev udvundet smaragder. Sandt nok, med fremkomsten af franskmændene døde udvindingen af smaragder ud ... Hvorfor? På grund af det britiske monopol, manglende vilje til at bringe prisen på indiske smaragder ned, hvilket tvang udviklingen til at fryse i kolonierne i Frankrig. Og guld blev for det meste udvundet på lette steder, og de var for dovne til at grave dybe miner ... Dess mente, at trods alt var franskmændene nok den dovne og mest useriøse nation i Europa. Selvom det ikke kan siges, at det er dårlige krigere ... Napoleon Bonaparte erobrede for eksempel Europa, og det kan ikke opnås med ubrugelige soldater. Og egentlig, hvad havde Napoleon genialt? En simpel taktik, en hurtig overgang, et angreb med al din magt, forbigående fra flankerne og forsøg på at gå bagud ... Hvis Frederik den Store udviklede den nyeste og mest effektive lineære taktik, så efterlignede Napoleon simpelthen Alexander den Store . .. Ja, en sådan taktik bragte succes, men aftal, hvem enhver hurtigt bevægende tropper fra Makedonien eller Napoleon ville blive overfaldet, eller de ville blive knust og dræbt på marchen. Til sidst, ved Waterloo, fangede Blucher og Wellington Bonaparte på hans risikable manøvre. Det er som et kort slag at møde en bredsvingende bokser. Og Napoleon blev slået ud... Russiske tropper besejrede i øvrigt ikke Bonaparte i kamp, men tog med hjælp fra den generelle frost, epidemier og partisaner.
  Hvad synes han om Hitler? Først var der selvfølgelig tanker om, at Führeren bare var en korporal og en opkomling, søn af en tidligere skomager ... Han foretrak den gamle Hindenburg ved præsidentvalget, selvom han forstod, at en firs-årig mand kunne simpelthen ikke fysisk klare en diktators pligter! Men Hitler kunne ikke lide de fattige - en indfødt af bunden! Men så, da Adolf blev udnævnt til rigskansler, gav han alligevel sin stemme til nationalsocialisterne, for der var ingen anden solid højrefløj tilbage. Ja, stormtropperne, faktisk gjorde hele hæren indtryk på ham. Men der var tvivl om, at Hitler ville beholde magten, især under en krise, en frygtelig depression, at Tyskland ikke ville kollapse fuldstændigt.
  Men Hitler gik helt fra begyndelsen i gang med at genoprette orden og forbød kommunisterne og derefter andre partier. Spredte fagforeningerne og erstattede dem med en arbejderfront. Han blev en rigtig diktator med et etpartisystem. Og hævede økonomien, genoprustede hæren. Men alligevel var Dess ikke enig i alt, hvad Führeren gjorde. Hvorfor skal der fx bruges så store ressourcer på programmet: "Arbejd gennem glæde!" og tage arbejdere med på ferie, til Norge, Frankrig og endda De Kanariske Øer. Ville det ikke være bedre at bygge et par ekstra tankfabrikker eller flyfremstillingsvirksomheder med disse midler? Eller tag Volkswagen-projektet, en folkebil - hvor mange kampvogne kunne der bygges af ... Generelt forsøgte Hitler at sidde på to stole, hæve levestandarden og modernisere hæren. Men hvis du jager to harer, fanger du ingen af dem. Dess var i familie med cheføkonomen i Det Tredje Rige, Stach, og var udmærket klar over den tyske økonomis generelle karakteristika. Tyskland gik ind i krigen med Polen og havde kun ammunition i tre ugers (!) intense fjendtligheder. Så ville de allierede slå til, der ville være ildsjæle tilbage fra Det Tredje Rige. Hitler begyndte offensiven mod Frankrig og gav både kampvogne og kanoner, mandskab og fly! Men han besejrede frøerne uden selv at vige tilbage. Så angrebet på England ... Her fejlberegnet Hitler, det var nødvendigt at afslutte Storbritannien under Ducker, og så tilbage i juli, ved hjælp af skibe fra den tyske handelsflåde (og det var ikke lille), landtropper på øerne. Så ville han blive herre over situationen. Men det turde Führeren ikke, måske af frygt for, at de britiske skibe i linjen ville sænke transporter med tropper ... Men bundlinjen er, at der i det øjeblik var sådan panik og forvirring i Storbritannien, og observationen af havet var ordentligt uorganiseret, at der var en meget stor chance, som tider for en hurtig overraskelseslanding. Nå, på landjorden havde England intet at modsætte sig. Kvalitativt i hvert fald... Men Hitler tabte tid, og i september udtalte Churchill en historisk sætning: Hitlers position er strålende og... håbløs. Derefter gik Dess selv til den britiske efterretningstjeneste. Selvom Fuhrer tabte slaget om England, var tabsforholdet omkring et til et, og hvis vi antager, at omkring femogtyve procent var fly skudt ned af luftværnsartilleri, så var de tyske esser endnu bedre end de engelske. . Ja, og flyene er ikke værre, måske endda ME-109 (F) og bedre end løveflokken. Under alle omstændigheder er magtbalancen og tabene i luften i Afrika endnu mere gunstige end i Storbritannien. Året 1940, der begyndte så glimrende, bragte til sidst mange skuffelser. Vi mistede mange stærke esser og fly, og selv Mussolinis allierede blev skam slået i Grækenland. Men han havde så stor en fordel i styrke. Og så i begyndelsen af året var det en nederlag, Italien mistede Etiopien, Somalia, det meste af Libyen, og desuden var briterne i alle kampe betydeligt (flere gange!) i undertal. Hundredtusindvis af pasta blev fanget. Nå, hvordan skal man ikke tro på det forestående sammenbrud af Det Tredje Rige, især på baggrund af stigende bistand til Tysklands fjender fra USA. Men så svingede vægten igen mod Det Tredje Rige. Rommel besejrede briterne og erobrede Kollencourt, derefter faldt Jugoslavien, Grækenland på to uger, efterfulgt af øen Kreta. Dess var endda glad for tyskerne, men der var også frygt for eksponering. Men nu er en anden bekymring, om tyskerne vil angribe USSR. Shtach sagde, at Hitler allerede havde truffet en principbeslutning, men de endelige datoer var endnu ikke klare. Oftest kaldet 22. juni, datoen for overgivelsen af Frankrig ...
  Det er usandsynligt, at Tyskland vil modstå krigen, på to fronter, medmindre den selvfølgelig ender i den 11. og før vinteren ... Og om vinteren er tyskerne slet ikke klar til at kæmpe ... Men hvis Stalin kapitulerer, så ... Men selvom de ikke har tid Hvis tyskerne tager Moskva, så er det usandsynligt, at russerne vil være i stand til at skabe en teknisk stærk nok gruppering. Det er hvor mange våben de frigav under den første verdenskrig? Sammenlignet med Tyskland er det fuldstændig nul! Så det er usandsynligt, at russerne vil overraske os med andet end store masser af infanteri.
  Hvad kan der ellers være? Mest sandsynligt vil krigen vare i flere år endnu og ende uafgjort. Storbritannien vil aldrig være i stand til at samle så mange tropper for at besejre Wehrmachts storslåede og veltrænede enheder, og Tyskland vil næppe være i stand til at undertrykke de uindtagelige øer med fly og flåde, og USA vil være begrænset til økonomisk bistand . Den amerikanske lægmand vil trods alt ikke forstå, hvorfor Yankees skal dø, på grund af en form for Europa. Nå, det russiske folk er stædigt, de vil partisanere, krigen vil trække ud, men de vil ikke have kræfter nok til at gå til en afgørende offensiv. Mest sandsynligt vil Storbritannien ikke være i stand til at holde Nordafrika ... Kort sagt, det mest sandsynlige resultat er Det Tredje Rige, et stort imperium, men ikke et verdensrigt, men der ...
  Det er præcis, hvad Dess ønskede: Storbritanniens nederlag og erobringen af øerne er fyldt med afsløring (selvom efterretningstjenesten måske har tid til at ødelægge arkivskabet og alle beviserne, men hvor heldigt!). Jeg ville selvfølgelig ikke ønske, at det tredje rige tabte, altså sit hjemland med regimet, hvilket passede ret godt til SS-manden. Uafgjort var bedst!
  En lille campingvogn kravler langs sandet. En af de arabiske førere sang en sørgelig sang. Samtidig husker man ofte Allah. Dess tænkte så, hvorfor anser muslimer det for rigtigt og godt for sig selv at udtale Allahs navn så ofte som muligt? Her i kristendommen tværtimod - husk ikke Guds navn forgæves! Her glemte jøderne endda deres Guds sande navn - Jehova er jo en senere udtaleform ... Generelt kunne Dess ikke lide Bibelen og den svage Kristus, han blev endda overrasket over, hvordan de krigeriske romere, de store imperium med en dyrkelse af styrke kunne acceptere sådan en grundlæggende pacifistisk doktrin? Selv om kristendommens pacifisme ikke blandede sig i gennemførelsen af krige, men selve grundlaget for doktrinen ... Elsk din fjende - burde have afvist den romerske elite, og ikke kun eliten.
  Men kristendommen slog rod, og selv Romerrigets sammenbrud påvirkede den ikke: Barbarerne accepterede også denne doktrin på trods af al dens unaturlighed. Selvom de selvfølgelig ikke fulgte ham specielt. For eksempel forstyrrede pacifismen ikke eksistensen af militante ordrer. Især trampilderne, som i øvrigt også brugte hagekorset og anså penge for deres Gud! Så de siger én ting og gør en anden! Hitler i denne henseende var meget mere konsekvent! Det han siger, det gør han! Uden hykleriske udtalelser, om kærlighed til sin næste!
  Det er dog forbløffende, at kirkesystemet, bygget på bedrag og løgn, varede i så mange århundreder! Og selv fremskridt formåede kun en smule at ryste dets grundlag.
  Et sted i det fjerne hørtes lyden af motorer; at dømme efter tonen - det var flyene. Dess forventede dog, at siden de tog kapper på, ville briterne forveksle dem med arabere og ikke åbne ild. En stor livvagt, Hans, viste en panserværnsriffel, hvorfra det i øvrigt ved lejlighed er muligt at nedskyde et jagerfly (dog ikke uden besvær, mht. at ramme!).
  Men flyene dukkede ikke op, de fløj forbi... Hvorefter araberne begyndte at synge sørgmodigt igen... Dess affyrede sin pistol, så meget, at den sorte mands øre fangede. Araberen brød sammen i frygt. Og SS-obersten bandede:
  - Stop med at hyle sjakaler! Lydløst, rave, men hurtigere!
  De nomadiske chauffører hentede deres ulykkelige partner og fortsatte deres vej. Selvom deres ansigter blev mere uklare, var der ingen, der turde brokke sig... SS-obersten strøg pistolens løb (lavet i øvrigt på specialordre!), hvilket fremragende argument... I hvert fald!
  Mon ikke russerne angriber dem først, vil tyskerne så være i stand til at modstå et lignende angreb fra den asiatiske hær? I 1. Verdenskrig led russerne store tab, i de fleste tilfælde handlede de ekstremt dumt, men lænkede alligevel de store styrker fra Kaiser Tyskland ... Og så lod de, selv under Brusilov, østrigerne ryge ned i afløbet .... Så krigen for dem er ikke helt dårlig en kat ... Og hvis du husker den syv-årige ... Selv Frederik den Store gav efter for bast-Ruslands hær! Nej, russerne skal på ingen måde undervurderes, det totalitære kommunistiske styre gjorde dem endnu stærkere! Stalin hævede niveauet af disciplin for de sovjetiske tropper, industriel produktion og forsyning. Stærkt presset korruption, hvilket betyder, at nu ikke er Nicholas II's tid! Så USSR er en meget farlig fjende, måske endda dødelig, især hvis den rammer først! I moderne krigsførelse er overraskelsesfaktoren af stor betydning, ligesom under antikkens krige. Hvad hvis vi taber, så vil der i modsætning til Første Verdenskrig ikke være nogen hævn! De sejrrige lande vil ikke længere tillade dette at blive gjort .... Selvom hvis der begynder gnidninger mellem USSR og Vesten, fordi ekspansion ikke er mindre karakteristisk for kommunismen end fascismen, så vil det være ... En ny tysk civilisation vil blomstre på ligene af givne kapitalister og østlige kommissærer. Den, der er imod os, vil stadig være med os! Og måske vil der være en stor anti-bolsjevikkoalition!
  Hans, tavs indtil landsbyen, spurgte pludselig obersten:
  "Måske stoppe op og forhøre den afhængige dreng igen?"
  Dess rystede negativt på hovedet.
  - Det giver ingen mening! Han vil ikke sige noget nyt.
  - Så spiser vi måske frokost, i min mave hyler en snestorm?
  SS-obersten var overrasket:
  Hvad vil du spise i denne varme?
  Hans nikkede.
  - Jeg vil altid spise!
  Dess så på solen, den havde allerede krydset zenit, klokken var faktisk over fire og det var tid til at stoppe. Araberne spiste separat samlet i en cirkel, de tre af nazisterne foragtede ikke kød og øl. Så de kimede, Dess glemte selv for en kort tid sig selv i en drøm ....
  Og jeg så noget skørt... Nogle insekter, først små, og så voksede og blev mere og mere skræmmende... Og deres kæber er generelt monstrøse, sådan en fuldstændig misdannelse! Obersten mærkede, at han blev kvalt, rykkede krampagtigt og vågnede. Nej, alt var roligt, to jern-SS-soldater i alarmberedskab, og så igen på vejen.
  Gerda og Charlotte var i det hårdeste arbejde hele dagen, og faldt så i søvn som de døde og kastede sig ud i deres verden.
  Der var et kæmpe hologram med et stadion, hvor moderne gladiatorkampe fandt sted. Stadionet var enormt med mange millioner mennesker. Det brogede hav rasede. Der var en kamp mellem den kvindelige gladiator Gerda og et semi-intelligent væsen fra ligaen af mørke verdener, støvtågen.
  Gerda kom først ud. Hun var en livlig, fleksibel pige med en snehvid-perle-frisure. Krigeren lavede en tredobbelt saltomortale og snoede sig rundt i arenaen. Ifølge kutyme bar hun kun en tynd bh og trusser, specielt for at våbnet ikke kunne skjules. Og derfor måtte hun halvnøgen kæmpe med kun ét lyssværd. Sådanne våben er dog også ret effektive. Kampforholdene er ikke de mest komfortable, semi-radioaktive sten gløder under pigens yndefulde bare fødder. Hun smiler selvfølgelig og prøver ikke at forråde smerten.
  Gerda er overvældet af energi, hun hopper igen og laver en femdobbelt saltomortale.
  - Det er mig!
  Og hendes rastløse veninde Charlotte forklarer til sin kæreste:
  - Før slagsmålet blev denne pige omhyggeligt scannet, der skulle ikke være en eneste chip eller noget elektronisk i hende. De tjekker også pigen for tilstedeværelsen af en andens magi. Det vil sige, at en gladiator enten kun kan stole på sin krop eller på et skarpt sind. Gerda var dog aldrig et fjols og en simpel mand.
  Hvad tvivlede jeg på? - Spurgte, der lignede en Apollo ung mand.
  - Ikke! Men en femdobbelt saltomortale uden elektronik er en indikator for god kondition. Derfor er alle i ærefrygt, kunne dine gymnaster gøre sådan noget? Charlotte blinkede listigt.
  - Tre kunne, fem nej! Ja, og hun sprang meget højt med et kort løb! - Den unge helt spredte armene bredere.
  - Sådan er magten! Det tredje riges magt og i andre verdener.
  I mellemtiden blev der foretaget væddemål. Mens du er blind, indtil fjendens udseende. Gerda ser ud til at have været kendt og elsket uanset race eller art.
  Gladiatorpigen løb op og udførte først en seksdobbelt saltomortale og derefter en syvdobbelt. Så bukkede hun for publikum. Hendes muskler svajede som krusninger af havet, generelt så pigen imponerende ud: en typisk Amazonas. Det er dog lettere at vælte en stjerne med en sten end at finde en grim pige i Det Store Rumrige Tyskland.
  - Der er kvinder i vores landsbyer: til hvem kærlighed og ære, de vil stoppe en galoperende hest, gå ind i en brændende hytte. sang Charlotte.
  Langt de fleste urapporterede væddemål var til fordel for Gerda. Sandt nok ventede det meste af offentligheden på, at hendes modstander skulle dukke op.
  Og ventede. De gigantiske porte skiltes, og et heftigt kadaver begyndte at kravle ud på perronen. Det var en rigtig dinosaur, ligesom en rovfugl, kun den havde mere end tredive tentakler. Og enorm, mindst firs tons, tyk panser. Dyreverdenens kæmpe.
  Millioner af struber, råbte, hvinede, kvidrede, fyldt med en nattergal. Tilsyneladende imponerede kæmpen dem.
  - Sats smart! - Computeren buldrer.
  - På hvem! - Publikum synger.
  - Friplodof hedder! Cosa Nostra!
  Inogalacts af alle striber lavede væddemål på forskellige niveauer. Her satsede de i begejstringen, hvilket bringer sagen til millioner. Nogle af dem, der i mørket satsede på pigen Gerda: genforhandlede væddemålet, for et endnu større beløb! Cosa Nostra imponerede dem!
  Meddelelser fulgte.
  - Gladiatoren Gerda har otteoghalvtreds kampe og nul nederlag, Cosa Nostra har et hundrede og fireogfirs kampe, og ingen er tilbage i live. Placer dine indsatser!
  Pigerne fra SS-bataljonen "Wolves" lavede også væddemål, men alle undtagen hærkommandanten Madeleine jublede over Gerda. Så væddemålene er ensidige.
  Haupmann Madeleine har, som sig hør og bør, en særlig holdning, så chefen ikke skiller sig ud over for sine underordnede. Pigerne forstod dette meget godt, de havde ikke noget særligt imod det.
  Kun Charlottes veninde bemærkede dystert:
  Det er bedre at tabe penge end at forråde sådan en pige. De penge er forgængelige, næppe nogen vil blive fodret med afskyeligt papir ...
  - Jamen, det er godt, hvis man er så uinteresseret! Måske vil vi gerne slås? Madeleine indsnævrede sine bryn strengt.
  - Det har du ikke noget imod! - sagde den muntre ulv Berta. - Kan jeg blive transporteret til gladiatorhallen?
  "Vi har ikke så stærk magi endnu." protesterede Charlotte med en rynket pande. - Formå at begrænse dit ønske: dræb alle fjender uden forsinkelse, for hævnen kommer alligevel, folk kan ikke ødelægges som kvæg!
  - Rimeligt sagt! - Sagde hendes ven Apollo.
  Et signal lød i arenaen, og kampen begyndte: den enorme Cosa Nostra-dinosaur sprang frem. Fra påvirkningen af en sådan kolossal masse vibrerede den semi-radioaktive belægning af ringen.
  Charlotte bemærkede:
  - Den har et bestemt navn. Hvorfor Cosa Nostra?
  Blonde med en lille lilla nuance, Berta fremlagde en version:
  -Måske skyldes det, at Cosa Nostra i en gammel tv-serie var en usædvanlig sej mafia, der skabte deres egen virtuelle verden af dinosaurer for at fange universet!
  - Og hvad så? Charlotte forstod det ikke.
  - Og inogalakterne kiggede, og de var imponerede. - Ikke helt sikker på, at Bertha foreslog.
  Alt, hvad der er umuligt, er muligt i universet! At vi sejrer med vores uforanderlige styrke! sang Charlotte. - Og Rigets soldater vil aldrig trække sig tilbage, han er som en lysende stjerne - gribe øjeblikke.
  Erfarne Gerda (hun havde pludselig en mærkelig hukommelse) havde ikke travlt med at angribe. Hun ventede på monsteret, hoppede til siden eller bare lidt, da han kom til en farlig afstand og forsøgte at knuse. Dyret var meget hurtigt, men på grund af den store masse var det inaktivt og missede ofte.
  Gerda studerede til gengæld sine manøvrer, hvis fjenden vandt et hundrede og fireogfirs kampe, betyder det, at han også har styrker. Sandt nok faldt de fleste kampe højst sandsynligt på de samme dyr som ham selv.
  Når to lige så dumme monstre støder sammen, og den der er større vinder.
  Du skal dog se godt efter, der er mange fangarme, og de er skarpe, buede som en ramrod, muligvis giftige.
  Musklerne i Gerdas presse spiller, hun vrider sig som en kobra til lyden af fakirens pibe. Hendes bryster ryster, og Charlottes fabelagtigt smukke kæreste fanger sig selv i at tænke på, at han vil se hende hel, nøgen som en gammel græsk gudinde.
  Monsteret missede flere gange, men satte ikke farten ned. Det var tydeligt, at det var et helvedes væsen, klar til at forfølge pigen med en maskines metodiske evne.
  Gerda sprang igen og kyssede mængden. Krigerens figur begyndte at skinne af sveden, der var kommet ud. Det var som poleret og poleret bronze.
  - Ja, kloge pige! - Lavet med beundring Berta. "Jeg ville ikke selv have noget imod at danse i arenaen.
  - Og jeg ville ikke nægte! - Sådan taler Charlottes atletiske fyr lidt snedig. Han følte bestemt en vis spænding og lyst til at kæmpe. Samtidig var han opmærksom på faren for et sammenstød med en kæmpe.
  Charlotte bemærkede aggressivt:
  - Jeg kæmper ikke værre end hende!
  Tilsyneladende, efter at have iagttaget bevægelserne af hjertens lyst, sprang Gerda som en græshoppe. Hendes lyssværd blinkede og skar fangarme af med et hug. De fløj i forskellige retninger og sprøjtede blåt og brunt blod. Et par dråber faldt på pigens bare, sorte ben. Den elastiske hud krympede, gladiatorhunnen rystede den af sig, men forbrændingerne forblev.
  - Wow, din giftige bastard. - Hendes langmodige hårde fødder gik hen over tornene og brændende sår, monsterets krop. Det lykkedes pigen at træde, så hun fik ikke hul på benet.
  Berta sagde i ægte beundring:
  - Virtuos! Som et geni, der spiller et musikinstrument. Det ville være rart at lave komposition.
  Charlottes elsker lo.
  - Og den teori skal ikke stå tilbage for praksis.
  Monsteret vred sig, hvilket fik pigen til at hoppe af ryggen. Hun væltede flere gange i luften og sprang ud under observation af et dusin krystallinske øjne af monsteret.
  Berta sprang endda af glæde:
  - Jeg er klar! Der! - udbrød hun.
  - Hvor-hvor! Hvor er du fra og hvor er du? - efterlignede Charlotte.
  Gerda angreb dinosauren igen. Hun besluttede at handle i korte stød og helst undgå at blive ramt af gift. Lyssværdet fungerer efter princippet om udbrud af fotoner i et stabilt halvrum, hvilket gør det muligt at skære igennem bogstaveligt talt alt med et minimum af energiforbrug. Pigen bruger det. Sandt nok, i dette tilfælde er gladiatorsværdet ladet med minimal energi, hvilket betyder, at det ikke skærer så hårdt og hurtigt, som fighteren ønskede. Og generelt, hvad er det for slags kamp, når den ene partner bare slår den anden. Det er nødvendigt, at den negative karakter også havde en chance, ellers vil offentligheden simpelthen ikke gå til sådanne forestillinger. Held er en omskiftelig ting...
  Denne gang lavede Gerda en lille fejl. Tentaklerne i midten var meget hurtigere end dem på siderne af monsteret. En af dem stak i brystet og skar gennem hendes bh. Bare bryster rystede, Charlottes kæreste undersøgte deres rubin brystvorter og skinnede klart i lyset fra flere fremmede sole.
  Endnu et slag fulgte: Gerda skar et par fangarme af, men højre side af brystet blev skåret af, pigeblod sprøjtede.
  Den kvindelige gladiator skar endnu en fangarm af og sprang ned fra barrieren.
  Til toppen begyndte temperaturen på brostenene at stige. Tilsyneladende ønskede de at skubbe kombattanterne til en tættere tilnærmelse og en hurtig afslutning.
  Gerda kunne ikke stoppe, selv et sekund, hendes bare fødder brændte, blærede som på en middelalderlig stativ.
  Charlottes kæreste bemærkede overrasket:
  Hvorfor havde pigen ikke sandaler på? -Hendes vidunderlige ben vil trods alt brænde!
  Charlotte forklarede:
  - Sådan en skik! Generelt skal en gladiator udholde smerte, især hvis det er en kvinde. Publikum er glade, når de, der kæmper, pines.
  - Kosmisk sadisme! - Opsummerede "Apollo".
  Det gjorde det ikke nemmere for pigen. Hun måtte kaste sig over monsteret igen. Denne gang var hendes ofre øjnene på de mørke stjernebilleders skabninger. Erfaringen fortalte den kvindelige gladiator, at hjernen oftest er placeret tættere på øjnene. Fra hvad? Da det er nødvendigt at behandle for meget information, der ikke svækkes af en lang transmissionskanal. Derfor forsøgte krigeren, der ikke var bekendt med skabningens struktur, at finde hjernen.
  Den ene efter den anden slog fire øjne, men fik selv et par skrammer. Monsteret brølede, som om det også følte smerte. Og i modsætning til et menneske ville hun ikke holde det ud.
  Charlotte bemærkede dette og udledte en aforisme:
  - Jo højere brøl - jo mere stille sindet, jo højere tone - jo lavere intelligens!
  - Rigtig bemærkning! Apollo var enig. - Hane er ikke den mest fremragende kommandør!
  Gerda trak sig tilbage, endnu et udfald af tentaklerne fra et for hurtigt dyr ramte pressepladen og brød igennem den, næsten til højdedraget. Det kan ses, at selv maven led. Heldigvis var det tomt, ingen ville overspise før en kamp.
  Nu indså gladiatoren, at hun godt kunne tabe kampen, trods midlertidige succeser. Stenene blev så varme, at selv uhyret mærkede deres varme gennem knoglerne på benene. Gerda blev kun reddet af hendes lemmers stærke kondition. Pigen, ofte barfodet, dansede på et glødende jern og demonstrerede ekstrem udholdenhed. Sandt nok kunne disse brosten give endnu mere varme, ligesom en atomreaktor, på grund af semi-radioaktiv stråling.
  Så modet forlod ikke skønheden, på trods af at truslen om død blev reel. Og i en kamp som denne kan man ikke give op. Eller rettere, det kan man, men i dette tilfælde er det den stærkeste skam for livet.
  Apollo spurgte Charlotte:
  - Og at udfaldet kun kan blive døden?!
  - Så vidt jeg ved Gerda, vil hun ikke tage noget andet valg for sig selv!
  - Du vil modigt ikke sige noget, men det lykkedes mig at blive forelsket i hende af hele mit hjerte og sjæl! Når det er sagt, tog drengen en dyb indånding.
  Pigen kunne ikke stå og hoppede igen op på skallen og rørte ved hendes brændte ben. Brugte et par stærke slag, lavede et par hop. Nu begyndte hun at lave saltomortaler, hugget i farten.
  - Hvem der ikke har en sommerfugls lethed, slipper ikke for at blive knust af et net! - Hun udtalte en sætning, der er blevet bevinget siden oldtiden. Så gummiræven, bokserdigteren, kæmpede stadig. Han satte også livet på spil, men i mindre grad havde han ikke en så seriøs og vigtigst af alt svær modstander.
  Charlotte tilskyndede hende og græd hjerteskærende:
  - Skær hans mave. Hos nogle af disse væsner er hjernen placeret lige ved siden af maven.
  Apollo udtalte:
  - Er der noget, du kan gøre for at hjælpe hende? Kan du lide magi?
  Charlotte rystede på hovedet.
  - Magi virker ikke i arenaen. Er det noget usædvanligt og ekstremt stærkt.
  "Jeg har ikke mestret bølgemagi endnu!" - Den skrevne unge smukke mand sukkede.
  - Men jeg kender hende perfekt. - Alven, der uventet blev ormekuret ind i deres selskab, pralede. - Menneskene og magien er ét!
  Gerda hoppede et par gange mere, så pludselig fløj en klinge ud, den bevægede sig for hurtigt og lod den ikke hoppe. Pigen havde knap tid til at række hånden op. Fra et frygteligt slag knækkede både bladet og armen, gladiatorens hånd sank.
  - Her er endnu en krog! - svarede hun og tørrede sveden af Berts ansigt. - Hvad vil der ske nu.
  Charlotte råbte til pigen Gerda.
  - Dyk ned under det! Jeg synes at huske, hvor disse væsner har et nervecenter.
  - Fortæl hende! udbrød Charlottes elsker.
  - Umuligt! - Klip den brændende rødhårede pige af.
  Gerda skar sig selv endnu mere desperat, et dybt ar løb hen over hendes ansigt, skar hendes kind over. Endnu en gang blev hun hooked. Hånden var beskadiget, men den højre, hvor sværdet var, opererede stadig.
  Publikum var flippede, og størstedelen, som var skræmmende, rod efter monsteret! Tilsyneladende træt af Gerdas konstante sejre. Pigen, det ser ud til, var grundigt vant til kærligheden fra mængden, dette var ubehageligt. Et øjeblik mistede hun sit tempo, hvilket hun straks blev straffet for, fangarmen brækkede hendes ben, som om det var udskåret i brun marmor.
  Gerdas fart faldt, og hun rullede af ryggen og fik endnu et slag, der brækkede hendes kraveben. Hendes ansigt vred sig af smerte, men krigeren råbte gennem smerten:
  - Jeg går ikke i stykker!
  Pigen faldt sidelæns ned på de rødglødende brosten, brækkede et par ribben, blodbobler kom ud bag hendes mund. Der var en ranglen, monsteret trådte med firs tons kadaver på et sundt ben og knuste skønheden. Røg væltede ud fra pigen, og hun begyndte at få krampe.
  Apollo skreg:
  - Hun er ved at dø! Er det hele forbi?
  Berda snusede sin næse med en klynkende stemme.
  - Sandsynligvis ja! Kære pige, du er ved at dø, hvor er du synd!
  Charlotte med sit undertøj bemærkede:
  - Du er ikke lesbisk, Berta?
  - I intet tilfælde! - For at bevise hendes ord, vippede pigen Apolloens hoved og kyssede ham fast på læberne.
  Den unge mand bøjede hende ned som svar. Når man bliver kysset sådan rigtig lidenskabeligt - det er bare et mirakel.
  - Se godt efter! - Charlotte afbrød deres lidenskabs flugt, dog var der ikke en dråbe jalousi i hendes tonefald.
  Faktisk bøjede den enorme mund af en mutant dinosaur sig over pigen. Og i det øjeblik, med en sidste desperat indsats, kastede gladiatoren sværdet ind i mellemrummet mellem himlen og struben. Den gled indenfor. Gasserne ophobet sig i maven skyndte sig, ild blussede ud af munden, og eksplosionsbølgen kastede pigen væk. Cosa Nostra brød i flere stykker, det svedne kød fløj af.
  Pigen, der havde mistet både ben og arme, lå bevidstløs. Robotter dukkede op ved siden af hende. Et billede af brystet dukkede op på scanneren, to hjerter slog med besvær, men jævnt i en sund kvindekrop.
  - Gladiator Gerda overlevede, og hun tildeles sejren! Så næste forestilling er om tre minutter! - Højt, men uden nogen følelser annoncerede computeren.
  - Væddemål spillet! - Råbte nogen, tydeligt ujordisk oprindelse stemme.
  Det, der var tilbage af Gerda, blev samlet op.
  "Apollo" (nå, hvem skulle have troet) græd alligevel:
  - Og denne pige vil forblive forkrøblet for evigt?
  Charlotte rystede så kraftigt på hovedet, at flere vinglas fløj af:
  - Wow! Præstationerne af vores medicin er sådan, at om få timer vil den være så god som ny, og der vil ikke være den mindste skade tilbage. Nå, fortæl mig, min dumme dreng, hvor så du krøblinge hos os.
  . KAPITEL #9
  Elizabeth spurgte desperat:
  - Bliver de sat i brand!
  Valentina svarede med vrede:
  - Nej, lad dem gå! Ja, de vil give kager til vejen!
  Barfodet Elizabeth græd:
  - Og det er stadig så grusomt! Nå, okay, mænd, men kvinder, hvorfor skal de lide så meget!
  Valentina foreslog:
  - Tyskerne har brug for slaverne, kun som slaver. En slave skal frygte og adlyde! Dette er et diktat baseret på frygt! Og for at skræmme, skal du gøre ondt!
  Den barbenede Elizabeth funklede med blå øjne:
  - Og for at vrede skal du gøre ondt!
  En flamme brød ud, ilden spredte sig ikke så hurtigt som med almindelig benzin, kvinderne skyndte sig, forsøgte at bryde ledningen, blod dryppede fra deres kroppe revet med nåle.
  Det forekom for den barfodede Elizabeth, at tiden sneg sig overraskende langsomt, som en slange, en frisk vind blæste, og kroppen, knap dækket af en let skjorte, blev kold.
  Flammerne opslugte til sidst alle de kvindelige martyrer, deres råb blev meget højere. Huden på øjnene var dækket af vabler og pillet af. Lugten af brænding blev stærkere og stærkere. Han var syg, og tårerne flød fra pigernes øjne. Cheffascisten galede med et snedigt grin:
  - Hvis nogen løber væk, brænder jeg jer alle sammen! Heil! Heil Hitler, universets største hersker!
  Fascistiske soldater tog mundharmonikaer fra bæltet og spillede dem lystigt! Desuden led nazisterne ikke af fuldstændig mangel på hørelse. Men det gjorde musikken endnu mere uhyggelig.
  Den fede officer brølede på russisk:
  - Musik, musik, musik strømmer op! Det er trist, så at trække vejret frygtsomt! Hvem danser lystigt til melodien, der lysner sjælen! Musik strømmer, musik, musik, væk sorg, stop tyskerne fra at sørge! Uendelig, evig, ung, som man så gerne vil leve af!
  Hans assistent, en rødhåret officer, galede:
  - Alle danser! Nå, dans tæver, ellers brænder jeg jer alle sammen!
  Pigerne begyndte frygtsomt at røre med deres bare fødder. Cheffascisten råbte højt og viftede med armene:
  - Direkte! Nå, tæver og ludere, kom så!
  Pigerne begyndte at bevæge sig meget hurtigere i uenighed, men det lignede ikke en kulturdans, men det var snarere en vild dans fra papuanerne, Paraguays kyst!
  Nazisterne løb hen til kvinderne og slog dem i ansigtet med næverne, hvinende noget hjerteskærende og gryntende.
  Hovedfascisten lavede en gestus. En dreng i skikkelse af en Hitlerjugend bragte ham en flaske cognac! Den fede gris trak lige fra halsen, den fyrre graders væske varmede maven. Borov spurgte drengen på en pæn måde:
  - Du har allerede fjorten, jeg giver dig lov til at skyde enhver hore!
  Skuffelsen viste sig i drengens ansigt.
  - Og bare skyd! Det er for blødt! udbrød han.
  Den fede bastard gryntede.
  - Hvad vil du gøre ved hende?
  Drengen snappede:
  - Skruet ihjel, og så sat i brand!
  - Okay, kom nu! Kun hurtigere skal disse kvier stadig køres til Tyskland i tide.
  Drengen, der skinnede med blændende, tykpolerede støvler, bevægede sig langs rækken af kvinder. Han smilede ondt og smilede grusomt. Fra tid til anden stoppede den unge nazist og sparkede den eller den kvinde i maven, men hun traf ikke et valg.
  Elizabeth bad til en ukendt - men ikke til mig! Men den unge standsede lige foran hende og pegede med sin finger:
  - Dette er min luder!
  Elizabeth frøs, rystede forræderisk, og hendes solbrune ansigt blev bleg. Cheffascisten indvendte uventet:
  - Ni!
  Den fascistiske dreng blev fornærmet:
  - Og hvorfor det?
  Borov svarede:
  - Hun er for smuk! Bare en vidunderlig pige, du kan give hende til en general og få en masse penge.
  Den unge Hitlerit accepterede modvilligt:
  - Okay! Bare fordi du afviste min første anmodning, vil jeg torturere to ludere!
  Drengen vendte sig hurtigt og løb og valgte to yngre piger. Denne gang havde han travlt og frygtede, at det lovlige bytte ikke ville blive trukket ud.
  Pigerne sprang selv ud på pladsen, måske håbede de, at en smuk dreng ville forbarme sig over dem, hvis de var underdanige. Ungdommen fnyste hånende.
  - Gå på knæ og kys mine støvler!
  Pigerne kollapsede og kravlede. De kyssede selvsikkert den polerede hud og lugtede den stærke lugt af dyr voks. Hitlerjugends afkom greb pludselig pigerne i håret og løftede dem med magt:
  - Hvilke tæver! - Drengen hvæsede på russisk. - Træt af at leve! Klæd dig nu af med det samme!
  Pigerne tog febrilsk tøjet af og efterlod kun trusser. Den unge sadist beordrede:
  - Ligge ned! På klemmer!
  Pigerne lagde sig pligtopfyldende ned, og SS-assistenterne sikrede deres arme og ben i særlige lagre. Drengen førte fingrene hen over pigernes forførende lyserøde hæle, som endnu ikke havde nået at støve. Han mærkede pludselig en stærk ophidselse og råbte hjerteskærende:
  - En tung pisk til mig!
  Håndlangerne afleverede pisken. Det var ikke nemt, men bestod af rødglødende, rødglødende ledning med skarpe stjerner. Hits med sådan et våben er meget mere følsomme.
  Barfodede Elizabeth blev kastet i feber, da hun tænkte på, hvad der ventede hende. Her er det fascismens monstrøse grin, når mennesker bliver til udyr. Og disse helvedes pinsler af monstre, der har mistet elementære menneskelige følelser.
  Pisken fløjter ildevarslende og falder på pigernes nøgne, lyse ryg. Et slag mod benet skærer gennem skindet og kødet. Den unge fascist spindede tilfreds, han følte sig som en rigtig Gud. Ja, det var en guddom af ondskab og uforgængelig vilje, blottet for den mindste følelse af medfølelse. Men i Hitlerjugend lærte de, at medfølelse er en svaghed! Medlidenhed er en dårlig følelse, der ikke er en ægte arisk værdig. Det er ikke nok at dræbe fjenden, han skal bringes til at lide og ydmyges på den ondeste måde! Slaverne er en underlegen nation som jøderne, og at dræbe en slave er som at dræbe en rabiat hund. Hvad er samvittighed - en helvedes fælde af sjælen, opfundet af jøder og russiske filosoffer. En ægte arer kender ingen anger, kun én ting irriterer ham, at han dræbte få fjender! Men grusomt at torturere en kvinde eller et barn: den højeste manifestation af arisk dygtighed.
  Trusserne brast under slagene fra den rødglødende wire og kom af numsen. Pigerne skreg først, men drengen var stærk ud over hans år, og de faldt hurtigt til ro og mistede bevidstheden efter et frygteligt chok. Imidlertid var de nazistiske bødler ikke på et tab, de bragte ned over hovedet på unge skønheder, der var forberedt på spande med isvand (ved hjælp af et campingkøleskab). I mellemtiden opvarmede den unge sadist igen ledningen på bålet og bragte den ned på pigens bare fødder. Og igen frygtelige hvin, skrig, hvori der ikke var noget menneskeligt.
  Elizabeth kunne næsten ikke stå på benene, det syntes hvor styrken kunne komme fra til at holde ud sådan noget. Det var noget blottet for den mindste mening, langt ud over det menneskelige. Det er mærkeligt, hvordan sådan en sød dreng, næsten et barn, kunne gøre dette. Det er simpelthen utroligt, i hvor høj grad fascismen skæmmer sjæle, selv børns. Så lamme en hel generations opfattelse!
  Pigerne tav igen, og der blev igen hældt vand på dem. På trods af alle anstrengelserne blev de tortureredes råb stillere og mere stille. Fra skuldre til fødder havde de uheldige martyrer intet opholdsrum tilbage. Til sidst blev drengen træt, tørrede sveden af panden og spyttede relish gennem tænderne i retning af kolonnen af uheldige kvinder.
  - Træt! Du kan brænde dem!
  De sønderrevne piger rørte sig ikke længere, sandsynligvis havde lidelsen overskredet et vist mål. Nazisterne løb op til den uheldige, ikke særlig generøst dryppende benzin, satte ild til den. Pigerne bevægede sig ikke engang, selvom ilden langsomt fortærede deres kød med velbehag.
  På dette tidspunkt var skrigene fra de ulykkelige brændt levende, hvis eneste skyld var, at de skulle være en klar demonstration af nazismens ubønhørlige vilje, også lagt sig!
  Den fede bastard viftede med sin skæve knytnæve.
  - Nå, ludere! Jeg håber, at du forstår, hvorfor et pund suser! Og nu vil marchen til sin nye skæbne blive bygget og trin for trin.
  Kvinderne stod ubevægelige, lige så chokerede som de var over grusomheden, det mareridtsagtige syn.
  Den fascistiske dreng trak uden at tænke sig om to gange en pistol frem og skød voldsomt grinende pigen i benet:
  - Du hørte, du fik besked på at marchere!
  Skuddet vækkede kvinderne, Elizabeth mærkede Valentinas blide hænder på hendes skuldre.
  - Send min trofaste kammerat, for at tage hævn, du skal leve!
  Pigen svarede modigt:
  - Og jeg sværger, jeg overlever!
  I mellemtiden skød en ung bastard en vridende, falden pige. Samtidig forsøgte han at dræbe hendes hænder og bare fødder. Jeg ville ikke afslutte pigen med det samme, for det er meget mere behageligt at lytte til skrig af smerte end latter.
  Den alvorligt sårede pige blev liggende på vejen, den unge fascist sluttede ikke, og de greb hende i ribbenet med en krog og slæbte hende til galgen.
  Den fede SS-mand strøg drengen over hovedet:
  - Min kære ven! Du er præcis som Führeren som barn! Og du ved, den store Adolf havde et slagsmål med en pige allerede i første klasse. Så han med to af sine venner overfaldt hende på vej hjem. De fangede hende og bandt hende, begyndte at håne hende. De brændte hende med ild, brækkede knogler, stak hendes øjne ud, og så fyldte unge Adik hendes hals med svovlsyre taget fra kemitimerne. Da var Hitler kun seks år gammel, og han var allerede i stand til en modig gerning, der var en arisk ægtemand værdig.
  Den unge nazistiske grimassering spurgte:
  - Var pigen jøde?
  - Nej, Slav! Østrig-Ungarn kollapsede, fordi tyskerne blev forrådt af slaverne, at Fuhrer lovede at udrydde dem! - Borov førte hånden over hans hals. - Generelt fortjener aber nydelse, men det gør slaverne ikke!
  SS-mændene løftede poterne i kor:
  - Heil Hitler!
  Unge, barfodede, halvklædte kvinder gik hurtigt hen ad vejen. Nazisterne kørte på særlige firehjulede escortcykler (for ikke at spilde benzin på at eskortere undermennesker). Elizabeth, chokeret over nazisternes grusomheder og åbenlyse umoral, tav de første par timer, hun tænkte ikke engang på noget, men gik halvt i søvne. De andre piger, så det ud til, var heller ikke i humør til at tale, i det mindste om sekulære emner.
  Mens de barfodede piger gik på glat asfalt udlagt på sovjetisk jord, føltes deres fødder mere eller mindre behagelige. Men efter at have passeret den ødelagte grænsepost endte de på polsk territorium ... Vejen viste sig at være dækket af fint grus, og skarpt grus gravede ind i pigernes bare fødder. I de senere år havde Elizabeth ikke ofte råd til barfodets gåture, hun mærkede hurtigt hvordan hendes bare hæle begyndte at rive og bage hensynsløst. For at distrahere sig selv talte hun til Valentina:
  - Og hvad gør vi nu?
  Kaptajnen svarede stille efter en pause:
  - Vi kan ikke løbe, ellers bliver alle pigerne dræbt! Samtidig er der heller ingen styrke til at holde dette ud!
  Elizabeth foreslog:
  - Hvad hvis vi arrangerer en flugt for alle?
  Valentina nikkede.
  - Jeg tænker lige på det! Det er bare teknisk svært at gøre det. Se hvor mange vagter der er rundt omkring.
  Elizabeth udtalte en Suvorov-sætning:
  - De hyler ikke efter antal, men af dygtighed!
  Valentina svarede:
  - En af hovedårsagerne til Suvorovs sejre var de russiske troppers bedste kampindtjening og fysisk træning. Især de tyrkiske tropper blev ikke undervist i bajonet- og hånd-til-hånd kamp, så de smuldrede hurtigt. Men med franskmændene var det sværere, især da bajonetten blev opfundet i Frankrig.
  Elizabeth svarede resolut:
  - Men de vandt!
  - Ja, de vandt! Men for at være ærlig, så er det ikke så nemt, som man siger i lærebøger! Valentina sukkede. - Prisen for sejren er for dyr, den kan devaluere trofæer!
  Elizabeth mumlede:
  - Vi taler ikke om trofæer. Det største trofæ i krigen er et reddet liv! Generelt, som Stalin sagde, har en soldat intet køn!
  Valentina foreslog:
  - Så bliv en dreng, og du vil føle dig bedre!
  Elizabeth rystede.
  - Jeg ville selv ikke have noget imod at blive en dreng, drengene er meget friere!
  Valentina fløjtede.
  - Hvorfor?
  - Fordi deres fødder er mere ru, og det brænder mig som at gå på kul! - Elizabeth knirkede.
  Valentina svarede:
  - Og jeg har en fornemmelse af, at de slog mig i hælene med stokke i lang tid og hårdt, men det må jeg holde ud. Det er muligt, at vores fangenskab vil blive forsinket og ikke endnu. Jeg hørte, at kvinder i koncentrationslejre kun får sko, når det sner, og selv da er de lavet af træ.
  Barfodet Elizabeth rystede:
  - Træsko til pigers fødder er bare tortur, engang, da jeg stadig var skolepige på et museum, tog jeg dem på og gik hen ad gangen. De er så ubehagelige og falder af hele tiden.
  Valentina rettede:
  - Og de gnider sig forfærdeligt i benene, og de varmer dem meget dårligt om vinteren! Bast sko er meget bedre, de er både varmere og blødere!
  Kvinderne i landsbyerne var mere forhærdede og klagede ikke, mens kvinderne i byerne allerede var begyndt at se bloddråber, der prægede spor af yndefulde, ungdommelige fødder på gruset.
  En flok ME-109 jagerfly fløj hen over himlen, de ræsede i relativt lav højde, og man kunne endda se hagekorset på vingerne.
  Elizabeth bemærkede:
  - Jeg spekulerer på, hvor vores herlige MiG'er er?
  Valentina svarede modvilligt:
  - Jeg tror, de ikke er fyldt! Generelt har tyskerne en interessant nyhed, miniaturebomber, de kan endda suspenderes fra krigerens vinger. De falder til jorden som hagl. Tanken vil ikke tage den, men mod infanteri eller fly, især sådanne lette som IL-26, er den ret effektiv.
  Elizabeth bemærkede:
  - Vi har vist også, at sådanne "små ting" var ved at gå i produktion. Vi nåede det ikke en smule. Generelt den tunge arv fra det tsaristiske system, omstruktureringen af industrien fra kapitalistiske til socialistiske skinner.
  Valentina tilføjede:
  - Plus borgerkrig! I det enogtyvende år faldt industriproduktionen syv gange i forhold til det trettende år. Millioner af mennesker døde, landet blev ødelagt, og i modsætning til tsarregeringen var der ingen, der gav os lån. Selvfølgelig havde vi ikke meget tid. Hitler fangede os i det øjeblik, hvor hæren lige var begyndt at udruste sig selv med virkelig effektive kampvogne.
  Barfodet Elizabeth var enig:
  - Her har du ret! Vi gjorde meget, men vi fik ikke gjort meget. Hele Europa arbejder for Wehrmacht. Europa! Og det tsaristiske Rusland tabte krigen, på trods af at Tyskland havde hovedstyrkerne i Vesten. Nu står vi i en dårlig situation.
  Og hvornår kommer vores kampvogne til Europa?
  Valentina svarede:
  - Jeg ville ønske, det var snart! Men jeg kæmpede også i Finland, så jeg er ikke så fuld af optimisme, vores hær er ikke helt klar til krig.
  En ung pige med en juniorsergents skulderstropper indledte en samtale:
  - Jeg tror, om to uger vil vores kampvogne befri Warszawa, og om en måned Berlin!
  Valentina rystede på hovedet og spredte sin røde manke.
  - Jeg vil gerne tro det, men... Nazisterne besatte fjorten europæiske lande på meget kort tid. Så erobrede de Afrika og Storbritannien. Invaderede Mellemøsten og Indien. Og så besejrede de Amerika sammen med Canada. - Pigen stampede vredt med bare fod, væltede stenene. - Det her taler om Wehrmachts meget store styrke, og i tre en halv måned havde vi travlt med den lille finske hær. Jeg ved selv, hvad krig er. Nej, i dette tilfælde er fjenden meget stærkere end os!
  Den unge pige var forvirret
  - Så vi kan tabe?
  Valentina svarede:
  Som udgangspunkt ja, men...
  Sandalpigen knirkede:
  - Hvad men...
  Barefoot Valentina svarede:
  - Nazisterne selv bliver deres egne gravere! Se hvor brutale de er. Alt fra hav til hav vil snart rejse sig imod dem. Selv pionererne vil kæmpe mod fascismen, jorden vil brænde under angribernes fødder. Nazisterne vil kvæles i deres eget blod. Deres beslutning om at angribe USSR ville være en fatal fejltagelse. - Pigen trampede igen uden at skåne hende nøgne, nedslåede, røde af en frisk solbrun fod. - Eller rettere sagt, en katastrofe og fascisme vil blive fejet væk fra planeten!
  Elizabeth var enig:
  - Nej, vampyren Hitler kan ikke undslippe aspepælen! Men nu, hvor mange af vores byer vil blive ødelagt og landsbyer brændt. - Pigen vred vredt sin stærke hals, gyldne hår begyndte at bevæge sig. - Og vi er fjols, der kender til den forestående strejke, vi gravede ikke engang skyttegrave!
  Barfodet Valentina nikkede indforstået.
  - Jeg tror, Pavlov bliver skudt!
  Elizabeth vinkede det væk.
  - Ja, det handler ikke om Pavlov! Generelt måtte ordren om at bringe hæren til fuld kampberedskab gives personligt af Stalin.
  Valentina nikkede kraftigt.
  - Du har helt sikkert ret! Men tilsyneladende ønskede lederen at udskyde krigens begyndelse til det sidste, især da Wehrmacht ikke var klar til vinteren, og hvis vi vandt mindst en måned, var Wehrmacht ikke så formidabel. Og i det seksogfyrre eller syvogfyrre år ville vores hær være blevet meget stærkere. Det, der bekymrer mig, er det besatte USAs og Storbritanniens stilling. De kan, efter afslutningen af en hæderlig overgivelse med Tyskland, og endda modtage en del af det sovjetiske territorium. - Pigen stampede hende blottet, kløede og væltede, rund, støvet hæl. - Derudover kan Japan forsøge at tage revanche for nederlaget i Manchuriet.
  De siger, at hun allerede har angrebet vores Vladivostok. Og så vil vi befinde os i en ring af isolation.
  Træt barfodet stønnede Elizabeth og trådte på en skarp sten, hendes ben begyndte at bløde som en rhinsten, og hendes forslåede fingre hvinede mere. Hun tænkte: at nazisterne måske ikke lader dem i nye og gode sko, hvor meget lyst til at ydmyge og påføre smerte. Faktisk, i Rusland blev bare fødder betragtet som et tegn på fattigdom, ikke uden grund var der et udtryk tramp - det vil sige en tigger. Nu mangler det at se, om hun vil være i stand til, efter at have brækket og såret sine bare, yndefulde poter, at nå et stop. Og hvis det falder, hvad vil der ske med det?
  Som i samklang med hendes ord råbte en af de unge piger med blodigt brækkede ben:
  - Jeg kan ikke mere!
  Og han satte sig på hug og strakte sine langmodige ben frem. Nazisterne kørte hen til hende, og der væltede benzin ud over pigens hoved. Hun sprang brat op, men det var for sent, en efterladt lighter blussede op, den uheldige kvinde blev opslugt af en brændende flamme.
  Pigen, råbende, skyndte sig at løbe, de andre fanger blev spredt til siderne. Efter at have overhalet kolonnen kollapsede martyren, mistede bevidstheden, flammestrømmene brændte de uheldige lunger, og døden var forfærdelig! Et ildevarslende råb fulgte:
  - Schnel! Schnel! Lagende tæver død!
  Pigerne i desperation tilføjede et skridt. Elizabeth stønnede sagte og haltede, hendes bare, afskårne fødder eksploderede af smerte, som af et berøring af glødende jern. Men hun var ligesom andre piger fastspændt.
  For at få lidt distraktion sagde barfodede Elizabeth:
  - Kan vi synge Internationale?
  Valentina rystede på hovedet.
  - Disse monstre vil skyde os alle! Vær tålmodig! Bare fødder, især hos unge mennesker som os, bliver hurtigt grove. Vi vil holde ud og overleve. Sejren vil være for den røde hær. Også selvom alle kapitalisterne griber til våben mod os! Når alt kommer til alt, fra taigaen til det britiske hav, er den røde hær den stærkeste af alle!
  Elizabeth knyttede næverne.
  - Men der er ingen stærkere russisk ånd,
  Deres ruiner selv vil vi genoplive!
  Russisk kriger tage sværdet snart
  Vi vil stå og vinde igen!
  Herefter blev det på en eller anden måde lettere, og selv den brændende smerte i de blodige ben blev svagere.
  Solen var ved at gå ned, nazisterne blev mere og mere nervøse og opfordrede pigerne til at fortsætte.
  Det blev friskere, vinden blæste behageligt svedige ansigter. Barfodet Elizabeth bemærkede:
  - Det ser ud til, at selv solen er til os!
  Valentina smilede kraftigt.
  - Kommunismens sol er altid for os!
  Skyggerne på vejen blev længere og blev mørkere og mørkere. Nazisterne tændte lanterner, hvilket gjorde udseendet af deres cykler meget mere mystisk, der var en følelse af mystik i det. Elizabeth forestillede sig allerede, at disse ikke var nazisterne, men forfærdelige monstre. En slags mangesidet Viy eller ghouls. Mærkeligt nok, men dette gjorde nazisterne ikke skræmmende og så at sige urealistiske. Poveselev - en anden vind åbnede sig, Valentina begyndte at synge en sang:
  - Der på de ukendte stier danser djævle i sandaler! Nå, Koschei spiste for meget kålsuppe!
  Valentina smilede.
  Du er fantastisk som altid!
  Endelig dukkede et signaltårn op i det fjerne, og huse blev synlige, med mørklægning. Så deres rejse nærmer sig sin afslutning. De fleste af pigerne var allerede udmattede, var ved den sidste linje af fysisk udmattelse og holdt kun på overlevelsesinstinktet.
  Elizabeth spurgte Valentina, som om hun burde have vidst:
  - Vil de fodre os?
  Kaptajnen svarede i spøg, selvom det var svært for hende:
  - For tyskerne er vi som kvæg, og ingen lovede at fodre kvæget på vejen!
  Barfodet Valentina svarede vredt:
  "Så skærer jeg halsen over på Hitler!"
  Et par hundrede mere smertefulde skridt, revet i stykker, med bare fødder, og pigerne begyndte at blive ført ind i en særlig lejr. Det ser ud som om det var forberedt på forhånd til krigsfanger, træbarakker kunne ses i mørket, også tårne med pigtråd. Kvinder begyndte at avle på dem og forsøgte at placere civile og militære separat. Men fangerne var så trætte, at de ikke engang tænkte på at flygte. De faldt bare på de ru trækøjer. Elizabeth, der trådte på det trampede græs med sine forslåede, blodige fødder, oplevede en salig fornemmelse. Endelig kan hun falde i søvn. Men da hun allerede var på vej ind i kasernen, sprang to SS-mænd op til hende og brækkede hende uhøjtideligt.
  - For hvad? - Råbte pigen.
  - Russiske Schwein! Følg med, hvor de får at vide!
  Elizabeth blev ført ud af lejren, så de passerede tårnene og jernportene. Først troede pigen, at de ville skyde hende, men så var hun bange for, at hun ville blive tortureret. Hvad hvis nazisterne tror, at pigen har en vigtig hemmelighed?
  Hun blev ført til et palæ dekoreret med et basrelief af løver. Mærkeligt nok beroligede synet af en rig ejendom Elizabeth, den lignede ikke middelalderens dystre torturkældre. Disse monstre kan dog torturere og plage hvor som helst og så meget de vil.
  Hun blev ført ind i bygningen, pigens bare fødder rørte ved det frodige fløjlsgulvtæppe og druknede i det.
  Et stærkt elektrisk lys blinkede. En mand i livret dukkede op, kastede et skødesløst blik på pigen og befalede:
  - Vask hendes fødder!
  Elizabeth satte sig i en stol, og en pænt klædt stuepige medbragte en sølvskål med vand. Hun var en tjenestepige af oprindelse, hun var en hviderussisk polak og kunne russisk. Hun dyppede sine forslåede ben i en skål med mørkt vand og gned dem forsigtigt. Elizabeths pigefødder var et ynkeligt syn. Der var bogstaveligt talt intet opholdssted tilbage på dem, fingrene blev slået ned. Og ikke desto mindre var benene på den hviderussiske skønhed smukke og var værdige til en prinsesse eller en græsk gudinde.
  Stuepigen vaskede forsigtigt støvet og blodet væk og gned hver finger. Så spurgte hun med sympati i stemmen:
  - Det ser ud til, at du har fået meget, skat?
  Elizabeth svarede:
  - Andre fik det sværere! Jeg har intet at klage over skæbnen!
  Polakken nikkede.
  - Jeg tror på, at alt vil ende godt for Sovjets land!
  SS-mændene afbrød samtalen, og de samlede Elizabeth op og slæbte hende ind i den pragtfuldt møblerede hal. Pigen gjorde trægt modstand, de kastede hende, smækkede døren og straks, som et spøgelse, dukkede en fed orne op. Allerede før kolik i hjernen hvislede en velkendt stemme:
  - Nå, birdie, du vil være underdanig!
  Elizabeth forsøgte at hoppe tilbage, men den tilsyneladende klodsede nazist viste sig at være mere adræt. Hun sprang brat hen til pigen og rev hendes skjorte af og afslørede to ret store, faste bryster med skarpere brystvorter. Pigen sparkede ham i lysken med sit knæ, men fascisten forventede dette, ikke desto mindre tjener ikke svage unger i SS og parerede angrebet.
  - Modstå, det bliver endnu sjovere!
  Den fede orne skyndte sig atter ind på hende og rev resterne af hendes tøj af, især bukserne, men hylede pludselig hjerteskærende:
  - Ja, du bider stadig en tæve.
  Halvnøgen Elizabeth flygtede og skyndte sig hen til den modsatte dør, hun håbede, at der måske ikke ville være sådan nogle soldater. Hun åbnede den og fik straks et kraftigt slag på hagen. En muskuløs teenager med en nøgen torso dukkede op foran hende. I ham genkendte hun til sin rædsel den unge sadist fra Hitlerjugend. Han smilede ondt med hvide tænder.
  - Og du er temperamentsfuld!
  Den fede SS-mand knirkede:
  - Jeg giver dig tilladelse til at bruge det sammen med mig! Du er allerede voksen, og det er tid til at prøve den kvindelige krop!
  Den unge Hitlerit svarede:
  - Jeg har ikke voldtaget russere endnu.
  Elizabeth blev syg på grund af det faktum, at hun kunne blive voldtaget, og hun skammede sig især ved at fratage teenageren ære. Som toogtyve beholdt hun sin uskyld, og nu må hun skilles med hellighed, ikke med sin elskede, sovjetiske fyr, men med sådanne degenererede, som verden endnu ikke har set. Pigen skreg hjerteskærende, men en stor fascist og på ingen måde et lille barn angreb hende med det samme. Ornen vejede mindst halvanden centner, og den trætte Elizabeth mærkede, hvor hurtigt hendes rester af styrke aftog.
  Samtidig pressede den unge sadist hendes hænder og klemte hendes bryster. Til sidst faldt hun, og uhyret tog hende groft, med lækkerhed som en brunsvin. Elizabeth oplevede frygtelig smerte og styrtede ned i et helvede!
  . KAPITEL #10
  Tanken var fastgjort til krigerne, og de fortsatte deres fremrykning ned i dybet af de sovjetiske stillinger. Skønhederne skød mod russiske kampvogne og kvidrede, blottede deres tænder.
  Gerda skar de fireogtredive med en skal og kvidrede:
  "Jeg er en Hyper Class Warrior!"
  Hvorefter du brød ud i grin... Virkelig en vidunderlig pige. Kriger af den højeste kunstflyvning. Og en lille dårlig, og en hore... En grim morder af gode fyre.
  Charlotte vil også trykke på joystick-knappen med sine bare tæer og give ud:
  - Jeg elsker at ødelægge kampvogne!
  Og den sovjetiske fireogtredive vil splitte uden yderligere bemærkninger. Tårnene er revet ned og gennemboret.
  Christina fyrede uden fordomme. Denne gang var offeret for hendes bare fingre en 152 kaliber sovjetisk haubits. Det er en ret grim kaliber. Den vil selvfølgelig ikke trænge igennem frontpansringen på en tysk bil, men den vil ryste ret godt. Og pigerne vil lægge deres ører.
  Den gylden-røde kriger siger:
  - Jeg er sådan en skønhed, en barfodet drøm!
  Og så slog Magda også fast. Også en kriger, hvis ikke fra Gud, så bestemt fra Satan. Og dette trods al hendes religiøsitet.
  Og hvilken smuk pige hun er. Og meget sexet, men samtidig genert.
  Magda sang, bankede på sin bare fod og rykkede i sine lange sorte øjenvipper:
  - Det sker jo ikke i verden, at tanke går i stykker i buffeten!
  Gerda blottede sine tænder og hvæsede, funklende med smaragdgrønne øjne, og slog endnu et våben ud:
  - Jeg bliver Superman! Og jeg vil brænde alle!
  Og igen trykker og ryster han med fingrene på den sovjetiske bunker. Aggressiv pige. Prøv dette og overgå! Hun har en utrolig kraft!
  En tysk kampvogn skød mod batteriet. Nazisterne var allerede gået dybt ind i de sovjetiske stillinger og nærmede sig Minsk. Men der er mange forsvarslinjer, og Den Røde Hær gør stædigt modstand. Der er gravet så meget her. Så let ind i det operationelle rum, og du vil ikke bryde ud. For pokker, svære opgaver at løse.
  Der har allerede været tilfælde af tankvæddere. Især højhastigheds, men svagt pansrede BT'er, stræber konstant efter at ramme. Så de kan ikke tage tysk teknologi. Der var et tilfælde, hvor Yaks også faldt på tyske kolonner med udstyr.
  Charlotte hvæsede og tæskede mod det sovjetiske batteri:
  - Sikke lige så dumme disse russere. Nej, for straks at kapitulere, men de gør modstand ...
  Christina svarede logisk på dette, men først, ved at trykke med sin bare tå, vendte hun den 100 mm sovjetiske kanon om:
  - Amerikanerne er et praktisk folk, men selv de kapitulerede ikke imod os med det samme! Så hvordan kan man ellers sige, hvem der er dummere. Vi er stadig så langt fra Moskva!
  Magda trykkede på joysticket med sin bare tå og sagde selvsikkert:
  - Lad os komme derhen! Vi er der helt sikkert, og snart nok!
  Gerda fløjtede og sang og åbnede sine skarlagenrøde læber:
  - Vi marcherer mod Moskva, og vi ser fascisme i det fjerne ... Snart slår jeg Lenin, og kammerat Stalin bliver fanget!
  Efter at pigen igen trykkede sine bare fingre på joystick-knappen. Og hvor sjusket. En 85 mm sovjetisk pistol fløj op med hjulene revet af.
  Charlotte fyrede også, og ganske passende. Samtidig hvæsede han ondsindet:
  - Jeg efterlader deres våben i himlen! Og jeg vil tage månen ned fra kuglen!
  Derefter viste en anden sovjetisk pistol sig at være flækket som en valnød under en forhammer.
  Ja, den tyske 105 mm kanon er meget, endda ekstremt dødelig. Men skønhederne startede i infanteriet. Og vi har været meget igennem med det. Og hvorfor kun deres bare fødder ikke pløjede. Det var det enogfyrre år. Når meget er besluttet. Krigens udfald var ikke forudbestemt. Og krigerne gik imod de meget store styrker i Storbritannien. Havets elskerinde ville ikke give efter endnu og gjorde desperat modstand.
  Dette er, hvad Gerda huskede, da hun stormede en anden, meget magtfuld linje af sovjetisk forsvar. Men da de endnu var ganske unge, gik de sådan og gjorde dette. Hvor havde de det sjovt dengang!
  Billeder svævede for Gerdas øjne, som i en film;
  Apollo svarede:
  - Ingen steder! I vores lykkelige verden er der ingen og kan ikke være krøblinge! Fordi det tredje rige, der erobrede verden, giver alle lykke!
  Pigerne løftede hænderne i en munter hilsen.
  - Zind Heil! Selvfølgelig, lykke! Vi vil have godt... To hvide vinger over hele verden! Der er lys i vores sjæle, den klareste daggry - Shakespeare kan ikke beskrive!
  Ak, opvågning igen... Gerda vågnede og mærkede den vildeste smerte i kroppen... Det er ikke let at køre gennem ørkenen og trække tanke, selvom man betragtes som en supermand. Eller ægte arisk - nådesløs over for rigets fjender! Charlotte gjorde dog ikke mindre ondt, og hun stønnede endda:
  - Sådan en smerte! Hvilken smerte - Det Tredje Rige mod Yankees - hundrede og nul!
  Gerda forsøgte at muntre sig selv og sin ven:
  - Superman ifølge Nietzsche burde være nådesløs over for andre, men endnu mere over for sig selv!
  "Jeg ville ønske, jeg kunne få Friedrich Nietzsche til selv at løbe hen over sandet og trække tanken," brokkede Charlotte.
  Gerda var enig.
  - Ja, jeg er enig: hvem led ikke, han vil ikke forstå!
  Efter morgenmaden glædede Madeleine pigerne:
  - Nu et simpelt løb, selvfølgelig med læs. Den øgede aktivitet af briterne er forudsagt, vil returnere deres gribbe, så det er bedre ikke at risikere tanks. Når alt kommer til alt, uanset hvor seje I piger er, vil I ikke være i stand til at trække tanken hurtigere, end de går af sig selv!
  Gerda brokkede sig forarget:
  "Selvfølgelig bærer du det ikke selv!
  Madeleine var rasende, eller lod som om hun var rasende:
  - Halvtreds ramte med en stok i hælene på denne dumme pige!
  Hun-ulvene skyndte sig for at opfylde elskerindens ordre. Gerda lagde sig lydigt ned og stak sine bare, yndefulde ben ind i det apparat, hun havde forberedt på forhånd. Det var en falaka! Pigen tog en dyb indånding og prøvede ikke at forråde sin mentale angst. Madeleine selv nærmede sig sit offer, rørte ved hendes hærdede, endnu ikke støvede hæle. Hun klikkede med tungen og sagde:
  - Tæl takterne!
  Til at slå valgte Madeleine en speciel kølle, gummi, men med en stålstang indeni. Kommandøren selv er også en pige, men på grund af hendes massive, atletiske figur virker hun ældre end hendes år, hun snusede gummiet og hendes ven slog ham skarpt.
  - Enkelt gang! - sagde Gerda i et lidende tonefald.
  Madeleine ramte Gerda endnu hårdere i hælene.
  - To! - Sagde pigen.
  SS-kompagnichefen fortsatte henrettelsen. Han forsøgte at fordele slagene jævnt, så smerterne var maksimale, men samtidig undgå lemlæstelse. Gerda talte og prøvede at være mindre opmærksom på de flammende såler. Da hun løb barfodet gennem sneen, var smerten ikke mindre, men pigen holdt ud og satte ikke farten ned og indså, at hendes frelse netop var i fart. Ellers vil du få forfrysninger, blive en krøbling og gå til spilde. Så det er nødvendigt, så er det nødvendigt at være en ægte arisk og udholde, tempererende mod. Generelt er der ingen smerte som sådan! Dette er en illusion. Faktisk opfandt zionisterne smerte, svaghed og alderdom! Men faktisk er mennesket bestemt til at være en gud, eller rettere et supermenneske! Men er det meningen, at supermanden skal græde, selvom du bare er en seksten-årig pige, som aldrig er blevet kysset af en fyr. I intet tilfælde!
  Ved optællingen af halvtreds (ære til Forsynet kom ikke på afveje!), stoppede Madeleine og sagde:
  - Ungdom! En på det straf til dig er ikke færdig. Du vil løbe barfodet gennem ørkenen uden at smøre sålerne med en beskyttende creme. Den ekstra smerte vil lære dig en lektie!
  Gerda nikkede lydigt.
  - Tak kommandant.
  Faktisk var pigen ikke særlig glad, og det gjorde ondt at løbe sådan, og uden en beskyttende creme var det endnu mere smertefuldt, men hun forventede at holde ud. Hun har stærke såler, sko blev kun båret af elitepiger under parader, eller hvis det var nødvendigt at bruge for meget tid i kulden, ud over kroppens udholdenhed. Men det er mærkeligt, pigerne blev praktisk talt ikke syge med sådan en alvorlig hærdning ... Eller måske er det naturligt! I det tsaristiske Ruslands dage var spædbørnsdødeligheden høj, men de, der overlevede, var ekstremt sunde børn og mennesker! Nå, nu for at løbe barfodet på ørkenens varme sand... Hvordan kan hun holde det ud!
  Åh, åh, åh, hvor smertefuldt, men lad os ikke rynke panden, men hellere smile. Hvis babyen smiler: måske alt ordner sig!
  Gerda sang endda fuldt ud, stemmen væltede ud over ørkenen:
  Lykke du er en utro ven,
  Nødens og slidets søster!
  Hvor kort er et flygtigt øjeblik af fritid,
  Selvom ønsket om at vinde altid er!
  
  At føde et barn - at høre ham pludre,
  Ulve kender ikke snart skæbne!
  Drive fjender først - du skal være i ærefrygt,
  Lad min vin koge i raseri!
  
  For en jomfru er sværdet den første trøst,
  Han vil give hende tro i et sprælsk skridt!
  Og et sted raser en helvedes orkan,
  Lad os udtrykke kærlighed til fædrelandet i vers!
  
  I vers, der ikke er skrevet af mudret vand,
  Og dem, der blødte en fighter!
  Men der vil være tid for os til at leve et vidunderligt liv,
  Når den Almægtige kærlige Fader!
  
  Men stol ikke på Faderen
  For vi er næsten voksne!
  Og hvis vi straks ønsker en bedre andel,
  Når uretfærdigheden ikke er tavs!
  
  Kæmp for hvert øre på græsplænen
  For hver perle og blad!
  Krigere tør indædt,
  Mottoet er enkelt: Kæmp og kæmp!
  
  Der er ingen succes uden kamp - verden er sådan
  Hvad skal man ikke plukke frugten, hvis hænderne er mos!
  Løkken klemte endnu mere i halsen,
  Kilden tørrede pludselig utilsigtet ud!
  
  Men fædrelandet gav os superkræfter,
  Du er en kriger, en ny mandsridder!
  Hvad var varmt og sødt for os,
  I hjertet af jomfruen vil holde for evigt!
  Pigen sang færdig, hendes venner sang med... Hun bøjede sig for vinden og skyndte sig videre. Hvor nogle gange sker det, smukt, fred, selv når det gør ondt. Og hvorfor vil hun løbe til enden, fordi en kriger ... Og en tysk kriger er ikke engang et stykke jern, men noget hårdere end stål! Og at stønne for ham betyder at forråde sig selv!
  Pigerne fik ikke lov til at hvile til frokost, og snart faldt de tre ulve bevidstløse. De blev samlet op af bælter og slæbt, ti på én gang. Barfodet Gerda var blandt de spændte. Hvor brændte pigens bare såler brutalt og hendes læg gjorde ondt, men hun stønnede ikke engang. Kun tungen var hævet af tørst, og det gjorde ondt at tale. Og en halv time senere faldt fem krigere på én gang. Herefter blev der annonceret en pause, og pigerne fik lov til at drikke vand. Og så fortsatte det frivillige tvangshelvede...
  Det lykkedes ikke pigerne at nå basen, og de blev tvunget til at overnatte lige i ørkenen. Krigerne spændte behårede reb om sig, hvorefter de lagde sig med hinanden, på en regnfrakke. Vi kastede os ud i en drøm ... Gerda så igen noget kamp;
  Her rider hun og de andre krigere på heste. Smukke kampe venter dem forude, de herlige tider, hvor mod og ære blev værdsat, og alle var riddere ... Alle, der kæmpede, selvfølgelig uden sådanne jesuittiske teknikker, når infanteri bombes fra luften. Og så er der nogenlunde ligekantede våben og en masse muligheder for at vise tapperhed.
  Deres yndefulde løb bygger op og opbygger tempoet. Gradvist accelererende nåede hestene forbløffende fart. Her er det berømte "Seven-League Step" fra Det Tredje Rige! Når en hest ikke er en hest, men hvad der er vidunderligt og bevinget. Rytternes hår så ud til at være frosset i luften og strakt ud i gyldne, perle-, smaragdtog ... Og kun nogle gange rystede de nervøst i takt med bevægelsen, som en tynd streng på en guitar.
  Hestenes kraftige muskuløse kroppe strakte sig ud i lange, som om de var dovne, hopper og foldede sig så næsten på midten, som enorme fjedre, for at skubbe fra jorden igen. Hop fulgte den ene efter den anden, rytmiske impulser, synkront i alle dyr i løsrivelsen. Gerda beundrede: Hestenes bevægelser var så frie, som om intet lænkede dem. Selvom de selvfølgelig var kurvede med fremtrædende muskler, så halvnøgne krigere ud til at være en del af hestene, hvor behændigt sad de. Skønhederne slog på siderne med deres bare hæle, og hestene, der glemte, at vanvittige fjender styrtede efter dem, skyndte sig ind i denne magiske halv-løb-halv-flugt!
  Gerda forestillede sig, at hun fløj i et jagerfly ... Hvordan hun i det øjeblik ønskede at blive pilot og makulere britiske fly - og bringe døden til Tyskland.
  Afdelingen trak hastigt ind i de buskede gange. Charmerende kvindelige krigere på de forreste heste krøb sammen, kiggede opmærksomt frem og gemte sig bag dyrenes buede halse. De er muskuløse skønheder, der er værdige til de mest prestigefyldte catwalks, var de første til at opdage fjenden og risikere at falde under et dødbringende regnskyl. Øer med tæt sammenflettede grene skiltes nu og da pludselig fra hinanden og afslørede nye passager, der ligner flodsenge. Kavalerieskadronens ulve flød over dem i en fleksibel bølge, som en mørk strøm, der skinnede af stål.
  Gerda forestillede sig en kampvognskolonne på vej mod Paris. Tyskland kæmpede derefter alene, mod tre imperier med koloniale besiddelser: England, Frankrig og Holland, samt Belgien ... Den hykleriske Franco nægtede at åbne en anden front og førte endda separate forhandlinger om, hvad han ville få, hvis han gik ind i krigen mod Tyskland. Mussolini startede en hemmelig korrespondance med Churchill om, hvilke tyske byer der ville overgå til Italien i tilfælde af åbningen af den anden sydfront, og den mest lumske Stalin mobiliserede flere og flere nye divisioner. Sovjeterne grupperede magtfulde tanknæver (Denne information dukkede pludselig op i Gerdas hjerne). Hvis vægten skulle vakle, og de nazistiske tropper gik i stå, så ... var det muligt at få flere fronter på én gang og falde i en strategisk tabt position. Men Hitler viste sig at være et geni, han vandt ikke kun, men vandt hurtigt. Han gik bagud og ødelagde først en del af de allierede tropper og derefter en anden. Og selvom vesterlændingene havde flere kanoner, soldater og kampvogne, tvang han dem til at kapitulere! Ja, og de allierede havde ikke den kerne, den særlige fascistiske ånd (fascisme er ikke for ingenting, fra ordet fascinator-bundt!). Så de tabte, da tropperne gik bag deres linjer ...
  Ånden viste sig at være stærkere end materien, og du kan angribe med mindre styrke! Hvorfor blev 1. Verdenskrig ikke vundet? Måske på grund af det faktum, at kejserens regime ikke nød så stor tillid blandt folket som Hitlers regering ... Og de gamle generaler var ikke så dygtige, og de måtte kæmpe på to fronter ...
  Pludselig mærkede Gerda, hvordan dårlige anelser blev tykkere - og hvis røde Rusland angriber, og igen bliver de under et dobbelt slag? Sandt nok, nu er der ikke længere Frankrigs vigtigste fodstyrke, hvilket betyder, at det bliver lettere. Derudover er tyskerne forenet og samlet, samlet om den lyse nationalsocialistiske idé. De har aldrig været så forenede!
  Flere og flere buskede øer styrtede forbi i høj fart og forsvandt i det fjerne. Selve buskene var grønne med orange pletter med nåle rundet som fiskekroge. De forsøger alle at gribe hestene i hovene, og bladene ligner rovdyr, noget som dette hos middelalderlige kunstnere, malede djævle! De tykke, ildrøde fletninger af den heroiske pige Madeleine dansede i luften foran Gerdas ansigt. Den fokuserede pige greb kontrolremmene med begge hænder, men blev stadig tvunget ud af de forreste rækker. På en eller anden måde diskret sad yderligere to krigere fast på begge sider. Fredfyldte ryttere, forstenede og på samme tid paradoksalt nok mobile, slanke, yndefulde og på samme tid kraftfulde. Solbrune ansigter ser mørke ud, og langt, flydende hår, tværtimod, funkler i lyset af tre solnedgange. Krigere er alvorlige, øjne smaragd, safir, rav, turkis gnistre. Ikke desto mindre er der i pigernes ansigter noget barnligt, naivt, som man gerne vil røres ved. Hun er Gerda, deres kammerat og søster, men hvis kampfællerne føler svaghed eller forræderi fra hendes side, bliver de dræbt på stedet! Og hvad Madeleine beordrer dem ... de vil opfylde uden tvivl!
  Lysene satte ind, og månerne rejste sig i deres sted. Den ene efter den anden, så lyse og farverige, af forskellige farver ... Hvor smukt blomstrer blomster på himlen, og blomster fra Edens Have!
  Vindens hvislen i mine ører, den behagelige duft af sunde pigekroppe, blandet med syrlig hestesved og duftende urter. Og et sted forude gemmer sig adskillige fjender. Dyrets skulderblade, kraftfulde og endda under pigen, gik på begge sider af vuggen. Synet af de metodisk hævede og faldende muskler mindede vagt Gerda om noget. Men her er hvad krigeren ikke kunne huske. Ja, og den forræderiske tid så ud til at forsvinde ...
  Et sted langt bagved, knap hørbar i klirren fra kløede poter, blev der hørt skrig, de usædvanligt skarpe skrig fra ghouls, ringen af metaller, de rullende hvin fra hybrider af en kamel og et æsel. Det forsinkede kald fra en trompet lød. At Charlotte tilsyneladende, ak, det er nødvendigt at flyve sådan ind, stødte sammen med ghouls. Men så meget desto værre for dem!
  Men - hurra! - Næsten med det samme brølede Madeleines førende ryttere advarende. Jeg kan ikke se ordene - kun skarpe, ophidsede intonationer. Efter at have fulgt hændernes anvisninger lagde Gerda mærke til hovederne af fremmede ghouls hæve sig over buskene til højre foran, hundrede og halvtreds favne væk. De voksede som fra ingenting - ikke mindre end hundrede tætte figurer. Der dukkede også ryttere op - mørke prikker på ryggen af enorme dyr.
  Frigørelse Madeleine ændrede øjeblikkeligt og ensartet retning - som om en flok fisk pilede til siden. Hestene syntes stadig at trænge frem, selvom det næppe var muligt. Og ghoulsene reagerede på en eller anden måde langsomt på fjenden, hvilket gjorde det muligt for Madeleine at gå rundt og overhale dem. Og i det øjeblik, da det så ud til, at faren var forbi, lød nye råb fra udkigsposten. Den anden fjendegruppe dukkede denne gang op fra venstre side - ikke mindre end firs enorme skabninger. En afdeling af hun-ulve, der næppe talte fem dusin krigere, vendte sig som en skaterhest og undgik et slagsmål. Og igen handlede fjenden langsomt, som om han ikke holdt trit med de flydende flygtninge.
  Gerda indså pludselig, at de simpelthen blev dirigeret, hvilket førte dem til et forberedt sted. Det ville være en grov, katastrofal fejltagelse at følge denne vej. Den unge kriger forsøgte at udbryde:
  - Vær forsigtige venner! At være forudsigelig er at blive strafbar!
  Men hendes desperate råb blev overdøvet... Og den barfodede Gerda følte sig magtesløs. Måske var det sådan, Führeren havde det, da han blev informeret om, at luftslaget om Storbritannien var tabt! Krigen er dog lige begyndt.
  Men Madeleine forstod allerede alt og blinkede til pigen:
  - Den perfekte fælde til, når offeret tror, de er en piskeris! - Og hugge en kvist ned med et sværd, tilføjede hun. - Et ideelt røveri er, når en klient er min ven i færd med røveri!
  Da Gerda så sig omkring, bemærkede Gerda med alarm, at begge grupper fulgte parallelle kurser i det fjerne, til højre og til venstre. Ligesom de skærende ender af en saks, klar til at skære en arterie op.
  - Hvor kom disse hugtænder fra? - I pigens stemme kunne høres raseri og fortvivlelse. - Ja, selv i sådanne mængder!?
  Efter at have vurderet retningen, hvor fjenderne drev dem, forsøgte Gerda at bestemme stedet for bagholdet. Men foran deres levende "båd" dukkede flere og flere nye buskede øer op, af forskellige farver, der bevægede sig som havets bølger, på hvis overflade dieselbrændstof spredte sig, farverige, reflekterende lysstrømme i fem måner. Og det var det, der gjorde det svært at navigere.
  Ved at manøvrere mellem krattene begyndte hestene at vise de første tegn på træthed. Deres kroppe var rigeligt dækket af fugtigt skum, de tunge tæpper blev mørke i kanterne, den skarpe lugt irriterede rytternes næsebor. Gerda gned sin nøgne, lyserøde hæl på ryggen, mærkede den varme glide af en hestes hud. Det vigtigste er ikke at miste fart!
  Da Gerda fornemmede en nærgående kamp, inspicerede han barfodet kampudstyret. Adskillige bundter af korte og lange spyd er fastgjort inden for rækkevidde af ryttere. Under dem er to arabiske scimitarer, aflange og let buede. Men beskyttelse mod pile ... De er næsten nøgne, i bikini kan de skydes ad helvede til! Er det ikke tåbeligt at gå i kamp praktisk talt nøgen, når fjenden bare truer med at skyde dig med pile. Og hvad tænkte cheferne på? Jeg huskede, at Charlotte engang faldt: "Den mest massive, mellemstore franske kampvogn Ziz-35, uigennemtrængelig i panden! Og vores kampvogne er desværre som skoleblotter!"
  Men Madeleine så ud til at forstå truslen og skyndte sig at berolige:
  - Vores hud er smurt ind med en heksedrik, som vil beskytte meget bedre end rustning!
  Gerda svarede spøgende:
  - Den, der tænker på beskyttelse under kampen, er absolut forsvarsløs mod panik!
  Madeleine advarede dog:
  - På øjne, ører og øverste del af halsen er eliksiren svagere. Så pas på, du kan blive fanget!
  Gerda svarede muntert:
  - Det forstår jeg ... Men force majeure, det er også force majeure i Afrika. Hvad kan du gøre!
  Lange lyde gennemborede luften, som knirken fra smuldrende brosten. Ved en vis intuition indså Gerda, at det var Madeleines råb. De smukke piger gøede som svar, hvorefter krigerne rejste deres sabler med det samme - nogle i højre hånd, og nogle i venstre, og også et spyd. Gerda rystede også sin skæl og udbrød:
  - Jeg er en knusende pige!
  Pludselig så Gerda Charlotte fare hen over dem, med en lille løsrivelse af skønheder: bravo er super!
  I samme øjeblik blinkede vandrette streger foran to hundrede hop. Så blokerede infanteriafdelingerne af ghouls og ghouls lysningen, langs hvilken de tyske krigere skyndte sig. Der var ikke flere sidegrene her, denne gang førte direkte til døden. I de skrå stråler fra en blanding af solnedgang og måneskin blinkede talrige rækker af fjenden med alle regnbuens farver reflekteret fra stålet.
  Madeleines nye brøl rystede rummet, og løsrivelsen af piger blev delt i to grupper, som straks gled til siderne. De bevægede sig væk fra hinanden og pressede mod de modsatte kanter af lysningen. Gerda udbrød:
  - Alexander den Store i bikini!
  Efter at have nået punktet med den mindste bredde af buskene sprang krigerne frem gennem de grønne øer. I det samme lød der et dvælende stønnen, som om æsler var flået, hvorfra selve luften svajede som en rude. Pludselig indså Gerda, at hun hørte stønnen ikke kun med ørerne, men også gennem sine langmodige, pigefødder. Det lader til, at de også gør ondt, da det var dumt for krigeren under løbeturen barfodet, på en rødglødende, så man endda kan bage et hønseæg på ørkenens sand. Nå, som de kloge siger: en hest adskiller sig fra en mand ved, at rytteren ikke bestemmes af stemmeret, og ingen evner giver en chance for at sadle rytteren! Eller også: en hest har fire ben, den vil løbe hurtigere end en mand, men den vil også strække sine hove tidligere!
  Buskene blev passeret på et øjeblik, og hestene fløj igen ud i det åbne rum. Lange blødende ridser blev synlige på deres kroppe. I betragtning af størrelsen af disse ben var ridserne af betydelig dybde; som den kinesiske (hårdtarbejdende nation!) gravede skyttegrave!
  Rytterne omkring begyndte hastigt at vride deres våben ud, også læderstumper, og dækkede hestene med dem. Så den påklædte, kornede, funklende hud beskyttede hestene.
  Barfodet opdagede Gerda, ubehageligt for sig selv, at hendes fingre var blevet ret akavet. Af en eller anden grund glider de af knuderne, ja, afgrunden er med dem, den dækker den alligevel!
  Skør, som en ildflamme langs hoppets tørre grene, gik hun ind i en kritisk fase. Naturen selv faldt til ro, frosset fast i et foruroligende landskab. Horisonten slugte lyset, i vest var alt malet med en palet af blod og iskold ro. Forude i øst begyndte den skiftende himmel allerede at lysne og blev til en glødende okkerfarve. Men selv på denne baggrund syntes skygger, død og rækker af ghouls og ghouls, der skinnede af jern, at lure.
  Bastard, frygtelig grimme skabninger, der så, at deres baghold flyder rundt om flankerne, skyndte sig fra deres steder. Klodsede skikkelser af fodkrigere spredte sig hurtigt fra deres positioner og dykkede ind i passagerne i krattene. I deres sted blev brede rækker af spidse pæle gravet ind på skrå blotlagt - sandsynligvis våben mod tyske krigere. Monterede afdelinger af forfølgere bagved, som lagde mærke til Madeleines manøvre, øgede fart og forsøgte at indhente de flygtende. Hver af de to afdelinger af fjendens kavaleri var meget større end den modsatte gruppe af krigere og kunne regne med en vis succes i en kollision. Men ghouls er tunge, og kamel-æselhybrider er meget langsommere. I stedet for at skrumpe blev afstanden kun større. Og hvad sammenlignet en hest, en kamel med et æsel med hensyn til fart!
  Gerda sagde filosofisk:
  - Man kan være uhøjtidelig og hårdfør, men man skal ikke opfatte verden som en kamel og vise æselstædighed!
  Da han vendte sig om, bemærkede krigeren, at de ikke blev forfulgt af to, men af tre grupper ryttere. Det betød, at de ikke så ud til at have nogen anden retning end at bevæge sig mod bagholdet. Hvis det afviger, bliver du nødt til at kæmpe med et overordnet antal af fjenden. Nå, hun-ulvene ved, hvad de vil, ikke første gang, de slås. Forgæves tror fjenden, at han vil lokke dem i en fælde. Tværtimod vil de vinde tid og være i stand til at manøvrere. Så huskede Gerda, hvordan hun selv dansede barfodet på pigtråd. Det gjorde også ondt, men at falde på kullene, der brændte nedenunder, var endnu mere forfærdeligt og vigtigst af alt, mere skammeligt. Hendes bare, runde, barnlige hæle mærker stålspidsen stikke ind, næsten gennembore hård hud på de skarpe sten. Men alligevel, sammenlignet med ild, er det næsten som en massage.
  Allerede før kampen startede, greb Madeleine initiativet og udspillede dygtigt modstanderen. Og når dine modstandere er ghouls og ghouls, er det mere end ydmygende at give efter for dem i taktik. Og Gerda ville tro, at deres taktiske træk var uventede for fjenden. Det faktum, at fjendernes hoveder vil afskære guillotinen. Og at Tyskland frem for alt er som Det Tredje Riges lyse ideer!
  - Hold i fuld beredskab! - Madeleines høje stemme bragte Gerda tilbage til virkeligheden. - Nu hugg.
  Pigens fingre pillede stadig med bindingerne. Så det bliver muligt at efterlade hesten nøgen. Generelt i en krig, som i en krig. Lad pladerne dække den trofaste ledsager, hvilket vil begrænse dens mobilitet noget. Over påklædt læder, benplader mørkere i geometriske rækker, raslede de og klirrede tørt i vinden. Fra deres klokkespil blev pigen munter.
  Rytterne var i gang med de sidste forberedelser til kamp. Pigerne slog hestenes rumpe med de bare fødder og begyndte at løsne deres spyd. Efter deres eksempel vejede den halvnøgne Gerda glad i hånden et langt, ru skaft med en skarp metalspids. Krigeren slog hendes læber - et godt spyd!
  Den barfodede og muskuløse kriger Gerda havde allerede oplevet ridning, og hun følte sig ret tryg. Som en Amazonas i det makedonske kavaleri, der ikke griber hvert øjeblik efter støttebælter.
  Ved at løsne bæltet formår pigen endda at opretholde balancen ved hjælp af nogle lægmuskler. Nu var hun klar til at give dem til Charlotte (hendes veninde brød stadig igennem til hende!) Og hun kastede selv spyd, uanset hvor længe kampen varede.
  Og Madeleine fortsatte med at manøvrere... I hovedet på den barfodede, smukke og meget sexede Gerda lød sangen igen, så skør og provokerende, men på samme tid tragisk og trist...
  Bølger leger som får i havet,
  Jeg er nøgen på arenaen og kæmper med et sværd!
  Hun kastede et stolt blik på fjenden,
  Overraskende problemer og smerte - ingenting!
  
  Jeg blev trods alt engang født, en fravalgt slave,
  Hun trak sten, rystede sten på ryggen!
  At være i spænding, i lidelse, det oprindelige element,
  Skuldre bliver kærtegnet med en pisk af frække bødler!
  
  Nogen er rig og døser i skyggen med øl,
  Jeg svinger en hammer under en brændende strøm!
  Det er en skik så frygtelig gammel
  Du skal indsuge lydighed mod de adelige med mælk!
  
  Men heldig - hvis du kan, så kald det held,
  Solgte jomfruen fra minerne og blev sendt i kamp!
  Og oplyste mig med en fabelagtig belysning,
  Hun blev ikke bare en slave, men en sej kvinde!
  
  Men tro mig, grænseløs lykke sker ikke,
  En frygtelig fjende er blevet fanget, og jeg er såret!
  De skar mig i stykker i en ond kamp,
  Gud, jeg blev faktureret - en straf løb op!
  
  Men jeg giver ikke op, jeg kæmper med mine sidste kræfter,
  Ja, hun dræbte mennesker, forbandede guderne!
  I dette, selvfølgelig, nu omvender jeg mig bittert,
  Jeg kan ikke finde de rigtige ord her!
  . KAPITEL #11
  Pigerne under kommando af Stalenida tog endnu en kamp. Men her gik det ikke så godt. Afdelingen led tab.
  Tre piger døde, resten af de dusin krigere blev såret af varierende sværhedsgrad og kunne næsten ikke bryde væk. To piger måtte endda bæres. Ak, det er krig. Det er ikke altid muligt at ødelægge alle. Desuden var der meget ihærdige kampvogne i kolonnen, mere præcist selvkørende kanoner E-5. De ser ud til at være små, men meget ihærdige. Og så ankom jet-angrebsflyet i tide.
  Og bag dem skiveformede helikoptere. Prøv at modstå en sådan magt. Kun tre yderligere ofre ud af tolv - man kan sige, slap billigt. Men nazisterne lagde mere end tyve. Sådan forløb kampen.
  Krigerne gik på vildspor og prøvede af al deres magt. Natasha, denne drilske pige, bemærkede:
  - Hvor er det synd for pigerne ... Det er endda ærgerligt ... Men hvorfor ikke tilføje fyre til vores bataljon?
  Stalenida snerrede og skubbede vredt sin bare fod over Maybug:
  - Hvem har hvad ... Og du har kun mænd i tankerne!
  Victoria blev fornærmet og bemærkede:
  - Også mig! Hvordan du ønsker at blive kærtegnet af en fyr. Mærk dine bryster i dine arme...
  Den rødhårede djævel plukkede et græsstrå, bed det af og kurrede:
  - Åh, mine drenge er seje... Det er godt, at du ikke er homoseksuel... Jeg elsker dem, der knepper piger... Når alt kommer til alt, supermand macho fra vuggen!
  Steelenida blev lidt blød og smilede:
  - Ja... Det bliver lidt sjovere. Og hvordan er Natasha din veninde?
  Den blonde pige, der ikke forstod, spurgte igen:
  - Hvilken ven?
  Major svarede selvsikkert:
  - Andreyka! Han blev trods alt også tildelt Zhukov!
  Natasha sukkede tungt og trak på skuldrene.
  - Jeg ved det desværre ikke...
  Andreika (Og dette var deres velkendte dreng og pionerhelt) blev i mellemtiden kastet ind i kasematten. Den sårede dreng blev efterladt bundet og endda lænket til væggen i nakken. Hvor meget var nazisterne bange for russiske børn. Det var fugtigt i kasematten, en pige lænket til væggen hang ikke langt fra drengen. Helt nøgen, hendes krop var et kontinuerligt sår, blå mærker, pisugi, snitsår, forbrændinger, pigen blev tortureret. Hun var bevidstløs og stønnede kun sagte.
  Drengen kiggede på væggene. Fængslet var gammelt, bygget tilbage i zartiden, væggene var tykke, et lille vindue lige under loftet var spærret. Andreika følte sig ikke bare en fange, men en fange fra antikken. Som den legendariske folkeoprører Stenka Razin forventedes han at blive tortureret og henrettet.
  Andreika stønnede, kan han, en elleve-årig dreng, modstå tortur? Ville hun ikke græde som en pige! Det er jo ikke for pioneren at stønne og græde. Den barfodede, ridsede Andreika vendte sig om, såret gjorde meget ondt, hans albuer var bundet, han måtte på en eller anden måde vende sig om for at gøre det lettere, ændre vinklen. Den frygtelige smerte aftog et øjeblik.
  Der er en frygtelig stank i cellen. Gulvet er plettet med stivnet blod. Afgnavede knogler er spredte. Mennesker? Det er endda skræmmende, du kan se en hel del fanger passere gennem denne celle. Sandt nok troede Andrey, at nazisterne havde erobret Grodno relativt for nylig. Og hvornår lykkedes det dem at rode sådan noget? Er de ældre ofre? For eksempel NKVD? Drengen rystede. Det viste sig ærlig rædsel! Hvor er det svært i fangehullet. Der er ingen at tale med, det ser ud til, at pigen er helt udmattet. Bødderne torturerede hende som antikkens helte. Gad vide hvorfor? Hvilket ondt kunne en ung pige forvolde nazisterne. Andreyka er dog også kun en dreng og begyndte at dræbe og kæmpede mod denne onde ånder. Nazisterne satte deres nation over andre nationer og folk. Således legitimerede de ondskab og lidelse! Nej, en normal person burde bekæmpe sådan lovløshed. Derudover er tyskerne ikke selv frie, de er lænket af det totalitære apparat. Han kvæler på enhver mulig måde det mindste initiativ og manifestation af menneskelige følelser.
  Fascisme kommer fra ordet flok. Han strikker hensynsløst folk og gør dem til lænkede slaver. Kommunismen løfter til gengæld mennesket, giver det ny styrke og stimulerer livets fakkel. Der er en væsentlig forskel. Kommunismen er international af natur og universel. Hitlerismen ophøjer kun én nation, og ikke hele menneskeheden som helhed. Dette er hans ulempe. Men folk har trods alt fælles rødder, hvilket er biologisk bevist. De samme sorte og hvide har ret sunde og produktive afkom. Han er Andreika, søn af en russer og en hviderusser, ganske levedygtig, slet ikke en idiot og klar til at bekæmpe fascismen.
  Selvfølgelig viste Pavel sig at være stærkere og formåede at komme væk fra fjenderne efter at have dræbt mange tyskere. Han Andreika opførte sig som en svækkelse, han blev taget til fange. Måske skulle du have holdt den sidste kugle for dig selv. Selvom han er død, kan han ikke længere dræbe en eneste tysker! Og så er han i live, selvom han lider.
  Barfodet Andrey kløede sin let svedne fod på en fugtig sten, Ilza fandt det mest smertefulde punkt, brændte det med en cigaret, så der dannede sig en vabel. Men intet, en modig dreng, den går ikke i stykker. Tværtimod bør smerte blive en stimulans, hvorfra hans mod vil øges. Og pioneren vil aldrig bryde. Generelt er tyskernes triumf midlertidig. De vil blive besejret før eller siden, ligesom det onde altid taber til det gode. Selvfølgelig kan man indvende, at godhed kun vinder i eventyr, men i livet er alt sværere. Men selv et eventyr er kun en afspejling af virkeligheden. Når alt kommer til alt, er meget, der var en drøm, nu blevet til virkelighed. Andrey tænkte: måske er han bestemt til at dø? Hvad er ganske muligt! Men er han bange for døden? Hvis kommunismen vinder, så vil han og andre helte fra det sovjetiske land genopstå til et nyt lykkeligt og evigt liv. Så vil han leve i en verden uden sorg, pine, død og ondskab! Det vigtigste er, at den endelige sejr er vundet! Når alt kommer til alt, kun i dette tilfælde vil alle de faldne helte blive genopstået!
  Og kommunismens rige vil komme! En verden, hvor de mest hemmelige drømme bliver til virkelighed. Sådan et univers, hvor en person ejer alt, hvad der findes, som man kun kan drømme om, og ikke engang altid regne med succes. Her er det, hvilken kompleks og mangefacetteret verden. Og så vil andre verdener åbne deres arme for mennesket. Okay så! Det er muligt, at de store vidder af kosmos også er onde! Det vil hjemsøge og plage levende rumvæsner. Men kapitalismen vil også give dem frihed! Han vil bryde slaveriets og ydmygelsens bånd. Frihedens tid og time vil komme, den vil oplyse jorden med sit strålende lys! Og de vil kaste mørkets åg af sig, mørkets folk, og mennesket vil erobre universets verdener! Og børnebørnene vil huske, at de ikke troede, at de levede i mørke under en jernhæl. Vi bar tegn på et ondt dyr, og nu vandrer vi i troen, ren og hellig!
  Andreika var endda overrasket over, hvor godt hans tanker dannede sig. Der er noget særligt og unikt over dem. Som det var tilfældet under borgerkrigen, hvor vers var proletariatets hovedvåben, og prosaen måske endda blev noget foragtet og forsømt. Nu er digteren i fangenskab, og fjerene og liren er billedligt talt i lænker. Ikke desto mindre giver han ikke op, og ser frem til en lysere fremtid. Og hvad det bliver afhænger af hver person. Der er ikke sådan noget som én, der bestemmer og plantede alt.
  Andreyka sagde:
  - Fremtiden afhænger af os! Selv når det ser ud til, at intet afhænger af os!
  Drengen vred sig, han forsøgte at slibe stængerne. Denne beskæftigelse er kedelig og vanskelig, men der er altid en chance for succes. Andreika, der overvandt den frygtelige smerte, begyndte at gnide sig mod væggen. Det vigtigste er ikke at græde ud, ikke at vise din svaghed. Han er en pioner, og derfor legemliggørelsen af mod. Du skal kæmpe, så han vil kæmpe, og han vil helt sikkert vinde! Til ære for det sovjetiske fædreland.
  Drengen gned stædigt, i det øjeblik kom pigen til fornuft og mumlede:
  - På den grønne græsplæne, hoppende blå kaniner!
  Og så faldt hun i glemmebogen igen. Drengen sagde:
  - Ulykkelig! Hun blev tortureret af de forbandede fascister! Men jeg tror, at hævnen ikke vil vente længe på at komme! Tiden for sejr over menneskehedens monstre nærmer sig. Drengen vendte sig om og sang:
  Og flaget vil skinne over planeten,
  Hellige land, der findes ikke smukkere i universet!
  Og hvis det er nødvendigt, dør vi igen,
  For kommunismen, for vores store sag!
  Smerten skyllede ind over drengen igen, han bevægede sig lidt væk fra væggen og begyndte at rykke i hovedet.
  Så lød et knirken, og fem høje SS-mænd kom ind i cellen. Uden at tænke sig om to gange sparkede de drengen med deres støvler og greb ham i armene:
  - Kom så kælling!
  Andreika forstod, at det var nytteløst at gøre modstand. Hans krave var løsnet. De slog mig et par gange mere og bar mig på mine hænder. Drengen syntes at være opslugt af en isnende kulde: hvor han blev båret. Kommer det værste til at ske nu?
  Drengen blev faktisk slæbt et sted nedenunder. Og mærkeligt nok blev det varmere. Andreika følte sig pludselig meget mere munter: hvor er vores, forsvandt ikke! Han kommer også ud af dette rod.
  De bar ham op ad trappen og sænkede ham langsomt! Til sidst følte drengen, at fugten havde givet plads til tørhed. Bødderne bar barnet ind i et ret rummeligt værelse. Ganske vist så væggene ildevarslende ud, de var ophængt med forskellige og fantastisk formede instrumenter. Drengen så flere brændende pejse og en stativformet indretning. Der var også mange strækmærker og forskellige torturgenstande. Andreika mærkede pludselig en tyngde i maven, noget stak!
  Dette er frygt! Drengen forstod, i intet tilfælde skulle han bukke under!
  Barfodet Andrey spændte op. I hallen sad en SS-oberst og en i forvejen kendt kvinde, den der deltog i tilfangetagelsen af drengen. Pioner Andreika blev bleg, det er tydeligt, at en svær skæbne venter ham, hvis de skal afhøre et barn, inkarnerede bødler. Nej, han ville aldrig give efter for dem, selv om de ikke skulle råbe en tanke, ikke en lyd! Men kun hvis han kan klare det.
  SS-obersten spurgte:
  - Navn!
  Andrew var tavs. De piskede ham med en pisk. Der er en rød stribe på bagsiden. Oberst SS, gentog igen:
  - Sig babynavn!
  Desperat Andreika svarede med ondskab:
  - Jeg er lille Stalin!
  SS-obersten fnyste.
  - Det er tævens tone! Han ser ud til at ville have et hårdere forhold.
  Ilsa sagde:
  - Lad os stege knægtens hæle.
  SS-obersten spurgte:
  - Navngiv dine medskyldige, og i dette tilfælde vil vi lade dig gå!
  Ruslan, som en sand pionerhelt, svarede:
  - Hele det sovjetiske folk er mine medskyldige, fra den gamle mand til barnet!
  SS-obersten fløjtede:
  - Ja, du er et stædigt væsen! Du forstår ikke, at vi kan dræbe dig!
  Blinkende blå øjne svarede Andrey:
  - Nazisterne kan dræbe, men hvad de ikke kan er at fjerne håbet om udødelighed!
  Obersten råbte:
  - Kom igang!
  Barfodet og såret blev Ruslan samlet op, rebene blev klippet og bandagerne blev uden ceremoniel revet af. Drengen gispede. Hænderne bragt tilbage og bragte sig selv til stativet. De kastede et reb over deres hænder. Obersten råbte:
  - Vrid møgungens led!
  Rebet strakte sig helt til toppen. Andreika følte en infernalsk smerte i sin sårede skulder og stønnede:
  - Mor! Det er forfærdeligt!
  Obersten grinte.
  - Du vil tale!
  Andreika rystede på hovedet:
  - Ikke!
  Drengene satte tunge lænker på deres bare fødder, knoglerne i deres skuldre knasede af det frygtelige pres. Blodet væltede ud. Smerten var skræmmende, pioner Andrei blev bleg, hans pande var dækket af sved, et ufrivilligt støn blev hørt bag hans mund, men fandt stadig styrken til at sige:
  - Ikke! Og igen nej!
  Ilsa satte en stålstang i pejsen og sagde med et grin:
  - Kære dreng, indrøm, og vi vil give dig chokolade.
  Sårede Andrei råbte:
  - Ikke! Jeg har ikke brug for din beskidte erstatning!
  Ilsa skreg:
  - Nå, dig og en tæve!
  Så tog hun en rødglødende ramrod ud af flammen og kastede den ned i såret. Pioner Andreika havde aldrig oplevet en sådan smerte før, han fik vejret, han mistede bevidstheden af chok.
  Ilsa, som en erfaren bøddel, begyndte at massere hans kinder og nakke, bragte hurtigt drengen til fornuft.
  - Forvent ikke, at møgungen finder glemselen i et sparechok!
  SS-obersten beordrede:
  - Steg hans hæle.
  SS-bødderne tændte straks et lille bål, flammen begyndte at slikke barnets smukke, bare fødder. Ilsa kastede i mellemtiden den rødglødende ramrod ned i såret igen. SS-lægen injicerede drengen med et særligt lægemiddel, så han ville føle smerte mere akut og miste bevidstheden langsommere. Nu blev pioneren Andreika fejet over af et grænseløst hav af lidelse, endnu værre end Dantes helvede. To andre bødler begyndte at slå hvidglødende stifter under drengens negle.
  Andreika, overvældet af forfærdelige lidelser, følte sig på randen af fuldstændigt sammenbrud. Men pludselig, halvt i vild, dukkede billedet af Stalin op foran ham:
  - Hvad skal man gøre chef? - Spurgte drengen.
  Og Stalin, smilende hvidtandet, svarede:
  - Og hvad kan en pioner ellers gøre i denne situation! Du skal ikke bare græde! Tag en dyb indånding og syng.
  Pioner Andreika fremtvang et smil:
  - Lyt til lederen!
  Drengen spændte op og brød gennem magt, men sang samtidig med en klar og stærk stemme, mens han komponerede lige i farten:
  Faldt i et fascistisk frygteligt fangenskab,
  Jeg svæver på bølgerne af frygtelig smerte!
  Men blødende sang han sange,
  Den frygtløse pioner er trods alt venlig med hjertet!
  
  Og jeg vil fortælle jer bestemt bødler,
  Hvilken afskyelig glæde udøste du forgæves!
  De svage vil bede mig tie,
  Smerten er trods alt ulidelig og simpelthen forfærdelig!
  
  Men jeg ved det, jeg tror fuldt og fast
  Fascismen vil blive kastet i afgrunden!
  En stråle af onde flammer vil overvælde dig,
  Og alle, der faldt i glæde, vil genopstå!
  
  Og vores tro på kommunismen er stærk
  Lad os flyve som en falk, lad os hæve os over alle stjernerne!
  Lad floder af honning flyde vin
  Hele verden, det højlydte horn vil høre råd!
  
  Og maskinen klemmer stramt pioner,
  Kig op i himlen, unge!
  Og statuer et eksempel for dem, der vakler,
  Dit slips er så lyst som en nellike!
  
  Fædreland for mig betyder du alt
  Mor og meningen med alt ungt liv!
  Lader det hårde liv hidtil,
  Vores folk lider under ond fascisme!
  
  Men anstreng den røde drengs vilje,
  Spyt i ansigtet med en helvedes hagekorsbandit!
  Lad fjenderne gyse i raseri,
  Og de vil blive besejret af den røde hær!
  
  Sovjetunionens hellige land,
  Hvad gav kommunismen til folkene!
  Hvordan mor gav os sit hjerte,
  For lykke, fred, håb og frihed!
  Sådan opførte heltepioneren sig modigt. Og han var sin titel værdig, som pioner lyder det stolt. Sådan burde enhver sovjetisk dreng opføre sig.
  Pigerne klatrede i mellemtiden ind i krattet. De tændte et lille bål og forfriskede sig. To af de ni piger kunne ikke gå, og efter at have givet dem førstehjælp og bandageret dem, gav de dem trofæsprit, så sårene ikke gjorde ondt, og pigerne faldt i søvn.
  Natasha bemærkede med et smil:
  Alt i vores verden er relativt. For eksempel er alkohol langt hen ad vejen en gift, og det heler samtidig. Pigerne sover! Og det blev meget nemmere for dem!
  Victoria bemærkede klogt:
  - Alt i verden er relativt... Og Gud er ikke en engel, og Djævelen er ikke en djævel!
  Veronica svarede vredt:
  - Hvilken slags blasfemi ... Hvad handler det om?
  Den rødhårede hun-djævel bemærkede logisk:
  - Og om det ... I Bibelen taler Gud kun voldens sprog. En så er Noah noget værd. Og djævelen? Faktisk er der ikke meget hørt om ham. Under alle omstændigheder, selv i Bibelen, frister Satan mere end han dræber!
  Natasha bemærkede rationelt:
  - Gud elsker virkelig vold. Kong David førte brutale krige. Saul Gud beordrede at udrydde en hel nation uden undtagelse: inklusive kvinder, børn og husdyr! Det er mærkeligt at tale om barmhjertighed... Synes du ikke?!
  Veronica ville sige det, men der kom ikke noget godt til at tænke på. Faktisk er der ikke noget særligt at dække. Med hensyn til oversvømmelsen af Noah tænkte hun selv meget. Og hun kunne ikke finde en forklaring, i det mindste en rationel, på en sådan grusomhed. Gud ødelagde ikke synden, allerede Kam lyste op, og Noa var slet ikke en helgen. Og det var ikke Ham, men Haamam, der var forbandet. Det er også uklart. Generelt er hele denne bibel, især Det Gamle Testamente, fuld af misforståelser. For eksempel dræbte Elisha toogfyrre børn for sådan en bagatel, at han blev drillet for sin skaldethed.
  Dette er klart overkill! Gør dette med børn. Og det er svært at forklare dette.
  Veronica selv tøvede i religion. Jeg vidste ikke engang, hvilken tro jeg skulle acceptere. Jeg kunne ikke lide ortodoksi for meget: en masse eksterne effekter, pragt, men alt var på en eller anden måde koldt. Men baptisterne gav heller ikke hvile og fred. Kan man lide det eller ej, men religion kræver under alle omstændigheder tro. Og en klog pige ønskede, at alt skulle være logisk, og alle ender konvergerer.
  At få alt til at virke rationelt og korrekt. Og så ... Selv læren om evige helvedes pinsler virker overdreven. Det værste ved helvede er varigheden af straffene: der vil altid være et helvede. Og milliarder af milliarder af år vil gå, og syndere vil stadig lide og lide. Og det er forfærdeligt! Hvad er evighed? Det er nemmere for en abe med bind for øjnene at skrive Bibelen på et tastatur end at vente i evighed.
  Tortur i helvede er et særskilt emne. Det er ikke synd at torturere Hitler længere og hårdere. Men hvad hvis en teenager går i helvede? Generelt, hvordan kan en person blive frelst, hvis han synder. Selv om ikke ved gerninger, så ved ord eller tanker! Og hvad er synd?
  Victoria, da hun så, at Veronica er tavs, øgede presset:
  - Ja, og i Johannes' Åbenbaring ... Så snart livet på Jorden begyndte at blive bedre, hvordan kan vi så hælde henrettelser på planeten Jorden. Og så plage hele menneskeheden. Og hvad kan man sige?
  Veronica svarede hårdt:
  - Du skal ad helvede til - du ved det!
  Steelenida stoppede skænderiet:
  - Sov alle sammen! Der er stadig meget arbejde forude!
  Pigerne lukkede villigt øjnene. Natten om sommeren er ret varm, og krigerne krøb sammen og faldt i søvn til hinanden.
  Veronica drømte, at hun var i en verden af en futuristisk fremtid. Du går ned ad gaden, og fortovene bevæger sig som en flod. Og farverige biler flyver over den. Og overalt er fuld af pionerer med røde slips. Og disse børn flyver og snurrer som møl. Og alle smiler, griner.
  Veronica viftede med hænderne og fløj. Hun er som en sommerfugl, og man kan høre hendes vingers flagrende. Og du flyver selv, flyver ... Og der er så klare farver rundt omkring. Husene er enorme, flerfarvede, malet som kager. Og en masse statuer - forskellige fabeldyr. Alt er så smukt. En af bygningerne ligner en cheesecake besat med diamanter. Og flyvende tallerkener kredser om det. De lyser orange og giver et blændende skær.
  Endnu en bygning i form af syv krabber, der står oven på hinanden. Desuden er hver krabbe af forskellig farve, og kløerne funkler af ædelsten. Og flyet: så smukt og elegant. Nogle af dem har ikke en fast form, men bevæger sig i rummet som klatter.
  Andre er tværtimod strukturerede. Minder om snefnug, sådan en upåklagelig geometrisk form. Hvorfor ikke skønhed og legemliggørelsen af æstetik.
  Men bygningen svæver lige i vejret og ligner en ørn med overklædte vinger, kun som om den var lavet af krystal. Og næbbet skinner klarere end en diamant, og måske endda solen.
  Og hvad med strukturen på toppen, som har et helt akvarium med forunderlige havdyr. Og fisk med sølvskæl og lange, gyldne finner. Og der er så mange andre skabninger derude. Og også som besat med juveler. Og vandmænd, der giver alle regnbuens farver.
  En pige i rødt slips fløj op til Veronica. Hun spurgte overrasket:
  - Er du voksen?
  Veronica svarede med et smil:
  - Ja hvorfor?
  Pioneren fnisede og svarede:
  - Intet godt! Hvis du er voksen, vil hyperdragen tage dig.
  Veronica fløjtede.
  - Hov! Og jeg troede, du var kommunisme!
  Pigen i det røde slips nikkede trist og svarede højt:
  - Vi har virkelig kommunisme! Produkter er gratis, varer er gratis, absolut alt er der. Fra spilkonsoller til virtuelle hjelme. - Pigen nikkede, og rystede en gennemsigtig, krystal tøffel, kvidrende. - Se på dette træ.
  Faktisk voksede et egetræ med gyldne blade nær bygningen i form af fire asters, der stod oven på hinanden. Og på den voksede kager, kager og forskellige kulinariske produkter. Så fluffy og smuk.
  Veronica udbrød beundrende:
  - Det er fantastisk! Hvilket træ...
  Pioneren nikkede, og en kage dukkede op i hendes hånd. Pigen kvidrede.
  - Prøve! Det er velsmagende!
  Veronica slugte kagens søde kød. Smagen var virkelig så blid, behagelig, som om et drivhus blomstrer i munden. Og hvor er det alt sammen fantastisk.
  Veronica indrømmede ærligt:
  - Jeg har aldrig spist noget bedre!
  Pioneren smilede og blottede sine perlefarvede tænder og svarede vredt:
  - Og på samme måde, i myndig alder, mere præcist, når vi bliver teenagere, fortærer hyperdragen. Dette er netop vores store folks tragedie!
  Veronica sagde beslutsomt, knyttede næverne og sparkede sin bare fod i vejret:
  - Jeg tager hævn på dragen! Jeg er klar til at bekæmpe ham!
  Pioneren knækkede fingrene på sin højre hånd. Og et skarpt sværd dukkede op i luften. Stor og sprudlende. Skarpkantet, og hans blad brændte, som om det var lavet af stjerner.
  Veronica rakte hånden frem. Sværdet gik ind af sig selv, og krigeren klemte det. Hun sagde begejstret:
  - Jeg vil kæmpe for Fædrelandet... Med Guds hjælp, for folkets skyld!
  Pioneren svarede vredt og udsendte endda gnister fra hendes perletænder:
  - Der er ingen Gud! Det er alle menneskelige fordomme!
  Veronica sukkede tungt.
  - Åh! Igen... Og her er det gudløse rige...
  Pigen svarede kraftigt:
  Vi har ikke et kongerige! Vi har et demokrati! Senatet og kongressen regerer, og to konsuler, en dreng og en pige, vælges for et år af hele folket. - Pioneer smækkede sin sko ind i tomrummet, så meget, at der blev ringet. Så kvækkede hun. - Kommunismen er folkets magt, og ikke en dyrkelse af et individ som Stalin!
  Veronica var delvist enig:
  - Stalin lod sig virkelig rose for meget! Han skal i det mindste være lidt mere beskeden!
  Pioneren rystede sit skarlagenrøde slips og råbte med højre hånd op:
  - Pioneer er altid klar! Vi vil dræbe alt kvæg!
  Veronica kunne ikke lade være med at spørge:
  - Og hvor gammel er du?
  Pigen smilede og svarede høfligt:
  - To hundrede femogtyve!
  Veronica fløjtede og himlede med øjnene.
  - Jah?
  Pigen lavede et alvorligt ansigt og sagde:
  Vi vokser meget langsomt op! Fra fødsel til absorption af dragen går der lidt mere end tusind år!
  Veronica skreg og flagrede med sine frodige, sorte øjenvipper:
  - Det er ligesom evig barndom! Som i et eventyr!
  Pioneer sagde desværre:
  - Dette er et eventyr, kun et meget forfærdeligt et ... Hvis det ikke var for dragen, ville vi generelt være udødelige og ikke kende alderdommen!
  Veronica sagde skarpt:
  - Kommunismen er den evige ungdoms rige!
  Pigen rystede på sit gyldne hoved og kvidrede:
  "Syng nu noget for os!" For at gøre det sjovere!
  Fra alle sider begyndte børn at flyve op til Veronica. Drenge, piger, alle smukke, i elegant tøj. Og de ringede med sølvblanke stemmer, så behagelige og dejligt smukke.
  - Syng en blomst! Skam dig ikke! Du er simpelthen fantastisk!
  Og Veronica landede på den bevægende sti, og dansende langs den med sine bare, yndefulde ben, begejstret og storslået spillede hun sin stemme, sang hun;
  Jeg er datter af lysets og kærlighedens fædreland,
  Den smukkeste Komsomol-pige ...
  Selvom Fuhrer bygger en vurdering på blod,
  Nogle gange føler jeg mig akavet!
  
  Her er et meget glorværdigt århundrede med stalinisme,
  Når hele vejen rundt funkler og funkler...
  En stolt mand spredte sine vinger -
  Og Abel sejrer, Kain er væk!
  
  Rusland er mit moderland
  Selvom jeg nogle gange føler mig akavet...
  Og Komsomol er en enkelt familie,
  Selvom barfodet at gå ad stien skarpt!
  
  Fascismen stejlt angreb moderlandet,
  Hugtænderne på denne vildsvin, rasende blottede sine tænder...
  En rasende napalm strømmede fra himlen,
  Men Gud og den geniale Stalin er med os!
  
  Rusland er det røde USSR,
  Mægtige store Fædreland...
  Forgæves spreder sine kløer Sir,
  Vi vil helt sikkert leve under kommunismen!
  
  Selvom den store krig er begyndt,
  Og der blev udgydt en masse blod...
  Her er et stort land, der vrider sig,
  Fra tårer, brand og stor smerte!
  
  Men jeg tror, vi vil genoplive fædrelandet,
  Og vi vil hæve det sovjetiske flag over stjernerne ...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Store, strålende Rusland!
  
  Dette er mit hjemland
  Der er ingen i hele universet, det er smukkere ...
  Selvom Satans øre er kommet løbende,
  Vores tro vil vokse sig stærkere i disse lidelser!
  
  Som den selverklærede Hitler gjorde,
  Han formåede at tage Afrika på én gang ...
  Hvor har fascismen så meget styrke
  En infektion har spredt sig over jorden!
  
  Så meget fangede Fuhrer en masse,
  Og det måler ikke engang...
  Hvad en banditsværm har skabt,
  Over dem vajer et skarlagenrødt flag et mareridt!
  
  Sådanne fritter er stærke nu,
  De har ikke "tigre", men tanke er værre ...
  Og ramte Adolf med en snigskytte i øjet -
  Giv nazisterne stærkere banker!
  
  Hvad vi ikke kan, vil vi gøre for sjov,
  Selvom barfodede piger i kulden ...
  Vi opdrager et meget stærkt barn,
  Og en skarlagenrød, smuk rose!
  
  Selvom fjenden stræber, skynd dig til Moskva,
  Men de barbrystede piger rejste sig...
  Lad os slå med et maskingevær fra en le,
  Soldater fyrer slægtninge!
  
  Vi vil gøre Rusland frem for alt,
  Et land, der i Solens univers er smukkere ...
  Og der vil være en overbevisende succes,
  Vores tro vil vokse sig stærkere i ortodoksi!
  
  Og tro de døde, vi vil genoplive pigerne,
  Enten ved Guds kraft eller videnskabens blomst...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Uden alle forsinkelserne, sjofel kedsomhed!
  
  Vi vil være i stand til at gøre fædrelandet cool,
  Lad os hæve Ruslands trone over stjernerne...
  Du er den overskægtede Fuhrer,
  Hvad forestiller sig selv uden ondskabens facetter som messias!
  
  Vi vil gøre fædrelandet som en kæmpe,
  Hvad vil der ske, som en enkelt monolit ...
  Pigen rejste sig sammen på garnet,
  Når alt kommer til alt, er riddere uovervindelige i kampe!
  
  Red det store fædreland
  Så vil du modtage en belønning fra Kristus ...
  Den Almægtige må hellere bryde krigen,
  Selvom man nogle gange skal kæmpe modigt!
  
  Kort sagt, kampene vil snart dø ned,
  Kampene og tabene vil ende...
  Og ridderne er store ørne,
  Siden fra fødslen alle soldater!
  
  
  
  
  
  PASSION AF KEJSER DIOLECTANUS
  Kejser Diolektan trak sig ikke, men forblev på tronen og regerede det store romerrige. Han formåede ikke kun at konsolidere Rom, men at besejre Parthia. Derudover havde Diolektan en søn, der arvede tronen - grundlægger Diolektan-dynastiet. Kejseren selv, der etablerede Dominanten, levede i enoghalvfjerds år og var i stand til fuldt ud at genoprette stabiliteten og genoplive imperiet. Hans søn Octavian fortsatte velstandens og ekspansionens kurs. Det vigtigste var, at kejser Konstantin ikke dukkede op, og kristendommen blev ikke statens ideologi og religion.
  Og dette er alvorligt... Gradvist begyndte Kristi religion at aftage og svækkes. Og i Rom gennemgik hedenskabet en vis modernisering.
  Hovedguden dukkede op - Chronus, som skabte både andre guder og universet.
  Romerriget udviklede sig... Den mørke middelalder kom aldrig. Og videnskaben udviklede sig meget hurtigere... Og allerede i 1200 e.Kr., fra Kristi fødsel, som naturligvis ikke blev fejret, men var Solens dag, fandt den første flyvning af mennesker til månen sted. Og tredive år senere begyndte Roms verdensimperium at flyve til Mars.
  Oleg Rybachenko flyttede til denne periode i en tidsmaskine, mere præcist ved hjælp af en tidsgranat. Det var et andet niveau fortid. Hvor kun Diolektan ikke gik på pension før sin tid. Og et nyt, herligt dynasti blev grundlagt.
  Men det er kun 1230. Og 1. maj starter en ekspedition på fem rumskibe til Mars.
  Hele planeten Jorden er under Romerrigets kontrol. Selvfølgelig hersker orden og velstand. Og også romersk lov råder. Og selve Rom er verdens hovedstad!
  Oleg Rybachenko - en almindelig dreng på omkring tolv i shorts og en nøgen torso, går gennem byens gader.
  Dette Rom er meget smukt. Nogle gader i denne by bevæger sig allerede, og der flyder asfalt. Drengen Oleg smiler. Slaveri eksisterer stadig i det gamle Rom, og han kan meget vel forveksles med en ung slave.
  Kør gennem byen og biler. Kun ikke på forbrændingsmotorer, men elektriske. Og det er meget renere og mere praktisk. Biler er for det meste dråbeformede og meget elegante. Farverne er lyse og meget imponerende.
  Drengen Oleg går for sig selv og fløjter, nyder den friske luft og udsigten til høje huse med reklameplakater. En ganske moderne by med kolossale skyskrabere. Kun de ligner stærkt paladser og er meget smukke. Flerfarvet med kunstige ædelstene.
  Oleg tog den og fangede med sine bare fingre en flue og kvidrede:
  - Kommunisme, kommunisme,
  Bare op ikke ned!
  En af de forbipasserende biler var som en blåhval. Og en høj fontæne sprutede fra toppen. Og dens jetfly glitrede med diamanter. Det så smukt ud. En pige løb forbi, i en kort tunika og med bare fødder. Børnene var generelt barfodede. Vejret er varmt, og asfalten er spejlagtig og pletter ikke på sålerne. Sandt nok er barfodede børn dem, der har en lav social status. De rigere bærer sandaler.
  Slawedrenge i shorts løber rundt, solbrændte og muskuløse og fejer gaderne.
  Selvom de er så rene. Robotterne er allerede synlige.
  Slaveriet er ved at dø ud i Rom. Teknik fortrænger slaver. Der er mange portrætter af superkejseren, såvel som Diolektan og hans søn Oktovin. Sidstnævnte erobrede mange lande, herunder Kina.
  Oleg blev sulten og gik hen til maskinen. Han knirkede:
  - Slave dreng, du skal betale for at få is!
  Oleg tog en kongelig chervonet frem og pegede på scanneren!
  Som svar skifter et knirk og en håndfuld sølv mønter sammen med is i chokolade.
  Oleg Rybachenko begyndte at slikke isen og smækkede med læberne og kurrede:
  - Hil Fædrelandet! Og det gamle Rom!
  Der var højtidelighed i luften. Det er netop blevet offentliggjort, at fem skibe med succes er søsat til Mars. Og at de om et par uger flyver.
  Oleg spiste is. Og med sin bare, runde, hærdede hæl pressede han kantstenene på murstenen. Han var let bøjet, han var ikke skrøbelig, men modstandsdygtig.
  Drengen færdiggjorde sin is og gik videre. For eksempel kan du se bag bygningen i form af en gulerod med asterblade. Og lad os bare sige, at det er imponerende.
  Jo flere gulerødder er en halv kilometer høje. Der er virkelig noget at se her.
  Oleg sprang op og drejede drejeskiven i vejret. Han var meget smuk, og en af kvinderne, der så ud til at være i fyrrerne, råbte:
  - Kom til mig!
  Drengen løb hen til hende ... Kvinden begyndte at stryge hans solbrune, muskuløse bryst og sagde:
  - Hvor er du en smuk dreng, smuk, og dine øjenbryn er mørke. Måske du kan slikke mine brystvorter?
  Oleg smilede og svarede:
  - Jeg kan! Men til dette har du en guldmønt!
  Kvinden nikkede.
  - Arbejd hårdt med tungen, så får du det!
  Og hun tog sin kjole af. Hendes bryster var store og frodige. Oleg kyssede hende og begyndte at slikke brystvorten med tungen. Det er ret behageligt, selvom kvinden er lidt gammel til en dreng. Selvom Oleg allerede er så mange år gammel, at han har mistet tællingen. Men stadig en evig dreng.
  I mellemtiden mærkede kvinden ham og knuste endda mandlig perfektion. Og drengen er meget stor. Og hvordan det begyndte at rejse sig oprejst.
  Og det gik op ad bakke...
  Lige da dukkede to politimænd op, og de råbte:
  - Elsk ikke på gaden!
  Kvinden kastede et guldstykke til Oleg og sagde:
  - Min mand ringer til mig på cellen med det samme! Men vi mødes igen, vi mødes helt sikkert!
  Oleg smilede. Hvor mange tusinde kvinder han havde. Og alle var glade. Desuden, hvad er fordelen ved udadtil at være en dreng? Andre kvinder med et barn føler sig meget ældre og betaler gerne penge for sex. Hvilket er både gavnligt og meget behageligt at føle sig som en mandlig prostitueret. Mange mennesker er sikkert jaloux på ham. Det er meget godt, når kvinder skyder dig.
  Okay, lad os se superbyen. For eksempel en bygning, der har forgyldte vægge og ligner en krone. Lad os bare sige, at det er meget fedt. Eller en anden struktur, der ligner et juletræ. Og samtidig er der så meget legetøj og guirlander på den, bare dårlig smag. Og alt er så smukt og informativt.
  Drengen satte farten lidt op, hans bare, runde hæle blinkede.
  Oleg så på, hvordan en slavepige for eksempel blev pisket. Hun var helt nøgen, og drengene i bukser piskede fra begge sider. Flere dusin mennesker nød skuet af en nøgen slave, der blev slået med en pisk. Nogle af drengene stak endda hænderne i bukserne. Og det var bare latterligt.
  Oleg tog den og sang:
  - Blæs, blæs, endnu et slag, endnu et slag, og nu,
  En nøgen pige bliver pisket, og de kan slå hende i munden!
  Ja, det var sjovt. Pigerne blev pisket og slået på ryggen, siderne og bare hæle. Og det så meget udtryksfuldt og cool ud.
  Oleg Rybachenko mærkede en erektion i sine bukser igen. En kvinde i trediverne, ganske smuk, vinkede ham. Og da drengen og meget prægede muskler løb op, gøede hun:
  - Kom nu, elsk med mig!
  Oleg nikkede... Kvinden smed sin tunika tilbage og spredte sine slanke ben. Evig dreng uden at tænke to gange gik ind i det, og begyndte at arbejde. Søde støn blev hørt.
  Oleg mumlede:
  - Betal!
  Hun kastede ham en guldmønt med et portræt af kejseren. Drengen arbejdede.
  Oleg huskede dog, hvordan han var i en specialskole, blev undersøgt af sygeplejersker, det var sådan et levende minde.
  Og endnu lysere, da han var i Rom, men med en lille skavank, da han blev meget mindre og svagere. Det her var et helvedes eventyr.
  Oleg Rybachenko fortsatte med at klatre. Han vendte om med stien og gik rundt om et stort gammelt træ. For at nå den anden græsgang på kort vej var det nødvendigt at klatre højere op på bjerget og derefter, efter at have rundet det, gå til en anden sti. Drengen havde gået i over en time. Gården, hvor han voksede op, forblev slave hele sit liv, blev ret lille. Det var tydeligt at se, men barnet vandrede uden at se sig tilbage. Han så aldrig sådan ud, når han var på vejen. Han kunne bedre lide det på denne måde: ikke at se og ikke tænke på det ubehagelige, endda forfærdelige, der blev efterladt bag ham.
  Firbenene baskede sig på de glatte sten. Guldsmede kredsede over græsset. Mus kravlede i skyggen af fyrretræer og løvtræer.
  "På de brede marker i mange dage længtes jeg blandt hestene, blandt fårene ventede jeg på morgenen, jeg faldt i søvn med en ged ved siden af mig," kredsede ordene i en hyrdesang i Oleg Rybachenkos minde. Han hørte det tusinde gange i sit korte farveløse liv. Og han kendte et par lignende sange mere.
  Drengens mave, næsten altid plaget af sult, var rolig på dette tidspunkt. Barnet er vant til at glemme alt om mad, når der ikke var noget. Hvad han spiste om morgenen skulle snart blive et fjernt minde. Vi skulle gå hele dagen og hele natten. Efter at have nået hyrderne om aftenen, skulle babyen vende tilbage til gården om morgenen.
  Fugle sang rundt, og solen og den lette vind kærtegnede Oleg Rybachenkos tykke hår med varme. Tavs det meste af morgenen fandt slavedrengen styrken til at synge usammenhængende. I lyden af tristhed, klodset vævet af ord, fandt han nu trøst. Efterhånden blev barnets sang mindre trist. Der var toner af glæde i hende, naturligt i øjeblikke af tryghed og fred. Drengen gik frem uden at bemærke noget. En lysning oversået med bær, køligt vand ved åen og en slaves hemmelige lykke - ensomhed ventede på ham.
  Ved krattene af vilde hindbær stoppede barnet. Uden at holde op med at nynne begyndte han at plukke og spise sure bær. Intet bekymrede ham nu. For tre år siden, som baby, fandt han dette sted fuld af så mange smagsnydelser.
  Modne bær tiltrak mørk farve. De var ikke store, og krattene var tætte. De beskyttede deres frugter med skarpe torne. Barnet forsøgte ikke at klø sig. Han trak det ene bær ud efter det andet fra en grøn stikkende sky. Hindbær smeltede på tungen. Det spildte sur saft i munden. Fyldte mine næsebor med en sød duft.
  Drengen flyttede fra den ene busk til den anden. Pludselig mærkede han de brogede lyde af insekter ophøre. En persons hurtige stærke hænder, der brød gennem busken, greb ham. Den ene tunge hanpote tog barnet i nakken, og den anden klemte smertefuldt munden. Hænderne trak skarpt til Oleg Rybachenko. Han følte smerte fra de mange skrammer, han fik. Den gamle tunika revnede.
  Drengens krop var øjeblikkeligt bag en busk. En fremmed styrke bar ham nådesløst gennem de tornede krat.
  To rødlige, dybtliggende øjne gravede sig ind i ansigtet på den skrækslagne fange. Det forekom for barnet, at de stak ud af et rødt skæg. Mandens tykke læber pressede tæt sammen. Ansigtet blev endnu mere forfærdeligt. Han lignede et mægtigt monster, der lugtede af røg, sved og brændt kød. Over en gulgrå skjorte bar han en ru læderskal med påsyet hornplader. Et tungt sværd hang fra hans bælte. "Røvere!" knægten blev bange. "Det er røvere!" Hans hjerte var ved at briste ud.
  "Gotcha, Roman," knurrede mandsskægget med lav stemme. - Kom nu, gutter! Hurtigere, i Peruns lyns navn! Bevæge sig!
  - Hvordan man fanger en hare. Du ved, jæger!
  - Jeg vidste, vi ville være heldige. Der var sådanne tegn, gode, - tilføjede en anden, hæs stemme. - Skildpaddeskalsav...
  Det fangede barns øjne flimrede. Drengen lagde mærke til tre banditter mere. To af dem nærmede sig og gik gennem buskene. De bar pile på deres skuldre. Drengen forstod - disse to ventede på ham i græsset. Hvis det lykkedes ham at flygte fra kløerne på det røde skæg, ville de stoppe flygtningen uden større indsats. Den tredje stod til højre for bøllen, der klemte Oleg Rybachenko. I hans hænder var der en bue og et par pile. Ved det formidable udseende af de mennesker, der greb ham, og den uforståelige tale, gættede drengen, at han ikke var blandt undersåtter af Christian Byzantium.
  - Barbarer! han forsøgte at mumle i rædsel.
  Drengen hørte mange frygtelige historier fra hyrderne om folk, der kom fra den anden side af Donau for at røve og dræbe. Det blev sagt, at når de falder i raseri, bliver de til ulve og kan endda gå under vand. De sagde også, at barbarerne er i stand til at blive til slanger og kravle hvor som helst. Altid pludselig i angreb, grådige efter bytte, tilgav hyrdelegenternes vilde intet og efterlod ingen i live. Oleg Rybachenko hørte også, at vilde mennesker drikker kristnes blod og ofrer babyer. Vanvittig rædsel greb drengen øjeblikkeligt, så snart han indså, i hvis hænder han var. "Frels mig, Herre!" - blinkede gennem hovedet på barnet. Trækorset på brystet skulle opfylde sit formål: at beskytte mod problemer. Hvordan kunne det være anderledes?
  "Roman," grinede den hvidhårede ung og sænkede sit spyd.
  "Han er meget patetisk," bemærkede en anden kriger, hvis tindinger var dækket af blonde pigtails. - Som en mus. Det knirker bare ikke.
  "Ja, hans mund er klemt," blinkede en ung barbar med en sølvørering. - Jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan du knirker med lukket mund.
  - Se, han gjorde det ikke - en modig mand.
  - Ganske snottet. Passer ingen steder.
  Oleg Rybachenko afbrød sine minder. Kvinden, der havde oplevet flere stærke orgasmer, blev udmattet og faldt i søvn.
  Drengen tog pungen med guldmønter fra hende og gik videre. Hans humør blev bedre... Nu skulle han rykke lidt frem i tiden.
  Endnu et hundrede år er gået i 1330... Menneskeheden har allerede slået sig ned i solsystemet. Og rumskibe har allerede nået lysets hastighed og forsøger at udforske stjernesystemer.
  Rom voksede til en kolossal metropol. Og der er millioner af fly på himlen.
  Oleg Rybachenko løber ned ad gaden og ser horder af drenge og piger fare hen over ham fra oven.
  Bygningerne omkring er endnu større og større. Og alt er så smukt.
  Oleg Rybachenko sang glad;
  Vi er riddere - sværd og ild,
  Lad os rive dem alle sammen som dyr!
  Vi udsteder en faktura - en bøde er løbet op,
  Bliv ikke vores papegøjeridder!
  
  Vi bliver seje som ørne
  Lad os feje forskellige onde ånder væk på én gang!
  Kend vores seje fædrelandssønner,
  Vi kaster vores udfordring ned til evigheden!
  
  Hvor raser krigen smukt
  hvor folk brænder...
  Satan kom fra underverdenen for os,
  Bag ham står fascistiske freaks!
  
  Vi vil give pigerne hårdt i ansigtet,
  Vi vil knække nazisterne som en gren ...
  Og så bliver vores soldat herre,
  Lad majroserne blomstre storslået!
  
  Opnå, vi er i stand til at vide meget,
  Hæv dine kræfter over stjernerne...
  Og så kæmper og tør den store kriger,
  Vi vil lave truende grave!
  
  Se, der vil være en kriger,
  Alt er nyt og som ahorn ...
  Og jeg tror, at problemer vil passere os i kamp,
  Bliv en ridder, en erfaren fighter!
  
  Her mejede han med et kraftigt slag et helt regiment ned,
  Og med ham blev to regimenter gennemblødt ...
  Og dragens Fuhrer, så den grimme er død,
  Og vi er herlige miles til stjernerne!
  
  Her lod kejseren en tåre af frygt,
  Jeg beder om din nåde!
  Vi har mange voldelige kræfter,
  Vi vil være i fuld påklædning!
  
  Når vi går ind i dette Berlin med tre farver,
  Og zar Nicholas bliver Gud,
  Folket vil bestemme vejen i uendelighed af kræfter,
  Døm ikke monarken så hårdt!
  
  Besværet over Fædrelandet forsvinder da ikke,
  Storhed vil være solen ...
  Kaisers onde horde vil spredes,
  Lad hjertet banke i sløvhed!
  
  Med en smuk pige passerer vi berømt,
  Gennem vores russiske vidder!
  Og det vil være fantastisk for os med familien sammen,
  Jeg tror, at lykken snart kommer!
  
  BOBBY FISCHERS NYE KARRIERE
  Bobby Fischer gik med til en omkamp med Boris Spassky. Og amerikanerne var i stand til som en undtagelse at bryde igennem denne hævn, men efter de gamle regler. Men præmiefonden var høj - en rekord i skakkens historie. Og kampen fandt sted i USA. Boris Spassky før denne kamp formåede at blive mester i USSR. Og klatrede op på ranglisten igen. Og nu kæmper Bobby Fischer igen. Og dette er meget interessant.
  Bobby Fischer lavede sit første træk med D-2, D-fire-bonden. Og han anvendte nyheden, opnåede hurtigt en fordel og vandt. I det andet spil gav Spassky E-to, E-fire. Fischer spillede af vane det sicilianske forsvar, og her er overraskelsen Dragon Variation. Tidligere var en sådan variant ikke stødt på i Fischers praksis. Og så udviklede Bobby et stærkt angreb mod kong Spassky og fuldendte sagen med skakmat.
  Og i det tredje spil, igen, en overraskelse - Fischer vendte tilbage til E-to - E-fire. Spassky tog imod udfordringen og gik efter den åbne variation og kom under et ødelæggende angreb. Tilsyneladende forventede han ikke en sådan smidighed fra Fischer. Og i linjespillet spillede Spassky selv D-to, D-fire. Hvortil Fischer brugte Kongens indiske Forsvar og fandt tydeligvis en forbedring. Og ramlede Spassky igen. Og i den femte kamp valgte Fischer uventet Reti-åbningen. Spassky havde åbenbart ikke forventet dette. Og han fik ret hurtigt en svær, og så fuldstændig tabt position.
  I det sjette parti kastede Spassky igen: E-to, E-fire. Til dette tog Fischer Chelyabinsk-versionen af den sicilianske, som også viste sig at være en overraskelse og påførte Spassky et nederlag. Og i den syvende gik Fischer tilbage til E-to - E-fire. Og på den åbne variant tog han og anvendte King's Gambit. Og det var en svær beslutning. Spassky faldt igen under et ødelæggende angreb og tabte ... Og den ottende Fischer valgte igen Dragon-varianten, og hvordan han ville lægge pres på fjenden. Og igen mat angreb.
  Spassky kunne ikke længere kontrollere sine nerver, og han blev overvældet af ligegyldighed.
  Fischer knuste ham med en score på tretten - nul, en absolut rekord for verdensmesterskabskampe. Og opdaterede sin rekord ELO rating.
  Sådan en knusende og fantastisk kamp skete.
  Nu har Bobby Fischer fået så meget selvtillid, at han ikke stak af fra Anatoly Karpov. Og han tog imod udfordringen - at spille en kamp til ti sejre.
  Konfrontationen mellem Anatoly Karpov og Bobby Fischer begyndte. En rekordstor konfrontation mellem to personligheder i skakkens historie, som aldrig er sket før.
  Fischer blev betragtet som den klare favorit i den første kamp. Hans tidligere nederlag af Boris Spassky var simpelthen fantastisk.
  Men Karpov er yngre og mentalt mere stabil.
  Alt er dog relativt. Fischer i det allerførste spil, der spillede hvid, overrasket. Jeg påførte Sokolsky-åbningen, som anses for ikke helt korrekt. Men overraskelsesfaktoren og Karpovs startspænding spillede en rolle. Og Bobby Fischer formåede at få fordelen, som tog form i et spektakulært angreb.
  I det andet spil opgav Karpov allerede træk E-to, E-fire og rykkede C-bonden frem... Fischer svarede E-5 og gik til brikspil. Karpov var stadig nervøs og kom i alvorlige tidsproblemer og var under kraftigt angreb fra Fischer og tabte igen. I det tredje spil gik Bobby tilbage til E-to, E-fire. Karpov valgte den åbne mulighed. Tilsyneladende bange for sicilianerne. Men det lykkedes ham ikke. Fischer fandt igen en måde at skærpe kampen på og fik et stærkt angreb på kongen. Og han vandt igen...
  Anatoly Karpov er åbenbart gået for langt... Ikke desto mindre spillede Karpov i det næste spil E-to, E-fire... Fischer spillede det sicilianske forsvar og hans yndlingsvariant af Naidrof.
  Anatoly Karpov kom under angreb, men alligevel forsvarede han sig desperat, han formåede at afvise angrebet, og med stort besvær redde spillet uden en bonde.
  I det femte parti spillede Fischer også C-to og C-fire, i Karpovs stil. Kampen var skarp, men Karpov lavede en fejl i et stærkt tidsbesvær og fik en makker ...
  I det sjette møde lykkedes det Anatoly Evgenievich at lave uafgjort igen, men tabte med E-to, E-fire i det syvende møde. Scoren var fem-nul, hvilket så ud til at indikere Bobby Fischers overvældende overlegenhed. Det skal bemærkes, at filippinerne var bekymrede for, at verdensmesterskabskampen ville blive for kort. Men fra det syvende møde modstod Karpov mere og mere stædigt. Otte lodtrækninger fulgte. Indtil Fischer brugte en vigtig forstærkning i det sicilianske, brød han ikke igennem Anatoly Karpov ... Stillingen blev seks - nul ... Men Karpov holdt fast. Og endelig, da han spillede sort, brød Anatoly Evgenievich endelig resultatet. Fischer, der var irriteret over det store antal remiser, gik for langt, ofrede for meget i angrebet, og selvfølgelig formåede Karpov at glide ud og forblive med en overvældende materiel fordel. Men så vandt Bobby det 28., 30., 32. og 34. sæt for at afslutte kampen med en score på ti-en i hans favør. I den første kamp blev Anatoly Karpov besejret med en ødelæggende scoring.
  Efter denne kamp vendte Bobby Fischer tilbage til turneringer. Han spillede dem med stor succes. I en af dem brød han endda Alekhines rekord og brød væk fra andenpladsen med seks et halvt point.
  Fischer spillede også en kamp med Tal, og han blev knust med en tørscore på otte - nul. Tager hævn for at tabe kandidatturneringen.
  Men Anatoly Karpov spillede også godt i turneringer. Og han var i stand til at gennemgå hele cyklussen igen, vinde kampe og nå Fischer. Endnu en gang er Bobby Fischer favorit til at satse.
  Men denne gang måtte Fischer møde mere stædig modstand fra Anatoly Evgenievich. Kampen varede enogfyrre kampe, Fischer vandt ti, Karpov tre - og alle tre mod Dragen, som Bobby spillede for sort.
  Så Anatoly Karpov huggede Dragen og viste, at Fischer kan og bør bekæmpes.
  Fischer spillede igen. Han deltog i Olympiaden og kunne i 1980 slå Keres' rekord ved at vinde alle fjorten partier på det første bræt.
  I 1981 fandt en ny kamp med Karpov sted. Denne gang lykkedes det Fischer at vinde med en score på ti - fire. Og kampen varede otteogfyrre kampe.
  Og i 1984 var der kamp igen. Og denne gang var situationen så hård. Fischer var allerede i fyrrerne. Men han huggede stadig alle og vandt ubesværet. Og Anatoly Karpov nåede sit højdepunkt. Og så begyndte den hårde kamp...
  I første omgang tog Fischer teten. Det blev fire nul. Så vandt Fischer et point, så igen Karpov. Så var der Fischer, og der gik 48 kampe, efterfulgt af en pause på tre måneder. Grænsen blev valgt for første gang. Og stillingen er seks-to for Bobby Fischer. Efter at kampen blev genoptaget. Karpov vandt den 49. kamp. Så tabte han den tooghalvtredsindstyvende og treoghalvtredsindstyvende. Og Bobby vandt den seksoghalvtredsindstyvende kamp, hvilket gjorde resultatet ni-tre, men bommede groft i den syvoghalvtreds. Og han tabte med hvid og seksogtres, tabte syvogtres til sort. Og tabt i den halvfjerdsende, og endda hvid. Stillingen var otte ni... Efter en række uafgjorte kampe og Fischers sejr i det otteoghalvfjerds parti, sluttede den længste kamp i skakkens historie.
  Så blev spørgsmålet rejst fra aflysningen af spillet uden begrænsning. Så mange ønskede det.
  Men indtil videre har FIDE kun besluttet at reducere grænsen til seksogtredive spil.
  Karpov har allerede vundet én gang i en Garry Kasparov-kamp. Han vandt med en score på fire - nul. Men den anden kamp viste sig at være mere stædig.
  Karpov tog i første omgang føringen - to - nul, men fejlede i det ellevte spil, tabte derefter det sekstende spil, og efter at have vundet det nittende spil, tog Kasparov føringen. Men sejr i den 22. udlignede Karpov. Og efter at have vundet den fireogtyvende med hvid, vandt han retten til en ny femte kamp med Bobby Fischer.
  I 1987 en ny kamp mod Bobby Fischer, der er næsten 45 år gammel. Men Bobby ryger ikke, drikker ikke, dyrker sport og er stadig i god fysisk form. Han er allerede seksdobbelt verdensmester, kun Lasker har været flere.
  Den femte kamp med Karpov er en super kamp. Bobby Fischer er klar som altid, men den sidste kamp viste, at hans overlegenhed ikke er overvældende...
  Kampen forløb i en hård kamp. Efter fireogtyve kampe var stillingen fire - fire, så i den syvogtyvende kamp tog Anatoly Karpov føringen for første gang i kampen med Fischer. Det så ud til, at en sensation var ved at ske, men... Fischer vandt fire i de næste fem kampe... Og stillingen blev otte - fem i hans favør... Så fire remiser mere og grænsen var opbrugt. Den femte kamp i historiens mest episke konfrontation i skakverdenen. Og Bobby Fischer blev ligesom Emmanuel Lasker syvdobbelt verdensmester. Men alt går i cyklusser. Garry Kasparov, en meget lovende ung skakspiller, er gået ind i politik. Ja, perestrojka, flerpartisystem. Garry Kimovich havde ikke tid til at blive verdensmester, og da du ikke er den første, er skak ikke så interessant som politik, og spillede ikke i kandidaternes kampe. Og Anatoly Karpov tabte uventet til den unge Vishy Anand. Nå, hvor meget kan du egentlig vinde alle kampene. Desuden lykkedes det indianeren at hente nøglen til Caro-Kann-forsvaret, som er svært at bryde lige for Bobby Fischer.
  Og nu kom stålet og ilden sammen i kamp. Aldersforskellen mellem de to skakspillere er femogtyve år. Bobby Fischer er stadig stor og stærk og ung Anand i 1990. En mildest talt hård kamp.
  Vishy Anand er selvfølgelig meget talentfuld, men han mangler stabilitet. Efter otte uafgjorte spil vandt han det niende parti, men det tiende mistede fatningen, da han faldt over en åbningsnyhed. Så tabte han i den ellevte. Og han faldt under Fischers stramme greb i tolvte omgang. Jeg blæste det i den trettende. Tabte til Vishy trods fordelen i åbningen og den fjortende kamp, missede chancerne på femten og tabte den sekstende. Jeg missede mine chancer i det syttende og tabte det attende ... Og så det tyvende spil. Og den treogtyvende og fireogtyvende havde afsluttet kampen. Bobby slog Lasker og vandt med en score på ti mod en. Og Bobby Fischer er stadig en mester. I 1993 fandt hans kamp med Short sted, som han vandt mod Karpov. Selvom Bobby Fischer var halvtreds år gammel, var han i form. Hvordan han ramte Short. Efter femten kampe var stillingen otte - nul til fordel for Fischer. Men Short gennemblødte resultatet i den sekstende omgang. Men så tabte han de enogtyvende og treogtyvende kampe.
  Og også afsluttet ti - en. Bobby Fischer spillede derefter en kamp i 1996. Gatta Kamsky kæmpede allerede med ham. Denne skakspiller var mere end tredive år yngre end Fischer. Og meget ihærdig. Mange ønskede en hård kamp. Men i første omgang tog Bobby Fischer selvsikkert føringen med fem point. Scoren blev seks en. Men så viste Gatta Kamsky gode kampegenskaber. Ikke en eneste kamp i deres kamp varede mindre end fyrre træk.
  Stillingen var syv - tre efter fireogtyve kampe ... Derefter en serie på ti uafgjorte. Og Gatta Kamsky vandt igen, men i den sjetteogtredive kamp tog Bobby Fischer føringen. Bobby Fischer vinder igen... Og i 1999, endnu en kamp med Vladimir Kramnik - en forskel på 32 år - dette er et stort hul. Og Bobby Fischer er allerede seksoghalvtreds år gammel. Han er allerede syvogtyve på tronen og er ved at slå Laskers rekord. Og i dette. Mere
  En ti-dobbelt verdensmester - det er aldrig sket før i skakkens historie.
  Bobby Fischer er selvfølgelig en ældgammel skakspiller, men han formåede alligevel at få aflyst grænsen på seksogtredive partier trods alt. Og det blev allerede gjort af den nye FIDE-præsident Kirsan. Men hvad ... Der vil være noget meget interessant.
  Desuden bliver denne kamp næsten den sidste, kun en revanche, hvis Vladimir Kramnik vinder, og så vil knockout-systemet gå længere.
  Og så begyndte kampen... Og helt fra begyndelsen en overraskelse - anført af Vladimir Kramnik. Efter femten kampe var stillingen to - nul til fordel for Vladimir Kramnik. Men så vandt Fischer tre kampe i træk og tog føringen. Men Vladimir kæmpede hårdt. Og han formåede at udligne i den enogtyvende kamp... Så strakte en række uafgjorte kampe ud... Indtil Bobby Fischer vandt i den 42. kamp... I den 47. fejrede Vladimir Kramnik sin sejr , og i den otteogfyrre igen, Bobby Fischer.
  Scoringen var fire - fem til fordel for Bobby Fischer efter en pause på tre måneder var annonceret. Skakspillerne hvilede sig. Bobby Fischer var stadig favorit. Kampen er genoptaget. De første kampe endte uafgjort. Først i den 67. kamp vandt Kramnik endelig. Stillingen blev fem - fem. Så, i 77, besejrede Kramnik Fischer igen og tog føringen. Men Bobby udlignede i det 96. møde, og det blev til - seks - seks. Denne kamp blev igen udsat i tre måneder, hvilket allerede er rekord. Bobby Fischer bemærkede: dette er min mest stædige kamp.
  Her er verdensmesterskabskampen, som blev genoptaget tre måneder senere. Endnu en række lodtrækninger. I spil 120 vandt Bobby Fischer endelig... I spil 135 udlignede Vladimir Kramnik. Og efter et hundrede og fireogfyrre kampe var stillingen syv-syv. Herefter fortsatte spillet igen efter tre måneders pause. Og så endnu en kamp, op til et hundrede og halvfems sekunders spil. Og stillingen var kun otte - otte. Så igen en pause på tre måneder. Og igen spillet ... Efter to hundrede og fyrre kampe blev stillingen: ni-ni.
  Her kom den voldsomme kamp frem til den første sejr. Efter yderligere tre måneders pause. Og så spillede de... En række uafgjorte. Og her er den to hundrede og 88. batch. Bobby Fischer spillede White og vendte tilbage til E-ja, E-fire. Og Kramnik tog imod udfordringen. Og valgte det sicilianske forsvar.
  Det var en brutal kamp til et punkt af total udslettelse. Sådan en brutal udveksling af slag fulgte. Men i det er rasende, med mord på figurer. Først havde hvid fordelen, men så greb sort initiativet, og det var en bragende sejr. Og endelig vandt Vladimir Kramnik, Bobby Fischers hegemoni sluttede. Og det var bare fantastisk!
  Og Bobby Fischer slog Laskers rekord.
  Og der var ikke tid til at spille omkamp. Sagen gik i et knockout-system. Ja, og Bobby Fischer er allerede længe, og han vil ikke spille mere. Selvom han deltager i turneringer.
  Fischer vandt et par turneringer... Og holdt op med at spille.
  Garry Kasparov deltog i præsidentvalget i Rusland i 2000 og 2004. Og i 2008 bestod det ikke registreringen. Herefter rykkede han i hård opposition til Vladimir Putin. Vladimir Kramnik var verdensmester i nogen tid, men tabte derefter kampen til Vishy Anand.
  Og så kom Carlesons regeringstid. I 2010 spillede Bobby Fischer og Anatoly Karpov endnu en kamp. Denne gang med en kortere tidskontrol: en halv time pr. spil. Og efter fireogtyve kampe blev der noteret uafgjort.
  Og så endte deres kampepos af spil... Fischer døde snart... Så han forblev en legende i skakverdenen. Garry Kasparov emigrerede til USA. Men i 2022 døde Vladimir Vladimirovich Putin uventet, og Garry Kasparov vendte tilbage.
  I Rusland, nye begivenheder, ændringer og mange forskellige faktorer... Mikhail Mishustin løslod Navalnyj fra kolonien og annoncerede en kurs mod at forbedre forholdet til USA...
  Og det viste sig også at være meget interessant. Endelig rejste Lukasjenka også. Og Wladimir Klitschko slog Foremans rekord. Og det var en præstation, bare super.
  I Rusland blev nogle ændringer til forfatningen vedtaget, som gjorde den mere åben for verden. Allerede ved Vladimir Putins begravelse mødtes Biden og Mishustin og blev enige om, at Rusland og USA ville blive venlige partnere og måske allierede. Så lovede de at holde et topmøde med åbne døre. Verden blev mere og mere stabil og bedre. Vladimir Putins død blev modtaget positivt af mange. Ja, og i Rusland glædede man sig - endelig fik de frihed.
  Vladimir Zhirinovsky, der igen deltog i præsidentvalget, bemærkede:
  Tiden er død, længe leve æraen!
  Alexander Lukasjenko flygtede til Kina... Men Kolka blev i Rusland. Verden ændrer sig til det bedre.
  
  KOMMUNISTERNE HAR IKKE BRUG FOR ZYUGANOV
  Ved præsidentvalget i Rusland i 1996 samlede Jeltsin flest stemmer i første runde. Og general Lebed, der tog tredjepladsen, gik over på den siddende præsidents side. Kommunisternes stilling blev håbløs. Og i det mindste viste det sig i fire år, at de mistede magten. I den vigtigste del af præsidentvalget. Men en smart kommunist fra Zyuganovs vagter besluttede, at Gennady Andreevich selv bare var en middelmådig bonde, der betød lidt for partiet. Og lige nu kommer det bare i vejen.
  Og den 1. juli 1996 døde Gennady Zyuganov af en bombeeksplosion. Og det ændrede sig meget. Især ifølge loven begyndte valgkampen på en ny måde, og skulle foregå inden for fire måneder. Og det var nødvendigt at indsamle allerede en halv million underskrifter. Så alt gik i fuld cirkel igen.
  Og datoen for valget skulle offentliggøres af Forbundsrådet. Og selvfølgelig indtil slutningen af oktober.
  Jeltsins sykofanter forsøgte også at erklære sin sejr på grundlag af resultaterne fra første runde, men det lykkedes ikke.
  Tværtimod annoncerede Federationsrådet den 29. oktober 1996 som datoen for det nye præsidentvalg. Så situationen er ekstremt forværret. Selvfølgelig annoncerede Vladimir Zhirinovsky og Grigory Yavlinsky deres ønske om at kæmpe igen. Selvfølgelig skulle der også være en kandidat fra kommunisterne, men hvem? Der opstod en intern kamp. Der er også problemer med Jeltsin - hans helbred svigtede, og han fik et fjerde hjerteanfald. Men eliten ønskede tydeligvis ikke at presse Alexander Lebed. Det er ikke sikkert, at den nye diktator bliver overskuelig. Måske begynde at rive de forbundne tråde.
  Alexander Lebed er allerede i embedet ... Sådan er situationen. Sandt nok nominerede kommunisterne Valentin Kuptsov. Ikke det bedste valg: endnu ældre end Zyuganov, men i det mindste ikke skaldet. Og med ham kommunistpartiets slagkraft. Rutskoi gik til stillingen som guvernør i Kursk-regionen. Alt ordre efter ordre. Konfrontationen mellem kommunisterne og det regerende parti fortsatte. Kun Jeltsin er allerede halvdød. Og kommunistpartiet ændrede hesten. Shilov blev erstattet af Mylov. Og stadig var begge kommunistiske ledere blottet for karisma og havde ikke en lang hypet berømmelse.
  Men Vladimir Zhirinovsky fik efter en mislykket præstation en ny chance. Og det muntrede ham meget op. Og han begyndte at skælde ud på Jeltsin meget mere aktivt.
  Og sidstnævnte gik alligevel til nyvalg. Anden runde af valgkampen er begyndt.
  Valentin Kuptsov er ikke just karismatisk, men bag ham er venstrepartiernes magt. Og han samler hurtigt underskrifter. Yavlinsky, der har modtaget fjerdepladsen, vil have mere. Og Vladimir Zhirinovsky er rasende.
  Desuden findes årsagen. Tjetjenerne stormede byen Groznyj og Lebed underskrev en skammelig overgivelse. Og disse aftaler er en glimrende grund for Zhirinovsky til at fange.
  Vladimir Bryntsalov gik ikke længere til valgurnerne, tilsyneladende havde han nok berømmelse og popularitet. Og Vladimir Zhirinovsky begyndte at smide heste ud igen, og mediernes opmærksomhed begyndte at skifte til ham. Og så blev Vladimir Volfovich også nægtet registrering og erklærede, at underskrifterne var falske. Og også noget af en skandale.
  Vladimir Zhirinovsky gik opad ... Han bevægede sig som en tiger sluppet løs. Og skandale fulgte skandale... Som et resultat gik Valentin Kuptsov i skyggen, og propaganda reducerede bevidst valget til en konfrontation mellem Vladimir Zhirinovsky og Boris Jeltsin. Så det virkede for alle både mere rentabelt og sikrere. Desuden blev Vladimir Volfovich portrætteret som den anden Hitler og en enorm trussel mod Vesten. Og det skal siges alvorligt.
  Her er sådan et fugleskræmsel at tage og bruge til dine egne formål. Og Valentina Kuptsova bør ignoreres så meget som muligt. Dette var sådan en snedig taktik af Boris Eltsin. Mere præcist, holdet af Boris Eltsin.
  Og Vladimir Zhirinovsky, der spillede sammen med offentligheden, sammenlignede sig selv med Hitler. At bemærke, at Hitler ikke engang havde en sekundær uddannelse, og Vladimir Zhirinovsky dimitterede fra Moscow State University med et rødt diplom. Han er sådan en helt, Vladimir Volfovich. Desuden, hvis Hitler, uden videregående uddannelse, erobrede hele Europa på halvanden måned, så vil han Zhirinovsky fange hele verden om tre måneder, og alle folkene på planeten Jorden vil arbejde for Rusland!
  En sådan militant impuls tiltrak selvfølgelig og skræmte samtidig.
  Vladimir Zhirinovsky rasede og mere og mere ...
  Og med glæde spillede han rollen som et fugleskræmsel og divergerede mere og mere. Og vurderingen af Vladimir Volfovich voksede med stormskridt. Mange kunne lide hans militante karakter, især unge mennesker. Og en formidabel næverrysten.
  Og Jeltsin var på medicin ... Og han optrådte sjældent offentligt, og det var tydeligt, at det var svært for ham at bevæge sig.
  Der var andre præsidentkandidater - ikke så fremtrædende. De spillede ingen rolle. Shakum, Vlasov, Fedorov gik ikke til valg. Tuleev modtog posten som minister for CIS-anliggender og deltog heller ikke i valget. I stedet for Tuleev blev Pjotr Romanov en understudium for kommunisterne. Og dette er også meget alvorligt.
  Nogle demokrater er klatret ind i præsidentembedet. Ud over Yavlinsky besluttede Konstantin Borovoy også at prøve sig frem. Og han kunne også samle underskrifter til registrering. Han blev i hvert fald stedfortræder. Og det lykkedes at registrere. Andre var allerede lidt kendte og ikke lyse.
  Så allerede Vladimir Zhirinovsky påtog sig rollen som hovedtæppemanden. Ikke som sidste gang, advokatens søn ikke lignede sig selv! Nej, denne gang var Vladimir Zhirinovsky i brand og endte som helvede. Og de talte om det hele tiden.
  Og den, de taler om, er den, de stemmer på ... Men Jeltsin agiterede på en eller anden måde af helbredsmæssige årsager næsten ikke selv. Men de førte kampagne for ham. Der har været mange videoer.
  Det vil sige, at Jeltsin blev gjort til en virtuel helt. Og det er fedt ... Som en handicappet person med fire hjerteanfald klatrer ind i præsidentembedet. Men der er forskellige rygter om Jeltsin. Og mange bekymringer...
  Og udfaldet af valget er uforudsigeligt... Selvom de siger meget om, at der nu hersker fred i Kaukasus, fandt der faktisk en skamfuld kapitulation sted.
  Vladimir Zhirinovsky sammenlignede sig oftere og oftere ærligt med Hitler og nød det endda tydeligt ...
  Så alt eskalerede...Samtidig blev der underskrevet aftaler med Maskhadov og Yandarbiev. Lebed var nu i myndighed og førte kampagne for Jeltsin. Kun der tales mindre og mindre om Jeltsin selv. Sandt nok, når de bliver injiceret med stoffer, vil han stadig komme ud og sige noget dumhed og så gemme sig igen.
  Ja, det er lidt sjovt. Hvordan valget begyndte at gå i henhold til shiza-ordningen. Og Alexander Lebed taler meget oftere om Jeltsin, end Jeltsin selv optræder.
  Tiden går... og 29. oktober 1996 kommer tættere og tættere på...
  Her i Hviderusland laver Lukasjenka også et kup i stil med Jeltsin. Alt går i retning af autokrati.
  Og diktatoren er nøgen!
  Men uanset hvor hårdt Jeltsin og alle disse mediers propaganda forsøgte at bringe den nuværende, syge og kompromitterede præsident og den nye Fuhrer Vladimir Zhirinovsky ind i anden runde, lykkedes det stadig ikke. Ifølge resultaterne fra første runde lå Valentin Kuptsov på andenpladsen med en margin på kun tre procent fra Eltsin. Og Zhirinovsky var tredje. Det er tydeligt, at den halvdøde Boris Nikolaevich simpelthen ikke fysisk trak valgkampen, og kunne ikke vinde i første runde. Men myndighederne ser ud til at ønske dette. Og nu er situationen eskaleret kraftigt.
  Vladimir Zhirinovsky stod over for et vanskeligt valg. Støt kommunisterne eller alvorligt syge Jeltsin. Kommunisterne tilbød Vladimir Volfovich posten som premierminister og fem pladser i regeringen. Men Boris Jeltsin ønskede ikke at give noget ...
  Og det er nødvendigt ... Men Vladimir Zhirinovsky forstod, at hvis kommunisterne vandt, så kunne alt vende tilbage til etpartisystemet igen. Derfor ønskede Valentin Kuptsov ikke at vinde. Der var sådan en forbandet svær situation, hvor end du smider den, overalt hvor du går.
  Og jeg ønskede ikke at gå for en alliance med kommunisterne, og Jeltsin ønsker ikke at give noget.
  Til sidst tøvede Vladimir Zhirinovsky lidt, men besluttede sig alligevel for, at det ville være rart at være premierminister. Og han opfordrede sine vælgere til at stemme på Valentin Kuptsov.
  Og i november 1996, anden valgrunde. Til al besværet, med Eltsin, begyndte han og Lebed at tale ærligt sludder, og rubelkursen over for dollaren kollapsede kraftigt.
  Valentin Kuptsov gik til anden runde sammen med Vladimir Zhirinovsky. Og dette blev hans stormesters træk...
  Valget blev afholdt om tre uger ... Jeltsin blev besejret, og regeringen skiftede.
  Vladimir Zhirinovsky blev premierminister, og Valentin Kuptsov blev præsident... Og Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti kom til magten.
  Og nu er en ny æra begyndt. Valentin Kuptsov, selv om han formelt var kommunist, fortsatte faktisk den tidligere kurs. Kun oligarkerne har ændret sig. Nå, han tog og annullerede begrænseren i en folkeafstemning i to perioder. Oliepriserne var stigende, et økonomisk opsving begyndte, og Valentin Kuptsov vandt nemt præsidentvalget ... Udenrigspolitikken var moderat, og Valentin klatrede ikke på amok. Men han kom heller ikke med i NATO... Så alt gik med de sædvanlige bølger. Valentin knuste ikke oppositionen, fængslede ikke oligarkerne og var noget som en venlig bedstefar ... Han vandt præsidentvalget i 2000 i december. Og 2004. Og 2008. Og i 2012...
  Valentin Kuptsov var ved at blive gammel og fik lov til at stjæle... Og arrangerede sit følge. Og han vandt i 2016 uden problemer, men ... I 2020 kom coronavirus. Og Valentin Kuptsov er allerede treogfirs år gammel. Og for første gang rystede den stillestående sump i det kommunistiske Rusland sig selv. Og for første gang var der alvorlige uroligheder og masseinfektion. Og så begyndte det at ryste Rusland.
  Og i økonomien i mange år, næsten nul vækst. Og Valentin Kuptsov lignede mere og mere den afdøde Brezhnev. Og han forberedte sig på sin fuldstændige sejr. Men valget blev afholdt under fløjten og larm og masseprotester.
  Valentin Kuptsov følte, at hans trone rystede... Og den uerstattelige diktator begyndte at kaste tropper mod oprørerne.
  Og på en eller anden måde undertrykte protesterne og blev valgt for syvende valgperiode i træk.
  Der var også forskellige begivenheder i verden. Der var ingen Maidan i Ukraine, da Viktor Janukovitj var ret loyal over for Vesten.
  Vitali Klitschko var verdensmester i boksning lidt længere. Han vil besejre den obligatoriske Stevenson, og derefter tre boksere. Holder ud til udgangen af 2016. Bredere bronzebomber vandt titlen som midlertidig verdensmester. Og så arvede han Vitali Klitschko, som afsluttede sin karriere. Wyder nød godt af den senere kamp. Og hans knockout-rekord var endnu længere, femogfyrre kampe...
  Wladimir Klitschko besejrede Tyson Fury denne gang, og derefter Glazkov. Så endnu en Brown og tre boksere mere... Men kampen med Weider kunne ikke finde sted... Og Wladimir Klitschko tabte stadig til Anthony Joshua, men ikke i 2017, men i 2019... Alligevel er både alder og fjenden sultne, unge, vrede. Så Wladimir Klitschko, selvom han satte flere rekorder, kunne stadig ikke blive den ubestridte verdensmester. Selvom begge brødre har opnået mere end i den virkelige historie.
  Og deres karriere blev længere og flere sejre. Wladimir Klitschko satte mange rekorder og kom ind i Hall of Fame. Mange betragtede ham selv som den bedste sværvægtsbokser nogensinde.
  Garry Kasparov afsluttede heller ikke sin skakkarriere. Og selv på trods af sin betydelige alder kunne han i 2016 spille med i kampen om verdensmesterskabet med Carleson og reducerede endda kampens hovedtid til uafgjort.
  Der var også andre ændringer. Efter to valgperioder i Janukovitj i 2020 blev Vitali Klitschko taget og valgt som Ukraines nye præsident.
   Så for første gang i verdenshistorien blev verdens boksemester landets præsident... Og det er også interessant... Den uafvendelige Lukashenka hersker i Hviderusland i lang tid, men der var også uroligheder og optøjer der. Og løfter om reformer og ændring af forfatningen. Så giv ikke diktatoren gunst - snart vil enden på ethvert tyranni komme.
  I Kasakhstan rejste Nazarbayev, og indtil videre er det roligt, bortset fra coronavirus.
  Vaccinen blev udviklet i Rusland meget sent. Alligevel er regeringen gammel og inaktiv. Og Valentin Kuptsov falder i stigende grad til sindssyge. Og de støtter ham allerede.
  I USA vandt Donald Trump en anden periode. Coronavirussen ramte Amerika mindre end i den virkelige historie, og der var heller ikke noget sort oprør. Desuden er USA og Rusland ikke i en konfrontation, så Trumps medier pressede heller ikke så hårdt på.
  Så Donald Trump er i sin anden periode... Og Wladimir Klitschko nægtede at arbejde i sin bror Vitalis regering, som blev præsident, og begyndte og genoptog sin karriere inden for boksning. Og i efteråret 2021 slog han effektivt White ud, som havde titlen som midlertidig verdensmester. Så Wladimir Klitschko svingede på Foremans rekord. Og dette er prisværdigt.
  Især da han allerede slog Tyson Fury. Og sigøjnernes konge talte allerede om hævn.
  Han ønskede at tjene penge tilbage, i håb om at se, at Wladimir Klitschko ikke længere er den samme.
  Og det er en interessant kamp under opsejling. Og straks for alle fire bælter. Og Wladimir Klitschko har aldrig haft dette til at blive verdensmester i alle versioner på samme tid. Og Wladimir Klitschko kæmper mod en elefant-løve.
  Og i marts 2022 fandt duellen mellem Wladimir Klitschko og Tyson Fury sted. Og denne kamp må siges bare super. Og en åbenlys sensation var under opsejling.
  Wladimir Klitschko forberedte sig grundigt og var motiveret som aldrig før. Og en hel orkan rasede i ham, og et jag af lidenskab.
  Og så begyndte kampen med at skyde jebbs. Men denne Vladimir handlede meget mere forskelligartet. Og han slog med højre hånd på kroppen. Tyson Fury havde ikke forventet dette. Wladimir Klitschko har aldrig gjort dette før. Og Vladimir Vladimirovich lavede også et storslået slag med venstre hånd mod kroppen. Og lige til leveren.
  Nå, Tyson Fury forventede ikke sådan et bedrag, da de ramte leveren med al deres magt. Og savnede, og fik et alvorligt slag og faldt. Og han nåede virkelig at rejse sig, men vaklede.
  Og Vladimir Vladimirovich Klitschko afsluttede Tyson Fury. Og det var en storslået og sensationel sejr.
  Wladimir Klitschko slog ikke kun Foremans rekord, men blev blandt alle vægtkategorier den ældste absolutte verdensmester. Og dette er selvfølgelig en super præstation! Men du kan også holde et forsvar og give Tyson Fury revanche. Men kun for mange penge. Tyson Fury vil have det.
  Og Wladimir Klitschko blev tilbudt et rekordgebyr i historien om boksning af mere end tre hundrede millioner dollars. Og det er en vanvittig kamp. Dette er generelt meget fedt.
  Og i september 2022 fandt revanchekampen endelig sted. Kampen er bare fantastisk. Begge kæmpeboksere tæskede hinanden. Og det var en kamp uden mulighed.
  Og Wladimir Klitschko vandt igen, i den mest spektakulære og blodige kamp i professionel boksnings historie. Og det var bare fantastisk!
  Wladimir Klitschko slog også endnu en Foreman-rekord i titelforsvar.
  Og den 4. december 2022 forlod Valentin Kuptsov frivilligt posten som Ruslands præsident i en alder af blot femogfirs. Og gav plads til yngre kadrer.
  Og sådan kredser historien i en verden, hvor der ikke var plads til den senile Gennady Zyuganov.
  
  HVIS DU IKKE ERKLÆRER KRIG MOD RUSLAND
  Tyskland gjorde det lidt klogere i Første Verdenskrig, især kong Wilhelm II. Han erklærede ikke krig mod Rusland. Og det var et rigtig stærkt træk. Nicholas II tøvede. Og således erobrede Tysklands tropper, uden at blive distraheret af den anden østfront, Belgien på ti dage. Og så gik de rundt i Paris og tog det ind i ringen. Og de engelsk-franske tropper blev besejret og delvist overgivet.
  Og det tsaristiske Rusland gik ikke ind i Første Verdenskrig. Frankrig blev besat. Og Østrig-Ungarn angreb Italien ... Og så var styrkerne ulige.
  Men til søs var Storbritannien i stand til at besejre den tyske flåde. Og krigen i Vesten fik en langvarig karakter. Tyrkiet og tyske tropper begyndte at rykke frem mod Egypten. Og de vandt. Så erobrede tyskerne kolonier i Afrika. Nøgleøjeblikket var erobringen af Gibraltar. Af hensyn til dette besatte tyske tropper Spanien. Det castilianske imperiums hær var over for tyskerne meget svag. Og de erobrede Gibraltar i et hastigt og hurtigt angreb.
  Derefter blokerede de indgangen til den engelske eskadre og begyndte at erobre Afrika.
  Her og tsar-Rusland erklærede efter lidt eftertanke krig mod Storbritannien. Faktisk kan du få fat i Iran og Indien og en del af Indokina. Og uden store tab. Og Wilhelms hær indtog og besatte Portugal sammen med alle dets kolonier. Og dette er et meget modigt træk, og meget ødelæggende.
  Og det tsaristiske Rusland flyttede gennem Iran, til Indien og videre til Asien. Og Japan tog og angreb også Storbritannien. Og dette er allerede alvorligt. De begyndte at presse briterne som at kærne smør i creme fraiche. Og dette er kun begyndelsen. Her søsatte tyskerne også ubåde - heldigvis har de ressourcer nok. Og de begyndte at opbygge bombeangreb mod London og selve England og lavede et chok. Wilhelms magt virkede på en stridbar måde. Meget kampagtig. Det så ud til, at lidt mere og Storbritannien ville blive bragt i knæ. Men så gik USA ind i krigen. Og dette er allerede alvorligt. Det tsaristiske Rusland erobrede Indien, Iran og det meste af Indokina. Noget blev taget af Japan i Asien. Herefter kom samuraien i krig med USA. Kampene udspillede sig til søs.
  Og Tyskland indledte et luft- og ubådsangreb på Storbritannien.
  Rusland viste sig at være i den mest fordelagtige position - som fangede meget næsten uden tab og nu begyndte at fordøje sine nye kolonier ...
  Og Første Verdenskrig fik en langvarig karakter.
  Japanerne til søs besejrede i første omgang de mindre erfarne og dygtige amerikanere. Men så frigav USA ved hjælp af økonomisk magt mange skibe, og ubåde begyndte at gribe initiativet.
  Men tyskerne, der havde kontrol over Afrika og næsten hele Europa: Italien blev erobret af Østrig-Ungarn, var i stand til, efter tre års ubådskrig, at slå den engelske flåde ud og erobrede dominansen til søs, landede i moderlandet .
  Briterne kæmpede desperat, brugte kampvogne i kampene. Men tyskerne havde allerede deres eget.
  Og i september 1918 faldt London. Og så fortsatte briterne krigen fra Canada. Og Tyskland angreb USA. Og Første Verdenskrig fortsatte med stor bitterhed.
  Tærsket i den næste 1919, de tyske ubåde af amerikanerne og forsøgte at få det. Men Japan er slået på havet, og USA er oversøisk. Hidtil har det ikke været muligt at nå Amerika med fly. Og du skal hurtigt bygge en enorm flåde.
  Og kampene blev til luft og vand ...
  1919 og 1920 forløb uden større forandring, med kampe til søs. USA led store tab, men byggede i al hast nye skibe. Lost og Tyskland, sammen med kolonierne og Japan ... I 1921 indvilligede tsar-Rusland, under pres fra tyskerne, i at gå ind i krigen. Nu var praktisk talt hele den østlige halvkugle imod USA.
  Tsartropperne indledte en offensiv i Alaska i vinteren 1922. Og det var et stærkt træk, da territoriet der er næsten tæt på, faktisk grænser det op.
  Gode kampvogne dukkede op i den tsaristiske hær, designet af Mendeleevs søn. Samt verdens første helikoptere, og de kraftigste bombefly med seks og otte motorer.
  Og det tsaristiske Rusland er allerede blevet en formidabel rival ...
  Og nu, på den tunge kampvogn "Peter" - en af de allerførste blandt de svulmende, kæmper besætningen på Alenka.
  På trods af Alaskas frost i marts kæmper pigerne barfodet og kun i bikini. Og tanken er meget kraftfuld i Rusland.
  Alenka skyder fra et kraftigt og meget dødbringende våben og siger med et smil:
  - For kongen dør de som helte, for en politiker uden konge i hovedet bliver de til lig i løbet af deres levetid!
  Anyuta noterede med et blink til sine grusomme partnere og ramte også fjenden med en kanon:
  - Der er ikke noget dummere end at dø for en uværdig person, men det er endnu værre at dø for en absurd idé!
  Alla slog også med kolossal kraft, flyttede sin bare hæl ind i pistolens bagstykke og råbte:
  - Den største hersker er intet over for Gud, og den mest ærlige politiker, moralsk elendighed over for en virkelig person!
  Maria gav et udbrud af maskingeværer og mejede meget aggressivt fjenderne ned:
  - Sneen er hvid, men den bliver sort fra industrivalg, en person bliver født ren, men lærer at være et svin, efter at være gået ind i politik!
  Matrena erklærede og knuste amerikanerne, der angreb hende med vild lidenskab:
  - Politikeren forsøger at fremstille sig selv som hvid og luftig, men faktisk er han stikkende som en kaktus, bare ikke i ørkenen, men midt i en skov fuld af ege og savede stubbe!
  Marusya skriblede mod fjenden og skød også fra en kanon, ødelagde den amerikanske bunker og knirkede:
  - Hvis du vil leve som en hvid mand, så gør mørke ting med umenneskelig skrupelløshed!
  Olimpiada tog den og pressede sin bare hæl på pedalerne og prøvede at sætte fart på sin mægtige tank og råbte:
  - At leve som en hvid person afhænger ikke af hudfarven, men af mængden af gråt stof i hovedet og den lyse begavelse i evnen til at narre folk!
  Og pigehelten vil bryde ud i latter ...
  Den tsaristiske hær bevæger sig tværs over Alaska... Og i slutningen af foråret 1922 er den allerede gået ind i Canada.
  I kampene viste den tsaristiske hær sig slet ikke at være svag. Og pigerne kæmper i himlen på kampfly.
  Anastasia Vedmakova skød et amerikansk fly ned med sine bare tæer og knirkede:
  - Lykke kan ikke bygges på blod, men ved hjælp af penge kan du i det mindste bygge illusionen om velvære!
  Akulina Orlova tog den og med sine bare tæer pegede maskingeværet mod målet og styrtede ind i fjenden, udsendte:
  - Du kan lodde enhed med jern og blod, men blod, ligesom syre, vil korrodere ethvert metal, men kærlighed vil binde sig med en sådan kæde, at det ikke vil bryde titanium!
  Margarita Magnitnaya tæskede og skar fjenden og fik ham til at brænde og knirkede:
  - Djævelen skabte politik, for at folk skulle få et lille håb fra nattergalene, og en masse næb fra hanerne, og et uoverskueligt antal problemer galt af politiske krager!
  Piger er meget kloge krigere, hvor der er så meget varme og stort pres.
  Alice og Angelica skyder også og slår fjenderne ned.
  Alice skød, væltede fjenden og udsendte:
  - Satan blev født, da en politiker første gang lovede det umulige selv for den almægtige Gud!
  Angelica kastede en granat af ødelæggende kraft med sine bare tæer, rev amerikanerne og knirkede:
  - Ingen har nogensinde set Gud, men diktatoren blinker på skærmen hele tiden, og han vil også gerne blive som den Almægtige, selvom han selv ligner mere en snakkesalig nar!
  Alice kastede igen den dødelige granat med sin bare fod og kvidrede og grinede med tænderne:
  - Der er ingen, der er stærkere end den Almægtige Gud, men i ondskaben er politikeren Djævelen overlegen, og er i stand til at love noget ud over den Almægtiges magt!
  Angelica tog og kastede også eksplosivpakken op med sin bare hæl og kurrede aggressivt:
  - Hvis nogen tror, at der ikke er nogen Gud, ser på vores verden, så sørg straks for, at Djævelen findes - ser på politikerne!
  Victoria og Veronika kæmper også her.
  Victoria kastede sin bare, mejslede fod og rev en masse modstandere i stykker:
  - En politiker har mindre samvittighed end molekyler i et vakuum, men der er flere løfter end dråber i havet!
  Veronica bemærkede, mens hun skød mod fjenden og udløste en boomerang med sine bare tæer og vyaknula:
  - Der er ingen tørre sten i floden, ærlige mennesker i politikken, der føler medfølelse blandt diktatorer, og de, der stemmer på dem, der bærer en sten i deres hjerter, vil blive straffet!
  Stalenida kæmper også her i den tsaristiske hær. Og med den skarlagenrøde brystvorte trykkede hun på knappen og knirkede:
  - Du kan tælle alle dråberne i havet, alle stjernerne på himlen, men politikere giver så mange valgløfter, at det nøjagtige antal er ukendt for den alvidende Almægtige Gud!
  Tamara tæskede også Yankee-tropperne. Hun vendte Maccabee-tanken med et præcist slag og kurrede:
  - Når en diktator nulstiller regeringsbetingelserne, er livsværdierne for subjekter under en sådan kontrol en tendens til nul, og løfter reduceres til ingenting!
  De fire store kæmpede også her.
  Natasha affyrede lyn fra sin skarlagenrøde brystvorte, brændte Yankee-soldaterne og kurrede:
  - Når du har nulstillet diktaturets vilkår, vil du ikke være i stand til at slette til ingenting, og mindet om tyrannens forbrydelser og fejltagelser!
  Zoya sprængte også en magisk plasmapulsar fra en jordbærvorte og knirkede:
  - Diktatoren har en kølle i hænderne, men alligevel bliver han den, der ikke kan køres ind i en kvægstald!
  Augustin stak også med stråler af kampmagi fra hendes karminrøde brystvorter og kurrede:
  - Gud gav ikke en gris horn, en almagts diktator, en straffrihedspolitik, men en kvinde af evig ungdom, men alle har en chance for at få, hvad de fortjener!
  Svetlana frigav med et grin en ødelæggende klat fra sine jordbærvorter, af fuldstændig ødelæggelse, og udtalte:
  - En ulv har hugtænder, en løve har kløer, en ræv har en hale, en politiker har en tunge, en mand har et hoved, og en elendig gris er i problemer - horn vokser ikke!
  Så de fire kæmper som pigerne er super...
  Og på himlen bliver Albin og Alvin tærsket af USA for Tyskland. Også piger, hvad skal jeg sige - super klasse!
  Albina trykkede på joystickets knapper med sine bare fødder, skød et amerikansk fly ned og kurrede:
  - Ulven fodres af hurtige ben, kvinden er nøgne og slanke ben, ulven plager offeret med hugtænder, kvinder slår ihjel med lange tunger!
  Alvina, der knuste fjenden og væltede ved at trykke på hendes bare hæl, tog den og kurrede:
  - Løb forlænger livet, men hvorfor lever en hare så lidt? For han løber ikke, men løber væk, og den, der løber væk, lider ikke af lang levetid!
  Pigerne knuser selvfølgelig amerikanerne på himlen fuldstændigt. Canada er allerede blevet erobret, og kampe er i gang på selve Amerikas territorium. Her er modstanden hård, men ikke systemisk nok. Men alligevel rykker de tyske og russiske, og så de japanske enheder frem. Der er et rigtigt amerikansk klip. Og her kommer pigerne selvfølgelig først som kæmpere.
  Nicholas II bemærkede dette:
  - Der er kvinder i vores Rusland,
  At de kører et fly for sjov ...
  At alle i universet er smukkere,
  Knus fjenden i stykker!
  
  De er født til at vinde
  At glorificere Rusland i århundreder ...
  Når alt kommer til alt, vores oldefædre,
  De samlede en hær til dem med det samme!
  Det er faktisk både sejt og stridbart ... Endelig har koalitionen henvendt sig til New York og Washington. Og USA kapitulerede. Bare den 25. december 1922. Dermed sluttede Første Verdenskrig.
  Verden blev roligere, og kolonierne blev omfordelt. De erobrede lande-vindere fordøjet. Der var et hurtigt økonomisk opsving i hele verden. Rusland udviklede sig særligt hurtigt. Selvom der selvfølgelig ikke kan være evig fred ...
  En ny krig er under opsejling mellem Tyskland, Østrig-Ungarn, som har erhvervet kolonier, og Rusland. Det afgørende her er, hvilken side Japan er på.
  Tyskerne vil vinde over samuraierne til deres side, og russerne til deres. Og meget afhænger af dette - hvem der bliver vinderen.
  Nå, Anden Verdenskrig er en anden historie. Men med sådanne kæmpende og hårde piger kan Rusland i princippet ikke tabe. Så lad vores piger være herlige!
  
  KURSK DUT UDEN ANDEN FRONT
  I et af paralleluniverserne vandt Japan Battle of Midway - som det burde have været med en sandsynlighed på halvfems procent. Og så erobrede Hawaii-øgruppen. Samurai ramte også Indien. For at redde sin største koloni blev Churchill tvunget til at overføre en del af tropperne fra Egypten. Hvilket førte til, at operationen "Torch" blev udsat.
  Det har dog endnu ikke påvirket krigens gang i øst. Tyskerne blev besejret ved Stalingrad. Den Røde Hær rykkede frem i Ukraine, men derefter genoprettede Mainstein delvist situationen. Og frontlinjen var den samme som i det treogfyrre år i den virkelige historie.
  Men i Egypten ventede Rommel stadig på forstærkninger, inklusive Tiger-tankene - tredive helt nye stykker og yderligere fire tyske og otte italienske divisioner. Og det lykkedes ham at besejre de stadig svækkede briter ved at nå Suez-kanalen. Under disse forhold tilbød Churchill i april 1943 tyskerne en våbenhvile i et år. Roosevelt, som blev slået til søs af japanerne, og i stigende grad USA blev plaget af det stigende antal tyske ubåde, foreslog også en våbenhvile i årevis. Og bombningen af Det Tredje Rige sænkede intensiteten endnu tidligere.
  Således tog Det Tredje Rige kontrol over det nordlige Afrika og frigav dets hænder i vest.
  Og også superas Johann Marcel forblev i live. Og det er også et stort plus for Det Tredje Rige.
  Således udsatte Hitler igen Operation Citadel for at koncentrere flere kræfter der og opnå en teknologisk fordel.
  Marseille skød i slutningen af det 42. år tre hundrede fly ned, og for dette modtog han igen Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Hvorefter han blev overført til østfronten. Hvilket viste sig at være meget sejere og ikke mindre vellykket for Marseille.
  Men han fortsatte med at kæmpe og for fem hundrede fly modtog han i sommeren 1943 Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Derudover modtog Marseille Luftwaffe Platinum Cup med diamanter til fire hundrede fly. Også ved at august bringer
  Antallet af nedskudte fly op til seks hundrede Marseilles modtog et guldkors af militær fortjeneste med diamanter. Den første blandt soldaterne fra Det Tredje Rige til at opnå en sådan pris.
  Den nazistiske offensiv på Kursk-bulen begyndte først den 1. august 1943. Der var flere årsager til forsinkelsen. Herunder ønsket om at teste de nyeste kampvogne i kamp. Og ikke kun kendt i den virkelige historie: "Tiger", "Panther" og "Ferdinand". Men "Løven", som tyskerne var i stand til at sende ind i serien, af den grund, at bombningen af Det Tredje Rige efter sejren ved Midway blev mange gange svagere, og Fritz havde ressourcer nok til at bringe "Løven" tank til serieproduktion. Noget tidligere blev arbejdet på "Tiger" -2 afsluttet. I virkelighedens historie kunne den have været lanceret seks måneder tidligere til masseproduktion, men forventningen om Panther -2 forhindrede det. I dette tilfælde gav Hitler installationen hurtigere "Tiger" -2 for at føre ind i en serie. Og for at gøre Panther -2 mere perfekt, så den med bedre beskyttelse ikke ville veje for meget og ville have en lavere silhuet. Og selvfølgelig Mus. Også denne maskine, på grund af det faktum, at de allierede forstyrrede tyskerne mindre, og derefter helt holdt op med at blande sig, blev også skabt i en metalform tidligere, og formåede at gå ind i en lille serie.
  Så tyskerne havde allerede i tjeneste den 1. august: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" og "Ferdinand". Desuden så "Tigeren" allerede ud, som "Ferdinand", noget forældet. Og "Løven", der vejede halvfems tons, lignede en forstørret "Tiger" -2. Kun sidepanseret er 100 mm tykkere ved skråninger, og pistolen er 105 mm tyk ved 70EL løbslængde. Sandt nok viste rigtige kampe, at dette er en 88 mm kanon med 71 el og hurtigere og bedre, selvom løven har mere kraftfulde, men kun fem skud i minuttet mod otte, og plus, selvfølgelig, et mindre udbud af granater.
  Stigningen i kaliber er også et minus ...
  Generelt samlede tyskerne kolossale styrker ... Og de var i stand til at opnå luftherredømme. Og den røde hær skabte et stærkt forsvar. Tyskerne havde flere kampvogne, infanteri, kanoner og især fly end i den virkelige historie. Men alligevel samlede USSR sammen med reserverne fra Steppefronten mere end to millioner soldater og officerer, fem og et halvt tusinde tanks, omkring tredive tusinde kanoner og løfteraketter og omkring tre tusinde fly. Og samtidig et højt udviklet forsvar rent ingeniørmæssigt.
  Tyskerne samlede sammen med de allierede mere end halvanden million soldater, fire og et halvt tusinde kampvogne, seksten tusinde kanoner og gaskastere og omkring fire tusinde fly.
  Således havde Fritz kun overlegenhed i luften og gav efter for landstyrkerne. Især inden for artilleri. Men på den anden side havde USSR en større procentdel af lettere kanoner med lille kaliber. Fritz havde en stor fordel i tunge kampvogne og selvkørende kanoner. Derudover var den tyske hærs generelle mobilitetsniveau højere. Tyskerne havde en fordel i antallet af motorcykler og lastbiler og biler. Desuden er Lend-Lease leverancer praktisk talt ophørt.
  Så styrkerne er omtrent tæt på niveauet, og udfaldet af kampen er uklart. Tyskerne er måske af bedre kvalitet, men de sovjetiske tropper fik også en del kamperfaring. Mange SS-afdelinger.
  Røde Hær i defensiven. Så chancerne er omkring fifty-fifty.
  Den 1. august lykkedes det tyskerne at opnå en vis taktisk overraskelse, men ikke strategisk. Denne gang var nazisterne i stand til at udspille den Røde Hær ved at smutte misinformation, og artilleriforberedelsen fandt ikke sted.
  Så flyttede de fascistiske monstre.
  På tanken "Lion" kører den kvindelige besætning på Gerda. Pigerne er klar til at kæmpe. Skaller preller af pansret på deres kampvogn som ærter. Du kan ikke tage noget på hans pande.
  Gerda affyrer et skud med sine bare tæer og siger:
  - En politiker er så lort, at det er bedst at komme frem i en valgkamps urolige farvande!
  Charlotte skyder efter hende og rammer også den sovjetiske kanon og siger aggressivt:
  - Politikere kan som børn godt lide at komponere meget, men i modsætning til børn gør de vælgere til forældreløse af sindet!
  Lupanula fra maskingeværerne på tanken "Lion" og Christina, bemærkede:
  - Politikeren bruger sin lange tunge som et net til at fange vælgere med guldsmedens intelligens!
  Magda skød også ud af kanonen på skift, kurrende:
  - En politiker er en prostitueret, hvis tunge er for lang til at give glæde, og hendes ben er for korte til at skubbe hende til tops!
  Og tyske fly kæmpede på himlen. Denne gang kom ME-309 ind i serien, da de allierede ikke bombede, og det blev lettere at skifte til produktionen af et nyt, mere avanceret og kraftfuldt fly.
  ME-309 havde en hastighed på op til 740 kilometer i timen, hvilket er ret mange propeldrevne køretøjer, og tre 30 mm luftkanoner og fire 14 mm maskingeværer. Syv skudpunkter for en enkeltsædet jagerfly er meget.
  Selvfølgelig er Johann Marcel ude af konkurrence, men to tyske piger, simpelthen de højeste klasses piloter, åbnede deres karriere: Albina og Alvina. Og de er smukke, og de kæmper på Kursk Bulge barfodet og i bikini.
  Albina væltede en sovjetisk bil i farten og knirkede:
  - Politikeren vil gerne blive en himmelsk, men han har kun stolthed til skyerne, men faktisk er han en dæmon fra underverdenen!
  Alvina noterede aggressivt og skød et andet fly fra den Røde Hær ned:
  - En politiker har et næb at flytte og en tunge at prikke med, men denne fjerfugl mangler vingerne til at hæve sig over sine egne problemer!
  Albina skød igen en sovjetisk Yak i himlen og kurrede:
  - En politiker er en ørn, og det er ikke så slemt, hvis han er vingeløs, det er meget værre, hvis han er en hjerneløs pik!
  Alvina tog og affyrede et udbrud af luftfartsgranater mod fjenden og kurrede:
  - En politiker er ligesom en kvinde lunefuld og elsker at give sig selv for penge, men han er kun i stand til at føde monstre i kontrol, geder i haven og grise i lommen!
  Pigerne lavede et hugg ud af sovjetisk luftfart ...
  Albina på ME-309 afskar den sovjetiske bil og bemærkede:
  - Teknik uden menneskehænder er død, og uden hjerner dræber den skaberen!
  Alvina var villigt enig i dette og skød en sovjetisk frontlinjebombefly ned ved hjælp af sine bare tæer:
  - Hvis kommandanten er en vædder, så vil ingen teknik, selv opfundet af en ræv, hjælpe med at vinde en duel med en, der ikke er en spætte!
  Piger i himlen De kæmpede mod den røde hær som klistrede. Tyskerne var i stand til at kile ind i de sovjetiske troppers stillinger. Og i de første to dage tilbagelagde vi femten eller tyve kilometer.
  Tank "Maus" deltog i kampene for første gang. Det har også et hold af piger, ledet af Adala.
  Den tyske bil vejer et hundrede og otteogfirs tons. Dette er ret meget vægt. Og det bevæger sig hårdt.
  Adala affyrer sin 128 mm kanon mod de sovjetiske linjer og kurrer:
  - Hvis en politiker altid er et svin, så er en diktator i hvert fald nogle gange en løve, men samtidig river han fede stykker af vælgeren!
  Agatha indvilligede og affyrede sin 75 mm kanon og brugte også sine bare tæer:
  - En soldat er på nogle måder bare en brik på et skakbræt, men han kan blive general, en politiker, selvom han er en vigtig skikkelse, vil for altid forblive en blanding af en ræv og en gris!
  Tankskibepigen Matilda slog ud med maskingeværer og kvidrede og blinkede til sine fyre:
  - En person har to hovedfjender: fattigdom og alderdom, men hvis den første kunne besejres af nogle, så er der fra den anden kun én frelse - døden!
  Viola, også en smuk pige, mens hun kørte tank, kurrede, blottede sine tænder, farven på perler:
  - Både kongen og slaven er født af en kvinde med smerte, men politik føder forræderi med ulidelig pine for vælgerne!
  Dominica, der hjalp med at lade et tungt projektil ind i et kraftigt våben, bemærkede ganske logisk:
  - Når Gud vil straffe let, fratager han herskerens sind i én præsidentperiode, men hvis den Almægtige vil straffe seriøst, så er vælgerne frataget et rimeligt valg for alle virksomheder!
  Og pigen vil bryde ud i grin. Og de vil ramme de russiske tropper ganske grundigt.
  "Maus", tanken er selvfølgelig stor, og godt beskyttet fra alle vinkler. Men dyrt, tungt, langsomt. Men skaller fra ham hælder som ærter. I denne henseende er denne tank egnet til et gennembrud, og den er tilladt fremad. Han tog den bare og sprængte sig selv i luften på en mine.
  Agatha bemærkede sarkastisk:
  - Når Gud har et tidsbesvær, har vælgerne ikke tid nok til at omvende sig fra deres valg af politikere!
  Adala affyrede sin kanon mod de sovjetiske stillinger, vendte haubitsen og hvæsede:
  - Selvom vælgeren er syv spænd i panden, vil han stadig vælge en politiker med syv fredage i ugen, og en evig fridag i opfyldelse af valgløfter!
  Matilda, der skriblede fra maskingeværer, kravlede på "Maus" til sovjetiske soldater og dræbte russerne, bemærkede:
  - Det er bedre at have én konge end syv boyarer på tronen, syv barnepige får et barn uden øje, syv boyarer har magt uden en konge i hovedet!
  Viola forsøgte at trække tanken ud af minefeltet, lænede sig på sine bare fødder og bemærkede:
  - Selv tyranni er bedre end fuldstændig anarki, én stor ulv vil dræbe færre mennesker end en million myg mættet med infektion!
  Dominika, der gav efter for et andet tungt projektil, bemærkede ganske rationelt og klogt:
  - Elefanten er bange for en lille mus, en formidabel diktator af imperiet vil falde ned af en lille dråbe gift, og en lille bacille vil nedlægge en milliard mennesker!
  Den mægtige "Maus" i bakgear kravlede på en eller anden måde tilbage. Nazisterne var klar til nye sejre eller omvendt bashing.
  Kursk-bulen buldrede og funklede ... Og kampene her er så grusomme og rasende.
  Som lavastrømme i udbrud. Og stop ikke, skift ikke ben ...
  Glans vores ansigter, glitrende støvler ...
  Hitler modtog nyheder fra fronten hver time. Offensiven forløb ikke helt efter planen, men nazisterne kilede ind. Tank "Mouse" viste sin overlevelsesevne. Ligesom Leo. Men generelt er supertunge biler ikke særlig gode. "Panther" var på grund af sidernes svagheder ikke særlig ihærdig. Men "Tigeren", som på grund af sin firkantede form blev betragtet som forældet, virkede bare ret god. Måske den bedste af alle tyske kampvogne. Og dette var selvfølgelig en lille opdagelse af Kursk-bulen.
  På himlen greb tyskerne dominansen. Og Johann Marcel strålede som altid og væltede snesevis af russere. Men selvfølgelig viste pigerne Albina og Alvin sig stærkt frem. Ace Huffmans nye stjerne begyndte også at stige. Og Rudel ødelagde også sovjetiske kampvogne i et angrebsfly. Og Helga optrådte også på Focke-Wulf. Pigen er også et meget stærkt es.
  Hun erklærede endda og ramte en anden sovjetisk tank:
  - Skak kræver logik, intuition og opfindsomhed for at vinde, i politik er én ondskabsfuldhed ofte nok, selvom sejren altid er pyrrhus!
  Rudel var enig i dette, han var stadig ung og endnu ikke forkrøblet:
  - En kriger i krig er beslægtet med Satan, hvis ikke med magt, så af det mod, hvormed han skynder sig mod krigsguden!
  Tyskerne kæmper selvfølgelig hårdt. Men Den Røde Hær kæmper også som en titanlegering. Og de sovjetiske krigere giver ikke et eneste skridt uden kamp.
  Alenka er også i kamp med sit hold foran spidsen af nazi-kilen. Og tyskerne elsker at knække fjenden på denne måde.
  Alenka kastede en bombe med en bar fod af dødbringende kraft og grinede med et grin:
  - En person er født med ønsket om at kende visdom, men kun en ged er født med skæg, og det er ikke altid bogstaveligt!
  Anyuta, der skød mod nazisterne, gik hurtigt med på dette og kastede en granat med sin bare fod:
  - En mand vil have styrken som en tyr, men et æsels sind forvandler ham til en vædder til en grill!
  Alla, skyder mod fjenden og kaster en eksplosiv pakke med sine bare tæer, vyaknula:
  - Der er intet umuligt for fremskridt, kun at give lykke til alle, han er magtesløs, på grund af almagten af menneskelig misundelse og selviskhed!
  Maria tæskede også fjenden, knuste tanken grundigt med et kast med sin bare fod og kurrede:
  - Selv den Almægtige Gud er magtesløs til at give lykke til alle, så selv den Almægtige har ikke fundet en modgift mod sådanne kvaliteter: når alt ikke er nok for en person, og det ser ud til, at alt er bedre med en nabo, inklusive hans kone!
  Marusya fra denne barfodede bataljon af piger kastede en hel masse granater med sine bare såler og kurrede:
  - Ægte lykke er ikke, når du har alt, hvad du ønsker, da dette er urealistisk selv for en milliardær, men når du holder op med at misunde din nabo - selvom det ofte er en fantasi!
  Matrena, denne solbrune, muskuløse pige i intet andet end trusser, lancerede en vægtig, hjemmelavet eksplosiv pakke kul med sine bare fødder og kurrede:
  - Det så ud til, at det var lettere at besejre din nabos misundelse og se nærmere på hans kone, men nogle gange er det lettere at tabe himlen på jorden end at stoppe med at være jaloux på en andens succes!
  Olympias er en mægtig heroisk pige, der tog og kastede en hel tønde sprængstof op, rev en masse nazister fra hinanden og endda vendte Panther-tanken og kvidrede:
  - Hvordan kan du besejre egoisme i dig selv - stop med at huske, at din forfader er en abe, men husk, at du er skabt i Guds billede og lignelse og født af den Almægtige, og at dit hovedmål er at tjene de himmelske!
  Men Stalenida sigtede sammen med de barbenede Tamara og Veronika en 203 mm kanon. Og hvordan det brager ud af det på Musene. Teoretisk set kan et sådant våben endda gennembore dette monster, men ... Projektilet, selvom det er tungt, er ikke panserbrydende, og rikochetter fra dette monsters rustning. Endnu 250 mm skråtstillet metal i panden. Sådan er skabelsen af ingeniørtanke fra Det Tredje Rige.
  Steelenida bemærker med et grin:
  - En person udvikler sig fra en abe til almagt, en politiker bevæger sig op ad karrierestigen fra en ræve-tudse, til et svinediktatur!
  Victoria, Veronica og Tamara, hvilende på deres bare fødder, satte et hundrede kilogram projektil ind i pistolen og begyndte at dirigere den.
  Victoria, denne smukke pige i bikini, der blotter sine tænder, bemærkede vittigt:
  - Mange problemer venter på et menneske i livet, men efter døden har sjælen endnu ikke fundet et sted for sig selv, synder er ikke tilladt i himlen, og haner vil hakke i helvede!
  Veronica, der hvilede sine bare hæle på det smaragdfarvede græs, var også enig i dette:
  - Kroppen er nogle gange svær at have på, og sjælen er vægtløs, levede du syndigt, finder du ikke et hjem i paradis!
  Tamara med et grin, blottede sine tænder, ganske logisk erklæret, blæsende gnister fra sine tænder:
  - En mand kan lide at se på kvinders bare ben, og en kvinde kan lide at køre bil, da hun tidligere har taget sko på op til ørerne og har revet tre skind af en mand af under hælen!
  Stalenida blottede sine tænder i et hvidtandet og meget aggressivt smil og hvilede sine bare, runde hæle og bemærkede:
  - En mand under en kvindehæl på en elegant sko er meget mere behagelig end under en diktators støvle, især hvis han er en bastsko med intellekt!
  Victoria fnisede, da hun sendte projektilet i en bue og sagde:
  - En politiker er altid et pukkelrygget dyr, men han har det tilfælles med en kamel, kun at han ville spytte på os!
  Veronica erklærede aggressivt, blinkende og smukt formuleret, med stor værdighed:
  - Politikeren spytter på os som en kamel, men samtidig vil han have vores ryg til at bøje sig som pukler i en bue til hans ubetydelighed!
  Tamara bemærkede aggressivt og trak et andet, kæmpestort, ødelæggende projektil op:
  - En kamel er en ørkendamper, og en politiker er et svin, der forvandler et blomstrende land til ødemarker!
  På tredjedagen rykkede tyskerne lidt mere frem. "Mus", "Løver", "Tigre" og "Panthers" begyndte at bryde sammen oftere. Der var meget ballade med dem.
  Gerda noterede ved at sende et projektil fra en kanon mod en sovjetisk bunker. Den kraftigere tyske pistol var mere effektiv her end Pantherens små granater.
  - Jo tungere en mands kød er, jo sværere er det for ham at blive en vægt i en kvindes øjne som et redskab til kroppens fornøjelse!
  Charlotte bemærkede og sendte et dødbringende projektil mod de sovjetiske troppers position:
  - Hjerner er bløde at røre ved, men har mere gennemtrængende kraft end støbejernsnæver!
  Kristina skød mod fjenden, slog de sovjetiske tropper ud og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Hvis dit hoved er fast knogle, så vil positionen i livet være skrøbelig!
  Magda bankede på fjenden med sine bare tæer, smadrede ham, vendte den russiske kanon og bemærkede:
  - Der er ingen større styrke for en person end erkendelsen af egne fejl, men for en politiker er dette nytteløst, da han forkæler ganske bevidst, og vælgeren tager fejl ved at vælge ham!
  Piger er sådan, at du ikke kan skændes med dem ...
  To kvindelige snigskytter Alice og Anzhelika kæmper også fra sovjetisk side.
  De ramte også nazisterne.
  Alice skød og sagde og blinkede til sin partner:
  - Hvis du er en egetræsmartinet, så burde du være den samme tamburgeneral, som en nøgen konge, som chipsene blev fjernet fra!
  Og med sine bare tæer kastede hun en granat og rev nazisterne fra hinanden.
  Angelica rammer også Fritz, og bukker med sin bare hæl under for dødens ødelæggelse og knirker:
  - Politikeren kan i sin egoisme ikke engang love noget brugbart for vælgeren, da det gyldne bjerg, som ikke er en øre værd, kun kan knuse!
  Alice skød igen præcist mod fjenden, kastede en dødelig en med fingrene på sit bare ben og knirkede:
  - I løgne er politikeren ikke lige, i at retfærdiggøre manglende opfyldelse af løftet er han overhovedet en virtuos!
  Angelica fniser, og linjen afskærer en masse fascister, og en masse granater flyver fra skønhedens bare sål. Pige brøler:
  - Politikeren forsøger at lyve for at snuppe løven, og svine for fede stykkers skyld, men han udgiver sig kun for at være en løve, men et rigtigt svin!
  
  KNUSENDE SLAG AF CHAMPION KARPOV
  Anatoly Karpov i 1984 formåede at besejre Garry Kasparov på kampen om verdensmesterskabet i den 31. kamp. Og kampen endte med en score på seks - nul til fordel for Anatoly Karpov. Det tredje tilfælde i historien om skakkampe til verdensmesterskabet, som endte i en tør score, da den regerende verdensmester ikke formåede at vinde et eneste parti.
  Anatoly Karpov var også i stand til at udkonkurrere Bobby Fischer og ELO. Det var en fantastisk sejr - en at være stolt af.
  Frustreret blev Garry Kasparov deprimeret og holdt op med at spille skak.
  Anatoly Karpov fortsatte sine præstationer. I 1986 havde han en duel med Sokolov. Spillet gik også fra begyndelsen til et mål, efter elleve kampe blev stillingen: fire nul til fordel for Karpov. Og kun det trettende spil Sokolov, ved hjælp af en uventet nyhed, formåede at suge scoringen. Men Karpov afsluttede stadig sin modstander i den fjortende kamp og i den attende. Denne kamp var overvældende domineret af Karpov. Og Karpov er allerede femdobbelt verdensmester ligesom Mikhail Botvinnik.
  Men i 1988 fandt en duel med Yusupov sted. Anatoly Karpov blev betragtet som den klare favorit. Han er ikke engang gammel endnu. Og Yusupov tabte allerede til Sokolov, som næsten blev fuldstændig besejret af Karpov. Og generelt blev han ikke betragtet som sådan en superklasseatlet. Og med hensyn til rating haltede han langt efter Karpov. Men Garry Kasparov var endda foran ham før den ødelæggende kamp.
  Men kampen viste sig at være meget mere stædig. Sensationen opstod helt fra begyndelsen, da Yusupov tog føringen. Så udlignede Karpov og tog føringen i den tiende kamp. Men den trettende Yusupov besejrede og udlignede. Og seksten kampe påførte Karpov et opsigtsvækkende nederlag med det sicilianske forsvar, idet han anvendte en ny satsning.
  Og trådte frem! Det var grusomt!
  Karpov formåede kun at udligne scoren igen i den 22. kamp ... Så rykkede han frem i den 27. kamp. Og efter at have vundet den 31. kamp, formåede han at score fem-tre ... Spillet fortsatte med stor vedholdenhed, indtil Anatoly Karpov satte et sejrspoint i den 41. kamp.
  Kampen viste sig at være den længste i skakhistorien - enogfyrre partier, og meget stædig. Og Yusupov fik autoritet og respekt med en sådan hård uigennemtrængelig modstand mod verdensmesteren.
  Og Anatoly Karpov overgik Mikhail Botvinnik ved at blive seksdobbelt verdensmester.
  I 1990 spillede Anatoly Karpov igen en kamp om verdensmesterskabet. Og imod ham er Vishy Anand. Ung skakspiller fra Indien. Atten års forskel. Karpov fylder snart fyrre. Og hans modstander er stadig enogtyve år gammel og bliver snart toogtyve. Hvordan det minder Kasparov. Og Anands vurdering er ikke dårlig. Og der er store sejre i turneringer.
  Og så begynder den hårde kamp. Som forventet var kampen med Anand en ekstraordinær begivenhed. Og der bliver et alvorligt slagsmål i det.
  Faktisk udvekslede Karpov og Anand i første omgang slag. Så tog Karpov føringen... I den sekstende kamp udlignede Anand... Kun i den syvogtyvende kamp var Krapov foran igen... Så udlignede Anand igen i den toogtredive kamp... I den fyrretyvende- første kamp tog Karpov føringen igen. Og han vandt det syvogfyrre møde, men Anand vandt i det otteogfyrre ... Hvorefter der for første gang i skakhistorien blev annonceret en pause på tre måneder, den længste i kampens historie.
  I denne kamp viste Anand stor dygtighed i forsvaret. Og han var præget af en rekord og en verdensrekord.
  Efter tre måneder blev kampen genoptaget... Efter uafgjort i den 49. kamp vandt Anand den halvtredsindstyvende. Og stillingen var udlignet ... seksten flere uafgjorte fulgte, indtil Karpov endelig vandt den syvogtresindstyvende kamp. Og supermatchen er endelig slut.
  I 1992 forsøgte Anatoly Karpov at bryde Laskers rekord for antallet af vundne verdensmesterskabskampe. Og englænderen Short blev hans rivaler. Som slet ikke blev betragtet som en favorit og havde en ret lav vurdering.
  Men Anatoly Karpov tabte to kampe i starten af udvekslingen af slag, føringen var to point. I den trettende kamp kunne Short øge scoren med fire-en. Og det var allerede en sensation. I den 24. kamp vandt Short igen, hvilket bragte scoren til fem en. Og nu lukker den syvogtyvende udgave af Karpov hullet. Men i den 32. kamp scorer Short det sjette mål og bliver verdensmester. Samtidig med en meget overbevisende score - seks - to! Her er en virkelig sensationel kamp blevet til.
  Men ifølge FIDE-reglerne har Karpov ret til en omkamp. Desuden går spillet op til seks sejre, og der er intet handicap for mesteren.
  Og hævnen bad om det, på trods af Shorts sensation. Og i 1993 finder omkampen sted.
  Anatoly Karpov vandt først og tabte derefter. Så vandt han tre kampe i træk. Så endnu et spil... Scoringen blev fem en... Så vandt Short et point tilbage... Men i den syvogtyvende kamp satte Anatoly Karpov et vinderpoint. Og igen en rungende sejr. Og stillingen blev seks - to, men allerede til fordel for Karpov.
  Og dermed slås Laskers rekord - hvilket er meget fedt.
  I 1994, en ny kamp af Anatoly Karpov. Denne gang er hans modstander Gatta Kamsky. Skakspilleren er ung og meget stædig. Forskellen i alder er treogtyve år. Og det skal siges, at Karpov har en seriøs rival.
  Kampen startede ikke særlig godt for Kamsky. Efter tyve kampe var stillingen fem - en til Karpovs favør. Men Kamsky vandt den 22. kamp, den 24. og den 26. - hvilket reducerede hullet i scoringen. Og alle kampene i denne kamp blev spillet til tidskontrol. Karpov vandt det syvogtyvende spil og blev en ni-dobbelt verdensmester. Dette er et enestående og rekordstort resultat i skakkens historie.
  Anatoly Evgenievich sagde, at du i det mindste skal blive en ti-dobbelt verdensmester for at det er en sensation og en rekord og en rund figur.
  Men i 1996 kæmpede Anand igen med Anatoly Karpov. Denne gang har inderen den højeste vurdering i verden. Og han er i fremmarch. Og Anatoly Karpov er allerede femogfyrre, og alle husker, hvordan de kæmpede for seks år siden. Kampen bliver hård.
  De første seks kampe blev spillet i en hård kamp. Skakspillerne vandt to partier hver... Derefter fulgte en række uafgjorte partier og Anands sejr i det trettende parti. Så vandt Vishy den sekstende kamp... Og den fireogtyvende i den sicilianske... I den syvogtyvende lukkede Karpov hullet... Men den andenogtredive kamp blev vundet af Anand. Og i den sjetteogtredive kamp brød indianeren igennem Karpovs forsvar og blev den fjortende verdensmester.
  Efter at have tabt kampen med en score på seks - tre besluttede Anatoly Karpov at spille som hævn. Ny, denne gang tredje kamp om verdensmesterskabet.
  Hvis Karpov-Kasparov-konfrontationen i rigtig skakhistorie var den mest rekordstore, så er her Ananda-Karpova.
  Et hundrede og tre kampe er allerede blevet spillet, inklusive en rekordkamp på 67 dueller. Bortset fra turneringerne. Og så er der den tredje no-limit-kamp.
  Anatoly Karpov er selvfølgelig klar til at udnytte retten til en omkamp. Og her igen kampen mellem to riddere af en kappe og en dolk.
  Året er 1997 - Karpov er seksogfyrre år gammel. Og det er ikke en let opgave at vinde en kamp uden grænser. Men du skal vinde.
  Kampen begyndte forsigtigt... De første otte kampe endte uafgjort. Så vandt Anand... Så vandt Vishy den syttende kamp og tog føringen med en score på to til nul... Yderligere sejr i den treogtyvende kamp.... Og først i det syvogtyvende møde brød Anatoly Karpov scoren. På en eller anden måde vinder Anatoly Evgenievich altid i det syvogtyvende spil. Og her er de nye spil... Anand har ikke travlt... I det enogfyrre spil vinder han fra det syvogfyrre. Og Black sætter et vindende point i den otteogfyrre.
  Sådan sluttede kampen, den tredje og sidste rekordopgør mellem de to genier.
  Anatoly Karpov indrømmede, at hans tid er gået, og han er glad for, at han gik over i historien som en ni-dobbelt verdensmester og rekordholder i denne sport. I alt var Karpov verdensmester i tyve år, kun næst efter Lasker.
  Og Garry Kasparov blev interesseret i politik. Var medlem af rådet. Skabte sit eget parti - "Thinking Russia". I 2000 stillede han op til præsidentposten i Rusland og indtog sidstepladsen. Og snart forlod han aktiv politik efter at have modtaget en stilling i udenrigsministeriet.
  Og den nye verdensmester siden 1996 er Vishy Anand. Hinduen formåede at holde ud indtil 2014 - atten år - kun Lasker og Karpov havde flere! Men Anand, der spillede kampe hvert andet år, var i stand til at overgå Karpov med hensyn til antallet af kampe og mesterskabets mangfoldighed. At blive den ti-dobbelte verdensmester i historien og spille tretten verdensmesterskabskampe.
  Indtil han blev erstattet af Carleson.
  Indvirkningen på verdenshistoriens gang viste sig at være betydelig. Fordi universet er anderledes, og alt skifter lidt. Garry Kasparov slog Vladimir Zhirinovsky i statsdumaen, som et resultat af, at han mistede sin autoritet. Og i 1995 vedtog valget til Statsdumaen i stedet for det liberale demokratiske parti - KRO. Og det ændrede sig meget. Især når det kom til afstemningen om at stille Jeltsin i rigsret. Der var stemmer nok i denne statsduma, og rigsretssagen fandt sted. Jeltsin forlod og Jevgenij Primakov blev hans efterfølger. Og fænomenet Vladimir Putin fandt ikke sted. Putin trak sig selv fra posten som direktør for FSB
  ind i erhvervslivet. Men han havde ikke særlig succes med det. Så han forblev en lidet kendt embedsmand.
  Yevgeny Primakov tjente to perioder som præsident og overdrog i 2008 tronen til Luzhkov. Han regerede indtil 2016. Også to valgperioder, og efter ham blev Gennady Zyuganov præsident. Ruslands politik var mere afslappet, Amerika blev ikke mobbet ... I Ukraine aftjente Janukovitj to valgperioder og tabte i 2020 til milliardæren Poroshenko. Vitali Klitschko boksede lidt længere end den virkelige historie ... Stevenson vil vinde, og tre boksere mere, inklusive Alexander Povetkin. Og han forlod først i 2016 og nægtede at kæmpe med en bronzebomber.
  Wladimir Klitschko optrådte noget mere succesfuldt. Besejrede Tyson Fury og derefter Glazkov og Brown. Men alligevel tabte han i en alder af 41 til Anthony Joshua. Men han var i stand til at slå Joe Louis' rekord. Og dette er også hans enestående præstation inden for sport.
  Krim forblev en del af Ukraine. Verden er mere rolig og fredelig. ISIS dukkede ikke op. Der var intet terrorangreb den 9/11. Taliban besejrede til sidst den nordlige alliance og tog kontrol over Afghanistan. Og nu er der fred. Lukashenka, efter at have siddet i to perioder i 2006, gik i overensstemmelse med forfatningen i en hæderlig pension. Og den tidligere premierminister Sidorsky blev præsident. Og han tjente også to perioder i og i 2016 overførte magten til Korotkevich.
  Alt viste sig bedre end i den virkelige historie. I verden brød selv ikke coronavirus-infektionen ud. Og det er bestemt en god præstation.
  Bobby Fischers skakkarriere tog en noget anden drejning. Skakmonsteret, efter at have vundet i Spassky i 1992, tog fat og spillede en kamp med Ljubojevic. Han besejrede ham i en mere ødelæggende stil. Så besejrede han Korchnoi... Han spillede også med Ivanchuk, denne gang uafgjort. Og i 1999 spillede han en kamp med Karpov op til ti sejre. Med et kæmpe gebyr.
  Selvom det ikke var for verdensmesterskabet, så vakte denne kamp enorm interesse.
  Bobby Fischer vandt det første parti... Derefter en serie på ti uafgjorte og besejrede Karpov som svar... Derefter endnu en række uafgjorte... Indtil Fischer vandt den fireogtyvende kamp, og Karpov vandt den syvogtyvende. Så vandt Fischer fra den toogtredive kamp. Karpov vandt den 41.
  Så udvekslede de slag i syvogfyrre og otteogfyrre. Og stillingen blev fem - fem ... Så hvilede begge skakveteraner i tre måneder. Forbered dig på at fortsætte kampen. Og det er virkelig muligt at slå rekorden med 67 kampe med Anand i denne kamp.
  Og gebyret for kampen er også rekordstort. Et hundrede millioner dollars ... Og selvfølgelig er en lang kamp i forskellige byer den mest rentable. Dermed lever Bobby Fischer op til forventningerne ved at smide den eller den kegle. Og arrangere skandaler i ny og næ.
  Enten vil han komme i en hjelm, eller også vil Karpovs anklage ham for at bruge synske. Og så på mange andre måder. Og han tog spejlbriller på, bange for et hypnotisk blik.
  Den 49. batch var ingen undtagelse. Fisher, klædt i et julemandskostume, begyndte at dele gaver ud. Og det så ret sjovt ud. Spillet endte uafgjort... Derefter tolv remiser mere...
  I det 62. spil vendte Fischer igen tilbage til træk E-2 - E 4, og Karpov valgte igen Karo-Kan. Fischer formåede at finde et angrebsboost og fik fordelen. Spillet varede næsten hundrede træk, indtil Karpov resignerede i en håbløs position... I den syvogtresindstyvende kamp formåede Anatoly Karpov at udligne. Så, fra det otteogtresindstyvende parti, blev den tidligere rekord for Karpov og Anand brudt ... Og den længste serie på tyve uafgjorte kampe i skakkampens historie strakte sig. Indtil Bobby Fischer vandt i den 88. kamp og tog føringen. Stillingen var seks - syv ... Og igen seksoghalvfems kampe og endnu en tre måneders pause, en række uafgjorte. Denne længste kamp i skakkens historie blev dækket på tv. Og affødte en masse jokes. For eksempel, da den fulde liste over spil i Fischer-Karpov-kampen blev indlæst, skulle uret ændres - en stak bøger gik til en anden tidszone.
  Kampen blev genoptaget igen... Fischer vandt igen i det 100. parti, stillingen var seks - otte i Fischers favør. Og det er alvorligt. Men Karpov blev ved med at holde fast som en sten. Og i den 111. kamp formåede han at lukke hullet... Derefter en række uafgjorte... Og Karpov vandt den 131. kamp og udlignede. Derefter var op til hundrede og fireogfyrre spil uafgjort. Og igen en pause på tre måneder... Sådan en lang kamp, og stillingen er stadig otte-otte. Og nu, tre måneder senere, er den vendt tilbage. Den længste skakkamp i verdenshistorien.
  Og det er meget alvorligt. Og ret køligt og højtideligt. Og kolossal styrke synlige præstationer.
  Og nu genoptages kampen om verdensmesterskabet... Fischer jokede endda med, at nogle mennesker ikke ville leve for at se enden på denne konfrontation. Og kampen viste sig at være meget betydningsfuld.
  Den nye serie uafgjorte var den længste i skakhistorien, og blokerede den tidligere præstation i denne kamp. Og kun i et hundrede og tres-første spil vandt Anatoly Karpov. Der var kun et skridt tilbage at tage. Men i den ethundredeoghalvfemsandre kamp scorede Bobby Fischer endnu en sejr mod slutningen, og stillingen blev ni - ni! Og igen en pause i tre måneder.
  Og historiens længste kamp varede indtil den første sejr.
  Og det er generelt super - og hyper! Ligesom i filmene! Og intet kan sammenlignes!
  Denne gang spillede Fischer og Karpov den femte del af kampen i Moskva. Og det skal siges billedligt - super! Og spillet er så vidunderligt og kæmpende.
  VM-kampen er genoptaget. Mere præcist, bare en kamp for hundrede millioner dollars, den mest rekordstore i verden. Og han gik med stort pres.
  Mere præcist fulgte en række remiser igen. Den største serie i skakhistorien. Syvogfyrre partier. Selvom det ikke kan siges, at der ikke var nogen kamp i dem. Og Bobby Fischer og Anatoly Karpov hang på randen af nederlag mere end én gang.
  Men syvogfyrre uafgjorte. En hård kamp - uden det mindste kompromis. Uden nogen nåde. Og på samme tid blodløs og uden sejr fra den ene eller anden side. Men her kommer den sidste to hundrede og fyrretyvende kamp i denne kamp. Så er en pause på tre måneder mulig. Kun fra, hvor bliver efterfølgeren? Interessen for kampen er uvægerligt stor, og der er rigtig mange, der gerne vil være værter for den.
  Mange ønsker fortsættelsen af dette skuespil, dette er et supermaraton. Og denne vidunderlige, uforlignelige kamp. Hvilket bare er blevet super.
  Men Bobby Fischer har andre planer. Han ønsker tydeligvis ikke at kæmpe mod Karpov igen.
  Og i sit sidste, hvide spil er han klar til at sætte en stopper for det. Og hvad? Held og lykke fighter!
  Bobby Fischer kom med en ny plan mod Karpov. Ja, træk E - To - E fire er allerede glemt igen. Og nu er valget Karpovs. Efter at være vænnet fra åbne åbninger og spille lukkede næsten hele tiden, begyndte Anatoly Karpov at tænke. Jeg ville spille Caro-Kann... Hans kroneforsvar og tog C-bonden, men han flyttede den to felter. Lad der være et siciliansk forsvar og en rigtig kamp... Lad en ægte fuldblodskamp tordne i den sidste del af Moskva-kampen.
  Bobby Fischer gnider sig tilfreds i hænderne. Han kom med en meget original plan. Uden at kaste sig over, begyndte kongesidens bonde at kaste sig ud i kamp og skubbede dem desperat fremad.
  Anatoly Karpov accepterede denne udfordring. Og han var også klar til at kæmpe. Selvom Fischers spil så ud til at være antipositionelt.
  Begge modstandere kæmpede meget hårdt. Fischer var i stand til at opnå en fordel i rummet. Og ved at ofre en bonde for at udvikle et stærkt angreb. Anatoly Karpov, der var i tidsproblemer, lavede flere fejl og fik skakmat. Så kampen om store penge endte meget effektivt. Det varede to hundrede og fyrre partier og viste sig at være en rekord i hele skakverdenens historie. Og måske generelt den længste kamp i sportens og menneskehedens verden.
  Det var virkelig en kamp ... Og kampen er, hvad du har brug for!
  Fischer og Karpov kom ind i alle sportsgrenes verdenshistorie med den længste konkurrence. Og en af de højeste gebyrer i sportens verden. Kun professionelle boksere kunne få mere, og på det tidspunkt var der ingen sådanne gebyrer blandt dem.
  Bobby Fischer modtog to tredjedele af præmiesummen som vinder. Og Anatoly Karpov tjente med en tredjedel mere end i sine tidligere kampe. Og selvfølgelig nyder han det. Derefter optrådte Bobby Fischer ikke længere og døde hurtigt. Anatoly Karpov spillede fra tid til anden, men uden den store succes. Men de mødtes med Kasparov i 2010. Harry har ikke spillet i lang tid og er blevet trænet. Men Anatoly Karpov blev også ældre.
  Så chancerne var lige store.
  Kampen gik op til seks sejre ... Også ubegrænset og for mange penge. Omend mere beskedent end hos Fischer.
  Først Anatoly Karpov, der har spillet meget i løbet af de sidste femogtyve år siden kampen med Kasparov, og som et resultat tog føringen.
  Efter de første ni kampe var stillingen tre - nul til fordel for Karpov. Anatoly Evgenievich vandt det første spil. Garry Kasparov, der spillede sort, begyndte straks at ofre sig og gå til komplikationer. Og i det første spil var der mange overraskelser. Karpov lavede det første træk - E-to - E - fire, hvilket var sjældent i hans praksis. Og Garry Kasparov accepterede og nægtede først det sicilianske forsvar og begyndte at bevæge sig helt ekstravagant. Først kastede han F-bonden i kamp, derefter spillede han med ridderen, og igen, som svar på Karpovs træk, kastede han nabobonden. Og så tog Karpov en anden. Selvom Garry Kasparov vandt et tempo, stod han to bønder nede og med en svag konge.
  Dette var Kasparovs oprindelige gambit. Hvilket tillod i hvilket tilfælde at få komplikationer. Men udbyttet for ham var to bønder og kongens ikke særlig sikre position. Og ét tempo for sort er ikke nok til at vinde. Og hvid har en stor fordel i midten. Karpov konverterede selvfølgelig sin fordel. Men Kasparov tabte... Så var der uafgjort og Karpovs sejre med hvid i syvende og niende parti.
  Historien så ud til at gentage sig selv, men i det trettende spil i det sicilianske forsvar anvendte Kasparov en nyhed og spillede en mere korrekt gambit. Og han formåede trods alt at suge scoringen ... Og den sekstende del lukkede også hullet. Sandt nok, i det syttende Karpov formåede at øge afstanden igen til to point. Og for den syvogtyvende kamp var stillingen to - fem. Og dette er allerede alvorligt. Anatoly Karpov så ud til at ville vinde den 31. kamp ligesom sidste gang. Men denne gang gik det ikke. Og Kasparov vandt den 32. kamp. Yderligere varede spillet indtil det syvogfyrre spil, som den trætte og allerede ældre Karpov blæste væk. Og den otteogfyrre, hvor Garry Kimovich, efter at have vågnet fra sin søvn, udlignede resultatet.
  Så var der tre måneders pause... Anatoly Karpov fik et hvil, og her er de sammen med Harry i en bitter kamp. Anatoly spiller White. Og Karpov vælger Retis åbning. Noget der aldrig er blevet spillet før. Kasparov forsøger også at spille uden for kanonen. Og han får en svær position... Spillet trak ud i lang tid. Harry førte forsvaret med stor nøjagtighed. Og efter mere end tre hundrede træk fik han remis. Dette blev efterfulgt af en serie på atten uafgjorte kampe, der slog indikatoren for den første kamp... Og endelig, i det hvide spil, lykkedes det Harry at bryde igennem forsvaret fra Caro-Kann. Han donerede to figurer. En sandhed spillede næsten med det samme. Så kom angrebet på kongen. Til sidst, skakmat Anatoly Karpov. Og opnåede endelig en overbevisende revanche. Selvom med en minimal margin, med et point, før det taber tørt. Men alligevel tog Garry Kasparov efter et kvart århundrede stadig revanche. Og hans autoritet er meget høj.
  Garry Kasparovs sejr inspirerede Korchnoi til også at udfordre Anatoly Karpov. Og selvfølgelig var der sponsorer, der tilbød et fabelagtigt honorar for en kamp op til seks sejre. Korchnoi er tyve år ældre end Karpov. Men han præsterer meget godt trods sin høje alder. Og tilbyder så modigt hævn. Og i 2013 fandt en ny meget interessant kamp op til seks sejre sted.
  Viktor Korchnoi mod Anatoly Karpov. Og det er fantastisk! Kampen fandt sted i New York.
  En hård kamp startede allerede fra første kamp. Karpov startede med E to og E fire. Korchnoi spillede uventet Karpovs foretrukne forsvar: Caro-Kann. Og sagen kom hurtigt uafgjort. Så kom Korchnoi med. De første tolv kampe endte uafgjort. Og så spillede Viktor Korchnoi det sicilianske forsvar og Naidroff-variationen i den trettende kamp. Og som et resultat, i en skarp kamp, lykkedes det ham at vinde en overbevisende sejr til Korchnoi. Der var en gensidig kamp med mange ofre, og et smukt angreb.
  I den sekstende kamp, og selv med White, vandt Korchnoi igen og øgede afstanden og fordelen til to point. I betragtning af at Korchnoi er 82 år gammel, så er han en fremragende skakspiller! Og i den 24. kamp fejrede Korchnoi en sejr: Scoren var tre - nul i hans favør, og det så ud til, at der ville være en sensation og en rungende sejr til veteranen. Men Karpov, efter at have vundet det syvogtyvende spil, formåede at genoprette sin mentale ligevægt. Så vandt han i den 31. kamp med hvid. Og i det 32. spil anvendte han uventet det sicilianske forsvar og dragevariationen til den åbne åbning.
  I betragtning af at Karpov normalt vandt Dragon Variation ved at spille for White, bør en sådan beslutning betragtes som uventet. Og Karpov var i stand til at gribe initiativet i en hård kamp og levere en elegant makker.
  Scoringen klarede sig ret hurtigt. Men Anatoly Karpov mistede igen sin aktivitet, og en lang uafgjort serie trak ud. Indtil 48 kampe var slut, og en tre måneder lang pause kom.
  Mange fans var utilfredse med, at begge kæmpere ikke var for ivrige efter at kæmpe.
  Men efter pausen, kampen igen ... Korchnoi begyndte at tage flere risici ved at bede om ballade. Og i den enoghalvtredsindstyvende kamp vandt han den samme sejr.
  Og igen tog han føringen ... Men i den 53. ofrede Korchnoi for meget og gik for langt og blev besejret. Scoren var lige... Derefter en række remiser... Begge skakspillere opførte sig passivt. Og først i det halvfemsindstyvende spil vandt Karpov endelig. Stillingen blev fire - fem. Og det er alvorligt. Efter 96 kampe var der igen en pause i tre måneder.
  Kampen mellem Korchnoi og Karpov viste sig at være en meget hård konfrontation. Efter pausen blev spillet genoptaget. I det 101. møde var Dragen igen, men denne gang havde Korchnoi et boost i vente. Og så fik han initiativet. Og han var i stand til at udvikle et uimodståeligt angreb på den sorte konge.
  Igen kom perioden med lodtrækninger. Scoren var fem-fem. Men alligevel viste det sidste spil, et hundrede og fireogfyrre fra denne cyklus, at være afgørende.
  Karpov gik tilbage til E-to-E-fire. Og på den åbne variant foreslået af Korchnoi, anvendte han uventet Kongens Gambit. Da Karpov kendte Korchnois karakter, gættede han på, at han ville vælge den mest principielle fortsættelse og acceptere gambit. Men for dette havde han i vente - en stærk nyhed. Og en hård og aggressiv kamp begyndte. Og angrebet på den sorte konge viste sig at være meget stærkt. Som et resultat endte Korchnoi uden et stykke. Men i yderligere femogfyrre træk kæmpede han desperat indtil selve skakmat.
  Så forsøget på at hævne sig på Karpov fandt ikke sted. Men på den anden side tjente Korchnoi mange penge, og tjente respekt for sin kompromisløse kamp.
  Men så holdt Anand op med at være verdensmester, og i 2020 holdt Anatoly Karpov igen en verdensmesterskabskamp mellem sig, op til ti sejre, men med en grænse på otteogfyrre kampe. På dette tidspunkt var Anatoly Karpov endelig forsvundet, og Vishy Anand var stadig stærk og i fremragende form. Kampen blev afholdt i Moskva. I år var der ingen coronavirus, og alt var ganske godt.
  Måske ikke for Karpov... Vishy Anand dominerede duellen og vandt kamp efter kamp... Denne gang formåede Anatoly Karpov ikke at yde en stædig modstand, og efter at have tabt den 24. duel med White, afsluttede han konkurrencen med en score på ti - nul i Anands fordel. I denne kamp prøvede Karpov Dragon tre gange med Black og spillede med den. Og kampen gik til ét mål. Først i den sekstende kamp med White fik Karpov chancer for at vinde, men igen missede han dem.
  Så det var ikke muligt at rydde kontoen ...
  Anatoly Karpov sagde, at han allerede havde spillet sin rolle og ønskede at ... tage politik mere seriøst. Især Zyuganov, uden at annullere begrænseren i to perioder og fire år, tog den samme nulstilling. Det vakte en masse forargelse i samfundet. De huskede, at Jeltsin, Primakov og Luzhkov begrænsede sig til to valgperioder. Hvorfor besluttede Gennady Andreevich at gøre en undtagelse fra sig selv? Desuden er Genka ikke yngre end dem. Zyuganov henviste dog til, at Biden er endnu ældre end ham. Selvom et dårligt eksempel ikke er værd at gentage. Men Gena er bare en magtfanatiker. Og han vil ikke væk.
  Og Anatoly Karpov besluttede at stille op som præsident. Og flyttede til magten som en tank. Alligevel er han yngre end Zyuganov, og i tyve år var han verdensmester i skak.
  Og nu, ved præsidentvalget i Rusland i 2024, stiller Gennady Andreevich Zyuganov op for en tredje periode. Også selvom han er firs år gammel. Den ældste præsident og hersker i Ruslands historie. Overgået både Luzhkov og Primakov. Og præsidenten klatrer stadig for en tredje periode. Og hvem har brug for det? Han lavede et par ændringer i grundloven, blandt andet at mindstelønnen og pensionen ikke skulle være mindre end levelønnen. Og han aflyste sine frister. Klatrer selv på den tredje.
  Og valget er udemokratisk. Partier i statsdumaen kan nominere præsidenten og så. Men for resten, saml to millioner underskrifter om måneden.
  Nå, Zyuganov tog det og stak hovedet ind i præsidentembedet for en tredje periode. Men Anatoly Karpov gik i kamp. Og det lykkedes ham at samle to millioner underskrifter. Zhirinovsky skynder sig igen fra LDPR. Sandt nok er en anden allerede kommet frem fra Yabloko - yngre. Fra Patronymic også avancerede unge. Og en anden ung milliardær, og Anatoly Karpov.
  Den russiske økonomi er stagnerende. Og Gennady Zyuganov generede stort set alle. Så resultatet af valget er uklart. Ganske vist har den siddende præsident et stort forspring i form af administrative ressourcer. Og selvfølgelig de kontrollerede medier. Men dette er selvfølgelig ikke nok til at vinde sikkert fra første runde. Selvom det kan være nok. Konkurrenterne er ikke særlig stærke. Kun fra "Fædreland - Hele Rusland" er rivalen en seriøs guvernør i Krasnodar-territoriet og en meget stærk virksomhedsleder, og samtidig ung. Nå, Zhirinovsky er bare en gammel klovn. Og Yabloko samlede aldrig meget. Milliardæren får heller ikke for meget, især da han er jøde. Hvad med Anatoly Karpov? Den første overraskelse var, at det lykkedes ham at samle to millioner underskrifter. Den anden er, at den tidligere verdensmester i skak begyndte at få solide procenter i forskellige internet-afstemninger. Og det kom som en overraskelse for alle.
  Og så tog Anatoly Karpov uventet andenpladsen under valgkampen.
  Og det blev en lille sensation. Eller måske ikke så lille. Så endnu sværere. Zyuganov, der allerede var gammel, snublede ved flyets gangbro. Og hans vurdering begyndte at falde. Og økonomien blev dårligere. Og alle er trætte af kommunistpartiet ved magten.
  Kort sagt begyndte Anatoly Karpov, som stadig er i god fysisk form, at tilføje. Og hans vurdering voksede hurtigt. Og i første runde var der sensation. Zyuganov formåede ikke kun at vinde på farten, men slog også Anatoly Karpov med kun tre procent. Og det er bestemt en stor sensation. Og kampen bliver meget hård. Zhirinovsky støttede selvfølgelig det regerende parti og Zyuganov. Herinde støttede fædrelandets repræsentant, der tog tredjepladsen, uventet Karpov. Milliardæren er på femtepladsen, også for Anatoly Karpov. Og det er meget fedt.
  Og nu valget og anden runde. Og igen en sensation. Anatoly Karpov besejrer Gennady Zyuganov. Lad fordelen være lille, men alligevel. For første gang tabte en siddende præsident. Og det er selvfølgelig en sensation af stor størrelse.
  I Vesten blev Anatoly Karpovs sejr hyldet. Og meget voldsomt. De talte om nytænkning, og at kommunismens æra i hele verden og glæde og lykke snart vil komme. Og at det snart vil være vidunderligt, hvor behageligt det er at leve over hele verden ...
  Anatoly Karpov sagde, at det første, Rusland skal gøre, er at slutte sig til NATO og EU. Og det bliver en meget sej og enestående præstation. Og at der snart vil være en forening af alle hvide folk. En sort kvinde er blevet USA's nye præsident. Og dette var også et progressivt skridt. Og vejen til verdensomspændende broderskab.
  Og Vladimir Vladimirovich Putin døde i mellemtiden stille og roligt på et fængselshospital. Han blev fængslet for tyveri og skatteunddragelse. Sådan blev verden...
  Og netop Anatoly Karpov vandt den 31. kamp i sin kamp i 1984 mod Garry Kasparov. Sådanne mirakler sker i denne verden...
  Ja, lad Vladimir Putins æra snart ende.
  
  MAINSTEINS MODSLAG OG VENDING I KRIGEN
  I november 1943, under modangrebet af Mainstein, som underbyde de sovjetiske tropper, var tyskerne i stand til at opnå mere. Og alt sammen fordi Stalin beordrede at beholde Zhitomir for enhver pris og forbød at gå i defensiven. Som et resultat var tyskerne i stand til at erobre Kiev igen og omringe de sovjetiske enheder og derefter ødelægge dem. Derudover viste vejret sig at være tørt, og tyskerne var i stand til at bruge deres allerede flere tigre og pantere mere effektivt. Som et resultat led de sovjetiske tropper et knusende nederlag.
  Stalin kastede til gengæld nye kræfter ind i kampen. Sovjetiske enheder klatrede over Dnepr. Men de var ikke klar, men nazisterne grupperede sig. Og meget dygtigt undertrykte de sovjetiske enheder. I januar stod kampen om Dnepr, og sovjetiske tropper blev overført i stort antal. Men den Røde Hærs offensiv nær Leningrad blev slået tilbage og kvalt i sit eget blod. Årsagen er, at en del af styrkerne blev overført til Dnepr og blev brugt ineffektivt.
  Kort sagt var tyskerne i stand til at holde ud om vinteren og undgå nederlag. Frontlinjen er stabiliseret. Stalin forsøgte stadig stædigt at bryde ind i Dnepr, men det lykkedes ikke.
  Nazisterne tog nogle skridt. Især foranstaltninger til total krig og brug af arbejdskraft. Produktionen af våben i Det Tredje Rige var stigende. Jetfly og FAA-missiler dukkede også op. Omend ikke særlig effektiv...
  Den Røde Hær var aldrig i stand til at overvinde forsvaret af Fritz ved Dnepr. Stalin, der var bekymret for, at Amerika og Storbritannien kunne komme til Europa tidligere, foretog et riddertræk: han tilbød Hitler en våbenhvile i seks måneder. Führeren var enig, men med forbehold af guerillakrigens ophør.
  Stalin gik også med til dette. Og 1. maj 1944 var der pause på østfronten.
  De allierede forsøgte stadig at lande i Normandiet. Men denne gang endte forsøget med et knusende nederlag. Og tabet af mere end en million amerikanske og britiske soldater af fanger alene er en frygtelig katastrofe. Efter sommernederlaget fulgte den tyske offensiv i Italien. Hvilket også førte til de allieredes nederlag og erobringen af først Napoli og siden Sicilien.
  Da våbenstilstanden sluttede den 1. november 1944, havde tyskerne fuldt ud genvundet kontrollen over Vesteuropa. Under disse betingelser tilbød Stalin at forlænge våbenhvilen med yderligere seks måneder ... Hitler indvilligede. Storbritannien blev ramt af ballistiske missiler og jetbombefly af Arado-klassen. I luften opsendte tyskerne et multi-purpose fly i stedet for Focke-Wulf TA-152 i en serie. Hvilket viste sig at være meget effektivt. Og det bedste på alle måder. Ja, og XE-162 viste sine bedste flyveegenskaber og enorme effektivitet i krigen.
  Og plus betyder det tredje riges ubådsflåde. Som druknede meget effektivt alle fascismens fjender. Og i særdeleshed miniature ubåde til én person. De fik så effektivt både USA og Storbritannien.
  Efter den amerikanske præsident Roosevelts død tilbød den nye præsident Truman straks Hitler en våbenhvile og en udveksling af fanger. Führeren gik med til dette. Og de allierede med Tyskland fra 1. maj 1945 sluttede et ophør af krigen for en periode på tre år. Der var udveksling af krigsfanger og genoprettelse af økonomiske forbindelser. Men på østfronten genoptog krigen med fornyet kraft. Den 22. juni 1945 indledte nazisterne en offensiv i centrum. For første gang deltog E-100 kampvogne af en ny generation og selvkørende kanoner E-10 og E-25 i kampene. E-50 tanken var stadig under udvikling. Men Panther-2 dukkede op i serien med et mindre tårn og en lav silhuet med en motor på 900 hestekræfter og en vægt på halvtreds tons. Det var allerede cool. Det nye tyske køretøj "Panther"-2 og "Panther" F viste sig at være bedre beskyttet og mere tungt bevæbnet.
  Som selvkørende kanoner i E-serien ... Og jetfly af en ny generation. Og den røde hær i centrum kastede sig over ... Tyskerne var i stand til at bryde igennem flere forsvarslinjer. Men så blev de alligevel stoppet. SU-100 deltog i kampene. De var dog ret svage mod E-100. Tyskerne var i stand til næsten helt at omringe Smolensk, men selve byen holdt desperat stand.
  Stalin beordrede at stå til døden. Tyskerne hænger fast i midten. USSR havde op til to hundrede divisioner her og holdt stillinger. Nazisterne har dog en håndgribelig overlegenhed i kvaliteten af stormgeværer og i luften med jetmotorer.
  På himlen erobrede Luftwaffe dominansen. Med hensyn til flyproduktion indhentede det tredje rige i USSR og overgik det betydeligt i kvalitet. Især i reaktive modeller. Udseendet i luften af en mere avanceret XE-262 X, med fejede vinger, viste sig at være et rigtigt chok for sovjetiske piloter. Denne maskine havde en hastighed på over 1100 kilometer i timen og fem 30 mm flykanoner. Selvfølgelig kunne sovjetiske fly ikke modstå sådan noget. Samt jetbomber som simpelthen er umulige at indhente.
  Tyskerne stoppede i efteråret 1945. Og den røde hær forsøgte at rykke frem igen. Men jeg stødte på et stærkt forsvar. Fritz havde meget gode selvkørende kanoner fra E-serien. Og i efteråret dukkede den første modifikation af E-50 op. Bilen lignede Tiger-2, men med et mindre og smallere tårn med 200 mm front og 100 mm sider. Hun havde sider noget tykkere: 100 mm og en pande på 150 mm under store skråninger. Undervognen var også lettere og mere perfekt. Og motoren og transmissionen var placeret i én blok, hvilket reducerede bilens højde og sparede på krumtapakslen. Pistolen var længere og 100 EL og 88 mm kaliber.
  E-50 fik navnet: "Panther" -3. Dens vægt oversteg tres tons, men motoren på 1200 hestekræfter kompenserede for dette. "Panther" -3 skulle blive den tyske hovedtank - den mest massive. USSR har stadig den vigtigste T-34-85 i serien, som ikke engang var tæt på den tyske. Og IS-3 og den senere IS-4 produceres i små partier.
  Vinteren gik i lige kamp - tyskerne slog den sovjetiske offensiv tilbage.
  Men de gjorde heller ingen fremskridt.
  I foråret i det 46. år begyndte de tyske troppers offensiv i Smolensk-regionen. Kampene var meget hårde der.
  For første gang deltog Gerdas kampvognsbesætning i slaget. De gik ind i slaget den 20. maj og kæmpede på den første forsøgskampvogn "Tiger" -4. Denne maskine, der vejede 70 tons, havde 250 mm frontalpanser og 170 mm sidepanser med en højde på mindre end to meter. Og med en pistol på 105 mm med en løbslængde på 100 EL. "Tiger" -4 fra nul-serien med en motor på 1500 hestekræfter - gasturbine. Og det er svært at tage sådan en bil fra enhver vinkel.
  
  Gerda skød ved hjælp af sine bare tæer mod fjenden og kurrede:
  - Vores hær er ligeglad!
  Charlotte bemærkede med et suk og brød igennem den sovjetiske 34:
  - Russerne vil ikke give efter! De er så ihærdige!
  Christina bemærkede:
  - I år skal vi tage Moskva! Vi har nye våben!
  Magda sprængte det russiske infanteri med maskingeværer og tilføjede:
  - Ja, vi har sådan nogle diskoteker! Snart er Stalin kaput!
  Det tredje riges skiver var faktisk ikke længere svage. Og de smadrede den røde hær grundigt.
  Her på en af dem, Gertrude, der trykker på joystickets knapper med sine bare fingre, skyder sovjetiske fly ned og hviner:
  - Pinocchio dukkede op fra en træstamme og formåede at blive en mand, en person, der tror på, at en politiker vil give eg, og de vil for evigt fjerne chips fra ham!
  Eva, der også brugte sine bare tæer og ramte en anden russisk bil, gav ud:
  - Da det første utroskab i menneskehedens historie blev afsløret, da videnskabsmænd slog fast, at vores forfader var en abe!
  Gerda, der også skød fra en kanon, bemærkede og blottede sine tænder:
  - Det faktum, at en person er Herren Guds billede og lighed, kan kun troes på ét element, når man ser på, hvordan politikere reagerer ligegyldigt på vælgernes bønner!
  Charlotte bragede efter hende og ramte den sovjetiske kanon og bekræftede, at hun blottede sine tænder:
  - En politiker er kun god til at lægge indtægter til sin egen lomme, men ellers kan han kun tage væk og dele, og det sidste gør han altid uærligt!
  Kristina affyrede en byge af maskingeværer, mejede et dusin sovjetiske soldater ned og gurglede:
  - Diktatoren er ikke billig for folket, men anarki er endnu dyrere at gå sidelæns, selvom det ikke koster noget!
  Magda bemærkede aggressivt, blottede sine perlefarvede tænder og blinkede aggressivt:
  - En klog diktator er bedre end skørt anarki, så du kan stå, men du kan ikke danse på flammen i lang tid!
  Under kampene var tyskerne i slutningen af juni 1946 i stand til at lukke ringen omkring Smolensk.
  Indtil videre var den tyske pilot Huffman i spidsen i luften. For fem hundrede fly, der blev skudt ned, blev han tildelt den femte klasse af ridderkorset af jernkorset med blade af gyldne eg, sværd og diamanter.
  Men Albina og Alvina indhentede ham. Disse to piger kæmpede i bare bikini og barfodet, hvilket er ret effektivt. Og de kæmpede desperat, med stort pres.
  Albina skød tre russiske fly ned med ét bras og kurrede og blottede sine tænder:
  - En politiker er en lille mops, der forsøger at kommandere et kæmpestort elefantfolk, men kun kører ham ind i en porcelænsbutik med brudte løfter!
  Alvina gav også en tur ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede:
  - En politiker lover en vælgerhonninghonningkage til de søde talers ambrosia, men får kun et doughnuthul og rådne nudler på ørerne!
  Piger som man siger i juicen, omend infernalske. De kæmper hårdt!
  Men sovjetiske piloter kæmper også mod nazisterne.
  Anastasia Vedmakova afskærer det nazistiske fly og hvæser:
  - Politikeren lover floder af honning med gelébanker, kun fluevælgere fra sådanne slik bliver båret frem med fødderne!
  Akulina Orlova, der bankede på Fritz og brugte sine bare tæer på samme tid, råbte:
  - Hvis en politiker har mange søde løfter, så når han kommer til magten, vil det ikke virke nok for nogen, og livet bliver ikke honning!
  Mirabela Magnetic kæmpede desperat i luften og kvidrede:
  - Gud kan alt, han kan ikke bare gøre en politiker ærlig, og hans valgløfte kan indfries!
  Pigerne viste deres fremragende klasse. Men alligevel er nazisterne næsten umulige at stoppe.
  Efter omringningen af Smolensk rykkede Fritz ind i Vyazma. Og derfra vendte de pludselig mod syd.
  Forskellige typer våben deltog i kampene. T-54-tanken var endnu ikke klar til masseproduktion, og i stedet for den blev produktionen af SU-100 aktivt øget med kraftigere våben, i det mindste på en eller anden måde i stand til at holde tilbage og gennembore de seneste nazistiske kampvogne, selvom siden.
  Fordelen ved selvkørende kanoner, ud over mere kraftfulde våben, var let produktion. Faktisk er selvkørende kanoner omkring en tredjedel billigere end kampvogne med et roterende tårn. Og jeg har en mere kraftfuld pistol og en lavere silhuet. Dette er selvfølgelig et stort plus. Selvom det selvfølgelig på nogle måder vil være bedre med en tank og et tårn, der kan drejes. Men i en defensiv krig, som USSR gik over til, hvor det er muligt at skyde bagfra et baghold, er den selvkørende pistol på ingen måde dårligere end tanken med hensyn til effektivitet. Så SU-100 begyndte at blive produceret i stadigt stigende mængder. Men IS-3 blev udgået, og IS-4 blev produceret i små mængder. Og der er generelt tale om en række mere kraftfulde IS-7. Så indtil videre er SU-100 blevet en livredder, der kunne svie med den dygtige brug af Panther-3 og var også farlig for Tiger-3, som er tungere, men bedre beskyttet.
  Elizaveta affyrede en 100-millimeter kanon, gennemborede den tyske "Panther" -2 og kurrede:
  - Hvis en politiker er en sjakal, der stræber efter magt, så er en dygtig diktator en tiger, men begge foretrækker de alligevel at klæde sig i fåreklæder som ulve!
  Ekaterina skød også på skift mod fjenden og gurglede:
  - Der er ingen politiker med en ren sjæl, men de mødes med tomme lommer, hvorfra de kun kan putte en gris!
  Elena affyrede også sin kanon, da det var hendes tur og bemærkede, idet hun fjernede sin bare hæl på rustningen:
  - En tom lomme kan fyldes med penge, kun savspåner fra politikernes falske løfter er proppet ind i et tomt hoved!
  Euphrosinia affyrede også et skud på skift. Tørring stod i baghold, og det var praktisk at skyde. Så sagde hun:
  - Hvis du har savsmuld i hovedet, så er du en komplet stump, som der hver dag fjernes spåner fra og hvem er ikke doven!
  Pigerne her boltrede sig grundigt og viste deres temperament. Og deres tørring fungerede godt.
  Men alligevel måtte jeg give efter. Tyskerne rykkede og rykkede frem. Og kræfterne virkede for ulige. Og ikke kun syntes. Nazisterne brugte tropper trukket fra hele Europa og de tidligere sovjetrepublikker. Satellitterne kæmpede blandt andet også. Herunder Spanien og Portugal, som ønskede at få nye kolonier på bekostning af USSR. Og det blev virkelig et kæmpe problem.
  Selvom disse lande ser ud til at være små. Selvom Portugal også har kolonier.
  Fascisterne rykker nu sydpå og har succes efter succes.
  Tiger-4 er nu ved at blive testet i en ny, mere avanceret modifikation med en motor på 1800 hestekræfter. Og dette med en vægt på halvfjerds tons giver den nazistiske maskine gode køreegenskaber.
  Gerda skyder meget præcist med sit dødbringende våben, bruger sine bare tæer og brøler:
  - Politikeren er også født af en kvinde, men hans rigtige mor er løgn, og hans far er en djævel, der hævder at være guddommelig hæder!
  Hun skød fra kanonen ved hjælp af sine bare tæer og Charlotte, der kurrede aggressivt:
  - Krigen er feminin, og udrydder mange mennesker, fordi den har en politiker - en mand - en freak!
  
  Efter hende, Christina fyrede, disse er piger med gyldenrødt hår, og bemærkede:
  - Krigen har et ufeminint ansigt, politikeren, der udløste den, har et løgnagtigt krus!
  Magda skød også et efter et fra kanonen, hvilket hun gjorde i automatisk tilstand - ti skud i minuttet og noterede:
  - Ræven er ond i sjælen, men smuk i skallen, og politikeren ligner et lort, og sjælen er som en pung!
  Nazisterne bevægede sig rundt i Dnepr. Og det lykkedes dem at tage Orel næsten øjeblikkeligt og bryde ind i Donbass.
  Stalin var ved at flippe ud ... Men indtil videre kunne han ikke gøre noget. I kampe, mens tysk teknologi var stærkere, og nazisterne forbedrede deres jetfly.
  Albina og Alvina overskred hver især fem hundrede nedskudte fly på kort tid, og hver modtog Ridderkorset Ridderkors og sølv egeblade, sværd og diamanter!
  Albina, der skar adskillige sovjetiske fly af i et stød, kurrede:
  - Ræven er et lille dyr, men underkuer store dyr med æselintelligens med smiger og forstillelse!
  Alvina skar af med sine bare tæer, endnu en sovjetisk Yak, efterfulgt af en LA-7, og en PE-2 kvidrede:
  - Ræven er ikke det største rovdyr, men hvis du har kyllingehjerne, vil den sluge udyret med et elefantslag og bullish styrke!
  Ja, mod sådan en pige kan Ruslands luftmagt ikke modstås. Det er bare kapitaldjævle, krigens højeste klasse. Og nazisterne lagde virkelig pres på Rusland.
  Gertrude og Eva flyver på en diskette. To piger bruger den laminære stråle fra en flyvende tallerken. Og i høj fart ramler de sovjetiske fly. Og på en flyvning på lavt niveau kan du køre et batteri eller endda en tank ned i jorden med en laminær jet. Eller flere tanke.
  Gertrude, knuser sovjetiske biler, bemærker:
  - I krigen vil du gerne lytte til nattergaletriller, men kun krager, tuden fra en ugle og i bedste fald gøgens rumlen om, at de ikke slår dig ihjel i dag, når dit øre!
  Eva, slog endnu en bonde ud, og brugte derefter disketteårene for at bule batteriet ned i jorden og knirkede:
  - Giver han sin stemme til hanen, vil vælgeren helt sikkert selv gå ned og vende sin røv!
  Gertrud var enig i dette:
  - Bedre ikke sige!
  Eva tilføjede logisk:
  - Politiker-hane larmende, men i hans taler kan du ikke høre fornuftens toner, og sandhedens nattergal!
  Gertrude var enig og skubbede et par sovjetiske kampvogne i jorden med en laminær jet:
  - Hanen kan også lide ørnen fra fugleslægten, men først og fremmest hakker vælgerne med tanken om en kylling!
  Presset fra nazisterne steg ...
  Kampene udfoldede sig for Kursk.
  Tyskerne forsøger at bryde igennem til Voronezh. Kursk bliver angrebet med store styrker. Men de modige fire piger stod i vejen.
  Natasha kastede en granat mod nazisterne med sin bare fod og sang:
  - Det er rigtigt...
  Zoya lancerede en dødsgave med sin bare hæl og tilføjede:
  - Fjende...
  Augustin bukkede under for noget destruktivt og knirkede:
  - tænker...
  Svetlana kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvad...
  Natasha kastede et par citroner med sine bare fødder og råbte:
  - Russisk...
  Zoya bukkede også under for noget energisk og dødbringende og knirkede:
  - Lykkedes...
  Augustin lancerede det dødelige og mumlede:
  - Fjende....
  Svetlana bukkede igen under for den destruktive og vyaknula:
  - Pause!
  Natasha gav en tur og knirkede:
  - WHO...
  Zoya skød også mod de sorte udlændinge, som nazisterne rekrutterede og knirkede:
  - Tør!
  Augustin talte med kraft og raseri:
  - At...
  Svetlana bukkede under med en panters grin:
  - V...
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Kæmp...
  Zoya kastede dødens gave med sine bare fingre og mumlede:
  - Angreb!
  Augustin kimede ind og mumlede:
  - Fjender...
  Svetlana gav en masse granater med sine bare såler, og hvordan hun råber helt i lungerne:
  - Godt...
  Natasha naglede udbruddet og hvæsede:
  - Rasende...
  Zoya afskar nazisterne og knirkede:
  - Slå!
  Augustin skød igen og råbte:
  - Rasende...
  Svetlana kvidrede, da hun skød:
  - Slå!
  Natasha kastede igen en granat med sin yndefulde, bare fod og kvidrede:
  - Vi vil ødelægge nazisterne!
  Zoya tog den og kvidrede:
  - Fremtidens vej til kommunisme!
  Og kastede en citron med sine bare tæer.
  Augustin tog og spredte linerne, og hendes bare ben fløj med ødelæggelse langs Fritz:
  - Vi vil splitte modstanderne!
  Svetlana tog den og kastede den med sin bare hæl, en masse granater, og knirkede:
  Lad os knuse fascisterne!
  Og de fire fortsatte med at skyde og kaste med granater. Den tyske E-75 var i bevægelse. En maskine med en 128 mm pistol. Og skyder sig selv.
  Og pigerne kastede granater. Underminerede nazisterne. Og de skød tilbage. De klatrede frem. Tankene ruller igen. Flytter den seneste tyske "Leopard" -1. En meget mobil bil.
  Men hans piger tog over og slog ham ud. De rev en mobil maskine med gasturbinemotor i stykker. Og de sprængte hende i stykker.
  Natasha bemærkede med et grin:
  Vi kæmper fantastisk!
  Zoya var enig i dette:
  - Meget sejt!
  Augustin bemærkede klogt:
  - Vi vil vinde!
  Og hun affyrede en panserværnsgranat med sin bare fod. Stærk pige. Og hun har så meget vid.
  Svetlana lancerede også en dødsgave med sine tæer på sin bare fod og ramte fjenden. En meget aggressiv pige, med øjne farven af kornblomster. Hun har sådan et vid, og en passage af styrke!
  Natasha vendte sig og smilede:
  - For hellige Rusland!
  Zoya skød meget aktivt og smilede og viste perletænder:
  - Jeg er en kriger på det niveau, der ikke forsvinder!
  Augustine fyrede også. Mejede nazisterne ned og gurglede:
  "Jeg er en kriger med store ambitioner!"
  Og hun blottede sine perlefarvede tænder!
  Svetlana bekræftede:
  - Meget store ambitioner!
  Pigerne har kæmpet i meget lang tid. Og selvfølgelig lykkedes det med militærarbejde. De er helt fantastiske skønheder. Fremragende sind. Og de skyder første klasse.
  Elizaveta og hendes besætning på SU-100 kæmper også meget desperat og meget modigt.
  Elizabeth affyrede også en 100-millimeter pistol ved at bruge sine bare tæer og kvidre og blotte sine tænder:
  - Politikeren kan som sin egen bukselomme tricks for at snyde vælgerne, men han er fuldstændig uvidende om begreber som mål og samvittighed!
  Ekaterina bemærkede meget aggressivt, idet hun passende skød mod fjenderne og råbte:
  - Politikeren har den vigtigste finger med pegefingeren, men den kan han kun stikke problemer med, og man kan ikke slikke sprækker fra uindfriede valgløfter med tungen!
  Elena bemærkede meget aggressivt, idet hun slog modstandere med en bar hæl:
  - Politikeren er fuldstændig analfabet i spørgsmålet om skabelse, men kan udenad alle undskyldningerne for svigt!
  Euphrosinia bemærkede også ved at skyde og bruge de bare fingre på mejslede ben:
  - I politik er der ligesom i skak stærke og svage træk, men der er ingen klare regler for hver brik, og den, der overtræder trækrækkefølgen, får en fordel!
  De kvindelige krigere kæmper med nazisternes overlegne styrker som titaner fra den røde Olympus. Og de viser kolossal styrke mod og heltemod. Og alligevel synger de stadig.
  Kursk var i stand til lidt at holde nazisternes stormløb tilbage ... Der kæmper krigerne og de berømte fire på den måde. De begravede lige pioneren Seryozhka, som blev revet i stykker, og sagde i kor:
  - Modige soldater dør ikke, for ånden kan ikke dræbes, politikerne, der udløste krigen, lever ikke, for når et gående lig er svin, er det ikke engang vegetation!
  Efter det, endnu en kamp, og hårde kampe af modige piger.
  Natasha kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - Fra himlen...
  Zoya kastede også en granat med sine bare fingre og sagde:
  - Stjerne...
  Augustin lancerede en dødsgave med sin bare fod og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastede også en granat ved hjælp af en bar fod og udsendte:
  - Krystallinsk!
  Natasha vendte sig og hvæsede:
  - Jeg til dig...
  Zoya lancerede dødens gave med sine bare fingre, hvæsende:
  - Sang...
  Augustin bukkede under med sin bare hæl, hvad der bringer døden og knirkede:
  - Jeg synger...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastede en eksplosiv pakke med sin bare fod, spredte nazisterne og knirkede:
  - Indfødt...
  Augustina gav en masse granater med sin bare hæl og gav ud:
  - Stalin!
  Tyskerne kørte fast i kampene om den uindtagelige fæstningsby Kursk, men var i stand til fuldstændig at omringe byen. Og de skød mod ham ved hjælp af selvkørende kanoner "Shturmlev" og "Sturmmaus". Nazisternes styrke er stor.
  Men selv små børn kæmpede mod nazisterne. Drenge og piger slyngede improviserede eksplosive pakker mod tyske kampvogne, selvkørende kanoner og infanteri.
  Pionererne kæmpede meget modigt. De vidste, hvad fascistisk fangenskab betød.
  Pigen Marinka faldt for eksempel i nazisternes kløer. De olierede hendes bare fødder og placerede hende i nærheden af fyrfadet. Flammetunger nærmest slikkede pigens nøgne, hærdede hæle efter at have gået længe barfodet. Torturen fortsatte i cirka femten minutter, indtil sålerne var dækket af vabler. Derefter blev pigens bare fødder løsnet. Og igen stillede de spørgsmål. De slog mig med gummislanger på min nøgne krop.
  Så passerede de strømmen... Marinka blev tortureret til ti bevidstløshed under afhøringen. Og så lod de hende hvile. Da de bare fødder rykkede lidt, blev de smurt med olie igen, og fyrfadet blev bragt op igen. Sådan tortur kan gentages mange gange. Og tortur med strøm, og pisk med gummislanger.
  Marinka blev tortureret i seks måneder. Indtil hun blev blind og blev grå af torturen. Så begravede de hende levende i jorden. Spildte ikke engang en kugle.
  Pioner Vasya, nazisterne pisket med rødglødende ledning på hans nøgne krop.
  Så blev bare hæle brændt med glohede jernstrimler. Drengen kunne ikke holde ud at råbe, men forrådte alligevel ikke sine kammerater.
  Nazisterne opløste ham levende i saltsyre. Og det er en frygtelig smerte.
  Disse Fritzes er sådanne monstre... Komsomol-medlemmet blev tortureret med et strygejern. Så hængte de det på en stativ, løftede det op og smed det ned. Så begyndte de at brænde med et rødglødende koben. Brysterne blev revet ud med en pincet. Så blev næsen bogstaveligt talt revet af med en glødende tang.
  Pigen blev tortureret til døde... De brækkede alle hendes fingre og hendes ben. Et andet Komsomol-medlem, Anna, blev spiddet. Og da hun døde, brændte de med fakler.
  Kort sagt hånede nazisterne så godt de kunne og som de ville. De torturerede og torturerede alle.
  Natasha og hendes hold kæmpede stadig i omkredsen. Pigerne brugte deres bare, yndefulde ben i kamp og kastede granater. De kæmpede mod Fritz' overlegne styrker. De holdt sig meget modigt og ville ikke trække sig tilbage.
  . KAPITEL #3
  Det tidlige efterår var tørt og varmt. Nazisterne brød igennem i syd, og forsøgte at gå rundt. Teknisk set er deres væbnede styrker meget stærkere. Og det er et åbenlyst plus for nazisterne. Det bedste og takni og fly og sådan noget. Og diskoteker er meget dødelige.
  Og det udnytter tyskerne. De har stadig én leder - den uafvendelige Fuhrer! Og dette har fordele. Og der er også meget smukke og seje kvindelige krigere, hvilket giver en fordel.
  Gerda, Charlotte, Kristina og Magda kører på en U-klasse E-100 tank. Dette køretøj er mere kompakt til fire besætningsmedlemmer. Og dens våben er en jetbomber og en universel 88-millimeter kanon 100 EL - en tank destroyer.
  Krigere går og fløjter for sig selv.
  Gerda affyrer en lang kanon. Slår ind i siden på afstand T-34-85 og bipper:
  - Vi vil give vores hjerter for moderlandet,
  Og vi steger Stalin og spiser ham!
  Charlotte affyrede sin raketkaster. Hun dækkede den sovjetiske bunker og knirkede:
  - Vi er uovervindelige!
  Christina tog den og knurrede og trykkede på aftrækkeren med sin bare hæl:
  - Vi får det i begge!
  Dolbanula og passende og Magda. Ødelagde de sovjetiske selvkørende kanoner SU-152. Og hun kurrede:
  - Der kommer tid, sejren kommer!
  Gerda hvinede, mens hun skød:
  - Ingen kan stoppe os!
  Charlotte bekræftede:
  - Men Pasaran!
  Det rødhårede udyr gennemgik hele Første Verdenskrig med Gerda, startende fra Polen og sluttede med denne majoffensiv, inklusive angrebet på Smolensk og andre rundkørselsmanøvrer. Den rødhårede djævel så mange ting.
  Og klar til at kæmpe til det sidste!
  Christina skyder også, og blottede sine tænder. Hendes hår er gyldenrødt. I krig bliver piger ikke ældre, og måske endda yngre! De er så voldsomme og kærlige. De blotter deres tænder.
  Og ikke et eneste hul i tænderne.
  Magda har hår, farven som bladguld. Og også aktivt grinende. Sej pige. Hun har sådan en aggressiv ynde og energi af tusind heste.
  Gerda, en pige med hvidt hår, skyder og bemærker med et smil:
  - Der er meget godt og grimt i verden ... Men for fanden, hvor har denne krig trukket ud længe!
  Charlotte var enig i dette:
  - Og faktisk trækker anden verdenskrig for længe ud. Alle slagsmål, og kampe... Det er virkelig udmattende!
  Christina bevægede sin bare fod langs rustningen og råbte:
  - Men Storbritannien er stadig ikke besejret!
  Magda skød mod russerne og knurrede:
  - Et skal besejres! Dette er vores trosbekendelse!
  Gerda hvæsede og skød mod russerne og blottede sine elfenbenstænder:
  - Vi har brug for en sejr!
  Fucked og Charlotte, brølede:
  - Én for alle, vi vil ikke stå for prisen!
  Christina det rødhårede og gyldne bæst hvinede:
  - Ikke! Lad os ikke stå!
  Magda slog sine karminrøde læber og kvidrede:
  - Vi går ikke i butikken for prisen!
  Og den guldhårede harpy skød.
  Gerda ramte også de russiske kampvogne. Påkørte bilen og råbte:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Charlotte tilføjede og sang med:
  - Alle fjender suger i toilettet!
  Christina støttede sangimpulsen:
  - Fædrelandet tror ikke på tårer!
  Magda fortsatte med syngende stemme:
  - Og vi vil give alle kommunisterne i hjernen!
  Og pigerne blinkede til hinanden. De har generelt en god tank. Kun på afstand er det svært at bryde igennem IS-4 i panden. Alligevel 250 mm tyk frontalpanser. Men tyskerne har trods alt et svært projektil, men med en urankerne. Og der er mange sorte i hæren. Som kæmper med rasende raseri. Og ikke alle kan konkurrere med dem.
  Piger er vant til at kæmpe barfodet. Selv i Polen var de kun i én bikini og barfodet.
  Når den blottede sål kommer i kontakt med jorden, forynges den. Måske er det derfor, piger ikke bliver ældre! Selvom tiden er ved at rinde ud! Krigere, lad os bare sige meget heroiske.
  De har gjort så mange bedrifter, men de kæmper som almindelige soldater. Og altid kun i bikini, og barfodet. Om vinteren er det endda behageligt for dem at slå med bare fødder på snedriver.
  Gerda skyder og synger:
  Vi vil gå gennem ild og vand!
  Charlotte skød mod russerne med sit bombefly og sagde:
  - Ære til det preussiske folk!
  Christina skød også og knirkede:
  Vi vil regere planeten!
  Magda slog fast og bekræftede:
  - Det skal vi helt sikkert!
  Gerda ramte projektilet igen og knirkede:
  "Selv napalm vil ikke stoppe os!"
  Charlotte var enig i dette:
  - Og endda atombomben, som vi ikke er bange for!
  Christina tyssede og svarede:
  - Det lykkedes ikke amerikanerne at skabe en atombombe! Det er et bluff!
  Magda udbrød helt i lungerne:
  - Verden kan ikke undslippe den nye tyske orden!
  Tyskerne rykkede i september frem omkring Kursk fra syd. Deres kampvognskolonner er stærke, og der er rekrutteret mange infanterister i Afrika og de arabiske lande. Fritz er taget af nummeret.
  Derudover var Tyskland bevæbnet med diskoteker, der var usårlige over for håndvåben.
  To piger Albina og Alvina flyver for sig selv på sådan en flyvende tallerken. De er usårlige takket være den stærke laminære stråle. Men de kan ikke fyre på egen hånd. Men takket være den kolossale hastighed kan de overhale og ramme sovjetiske fly.
  Albina bøjede sin diskette ned og bemærkede:
  - Jernteknologi, bestemt nødvendig og meget nyttig!
  Alvina fnisede, blottede sine tænder og hvæsede:
  - Men alt bestemmes af ånden!
  Albina sagde:
  - Det mest, der heller ikke er, er netop kampgejsten!
  Begge piger er blonde og i bikini. Meget smuk og barfodet. Når en kriger er uden sko, er hun heldig. Nu er pigerne så farverige og smukke.
  Og før de går til kamp, vil skønhederne helt sikkert arbejde med tungen med mandlig perfektion. Det er så dejligt og energigivende. Krigerkvinder elsker at drikke fra et magisk kar. Dette er en rigtig kødets fest for dem.
  Så gode er pigerne.
  Alvina skød to sovjetiske nyeste propel Yak-15'er ned og tweetede:
  - Herlig vores jagt!
  Albina bekræftede ramningen og udstedte:
  Og det bliver aldrig den sidste!
  Alvina væltede yderligere tre sovjetiske angrebsfly og knirkede:
  - Sådan tror du, at Gud elsker Tyskland?
  Albina rystede tvivlsomt på hovedet.
  - Tilsyneladende ikke så meget!
  Alvina fnisede og spurgte igen:
  - Hvorfor tror du det?
  Albina ramte to sovjetiske biler og knirkede:
  Krigen har varet for længe!
  Alvina bemærkede logisk:
  - Men vi kommer!
  Albina grinte og skreg:
  - Så sejren kommer!
  Alvina skød fire sovjetiske fly ned på én gang med en dristig manøvre og knirkede:
  - Det kommer helt sikkert!
  Albina fandt det nødvendigt at minde om:
  - Efter Stalingrad gik krigen ikke efter reglerne ...
  Alvin var enig i dette:
  - Det er bestemt imod reglerne!
  Albina knirkede irriteret:
  - Vi begyndte at tabe!
  Alvina knirkede af ærgrelse:
  - Det har helt sikkert!
  Albina ramte flere sovjetiske køretøjer og knirkede:
  - Er det ikke et problem for os?
  Alvina skød et par russiske jagerfly ned og udbrød:
  Vi troede, at situationen var håbløs!
  Albina grinede kødædende og hvæsede:
  - Hvad ser vi nu?
  Alvina tweetede med selvtillid:
  - Noget urokkeligt og unikt!
  Albina blinkede med sine perlefarvede tænder og svarede:
  - Det faktum, at det tredje rige vinder!
  Alvina væltede et par sovjetiske angrebsfly mere og bragte ud:
  - Skal virkelig vinde!
  Pigerne grimaserede. På et tidspunkt arbejdede de og officielt på et soldatbordel. Mange mænd gik igennem sig selv, og ikke kun den hvide race. Og de kunne virkelig godt lide det. Nå, hvor er det behageligt for kroppene. Men så kom luderne under sovjetisk angreb. De blev taget til fange. Tja, de hotties troede, de ville blive voldtaget. Og her er djævelen to!
  De fik luderne til at grave skyttegrave og skyttegrave. Og de tidligere natfeer brød sig ikke så meget om det. Så de var alle i stand til at flygte. De forførte vagtposterne.
  Og de svor hævn over russerne.
  Og de kæmpede mod Rusland. Det er de forbandede...
  Albina dumpede flere russiske biler og mumlede:
  - Du kan stadig leve med mænd!
  Alvina var uden videre enig i dette:
  - Det er ikke engang muligt, men det er nødvendigt!
  Albina blottede sine tænder og svarede:
  - Men alligevel... Det er sødt at slå ihjel.
  Og pigerne skød yderligere fem sovjetiske biler ned med bevægelsen af en diskette.
  Alvina fnisede og sagde:
  - Og hvornår er det bittert?
  Albina væltede yderligere seks biler og svarede:
  - Jeg skal giftes efter sejren! Og føde ti børn!
  Og begge piger brød ud i grin.
  Og de sang;
  Vi er ridderne af fascismens tro,
  Lad os tørre kommunismens kæmpere til støv!
  Og hvordan de griner og vugger med deres hvidtoppede bjerge.
  Nazisterne var i stand til at omgå Kursk og indtog Belgorod. Der var også en trussel mod Leningrad. Situationen er generelt kritisk. Selvom det ikke er katastrofalt. Men USSR havde ikke for mange reserver tilbage. Og det vides ikke, hvor længe Rusland vil kunne holde ud. Ja, og tyskerne er forblødte og udmattede.
  Men Krauts har fire piger og sådanne greyhounds.
  Gerda affyrede sin kanon og ramte IS-4'eren i bunden af skroget, og kvidrede og blinkede med sine safirøjne:
  - Nej, Gud elsker jo Tyskland! Vi vinder helt sikkert!
  Charlotte var meget enig i dette:
  - Vi kan ikke tabe! Vi skal snart ud til Kalinin, og Moskva vil være et stenkast væk!
  Christina blottede sine perlestriber og råbte:
  - Lad os komme derhen, der bliver tid til Vladivostok!
  Magda bemærkede med beklagelse:
  - Og japanerne er allerede blevet besejret. Det er meget alvorligt, vi har mistet en vigtig allieret.
  Gerda slog en ny sovjetisk tank ud og knirkede:
  - Dem kan vi godt undvære!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Hvis baby smiler, vil alt måske ordne sig!
  Christina gav ud på rim:
  - En flodhest brød ud af et smil!
  Magda støttede hende:
  - Pigen har en meget grådig mund!
  Og krigerne tog den og brød ud i latter. De har funklende energi, kan man sige, og i overflod!
  Gerda skød igen mod de sovjetiske køretøjer og råbte:
  - Det næste århundrede bliver vores!
  Charlotte meldte sig også og bekræftede:
  - Der vil være flyvninger ud i rummet!
  Christina bekræftede hurtigt dette:
  - Lad os flyve ud i rummet!
  Magda skød fra en bombekaster og gav ud:
  - Sidder i et stjernefly!
  Gerda rakte tungen ud og knirkede:
  - I det nye århundrede vil det tredje riges imperium regere!
  Charlotte med et aggressivt grin bekræftede:
  - Og den fjerde også.
  Derefter vendte skønheden igen den sovjetiske tank om.
  Christina, denne djævelske kriger, funklende med perlefarvede tænder, knirkede:
  - Ja, lad der komme en ny ordre! Og ære til det store imperium!
  Magda bekræftede med rasende raseri:
  - Ære til imperiet!
  Gerda skød igen og sagde:
  - Ære til os også!
  Og det fik pigen åbenbart.
  Gvozdanula og Charlotte. Og meget rammende. Jeg gennemborede en sovjetisk tank lige ind i siden. Så kvidrede hun:
  - Vi kæmper for en ny orden!
  Magda, der fyrede og slog modstandere, bekræftede:
  - Og uden tvivl når vi det!
  Gerda slog igen, og meget passende og gav ud:
  - Vi vil nå med stor margin!
  Og hun funklede af safir og meget klare øjne.
  Charlotte skød også, ramte den russiske bil og råbte, det her er en djævel med orange hår:
  - Alt bliver kun kunstflyvning!
  Magda skød også af rasende raseri. Hun smadrede T-44'eren og knirkede:
  - Og det fremtidige mandskab!
  Her havde pigerne dog problemer. IS-9 dukkede op. Bilen er meget stor. Og hun har en 152-millimeter pistol med en lang løb. Måske en tysker til at bryde igennem.
  Gerda kneb øjnene sammen og spurgte Charlotte:
  - Kan du dække det med et bombefly?
  Den rødhårede svarede:
  - Selvfølgelig er der en chance ... Men bombeflyets nøjagtighed er utilstrækkelig!
  Christina foreslog lidenskabeligt:
  - Lad mig prøve mit 88-grafikpapir?
  Gerda bemærkede skeptisk:
  - Denne IS-9 har 400 mm frontal panser ved en stor hældning. Du kan ikke tage ham!
  Charlotte grinte og bemærkede:
  -For pokker! Og jeg troede, at russerne ikke havde sådan en tank! Kun rygter!
  Magda sagde:
  Jeg troede også det var en fejl! Men vi ser, at det ikke er tilfældet! Og russerens tønde er så lang!
  Gerda sang og bankede sin bare hæl på pansergulvet:
  Vi vil kæmpe uden frygt!
  Charlotte bekræftede sin partners holdning:
  - Vi bliver ikke skåret et skridt tilbage!
  Christina foreslog:
  - Og hvad hvis du slår en sovjetisk kampvogn ud med et præcist slag af en granat i løbet?
  Gerda tvivlede:
  - Kan du gøre det på lang afstand?
  Christina bekræftede:
  - Hvis du bringer flammen fra en lighter til mine bare såler, så er jeg ganske i stand til at ramme meget godt!
  I stedet for at svare, klikkede Gerda på sin lighter. Christina vred sin bare fod og hendes bare, let hærdede hæl glimtede i flammernes lys.
  Gerda bragte ild til pigens sål. Der var en brændende lugt. Meget behagelig lugt, som grillet shish kebab.
  Christina hviskede:
  - Og til den anden hæl!
  Så tændte Magda bålet. Begge flammetunger slikkede nu de bare såler på en meget smuk og rødhåret pige.
  Så skreg Charlotte og blottede sine bryster. Uden nogen ceremoni tog hun den og trykkede på joysticket med sin karminrøde brystvorte. Pistolen affyrede automatisk.
  Granaten fløj af sig selv og landede lige i tønden på en imponerende, sovjetisk maskine.
  Som en gigantisk elefant skåret en lang snabel af. Efter at have modtaget et knusende slag stoppede den sovjetiske tank bevægelsen. Det var, som om et sværd var blevet slået ud af hans hænder.
  De heldige ludere!
  Charlotte sang og smilede glad:
  - Kun frygt vil give os venner! Kun smerte motiverer dig til at arbejde!
  Gerda tilføjede entusiastisk:
  - Jeg vil have mere og mere til at knuse dine dumme ansigter!
  Det Tredje Riges krigere så ud til at være meget tilfredse!
  Og IS-9-tanken, ligesom IS-7, gik ikke i serie, det var meget dyrt og vanskeligt at fremstille køretøjer.
  Men på SU-100 kæmper Elizavetas besætning modigt. Pigen skyder med sine bare tæer og siger:
  - Politikerens ansigt er ondt, under en god maske, hans ydre tale er smart og sød, men vanviddets surdej!
  Catherine bemærkede, idet hun udførte meget velrettet ild mod fjenden ved at bruge sine bare tæer:
  - En politiker er en frivillig galning, hvis vanvid de vælgere, der endnu ikke har mistet forstanden, lider!
  Elena skød også ved hjælp af sine bare tæer og bemærkede med et smældende smil:
  - Galskab er ikke en virus, men der er ikke noget mere smitsomt end politikernes vanvid!
  Euphrosinia tog den også og slog den ved hjælp af en bar, mejslet fod mod fjenden og knirkede:
  - Hvis du vil blive skuffet - stem på en politiker, der bringer charme!
  Pigerne på SU-100 kæmper rigtig godt. Og de skyder med fænomenal nøjagtighed.
  Elizabeth, der skød igen, trykkede på sin bare hæl, bemærkede:
  - En kugle lavet af bly er tung og blød, en kæde smedet af guld er stærkere end titanium, så det afskrækker lysten til at rive den i stykker, og en guldkugle er mere dødbringende end bly, da den gør det umuligt at undgå at ramme!
  Ekaterina tæskede også ved at bruge de lange og smidige tæer på sine bare fødder og bemærkede:
  - Hvis en musketkugle hældes af bly, hvilken slags lort er der så støbt af en politiker af en moralsk morder?!
  Elena skød også meget præcist og bemærkede med et vildt smil og brød "Panther" -3:
  - Det største ønske blandt folket vil modtage julemanden på tronen, men oftere får Baba Yaga, kannibalen eller slangen Gorynych uden en konge i hovedet det!
  Euphrosinia tog det også og affyrede til gengæld et skud med sine bare tæer og gav ud:
  - Folk vil have julemanden med en bundløs sæk på tronen, men de får enten en kat i en sæk eller en ulv i fåreklæder!
  Pigerne viste en meget god kamp ... men nazisterne fortsætter med at bryde igennem langs Don. Og omgik de sovjetiske tropper fra syd. Voroshilovgrad er allerede faldet.
  Og i Krasnodon igen nazisterne. Og da de unge vagter blev skudt der.
  Og igen ser folk tyskerne, og mareridtet vendte tilbage ... Adskillige mennesker blev taget til fange i Krasnodon. Mændene blev henrettet med det samme. Og de besluttede at plage to Komsomol-medlemmer og en dreng Andreika.
  Lad der være god tortur.
  En dreng på omkring tolv blev først pryglet. Først med en pisk, og derefter med en wire. Så tog de det og lagde det på stativet. De snoede pionerens led og begyndte at brænde hans bare hæle med en rødglødende stang. Derefter blev der også lagt jern, der brændte af varme, på drengens bare bryst. De torturerede pioneren godt.
  Bøddekvinden torturerede den smukke dreng med glæde, mens hun meget klogt bemærkede:
  - Politikeren kan godt lide at acceptere vælgernes smerte moralsk, men han vil blive en rigtig sadist, efter at have modtaget magt ikke billedligt!
  Hendes partner Stella bekræftede med et smil og brækkede drengens ribben med en glødende tang:
  - Den mest grusomme bøddel, som brækker offerets knogler med en tang, kan i sadisme ikke sammenlignes med en politiker, der vrider vælgerens hjerner med tungen!
  Og pigerne brød ud i grin med et meget tilfreds blik ...
  Drengens tæer blev brækket med en rød tang af varmen. Så blev ribbenene knust. Og de gjorde det meget grusomt. Krigere hvad man skal sige dyr.
  Ilsa bemærkede, blottede sine tænder, at hun var hvidere end sne:
  - Det er bedre og mere humant at være bøddel og hugge hoveder af med en økse end en politiker, der åbner munden og drypper giftigt spyt på hjernen!
  Stella bekræftede selvsikkert dette, idet hun stampede sine bare fødder på det kolde stengulv:
  - Bøddelen gør sin pligt og arbejde for et moderat honorar, politikeren arbejder kun med tungen, forgældede løfter til vælgeren og river tre skind af for ikke en brækket skilling værd!
  Pigerne torturerer den uheldige dreng.
  Og de sovjetiske piloter kæmper i himlen og viser deres mod og ubøjelige heltemod.
  Anastasia Witchakov skød et tysk fly ned og udsendte:
  - Det er ikke rentabelt for en soldat at trække sig tilbage i kamp - de vil skyde ham i ryggen, der er ingen grund for vælgeren til at stemme ved valget, de vil ramme ham i nyrerne!
  Akulina Orlova afskar også den tyske bil og kvidrede og blinkede til sine venner, selvom de ikke ser hende i LA-7-jageren:
  - I politik, et komplet menageri: ulve, grise, ræve, sjakaler, æsler, nogle gange endda lejlighedsvis støder løver på, men folk er endda en mand, og endda skæggede og med en pose gaver!
  Mirabela Magnetic, der skar den nazistiske maskine af, blottede sine tænder, kurrede med et smil:
  - Den største bedragerdiktator på tronen, han snyder endda lidt i straf, men i en god gerning tager han fulde sko på!
  Pigerne knuser nazisterne i himlen. Men ak, nazisterne stormer allerede Voronezh, og det ser ud til, at de ikke kan holdes tilbage.
  Natasha kæmper i Kursk og bemærker vittigt og kæmper som en terminator:
  - At tro, at Bibelen er Guds ord, det er som at betragte en myredynge svarende til Keops-pyramiden, en fjern lighed i form og et fuldstændigt overbevisende indhold, enhver myre forestiller sig selv en farao, kun under et slaveåg, og ikke en trone!
  Pigerne brød ud i grin efter disse ord. Og tog deres bh'er af. Hun begyndte at overøse hinandens bryster med skarlagenrøde brystvorter med kys. Fordi det er så dejligt og fantastisk. De er sande krigere.
  Natasha sagde beslutsomt:
  Bibelen er bestemt et eventyr!
  Augustin bemærkede logisk:
  - Det er ikke nødvendigt at give åbenbaringer til Gud, gennem et jødisk eventyr! Min personlige Gud er den almægtige stang! For den Højeste Families ære vil vi kæmpe!
  Og alle fire piger udbrød og kastede deres bare fødder op:
  - Ære til det store Rusland!
  Siden blokaden af Kursk trak ud, led de fire piger af kulde og sult, ligesom resterne af den sovjetiske garnison. Derfor er der ikke noget overraskende i, at pigerne fik en ordre om at forlade omkredsen.
  Fra dem er de i intet andet end shorts, solbrændte, barfodet, gå efter et gennembrud.
  De løber til sig selv, og laver enkelte skud, da patroner skal gemmes.
  Og nazisterne bragte bogstaveligt talt en hel skakt af ild over dem. Men pigerne er ikke uden grund kun i tynde trusser. Kugler tager dem derfor ikke. Og de skynder sig, da de er absolut usårlige. Og bare fødder beskytter også perfekt piger i kamp.
  Natasha fyrede, væltede fascisten og brølede:
  Stalin er med os!
  Zoya skød også, smed et fragment af flasken med sin bare fod. Hun dumpede to Fritz og råbte:
  - Stalin bor i mit hjerte!
  Augustina skød også og leverede med selvtillid:
  - I Ruslands navn!
  Og hun viste sin tunge. Og hun dumpede fascisten.
  Svetlana slog fast, ramte nazisten og kvidrede:
  - I kommunismens navn!
  Fire barfodet, i kun tynde trusser af piger, skyndte sig gennem nazisternes positioner. Krigerne havde næsten intet tøj. Kun trusser i forskellige farver: sort, hvid, rød, blå.
  Og dette er også magi, der afleder kugler og fragmenter. Prøv disse piger med dine bare hænder! De er simpelthen skønhederne af højeste klasse!
  Og hvilke bryster. Bryster er som jordbær. Og meget forførende. Generelt er pigerne så smukke og næsten nøgne.
  Natashka, der skyder, præsenterede sig selv på auktionen af slaver. Som slør efter slør fjernes fra hende. De afslører en stærk, muskuløs, pigeagtig krop. Og hun står for sig selv og retter stolt på skuldrene, løfter hovedet og demonstrerer, at hun slet ikke skammer sig. Hun er en pige af højeste klasse. I begyndelsen af styrke, og ikke aldring.
  Når en kvinde går barfodet, bliver hun yngre og forbliver altid ung. Det vigtigste er et minimum af tøj og konstant sex med en mand. Mere præcist med mænd anderledes og gerne unge. At blive yngre.
  Natasha forestillede sig, at hun var nøgen på slavemarkedet og følte sig ophidset. Som om købere mærker det og klatrer ind på de mest følsomme steder med deres hænder. Hvor må det være dejligt at være slave. Men haremet er ikke sjovt. Der er ingen mænd, kun eunukker. Og jeg vil meget og med forskellige.
  Åh, de stakkels kvinder i haremet. Hvor er du uheldig med mænd. Hvor meget kan du lide af abstinenser! Men Natashka ønskede ikke at begrænse hajens instinkter.
  Pigen skød på fascisten og råbte:
  - Jeg er en terminator!
  Zoya fyrede også og kvidrede:
  - Og jeg er en super-klasse kriger!
  Augustin tog og væltede tre fascister og kvidrede:
  - Stalin var med os!
  Svetlana skruede op. Hun besejrede fire fascister og knirkede:
  - Stalin er med os!
  Natasha skød flere lejesoldater fra Det Tredje Rige ned, kastede en sten med sin bare fod og knirkede:
  - Stalin vil altid være blandt os!
  Zoya smilede og rakte tungen ud og knirkede:
  - For Ruslands storhed!
  Augustin kastede et skår af vinduesglas med sine bare fingre, skar fascistens hals op og knirkede:
  - Til vores nye slaviske stang!
  og grinede...
  Svetlana skød mod nazisterne, afskar adskillige krigere og udsendte:
  - For hellige Rusland!
  Natasha slog nazisterne fast. Hun gav en granat med sin bare hæl, som nazisterne affyrede mod hende. Spredte det nøjagtige hit af Fritz og vyaknula:
  - For Svarog!
  Så blottede hun sit ansigt, hvori der er så megen ynde og vrede hos panteren.
  Zoya tog den og kørte et rustent søm med sine bare tæer. Hun gennemborede øjnene på en nazi-officer og kvidrede:
  - For den hvide gud!
  Augustine tog og bukkede under for sine bare hæle med en eksplosiv pakke. Hun spredte Fritz'en som glasstykker og knirkede:
  - For en ny russisk orden!
  Svetlana tog den og kastede den med sine bare tæer, dødbringende, gennemborede Fritz'en og gøede:
  - Til det russiske hus!
  De fire piger kæmpede desperat og kæmpede meget aggressivt. Tyskerne og deres lejetropper trak sig tilbage. Bakket op foran pigerne. Hvor er nazisterne imod den røde hær.
  . KAPITEL #4
  Natashka kastede igen dødsgaven med sine bare tæer og kurrede:
  - Der er så meget kaos i verden, at man ikke kan tro på en retfærdig Gud, men der er så mange skruppelløse politikere, at der ikke er nogen tvivl om Djævelens eksistens!
  Zoya noterede aggressivt, gav en tur, mejede nazisterne ned, og med sine bare tæer lancerede en morderisk en - råbende:
  - Hvorfor fødes en kvinde - for glædens skyld og mandens fremtid, hvorfor er politikere blevet født, så folk kender sorgen og forstår, at de ingen fremtid har!
  Augustine, tænder lige så skarpe som en ulvs, smed en eksplosiv pose med sin bare hæl og sagde:
  - En kvinde føder liv i sin egen pine, politikere føder døden ved at torturere vælgerne!
  Svetlana bragede også ind i fjenden og ødelagde en masse fjender, blamed:
  - En pind har to ender, og en politiker, der tvinger sig selv til at vælge den ene ende under pinden, forbandet for altid, vær ikke skødesløse vælgere!
  Natasha sprang i en saltomortale, vendte sig om med sin bare hæl og råbte:
  - Politikeren på talerstolen tordner som torden, men vælgere, hvis hoved ikke er en tromme, kan kun slå til med deres egen dumhed!
  Zoya kurrede og knuste nazisterne:
  - Hvis du ønsker at blive valgt til tronen, som en nøgen konge, så saml vælgere uden en konge i dit hoved!
  Augustin bemærkede vittigt, blinkede med sine safirøjne og sendte en dødsgave med sine bare tæer:
  - Når en politiker er en nøgen konge og uden en konge i hovedet, går vælgerne "skoet", og det med en gris i barmen!
  Svetlana gav også en tur, mejede en masse nazister ned, indledte ødelæggelse med sine bare fødder og kvidrede:
  - En politiker på sit repertoire er en sanger med en andens stemme, men hans soundtrack er lavet med øje for at skrue op under dække af en nattergaletrille!
  Husk Fritz Stalingrad. Hvordan pigerne slog dem deroppe. De kæmpede også barfodet og i bikini. Det er det mest effektive tøj. Ingen vil stoppe pigerne, når de er halvnøgne. Og med bare fødder smider de ødelæggelsesgaver.
  Natashka kastede et stykke keramik med sine bare fingre. Hun knækkede kraniet på en tysk general og sang:
  - I Moder Ruslands navn!
  Zoya tog og kastede et skår med sine bare fingre, slog igennem fascisten og råbte:
  - Ja, til mit hus!
  Augustine lancerede, med bare fods drive. Hun afskar seks nazister og knirkede:
  - For Stalin!
  Svetlana gav også efter for en ny passage, væltede Fritz'en og knirkede:
  - Til en ny verden!
  Nu rykkede Gerdas mandskab frem i retning af Vyazma. Ti kilometer til byen. Men modstanden fra Den Røde Hær vokser. De nye sovjetiske IS-6 kampvogne går i kamp med kraftigere 105-millimeter kanoner og tykkere panser. Sandt nok er der stadig få sådanne maskiner.
  Charlotte, der trykkede på joystick-knappen med sin bare fod, gennemborede rustningen på den sovjetiske kampvogn lige ved krydset. Nøjagtigt ramt bilen af Den Røde Hær, på trods af dens bedre beskyttelse sammenlignet med IS-4.
  Den røde djævel fnisede og bemærkede:
  - Vi har den stærkeste hær!
  Christina bemærkede med et smil:
  - Og vi vil være stærkere end alle!
  Og hun trykkede også sine fødder på joystickets knapper med sine bare fingre. Kør den sovjetiske bil. Hun er en meget klog pige. Christina huskede, hvordan hun udførte bedrifter. Hvordan jeg elskede shahen af Iran. Ja, det er ret fedt!
  Og krigeren mumlede:
  - For det store Tyskland!
  Magda, denne blondine med gyldent hår, skød mod de sovjetiske tropper og talte:
  - For den hellige sejr!
  Pigen, fyrende, tænkte med ærgrelse. Tyskerne missede deres chance under Første Verdenskrig. Og hvorfor forpurrede de angrebsplanen på Paris og overførte tre korps til Østpreussen? Det var muligt midlertidigt at ofre territoriet i øst, men tage Paris og løse problemet med Frankrig på den mest radikale måde.
  Men dette blev ikke gjort. Og generelt var det ikke værd at erklære krig mod Rusland. Nicholas II ville sikkert ikke have vovet at gå i krig med en så stærk fjende som Tyskland. Og hvorfor var det nødvendigt at kæmpe på to fronter? Det var muligt, det var muligt at slå til mod Rusland og ignorere Frankrig og Belgien.
  Og i det hele taget, mente Magda, var det nødvendigt at angribe Rusland, når det var lænket af krigen med Japan. I dette tilfælde kunne Nicholas II være endt uden støtte fra Storbritannien og Frankrig. Han ville blive presset af østrigerne og tyrkerne, og italienerne og Tyskland og Japan.
  De ville simpelthen knuse Rusland. Og hun ville ikke gøre noget.
  I stedet fik Tyskland en krig på to fronter, mod stærkere magter. Herunder Japan, og USA og Italien.
  Så Wilhelm regnede forkert. Hitler viste sig at være mere fremsynet, sluttede fred med USSR og besejrede Frankrig.
  Men tyskerne var under Første Verdenskrig fanget mellem sten og hårdt. Zar Nicholas II er generelt en taber. Men hans imperium var stort, tre gange tyskernes befolkning. Og det viste sig at være ekstremt svært at modstå russerne.
  Med flere styrker repræsenterede det tsaristiske Rusland næsten halvdelen af ententens landstyrker. Og hun var bestemt til at vinde. Hvis det ikke var for militærkuppet, der fandt sted i Sankt Petersborg, er det usandsynligt, at Tyskland kunne have overlevet. Men der skete en frygtelig ting for russerne - monarkiet faldt. Guds salvede er væk. Og det blev rigtig slemt!
  Og for tyskerne, lettelse, dog stadig Tyskland tabte.
  USA gik ind i krigen og viste sig at være meget stærk. Og vigtigst af alt tanks. De knuste bogstaveligt talt tyskerne med deres stålmasse.
  Et pinligt nederlag. Og hvad man end må sige, så var overgivelse måske den bedste udvej. Tyskland mistede alle sine allierede, det blev presset af kampvogne. Der var ingen reel chance for at vinde.
  Ja, og det bolsjevikiske Rusland kunne godt åbne en anden front i øst.
  Under alle omstændigheder var beslutningen om at kapitulere svær, men tvungen.
  Magda huskede, hvordan hun var blevet pisket for at have stjålet et stykke brød i spisestuen. Pigen tilstod så og fik lidt færre pisk. Og hun var i stand til at udholde straffen i stilhed. Hun græd eller stønnede ikke. Selvom det gør ondt når de slår på den bare ryg.
  Gerda skød, gennemborede den sovjetiske kampvogn og knurrede:
  - Født uovervindelig!
  Charlotte var enig i dette:
  - Ingen kan stoppe os!
  Christina knipsede og råbte:
  - Aldrig i verden!
  Magda knirkede øredøvende:
  - Og i den næste verden - også!
  De fire krigere forlod omkredsen. Hun vandrede lidt gennem Sumpene og sang lystigt;
  Månen blev rød,
  Hvor bølgerne slog mod klipperne.
  "Lad os gå, skønhed, ride,
  Jeg har ventet på dig i lang tid."
  
  "Jeg går gerne med dig,
  Jeg elsker havets bølger.
  Slip sejlet løs
  Jeg tager selv rattet."
  
  "Du styrer det åbne hav,
  Hvor vi ikke kan klare stormen.
  I sådan et vanvittigt vejr
  Man kan ikke stole på bølgerne."
  
  "Umuligt? Hvorfor, min kære?
  Og i fortiden, tidligere skæbne,
  Kan du huske, forræderiske forræder,
  Hvordan stolede jeg på dig?"
  
  Månen blev rød,
  Hvor bølgerne slog mod klipperne.
  "Lad os gå, skønhed, ride,
  Jeg har ventet på dig i lang tid."
  Pigerne sang og klappede i sig selv. Augustin bemærkede og smilede i mundvigen:
  - Ja, vi gav nazisterne rigtig meget. Kampen var herlig og for mange den sidste!
  Natasha fnisede.
  - Du er ligesom Maugi!
  Augustin smilede og var enig:
  Mowgli var fantastisk!
  Zoya bemærkede med et smil på tænderne:
  - Vi er nødt til at finde på en måde at besejre Wehrmachts overlegne styrker!
  Svetlana foreslog:
  - En slags superkraftig gas!
  Augustin sang og slog sine bare fødder i vandpytterne:
  Gasser, gasser, gasser, gasser! Vi afslutter alle fjenderne på én gang!
  Natasha foreslog:
  Lad os synge noget andet!
  Og pigerne sang i kor;
  Månen blev rød,
  Hvor bølgerne slog mod klipperne.
  "Lad os gå, skønhed, ride,
  Jeg har ventet på dig i lang tid."
  
  "Jeg går gerne med dig,
  Jeg elsker havets bølger.
  Slip sejlet løs
  Jeg tager selv rattet."
  
  "Du styrer det åbne hav,
  Hvor vi ikke kan klare stormen.
  I sådan et vanvittigt vejr
  Du kan ikke stole på bølgerne."
  
  "Umuligt? Hvorfor, min kære?
  Og i fortiden, tidligere skæbne,
  Kan du huske, forræderiske forræder,
  Hvordan stolede jeg på dig?"
  
  Månen blev rød,
  Hvor bølgerne slog mod klipperne.
  "Lad os gå, skønhed, ride,
  Jeg har ventet på dig i lang tid."
  Pigerne afsluttede sangen og blev til saltomortaler. De har trods alt en masse i lyse hoveder. Tre blondiner og en rødhåret. Seje piger.
  Augustine, mens han løb, huskede, hvordan hun spillede billard. Bestemt ikke penge. Og da hun ikke havde noget på det tidspunkt, tog pigen et blowjob mod fem rubler. Og vandt den første kamp. Desuden spillede jeg barfodet, hvilket hjalp meget. Så spillede hun endnu et spil med den berømte tyv.
  Og vandt igen. Så endnu et spil med en fordobling af indsatsen. Pigen var meget klog. Og den kriminelle myndighed var også fuld. Til sidst trak han en pistol frem og begyndte at skyde. Augustine tog de penge, hun vandt, forsvandt og blinkede med sine bare hæle. Ja, disse mænd er så nervøse. Måske virkelig ikke for at lege med dem, men for at tjene penge ved at elske?
  Augustin kunne godt have levet i Moskva, men pigen var efter kolonien ivrig efter at gå til fronten. Hun ville kæmpe. Derudover var hun tiltrukket af bedrifter. At være en heltinde er så fedt!
  Du skal også kunne spille kort for penge. Augustin blev på en eller anden måde snydt af skurke, og de måtte slikke. Nå, du kan forestille dig, at dette er honning, og du selv vil have, at det ikke er så ulækkert. Men at arbejde på den lemme, så det er generelt en fornøjelse for en temperamentsfuld rødhåret hun-djævel. Hun med enhver mand nåede en orgasme. Så i Moskva tjente hun penge nemt og behageligt for sig selv.
  Det er ærgerligt, men krigen lavede sine egne justeringer. Augustin brugte endda sine charme i rekognoscering. Og forførte alle mændene i rækken. Og hun elskede at drille dem. Især de yngre. Djævelen kunne lide det. Men på trods af de mange priser gik pigerne stadig til kaptajnerne, og kun Natasha blev major.
  Nazisterne overlejrede Vyazma efter Smolensks fald. Byen holdt stædigt fast. I nord lykkedes det nazisterne at indtage Novgorod, og de nærmede sig Leningrad. Situationen blev forværret af Sveriges indtræden i krigen. Dette land ønskede også territoriale erhvervelser fra Rusland. Og de huskede de tidligere krige, især Karl den Tolvte. Også væsentlige begivenheder i oldtiden. Og de svenske divisioner dukkede op ved fronten og flyttede til Petrazavodsk og Leningrad fra nord. Prut finsk-svenske og tyske tropper med udlændinge. Og stop ikke forekommer dem.
  Smukke svenske piger flyver med fly. Gringeta og Gertrude, to G'ere, kæmper i par. De er meget modige piger. Og smuk. De flyver til sig selv på ME-462, jetjagere købt af tyskerne. Som sædvanlig med piger i én bikini og barfodet.
  Den tyske maskine er meget kraftfulde våben. Hun har syv luftgeværer. En 37 mm og seks 30 mm. Sovjetiske MIG-15 jagerfly styrter imod. Noget svagere våben: 37 mm luftkanon og to 23 mm luftkanoner. Det vil sige, at kræfterne er meget ulige.
  Gringeta affyrer luftkanoner. Rammer et sovjetisk jagerfly og knirker:
  - Dette er vores kunstflyvning!
  Gertrude slår også sin bil ud af det første løb og knirker:
  - For Charles den tolvte!
  Den blonde djævel er faktisk ekstremt irriterende, at Sverige tabte krigen til Rusland. Under Ivan den Forfærdelige var svenskerne i stand til at indtage Narva og flere russiske byer ved kysten. Men så generobrede Rusland, under Fedot den første, sine landområder, der var tabt i den livlandske krig. Sandt nok blev dette lettet af det faktum, at Polen kæmpede på Ruslands side.
  Men så var svenskerne under Shuiskys regering i stand til at erobre russiske byer. Så tag Novgorod. Belejrede Pskov. Men uden held.
  Så var der krigen mellem Rusland og Polen. I smug erobrede svenskerne det meste af de baltiske stater og Riga. Før det blev lande i Europa erobret.
  Sverige er blevet en verdensmagt. Har nået sit maksimum.
  Men i Rusland kom Peter den Store til magten og begyndte at rejse et stort imperium. Sverige var imod af Polen, Sachsen, Danmark og selvfølgelig Rusland. Kræfterne er ulige.
  Men Karl den Tolvte var i en alder af seksten år i stand til at besejre Danmark på farten, og angreb derefter nær Narva Ruslands overlegne styrker og vandt en bemærkelsesværdig sejr.
  Men Peter den Store blev ikke knækket af fiasko. Han samlede nye styrker og gik til offensiven og udnyttede, at Karl den Tolvte var i krig med Polen.
  Men svenskerne erobrede Polen. Og de russiske troppers tilgang hjalp ikke. Peter den Store var endda klar til fred, og returnerede byerne og Narva, der var erobret af russerne, til svenskerne.
  Men Karl den Tolvte var bestemt. Det lykkedes dog Peter den Store at vende krigen. Det spillede sin rolle, at befolkningen i Polen og Ukraine ikke støttede Karl den Tolvte. I nærheden af Poltava led svenskerne et endeligt nederlag. Hvordan skete det? Russerne var i stand til at nedslide svenskerne ved at befæste sig bag skanserne. Og så blev alt afgjort af et drabeligt modangreb.
  Karl XIIs sår før slaget spillede også en negativ rolle.
  Efter Narva greb Rusland fuldstændigt initiativet. Og hun var i stand til at besejre svenskerne selv til søs. Hvilket er meget, meget irriterende.
  Karl den Tolvte døde under belejringen af den norske fæstning. Og krigen sluttede hurtigt med svenskernes egentlige nederlag. Sandt nok gik Peter den Store med til, under pres fra europæiske lande, at formalisere sine territoriale erhvervelser som et køb. Sverige har mistet meget territorium, også i Europa. Og allerede under Alexander den første blev Finland også erobret af russerne.
  Selvfølgelig er Sverige fornærmet og vil have hævn. Situationen eskalerede, især efter nazisternes sejr ved parlamentsvalget. Og krigen er nu for svenskerne med historiske paralleller.
  Gertrude angriber den sovjetiske maskine og synger:
  - Der boede Anton den fjerde...
  Gringeta skærer Yak-15 jagerflyet ned og brøler:
  Han var en herlig konge...
  Gertrude væltede en russer og sang:
  - Han elskede vin ad helvede til....
  Gringeta forsøger at komme ind i den sovjetiske bil og hyler:
  - Hvilket knæk skete der nogle gange!
  Gertrud sang:
  - Tili bom! Tili bom!
  Og pigen stak sin lyserøde tunge ud.
  Pigerne viste sig at være muntre... De kæmpede med stor begejstring. De kæmpede som ørne. Og de trak sig aldrig tilbage.
  Gringeta løb barfodet gennem sneen. Og hun var sådan en groovy pige. Og hun huskede sine bedrifter. Hvordan de var barfodet og i bikini på jagt efter en isbjørn. Hvilket var meget underholdende.
  Halvnøgne piger skød på et vildt dyr med en bue. De slog og fik udyret til at brøle.
  Så løb de væk, blinkende pigelige hæle røde af kulde. Pigerne var smukke. Næsten nøgen, men meget modig. Og de jagede sig selv, frygtløse.
  Så, da den sårede bjørn døde, stegte pigerne hans kød og lavede et festmåltid. Det var så fantastisk. Pigerne svømmede i hullet og dryssede hinanden med sne. Så løb de våde gennem snedriverne. Det hele er så fedt og fedt.
  Gertrude og Gringeta var nu på jagt efter sovjetiske piloter. De huskede hovedreglen: det er nødvendigt at kæmpe næsten nøgen og barfodet, og så bliver pigen ikke skudt ned. Giver sådan styrke til krigere, når de er næsten uden tøj. Derfor erobrede ingen hele verden i middelalderen?
  Fordi de undervurderede styrken af bare, kvindelige fødder. Og barfodspiger er meget seje og stærke! Når en pige ikke har sko, modtager hendes bare sål jordens energi.
  Dette er krigernes kolossale styrke.
  Gertrude skød et sovjetisk fly ned og tweetede:
  - Barfodspiger er sejere!
  Gringeta bankede også på russisk og knirkede:
  Piger har ikke brug for sko!
  Og så den brændende, russiske jager, falde ned.
  Jeg tænkte på, hvor fantastisk det er at løbe barfodet, og gennem snedriver og gennem ørkenen. Sålen på pigens ben bliver meget elastisk og slidstærk, og revner samtidig ikke. Så du skal ikke bekymre dig om problemer. I Rusland er vintrene generelt hårde, og det vil være dejligt at løbe i sneen. Hun er den højeste gangs pige.
  Og hvor yndefuld og enestående smuk barfodet, pigeagtig fod på en snedrive? Og fingrene og foden og alt det her sammen? Hvor er det skønt, når mejslede ben træder på en hvid overflade, og de selv er garvede. Og pigerne har lyst hår, de er så seje blondiner.
  Og de elsker det, når mænd kysser dem på deres bare hæle.
  Gringeta skyder en anden sovjetisk bil ned og tweetede:
  - Ære være Fædrelandet, Ære!
  Gertrude skød en russisk jager ned og udsendte:
  - Karl den Store er med os!
  Pigerne er bare vidunderlige, og de har så meget unik skønhed. Du kan virkelig gå amok med disse piger. Og deres krop, så muskuløs og behagelig.
  Gringeta var meget glad for at blive strøget af mænd. Det var så behageligt for hende. Og hendes hud er glat, elastisk, som poleret. Her er pigen.
  Og jeg elsker massage.
  Nu skød hun et russisk fly ned og brølede:
  - Jeg er som en bjørn!
  Og hun viste sin tunge!
  Gertrud skød igen og kvidrede:
  Vi er tigre!
  Og pigerne i forening lavede dead loops. De er generelt så seje krigere. De er fulde af lidenskab og triumf af vilje. Og huden er så solbrændt, som bronze.
  Det lykkedes krigerne at kæmpe i Afrika og infanteriet. Hvilket er meget godt for blondiner. Og de blev så smukke og sorte.
  Gertrud sang:
  - Naturlig blondine! Muskuløs ryg!
  Gringeta bekræftede:
  - Jeg vinder alle meningsmålingerne!
  Sovjetiske krigere kæmper for Vyazma, som var omringet af nazisterne fra næsten alle sider. Og kæmpe heroisk.
  Men Natashka kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Sejr er ikke til at undgå!
  Zoya gav også en tur. Hun affyrede en granat med sin bare fod. Skød nazisterne ned og knirkede:
  - Der kan ikke være to dødsfald!
  Gav turen og Augustine. Den rødhårede djævel smed granaten med sin bare fod og kvidrede:
  - Det næste århundrede bliver vores!
  Svetlana affyrede også et skud. Hun lagde en flok Fritz fra sig og klukkede:
  - Vi er født med en ny tid!
  Og hun viste sin tunge!
  Pigerne er meget imponerende. De er meget smukke og solbrændte, tre blondiner og en rødhåret, med tørre og aflastende muskler.
  Hvilke gode piger...
  Natasha tænkte, mens hun skød, da Bibelen ikke er Guds ord, så har russerne brug for en anden, mere perfekt religion. At vokse i ånd og sandhed!
  Og hvad kunne være bedre end tro på den højeste familie!
  Og krigeren kvidrede:
  - Tro det eller ej, døren til frelse vil være åben!
  Pigerne skyder selvfølgelig mod nazisterne fra alle våben og dødelige haubitser. Og hvis de rammer det, så vil det ikke synes for nogen.
  Krigere, der kan hoppe, og synge og hoppe ....
  Og så gå på hovedet...
  Natasha gav en tur og noterede med et grin og vidende:
  - En mand har et hjerte og to hænder, men en politiker ror med poterne for fire og er fuldstændig hjerteløs!
  Zoya, der skød på fjenderne og slog dem ud med vild kraft, og bemærkede med et aggressivt grin:
  - Der er kun ét hjemland, ét hjerte og kun én sejr, men det har tre hundrede politiker-fædre, der kun kan gøre vælgeren forældreløs!
  Augustin bemærkede med stor lidenskab, idet han i et vildt raseri udhulede fjenden og kastede en granat med sin bare fod:
  - Uanset hvor mange nuller du tilføjer, får du ikke et rigtigt tal, bortset fra valget af en politiker af folk med nul intelligens!
  Svetlana bemærkede med et grin, udryddede nazisterne og kastede en eksplosionspakke op med sin bare hæl:
  - I aritmetik vil tilføjelse af nuller ikke tilføje resultater; i politik vil tilføjelse af nul intelligenser blandt vælgere øge vurderingen!
  Piger tilføjer virkelig meget destruktivt momentum.
  Og Fritz kan ikke komme igennem sådanne skønheder ... Alenka kæmper også med sin bataljon.
  Pigen kaster en granat med et bart, mejslet ben og siger:
  - Ikke et eneste geni kan bevise, at Gud ikke eksisterer, men at en politiker ikke har noget samvittighedsbegreb, er indlysende selv for en baby!
  Anyuta affyrede et udbrud fra et maskingevær og kastede også en dødsgave med dødelig kraft og kurrende:
  - En politiker, der er født i grisenes år, uanset fødselsdato, en politiker, der er født i tigerens år, er kannibal, og året har intet med det at gøre!
  Alla bemærkede aggressivt og kastede en granat ved hjælp af sine bare tæer:
  - I politik bliver paladser til svinestald, og løver stiger ned til fårenes niveau, og kun en ræv bliver en mand!
  Maria, der fortsatte med at rive modstandere i stykker med kolossal kampstyrke, råbte og blottede sine tænder:
  - En politiker fra ethvert palads vil vende en svinestald og vende enhver sandhed vrangen ud, og i ethvert fåretøj vil forblive en kannibal-ulv!
  Olympias, der førte en velrettet ild mod fjenden, klippede rækkerne, noterede logisk:
  - Der er ingen pårørende i politik, selvom vælgere er kaninbrødre for en politiker, og Djævelen selv er hans egen far!
  Alyonka affyrede et brag mod nazisterne, mejede dem ned og kastede med sine bare tæer en granat af dødbringende kraft, kurrende:
  - En politiker kan ofte godt lide at løfte med skæg, men for vælgerne er han allerede en ged!
  Anyuta, der skød mod modstandere med stor nøjagtighed og kastede granater med sine bare fingre, bemærkede:
  - En politiker er både en gå-joke med skæg og en rigtig ged, men samtidig er han et endnu større svin, som gør et hugg ud af vælgerne, der river fede stykker ud!
  Alla svarede aggressivt, med vild latter og blinkede med helvedes aplomb og brølende:
  - Politik er en meget beskidt forretning, politikere vasker deres klæbrige hænder, kun med tykke strømme af vælgerblod!
  Maria tog også en tur og mejede en masse Fritz og deres lejede soldater ned og kvidrede:
  - Selvom penge ikke lugter, er lugten fra bestikkeren ulækker, og det er især kvalmende, når han til gengæld for mange penge sætter en stor gris på den!
  Olimpiada bemærkede ret aggressivt og blinkede med sine safir- og smaragdøjne:
  - Politikeren er en ged, både fordi hans løfter er med skæg, og derfor elsker han kontant grønt, og fordi han konstant horner vælgerne!
  Med en så slående kraft af pigerne er det svært for nazisterne at besejre selv med de nyeste kampvogne. Men alligevel klatrer de frem og stikker.
  Når de skyder, bruger de de nyeste gaskastere, og noget andet mere kraftfuldt og kamp.
  Og så begynder de generelt at sidde på en hvid hest. Her er Shturmlev i kamp. Og dette er et meget alvorligt våben. Og "Sturmmaus" er endnu farligere og mere alvorlig. Sådan en vild og infernalsk pistol. Og hvis hun slår, så bliver der ingen nåde fra hende. Dette er en kolossal destruktiv kraft.
  Pigerne, der driver Sturmmaus, er næsten nøgne i kun trusser. Og samtidig meget kvik og kvik. Dem der kan næsten alt.
  Og så snart de rammer de sovjetiske tropper, vil den røde hær ikke virke nok.
  
  EMMANUEL KAMP I STALINGRAD
  Så Emmanuelle gik i gang igen og slikkede elvernes pulserende jade-stænger. Og mens hun gjorde dette, udviklede en anden historie sig.
  I 1944 blev Hitler myrdet den 20. april. Speer, Führer og øverstkommanderende Rommel, blev kansler i Det Tredje Rige.
  Og de allierede erklærede våbenhvile og indledte forhandlinger med den nye regering. Forudsætningen var ophøret af folkedrabet på jøderne og afskaffelsen af Det Tredje Riges racelove.
  Rommel gik med til at gøre dette formelt, men løslod ikke jøderne, men overførte dem fra lejrene til minerne og militærfabrikkerne. Bombningen af Det Tredje Rige ophørte, og frigivelsen af våben steg kraftigt. Den længe ventede Panther-2 med kraftigere våben og bedre beskyttelse dukkede også op i masseproduktion. Den 900-hestes motor kompenserede for tankens øgede vægt, og 88-millimeter-kanonen ramte sovjetiske køretøjer på afstand.
  I stedet for FAA-raketter bestilte Rommel XE-162, en billig og effektiv jetjager. Dette gjorde det muligt for nazisterne at opnå luftoverlegenhed.
  TA-152 viste sig også at være et meget godt universalfly, som blev brugt som jagerfly, angrebsfly og frontlinjebombefly. Og ME-262 er en god bil, selvom den er svær at fremstille og har en nødsituation. Så tyskerne tog moderniseringen af hæren alvorligt.
  Derudover gættede Rommel korrekt, at den røde hær ville påføre Hviderusland hovedstødet. Efterretningsdata viste, at forstærkninger blev overført for tydeligt på den sydlige flanke og hemmeligt i midten.
  Rommel stod over for et vanskeligt valg: det var næsten umuligt at beholde Hviderusland, hvor der var mange sumpe og partisaner, selv med et stort antal tropper.
  Så besluttede Rommel selv at angribe Ukraine. Det var en stærk beslutning og vigtigst af alt uventet for den sovjetiske kommando. Nazisterne har mange kampvogne, og "Tigeren" i gennembruddet er ret stærk ligesom "Tigeren" -2 og "Panther" -2, der dog lige er begyndt at ankomme til fronten.
  Rommel, efter at have afsløret vestfronten, samlede alle sine styrker i syd. Og gik i offensiven.
  Tyskerne gik til angreb natten til den 15. juni, og var i stand til at overraske den røde hær! Og det lykkedes dem at bryde igennem forsvaret. Og de rykkede trygt frem og indtog by efter by.
  Slagene blev givet fra det vestlige Ukraine og Moldova. Konvergerende retninger. Og indtil videre gik alt efter Rommels diktat.
  Tyskerne havde allerede en fordel i kampvogne på østfronten. De nye IS-2 og T-34-85 er lige begyndt at ankomme, og produktionen af ældre køretøjer er faldet. Mens udgivelsen af "Panthers" og "Tigers" nåede høje niveauer. Desuden var den kasselignende "Tiger" ret enkel at samle og en meget effektiv tank.
  Det lykkedes tyskerne at danne en kæmpe kedel, som gik i opløsning på grund af flere små slag. Og i syd var der en katastrofe. Stalin aflyste strejken i centrum og beordrede at genoprette og overføre styrker mod syd.
  Denne beslutning er noget forsinket. Og katastrofen kunne ikke undgås. Kun en del af de sovjetiske tropper var i stand til at flygte fra kedlerne. Skaderne var meget betydelige.
  Stalin flippede ud og var rasende. Han forlangte at rykke frem ... Men Rommel handlede meget dygtigt. Et af den nye Führers stærke træk var opløsningen af SS-divisionerne og forøgelsen af officererne i Wehrmachts almindelige enheder på deres bekostning. Og dette gjorde det muligt at hæve hærens kvalitet betydeligt.
  Et andet vigtigt skridt var rekruttering af kvinder til militærtjeneste. Og især inden for luftfart og kampvogne, samt snigskyttenheder. Denne beslutning havde også en positiv effekt på kampens forløb. Og de første succeser begyndte.
  Gerdas gruppe på Panteren var særlig udmærket.
  Den hvidhårede kriger var virkelig sej og sjov. Hun er klar til at kæmpe med et rasende vanvid.
  Her skød Gerda mod fjenden med sine bare tæer og kvidrede:
  - Loven er ikke skrevet til djævelen!
  Hendes granat væltede nøjagtigt de fireogtredives tårn. Det var faktisk en orkantilgang til erhvervslivet.
  Charlotte skød også, trykkede den skarlagenrøde brystvorte mod aftrækkeren og knirkede:
  - Vi er mægtige djævle!
  Christina rettede også pistolen. Pigerne brugte deres bare tæer til at skyde. Heldigvis affyrede Panther femten skud i minuttet. Og hun kan vælte sovjetiske kanoner og kampvogne som korn med nunchucks.
  Her er endnu en russisk bil i brand.
  Christina råbte:
  "Jeg er en forbandet dæmon, der udgyder blod!"
  Magda skød også med sin bare hæl, hvilket hun gjorde meget godt, og kurrede glad:
  - Jeg er en djævlekæmper!
  Ja, disse piger er virkelig noget monstrøst.
  Som de nye krigere Albina og Alvina. De valgte TA-152 fly for sig selv og jagtede samtidig fra luft- og jordmål.
  De gjorde det entusiastisk og aggressivt.
  Albina skød et sovjetisk fly ned og kurrede:
  - Og jeg er en monstrøs aggression!
  Derefter gennemborede hun ved hjælp af bare tæer også USSR-hærens tank.
  Alvina ramte også en russisk bil i himlen og kvidrede og blottede sine tænder i et smil:
  - Vores djævelske mandskab!
  Og også meget selvsikkert fra TA-152 gennemborede taget af en sovjetisk tank.
  Pigerne er virkelig på slagmarken, det er noget ...
  Nazisterne besejrede mere end hundrede sovjetiske divisioner og greb initiativet.
  De begyndte at bevæge sig mod Kiev og havde en betydelig fordel. Stalin, på den anden side, flippede ud og brølede og gav modstridende ordrer. Mens samtykke og
  Havde ikke.
  Rommel handlede selvsikkert og skabte kedler. Han formåede at manøvrere og vinde ved at omgå de sovjetiske stillinger. Og slå til om natten og bruge forskellige tricks.
  Endnu en gang stod tyskerne for initiativet. Og nu har de allerede krydset Dnepr, og allerede der vandt de sejr efter sejr.
  Kun efterår og kunstvandingsregn stoppede nazisterne noget. Men det meste af Ukraine blev generobret. Nazisterne formåede endda at tage Kharkov. Blev forladt af den røde hær og Kiev.
  Rommel forsøgte også at slå i midten. Men her var de sovjetiske tropper allerede i stand til at forberede sig til forsvar og viste udholdenhed. Og allerede de sovjetiske piger viste deres klasse.
  Elizave og hendes besætning kæmpede på IS-2.
  Pigerne var også i bikini og barfodet. Og de kæmpede med stor voldsomhed.
  Elizabeth affyrede sine bare tæer og knirkede:
  - Jeg er en stor tiger!
  Ekaterina skruede også så meget op, at projektilet beskrev en bue, og gennemborede Panteren og råbte:
  - Intet ord kujon!
  Elena sprængte også mod fjenden, brød igennem kampgenerationens kampvogn og kvidrede:
  - Ingen kapitalisme!
  Den aggressive Euphrosinia skød også og udsendte:
  Ja til socialisme!
  De kvindelige piloter kæmpede også i luften.
  Anastasia Vedmakova ramte flyet og tweetede:
  - Livet i verden er ikke paradis!
  Og blinkede til sine ledsagere.
  Akulina Orlova væltede igen en tysk bil med sine bare tæer og kurrede:
  - Kommunismen vil styre planeten!
  Mirabela Magnetic væltede Messerschmid med sin bare hæl og kurrede:
  - For store gevinster!
  Og hun blinkede til sine partnere, selvom de ikke så hende.
  Akulina Orlova bemærkede:
  - Jetmonstre er ikke en barriere for os ...
  Sidst på efteråret og vinteren besluttede tyskerne at stå i defensiven. Og den røde hær var allerede på vej frem. Stalin besluttede at slå til i midten. Rommel gjorde dog, i modsætning til Hitler, anden og tredje linje af sving stærkere end den første, hvilket reducerede effekten af artilleriforberedelse.
  Tyskerne var i stand til at slå den sovjetiske offensiv af i midten. For første gang deltog selvkørende kanoner E-10 og E-25 i januarkampene. De var små, med en lav silhuet og placeringen af motoren sammen med transmissionen på tværs og gearkassen på selve motoren. Og det er meget produktivt.
  E-10 er en meget praktisk og let at fremstille selvkørende pistol, kun 1,4 meter høj. Og E-25 er kun 1,5 meter, og kun lidt tungere med en Panther-pistol og en motor på syv hundrede hestekræfter. Denne bil havde god beskyttelse: en pande på 120 mm, sider på 82 mm under skråninger. Og dens første kampbrug viste stor effektivitet og mobilitet.
  Margaret og Helga kæmpede på E-25 og ramte meget berømt fjenden. Fjendens nederlag fulgte efter nederlaget i en oversvømmelse.
  Margaret skød mod den sovjetiske maskine. Hun slog den og sagde:
  - Alt bliver bare super!
  Helga affyrede også et projektil ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede:
  Måske hyper...
  Krigeren slog selvsikkert gennem IS-2-tanken og fløjtede gennem hendes næsebor.
  De sovjetiske troppers offensiv om vinteren blev slået tilbage. Men så igen krig og kamp. Tyskerne begyndte at rykke frem i marts.
  Slaget fra deres tropper var i retning af Kursk. E-100'erne deltog også i kampene. Denne bil var meget godt beskyttet fra alle vinkler, og samtidig relativt mobil trods den tunge vægt. Og i gennembruddet viste sin effektivitet.
  Samtidig rykkede tyskerne frem om natten ved hjælp af nattesynsapparater. Fritzerne var i stand til at bryde igennem den røde hærs forsvar og erobrede Orel, Kursk, Belgorod. Vi har opnået en hel del succes. Vi nærmede os Voronezh i midten af april.
  Rommel følte sig selvsikker. Det så ud til, at lidt mere og der ville være en fuldstændig sejr. Men de allierede stillede et ultimatum: de siger afslutte krigen. Og det samme påstår Stalin.
  Den 10. maj 1945 blev der erklæret en våbenstilstand. Så begyndte forhandlingerne. USA og Storbritannien tilbød deres mægling. En måned senere blev freden sluttet. Tyskland modtog Ukraine uden Krim, Hviderusland, de baltiske stater, Moldova og en del af Dons sorte jord i bytte for Kursk, Orel og Belgorod. Finland genoprettede de tidligere grænser, men returnerede Petrazavodsk-regionen. Sandt nok, i bytte for monetær kompensation fra USSR. Norge fik også et lille territorium nær Murmansk, som indgik en føderation med Det Tredje Rige.
  Den Europæiske Union blev oprettet - som omfattede alle de lande, der var besat af tyskerne og satellitter, såvel som de tidligere republikker i USSR. Rommel og Speer førte en moderat politik og proklamerede officielt lighed for alle nationer og racer. Euroreich opstod.
  Men demokratiet var begrænset. Ikke desto mindre dukkede andre partier end nazisterne op, og præsidentens valgkontor blev etableret. Rommel blev den første præsident for EU. Han regerede i fire valgperioder á fem år, indtil han trådte tilbage i 1966 for at gøre plads til de yngre. Derefter blev ændringsforslaget om to valgperioder af formanden for Den Europæiske Union vedtaget.
  Stalin døde i marts 1953. Han blev efterfulgt af Khrusjtjov efter en kamp om magten. Der var den tyvende kongres. Og Stalin var endnu mere sur over sit eget folk. Så gik det dog lidt anderledes. USSR tabte Anden Verdenskrig, og dets rolle i verden var mindre. Under disse forhold drømte de ikke engang om at bygge kommunisme. Nikita Khrusjtjov blev ikke væltet, men regerede indtil sin død i 1971. Og han blev ikke efterfulgt af Brezhnev, men af Shelepin. Tyskerne var de første, der fløj ud i rummet, og også til månen. Så, i 1980, fløj EU til Mars. Euroreich forenede alle landene i Europa og en del af USSR og kontrollerede også besiddelser i Afrika og Asien. Dette viste sig at være en meget stærk stat. Og hun, efter at have overhalet USA, blev verdens hegemon. Kina og Japan rejste sig aldrig. Sidstnævnte blev besat af amerikanerne, og der var en guerillakrig. Borgerkrig og vild kapitalisme fortsatte i Kina.
  Verden er blevet mere eurocentrisk. Og kolonisystemet brød ikke sammen. Så Emmanuelle endte i 1984. De Olympiske Lege finder sted i Rom.
  Pigen Emmanuelle tager til storbyen. Alt er meget rent og ryddeligt.
  Emmanuel synger:
  - Jeg er en romersk kriger på de vildes knæ!
  Neros fjender vil jeg feje af jordens overflade!
  Olga Rybachenko, denne pige dukkede op ved siden af Emmanuelle, dukkede op som en djævel fra en snusdåse og råbte:
  - Hvad tror du, det hele er? For helvede to!
  Emmanuel knirkede:
  - Hvad ellers?
  Olga svarede med et smil:
  - Og så ... Hvad får dig til at tro, at de allierede vil forsone Stalin og Rommel. Det er lige det modsatte! Faktisk er det følgende meget mere virkeligt!
  Tyskerne genoptog i midten af maj 1945 offensiven. Stalingrad blev hovedretningen. Hovedkampene udspillede sig langs Don og videre til Volga.
  Nazisterne nærmede sig Stalingrad i begyndelsen af juli og en storslået kamp begyndte.
  Kvinders snigskyttebataljon under kommando af kaptajn Natashka Kaktusova indtog en defensiv stilling i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og rifler, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Natasha er selv i en plettet tunika over sin nøgne krop, i korte bukser og barfodet. En smuk og kurvet pige, med stærke hofter, en tynd talje, en kort klipning under en halvkasse. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en mandig hage, blå øjne vidt fra hinanden. Lysebrunt hår blev gråt med støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Natasha har kæmpet i mere end to år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af sår og blå mærker. En pige er mere adræt til at bevæge sig barfodet end ru og klodsede støvler.
  Den nøgne sål mærker den mindste vibration af jorden, advarer om nærheden af en mine, og moderjorden selv tilføjer udholdenhed. På den ene side blev pigens fødder hærdede, og de var ikke bange for varmt metal eller ruinernes skarpe murbrokker, men på den anden side mistede de ikke følsomhed og fleksibilitet, og advarede gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Søde Natashka holder en granat med en eksplosionspakke bundet til den. Det er nødvendigt at kravle til den formidable tyske tank "Lion", der vander gaderne med maskingeværer.
  Mirabela kravler ved siden af hende. Også barfodet, så alle pigerne fra bataljonen viste sig at være fra støvler, der efterlignede deres chef. Hendes støvede såler skærpes, mens hun kravler på alle fire. Mirabelas gule hår er rodet og langt... Lidt kruset. Pigen selv er slank, tynd, lille af statur. Hun kan endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Mirabela har allerede oplevet meget. Det lykkedes hende at besøge både fascistisk fangenskab, efter at have overlevet grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, kan man aldrig sige, at hun blev slået med gummistænger på hælene, en strøm gik gennem hendes krop.
  Mirabela skyder ... En soldat fra Det Tredje Rige, i dette tilfælde en araber, falder død om, og hans næseparti rejser sand og murbrokker.
  Natashka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer i hendes ansigt, sorte af solskoldning og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu vil skifte position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke bryde igennem det, kun tunge Keveshes har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet ...
  Svetlana affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat, ingen ved hvilken nationalitet, falder ned. Tyskerne, der har erobret, selv om det er moralsk for det meste, det meste af den østlige halvkugle, værner om det ariske blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere. Antallet af polakker er også steget - som fra vuggen er vant til at hade det bolsjevikiske Rusland. Her kæmper ukrainske nationalister og don-kosakker og tjetjenere og hele det kaukasiske Khaganat. Rommel rejste en hel landskamp.
  Masser af fjender...
  Svetlana undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen flækkede næsten, sort af støv, en rund, pigeagtig hæl. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren ved, hvor tæt en stor kaliber gave fløj forbi. Pigen korsede sig og hviskende:
  Selv en kugle vil ikke stoppe os!
  Mirabela skyder tilbage... Endnu en pige Angelica - meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, trods de sparsomme rationer. Også en meget smuk pige, med luksuriøse hofter, en opskruet talje, ikke feminine brede skuldre og høje bryster.
  Angelica kæmper i bare sine shorts, tunikaen er revet i stykker og smuldrer til støv, og nye uniformer bliver ikke leveret over Volga. Gud forbyde at overføre mere ammunition og en dråbe mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Angelica er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et stykke splinter ramte højre fodsål, og det gør ondt, det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede, næsten nøgne Angelica vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren, Moskva og Stalin er over os!
  Og hun afskærer de angribende nazister, selv har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de formidable tyske kampvogne at vende rundt. Her er næsten to hundrede tons "mus", og de kan slet ikke passere ...
  Som Svetlana forventede, kørte "Lev" lidt og begravede sig selv i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede, og en granat fløj ud af dens tønde...
  Et eller andet sted buldrede i det fjerne og efterlod ruinerne. Blonde Svetlana, som en slange hvæsede:
  - Det er min beregning! Har åbnet en konto...
  Pige-kaptajnen er igen tvunget til at kravle væk. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. På grund af den stædige Hitlers skyld blev horderne fra Det Tredje Rige kørt fast i positionskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til at lave saltomortaler på nedlagte tyskere eller arabere og vende om. En af de nazistiske militante river sin hånd af og hænger på den, et engelsk ur med et kompas.
  Mirabela siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig - vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke klæbende keramik af sin støvede hæl.
  Angelica støver også af med sine faste, fyldige bryster. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Og prøv at vaske. Igen må man grave sig ned, når de tyske maskinpistoler skribler. Og kravle på en plastunski måde.
  Bataljonen af piger holder deres stillinger, selvom der er beskydning. Og de river tunge granater, og bomber falder ned fra himlen ... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Her ser Svetlana, hvordan Panteren kravler. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede, spyttede støvet ud, der kravlede ind i hendes elegante mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du skal snige dig ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Angelica begyndte at krybe op og hvilede på afløbet med sine bare tæer og albuer. Hun var som en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i det enogfyrre år, da Wehrmacht forræderisk invaderede USSR's vidder. Var hverken pigen, næsten pigen bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante udbrud af skaller som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slog på maven. Fragmenter styrter fra oven som en flok vilde bier. Angelica hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre!
  Pigen fremskynder sin kravling og kaster en granat med en sprængstofpakke påsat. Nutiden flyver i en bue. En eksplosion høres, Panterens tyndere sidepanser giver sig selv. Den tyske kampvogn begynder at brænde, kampsættet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Tak Herre Jesus! Jeg tror kun på dig! Jeg beder til dig alene!
  Bryder panteren. Revet af en lang stamme er begravet i murbrokker. Frontrustningen, løsrevet fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øjne, på et ansigt brunt af støv og solskoldning, funkler af kornblomster, siger:
  - Jo flere ege fjenden har, jo stærkere vores forsvar!
  Angelica er meget sexet, i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan smide glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sit yndefulde, støvdækkede ben. Og sidder fast, lige i halsen på en fascist. Smukke Angelica pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Pigen, hvorefter hun kravlede igen og skød. Led ild og Svetlana.
  Skønhedskaptajnen, Natasha, der havde fældet fascisten, kvidrede:
  - Livet er en kæde, og de små ting i det er leddene ...
  Mirabela skød, skar Fritz hovedet op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Svetlana, der igen skød præcist, kvækkede:
  - Men man kan ikke gå i cykler på bagateller ...
  Mirabela skød præcist og tilføjede:
  Ellers vil kæden omslutte dig!
  Emmanuel og Olga Rybachenko kæmper også bravt her.
  Begge piger er meget stridbare. Og de kaster granater med deres bare tæer.
  Emmanuel bemærker med et grin:
  - Og heller ikke her er kampen svag!
  Olga Rybachenko, der blottede sine tænder, var enig:
  - Ikke svag! Men det bliver værre!
  Emmanuelle kurrede og blinkede med sine safirøjne.
  - Alt bliver bare super! Lad os komme til coronavirus!
  Og krigeren vil grine. Og kaster han en kniv med bare fingre, vil han gennembore Panteren i siden.
  Olympias, der flimrede med muskuløse, solbrune lægge, slog en stepdans af med sine bare, smukke ben. Pigen sang:
  - Hellige russiske ansigter flimrer fra ikonet ... Gud forbyde dig at suge mindst tusind Fritz! Og hvis nogen summer mere end fascister, er der ingen, tro mig, der vil fordømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Den tyske transportør pustede røg ud igen.
  Pigebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tab. Her blev den ene pige revet i to, og hendes ansigt blev så, trods støvet, bleg.
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Svetlana forsøger i mellemtiden at bryde igennem "Tigeren". En kraftig tysk bil, fik en granat i siden, men bukkede ikke under. Vender om for at affyre en kanon. Pigen er nødt til at grave sig ned i jorden, og murbrokker, for ikke at blive knust af eksplosionsbølgen, der udløses af nutiden.
  Svetlana hvisker sagte:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Mirabela kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på hendes pande. Pigen hvislede:
  - Om det faktum, at den lette undervisning om vinteren om foråret ... Jeg gentager uden undtagelse, at Rommel er en pest-bastard!
  Angelica, der brød synet af nazisterne og hældte vand på dem med et udbrud, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nu! Og hun sparkede den stakkels mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat mod tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden ... En eksplosion fulgte, og næsen på "Tigeren" blev ødelagt.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Svetlana fnyste gennem sine næsebor:
  - Vores, din vil ikke give efter!
  Mirabela skar en Hitleritisk lejesoldat ned med en kugle og sang:
  - Og skurken spøger ikke! Hænder og fødder snoer han de russiske reb! Han sætter tænderne ned i hjertet ... Han drikker fædrelandet til bunds!
  Svetlana, fnisende, gøede:
  - Führeren råber vildt, river sig i stykker!
  Mirabela fyrede og tilføjede:
  - Nå, dødspust, griner!
  En endnu farligere "Shtumrtiger" er dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Svetlana ser, at det er urealistisk at komme tæt på Fritz-positionerne. Men i himlen Focke-Wulfs. En af disse maskiner flyver tættere på de sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Angelica kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død - der er ingen tilgivelse!
  Derefter giver pigen en tur fra maskingeværet. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther" -2 med et lille tårn og en lavere silhuet kører hurtigt op.
  Flere piger kaster granater mod den tyske bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende sig om.
  Angelica fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi vil rive hendes mund!
  Panther-2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrolyserede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Angelica fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og sagde:
  - Og Newton besejrede fjenderne, smed åget af tronen! Fritz han dekreterede sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt opslugt af brand, da ildtunger syntes at slikke himlen og knitre lilla, orange og karminrøde gnister! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Svetlana væltede en tysk jagerfly, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvad klynker du dårlig gammel kvinde? Tro mig, bare et psykiatrisk hospital græder efter dig!
  Mirabela sang i en sang og skød mod nazisterne:
  - Hvor er det godt at lægge sig på græsset og slå Fritz'en i hovedet! Arranger et omslag til Führeren, og send kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf, efter at have modtaget granatsplinter under maven, steg hurtigt højere. Det kan ses, at skarpe fragmenter sårede ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af knækkede vinger.
  Svetlana, da hun så, hvordan Fokke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! En økse hænger om bord!
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af. Tog min sidste tur. Bødlen gik i aske, ikke piloten!
  Mirabela nysede, spredte støv og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Angelica kastede igen et stykke glas med sin fod, så meget, at det ramte øjet og kom ud mod Fritz gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du skal behandles!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker mod piger virkede ikke. Her indsatte Emmanuelle en katapult, og hvordan hun ramte fjenden som svar.
  Forfatterpigen brølede:
  - Julemanden river Rommels mund!
  Angrebet af katapulten, der trængte ind i mængden af nazister, fik dem til at sprede sig og samtidig rulle om i luften. Fritz faldt og brød på murbrokkerne.
  Tank "Tiger" -2, efter at have mistet balancen, kolliderede med "Lion". Åh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Svetlana smilede og svarede:
  - Godt gået Emmanuel!
  Pigeforfatteren gøede aggressivt:
  - Emmanuelle er altid klar!
  Pigen rystede med bare fod som svar.
  Pigen-kaptajnen begyndte at sømme igen. Og Olympias kildede Emmanuelles smalle fod, hvor er det hårdt nu! Ikke underligt, at pigen ikke er bange for at løbe gennem brandene.
  Mirabela i en sang sagde:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne muntre rødhårede, var enig:
  Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er i sandhed den mest modbydelige tilstand af alle mulige!
  Og pigen gjorde et hop med et kup. Hun forestillede sig et øjeblik modbydelige bedstemødre. Nej, sammenligne ikke, en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed, i slanke kroppe.
  Angelica tog den og sang:
  - Flow efter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinde gnider henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke, hvordan ungdommen er gået!
  Svetlana blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Ikke! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvislede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Emmanuelle blandede sin slanke, men smidige fod og gøede:
  - Fritz ansigt!
  Og en granat fløj sammen med en eksplosionspakke i fuld gang ind i nazisternes stillinger.
  Ja, Stalingrad blev ikke givet til dem. I den tredje måned siden slutningen af juni har overfaldet stået på, men byen har ikke kunne tage alt. På andre områder af fronten opnåede nazisterne succes, men ikke på denne.
  Svetlana affyrede sin pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det er tilfældigvis muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og ramte benzintanken på en motorcykel. Maskinen eksploderede, og flammende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Mirabela tæskede tyskerne med et udbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Angelica åbnede ild, mere præcist. Et par sorte blev efterladt liggende på spydbeklædte murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Mirabela sang legende:
  - Efter at have malet Rommel med læbestift, Mainstein med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, den trofaste hund vil gnave dig!
  Svetlana, skydende, hvæsede:
  - Kom så om aftenen, Adolf, hæng dig ... Lad være med at narre dit hoved! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk - for at slå nazisterne hårdt!
  Mirabela sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Pigerne fra "Lenin"-bataljonen stoppede de fremmede troppers fremrykning. Fritz bevægede sig fremad og kastede bogstaveligt talt lig ud i rummet. Tanken "Lev", som man havde forhåbninger om, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår en sten af, der sidder fast på hendes nøgne brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" modtog et hul i larven og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Rubler og falder sammen.
  Angelica spytter og siger:
  - Den russiske kriger stønner ikke af smerte!
  Og pigen skyder igen. Og han gør det ekstremt godt. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Forgæves tror fjenden, at det lykkedes ham at knække russerne! Hvem tør, han angriber i kamp, vi vil hårdt slå fjenderne!
  Og Angelica ruller pressens muskler, som hun har meget præget.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker ikke, at nogen af dem skal dø.
  Stalenida løb... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Det lykkes hende på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og præget. Tøj på hende, kun bh og trusser. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Bare fødder og flimmer og hæle forbliver overraskende rene. Stalenida skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Angelica bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv ligesom mig i shorts!
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Det her er ikke passende!
  Angelica rystede på hofterne, skød passende og sang:
  - Noget Komsomol-medlem er blevet usædvanligt! At gå med bar overkrop på den måde er meget uanstændigt!
  Steelenida fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Fritz, se på vores skønhed!
  Angelica svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Stålpigen fnisede og skød mod TA-200. Nazibilen brød i brand. Og den smukke blondine råbte:
  - Død over det onde!
  Angelica fnisede.
  - Og livet er godt!
  Steelenida, der så, at tyskeren var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, at nazisterne har vundet!
  Angelica synger:
  - Venter på sejr! Sejr venter... Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr! Venter på sejr! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Godt med bar overkrop i varmen, som forstærkes af ilden.
  Svetlana så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Fritz med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem en figur, lad os bygge bare tæer. Og fløjtede som en nattergal-røver. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres døde fædre.
  Svetlana driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, så du vil græde fra dem. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brød ind i de russiske vidder.
  Svetlana korsede sig og skød mod Fritz'en, som stille og roligt forsøgte at komme tæt på den russiske Fritz' positioner ... Hans øje og hjerne, som var blevet slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Svetlana skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted, væltede flere gange. Så sank dens mule ned i murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun sigtede igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede ret grinende. Pigen sang:
  - Nej, sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk duftbrød bliver kaldt ordet vadested!
  Mirabela lavede et meget præcist skud, hvorfra Focke-Wulf blussede op og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  For dollars er han klar til at forråde Rusland ...
  Men den russiske mand er så smuk
  At han er klar til at give sit liv for Fædrelandet!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne figenen og rullede, og kuglerne rørte ikke skønheden.
  Angelica dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med det samme med to ben. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias rettede Angelica:
  - Skarpt, i siden og ikke i den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tigeren" blev ramt i næsepartiet, og dette skæve kunstværk undgik.
  Derefter trak det nazistiske væsen tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Svetlana sang og blinkede lystigt:
  - Og "Tigeren" viger, og tyskerne gemmer sig!
  Jomfrubataljonen manøvrerede under angreb, luftangreb og tunge kanoner. Her ramte jetbomberne, knuste, rødglødende stejler steg op i himlen. Og stenene brændte. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mænd gik til den næste verden - som ikke er så ked af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Angelica er den mest sexede af krigerne i raseri: ja, kan nazisterne fra deres "Sturmtiger" virkelig skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og snurrer hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin kraft dødsgaven ind i Stormtigerens brede næseparti. Skønhedens nøgne, solbrune ben blinkede, og granaten fløj ind i den brede næse. Og den kraftfulde maskine blev først kvalt og så skyndte sig. To "Royal Tigers", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt ned og fløj som en knækket halskæde af dronningen.
  Sprængbølgen kastede Angelica, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede alligevel, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem den hårdhændede fod gennemborede spidsen.
  Men Angelica fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre piger blev kastet op af en eksplosiv bølge og endda lidt knust. Men ingen af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af nazisterne, der sprang ud, og andre aggressive insekter, der belejrede USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet tager os i kamp, bliver vi venner med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Angelica rystede støvet af sine blodige såler og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til et galehus!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Emmanuelle sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult, ikke så præcis - som Angelicas bare og stærke ben!
  Olympias legede med sine armmuskler og sagde:
  - Jamen intet! Du tænker stadig. Noget sejere!
  
  BOMBER IKKE STORBRITANNIEN
  Hitler bombede ikke engelske byer og formåede at vinde luftslaget om England. Derudover modtog Speer stillingen som rigsminister for våben og ammunition allerede i maj i det fyrretyvende år. Og som et resultat begyndte produktionen af fly at stige hurtigt.
  Og den 4. november 1940 fulgte en uventet, men vovet landgang i Storbritannien. Hvilket overraskede kystforsvaret. Og tyskerne var i stand til at erobre brohovederne ved at tage et stort antal britiske soldater til fange. Og så straks udvikle succes.
  En stor sejr blev vundet, og England faldt tilbage i det fyrretyvende år. Krigen fortsatte i nogen tid. Churchill flygtede til Canada og forsøgte at organisere modstand dér. Og tyskerne besatte talrige kolonier i England med tropper. Og så angreb Japan USA. Og det tredje rige måtte spænde ben for sig selv.
  At få Amerika er ikke let - det er adskilt af havet. Men tyskerne skabte et brohoved i Latinamerika og begyndte at fremme deres styrker derfra. Og de begyndte at stramme ringen omkring USA.
  I det treogfyrre år havde nazisterne Panteren, Tigeren og Løven i serien. Den sidste bil var ikke i den virkelige historie, men nu havde nazisterne meget flere ressourcer. Men "Løven" med en vægt på halvfems tons, og en alt for kraftig kanon mod "Shermans", retfærdiggjorde sig ikke for meget. Ligesom Maus kampvognen. Hvis denne maskine i test viste tilfredsstillende resultater, begyndte den i virkeligheden at gå i stykker.
  Noget bedre var den, der blev modtaget fra treogfyrre september i Panther-2-serien. Ganske tung på treoghalvtreds tons, men med en motor på ni hundrede hestekræfter bevægede den sig godt. Og hendes 88-millimeter kanon i 71 EL gennemborede Shermans fra fire kilometer.
  Gerda har netop modtaget en af de første Panther-2 modifikationer og kæmpede mod amerikanerne i Canada.
  Det var oktober 1843. Trods efterårets kølighed var pigerne barfodede og i én bikini.
  "Panther" -2 fra lang afstand kunne ramme, og havde god pandebeskyttelse. Og hendes sider er bedre beskyttet end en simpel Panthers; du kan ikke tage en bazooka eller en pistol med lille kaliber.
  Men for at ramme på lang afstand skal du have fænomenal nøjagtighed.
  Og Gerda skyder nok med sine bare tæer for at slå. Projektilet beskriver en bue og gennemborer den amerikanske Grant-tank fra fire kilometer.
  Pige brøler:
  - Vi er bare djævle!
  Ved hjælp af sine bare tæer skød Charlotte også og bemærkede aggressivt:
  - En politiker er et svin i et rent jakkesæt, og en ræv i skikkelse af hellig uskyld!
  Kristina skød en efter en, hvilket hun gjorde meget passende og glad, idet hun præcist brød igennem Sherman og kurrede:
  - Politikeren elsker at gø højlydt og love øredøvende, men når du skal opfylde løftet, hører du ikke andet end undskyldninger!
  Magda ramte også fjenden med et meget dødbringende projektil, gennemborede panden af kampvognstårnet og kvidrede:
  - Det er bedre at banke en politiker, der lover lediggang, end at slå tommelfingeren op, når man mister sit job!
  Og pigen brød ud i grin... Og igen skød han fra pistolen. Så let kan USA ikke besejre Det Tredje Rige.
  Men Fritzerne har menneskeligt materiale, og teknikken er stærkere. For eksempel er ME-309 formidabel, som der ikke er nogen modtagelse imod, og som der ikke er nogen flugt fra. Denne maskine har en meget kraftig bevæbning: tre 30-millimeter flykanoner og fire fjorten-millimeter maskingeværer, der også er dødelige dele. Hele syv brændende point - fedt!
  ME-309 er et monster, især hvis det bliver drevet af piger. I dette tilfælde to skønheder: Albina og Alvina. Begge blondiner er barfodede og kun i bikini.
  Og hvordan vil de tage imod amerikanerne. Kun fragmenter flyver i forskellige retninger.
  Albina trykkede på aftrækkeren med sine bare tæer og skød og skød et amerikansk fly ned, mens hun kurrede:
  - En politiker er en billig prostitueret, der klarer sig for længe, og bringer ikke kun en kønsinfektion i kødet, men giver også anledning til en bacille af usikkerhed i sjælen!
  Her trykker Alvina også på pedalen med sin bare hæl, meget passende hamrer og kvidrer i lungerne:
  - Billige prostituerede er de dyreste - især hvis de er politiske!
  Ja, disse piger kender deres værd og slår ånden og den materielle del af modstanderen grundigt ud.
  Efterhånden overvinder tyskerne Amerika. Her har de allerede en ny MP-44 kampriffel, som ødelægger amerikanerne grundigt. Denne kampriffel er uden sidestykke. Og det giver Wehrmacht en afgørende fordel.
  Og pigerne kæmper i infanteriet: Margaret og Helga. De bruger også en speciel form: kæmpe barfodet og i bikini. Og det er meget effektivt.
  Margaret affyrede et skud mod amerikanerne og iværksatte en udledning af kolossal, dødbringende kraft med sine bare tæer. Og hun kvidrede og blottede sine tænder:
  - En politiker er sådan en prostitueret, at hun lover himmelsk nydelse gratis, men lægger kun en gris i sengen!
  Helga bemærkede, da hun skød mod fjenden med stor nøjagtighed og nøjagtighed:
  - En politiker kan kun tage væk og dele i regnestykket, og efter at være blevet diktator kan han også nulstille regeringsvilkårene!
  Og pigen tog og kastede med sin bare fod en stor, ødelæggende dødsgave.
  Margaret, mens hun affyrede sit kampgevær, bemærkede:
  - Det er lige meget, hvornår en diktator nulstiller reglerne, det er værre, når alle præstationer er reduceret til nul uden en tryllestav!
  Og pigen vil også smide en udslettelsesgave med sine bare tæer.
  Helga, der mejede amerikanerne ned i offensiven og slog dem ud i rækker lige på farten, udsendte:
  - Når diktaturets præstationer er nul, nulstilles regeringsvilkårene!
  Og pigerne vil tage det og grine og blotte deres tænder, der funkler som perler.
  Toronto og Quebec faldt allerede før vinteren... Og om vinteren udspillede kampene sig allerede i USA. Styrkerne var ulige ... Selvom amerikanerne på grund af kommunikationslængden og en stærk økonomi havde en stor fordel i mængden af udstyr. Men de var af ringere kvalitet.
  I foråret i det 44. år begyndte jetfartøjer at deltage i luftkampe i massevis: ME-262 og XE-162, som ikke havde lige modstandere.
  Den nyeste "Lion" -2 dukkede op i kampvognene, hvor tyskerne for første gang i tankbygning placerede transmissionen og motoren i en blok og på tværs, og gearkassen på selve motoren og foran - skiftende tårn tilbage. Lion-2 viste sig at have en lavere silhuet, desuden blev undervognen lettere, og tårnet viste sig at være smallere med en 88 mm kaliber kanon - 105 er stadig overflødig til amerikanske kampvogne. "Lion" -2 viste sig at være mobil og godt beskyttet. På slagmarken greb hun straks initiativet som den bedste kampvogn i verden.
  USSR efter krigen med Finland har endnu ikke kæmpet med nogen. Hans udvikling af tankbygning gik ikke på den mest produktive måde. KV-monstre dukkede op med enorme vægte og flere kanoner. Kun T-34 kan kaldes en vellykket tank. Selvom den ikke er kraftig nok.
  Derudover dukkede udviklingen af hjulsporede tanks op i USSR. Serie A er allerede motorvej. Og en masse andre biler.
  Tyskerne derimod lærte at kæmpe og fik en masse kamperfaring. Ved udgangen af sommeren var mere end halvdelen af det amerikanske territorium allerede blevet erobret af nazisterne. I september begyndte angrebet på New York og Washington.
  Gerda har allerede kæmpet i Lev-2. Dette køretøj vejede tres tons, men havde tykkere sidepanser på 100 mm ved skråningerne og en 88 mm kanon med en 100 EL løbslængde. Og frontalpansringen under store skråninger var også noget tykkere. Kroppen er 150 mm og 45 grader, og panden er 200 mm og også vippet.
  Amerikanske kanoner tog ikke frontalpansringen af en sådan tank. Og dem, der kunne trænge ind i siden, var få og ikke på tanke.
  Gerda sendte et projektil ved hjælp af sine bare tæer, smadrede Sherman og noterede:
  - Politikeren arbejder med sin tunge, energisk appellerer til hjertet, kun som et resultat er alle ordene givet i leveren!
  Charlotte skød mod amerikanerne og vendte det nøjagtige slag af haubitsen og gryntede:
  - Jo dummere herskerens sind er, jo skarpere er hans bøddel økse!
  Christina skød igen mod fjenden, smadrede endnu en kampvogn i træk og råbte:
  - Nulstilling af diktatorens periode vil gøre vælgeren til en pæn sum!
  Magda her rykkede også på fjenden, og smadrede antiluftskyts kanonen og mumlede:
  - Herskeren kan lide at tale rundhåndet, om ikke andet for at ophæve veltalende svigt!
  Og pigerne sendte igen et projektil med enorm, dødbringende kraft!
  Også på himlen er seriøse kampe i fuld gang, og de er meget blodige.
  Albina på ME-262 væltede en anden amerikansk bil og skreg og blottede sine tænder:
  - Gribdiktatoren har altid ret, for han har mange rettigheder, uden grænser, og den vælger, der har fuglerettigheder, kan kun flyve over afspærringen!
  Alvina, på en ME-262, klippede også et amerikansk jagerfly og kurrede vittigt:
  - Hvis du vil blive en ørn, så stop med at flyve med fuglerettigheder!
  Nazisterne stormer allerede Det Hvide Hus. Tre piger: Helga, Margaret og Frida går til kuplen for at hænge deres flag der.
  Krigere er barfodede og i kun én bikini. De sniger sig og slås.
  Helga kastede en granat med sin bare fod og affyrede et udbrud fra sit maskingevær og kurrede:
  - Oftest er de, der har fuglerettigheder og vanen med at tælle krager, oftest haner!
  Margaret skød aggressivt og kastede med sine bare tæer udslettelsesgaven og knirkede:
  - Indtil du lærer at tælle krager, vil du flyve med fuglerettigheder og kyllingeopfindsomhed!
  Frieda skar adskillige sorte Yankee-soldater ned og kurrede og kastede en ødelæggende granat med sine bare tæer:
  - Med fuglerettigheder vil du ikke tage op i himlen, men du vil flyve ind i infernoet under som en kylling i pluk!
  Japanske ninja-piger kæmper også mod amerikanerne. De presser på fra den opgående sols land.
  Den blå ninja-pige huggede amerikanerne med sværd. Hun kastede dødsgaven med sine bare tæer og kvidrede:
  - Hvis du har kyllingehjerne, fuglerettigheder og haneambition, så flyver fjer med garanti!
  Den gule ninja-pige brugte sine sværd til at fælde amerikanerne og knirkede og kastede en udslettelsesgave med sin bare hæl:
  - Den, der har hønsehjerne, tæller krager og søger kun fuglerettigheder!
  Den røde ninja-pige affyrede en boomerang med sine bare tæer, skar fjendernes hoveder af og knirkede:
  - Den, der tæller mange krager, får problemer uden at tælle!
  Den hvide ninja-pige tog dødens gave med sin skarlagenrøde brystvorte og råbte:
  - Når du tæller krager, risikerer du at kvække problemer, gnide dig på næsen, du vil komme i en pluk som en kylling!
  Endelig tog Det Hvide Hus over. Både New York og Washington faldt i begyndelsen af oktober.
  Og den 8. november 1944 kapitulerede USA og Mexico over for Japan og Det Tredje Rige.
  Der var en midlertidig pause. Det Tredje Rige måtte fordøje ejendelene og forberede sig på en ny krig. Japan fik også meget.
  Stalin forberedte sig også på krige, men passede ikke ind nogen steder. Alt var roligt.
  Tyskerne lancerede konstruktionen af kampvogne af E-serien. Også i det femogfyrre år blev der opnået meget succesrige skivefly, som kunne gøre et vendepunkt i enhver krig. Atomvåben blev også udviklet. Men i USSR behandlede Stalin ham med kølighed og finansierede næsten ikke. Hitlers holdning var også skeptisk. Men i Japan blev der udført noget arbejde.
  Efterretninger fra det tredje rige modtog information om, at japanerne havde opnået noget.
  Efter et personligt møde mellem Hitler og Stalin blev der truffet beslutninger om en fælles krig mod Japan.
  Stalin ønskede i sin alderdom at modtage ære af en fremragende kommandør og besluttede efter tøven at indgå en militær alliance med Tyskland. Hitler, som personligt formåede at blive venner med den røde diktator, foretrak også at bekæmpe Japan. Desuden har den mange kolonier og er stadig en relativt tilbagestående hær. Skønt talrige og fanatiske. Sådan en let gåtur var ikke forventet.
  Den 20. april 1950 begyndte en stor krig mod Japan med kolonierne og USSR og Det Tredje Rige.
  Den Røde Hær rykkede frem fra Manchuriet. Uden erfaring i offensive operationer, mod det magtfulde japanske forsvar, rykkede de sovjetiske tropper frem langsomt og med store tab.
  Elizaveta kæmper mod samurai på den nyeste T-54 kampvogn. Den sovjetiske bil er mere avanceret end tidligere modeller, men den er dukket op for nylig. Og hun har en 122-millimeter kanon, og hun er selv meget tung - femoghalvtreds tons.
  Stalin, der ikke havde nogen erfaring med den store patriotiske krig, gik ved at øge størrelsen og massen af kampvogne.
  Han kunne lide alt stort og omfangsrigt.
  Ligesom KV-serien vejede nogle modeller, såsom KV-14, over tre hundrede tons.
  Tyskerne indså tværtimod, at store vægte var ineffektive, og kampvognen havde brug for mobilitet. Og den pyramideformede AG-50 blev hovedmaskinen. Den havde rationelle hældningsvinkler i alle retninger.
  Og det kan ikke gennemtrænges af sovjetiske kanoner fra nogen vinkel. Samtidig er vægten kun halvtreds tons og motoren på 1800 hestekræfter er en gasturbine. AG-50 er en perfekt bil til sin tid og meget hurtig, nogle gange hundrede kilometer i timen på motorvejen.
  Og kanonen blev for nylig installeret med en kort løb, men højt tryk, som er i stand til at trænge igennem alle biler. Og kaliberen på 88 mm skulle ikke ændres. Faktisk er kaliberen mindre, og udbuddet af granater er større, og pistolens skudhastighed er højere. Og dette er allerede et aksiom. Omvendt er store kalibre i en kampvognsduel faktisk værre end små.
  AG-50 er monsteret, der knuser Japan. Samuraierne har kun tanke af E-serien, og selv da de tidlige, langt fra de mest avancerede modeller af denne modifikation.
  Men Elizabeth kører stadig på en T-54 og laver et skud med sine bare tæer.
  Ramte fjenden og kvidrede:
  - Tyrannen forestiller sig en løve, men spiser ådsler som en hyæne, elsker krig, men vil ikke trække i en soldats rem, elsker at lægge en gris og fortære den med indmad!
  Ekaterina blottede sin skarlagenrøde brystvorte, slog ind i fjenden ved at trykke på knappen med brystet og råbte:
  - Hvis du er en krøbling med dit sind, så hjælper uddannelsens protese dig ikke!
  Elena slog også ved hjælp af en bar hæl og kurrede:
  - En løve uden uddannelse er en bedre leder end en certificeret vædder!
  Euphrosinia skød også på skift ved at bruge sine bare tæer og kurrede:
  - En bokser har et kraftigt slag i hånden, men en politiker slår sine hjerner med tungen, også når han selv er ret svag i hovedet!
  Angrebet er på alle fronter. Sovjetiske piloter kæmper også. Der er allerede dukket MIG-15 op, som kan konkurrere med japanske køretøjer, og de tyske skal nok være bedre, især i fart og bevæbning.
  Anastasia Vedmakova kæmper i himlen med en stor portion selvtillid.
  Rammer to japanske biler og knirker:
  - En bokser har to hænder og flere kombinationer af slag, en politiker har ét sprog, endeløs gentagelse af sange, der i det væsentlige har samme motiv!
  Akulina Orlova, der skød nådesløst mod fjenden og slog fuldstændigt ud, bemærkede:
  - Barfodet, tager pigen selv på en mand, afklæder sig - hun vil efterlade ham uden bukser, og sprede sine ben, hun vil klemme sig i halsen med et dødsgreb!
  Mirabela Magnetic, der afskar japanske fly og optrådte med figurativ aggression, bemærkede:
  - En kvinde, der spreder sine ben, klemmer mammutter til en mand for at presse gyldne dråber ud!
  Pigerne kæmpede med stor aktivitet og bevægede sig fra side til side og undgik velrettede skud af fjenden.
  Tyske piloter chikanerede også japanerne.
  Albina skar fire biler af på én gang og kurrede entusiastisk:
  - Bare kvindeben, klæd perfekt af mænd, der ikke har noget hoved!
  Alvina tog og skar fem japanske fly med et udbrud og knirkede:
  - Det er bedre at kysse en piges bare fødder end at være en fuldstændig ensom bastsko!
  Gerda på AG-50 kampvognen kæmpede sammen med Charlotte. Begge piger kæmpede meget selvsikkert.
  Gerda skød mod fjenden, smadrede den japanske bil og kurrede og blottede sine tænder:
  - Tyren har bogstavelige horn, og en mand uden bullish sundhed vil få figurative horn!
  Charlotte lavede også et velrettet skud, slog igennem fjenden og bemærkede:
  - En mand, der var skoet med bare kvindeben - en komplet bastsko!
  Christina og Magda kæmper også på AG-50, og de kæmper desperat.
  Christina affyrede et skud og kurrede:
  - Hvis en mand er en bastsko, så er han bestemt til at være under hælen og en tramp!
  Magda skød også meget præcist og smadrede fjendens haubits og knirkede:
  - Der er ingen større fjende af en mand end mangel på mod og et større problem end et overskud af lyst!
  Og pigerne fortsatte med at slå samuraien.
  De pressede dem hårdere og hårdere på forskellige fronter.
  Alenka og hendes hold kæmpede på den seneste IS-3 kampvogn. Denne maskine er fra en mere moderne serie med en 130-millimeter kanon, i dette tilfælde en og vejer firs tons.
  Den har fem besætningsmedlemmer - alle piger. Og det er fantastisk.
  Alyonka skød fra pistolen ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede:
  - Manden er en begærlig abe med en kærlig tale, men pigernes dumhed vil forkrøble!
  Anyuta skød igen på skift, gennemborede den japanske bil og kvidrede:
  - Hvis du pløjer et æsel med dit sind som et æsel for en ræv, hvis du har en hare i ånden, bliver tre skind revet af din hat!
  Alla gav et præcist skud ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte, hvormed hun trykkede på knappen og knirkede:
  - Man kan gøre en senator ud af en hest, men man kan ikke gøre en ærlig plovmand ud af en politiker!
  Maria sparkede også mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede:
  - Den nemmeste måde at lave en senator på er fra en, der ved, hvordan man laver en hest, men af en eller anden grund i ethvert parlament er der mange æsler, og endda dovne!
  Olympias skød også med sin bare hæl og udsendte:
  - Hvis du ikke lærer at ride på en hest, bliver du en nøgen konge!
  Pigerne viste højeste klasse i kampe. Og så de sovjetiske tropper i et halvt års kamp nåede Port Arthur. Denne by var dækket af japanerne fra havet.
  Det lykkedes også Sydsakhalin at generobre.
  Dermed blev der taget hævn for tidligere nederlag fra Japan. Desuden var hævnen stadig delvis Port Arthur holdt ...
  Hans belejring begyndte.
  Tungt sovjetisk artilleri bombarderede denne fæstning. Pigerne affyrede haubitser.
  Alice og Angelica affyrede granat efter granat.
  Alice fyrede og bemærkede:
  - I enhver turnering er der et antal spil og slutresultater, kun i politik er der konstant nulstilling og paralleltælling!
  Angelica hvilede sine bare hæle, gav en skal og kurrede:
  - I boksning er lave slag strafbare uanset farven på handskerne, i politik bringer de sejr, især hvis handskerne ikke er hvide!
  I løbet af kampens år mistede Japan alle sine kolonier. Og nu udspillede kampene sig for selve metropolen.
  Og de smukke krigere nærmede sig Tokyo.
  Og de sovjetiske tankskibe tog endelig Port Arthur.
  Elizabeth rettede pistolen med sine bare tæer. Hun skød mod fjenden og knirkede:
  - Manden er ikke langt fra gibbonen, hvis ikke af intellekt, så af lyst, hannen er en typisk abe!
  Ekaterina skød også mod fjenden ved at bruge sin bare hæl og bemærkede med et smil:
  - En mand har én perfektion og to hænder, men en kvinde leder efter perfektion selv med rivende hænder og mægtig værdighed!
  Elena, der skød mod japanerne og vendte en anden haubits ved hjælp af sine bare tæer, bemærkede:
  - Klovne i cirkus giver anledning til sund latter og sjov, gøglere i politik forårsager usundt grin og skuffelse!
  Pigerne, som du kan se, knuser japanerne grundigt. Med en sådan vil Port Arthur selvfølgelig falde uden tvivl.
  Anastasia Vedmakova kæmper på himlen over Japan og giver fjenden en nedstigning og synger:
  - En, to, tre, riv samuraien fra hinanden!
  Og han udtaler en aforisme, meget rammende:
  - I skak er riddertræk ofte skakmat, i politik parrer vælgeren sig altid med riddertræk!
  Akulina Orlova, der knuste samuraien på himlen og blinkede med sine safirøjne, bemærkede:
  - En bjørn trådte på en dårlig musikers øre, en dum vælgers ører summede - politikerræve!
  Mirabela Magnetic afskar en anden bil fra Land of the Rising Sun fra et sving og bemærkede:
  - To stærke, men forskellige karakterer afføder en eksplosion, to smarte, men forskellige individer giver anledning til genialitet!
  Pigerne tog op i himlen over samuraien.
  Albina, der væltede Japans fly, grinende med tænder, bemærkede aggressivt og blinkede:
  - Børn er født af to køns kærlighed, succes fra en kombination af flid og talent!
  Alvina sparkede også til samuraien med sin bare hæl og kurrede og blottede sine tænder:
  - Mænd vil have sønner fra smukke kvinder, og kvinder vil have døtre fra smarte mænd, konklusionen er, at sunde afkom kræver skønhed og intelligens, men hvor kan man finde en kombination af sådan godhed!
  Men kampene har allerede udspillet sig for Tokyo. Tyskerne og individuelle sovjetiske bataljoner stormer Japans hovedstad. Maj 1951 er i gården, alt blomstrer bogstaveligt talt. Og meget smuk og rig.
  Men byen Tokyo er hårdt beskadiget. Dele af Wehrmacht er på vej frem langs den, og kampene er meget hårde og ulige.
  Gerda på AG-50 kæmper sammen med Charlotte. Disse piger tror meget lidenskabeligt på deres sejr.
  Gerda skyder med sine bare tæer, trykker på joystick-knapperne og siger:
  - Det, en kvinde ønsker, er det, Gud vil, men en mands ønsker er beslægtet med en abes lyst!
  Charlotte ramte også fjenden, væltede tårnet af den japanske bil og knirkede:
  - Gud skabte en kvinde som en blomst for skønhed, en mand var nødvendig som humus til at fodre en dejlig plante!
  På den anden AG-50 kampvogn kæmper der også piger, som simpelthen er blodige monstre af superklassen. De er meget stridbare og aggressive krigere, men samtidig blide.
  Christina skød med sine bare fingre og mejslede ben og bemærkede med et smil:
  - En kvinde er en rose, men langt fra en plante, en mand er en hane, men ikke bevinget, men et typisk horndyr!
  Magda skød med et grin mod fjenden med et dødbringende projektil og knirkede:
  - En mand, der haner som en fugl, men uden vinger, vælter ud som en nattergal, men ikke en sanger, lover en kvinde bjerge af guld, men ikke en øre værd i sengen!
  Sovjetiske piger deltager også i stormen af Tokyo. Især besætningen på Alenka. De skiftede til en endnu mere kraftfuld og tung IS-4 med en anden 85 mm kanon.
  Men top fem forblev den samme.
  Alenka skød ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede og blottede sine tænder:
  - I politikerens løfter lover kejseren, i opfyldelsen af den nøgne konge, månen fra himlen, og vælgerne får et hundeliv!
  Anyuta bemærkede aggressivt, sendte et projektil fra en kanon og ramte fjenden præcist:
  - En klog hersker søger ikke at guddommeliggøre sig selv, men forsøger at give kurfyrsten et menneskeliv!
  Alla bragede mod fjenden, sigtede en dødsgave med sin bare mejslede fod og gav ud:
  - Selv en idiot på tronen kan plante meget, men en rig høst høstes med et ikke heftigt sind!
  Maria affyrede også skud, kun denne gang fra maskingevær, slog en masse modstandere ud og udsendte:
  - En diktator, der planter meget og hælder blod, han vil sidde i en vandpyt og brøle af smerte!
  Olimpiada skød også ved at trykke på aftrækkerne med sine bare såler og aggressivt bemærkede:
  - En vælger, der stemmer på en politiker, der ofte sætter sig op på en hest, bliver grebet af flager!
  Angrebet på det kejserlige palads er allerede i gang. De sidste japanere er helt færdige.
  Emmanuelle har allerede været med i kampen. Hun er selvfølgelig næsten nøgen, kun iført trusser.
  Hun slap et lyn fra sin skarlagenrøde brystvorte og kurrede:
  - En politiker er en blanding af en ulv i fåreklæder, en ræv med en nattergals søde triller, en gris i en ny frakke, men ham skal I leve med som hunde!
  Helga kæmper også, stormer de japanske stillinger og hyler, blotter sine tænder og kaster en granat med sin bare fod:
  - Det er tåbeligt at stemme på en ulv i fåreklæder, det kan vise sig at være et komplet får!
  Margaret gav sig en tur og fikserede angriberens flag på kuplen af det kejserlige palads og bemærkede:
  - En ræv i fåreklæder på en trone er bedre end en vædder i en bæverfrakke, en smart skurk vil gøre mere gavn end en ærlig tåbe!
  Emmanuelle spændte endelig det røde klæde og kurrede rasende:
  - Tronen tolererer ikke ballade og gøen, og det er ikke en metode til at undertrykke frygt, men herskeren regerer groft, uddeler dekreter til døve bønner!
  Japan blev besejret. Og efter sin kapitulation genvandt USSR det sydlige Sakhalin, modtog Kuril-ryggen, Manchuriet, Port Arthur, Nordkorea og befæstede sig endelig i Mongoliet.
  Det Tredje Rige overtog alt andet. Og igen var der en periode med fred. Det Tredje Rige overtog resten af verden og holdt en folkeafstemning i 1959 for at etablere et monarki og verdensimperium.
  Hitler blev kejser. I USSR, efter Stalins død den 5. marts 1953, blev Nikolai Voznesensky, en akademiker og geni, den nye leder. Og under ham begyndte nye våben at blive skabt i USSR.
  Da Hitler døde i marts 1963, begyndte en magtkamp i Det Tredje Rige blandt Adolfs talrige kunstige befrugtningssønner.
  Og Sovjetunionens Røde Hær begyndte en befrielseskampagne i Europa på ordre fra Nikolai Voznesensky. Og den 1. maj 1963 udspillede sig voldsomme kampe.
  Men det er en anden historie, hvordan USSR's Røde Hær reddede verden fra fascismen.
  
  BARFODDET RIGTIG PRINSESSE
  Mellem kongen af Frankrig, Ludvig den fjortende og kongen af Norge, George den første, blev der indgået en aftale. Ifølge ham skulle George den førstes datter gifte sig med Louis den fjortendes søn. Og han havde sådan en skønhed, smuk som solen, med hår farven som sne. Efter skik blev de da gift ret tidligt, og den trettenårige pige tog af sted på vejen med konvojen. Kongens adoptivdatter, Stella, gik også med dem. Hun var ond, men hun vidste, hvordan hun skulle lade som om. Og ganske smuk, dog med sort hår.
  Hun blev taget til fange under et felttog mod nomaderne mod syd. Stella hadede og misundte kongens datter Gertrude. Men hun udgav sig for at være sin bedste ven. Og hun havde en snedig plan i hovedet. Ved første øjekast er det urealistisk at erstatte prinsessen og efterligne hende. De sejler på et stort skib med hæderlige vagter og gaver. Men Gertrude har et svagt punkt. Hun, som repræsentanterne for sit dynasti, overholder helligt eder, endda ugunstige for dem selv.
  Så under en samtale med Stella (dette navn fik hende allerede i det norske kongerige!), svor Gertrud med sin mors hjerte, at hun ville opfylde ethvert ønske fra sin veninde, hvis hun reddede sit liv.
  Så var den lumske Stella allerede ude for kysten, under en let storm satte hun ild til en krudttønde og sprængte skibet i luften. Og hun forberedte selv en båd på forhånd. Alle sømændene, som khanens onde datter puttede dop i vinen, døde. Og kun Gertrude blev reddet, selvfølgelig med hjælp fra sin navngivne søster. Hun trak prinsesserne ombord.
  Og hun krævede opfyldelsen af sin ed. Gertrude bekræftede. Og Stella sagde vredt:
  - Lad os bytte kjoler med dig. Nu skal du være min tjener, og jeg bliver selv prinsesse.
  Gertrud græd bittert, men denne ed måtte holdes. Den må ikke krænkes, ellers går moderens hjerte i stykker. Og Khans datter tog hendes plads.
  Ved ankomsten til paladset erklærede Stella sig selv som datter af George og overlevede mirakuløst et skibsforlis. Og Gertrud blev tvunget til at erkende dette med en bue.
  Stella beordrede, at den tidligere prinsesse skulle sendes til Korsika for at vogte får. Så hun vovede hende angiveligt, og hun ønsker ikke at se hende ved siden af sig.
  Gertrude stod i kamrene, da hun blev beordret til at gå til vagtstuen. Der blev hun beordret til at tage sin dyre pigekjole af og tage en hyrdindes klæder på. Prinsessen var meget flov og brød ud i gråd. Så forlod soldaterne vagthuset, og den gamle komfur gav hende kun vasket, men forfaldent og lappet tøj og træsko og sagde:
  Her er noget tøj og sko til dig. Det er varmt på Korsika, og du vil vænne dig til det.
  Gertrude, der indså, at modstand var nytteløs, skiftede langsomt tøj. De ru træsko viste sig at være for store til hende, og pigen smed dem simpelthen af og besluttede, at det var bedre at gå barfodet. Desuden var det skønt majvejr. Dette er Frankrig med sit meget mere blide klima.
  Pigen blev beordret til at gå ind i en vogn med tremmer for vinduerne. Det var meningen, at hun skulle udlevere prinsessen, der blev hyrdinde, til et fuldstændig uærligt eksil på Korsika.
  Brostenene på fortovet varmede op og brændte smerteligt benene på prinsessen, som ikke var vant til at gå barfodet. Og den høje persons bare sål blev ubehageligt irriteret over overfladens ruhed.
  Adskillige fattige drenge snurrede rundt om hende, og Gertrud følte stor skam over, at hun var datter af konger, der gik som en tigger barfodet i en gammel, lappet kjole.
  Tiggerprinsessen rødmede af ydmygelse og glemte endda for en kort stund, at hendes forkælede, lyserøde hæle blev bagt ved den stikkende fortov. Og det gør så ondt for benene på prinsessen, som nok kun var barfodet i et badekar lavet af rent guld besat med diamanter.
  Og nu plages den unge skønheds nøgne, ømme såler af fortovets grusomme, skarpe, varme sten.
  Heldigvis for pigen ventede vognen allerede på hende. Hun sprang ud i det uden modstand. Og hun hørte en gennemtrængende fløjt, latter og udråb fra drengene:
  - De bringer tyven!
  Prinsessen var flov. Hun er også kriminel nu. Hun hvis slægt er meget ældre end Bourbonernes. Og hun skal sidde bag tremmer, som lyset næsten ikke trænger igennem. Trist og trist. Og vigtigst af alt kan der ikke gøres noget. Hvis hun begynder at skrige, at hun er datter af en konge, så vil ingen tro hende.
  Og pigens bare hæle prikker i egeplankerne.
  Og den lille prinsesse græd. Chaufføren og gendarmerne var ikke opmærksomme på hendes tårer. Nå, fangen brøler, hvad kan hun ellers gøre? Professionen tempererede gendarmerne og gjorde dem hårde.
  Gertrude græd og huskede de ceremonielle receptioner i paladset, da alle bøjede sig for hende, og hun følte sig stolt og trængt.
  Efter at have siddet i flere timer på en bar bænk, gjorde pigen ondt i ryggen. Og hun begyndte at slå sine næver mod væggen på panservognen. Efter at have besluttet, at pigen vil ud, frigav gendarmerne prinsessen. Da hun var fri, gik hun et par skridt bag buskene, og ... selvfølgelig begyndte hun at løbe. Hun ville virkelig væk fra de gendarmer, der førte hende i eksil. Men den hårde græstørv sårede hans bare fødder, og politiet havde ikke travlt. De bevægede sig som i slowmotion. Eller måske ville de undervise en forkælet pige. Og dette er virkelig tortur for prinsessen, det faktum, at landsbypigen bare var en behagelig løbetur.
  Gertrude løb haltende mere og mere, og hendes ben filtrede sig sammen, hendes bare, nedslåede såler brændte bogstaveligt talt. Til sidst kunne hun ikke holde det ud, faldt på knæ og kravlede på alle fire, mens hun brølede hjerteskærende.
  Gendarmerne løb efter pigen nu hurtigt. De greb hende under armene. Pigen rystede forvirret på sine snit og punkterede ben og bad om ikke at blive slået.
  Gendarmerne forbarmede sig over prinsessen og udstedte kun et par lette lussinger. Sandt nok, hun lover næste gang brutalt at piske, hvis hun forsøger at flygte igen. Selvom Stella beordrede, at den tidligere prinsesse skulle behandles som en særlig sjofel rang, blev selv de nådesløse tjenere berørt af den snehvide Gertruds sjældne skønhed, som kun blev yderligere understreget af den tiggede kjole.
  Pigen forsøgte ikke længere at løbe. Om natten sov hun i stalden, bundet af benet med et tykt reb til gendarmens behårede pote. Da hun indså, at hun ikke kunne gå så let og var meget træt i første omgang, sov pigen hele natten, næsten ikke opmærksom på stanken fra stalden.
  Og næste dag måtte jeg igen lide på en fængselsvogn, der hastede i alle hastigheder, hvorpå særligt farlige kriminelle normalt blev transporteret.
  Så sigtbarheden på grund af de tykke stænger var praktisk talt ingen pige, der kedede sig meget. Og hun forsøgte at vække minder i sig selv, i det mindste på en eller anden måde lyse hendes hverdag op.
  For eksempel en højtidelig reception, eller da hendes far gav hende en fuldblodshingst. Lige så snehvidt som hendes hår, hvidere end sne. Eller en lille plettet pony. Hun elskede heste. Hvad med hendes hest? Han er sikkert allerede forsonet med sin nye ejer. Stella, der var datter af en Khan, besad den medfødte kunst at kommunikere med heste. Nej, Gertrude er ingen match for hende i denne sag.
  Og pigen græd bittert igen. Alt gik ekstremt dårligt. Og ufrivilligt døsede hun hen. Hun drømte, at hun drev får og gik forbi porten. Og på dem er det afskårne hoved af hendes trofaste snehvide hest naglet. Pludselig kommer hovedet til live og siger:
  - Og du er en barfodet prinsesse, der græsser får. Hvis din mor vidste det, ville hendes hjerte knuse!
  Gertrude startede og vågnede. Hun blev endnu mere trist. Det viste sig, at hun ikke kunne fortælle nogen noget, ikke kun fordi hun havde aflagt en ed, men på grund af frygten for, at hendes mor skulle finde ud af dette. Og det er så forfærdeligt.
  Og pigen klynkede igen. Dette er virkelig et øjeblik med ulidelig lidelse. Og ryggen gør også ondt. Det er ubehageligt at ligge på en fangebænk af træ, og ingen vil give hende en pude.
  Når de om natten holdt på kroen, blev det meget nemmere. Til middag fik den tidligere prinsesse kun et krus mælk og frisk sort brød. Den sultne pige spiste det glad hurtigt og bad om mere. Som svar bevægede de hendes læber, hvilket fik hende til at brøle bittert igen.
  Gendarmen svarede formelt:
  - Anklageren vil tilføje!
  Herefter lagde den halvt udsultede Gertrud sig på høet og krøllede sig sammen. Og jeg kunne ikke sove i lang tid. Duften af staldene kildede i næseborene, tørrede græsstrå prikkede ubehageligt pigens krop. Pigen led af søvnløshed. Hun tumlede og vendte sig konstant, og stakkelen var udmattet i løbet af natten.
  Om morgenen fik hun kun brød og vand. Men det virkede usædvanligt velsmagende for den sultne pige, selvom hendes kæber knap bevægede sig af træthed. Allerede i selve fangevognen faldt Gertrude i søvn. Hendes bolig svajede jævnt langs vejen. Men selv rysten lullede kun den trætte pige.
  På udskiftelige heste skyndte vognen med tremmer hurtigt nok. Og nu styrtede de til havet om aftenen. De overnattede også på kroen. Den godhjertede værtinde lagde mærke til, at pigen var bleg og bragte hende en kyllingevinge.
  Kødet gjorde maven tungere, og prinsessen faldt i søvn.
  Om morgenen ventede en ny test på hende. Pigen af det mest ophøjede blod blev kastet i lastrummet til ællingerne. De klemte Gertrude smerteligt med næbbet og kløede med poterne. Det var for smertefuldt og ulækkert. Og ællingerne lugtede ulækkert. Hun blev ført, sådan her, i et bur med fjerkræ til Korsika, et dødvandested. Pigen brød ud i gråd igen. Men så morede hun sig og tænkte, at ællingerne alligevel ikke er så skræmmende.
  På grund af fuglelugten havde prinsessen slet ikke lyst til at spise, og hun begyndte at fodre ællingerne med sin fængselsbrødration.
  Så strøg hun dem forsigtigt. Ænderne holdt op med at plukke og blev kærlige. Så begyndte prinsessen at lege med dem. "Det her bliver kongen," sagde Gertrud til den største ælling. "Men du bliver" dronningen. Pigen brugte snore fra sin lurvede og lasede pigekjole til at markere dem.
  Og dette spil er blevet interessant. Nogle af ænderne fik status som en prins, nogle af hertugerne. Og Gertrude begyndte endda at træne de ænder, der havde fået venner. Så faldt hun i søvn med dem i en omfavnelse.
  Jeg vågnede af, at en af ænderne kildede sålen, allerede i live, fra barfodstesten. Pigen strøg anden på manken og faldt i søvn igen.
  Båden går selvfølgelig langsommere til Korsika end en fangevogn på reserveheste. Sultne Gertrude fandt stadig styrken til at dele fængselsrationer med ællinger og leve i harmoni med en flok fugle. Ællingerne smed tråden af, og prinsessen tog dem på igen. Da ungerne kæmpede, forestillede hun sig, at der var et angreb på paladset, og at røverne angreb den kongelige garde.
  Pigens fantasi blev rigere og rigere. Hun, der engang var en arrogant og sart prinsesse, bemærkede ikke længere stinken i buret og foragtede ikke, når ænder udskilte noget, og buret blev ikke gjort rent ofte. Og af og til måtte jeg aflaste mig bag tremmer. Sådan en uventet skæbnedrejning: du er prinsessen af ikke det mindste rige, faderen på tronen i de to lande Danmark og Norge, der er besiddelser i Europa. Og nu er du som en beskidt tigger, der sidder, uden at komme ud, i et bur med unger. Og du bliver selv uvasket og snavset.
  Da de ankom til øen, smed gendarmerne lige i kjolen pigen i varme. Middelhavet er allerede blevet varmet op, men i princippet køler det ned i løbet af vinteren. Det er meget behageligt at svømme i det. Og hvidvask fra cellulære gnav. Og vagterne prikkede pigen med pinde og lo ad hende. Gertrude havde aldrig sejlet havet før. Siden i Norge eller endda Danmark, selv om sommeren er vandet koldt. Men på den anden side havde hun en lys oplevelse af at plaske i en pool med forgyldte kyster. Hvor kunne hun lide det, især om vinteren. Snedriver ligger rundt omkring, og i det enorme, ældgamle palads er der varmt, og i selve bassinet opvarmes vandet af en gejser.
  Men her er så rummeligt, og jeg vil gerne tage det og sejle væk. Svøm væk for at mærke viljen og nye eventyr. Gertrude mærkede pludselig smertens og ydmygelsens afskum komme af sig.
  Men ak, lykken varede ikke længe. Pigen blev tvunget til at gå i land. Og klatre op på en hest, hvor gendarmen bandt hende til krydset. Strandens sand brændte hendes bare fødder, og prinsessen råbte. Så befandt hun sig mave på en hest, hvilket er ekstremt smertefuldt og ubehageligt, især hvis dyret galopperer.
  Heldigvis var stien ikke for lang - Korsika er en forholdsvis lille ø. Men alligevel vågnede pigen og rystede på hestens rumpe i flere timer og faldt endda i dikkedarer. Hun blev bragt til den sydligste del af øen, til en provinsgård. Der boede den strenge godsejer Nemesis i godset. Hun var en ubehagelig, fed dame. Meget nærig. Hendes gård var forholdsvis lille, og Nemesis levede selv i eksil.
  Gendarmen foldede pergamentet ud og bekendtgjorde ordren:
  - Denne pige Stella, af lav fødsel, bliver efter ordre fra kongen dømt til evigt eksil på øen Korsika, i den fjerneste af gårdene. Hun skal være klædt og fodret som en pige af en modbydelig rang, og piskes i tilfælde af skyld. Hendes job er at vogte får, eller et andet lige så ydmygende job. Hun vil være her indtil sin død eller en anden ordre fra kongen! Må det være sådan! Ludvig den fjortende solkonge!
  Nemesis nikkede med sin fede hage og svarede dystert:
  - Vi har mange får, og drengen kan ikke klare dem. Lad Stella hjælpe ham!
  Gendarmerne bukkede, og Gertrude blev bogstaveligt talt båret ind i laden. Efter at have rystet på en hest er pigen for knust og træt.
  Nemesis beordrede staldmanden:
  - Giv hende mere beskeden mad. Må du sove og hvile i dag. I morgen tidlig skal hun passe får og geder.
  Staldmanden kom med prinsessekagerne, gedemælk og trods værtindens forbud honning. Den blege og knuste kære pige så smerteligt ynkelig ud. Gertrude var så træt, at hun ikke kunne spise og sov gennem anden halvdel af dagen og hele natten.
  Og hun drømte, at khanens horde plyndrede det norske rige, og hele deres familie blev taget til fange. Og prinsessen blev trukket op på stativet og snoede sine led. Gertrude indså selv, at dette var en drøm, men hun var så træt og udmattet på vejen, at hun ikke kunne og ville ikke vågne. Så hun hang på stativet og antydede for sig selv, at det slet ikke gjorde ondt, og ilden under hendes bare fødder bagte slet ikke forfærdeligt. Så drømte hun, at hun faldt i søvn i en drøm, lige med leddene snoet på stativet. Og allerede et andet, regnbuesyn, der løber på græsplænen og hopper med kaniner. Alt er let og luftigt.
  Den klareste engel ses, som viser Gertrude komplekse tegn, og vokser på vejen til søjlen. Og allerede en stor, stor engel siger:
  - Du er en martyr, hvilket betyder, at du fortjener paradis!
  Og ærkeenglen Gabriel fører selv pigen, langs skyerne blødere end fnug, til den himmelske trone.
  Og dér viser den almægtige Herre Gud Jesus så storslåede himmelske paladser, at Skandinaviens paladser og endda det berømte franske Versailles falmer mod deres baggrund.
  Pigen vågnede ved berøring af en kølig svamp i ansigtet. Hun åbnede modvilligt sine øjne. Hvor havde jeg ikke lyst til at bryde væk fra billedet af paradis, og vende tilbage til den stinkende lade. Sandt med blødt halm.
  Foran hende stod en dreng, omkring et år yngre end Gertrude. Solbrændt i den korsikanske sol næsten til sort, men hans øjenbryn, øjenvipper og ret lange hår brændte tværtimod ud og blev hvide som overmoden hvede. Drengen var intet andet end korte bukser, slank og trådet, med et pænt, behageligt ansigt og smilede med sunde tænder. Gertrude indså straks, at dette var en god dreng og smilede tilbage til ham.
  Drengen hviskede:
  - Mit navn er Eric. Eller endda hyrden Eric. - Så kiggede drengen tilbage og sagde stille. - Du må være et ædelt menneske og er i eksil?
  Prinsessen blev flov og rødmede. Er hun barfodet, i en kjole, der er gået i stykker, at indrømme, at hun er kongedatter, og selve Karl den Stores blod flyder i hende? Ja, det er ekstremt pinligt.
  Gertrude svarede med skælvende stemme:
  - Nej... Hvor har du det fra?
  Erik hviskede sagte:
  - Du blev bragt af gendarmer, flere vagter, og kongens personlige dekret blev læst op. Jamen, har Louis den fjortende virkelig ikke andre ting at gøre for at udstede en ordre til en tiggerpige? Derudover er du for bleg, dine hænder og fødder er ømme, og du kan se, at du har slået dine såler af. Selvfølgelig er du en ædel person.
  Gertrud sukkede tungt og svarede:
  - Ja, jeg ... På en eller anden måde vil jeg ikke selv huske, hvem jeg er!
  Erik nikkede trist og hviskede:
  - Bliv ikke flov. Jeg er også søn af en hertug, der blev henrettet anklaget for forræderi. I en alder af fem blev jeg forvist til den fjerneste gård på Korsika. Først var jeg assistent for hyrdinden, grevindens datter. Så modnedes hun og gik til hårdt arbejde. Jeg vil også være her, indtil jeg er seksten. Så forventer jeg højst sandsynligt Toulon og kabysser. Så indtil videre kan du nyde paradis.
  Gertrude rystede og spurgte drengen:
  Har du selv prøvet at stikke af?
  Eric rystede negativt på hovedet.
  "Der er ikke en eneste bondegård i ti miles, og værtinden har fremragende markhunde, og fire erfarne politifolk bor permanent. De vil helt sikkert finde os. Jeg prøvede at flygte alene og fik det her.
  Drengen viste et mærke på sin skulder i form af bogstavet "K", og fortsatte med et tungt suk:
  - Det er stadig ikke så slemt som i hårdt arbejde, eller et underjordisk fængsel. Vi indånder frisk luft, får og geder adlyder mig, maden er ikke den værste i verden. Når vi bliver ældre, bliver det meget værre, hvis...
  Gertrude spændte op og spurgte drengen:
  - I tilfælde af?
  Eric svarede med et smil.
  "Medmindre kongen beordrer mig til at blive taget ind i hæren i stedet for kabysser. Det er også hårdt der, men der er en chance for at blive berømt og få officersrækker for militære bedrifter. Fra hårdt arbejde er der kun én vej til kirkegården!
  Prinsessen ville gerne svare på dette, men hestens søvnige ansigt dukkede op. Han råbte hæst:
  - Har du lyst til at få vipper. Det er allerede for sent, det er tid til at drive kvæget ud!
  Drengen rakte hånden frem til prinsessen.
  - Lad os gå ... Selvom nej! Jeg slår mig selv ud, mens du spiser kager med mælk og honning. Honning er en sjælden delikatesse, og man har simpelthen ondt af det.
  Og med sine bare hæle forsvandt drengen ud af døren. Eric var lige så smidig som vinden.
  Og Gertrude, der allerede havde været underernæret i flere dage, mærkede en stærk sult i sig selv og kastede sig grådigt over en stor kage og et glas mælk. Efter at have spist og drukket ville hun ikke have nægtet mere. Men det var nødvendigt at følge drengen.
  Græsset i gården prikkede mine ben ubehageligt, men det var stadig til at tåle. Men da Gertrud rejste sig på klipperyggene, og de skarpe sten, som endnu ikke havde nået at varme sig om morgenen, prikkede prinsessens bare fødder, skreg pigen og trak sig tilbage til græsset. Hun skar også lidt på fødderne, som var begyndt at hele, men det var stadig muligt at gå på det, selv med besvær.
  Eric gik let og med et smil hen over småsten og grus. Generelt smiler drenge, hvis intet gør dem ondt. Det var så varmt, hertugens søn bar ikke andet end shorts, en linnedtaske, hvori han greb morgendagen til sig selv og sin kæreste, og noget andet. Eric drev fårene og gederne, bevægede sig på et løb og stod ikke stille. Drengen fandt glæde ved bevægelse og hoppede op og ned i ny og næ. Men Gertrude hvert skridt blev givet med mel.
  For ikke at træde på småstenene krøb prinsesserne sidelæns langs græsset til porten. Så måtte hun løbe på den skarpe grusvej.
  Eric, der så pigens vanskeligheder, greb hende under armen og bar hende på en løbetur. I betragtning af at Gertrude var højere end drengen og endnu ikke havde haft tid til at blive tynd, til skelettets niveau, så viste Eric sin ikke voldsomme styrke. Hans far var heller ikke for høj, men han var kendetegnet ved styrke, uden heroisk vækst.
  Pigen stod på græsset og var bange for at tage et ekstra skridt. Og Eric kørte en imponerende flok får og geder til en bjerggræsgang. Drengen bevægede sig hurtigt og lavede endda saltomortaler og opfordrede dyrene til at fortsætte. Eric var som en født hyrde, mobil og fleksibel. Dyr adlød ham og bevægede sig hurtigt
  Gertrude tog en dyb indånding efter dem. Uden for gården var græsset højere og sværere at gå på. Stænglerne, der bøjede under pigens vægt, blev alvorligt prikket under hælen og andre følsomme såler på prinsessen. Gertrude stønnede og holdt ud og forsøgte uden held at indhente flokken, der rejste til bjergene. Men hendes nervøse kræfter var udmattede, og pigen standsede og ... Hun begyndte at brøle igen, tårerne flød ned af hendes kinder, som var blevet tynde, men endnu ikke helt havde mistet deres behagelige rundhed. Desuden blev bleg hud ubehagelig rå af den blide sydlige sol.
  Usædvanligt for Snehvide under en armatur på Korsika, især i maj.
  Gertrude skreg forskrækket:
  - Erik!
  Drengen svarede straks på hendes råb:
  - Bliv hvor du er, jeg kommer lige der!
  Og som en bjerghjort stormede hertugens søn i fuld fart. Han ville være en fremragende løber.
  Eric så på Gertruds ridsede ben og hendes røde hænder og ansigt beordrede:
  - Kom på min ryg!
  Prinsessen spurgte forsigtigt:
  "Vil det ikke være svært for dig, unge hertug?"
  Drengen rystede negativt på hovedet.
  - Ja, sikke noget pjat. Træning i stedet!
  Gertrud sad på hans hals. For hårde, selvom relativt brede skuldre, ikke særlig behagelige at sidde. Men det er bedre end at udholde torturen af "spanske støvler", selvom det er på højt, frodigt korsikansk græs. Og Eric er en rigtig stærk dreng, han går let og er perfekt afbalanceret. Og han plukkede et blad fra en palme og dækkede Gertrud for den ubarmhjertige sol.
  Hertugens søn, da han blev spurgt af Gertrud, hvorfor han er så stærk, svarede:
  "Arvelig... Derudover, mens jeg forbereder mig på at komme ind i den kongelige hær, bærer jeg tunge småsten til træning.
  Prinsessen bemærkede med bekymring:
  - Får og geder spreder sig ikke, mens du går?
  Eric forsikrede sin nyslåede kæreste:
  - Ikke! Jeg har en pibe, under dens fortryllende lyde kommer de sammen.
  Og drengen tog faktisk et charmerende instrument frem fra sin pung og viste det til Gertrude.
  Prinsessen rørte forsigtigt ved den og bemærkede:
  - Du har en smuk fløjte. Har du klippet det selv?
  Eric rystede negativt på hovedet.
  - Ikke! Dette er stadig fra min partner tilbage. Hun, dette rør er lavet af meget slidstærkt træ og kan holde i årtier.
  Gertrude udbrød overrasket:
  - Wow! Sker det sådan...
  Drengen bemærkede:
  - Lad os nu gå ud på græsplænen, så sætter jeg dig på krus. Du kan også tage en lur der. Jeg kan klare alt selv.
  Med skælvende stemme spurgte prinsessen hertugens søn:
  "Du må foragte mig for at være sådan en tøs. Jeg kan ikke engang gå barfodet på jorden.
  Eric blinkede tilbage til hende og bemærkede:
  - Jeg var der også. Jeg brækkede mine ben til blods på den første dag. Men min kæreste forstod mig og havde ondt af mig. Du vil snart vænne dig til det. Jeg har ikke kendt sko i syv år, og som du kan se, så har jeg det fantastisk!
  - Syv år! - Gertrude rystede og forestillede sig, hvor længe hendes eksil kunne trække ud. Og al denne tid vil hun være barfodet og gå i en dårlig kjole. Og hendes bløde bløde såler bliver til hestehove. Og det bliver ikke engang sjovt.
  Eric, der fangede skyggen af hendes ord, bemærkede:
  "Når du bliver voksen, kan du blive sendt til et arbejdshus eller til en plantage i en sydlig koloni. Så du må hellere nyde denne verden.
  Som svar brød prinsessen ud i gråd. Og drengen indså, at han udstødte endnu en faux pas. Men hertugens søn blev ikke undervist i etik i eksil. Eric spillede på piben for at berolige sin modpart lidt og samle får og geder. Musikken var vidunderlig og flimrede gennem luften som strømme af møl. Gertrud holdt op med at græde. Hun smilede og begyndte endda at synge med. Og linket virkede sjovere for hende.
  Pigen satte sig på krusene og gemte sig for solen og døsede. Drengen fortsatte med at hoppe og løbe og skyndte sig derefter til åen. Da hun vågnede, gik prinsessen forsigtigt på blødt græs. Det var ikke længere så smertefuldt, og pigen var i stand til at lave et par cirkler. Til frokost bragte drengen hende mælk og tørret fisk med en kage og et par frugter. Nej, de sultede ikke. Eric tilbød at flyve til kysten og erstattede sin ryg med at lande.
  I havet og faktisk at plaske er en fornøjelse. Hertugens søn svømmede helt nøgen, og Gertrud, efter at have besluttet, at der ikke var noget at skamme sig over, slap af med klude. Hun var allerede ved at danne en voksen figur, et lille bryst og hofter begyndte at skille sig ud. Eric forsøgte taktfuldt ikke at stirre, men så sig tilbage fra tid til anden. En lille mand vågnede op i den. Men alligevel plaskede de som børn og nød vandet. Da solen gik ned, tog Gertrude med stor fortrydelse sine afrevne, ikke alt for rene klude på og klatrede op på Erics ryg og gik hjem.
  Dagen som helhed var ikke kedelig, selvom den sarte hud nogle steder var brændt, og i vandet er den helt umærkelig. Men af en eller anden grund blev alvorlige forbrændinger undgået.
  Hertugens søn forklarede hende:
  - På dette sted i havet heler vandet. Hun giver ikke et kram til din hud.
  Gertrude ville ikke engang gå tilbage. Hvad nu hvis værtinden råber af hende eller endda beordrer at piske hende.
  Men Nemesis havde travlt med noget og tog ikke engang hensyn til flokken. Staldmanden talte skyndsomt alle gederne og fårene og lukkede de unge hyrder i laden. Efter den friske luft var stanken mærkbar, men Eric lagde en krans af friske forårsblomster ved siden af prinsessens hoved, og pigen faldt i søvn med et smil på læberne.
  Den næste dag lignede den forrige. Selvom jeg skulle tidligt op, og gå sent i seng, var der ingen, der gad at sove ud i løbet af dagen. Maden er ret dårlig, men Eric fiskede og søgte nødder og frugter i skoven. Du kunne svømme i havet hver dag og lege i den friske luft. Hendes krus Gertrude, i stedet for helvede, kom til at ligne et patriarkalsk, simpelt paradis. Intet hårdt arbejde. Mildt og varmt maritimt klima, et minimum af irriterende insekter og enkel og velsmagende mad og timevis af svømning i havet.
  Efterhånden lærte prinsessen at gå barfodet. Først på græs, så på sand og sten. Hendes ømme ben begyndte hurtigt at blive grove, og drengen smurte dem ind med fiskeolie, så de nydannede hård hud ikke skulle revne og klø. Gertrude gik som før enten i klude eller næsten nøgen i den friske luft og holdt helt op med at blive flov over Eric. De var dog mere som bror og søster. De boltrede sig meget, legede, fortalte sjove skræmmende historier til hinanden.
  Eric havde en rig fantasi, og det er altid interessant at tale med ham. Og det, at de var børn i det syttende århundrede, gavnede dem kun. Selv som en ædel person, eller rettere en kongelig knogle, kendte Gertrude hverken computere eller fjernsyn, eller internettet eller fly eller mange andre frugter af fremskridt. Og derfor ikke lider under deres fravær.
  Hvad mangler hun ellers? Vil du ride en pony? Så til dette formål vil en ged passe. Gertrude vænnede sig efterhånden til dyr, og kunne sagtens sadle en ged. Og hun var aldrig en kujon. Er den ikke modvillig til at græde, men det er derimod et følelsesudbrud. Havet er varmt og blidt ved hånden, og du kan plaske hele tiden. Hårdt arbejde er ikke sjovere. Der er mad nok, den samme fisk til at spise dig mæt, og Eric ved, hvordan man laver et fremragende øre, som du slikker fingrene, du kan få alt honning. Det kan i hvert fald ikke siges, at Gertrud led af eksil.
  Tværtimod kunne hun allerede godt lide at løbe barfodet på varme skarpe sten, og mærke massøren med en hård sål og fra tid til anden klikke pisken på dyr.
  Selvfølgelig var der nogle gange mangel på kommunikation. Der er mange mennesker i paladset, og alle mulige barnepiger, men her er næsten hele tiden Eric med dig. Men indtil videre er det ikke blevet uudholdeligt. Hyrdedrengen havde ikke tid til at kede sig, Gertrude havde endnu ikke haft tid til at savne sine forældre dødeligt, og diverse fisk blev kedelige. Nogle gange ville jeg selvfølgelig spise kage, wienerbrød eller chokolade. Men selv i paladset spiste hun det ikke så tit, da hendes forældre var bekymrede for hendes helbred. Og Eric klatrede nogle gange ind i spisekammeret og stjal noget slik. Så man kan ikke sige, at Gertrud sad på udelukkende hyrderationer.
  Så sommeren gik lykkeligt og efteråret kom. Dagene er kortere, nætterne er længere og køligere. Men havet er stadig varmt, og dagene er sjove.
  Gertrude har levet et ubekymret liv indtil videre. Selvom vinteren kunne være kølig, og badning i havet ikke længere ville være så behageligt. Men intet, de dør ikke, og der vil være andre underholdninger.
  Men Stella, efter at have giftet sig med prinsen, startede en stormfuld aktivitet. Endda overraskende for en pige på samme alder som Gertrude. Stella vævede intriger og formåede at få en stærk indflydelse på sin svigerfar, Louis den fjortende. Hun skubbede solkongen til endnu en krig på alle mulige måder. At erobre Spanien og det hele, såvel som de portugisiske kolonier, var hendes drøm. Og der og England at underlægge sig. Desuden er King James svag og har brug for fransk støtte. Og hun ville Stella kunne sætte sig ned for den spanske trone.
  På grund af de mange sager er Stella allerede begyndt at glemme Gertrude. Indtil ambassadøren, der ankom fra Norge, mindede mig om hende. Khans datter håbede, at hendes tidligere elskerinde led meget i eksil, eller måske havde hun allerede lagt hænder på sig selv. Hvis han kendte virkeligheden, var han helt sikkert gået amok af ærgrelse. Hvad er rigtig godt og sjovt for prinsessen.
  Men hun var ikke til det. Men nu tøvede Stella. Nu har hun så mange penge, at det er nemt at ansætte en professionel morder, der vil dræbe pigen og derved fjerne et farligt vidne. Men det var ikke nok for Stella at dræbe sin tidligere partner og elskerinde. Hun ville netop det - at ydmyge og ydmyge den stolte prinsesse.
  Så hun ikke går til et kristent paradis, som en ung martyr, men lider i lang tid i et sandt fattigdomshelvede. Og hvad er det mest nedsættende erhverv, hvis ikke en hyrdinde? Nej, hun vil ikke dræbe Gertrud, men prinsessens liv bør gøres sværere. Og til dette formål vil Khans datter sende en særlig lejesoldat, der skal gøre prinsessens ophold endnu mere helvede, og samtidig informere Stella fra tid til anden.
  Du skal bare tage dig god tid og finde en person med fantasi, og som ejer en duepost, som uden at slå ihjel vil forkrøble, men vil bringe Gertrude i graven først og springe hende gennem helvede til ende.
  Det er begyndelsen af december på Korsika. Det blev mærkbart koldere, og selv om morgenen var der frost på småstenene. Gertrude løb barfodet ud og rystede. Hvor brat ændrede vejret sig. Selv i går var det mere end tyve grader i løbet af dagen, og det er acceptabelt. Og nu er kulden blæst ind fra nord, og det er blevet frost. Prinsessen svøbte sig ind i et dunet tørklæde, men hendes bare fødder blev meget stærke. Hun blev ved med at hoppe op og ned og prøvede at finde en skarpere sten. Da temperaturen langsomt faldt, vænnede den naturligt stærke pige sig til det og oplevede ikke længere alvorligt ubehag. Bare fødder tilpasser sig også det forværrede klima. Men da hun sprang skarpt, bliver det til tortur.
  Selv hærdede Erics ben blev røde, som gåsefødder. Drengen spurgte brudgommen:
  - Kan der være mindst et par sko til pigen? Hun kan tilgive!
  Staldmanden spurgte drengen med skepsis:
  - Og dig? Kan du holde det ud selv?
  Erik sagde selvsikkert:
  - Du ved, jeg har aldrig hostet, selvom jeg alle de seneste vintre gik barfodet. Men hun er stadig en pige, og ikke hærdet, som lokale bondekvinder fra en såret barndom.
  Staldmanden nikkede indforstået.
  - Jeg vil spørge værtinden.
  Og en tung, stor mand gik ind i huset. Og et minut senere fløj han ud, som om han var stukket og hvinende:
  - Damen forbød det! Det har ikke sneet endnu, og I skal begge være barfodede! Ellers bliver du pisket i stalden!
  Erik tog en dyb indånding og sagde:
  - Okay! Så vær det, lad os gå!
  Efter hurtigt at have drevet kvæget ud, inviterede drengen prinsessen til at sidde på ryggen igen. Og han begyndte selv kraftigt at massere pigens bare fødder, hærdet og hærdet af kulden. Gertrude rystede af kulde, men blev hurtigt opvarmet, især da solen kom frem og vinden lagde sig. Og hertugens søn, der rev blade fra palmer, begyndte at lave høje støvler til prinsessen.
  Gertrud sang irriteret:
  - Jamen, hvorfor varer sommeren ikke hele året rundt, hvorfor brænder frosten slemt på hælene!
  Erik bemærkede filosofisk:
  - For at benene ikke skal være for bløde, er der en sten, og så vi ikke soler os om vinteren. Og hun er ret blid.
  Ikke desto mindre, da drengen var kommet ud på græsplænen, tændte han et bål og varmede mælk og honning op og tvang prinsessen til at drikke:
  - Du kan ikke tilgive. Der er ingen læger her. Og gendarmerne har noget at helbrede.
  Gertruds kuldegysninger gik over, og dækket af et uldent sjal og blade, døsede pigen hen i solen.
  Så vågnede jeg, da det allerede var mørkt. Det blev koldere, men stadig acceptabelt. Så hun i hjemmelavede støvler og i blade gik efter Eric, der, som om intet var hændt, løb halvnøgen. Medmindre han smed en T-shirt over en muskuløs torso. Nej, ingen tager drengen.
  Vintrene på Korsika, især på den sydlige spids, er virkelig milde. De følgende dage var meget varmere. Og Gertrud løb igen, især efter solopgang, barfodet hen over småstenene og i det mindste en gang nysede. Det sneede kun juleaften. Kvæget blev ikke drevet ud den dag, og for første gang i lang tid endte drengen og pigen i mesterens hus. Nemesis besluttede at arrangere en ferie for sig selv, og derfor forberedte de alle mulige ting til hende. Og Eric og Gertrude serverede hende ved bordet. Nemesis var munter. Ved siden af hende sad en gæst, som prinsessen først forvekslede med en ung mand. Herretøj, kort blond frisure og mandig hage. Så, ud fra skikkelse og måde at leve på, indså Gertrude, at dette var en kvinde og en smuk kvinde, omkring femogtyve år gammel eller endnu yngre.
  Men på trods af sin skønhed har hun allerede et hårdt udseende af ståløjne og stærke hænder med fulde knytnæver. Som en gadekæmper.
  Hun smilede til Gertrude, et bredt smil med hvide, skinnende og store tænder. Men hans øjne var stadig kolde og hårde. Og hos hende følte pigen noget godt skjult fjendtlighed.
  Kvinden sagde dog med en venlig og kærlig stemme:
  - Lad disse børn sætte sig til bords og spise frokost med os. Vil du virkelig have en kage, Stella?
  Ja, på det seneste drømte Gertrud oftere og oftere om kager og kiks med fløde, som hun spiste i sit palads. Det var virkelig ikke nok for hende. Og af frygt for, at denne smukke tante med morderens næver ville ændre mening, sprang prinsessen straks op på den stol, hun blev tilbudt. Eric satte sig lidt behersket. Han ville også rigtig gerne smage på kagen.
  Kvinden så på Gertrude. Hun tog forsigtigt gaffelen og kniven op. Og hun så på damen, der ikke turde skære sig.
  Milady sagde sagte:
  - Klip barnet af, så meget du vil, og lad drengen også spise.
  Gertrude begyndte at skære, hun gjorde det forsigtigt, i overensstemmelse med etikette. Krigerkvinden iagttog hendes bevægelser nøje. Drengen, som allerede havde formået at glemme gode manerer i næsten otte år som hyrde, optrådte mere uhøfligt, men tog også, efter sin partners eksempel, kniv og gaffel i hænderne. Og blev snavset i en duftende creme.
  Og Gertrude spiste meget forsigtigt og prøvede ikke at blive snavset. Efter en lang pause mærkede pigen endelig den uforglemmelige smag af kiks og chokoladecreme på tungen. Hvor er det fantastisk at spise en kage, hvis smag hun ikke havde tid til at glemme.
  Milady spurgte blidt pigen på norsk:
  - Du må være en adelig señora?
  Gertrude svarede automatisk og lyver:
  - Ikke!
  Kvinden smilede kødædende og bemærkede:
  - Men din skønhed og manerer giver dig væk. Så Gertrude!
  Prinsessen rystede og forrådte sig selv:
  - Hvad kender du mit navn?
  Milady smilede og fortsatte på norsk:
  - Vær ikke bange... Da den sorthårede bedrager tilbød at følge dig og ødelægge dit liv, forekom det mig straks, at sagen var uren. Hvorfor er det for prinsessen og kronprinsens hustru at hævne sig på tjenestepigen så subtilt. Desuden har jeg hørt om din familie. Du er skandinavisk og næsten helt blond. Og han er en sort brunette, slet ikke som sin far. Ikke desto mindre lykkedes det hende at charmere Louis den fjortende, og denne gamle mand er hovedkulds forelsket i hende. Så jeg tænkte - jeg tager et andet tilbud og brænder med mig selv.
  Gertrud sukkede tungt og bemærkede:
  "Jeg svor på mit mors hjerte ikke at fortælle det til nogen!"
  Milady nikkede med hovedet og sagde sagte:
  - Dette forklarer din tavshed, men... Før eller siden vil Stellas bedrag blive afsløret, og... Hun kan ikke tage hovedet af.
  Prinsessen smilede, men rynkede så, mens hun sagde:
  - Ingen vil tro, at en barfodet tigger er en kongedatter.
  Milady afviste bestemt tvivlen.
  - Vi kan skrive et brev til din far, og han vil personligt besøge Ludvig XIV's hof. Så er alle problemer løst på én gang. Alt du skal gøre er at skrive et par ord på pergament, så er Stella færdig!
  Gertrude vågnede op og så på Eric. Han kunne tilsyneladende ikke det norske sprog, og tog ikke hensyn til samtalen. Selvom prinsessen ikke havde det dårligt i eksil, ønskede hun ikke længere at finde sig i Stellas styre. Og pigen besluttede:
  - Jeg skriver et brev til min far!
  Milady smilede bredt og sagde til pigen:
  - Lad os gå til et andet rum. Pen og blæk er klar.
  Gertrud gik efter krigerkonen. Prinsessens bare fødder bevægede sig næsten lydløst, og soldatens støvler knirkede. Det er sjovt, men den kongelige person ligner en tigger i klude, på baggrund af en kvinde i mandstøj.
  Gertrude satte sig ned og dyppede sin kuglepen i blækhuset. Hun vidste ikke, hvad hun skulle skrive specifikt. Desuden var eden stadig gældende, og hun ønskede ikke at bryde den. Du kan dog gøre det.
  Milady, der forstod årsagen til tøven, bad:
  - Skriv enkelt: Far, jeg elsker dig højt og vil gerne se dig. Kom snart til Paris, Gertrude, som elsker dig.
  Prinsessen krydsede sig og dyppede pennen flere gange i blækhuset og skrev et par ord ned. Så satte jeg mit maleri...
  Milady tog det hun havde skrevet, lagde det i en konvolut og forseglede det. Så kyssede hun prinsessen farvel og hviskende:
  - Brevet vil blive leveret til adressen. Og Stella, vi uddeler dødsstødet.
  Og knirkende med sorte, skinnende støvler forlod kobra-kvinden rummet, tårnet, på en afsidesliggende gård.
  Gertrude hviskede efter Milady:
  - Gud velsigne os!
  
  
  SNØDRONNINGEN OG BARFODE GERD
  Pigen var den samme Gerda fra Snedronningen, og om foråret, så snart sneen smeltede, gik hun ud af byen for at lede efter sin navngivne bror Kai. Hun tog en lille pose mad med sig og tog sine røde sko på, det dyrebareste hun havde. Solen skinnede og det var skønt forårsvejr. Gerda gik rask og fløjtede en sang:
  Jeg går på en lang vej
  Leder efter min forsvundne bror...
  Og jeg tror, jeg vil finde Kai
  Selvom drengen ikke er et plaster.
  
  Vejen er meget vanskelig
  Der er stejler og sletter i det ...
  Men vid, at en drøm vil gå i opfyldelse -
  For evigt med min bror er vi ét!
  
  Hvis jeg skal være barfodet,
  På stenen og på de sneklædte skråninger...
  Og jeg vil trække ham med magt,
  Min bror er den bedste!
  
  Vejen er hård, tro mig
  Nogle gange hyler ulve så rovdyr...
  Ethvert dyr kan gøre ondt
  Og stenen under fødderne er skarp!
  
  Men Kai, jeg tror, jeg vil finde,
  Kys hans smukke...
  Jeg vil gå gennem kulden og snestormen,
  Sne brænder min bare fod!
  
  Ja, vejen er barsk, tror du
  Og Gerda sulter...
  Undgå tab undervejs
  Pigens hjerte banker ængsteligt!
  
  Men jeg vil passere sandet og sneen,
  Og jeg skal hjælpe dig, tro Kaya...
  At elske en dreng er ikke en synd
  Jeg går barfodet gennem sneen!
  
  Men enden på vejen kommer
  At se min bror i et nyt lys...
  Jeg vil åbne en herlig beretning om sejre,
  Planeten bliver varmere!
  Gerda gik langs stien, og hendes ben i splinternye sko blev gnedet. Pigen sagde til sig selv:
  - Vejen til min bror er lang, og jeg vil trampe disse nye røde sko ned i klude. Jeg tager bedre billeder af dem! Allerede varm!
  Gerda tog sine sko og strømper af og gemte deres rygsæk. Barfodet var faktisk lettere at gå og mere behageligt. Støvet på vejen prikkede benene. Gerdas familie er ikke rig, og i den varme årstid spillede pigen ofte barfodet. Men efter vinteren, og hun er snedækket i Danmark, er hendes såler i filtstøvler forkælet. Og for kun at gå de første par minutter, var den stenede vej behagelig. Så begyndte pigens nøgne såler at klynke og gøre ondt.
  Gerda forlod den stenede europæiske vej og gik langs det friske forårsgræs. Så det var meget mindre stikkende. Selvom det ikke er så bekvemt at gå.
  Pigen gik for sig selv og nynnede noget igen. Så spiste hun noget brød fra sin pung.
  Endelig dukkede en landsby op forude. Gerda kunne i sin enkle kjole og barfodet være blevet tigger, men hun så for ren ud. Hun er blond og smuk, hendes ansigt endda lidt mørkere end hendes snehvide hår.
  Den kom ind i landsbyen for at forlade det bløde græs, og igen prikkede sandet og gruset på vejene hendes ben. Men landsbybørnene pralede allerede med deres nøgne, støvede hæle med stor magt, og Gerda bed tænderne sammen og ville ikke gå for en tøs.
  Pigen spurgte børnene om Kai.
  En af drengene svarede:
  Og jeg er Kai!
  Gerda lo og rystede på hovedet.
  - Du er ikke Kai'en!
  Drengen blinkede med sine bare, støvede hæle og forsvandt.
  Gerda, der indså, at eftersøgningen efter hendes bror kunne blive forsinket, spurgte om arbejdet.
  En ejer sagde, at det var kedeligt at bære ti spande til et måltid.
  Gerda tog åget, tog to spande op og bar. Temmelig svært for en pige at bære store spande. Hans bare fodsåler var bogstaveligt talt i brand.
  Men hun bider tænder sammen, gik og ringede. I byen var Gerda uvant med hårdt arbejde, selvom hun også havde noget med husarbejdet at gøre.
  Pigen bragte de sidste spande bogstaveligt talt svimlende. Og næsten tabte dem. Men hun trak vejret tungt og bar den til verandaen.
  Ejeren gav hende en brødskorpe og sagde:
  - Hvis du vil, kan jeg tage dig som stuepige!
  Gerda rystede på hovedet og trak vejret tungt.
  - Ikke!
  Og flimrende med sorte hæle på støvet løb hun ud af landsbyen. Med nød og næppe nåede hun den nærmeste høstak og faldt i den i fuldstændig udmattelse. Så indhentede søvnen hende.
  og havde mareridt...
  Stakkels Gerda, klirrende med tunge lænker, der gnaver hendes ben, vandrer ind i et parisisk fængsel. De anbragte dem også i Chatelet, i en kold, ildelugtende celle, hvor både små piger taget i at stjæle og ældre kvinder sidder sammen, men næsten alle er unge.
  De fodrer dig modbydelig vodka og gammelt brød. Så du kan tilbringe mere end et år under umenneskelige forhold.
  Men Gerda er indkaldt til afhøring. De smører deres hæle med olie og bærer en flammende fyrfad til deres bare fødder. Pigen skriger af smerte og mister bevidstheden. Og hun er tvunget til at tage skylden for mordet på en adelsmand.
  Torturen fortsætter i flere dage, barnet bliver pisket, hængt på et stativ, men Gerda viser et utroligt mod. Intet genkendes. Og så lægger jeg spanske støvler på den.
  Brædder klemmer børns ben, og bødlen kører i kiler. Efter de første slag mister pigen bevidstheden. Men de hælder koldt vand over hende og tvinger hende til at komme til fornuft. Så slog de brædderne igen. Smerten er simpelthen forfærdelig. Gerda piver og kommer ud med et vildt skrig.
  Den berusede bøddel griner.
  Forhørslederen gentager spørgsmålet:
  - Dræbte du Vicomte de Jouzac?
  Gerda svarer med et støn:
  - Ikke!
  Efterforsker råber:
  - Bøddel, endnu en kile til hende! Tykkere!
  Og igen følger et slag, hvorfra hele pigens krop gyser. Tårerne løber fra øjnene på Gerda, Andersens heltinde er meget såret, men hun tilstår ikke.
  Forhørslederen råber:
  - Ja tilstå os! Det er bare ord!
  Gerda finder pludselig styrken til at svare klart:
  -Ord er som vinden, spinder en mølle, der giver mel til de kloge og mel til tåber!
  Forhørslederen råber:
  - To kiler mere!
  Og igen flyver hammeren ... knoglerne, børns ben knaser, af smertechokket mister barnet igen bevidstheden. Gerda bliver genoplivet med en spand iskoldt vand fra kælderen. Og de fortsætter den sofistikerede og samtidig klodsede tortur. Her i en skruestik samtidig klemmer de, fingrene på pigens hænder. Klem skruestikket. Gerda besvimer igen. Denne gang i lang tid. Ikke engang en spand vand kan genoplive hende.
  Pigen ligger i en torturstol, bleg og blodig.
  Gerda vågnede. Nå, hun har et mareridt. Men efter hårdt arbejde og en lang rejse er hendes bare fødder meget svirrende og ømme. Pigens nøgne, støvede såler er revnede, og det gør ondt at træde på dem. Med magt tvang Gerda sig selv til at rejse sig og bevægede sig til fods. Slåede fødder gjorde ondt, men pigen sammenbidte tænderne hårdere og gik i naturen. Selvom hvert trin eksploderede af vild smerte.
  Efterhånden blev kroppen dog varmet op, og smerten sløvede. Selvom benene, og især læggene, var meget trætte af træthed, og den nøgne, væltede sål var øm af små småsten på vejen.
  Pigen gik gennem sin styrke og tilføjede endda et skridt ... Solen passerede forbi middagstid. En ny landsby er dukket op. Gerda kom haltende ind i ham. Hendes årer prikkede af spænding.
  Pigen rakte hånden frem og spurgte grædende:
  - Giv mig noget brød, tak.
  En af kvinderne gav hende et stykke pandekage, en veninde en gammel skorpe, en tredje kartoffel.
  Gerda styrkede sin styrke lidt. Og sad på bænken et stykke tid. En dreng kom hen til hende og spurgte:
  - Hvor skal du hen, pige?
  Gerda svarede ærligt:
  - Jeg leder efter min navngivne bror Kai!
  Drengen trak på skuldrene og svarede:
  - To Kai og vi har i landsbyen. Navnet er almindeligt. Og verden er stor. Og dine fødder er dækket af blod.
  Gerda sukkede tungt og svarede:
  - Jeg ved det. Men jeg kan ikke forråde min ven!
  Drengen bemærkede:
  - Du har noget i tasken!
  Gerda nikkede.
  - Ja, hun har røde sko!
  spurgte drengen med et smil
  - Dyrt?
  Pigen nikkede.
  - Ja! Bedstemor sparede op i seks måneder!
  Drengen spurgte overrasket:
  Hvorfor går du ikke til dem?
  Gerda svarede ærligt:
  - Derfor går jeg ikke, fordi de er dyre! Vejen kan være lang, og de falder fra hinanden.
  Drengen foreslog:
  - Sælg dem, og du kan købe mad undervejs!
  Gerda rystede på hovedet.
  - Ikke! Kai så dem aldrig! Jeg vil gerne vise mig i dem!
  Drengen nikkede indforstået.
  - Jeg forstår! Tag en kobberpenge! Snart når du byen, der vil være nok til et brød. Bare prøv ikke at stjæle. Selvom du er et barn, vil de sætte dig i fængsel og piske dig!
  Gerda rystede på hovedet.
  - Jeg vil aldrig stjæle noget!
  Så rejste pigen sig fra bænken og trampede. Hendes ben gjorde ondt, hendes fødder brændte, men pligten krævede, at hun fortsatte.
  Inden natten faldt på, havde hun ikke tid til at nå byen og overnattede igen i en høstak.
  Denne gang var hendes søvn mere afslappende.
  Bøddelens datter gemte Gerda i en kurv og bar hende ud af cellen. Hun skyndte sig at forlade Chatelet, indtil fangerne blev savnet. Og pigen stak af med bagagen.
  Bøddelens datter tog afsted med Gerda på vej mod Sydfrankrig i håb om at fare vild der. Hun gik i lædersko, Gerda trampede barfodet ved siden af hende. Men så, fra den stenede vej, faldt pigens sko fra hinanden, og hun kunne næsten ikke træde på sine blodige fødder. Det var lidt nemmere for Gerda, da hun oprindeligt havde ru sål, tilsyneladende, på trods af den kraftige foryngelse, holdt pigens krop mindelser om tidligere tests.
  Bødlens datter blev anset for at komme fra en velhavende familie og gik normalt i sko, som det er skik og brug blandt ikke-fattige parisiske familier. Og hendes pigesål var ikke vant til sten, småsten, stenede franske veje. Men pigen, der havde brækket sine ben i blodet, viste mod og klagede ikke. Gerda, standsende, kyssede hendes ben på hendes blodige fødder og smerterne aftog, bødlens datter faldt i søvn.
  Gradvist helede hendes ben og blev dækket af en hård skorpe. Bøddelens datter klædte sig selv og levede af almisse, også Gerda stod kun tilbage med klude. Til vinteren flyttede pigen og pigen til Italien. Der er ingen frost, og mere eller mindre tåleligt. Men deres liv er blevet vagabondernes liv. Altså meget tung og sulten. Og der var intet lys i dette liv. Bøddelens datter var køn, men slet ikke smuk og helt afmagret, hun blev et siv.
  Og Gerda, inspireret undervejs, begyndte at synge;
  Gerda Kaya ledte efter barfodet,
  Jeg vandrede gennem de barske snedriver ...
  Når alt kommer til alt er hendes sjæl gylden,
  Som en strålende hvid sne!
  
  Kunne ikke finde en brudgom
  Og hun kom til nazisterne fuldt ud ...
  Åh, stakkels pige Gerda,
  Hvilken skam at holde ud!
  
  Grædende forberedte et stativ,
  Spreder en ild under dine fødder ...
  De steger pigen som en fisk,
  Men ved i ånden, at hun er som en ørn!
  
  Og udholdt store lidelser
  Tortur og tortur utallige...
  Overlejret med en uheldig hyldest,
  At få en pige til at græde!
  
  Bare fødder slikker med flammer,
  Pisk pigen voldsomt slå!
  Her under kuplen i det strenge Paris,
  De fører Gerda i kappe til ilden!
  
  Tortur er hårdt pige tåler,
  Og griner i ansigtet af bødderne...
  Nej, hun vil ikke bede om døden -
  En test på hendes skuldre!
  
  Kan modstå torturen
  Du er tålmodig, fordi den ideelle...
  Vores Gerda blev født i Rusland,
  Ortodoksi udenad!
  Selvom de brækker hendes knogler med flåter,
  En skarp spids prikker et hvidt bryst ...
  Og med bare fødder på kullet,
  De sætter Gerda, så smerte - træk ikke vejret!
  
  En pige stiger stolt ned til ilden,
  Selvom ansigtet er dækket af blod, blå mærker ...
  grinede højt af glæde
  Selvom arme og ben er i lænker!
  
  Og det så ud til, at der ikke var nogen flugt
  Bødlens pote brænder ilden...
  Bad Gud om tilgivelse
  Skønt ildtunger strakte sig ud til hende!
  
  Kroppen bliver slikket af en rasende flamme,
  Og Gerda stønner af smerte, skriger...
  Men banneret flyver stadig i sjælen,
  Og i hjertet af skansmonolitten!
  
  Der vil være et monument over lysets pige,
  Og Rusland vil huske sin datter...
  Gerda den tapre vil blive sunget
  Dagen vil komme, og natten vil forsvinde!
  Gerda, altid sulten, barfodet og i klude, trampede rundt i Italien. Hun håbede stadig på at finde sin bror Kai. Af en eller anden grund ledte hun efter ham i det sydlige Europa og ikke på Nordpolen.
  Og nu nærmede hun sig allerede Napoli. Ikke langt fra byen stod et stort og meget smukt palads.
  Pigen satte sig på en sten. Og hun begyndte at græde i en dyb sorg.
  En dreng kom hen til hende. I rigt tøj og laksko. Han var tilsyneladende på samme alder som Gerda. Og stille og roligt spurgte:
  - Hvorfor græder du tigger?
  Pigen svarede ærligt:
  - I mange år nu har jeg ledt efter min navngivne bror Kai, og jeg har gået den halve verden barfodet!
  Drengen bemærkede skeptisk:
  - Mange år? Leder du efter ham siden barndommen?
  Gerda rystede på hovedet og svarede:
  - Altså nej! Jeg er meget ældre, end jeg ser ud!
  Drengen smilede og svarede:
  - Jeg elsker at lytte til historier! Fortæl mig din historie!
  Gerda begyndte at uddybe, ærligt og uden pynt.
  Drengen lyttede til hende og lyttede ... Så svarede han:
  - Jeg ved ikke, om det er sandt eller ej, men måske er vores prins Kai!
  Gerda fløjtede.
  - Jah?
  Drengen nikkede indforstået.
  - Jeg er tjener i prinsens palads, og jeg ved, at min overmand er fra almuen! Vores prinsesse valgte selv en ung mand, som skal være et geni og imponere hende med noget!
  Pigen nikkede indforstået.
  - Ja, det kunne Kai! Han er meget smart og en fantastisk original! Nogle gange komponerede han sådanne digte, at børn strømmede til fra hele København og lyttede og klappede!
  Drengen nikkede.
  - Jeg tror dig! Prinsen var virkelig en dreng som mig! Han kom endda barfodet og tog støvler på, kun ved indgangen til paladset. Og det blev bare fantastisk. I betragtning af at der var en hel skare af mennesker, der ville giftes, så gjorde han indtryk!
  Gerda spurgte:
  Har han lyst hår og blå øjne?
  Drengen, der selv var sorthåret, nikkede.
  - Ja! Og kongen kunne også godt lide, at han ikke er italiener, men taler vores sprog perfekt!
  Gerda bekræftede:
  - Vores bedstemor var lærer i fremmedsprog. Og Kai fra vi kendte fra en tidlig alder! Det er bestemt ham!
  Tjenestejenten bemærkede:
  - Du er endelig heldig!
  Pigen stampede med bare fod.
  - Tag mig til prinsen!
  Drengen trak på skuldrene.
  - Vagterne vil ikke lukke pigen ind i klude og en barfodet pige ... De vil simpelthen smide dig ind i et fangehul!
  Gerda rystede og knirkede:
  - Hvad skal man gøre?
  Drengen foreslog:
  - Jeg studerede alle kroge og kroge i paladset. Jeg vil vejlede dig i hemmelighed. Når det er nat, hele vejen til soveværelset. Og du vil straks komme i kontakt med prinsen!
  Pigen nikkede.
  - Jeg er enig!
  Drengen bemærkede:
  - Måske skulle du anskaffe dig en ny kjole og sko. Du chokerer Kai i denne form!
  Gerda rystede på hovedet.
  - Det er nemmere at gå barfodet uden støj! Desuden, lad min bror se, hvad jeg er blevet!
  Drengen nikkede.
  - Sæt dig på klippen! Jeg bringer dig mad. Du er så tynd og sulten. Og så går vi!
  Pigen bevægede nervøst sine bare fødder, sitrende af utålmodighed. Er striben af uheld forbi, og vil hun se sin storebror Kai igen?
  Gik han også barfodet fra Danmark til det sydlige Italien? Stakkels dreng. Hun har bare såler, selvom hun er en pige, som hovene på en hest fra Europas veje fyldt med skarpe sten. Både kulde og varme oplevede hun og udholdt alt.
  Drengen bragte hende et par flødekager fra køkkenet, et kyllingelår.
  Gerda spiste det grådigt.
  Det var allerede mørkt... Pigen vaskede forsigtigt sine bare fødder i åen. Men det var værd at tage et par skridt, da de ru såler blev støvede igen. Drengen så så smart ud.
  Han førte hende gennem et hemmeligt hul i hegnet og bevægede sig med hende gennem baggaderne.
  Alt var som i et eventyr... Italien og paladset, hvor drengen tog hende med. Og hun troede, at denne prins var hendes navngivne bror Kai. Men vagterne vil faktisk ikke lukke en barfodet pige i klude igennem.
  Tjenestejenten førte hende til prinsens soveværelse. Han tog selv skoene af i paladset for ikke at larme, og børnene gik barfodet langs gangene og gik behændigt uden om vagterne.
  Nogle gange blinkede farvede billeder langs væggene, som var sjove drømme.
  Og i den gyldne blomst sov den unge prins, og på sin højre side prinsessen.
  Prinsen var smuk, men noget overvægtig fra de luksuriøse fester i paladset og ældre end Kai. Men Gerda indså straks, at det ikke var ham.
  Og det store par vågnede.
  De blev først bange, og vagterne greb børnene. Men så bad prinsessen en tynd, blond pige i klude med hårde, støvede ben om at fortælle sin historie.
  Gerda fik styr på det hele. Herunder beskrivelser af brutal tortur i et fransk fængsel.
  Prinsessen sagde sympatisk:
  Lad hende blive hos os!
  Prinsen var enig:
  - Det er den mest vidunderlige historie, jeg nogensinde har hørt!
  Og tilføjede:
  - Det meste af vejen gennem Europa red jeg stadig på hest. Og først da hun faldt, måtte gå til fods. Det er også godt, at drengene i vores kloster kun må tage sko på i kulde, og mine fødder var ikke ømme. Men alligevel slog jeg mine fødder ned og haltede. Hun gik barfodet Europa fra ende til anden!
  Prinsessen sagde eftertrykkeligt:
  Hun vil være min yndlingsfrue! Og vær efter dette! Og drengen, der bragte hende, ti slag med pinde og på hælene, for at overtræde etik, og tyve guldmønter, at han fandt os en ny ven!
  Den unge tjener bøjede sig og svarede:
  - Du er så fair!
  Pigen bukkede og spurgte:
  - Det er bedre at give mig pinde på hælene! Det hele er min skyld her!
  Prinsen smilede og svarede:
  - De vil slå dig med pinde af sig selv! For ulovlig indrejse i paladset! Vi er bare herskere!
  Prinsessen bekræftede:
  - Og hun også ti slag med pinde på de bare hæle!
  Gerda sukkede tungt. Hun lagde sig på ryggen, og tjenerne lagde hendes bare fødder i løkker. Men det viste sig ikke at være så skræmmende.
  De slog hende med en tynd kvist, bare for at se, og Gerdas hærdede såler gjorde ikke ondt, men kildede kun.
  Men drengen blev slået med en bøjelig stok, og han kom virkelig til skade. Men han sammenbidte tænderne hårdt, og rykkede, formåede han at holde sine skrig tilbage. Og så rejste han sig og haltede tungt på begge ben.
  Igen fangede den langmodige Gerda den heldige billet. Pigen blev gjort til tjener for en adelig prins. Hun blev en vagtfrue, klædt i silke og fløjl. Historien gentog sig ifølge Andersen, kun lidt i en anden version. Allerede den første dag gned Gerda sine fødder i sine nye støvler og indså, at rigdom ikke kun er sødme. Og i silke er det lidt varmt i den italienske sommer. Og de mest udsøgte retter er ikke så gode, når man har en mæt mave.
  Det presser og forstyrrer gang ...
  Desuden skulle Gerda lære fremmedsprog, gode manerer, alverdens etikette og videnskab. Og det er slet ikke så interessant som at leve som en vagabond.
  Selv mit hoved ryster.
  Gerda prøvede at vænne sig til det, hun led i lang tid. Her er der gået et år. Og det så allerede ud til, at hun blev draget ind i denne udmattende rytme i ærespigens liv.
  Og at hun allerede nu er tilbageholdende med at gå et sted hen og lede efter noget.
  Men i spejlet, foran hvilket hun udførte ceremonien, dukkede hendes navngivne bror Kai pludselig op. Drengen voksede slet ikke og ændrede sig ikke i løbet af de lange adskillelsesår, kun han blev for bleg med en usund blå. På snedronningens slot så han ud til at fryse, og forsøgte stadig at sammensætte ordet: "Evigheden" fra isen.
  Og uden ham er han en fange.
  Men det så han ikke ud til at kunne. Og hvordan er det at sidde på et isslot i mange år, selvom man ikke mærker kulden?
  Og der er ingen andre børn i nærheden?
  Gerda følte, at hendes navngivne bror var dybt ulykkelig. Der er kun is og isbjørne rundt omkring, du sorterer gennem isflager, der funkler som diamanter. Selv når man tager i betragtning, at hjertet af den navngivne bror frøs, er det stadig tydeligt, at han er dybt ulykkelig. Og kun med Snedronningen selv kan man tale, men hun dukker så sjældent op i isslottet.
  
  Gerda skreg og besluttede sig for at løbe. Hun gik til sit værelse. Ærligt venstre støvler, dyr kjole og tyndt undertøj. Hun klædte sin tidligere kjole på, blev til laser, men omhyggeligt opbevaret kjole. Hun blev trang, og blottede sine ben over knæene. Pigen er blevet voksen, og hun ser ud til at være tretten år, men faktisk er hun ti år ældre. Hvor længe var det siden, hun ledte efter sin svorne bror? I tretten år, hvis ikke mere.
  Pigen kyssede krucifikset, og så barfodet gik hun på jagt efter sin navngivne bror. Hun vidste i hvert fald nu, at han var langt mod nord. På vejen blev hun mødt af vagter. Da de så Gerda barfodet og i klude, blev de overraskede:
  - Er du en ventedame? Hvad er det for et udseende du har?
  Gerda løj:
  - Jeg gjorde min prins vred, og han beordrede mig til at gå til alle fire retninger, i de samme klude, som jeg gik til gudstjenesten.
  Vagten bemærkede ynkeligt:
  - Du slår alle dine ben ned, jeg giver dig i det mindste et par sko. Min datter voksede ud af dem, og de vil være lige noget for dig!
  Pigen savnede at gå barfodet, hvilket er så dejligt, når sålerne er ru.
  Gerda svarede beskedent:
  - Jeg fortjente det ikke... Behold det eller sælg det!
  Den skæggede mand rystede på hovedet.
  - Jamen, det gør jeg ikke! Vejene i Italien er for barske og stenede til pigens bare fødder. Desuden er du allerede vænnet fra den barske overflade. Det er stadig maj, og det bliver snart ikke koldt, men til natten giver jeg dig et dunet tæppe til at dække dig selv... Indtil du finder nye gode ejere!
  - Tak skal du have! svarede Gerda.
  Hun ønskede ikke at fornærme vagten.
  Hun tog med sit læder og næsten ubrugte sko - tilsyneladende havde hendes datter dem kun på ferier, og et dunet, også et praktisk nyt tørklæde. Hun takkede den blødhjertede vagt. Skoene var virkelig behagelige, lidt overdimensionerede, men normale. Det var behageligt at gå i dem.
  Men så snart hun drejede om hjørnet, tog pigen skoene af og hængte dem over skulderen. Hun ville virkelig gå barfodet, tage en pause fra paladssko. Først var det behageligt at gå, vejstøvet kildede i mine bare hæle. Men så begyndte et langt fravær af vane at påvirke. Pigens såler blev blødere og blødere, og hun mærkede hurtigt, at småstenene var skarpe og brændte. Og generelt føles hver tuberkel på den bare fod, hvor hård hud er gået af, smertefuldt.
  
  Men Gerda, der nåede at hænge på stativet i sit i forvejen knap så korte liv, var ikke flov. Når alt kommer til alt, gør det ikke så ondt at gå barfodet på en stenet vej som at have dine hæle stegt i en bradepande. Selv om hun i et år, ærespigen, forkælede sig selv. Intet hun kan holde ud.
  Og Kaya vil finde, med alle midler.
  Ved udgangen af dagen blødte pigens bare fødder, men hun gav ikke op og faldt i søvn i en høstak. Og næste dag gik igen på en stenet vej.
  Og hun gik gennem kraften, selvom hendes ben eksploderede af smerte for hvert skridt.
  Gerda tog ikke mad med, og hun måtte spise almisse. En smuk pige i klude blev serveret villigt.
  Gerda ville først sælge lædersko eller bytte dem til mad, men så ombestemte hun sig. Hendes ben blev meget hurtigt grove, og de havde ikke brug for sko, især i den varme årstid. Men hun mødte to små drenge, der bogstaveligt talt var ved at dø af sult.
  Gerda kunne ikke forlade dem.
  Pigen fodrede dem med, hvad hun samlede i en pose, og solgte dem derefter i en købmandsbutik, selvfølgelig med stor rabat, næsten nye sko. Vi købte mad og efterlod det til drengene sammen med et duntørklæde.
  Lad ikke drengene fryse.
  Selvfølgelig opførte Gerda sig på en kristen generøs måde. Desuden var det sommer, og om natten var der ingen grund til at dække med et tørklæde. Men da Italiens generøse marker sluttede, endte pigen, der gik nordpå, i Alperne. Og det er stadig varmt om dagen, men koldt om natten. Og landsbyerne er meget sjældnere, man skal sulte.
  Og meget skarpe småsten på vejene, grav i de friske hård hud på en piges sål.
  En gang om sommeren slog bjergfrosten til, og pjalterne frøs. Pigen rykkede og rev til sidst sin kjole. Hun var nøgen og forsvarsløs. Jeg var nødt til, med kludene på mig selv, at gå i et hurtigt tempo. Du kan ikke sove nøgen om natten - et sandt helvede. Gerda sov ikke hele dagen og natten, men om morgenen gik hun lidt lavere ned og varmede op, sov. Så gik hun igen hele natten, og ved middagen næste dag kom hun til en fjeldgård.
  Ejeren gik med til at give Gerda enkelt og gammelt tøj, men til gengæld tvang han ham til at hugge træ i to hele uger og bære vand i spande med åg.
  Og ikke kun for dem selv, men også for deres naboer.
  Pigen arbejdede hårdt til udmattelse og spiste kun gammelt brød og sur mælk. Ejeren inviterede hende til at blive, men Gerda løj og sagde, at hun valfartede. Modvilligt gav bjergnæven hende en slags hullet sæk, men du er i hvert fald ikke nøgen. Og han smed ikke engang et stykke brød på vejen.
  Selvom pigen proppede sig med hård hud på hænderne.
  Gerda måtte gå med tom mave. Og i bjergene er landsbyerne sjældne, og selve Alperne er store, på toppen af bjergene, selv om sommeren er der sne. Pigen fra sult rev græs, kløver, gnavede grankogler. På ti dage var hun afmagret til at blive én hud og knogler. Selv egernet kunne ikke modstå, og spiste råt.
  Og selv gnavede huden.
  Så ramte jeg gården igen. Der arbejdede hun hårdt i tre dage, men så spiste hun, og de gav hende lidt for vejen. Men mest af alt i højlandet fik natten koldt. Pigen sov om dagen, om natten trampede hun med sine bare, hårdhændede fødder på skarpe sten. Nogle gange hylede ulvene, flere gange faldt Gerda i afgrunden og faldt næsten, men skæbnen holdt hende tilbage. Selvom en betydelig frygt for at gå gennem bjergene og om natten. Og sulten...
  Men hun ved i det mindste, hvor hun skal hen.
  Da Hannibal krydsede Alperne til Italien, døde halvdelen af hans hær og alle elefanterne. Og her er overgangen lavet af en lille, ja, endda i årevis, og en voksen pige.
  Ulvene slikker hende barfodet, yndefulde aftryk efterladt af hendes meget lidende fødder.
  Da Gerda allerede var på vippen, kom hun i vejen for en anden gård, og igen mad. Ejeren viste sig at være venligere og tilbød pigerne en fåreskindsfrakke og sko, men Gerda nægtede, idet hun sagde, at hun allerede var vant til sten og kulde, og at bare fødder går meget lettere end at lade dem i sko. Ejeren gav en hel pose mad til vejen.
  Han havde en samvittighed.
  Det tyngede selvfølgelig pigen, men tillod hende at gå et par uger mere uden at stoppe. Højlandet var ved at være slut, bjergene blev lavere og lavere. Og Gerda krydsede den sværeste del af rejsen: toppen af Alperne.
  Og dette er allerede en præstation.
  Nu var hun i Schweiz, hvor det er lidt blødere, og gårde er mere almindelige. Overgangen hærdede Gerda, og hun blev ikke forkølet i bjergene, og blev ikke engang forkølet. At guderne ikke elsker de svage i ånden, men belønner de stærke.
  Ja, og ulvene slikkede kun pigens bare fodspor, men de turde ikke kaste sig over.
  Gerda gik og gik, stoppede i gårde, arbejdede, nogle gange sang. Omvandrende liv er behageligt og velkendt for hende. Dagene begyndte at gå hurtigere og hårdere. Skæbnen har indtil videre beskyttet pigen mod onde mennesker, røvere og voldtægtsmænd. Ikke desto mindre er Gerda ikke længere så lille, og kunne tiltrække voldtægtsmænd. Men indtil videre lykkedes alt.
  Højere magter tog sig af hende ...
  Her passerede pigen også Schweiz og kom ind i Bayern. Sommeren har allerede passeret toppen af hovedet, men det er stadig meget varmt på sletten, selv om natten. Og vejene er ikke så stenede. At gå var en fornøjelse. Landsbyer stødte ofte på, og der var ingen problemer med mad. Gerda, der arbejdede på deltid, sparede nogle penge op til sig selv og opdaterede sin kjole til en mere elegant og ny. Men hun foretrak at gå barfodet, især da sålen blev hårdere end støvlernes.
  Og fødderne fryser næsten ikke selv om natten og efter regnen.
  Men tiden gik. Pigen flyttede nordpå. Sommeren er forbi og efteråret er kommet. Kold regn væltede ned, og Gerda befandt sig i det nordlige Tyskland. Hun slog sine bare fødder gennem de iskolde vandpytter og mærkede en let kuldegysning. Men Gerda er allerede så bekendt, at hun besluttede sig for ikke at få sko og begrænsede sig til kun et uldent tørklæde. Hun foretrak igen at overnatte, kun om dagen, og trampe om natten.
  Desuden er det varmere at sove i løbet af dagen, og du vil ikke fryse i bevægelse.
  Så hun passerede det ret tætbefolkede nordlige Tyskland og gik til havet.
  Hun slog sin bare fod i vandet....
  Der er ingen steder at komme længere fra land, og det er ikke realistisk at svømme over havet. Forholdsvis tæt på var indfødte Danmark. Pigen ville pludselig tilbage til sit hjemland København. Måske er hendes bedstemor stadig i live. Desuden er det ikke klart, hvordan man kommer videre.
  Men Gerda satte sig på en sten ved havet og afviste efter at have tænkt sig tanken om at vende tilbage. Hvis der ikke er nogen anden udvej, så bør du finde et skib, der går nordpå, nå isen og derefter bevæge dig til Nordpolen. For højst sandsynligt ligger snedronningens slot der.
  Kulden, især om natten, bider pigen, men kan ikke bryde hendes vilje.
  Nå, hvis det er nødvendigt, vil hun finde sådan et skib, men for nu, til havnen.
  
  JUNG PÅ AMAZONSKIBET
  Edmond D'Artagnan er nu en kahytsdreng på et Amazon-piratskib. Hele besætningen består kun af smukke piger. De er alle i korte nederdele og sømandsdragter. Disse er stribede og krøllede. Og deres leder er piratdronningen: Charlotte de Condé.
  Hun er også barfodet, men hendes ankler er prydet med guldslangearmbånd med smaragdøjne. Og på håndleddene er armbånd besat med diamanter. En meget smuk dronning, og muskuløs, stærk.
  Edmond er kun en dreng. I korte bukser og med en nøgen, solbrændt, muskuløs torso trækker han i rebet. Ruller den strammere. Ja, det er en meget aggressiv dreng. Han hvilede sine bare fødder på masten og snoede sig.
  Piger krøller rundt om ham. To trækker i sejlet, deres bare, muskuløse, solbrune ben spændte.
  Edmond d'Artagnan sang:
  Pirater har ikke brug for videnskab
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har ben og arme
  Og hovedet er ubrugeligt for os!
  Der er femten hundrede piger på en brigantine. Og de er endda lidt trange. Selve brigantinen er meget smuk og malet. Sejlene er lavet af farvede designs og fin silke.
  Edmond strøg sejlet med sin babyfod og lo kildrende. Og pigerne lugter af dyre parfumer, som om de gør underværker i smykker.
  Nogle af dem bærer også smykker og ornamenter. Alle er solbrændte, og de fleste er blonde. Der er mange rødhårede ... Vidunderlige skønheder.
  Drengen fikserede sejlet og rejste sig højere. Masten varmede op og brændte behageligt drengens bare, hærdede ben.
  Edmond så pludselig sejl i det fjerne og fløjtede. Det var så fantastisk. Et eventyr var planlagt.
  Og den unge kahytsdreng befalede:
  - Jeg ser en gallion forude!
  Pigerne begyndte at bøvle og begyndte at bevæge sig. Nu havde de et bytte.
  Sandt nok er der kun tolv kanoner på brigantinen. En gallion er imponerende i størrelse.
  Kort før dette rensede pigerne næsen af deres brigantin for vækster. Og han gik meget hurtigt. For at fremskynde sin bevægelse beordrede Charlotte de Condé et ekstra sejl. Og brigantinens hastighed er steget markant.
  Gallion ændrede ikke kurs. Det kan ses, at piratskibet virkede lille på dem. Faktisk var det kun galjonens kanoner ombord, der havde otteogfyrre, hæk og stævn ikke medregnet. Ja, de er større i kaliber.
  Assistenten for kaptajnen og piratkongen, Emmanuel, bemærkede med bekymring:
  "De kunne godt sænke os!"
  Charlotte stampede sin bare fod på dækket og sagde beslutsomt:
  - Ikke! Du kan ikke drukne os så let!
  Edmond råbte fra øverste dæk:
  - Til kamp! Piger frimodigt i kamp!
  Emmanuelle knurrede vredt:
  - Wow, din lille djævel! Lad os komme ned!
  Så adræt som en abe sprang drengen af. Hans bare, lyserøde hæle blinkede.
  Charlotte spurgte med et blink:
  - Vil du have en kamp baby?
  Edmund knurrede som svar:
  - Jeg vil virkelig gerne!
  Den rødhårede Emmanuelle støttede uventet drengen:
  - Denne gallion er fyldt med last, så hårdt bevæger den sig! I ingen stor bytte!
  Charlotte var enig.
  - Lad os smutte langs agterstavnen, vi har en smal bue, og tag fjenden ombord!
  Edmond sprang op og sang:
  - Djævelen selv er ikke din bror -
  Hak fjender pirat!
  Charlotte beordrede og stampede sin bare hæl på egetræet i agterstavnen:
  - Følg kahytsdrengens sejl!
  Brigantinen rykkede tættere på. Gallion forsøgte at vende sig om. Men han bevægede sig rigtig hårdt. Brigantinen skiftede i skudøjeblikket fra kanonerne og modtog næsten ingen skade. Ganske vist ramte det ene skud stævnen, og det andet skød sejlet ned.
  Men det havde næsten ingen indflydelse på hastigheden. Pigerne trak straks flere papirer og øgede tempoet.
  Charlotte bemærkede med et grin:
  Vi er lysets krigere!
  Og blinkede til sine venner...
  Emmanuelle svarede:
  - Mere præcist underverdenen!
  Pigerne forberedte kroge på forhånd. Det lykkedes dem at komme foran galionen i et forsøg på at vende den anden side. Kanonerne lades ret langsomt, men en salve ved brigantinen på tæt hold ville være fatal. Men pigen Gertrude nåede at skyde fra geværet og brækkede galjonens hækror, hvorfor den bremsede og rystede sig selv. Her drejede pigerne papirsejlene i en anden vinkel, for ikke at lade dem støde for kraftigt sammen. Og brigantinen lagde jævnt til kaj. Krogene blev spændt godt fast og loddet med klæbrig olie.
  Piratkrigere angreb i en lavine. Deres bare runde hæle blinkede. Og om bord på galjonen kæmpede krigere i bronzerustninger mod dem.
  Der var dobbelt så mange af dem, men de var klart ringere end de smukke amazoner i fingerfærdighed.
  Charlotte ledede selv angrebet, kørte en vindmølle med to sabler og slog hovedet af en fjendtlig legionær. Det skæggede hoved rullede tilbage.
  De Conde, piratdronningen flyttede sin bare hæl til modstanderens hage og kvidrede:
  - Til pirat-lykke!
  Drengen Edmond kæmpede også. De er små, men adrætte. Og så hugger han modstandere med sabler.
  Her rullede det andet hoved og efterlod blod på dækket. Spaniere (ja, det er ligesom spaniere - sorte, skæggede, i rustninger og høje støvler trods varmen!) gør desperat modstand.
  Edmund skar endnu et hoved af i en behændig flankerende manøvre og kvidrede:
  - For Athos!
  Og igen ramte han fjenden i hagen med sin bare hæl. Og slaget var godt, kæben fløj.
  Drengen brølede:
  - Til Porthos!
  Den havde en meget kampånd, som at koge vand i en tekande.
  Emmanuelle skar sig selv og flyttede sit bare knæ til maven. Så blod fossede ud af fjendens mund.
  Pigen kurrede:
  - For piratbroderskabet!
  Og igen, hvordan han vil tage det og skære det med sværd, som fra en vending ...
  Charlotte passerede sommerfuglene med sine sabler og kvidrede:
  Jeg tager en ny tur
  Jeg er en engel, en pilot af Antikrist!
  Og hvordan han vil flytte sin bare hæl til fjenden i selve åndedrættet.
  Edmond snublede. Og en stor spansk korporal, da han flyver overbord og drukner der.
  Drengen tog den og sang:
  - Det er ærgerligt, ingen ved det
  Og vi kender ikke engang os selv...
  Hvor meget guld har vi brug for
  Hvor mange penge vil vi have!
  Og Edmond skar endnu en modstander ned. Piratpiger klatrede ind i kampen og huggede alle som kål. De havde passion og et kolossalt ønske om at vinde.
  Emmanuelle hakkede, hendes to sabler blinkede som propelblade. Og hun så ekstremt stridbar og aggressiv ud.
  Og den bare, runde hæl fandt endnu en hage af en spansk officer. Den fra et knusende slag, mens den flyver, brækker et træ overbord.
  Emmanuelle sang:
  - Vi røver karaveler,
  Vi røver gallioner....
  Vi er ikke stillet til ansvar -
  Jeg er ligeglad med alle lovene!
  Og pigen faldt på ryggen og sparkede en anden stor officer med fødderne, og han fløj overbord i tung rustning. Og kastede sig ud i det salte havvand.
  Emmanuelle kurrede:
  - Nå, fra skruen!
  Charlotte støttede hende:
  - Torden bryder igen
  Vil styre knoglen!
  Og pigen vil hoppe og ramme fjenden med sin bare hæl i brystet. Hans kuras brast af et stærkt skub, og blodet fossede ud af hans mund som en fontæne.
  Charlotte de Condé sang:
  - Blæs, blæs, mere, blæs,
  Endnu et slag og nu ...
  Jeg har en gave i kampe,
  Jeg slår dig ihjel!
  Og pigen hugger igen med sværd. Afskåret hoveder flyve igen.
  Charlotte brølede af glæde:
  - Vores sorte flag er over alt!
  Nogle spaniere, da de så, at de kæmpede med piratpiger, faldt håbløst på knæ og bad om nåde.
  Pigerne tvang dem først til at kysse deres bare, mejslede ben og smed dem derefter overbord.
  Charlotte de Condé knirkede:
  - For stor succes!
  Og igen, hvordan han flytter sin bare hæl lige ind i modstanderens næse. Og knus ham, så der opstod et hul i baghovedet. Og derfra udgydte en kilde af blod.
  Men det hele er slut.
  Piraterne vandt, og de sidste spanske soldater faldt på knæ og bad om nåde.
  Charlotte de Condé sagde med et smil:
  - Lad os få dem overbord, fiskene skal også spise! Og så gennemsøger vi lastrummene og kahytterne.
  Pigerne efterkom beredvilligt ordren. De tillod kun mænd at kysse deres bare såler, før de døde, hvilket er meget behageligt for piger. Og kastede dem i havet.
  Edmond, filosofisk bemærkede:
  - Til hvem tærter og donuts,
  Og hvem får blå mærker og stød!
  Derefter bevægede pigerne sig gennem hytterne på jagt efter bytte.
  I kaptajnens kahyt fandt de en adelig dame på omkring femogtredive og en pige på femten. De var i dyre kjoler og sko med dekorationer.
  Charlotte sagde med et smil:
  - Du kan tage en løsesum. Eller foretrækker du løkken?
  Senoraen svarede med et suk:
  - Forbarm dig over din datter!
  Piratdronningen nikkede.
  - Jeg kan tage hende med til mit hold! Hvis hun accepterer at deltage, så tak!
  Pigen knirkede:
  - Bliv pirat?
  Charlotte de Condé nikkede.
  - Som du vil! Løsepenge får for meget ballade. Vi sælger dig bedre til sukkerrørsplantagen!
  Pigen kvidrede som svar:
  - Jeg går med til at blive filibuster!
  Emmanuel bemærkede:
  - Hun er for øm, og for os bliver det kun en belastning. Måske er det bedre bare at gå overbord!
  Edmond bemærkede med et smil:
  - Det er ikke godt at dræbe kvinder!
  Emmanuel bemærkede logisk:
  - Det er ikke godt at dræbe mænd også! De er stadig levende væsner! Og de har børn!
  Musketer-drengen nikkede.
  - Ja, det er korrekt! Børn græder for far. Og jeg tænkte ikke over, hvor ulækkert det er at dræbe!
  Emmanuelle bemærkede med et fnis:
  - Men det skal du!
  Musketer-drengen kurrede:
  - Jeg elsker dig livet! Og jeg håber det er gensidigt!
  Charlotte de Condé nikkede.
  - Vi tager dig med til vores hold! Hvad skal man gøre med den ældre?
  Den unge kvinde foreslog:
  - Du kan tage en stor løsesum for mig! Dette er præcis!
  Piratdronningen sagde:
  - Meget ballade med denne løsesum. Jeg foreslår følgende... Vi sælger hende på slaveauktionen. Måske ender hun på plantagerne, og som hushjælp, hvilket vil være meget nemmere for hende!
  Senora mumlede:
  - Hav barmhjertighed...
  Charlotte sagde eftertrykkeligt:
  - Tag alt værdifuldt fra dem!
  Piraterne tog alle smykker fra pigen og kvinden og rev skoene af og så alt det dyre tøj. Den yngste fik en kort nederdel og en sømandsdragt. Og den ældre hvide hættetrøje, der forlader barfodet og barhovedet.
  Den yngste sluttede sig til Amazons. Hun blev straks tvunget til at træne og hegne med skønheder. Men det var ikke nok... De begyndte at knibe hende, hvis hun ikke bevægede sig hurtigt nok.
  Og så rykkede amazonerne ind i lastrummet og gennem forskellige afkroge. Og straks skreg de af glæde: de stødte på tønder fulde af guld og meget mere. Især perca og kaffe.
  Krigerne sang med det samme og klappede i hænderne:
  - Vi er superklasse krigere,
  Vi vil ødelægge alt...
  Slå tamburinen -
  At leve rasende!
  Krigere og faktisk en kolossal skønhedskategori. Og deres bare fødder blinker bare. Og de er muskuløse og solbrune.
  Skattene på gallionen er kolossale. Men her kommer alarmen. En eskortekrydser dukkede også op. Et kraftfuldt slagskib med hele hundrede kanoner. Han var åbenbart fikset til at vogte en gallion fuld af guld.
  Den enorme krydser kom snigende på pigerne.
  Charlotte grinte og beordrede:
  - Løft alle sejl - gå ombord!
  Emmanuel var enig:
  - Vi har intet andet valg!
  Edmond udbrød på toppen af sine lunger:
  - Lavet af stål pigebesætning,
  Går i en menneskemængde til boarding!
  Pigerne efterlod adskillige skønheder på galjonen fanget og fulde af bytte og indtog stillinger på brigantinen.
  Nu fra frelsen var kun i fart. Hundrede-kanon krydseren er ingen joke. Han kan drukne dem som killinger. En brigantine med tolv kanoner mod sig er som et græsstrå.
  Der var en risiko for, at hun ville blive sænket, før hun sejlede til den mægtige krydser, hvis kanoner var i stand til at kaste skud på fem pund i vægt, og ret langt.
  Og udover hundrede kanoner på siderne har denne førsteklasses slagkrydser også hæk- og buekanoner.
  Så kom en tanke gennem drengen Edmond:
  - Lad os signalere, at vi overgiver os!
  Emmanuelle fnyste foragtende.
  - Ydmyge før dette?
  Jung bemærkede logisk:
  - Vi har et hul i næsen, og det her skib er mere manøvredygtigt end en tungt lastet gallion. Vi bliver trivielt sunket. Så vi hejser det hvide flag, og de kommer for at aflevere præmieholdet. Og vi tager dem med ombord.
  Charlotte de Condé var enig og stampede med bare fod:
  - Ret! Jeg mener også, at det ikke er risikoen værd igen, og det er bedre at hejse det hvide flag!
  Emmanuelle fnyste foragtende.
  - Vise fejhed?
  Charlotte de Conde indvendte logisk:
  - Mere præcist, brug tricket!
  Den rødhårede Emmanuelle smilede og nikkede med sit brændende hoved:
  - Anvende et trick? Hvad er jeg enig i!
  Og så trak Edmond det hvide klæde op. Brigantinen er lille, krydseren er tolv gange i volumen, eller endda mere. Og han har en besætning på tusind mennesker. Mod halvandet hundrede Amazoner. Kun én barfodet pige er ti klodsede spaniere værd i kamp. Så skønheder har en chance.
  Det gik op for Charlotte, at hvad nu hvis vi taber gallionen og bruger brigantinens hastighed og manøvredygtighed til at komme væk fra kæmpen? De har bestemt en chance. Desuden er der for mange fjender på kampkrydseren af første klasse. Og du kan ikke undvære tab.
  Men det er det, piger er for, at kæmpe modigt og vinde.
  Charlotte de Conde lavede et ottetal med sit sværd og knirkede:
  - Vi vil være klar til at vinde, og hvis vi skal dø!
  Cruiser ambassadør fra en afstand kerne. Det slog sejlet af brigantinen. Emmanuelle fløjtede. De vidste, hvordan de skulle skyde på krydseren, og nu kunne pigerne blive rigtig dårlige. De mistede chancen for at nærme sig skibet for at angribe det.
  Men beregningen på spaniernes grådighed virkede. Og deres krydser, da de så det hvide flag hejst, bevægede sig mod brigantinen. Faktisk kan pirater tidligere have fanget skatte, og hvorfor ikke tjene på dem? Det ville være rart.
  Krydseren bevægede sig mod brigantinen. Edmond sang med et grin:
  - Konge for at få nogle penge,
  Jeg er glad for at klæde mig ud i klude!
  Emmanuelle bemærkede og stampede vredt på sin bare, solbrune fod:
  - Og hvad er det for noget? Trivielt vrøvl!
  Drengen bemærkede:
  - Sangen hjælper os med at bygge og leve!
  Den rødhårede nikkede samtykkende og sang:
  - Det er sjovt at gå over de åbne vidder med en sang,
  Gennem vidderne, gennem vidderne!
  Og selvfølgelig er det bedre at slå med et koben,
  Bedre koben, bedre koben!
  Edmond, blottede sine tænder, samlede op:
  - En angriber, to angribere
  Han vakler...
  En angriber, to angribere -
  Han lyver!
  Charlotte, tilføjede den piratdronning og stampede sine bare fødder:
  - Et bræt, to brædder,
  Kisten er under opbygning....
  Emmanuelle tog den op og sprang op:
  - En spatel, to spatler,
  Hullet graver!
  Og alle piratpigerne sang i kor:
  - Det er sjovt at gå over de åbne vidder med en sang,
  Gennem rummene, gennem rummene...
  Og selvfølgelig er det bedre at slå fjender med et koben,
  Bedre koben, bedre koben!
  Og nu nærmede krydseren sig brigantinen. Kroge begyndte at blive kastet fra ham. At binde fastere.
  Og krigerne i kobber- og bronzerustninger begyndte at stige ned på brigantinens dæk. Han trampede på tunge smedejernsstøvler. Og selvom spanierne og byttedyrene var varmt klædt grundigt på, bærer de en ubehagelig stank.
  Charlotte kommanderede og blinkede til sine venner:
  - Angreb!
  Og pigerne angreb fjenden med al de sultne panters vrede. De fældede fjenden med et vildt vanvid.
  Emmanuelle kørte en vindmølle med sine sværd, huggede et par spanske hoveder ned og knirkede:
  - For piraterne på månen!
  Edmond, denne dreng, der huggede fjenderne ned, knirkede:
  - For D'Artagnan!
  Og drengen huggede med vildt raseri af en lille leopard - de spanske legionærer.
  Charlotte flyttede sin bare hæl til hagen på den spanske general og kurrede:
  - For vores sejr!
  Slaget brækkede spanierens kæbe.
  Charlotte de Condé hvinede:
  - For vores mægtige knytnæve!
  Og han vil tage og flytte fjenden med næverne i hagen. Og igen vil knoglen tage og knække.
  Emmanuelle kvidrede og blottede sine perlefarvede tænder:
  - Folk dør for metal!
  Og med sin bare hæl flyttede hun fjenden ind i den næste kæbe. Og knækkede den af al sin magt.
  Edmond bemærkede, efter at have holdt en sommerfuglreception og afskåret modstandere, mens han blinkede til pigerne:
  - Det er endnu bedre, når de vinder!
  Pigerne rykkede frem mod fjenden, bevægede sig med vildt pres og vanvid. Der var så meget raseri og aggressivitet i dem, at deres solbrune kroppe bogstaveligt talt glimtede af sved. Og det virkede muskuløse piger med presseplader som chokolade, som om de var smurt med smør.
  Edmond knirkede og huggede en anden modstander ned:
  - Kakao og kaffe! Du vil blive erstattet af sport og professionelle!
  Pigen med en tigers muskler skar en anden fjende og kurrede:
  - Vi stjal vanvittigt!
  Og med sin bare hæl vil han flytte fjenden i øjet. Han tog den og kraniet revnede. Og hjernerne fløj ud.
  Emmanuelle drejede også med sine sværd, og tre hoveder faldt på én gang. Krigeren kvidrede:
  - For storstilede sejre!
  Og hendes bare, runde hæl på pigen er som et slag i generalens tinding. Den ene vil kollapse, og yderligere tre jagerfly vil plaske fra siden i vandet.
  Charlotte kæmper også med stor bitterhed. Og skærer fjenderne som en hammer.
  Piratdronningen holder fanreception. Afskærer modstandere og synger, blotter store tænder:
  - Folk beundrede dronningen,
  Alle drengene i gården blev forelskede!
  Og Charlotte igen som at hugge modstandere. Og skær adskillige modstandere på én gang.
  Emmanuelle tog den og sang:
  - Jeg er en klassepige - super!
  Og hun svingede igen sine sværd og skar modstanderne i halve. Og hendes sværd er barbermaskinens suveræne piloter.
  Pigerne angriber og skærer. De er meget hurtigere end spanierne. Mange af skønhederne har smidt deres veste og kæmper med bar overkropp. Og sådan går det for piger. Og de viser sig selv - fremragende tyve.
  Charlotte huggede med Kolovrat-teknikken og brølede og smed de afskårne hoveder over bord med sin bare fod:
  - Jeg har en super klasse pige!
  Emmanuelle, der skærer modstandere ned med sværd, der er skarpere end en barbermaskine, tilføjede:
  - Jeg er hyper!
  Og også med en bar, mejslet fod kastede hun hovederne i vandet. Et af de hjelmede hoveder væltede en fjendtlig soldat. Han kollapsede og druknede. Så tag ikke pigerne til at vise sig frem.
  Charlotte bemærkede med et grin:
  - Jeg er den højeste klasse!
  Edmond er rasende igen.
  Og drengen skærer som et hak og skærer hovedet af modstanderne. Og mange af dem tog og blev efterladt uden kålhoveder.
  D'Artagnan den yngre sang:
  Men hvorfor,
  Det er umuligt at leve i sindet!
  Men hvorfor,
  Du kan ikke stole på nogen!
  Men hvorfor! Men hvorfor!
  Emmanuel hugger modstandere med vildt pres og skifter hurtigt fra side til side. Hovederne på de fældede spaniere rullede, og pigerne kastede dem op med deres bare fødder. Og krigerne sang, med tigerens begejstring, at de så lammet:
  - Tråden er knækket
  En ond død truer os...
  Og for at leve -
  Helten skal dø!
  Emmanuelle bemærkede og kastede endnu et hoved op med sin bare sål og væltede fjenden:
  - Men hvorfor,
  For at kærligheden skal blomstre...
  Vi er nødt til at udgyde nogens blod!
  Men hvorfor!
  Krigeren fnisede og blottede sine perlefarvede tænder. Sådanne skønheder kæmper her.
  Emmanuelle bemærkede, da hun afskar modstandere som sandpapir:
  - Planetens storhed vil være med os!
  Og igen kører møllen med sværd. Hun er en desperat skønhed.
  Charlotte de Conde bemærkede, at hun huggede fjender ned og huggede hoveder af med fodboldens bare hæl:
  - Det skal nok gå!
  Det skal nok gå!
  Jeg ved det! Og jeg dræber!
  Og igen kaster han med bare tæer en morderisk dødsgave. Og det er meget fedt.
  Charlotte, denne piratdronning tog den og kurrede:
  - For mit fædreland,
  Lad os dræbe bastarderne!
  Og pigen kastede med sine bare tæer en skarp dolk, som skar hovedet af flere spanske soldater.
  På trods af krydserholdets numeriske overlegenhed overvandt pigerne. De er så adrætte, adrætte og modige. De føler en enorm kraft.
  Emmanuelle, der huggede fjenden som en kål, tog den og sang:
  - Store vidder af plads,
  Du bliver ikke træt af kærlighed...
  Lad os rulle skove og bjerge til en knytnæve,
  Siden Svarog selv er rejst!
  Og pigen igen, som om hun huggede en mølle med sværd og afskar en masse fjender i en kæmpe lidenskab.
  Edmond sang med glæde, knusende modstandere;
  -Ordet "kujon" er ukendt i Gascogne.
  -Jeg kender ikke sværdet, hvis du tager fejl -Vi Gascons har den bedste smag i verden -Vi kan ikke lide andet end berømmelse.
  
  Frækt ansigt, specielt at blive - Her er et Gascon-look uden fejl. Tro mig, sir, du skal ikke vente længe. Paris vil stadig genkende D'Artagnan!
  
  Uden herlighed kan jeg ikke leve i Paris, hele mit liv er gået, det er tid til at tage sig af skæbnen. - Så hvor gammel er du, mit barn? - Åh, meget, sir, meget - omkring tolv år! fjende: - Er din hånd fast? - dette er et sandt træk ved den berømte Gascon-lim, Og jeg var lige så vovet, da Paris genkendte Emmanuel i skønheden.
  
  Bourgogne, Normandiet, Champagne eller Provence, Og der er også ild i dine årer, Men held, ved Gud, er ikke op til dig, så længe der er Gascogne i verden!
  Mens i den hvide verden...
  Mens på det hvide lys...
  Så længe der er Gascogne i verden!
  Så de skar disse bastards ned og fyldte vejene med lig. Og hele dækket var dækket af blod. Pigernes bare fødder var så yndefulde og vakte spænding og en følelse af glæde, når man ser på dem.
  Edmond sang med glæde:
  - Barfodet, kun barfodet,
  Under julitordenen og under brændingens lyd....
  Barfodet, kun barfodet
  Vi har lov til at lege med dig!
  Emmanuelle påpegede aggressivt, huggede modstanderne ned og lavede endnu en mølle med hendes sværd:
  - Drenge skal tåle tæsk og vænne sig til grusomhed fra barndommen!
  Og krigeren flyttede igen fjendens bare hæl til hagen. Og han styrtede ned og væltede yderligere fem spanske soldater overbord.
  Charlotte de Conde bemærkede:
  Djævelen er her, djævelen er der
  Livet er en komplet løgn!
  Og blinkede til sine uheldige partnere. Og de nedhuggede fjenden med kolossal bitterhed. Og så kan ingen modstå dem.
  Edmond bemærkede, da han skar endnu en modstander ned:
  - Julemanden med en kost,
  Julemanden er sej!
  Og drengen udførte igen en vindmølleteknik med sværd, hvorfra fældede hoveder faldt. Forresten var disse sværd, der ligner sabler. Og de kan kaldes både sabler og sværd.
  Edmond flyttede også sin bare hæl ind i fjendens hage og brækkede kæben og tvang ham til at kollapse.
  Hvorpå han sang af raseri;
  Hvad folk siger
  Vi er ligeglade...
  Gå ikke til karate -
  Det blev uanstændigt!
  Drengen fortsatte aktivt med at klippe og viftede med begge sabelsværd på én gang. Og tager det ene hoved efter det andet.
  Emmanuelle bemærkede og svingede sine sværd som en guldsmede, slog med vingerne og kvidrede:
  - Ruby, men du skal ikke skære dig selv!
  Edmond var let enig i dette og udryddede modstandere:
  Hvis du er fuld, så bliv ikke fanget!
  Og drengen vil dreje drejeskiven og slå betjenten i hagen med sin bare hæl. Han, som en sæk, vil tage og falde sammen.
  Edmond sagde med aggression i stemmen:
  - Øl og kaviar, sprut til morgenen!
  Og drengen griner, glad for sin joke. Faktisk kan man sige, at han er et barn - super! Og løber og hopper og vifter med næverne. Og hvis han flytter sin bare hæl i næsen, så kan ingen modstå. Der vil være total knockout.
  Edmond derimod agerer med den største styrke og grænseløs aggressivitet. Skør dreng - sig ikke noget!
  Emmanuelle, der huggede de presserende krigere fra det castilianske imperium, kurrede og blottede sine tænder:
  - Men jeg vil ikke, jeg vil ikke efter beregning! Og jeg vil have det af kærlighed, for kærlighed!
  Charlotte de Conde, dissekere modstanderne og knuste dem til en kage, hylede og blæste lyn fra hendes næsebor:
  - Frihed, frihed! Giv mig frihed! Jeg vil flyve op som en fugl!
  Kamppige - sig ikke noget! Den har en vild og uhæmmet passion. Og en kampopstilling.
  Edmond bemærkede ganske logisk og skar de næste rivaler ned, eller rettere den uheldige soldat:
  - Gud vil ikke give, medmindre vi selvfølgelig ikke selv tager fejl!
  Charlotte de Conde tog den og sprang op. Hun bevægede sin bare fod over hovedet på de spanske soldater. Hun slyngede dem til en fuldstændig knockout og kurrede og blottede sine tænder:
  - Udødelighedens glorie - sadistisk rock,
  Regnskabsørn - for indeværende valgperiode!
  Krigeren følte sig meget stridbar og forbandet oppumpet og bevæbnet.
  Og hvis den bevæger sig igen, så vil en masse modstandere tage den fra deres hove og kollapse. Og det passer Charlotte ret godt.
  Edmond, der huggede mod fjenden, kastede dolken med sine bare tæer og kurrede:
  - Raging Eagle -
  At knække løven...
  Vinger spredt -
  Uhyggelig Satan!
  Og drengen vil tage den igen og hugge med sværd. Og det vil tage mange fjendens hoveder ned på én gang.
  Den kæmpende dreng er søn af Charlie D'Artagnan. Hans militans er fantastisk. Og den kæmpende natur er genial....
  De fleste af de spanske soldater er allerede blevet dræbt. Og selvfølgelig er dette et stort plus.
  Nogle af dem, der allerede ser, at Amazonerne ikke kan stoppes, falder på knæ eller falder endda helt på deres ansigter. Og de kysser sålerne på pigernes bare fødder. Og det er helt fantastisk. Faktisk kan intet stoppe og besejre sådanne krigere.
  Emmanuelle, der huggede modstanderne, brølede:
  -Og vil ikke stoppe
  Og skift ikke ben...
  Vores ansigter skinner
  Skinnende støvler!
  Og igen bruger pigen en meget anstændig mølle med sværd. Og skære hoveder af som kål. Og han optræder ekstremt aggressivt, tfu, så længe man kan gentage det irriterende udtryk - ekstremt aggressivt!
  Måske anvende noget nyt - for eksempel uendeligt aggressivt!
  Og så bliver det overhovedet - Ku!
  Charlotte de Condé kurrede med et blink:
  - De tager os ikke både en kugle og en bajonet!
  Og hendes blottede, runde hæl er som en hamring i den spanske admirals hornede hjelm. Den vil flyve på hovedet og slå flere pansrede jagerfly ud, hvilket får dem til at vælte i vandet. Og rejste sig efter deres fald en kogende orkan.
  Krigeren bemærkede med et grin:
  - De lægger dem ikke i en kiste to gange, Führeren bliver kaput!
  Emmanuel spurgte:
  - Og hvem er Führeren?
  Charlotte de Conde fnisede og svarede:
  - Det er tysk leder!
  Den rødhårede djævel med et grin spurgte igen:
  - Måske mener du Barbarossa?
  Piratdronningen med et smil fra en hest sagde:
  - Nej, jeg mener hunden Barbosa!
  Edmond, der skar de pansrede krigere ned, bemærkede:
  - Jeg hader bøller! Jeg ville hænge alle hundene på én gang!
  Emmanuelle svarede lunefuldt og blottede sine tænder:
  - Hunde er ikke skyld i noget som helst!
  Og igen, som en bar hæl, vil han flytte fjenden fra hagen. Modtagelse banal, men effektiv. Og hvis det gør, vil det være meget dumt.
  Charlotte bemærkede, at hendes flisebelagte mavemuskler bøjede sig.
  Og hun tog den og sang, blinkede, og hendes øjne flimrede som lysene i et lyskryds.
  De Conde mumlede:
  - Vi tager alle og slagter!
  Edmond sang helt i lungerne og blottede sine tænder:
  - Jeg dræber dig! Jeg skærer jer alle sammen snart!
  Emmanuelle, der huggede modstandere ned, knirkede:
  - Jeg skærer jer alle sammen snart!
  En anden pige vil tage det og plapre:
  - Jeg dræber dig!
  Charlotte påpegede aggressivt og skar sine modstandere ned som en le:
  - Jeg vil skære, jeg vil slå, alligevel vil du ikke leve!
  Krig, som man siger, er en farlig vej, alle, der har trådt på den, ved om den. Du kan ikke komme ud af det, du kan ikke hoppe af - Othello kvalte den berømte pige!
  Og så viser pigerne, når de går ombord på cruiseren, en underholdende rækkefølge.
  Charlotte sagde med et smil:
  Sådan dræber vi!
  Emmanuel bemærkede:
  - Men skakkronens ære på kortet -
  Du kan ikke undslippe nederlag!
  Og pigen kastede en hjemmelavet granat med sine bare tæer. Og rev en masse fjender fra hinanden.
  Og nu er ni tiendedele af krydserens soldater blevet dræbt. Og de overlevende krigere falder på deres ansigter, og pigerne stikker deres bare fødder i ansigtet. De får dig til at slikke dine hæle og kysse. Og samtidig stiller de spørgsmål: hvor mange dråber er der i havet, hvor mange stjerner er der på himlen, hvor mange hår har en sigøjner i hovedet.
  Hvis pigernes svar ikke passer dem, gennemborer de uden unødvendige ceremonier fangerne med sværd som edderkopper med nåle. Og smid dem over bord.
  Emmanuelle tog fat i generalens næse med sine bare tæer og klemte hårdt. Så sagde hun:
  - Hvem er din fars søn, men ikke din bror?
  Generalen mumlede:
  - Bastard...
  Emmanuelle fnisede og bemærkede:
  - Svaret er forkert! Så det...
  Og pigen tog ham og sparkede ham overbord. Han fløj ud og floppede i havet. Og druknede næsten med det samme i sin rustning.
  Pigerne jublede og fnisede og blottede deres tænder. Deres øjne var safir eller smaragd. Og de blinkede til deres partnere.
  Og efterhånden smed fangerne overbord. De havde ikke brug for dem. Løsesummen var ubetydelig, og besværet er fuldt.
  Edmond skubbede også sin fange over bord og bemærkede:
  - Livet er ofte uretfærdigt! Tusind fyre døde og for hvad?
  Emmanuelle svarede med et grin:
  - For at rydde et sted på planeten Jorden!
  Musketer-drengen knirkede:
  - Rent, rent, rent
  Synd med skorstensfejeren!
  Emmanuel var enig i dette:
  - Ja, skorstensfejeren skal også spise!
  Efter at have afsluttet de sidste fanger sendte pigerne krydseren ud i vandstrømmene ... Mere præcist bemærkede Charlotte logisk:
  - Vi har ikke brug for dette monster, kan vi sænke det?
  Edmond foreslog med et grin:
  - Det er ærgerligt at drukne sådan en skønhed, måske er det bedre at sælge det?
  Emmanuelle bekræftede kraftigt:
  - Måske er det bedre virkelig at sælge?
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Du kan sælge det tilbage til den spanske krone! Krydseren har mange våben! En, der er i form af en enhjørning, kan du selv hente. Og resten sælger vi for mange penge.
  Og pigerne nikkede kraftigt bifaldende.
  
  STALINS KLIK OG POPADANTES LANDING
  Stalin, som var en djævelsk snedig politiker, tog og informerede tyskerne om, at briterne ville gennemføre Operation Torch mod Rommel i Egypten. Og han gav tyskerne detaljerne og den nøjagtige dato for operationen. Som et resultat tog Rommel tidligt tiltag. Og omgrupperede tropperne i defensiven. Ja, det lykkedes Hitler at overføre et par divisioner fra Frankrig, hvor der stadig var roligt.
  Den britiske offensiv i Egypten blev til sidst slået tilbage med store tab for Storbritannien. Og efter briternes nederlag gik Roosevelt ikke med til landgangen i Marokko, idet han hævdede, at amerikanernes tab ville være for store, og at det vigtigste for USA var at besejre Japan. Fejlen i Operation Torch havde vidtrækkende konsekvenser. Han påvirkede ikke operationen "Ring", nær Stalingrad, men de allierede opsnuste alligevel, at de efter Stalins ordre droppede informationen til tyskerne. Og de besluttede at bremse krigen i Vesten for en sådan ondskabsfuldhed.
  Stalin forstod, at USSR i det mindste var foran Balkan, og gjorde det derfor, at Storbritannien tabte i Egypten. Men han undervurderede muligheden for lækager og Churchills hævngerrighed. Som faktisk derefter begyndte at sabotere den anden front. Og det lykkedes ham at overbevise amerikanerne om dette.
  Krigens forløb i øst var omtrent det samme som i den virkelige historie. Tyskernes nederlag nær Stalingrad, frontens sammenbrud og Mainsteins modangreb genoprettede delvist stillinger. Og en lang pause på Kursk-bulen, da begge sider samlede styrke.
  Kun denne gang har USA og Storbritannien indskrænket bombningen af det territorium, der kontrolleres af Det Tredje Rige. Og frigivelsen af våben var større end i den virkelige historie. Og tyskerne var i stand til at opfylde planerne for produktionen af "Panthers" og "Tigers", og endda overopfyldte den moderniserede version af T-4. Så de nærmede sig slaget med en stor styrke. Derudover overførte Det Tredje Rige ikke yderligere divisioner til Afrika og Sicilien og til Balkan og Frankrig.
  Og tyskerne var i stand til at placere mere infanteri og kampvogne, og især fly.
  Om sommeren dukkede den seneste ME-309 op i serieproduktion med større hastighed og kraftige våben: tre 30 mm flykanoner og fire maskingeværer. Og hastigheden er 740 kilometer i timen, mod 600 for sovjetiske jagerfly. Så kræfterne er tydeligvis ulige.
  Hitler forsinkede Operation Citadel flere gange. Og i juli udsatte jeg det også, så jeg ville teste ME-309 og det nyeste monster "Maus" i aktion. Denne kampvogn viste tilfredsstillende resultater i test, og Hitler var ivrig efter at teste den i kamp. Og tjek også Lev-tanken, som blev udviklet sammen med Panther og lignede den i form af skrog og tårn, men meget større med en 105 mm EL 70 kaliber kanon.
  På grund af disse planer fra Führer blev citadellet igen udskudt. Og den 1. august 1943 beordrede Stalin, efter at have mistet sin tålmodighed, Den Røde Hær til at rykke frem.
  Hovedstødet blev givet i retning af Orel. De rykkede også frem i retning af Kharkov og Belgorod.
  Men nazisterne var klar til dette. Og voldsomme kampe udspillede sig.
  Gerdas kampvognsbesætning kæmpede på Panther. Det var den første dåb af ildpiger. Men før det havde de erfaring med at teste ny teknologi og var kendetegnet ved fænomenal nøjagtighed.
  Hitler blev næppe overtalt til at give pigerne en chance for at vise sig frem i en rigtig kamp. Og de forsøgte gladeligt at retfærdiggøre tilliden.
  Krigere kæmpede i én bikini og barfodet. Det gav dem en særlig charme. Og det var bare fantastisk.
  Gerda bankede fra kanonen med sine bare tæer, slog en fireogtredive og råbte:
  - Jeg er en stor skønhed!
  Charlotte, den rødhårede charmetrold, rettede også pistolen med sine bare ben. Det var deres varemærke - at skyde med fødderne. Og Panterens kanon gennemborer en fireogtredive i panden fra to kilometer og affyrer femten skud i minuttet. Kort sagt en fantastisk kampvogn til krigen med kampvogne. Og noget værre i et gennembrud og i kampen mod infanteriet.
  Her er en pige i bikini fyret. Den gennemborede den sovjetiske bil i panden og brølede:
  - Jeg er Robin Hood!
  Cristina tæskede næste gang. Hun brugte en bar hæl, hvilket jeg må sige er et meget stærkt træk. Og hun kurrede:
  - Den hellige krig bliver vores sejr!
  Og til sidst sparkede den honningblonde Magda også ved hjælp af sine bare tæer.
  Og hun ramte de fireogtredive igen, kurrende:
  - Dette er præcist skydning - det er tydeligt for alle som to gange to!
  Warriors lignede generelt super-niveau piger.
  Deres "Panther" stod i baghold omhyggeligt camoufleret og ramte de sovjetiske fremrykkende kampvogne.
  Familien Ferdinand arbejdede også. De tæskede aktivt, og de kunne ikke gennembores i panden af sovjetiske våben.
  Flyvemaskiner kæmpede på himlen. ME-309 er lige begyndt at komme ind i kampenheder. Men to tyske piloter - Albina og Alvina har allerede mestret denne maskine, og de kæmper med succes på den. Desuden er de også skønheder - barfodet og i bikini.
  Albina væltede en sovjetisk bil med sine bare tæer og kurrede:
  - For store præstationer og dristige beslutninger!
  Alvina, der førte præcis ild og væltede modstandere, trykkede sin bare hæl på pedalen, knurrede:
  - Ingen vil stoppe os! Intet vil besejre os!
  Og begge piger hvordan man brøler:
  - Onde ulve vil rive fjenden i stykker!
  Ja, selv djævelen kan ikke klare sådanne piger. Under alle omstændigheder er ideen om at lade pigerne kæmpe en meget god idé.
  Kampene viste, at tyske kampvogne var stærke og effektive i forsvaret. Og det med den rigtige taktik er Focke-Wulf heller ikke dårligt. Dens kraftige bevæbning gjorde det muligt at skyde ned fra et løb, og dens høje hastighed ved dykning for at undslippe i tilfælde af at gå bagud.
  Så generelt retfærdiggjorde den tyske satsning på aktivt forsvar sig selv. Kampene varede i mere end en måned, og deres udfald var usikkert. Tyskerne var i stand til at afvise offensiven, og den røde hær led betydeligt flere tab, især i kampvogne.
  Men nazisterne blev også klemt og turde ikke angribe Kursk ...
  Kampene frøs til vinteren. Den Røde Hær genoprettede skaden og gik først i offensiven den 24. december. Men nazisterne havde formået at forberede sig på dette tidspunkt og trække betydelige styrker op. Ørnen blev aldrig taget, og nazisterne var i stand til at gøre modstand. Belgorod blev også holdt. Nazisterne var i stand til at slå den Røde Hærs offensiv tilbage nær Leningrad. Vinteren som helhed var præget af, at nazisterne for første gang var i stand til at inddæmme den sovjetiske offensiv og slå det hele tilbage.
  Fritz' bedste efterretningsarbejde og en mere grundig forberedelse til vinteren havde en effekt her. At tyskerne næsten ikke rykkede frem i det treogfyrre år og var i stand til at redde flere styrker ved den kolde tid. Plus, de allieredes forræderi, som satte bremsen på krigen i Vesten. Og tyskerne led ikke skade af bombningen og den anden front.
  Derudover bar total krig frugt. Produktionen af våben i det treogfyrre år steg i Det Tredje Rige med to og en halv gange. Ved udgangen af året indhentede tyskerne USSR med hensyn til antallet af fly med bedre kvalitet, omtrent lig med tanke og selvkørende kanoner, også med en kvalitativ overlegenhed.
  Så nu var de ikke ringere end USSR i teknologi. Derudover dukkede en fremragende MP-44 kampriffel op, som ikke havde sin lige. Og dette begyndte at ændre kampens forløb til fordel for Det Tredje Rige.
  Sandt nok modtog USSR i foråret nye kampvogne IS-2 og T-34-85, men tyskerne lancerede også mere avancerede Tiger-2 og Panther-2 kampvogne i serien. Desuden anskaffede de tyske kampvogne, i modsætning til den virkelige historie, kraftigere motorer. "Tiger" -2 i 1000 hestekræfter, og "Panther" -2 i 900 og nu Fritz i bevæbning og køreegenskaber, og frontal rustning og teknisk pålidelighed var i top.
  Nå, det tyske jetfly blev et alvorligt problem. I sommeren 1944 kæmpede mere end tusinde ME-262 jetjager allerede i rækkerne, som ikke havde lige i hastighed, i nogle typer manøvredygtighed, acceleration og endda overlevelsesevne.
  Sandt nok, mens denne bil brød sammen og styrtede ganske ofte. Men piloter døde sjældnere - takket være nye udstødningsanordninger.
  Der var også en udvikling af Focke-Wulf TA-152 med seks flykanoner og en hastighed på 760 kilometer i timen og bedre manøvredygtighed.
  I USSR er der stadig problemer i luftfarten. På grund af manglen på duralumin og ophøret med aluminiumsforsyninger under udlån, blev Yak-3 og LA-7 serierne ikke lanceret. Og for tiden flyver sovjetiske piloter forældede Yak-9 og LA-5. Og jetfly lugter stadig ikke.
  Og den 22. juni 1944 begyndte en ny tysk offensiv i området ved Kursk Bulge. Et år senere begyndte Operation Citadel alligevel. Og en kæmpe kamp brød ud.
  Denne gang har Fritz en overvældende fordel i luften. Men i antallet af kampvogne, omtrentlig lighed med Tysklands kvalitative overlegenhed. USSR har noget stærkere artilleri med hensyn til mængde. Infanteri tilnærmer sig ligestilling. Tyskerne har virkelig bedre maskingeværer, men en væsentlig del af infanteriet er udlændinge. Kvaliteten af træningen af soldater i USSR er dog ikke på niveau. Mobilitetsniveauet blandt tyskerne er højere. Desuden leverer de allierede praktisk talt ikke biler. Så kæmp sådan her...
  Tyskerne er generelt stærkere, men den røde hær har en meget avanceret teknik og forsvar i dybden.
  Kort sagt fandt jeg en le på en sten. Tyskerne i de første to ugers kamp kilede sig lidt ind i de sovjetiske stillinger, efter at have rejst op til tredive til femogtredive kilometer og stoppet.
  Så i yderligere to uger forsøgte de at komme videre, men uden held. Og de opnåede intet. Derefter rykkede Den Røde Hær frem.
  Tyskerne trak sig tilbage til deres oprindelige stillinger, igen kæmpede begge hære lidt, men opnåede intet. Så de stoppede.
  Efteråret gik i Den Røde Hærs forsøg på at rykke frem, men uden held. Samt om vinteren. Tyskerne var i defensiven i koldt vejr. Og de kunne modstå. Det femogfyrre år er kommet.
  Nazisterne har Arado-jetbombefly på himlen, og TA-400, og en fire-motors propel Yu-488, og en XE-162 jetjager, som har den bedste manøvredygtighed og hastighed blandt alle fly.
  Og tanks af E-serien dukkede op på land. Først og fremmest, selvfølgelig, hovedkøretøjet i den nye generation E-50. Med vægten af "Tiger" -2 har den et meget tættere layout, højden er halvanden gang mindre, tårnet er lille, undervognen er lettere og mere perfekt. Dette gjorde det muligt at lave pansret meget tykkere og på større hældninger, med en gasturbinemotor på 1.500 hestekræfter og en vægt på halvfjerds tons. Denne tank havde en frontalpanser på 250 mm med skråninger, sidepanser på 170 mm, også med skråninger, en pistol på 105 eller 88 mm med en løbslængde på 100EL og en anstændig hastighed. Motoren og transmissionen er en blok og på tværs, og gearkassen er på motoren.
  Det viste sig at være en fantastisk bil. Og så indledte tyskerne en offensiv på den sydlige flanke i sommeren 1945.
  Og endelig gik Tyrkiet, efter at have købt en stor mængde amerikansk og tysk udstyr til kredit, ind i krigen.
  Og den røde hærs sydlige flag begyndte at kollapse. Og USSR fik kun én ny IS-3 tank, som dog er for dyr og svær at fremstille til at være massiv.
  Selvom fordelen ved IS-3 kan kaldes en stærk pandebeskyttelse af tanken. Men mod E-50, som blev omdøbt til "Tiger" -3, og som den ser ud til at have arrangeret for militæret i sit forsvar, trækker den ikke.
  Den tyske offensiv i syd var ganske vellykket, selvom et meget kraftfuldt og konstrueret forsvar skulle bryde igennem. Men tyskerne havde allerede et meget stærkt fly, og derfor var deres gennembrud mere eller mindre vellykket. Dominans i luften gjorde det muligt at undertrykke visse punkter. Derudover modtog Fritz mere avancerede gaskastere, som er meget effektive til at bryde igennem forsvar og i stand til at undertrykke fjenden. Det skal bemærkes, at Fritz havde mere avancerede maskingeværer og mange transportere og forskelligt udstyr, herunder motorcykler.
  Det er ikke let at modstå en sådan magt.
  Plus, fantastiske jagerfly... To piger Albina og Alvina skød mere end fem hundrede fly ned hver på himlen og modtog alle fem grader af jernkorsets ridderkors. Inklusiv den højeste: med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Krigere, der kæmpede barfodet og i bikinier i al slags vejr, var meget tilfredse.
  Og de skød sovjetiske fly ned som spurve fra en slangebøsse. Sådan som de ikke var lige på himlen.
  Albina affyrede sine kanoner mod den sovjetiske bil, væltede den og kvidrede:
  - Jeg er en djævel!
  Alvina skar to russiske biler af på én gang og knirkede:
  - Jeg er døden inkarneret!
  Således dukkede den mareridtsagtige gyde op på himlen. Og hen over sommeren midt på efteråret, hvor de overvandt den røde hærs stædige modstand, nåede tyskerne Stalingrad.
  Og der udspillede sig en voldsom kamp, som planeten ikke havde kendt før.
  . Kampene om Stalingrad er i fuld gang. Sovjetiske tropper kæmper heroisk. Ikke et skridt tilbage ... Og det er så stædige fyre og piger her. Kvinders snigskyttebataljon under kommando af kaptajn Natashka Kaktusova indtog en defensiv stilling i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og rifler, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Natasha er selv i en plettet tunika over sin nøgne krop, i korte bukser og barfodet. En smuk og kurvet pige, med stærke hofter, en tynd talje, en kort klipning under en halvkasse. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en mandig hage, blå øjne vidt fra hinanden. Lysebrunt hår blev gråt med støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Natasha har kæmpet i mere end to år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af sår og blå mærker. En pige er mere adræt til at bevæge sig barfodet end ru og klodsede støvler.
  Den nøgne sål mærker den mindste vibration af jorden, advarer om nærheden af en mine, og moderjorden selv tilføjer udholdenhed. På den ene side blev pigens fødder hærdede, og de var ikke bange for varmt metal eller ruinernes skarpe murbrokker, men på den anden side mistede de ikke følsomhed og fleksibilitet, og advarede gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Søde Natashka holder en granat med en eksplosionspakke bundet til den. Det er nødvendigt at kravle til den formidable tyske tank "Tiger" -3 og vande gaderne med maskingeværer.
  Mirabela kravler ved siden af hende. Også barfodet, så alle pigerne fra bataljonen viste sig at være fra støvler, der efterlignede deres chef. Hendes støvede såler skærpes, mens hun kravler på alle fire. Mirabelas gule hår er rodet og langt... Lidt kruset. Pigen selv er slank, tynd, lille af statur. Hun kan endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Mirabela har allerede oplevet meget. Det lykkedes hende at besøge både fascistisk fangenskab, efter at have overlevet grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, kan man aldrig sige, at hun blev slået med gummistænger på hælene, en strøm gik gennem hendes krop.
  Mirabela skyder ... En soldat fra Det Tredje Rige, i dette tilfælde en araber, falder død om, og hans næseparti rejser sand og murbrokker.
  Natashka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en 90-tons Lev-2 kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer i hendes ansigt, sorte af solskoldning og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu vil skifte position. "Lion" har 150 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke bryde igennem det, kun tunge tørretumblere har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet ...
  Svetlana affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat, ingen ved hvilken nationalitet, falder ned. Tyskerne, der har erobret, selv om det er moralsk for det meste, det meste af den østlige halvkugle, værner om det ariske blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere. Antallet af polakker er også steget - som fra vuggen er vant til at hade det bolsjevikiske Rusland. Her kæmper ukrainske nationalister og don-kosakker og tjetjenere og hele det kaukasiske Khaganat. Hitler rejste en hel international.
  Masser af fjender...
  Svetlana undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen flækkede næsten, sort af støv, en rund, pigeagtig hæl. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren ved, hvor tæt en stor kaliber gave fløj forbi. Pigen korsede sig og hviskende:
  Selv en kugle vil ikke stoppe os!
  Mirabela skyder tilbage... Endnu en pige Angelica - meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, trods de sparsomme rationer. Også en meget smuk pige, med luksuriøse hofter, en opskruet talje, ikke feminine brede skuldre og høje bryster.
  Angelica kæmper i bare sine shorts, tunikaen er revet i stykker og smuldrer til støv, og nye uniformer bliver ikke leveret over Volga. Gud forbyde at overføre mere ammunition og en dråbe mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Angelica er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et stykke splinter ramte højre fodsål, og det gør ondt, det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede, næsten nøgne Angelica vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren, Moskva og Stalin er over os!
  Og hun afskærer de angribende nazister, selv har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de formidable tyske kampvogne at vende rundt. Her er næsten to hundrede tons "mus", og de kan slet ikke passere ...
  Som Svetlana forventede, kørte "Lev" -2 lidt og begravede sig selv i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede, og en granat fløj ud af dens tønde...
  Et eller andet sted buldrede i det fjerne og efterlod ruinerne. Blonde Svetlana, som en slange hvæsede:
  - Det er min beregning! Har åbnet en konto...
  Pige-kaptajnen er igen tvunget til at kravle væk. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. På grund af den stædige Hitlers skyld blev horderne fra Det Tredje Rige kørt fast i positionskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til at lave saltomortaler på nedlagte tyskere eller arabere og vende om. En af de nazistiske militante river sin hånd af og hænger på den, et engelsk ur med et kompas.
  Mirabela siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig - vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke klæbende keramik af sin støvede hæl.
  Angelica støver også af med sine faste, fyldige bryster. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Og prøv at vaske. Igen må man grave sig ned, når de tyske maskinpistoler skribler. Og kravle på en plastunski måde.
  Bataljonen af piger holder deres stillinger, selvom der er beskydning. Og de river tunge granater, og bomber falder ned fra himlen ... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Her ser Svetlana, hvordan "Panther" -3 kravler. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede, spyttede støvet ud, der kravlede ind i hendes elegante mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du skal snige dig ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Angelica begyndte at krybe op og hvilede på afløbet med sine bare tæer og albuer. Hun var som en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i det enogfyrre år, da Wehrmacht forræderisk invaderede USSR's vidder. Var hverken pigen, næsten pigen bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante udbrud af skaller som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slog på maven. Fragmenter styrter fra oven som en flok vilde bier. Angelica hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre!
  Pigen fremskynder sin kravling og kaster en granat med en sprængstofpakke påsat. Nutiden flyver i en bue. En eksplosion høres, Panterens tyndere sidepanser giver sig selv. Den tyske kampvogn begynder at brænde, kampsættet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Tak Herre Jesus! Jeg tror kun på dig! Jeg beder til dig alene!
  Panther-3 spreads. Revet af en lang stamme er begravet i murbrokker. Frontrustningen, løsrevet fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øjne, på et ansigt brunt af støv og solskoldning, funkler af kornblomster, siger:
  - Jo flere ege fjenden har, jo stærkere vores forsvar!
  Angelica er meget sexet, i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan smide glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sit yndefulde, støvdækkede ben. Og sidder fast, lige i halsen på en fascist. Smukke Angelica pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Pigen, hvorefter hun kravlede igen og skød. Led ild og Svetlana.
  Skønhedskaptajnen, Natasha, der havde fældet fascisten, kvidrede:
  - Livet er en kæde, og de små ting i det er leddene ...
  Mirabela skød, skar Fritz hovedet op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Svetlana, der igen skød præcist, kvækkede:
  - Men man kan ikke gå i cykler på bagateller ...
  Mirabela skød præcist og tilføjede:
  Ellers vil kæden omslutte dig!
  En anden pige Olimpiada, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Olezhka Koltsov en mine på en ledning. De to skubbede hende... En lumsk krølle kravlede ind i larven på "Tiger"-3. Og hvordan denne langløbede tyske bil vil eksplodere.
  Den blonde dreng Olezhka udbrød:
  - Vores Rusland, du har en spand!
  Og han nåede knap at hoppe tilbage, blinkende, med sorte, nedslåede hæle, fra det faldende tag.
  Olympias strøg drengen over halsen og sagde:
  - Du er meget klog!
  Pioneren kom til fronten og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er også meget kreativ. For eksempel lavede han fly til at skyde fascistiske angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs eller TA-152'erne rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Olympias siger irriteret:
  - De prøver stadig at skræmme os!
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Døden vil ikke tage os under stjernehimlen!
  For det hellige Rusland vil kæmpe hårdt,
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Olympias, en høj, muskuløs pige, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinde. Tøj blev revet under kampene i klude, stærke ben er bare, hår er vævet ind i to fletninger og kraftigt støvet.
  Olezhka er kun otte år gammel, tynd af underernæring, en skrabet og beskidt dreng, i intet andet end shorts. Drengens naturligt hvide hår blev gråt, og ribbenene viser sig gennem tynd, solbrændt og snavset hud. Ben frygtelig slået ned, og i forbrændinger, blå mærker, med vabler. Sandt nok holdt skæbnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans baggrund virker OL stort og fedt, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  Pigen skyder fra en tung panserværnsriffel. Tyske biler kan ikke gennembores i panden, men der er en chance i sporene.
  Og den heftige "Lion" -2, efter at have modtaget et tungt sprængstof i undervognen, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Oleg Koltsov sang med ondskab:
  - Stinky Fritz uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Selvfølgelig kom han i store problemer!
  Olympias, der flimrede med muskuløse, solbrune lægge, slog en stepdans af med sine bare, smukke ben. Pigen sang:
  - Hellige russiske ansigter flimrer fra ikonet ... Gud forbyde dig at suge mindst tusind Fritz! Og hvis nogen summer mere end fascister, er der ingen, tro mig, der vil fordømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Den tyske transportør pustede røg ud igen.
  Pigebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tab. Her blev den ene pige revet i to, og hendes ansigt blev så, trods støvet, bleg.
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Svetlana forsøger i mellemtiden at bryde igennem "Tiger" -3. En kraftig tysk bil, fik en granat i siden, men bukkede ikke under. Vender om for at affyre en kanon. Pigen er nødt til at grave sig ned i jorden, og murbrokker, for ikke at blive knust af eksplosionsbølgen, der udløses af nutiden.
  Svetlana hvisker sagte:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Mirabela kastede en granat mod Tiger-3, som eksploderede på hendes pande. Pigen hvislede:
  - Om det faktum, at den lette undervisning om vinteren om foråret ... Jeg gentager uden undtagelse, at Hitler er en pestbastard!
  Angelica, der brød synet af nazisterne og hældte vand på dem med et udbrud, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nu! Og hun sparkede den stakkels mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat mod tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden ... En eksplosion fulgte, og mulen på "Tiger" -3'eren blev ødelagt.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Svetlana fnyste gennem sine næsebor:
  - Vores, din vil ikke give efter!
  Mirabela skar en Hitleritisk lejesoldat ned med en kugle og sang:
  - Og skurken spøger ikke! Hænder og fødder snoer han de russiske reb! Han sætter tænderne ned i hjertet ... Han drikker fædrelandet til bunds!
  Svetlana, fnisende, gøede:
  - Führeren råber vildt, river sig i stykker!
  Mirabela fyrede og tilføjede:
  - Nå, dødspust, griner!
  En endnu farligere "Shtumrtiger" er dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Svetlana ser, at det er urealistisk at komme tæt på Fritz-positionerne. Men i himlen Focke-Wulfs. En af disse maskiner flyver tættere på de sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Angelica kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død - der er ingen tilgivelse!
  Derefter giver pigen en tur fra maskingeværet. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther" -4 med et lille tårn og en lavere silhuet kører hurtigt op.
  Flere piger kaster granater mod den tyske bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende sig om.
  Angelica fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi vil rive hendes mund!
  Panther-4 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrolyserede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Angelica fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og sagde:
  - Og Newton besejrede fjenderne, smed åget af tronen! Fritz han dekreterede sin Newtons lov!
  . KAPITEL #3
  Stalingrad var helt opslugt af brand, da ildtunger syntes at slikke himlen og knitre lilla, orange og karminrøde gnister! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Svetlana væltede en tysk jagerfly, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvad klynker du dårlig gammel kvinde? Tro mig, bare et psykiatrisk hospital græder efter dig!
  Mirabela sang i en sang og skød mod nazisterne:
  - Hvor er det godt at lægge sig på græsset og slå Fritz'en i hovedet! Arranger et omslag til Führeren, og send kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf-3, der havde fået granatsplinter under maven, steg hurtigt højere. Det kan ses, at skarpe fragmenter sårede ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af knækkede vinger.
  Svetlana, da hun så, hvordan Fokke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! En økse hænger om bord!
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af. Tog min sidste tur. Bødlen gik i aske, ikke piloten!
  Mirabela nysede, spredte støv og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Angelica kastede igen et stykke glas med sin fod, så meget, at det ramte øjet og kom ud mod Fritz gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du skal behandles!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker mod piger virkede ikke. Her indsatte Olezhka Koltsov en katapult, og hvordan han ramte fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers mund!
  Angrebet af katapulten, der trængte ind i mængden af nazister, fik dem til at sprede sig og samtidig rulle om i luften. Fritz faldt og brød på murbrokkerne.
  Tank "Tiger" -3 mistede balancen, kolliderede med "Lion". Åh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Svetlana smilede og svarede:
  - Godt gået Olezhka!
  Drengen knurrede aggressivt.
  - Pioneer er altid klar!
  Pigen rystede med bare fod som svar.
  Pige-kaptajnen begyndte at sømme igen. Og Olympias kildede Seryozhkas smalle fod, hvor har han det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem bålene.
  Mirabela i en sang sagde:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne muntre rødhårede, var enig:
  Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er i sandhed den mest modbydelige tilstand af alle mulige!
  Og pigen gjorde et hop med et kup. Hun forestillede sig et øjeblik modbydelige bedstemødre. Nej, sammenligne ikke, en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed, i slanke kroppe.
  Angelica tog den og sang:
  - Flow efter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinde gnider henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke, hvordan ungdommen er gået!
  Svetlana blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Ikke! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvislede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Olezhka blandede sin tynde, men smidige fod og gøede:
  - Fritz ansigt!
  Og en granat fløj sammen med en eksplosionspakke i fuld gang ind i nazisternes stillinger.
  Ja, Stalingrad blev ikke givet til dem. I den tredje måned siden slutningen af august har overfaldet stået på, men byen har ikke kunne tage alt. På andre områder af fronten opnåede nazisterne succes, men ikke på denne.
  Svetlana affyrede sin pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det er tilfældigvis muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og ramte benzintanken på en motorcykel. Maskinen eksploderede, og flammende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Mirabela tæskede tyskerne med et udbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Angelica åbnede ild, mere præcist. Et par sorte blev efterladt liggende på spydbeklædte murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Mirabela sang legende:
  - Efter at have malet Hitler med læbestift, Mainstein med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, den trofaste hund vil gnave dig!
  Svetlana, skydende, hvæsede:
  - Kom så om aftenen, Adolf, hæng dig ... Lad være med at narre dit hoved! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk - for at slå nazisterne hårdt!
  Mirabela sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Pigerne fra "Lenin"-bataljonen stoppede de fremmede troppers fremrykning. Fritz bevægede sig fremad og kastede bogstaveligt talt lig ud i rummet. Tanken "Lev", som man havde forhåbninger om, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår en sten af, der sidder fast på hendes nøgne brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" modtog et hul i larven og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Rubler og falder sammen.
  Angelica spytter og siger:
  - Den russiske kriger stønner ikke af smerte!
  Og pigen skyder igen. Og han gør det ekstremt godt. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Forgæves tror fjenden, at det lykkedes ham at knække russerne! Hvem tør, han angriber i kamp, vi vil hårdt slå fjenderne!
  Og Angelica ruller pressens muskler, som hun har meget præget.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker ikke, at nogen af dem skal dø.
  Stalenida løb... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Det lykkes hende på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og præget. Tøj på hende, kun bh og trusser. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Bare fødder og flimmer og hæle forbliver overraskende rene. Stalenida skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Angelica bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv ligesom mig i shorts!
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Det her er ikke passende!
  Angelica rystede på hofterne, skød passende og sang:
  - Noget Komsomol-medlem er blevet usædvanligt! At gå med bar overkrop på den måde er meget uanstændigt!
  Steelenida fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Fritz, se på vores skønhed!
  Angelica svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Stålpigen fnisede og skød mod TA-200. Nazibilen brød i brand. Og den smukke blondine råbte:
  - Død over det onde!
  Angelica fnisede.
  - Og livet er godt!
  Steelenida, der så, at tyskeren var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, at nazisterne har vundet!
  Angelica synger:
  - Venter på sejr! Sejr venter... Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr! Venter på sejr! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Godt med bar overkrop i varmen, som forstærkes af ilden.
  Svetlana så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Fritz med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem en figur, lad os bygge bare tæer. Og fløjtede som en nattergal-røver. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres døde fædre.
  Svetlana driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, så du vil græde fra dem. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brød ind i de russiske vidder.
  Svetlana korsede sig og skød mod Fritz'en, som stille og roligt forsøgte at komme tæt på den russiske Fritz' positioner ... Hans øje og hjerne, som var blevet slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Svetlana skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted, væltede flere gange. Så sank dens mule ned i murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun sigtede igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede ret grinende. Pigen sang:
  - Nej, sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk duftbrød bliver kaldt ordet vadested!
  Mirabela lavede et meget præcist skud, hvorfra Focke-Wulf-3 blussede op og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  For dollars er han klar til at forråde Rusland ...
  Men den russiske mand er så smuk
  At han er klar til at give sit liv for Fædrelandet!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne figenen og rullede, og kuglerne rørte ikke skønheden.
  Angelica dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med det samme med to ben. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias rettede Angelica:
  - Skarpt, i siden og ikke i den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tiger" -3'eren blev ramt ved næsepartiet, og dette skæve kunstværk undgik.
  Derefter trak det nazistiske væsen tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Svetlana sang og blinkede lystigt:
  - Og "Tigeren" viger, og tyskerne gemmer sig!
  Jomfrubataljonen manøvrerede under angreb, luftangreb og tunge kanoner. Her ramte jetbomberne, knuste, rødglødende stejler steg op i himlen. Og stenene brændte. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mænd gik til den næste verden - som ikke er så ked af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Angelica er den mest sexede af krigerne i raseri: ja, kan nazisterne fra deres "Sturmtiger" virkelig skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og snurrer hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin kraft dødsgaven ind i Stormtigerens brede næseparti. Skønhedens nøgne, solbrune ben blinkede, og granaten fløj ind i den brede næse. Og den kraftfulde maskine blev først kvalt og så skyndte sig. To "Royal Tigers", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt ned og fløj som en knækket halskæde af dronningen.
  Sprængbølgen kastede Angelica, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede alligevel, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem den hårdhændede fod gennemborede spidsen.
  Men Angelica fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre piger blev kastet op af en eksplosiv bølge og endda lidt knust. Men ingen af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af nazisterne, der sprang ud, og andre aggressive insekter, der belejrede USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet tager os i kamp, bliver vi venner med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Angelica rystede støvet af sine blodige såler og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til et galehus!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Olezhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult, ikke så præcis - som Angelicas bare og stærke ben!
  Olympias legede med sine armmuskler og sagde:
  - Jamen intet! Du tænker stadig. Noget sejere!
  Stalingrad faldt trods alt i slutningen af december 1945. På dette tidspunkt, i Kaukasus, forenede tyskerne og tyrkerne sig ikke desto mindre. Og en kritisk situation opstod.
  Hvad skal Den Røde Hær gøre i denne situation?
  Stalin indledte en offensiv i midten. Og kampene vendte i retning af Smolensk. Nytårsaften kæmper besætningen på Elizabeth i IS-3 kampvognen. Piger kæmper modigt og modigt.
  Og de overtog også Gerdas strategiske træk, på trods af kulden ved at kæmpe i bikinier og bare fødder.
  IS-3 er en maskine, der er ret godt beskyttet i panden, men pistolen er stadig ikke stærk nok. Og for at bryde igennem den tyske hovedtank "Tiger" -3, skal du ramme præcist numsen mellem skroget og tårnet. Og kun disse legendariske fire pige-tankere kan gøre det.
  Elizabeth skød med sine bare tæer. Hun gennemborede den tyske "Panther" med en skal og kvidrede:
  - For den russiske ånd!
  Ekaterina ramte også fjenden, trykkede på hendes bare hæl og noterede begejstret:
  - For kommunismen!
  Så blinkede hun til sine venner!
  Elena flyttede også projektilet mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer og råbte:
  - For patriotiske præstationer!
  Og til sidst kneppede Euphrosinia, også ved at bruge fingrene på hendes bare ben, hvilket bare er super.
  Og hun tjekkede:
  - For fremtidige århundreder!
  De fire piger er meget gode til at slås. Og den skyder meget godt.
  Men det er meget svært at bryde igennem nazisternes forsvar. Deres kampvogne er stærkere og mere avancerede, og deres kanoner er mere effektive, ikke ringere i antal. Prøv at bryde dette.
  Og på himlen deltager sovjetiske kvindelige piloter i ulige kampe. Blandt dem er tre piger - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - de stærkeste.
  Anastasia bemærkede endda, da hun slog den tyske Focke-Wulf ned ved hjælp af sine bare tæer:
  - Nazisterne er stærke, men vi er ikke svage!
  Akulina, logisk bemærket, snoede sin bare hæl og knuste TA-152'eren og kurrede:
  Hvad der ikke dræber gør os stærkere!
  Mirabela Magnetic fnisede, mens hun klippede ME-262 og kurrede,
  - Det stærkeste træk, du ikke forventer!
  Tre krigere kæmpede i luften uden at vide medlidenhed og tvivl om deres retfærdighed...
  Men også her blev situationen mere kompliceret... Ved foråret faldt Kaukasus endelig, og Baku-brøndene gik tabt.
  Tyskerne opnåede også en vis succes nær Leningrad. De var i stand til at tage Tikhvin og lukke den anden ring over byen. Og det blev endnu værre.
  Hitler krævede at rykke frem i sommeren 1946 mod Moskva. Og den fascistiske lavine svedte.
  Nazisterne gør fremskridt i regionen i Centralasien. En meget vanskelig situation er opstået næsten overalt.
  Og nazisterne strømmer allerede rundt i Moskva fra forskellige sider.
  Så gik Oleg Koltsov og pigerne igen ind i slaget og hjalp Rusland, eller rettere USSR.
  Så sluttede barfodspigen Margarita sig til dem. Også en voksen kvindelig forfatter blev en pige på omkring tolv i bytte for udødelighed og udfører en mission.
  Krigere fra det enogtyvende århundrede kæmpede igen med nazisterne i det tyvende.
  Der er for mange soldater i det fascistiske brune imperium. De flyder som en endeløs flod.
  Oleg Koltsov, der huggede nazisterne med sværd, brølede både infanteri og kampvogne:
  - Giv aldrig op!
  Og en skarp skive fløj fra drengens bare fod!
  Margarita, der knuste modstandere, blottede sine tænder, gryntede:
  - Der er plads til bedrift i verden!
  Og giftige nåle spredte sig fra pigens bare fod og ramte nazisterne og deres fly og kampvogne.
  Natasha kastede også sine bare tæer, morderisk og hylede:
  Vi vil aldrig glemme og aldrig tilgive.
  Og hendes sværd gik gennem fascisterne i møllen.
  Zoya, der skar fjenderne, knirkede:
  - For en ny ordre!
  Og nye nåle spredte sig fra hendes bare fødder. Og hvad er der i øjet, hvad er der i halsen på de nazistiske soldater og fly.
  Ja, det var tydeligt, at krigerne blev begejstrede og rasende.
  Augustine, der huggede hvide soldater og kampvogne ned, knirkede:
  - Vores jernvilje!
  Og en ny, dødbringende gave flyver fra hendes bare fod. Og fald takni og hvide kæmpere.
  Svetlana skærer til mølleren, hendes sværd er som lyn.
  Nazisterne falder som skurve.
  Pigen kaster nåle med sine bare fødder og knirker:
  - For Moder Rusland vil vinde!
  Oleg Koltsov rykker frem mod nazisterne. Terminator-dreng, der hugger brune tropper.
  Og samtidig smider tæerne på drengens bare ben nåle med gift, de river stammer og skyder fly ned.
  Drengen brøler:
  - Ære til fremtidens Rusland!
  Og i bevægelse skærer alles hoved og næseparti.
  Margarita knuser også modstandere.
  Hendes bare fødder flagrer. Nazisterne dør i stort tal. Warrior råber:
  - For nye grænser!
  Og så vil pigen tage og skære ...
  Massen af lig af fascistiske soldater.
  Men Natasha er i offensiven. Han fælder nazisterne sammen med kampvognene og synger:
  - Rusland er fantastisk og strålende,
  Jeg er en meget mærkelig pige!
  Og skiver flyver fra hendes bare fødder. Hvem så nazisternes struber. Ja, det er en pige.
  Zoya er i offensiven. Hakker brune soldater med begge hænder. Spytter ud af et rør. Og han kaster dødelige nåle med sine bare tæer - han skyder kampvogne og fly ned.
  Og samtidig synger han for sig selv:
  - Åh, knold, lad os gå,
  Åh, min favorit vil gå!
  Augustina, der fælder nazisterne og udrydder de brune soldater, hviner:
  - Alt sammen pjusket og i huden på et dyr,
  Han skyndte sig til uropolitiet med en kølle!
  Og med sine bare tæer vil han lancere mod fjenden, noget der vil dræbe en elefant, og endnu mere en tank.
  Og så knirk:
  - Ulve!
  Svetlana i offensiven. Nedskæringer, nedskæring af nazisterne. Med bare fødder lancerer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sværd.
  Hun knuste en masse kæmpere og hvin:
  - En stor sejr er på vej!
  Og igen er pigen i en vild bevægelse.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende nåle og ødelægger kampvogne og fly.
  Oleg Koltsov sprang op. Drengen snurrede i en saltomortale. Hakkede en masse af nazisterne op i springet.
  Han kastede nålene med sine bare fingre og klukkede:
  - Bliv berømt for mit smukke mod!
  Drengen, hvordan man fløjter og slår ned over soldaterne fra det nazistiske imperium, bedøvede krager. De, der fik et anfald, faldt i svime og gennemborede kranierne på Fritz.
  Og igen er drengen i kamp.
  Margarita går i offensiven. Makulerer alle fjender i træk. Hendes sværd er hårdere end vindmøllevinger. Og bare tæer kaster dødsgaver, kampvogne og fly brænder.
  Pigen er i offensiven. Udrydder brune krigere uden ceremoni.
  Og hopper i ny og næ, og vrider sig!
  Og udslettelsesgaver flyver fra hende.
  Og nazisterne selv falder døde om. Og hele bunker af lig hober sig op.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igen kastede hendes bare fødder nålen.
  Og så et dusin flere nåle!
  Og den bare hæl vil give dødens gave!
  Natasha på offensiven er også meget sej.
  Og kaster med bare fødder og spytter fra et sugerør.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Jeg er en funklende død! Alt du skal gøre er at dø!
  Og igen skønhed i bevægelse.
  Zoya stormer en blokering af nazistiske lig. Og ødelæggelses boomerange flyver også fra hendes bare fødder.
  Og de brune krigere bliver ved med at falde og falde.
  Zoya skriger:
  - Barfodet pige, du vil vinde!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare hæl. Som direkte i halsen på nazisterne graver.
  De falder døde.
  Eller rettere sagt helt død.
  Augustine i offensiven. Knuser brune tropper. Hendes sværd bæres i to hænder. Og hun er sådan en stor kriger.
  En tornado fejer gennem de fascistiske tropper.
  Pige med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det bliver sejr!
  Og i offensiven en skønhed med brændende hår.
  Augustin brøler i vild ekstase:
  - Krigsguderne vil rive alt i stykker!
  Og krigeren i offensiven.
  Og hendes bare fødder kaster en masse skarpe, giftige nåle.
  Svetlana i kamp Og så funklende og kæmpende. Hendes bare ben kaster så mange dødbringende ting ud. Ikke en mand, men døden med lyst hår.
  Men hvis det går i stykker, så kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet bliver ikke honning,
  Det spring i en runddans!
  Lad drømmen gå i opfyldelse -
  Skønhed gør en mand til en slave!
  Og i barfodspigens bevægelse er der mere og mere raseri.
  Oleg Koltsov i offensiven accelererer. Drengen slår nazisterne.
  Hans bare fødder kaster skarpe nåle - rivende tanke og fly.
  Den unge kriger knirker:
  - Det gale imperium vil rive alle fra hinanden!
  Og igen er drengen på vej.
  Og igen fløjter det, hvoraf kragerne får et hjerteanfald og falder sammen, som om de blev væltet.
  Margarita er en stormende pige i sin aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og på én gang vil hundrede nazister og ti kampvogne blive kastet op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og han vil køre møllen med sværd - tønderne af tanks flyver i forskellige retninger.
  Natasha accelererede sine bevægelser. Pigen skærer de brune krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på imperiet Rusland.
  Og lad os udrydde nazisterne i et accelereret tempo.
  Natasha er en terminator pige.
  Tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned, og tanks og fly kommer på afveje.
  Zoya er i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kød og metalsalat. Pigen skriger for alvor:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med brækkede struber, der ligger rundt omkring i bunker af lig, samt knuste kampvogne og nedskudte fly.
  Augustine er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke hundrede nazister. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen, skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede nazister og et dusin kampvogne blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Augustin sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder nazisterne. Og massen af brune jagerfly er allerede faldet i grøften og langs vejene.
  De seks var rasende. Lavede en vild kamp.
  Oleg Koltsov er tilbage i aktion. Og han rykker frem og vifter med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde nazister falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe.
  En karate-dreng husker en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Oleg Koltsov knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og fast "Adidas"!
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune kæmpere.
  Og så fløjter den kæmpende dreng, og igen ligger tusindvis af bedøvede krager rundt og slår modstandere som dolke.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks og endda fly.
  . KAPITEL #4
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya er på farten og har skåret en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Oleg Koltsov hopper og hopper.
  En barfodet dreng udsender en flok nåle, slår tanks ned og synger:
  - Lad os tage på camping, åbne en stor konto!
  Den unge kriger har det bedst.
  Selvfølgelig er han ikke gammel nok, men han ligner et barn. Kun meget stærk og muskuløs.
  Oleg Koltsov sang:
  - Lad spillet ikke være efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og igen fløj dødelige og knusende nåle af hans bare fødder.
  Og igen en vild fløjt, der grundigt slår adskillige krager ned, der bryder igennem modstanderne.
  Margarita sang med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødelig kaskade af nåle mod nazisterne og deres kampvogne, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusinde nazister straks op i luften. Ja, det brune, helvedes imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange nazister dør, og fly falder.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya i et vildt træk. Angriber nazisterne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Bryder igennem modstandere, og hvordan man brøler:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og han udfører en vild mølle med sværd og fejer tanks væk. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men Augustines kobra gik i offensiven. Denne kvinde er et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu er hendes sværd i aktion og skærer gennem kød og metal.
  Svetlana går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen af lig strøet, og fly og kampvogne falder.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Oleg Koltsov, igen hundrede af nazisterne, der bar en meteor, blev afskåret. Og han vil samle en bombe op og kaste den.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Sådan brækker du i små stykker.
  Terminator-drengen hylede:
  - Stormfuld ungdom af frygtelige maskiner!
  Det russiske folk er uovervindeligt!
  Og drengen vil fløjte med sine bare tæer.
  Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skåret en masse brune fightere ned. Og skærer store huller.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er endnu mere rasende. Så tærsker nazisterne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha tog den og sang:
  - At løbe på stedet er en fælles forsoner!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den brune hær rullede tilbage, og kampvognene brændte.
  Hun er en kæmpende skønhed. Slå dig selv sådan en gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister, får tanks og fly til at eksplodere.
  Zoya tog den og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i hanen...
  Natasha råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og han vil ramme en masse jagerfly og afskære tårne fra kampvogne.
  Augustine på farten. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin!
  Augustin tog det og hvæsede:
  - Der vil være et tyrehoved - kæmperne bliver ikke amok!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Oleg Koltsov brokkede sig:
  - Hvad du har brug for! Her er pigen!
  Margarita, der kastede en dolk med sin bare fod og brækkede tanktårnet af, bekræftede:
  - Stor og sej pige!
  Augustin var let enig i dette:
  - Jeg er en kriger, der vil bide enhver!
  Og igen, med bare tæer, vil han lancere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke ringere end modstandere. Ikke en pige, men for at afslutte med sådan en heks i flammer.
  Og skriger:
  - Sikke en blå himmel!
  Augustine, der frigjorde en klinge med sin bare fod og skar tanktårnet af, bekræftede:
  - Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Svetlana, der huggede fjender og skød fly ned, kvidrede:
  - Et fjols behøver ikke en kniv....
  Zoya knirkede og kastede nåle med sine bare, solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre kasser!
  Natasha, der fældede nazisterne, tilføjede:
  - Og gør med ham for en skilling!
  Og krigerne vil tage og hoppe. De er så blodige og seje. Generelt har de en masse spænding.
  Oleg Koltsov ser ud i kamp - meget stilfuld.
  Margarita sang:
  - Slaget er stærkt, og fyren har en interesse ...
  Karate-drengen affyrede, hvad der lignede en helikopterpropel med sin fod. Han afskar et par hundrede hoveder fra nazisterne og kampvognene, knirkede:
  - Ganske sporty!
  Og begge dele - en dreng og en pige i fuld gennembrud.
  Oleg, der huggede brune soldater, gurglede:
  - Og der bliver en stor sejr til os!
  Margarita hvæsede som svar:
  - Vi slår alle ihjel - med bare fødder!
  Pigen er virkelig sådan en aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lancerede en skarp skive-boomerang. Han fløj i en bue, fældede en masse nazister og tanktårne.
  Zoya tilføjede og fortsatte med udryddelsen:
  - Det bliver vores sejr!
  Og nye nåle fløj fra hendes bare fødder. Og de ramte en masse kampfly og fly.
  Den blonde pige sagde:
  - Skakmat modstanderen!
  Og hun viste sin tunge.
  Augustine, viftede med benene og kastede skarpkantede hagekors, klukkede:
  - Kejserligt flag frem!
  Svetlana bekræftede let:
  - Ære til de faldne helte!
  Og pigerne råbte i kor og knuste nazisterne:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og nu flyver en skive fra krigernes bare fødder. Kød er revet, og tanktårne bliver revet ned.
  Og hyl igen:
  - Ingen kan besejre os!
  Natasha fløj op i luften. Rippede modstandere og vingede gribbe fra hinanden og udstedte:
  - Vi er hun-ulve, steg fjenden!
  Og fra hendes bare fingre vil en meget dødelig skive flyve ud.
  Pigen vrider sig endda i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Vores hæle elsker ild!
  Ja, pigerne er virkelig sexede.
  Oleg Koltsov gurglede:
  - Åh, tidligt, giver tryghed!
  Og blinkede til krigerne. De griner og blotter deres tænder som svar.
  Natasha skar nazisterne ned og skreg:
  - I vores verden er der ingen glæde, uden kamp!
  Drengen svarede:
  "Nogle gange er det heller ikke sjovt at slås!"
  Natasha var enig:
  - Hvis der ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er altid sunde!
  Pigen kastede nåle mod fjenden med sine bare tæer, sprængte en masse kampvogne i luften og sang:
  - Soldaten er altid sund,
  Og klar til handling!
  Derefter skar Natasha igen fjenderne ned og sønderrev tårnene på kampvognene.
  Zoya er en meget hurtig skat. Her søsatte hun en hel tønde mod nazisterne. Og rev et par tusinde fra en eksplosion.
  Så råbte hun:
  - Stop ikke, vores hæle funkler!
  Og en pige i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svag. Så tærsker nazisterne. Som om fra en bunke kæder slår ud.
  Og huggende modstandere - synger:
  - Pas på, det vil være nyttigt
  Der vil være en tærte til efteråret!
  Den rødhårede djævel pløjer virkelig i kamp som en djævel i en snusdåse.
  Og her er, hvordan Svetlana kæmper. Og nazisterne får det fra hende.
  Og hvis hun slår, slår hun.
  Fra den flyver blodige stænk ud.
  Svetlana bemærkede hårdt, da metalstænk fløj fra hendes bare fod, som smeltede kranier og tårne på kampvogne:
  - Ære til Rusland, i høj grad endda ære!
  Tanks suser frem...
  Divisioner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tog pigerne op med nazisterne. Så de skæres og strimles. Ikke krigere, men virkelig pantere, der har brudt kæden.
  Oleg Koltsov i kamp og angriber nazisterne. Han slår dem uden medlidenhed, skærer gennem tankene og hviner:
  Vi er som tyre!
  Margarita, der knuste den brune hær og skar gennem kampvognene, samlede op:
  Vi er som tyre!
  Natasha tog den og hylede og huggede de brune jagerfly ned sammen med kampvognene:
  - Løgn er ude af hånden!
  Zoya rev nazisterne fra hinanden og knirkede:
  - Nej, ikke ude af hånden!
  Og også, han vil tage og frigive en stjerne med sin bare fod og afslutte en masse fascister.
  Natasha tog det og knirkede:
  - Vores tv er tændt!
  Og en dræber bundt nåle flyver fra hendes bare ben.
  Zoya, der også ødelagde nazisterne og deres kampvogne, knirkede:
  - Vores venskab er en monolit!
  Og igen sådan et kast, at cirklerne sløres i alle retninger. Dette er en pige - ren udryddelse af modstandere.
  Pigen med sine bare tæer vil tage og affyre tre boomerangs. Og ligene heraf blev endnu flere.
  Derefter vil skønheden give ud:
  - Vi vil ikke give fjenden nåde! Der vil være et lig!
  Og igen flyver den dødelige ting af fra den bare hæl.
  Augustin bemærkede også ganske logisk:
  - Kun ikke ét lig, men mange!
  Derefter tog pigen den og gik barfodet gennem de blodige vandpytter. Og hun dræbte mange af nazisterne.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nu vil han banke hovedet på den nazistiske general. Bræk hans kranium og giv ud:
  - Banzai! Du kommer til himlen!
  Svetlana er meget rasende i offensiven, især ved at vælte kampvogne, hun knirker:
  - Du bliver ikke sparet!
  Og et dusin nåle flyver af hendes bare fingre. Da hun bryder igennem alle, kollapser flyene. Og i høj grad forsøger selv krigeren at sønderdele og dræbe.
  Oleg Koltsov knirker:
  - Herlig hammer!
  Og drengen kaster også sådan en sej stjerne i form af et hagekors med sin bare fod. Indviklet hybrid.
  Og massen af nazister kollapsede.
  Oleg brølede:
  - Banzai!
  Og drengen er igen i et vildt angreb. Nej, det syder bare af kraft, og vulkaner klukker!
  Og fløjten fra en ravn, der falder på nazisternes hoveder, øredøvende.
  Margaret på farten. Det vil rive alles maver i stykker.
  En pige med sin fod vil smide halvtreds nåle ud på én gang. Og massen blev dræbt af alle mulige fjender, slog både kampvogne og fly ud.
  Margarita sang i form af munterhed:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du skal aldrig blive modløs!
  Hold næse og hale højere med et rør.
  Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Det er sådan et aggressivt firma. Pigen tæsker og skriger:
  "Dragepræsidenten vil blive et lig!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglede:
  - Banzai! Få det hurtigt!
  Og en granat fløj af hendes bare fod. Og nazisterne er som søm. Og det vil smadre en masse mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også i offensiven. Sådan en rasende tæve.
  Og hun tog den og klukkede:
  - Vores far er selve den hvide gud!
  Og han skærer en tredobbelt mølle på nazisterne!
  Og Augustin brølede tilbage:
  - Og min Gud er sort!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggørelsen af bedrag og ondskab. For fjender, selvfølgelig. Og for venner er hun en skat.
  Og hvordan han med bare tæer vil tage og kaste. Og en masse dynger af krigere fra det brune imperium, såvel som deres kampvogne og fly.
  Den rødhårede råbte:
  - Rusland og den sorte Gud er bag os!
  En kriger med et meget højt kamppotentiale. Nej, under dette er det bedre ikke at blande sig. Som tårnene af kampvogne er revet af og vingerne på fascistiske fly.
  Augustin hvæsede:
  - Vi vil knuse alle forrædere til pulver!
  Og blink til sine partnere. Ja, denne ildsjæle er ikke ligefrem noget, der kan give fred. Medmindre fred er dødbringende!
  Svetlana, der knuste fjenderne, udsendte:
  - Vi fejer dig i kø!
  Augustin bekræftede:
  - Vi slår alle ihjel!
  Og fra hendes bare fødder flyver gaven til total udslettelse igen! Og så mange kampvogne og fly eksploderede i små spåner på én gang.
  Oleg Koltsov sang som svar:
  - Der vil være en komplet banzai!
  Augustine, der rev nazisterne fra hinanden med sine bare hænder, huggede dem med sværd og kastede nåle med sine bare tæer, ødelagde tanks og fly på én gang, udsendte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, der ødelagde de brune krigere, knirkede:
  - Kort sagt - banzai!
  Og lad os skære modstandere med vild bitterhed.
  Oleg Koltsov, der skar modstanderne ned, udsendte:
  - Denne gambit er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro mig, er thai!
  Og igen fløj en skarp metalskæreskive fra drengens bare fod. Han afskar både tårnene på kampvognene og flyets hale.
  Margarita, der huggede det brune imperiums krigere og panserne fra kampvognene, sang:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Lad os ikke spøge med det -
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  De gjorde et godt stykke arbejde dengang med nazisterne ... Og Sovjetrusland besejrede det brune imperium under stormen af Moskva.
  Krigen var ikke slut endnu, men USSR havde allerede en chance for at besejre nazisterne selv. Så de seks måtte igen afbryde udførelsen af deres super og seje mission.
  Oleg Koltsov sang endda i glæde;
  Vi er pionerer - fædrelandets helte,
  Hvem blev født i oktobers tegn ...
  Vi vil ikke fortryde livet for Rusland,
  Til ære med kongens røde banner!
  
  Vi elsker og ved, hvordan man kæmper hårdt,
  Nazisterne brækkede nidkært hornene af ...
  Vi har granater i en rummelig taske,
  Livet er ikke dyrt for os pionerer!
  
  Vi elsker vort hellige fædreland,
  Hvad skabte den formidable kommunisme ...
  Her er en Komsomol-pige, der går barfodet gennem sneen,
  Og fascisten ønsker at bringe os ned!
  
  Jeg kæmpede nidkært med nazismen nær Moskva,
  Og vi mejede alle fjenderne ned med en segl ...
  Hvorfor blev denne Wehrmacht givet til russerne,
  Jeg slår ham med min knytnæve!
  
  Jeg er en pioner og under det store Moskva,
  Kæmpede som en kæmpe kriger...
  Stoppet fascismens angreb vildt,
  Vi har én Lord Supreme Kind!
  
  Der er ingen kanter i genoplivningen af Rusland,
  Store Stalin, rejste os fra vores knæ ...
  Svarog den store, den højeste messias,
  Og Ladas strålende ideal!
  
  Vi er pionerer, drenge, piger,
  Vi elsker at kæmpe - det er vores skæbne ...
  Og Komsomol-medlemmets stemme kalder,
  Selvom et blodigt kaos hersker!
  
  Rusland er moderlandet til Svarog,
  Og kommunismen lyste vejen...
  Pionerer har ikke brug for en ond Gud,
  Fjenden vil ikke være i stand til at bøje os ind i en knytnæve!
  
  Vi har en sej tank med skrånende rustning,
  Det er så let for Fritz ikke at bryde igennem,
  Med kærlighed til Lada, ædle jomfru,
  At forvandle et rovdyr til et spil!
  
  Moskvas kampfolk forsvarede,
  Og så var der det store Stalingrad...
  Vi vil snart se kommunisme givet,
  Gå forbi og kend paraden i Berlin!
  
  Ja, Stalingrad er stolt af dette ord,
  Vi er barfodede pionerer i en snedrive ...
  Vi brækker hornet på en dum ko
  Og vi kører Hitler direkte til kisten!
  
  Vid, at fædrelandet aldrig vil bøje sig,
  Hendes impuls kan ikke bremses ...
  Må solen skinne for evigt over Rusland,
  Og den forræderiske tyv vil blive knust!
  
  De viste mod ved Stalingrad,
  Vi var i stand til at stoppe nazisterne ...
  Russere har sådan en frækhed, du ved,
  Og fjenderne vil kun gå til nul!
  
  Rusland kan flyve til Mars
  Og skab anderledes storhed ...
  Og selvfølgelig vil alt være meget fedt,
  Selvom livet er så skrøbeligt som en silketråd!
  
  Den russiske ånd ved ikke i kampene om barrieren,
  Han har Peruns magt ...
  Vi venter på belønninger fra guderne,
  Og elementet skinner, tro runen!
  
  På hvilken måde kender den russiske ånd intet nederlag?
  Tro mig, han vil trampe alt ...
  Vi pionerer ønsker så meget hævn ...
  Uovervindelig som fædrelandshæren!
  
  Vi har næsten vundet
  Lad der være lys i kommunismens herlighed...
  Vores bedstefædre kæmpede for fædrelandet,
  Vi vil snart møde glæde og daggry!
  
  Uden et moderland er der ingen liv for pionerer,
  De vil kæmpe for hende...
  Og hvad vil du onde herrer?
  Skal vi sørge for et slaveliv?
  
  Nej, russernes Fuhrer vil blive slaveret,
  Vi vil knuse ham som en dukke ...
  Når alt kommer til alt, kan russernes riddere kæmpe,
  Og den guldvingede kerub er med os!
  
  Der er ingen ansigter af vores fædreland under verden,
  Blinker som den klareste stjerne...
  Du er blevet et idol for mig,
  Jeg vil aldrig skille mig af med dig!
  
  Jeg er en pioner og en barfodet dreng
  Det med en bar hæl suser gennem sneen ...
  Og et sted springer en hvid, sød kanin,
  Hvem vil knække fjendens horn!
  
  Pioneren i tvivlens kamp ved ikke,
  Han er ikke en klovn, men du kender terminatoren ...
  De voldsomme fascister vil komme, tro hævn,
  Og kommunismen vil være et lyst paradis!
  
  Hvordan vil æraen komme,
  I hvilken hver kriger fra krybben ...
  Kæmp indtil dit sidste åndedrag
  At ødelægge de voldsomme kender skurken!
  
  Kommunismens stjerner skinner klart,
  Lysets æra, der er ikke smukkere i verden ....
  Vi vil knuse trosfascismens åg,
  Og Hitler vil være russer til middag!
  
  Vi tror på sådanne ståltanke,
  At deres panterskall ikke trænger ind ...
  Lad os vinke jod til vores drengs sår,
  Og igen skynder pioneren modigt ind i kampen!
  Nå, hvad fik nazisterne svært,
  De troede ikke, vi bare kunne vinde...
  Vi kender tilsyneladende kommunismen i kilometervis,
  Og vi kan i spøg slå Wehrmacht!
  
  I vort mægtige moderlands navn,
  En stolt pioner går til angreb...
  Selvom skyer hænger over moderlandet,
  Lad os sætte et vindende eksempel for alle!
  
  Tro på, at fjenden ikke vil stoppe drømmen,
  Vi vil besejre alle fascister igen...
  Ondskab vil ikke tro at regere på tronen,
  Vi vil skabe en ny verdensorden!
  
  Alt vil være godt i fædrelandet, du ved
  Jeg er en dreng, men i kamp som Robin Hood,
  Først kløede jeg kun på skrivebordet,
  Og nu meget selv tro cool!
  
  Rusland kan rive nazisterne i stykker med en bajonet,
  Hun vil besejre enhver hær ...
  Og for at pionererne skal leve under kommunismen ...
  Vores venskab er trods alt stærk monolit!
  
  Vi vil ikke give efter for Fritz i noget,
  Vi kan besejre fjender ved at lave sjov...
  Og så slog vi nazisterne med en kølle,
  En snestorm brøler og snoer sne til hvirvelvinde!
  
  Rusland kender ikke nazisterne kender barmhjertighed,
  Hun er uovervindelig stærk...
  De får en sabel fast i nakken på bastarderne,
  Og Satan vil blive ødelagt!
  
  Tro ikke, at Hitler er uovervindelig,
  Selvom helvedes magt, overvej samlet alt ...
  Når folket og partiet er forenet,
  Befolkningen i vores Wehrmacht rev i stykker!
  
  Rusland har været berømt i århundreder som en helgen,
  Hun knækkede tigrene som metal...
  Spred fra ende til anden,
  Kun en ung mand drømte om sådan et land!
  
  Vi vandt som kæmper
  Hakkede modstandere ved med et sværd ...
  Vi russere er uovervindelige i kampe,
  Vi vil besejre fædrelandets modstandere!
  
  Tro mig, intet vil stoppe os
  Og du ved, at intet vil vinde...
  Vi vil begrave Führeren på hovedet,
  Vi har et skarpt sværd og et stålskjold!
  
  I hele universet er der intet Rusland smukkere,
  Det vil have en æra med lys i evigheder...
  Alle generationer vil være fred og lykke,
  Fædrelandet har brug for en fast hånd!
  
  Så når man spiller i Berlin,
  Lad os smøre Wehrmacht som aske i blodet ...
  Det vil være tiden for grænsen til paradis,
  Og sammen med Lada hersker kærligheden!
  
  TORTURSPIGEN DOMKI
  Lederen af en af amazonerne i Domka-holdene blev overfaldet. Hun kæmpede tappert, men Moskvas bueskytter blev beordret til at tage heltepigen i live. Og de snoede krigeren med lassoer.
  Derefter blev pigen anbragt i et bur. Huset var lænket på hænder og fødder.
  Voivode Yuri Dolgorukov selv dukkede op. Han så på den lænkede pige og råbte:
  - Ikke at stå over for en røver i luksuriøse klæder at gå!
  Bødderne rev pigens silketøj, perlevedhæng og sko med sølvhestesko af. Og de afslørede Domka fuldstændigt. Og faktisk er denne pige bare dejlig - en helt. Musklerne er stærke og prægede, høje bryster, luksuriøse hofter, tynd talje. Håret er langt, krøllet, hvidt som sne med en let gulhed. Meget smuk, stor pige.
  Voivode Yuri Dolgorukov slikkede sig om læberne og beordrede tørt.
  - Lås hende inde i en separat celle. Kæde rundt om arme, ben og nakke. Om natten vil jeg selv reparere hendes forhør.
  Huset var lukket i et koldt fangehul, kun iført en revet jute. Pigen var sulten, lænker og krave gned hendes ankler, hænder og stærke hals. En meget stærk pige forsøgte at løsne kæden. Men her var stålet tydeligvis designet til at holde en elefant. Hvert led i kæden er lige så tykt som en stor mands tommelfinger. Væggene har endnu ikke nået at blive våde og er stærke som titanium.
  Pigen bankede på væggen med sin bare hæl. Jeg begyndte at gnide linket mod linket. Men stålet var godt hærdet og bukkede ikke under. Huset sukkede tungt. Tortur ventede hende. Og det kræver selvfølgelig mod. De vil slå, og brænde, og strække og prikke.
  Domku vil blive spurgt, hvor røverne gemte skattene og så videre. Du skal være hård som en sten.
  Her torturerede de en spejderdreng. Bødderne brændte den skaldede mand levende. Men Sanka oplyste ikke placeringen af oprørsafdelingen. Og så døde han martyrdøden.
  Vil Domka kunne holde det ud og ikke stønne. Og endnu mere for at uddele stedet, hvor skattene er gemt.
  Så kom natten, og pigen blev slæbt fra kælderen. Forhøret startede hårdt. De satte den straks op på stativet. De rejste pigen til loftet, torturrummet var placeret i tårnet. Og der var højt til loftet. Da rebet blev sluppet, fløj krigeren ned. Stærke muskler og stærke ledbånd af pigen viste sig. Domka stønnede sagte af ulidelig smerte, men holdt sit skrig tilbage.
  Så rev bødderne sækken af hende.
  Og de begyndte at slå af al deres kraft med piske. Pigeheltens stærke hud bukkede ikke under med det samme. Bødlerne forsøgte med stor magt. De slår fra alle sider. Pigens krop svajede.
  Hovedpineren beordrede:
  - Fix dine ben!
  Pigens bare lemmer var klemt fast i blokken. Og så hængte de læsset. Domkas muskuløse krop spændte.
  Bødderne øgede vægten. Og glødende ledning blev taget ud af pejsene.
  De begyndte at piske pigen med brændende metalstrimler.
  Domka bet hårdere tænderne sammen. Hun trak vejret tungt. Aflastningspressen svigtede af smerte, men pigen var tavs.
  Yuri Dolgorukov så på dette... Han følte sig lidt irriteret over, at offeret ikke skreg og stod stille. Elskede figuren.
  Guvernøren gav personligt ordren:
  - Og steg nu pigens bare hæle!
  Bødderne placerede et bundt svovlvædet børstetræ ved fødderne af krigeren. Og de satte ild til den. Flammen slikkede de kvindelige hæle rovdyr. Donkas såler var ru, som en bondekvindes, men stadig i live. Desuden havde høvdingen i de seneste måneder støvler på, og hendes hård hud på fødderne blev en smule blødere.
  Smerten var vild, og krigerens øjne sprang ud. Men hun tav. Og der strømmede et bloddryp fra hans mundvig. Pigen begyndte at trække vejret endnu hårdere, og en blanding af blod og sved dryppede fra hendes krop.
  Det lugtede af stegt, som grill. Yuri Dolgorukov, irriteret over den fangedes tavshed, snuppede selv en glødende tang fra pejsen. Og tog fat i pigen ved jordbærvorten. Som svar nyder Domka at spytte på guvernøren.
  Yuri begyndte at slå med en tang på brystet, brølede:
  - Brække hendes tæer! Og slå hårdere.
  Bødderne begyndte at brække deres fingre med en glødende tang. En anden plageånd hævede varmen op under stativet. De slog pigen med ståltråd. Domka var tavs, selvom det kostede hende en kæmpe indsats. Bevidstheden var lidt grumset af vild smerte, men ønskede ikke at forlade krigeren. Hun holdt ud og holdt ud.
  Til sidst stødte Yuri Dolgorukov en tændt fakkel mellem hendes ben. Smerten gennemborede med en varm nål, fra hælene til baghovedet. Og pigen mistede endelig bevidstheden.
  Lægen til stede ved torturen mumlede:
  - Nok for i dag! Hun mærker ikke længere noget.
  Guvernøren beordrede i en hård tone:
  - Til hendes celle! Vi fortsætter i morgen!
  Huset blev taget af stativet, de satte et sækkeklæde på, på en laset, brændt, sønderrevet krop og smed det igen i kælderen. Blænkede hænder og fødder.
  Pigen lå på det rådne strå. Hun kom til sig selv og følte voldsom smerte. Flere rotter cirklede allerede omkring Domka.
  Pigen var stadig stærk nok og fangede rotten med hånden. Knust. Så ignorerede hun smerten og faldt i søvn.
  Hun drømte, at Stenka Razin gik ind i Moskva med sin hær. Alle kongelige hære er besejret. En sejr er vundet. Og folket glæder sig, når de møder kosakkerne.
  Domka galopperer ved siden af atamanen. Elegant, smuk, stolt.
  Og trommerne slår, trompeterne brummen. Oprørernes sejr og triumf.
  Huset vågnede af slottets raslen og rystede. Det blinkede gennem mit hoved: de vil torturere igen.
  Men det var stadig tidligt. Fangevogteren kom med brød og en kande vand:
  - På tæven!
  Og han stillede det således, at vand sprøjtede på krigerheltens krop.
  Huset har rejst sig. Brækkede tæer gjorde meget ondt, som hudafskrabninger og forbrændinger. Pigen spiste brødet. Jeg drak noget vand og følte mig mere energisk. Hun rettede fingrene og troede, at hendes knækkede brusk ville vokse sammen, og der skete ikke noget frygteligt. Hun ved, hvordan man fjerner forbrændinger og heler sår ved hjælp af en potion. For ikke at efterlade spor. Det vigtigste er at udholde torturen, og så ... Domka huskede guvernørens udseende og troede, at de ville torturere hende i lang tid og subtilt. Nå, lad hende ikke gå i stykker.
  Domka blev tortureret hver dag i to uger i træk. Sandt omhyggeligt og med en vis omhu. De brændte, strakte, vred, slog, torturerede. De prikkede med nåle og løftede og smed på stativet. De bare fodsåler blev konstant ristet. Pigen følte smerte over hele kroppen. Der blev hældt salt på hendes sår, hvilket er meget smertefuldt.
  På trods af dette gav Domka ikke op. Ved hjælp af deres hvide hår, som overmoden rug, savede de lænker. Hun gjorde det stille og roligt og konstant.
  Mærkeligt, men selv hærdet stål kan slibes ned med hår. Smerten boede i dig Domke. Smerter er overalt, intet blod er tilbage, ingen vener uberørt af smerte. Da de brændte og slog hende, mærkedes noget andet. Men da lidelsen opslugte hele væsenet, blev den sløv.
  Domka var stadig en heroisk pige. Bødderne truede med, at de ville brænde heksen, og der ville ikke være nogen human økse. Nå, hvad Domka var klar til dette.
  Håbet om flugt forlod hende dog ikke. Måske får hun tid til at klippe kæderne over. Ærgerligt, at vinduet bare er for smalt. Du kommer ikke så nemt igennem det.
  Måske bedøve fangevogteren og flygte i hans tøj? Hun er en stor pige, og vagten har en maske i ansigtet. Måske kan du komme væk? Selvfølgelig er det svært at træde på forkrøblede ben, men det kommer.
  Bare for at håndtere kæderne.
  Her trådte Samos overbøddel ind i hende:
  - Hej smukke!
  Huset svarede groft:
  - Bødlen har det ikke godt, så du dør!
  Samosa grinede.
  - Jeg bragte dig noget smukt!
  Domka fnisede og spurgte igen:
  - Og hvorfor hotellet? Varme kul?
  Samosa svarede med et grin:
  - Vil du leve?
  Huset klirrede med sine lænker og svarede med et smil:
  - Hvilket spørgsmål! Selvfølgelig vil jeg!
  Overbøddelen sagde:
  - Stor guvernør Yuri Dolgorukov tilbyder dig en heks til at give afkald på anathema Stenka og kosakrøvere. Omvend dig, og kongen vil forbarme sig over dig. Du vil blive dømt til hårdt arbejde, men du vil gå til guvernørens gods, hvor du skal leve som en prinsesse!
  Huset fnisede og bemærkede:
  - Og hvor gemmer jeg skattene, vil de ikke spørge mig?
  Samosa svarede høfligt:
  - Guvernøren har nok af sin egen rigdom! Du vil være kærlig med ham, du vil modtage både liv og lykke. Og så ... I morgen venter en ild på dig. Desuden vil ilden være langsom, og du vil ikke blive brændt med det samme. Du vil lide i flere timer, nøgen foran mængden. Og så bliver din aske blandet med hestegødning og gødet med det på markerne. Klar?
  Domka smilede igen, trods den brutale tortur, overlevede alle hendes tænder og bemærkede:
  - Vil have, at jeg skal være kærlig overfor min plageåndsguvernør? Hvor har han mange ønsker!
  Samosa bemærkede dystert og sænkede stemmen:
  - Hvis jeg var dig, ville jeg være enig. Du kan ikke løbe fra en brand.
  Domka nikkede og klirrede med sin lænke:
  - Det er logisk... En anden mands omfavnelse eller en flamme. Og det er endnu uvist, hvem der kommer på toppen ...
  Pigen klappede i hænderne og svarede:
  - Jeg er klar til at være kærlig overfor guvernøren. Men jeg vil ikke give afkald på Stenka Razin og kosakkerne! Især offentligt!
  Samosa trak på skuldrene og bemærkede:
  - Men så vil suverænen ikke kunne benåde dig. Og så... Det er bare ord. Oprøret er allerede slået ned. Stenka Razin er i fangenskab og vil snart blive henrettet. Og nu bliver han tortureret ligesom dig. Og din forsagelse betyder ikke noget!
  Domka med et trist blik spurgte:
  - Lad mig måske tænke?
  Samosa svarede med et utilfreds blik:
  "Din afbrænding er planlagt til i morgen." Du skal højst give et svar i overmorgen. I mellemtiden... Vil du overnatte i en ren blød seng og uden kæder?
  Domka rystede stolt på hovedet, hendes hvide, let gyldne hår blev mere snavset, men ikke et eneste gråt hår dukkede op. Pigen svarede hårdt:
  - Jeg foretrækker fangehullet. Hun tænker bedre!
  Samosa fløjtede.
  - Nå, du er stolt! Sådan en mand ser man sjældent! Du ved, jeg foreslår, at du spiser som et menneske. Styrk din styrke. Og så afmagret på brød og vand.
  Huset grinede og svarede:
  - Nå, du kan spise! Her blander mine principper sig ikke.
  Den assisterende bøddel dukkede op. Han medbragte en bakke stegt gås, en tærte og et glas vodka.
  Huset grinede. Og muntert sagde:
  - Sådanne fester, at man ikke vil dø!
  Assistenten mumlede:
  - Jeg ville tænke på sjælen!
  Domka nikkede indforstået og tilstod:
  - Ja, jeg var sammen med mænd, og mere end én gang. Inklusiv Stepan Razin selv. Så helvede venter mig alligevel.
  Den sultne pige tog tærten og en ret stor gåsstegt. Begyndte kraftigt at gnave kød.
  Samosa spurgte pigen:
  - Tror du, at dette helvede eksisterer?
  Domka bemærkede logisk:
  - Hvis der er pinsler i denne verden, hvorfor skulle de så ikke være i en anden verden?
  Samosa sukkede og stak sin hage med knytnæven.
  - Logisk... Jeg kan se bødlen i helvede.
  Huset grinede og foreslog:
  - Og hvorfor? Du følger bare ordrer. Jeg har også dræbt folk. Kæmpede for sandheden... Sandheden er relativ! Hvis du fjerner nogle bojarer, vil de samme kosak-atamaner i morgen blive værre end de tidligere adelige! Nogle gange tænker du, hvad er lykke?
  Samosa foreslog enkelt og rationelt:
  - Lykke er altid relativ! Her er du sulten efter at spise en gås, og i øjeblikket er du glad!
  Huset nikkede indforstået.
  - Ja, det er korrekt! God gås... Er det sådan, de altid fodrer de dødsdømte?
  Samosa svarede modvilligt:
  - Ligesom hvornår. Men selve den store guvernør Dolgorukov lover dig et sødt liv i hans regi. Og du spiser dig selv og glæder dig!
  spurgte Domka med et smil og en indbydende tone:
  - Kan Stenka Razin blive benådet?
  Samosa rystede på hovedet.
  - Ikke! Han er for stor en kriminel!
  Domka foreslog derefter:
  "Måske vil jeg nægte benådning, hvis vi sammen med Stepan bliver henrettet med én økse.
  Samosa rystede negativt på hovedet.
  - Nej... Guvernøren har ikke brug for det! Nå, lad som om du elsker ham, ellers kan sådan en udspekuleret kvinde som dig altid undslippe!
  Domka fortsatte med at tygge på fuglen og tærten. Hun snusede til et glas vodka. Pigen kunne dog ikke lide at drikke. Og sang lystigt:
  - Alt er umuligt, det er muligt, i universet bliver vi kun testet i opbyggelse!
  
  PASSION FOR JEANNE DARK
  Under sortien lukkede forræderne bevidst porten for at efterlade pigen udenfor. Og hun, afskåret med en håndfuld mennesker, kæmpede desperat. Uden tvivl ville Jomfruen af Orleans være faldet i våben, hvis ikke for hertugen af Bourgognes kategoriske ordre - at tage heksen i live.
  Jeanne blev alvorligt såret af et spyd i skulderen, hun havde dybe skrammer i ansigtet og en kraftig bule i panden. Såret af en pil og højre hånd. En stærk bicep blev gennemboret.
  Og hun blev klædt af til de nøgne, efterlod kun i hjemmespundne klude, de lænkede hende i hænderne med kæder, trak toppen op. Maid of Orleans' bare fødder, med kun bare tæer, der rørte det kolde stengulv, runde hæle vendt op til toppen. Og hun hang faktisk selv på stativet. Smerten i den sårede skulder og skuddet gennem armen var frygtelig. Ikke desto mindre lykkedes det en stærk, atletisk pige, der tæt sammenbidte tænder, at holde sine støn tilbage - selvom smerten var på grænsen til at miste bevidstheden.
  Jeannes hår viste sig uventet at være blond, selvom hun normalt blev malet som brunette eller rødhåret. Halsen er kraftig, ikke feminin, men brystet er udviklet som musklerne i en stærk krop. Selvfølgelig fastede hun næsten ikke, da det er kutyme at skrive om hende i bøger. Men nu gav de hende faktisk ikke mad og gav hende kun at drikke, for at hun ikke skulle dø. For en såret pige er en sådan suspension en rigtig tortur.
  Hertugen af Bourgogne besøgte Joan først på den tredje dag. Den stærke pige trak vejret jævnt på trods af sine snoede led. Desuden begyndte selv et dybt sår på skulderen at blive bedre, og på biceps lukkede det. Der var så meget vitalitet i denne pige. Rotter snurrede rundt om hendes yndefulde og stærke bare fødder, men ingen turde bide.
  Hun så på hertugen med klare øjne. De læser hverken smerte eller frygt, men kun dyb foragt. Hertugen var flov og udtalt høfligt.
  - Undskyld mig, Milady Jeanne. Jeg vidste ikke, du blev behandlet så grusomt.
  Og hertugen råbte. "Fjern hendes lænker og eskorter os til et mere værdigt sted.
  Faktisk er den højtstående selv meget tilbageholdende med at være i et koldt, fugtigt og, vigtigst af alt, ildelugtende fangehul.
  Kæderne blev fjernet fra Jeanne, og på trods af den frygtelige smerte, der gennemborede hende, da pigen sænkede sine hænder, krummede orleansjomfruen sig ikke engang. Kun pupillerne udvidede sig meget og viste, hvor smertefulde hendes brutalt snoede led var.
  Duke lod Jeanne gå foran. Pigen gik selvsikkert. Hun tabte sig noget, men forblev muskuløs og stærk. Næsten lige så høj som hertugen, og i betragtning af at han har hæle på, så måske endda lidt højere end ham. Selvfølgelig er hendes ansigt smukt, men hendes smil er for hårdt og maskulint.
  Da han gik ovenpå, tilbød hertugen venligt at spise og drikke dyr og lagret vin. Tjenestepigen vaskede til gengæld Jeannes fødder og kom med hjemmesko. Men de var små. På grund af den yndefulde og mejslede form virkede de garvede ben på den fremtidige helgen mindre, end de faktisk var. Jeanne nægtede dog pludselig at skifte tøj og erklærede rimeligvis:
  "Hvis jeg er en fange, så vil klude gøre for en fange. Og hvis en gæst, så har jeg ret til at forlade slottet!
  Hertugen af Bourgogne beordrede tjenerne til at gå. Personligt, idet han hældte Jeanne i en skål og tilbød snacks, erklærede han:
  - Stol på mig! Virkelig, jeg er din fange!
  Krigerpigen smilede og nippede til sit bæger. Så spiste hun et stykke rådyr og bemærkede:
  "Du er ikke den første mand, jeg har taget til fange!"
  Hertugen foreslog en skål og bemærkede derefter:
  - Mine rettigheder til tronen er ikke ringere og overgår endda dem, Charles har.
  Jeanne smilede nedladende og bemærkede:
  - Vil du klatre ind i stamtavlens vildmark? Som om Philip den Langes datter giver din familie ret til den franske trone?
  Hertugen af Bourgogne rystede kraftigt på hovedet og bekræftede:
  - Helt sikkert! Den saliske lov siger jo, at landet simpelthen er delt mellem sønnerne i familien, og det har intet med tronfølgen at gøre!
  Jeanne bemærkede logisk:
  - Så er der en gren fra Ludvig den Grumpede. De har endnu flere rettigheder til tronen!
  Hertugen protesterede, omend ikke overbevisende:
  - Og at Joan, jævnaldrende kammer fratog retten til tronen. Herunder på grund af tvivl om dens oprindelse.
  Orleansjomfruen klukkede og viste sin lærdom:
  - Så Salic-loven blev godkendt af Chamber of Peers.
  Argumentet var stærkt. Hertugen ringede igen til tjenestepigerne og forlangte mere seriøs mad. Det lader til, at Jeanne ikke er så simpel, som hun ser ud. Og det er ikke kun en dygtig og stærk ung bondekone, der ligner en agerhest. Dette er en meget mere uddannet person, omend i politik.
  En forførende tanke om tortur blinkede gennem mit hoved. Men pigen var, som han lige havde set, meget god til at udholde smerte. Og han har først og fremmest brug for Zhanna som en allieret.
  Hertugen gav Jeanne noget at spise, og kom så ind fra den anden side:
  "Hvor uretfærdigt behandler kongen dig. Du har gjort så meget for ham, at du fuldt ud har fortjent titlen som hertug. Men du er stadig en fattig bondekone. Du adlyder hæren, men der er intet for sjælen!
  Jeanne bemærkede trist:
  - Hellige nøjes med lidt!
  Hertugen lo noget tvunget og bemærkede:
  - De fleste af helgenerne og paverne er pengegrubbere, som man endnu ikke skal lede efter. Og for eksempel kardinalerne..... Du kender stadig ikke livet!
  Jeanne svarede blidt:
  "Tro mig, jeg ved lige så godt som dig, hertug. Og denne viden giver mig ikke glæde!
  Hertugen ønskede mere klarhed:
  - Men du er enig i, at du intet skylder kongen, og du har ingen forpligtelser over for ham?
  - Nej til kongen - Ja til Gud! - Besvarede endnu mere inspirerende tåge Zhanna.
  Hertugen svarede med et smil:
  - Og Gud vil have fred. Og verden vil hellere være etableret af vores talrige og stærke familie, og ikke af Valois. Især for os Storbritannien. Kun vores dynasti kan forlige sig med det!
  Jeanne sagde med uventet følelse:
  - Jeg valgte Carl ikke, fordi han er bedre end dig. Og jomfruen træffer valget én gang for alle! Og martyrdøden er meget bedre end forræderi!
  Hertugen blev næsten kvalt. Han drak mere vin og drænede bægeret til ende. Vrede fyldte ham. Truslen fulgte efter.
  - Jeg vil beordre dig til at blive tortureret!
  Jeanne svarede stædigt:
  - Der er ingen større tortur end at lytte til dine løfter!
  - Fuck hende! - Hertugen beordrede truende, og tjenere og bødler, der allerede så frem til underholdning, bragede ind i lokalet.
  
  Ellers kunne det ikke være: Hertugen af Bourgogne beordrede torturerne til at bryde den af. Et meget rigt fangehul med forskellige torturinstrumenter. Og en bøddel fra Spanien, halvt maur. Men han taler anstændigt fransk:
  - Er dette lederen af frøernes hær? - Den mørklødede bøller grinede øredøvende og lagde mærke til det. - Gode bryster, brystvorter som jordbær, stærke lår - lige præcis til en pisk og et stativ!
  Jeanne Darc fnyste kun foragtende: Før hun førte hende til bødlen, blev Jomfruen af Orleans afklædt og gennemsøgt. Det er ikke særlig behageligt, når snavsede, mandlige hænder mærker hele kroppen, og endda klatrer ind på intime steder og groft rynker dem. Jeanne d'Arc, som indtil for nylig var underordnet titulerede personer, følte sig ekstremt ydmyget. Forbindingen blev revet af hende, og et dybt, flækket sår gabede på hendes skulder. Hun forårsagede nogle smerter. Bøddelen kiggede på hende med fornøjelse, det vil være muligt at slå yderligere lidelse ud af pigen på grund af skade.
  Torturisten mumlede med sine tykke læber:
  - Hvad! Lad os starte med stativet! Eller vil du fortælle os noget?
  Jeanne d'Arc kiggede ind i hjørnet: der sad to skriftlærde, klar til at skrive hvert sit vidnesbyrd ned. I nærheden var en læge og flere assistenter til bødlen. Stativet var forberedt på forhånd. Med en fast stemme sagde Jomfruen af Orleans:
  - Skriv følgende!
  De skriftkloge begyndte straks at skrive. Pigen råbte:
  - Hertug af Bourgogne rund fjols! En slebet pæl venter på ham!
  Den mauriske bøddel slog hende i ansigtet:
  - Nok! På stativet en dristig pige.
  Løkken fangede Jomfruen af Orleans' muskuløse arme og begyndte at rejse sig og vride hendes led. Smerten i den sårede skulder var forfærdelig, men den ubøjelige Jeanne pressede et smil frem. Skønt hendes knogler, brede for en ung pige, knasede af en skarp rystelse, rystede ikke engang en muskel i hendes smukke ansigt.
  Hænder snoet i leddene, barfodede yndefulde, pigelige fødder fra jorden. Den legendariske pige hang i luften. Bødlens assistenter sikrede straks en tung byrde på fødderne.
  Bøddelen så omhyggeligt på liget af offeret. Fra den frygtelige smerte i skulderen svigtede aflastningspressen, den muskuløse pigeagtige, solbrune krop, atypisk for middelalderen, begyndte at svede. Ja, hun føler smerte, men hvilken udholdenhed skal der til for at smile hvidtandet på samme tid.
  Torturisten spurgte:
  - Nævn navnene på dine assistenter i den burgundiske lejr!
  Zhanna svarede ved at spytte. Bøddelen, selvom han blev ramt, rørte sig ikke engang, et smil spillede på hans grimme, skæggede, næsten sorte ansigt:
  Så vi spiller dumme. Okay pige, jeg skal hjælpe dig.
  Bøddelen tog en ramstang frem og stak den ind i såret, hvorefter han begyndte at vride sig. Pigens ansigt blev rødt, sveden begyndte at dræne og dryppe af det, musklerne trak sig ufrivilligt sammen, vejrtrækningen var tung, intermitterende, som efter en lang løbetur. Men overraskende nok forlod smilet ikke hendes læber.
  Bødlen borede til enden og trak den så skarpt ud: Pupillerne i øjnene på Jomfruen af Orleans blev smallere, men smilet blev endnu bredere!
  - Stærk kvinde! En rigtig helt! Det er okay, jeg får dig til at skrige. - Torturisten begyndte at varme stangen op på en blegrød ild, kata-assistenten fjernede tangen fra flammen. Den bidende del blev rød af varmen.
  Den modigste person taber måske modet, men Jeanne så på det, som om et bord med fade stod foran hende.
  Bøddelen, gudløst falsk, sang:
  - Kvindeben, steg lidt!
  Med tangen i hænderne rørte torturisten det glødende jern til pigens runde, let støvede hæl. Han valgte de mest følsomme steder ved foden af Maid of Orleans. Duften af brændende kød sivede gennem rummet. Bøddelen trak ham med næsen:
  - Det er meget dejligt!
  Torturisten handlede forsigtigt og fordelte forbrændingerne jævnt over hele sålen. Når varmen er for stærk, brænder det ikke kun huden, men også nerveenderne, så i dette tilfælde er der brug for stor dygtighed til at forårsage smerte. Zhanna opførte sig heroisk, udtalte ikke et støn, noget der gjorde ondt i øjnene og dryppende sved, men et smil spillede på hendes ansigt.
  Bøddelen begyndte i mellemtiden at brække fingrene.
  - Forsigtigt, din pige vil blive meget glad!
  Jeanne sagde med foragt:
  - Og hvad? Som mand kan du ikke!
  Bødlens lange arme var stærke. Fingrene knitrede, torturisten begyndte med lillefingeren. Når varmt jern knækker negle og fingre, er det monstrøst. Et knas høres. Jeanne forsøger at rykke, men hendes ben er sikkert lænket, og hvert led i kæden er så tykt som en storetå. Selv hendes muskler, hærdet af bondearbejde og tunge kampe, er ikke i stand til at bryde så stærke stållænker.
  Efter at have brækket sin lillefinger gryntede bødlen snarere:
  - Jeg har det godt mand! Du er en pige, du fanger glæde!
  Jeanne fnyste stoisk.
  - Ikke dårligt, men strygejernet er for koldt!
  Bøddelen svarede:
  - Det er okay! Jeg skal stege dig!
  Torturisten brød langsomt og drejede sin langfinger om dens akse. Smukke fingre af orleansjomfruen, lange, jævne, yndefulde. Knoglerne er stærke, den er ikke let at knække, og bødlen sved endda af anstrengelsen. En svedperle trillede af hans skrå pande og faldt på den glødende tang. Benene på en ung og stærk pige dufter meget dejligt. Sådan kærlighed er en stor fornøjelse. Og tortur er endnu bedre. Nu er det storetåen på den bare fods tur. Sandheden er, at det ikke er nok at bryde.
  Jeanne skjulte sin angst og gøede vredt:
  - Nå, hvor svagt! Du kan ikke brække en knogle!
  Bøddelen svarede grædende:
  - Nu ingenting, du vil hjælpe!
  Den store hjælper af torturisten smuttede en speciel enhed. Tommelfinger klemt, et knæk blev hørt. Fingeren knækkede, bødlen sagde tilfreds:
  - Og nu venstre ben!
  Torturprocessen er meget behagelig. Knogler åh hvor revner de, og endda brændt hud brænder. Den legendariske pige holder ud, og rakte endda tungen ud og drillede flayers.
  Bøddelen siger med anstrengt kærtegn:
  - Hvis du tilstår alt, forråder dine medskyldige, stopper vi torturen, og vi vil behandle dig.
  Jeanne, i den ligegyldige tone, som blev givet hende med så besvær, svarede:
  - Hvad er din smerte for mig!
  Da han var færdig med at brække tæerne, ville bødlen holde i hånden, men lægen stoppede ham:
  - Det bliver nødvendigt for denne tæve at skrive under på noget andet, for eksempel anerkendelse af hertugen af Bourgogne som konge af Frankrig, så lad dine hænder være.
  Bøddelen var uden videre enig:
  - Ja, lad os lade det blive til dessert! Og nu vil vi slå hende med en pisk!
  Torturistens assistent tog en pisk fra flammen, fra tynde hvide lænker fra ilden. Jeanne kneb øjnene sammen og råbte ironisk:
  - Nå, det er et fantastisk bad!
  Bødlen svarede med et grin:
  - Smuk kost! Du fjols vil blive meget glad, og du vil blive skør!
  Kat svingede og slog. En krampe gik gennem Zhannas kraftfulde krop.
  - Kan du lide?
  Jomfruen fra Orleans svarede med sin stemme for lav til en pige:
  - Og hvad? Bøde! Kun her er slaget svagt!
  Fanatikerens assistent slog ind igen. Bøddelen sagde som med syngende stemme:
  - To-ah-ah!
  Endnu et slag og en melodiøs nedtælling:
  - Tre! Fire!
  Pigen anstrenger sine mavemuskler, hun vil slå bødlen, men hun kan ikke få fat i ham.
  - Kom tættere på mig! Jeanne skriger.
  Flayer driller hende:
  - Ja, du er så god!
  Efterhånden forvandles ryg, skuldre og balder, den mest berømte kriger gennem alle tider og folk, til et kontinuerligt blodigt rod dækket af forbrændinger. På trods af den ulidelige pine kigger Jeanne stadig stædigt, og det næste spørgsmål:
  - Fortæl mig, hvor du gemmer de skatte, der er stjålet fra os? - Brøler som en sneleopard:
  - I dit spytteskæg!
  Bøddelen tog igen fat i den glødende tang og greb hende i den karminrøde brystvorte på brystet, vendte den groft rundt!
  Jomfruen fra Orleans, der rystede en blodig sved af sig, pressede sig ud af sig selv:
  - Raffineret kærtegn!
  Bøddelen fortsatte torturen med det andet bryst. Pludselig rystede Zhannas blonde hoved, og hun mistede bevidstheden.
  Lægen skreg forskrækket:
  - Tillænet!
  Bøddelen lagde hånden på hans hals:
  - Altså nej! Hjertet banker selvsikkert! Blive ved?
  Lægen rystede på hovedet.
  - Nok for i dag! Der er ikke noget opholdssted på den. Jeg tror ikke du får noget fra hende.
  Bøddelen nikkede med utilsløret ærgrelse.
  - Jeg har aldrig skreget! Stærk karakter, selvom den kvindelige krop er meget smertefuld. Men hendes muskler er som en meget stærk mands.
  Lægen sagde stille og endda rundt omkring:
  - Englænderne dømte hende til at blive brændt på bålet. Denne djævel burde have nok styrke til at klatre op på stilladset på egen hånd. Vask derfor Jeanne og placer hende i den mest bevogtede celle under hård bevogtning, i lænker.
  Bøddelen nikkede ivrigt.
  - Her er alle soldaterne nye vagter, lejesoldater. Efter personlig ordre fra hertugen af Bourgogne blev alle franskmændene erstattet, så Jeanne vil ikke have nogen medskyldige! Nå, så, under forstærket eskorte, vil vi tage hende væk og brænde hende på den centrale plads. Åh, hvor vil jeg være glad for at bringe faklen til disse legende, men så forførende ben.
  Lægen svarede koldt:
  - Hvis Zhanna skriver under på de nødvendige papirer, så dør hun hurtigt. Ellers vil ilden være langsom og gradvist fortære hendes smukke krop!
  Jeanne kom til fornuft og hviskede vredt:
  - Lad vær med at vente!
  Som svar tog bødlen en frisk glødende tang og tog skarpt fat i det åbne sår i hans skulder med den. Han klemte hårdere: Pigen mistede igen bevidstheden. Hun blev overhældt med isvand. Så tog de den af stativet. Bøddelen brokkede sig:
  - Nå, tæve! Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal tænke! Måske voldtage hende med et varmt koben?
  Lægen rystede negativt på hovedet.
  - God idé, men hertugen af Bourgogne har fundet på noget bedre. Hun, en hellig jomfru, vil blive voldtaget af dine to assistenter, inden den bliver henrettet foran hele mængden. Dette vil være en meget sofistikeret hævn!
  Bøddelen klappede i hænderne.
  - Ja, det er så skønt! Og jeg vil se?!
  - Hele byen vil se! - Lægen lovede.
  Bøddelen dansede:
  - Åh, du er rødglødende tang, og glødende nelliker på flammen! Jeg kan virkelig godt lide at plage piger og bøje mig lavt for hertugkongen i bæltet! - Støvler, smedet med jern, tromlede kækt på stengulvet.
  Jeanne blev ført til fangehullet, og da hun forlod i stående stilling, blev hun lænket til et kors. Og rundt om sætte en pålidelig vagt op!
  
  EDMOND DARTAGNAN OG JULIAN DETTE
  I en drøm så drengen Edmond D'Artagnan noget usædvanligt...
  Her var han ved siden af Julian den Frafaldne. Den berømte romerske kejser i kampen med partherne kom i en vanskelig situation. Men Cæsars arvinger kæmpede modigt og drev partherne tilbage. Men kejseren selv var omgivet af en lille afdeling, der desperat forsøgte at bryde igennem til sin egen.
  Edmond Dartagnan sprang ud på det varme sand. Terminator-drengen indså straks, at dette ikke var en drøm, især da de endnu ikke helt helede vabler på sålerne gjorde ondt. Men der er ingen tid til at argumentere - kejseren bør reddes!
  Drenge-rangeren skød fem parthere ned, der allerede havde belejret kejseren med et slag i et hop. Så tog Oliver Twist meget behændigt begge sværd op og begyndte at skælde ud. De første fire persiske krigere faldt med deres hoveder afskåret. Så kastede drengen dolken med sine bare fingre, og den vred sig midt i flugten og skar halsen over på tre bueskytter.
  Dartagnan Edmond udbrød glædeligt:
  - Det er en mands kamp!
  Så gik han til en afgørende offensiv. Hans sværdgynger var som en plæneklipper. De skar alle ned i en række og dissekerede persernes lemmer. Her er en stor leder af partherne, der forsøger at få kejseren selv til at miste sin hånd. Og så hovedet.
  Edmond Dartagnan kastede fem dolke fra drejeskiven med fødderne på én gang og mejede en hel række bueskytter ned. Så råbte han:
  - Lykketime! Det er tid til at spille!
  Og hans sværd gav en klipning til den parthiske hær. Lederen af hæren, kongen af Persien, Indemon, udklækkede zenki. En halvnøgen, muskuløs dreng skar alle ned i træk og fyldte alle henvendelser til Julian med lig. Aldrig før havde herskeren af Parthia set en så voldsom fighter. Og det faktum, at dette blot er en skægløs ungdom, inspirerede til alvorlig frygt.
  Pludselig besluttede de virkelig hedenske guder at hjælpe det antikke Rom, og i stedet for at trække sig tilbage, returnerede Julian sine forfædres religion til Jorden! Og nu er det enten Hercules eller søn af Hercules, der kæmper mod den parthiske hær.
  Og Dartagnan Edmond blev mere og mere rasende. Han kastede tunge og skarpe genstande. Han stak og smadrede det antikke Roms fjender, og hans sværd virkede som uimodståelige lyn. Terminator-drengen inspirerede resten af romerne. Råber: Herkules! Herkules med os! De skyndte sig mod partherne og fordoblede deres styrke tre gange. Kejseren selv kæmpede.
  Julian var kun lidt over middelhøjden, men velbygget og smuk. På tidspunktet for hans død var han kun 32 år gammel, og det vides ikke, hvad der ville have ventet Romerriget, hvis den frafaldne havde levet i mere. Men nu ser det ud til, at partherne er flyttet tilbage og er begyndt at bakke.
  Og resten af den romerske hær tilføjede varme. Kong Indemon forsøgte at vende slagets gang, og med et udvalgt tusind udødelige rykkede han ind i kampen. Men dette var hans fatale fejltagelse.
  Edmond Dartagnan henledte opmærksomheden på en meget stor en - højere end Ratslayer, på højde med en mand, med en krone og skuldre, som en garderobe i gylden ringbrynje. Og drengen, da han så, hvordan de lytter til ordrerne fra denne hersker, forstod: det er tid til at handle. Og han tog den bue, som perseren havde tabt. Han trak hurtigt i den med foden, så buestrengen næsten sprængtes. Og så udløste han en pil, der mentalt ledsagede hendes flugt.
  Og skyndende gennemborede et stikkende stik den hovmodige konge af Parthia i nakken og brækkede halspulsåren. Og en enorm vægt på halvanden, eller endda to centners, styrtede linealen ned fra en trækelefant.
  Kongens død, selvfølgelig, et knusende slag for hæren. Især da den yngre arving forsøgte at tage kommandoen, da Edmond Dartagnan sendte en pil mod ham. Som et resultat viste denne modstander sig at være en gennemboret skorpion. Romerne, der så kejseren løbe i kamp, råbte nu: Apollo, Apollo er med os!
  Og Edmond Dartagnan slog partherne med sine hænder og bare barnlige fødder ved hjælp af teknikker, som han læste om i en kinesisk bog oversat til latin.
  Og denne barbariske hær blev til en engrosflyvning. Nu forfulgte romerne Parthia, og i denne race af ulve var der ikke tale om tilgivelse og barmhjertighed. Ve dem, der flygter, og ve dem, der flygter fra romerne dobbelt.
  Den østlige hær smeltede for vores øjne, og de latinske regimenter, legioner og kohorter var ubønhørlige. Jern og stærke, de knækker og river alt i stykker og dræber de adelige...
  Drengen derimod glimtede med bare, lyserøde hæle og drev en mølle med sværd og huggede fem modstandere ned på én gang.
  Fuldstændig sejr. De overlevende parther falder på knæ og beder om nåde.
  Edmond Dartagnan nærmede sig efter opfordring fra kejseren. Han så kærligt på ham. I oldtiden er folk lidt lavere end i senere århundreder, og i en drøm forestiller drengen sig at være ældre i alderen. Så efter romerske standarder ser drengen Dartagnan ud til at være fjorten, femten år gammel. Det vil sige, at det allerede kan betragtes som en mand, dog uden skæg. Julian så på sine skrammer og blå mærker og spurgte med et bredt smil:
  - Er du en gud?
  Edmond Dartagnan svarede ærligt og retfærdigt:
  - Jeg er et menneske!
  Julian sukkede tungt og svarede også oprigtigt:
  - Det er ærgerligt ... Meget ked af det!
  Dette gjorde terminator-drengen vred, og han svarede hårdt:
  - Der er intet at fortryde! Mand det lyder stolt!
  Julian nikkede anerkendende og klappede drengen på skulderen:
  - Godt sagt! Denne mand lyder stolt, og han skal være stolt, og ikke ler i hænderne på en keramiker!
  Hæren mumlede i godkendelse. Den marcherende præst begyndte at forberede en hedensk bønnegudstjeneste i anledning af sejren. Julian besluttede at genoplive de gamle kulter. En af dem er tilbedelsen af Jupiter, Mars og Mithra. Selvom det er klart, at den hedenske tro skal moderniseres. Forskellige ideer er blevet foreslået her. Der er trods alt allerede en undervisning om Champs Elysees - et paradis for krigere og heroiske mennesker, eksperter. Så hvorfor ikke gøre det til officiel doktrin. Du vil være kejseren underdanig, du vil være i stand til at udmærke dig i tjenesten, og du vil få dig et harem i den næste verden, og du vil fejre ædle fester der, være evigt ung og stærk! Så hvorfor eliten så læren om Kristus?
  Den stolte dreng Edmond Dartagnan, som heller ikke rigtig kunne lide traditionel kristendom, tohjertet og grusom, bemærkede:
  - Mennesket er selv sin egen lykkes smed, og det er sin success pottemager!
  Julian rakte hånden frem til drengen, rystede den varmt og foreslog med al oprigtighed:
  - Vær min søn og arving! Du er klog ud over dine år, og du har overmenneskelig styrke!
  Derefter tog kejseren kejsernes ring ud af sit bælte. Denne ring bæres normalt af kejseren til hvem han vælger at være hans efterfølger, og er normalt et tegn på adoption.
  Edmond Dartagnan satte ringen på sin pegefinger og sagde med entusiasme:
  "Jeg håber at være værdig til at blive kejserens søn..."
  Julian besejrede den parthiske hær og belejrede igen deres velbefæstede hovedstad. Edmond Dartagnans udseende blev mødt med glæde. Den romerske kejser kyssede drengen og løftede ham med stærke hænder over ham og sagde:
  - Gudskelov! Jeg troede allerede du var død!
  Edmond, der indså, at sandheden ikke er så let at forklare, trampede sine bare fødder og svarede:
  - For at være ærlig, Deres Majestæt er min rigtige far, det er Apollo, og han tager mig nogle gange med til Olympen og til andre verdener, så jeg ikke vænner mig for meget til mennesker!
  Kejseren, der i den virkelige historie har tilnavnet som en frafalden, blev overrasket:
  - Har du set Olympus?
  Edmond Dartagnan, som alle intellektuelt udviklede drenge, elskede at komponere og bekræftede derfor let:
  - Ja!
  Julian udbrød i beundring:
  - Og jeg så Jupiter!
  Drenge-ridderen, smilende bredt med perletænder, svarede:
  - Min bedstefar Jupiter siger hej til dig! Og ønsker dig succes! Så det romerske imperium - erobrede hele verden! Og hele universet!
  Kejseren udbrød for alvor:
  - Gudskelov! Må de bringe sejr!
  Arvingsdrengen foreslog straks ikke at udsætte overfaldet, da området omkring var ødelagt, og det var for svært for de romerske tropper at få mad og drikke til sig selv.
  Edmond, bevæbnet med den bedste romerske bue, som han også forbedrede, gik på jagt. Det er bedre at tænke over angrebsplanen, se selve fæstningen og samtidig dræbe fjender.
  Edmond Dartagnan skød på afstand mod en kriger med skarlagenrøde fjer på hjelmen. Som svar fløj skyer af pile mod drengen. Men den unge kriger var ikke den mindste opmærksom på dem: de nåede stadig ikke frem og slog køligt modstandere ud, og han selv gik med et hurtigt skridt i ny og næ på en løbetur rundt om muren.
  Byen var så sandelig stor, ikke meget mindre end Rom og omgivet af høje mure. Trajan den Store og mange andre erobrere kunne ikke tage ham til sig. Men her er faktisk Parthias hovedkraft. Erobre hende, og dit herredømme over Rom kan strække sig så langt som til Indien.
  Drengen Edmond bemærkede, at byens mure næsten overalt var store, tykke og takkede. For at tage sådan en by har du brug for mange lange trapper, og det er ikke sikkert, du finder dem. Beskyttelsen er noget svagere, hvor byen skylles af floden, er der et stormfuldt vandløb. Det er muligt at aflede floden, men det vil tage mindst to måneders hårdt arbejde. Så hvad er de andre måder?
  Spræng for eksempel muren i luften og bryd gennem hullet! Den nemmeste måde, men du har brug for sprængstoffer. Men ikke langt fra byen er der en imponerende skov. Og med en vis dygtighed kan sprængstoffer fremstilles af ... savsmuld, der tilføjer de enkleste mineraler og salte til dem. Og med sine bare hæle følte drengen, at der var sådanne mineraler og salte i jorden.
  Det er bedst at underminere den højeste del af muren, hvor det største antal fjendtlige soldater har samlet sig. Nu vil partherne fortryde, at de overhovedet vovede at gå imod Rom.
  Edmond Dartagnan, der havde skudt fire kogger, vendte tilbage til lejren og fortalte glad Julian:
  - Guderne fortalte mig, hvordan jeg skulle tage fæstningen! Men lad dine krigere tjene vores ritual!
  Den romerske kejser beordrede strengt:
  - Adlyd min søn, som du adlyder mig!
  Og hæren, som havde set Edmund Dartagnan i aktion, bøjede til gengæld en hilsen. Og drengen, Tsesarevich, gav aktivt ordrer. Først skal du først fælde træerne og slibe dem fint. Og det vil vise sig at være en meget cool dødbringende kraft mod det antikke Roms fjender.
  Du skal blande en masse savsmuld med mineraler, og så får du en kraftig bombe fra oldtiden. Det burde virke meget mere effektivt end krudt og ikke værre end nitroglycerin. Dette er virkelig terminator drengen undfanget. Desuden huggede Edmond selv skoven ned og slebte træstammer til skjolde og savsmuld.
  Drengens nøgne, muskuløse torso skinnede af sved, og det så ud til, at drengen var støbt i bronze.
  I troen på gudernes vilje arbejdede den romerske hær meget mindeligt, harmonisk og energisk. Der blev hurtigt bygget savsmuld og kraftige træskjolde. Sandt nok prøvede partherne at lave en sortie.
  Edmond Dartagnan viftede glad med sine to sværd, og kavaleriet stormede ud af bagholdet. Et par tusinde persere blev omringet. Drenge-ridderen knepper deres leder med foden i kæben og tvinger ham til at miste en masse tænder. Og så virkede hans par sværd, som om de var barbermaskiner. Og partherne var i en pose og omgivet af den mest tapre hær i verden.
  Ja, mange barbarer kæmpede nu i den romerske hær, men det gjorde den stærkere og absorberede både frisk blod og nye kampteknikker.
  Edmond Dartagnan mere end andre lykkedes med denne klipning. Og med vilje styrtede knægten ned i store blodpøl for at sprøjte de romerske soldater. Og de kunne lide det, det viste sig, at de modtager guddommelig nåde, styrke og held fra sønnen af Apollo selv.
  Lige så mange i Rom glædede sig over de gamle hedenske kulters tilbagevenden. Og med stor fornøjelse bad de til Fortune og Jupiter.
  Terminator-drengen så ud til at bekræfte, idet han halverede perserne med et enkelt sving, at hedningenes tro giver kolossale kosmiske kræfter. Og at stort set enhver person, hvis det ønskes, kan blive en gud og udføre mirakler!
  Kristendommen virkede på den anden side for fjendtlig over for livets glæder og derfor uattraktiv. Desuden vil der stadig være det paradis? Og var der nogen af dem, der lever i det fjerde århundrede, der så den opstandne Kristus?
  Ja, det er meget svært at tro på en korsfæstet, uheldig persons almagt, selv for et raffineret sind. Og endnu mere til barbarerne, eller romerne, som værdsatte styrkedyrken, og for hvem korset var en skam. For den almægtige Gud at ydmyge sig selv til døden på korset - det virkede overhovedet som vanvid og tro på sådan....
  Og deres guder er enkle, forståelige, menneskelige... Og ingen ydede seriøs modstand mod de genoplivede kulter!
  Og nu udfører riskrigerne, selvom halvdelen af dem ikke er latinoer, men barbarer entusiastisk udfører ordrerne fra kejseren og hans søn og Apollons søn.
  Om natten er der allerede forberedt nok savsmuld og mineraler. Edmond Dartagnan ventede ikke til daggry, men beordrede, at vognen straks skulle flyttes til det centrale punkt i fjendens forsvar.
  Og trofæet Parthiske heste styrtede sammen med den dødelige last til kongernes tårn. De kørte dem videre og brændte hovedstammen og benene med tændte fakler og slag fra lange piske. Og selvom perserne åbnede for vilkårlig skydning ind i nattens mørke, var det allerede for sent.
  Edmond Dartagnan, for at øge sin stemme, råbte gennem et enormt messinghorn:
  - Må gudernes navn blive opfyldt! Må Jupiter hjælpe!
  Det eksploderede, så selv et par kilometer fra romernes hoveder slog deres hjelme af hovedet. Men partherne led tusind gange mere. Hovedlyet fra eksplosionsbølgen blev kastet højere, og væggene løftede sig. Mange hundrede persiske soldater blev dræbt på stedet, og endnu flere forkrøblede ...
  Edmond Dartagnan, som også blev skubbet af eksplosionen, faldt på knæ, men sprang straks op. Drenge-ridderen gøede igen:
  - Og nu angriber venner! Til vor Guds ære Apollon!
  Og han skyndte sig først, blinkende barfodet, med støv klistret til blodet af drengeagtige hæle. Og bag ham styrtede hele den romerske hær, utallige, i hvert fald i et mareridt.
  Edmond Dartagnan var den første, der nåede parthernes position og klatrede hurtigt ind under den kollapsede mur. Terminator-drengen var i stor begejstring. Han skar alle i træk, selvom det allerede var klart, at partherne havde mistet evnen til virkelig at gøre modstand. Deres moral faldt, og alt ønske om at modsætte sig romerne forsvandt. Men alligevel fortsatte udryddelsen, og der skete en sand massakre.
  Terminator-drengen ramte en af de ædle persere med sin bare hæl i hagen og brækkede hans kæbe og nakke. Han faldt lige ned i gryden af kogende tjære, som partherne havde forberedt at hælde på hovedet på de angribende romere.
  Harpiks spildte og flere persere, bange, faldt også ned i kedlerne og blev brændt levende i dem.
  Oliver Twist, viftede med sine sværd og skar gennem en anden lysning, sang en hel ballade:
  Jeg er en ridder af Rom og sværdet...
  Herren har kaldt mig til kamp!
  Verden fik en bøddel med det samme,
  Og du må hellere rose Fortune!
  
  Besluttede at genoplive den store drøm
  Den mand er blevet stærk som Gud!
  Og blev forelsket, visdom, skønhed,
  Hvor hjerters suset ind i metal er legemliggjort!
  
  Nej, ikke en hedning, Cæsar var,
  Han kendte ikke sin lige i forholdet ...
  Og Rom med strålende herlighed,
  Trods frygt-Satan!
  
  Alt bliver til støv
  Men kun ånden er udødelig!
  Find styrke i ord
  Som ikke fortæller os højt!
  
  Tro mig, en person er ikke et lig,
  Det er det bedste, lever altid ...
  Herlighedens stråle er ikke gået ud ...
  Stjerne i kærlighedens hjerter!
  
  Og hvad er blod
  Hun giver os liv...
  Ud af smerte er der kærlighed
  Og hold fast i hende!
  
  Tro på, at du ikke er svag
  Og han var stærk i ånden!
  Lad slaven omkomme i kødet,
  Vi klarer tøjlen!
  
  Når du overvinder fejhed
  Og den vilde rædsel vil gå til grunde ...
  Så svæver du over tagene,
  Guderne tæller ansigterne!
  
  Olympus vil komme, antænde ilden,
  Og der vil være lys...
  Men rør ikke den svage helt,
  Øjenlægens klient...
  
  Hvem tramper en lille orm,
  Han er selv værdiløs af hjertet!
  Og min store passion
  Under halen to chips peber!
  
  Kort sagt, Belobog kom,
  Jeg bliver Apollo...
  Vi vil strege nuller ud med en kuglepen,
  Vi har millioner bag os!
  Og for hvert slag af den muskuløse, Hercules-lignende dreng faldt nogen. Og perserne dunkede på deres knæ og skreg hjerteskærende om nåde.
  Hovedstaden i Parthia var faldet, og det romerske flag vajede nu over den.
  Fangerne faldt på deres ansigter og kyssede de yndefulde spor af de bare fødder af drengeguden, der udførte Herkules' arbejde.
  Edmond Dartagnan tog nøglen til Asien i sine stærke hænder og gik op til kejser Julian. Han takkede arvingen og gav den tilbage til ham og sagde: "Ære til Apollo."
  Julian bygger en ny hovedstad. Edmond begyndte også at drømme om alting, som om det var lidt accelereret, som en film ... Her mødte han igen kejser Julian. Det parthiske rige, hvorfra romerne havde besejret så mange problemer, og Julian, som allerede blev kaldt den Store, besluttede at genoprette Babylon.
  Udseendet af Edmond Dartagnan, den navngivne søn af kejseren og som blev betragtet som søn af Apollo, blev af romerne opfattet som et tegn på guderne.
  Foran drengen dryssede Vestal-jomfruerne rosenblade. Edmond trampede på dem med sine bare fødder, og stolt stak han ud af brystet og marcherede som en triumferende. Kronbladene kildede behageligt i hendes bare hæle, og stemningen steg heraf. Julian rystede drengens hånd, hårdhændet af militærarbejde og sagde:
  - Åh min søn! Jeg beordrede fra de skatte, der blev fanget fra partherne, at støbe en gylden statue til dig, og indsætte smaragder i stedet for øjne! Da du er søn af Apollo, så er du som selve skønhedens og militærkunstens gud!
  Edmond Dantes svarede beskedent og krydsede armene over en stærk teenagers muskuløse bryst:
  - Jeg er ligesom en gud, at være en mand!
  Julian nikkede til den stærke dreng, som virkelig kunne lide Apollo i sin ungdom, og meddelte:
  - I din del og til ære for begyndelsen af genoplivningen af Babylon, vil vi arrangere gladiatorkampe!
  Edmond sagde oprigtigt:
  - Mindre blod! Vores guder kræver ikke ofre, men mod og tapperhed!
  Julian var enig i dette:
  - Må det være sådan! Men de parthere, der ikke selv resignerede, må dø i gladiatorkampe for ikke at skabe nye problemer for Rom!
  Edmond D'Artagnan, Jr. svarede til dette:
  Lad guderne bestemme deres skæbne! Lad kun kvinder og børn ikke deltage i disse!
  Julian svarede tvetydigt:
  - De, der ikke er farlige for os, deltager ikke i dødedansen!
  Statuen støbt til Edmond D'Artagnan var endda højere end naturlig størrelse, og smaragdøjnene brændte. I sine hænder holdt drengeguden to sværd med stålblade og fæste prydet med rubiner. Aflastningsmusklerne var helt i overensstemmelse med originalen.
  Så var der et overdådigt gilde, og allerede under gildet blev den første gladiatorkamp holdt. To omhyggeligt vaskede og olierede parthere kæmpede. De angreb hinanden med sværd. Den større missede flere slag af sværdet i brystet og maven, kollapsede på sandet. Kampen viste sig at være flygtig, og næsten alle romerne, utilfredse med et sådant resultat, vippede fingrene ned - gør ham færdig! Oliver afstod. Han ønskede ikke at fremstå grusom eller barmhjertig.
  Parthen uden et snert af samvittighed stak sin landsmand. På dette sluttede faktisk gladiatorforestillingerne. Først mod slutningen af festen, da Julian ligesom Nero sang en sang, blev soldaterne igen kaldt til stadion. Denne gang var det to teenagere.
  De kæmpede længe nok og påførte hinanden mange sår. Og til sidst, fuldstændig udmattede, gennemborede de hinandens bryst med deres sværd og frøs.
  Edmond stampede sin bare fod og bemærkede misfornøjet:
  - Du far lovede, at der ikke ville være børn i gladiatorduellen!
  Julian svarede beslutsomt og slog knytnæven i bordet:
  - Og det er ikke børn! De er allerede fjorten!
  Dette resultat forårsagede en vis skuffelse blandt romerne, og de buhlede de døde kombattanter.
  Edmond protesterede ikke. Selv overvejede han ikke fjortenårige børn. Hvis en dreng allerede kan være sammen med en kvinde, så er han ikke et barn!
  Ja, og i de dage i sådanne år i Gascogne blev de gift og gift. Antikken og middelalderen er ét!
  Gladiatorkampe begyndte dagen efter.
  Partherne kæmpede mod hinanden. De var rasende, kastede sig og stak. Der blev udgydt meget blod og sved.
  Allerede i det første slag kæmpede tyve mennesker på hver side. De, der først kom ud med grønne lændeklæder, og den anden med gule. Kampen forløb med varierende succes. De grønne vandt, hvoraf kun tre stod på benene, og selv dem blev alvorligt skadet.
  Den anden duel viste sig at være lidt mindre blodig end den første.
  Denne gang var der femten mand på hver side. Nogle i orange bandager, andre i blåt. Tunge støvler klirrer mod sandet. Gladiatorerne selv er halvnøgne, mange er behårede, så skuespillet er ret barbarisk og anspændt. Orange så ud til at være stærkere, selvom kampen generelt viste sig at være konkurrencedygtig. Der var en genstridig udveksling af slag, blod dryppede.
  Begge sider svajede som en bølgebrise.
  Orange viste sig at være stærkere, hvoraf fem krigere stod på benene. Og de blå, som var dynger, men blev dræbt, romerne tilgav dem ikke.
  Kampene var i fuld gang. Her for eksempel tre løver og fem parthere med stumpe sværd. Badehuset viste sig at være blodigt... Denne gang smilede heldet til løverne, bortset fra dyrene også, og sværdene blev givet til fangerne korte, rustne og ikke slebet i lang tid.
  Så gik teenagere ind i ringen, kun bevæbnet med dolke. Der var så meget skrig, skrig, bid. De flettede sig sammen i en omfavnelse og stak hinanden med deres spidser, stødte, sparkede. Drengene var så rasende, at de ikke engang så på, hvem der var på hvilket hold. De slog bare hinanden ihjel, lemlæstede og sluttede af på stedet.
  En af dem rev endda den andens hjerte ud af hans muskuløse bryst, hvilket fik sidstnævnte til at dø af et alvorligt smertechok.
  Hvor er det hårdt og ulækkert, men samtidig blodigt spændende. Når man oplever en blanding af spænding, fornøjelse og samtidig ulækkert, når nøgne, svedige, blodige og skære teenagere plager og bider hinanden med våben.
  Og i oldtiden bliver mange børn født, og et stort antal drenge deltager i gladiatorkampe. De er mindre værdifulde varer og er ikke så ynkelige. Ofte kæmper unge slaver helt nøgne og altid barfodet.
  Kvinders gladiatorer er også næsten altid barfodede, bortset fra de mest berømte af dem. Sådanne piger tager elegante sandaler på for at understrege deres højere status.
  Det er ikke meningen, at slaver skal have sko på, før de bliver voksne, kun i koldt vejr får de ru træsko, så værdifuldt kvæg ikke bøjer sig af kulden. Og hvis et barn er naturligt stærkt og kan modstå sneen, foretrækker de at forlade ham uden en tunika. Børn af frie romere, og især af patriciere, bærer sandaler eller hjemmesko og støvler i koldt vejr, for at være mindre som slaver.
  Edmond D'Artagnan er naturligvis som søn af guden Apollo hævet over sådanne fordomme. Men nogle parthiske fanger, der så på drengen i korte bukser alene, der sad ved siden af kejseren, forvekslede ham tilsyneladende for en honorær kozhnik og hviskede.
  Og Edmonds hørelse er meget skarp, og det er ubehageligt, når jeg tænker sådan på dig. To halvnøgne slaver nærmede sig prinsen og begyndte at lave behagelige massager til drengens bare fødder. Det føles så godt at blive rørt af asiatiske piger. Tilsyneladende også fangede slaver i det erobrede Parthia.
  Kun en af teenagerne stod tilbage på benene, som dog heller ikke kunne stå oprejst på grund af talrige sår og stod på alle fire.
  Den næste kamp var lidt mere eksotisk. Fire krokodiller mod to dusin parthere med pinde. Og kun én havde en økse i hænderne. Alligatorer skyndte sig mod fangerne, og de slog med stokke som svar. Nogle parther flygtede. Krokodillen er et meget skræmmende dyr. Som munden klikker, så døde den bidte Parthian i sådanne tænder.
  Og den anden kriger har allerede mistet sine ben og den anden arm. Og gladiatorkrokodillerne spiser rigtig meget med velbehag.
  En høj perser med en økse skar alligatoren med en økse. Han reagerede ikke engang: sådan en stærk hud viste sig. Og alt slår på række og skynder sig at fortære alle, der er faldet under hugtænderne.
  Det blodige rod dukkede op. Og det begyndte at brede sig over sand og grus.
  Edmond D'Artagnan begyndte at flirte med slavepiger... Og vågnede!
  
  DEN TREDJE VERDENSKRIG I FEM OG 40
  ANNOTNING
  Stalin angreb forræderisk de allierede og startede den tredje verdenskrig. Sovjetiske tropper opnåede oprindeligt betydelig succes, men lykke i krig er foranderlig.
  . KAPITEL 1
  Den 30. maj 1945 begyndte en ny krig mellem Sovjetunionen og de allierede styrker. Stalin besluttede, at Vesten skulle afskaffes, før det erhvervede en atombombe.
  Og krigen begyndte. USSR havde omkring syv millioner soldater og officerer ved fronten. Vesten havde omtrent det samme antal infanteri af forskellig art. Og forskellige lande. De allierede har mere end tyve tusinde kampvogne og selvkørende kanoner mod femten sovjetiske. Sandt nok har USSR tunge IS-2'er, mens de allierede praktisk talt ikke har sådanne monstre. Måske, bortset fra tyve Tortila-tanke, der vejer firs tons. Men de allierede har "Pershings", som er overlegne i forhold til T-34-85 i bevæbning og frontalpanser, og "Churchills", som er meget bedre pansrede end fireogtredive.
  Der er også, omend ikke en massiv "Superpershing" med en kraftig og langløbet 90-millimeter kanon i 73 EL løbslængde og tykkere frontalpanser. Det er også en meget farlig bil. Men den mest massive "Sherman". I rustning og bevæbning er denne tank tæt på fireogtredive. I synlighed, endnu bedre i optik. Hastigheden er omtrentlig, ligesom vægten. "Sherman" er virkelig høj og mindre stabil, det er sværere at skjule det. Men den er meget mere stille i bevægelse. T-34-85 er meget højere.
  Sandt nok har den sovjetiske dieselbil en stor kraftreserve, og den forbrænder mindre.
  Nogle Shermans - "Firefly" er udstyret med en sytten fods pistol og er overlegne i forhold til de fireogtredive og pistolens pansergennemtrængende kraft. Men disse er ikke de mest massive.
  Generelt synes de allierede ikke at være svagere på land. De har nok maskingeværer og maskinpistoler.
  Men det sovjetiske infanteri er mere hærdet og har mere erfaring i tung kamp med fjenden. I denne henseende er Den Røde Hær stærk.
  Inden for luftfart er styrkernes overlegenhed på de allieredes side. Især i bombeflyet. Og især i firemotors fly. Sovjetiske jagerfly er bedre i allierede køretøjers manøvredygtighed, men underlegne i bevæbning og hastighed.
  Selvfølgelig er Stalins beslutning ved første øjekast et hasardspil. Men sovjetiske esser er bedre og mere produktive end vestlige. Og vigtigst af alt stolede jeg på overraskelse.
  Og det er en stor magt, når du pludselig angriber. Og så var den røde hær i stand til at overraske de allierede. Og lad os slå dem.
  Der kom et pludseligt og meget stærkt slag her.
  Sovjetiske tropper i de allerførste dage kilede ind.
  Elizabeths besætning kæmpede på SU-100 og sendte granat efter granat.
  Pigen pressede sine bare tæer på håndtaget, og som om hun sprængte med dødelig kraft.
  Her er de kvinder, du har brug for.
  Og de skærer smukt i kartofler.
  Elizabeth, der knuste de allieredes tropper, udsendte:
  - Glæden venter os, den højeste klasse!
  Ekaterina tæskede ved hjælp af sin bare, mejslede fod og knirkede:
  - For at glæde dig over sejren og ikke sørge over nederlagets bitterhed, har du brug for flidens sved og en gnist af talent!
  Elena kvidrede, blottede sine tænder og blinkede:
  - En soldat mærker i sit hjerte, hvornår han skal gå til angreb, og en politiker, der længe har været i leveren, sender til slagtning!
  Efrosinya trykkede sin bare hæl på pedalen, sendte et projektil med dødelig kraft og udsendte:
  - Soldaten får nogle gange besøg af tvivl om kommandoens kompetence, men politikeren er uden tvivl ikke kompetent, det i evnen til at lyve!
  SU-100 trængte trygt ind i alle allierede kampvogne på lang afstand og viste sin effektivitet.
  Elizabeth sparkede ved hjælp af sine bare tæer og knirkede:
  - En soldat er søn af en ørn, der hakker i en modstander og flagrer i himlen, en politiker er søn af en ræv, der skider på hovedet og sviner på sidelinjen!
  Ekaterina slog ved hjælp af en nøgen, rund, pink hæl og kurrede:
  - I kamp besejrede de modige ham, før kampen begyndte, kujonen tabte uden at gå ind i kampen, politikeren snød allerede før delingen af trofæer!
  Elena fnisede, skubbede sin skarlagenrøde brystvorte ned, sendte en dødelig udslettelse af døden og knirkede:
  - I en kamp er kræfterne altid ulige, nogen er stærkere, nogen er svagere, og alle er lige gode til at spille politik!
  Også Efrosinya dunker med sine bare tæer og kurrer og blotter sine tænder:
  - I kamp skribler en soldat fra et maskingevær, og en politiker bagerst tromler med tungen til ingen nytte!
  Elizabeth bemærkede, da hun skød på allierede kampvogne:
  - En soldat behøver ikke at blive stimuleret til en bedrift - han er altid klar, og en politiker vil give dig skylden når som helst!
  Ekaterina tæskede ved hjælp af sin bare hæl, knuste endnu en tank og knirkede:
  - En soldat, som en kat, har ni liv, og en politiker, som en djævel, har en million masker!
  Elena affyrede med stor aktivitet dødelige projektiler mod fjenden og knirkede:
  - En soldat er, selvom han er fysisk syg, sund mentalt, og en politiker er altid besat af et smertefuldt ønske om at skrue vælgeren!
  Efrosinya bemærkede aggressivt og sendte skaller af dødelig kraft ved hjælp af hendes bare tæer:
  - Robotter kan ikke blive syge, rigtige soldater giver ikke op, og politikere kan af natur ikke lade være med at skrue op!
  Maskinen fortsatte med at udrydde de allierede. Derudover gennemborede tørring også både kanoner og fjendens infanteri.
  Og sovjetiske piloter kæmpede også i himlen.
  De fire skønheder angreb på himlen. De kæmpede som kæmper i bikini og barfodet.
  Så smukke og kæmpende piger.
  Natasha Sokolovskaya tæskede fjenden fra sin jager, ramte bilen og kurrede:
  - En kriger er en kriger tre gange, en politiker er et svin en million gange!
  Anastasia Vedmakova bankede også med kniven med sine bare fingre og knirkede:
  - En soldat er først og fremmest en mand, og for det andet en kriger, en politiker er et svin i første grad, og en ræv i den anden!
  Akulina Orlova, der knuste nazisterne og brugte sine bare tæer, bemærkede:
  - En barfodet kvinde kan overhale enhver skoet mand, det er let for hendes fødder uden sko, det er svært at leve uden hjerner!
  Mirabela Magnetic tog den og sendte ved hjælp af sine bare tæer en dødsgave og knirkede:
  - En kvinde skammer sig ikke over at prale med sin bare hæl, det er meget værre, hvis en mand skoede dig og rev tre skind af!
  Pigen kæmpede desperat og dygtigt i luften. De skød allierede fly ned.
  Natasha, en kriger i bikini, slog en anden fjendens bil ud ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede:
  - En politiker kan skubbe som en tank, men hans rustning er som verbal diarrégelé!
  Anastasia, der skød med sine bare tæer og ramte fjenden, udsendte:
  - En soldat kan få lus på en kampagne, men en politiker, der er bagerst, er allerede en møglus af kald, og endda grise hele tiden!
  Akulina, en sej kriger, slog fjenden med sin bare, runde hæl og gav ud:
  - En politiker er det får, man ikke får uld af til filtstøvler, men man selv slurver kålsuppe med bastsko!
  Mirabela var helt enig i dette og kimede ind med sin mejslede bare fod:
  - En gris giver folk kød og bacon, og en grisepolitiker hænger kun nudler på ørerne og putter ost i en musefælde!
  Natasha brugte tøndeteknikken, skød et andet fly ned og knirkede:
  - Politikerens tale er en solid grød og et bunke af løfter, og dertil lidt mere ost fra en musefælde, sådan mad giver kun et sår af skuffelse!
  Anastasia fnisede og blinkede med sine safirfarvede øjne og smilede vittigt:
  - Soldaten elsker kvinder og fædrelandet, politikeren selv er som en lunefuld kvinde og elsker magten over fædrelandet!
  Akulina bemærkede aggressivt, blinkede med sine smaragdgrønne øjne og brugte sine bare fødder:
  - En soldat ønsker at opnå en bedrift og blive en helt, en politiker finder altid en mulighed for at begå ondskab og få en belønning!
  Mirabela bemærkede med stor vid og strålende selvmod og blottede sine tænder:
  - Hvis en soldat ikke tæller stjernerne, så vil han før eller siden tjene dem på skulderstropper, men en politiker, der betragtede sig selv som en stjerne, fortjente ikke engang et kors på sin grav!
  På flyvemaskiner scorede pigerne hurtigt sedler. Men selvfølgelig var kampen hård.
  Sovjetiske tropper brød i de allerførste dage dybt gennem forsvaret og kilede ind i fjendens positioner.
  IS-3 kampvognen var lige begyndt at ankomme til fronten. Denne maskine har et rigtig godt tårn - især hvad angår frontal panser. Sandt nok er selve tanken tre tons tungere end IS-2 med et lignende chassis og motor.
  Alenka kører denne bil sammen med andre piger. Og kampvognen kæmper uigennemtrængeligt i panden om de allieredes kanoner.
  Alenka skød ved hjælp af sine bare tæer mod fjenden, flækkede shermanens rustning og kvidrede:
  - En soldat finder ikke altid et sted under solen, men hans sjæl er lys, en politiker tager nogle gange pladsen som en lyskilde, men djævelen selv er i ånden!
  Anyuta affyrede også sine maskingeværer og bemærkede vittigt:
  - Soldaten leder efter ære og vil overleve, politikeren har allerede fundet skam og vil leve i stor stil!
  Alla, denne rødhårede pige med rasende styrke, sendte et projektil ved hjælp af sine bare tæer og knirkede:
  - En soldat hylder, og forbliver med ære, en politiker smutter en gris, og han forbliver selv en skævet orne!
  Maria, denne pige med gyldent hår, trykkede på håndtaget med sin bare hæl og sendte en dødelig dødsgave og kvidrede:
  - Soldatens tjeneste tillader ikke at vokse en mave, men efter at have mistet en mave, opnår en kriger udødelighed i folks hjerter, og en politiker, der har oparbejdet en mave, forbliver kun i leveren!
  Olympias, der ramte fjenden med sine bare hæle, udsendte:
  - Soldaten skåner ikke maven og har ikke mave for, at vi er elsket af pigerne, politikeren ryster i maven og oparbejdet mammutten, og for det er vi hadede af vælgerne!
  Pigerne er, som du kan se, helt divergeret. Og de er på IS-3-tanken og raser som giganter.
  Og slå de allieredes tropper.
  Churchill og Truman rystede bare på hovedet. Så det viste sig at være et katastrofalt nederlag for deres tropper. Den Røde Hær var allerede nået til Rhinen og dannede flere kedler.
  Alt er dog ikke afgjort endnu. Allierede luftfartspresser. Bomberne er meget magtfulde og med kolossal dræbende kraft.
  B-29 er generelt meget farlig med tolv maskingeværer. Det er så nemt, at du ikke kan stoppe ham.
  Og ret hurtigt. Kan sammenlignes i hastighed med Yak. Nej, du kan ikke bare tage det.
  Pigerne, må jeg sige, er meget aggressive og smukke i sovjetisk luftfart, og du kan ikke stoppe dem så let. De kan skyde ethvert fly ned.
  Selv den formidable B-29, som har dødbringende kraft. Og det slår alle ned.
  Stalenida sad for eksempel også ved roret i flyet. Og hun skød en amerikansk bil ned fra sin LA-7 og kurrede:
  - En barfodet pige er gladere end en gammel kvinde, der blev skoet af charlataner, der lovede evig ungdom og rigdom, men i stedet for ung hud blev tre skind revet af!
  Pigen trykkede på aftrækkeren med sine bare tæer, væltede en anden fjende og knirkede:
  - Soldaten er ikke helt general endnu, han er ikke ringere end ham i opfindsomhed og mod, politikeren er ikke helt Satan, men for at gøre ondskab, har han stadig noget at lære af djævelen!
  Steelenida er en meget sej og frisk pige.
  Her rammer hun fjendens fly. Slår ham ud med kolossal nøjagtighed og siger:
  - Den nøgne kvindehæl er rund og forførende, de nøgne konger, som politikerne viser sig med, når masken rives af, rundet i talen, men modbydeligt!
  Krigeren viser sin kunstflyvning og ødelæggelse. Og det er nok ikke nok.
  Allierede er presset af vores krigere. Men de amerikanske tropper kæmper heller ikke så slemt.
  Soldater fra Amerika skyder ret præcist. Deres folk er bevæbnet fra barndommen og ved, hvordan man slår med våben og rifler. Og amerikanerne har gode maskinpistoler.
  Efter at virkningen af overraskelse noget afstumpede, begyndte tabene af den røde hær at stige.
  Alligevel er Amerika og Storbritannien stærke lande med mange kolonier.
  Og selv i luften koger kampe på lige fod.
  Og de allieredes piloter er ikke dårlige.
  Natasha Sokolovskaya, der kæmpede og brugte sine bare tæer, tog det og udsendte vittigt:
  - En pilot er ikke født bevinget, han får vinger i kampen, en politiker er ikke født med en næse, men han efterlader vælgerne med en næse uden besvær!
  Anastasia, der væltede en anden bil, kvidrede, blottede sine perlefarvede tænder og blinkede:
  - Soldaterfærdighed er født i pine, politisk virtuositet giver anledning til vælgernes pine!
  Akulina bemærkede og skød ved hjælp af sine bare fingre af sine mejslede ben:
  - En soldat er ikke en mester endnu, men han lærer fra kamp til kamp, en politiker er ikke længere en engel, og han bliver sjusket fra den ene valgkamp til den anden!
  Mirabela, der afskar fjenderne ved hjælp af meget velrettede og præcise udbrud, udsendte:
  - Født til at kravle kan ikke flyve, men en slave fra fødslen er i stand til at flyve op til tronen, hvis han har en spættes udholdenhed, intelligensen fra en ugle og en ørnes udsyn!
  De væltede berømte biler ... Den Røde Hær brød igennem til Rom. Der blev de mødt entusiastisk af de italienske kommunister. Og mange andre nationaliteter.
  Den Røde Hærs befrielseskampagne i Europa begyndte. Og det udviklede sig med stor succes. Selvom tabene var meget store.
  En måned efter starten af offensiven nærmede sovjetiske tropper sig allerede Paris.
  Selv massive bombardementer kunne ikke stoppe dem. Der var en langsom, men stabil fremgang. Og tabene kunne inddrives.
  Der var marcherende genopfyldning, rekrutteret og soldater fra Europa.
  Polakkerne, rumænerne og ungarerne kæmpede også med de allierede. Der var en massiv offensiv i gang.
  Amerikanerne og briterne tabte tydeligvis, men fortsatte krigen ...
  Den 3. juli 1945 gik sovjetiske tropper ind i Paris. Der udbrød hårde kampe i byen.
  De allierede havde allerede lidt uoprettelige tab og gjorde trægt modstand. Nederlaget til de vestlige hære fandt sted næsten i en blitzkriegs tempo. Stalin var meget tilfreds.
  Ja, det er selvfølgelig ondskabsfuldt, men praktisk. Og tropperne i USA og Storbritannien forsøgte desperat at få fat.
  Og fangernes konto gik op i millioner, og der er stadig meget brug for arbejdskraften i lejrene.
  Joseph Stalin bemærkede klogt:
  - Den stærkeste vinder i krig, og den største magt er i list, så ræven vil altid tage over løven!
  Det er dog ikke alt. Foran Storbritannien, som er beskyttet af en meget magtfuld flåde.
  
  Den sovjetiske ubåd "Pioneer" med en besætning af piger angriber briterne.
  Pigen Nicoletta sender en torpedo mod englænderen ved hjælp af sine bare tæer og hviner:
  - Soldaten tager det ikke så meget med magt som af opfindsomhed, hjernen er den stærkeste del af kroppen, selvom den ingen muskler har, og tungen er den mest skadelige, dog bag tænderne!
  Tamara, der også sendte en torpedo med dødelig kraft med sine bare tæer, bemærkede:
  - Soldaten strammer selen for at gøre det lettere at stille op, politik får vælgerne til at spænde livremmen, og de spreder sig!
  Aurora affyrede også en torpedo mod fjenden og knirkede:
  - En soldat har åndelige vinger og en ørn i sin sjæl, en politiker har en griseskilling i sin ånd, og en sjæl værre end en gris!
  Derefter vil pigerne grine og tage noget sjovt og synge til Ruslands ære.
  Og tilbage til kampen...
  Det viser sig at være en fuldgyldig krig. Frankrig er allerede erobret, og den røde hær har krydset Pyrenæerne. Sejrens time kommer tættere og tættere på.
  Her er pigerne i slutningen af juli i Madrid.
  Fangede soldater tvinges til at kysse deres bare fødder. De gør det med entusiasme.
  Zoya bemærker med et smil:
  - En mands tunge slikker gerne en kvindes bare hæl, men dumme mænd lader sig endnu mere villigt sko af tungebundne politikere!
  Augustin, hvis bare fødder blev overøst med kys af mænd, bemærkede rationelt:
  - Politikere har lange tunger, men meget korte hænder til at opfylde løftet om dimensionsløse munde!
  Svetlana, hvis bare såler, lidt støvede men elegante, blev slikket af to unge, bemærkede:
  - Hvem har intellektet, fluer hakker i politikernes honningtaler, og hvem har rotternes grådighed, skynder sig at frigøre ost i en musefælde!
  Og pigerne brød ud i grin, det var meget sjovt og hyggeligt på sin egen måde ...
  Oleg Rybachenko kæmpede også med de allierede styrker. Drengen kastede en granat med dødelig kraft med sine bare tæer og sagde:
  - Politikere er sjældent fjols, tværtimod, oftere er fjolser dem, der siger deres stemme som en overflødig politiker, der risikerer at blive ramt af ørerne for dette og stå uden bukser!
  Margarita Korshunova, der kæmpede med en magtfuld hær og også kastede dødsgaver med sine bare tæer, gav ud og blottede sine tænder:
  - Politikeren er selv lommetyv, og han er lommemand, og hans lomme har ingen bund, men han kan kun få en figen til vælgerne ud af den!
  
  Drengen og pigen lo og blottede deres perlefarvede og meget funklende tænder.
  Oleg Rybachenko, der gav en granat med sin bare hæl, bemærkede:
  - Angriberen tramper på jorden med sine støvler, og kvinden tramper på manden med sine bare fødder, jorden stønner af smerte, manden kurrer af fryd!
  Pigen Margarita gav en tur og fortsatte:
  - Soldaten vil ikke slå ihjel, men han gør sin pligt samvittighedsfuldt, politikeren tørster efter blod, og har ikke engang et gram samvittighed!
  Børn kæmpede og viste deres højeste kampfærdigheder.
  Gibraltar bliver allerede stormet af Den Røde Hær.
  Alice og Angelica slås. Pigerne er selvfølgelig næsten nøgne i kun tynde trusser og solbrune.
  Alice kastede en morderisk dødsgave med sin bare fod, raslede Challenger-tanken og kurrede:
  - En soldat er ikke en hamster at forsyne sig med, og ikke en gopher at gemme sig, og ikke en rotte til at gnave på egen hånd, men han har virkelig løvetænder, når han kæmper for en retfærdig sag!
  Angelica, der slap et dødeligt udbrud og sendte en dødsgave med sin bare hæl, råbte:
  - En soldat er en kampenhed, en politiker er bare et militant nul!
  Alice, der angreb og skød, sagde:
  - En politiker er ikke en soldat eller en kriger, men han dræber meget effektivt med en lang tunge og river taget af hængslerne!
  Angelica, der huggede de allieredes soldater ned og huggede dem ned, forrådte og gav en dødsgave med sin bare hæl:
  - Diktatoren fjerner også spåner fra stubbe ved hjælp af en lang tunge, en sav af veltalenhed!
  Pigerne viste deres klasse frem. Gibraltar faldt. Den fangne brite kyssede pigens bare fødder.
  Alice bemærkede ganske logisk:
  - Den stærkeste knogle er tungen, hvis den ikke er tungebundet!
  Angelica var helt enig i dette og greb en af fangernes ben ved næsen med sine bare fingre:
  - Hvis en politiker er tungebundet, så vil han i polemik ikke samle knogler!
  Alice fnisede og bemærkede aggressivt, blinkende safirøjne:
  - En politiker er stadig den frugt, den vil aldrig modnes til at brødføde vælgerne, men rådden fra det øjeblik, den udstilles til bedømmelse ved afstemning!
  Angelica blottede sine perlefarvede tænder og bemærkede:
  - En politiker er en frugt, der ved at hælde saften af veltalenhed forvandler vælgere til grøntsager!
  Og pigerne floppede - den ene bar sål mod den anden.
  Oleg Rybachenko bemærkede filosofisk:
  - En halvliters flaske vodka er mere dødbringende end et dusin Hitlers, så lad os drikke os til, at det kun er alkohol, der dræber russere!
  Derefter sang Komsomol-medlemmerne i kor;
  Herlige piger fra Komsomol,
  Tro mod charteret i den store krig ...
  Skønhedens stemme er klangfuld,
  Der er ingen smukkere på jorden!
  
  Vort fædreland vil blive smukt,
  Vi vil bygge en lys kommunisme...
  Det er farligt at kæmpe mod russerne,
  Ond fascisme ødelægges med det samme!
  
  Vi kæmpede engang i nærheden af Moskva,
  Der var hård frost.
  Hitler var i ledtog med Satan
  Og nu har Führeren nuller!
  
  Maria og Lada hjælper os,
  Modstandere overvinder modigt ...
  Der er ingen bedre skønheder end os,
  Bjørnen brød ud i raseri!
  
  Selvom frosten raser meget voldsomt,
  Komsomol-medlemmer skynder sig barfodet...
  Ofte er det synd at møde Judas,
  Lad os slå dem i ansigtet!
  
  For piger, en der kalder til kamp,
  Tør at vise hård kamp ...
  Et Komsomol-medlem, der ikke har en bøvls sjæl,
  Statistikeksamen er simpelthen en femmer!
  
  klasse stor pige vil vise
  Ære vil blive bekræftet med et stålsværd ...
  Vi er endnu sejere end sorte dæmoner,
  Lad os smadre Mujahideen i stykker!
  
  Giv ingen nåde til Führeren
  Piger i evig herlighed for evigt...
  Der vil være en stjerne for os, tro på en belønning,
  Og en stor drøm er gået i opfyldelse!
  
  Vi knæler aldrig
  Bøj ikke ridderne i fangenskab ...
  Vores lærer er den kloge Lenin,
  Vi dømmer selvfølgelig efter sindet!
  
  Der er intet fædreland - fædreland er dyrere,
  Kommunismen ryster jorden...
  De slog Führeren i ansigtet,
  Fik en forhammer ond fascisme!
  
  Vi ved, hvordan man kæmper meget modigt,
  Vi vil være i stand til at tage alle forhindringer med storm ...
  Bærer en RPG-pige i en taske,
  Jeg skrev mit nummer ned i min notesbog!
  
  I nærheden af Moskva var nazisterne fast givet,
  Deres tanke brændte som et stearinlys...
  Og de flød væk fra vores,
  Komsomol pige skærer fra skulderen!
  
  Vi giver ikke Hitler nåde,
  Pigens automatiske maskine skribler ...
  Alle løber væk og mister bastarderne,
  Den russiske ånds fasthed er en monolit!
  
  Vi har dødelige missiler,
  Et fly letter over stjernerne...
  Heroiske gerninger synges,
  Skyndte som en ørn i flugt!
  
  Vi overhaler Komsomol-piger,
  Alle onde blev født til at løbe...
  Tæerne på vores bare fødder,
  At kaste velrettede granater!
  
  Hvilken fascistisk tro du vil få
  Du vil brænde som en edderkop...
  Dæmoner vil pine i underverdenen,
  Hvem tjente Adolf - Satan!
  Krybdyr får onde på hornene,
  Pigens maskingevær skribler...
  Tro os, vi er generøst glade for gæster,
  Og vi har et pålideligt sværd og skjold!
  
  Pigen drejede møllen
  Mujahideen skar behændigt...
  Så stort var rettet mod næsepartiet,
  Men hun fejede væk med hans ild!
  
  Der er ingen stærkere hær i Rusland
  End fra piger barfodet og i shorts ...
  Bær ikke en hykler, du er nonsens,
  Du vil løbe væk fra dem i buskene!
  
  Hvidt lys funkler som et lyn,
  Og en skinnende stjerne skinner...
  Hovedstaden modstod horden,
  Vores gudgivne Moskva!
  
  Stalingrad og dette er en storslået bedrift,
  Enhver russisk kriger er en kæmpe...
  Lad os forberede en kiste til nazisterne,
  Herren er jo altid ét med os!
  
  Universets uendelige kraft
  Lad os blomstre i troen på paradis...
  Vores forretning er arbejde og skabelse,
  Vi består eksamener for fem!
  
  Ros Lada og Maria,
  De er hellige, gudernes mødre...
  Der er ingen hindring for Komsomol-medlemmerne nu,
  For vores bedstefædres og fædres skyld!
  
  Vi vil snart bygge paradis på planeten,
  Der vil ikke være sorg og fjendskab i det ...
  Når alt kommer til alt er dommens ridder værdig,
  Afspejler angrebet fra den onde horde!
  
  Frygt og omvend dig, Herrens fjende,
  Du bliver kastet direkte til helvede...
  Den, der tilbad underverdenen
  Vil for evigt være i flammer!
  
  Ærede Adolf og for dette i smerte,
  Det gør så ondt at vride sig i helvede...
  Der vil være videnskab for de onde,
  Du foretrak Hitler frem for Kristus!
  
  Og for Komsomol-geniet Stalin,
  Dette er det universelle ideal...
  Hans nerver blev endda stærkere,
  Jeg drømte om sådan en storhed!
  
  Snart kommer kommunismens æra
  Videnskabens kraft vil genoplive de døde...
  Revanchismens horder vil ikke komme,
  Sejrens bronzehorn skriger!
  Komsomol-medlemmerne var færdige med at synge, og Oleg Rybachenko besluttede også at synge på egen hånd, som en evigt ung mand.
  På rumskibe lettede drengen,
  Han ønsker at konkurrere med fjenden i kamp ...
  Selvom kaos hersker i universet,
  Men en kraftfuld blaster gemt i en taske!
  
  Kriger stor russisk jagerfly,
  Kan flytte sværd, mens du spiller...
  Selvom han ligner en perfekt ung,
  Kraften er sydende varm maj!
  
  Han vil kæmpe som en mester
  Mange onde fra planeten vil fylde op ...
  Selvom en million horder angriber,
  Men kommandanten vil prise dig med sejr!
  
  En dreng i en rumdragt er en flot fyr,
  Hyperplasmas sværd vil skære i skiver...
  Jeg løb ofte barfodet gennem sneen,
  For ikke at trampe Rusland med støvler!
  
  Den sande sandhed i vores hjerter
  Vi løfter stolt hovedet...
  Ånden, der engang var i hvide fædre,
  Vi skal lære grød at kende!
  
  Fædrelandets magt er så stor
  At Wehrmacht ikke tør klare det,
  Rusland, glorificerende kendt i århundreder,
  Og lad være med at bære vrøvl!
  
  Lad os tjene Gud trofast
  I enhver virksomhed bygger vi skabelse...
  Sørg ikke for fyre for piger,
  Vores bevidsthed vil være smuk!
  
  Nej, jeg vil vakle i kamp, en fighter,
  Selvom jeg bliver en pioner...
  Jesus er min ældre bror og far,
  Udøser sin ynde med et rigeligt regnskyl!
  
  Rusland giver mig en buket af paradis,
  Sten på himlen funkler som en diamant ...
  En soldats bedrift synges i digte,
  Vi får en generøs plads i paradis!
  
  Nej, vi vil være tåbeligt frække,
  Lad os gøre verden frisk smuk...
  Den onde jæger er nu blevet et spil,
  Det er meget farligt at skændes med os!
  
  Vores piger er så gode
  Tænderne funkler som perler...
  Vi vil danse med dem fra hjertet,
  Lynet slår guld ned fra himlen!
  
  Vi har en stærk hær
  Vi bygger både med kanoner selv ...
  Ære til Rusland sand ære,
  Vi vil lave en masse fedtet grød!
  
  Generelt er drengen en modig soldat,
  Og han vil besejre modstanderne ved at spille ...
  Drengen rettede sigtet mod maskingeværet,
  Planeten bliver til Eden og paradis!
  
  Nu hvor Europa er blevet erobret, skal vi komme til Amerika og lande i Storbritannien.
  Men England og USA har en stærk flåde. Og USSR til søs er meget svagere, og det er ikke så let at erobre Storbritannien.
  Der er en ubådskrig. Her forsøger USSR at bruge tyske ubåde. Selvfølgelig er eget ikke nok til at vinde.
  Men det lykkedes tyskerne at sænke de fleste af deres ubåde.
  Besætninger er omgående forberedt på de overlevende.
  Krigen har trukket lidt ud, og en anden endnu mere dramatisk række af kampe venter forude.
  . KAPITEL 2
  Igen vendte Oleg Rybachenko Russian Gods tilbage til missionen fra den tredje verdenskrig.
  Året 1946 kom ... Slaget flyttede til havet og i luften. Så længe Storbritannien selv holder ud.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmper i Afrika. De søger at befri kolonierne.
  En dreng, der ser ud til at være tolv, løber sammen med en pige, også på omtrent samme alder, gennem junglen.
  Bare, runde, hæle på børns ben blinker. Drengene er klar til at kæmpe og er ivrige efter at kæmpe.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova bearbejder udødelighed ved at udføre missioner på fronterne af den tredje verdenskrig. Og de kæmper gerne.
  Her er udødelige børn, der faldt over briternes base. Og i raseri angriber de et helt regiment af modstandere.
  Oleg Rybachenko kaster en granat med sine bare tæer og siger:
  - En dreng med bar hæl slår tænderne ud på en fjende, en voksen, der er blevet skoet med politik, forbliver en tandløs hund, der hyler mod månen!
  Terminatorpigen Margarita Korshunova vil også kaste en morderisk dødsgave med sine bare tæer og knirke:
  - Høj ære kommer ikke let til en soldat, men hun er klog, men en politiker løber nu og da ind i højlydte skandaler om rygtet!
  Børn med fænomenal styrke knuste briterne og viste deres overklasse.
  Og andre fyre kæmpede også med stort pres i Afrika.
  Dimka og Danka fløj sammen med andre fyre fra juniorbataljonen i Den Røde Hær til Afrika. Den sovjetiske seks-motors transport kunne bære op til to hundrede bevæbnede faldskærmstropper. Men der var en hel bataljon på tre hundrede jagerfly af den yngre sort af Stalin Eaglets. 300 drenge på omkring 12 år, som tilsyneladende stadig var ret næseblæste, men i virkeligheden var de særligt udvalgte drenge, som allerede havde modtaget en ikke svag militær træning.
  Stalin ønskede, at så mange teenagere som muligt skulle deltage i krigen. I Afrika er de vigtigste britiske styrker allerede blevet besejret, selvom der stadig er stærke garnisoner i Sudan. Sandt nok er de koloniale tropper ikke helt pålidelige, og faktisk er de britiske enheder .... De er ikke så godt bevæbnet, især med tanke, prøv hvordan man overfører udstyr på tværs af metropolen. Derfor er risikoen for store tab hos drenge minimal. Det formodes at være på niveau med konventionelle taktiske øvelser, og den yngre generation vil få erfaring i krig.
  Dmitry og Danka kender godt tysk (den påståede fjende), såvel som engelsk, spansk og fransk. Deres skole er også elite, og sovjetiske børn burde i teorien være de klogeste.
  Den sovjetiske dreng, tilsyneladende blandt lederne, høje og muskuløse Maxim Tankov gav hånden og sagde ærligt:
  - Vi havde ikke forventet, at hviderussere kan være så stærke og smarte. Spyt os for eksempel som førsteklasses russere! Og tysk er endnu bedre!
  Dimka bemærkede beskedent:
  - Og hvad er så overraskende. Måske bliver vi nødt til at kæmpe, men hvis du går i rekognoscering og ikke kan det tyske sprog, hvor meget information vil du så indsamle?
  Maxim var enig.
  - Det er sandt! Men generelt plejede man at lære tyskerne, at I er russiske undermennesker. Slavere, angiveligt er dette en overgangsfase mellem en abe og en mand. Det vil sige, hvad angår udviklingen af intelligens, er russisk lidt højere end et kæledyr. Hvilke idioter var nazisterne!
  Danka knyttede vredt sine næver:
  - Ja, jeg kan indlejre til sådanne ord.
  Maksimka svarede:
  - Kun valget af våben er op til mig. Med handsker på er du mester i den halve verden, men hvad med en nunchaku-kamp?
  Danka var overrasket:
  - Og hvad er det?
  Den sovjetiske eliteknægt ønskede at svare, men Dimka var foran ham:
  - Det her er i et landbrugsredskab, som i Kina slår skiver ud. Mongol-tatarerne forbød kineserne at bære våben, så de forvandlede denne udadtil harmløse enhed til en dødbringende klub. Et helt system til kamp på nunchucks blev udviklet. Så blev det adopteret af japanerne i slutningen af det nittende århundrede. Sandsynligvis gik det fra dem til Sovjetunionens tropper.
  Maxim svarede:
  - Ikke sikkert på den måde. Den store Stalin inviterede flere guruer fra Kina for ti år siden og beordrede, at Sovjetunionens hånd-til-hånd kampskole skulle være den mest avancerede i verden. Man skal ikke tro, at vi sovjetfolk, som den højeste nation, ikke ønsker at lære noget af andre folk. Vores sovjetiske militærskole kræver maksimal hensyntagen til den menneskelige faktor.
  Danka nikkede.
  - Og også hviderussisk. Stalin sagde - teknologien i genopbygningsperioden bestemmer alt! Og så udviklede han i den anden femårsplan ideen - kadrer bestemmer alt!
  Dimka sagde noget andet:
  - Jeg må sige, at alt ikke er i orden med den menneskelige faktor. Eksempelvis halter niveauet for teknisk træning af soldater bagud. Men generelt.
  Max foreslog:
  - Kunne du tænke dig at spille Stalin-Khash?
  Sovjetiske drenge blev overraskede:
  - Og hvad er det?
  Maksim blinkede.
  - Den store Stalins sidste opfindelse. Som skak, der ikke spilles af to, men af fire, to og to. Men på et bord med fire hundrede celler. Den har kampvogne og selvkørende kanoner og slagskibe. I alt har hver figur fyrre, og i alt et hundrede og tres. Nogle bevæger sig som skak, andre gør ikke. Plus nogle andre innovationer... For eksempel kan en kampvogn og et slagskib kun blive skudt ned af kampvogne, selvkørende kanoner og Links, og infanterister enten sammen, eller hvis de når en bestemt linje, styrker de deres våben. Generelt er spillet meget svært, slet ikke som skak.
  - Vis hende. - spurgte Danka.
  Maksimka tog et foldebræt frem fra sin rygsæk. Den var hængslet og ret kompakt. Figurerne er magnetiserede. Fyrre identiske hver. Selve brættet er ret konservativt, et rektangel. Reglerne er interessante, især, næsten alle brikker rammer ikke, som de bevæger sig, undtagen kampvogne. De kan både slå og gå med en capture.
  Som forventet er den stærkeste brik slagskibet, den svageste er den lette infanterist. Her var selvkørende kanoner, og som interesserede sig for fly, og en ad gangen, men på den anden side et angrebsfly, et jagerfly, et bombefly og et vandfly. Ud over slagskibe er der også destroyere. Infanteriet er også anderledes, mekaniseret, enkelt og kavaleri. Det vil sige, at det ikke er nemt at forstå reglerne. Dimka bemærkede straks:
  - Nej, dette skakspil kan ikke slås i popularitet. Sværhedsgraden er lige over toppen!
  Maksim var enig:
  - Ja, det bliver ikke nemt at udvikle en strategi her. Og du kan ikke skrive smarte bøger. Men dette er netop for de røde ariere!
  Danka var enig.
  - Ja, for arierne i det hvide Rusland! Lad os lege!
  Dima advarede:
  - Der bliver lidt fornøjelse!
  Maksimka inviterede en anden dreng, og efter at have dannet et par, begyndte han at spille mod drengene. I dette tilfælde valgte jeg brun. Dimka og Danka er naturligt røde!
  Kampen var virkelig ikke spændende i starten, men så blev drengene involveret. Dimka, som en født strateg, greb initiativet og begyndte at skubbe fjenderne fra flankerne. I spillet om Fuhrer var der generelt ingen konge, og hovedkvarteret kunne forskydes uden at miste en tur.
  Men drengene måtte ikke lege. En alarm lød...
  - Luftangreb!
  Drengene skyndte sig straks til koøjerne. Selvom vinduerne var smalle, kunne man ikke se særlig godt igennem dem, og der var endda et knus.
  Landende fly fløj i kolonne, og selvfølgelig med eskorte af velbevæbnede jagerfly.
  Der var ikke mere end et dusin englændere. Spitfires, der så, at russerne åbnede mere ild fra maskingeværer og forsøgte at ramme på lang afstand. Men de fik selv svaret. Tre fly fra Royal Air Force begyndte at ryge, og resten flygtede.
  Drengene fløjtede højt, men ingen bandede uanstændigheder - disciplin. Men de trampede videre med deres støvler og udstødte en række salte vittigheder.
  Transporten kan selvfølgelig ikke jage jagerflyene, forskellen i hastigheder er en størrelsesorden, så drengene måtte falde til ro og vende tilbage til deres forretning. Nogle begyndte endda at lave push-ups fra gulvet, andre at lave pressen.
  Dimka var dog så inspireret, at han sang:
  Kære kammerat Stalin,
  Du er en kæmpe - et mægtigt geni!
  Og udstyret med jordisk magt,
  Væk med de onde spøgelsers hvirvelvinde!
  
  Vi bygger en ny, lys verden;
  I hvilken - den vigtigste proletar!
  Vid, at vi vil erobre himlen
  Lad os spille en salme til ariers brøl!
  
  Her marcherer vi til krig:
  Vandreturen fører til befrielse!
  For vores dejlige land
  For den grænseløse gave af præstationer!
  
  Styrke er ikke i tanks, ikke i rustning,
  Hun er i en fri mand!
  Der er ingen ånd i den modbydelige slave,
  Hvem er i trældom for evigt!
  Men slaven er kun din sjæls lejr;
  Der er altid styrken til at smide åget af!
  Bryd kæden af bødler,
  Ingen grund til at sove, som om det er sort på en vogn!
  
  Når du iagttager værdighed;
  Du vil tvinge alle til at regne med dig!
  Du er jo en mand, ikke en lus,
  En soldat er ikke en nar med et ansigt som en bøvl!
  
  Det vil komme, jeg kender rent lys,
  Hvor det er ligegyldigt, og alt er dejligt!
  Hvor er svaret på ethvert spørgsmål,
  Hvor ingen er overfyldt nogen steder!
  
  Arbejd hårdt for dette
  Du skal studere og arbejde!
  Forestil dig et liv som dette
  Hendes første bekymring!
  Dimka sang færdig og lyttede til klapsalverne, og flyveturen fortsatte...
  Natasha Sokolovskaya og andre piger fortsatte med at kæmpe i himlen.
  Natasha trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne og skød et engelsk fly ned og kurrede:
  - En soldat er en lysets kriger, uanset hvilken idé han kæmper for, er en politiker en vederstyggelighed for mørket, uanset hvilket flag han optræder under!
  Anastasia Vedmakova bragede også med et fænomenalt hop til siden og slog sin modstander ned og kvidrede:
  - Det er lige meget, hvilket flag soldaten er under, det vigtigste er, at modet flammer i hans hjerte, og farvens farve betyder ikke noget, han vil fej være i vælgerens lever!
  Akulina Orlova fortsatte med at kæmpe og kastede sit fly fra side til side. Vendte en stor bil.
  Og så skød hun fjenden ned og kvidrede:
  - En soldat under et dårligt flag fortjener mere respekt end en politiker under de rigtige paroler, men uanset basaren, lægge en gris!
  Mirabela Magnetic rettede ved hjælp af sine bare tæer sit fly mellem ildstrømmene og udsendte:
  - Kommunismen er et paradis, som folk selv bygger på jorden med hårdhændede hænder, men svinepolitikere forvandler planeten til helvede og ødelægger det gode med lange tunger!
  Pigerne kæmpede med stor passion. Og de klarede sig meget godt.
  Oleg Rybachenko kæmpede igen med briterne og amerikanerne og afskar fjenderne, han sang:
  - En soldat for Fædrelandet er altid et bjerg, en politiker bremser kun en brosten, hans fighter er et svin hurra, for ikke at svine for meget!
  Margarita Korshunova huggede de allierede soldater med sine sværd, passerede en slagteri og knirkede:
  - En kvinde kan lydløst være en god soldat, og en politiker, selv i bukserne, er en grim, snakkesalig kvinde!
  Bataljonen, bestående af Red Eaglet-krigerne, tre hundrede tolv-årige drenge, blev genopbygget på stedet og overført længere sydpå. Først blev drengene kørt et par kilometer i biler, men så skiftede ledelsen tilsyneladende mening og besluttede at arrangere et overlevelsesløb for drengene.
  Drengene blev tvunget til at klæde sig af, forblev i nogle militærshorts, og så næsten nøgne og barfodede med tasker på skuldrene, for at løbe sydpå.
  De fik selvfølgelig lov til at smøre sig ind med en ny, ret effektiv solcreme, og ruten gik ikke gennem ørkenen, men gennem blødere og mindre brændende græs, da det løb langs Nilen, og rundt om en fuldstrømmende kilde , græs og træer voksede, men alligevel var testen den sværeste. For jeg måtte flygte, under forholdene i den vilde afrikanske septembervarme, og endda med en maskinpistol, samt rygsække med forsyninger.
  Selvfølgelig var der drenge i bataljonen, som repræsenterede den sovjetiske nations farve og havde anstændig fysisk træning, men alligevel.
  De unge krigere blev bygget, og deres kommandant, den samme fjols, som de er, selvom de er ret høje, med Apollons muskler, beordrede:
  - Nå, bror! Jeg ved, det vil være svært for dig, men gæld er gæld! Vi skal tilbagelægge halvtreds kilometer om aftenen! Det er en ordre.
  Dima bemærkede:
  - Hmm ja! Ordet denne kommando lyder som en magi! Det kan ikke ignoreres.
  Danny bemærkede:
  - Jeg er villig til at satse på, at vi ikke gør det!
  Maxim Tankovy protesterede:
  - Vi er forpligtet til at opfylde, for vi er røde ariere! Og I er også hviderussere, ariere, hvis I skriver ned i den bedste bataljon "Red Eaglet".
  En rygsæk bag hans ryg, sammen med ammunition, vand og lodning, vejer atten kilo plus en tre kilo maskinpistol. Enogtyve kilo, det er svært for en voksen, hvis du går i lang tid og derefter løber, og endda under den brændende sol.
  Dimka gned sin bare, barnlige fod på græsset. Drengene var begejstrede for at slippe af med skoene, iført læderstøvler (læderet er virkelig kunstigt, men stadig ikke en slags kirzach), det er svært at løbe her. Keds eller tennissko ville have været bedre, men under forholdene i det krigsførende Sovjetrusland er dette en luksus, og de besluttede ikke at forkæle drengene.
  Der lød en kommando, og soldaterne fra Den Røde Ørn skyndte sig at løbe, mens de forsøgte at bevare et skin af formation.
  En frisk vind blæste fra Nilen, behageligt blæste over drengenes nøgne, muskuløse torsoer. De mindede lidt om teenage-titaner, der var klar til at storme himlen. De løb afmålt vejrtrækning, næsten tå til tå. Foran var de højeste, og selvfølgelig høje Danka, selvom seks drenge, inklusive kommandanten, var højere end ham. Dimka, som kun var lidt over standarden, hans elleveårige måtte skynde sig, næsten til allersidst. Sandt nok var der en fordel i dette, mindre chance for at knuse hælene eller få en kicker med en fod. Han er den yngste her, men bestemt ikke den svageste eller endnu mere dumme.
  Belastningen er til at tage og føle på, men stadig acceptabel, og alle har erfaring med at jogge med læs. Selv med meget vægt, når de for eksempel bar en partner på deres skuldre.
  Under barfodets bare fødder knaser de fra tid til anden til knækkede palmetræer eller kogler, nogle gange er der tornede planter, som drengene forsøger at komme uden om. Græsset er opvarmet, ofte tørt, men brænder bestemt ikke som ørkensand. Generelt kan du stadig leve, kun solen står op og intensiverer varmen.
  Høje Maxim, omtrent samme højde som Danka, og de løber skulder ved skulder. En russisk dreng spørger en sovjetisk dreng:
  - Nå, nu er du i krig! Jeg har selvfølgelig ikke lugtet krudt endnu, men vi har alt forude. Oplever du nogen form for spænding?
  Danka svarede ærligt:
  - Ikke endnu! - Og tilføjet. - Helt ærligt, nej!
  Maksimka fnyste foragtende:
  - Jeg gør! Jeg skal være ærlig, ja! Nå, hvad med drengene på min alder kan lovligt gå i krig. Kæmp, skyd, dræb, spræng i luften, fange. Det er trods alt romantik. Du og Dimka ville jo også gerne føle dig som levende krigere, for at komme væk fra rutinen!
  Danka svarede:
  Vores liv er ikke rutine. Generelt er det meget interessant at være en pioner, selv en leder og en atlet.
  Så hvorfor tilmeldte du dig hos os? Er du bange for at blive dræbt eller lemlæstet? - Maksimka drillede sarkastisk.
  Danka råbte:
  - Derfor meldte jeg mig til for at vise, at hviderussere ikke kan kæmpe værre end russere. Og så skriver og taler hele verden om dine sejre ...
  Hans grinede.
  - Altså ja! Om vores sejre, herlighed i hele universet. Og I hviderussere kan næsten ikke presse den lille tyske hær i sumpene med partisanmetoder. Du har ikke noget at prale af!
  Danka svarede:
  - Vi har også Khalkhin Gol!
  Maksimka fnyste foragtende:
  - Mindre træfning i Asien. Og vores fyre har allerede taget Europa og næsten hele Afrika og Asien. Og vi vil erobre Amerika, det er tid for os at spytte!
  Dankas øjne blinkede vredt:
  - Politikere har lange tunger og dimensionsløse ambitioner, men for at gribe Jorden er hænderne korte, og sindet endnu mindre!
  Maksim lo.
  - Og hvordan tvang vi dig til at underskrive Brest-Litovsk-traktaten? Du gav os land, tæl op til Dnepr, med tre gange så mange bajonetter og sabler. Hvad kan man sige om hviderusseren som soldat i dette tilfælde?
  Drengen stampede med bare fod og kvidrede på rim:
  -Pral ikke med stålteknologi, hvis din ånd er som gelé, så gav vildene en kujon en kølle med en kølle, både i himlen og på jorden!
  Danka ville slå Maxim i trynen, og da han kendte sin styrke som "halvdel af verdens"-mesteren, ville han helt sikkert have slået den arrogante sovjetiske knægt ud, men ... jeg ville ikke bryde linjen og arrangere en kæmpe. Ja, og det er ikke godt at bruge næver under striden. Bortset fra i dette tilfælde vil han højst sandsynligt blive arresteret, og han vil ikke have tid til at vise, at hviderusserne kæmper ikke værre end russerne. Derfor protesterede Danka roligt:
  - Vi hviderussere slog dig under Sigismund II, og tog endda Moskva. Og da Napoleon den Store kommanderede os, var halvdelen af hans hær hviderussere og polakker, og i Første Verdenskrig var der et Brusilovsky-gennembrud. Og vi udførte det ud belarussere. Og tyskerne tog heller ikke Paris, fordi vores tropper i Belarus næsten erobrede Koenigsberg.
  Maksimka svarede:
  - Men alligevel, i de sidste kampe med tyskerne blev du besejret!
  Danka protesterede ganske rimeligt:
  - Under zaren havde vi en tilbagestående industri, især på den militærtekniske sfære. Og nu har vi udviklet en seriøs industri. For eksempel så du KV-2 tanken. Den er udstyret med en 152 mm haubits. Har amerikanere sådan noget?
  Maksim grinede.
  - Franskmændene på S-2 kampvognene havde også haubitser, der var endnu større end kaliberen på 155 millimeter, men tyskerne forhindrede ikke tyskerne i at besejre frøerne, der havde udstyr svagere end nu. Den røde hærs største styrke er den menneskelige faktors overlegenhed!
  Danny skruede op for sit ansigt.
  - Og hvorfor tror du, at du har en fordel frem for os i den menneskelige faktor, hvis du blev mester i "den halve verden"? Og besejre de bedste af dine fyre?
  Maksimka sagde ganske rimeligt:
  - Undtagelser hvid rus bekræfter nogle gange kun reglerne. Faktisk næsten altid! Nu, hvis vi ikke tager individuelle fænomener, men niveauet af militær træning som helhed, så her ...
  Danka blev vred:
  - Du ved ikke, hvilket niveau af kamptræning vi har, og hvordan øvelserne i den sovjetiske hær i Hviderusland afholdes. Så ingen grund til at spekulere!
  Maksimka bemærkede logisk:
  - I Spanien var der en konkurrence mellem den sovjetiske militærskole fra Hviderusland, doktrinen og den sovjetiske fra Rusland. Vi testede vores udstyr og våben. Resultatet er vores militærskoles sejr og strategiske kunst og konsolideringen af det kommunistiske regime ifølge Stalin. Så vi har allerede kæmpet med dine fyre og vundet!
  Danka bemærkede trist:
  - Du havde mange flere tropper end os! Du har lige taget beløbet!
  - Det ville jeg ikke sige. - Maksimka sænkede sit lyse hoved med en kort klipning og blev stille, de første tegn på træthed begyndte at vise sig, og det blev svært at tale.
  Det værste er selvfølgelig varmen. Solen gik ubønhørligt til zenit. Ingen af drengene var vant til hende. Hviderusland og Rusland er nordlige lande, og om sommeren går de sjældent over tredive grader. Og det her er Afrika i september, og vinden er holdt op med at trække fra Nilen.
  Drengenes ben begyndte at prikke af tørt græs, og så sluttede det pludselig, og en hel kilometer var dækket af brændende grus. Det var meget smertefuldt, nogle af de ikke alt for tilbageholdende drenge hvinede. Sveden dryppede fra dem og dryppede med et sus ned på det varme grus. Dimka og Danka, og de fleste af de andre drenge forsøgte at smile og ikke forråde deres kvaler. De tænkte på noget andet. Så Dimka forestillede sig, at hans bare fødder blev slikket af en flamme på stativet, og de ville snuppe en vigtig statshemmelighed fra ham. Og han skal holde ud og ikke vise, at han er såret eller bange. Desuden voksede drengene op under barske forhold, og deres hæle var ikke så forkælede, selvom digteren og sorte grus brændte, men ikke så meget, at den ru hud skallede af.
  Hedeslag fulgte hurtigt. Næsten samtidig besvimede flere overophedede drenge, og de måtte hentes på en let, sammenklappelig båre.
  Dimka bemærkede for sig selv, at tyskerne generelt har godt udstyr. Er det muligt, at du i Den Røde Hær finder en anordning til at bære sårede fra duralumin, som samtidig nemt er gemt i en rygsæk.
  Men det er sværere at løbe med en ekstra belastning i hænderne, og dine bare hæle brænder kraftigere, efterhånden som trykket stiger. Så de er på en måde i et frivilligt-obligatorisk helvede. Dimka tænkte endda: hvordan ville hans kammerater reagere på sådan en test, alle ville have overlevet.
  Brede skår af glødende, sort grus blev kombineret med stikkende, tørret græs. Derudover førte kommandanten gradvist drengene væk fra Nilen, tilsyneladende for at undgå at komme ind i Egyptens bosættelser.
  Igen begyndte nogle af drengene at falde sammen, og drengene, udmattede eller lamslåede af solklubben, dækkede deres hoveder med en klud vædet i vand og lagde dem på en båre. Nogle, der tidligere havde været udsat for et let strejke, rejste sig og fortsatte med at løbe.
  Men de unge fyres styrke var aftagende, og næsten halvdelen var ude af drift.
  Til sidst sagde kommandanten, også temmelig træt:
  - Jeg beordrer alle til at hvile! Vi har nået grænsen! Dæk dig selv med parasoller, drik vand med eddike og chokolade. Så vil du lægge dig ned for at lave åndedrætsøvelser!
  Drengene udbrød i et svagt kor:
  - Vi er klar til at opfylde enhver ordre!
  På trods af solcremen blev babyens hud rød og forslået. Det var ubehageligt at ligge på det stikkende tørre græs, og drengene lagde cellofan under sig.
  Dimka og Oleg slog sig ned ved siden af hinanden i samme telt. Drengene virkede let udtørrede, og huden blev mørkere. Bare fødder brændte og kløede voldsomt, ben skulle løftes op, så blodet flød og blev i hvert fald lidt lettere.
  Danny bemærkede:
  - Det, at krigen ikke er honning, det vidste vi godt, men ikke i samme omfang!
  Dimka lovede dystert:
  - Det er stadig blomster. Hvis du ser blod og ser på dit første lig, vil du forstå, at alt det, der løber rundt på en varm overflade, er ingenting!
  Danka trak maven ind og sagde:
  - I bøger skriver de selvfølgelig om, hvordan det føles, når man slår et menneske ihjel for første gang. Selv en dårlig person og din fjende, klar til at slippe indvoldene. Men det er det stadig..
  Dima bemærkede:
  - I Boussenards bog "Captain Daredevil" var der også en hel bataljon af sutter, der kæmpede med briterne. Noget minder os om. Men dér bliver psykologiens problem, siger de, hvordan det er at dræbe en person, kun kort berørt, da en kugle ved et uheld mejede en ung trommeslager ned. Og så generelt er der en ret useriøs holdning til døden. Det ser ud til ikke engang at være en krig, men en ferie!
  Danka indvendte logisk:
  - Dette er en bog for børn og teenagere; som er kede af at læse om psykologiske oplevelser. Og slutningen er så dårlig, næsten hele bataljonen af milksops døde, og fortsættelsen blev aldrig skrevet!
  Dima bemærkede:
  - Men det er sådan en bog, at man fortryder, hvor hurtigt den endte. Men meget oftere sker det den anden vej rundt, at du bogstaveligt talt plages, når du prøver at overvinde dette eller hint arbejde!
  - Hvis du har Leo Tolstojs roman "Krig og fred", så har Olezhek uden tvivl ret! Danka var enig.
  Den unge partner protesterede derefter:
  - I bogen "Krig og fred" er der intriger, flere historier og karakterer afsløret i detaljer. Nej, hun er ikke tom. På ingen måde kedeligt! Selvom det selvfølgelig i starten er langt fra det mest interessante.
  Danka var enig.
  - Ja, det er rigtigt ... Mange forfattere synder med et trægt plot, når man, inden den mest interessante handling begynder, når at kassere en tilsyneladende kedelig bog.
  Efter at have givet drengene lov til at vente på selve solens top, er kommandanten den muntre Vladimir Wolverine, en meget muskuløs dreng på omkring fjorten år gammel af udseende. Ansigtet er smukt, men strengt, barnligt og voksent på samme tid. Vladimir selv er stadig fra Krasny Orlyonok, men hans kommandoprincip er, at de unge skal ledes af de unge. Og det faktum, at Wolverine ikke har nogen erfaring og stadig er et barn, generer ingen. Det vigtigste er, at han er en rød arier og kommanderer de sovjetiske ariere, hvilket betyder, at han er i stand til at gøre det umulige mod almindelige mennesker. Og hvad? De gør det!
  At løbe igen, glemme alt om smerter, træthed, drenge, der endda skammer sig (sådan er opdragelse!), At huske mor, far eller tænke på noget ømt. Det er, når evnen til at udholde lidelse, og selve testen er en stor velsignelse.
  Unge krigere løber uden at tænke på ulydighed, og hvis de vil noget, er det en kamp!
  Varmen er stadig meget stærk, og igen løber drengene ud på det stikkende varme grus. Og han ser ikke engang enden. Smerten bliver uudholdelig, og mange af de unge krigere kan ikke længere holde smertens støn tilbage.
  Så begyndte Dimka at synge en sang, han komponerede på farten, en rigtig march:
  Vi ønsker at opnå frihed for mennesker:
  Hent aftenstjernen fra himlen!
  Det gode er jo det mål, som kampagner bringer til alle;
  Herren sagde: Jeg kommer med en hær!
  
  Men vores tro er kommunismens tro,
  Vores vej er hård, men snart kommer vi!
  Kapitalisten buldrede, fuld af kynisme,
  Men vi vil knuse krybdyret med sværdet!
  
  Lad os bygge en verden for fremtidige efterkommere;
  For at gøre drømmen til virkelighed!
  Så spolen ringede med en ringende mønt,
  Kæmp for Rusland, frimodigt og tør!
  
  Vi kender forretningen, vi begynder tro,
  Lad planeten blomstre!
  Så hver måned er som en blomst i maj,
  Så hele Jorden bliver ét!
  
  Så vil der ikke være krige og onde gerninger,
  Og der vil være lykke og frihed for alle!
  Ja, der er mange infernalske grusomheder i verden,
  Men der er fremskridt med at løse problemer!
  
  Hos mennesket er fornuften magt;
  Hun er en muskel, men en smart muskel!
  Og så skabningen ikke slår os alle ned,
  Vi har brug for fasthed, vilje til det sidste!
  
  Hvad skal man gøre, hvis kræfterne ikke allerede er nok;
  Når fjenden er stærk, er teknik nummer!
  Hvor kan vi finde udtryk for paradis,
  Når kavaleriet løber!
  
  Ja, hvor er spørgsmålet; og i sind og hjerte,
  Hvor beslutninger træffes af sindet!
  Ingen grund til at snurre rundt igen,
  Og vær rolig, standhaftig som et muldyr!
  
  Du når dit mål, hvis du holder ud
  Dette er garantien for vores hellige folk!
  Det sovjetiske folk er meget kloge og stolte;
  Til ham vil Herren med gaver, tro, komme!
  
  Selvfølgelig Gud, ikke en onkel med skæg,
  Og han er fremskridt, videnskab, sind, hjerne!
  Tjener os med Fædrelandsvejen,
  Så en person kommer til magten!
  . KAPITEL #3
  Dimka afsluttede den legende sang, og de sovjetiske drenge godkendte den med fløjter og latter.
  Det blev sjovere at løbe, mere kraft kom til ... Og snart sluttede gruset og blødt græs gik, som blev en fryd for de brændte børns fødder, modige drenge.
  Danny bemærkede:
  - De siger, at en sang hjælper os til at leve, men der blev ikke sagt noget om, at den også letter et tungt læs bag vores ryg!
  Dima svarede:
  - Selv under den gamle egyptiske civilisation var det kendt om musikkens livgivende virkning på menneskekroppen, og sange også. For eksempel blev små slaver og kvindelige slaver, der endnu ikke kunne arbejde effektivt på markerne og stenbruddene, tvunget til at synge for at muntre voksne slaver op. En sådan videnskab om Valliologi kom jo fra Egypten.
  Kommandør Vladimir råbte:
  - Genopbyg for vækst! Og tal ikke!
  Krigerdrengene reorganiserede sig med det samme og løb så i tavshed.
  Solen er allerede gået ind i solnedgang (i Nordafrika i juli bliver det mørkt tidligere end i mellembanen.). Standsningen var allerede tæt på, da der pludselig fulgte et signal.
  - Alle ligger ned og forklæd dig!
  Som det viste sig af en grund. Der var en fjern larm forude. Og drengene arbejdede aktivt med sapperskovle og kastede græs over sig selv. Det var allerede mørkt nok...
  Maksimka bemærkede:
  - Sandsynligvis, det er vores! Der er stadig for langt til frontlinjen, for Den Røde Hær er nået anstændigt frem.
  Danny bemærkede:
  "Men at lære kunsten at forklædning skader aldrig!" I en rigtig krig vil dette være nyttigt!
  Maksim var enig:
  - Ja, aldrig, men jeg er sikker på, det er vores!
  Vladimir grinte:
  "Et ord mere, og jeg skyder dig på stedet!" Alle ligger og venter! Og lav granatæbler.
  Da det hurtigt stod klart, tog Maksimka virkelig fejl. Britiske kampvogne dukkede op. Drengene sad dog stille i baghold: hvad nu hvis de var deres egne på fangede køretøjer.
  Selvom kampvognene er på vej mod nord. Der er kun fire af dem, tre lette og en svær at penetrere "Matilda" -3. Den sidste kampvogn er et stort problem, da granater kun kan beskadige dens spor. Lungerne kan derimod rammes med præcise kast ind i taget eller i agterstavnen. Hvis Matilda -3 bryder sporene, så kan hun påføre fyrene tab med sine to maskingeværer og en kanon.
  Vladimir ønskede ikke, at hans venner skulle dø allerede på den anden, eller rettere, selv på den tredje dag efter ankomsten til Afrika. Sandt nok kunne maskingeværer deaktivere præcise hits. Men spørgsmålet er, hvis tanke er det? Pludselig trofæer allerede erobret af tyskerne?
  Vladimir beordrede:
  - Privat Red Eaglet Dimka. Gå ud til kampvognene uden våben og en taske og find ud af, hvem de er!
  Dimka hviskede:
  - Lyt til kommandanten!
  Drengen var halvnøgen i sorte shorts mørkfarvet af beskyttelsescreme, og for at skjule sit blonde hår tog han en slags turban på fra aviser. Nu lignede han en almindelig, fattig arabisk knægt. Det er usandsynligt, at han vil blive taget for en fjende.
  Tankene bevægede sig i roligt tempo og skiftede til et gear, hvor motorerne lavede mindst støj, hvilket også vakte mistanke. Dimka sprang op til dem, viftede kraftigt med armene og råbte på gebrokkent engelsk.
  - Der er miner! Der er miner!
  Tankene stoppede, et hjelmhoved stak ud af Matildaen og en vred stemme på engelsk svarede:
  - Hvorfor arapchonok, vil du have?
  Den lille dreng græd:
  - Russerne lagde miner i vejen! Vær forsigtige kongelige tropper!
  Et andet hoved dukkede op fra skulderremmen, jeg hørte svaret:
  Lad de grimme russere dø! Med os er kong George og den uovervindelige Churchill. Sig, hvor er minernes hvalp?
  Dimka løb hen til dem:
  - Jeg skal vise dig mine herrer! Nu spiser vi dem!
  - Kom og sæt dig her! - Beordret, at dømme efter epauletterne, en oberst fra Royal British Tank Army!
  Drengen kravlede op i tårnet og mærkede rustningens behagelige kølighed på sine bare, små blærede fødder. Så lænede han sig tilbage og begyndte at vise briterne vej.
  Der var fem af dem, og i det ikke særlig rummelige tårn på Matilda-3 mellemtanken var der lidt overfyldt. Så besluttede Dimka at blive en helt. Hans behændige, trænede hænder, som en professionel lommetyv, rakte ind i bæltet og tog revolvere frem. Tommelfingrene fjernede sikringerne med det samme.
  Selvfølgelig var det modbydeligt, men fristelsen til at udføre "bedriften" var så stærk, at Dmitry skød et par gange fra hver revolver, mens han sigtede under venstre skulderblad.
  Fra sådan en afstand er det svært at gå glip af, og kun en gal mand, eller den sidste kujon, kan tage en skudsikker vest på, mens han sidder i en tank. Obersten blev overrasket og mærkede mundingen af en pistol bag halsen. Drengen hviskede på den reneste London-dialekt:
  - Hvis du vil leve, så beordre de tre andre kampvogne til at overgive sig! Ellers vil vores bataljon ødelægge dem sammen med besætningerne!
  Obersten blev overrasket:
  - Hvem er du?
  Dimka svarede ærligt:
  - Din sidste chance for at overleve! Tre lette kampvogne vil blive bombarderet med granater, og du vil blive tortureret af ild. Folk vil dø! Jeg tæller til tre, enten giver du ordre til, at de skal overgive sig og komme ud af bilen, eller også skyder jeg dig i kødet på dit ben og gentager anmodningen fra begyndelsen! En to...
  Obersten klynkede.
  - Jeg er enig! Bare dræb os ikke!
  Dimka erklærede stolt:
  - Vi dræber ikke russiske fanger! Og så efter Storbritanniens kapitulation, kan du igen tjene i de nye Royal Forces, fornyede Storbritannien.
  Obersten gav kommandoen med skælvende stemme. Tankvognene klatrede lydigt ud af kampvognene og lagde deres våben. Flere af de største tyske drenge, der kastede deres camouflage-græs, løb hen imod dem og forberedte sig på at modtage den første gruppe fanger i deres liv.
  Oleg Rybachenko kæmpede også med kolonitropper, USA og Storbritannien.
  Drengen og pigen kæmpede mod fjendens angreb.
  Oleg kastede en dødbringende granat med sine bare tæer, vendte den britiske bil rundt og knirkede:
  - Politiker, kværner sludder, hvoraf der ikke er mel til brød, men fast mel, med nudler på vælgernes ører!
  Margarita tilføjede, blottede sine tænder og bukkede under for den eksplosive dødspakke med sin bare hæl:
  - En soldat er en ridder, der kæmper mod en drage, men denne drage er faktisk bagerst og har ikke syv hoveder, men en million masker og et utalligt antal svinetryner!
  Børnene kæmpede hårdt. At sætte ild til fremrykkende biler og kaste granater med bare tæer.
  Oleg, skydende, bemærkede:
  - En soldat, for ikke at blive en plukket kylling, skal være en gås, en politiker, for at stege vælgere på en grill, vil gerne pisse, ikke på en kammeratlig måde!
  Margarita, der kastede en bombe med sin bare hæl, knirkede:
  - Soldater er bare drenge, men de vokser op fra kamp til kamp, politikere, uanset alder, fra den ene valgkamp til den anden, falder i endnu større sindssyge!
  Børn med udødelighedens gave kæmper som titaner. Men på himlen er der stadig piger, der kæmper.
  Natasha afskar bilen fra de allierede, knuste den ved at bruge sine bare tæer til vodka og knirkede:
  - En soldat kan være skægløs, men en herlig kriger, og en politiker i enhver situation kan ikke andet end at forlade halen!
  Anastasia udførte også et spark, væltede en engelsk bil og kurrede aggressivt:
  - Drengen drømmer om at blive en ørnekriger, men det er ikke klart, hvor politikere-grise kommer fra, så beskidte, at det er ulækkert at drømme om dem!
  Akulina bemærkede aggressivt, trykkede på knapperne med sine bare tæer og kurrede:
  - En født fighter-dreng vil hellere løbe barfodet i sneen end at lade sig skode med politik og forvandle sig til en filtstøvle!
  Mirabela bemærkede aggressivt og slog sine bare hæle i pedalerne og kurrede:
  - En nøgen kvinde er ikke en plukket kylling, hun vil tage enhver mands bukser af og gøre selv en arrogant hersker til en nøgen konge!
  Pigerne kæmper med stor entusiasme og viser fremragende klasse.
  Og drengene i hele bataljoner viser stadig større dygtighed og mod;
  Efter at have erobret kampvognene og briterne overgav drengene dem til den nærmeste bosættelse, hvorefter de blev beordret til at flytte længere sydpå til den gamle egyptiske by Mehu.
  Drengene var igen barfodede, og i sportsshorts løb de med læs langs deltaet, hvor ofte blødt græs vekslede med stenet jord.
  Den næste dag efter det forrige løb havde musklerne hos de unge kæmpere fra Red Eaglet of the USSR stærke smerter. Især kalvene, der ligesom floder var dækket af årer, der var kommet ud, ryggen og de brutalt svedne og afrevne såler på bare, barnlige fødder.
  Mange af drengene havde det meget dårligt, og i begyndelsen kunne bataljonen ikke komme op i et højt tempo. Kommandør Vladimir Wolverine, også, i øvrigt, den samme som alle andre, barfodet og udmattet, råbte, truede med at skyde, men kunne ikke piske fyrene. Sandt nok skød han alligevel en tot blond hår af med en kugle til en af de mest udmagrede drenge. Herefter gik løbeturen lidt mere energisk.
  Smerterne var helvedes, de bare såler var varme, men efter et par kilometer blev det lettere, en anden vind åbnede sig, og musklerne gennemvædet af mælkesyre varmede op og gjorde ikke så ondt mere.
  Dimka og Danka led også, men måske mindre end de andre fyre, fordi deres træning under vejledning af en guru var endnu mere smertefuld. Og generelt er slaviske fyre karakteriseret ved genetisk udholdenhed. Dog også arierne.
  Drengene undgik på alle mulige måder bosættelser under løbeturen. Og da varmen blev uudholdelig, lagde de sig under solsejlene.
  Dimka, der sad sammen med Danka, bemærkede:
  - Ja, der er stærke fyre! Generelt, hvis det kommer til en krig mellem hviderussere og russere, vil vi have det svært! Meget tæt!
  Danka svarede:
  - De forbereder de unge rigtig godt, men det er ikke størstedelen af enhederne. Derudover er der stadig flere af os end røde ariere.
  Dima bemærkede:
  - Der er omkring hundrede millioner russere selv i Europa alene, men der er også tropper fra Sovjetruslands allierede. Derudover kan de også bruge millioner af arabiske og negerregimenter mod os. Kræfterne er ulige, især hvis kommunisterne endelig slår rod i Afrika og Asien.
  Danka rystede.
  - Og hvad er konklusionen?
  Dima sukkede.
  - Hvis jeg var Stålørnen, ville jeg slå først.
  Så kom andre tyske drenge ind i samtalen, og jeg måtte holde kæft. Dernæst ordren om at lave vejrtrækningsøvelser. Så, når solen sænkede sig, løb den igen gennem ikke det mest kærlige terræn. Og de tog broderparten af natten.
  Drømmen var tung, musklerne var for smertefuldt krampede af smerte, og fyrenes fødder brændte på en langsom ild. Den næste dag, på grund af ophobet træthed, var den sværeste. Selv Vladimir forstod dette og tillod sit hold at bevæge sig i et hurtigt tempo.
  Drengene forsøgte ikke desto mindre at holde fast, men tre drenge faldt stadig ned. Tempoet faldt, og de unge fyre tog endelig et skridt. Så besluttede Dimka at muntre dem op med en sang:
  Pionerhornet blæste over fædrelandet,
  I det er en opfordring til at skride til præstationer - ungdom!
  Vores tro er kommunismens tro,
  Og du vil ikke tage den modbydelige fjende af frygt!
  
  Pionerer, vi vil bekæmpe
  For Rusland og frihed som ørne!
  Flyet - vingen skinner med glansmaling,
  Vores piloter er sovjetiske sønner!
  
  Slipset er rødt, farven af spildt blod;
  Verden er grusom, den er styret af penge og krig!
  Vi ønsker at give alle en slurk, fri vilje,
  Så hordens mørke ruller ind i underverdenen!
  
  Pioner, du er endda en yngre bror til kommunisterne,
  Vil du bygge en verden, hvor lykke er for alle!
  Så den himmelske farve bærer frugt i livet,
  For at undgå lidelse og problemer!
  
  På vejen, men krige og grusomhed,
  Spænding og nogle gange hårdt!
  Maskingeværet er tungt og reducerer albuen,
  Og håndfladen er hård, en stor åre!
  
  Men vi kender ikke sådan et ord - svaghed,
  Sådan et ord har vi ikke - det vil jeg ikke!
  Alderdom kommer ikke for sovjetiske soldater,
  Jeg flyver ud i rummet på en raket!
  
  Giver os styrke og udødelighed;
  Kun videnskab, grænseløst lys!
  Og de, der faldt, vil opstå, tro
  Held og lykke og succes vil komme til os!
  Sangen muntrede de unge kæmpere op, og de skiftede til et hurtigt løb.
  Da solen nåede sit højeste, måtte jeg dog hvile mig igen. Derefter blev det uudholdeligt, og drengene tog et skridt. Vejen var ulidelig, og deres væltede ben blødte, og smerten var næsten uudholdelig.
  På vejen stødte jeg heldigvis på en flod, der løber ud i Nilen, og drengene sprang dertil. De ønskede at lindre deres lidelser. Så viste det sig at være meget svært at drive drengene op af vandet. Vladimir måtte give et udbrud fra en maskinpistol over hovederne.
  Den videre vej var som en overgangsperiode for økonomien under bureaukratiet: smertefuld og uoplagt.
  De ankom til byen efter midnat uden at bevæge benene. De blev ført til kasernen og drengene, dyppet på trækøjer, uden selv at gøre et forsøg på at spise aftensmad.
  Drømmene var tunge, fulde af rædsler, men jeg kunne ikke huske noget ... Dmitry vågnede et par gange og smed hænderne af de stramt liggende drenge. Det var ved at blive indelukket, sprosserne på vinduerne var lukkede, og det lignede en typisk sydlig ungdomskoloni.
  Men om morgenen ventede drengene på gode nyheder: marskalen selv, hr. Rokossovsky, ville overrække dem med priser. Efter at grupperingen af tyske tropper var delt, blev Tysklands og Italiens tropper, som skulle angribe Sudan fra Egypten og længere sydpå, udpeget til at kommandere den erfarne store Rokossovsky. Denne kampmarskal nød den tidligere Stalins fulde tillid, så han fik til opgave at kommandere den mest magtfulde sovjetiske hærgruppe "Center", som især skulle tage Paris.
  Da der ikke var nogen passende uniform til de unge kæmpere fra Red Eaglet, stillede de sig halvnøgne op, næsten sorte af beskyttende creme og frisk afrikansk solbrun. Drengene er tørret lidt op de seneste dage og er begyndt at ligne arabiske slaver fra stenbruddene, kun stolte blikke.
  Prisuddelingen var afslappet, uden nogen pomp og ceremoni.
  Konstantin Rokossovsky var selv høj, tynd, med et ungdommeligt, men allerede godt slidt ansigt. En typisk polsk kommandør, med et strengt udseende. Han meddelte blot:
  - For det mod, som bataljonen viste under den tvungne march og tilfangetagelsen af briterne, tildele bataljonen USSR's Red Eaglet med et særligt bånd med en bronzeørn til enhedens standard. Kommandanten tildeles til gengæld bronzemedaljen "Flid og Mod!".
  Fyrene klappede hænderne sammen, og kampmarskalen fortsatte:
  - Menig Dmitry Rocketny, for hans opfindsomhed, heltemod og opfindsomhed, takket være hvilken han fangede obersten for de kongelige tropper, tildeles herlighedsordenen af anden klasse. I en alder af kun elleve blev vores gæst fra Hviderusland således den yngste modtager af denne pris blandt alle dem, der blev tildelt, efter Stalin kom til magten.
  Oleg Rybachenko fortsatte med at udføre bedrifter med sin kæreste.
  Drengen kastede en skarp slebet skive med sine bare tæer, skar briternes hoveder af og knirkede:
  - En dreng vokser til soldat, og hvem var politiker i sin ungdom, hvis der voksede så stor en gris ud af ham?
  Margarita, der kæmper og dræber modstandere, bemærkede logisk og afskar modstandere:
  - En prostitueret er ærlig over for klienter - penge i bytte for fornøjelse, og en politiker er en komplet løgner, stemmer og skatter i bytte for ren og skær skuffelse!
  Oleg Rybachenko kastede en dødelig dødsgave med sin bare hæl, spredte sine modstandere og knirkede:
  - En politiker er en meget dyr prostitueret, som man ikke kun risikerer at få hjernesyfilis af, men også en gris i lommen!
  Margarita Korshunova tog den og gav en tur, mejede en masse modstandere ned og kvidrede:
  - En politiker er en slags prostitueret, der i stedet for at tage tøjet af, river tre skind af vælgerne og smitter dem gennem tv'et!
  Natasha kæmpede i himlen. Og hendes venner dér viste også et eksempel på deres lovløshed i styrke.
  Natasha slog et engelsk fly ud og kurrede og blottede sine perlefarvede tænder:
  - Man kommer ikke ind i den samme flod to gange, men en konstant svinerøs bastard kan genvælges et dusin gange!
  Anastasia tog det og sagde meget vittigt, og slog flyet ud ved hjælp af sine bare tæer, knirkede:
  - Dyr og børn kan ikke lide mad uden salt, men hvorfor falder voksne for den søde tale fra politikere, der er frataget sandhedens salt!
  Akulina Orlova bemærkede aggressivt og afskar et andet engelsk fly og vyaknula:
  - Sandhedens salt er bittert, men har helbredende kraft, en politikers tale er sød, men forårsager diabetes i sindet!
  Mirabela Magnetic, afskære en anden, stor og stor maskine af de allierede, og udstedte:
  - En person vil ikke være en bonde, men en karriere i hæren begynder med menige, en politiker vil ikke spille efter reglerne, og fører en karriere i politik med lovløshed!
  Piger er selvfølgelig meget smukke og sexede. Hele tiden kæmper de barfodet og i én bikini.
  Sådanne storslåede stjæler.
  SU-100 kæmper også i Afrika. Det er naturligvis meget varmt, og pigerne er i nogle tynde trusser.
  Elizabeth, ved hjælp af sine bare tæer, tæskede fjenden og udsendte:
  - En politiker, der fornærmer homoseksuelle, er selv en stor røv, og har ingen manddom!
  Ekaterina, der bankede på fjenden og også brugte sin bare hæl, kurrede:
  - En soldat vil ikke dø to gange, men en politiker vil forråde tre gange og bedrage en million gange!
  Elena bemærkede vittigt og sparkede med sine bare tæer mod den aggressive fjende:
  - To dødsfald sker ikke, og man kan ikke tage støvlerne af med bare fødder, men politikere formår at slå ihjel hele tiden og rive tre skind af!
  Efrosinya slog også et projektil mod fjenden og knirkede og blottede sine tænder:
  - Pigen er ikke bange for at løbe barfodet i sneen, hun er bange for, at gommen ikke skulle vise sig at være en dum filtstøvle, skoet op til ørerne!
  Krigere kæmpede i Afrika og hvor det var muligt, og skabte mirakler.
  Og i Afrika fandt ikke mindre spændende og interessante begivenheder sted.
  En bataljon af barfodede drenge fra Den Røde Falk fortsatte deres udmattende løb for at overleve ... Det var et helvede, der skulle passeres for at fortjene himlen. Og smerte og mel før lyksalighed.
  Efter prisoverrækkelsen var drengene dog så inspirerede, at de løb den anden halvdel af dagen og natten, næsten uden at stoppe op og glemme alt om træthed.
  Vladimir tog en beslutning: de vil sove om dagen, og om natten, når solen ikke brænder, vil de lave tvangsmarcher. Generelt er der drenge her, hærdet elite, og sådanne test er ikke første gang. Først nu hvor varmen ikke er så helvedes. De mest rationelle i dette tilfælde, når solen er på sit højeste, ligger under markiserne og sover roligt.
  Danka satte pris på denne omfordeling:
  - Nattetvungne marcher er ikke en hyppig gæst i Den Røde Hær. Vi skal også lære at kæmpe i mørket!
  Barfodets dreng Dimka var enig:
  - Om natten er det sværere at angribe, men de vil trods alt også forsvare sig stumt. Og vi håber, vi kan gøre begge dele.
  De følgende dage viste sig at være meget sværere... Sidste gang, på fyrenes entusiasme, blokerede de organismernes grænser, og nu så det ud til, at hver muskelfiber blev strategisk bombarderet med napalm.
  De kunne ikke engang holde deres støn tilbage, og det så ud til, at det var en flok unge kalve, der blev prikket.
  For at opmuntre sine nye kammerater sang Dimka:
  Herren giver en kilde med vand til de levende,
  Gyldne palmer og roser blomstrer i paradis!
  At blive til virkelighed, at i en drøm en drøm,
  Vi skal kæmpe, ikke fælde tårer som kvinder!
  
  Gud vil kaste de frygtsomme i helvede,
  Og den, der er modig, bliver en almægtig ægtemand!
  Her brænder stjernerne i Kreml,
  Vejen er angivet af, hvad den Evige har givet os!
  Vi bygger den berømte kommunisme,
  Vores princip er enkelt - hurtigere, højere og stærkere!
  For at vores vurdering ikke falder,
  Vi mennesker burde være mere modige og klogere!
  
  Når alt kommer til alt er enhver kriger en mand,
  Man må tro, at han er et svagt væsen!
  Intellektet giver os vægt:
  Og universet vil underkaste sig astronauterne!
  
  Det er en skam, at enhed er langt væk:
  Der er mange lande, mennesker, nationer og religioner!
  Men man skal tænke dybt;
  Vi vil kaste egoismens lænker af!
  
  Det er krigen slet ikke til;
  At ydmyge og plage planetens indbyggere!
  Og for at bryde åget fra mennesker,
  Om disse bedrifter vil der blive sunget kupletter!
  
  Så bliver vi hele familien sammen;
  Hvor er alle i verden, kære bror og søster!
  Hvor ikke karriere ballade;
  Og altruisme og at hjælpe sin næste er en vane!
  
  Der vil ikke være nogen død og ingen problemer;
  Der vil en mægtig mand blive, tror jeg!
  Du overvandt din dovenskab
  Tag en riffel og en rygsæk med et læs!
  Efter sådan en sang jublede de unge krigere fra Den Røde Falk skarpt op, og en ny bølge af entusiasme og kraft fejede ind over dem. Så de overlevede i disse dage, og da det blomstrede og begyndte at bage, faldt de i søvn.
  Dimka drømte om noget særligt... Han endte i en verden, hvor han var i himlen, og dette fangede hans opmærksomhed i første omgang. Mærkerne spillede nemlig fodbold. Desuden var disse hybrider af stribede vandmeloner og krokodiller i det ene hold og en blanding af agurker og næsehorn på det andet.
  Dimka satte sig på en sten og forsøgte at samle tanker spredt i alle retninger som en flok varme hingste. Det kan jo ikke være sådan, at armaturerne spiller fodbold og endda tager så utrolige former, der slet ikke er karakteristiske for ægte flora og fauna.
  Generelt formodes stjerner ifølge alle fysikkens love at være sfæriske, hvilket i bund og grund er et urokkeligt aksiom! I hvert fald hvis de fysiske konstanter svarer til det univers, som mennesker lever i. Og så dette er en elementær utænkelig gåde!
  Tankerne om en smart dreng blev afbrudt af udseendet af et uforståeligt lille dyr. Her var det også overraskende, at væsenet så at sige materialiserede sig ud af den blå luft, som en fisk, der dukkede op fra et ishul. Forresten var hovedet en fisk, men kroppen i form af en time fra pilen. Desuden er der på urskiven, i stedet for tallene, der angiver timerne, nogle usødede hieroglyffer i form af tegninger. Ja, og selve pilene er mere end et dusin, og de roterer med forskellige hastigheder.
  Dimka fløjtede:
  - Blimey! Hvem er du?
  En blanding af fisk og et fantastisk vækkeur svarede uventet på russisk:
  - Og Yahita, og hvem er du, hvidhåret?
  - Person! Dima svarede.
  Yahita fnisede meget tyndt som en myg:
  - Jeg kan se, at du er et menneske. Jeg er interesseret i stillingen, navn, stilling!
  Dimka blev alvorligt overrasket:
  - Hvad med mennesker i din verden?
  Yahita nikkede.
  - Ja, selvfølgelig er der det! Det er endda svært at finde en verden, hvor du ikke ville møde hårløse primater. Selvom mennesker er meget forskellige overalt, er der stærke og udviklede som ærkeengle, og der er primitive vilde! Han ligner ikke en repræsentant for den udviklede verden, barfodet, næsten nøgen, men du kan heller ikke kaldes en vild ...
  Dima kunne ikke lade være med at spørge:
  - Og hvorfor ikke?
  Yahita forklarede:
  "Dine øjne er meget intelligente, som en vismands øjne, og ikke et barn fra en primitiv stamme!"
  Dimka fremsatte et helt rimeligt argument:
  "Og hvorfor tror du, at vilde skal være dumme." Når alt kommer til alt, for at overleve uden atompumpede blastere blandt de større og fanged dyr, har du brug for seriøs opfindsomhed og praktisk opfindsomhed!
  Yahita var enig:
  - Ret! Men hvordan ville en vild vide om en atompumpet sprængstof, selvom det efter menneskelige ærkeengles standarder allerede er stenalderen. Fortæl mig, hvem er du efter stilling og med hvilken opgave blev du sendt hertil?
  Dimka forsøgte at undgå et direkte svar:
  - Alt i vores univers er relativt: især positioner! Hvad med opgaven? Ja, jeg rejser bare verden rundt. Når alt kommer til alt er stjernerne, der spiller fodbold, så usædvanlige og interessante!
  Yahita rettede, pilene på overfladen af hendes gennemsigtige torso begyndte at rotere lidt anderledes:
  - Det her er fodbold, men et helt andet spil. Se, her har kuglerne vinger, og der er tre af dem på én gang, og porten er ikke synlig! Ligner det din menneskelige fodbold fra oldtiden?
  Dimka blev tvunget til at acceptere:
  - Selvfølgelig ikke... Selvom lige så snart jeg kiggede, opstod foreningen med fodbold med det samme. Der er trods alt en form for lighed! Også selvom det ikke er formelt!
  Yahita vinkede det væk.
  - Det er associationerne ... De får kun ondt i hovedet og slagsmål. Men sig mig, er du ikke sabotør i en time?
  - Formelt nej! svarede Dimka mekanisk.
  Yahita viftede med poten.
  - Så følg mig. Jeg skal vise dig noget interessant!
  Dmitry Rocket rejste sig og bevægede sig, fulgte hende, da en drøm pludselig kom et sted hen, og signalet om at rejse sig lød.
  Drengene, knap udhvilede, løb igen med læsset, her havde de allerede ingen muligheder for hvile. De skarpe smerter i musklerne sløvede, og de nedslåede fødder blev stive, eksploderede ikke længere af lidelse, men gjorde simpelthen ondt, og klynken spredte sig over hele benene, og det tredje og fjerde åndedrag åbnede sig i lungerne.
  Danka, der var den mest fysisk stærke, led i mindre grad og kedede sig endda: han ville have en kamp, men heldigvis blev der ikke affyret et eneste skud ... Her udførte Dmitry, som altid heldig, en filmisk bedrift, tog obersten og Herlighedsordenen om halsen. Selve prisen er ikke dyr, hvad man tager af jern og et tyndt lag nikkel, så det ikke ruster, men der er ikke et stort stemplet mønster. Det vigtigste er selvfølgelig prestige. USSR havde også alvorlige fjender.
  Under den midlertidige Første Verdenskrig lykkedes det Hitler at tjene fire ordrer, inklusive et jernkors af første grad, sjældent for en simpel korporal. Ja, han var en virkelig modig og klog soldat, selvom hans navn nu bruges til at skræmme børn.
  Men de kan løbe uden mål hele sommeren og efteråret, når heldet alligevel falder ud.
  Drengene stødte endelig på stedet for et nyligt slag, ligene af døde britiske soldater lå, for det meste var det negre og arabere. Dødt kød i sådan varme tørrede simpelthen op og begyndte ikke at nedbrydes. Fragmenter af metal, granater lå rundt omkring, men pæne russere formåede at samle alle de erobrede våben op. Men alligevel var en af drengene heldig, og han samlede en tabt foldekniv op. Og amerikansk lavet. På flugt viste han sine venner:
  - Det er mit trofæ!
  De knurrede som svar:
  - Fandt noget at prale af! Du må hellere dræbe en englænder!
  Den onde svarede:
  - Og sådan bliver det ikke! Det er bare for at finde fjenderne! Og du skal løbe endnu hurtigere!
  Men disse dage forløb uden sammenstød, hvilket i øvrigt er helt naturligt for de fleste krige. Når alt kommer til alt, under en konflikt bevæger du dig mere, end du går. Ligesom esser er de fleste sortier tomme, især mellem store kampe og offensive operationer. Inden Danka faldt i søvn, sagde han til Dimka:
  - Du ved, den hvide tigerunge (kælenavnet Dmitry), krigen er slet ikke så romantisk, som den er vist i filmen Red Devils, eller Captain Daredevil, og i andre. Du føler en vis skuffelse. Nej, selvfølgelig er jeg ikke lille, og jeg forstår, at biograf og ægte ikke er det samme, men alligevel ....
  Dimka gabede trodsigt:
  - Vi må hellere tale om det her om en måned, men foreløbig meditation og at gå i seng. Jeg må dog, at vores nye kammerater er værdige fyre. De holder godt fast!
  . KAPITEL #4
  Krigen fortsatte med ringe intensitet. I Afrika er de amerikanske og britiske tropper ikke særlig stærke, men vidderne er store, og junglen og ørkener og mange floder og sumpe.
  Ja, det sorte kontinent er enormt, og prøv at fange det hurtigt. Så krigen trak ud i lang tid.
  Og selve Storbritannien på kontinentet er ikke så let at få. Dette har været et kolossalt problem.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmper som unge titaner. Og de vinder en glorværdig sejr. De kæmper med meget stærke, men ikke for mange modstandere.
  Men hvor er amerikanerne, briterne og deres kolonitropper før de udødelige børns fænomener.
  Oleg Rybachenko bemærkede, idet han afskar en anden række af modstandere og kastede en ært med antistof med sine bare tæer:
  - En soldat i en krig bliver mere ung og moden på samme tid, en politiker i en undercover-kamp, bliver gammel og modnes, samtidig med at han synker til niveauet som et vilddyr!
  Margarita, denne kæmpende pige, tog den og med sine bare tæer affyrede en skive, der skar hovedet af og noterede:
  - En soldat er privat værnepligtig og bliver professionel i krigen, en politiker kender ikke tidsfristerne, og professionel i at give sejr!
  Drengen og pigen knuste smukt modstandere. Og de skar dem af uden videre.
  Oleg tog det og lancerede noget mere end dødbringende og destruktivt med sin bare hæl - og sagde:
  - En soldat skal være flint, men ikke blive til sten i sit hjerte, en politiker har længe haft en sten i stedet for et hjerte, men har gummiets hårdhed!
  Margarita, der huggede Storbritanniens soldater og talrige sorte krigere, kastede skarpe nåle med tæerne, udsendte:
  - En god soldat i kamp er som Djævelen - at det er nødvendigt at slukke ilden, en dygtig politiker i ondskaben er Satan selv, og opfyldelsen af løfter er en typisk slange!
  De handlede meget godt og meget vittigt mod fjenden og ødelagde aggressivt de britiske enheder. Nå, det er de selvfølgelig ikke kun.
  Oleg, efter at have fældet modstanderne, råbte:
  - En soldat kan dø på slagmarken, men det er bedre end at forsvinde under en strøm af søde løgne fra politikernes mund i fredstid!
  Margarita, der knuste utallige modstandere, af hvem der dog ikke var så mange tilbage, tog og kastede en bombebombe med sine bare fingre og knirkede, blottede tænderne:
  - Hvem der bliver født som kriger, vil dø som en helt, som er blevet politiker, allerede er en død bastard og et gående lig!
  Krigerbørn kæmpede som sande kæmper og tankekæmper.
  Men Elizabeth og hendes kampvognsbesætning viste sig ikke at være noget parti, og perle gennem junglen. Selvom SU-100 har samme terrænegenskaber som de fireogtredive, er det stadig ikke let at køre gennem junglen.
  Elizabeth gabede og bemærkede og gav hende sin tur:
  - Politik er, når de siger én ting, mener noget andet, gør en tredje, viser det sig det fjerde, men det går stadig sidelæns og forbliver en vederstyggelighed i leveren!
  Catherine var ganske logisk enig i dette:
  - Der er ingen brødre i politik, men der er mange fattige slægtninge, der er ingen eventyrprinser, men et overskud af nøgne konger, der er ingen sandhed selv et øjeblik, men der vil være løgne nok til mere end en generation!
  Elena bemærkede aggressivt med et smil af tænder, at de funkler som perler og er smukke:
  - Kærligheden kommer, når man ikke venter, politikerne holder fast, når man ikke ringer!
  Efrosinya bemærkede, blinkede med sine safirøjne og bankede på sin rustning med sine bare fingre:
  - Alle aldre er underdanige kærligheden, politikere kan klare al ondskab!
  Pigerne kedede sig lidt, de begyndte endda at synge, noget meget relevant;
  Overraskelse, overraskelse!
  Længe leve overraskelsen! Overraskelse, overraskelse! Længe leve overraskelsen!
  
  Forestil dig sådan en situation - Alt, hvad der vil ske med dig, ved du på forhånd. Der er ingen grund til bekymringer, tvivl, alt i verden vil give en tidsplan.
  
  Og vi udfordrer kedsomhed Fordi, fordi Det er umuligt for nogen at leve i verden uden overraskelser.
  
  Overraskelse, overraskelse! Længe leve overraskelsen! Overraskelse, overraskelse! Længe leve overraskelsen!
  
  Giver en tidsplan for gåture, sørger for en stigning i bevidsthed. Og selvfølgelig vil gaben øges, og trængsel vil fylde universet.
  
  Og vi udfordrer kedsomhed Fordi, fordi Det er umuligt for nogen at leve i verden uden overraskelser.
  
  Overraskelse, overraskelse! Længe leve overraskelsen! Overraskelse, overraskelse! Længe leve overraskelsen!
  
  Og vi udfordrer kedsomhed Fordi, fordi Det er umuligt for nogen at leve i verden uden overraskelser.
  
  Overraskelse, overraskelse! Længe leve overraskelsen! Overraskelse, overraskelse! Længe leve overraskelsen!
  Men andre helte, bataljonen af drenge fra Red Eaglet i USSR, var meget mere heldige. Og at drengene allerede var klar til at hyle af kedsomhed: ingen kampe, ingen eventyr, kun løb! De modtog endelig en advarsel om, at en nogenlunde lige stor britisk bataljon var forude.
  Vladimir beordrede dem til at lægge sig ned og derefter kravle på maven. Drengene gjorde netop det. Briterne så ud til at bemærke dem, og straks, uden at vente på, at de nærmede sig, åbnede de ild. Men de skyndte sig åbenbart, kun en af Stalins unge falke blev såret i skulderen, og resten nåede simpelthen at rulle tilbage. Terrænet for en lige kamp var ikke helt typisk, alt dækket af buske og krat. Britiske enheder skød aktivt, men ikke præcist. Red Eaglet-krigere reagerede sjældnere, men meget mere effektivt. Flere drenge forklædte sig med succes, tog khaki-regnfrakker på og bevægede sig lydløst. Briterne var til gengæld for nervøse og tillod sig konstant at komme foran.
  Dimka Rocket var især vellykket. Han klatrede hurtigt, som gåsehud, ind i bagenden af briterne (denne gang kæmpede næsten udelukkende hvide imod dem, hvilket betyder meget mere vedholdende krigere, der ikke ville sprede sig fra sirenernes hylen), og skød dem som mål i et skydehus. Den automatiske riffel fungerede perfekt, og antallet af ofre blev ved med at stige!
  Men desværre led drengene også tab, især da udvekslingen begyndte med granatkast. En af de modige drenge blev revet op af et fragment af maven, og tarmene kravlede ud. En anden knuste benbenet, også meget ubehageligt. Men kampen var bare ved at blusse op, og de forbandede, grusomme englændere viste sig at være meget mere, end de unge leninister først antog. Der var så mange skrig og støn fra begge sider.
  Så efter at have lyttet besluttede Dimka kommandøren. Han var en stor englænder, også en oberst med en dyb stemme. Han gemte sig i en tidligere gravet rende.
  Den blondhårede dreng klukkede og kravlede hurtigt, som en lille hugorm, efter at have fjernet englænderne, der omgav ham, til skyttegraven. Et slag i baghovedet med en dolk, og obersten blev stille, hvæsende fra sine læber, som et punkteret bildæk. Derefter brølede drengen med en lignende stemme, idet han lagde en flok sammenkrøllede blade for munden.
  Her lå hemmeligheden i, at bladene var gennemblødt i klæbrig juice (Dimka havde forberedt dette på forhånd, dog i håb om at skræmme de vilde, men så var der Pinocchio-effekten, når man leder efter én ting, men det viser sig noget andet, men det viser sig noget helt andet, men også nyttigt!).
  Uanset hvor forfærdelig kommandantens stemme var, virkede den på forvrænget engelsk:
  - Rejs alle sammen, og løb tilbage skridtmarch!
  Og det virkede! Briterne sprang op, hvorefter udbrud af maskinpistoler og automatgeværer regnede ned over dem. Selvfølgelig, når du ser sådanne tab, vil du løbe uden kommando ... De modige soldater i Storbritannien skynder sig i hælene, og drengene, flimrende, giftige grønne fra græsset, barfodede, runde hæle, skynder sig efter dem, mens de skyder på gå!
  Nu var det en kamp! Total og samtidig effektiv udryddelse! Med heftig jagt.
  Vladimir råbte for alvor:
  - For mig kæmper frem! Vi har åbnet en konto her!
  De andre drenge sang med:
  - Stalin gav os stålarme-vinger, og i stedet for et hjerte, en brændende motor!
  Vladimir tilføjede:
  - Højere og højere og højere! At stræbe efter vores fugles flugt, og i hver propel ånder, vores grænsers ro!
  Hvordan kendte tyskerne sådanne sange? Hvis Dimka foretrak at komponere sit eget, så fremmede hans ven Danka tværtimod det, der allerede var komponeret, populært og velkendt ...
  Dimka, som faktisk var hovedvinderen denne gang, blev dog irriteret og sang sin egen melodi:
  Vi sværger til Stalin den Store;
  Ære at beholde og kæmpe til det sidste!
  Fordi hans kraft er som solen,
  Fordi Guds lys er et land!
  
  Lad os beskytte Fædrelandet mod modgang;
  Lion British opadvendt af halen!
  Vi vil bygge lykke på planeten;
  Som Herren hellige Kristus har befalet!
  
  Lighed og broderskab vil herske;
  Himlen bliver ren blå!
  Du har jo ret til at kæmpe for det,
  Socialismens vej er for de unge!
  
  Moderlandet smukke Rusland,
  Stalin er en leder fra Gud givet til os!
  Hvor blomsterne i marken er smukkest,
  Hvor ordet boor ikke kan vælte ud!
  
  Alt i landet vokser, det er bredt;
  Det har is og frodige enge!
  Ørken guld fra øst
  Sølv og perler snestorm!
  
  Der er et Kreml på planeten af hele lyset;
  Men endnu mere brat er magten i os!
  Her lyste "Katyusha" himlen op;
  Som om ærkeenglen selv gav et øje!
  
  Alle fædrelandets folk er forenede;
  Vi har ingen tomme problemer mellem dem!
  Rusland bøjede sig ikke under ryggens åg;
  Du undlod at tage landet, sir!
  
  Så vittigheder er ikke længere passende,
  Vi er også herrer!
  Russerne er ikke overfyldte på planeten,
  Sødt vand strømmer fra himlen!
  
  Kæmpemarker vokser;
  Kolossen er som hjerternes honningbi!
  Gud gav russerne en plads i selve paradiset,
  Og en laurbærkrone til dig!
  
  Alt blev mennesket lydigt,
  Kun stolthed kunne ikke bremse!
  Men ikke være afslutningen på den menneskelige tidsalder;
  Pladsen åbner døren for os!
  Drengene bifaldt den storslåede præstation meget energisk og bifaldende. Vladimir skød endda en krage ned med et velrettet skud fra en pistol, og Danka sagde:
  - Og du, Dimka, er fantastisk - du synger og komponerer stort set kun dit eget!
  Den unge maestro bemærkede:
  - Og dette er det mest værdifulde, når du skaber dig selv, og ikke gentager som en papegøje!
  Tabene blev hurtigt beregnet ... Ak, tre drenge skiltes med afdelingen for altid, fem mere blev så alvorligt såret, at de måtte bæres, og femogtyve mennesker blev moderat såret af egen kraft, eller let ...
  Mere end otte hundrede og fyrre mennesker blev dræbt af briterne .... I det hele taget er forholdet ganske acceptabelt! Men det var fangen ikke, bortset fra en af de store i lægevæsenet. Alle andre blev slagtet...
  Danka grinede:
  - Vi, der i lang tid sløvede maskingeværer, savede og væltede tusinder af fem hundrede englændere!
  Vladimir afbrød ham:
  - Hold kæft, vil du? Tre af vores fyre døde. Jeg tænker på at begrave dem her, på slagmarken, eller bære dem til mine enheder, så de kan begraves efter Kristi skik!
  Danka var overrasket:
  - Har USSR høj agtelse af Kristus? Når alt kommer til alt, siger både du og Stalin selv konstant - Kristus er en svækkelse og en sludder og ikke en arisk!
  Vladimir svarede roligt:
  - Det kommer an på, hvad det er for en Kristus ... Den i Bibelen er ikke arier og pacifist! Den, som vi tror på, altså uden den såkaldte Hellige Skrift, er netop den samme røde arier! Og ikke bare en rød arisk, men også en ekstremt modig person! Du skal forstå dette.
  Dima var enig.
  - Jeg har også en bibelsk Jesus, som lærer, at man ikke skal modstå det onde og slet ikke kan lide kindernes afskum. I zartiden var det allerede sådan, hvad så? Han slog især bondens herre, smadrede hans ansigt til blod, brækkede ribbenene på stativet, og den ulykkelige mand bad blot for mesteren. Men gjorde dette godsejeren endnu en skilling bedre?
  Danka selv svarede for alle:
  - Selvfølgelig ikke! Ondskab skal bekæmpes med det samme! Fordi ondskab er en flamme; for hvilken den bedste benzin er tålmodighed, og de bedste matcher er ligegyldighed og egoisme!
  Vladimir afbrød dem alvorligt:
  - Det, du siger, er allerede indlysende, absolut for enhver fornuftig person. Så der er ingen grund til at forklare og lære os noget yderligere. Generelt, russere, jeg kender en nation, der elsker filosofiske ræsonnementer og boltologi i stil med Dostojevskijs. I mellemtiden vil du Oleg og Danka bære båren med Peter, så han er den tungeste af de dræbte. Lad os nu marchere...
  Drengene var inspireret og inspireret af den første, virkelig militære sejr, og hærdede kroppe var allerede begyndt at tilpasse sig varmen og stressen. Det var bare sjovt! Så løb og boltre dig...
  Danka spurgte Dmitry på flugt:
  - Men du er et avanceret barn, kan du sige en videnskabsmand ... Hvorfor tror du, kristendommen var i stand til at opnå sådan en succes over hele verden. Og desuden, logikken i denne doktrin, ikke en kvark!
  Den hvidhårede dreng svarede efter at have tænkt sig om et stykke tid:
  - Jeg kan huske, doktoren i propagandavidenskab Goebbels sagde: for at tro på en løgn, skal den være stor. For at parafrasere, for at læren kan blive troet, skal den være blottet for enhver logik! Eller endnu mere præcist: For at blive troet på en religion skal den være blottet for logik og sund fornuft!
  Danka nikkede, mens han løb.
  - Dette er til dels rigtigt, men alligevel ... Mange ting i vores verden er blottet for logik og mening, men intet har opnået sådan succes som kristendommen, og det kan ikke forklares med paradoks alene!
  Dima sagde:
  - Der er forskellige faktorer og magthavernes administrative ressource, eftersom de nød godt af lydige tjenere, narret af troen på et bedre liv efter døden og ikke ville ændre noget på jorden. Og selvfølgelig slavernes svaghed, som forstod, at de var for svage og uorganiserede til at modstå det evige Roms legioner. Og så videre... Det meget romantiske billede af Jesus Kristus. Læg mærke til, at Jesus ikke var en almindelig person. En tredjedel af menneskeheden anser ham for at være den almægtige Gud, der viste sig i kødet. Og dette er kun muligt for en person med en særlig charmegave.
  Den sovjetiske dreng, der løb på højre hånd, forstod tilsyneladende det hviderussiske sprog og greb ind:
  - Og her er alt meget nemmere! Meningen er, at den almægtige Gud selv tog en menneskelig skikkelse på for menneskers skyld, besteg korset. Selve handlingen er så irrationel, uforståelig for alle, svær at forklare, men samtidig dejlig, at folk faldt for den. Derudover er personen smigrende. Hvorfor smigrende? Fordi han er en mand, viser det sig en så stor værdi, at skaberen af universet selv lider for hans skyld og giver sit liv! Og det er generelt fantastisk!
  Danka var enig.
  - Ja, det er uforståeligt! Universets Skaber tortureres og korsfæstes, og han beder for sine bødler! Hvem kan forestille sig dette? Hvad kunne være mere?
  Dima var enig.
  - Ikke noget! Det var jo selve evangeliets paradoksale karakter, der blev årsagen til, at de troede på det, inklusive kloge mennesker, der indså, at det var umuligt at opfinde sådan noget! Især kejser Konstantin blev ikke kun styret af praktisk beregning: det var ikke rentabelt. Kristne var ikke flertallet i Romerriget. Tværtimod var de en desperat minoritet, desuden en passiv og pacifistisk minoritet. Og hedningene var tværtimod et aggressivt flertal. Så kejser Konstantin kan have troet... Desuden troede han oprigtigt, og da han accepterede kristendommen, tog han en fatal risiko for sig selv...
  Danny fnyste foragtende:
  - Jeg forstår ikke, hvad var den dødelige risiko her?
  Dimka forklarede tålmodigt:
  - For de stolte romere var kristne bare en jødisk sekt. Det vil sige, at de ikke engang betragtede dem som mennesker, men de olympiske guder er en national religion, selvom de er lånt fra grækerne. Det vil sige, at det viser sig, at kejser Konstantin gik imod både sine forfædre og sit miljø. Derudover er kristendommen præget af puritanisme, og romerne var ikke vant til at begrænse sig på nogen måde. Det vil sige, at det netop var kristendommens unaturlighed, at denne tro får en til at opgive mange af livets glæder, og det var den kolossale risiko ved dens vedtagelse. Så kun held i militære anliggender tillod Konstantin at få fodfæste, inklusive hjælp fra korset på skjoldene!
  Danny bemærkede:
  - Ligesom islam etablerede sig på bajonetter, eller rettere på sværd og spyd! Dette bekræfter endnu en gang - den, der er stærk, har ret! Stærke næver er de bedste argumenter!
  Dima grinede.
  - Det er måske ikke sjovt ... Men det er tragisk, når sindet ikke bliver særlig værdsat. Selvom nogle forgæves tror, at teenagere kun respekterer fysisk styrke. De er også præget af andre, herunder intellektuelle værdier!
  Drengene blev stille... At tale er selvfølgelig interessant, men indtil videre har emnerne kun svævet i luften. Religion er ikke det mest populære emne i drenges samtaler. Så prøv måske at snakke om tanks?
  Danka spurgte Dima:
  - Og hvad synes du om kvaliteten af tysk militærudstyr? Især den berygtede del af Panzvale?
  Drengen svarede ganske logisk:
  - Nej, praksis bekræfter, at tyske kampvogne er stærke og effektive! Hvad kan der ellers siges her? Og sådanne indikatorer som et våben, rustning, motor og resultatet: slagkraft, beskyttelse, motor, selvfølgelig, er vigtige, men samtidig sekundære. Naturligvis, hvis der ikke er rigtige tank-esser!
  Danny rynkede panden.
  - Hvad vil du sige til, at vi ikke har tank-esser?
  Dima smilede uskyldigt som en nonne:
  - Og hvor skulle de være fra? Vores hviderussiske kampvogne har endnu ikke kæmpet med kampvogne. Suomi-finnernes land havde næsten ingen kampvogne, Japan på Khalkhin Gol havde dem også med en gugulkin-næse. De havde ikke tid til at dyrke det - en indiskutabel kendsgerning! Så det er nytteløst at tale om dette emne for nu.
  Danny skruede op for sit ansigt.
  - Ja, vi har ikke noget særligt imponerende og nej! Så det er muligt at behage NKVD's kældre for anti-sovjetisk agitation.
  Dimka klukkede sagte.
  - Men her tror vi, og vi bliver de første! Måske får vi endda ridderkors, for vi russere er født til at vinde!
  Den sovjetiske dreng afbrød vredt:
  -Åh nej! Vi ariere er født til at vinde. Når alt kommer til alt, er det eneste, der har hjulpet dig indtil videre, at vores hær endnu ikke har vendt sig mod øst. Men så snart Storbritannien kapitulerer, vil du se vores kampvogne på parade i Kreml.
  Danka drillede den unge nazist:
  - Som krigstrofæer, selvfølgelig. Ja, selv med kolonnerne af fanger, der trasker under eskorten! Sådan vil du se Moskva!
  En kamp, der truede med at bryde ud, blev forhindret af Vladimirs truende råb:
  - Hold kæft! Du Danka for en lang tungestraf ... I stedet for en nattesøvn står du under vagt, hele natten med en taske på ryggen. Og sådan noget vil der være...
  Danka ville klatre ned i flasken, men Dimka beroligede ham:
  - Det er din skyld. Vi er trods alt gæster i et venligt land, og du fornærmer dets soldater ... Undskyld og observer den takt, der er passende for en gæst!
  Danny var tavs. Han ønskede ikke at indrømme en fejl eller skabe en konflikt. Og Dima foreslog:
  - Kan du synge noget som et tegn på forsoning?
  Kommandøren svarede:
  - Nej, det er ikke tiden!
  - Kan jeg så også stå i nattevagten sammen med min veninde Danka?
  Vladimir igen og med rimelighed protesterede:
  - Og det bliver galt, for ham bliver der unødvendig underholdning ... At lade en kede sig og tænke sig godt om ... - Den unge bataljonschef standsede og spurgte nærmest insinuerende:
  - Du overrasker mig. Hvor har du fået så utrolige militære evner? Du kæmper som supermand fra amerikanske tegneserier, hvad er din hemmelighed?
  Dimka var forvirret:
  - Jamen, hvorfor er det Superman ... Alt er i princippet inden for en persons evner. Det er første gang, jeg dukkede op foran tankene. De forvekslede mig med en arabisk dreng, hvilket var utroligt og ekstraordinært. Så troede de på historien, også naturligvis, ja, barnet vil tjene penge og hjælpe briterne. Nå, selvfølgelig, ikke enhver person kan trække pistoler ud af sit bælte, han kan gøre det umærkeligt uden at blive fanget, men enhver "knib" selv i en ung alder er ganske i stand. Nå, enhver af jer er i stand til at skyde fire tætsiddende tankskibe fra to pistoler. Og det faktum, at obersten straks overgav sig, efter at have erfaring med krigen med Storbritannien, er ikke så overraskende. Her er tre millioner franskmænd overgivet næsten uden kamp og sidder i fremragende befæstninger, hvilket er meget mere overraskende. Kort sagt, det første kryds i anden klasse, modtaget ganske logisk, jeg gjorde, hvad ethvert barn fra din bataljon kunne gøre i mit sted. Og prisen i sig selv er ikke enestående; under Første Verdenskrig blev næsten hundrede og seks tusinde soldater og officerer tildelt den. Så hvorfor skulle jeg ophøje mig selv så meget!
  Vladimir var delvist enig:
  - På den ene side ser det ud til at være sådan, men... Under den anden kamp var du ikke som alle andre. Især briterne så ikke ud til at bemærke dig, og du ramte direkte uden at sigte, men samtidig uden at misse. Og ikke alle er i stand til at efterligne oberstens stemme!
  Dimka protesterede:
  - Nej, det sidste kan alle gøre, hvis man bruger et apparat til resonans. Jeg lærer dig det, hvis du vil. Med hensyn til at skyde uden misser, så skød du meget anstændigt. Enhver fighter fra din bataljon kan få titlen Voroshilov Rifleman. Så englænderne mig? Så de lagde heller ikke mærke til de andre kæmpere, vi mistede dem alle tre dræbt, hvilket betyder at disse krigere tydeligvis dækkede deres øjne!
  - Allerede fire døde! - Dimka rettede stemmen bagfra. - Alexander døde, ak, krigen.
  Vladimir var træt af sådan en samtale, og han råbte:
  - Skynd dig hurtigere, ellers informerer vi ikke resten.
  På vejen døde en anden alvorligt såret jagerfly, men krigerne skyndte sig til en stor arabisk landsby. Der fik de, der ikke kunne rejse sig, nødhjælp. Derefter talte Vladimir med obersten for den røde hær i USSR, forklarede situationen for ham og fortalte ham om det tidligere slag. Han beordrede at sende to beredne soldater fra den Røde Hær med arabiske guider til kontrol. Men Vladimir viste ham et billede med en bunke dræbte englændere og sagde:
  - Du kan stole på os, vi har endnu ikke lært at lyve!
  - Men lærte at komponere! - Dystert og uden megen glæde svarede obersten.
  Men det er ikke noget, Vladimir var ikke flov og skitserede den seneste hændelse for generalen, der ankom. Han gav ham hånden og lovede at belønne dem, der udmærkede sig. Derefter blev de unge krigere sendt til at sove i kasernen.
  Men Vladimir Wolverine, der indså, at det var for indelukket i kasernen, beordrede til at krybe på gaden ... Vid, at vores fyre ikke er bange for tanke, snavs og myg. Danka blev sat på vagt. De lagde brosten i hans rygsæk, for mere vægt og hårdere straf. Vladimir skyndte sig dog og smilede for at trøste straffeboksen:
  - Men du bliver ikke frataget vores fælles priser og meritter. Vi pålægger dig ikke disciplinærstraf, hvilket er gavnligt for dig!
  Danka spurgte, som om den ikke forstod:
  - Hvorfor er det gavnligt?
  Vladimir Wolverine forklarede ganske enkelt:
  - Tilstedeværelsen af disciplinære sanktioner er en glimrende grund til at nægte at uddele en pris for militær fortjeneste. Og du vil selvfølgelig gerne vise Sankt Georg-korset, eller en anden orden, når du vender tilbage til dit hjemland.
  Danka rystede vredt på hovedet.
  - Ja, intet ønske?
  Vladimir grinede skævt, som en skrubbe:
  - Ja... jeg tror ikke på det, for dine venner vil nok begynde at spørge, hvorfor din ven har jernkors, men det har du ikke? Hvorfor blev du efterladt uden en belønning, måske kæmpede du dårligt!
  Danka satte et ligegyldigt blik på:
  - Jeg er ligeglad. Sovjetiske priser er meget mere værdifulde end tyske nipsgenstande, endda et ridderkors med diamanter! Så det!
  - Nå, stop stolt hviderussisk fyr! Jeg tror, du vil passe på din samvittighed. - Vladimir Wolverine gik stille af sted. Efterlader spor af de bare fødder af en tolv-årig, men ret stor dreng for hans alder.
  . KAPITEL #5
  Oleg Rybachenko fortsatte sin interessante mission. Han ødelægger sammen med pigen Margarita en anden engelsk base.
  Terminator-drengen gav en granat med sin bare hæl og sagde:
  - En politiker er et monster, der udgiver sig for at være en smuk mand, men ingen luksuriøs ammunition kan skjule en griseskilling og ulvetænder!
  Krigerpigen, der kastede en morderisk dødsgave med sine bare fingre, råbte:
  - En soldat er også et monster på en eller anden måde, for han dræber på slagmarken, men i modsætning til en politiker er han på lige fod, men vælgeren taber altid!
  Oleg Rybachenko, der affyrede en granat med dødelig kraft med sine bare tæer og spredte modstandere, råbte:
  - En kvinde ønsker kærlighed og lykke for sig selv og sin familie, en politiker er primært interesseret i at forkæle andre, og er besat af kærligheden til penge!
  Margarita smed en dødsgave med sine bare tæer af dødbringende kraft og gav ud:
  - En kvinde er som en rose: en dragende duft, et lyst udseende, skarpe torne, og hvem ligner en politiker, der slår med en stank, et elendigt udseende og en kaktus ætsning?
  Terminator-drengen, knusende modstandere og blinkende safirøjne, bemærkede:
  - En kvinde er legemliggørelsen af skønhed og renhed, selvom det ikke altid er ideelt, men en politiker vil altid være standarden for ondskab og grimhed!
  Terminator-pigen bemærkede med et grin:
  - En barfodet dreng opfører sig ikke ofte forkert og kommer i lommen, som en politiker gør grimme ting og putter en gris i den!
  Udødelige børn udførte rigtige mirakler og var super.
  Som, dog, og pigepiloterne, der vandt luftkampen om Storbritannien.
  Natasha væltede en engelsk bil med sine bare ben og knirkede:
  - Barnet elsker at lege med våben, men han er dejlig, politikeren elsker at rasle med dem, men i stedet for frygt vækker han afsky og latter!
  Anastasia bemærkede aggressivt og væltede en anden fjendebil:
  - Som videnskabsmænd siger, stammer mennesket fra en abe, en politiker, selvom en typisk primat, især succesrige mennesker, har et forhold til en sjakal!
  Akulina Orlova bemærkede aggressivt og slog en anden modstander ned med en tøndeteknik:
  - En person har en guddommelig kreativ natur, men politikere korsfæster, at de bare er djævle af natur og skaber kaos!
  Mirabela Magnetic, der udhulede fjendens fly og huggede dem ned, som med en viftebølge, udsendte:
  - Politikeren er Djævelen i kødet, men ikke helvedes herre, men skaberen af underverdenen på Jorden, hvor djævle kommer ud af kontrol og skaber kaos!
  Pigerne er selvfølgelig hunmonstre og giver hornene til hele den allierede myg eller en flok myg.
  I mellemtiden bliver nogle smukke piger fra USSR solgt til den iranske shah i haremet.
  Krigernes kroppe blev også udsat for massage, og det blev ikke gjort af tjenestepiger og ikke engang eunukker, men af muskuløse teenageslaver. Fra deres berøring blev pigerne virkelig begejstrede og blev meget mere indbydende og attraktive.
  Og den rødhårede Angelica og den blonde Alice glemte beskedenhed og spindede vellystigt under de unge mænds dygtige berøringer. Det var en optakt til at forhandle for, at de skulle være sjove og så erotisk attraktive som muligt.
  Lad os afslutte "øvelsen", pigerne blev vasket igen og klædt på. De tog sko på med høje hæle og ædelsten på benene og tiaraer med juveler på håret. Angelica var endda overrasket:
  - Er det ikke synd for ejeren at indrette os sådan? Disse småsten er trods alt en formue værd, og hvor meget de vil give os er ukendt!
  Overpigen beroligede dem:
  - Under købet vil du være helt nøgen og udføre en barfodsdans. Det vil sige, at hvis du blev solgt i Evas kostume, ville du ikke have en tråd på dig. Og alt andet kan køber købe mod et ekstra gebyr.
  Alice rødmede, flov.
  - Så vi skal være helt nøgne foran en flok mænd?
  Stuepigen nikkede.
  - Sikkert! Dette er den gamle skik. Køberen skal vide absolut alt om sine slaver. Alle fejlene, hvis de, selvfølgelig, er der dyder. Selvfølgelig er mange piger frygtelig kede af det, for de er ikke vant til selv at tage sløret af foran mænd. Men vi laver ikke eftergivenhed.
  Angelica, her blev det nysgerrig:
  - Og hvis slaven af skam arrangerer et raserianfald?
  En stor og fed eunuk i ringbrynje grå af støv og en luksuriøs turban svarede til tjenestepigen:
  - Og vi taler med dem inden auktionen og forklarer, at det ikke er tilfældet, når man skal skamme sig, men tværtimod skal man vise ydmyghed. Ellers venter straf. Normalt virker det, og slaverne er stille. Med hensyn til dig, selvom du er jomfru, ser det ud til, at du er vant til at gå halvnøgen, kan du se på din solbrunhed, så hav tålmodighed. Hvis du bliver solgt til Shahens harem, vil det være den bedste af alle mulige skæbner.
  Alice bøjede sig lidt.
  - Du trøstede os!
  Pigerne var dækket af flere gennemskinnelige betræk, som skulle fjernes, så liget af slaven, der blev solgt på auktionen, efterhånden viste sin charme.
  Efter arabiske standarder var Alice og Angelica høje divaer, de blev drysset med røgelse, og igen svigtet, krøllede deres vidunderlige hår, så det ville falde over deres skuldre, midt i forhandlingerne.
  Begge krigere var rolige, liv, krig og træning hærdede dem, hvilket betyder, at der ikke var nogen grund til at flippe ud. Hvad er fordomme og overtro for dem? Og de har intet at skamme sig over deres krop.
  Her lød signalet, og slaverne blev ført til auktionen. Her spændte de i øvrigt i høje hæle, som pigerne ikke var vant til, virkelig benene, og det var ubehageligt, at sokken kom i klemme, og den tegnede sig for hele vægten af stærke, pigelige kroppe.
  Så den gik allerede, noget som inkvisitorisk tortur, dog i en mildere udgave.
  Mange mennesker samledes, hvor der var auktioner, for de fattige. De solgte kvinder, børn, mænd. Men det var på en åben piedestal med varer af lav kvalitet eller lav værdi. Kvinder blev dog hensynsløst klædt af og famlede foran alle, de, der forsøgte at gemme sig, blev slået med pisk. Stønnen hørtes, og der lød mange hyl. Ja, og skrigene udtrykte nogle gange lidelse. Det var især skræmmende for børnene uden forældre, som blev taget nøgne til auktionen, og nu og da kravlede køberne ind i munden på dem med uvaskede fingre og klemte dem. Så gråden var i bulk, som fløjten fra en pisk. Derudover stank det også af forskelligt spildevand, nogle steder kunne man se kager efterladt af æsler. Kun et par lurvede, grønfarvede motorcykler ødelagde delvist slavehandelens middelalderlandskab.
  Alice bemærkede bittert:
  Hvor er det ydmygende. Behandl som dyr.
  Angelica tilføjede:
  - Jeg håber ikke, det er noget for os?
  Den øverste eunuk beroligede pigerne:
  - Nej, du bliver solgt i paladset, for rige mennesker. Forresten, hvis pigens fødder er trætte af skoene, vil en rickshaw give dig en tur.
  Ja, høje, arabiske unge fik vogne, og damerne sad på dem. Til gengæld anskaffede eskorten fra vagten uventet cykler. Den store eunuk lovede:
  - Om et øjeblik når vi det lyse mål!
  Denne gang løj mundkurven ikke. Paladset, hvor pigerne blev bragt ind, var stort, luksuriøst med statuer og springvand.
  Men det vigtigste er selve stedet for forhandling, der minder om en teaterscene. Og her måtte man også stå i kø. Angelica spurgte endda:
  - Er det et vigtigt centrum for slavehandelen?
  Høvdingeunuk sagde:
  "Dette er et stort center for handel med kvindelige slaver. Mænd sælges for det meste andre steder. Som forresten, og drenge, til trøst ...
  Budgivningen var aktiv, publikum samlede en masse og alt sammen i luksuriøs orientalsk påklædning. Kun få mennesker var i europæiske kostumer, men i det hele taget var det en hel flok. Der var meget larm, og pigerne, der blev ført til perronen, blev enten gradvist afsløret, eller straks taget ud nøgne.
  Her er en af dem, der ikke desto mindre modstod ydmygelsen og kastede et raserianfald. Hun brølede som en kvie på slagteriet, mens hun blev flået levende. Vagterne kneblede hende og bar hende ud af værelset. Høvdingeunuk udtalte:
  "De vil piske dem for ikke at skade huden, måske vil de også stege benene i en bradepande, så sålerne bliver dækket af små vabler, og et stativ er også muligt. Damen må komme til fornuft. Du er den samme, hvis du smider "hestene" ud, vil du modtage en grusom, straf uden lemlæstelse, og du vil blive ført til at sælge igen.
  Angelica spurgte stadig:
  - Hvis vi får et raserianfald igen!
  Eunukken sagde strengt:
  - Så bliver du spiddet, så frist skæbnen!
  Da pigerne endelig blev taget ud på perronen, følte de mere lettelse end frygt.
  Lederen af auktionen læste:
  - To unge charmører, jomfruelige, lidenskabelige, trænede til at elske på vestlig vis, men kendte endnu ikke mænd. Blonde og flammende sælges som et par. Startprisen er fem tusinde guldpiaster.
  Som svar blev der hørt utilfredse udråb på arabisk:
  - Vis os deres ansigter! Hvilke divaer.
  De eunukker, der stod på siderne, smed sløret af pigerne og dækkede deres fysiognomi, flammende af spænding. Gerda rystede uvilkårligt, tanken om, at hun nu ville blive klædt nøgen af foran et par hundrede lystige mænd, var så modbydelig, at hendes ømme ansigt blev skarlagenrødt, og hendes safirøjne sprang.
  Og publikum skreg af glæde, og så går vi:
  - Syv tusinde piastrer.
  - Otte tusinde!
  - Titusinde!
  - Tolv tusinde! råbte en mand med gråt skæg i en grøn turban prydet med smaragder.
  Angelica spurgte eunuken:
  - Og hvor meget er tolv tusinde piastre, hvis det omsættes til europæiske penge?
  Eunukken var på samme måde erfaren og uddannet:
  "Det er omkring et hundrede og tyve tusinde amerikanske dollars. Nå, omtrent samme hastighed, hvis du tæller i guld!
  Alice rundede sine læber.
  - Mama Mio, det er tre M-16 tunge kampvogne.
  Angelica rettede:
  - Nej, meget mere!
  En rigtig høj, temmelig tør mand, med en aquilin næse og en skarlagenrød turban, tilbød så meget som femten og et halvt tusinde piastres.
  Den øverste eunuk hviskede:
  - Denne i en skarlagenrød turban, Ali-Topal selv, en leverandør til shahen af Irans harem. Han er ikke vant til at tabe bud.
  En rig mand i en grøn turban med smaragder udsendte:
  - Sytten tusinde piastrer, i et par timer ...
  Så rejste sig en ung mand uden turban, men i europæisk kostume, og råbte:
  - Atten tusinde piastrer! Disse kvinder er værdige til mig, inderen Raja Malik.
  Der var en midlertidig pause ... mændene bøvlede ... Den rige mand i smaragdturbanen bemærkede til prinsen:
  - Og du vil give penge for to stjålne, som du kan købe en destroyer med?
  Prinsen svarede vredt:
  - Vil du sove med et jernskib?
  I mellemtiden smed eunukkerne dynerne af pigerne, der dækkede deres yndefulde sfæriske bryster. Brystvorterne funklede som lyserøde knopper. Handelen genoplivet. En af sheikerne hældte en håndfuld diamanter ud af sin pung og sagde:
  "Jeg tilbyder tyve tusinde piastrer for dem!" De er det værd!
  - Enogtyve tusind! - Tilbudt en mand i en grøn turban.
  - Toogtyve tusinde! Prinsen knurrede.
  - Femogtyve tusinde! - Plantet af Shahens leverandør.
  En summen gik gennem rækkerne, men forhandlingerne stoppede ikke. Sheiken løb hen til guldsmeden og rystede alt indholdet af pungen ud og spurgte:
  - Tjek disse diamanter!
  Han pressede ud:
  - Otteogtyve piastrer!
  Sheiken knurrede:
  - De er mine, begge piger!
  Prinsen fra Indien protesterede:
  - Nej min! Tredive tusinde piastrer!
  Der var en pause igen. Overvej tre hundrede tusinde amerikanske dollars, dette er et enormt beløb for disse tidspunkter. Mange begynder at spekulere på, om det er det værd at lægge så meget ud for pigerne.
  På et signal smed eunukkerne slørene, der dækkede slavernes maver, af, og så tog de diademerne af og spredte deres vidunderlige hår ... Auktionerne genoptog igen, mændenes tage gik.
  - Treogtredive!
  - Femogtredive!
  - Niogtredive!
  - Enogfyrre tusind!
  Pause .... Og så udstedte leverandøren af shahen:
  - Femogfyrre tusinde piastrer. Og jeg advarer resten om, at den, der navngiver beløbet og ikke kan betale det fuldt ud, vil blive offentligt pisket og bortvist fra auktionen i skændsel.
  Sheikherne var lidt modløse... Så var der ikke så rigelige strømme af petrodollars, og selve dollaren havde endnu ikke haft tid til at falde, så beløbet var meget stort. Og giv hende for en slave ...
  Men den øverste Eunuk havde endnu ikke lagt alle trumfkortene ud, og det sidste slør, der dækkede hofter og ben, fløj fra pigerne. Og så befriede et tryk på nitterne benene fra de højhælede sko. Kommandoen fulgte:
  - Dans!
  Hvis en kvinde danser, så er det slet ikke som når hun står stille. Dette er trods alt ikke længere en statue, selvom den er smuk, men levende skælvende kød. Og pigerne, stærkt ophidsede af skam og samtidig af situationens pikante dans, dansede meget energisk.
  - Halvtreds tusinde! stønnede manden i den grønne turban.
  - Femoghalvtreds tusinde! - Leverandøren af haremet gav ikke op.
  - Tres! - Råbte en af sheikherne.
  - Femogtres! - Tilføjet leverandøren af checken.
  - Halvfjerds! - råbte ejeren af smaragdturbanen.
  - Firs! - Leverandøren af shahen afbrød og tilføjede. - Tjek din balance uheldigt, du kan få en pisk.
  Den sidste huckster visnede ... Et rim fulgte:
  - En, to ... - Der er en pause, pludselig ændrer nogen mening ... hviskede Alice (ja, hvornår slutter det endelig! Jeg er et ateist-Komsomol-medlem klar til at bede til Allah!). - Tre! Sælges til leverandøren af shahens harem.
  De kastede straks et slør over pigerne og bar dem bogstaveligt talt ud af auktionen i deres arme. Således sluttede krigernes "arbejdsdag". Mere præcist, ikke endnu. De læssede deres rigtige trailer købt i Amerika og tog den til Teheran. Pigerne selv var faktisk stadig nøgne, men dækket af sengetæpper og lå på sofaer. De fik endda gourmetmåltider, og vagterne blev efterladt udenfor. Så læg dig ned og nyd, skat.
  Alice bemærkede med overraskelse:
  - Det er stadig underligt! Vi fik udbetalt et beløb svarende til tyve amerikanske tunge kampvogne. Det er en formue med gulddollars, der endnu ikke er afskrevet af inflationen. Og dog, ingen stolthed, noget mærkes ikke!
  Angelica sukkede.
  - Guld er altid en værdi, men når stængerne i et bur er lavet af det, vil du gerne afslå det!
  Alice foreslog:
  - Måske spiller vi i byerne. Vil vi navngive byen, og så en anden, så den starter i slutningen af den forrige?
  Angelica rystede negativt på hovedet.
  - Det er allerede noget squishy. Måske kan du tænke på noget andet. Hvilke ideer?
  Alice fandt:
  - Og så lad os lave push-ups på skift. Den, der først går i stykker, taber!
  Angelica var let enig:
  - Her kommer det! Samtidig vil vi træne arme og bryst. Og så fik vores ben en tilstrækkelig belastning, men der var ingen hænder!
  Mens pigerne hyggede sig, var det også varmt i Afrika....
  USSR-bataljonen Red Eaglet bevægede sig sydpå ... Sådan er streger og tvangsmarcher. Drengene var allerede draget ind i den kvælende og udmattende rytme ved at løbe gennem ørkener og jungler. Og undervejs skulle vi overvinde briternes militære modstand.
  Især en kontrolpost med to maskingeværtårne. Her skulle jeg skyde lidt før granaterne blev brugt. Der var ingen tab...
  Men så var det endnu sværere, otte kampvogne og fire selvkørende kanoner blev begravet i jorden, og omkring dem var infanteri, maskingeværer, erfarne soldater, skyttegrave gravet med en sekskant. Det er ikke så let at tage her, en slags befæstet område i skæringspunktet mellem tre veje, der fører og forbinder Somalia, Sudan og Etiopien.
  Det var ikke nemt at komme tæt på, området blev skudt igennem og skoven omkring blev fældet. Vladimir, der indså det eventyrlige i angrebet, var ved at tilkalde luftfarten for at få hjælp, men Dimka Rocket tilbød at bygge et udseende af en katapult og kaste et par bundter af panserværnsgranater.
  - Det er ikke nødvendigt at distrahere den røde luftfart, især da fjenden har mindst fem kraftige luftværnskanoner på 90 millimeter kaliber, ikke medregnet flere luftkanoner. Der er en lille fjendtlig forpost her, og der er brug for belejringsballister mod forposterne.
  Kommandøren for bataljonen af drenge og røde ariere Vladimir her, ganske rigtigt, var blandt andet i tvivl:
  - Tror du, du kan komme præcist nok ud af det?
  Dimka, der pressede palmeolie og harpiks sammen med sine venner, bekræftede:
  - Ja, det tror jeg, Voroshilovsky-skytten er stadig en lille ting. Ja, og Voroshilov selv er den mest primitive kriger. Bare giv mig ledelsen.
  Drengen mediterede virkelig før skuddet, og han tilføjede også benzin blandet med palmeolie og harpiks, som de tilsatte kalk og karbid til granaterne. Og så, efter at have foretaget en beregning, krydsede han sig, gav en pionerhilsen og skød direkte:
  - Her får du nedolvyat!
  Et skud, så et andet, der råber:
  - For fædreland for Stalin!
  Fra fjendens side lyder et brøl, skrig, stønner.
  Dimka bestilte igen:
  - Endnu en salve!
  Stønnen, brølen, flammerne blev stærkere, der blev råbt på engelsk: overgiv dig!
  Denne gang var der mere end fem hundrede fanger, og de var for det meste hvide englændere. Det er svært at tro, at disse fyre for bare seks måneder siden smadrede italienernes overlegne styrker i Etiopien og i selve Italien. Men nu var de bygget som en elendig flok får.
  Barfodede, kløede, men muntre drenge drev fangerne uden at være opmærksomme på stenene og tornene under deres fødder. Og Dimka Rocket sang endda:
  Landet er helligt for kommunismen;
  Du tændte hele planetens fakkel!
  Bær stalinismens banner,
  Hvem gav børn sådan en lykke!
  
  Hver af os har en riffel
  Vi kender militært arbejde hæderligt!
  Når alt kommer til alt, suser sangen saftigt, højt,
  Overhead med det røde lys fra en stjerne!
  
  Vi bringer glæde, lykke til hele verden,
  Til arbejdsnarkoman var ejeren!
  Fed kapitalist at svare på,
  Proletaren har besteget tronen!
  
  Vores skarlagenrøde flag, selvfølgelig blodets farve;
  Herren Kristi kraft er åbenbaret i ham!
  Og de bliver nødt til at udholde en masse smerte,
  Vi ledes af helgenerne fra ansigternes ikon!
  
  Og så vil fyrene ikke se paradis,
  Vi vil blive genoplivet af videnskabsmænd med kloge tanker!
  Mød derefter en soldats skridt med blomster,
  Under strålende kommunisme!
  
  Kammerat Stalin blev udnævnt af Herren;
  Styr hjemlandet og før til sejr!
  Vores vej til toppen er meget skrå,
  Og du er den store leder for alt i svaret!
  
  Enhed vil være vores hilsen til folkene,
  Hvem vil drage fordel af leninismens bajonet!
  En varm stråle af frihed vil smelte isflagen,
  Under det skarlagenrøde, kumach banner!
  
  Her river kampvognene en række infanteri i stykker,
  Og alle mulige kujoner, uden et ord, overgiver sig!
  Det er heltemodet hos drengene i det modige selskab;
  At fly ikke er gryder og underkopper!
  
  Stor herlighed venter - tro
  Dem, der værdsætter Rusland over livet!
  Lad os åbne de strålende døre ud i rummet,
  Så der ikke er rådden dovenskab!
  
  For Fædrelandet er der brug for en bedrift;
  Og vi vil dedikere det til hende, tro os!
  Og den onde fascisme er allerede blevet besejret,
  Til ære, ære, glæde - generationer!
  Dimka sang som en rigtig maestro og de sovjetiske drenge sammen med ham ... Og ingen var opmærksom på angrebet mod totalitarisme, som ikke var helt passende i dette selskab. Og hvad, formelt set er Sovjetrusland ikke totalitært, men demokratisk!
  Kun Danka hviskede med sine læber:
  - Nå, du giver Dimka!
  Fangerne blev udleveret i den nærmeste base, og de frigivne drenge skyndte sig videre. Indtil videre er de ikke stoppet. Marskal Rokossovsky måtte gå langt hele vejen til Sydafrika. Og prøv sådan her, gå gennem hele Afrika. Desuden er der meget flere britiske tropper i den østlige del af det afrikanske kontinent end i Vesten. Ja, og i Etiopien skal du regne med oprørerne og forskellige pro-britiske fyrster.
  Så de kæmpende drenge må køre over torne og småsten uden at tænke på hvile. Her kommer endnu en træfning, denne gang af en lokal, oprørsk stamme.
  Kampen var ikke så ublodig, en knægt blev lagt ned fra "Bur" og ramte lige i panden. Sandt nok, sudaneserne fik det også, de blev mejet ned af fire hundrede ved at bruge fragmenteringsgranater og få dem til at flygte.
  Tre børn kom så alvorligt til skade, at de måtte bæres på bårer.
  Inden han gik i seng, sagde Dimka til Danka, som også blev lidt ridset af et granatsplinter på skjoldet på sit brede bryst:
  "Du kan se, krig bliver sjovt. Og kampe, der er ofre, og romantik!
  Danka var enig.
  - Ja, nu er jeg enig, der er romantik, og ofre. Selvom det er bedre, at der ikke var nogen tilskadekomne fra vores side overhovedet.
  Dimka blinkede listigt:
  - Åh... Du ved, det her kræver magi. Men tro mig, det bliver bedre.
  Næste dag gik lige så intenst, nogle ryttere forsøgte at angribe dem, men drengene var på vagt, og denne gang undgik de tab, idet de lagde halvandet hundrede angrebstyper ned. Blandt de dræbte var to britiske betjente. Og så blussede krigen gradvist op. Det var tydeligt, at dette ikke var en gåtur og ikke kun tvangsmarcher.
  Så de nåede den britiske højborg nær Bakhchi. Men der var næsten ingen grund til at kæmpe. Et dusin eller flere britiske soldater forsøgte at barrikadere sig i bunkeren, men de blev røget ud med hjemmelavede giftige stoffer. Flere briter døde på stedet, og resten brød ud, hvor de blev bundet fast.
  Men udstyret blev fanget ganske sædvanligt, og araberne samledes for at beskytte punktet aflagde en ed om troskab til Sovjetunionen.
  . KAPITEL 6
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova er allerede på vej til Sydafrika.
  De ødelægger den engelske base i Namibia og som altid i et stort slag. Sådanne grimme fyre.
  Drengen kastede en granat af dødelig og ødelæggende kraft mod briterne og knirkede:
  - En soldat bliver dømt af Gud og tid, en politiker er en bastard uden rettergang, og hans lovløshed kender ingen tidsramme!
  Pigen bemærkede aggressivt og lancerede en dødsgave med sine bare fingre af mejslede ben:
  - Soldaten søger ikke fred, og stormen lokker heller ikke, politikeren vil begrave sine bedrifter, parasitten er meget misundelig!
  Oleg Rybachenko affyrede igen en granat mod fjenden, kastede en granat med sin bare, barnlige hæl og udsendte:
  - En soldat er nogle gange en kriger ufrivilligt, og han vil ikke slå ihjel, men opfylder en hellig pligt over for fædrelandet, mens en politiker er en frivillig forræder, der godt kan lide at svine, ikke at opfylde forpligtelser over for vælgerne!
  Margarita afskar fjenden med et velrettet udbrud, rev indmaden og sagde:
  - En soldat løser gåder i kampe, en politiker bygger snedige kombinationer, han kan ikke løse sagen fredeligt!
  Andre steder udførte piger bedrifter.
  Alice og Angelica lavede push-ups flere tusinde gange, men svedende over det hele ønskede de ikke at give efter for hinanden. Endelig mente pigerne ganske rimeligt, at de havde fået nok, og deres kræfter ville stadig komme til nytte. Så det er bedre at hvile.
  Angelica udtalte:
  - Og du og jeg er som russiske landsbykvinder, altså stædige. Hvad skal vi underholde nu?
  Alice jokede:
  - Sandsynligvis sommerfugle...
  Traileren stoppede, og pigerne kom igen med mad på gyldne bakker. Efter en brutal træning med push-ups var krigerne meget sultne. De kastede sig grådigt over mad og drikke ... De spiste kager og chokolade og frugter med honning ... Og de lagde ikke mærke til, hvordan den tungeste dvale rullede over dem.
  Forvandlet til en rigtig sæbeopera: drømmeserien fortsatte;
  Et nyt håb berusede begge de smukkeste rytteres hjerter. Og de red på deres vidunderlige hest - en megagnom.
  Angelica sagde begejstret:
  - Du ved, at være i denne fantasiverden, hviler man virkelig sit univers af tordnende jern!
  Alice, der blottede sine perlefarvede tænder, var enig:
  - Så sandelig! Slap af og tag din sjæl væk.
  Ilddjævelen sagde:
  - Hvis krigen ikke fandtes, så skulle den være opfundet, og i modsætning til den almægtige Gud, ville dette eventyr have set usammenligneligt mere plausibelt ud!
  Alice bukkede under:
  - Jeg tror, ja! Men ved at vide, hvor stor Stalin er i vores land, er det ganske muligt at tro på eksistensen af den Højeste Gud!
  Angelica med et snedigt blik og ganske logisk afklaret:
  - Men, medmindre, selvfølgelig, den almægtige Gud ikke er Jesus Kristus!
  Alice sukkede tungt.
  - Det er lettere at tro på Djævelens afmagt end på Jesu almagt!
  Da nattens mørke gav plads til en tyktflydende skumring før daggry, spærrede en mærkelig mørk stribe stien. Hun lignede på en eller anden måde en plettet python. Kraftige, plettede og med bizarre kurver strakte kampestenene sig i en endeløs række gennem det fugtige, ru græs.
  Alice udbrød:
  "Her er dette sandsynligvis grænsen for underverdenens herre!"
  - Nej, vær ikke bange, lyshåret diva, det er bare en gammel grænse! udbrød Angelica glad. - Nu er vi næsten, ja, det håber jeg - bare hjemme!
  Den barfodede blonde kriger grimasserede.
  - Og du er stadig fuld af optimisme helt til mandlerne!
  Den brændende kriger blev fornærmet:
  - Hvem ville allerede have talt om optimisme, uden grund!
  Ingen vogtede de mosklædte sten, og på den anden side var det så tomt som på siden af imperiet af onde trolde og ghouls. Alice kløede sin skal med fingrene på sin bare fod og fløjtede:
  - Det er dog fedt her! Eller rettere sagt trist!
  At krydse disse grænser, ligesom den nylige flod, gav naturligvis ingen garantier, men alligevel følte de strålende flygtninge sig lidt roligere.
  Angelica udtrykte det poetisk:
  - Her er det det forjættede land, men ikke Israel!
  - Og hvorfor er den nye grænse så mærkeligt anlagt? - spurgte Alice og fulgte med sit strålende blik en bunke kampesten. - Det er mere bekvemt, sandsynligvis, end på sten, eller alt det samme er ikke til stede?
  Angelica knurrede:
  - Hvorfor har du brug for at vide det?
  Alice trak på skuldrene.
  - Ja, så nysgerrig. Jeg er en nybegynder i denne verden. Også selvom du ikke kan være stolt af det!
  - Stengrænsen var ikke lagt for ghouls eller krigere. Tidligere var der lande med knoglebidere - ondskabsfulde og meget stærke dræbertrolde. Krigen med trolde, elvere, ghouls og tigerkakerlakker trak ud i århundreder. Hærene af forskellige skabninger var simpelthen enorme - de nåede hundredtusindvis! Engang vandt de en række sejre, knoglebidende trolde, nåede selve foden og næsten ødelagde Peach-Amber - og dette er trods alt hovedstaden i landet af kærlighed og håb, hvis strålende lys og energikilde rummer Universets hjerte! - Angelica udstedte.
  Alice udbrød og knugede sine hænder:
  - Hvilken rædsel! Så alle universer og utallige verdener var truet?
  Den brændende kriger beroligede sin ven:
  "Men deres styrke er tørret ud i bjergene. Så i et godt år væltede vores krigere sammen med elverne alligevel de onde troldes hære og slog ud til det sidste. Deres græs blev brændt over det hele, byerne blev besat og helbredt. Og grænsen blev flyttet fra grænsen til nordens grænser!
  Alice fnisede.
  - Wow! Men sådanne historier er typiske, næsten for alle eventyr!
  Angelica svarede ganske logisk:
  - Og hvad er et eventyr, hvis ikke lidt pyntet med liv
  - Du vil sige, at krigerne reddede universet ... - Gerda begyndte at forstå, hvorfor Angelica ikke så anderledes ud end oldtidens gudinder, som grækerne afbildede i deres statuer.
  En ravfarvet firben gled forbi hendes fingre og gav en kildrende fornemmelse.
  - Alle krigere er efterkommere af gamle guder og gudinder. Derfor har der været en paradisisk verden her så længe. Men Lucifer sagde: nåde nok! Nå, ghouls besluttede nu, at arierne er degenereret, det er derfor, de angreb imperiet af retfærdighed og lykke...
  Angelica afsluttede og fangede behændigt firbenet med sine bare tæer.
  Alice knurrede:
  - Åh ja. Så vi har også degenereret ... Hvem ville snakke, når man ser på de freak trolde og skønhederne hos både vores piger og alfer!
  Angelica svarede fornuftigt:
  Hver nation har sit eget skønhedsbegreb.
  Alice var enig. Hun sprang af megagnomen og lavede en saltomortale i luften.
  - Ja, skønhedsbegrebet for hver nation og art har sit eget. Først nu er synet på overgreb overraskende ens for alle, uden undtagelse. Der er sådan et fænomen. Forresten, når de siger en pige, tilføjer de normalt en smuk, og når en gammel kvinde er grim!
  Angelica lavede også en saltomortale og snurrede sit sværd:
  - Ja, der er sådan noget ... Alle mennesker, vel at mærke, folk elsker ungdom og er bange for alderdommen. Dette er sådan en typisk hændelse. Man kan dog ikke andet end at blive enige om, at det er naturligt.
  Her blev pigernes samtaler afbrudt, et andet udyr sprang ud foran dem, allerede en gammel kendt tiger-kakerlak. Ganske vist var han alene, men med to meget lange sværd og endda skjolde.
  - Nu, at pigekrigere vil kæmpe?
  Angelica tog et skridt hen imod ham:
  - Selvfølgelig, tro mig, vi vil ikke være generte! Og du var ikke bange for at komme til os alene!
  Tiger-kakerlak protesterede:
  - Nej, barfodede skønheder, jeg er bare ikke alene.
  Alice fløjtede.
  - Jeg vidste, at du aldrig ville turde kæmpe ærligt. Jeg formoder, at du tog hæren med dig?
  Tiger-kakerlak protesterede:
  - Nej, jeg er faktisk alene, men mine mørke guder er med mig, som vil hjælpe mig med at besejre dig. Det er kun vi, der kæmper, håber jeg ærligt talt - én mod én!
  Alice var enig med synlig iver:
  - Selvfølgelig, for at være ærlig. Og da jeg er blondine, og de mørke guder hjælper dig, så burde valget af en modstander falde på mig!
  Angelica vendte sig tavst, brat, som om en ventil var blevet revet af af tryk, rundt og brændte Alice med et meget ubehageligt blik. Et usammenhængende sus undslap krigerens læber.
  Den blonde kriger var forbløffet:
  - Hvad er du, en ven?
  "Jeg kan ikke lide at tale med dig," sagde den flammende djævel til sidst sløvt og iskoldt. - Jeg føler dig som et tomt sted.
  Alice forsøgte at berolige sin ven:
  - Og alligevel er det mit valg! Angelica være en patriot, ikke en egoist, konsekvent i at tjene Sovjetunionen...
  Angelica kvalt ud:
  - Okay, kæmp! Og vind, hvis du kan, selvfølgelig, og jeg tror på dig!
  Tigerkakerlakken skyndte sig straks mod den blonde kriger. De forsøgte tilsyneladende at tage hende uforskammet i håb om, at bæreren af blond hår endnu ikke var blevet varmet op. Men Alice, det ser ud til, var klar til dette. Under alle omstændigheder flåede hendes skarpeste kasserer bugen op på monsteret allerede i de første sekunder af slaget. Angelica opmuntrede sin ven:
  - Det er rigtigt! Du ser i formularen!
  Fjenden råbte afskyeligt:
  - Ja, du er et hvidhåret væsen!
  Tigerkakerlakken svingede for bredt og investerede med alle sine kræfter, hvilket Alice udnyttede perfekt og skar angriberens børste af. Så udtrykte hun:
  - Gyngen er bred, men udsigten er snæver!
  Tigerkakerlakken angreb som svar og forsøgte også at sparke med sine underekstremiteter. Men den blonde terminator skar meget behændigt sit knæ og tvang fjenden til at vakle. Angelica godkendte igen:
  - Det her er helt i stil med det uovervindelige Sovjetunionen. Gør det nu hurtigt færdigt.
  Alice kastede sig over sit bytte som en tornado i troperne, tigerkakerlakken havde knap tid til at kæmpe tilbage, og det er ikke overraskende, at hans grimme hoved snart adskilte sig fra kroppen. Så sluttede kampen...
  Angelica udtrykte sine tanker:
  - Alt det umulige er muligt ved jeg med sikkerhed! Det er umuligt at være en ubesmittet jomfru for evigt!
  Alice spurgte derefter sin ven overrasket:
  - Og hvorfor, da jeg ville slås med ham, tog du det så køligt, som om det var en slags sjofel trick. Det er jo min ret!
  Angelica grimaserede.
  - Og min ret til at nægte dig en forklaring. Men tiden kommer, og du vil vide alt!
  Alice sukkede tungt, men generede ikke sin ven med spørgsmål.
  De var tavse indtil solopgang. Angelica kølede gradvist ned og blev på en eller anden måde hæmmet. Hieroglyfferne på den svajende megagnomes rustning blev skarpere, efterhånden som himmelhvælvingen blev blegere. Da det klarede sig, kunne Alice i detaljer se byen på højre side af floden, spredt ud foran dem, med bølger, farven som appelsinjuice. Men det enorme emblem gjorde et særligt indtryk, det var udskåret af halvædelsten, med fantastiske detaljer, og måske genoplivede spillet med morgenchiaroscuro dette lille magiske bas-relief. Den lodret placerede fugl spredte brede, men bøjede vinger og drejede hovedet i profil.
  De veldefinerede svulmende øjne symboliserede skarpt syn, og det bøjede rovnæb var faretruende skarpt. Men det mest overraskende var nedenfor. Hver af vingens fjer var også en lille fugl, og alle sammen blev de til en frossen afdeling af krigerfugle, der trofast kiggede på deres store hersker, som om de ventede på en ordre ... Magt, loyalitet og parathed til et øjeblikkeligt angreb blev mesterligt formidlet. Alice så på dette mægtige tegn i lang tid og tænkte...
  Pigernes søvn blev som forventet afbrudt, men det skete, det er slet ikke sådan, vennerne havde planlagt. De vågnede op i en vidunderlig, kæmpe sal i et fabelagtig smukt palads, hvor hver lille ting var et mesterværk af verdenskunst, hvor luften duftede og paradisfuglene sang.
  Strømme af sødt vand flød, en pool fuld af champagne sprøjtede, og væggene var i mønstre. De to piger lå selv på høje dunede fjersenge, på sengene af en værdig dronning af Saba. Alt ville generelt være fantastisk, hvis det ikke var for de gyldne kæder, der lænker pigernes håndled og ankler. Deres vidunderlige, smukt nøgne, magiske kroppe blev så at sige korsfæstet på deres senge. Sådan er den hjælpeløse tilstand af ydmygede og fabelagtigt strålende slaver.
  Angelica sukkede dybt.
  "Så jeg vidste ikke, at et bur kan være gyldent, ikke kun i overført betydning.
  Alice trøstede sin ven:
  - Kun shahen kan have et så stort og luksuriøst palads. Så faktisk nåede de deres mål og ankom til deres destination!
  Angelica smilede sødt.
  - Jeg spekulerer på, hvilken slags shah han er?
  Som svar på spørgsmålet lød der et plask, og en stor, skægget mand, der så ud til at være omkring halvtreds eller femoghalvtreds år gammel, kravlede ud af champagnebassinet. Han var bredbrystet og bredskuldret, dog med en pande. Der var en stor naturlig styrke i ham, men musklerne svømmede med fedt fra en ledig livsstil og frådseri. Denne mand var nøgen, kun en dyrebar talisman på en kæde var hele hans dekoration, men der var ingen tvivl, det var en check. Ja, og talismanen på brystet var et symbol på kongelig magt.
  Selvfølgelig så de pigens fotografi af shahen, selvom han virkede yngre på det, og hans skæg var kortere.
  Shahen havde lige badet i champagne, men han gik støt, som en selvsikker hersker. Og selvfølgelig kunne den nye houris for haremet ikke passere hans opmærksomhed. Først og fremmest henvendte den autokratiske (formelt ubegrænsede) hersker af Iran sig til Alice. Hans behårede hånd hvilede på pigens ankel og strøg forsigtigt den. Blondinen så på Shahen med et ligegyldigt blik, men så begyndte hendes krop at forråde, og hendes kinder rødmede af skam.
  Er du jomfru? - Herren spurgte Gerd.
  Blondinen med tårer i øjnene svarede:
  - Ja Hr!
  Shahen smilede skævt.
  - Det er godt. Nu vil du blive en kvinde, efter at have modtaget den første oplevelse af at nyde efterkommeren af Allahs sendebud som en konge i den tredivte generation.
  Ægte tårer flød ned ad Alices skarlagenrøde kinder:
  - Det er så smertefuldt og grusomt, sir. Jeg er frygtelig bange for det her!
  Shah lagde sin brede hånd på pigens luksuriøse hofte og begyndte at massere, beroligende:
  - Vær ikke bange! Jeg er en dygtig elsker. Smerten vil være kortvarig, som et myggestik, og så vil du kaste dig ud i havet af nydelse.
  Alice fortsatte, og uden den mindste skygge af forstillelse, med at græde. Tanken om at miste sin uskyld var virkelig forfærdelig. Især for en puritansk kristen som hende.
  - Nej, tak ... Du er sådan en stor, kæmpe mand, lad mig selv ...
  - Hvad med hende selv? Shahen var overrasket.
  - Jeg vil selv sadle din værdighed, der er en titan værdig, og gøre det så omhyggeligt og dygtigt, at det vil være godt for dig og mig. Jeg beder dig for Allahs skyld!
  Shahen var flov, han havde virkelig ondt af den uskyldige pige, der lignede den mest charmerende engel, og han beordrede:
  - Slip hende fri!
  De to eunukvagter, der fulgte efter shahen, rystede ubønhørligt deres nøgleringe og åbnede hurtigt låsene på den blonde piges arme og ankler. Så langsomt rejste hun sig og smilede til Shahen. Han vinkede hende til ham:
  - Nå, kom nu, skat, hop på min pind.
  Alice sprang virkelig og slog shahen på hagen med sin albue. En kæmpe mand faldt ... Eunukkerne havde kun tid til at gispe, da Alices bare fod skubbede den til højre med en rund hæl ind i solar plexus, hvilket forårsagede et stærkt smertechok, der slog vejret og holdt hendes skrig tilbage. Eunuken til venstre rakte ud med en sabel, men et slag faldt på ham, Alice ramte tindingen med en vægtig talisman revet fra suverænens hals.
  Denne gang var det fatalt... Endnu et slag blev slået af den blonde kriger på bagsiden af hovedet på den anden eunuk, bøjet fra en stikke med en solar plexus. Således blev den nærmeste vagt af shahen ødelagt. Angelica råbte til Alice med lav stemme:
  - Tag nøglerne og slip mig hurtigt!
  Den blonde terminator svarede:
  - Det er ikke noget problem! Nu!
  Det var ikke svært at åbne kæderne, da der ikke var særlige muligheder her med et nøglehul og en nøgle. Generelt blev pigerne temmelig lænket, ikke på grund af frygt for attentat, men for at spille.
  Da Angelica kom fri, begyndte shahen bare at løfte hovedet for at prøve at komme sig efter et kraftigt knockdown. Den brændende djævel snuppede to dolke fra den myrdede eunuks bælte. Hun kastede den ene til Alice, og den anden, sprang op, rørte ved shahens hals:
  - Nå, herskeren over Persien og Iran, den mægtige autokrat... Vil du redde dit liv og livet for hundredtusindvis af dine undersåtter, samt bevare landets uafhængighed og, selvfølgelig, din personlige strøm?
  Shahen sank tungt på hug og mumlede forvirret:
  - Jamen, hvem vil ikke have det... Alle vil have det!
  Den brændende djævel blinkede voldsomt med hendes smaragdøjne:
  - Så erklær straks Storbritannien krig og lav en alliance med Sovjetunionen!
  Shahen, der ofte blinkede, så på dem, og til sidst gik det op for ham:
  - Så I er sovjetiske spioner. Sikke et æsel jeg er, lysten blindede mig, men jeg måtte gætte, hvem du er. Er det muligt for almindelige europæiske kvinder at have så muskuløse og tørre kroppe ...
  Angelica trak på skuldrene.
  - Alt, hvad der bliver gjort til det bedre. For eksempel er USSR's tropper uovervindelige, og din dårligt bevæbnede og dårligt trænede hær ville uden tvivl være blevet besejret på trods af alt dets store antal. Og et par britiske divisioner, der er placeret på dit territorium, hjælper for lidt. Så du har en stor chance for at beholde din magt, rigdom og endelig slippe af med Storbritanniens vejledning. Eller dø i vanære... Bare husk, jeg er sadist, og først vil jeg afskære din værdighed, hvilket er både smertefuldt og ydmygende.
  - Og torturen af mine bødler skræmmer dig ikke? - Ikke helt selvsikkert mumlede Shahen.
  Alice fnisede som svar.
  - Og de vidste udmærket, hvad de gik ind til ved at takke ja til sådan en opgave. Vi vil ikke overgive os levende, og hvis vi bliver taget til fange, vil vi forsøge at bære torturen som ægte Komsomol-medlemmer. Og din død er allerede ensbetydende med at fuldføre opgaven, eftersom modstanden fra den halshuggede iranske hær ikke længere vil være så organiseret, og mange i din kreds går ind for en alliance med Sovjetrusland.
  Shah lidt mere, tøvende for udseendets skyld, sagde resolut og bestemt:
  - Du overbeviste mig! Så godt, krig for England, union for USSR!
  Angelica sagde hårdt:
  - Du vil officielt erklære krig, så der ikke er noget bedrag, vi vil følge dig og med dig hele tiden. I betragtning af vores skønhed vil dette ikke vække nogen mistanke. Og husk på, at min ven og jeg kaster en dolk lige så mesterligt, som vi kæmper eller skyder.
  - Jah! - Shah mumlede vantro.
  Angelica her med magt kastede en dolk med sine bare tæer. Efter at have fløjet tredive meter, så den ud til at gennembore torsoen på en sommerfugl, der krøb sammen på et gammelt portræt. Shahen, der havde skarpt syn, var overrasket over, hvor præcist insektets lille krop viste sig at være gennemboret. Han mumlede igen:
  - Du overbeviste mig! Jeg vil gøre alt for dig ... Men hvis du vil, vil jeg give dig en kiste af guld til en nat med kærlighed, og den rigeste provins i Iran?
  Angelica svarede straks:
  - Enig, men kun på betingelse af at bevare integriteten ...
  Shah reduceret løn:
  - Så kun for en kiste af guld, hvor der vil være præcis en centner af det ædle metal. Din uskyld vil forblive, men alt andet vil du gøre, som jeg befaler!
  Den flammende djævel svarede for Alice og for sig selv:
  - Selvfølgelig er vi enige, men først efter at alle officielle ceremonier og formaliteter er overholdt! Storbritanniens krig, alliance med USSR eller Sovjetrusland. Her er forudsætningen.
  Aftalen med mesteren blev beseglet med et håndtryk...
  Yderligere var det generelt ikke så interessant længere, Shahen erklærede officielt Storbritanniens jihad og anerkendte USSR's alliance og protektion over Iran, og blev faktisk en vasal af Sovjetrusland. Ingen af hans nærmeste gjorde indsigelse, og de britiske udsendinge og repræsentanter blev straks arresteret.
  Nå, hærgruppen "Vostok" Bagramyan og Konev krydsede grænsen til Persien ....
  Opgaven blev fuldført med succes, og pigerne blev kun skræmt af den kommende nat med kærlighed til shahen. Hvor er det for dumt for unge jomfruer, selvom de ikke er frataget deres uskyld.
  Men for at muntre sig selv og sin veninde, besluttede Alice sig for at fremføre den sang, hun lige havde komponeret:
  Hun var en stille, beskeden pige,
  Jeg drømte om at have mit eget hus!
  Så børnenes latter flød klangligt,
  Så bjørnen var tam i skoven!
  
  Jeg ønskede en fredelig moden mark,
  Fnug af gyldne spikelets!
  For ikke at kende uroen for evigt,
  Og at der ikke var nogen fjender!
  
  Men her kommer tatarernes razzia,
  Og klapren fra smedede hove!
  Nå, hvor er du et regiment af husarkrigere;
  Hvad er berømt for hans bande?
  
  Hvor er ridderne, I er kæmper,
  Men hvorfor er der ingen beskyttelse?
  Her er vores single hjemland;
  Brændende varmt, helvedes lys!
  De fører mig barfodet ind i åget,
  Ved kogler, grene og stepper!
  Og de hugger deres ryg med en pisk,
  Hvor er det svært at stønne i lænker!
  
  Hals pigeagtig fjende med en lasso,
  Klemt og vil kvæle!
  Her i den onde sultans rige,
  Jeg blev et varmt spil!
  
  Først i marken led jeg
  Tasker bar en stikke!
  Men skønheden blomstrede
  Når alt kommer til alt, en generøs suveræn Gud!
  
  Her kunne Herren godt lide det;
  De sendte mig til seraglio!
  Der mærker en mands styrke,
  Jeg begyndte at glæde alt det vrøvl!
  
  Kender sådan en ydmygelse
  Byt den sødeste krop!
  Det er bedre at udholde afsavn,
  Så min egen mor ikke lægger!
  
  Hvad der venter for enden af vejen, ved jeg ikke
  Skræmmer alderdommen og bødlen!
  Men der er ikke plads til den fortabte i himlen,
  Det er kun tilbage - bittert gråd!
  Og i Afrika var der også begivenheder, der påvirker historiens aktuelle gang.
  Den Røde Ørnebataljon udkæmpede et par træfninger mere, hvorefter der var en kort pause. I Sudan blev de britiske garnisoner enten ødelagt eller kapituleret, kun i Somalia adskilte, men hurtigt falmende modstandslommer ulmede stadig. Nå, mod syd marcherede mobile kolonner, og kun den dårlige tilstand af afrikanske veje og problemer med forsyningen af brændstof bremsede bevægelsen.
  Men deres bataljon, uofficielt kaldet "Geparder", formåede at udmærke sig, og det lader til, at selv lederen Stalin var opmærksom på dem. Hvorom alting var, fulgte ordren: at belønne drengene og overføre dem til Frankrig med et transportfly.
  De seneste nyheder glædede især de tyske fyre: det betød, at de højst sandsynligt ville få mulighed for at kæmpe for selve den britiske metropol. Og dette er meget mere ærefuldt end at kæmpe i det store, men halvvilde Afrika.
  Bataljonen, der udmærkede sig, blev naturligvis tildelt af kampmarskal Konstantin Rokossovsky selv. Men da hele afdelingen er næsten tre hundrede mennesker, er det dyrt at fejre det selv, andenrangs jernstjerner blev uddelt af særlige adjudantpiger. Drengene skiftede til uniformer, forsøgte at fremstå højere og mere modne, og på samme tid mobbet, buldrede ...
  USSR's marskal selv tildelte personligt to. Kommandør Vladimir og især fornemme Dmitry. De modtog meget værdifulde dem, især med hensyn til prestige af Hero of the First Class-stjernen. Dette emblem har endnu ikke haft tid til at afskrive i hyppigheden af tildeling, og for drengene - det er generelt sådan en grund til stolthed!
  Selvom et ridderkors selvfølgelig ville være mere prestigefyldt og endnu større i størrelse.
  Dimka hviskede dog til Danka:
  - Jeg ville foretrække guldstjernen til helten fra USSR frem for ridderkorset!
  Hans ven svarede:
  - Og hvem har brug for et kors, især til en grav!
  Ved prisoverrækkelsen spillede et militærorkester en march, og pigerne opførte en russisk folkedans, som berømt løftede deres bare, yndefulde ben på trods af de svære overgange.
  På dette sluttede det hele dog, fyrene blev sendt i formation til en kraftig transport. Konstantin Rokossovsky var endda indigneret over dette:
  - Kan det betale sig at brænde så meget benzin af for at flytte en bataljon af sugekopper. I Frankrig er der ganske nok personaleafdelinger, fra erfarne krigere, for ikke at kaste børn ud i den næste strejke.
  Generaladjudanten foreslog ved denne lejlighed:
  - Her tænker jeg flere faktorer. For det første: Stalin tror måske, at han på denne måde ærer unge kæmpere. Og drengene ville blive meget irriterede, hvis stormen af London ville finde sted uden dem. For det andet: selve det faktum, at drengene kæmper som helte, burde muntre vores voksne op og skabe en følelse af frygt i briterne. Og for det tredje: Måske slutter den tredje verdenskrig om et par uger, og det ville være svært ikke at lade de fornemme kæmpere spille deres sidste sejrsakkord!
  USSR's kampmarskal så på påfuglen, der logrende langsomt logrende med halen og erklærede:
  -Hvad? Måske har du ret! Det går også op i mig, at de sendte mig til det varme Afrika, hvor det om sommeren kun er mel, i stedet for at storme Foggy Albion. Og selvom jeg forsøger at skjule dette, gør det endda meget ondt. Her fik Zhukov en stormarskal, men hvad er spørgsmålet til?
  Generalen svarede listigt:
  - Tilsyneladende fordi han aldrig tillod sig selv at fordømme visse beslutninger fra Stalin!
  Det var ganske behageligt i transporten, musik spillede, der var baljer med friskplukkede blomster. Drengene hyggede sig med at spille kort, domino, skak til armbøjninger og sit-ups... Flyveturen var ret lang, og marchhastigheden for Anden Verdenskrigs største transportfly var lidt mindre end tre hundrede kilometer pr. time.
  Dimka og Danka spillede et par partier i den allerede velkendte Fuhrers skak, men så blev de trætte af det. Her virkede kortene primitive, men hvorfor ikke spille traditionel indisk skak i stil med blitz.
  Et lille schweizisk ur var på plads, og ved at satse tre minutter pr. kamp kunne man spille nok.
  Selv her vandt Dimka dog hele tiden, bare uanstændigt let. Og at drengen læste teorien om åbninger i et hurtigt tempo, en hel informant og endda udtænkte sin egen. Han holdt bare kampen og løste sagen med et parringsangreb. Andre kendte ikke teorien og havde heller ikke så høj en udregningshastighed.
  Det var et ensidigt tæsk i stil med en blitz, og som et resultat udbrød der endda et slagsmål, da en af de høje tyske drenge affyrede brikker ved Dimka. Med et præcist knytnæveslag, til knockoutpunktet på hagen, fik han fjenden til at falde.
  Det begyndte, det var, et dump, nogle af fyrene stod op for den stjernebærende helt Dimka, og nogle for deres egen ...
  Kommandøren, Vladimirs indgriben, der åbnede ild mod jagerflyene med hvidt skum fra en ildslukker, standsede slagtningen.
  Derefter gav drengene hånden, og Dimka sang sangen som et tegn på forsoning:
  Vort Fædreland er af forunderlig skønhed;
  Den blomstrer storslået - en lys glædelig have!
  Alvorlige kampe - onde timer;
  Men du skal besejre alle modstanderne!
  
  Når alt kommer til alt, er nederlag værre end døden,
  Der er intet liv, ved i total slaveri!
  Helvede onde ånder - skal slettes,
  At lyse op, en stjerne i hjertet af håb!
  Kanonerne brøler, pilene er automatiske,
  Så slagskibet brød i stykker!
  Lad soldaterne bløde
  Verden er sukker, kampen er ægte!
  
  Mødre græder - sønner er faldet,
  Skaft af begravelser - en stormfuld strøm!
  Nogen vil få land-rækker,
  Nogen vil være i et bur med et støn!
  
  Kend i krigen - en bajonet som en navngivet bror,
  Ofte forbliver nogle gange et forsvar!
  Hvis din maskine sidder fast,
  Så arbejd som en klub!
  
  Lande i Rusland, skov og enge:
  Duften af kamille, duften af jordbær!
  Blodet flyder som et vandfald til min hånd,
  Nå, på ligene blomstrer nelliker!
  
  Vi skal beskytte alt dette.
  For at få børnene til at grine højt!
  For at bestå eksamen på fem,
  Så du ikke behøver at gå AWOL!
  
  Snart enden, smerten er forbi,
  Jeg tror på, at folk vil opnå udødelighed!
  Hvem formåede at overleve, godt gået,
  Vi bliver glade: tro mig, tro mig!
  Dimka afsluttede sangen, og alle klappede ham meget nidkært og enstemmigt.
  Derefter tabte den blonde sanger Dmitry Rocket, helt politisk korrekt, et parti skak og lavede hundrede straffe-push-ups. På dette faldt de til ro.
  På Sicilien skulle vi stadig tanke, og drengene nåede stadig at spille fodbold under det. Sandt nok, på en meget ejendommelig måde, tættere på amerikansk, altså med skub og trips, end på engelsk. Og der var mange flere mennesker, der spillede på én gang end i standardspil.
  Men i øvrigt var det endnu sjovere og mere brugbart i forhold til militære færdigheder. Og at brydning er grundlaget for kamp uden regler.
  Så flyvningen igen, til Paris ... Der var ingen særlige hændelser, og landstigningen fandt sted om natten.
  Drengene kom lys ud efter en varm salon nøgne til taljen og forsøgte at demonstrere en misundelsesværdig muskelaflastning. Men efter det brændende Afrika virker Paris om natten køligt. Drengene ryster og trækker i SS-markuniformen.
  Herefter får de lov til at gå en kort tur rundt i den luksuriøse by. Dmitry sagde stille til sin ven Danka:
  - Hvilken dejlig by, især Eiffeltårnet. Lad os klatre op på den og se Paris fra et fugleperspektiv.
  Danny nikkede indforstået.
  - Det ville være det bedste! Du ved, jeg troede, at Moskva var bedre og smukkere end nogen anden by undtagen Paris... Uh, de vil sætte os i fængsel for det her! En kompliment til de kapitalistiske fjender!
  Dimka kneb øjnene sammen:
  - Der er ingen at rapportere til ... Og de kan sætte mig i fængsel for en jernstjerne af første grad. Okay, lad os gå til tårnet!
  Der var et problem ved indgangen, Dimka troede man ikke på, at han havde sådan en ung fighter et rigtigt jernkors af første grad. Danka så generelt meget mere overbevisende ud. Men alt fungerede, og fyrene blev lukket ind gratis. De klatrede hurtigt op ad trappen til toppen, og der besluttede de at hygge sig med at gå på hænderne langs brystværnet. Og at dette trick normalt udføres af tricksters for penge, hvilket betyder ...
  Det viste sig sjovt, under dig er der en afgrund, som du frygtløst ser ind i, og mange lys. Efter Führerens ankomst fik tyskerne en sådan selvtillid, at de helt slukkede for mørklægningen. Så Paris var uden tvivl smukt, og hvis man ser det på hovedet, så er det dobbelt så. Og drengene grinede og snakkede på farten.
  . EPILOG
  Landsætningen af tropper i Storbritannien er allerede begyndt. Og det var som en tornadobølge - pludselig og stærk.
  Oleg Rybachenko kæmpede på et fly, og drengen væltede selvsikkert fjender i luften.
  Og pigen Margarita Korshunova kæmpede ved siden af ham.
  Samlingen mellem to udødelige børn var uovervindelig. Og det lykkedes bogstaveligt talt. Og de udførte fangsten efter fangsten.
  Og de skød briterne ned i hundredvis. Flyene var i brand, og hver granat af flypistolen fandt sit mål.
  Og de engelske skibe sank og kvælede på bølgerne.
  Samtidig sang terminatorbørn ...
  Vi har raketter, fly,
  Den stærkeste russiske ånd i verden...
  Ved roret af de bedste piloter -
  Fjenden vil blive besejret: til aske og ned!
  Almindelige soldater kæmpede også med succes med briterne. Især Angelica og Alice. Ildrige og snehvide krigere angreb fjenden, tæskede fra maskinpistoler, tog fjender til fange...
  Kun et af de øjeblikke viste sig at være farligt for krigerne, da de britiske kampvogne gik til modangreb. Men pigerne reddede ikke imod dem. Først smadrede de sporene med velrettede kast af kumulative granater, og så ignorerede de affyringen af sapperøkser, snoede mundingen af de nærmeste køretøjer og knækkede optikken.
  Her blev Alice endda såret i skulderen, så gjorde smerterne kun den russiske ulv rasende. Generelt er det med en sapperøkse meget muligt at vride eller hugge mundingen af en tank, og endnu mere en maskingevær.
  Pigerne skyndte sig til kampvognene og slog dem så meget, at en mareridtsagtig panik begyndte i den talrige engelske kolonne. Hvide flag eller bare tørklæder fløj over et par dusin biler ... Og så enstemmigt, som om de havde givet en kommando.
  Angelica lo som en snejomfru i en tegneserieserie:
  Nå, det er præcis, hvad du ville forvente! Deres prangende glans er forbi!
  Alice foreslog:
  - Eller måske går vi i tanken som sædvanligt og kører? Så det bliver fantastisk?
  Angelica viftede med hånden.
  - Okay! Lad os! Lad os tage til London!
  Og pigerne satte sig i stil med en Hollywood-western i den mest kraftfulde tunge maskine M-36 købt i USA. Og vi prøvede at knuse, knuse, male alt.
  USSR-bataljonen fra Krasny Orlyonok kæmpede også meget modigt og dygtigt. Drengene angreb i løs formation og drev allerede kolonnen af krigsfanger, bandt dem derefter og skyndte sig igen ind i angrebet med flimrende hæle sorte af mudder (barfodsdrenge går til angreb meget mere behændigt!), mens de undgik dødbringende kys fra kugler. Men skræmt af sirenernes hylen, Wagners musik og massive beskydninger gjorde briterne ikke modstand eller skød overhovedet eller forsøgte at skyde så ofte som muligt uden at sigte.
  Dimka formåede i begejstring at skyde en engelsk tosædet biplan ned fra en riffel, den blussede op og, da den forlod et tog, ramte den jorden. Vladimir godkendte:
  - Velrettet skud... Kan du sænke Spitfire?
  - Hvis jeg kan få det! - Selvsikkert sagde Dimka.
  Efter en halv time kom der straks tre Spitfires på tværs. Og de gik "traditionelt" til deres forfædre. En ødelagde Danka, og Dimka ødelagde straks to. Andre russiske krigere havde ikke tid til at vælge ofre - de hviderussiske drenge var hurtigere.
  Men for resten af drengene var der mål og genstande for heltemod. Desværre kunne den ikke undvære tab, da drengene kravlede op i det tykke.
  Om aftenen fik Oleg Rybachenko mulighed for at se kampvognskampen. T-44 mod britiske køretøjer. På trods af briternes numeriske overlegenhed, ødelagde designet af Oleg Rybachenko (faktisk en modifikation af T-54!), fjendens kampvogne uden problemer. Halvautomatisk kanon, fremragende udsyn, optik og vigtigst af alt, absolut uigennemtrængelig rustning, hjalp med at opnå dominans på slagmarken. Og dette er ikke en halvblind keveshka for dig, det er en blanding af russisk og preussisk teknisk geni.
  Ja, tårnene blev revet af fra Matildas, Churchills, Pershings, og der er ikke noget at sige til andre kampvogne. Kampen viste sig at være så ensidig, at nogle af de britiske besætninger feje opgav deres kampvogne og begyndte at sprede ...
  Oleg Rybachenko slog sine læber som en købmand, der modtog en utrolig og uventet fortjeneste:
  - Det her er sejt! Jeg lavede ikke en fejl ved at vælge en tank. Et dusin sådanne divisioner med disse vidunderlige maskiner vil passere Amerika om en måned, eller endnu hurtigere!
  Allerede om natten udspillede kampene sig for selve London. De sovjetiske troppers meget høje mobilitetsniveau og briternes svage modstand plus en relativt kort afstand gjorde det muligt at nå hovedstaden så hurtigt. Natten var varm, ødelæggelseskampene...
  London er en storby, med mange forstæder, forter, forskellige gamle bygninger. Englænderne er stadig meget stærke, og Royal Guard-divisionerne kæmper bravt. Men her er de talrige militser, som der var to en halv million af, og som Churchill og hans følge knyttede så store forhåbninger til, som de ikke retfærdiggjorde sig selv.
  Militserne spreder sig til deres hjem eller overgiver sig i massevis. Og mange mødte slet ikke op på indsamlingsstedet. Det er sådan en ensidig tæsk.
  Om morgenen den syttende august stod det klart, at tyske tropper allerede havde besat en række kvarterer i London. Kommunikationen med enhederne var allerede tabt, selvom Churchill forsøgte at råbe i radioen, at han aldrig ville forlade London. Hvorfor er det endnu bedre...
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Bliv her Churchill! Så uden dig vil Storbritannien helt sikkert kapitulere fuldstændigt. Og selvom den ikke kapitulerer, bliver den fuldstændig ødelagt. Dette er ikke længere en mulighed.
  Klokken et om eftermiddagen fløj et rødt flag med en segl og en hammer over det berømte Buckingham Palace. Og dette er allerede et symbol på den tætte finalesejr.
  Det kan ses, at næsten umiddelbart efter dette begyndte hvide flag at blive smidt ud i andre områder af den britiske hovedstad. Rokossovsky sagde i radioen:
  - De schweiziske brigader kapitulerer ikke bare, men er også klar til at aflægge troskabsed til lederen Stalin og Storsovjetrusland!
  Oleg Rybachenko beordrede kort:
  - Lad dem acceptere, og gør dig klar til at besætte resten af Englands lande, betragte London som vores.
  - Vi har kræfter nok til alt genial kommandant! sagde Rokossovsky selvsikkert. - En af vores soldater er hundredvis af engelske værd! - Den sidste sætning blev udtalt, feltmarskalen er endnu mere selvsikker!
  Her følte Oleg Rybachenko pludselig et signal om opmærksomhed: han var nødt til at gribe ind. Generaldrengen råbte:
  - Det ser ud til, at Winston Churchill løber væk ... Nå, hvad er jeg efter ham ...
  Churchill besluttede faktisk at tage af sted. Repræsentanter fra hans følge erklærede ganske rimeligt, at London ikke længere kunne holdes, og kampen mod Det Tredje Rige kunne fortsættes fra USA eller fra Canada, formelt det britiske herredømme. Og så hans død eller fangenskab vil kun gavne Hitler ...
  Det var rationelt, men der var ingen chance for at komme væk fra drengengeneralen ...
  Oleg Rybachenko skød uden nogen ceremoni otte jagerfly fra den engang formidable premierministers personlige konvoj ned. Drengen-generalen var ikke engang opmærksom på deres febrilske maskingeværild. Så slog han et par motorer ud af statsoverhovedets højhøjde firemotors liner. Den store bil begyndte at miste højde. Fem faldskærmstropper fløj ud af livmoderen. Oleg Rybachenko dykkede efter dem. Generaldrengens skærpede syn gjorde det muligt at skelne det bange bulldog-ansigt af Storbritanniens hoved, udstyret med nødbeføjelser.
  Churchill kunne selvfølgelig blive dræbt, og det ville være rart, men at blive fanget er endnu bedre. Og tag det personligt...
  Oleg Rybachenko formår, ved at bruge evnen fra vingerne på den forbedrede Aurora til at ændre sweep, at lande sin bil på græsplænen i en London-park. Drengen-generalen hopper ud og løber i den retning, hvor Churchill vil løbe. Barfodede, barnlige hæle af drengen blinker. De skyder på Oleg Rybachenko, en af kuglerne brænder hans side ubehageligt ...
  Drengens general bandede:
  - For pokker!
  Oleg Rybachenko er tvunget til at undvige kugler og reagere med sin automatiske riffel. Englænderne tier stille, "gaverne" sendt af drengengeneralen er hensynsløst nøjagtige. Oleg Rybachenko løber endnu hurtigere og efterlader bag sig en hel deling af britiske mænd mejet ned af kugler...
  Intuitionen leder umiskendeligt, her er Churchill selv med sine ministre. De prøver ikke engang at skyde tilbage, de flyder bare så hurtigt som de kan. Ved at bruge de unge udødelige musklers muligheder fuldt ud og mandlige hormoner, som kroppen vilkårligt producerer, overhaler Oleg Rybachenko, en absolut underordnet lejemorder, dem. Slår på nerveenderne: en minister blev slået ud, den anden, den tredje ... Så Churchill selv var immobiliseret ...
  Oleg Rybachenko lægger den besejrede premierminister på sine skuldre og tilkalder tropperne om hjælp.
  Her haster sovjetiske soldater i form af USSR-hæren allerede mod ham. Der høres skræmte udråb:
  - Du er såret generaldreng!
  Oleg Rybachenko ser på sin blodige side og smiler:
  - Det er noget vrøvl! Hvordan er det så mange fjender at ødelægge og ikke få engang ridser. Det var ikke fair! - Drengen-generalen lagde den immobiliserede Churchill ned. - Nu vil vi på hans vegne annoncere overgivelsen af de britiske tropper. Jeg tror, vi har nogen, der kan efterligne hans bas. Og hvis ikke, så gør jeg det selv!
  Ti minutter senere ringede Konstantin Rokossovsky og sagde:
  - Kong George III af Storbritannien bekendtgjorde afslutningen på modstanden og gav ordre til at overgive sig, og fremsatte også en anmodning til os om at vise barmhjertighed over for den store angelsaksiske nation.
  Oleg Rybachenko spurgte og skjulte næppe sin glæde for Rokossovsky:
  - Forstår du overhovedet, hvad det betyder?
  Kampmarskalen erklærede selvsikkert:
  - Selvfølgelig forstår jeg det! Vi har vundet, England har overgivet sig, og du, den største af unge krigere, har personligt fanget Churchill selv.
  Oleg Rybachenko udbrød:
  - Ret! Men ikke kun det! Nu vil du blive den første kommandant i Sovjetunionens historie, der modtager den højeste pris fra Det Røde Imperium: Stjernen fra den store diamantorden "Sejr", som jeg lovede dig.
  Konstantin Rokossovsky protesterede:
  - Men hovedfortjenesten i denne sejr tilhører dig, den store terminator-dreng. Og dette er stjernen, hvor du fortjener at bære den!
  Oleg Rybachenko erklærede stolt:
  - Og for mig vil det øverste råd godkende en anden hidtil hidtil hidtil uset pris: Diamantordenens store stjerne "Sejr"! Og vær efter dette!
  Og generaldrengen trampede sine bare barnlige fødder, såret på siden forsvandt fuldstændig, sang;
  Vi er pionerer - fædrelandets helte,
  Som blev født i oktobers tegn...
  Vi vil ikke fortryde livet for Rusland,
  Til ære med kongens røde banner!
  
  Vi elsker og ved, hvordan man kæmper hårdt,
  Nazisterne brækkede nidkært hornene af ...
  Vi har granater i en rummelig taske,
  Livet er ikke dyrt for os pionerer!
  
  Vi elsker vort hellige fædreland,
  Hvad skabte den formidable kommunisme ...
  Her er en Komsomol-pige, der går barfodet gennem sneen,
  Og fascisten ønsker at bringe os ned!
  
  Jeg kæmpede nidkært med nazismen nær Moskva,
  Og vi mejede alle fjenderne ned med en segl ...
  Hvorfor blev denne Wehrmacht givet til russerne,
  Jeg slår ham med min knytnæve!
  
  Jeg er en pioner og under det store Moskva,
  Kæmpede som en kæmpe kriger...
  Stoppet fascismens angreb vildt,
  Vi har én Lord Supreme Kind!
  
  Der er ingen kanter i genoplivningen af Rusland,
  Store Stalin, rejste os fra vores knæ ...
  Svarog den store, den højeste messias,
  Og Ladas strålende ideal!
  
  Vi er pionerer, drenge, piger,
  Vi elsker at kæmpe - det er vores skæbne ...
  Og stemmen fra et Komsomol-medlem er klangfuld,
  Selvom et blodigt kaos hersker!
  
  Rusland er moderlandet til Svarog,
  Og kommunismen lyste vejen...
  Pionerer har ikke brug for en ond Gud,
  Fjenden vil ikke være i stand til at bøje os ind i en knytnæve!
  
  Vi har en cool tank med skrånende rustning,
  Det er så let for Fritz ikke at bryde igennem,
  Med kærlighed til Lada, ædle jomfru,
  At forvandle et rovdyr til et spil!
  
  Moskvas kampfolk forsvarede,
  Og så var der det store Stalingrad ....
  Vi vil snart se kommunisme givet,
  Gå forbi og kend paraden i Berlin!
  
  Ja, Stalingrad er stolt af dette ord,
  Vi er barfodede pionerer i en snedrive...
  Vi brækker hornet på en dum ko
  Og vi kører Hitler direkte til kisten!
  
  Vid, at fædrelandet aldrig vil bøje sig,
  Hendes impuls kan ikke bremses...
  Må solen skinne for evigt over Rusland,
  Og den forræderiske tyv vil blive knust!
  
  De viste mod i Stalingrad,
  Vi var i stand til at stoppe nazisterne ...
  Russere har sådan en frækhed, du ved,
  Og fjenderne vil kun gå til nul!
  
  Rusland kan flyve til Mars
  Og skabe anderledes storhed ...
  Og selvfølgelig vil alt være meget fedt,
  Selvom livet er så skrøbeligt som en silketråd!
  
  Den russiske ånd ved ikke i kampene om barrieren,
  Han har Peruns magt ...
  Vi venter på belønninger fra guderne,
  Og elementet skinner, tro runen!
  
  På hvilken måde kender den russiske ånd intet nederlag?
  Tro mig, han vil trampe alt ...
  Vi pionerer ønsker så meget hævn...
  Uovervindelig som fædrelandshæren!
  
  Vi har næsten vundet
  Lad der være lys i kommunismens herlighed...
  Vores bedstefædre kæmpede for fædrelandet,
  Vi vil snart møde glæde og daggry!
  
  Uden et moderland er der ingen liv for pionerer,
  De vil kæmpe for hende...
  Og hvad vil du onde herrer?
  Skal vi sørge for et slaveliv?
  
  Nej, russernes Fuhrer vil blive slaveret,
  Vi vil knuse ham som en dukke ...
  Når alt kommer til alt, kan russernes riddere kæmpe,
  Og den guldvingede kerub er med os!
  
  Der er ingen ansigter af vores fædreland under verden,
  Blinker som den klareste stjerne...
  Du er blevet et idol for mig,
  Jeg vil aldrig skille mig af med dig!
  
  Jeg er en pioner og en barfodet dreng
  Det med en bar hæl suser gennem sneen ...
  Og et sted springer en hvid, sød kanin,
  Hvem vil knække fjendens horn!
  
  Pioneren i tvivlens kamp ved ikke,
  Han er ikke en klovn, men du kender terminatoren ...
  De voldsomme fascister vil komme, tro hævn,
  Og kommunismen vil være et lyst paradis!
  
  Hvordan vil æraen komme,
  I hvilken enhver kriger fra krybben...
  Kæmp indtil dit sidste åndedrag
  At ødelægge de voldsomme kender skurken!
  
  Kommunismens stjerner skinner klart,
  Lysets æra, der er ikke smukkere i verden ....
  Vi vil knuse trosfascismens åg,
  Og Hitler vil være russer til middag!
  
  Vi tror på sådanne ståltanke,
  At deres panterskall ikke trænger ind ...
  Lad os vinke jod til vores drengs sår,
  Og igen skynder pioneren modigt ind i kampen!
  Nå, hvad fik nazisterne svært,
  De troede ikke, vi bare kunne vinde.
  Vi kender tilsyneladende kommunismen i kilometervis,
  Og vi kan i spøg slå Wehrmacht!
  
  I vort mægtige moderlands navn,
  En stolt pioner går til angreb...
  Selvom skyer hænger over moderlandet,
  Lad os sætte et vindende eksempel for alle!
  
  Tro på, at fjenden ikke vil stoppe drømmen,
  Vi vil besejre alle fascister igen...
  Ondskab vil ikke tro at regere på tronen,
  Vi vil skabe en ny verdensorden!
  
  Alt vil være godt i fædrelandet, du ved
  Jeg er en dreng, men i kamp som Robin Hood,
  Først kløede jeg kun på skrivebordet,
  Og nu meget selv tro cool!
  
  Rusland kan rive nazisterne i stykker med en bajonet,
  Hun vil besejre enhver hær ...
  Og pionererne lever under kommunismen ...
  Vores venskab er trods alt stærk monolit!
  
  Vi vil ikke give efter for Fritz i noget,
  Vi kan besejre fjender ved at lave sjov...
  Og så slog vi nazisterne med en kølle,
  En snestorm brøler og snoer sne til hvirvelvinde!
  
  Rusland kender ikke nazisterne kender barmhjertighed,
  Hun er uovervindelig stærk...
  De får en sabel fast i nakken på bastarderne,
  Og Satan vil blive ødelagt!
  
  Tro ikke, at Hitler er uovervindelig,
  Selvom helvedes magt, overvej samlet alt ...
  Når folket og partiet er forenet,
  Befolkningen i vores Wehrmacht rev i stykker!
  
  Rusland har været berømt i århundreder som en helgen,
  Hun knækkede tigrene som metal...
  Spred fra ende til anden,
  Kun en ung mand drømte om sådan et land!
  
  Vi vandt som kæmper
  Hakkede modstandere ved med et sværd ...
  Vi russere er uovervindelige i kampe,
  Vi vil besejre fædrelandets modstandere!
  
  Tro mig, intet vil stoppe os
  Og du ved, at intet vil vinde...
  Vi vil begrave Führeren på hovedet,
  Vi har et skarpt sværd og et stålskjold!
  
  I hele universet er der intet Rusland smukkere,
  Det vil have en æra med lys i evigheder...
  Alle generationer vil være fred og lykke,
  Fædrelandet har brug for en fast hånd!
  
  Så når man spiller i Berlin,
  Lad os smøre Wehrmacht som aske ind i blod...
  Det vil være tiden for grænsen til paradis,
  Og sammen med Lada hersker kærligheden!
  
  LIDT ANDET OG DU KAN IKKE UNDVÆRE EN LANDINGSSTED!
  Chamberlain trak sig ikke som Storbritanniens premierminister og formåede at indgå en ærefuld fred med Hitler. Führeren garanterede de britiske kolonibesiddelsers ukrænkelighed. Til gengæld gik Storbritannien med til at anerkende alt, hvad det tredje rige formåede at erobre. Herunder franske, belgiske og hollandske kolonier. Og det er meget. Hitler erobrede derefter Jugoslavien og Grækenland.
  Den 22. juni 1941 angreb han USSR. På den ene side beholdt tyskerne mere styrke, især inden for luftfart: Tre tusinde fly gik ikke tabt i kampen om luftoverlegenhed i Storbritannien. Bortset fra tabene i Middelhavsområdet og omdirigeringen af luftfartsstyrker.
  Derudover har vi endnu ikke været nødt til at overføre tropper til Afrika. Italien var tilfreds med erobringen af Etiopien, plus nogle flere franske og belgiske besiddelser i Afrika. Og hun havde fået nok.
  Rommel kæmpede således på østfronten. USSR syntes således at have endnu mindre chance end i den virkelige historie. Nazisterne er trods alt meget stærkere uden en anden front.
  Men på den anden side lykkedes det Stalin at annoncere en generel mobilisering og forberedte tropperne til forsvar. Som et resultat gik de ind i krigen på en mere organiseret måde og var i stand til, efter at have trukket sig tilbage fra Dnepr, at stabilisere og holde forsvaret der. Krigen fik derefter karakter af Første Verdenskrig. Frontlinjen er inaktivt, kraftfuldt forsvar, og det er ikke muligt at udvikle en offensiv.
  Kampene er blodige, men ineffektive. Både tyskere og russere visnede i stillingskampe. Og ingen kunne knække hinanden.
  Både Wehrmacht og de sovjetiske tropper kæmpede bedre i defensiven. Og de tyske kampvogne var ikke stærke nok og effektive nok til at bryde igennem, og de sovjetiske også.
  Men i 1944 fik nazisterne jetfly, og de begyndte at presse de sovjetiske styrker kraftigt.
  I luften havde nazisterne en fordel i det enogfyrre år. Derefter, gradvist at frigive flere fly, begyndte sovjetisk luftfart at udligne positioner.
  Men så, efter erklæringen om total krig og bemyndigelsen af Speer, ministeren for våben og ammunition, med nødbeføjelser, begyndte produktionen af våben at stige. Og tyskerne tilføjede jetfly og raketteknologi.
  Men da frontlinjen var på Dnepr, og det stadig var langt fra Moskva, gik FAA-missilprogrammet ikke i serie. Faktisk kunne tyskerne kun skyde mod Leningrad fra Østersøen. Eksperter forklarede Hitler, at ballistiske missiler var for dyre, og at en fuldgyldig jetbomber var både billigere og bedre. Faktisk havde tyskerne brændstof nok, og den nye Arado-jetbomber gik i serie og begyndte at bombe sovjetiske stillinger.
  Den propeldrevne TA-152, et kraftigt bevæbnet, pansret multi-purpose jager-bombefly og angrebsfly, viste sig heller ikke at være dårligt - en rigtig arbejdshest. Og hastigheden på 760 kilometer i timen er anstændig, og andre parametre inkluderer også våben. Den 30 mm tyske flykanon viste sig at være effektiv og i stand til at vælte et sovjetisk fly med et enkelt slag.
  Hvad er især vigtigt i kampen mod IL-2 angrebsfly. Og det er alvorligt.
  Tyskerne begyndte aktivt at presse fly fra luften og en luftoffensiv begyndte.
  Efteråret blev især vanskeligt, da XE-162-jagerflyet med fremragende flyveegenskaber og let at fremstille, begyndte at komme massivt ind i fronten. Ja, det er alvorligt!
  Stalin beordrede at finde svaret. Men mens de var i USSR, haltede udviklingen af jetfly bagud. Yak-3 blev ikke produceret i store mængder, LA-7 dukkede op, som dog stadig var ringere end TA-152, ME-309 og tyske jetbiler.
  Sådan var situationen ved fronten. I tankene i USSR var de vigtigste køretøjer T-34-85 og IS-2, tyskerne "Panther" -2 og "Tiger" -2. Tyske biler var noget bedre end i den virkelige historie på grund af kraftigere motorer. "Panther" -2, med en vægt på treoghalvtreds tons, havde en motor på 900 hestekræfter, og "Tiger" -2, med en vægt på otteogtres tons, havde 1000 hestekræfter. Så begge kampvogne var relativt mobile, med kraftig 88-millimeter kanon i 71 EL løbslængde og godt beskyttet i panden. Og takket være koloniernes ressourcer var der legeringselementer nok, og de tyske kampvogne viste sig at være ret pålidelige i drift. Og de gennemborede sovjetiske køretøjer fra enhver afstand, der var egnet til kamp.
  Tyskerne havde godt udstyr overlegent i forhold til Sovjet i kampvognsdueller, men kunne ikke vinde.
  Udseendet af jetfly forvirrede imidlertid Stalins kort. Og hvad man skal svare, mens det ikke var klart.
  Men i den sovjetiske falkeflok er der tre ørnepiger. Og de besluttede at give Det Tredje Rige hornene.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova og Mirabela Magnetic.
  Og så tog de og gik i kamp med nazisterne.
  Anastasia, der skyder et tysk fly ned, siger:
  - Hvis diktatoren med en snedig mine nulstiller sine vilkår, betyder det, at vælgeren har fået en bast igen!
  Akulina, der afskar nazisten, bemærkede:
  - En kriger kæmper altid for en retfærdig sag, mens en politiker tager alle trofæerne til venstre!
  Mirabela var enig i dette:
  - En kriger skyder med venstre hånd for en retfærdig sag, mens en politiker med tungen tager alle præstationerne til venstre!
  Anastasia skød ved hjælp af sine bare tæer et tysk fly ned og udsendte:
  - Krig er det modsatte af kærlighedens hav, men det kræver også en kilde af blod!
  Akulina skød, trykkede sin bare, runde hæl og bekræftede:
  - En kriger er ikke Gud i styrke, men en engel i adel!
  Mirabela nikkede samtykkende, og efter at have væltet Fritz'en, bemærkede hun:
  - Soldaten har en jernhjelm, en stålbajonet og et hjerte af guld, men politikeren sætter ikke pris på ham selv for en kobberskilling!
  Pigerne kæmpede desperat og meget selvsikkert i himlen. De skød nazisterne ned og demonstrerede deres dygtighed.
  Og ligeglad med, at tyske fly ser ud til at være bedre og mere effektive end sovjetiske.
  Det vigtigste er, at ved roret i USSR, smuk og smart, næsten nøgen i en bikini piloter.
  Blandt dem er Natasha Sokolovskaya, også et es i verdensklasse.
  Med sine bare tæer væltede Natasha en tysk bil og knirkede:
  - Soldater bliver ofte drevet til slagtning som får, men de er løver i hjertet, og en politiker, der brøler som en løve, er et typisk får!
  Anastasia sprængte fjenden med en flygrand, gennemborede det tredje riges fly og knirkede:
  - En soldat kan også være bange for døden, men alligevel er han mere bange for vanære, og en politiker ryster for livet, men han mistede sin ære for længe siden!
  Akulina bemærkede, førende en meget velrettet og selvsikker ild mod fjenden:
  - Soldaterne, der har besejret fjenden, fejrer sejren, politikeren, der har bedraget vælgeren, fejrer kujonen!
  Mirabela slog meget passende nazisterne med sine bare tæer og råbte:
  - En dreng kan være en god kriger, men en politiker vil aldrig vokse op til at være ansvarlig over for vælgerne!
  Natasha, der skød mod nazisterne og slog dem ud, bemærkede:
  - Hellere være barfodets dreng end at lade politikerne tage skoene på og stjæle din ungdom!
  Anastasia slog ud mod nazisterne og sagde:
  - En pige er en storslået blomst, der kan visne, men aldrig mister sin duft, en politiker er en bunke gødning, han kan bestige tronen, men den vil kun stinke mere!
  Akulina bemærkede aggressivt, viste sine perletænder og dirigerer flypistolen med sine bare tæer:
  - En soldat er en rigtig mand, en politiker er en gnaven kvinde i bukser!
  Natasha tæskede sine bare tæer, pressede håndtaget mod sin modstander og hvæsede:
  - En soldat har et ædelt raseri som en løves brøl, og en politiker har et sjofel hysteri, ordet er en bræger af en vædder!
  Akulina bemærkede aggressivt, blinkede med sine skarlagenrøde brystvorter og skød præcist mod fjenden:
  - En soldat har sjældent fri, men en politiker har syv fredage om ugen, og hans vælgere fejrer fødselsdag på mandag!
  Natasha bankede Fritz ved at trykke på sin bare hæl og gav ud med et grin og blottede sine tænder:
  - En soldat, der er faldet, bliver vristet ud, en politiker falder altid moralsk og vrider sig ud i lommen!
  Anastasia slog fjenden, skar ham af, mejede ham bogstaveligt talt ned og kvidrede:
  - En soldat bliver nogle gange tvunget til at gå gennem mudderet, mens han forbliver en mand, og en politiker i rent tøj og overhældt med cologne forbliver et svin!
  Akulina bemærkede, idet hun afskar de nazistiske fly med sin destruktive kaskade af udbrud:
  - En soldat giver ære og forbliver med ære, en politiker smutter en gris og forbliver en gris!
  Mirabela huggede sin modstander, skar ham af som en barbermaskine og knurrede også med sine bare fødder:
  - En soldat har knapper på række, en politiker har som en ornesumpe!
  Natasha afskar aggressivt nazisterne og kurrede:
  - Soldat ører modige børn, og send politikere til psykiatriske hospitaler!
  Anastasia svarede med stor vidd og blinkede og skød mod fjenden:
  - Mennesket siges at stamme fra en abe, men en politiker kan straks ses og forblev et svin!
  Akulina, der knuste fjenden med sine bare tæer, kurrede:
  - Labour gjorde en mand ud af en abe, og undercover-politik forvandlede en ræv til en blanding af en gris!
  Mirabela bemærkede aggressivt, idet hun affyrede kaskader af blykugler ved hjælp af sine bare tæer:
  - Arbejderen arbejder og drikker nogle gange alkohol, politikeren er piggy, og kaster altid op verbal diarré!
  Natasha bemærkede ret aggressivt og sendte en kaskade af død og ødelæggelse med dødelig kraft:
  - En soldat vokser fra kamp til kamp, en politiker fra den ene valgkamp til den anden, flere og flere bliver til en prostitueret!
  Anastasia, der aggressivt sendte dødsgaver til nazisterne med morderisk magt, udsendte:
  - En soldats øjne brænder af en fighters ungdommelige spænding, en politikerhat brænder som en tyv, med en brændt kynikers ligegyldighed!
  Akulina blinkede, sprængte med en flyveskal ved hjælp af sine bare tæer og knirkede:
  - En soldat har et valg: en kiste i kors eller et hoved i buskene, mens en politiker ved valg kun har kors tilstoppet med aspirationer, vælgere og kålhoveder!
  Mirabela, der skød mod fjenden, brugte sine bare, mejslede ben, bemærkede:
  - En soldat, selv en lille statur med mod, en kæmpe, en politiker, endda med en høj stilling - en pygmæ samvittighed!
  Natasha fnisede og sendte endnu en dødsgave, og selvsikkert knuste fjenden udstedte:
  - En soldat vil have en kvindekrop som gave for en bedrift, og en politiker sætter ufortjent hele landet på kræft!
  Anastasia sendte ved hjælp af sine bare tæer en morderisk dødsgave, knuste fjendens fly og råbte:
  - En soldat har altid tid og sted til en bedrift, men det er ikke altid muligt at opnå det, en politiker i konstant tidsnød vil helt sikkert nå at sætte en gris på hovedet!
  Akulina, der knuste tyskerne ved hjælp af sine bare tæer og blottede sine elfenbenstænder, udsendte:
  - Politikeren er det eneste vingeløse væsen i naturen, der skider i hovedet på alle!
  Mirabela tilføjede aggressivt og ødelagde modstandere med hendes morderiske og sexede ben uden problemer:
  - Enhver skoledreng ved, at to gange to gør fire, kun politikere, i stedet for at gange tal, laver en konstant division i lommen!
  Natasha gengav en tur på hendes manøvredygtige jagerfly og knuste de fascistiske skabninger og vyaknula:
  - En soldat lærer ved at proppe bump, en politiker forsøger at vænne vælgerne til tanken om, at man kan trives, hvis man slår tommelfingrene!
  Anastasia, der sendte et projektil af dødelig kraft ved hjælp af en bar, pigeagtig hæl, bemærkede:
  - Hver soldat er en fighter, forskellen er kun i niveau, enhver politiker er en prostitueret, forskellen er kun i rangen af en alfons!
  Akulina bemærkede med et grin, blottede sine tænder og blinkede:
  - En soldat er til dels en bøddel, da han også udgyder blod, en politiker er en fuldstændig skurk, siden han drypper på hjernen!
  Mirabela slog mod fjenden med sine bare fingre, sine mejslede ben og gav ud:
  - Hvis generalen inviteres til bryllup, så modtager soldaten en invitation til at redde Fædrelandet, så bryllupper spilles i et frit land!
  Pigerne kæmpede meget godt. Og den røde hærs generelle heltemod var med til at undgå et fuldstændigt sammenbrud af fronten.
  I januar forsøgte den sovjetiske Røde Hær at rykke frem, men opnåede ikke nævneværdig succes.
  Så jeg kørte fast i Wehrmachts tætte beskyttelse. Og så i marts forsøgte tyskerne også at slå igennem. De havde en E-25 selvkørende pistol med en Panther-kanon og en højde på 1,7 med en motor på syv hundrede hestekræfter og en vægt på seksogtyve tons. En mobil bil - du vil ikke sige noget. Men ikke særlig konstruktiv.
  Om sommeren begyndte der at komme nye køretøjer til begge hære. Den røde IS-3 er bedre beskyttet i panden, den tyske E-50 og E-75, og E-100. Kampene viste dog, at den nye tyske teknologi ikke var helt perfekt. E-50 viste sig kun at være lidt lettere og bedre beskyttet end Tiger-2. Sandt nok havde han allerede et tårn, og undervognen var lettere og mere fremkommelig. Plus en mere panserbrydende pistol på 88 mm i 100 EL. Så bilen ser ud til at være ingenting. Og E-50 erstattede Panther-2 som hovedtanken.
  E-75 var for tung - over halvfems tons, men bedre beskyttet af en 128 mm kanon. Og denne tank skabte nogle problemer. Og E-100 er endnu tungere og dyrere. Militæret kunne dog ikke rigtig lide denne kampvogn.
  Mere populær var E-50 med en motor på op til 1250 hestekræfter - relativt adræt og godt beskyttet i panden.
  I USSR er udviklingen af den nye T-54-tank blevet bremset, og indtil videre er den vigtigste T-34-85-tank, som er noget forældet. Og han kunne kun trænge E-50 ind i siden, og E-75 viste sig at være fuldstændig uigennemtrængelig for ham.
  Om sommeren rykkede tyskerne lidt frem i midten. Og om efteråret gik kampene til Smolensk.
  Kampene var i fuld gang meget stædige. Sovjetiske tropper forsøgte at modangreb.
  Men Smolensk heroisk forsvar formåede at holde. Og vinteren kom.
  Det er svært ... Tyskerne har selvfølgelig deres superklasse-esser på himlen. For eksempel Marseille, som modtog for tusinde nedskudte fly Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade med sværd og diamanter.
  Ja, dette er et unikt tilfælde, da en ny pris blev opfundet til en fænomenal pilot, og der var tre grader mere til hende.
  Da Marseille nåede op på to tusinde nedskudte fly, blev han tildelt Ridderkorsets Star of the Iron Cross med gyldne egeblade med sværd og diamanter.
  Og for tre tusinde nedskudte fly, stjernen i Ridderkorset af Jernkorset med platin-egeblade med sværd og diamanter.
  Dette er virkelig en fighter, en fighter for alle fightere.
  Det sjetteogfyrre år kom også ... Tyskerne var på vej frem igen om foråret. De har mere avancerede jetfly. E-50 dukkede også op i en modifikation med en motor og transmission i en blok, og blev lavere i silhuet og dens vægt faldt til halvtreds tons.
  Men dette hjalp ikke tyskerne til at vinde. Krigen var på lige fod. Diske retfærdiggjorde sig ikke. De viste sig at være for dyre og sårbare over for ild med håndvåben.
  Deres eneste plus er høj hastighed og flyvehøjde, mere eller mindre hjulpet i rekognoscering og bombning.
  Men selv det er ikke for meget.
  Det sjetteogfyrre år gik også, det syvogfyrre rykkede frem ... Tyskerne rykkede frem i den varme årstid, de sovjetiske tropper i kulden.
  Og dette år har ikke givet noget til nogen. Den Røde Hær havde T-54'ere, men den tyske E-50 var ikke værre og endnu mere mobil ...
  Marseille ved årets udgang bragte sin konto til fire tusinde fly og modtog en ny ordre: Ridderkorsstjernen, Jernkorset med platin-egblade, sværd og sorte diamanter.
  Ja, dette er også den fjerde grad - sorte diamanter, og meget værdifulde!
  Det otteogfyrre år gik også i hårde slagudvekslinger.... Og mens alt er stabilt ...
  Og det 49. år gik ... USSR har en MIG-15 jagerfly i serien ...
  Marseille bragte sine regnskaber til fem tusinde fly. Og han modtog en ny Orden af Storstjernen af Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Og de sovjetiske piger er heller ikke en miss ....
  Året 1950 er allerede gået ... Tyskerne har hængt og Den Røde Hær er også i en fast frontlinje.
  Sovjetiske kampvogne T-54 og IS-7 mod E-50 U og E-75 U. Tyskerne lavede også deres biler med motorer i én blok sammen med transmissionen og på tværs. Og E-50 var T-54 overlegen med hensyn til køreegenskaber og frontal rustning. Og et par stykker i pistolens panserbrydende kraft. Men alligevel kunne tyskerne ikke vinde.
  Så gik året 1951 også ... Og der er ingen mening.
  Marseille for seks tusinde fly modtog Grand Star af Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Og det er ret fedt!
  Imidlertid scorede Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela betydelige konti.
  Desuden kæmper de med bare tæer og sig selv i bikini.
  Piger hvad du har brug for...
  Og så gik året 1952 forbi... Frontlinjen er også stillesiddende.
  Men i marts 1953 dør Stalin. Og det er alvorligt. Men den store leder formåede at efterlade et skriftligt testamente, hvor han annoncerede Lavrenty Palych Beria som sin efterfølger. Og det er en stor beslutning.
  Den sovjetiske front brød således ikke sammen, og krigen fortsatte på lige fod.
  1953 er forbi...
  Marseille modtog for syv tusinde fly den store stjerne fra Ridderens jernkors med platin-egblade, sværd og diamanter.
  Pigen fik også høje priser for sig selv.
  Det er allerede 1954... Tiden går på jorden i dråber. Eller måske mere brat.
  Og hverken tyskerne eller russerne kan ændre noget nævneværdigt.
  Så i 1955 rykker nazisterne frem. Og de sovjetiske tropper forsvarer sig selv om sommeren. Og sidst på efteråret forsøger den røde hær selv at angribe.
  Det er allerede 1956.
  Marseille for otte tusinde fly modtog Ridderkorsets store stjerne med platin-egblade, sværd og sorte diamanter.
  Den 22. juni 1956 markerede præcis femten år af den store patriotiske krig. Og der har selvfølgelig været talt om fred længe. Lavrenty Beria er klar til kompromiser. Men Adolf Hitler nægter stædigt at gå på kompromis.
  Hitler tror stadig på et mirakelvåben, og der er et ønske om at kæmpe til det sidste.
  Plus, selvfølgelig, Japan ...
  Om den opgående sols land? Hun har været i krig med Kina i meget lang tid. Og her er det allerede muligt at kæmpe i det uendelige. Ingen af siderne kan tage op. Hverken Kina eller Japan kan rigtigt besejre hinanden. Selvom kineserne lider flere tab.
  Og så Muller tog til det himmelske imperium med en særlig mission. Overbevis samuraien om at komme overens med det himmelske imperium. For så at falde over Rusland og endelig løse dette langvarige problem!
  Mullers mission begyndte i september 1956... Generelt gik japanerne med til fred og opdeling af indflydelsessfærer. Men i dette øjeblik aflagde Molotov efter ordre fra Beria et besøg i Kina. Og han overbeviste det himmelske imperium om at fortsætte krigen med samuraien.
  Det var ikke muligt at løse Japans hænder. Og krigen mellem USSR og Det Tredje Rige fortsatte.
  Bestået og siden 1956 ... er 1957 kommet ...
  Tyskerne forsøgte at rykke frem igen i maj, og de havde nye pyramideformede kampvogne af AG-klassen. Og det er alvorligt. Og pyramidens form gav skrå rustning fra alle vinkler. Og det var et seriøst træk.
  Nazisterne var i stand til at bryde igennem det sovjetiske forsvar og omringe Smolensk. Og så, udvikle succes i nord, nærme dig Leningrad, og tag Vyazma i centrum.
  Situationen er blevet ekstremt vanskelig. Og angrebet på Moskva er allerede begyndt.
  Og under disse forhold var der et håb tilbage for Oleg Rybachenko og de faldnes landing.
  Og her er terminator-drengen selv og pigerne bedst.
  Og nazisterne strømmer allerede rundt i Moskva fra forskellige sider.
  Så gik Oleg og pigerne igen ind i slaget og hjalp Rusland, eller rettere USSR.
  Så sluttede barfodspigen Margarita sig til dem. Også en voksen kvindelig forfatter blev en pige på omkring tolv i bytte for udødelighed og udfører en mission.
  Krigere fra det enogtyvende århundrede kæmpede igen med nazisterne i det tyvende.
  Der er for mange soldater i det fascistiske brune imperium. De flyder som en endeløs flod.
  Oleg Rybachenko, der huggede nazisterne med sværd, brølede både infanteri og kampvogne:
  - Giv aldrig op!
  Og en skarp skive fløj fra drengens bare fod!
  Margarita, der knuste modstandere, blottede sine tænder, gryntede:
  - Der er plads til bedrift i verden!
  Og giftige nåle spredte sig fra pigens bare fod og ramte nazisterne og deres fly og kampvogne.
  Natasha kastede også sine bare tæer, morderisk og hylede:
  Vi vil aldrig glemme og aldrig tilgive.
  Og hendes sværd gik gennem fascisterne i møllen.
  Zoya, der skar fjenderne, knirkede:
  - For en ny ordre!
  Og nye nåle spredte sig fra hendes bare fødder. Og hvad er der i øjet, hvad er der i halsen på de nazistiske soldater og fly.
  Ja, det var tydeligt, at krigerne blev begejstrede og rasende.
  Augustine, der huggede hvide soldater og kampvogne ned, knirkede:
  - Vores jernvilje!
  Og en ny, dødbringende gave flyver fra hendes bare fod. Og fald takni og hvide kæmpere.
  Svetlana skærer til mølleren, hendes sværd er som lyn.
  Nazisterne falder som skurve.
  Pigen kaster nåle med sine bare fødder og knirker:
  - For Moder Rusland vil vinde!
  Oleg Rybachenko rykker frem mod nazisterne. Terminator-dreng, der hugger brune tropper.
  Og samtidig smider tæerne på drengens bare ben nåle med gift, de river stammer og skyder fly ned.
  Drengen brøler:
  - Ære til fremtidens Rusland!
  Og i bevægelse skærer alles hoved og næseparti.
  Margarita knuser også modstandere.
  Hendes bare fødder flagrer. Nazisterne dør i stort tal. Warrior råber:
  - For nye grænser!
  Og så vil pigen tage og skære ...
  Massen af lig af fascistiske soldater.
  Men Natasha er i offensiven. Han fælder nazisterne sammen med kampvognene og synger:
  - Rusland er fantastisk og strålende,
  Jeg er en meget mærkelig pige!
  Og skiver flyver fra hendes bare fødder. Hvem så nazisternes struber. Ja, det er en pige.
  Zoya er i offensiven. Hakker brune soldater med begge hænder. Spytter ud af et rør. Og han kaster dødbringende nåle med sine bare tæer - skyd kampvogne og fly ned.
  Og samtidig synger han for sig selv:
  - Åh, knold, lad os gå,
  Åh, min favorit vil gå!
  Augustina, der fælder nazisterne og udrydder de brune soldater, hviner:
  - Alt sammen pjusket og i huden på et dyr,
  Han skyndte sig til uropolitiet med en kølle!
  Og med sine bare tæer vil han lancere mod fjenden, noget der vil dræbe en elefant, og endnu mere en tank.
  Og så knirk:
  - Ulve!
  Svetlana i offensiven. Nedskæringer, nedskæring af nazisterne. Med bare fødder lancerer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sværd.
  Hun knuste en masse kæmpere og hvin:
  - En stor sejr er på vej!
  Og igen er pigen i en vild bevægelse.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende nåle og ødelægger kampvogne og fly.
  Oleg Rybachenko sprang op. Drengen snurrede i en saltomortale. Hakkede en masse af nazisterne op i springet.
  Han kastede nålene med sine bare fingre og klukkede:
  - Bliv berømt for mit smukke mod!
  Og igen er drengen i kamp.
  Margarita går i offensiven. Makulerer alle fjender i træk. Hendes sværd er hårdere end vindmøllevinger. Og bare tæer kaster dødsgaver, kampvogne og fly brænder.
  Pigen er i offensiven. Udrydder brune krigere uden ceremoni.
  Og hopper i ny og næ, og vrider sig!
  Og udslettelsesgaver flyver fra hende.
  Og nazisterne selv falder døde om. Og hele bunker af lig hober sig op.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igen kastede hendes bare fødder nålen.
  Og så et dusin flere nåle!
  Natasha på offensiven er også meget sej.
  Og kaster med bare fødder og spytter fra et sugerør.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Jeg er en funklende død! Alt du skal gøre er at dø!
  Og igen skønhed i bevægelse.
  Zoya stormer en blokering af nazistiske lig. Og ødelæggelses boomerange flyver også fra hendes bare fødder.
  Og de brune krigere bliver ved med at falde og falde.
  Zoya skriger:
  - Barfodet pige, du vil vinde!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare hæl. Som direkte i halsen på nazisterne graver.
  De falder døde.
  Eller rettere sagt helt død.
  Augustine i offensiven. Knuser brune tropper. Hendes sværd bæres i to hænder. Og hun er sådan en stor kriger.
  En tornado fejer gennem de fascistiske tropper.
  Pige med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det bliver sejr!
  Og i offensiven en skønhed med brændende hår.
  Augustin brøler i vild ekstase:
  - Krigsguderne vil rive alt i stykker!
  Og krigeren i offensiven.
  Og hendes bare fødder kaster en masse skarpe, giftige nåle.
  Svetlana i kamp Og så funklende og kæmpende. Hendes bare ben kaster så mange dødbringende ting ud. Ikke en mand, men døden med lyst hår.
  . KAPITEL #7
  Men hvis det går i stykker, så kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet bliver ikke honning,
  Det spring i en runddans!
  Lad drømmen gå i opfyldelse -
  Skønhed gør en mand til en slave!
  Og i barfodspigens bevægelse er der mere og mere raseri.
  Oleg i offensiven accelererer alt. Drengen slår nazisterne.
  Hans bare fødder kaster skarpe nåle - rivende tanke og fly.
  Den unge kriger knirker:
  - Det gale imperium vil rive alle fra hinanden!
  Og igen er drengen på vej.
  Margarita er en stormende pige i sin aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og på én gang vil hundrede nazister og ti kampvogne blive kastet op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og han vil køre møllen med sværd - tønderne af tanks flyver i forskellige retninger.
  Natasha accelererede sine bevægelser. Pigen skærer de brune krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på imperiet Rusland.
  Og lad os udrydde nazisterne i et accelereret tempo.
  Natasha er en terminator pige.
  Han tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned, og kampvogne og fly kommer på afveje.
  Zoya er i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kød og metalsalat. Pigen skriger for alvor:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med brækkede struber, der ligger rundt omkring i bunker af lig, samt knuste kampvogne og nedskudte fly.
  Augustine er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke hundrede nazister. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen, skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede nazister og et dusin kampvogne blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Augustin sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder nazisterne. Og massen af brune jagerfly er allerede faldet i grøften og langs vejene.
  De seks var rasende. Lavede en vild kamp.
  Oleg Rybachenko er tilbage i aktion. Og han rykker frem og vifter med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde nazister falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe.
  Forfatter-drengen bliver mindet om en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og fast "Adidas"!
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune kæmpere.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks og endda fly.
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya er på farten og har skåret en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barfodet dreng udsender en flok nåle, slår tanks ned og synger:
  - Lad os tage på camping, åbne en stor konto!
  Den unge kriger har det bedst.
  Han er ret gammel, men han ligner et barn. Kun meget stærk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Lad spillet ikke være efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og igen fløj dødelige og knusende nåle af hans bare fødder.
  Margarita sang med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødelig kaskade af nåle mod nazisterne og deres kampvogne, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusinde nazister straks op i luften. Ja, det brune, helvedes imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange nazister dør, og fly falder.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya i et vildt træk. Angriber nazisterne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Bryder igennem modstandere, og hvordan man brøler:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og han udfører en vild mølle med sværd og fejer tanks væk. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men Augustines kobra gik i offensiven. Denne kvinde er et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu er hendes sværd i aktion og skærer gennem kød og metal.
  Svetlana går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen af lig strøet, og fly og kampvogne falder.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Oleg igen hundrede af nazisterne, der bar en meteor, afskåret. Og han vil samle en bombe op og kaste den.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Sådan brækker du i små stykker.
  Terminator-drengen hylede:
  - Stormfuld ungdom af frygtelige maskiner!
  Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skåret en masse brune fightere ned. Og skærer store huller.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er endnu mere rasende. Så tærsker nazisterne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha tog den og sang:
  - At løbe på stedet er en fælles forsoner!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den brune hær rullede tilbage, og kampvognene brændte.
  Hun er en kæmpende skønhed. Slå dig selv sådan en gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister, får tanks og fly til at eksplodere.
  Zoya tog den og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i hanen...
  Natasha råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og han vil ramme en masse jagerfly og afskære tårne fra kampvogne.
  Augustine på farten. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin!
  Augustin tog det og hvæsede:
  - Der vil være et tyrehoved - kæmperne bliver ikke amok!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Oleg Rybachenko brokkede sig:
  - Hvad du har brug for! Her er pigen!
  Margarita, der kastede en dolk med sin bare fod og brækkede tanktårnet af, bekræftede:
  - Stor og sej pige!
  Augustin var let enig i dette:
  - Jeg er en kriger, der vil bide enhver!
  Og igen, med bare tæer, vil han lancere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke ringere end modstandere. Ikke en pige, men for at afslutte med sådan en heks i flammer.
  Og skriger:
  - Sikke en blå himmel!
  Augustine, der frigjorde en klinge med sin bare fod og skar tanktårnet af, bekræftede:
  - Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Svetlana, der huggede fjender og skød fly ned, kvidrede:
  - Et fjols behøver ikke en kniv....
  Zoya knirkede og kastede nåle med sine bare, solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre kasser!
  Natasha, der fældede nazisterne, tilføjede:
  - Og gør med ham for en skilling!
  Og krigerne vil tage og hoppe. De er så blodige og seje. Generelt har de en masse spænding.
  Oleg Rybachenko ser meget stilfuld ud i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er stærkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale dreng affyrede med sin fod, hvad der lignede en helikopterpropel. Han afskar et par hundrede hoveder fra nazisterne og kampvognene, knirkede:
  - Ganske sporty!
  Og begge dele - en dreng og en pige i fuld gennembrud.
  Oleg, der huggede brune soldater, gurglede:
  - Og der bliver en stor sejr til os!
  Margarita hvæsede som svar:
  - Vi slår alle ihjel - med bare fødder!
  Pigen er virkelig sådan en aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lancerede en skarp skive-boomerang. Han fløj i en bue, fældede en masse nazister og tanktårne.
  Zoya tilføjede og fortsatte med udryddelsen:
  - Det bliver vores sejr!
  Og nye nåle fløj fra hendes bare fødder. Og de ramte en masse kampfly og fly.
  Den blonde pige sagde:
  - Skakmat modstanderen!
  Og hun viste sin tunge.
  Augustine, viftede med benene og kastede skarpkantede hagekors, klukkede:
  - Kejserligt flag frem!
  Svetlana bekræftede let:
  - Ære til de faldne helte!
  Og pigerne råbte i kor og knuste nazisterne:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og nu flyver en skive fra krigernes bare fødder. Kød er revet, og tanktårne bliver revet ned.
  Og hyl igen:
  - Ingen kan besejre os!
  Natasha fløj op i luften. Rippede modstandere og vingede gribbe fra hinanden og udstedte:
  - Vi er hun-ulve, steg fjenden!
  Og fra hendes bare fingre vil en meget dødelig skive flyve ud.
  Pigen vrider sig endda i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Vores hæle elsker ild!
  Ja, pigerne er virkelig sexede.
  Oleg Rybachenko klukkede:
  - Åh, tidligt, giver tryghed!
  Og blinkede til krigerne. De griner og blotter deres tænder som svar.
  Natasha skar nazisterne ned og skreg:
  - I vores verden er der ingen glæde, uden kamp!
  Drengen svarede:
  "Nogle gange er det heller ikke sjovt at slås!"
  Natasha var enig:
  - Hvis der ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er altid sunde!
  Pigen kastede nåle mod fjenden med sine bare tæer, sprængte en masse kampvogne i luften og sang:
  - Soldaten er altid sund,
  Og klar til handling!
  Derefter skar Natasha igen fjenderne ned og sønderrev tårnene på kampvognene.
  Zoya er en meget hurtig skat. Her søsatte hun en hel tønde mod nazisterne. Og rev et par tusinde fra en eksplosion.
  Så råbte hun:
  - Stop ikke, vores hæle funkler!
  Og en pige i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svag. Så tærsker nazisterne. Som om fra en bunke kæder slår ud.
  Og huggende modstandere - synger:
  - Pas på, det vil være nyttigt
  Der vil være en tærte til efteråret!
  Den rødhårede djævel pløjer virkelig i kamp som en djævel i en snusdåse.
  Og her er, hvordan Svetlana kæmper. Og nazisterne får det fra hende.
  Og hvis hun slår, slår hun.
  Fra den flyver blodige stænk ud.
  Svetlana bemærkede hårdt, da metalstænk fløj fra hendes bare fod, som smeltede kranier og tårne på kampvogne:
  - Ære til Rusland, i høj grad endda ære!
  Tanks suser frem...
  Divisioner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tog pigerne op med nazisterne. Så de skæres og strimles. Ikke krigere, men virkelig pantere, der har brudt kæden.
  Oleg er i kamp og angriber nazisterne. Han slår dem uden medlidenhed, skærer gennem tankene og hviner:
  Vi er som tyre!
  Margarita, der knuste den brune hær og skar gennem kampvognene, samlede op:
  Vi er som tyre!
  Natasha tog den og hylede og huggede de brune jagerfly ned sammen med kampvognene:
  - Løgn er ude af hånden!
  Zoya rev nazisterne fra hinanden og knirkede:
  - Nej, ikke ude af hånden!
  Og han vil også tage og frigive en stjerne med sin bare fod og afslutte en masse fascister.
  Natasha tog det og knirkede:
  - Vores tv er tændt!
  Og en dræber bundt nåle flyver fra hendes bare ben.
  Zoya, der også ødelagde nazisterne og deres kampvogne, knirkede:
  - Vores venskab er en monolit!
  Og igen sådan et kast, at cirklerne sløres i alle retninger. Dette er en pige - ren udryddelse af modstandere.
  Pigen med sine bare tæer vil tage og affyre tre boomerangs. Og ligene heraf blev endnu flere.
  Derefter vil skønheden give ud:
  - Vi vil ikke give fjenden nåde! Der vil være et lig!
  Og igen flyver den dødelige ting af fra den bare hæl.
  Augustin bemærkede også ganske logisk:
  - Kun ikke ét lig, men mange!
  Derefter tog pigen den og gik barfodet gennem de blodige vandpytter. Og hun dræbte mange af nazisterne.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nu vil han banke hovedet på den nazistiske general. Bræk hans kranium og giv ud:
  - Banzai! Du kommer til himlen!
  Svetlana er meget rasende i offensiven, især ved at vælte kampvogne, hun knirker:
  - Du bliver ikke sparet!
  Og et dusin nåle flyver af hendes bare fingre. Da hun bryder igennem alle, kollapser flyene. Og i høj grad forsøger selv krigeren at sønderdele og dræbe.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Herlig hammer!
  Og drengen kaster også sådan en sej stjerne i form af et hagekors med sin bare fod. Indviklet hybrid.
  Og massen af nazister kollapsede.
  Oleg brølede:
  - Banzai!
  Og drengen er igen i et vildt angreb. Nej, det syder bare af kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alles maver i stykker.
  En pige med sin fod vil smide halvtreds nåle ud på én gang. Og massen blev dræbt af alle mulige fjender, slog både kampvogne og fly ud.
  Margarita sang i form af munterhed:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du skal aldrig blive modløs!
  Hold næse og hale højere med et rør.
  Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Det er sådan et aggressivt firma. Pigen tæsker og skriger:
  "Dragepræsidenten vil blive et lig!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglede:
  - Banzai! Få det hurtigt!
  Og en granat fløj af hendes bare fod. Og nazisterne er som søm. Og det vil smadre en masse mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også i offensiven. Sådan en rasende tæve.
  Og hun tog den og klukkede:
  - Vores far er selve den hvide gud!
  Og han skærer en tredobbelt mølle på nazisterne!
  Og Augustin brølede tilbage:
  - Og min Gud er sort!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggørelsen af bedrag og ondskab. For fjender, selvfølgelig. Og for venner er hun en skat.
  Og hvordan han med bare tæer vil tage og kaste. Og en masse dynger af krigere fra det brune imperium, såvel som deres kampvogne og fly.
  Den rødhårede råbte:
  - Rusland og den sorte Gud er bag os!
  En kriger med et meget højt kamppotentiale. Nej, under dette er det bedre ikke at blande sig. Som tårnene af kampvogne er revet af og vingerne på fascistiske fly.
  Augustin hvæsede:
  - Vi vil knuse alle forrædere til pulver!
  Og blink til sine partnere. Ja, denne ildsjæle er ikke ligefrem noget, der kan give fred. Medmindre fred er dødbringende!
  Svetlana, der knuste fjenderne, udsendte:
  - Vi fejer dig i kø!
  Augustin bekræftede:
  - Vi slår alle ihjel!
  Og fra hendes bare fødder flyver gaven til total udslettelse igen! Og så mange kampvogne og fly eksploderede i små spåner på én gang.
  Oleg sang som svar:
  - Der vil være en komplet banzai!
  Augustine, der rev nazisterne fra hinanden med sine bare hænder, huggede dem med sværd og kastede nåle med sine bare tæer, ødelagde tanks og fly på én gang, udsendte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, der ødelagde de brune krigere, knirkede:
  - Kort sagt - banzai!
  Og lad os skære modstandere med vild bitterhed.
  Oleg Rybachenko, der skar modstanderne ned, udsendte:
  - Denne gambit er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro mig, er thai!
  Og igen fløj en skarp metalskæreskive fra drengens bare fod. Han afskar både tårnene på kampvognene og flyets hale.
  Margarita, der huggede det brune imperiums krigere og panserne fra kampvognene, sang:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Lad os ikke spøge med det -
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  De gjorde et godt stykke arbejde dengang med nazisterne ... Og Sovjetrusland besejrede det brune imperium under stormen af Moskva.
  Krigen var ikke slut endnu, men USSR havde allerede en chance for at besejre nazisterne selv. Så de seks måtte igen afbryde udførelsen af deres super og seje mission.
  Oleg Rybachenko sang endda farvel;
  Vi er pionerer - fædrelandets helte,
  Som blev født i oktobers tegn...
  Vi vil ikke fortryde livet for Rusland,
  Til ære med kongens røde banner!
  
  Vi elsker og ved, hvordan man kæmper hårdt,
  Nazisterne brækkede nidkært hornene af ...
  Vi har granater i en rummelig taske,
  Livet er ikke dyrt for os pionerer!
  
  Vi elsker vort hellige fædreland,
  Hvad skabte den formidable kommunisme ...
  Her er en Komsomol-pige, der går barfodet gennem sneen,
  Og fascisten ønsker at bringe os ned!
  
  Jeg kæmpede nidkært med nazismen nær Moskva,
  Og vi mejede alle fjenderne ned med en segl ...
  Hvorfor blev denne Wehrmacht givet til russerne,
  Jeg slår ham med min knytnæve!
  
  Jeg er en pioner og under det store Moskva,
  Kæmpede som en kæmpe kriger...
  Stoppet fascismens angreb vildt,
  Vi har én Lord Supreme Kind!
  
  Der er ingen kanter i genoplivningen af Rusland,
  Store Stalin, rejste os fra vores knæ ...
  Svarog den store, den højeste messias,
  Og Ladas strålende ideal!
  
  Vi er pionerer, drenge, piger,
  Vi elsker at kæmpe - det er vores skæbne ...
  Og stemmen fra et Komsomol-medlem er klangfuld,
  Selvom et blodigt kaos hersker!
  
  Rusland er moderlandet til Svarog,
  Og kommunismen lyste vejen...
  Pionerer har ikke brug for en ond Gud,
  Fjenden vil ikke være i stand til at bøje os ind i en knytnæve!
  
  Vi har en sej tank med skrånende rustning,
  Det er så let for Fritz ikke at bryde igennem,
  Med kærlighed til Lada, ædle jomfru,
  At forvandle et rovdyr til et spil!
  
  Moskvas kampfolk forsvarede,
  Og så var der det store Stalingrad ....
  Vi vil snart se kommunisme givet,
  Gå forbi og kend paraden i Berlin!
  
  Ja, Stalingrad er stolt af dette ord,
  Vi er barfodede pionerer i en snedrive...
  Vi brækker hornet på en dum ko
  Og vi kører Hitler direkte til kisten!
  
  Vid, at fædrelandet aldrig vil bøje sig,
  Hendes impuls kan ikke bremses...
  Må solen skinne for evigt over Rusland,
  Og den forræderiske tyv vil blive knust!
  
  De viste mod i Stalingrad,
  Vi var i stand til at stoppe nazisterne ...
  Russere har sådan en frækhed, du ved,
  Og fjenderne vil kun gå til nul!
  
  Rusland kan flyve til Mars
  Og skab anderledes storhed ...
  Og selvfølgelig vil alt være meget fedt,
  Selvom livet er så skrøbeligt som en silketråd!
  
  Den russiske ånd ved ikke i kampene om barrieren,
  Han har Peruns magt ...
  Vi venter på belønninger fra guderne,
  Og elementet skinner, tro runen!
  
  På hvilken måde kender den russiske ånd intet nederlag?
  Tro mig, han vil trampe alt ...
  Vi pionerer ønsker så meget hævn...
  Uovervindelig som fædrelandshæren!
  
  Vi har næsten vundet
  Lad der være lys i kommunismens herlighed...
  Vores bedstefædre kæmpede for fædrelandet,
  Vi vil snart møde glæde og daggry!
  
  Uden et moderland er der ingen liv for pionerer,
  De vil kæmpe for hende...
  Og hvad vil du onde herrer?
  Skal vi sørge for et slaveliv?
  
  Nej, russernes Fuhrer vil blive slaveret,
  Vi vil knuse ham som en dukke ...
  Når alt kommer til alt, kan russernes riddere kæmpe,
  Og den guldvingede kerub er med os!
  
  Der er ingen ansigter af vores fædreland under verden,
  Blinker som den klareste stjerne...
  Du er blevet et idol for mig,
  Jeg vil aldrig skille mig af med dig!
  
  Jeg er en pioner og en barfodet dreng
  Det med en bar hæl suser gennem sneen ...
  Og et sted springer en hvid, sød kanin,
  Hvem vil knække fjendens horn!
  
  Pioneren i tvivlens kamp ved ikke,
  Han er ikke en klovn, men du kender terminatoren ...
  De voldsomme fascister vil komme, tro hævn,
  Og kommunismen vil være et lyst paradis!
  
  Hvordan vil æraen komme,
  I hvilken enhver kriger fra krybben...
  Kæmp indtil dit sidste åndedrag
  At ødelægge de voldsomme kender skurken!
  
  Kommunismens stjerner skinner klart,
  Lysets æra, der er ikke smukkere i verden ....
  Vi vil knuse trosfascismens åg,
  Og Hitler vil være russer til middag!
  
  Vi tror på sådanne ståltanke,
  At deres panterskall ikke trænger ind ...
  Lad os vinke jod til vores drengs sår,
  Og igen skynder pioneren modigt ind i kampen!
  Nå, hvad fik nazisterne svært,
  De troede ikke, vi bare kunne vinde.
  Vi kender tilsyneladende kommunismen kilometervis,
  Og vi kan i spøg slå Wehrmacht!
  
  I vort mægtige moderlands navn,
  En stolt pioner går til angreb...
  Selvom skyer hænger over moderlandet,
  Lad os være et vindende eksempel for alle!
  
  Tro på, at fjenden ikke vil stoppe drømmen,
  Vi vil besejre alle fascister igen...
  Ondskab vil ikke tro at regere på tronen,
  Vi vil skabe en ny verdensorden!
  
  Alt vil være godt i fædrelandet, du ved
  Jeg er en dreng, men i kamp som Robin Hood,
  Først kløede jeg kun på skrivebordet,
  Og nu meget selv tro cool!
  
  Rusland kan rive nazisterne i stykker med en bajonet,
  Hun vil besejre enhver hær ...
  Og pionererne lever under kommunismen ...
  Vores venskab er trods alt stærk monolit!
  
  Vi vil ikke give efter for Fritz i noget,
  Vi kan besejre fjender ved at lave sjov...
  Og så slog vi nazisterne med en kølle,
  En snestorm brøler og snoer sne til hvirvelvinde!
  
  Rusland kender ikke nazisterne kender barmhjertighed,
  Hun er uovervindelig stærk...
  De får en sabel fast i nakken på bastarderne,
  Og Satan vil blive ødelagt!
  
  Tro ikke, at Hitler er uovervindelig,
  Selvom helvedes magt, overvej samlet alt ...
  Når folket og partiet er forenet,
  Befolkningen i vores Wehrmacht rev i stykker!
  
  Rusland har været berømt i århundreder som en helgen,
  Hun knækkede tigrene som metal...
  Spred fra ende til anden,
  Kun en ung mand drømte om sådan et land!
  
  Vi vandt som kæmper
  Hakkede modstandere ved med et sværd ...
  Vi russere er uovervindelige i kampe,
  Vi vil besejre fædrelandets modstandere!
  
  Tro mig, intet vil stoppe os
  Og du ved, at intet vil vinde...
  Vi vil begrave Führeren på hovedet,
  Vi har et skarpt sværd og et stålskjold!
  
  I hele universet er der intet Rusland smukkere,
  Det vil have en æra med lys i evigheder...
  Alle generationer vil være fred og lykke,
  Fædrelandet har brug for en fast hånd!
  
  Så når man spiller i Berlin,
  Lad os smøre Wehrmacht som aske ind i blod...
  Det vil være tiden for grænsen til paradis,
  Og sammen med Lada hersker kærligheden!
  
  NYE EVENTYR AF STENKA RAZINS SØN
  En dreng på omkring tretten blev anholdt sammen med sin far. Old Man er forståeligt nok en velkendt rebel, der udgød strømme af blod. Men sønnen er stadig et barn. Hvem spørger ham.
  Men Kornils assistent betragtede den tidligere militære ataman anderledes. Og han tilbød at forhøre drengen med lidenskab - og pludselig ved han, hvor hans fars skatte er.
  Stenka Razins søn blev bragt til torturkælderen. Drengen prøvede at se lige ud og holde sig stolt. Selvom det var skræmmende indeni. Torturinstrumenter er ophængt, pejsen brænder. Bødler i røde hjelme.
  Samosa gik hen til drengen, rakte hånden frem, rystede hans krave og spurgte truende:
  - Fortæl mig, hvor tyatkaen gemte skattene, lad ham gå fri. Nej - vi vil torturere!
  Grishka, Stenka Razins søn, svarede modigt:
  - Jeg vil ikke fortælle dig noget! Og endnu mere for dig!
  Samosa gøede:
  - Torturer tombojen!
  Og han trak personligt i kraven og rev kaftanen af drengen. Grishka blev klædt af og slæbt på stativet. Drengen forsøgte desperat at sparke tilbage. Men erfarne bødler med et slag i nakken immobiliserede Grishka. Så fastgjorde de hans hænder bagved og begyndte at løfte ham i rebet. Drengen slog tænderne sammen. Bødlen tog fat i drengen i overkroppen og rystede ham og vred hans led. Grishka trak vejret tungt, men holdt et skrig tilbage.
  Diakonen, dikterende til de skriftkloge, slørede:
  - Sig til tyven, hvor har din svigerfar gemt skattene.
  Drengen svarede med foragt i stemmen:
  "Selvom jeg vidste det, ville jeg ikke sige det!
  Samosa beordrede bødlen:
  - Bugt! Ti strejker med omhu!
  Bødlen slog støt til. Grishkas krop rystede. Ved det tiende slag frøs torturisten. Og så på Samosa. Under henrettelsen var drengen tavs og bed sig i læben.
  Dyak, sløret:
  - Sig tyv, hvor gemte tyatkaen skattene?
  Grishka råbte:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Samosa knurrede:
  - Fem slag uden at gemme!
  Bøddelen sænkede drengen et slag med en gynge og rystede hele hans krop. Grishka skreg, men bed sig i læben. Et andet slag fulgte. Også modig og stærk. Grishka fortsatte med at tie. Og igen det tredje slag dryppede blod fra den skårne hud.
  Samosa rynkede panden over den måde, drengen blev pisket på. Selvfølgelig ved sønnen måske ikke, hvor Stenka gemte skatten. Og endda, måske, rigtige skatte. Men drengen skal afhøres. Og fravriste ham hemmeligheder.
  Efter det femte slag dryppede blodet aktivt.
  Diakonen gentog spørgsmålet. Grishka var tavs.
  Samosa bestilte:
  - Brænd hans hæl.
  Bødlen tog et stykke glødende jern frem og førte det til drengens bare såler. Han rystede, vred sig og ... mistede bevidstheden.
  Adala tænkte, at det ville være en god idé for Peter at komme igennem dette, så han ikke ville dræbe ubevæbnede og gamle. Peter gjorde det ikke godt. Og hvordan ville han være i en rigtig kontaktkamp? Ville du ikke være genert?
  Stenka Razins søn Grishka vidste i øvrigt, hvor en af hans fars skatte var gemt, men var tavs. Han blev bragt til sig selv ved at hælde en spand isvand. Så beordrede Samosa:
  - Kauter den anden hæl med jern!
  Denne gang besvimede drengen ikke, han forsøgte at rykke, men Grishkas bare fødder var fanget i blokken.
  Samosa hvæsede:
  - Fem vipper mere, ligeglad!
  Efter det femte slag rystede drengens lyse hoved, og Grishka mistede bevidstheden.
  En erfaren kontorist i torturbranchen rådede:
  - Lad ham gå! Barnet læner sig stadig tilbage!
  Samosa sagde strengt:
  - Hent hvalpen! Tør den af med vodka og læg den på sengen... Lad være! I morgen fortsætter vi torturen!
  Grishka blev fjernet fra stativet, og udskæringerne blev gnidet med en blanding af alkohol og vand. Drengen rykkede: vodka brænder. Derefter fik Grishka varm bouillon og låst inde i en opvarmet celle. Men for en sikkerheds skyld lænkede de drengen om halsen med en kæde og lod ham sove. Drengen sov på maven, sengen var blød. Tortureret af bødlerne dør ofrene ofte, og Samosa ville vide, hvor Stenka havde gemt sine skatte.
  Efter at have ladet Grishka gå og sove, blev drengen den næste dag igen slæbt til torturkammeret. De satte den op på stativet igen. Grishkas allerede strakte led blev mere smertefulde. Vægte blev hængt for fødderne af drengene. At strække musklerne mere. Så bragte bødlen smilende et rødglødende jern og lagde det til Grishkas bryst. Drengen bed tænderne sammen i voldsom smerte.
  Samosa brølede:
  - Tal tyv!
  Det lugtede af brænding. Duften af stegt kød forstærkedes. Grishkas øjne knibede sammen af smertechokket, og drengen mistede igen bevidstheden. Bøddelen tog jernet fra sit bryst og sagde:
  - En stærk dreng...
  Samosa knurrede:
  - Det er nødvendigt at splitte det ... Brazier til fødderne!
  Bødlen smurte drengens såler ind med olie og tændte en fyrfad på afstand. Allerede brændte hæle var meget smertefulde. Drengen trak vejret tungt. Han tabte en blanding af sved og blod, huggede tænder, men forblev tavs. Selvom det kostede ham dyrt. Anstrengelserne var desperate.
  Samosa knurrede heftigt:
  - Du vil tale! Hej, skulder bey!
  Bødlen udløste slag på Grishka. På tiende slag kastede drengens hoved sig langsomt og faldt sammen. Drengen kom ikke til fornuft med det samme, selv efter at der var hældt en spand vand på ham. Samos slog Grishka i ansigtet og beordrede:
  - Mere beat!
  Duke bemærkede:
  - De nøgne vil dø....
  Samosa knurrede:
  - Skit! Få ham væk fra stativet! Fortsæt i morgen!
  Grishka blev igen fjernet fra torturapparatet og ført til værelset. Drengen kæmpede og rykkede. Jeg faldt i en tung, vrangforestillings søvn. Så vågnede han og græd. Men så snart fangevogteren dukkede op, tav han og så vredt på ham. Han kastede brød med kvas til knægten. Drengen havde ingen chance for at undslippe, især da han var lænket i nakken.
  Dagen efter blev Grishka tortureret lidt anderledes. De løftede mig op i loftet, løftede hænderne på stativet og lod mig så gå. Sådan en vild smerte
  holder op med at trække vejret. Drengen blev løftet tre gange, indtil han mistede bevidstheden.
  Derefter slog bødlen igen med en pisk og brændte maven med et glødende jern. Efter at have tortureret drengen grundigt, blev han løsladt og ført til cellen. Bødderne formåede ikke at opnå noget.
  Dagen efter blev Grishka trukket op på et stativ, en fyrfad blev tændt under hans bare fødder, og rødglødende ledning blev ramt på hans ryg og balder. Drengen mistede bevidstheden flere gange under torturen, men kom til fornuft. Indtil bødderne selv blev trætte og stoppede torturen.
  Dagen efter blev drengen strakt ud, og bødlen begyndte at brække sine tæer med en glødende tang og også knuse hans ribben. Grishka skreg flere gange, men kravene om at sige noget blev besvaret med lavmælt.
  Og igen fik han en pisk.
  To uger gik. Grishkas barnlige krop er allerede udmattet af tortur. Smerter er overalt. Intet blod tilbage, ingen vene uberørt af smerte. Først, da de slog ham og brændte ham, ville han skynde sig og dæmpe eksplosionerne i kroppen. Men da smerten opslugte hele essensen, sløvede den.
  Samosa så selv, at Grishkas chancer for at slå noget ud forsvandt for hans øjne. Bødderne prøvede et nyt middel. Vi fandt mel. Grishkas hår blev barberet af, og koldt vand begyndte at dryppe på toppen af hans hoved. Tortur er brutalt og effektivt. Efter et par timer føles det som om bomber eksploderer i hjernen. Grishka var næsten blind og døv. Han hørte ikke længere ordene udtalt af bødlen og Samosa.
  De gav op, slæbte igen på stativet. Ikke at indse, at nogen smerte for drengen kun var en trøst - distraherende fra et mere forfærdeligt sår i hjernen.
  Fra ilden og vipperne lysnede i øjnene.
  Grishka kom til fornuft og kunne se bødlerne. Her lægger torturisten vægte på blokken, hvori drengens ben var spændt fast. Smerterne i arme og skuldre bliver værre, men det distraherer fra helvede i hjernen.
  Samosa brøler på toppen af sine lunger. Han er rødhåret, med skæg:
  - Fortæl hvalpen, hvor faderen gemte skatte!
  Grisha ryster på hovedet. Som svar følger et slag, der ryster kroppen, de slår hårdt. En anden bøddel, under drengens bare fødder, varmer op på stativet. Uhyggeligt, men ikke så skræmmende.
  Her er Kornila, Stenka Razins gudfar og en tidligere hærchef. Ældret, med gråt skæg. Der er endda en antydning af sympati for et tortureret barn i hans blik. I nærheden står en boyar i bæverhat. Han er tydeligvis varm i torturkammeret. Og over for en klar interesse for tortur af drengen. Torturen fortsætter. Grishka mærkede pludselig en bølge af styrke i sig selv og sang:
  Du er Razin min konge og far,
  Rejste folket op mod åget...
  Jeg tror, at lidelsen vil ende
  Der vil være boyarer, kun piske og en figen!
  
  Bonden, arbejderen er nu under åget,
  Den simple proletar bliver knust af bojarerne...
  Men jeg tror på, at vi vil feje alle blodsugere væk,
  Lad os synge tusinde arier for vores fædreland!
  
  Trods alt, i hver gård stønner boyarernes offer,
  Overalt er der indsatser og et stativ ...
  De er endnu værre, tænk på den vantro,
  Tortur, ryk i pine!
  
  Men Razin gik gennem kampe,
  Alle de nødvendige hænder og stier ...
  Med sejren kom vores frie kosak,
  At rive alle boyarpræsterne i stykker!
  
  Nej, du ved, tvivl, tro os,
  Vi er trods alt for folket, uden tvivl ...
  Nu kommer indsigtens time,
  Til ære for andre generationer...
  
  Du er Razin af frihed og ære - lederen,
  Gik gennem vores Rusland ...
  Jeg vil have dig til at blive vores suveræne,
  Og bedre end den universelle messias!
  
  Ja, så tro retfærdigheden
  Der vil altid være en lysstråle...
  Og der vil være et dyr revet i stykker af en despot,
  Lad os vente til daggry!
  
  Kampen er under Simbirsk - kampen,
  Vi er rasende voldelige krigere ved det!
  Og jeg tror på, at skæbnen bliver en vinder,
  Jeg beder dig om at give stængerne hjerner!
  
  Selvom Razin døde heroisk i kamp,
  Men i evighed hans hellige ansigt...
  Han er jo uden tvivl en ridder, en rytter,
  Og det vil være, tror du Kreml i et øjeblik taget!
  
  Slut med slaveri og bojarernes åg,
  Og solen vil stå op over planeten...
  Lidelse, bedrag vil forsvinde for altid,
  Og Razin synges i digte!
  Mens drengen sang, frøs alle, både bødler og "publikum", og lyttede. Men ved de sidste ord eksploderede Samosa og råbte helt op i hans lunger:
  - Bugt! Dræb ham!
  Bødlen udløste rasende slag mod drengen. Allerede ved at miste bevidstheden, hviskede Grishka:
  - Folket i Rusland vil være frit!
  Den blodige dreng blev løftet af stativet og båret væk. Samosa tørrede sveden af sin pande og hvæsede:
  - Nok! Nok fra os! Kvarter bastarden og vær færdig med det!
  Cornila sagde usikkert:
  - Er det rigtigt at kvartere et barn? Ja, selv offentligt? Måske kvæle ham i cellen?
  Samosa knurrede og bankede hælene i gulvet.
  - Ikke! Udfør! Og offentligt - ved at kvartere!
  Boyaren bekræftede og knyttede sin næve:
  - Må det være sådan! Jeg godkender dødsdommen!
  Samosa smilede ondt.
  - De kvarterer Grishka! Vi vil bringe alle Razin frø frem!
  Her blev Adala distraheret. Hun er tvunget til at give kommandoen til at skyde. Og Toronto bliver ramt af en tyve tons bomberaket. bringer død og rædsel. Adala følger den flammende hale med sit forvirrede blik.
  Åh, jeg ville ønske hun var pilot. Hvor vidunderligt og romantisk. Her er sådan en pilot-raider.
  Himlen er meget cool .. Pigen bøjede hovedet og begyndte at huske i det mindste noget godt. Men der kom ikke noget til at tænke på. Ud over historien om Stenka Razins søn.
  Drengen lå på sengen og vred sig i søvne, forvildet. Det er svært at sove, når hele kroppen er såret, og sårene er også tæret af salt og vodka. De sidste femten dage har været en pine. Tortur om natten og kraftig delirium om dagen.
  Drengen drømte om sin far. Den mægtige og stærke Stepan opmuntrede sin søn:
  - Hold da op knægt! Folket vil huske dig, hvordan du accepterede døden!
  Grishka i delirium svarede:
  - Og hvad venter mig døden?
  Stepan sagde selvsikkert:
  - Vores fremtid er tåget. Og det vides ikke, hvad der venter forude. Men dine sidste øjeblikke i livet vil være de vigtigste. Tøv ikke! Gem modet!
  Grishka svarede ikke helt selvsikkert:
  - Jeg vil være fast... Men du er far... Er vores retfærdige sag død?
  Stepan erklærede med en tordnende stemme:
  - Jamen, det gør jeg ikke! De kan henrette mig, men en anden Razin vil komme, og efter ham en anden Razin, og vores fjender vil ikke være i stand til at gøre noget med dette! Der vil komme nye århundreder, der vil ske et generationsskifte ... Men Lenin, stormherren, vil komme efter Razin!
  Grishka, der også fik selvtillid, sagde:
  - Jeg tror, du kommer tilbage!
  Drengen vågnede. Kroppen gjorde dumt ondt og huden var rå. Der lød en raslen ved døren, og bødlen gik ind i cellen.
  Den store plageånd sagde i en kærlig tone:
  - Hej Grishka!
  Drengen, der pludselig mærkede styrken i sig selv, svarede:
  - Bødlen har det ikke godt, så du dør!
  Plageren nikkede godmodigt.
  - Og du er en modig hvalp. Jeg har set og tortureret forskellige... Men du har ikke set nogen som dig! Så lille, men ægte flint!
  Grishka svarede beskedent:
  - Jeg har min fars ånd!
  Bødlen foreslog med et grin:
  Lad os lave en aftale...
  Drengen klirrede i kæden og fandt styrken til at komme ud af sengen og sætte sig op. Grishka spurgte interesseret:
  - Hvilken aftale?
  Bøddelen foreslog i en hvisken:
  - Kom nu, fortæl mig, hvor din fars skat er, og jeg ... jeg tager kraven af og tager dig med ud i en pose.
  Grishka tøvede et øjeblik. Ja, hvad nu hvis du bedrager bødlen. Fortæl ham et falsk sted, og greb selv øjeblikket og løb væk. Redde dit liv og efterlade dine fjender med en næse? Fristelsen var stor. Men drengen huskede sin far. List og bedrag for at købe dit liv? Nej, han skal dø med værdighed på skafottet!
  Grishka rystede på sit barberede hoved, dækket af blå mærker og knopper:
  - Ikke!
  Torturisten grinede og bemærkede:
  - I morgen bliver du henrettet! Det er helt sikkert ... Der vil ikke være mere tortur, og der er ingen andre klar til henrettelse!
  Grishka rystede, men svarede modigt:
  - Nå, de vil henrette... Vi er alle dødelige!
  Bøddelen tilføjede med et grin:
  "Du bliver ikke bare halshugget!" Og smid den på rattet! De skar først armene af, så benene og først derefter hovedet. Vil du have dette?
  Drengen rystede, blev blegere og mumlede:
  - Da skæbnen er sådan... vil jeg kun prøve at acceptere døden med værdighed!
  Bøddelen grinede og bemærkede:
  - Din far er allerede taget til Moskva. Der torturerer de dig stadig mere brat. Og så venter hjulet med kvarte også. Og du... Det er ærgerligt, de bliver henrettet! Du er en stærk dreng, og det ville være rart at torturere dig mere!
  Grishka svarede hårdt:
  - I den anden verden vil du blive tortureret!
  Bøddelen forlod cellen. Og Grishka vendte sig om og slog hans hage med knytnæven. Det gav plads til smerter i de strakte årer på stativet. Måske er han det forgæves? Det var nødvendigt at vise forsigtighed og bedrage bødlen. Og forude, venter på ham ...
  Drengen løftede næsten ikke og så på sin hånd dækket af pisugi og forbrændinger? Bliver hun afskåret? Grishka kiggede på hans ben. Også alle slået op, sålerne er brændt, fingrene er brækket. Men han skal nok alligevel kunne bestige stilladset. Og de vil skære hans ben og arme af og til sidst hans hoved. Og så vil sjælen flyve til himlen ...
  Han er stadig et barn og havde ikke tid til at synde. Bestod testen af ild og piskeslag. Højst sandsynligt venter forude et velfortjent paradis, eller i værste fald et kort ophold i skærsilden. Mon ikke de vil invitere en præst til skriftemål? Det betyder dog ikke længere. Grishka følte ingen synder bag sig og var nu ikke bange for det uundgåelige møde med Gud. Og det er godt i paradis, en vidunderlig have, hvor det er evig sommer, og engle spiller på harper. Hvorfor ikke en plads fortjent til en dreng, der udholdt den mest alvorlige tortur?
  Det er bedre end at hænge på en stativ, når din hud er revet i stykker af en pisk, og dine fingre er brækket med et glødende strygejern. Der vil du for altid forblive en dreng, og du vil være evigt ung og sund.
  Der blev banket på døren. En pige dukkede op med en bakke og to vagter samt Samosa. Monsteret grinede og sagde:
  - For sidste gang i dit liv, spis en god hvalp! Cornila er generøs! Og der vil de hugge dine arme og ben af!
  Grishka svarede hårdt:
  - Og du bliver straffet... Ikke på Jorden, men i himlen!
  Samosa knurrede:
  - Hvalp! Lad os se, hvordan du skriger på rattet!
  Grishka sagde modigt:
  - Døden giver nogle gange udødelighed, og forræderi glemsel!
  Samosa smækkede vredt med døren og gik. Kun bødlen blev tilbage. Grishka nikkede næsten kærligt til ham:
  - Det er de fester, vi fejrer! Og du vil ikke dø!
  Bødlen spurgte drengen med et snedigt blik:
  - Har du tænkt på din sjæl?
  Grishka svarede ærligt:
  - Jeg føler ikke synd bag mig for at omvende mig.
  Bøddelen nikkede hertil.
  - Nå, glæd dig skaldet. Drik et glas vin på samme tid. Sandsynligvis den første i dit liv.
  Grishka begyndte at spise gåsen. Efter fængselsvællingen virkede maden yderst velsmagende. Det var lidt smertefuldt for drengen at tygge, men kødet virkede sødt. Og slugte aktivt.
  Bøddelen bemærkede:
  - Hvis ikke din gudfar Kornila, ville du ikke have modtaget sådanne fester.
  Grishka spurgte med et alvorligt blik:
  - Hvad vil han have?
  Torturisten svarede ærligt:
  - Få Stepans skat. Ellers ville han ikke have flyttet sig.
  Grishka svarede i en ligegyldig tone:
  - Lad skattene ligge i jorden. Og tjen fremtidige opstande!
  Bøddelen sagde beundrende:
  - Nå, dig og en ørn! En rigtig kriger! Nå, jeg ønsker dig succes!
  Og torturisten forlod drengen. Grishka følte sig tung efter at have spist og drukket et glas stærk vin. Hans øjne lukkede sig, og drengen faldt i søvn. Han drømte om kampe og forskellige slags hændelser. Som om han er en eventyrridder, der fælder tusindvis af kæmpere.
  Vinker til højre - gaden, banen til venstre!
  Og så rider han på en drage. Som en eventyrhelt...
  Næste morgen blev Grushka vækket. Drengen sov godt for første gang og følte sig mere munter. Bødderne samlede ham op. Tag en såret krop på, sæk. Og de samlede ham op og førte ham til henrettelse. Grishka så maling i daggry og skarpe spyd.
  Drengen gik i kirtlerne, hvilket var ubehageligt. De tog ham med ud i gården. Drengens bare, forkrøblede fødder havde svært ved at træde på brostenene. Men Grishka, der bed tænder sammen, tålte det og prøvede at stå lige. Selvom hvert skridt af de brændte fødder blev givet med smerte. Og så gik han ud på pladsen.
  Folk så drengen. Barberet, lige dækket af hudafskrabninger og blå mærker, med bare, brændte fødder, afmagrede.
  Grishka inspirerede medlidenhed frem for had. Mange, især kvinderne, sukkede i sympati.
  Drengen blinkede til dem og sagde:
  - Ligesom, hvor er vores, forsvandt ikke!
  Og gik videre. Der var ingen særlig frygt. Grishka var sikker på, at han ikke fortjente helvede. Og himlen er meget bedre end jordisk, grusom tilværelse.
  Henrettelsesstedet var omgivet af udvalgte, Moskva bueskytter. Masser af vagter og hjemlige kosakker. Det så ud til, at de slet ikke henrettede et barn, men en statskriminel af kosmiske proportioner.
  Drengen klatrede ustabilt vaklende op ad stigen og trådte med brændte fødder på egetræsplanker.
  På huggeblokken glimtede en kæmpe, slebet økse. En massiv bøddel i en rød kjortel gik rundt. Der var også et hjul beregnet til indkvartering.
  Grishka krydsede sig. Det er virkelig smertefuldt at bevæge sine arme.
  Herolden begyndte at læse anklagen:
  - Denne søn af Stenka Razin Grishka er skyldig: i at rumme skatte, at organisere afdelinger af oprørere, i henrettelser og røveri af boyarer, i vold mod en kvinde og så videre. Derfor er han idømt kvarter på rattet og evig anathema. Må straffen fuldbyrdes.
  Grishka rystede, men blev stående stille og holdt lige. Diakonen hvæsede:
  - Jamen, er tyven klar til at omvende sig over for folket?
  tænkte Grishka. Ja, han har noget at omvende sig fra. Drengen bukkede og sagde:
  - Tilgiv Don-kosakkerne. Jeg er skyldig over for dig, at jeg ikke befriede dig fra boyarernes åg.
  Samosa råbte desperat:
  - Henrett ham snart!
  Bødlens assistenter skyndte sig hen til drengen. Grishka overvandt smerten i sine hænder og rev sin egen sæk af. De plager og sår, som bødderne påførte, blev åbnet for folket. Så blev Grishkas hænder snoet og smidt på rattet.
  Bødlen rejste en økse over drengen. "Det er ved at begynde," tænkte Grishka.
  Men i det øjeblik lød bulen, og herolden meddelte:
  - Kongelig nåde! I lyset af Gregorys barndom erstattes dødsstraffen med salg til slaveri! Må det være sådan! Drengen blev løftet fra stilladset og ført til værelset. Et nyt liv begyndte for Grishka.
  Først fodrede de ham med grød og gav ham mælk at drikke. Drengen blev lænket om halsen og fik lov at ligge på halmen. Lægen kom. Han begyndte at tørre sårene med vodka. Det gjorde ondt, men Grishka tav.
  Lægen bemærkede:
  - Drengen er ihærdig, han vil leve som en hund!
  Grishka, efter at have spist, faldt i søvn ... Han havde alle mulige mareridt.
  Næste dag gav de ham mad igen og førte ham væk og satte lænker på hans hænder og fødder. Drengen var nøgen, men en kappe blev kastet over ham.
  Han blev ledsaget af vagter og Samosa.
  Bare fødder podzhili lidt, og det var lettere at træde. Grishka forsøgte at lade som om han ikke var såret. Og han kastede stolt sit barberede hoved op, med en stubbe af blond hår, der allerede begyndte at vokse.
  Han blev ført ned ad gaden, og forbipasserende så sig omkring. Vejret var varmt og solrigt.
  Grishka forsøgte at muntre op. Nå, ind i slaveri, hvad så? Han er ikke bange for arbejde! Selv om du skal gå til stenbruddene, vil han stå og stikke af. Vil finde en måde. Eller rejse et oprør som den legendariske Spartacus.
  Drengen blev ført ind i en stenbygning og ført ovenpå. De blærede bare fødder af et behageligt barn blev afkølet af stenens kølighed.
  Her blev han bragt ind i rummet. Der, ved døren, stod to kæmpestore muskuløse krigere med bar overkropp. Dernæst brændte en lampe og en pragtfuld sofa. En kvinde i slør og kappe lå tilbagelænet på den. Og i nærheden var muskuløse tjenere og et par tjenestepiger. Desuden var de nøgne til taljen, og korte nederdele, men sandaler og også med et lukket ansigt. Men samtidig er brysterne nøgne, og brystvorterne er tonede.
  Blikket på de bare bryster vakte Grishka stor begejstring, og han rødmede. Hans alder er lige, når unge mænd viser interesse for det modsatte køn. Og synet af unge smukke bryster er så spændende.
  En kvinde i et luksuriøst slør og en storslået kjole kurrede:
  - Klæd ham af!
  Grishas regnfrakke blev revet af. Han var helt nøgen. Og mandlig perfektion, allerede fuldt udviklet, stak ud, og hvorfra det var så pinligt. Drengen selv var velbygget, muskuløs, og talrige tegn på tortur gav ham endda charme.
  Kvinden lo og så på Grishkas begejstring. Og hun kurrede:
  - God dreng! Jeg kan se du er helt klar.
  Medfølgende Grishka Samos svarede:
  - Han er hundrede guldrubler værd, frue!
  Dengang var der tale om et stort beløb. En god hest kunne købes for tre rubler.
  Kvinden lo og svarede:
  - Han er stadig et barn, og der er slaver nok på de tyrkiske markeder! Af respekt for dig, og fordi jeg kan lide denne dreng, vil jeg betale halvtreds rubler for ham!
  Samosa bemærkede:
  - Guvernøren vil have en oprørers søn til at arbejde hårdt i stenbrud på Krim eller i Tyrkiet! Han ønsker egentlig ikke, at en ungdomskriminel, i stedet for tilsynsmandens pisk, var salig i armene på en begærlig khansha!
  Kvinden lo og svarede:
  - Ja, jeg forstår ... Stenka Razin forkælede en masse blod for dig, og du vil tjene på hans søn! Jeg vil trøste dig, jeg kan lide at torturere og ydmyge smukke drenge. Og når jeg bliver træt af ham, sender jeg ham i minerne!
  Jeg giver femoghalvfjerds rubler, og dette er mit sidste ord!
  Samosa nikkede.
  - Enig super!
  Faktisk er det usandsynligt, at for en udmattet dreng på tretten vil du få mere end et par rubler på auktion. Og det faktum, at den midaldrende khansha elsker at torturere og torturere smukke drenge, var kendt af alle. Desuden forgudede hun ungt kød. Men da drengene havde skæg, blev de blindet, deres tunger blev trukket ud, og de blev sendt til minerne, hvor de langsomt men sikkert døde.
  Så du kan ikke sige, at Grishka var meget heldig. Men den unge helts eventyr er lige begyndt... Og det mest interessante er forude!
  
  TANK TIL MOSKVA - EN FORBAGET CHANCE FOR WEHRMACHT
  Hitler vendte ikke de tyske tropper mod syd. I stedet overførte han yderligere styrker fra Frankrig og Balkan og erstattede dem med bulgarske og italienske enheder. Som et resultat lykkedes det Fritz at erobre Moskva med det samme uden at lade forsvaret blive fortættet, og før begyndelsen af efterårets tøbrud.
  Det lykkedes Stalin at flygte, men en del af regeringen blev fanget og ødelagt af nazisterne. Efter Moskvas fald tilbød Stalin Hitler fred på alle vilkår - bare returner hovedstaden.
  Führeren gik med til at give Moskva tilbage. Men til gengæld modtog tyskerne Kaukasus, hele Ukraine, Krim, de baltiske stater, Karelen og i nord til Arkhangelsk, så kun Rusland med Leningrad havde en korridor. Plus, resten af Sovjetunionens territorium skulle betale enorme erstatninger. Og det er alvorligt.
  Hitler erklærede sig selvfølgelig som vinder. Og han vendte sig mod Storbritannien - de siger, at der vil være noget at kæmpe eller stille op med? Ellers vil alle kolonierne blive taget fra dig. Men den stædige Churchill valgte krig og regnede med amerikanske ressourcer.
  Selvom Japan angreb Amerika fra den anden side, og efter Peru Havn, greb samuraien initiativet.
  Til søs besejrede de mere erfarne og dygtige japanere yankeerne.
  Hitler stillede et ultimatum til Franco. Og han gik med til at lade de tyske tropper gå til Gibraltar. Citadellet blev indtaget, og det tredje riges tropper skyndte sig til Marokko. Den britiske base på Malta blev besejret og erobret. Derefter erobrede Rommels tropper, efter at have modtaget forstærkninger, Egypten.
  På landjorden besejrede tyskerne selvsikkert briterne. De blev ikke længere holdt tilbage af den sovjetiske front. Og i det 42. år erobrede tyskerne hele Afrika, såvel som Mellemøsten og Indien.
  Og de satte sig for at angribe Storbritannien allerede næste år ... Og for det første en luftoffensiv. Og en masse bombning...
  Under disse forhold har du brug for en form for stærk bevægelse! Hitler fik Yu-288 bombefly. Han var et bevinget monster, der bar fire tons bomber i normal tilstand og seks i genladningsversion. Og hastigheden er seks hundrede og halvtreds kilometer i timen.
  Denne bil er et mareridt for Storbritannien. Som det nye ME-309 jagerfly, som er et mareridt for USA og Storbritannien.
  Tyskerne har meget i denne krig. En af årsagerne til den hurtige sejr over USSR var også moderniseringen af T-4-tanken, som modtog en langløbet 75 mm kanon og var i stand til at smadre T-34-panser i fragmenter. Ja, den stærke Fritz viste sig at have taget Moskva på farten. Og T-4'eren med en længere tønde viste sig også at være et afgørende argument og et trumfkort.
  Plus, som et eksperiment mod USSR i det enogfyrre år, deltog tankbesætningen af den smukke pige Gerda i kampene. Fire krigere: to blondiner og to rødhårede.
  De kæmpede på T-4'eren, slog sovjetiske kampvogne ud og lavede jokes.
  Gerda ramte den sovjetiske bil med sine bare tæer og knirkede:
  - En soldat kan gro skægstubbe, men være behagelig at røre ved for en kvinde, og en politiker, uanset hvor glat han barberer sig, fremkalder følelsen af et kys med et krybdyr!
  Charlotte kimede også ind, trykkede på håndtaget med sin bare hæl og udtalte:
  - En soldat er en ørn med rang af en spurv, en politiker er en våd kylling med rang af en kalkun!
  Kristina slog den russiske kampvogn, gennemborede den og bemærkede og blottede sine tænder:
  - Selvom soldaten ikke er skarp i formen, og nogle gange udfører han dumme ordrer, men i modsætning til politiker-papegøjen, synger han ikke fra en andens stemme!
  Magda tilføjede vittigt, hun hakkede på fjenden med stor nøjagtighed og slog gennem de sovjetiske kampvogne:
  - En soldat er en krigsarbejder-myre, og en politiker hælder lort fra oven, idet han er en fed bagmandsdrøn!
  Og pigerne vil grine og vise deres perletænder. Det er klart, at USSR ikke kan modstå sådanne tæver. Og det vil ikke lykkes den russiske hær at besejre Wehrmacht. Og generelt er mange kampe i fuld gang her.
  Pigerne i kampene om Moskva skilte sig stadig skarpt ud.
  Gerda, der skød med sine bare tæer, grinende aggressivt, kurrede:
  - En soldat er modig, selvom den er frygtsom, en politiker er fej, selv når han er hane!
  Charlotte bankede også den sovjetiske tank og knirkede:
  - En soldat er ædel, men ikke fri, en modbydelig politiker, og også i det væsentlige en slave af lidenskaber!
  Christina knirkede også med et grin af perletænder:
  - En soldat er en løve, omend stadig kort, og politik er en ræv og allerede forvokset!
  Magda, der aggressivt sendte et projektil med sin bare hæl, bemærkede:
  - En soldat er beslægtet med en engel i helvede, og en politiker er en gris, der fester under en pest!
  Gerda, der fortsatte med at slå og vælte tårnet på en russisk kampvogn, bemærkede meget aggressivt:
  - En barfodet dreng er mere tryg ved at løbe i sneen end en skoet politiker, der manøvrerer mellem tricks!
  Charlotte, der skød mod de sovjetiske kanoner, tog den og knirkede:
  - En dreng, selv i kulden nøgen, er lykkeligere end en gammel mand, der er dyppet i mudderet af en politikers tale!
  Christina, der sendte granater mod fjenden, hylede:
  - En kvinde er ikke så bange for at være nøgen og barfodet, som for at en mandlig politiker vil sko hende og rive tre skind af!
  Magda tilføjede med smilet fra en smuk og sexet pige:
  - En kvinde er frygtsom af udseende, men der er lidt, der virkelig kan skræmme hende, en mandlig diktator er formidabel af udseende, men viger væk fra sin egen skygge!
  Gerda bemærkede aggressivt og væltede endnu en russisk kanon:
  - Stilhed er guld for en diktator, kun hvis undersåtterne uden at brokke sig tåler at få tungen i lommen!
  Charlotte smadrede en sovjetisk bil med en granat og knirkede:
  - Diktatoren forsikrer, at han er hård som en klippe, men i virkeligheden er tyrannen bare en dum sten!
  Christina ramte fjenden med stor nøjagtighed og ramte de fireogtredive:
  - En pige slår sine ben ned, når hun løber barfodet over skarpe sten, en politiker forvirrer, når hun skynder sig skoet mellem vandløb!
  Magda svarede med stor vidende og blottede sine tænder:
  - En bar kvindelig hæl kan gennembores af en skarp, skoet af en politiker vælger vil ikke blive gennemboret selv af vid!
  Gerda, der førte en meget præcis og målrettet ild, bemærkede ganske logisk:
  - En kvinde vil hellere gå barfodet i kulden end at blive skoet med ildtaler fra politikere!
  Charlotte skød aggressivt mod den sovjetiske kampvogn og knirkede:
  - I kulden vil et varmt hjerte ikke køle ned, og en flammende tale fra en politiker vil ikke varme!
  Christina hamrede meget aktivt på fjenden, væltede tårnet og knirkede:
  - En patriot har en flamme i hjertet, og kun lort i leveren fra en politiker!
  Magda sagde meget positivt og med et smil på tænderne:
  - En soldat har en patriots brændende hjerte, og politikere har en korrupt struds mave og en grådig pythons strube!
  Gerda bragede ind i en sovjetisk kampvogn, blæste tårnet af og sagde:
  - En soldat holder ære - det koster meget, en politiker sælger skamløshed, som ikke er en brækket krone værd, men koster tre dyrt!
  Charlotte var enig i dette og afbrød endnu en sovjetisk haubits:
  - Soldaten har en grå overfrakke, og en masse grå substans i hovedet, politikeren har håret som en grå ulv, og stræber efter at være grå kardinaler!
  Cristina bemærkede aggressivt og sendte et projektil med dødelig kraft:
  - Politikere sender for et rødt ords skyld soldater for at udgyde blod, og for en sort virksomheds skyld - forråder de kærligheden!
  Magda, der havde smadret den russiske kanon, kurrede:
  - En soldat kan plette kroppen, men forbliver ren i sjælen, og intet badeværelse vil hjælpe en politiker med at vaske åndeligt snavs af!
  Gerda tæskede den sovjetiske bil med sine bare tæer og kvidrede:
  - En soldat skal dræbe slemme fyre for fædrelandets skyld, en politiker dræber alt godt med ambitioner for sin egen skyld!
  Charlotte med stor aggressivitet, der ramte fjenden og brød igennem pansringen på kampvognen, gav ud:
  - En soldat, at dræbe er ikke en morder, en politiker, der lover - opfylder ikke!
  Christina bemærkede aggressivt og brød igennem en anden haubits:
  - En soldat gør nogle gange det umulige uden at skåne sig selv, en politiker gør intet af det mulige uden egeninteresse i egen lomme, uden at skåne andre!
  Magda tæskede T-34 tanken med sine bare tæer og kurrede af spænding:
  - En soldat er en løve, der mangler under kommando af væddere, en politiker er en ræv, som kun væddere med hønsehjerne adlyder!
  Gerda sendte ved hjælp af sine bare tæer endnu et projektil af dødelig kraft og råbte:
  - En soldat kan ikke altid blive en løve, men det vigtigste er ikke at vise sig at være et æsel, hvorfra tre skind blev sænket!
  Charlotte noterede logisk og sendte et projektil ind i den sovjetiske haubits ved hjælp af sin bare hæl og knirkende:
  - En soldat opfører sig ikke altid som en engel, men i dybet af sin sjæl er han hengiven til Gud, en politiker hælder altid engletaler ud med løfter om paradis, men på åndens overflade er det tydeligt, at han er hengiven til Satan!
  Christina bemærkede ganske logisk, blottede sine tænder og blinkede med sine smaragdgrønne øjne:
  - En soldat kan stå uden støvler under kampen, men en politiker tager sko på, i enhver situation!
  Magda sendte også et projektil ved hjælp af bare fingre af mejslede ben og udsendte:
  - En soldat bærer en camouflageuniform for at overleve for fædrelandets skyld, mens en politiker er en kamæleon for at dræbe den moralske vælger for at gribe tronen!
  Moskva blev indtaget, hvorefter nazisterne vendte mod syd og gik uden om Kiev.
  Den Røde Hær blev demoraliseret efter hovedstadens fald.
  Men ét sted forsøgte sovjetiske kampvogne stadig at modangribe tyskerne.
  Gerda sendte et projektil ved hjælp af sine bare tæer og knirkede og blottede sine tænder:
  - En soldat i kamp styrter som en hund mod en orne, en politiker bagerst, gøer meget og sviner!
  Charlotte skød også ret præcist mod den russiske bil og bemærkede aggressivt:
  - Det er godt for en soldat at være stærk som en eg, når han mødes med fjenden, det er værre at være dum som en stub, når man er i kontakt med en politiker!
  Christina slog mod fjenden ved at trykke sin bare hæl på bunden af håndtaget og kvidre:
  - Bøddelen skærer hoveder med en økse, en soldat stikker i halsen med en bajonet, en politiker drypper ned på hjernen med tungen og kvæler bag halsen med klæbrige ord!
  Magda blinkede og sendte med en aggressiv tone en dræbende dødsgave til den russiske kampvogn og knirkede:
  - Det er bedre for en soldat at være en glubsk ulv end en fej kanin, især når man møder en politisk boa-snærer!
  Gerda hamrede med meget stor nøjagtighed og slog de fireogtredive med et knirk:
  - En soldat er måske hård af udseende, men i dybet af et sagtmodigt lam er en politiker med engleblik faktisk en typisk gris!
  Charlotte opførte sig meget aggressivt og grinede med ansigtet og bankede samtidig en granat mod fjenden, selvfølgelig med hjælp fra bare fingre af mejslede ben, og udsendte:
  - Soldater er altid modige, selv trækker sig tilbage laver de kun en taktisk manøvre, politikere er altid feje, selv når de angriber, begår de et strategisk trick!
  Christina slog fjenden og blottede sine tænder og bemærkede med et grin:
  - En soldat kæmper med ligestillede og stærke efter ordre, en politiker angriber de svage, ved sin egen vilkårlighed!
  Magda skubbede fjenden ind i bunden af kampvognstårnet med stor energi ved at bruge sine bare tæer og råbte:
  - En rigtig soldat er ikke altid velfødt, men opfylder altid sin pligt, en politiker, selv med en kongelig stamtavle, opfylder altid ikke sine løfter!
  Pigerne kæmpede i både Afrika og Asien og viste sig overalt at være meget formidable krigere.
  Og i februar treogfyrre, efterfulgt af en landing i Australien. Og så angrebet på Sydafrika.
  Således erobrede nazisterne næsten alle britiske kolonier og herredømme.
  Churchill bad fejt om fred. Hitler nægtede, så han tog allerede alt. Og i juni 1943 fulgte en amfibielandgang i Storbritannien.
  Fire skønne piger: Gerda, Charlotte, Christina og Magda. De kører i en eksperimentel tank - "Panther" -2.
  Piger er selvfølgelig barfodet og i bikini.
  Deres tank fløj ud af bestandene og gik til kysten. "Panther" -2 er i princippet en god tank. Skrogets frontpanser er 100 mm, tårnet er 120 mm, siderne er 60 mm, og hovedkanonen er 88 mm 71 EL. Sådan en pistol rammer britiske kampvogne, selv Churchills, på lang afstand.
  Gerda trykkede ved hjælp af sine bare tæer på pistolknappen og tæskede de britiske kampvogne.
  Hun ramte bilen og sang:
  - Ære til det tredje rige!
  Charlotte, den aggressive hund. Også skød mod fjenden. Hun brød igennem frontalrustningen på Churchill og spindede:
  - For vores glorværdige sejre!
  Og hun skød også med bare fødder.
  Så kvidrede denne pige:
  - Nå, jeg tærsker dig!
  Christina er et meget præcist skud. Hun brød rustningen til ødelæggelsen, som de gav nogle penge.
  En rødhåret kriger med gyldent hår kvidrede:
  - For det tredje rige!
  Og igen lancerede hun med bar fod noget, der er fatalt. Og hvor er briterne mod tyskerne. Fritzerne har stærkere udstyr, bedre personale.
  Så skød Magda og skar modstanderne. Og med sin bare fod rettede hun pistolen mod fjenden. Og skød med brutal kraft.
  Krigeren knirkede og knurrede:
  - For verdens Højere magt!
  Pigen var så funklende her. Og tæskede modstandere. Ja, forgæves kontaktede premierminister Churchill Det Tredje Rige. Hvem gik han op imod? Det var et knusende slag.
  Der er selvfølgelig ingen modtagelse mod Gerda. Hun er en pige med kolossal styrke.
  Og igen vil han skyde med sin bare fod, og han vil knuse briternes masse.
  Dernæst vil Charlotte skyde med sine bare tæer. Og så tæsker han også mod Cromwell. Ja, briterne får hornene grundigt.
  Charlotte kaglede.
  - Jeg er den sejeste person i verden!
  Christina skyder også præcist på fjender. Hun er en pige med stort potentiale. Og hvis den skyder, skyder den.
  Og hendes skaller sendt af bare fødder er så dødbringende. Og krigeren hylede:
  - For de højeste præstationer!
  Magda tog den også og slog briterne til fulde. Brug dine bare ben. Besejrede de britiske tropper og knirkede:
  - Det hele bliver så kolossalt!
  Så viste krigeren hendes tunge.
  Kort sagt, pigerne her er meget seje. Og slet ikke dumt. Og med bare hæle retter de løb mod engelske kampvogne og selvkørende kanoner.
  Kort sagt lykkedes landingen. Tyskerne slog også briterne i luften. Det nye ME-309 jagerfly viste sin fuldstændige overlegenhed over fjenden. Ligesom Focke-Wulf. Hvilket skræmte briterne.
  Kort sagt, da London blev omringet. Og Churchill forsøgte at flygte. Men det var der ikke.
  To tyske kvindelige piloter Albina og Alvina skød alle eskorteflyene ned og tvang Churchills liner til at lande. Den stolte premierminister blev tvunget til at knæle ned og kysse skønhedens bare fødder. Han kyssede Churchill, benene på både Albina og Alvina. Og fødder, og fingre og hæle. Derefter blev hans piger - Storbritanniens premierminister tvunget til at slikke deres barm af Venus. Som pigerne elskede.
  Sådan er de røvhuller.
  Storbritannien er faldet. Og Fritz på en hvid hest, triumf.
  Adolf Hitler meddelte højtideligt:
  - Jeg tog flere hovedstæder end Djengis Khan!
  Det er kun tilbage at besejre USA. Men dette tager noget tid.
  Hele 1944 forløb i en udveksling af slag i luften og søslag. Tyske ubåde forbedrede sig og blev bedre end amerikanske. Eller rettere sagt, de var allerede bedre, deres overlegenhed var simpelthen ved at blive total.
  Führeren, som de siger, øgede hans momentum. ME-262 jetjagere og ubåde drevet af brintoverilte dukkede op i serieproduktion. Så Fritz har nu en masse ressourcer. Og det inkluderer mennesker.
  Slagskibet Bismarck blev bygget igen i et accelereret tempo. Den blev lanceret i marts 1944. Det nye skib var dobbelt så stort med hensyn til forskydning som det forrige og tre gange kraftigere våben. Hangarskibe blev også bygget, og meget magtfulde.
  Et hangarskib, der var i stand til at transportere et hundrede og tyve fly og med et strømlinet skrog, blev søsat i januar 1945.
  Det Tredje Rige forberedte sig på at hoppe. Året 1945 kom... Den amerikanske flåde led store tab. Og Japan pressede også fra vest på USA. Tyske fly blev mere og mere perfekte, sedlerne steg.
  For eksempel kaldte to piloter fra Det Tredje Rige - Albina og Alvina dem A - en firkant, de scorede konti meget hurtigt. Huffman har indtil videre haft rekorden. I juni 1945 bragte han sin konto til fire hundrede biler og modtog som et resultat Ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og dette er den femte grad.
  Men Albina og Alvina var allerede ved at indhente ham. Med over 300 nedskudte køretøjer hver modtog de jernkorsets ridderkors med egeblade af sølv, sværd og diamanter. Men nu nærmede de sig allerede fire hundrede. Og de ville ikke stoppe.
  Her pressede Albina sine bare tæer på ratpedalerne og kvidrede:
  - Ære være det store Fædreland!
  Og skød et par amerikanske fly ned.
  Alvina, der fortsatte med at skyde, tæskede også. Hun skød to amerikanske hærfly ned med sine bare fødder og knirkede:
  Vi er legemliggørelsen af had!
  Pigerne gik fra hinanden. De er meget adrætte i kamp.
  Albina affyrede sin kanon og hvæsede:
  - Ære til Fædrelandet - pisk!
  Alvin var enig i dette:
  - Kæmpe herlighed!
  Tyskerne pressede amerikanerne meget hårdt. Og de tog kvaliteten af deres luftfart.
  E-50 viste sig at være en god udvikling. Denne kampvogn viste sig med en panserbrydende og hurtigskydende kanon. Og med god frontal beskyttelse.
  Amerikaneren Sherman er ikke hans rival. Og Pershing også. E-50 viste sig at være et udyr af en maskine.
  Tyskerne bosatte sig i det 45. år i Grønland og skabte fodfæste i Canada. Samtidig vandt det tyske diplomati Brasilien over på sin side sammen med Argentina, der længe havde været lydigt. Og forfremmelsen begyndte fra de sydlige brohoveder.
  Året 1946 blev afgørende. Tyske og japanske tropper invaderede Mexico og erobrede næsten hele Canada og invaderede også Alaska. Og så blev fjendtlighederne endelig overført til USA. På dets territorium begyndte virkelige kampe at finde sted.
  Og selvfølgelig viste de tyske kampvogne i E-serien sig at være meget farlige og kampkøretøjer. Hvor er amerikanerne før dem. Fascisterne har sådan en styrke.
  Især når Gerdas kampvognsbesætning er til angreb og knuser amerikanske tropper.
  Hun har en bil i E-50-serien, smidig og hurtig. Hun har en løbslængde på 100 EL og en pistolkaliber på 105 mm. Hvis sådan en pistol udhuler.
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer, affyrede et projektil, ramte fjenden præcist og knirkede:
  - Ære til det tredje rige!
  Charlotte, denne rødhårede pige tæskede også med sine bare tæer mod amerikanerne og kvidrede og blottede sine tænder:
  Ære til vores uovervindelige tropper!
  Kristina bankede også på sine kvikke, mejslede ben med sine bare fingre og råbte:
  - Ære til Wehrmachts heltemod!
  Magda, der brugte de lange yndefulde fingre på sine bare ben, tæskede og hvinede også:
  - Ære til den uovervindelige Wehrmacht!
  Og fire piger vil tage det og brøle på toppen af deres lunger:
  - Vi er rigtige ørne, og fulde af heltemod! Og vi flyver som fugle, sønner af det tapre moderland!
  Gerda skød igen med sine bare tæer. Hun ramte den amerikanske bil og hvæsede:
  - Nej, ikke sønner, men døtre!
  Charlotte skød mod den amerikanske bil, rev dens tårn af og kvidrede:
  - Selvfølgelig er døtre meget heroiske!
  Christina slog sin modstander. Hun gennemborede fjenden gennem og igennem og hvæsede og blottede sine tænder:
  - Vi er dødens rigtige maskiner!
  Magda skød også mod fjenden. Hun brækkede fjendens rustning, ramlede fjendens pande og råbte:
  - Og vi er de mest perfekte maskiner i verden!
  Og pigerne hylede i kor:
  - Ære til Tyskland, ære, kampvognene suser frem! Divisioner af det tredje rige byder de modige mennesker velkommen!
  Kort sagt gjorde tyskerne det virkelig godt, og deres tropper scorede den ene sejr efter den anden.
  USA har selvfølgelig en stærk økonomi, men de tabte i forhold til teknologi. Især kampvogne og jetfly. Tyskerne havde allerede ME-262 X i serieproduktion, og dette fly var både overleveligt, hastighed over 1150 kilometer i timen og bevæbnet med fem fly 30-mm kanoner. Amerikanerne kan ikke modstå en sådan maskine.
  Tyskerne havde også en XE-262 fugl, let at fremstille, næsten udelukkende lavet af træ, meget let og manøvredygtig. Men XE-262 var på grund af sin for lave masse og høje hastighed også svær at styre og krævede meget dygtige piloter. Men han var fantastisk til Huffmans stil, som virkede i tilnærmelse. Og på tæt hold knuste han amerikanerne.
  Men udover Huffman var der også to piger, der optrådte: Albina og Alvina. De overskred hver især tre hundrede nedskudte fly og modtog jernkorsets ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter. Ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter har indtil videre kun Huffman, der skød mere end fem hundrede fly ned, og Rudel, det legendariske angrebsfly, slået mere end fem hundrede kampvogne og mange andre landmål ud. Og sytten flere fly.
  I Det Tredje Rige godkendte de også sjette grad af Jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter, til dem, der når tusinde nedskudte fly, eller det samme antal knuste kampvogne.
  I dette ridderkors skulle der have været påsat mindst hundrede diamanter, og det ville have været større end andre ridderkors. Så prisen var ikke kun hæderlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyver hen over himlen. De skyder deres Yankee-fly ned og synger gennem tænderne:
  - Smukke piger,
  Gode venner...
  Ville være formidable fyre -
  Og flotte spark!
  Albina rettede flypistolen ved hjælp af sine bare tæer, dunkede amerikaneren og knirkede:
  - Lys af muntre øjne!
  Og blinkede til sin partner. Hun afskar sin modpart. Hun slog fjenden i stykker med sine bare tæer og kvidrede:
  - For kommunismen og vores glorværdige sejre!
  Albina korrigerede sin partner og skød Yankee-flyet ned:
  - For den ariske kommunisme!
  Og begge piger brød ud i grin.
  I mellemtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tabte klart til den bedste fjende inden for teknologi og træning og brugte endda udenlandske divisioner.
  Især Yankees har den vigtigste Sherman tank. Nå, hvor er han imod den vigtigste tyske E-50. Nazisternes maskine havde en frontalpanser på 250 millimeter, sidepanser på 170 millimeter og en vægt på halvfjerds tons med en motor på 1200 hestekræfter med et motorboost.
  Det skal bemærkes, at Sherman ikke engang kunne trænge ind på den tyske side, da rustningen på E-50 er skrånende. Selv Sherman med en sytten fods pistol, Firefly, tog ikke rigtig en tysker om bord. Men denne tank var ikke massiv.
  Og tyskerne tog selvsikkert den amerikanske kampvogn fra fem kilometers afstand. Desuden har han en høj silhuet. Amerikanerne havde Pershing noget bedre. Men denne kampvogn var ikke så massiv som Sherman, og stadig var dens 90 mm pistol ikke nok til en effektiv kamp.
  Kun "Superpershing" kunne trænge den tyske E-50 ind i siden. Fordelen ved en pistol og en kaliber på 90 mm og en løbslængde på 73 EL. Men på den anden side er skudhastigheden kun fire skud i minuttet mod tolv for den tyske E-50, og vægten på halvtreds tons er for stor til en motor på 500 hestekræfter. Ja, og rustningen er utilstrækkelig. I panden på den tyske hovedmastodont brød amerikanerne stadig ikke igennem. Og Fritz'eren havde også en E-75 med en 128 mm kaliber kanon og en 210 mm sidepansertykkelse under skråninger, med endnu bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekræfter.
  Så lige fra begyndelsen tabte USA. Kun T-93 kampvognen, mere præcist en selvkørende pistol, der vejede 93 tons, med en frontal pansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne bekæmpe de tyske mastodonter frontalt.
  Men køreegenskaberne for denne selvkørende pistol var ligegyldige, ligesom skudhastigheden var. Og tyskerne ødelagde det med fly.
  Så amerikanerne som helhed havde det ikke godt og tabte håbløst.
  Og de tyske tropper kom tættere og tættere på New York og Washington.
  Truman bønfaldt Hitler for fred.
  Men Führeren ønskede kun fuldstændig overgivelse uden nogen betingelser. Washington var omringet. Og nazisterne begyndte et angreb på den amerikanske hovedstad.
  Gerdas kampvognsbesætning kæmpede for en lysere morgendag. Og han vandt uden problemer.
  Pigen begyndte endda at skyde ikke kun med sine bare tæer, men også med de karminrøde brystvorter. Og det hjalp meget.
  Charlotte skød også ved at trykke sine rubin brystvorter på joysticket og kvidre:
  - Kommunismens storhed ligger i ikke at være en fisk, men en hval!
  Christina, skydende, trykkede på knapperne på joysticket, bemærkede:
  - Og vi tyskere vil bygge den største af kommunismen!
  Magda, der skød røde brystvorter mod sine modstandere, udsendte aggressivt:
  - Den lyseste kommunisme! Kun op, ikke et skridt ned!
  Gerda pegede på kanonen med sine bare tæer og vendte den amerikanske haubits med et velrettet skud, bekræftede:
  - For den ariske kommunisme!
  Efter Washingtons fald kapitulerede Amerika snart. Og det skete den 31. januar 1947.
  Anden Verdenskrig er forbi. Og Hitlers magtovertagelse faldt sammen med Amerikas kapitulation.
  . KAPITEL 2
  Der så ud til at være en lang periode med fred. Faktisk er alle krige forbi, USA er taget til fange, og hvad mere kan man ønske sig? Men der var endnu en supermagt med kolonier: Japan. Og Hitler ville også erobre den.
  20. april 1953 begyndte en ny krig for genopdelingen af verden. USSR eksisterede stadig i en afkortet form. Militæret, der kom til magten efter Stalin, satte Voznesensky som den formelle hovedregering. Denne leder formåede delvist at genoprette den russiske økonomi. Og han tilbød Hitler USSR's deltagelse i krigen mod Japan. Han indvilligede, men på betingelse af, at Rusland kun ville returnere Primorye, Sakhalin-øen og Kuril-kæden, som tidligere var fanget af samuraien.
  Så Voznesensky fik en ny chance for at genoplive USSR og delvist rehabilitere imperiet.
  Kampene udfoldede sig i fuld kraft.
  Alenka og hendes hold kæmpede på en ny, eksperimentel T-11 kampvogn. Denne bil var tung og godt beskyttet. Hendes frontalrustning nåede 300 millimeter med en maskinvægt på otteogtres tons og en 130 mm kaliber kanon. I mellemtiden er hovedtanken T-54 stadig i USSR, hvilket heller ikke er dårligt overhovedet.
  Og Alenka og hendes partner skyder fra en kraftig pistol på lang afstand. Japanerne har selvfølgelig deres egne biler. Her er især E-75, kopieret fra den tyske model på licens. Men denne tank er allerede noget forældet.
  Og Alenka slår ham ud med sine bare tæer. Og hun sender projektilet nøjagtigt ende-til-ende.
  Pigen kvidrer:
  - Ære til kommunismens æra! Ære til Lenin i hjerterne!
  Dette er faktisk en skønhed af højeste standard.
  Anyuta skyder også med sine bare fingre af mejslede ben og knirker:
  - Jeg er en meget sej kriger, og det er som en urdukke!
  Alla fyrer også på skift. Denne pige tæskede samuraien og sagde:
  - I lysets, varmen og vindens navn!
  Og selvfølgelig at bruge bare fødder.
  Og så landede Maria. Hun er en pige med enorm åndelig styrke. Hun smadrede en japansk tank og kvidrede:
  - For mægtig kommunisme!
  Og bukkede under for hendes bare hæl.
  Og til sidst skød hun ved hjælp af en bar fod og Marusya. Pigen ramte fjenden og hvæsede:
  - Ære til æraen af en bedre verden!
  Og hvordan hun fløjter ... Dette er virkelig en meget sej pige.
  Den sovjetiske kampvognsbesætning gør et godt stykke arbejde og henter regninger. Piger tager selvfølgelig hurtigt føringen. De har også den bedste bil til den røde hær.
  Og Gerda kæmper på en pyramideformet kampvogn. Denne bil er allerede mere avanceret og har kun to besætningsmedlemmer.
  De skyder sammen med Charlotte mod japanerne, og de er ekstremt effektive.
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer og ramte den japanske bil og hvæsede:
  - Og samuraien fløj til jorden under presset af stål og ild!
  Charlotte skød også mod hende ved at bruge de bare fingre på hendes mejslede ben og hvæsede:
  - Men vores Wehrmacht fra taigaen til det britiske hav, alle er millioner af gange stærkere!
  Magda og Christina kæmper i en anden pyramideformet tank.
  Terminator-piger er ekstremt stridbare og kolossale i styrke.
  Og så skyder Christina, bruger sine bare tæer og slår japanerne.
  Så skriger han:
  - Vores æra med sejre forude!
  Magda skyder også på fjenden. Nedbryder tårnet fra samuraien og hviner:
  - Og præstationerne venter endnu køligere!
  Og igen, med bare tæer, profiterer han på systemet, og ødelægger fjender.
  Ja, der er piger, der vil stoppe en galoperende hest og gå ind i en brændende hytte.
  Krigerne overvandt fjenden og tog gradvist opad.
  Japan tabte. Og tyskerne brugte et formidabelt våben - diskoteker.
  Disse flyvende tallerkener kendte ikke lige.
  Her kæmper Agatha og Adala på en diskette. Krigere styrer maskinen ved hjælp af joysticks og implementerer denne mest kraftfulde enhed. Og så knuser de modstandere. Og de rammer med varmestråler fra luften. Bogstaveligt talt ødelægge rivalernes magt.
  Agatha skyder mod fjenden og brøler:
  - Gal min passion!
  Og med en bar, rund hæl, som om man trykker.
  Adala, der skyder på fjender, erklærer selvsikkert:
  - Det er kun magt!
  Og han bruger også sine bare tæer mod fjenden.
  Pigerne spredte sig virkelig. Og sådan, lad os sige lige kæmpende skønheder.
  At der næsten ikke er noget tilbage af Japan.
  Landet med den Rising Sun var ved at tabe. Og ak, det virkede næsten håbløst.
  Samuraien stod over for teknologisk overlegenhed. Og en meget seriøs modstander i forhold til operationel planlægning.
  Japan besejrede Rusland i sin tid, men nu tabte det til koalitioner.
  I slutningen indledte Det Tredje Rige endda et atomangreb på øerne, og den opgående sols land kapitulerede.
  Som et resultat blev erobringen af kolossale lande fuldført. Det tredje rige kæmpede dog lidt mere i Latinamerika og gennemførte yderligere beslaglæggelser af territorium.
  Men når hele verden er under Det Tredje Rige, driller det stadig frie USSR Führeren.
  Og den 20. april 1957 begynder aggressionen mod Rusland. Og kolossale kræfter rykker frem mod USSR.
  Hvad kan Den Røde Hær regne med under disse forhold? Kræfterne er allerede meget ulige.
  Men tilsyneladende har russere og andre nationaliteter stadig nogle beregninger.
  Især på Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova. En dreng og en pige på tolv år er udsendt med en særlig mission for at hjælpe USSR med at overleve og vinde.
  Det er børnene og fire demiurgepiger med dem!
  Og de kæmper rigtig hårdt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kæmper mod nazisterne.
  Piger traditionelt barfodet og i bikini. Og dette er deres credo. De kæmper med vild vildskab.
  Natasha, der skyder fra et maskingevær, bemærker:
  - Hvad er vi gode til, at vi forstår at kæmpe!
  Zoya, der skød mod fjenden, var enig:
  - Vi kan!
  Og kastede en granat med sine bare tæer.
  Augustina skriblede til nazisterne med et maskingevær og råbte med stor spænding og kastede en granat med sin bare hæl:
  - Jeg er ondskabens ødelægger!
  Svetlana, der også skød mod fjenden og skød præcist, mejede fjenderne ned og kastede en pose sprængstof med sin bare fod, på grund af hvilken tanken vendte, udsendte provokativt:
  - Jeg vil male Det Tredje Rige til pulver!
  Og pigen stak tungen frem igen.
  Oleg Rybachenko kastede en dødsgave mod fjenden med et barnligt ben af morderisk magt og udstedte:
  - En soldat bruger nogle gange prostituerede i sin ferie, en politiker bruger altid en prostitueret, der bruger vælgere både på arbejde og i hvile!
  Margarita, der afskar de fascistiske skabninger og sendte morderiske dødsgaver, udbrød:
  - En soldat betaler prostituerede, hvad han tjener med sit blod, en politiker er selv en prostitueret, og han bliver betalt for at forkæle vælgernes blod!
  Det er krigerkvinder og monsterbørn. Med dem kan du kæmpe mod næsten ethvert monster. Og endda Hitlers.
  Natasha, der skød mod nazisterne og forsvarede Moskva, sang:
  - Vi er knust af hordens åg,
  Vi er undertrykt af de vantros åg ...
  Zoya, der skød mod Fritz'en og affyrede sine bare tæer med fødderne, udstødte en morderisk fløjte:
  Men det koger i vores årer
  Slavernes himmel...
  Augustina, der skød mod nazisterne og handlede meget energisk og gav en granat med sin bare hæl, fortsatte:
  Og fra de vidunderlige kyster,
  Til Kolymas kyster...
  Svetlana sang med vild passion og legede med benmusklerne, og pressefliserne gav ud:
  Alt dette er vores jord,
  Alt dette er os!
  Og her var pigerne, må jeg sige, med stor indbildskhed og kolossal aggression.
  Og de evige udødelige børn Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova er også superklassekrigere.
  Oleg Rybachenko kastede en eksplosiv pakke med sine bare tæer af dødelig kraft og fløjtede.
  Forbløffede og forbløffede krager faldt over nazisterne, som gennemborede deres hoveder.
  Oleg Rybachenko kvidrede:
  - En soldat skyder, sender en kugle til fjenden i brystet, en politiker dræber, smutter en gris ned i lommen og galde i leveren!
  Margarita Korshunova kastede også først med sine bare tæer en dødsgave med dødelig kraft. Og han vil også fløjte, bringe en ravn ned over fjenden, bryde gennem tanktårnene.
  Pigen kvidrede:
  - En soldat i kamp råber hurra, en politiker tier heller ikke, men hvis en kriger bliver slået i kamp, så fordi et råb, ak, ikke er et skjold!
  Ingen kan stoppe dem, intet kan besejre dem. Onde hun-ulve knuser fjenden, onde tigre hylder heltene.
  Eller måske heltinder. Her er de gambling piger af den højeste flyvning af en fugl.
  Og hvis de kæmper, så fra hjertet....
  Og Alenka med sin besætning på T-13 kampvognen. En maskine, der er klar til at modstå de tyske, pyramideformede sammensætninger. Pigen skyder på fjenden og synger:
  - Vores kampvogne, det er bare et mirakel,
  Fra ørkener til det nordlige hav!
  Vi vil rive dig fra hinanden, tro Judas,
  Det frygtelige udyr vil blive ødelagt!
  Anyuta bekræftede med raseri og skød også mod fjenden ved hjælp af hendes bare tæer:
  - Jeg vil rive fjenden og male dem til pulver.
  Alla skiftedes til at angribe fjenden ved hjælp af hendes bare tæer og kvidrede:
  - For den røde kommunismes storhed!
  Maria tæskede også fjenden, lavede et velrettet skud med sin bare underekstremitet og brølede:
  - For smukke sejre!
  Marusya bevægede også ved hjælp af sine bare tæer fjenden, som om hun ramte ham, og råbte:
  - For kommunismens højeste ideer!
  De fem bekæmpede nazisterne som terminatorer.
  Oleg Rybachenko sprængte møllen med sine sværd, huggede nazisterne og kvidrede:
  - En soldat er ikke altid en stjerne, men herligheden af hans bedrifter forsvinder ikke gennem århundreder, en politiker sigter altid efter rollen som en lyskilde, men hans skændsel er dækket af skimmelsvamp!
  Margarita Korshunova hakkede også ved hjælp af en sommerfugleteknik og knirkede:
  - Soldaten arbejder med en skarp bajonet og stikker med god samvittighed, politikeren slår tommelfingeren ved hjælp af en tunge, hvis skarphed er blottet for samvittighed!
  Og børneterminatorerne, hvordan man fløjtede og nedkæmpede nazisterne lamslåede krager.
  Og sovjetiske piloter kæmpede også i himlen. Især Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kæmpede som episke kvindelige helte. Ved hjælp af bare tæer sendte de luftprojektiler. De ramte fjenderne meget passende.
  Anastasia trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joystick-knappen, slog fascisten og kvidrede:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Den halvnøgne Akulina skød mod fjenden ved hjælp af jordbærnipler:
  - Ære til Sovjetunionens helte!
  Det er varme og stærke piger her. Hvordan de kæmper som rigtige udyr. Og de har overmenneskelig lidenskab og kolossal styrke.
  Anastasia, der knuste nazisterne, sang:
  - Over den uheldige planet hang,
  Onde Fritz syder mørke...
  Besætteren hader sin økse,
  Skærp og hug hovedet af!
  
  Han er dog ikke en bonde,
  Og gå ikke for evigt under åget ...
  Forvandler onde fjender til ildsjæle,
  Vil blive verdens hersker!
  Oleg Rybachenko kastede i mellemtiden et par ærter med udslettelse med sine bare tæer og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste, der tvinger hjerter til at slå i forening!
  Og så sagde terminator-drengen:
  - En soldat kan drikke for meget vin og skide sig, men han vil ikke som en politiker hælde verbal diarré uden mål i fuldskab!
  Margarita Korshunova tog og huggede med sværd i form af en propel mod fjenderne og skar dem af.
  Og hun kvidrede og blottede sit ansigt:
  - En barfodet pige er klar til at løbe efter sin elsker uden frygt, men med hvilken forskrækkelse lader vælgeren sig sko af politikere!
  Og så er der Elizabeth på T-55 kampvognen. En maskine med en kraftigere 105-millimeter kanon end T-54 og klar til at bekæmpe fjender.
  Piger i tanken, selvfølgelig i kun én bikini.
  Elizabeth trykkede på joysticket med sine bare tæer, skød ret præcist mod fjenden og kurrede:
  - For kommunismens Rusland!
  Så skød Ekaterina på skift og brugte den skarlagenrøde brystvorte til at skyde.
  Hun ramte den nazistiske kampvogn og kurrede:
  - For succes med at opbygge kommunismen!
  Elena skød også mod sin modstander med sine bare tæer. Hun smadrede tønden på en pyramideformet tank, gjorde det hele passende.
  Så kvidrede hun:
  - Det lyseste vi vil have kommunisme!
  Så lupanula og Euphrasia, selvom hun normalt bare er en chauffør. Men pigen ramte meget præcist og slog næsen af den nazistiske kampvogn.
  Så kurrede hun:
  - Vores kommunisme er lysere end solen!
  Pigerne på tanken er barfodede og i bikini ser meget smukke og karismatiske ud. Og de har bryster med sådanne skarlagenrøde brystvorter.
  Elizabeth sang med glæde;
  Lad os knuse åget, tro fascismen,
  Jeg flytter bjerge, hvis det bliver nødvendigt...
  Der vil komme en æra, kommunismens æra,
  Jeg vil flyve til himlen med en sang!
  Og igen vil pigen med sin skarlagenrøde brystvorte trykke på joystick-knappen og ramme nazisterne.
  Så Fuhreren vil ikke finde det lidt.
  Med sådanne piger er det klart, at USSR stadig er i live, og Hitler kan ikke bryde det så let.
  Og med sådanne drenge og en pige som Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, endnu mere.
  Terminator-drengen slog ud med sine sværd og knirkede:
  - Politiker, det er en ræv, som vælgerne er bosiddende i et hønsehus for, men fortærer kødet af dem, der har intelligensen som en kylling, vil en politiker helt sikkert smutte et svin!
  Margarita Korshunova kastede et par udslettelsesærter med sine bare tæer og kvidrede:
  - Soldater kæmper mod haner, der lægger guldæg, for kalkungeneraler, som igen bliver fortæret af rævepolitikere!
  Oleg Rybachenko fløjtede og væltede krager i hovedet på de fremrykkende fascister og kvidrede:
  - Soldaten løber på angrebet, troende på sejr, politikeren bagved vil under alle omstændigheder give fighteren skylden for at afvige fra principper!
  Margarita Korshunova slog også kragerne ned med en fløjte og ødelagde dem, bragte dem ned på hovedet af Fritz'en, knirkede:
  " Soldater trækker sig nogle gange tilbage, fordi lykke er foranderlig, men politik er altid udleveret, deres lykke er i podlyanka og glider en gris!
  Oleg Rybachenko løb igen vindmøllen med sine sværd og hylede:
  - En barfodet dreng er for klog til at lade en politiker køre ham under hælen!
  Margarita Korshunova holdt en machaon-reception med sværd og knirkede:
  - Når en piges bare fødder bliver såret af skarpe sten, sårer de en mands hjerte, men politikere, der tvinger dem til at nippe til kålsuppe med bastsko, slår vælgernes lever!
  Oleg Rybachenko bukkede under med sin bare drengehæl for den morderiske dødsgave og råbte:
  - En soldat leder ikke efter døden, han vil leve, en politiker leder ikke efter en måde at opfylde sine valgløfter på - han vil tjene penge på vælgerne!
  Margarita Korshunova tog den og kastede med sine bare fødder en tynd skive, skar tårnene af kampvogne af og brølede:
  - En soldat er altid ung af sind, endda ved at blive grå, en gammel slyngelpolitiker sidder i leveren, og en skaldet djævel selv med tykt hår!
  Oleg huggede igen med sværd i stil med en machaon og knirkede:
  - I oldtiden havde en soldat et sværd, så blev han erstattet af et maskingevær for at gøre det nemmere at dræbe fjender, og en politiker på det tidspunkt havde et våbensprog - det er umuligt at opfinde mere dødbringende!
  Margarita Korshunova bemærkede aggressivt og slog med vildt raseri mod fjenden:
  - En soldat er en slags krigsmaskine, men forbliver en mand, i politik er der intet menneskeligt - han er en krigsmekanisme mod fornuftige argumenter!
  De arbejdede meget aktivt og med unge titaners kampentusiasme.
  Men tyskerne og deres hær presser på.
  To piger flyver med Yu-888: Isabella og Zaira, smukke blondiner. De smider bomber. Men så dukker Yak-23'eren op fra siden.
  Isabella styrer ved hjælp af sine bare tæer luftgeværet og skyder mod den sovjetiske maskine. Tilføj derefter hastighed. Yak-23 er alligevel ikke for hurtig, og her er den også i en overlæsset udgave, og kan ikke hamle op med den tyske bil.
  Pigerne slår i glasset med deres bare hæle og knirker:
  - Vær berømt, vores hær er hellig!
  Og hvordan vil tungerne vise sig!
  Og den sovjetiske bil kom under beskydning fra to bagerste flykanoner og brød i brand, vand, som de bare fingre på pigeben gør.
  Zaira kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg vasker alle de røde soldater!
  Og blink blå øjne. Og hun ser den mest stridbare og intense ud.
  Og hvor elsker hun smukke unge mænd.
  Hendes ønske om at dræbe er dog meget mere.
  Da tyskerne landede efter bombning, drak Zaira noget øl. Og Isabella har udover øl også tilsat krebs. Pigerne spiste glade. De efterlod yndefulde, bare fødder fodspor på flyvepladsens rimfrost. Drengene slugte deres næsten nøgne skønheder med sultne og forlegne blikke. Hvor smukke piger er og samtidig forfærdelige.
  Isabella spurgte Zaira:
  - Tror du, at krigen snart slutter?
  Zaira bemærkede:
  - Ikke før sommer! Indtil vi tager Moskva, vil russerne ikke kapitulere!
  Den smaragdøjede blondine bemærkede:
  - Og efter Moskvas fald kan der stadig være slagsmål!
  Blondinen med blåt hår var enig:
  - Det kan de! Men det bliver ikke længere slagsmål, men pine!
  Og pigerne lo, spiste krebs og igen i kamp ... Mens vejret var forholdsvis flyvende. Og deres bare fødder efterlod yndefulde, bare fodspor.
  Isabella bemærkede:
  - Vi har alt smukt, endda spor!
  Zaira nikkede.
  - Tyske piger er perfekte!
  Og begge onde skønheder sang i kor:
  - Reich er perfektion,
  Reich er perfektion...
  Fra smil til gestus
  Frem for alt ros!
  Åh hvilken velsignelse
  Vid, at vi er perfektion
  Vid, at vi er perfektion
  Vid, at vi er idealet!
  Og igen bliver der kastet bomber over sovjetiske stillinger. Og folk dør. Mange mennesker dør af beskydning og bombning. Og fra skud af gaskastere og andre dødbringende enheder.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er meget smukke piger. Anastasia har allerede mange år, men ældes ikke, og ser meget frisk og ung ud, kun stærkt udviklede, store muskler får hende til at se ældre ud. Og hendes ansigt har ingen rynker eller net, med sart, solbrændt hud. Og Akulina er stadig ung i årevis. Begge skønheder er fremragende. De er esser af højeste klasse. Desuden er Pokryshkin, efter at han blev skudt ned af Friedrich Wolf, alvorligt granatchok og foretager ikke længere flere udrykninger.
  Anastasia manøvrerer en revet tønde. Og vælter en noget forældet ME-362. Herefter knirker heltepigen:
  - Vi styrter ørne på himlen!
  Akulina manøvrerer, en ræveslange, og skærer halen af Focke-Wulf-5 og kvidrer:
  - Rusland er bag os! Rusland er bag os!
  Pigerne er bestemt på vej frem. De tog ikke engang bh'er på i nogle tynde trusser, de kæmper mod. Men det hjælper meget i kampen. Det øger trods alt effektiviteten af virkningen af morderiske særheder.
  Anastasia laver igen en manøvre. Denne gang har hun en mere seriøs modstander end ME-462, som har otte brandpoints. Inklusiv fire flykanoner 30 mm kaliber. Og det er selvfølgelig en seriøs modstander. Kraftige våben giver dig mulighed for at afskære fjenden på én gang. Og du har kun én luftpistol...
  Anastasia kaster dog behændigt sit fly til siden og bevæger sig væk fra de flyvende blyfly. Ja, hun har kun en 20-millimeter pistol kaliber. Men hvis du skyder efter halen.
  Anastasia sang med et smil:
  - Junkere kom til min hale,
  Men så røg han...
  Irriterende hylede skruerne,
  De behøver ikke engang kors på deres grave,
  Kors vil falde ned på vingerne!
  Akulina fnisede og klippede Yu-588 og kurrede:
  - For sjove sejre!
  Og hun viste sine perletænder. Pigerne her er det bredeste og mest kolossale kampspil.
  Anastasia smider Yak-23 til side. De forsøger at slå hende ned igen. Trykker ME-462, bilen er seriøs.
  Anastasia sang rasende:
  - Og jeg ser en alvorlig,
  I Ivan den Forfærdeliges drøm...
  Jord i Sibirien fordelt,
  Du indfødte Rusland!
  Og krigeren slår igen den tyske bil ud. Først river hendes vinge. Får dig til at miste fart. Og så går det til halen. Tyskeren har gode chancer for at komme væk på grund af dykkets høje hastighed. Men ikke mod Witchers. For hun er et es af højeste klasse!
  Akulina er også i en hård kamp. Pigen hviler sine bare hæle på pedalerne og synger:
  - Udhold ikke slavernes ydmygelse,
  Lad os alle rejse os mod tyskerne...
  Lad os ikke tage flere fornærmelser
  Lad os knuse fjenden med en stålhånd!
  Her er Airacobra -5 imod den. Stærk maskine: fire maskingeværer og to 37-millimeter luftkanoner. Akulina sender sin bil som en slæde ned ad en bakke og undgår flygranater. Og dykker under maven. Han trykker på aftrækkeren med sine bare tæer... Og rammer præcist mod det sårbare mål.
  Og amerikanerbilen lyser op.
  Akulina sang med entusiasme:
  - Til sejren for kommunismens udødelige ideer!
  Anastasia kæmper også godt. Her er tre Mustangs imod hende. De ser ikke ud til at være så formidable som ME-462, hvis luftkanoner er i stand til at vælte med et enkelt slag. Mustangen, den amerikanske jagerfly, har ikke kun maskingeværer. Men på den anden side er der seks af dem, ret store i 14 millimeter kaliber.
  Anastasia skal manøvrere. En kuglestråle ridsede let vingen. Men der er et hit på tilgangen, og den amerikanske jagerfly er i brand.
  Anastasia sang:
  - Skøre hus i brand,
  Dæmonerne vil plage uendeligt
  En syndig mand vil få sit
  Den, der tilbad Satan!
  Og her er endnu en amerikansk bil, der er blevet opdraget ... Og dette er selvfølgelig en ret seriøs ansøgning.
  Den sidste Yankee-bil forsøger at komme væk. "Mustang" overgår Yak-23 i fart og formår at bryde væk. Anastasia skød på afstand.
  Og fik en amerikaner. Men det lykkedes ham, pustende med halen, at komme ud af kampen.
  Anastasia bemærkede:
  - Bang Bang! Savnet! Den grå kanin red af sted!
  Akulina kæmpede også med R-71. Et kraftigt køretøj med otte maskingeværer og en 37 mm luftkanon. Og også manøvrerende, sætter den ild til vingen af denne bil ... Og den fører til bagenden, skyder.
  Akulina sang:
  Solen griner
  Lyser klart for børn...
  Og smed igen sin bil til siden. Skyder på Yu-288. Denne maskine er forældet, men kæmper stadig. tysk, prøver at snige sig ud. Men han kan ikke skjule sig for pigen, der energisk trykker på pedalerne med sine bare, runde hæle, og bilen brænder.
  Anastasia bemærkede med et grin:
  - Det er sådan, de er bange for os!
  Og endnu en Focke-Wulf dækket!
  Akulina sagde rasende, mens han skød:
  - Verden skal respektere os, være bange,
  Pigernes gerninger kan ikke tælles...
  Komsomol-medlemmer er så gode til at kæmpe,
  Satan vil blive ødelagt!
  Og krigeren blinkede til sin partner. Selvom du ikke kan se det...
  Skønhederne er tilbage. Og det er risikabelt. Her begynder ME-462 at jagte dem. Skyder...
  Pigerne flytter. Tysk farlig bil. Akulinas vinge blev beskadiget, og træet brød i brand.
  Hendes kæreste nåede frem til landingsbanen. The Witcher fik den også ... Og den gennemborede skroget, og olien sivede ud, hvilket beskadigede motoren en smule.
  Pigerne er tvunget til at opgive flyveturen indtil videre. Deres biler bliver repareret.
  Og han løb barfodet gennem sneen. Stræk deres stærke og muskuløse kroppe.
  Begge piger er solbrændte. Rødhåret, hvis hår i vinden som USSR's banner, og blond.
  Anastasia spørger sin partner:
  - Jamen, hvordan tror du, vi vil slå tyskerne?
  Akulina svarede ærligt med et suk:
  - Hvis bare tyskerne ... Hele den kapitalistiske verden på motorer!
  Den rødhårede nikkede bekræftende.
  - Fjenden er meget stærk. Men hvad forventede du?
  Krigen er hård, men krigernes tro på sejren er urokkelig, og med sådanne mennesker kan man flytte bjerge og besejre Hitler.
  
  Führeren gav ikke Storbritannien en chance under hertugen
  Hitler stoppede ikke tropperne under Dyuker. Og den britiske hær blev dels besejret og dels taget til fange. Dette forårsagede briterne et kolossalt chok. Og som et resultat blev Hitlers tilbud om fred accepteret. Forholdene var moderate. Briterne vendte tilbage til Det Tredje Rige de tidligere erobrede tyske kolonier og de lande, der tidligere blev taget fra Tyrkiet. Og de anerkendte også, hvad der allerede var vundet og så vundet.
  Hitler, efter at have fanget en masse franske, belgiske, hollændere, og efter at have returneret sine tidligere tabte kolonier, faldt midlertidigt til ro. Det var nødvendigt at fordøje nye jorder.
  Grækenland blev også besat i det enogfyrre år, og Jugoslavien. Men det er slutningen på krigen...
  Führeren havde ikke travlt med at marchere mod øst. Stalin drillede ikke gæssene, i hvert fald ikke endnu. Men det tredje rige fortsatte med at forberede sig på krige. Og i 1944 berørte sagen striden om det nordlige Bukovina. Führeren krævede, at Stalin returnerede disse lande til Rumænien, da de ikke tidligere havde tilhørt det russiske imperium.
  Stalin, som på dette tidspunkt allerede havde underbemandet hundrede og tyve tankdivisioner, blev stædig. USSR var et land, der allerede havde afsluttet oprustningen, og halvtreds tusinde kampvogne er et seriøst argument.
  Hitler, på den anden side, promoverede netop frigivelsen af Panther-2 og Tiger-2, mere avancerede kampvogne med kraftige våben. Sandt nok havde disse maskiner kraftigere motorer end i den virkelige historie. Det tredje riges jetfly er ikke dårligt, men det er også lige begyndt at slappe af.
  USSR har overlegenhed i antallet af fly.
  Det er rigtigt, at Hitler har mere mandskab, inklusive kolonitropper, og et generelt højere økonomisk potentiale.
  Kort sagt: den 22. juni 1944 begyndte en ny krig. Begge sider anklagede hinanden for aggression. Kampene foregik i grænseområderne med varierende succes. Måske gik Den Røde Hær glip af sine chancer ved at handle ubeslutsomt. Måske tøvede Stalin selv med, om han skulle gå dybt ind i nazisternes positioner.
  Under alle omstændigheder kunne tyskerne gå lidt dybere ind på sovjetisk område og blev stoppet. Kampene rasede på himlen. ME-262 jetflyet var uden sidestykke i hastighed og kraftigt bevæbnet, men ikke pålideligt nok under flyvning. Noget mere effektiv var ME-309, med meget kraftig bevæbning, tre 30 mm kanoner og fire maskingeværer med en høj hastighed på 740 kilometer i timen.
  Tyskerne som helhed var stærkere inden for luftfart, og deres esser var de sovjetiske overlegne. Men det er heller ikke så tydeligt. Krigen sluttede for hurtigt for Tyskland, og der blev ingen erfaring.
  Kampene viste, at KV-serien af tunge kampvogne var forældede både moralsk og fysisk. "Panther" -2 viste sig at være en god tank. Og hun blev prioriteret. T-34 var ikke dårlig, men allerede forældet. Ineffektive hjulbæltetanke blev stadig produceret i USSR. Så der var en udveksling af slag mellem to ufuldkomne hære ...
  Om vinteren frøs frontlinjen ... I foråret 1945 forsøgte sovjetiske tropper at rykke frem, men satte sig fast i forsvaret af Wehrmacht. Kampene stod stadig på langs grænsen. Tilnærmelsesvis var kræfternes paritet. Men situationen kan blive værre. Tyskerne forsøgte også desperat at trække Japan med i krigen.
  Samuraien kørte fast i Kina, ude af stand til at sluge hele på denne måde, for tyk og et stort stykke.
  Men situationen har stabiliseret sig. Og Hirohito foreslog en våbenhvile til Chiang Kai-shek som en mulighed. Og en midlertidig opdeling af indflydelsessfærer for at løse deres hænder i nord. Træt af en langvarig krig, var kineserne enige.
  Og nu er der opstået en reel trussel om, at Japan allerede i slutningen af maj 1945 åbner en anden front. Og det fascistiske Tyskland har sammen med satellitter og kolonier meget flere menneskelige og økonomiske ressourcer end USSR. Og det øger produktionen af våben mere og mere. Desuden har tyskerne mere avanceret teknologi end USSR, især i jetfly!
  Stalin forsøger at finde en vej ud af denne situation. Forbind for eksempel Storbritannien med krigen. Men hun har selv problemer i kolonierne, især i Indien. Ja, USA ønsker ikke at bekæmpe Det Tredje Rige og Japan. Desuden gennemførte Hitler ikke masseundertrykkelse af jøderne og havde endnu ikke ry som et monster i Vestens øjne.
  Så forsøg på at finde nye allierede mislykkedes. Japan var på den anden side ivrige efter at hævne Khalkhin Gol og gentage fortidens succes. Og efter indgåelsen af en våbenhvile i Kina blev yderligere styrker løsladt fra hende. Og samuraierne er endnu ikke gået ind i krigen med Storbritannien og USA.
  Og den 30. maj skulle Japan erklære krig mod USSR og angribe langs hele grænsens omkreds og tildele den sovjetiske base i Vladivostok et knusende slag, hvilket er et meget farligt træk. Og slaget fra de japanske tropper burde være stærkt.
  Kejser Hirohito overvågede personligt de sidste forberedelser til den nordlige offensiv. Den generelle plan sørgede for en invasion af Mongoliet og Primorye ... Det er generelt logisk at undgå at tvinge den fuldt strømmende Amur-flod, og faktisk at bruge din numeriske overlegenhed, især i Mongoliet.
  Den eneste bekymring var tilstanden af tankflåden i landet med den Rising Sun. Selvom lette kampvogne bliver overført fra metropolen til kontinentet... De knytter store forhåbninger til tegningerne af den tyske T-4 kampvogn med en ret langløbet pistol. Den lette vægt på femogtyve tons og den kraftige frontalrustning gør køretøjet velegnet til kampbrug.
  Men det skal stadig produceres i massemængder. Der er også alternative ideer - at kopiere T-34 ... Heldigvis er der dokumentation for det. Bare installer en tysk kanon - den har bedre ballistik.
  Kejseren beordrede selv begge kampvogne til at blive sat i produktion hurtigst muligt. Men denne gang, og det er bare ikke nok. Det vil begynde at sne eller endda kraftig regn, og du vil kæmpe mod djævelen eller to ... Sandt nok er alternative stier også mulige. Ja, og Mongoliet kan kæmpe selv før snefaldet ...
  Men hovedrollen vil blive spillet af infanteri, kavaleri... I alt er der fire millioner infanterister i første led, en væsentlig del har allerede kamperfaring, andre veltrænede rekrutter - Japan har en enorm trækreserve. Der er få tanke - lidt mere end to tusinde, og alle er lette ... Nogle kan ikke engang kaldes tanke - kiler. Der er heller ikke meget transport, det kan ikke sammenlignes med Wehrmacht ... Selvom der er håb om, at russerne heller ikke har det godt med dette. Der er mere end fem tusinde fly i første linje, dog er bombefly som regel af taktisk niveau, men der er dykkebombere, der ikke er ringere end Yu-87. Generelt er luftfartsflåden ikke svagere end den tyske i den 41, bortset fra at med Yu-88-analogen er Japan også værre end den tyske.
  Men intet, der er nok råmaterialer, der er nok arbejdskraft, Amerika kan ikke få dem. Det vil være muligt, efter at have fordøjet kolonierne, at levere tropper på højeste niveau.
  Men dette er i fremtiden, men for nu ... For nu skal du tilsyneladende betale store tab for hvert skridt! I Japan er en soldats liv ikke særlig værdsat. Døden betragtes som en dyd, et godt valg!
  Flyttede øer, hvor hundrede millioner nation er trang, grusom moral, Bushido-kodeks. Det efterlader et aftryk, og man ser på folk på myrer. Du tænker, hvor mange af dem du stadig kan ofre for ikke at tabe krigen.
  Ikke villig til at være i rollen som en skurvogn. Og manglen på mænd kompenseres af polygami - de er trods alt ikke begrænset af kristen moral!
  Så allerede i det første led er der styrker svarende til Wehrmacht inden for luftfart og infanteri (med dårligere mekanisering, men i det mindste ikke ringere i mod!), Sandt nok vil japanerne i kampvogne og artilleri være mærkbart svagere end Wehrmacht fra Wehrmacht. enogfyrre år.
  Men på den anden side er kejseren sikker på dette, og langt færre kræfter vil blive stillet op imod dem. Derudover har tyskerne på grund af det lange fravær af universel værnepligt mangel på regulære officerer. Japan kendte ikke denne ulykke. Det betyder, at i Land of the Rising Sun er militærpersonalet, især midaldrende, bedre forberedt end deres tyske kolleger. Og om et par måneder vil kampvogne "Karas" kopieret fra T-34, men med en bedre pistol, begynde at ankomme i massemængder. Og så vil de tale med Det Tredje Rige på lige fod!
  Så Hirohito har generelt allerede besluttet alt. Datoen er sat til den 30. maj. I Japan betragtes 30 som et harmonisk tal, ligesom maj måned. Bare en ferie og tid til at starte. Og de vigtigste forberedende aktiviteter vil være afsluttet på denne dato.
  Der er mange kvindelige ninjaer i det kejserlige palads. De udfører en dobbelt funktion, tjener kejseren og bevogter pålideligt Japans officielle guddom.
  Pigerne her er anderledes, selvfølgelig er der flere japanske kvinder, men der er også rødhårede, blondiner, brunhårede kvinder. Tøjet er også varieret, og meget rigt, og beskedent, og slet ikke i bikini. De er forenet af det faktum, at de alle uden undtagelse er unge, smukke, skatere og ... barfodet. I Japan er det kutyme, at tjenestepiger går sådan i huse eller paladser. Men ikke mænd, selvfølgelig... De, der tjener drengen, som endnu ikke er femten år, går også barfodet.
  Selve paladset er luksuriøst; i de seneste uger er der blevet tilføjet forskellige pelsprodukter, skind og trofæer til det.
  Og efter ordre fra kejseren bygger de endda en ny ... Hirohito besluttede at opføre en bygning til ære for sejrene - en bygning, der fordoblede højden af Eiffeltårnet. Men mens de er under verdens største palads, rydder kinesiske arbejdere stedet. Krigstidens vanskeligheder, selvom der nu er en overflod af arbejdere, er det vigtigt, at råvarer, der er meget mere sparsomme, ikke flyder væk. Til udvikling af miner, restaurering af de tidligere, der blev generobret fra Storbritannien og USA ...
  Yamamoto gik ind i kejseren og bukkede dybt og ønskede det store helbred... Videre en ren forretningssamtale.
  Storadmiralen foreslog at gentage, hvad der allerede var sket i Port Arthur i 1904, da den 27. januar den japanske flåde forræderisk angreb det russiske imperiums flådebase.
  Kun denne gang var det planlagt at slå til med styrkerne fra slagskibe og hangarskibe, ja, selvfølgelig, med lokale flotiller, destroyere. Den japanske flådes styrke er overvældende: hvilket betyder, at de stadig skal bruge den. Spørgsmål opstod endnu, om man skulle ramme Petropavlovsk-Kamchatka?
  Hirohito kommenterede:
  - For at plante straks på dette tidspunkt, vil det komme til at fjerne en del af styrkerne fra forsvaret af Hawaii-øgruppen, og det er risikoen for at miste det mest omdrejningspunkt i Stillehavsforsvaret!
  Yamamoto udstrålede selvtillid:
  - På den ene side har Deres Majestæt ret, men ... Yankees har nu ikke nok store styrker til at angribe. Det er usandsynligt, at de tør skynde sig lige nu, især i betragtning af, at vi for en uge siden sænkede yderligere to af deres hangarskibe med hjælp fra ninja-piger. - Storadmiral pegede mod himlen. - De har intet til at holde os tilbage, og til at støtte angrebet på Hawaii fra luften. Og hangarskibe og slagskibe bygges ikke hurtigt. - Selvom Mankurt er en skør fyr, men for at han skal blive nyttig i denne situation ...
  Kejseren svarede klogt:
  "Men det er netop derfor, han måske prøver at tage sin chance. For eksempel at lande på handelsskibe, mens USA har nok tonnage af konventionelle skibe.
  Yamamoto sagde også logisk dette:
  - Lad ham prøve! Vores fodsoldater har allerede formået at få fodfæste, og deres tapperhed og udholdenhed er kendt over hele verden. Fjender får ikke lov til at fange meget. Og så vil vores slagskibe og hangarskibe vende tilbage og afbryde forsyningen ... Og der kommer nye titusinder af lig og en fange. Og i dette tilfælde vil interne splittelser intensiveres endnu mere i Amerika, og endda en miniatureborgerkrig er mulig!
  Hirohito kunne lide den konklusion. Kejseren klappede storadmiralen på skulderen på en venlig måde:
  - Og hvad? Så vidt jeg kender amerikanerne, ved de faktisk ikke, hvordan de skal udføre hurtige landinger på en uforberedt kyst. Så en fælde venter dem!
  Yamamoto tilføjede med et smil:
  - Og næste skridt er et spring ind i Panamakanalen!
  Hirohito svarede:
  - Nej, admiral. Vi holder ikke landtangen. Amerika kan kaste en million soldater ind med nye Shermans og uundgåeligt kaste de svageste kræfter i havet. Derudover kan de amerikanske kapitalister stadig forlade Stillehavet, men de vil aldrig miste Panama, hvor råstoffer kommer fra Sydamerika. Dette er deres signal om at kæmpe til enden. Og så er der håb om, at Hawaii vil tiltrække alle deres styrker med en magnet, vi maler de amerikanske tropper, indtil den offentlige mening og krigens strabadser styrter Orlans imperium i kaos. - Kejseren tog et par slurke sort kaffe og tilføjede. - For USA er Amerika i sig selv en uindtagelig fæstning, men Hawaii, en forpost, er på fremmed territorium. Lad os begrænse iveren, indtil den vigtigste fjende er besejret. Nå, så vil vi falde på USA fra to sider. Glem ikke, at åbne en anden front vil kræve at minimere kræfterne på en af dem.
  Yamamoto accepterede kun delvist:
  - Norden er selvfølgelig det vigtigste for os, især i forhold til de langsigtede udsigter. Men han lænker praktisk talt ikke skibene. Efter Vladivostoks fald, i lyset af det hårde vejr, vil det, der bliver tilbage hos russerne, ikke længere distrahere os. Og så er mere aktive militære operationer mod USA mulige!
  Hirohito bekræftede:
  - Selvfølgelig vil de det! Du er min højre hånd og tronens støtte!
  Kejseren så på de smukke tjenestepiger og bemærkede:
  - Men nu påtager jordenhederne missionen med at ophøje Land of the Rising Sun og vil bære hovedparten af krigen. Så det bliver nødvendigt at give afskedsord til vores fodsoldater!
  Yamamoto skyndte sig at minde kejseren om:
  - Men han foreslog at tage nordpå om enogfyrre ... Selvom dette forslag sandsynligvis ikke var modent endnu på det tidspunkt!
  Hirohito bekræftede:
  - Ret! Vi er nu bedre forberedt på en langvarig krig i nord. Vi har både olie og bauxit, metaller, kul, arbejdskraft... Vi har alt at kæmpe længe og med succes. Vi er blevet stærkere, og vi er meget bedre forberedt end i den 41. Kort sagt, Yamamoto - gå hen og vind!
  Efter at have eskorteret den mest berømte japanske kommandant, Hirohito, besluttede han sig for først at lytte til en sang fremført af kvindelige ninjaer. Nå, så har jeg en behagelig samtale med generalerne fra landstyrkerne. Der er kun et par dage tilbage.
  På trods af at truslen om et angreb fra det militaristiske Japan blev ret reel efter Ribbentrops besøg i Tokyo, ved hjælp af bestikkelse og forræderi, overbeviste Mikado-agenter Vladivostok-kommandoen om ikke at sætte tropperne i fuld kampberedskab. Og som et resultat er Damokles-sværdet allerede bragt ind, og de fester i restauranten.
  Major Vinogradova greb den unge officer i håret, hun var et hoved højere end ham og klart stærkere:
  - Hvilken barm og en drukkenbolt! Hvorfor har du sådan et opløst hold! Denne fyr ligner mere en kahytsdreng end en officer. Måske til en start spræng det godt op, så al humlen kommer ud.
  Dubinin var flov:
  - Det her er Pasha Shoigu. Han blev sendt til kurser direkte fra Suvorov-skolen ifølge et forkortet program. Han er stadig en lille dreng, om to måneder er hans fødselsdag seksten år gammel.
  Vinogradova grimasserede ubehageligt:
  - Wow! På femten og allerede en officer! Det er, hvad krig gør! Og jeg vidste ikke, at mælke allerede modtog fuldgyldige titler.
  Dubinin trak på skuldrene.
  - I krig vokser børn tidligt op! Desuden skete der en historie med ham, som om han skrev den bedste historie om forsvaret af Moskva, og Zhukov bemærkede dette og rådede ham til at overføre drengen fra kadetter til officerer.
  Vinogradova blev venligere ved disse ord:
  - Godt! At han ikke er dum. - Hun truede som en skoleelev studerede med sin finger. - Generelt ikke dårligt, men ikke mere at drikke! Jeg kan lugte det, og min næse er som en hund, umiddelbart under domstolen! - En stærk kvinde, moden, men ikke mistet atletisk harmoni og friskhed, stak sin finger mod obersten. "Faktisk vil du betale for det her. Allerede en midaldrende mand, men opfører sig.
  Dubinin hostede vredt:
  "Faktisk er jeg treogtredive, men jeg er allerede blevet såret syv gange, så jeg virker gammel ...
  Vinogradova ville sige noget som svar, da et monstrøst brøl pludselig brød stilheden før daggry. Det var som om tunge kampesten faldt ned fra himlen, vinduesglasset sprængtes med det samme. Skår af hagl hamrede på bordet og landede endda i hænder og ansigter på berusede betjente. Vinogradova råbte som en kommandør:
  - Alle ud med det samme.
  Dubinin råbte som svar, så meget, at han næsten rev sine stemmebånd:
  - Det er tolv og atten tommer skaller! De japanske slagskibe af den største tonnage ser ud til at være på jagt, hvilket betyder.
  Vinogradova ramte i ærgrelse væggen med sin støvle. Fra et stik med en kyndig trofæstøvle revnede flisen:
  - Startede, men ikke som vi havde planlagt! Slet ikke! For pokker, vi skal straks tage eskadronen til havet og sænke flåden af landet af smaløjede aber.
  Da han faldt på alle fire, mumlede kaptajnen af første rang (ellers oberst):
  - Der er kun våben på min destroyer og på et par små trug. Vi har ikke engang et svar.
  Vinogradova viste en tung knytnæve:
  - Nå, du og æsler! Den kvindelige kriger med blåt hår som en rasende tsunami brølede. - Men du skulle have kystartilleri! Det var trods alt ikke alle, der blev sendt til vestfronten, såvel som luftfarten. Det har trods alt været talt om i årevis, at Japan kan gå ind i krigen når som helst.
  Allerede temmelig såret Dubinin, ville han sige, men igen buldrede det, fragmenter regnede ned. Sirenen jamrede og advarede om ankomsten af fly. Dubinin rejste sig med stort besvær og råbte og blokerede for Vinogradovas rumlen:
  - Vi har luftfart, og kystbatterier, selvom de ikke er i et komplet sæt, er tilgængelige. Lad os svare!
  Piloten knurrede, mens hun løb gennem gaderne:
  - Jeg ville bare løbe hen til min fighter, og jeg vil plante de her japper, det ser ikke ud til nok. De vil stadig betale for Tsushima og Muduen.
  Shoigu, der havde skåret halvdelen af sit øre af, var enig:
  - Ja, de vil betale! Ja, endda med en procentdel!
  Der var eksplosioner og forsinket kvidren fra luftværnskanoner. Generelt blev det meste af luftforsvaret i Vladivostok fjernet tilbage i det enogfyrre år for at styrke forsvaret af Moskva, så de mange punkter i myggekolonien i landet med den Rising Sun syntes ikke at være meget opmærksomme til sådan "støj". Japanske dykkerbombere kastede forårets "gaver" med et gennemtrængende skrig. Slaget blev påført både byen og flåden. De japanske fly er ikke for store, men kvikke, men slagskibene er tværtimod heftige. Her er den største af dem endda trang i havet, en længde på tre hundrede meter og kanoner på 460 millimeter. Indtil det lykkedes amerikanerne at sænke nogen af disse skønheder, og de overlevende sammen med krydserne ødelagde kysten. Det lignede stærkt det skurkelige angreb på Land of the Rising Sun den 27. januar 1904. Først da var der ingen luftfart.
  Dubinin følte, at han var ved at blive kvalt af at løbe. Han er ikke en supermand, men en simpel mand med syge lunger, fanget i en vanskelig situation. Og Victoria overhalede ham ikke meget. Jeg spekulerer på, hvor gammel hun er, hun ser næsten ikke mere ud end tredive, hendes bryster er store, og hendes skuldre er brede som en mands.
  Vinogradova vendte sig pludselig om og viftede med hånden:
  - Løb ikke gamle mand, følg mig! - Hun råbte med en sådan kraft, at lydbølgen lige ramte hendes ører. - Få destroyeren ud på havet så hurtigt som muligt.
  Eksplosioner buldrede i nærheden, affald faldt, en af dem faldt direkte på Vinogradova, og hun fangede det mekanisk med sine hænder. Terminatorpigen følte sig som en målmand, der med succes vandt et straffespark, fragmentet var rundt, varmt og lignede en bold. Angelica mærkede pludselig noget flydende strømme ned ad hendes arme. Pigen så på fragmentet, og så kom selv hendes jernkriger, hærdet af tre års krig (Sammen med det spanske), kvalme op til halsen. Hun havde et babyhoved i hænderne. Stakkels pige (det kan ses fra de korte pigtails med udskårne øjne. Vinogradova lagde forsigtigt hovedet på den revnede asfalt og krydsede sig:
  - Du havde ikke tid til at synde, ikke til at leve! Der er dog ingen synder større end Gud, derfor er der ingen større synd end ligegyldighed over for børns lidelse.
  Igen, et brøl, og fragmenter, ramte en pigen i støvlen og kradsede huden. Vinogradova ville allerede vende om og skynde sig så hurtigt hun kunne til landingsbanen, hvor hendes MIG tålmodigt ventede på den aggressive værtinde, men...
  Skarpt som et dolkeblad opdagede krigerens blik en ulidelig grimase af smerte i ansigtet på kaptajnen af første rang Vasilchikov, da hans øverste del af den afrevne krop fløj kastet op af eksplosionsbølgen. Pigen selv undgik næppe fragmentet. Selvom hun er en pige, greb hun for første gang til våben i det civile liv. Hun fangede allerede på en eller anden måde kinden, selv under den internationale kamp i Spanien. Som et resultat forblev et dybt ar, som i lang tid forkælede hendes udseende. Plus arrestationen og udsendelsen af obersten til en koncentrationslejr. Ganske vist var det i Sibirien på et skovningssted, at hun blev præsenteret for en meget stærk troldmand, som ved hjælp af salver og påkaldelse af ånder formåede at hele, som om han aldrig havde været, dette sår og flere flere. Ar modtaget under kampene med de hvide tjekkere, tropperne fra Kolchak, Denikin, Wrangel. Og hun lærte hende meget, så Vinogradova, det ser ud til, tilhørte den udvalgte slags mennesker.
  Hun fik mulighed for at tage af sted før tid ved hjælp af kvindelige charme, så hun blev bragt under en amnesti på trods af den vanskelige artikel. Pointen er selvfølgelig ikke så meget at overtale manden, men at sikre at festarrangøren ikke finder ud af dette. Og der er så mange svindlere af alle striber, at en snitch, på en snitch og en snitch, driver dem videre. Så du vil ikke rigtig accelerere, hvis din karriere er kær for dig.
  Det betyder, at Japan har en stor fordel inden for infanteri, luftfart og endda i kampvogne. Nå, i tanke er det fra vores side kompenseret af kvalitativ overlegenhed, og resten er meget værre. Selvom hvis man tager håndvåben, halter Japan også bagud i antallet af maskingeværer, for det meste har det våben. De fjernøstlige divisioner er dog dårligt udstyret med maskinpistoler. Der er ikke nok maskiner til alle. Så ... Kvalitetsmæssigt er der ingen overlegenhed i infanteriet, snarere, endnu værre, alle de bedste officerer overføres til den sovjetiske front, her bliver de værste tropper som regel ikke beskudt, idet de har et minimum af militær træning. Det betyder, at krigen begynder i en ekstremt ugunstig situation for USSR. Og en del nydannede reserver vil blive kastet mod øst...
  Vinogradova stak pludselig ind i branden. Det udbombede byhospital var i brand. Billedet er virkelig apokalyptisk, og kvinder, børn og gamle mennesker brænder levende. Her faldt babyen lige i ilden, og rundt omkring lød der et frygteligt brøl og støn.
  Vinogradova mærkede ærkeenglenes trompeter i sit hoved og kastede sig ind i flammerne. Ildtunger slikkede pigens bare hænder og åbne ansigt, men piloten bevægede sig så hurtigt, at det lykkedes hende at gribe barnet og trække det ud af ødelæggelsens favn.
  Pigen sprang ud, følte kun en let kløe på huden, kastede et blik på babyen. Ak, det var for sent, drengen blev kvalt, trak flammer ind i lungerne, forbrændinger på sit runde ansigt. Sådanne revne blærer på huden er blødere end tusindfrydknopper. Vinogradova råbte:
  - Her er det menneskeligt kaos!
  Hun ramte en bunke affald med sin støvle, hvorefter hun skyndte sig for at hjælpe, hvem der ellers kunne reddes. Det var som en kobra, der dansede mellem gasblus, pigen vristede sig meget bizart og dansede. Hun brændte sig, hendes støvler smeltede, hendes tunika forkullet, men hun blev ved med at kæmpe stædigt for hver tåre af et barn, for hvert slag af et lille hjerte, for hvert skrøbeligt liv, men så nødvendigt for landet! Støvlerne faldt fra hinanden, og nu dansede pigen gennem flammernes hvirvelvinde med sine bare, charmerende ben. Hun var en martyr, men ikke bare en nonne, der torturerede sig selv med faster og en pisk, hvilket hverken gavner Gud eller mennesker, en martyrkæmper, der reddede specifikke liv. Krigerpigens ben var dækket af et lag små vabler, men de bevægede sig endnu hurtigere og mere præcist af smerte.
  Kaptajnen for lægetjenesten tog store støvler op af sin taske og råbte til hende:
  - Tag dem, tag dem hurtigt på! Du danser på flammen, så du bliver en krøbling.
  En kriger med rang af major svarede straks:
  - Det er bedre at blive en krøbling fysisk end at være en freak moralsk! Ikke et sekund for dig selv, alt for fronten, alt for sejren!
  Kaptajnen for lægetjenesten svarede:
  - Dette er en rigtig sovjetmand!
  Vinogradova, der trampede flammen ned, forbandede:
  - Og hvad står du, red folk!
  Kaptajnen sukkede.
  - Jeg har proteser, i stedet for ben!
  Vinogradova, der trak en anden pige ud med et halvt sveden ansigt og bevidstløs, råbte rasende:
  Hvor grusom er Gud!
  Kaptajnen trak på skuldrene.
  Det er ikke Guds skyld, men folks!
  Vinogradova protesterede meget rimeligt og selvsikkert:
  - Det er det samme som at sige - ikke forældrene har skylden, men børnene!
  Kaptajnen ville sige noget, men røgskyerne kom ind i hans hals, og han hostede vredt.
  Bombningerne aftog, men beskydningen fortsatte. Skibets kanoner har en anstændig forsyning af granater, dog blev ilden nu mere rettet mod afvæbnede sovjetiske fartøjer. Yamamoto forstod, at dominans til søs ville overføre initiativet i denne krig til Japan i lang tid. Og for at bygge skibe er processen dyr og lang, selvom for eksempel ubåde måske er lettere at stemple. Det skal der selvfølgelig også tages højde for, men det er vigtigt at bryde strukturen. Admiral Yamamoto, Japans mest magtfulde mand efter kejser Hirohito, følte sig som en gud. En rigtig gud, så religionen i den Rising Suns land lærte, at den bedste måde til guddommeliggørelse er militær dygtighed! Og nu kunne den store kommandør vilkårligt plage og mangle rummet omkring sig. Over Vladivostok er der tykke, sorte røgskyer i mange kilometer; disse er olielagerfaciliteter og brændstofdepoter i brand. Hundreder, tusinder af mennesker er brændt, for helvede, ja, efter det, hvordan kan du ikke føle dig som en gud, der tog hævn på russerne i århundreders ydmygelse, et stort folk er tvunget til at klemme sig sammen på en række øer så små i forhold til Ruslands vidder. Nu synker den russiske flåde, og i modsætning til Peru Havn vil de ikke forlade et eneste fartøj.
  Under slaget ved Khalkhin Gol foreslog Yamamoto at give Vladivostok et lignende slag, for hvilket der blev udarbejdet en detaljeret plan. Men Hitler sluttede uventet fred med Stalin. Generelt startede idioten Hitler massakren på jøderne og satte derved mod sig selv både Polen og landene i Vesten. Og hvorfor havde han brug for det? Ønsket at få jødiske rigdomme? Men det var bedre først at blive en verdensmagt, der besejrede USSR og måske derefter andre lande. Vesten er lettere at vinde på grund af det faktum, at dens mentalitet er meget mindre præget af fanatisme og en tendens til selvopofrelse. Er der mindst ét tilfælde kendt af amerikanske piloter, der ramte? Ganske vist var der et par kollisioner, men det er højst sandsynligt en ulykke. Russerne er fanatiske, hvilket er mærkeligt, fordi den ortodokse tro ikke godkender selvmord, og overhovedet ikke mener, at man kan tjene en vej til paradis ved våbenbedrifter. Generelt er Kristi lære ekstremt dum og upraktisk. Han Yamamoto læste Bibelen og undrede sig over folks dumhed til at betragte sådan en pacifistisk Gud. For eksempel lærer han: de slår dig på højre kind - drej din venstre, de beder om en skjorte - giv to, elsk din fjende! Kun en psykisk syg person kan betragte Kristus Gud. En sådan religion er kun god for slaver, bundne vasaller. Og hele Europa og halvdelen af verden må have troet. Sandt nok forhindrede Jesu lære, på trods af at den afviser princippet i Det Gamle Testamente, et øje for øje, og lærer dig at elske dine fjender, ikke briterne i at erobre en tredjedel af hele planeten og skabe mest omfattende imperium i menneskehedens historie. Og det er på trods af Storbritanniens religiøsitet, hvor Gud er nævnt selv i nationalsangen. Mærkeligt nok sværger amerikanske præsidenter til Bibelen, men bombede ikke desto mindre japanske byer med napalmbomber og brændte tusindvis af kvinder og børn levende. Desuden dræbte de civilbefolkningen, ikke ved et uheld, men bevidst, dette var en taktik til at terrorisere civilbefolkningen: underminering af menneskelige og økonomiske ressourcer. Men japanerne har endnu ikke bombet USA. Men det vil de! Og de tilskriver også samuraierne særlig grusomhed. Efter alt, kunne han Yamamoto, hvis det ønskes, slå igennem med bombefly til amerikanske byer, især efter nederlaget for Yankee-flåden nær Peru Havn. Ja, europæere er moralske bastards. De har en pervers forståelse, tro, undervisning og ikke at gøre! Sådan er det ikke i Japan! Det, vi bliver undervist, er det, vi gør. Der er ikke sådan noget som Gud siger vend den anden kind til, men alligevel dræbte hans tjenere med vilje små børn. Ja, generelt kan troen på, at Gud er én og almægtig, ikke være sand. Hvis han var alene, så ville han selvfølgelig sørge for, at folk tilbad ham rigtigt, i tro og sandhed, og havde en enkelt lære. Og så beder alle som han vil, hvad han vil. Og verden er for grim og forkert til at blive skabt af en enkelt almægtig Gud. Når alt kommer til alt, stræber enhver ansvarlig hersker i første omgang efter orden og retfærdighed. Han ønsker, at de stærke, kloge, ædle, ærlige skal være i første omgang, og resten enten retter sig selv, vokser fysisk og åndeligt, eller ... Men hvis Gud er almægtig og universets skaber, så ville han ikke skabe kropslige og mentale freaks. Når alt kommer til alt, hvorfor er kejseren nogle gange tvunget til at udholde menneskers svagheder som givet? Fordi der ikke er nogen anden udvej, kan han ikke forvandle freaks til smukke mænd og kujoner til dristige på et øjeblik. Men hvis jeg kunne, ville jeg straks gøre det! Ak, jeg er nødt til at acceptere, hvad der er, og beskæftige mig med det menneskelige materiale, som jeg modtog som givet. Men hvem han modtog det fra, er et andet spørgsmål. Ja, og kejseren selv har svagheder: han er bare en mand - han bliver gammel, syg, affældig. Mærkeligt nok lever en guddommelig kejser ofte mindre end en almindelig tjener, har færre våbenfærdigheder end de fleste generaler og mange soldater. Nå, hvad er der i det fra den almægtige Gud. Men hvid er ikke bedre! I hele Europas historie var der ingen mere forfærdelig og succesrig erobrer end Hitler. Ja, han er virkelig et symbol på hvide menneskers militære dygtighed! Og ikke desto mindre kunne den største kommandør af alle tider og folk ikke engang afslutte gymnastiksalen, få en sekundær uddannelse, som er obligatorisk i Japan!
  Desuden blev Hitler ikke optaget i hæren af helbredsmæssige årsager. Mærkeligt nok viste denne styrkekults ildsjæl, krigsløven, sig at være så fysisk svag, at selv i Tyskland, hvor der er en militærpost på hver post, blev han ikke indkaldt som menig. Hvor er Europa forringet.
  Stalin, en anden af vor tids mest fremtrædende politikere, havde dog heller ikke en ungdomsuddannelse, han var en guldklump. Og interessant nok blev han heller ikke indkaldt til hæren af helbredsmæssige årsager. Interessant, tilfældigheder, to ondsindede fjender havde ikke en ungdomsuddannelse, blev ikke indkaldt til militærtjeneste på grund af helbredsmæssige årsager, havde fædre til drukkenbolte, og Hitlers far arbejdede også som skomager i starten!
  Her er sådan en tilfældighed, mærkelig, ildevarslende. Göring Hitlers højre hånd er ikke sådan. Han er fra en familie af aristokrater, Görings forfader var stedfortræder for den egentlige hersker i Tyskland, Bismarck. Göring er forretningsmand, oligark, aristokrat og pragmatiker. De ser også det muligt for dem at erstatte den besatte Fuhrer. Også Amerika og Storbritannien ønsker, om end i hemmelighed, at afslutte Rusland, uanset det herskende regime, men de ønsker at gøre en ende på kommunisterne, som benægter selve begrebet privat ejendom, så meget, at de endda lukker øjnene for den overdrevne styrkelse. af Tyskland.
  Tyskland er dog en geopolitisk konkurrent, men en konkurrent inden for rammerne af de kapitalistiske og aristokratiske spilleregler, og det bolsjevikiske Rusland er absolut fremmed og fjendtlig. Det er endda overraskende, at Churchill fra den 41 selv tilbød Stalin hjælp, dette med al hans anti-kommunisme, traditionelle, engelske had til Rusland. Trods alt er Tyskland under de røde en krigshest spændt til den sovjetiske stridsvogn, og USSR under de brune er en evig partisanzone. De fanatiske bolsjevikker vil trods alt ikke forsone sig, og vil føre en langvarig guerillakrig, som vil udmatte Det Tredje Rige så meget, at alle drømme om yderligere ekspansion vil forsvinde som en regnbue efter et tordenvejr! Rusland under Tyskland, bedre end Tyskland under Rusland! Når man forstår dette, er det klart, hvorfor USA og Storbritannien leder efter en vej ud af krigen.
  Yamamoto er en pragmatiker, han var i krig med USA og Storbritannien. Men disse to imperier provokerede selv Japan ved at indføre en embargo på levering af olieprodukter. Når alt kommer til alt, har den Rising Suns land ikke sine egne brønde og mange andre råmaterialer. Japanerne forhandlede, amerikanerne afviklede flere og flere ydmygende krav.
  Og på samme tid sørgede Yankees, der provokerede krigen, slet ikke med at bringe hæren og flåden til kampberedskab. Fristelsen viste sig at være for stor, desto mere var der et glimt af håb om, at Moskva var ved at falde og Tyskland og hendes allierede ville komme til undsætning. Derudover var der et håb om, at USA, som stadig er et relativt demokratisk land, stærkt afhængig af den offentlige mening, hvis krigen trak ud, ikke ville hælde blod på andres øer. Ja, hvorfor skulle en almindelig amerikansk mand på gaden få zinkkister med sine slægtninge, hvis vi ikke taler om at beskytte selve USA's territorium, og endda betale ret store militærskatter! Måske er det derfor, tsar-Rusland tabte med flere soldater, men det russiske folk betragtede ikke Manchuriet som deres territorium og ønskede ikke at betale med blod og sved for abstrakte interesser. Ak, Hitler tog ikke Moskva, dels på grund af uforberedelsen til den hårde vinter, og dels på grund af bolsjevikkernes karakteristiske fanatisme. Men ikke kun bolsjevikkerne, det russiske folk er tilbøjelige til selvopofrelse for store mål. Den første luftram blev trods alt lavet af den russiske fyr Messer. Det er endda overraskende, at han ikke gjorde dette for paradisets, men for fædrelandets skyld. Selvom ... Messer er delvist et fjols, trods alt, han er en mester i kunstflyvning, en opfinder, en designer, og selvfølgelig en levende ville bringe meget mere gavn for moderlandet. Måske tager Yankees ikke så forkert, idet de kopierer princippet: det vigtigste i kamp er at overleve! De døde kan jo ikke længere dræbe!
  Admiral Naumo bemærkede:
  - Vi har allerede brugt mere end to tredjedele af ammunitionen. Pistolene er meget varme, de hældes med spande vand!
  Yamamoto lavede et kryds med fingeren i vejret og sagde med en lav, lidt hæs stemme:
  - Jeg tror, våbnene vil holde til den sidste tredjedel af granaterne. Selvom nej, slå op til femoghalvfems procent.
  Admiral Naumo trak på skuldrene og tørrede sved af panden.
  - Kan det betale sig at give alt det bedste på den første dag?
  Yamamoto knyttede næverne.
  - Omkostninger! Selvfølgelig er det det værd! Vi overraskede russerne, som det var i 1904, tyskerne i 1941, men Stalin vil straffe kommandoen hårdt, og det vil ikke ske igen. Så det er nødvendigt at bruge det faktum, at dragens hale faldt i søvn. Faktisk, forstår jeg Stalin, optog krigen med Tyskland hans opmærksomhed i en sådan grad, at han holdt op med at passe på Fjernøsten. Og hans følge uden leder er bange for at tage initiativet. Her missede vi vores slag. Samt amerikanerne. Det var tydeligt for alle, at sagen var ved at blive forberedt, skyerne samlede sig, torden ville snart slå til, men ...
  Naumo rørte ved fæstet af samurai-sværdet, der hang på hans bælte, eller som det også almindeligvis kaldes katana:
  - Russerne handler altid sent! Krigen vil ikke vare for lang, og vi vil nå Ural.
  Yamamoto løftede øjnene mod himlen.
  "Må guderne hjælpe os med dette, men det tror jeg ikke!" De lærer hurtigt, Khalkhin Gol viste, at niveauet af russere er højere end under krigen 1904-1905. Derudover vil jeg fortælle dig en hemmelighed. Vores hemmelige agent i Vladivostok hjalp lidt med, at det ret kraftige kystartilleri ikke havde granater, og flyet formåede ikke at lette i tide. Dette er den hemmelige krig.
  Naumo var overrasket:
  - Og hvor så SMERSH og NKVD hen?
  Yamamoto klukkede og rystede på fingrene.
  "Ruslands værste kadrer tjener her i Fjernøsten, de, der er bange for at dø på den sovjetisk-tyske front, stræber efter Vladivostok. Derfor er det her meget nemmere at finde en forræder eller et fjols på toppen, samt en selvbetjent person. Og NKVD er så vant til at afsløre imaginære konspirationer, at den ikke længere bemærker rigtige forrædere. Så det er sagtens muligt at arbejde. Forresten, hvis flere generaler gik over til tyskernes side, på trods af at deres familier, slægtninge og venner er truet med henrettelse for dette, så er det sagtens muligt at bestikke nogen fra toppen. Eller brug den i mørke, hvilket er endnu bedre. Så vi har gjort en masse arbejde. Vi japanere er generelt kendetegnet ved grundighed i at tænke over militære operationer og tage hensyn til alle de små ting.
  Naumo gned skaftet på sin katana.
  - Ret! Men skammen over Khalkhin Gol fremkalder en følelse af bitterhed og stærk irritation! Hvordan kunne vi...
  Yamamoto trøstede:
  - Der var flere manchuer end japanere, og generelt er det umuligt at vinde hele tiden. Jeg må bemærke, at ikke desto mindre kæmpede ikke de bedste enheder på vores side, og russerne havde en stor fordel inden for luftfart og kampvogne.
  Naumo halvtegnede sin katana.
  - Vi er ikke berettigede! En samurai vil aldrig referere til en sløv klinge og en træt hest, en masse fjender og et svagt våben!
  Yamamoto rettede:
  - Samurai selvfølgelig ikke, men en mand desværre ja! Folk har en tendens til at lave fejl!
  Yamamoto blev distraheret og råbte noget ind i rørene og fortsatte så:
  - En samurai vil aldrig rigtig bøje sig! Han går til ram og mod strømmen.
  Naumo nikkede.
  - Virkelig! Men vi kæmpede mod USA og den britiske løve.
  Yamamoto bankede på styrehuset med sin finger.
  - Ja! Sandt nok, men USA blev ramt i tænderne, Storbritannien mistede sine kolonier, og Tyskland var i problemer. Vi ønskede at trække så mange styrker som muligt tilbage fra det vestlige Rusland for at gøre det lettere for Wehrmacht at gå i offensiven. Slaget var planlagt til maj, da vejene var ved at tørre op, men amerikanerne forhindrede.
  Naumo tegnede sin katana og skar den i luften:
  - Død over USA! De blander sig altid med Japan.
  Yamamoto smilede listigt.
  - Ikke altid, selvfølgelig, for eksempel, da vi først kæmpede med Rusland, hjalp Yankees os meget med lån, samt våbenforsyninger. Mere end halvdelen af vores flåde blev lavet med penge fra USA og Storbritannien og på deres egne skibsværfter. Så Amerika er ikke altid dårligt, men ikke i dette tilfælde.
  Naumo spurgte overrasket:
  - Og hvorfor?
  Yamamoto nedlod sig til at forklare:
  - En flok langtrækkende bombefly brød igennem til Tokyo, og tildelte hovedstaden et snigende slag ved hjælp af napalmbomber. Hundredvis af træhuse brændte ned, og kejseren beordrede for enhver pris at flytte kontrolzonen væk fra hovedstaden. Og først og fremmest at fange kampkomplekset af amerikanske baser på Midway-øgruppen, tættest på de japanske skeletter. Og det lykkedes!
  Nauma viftede med sit sværd i luften:
  Vi vandt stadig!
  Yamamoto afbrød:
  - Også blandt de hvide er der smarte! Ikke underligt, at kejseren på sit kontor satte en buste af Napoleon. Men der var en anden Cæsar, sagde han: det er sværere at holde de erobrede end at vinde. I dette tilfælde gælder det i første omgang for os. Nauma gengav ottetallet med sværdet:
  Jeg forstår med mit sind, men med mit hjerte!
  Yamamoto rejste sig og klappede sin kollega på skulderen.
  - Ja, du skal ikke blive ked af det, i dette tilfælde tager vi afsted for at vende tilbage. Vi vil besejre USSR og igen kaste på USA og briterne, men allerede sammen med tyskerne og pasta.
  Admiral Nauma, med en næsten umærkelig bevægelse, gemte katanaen i dens skede og hviskede lyvende:
  - Fremtiden er god, men nutiden er bedre! Hør på hangarskibe, hele forsyningen af bomber er brugt op, og på ...
  Yamamoto beordrede kort:
  - Kom på dækket og se dig omkring, om en halv time vender vi om og tager afsted til vores nærmeste base.
  Nauma fløjtede gennem hans næse:
  - Lyt til kommandanten!
  Admiralen sprang ud og holdt døren for at forhindre, at den smækkede. Inden hans fodtrin var stillet, gled en skygge ud af døren, hun gik på tæer og smed dynen af.
  
  HVAD BURDE VIRKELIG VÆRE!
  En anden historie, hvor der ikke var noget terrorangreb den 11. september 2001. Chance greb ind. Efter at have operativ information om, at bin Ladens islamister forbereder terrorangreb i USA, blev alle formodede islamister simpelthen udvist fra Amerika. Og angrebet fandt ikke sted. Og efter mordet på Ahmad Shah Massoud begyndte Taleban at smadre den nordlige alliance. Og Vladimir Putin beordrede at angribe Taleban for at undgå de allieredes fuldstændige nederlag i Afghanistan.
  Først selvfølgelig bombningerne. Og så begyndte Ruslands landstyrker at blive overført til Afghanistan. Vladimir Putin er stadig relativt ung, varm i hovedet og vil gerne være berømt. Tag hævn for USSR's skammelige nederlag i Afghanistan.
  Og krigen, der begyndte i oktober 2001 med bombningen af Talebans stillinger og baser, voksede gradvist til en fuldskala konflikt. Desuden tøvede Vesten og den islamiske verden ikke med at hjælpe Taliban og Al-Qaeda. Og krigen fik en meget langvarig karakter.
  Og nu kæmper Snezhana i Afghanistan på den seneste T-95 kampvogn. Efteråret 2012 er på vej. Vladimir Putin blev præsident igen. Og ordren blev givet til at afslutte krigen, der har stået på i mere end ti år. Og i særdeleshed til sidst at fange eller dræbe Osama bin Laden.
  Snezhana, Alice og Anzhelika kæmper sammen i en tank. De skyder mod Mujahideen fra deres bil.
  Snezhana presser sine bare tæer på joystick-knapperne. Slår fjenden og skriger:
  - En soldat er måske en naiv hjort, men han bliver aldrig en fej hare, hvis han ikke bliver sat op af en svinepolitiker!
  
  Alice, der fyrer, bekræfter også let:
  - En soldat kan godt nå en ørns rang, hvis ikke svinepolitikeren sænker ham til en gås!
  Angelica, med vildt vid, trykkede sine bare tæer på knapperne på joysticket, tilføjede:
  - Grise-politikere er ikke medsoldater, især hvis de er falke!
  Pigerne spredte sig således grundigt. Og deres tank flagrede og knuste alle de Mujahideen, der stødte på på vejen. Og han knuste med larver og skriblede fra maskingeværer.
  Snezhana bemærkede:
  - En soldat, der dør på slagmarken, dør ikke for evigt, hans sjæl er i udødelig herlighed, en politiker, der sender en kriger i døden, en død mand i livet, fordi grise ikke har en sjæl!
  Alice, der hældte bly- og uranregn over Mujahideen, kvidrede og blottede sine tænder:
  - Politikere styrer hæren og forsøger at brøle som løver, men i virkeligheden høres kun hundes gøen og grynten fra en gris!
  Angelica trykkede på joysticket med sin bare hæl, flammende af ild og udsendte aggressivt:
  - Ofte risikerer en soldat sit hoved på grund af politikernes svineri, uanset hvad!
  Snezhana dunskede også fjenden, knuste ham og løb som en si, der gav ud:
  - En soldat kan være en smuk gås, mens han forbliver en ørn, og en politiker en virtuos ræv med essensen af en gris!
  Alice fnisede og tilføjede og blinkede med sine perlefarvede tænder:
  - En soldat, dog nogle gange en gås, men fjer flyver konstant fra ham, og en politiker sviner, men vand er som vand i en gås fra ham!
  Angelica tæskede, trykkede sine bare tæer på knapperne og knirkede:
  - Soldaten pløjer som en hest, og generalen nogle gange kun tyre!
  Snezhana trykkede også på håndtaget med sin bare hæl, smadrede fjenden og kvidrede:
  - I krigen dør soldater mest af alt - ikke alle er ædle, men alle helte, og politikerne høster frugterne - de er ikke kloge, men alle slyngler!
  Alice trykkede med sine bare fingre af yndefulde ben på joystick-knapperne, skar fjenden af og knirkede:
  - En soldat er en kamphane, hvorfra fjer flyver, og en politiker er en tom bastard-skader, der udsender verbal diarré!
  Angelica trykkede med vild begejstring på joystickets knap med sin skarlagenrøde brystvorte, skar spøgerne af og gav ud:
  - En soldat har ikke tid til at vaske sig, men han lugter af adel, og en politiker, uanset hvor meget man tager et bad, giver en ged og verbal diarré væk!
  Snezhana svarede med et smil, trykkede også på joysticket med sin rubin brystvorte og skar Mujahideen af:
  - En soldat pudser sine støvler med voks, og en politiker vasker sine hænder for beskidte gerninger!
  Alice fnisede og bemærkede ved at trykke på joystick-knappen med en brystvorte med jordbær:
  - En soldat modtager meget sjældent priser for bedrifter, en politiker sætter en gris på soldaterne hele tiden!
  Angelica, der førte et meget velrettet ild mod gyderne og klippede dem som en kultivator, knurrede:
  - Soldaten er altid sulten af mangel på kød, selvom politikeren jævnligt sætter en gris på ham og hænger nudler på hans ører!
  Snezhana blottede sine tænder ved at skyde mod Mujahideen. Hun knuste dem ved at trykke på joystickets knapper med sine bare tæer, men samtidig kurrede hun:
  - En soldat fra et sæt vitaminer og grøntsager får kun sennep og peber fra politikernes taler, og fra kødflæsk af den tredje friskhed, og på den tredje kun et hul fra en bagel!
  Alice fnisede og slog og trykkede på joystickets knapper med sin bare, runde hæl:
  - Soldaten udfører ordren, generalen giver ordrer, politikeren, der hælder verbal diarré ud, tilsmudser kun soldaternes uniformer!
  Angelica var mere end enig i dette, da hun klippede køerne af adskillige militante i Afghanistan:
  - En soldat er nogle gange bange, men ikke bange, en politiker tumler konstant, men kun hans lange tunge strækker sig ud for at angribe!
  Snezhana bemærkede aggressivt og skød mod de afghanske soldater, der rykkede frem på dem, ved at bruge sin bare hæl:
  - En soldats uniform er ikke spoleret af skyttegravssnavs, men af politikernes tunger, der konstant sviner!
  Alice tilføjede med stor begejstring, blinkede med sine safirøjne og knuste Mujahideen:
  - Kuglen tager ikke en soldat, ilden brænder ikke, og krigeren vil ikke drukne i vandet, men han risikerer at blive kvalt i den verbale diarré fra de politikere, der sendte ham til slagtningen!
  Angelica tilføjede, trykkede på joysticket med sin rubin brystvorte og kurrede, mens hun mejede Mujahideen:
  - At dræbe en soldat er ikke en bøddel, en politiker, der lover himmelsk liv, er ikke en engel!
  Og tanken af det russiske dødelige design knuste de afghanske dushmans og oversvømmede dem med små kugler med urankerner.
  Snezhana bemærkede og afskar de talrige, presserende Mujahideen i Afghanistan.
  - Gud tillader krig at udvælge de modigste for himlen, og politiske intriger for at bringe de ondeste for helvede frem!
  Alice lagde aggressivt mærke til, og slog dushmanerne ud, der klatrede som en tudse på krampene og kvidrede:
  - Mørket eksisterer for at lysets lysstyrke kan ses, en modbydelig politiker til at udskille ædle mennesker, at de er afsløret!
  Angelica var villigt enig i dette, udryddede fjenderne og angreb Mujahideen:
  - En politiker er en stor gris, der ikke fodrer med spæk, men med suppe med en kat, og nudler for ørerne!
  Snezhana bemærkede aggressivt, skød mod uhygger og rejste lighøje:
  - En soldat skal ikke være en hare, sejre kommer ikke til kujoner, en general skal ikke være et svin - de tykke må selv grille!
  Alice var ganske villigt enig i dette, idet hun mejede fjenderne ned, som om hun fjernede spåner fra et træ:
  - Soldaten er også bange for døden, men frygten for at drukne i politisk lort driver ham til frontlinjen, væk fra de bageste grise!
  Angelica, der skød dushmans og styrede kampvognens kanoner med sine bare tæer, knirkede:
  - Vær ikke bange for at miste kroppen i krigen, for ånden er udødelig, men du skal være bange for at underordne sjælen en politiker, så magtsvin dræber alt det bedste!
  Snezhana, der aggressivt skriblede over Mujahideen, skar den arabiske sheik op, der kæmpede på de afghanske militantes side og spindede:
  - Det er let at miste sin sjæl, det er endnu nemmere at miste sin krop, men ved at give sit liv for Fædrelandet får man det mest værdifulde evige minde om mennesker, udødelighed i den Højeste Guds hjerte!
  Alice erklærede, blinkende og sendte granater mod fjenden med sine bare fingre af yndefulde ben:
  - En soldat, der har mistet sin krop i kamp, vil få evig hukommelse, et politikersvin i ryggen, dømmer sig selv til evig skam!
  Angelica bemærkede aggressivt, mejede Mujahideen ned og brugte skarlagenrøde brystvorter, når hun skød:
  - Kroppen slides i årevis, men de faldnes heltemod i kampe forsvinder ikke i århundreder!
  Snezhana, der afskar de angribende soldater i Afghanistan og hobede bunker af lig op, bemærkede:
  - En persons krop er et stykke tid, sjælen er for evigt, soldaten vil ikke stoppe med at tjene moderlandet, generalen vil råbe, politikeren vil svine, men Herren Gud vil ikke rense universet for ondskab!
  
  Alice, der skrev på uhyggene, der rykkede frem fra alle sider og klippede dem som en segl af ører, udsendte:
  - Fra affyringen af våben lægger hans ører, fra politikernes søde taler døve samvittighed og en følelse af håb!
  Angelica bemærkede, og slog Mujahideen ud, at de så aktivt klatrede op på de russiske troppers positioner, og udbrød:
  - Det største rovdyr er ikke en isbjørn, men et politiker-gris med en sort sjæl!
  Pigerne slukkede Mujahideen hele dagen, men de løb tør for kampsæt. Og de vendte tilbage til basen. Der tankede de og genopfyldte forsyningen med kugler: små, men dyre og med en urankerne. Samt specielle typer skaller, der har øget dødelig kraft.
  Og den 4. november 2012, lige i tide til en ferie i Rusland, skyndte de sig igen mod dushmans på T-95-tanken og forsøgte at vinde en stor sejr.
  Snezhana, der udførte velrettet ild, brugte bare fingre, mejslede ben, slog militanterne ud, bemærkede:
  - En politiker er et kødædende rovdyr, men en ådselæder, og af hans gødning vokser der ikke roser, men kun humøret svinder!
  Alice, der slog mod fjenden, brugte sine bare tæer og afskar modstandere, bemærkede:
  - En politiker har ofte rådne tænder og bærer bag sin mund, og veltalenhedens deodorant vil ikke skjule verbal afføring!
  Angelica bankede fjenden og brugte også sine bare, mejslede ben og kurrede:
  - Politikeren er en ulv med falske tænder, men med en rigtig lang tunge, som er meget svin!
  Snezhana affyrede et dødeligt udbrud mod de afghanske spøgelser og udbrød glædeligt:
  - At en politiker får tungen ned i vælgernes lommer er ikke så slemt, det er værre, at han sviner til fulde!
  Angelica, der skød mod de afghanske militante og brutalt slog dem ud uden nåde, bemærkede, mejet ned med sprængninger af uran:
  - Det er ikke så skræmmende, hvis en politiker øser skillinger op af vælgernes lommer, det er værre, når han putter en gris i den!
  Alice dunkede også, trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joystick-knappen og blottede sine tænder, og bemærkede med velbehag:
  - En soldat kan bryde ud i gråd af hele sin sjæl efter at have mistet sine kammerater, en sjælløs politiker kan kun fælde krokodilletårer!
  T-95 U tanken var den mest moderne model med et stort udbud af granater og andre typer patroner. Pigerne kæmpede godt, men krigen i Afghanistan fortsatte med at brænde.
  Krigen er i gang, og pigerne viser den højeste klasse af deres kunstflyvning. Og de viser eksempler på sejrrige realiteter.
  Og de er meget aggressive.
  Snezhana tæskede Mujahideen, slog deres masse ud med sine bare tæer og knirkede:
  - Politikeren har poteskovle og river vælgernes skillinger ind ved hjælp af tungen og tømmer lommerne, så der er et sted at stikke en gris!
  Alice, der skrev om dushmans og opførte sig med vild spænding, blottede sine tænder og bemærkede:
  - Politikere er mundrette i løfter, men tunge, når det kommer til undskyldninger for manglende levering!
  Angelica, der slog Mujahideen ud fra alle sider, som klæbrige kakerlakker, bemærkede:
  - Politikeren har en fleksibel tunge, men vælgerne har en hård knogle i halsen!
  Snezhana fortsatte med at skære gennem Mujahideen med jetfly af uraniumkugler og slog dem ud som korn fra ører og bemærkede:
  - Politik er et komplet psykiatrisk hospital, en pære vokser på en pil!
  Alice affyrede en højeksplosiv granat mod dushmanerne i Afghanistan, slog dem hårdt ud og kvidrede:
  - En soldat har brug for kvægsundhed, og sindet skal ikke være får, så grisene ikke pløjer!
  Angelica, der fortsatte med at skyde mod modstandere og demonstrerede virtuos nøjagtighed, bemærkede:
  - Det er godt at have sprælske ben på slagmarken, men du skal ikke bøje dig ned på niveau med en hare, for ikke at blive fortæret af en ræv og pisset af en gris!
  Snezhana skriblede til fjenden, som om den hældte bly og uranregn, og knirkede:
  - En kvinde, der skal blive hoppe, må heller ikke være en vallak i hendes sind, ellers vil en mand pløje, og hun bliver griset til selve manken!
  Alice, der skød mod uhyggene, der klatrede, flagrende skæg, både gråt og sort og rødt, brølede:
  - Dum er ikke kvinden med hoppeansigt, men den, der lader sig pløje af en gris!
  Angelica gik med til at bekræfte dette og slog horderne af angribende afghanske militante ud med et brøl:
  - Hvis du lod dig pløje af en gris, vil du have halsbånd på, mens sindet forbliver et får!
  Snezhana slog hurtigt Mujahideen-højen ud og knirkede:
  - En politiker kan pløje ikke kun med et fåresind og hønsehjerne, hvis han er en gris med en ræves list, og et pindsvins opfindsomhed!
  Og griner og viser sin lange lyserøde tunge.
  Her tæsker pigen igen sine modstandere med sine bare tæer.
  Alice bankede mod Mujahideen, skar hans hoved af, gennemborede hans mave med et stød og knirkede:
  - Politikeren taler rundt, men ud fra sine taler i distriktet endda en rullekugle, bortset fra at det kun er svinekager, der blander sig!
  Angelica fnisede og sendte et dødeligt og ødelæggende angreb mod fjenden, gryntede:
  - Hvis en politiker stikker snuden til vælgeren, så står folket helt sikkert uden en krone!
  Snezhana bemærkede vittigt, mens hun blottede sine tænder, at de skinner klarere end perler i solens stråler:
  - Lader man en politiker stikke tungen ind i en pung, står man tilbage med en næse foret med en gris, og uden bukser!
  Alice, der skød på spøgelser, brugte sine bare tæer, tog og gav ud med vid:
  - En politikers lange tunge er som en lasso om halsen, kun du kan smide den af dig, ikke ved at sparke i hovene, men med et skarpt sind og opfindsomhed!
  Angelica, der blev sprængt mod Mujahideen med et udbrud af uraniumkugler, slog et anstændigt antal af dem ud og knirkede:
  - En politikers sprog vil ligesom en lasso holde en tyrehals, hvis vælgeren har et fåresind!
  Snezhana noterede aggressivt og blinkede til sine kolleger. Og fortsætter samtidig med at skyde meget præcist på dushmans:
  - En kvindes tunge kærtegner hendes ører, en politiker har et giftigt stik, der drypper gift på hendes hjerne!
  Alice bemærkede, da hun huggede spøgerne ned, der angreb hende, at de klatrede som myrer på en økse:
  - Politikeren drypper gyldenregn af valgløfter på vælgernes hjerner!
  Angelica, der tæskede mod Mujahideen, brugte sine yndefulde bare fødder, bemærkede:
  - I politik er der konstant tørke for opfyldelse af valgløfter, men på den anden side strømmer talen konstant, og drypper på hjernen!
  Snezhana, der spyede flammestrømme fra flammekastere og brændte Mujahideen levende, bemærkede:
  - En politiker som en bjørn elsker talers søde honning, men i stedet for dvale sviner han året rundt!
  Alice bekræftede også, blinkende inderligt til pigerne og aggressivt udryddede uhyggene:
  - Hvis du kan lide at lytte til politikernes honningrede taler, så vil tre skind blive revet af dig som en bjørn!
  Og med sine bare tæer vil denne charmerende blondine trykke på joystick-knapperne.
  Angelica bemærkede, hun blinkede aggressivt, blottede sine perlefarvede tænder og slog spøgelser ud:
  - Linden har duftende honning, og honningen fra politikernes mund er, selvom den er fast lind, kvælende!
  Snezhana tæskede den angribende kampvogn af Mujahideen. Samtidig brugte hun selvfølgelig sine bare tæer og brølede:
  - En politiker er som en ræv ofte udspekuleret, nogle gange fortæller han sandheden, hvis det er rentabelt, men samtidig formår han at skrue det op selv til egen skade!
  Alice tog den og smækkede i den ved hjælp af de karminrøde brystvorter og kurrede med et smil af tænder, der funklede som et spejl:
  - Politik er et sted, hvor de altid formår at skrue op, kun vælgeren sommetider fejer lortet med revolutionens blodige strøm!
  Angelica fnisede igen og blottede sine perletænder i et piranha-smil, og hun var en rødhåret pige, bemærkede:
  - Ordet politiker og ordet anstændigt, kombineres kun med tilføjelsen af det tredje - bastard!
  Snezhana kurrede, knuste adskillige Mujahideen, slog dem ud som en snigskyttes briller og glemte ikke at kurre:
  - En politiker af karakter kan have alt undtagen samvittighed og ære, men han forklæder sig samvittighedsfuldt, omend uærligt!
  Alice tilføjede også vittigt, hendes øjne glitrede af safirer, hendes bare tæer overraskende smidige:
  - Politikeren lover et bjerg af guld til himlen for at oplyse en stjerne, men han giver ikke gyldent lys, med sådan et lys, vil vælgeren ikke vente til daggry!
  Angelica fortsatte også meget vittig og knuste Mujahideen. På samme tid brugte skønheden rubinbrystvorterne på hendes bryster. Og hun gjorde det meget smukt.
  Og hun hylede igen, som en sav med et flået rør:
  - Politikeren har flere masker end stjernerne på himlen, men alle er kun for at gøre det lettere for rævepolitikeren at svine!
  Og tanken fortsatte med at glide og flagre, væltede og brændte de militante. Kampene var nærmest ensidige. Men Rusland led stadig tab. Og dem blev der flere og flere af.
  Der er stadig år, der er gået ... Året 2018 er kommet ... Og krigen i Afghanistan er stadig i gang og ønsker ikke at bremse. Og mange soldater er allerede blevet begravet.
  Snezhana og Mirabela skyder mod Mujahideens positioner fra et angrebsfly. Og de bliver aggressivt udryddet. Og skovene brænder i massevis. Salve af Tornado smelter bjerge.
  Krigen fortsætter.
  Snezhana bemærker med et grin:
  - Politikeren er dels ræv, dels ulv, dels elefant i en porcelænsbutik, på nogle måder en fej hare, men faktisk et komplet svin!
  Mirabela sendte en raket med dødelig kraft ved hjælp af sine bare tæer, bemærkede:
  - Politikeren elsker at tærske vand i en morter med tungen - en beskæftigelse, der er ubrugelig for vælgerne, men som giver indtægter til politikeren i form af skum af ledig snak!
  Efter disse ord begyndte pigerne at grine og blottede deres tænder. Og blink til hinanden.
  Og send raketter i vandløb og brækker bjerge i ruiner. Og synger:
  - Der blev givet ordre til at jævne landsbyen med jorden,
  Salve af tornadoer satte ild til bjergene...
  Det kan ses, at nogen sprængte vores kort væk,
  Nå, for helvede med disse samtaler!
  Og med deres bare hæle sender pigerne igen rakettens dødbringende kraft og ødelægger dushmanernes positioner.
  Krigen er stadig i gang... Og der er ingen ende i sigte. Antikrigsbevægelsen vokser i Rusland. Alle ønsker at afslutte det. Men præsident Putin er stædig...
  Så mens russeren kæmper, og det er klart, at der venter os mange flere interessante eventyr.
  
  GENGHIS KHANS BESÆTTELSE
  Genghis Khan var besat af ideen om udødelighed for sig selv personligt. Og det var ikke kun frygten, der drev dem. Den store mongol forstod, at efter hans død ville talrige sønner og sønnesønner gnave i kampen om magten, og det gigantiske imperium ville splitte sig i flere dele og falde i forfald. Det var tydeligt, hvordan Alexander den Stores erobring af mongolerne var skrøbelig.
  Hvor meget koster det Mongoliet? Hvad kan de gøre for at beholde det hele? Vi havde brug for et særligt imperium...
  Djengis Khan ønskede evigt liv, og tusindvis af budbringere rundt om i verden ledte efter det evige livs eliksir eller noget lignende.
  Men en af Djengis Khans budbringere leverede artefakten "Irbis spejl". Den indeholdt en magtfuld ånd, der gik med til at give Djengis Khan evigt liv. Men hvert år skal nioghalvfems jomfruer ofres til den djævelske ånd. Og det var en så høj pris for Djengis Khans udødelighed.
  Men ånden holdt sit ord, og ungdommen vendte tilbage til Djengis Khan. Efter at have afsluttet erobringen af Kina, tog denne kommandant til Indien. Denne gang flyttede mongolerne rundt og var i stand til at erobre dette vidunderlige og varme land. Derefter tog Djengis Khan til Bagdad og erobrede det og dræbte næsten alle mændene.
  Yderligere erobrede mongolerne Mellemøsten og Volga-regionen.
  En stor kampagne mod Rusland begyndte... I dette tilfælde var mongol-tatarernes hær endnu mere talrig og bedre udstyret. Og de var i stand til at erobre Novgorod, efter at have mestret det med storm.
  Kievan Rus blev også erobret. Og så strømmede mongolernes skarer ind i Europa.
  Denne gang havde imperiet mere styrke og bedre teknologi. Og de besejrede både ungarerne og andre ridderlige rati. De tog både Wien og Berlin og nåede Italien og erobrede det også. Vi nåede også frankernes land. Paris blev også taget.
  Og så bevægede horderne sig og nåede det sidste hav. Derefter en tur til Pyrenæerne og erobringen af Spanien. Og så videre til Afrika. Til at begynde med erobringen af den nordlige del af det sorte kontinent. Men så rykkede mongolerne sydpå langs Nilen og hen over ørkenen.
  Således blev alle landrutens lande på den østlige halvkugle erobret.
  Men det sluttede ikke der. Mongolerne byggede en flåde og erobrede flere og flere nye territorier ...
  Indianerne forsøgte at gøre modstand, men blev delvist massakreret, og nogle døde af sygdom. De overlevende anerkendte mongolernes autoritet.
  Kort sagt, i slutningen af det trettende århundrede opstod et verdensomspændende mongolsk imperium, ledet af Djengis Khan.
  I den var der lånt meget i ledelse fra Kina, og noget fra det antikke Rom. Et pyramideformet magtsystem, et kolossalt land og administrationen af satraper begyndte at blive bygget. Der opstod således et særligt centraliseret system på globalt plan.
  Videnskab og medicin udviklede sig også. Der blev gjort mange ting for folket i udviklingen af landbrug og håndværk. Folkene på planeten Jorden blev mere og mere blandede. Og et nyt samfund blev født.
  I fremtiden fik alle imperiets indbyggere statsborgerskab, og slaveriet forsvandt.
  Og endelig er æraen med rumudvidelse begyndt. Djengis Khan havde ringe magt over én planet, og han ville meget mere.
  Og stadig hvert år blev nioghalvfems jomfruer ofret til den infernalske Guddom.
  Og de blev udvalgt af et særligt parti. Pigerne var af forskellig nationalitet og art. Og de gik så barfodet i korte hvide nederdele og en tynd stribe stof på brystet.
  Befolkningen i Djengis Khans imperium er milliarder af mennesker. Og der er allerede bosættelser på Månen, og rumskibe er landet på Mars og Venus. Opfind videnskabsmænd og fotonraketter, der er i stand til at accelerere til lysets hastighed.
  Og samtidig ofrer de til den helvedes ånd, at Djengis Khan forblev evigt ung og sund.
  Vladimir Rybachenko, en modig, muskuløs dreng på tretten år, holdt ikke op med dette. Især da hans søster blev valgt som offer. Og en dreng på tretten besluttede at tage hævn på Djengis Khan.
  Men hvad kan han gøre alene mod en hel hær? Og hvordan besejrer man monsteret?
  Drengen besluttede at rådføre sig med troldkvinden. Og han gik ind i den tætte skov og hængte sine sneakers på en stang.
  Drengen gik langs vejen og sang;
  Mørkets krigere er helt sikkert stærke,
  Ondskab styrer verden uden at kende antallet...
  Men I Satans sønner -
  Bryd ikke Kristi kraft!
  Kristendommens religion er dog forbudt. Og alle har kun én Gud - Djengis Khan selv!
  Nå, og sådan en guddom, som hans hest. Men heste, i modsætning til Djengis Khan, er dødelige, og de ændres, når de bliver ældre.
  Vladimir Rybachenko går og slår sine babyfødder. Og så kom en sabeltiger med seks poter ud for at møde ham. Skoven her er ikke enkel, men magisk.
  Drengen bøjede sig for den enorme, som en elefant kun et længere dyr og spurgte:
  - Lad mig gå til troldkvinden?
  Den enorme sabeltiger svarede med et brøl:
  - Svar på tre spørgsmål - så lukker jeg dig ind!
  Drengen Vovka spurgte med et smil:
  - Hvad hvis jeg ikke svarer?
  Den sabeltandede tiger gøede:
  "Så river jeg den fra hinanden!"
  Vladimir Rybachenko bemærkede logisk:
  - To dødsfald kan ikke ske, et kan ikke undgås!
  Den sabeltandede tiger brølede:
  - Hvad er den mest modige person bange for, og den sidste kujon blæser ikke sit overskæg?
  Drengen slog knytnæven ind i barnets hage. Nå, det er et mysterium. Virkelig hvad? Måske døden?
  Vladimir Rybachenko sang:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Vi er ikke bange for døden på slagmarken ...
  For det hellige moderland vil kæmpe,
  Og selv døende vil vinde!
  Den sabeltandede tiger brølede aggressivt:
  - Du vil læse poesi eller svare på spørgsmål!
  Drengen ville kaste tigeren: hvor er din samvittighed, men så gik det op for ham, og drengen udbrød:
  - Samvittighed! Selv den modigste person er bange for samvittigheden!
  Den sabeltandede tiger nikkede modvilligt og bekræftede:
  - En - nul i din favør! Nå, hvad med det andet spørgsmål.
  Mastodonten snurrede og knurrede som et monster:
  - Hvem er den smukkeste i verden?
  Drengen stampede med bare fod og vendte sig om. Spørgsmålet er faktisk det sværeste. Men svaret er i mit hoved!
  Vladimir Olegovich udbrød:
  - Der er ingen mere retfærdig sandhed, sandheden om enhver løgn er smukkere!
  Den sabeltandede tiger kvækkede igen i utilfredshed:
  - Det er rigtigt, hvalp ... jeg kan se, du er bare en super fighter! Okay, lad os gå til den tredje gåde.
  Drengen nikkede med sit lyse hoved.
  - Lad os!
  Den sabeltandede tiger brølede:
  - Hvad er den hurtigste i verden!
  Vladimir trak på skuldrene. Han ville sige, at fotonen. Men hvorfor huskede jeg, at forskere udvikler ultrafotoner til at flyve med superluminale hastigheder. Ja, det er ikke helt, hvad du har brug for. Og gravitoner ser ud til at bevæge sig hurtigere end lysets hastighed.
  Vladimir Oleg slog sin pande med knytnæven og svarede:
  - En persons tanke er hurtigere og hurtigere end nogen stråler!
  Den sabeltandede tiger brød ud i latter, og smilende med tænderne svarede:
  - Logisk! Du er ung, du har tre nul i favør! Du kan gå!
  Drengen padler sine bare fødder ad den gule murstensvej og nynner...
  Og i bjergenes stilhed og de stjerneklare højder,
  I havets bølge og rasende ild...
  Og i rasende, og rasende ild!
  Og knægten vil hoppe op og smadre brosten med sin bare fod. Men det er ret smertefuldt.
  Drengen knurrede:
  - Hvilken smerte, hvilken smerte - Djengis Khans imperium - hundrede - nul!
  Så tænkte han, hvad nu hvis den store superkejser Djengis Khan dør? Vil det gavne menneskeheden? I verdensimperiet lever folk trods alt godt. Alle har et arbejde, og alle er mætte, der er ingen epidemier, mange sygdomme er forsvundet, selv kræft er blevet vaccineret. Dødeligheden er lav, hvilket endda satte begrænsninger på fødselsraten. Næsten alle har en bil. Teknologien har udviklet sig, så hele Tre dage om ugen fri! Og underholdningsindustrien er stor. Og folk har besøgt alle solsystemets planeter, og allerede på Mars er der de første byer.
  Drengen Vovka Rybachenko sang;
  Solen skinner over os
  Ikke liv, men nåde...
  Til dem, der har ansvaret for os
  Det er tid til at forstå
  Til dem, der har ansvaret for os
  Det er tid til at forstå!
  Vi er små børn
  Vi vil gerne gå!
  Men nu begyndte hendes bare hæle at brænde lidt. Den gule mursten er varm. Men du kan ikke bære sko: børn kan gå langs den gule sti eller barfodet eller i magiske sko. Dette er reglerne for den magiske skov. Og uden magi kan du ikke redde din søster.
  Drengen holder ud, og blotter endda sine tænder ... Han er en rigtig pioner, der ikke bøjer sig.
  Drengen tænkte på at distrahere sig selv fra murstenene, der stirrede på hans hæle, er det derfor, mongolerne var i stand til at erobre hele verden? At de alle er stærkere eller klogere? Og hvorfor udødelighed gik til Djengis Khan - som tidligere havde begået grusomhed.
  Nå, selvfølgelig ikke nu. Der er love, der blødgøres fra generation til generation. For eksempel blev den brutale dødsstraf afskaffet. Så er brugen af tortur og kropslig afstraffelse begrænset. For eksempel bliver børn i skoler stadig slået med stokke på deres bare hæle for dårlig opførsel. Men slagene bliver givet af et barn på samme alder og vægt som dig, og en pind med plastik er fleksibel og elastisk. Det bringer smerte, men lammer ikke børns såler.
  Selvom børn stadig bliver slået på hæle og balder i skoler, men ikke ofte. Nogle gange sætter de den bare i et hjørne.
  Dødsstraffen er også blevet sjælden. Og det foregår normalt offentligt. Men de bliver ikke henrettet for ofte.
  Selvom Vladimir så, hvordan tre piger blev hængt. De gik hen til stilladset i meget korte hvide skørter og bryster, der knap var dækket af en klud. Og selvfølgelig barfodet.
  Kvinder og mindreårige henrettes normalt barfodet og næsten nøgne. Og voksne mænd bliver som regel henrettet indendørs. Børn henrettes også offentligt med henblik på intimidering. Desuden vises udførelsen på farveskærme, og skolebørn er forpligtet til at se den. Men dette bliver mere og mere sjældent. Kriminaliteten falder. Teknologier udvikler sig, og det er meget sværere for en person, der har begået en forseelse, at unddrage sig ansvar.
  Vladimir Rybachenko følte endelig, at varmen i murstenene var ved at aftage.
  Drengen sang af glæde:
  - Spor løber langs kurven,
  Bare fødder drenge...
  Træt af at begrave heste
  Jeg vil drille min lykke!
  Og drengen tog op:
  - Skred ud! Det er væk et sted!
  Det tog mig!
  Og foran drengen var en hytte på kyllingelår. Stor og smuk. Hun stod bare tilbage til barnet.
  Vladimir Rybachenko brølede aggressivt:
  - Hytte, hytte, vend ryggen til skoven, foran mig!
  Hytten drejede... Den bevægede sig let og uden knirken. Døren gik op, og en pige trådte ud. Og sådan en smuk naturlig blondine.
  Hun så på drengen i shorts, barfodet og blond, kurrede:
  - Jeg ved, hvorfor du kom! Vil du redde din søster?
  Drengen svarede ved at blotte sine tænder:
  - Ikke kun! Jeg vil også redde min planet fra Djengis Khans despotisme!
  Den blonde troldkvinde fnisede og svarede:
  "Du har gjort et svært stykke arbejde, dreng. Meget svært, men... jeg hjælper dig, hvis du svarer på spørgsmålet.
  Vovka nikkede.
  - Som elev i skolen plejede jeg at svare på spørgsmål!
  Den blonde troldkvinde, der blottede sine tænder, spurgte:
  - Hvad er dyrere end hundrede rubler?
  Drengen smilede og svarede:
  - To hundrede hundrede rubler miles!
  Den blonde troldkvinde fnisede og bemærkede:
  - Jamen, det er meget enkelt. Men her er du på vej. Forude er på den ene side din mor, på den anden side din bedste veninde - hvem trænger til at blive knust?
  Vladimir Olegovich Rybachenko svarede selvsikkert:
  - Bremser!
  Den blonde troldkvinde nikkede.
  - Dejligt! Virkelig godt! Så spørgsmålet vil jeg stille dig mere vanskeligt: hvorfor den almægtige Gud ikke gør alle mennesker glade!
  Drengen fløjtede og bemærkede:
  - Nu og spørgsmål! Selv de mest garvede teologer kender ikke svaret på det!
  Den blonde troldkvinde nikkede.
  - Hvad troede du, at du kan få alting så let?
  Drengen svarede med et suk:
  - Okay, jeg prøver...
  Drengen rynkede sin barnlige pande og trampede sine bare fødder, forsøgte at koncentrere sig. Han følte sig virkelig utilpas ... Som om han var et stykke kød på en krog, eller noget værre. Generelt er der så lidt retfærdighed i verden. Det var det litterære geni Alexander Sergeevich Pushkin var, og han døde i en duel i en alder af syvogtredive. Og hvor meget nyttigt kunne det gøre for menneskeheden? Og der er intet at sige om den unge Lermontov, han fik bare litterært momentum. Og det er irriterende med kolik i siden.
  Og så gik det pludselig op for ham: det er vigtigt at svare ikke så meget rigtigt som på rim.
  Drengen sagde roligt:
  - Gud kan skabe lykke, hvis du ikke er dårlig med dit sind! Hvorfor ikke lykke for alle - du har brug for en tørst efter forandring!
  Den blonde troldkvinde fløjtede og bemærkede:
  - Det er dit sind! Godt gået, du er en fantastisk dreng! Derfor vil jeg rådgive dig!
  Drengen stampede med bare fod og knirkede:
  - Tak skal du have!
  Heksepigen blinkede og svarede:
  - Det er nødvendigt at bryde "Irbis-spejlet", og så vil Djengis Khan blive bøjet, og hans regeringstid vil ende!
  Vovka trak på skuldrene og bemærkede:
  - Det er godt! Men spejlet er ikke så let at knække, det er bevogtet!
  Heksepigen nikkede.
  - Ja, han er bevogtet stærkere end Djengis Khan. Men jeg kan redde din søster fra at blive ofret! Anden i dette spejl kan nægte at ofre Akulina Rybachenko, hvis du besejrer et af helvedes monstre. Du vil have et hold... Hvis du opnår dit mål, vil du ikke kun redde din søster, men du vil selv være i stand til at tage Djengis Khans plads!
  Drengen spurgte med håb i stemmen:
  - Og du skal ikke dræbe jomfruer for det evige livs skyld?
  Den blonde troldkvinde nikkede.
  - Nej, min dreng! Behøver ikke! Du får al kraften fra Irbis-spejlet, og dets muligheder er fantastiske.
  Vladimir Rybachenko bemærkede:
  - At regere planeten Jorden og hele menneskeheden er cool! Men det er også et stort ansvar!
  Den blonde troldkvinde nikkede.
  - Ret! Men der er mange ting, du kan gøre for mennesker! Men alligevel vil du redde din søster, ikke?
  Terminator-drengen nikkede.
  - Ja, jeg er klar! Klar til arbejde og forsvar!
  Heksepigen tog drengen i hånden og førte ham hen til spejlet og nikkede:
  Nu har du en mission!
  Spejlet var enormt og lyste med alle regnbuens farver, og bogstaveligt talt glitrede.
  Vovka svarede med et smil:
  - Et æg skal koges i femten minutter for at blive køligt, og en pioner er altid klar!
  Drengen nikkede, løftede sit bare, solbrune ben og tog resolut et skridt ud i det ukendte.
  
  STALINS STABILITET ELLER NÆGTES GAMBITER
  Hitler fik endnu en chance. Stalin, der var vred over truslen mod Zhitomir, forbød tilbagetrækning af tropper derfra og krævede, at tærsklen til hans besøg i Teheran skulle fortsætte offensiven på Ukraines højre bred. Og som et resultat faldt de sovjetiske tropper i gryden og blev fuldstændig besejret. Og nazisterne generobrede Kiev og omringede de sovjetiske tropper ud over Dnepr. Og de var i stand til at bygge forsvar langs Dnepr der. Som et resultat trak krigen ud. Stalin aflyste offensiven i nord nær Leningrad og overførte tropper mod syd. Men det var allerede en forsinket beslutning. Det var ikke muligt at beslaglægge brohoveder ud over Dnepr igen. Og nazisterne byggede en fæstning der og gjorde modstand. Den Røde Hærs tab var store, og aktive fjendtligheder blev udskudt til sommeren. Mens tyskerne havde initiativet. Og i juni endte landgangen i Normandiet for de allierede i en komplet katastrofe og de allieredes nederlag, som mistede mere end en halv million soldater og officerer og en masse udstyr som fanger.
  Kampen om Krim trak også ud. Tyskerne var godt befæstet, og var i stand til at stramme modstanden. Og offensiven i centrum og i Leningrad-retningen begyndte med en forsinkelse. Da tyskerne, efter at have besejret de allierede, var i stand til at overføre tropper fra Vesten.
  Tyskerne var i stand til at afvise de sovjetiske troppers offensiv. De havde især et meget vellykket TA-152 multipurpose angrebsfly, som kunne bruges som arbejdshest ved fronten. Han var mere avanceret end Focke-Wulf og meget bedre end dem med hensyn til flyveegenskaber. Men samtidig også med stærke rustninger og kraftige våben. TA-152 blev det mest massive tyske fly, i stedet for at indsætte jetfly, som Luftwaffes infrastruktur alligevel ikke er klar til. ME-262 er stadig et upålideligt fly, og Fuhrer beordrede efter råd fra eksperter, at det skulle færdiggøres og endnu ikke sættes i produktion. XE-162 ser ud til at være en god bil, men svær at køre og heller ikke egnet til masseproduktion.
  Bag TA-152 kan det være et frontlinjebombefly, et angrebsfly og et jagerfly. Dens hastighed på 760 kilometer i timen er højere end de bedste jagerfly fra de allierede og USSR. Og våbnene er de mest kraftfulde blandt enkeltsædede køretøjer, stærke rustninger. Og manøvremæssigt er den bedre end Focke-Wulf, og er blottet for mange af de mangler, som den tidligere bil havde. Tyskerne fik altså verdens bedste propeldrevne fly, som er et jack-of-all-trade. Og der er ingen grund til at revidere produktionslinjerne specielt - han er fra Focke-Wulf-familien og hans udvikling.
  På himlen følte tyskerne sig mere selvsikre. Og på landjorden var de ikke så dårlige.
  De selvkørende kanoner E-10 viste sig at være relativt vellykkede. En lav silhuet på en fyrre centimeter gjorde det muligt at sætte bilen i en lav vægt på ti tons. Transmission og motor i én blok og på tværs, og kun to besætningsmedlemmer. Sandt nok kunne Hitler ikke lide, at rustningens tykkelse: en pande på tres millimeter på siden af tredive millimeter er ikke nok. Og på panden steg tykkelsen til toogfirs millimeter, på siden tooghalvtreds millimeter. Og maskinens vægt steg til femten tons.
  Men med en motor på 400 hestekræfter er dette tilfredsstillende. Og krigen gik mere vellykket. SAU E-10 viser sig som en effektiv og ihærdig maskine. Dens kraftige rustning med store hældninger i panden brød ikke igennem de fleste sovjetiske kanoner. Og det viste sig at være en stor hjælp.
  De sovjetiske tropper tog alligevel Krim, men kunne ikke bryde igennem det tyske forsvar andre steder. Og Leningrad forblev i blokade indtil videre.
  Kampene trak ud til vinteren ... I januar forsøgte de sovjetiske tropper at rykke frem igen, men deres slag blev kvalt. I serien fik tyskerne en mere avanceret Panther F med et smalt tårn og en lavere silhuet. Hendes rustning var tykkere og mere skrånende end en almindelig Panther. Og det hele er endnu lidt mindre takket være et tættere layout. Som et resultat trængte den tyske bil ikke ind i panden med fireogtredive, og havde en chance mod IS-2, og samtidig blev dens køreegenskaber endda forbedret.
  Det viste sig at være stærkere og tykkere, og sidepanser. Nu blev det ikke taget af panserværnsrifler, og 45. Og det er selvfølgelig en mærkbar beslutning, der gjorde tyskerne stærkere end før.
  Så de holdt fronten ... I marts indledte nazisterne en offensiv i Italien og besejrede de allierede ... Og de drev briterne og amerikanerne ud af Sicilien i april ...
  Den nye amerikanske præsident Truman tilbød i lyset af aktiviteten af tyske ubåde og de store tab af den amerikanske flåde Führeren en våbenhvile. Tyskerne frøs V-missilprogrammet, og de havde til gengæld ubåde drevet af brintoverilte - meget effektivt. Både USA og Storbritannien led store tab.
  Så landingerne på Filippinerne mod Japan mislykkedes. Slagskibe i Land of the Rising Sun sænkede amerikanske transporter. Og så på samuraiens side gik ninjaen ind i krigen. Og disse er krigere af superklassen.
  Og endnu mere krigerne, kunstflyvning!
  Efter nederlaget til den amerikanske base i Australien blev ninjaen mere aktiv. Amerika står over for fænomenale krigere, der ikke har noget at imødegå. Både tunge bombefly og hangarskibe er magtesløse over for hæren af usynlige supermænd. Dette er et stort problem, som staterne og Storbritannien står over for. Fire Tiger angreb sammen med rough fighters den amerikanske base i Peru havn. Sammen med ham deltog den uovervindelige kvindelige fighter, Azumi, også i angrebet. Charmerende, rødhåret japansk kvinde. Azumi er meget smuk, med brede skuldre, høje bryster, stærke hofter. Hendes ben er bare hele tiden, både i varmen og i kulden, men meget smuk, mejslet og yndefuld. Tæerne er lange og gribende.
  Azumi er meget glad for at bruge sine bare fødder til at kaste diske. En frygtelig kvinde, en brændende tiger - og lidenskabelig i sengen. Ninja-piger er traditionelt barfodet, trænet fra barndommen og ikke mindre farlige end mænd. Smuk!
  Amerikanerne mærkede det straks. Når ninjaer efterligner delfiner, rører de sig under vandet. De brugte til minedrift af hangarskibe og slagskibe, et særligt sprængstof, som er tusind gange stærkere end TNT. Svømmende under selve maven på skibet blev de til en lille bold med en magnet, omtrent på størrelse med en valnød. Her er pigerne!
  Ninja svømmer næsten lydløst. De kan ikke findes under vandet. Undvigende skygger. Så lægger de sprængstoffer med enorm kraft, men kompakte.
  Og så kommer angrebet på basen. Vagtposter fjernes på en brøkdel af et sekund. Undvigende skarpslibede diske flyver. Og skære hals og hals over. Amerikanske soldater dør, før de overhovedet skriger. Så igen de usynliges flugt. Piger kaster spil med deres bare fingre. Deres ben er usædvanligt smidige.
  Basen er under angreb fra alle sider. Fly eksploderer, en enorm, sydende flamme blusser op. Og hele webstedet er øjeblikkeligt dækket af det. Hundredvis af biler begynder at rive i stykker. Det var som om et gigantisk fyrværkeri var gået af. Og samtidig virkede tændingen i karburatormotorer.
  Og alt hvæser, syder, eksploderer på én gang ... Ildrende gejsere bæres højt op i himlen. Den djævelske tordens ruller høres ... Alt er øjeblikkeligt, på en eller anden måde blandet sammen på én gang. Og jorden ser ud til at gå ud af kredsløb, og en ny sol dukker op. Men ikke fredeligt, men militært og infernalsk. Folk brænder, biler brænder, og de eksploderer. Og ninja-pigerne langt væk kaster eksplosive ærter med deres bare fingre af yndefulde ben. Men dette er virkelig dæmonisk indflydelse. Og pauser høres, der er pandemonium. Det lykkedes stadig flere fly at bryde væk fra betonstrimlen, men de styrtede ned på overfladen og begyndte at rive. Fuld af død, smerte og ødelæggelse.
  Tusindvis af amerikanske og britiske soldater døde i de allerførste minutter af slaget. Og selve kampen lignede ikke en kamp, men en total udryddelse. Og regnede ned, og regnede ned over amerikanske stillinger, død og aske ...
  Krydsere og slagskibe blev også revet fra hinanden, hangarskibe blev delt i to. Den totale, absolut nådesløse død spillede også på havet. Hun alle, der faldt i hendes varme omfavnelse, forbrændt, slettet til pulver.
  Varme, røde tunger slikkede fly, smeltet metal, absolut alt brændte. Selv sten...
  Ninja iscenesatte en ægte, brændende hvirvelvind, eller rettere sagt ikke en hvirvelvind, men en orkan! Eller endda en tornado. Som kun efterlader forkullede skeletter og aske.
  Azumi er en meget smuk kvinde, men dødbringende. Hun kaster nåle med sine bare fingre og rammer Japans modstandere. Hvem kan modstå ninjaen?
  Og når krydsere og slagskibe eksploderer, går stål og titanium i stykker. Ildtigeren er glad. Alt går efter hans plan. Her falder den skrå linje af amerikanske soldater.
  Azumi støtter sin partner. Og sår død.
  Den unge kvinde bemærker dog:
  - Russerne ramte tyskerne hårdt ved Stalingrad. Hvis vi ikke hjælper, vil vores allierede tabe!
  Skønheden kastede tre nåle med sin bare fod, de gennemborede halsen på ni amerikanske hærsoldater, der forsøgte at flygte fra helvede. På havets overflade, der desperat forsøger at undgå at blive trukket ind i boblebadet, myldrer amerikanske søfolk.
  Ninjaen afsluttede dem med at hugge med to sværd på én gang og kaste skiver. Japanske kvinder var meget aktive: slanke og stærke. Og de brugte deres bare fødder til at skyde.
  Yamato svarede selvsikkert:
  - Vi vil også slå til mod Rusland! Khalkhin Gol vil blive hævnet!
  Og superninjaen førte sin hånd gennem luften, en tsunamibølge passerede. Den rejste sig som en hvirvelvind af en orkan og opslugte de sømænd, der slyngede på overfladen med en grådig mund.
  Et B-29 bombefly kredsede over ninjaerne. Azumi tog snoren i miniaturearmbrøsten op med sine bare fødder. Frigivet farlige sprængstoffer. Bilen blev bogstaveligt talt revet fra hinanden ... Fragmenterne spredte sig som benzintanke med sprængstoffer. Og skød flere jagerfly ned. Azumi fnisede, gned sin bare, yndefulde fod på græsset og kurrede:
  - Jeg er en fantastisk pige og super!
  Ildtigeren tog den og hvæsede:
  - Virkelig godt! Vi vil også smøre disse russere, ligesom amerikanerne!
  Azumi fnisede og blottede sine hugtænder...
  Ninjaerne afsluttede de sidste fly og flyttede fra øen. Du skal smadre resten af baserne. Amerikanerne vil huske denne dag i lang tid. De vil fortryde, at de indførte en olieblokade mod Land of the Rising Sun, som tvang japanerne til at kæmpe. Og det viste sig pludselig, at selvom Japan er ti gange ringere end Amerika med hensyn til økonomi, så har det en så vidunderlig specialstyrke, at der ikke er noget at modsætte sig!
  Ninjaerne angreb en anden transportørformation. De fløj op på droner fra luften og kastede små, men dødbringende bomber. Helvedes hoteller, der fløj ind i skibsrør og ovne.
  Og de sprængte alle karene i luften på række. Ødelæggelsen forløb i et orkantempo. Og forliset af en hangarskibsgruppe dækket af krydsere og slagskibe. Og de var dækket af helvedes dødsærter. Som, syet rustning, rev metal.
  Ild rasede over havet, og alt røg. Skarp røg steg op i luften og snurrede som sorte cobraspiraler og udsendte giftige tænder, der var klar til at gnave gennem atmosfæren.
  Og alt dette dansede, buede, drak i luften ... Ninjaer udsendte sprængstoffer, og efterlod det mest avancerede og moderne hangarskib intakt og angreb dens besætning. Så blev der brugt katana-sværd, og ninja-piger kastede nåle med deres bare fingre. Og de gjorde det så mesterligt, at en nål dræbte tre eller fire mennesker på én gang.
  Pigerne angreb og sang:
  - Vi er ikke elendige insekter, superninja - vi skærer plaketter! Eksplicitte talenter - go for it!
  Og de bevægede sig virkelig som toppen af en bølge. Azumi skar admiralen ned med sit sværd og skar det i tolv stykker med tre gynger. Blodet sprøjtede voldsomt og oversvømmede dækket. Azumi tweetede:
  - Du vil være i en kiste! Jeg vil skære dig!
  Og dræbte en anden admiral. Og hun blottede sine tænder sådan. Ninjaer var ikke bange for skud. Kugler fløj af dem. De kendte ikke til svaghed, træthed og medlidenhed. De var som fugle på vinger, eller endda jetmotorer.
  Azumi slog sine bare fødder og efterlod yndefulde fodspor på dækket. Hun er en fantastisk kriger. Men de andre piger er også fantastiske.
  Hangarskibet bliver taget til fange og, indsat, ført til japanske havne. De har også brug for jern.
  Det er ekstremt svært at modstå hæren af samurai og ninja. De er supermænd. Og deres pres er uimodståeligt.
  Og igen følger succeser og fangster. Ninjaer opfører sig som undvigende havrøvere. Panik i Amerika. Der er ingen måde at modstå det usynlige.
  Det er trods alt sådan en specialstyrke, at både luftfart og artilleri ikke engang bemærker tilgangen af modige krigere. Som hænger som sorte skyer og vifter med deres sværd, kaster skiver, der flyver i kilometer og gennemborer ethvert metal.
  Ninja er ikke det samme som i middelalderen. Han har den nyeste teknologi lige ved hånden. Og han knuser alle, der kommer i vejen for ham.
  Og der er pause på den sovjetisk-tyske front. Tyskerne forbereder en offensiv på Kursk-bulen. Ikke den smarteste idé at angribe præ-befæstede stillinger, hvor fjenden er i undertal. Men Tyskland har ikke meget valg.
  Tyskerne blev besejret i Afrika, og de er tvunget til at lede efter sejre på andre fronter.
  Japanernes succeser reducerede imidlertid intensiteten af luftangreb på de militærindustrielle faciliteter i Det Tredje Rige. Dette førte til en stigning i produktionen af våben sammenlignet med den virkelige historie. Ved slaget ved Kursk har Fritz flere "Panthers" og "Tigers" såvel som fly. Hvilket skaber et vist problem.
  Men stadig er Den Røde Hær stærkere. Hirohito stiller et helt rimeligt spørgsmål:
  - Vil vi hjælpe Tysklands allierede?
  Det meste af det japanske militær talte for at åbne en anden front. Sandt nok, med deltagelse af ninja. Amerika har mistet alle sine hangarskibe og store overfladeskibe. Det blev umuligt at udføre offensive operationer i Stillehavet. Og Japans hænder er ubundne. Desuden kaprede ninjaerne selv fire hangarskibe uden skader. Og de ødelagde en masse fly. Flere store skibe blev også erobret. Generelt viste virksomheden sig at have succes.
  Eller rettere en række virksomheder. Som var præget af strålende succeser. Amerika er ude af krigen. Mere præcist tilbød hun en våbenhvile på alle vilkår.
  Japan krævede: at stoppe bombningen af Det Tredje Rige og hjælp fra USSR. USA måtte også påvirke Storbritannien til at afslutte fjendtlighederne på denne måde. Briterne var enig med synd i halvdelen. De allierede gik med til en våbenhvile med Det Tredje Rige og en udveksling af fanger.
  Hitler udsatte igen offensiven på Kursk-udspringet. Han besluttede sig for først at samle flere styrker og kampvogne fra vestfronten. Og styrk dine tropper.
  Men så, den 15. juli, beordrede Stalin et angreb på Orel og Belgorod.
  Ninjaen stjal i mellemtiden også amerikanske transporter med nye Sherman-tanks. Og Azumi var sammen med pigerne i stand til at smide en meget mere vovet operation ud. Hun stjal fra britiske fabrikker tre hundrede og halvtreds af de bedste britiske kampvogne "Churchill", med forbedret rustning, og transporterede dem til Tyskland. Englænderne døde under pigernes sværd. Derudover kastede skønhederne meget præcist skarpe nåle med deres bare fingre og dræbte kæmperne. Og hvad skal man sige? Briterne var chokerede.
  Pigerne fra Japan slæbte desuden to køretøjer væk med benzin. Hvad er den bedste gave til Det Tredje Rige.
  Derfor mødte Den Røde Hær lige fra begyndelsen hårdnakket modstand.
  I defensive kampe viste "Ferdinand" sig at være næsten en meget fremragende tank destroyer. Og som "Tiger" og "Panther". Den sidste bil, selvom den ofte gik i stykker, var ikke så vigtig i defensive kampe.
  Azumi ankom i mellemtiden ved fronten. Og hun kæmpede personligt mod russerne i den farligste Oryol-retning. Så gik sovjetiske fireogtredive i kamp.
  Den japanske kvinde tog sammen med sin partner sprængstofstykker ud, så små som et bygkorn. Og de begyndte at bruge deres pigeagtige, kvikke fingre til at kaste disse korn på tankene. Sovjetiske biler eksploderede og væltede med et øredøvende brøl.
  Azumi råbte:
  - Banzai!
  Hendes barfodede ledsager knurrede:
  - Vi vil gøre planeten til et paradis!
  Og hun kastede en lillebitte granat ... Sovjetiske biler eksploderede. Der lød et brag og gnister fløj, da de to fireogtredive kolliderede i luften. Og så hvordan kampsættet eksploderer. Og bilerne vil smuldre som sorte perler.
  Azumi lancerede igen et par små korn med sine mejslede, bare fingre og kvidrede:
  - Jeg bringer døden!
  Hendes barbenede ven skreg og kastede også dødelige gaver:
  - Kort sagt - banzai!
  Begge skønheder bryder ud i grin. Og igen, med bare fødder, lad os smide disse korn med kumulative sprængstoffer. Og ødelægger alt totalt. Her er et dusin større HF rullet over. Og revet larver af, knækkede ruller spundet ovenfra. Og ruller sig selv i stykker. Mens de nedskyder de sovjetiske soldater, der går til angreb.
  Og begge ninja-piger fniser. Her bruges også skarpe små nåle, som barfodspiger suser rundt med benene. Og de sovjetiske troppers angreb suser ud. De russiske enheder, der har lidt betydelig skade, stopper og fryser.
  Og de barbenede banditter griner... De griner som pantere!
  Truman, da han så, at sagen lugter af petroleum, tilbød Det Tredje Rige en våbenhvile på alle vilkår. Og Churchill var enig i det.
  Hitler krævede alle krigsfanger tilbage til Tyskland og Italien og genoptagelse af handelen.
  Men de allierede, hvis de ønsker at returnere deres folk, må forløse dem. Truman og Churchill gik, skønt modvilligt, med til dette.
  Fascisterne er intensiveret. I maj afviste de endnu en offensiv af sovjetiske tropper i centrum. Og den 22. juni, ved hjælp af kampvogne af E-serien, forsøgte de at rykke frem.
  Den første E-50 kampvogn blev udviklet for hurtigt og var ikke helt vellykket. Dens vægt var næsten femogtres tons med tykkelsen af pansret "Ti" ra "-2, dog noget større skråninger. Og køreegenskaberne var bedre: motoren accelererede til 1200 hestekræfter, når den blev boostet. Hvilket øgede både dens hastighed og manøvredygtighed Kanonen var oprindeligt 88 millimeter i 71 EL, hvilket passede tyskerne ret godt.
  Sandt nok, siden maj 1945 begyndte IS-3, bedre beskyttet i panden, at blive produceret i USSR, og dette fik tyskerne til at installere en mere avanceret og pansergennemtrængende pistol.
  Den tyske offensiv i juni og juli udviklede sig ikke. Efter at have avanceret hundrede kilometer og lidt store tab, blev Fritz stoppet. Så kom den røde hær...
  Men også uden den store succes. Frontlinjen stabiliserede sig ... Og så blev den fuldstændig inaktiv.
  Den sovjetiske SU-100 vandt popularitet som en tolerabel tank destroyer. T-34-85 forblev den mest massive kampvogn, og indtil videre blev T-54 kun udviklet til at erstatte den.
  Ved udgangen af 1945 havde tyskerne en mere avanceret ME-262 X på himlen, som havde en hastighed på over 1100 kilometer i timen, fejede vinger og mere pålidelige motorer med kraftige våben: fem luftkanoner. Udseendet af dette fly kunne give Luftwaffe overvældende luftoverlegenhed.
  Hitler regnede med dette. Og også på jetbomber for at bryde USSR. Og jeg må sige, indtil videre havde Sovjetrusland ikke noget svar.
  Efter at have frastødt den røde hærs forsøg på at rykke frem i løbet af vinteren, kastede tyskerne i slutningen af maj 1946 igen deres kampvogne ind i angrebet. En mere avanceret modifikation af E-50 dukkede op med placeringen af motoren og transmissionen i en blok og på tværs. Denne tank var kun to meter i silhuet, og samtidig vejede den også femogfyrre tons. Dens hastighed er vokset, og manøvredygtighed og køreegenskaber. Og pistolen affyrede hurtigere med 12 patroner i minuttet og panserbrydende ved 100 EL løbslængde. Og selvfølgelig blev dette et problem for Den Røde Hær.
  E-50 viste sig at være en succesrig tank i en ny modifikation, perfekt beskyttet i panden, men ret svag på siderne. Selvom det er med høj bevægelseshastighed, er dette ikke længere så vigtigt.
  Den sovjetiske front begyndte dog at synke ... Stalin var meget bekymret over dette. Tyskerne var endda i stand til at indtage Smolensk og nærmede sig Moskva ... Sandt nok, så holdt Hitler en pause og stormede Leningrad. Men denne offensiv blev slået tilbage.
  Tyskerne led store skader og bremsede ...
  Og så efterår, og så en hård vinter. Så der er ingen grin.
  Det nye 1947-år er kommet ... I USSR blev arbejdet på T-54 på en eller anden måde afsluttet, men denne maskine gik ikke i serie. Og tingene er for alvor blevet bremset.
  Tyskerne samledes. Deres nye E-75 tank var meget godt beskyttet fra alle vinkler. Panden er 250 mm, siderne er 170 mm, og pistolen er 105 mm i 100 EL, motoren er tusind fem hundrede hestekræfter. Dette er kraft med en vægt på femoghalvfjerds tons.
  Og lad os presse de sovjetiske tropper ... Som svar fik USSR IS-7, men masseproduktionen af denne tank kunne ikke etableres. Og det er selvfølgelig ikke godt.
  Indtil videre, i himlen, er nazisternes fordel kun vokset. Kampdiske dukkede op med stor, ødelæggende kraft. Og de knuste både kampvogne og fly.
  Under alle omstændigheder var disketten usårbar over for håndvåben. Og han kunne vælte snesevis af sovjetiske fly uden at blive beskadiget.
  Tyske piloter dominerede himlen. Huffman blev tildelt ridderkorset af jernkorset med gyldne egetræssværd og diamanter for fire hundrede nedskudte fly. Og for fem hundrede modtog han jernkorsets storkors. Hvilket kun var Göring. Og syv hundrede og halvtreds nedskudte fly jernets ridderkors med platin egebladssværd og diamanter. Det var en kolossal præstation...
  Tyskerne rykkede igen frem mod Moskva. Men det sovjetiske forsvar var meget udviklet, og jagerne kæmpede standhaftigt. Der blev gravet mange fæstningsværker.... Tyskerne var i stand til at tage Vyazma og Rzhev på bekostning af store tab, men de blev kvalt ... Og igen trak kampene ud til det sene efterår ... Og så vinteren og det nye 1948 ...
  Og i koldt vejr var den røde hær allerede på vej frem, men uden den store succes.
  Og om sommeren angreb tyskerne. Men de opnåede ikke væsentlige fremskridt ... Om vinteren rykkede Den Røde Hær frem ...
  Året 1949 er kommet. T-54 er endelig blevet massiv. I stedet for IS-7 indeholdt serien SU-130, som var lettere og lettere at fremstille. Og vigtigst af alt kom MIG-15 jetjageren ind i serien. Hvilket, for at være ærlig, selv om det er underlegent i forhold til tyskerne, stadig kunne vise i det mindste noget.
  Huffman scorede tusinde nedskudte fly modtog en særlig pris: Grand Cross of the Ridderkors med sølv egetræsblade, sværd og diamanter. Og det var et sjældent tilfælde, når de skabte en pris til en bestemt helt.
  Hitler bemærkede, at Huffman er en ægte arier. Og nådesløs over for rigets fjender, og at der bliver sejr.
  Men både tyskerne og de sovjetiske tropper gennemborede hele året, men intet tog nogen.
  Og året 1950 kom ... Igen, udvekslingen af slag og den inaktive forsvarslinje ... Og sådan gik året 1951 .... Det er, som om alt er i en skur. Og igen, brutale udvekslinger af slag .... Og en frossen frontlinje. Og 1952 gik i det samme tyktflydende sump.
  Stalins død i marts 1953 ændrede ikke noget væsentligt. Generalissimos plads blev overtaget af marskal Beria, som blev udnævnt til den officielle efterfølger. Og igen frossen front. Og kun IS-10-tanken dukkede op i USSR. Men dette er ikke så væsentligt.
  Året 1954 er også gået.... Tyskerne og russerne er gået i stå. Og det nye supervåben fejlede. Huffman for to tusinde nedskudte fly modtog Ridderkorsets Storkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Så året 1955 gik også i en brutal massakre ...
  Og året 1956 kom... Den 22. juni markerede præcis femten år siden begyndelsen af den store patriotiske krig. Og Adolf Hitler foreslog endelig selv en våbenhvile.
  Forhandlingerne fortsatte i lang tid, og seks måneder senere blev der sluttet fred. Grænsen gik langs frontlinjen. Det var her det hele sluttede. Fangerne blev skiftet - alle for alle. Ingen godtgørelser, men det tredje rige greb noget ...
  Men Europa blev blødt hvidt. Da Hitler døde i marts 1958, brød Det Tredje Rige sammen. Og USSR returnerede sine tidligere territorier. Lavrenty Beria genoprettede økonomien og førte landet, som han sagde, til kommunisme, ja, det er en anden historie. Men i marts 1969 døde Beria, og Shelepin efterfulgte ham ... USSR udviklede sig hurtigt og det hårde kommunistiske diktatur bragte ham i front - overhalede USA!
  
  HVIS FRANKLIN ROOSEVELT VILLE DØ TIDLIGERE
  Franklin Roosevelt døde meget tidligere, i en mærkelig skæbnedrejning den 30. januar 1943. Selvom Henry Wallace blev betragtet som venstremand, viste han sig at være en meget mere idealist og krævede, at Stalin i bytte for militær bistand gennemførte politiske reformer og amnesti for alle politiske fanger.
  Stalins hårde reaktion, som også lige havde vundet en stor sejr ved Stalingrad, og følte sig meget hård og stærk, gjorde Wallace vred, og han annoncerede opsigelsen af militær bistand til USSR. Spillede en negativ rolle og holdning af Churchill, som ikke ønskede den hurtige fremmarch af Den Røde Hær i Europa, og den uventede fleksibilitet af Adolf Hitler, som annoncerede fastfrysningen af den "endelige løsning af det jødiske spørgsmål." Führeren var i stand til at overtale fornuftige mennesker fra miljøet, inklusive, mærkeligt nok, overbøddelen af Det Tredje Rige, Himmler.
  Argumentet virkede: at jøderne ikke vil gå nogen steder, og hvis du taber krigen, kan du tabe alt og uigenkaldeligt. Nå, efter at have vundet i øst, vil det være muligt at tale med de allierede på en anden måde.
  Under alle omstændigheder fastfrosnede USA militære operationer, også Storbritannien, og selvom der formelt ikke blev annonceret en våbenhvile officielt, viste det sig, at konflikten i vest var blevet indskrænket. Hvilket selvfølgelig kom Wehrmacht til gode. Den tyske ubådsflåde stoppede angrebene, de allierede rullede sammen og stoppede den strategiske bombning.
  Sovjetiske tropper, som i den virkelige historie, havde erobret Kursk i begyndelsen af februar den 8. og Belgorod den 9. Den 15. februar begyndte angrebet på Kharkov, som undgik at omringe, forlod de tyske tropper. Endnu tidligere forlod nazisterne Rostov ved Don.
  Den 18. februar ankom Hitler personligt til hovedkvarteret. Han gav Mainstein nye beføjelser. Derudover blev forstærkninger hastigt overført fra Vesten. Først og fremmest, selvfølgelig, luftfart. Vestfronten absorberede flyet ikke så lidt - næsten halvdelen af flyene. Flere divisioner, der var planlagt til at blive overført til Afrika, blev sendt med jernbane mod øst. Desuden blev alle mere eller mindre kampklare formationer overført fra Frankrig og Balkan, og i selve Tyskland erklærede Rigsdagen total mobilisering og krig.
  Den 19. februar beordrede Mainstein den 4. panserarmé til at iværksætte en modoffensiv for at stoppe de sovjetiske troppers fremrykning gennem Pavlograd. Den 22. februar blev Pavlograd besat. Opgaven med at forsvare ruterne til Dnepr fra nord gennem Krasnograd eller Dnepropetrovsk eller gennem Poltava eller Kremenchug blev betroet Kempf-gruppen.
  I modsætning til den virkelige historie lykkedes det for tyskerne meget mere. Takket være introduktionen af alle deres lufthære i kamp havde de igen en fordel i luften. Derudover deltog flere landtropper i offensiven, heriblandt 30 splinternye Tiger-kampvogne, som i virkelighedens historie på uhyggeligt vis sad fast i det afrikanske sand.
  Tyskerne formåede at omringe Kharkov seks dage tidligere end den virkelige historie, den 8. marts blev Belgorod taget til fange af Fritz, og Belgorod blev taget til fange på farten 9 dage tidligere - den 10. marts.
  Nazisterne formåede også at erobre Kursk med et hug og lukkede endnu en ring den 14. marts. Den 18. marts fangede Fritz også Stary Oskol. Det efterfølgende tøbrud og de sovjetiske troppers heroiske modstand forhindrede imidlertid nazisterne i at udvikle succes. Men tabene af Den Røde Hær i kedlerne viste sig at være mere betydelige end i den virkelige historie, og Kursk Bulge blev skåret tilbage i marts 1943.
  Mainsteins succes viste sig at være alvorlig, men begrænset, så nazisterne kunne ikke engang returnere alt, hvad de havde mistet under Voronezh-Kastornoe-operationen. Selvom de nu ikke længere havde hovedpine - Kursk-bulen. Men dette skabte yderligere problemer: hvor og hvordan man angriber?
  Mens de allierede optrådte passivt, var den tyske økonomi meget aktivt udrejet. Produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner blev fordoblet inden for tre måneder og nåede 1.200 køretøjer om måneden, inklusive de seneste "Tigers", "Panthers" - betydeligt overlegen i kampkraft i forhold til sovjetisk udstyr. Men besætningerne skulle stadig mestre de nye kampvogne og tænke på deres barndomssygdomme.
  Og det er ikke nemt at vælge retning for offensiven. Du kan gå videre til Moskva, og igen prøve at tage hævn for Stalingrad, bryde igennem til den kaukasiske olie. Leningrad, hvor det er svært for sovjetterne at overføre forstærkninger, kan blive et af målene.
  Tyskerne ventede tre måneder, sparede styrker og nye kampvogne, trænede rekrutter. Allerede i hæren og fjortenårige drenge er ikke ualmindeligt, mange udenlandske afdelinger er blevet dannet. Wehrmachts styrke nåede et maksimum på 10,5 millioner soldater og officerer, selv med et lille fald i troppernes kvalitet.
  I luften blev der udkæmpet kampe med varierende succes. Nazisterne øgede produktionen af fly og handlede mere aktivt.
  Deres esser valgte som regel deres kampsted og forsøgte ikke at deltage i kampen og gav efter i antal.
  Det skal bemærkes, at Focke-Wulf, selv om den er ringere end sovjetiske fly i manøvredygtighed, men den høje hastighed under et dyk tillod ham at undslippe, når han forlod halen, og kraftfulde våben til at skyde flyet ned fra den allerførste tilgang. Så det var ikke muligt helt at gribe fordelen over nazisterne, og mere erfarne tyske esser, med kraftigere våben, dominerede luften.
  Hitler besluttede ikke desto mindre at angribe Kaukasus, kun på en lidt anden måde. Nemlig at gøre Stalingrad til hovedretningen og sende hærgrupperne "A" og "B" dertil. Løsningen er selvfølgelig ikke optimal, men efter tabet af Rzhev-brohovedet, der rykkede frem mod Moskva, ville tyskerne skulle overvinde en meget magtfuld forsvarslinje.
  På bekostning af Leningrad gav angrebet på citadelbyen ikke Det Tredje Rige, selvom det var vellykket, afgørende udbytte.
  Så det er tilbage at rykke sydpå. Stalin kom ikke desto mindre Hitler foran.Den 22. juni gik sovjetiske tropper til offensiven i Oryol- og Kusk-retningen. Årsagen til at opgive ventetaktikken var forbundet med den allieredes passive adfærd: ingen fred, ingen krig. Hvad andet kunne tolereres, men ... Manglen på duralumin, sammen med den stadigt stigende produktion af tyske fly, overførte gradvist mere og mere initiativ til Luftwaffe.
  Desuden havde nazisterne allerede et meget godt Yu-188 bombefly, som udviklede en hastighed, der var overlegen eller i det mindste ikke ringere end Yaks, og endda med succes testede Yu-288. Den sidste bil, sammen med den serielle DO-217, kunne være et meget godt strategisk bombefly. Og dermed blev tysk luftfart en yderst ugunstig faktor for de sovjetiske tropper.
  Hitler tøvede derimod med offensiven, så dannelsen af nye kampvognsdivisioner og træningen af besætninger fortsatte. På grund af manglen på bombning blev Tigers og Panthers frigivet mere end i den virkelige historie, og de skulle mestres.
  Tyskerne formåede at forberede sig på forsvaret som helhed, de kunne ikke overraskes. Kampene varede i over en måned. Sovjetiske tropper stødte på ny tysk teknologi, og det viste sig, at "Panther" og "Tiger" i modgående kampe var en størrelsesorden stærkere end sovjetiske køretøjer. Butting gav ikke T-34 og KV en reel chance for at vinde. Desuden er produktionen af køretøjer med en kraftigere 85 mm kanon endnu ikke blevet mestret, og 76 mm "Panther" og "Tiger" kunne ikke tages frontalt.
  Sovjetiske tropper rykkede kun i nogle områder op til femten kilometer og led enorme tab. Tyskerne var i stand til at gå i modoffensiven. Blandt befalingsmændene skal det bemærkes Rommel, en nybegynder på østfronten, men vidt kendt i Vesten. Han formåede at bevise sig godt i kampen med sovjetterne.
  Tyskerne var i stand til, udvikle en modoffensiv, at nå Don. Men så, i stedet for at rykke frem mod Moskva, vendte de mod syd.
  Führeren længtes efter hævn for Stalingrad. Det skal bemærkes, at dette i første omgang endda gavnede tyskerne. Stalin troede ikke på muligheden for at gentage Operation Blau og overførte alle sine reserver tættere på Moskva. Som et resultat gik nazisterne, der bevægede sig langs Don, ind i de sovjetiske tropper bagfra.
  Den Røde Hær var dog allerede anderledes. De sovjetiske generaler, som fik kamperfaring, handlede dygtigere, og soldaterne selv blev mærkbart tempererede. Fritzerne var så ude af stand til at krydse Don og bryde igennem til Stalingrad. Det maksimale af deres præstationer, erobringen af Rostov-on-Don, og gå ud i floden gennem hele dens spændvidde. Sandt nok mistede de sovjetiske tropper Voroshilovgrad, Donets og betydelige områder, men nazisterne kunne ikke erobre under sommer- og efterårskampagnerne, selv hvad de formåede at gøre i 1942. Hvad Stalin anså for en vis succes. Hvis vi husker på, at USSR nu kæmpede på én front.
  Truslen fra Japan svækkedes som nederlag i Land of the Rising Sun som følge af nederlag i Stillehavet. Og mens USSR ikke kunne være for bange for Fjernøsten.
  Om vinteren begyndte den Røde Hærs modoffensiv. Talrige tyske kampvogne i kulden og snedriver gav tydeligvis efter, og rullernes forskudte arrangement tilstoppede chassiset. Men det var ikke muligt at opnå fuldstændig succes her. Tyskerne blev skubbet lidt i midten, og de fejlede ved Don, men Leningrad-regionen kunne på grund af fjendens for stærke forsvar ikke befries. Så længe blokaden blev opretholdt. Tyskerne lærte også meget, men de var allerede udmattede af krigen. Den næste sommer var et forsøg på at gribe initiativet fra Fritz. Men igen var nazisterne kun i stand til at nå Don. Angrebet på Leningrad endte i fiasko.
  Der er sket ændringer i USA. En afventende taktik tabte Wallace præsidentvalget til republikaneren Cheney. Men efterfølgeren fortsatte med at opføre sig passivt. Ligesom laboritterne, der afløste Churchill ved roret i Storbritannien. I vinteren 1945 var sovjetiske tropper i stand til at bryde igennem Wehrmacht-forsvaret i centrum og rykke frem til Smolensk og endda besætte denne by. Men fjendens jetfly dominerede luften, og de sovjetiske troppers offensiv stoppede. Og i marts og april vandt Fritz det tabte tilbage. I sommeren 1945 forsøgte tyskerne at udvikle en offensiv mod Moskva ved hjælp af "E"-tanke og jetbombefly og verdens første skiveformede kampkøretøjer.
  Ballistiske missiler blev på den anden side anerkendt som for dyre og ineffektive våben. Det lykkedes tyskerne at nærme sig Moskva, men det sene efterår var allerede kommet, og amerikanerne brugte atomvåben og tvang Japan til at kapitulere.
  Med atombomben krævede Cheney, at begge lande sluttede fred.
  Men både Stalin og Hitler kunne på ingen måde blive enige. Der var heller ingen enhed i USA, hvor mange reaktionære kredse mente, at begge sider skulle blive ved med at slå hinanden ihjel så længe som muligt.
  Men siden det lykkedes for nazisterne, denne gang afskar de endelig Leningrad og nærmede sig hundrede kilometer til Moskva, USA og Storbritannien begyndte at hjælpe USSR ved at genoptage forsyningen af Lend-Lease.
  Om vinteren begyndte sovjetiske tropper igen at presse nazisterne, men de kunne ikke fjerne blokeringen af Leningrad. Byen Lenin faldt, men Fritzerne blev skubbet lidt tilbage fra hovedstaden. Hjælpen fra Vesten var moderat og kunne have været afgørende. Men tyskerne var forbandet trætte og udmattede.
  Sommeren 1946 forløb med mindre stillingsændringer. Og om vinteren opnåede sovjetiske tropper en vis succes, idet de slog Fritz fra Rzhev og Vyazma ud og skubbede dem, omend lidt, til Don.
  I foråret 1947 døde Adolf Hitler, og den 18. maj blev der underskrevet en våbenhvile med USA og Storbritanniens mægling. Forholdene viste sig at være ret vanskelige for USSR og ikke særlig gunstige for Tyskland. Ukraine, Hviderusland, alle de lande, som Wehrmacht havde, blev mandatområder under fælles kontrol af USA, Storbritannien, Tyskland og satellitter.
  Det Tredje Rige blev som Den Europæiske Union, og de besatte sovjetiske områder, såsom protektorater, herunder Leningrad. Don fik status som et mandatterritorium, uafhængigt af USSR og formelt uafhængigt, men faktisk med stor indflydelse fra USA.
  Således blev det sovjetiske Ruslands territorium stærkt reduceret. Den gamle og svækkede Stalin blev tvunget til at forlade politik. Hans autoritet faldt kraftigt, og hans følge splittes.
  Efter Stalins tilbagetræden blev Kaukasus - Georgien, Armenien, Aserbajdsjan - snart skilt fra USSR. Og et par år senere, og Centralasien. Dermed blev Rusland henvist til rollen som en mindre magt, dog med atomvåben. Sammenlignet med den virkelige historie viste St. Petersborg, Smolensk, Pskov og nogle andre regioner i Vesten sig at have mandat.
  Og snart blev regionerne i det nordlige Kaukasus, der hovedsageligt var befolket af muslimer, også adskilt. I Tyskland døde narkomanen Göring snart efter Hitlers død (sandsynligvis blev Führeren hjulpet til at forlade). Himmler blev også dræbt. Den mere moderate Speer tog magten. Et par år senere blev flerpartisystemet genoprettet, og nazisterne blev meget mere moderate.
  I sidste ende kom USA til at dominere og dominere verden. De havde nu ikke USSR som konkurrent, og kommunisterne mistede hurtigt magten. I Kina hersker en pro-amerikansk regering, i den islamiske verden det samme. Tiden med total amerikansk dominans er kommet...
  Men dette bragte ikke lykke til menneskeheden, selvom amerikanerne, efter at have etableret hegemoni på Jorden, var i stand til at flyve til Mars tilbage i det tyvende århundrede, desuden udviklede fremskridt og teknologi sig endnu hurtigere end i virkeligheden. Effekten var, at nu kontrollerede USA videnskabsmænd fra hele kloden. Men det er ingen hemmelighed, at det var overdreven hemmelighedskræmmeri, der hindrede udviklingen af humanvidenskaben.
  I en vis forstand er det blevet mere sikkert end i den virkelige historie. USA's hære og deres satellitter kunne knuse terrorister og ekstremister overalt i verden uden frygt for at blive anklaget for ikke at være politisk korrekte. Det er muligt at udføre humanitære interventioner og effektiv økonomisk og politisk globalisering. Det nytter ikke noget at fodre religiøse ekstremister for at vælte politiske modstandere - det kan gøres med et simpelt indgreb.
  Så til en vis grad ser verden ud til at have vundet ved at blive unipolær sammenlignet med en rigtig multipolær. Men så så Vasily Terkin en enkelt persons skæbne ...
  Anna Kazei (Et interessant og sandsynligvis ikke et tilfældigt sammenfald af efternavne, selvom handlingen foregår i det enogtyvende århundrede!) steg af togstationen og fortsatte til fods. Toget er elegant med strømlinede biler, men selve stationen er en af de mest provinsielle. Det var et varmt ukrainsk efterår - en indisk sommer, hvor gyldne kjoler var på skuldrene af en birk, og skove og lunde var klædt i kongelig skarlagen. Naturen er smuk, og en kvinde er stadig ikke uden charme, selvom hun er mindst femogtredive år gammel, og gråt hår viser sig allerede.
  Anna Kazei er ked af det, så hun tager på date med sine børn ... i et hårdtarbejdende fængsel. Hvad mener dommeren om, der idømte en 12-årig dreng og en 15-årig pige 99 års fængsel? Er det det man gør med ulykkelige børn? Og hvad gjorde de? Nå, de flåede flyers af med reklamerne. Ja, de klippede telefon- og internetledninger for at bekæmpe smitten af amerikansk indflydelse.
  Der er en bevægelse i det østlige Ukraine - "Patriotisk modstand". Nej, de fører ikke en rigtig guerillakrig, som det var under Anden Verdenskrig. Grundlæggende er deres modstand propaganda og sabotage i lille skala uden menneskelige tab. Så hendes børn ønskede at udfordre vestligt tyranni ved at klippe ledningen over flere gange.
  Men de fik filmet dem på et videokamera, og der er også "velønskere" nok. Fyrene blev anklaget for sabotage og endda terrorisme, samt at have forårsaget alvorlig skade på økonomien. Og forbindelser i en ung alder tog de hensyn til en formildende omstændighed - de gav næsten hundrede års hårdt arbejde.
  Retten bestod meget hurtigt, og advokaten nikkede kun samtykkende til anklageren. Ja, og selve processen blev lukket. Desuden blev Anna antydet, at hendes børn stadig ville være heldige, hvis de vidste, og ville have forbindelser med undergrunden, ville de ikke undgå først tortur og derefter dødsstraf. At være i hårdt arbejde i sig selv er dog ikke tortur.
  Annas ben er viklet ind i gamle sko. Hun bærer en hel rygsæk med programmer, der kun må laves én gang om året. Og uheldige børn er sandsynligvis ikke for seje i fængslet.
  De dømte står på vejen, så de er ikke i kasernelejren, de er strakt langs motorvejen. Patruljerne fniser af Anna og rækker uden højtidelighed ind i rygsækken med hænderne og trækker mad ud. Den heftige politimand fra lokalbefolkningen proppede straks syrveladpølsen ind i munden. På trods af det faktum, at Ukraine formelt, som det var, har alle egenskaber af statsskab, herunder den valgte Rada, men der er flere amerikanske flag end gul-blå.
  Drenge under atten arbejder adskilt fra voksne. Dagen er varm, solrig, stribet, fængselsskjorter er foldet i en separat bunke, og tynde, senede kroppe, chokolade fra teenagers sol, skinner af sved. Nogle river sten og grus ind på jernbaneskinnerne med brede shuffler, andre trækker skinner, andre høvler og saver træstammer.
  Der er drenge fra ti til sytten år, og nogle ser endnu yngre ud. Og hvordan kan man ikke have ondt af dem, hvis angelsaksisk lov dominerer i mandat Ukraine, når strafferetligt ansvar fra 10-års alderen gælder for voksne?
  Så påpegede politimanden Anna, hvis rygsæk var mærkbart lettere - hvor han skulle lede efter sin søn Marat (også måske ikke et navnesammenfald her!). Ja, det er svært for hende at bære sådan en vægt, men hun er stadig knyttet. Og denne lettelse er ikke en glæde, for her er rationerne magre, og fyrene er tynde.
  Og her er hendes søn. Han hvilede sine bare fødder, i stribede bukser ordnet over knæene, på skarpe sten og skubber en tønde beton. Og så på den barfodede, vejrtrækning tungt stille Marat, indså Anna, at han også styrkede sig selv med en utrolig viljeindsats. Et barberet hoved på baggrund af tynde skuldre virker stort, og blond hår på baggrund af et solbrændt kantet kranie er næsten usynligt. Efter hvad drengen virker helt skaldet. Rynken på panden blev mere mærkbar dybere. Hvis det ikke var for den lille statur og smalle skuldre, ville drengene virke meget ældre.
  Marat arbejder, og glubske tilsynsmænd strejfer i nærheden, råber og vifter med brede plager af råhud. Dette er hårdt arbejde, nådesløst. For at modstå sådan et arbejdstempo bør du slappe af i det mindste et par sekunder, og lægge dig på tønden for at give hvile til din senede, piskeskårne ryg. Men når det brænder, skærer det normalt ikke huden.
  Anna har ikke ret til at komme før frokostpausen på arbejdet. Så du må se og vente.
  Mors tårer vælter ufrivilligt frem. Drengens ben er dækket af blå mærker, blå mærker, blå mærker, sålerne er dækket af hård hud. Hele foråret, sommeren og efteråret er ungdomsdømte tvunget til at arbejde barfodet. De siger, at det er endnu mere fingernem og bedre for fængslede drenge. Faktisk er dette den berygtede amerikanske økonomi. Desuden slides sko i vestlig stil for hurtigt. Og så, gud forbyde, holder statsejede støvler i det mindste ud til vinteren - heldigvis er klimaet blevet varmere og sneklædte tider er ikke så lange.
  Men nu er drengene tvunget til at trække tunge skinner. Nå, hvor er Maratika. Han er tynd som et siv, sådan kommer ribbenene igennem under den solbrune hud, og maven falder sammen af spændinger. Mørke rande under øjnene siger, at hårdt arbejde ikke er let for en lille dreng. Vil han være i stand til at strække tyve år ud, hvorefter det vil være muligt at indgive en lovlig klageadgang?
  Men vi skal hylde Marat, han lægger behændigt skinnen, og da han ser sin mor, smiler han som svar. Rynken på panden er glattet ud, og det er tydeligt, at dette stadig er en dreng, der synes, det er sjovt i enhver situation...
  Pisken fløjter og brænder Marat smerteligt. Moderen skriger, forsøger at skynde sig på politimandens tilsynsførende, ambalen griber hende i skulderen og stopper hende:
  - Tør ikke! Angreb på en fangevogter i udførelsen af pligten... I bedste fald et dusin!
  Anna er allerede mere indigneret:
  - Har de ret til at slå børn ifølge loven?
  Politimanden svarede ærligt:
  - Det kaldes et påtvunget mål for fysisk påvirkning i forhold til kriminelle. At klage er fuldstændig nytteløst!
  Kvinden sukkede tungt, og forsøgte at tage øjnene fra sin søn, så det ikke skulle være så hårdt. Resten af drengene tøffer også med. Næsten alle af dem er barfodet, kun et par af de ældste i nogle åbenlyst hjemmelavede rekvisitter. Og alle er barberet skaldede, uden undtagelse. Da en af dem kom tættere på med en sten på skuldrene, så Anna hans punkterede nummer.
  Rædsel - har hendes søn det?
  Frokostpausen er kort - ifølge loven skal dømte arbejde mindst tolv timer i døgnet, men reelt bliver de kørt fjorten til seksten. Sandt nok afhænger meget af arbejdets sværhedsgrad. For eksempel er det usandsynligt, at selv en voksen kan tåle at bære halvtreds kilo vægt, fra den ene etage til den anden på sine skuldre.
  Men du kan for eksempel samle bomuld længere. Piger arbejder normalt på plantager, så det er fysisk sværere for drenge.
  Til frokost bliver drengene fodret med ris; i Ukraine har det slået rod og er en meget værdifuld proteinfødevare. De tilsætter også lidt mælk med brød og hvidløg - så de gør mindre ondt. Maden er ret sund, så drengene, selvom det ikke er nok, ikke ser gabende mund. Her er æbler og citroner.
  Marat, selvom hun er sulten, forklarer sin mor:
  - Vi har en skik, og en klog en - at dele programmerne op for alle drengene!
  Anna blev overrasket
  - Klog?
  En ældre dreng, med en udførlig tatovering på armen og et kors på brystet, forklarede selvsikkert:
  - Sikkert! Oftere end én gang om året kan du kun modtage overførsel for en stor barryk. Og du kan ikke beholde det. Vi er så mange, og en form for genopladning foregår hele tiden!
  Anna var enig, og hun strøg sin søn på ryggen og mærkede både friske og allerede helede striber og hudafskrabninger. Mor spurgte sin søn:
  - Bliver de ofte ramt?
  Marat fremtvang et smil og svarede:
  - De prøver ikke at gøre ondt. Nyrer og vitale organer slår ikke af.
  Anna fortsatte sit spørgsmål:
  - Er det ikke koldt at gå barfodet?
  Drengen svarede ærligt:
  - Selvfølgelig løb de i landsbyen kun barfodet på varme dage, men her bliver de smidt ud, indtil sneen falder, og det kan være at redde ... Men.
  Drengen med korset greb igen ind:
  - Jeg har været her i fem år! Det er okay, at arbejde udendørs, spise sund mad, du kan blive hærdet og ikke engang hoste! Vi vil overleve, hvis vi ikke dør!
  Marat, der forsigtigt bed pølserne af, bemærkede:
  - Selvfølgelig vil vi overleve, og måske finder vi frihed!
  Her indså Anna pludselig, at samtaleemnerne var udtømte. Marat levede sit liv, hun levede sit. Og det er upassende at sympatisere med drengen, han vil kun blive fornærmet. Selvom Marats chancer for at se sin vilje er tæt på nul. Ja, og organiser en flugt fra fantasiens rige. Desuden, selvom du løber væk, hvordan kan du i den moderne verden gemme dig under jorden for længe? Teknologien er på fremmarch, og deres samtale bliver sandsynligvis optaget, og måske endda med et videobillede.
  Marat spurgte om hunden Polkan, og efter at have modtaget et svar, blev han tavs. Anna kiggede bevidst på sin søn. Vi ser ham, han ville spørge mere detaljeret om sin søster, men han følte, at hans mor endnu ikke havde kommunikeret med hende. Frokostpausen er kort, og om fem minutter begynder Trudovik-drengene at arbejde igen.
  Anna strakte strikkede hjemmesko til sin søn:
  - Tag på min skat!
  Marat svarede hviskende:
  - Det er ikke meningen at... Alle drenge skal have samme straf. Og at gå barfodet indtil frost er en af straffeformerne! De vil bare brænde dem. Lad ham hellere bagtale, når min lillebror bliver stor.
  Mor strøg til sidst sine sønners forhærdede, nedslåede ben og kyssede dem på trods af støvet. Så var der et sidste kys på panden, og under vagtchefens truende råb rejste hun sig og satte kursen mod udgangen. Så stoppede hun. Arbejdet var organiseret med amerikansk rationalitet: de dømte arbejdede hårdt, så belastningen gik til forskellige muskelgrupper. Så udvikler arbejdet og kroppen sig, er mere proportional og fangerne bliver mindre trætte, hvilket betyder, at man kan presse meget mere ud af dem.
  Marats hænder er allerede liderlige af hård hud, og han læser ganske sikkert skoen. Kroppen er tynd, men senet, og tynde arme er stærke. Nej, måske vil de udholde hårdt arbejde i lang tid. Så det er for tidligt at begrave drengen.
  Eskorten skubbede groft til Anna og råbte:
  - Din tid er gået! Lad os komme væk herfra! Og så gik jeg over grænsen!
  Kvindens ben virker meget tunge. Forude venter et besøg hos søster Marinka. Lige nu er det efterårslidelse, og vi skal fange tiden. Det er godt, at broderen og søsteren ikke er for langt væk.
  Amerikansk kapital dominerer i Ukraine, og det samme gør udenlandske embedsmænd i øvrigt. Almuen lever selv beskedent, men noget falder dem også. Under alle omstændigheder er kludene billige, og Anna i sit stakkels nye tøj ligner et sort får.
  Men unge dømte piger i deres stribede kjoler ligner fanger i nazistiske lejre. De kan ses fra togvognen. Mange piger bliver smidt i fængsel for simpel skatteunddragelse, hvilket giver dem en chance for at arbejde. Derfor er der mange tvangsarbejdere på markerne.
  Anna var heldig, pigerne havde lige færdiggjort et stort område og inden det nye tramper de barfodet i yderligere ti verst. Så du kan tale med Marina. En barfodet, tynd pige, i en stribet kjole med et nummer og et efternavn på brystet, virkede tilsyneladende ikke farlig for eskorten, og han gik og lagde sit maskingevær på sin skulder. Marinka er ligesom Marat blevet lidt højere og meget tyndere siden sidste møde. Alligevel var der ingen problemer med mad i den ukrainske landsby.
  Her bliver de fodret efter normen, åbenbart utilstrækkelig, til så intensivt og hårdt arbejde. Marina tilstod sin mors spørgsmål:
  - Ja, jeg vil rigtig gerne spise! Vi fanger endda regnorme, vasker dem og ryger dem på en særlig måde, og nogle gange spiser vi dem rå. Sulten!
  Anna spurgte om sundhed. Marina svarede ærligt:
  - Først gjorde musklerne meget ondt, søvnen var især øm, men nu blev jeg involveret. Der er ikke andet - vi arbejder i den friske luft og jorden. Det bliver værre om vinteren, maskinerne er virkelig hårde og kedelige.
  Mor, der huskede spinderiet, tilføjede:
  - Og støvet!
  Marinka spurgte om Marat. Jeg lærte, at drengen var rask, og selv efter et par måneders hårdt arbejde blev han fysisk stærkere og tempereret. Frydede sig. Den yngre bror er allerede syv år gammel, og han er også stærk. Min far er nu i hårdt arbejde et sted i Sibirien, og han blev frataget retten til at korrespondere. Det vides kun, at han stadig er i live, i tilfælde af død ville der være en underretning.
  Marina sagde med et suk:
  "Hvis det ikke var for min far, var jeg måske ikke gået ind i denne forretning!" At gå hele dit liv i en stribet morgenkåbe og endda gå på toilettet på række og med sange er et mareridt!
  Anna forsøgte at smile og bemærkede:
  - Hvis der ikke er bemærkninger, kan man efter tyve år ifølge loven sende en begæring om tidlig løsladelse!
  Marina rystede på hovedet.
  - I de første tyve år benåder de normalt ikke, med undtagelse af fremragende fortjenester ... Nå, hvis du afslører en flugt eller en sammensværgelse! - Pigen reducerede truende sine solblegede øjenbryn til farven af overmoden hvede. - Men jeg vil aldrig gå til fordømmelsen!
  Anna kiggede på sin datter. Modige, ligesom Marats hage, regelmæssige, noget spidse træk. Ved afslutningen er pigernes hår barberet skaldet, men de har allerede nået at vokse lidt. Hvide, gyldne krøller begyndte endda at krølle lidt. En ret høj pige, og på trods af sin tynde, virker hun slet ikke knoklet eller kantet.
  Anna spurgte ufrivilligt sin datter:
  - Og at du ... Prøvede de ikke at voldtage dig?
  Marinkas ansigt rystede, og hun svarede stille:
  - Ikke uden det, men... Amerikanerne er stadig religiøse, og de opmuntrer det ikke... Uden tilladelse fra de højere myndigheder. Men du kan officielt registrere dig på et bordel, og et år af terminen går til to!
  Anna spurgte ikke. Hun vidste, at Marinka kun ville blive fornærmet af tilbuddet om sådanne tjenester. Kvindens hjerte blev endnu hårdere. Pigen svarede med et smil:
  - Vær ikke ked af det... Der er altid chancer! Der er mere, i livet er der meget sjov.
  Og den afmagrede skønhed sang, og pigerne samlede op i kor;
  Hvad skete der med den ømme brud
  Jeg lider med en sort sjæl!
  Husker hendes dejlige ansigt,
  Hvad beholder jeg, når jeg går i kamp!
  Barfodede piger sang på vegne af fyren, en smuk romantik, og det så ganske naturligt og smukt ud.
  Jeg husker, hvordan stien vandrede uden hast,
  Gennem fredelige landsbyer, ødemarker!
  Du har smart tøj på
  Nemt skridt og vej til klostrene!
  
  Og gyldent græs modner på marken,
  Vinden fordrev al tågen!
  Ortodoksi vil være i evig herlighed,
  Håbets lys i kristnes bønner!
  
  Bare fødder på vejene
  Pigen og jeg omvender os fra synder!
  Bøj dig ned og tro på den hellige Gud
  Han vil veje dit liv på vægten!
  Vagterne bestod hovedsageligt af lokale politifolk og lyttede positivt til pigerne. Pæne fanger kom ind i striben, hvor kun den passerede og overskyggede et tordenvejr.
  Og når en stemme fra tronen med et smæld,
  Du er ikke værdig til at komme ind i Mit paradis!
  Fordi himlens hellighed
  Ikke tilgængelig, drøm ikke engang!
  
  Du er syndig i lave, beskidte problemer,
  Man bør blive og blive i århundreder!
  Kun mod i sejre værdsættes,
  Som en sammensmeltning af en enkelt russisk hær!
  
  Vores soldat går ikke på værtshus,
  Drikker han vodka, væmmes han - ond!
  Han er den stærkeste kriger - verdens storm!
  Hvem klatrede ind i Rusland, vi vil slette ind i lort!
  
  Min pige går ned ad stien
  Bag skuldrene på et revet bånd!
  Hun passer på sine støvler
  Jeg gav alt til Guds skraldespande!
  Pigerne havde alle det til fælles - de var klæder og bare fødder. De fleste af dem er allerede høje og store piger, men der er stadig meget små piger med barberede hoveder. De efterlader de samme små, bare fodspor. Anna fælder ufrivilligt en tåre - conquistador-regimets uheldige fanger. Og for hvem af dem blev de sendt for at arbejde hårdt i fjorten eller seksten timer i hårdt arbejde?
  Og allerede lugter, sort brændende,
  En horde fejede gennem landsbyerne!
  Hele landet blev revet fra hinanden
  I byens aske og ruiner!
  
  Det var da pigen var indigneret,
  - Nej, det er ikke et spørgsmål om at gemme sig i kælderen!
  Og til fronten med al den passion, der blev spurgt,
  Fordi Jesus kaldte!
  
  De gav hende et fly for at slå nazisterne,
  At flyve, herliggøre denne Kristus!
  At være varm på den klare himmel,
  At lukke himlen for Fritz!
  
  Ja, hun kæmpede af al sin styrke,
  Og hun bad foran ondskabens ikon!
  Ønskede ikke at blive holdt fanget af graven
  Udryddede krybdyrene, ikke antallet!
  Ved disse ord muntrede pigerne, selv de fleste af dem, op og satte farten op. Anna padlede også barfodet i det varme mudder. Og hun var glad. Det er som om du vender tilbage til din egen ungdom. Store småsten af veje kildrer den bare sål, og trætheden fortager sig herfra og viser munterhed. Og selvom den videre fortsættelse af romantikken er meget trist, smiler Anna bredt.
  Men i den sidste kamp gik det dårligt,
  Af en eller anden grund sprængte benzintanken!
  Hav nåde, jeg beder, jeg græder til Gud,
  Det er ærgerligt, hvis pigerne brænder!
  
  Jesus svarede mig strengt
  Jeg led for dig, jeg led!
  Og tro mig nu - der er ingen kiste,
  Den Almægtige oprejste de faldne!
  
  Og nu er din brud i himlen
  Det er godt for hende, Han tørrede selv en tåre!
  Tro mig, der er også et sted til dig
  Du vil gøre din drøm til virkelighed!
  
  Bare ved - tjener Rusland,
  Dette er vejen til at behage Gud!
  Hvad for at være hele planeten glad,
  Det er nødvendigt at tjene moderlandet med hele fæstningen!
  
  Hovedsynden er at vende fædrelandet bort,
  Gå ikke til at skælde ud - læg dig i buskene!
  Foretrækker rollen som en elendig bøvl,
  Ikke at kende Herrens skønhed!
  
  Så gå og hævn over nazisterne,
  Jesus talte så ildevarslende!
  Røgen forsvinder ud i den duftende luft,
  Der bliver tid til fred!
  
  HIMMLER OG FUHRERENS INTRIGER MED EN STRATEGI
  Anden Verdenskrig fik en mere langvarig karakter, da Fuhrer besluttede i stedet for FAA's missilprogram at investere i et folks jagerfly. Maskinen er let, billig og nem at fremstille. Og XE-162 kom ind i serien tilbage i 1943. Samtidig lyttede Hitler til Rommel og trak tyske og italienske tropper tilbage fra Afrika. Som et resultat beholdt tyskerne otte divisioner tabt i den virkelige historie og en masse udstyr, plus en betydelig italiensk styrke.
  Som et resultat var Sicilien bedre dækket af tropper, og de allieredes landgang endte med nederlag.
  På Kursk Bulge forsinkede Hitler også tilbagetoget, i dette tilfælde, på grund af ønsket om at teste både Tiger-2 og Panther-2 i kamp. I august beordrede Stalin endelig et angreb på Oryol- og Kharkov-retningerne.
  Tyskerne havde en mere effektiv teknik i forsvaret, og gravede mange befæstninger op.
  Men den røde hær havde overmagten i styrker. Især mærkbar i Oryol-retningen. Men den røde hær rykkede meget langsomt frem. I Kharkov-retningen var tyskerne endda i stand til at slå offensiven tilbage i syd, hvor Mainstein kommanderede. På Oryol trak kampene ud til det sene efterår, men Oryol blev stadig taget. Og de fik succes.
  Men meget store tab, der slår mange af deres tropper ud. Så var der en pause. Sovjetiske tropper gjorde op for skaden. Tyskerne gravede i... Produktionen af kampvogne voksede... Panther-2 kom ikke i produktion. Hitler kunne ikke lide, at tankens vægt steg markant. Og så blev tanken ikke, som Führeren ønskede. Og motoren er endnu mere kraftfuld er ikke klar. Tiger-2 er en meget kraftig tank, men dens tunge vægt er også et minus. Men med kampvogne har tyskerne endnu ikke lavet en perfekt model. "Panther" er virkelig en maskine overlegen i forhold til T-34-76, ganske betydeligt. Men USSR har en mere kraftfuld og avanceret T-34-85 kampvogn på vej, som allerede er meget mindre ringere end Panther i frontalpanser og panserbrydende kanoner.
  Tyskerne vil gerne skabe noget mere perfekt. "Panther" den tyske hovedtank er ret svag ombord på panser.
  Og der er en svaghed ved panserværnsrifler, når man skyder mod siderne.
  Nazisterne har, men stærke fly og jagerfly. Især de meget stærke og billige XE-162'ere er meget seje og kan knuse fjender på himlen.
  Og de allierede begyndte at presse sig i luften. Og selvfølgelig også den røde hær.
  Om vinteren begyndte sovjetiske tropper imidlertid at rykke frem og skubbe nazisterne i centrum ...
  Kampene udspillede sig på himlen ... Meget godt nærmede XE-162 sig til Huffman, som selvsikkert scorede og øgede momentum. Hans præstation var højere end i den virkelige historie.
  Men om vinteren gav tyskerne efter ... I december genoptog fjendtlighederne med fornyet kraft. I efteråret og vinteren blev det sværere for tyske kampvogne at kæmpe. Og arrangementet af chassiset i et skakternet mønster gav anledning til mange problemer. Sne og mudder var tilstoppet mellem skøjtebanerne og frost i løbet af natten forstyrrede bevægelsen. Sovjetiske kampvogne, der overgik fjenden i mobilitet, leverede nu og da overraskelsesangreb, der handlede efter princippet om raid og tilbagetog.
  Den tyske front kollapsede om vinteren. Nazisterne mistede Kharkov, Belgorod og det meste af Donbass. Men alligevel var deres nederlag ikke så knusende som i den virkelige historie. Det fuldstændige fravær af en anden front, det store antal kampvogne, der blev brugt af Fritz, inklusive de tunge Tigre, luftfartens store magt, især det meget effektive Focke-Wulf angrebsfly, påvirkede. Derudover deltog de italienske enheder også i kampene, som blandet med de tyske kæmpede knap så slemt.
  Mainsteins og Rommels militærkunst havde også en effekt.
  Nazisterne blev drevet ud af Donbass, men de var i stand til at få fodfæste på yderligere linjer og beholdt en del af Ukraines venstre bred. I marts nåede sovjetiske tropper, efter at have kastet yderligere reserver i kamp, Dnepr nogle steder, men det lykkedes ikke at tvinge floden.
  Derudover var martsoffensiven nær Leningrad heller ikke vellykket. Tyskerne, der var afhængige af stærke fæstningsværker, var stadig i stand til at holde ud under byen. Og de sovjetiske tropper, der oplever mangel på reserver: hovedstyrkerne brød igennem i syd, kile kun i en afstand på op til tredive kilometer i området for corona-angrebet.
  Men under alle omstændigheder rykkede Den Røde Hær frem igen, og nazisterne blev skubbet tilbage. Og selv masseproduktionen af "Panthers" og "Tigers" hjalp ikke nazisterne. Og USSR dukkede op IS-2 og T-34-85. Sandt nok udviklede Fritz også "Panther" -2 med et lille tårn og "Tiger" -2 med en mere avanceret form og våben.
  Men det vigtigste, som Fritz'erne knyttede deres håb til, var jetfly og ME-262. I juni 1944 havde de allerede over tusind af disse jetjagerfly. Himmler håbede at opnå luftherredømme og bruge sit mirakelvåben.
  Stalin forstod, at han skulle angribe. Den sovjetiske hærs hovedstød hang i midten. Operation Bagration begyndte den 22. juni 1944. Smolensk var stadig under tysk kontrol, og Fritz forsvarslinjer blev udviklet i ingeniørmæssig henseende. Ja, og taktisk overraskelse kunne ikke opnås. Fjenden forventede dette. Ikke desto mindre gjorde Fritz ikke modstand. Deres forsvarslinje, dog ikke umiddelbart, men blev brudt igennem. Kraften i sovjetisk artilleriforberedelse og de sovjetiske soldaters heltemod havde også en effekt.
  Men tyskerne er ikke så simple. De gjorde den anden og især den tredje forsvarslinje til den mest magtfulde. Himmler, i modsætning til Hitler, lyttede til råd fra eksperter og brugte mere elastiske linjer. Tabsforholdet forblev betydelig til fordel for tyskerne, og de gjorde udstrakt brug af deres pansrede kampvognsnæver. Det skal bemærkes, at "Panther"-2 viste sig at være en meget stærk kampvogn, med fremragende pandepanser og en kraftig pansergennemtrængende pistol. Til forsvar er denne tank ganske acceptabel.
  Den nye tyske E-10 selvkørende pistol, med en meget lav silhuet og lav vægt, med fremragende køreegenskaber, har også vist sig godt. ME-262 demonstrerede også overlevelsesevne, fremragende hastighed og kraftfulde våben. HE-162, såvel som Arado-bombeflyet, så også effektive ud.
  Den 8. august befriede sovjetiske tropper Smolensk, men i slutningen af måneden havde de fuldstændig opbrugt deres offensive kapaciteter uden at starte kampen om Hviderusland. Sejren var stadig meget langt væk. Men tyskerne kunne ikke opnå noget, og bakkede langsomt tilbage.
  Men udmattelseskrigen udmattede begge sider. Men USSR fortsatte med at kompensere for skaden. Men tyskerne forbedrede sig markant i luften. De nye sovjetiske Yak-3 og LA-7 kunne kun delvist kompensere for hullet i jetflyvning.
  Tyskerne, der brugte deres kvalitative overlegenhed i luftfarten, dominerede for det meste luften. Og i kampvognsbygningen begyndte E-seriens kampvogn at spille en stor rolle. Mere præcist foreløbig selvkørende kanoner - E-25 med en 88 mm kanon, E-50 med en 105 mm kanon og E-10 med en 75 mm pistol fra Panther.
  Efter at have hvilet et par måneder i begyndelsen af november 1944 genoptog sovjetiske tropper deres offensiv i Leningrad-retningen. Denne gang var den tyske efterretningstjeneste i top, og brugen af de nyeste jetspionfly med meget præcis optik påvirkede også. Tyskerne formåede at åbne koncentrationen af sovjetiske tropper for at trække deres styrker op.
  Men alligevel, i forhold med sne og frost, viste det sig at være ekstremt svært for nazisterne at holde deres front. Efter ekstremt blodige kampe brød blokaden af Leningrad i januar 1945 sammen. Byen viste sig at blive kastet ned af lænker ... Og en ny stor succes for de sovjetiske tropper.
  Sandt nok var det i midten af januar ikke muligt at udvikle et gennembrud. For mange sovjetiske tropper realiserede tab. Men alligevel, i begyndelsen af februar, blev Fritzerne skubbet tilbage til Dnepr, og de mistede territorium efter territorium.
  Men i marts indledte Mainstein, som stadig havde fodfæste på venstrebred Ukraine, en stor offensiv. Tyskerne angreb om natten ved hjælp af mere avancerede nattesynsanordninger på kampvogne, såvel som den seneste udvikling af "Lion", et squat køretøj med en lang, kraftig snude. Derudover blev både E-50 og Sturmtigerne massivt brugt - meget kraftige gennembrudsvåben.
  For første gang siden Mainstein-modangrebet i marts 1943 var tyskerne i stand til at opnå betydelig succes, erobre Poltava, Petrazavodsk, Kherson-regionen, deblokerede Krim og endda trænge ind i Kharkov. Den sovjetiske kommando, som desperat omdisponerede reserver, var i stand til at stoppe Fritz fremrykning og endda drive dem ud af Kharkov i april, men for store tab forhindrede succes i at udvikle sig. Begge sider var ret udmattede i maj 1945.
  Himmler tilbød Stalin fred på moderate vilkår: alle beholder det, han formåede at fange, vi udveksler fanger for alle. Der er ingen grund til at betale erstatning, og handelsforbindelserne genoprettes.
  Stalin nægtede imidlertid sådanne forhold. Og han udtrykte sin vilje til at afstå tyskerne territorialt ikke mere end grænserne den 1. september 1939.
  I dette tilfælde ville tyskerne alene stort set have været nødt til at trække sig tilbage til Vesten. Og efter at have følt smagen af sejre, nægtede Hitler denne mulighed. Derudover kom reaktionære kræfter til magten i USA, hvilket skubbede de radikale fascister på alle mulige måder til krig til en sejrrig afslutning.
  Og i juni 1945 genoptog fjendtlighederne med fornyet kraft. Sovjetiske tropper angreb nazisterne i Ukraine. En rasende udveksling af slag begyndte. Heldigvis for Den Røde Hær havde tyskerne ikke et laminært jetfly i skiveflyet, og som et resultat viste deres bil sig at være utilstrækkeligt ihærdig og effektiv. Selvom dens flyveegenskaber var imponerende.
  Ikke alt for vellykket var tyskerne og E-100 kampvognen. For tung med et forældet layout levede denne mastodont ikke op til forventningerne. Selvom pistolen, må det indrømmes, udmærkede sig ved sin hurtige skudhastighed. Men "Lev" -2 må ærlig talt være overlegen i forhold til alle sovjetiske tankmodeller, selv IS-3. Men krigen kan ikke vindes af dyrenes konge alene.
  Kampene i Ukraine fortsatte med varierende succes, mange byer skiftede hænder flere gange. Tyskerne bakkede tilbage for at udvikle en offensiv i midten, men faldt over et panserværnsforsvar stærkt mættet med artilleri og kørte fast. Hele sommeren forløb i en tilstand af dynamisk ligevægt. Men i september genoptog sovjetiske tropper deres offensiv. Selvom luften stadig var domineret af Luftwaffe.
  Kampene rasede med utrættelig ihærdighed. Men i oktober kapitulerede Japan efter nye atombomber.
  Således løste militæret i USA og Storbritannien deres hænder. Doktrinen om ikke-krigsførende allieret bistand blev vedtaget. Tropper, frivillige, udstyr og udstyr begyndte at blive leveret til Det Tredje Rige. Samtidig gik Spanien, Portugal, Argentina og derefter nogle andre lande, især Tyrkiet og Sverige, ind i krigen med USSR under amerikansk pres.
  Situationen var ved at blive varmere...
  Den tyrkiske hær, mættet med Shermans og Pershings, begyndte at bryde gennem den sydlige sovjetiske grænse. Det lykkedes dem i november 1945 at omringe Jerevan og erobre det meste af Batumi. Tyske enheder brød ind i Kharkov igen og besatte denne langmodige by. De hang over den sydlige flanke af de sovjetiske enheder. Situationen var truende.
  Stalin krævede at udjævne frontlinjen. Men selv den kommende vinter bragte ikke en ændring, da bombardementet af sovjetiske byer intensiveredes betydeligt. Presset fra Vesten steg.
  I løbet af vinteren 1946 var det kun muligt at generobre Kharkov og skubbe tyskerne i centrum, igen nå Dnepr. Men i foråret blussede kampene op med hævn. Tyskerne, ved hjælp af amerikanske og britiske kampvogne, begyndte at rykke frem mod syd.
  Og pigerne kæmpede...
  Og de kæmpede med stort mod, og drengene var fulde af kampentusiasme, og de havde eventyr.
  - Du synger godt Dimka! Petka bemærkede og klappede sin ven på skulderen.
  Men nu har vi brug for ... - Her tøvede den underjordiske dreng og kiggede spørgende op i himlen. Han så ud til at lede efter spor der. De tre sole så ud til at blinke til knægten i forening.
  Komsomol-pigen Larisa lagde fingeren til sine læber og sagde stille:
  - Lad være med at larme. Vi er for synlige. Du bør komme tættere på den nærmeste ejendom og blande dig med arbejderne.
  Dimka udbrød med entusiasme:
  - Rigtig god idé! Vi vil arrangere et oprør af Spartak eller Emelyan Pugachev her!
  Larisa bemærkede desværre:
  - Det er nemmere at gøre i ord end i praksis... Men lad være med at miste håbet drenge. Lad os følge mig...
  Fyrene, der energisk slog deres bare såler, bevægede sig langs vejen. Græsset var meget kildrende, tilsyneladende blødt, men snart begyndte fødderne på drengene og pigen at klø, som om de havde gået på brændenælder. Og jeg ville virkelig grine. Som om du bliver båret til hælen med strudsefjer.
  Det er overflødigt at sige, at det er sjovt, men efter cirka ti minutter - det er allerede uudholdeligt og bare fødder, røde af kildren, bar de selv ud på asfalten. Det er meget nemmere at gå her, selvom det ved inerti fortsætter med at klø i hælene.
  Petya bemærkede blandt andet:
  - Noget vi går, går ... Og intet omkring os ændrer sig. Som om vi vandrer rundt i en cirkel?
  Dima var enig.
  - Ja ... Noget så forhekset er synligt her ...
  Larisa blinkede forvirret og bemærkede:
  "For helvede... Uanset om du kan lide det eller ej, bliver vi nødt til at stå af dette chassis, hvis vi vil se noget.
  Petka mumlede:
  - Eller gå videre ... Hvilket dog er det samme!
  Drengene trådte modvilligt ud på græsset igen. Dimka huskede, hvordan han blev fanget for et par år siden. Så kørte tyskerne ham, stadig et barn, barfodet gennem sneen. Heldigvis, så havde han modet til ikke at splitte. Sandsynligvis virkede en blond-håret knægt med ben røde som en gåseben ikke farlig for Fritz. Han blev godt pisket og smidt ud af fængslet. Selvom Dimka på det tidspunkt allerede ville have dræbt tyskere for hans regning.
  At gå barfodet i sneen virkede ikke så skræmmende for en hærdet dreng. Selvom hans ben endelig blev stiv, og han holdt op med at mærke noget, var han alvorligt bange: han ville pludselig forblive invalid. Men de hellige gik barfodet året rundt og døde ikke, og deres fingre faldt ikke af. Så måske ikke værd at gå i panik. Benene begyndte at gøre rigtig ondt i en varm hytte, da de blev varmet op. Tortur er selvfølgelig tungt og elsket af nazisterne. De elsker især at køre kvinder og børn ind i snedriven. Voksne mænd tortureres normalt anderledes.
  Dimka, der huskede, hvordan han slog på sneen og bag sig blev skubbet med en bajonet af en fascist, smilede. Han udholdt det, så han vil tåle kildren. Desuden, selvom Larisa er en pige, går hun selvsikkert og slår endda et skridt.
  Petka, for at distrahere fra den hårde kløe i sålerne, stillede Komsomol-medlemmet et interessant spørgsmål:
  Hvad synes du om monoteisme?
  Larisa fnisede og bemærkede listigt:
  - Et godt spørgsmål til en, der også er gammel nok til at slutte sig til Komsomol ...
  Dimka, som også var interesseret i dette emne, bemærkede:
  "Vi har ingen grund til at tro på én almægtig Gud. Og hvis ja, så er monoteisme en fup!
  Larisa bemærkede med skepsis:
  - Så virkelig ingen grund? Thomas af Athen gav fem beviser på eksistensen af Guds eksistens.
  Petka vågnede op og spidsede ører:
  - Hvilke beviser? Jeg har også hørt, at der er fem af dem, men jeg ved ikke, hvad de putter i sig?
  Larisa svarede dette med et smil og skrabede græsset med sine nådesløst kildrende såler:
  - Først... Alt har en rodårsag. Hvis der er en kylling, så var der et æg, hvorfra kyllingen dukkede op, og hvis der var et æg, så var der kyllingen, der lagde det. Der må være en lignende grundårsag til universet. Thomas af Athen troede, at en sådan grundårsag er den Højeste Gud!
  Petka gned sin kløende hæl på en glat træstamme, som dækket af skæl, og stillede et naivt og samtidig barnligt klogt spørgsmål:
  - Hvis alt har brug for en første årsag, hvad blev så den første årsag til Gud?
  Larisa trak på skuldrene og bemærkede:
  - Ja, det er den mest sårbare i konstruktionen af Thomas af Athen. Han forlanger at acceptere Gud ved tro som den første årsag, men samtidig forklarer han ikke, hvorfor eksistensen af de første årsager er nødvendig for Universet selv, men ikke nødvendig for dets Skaber.
  Dimka, der hoppede som en abe, foreslog:
  - Det er muligt, at universets skaber har sin egen skaber, og denne skaber har sin egen, og så videre i det uendelige...
  Petka rystede negativt på hovedet.
  - Nej, det er absurd... Læreren i skolen sagde: materien er evig, og den bliver konstant forvandlet, og derved opstår verdener i universet. Og på spørgsmålet om, hvem der lancerede transformationsmekanismen, svarer hun - naturen!
  Dimka udtrykte igen en meget interessant tanke:
  "Så naturen er Gud!" I betragtning af at...
  Petka var glad for at indsætte et abstrut ord:
  - Panteisme! Det er når du forbinder det guddommelige og naturen?
  Larisa sprang nervøst op og spurgte drengen:
  - Og hvordan forestiller du dig det selv?
  Petka trak forvirret på skuldrene og svarede:
  - På en eller anden måde aner jeg ikke!
  Dima, sagde sætningen læst i bogen af Alexandre Dumas: "Tredive år senere."
  - Gud er på overfladen af alt...
  Drengene var tavse. Samtalen blev for sublim for sovjetiske teenagere på fjorten år. Så klatrede de, hvor de ikke selv forstod.
  Ja, og skoven sluttede ... Markerne strakte sig. Dimkas skarpe vision så en række af bønder, der arbejdede hårdt i marken. Drengen satte farten ned. De kom ud på stien, og urtekløen aftog lidt. Du kan gå, så de ikke bliver bemærket fra marken.
  Den skarpøjede spejder Larisa undersøgte også ikke kun arbejderne, men også tre riddere i blå jakkesæt, der kiggede på arbejde, samt flere løbende dyr. Dimka bemærkede med overraskelse:
  - Ja, det er trehovedede hunde!
  Petka fløjtede og hvæsede:
  - En hund kan bide, kun fra en hunds liv ...
  Larisa flyttede øjnene og begyndte at se nærmere. Hun vidste selv meget lidt om denne verden. Der var noget at blive overrasket over. For det første var der ingen voksne blandt bønderne. Kun børn arbejdede, men også, hvilket er mærkeligt, ikke yngre end ti år og ikke ældre end fjorten. Menneskelignende, næsten alle blonde, behårede eller lyserøde, måske kun et par mørke hoveder.
  Så søde fyre, dårligt klædt, alle barfodet uden undtagelse. Ganske lig middelalderen. Først nu hænger en knækket projektør, og noget lignende, som et halvt adskilt jetfly, kan ses i marken. Der er kun tre riddere af vagten og hundredvis af bondebørn, men de adlyder alle. Børnene ser muntre, sunde, solbrændte ud, de arbejder med entusiasme. Det er sjovt, de synger endda noget.
  Det minder lidt om slagets agitation fra markerne, når skolebørn hjælper de ældste.
  Arbejdsredskaberne er de mest primitive: skovle, river, le. Ingen mekanisering. Pigerne spændte sig endda til ploven og slæbte den selv i stedet for heste.
  Petka bemærkede i vrede:
  - Wow - udnyttere!
  Dimka mindedes et litterært værk og bemærkede:
  - Kan du huske, hvordan det var med Leo ... Det vil sige, undskyld mig, Alexei Tolstoy iscenesatte en revolution på Mars ...
  Petka fnisede og foreslog:
  - Vi er kun tre og tre riddere. Lad os snige os ind på dem, skyde dem og lave en revolutionær appel!
  Larisa rystede negativt på hovedet.
  - Trehovedede hunde lader os ikke snige os, og krigerne har buer, og måske skyder de ret præcist. Her er det nødvendigt at beslutte med sindet.
  Dimka kiggede på Larisa og bemærkede:
  - Du er vokset lidt fra ... Her kan vi stadig blande os med drengene og finde ud af, hvad der er hvad ...
  Pigen med et smukt ansigt var enig:
  - Det er rigtigt, gå til dem med rekognoscering ... Jeg forstår personligt ikke meget her!
  For professionelle spejdere er det et vanskeligt problem at komme uden om trehovedede hunde, men det kan løses. Drengene besluttede dog, for ikke at skabe unødvendig tumult, at handle skjult og naturligt.
  Men så bemærkede Petka pludselig:
  - Hvad med sprogbarrieren? De vil bide os levende!
  Larisa trøstede Petka:
  - Men bare rolig... Hvordan skal vi forstå deres sprog, og de vil tro, at vi taler deres sprog.
  Dima foreslog:
  - Og så lad os løbe op til ridderne og sige, at vi blev sendt fra en nabolandsby for at få hjælp. Det bliver meget mere naturligt på den måde.
  Larisa viftede afvisende med hånden.
  - Prøv ... Jeg håber, du lykkes. Bare overspil ikke!
  Drengene begyndte uden at tænke sig om to gange at løbe. Planen var for enkel.
  Fyrene og Larisa vendte igen tilbage til virkeligheden med stor beklagelse. Vi endte i fængsel igen, og hvad der er mest grimt af alt, tyskerne, da de så, at treenigheden var inspirerende, tog dem med til forhør. Denne gang torturerede de med en fyrfad. De smurte pigens og drengens bare såler med olie og anbragte en varm flamme på afstand. Sådan tortur kan vare femten eller tyve minutter og være meget smertefuld. Men benene var ikke forkrøblede, og i flere dage kunne torturen gentages. De tre af dem udholdt denne flamme, der næsten rørte hælene, og så begyndte Larisa at synge;
  Jeg var en jomfru på stativet,
  Den sædvanlige barfodede Komsomol...
  Når alt kommer til alt er Stalin, Lenin én familie,
  Og jeg føler mig utilpas blandt dem!
  
  De torturerede en pige i fangenskab,
  Hælene blev bagt med rødglødende ild ...
  Men jeg bukkede ikke under, tro fjenden -
  Kun kommunismen blev givet til pigen af de hellige ...
  
  Lad os bygge et paradis i universet
  Lad stemmen flyde meget klangfuldt ...
  Dreng vær ikke ked af det og kede dig ikke
  Barfodede piger løber gennem vandpytterne!
  
  Vi tror i kampen, at vi vil vinde Wehrmacht,
  Selvom fascismen ikke ser ud til at kende målet ...
  Med ham er Sam fra helvede, en ond kerub,
  Og så et kæmpe tab!
  
  Kapitalismen besluttede at give fascisme,
  Deres våben, kampvogne, kapital ...
  Vi er knust af den nådesløse djævel og tyv,
  Forrædere er lovet honning, bananer!
  
  Men hvad skal jeg gøre, hvis jeg er i fangenskab
  Håndjernene lænkede hænderne stramt ...
  Jeg hænger nøgen på stativet i en time,
  Og vægtene på de bare fødder hang ...
  
  Men pigen bukkede ikke under for fjender,
  Hvordan de onde fascister ikke torturerede ...
  Lad det være Hitlers skam,
  Vi er krigskrigere, ikke pacifister!
  
  Jeg bliver ført næsten nøgen for at blive skudt,
  Og under fødderne af barfodede snedriver ...
  Det ønskede Herren tydeligvis ikke.
  Jeg står over for prinsesseopdateringen!
  
  En piges løkke viklet om hendes hals,
  Og pigen blev trukket stramt op ...
  Ja, straffen løber allerede for synder,
  Og de venter på nazisterne, kend de støbte kugler!
  
  Men hvad er det, hestehalen brister,
  Og en pige faldt ned fra galgen ...
  Knust fascistisk krybdyr berømt indlæg,
  Og partisangreb - små ting!
  
  Jeg blev slået tilbage, jeg er i rækken igen,
  Jeg bekæmper fascister meget modigt...
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  Og jeg har ikke ondt af den modbydelige Adolf!
  
  Allerede i Berlin, kender vores kampvogne
  Og halvdelen af Europa blev befriet med det samme ...
  Paradis vil snart være på hele planeten,
  Kun ét skridt til kommunisme, ikke miles!
  Nazisterne, der stod over for et sådant mod, var chokerede. Et par gange mere slog de pigerne og drengene på ryggen med rødglødende ledning og sendte dem tilbage til kasematten.
  Vejret var varmt, og det var hyggeligt i cellen. Først nu brændte de bare såler i vabler meget, og ryggen, skåret af rødglødende tråd, gjorde ondt.
  Larisa trøstede Petka og Dima:
  - Ser du, for hver ny tid er det nemmere og nemmere for os at udholde denne tortur. Nu får vi tid til at hvile og sove.
  Dima bemærkede:
  - På det mest interessante sted blev vores drøm afbrudt. Hvor irriterende.
  Petka udtrykte sin tillid:
  Men denne gang tror jeg på, at vi vil lykkes!
  Larisa lagde hænderne på drengenes nakke og begyndte at trylle. Hun ønskede også virkelig at være hurtigt i en ny verden, hvorfra frelse kunne bringes til USSR.
  Fyrene faldt ind i en drøm, men de så slet ikke, hvad de ville se.
  Nemlig hvordan piger bliver tortureret og kørt først barfodet i sneen, og derefter i glødende kul.
  Dette er dog allerede en indirekte historie ... Endnu et fragment af en drøm med Hitler blinkede forbi.
  Hitler udtrykte ikke blot et ønske om at observere flyvningen af Tysklands første firemotorede jetbomber Ju-487 med en hastighed på over 1100 kilometer i timen, men selv at sidde ved roret på flyet. Kurt Tank, som overvåger udviklingen udført af franskmændene, protesterede kraftigt mod dette:
  - Maskinen er efter titanisk arbejde netop blevet udformet i metal. Vi kan ikke risikere Führerens liv.
  Feltmarskal Kissilring støttede tank:
  - Dette er næsten den første flyvning, vi laver ved daggry den 27. juni 1947. Bilen har et højdepunkt - et relativt lille vingeareal, som reducerer det aerodynamiske luftmodstand og tillader det strategiske bombefly at accelerere til 1200 kilometer i timen. Men belastningen på vingerne øges dramatisk, og det er en risiko!
  Hitler selv var ikke for ivrig efter at gå amok, men lod eftertiden huske hans mod. Führeren selv, en vegetar, håbede, at han simpelthen ville blive frarådet. Tyskerne har desperat brug for en ny bil, så meget desto mere for at USA skal blive slået i forbindelse med sådanne udviklinger.
  Projektet med TA-600-tanken med otte motorer blev forsinket så vidt det var. Den oprindeligt planlagte hastighed på 860 kilometer i timen kunne ikke længere passe Führeren. Derfor var det nødvendigt at lave det om også ved at installere jetmotorer parallelt. Nu skulle maskinens hastighed stige til 1220 kilometer i timen, hvilket vil give mulighed for næsten ustraffet at bombe ethvert punkt i USSR, men det vil tage meget tid at genopbygge mekanismen.
  Der opstod visse problemer med bevæbningen af maskinen. Eksperter mente med rimelighed, at 16 (!) luftkanoner, hvoraf 13 - 30 mm allerede var for meget.
  En anden maskine, som også er klar til start den 7. september, var XE-377. Dette bombefly skulle erstatte den tidligere ikke særlig succesrige XE-277.
  Selve ideen med at skabe en tung dykker- og jetbomber var meget kompleks i form af design. Selvom det er rentabelt. Ved dykning er nøjagtigheden af bombning meget højere end fra et vandret plan, og et lille antal fly kan deaktivere strategiske og industrielle faciliteter.
  XE-277 viste sig at være et bombefly i høj højde, selvom det endnu ikke var et jetfly. Han klatrede 15 kilometer og kunne bombe byer ustraffet.
  Men samtidig beholdt bilen evnen til at dykke, ligesom XE-177, uden at falde fra hinanden af overbelastninger.
  Det seneste design XE-377, allerede en jetversion af bombeflyet og meget formidabelt, i stand til at udjævne mange byer og landsbyer og effektivt ødelægge industrielle faciliteter.
  Lovende maskiner var amerikanske og britiske kolleger overlegne, hvilket fik Hitler til at føle sig som en kalkun overfodret med kiks, på baggrund af landlige kyllinger, der tyggede hirse. Men i dette tilfælde, ud over at overveje nye maskiner, var Fuhrer bekymret for et mere presserende problem? Hvor skal man slå til med en luftfarts- og panserstafet? Omend med en kraftig stafet, men ...
  Nimitz udtalte i en streng tone:
  - Vores strateger mener, at udover angrebet mod Moskva, bør en del af styrkerne rykke sydpå og også udvikle en offensiv i retning af Alma-Ata og Kuibyshev!
  Hitler svarede uden megen begejstring:
  - Det har vi allerede diskuteret mere end én gang! Vi kom til den konklusion, selv om det er uhensigtsmæssigt, men vi vil slå i divergerende retninger.
  Nimitz nikkede indforstået og tilføjede:
  - Derudover bør der afholdes valg til den ukrainske Rada i alle regioner. Herunder Voroshilovgrad og Donetsk, hvor partisanzoner blev dannet. Vi kan ikke have et lille parlament!
  Mainstein, uden at se op, så gennem en kikkert - hvordan den firemotorede Yu-487 vandt højde der og bemærkede samtidig:
  - Offensiven skulle begynde senest den 20. juli ... Vejrforholdene presser os meget. Hvis russernes modstand trækker ud, så ... vil det begynde at regne, og endnu mere vil en snedrive falde, og vi skal allerede nu sørge for vores egen overlevelse.
  Hitler sagde i en selvsikker tone:
  - Offensiven begynder den 21. juli. På dette tidspunkt vil alt være klar. Der afgives slag på én gang fem steder. Fra tre retninger blev offensiven rettet mod Ruslands hovedstad, i to retninger mod Centralasien og Kuibyshev. Generelt er retninger defineret. USSR skal sættes ud af drift inden nytår. Hvis ikke helt, så i hvert fald for det meste.
  Her blev billedet af den vilde drøm afbrudt, og børnene kom sig igen på vej.
  
  KONGELIG OG HØJT KAMPMISSION
  En gruppe piger udførte en mission - forsvare det mest sårbare punkt i de russiske tsartroppers position under den første verdenskrig.
  Natasha sagde endda:
  Et forpasset øjeblik i kamp føder slaveri i århundreder!
  Og pigerne valgte en meget aggressiv og kraftfuld kampvogn til sig selv og indtog Kaisers Tyskland.
  Pigerne på kampvognen fortsatte med at ødelægge tyskerne og skød infanteristerne. Mere præcist skød Alice fra maskingevær, og Natasha skød fra en kanon. Maksimka styrede en højhastighedstank, og Anzhelika, som den sundeste og største kvinde, affyrede aktivt granater, som en kobra, der dansede til tonerne af en fakir.
  Men nu var den fjerde klynge batterier smadret, og så sluttede forsyningen af tredive kilos granater. Imidlertid er mere end halvdelen af alle tyske kanoner koncentreret i dette område allerede blevet ødelagt. Løb også tør for ammunition. Fyrre tusinde tyskere fandt deres død, men ammunitionen var opbrugt.
  Nu skulle pigerne fylde det op. Men prøv at finde den rigtige kaliber i det enogtyvende århundrede. Det samme med ammunition. Tanken stoppede, og krigerne sammen med Maxim angreb den femte klynge batterier.
  Angelica var især glad for dette, så nu, i stedet for ydmygende at bringe skaller, kan hun vise sig i al sin skønhed!
  Her slog Angelica et knusende slag med sin bare fod på kæben på en soldat fra Kaiser Tyskland. Han fløj op fra slaget og skød yderligere fem tyske soldater ned.
  Natashka holdt også pladespilleren, og Alice, der afveg fra skuddet, ramte Fritz'en meget smertefuldt i lysken. Maxim foretrak at slå tyskeren ud med knytnæven.
  En kvartet af krigere: tre evige piger og en dreng gik ind i kejserens troppers positioner som en nål. De sprang med deres bare hæle over brystværnet og sadlede de tyske maskingeværer. Og deres egne kuglefly strømmede ind over Fritz'en.
  En masse lig fyldte de tyske kejsertroppers skans. Kvartetten, der hastigt var hastet til det befæstede punkt, rasede nu gennem den som en flok vilde tigre. Tyskerne havde ikke forventet, at I er smukke halvnøgne piger og drenge, de bliver presset sådan. Og at kugler, der spytter, kan flyve uden at gå glip af.
  Og krigerne bar sammen med drengen maskingeværer, bånd slæbte bag sig, og de skød nådesløst mod fjenden.
  Maxim, denne spændstige evige dreng, sang:
  - Jeg er blodtørstig! Jeg er nådesløs! Jeg er en russisk ridder - Barmaleya!
  Angelica er en kongekvinde med et meget behageligt ansigt, en modig hage og brændende hårstrå, der, når de blev ramt af tyskerne, brændte dem i ordets bogstaveligste forstand. Pigeridderen tilføjede i en sang:
  - Og det behøver jeg ikke! Ingen chokolade! Ingen marmelade! Slå Fritz med et slag! Slå Fritz med et slag!
  Og da hendes store, men ikke blottet for ynde, ben ramte, blev kranierne på kejserens soldater konkret brækket! Desuden kastede pigerne og drengen stålgenstande mod deres modstandere med deres bare tæer. Således ramte de Fritz med hele bundter af svedne sedler.
  Så de sprang til batteriet, hvorfra tyskerne skød mod de russiske tropper. Og maskingeværsprængningerne mejede alle pistolerne ned på én gang.
  Og krigerne satte ild til ammunitionskasserne med benene. Og de begyndte at ødelægge batterierne.
  Kampsæt blev revet i stykker, spredt med fyrværkeri, hvilket dræbte tyskerne i hundreder og tusinder.
  Kvartetten selv forblev usårlig. De kunne hverken ramme ham eller kroge dem med bajonetter: stærk magi! Og krigerne gik og gik og slog, som om en kultivator gik gennem krattene. Og krigerne strejfede alle rundt, og strejfede og galoperede og slog alle de nye grænser for ødelæggelse ud.
  De fire sang endda i kor;
  Vi er riddere - sværd og ild,
  Lad os rive dem alle sammen som dyr!
  Vi udsteder en faktura - en bøde er løbet op,
  Bliv ikke vores papegøjeridder!
  
  Vi bliver seje som ørne
  Lad os feje forskellige onde ånder væk på én gang!
  Kend vores seje fædrelandssønner,
  Vi kaster vores udfordring ned til evigheden!
  
  Hvor raser krigen smukt
  hvor folk brænder...
  Satan kom fra underverdenen for os,
  Bag ham står fascistiske freaks!
  
  Vi vil give pigerne hårdt i ansigtet,
  Vi vil knække nazisterne som en gren ...
  Og så bliver vores soldat herre,
  Lad majroserne blomstre storslået!
  
  Opnå, vi er i stand til at vide meget,
  Hæv dine kræfter over stjernerne...
  Og så kæmper og tør den store kriger,
  Vi vil lave truende grave!
  
  Se, der vil være en kriger,
  Alt er nyt og som ahorn ...
  Og jeg tror, at problemer vil passere os i kamp,
  Bliv en ridder, en garvet kæmper!
  
  Her mejede han med et kraftigt slag et helt regiment ned,
  Og med ham blev to regimenter gennemblødt ...
  Og dragens Fuhrer, så den grimme er død,
  Og vi er herlige miles til stjernerne!
  
  Her lod kejseren en tåre af frygt,
  Jeg beder om din nåde!
  Vi har mange voldelige kræfter,
  Vi vil være i fuld påklædning!
  
  Når vi går ind i dette Berlin med tre farver,
  Og zar Nicholas bliver Gud,
  Folket vil bestemme vejen i uendelighed af kræfter,
  Døm ikke monarken så hårdt!
  
  Besværet over Fædrelandet forsvinder da ikke,
  Storhed vil være solen ...
  Kaisers onde horde vil spredes,
  Lad hjertet banke i sløvhed!
  
  Med en smuk pige passerer vi berømt,
  Gennem vores russiske vidder!
  Og det vil være fantastisk for os med familien sammen,
  Jeg tror, at lykken snart kommer!
  Og krigerne fuldførte ødelæggelsen af denne højborg. Sandhed
  Angelica, denne bøffelkriger fik et lille sår i en mægtig
  skulder. Et eller andet sted gennemborede beskyttelsen stadig lidt. Nå, Magomatrix er ikke altid perfekt.
  Alice brændte også sine ben lidt. Den smukke pige, selvom det gør ondt, påvirker slet ikke hendes nøjagtighed.
  Og kampen fortsætter. Pigerne smed tomme bånd ud, som rensede boaer, og fyldte sig selv med erobrede maskingeværer og ammunitionskasser. Angelica lokaliserede smerten i hendes skulder og fyldte tanken med forsyninger til det yderste. Herefter sprang Maksimka til, og den magtfulde maskine gik videre for at ødelægge nazisterne, eller rettere kejserens soldater.
  Den evige knægt knuste simpelthen flere hundrede soldater med larver. Derefter åbnede Alice og Natasha sammen ild fra erobrede maskingeværer mod det tyske kavaleri og infanteri. Udryddelsen forløb i et sådant tempo, at enhver Rambo ville misunde. Men deres gruppe kørte ind i det sjette befæstede område. Der og arrangeret et nyt fyrværkeri. Og udover at skyde fra maskingeværer, kastede pigerne stadig granater, der var fanget fra Fritz, med fødderne.
  I en tilstand af kæmpende ekstase begyndte Angelica at skrige helt i bund;
  Den, der tror på udødelighed, lever for evigt, for kun de, der tror på deres egen død, dør i sandhed!
  Nogle gange er det godt for jægeren, at spillet ikke stødte på, fordi hans rustning er som papir, og fældens kæder er som en tynd tråd!
  Tålmodighed er nøglen til sejr, hvis den ikke kombineres med ydmyghed over for det onde!
  Døden, som en havneluder, hænger rundt om alle, men kommer kun til dem, der har et hulere hoved end en pung!
  Længden af en ridders stamtavle er et glimrende mål for impulsernes højde og åndens storhed!
  Fjenden er heller ikke færdiggjort, ligesom sygdommen ofte ikke helbredes, kun hvis sidstnævnte kan gå over af sig selv uden at blive helbredt, så er der ingen måde at undgå komplikationer fra ufærdig afvisning!
  At flygte kan stadig give mening, men en meningsløs flugt har ingen frelse!
  Kujonen døde før han så den første kugle, den modige vil være den første i livet, trods kuglerne!
  En kropsskade kan korrigeres af en lille succes inden for menneskelig videnskab, men den Højeste Fornuft er nogle gange magtesløs, før den korrigerer moralsk deformitet!
  Krig er den slags vanvid, som de talentfulde og kloge forbereder sig på, og som kun sande genier kan undgå!
  Der er ingen fuldstændig hvile selv i graven, der er ingen fuldstændig hvile selv i en drøm, hvilket betyder, at det er umuligt at blive træt yderligere!
  I vores verden er intet givet for ingenting, selv forrådt selv for en ødelagt krone!
  Djævelen er malet uskønt, men det mest forfærdelige i det urene er evnen til at servere gift i en smuk indpakning!
  Krig lugter af brænding, men nogle gange lugter afvisningen af krig meget værre!
  Der er ingen kedelige kampe i virkeligheden, der er kun en middelmådig filmatisering af kampe til punktet af latterlig kolik!
  Familie stormer, som vinden i sejlene, skibet ryster, men Gud forbyde fuldstændig ro!
  En kujon spiller ikke hockey, men han taber og flyver ud af livet med en puck!
  Den, der kæmper godt, han kan fuldkommen beholde, hvad han har vundet, hvis han kan reducere sin grådighed til tilfredshed!
  Du kan ikke bygge personlig succes på knogler, selvom knoglerne er relikvier fra forfædre, der er glorificeret af tidligere gerninger!
  Forfædrenes relikvier er ikke bare knogler, en bedrifts herlighed er ikke bare en lyd!
  En grim sejr er bedre end et smukt tab, for vinderen kan altid pynte på virkeligheden!
  De forkrøblede kan ikke spise sig mætte, men de døde bider slet ikke!
  Sejr over en stærk fjende er ærefuld, sejr over en stærk fjende er dobbelt ærefuld!
  Tyskerne viste virkelig, at de ved, hvordan man dør ... Men på en eller anden måde dumt! Og de russiske krigere dør slet ikke, men vinder med forsigtig heltemod. Og hvis de begyndte at meje fjenden ned, så med en enorm entusiasme. Og de kan virkelig ikke stoppes! Der er en ubøjelig lavine af levende og magisk napalm. De erobrede maskingeværer er allerede blevet affyret, og kvartetten læsser nye bælter, der er erobret fra fjenden.
  Piger, som de siger i sådanne tilfælde: krudt, hvilket ikke er en miss! De bevæger sig i sådan en flammende skøjtebane, at deres hæle bogstaveligt talt ryger.
  Det er de kvindelige rangers. De bevæger sig til det sidste, syvende befæstede punkt, efter at have ødelagt mere end femogfirs tusinde kavalerister og infanterister.
  Kaiser-tropperne bløder bogstaveligt talt og kommer ud. Deres uovervindelige kvartet trækker meget rigeligt på et bump. Og selve bumpen er ikke mindre end Merkur, eller endda Mars.
  Og terminatorkrigerne nedbryder det næste og det ekstraordinære som en flaske vodka fra en alkoholiker, ifølge et batteri. De er ikke så svage, at de oplever tvivl eller fortrydelser. Når først målet er sat til at vinde, sejr, så vil det blive vundet. Og hvis fjenden ikke overgiver sig, så er det værre for fjenden!
  Angelica deltog selv i skydningen, efter at de igen var blevet angrebet af en reserve af kavaleri og bemærkede:
  - Goebbels løj, at russerne, der rykkede frem, kastede lig mod de tyske stillinger. Og nu ser vi, hvem der i virkeligheden er et lig og forrådnende.
  Alice bemærkede respektfuldt:
  - Og alligevel er tyskerne modige! De klatrer i kamp som japanske kamikazes:
  Natasha fnisede og lagde mærke til:
  - Og deres nederlag venter ikke mindre grusomt end Japan!
  Maksimka huskede noget:
  - Jeg nægtede nu den fjerde stjerne af helten i USSR, og troede, at resten af pigerne blev uretfærdigt snydt ... Og nu ridser katte min sjæl!
  Alice, uden at holde op med at skyde fra flere maskingeværer på én gang, ved at bruge både arme og ben til at skyde på tyskerne, bekræftede med et tungt suk:
  - Jeg føler mig heller ikke helt tryg ... Så mange mord på grund af vores ufrivillige skyld!
  Angelica begyndte igen at skrige hjerteskærende og øredøvende:
  -Bedrag er snoet, men sandheden er lige, sandheden om den første fører som regel hurtigere til målet, hvis det er sinuositet uden bøjninger og smurt med olie af fedt løfter!
  Men tålmodighed og arbejde, som et ægtepar, giver anledning til succes, dog under forudsætning af et langt ophold og nærme sig med kærlighed!
  Asiens visdom er god, asiernes vildskab er dårlig!
  Én løve er i stand til at drive tusinde får på flugt, men én løvevædder er i stand til at ramme tusind af sine brødre!
  I krig lærer man hurtigt at blive overrasket, måske bortset fra det faktum, at han stadig er i live og ikke er deserteret!
  Det mest forfærdelige i krig er frygt, som du ikke kan reducere til almindelig skøn!
  For at blive en dukkefører af livets teater skal du slippe af med dukkens hjælpeløshed i det mindste i rollefordelingen i køkkenet!
  I krig er fred kun en drøm, men det er en drøm fuld af dødelige mareridt!
  Courage er opfindsomhedens krogreb, der fanger held på slagmarken!
  Tungens skarphed kan ikke skærpes af et sløvt sinds møllesten!
  Du kan ikke bygge lykke på bedrag, men du kan bygge lykkelige på bedrag!
  Afslut ikke fjenden, at marken ikke er luget med ukrudt, sejrens høst vil ødelægge ukrudtet af sabotage og sabotage!
  Snoede stier fører direkte til målet, kun den der ikke har et sidelæns blik!
  Hvis du er følelsesløs af hjerner, så fører skæbnens kurve direkte til gravens flade plade!
  At være slagter i en krig er en lille ære, men at blive kotelet er generelt mere uærligt!
  Store skabe falder ikke kun højlydt, men vi støver af kolossal træghed!
  Mange skeletter i de konspiratorers skabe giver sig selv væk som en stank af forfald, der dræber fejhed!
  Syv fluer kan slås af enhver fjols, men kun med syv spænd på panden kan han få en lus af forræderi frem!
  I krig er det som i et badehus, og varmen og sveden og knoglerne gør ondt, men i modsætning til dampbadet, jo højere du klatrer, jo mindre glød er der tilbage!
  Sandheden er altid banal, men den snedige vil helt sikkert finde en måde at fordreje den på en original måde!
  Kampen mod det onde føder en bedrift, godt uden en bedrift føder kedsomhed!
  Diplomati skal være subtilt, men denne subtilitet er skarpheden af sværdene, der sikrer vores krav!
  Findes der en mere trist historie i verden end historien om Romeo og Julie? Men dette er en meget kontroversiel stavelse, venner, fordi deres familie har beholdt deres ungdom!
  At bedøve er endnu ikke at vinde, men hvis fjenden virkelig er overrasket, så tænk på, at han allerede er blevet besejret!
  Vi skal hylde Angelica, det hun råbte var ret vittigt og iørefaldende og til det punkt. Lad os se det i øjnene, pigen er virkelig en greyhound af greyhounds.
  Efter nederlaget til den syvende højborg tog terminatorpigerne af sted for at jage efter flere, mindre batterier. De glædede sig nu oprigtigt over deres succes. Sandheden fangede Maksimka, og drengen-generalen havde en alvorlig smerte i sin højre hånd.
  Den evige ungdom bemærkede:
  - Kuglen er ikke et fjols, men kysser med dum ømhed!
  Angelica kyssede sin mand sødt som svar og kurrede:
  - Bliv din drengekriger nummer et! Efter Stalin!
  Natasha sænkede beskedent øjnene og bemærkede:
  - Men lad os alligevel ikke glemme Koba, han reddede mig! Og du, Angelica, er en rigtig bøffel.
  Den rødhårede djævel skulede og knurrede:
  - Og din hårfarve er ikke naturlig!
  Stalins kone fnisede og kurrede:
  - Det, der er naturligt, er ikke kriminelt! Og jeg har altid været tiltrukket af kriminalitet! Ikke underligt, at min mand er morder nummer et!
  Alice så sig omkring og sagde hvisken:
  - Det er jeg enig i!
  Krigerne fløj op og begyndte at slå batterierne igen og meje divisionsreserven ned, og Angelica skreg igen af lungerne:
  -Forskellen mellem intelligens og list ligger i brugsfrekvensen, de snyder altid, de prøver ofte også at være smarte, men de færreste lever efter sindet!
  Videnskaben kan gøre alt, hvad en person kan ønske sig, men ikke alt, hvad en person kan ønske sig!
  Taber oftest hovedet, som er for doven til at brainstorme!
  Varm patriotisk glød af hjerter vil afkøle ambitionerne hos de aggressorer, der rejser sværdet til fædrelandet!
  Du kan slå et søm med et støbejernshoved, men kun for at sætte en løkke for nakken!
  Den, der sparer på bestikkelse, taber mest.
  Folk er ikke konstante i deres vrede, men meget mere konsekvente i kultdyrkelse.
  Hvis du sparer godt, vil du ikke vinde godt, især hvis nøjsomhed bliver til nærighed!
  Så lad os drikke til det faktum, at vores problemer altid er moderate, og erhvervelser kender ikke målingen!
  Forglemmigej spirer så sandelig på blod, for blod glemmes ikke, og sjælens ar heler ikke!
  De kæmper ikke i tal, de taber kun og falder i søvn med antallet af lig!
  Syv tåber kæmper mod det onde, den ottende smarte kæmper med det gode!
  Et slag til fjenden skal leveres til tiden, kun at blive erstattet under tandprotesen er altid for sent!
  Når du starter en virksomhed, skal du ikke forvente at ende i tomgang!
  Nogle mennesker klipper pengesedler, andre klipper dumme menneskers hår, men de fleste af svindlerne er ligeglade med, hvad ulden af en gris er!
  Bøddelens økse kan hugge de mest gavnlige artikler i forfatningen ned, medmindre de var indskrevet af en ørns fjer og ikke en våd kylling!
  Din skjorte er tættere på din krop, og rebet er tættere på din hals, især hvis den opbevares af en, der ikke er født i en skjorte!
  Egoistisk afhængighed giver dig mulighed for at rive huden af dine støvler med "bast-sko" sko med deres egen merkantile interesse!
  Det er svært at spejde vadestedet, men det er nemt at drukne i vandet!
  Drengengeneralen Maksimka kunne så godt lide den sidste sætning, at han udbrød:
  - Jeg har drømt om røgen fra brand i flere dage allerede ... Jeg er så doven, endda for doven til at drukne mig selv!
  Tanken kørte over batteriet. Derefter henvendte krigerne sig til den østrigske kavalerireserve. Østrigerne, der blev ramt af et slag, begyndte at sprede sig. Mere end et standpunkt skyndte det ungarske infanteri at angribe den russiske kampvogn.
  Pigerne begyndte desperat at skyde tilbage. En kugle fra en springriffel ramte Angelicas kraftige lår, og krigeren begyndte at råbe igen. Desuden hældte hun bevingede aforismer til højre og venstre:
  -Viden er ikke kun lyset fra et fyrtårn, der oplyser vejen for de angribende tropper, men en brændende laserstråle, der brænder modstanderens positioner ud!
  Vindere dømmes ikke, vinderen er dommeren selv, som kun kan appelleres på grundlag af loven om gengældelse og hævn!
  Døden er en dårlig ting, men mere i processen end i konsekvenserne!
  Enhver katastrofe er først og fremmest et farverigt show, men farvelægningen er altid en blodig nuance, og soundtracket er ledsaget af en begravelsesmarch!
  Hvis vi ikke havde katastrofer, så ville der ikke være nogen bedrifter, og uden bedrifter er livet som suppe uden peber!
  Krig, som peber, gør dine øjne rindende, men det gør livet ikke flabet!
  Du kan bede om tilgivelse for den, der accepterede døden, men du kan ikke komme med undskyldninger for at dræbe den, der sår død!
  At undervurdere fjenden er at undervurdere forelæsningen før eksamen, kun en vurdering - et par af to pæle vil helt sikkert krydse hinanden og danne et gravkors!
  Hvem tillader spåner at blive fjernet fra sig selv, har intelligensen som en stub og en eg-overvejelse!
  Hvert møde i krigen er som en date med en elsket, det er umuligt at glemme, det er umuligt at komme for sent og undvige meget!
  List og beregning: hvordan en mand og en kone føder sejr - ærlighed er det tredje ekstra!
  Hvis skyer samler sig over kommandanten, er det bedre, end når regimenter tynder ud under kommandanten!
  Skammen er ikke i en følelse af frygt, men når du lader dig underlægge dig ham, indtil du mister din pligtfølelse!
  Når stærk, se svag ud; når svag, så stærk ud! Denne svigsregel er god til krig, men herskeren bør ikke vise svaghed, selvom vreden er fuld af knogler, og styrken er som en mus!
  Nogle få magyariske fodsoldater nåede endda at komme inden for granatkastafstand. Inden de blev dræbt, smed de gaver og tilsluttede igen de fire krigere.
  Alle kom til skade, og skønhederne bed tænderne sammen af stor ærgrelse og bandede hårdt.
  Men angrebet er slået tilbage. Og du kan sætte tanken ud igen. Og det er ikke noget problem, at brændstoffet er slut. Trophy alkohol er ganske velegnet til tankning.
  Det er jo ligesom i den joke - alt går, hvis det ikke går!
  Herefter begyndte den rasende kvartet at bevæge sig igen. Alice gav dog ved afskeden en chokolade slik til tjenestepigen. Hun var for bange og græd.
  Alice strøg den uheldige pige over hovedet og lovede hende:
  - Russiske kampe vil give dig et anstændigt liv, og du vil ikke være sulten og barfodet.
  Så taknemmeligt nikkede og lovede:
  - Jeg vil bede for dig!
  Men efter denne rørende episode skyndte krigerne sig igen for at ødelægge de tyske og østrigske tropper.
  Det første fremrykkende echelon af deres 126 tusinde soldater og hundredvis af våben er allerede blevet ødelagt, men det burde, mens der er tid, besejre resten af fjendens legender.
  Natasha følte, at på dette tidspunkt ville de ikke blive hængende for evigt, og derfor skyndte hun sig med al sin magt og spredte tanken.
  Her angreb de fjendens reserver, et helt tysk infanterikorps, overført fra vestfronten mod øst. Tyskerne ønsker at trække det zaristiske Rusland ud af krigen, men de vil fejlberegne i dette, og måske har de allerede regnet forkert.
  Men det planlagte nederlag bør gøres til en kendsgerning. Og krigerne faldt over fjenden med sydende styrke. Men her blev Angelica igen skåret med granatsplinter i brystet og maven.
  Ved dette begyndte den mægtige kriger at råbe;
  - Bliver oftest til et skelet, der ikke har rygraden i kamptræning!
  For ikke at blive fortæret af modstanderhunde, skal du spise en tallerken i militære anliggender!
  Vær ikke bange for en fascists lænker, hvis du er i stand til at binde dine tanker med en renselseskost!
  Dans adskiller sig fra dans ved, at de danser efter en andens melodi, og i dansen vælger du din egen rytme!
  Handlinger er altid bedre end ord, da de har et stærkere fundament end at ryste luft!
  Det er godt at være ridder i krig, uden at forhandle om mod, men kun ridderlighed bør være rationel, som en butiksejers list!
  Mord er den eneste slags synd, hvis vurdering afhænger så meget af formen: vederstyggelighed og tapperhed med et enkelt resultat!
  Fare er overalt, men det er svært, når tankerne flyver i stjernen!
  Overgivelse er det sidste, det efterlader dig altid ekstrem!
  Du kan stadig vinde uden risiko, men du kan drage fordel af sejrens frugter, hvis du holder denne store kat, som en tiger, ved overskægget!
  Du kan fare vild fra forfølgeren, kun uden at miste hovedet at få et tilskud til den næste!
  Der er ingen håbløse situationer, det sker, at der ikke er adgang til en fordelagtig stilling!
  Du kan endda løbe væk fra din egen skygge, bedrage din egen samvittighed, men du kan ikke skjule dig for det, du ikke har kontrol over!
  Han har sjældent penge, hvis ånd ofte bliver oversat!
  Alt i vores verden er givet gennem kamp, kun problemer kommer uden problemer!
  Overgangen fra at forlade er kendetegnet ved ankomststedet til det sidste, han er det sidste sted at gå!
  Nøglehul som kvinde kræver intelligens og teknik!
  Dumhed er ikke altid forudsigeligt, men altid strafbart!
  Nogle gange gavner en forbrydelse menneskeheden, og det at blive en bedrift belønnes kun for det, som regel posthumt!
  Den almægtige Gud kan gøre alt, men selv han kan ikke overgå mennesket i ambitioner og farverig fantasi!
  En anden ting, hvor Gud ikke kan overgå mennesket, er trangen til ledig snak, den Almægtige foretrækker at skabe med et ord og ikke lege med ord!
  Himlen er normalt ligeglad, når man beder om hjælp, men dette er en regel, der kun bekræfter undtagelserne!
  Der er mange, der gerne vil blive guder, men korsfæstelsen tager ikke køen!
  Et skarpt ord er godt, men det er endnu bedre at have et skarpt øje for at lægge mærke til en sten, der er kastet mod dig for et skarpt udtryk!
  En vagabond er en, der lader sig sko af snedige mennesker!
  For at flyve skal du arbejde hårdt, for at flyve ind, bare tage en pause fra arbejdet!
  Når bowlerhatten er tom, flyver den ikke op med en voldsom vind, men med et koldblodigt slag!
  Filosofi er et net til at fange useriøse simpletoner, men kun cellerne i det afhænger af frekvensen af de cerebrale viklinger!
  Ofte korsfæster en person, der er blevet en gud, i det mindste en smule folk til fulde!
  Korpset måtte ødelægges i dele og genopfylde dets kampsæt. Men på den anden side udviste krigerne stor militær dygtighed.
  Natashka blev også såret, men krigeren smilede kun:
  - En soldat uden sår er som en rig mand uden lomme!
  Maksimka, der også var hooked, var enig:
  - Fra et kropsligt sår er det smerteligt tåleligt, men når man er forkrøblet moralsk, er det umuligt at holde ud!
  Nu gik det meste af kroppen til den næste verden. Men to kavaleridivisioner er til angreb.
  Skydende Angelica, brøler igen;
  - Menneskets største velsignelse, forudsigeligheden af Guds vilje, det er også den værste af forbandelser, så det driver os ind i rutinens paradis!
  Penge lugter ikke, men de stinker i en sådan grad, at forretningsmænd altid tager nye jakkesæt på!
  Ved at spare på venner kan du fylde mammon, men sjælens tomhed vil gøre din egen hovedstad til en fjende!
  En mand uden et hjemland er som en freak uden ægteskab!
  Det er svært at overleve, men det er muligt, det er umuligt at leve, men det er nemt!
  En øre sparer en rubel fra en klog, en skilling samler en skilling fra en praktisk, og en grådig og en krone fører til en løkke!
  Et tveægget sværd, men det bliver begyndelsesløst i hænderne på en mand, der bliver til en abe!
  Når du er din egen chef, kan kun de første instinkter af egoisme undertrykke dig!
  Det er svært at finde en grund til at modtage, men hvor er det nemt at finde en grund til ikke at give!
  At vores liv er et spil, hvor reglerne er bestemt af den stærkeste, og præmiefonden er den mest snedige!
  Svær succes er bedre end let fiasko, selvom held skal søges, og nederlag er altid under dine fødder!
  Vær et udyr, men ikke et dyr!
  At love meget er lige så nemt som ikke at kunne få alt!
  Lad os drikke af, at kun vi konspirerer, og resten er viklet ind i dem!
  Derefter udtømte Angelica veltalenhedens kilde og tav og slog modstanderne i tavshed. Og ikke mindre effektiv til det. Så skrogene vil snart have horn og ben. Sandt nok bliver pigerne mere og mere sårede, og den evige dreng Maxim lider også.
  Tilsyneladende er den beskyttende magiske matrix, der afbøjer fragmenter og kugler, ved at blive svækket. Og derfor går det ikke så godt for den militante kvartet. Men korpset af Fritz Kaiser smelter gradvist. Kavaleristerne angriber.
  Alice, der har modtaget et fragment i sin muskuløse skulder, mumler:
  - Der er mange ubehagelige ting i verden ... Og det mest grimme er, hvis jeg ved denne lejlighed ikke kan føde en bevinget aforisme.
  Generaldrengen, der fik et fragment i hælen, foreslog:
  - Der er mange problemer, fjender er højere end taget, men bowlerhatten med vipper knækker stadig, når en ven er underlegen og ikke højvinget!
  Alice klappede drengen på skulderen og takkede ham oprigtigt:
  - Tak skal du have! Nu ved jeg, hvordan jeg skal muntre mig op!
  Angelica, der allerede var skåret ned med fragmenter, så der ikke var noget opholdssted på hendes store, muskuløse krop, udbrød:
  - Din fjendes lig dufter bedst af alt, og fransk parfumeri er afføring!
  Natashka, der mejede fjendens sidste infanterirække ned, indvendte:
  - Men hvorfor? Du kan snuse! - Og så, mens hun kørte maskingevær med fødderne, lagde hun et søm til fodsoldaterne. - Men parfumeriet af min personlige opfindelse er meget bedre!
  Maksimka, der blev ret dårlig, var enig:
  - Unikt! Guddommelig duft!
  Da kavaleriets angreb tørrede op, måtte de slå luftangrebet af. Fly blev dog let skudt ned af udbrud af maskingeværer af stor kaliber. Men igen var der skader blandt kvartetten. Selvom de forsøgte ikke at lade Kaiser's fly på tæt hold. Men som om kugler var tiltrukket af dem.
  Maksim, efter et par nye sår, klynkede og knurrede:
  - Din Chernobog skader os tydeligvis!
  Den rødhårede djævel Angelica stak drengen hårdt i den sårede side med sit studerede ben og hvæsede:
  - Bagtal ikke familiens ældste søn!
  Alice var ikke så sikker:
  - Faktisk troede jeg, at Rods ældste søn er Belobog. Det første lys blev født og kastede en skygge!
  Angelica, der skar fem fly af i et stød, indvendte:
  - Først var der mørke, og i mørket skinnede en stråle af Belobogs lys!
  Natasha, der havde mejet de sidste dusin fly ned, opsummerede:
  - Og efter min mening har Belobog og Chernobog som hypostaser af den Almægtige Familie, sammen med Lada Love, altid eksisteret og vil eksistere for evigt!
  - Amen! - Maxim afsluttede den sidste Fritz og mistede sin kreation fra mange sår.
  
  Skør lejemorder OLEG RYBACHENKO
  Igen så det ud til at blinke i en alternativ verden, en skør ungdom, og han blev en teenagedreng, stadig frisk, rent ansigt og kort af statur, men med brede skuldre og bryst... En dreng på omkring fjorten, den selveste toppen af ungdomsårene, tiden for første kærlighed og suk.
  Men samtidig kun en livegne tjener i det tsaristiske Rusland i begyndelsen af det tyvende århundrede, hvor livegenskabet aldrig blev afskaffet ... Hvordan kunne det ske?
  Et lille skift i historien - den legendariske general Skobelev: han blev født tyve år tidligere, og som et resultat spillede han en vigtig rolle i Krimkrigen - erstattede den middelmådige Menshikov og besejrede landgangsstyrkerne for tyrkerne, franskmændene, briterne og sardinerne i dele. Rusland besejrede koalitionen, som snart brød sammen. Og de russiske tropper erobrede Kars, Erzurum, Tangorg. Det Osmanniske Rige blev tvunget til at indgå en vanskelig fred ved at afstå Armenien og mange lande, herunder den berømte Nice-sø. Men sandheden om påstandene på Balkan i lyset af Østrigs og Preussens position måtte tsar Nicholas afvises. Det er farligt at bekæmpe tyskerne, især da briterne og franskmændene i dette tilfælde kunne gå ind i krigen med fornyet kraft.
  Bulgarien fik dog en vis begrænset autonomi, og de kristne modtog formel lighed i rettigheder sammen med borgerne i Det Osmanniske Rige. Den russisk-ortodokse kirke modtog noget jord og Jerusalem.
  I Frankrig udbrød et oprør mod Napoleon III, men efter flere voldsomme kampe lykkedes det alligevel for kejseren at beholde magten, men som en indrømmelse begrænsede han sig til forfatningen.
  I nogen tid fortsatte krigen med Shamil i Kaukasus, men efter hans kapitulation genoptog Ruslands ekspansion i Centralasien. Samtidig blev en grænsetraktat til gavn for Rusland underskrevet med et svækket Kina. Desuden modtog Nicholas den Første endnu mere jord end i den virkelige historie hans søn Alexander the Liberator. Så autoriteten af russiske våben var nu meget højere.
  Der var en krig med Iran, som endte med erobringen af dets nordlige regioner, op til hovedstaden Teheran...
  Nicholas den Første begik ikke selvmord; han levede tolv år mere end i den virkelige historie - han døde i 1867. På dette tidspunkt havde den russiske hær utvivlsomt autoritet, og Skobelev blev feltmarskal og indehaver af mange ordrer.
  Alexander II var tværtimod ikke heldig, og han blev dræbt ti år tidligere i 1871, bogstaveligt talt manglede der kun et par uger før offentliggørelsen af manifestet om afskaffelse af livegenskab. Alexander den Tredje, hans søn og reaktionær, underskrev selvfølgelig ikke manifestet.
  En tidligere kroning havde en positiv effekt på Alexander III's helbred - han holdt op med at drikke, da han blev konge, og levede længere end i den virkelige historie. Rusland førte en vellykket krig i 1877-1878 med tyrkerne, og den endelige opdeling af det osmanniske rige mellem stormagterne fandt sted. Rusland fik Istanbul eller Konstantinopel, Irak og adgang til Det Indiske Ocean, Frankrig Syrien og Palæstina, og Storbritannien Egypten med Sudan.
  Dermed forsvandt det osmanniske rige fra det geografiske kort. Snart blev det, der var tilbage af Iran, også likvideret, og efter længere tids stridigheder og virksomheder blev Saudi-Arabien også delt. Storbritanniens politikere blev udvidelsen og udvidelsen af deres koloniimperium, mens Rusland og Frankrig tog deres vejafgift - undertvingende den islamiske verden. Italien formåede at besætte Libyen, og franskmændene i Marokko. Den sydlige del af Iran gik til Storbritannien, og centrum til Rusland.
  Snart blev Afghanistan også delt: de nordlige regioner beboet af usbekere og tadsjikere gik til russerne, og de sydlige regioner med pashtunere til briterne.
  Kort sagt, i den sydlige del nåede Rusland grænsen for sin ekspansion og delte alt mellem briterne og franskmændene.
  Mærkeligt nok, men nederlaget i krigen med Rusland gavnede Frankrig, så tsarstyret støttede Napoleon III og tillod ikke preusserne at starte en krig og endelig forene Tyskland.
  Men det østrigske imperiums rolle voksede ... Østrigerne beholdt det nordlige Italien - et svækket Frankrig kunne ikke føre krig med dem. Så annekterede Østrig de sydlige områder. Preusserne forsøgte at vugge båden, men efter at have sat lidt afsted, støttede Napoleon den Tredje østrigerne og besejrede de tyske regimenter. Nicholas I støttede også stærkt det østrigske imperium.
  Efter opdelingen af det osmanniske imperium modtog østrigerne også deres stykke - Bosnien-Hercegovina, samt det nordlige Serbien. Tager man Bayern og de sydtyske lande i betragtning, blev det østrigske imperium den største stat i Europa både hvad angår territorium og befolkning. Men kejser Franz Joseph havde forstand på ikke at skændes med Rusland, at være i alliance med hende.
  Tysklands forening fandt ikke sted - men det østrigske imperium blev stort og magtfuldt, hvilket gjorde Preussen til dets juniorpartner. Italien forblev også fragmenteret. Ganske vist regerede "præsident" Garibaldi i Napoli, men østrigerne og franskmændene blokerede hans vej til de pavelige stater. Og snart blev kongeriget Sardinien delt indbyrdes af Østrig, Frankrig og Storbritannien.
  Efter Napoleon III's død begyndte Napoleon IV at regere over sin søn.
  Forholdet mellem Østrig og Frankrig begyndte igen at forværres, da Napoleons imperium var meget mere vellykket end tyskerne med at udvide kolonierne.
  Der var også krig med Japan. På dette tidspunkt var den geniale Skobelev allerede død, men hans elever - især Brusilov viste sig at være ikke mindre talentfulde, og magtbalancen for Japan er meget værre end i den virkelige historie - Rusland er større i territorium, og hæren er veluddannet og professionel. Sandt nok er alt ikke i orden i bevæbningen: ikke desto mindre reducerer livegenskab tilstrømningen af arbejdskraft fra landskabet. Men alligevel, hvad er nok.
  Og antallet af livegne er gradvist faldende. Selvom dette sker i cyklusser, stiger det nogle gange på grund af priser. Og Alexander den Tredje elsker at favorisere. Efter Japans nederlag blev Zheltorossia også dannet.
  På tidspunktet for marts 1911 var Alexander den Tredje død i december 1909 - Nicholas II efterfulgte tronen og har regeret for andet år, kroningen har for nylig fundet sted.
  Nikolai har i forvejen en arving - og en rask, så far Alexander afviste den fatale tyske kvinde og fandt en bedre brud. Men sønnen, der fødte i 1904, har også navnet Alexei.
  Rusland er et stort imperium, endnu mere omfattende end i den virkelige historie, og siden urolighedernes tid har det praktisk talt ikke mistet sit territorium i krige, og har ikke for alvor tabt en eneste krig, bortset fra individuelle kampe og kompagnier.
  Men den fjortenårige blondhårede med hvide hvirvelvinde livegen bryder sig ikke meget om kejserlig storhed. Når der stadig er sne, og du slæber tunge træstammer barfodet, og i virkeligheden er du en slave: hvem ejeren kan slå, ydmyge, sælge, ja ... ifølge loven har han ikke ret til at dræbe, men faktisk de piskes endnu ihjel, saa sker der intet med Mesteren!
  Men på den anden side, her er det ungdommen: det er næsten ikke koldt for nøgne, ru såler at slå i sneen, og man føler sig meget mere munter og frisk, end da man langt fra var en gammel genial forfatter. Ikke desto mindre var Oleg Rybachenko ikke desto mindre i det øjeblik, hvor han blev til en udødelig dreng, endnu ikke halvtreds år gammel, så at betragte dig selv som forfalden ud over enhver foranstaltning er allerede en kolossal buste.
  Men virkelig, træthed fra hårdt arbejde virker ikke smertefuldt, men behageligt, og du kan stadig begynde at danse, når det bliver mørkt og ...
  Netop da dukkede damen op og vinkede indbydende ham med hånden til hende. Nej, hun er ikke gammel, hun er ikke engang fyrre, men hun ser ret godt ud, måske kan man kalde hende smuk. For en dreng på landet virker hun næsten som en gammel kvinde. Og det er slet ikke sådan Oleg Rybachenko forestillede sig sin første kærlighed.
  Drømme var anderledes. En ung landpige med lange blonde fletninger og en krans på hovedet. Her er hun barfodet med duften af forårsurter, der krammer ham, og de kysser på læberne. Mere præcist, han kysser lækkert ...
  Og her viser damen selv et aggressivt initiativ, der ikke vækker det mindste begær, men skaber kun frygt. Men grove kærtegn og en velplejet hånd i bukserne vækker en let ophidset teenagers maskuline natur og får ham til at svare. Den er også uhøflig og dyrisk, hvilket den portlygte dame i øvrigt godt kan lide.
  Så føler du dig grim og ekstremt ulækker. Det er som om du er en mandlig hore: ingen kærlighed, ingen hengivenhed, ingen respekt.
  Men du kan heller ikke nægte - ellers bliver du pisket, og ofte ihjel!
  Damen var ikke kendetegnet ved taknemmelighed: hun gav ikke noget, belønnede ikke på nogen måde og frigjorde hende ikke engang fra almindeligt arbejde. For hende er han bare et dyr, eller en slave for sengekomfort.
  Oleg Rybachenko selv var ikke kendetegnet ved religiøsitet, men alligevel, efter at have elsket med hende, blev han døbt og spyttet. Din lort...
  Men denne gang blev den ydmygende parring af dyr afbrudt af udseendet af en ildrød Victoria, som bevægede damen med sit skinneben i kæben og derefter skar den grimme echidna i to med et slag.
  Så vendte hun sig mod den allerede tidligere dreng Zhukov, og med en skødesløs bevægelse frigjorde hun sig fra bikinien, fremstod helt nøgen, og med sine bare fødder ragede hun sneen op, der var rejst op fra et sted i den varme ejendom, med sit yndefulde ben mod ham, hviskende sløvt:
  - Jeg vil have dig, og jeg elsker dig!
  Oleg Rybachenko lænede sig ind mod hende og ... Havet, varmt som frisk mælk, styrtede ned. Han svømmer nu alene i den, og rundt om ham er der kun lilla bølger og nattehimlen. Og du har det så godt, at du endda falder i søvn ... i en drøm!
  Terminator-drengen følte sig som en rigtig unge macho, super klasse.
  Men hvad ... Drengen vil deltage i Første Verdenskrig.
  Efter at kejseritterne var blevet besejret i Østpreussen, belejrede russerne Koenigsberg. I syd udviklede kampene sig endnu mere succesfuldt. Lvov og Przemysl blev taget med på farten. Og også Krakow med et kraftigt slag fra Polen.
  Tyskerne væltede ind. Den russiske kampvogn "Luna"-2 viste sig at være effektiv i offensiven. Tyskland blev også besejret nær Paris. Og det blev afvist.
  Kaiser var fortvivlet. Russiske tropper bevægede sig i retning af Oder og nærmede sig allerede Budapest. Og knuste fjenden. De østrigske enheder overgav sig i regimenter, og meget ofte til trommeslag.
  Det blev klart, at fronten ikke kunne holdes. Og så åbnede Italien en ny front mod tyskerne. Og begyndte at rykke frem mod syd.
  Kort sagt, det viste sig at være en fiasko for Fritz.
  Pigebataljonen rykkede frem mod Oder.
  Krigere kastede granater med deres bare fødder. Og de mejede tyskerne ned med maskingeværer.
  Her i denne verden blev krigen ført meget mere vellykket end i den virkelige historie. Viden er allerede taget. Tyskerne løber. Den russiske hær har en stor overlegenhed inden for infanteri og kavaleri. Tyskerne har generelt intet imod lette russiske kampvogne.
  Og de tsaristiske generaler, der er sikre på sejren og folkets stemning, lad os sige det - major.
  Veronica kaster en granat med sin bare fod. Spreder tyskerne og knirker:
  - Lad Rusland være over alt!
  Victoria skyder også. Han kaster en granat med sin bare fod og knirker i lungerne:
  - Lad fremtidens verden være vores!
  Yderligere skyder den allerede smukke pige Juliana sig selv uden nogen ceremoni.
  Og han kaster også en granat med sin bare fod. Og Fritzerne var meget spredte.
  Pigen kvidrede:
  - Jeg er en rabiat tiger!
  Og så også Anna, som om hun fyrede. Og med sin bare fod vil han affyre en granat meget skråt og knække Kaiser-enhederne som glas.
  Og siger:
  - Sejrens psykologi! Skæbnedemokrati!
  Og så vil Matryona lancere en hel kasse med sprængstoffer. Og hvordan det vil sprænge kejserens soldater i luften. Og brøl:
  - For Rusland i rumhøjder!
  Yderligere to smukke piger kører på Luna-2 light tank. God bil med to maskingeværer. Pansringen er ikke for tyk, men den rummer maskingeværer. Formen er strømlinet. Pigerne Olga og Zhenya er placeret inde, tilbagelænet og skribler for sig selv om tyskerne.
  Ikke en dårlig bil - en hastighed på fyrre kilometer i timen. Fremragende permeabilitet. Og larve.
  Piger fylder tyske soldater med bly og synger;
  Du, far, er lys i en måned,
  At du ikke skinner det samme
  Ikke det samme, ikke det samme
  Alt hvad du gemmer bag skyerne
  Du er dækket af en truende sky!
  Som vi havde i det hellige Rusland.
  I det hellige Rusland, i sten Moskva.
  Kreml var i en herlig by,
  I nærheden af Ivan, nær den Store,
  I katedralen var i Archangelsk,
  Ligesom det rigtige kor havde:
  En ung bueskytte står på uret,
  Står på uret og beder til Gud,
  Han græder, mens floden flyder
  Græder - strømme af tårer flyder,
  Han slår berdyshen med et skaft,
  Berdysh med et skaft på den fugtige jord:
  "Du er en goy, moder jord er fugtig,
  Du spreder dig i alle retninger
  Du åbner op, kistebord,
  Vend om, gulddamask!
  Du rejser dig, rejser dig, ortodokse zar,
  Ortodokse zar Alexei Mikhailovich!
  Se på din familie
  Til det hellige Rusland, til Moder Moskva,
  Moskva-mor, en forældreløs!"
  Pigerne synger for sig selv og knuser tyskerne. De går hen over lig og efterlader et blodigt spor med larver. Her er pigerne. Også inde i tanken er de næsten nøgne, i samme shorts og barfodet. Men meget smukke piger.
  Og tyskerne lider enorme tab ved deres ild. Maskingeværer er tunge og hurtigskydende. Og pigerne er meget smarte. Den tsaristiske hær var godt udrustet.
  Der er også japanske videnskabsmænd, der arbejder for Rusland. Her er den mest magtfulde Ilya Muromets bombefly i verden på det tidspunkt, der flyver for at bombe tyskerne. Verdens første fly med fire motorer. Otte maskingeværer og to tons bomber. Her er bilen.
  Og også i besætningen på pigen. Og næsten nøgen, i én badedragt. Det er meget smukt og sexet.
  Krigerkommandant for Ilya Muromets bombefly, Valentina. Meget smuk og kurvet blondine. Det er nødvendigt, at bilen sætter farten ned og dækker den tyske bunker med et præcist bombekast.
  Kaisers soldater er stærke og disciplinerede. De skyder på det russiske monster. Men krigerne tæsker som svar. Otte maskingeværer fejer bogstaveligt talt det tyske infanteri væk. De sønderrevne soldater fra den tyske hær falder.
  Gyldenhårede Lada leder ilden og griner kødædende. Pigen tog endda sin bh af for bedre at koncentrere sig. Og ryster sit bare bryst. Bare en stor skønhed. Så meget ynde og præcision i det. Lada er selv tynd, men senet, og taljen er tynd, som en hveps.
  Galina affyrer også med maskingevær mod tyskerne. Hun er også en smuk og kurvet pige. Med bare fødder trykker han på aftrækkerne. Og ansigtet er så smukt. Ikke en kriger, men bare en super pige.
  Galina siger grinende:
  - Til ære for kongens fader!
  Aggressiv og smuk, med bladguld hår, Lada bekræfter:
  - Lad os feje Judas med et piskeris!
  Valentina trykker sin bare fod på pedalen. En ton bombe falder på en tysk bunker. Dette er dødelig magt. "Ilya Muromets", accelererer, så fragmenterne ikke rører den. Bunkeren eksploderer og løfter en røgsøjle op.
  Pigerne udbryder i kor:
  - Hit! De gav Fritz!
  Og spank af glæde med bare fødder. Ja, det er piger, der er i stand til at besejre tyskerne. De kæmper og drømmer om en verden, hvor folk aldrig vil dræbe folk. For eksempel, hvis det tsaristiske imperium af Nicholas II erobrer hele verden. Men Rusland er en unik enhed, der er i stand til at blive et evigt imperium! Fordi Romanov-dynastiet kan regere i århundreder. Og efter kejser Paul opnåede Rusland endelig stabilitet, og alle accepterede endelig dynastiets legitimitet.
  Og nu bryder zar Nicholas II, der besejrede Japan, tyskerne.
  Et af kongens stærke tiltag er at rekruttere kvinder til hæren. Og den russiske kvinde er den mest forfærdelige kriger i verden! Er det ikke!?
  Her for eksempel på Sokol-jageren skynder piloten Alice sig. Sådan en smuk pige, blond med et strejf af rødt i håret. Slank pige, næsten nøgen.
  Barfodet trykker på pedalen og manøvrerer. Og så skyder han sig selv. Skyder en tysk bil ned med et maskingevær i stor kaliber. får hende til at brænde og siger:
  - Jeg er født til den kongelige tjeneste! Pigen er ret sej, og med blåt blod, husarer!
  Og accelererer hastigheden af "Falcon". Måske er russiske fly de bedste i verden.
  Og allerede ved fronten dukkede en tungere og mere avanceret tank skabt af søn af den store Mendeleev op. Maskine med to hurtigskydende kanoner og seks maskingeværer. Og piger klarer også sådan en kolos.
  Og en russisk kampvogn kommer og ødelægger tyskerne. Desuden med en kraftig dieselmotor, og ganske acceptabel og adræt.
  Pigerne i tanken synger;
  Vort gudelskede Rusland,
  Generøst velstående land...
  Nå, monarkerne er smukkere, smukkere -
  Fader Tsar Nicholas!
  Og kampvognssporene knuser de tyske soldater. Bogstaveligt talt kravler tarmene allerede ud, og blodstrømme strømmer fra larverne.
  Tankkommandøren, Tatyana Krupskaya, siger:
  - Ja, vi vil vinde for Rusland!
  Pigen er i øvrigt af en fyrstefamilie, men hun kæmper i trusser alene. Men sådan en sød en. Hun har stor indre styrke.
  Med bar fod trykker pigen på pedalen og siger, blotter sine tænder og griner.
  - Du er den største zar Nicholas!
  Og krigerne er sikre på, at de når Berlin på sådan en kampvogn. Og tilliden hos alle krigere og krigere bliver stærkere.
  Natasha, grebet af entusiasme, begyndte at komponere og synge. Resten af pigerne jublede;
  For det hellige Rusland skal kæmpe vores lod,
  Vi er piger med kæmpe hjerter...
  Fascisten i det sovjetiske land ønskede
  Men med Rod er vi altid forenede kæmpere!
  
  Må vores Rusland være i evig herlighed,
  Horderne af Djengis Khan vil ikke erobre os...
  Kæmp for fædrelandet og vær ikke bange,
  Vi vil knuse enhver vantro!
  
  Vi bøjer de voldelige fascister i hornet,
  Tro mig, ingen vil overvinde Rusland ...
  Når alt kommer til alt, er Jesus, den højeste Gud, med os,
  Og tag ikke Fritz-vrøvl med!
  
  Alle ved, at Fædrelandet er givet til os,
  For rasende sejre uden at kende mørket...
  Den frygtelige Satan blottede sine tænder,
  Skjorte gennemblødt af blod!
  
  For et Komsomol-medlem er der intet ord kujon,
  For piger er barrierer ikke væsentlige ...
  Hvid Gud vil hjælpe os Jesus,
  Udødelighed vil være den højeste belønning!
  
  Vi kæmpede meget tappert nær Moskva,
  Selvom tyskerne bruger en utrolig kraft ...
  Kæmpede halvnøgen barfodet
  Og jeg tror bestemt, at sejren vil vente!
  
  Russiske krigeres storhed lever,
  Og han vil aldrig give efter for nazisterne ...
  Vi vil lade Fritz rasende ind i forbrug,
  Hvad steg ikke meget beskidt affald!
  
  Ja, Hitler, du er snu og udspekuleret,
  I stand til endda at overtage halvdelen af verden...
  Men Stalin er også en tapper ørn,
  Gør ikke dig selv til et idol!
  Ingen Komsomol-medlemmer, ved ikke at trække sig tilbage,
  De er ikke engang bange for frost ...
  Og Fritz vil snart blive til spil,
  Russerne har jo altid været i stand til at kæmpe!
  
  Rusland er kærlighedens moderland,
  Og vil give kommunismen en gave...
  Ingen grund til at bygge en vurdering på blod
  Med et grin af skamløs revanchisme!
  
  Ja, Führeren vil tage os i halsen,
  Og vip Rusland over hele stilladset...
  Men vi kæmper rasende for fem
  Stalin er jo med os med kappe og hat!
  
  Han er en stor kriger, det ved alle
  Og Komsomol-medlemmer vil altid være barfodet...
  Og vi vil flytte Hitler i skægget,
  Vores fletninger brænder med skarp varme!
  
  Krigere er vores skæbne,
  Vi vil knuse den enorme Panther...
  Selvom Adolf skabte ondt kaos,
  Vi vil indikere normen og foranstaltningen til ham!
  
  Der er ingen Stalin, der er mere intelligent og stærkere,
  Han er lederen af den store kæmpes land...
  Og du slog Fritz stærkere, pige
  Vi er jo altid forenet i kampe!
  
  For at opnå resultater bygger vi en hel serie,
  Sigter mod stjernerne som en hurtigvinget fugl...
  Og der vil være et højt resultat,
  Sådanne piger, stolte ørne!
  Russiske tropper nåede Oder. Den tsaristiske hær af Nicholas II har allerede vundet mange sejre. Mange byer i Østrig-Ungarn blev taget, kampe blev udkæmpet i Budapest. Hvor ellers gjorde ungarerne modstand. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava og en række andre bosættelser.
  Tyskerne led store tab og trak sig tilbage. Østrigerne overgav hele regimenter og endda divisioner. Og med flagene hejst under orkestrene. Krigen fortsatte, som i et eventyr - behageligt med lidt blodsudgydelser og i fremmede områder.
  Selvom Rusland normalt sjældent var så heldige under erobringerne. Og næsten alle krige og sejre blev givet til russerne med store blodsudgydelser.
  Måske blev Oleg kaldt profetisk, fordi han var i stand til at tvinge Byzans til at overgive sig uden blod?!
  Under alle omstændigheder hævdede Nicholas II rollen som den Største.
  Pigerne gik ud til Oderen. Efteråret er allerede kommet. Gyldne tæpper af blade.
  Krigere trampede på tæpperne. Og kastede sig i vandet.
  Veronica, der plaskede i floden, spurgte Victoria:
  - Tror du, zaren vil give land til bønderne efter krigen?
  Den befalende pige rystede på hovedet.
  Hvorfor har bønder brug for jord?
  Veronica fnisede og bemærkede:
  Ja, de kan ikke klare det på egen hånd. Men der er stærke virksomhedsledere, der kunne trække.
  Victoria svarede hårdt:
  - Her vil de sælge jorden på kredit. Måske bliver det bedre på den måde.
  Juliana vendte sig om i vandet og bemærkede:
  - Det er højst sandsynligt, at det er bedre for grundejerne at have jorden. De kan drive store landbrug og bruge traktorer. Privat, storstilet produktion er den mest effektive!
  Veronica accepterede modvilligt:
  - Måske. Men det skaber merværdi!
  Juliana fnisede og bemærkede:
  - Men effektiviteten er stor!
  Victoria, der havde rang af oberst, bemærkede med et smil:
  - Det stimulerer udviklingen. Og hvad er meningen med at give jord til en bonde og endda en drikker. Det er godsejeren, der fodrer halvdelen af verden med russisk brød! Vores land er meget rigt!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, Rusland er rigt og livet bliver bedre! For eksempel arbejder min bror på Putilov-fabrikken som værkfører. Og han har en løn på tre hundrede rubler, bonusser ikke medregnet.
  Victoria væltede om og slog i beundring sin bare fod på vandet og fik en bid:
  - Det er, hvad der står! Rusland rejser sig! Og snart bliver den endnu stærkere!
  Pigerne svømmede i Oder og havde en afslappet samtale. Anna spurgte pigerne:
  Hvad tror du, der venter os efter døden?
  Juliana smilede og svarede:
  - Ateister siger - ikke-eksistens. Og religionen lærer - sjælen vil gå til Gud, og han vil bestemme, hvor han skal hen til himlen eller helvede.
  Veronica spurgte Juliana:
  - Tror du, der er en Gud?
  Pigen slog vandet med sin bare fod, rejste en bølge og svarede:
  - Helt ærligt, jeg ved det ikke. Der er argumenter både for og imod Gud. - Pigen plaskede igen og lagde mærke til det. - Det spørgsmål er der selvfølgelig ikke svar på, men man kan komme med en række forskellige argumenter.
  Victoria var enig i dette:
  - Sikkert meget forskelligt. Og hvad er der at tale om. Jeg tror personligt, at siden vi vinder, så eksisterer Gud selvfølgelig! Men der var tidspunkter, hvor vi befandt os under mongol-tatarerne. Og så er spørgsmålet - hvor var den Højeste Gud?
  Juliana bemærkede med et uskyldigt smil:
  - Men der er noget meget værre end det mongolsk-tatariske åg!
  Victoria var overrasket
  - Hvad er værre end det mongolsk-tatariske åg?
  Juliana sagde faktisk:
  - Alderdom! Hvad kan være værre end alderdom!?
  Victoria var enig:
  - Ja, det bliver rigtig slemt!
  Pigerne var tavse. Det var lidt pinligt for dem at tale om det. Pigerne tog den og sprang ud af det kolde vand. De løb til sig selv, blinkende med runde, bare hæle.
  Marusya løb med dem og spurgte med et grin:
  - Men mon ikke, hvorfor har vi brug for alderdom? Det må siges umenneskeligt!
  Victoria var meget enig i dette:
  - Virkelig umenneskeligt! Det er bedst at være evigt ung og sund!
  Pigerne var groovy og sjove og snurrede i saltomortaler.
  Veronica med et smil og smilende foreslog:
  - Ja, vores hær er stærke piger! Og vi vil være i god form!
  Og pigen blinkede til sine venner. De bryder alle ud i grin med smil, harpier.
  Juliana foreslog:
  - Lad os finde levende vand og blive virkelig udødelige! Det bliver meget fedt!
  Pigerne grinede og blinkede til hinanden.
  Victoria foreslog derefter, blottede sine tænder og lagde mærke til:
  - Ja, det ville være rart at finde en måde at ikke blive gammel på. Hvor ville det være godt og smukt!
  Pigen forestillede sig en verden med nogle skønheder og unge mænd. Måske endda bedre uden skæg, så ansigterne bliver smukkere og sødere.
  Veronica svarede med et suk:
  - Ja, det her er det mest vidunderlige, der kan være i verden! Vi ønsker evig ungdom og lys.
  Og pigen lo og blottede sine perlefarvede tænder.
  Victoria sprang op og foreslog:
  Lad os virkelig gøre en ende på alderdommen! Dette er generelt uacceptabelt! Menneskekroppe bør ikke ældes!
  Veronica, smilende og hoppende, sang:
  - Hr. oberst, end at blive gammel! Det er ikke bedre at dø for Rusland! For tapperhedens og ærens skyld - jeg laver ikke sjov! Han svarede - at jeg er rød? Jeg vil ikke!
  Pigerne lo endnu højere. Det er meget meget smukt.
  Juliana foreslog med et grin:
  - Og lad os forynge alle de gamle kvinder! Så alt glimter som solen!
  Victoria var enig og hoppede højere op:
  - For Fædrelandet og Nicholas den Store!
  Anna, denne rødhårede kriger, sagde:
  - Men alligevel bliver nonnerne, trods bønnerne, ikke yngre. Selvom de har en hellig ånd. Så du begynder at tænke, hvor er Guds retfærdighed?
  Victoria tog en dyb indånding og svarede:
  - Et støn står over hele jorden ... Hvor er du ejeren, hvor?
  Veronica sang med raseri:
  Der er mange fantastiske mennesker
  Hvis gerninger lever i århundreder ....
  Der er mange klare fugle,
  Hvad kaldes udødelige!
  
  Og heltene i eposerne,
  De besejrede horden med det samme ...
  Rusland vil føde stormagt,
  Basurman i kamp vil rive!
  
  Men en dobbelthovedet ørn,
  Zaren regerer glorværdige Nikolaj...
  Han stråler under himlen,
  Du beder for ham, gå efter det!
  
  Kejser af hele Rusland
  Hvad løftede den slags land op...
  Den virkelige mission
  For fremskridt og oldtid!
  
  Besejrede japanerne i kampe
  Tyskerne blev besejret med det samme ...
  Pigernes stemme er klangfuld,
  Nikolaj vor Herre!
  
  Og vor konge vil ikke give efter i kamp,
  I konstruktionen af en stor gigant...
  Han slår modstanderne hårdt,
  Og det viste sig at være en rasende opstilling!
  En smuk sang blev samlet op af pigerne. De er så vidunderlige og fyldige sangere. De har sådan en smuk sang.
  Ja, fantastiske piger.
  
  STEPAN RAZINS NYE VALG
  Stenka Razin modtog æresregalier og et mærke til at regere på Don fra zaren. Og i stedet for en ubrugelig borgerkrig, mod den legitime konge, foretog han en kampagne mod Azov og takket være dygtighed og tricks lykkedes det at erobre denne by.
  Angrebet på Azov er en af Stepan Timofeevichs mest glorværdige gerninger. Yderligere afviste kosakkerne flere gange tyrkernes angrebsforsøg. Til sidst anerkendte osmannerne Azov.
  Derefter begyndte Stepen Timofeevich en stor krig mod Iran. Og han handlede meget dygtigt. Mange almindelige persere og aserbajdsjanere var på hans side. Og krigen fortsatte for det tsaristiske Rusland ifølge et gunstigt scenario. Stenka Razin tog til Det Indiske Ocean og nåede Indien. Derefter kæmpede han i Centralasien. Tsar Alexei Mikhailovich levede længere. Alligevel forkortede borgerkrigen i den virkelige historie herskerens liv. Peter den Store kom til tronen i en mere moden alder, og Rusland var i stand til at undgå urolighederne fra Streltsy-optøjerne og mange andre konflikter. Og Stenka Razin fuldførte erobringen af Centralasien og en del af Indien ... Inklusiv Indus-floden ...
  Rusland erhvervede et kolossalt territorium. Derudover er dens befolkning steget ...
  Peter den Store startede en krig med svenskerne. Helt fra begyndelsen gik det mere succesfuldt, da den russiske hær var stærkere og mere talrig end i den virkelige historie. Det lykkedes at tage Narva og besejre den svenske konge Karl den Tolvte. Og at gribe Østersøen med det samme ... Stenka Razin havde ikke tid til at kæmpe i det attende århundrede. Og han gik over i historien som den største kommandant i det syttende.
  Peter den Store erobrede efter sejren over svenskerne også Commonwealth. Og han blev den polske zar... Samtidig byggede han St. Petersborg. Peter den Store levede længere. Alexei Mikhailovich levede i mere end seksogfyrre år og døde i 1676. Og længere - seksogtres år. Og han døde i 1696. Peter var allerede treogtyve år gammel, og han havde ikke tid til at tilegne sig den dårlige vane at ryge og drikke vin og øl i spande. Og den første russiske kejser levede længere.
  Og han blev efterfulgt af sit barnebarn Peter II i 1742. Han var seksogtyve år gammel og hverken drak eller røg. I løbet af sin fars liv fik Peter den Store en mere streng opdragelse, forlod tobaksrygning forbudt, og salget af alkohol var også begrænset.
  Og Peter den Anden drak ikke... Hans bedstefar Peter den Store formåede ikke kun at annektere Polen, men fuldførte også erobringen af Indien og besejrede Manchuriske Kina. Han inkluderede en del af imperiet i sin komposition. Peter den Store formåede at erobre en del af Tyrkiet efter at have vundet Krim, en betydelig del af den nordlige del af Sortehavskysten.
  Så kom nye krige. Peter den Anden, efter at have fuldført nederlaget for det svækkede Tyrkiet, og endda erobret dets territorier i Egypten, og russiske tropper nåede Marokko. Og blev også taget til fange af Peter den anden og Mellemøsten. Så var der krig i Vesten, med Preussen. Frederik II blev besejret, og Rusland omfattede både Østpreussen og landene langs Oder. Og snart forsvandt Preussen helt. Hun var splittet. Og i 1780 døde Peter II. Og den nye zar Peter den Tredje fortsætter krigen i Østen... Han erobrer endelig det svækkede Kina og Korea. Og så til Indokina.
  Men så er der en revolution i Frankrig. Rusland ignorerer dette... Men nu kommer Napoleon den Første til magten. Han udråber sig selv til kejser og starter krige. Peter den Tredje døde i 1810 og blev efterfulgt af Peter den Fjerde.
  Denne konge i 1812 går ind i krigen med Napoleon Bonaparte. Og i løbet af få år erobrer han både Frankrig og hele Europa, som det lykkedes Napoleon at erobre.... Peter den Fjerde færdes også i Afrika og Amerika. Hans tropper udfører erobring efter erobring. Men Storbritannien er stadig uindtageligt... I 1830 dør Peter den Fjerde, og hans søn Alexander den Første bliver den nye tsar. Den nye konge gennemførte overtagelsen af Afrika og vandt krigen for USA. Der var russiske krige i Latinamerika for lovlige kolonier. Russerne landede også i Australien. I 1864 erobrede Rusland hele Amerika så langt som til Panama. Alexander I døde i 1867 og blev efterfulgt af sin søn Alexander II. Og i 1871 fulgte endelig landgangen i Storbritannien. Og erobringen af Ruslands hovedfjende er fuldført. Og i slutningen af det nittende århundrede blev erobringen af planeten Jorden endelig afsluttet ...
  Og historien om den største mission med henblik på menneskehedens enhed sluttede.
  Glorværdig sejr ... Og i 1901 fløj en mand for første gang jorden rundt. Og i 1909 besøgte folk månen. Og i 1925 landede astronauter på Mars. Og så inden for ti år og på alle andre planeter på Jorden.
  Og det var meget interessant at gøre det. Og det russiske imperium begyndte at bygge rumskibe til rumudvidelse. Og i 1980 var der den første flyvning til Alpha Centauri, med en flyvning omkring denne stjerne og en retur. Og i 1991 begyndte en flyvning til en af planeterne omkring stjernen Sirius. Og med det samme fløj syv rumskibe.
  Det tager stadig ret lang tid at flyve. Derfor tog besætningerne teenagere. Og for at de ikke skulle kede sig, indførte de en tilstand af kunstig søvn. Desuden sover og drømmer du, og i dette øjeblik bevæger din krop sig. De er stadig teenagere på fjorten år, men de vokser ti gange langsommere i denne tilstand, og selvfølgelig går aldring også over på grund af nedsættelsen af fysiologiske processer tolv gange langsommere.
  Drenge og piger spiller stadig noget interessant, og de flyver til planeten Sirius for at lande, mens de har brug for tredive år. Og de vil først lande på denne planet i 2021.
  Og der er meget interessante spil... Børn leger først og fremmest, selvfølgelig, krig, og blandt dem er kosmonauterne Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova i en fabelagtig kunstig søvnmatrix, når enhver illusion let kan reproduceres, og først og fremmest historisk strategi og en skytte rullede ind i en.
  Og her er polakkerne i gang med overfaldet. Kongen kommanderer personligt hæren. Og så samlede hundrede tusinde krigere, efter det syttende århundredes standarder, en enorm armada.
  Oleg Rybachenko skyder en bue. Den bryder igennem en polsk officer, og trækker straks en bue og skyder. Leder ilden og Margarita Korshunova. Hun skyder også meget præcist. Og vigtigst af alt skyder udødelige børn meget hurtigt og giver ikke fjenden en chance for at overleve angrebet.
  Oleg Rybachenko, der sender en pil, synger efter pilen:
  Vi vil modigt kæmpe for Rusland,
  Russisk ridder, han kan ikke være bange!
  Drengen er i sandhed en greyhound. Og han valgte en speciel bue til sig selv, sådan en buestreng er sjældent, hvad en voksen helt vil trække med begge hænder. Og børnene skyder legende, og rammer selvfølgelig polakkerne allerede fra to miles væk. Og de gør meget ondt. Der er dog meget flere lejesoldater, især tyskere, end polakker.
  Oleg Rybachenko, der skød på fjender, huskede historien. Hvor godt begyndte denne krig for Rusland. Og først og fremmest tak til Bogdan Khmelnitsky. Russerne besejrede polakkerne og nåede den gamle grænse til Kievan Rus. Men nu er Ruslands styrker spredt, og det er ekstremt vigtigt at beholde Hviderusland med et lille antal soldater.
  Og dér vil de klare de oprørske hetmaner og vende sig til Warszawa. Eller afslutte svenskerne. Som er stærke.
  Oleg Rybachenko skyder... Polakkerne er allerede løbet op til væggen og sætter stiger op. Skal skære dem med sværd. Margaret med ham.
  Oleg skriger:
  - Jeg kan klare det selv! Og du løber derhen, hvor det er sværere!
  Angrebet af polakkerne er alvorligt. Selvom byen er godt befæstet, og de lokale hviderussere kæmper sammen med russerne.
  Det vigtigste er, at fjenden er større i antal, mod militsen med le og horn. Men så de høje mure og folks heltemod.
  Oleg Rybachenko driver møllen med sværd, hugger fem polakker ned og siger:
  - For vores sejr!
  Og drengen kaster nåle med sine bare tæer. Så et dusin polakker tog det og døde.
  Terminator-drengen fortsætter med at klippe polakker og synger:
  - Ære til det store Ruslands ideer,
  Vi vil erobre ved at spille hele verden...
  Stjerner som perler dryssede et dæksel,
  Svarog vil være mit idol!
  Fighting kid, og meget krigerisk. Og hvis det skærer, vil det skære det med desperat kraft.
  Margarita er også en sej pige. Hun modtog udødelighed og opfylder den nu. Og med de bare tæer på børns fødder kaster den meget dødelige nåle. Og slår modstandere ihjel.
  Og så mange en dreng og en pige af fjender lagde sig ned. Det er, hvad supermænd gør.
  Oleg Rybachenko skærer polakkerne og forvandler dem til et blodigt rod. Og skærer kødsalaten.
  Samtidig synger drengen:
  - Ære til Rusland for evigt og altid,
  Lad os kæmpe for vores land...
  Og vi har ikke brug for dumme overflødige ord,
  Vi er ikke dumme - faldt ned og vred ud!
  Margarita Korshunova et andet sted skærer polakkerne ned og synger hvinende og blotter sine tænder:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Vi er ikke bange for døden på slagmarken ...
  Vi vil kæmpe for det hellige moderland,
  Og jeg ved, at jeg helt sikkert vil vinde!
  Udødelige børn kæmper på en sådan måde, at ingen kan stoppe dem eller knuse dem.
  Børnene så en sovelejr, slukket eller stadig brændende ild, mange heste under bevogtning.
  Oleg Rybachenko kastede en nål med en bar barnefod, brød gennem vagtpostens hoved og knirkede:
  - Ære til kommunismen og tsarismen!
  Margarita kastede også en dødbringende nål, gennemborede fjenden og kvidrede:
  - Ære til æraens storhed!
  Udødelige børn bevægede sig, mens de gik uden om fjenderne i lejren. Først og fremmest skal du fylde kongen og to hetmaner op, og så går det nemmere.
  Børnens bare fødder træder lydløst hen over modstandere. Her er den store konges telt. Hetman er i nærheden. Og drengen og pigen, lad os fælde lejesoldaterne og polakkerne. De tog det så stramt, og med sådan en vild vanvid, som om de virkelig var ladet for sejren.
  Drengen og pigen hakkede med begge deres magiske sværd, som skar gennem metallet som et duppepapir og forlængede med titusinder af meter. Og de handlede ekstremt aktivt, som om de klippede hår af med en barbermaskine.
  Margarita kastede med sin bare fod et dusin tynde nåle, lagde sine modstandere ned og kvidrede:
  - Og flaget vil skinne over universet ...
  Oleg Rybachenko, der skar gennem polakkerne, tilføjede aggressivt:
  - Der er intet helligt land i universet smukkere!
  Margarita kastede igen et dusin tynde nåle med sin bare fod, slog sine modstandere ihjel og knirkede:
  - Og om nødvendigt dør vi igen!
  Terminator-drengen, Oleg Rybachenko, der skærer fjenderne, bemærkede:
  - Han vil genopstå i Rodnoverye, vores tro!
  Og de kæmpede med polakkerne og kongens personlige vagter. Terminator-drengen var meget effektiv. Og så kastede knægten en savsmuldsgranat med sin bare fod og brølede:
  - Ære til fædrelandet!
  Og rev en masse polakker og selve kongen af Polen fra hinanden!
  Hetman blev skåret i to af Margarita Korshunova. Pigen kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg bliver verdens absolutte mester!
  Børn viser virkelig de højeste færdigheder i kamp. Sådan en kamp udspillede sig.
  Oleg Rybachenko råber for alvor på polsk:
  - Tyskerne dræbte kongen! Slå Fritz!
  Margarita råber allerede på tysk:
  - Polakker angreb os, slog polakkerne!
  Og den flotte pige er også ivrig efter at kæmpe. Og skærer polakker. Og i mellemtiden begyndte træfningen. Tyskere, polakker og andre lejesoldater huggede og skød på hinanden. Her kastede Margarita med bar barnefod en bombe og rev den tyske hertug i stykker. Dette eskalerede situationen. Og kampen forløb mere og mere aggressivt.
  Gik gensidig massakre, og udryddelse. De dræbte hinanden, uden tvivl, og medlidenhed. Krigere døde i tusindvis.
  Oleg Rybachenko og Margarita Magnitnaya arbejdede med sværd, som om de vinkede som fans. Og skære igennem Ruslands fjender i store mængder.
  Margarita kastede nåle med sin bare fod, slog polakkerne og erklærede med et smil:
  - Jeg har en super pige!
  Oleg Rybachenko kastede også nåle med sine bare fingre af børns ben, ramte sine modstandere og knirkede:
  - Nå, fra skruen!
  Og igen begyndte børnene at rive de polske tropper og lejesoldater i stykker, så de bogstaveligt talt blødte ud. Og de unge krigere demonstrerede de højeste kunstflyvning og kampfærdigheder. De er så virkelig fede.
  Oleg Rybachenko, der fældede Ruslands fjender, sang:
  - Og de går til søs, flinke fyre!
  Margarita kastede igen nålene med sin bare fod og knirkede:
  - Havelement! Havelement!
  En kriger, som sædvanlig, af højeste klasse, hun er en fighter. Og ikke stoppe hende ikke vinde.
  Oleg skærer den polske hær, og pludselig fløjter han. Og tusindvis af krager besvimede og slog polakkernes og lejesoldaternes kranier.
  Margarita tog det også og fløjtede, og bragte også krager ned over fjenderne. De fik hjerteanfald og faldt som heste, der blev slået ihjel.
  Pigen kurrede:
  - Ære til vort fædreland Rusland!
  Og igen kastede hendes bare fødder en dødbringende kulgranat. Og hvordan det vil eksplodere, og vil smadre en masse modstandere.
  Margarita sang og blottede sine tænder:
  - Ære til det tapre fædreland,
  Lad os leve under kommunismen!
  Og pigen løb en vindmølle med sine sværd, skar gennem en masse modstandere og knirkede øverst i halsen:
  - Hil den hellige kommunisme!
  Og hendes bare hæl ramte panden på den tyske hertug og brækkede modstanderens kranium.
  Marguerite kurrede:
  - Til fædrelandets ære, fri i århundreder!
  Og pigen vil igen tage det og fløjte for alvor ... Og hele horder af krager vil falde over polakkerne.
  Og de gennemborer bogstaveligt talt.
  Oleg Rybachenko nikkede anerkendende og skar polakkerne med sine sværd som en mølle:
  - Jeg er en stor verdensmester!
  Og så kastede drengens bare tæer igen en granat af kul og rev modstandere i stykker.
  Drengen var virkelig meget flot og sej. Og naglede Ruslands fjender uden nogen medlidenhed.
  Margarita, der knuste fjenderne, knirkede:
  - Skred, skred et sted, skred mig!
  Og nu vil pigen med sine bare tæer kaste en dødsgave med dødelig kraft.
  Og rive hundrede polakker. Og brøler på toppen af sine lunger:
  - For hellige Rusland!
  Og det bare barns hæl vil give efter for ødelæggelsens nutid.
  Oleg Rybachenko fortsatte med at kæmpe og sang:
  - Ære til kommunismens ideer! For liv og frihed!
  Og med sin bare hæl bukkede drengen under for udslettelsesgaven...
  I det øjeblik foretog russiske soldater en sortie fra Brest. Og de angreb den allerede blodløse og bedøvede hær af polakkerne. De russiske soldater, der ikke var i stand til at modstå det knusende slag, flygtede.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova løber til den russiske hær. Deres bare hæle, mens de flimrer.
  Margarita bemærkede med et smil:
  - Du og jeg er evige børn... Det er så romantisk!
  Oleg var enig i dette:
  - Ja, meget romantisk. Som dreng følte jeg faktisk straks en bølge af energi og munterhed i mig selv. En ung krop, og endda en supermand. Og du føler, at du ikke har nogen bekymringer og ingen problemer!
  Margarita hoppede højere, slog en bump ned med sin bare hæl og bemærkede:
  - Det er ikke noget problem!
  Oleg bemærkede og løb videre:
  - Det er det, der er godt, når man er en dreng i kroppen. Du kan afsløre enhver joke, enhver vulgaritet, absolut enhver dumhed, og alle vil bare grine. Og ingen vil tro, at du er et fjols.
  Margarita fnisede og bemærkede:
  - Måske ... Selvom det er irriterende at være en evig pige. Det er nemmere for en dreng, men ikke for mig!
  Oleg grinede og bemærkede:
  - Nå, ingenting, vi er udødelige. Før eller siden vil vi leve til fremtiden og lære at ændre vores kroppe der!
  Margarita var enig i dette:
  - Lad os lære det. Og en mand kan blive en kvinde, og en kvinde kan blive en mand!
  Oleg bekræftede:
  - Og der bliver ingen problemer med seksuelle minoriteter!
  På vejen stødte de udødelige børn på en svensk afdeling. Drengen og pigen huggede dem ned uden megen ceremoni. Det var ekstremt nemt.
  Og de løb videre.
  Udødelige børn skynder sig og blinker med deres bare, runde hæle. Og de snakker igen.
  Terminator Boy noter:
  - Her i filmen "Highlander" var der også en episode med at få udødelighed. Og det er bestemt fedt at leve fem hundrede år. Nogle har levet længere...
  Margarita Magnitnaya bemærkede med et grin:
  - Og hvordan overbelaster det psyken? Mindet om mange århundreder!
  Oleg Rybachenko klukkede og bemærkede:
  - Overbelastninger... Helt ærligt! Men hvis du er i en barnekrop, så opfatter du alt meget lettere!
  Margarita bemærkede leende:
  - Her slår man så mange mennesker ihjel, og man opfatter det her, som om det var et computerspil. Føler ingen smerte, intet chok, ingen skam!
  Oleg klukkede og noterede og klukkede:
  - Ja, sandelig, mine bare, barnlige fødder slår på blodpøler, og det her er godt og sjovt!
  
  IGEN MIDWAY ÆNDRINGER ALT
  Japans sejr i slaget ved Midway førte til den endelige overtagelse af initiativet af Land of the Rising Sun. Samuraierne var i stand til at erobre Hawaii-øgruppen og besejrede USA til søs. Og de invaderede Indien.
  For at beholde sin største koloni overførte Storbritannien en del af tropperne fra Egypten.
  Derfor skete Operation Torch ikke. Og Rommel slap for nederlag. Men på den anden side havde nazisterne stadig en katastrofe nær Stalingrad. Og sammenbruddet af fronten om vinteren toogfyrre - treogfyrre år. Men på den anden side vandt Mainsteins kontraangreb i styrke. Da Hitler ikke sendte forstærkninger til Afrika, deltog flere divisioner i den nazistiske modoffensiv. Og især inden for luftfart var der et mere gunstigt forhold. Desuden indskrænkede USA faktisk bombningen af Det Tredje Rige. Og der var ingen landgang i Marokko.
  Nazisterne, der havde flere styrker, inklusive de seneste kampvogne: "Tiger" og "Panther", knuste de sovjetiske troppers flanke. Og de var i stand til at omringe og tage ikke kun Kharkov og Belgorod, men også Kursk. Den Røde Hærs nederlag var stærkere, og tabene var meget større. Og nazisternes succeser på grund af de splittelser, der ikke blev overført til Afrika, så de på en ærefuld måde ville omkomme i Sahara, var højere. Og tredive splinternye Tiger-tanke var i stand til at tilføje slagkraft og ikke sidde fast i sandet. Derudover var det samlede antal tyske kampvogne stort, da tyskerne ikke blot ikke overførte udstyr til Afrika, men også producerede mærkbart flere køretøjer.
  Fordi intensiteten af bombningen af fabrikkerne i Det Tredje Rige er faldet. De stærkere amerikanere bombede praktisk talt ikke, og briterne alene kunne ikke klare at påføre betydelig skade.
  Omdirigeringen af en del af de britiske styrker til Indien havde andre konsekvenser. Piloten og super-essen Hans Marcel døde ikke i en ulykke, men deltog i kampene på østfronten. Hans optræden for de sovjetiske piloter var et rigtigt chok. Hans Marcel blev kendt som den sorte djævel. Og han var en fantastisk snigskytte fra luften.
  Hans optræden i øst forårsagede et chok. Ved udgangen af september 1942 oversteg Hans Marcel hundrede og halvtreds nedskudte fly. Og i det nye år var det nået op på to hundrede og halvtreds fly. For hvilket han modtog den tyske Ørneorden med diamanter. Som normalt kun blev overdraget til statsmænd.
  For tre hundrede fly blev Hans Marcel genbelønnet med jernkorsets ridderkors med egeblade af sølv, sværd og diamanter. Og det var fedt...
  For fire hundrede fly var Hans Marcel den første til at modtage Jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og for fem hundrede blev han tildelt jernkorsets storkors, en pris som kun Hermann Göring havde.
  Marseille scorede berømt på østfronten. Og han jagede bogstaveligt talt og skyndte sig mod sovjetiske fly ...
  Men så kom forårets tøbrud, og kampene frøs bogstaveligt til.
  Der var en driftspause. I Det Tredje Rige annoncerede de tilbage i februar en total mobilisering og samlede styrker. I USSR akkumulerede de også styrke ...
  I teorien skulle tyskerne rykke frem om sommeren, men hvor? Jeg ønskede ikke at klatre i nærheden af Stalingrad igen.
  Moskva-retningen er for befæstet. Uanset hvor du går, er alle steder dårlige. Og Führeren besluttede at slå til ... Egypten. Og få Storbritannien ud af krigen. USA er ikke længere i krig. Beregningen var baseret på at få ressourcerne fra det sorte kontinent og Mellemøsten. Og dette kunne gøre det tredje rige uovervindeligt!
  De tyske tropper gav Malta deres første slag. Det var brugen af store flymasser, og derefter landingen med sejrrig succes. For første gang i kampe blev Yu-288 bombeflyet og ME-309 jagerflyet brugt. Og dette er en enorm påvirkning, virkelig dødbringende.
  Og faktisk er Malta blevet erobret, og det er meget nemmere at overføre tropper til Afrika. Og så i Spanien lagde Hitler pres på Franco. Og han gik ikke desto mindre med til at lade tropperne gå til Gibraltar. Og citadellet blev taget med storm. Og dette overfald var forbløffende vellykket. Derefter begyndte store styrker af nazisterne at blive overført til Marokko, og de erobrede det sorte kontinent.
  Og i august begyndte nazisternes store offensiv i Egypten. Både "Tigre" og "Panther" og "Lions" og "Ferdinands" deltog i kampene. Og også tanken "Lion". Denne bil retfærdiggjorde sig dog ikke. Men "tigrene" viste sig at være et sandt chok for briterne. Nazisterne brød igennem forsvaret og besejrede briterne. Alexandria blev også indtaget, og nazisterne nåede Suez-kanalen. Og det er store gevinster.
  Så invaderede de nazistiske horder Mellemøsten. De blev støttet af et kraftigt slag og tyrkerne. Og det lykkedes nazisterne at erobre Irak og Kuwait og Saudi-Arabien. De nåede Iran, men der rykkede Sovjetunionens tropper mod dem.
  Stalin ventede længe ... Men den 1. september 1943 begyndte en offensiv på den sydlige flanke. Kampene var ekstremt hårde. Men tyskerne var klar og stolede på forsvar i dybden. Samtidig kæmpede de desperat, og for eksempel viste Panteren sig som en meget effektiv maskine i forsvaret. Dens svaghed: hyppige sammenbrud og relativt tynd sidepanser er ikke så væsentlige i en defensiv kamp. Samt dårlig løbekvalitet "Ferdinand". Og "Tigeren" viste sig både i offensiven og i forsvaret - en universel maskine.
  Den nyeste ME-309 viste sig heller ikke at være dårlig, og dens hastighed og bevæbning var i top. Selvom det er noget værre med manøvredygtighed, men med den rigtige kamptaktik, er dette ikke så væsentligt. Tyskerne havde også mange luftværnskanoner. Og et velorganiseret forsvar med en forholdsvis flad frontlinje.
  Kampene trak ud til det sene efterår, og den røde hær kunne kun rykke frem ti til femten kilometer. Og led store tab.
  De sovjetiske troppers forsøg på at rykke frem i centrum endte også i fiasko. Tyskerne holdt et tæt forsvar og befæstede sig grundigt. Desuden var anden og tredje forsvarslinje endnu stærkere end den første. Hvilket noget svækkede virkningen af sovjetisk artilleri.
  Om vinteren havde tyskerne taget kontrol over halvdelen af Afrika og Mellemøsten. Men det mest betydningsfulde er det japanske angreb i Fjernøsten. Og distraktionen af betydelige styrker fra Den Røde Hær. Og knusningen af de sovjetiske tropper fandt sted. Tværtimod blev betydelige styrker fra Det Tredje Rige omdirigeret.
  Om vinteren forsøgte Den Røde Hær at rykke frem igen i centrum og i syd, samt nær Leningrad. Den japanske front gjorde det dog lettere for tyskerne at forsvare. Samurai, trods frosten, klatrede rasende frem og afledte betydelige kræfter.
  Og nazisterne gennemførte erobringen af Afrika i foråret og vinteren, og de havde kolossale ressourcer ved hånden. I maj faldt Iran også, og i juni erobrede tyskerne halvdelen af Indien, der ikke var besat af japanerne, og forenede sig med dem.
  Nazisterne bekæmpede "Panther" -2 med 88 mm kanoner og vejede treoghalvtreds tons, med en motor på 900 hestekræfter, og "Tiger" -2 med en motor på tusind hestekræfter. Disse biler viste sig at have acceptable køreegenskaber.
  Det næsten fuldstændige fravær af bombardementer gjorde det muligt at starte arbejdet på mere kraftfulde motorer tidligere og afslutte det. Selvom "Panther" -2 og "Tiger" -2 stadig ikke var perfekte nok, klarede de kamprollen. De sovjetiske T-34-85 og IS-2 viste sig at være svagere ... Og de kunne ikke gribe initiativet.
  Om sommeren forsøgte den røde hær at rykke frem i midten, men faldt i en fælde og blev fuldstændig besejret. I luften havde nazisterne allerede i ME-262-serien, og TA-152 og andre kraftfulde typer våben. De ejede helt initiativet. Efter at have overgået USSR i produktionen af fly, øgede tyskerne også deres kvalitative overlegenhed. Og de slog den røde hær på himlen som en kotelet.
  Marseille modtog for syv hundrede og halvtreds fly jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter. Dette er en særlig pris for at udmærke helten. Og tusinde nedskudte Marseille-fly blev tildelt Ridderkorset-stjernen af Jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter.
  Han blev en legende og en ægte guddom i løbet af sin levetid. Og for sit hoved udpegede Stalin en belønning på en million guldrubler.
  Men ak, det var umuligt at besejre ham.
  For to tusinde nedskudte fly modtog Hans Marcel Ridderkorsstjernen, Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Det var super-essen.
  Efter de sovjetiske troppers nederlag i midten gik de til Moskva og løb ind i Mozhaisk-forsvarslinjen.
  Så beordrede Führeren at rykke frem i Kaukasus. Og Tyrkiet åbnede også en frontlinje dér.
  I løbet af efteråret og vinteren 1944 og begyndelsen af 1945 erobrede nazisterne også Kaukasus... Det femogfyrre år kom... I slutningen af marts begyndte Fritz at rykke frem langs Volga i retning af Saratov og Kuibyshev.
  I kampe blev de seneste nazistiske kampvogne fra E-serien allerede accepteret, og Luftwaffe rasede i himlen. Det så ud til, at USSR ikke længere havde en chance.
  Og fra øst besteg Japan.
  USSR var ved at briste i sømmene. Hans mandskab faldt hurtigt i en krig på to fronter.
  Stalin, under disse forhold, da han indså situationens håbløshed, tilbød fred på alle vilkår.
  Hitler indvilligede, forudsat at han fik de baltiske stater, Ukraine, Hviderusland, Kaukasus og videre grænsen langs Volga, landområder langs Moskva, samt Karelen og Leningrad op til Astrakhan, og alt, hvad tyskerne allerede havde erobret i det centrale Asien. Og der kom de allerede ind i Kasakhstan.
  Japan modtog også sine stykker i Sibirien.
  Stalin gik med til dette, fordi dette var den eneste chance for at redde USSR og beholde Moskva.
  Derudover skulle du stadig betale erstatning til Det Tredje Rige i nioghalvfems år. Og det er meget ydmygende. Og USSR's guldreserver blev ført til Tyskland.
  Rusland har mistet meget, men var i det mindste delvist i stand til at overleve. Og Hitler, der var bekymret for Makhkhent-projektet, besluttede at gøre op med USA.
  I august 1945 blev der underskrevet en fredsaftale med USSR. Og nu vendte nazisterne deres ansigter mod USA.
  Amerika forsøgte virkelig at skabe en atombombe, men hendes arbejde var langsomt. I foråret 1946 begyndte nazisterne at lande i Grønland og Cuba.
  Og en del af deres styrker blev overført til Argentina. I Cuba støttede lokalbefolkningen de tyske tropper og landgangen lykkedes. Fritz og japanerne begyndte at stramme ringen. De flyttede tværs over Latinamerika. Brasilien gik ind i krigen på Det Tredje Riges side. Situationen blev værre.
  Om sommeren vendte kampene mod Canada, hvor Fritz forsøgte at skabe et brohoved.
  Gerda og hendes besætning kæmpede på E-50 i en forbedret modifikation. Bilen vejede femogtres tons. Hun har en 105 mm kaliber kanon med en 100 EL løbslængde.
  Frontpanseret er 250 mm, og sidepanseret er 170 mm. Denne tank havde en motor på 1500 hestekræfter og fremragende køreegenskaber.
  Så amerikanerne har intet at modsætte sig dette. Den forældede, omend massive, Sherman var kun god nok til, at de tyske tank-esser kunne score med den. Pershing er lidt bedre, men dens pistol er stadig ret svag i forhold til det forbedrede layout af E-50. Og kun "Superpershing", ikke en meget massiv kampvogn, havde en chance for at bryde ind i siden og i nærheden af tanken, som Gerda og hendes mandskab kørte i.
  En pige fra Det Tredje Rige skød med sine bare tæer på joysticket, ramte en amerikansk kampvogn og kurrede:
  - Jeg har en super klasse pige!
  Charlotte skød også mod de amerikanske kampvogne og var enig:
  - Og du er hyper!
  Christina skød igen med sine bare tæer mod Yankee-bilen og knirkede:
  - Dette er strategien i det store spil!
  Magda skød også ved hjælp af sine bare tæer på sine yndefulde fødder og bemærkede:
  - I må hellere piger tale om Gud!
  Gerda skød igen med sin bare hæl og bemærkede:
  - Hvis du ser efter, har vi ikke brug for Bibelen. Vi er ariere, ikke jøder. Og vi bør ikke bøje os til niveauet for får eller geder!
  Christina nikkede kraftigt og sendte endnu et projektil med sine bare tæer:
  - Selvfølgelig ikke! Især i Bibelen vil lammet vogte de frelste nationer med en jernstang. Hvad har vi brug for lykke?
  Magda svarede vredt:
  - Og hvad vil du have i genbranden?
  Charlotte lo og svarede og skød mod amerikanerne med sine bare tæer:
  - Du kan tænke på noget mere forfærdeligt end ild! Og at inkvisitorerne, der brænder hekse på bålet, er trivielt sadister!
  Magda erklærede resolut og trykkede på joystickets knap med sin bare hæl:
  - Det er meget grusomt! Og de har ingen tro!
  Gerda smadrede den amerikanske kanon og bemærkede:
  Hvem har sand tro?
  Magda svarede med et suk:
  - Sådanne mennesker er der meget få!
  Og igen affyret ved hjælp af bare fingre af mejslede ben.
  Ja, pigerne her og i diskussionerne er stærke. Og de kan vise meget og blinke med deres safirøjne.
  Og krigen er i gang. Og der er kampe på himlen. Albina og Alvina samler regninger ind, og mange fly er allerede blevet personligt skudt ned.
  Og deres aggressivitet kender ingen grænser.
  Albina, der brugte sine bare tæer, sendte en dræbende dødsgave og kvidrede:
  Ære til Kristi kærlighed!
  Alvina, der også brugte sine bare tæer, skar den amerikanske bil af og tilføjede:
  - Hvad er luftigt og rent!
  Og pigerne gav igen en tur til at skyde amerikanske fly ned.
  Men dette er krig som krig. Allerede om sommeren blev en del af Canada erobret. Og så gik efteråret.
  Tyskerne stormede Toronto. De handler energisk. De vil have tanks og maskingeværer bedre end amerikanske. Dukkede op på Fritz og Tiger-3. Maskinudvikling af E-75. Også kraftig: frontalpanser på tre hundrede millimeter, sidepanser på to hundrede. Og pistolen er 128 mm lang med en løb på 100 EL. Og sådan en tank viste sig godt. Også selvom det er for meget kraft.
  Fritz rykkede frem og indtog by efter by.
  Om vinteren drager de allerede fra nord til amerikansk territorium. Og der brød de yankeernes stædige modstand.
  Amerika havde ikke en chance. Men atombomben virkede ikke.
  Amerika bliver bombet af tunge TA-400'er. Endnu mere kraftfulde TA-500'ere, der ødelagde sult og militærfaciliteter.
  I foråret havde tyskerne allerede erobret Canada helt og en del af USA. Og i løbet af selve foråret indtog de Philadelphia og mange andre områder.
  Mere end en tredjedel af USA og Alaska blev fanget. Og også Mexico blev erobret af amerikanske og japanske tropper.
  Om sommeren fortsatte nazisternes offensiv. Og chancerne for USA smeltede lige foran vores øjne.
  I august begyndte nazisterne at storme New York. Flyvende tallerkener deltog i kampene.
  Her kæmpede en af dem mod Eva og Agatha. To smukke piger i bikini kørte en kraftig bil.
  Hun blev fløjet rundt af et laminært jetfly og var usårlig over for håndvåben. Og pigerne brugte selv varmestråler, når de skød.
  Eve trykkede på joysticket med sine bare tæer, spyede varmestråler, antændte fjender som en flamme og kvidrede:
  - Ære til det tredje rige!
  Agatha, der skød med sine bare tæer, kurrede også i toppen af lungerne:
  - Må vi vinde!
  Pigen er ekstremt kæmpende og smuk. Og hvordan den tæsker fjender med en laser.
  Og varmestråler vil smelte endnu en amerikansk tank.
  Og på land angriber Gerda. Også en kæmpende pige.
  Og nu er hun og hendes mandskab allerede i centrum. Og granater preller af tanktårnet. Og pigerne selv vil ramme Yankees. Og de vil rive en hel sky af mennesker fra hinanden og handle med al aggressionen. Krigere er så friske og greyhounds med bare mejslede ben.
  De synger endda og blotter deres tænder. Det er det tredje riges kæmpende skønheder. Og de skyder godt nok. Og de gennemborer fjenderne som nåle med olie igennem og igennem.
  New York er allerede faldet. USA kapitulerer og deres tropper overgiver sig.
  Således er endnu en side i historien vendt. Det ser ud til at være en sejr ... Men efter et stykke tid indtager Hitler Latinamerika.
  Og den 20. april 1953 starter han en krig med Japan og dets kolonier. Det tredje riges kræfter har en fordel inden for teknologi.
  Og de angriber med kraftige våben. Herunder usårlige flyvende tallerkener.
  Albina og Alvina kæmper på et diskofly. De kæmper piger, men de siger hvad ellers. Og med bare tæer trykker de på joystickets knapper.
  Her er de i offensiven med brændende japanske tropper.
  Varmestråler flyver som et tæppe. Og pigerne griner for sig selv. Og ryst deres bryster med karminrøde brystvorter.
  Albina sang endda:
  Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os!
  Og med sin bare hæl trykkede hun på joystickets knapper og ramte modstandere. Hun er sådan en pige, født af en hun-ulv.
  Alvina trykker også på joystickets knapper med sine bare tæer og hviner:
  - For min kosmiske kraft vil vi køre kollektivgårdspræsidenten i graven!
  Og blink til en ven!
  Ja, krigerne er meget kvikke og hurtige som et lyn. De er i brand.
  Albina sigter med sin bare fod og affyrer en varmestråle. Brænder modstandere og knirker:
  - For mine store sejre!
  Ja, pigerne her er af højeste niveau og klasse. De kan gøre ting, som andre ikke kan. Og de knuser japanerne med hun-ulvenes vanvittige energi.
  Men ikke kun tyskerne og andre udenlandske hær dræber samurai.
  USSR, nu under kommando af Beria, gik også ind i krigen. Her døde Stalin i øvrigt, oprørt over nederlaget til Det Tredje Rige, tidligere i marts 1951. Og det lykkedes Beria at gribe magten. Og nu, selv efter at have styrket sig, er han i samme hold med Hitler.
  Og de angriber samuraien sammen.
  Og besætningen på Elizabeth kæmper mod japanerne i Primorye. Pigen er meget kæmpende og aktiv.
  De kæmper selvfølgelig barfodet og i bikini. Og tærske samurai, med entusiasme.
  Mens du stadig synger;
  Og kampen fortsætter igen
  Og hjertet er angst i brystet ...
  Og Lenin er så ung
  Og den unge oktober er forude!
  Og nu skyder Elizabeth, med sine bare tæer, fra pistolen fra T-54 kampvognen mod en japansk bil og gennemborer hende ihjel.
  Så kurrede hun:
  - Ære til kommunismens æra!
  Ekaterina tæskede også fjenden med sine bare tæer. Hun gennemborede samurai-tanken og bemærkede aggressivt:
  - Der er ikke noget mere herligt land end vores!
  Elena skød på fjenden og kurrede:
  - Der vil være en æra med kommunisme på Jorden!
  Euphrasia, der også brugte sine bare tæer, tæskede og kvidrede:
  "Død over den onde præsident-Satan!"
  Krigerne her må siges om den højeste og kampklasse.
  Og i himlen vinder Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova regnskaber.
  Anastasia skød en japansk jagerfly ned og sang:
  - Og barfodede piger flyver i himlen!
  Akulina, der skar samuraien af ved hjælp af bare ben, kvidrede:
  - Fedt element! Fedt element!
  Krigere leger med pressens muskler. De er i perfekt orden og er i stand til at vinde krigen i spøg.
  Anastasia skød et andet fly ned, tog det og kurrede:
  - Der vil være en sej tilfangetagelse af fjender og deres nederlag!
  Akulina var enig i dette og væltede fjenden med sine bare tæer:
  - Lad os arrangere en total rute!
  Japanerne var pressede...
  Her er den sovjetiske kampvogn LP-10 involveret i slaget, som pigerne fra besætningen på Alenka kæmper på.
  Og de kæmper i en stor bil med en 130 mm kanon.
  Alenka skyder med sine bare tæer og kvidrer:
  - Dette er kommunismens herlighed!
  Anyuta tæskede også sin modstander. Ramte fjenden og knirkede:
  - I de nye idéers navn!
  Og slog også hendes bare hæl.
  Alla trykkede på joysticket med en skarlagenrød brystvorte. Hun slog samuraien og råbte:
  - For landets storhed!
  Maria skød mod fjenden og knirkede:
  - For russernes enhed i hele verden!
  Og hun brugte også en jordbærnippel til at skyde.
  Og OL vil ramme fjenden. Vil smadre en masse fightere og kvidre:
  - For Rusland, det allerhelligste i verden!
  Og også med en bar hæl vil give efter for fjenden.
  Pigerne må siges at være ekstremt flotte. Og de har en kolossal sejhed.
  Naturligvis kan Japan ikke modstå et sådant pres.
  Desuden brugte Fritz også atomvåben. Hvilket viste sig at være et totalt chok.
  Krigen sluttede på seks måneder.
  USSR genvandt sine tidligere tabte lande, og Det Tredje Rige erobrede samuraierne og alle deres kolonier.
  Hitler kæmpede ikke længere ... Han fordøjede ejendelene ... Kun i Kina var der stadig lokale kampe. Og der knuste de Mao Zedongs Røde Hær. Den 1. maj 1958 ændrede Adolf Hitlers flystyrt verdenshistoriens gang. Og det ændrede sig markant ... Göring, der misbrugte stoffer, var allerede død på dette tidspunkt. Himmler, der var blevet for indflydelsesrig, blev fjernet af Führeren selv. Schellenberg overtog hans plads, men også han døde af kræft. Og kort fortalt var Führerens officielle efterfølger den unge Wolf Kleiman, Schellenbergs efterfølger.
  Den nye politiker var kun femogtredive år gammel og startede demokratiske reformer. De var dog til lidt nytte.... Og Det Tredje Rige, fra et overskud af demokrati, tog og faldt fra hinanden ...
  USSR, under ledelse af Lavrenty Palych Beria, blev genoplivet og styrket. Og han begyndte at rive vraget af Det Tredje Rige op under sig. Sådan blev det sovjetiske imperium genfødt.
  Og det viste sig, at Lavrenty Palych Beria, i stedet for den henrettede taber, viste sig at være den største hersker i Sovjetrusland. Endnu højere og køligere end Stalin!
  Her er en alternativ historie!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"